مشاهده نسخه کامل
: FIFA 10
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
13
shuahin_kh
07-10-2009, 14:34
یه سوال از اونایی که میگن این نسخه demo هستش.
اگر قرار بود demo باشه ، چرا 2 تا DVD با همه امکانات demo شده و توی logo بازی عنوان نکرده demo هستش؟ پس چرا همه تیمها و همه امکانات مثل manager mode و اون 2 تا گزینه NEW فعال هستند؟
هیچ شرکتی نمیاد بازی DEMO خودشو بدون demo label در داخل بازی و با امکانات کامل ارائه بده.
من عاشق fifa هستم. ولی اگر قراره این fifa 10 باشه من fifa 09 رو ترجیش میدم
underworld
07-10-2009, 14:35
بابا این نسخه اصلیه . همه ی اون قابلیت هایی که بچه میگن و نیست برای نسخه کنسول هست . مگه دور زمین بازی های لیگ انگلیس ندیدید که نوشته : LET`S FIFA10 Out Now ؟؟؟
میشه بگی شما هم نسخه pc رو دارین یا نه؟
مال شما داورتون لباسی غیر رنگ سبز پوشیده؟
اول که بازی رو اجرا میکنین آیا فیلم بازی (یا همان intro ) نشون میده؟
شما هم گزینه های Set Customize Piece و Virtual Pro رو دارین؟
اگه پاسخ شما به تمامی سوالات مثبت هست..پس شما نسخه اصلی pc رو دارین (بهتون تبریک میگم! :31:)
siavashjal
07-10-2009, 15:30
البته شاید اطلاعات من ناقص باشه ولی دوستانی که می گن دی وی دی های موجود دمو هستش توجه نمی کنند که چه جوری ممکنه که حجم فایل دمو 2 تا دی وی دی باشه( خیلی بعیده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
در ضمن به لطف اینترنت معمولا برای اکثر بازی ها چند روز قبل از رلیز رسمی بازی فایل های دانلود بازی لو می ره و برای دانلود تو اینترنت گذاشته می شه که احتمالا فیفا 10 هم مشمول همین قاعده شده.
محاله دمو باشه.
دمو رو میان همزمان با تاریخ ریلیز بازی عرضه میکنن؟؟؟؟؟
آخه برا pc یکم فرق میکنه.مثلا برا کنسول توی لودینگ میتونی تمرین کنی(ولی خیلی حال میده این:دی)
خیلی جالبه !!!تو تاپیک های خود فیفا که نگاه می کنی می بینی مردم زدند ،فیفا با عکس هاش ما رو فریب داده !آخر هم نفهمیدیم نسخه اصلی هست یا نه !ولی انگار باید نسخه اصلی باشه...!!!
PES که ار شماره 6 اش داره همینطور پسرفت میکنه گفتیم شاید فیفا امسال بعد عمری یه بازی درست حسابی منتشر کنه که این جور که بوش میاد طبق عادتش بازم خراب کرده.
حالا که ما اومدیم فیفا رو بعد از چند سال دوباره بازی کنیم تنظیمات گرافیکی اون رو نمیشه دستکاری کرد. رزولوشن بالاتر از 800 نمیره.
لطف کنید راهنمایی کنید.
07-10-2009, 18:18
هرچی امسال fifa بد بود!!! بازیهای دیگرش توپ بود که نام نمیبرم همه میدونن
Bs_panzer
07-10-2009, 19:58
دوستان پچ چمن رو هر کس نصب نکرده نصب کنه خیلی بهتر میشه
حالم از لون چمن قبلی به هم می خورد
حالا که ما اومدیم فیفا رو بعد از چند سال دوباره بازی کنیم تنظیمات گرافیکی اون رو نمیشه دستکاری کرد. رزولوشن بالاتر از 800 نمیره.
لطف کنید راهنمایی کنید.
چرا میشه درست کرد شما در قسمت seting بازی که بری به خوبی میشه هم روزلیشن
و هم تنظیمات رو روی اخر بزاری
رقم فروش نسخه 10 این بازی طی یک هفته اخیر به رقم بی سابقه 1.6 میلیون نسخه رسید .
paroucia
07-10-2009, 20:21
هر كي اين پچ چمن رو دانلود كرده چه خارجي چه داخلي كلي تعريف كرده اما از نظر من با وجود اين پچ هنوز هم فاجعه است.اميدوارم يه پچ خفن براش بياد.
يه سوال هم داشتم:تو منژر مود قسمت scouting شما بهش يه دستوراتي ميديد تا براتون بازيكن پيدا كنه اما من هر چي بهش ميگم ميره بازيكن جوون پيدا ميكنه ايا حالتي نداره كه بشه به عنوان رابط براي خريدهاي بزرگتر ازش استفاده بشه؟من هر چي زور زدم نتونستم بازيكن هايي كه مي خواستم رو بگيرم.ايا فرمول خاصي داره؟
يك سري ضعف هاي عجيب هم داره اين بازي.مثل داوري كه تقريبا اصلا كارت زرد نميده.اما اگر بازيكن خاطي مستق كارت قرمز باشه حتما قرمز ميده!!!يه ضعف ديگه داوري هم اينكه بيشتر خطاها را اعلام نميكنه.و هزار تا ضعف ديگه كه دوستان بهش مشرفن.واالله من هنوز به تكميلي بودن بازي شك دارم.البته دوستان باز گير ندن كه بازي اصل هست و ...من فقط نظر شخصيمو گفتم.در ضمن يكي گفت كه customize piece رو توي نسخه ي كامپيوتري داشته.اما من چيزي تو تمرينات نديدم.ميشه راهنمايي كنيد بگيد كه از كجا بايد پيداش كنم.
با تشكر
underworld
07-10-2009, 20:30
بچه ها یه سوال راجع به تنظیمات بازی:
دقیقا یکی بگه فرق Game Difficulity با Keeper Difficulity چیه؟!
توی فیفا 09 game diff رو که مثلا میزاشتم روی world class بازی سخت تر و حرکات بازیکنام کندتر میشد..اما اینجا انگار فرقی نمیکنه
یه چیز دیگه تنظیمات رو باید رو چی بزارم تا دروازه بانم اینقدر راحت گل نخوره؟:19:
Spaniuly
07-10-2009, 20:49
همه میان اینجا تا با نظرات خودشون دیگران رو راهنمایی کنن
من هم قصدم راهنمایی به دیگران بود که فکر میکردن بازیشون نسخه اصلیه که اینقدر افتضاح از آب در اومده
ضمنآ کسی که شایعه پراکنی میخواد بکنه که لینک منبع اطلاعات رو نمیزاره...شما خودتون برین به لینکی که گذاشتم همون اول بالا نوشته تاریخ انتشار بازی رو
شما راهنمایی نمی کنی فعلا داری گمراه می کنی و دست بردار هم نیستی دیگه یه دفعه ازت خواهش کردیم که شایعه پراکنی نکنی لینک منبعی که گذاشتی توش هیچ ربطی به شایعه جناب عالی نداره. 20 اکتبر تاریخ عرضه نسخه آمریکایی بازی هست. نسخه ای که شما هی می گی آنلاک شده دموست نسخه اروپایی بازی هست آخه دیگه کمی هم از عقل سلیم استفاده کنید مگه دمو کیف جادو هست که بعد آنلاک شدن بشه 7 گیگ دیگه لطفا شایعه پراکنی نکنید بازی منتشر شده و نسخه اروپاییش در سراسر جهان موجوده و نسخه ای که در دست داریم نسخه اروپایی بازی هست.
من بعد از سالها این فیفا رو گرفتم تا ببینم چطوره ... ولی خداییش افتضاحه در بعضی مواقع .
اصلا یه سری اصول رو رعایت نکرده و گند زده تو بازی . مثلا وقتی بازیکن حرف بسمت دروازه بیاد و هیچ بازیکنی از دفاع نباشه ، دروازبان کاری به اشاره تو نداره و خودش میاد جلو . حتی وقتی بازیکن خارج محوطه هست دروازبان سریع میاد بیرون . اونوقع راحت با چیپ گل میخوری !!! صدبار اینجوری گل خوردم .
یا قیافه ها که نصفشون ساخته نیست ... نصفه دیگه هم قابل تشخیص نیست ... دی:
در ل گرچه pes هم مشکلات خاص خودشو داره ، اما واقعا از فیفا بهتره .
راستی دوستان کسی ترینری داره که بشه points ها رو تو فیفا یه جوری زیاد کرد ، یا یه کاری کرد مصرف نشه ؟
شما زمانی می تونی در مورد فیفا نظر بدی که نسخه نکست رو بازی کنی یعنی روی XBOX360 به حساب من برو بیرون یه دست بازی کن بعدا بیا نظراتت رو بگو تا همه فیض ببریم شما وقتی بدترین نسخه فیفا رو بازی کردی دیگه نمی تونی کل اون رو زیر سوال ببری انگار مثلا شما همه فیلم هاتون رو روی یه تلوزیون سیاه سفید نگاه می کنی از فیلم ساز شاکی میشی می گی چرا فیلم ها رو سیاه سفید می سازن شما اگه می خوای نظر بدی در مورد فیفا 10 چه عجب نسخه XBOX360 اش رو بازی نمی کنی و یه راست میری سراغ نسخه کارنتش که خود EA هم میدونه که یه چیز نا امید کننده هست و به این دلیل این کار رو می کنه که مردم برن سراغ کنسول و به کل بیخیال نسخه PC بازی بشن. جالبه بدونی نسخه PS2 که کارنت هست به مراتب کیفیت بهتری نسبت به PC داره مخلص کلام اونچه که شما دیدید حقیرترین نسخه بازیست.
اگه اینطوره پس چرا اونایی که کنسول دارن یه چیز دیگه میگن؟....زمین چمنشون هم خوبه
مگه میشه که مال کنسول intro داشته باشه و کلی امکانات و گزینه های دیگه ولی EA یادش رفته باشه که برای PC همچین چیزی بزنه
این با هیچ عقلی جور در نمیاد:13:
بابا شما حسابی نا امیدم کردی باید بگم خیلی از قافله عقبید یعنی شما که فیفا خور هستید هنوز این مطلب رو درک نکردی که فیفا 10 PC و فیفا 10 Next خداشون باهم فرق داره و کوچکترین ربط و شباهتی به هم ندارن؟
شما واقعا دیگه خودتون رو زدید به کوچه علی چپ واقعا نمی دونم چی بگم به شما یعنی شما تصور می کنید نسخه PC خصوصیات نسخه نکست رو داره؟
نسخه کارنت PC فیفا عمدا نا امید کننده طراحی شده تا گیمر ها رو به سمت کنسول سوق بده. Intro نداره نسخه کارنت چون EA دلش خواسته. حالا این مدرک هست واسه این که این نسخه اصلی نیست؟ یه کم تفکر و تعقل کن قبل زدن هر حرف دوست عزیز.
توی فیفا 09 game diff رو که مثلا میزاشتم روی world class بازی سخت تر و حرکات بازیکنام کندتر میشد..اما اینجا انگار فرقی نمیکنه
یه چیز دیگه تنظیمات رو باید رو چی بزارم تا دروازه بانم اینقدر راحت گل نخوره؟:19:
گیم دیفیکالتی برای کل بازی هست ولی کیپر دیفیکالتی برای دروازبان هست همین گزینه رو سخت کنی دروازبان راحت گل نمی خوره.
موفق باشی
اگه اینطوره پس چرا اونایی که کنسول دارن یه چیز دیگه میگن؟....زمین چمنشون هم خوبه
مگه میشه که مال کنسول intro داشته باشه و کلی امکانات و گزینه های دیگه ولی EA یادش رفته باشه که برای PC همچین چیزی بزنه
این با هیچ عقلی جور در نمیاد
اونا یه چیز دیگه میگن چون یه چیز دیگه بازی میکنند. یه فیفای دیگه!
بابا این نسخه اصلیه . همه ی اون قابلیت هایی که بچه میگن و نیست برای نسخه کنسول هست . مگه دور زمین بازی های لیگ انگلیس ندیدید که نوشته : LET`S FIFA10 Out Now ؟؟؟
توی انگلیس اصلش هست مسئله اینکه توی ایران قلابی هست!
Game Difficulity برای سختی بازی هست (یعنی شدت حرفه ای بودن تیم مقابل) و Keeper هم برای حرفه بودن دروازه بانان اگر روی Legendery بزارید حله!
کسانی که میگفتند دروازه بانان زود گل میخورند اشتباه محض میکردند!
اگر توی Game Settings گزینهای Game Difficulity و Keeper رو روی Legendry بزارن انقدر سخت میشه که از بازی کردن لذت میبردی
من الان با لیورپول توی منیجر مود با Legendery بازی میکنم و واقعلا هیجان و استرس رو احساس میکنم
توی انگلیس اصلش هست مسئله اینکه توی ایران قلابی هست!
نسخه قلابی که دیگه نداریم.همه چی میگن!!!نمیدونم چه طوری فکر میکنید شما.
دوستانی که مایلند در فروم اصلی و بین المللی فیفا 10 شرکت کنند به این آدرس برن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنام من در فروم amiracl هست
این یک پچ چمن که دیگه از این بهتر گیرتون نمیاد این تماشاگرا رو هم واقعی تر میکنه واقعا عالی هست اگر میخواید از دست این چمن مسخره راحت شید اینو دانلود کنید. من دانلود کردم خیلی عالی شد
لینک دانلود :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنمیدونم چرا فروم فایل فرانت رو کلمشو فیلتر میکنه خواستید دانلود کنید فاصله ی بین file و front رو بردارید
اینم عکس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس هیچ کدوم از بازیها غیر اصل نیستن درسته؟ یعنی اصلا نسخه آنلاکش و دمو و... همش کشک بود یعنی همه ی بازیهایی که میفروشن مشکلی نداره؟ (ببخشید که دباره پرسیدم ولی میخواستم مطمعن شم؟؟؟)
سلام؛
به نظر من بازی ای که دزدیده شده نسخه آنلاک شده دمو نیست ولی نسخه Semi-Final یا نصفه بازی هست. چون Inter Video یا Customize Set-Pieces رو نداره ولی اینا خیلی مهم نیست، مهم اصل بازیه، شما هم خیلی به این چیزا توجه نکنید.
نكته جالبي كه من امروز بهش برخوردم نبودن فيفا 10 تو ليست بازي هاي ارايه شده و موجود اكثر سايتهاي معتبره و فكر كنم ما بايد منتظر نسخه اي كه 20 اكتبر منتشر ميشه باشيم. راستش من تو كتم نميره كه فيفا بياد توي منوهاي بازي 2تا قسمت جديد رو با كلمه NEW نشون بده كه بگه من اينارو تازه گذاشتم اما توي دمو اينكارو مي كنه. بعد هم من توي اين سايتها به تصاوير نسخه PC نگاه مي كنم اصلا چمنش به اين بيخودي نيست. فكر كنم كلاه بزرگي سره همه رفته و اين همون دموي بازيه كه آنلاك شده. نكته ديگه اينكه سالهاي قبل بعد از اين فيفا ميومد اكثر شركتها نسخه سيلورشون ميدادند تو بازار اما امسال تا ديروز كه من دنبالش بودم كه نبود.
پس هنوز هم بايد شك كرد و مطمئن نبود كه كلاه بزرگي سرمون نرفته
اگر همه مشکل شما با این NEW هست باید بهتون یگم توی نسخه نکست هم وجود داره
arashjavidan88
07-10-2009, 21:49
آقا در این که این نسخه اصلیه شکی نیست .... این دعوا ها هم فایده نداره .... حالا باید دنبال پچ ها واسه بهبود بازی بود .... حالا یکی لطف میکنه به من تازه کار بگه پچ های این بازی رو از کجا میشه دانلود کرد؟؟ مخصوصا چمن و حرکات دروازه بان ..
h_13691990
07-10-2009, 23:30
سلام دوست عزيز h_13691990 عكس ها رو نميدوني
جاي ديگه اپلود كني چون داخل ادرس تو كه دادي ميرم ميكه بايد ثبت نام كني با تشكر
بفرما
این عکس سسک
این عکس آرشا
اینم رابین
:40::40::40:
Hadish kaka
07-10-2009, 23:41
سلام به همه
دوستان من وقتی با خود کام بازی میکنم بعد از صفحه select sides یه صفحه میاد که میتونم برم ترکیب تیم رو قبل از بازی بچینم .
ولی وقتی با دوستم 2 نفری میخوایم بازی کنیم بعد از صفحه select sides مستقیما میره روی صفحه loading و بعد هم توی بازی
میخواستم ببدونم میشه کاری کرد که در حالت 2 نفره هم بشه قبل از بازی ترکیبو تغییر داد ؟
من هم اين مشكل رو دارم،لطفا يه راهنمايى بكنيد:20:
من یه راه پیشنهاد میکنم خودم هم این کارو میکردم ..
شما ودوستاتون اول برید ترکیب اون تیمی که برمیدارین رو درست کنین بعدش برید تو بازی.
یعنی قبلا ترکیب بکنید.....بعدش تیمهاتون رو انتخاب وکنید
(با تشكر از شما)
دوستان راحل بهتر براى اين مشكل وجوى نداره
saeed.1388
08-10-2009, 00:05
شما برید تو سایت خود بازی ببینید چه خبره . همه دارن انتقاد میکنن از خیلی از کشورها بخصوص اروپا نقد نوشتن
حتی یک عده حاضر شدن برای ازبین نرفتن وجه بازی اطلاعات و کمک هاشون رو در اختیار تولید کنندگان قرار بدن
تا بصورت پچ بازی تکمیل بشه ولی اونها بیشتر به گیم پلی گیر دادن تا ظاهر بازی.
ضمنآ این نسخه صدردصد نسخه اصلیه و در انجمن های سایت بازی هم تاکید شده.
herfei2008
08-10-2009, 01:26
من با چه ذوق و شوقی رفتم 4 تومن پول بی زبونو دادم فیفا 10 گرفتم . گفتم دیگه امسال فیفا ترکونده .
اما وقتی بازی رو نصب کردم و رفتم توی بازی کلا از فیفا 10 نا امید شدم . :41:
به نظر من که فیفا 09 از فیفا 10 خیلی سرتره . خاک بر سر شرکت EA که آبروی فیفا را برد. :13:
البته یه چیزو شک دارم . میگم نکنه این که دست ماست اصلی نیست .
Fifa 09>Fifa 08>........................>Fifa 98>......>fifa 10
من با چه ذوق و شوقی رفتم 4 تومن پول بی زبونو دادم فیفا 10 گرفتم . گفتم دیگه امسال فیفا ترکونده .
اما وقتی بازی رو نصب کردم و رفتم توی بازی کلا از فیفا 10 نا امید شدم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
به نظر من که فیفا 09 از فیفا 10 خیلی سرتره . خاک بر سر شرکت EA که آبروی فیفا را برد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
البته یه چیزو شک دارم . میگم نکنه این که دست ماست اصلی نیست .
اصلا pc رو نساختن واسه بازی کردن.ea همین جوری واسه pc میزنه وگرنه اصل فروشش روی کنسولاس نه pc.آبروی فیفا هم نرفته.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
نه اصل اصل هست. بزرگترین شرکت بازی سازی جهان مگه میشه ندونه چی کار میکنه.والا
YARMANGOLI
08-10-2009, 02:10
پس چرا لباس داورا سبزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟زر ت.
ینی چی؟ حالا که سبزه نسخه اصل نیست:18:
چه حرفا:13:
اصلا نسخه pc با نسخه کنسول خیلی فرق میکنه.به خودتون نقبولونید:31:که دمو هست و امید نداشته باشید که اصلش میاد.برید یه 360 یا 3 بگیرید اینقدم از این حرفا نزنید.
O.K؟:5:
underworld
08-10-2009, 08:49
میگم اگه واقعا اینطوره که شما میگین و همین نسخه اصلیش هست...حیف پولی که میدن واسش(البته نسخه PC ) باید منتظر نسخه امیکایی موند....شاید توی اون خیلی از اشکالات رو برطرف کنن
البته گیم پلی بازی معلومه تغییر کرده و بهتر شده ولی واقعا انتظار نمیرفت نسخه pc اینجوری از آب در بیاد
سابقه نداشت EA همچین کاری کنه واسه pc
بهرحال احتملا EA یه پچ درست و حسابی واسش بده بیرون....خواهش من از دوستان اینه که اگه از این پچ مطلع شدن لینکش رو بزارن
underworld
08-10-2009, 08:54
راستش مال من هم سبزه..ولی دیروز یه بار که داشتم بازی میکردم با کمال تعجب دیدم که توی یکی از بازیها رنگ زرد پوشیده بودن..ولی توی بازی بعدی دوباره سبز پوشیدن
نمیدونم...شاید اگه جلوتر بری بازیش intro هم پیدا کنه!!! :20:
M . Sayid
08-10-2009, 09:43
لباس داورا تا حالا زرد ، قرمز و سبز بوده تا اونجایی که من دیدم
Hirad HRD
08-10-2009, 09:43
دوستان از EA SPORTS انتقاد نكنين برين نسخه كنسول و بازي كنين ديوانه كننده است فوتبال واقعي و عالي GAMESPOT بازي رو نقد كرده و بهش نمره داده 9
دوستان از EA SPORTS انتقاد نكنين برين نسخه كنسول و بازي كنين ديوانه كننده است فوتبال واقعي و عالي GAMESPOT بازي رو نقد كرده و بهش نمره داده 9
درسته وقتی دیسک کنسول رو گذاشتم و منتظر بودم تا بازی رو بیاره
یه جورایی تو دلم غلغله بود ولی همینکه در اولین صحنه ..ورزشگاه تماشاگران...فلشهایی که تماشاگران
با دوربین های عکاسیشون دیده میشد...یه لحظه فکر کردم دارم یه بازی فوتبال نگاه میکنم.
مهمترین صفایی که در کنسول خواهید کرد 2 نفری بازی کردن هستش.
نسخه pc بازی با اینکه به پای کنسولش نمی رسه ولی ...باز میتونید از گیم پلی بازی لذت ببرید
میشه بگی شما هم نسخه pc رو دارین یا نه؟
مال شما داورتون لباسی غیر رنگ سبز پوشیده؟
اول که بازی رو اجرا میکنین آیا فیلم بازی (یا همان intro ) نشون میده؟
شما هم گزینه های Set Customize Piece و Virtual Pro رو دارین؟
اگه پاسخ شما به تمامی سوالات مثبت هست..پس شما نسخه اصلی pc رو دارین (بهتون تبریک میگم! :31:)
نسخه pc هست . درسته intro نداره ، داور هم سبز هم قرمز هم زرد میپوشه . ولی این رو هم بدونین
Virtual Pro و Set Customize Piece و My Live Season فقط مخصوص نسخه XBOX360 و PS3 هست .
والسلام .
سلام؛
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
GC 09: Game Features Trailer Director's Cut: Creative Director Gary Patterson analyzes the GC 09 Game Features trailer
File Size: 43.36mb
:11:
تریلرا رو وقتی میذارن که بازی نیومده باشه.حالا به چه دردی میخوره؟؟
sdfsdfsdfsdf
08-10-2009, 20:17
بچه ها یکی از دوستامون تو یه انجمن معروف خارجی چندتا سوال در مورد اصل بودن یا نبودن بازی پرسیده و جوابهای خوبی هم گرفته:
سوال کننده:
: Has FIFA 10 Full Version any video intro?
جواب:
No my friend ...! it does not have any intro
are u using the original retail Disk
سوال کننده:
yes sure
جواب:
i think only Consoles versions have intro
جواب:
i say again that u guys have have version of fifa 10 with no intro. i could fix this if i had the fifa 10 game that worked for me (my current pc is nt high spec) and ny1 prvided me wid the intro. but since i dnt have these 2 i cant. mind it tht i have put fifa 09 intro fr my fifa 07
سوال کننده:
is there any one only tell me that has fifa 10 any video intro?
جواب:
FIFA10 does have an intro video, but it's FIFA09 trailer and it's not added to be played at intro
جواب:
FIFA 10 hasn't got an intro, not even at the PS3 and XBOX versions, I don't know why
جواب:
No my friend, i've checked yesterday, and it has no intro.
جواب:
there is no intro, cuz EA didn't bother to create one for the new game. Guess they saw the fact that FIFA 10 PC being a failure coming and had a 'so be it' attitude.
یه سوال دیگه از این دوستمون که به نظر من سوال خیلی خوبی بود:
i have bought a copy of FIFA 10 in Tehran,
i don't know it is original one of ea or not can anyone help me how can i know that is this copy original or not?
for example i don't know manager mode menu is back one or the fifa 09 one
اما جوابها:
what files you have on the disk ?
bring a picture or something. (print screen)
بعد این دوست ما چند تا عکس قرار دادن و جواب گرفتن:
from the screen shots the game looks original
یه جواب جالب:
well i cant say anything abt that but my answer was based n the face that u were playing wid liverpool and that liverpool is nt in the game (though there are team patches that have nt seen) bt than again there was the manager mod that is only available in full version
سوال کننده:
No , i have bought a full version but this version has not any intro video! any one knows that fifa 10 has intro video?
جواب:
well i serched youtube buut all i found was dem intr s erhaps it doesnt have any
nima1990
09-10-2009, 01:08
با سلام و خسته نباشيد يكي لطف كنه كل تكنيك ها و تاكتيك ها ويك و دو ... را به ما بكه تا ما هم نهايت استفاده رو از بازي ببريم
سلام من که همیشه با فیفا هستم شاید باور نکنید امسال فیفا 10 رو خریدم ولی یه هفته ای میشه یا کم تر اصلا" بازی رو از پاکت پست در نیاوردم تا همین الان هم که کار دارم امودم چند دقیقه ای انجمن رو چک کنم که جا نمونم خدایش فیفا امسال با گفته های شما گند زده من که پول داشتم کنسول بخرم فقط بخاطر فیفا ولی این مشکل برام ایجاد شد حالا مه کنسول ایکس باکس که هیچی حتی وقت ندارم فیفا رو در کامپیوتر بازی کنم
دوستان برام دعا کنید مشکل هرچه زودتر حل شه اونوقت اگه مشکلی در فیفا داشتید بگید حلش میکنم تا حداکثر تلاشم
موفق باشید
یه موردی که تو بازی بهش بر میخوریم که جالب هم هست وفتی با تیم حریف داریم بازی میکنیم جلو میوفتیم 20 دقیقه اخر بازی تعویض تهاجمی انجام میده .مدافع میکشه بیرون و مهاجم میاره ، ولی مهاجمه همون جای مدافع قرار میگیره یعنی سیستم رو تغییر نمیده که خیلی سوتی بدی هست .
البته شاید تو تنظیمات چیزی باشه که با استفاده از اون بشه خنگ بازی کامپیوتر رو تو این مورد برطرف کرد
sdfsdfsdfsdf
09-10-2009, 12:20
یه موردی که تو بازی بهش بر میخوریم که جالب هم هست وفتی با تیم حریف داریم بازی میکنیم جلو میوفتیم 20 دقیقه اخر بازی تعویض تهاجمی انجام میده .مدافع میکشه بیرون و مهاجم میاره ، ولی مهاجمه همون جای مدافع قرار میگیره یعنی سیستم رو تغییر نمیده که خیلی سوتی بدی هست .
البته شاید تو تنظیمات چیزی باشه که با استفاده از اون بشه خنگ بازی کامپیوتر رو تو این مورد برطرف کرد
خیلی جالب بود فکرشو بکن برهانی یا خلیلی بیان دفاع موقعی که تیمشون عقبه :27: اون وقت به اون مربی چی میگن
pedram_sad
09-10-2009, 13:16
بازی برای pc با دانلود افلاین دانلود شد و اینقدر مزخرف بود نسخه pc که بلافاصله shift + del رفت تو کارش
سلام .
من فقط به ساکر ! بازا دوستانه توصیه می کنم حتی فکر خریدن و نصب فیفا 10 رو هم نکنن ! چون به عاقبت من دچار خواهید شد که همانا احساس **** شدن رو خواهید داشت ! و بلافاصله هم اقدام به آن اینستال بازی کردم . ( البته من نسخه ی پی سی رو با حجم 7.2 گیگابایت دانلود کردم که نسخه ی کامل و فوول ورژن هست ولی در مورد نسخه های کنسولی اطلاعی ندارم .)
فقط می تونم بگم حیف از این وقت و... که برای دانلود این بازی مزخرف گذاشتم حالا باز انتخاب با خودتونه .
در مورد نسخه های کنسولی اطلاعی ندارم
نسخه کنسولی از همیشه زیباتره و خیلی حال میده.تا حالا با هیچ فوتبالی اینجوری حال نکرده بودم
farhad1361
09-10-2009, 14:45
بچه ها واقعا فیفا امسال به نظر من خراب رده مخصوصا دوربین و زمین چمنش خیلی ضایع شده .....
من که پاکش کردم چون که در حین بازی واقعا ادم سردرد میگیره ....
shahabprince
09-10-2009, 15:14
تاپیک pes 2010 نزدیک به 450 صفحه داره اما این تاپیک چی؟خوبه هنوز pes2010 منتشر نشده.اگه منتشر بشه تاپیکش بیش از 1000 صفحه میشه.این نشون میده که طرفدار های pes خیلی بیشتر از fifa هستن.
دوستان الان یه پچ براتون میزارم که بتونید تمام ایتم های بازی رو باز کنید و میتونید اینجوری درجه سختی legend رو باز کنید و بازی سخت تر بشه
تاپیک pes 2010 نزدیک به 450 صفحه داره اما این تاپیک چی؟خوبه هنوز pes2010 منتشر نشده.اگه منتشر بشه تاپیکش بیش از 1000 صفحه میشه
خوب الان باید چی کار کنیم؟؟!!!
بچه ها توی نسخه 360 تاکتیتا فقط با آنالوگ سمت راستی هست یا چیز دیگه ای هم داره؟؟
مرسی.
ای بابا امروز تونستم بازی کنم خدایش فیفا 09 رو باید رو سر گذاشت اخه این فوتباله چقدر امیدم به امسال بود حداقل نه بازی رو میگم نه گرافیکش خداشاهده افتضاحه اصلا" حال نکردم واقعا" حذفش کردم همین الان و رفتم با دوستم یه ساعت فقط فیفا 09 رو بازی کردیم چقدر حال داد
تاپیک pes 2010 نزدیک به 450 صفحه داره اما این تاپیک چی؟خوبه هنوز pes2010 منتشر نشده.اگه منتشر بشه تاپیکش بیش از 1000 صفحه میشه.این نشون میده که طرفدار های pes خیلی بیشتر از fifa هستن.
فک نمیکنم چون شما امکان داره از با توجه به pc این حرف رو میزنید...
بازی روی کنسول یه چیز دیگست حتی برخی از دوستام که فوتبال بازی نمی کنند این بازی رو خریدند...
من وقتی فهمیدم در کنسول با pc تفاوتهایی هست سریع رفتم و گرفتم و این تفاوت رو احساس کردم ...خیلی هم خفن.
saman_dexter
09-10-2009, 18:13
خدایی 4 دقیقه هم از نصبش نگذشته بود پاکش کردم
کاملا افتضاح
خویه ایران یاری 70-80 هزار تومن نیست
نسخه کنسولی از همیشه زیباتره و خیلی حال میده.تا حالا با هیچ فوتبالی اینجوری حال نکرده بودم
دوستان درست می گن .
تا الان زیباترین یا بهتر بگم ، طبیعیترین فوتبالی که تا حالا اومده فیفا 10 هست اما فقط و فقط برای کنسولها !!
اما نسخه ی پی سی فیفا 10 ، در اصل هیچ فرقی با نسخه های قبلیش نداره و صرفاً یه تغییر اسم رخ داده !!
برای PC بازها کماکان همون Soccer بهترین گزینس فعلاً !
hasan007
09-10-2009, 20:10
سلام
میگن این نسخه دموی بازیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
میگن این نسخه دموی بازیه
کی میگه؟؟؟
hasan007
09-10-2009, 20:25
امیدوارم ایران هم تو سری بعدی باشه
Spaniuly
09-10-2009, 20:31
بله چون اکثر کاربران این فروم گیم ها رو روی PC بازی می کنن و تعداد کسانی که بازی ها رو روی کنسول انجام می دن در مقایسه با PC باز ها خیلی کم هست ولی این دلیل نمیشه که ربط بدیم به اینکه PES در حالت کلی بهتر از فیفا هست. چون تعداد کسانی که به فکر بوگاتی ویرون خریدن هستند خیلی کمتر از کسانی هست که به فکر خریدن پراید هستند و کلا تعداد پراید سوار های جهان (که 99.99٪ شون ساکن کشور عزیزمون هستند) خیلی بیشتر از بوگاتی سوار ها هست ولی پراید بهتر از بوگاتی نیست پس می بینید که استدلال خیلی بی موردی کردید و دلیل شلوغ بودن تاپیک PES پر طرافدار بودنش توی این فروم هست نه در حالت کلی نظر سنجی که قبلا شده در کل نشون داده که طرفداران فیفا بیشتر از PES هستند در کل دنیا
سلام .
من فقط به ساکر ! بازا دوستانه توصیه می کنم حتی فکر خریدن و نصب فیفا 10 رو هم نکنن ! چون به عاقبت من دچار خواهید شد که همانا احساس **** شدن رو خواهید داشت ! و بلافاصله هم اقدام به آن اینستال بازی کردم . ( البته من نسخه ی پی سی رو با حجم 7.2 گیگابایت دانلود کردم که نسخه ی کامل و فوول ورژن هست ولی در مورد نسخه های کنسولی اطلاعی ندارم .)
فقط می تونم بگم حیف از این وقت و... که برای دانلود این بازی مزخرف گذاشتم حالا باز انتخاب با خودتونه .
شما کافی بود نسخه دمو این بازی رو دانلود می کردید یا عکس هاش رو می دیدید اونوقت متوجه می شدید که فیفا 10 برای PC یک جوک بی مزه از طرف EA Sports هست. البته این ضعف نیست همه اینها ناشی از یک قصد و غرض ناجوانمردانه هست
بازی برای pc با دانلود افلاین دانلود شد و اینقدر مزخرف بود نسخه pc که بلافاصله shift + del رفت تو کارش
بمیرم برات پدرام من که حتی قبل اومدن دمو هم می گفتم که فیفا گند می زنه توی نسخه PC میومدی از خودم می پرسیدی بهت می گفتم که دانلود نکن. آخه پسر خوب نسخه کنسولی رو گذاشتی میای این فیفا کارنت رو بازی می کنی؟
دوستان درست می گن .
تا الان زیباترین یا بهتر بگم ، طبیعیترین فوتبالی که تا حالا اومده فیفا 10 هست اما فقط و فقط برای کنسولها !!
اما نسخه ی پی سی فیفا 10 ، در اصل هیچ فرقی با نسخه های قبلیش نداره و صرفاً یه تغییر اسم رخ داده !!
برای PC بازها کماکان همون Soccer بهترین گزینس فعلاً !
100٪ تائید میشه دقیقا کسانی که اصراذ بر این دارند که کنسول نخرند و یا کلا نمی تونن کنسول بخرن بهترین انتخاب PES هست و در مورد کنسول ها برعکس.
Leon-117
09-10-2009, 20:48
چند تا سوال:
بالاخره بازي قشنگه يا نه؟(پي سي)
اين بازي درسته يا نه براي پي سي؟(نسخه هاي شركت هاي مجوز دار هم اومدن بيرون)
كلا ميارزه 2 هزار تومن بديم بالاش با اينكه مفته من ميخوام از دوستم بگيرم رايت كنم!؟
چند تا سوال:
بالاخره بازي قشنگه يا نه؟(پي سي)
اين بازي درسته يا نه براي پي سي؟(نسخه هاي شركت هاي مجوز دار هم اومدن بيرون)
كلا ميارزه 2 هزار تومن بديم بالاش با اينكه مفته من ميخوام از دوستم بگيرم رايت كنم!؟
دوستان ببخشید من فک کردم دارم واسه شیفت مینویسم...قاطی کردم...
واقعا از همه عذر خواهی میکنم.
ویرایش شد
خوب میدونید بهتره از دوستتون بگرید....
البته بابت 2 هزار هم ارزش داره بخری واسه ارشیو ...ولی میتونی از گرافیک بازی لذت ببری
مخصوصا نمای داخل ماشین.
نمای داخل ماشین تو فیفا10؟؟
عالیه :))
gomnam23
09-10-2009, 21:43
سیستم دریبل 360 درجه چیه ؟
دوستان ببخشید من فک کردم دارم واسه شیفت مینویسم...قاطی کردم...
واقعا از همه عذر خواهی میکنم.
ویرایش شد
مگه این ali 5260 هم خودتی؟؟:18:
سیستم دریبل 360 درجه چیه ؟
آره این چیه بچه ها؟؟
کسی تاکتیکای 360 رو نمیدونه؟xbox؟
pedram_sad
09-10-2009, 22:57
بمیرم برات پدرام من که حتی قبل اومدن دمو هم می گفتم که فیفا گند می زنه توی نسخه PC میومدی از خودم می پرسیدی بهت می گفتم که دانلود نکن. آخه پسر خوب نسخه کنسولی رو گذاشتی میای این فیفا کارنت رو بازی می کنی؟
.
یک طوری گفتی خودم هم شک کردم نکنه از ترافیکم برای این بازی مایه گذاشتم :31:
با offline یود که تو انبوه movie ها و music ها اینم اومد صبح پاشدم :27:
در کل من برای هیچ بازی pc پول ندادم و همش رو یا پسر خالم مجانی برام میاره که ماله خودم باشه
یا offline میاد :27:
نسخه 360 رو هنوز نگرفتم :31:
Hirad HRD
09-10-2009, 23:43
مگه این ali 5260 هم خودتی؟؟:18:
آره این چیه بچه ها؟؟
کسی تاکتیکای 360 رو نمیدونه؟xbox؟
بیین حالشو ببر من تقریباً همرو انجام دادم روی xbox360 ولی اجرا کردنش توبازی فقط و فقط تمرکز میخواهد عجب بازی دارم کیف میکنم
مگه این ali 5260 هم خودتی؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا ایشون و من با هم یه عکی اواتور قرار دادیم.
h_starboy
10-10-2009, 00:32
بیین حالشو ببر من تقریباً همرو انجام دادم روی xbox360 ولی اجرا کردنش توبازی فقط و فقط تمرکز میخواهد عجب بازی دارم کیف میکنم
آقا عجب چیزی بود ؟؟؟
خیلی توپ بود. کف کردم حسابی .
هنوز امتحان نکردم ولی فکر کنم خیلی سخت باشه تو بازی بخوایم از این کارا بکنیم .
خوشبختانه من دسته xbox دارم .:20:
Hirad HRD
10-10-2009, 09:02
آقا عجب چیزی بود ؟؟؟
خیلی توپ بود. کف کردم حسابی .
هنوز امتحان نکردم ولی فکر کنم خیلی سخت باشه تو بازی بخوایم از این کارا بکنیم .
خوشبختانه من دسته xbox دارم .:20:
تنها دسته كافي نيست چون گيم پلي روي كنسول با pc فرق داره
pedramakaay
10-10-2009, 11:03
دوستان من این بازی رو دیروز نصب کردم...تو قسمت system که رفتم همه چیز روی high بود...ولی اصلا با گرافیک این بازی حال نکردم....چمن خیلی مصنوعی و بد طراحی شده...خداییش این بازی روی pc به نظرم از pes 2009 هم ضعیف تر هست چه برسه به pes 2010....البته اگر pes 2010 قصد نداشته باشه مثل fifa 10 گند بزنه...حالا روی xbox360 چجوری هست...ارزش خرید داره یا نه؟
نمیشه رو pc این بازی رو با دسته بازی کرد....keyboard برا من خیلی سخت هست:41:
نمیشه رو pc این بازی رو با دسته بازی کرد....keyboard برا من خیلی سخت هست
میشه با دسته بازی کرد. فقط با بعضی دسته ها مشکل داره که قابل حله.
دوستان من این بازی رو دیروز نصب کردم...تو قسمت system که رفتم همه چیز روی high بود...ولی اصلا با گرافیک این بازی حال نکردم....چمن خیلی مصنوعی و بد طراحی شده...خداییش این بازی روی pc به نظرم از pes 2009 هم ضعیف تر هست چه برسه به pes 2010....البته اگر pes 2010 قصد نداشته باشه مثل fifa 10 گند بزنه...حالا روی xbox360 چجوری هست...ارزش خرید داره یا نه؟
نمیشه رو pc این بازی رو با دسته بازی کرد....keyboard برا من خیلی سخت هست:41:
:5:
دوست عزیز بازی روی xbox و ps3 عالی هسته متاسفانه این اقدام EA در مورد
pc خیلی باعث تعجبه:18: که احتمالا قصدی در کار بوده که باید خبر شو بعدا از طریق
سایتهای مثل گیم اسپات دنبال کنیم.
h_starboy
10-10-2009, 11:54
تنها دسته كافي نيست چون گيم پلي روي كنسول با pc فرق داره
یعنی این دریبلینگها فقط روی کنسولها قابل اجراست ؟؟؟؟؟؟؟؟
اکه اینجوری باشه باید بگیم Ea هم با این کار کردنش . خیلی مسخرست .
دوست عزیز بازی روی xbox و ps3 عالی هسته متاسفانه این اقدام EA در مورد
pc خیلی باعث تعجبه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که احتمالا قصدی در کار بوده که باید خبر شو بعدا از طریق
سایتهای مثل گیم اسپات دنبال کنیم. خیلی عجیبه. طوری صحبت می کنید که انگار این اولین باره که EA ورژن PC فیفا رو بدین شکل عرضه می کنه. از زمان عرضه ی کنسول های جدید یعنی اواخر 2005 بازی فیفای PC از نسخه ی کنسول ها ( PS3 و Xbox360 ) به شدت از هر لحاظ پایین تر بوده که تا الان هم این سیاست ادامه داره.
pedramakaay
10-10-2009, 12:37
میشه با دسته بازی کرد. فقط با بعضی دسته ها مشکل داره که قابل حله.
میشه به من یاد بدید...من دسته رو وصل می کنم ولی مثل pes نیست که اتوماتیک بشناسه و وقتی می خوای home یا away رو انتخاب کنی فقط 2 حالت هست...کیبورد و کیبورد+ماوس.....دسته رو چجوری باید به fifa 10 معرفی کنم؟
خیلی عجیبه. طوری صحبت می کنید که انگار این اولین باره که EA ورژن PC فیفا رو بدین شکل عرضه می کنه. از زمان عرضه ی کنسول های جدید یعنی اواخر 2005 بازی فیفای PC از نسخه ی کنسول ها ( PS3 و Xbox360 ) به شدت از هر لحاظ پایین تر بوده که تا الان هم این سیاست ادامه داره.
:18:
دوست عزیز دیگه اینقدر افتضاح نو بره به همون اسم EA قسم فکر نمیکنید
بهتر بود اصلا برای pc ریلیز نمیشد آخه این چه جور سیاستی که باید حتما
انجام بشه . مهمترین دلیلشم فروش بازی روی نسخه کنسولیه اونها میتونستن
بازی رو با شش ماه تاخیر بدن بیرون اما نه این جوری.
Hirad HRD
10-10-2009, 12:53
یعنی این دریبلینگها فقط روی کنسولها قابل اجراست ؟؟؟؟؟؟؟؟
اکه اینجوری باشه باید بگیم Ea هم با این کار کردنش . خیلی مسخرست .
متاسفانه همينطوره فقط مال كنسوله:13:
میشه به من یاد بدید...من دسته رو وصل می کنم ولی مثل pes نیست که اتوماتیک بشناسه و وقتی می خوای home یا away رو انتخاب کنی فقط 2 حالت هست...کیبورد و کیبورد+ماوس.....دسته رو چجوری باید به fifa 10 معرفی کنم؟
اسم و مدل دستتون چیه؟ اغلب مشکلات دسته ها با این بازی بر میگرده به نشناختن چند تا از دکمه ها، نه اینکه اصلا دسته رو نشناسه. توی قسمت انتخاب home و away باید شکل یک دسته هم وجود داشته اگه ویندوز دستتون رو شناخته.
saeed.1388
10-10-2009, 13:37
آقا من برای یکی از دوستام میخوام بازی رو نصب کنم ولی dvd-RW کامپیوترش خرابه بازیو رو با کول دیسک رو
هاردش ریختم و خواستم از رو هارد نصب کنم که نصفش رو نصب میکنه و پیغام میده dvd 2 رو بزار نمیدونم چیکار
کنم تا حالا کسی به این مشکل برخورده؟
آقا من برای یکی از دوستام میخوام بازی رو نصب کنم ولی dvd-RW کامپیوترش خرابه بازیو رو با کول دیسک رو
هاردش ریختم و خواستم از رو هارد نصب کنم که نصفش رو نصب میکنه و پیغام میده dvd 2 رو بزار نمیدونم چیکار
کنم تا حالا کسی به این مشکل برخورده؟
:5:
شما چرا لقمه رو بر عکس میخواهید بذارید در دهان مبارک خب از روی dvd ها با
نرم افزاری مثل Alcohol 120% از روی dvd ایمیج بگیر بعدش با نرم فزاری مثل
Deamon tools راحت اونها رو نصب کن.
pedramakaay
10-10-2009, 13:52
اسم و مدل دستتون چیه؟ اغلب مشکلات دسته ها با این بازی بر میگرده به نشناختن چند تا از دکمه ها، نه اینکه اصلا دسته رو نشناسه. توی قسمت انتخاب home و away باید شکل یک دسته هم وجود داشته اگه ویندوز دستتون رو شناخته.
روش نوشته general...
از همین دسته 5 تومنی ها که شکل دسته ی ps2 هست...شوک و آنالوگ هم نداره....
ویندوز که شناخته....مثلا pes رو بدون هیچ مشکلی بازی می کنم....ولی تو فیفا خبری از شکل دسته اصلا نیست:18:
چیکار باید بکنم؟
shahabprince
10-10-2009, 13:55
بله چون اکثر کاربران این فروم گیم ها رو روی PC بازی می کنن و تعداد کسانی که بازی ها رو روی کنسول انجام می دن در مقایسه با PC باز ها خیلی کم هست ولی این دلیل نمیشه که ربط بدیم به اینکه PES در حالت کلی بهتر از فیفا هست. چون تعداد کسانی که به فکر بوگاتی ویرون خریدن هستند خیلی کمتر از کسانی هست که به فکر خریدن پراید هستند و کلا تعداد پراید سوار های جهان (که 99.99٪ شون ساکن کشور عزیزمون هستند) خیلی بیشتر از بوگاتی سوار ها هست ولی پراید بهتر از بوگاتی نیست پس می بینید که استدلال خیلی بی موردی کردید و دلیل شلوغ بودن تاپیک PES پر طرافدار بودنش توی این فروم هست نه در حالت کلی نظر سنجی که قبلا شده در کل نشون داده که طرفداران فیفا بیشتر از PES هستند در کل دنیا
عزیز من اولا که من تو ایران رو گفتم که طرفدار های زیادی داره دوما چرا شلوغش میکنی مگه دعوا داری:21::21:
m_h_hadavi
10-10-2009, 14:10
یه سوال آیا برای xbox 360 هیچ Emulator ی وجود نداره؟
سلام
من تو سایت گیم اسپات قسمت pc فیفا 10 این عکسهارو دیدم،مثل اینکه مال منیجر موده ولی منیجرمود من که از لحاظ ظاهری هیچ فرقی با 09 نداره.
سه حالت به نظر من وجود داره :
1-عکسها برای کنسوله و pc همچین چیزی نداره(چون دکمه های A و B توی عکس ها وجود داره)
2-عکسها مربوط به قسمت آنلاین بازی است
3-عکسها مربوط به نسخه اصلی بازیه و بازی که اکثرا دارند و با ریزور کرک شده اصلی نیست و ترکیبی از فیفا 09 و نسخه آنلاک شده دموی 10 است
لطفا یکی منو از این سردرگمی در بیاره
با تشکر
عکس ها مال نسخه کنسول هست .
Leon-117
10-10-2009, 16:10
نه بابا ایشون و من با هم یه عکی اواتور قرار دادیم.
عجب چيزي شد!كجا آواتارمون يكيه؟البته جفتش Leon رزيدنت هست اما يكي نست.
اون دوستمونگفتن چون پست منو جواب دادين.
تاپيك منحرف نشه.بازي بالا خره چجوريه؟:27:
سلام.
مدتیه نسخه PC رو بازی می کنم.
همون اول چمن بدرنگ و نداشتن درجه بازی خیلی سخت به عنوان نکات منفی به نظرم اومد. (Legendary به اندازه کافی قوی نیست. درجه دروازه بان هم که بحثش جداست.) رنگ چمن با Patch قابل تحمل شد و درجه بازی هم وقتی با رفقا بازی می کنید دیگه اهمیتی نداره.
اما Gameplay بازی بسیار خوبه که برای بازی که قراره ساعت ها در محدوده خاصی انجام بشه مهمترین عامله. از Graphic هم مهمتره. نکات واقع گرایی هم داره که باعث میشه احساس یکنواختی نکنید.
در کل لذت بخشه و بهترین FIFA ای که میشه روی PC الان بازی کرد.
بعضی از دوستان انقدر هم نباید به این بازی گیر بدن ( روی کامپیوترش ) .
ما انتظارامون بالا هست ، من هنوز با کنسول بازی نکردم ولی با همین PC هم خیلی بهم حال داده . خیلی بخشهای متنوعی داره که حالا حالاها جواب بازی کردن رو برای یه گیمر میده .
pedramakaay
10-10-2009, 23:07
کسی نمی تونه نحوه بازی با دسته رو به من یاد بده؟:41:
Masoud King
11-10-2009, 00:09
FIFA 10 Unlocker
با این پچ میتونید تمام ایتم های موجود در shop رو باز کنید:
مجموعه چهره های FIFA 10 :
این پچ شامل چهره های زیر هستش:
Acimovic, Milenko (Austria Wien)
Adriano (Flamengo)
Armand, Sylvain (Paris SG)
Arnautovic Marko (Inter Mailand)
Ballack, Michael (FC Chelsea)
Barnetta ,Tranquillo (Bayer Leverkusen)
Benzema, Karim (Real Madrid)
Boateng, Jerome (Hamburger SV)
Buffon, Gianluigi (Juventus Turin)
Cannavaro, Fabio (Juventus Turin)
Cisse, Djibril (Panathinaikos)
De Jong, Nigel (Manchester City)
Dede (Borussia Dortmund)
Del Piero, Alessandro (Juventus Turin)
Delpierre, Mathieu (VFB Stuttgart)
Drazan, Christopher (Rapid Wien)
Friedrich, Arne (Hertha Berlin)
Frings, Thorsten (Werder Bremen)
Giggs, Ryan (Manchester United)
Giovinco, Sebastian (Juventus Turin)
Giuly, Ludovic (Paris SG)
Gomez, Mario (Bayern München)
Govou, Sidney (O. Lyon)
Creation Master 10
با این نرم افزار میتونید چهره و استادیوم و... رو به بازی وارد کنید, البته این نسخه هنوز بتا هستش:
ali_metal_357
11-10-2009, 02:17
ماشالله چقده طرفدار داره این فیفا
بابا این بازی یک هفته افتاده روی میزم حوصلم نمیگیره حتی نصبش کنم :d
خودمم نمی دونم چرا میخرمش
الان توی گیم رنگر بودم دیدم ان لاینم میشه بازی کرد گفتم بگم برای اونایی که نمی دونن
h_starboy
11-10-2009, 11:41
ماشالله چقده طرفدار داره این فیفا
بابا این بازی یک هفته افتاده روی میزم حوصلم نمیگیره حتی نصبش کنم :d
خودمم نمی دونم چرا میخرمش
الان توی گیم رنگر بودم دیدم ان لاینم میشه بازی کرد گفتم بگم برای اونایی که نمی دونن
چیجوری باید اکانت بسازیم . من که هر کاری میکنم error میده !!!!؟؟
عجب چيزي شد!كجا آواتارمون يكيه؟البته جفتش Leon رزيدنت هست اما يكي نست.
اون دوستمونگفتن چون پست منو جواب دادين.
تاپيك منحرف نشه.بازي بالا خره چجوريه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نخر بی خیال 2 هزاری باش که میدی به fifa....
saeed.1388
11-10-2009, 12:11
به نظر با این که بازی از نظر گرافیکی افتضاحه و نسبت به fifa2009 از نظر چهره بازیکنها، چمن و دروازه و .... افت داشته ولی از نظر game play و واقعی تر شدن بازی رشد داشته. پاسها و شوتها دیگه به راحتی قبل نیست و به آسونی و با هر شدتی به مقصد نمیرسه.
راستی پچ جدیدی برای بهتر شدن صورت بازیکنها نیومده؟
Masoud King
11-10-2009, 12:35
!FIFA 10 more than a game
نویسنده: Masoud King
به رسم هر ساله, امسال نیز EA یکی دیگر از بازی های سری محبوب FIFA رو روانه بازار کرد. سری FIFA این چند ساله پیشرفت خیلی قابل ملاحظه ای داشته و امسال شاهد FIFA 10 , عنوانی که بدون اغراق میشه گفت که واقعی ترین و بهترین بازی فوتبالی که به حال ساخته شده هستیم. گیم پلی پالایش شده, صدا گذاری و موزیک های بسیار جذاب, گرافیک چشم نواز همگی از ویژگی های FIFA 10 هستش که در ادامه به تفصیل در مورد هریک صحبت خواهم کرد. در بار اولی که تصاویر بازی منتشر شد این تصور به وجود آمد که FIFA 10 فقط یک آپدیت برای نسخه 2009 هستش ولی هرچه جلوتر رفتیم مشخص شد که این بازی کاملا منحصر به فرد خواهد بود. امسال روش کار EA برای دادن اطلاعات بازی کاملا متفاوت بود, اونا بر خلاف سال های قبل اطلاعات بازی رو خرده خرده در اختیار دیگران قرار دادن و همچنین سازندگان بازی خیلی بیشتر در انجمن های رسمی FIFA حضور داشتند و دائم با کاربران در کنکاش بودن و پیشنهادات اونا رو به دقت بررسی می کردن که نتیجه ی این کار بازی عالی FIFA 10 بود.
یکی از مواردی که در FIFA 10 خودشو بیشتر از هر چیز دیگه ای برجسته کرده, گیم پلی عالی اون هستش و به نظر میرسه که در FIFA 10 گیم پلی شامل تغییرات زیادی شده. سازندگان FIFA تمام مشکلاتی که کاربران گزارش دادند رو بر طرف کردند و عملا در گیم پلی بازی شما باگی رو نمیبینید. امسال مد ها و ویژگی های جدید به بازی اضافه شده که همین باعث شده تا منوی بازی به کل عوض بشه. از مد های جدید میشه به Be A Pro: season اشره کرد که پیشرفته شده ی Be A Pro سال قبل هستش, در این ویژگی شما میتونید بازیکن جدیدی خلق کنید و یا از بازیکن های تیم استفاده کنید, بازیکن شما بازی به بازی پیشرفت خواهد کرد ( البته اگه باهاش خوب بازی کنید) و کم کم می تونید به بازی های ملی دعوت بشین و همچین می تونین کاپیتانی تیم رو هم از آن خودتون کنید. تا وقتیکه کاپیتان تیم نشدید نمی تونید دست رسی به مدیریت تیم یا همون Team Management داشته باشید. یکی دیگر از ویژگی های جدید بازی Virtual Pro هستش که از خلاقیت های منحصر به فرد FIFA است. در این ویژگی در گام اول شما بازیکن خودتون رو میسازید و حالا نوبت پیشرفت است. برای چهره ی بازیکن می تونید که چهره خودتون رو در بازی وارد کنید و این کار فقط با برنامه EA SPORTS Game Face میسر هستش. برنامه ای که توسط اون می تونید چهره ی خودتون رو به صورت سه بعدی ویرایش کنید برای این کار لازم هستش که ابتدا چهره ی خودتون رو آپلود کنید و بعد به ویرایش اون به پردازید. در این مورد بعدا در یک بحث جداگانه به بحث و بررسی خواهم پرداخت. با این بازیکنی که شما در Virtual Pro خلق کردید و پیشرفتش دادید میشه در مد های دیگه مانند Be A Pro: season و منیجر مد استفاده کنید. البته این Game Face مشکلاتی رو داره و هنوز در مرحله بتا هستش که امیدوارم به زودی مشکلاتش بر طرف بشه.
از بین تمام مد های بازی Manager Mode مورد بیشترین تغییرات و بهبود های خیلی زیادی قرار گرفته. امسال توجه بیشتری به سیستم ترانسفر و پیشرفت بازیکن شده. سیستم ترانسفر بازی واقعی تر شده و پول نقش خیلی مهمی داره. برای قبول پیشنهاد فاکتور هایی مانند اینکه شما چه تعداد بازیکن در پست مشابه دارید و توانایی بازی تیمتون در لیگ های بالاتر مانند لیگ قهرمانان دخیل هستش. سعی شده نتایج بازی هایی که شما اونا رو شبیه سازی میکنید واقعی تر بشه و الان بستگی زیادی به قدرت و عملکرد تیمتون داره و مثه گذشته بر اساس احتمال این نتایج رغم نمی خوره. همچنین اگر شما با بازیکن Virtual Pro در این مد بازی کنید میتونید جوایز و achievement قابل توجهی هم بدست بیارید.
بازیکن مورد نظر خود را خلق کنید و چهره ی خودتان را برایش انتخاب کنید و اون رو در تیم مورد علاقتون قرار بدید و حالا نوبیت پیشرفت است!
وقتی وارد بازی و محیط استادیوم می شوید شاید در نگاه اول خودتون رو با FIFA 09 مواجه بدونین چون گرافیک بازی کمی تغییر کرده ولی وقتیکه داور سوت بازی رو به صدا در میاره همه چیز فرق میکنه. بازی خیلی فیزیکی تر شده و دیگه خیلی کم میشه با یه بازیکن تک روی کرد, چون به محض دریافت توپ بازیکنای حریف برای تصاحب توپ به شما فشار زیادی رو وارد میکنن. تنه زدن ها در بازی خیلی محرض تر شده و بازیکنان دائم در حال تکاپو هستن وکلا بازی به طرز وحشتناکی فیزیکی شده. در FIFA 10 قدرت بدنی بازیکن خیلی مهم هستش و برتری یه بازیکن خیلی به قدرت بدنی اون بستگی داره. شاید شما بازیکن تکنیکی داشته باشید ولی این بازیکن بدون قدرت بدنی کار زیادی رو نمی تونه از پیش ببره چون هر ضربه ای از طرف حریف بر روی حرکت و تعادل بازیکن شما تاثیر زیادی داره. یکی دیگه از بهبود های گیم پلی حرکت 360 درجه هستش که واقعا کنترل و حرکت بازیکنان رو خیلی واقعی تر کرده. در نسخه قبلی شما فقط در 8 جهت می تونستید حرکت کنید و الان شما حداقل در 16 جهت می تونید حرکت کنید که این موضوع تحرکات بازیکن رو خیلی به واقعیت نزدیک کرده است. اگرشما FIFA 09 رو بازی کرده باشید و بعد به سراغ نسخه 2010 برید این ویژگی جدید رو کاملا درک خواهید کرد. به نظر من بزرگترین ویژگی گیم پلی FIFA 10 همین کنترل 360 درجه هستش!
اولین سیستم کنترل 360 درجه را با FIFA 10 تجربه کنید. اکنون شما میتونید استادانه از فضا ها استفاده کنید!
سیستم دفاعی پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته و بازیکنان خطوط دفاعی خیلی هوشمند تر شدن و از هیچ حرکتی برای گرفتن توپ دریغ نمی کنند . وقتی بازیکن میبینه که پاس حریف ازش دوره پاش رو دراز میکنه و در موقعیکه شوتی به طرف دروازه زده میشه بازکنان دفاع هر طوری شده سعی دارن تا توپ رو بلوکه کنن که بعضی وقتا من دیدم برای این کار بازکن مثه فوتبال های واقعی جلوی شوت تکل میزنه. نکته ی دیگه که مشهوده هوش مصنوعی دروازه بان ها هستش که واقعا گل زدن بهشون سخت تر شده و همچنین دروازه بانها از انیمیشن های جدیدی هم در این بازی برخوردارند که همین موضوع واکنش ها و حرکات اونا رو واقعتی از قبل کرده. یکی دیگه از نکات قابل لمس بازی افزایش هوش مصنوعی بازیکنان تحت اختیار CPU هستش که بازی رو خیلی سخت تر کرده. نمیشه به راحتی بازیکنای حریف رو فریب داد بلکه اونا شما رو فریب میدن و خیلی هوشمندانه بازی می کنن. سیستم پاس دادن بهبود خوبی داشته و اکنون پاس ها از دقت خیلی خوبی بر خوردارند, موضوعیکه در FIFA 09 رعایت نشده بود و پاس ها دقت لازم رو نداشتند. فیزیک توپ بازی باز هم بهتر شده و این بار توپ خیلی شرایط نزدیک به واقعیت رو داره, در نسخه قبل با اینکه توپ خوب طراحی شده بود ولی در شوت ها توپ یه سبکی داشت که این موضوع کاملا در FIFA 10 بر طرف شده است. کلا نقطه ی عطف این بازی گیم پلی بیسار عالی اون هستش که به کوچکترین مسائل توجه شده توش, مثلا شما میتونید تاکتیک های خاصی رو برای ضربات آزاد طراحی کنید و نحوه ی حرکت و اینکه بازیکنان به کدوم سمت موقع ضربه آزاد حرکت کنند رو میتونید تنظیم کنید.من همیشه دوست داشتم در یک بازی فوتبال اون چیزی رو که در واقعیت میبینم در بازی هم اعمال کنم که FIFA 10 این خواسته ی منو تا حد خیلی خیلی زیادی بر آورده کرده.
تاکتیک های کاملا شخصی خودتون رو برنامه ریزی کنید و اونها رو قبل از اجرا در زمین در محیط تمرین مرور کنید. شما میتونید حرکات 9 بازیکن مختلف رو ضبط کنید و اونها رو در بازی اجرا کنید!
گرافیک و ویژگی های دیداری بازی تغییر چندانی نکرده ولی خیلی روی جزئیات توجه شده. مثلا وقتی شما روی چمن بازی زووم می کنید میتونید یه چمن فوق العاده واقعی رو ببینید یا حتی وقتی روی دست مالودا زووم کنید موی تونید مو های دست اون رو ببینید!! نور پردازی بازی همانند سال قبل خیلی خوب هستش. تماشاگران بازی شما رو خیلی تحت تاثیر قرار میدهند, وقتی شما میزبان هستید, به هنگام گل زدن تماشاگران از جاشون بلند میشن و خوشحالی میکنند و هنگام موقعیت های خطرناک نیم خیز میشن و اگر موقعیت از دست بره با حرکاتشون اظهار افسوس میکنن! این موضوع در پنالتی ها خیلی محرضه که وقتی شما پنالتی می زنید تماشاگران نیم خیز میشن که اگر گل بشه دست میزنن و خوشحالی میکنن ولی وقتی پنالتی حریف گل میشه تماشاگران آهی میکشن و سر جاشون میشینند. استادیوم ها خیلی خوب شبیه سازی شدن, مثلا در استادیوم های لیگ انگلیس شما تماشاگران رو نزدیک به زمین میبینید. یه نکته ی دیگه در مورد تماشاگران که منو متعجب کرد لباس اونا هستش, مثلا من تیم بایرن مونیخ بودم و حریفم تیم چلسی و میزبان هم چلسی بود, دیدم که همه تماشاکران لباس های آبی و سفید داشتن مشخصا طرفدار چلسی بودن و یه قسمت کوچیک استادیوم لباس قرمز به تن داشتند که طرفداران بایرن بودن. یعنی حتی در این بازی لباس و تعداد تماشاگران میزبان و میهمان هم به صورت واقعی طراحی شده.
تماشاگران و چمن کاملا سه بعدی همانند سال قبل همچنان عالی به نظر میرسند!
همانند سال های قبل بازی از صدا گزاری و موزیک های خیلی جذابی بر خورداره و کلا یکی از مزیت های فیفا وجود همین صدا گزاری زیبای اون هستش. Martin Tyler و Andy Gray در بازی با کارشناسی و گزارش خودشون واقعا شما رو تحت تاثیر قرار میدن, مثلا وقتی در موقعیت حساسی هستید گزارشگر مثه قوتبال های وقعی اسم بازیکن شما رو با صدای بلند میگه که بعضی وقتا من ناخوداگاه در این موقع دکمه شوت رو زدم و همچنین شعار های تماشاگران و موزیک های زیبا تکمیل کننده این گزارش جذاب هستند و اینا همگی در کنار هم صدا گذاری خیلی خوب بازی رو تشکیل میدهند!
نظر نهایی:
FIFA 10 نشون داده که از ویژگی ها و استعداد های بالایی برخورداره هستش و همین امر باعث شده که در این مدت کوتاه از انتشارش با استقبال بی سابقه ی گیمر ها مواجه بشه. FIFA 10 تمام اون چیزایی که شما برای یک بازی فوتبال می خواهید رو دارا هستش, از گیم پلی عالی که شامل خلاقیت منحصر در ایجاد کنترل 360 درجه به همراه مد های بسیار گرفته تا گرافیک چشم نواز و صدا گذاری زیبا که میتونه شما رو برای یکسال تمام سرگرم کنه و بدون شک یکی از بهترین عنوانین EA خواهد بود!
اما سوالی که پیش میاد این هستش که نسخه بعدی چطور خواهد بود و EA چطوری می خواد که این سیر صعودی در پیشرفت بازی رو طی کنه؟
امتیازات بازی:
معرفی: 9
گرافیک: 9
گیم پلی: 9.7
صدا گذاری: 9
جذابیت: 9.5
-----------
امتیاز کل: 9.4
امیدوارم که نقد بالا مورد توجه شما قرار گرفته باشه و اگر هم نقص و مشکلی داره به بزرگی خودتون ببخشید!
:40:
smallfrank
11-10-2009, 13:19
آخرین ورژن XLive رو نصب کردی ؟
sdfsdfsdfsdf
11-10-2009, 14:03
ای کسی که این FIFA 10 Review را نوشتی می خوای دل ما رو بسوزونی؟ای Xbox دار این فیفا نکست دار خدا رو خوش نمی آد.الآن می رم می زنم PC را له می کنم.
خدااااااااااااااااااااااا اا
shuahin_kh
11-10-2009, 14:07
شاید نسخه pc که تو بازاره، دار و دسته فردوسی پور پیش دستی کردن و زودتر از ea دادن تو بازار!!!!!
البته امتیاز pc هم مثل xbox 360 است. ملاحظه کنید(فقط یه نقطه جابجا میشه)
معرفی: 0.9
گرافیک: 0.9
گیم پلی: 0.97
صدا گذاری: 0.9
جذابیت: 0.95
AKBARPARS
11-10-2009, 14:15
دوستان عزیز 2تا سوال راجب این بازی داشتم:
1) راست میگن نمیشه fifa 2010 با دسته (GAMEPAD) بازی کرد.؟ 2تا دسته تکی طرح Playstation دارم که یکیش شوک دار boxker و دومیش معمولی product است . ایا با اینها کار میکنه؟
2) در روزنامه جام جم ضمیه کلیک زده بود این بازی هنوز عرضه نشده و اینهای که میفروشن دمو بازی . ایا این حرف درسته !؟!؟
با تشکر :11:!؟
و ارزوی نشاط و سلامتی و موفقیت....
دوستان عزیز 2تا سوال راجب این بازی داشتم:
1) راست میگن نمیشه fifa 2010 با دسته (GAMEPAD) بازی کرد.؟ 2تا دسته تکی طرح Playstation دارم که یکیش شوک دار boxker و دومیش معمولی product است . ایا با اینها کار میکنه؟
2) در روزنامه جام جم ضمیه کلیک زده بود این بازی هنوز عرضه نشده و اینهای که میفروشن دمو بازی . ایا این حرف درسته !؟!؟
با گیم پد کار میکنه ولی چون من با کیبورد بازی میکنم واسه همین خوب نمی دونم باید چی کار کنی صفحات قبل توضیح داده شده
درباره روزنامه جامجم هم که من خودم و به گفته دوستان نمی تونه دمو باشه خود بازی هستش ...چون نسخه کنسولی
بازی واقعا که زیباست ..بیرون هستش...و امکان اینکه fifa واسه pc دمو بده خیلی کمه.
دوستان یک سوال این قضیه چمن بازی چی شد که طبیعی نبود الان اینای که تو بازار هست همه چیزش کامل مشکلی نداره مثل شرکت new tech
توی همین تایپک چند صفحه قبل دیدم یکی عکس انداخته نگاه کردم حالم به هم خورد از بازی چمنش خیلی خیلی تابلو بود الان درسته یا باز هم مشکل داره؟؟
لطفا یک عکس از نسخه ی کامل بازی که در داخل بازی هستید بندازید ببینیم چطوره
دوستان یک سوال این قضیه چمن بازی چی شد که طبیعی نبود الان اینای که تو بازار هست همه چیزش کامل مشکلی نداره مثل شرکت new tech
توی همین تایپک چند صفحه قبل دیدم یکی عکس انداخته نگاه کردم حالم به هم خورد از بازی چمنش خیلی خیلی تابلو بود الان درسته یا باز هم مشکل داره؟؟
لطفا یک عکس از نسخه ی کامل بازی که در داخل بازی هستید بندازید ببینیم چطوره
نسخه ی کامل و دمو از لحاظ چمن تفاوتی ندارند و چیزی هم درست نشده و نخواهد شد. ولی امکان بدتر شدن زیاده!
mahyarperspolis
11-10-2009, 15:28
ميشه يكي جواب من را بده چه جوري تو فيفا 10 pc آنلاين بازي كنيم يكي كامل توضيح بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Spaniuly
11-10-2009, 15:36
DB Master 10
با این برنامه می تونید فایل های fifa.db و meta.db رو که حاوی دیتابیس بازی هست رو ویرایش کنید مثلا می تونید به دیتابیس بازی دسترسی پیدا کنید. و حتی می تونید یک سری اطلاعات دلخواه رو در مدت فوق العاده کمی یک جا جمع آوری کنید. به طور مثال مشتاق بودم که بدوم چند بازیکن با ملیت ایرانی توی دیتا بیس وجود داره که با این برنامه پیدا کردم:
مهدی مهدوی کیا : آینتراخت فرانکفورت
وحید هاشمیان : بوخوم
آندرانیک تیموریان : فولهام
جواد نکونام : اوساسونا
مسعود شجاعی سلیمانی : اوساسونا
کیه رون جلالی : کریستال پالاس
و 6 بازیکن موهومی که ملیت ایرانی دارن و جزو بازیکنان Youth یا Newcomer هستند که توی مود مدیریت میشه از منطقه آسیا کشف کرد اسامی و Overal این بازیکنان رو اگه خواستید می ذارم.
لینک بزرگ نمایی عکس از برنامه دیتابیس مستر
لینک دانلود برنامه
نرم افزار File Master 10 هم موجود هست که خیلی کاربردی نیست ولی اگه بخواهید لینکش اینجا هست:
البته مسعود عزیز یک لینک از کریشن مستر 10 گذاشته که متاسفانه لینکش فلیتر هست ولی اگه لینک دیگه ای پیدا کنم می ذارم به محض اینکه بیاد به کسانی که می خوان توی عرض چند ثانیه ورزشگاه سانتیاگو برناتئو رو فعال کنن تا توی بازی نمایش داده بشه یاد می دم فقط امیدوارم مثل سابق توی دیتا بیس بازی موجود باشه فایل های سانتیاگو برنابئو تا بشه خیلی ساده اضافه کرد
موفق باشید:40:
underali
11-10-2009, 15:41
یک بحث عمده در این تاپیک این هست که که چرا شرکت EA بین کنسول و pc اینقدر فرق می زاره شما دقت کنید می فهمید
دلیل این کار EA فقط و فقط فروش زیاد کنسول است این کار آنها باعث می شوند افراد به سمت کنسول کشیده شوند و از pc دور بشوند
قیمت بازی های کنسول گرانتر از pc است خوب وقتی کنسول زیاد شود تعداد فروش بازی های کنسولی هم زیاد می شود و از این طریق هم کنسول های جدید معرفی و به فروش بالا میرسند هم فروش بازیهای کنسول زیاد می شود
به نظر من این کار EA اصلا عجیب نیست داخل همین تاپیک هم چند نفر مجبور به خرید کنسول شدند
حالا باز هم EA رو سرزنش میکنید
Masoud King
11-10-2009, 15:42
لبته مسعود عزیز یک لینک از کریشن مستر 10 گذاشته که متاسفانه لینکش فلیتر هست ولی اگه لینک دیگه ای پیدا کنم می ذارم به محض اینکه بیاد به کسانی که می خوان توی عرض چند ثانیه ورزشگاه سانتیاگو برناتئو رو فعال کنن تا توی بازی نمایش داده بشه یاد می دم فقط امیدوارم مثل سابق توی دیتا بیس بازی موجود باشه فایل های سانتیاگو برنابئو تا بشه خیلی ساده اضافه کرد
بیا آرمین جان اینم یه لینک دیگه که فیلتر نیست:
shuahin_kh
11-10-2009, 16:08
منظورت از بدتر شدن چیه؟؟؟؟
DB Master 10
البته مسعود عزیز یک لینک از کریشن مستر 10 گذاشته که متاسفانه لینکش فلیتر هست ولی اگه لینک دیگه ای پیدا کنم می ذارم به محض اینکه بیاد به کسانی که می خوان توی عرض چند ثانیه ورزشگاه سانتیاگو برناتئو رو فعال کنن تا توی بازی نمایش داده بشه یاد می دم فقط امیدوارم مثل سابق توی دیتا بیس بازی موجود باشه فایل های سانتیاگو برنابئو تا بشه خیلی ساده اضافه کرد
موفق باشید:40:
اخ اگه زودتر این سانتیاگوبرنابئو رو آزاد کنی چه خوب میشه :46:
shakerifar
11-10-2009, 16:49
شاید نسخه pc که تو بازاره، دار و دسته فردوسی پور پیش دستی کردن و زودتر از ea دادن تو بازار!!!!!
البته امتیاز pc هم مثل xbox 360 است. ملاحظه کنید(فقط یه نقطه جابجا میشه)
معرفی: 0.9
گرافیک: 0.9
گیم پلی: 0.97
صدا گذاری: 0.9
جذابیت: 0.95
بابا یه ذره بی انصافیه من خودم نکست بازی میکنم
ولی ماله Pc رو که بازی کردم دیگه اینقدر هم بد نیست گیم پلی خوبی داره و همچنین صداگذاری خوبی داره
saeed.1388
11-10-2009, 17:15
کمککککککککککککککککککککک
با این برنامه کریشن مستر 10 یا برنامه های مشابه دیگه چه جوری پچ چمن و یا ورزشگاهها
رو به بازی اضافه کنیم؟:19::10::11::40:
ساختنش کاری نداره ولی وقتی سریال بازی رو می خواد بدجور می خوره تو حالت :13::31:
Spaniuly
11-10-2009, 20:38
کمککککککککککککککککککککک
با این برنامه کریشن مستر 10 یا برنامه های مشابه دیگه چه جوری پچ چمن و یا ورزشگاهها
رو به بازی اضافه کنیم؟:19::10::11::40:
آموزش کریشن مستر:
فک کنم نسخه pc فیفا فرق میکنه با اون یکی نسخه ها ماله کنسول ها.چون عکس هایی که من دیدم از بازی ماله نسخه pc خیلی فرق میکرد.و ضعیف تر بود نسبت به کنسول ها
امروز هم نسخه ی 360 هم برای PC رو خریدم :
نمره هردو
X360 به نظر من 9.7
PC به نظر من 8.1
Spaniuly
11-10-2009, 22:04
خوب قول داده بودم که به محض اومدن برنامه کریشن مستر طریقه فعال کردن ورزشگاه سانتیاگو برنابئو رو آموزش بدم:
ابتدا کریشن مستر رو با حجم 3 مگابایت دانلود کنید.
حالا برنامه رو اجرا کنید. از گزینه فایل Open Fifa 10 رو انتخاب کنید تا برنامه به طور کامل بارگذاری بشه یه چند ثانیه طول می کشه بارگذاری بعد از بارگذاری برنامه فعال میشه به قسمت استادیوم برید و مطابق عکس زیر روی گزینه Creat New کلیک کنید.
احتمالا یک ارور به شما میده این ارور باگ نسخه بتای کریشن مستر هست ولی مهم نیست برای ارور Continue رو بزنید یک استادیوم جدید اضافه شده با این اسم Stadium 2 حالا توی قسمت General مطابق عکس زیر اطلاعات رو وارد کنید.
حالا به قسمت تب 3D Model برید و فقط و فقط گزینه های Clear Day و Night رو فعال کنید دو گزینه دیگه فایل هاش وجود ندارند. پس فعال کردنشون ممکن هست اختلال در کار ایجاد کنه.
حالا از گزینه فایل Save کنید فعالیتتون رو و از برنامه خارج بشید به بازی برید ورزشگاه سانتیاگو برنابئو به طور اورجینال وارد بازی شما شده و حتی به صورت رندوم گزارشگر ممکنه بگه در ورزشگاه بزرگ سانتیاگو هستیم با گزارش دو تیم فلان و ... در واقع با فعال شدن ورزشگاه فایل های صوتی مربوط به سانتیاگو برنابئو هم به بازی اضافه میشه...
هواداران رئال مادرید لذت بیشتری از فیفا 10 خود ببرید:10:
این آموزش به پست اول اضافه شد
کسی نبود یه عکس ار محیط بازی که خودش گرفته باشه بزاره؟!!!
==
و یک سوال دیگه وقتی خریدم از کجا مطمن بشم که نسخه ی اصلی (قبلا توی صفحات قبل دیده بودم نوشته بودن دوستان ولی متاسفانه هر 1 ساعت تعداد صفحات می ره بالا پیدا کردنش کمی سخته جستجو هم فایده ای نداره)
mahyarperspolis
11-10-2009, 23:34
اگه ميشه فايل آماده ورزشگاه سانتيگو را بزاريد
m_h_hadavi
12-10-2009, 06:13
فیلم های فیفا رو که درون بازی قابل مشاهده نبود با فیفا 09 نگاه کردم 800 مگابایت فیلم داخل پوشه alocale هست مطلب جالبی که وجود داره اینه که همه فیلم ها مربوط به نسخه های قبلی فیفا بود یکیش intro 09 بود یکی از فیلم ها حتی مال fifa 06 بود بقیه هم آموزش بازی با موس و صفحه کلید که مربوط به نسخه قبلی فیفا هست
fifamaster
12-10-2009, 07:13
سلام بچه ها من الان استرالیا هستم اینجا تا این لحظه در فروشگاه ها فقط نسحه کنسول فیفا هست ولی نسخه پی سی هنوز نیست هر وقت خریدم در موردش بهتون می گم سوالاتون را بپرسید همشو ن را چمع می کنم در یه پست همه را جواب می دم
sdfsdfsdfsdf
12-10-2009, 07:56
کسی نبود یه عکس ار محیط بازی که خودش گرفته باشه بزاره؟!!!
==
و یک سوال دیگه وقتی خریدم از کجا مطمن بشم که نسخه ی اصلی (قبلا توی صفحات قبل دیده بودم نوشته بودن دوستان ولی متاسفانه هر 1 ساعت تعداد صفحات می ره بالا پیدا کردنش کمی سخته جستجو هم فایده ای نداره)
نسخه ای به نام دمو به هیچ عنوان وجود نداره.
چند سوال:
من رزولوشن را گذاشتم روی 1024 با جزئیات high ولی انگار بازی یک کم کنده.شاید اشتباه کنم ولی فکر می کنم بازیکنان سنگین حرکت می کنن.کارت گرافیکم 9500GT با رم 512 هست.رزولوشن 800*600 هم که اصلاً فاز نمیده.
آیا راهی هست که این مشکلو برطرف کنم؟
2-با دسته با کدوم دکمه می شه دریبل زد؟اگه ممکنه چند نوع دریبل را آموزش بدید.
3-در حال Be a pro شما توصیه می کنید با چه دوربینی بازی کنم؟
saeed.1388
12-10-2009, 11:24
این پچ های زمین که پسوندشون exe هست رو بعد دانلود وقتی تو پوشه بازی یا پوشه
data میریزم تغییری نمیکنه میشه یکی راهنمایی کنه:41::2:
خوب قول داده بودم که به محض اومدن برنامه کریشن مستر طریقه فعال کردن ورزشگاه سانتیاگو برنابئو رو آموزش بدم:
ابتدا کریشن مستر رو با حجم 3 مگابایت دانلود کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا برنامه رو اجرا کنید. از گزینه فایل Open Fifa 10 رو انتخاب کنید تا برنامه به طور کامل بارگذاری بشه یه چند ثانیه طول می کشه بارگذاری بعد از بارگذاری برنامه فعال میشه به قسمت استادیوم برید و مطابق عکس زیر روی گزینه Creat New کلیک کنید.
احتمالا یک ارور به شما میده این ارور باگ نسخه بتای کریشن مستر هست ولی مهم نیست برای ارور Continue رو بزنید یک استادیوم جدید اضافه شده با این اسم Stadium 2 حالا توی قسمت General مطابق عکس زیر اطلاعات رو وارد کنید.
حالا به قسمت تب 3D Model برید و فقط و فقط گزینه های Clear Day و Night رو فعال کنید دو گزینه دیگه فایل هاش وجود ندارند. پس فعال کردنشون ممکن هست اختلال در کار ایجاد کنه.
حالا از گزینه فایل Save کنید فعالیتتون رو و از برنامه خارج بشید به بازی برید ورزشگاه سانتیاگو برنابئو به طور اورجینال وارد بازی شما شده و حتی به صورت رندوم گزارشگر ممکنه بگه در ورزشگاه بزرگ سانتیاگو هستیم با گزارش دو تیم فلان و ... در واقع با فعال شدن ورزشگاه فایل های صوتی مربوط به سانتیاگو برنابئو هم به بازی اضافه میشه...
هواداران رئال مادرید لذت بیشتری از فیفا 10 خود ببرید:10:
این آموزش به پست اول اضافه شد
تشکر رو زدم . اما به عنوان یه طرفدار رئال مادرید واقعآ خیلی کاره باحالی کردید . خیلی ممنون . بازم متشکرم .
یه نکته کوچیک هم من اضافه کنم برای اینکه بازی های رئال رو هم به صورت پیش فرض تو این استادیوم زیبا باشه تو قسمت ادیت تیم استادیوم رئال رو سانتیاگو انتخاب کنید :10:
این پچ های زمین که پسوندشون exe هست رو بعد دانلود وقتی تو پوشه بازی یا پوشه
data میریزم تغییری نمیکنه میشه یکی راهنمایی کنه:41::2:
خب باید نصبش کنی دیگه برادر عزیز :20:
saeed.1388
12-10-2009, 12:36
خب باید نصبش کنی دیگه برادر عزیز :20:
بعد از دانلود این پچ ها که پسوندشون exe هست نصبش میکنم و محل نصب رو هم پوشه بازی و یا داخل پوشه
data انتخاب میکنم ولی وقتی تو بازی میرم تغییری صورت نمیگیره!:19::9::45:
Masoud King
12-10-2009, 12:42
آموزش دریبل ها در FIFA 10 :
Spaniuly
12-10-2009, 14:41
نسخه ای به نام دمو به هیچ عنوان وجود نداره.
چند سوال:
من رزولوشن را گذاشتم روی 1024 با جزئیات high ولی انگار بازی یک کم کنده.شاید اشتباه کنم ولی فکر می کنم بازیکنان سنگین حرکت می کنن.کارت گرافیکم 9500GT با رم 512 هست.رزولوشن 800*600 هم که اصلاً فاز نمیده.
آیا راهی هست که این مشکلو برطرف کنم؟
2-با دسته با کدوم دکمه می شه دریبل زد؟اگه ممکنه چند نوع دریبل را آموزش بدید.
3-در حال Be a pro شما توصیه می کنید با چه دوربینی بازی کنم؟
خوب رمت پایینه به مشکل برخوردنت طبیعی هست
دریبل ها با آنالوگ راست هست البته Dumy Move هم اگه لمش دست بیاد خیلی کار ساز هست
من که توی همون دوربین مورد علاقه ام یعنی Action می ذارم توی دوربین BAP یر گیجه می گیرم
اگه ميشه فايل آماده ورزشگاه سانتيگو را بزاريد
اگه بخواهید به صورت پچ استفاده کنید باید فولدر FIFA 10 رو از My Document پاک کنید تبادل پچ با کریشن مستر به این بستگی داره. کلا باید از خیر سیو هات بگذری اگه می خوای در خدمتم ولی بهتره دستی این کار رو بکنید. بیشتر سعی کن کارای دستی رو انجام بدی اینطوری می تونی توی کارها پیشرفت کنی یهو دیدی به این بهونه نشستی و پچ لیگ برتر ساختی البته من از امشب می خوام بسازم من نشنالتی ایران رو به بازی وارد کردم و هم تیم ملی ایران رو با ترکیبی از 6 بازیکن موجود واقعی و 6 بازیکن موهومی البته در نظر دارم بازیکنان بیشتری بسازم و اضافه کنم. روی لیگ برتر هم کار می کنم پارسال هم ساختم لیگ برتر رو ولی چون پچ رو با کریشن مستر ساختم دیگه خیلی ها نتونستن استفاده کنن. مثل پارسال می خوام بسازم و یه دست با استقلال دوره 15 ساله مربیگری رو به اتمام برسونم
تشکر رو زدم . اما به عنوان یه طرفدار رئال مادرید واقعآ خیلی کاره باحالی کردید . خیلی ممنون . بازم متشکرم .
یه نکته کوچیک هم من اضافه کنم برای اینکه بازی های رئال رو هم به صورت پیش فرض تو این استادیوم زیبا باشه تو قسمت ادیت تیم استادیوم رئال رو سانتیاگو انتخاب کنید :10:
البته طرفداره رئال نیستم من عاشق اسپانیا و همه مسائل مربوط به اسپانیا هستم واسه همین به همه چیزش علاقه دارم اعم از باشگاه هاش و ... ولی بین تیم های لیگ لالیگا از والنسیا و بارسلونا بیشتر خوشم میاد. اوساسونا هم که جای خود داره ولی خوب رئال رو هم دوست دارم و اگه قرار باشه در مقابل تیم خارجی بازی کنه طرف رئالم. بخصوص امسال که رونالدو هم عضوش هست و من دوسش دارم.
اون موردی هم که گفتی توی عکس گذاشتم خوب به عکسی که توی آموزش هست نگاه کن ورزشگاه خانگی رو برای رئال انتخاب کردم که در صورتی که توی Career ها رئال میزبان باشه توی سانتیاگو برگزار بشه نه Oval Style . البته این مورد یکی از مهم تریم قسمت کار هست نکته کوچیک به حساب نمیاد.
آموزش دریبل ها در FIFA 10 :
مرسی البته ما که نمی تونیم ببینیم. ولی اون ویدئویی که من پارسال دانلود کرده بودم فوق العاده بود یک تیکه از همون حرکت رو که می خواست آموزش بده رو از واقعیت می ذاشت خیلی باحال بود آدم کف می کرد. کاش می تونستم یه جوری حجمش رو کم کنم آپلود کنم. ببینن همه:10:
موفق باشید!:40:
آرمین جان ، بابت CM10 و Santiago Bernabeu خیلی خیلی دستت درد نکنه . خیلی حال کردم .
underali
12-10-2009, 16:03
دوستان سلام
بفرمایید این هم تمام ابزار های فیفا 10 فکر کنم بدردتون بخوره
نقطه چین بنویسید
f i l e f r o n t بدون فاصله
amir.h.f
12-10-2009, 16:28
سلام آيا پچ هاي فيفا 10 براي نسخه ايكس باكس بازي هم منتشر ميشه يا فقط واسه پي سي هست؟
هر كي ميدونه خواهشا جواب بده.
Masoud King
12-10-2009, 16:55
مرسی البته ما که نمی تونیم ببینیم. ولی اون ویدئویی که من پارسال دانلود کرده بودم فوق العاده بود یک تیکه از همون حرکت رو که می خواست آموزش بده رو از واقعیت می ذاشت خیلی باحال بود آدم کف می کرد. کاش می تونستم یه جوری حجمش رو کم کنم آپلود کنم. ببینن همه
آرمین اینم هونطوریه!
یعنی اول خود حرکت رو که مثلا رونالدو تو واقعیت انجام داده رو میزاره و بعد نحوه انجامش رو میگه!
خیلی توپه!!
سلام آيا پچ هاي فيفا 10 براي نسخه ايكس باكس بازي هم منتشر ميشه يا فقط واسه پي سي هست؟
هر كي ميدونه خواهشا جواب بده.
سلام!
این پچ ها رو خود طرفدارای فیفا درست میکنن و پچ رسمی نیست!
برا کنسول ها فقط باید منتظر پچ های رسمی بود! اینا رو نمیشه نصب کرد واسه کنسول!
سلام.
این یه برنامه ی کوچیکه که خودم نوشتم.
برای سریع تر رفتن به منو استفاده میشه.
FIFA 10 Quick Start By A.R.A
amir.h.f
12-10-2009, 22:27
این پچ ها رو خود طرفدارای فیفا درست میکنن و پچ رسمی نیست!
برا کنسول ها فقط باید منتظر پچ های رسمی بود! اینا رو نمیشه نصب کرد واسه کنسول!
ميشه بيشتر توضيح بدي لطفا.براي پيس هم همينطوره.يعني پچ رسمي كه در سايت رسمي دو شركت مياد رو فقط ميشه رو كنسول نصب كرد؟
Masoud King
12-10-2009, 22:58
ميشه بيشتر توضيح بدي لطفا.براي پيس هم همينطوره.يعني پچ رسمي كه در سايت رسمي دو شركت مياد رو فقط ميشه رو كنسول نصب كرد؟
شما وقتی کنسولت رو به اینترنت وصل میکنی و میری تو بازی اگه آپدیتی باشه خودش میگه و شما فقط اونو دانود میکنی و خودش هم نصب میکنه!
کلا این پچ ها که بچه ها میزارن همه واسه PC هستش!
M . Sayid
13-10-2009, 09:49
دوستان منظور از N/A توی برد اکسپکتیشن منیجر مود چیه؟؟
sdfsdfsdfsdf
13-10-2009, 12:38
استاد krauser یعنی با رم 2 گیگ و کارت گرافیک GF9500Gs DDR2 نمیشه رو رزولوشن 1024 بازی رو خوب اجرا کرد؟
چه گرافیکی را شما توصیه می کنید؟
می تونید یه لینک غیر از youtube برای آموزش دریبل قرار بدید
paroucia
13-10-2009, 13:42
درود
بنده creatino master 10 را نصب كرده ام.اين اولين باره كه مي خوام با اين برنامه كار كنم. حالا يكي بگه چه طور ميشه لباس داور رو تغيير داد؟و اينكه ايا ميشه رنگ چمن ورزشگاه ها رو با اين برنامه تغيير داد و بهبود بخشيد؟
شايد سوال رو جاي خوبي نكردم اما تاپيك اين CM به قهقرا رفته بود
با تشكر
امروز بالاخره تونستم با FIFA 10 آنلاین بازی کنم !
با Dial-Up :دی
هرچند یه نیمه بود ولی خوب بود ! سرعت لود صفحه هاش نسبت به 09 بیشتر شده البته یکم موقع بازی آنلاین تیک میزد ولی بعد از یه مدت طبیعی شدن و سر نیمه دوم هم بخاطر کم بودن سرعت اینترنت ارتباطم با سرور قطع شد و طبعا بازی هم قطع شد !
جالبش اینجا بود ازم CD-Key خواست ولی من چیزی ننوشتم ولی بازم تونستم وارد قسمت آنلاینش شم !
راستی ID من تو FIFA :
ray_milad_007
امیدوارم تکراری نباشه.
FIFA 10 soundtracks:
h_starboy
13-10-2009, 19:30
هرچند یه نیمه بود ولی خوب بود ! سرعت لود صفحه هاش نسبت به 09 بیشتر شده البته یکم موقع بازی آنلاین تیک میزد ولی بعد از یه مدت طبیعی شدن و سر نیمه دوم هم بخاطر کم بودن سرعت اینترنت ارتباطم با سرور قطع شد و طبعا بازی هم قطع شد !
جالبش اینجا بود ازم CD-Key خواست ولی من چیزی ننوشتم ولی بازم تونستم وارد قسمت آنلاینش شم !
راستی ID من تو FIFA :
ray_milad_007
من اکانت تونستم بسازم ولی ازم CD-Key میخواد و هرچی میزنم نمیشه .
میشه کاریش کرد ؟؟
راستی ID من تو FIFA :
ray_milad_007
یعنی بونه کی وارد بخش مخصوص انلاین فیفا بشی!!!!!!!!!!!!!!!:18::18::18:
پنجمین خورشید
13-10-2009, 19:41
دوستان یک خبر عجیب ، سایت gamestyle به FIFA10 نسخه XBOX360 نمره ضعیف 7 از 10 رو داده ، کسی می دونه علتش چیه ؟
mohsen_gh1991
13-10-2009, 19:50
سلام
چطوری میشه بازیهای ملی دوستانه انجام داد؟من که هر کار کردم نشد.
نمره سایت Xbox360Achievements به FIFA10 نسخه کنسول XBOX360
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اکانت تونستم بسازم ولی ازم CD-Key میخواد و هرچی میزنم نمیشه .
میشه کاریش کرد ؟؟
یعنی بونه کی وارد بخش مخصوص انلاین فیفا بشی!!!!!!!!!!!!!!.gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif
تو قسمت CD-KEY یه چی الکی وارد کنین بعد برین به
Game Modes>Online Game
بعد
EnJoy !!!!!
Spaniuly
13-10-2009, 20:46
استاد krauser یعنی با رم 2 گیگ و کارت گرافیک GF9500Gs DDR2 نمیشه رو رزولوشن 1024 بازی رو خوب اجرا کرد؟
چه گرافیکی را شما توصیه می کنید؟
می تونید یه لینک غیر از youtube برای آموزش دریبل قرار بدید
با رم 2 گیگ آره ولی شما نگفتید مگه 512؟ 512 کمه ولی 2 گیگ خوبه زیاد هم هست گرافیک 9500 هم که از سر این بازی و این گرافیک پایین زیاده توی نهایت کیفیت و رزولیشن می تونی اجرا کنی البته cpu هم باید خوب باشه
درود
بنده creatino master 10 را نصب كرده ام.اين اولين باره كه مي خوام با اين برنامه كار كنم. حالا يكي بگه چه طور ميشه لباس داور رو تغيير داد؟و اينكه ايا ميشه رنگ چمن ورزشگاه ها رو با اين برنامه تغيير داد و بهبود بخشيد؟
شايد سوال رو جاي خوبي نكردم اما تاپيك اين CM به قهقرا رفته بود
با تشكر
بله با بی انصافی از حالت Sticky در آوردن اون تاپیک رو با این که یک آموزش مهم و به درد بخور بود و توسط خودم نوشته میشد
تو قسمت CD-KEY یه چی الکی وارد کنین بعد برین به
Game Modes>Online Game
بعد
EnJoy !!!!!
بابا بیخیال مگه میشه همچین چیزی؟؟؟
برم یه امتحانی کنم ببینم ولی چشمم آب نمی خوره قبلا این کار رو کردم
سلام؛
روش جدید آنلاین پلی کاملا کار می کنه.
من هم روستر هارو آپدیت کردم هم لایو سیزن رو
روش جدید آنلاین پلی کاملا کار می کنه.
روش جدید چی هست؟
نمره سایت Xbox360Achievements به FIFA10 نسخه کنسول XBOX360
ولی دوستان کمی برای achiementash و audio بی انصافی کرده...
صدای بازی خیلی خوبه مخصوصا مواقعی که به پایان فصل نزدیک میشیم.
اچیومنتاش هم شاید بیشتر به خاطر کم بودنش نمره کمی گرفته.
بابا بیخیال مگه میشه همچین چیزی؟؟؟
برم یه امتحانی کنم ببینم ولی چشمم آب نمی خوره قبلا این کار رو کردم
آره عزیزم میشه !
برای یکی دیگه از بچه ها هم جواب داده ! تو FIFA 09 هم میشد ! شما بتست !:46:
sdfsdfsdfsdf
13-10-2009, 22:32
چرا وقتی توپ میره تو اوت و داور سوت میزنه صدای صوتش نمیاد.
راستی من هروقت می خوام برم داخل بازی وقتی رو آیکون بازی کلیک می کنم اول آرم Razor میاد.ایرادی نداره؟
راستی من هروقت می خوام برم داخل بازی وقتی رو آیکون بازی کلیک می کنم اول آرم Razor میاد.ایرادی نداره؟
نه ایرادی نداره این در بیشتر نسخه ها هستش.
Spaniuly
14-10-2009, 01:20
لینک عکس
این هم کار دیگه از رینالدوی عزیز که همیشه گل می کاره این موقع سال با این ابزار می تونید به راحتی فیس طراحی کنید و مستقیم با کریشن مستر وارد بازی کنید.
لینک دانلود:
1.05 مگابایت
کســی نیـــســت آنــــلایــن بـــــــازی کنـــــیم ؟:19::19:
ســـلام !
برای دوســــتانی که آنلایـــن بازی می کنن یه لیــــــــگ درست کردم !
اسمش :
P30World
پسوردش هم :
p30world
(با حروف کوچک )
ظرفیش 10 نفره ! خوشحال میشم بیاین !
دوستان پیشنهاد میکنم اینو از دست ندید
یه پچ توپ
ســـلام !
اسمش :
P30World
پسوردش هم :
p30world
(با حروف کوچک )
سلام میشه یه توضیح بدی که چجوری وارد این لیگ بشیم ؟
smallfrank
14-10-2009, 12:10
با چه سرعتی میشه آنلاین بازی کرد؟
با چه سرعتی میشه آنلاین بازی کرد؟
بازی ارجینال داری؟
من همون کاری که دوستمون گفت کردم ولی وارد نشد ارور معتبر نبودن کد رو داد
من همون کاری که دوستمون گفت کردم ولی وارد نشد ارور معتبر نبودن کد رو داد
وقتی ارور cd-key رو داد حالا برید به game modes>online game mode
اوکی ؟
سلام؛
دانلود استادیوم سانتیاگو برنابئو به صورت Patch:
alessandroo
14-10-2009, 16:02
سلام.FACE DESIGN MASTERفیفا10 رو از اینجا دانلود کنید.
کد:
وقتی ارور cd-key رو داد حالا برید به game modes>online game mode
اوکی ؟
من وارد شدم لیگ رو هم p30world زدم ولی پسورد خواست !!! میشه پسورد رو بدید . در ضمن من اینترنت adsl 256 دارم ، میتونم خوب باهاش بازی کنم ؟
smallfrank
14-10-2009, 17:13
الان کسانی که آنلاین بازی میکنند نسخه اورجینال دارن؟
من وارد شدم لیگ رو هم p30world زدم ولی پسورد خواست !!! میشه پسورد رو بدید . در ضمن من اینترنت adsl 256 دارم ، میتونم خوب باهاش بازی کنم ؟
سلام؛
پسوورد: p30world
من که سرعتم 512 هست اما گاهی اوقات خوب میره و اکثرا تاخیر داره
نه شما وقتی login شده یه سریار نامبر الکی بزن، وقتی ارور داد برو به Online Game Modes
سلام یه نگاه به این بنداز :
ســـلام !
اسمش :
P30World
پسوردش هم :
p30world
(با حروف کوچک )
سلام ! نه
نیازی نیست ! به جای CD-Key یه چی الکی وارد می کنید که فقط پر شه بعد میرید به
Game modes>Online Game modes
بعد وارد لیگ P30World میشید !
پسوردش هم p30world با حروف کوچک هست !
88mohammad
14-10-2009, 17:27
سلام دوستان من فیفارو نصب کردم ولی نمیدونم چرا موقع بازی گزارشگر فقط بعضی وقتها حرف میزنه و تقریبا بقیه بازی رو ساکته مثلا اسم هیچ بازیکنی رو نمیگه شاید در کل بازی 20 کلمه حرف نمیزنه لطفا اگه ممکنه راهنمایی کنید بد جوری حالم رو گرفته
Elendil1
14-10-2009, 20:45
سلام ! نه
نیازی نیست ! به جای CD-Key یه چی الکی وارد می کنید که فقط پر شه بعد میرید به
Game modes>Online Game modes
بعد وارد لیگ P30World میشید !
پسوردش هم p30world با حروف کوچک هست !
من خیلی این روزا p30 نمیام ، فیفا 10 هم واسه پی سی نگرفتم ، ولی این چیزی که شما گفتی خیلی عجیبه :دی
یعنی میشه رایگان انلاین بازی کرد ؟{به صورت قانونی؟} :18::18: EAو چه به این کارا !! دمش گرم :دی جدآ میشه ؟ تست کردی ؟
سلام به دوستان گلم
امشب یعنی همین الان از یه کلوپ میام که فیفا 10 رو داشت حدود 10 دست دونفره با دوستم بازی کردیم خدایش اخر بازی اصلا" هواسم به بازی نبود همش جزییات رو تمشاش میکردم واقعا" ea ترکونده رو ایکس باکس فقط با دویست تومان یه دست بازی کردم خیلی ازون بود
من خیلی این روزا p30 نمیام ، فیفا 10 هم واسه پی سی نگرفتم ، ولی این چیزی که شما گفتی خیلی عجیبه :دی
یعنی میشه رایگان انلاین بازی کرد ؟{به صورت قانونی؟} :18::18: EAو چه به این کارا !! دمش گرم :دی جدآ میشه ؟ تست کردی ؟
سلام؛
به به به جناب Elendil1
بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــله، میشه
تاپیک لیـــگ آنلایـــن P30World :
الان چک کردم 7 نفر عضو شدن ! لیـــگ 10 نفره هست ! جا کم اومد بازم لیـگ می زنیم :دی
!
!
راستی وقتی وارد قسمت آنلاین میشید آخرین اخبار و نتایج بازی ها رو زیرنویس می کنه ! دمش گرم
آقا من تو آنلاین همین که نوار لود پر میشه و میخوام برم تو بازی، ارور میده و از باری خارج میشه.
چی کار کنم ؟ مشکل از کرکه ؟ فایروال هم غیر فعاله
hossein1364
15-10-2009, 14:56
با سلام من فیفا 10 رو نصب کردم ولی تا وارد بازی میشم بعد از 30 ثانیه خودبخود فریز میشه و از بازی میپره بیرون و ویندوز ارور میده چرا ؟
سیستم من
ram 512
hard 80GZ
cpu 1.4
windows xp
آقا من تو آنلاین همین که نوار لود پر میشه و میخوام برم تو بازی، ارور میده و از باری خارج میشه.
چی کار کنم ؟ مشکل از کرکه ؟ فایروال هم غیر فعاله
dial-up داری ؟
اگه داری طبیعیه و به سرعت ربط داره !
اگه نداری احتمالا" از همون فایروال ویندوز هست !
با سلام من فیفا 10 رو نصب کردم ولی تا وارد بازی میشم بعد از 30 ثانیه خودبخود فریز میشه و از بازی میپره بیرون و ویندوز ارور میده چرا ؟
سیستم من
ram 512
hard 80GZ
cpu 1.4
windows xp
رو رزولوشن پایینتر تست کن شاید درست شد !
در هر صورت این سیستم برای اجرا این بازی اصلا" مناسب نیست!
mahyarperspolis
15-10-2009, 18:01
ببخشيد وارد بخش آنلاين بازي ميشم سرچ ليگ را ميزنم ليگ نمي آيد p30word بعدش گزينه هاي بعدي را واسه سرچ چي بزنيم؟؟؟
azar_yurdum
15-10-2009, 18:11
سلام به همه دوستان
اگه ممکنه یکی از دوستان محبت کنند و طریقه ساختن اکانت ea رو واسه بازی آنلاین بذارند. ما که نتونستیم آنلاین مود رو امتحان کنیم. از محیط بازی و هم از سایت بازی امتحان کردم ولی اصلا نمیشه اکانت ساخت.
خیلی ممنون از محبت دوستان .........
azar_yurdum
15-10-2009, 18:14
سلام دوباره
یکی از دوستان می گفت از محیط بازی نمیشه اکانت ایجاد کرد
لطفا راهنمایی کنید !!!!؟
ببخشيد وارد بخش آنلاين بازي ميشم سرچ ليگ را ميزنم ليگ نمي آيد p30word بعدش گزينه هاي بعدي را واسه سرچ چي بزنيم؟؟؟
همون کافیه ! ولی فک کنم الان گروه پر شده ! بزودی یه گروه جدید میزنیم !
سلام دوباره
یکی از دوستان می گفت از محیط بازی نمیشه اکانت ایجاد کرد
لطفا راهنمایی کنید !!!!؟
چرا میشه ! سمت راست صفحه تو منوی اصلی گزینه Create account !
ویـــــــرایـــش :
لیـــــگ قـبلی الـان بهم گفتــــن پر شــده !
لـــیگ جدید :
اسمش :
P30World2
Abreviation :
P30
پسوردش :
p30world
این دیــــگه 32 نـــفره هـــست !
ســـــلام مجـــــدد !
امشب ساعــــــت 10 تا 12 هر کســـی میتونه بیـــاد تو لیگ تا آنلاین بازی کنـــیم !چه اولی چه دومی ! هیـــچ فرقی نداره ! اوکی ؟
azar_yurdum
15-10-2009, 20:19
آقا من هر کاری می کنم نمیتونم از داخل محیط بازی اکانت بسازم ( همچنین از سایت رسمی بازی ) چند با امتحان کردم هر دفعه یه ایرادی میده و میگه بعدا امتحان کنید. لطفا راهنمایی کنید.
آقا من هر کاری می کنم نمیتونم از داخل محیط بازی اکانت بسازم ( همچنین از سایت رسمی بازی ) چند با امتحان کردم هر دفعه یه ایرادی میده و میگه بعدا امتحان کنید. لطفا راهنمایی کنید.
نمیـــدونم والا
من خــودم او تو بازی اکانت ساختم ! خیلی راحت
با چه تیمی بازی می کنید؟ من با بارسا. مدتی با Formation پیش فرض این تیم بازی کردم. این چینش در جلوی زمین بازه و فاصله ها زیاده. بازیکن هاتون همواره چه هنگام عقب کشیدن و چه هنگام حمله مسافت زیادی رو طی می کنن و همین باعث میشه حسابی خسته بشن. مخصوصا جناحین. یک سوم انتهایی بازی که دیگه از کار میوفتن. هنگامی که با بازیکن دیگری صاحب توپ هستید به مسی که هوش مصنوعی کنترلش میکنه دقت کنید. کاملا واضحه چه بلایی سرش میاد.
خلاصه برگشتم به سیستم سال های قبل خودم. 433 ساده. فقط باید مسی و اینییستا جاشون عوض بشه. مسی بیاد جلو.
شما هم تجربه بازیتون رو بنویسید.
راستی تا جایی که یادمه در FIFA 10 با توجه به Overall Score قویترین تیم (ملی) اسپانیا, باشگاه بارسلونا و بازیکن موجود مسی هست. با DB Master می تونید به ترتیب اسامی رو ببینید.
به مشخصه خاصی مثل تاریخ تولد گیر نمیده؟ برای من ارور با دلیل نامشخص رو میداد که روزهای بعد امتحان کردم بالاخره ساخت.
hassan_magic2000
16-10-2009, 00:26
سلام دوستان
این بازی آنلاین چه حالی میده :10:
اولین بار بود که فیفا آنلاین بازی میکردم با اینکه بازیم خیلی عالی نیست ولی یه بنده خدا اومد 6-1بردمش تازه 3 تا گل از بیخ گوشش رد شد
این مشکلی که میگی منم داشتم همه مشخصات درست بود ولی میگفت یه مشکلی پیش اومده رفتم از سایت خود فیفا بسازم صفحه اش باز نمیکرد که ip رو عوض کردم با ip کشور چک رفتم درست شد حالا نمیدونم احتمالا تحریمی چیزی هستش ولی اگه دوستان میگن که با آی پی ایران ساختن این قضیه منتفیه
حالا با ip غیر ایرانی یه تست بزن
سلام دوستان
این بازی آنلاین چه حالی میده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif
اولین بار بود که فیفا آنلاین بازی میکردم با اینکه بازیم خیلی عالی نیست ولی یه بنده خدا اومد 6-1بردمش تازه 3 تا گل از بیخ گوشش رد شد
این مشکلی که میگی منم داشتم همه مشخصات درست بود ولی میگفت یه مشکلی پیش اومده رفتم از سایت خود فیفا بسازم صفحه اش باز نمیکرد که ip رو عوض کردم با ip کشور چک رفتم درست شد حالا نمیدونم احتمالا تحریمی چیزی هستش ولی اگه دوستان میگن که با آی پی ایران ساختن این قضیه منتفیه
حالا با ip غیر ایرانی یه تست بزن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
تو خود بازی که برای ساخت اکانت اسم ایران هست ! نباید مشکلی باشه ! با قیلتر شکن باز کنین حلّه !
تو خود بازی که برای ساخت اکانت اسم ایران هست ! نباید مشکلی باشه ! با قیلتر شکن بازی کنین حلّه ! این کارو میکنم ولی سرعت اینترنت خیلی میاد پایین. اصلا
چند روزیه کلافم کرده. هی قطع میشه ...:41:
Masoud King
16-10-2009, 04:43
سلام
استادیوم سانتیاگوی رئال هم برای بازی اومده!
اونایی که کنسول دارن برن تو FIFA store و دانلودش کنن. مجانیه!
ولی برا نسخه PC نمی دونم باید چکار کرد!!
alessandroo
16-10-2009, 08:10
سلام.فیفایی(برای pc) که من بازی میکنم قسمت virtual proرو نداره.مال شما هم اینجوریه.من 2000تومن خریدم.اگه اینجوری نیست بگید تا برم یکی دیگه بخرم.
underali
16-10-2009, 13:35
دوستان برای ساخت اکانت در فیفا 10 شما به داخل بازی نروید بروید به start بعد به all program بعد به ea sport بعد fifa 10 بعد Electronic Registration داخل اون گزینه creat acont بزنید
خیلی راحت
بچه ها سلام من يكي از ديوونه هاي فيفا هستم لطفا من رو راهنمايي كنيد من وقتي روي online game ميزنم اين پيغام رو ميده
Please sign into the Sign in widget in order to access online features in FIFA 10
Spaniuly
16-10-2009, 13:51
سلام.فیفایی(برای pc) که من بازی میکنم قسمت virtual proرو نداره.مال شما هم اینجوریه.من 2000تومن خریدم.اگه اینجوری نیست بگید تا برم یکی دیگه بخرم.
نسخه PC مود Be A Pro (Club and Country) هست ویرچوآل پرو برای کنسول های نکست جنریشن هست (X360 , PS3)
mohsen_gh1991
16-10-2009, 15:18
به نظر من وقتی ادم میشینه fifa 10 رو بازی میکنه انگار ادم دستشوییش میگیره. البته ببخشیدا.
ممکنه که این بازی قشنگ نباشه من هم از این بازی خیلی خوشم نمیاد ولی این دلیل نمیشه که بخوام توهین کنم بالاخره کسانی هم هستند که از pes بدشون میاد اما درسته که بیان و به کسانی که pes بازی میکنن اهانت کنن؟.
underworld
16-10-2009, 15:28
سلام بچه ها...این پچ رو از سایت زیر برای pc حتمآ دانلود کنید
خودتون قضاوت کنین!:18:
باید خدمتتون عرض کنم که وقتی پچ رو extract میکنین 4 تا فایل پچ رو میریزه که خودم شخصآ همه رو امتحان کردم و نوع Vibrant رو ترجیح میدم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک سایت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک مستقیم
kordmantanha
16-10-2009, 15:58
به نظر من وقتی ادم میشینه fifa 10 رو بازی میکنه انگار ادم دستشوییش میگیره. البته ببخشیدا.
دوست عزيز من خودم طرفدار هر دو بازي هستم (هم pes هم fifa )و هر كدوم بيشتر بهم حال بده ،اونو بازي ميكنم(خواهشا توهين نكنيد).
در ضمن به اطلاع برسانم طبق اخرين اخبار منتشره از EA هنوز فيفا 2010 بطور رسمي وارد بازار جهاني نشده(يعني نسخه اي كه شما با اون بازي كردي قلابيه!!)فقط اونو آنلوك كردن،اگه متوجه شده باشيد حتي اين نسخه فيلم اول بازي رو(كه در تمام نسخه هاي پيشين فيفاموجود بوده)هم نداره.پس منتظر نسخه اصلي بازي باشيد،بعد قضاوت كنيد.
نكته:EA تاريخ انتشار رسمي فيفا 2010 رو 2 اكتبر اعلام كرده،, پس تا وارد بازار جهاني بشه و بدست منو شما برسه ،قطعا مدتي طول خواهد كشيد.پس براي خريد اون عجله نكنيد و گول حرفهاي فروشنده بازيها رو نخوريد(كه مثلا بازي نسخه اصليه و هولوگرام وزارت ارشاد داره و از اين قبيل حرفا...).
دوست عزيز من خودم طرفدار هر دو بازي هستم (هم pes هم fifa )و هر كدوم بيشتر بهم حال بده ،اونو بازي ميكنم(خواهشا توهين نكنيد).
در ضمن به اطلاع برسانم طبق اخرين اخبار منتشره از EA هنوز فيفا 2010 بطور رسمي وارد بازار جهاني نشده(يعني نسخه اي كه شما با اون بازي كردي قلابيه!!)فقط اونو آنلوك كردن،اگه متوجه شده باشيد حتي اين نسخه فيلم اول بازي رو(كه در تمام نسخه هاي پيشين فيفاموجود بوده)هم نداره.پس منتظر نسخه اصلي بازي باشيد،بعد قضاوت كنيد.
نكته:EA تاريخ انتشار رسمي فيفا 2010 رو 2 اكتبر اعلام كرده،, پس تا وارد بازار جهاني بشه و بدست منو شما برسه ،قطعا مدتي طول خواهد كشيد.پس براي خريد اون عجله نكنيد و گول حرفهاي فروشنده بازيها رو نخوريد(كه مثلا بازي نسخه اصليه و هولوگرام وزارت ارشاد داره و از اين قبيل حرفا...).امروز 16 اکتبره و 2 هفته از عرضه ی بازی در اروپا می گذره. 22 یا 23 اکتبر هم در آمریکای شمالی عرضه میشه. شما میگه 2 اکتبر عرضه شده، بعد میگه وارد بازار جهانی نشده! خوب معلومه که نشده! چون فقط در منطقه ی اروپا عرضه شده و نسخه ی موجود در ایران هم نسخه ی اروپایی به حساب میاد.
چقدر بده فیفا دو نسخه داره ! Next و Current !
کسایی که کنسول ندارن و عاشق فیفا هستن باید چی کار کنن ؟!
[ uɐuoʞ ızɐq sǝd uɐɯʇɐɥ :D ]
underworld
16-10-2009, 19:58
من بازی رو روی xp که اجرا میکنم فریم 60 میده....ولی روی vista تقریبا کند میشه (فریم 30)
مال شما هم همینطوره؟
underworld
16-10-2009, 20:06
نكته:EA تاريخ انتشار رسمي فيفا 2010 رو 2 اكتبر اعلام كرده،, پس تا وارد بازار جهاني بشه و بدست منو شما برسه ،قطعا مدتي طول خواهد كشيد.پس براي خريد اون عجله نكنيد و گول حرفهاي فروشنده بازيها رو نخوريد(كه مثلا بازي نسخه اصليه و هولوگرام وزارت ارشاد داره و از اين قبيل حرفا...).
امروز که من دارم این پست رو میدم 16 اوکتبره....4 روز دیگه شرکت EA نسخه امریکایی رو بیرون میده
اگه هر تغییراتی خواست ایجاد کنه توی همون نسخه ایجاد میکنه (به نظر خودم حتما اینکار رو میکنه چون فاصله نسبتا زیادی بین عرضه اروپایی و امریکایی یک پلتفرم وجود داره)...مگر نه هیچ خبری از نسخه اصل یا غیر اصلی نیست...همش همینه که هست...توی اروپا هم ظاهرا همینطوره)
بچه ها سلام من يكي از ديوونه هاي فيفا هستم لطفا من رو راهنمايي كنيد من وقتي روي online game ميزنم اين پيغام رو ميده
Please sign into the Sign in widget in order to access online features in FIFA 10
باید اکانت بسازید و بعد Sign in شید !
به نظر خودم حتما اینکار رو میکنه چون فاصله نسبتا زیادی بین عرضه اروپایی و امریکایی یک پلتفرم وجود داره
فاصله بین عرضه در مناطق مختلف، یک چیز عادیه و بیش تر به خاطر سیاست های مالی و اقتصادیه نه تغییر در بازی.
این برای PES هم صادقه. PES 2010 حدود در دسامبر در آمریکای شمالی عرضه میشه، در حالی 6 روز دیگه در اروپا عرضه میشه.
M . Sayid
16-10-2009, 21:43
دوستان:40: تو رو خدا یکی جواب بده
توی ترانسفر منیجر مود چرا بعضی از بازیکنایی که آزاد هم نیستن با قیمت صفر ترانسفر میشن:41:
در ضمن این N/A چیه؟؟:41::41:
یکی از دوستام من چند ماهی میشه پلی 3 گرفته یه فیفا09 هم خریده بود هنوز تو کفشه چند روز پیش با یکی از دوستان رفته بود کلوپ پرو 2009 روی پلی 3 بازی کرده بود میگفت این چه جور بازیه بابا(پرو) عین پلی 2 می مونه!!
نکته اینکه همین دوستم و اونی که باهاش رفته بود کلوپ چندسال قبل که من می گفتم فیفا بازیه قشنگیه و من اونو بازی می کنم مسخرم می کردن ولی حالا طرفدار سر سخت فیفا شدن:27::27:
در ضمن این N/A چیه؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
ما تو مقاومت خوندیم یعنی خنثی
paroucia
16-10-2009, 21:50
دوستان كي لطف كنه اموزش كريشن مستر 10 رو براي ما بذاره.
يه پك لباس داور گرفتم بايد با اين برنامه اد بشه. اما نمي دونم چه جوري. لطفا يكي راهنمايي بكنه؟
منتظرماااا
با تشكر
در ضمن این N/A چیه؟؟
Not applicable
Not available
No answer
No assignment
Nothing added
BOROAMOO
17-10-2009, 01:44
بچه ها یکی یه فیس از جواد نکونام بذاره.شجاعی هم بذارید
ممنون
بچه ها براي چي فيفاي من اينطوريه وقتي ميخواي وارد بازي دوستانه بشي از دقيقه 30 شروع ميشه
كرك بازي RAZOR هست اعصابم خرد شد يكي منو راهنمايي كنه
M . Sayid
17-10-2009, 12:13
بچه ها براي چي فيفاي من اينطوريه وقتي ميخواي وارد بازي دوستانه بشي از دقيقه 30 شروع ميشه
احتمالا توی تنظیمات بازی اونجوری انتخاب شده می تونی دستکاریش کنی و به اون حالتی که می خوای درش بیاری
برید به Game Settings و بعد Scenario سپس هم همه جزییات رو به حالت طبیعی برگردونید:46:
paroucia
17-10-2009, 17:37
دوستان ما را در مورد انلاين بازي كردن يه اموزش كامل بذاريد.بنده از بيرون بازي خودمو تو EA رجيستر كردم اما وقتي مي خوام داخل بازي persona را بسازم ارور ميده.چه كار كنم؟
پيشتر متشكريم
دوستان ما را در مورد انلاين بازي كردن يه اموزش كامل بذاريد.بنده از بيرون بازي خودمو تو EA رجيستر كردم اما وقتي مي خوام داخل بازي persona را بسازم ارور ميده.چه كار كنم؟
پيشتر متشكريم
وقتی از بیرون ساختید و Sign in شید ! نیازی به ساخت دوباره ی اکانت نیست !
mobin.seven
17-10-2009, 19:57
دوستان اگه نسخه ی اصل رو برای آنلاین بازی کردن بخوام اصلا تو ایران گیرم می آد یا نه؟:13:
ممنون
دوستان اگه نسخه ی اصل رو برای آنلاین بازی کردن بخوام اصلا تو ایران گیرم می آد یا نه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
ممنون
نیــــازی به نســــخه ی اصـــلی نیست !
ما همه با کپـــی داریم بازی می کنیــــم:دی
smallfrank
17-10-2009, 20:11
سلام
مشه بگید این بازی از فیفا 09 بهتره یا نه؟
چون از اون خیلی خوشم نیومد حالا موندم اینو بگیرم یا نه؟
Spaniuly
17-10-2009, 20:14
نیــــازی به نســــخه ی اصـــلی نیست !
ما همه با کپـــی داریم بازی می کنیــــم:دی
میلاد جان من که نتونستم sign in بشم من پرسونا و اکانت دارم وقتی می زنم پرسونا و پسورد رو cd-key می خواد cd-key که بازی رو باهاش نصب کردم رو ندارم تو گفتی یه چیز الکی بزنی میره من حتی وقتی از توی کیجن هم وارد می کنم ارور میده. مطمئنی که با این روش که گفتی میشه آنلاین بازی کرد من که sign in نمی تونم بشم
mobin.seven
17-10-2009, 20:39
من هم همین مشکل رو دارم! Cd-Key کرک شده به درد نمی خوره چون به احتمال زیاد برای آنلاین بازی کردن اونو چک میکنه اگه 2 بار رو سرور تکرار شده باشه نمی ذاره بازی کنیم.
Mr.Vahid
17-10-2009, 21:19
دوستان اموزش کاملی از این بازی موجود هست!
البته به فارسی:46:
میلاد جان من که نتونستم sign in بشم من پرسونا و اکانت دارم وقتی می زنم پرسونا و پسورد رو cd-key می خواد cd-key که بازی رو باهاش نصب کردم رو ندارم تو گفتی یه چیز الکی بزنی میره من حتی وقتی از توی کیجن هم وارد می کنم ارور میده. مطمئنی که با این روش که گفتی میشه آنلاین بازی کرد من که sign in نمی تونم بشم
نوشتن که. وقتی CD-Key رو وارد کردید و ارور داد. در منو Online Game Modes رو انتخاب کنید.
من هم همین مشکل رو دارم! Cd-Key کرک شده به درد نمی خوره چون به احتمال زیاد برای آنلاین بازی کردن اونو چک میکنه اگه 2 بار رو سرور تکرار شده باشه نمی ذاره بازی کنیم.
منم تست کردم. مشکلی نیست. همون ارور CD-Key که بیاد دیگه میشه آنلاین بازی کرد.
pintoricio
17-10-2009, 21:50
اشکال نداره همونجوری برید تو لایو سیزن میره فقط مشکل اینه که چه جوری باید بازی کرد
البته بی نام و نشون و محض گفتن بعضی صحبت ها.
خلاصه نکات مثبت:
- امکان انتخاب تیم های ملی و باشگاهی بسیار زیاد
- کنترل 360 درجه
- بازی سریع و اکشن گونه
...
خلاصه نکات منفی:
- بروز نبودن گرافیک
- تعداد زیادی انیمیشن عجیب و غریب
- فیزیک غیر واقعی توپ
...
توضیحات کامل اینجا:
- 64% -
خوب, حالا چه نتیجه ای از امتیاز فوق می گیریم؟ طبق نظر و منطق (؟!) دوستانی که خودشون رو هوادار بازی فوتبال دیگری می نامند: هیچی. امتیاز فوق هیچ معنایی نداره. آدم باید خودش عقل داشته باشه و چشاشو باز کنه. از طرفی چون FIFA غربیه طرف باهاش مشکل داشته. سیاست کونامی رو هم که می دونید, حتما به سایت فوق پول داده. در ضمن اینا از موفقیت های FIFA زورشون گرفته و می خوان اونو خراب کنن. امکان دیگه ای هم نیست. امتیازو این اراجیف تو کله ما هوادارای FIFA نمیره. بحث نکنید و بفرمایید بیرون. پستهاشم هم موجوده.
اینم گرافیک بی نظیر شیرجه کاسیاس. خداییش امتیازش باید اینقدر کم باشه؟ دست و پاهاش رو هم میشه شمرد.
>-0< o
در پایان نقد فوق به مدرن بودن نسخه های کنسولی FIFA 10 اشاره شده.
shahabprince
17-10-2009, 23:13
دوستان میخوام یه اعترافی بکنم.
انصافا جو ورزشگاه تو fifa 10 خیلی جالبه و همینطور گرفتن خطای هند.اما pes اینا رو نداشته.
بقیه ی چیزهای fifa 10 مزخرفه.
paroucia
18-10-2009, 09:13
وقتی از بیرون ساختید و Sign in شید ! نیازی به ساخت دوباره ی اکانت نیست !
وقتي به داخل بازي مي رم براي sign in شدم دو سوال ميكنه. اول اينكه ايا اكانت داري؟ و يا اكانت نداري؟ و از اونجايي كه من قبلا رجيستر كردم مي گم دارم. بعد به داخل مي ره از من ايميل و پسورد و Persona مي خواد. كه در اينجا به مشكل بر مي خورم و ارور ميده.
حالا چه كار كنم؟
sdfsdfsdfsdf
18-10-2009, 09:39
انصافا جو ورزشگاه تو fifa 10 خیلی جالبه و همینطور گرفتن خطای هند.اما pes اینا رو نداشته.
من تو فیفا 09 Be a Pro بازی نکردم.اما الآن دارم بازی می کنم.با دوربین player(اگه اشتباه نکنم) خیلی فاز می ده مخصوصاً وقتی میرسی به محوطه جریمه حریف دوربین یهو میاد جلو و اگه یه بازیکن حریف با تو تنه به تنه بیاد دوربین تکون می خوره.
وقتی وارد کردی و ارور داد حالا از میری قسمت Game Modes و بعد گـــزینه ی Online Game modes رو انتخاب می کنی !:46:
mohsen_gh1991
18-10-2009, 14:28
البته بماند که جو ورزشگاه خیلی با جریان بازی هم خوانی نداره.یعنی وسط زمین اگه توپ رو بگیری یه جوری تشویقها زیاد میشه انگار که گل زدی وقت گل هم خیلی سر و صدا نمیشه.در ضمن حرکت بازیکنها بعد از گل با اون چیزی که توی دموی شادیشون میذاره تناقض داره.یعنی وقتی کل میزنی یه استیل میگیره که مثلا خیلی خوشحال نیست و فقط دستاشو میبره بالا ولی توی دمویی که بعدش میذاره میخواد خودشو پاره کنه. وقتی هم که به هم پاس میدن و توپ بینشون گیر میکنه خیلی حال گیریه.
البته برای مقایسه (با PES ) باید نسخه ی کنسولی رو مقایسه کرد که به عنوان برترین شبیه ساز فوتبال شناخته شده !
CATALONIA
18-10-2009, 14:43
البته برای مقایسه (با PES ) باید نسخه ی کنسولی رو مقایسه کرد که به عنوان برترین شبیه ساز فوتبال شناخته شده !
چرا نسخه ی pc هر دو بازی رو با هم مقایسه نمیکنید
mahyarperspolis
18-10-2009, 14:46
راستي بك سوال داشتم آيا pes2010 منتشر شده؟
جاش اینجاست؟؟...
برای 360 ریلیز شده...پال...
چرا نسخه ی pc هر دو بازی رو با هم مقایسه نمیکنید
چون نسخه PC فیفا نکست نیست...فقط نسخه های کنسولی نکست هست...
تو قسمت become بعد از 3 تا بازی میاد بیرون ؟ مشکل از چی میتونه باشه ؟
واقعآ این قسمت خیلی حال میده سخته که میاد بیرون
SA3EDLORD
18-10-2009, 18:55
ببخشید دوستان.گیم پلی این بازی مثل نسخه های قبل هست یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Ali.Mirzaie
18-10-2009, 20:26
سلام
آقا یه لینک دانلود فیفا میخوام که مشکلی نداشته باشه و بازی اصلی هم باشه! نه دمو!!!
ترجیحاً از یک سروری باشه که بتونم راحت دانلود کنم و رپید و اینا نباشه که اکانت ندارم متأسفانه
Mr.Vahid
18-10-2009, 20:34
تا حدودی تغییر کرده
البته بهتر شده
دریپل های بهتر پاس های سریعتر و...............
shahabprince
18-10-2009, 20:35
دوست عزیز باید به تاپیک خود pes 2010 بری ابنم ادرسش:
Abas1100
18-10-2009, 22:02
نه تغيير كرده
دوستان پج جمن كي داره؟
MCSE MAN
18-10-2009, 23:56
من وقتی میخوام بازی کنم با اینکه رادار ON هست ولی تو بازی خبری ازش نیست.
چرا؟
Ali.Mirzaie
19-10-2009, 08:21
سلام
آقا یه لینک دانلود فیفا میخوام که مشکلی نداشته باشه و بازی اصلی هم باشه! نه دمو!!!
ترجیحاً از یک سروری باشه که بتونم راحت دانلود کنم و رپید و اینا نباشه که اکانت ندارم متأسفانه
من!!! من!!!! جواب من!!!!
KAHAKDAM
19-10-2009, 10:02
سلام اقایون. می خواستم بپرسم که فقط بازی من گرافیکش پایینه یا شما هم این مشکل رو دارید.حتی من گرافیک رو بالا گزاشتم ولی کیفیت پایینه.چرا؟:13:
سلام اقایون. می خواستم بپرسم که فقط بازی من گرافیکش پایینه یا شما هم این مشکل رو دارید.حتی من گرافیک رو بالا گزاشتم ولی کیفیت پایینه.چرا؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در نسخه pc گرافیک برای همه یکسان هستش چون نکست نیست برای همین نمی تونیم یک گرافیک روز رو ببینیم.
Abas1100
19-10-2009, 12:40
سلام اقایون. می خواستم بپرسم که فقط بازی من گرافیکش پایینه یا شما هم این مشکل رو دارید.حتی من گرافیک رو بالا گزاشتم ولی کیفیت پایینه.چرا؟:13:
مال همه اينجريه
بچه ها هیچ کس نیست جواب سوالهای فیفایی ما رو بده ؟؟ همه سرگرم pes شدن !!!
تو قسمت become بعد از 3 تا بازی میاد بیرون ، میخواستم ببینم ماله شما هم همینجوره ؟
دسته من رو کامل شناخته اما حرکتهای تکنیکی رو نمیشه باهاش زد ، این مربوط به مشکل pc هست ؟
Spaniuly
19-10-2009, 13:49
بچه ها هیچ کس نیست جواب سوالهای فیفایی ما رو بده ؟؟ همه سرگرم pes شدن !!!
تو قسمت become بعد از 3 تا بازی میاد بیرون ، میخواستم ببینم ماله شما هم همینجوره ؟
دسته من رو کامل شناخته اما حرکتهای تکنیکی رو نمیشه باهاش زد ، این مربوط به مشکل pc هست ؟
سلام شاید از کرک باشه البته اگه اولش رازور میاد به همراه آهنگ یعنی درسنه کرک مشکل شاید از ویرایشی چیزی باشه
اینکه نمی تونی از دسته استفاده کنی درست حسابی مربوط به devdata هست
MCSE MAN
19-10-2009, 14:20
من وقتی میخوام بازی کنم با اینکه رادار ON هست ولی تو بازی خبری ازش نیست.
چرا؟
کسی نیست جواب من رو بده؟
شماها تو بازی رادار دارید یا نه؟
کسی نیست جواب من رو بده؟
شماها تو بازی رادار دارید یا نه؟
بله رادار داریم هر مدلشو امتحان کردم ولی اصلا ناپدید..نشد..شاید برای شما این مشکل وجود داشت.
سلام؛
برای منم همین مشکل وجود داره
سلام شاید از کرک باشه البته اگه اولش رازور میاد به همراه آهنگ یعنی درسنه کرک مشکل شاید از ویرایشی چیزی باشه
اینکه نمی تونی از دسته استفاده کنی درست حسابی مربوط به devdata هست
devdata این مشکل قابل حل هست با فایله دیگه ای ؟
Spaniuly
19-10-2009, 16:13
devdata این مشکل قابل حل هست با فایله دیگه ای ؟
من که با همون ابزار Ecxel واسه خودم یه devdata ناناز نوشتم واسه FGP-660 دقیقا همونهایی توی بازی هست که خودم تعریف کردم هم میشه دکمه های گیم پلی رو تنظیم کرد و هم میشه تعریف کرد که دکمه ها توی منو چی کار کنن خیلی چیز توپی هست 8 تا کد میده وقتی تعریف می کنی حداقل 2 تا از این 8 تا جواب میده فقط باید هر 8 تا رو دونه دونه امتحان کنی ببینی کدومش هست اونی که درست هست همون کد رو توی یه text document ذخیره کنید نگه دارید واسه خودتون
Abas1100
19-10-2009, 18:24
من که با همون ابزار Ecxel واسه خودم یه devdata ناناز نوشتم واسه FGP-660 دقیقا همونهایی توی بازی هست که خودم تعریف کردم هم میشه دکمه های گیم پلی رو تنظیم کرد و هم میشه تعریف کرد که دکمه ها توی منو چی کار کنن خیلی چیز توپی هست 8 تا کد میده وقتی تعریف می کنی حداقل 2 تا از این 8 تا جواب میده فقط باید هر 8 تا رو دونه دونه امتحان کنی ببینی کدومش هست اونی که درست هست همون کد رو توی یه text document ذخیره کنید نگه دارید واسه خودتون
کرورز جان اگه پچ چمن سراغ داری هوای ما رو هم داشته باش
راست میگه شما همیشه بهترینها رو میزارید . تاپیک pes فعال خیلی داره هوای اینجا رو داشته باشید
بــه نظرم هرکی میگه PES بهتره بره نسخه Next رو بازی کنه بعد میگه FIFA بهتره :دی
خودم انقدر بازی کردم کنسولم توقیف شد :دی
azar_yurdum
19-10-2009, 19:00
سلام به همه دوستان
من با هزار تا مصیبت وارد بخش آنلاین بازی شدم . اولا که تمامی اعضای لیگ p30world2 همیشه خدا آفلاینند و بعدش هم یه سئوال و اونم اینکه من 10 یا 20 تا بازی guick رو تو بخش آنلاین امتحان کردم ولی همشون تا نیمه اول تموم نشده از بازی خارج شد و connection lost داد. من اینترنت دایال آپ دارم ولی یکی از دوستان با همین اینترنت هم بازی ها رو تموم می کنه. مشکل من چی میتونه باشه ؟؟؟ یه سئوال دیگه هم اینکه من شنیده بودم که اخبار دنیای واقعی فوتبال رو میشه تو محیط بازی FIFA تعقیب کرد. ولی چیزی پیدا نکردم. این موضوع واقعیت داره و اگر هست تو کدوم قسمت باید برم ؟؟؟
ممنون از همه دوستان.
اقا این به سوی افتخار من بعد از 3 تا بازی میاد بیرون ؟
اول که نصب کردم راحت بازی میکردم . بعد که ایتمها رو ازاد کردم . سانتیاگو برنابئو رو وارد بازی کردم و پچ چمن رو نصب کردم اینجوری شد . کسی این مشکل رو نداره ؟
Spaniuly
19-10-2009, 19:59
چشم ولی چمن که خوبه یکم روشن هست که اونم آدم عادت می کنه من یکی که عادت کردم
اقا این به سوی افتخار من بعد از 3 تا بازی میاد بیرون ؟
اول که نصب کردم راحت بازی میکردم . بعد که ایتمها رو ازاد کردم . سانتیاگو برنابئو رو وارد بازی کردم و پچ چمن رو نصب کردم اینجوری شد . کسی این مشکل رو نداره ؟
آره برای منم اینطور شد سیوم خراب شد بعد استفاده از کریشن مستر فکر کنم چون بتا هست باعث بروز این مشکل میشه رینالدو مطمئنا این مسئله رو توی نسخه نهایی کریشن مستر برطرف باید بکنه
mohsen_gh1991
19-10-2009, 20:17
بــه نظرم هرکی میگه PES بهتره بره نسخه Next رو بازی کنه بعد میگه FIFA بهتره :دی
خودم انقدر بازی کردم کنسولم توقیف شد :دی
شما بهتره که نسخه های pc رو با هم مقایسه کنید.
هر موقع منتشر شد اونموقع مقایسه میکنیم.
Spaniuly
19-10-2009, 21:32
جوک نگو بابا آخه نسخه PC این دو بازی همسنگ نیستند که باهم مقایسه بشن عین اینه که بخوای ماشین BMW رو با واحد آپارتمان مقایسه کنی دو چیزی که با هم قراره مقایسه بشن بایستی همسنگ و همسان باشن نه از دو جنس متفاوت زمانی میشه نسخه های PC رو مقایسه کرد که EA برای PC نکست بزنه مقایسه دو بازی روی کنسول ها صورت می پذیره. تمام سایت هایی که مقایسه می کنن بازی PES و FIFA رو نسخه XBOX360 یا PS3 رو مرجع قرار می دن حتی PS2 رو هم مد نظر قرار نمی دن کلا بهترین نقد و محک برای یک بازی کامپیوتری مد نظر قرار دادن نسخه XBOX360 اون هستچون استاندارد روز فعلا کنسول XBOX360 هست برای گیم ها نه PC نه PSP نه Wii نه نسخه موبایلی و نه هیچ چیز دیگه...
Abas1100
19-10-2009, 22:00
چشم ولی چمن که خوبه یکم روشن هست که اونم آدم عادت می کنه من یکی که عادت کردم
آره جون خودت چمنش حرف نداره ولی مثل اینکه یادشون رفته آب بدن همشون خشک شده مخصوصا تو بازی در بعد از ظهر
عزیزم این آخر بی انصافیه آخه شما داری نکست رو با کارنت مقایسه می کنی یعنی اینقد حد کونامی پایینه که بازیایه نکستش با کارنت EA مقایسه می شن
MCSE MAN
19-10-2009, 22:21
بله رادار داریم هر مدلشو امتحان کردم ولی اصلا ناپدید..نشد..شاید برای شما این مشکل وجود داشت.
پس برای من چرا رادارش نیست!!!!!!
بدون رادار خیلی سخته بازی کردن
اعصابم خورد شد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.