PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : FIFA 10

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13

DJ POLESTAR
02-10-2009, 01:06
یعنی چی من نصف فصل رو تو manager mode رفتم ...کلی هم اچیومنت باز
کردم اینایی هم که میگی هستش ...پس ماله من اگه دمو هستش ..کی این دمو
نهایت میرسه..
-------------------------------------------------
برادر من مگه دموی بازیه اکشنه که نهایت داشته باشه؟! اگه فصل 2009 رو تموم کنی میری 2010 بعد 2011 بعد............................................ .

Zahra_1376
02-10-2009, 01:20
بچه ها من فیفا 10 رو از کجا میتونم تهیه کنم؟

Hirad HRD
02-10-2009, 02:01
FIFA 10: به داغی فوتبال واقعی

تنها برای دارندگان PlayStation 3 و XBOX360

سال‌هاست که فوتبال عضوی جدا ناشدنی از زندگی ما ایرانی هاست. هرچند که در حصرت یک جام درست و حسابی سال‌هاست که مانده‌ایم با این حال فوتبال هنوز عضوی جداناشدنی از زندگی ما ایرانی‌هاست.
اما چیزی که نسل جوان به آن شاید به انداره خود فوتبال علاقه دارد بازی‌های فوتبالی است که از دیرباز تا به امروز علاقه‌مندان پرشماری را به خود جلب کرده و همه ساله در این حوالی آن‌ها را چشم به انتظار می‌گذارند تا یکی از دوبازی مشهور این سبک را با خود به خانه ببرند و یکسال پر از فوتبال دیگر را همراه آن سپری کنند.
این دو عنوان سری پرطرفدار FIFA و Pro Evolution Soccer هستند. برای من که از قدیم طرفدار سری PES که آن قبل‌ترها آن‌را با نام Winning Eleven می‌شناختیم و نسخه ژاپنی بازی را با گزارش پرهیجان "جان کابیرا" که حتی یک کلمه از حرف‌هایش را متوجه نمی‌شدیم بازی می‌کردیم با این حال گزارش منحصربه‌فردش مجذوبمان می‌کرد، سخت است که برای سومین سال پیاپی اقرار به شکست کنم و سر در مقابل عظمت FIFA 10 فرود آورم.
اما با آنچه از فیفا 10 دیدم و آنچه در دمو PES 2010 تجربه کردم، سال سخت دیگری برای طرفداران PES در راه است.
تا قبل از حرکت EA به سمت موتور گرافیکی جدید (که البته تنها روی کنسول‌های PS3 و XBOX360 قابل دسترس است)، فیفا در روند رو به زوالی قرار داشت که اینک PES در آن قرار گرفته است. فوتبال آن‌ها هر سال یک‌نواخت‌تر می‌شد و PES هر سال تغییراتی را نمایش می‌داد که قدرت کونامی را به رخ EA می‌کشید. با اینکه آن زمان لایسنس‌های PES به مراتب کمتر از FIFA بود، طرفداران فوتبال هیجان PES را به لایسنس‌ها و حاشیه‌های فیفا ترجیح می‌دادند.
اما امروز FIFA در نقطه‌ای قرار دارد که گویی PES برای رسیدن به آن کوچکترین تلاشی نمی‌نماید و این‌بار این PES است که هر سال تغییراتی در همان موتور گرافیکی چندین نسل قبل می‌دهد که چندان به چشم نمی‌آیند و این فیفا است که طرفداران فوتبال را مجذوب زرق و برق حاشیه‌ها، لایسنس‌ها، گرافیک فوق العاده و گیم‌پلی بی‌مانند خود کرده است. فیفا هر سال بهتر و بهتر می‌شود و به آنچه که ما شبیه‌ساز واقعی می‌دانیم نزدیک‌تر می‌گردد.
FIFA 10 نمایشی قدرتمند از توانمندی‌های سازندگان این بازی است که در عین حال که نشان می‌دهد چه مسیری را از 10 سال پیش تا به امروز پیموده‌اند، تاکید می‌کنند که در چندسال گذشته آن‌ها شماره یک بوده‌اند. FIFA 10 را می‌توان نقطه اوج سری پرطرفدار FIFA از زمانی که سازندگان آن توانستند بر فناوری نسل حاضر مسلط شوند دانست. اگر FIFA 08 و 09 تنها نمایشی از اقتدار FIFA و برتری آن نسبت به رقیب دیرینه یعنی PES بودند، FIFA 10 را می‌توان به تیر خلاصی تشبیه کرد که بر پیکر بی‌جان Pre Evolution Soccer فرود می‌آید و اگر کونامی قصد دارد تا به این رقابت سخت ادامه دهد خیلی بیشتر از این زحماتی را که در این چندسال کشیده باید متحمل شود تا بتواند دوباره شانه به شانه با EA رقابت نماید.
اما بگذارید تا به تغییرات برسیم و این عقده سر گشاده که چندسالی است زبانمان را بسته گوشه‌ای رها کنیم. چه چیزهایی در فیفا تغییر کرده‌اند؟ به طور کلی این تغییرات جزیی هستند اما تعداد زیادی را در گوشه و کنار بازی شامل می‌شوند. این تغییرات اگرچه جزیی هستند اما آن‌قدر محسوسند که شما با اولین بازی متوجه می‌شوید FIFA 10 تفاوت‌های بسیاری با نسخه قبلی دارد. اولین و محسوس‌ترین تغییر در گیم‌پلی بازی، دریبل کردن 360 درجه است و این بدین معنی است که دیگر مجبور به حرکت در 8 جهت نیستید و بازیکن می‌تواند حرکت آزادانه‌تری داشته باشد. به‌علاوه این موضوع باعث می‌شود دقت شما در انجام عملیات دستی (Manual) بسیار بالا رود و برای جذاب‌تر شدن میتونید کلیه تنظیمات مربوط به شوت، پاس، سانتر و پاس‌های عمقی را با دقت بیشتری و با استفاده از آنالوگ سمت چپ انجام دهید و به این ترتیب تجربه شما از یک بازی فوتبال به مراتب بهترخواهد بود.
اما تغییرات مهم‌تری نیز در بازی وجود دارد، این تغییر مهم جای‌گیری بهتر بازیکنان در پست‌های خود است. مدافعان در FIFA 10 جای‌گیری بهتری دارند و سعی شده تا خلا کمتری پشت سرشان به‌وجود آید البته این جای‌گیری بهتر برای مهاجمان نیز وجود دارد. در FIFA 09 مهاجمان به‌راحتی می‌توانستند دفاع را جای گذاشته و با دروازه‌بان تک به تک شوند، اما در FIFA 10 این نقیصه تا حد زیادی برطرف شده اما هنوز می‌توان مدافعان را پشت سر گذاشت.
از نکات ملموس دیگر فیزیک توپ می‌باشد که بسیار بهتر شده و احساس بهتری از یک توپ فوتبال را دارد ولی در مورد نوع چرخش توپ در طی مسیر (Curve) توپ همچنان کمی بیشتر از حد دچار چرخش می‌شود به‌خصوص اینکه این گردش می‌تواند برای همه بازیکنان یکسان باشد. با این حال تمامی این تغییرات مثبت بوده و باعث تجربه‌ای سرگرم کننده‌تر و لذت بخش‌تر نسبت به سایر فیفاها داشته باشید. FIFA 10 در مجموع احساس خوبی به کاربر منتقل می‌نماید و این باعث می‌شود که با خود به این نتیجه برسیم که سازندگان بازی از بازی خام FIFA 07 با تکمیل پروسه گسترش و ارتقا، در FIFA 10 به تکامل و بلوغ رسیده‌اند و این دقیقا چیزی است که طرفداران بازی انتظارش را می‌کشیدند.
اما تغییر دیگری که در سطج کیفی هربازی خودنمایی می‌کند گستره متفاوت روش‌ها و استایل‌های بازی است. برای مثال اگر دو تیم بزرگ نظیر رئال مادرید و بارسلونا روبه‌روی هم قرار گیرند تفاوت‌های این دوتیم در روش بازی و مهارت بازیکنان خودنمایی خواهد کرد.
در عوض بازی با تیم‌های ضعیف‌تر نمایشی پرتکاپو از یک جدال فیزیکی خواهد بود و این در مورد تمامی تیم‌ها و لیگ‌ها صادق است.
چیزی که سری FIFA همیشه کم داشت و این کمبود مانند سیلی در صورت بازیکنانی بود که تازه وارد به آن محسوب می شدند، تمرین بود. تمرین گزینه جدیدی در FIFA 10 است که به شما کمک خواهد کرد تا نواقص بازی خود را مرتفع کنید و به بازی تسلط بیشتری پیدا کنید.
اما در زمین بازی FIFA 10 ارایه دهنده تجربه‌ای بی‌سابقه است. صلابت و انعطاف پذیری آن فوتبالی را ساخته که می‌توان ادعا کرد که بهترین بازی فوتبالی است که تا به‌حال ساخته شده است و این امر به کمک لایسنس‌های بسیار زیاد و حرفه‌ای و مجرب بودن تیم سازنده بازی در EA بوده است.
صحبت از لایسنس‌ها شد باید بگویم که فیفا در این قسمت هم موفق عمل کرده و موفق شده تمام تیم‌ها را با مجوز رسمی در اختیار بگیرد و در بازی تمام تیم‌ها با اسامی صحیح، با بازیکنان حقیقی و با لباس‌های اصلی حضور خواهند داشت و این انتظارات طرفداران را در مورد لایسنس‌ها حد زیادی برآورده می‌سازد. به خصوص اینکه تیم‌های هلند و آلمان نیز با لباس‌ها و بازیکنان اصلی در این بازی حاضرند.
Live Season 2.0 که نسخه‌ ارتقا یافته Adidas Live Season است دست‌خوش دگرگونی‌هایی شده است و در ادامه روند به‌روز رسانی‌های هفتگی، این بار تمام تغییرات فوتبال دنیا را به‌روز رسانی می‌کند و اجازه می‌دهد تا بازیکنان اختیار سرنوشت تیم مورد علاقه خود را به‌دست گیرند و آن را تغییر دهند.
البته این خیلی خوب است که بازیکنان به‌روز رسانی‌های هفتگی را در اختیار داشته باشند اما اینکه برای داشتن این آپدیت‌ها مبلغی را برای حق اشتراک پرداخت نمایند چندان جالب نیست.
Manager Mode نیز تغییرات داشته و از ان سناریوی خطی دیگر خبری نیست و بازیکنان می‌توانند تا 15 فصل پیاپی به مدیریت و هدایت تیم مورد علاقه خود بپردازند. اما هسته اصلی آن دست نخورده باقی مانده است و انتظارات هیات مدیره را همچنان باید برآورده نمایید.
My Virtual Pro نیز نسخه دگرگون شده Be A Pro است که طرفداران خاص خود را دارد. جالب‌ترین قسمت آن این است که شما با کمک فناوری Game Face شرکت EA تصویر صورت خود را دربازی داشت باشید و این تصویر در مسابقات آن‌لاین نیز قابل استفاده خواهد بود. همچنین می‌توانید بازیکن خود را در سایر مود ها نیز مورد استفاده قرار دهید و قدرت آن‌را با مکانیزم RPG مانند و جدید بازی افزایش دهید.
اما ایراداتی هم وجود دارد، هرچند این ایرادها بسیار کوچکند اما برای EA و روش بازی سازی آن‌ها چندان جالب نمود نمی‌نمایند
سخن آخر
FIFA 10 نمونه کاملی از پیمودن مسیر درست در ساخت یک بازی فوتبال است. نمودار حرکت روبه‌رشد FIFA از زمان عرضه به‌روی نسل جدید نموداری با حرکت منظم و حساب شده به سمت موفقیت است. دقت سازندگان در جزییاتی نظیر افکت‌های صوتی و شنیدن نام بازیکنان به زبان‌های مختلف از بلندگوی استادیوم در زمان به ثمر رساندن گل و یا تعویض، صدای هیجان انگیز تماشاگران در استادیوم، دقت در جزییات ورزشگاه‌ها و حاشیه‌های بازی همه و همه در کنار گیم‌پلی قابل احترام و گرافیک بسیار خوب بازی بیانگر یک بازی فوق العاده که ارزش خریدن را دارد است، به‌خصوص اگر می‌خواهید در مودهای آنلاین بازی شرکت نمایید و 10 به 10 با دیگران به مبارزه بپردازید. تنها سوالی که باقی می‌ماند این است که چطور EA می‌تواند این بازی را از این بیشتر پیشرفت دهد؟ جواب این سوال بسیار سخت خواهد بود و فقط باید تا سال آینده منتظر بود و دید که EA آیا بازهم می‌تواند این روند بسیار خوب را ادامه دهد یا خیر.
9 از 10
Editor’s Choice
مثبت
گیم‌پلی عالی
گرافیک مثال زدنی با جزییات بالا
Live Season 2.0
My Virtual pro
صداگذاری و گزارشگران منحصربه‌فرد
منفی
کمی باگ
حق اشتراک برای Live Season

DJ POLESTAR
02-10-2009, 02:14
بچه ها من فیفا 10 رو از کجا میتونم تهیه کنم؟
:38:این اسپم بود؟؟؟؟!!!! یعنی چی من از کجا میتونم پیدامنم؟!
خوب از فرشگاه فروش Game یا از همین اینترنت!

YARMANGOLI
02-10-2009, 03:04
باید انصاف داشته باشیم ...
من هم منظورم نسخه ی pc هر دوست
تو pc كه PES خداي بازيست ولي تو xbox :2:
FIFA روي xbox محشره ولي روي pc :2: هركي قبول نكنه هي چي نميفهمه!

h_13691990
02-10-2009, 03:11
با سلام خسته نباشيد به همگي لطفا عكس هايي از ارشاوين و فابرگاس و ونپرسي بگذاريد با تشكر [ از فيفا Xbox360 ]

آرسنالی عزیز قیافه فابرگاس و ون پرسی تغییر نکرده ولی آرشا رو درستش کردن که شرمنده نتونستم عکس گیر بیارم

underworld
02-10-2009, 08:39
سلام...من که اول بازی رو اجرا میکنم بعد از نشون دادن لوگوی EA SPORTS مثل سریهای قبلی اولش دمو نشون نمیده!!..
یعنی مشکل از کرکه؟...اگه اینطوره یه کسی لطفآ لینک کرک سالم رو بزاره
بعدشم چرا بازیش با fifa 09 فرقی نداره؟!!!
فقط گرافیک بازیکنها یکم بالاتر رفته....چمن بازی هم زشت تر شده!
دروازه بان هم یکم انگار هوش مصنوییش بالا رفته
ولی همچنان یارهای خودی توی زمین خنگ بازی در میارن و میان جلوی پای آدم! :19:

amiracl
02-10-2009, 09:14
یعنی چی من نصف فصل رو تو manager mode رفتم ...کلی هم اچیومنت باز
کردم اینایی هم که میگی هستش ...پس ماله من اگه دمو هستش ..کی این دمو
نهایت میرسه..
-------------------------------------------------

این دمو سر انجام نداره در ضمن این مشکل شماست که عجله کردی که بخری فیفا 10 تازه امروز در بازار اروپا رسیده اینم سایتش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

amiracl
02-10-2009, 09:15
ویکی پدیا هم ثابت کرده که امروز فیفا 10 رسیده

amiracl
02-10-2009, 09:16
یکی دیگر از نشانه های آنلاک بودن دموی بازی که شما خریدید نداشتن Intro هستش که در نسخه های ژاپنی داشته

amiracl
02-10-2009, 09:26
من امروز FIFA 10 رو خریدم نسخه اصلی خیلی با اون نسخه ی آنلاک شده تفاوت داشت اول از همه INtor داشت بعد منیجر مودش بهتر بود یکی از نشانه های منیجر مود اصلی اینه که مساببقات تیم های حریف با نتایجی واقعی به پایان میرسد یعنی مثلا لیورپول با هال سیتی واقعا لیورپول میبره نه هال سیتی
در ضمن Costomize Set Piece هم داشت و کلی امکانات دیگه

amiracl
02-10-2009, 09:29
کسی سوالی نداره؟

Wayne Rooney
02-10-2009, 10:17
لینک دانلود نسخه اصلی هنوز نیومده ؟! اگر کسی توی تهران نسخه اصلی بازی رو پیدا کرد ، لطفا آدرس خریدش رو بده ...

خیلی ممنونم ...

sdfsdfsdfsdf
02-10-2009, 10:51
من امروز FIFA 10 رو خریدم نسخه اصلی خیلی با اون نسخه ی آنلاک شده تفاوت داشت اول از همه INtor داشت بعد منیجر مودش بهتر بود یکی از نشانه های منیجر مود اصلی اینه که مساببقات تیم های حریف با نتایجی واقعی به پایان میرسد یعنی مثلا لیورپول با هال سیتی واقعا لیورپول میبره نه هال سیتی
شما تهران هستی؟از کجا خریدی؟

shakerifar
02-10-2009, 11:08
خوب بازی عالی هستش
مثل 09 در واقع فقط به جزئیات رسیدگی شده و اصل بازی همون هستش
گیم پلی بی نظیر
گرافیک خیلی خوب(هر چند که انتظارم بیشتر بود )
گزارشگری عالی(از نظر من بهترین گزارشی بود که تو عمرم تو بازی ها شنیده بودم)
البته اینا نسخه نکست هستش

محمد ه ف
02-10-2009, 11:15
آخه شما باید ببینید که چند درصد [ COLOR="Green"]XBOX360[/COLOR] یا چند درصد PS3 دارن اون موقع این رو بگید.
زمانی که حدود 25 % فقط از نکست استفاده میک نند و 10% هم در کلوپ ها میبینند نمیشه گفت که بابا عجب چیزی بود .
آخه خود شما هم حتما قبول دارین که نسخه Pc از PES خیلی کمتره و اصلا قابل مثایسه نیست و بیشتر افراد جامعه ی آماری بالا هم خوب همشون PC دارن دیگه پس در کل بازی ازنظر ایرانیها (که فقط 35% از کنسول برای بازی استفاده میکنند) بازی ظعیف بوده . ولی ازنظر بعضیها بازی خیلی خوب بوده چون اونها دارن از این طرف قضیه رو میبینند.
پس میشه گفت که تنها اون کسایی که از کنسول برای بازی استفاده میکنند بهشون حال میده.
======================================
البته من چندتا انتقاد هم از بازی دارم :
اولش اون که چرا نمیشه توی بازی تیم ساخت و باهاش بازی کرد.
چرا بعضی جام های معتبر جهانی توی بازی نیست و فقط چندتا گزینه محدود در اختیار ماست؟
و...

این حرفی رو که شمامی زنی شهروز جان از چن جهت میشه نگا کرد

1.اینکه EA نمیاد واس ایرانیا تره خرد کنه و ببینه که ایرانیا بیشتر پی سی دارن یا کنسول اون کل جهان رو در نظر می گیره و می بینه که اگر واس کنسولاش بازی بهتری بیرون بده بیشتر فروش میکنه
2.از نظر من PC اصلا وسیله خوبی واس گیم بازی کردن نیست و شاید امکانات نسخه نکست بیرون دادن واس کامپیوتر رو نداره و دلایلی قبیل اینها
به هر حال هر کی دلش بخاد واقعا از بازی کردن لذت به معنای کامل رو ببره باید یکی از دو کنسول به روز دنیا رو استفاده کنه

paroucia
02-10-2009, 11:35
دوستان حالا به ما بگن كه اين نسخه ي اريژينال رو ايا ميشه با پچي يا كركي به بازي انلاك شده ي خودمون منتقل كرد؟

mandbigS
02-10-2009, 11:36
دوستانی که بازی اصلی رو گرفتن بگن ببینیم چمنش مثل دمو هستش ؟

Layken
02-10-2009, 11:46
خوب پس با این اوصاف این قسمت از بازی ذمو بید من فک کردم که خود بازی هستش گفتم خدا این fifa که خراب کرده باز
این چه بازی هستش ...خدا شکر نسخه اصلی بیاد فک کنم نقاط ضعف بسیاری از مراحل درست بشه..

babak_zn88
02-10-2009, 11:51
لینک دانلود نسخه اصلی هنوز نیومده ؟! اگر کسی توی تهران نسخه اصلی بازی رو پیدا کرد ، لطفا آدرس خریدش رو بده ...

خیلی ممنونم ...

بالاخره نسخه اصلی fifa اومد این هم لینک دانلود (دو پست اول که مربوط به تاریخ امروز می باشد نسخه نهایی بازی می باشد)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehdi_vsgh
02-10-2009, 11:51
من بازی رو دانلود کردم
به قول شماها نیمدونمکالمه یا نه ولی به نظر کامل میومد و دمو نبود چون همه گزینه ها فعال و همه تیمها هم بودن

چند نقطع ضعف:
1- چمن بازی
2- دروازه بانها که به هیچ توپی نه نمیگن و همه رو گل میخورن...خلاصه هروقت اراده کردیم یا گل زدیم یا خوردیم:دی

ولی بقیه موارد به نظرم خیلی خوب هستش

Bs_panzer
02-10-2009, 11:55
من بازی رو دانلود کردم
به قول شماها نیمدونمکالمه یا نه ولی به نظر کامل میومد و دمو نبود چون همه گزینه ها فعال و همه تیمها هم بودن

چند نقطع ضعف:
1- چمن بازی
2- دروازه بانها که به هیچ توپی نه نمیگن و همه رو گل میخورن...خلاصه هروقت اراده کردیم یا گل زدیم یا خوردیم:دی

ولی بقیه موارد به نظرم خیلی خوب هستش

نسخه فول ؟ (همین که پست بالایی گذاشته ؟)

soltanmasoud007
02-10-2009, 11:55
بازی مثل 09 اشغال هستش یا تغییر کرده (نسخهی pc )
نسخه ی اصلی و فرعی چه فرقی دارن با هم.

Bs_panzer
02-10-2009, 11:56
بالاخره نسخه اصلی fifa اومد این هم لینک دانلود (دو پست اول که مربوط به تاریخ امروز می باشد نسخه نهایی بازی می باشد)
لینک ف ی ل ت ر ه :19::13:

DJ POLESTAR
02-10-2009, 11:57
بچه های ای قضیه NEW که در بعضی گزینه ها هست چیه؟! میخوام مطمعن بشم آیا نسخه دمو هست یا اصلیی؟

mandbigS
02-10-2009, 11:57
دوستانی که بازی اصلی رو دارن ... بگن ببینیم چمن بازم افتضاحه مثل دمو ؟

مهدي.ف
02-10-2009, 11:59
هرکی ورزن فول رو گرفت چندتا عکس بذاره ببینیم
من که شک دارم چون گیم پلی بازی با دمو فرق داره توی دمو توپ خیلی سنگین تر از این حرفا بود و...

babak_zn88
02-10-2009, 12:05
دوست عزیز این روزها دیگه بدون آنتی ف یلتر که نمیشه وارد اینترنت شد

مهدي.ف
02-10-2009, 12:06
خوب پس با این اوصاف این قسمت از بازی ذمو بید من فک کردم که خود بازی هستش گفتم خدا این fifa که خراب کرده باز
این چه بازی هستش ...خدا شکر نسخه اصلی بیاد فک کنم نقاط ضعف بسیاری از مراحل درست بشه..
ببخشید من دوتا پشت سرهم میدم
ولی اینا که تو بازی منم هست همونیه که razorداده بیرون قبل از بازی علامتش چند ثانیه میاد شما در منو اول practice arena رو دارید؟؟؟ این اطلاعات هرکی بگه تا بفهمیم دنیا دست کیه

mehdi_vsgh
02-10-2009, 12:35
نسخه فول ؟ (همین که پست بالایی گذاشته ؟)
از جایی دیگه دانلود کردم
الان 3-4 روزی هست که شبانه دارم دانلودش میکنم نزدیک 6 گیگه حجمش

Layken
02-10-2009, 12:53
ببخشید من دوتا پشت سرهم میدم
ولی اینا که تو بازی منم هست همونیه که razorداده بیرون قبل از بازی علامتش چند ثانیه میاد شما در منو اول practice arena رو دارید؟؟؟ این اطلاعات هرکی بگه تا بفهمیم دنیا دست کیه
بله داره ولی مثل اینکه این ملاک نیست باید صبر کرد..

DJ POLESTAR
02-10-2009, 12:55
بچه های ای قضیه NEW که در بعضی گزینه ها هست چیه؟! میخوام مطمعن بشم آیا نسخه دمو هست یا اصلیی؟
کسی نیست سوال مارو بجوابه؟؟؟؟؟

amir.ghermezete
02-10-2009, 13:14
سلام.دوستان واسه نسخه xbox360هم تقلبی ,اصلی داره؟اگه اره مشخصات هر کدوم بی زحمت میشه بگید چه جوری تشخیص بدم؟ممنون میشم.یا علی

Hirad HRD
02-10-2009, 13:18
این حرفی رو که شمامی زنی شهروز جان از چن جهت میشه نگا کرد

1.اینکه EA نمیاد واس ایرانیا تره خرد کنه و ببینه که ایرانیا بیشتر پی سی دارن یا کنسول اون کل جهان رو در نظر می گیره و می بینه که اگر واس کنسولاش بازی بهتری بیرون بده بیشتر فروش میکنه
2.از نظر من PC اصلا وسیله خوبی واس گیم بازی کردن نیست و شاید امکانات نسخه نکست بیرون دادن واس کامپیوتر رو نداره و دلایلی قبیل اینها
به هر حال هر کی دلش بخاد واقعا از بازی کردن لذت به معنای کامل رو ببره باید یکی از دو کنسول به روز دنیا رو استفاده کنه
دوست عزیز حق به تو میدم ببین من چند وقت پیش این و نوشتم بعضی از دوستان گفتند کنسول بچه بازیه و.... ما ایرانی ها باید فرهنگ کنسول و داشته باشیم بعضی از بچه ها میخواهن هم چت کنن و هم با اون بازی کنن که هر دو مقوله ای جداست ea اصلاً به این فکر و نمیکنه برای ایرانیها یعنی چه؟ اونا سیاستشون رو کنسوله

*QWERT*
02-10-2009, 13:51
بچه ها امروز بازیش کردم.واقعا گیم پلی این با 09 خیلی فرق داره.خیلی سریعتر شده و راحت پاسکاری میکنن.
فقط چمنش انگار الکیه!!!شما هم اینجوری فک میکنید؟؟

amiracl
02-10-2009, 14:03
من نمیدونم چند بار بگم تفاوت های فیفا 10 و آنلاک شدش چیه اونایی که سوالات تکراری میپرسن صفحات قبل رو بخونن جوابشون توش هست

DJ POLESTAR
02-10-2009, 14:09
من نمیدونم چند بار بگم تفاوت های فیفا 10 و آنلاک شدش چیه اونایی که سوالات تکراری میپرسن صفحات قبل رو بخونن جوابشون توش هست
اگه نمیخوای توضیح بدی ما از شما توضیح نمیخوام! اصلا نمیخوام شما توضیح بدی!×!
درضمن تو صفحات قبل از اشارات ارجینال یا دمو بودن بازی فقط یه نفر به این NEW کرده بود که من دوباره پرسیدم ببینم حرف دوستمون درسته!؟

amiracl
02-10-2009, 14:22
اون یه نفر بنده بودم

Zahra_1376
02-10-2009, 15:38
:38:این اسپم بود؟؟؟؟!!!! یعنی چی من از کجا میتونم پیدامنم؟!
خوب از فرشگاه فروش Game یا از همین اینترنت!
واقعا؟
اسپم چیه دیگه؟

joey jordison
02-10-2009, 16:26
بازی را یکی از دوستان خریده بود آورد نصبیدیم واقعا بازی خنده دار هست!حرکات و ...............در حد مرغ..........
واقعا کسانی که اونور آب بازی را خریدن به قیمت اصلی باید به شعورشون شک کرد....

amiracl
02-10-2009, 16:56
بازی را یکی از دوستان خریده بود آورد نصبیدیم واقعا بازی خنده دار هست!حرکات و ...............در حد مرغ..........
واقعا کسانی که اونور آب بازی را خریدن به قیمت اصلی باید به شعورشون شک کرد....

شما تنها کسی هستید که از Game Play ایراد میگیرید :27:
همه اکثرا مشکل رو از گرافیک می دونند

amir.ghermezete
02-10-2009, 17:27
دوست عزیز که گفتی چند بار توضیح بدم اگه منظورت منم خواهش کردم توضیح بدید واسه xbox360فرق اصلی با انلاک چیه فکر کنم انصاف نیست 185 صفحرو بخونم تا جواب سوالمو در بیارم ممنون میشم اگه کسی به سوالم جواب بده.یا علی

hassan_magic2000
02-10-2009, 17:35
دوستان کسی لینک داونلود ریلیز امروز رو نداره ؟؟!

اون لینکی که دوستمون گزاشت هم قیلتر بود بدون قیلتر هم رفتم جایی برای داونلودش نبود

ممنون ( راستی رپید شیر و مگا آپلود هم نباشه ) ممنون

Abas1100
02-10-2009, 17:45
کسی سوالی نداره؟

حالا هر چی دلت میخاد اسپم بده کی حال داره جلوی تو رو بگیره همه بیحال و بد حال از این گندی بازی هستند تازه بازی هم که اومده هنوز دی وی دیاش اشکل داره

alihos93
02-10-2009, 17:48
من این بازی را روی 360 امروز بازی کردم قشنگ بود. خیلی با نسخه ی کامپیوتریش فرق داشت. کلا یک بازی دیگست.
ولی به نظر من باز PES بهتره.

Retired User
02-10-2009, 17:49
سلام
اول بازي وقتي كه ميخواد وارد شه اين ارور هميشگي رو بهم ميده :

سيستم براي اجرا كافيه

كسي ميدونه مشكل از كجاست؟

nader324
02-10-2009, 18:00
خوب اینم یک پچ برای چمن بازی 25 مگ هست

afterten
02-10-2009, 18:32

امیر جان بازی رو از کجا خریدی؟؟

underali
02-10-2009, 18:34
واقعا من نميدونم اون كسي كه ميگه فوتبال فيفا بده رفته پرو بازي كنه يا نه واقعا PES از نظر سبك بازي گند زده
چند مورد هميشگي داره كه اعصاب رو داغون هند نداره مگه ميشه فوتبال هند نداشته باشه داوري مزخرف در حد گاگولا جفت لگد رفتم تو كمر يكي داور حتي خطا نگرفت تو محوطه جريمه توپ به دست يكي خور ولي هند نگرفت بازيكنا مثل بنگي ها ميدوند چهره بازيكنا واقعا خوبه ولي وقتي دهن باز ميكنند بافت صورت بهم ميريزه همين مسي كه اينقدر چوبشو به سينه ميزنند و داخل دمو آوردند وقتي دهنشو باز ميكنه انگار دو تا تخم مرغ تو دهنش گذاشتن چمنش خويه البته از ديد بالا ولي از پايين مثل موكت ميمونه تماشاچي ها واقعا زيبا ساخته شده ولي عملكردانشون واقعا افتضاحه مثل ماست چكيده مي مونند اصلا شور و هيجان درونش نيست وقتي بازي ميكني خوابت ميگره گل زدن درون بسيار آسونه دوازه بان مثل ماست موسير مي مونه تك به تك ها 100% گله و...........................
خلاصه PES فقط از نظره گرافيك خوبه و واقعا خوب عمل كرده اما شبيه ساز خوبي نداره و سبك بازيش به واقعيت نزديك نيست

amiracl
02-10-2009, 18:35
امیر جان بازی رو از کجا خریدی؟؟

من بازی رو از پاساژهای شهرک اکباتان خریدم (غرب تهران)

afterten
02-10-2009, 18:36
سلام

سيستم براي اجرا كافيه

مشکل منم دقیقا همینه اگر فهمیدی به منم بگو!!

afterten
02-10-2009, 18:39

امروز گرفتی بازیو؟این نسخه اصلیه؟ تو نصب و تو بازی مشکلی نداشت؟

Davood_titan
02-10-2009, 18:56
آقا گرافیکش چه جوریه

Bs_panzer
02-10-2009, 19:04
آقا گرافیکش چه جوریه
PC : مزخرف :2:
PS3 , 360 : عالی..... :20:

MHSou
02-10-2009, 19:05
سلام؛

Walkthrough: Create Set Pieces: Learn to design your very own training ground gems to outwit your opponent

File Size: 25.92mb

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:11:

MHSou
02-10-2009, 19:10
سلام؛

Walkthrough: Practice Arena: See the new options availabile in this year's practice arena

File Size: 19.37mb

:11:

MHSou
02-10-2009, 19:12
سلام؛

دانلود از:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:11: در ضمن خیلی کار بدی می کنین تشکر نمی کنید ها!

mandbigS
02-10-2009, 19:20
خوب اینم یک پچ برای چمن بازی 25 مگ هست

هرچی روش می زنم نمیاره ... لینکش مشکل داره ... میشه جای دیگه بذاری ؟

underali
02-10-2009, 19:33
اين قدر چمن و مشكل نگيريد
اينم چمن پي سي ببنيد چقدر خوب شده با گشتن داخل و سرچ گزينه fifa 10 patch grass رو تايپ كنيد اينقدر هم مشكل نگيريد از فيفا

اينم پچش

nader324
02-10-2009, 19:43
هرچی روش می زنم نمیاره ... لینکش مشکل داره ... میشه جای دیگه بذاری ؟
با فیلتر شکن دانلود کن عزیزم

Dreadƒul
02-10-2009, 19:43
ای بابا این چقدر مزخرفه !
حالم بهم خورد !

Hirad HRD
02-10-2009, 20:03
دوست عزیز که گفتی چند بار توضیح بدم اگه منظورت منم خواهش کردم توضیح بدید واسه xbox360فرق اصلی با انلاک چیه فکر کنم انصاف نیست 185 صفحرو بخونم تا جواب سوالمو در بیارم ممنون میشم اگه کسی به سوالم جواب بده.یا علی
دوست گرامی و پرسپولیسی :40:عزیز بازی xbox 360 اصل و کامله مطمئن باش تا باز ی شروع میشه رونی دریبل میزنه و press start میاد در ضمت در منوی رونی که با دروازبان تک به تک هستی دکمه بغل start و بزن تمرین میاد امتحان کن به من بگو:10:

amir.ghermezete
02-10-2009, 20:22
دوست گرامی و پرسپولیسی :40:عزیز بازی xbox 360 اصل و کامله مطمئن باش تا باز ی شروع میشه رونی دریبل میزنه و press start میاد در ضمت در منوی رونی که با دروازبان تک به تک هستی دکمه بغل start و بزن تمرین میاد امتحان کن به من بگو:10:
مرسی عزیز درست بود.بازم عشق است پرسپولیسیو پرسپولیس.مرسی عزیز از راهنماییت.خیلی 4کرم.یا علی:40::40::40::10::11:

danyal2006
02-10-2009, 20:30
راستی کسی می دونه چرا با گیم پد دکمه استارت کار نمی کنه راستی نسخه پی سی که من خریدم اولش یه علامت میاد " RAZOR" این نسخه اصله یا نه؟

*QWERT*
02-10-2009, 20:44
شما دیگه کی هستید الکی عیب میگیرید.
فک کنم همتون pc باز هستید وگرنه نسخه کنسولا خیلی توپه.
البته EA یه نامردی در مورد نسخه pc میکنه.خیلی نسخه pc رو داغونتر از کنسول میزنه.

mehdi_vsgh
02-10-2009, 20:45
جقدر دروازه بانهای ضایعی داره
به هیچ شوتی نه نمیگن
خیلی راحت گل میخورن

برای شماها هم اینطوریه؟

MHSou
02-10-2009, 21:54
سلام؛

دانلود از:

:11:

mforuzan
02-10-2009, 22:12
اگه نسخه که گرفتم اصل باشه انجایی که بازیکنان را انتحاب میکنیم رنگ ابی فقط داره نسخه اصل رنگهای دیگرم داره انجایی که تیم را ور میداریم وانتخاب میکنیم من از
اولش هم razor مینویسه

mforuzan
02-10-2009, 22:31
من بچه اریاشهرم کسی میدنوه نسخه کامل از کجا بگیرم واسه من interoهم نداره یکی بگه ازاین حا گرفتم

Bs_panzer
03-10-2009, 00:28
دوستان بیاین از این Boysteampc بازی نخریم همش داره آشغال دسته مردم میده.....

اون از اویلش اینم از فیفا

البته من از بازی نمی خرم ولی تو فروم می بینم بچه ها چه عذابی می کشن....

MyNameIsNEO
03-10-2009, 00:57
سلام
واقعا چرت و پرت!
تا 1 متری دروازه بان تو تک به تک ها نمیاد بیرون!
بازیکن ها با کجای پاشون پاس میدن؟!؟!
یه ذره استیل ندارن.

واقعا pes چیه، این چیه.
من از 2007 نخریده بودم.
چون دقیقا کپی 2006 و 2005 بود.
دیروز به امید اینکه 2010 یه فرقی با قبلیا کرده خریدمش ولی...حالم ازش بهم خورد.

از من میشنوید نخرید!

Retired User
03-10-2009, 05:07
سلام

سيستم براي اجرا كافيه

يعني هيشكي نميدونه مشكل از كجاست؟
سرعت تاپيك اونقدر بالاست كه كسي نميتونه پاسخ بده

nima1990
03-10-2009, 09:04
پچه كسي اگه ميتونه از ارشاوين و ونپرسي و فابرگاس عكس بگيره و بذاره [ Xbox360 ] با تشكر

khelane
03-10-2009, 12:08
سلام من فیفا 10 رو از سایت خودمون گرفتم الان رسیده دستم وقتی نصبش کردم بهتون خبر میدم چجوریه دمو یا اویجینال هستش ..

saeed.1388
03-10-2009, 12:17
قرار بوده بازی 2 اکتبر نسخه pc پخش بشه پس چطوری میگن نسخه هایی
که تو بازار خودمون هست اورجینال و کامله؟!!!

khelane
03-10-2009, 12:57

یه عکس بزار ببینم نمیدونم پرسشت کجای تایپیک هست

SIMON137
03-10-2009, 13:36
پس الان بازی boysteam دمو هست دیگه ؟!!!

pesiran
03-10-2009, 13:52
سلام
واقعا چرت و پرت!
تا 1 متری دروازه بان تو تک به تک ها نمیاد بیرون!
بازیکن ها با کجای پاشون پاس میدن؟!؟!
یه ذره استیل ندارن.

واقعا pes چیه، این چیه.
من از 2007 نخریده بودم.
چون دقیقا کپی 2006 و 2005 بود.
دیروز به امید اینکه 2010 یه فرقی با قبلیا کرده خریدمش ولی...حالم ازش بهم خورد.

از من میشنوید نخرید!
چرت و پرت نیست و بهترین نسخه ی فیفاست (کامپیوتر)
اگه زحمتی نیست خودت بیارش بیرون
با بیرون و داخل پا
شما به خوش استیلی خودت ببخش
معلومه اصلا فیفا باز نیستی که میگی کپی قبلی هاست.
در ضمن با پولی که ما میدیم همین هم از سرمون زیاده. بازی دزدی میخری شاکی هم میشی!؟

Abas1100
03-10-2009, 14:37

این اخطار یه نوع اخطاری در شبیه نرسیدن اطلاعات کامل به هارده تا کامل بازی رو ساپورت کنه از من هم همین مشکل رو داشت این یعنی اطلاعات کامل نیست

amiracl
03-10-2009, 15:21
این ایراد ماله کرک (همون نسخه دموی آنلاک شده هست دیگه ) باید کرک Razor 1191 رو بگیری بعد نصب کنی درست میشه

Retired User
03-10-2009, 15:34
این ایراد ماله کرک (همون نسخه دموی آنلاک شده هست دیگه ) باید کرک Razor 1191 رو بگیری بعد نصب کنی درست میشه

كركي كه ريختم براش همين ريزوري هست كه شما ميگي

این اخطار یه نوع اخطاری در شبیه نرسیدن اطلاعات کامل به هارده تا کامل بازی رو ساپورت کنه از من هم همین مشکل رو داشت این یعنی اطلاعات کامل نیست
خوب بايد چه جوري رفعش كنم؟
سوال اصلي اينه دي:

یه عکس بزار ببینم نمیدونم پرسشت کجای تایپیک هست
والاه عكس كه واضحه
آپلود سنترشم چون فارسي هست قيلتر نباد باشه واسه كسي
حالا نميدونم ديگه

attlass
03-10-2009, 15:42
سلام از دوستان خواهش میکنم devdata برای fifa 010 بزارن دسته من logitech مدل precision هستش .با تشکر

Bs_panzer
03-10-2009, 15:54
دانلودش تموم شد ! آخراش بود شیفت رو Pause کردم اینو بگیرم تموم شه
:دی

بازی جالبی نبود ! با PES نمیشه مقایسش کرد
حالا میرم سراغه شیفت ! اونم میگن چرته ولی بازی جدید نیست دیگه جانم نیست !

Bs_panzer
03-10-2009, 16:02
این فایل گیم پد رو یکی چند صفحه پیش گذاشت ! پیدا نکردم دوباره لینک بدین و بگین کجا بریزم

Behsood
03-10-2009, 16:18
سلام
یه بنده خدایی اومد به ما گفت ...
فیفا 010 بازی کردی؟

چمن ا خیلی بهتر شده به نظرم ...

amir.h.f
03-10-2009, 16:26
سلام من بازي رو براي پي سي گرفتم اولش اسم رازور مياد و اصلا خبري از تك به تك شدن روني با گلر نيست.يعني اين نسخه اصلي بازي نيست؟
ميشه يكي بگه نسخه اصلي چه تفاوتهايي داره تا من برم به فروشنده بگمو بازي رو پس بدم؟

amir.h.f
03-10-2009, 16:30
سلام من بازي رو براي پي سي گرفتم اولش اسمه رازور مياد!!!!! آيا اين نسخه اصليه؟ اگه نه منو اصلي چجوريه؟چه تفاوت هايي داره تا من برم به فروشنده بگم و بازي رو پس بدم؟

danyal2006
03-10-2009, 16:42
دانلودش تموم شد ! آخراش بود شیفت رو Pause کردم اینو بگیرم تموم شه
:دی

بازی جالبی نبود ! با PES نمیشه مقایسش کرد
حالا میرم سراغه شیفت ! اونم میگن چرته ولی بازی جدید نیست دیگه جانم نیست !

اگه فیفا 10 رو دانلود کردی دیگه کار از کار گذشته شیفت رو دیگه اصلا نگیر که صد رحمت به نسخه pro که از این بهتر بود من نمی دونم اون دوستی که گفته این هم از سرتون زیاده و نسخه دزدی و ... چه ربطی داره وقتی بازی چرته ، چرته دیگه بهتر که دزدی می خریم این همه پول بدیم واسه چی این بازیهای مزخرفه امسال EA که چی بشه

danyal2006
03-10-2009, 16:44
سلام
یه بنده خدایی اومد به ما گفت ...
فیفا 010 بازی کردی؟

چمن ا خیلی بهتر شده به نظرم ...

احتمالا دموی پس بازی کرده. توهم زده

خارج از این حرفها یه انصافی می خوام به خرج بدم اونم اینکه گرافیک چمن و چیزایی که زود به چشم میاد تو فیفا10 مزخرفه اما روی فیزیک بازیکن ها کار شده و این کاملا مشخصه . حالا دوستانی که کنسول دارند(خوشبحالشون) بگن که چه جوری هستش

amiracl
03-10-2009, 17:29
كركي كه ريختم براش همين ريزوري هست كه شما ميگي

برادر جام منم این مشکلو داشتم اما با دانلود کرک فیفا 10 رزور مشکلم حل شد!

amir.h.f
03-10-2009, 17:36
آقا يكي كه نسخه اصلي بازي رو داره چند تا عكس از منوش بگذاره لطفا

nader324
03-10-2009, 18:10
آقا از بس گفتین تو Xbox فیفا عالیه دارم میرم بخرم
حالا واقعا خیلی با pc فرق میکنه؟

Hirad HRD
03-10-2009, 18:13
آقا از بس گفتین تو Xbox فیفا عالیه دارم میرم بخرم
حالا واقعا خیلی با pc فرق میکنه؟
آره ما که نمیخواهیم خرج رو دستت بگذاریم ولی اگه علاقه داری حتماًاین کارو بکن حالشو ببر در ضمن بعد از بازی تفاوت شو میفهمی ما روهم دعا کن:31:

MB3d
03-10-2009, 18:45
كنسول چيه ... كنسول مال بچه هاست بابا برو pc تو خفن تر كن

M . Sayid
03-10-2009, 18:52
من که هنوز نخریدم اصلشو

ولی بی خیال گیم پلی و گرافیک و....

می شینیم منیجر بازی می کنیم تا فیفا 11 بیاد:27::27:

واقعا این منیجر فیفا هم نعمتیه....

Farid Soltangais
03-10-2009, 18:52
نخر داداش نخر
چرت اندر چرت
خیلی مسخره هست . انگار داری تو موبایل بازی می کنی.
برو تو فاز PES و صبر کن تا منیجر بیاد
خلاصه پولت رو دور نریز ما دور ریختیم پولمون رو شما نکنید این کارو

M . Sayid
03-10-2009, 18:55
نخر داداش نخر
چرت اندر چرت
خیلی مسخره هست . انگار داری تو موبایل بازی می کنی.
برو تو فاز PES و صبر کن تا منیجر بیاد
خلاصه پولت رو دور نریز ما دور ریختیم پولمون رو شما نکنید این کارو

می خرم و به ریش PES هم می خندم با اون مسترلیگ مسخرش با اون فوت و فن های مسخرش

amiracl
03-10-2009, 19:03
برادرا لطفا تاپیک رو با جملاتی مثل من میخرم تو بخری نخر بخر اینا پر نکنید
ممنون

M . Sayid
03-10-2009, 19:05
برادرا لطفا تاپیک رو با جملاتی مثل من میخرم تو بخری نخر بخر اینا پر نکنید
ممنون

اوه اوه کمیته اومد...

سایت معتبری که اصلشو بخریم سراغ دارین؟؟؟

amiracl
03-10-2009, 19:08
راستی این سایت پچ های من هست که بین المللی هست یکی از معروفترین پچ های من پچ جام باشگاه های آسیا هست

sisa
03-10-2009, 19:14

شما اگه pc تون رو به حد نهایی هم برسونی و براش 2 میلیون هم خرج کنی بازم fifa10 توش نکست نمیشه که

ولی با 400 تومن میشه یه ایکس باکس خرید و واقعا از کیفیت حالش رو برد

ولی pc رو واسه اینکه بروز نگهش داری باید هر دو سال در میون 200 تومن براش خرج کنی آخرشم هیچ چیزش نکست نمیشه

اگه کسی واقعا به بازی علاقمند هستش بره کنسول بخره

amir.h.f
03-10-2009, 19:38
دوستان من بازي رو گرفتم براي پي سي اولش كه اجرا ميشه مينويسه رازور 1911 بعد ميره تو بازي يعتي اصل نيستش؟(دمو هست؟ من به فروشنده گفتم اگه اصل نباشه پسش ميدم)
ببخشيد كسي ميدونه اصلش چه تفاوتي تو منو داره؟ايا اصلش از نظر خود بازي (چمن و ...) هم با اين دزديا فرق داره؟
خواااااااااااهشن جواب بديد

underworld
03-10-2009, 20:08
آقا اگه کسی هست که ادعا میکنه نسخه اصلی رو داره...یه چندتا عکس بزاره یا تعریف کنه که ما هم بدونمیم

afterten
03-10-2009, 20:15
من امروز رفتم پاساژ پایتخت (سر میرداماد) گفتن هنوز بازی نیومده از قبلم چیزی نبوده (دموی آنلاک شده) ولی تو این هفته (احتمالا" از فردا) میاد!!

B3HZ@D
03-10-2009, 21:44
شما اگه pc تون رو به حد نهایی هم برسونی و براش 2 میلیون هم خرج کنی بازم fifa10 توش نکست نمیشه که

ولی pc رو واسه اینکه بروز نگهش داری باید هر دو سال در میون 200 تومن براش خرج کنی آخرشم هیچ چیزش نکست نمیشه

شرمنده که بی ربطه ولی....
این به همه ثابت شده که pc های امروزی از همه کنسول ها قوی تر هستن...حالا چه میخواد xbox360 باشه چه بخواد PS3 باشه
دلیل این که یک سری بازی ها برای pc منتشر نمیشه یا مربوط به انحصاری بودن اونها میشه یا این که شرکت سازنده رقبت نمی کنه اون بازی برای pc عرضه کنه...مهم ترین مسئله اش ممکنه همین کرک کردن بازی ها باشه
ولی این قضیه که بگی pc های امروزی قدرت پردازش این بازی ها رو ندارن اشتباهه...اگه فیفای نکست برای pc عرضه نمیشه ولی خیلی بازی های نکست جن و سنگین تر از فیفا برای pc عرضه میشن...
در کل من که نمیرم برای یک بازی کنسول بخرم...ارتقاء pc هم فقط به بازی مربوط نمیشه و توی کارایی سیستم و کار با یک سری نرم افزار ها مرتبط میشه

Layken
03-10-2009, 22:11

این دو نقل قول فوق به هیچ وجه قابل قبول نیست ...اینجا جای صحبت در ورد فیفا هستش ..
حرفهای کنسولی و pc بهتره در گروه مطرح بشه ...
با اینکه من خودم pc بازم ولی کنسول دارها به هیچ وجه بچه به حساب نمی یاند.

farshad.88
03-10-2009, 22:23
من که هنوز نخریدم اصلشو

ولی بی خیال گیم پلی و گرافیک و....

می شینیم منیجر بازی می کنیم تا فیفا 11 بیاد:27::27:

واقعا این منیجر فیفا هم نعمتیه....

----------------
fifa manager هم دنگ و فنگ داشت. حتی بیشتر. میبایست یک پچ 200 مگا بایتی رو دانلود کنی تا مشکل اخراج شدنش حل شه.
بهتره مربیگری رو با football manager ادامه بدی !

nader324
03-10-2009, 22:26
اتفاقا کامپیوترم 1ماه پیش آپدیت کردم گرافیک 1 گیگ انداختم با cpu Quad9550 فکر کنم به اندازه کافی خفن هست اما فیفا زد تو ذوقم

Spaniuly
03-10-2009, 23:27
خوب توی این پست قصد داریم که در مورد این مود بهبود یافته صحبت کنیم. در واقع راهنمای کامل برای اونهایی هست که می خوان این مود رو شروع کنن.

شما وقتی وارد این مود میشید تیمی رو که علاقه دارید توش بازی کنید رو انتخاب می کنید بعد شما 2 انتخاب دارید یا یکی از بازیکنان اون تیم رو انتخاب می کنید یا خودتون یک شخصیت خلق می تونید یا به قولی خودتون رو شبیه سازی می کنید که درستش هم همینه. حالا شما عضو جدید اون تیم هستید که دارای ملیت هستید. بهتره ملیتی رو انتخاب کنید که توی بازی تیم ملی اون کشور موجود باشه چون اگه مثلا ایران انتخاب کنید بازی به اون هدفش نمیرسه هدف اینه که شما کارهای توصیه شده رو انجام بدید. به عنوان مثال این کارها Recomanded هست توی این مود:

1- سعی تیم دسته دومی انتخاب کنید. مثلا لیگ دسته 2 فرانسه یا اسپانیا یا آلمان یا سری ب و ... انتخاب کنید.

2- سعی کنید بازیکن جدید خلق کنید. و از بازیکن موجود و واقعی استفاده نکنید.

3- ملیتی رو انتخاب کنید که تیم ملیش باشه توی بازی مثلا اسپانیا یا آلمان یا فرانسه و ایتالیا و ...

شما در شروع کار تمامی توانایی های ابتدایی تون 60 هست و 20 تا امتیاز افزایش دارید می تونید با این 20 تا به قول معروف تیون کنید من معمولا همه 20 تا رو به اسپرینت اسپید اختصاص می دم. شما وارد جهان فوتبال شدید. و شانس این رو دارید که با درخشش در تیم باشگاهیتون به تیم ملی کشورتون دغوت بشید. نگران این نباشید که ملیت برزیلی یا اسپانیایی دارید و در مقابل ستاره های بزرگ شانسی برای حضور نخواهید داشت. چون حضور شما فقط و فقط به امتیاز شما داره کافیه در بازیهای باشگاهی امتیاز 9.5 یا 10 بگیرید و در صدر بهترین بازیکن کشورتون باشید. حتی شما بعد از حضور در تیم ملی و درخش در تیم ملی خیلی زود می تونید کاپیتان و عضو دائمی تیم باشید. اما کاپیتانی در تیم باشگاهی زمانی اتفاق می افته که شما فصل رو با قهرمانی به پایان برسونید و به اصطلاح بخش اول بازی رو تمام کنید بعد بخش اول بازی که همون مرحله ای هست که شما موفق می شید کاپیتان تیم باشگاهیتون بشید و دیگه Level 10 میشید و دیگه نمی تونید Overal خودتون رو افزایش بدید. بخش دوم آغاز میشه و شما می تونید توی مسابقات مهمی مثل جام باشگاه ها و ... شرکت کنید در حالی که کاپیتان هستید. اما شاید بپرسید که کاپیتان بودن یا نبودن چه حسنی داره؟ شما وقتی کاپیتان هستید چه در تیم ملی و چه در تیم باشگاهی این اجازه رو دارید که لاین آپ بازی رو تغییر بدید. درست مثل Be A pro های ورِن قبل شما 2 تا ماموریت دارید:
1- ماموریت تیمی
2- ماموریت فردی
که انجام هر کدوم Match XP مخصوص خودش رو داره این Match XP وقتی به حد نصاب میرسه 20 تا Attributes به شما داده میشه که می تونید بازیکنتون رو تقویت کنید.
در حین بازی هر عملکرد مفید شما باعث میشه درجه کیفی شما که در گوشه بالای تصویر نمایش داده میشه پر بشه و هر حرکت بد شما ازش کم می کنه در انتهای بازی اگر این درجه کامل پر بشه شما نمره 10 میگیرید و بهترین بازیکن زمین میشید که خود بهترین بازیکن شدن هم Match XP جایزه می بره وقتی که عکس یک تاج پادشاهی چشمک میزنه شما رو آگاه می کنه کنه که شما Man of the Match شدید. با افزایش Level مقدار Match XP بیشتر میشه ولی خوب خوب هم جایزه میگیرید مثلا در اوایل که لول یک هستید انجام ماموریت فردی و تیمی 20 تا XP میده ولی توی لول های بالا مثلا لول 9 حتی 80 تا هم واسه انجام ماموریت فردی جایزه می گیرید.

چند نکته مهم:

توی این مود یک باگ وجود داره که باید مواظب باشید بیخود و بی جهت این باگ باعث نشه که بازیتون خراب بشه. بلایی که سر من اومد. ولی میگم که باید چی کار کنید تا سر شما نیاد. توجه کنید:

همونطور که گفته شد در ابتدا شما Overal تون 60 هست و کل توانایی های Primary Attributes روی عدد 60 هست ولی اگه به توانایی های Suporting دقت کنید متفاوت هست گزینه مربوط به توانایی Strength کلا زیاده شما فقط می تونید با Attributes های بدست اومده توانایی های Primary رو تقویت کنید ولی همین تقویت باعث میشه Supporting ها هم خود به خود تقویت بشن مثلا اگه اسپرینت اسپید رو تقویت کنید ملاحضه میکنید که Acclration که همون شتاب هست هم توی Supporting بیشتر میشه. باگ مربوط همین جاست وقتی که یکی از موارد موجود در Supportin به 99 می رسه دیگه اگه یه دفعه تقویت کنید از 99 میره به عدد یک که این اتفاق برای Strength می افته چون زیاده و وقتی شما بازیکن رو تقویت می کنید این مورد 99 رو هم رد میکنه و می ره روی عدد 1 و بدترین اتفاق می افته چون این توانایی فوق العاده مهم هست بازیکن شما اگه Strength اش 1 باشه با کوچکترین فعل و انفعال نقش بر زمین میشه توی معمولی ترین برخورد ها چنان با صورت می خوره زمین که تا چند ثانیه میمونه روی زمین کلا نحوه جا گذاشتنش هم افت میکنه. برای اینکه این اتفاق نیفته باید مواظب باشید که وقتی گزینه Strength و یا هر گزینه Supporting دیگه که به 99 میرسه از این به بعد یک دونه یک دونه تقویت کنید مثلا یه دونه به سرعت بدید سیو کنید و از Boost Attributes بیاید بیرون بعد دوباره وارد بخش تقویت بشید اگه این کار رو بکنید از 99 نمیره روی 1. خلاصه گوشی رو دادم دستتون که به خاطر هیچ بازیکنتون رو خراب نکنید یکم دقت کنید مشکلی پیش نمیاد.

در پایان مقاله ترینر مخصوص مود BAP رو در اختیارتون قرار میدم تا دوستانی که حوصله انجام ماموریت ها رو برای کسب Attributes ندارن راحت بشه. البته این ترینر خیلی مفید هست چون خیلی راحت می تونید توانایی هاتون رو افزایش بدید و خیلی راحت روی بهترین بازیکن زمین شدن و زیاد گل زدن و کسب نمره 10 جهت دعوت به تیم ملی تمرکز کنید انجام ماموریت ها پس از مدتی تکراری و اعصاب خورد کن میشه واسه همینه که استفاده از این ترینر خیلی باعث نمیشه بازی لوس بشه.

لینک دانلود با حجم 222 کیلو بایت:

از اون جایی که این مقاله می تونه برای دوستانی که اطلاعات کافی ندارن در مورد این مود مفید واقع بشه توی پست اول قرار میگیره. موفق و تندرست باشید.

M . Sayid
04-10-2009, 07:57
----------------
fifa manager هم دنگ و فنگ داشت. حتی بیشتر. میبایست یک پچ 200 مگا بایتی رو دانلود کنی تا مشکل اخراج شدنش حل شه.
بهتره مربیگری رو با football manager ادامه بدی !

عزیز منیجر مود خود فیفا رو گفتم

paroucia
04-10-2009, 10:08
درود
من تو تمام بازي هاي فيفا مشكل گل زني در تك به تك داشتم.ميشه يكي راهنمايي كنه بگه چه جوري ميشه تك به تك ها رو گل كرد.اينكه چه جوري ضربه فني و با كات زياد بزني؟دروازبان رو فريب بدي؟و...
وقتي مي خواي شوت يا سانتر كني نواري اون پايين هست كه اون مقدار قدرت رو نشون ميده.ايا پچي هست كه بشه سرعتشو بيشتر كرد؟خيلي اشغاله.

Layken
04-10-2009, 11:22
درود
من تو تمام بازي هاي فيفا مشكل گل زني در تك به تك داشتم.ميشه يكي راهنمايي كنه بگه چه جوري ميشه تك به تك ها رو گل كرد.اينكه چه جوري ضربه فني و با كات زياد بزني؟دروازبان رو فريب بدي؟و...
وقتي مي خواي شوت يا سانتر كني نواري اون پايين هست كه اون مقدار قدرت رو نشون ميده.ايا پچي هست كه بشه سرعتشو بيشتر كرد؟خيلي اشغاله.
رفیق شما در تک به تک وقتی هستی لحظه ای که میخوای شوت بزنی یه کوچولو جهتو بده مخالف حرکت دروازبان ..
سعی کن خیلی نرم بزنی طوری که اون نواره رنگی یه کم پر بشه...در شوتها هم به هنگام شوتیدن ...همان لحظه جهت را
به سمت مخالف بگیر...

undr
04-10-2009, 11:35
من نسخه ی XboX بازیو دارم.خیلی فوق العاده شده از همه لحاظ.
تو برف وقتی بازی میکنی نمیدونی چه حالی داره.مخصوصا وقتی کل زمین سفید شده

khelane
04-10-2009, 12:15
میتونی برام یه کلیپ از برف باریدن در فیفا اکیس باکس برام یزاری ممنون

Abas1100
04-10-2009, 13:14
دوستان از بازی پی سی در بعد از ظهر بگید هنوز بازی جدید و سالم دستم نرسیده هیچ سالی به این دیری فیفا به دستم نمی رسید (برای بار دوم سفارش سالم دادم)

javad_vosogh
04-10-2009, 14:31
من تو منیجر مود همراه چلسی 7 بار بازی کردم بعد یه پیغام اومد کامپیوتر تیمم رو عوض کرد و یه تیم ایرلندی به من داد حالا باید با اون تیم بازی کنم ولی من میخوام با چلسی بازی کنم اگه میشه یه راهنمایی بکنین سایت یا تاپیکی نیست که منیجر مود رو قدم به قدم اموزش بده ممنون

Layken
04-10-2009, 14:35
من تو منیجر مود همراه چلسی 7 بار بازی کردم بعد یه پیغام اومد کامپیوتر تیمم رو عوض کرد و یه تیم ایرلندی به من داد حالا باید با اون تیم بازی کنم ولی من میخوام با چلسی بازی کنم اگه میشه یه راهنمایی بکنین سایت یا تاپیکی نیست که منیجر مود رو قدم به قدم اموزش بده ممنون
احیانا شما تو این مد باخت نداشتین چون در صورت باختهای مکرر این وضع پیش میاد

Armin.ASD97
04-10-2009, 14:39
سلام
این که میگین اصل نیست چه مشکلی پیش میاره؟
یعنی مثلا قابلیت هاش کمه؟

javad_vosogh
04-10-2009, 15:48
احیانا شما تو این مد باخت نداشتین چون در صورت باختهای مکرر این وضع پیش میاد

من تو لیگ سوم بودم کارلینگ کاپ رو هم بردهبودم فقط تو جام حذفی باختم بعد اومدم تولیگ بارنلی رو بردم بعد اینجوری شد تو منیجرمود ما باید کدام گزینه هارو برای بازی انتخواب کنیم اولش رو میگم مثلا انتخواب واحد پول و یکسری مسائل اولیه تا وارد بازی بشیم

شاد Ali
04-10-2009, 15:54
سلام
من میخوام با دسته بازی کنم اما نمیتونم .
آیا تنظیمات مخصوصی دارد ؟

amir.h.f
04-10-2009, 16:17
دوستان من بازي رو گرفتم براي پي سي اولش كه اجرا ميشه مينويسه رازور 1911 بعد ميره تو بازي يعتي اصل نيستش؟(دمو هست؟ من به فروشنده گفتم اگه اصل نباشه پسش ميدم)
ببخشيد كسي ميدونه اصلش چه تفاوتي تو منو داره؟ايا اصلش از نظر خود بازي (چمن و ...) هم با اين دزديا فرق داره؟

كسي نبود سوال ما رو جواب بده؟

MHSou
04-10-2009, 16:33
سلام؛
لطفا آدرس دقیق بدید

undr
04-10-2009, 17:07
میتونی برام یه کلیپ از برف باریدن در فیفا اکیس باکس برام یزاری ممنون

مهدي.ف
04-10-2009, 17:19
اخر من نفهمیدم منیجر مود تغییر کردهیا نه اینی که ما خریدیم اصله یا نه یکی درست یه مقایسه بنویسه ما تکلیف خودمون رو بدونیم

paroucia
04-10-2009, 18:12
درود
داوريش افتضاحه!ايا با پچ درست ميشه؟اصلا كارت زرد نميده و 90% خطاها را نميگيره.خيلي ضايعست
ايا امكان داره با پچ و كرك اين حرفا نسخه ي انلاك شدمون رو به اصلي ارتقا بديم؟
در مورد مود the seasion هم يه توضيح بديد ببينيم چه جوريه؟رفتم توش ديدم ترانسفر نداره!با مود manager mode‌چه فرقي داره؟
ايا تو انقلاب نسخه ي اصليش گير مياد؟ادرس دقيق بديد لطفا
با تشكر

khelane
04-10-2009, 18:44
دوست عزیز سایت یوتیوب فیلتر که!!!!!!

undr
04-10-2009, 19:09

خوب از ف-ی-ل-ت-ر-ش-ک-ن استفاده کن !

یا از این:

Bs_panzer
04-10-2009, 19:12
با این آی پی باز کن این لینک این طوری میشه

mehdi_vsgh
04-10-2009, 19:27
کسی هست که نسخه اصلی رابرایpc خریداری کرده باشه؟
آیا اینی که میگن نسخه انلاک شدس با نسخه اصلی خیلی فرق داره؟
زمین چمنش چه طوریه؟
دروازبانش به همین سادگی گل میخورن؟؟

Bs_panzer
04-10-2009, 19:31
این فایل گیم پد رو یکی چند صفحه پیش گذاشت ! پیدا نکردم دوباره لینک بدین و بگین کجا بریزم
کسی نبود ؟ اگه ماله 09 هم هست بدین تست کنم :46:

amir.h.f
04-10-2009, 19:45
نميدونم ميدونيد گرافيك و چمن بازي رو ميتونيد از تو سيتينگ خيلي بهتر كنيد.از تو منو بريد به ماي فيفا -سيتينگ و قسمت هاي مربوط به گرافيك رو تغيير بديد.چمنش هم خيلي خوب ميشه.

محمد ه ف
04-10-2009, 19:54
سلام

اقا من فیفا رو واس PS3 خریدم
برداشت کوچک من از این بازی بزرگ:
اولا عزیزانی که XB دارن این بازی رو توصیف می کنن باید بگم اینقدر این بازی در سطح بالایی که وصف نشدنیه
نکته دیگه اینه که منی که تو 09 همه تک به تک ها رو گل می کردم تو 10 فقط 5 تا تک به تک رو کریس و بنزما نتونستنند گل کنند این نشانه قوی شدن هوش مصنوعی دروازبانهاست
قسمت ARENA بازی هم فوق العادس
من فقط می تونم همین قدر از این ابر بازی تعریف کنم

underali
04-10-2009, 21:04
لينم فيفا 10 ps3
ماچقدر عقبيم كه pc بازي ميكنيم

: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Vah!d
04-10-2009, 21:25
دوستان پچ هایی که دانلود میکنیم رو کجا بریزم ؟

Rkh222
04-10-2009, 21:50
نميدونم ميدونيد گرافيك و چمن بازي رو ميتونيد از تو سيتينگ خيلي بهتر كنيد.از تو منو بريد به ماي فيفا -سيتينگ و قسمت هاي مربوط به گرافيك رو تغيير بديد.چمنش هم خيلي خوب ميشه.

نه اين نسخه دمو نيست
فقط كركش مال razor 1911 هست مال منم همين جوريه
خيالت راحت باشه نسخه ي كامله

Rkh222
04-10-2009, 21:55
دوستان من يك مشكل دارم هنگام بازي دونفره بعد از انتخاب تيم ها بلافاصله ميره تو زمين و نميشه تركيب تيم رو چيد كسي ميدونه چطوري ميشه حلش كرد

Rkh222
04-10-2009, 21:58
نه ايني كه خريدي دمو نيست فقط كركش مال razor 1911 هست

Hirad HRD
04-10-2009, 22:10
سلام

اقا من فیفا رو واس PS3 خریدم
برداشت کوچک من از این بازی بزرگ:
اولا عزیزانی که XB دارن این بازی رو توصیف می کنن باید بگم اینقدر این بازی در سطح بالایی که وصف نشدنیه
نکته دیگه اینه که منی که تو 09 همه تک به تک ها رو گل می کردم تو 10 فقط 5 تا تک به تک رو کریس و بنزما نتونستنند گل کنند این نشانه قوی شدن هوش مصنوعی دروازبانهاست
قسمت ARENA بازی هم فوق العادس
من فقط می تونم همین قدر از این ابر بازی تعریف کنم
حالا یه چیز جالب اگه باهوش باشی دروازبانو تو تک به تک میتونی دریبل بزنی تا حالا من یکی که نمی تونستم ولی با fifa10 میشه خیییییییییییییییییییییییی یییییییییییییلی باحاله بازی ممنون easports:8:

Spaniuly
04-10-2009, 22:26
مدتی بود که فعالیتم رو متوقف کرده بودم ولی به پیشنهاد دوستان بهتر دیدم که باشم و ادامه بدم البته نمی خوام خود شیرینی کنم ولی توی مدتی که نبودم خوب تاپیک به انحراف کشیده شد و چون قصد نداشتم پستی بدم سکوت کرده بودم در حالیکه متاسف بودم و می خواستم پست بدم و چیزهایی رو روشن کنم و مسائلی رو که در قالب شایعه پر شده بود توی تاپیک فیصله بدم ولی خوب...

به چند مورد که واقعا باعث شده بود تاپیک پر از اسپم حرف های بیخود بشه شایعه بی اساسی بود که مبنی بر تقلبی بودن بازی بعضی ها انداختن توی تاپیک امیدوارم اون بعضی ها یکم از کارشون پشیمون شده باشن که با اینکه اطلاعات کافی نداشتن باز هم بر دادن اطلاعات غلط اصرار ورزیدن شاید اگه به خاطر پست های خوب و مفید محمد هادی عزیز که خیلی برام عزیز هست نبود تا حالا تاپیک به گند کشیده میشد. جا داره از اطلاع رسانی خوبه هادی جان تشکر کنم.

پرسش های زیادی توی 2 هفته اخیر توی تاپیک شده بود متاسفانه پاسخ های دوستان در حدی نبود که راهنمایی کننده باشه بچه های PES خور و متعصب PES هم مشکلات کمی ایجاد نکردند که خوشبختانه چون پیگیر بودم خیلی زود گزارش می دادم تا پست های بی ارزش و نامربوط شون پاک بشه متاسفانه همیشه در این برهه با همچین پست هایی مواجه میشیم توی تاپیک 09 هم پارسال شاهد این بحث ها بودیم ولی امسال یکم بدتر شده بود بخصوص که چشم ما رو هم دور دیده بودن خوب هر کاری خواستند کردند.

شاهد برخی مشکلات هم بودیم که در مورد موفقیت یا عدم موفقیت فیفا 10 پیش آمد. در واقع در حالت کلی فیفا 10 امسال در کل موفقیت جدیدی رو ثبت کرد و این موفقیت در سایه ساخت بازی هایی بود که برای دو کنسول XBOX360 , PS3 بود. مسئله بغرنجی که امسال شاهدش بودیم افت کلی بازی بر روی PC بود 6 ماه پیش که تاپیک رو زدیم با این خبر خوش که گروه سازنده PC عوض شده مواجه شدیم البته به نظر خوش می آمد چون همه رو به این گمان انداخت که EA یک گروه بهتر برای ساخت پلتفورم PC گماشته که بعد از مشاهده دمو ملاحضه شده نه تنها گروه سازنده جدید حرفه ای تر نبوده بلکه ضعیف تر هم عمل کرده و مشکلات جدیدی از جمله ضعف در گرافیک و بخش بصری بازی صحه بر این مطلب گذاشت و ثابت شد که گروه جدید نه تنها موفق به یک بازی مطلوب نشدند بلکه نقیصه هایی رو ایجاد کردند. و اگر مود جدید که سوژه متفاوتی بود که از سوی گروه سازنده بازی هم نبود وجود نداشت شاید نسخه PC بازی حتی ارزش وقت تلف کردن رو هم نداشت البته گیم پلی بازی فوق العاده نسبت به نسخه 09 بهبود یافته بهتر شده و جزو معدود نکات مثبت نسخه کارنت بود. نا امیدی هایی که در مود مربیگری باهاش مواجه شدیم حسابی حال همه PC گیمر ها رو گرفت همه فکر می کردیم که مربیگری بازی کلا عوض شده نگو مختص کنسول ها بود این تحول. در کل اگه بخواهیم نقد کنیم نسخه کارنت رو بسیار جای گلایه و شکایت داره من خودم یکی از اون شاکیانی هستم که در این باره حسابی از دست EA شاکی شدم. ولی در هر صورت با مشاهده مود Be A Pro که خیلی جالب هست کمی اوضاع ام بهتر شد چون که فقط 2 هزار تومن بالای این بازی پول دادم و باهاش خیلی بیشتر از بازی هایی مثل NFS Shift Wolfenstein - Street Fighter - Harry Potter - RE5 - Virtual Tennis و غیره حال کردم بازی هایی مثل Call of Juarez که بسیار پسندش کردم امسال اینقدر من رو مشغول نکرد. در کل به قول معروف همینه که هست EA همین محصول رو برای PC ارائه کرده ما هم که نمی تونیم چیزی بگیم و محصول خوبش رو برای کنسول های نکست جنریشن داده به هر حال هرکی می خواد فوتبال رو حس کنه می تونه فیفا رو روی کنسول ها تجربه کنه. پس بهتره دیگه بحث در مورد ضعف PC همین جا تموم بشه که چیزی هست معین و مشخص و حل شده و با حرف زدن و پست های بی ارزش این نقیصه رفع نمیشه.

مورد دیگه ای که تاپیک رو واقعا خراب کرده بود بحث های بی اساس و بدون منبع راجع به نمرات بازی بود که متاسفانه برخی دوستان اسپمر خبر های بی اساسی رو می ذاشتند که منبعی برای حرف هاشون نداشتن بحث های بی موردی می شد که واقعا بایستی پاک می شدند و از مسعود عزیزم و مدیر خوب و زحمت کشمون Havas_1980 گل گلاب ممنونم که به خوبی زحمت پاک کردن پست های اسپم رو کشیدن. و یکم از اون تا ملایمات نجات دادن تاپیک رو. البته برام جالبه بعضی ها که خودشون قبلا می گفتن نمره سایت ها ملاک نیست می آمدند و نمرات عجیب و پایینی رو نسبت می دادند به بازی بعد استناد می کردند که فیفا 10 شکست خورده. باید از این دوستان پرسید که بالاخره نمره سایت رو قبول دارید یا نه؟ احتمال جواب می دادن که نمره پایین اگه به بازی محبوب اونها داده بشه مورد قبولشون نیست ولی اگه مثلا به فیفا نمره پایین بدن قبول می کنن. (عجب!) چیزی که هست و برای همه مبرهن هست و منبعش هم همون سایتی هست که مسعود هم چند صفحه قبل گذاشت اینه که فیفا 10 نمره بالیی گرفته نمره ای بالاتر از قبل و در یک کلام موفقیت به دست آورد حالا هر کس که می خواد بیاد توی تاپیک و پست بی ارزش بده اولش یک نگاهی به نمره بازی بکنه بعد نسخه XBOX360 رو هم ببینه و بعد بیاد نظر بده اگه می خواد بیاد ضعف های نسخه کارنت رو بگه که باز هم پستش فاقد ارزش هست چون همه می دونیم که نسخه PC بازی اصلا قابل مقایسه با چیزی نیست که بخواد ازش ایراد هم گرفته بشه. در واقع حرف زدن و ایراد گرفتن از نسخه کارنت فیفا 10 به همون اندازه بی ارزش هست که یک نفر بخواد از بی آب و علف بودن یک کویر ایراد بگیره! پس دوستانی که غیر از نسخه کارنت فیفا چیزی ندیدند به خاطر گرفتن ایراد پست ندن چون مطمئنا گزارش خواهد شد به عنوان پست بی ارزش و بی مورد. اگه کسی می خواد نقد کنه بازی رو نسخه نکست رو نقد کنه چون های و هوی رو نسخه نکست داره و نسخه کارنت بازی ادعایی نداره که بخواد نقد بشه.

خدمت دوستان علاقمند به بازی فیفا 10 هم عرض کنم که بنده یک پست اختصاص می دم به دانلود های مفید که اون پست با ارائه پچ های رسمی یا پچ های دست ساز (که خوب و تست شده که با ارزش هستند) به روز میشه تا دوستان دسترسی سریعی به اونها داشته باشند. بازی به تازگی عرضه شده و بزودی شاهد اولین پچ رسمی خواهیم بود که همه دانلود های با ارزش در پست مخصوصی قرار داده میشه پس منتظر باشید.

در آخر هم از زحمات تمامی کسانی که توی تاپیک زحمت کشیدند تشکر می کنم و براشون آرزوی موفقیت می کنم.

یک مطلب هم عرض کنم که به زودی آموزشی کامل برای مود Manager Mode قرار می دم چون در صفحات اخیر برخی از دوستان درخواست کرده بودند که فوت و فن های این مود رو بگیم. منتظر این آموزش هم باشید.

:40:موفق و پیروز و سربلند باشید. قربان شما آرمین:40:

Yi Yi
04-10-2009, 22:56
پس دوستانی که غیر از نسخه کارنت فیفا چیزی ندیدند به خاطر گرفتن ایراد پست ندن چون مطمئنا گزارش خواهد شد به عنوان پست بی ارزش و بی مورد.
گه کسی می خواد نقد کنه بازی رو نسخه نکست رو نقد کنه چون های و هوی رو نسخه نکست داره و نسخه کارنت بازی ادعایی نداره که بخواد نقد بشه.
یاد ضعف های نسخه کارنت رو بگه که باز هم پستش فاقد ارزش هست چون همه می دونیم که نسخه PC بازی اصلا قابل مقایسه با چیزی نیست که بخواد ازش ایراد هم گرفته بشه.یعنی این گزارش تخلف ارزشی هم خواهد داشت؟
شما حق ندارید دیگران رو مجبور به نظر دادن یا نظر ندادن کنید. فیفا ی PC خوبی ها و بدی هایی داره. دلیل نمیشه چون از نسخه ی کنسول ها بدتره، دیگه چیزی در موردش نگیم. اکثر فیفابازهای این انجمن پلتفرمشون pc ایه. بعد این اکثریت حق نداره بگند چه چیزهایی بدتر شده و چه چیزهایی بهتر شده؟ شاید نقدهایی که از نظر شما بی ارزش هستند، از نظر بعضی دیگه باارزش و به دردبه خور باشند.

DJ POLESTAR
04-10-2009, 23:24
من از هم حرف Krauser و atheistboy رو باهم قبول دارم چون هرکدوم از پستها از هر نظر منطقی هستن!
پس در آخر از Ktauser عزیز خواهش میکنم اگه میگن پستهای قبلی درمورد اصل بودن و آنلاک بودن بازی اشتباهه پس یه لطفی بکنید ما مرتفط بشید کدومه اصله کدومه نااصل؟؟؟

YARMANGOLI
05-10-2009, 03:01
قبلا يكي عكس هايي از فيفاي pc گذاشته بود ولي خيلي با بازيش با عكساش فرق ميكنه لعنت به هر چي كلاه برداره كه فيفا تقلبي ميچپونه(ميندازه)به ما

YARMANGOLI
05-10-2009, 03:17
من xbox داشتم ولي فروختمش ميشه بهم بگيد داورها لباسشون تو xbox چه رنگيه ؟چون تو pc لباسشون سبز و قرمزه و اين لباسو ديگه داورا نميپوشن.

شاد Ali
05-10-2009, 07:00
خیلی قشنگ تر از 2008 شده

M . Sayid
05-10-2009, 09:22
با توجه به حرف کراوزر که گفته بود گل پشت و رو نداره
ما رفتیم بازیو خریدیم الآنم مشغول نصبیم آیکون بازی که خیلی چرت شده مثل سری قبل نیست که 08 یا 09 نوشته باشه

nima1990
05-10-2009, 10:23
اقاي
underali
لطفا يك عكس از فابرگاس و ارشاوين و ونپرسي بگذاريد با تشكر

afterten
05-10-2009, 10:37
دوستان اگر یه سری به سایت اصلی فیفا 2010 بزنید در قسمت FEATURES و بعد قسمت PC میبینید که برای بازی PC امسال گفته چه تغییرات و بهبود هایی رو شامل میشه که یکیش واقعی تر شدن Manager Mood هست و فقط شامل کنسولها نیست!! و چیزی نیست که شایعه باشه چون تو سایت رسمی خود بازی هست.

bakan
05-10-2009, 10:50
دوستان کسی قیمت نسخه ps3این بازی رو داره؟

sisa
05-10-2009, 10:52

تو تهران از 65 تا 70 هزار هستش

Hirad HRD
05-10-2009, 11:02
من ديروز از پايتخت خريدم 80000 تومان

afterten
05-10-2009, 11:45
من ديروز از پايتخت خريدم 80000 تومان
شما پایتخت رفتین نسخه PC هم آورده بود؟من پریروز رفتم گفتن هنوز نیومده!!

Hirad HRD
05-10-2009, 11:47
شما پایتخت رفتین نسخه PC هم آورده بود؟من پریروز رفتم گفتن هنوز نیومده!!
ببنيد ديگه پايتخت بازي به روز نمياره مثل اينكه ارشاد بهشون گير داده من دوستان زيادي اونجا دارم بهتون توصيه ميكنم دنبال بازي pc اونجا نرين

Abas1100
05-10-2009, 12:39
من بعد از خرابی دی وی دیایه فروشگاه سایت بهشون زنگ زدم گفتن برات می فرستیمش(سالمشو) آیا می فرستد؟

Vah!d
05-10-2009, 13:03
دوستان من پچ جام ملت های آسیا رو به فیفا 09 اضافه کردم ولی در محیط فیفا نمیدونم کجا رفته . یه کمکی میکنید که من چطوری میتونم جام ملت های آسیا رو بازی کنم ؟

محمد ه ف
05-10-2009, 14:28
حالا یه چیز جالب اگه باهوش باشی دروازبانو تو تک به تک میتونی دریبل بزنی تا حالا من یکی که نمی تونستم ولی با fifa10 میشه خیییییییییییییییییییییییی یییییییییییییلی باحاله بازی ممنون easports:8:

چه جوری هیراد جان؟

محمد ه ف
05-10-2009, 14:32
لينم فيفا 10 ps3
ماچقدر عقبيم كه pc بازي ميكنيم

: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز مطمئنی این واس فیفا 10 هست
من که دارم الان بازی می کنم تو فیفا خیلی واقعی تر بازیکنا رو طراحی کرده
این Messi ای که من دارم تو عکس شما می بینم به نظر میا واس 09 PS3 باشه
مرسی

محمد ه ف
05-10-2009, 14:35

من از مجتمع کامپیوتر شهرک غرب خریدم 75000 تومن

محمد ه ف
05-10-2009, 14:42
بچه ها تو بازی های PS3 یه دفتر چه ای هست که واس شرکت های سازنده یبازیه که بیشتر شرکت ها بازی های در حال ساختشون یا بازی هایی که قراره بیرون بدن توش میزنه من هم وقتی فیفا رو خریدم EA روش زده:
FIFA INTERACTIVE WORLD CUP 2010فک کنم معنیش این باشه که فیفا خیلی جذاب میشه تو جام جهانی 2010
ممنون

underali
05-10-2009, 15:02
دوست عزیز مطمئنی این واس فیفا 10 هست
من که دارم الان بازی می کنم تو فیفا خیلی واقعی تر بازیکنا رو طراحی کرده
این Messi ای که من دارم تو عکس شما می بینم به نظر میا واس 09 PS3 باشه
مرسی

دوست عزیز اینو من از سایت یوتیوب گرفتم با نقل از اون فیلم ها
اگه اشتباهه ببخشید

underali
05-10-2009, 15:55

یعنی واقعا حیف اگه اینو از دست بدید حرکات زیبای در فوتبال واقعی و همان حرکات در فیفا 10 xbox

Vah!d
05-10-2009, 16:42
دوستان من پچ جام ملت های آسیا رو به فیفا 09 اضافه کردم ولی در محیط فیفا نمیدونم کجا رفته . یه کمکی میکنید که من چطوری میتونم جام ملت های آسیا رو بازی کنم ؟

کسی کمک نمیکنه ؟

amiracl
05-10-2009, 17:21
سلام دوستان این فیفا 10 مگه قرار نبود که جدول لیگ و سایر جام ها واقعی تر باشه و تیم های قویتر صدر جدول و ضعیف ها ته جدول؟
کسی نمیدونه چرا توی PC نمیشه البته توی سایت اصلی گفته بود PC هم این امکانو داره

MHSou
05-10-2009, 17:29
دوستان اگر یه سری به سایت اصلی فیفا 2010 بزنید در قسمت FEATURES و بعد قسمت PC میبینید که برای بازی PC امسال گفته چه تغییرات و بهبود هایی رو شامل میشه که یکیش واقعی تر شدن Manager Mood هست و فقط شامل کنسولها نیست!! و چیزی نیست که شایعه باشه چون تو سایت رسمی خود بازی هست.

سلام؛

برا من جالبه، شما هنوز نفهمیدید که اینی که دارید میگید مال 6 ماه پیشه!

MHSou
05-10-2009, 17:35
بچه ها تو بازی های PS3 یه دفتر چه ای هست که واس شرکت های سازنده یبازیه که بیشتر شرکت ها بازی های در حال ساختشون یا بازی هایی که قراره بیرون بدن توش میزنه من هم وقتی فیفا رو خریدم EA روش زده:
FIFA INTERACTIVE WORLD CUP 2010فک کنم معنیش این باشه که فیفا خیلی جذاب میشه تو جام جهانی 2010
ممنون

نه این یه جام جهانیه که بین کاربرای فیفا هر ساله برگزار میشه

saeed.1388
05-10-2009, 17:37
نسخه کامل fifa2010 برای pc از کجابگیرم آخه دوستم گرفته ظاهرآ دمو بازیه و نصب نمیشه.

Wayne Rooney
05-10-2009, 19:13
یکی توضیح بده توی بازی اصلی هم جلوی The Season , NEW نوشته شده یا نه ... بازی اصلی Intro داره یا نه ؟ ...

لطفا دقیقا جواب بدید و عین آقای *** نپیچونید ...

*QWERT*
05-10-2009, 19:15
بچه ها این زمینش چرا اینجوریه؟
خیلی یه جوریه؟ مشکل داره یا مدلشه؟

afterten
05-10-2009, 20:03
سلام؛

برا من جالبه، شما هنوز نفهمیدید که اینی که دارید میگید مال 6 ماه پیشه!

سلام
یعنی شما میگید که مجموعه EA SPORTS اینقدر گلابی هستن که تو سایت رسمی خودشون یه مطلبی بنویسن بعد که بازی به بازار اومد خلافش ثابت بشه؟میدونی اگه انطوری باشه تو همین انگلیس طبق قوانینشون میشه از EA شکایت کرد برای تبلیغات دروغ ا!!

M . Sayid
05-10-2009, 20:45
یکی توضیح بده توی بازی اصلی هم جلوی The Season , NEW نوشته شده یا نه ... بازی اصلی Intro داره یا نه ؟ ...

لطفا دقیقا جواب بدید و عین آقای *** نپیچونید ...

من گرفتم کلمه نیو نوشته شده

پرکتیس ارنا هم داره

کاستومایز ست پیس هم داره ( پدر زبان انگلیسی در اومد )

اینترو هم نداره

ولی به قول کراوزر گل پشت و رو نداره

(یه کم از دوربین بازی خوشم نیومد)

namber_one
05-10-2009, 21:05
سلام به همه

دوستان من وقتی با خود کام بازی میکنم بعد از صفحه select sides یه صفحه میاد که میتونم برم ترکیب تیم رو قبل از بازی بچینم .
ولی وقتی با دوستم 2 نفری میخوایم بازی کنیم بعد از صفحه select sides مستقیما میره روی صفحه loading و بعد هم توی بازی
میخواستم ببدونم میشه کاری کرد که در حالت 2 نفره هم بشه قبل از بازی ترکیبو تغییر داد ؟

MHSou
05-10-2009, 21:16
سلام
یعنی شما میگید که مجموعه EA SPORTS اینقدر گلابی هستن که تو سایت رسمی خودشون یه مطلبی بنویسن بعد که بازی به بازار اومد خلافش ثابت بشه؟میدونی اگه انطوری باشه تو همین انگلیس طبق قوانینشون میشه از EA شکایت کرد برای تبلیغات دروغ ا!!

سلام؛

نه این خبرو من خودم با ترجمه شش ماه پیش گذاشته بودم و دوستان مشترک در این تاپیک این رو و تمام ویژگی های تمام نسخه ها رو دیده بودن.

محمد ه ف
05-10-2009, 21:54
سلام دوستان
من نمی دونم منو فیفا تو PS3 با XB یکی یا نه؟
من این سوالم مربوط به نسخه PLAYSTATION3 هست
وقتی شما می خوای فصل جدید رو شروع کنی از شما می پرسه کدوم اسپانسر رو می خوای و سه تا گزینه به من می ده
که تو هر گزینه دو تا قیمت هس
من می خوام ببینم اولا این قیمتا چیه؟ چه بدرد میخوره؟ بعدش میخوام ببینم اگه بخوای پولی که خرج حقوق بازیکنا میکنی بیشتر بشه باید چی کار کنی؟و بهتره کدومو انتخاب کنم؟
چون این منیجر مود فیفا NEW هس من به بعضی چیزاش هنو وارد نیستم
مرسی
بازم تکرار می کنم من منظورم نسخه PS3 هستش

Hadish kaka
05-10-2009, 23:00
دوستان من وقتی با خود کام بازی میکنم بعد از صفحه select sides یه صفحه میاد که میتونم برم ترکیب تیم رو قبل از بازی بچینم .
ولی وقتی با دوستم 2 نفری میخوایم بازی کنیم بعد از صفحه select sides مستقیما میره روی صفحه loading و بعد هم توی بازی
میخواستم ببدونم میشه کاری کرد که در حالت 2 نفره هم بشه قبل از بازی ترکیبو تغییر داد ؟

من هم اين مشكل رو دارم،لطفا يه راهنمايى بكنيد:20:

DJ POLESTAR
05-10-2009, 23:11
پس در آخر از Kauser عزیز خواهش میکنم اگه میگن پستهای قبلی درمورد اصل بودن و آنلاک بودن بازی اشتباهه پس یه لطفی بکنید ما مرتفط بشید کدومه اصله کدومه نااصل؟؟؟
آقا Kauser خبری نشد از !
قضیه ی این اصل و غیر اصل بودن بازی چیه؟!

siavashjal
05-10-2009, 23:14
سلام دوستان می خوام یه چیزی بگم ولی بهم نخندید لطفا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آخرین بازی فیفایی که من بازی کردم فیفا 2005 بود . بعد از اون دیگه نرفتم دنبالش ولی الان می خوام فیفا 10 رو بازی کنم. نظرتون راجع به این بازی کلا چه جوریه؟ خوبه ؟ گیم پلیش خوبه؟

Layken
05-10-2009, 23:17
من هم اين مشكل رو دارم،لطفا يه راهنمايى بكنيد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه

میخواستم ببدونم میشه کاری کرد که در حالت 2 نفره هم بشه قبل از بازی ترکیبو تغییر داد ؟ من یه راه پیشنهاد میکنم خودم هم این کارو میکردم ..
شما ودوستاتون اول برید ترکیب اون تیمی که برمیدارین رو درست کنین بعدش برید تو بازی.
یعنی قبلا ترکیب بکنید.....بعدش تیمهاتون رو انتخاب وکنید

Layken
05-10-2009, 23:19
سلام دوستان می خوام یه چیزی بگم ولی بهم نخندید لطفا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آخرین بازی فیفایی که من بازی کردم فیفا 2005 بود . بعد از اون دیگه نرفتم دنبالش ولی الان می خوام فیفا 10 رو بازی کنم. نظرتون راجع به این بازی کلا چه جوریه؟ خوبه ؟ گیم پلیش خوبه؟
بله خوبه از خریدش ناراضی نمیشی.

afterten
05-10-2009, 23:55
سلام؛

نه این خبرو من خودم با ترجمه شش ماه پیش گذاشته بودم و دوستان مشترک در این تاپیک این رو و تمام ویژگی های تمام نسخه ها رو دیده بودن.
سلام
اون که بله من خودمم خونده بودم ولی یکی از بچه ها نوشته بود که تغییرات Manager Moode فقط مال کنسولهاست!!قضیه اینه!!!

Spaniuly
06-10-2009, 00:23
آقا Kauser خبری نشد از !
قضیه ی این اصل و غیر اصل بودن بازی چیه؟!

خوب دوباره بخون پست قبلیم رو! مگه نخوندی؟

تشکر کردی از پست قبلیم فکر کردم کامل خوندی اونجا هم توضیح دادم که شایعه ای بی اساس بود که بچه ها دامن می زدند بهش که برای همه اونها متاسف شدم:41:

Mehdi.ss
06-10-2009, 00:37
من fifa 09 رو بازی نکردم
یه سوال داشتم راسته که میگن پارسال په پچ اومده بود که فیفا pc رو از نظر گرافیک مثل فیفا xbax میکرد ؟
همچین پچی برای فیفا 10 هم میاد ؟

DJ POLESTAR
06-10-2009, 00:42
خوب دوباره بخون پست قبلیم رو! مگه نخوندی؟

تشکر کردی از پست قبلیم فکر کردم کامل خوندی اونجا هم توضیح دادم که شایعه ای بی اساس بود که بچه ها دامن می زدند بهش که برای همه اونها متاسف شدم:41:
پس هیچ کدوم از بازیها غیر اصل نیستن درسته؟ یعنی اصلا نسخه آنلاکش و دمو و... همش کشک بود یعنی همه ی بازیهایی که میفروشن مشکلی نداره؟ (ببخشید که دباره پرسیدم ولی میخواستم مطمعن شم؟؟؟)

sisa
06-10-2009, 00:57
سلام دوستان
من نمی دونم منو فیفا تو PS3 با XB یکی یا نه؟
من این سوالم مربوط به نسخه PLAYSTATION3 هست
وقتی شما می خوای فصل جدید رو شروع کنی از شما می پرسه کدوم اسپانسر رو می خوای و سه تا گزینه به من می ده
که تو هر گزینه دو تا قیمت هس
من می خوام ببینم اولا این قیمتا چیه؟ چه بدرد میخوره؟ بعدش میخوام ببینم اگه بخوای پولی که خرج حقوق بازیکنا میکنی بیشتر بشه باید چی کار کنی؟و بهتره کدومو انتخاب کنم؟
چون این منیجر مود فیفا NEW هس من به بعضی چیزاش هنو وارد نیستم
مرسی
بازم تکرار می کنم من منظورم نسخه PS3 هستش

منم تازه شروع کردم ، قبلا که مبلغ پاداش قهرمانی ها و هر برد هر بازی رو واسه اسپانسرها مشخص میکرد ولی ایندفعه محدودتر شده و یکیش per match واسه برد در هر بازی هستش

بعدیش رو فعلا مطمئن نیستم

M . Sayid
06-10-2009, 08:01
دوستان عزیز این مود سیزن به چه دردی می خوره؟؟؟

( خدا را شکر که مشکلی با دسته نداریم )

بازی خیلی بهتر شده و باید با کار تیمی گل بزنی یا دفاع کنی نمیشه با یه نفر گازشو بگیری گل بزنی

این ورلد کلاس هم که جلوی ما رو نگرفت بریم لجنداریش رو امتحان کنیم

underali
06-10-2009, 10:35
من fifa 09 رو بازی نکردم
یه سوال داشتم راسته که میگن پارسال په پچ اومده بود که فیفا pc رو از نظر گرافیک مثل فیفا xbax میکرد ؟

بله و از نظر گرافیک واقعا عالی شده بود حتی خود pes بازها هم گفتند از pes 9 بهتر شده
امکان 80% بیاد و اگه بیاد چی میشه

hosiyar
06-10-2009, 10:54
سلام .
FIFA 10 Unlocker هم اومد . این فایل همه چیز میزای توی Fan Shop رو باز میکنه .

لینک دانلود :

میرور :

روش استفاده :
این پچ رو روی آدرس بازی نصب کنید .
بعد از اتمام نصب ، به صورت خودکار بازی باز میشه .
به Fan Shop برید و همه چی رو باز کنید (همه چیز رایگان خواهد بود) .
بازی رو ببندید و Finish نصب رو بزنید .
از این به بعد همه چی بازه و میتونید به طور عادی بازی رو اجرا کنید.

موفق باشید .

paroucia
06-10-2009, 11:09
بله و از نظر گرافیک واقعا عالی شده بود حتی خود pes بازها هم گفتند از pes 9 بهتر شده
يعني واقعا براي 09 همچنين چيزي اومده بوده؟حرفت چه قدر سنديت داره؟
خيلي سخت بشه باور كرد!
كسي همچين كاري كرده؟
يكي در مورد مود the seasion توضيح بده ببينيم با manager mode‌چه فرقي داره

pesiran
06-10-2009, 11:49
خيلي سخت بشه باور كرد!
كسي همچين كاري كرده؟
توی the seasion شما فقط بازی میکنی و لی تو manager mode باید بازیکن بخری , تمرین بدی , مربی بخری و ...

danyal2006
06-10-2009, 11:51
نكته جالبي كه من امروز بهش برخوردم نبودن فيفا 10 تو ليست بازي هاي ارايه شده و موجود اكثر سايتهاي معتبره و فكر كنم ما بايد منتظر نسخه اي كه 20 اكتبر منتشر ميشه باشيم. راستش من تو كتم نميره كه فيفا بياد توي منوهاي بازي 2تا قسمت جديد رو با كلمه NEW نشون بده كه بگه من اينارو تازه گذاشتم اما توي دمو اينكارو مي كنه. بعد هم من توي اين سايتها به تصاوير نسخه PC نگاه مي كنم اصلا چمنش به اين بيخودي نيست. فكر كنم كلاه بزرگي سره همه رفته و اين همون دموي بازيه كه آنلاك شده. نكته ديگه اينكه سالهاي قبل بعد از اين فيفا ميومد اكثر شركتها نسخه سيلورشون ميدادند تو بازار اما امسال تا ديروز كه من دنبالش بودم كه نبود.

پس هنوز هم بايد شك كرد و مطمئن نبود كه كلاه بزرگي سرمون نرفته

محمد ه ف
06-10-2009, 13:21
منم تازه شروع کردم ، قبلا که مبلغ پاداش قهرمانی ها و هر برد هر بازی رو واسه اسپانسرها مشخص میکرد ولی ایندفعه محدودتر شده و یکیش per match واسه برد در هر بازی هستش

بعدیش رو فعلا مطمئن نیستم

حالا باید چی کار کنیم تا اون پولی که قراره واس حقوق بازیکنا موقع قرار داد بستن باهاشون می پردازیم بیشتر بشه؟

sisa
06-10-2009, 13:43
حالا باید چی کار کنیم تا اون پولی که قراره واس حقوق بازیکنا موقع قرار داد بستن باهاشون می پردازیم بیشتر بشه؟

اون ربطی به اسپانسر نداره ، قبل شروع بازی اونجا که مشخصاتتون را وارد میکنید و سطح بازی مثلا لجندری میذارین پایینش هم یه چیز دیگه سوال میکنه که تا world class بیشتر نداره که با تغییر اون مبلغی که بالا نوشته شده عوض میشه که هرچه بیشتر بکنین board به شما سخت تر میگیره و رنگش هم قرمز میشه و مبلغ کمتری واسه خرید و دستمزد بهختون اختصاص میده که اگه سطحش رو پایینتر مثلا آماتور بیارین رنگش سبز میشه و مبلغش هم بیشتر و رئیس باشگاه هم بهتون زیاد سخط نمیگیره و پول بیشتری بهتون اختصاص میده ، وایه خرید و آپگرید استاف و دستمزد و ...

FCBarcelona.ir
06-10-2009, 14:22
دوستان پچی چیزی برای اصلاح این چمن فسفری آزار دهنده نیومده؟

meysad
06-10-2009, 14:26
اين قدر چمن و مشكل نگيريد
اينم چمن پي سي ببنيد چقدر خوب شده با گشتن داخل و سرچ گزينه fifa 10 patch grass رو تايپ كنيد اينقدر هم مشكل نگيريد از فيفا

اينم پچش

این فایل مشکل دانلود نمیشه . ایا کسی این رو امتحان کرده ؟

توی پست اول چیزی درمورد ورزشگاه سانتیاگو برنابئو زده شده که روز انتشار بازی به صورت رایگان در دسترس قرار میگیره . میخواستم ببینم این اومده ؟ اگر اومده میشه کسی لینکش رو بزاره .

اگر سوالم تکراری بود معذرت میخوام سرچ کردم پیدا نکردم

DJ POLESTAR
06-10-2009, 15:06
پس هیچ کدوم از بازیها غیر اصل نیستن درسته؟ یعنی اصلا نسخه آنلاکش و دمو و... همش کشک بود یعنی همه ی بازیهایی که میفروشن مشکلی نداره؟ (ببخشید که دباره پرسیدم ولی میخواستم مطمعن شم؟؟؟)
کسی سوال ما رو نمی جوابه؟!؟!
مثل اینکه آقا Kauser تشریف ندارن!

zadis
06-10-2009, 15:18
کمک
من فیفا 10 رو خریدم ولی یه فایل تو dvd خرابه کسی میتونه برام آپلود کنه
ممنون میشم
اون فایل در پوشه data در پوشه gui و فایلی به نام gui.big
ممنون

DJ POLESTAR
06-10-2009, 15:20
کمک
ممنون میشم
ممنون
خوب ببر پسش بده بگو ارور داره! یکی دیگه بگیر.

underali
06-10-2009, 15:37
خيلي سخت بشه باور كرد!
كسي همچين كاري كرده؟

خودم چند وقت پیش این کار کردم تماشا چی هاش واقعا خوب شده بود کیفیفت نداشت ولی جالب بود چمنش عالی بود خیلی با هاش حال کردم به این پچ میگن پچ کنسولی تگه تونستم برات میزارم

zadis
06-10-2009, 15:55
خوب ببر پسش بده بگو ارور داره! یکی دیگه بگیر.
آخه از اینترنت سفارش داده بودم
تا دوباره بفرستن رمان میبره

underali
06-10-2009, 16:03
اینم یه سری عکس از فیفا 10

meysad
06-10-2009, 16:44

این رو من نصب کردم خیلی بهتر شد

nader324
06-10-2009, 17:03
کمک
ممنون میشم
ممنون
هر 2 تا دی وی دی در یک فولدر تو هاردت کپی کن و از اونجا بازی نصب کن مشکلت حل میشه

nader324
06-10-2009, 17:03
این جدیدترین پچ برای چمن هست که خیلی بهتره قبلیه حتما اینو دانلود کنید

underali
06-10-2009, 17:07
خيلي سخت بشه باور كرد!
كسي همچين كاري كرده؟

اینم اون پچ کنسولی که میگفتم واسه فیفا 09

underworld
06-10-2009, 17:13
این بازی هنوز رسمآ از طرف شرکت EA فروخته نشده و تمامی نسخه های PC موجود آن دمو می باشد
نسخه اصلی آن با نسخه دموی موجود در بازار تفاوتهای بسیاری دارد از جمله:
1-زمین چمن سه بعدی و بسیار زیبا
2-وجود intro در هنگام اجرای بازی
3-تغییر گرافیک و حرکات تماشا چیان
4-هوش مصنویی بالای دروازه بانان و بازیکنان
5-دارا بودن تنظیمات جدید از جمله Virtual pro و Set Customize piece و غیره...
لازم به ذکر است که برخی سایتها تاریخ انتشار این بازی را 2 اکتبر اعلام کرده بودندکه ظاهرآ این تاریخ به 20 اکتبر تغییر یافته است
منبع سایت: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خواهشان تا زمان انتشار خود بازی در این فروم پست بیهوده ندهید:46:

zadis
06-10-2009, 17:13
هر 2 تا دی وی دی در یک فولدر تو هاردت کپی کن و از اونجا بازی نصب کن مشکلت حل میشه
ممنون . مشکل اینه که اصلا کپی نمیشه کرد

sdfsdfsdfsdf
06-10-2009, 17:48
این بازی هنوز رسمآ از طرف شرکت EA فروخته نشده و تمامی نسخه های PC موجود آن دمو می باشد
لازم به ذکر است که برخی سایتها تاریخ انتشار این بازی را 2 اکتبر اعلام کرده بودندکه ظاهرآ این تاریخ به 20 اکتبر تغییر یافته است
منبع سایت: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو این لینکی که شما گذاشتی چنین موردی اشاره نشده به غیر از اینکه گفته مثلاً بازی در اروپا 2 اکتبر اومده:
EA's FIFA Soccer 10 Now Available In Europe ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - October 2, 2009
News: Europeans can now enjoy FIFA Soccer 10.

خوب اینکه حرف شما را نقض می کنه یا اینکه من دارم اشتباه می کنم؟
اساتید نظر بدن

zadis
06-10-2009, 18:48
ممنون میشم
ممنون
کسی نیست کمک کنه

paroucia
06-10-2009, 19:20
توی the seasion شما فقط بازی میکنی و لی تو manager mode باید بازیکن بخری , تمرین بدی , مربی بخری و ...
ابن مود سژن جديد اومده گفتم شايد يه چيز جديد توشه اما چرا اين كارو كردن؟
تو مود منژر ايا ليگ قهرمانان اروپا و ليگ اروپا هست؟

h_starboy
06-10-2009, 19:23
منم خریدم بازی رو و مال boysteam هستش و خیلی هم تا اینجا راضی ام .
در مورد خود بازی هم بگم که پیشرفتهای خیلی خیلی توپی کرده و عالی شده .
فقط crack دیگه نیاز نداره ؟ مثل فیفا 09 بعد از چند روز دوباره دمو نشه ؟!!!!
در مورد virtual pro هم بیشتر توضیح بدید ممنون میشم .

mohsen_gh1991
06-10-2009, 19:29
سلام
چقدر این بازی بدرد نخور بود:2:هر چی سعی کردم خودم رو گول بزنم که این بازی قشنگه نشد.در ضمن چطوری میشه بازی دوستانه انجام داد؟ در کل یه تار موی گندیده pes2009 رو به این فیفا نمیدم(به طرفداران فیفا بر نخوره)

paroucia
06-10-2009, 19:31
اینم اون پچ کنسولی که میگفتم واسه فیفا 09

دستت درد نكنه اما اينكه براي 09؟براي 10 جواب ميده؟يه توضيحات كلي در مورد تغييراتي كه در بازي بوجود مياره بگو؟ايا در بازي نقصي هم بوجود مياره؟اصلا اين پچ رسميه يا نه دست سازه؟
راستي به جاي اون نقطه چين چي بذاريم؟

namber_one
06-10-2009, 19:34
[/QUOTE]
سلام به همه

[/QUOTE]

[/QUOTE]
من هم اين مشكل رو دارم،لطفا يه راهنمايى بكنيد
[/QUOTE]

[/QUOTE]
من یه راه پیشنهاد میکنم خودم هم این کارو میکردم ..
شما ودوستاتون اول برید ترکیب اون تیمی که برمیدارین رو درست کنین بعدش برید تو بازی.
یعنی قبلا ترکیب بکنید.....بعدش تیمهاتون رو انتخاب وکنید
[/QUOTE]

بازم سلام
ببینم کسی راه حل جالبتری نداره ؟
این راه حل دوستمون زیاد جالب نیست
نمیشه همه تیم ها رو که ترکیب چید براش
حالا اومدیم و یکی خواست با همون تیم و ترکیب دیگه ای بازی کنه
یه راه حل بدید Plz

Abas1100
06-10-2009, 19:47
مثل ایکنه خدا خواسته ما امسال بریم رد کنکور رو بگیریم و هر چه فیفا میفا رو بزاریم کنار هرکی یه شانسی داره و این بازی هم به خاطر اینکه من بازی نکنم و برم واسه کنکور بخونم بد زده شده؟

محمد ه ف
06-10-2009, 20:14
اون ربطی به اسپانسر نداره ، قبل شروع بازی اونجا که مشخصاتتون را وارد میکنید و سطح بازی مثلا لجندری میذارین پایینش هم یه چیز دیگه سوال میکنه که تا world class بیشتر نداره که با تغییر اون مبلغی که بالا نوشته شده عوض میشه که هرچه بیشتر بکنین board به شما سخت تر میگیره و رنگش هم قرمز میشه و مبلغ کمتری واسه خرید و دستمزد بهختون اختصاص میده که اگه سطحش رو پایینتر مثلا آماتور بیارین رنگش سبز میشه و مبلغش هم بیشتر و رئیس باشگاه هم بهتون زیاد سخط نمیگیره و پول بیشتری بهتون اختصاص میده ، وایه خرید و آپگرید استاف و دستمزد و ...

خیلی ممنون از راهنماییت دوست عزیز
یه سوال دیگه :اونوقت این تغییر درجه چه تغییری تو بازی من داره جز این که پولو زیاد می کنه؟

محمد ه ف
06-10-2009, 20:16
اقا این INTRO چیه؟

amino-danger
06-10-2009, 20:19
خوب من از همون اول گفتم كه اصلا بايد به همين خيال بايد باشيم كه PC FIFA بشه مثله CONSOLE FIFA چون EA واقعا نميخواد ضرر كنه...اكثرا چون EA اومده فك كرده كه كساني كه مشكل مالي دارن و فقط يه سيستم داغون دارن بيان بازي رو احرا كنن چون فوتبال يه بازي كه خيلي طرفدار داره به خصوص در بين مردم فقير اروپا و آمريكا و..بعد EA براي سود بيشتر هيچوقت نمياد گيم پلي و حداقل كمي از گرافيك كنسول رو واسه PC بزنه..من همه ي شماره ها رو دارم البته خبر داشتم كه همون فيف09 تازه بدتر هم شده(چمن رو نيگا كنين)ولي به خاطر به هم نخوردن آرشيوم بازي رو گرفتم باور كنين به جونه عزيزم از روزي كه گرفتم فقط 10 مين بازي كردم...

M . Sayid
06-10-2009, 21:10
اقا این INTRO چیه؟

ما هم مثل تو ولی فکر کنم اون فیلمیه که قبل از این که وارد بخش Press Any Key To Continue بشه نشون میده

Spaniuly
06-10-2009, 21:31

بله مطمئن باش که نسخه ای که داری نسخه اروپایی بازی هست همونی که در تاریخ 2 اکتبر عرضه شده

من تست کردم این طور که میگی نبود

من fifa 09 رو بازی نکردم

بله ولی چرت بود

خيلي سخت بشه باور كرد!
كسي همچين كاري كرده؟

من شخصا پچی رو که مثلا کارش این بود که کیفیت بازی رو به نکست تغییر بده دانلود کردم مودبانه بگم تر زد توی بازیم طوری مجبور شدم حذف و دوباره نصب کنم. خوب هم نشده بود

هست ولی اگه کریشن مستر بیاد خودتم می تونی در عرض چند ثانیه دستی حلش کنی.

کسی سوال ما رو نمی جوابه؟!؟!
مثل اینکه آقا Kauser تشریف ندارن!

بازی موجود نسخه اروپایی هست که قرار بود در تاریخ 2 اکتبر منتشر بشه که 7 روز قبل انتشار توسط گروه کرکر رازور 1911 به سرقت رفته و کرک شد. و زیان مالی بسیاری به EA وارد کرد. یک احتمال وجود داره که نسخه آمریکایی بازی تفاوت جزئی داشته باشه با این نسخه اروپایی

نكته جالبي كه من امروز بهش برخوردم نبودن فيفا 10 تو ليست بازي هاي ارايه شده و موجود اكثر سايتهاي معتبره و فكر كنم ما بايد منتظر نسخه اي كه 20 اكتبر منتشر ميشه باشيم. راستش من تو كتم نميره كه فيفا بياد توي منوهاي بازي 2تا قسمت جديد رو با كلمه NEW نشون بده كه بگه من اينارو تازه گذاشتم اما توي دمو اينكارو مي كنه. بعد هم من توي اين سايتها به تصاوير نسخه PC نگاه مي كنم اصلا چمنش به اين بيخودي نيست. فكر كنم كلاه بزرگي سره همه رفته و اين همون دموي بازيه كه آنلاك شده. نكته ديگه اينكه سالهاي قبل بعد از اين فيفا ميومد اكثر شركتها نسخه سيلورشون ميدادند تو بازار اما امسال تا ديروز كه من دنبالش بودم كه نبود.

پس هنوز هم بايد شك كرد و مطمئن نبود كه كلاه بزرگي سرمون نرفته

گزارش تخلف داده شد. قبلا هم تذکر داده بودیم که از دادن این پست های شایعه خود داری کنی لینکی که به عنوان منبع گذاشتید هم خبر شما رو تائید نمی کنه.

شما احیانا حقوق نمی گیرید از جایی که این شایعه رو پخش کنید؟

کمک
ممنون میشم
ممنون
این فایل بیش از 200 مگ حجمشه دوست عزیز

ممنون میشم
ممنون
کسی نیست کمک کنه

یه بار پرسیدی دیگه!

سلام
چقدر این بازی بدرد نخور بود:2:هر چی سعی کردم خودم رو گول بزنم که این بازی قشنگه نشد.در ضمن چطوری میشه بازی دوستانه انجام داد؟ در کل یه تار موی گندیده pes2009 رو به این فیفا نمیدم(به طرفداران فیفا بر نخوره)
گزارش تخلف شما داده شد. قبلا هم تذکر جدی داده شده بود که از دادن چنین پست هایی شدیدا خود داری بشه به دلیل بی توجهی شما متاسفم که بگم گزارش تخلف شما به مدیریت ارجاع داده شد.
عادت کنید به قوانین جامعه ای که در اون حضور پیدا کردید احترام بذارید. ممنون

namber_one
06-10-2009, 21:51
این سوال قبلی من بود :

راه حلش رو پیدا کردم

دوستان یه راه داره
هر 2 نفر تیم ها رو انتخاب میکنید
در صفحه select sides فقط یه نفرتون شکل دسته رو میبره روی تیم خودش و تیم دوم رو میدید به خود کامپیوتر
حالا اون یه نفر میره ترکیب تیم خودش رو میچینه و میاد عقب دوباره روی صفحه select sides ، نفر بعدی شکل دسته رو میبره روی تیم خودش و میره ترکیب تیم خودشو میچینه
بعد اون هم میاد عقب ( select sides ) و حالا میتونید شکل دسته رو ببرید روی تیمهای خودتون و برید از بازی لذت ببرید

تشکر لازم نیست :D

sisa
06-10-2009, 23:03
خیلی ممنون از راهنماییت دوست عزیز
یه سوال دیگه :اونوقت این تغییر درجه چه تغییری تو بازی من داره جز این که پولو زیاد می کنه؟

تو بازی تاثیری نداره فقط تو سخت گیری رئیس باشگاه نسبت به کمک مالی بهت و همینطور در نتایجی که میگیری داره ، مثلا اگه تو world class باشی با مساوی تو خونه ی خودت امنییت شغلیت بیشتر در خطر میفته و رئیس باشگاه بهت اخطار میده ، اما تو درجات پایینتر کمتره ، ربطی به داخل بازی و کیفیت داخل زمین نداره بیشتر متفرقه هستش

meysad
06-10-2009, 23:12
krauser عزیز توی پست اول شما درباره دانلود استادیوم اختصاصی رئال مادرید مطلبی گفته بوده بودید که این استادیوم در روز بازی منتشر میشه . اگر لطف کنید این استادیوم رو برای عموم ما قرار بدید اگر هم نیومده که هیچی .
ممنون

underworld
06-10-2009, 23:13
تو این لینکی که شما گذاشتی چنین موردی اشاره نشده به غیر از اینکه گفته مثلاً بازی در اروپا 2 اکتبر اومده:
EA's FIFA Soccer 10 Now Available In Europe ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - October 2, 2009
News: Europeans can now enjoy FIFA Soccer 10.

خوب اینکه حرف شما را نقض می کنه یا اینکه من دارم اشتباه می کنم؟
اساتید نظر بدن

بعد از اینکه شما این پست رو دادید دوباره همین لینک رو چک کردم و نوشته بود October 20,2009!
ضمنآ اگه یه سری به سایت خود EA بزنید میبینید که بازی رو به صورت پیشفروش گذاشته

Spaniuly
06-10-2009, 23:25
krauser عزیز توی پست اول شما درباره دانلود استادیوم اختصاصی رئال مادرید مطلبی گفته بوده بودید که این استادیوم در روز بازی منتشر میشه . اگر لطف کنید این استادیوم رو برای عموم ما قرار بدید اگر هم نیومده که هیچی .
ممنون

یک اکسپنشن هست و فقط دانلود برای کسانی هست که می تونند با داشتن نسخه اورجینال متصل شده و دانلود کنند البته نگران نباشید به محض اینکه کریشن مستر بیاد من نحوه فعال کردن استادیوم رو می گم همیشه استادیوم سانتیاگو برنابئو ساخته میشه ولی در بازی ظاهر نمیشه با کریشن مستر میشه در عرض چند ثانیه فعال کرد تا توی بازی نمایش داده بشه

underworld
06-10-2009, 23:32
دوستان اگه به لینکی که داده بودم مراجعه کنید همون بالا نوشته Release date: October 20,2009
ضمنآ آقای Krauser عزیز ما که نمیدونیم شما از چه حرفی خوشتون میاد که بزنیم
ما فقط آزادانه نظرات خودمنو میدیم...ولی اطلاع نداریم که شما از کدوم نظر خوشتون میاد یا از کدوم بدتون میاد:23:

DJ POLESTAR
06-10-2009, 23:41
ضمنآ آقای Krauser عزیز ما که نمیدونیم شما از چه حرفی خوشتون میاد که بزنیم
ما فقط آزادانه نظرات خودمنو میدیم...ولی اطلاع نداریم که شما از کدوم نظر خوشتون میاد یا از کدوم بدتون میاد:23:
نه دیگه اینکه نشد فروم! هرکی بیاد نظر شخصی شو بگه.
همه میان اینجا تا هم دیگه رو راهنمایی کنن نه اینکه نظر شخصی بگن.

underworld
06-10-2009, 23:52
نه دیگه اینکه نشد فروم! هرکی بیاد نظر شخصی شو بگه.
همه میان اینجا تا هم دیگه رو راهنمایی کنن نه اینکه نظر شخصی بگن.
همه میان اینجا تا با نظرات خودشون دیگران رو راهنمایی کنن
من هم قصدم راهنمایی به دیگران بود که فکر میکردن بازیشون نسخه اصلیه که اینقدر افتضاح از آب در اومده
ضمنآ کسی که شایعه پراکنی میخواد بکنه که لینک منبع اطلاعات رو نمیزاره...شما خودتون برین به لینکی که گذاشتم همون اول بالا نوشته تاریخ انتشار بازی رو

M . Sayid
07-10-2009, 00:00
از این کل کل های بیخودی شما فقط طرفدارای PES خوشحال میشن
اگه نسخه ای که خریدیم اصله که فبه المراد
اگر نه که 2000 تومن پول زیادی نیست

underworld
07-10-2009, 00:08
آقا خواهشا اگه حتی یه نفر هست که نسخه اصلی PC بازی رو داره یه پست بزنه تا هم ما خیالمون راحت بشه هم بقیه دوستان که بلاخره نسخه اصلی PCش اومده و همشون دمو نیستن

underworld
07-10-2009, 00:14
از این کل کل های بیخودی شما فقط طرفدارای PES خوشحال میشن
اگه نسخه ای که خریدیم اصله که فبه المراد
اگر نه که 2000 تومن پول زیادی نیست

کاش 2000 تومان...مال منکه 2دی وی دی بود 4000تومان دادم
ولی حالا به هر حال...این بازی همینجوریشم که بازی میکنیم واقعا سره از یه بازی مثل pes :46:

h_13691990
07-10-2009, 01:08
لطفا يك عكس از فابرگاس و ارشاوين و ونپرسي بگذاريد با تشكر

این عکس سسک

این آرشا

اینم رابین

اگه کیفیتش بده ببخشید چون از روی ال سی دی عکس گرفتم

Layken
07-10-2009, 01:31
کاش 2000 تومان...مال منکه 2دی وی دی بود 4000تومان دادم
ولی حالا به هر حال...این بازی همینجوریشم که بازی میکنیم واقعا سره از یه بازی مثل pes [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفیق من با کلی مخلفاتو ...قاب..عکس..کاورش..هزارتا تشکر خریدم 2 تومن شما چطور خریدی 4 تومن
در ضمن این نسخه دیگه همینه که هست ....دیگه نسخه دیگری ندارد

javad_vosogh
07-10-2009, 02:55
در مورد اموزش فیفا

سلام اگه امکان داره دوستان فیفا باز کمک کنن تا افرادی مثل من که از منیجر مود فیفا چیزی سر در نمیارن بتونن استفاده کنن مطالبی که میزارم به صورت کامل از ابتدا که میخواین منیجر مود رو بازی کنین تا وقتی که فصل شروع میشه و چه کارهایی که باید انجام بدیم لطفا ر مورد هر کدوم که میتوانین راهنمایی کنین
واحد پول در منیجر مود کدوم باشه بهتره دلار پوند یا یورو
در اول مینویسه club budget زیرش مینویسه wage budget منظور از این دو تا چیست
در زیر کدام گزینه ها بهتره در قسمت match diffiulty level کدام گزینه را بزاریم لجندری اماتور یا پرو فشنال
در قسمت board difficulty کدام گزینه کدام گزینه بهتره نرمال یا پرئ فشنال و اینها چه تا ثیری میتونه داشته باشه
درقسمت board difficulty وقتی رو اماتور میزاریم رنگ پول سبز میشه وقتی روی سمی پرو فشنال و پرو فشنال میزاریم رنگش سفید و وقتی روی ورد کلاس میزاریم رنگش قرمز میشه منظورش چیه
بعد وارد اسپانسر ها میشویم کدام اسپانسر بهتره وتاثیرش در بازی چیه vantum یا visram یا lunar وچرا قیمتهاشون با هم فرق دارن و ما بهتره کدوم رو انتخاب کنیم
بعدش board confidence چیه club budget و rem weekly wages و در اخر transfer window که جلوش نوشته open for 8 weeks هر کدوم اینها چه تاثیری دارن
منظور wage summary wage budget و player wages چیه
board objectives چیه که زیرش نوشته win the barclays premier league و win the fa cup
و بعد در قسمت اپگریدها ما بهتر است چگونه اپگرید کنیم و کدامها بهترن و هر کدومشون برای چی هستن attackingmidefielddefensive goal keeping fitness head scoutnegotiatorstadion manajer
و گزینه match ticket price چیه مال من که رو گزینه medium روی کدام گزینه باشه بهتره
در قسمت qick tactics فلش بالا default سمت راست possession پایین counter attack و چپ high pressure منظور چیه ودر بازی باید از انها چگونه استفاده کرد
در قسمت manage team - custom tactics گزینه هایی که هیت ایا باید دستکاریشون کرد یانه به چه دردی میخوره ایا در بازی تا ثیری هم داره
و در اخر از کجا باید بفهمیم که فصل نقلو انتقالات کیه و چگونه باید انجام بدیم درکل اگر راهنمایی کنین در انتخاب مراحل اولیه منجر مود که بچه هایی که میخوان بازی کنن کدام گزینه هارو انتخواب کنن کدام گزینه ها بهتر هست با تشکر
در بازی وقتی دسته بازی همونی که چهار جهتی هست رو رو به جلو میبریم چهر چیز میاد یه چیزی مثل الان یادم نیست مثل فکر کنم اولترا افینس یا افینس اولترا دیفنس یا دیفنس از اینها باید چگونه استفاده کرد
درمورد فصل نقل وانتقالات چه موقع و چگونه باید انجام داد یه توضیحی بدید

Yi Yi
07-10-2009, 02:57
آقا خواهشا اگه حتی یه نفر هست که نسخه اصلی PC بازی رو داره یه پست بزنه تا هم ما خیالمون راحت بشه هم بقیه دوستان که بلاخره نسخه اصلی PCش اومده و همشون دمو نیستنبازی در 2 اکتبر در منطقه ی اروپا عرضه شده و در 20 اکتبر در آمریکای شمالی عرضه خواهد شد. پس بازی ای که در ایران هست، کپی از بازی عرضه شده در منطقه ی اروپاست.
این فیفای امساله. خودتون رو امیدوار نکنید که این دموست و .... بازی اصلی همینه. شاید تعجب کردید که که چقدر EA بد کار کرده و فکر کردید که تو نسخه ی اصلی برطرف میشه. ولی نسخه ی اصلی همینه. این اولین بار نیست و اخرین بار هم نخواهد بود که EA اینگونه بازی میسازه.

Mohammad Hosseyn
07-10-2009, 08:53
من بعد از سالها این فیفا رو گرفتم تا ببینم چطوره ... ولی خداییش افتضاحه در بعضی مواقع .

اصلا یه سری اصول رو رعایت نکرده و گند زده تو بازی . مثلا وقتی بازیکن حرف بسمت دروازه بیاد و هیچ بازیکنی از دفاع نباشه ، دروازبان کاری به اشاره تو نداره و خودش میاد جلو . حتی وقتی بازیکن خارج محوطه هست دروازبان سریع میاد بیرون . اونوقع راحت با چیپ گل میخوری !!! صدبار اینجوری گل خوردم .
یا قیافه ها که نصفشون ساخته نیست ... نصفه دیگه هم قابل تشخیص نیست ... دی:

در ل گرچه pes هم مشکلات خاص خودشو داره ، اما واقعا از فیفا بهتره .

راستی دوستان کسی ترینری داره که بشه points ها رو تو فیفا یه جوری زیاد کرد ، یا یه کاری کرد مصرف نشه ؟

zadis
07-10-2009, 08:55
ممنون میشم
ممنون
حجمش هم خیلی زیاد نیست . اگه فشرده بشه
کسی نیست به داد ما برسه

underworld
07-10-2009, 10:40
رفیق من با کلی مخلفاتو ...قاب..عکس..کاورش..هزارتا تشکر خریدم 2 تومن شما چطور خریدی 4 تومن
در ضمن این نسخه دیگه همینه که هست ....دیگه نسخه دیگری ندارد

:18:شما از کجا خریدی..بگو ما هم زین پس از اونجا خرید کنیم
اگه اینترنتی خریدی آدرسش رو بزار لطفا...راستی مال شما چنتا دی وی دی هست مگه؟

nima1990
07-10-2009, 10:49
سلام دوست عزيز h_13691990 عكس ها رو نميدوني
جاي ديگه اپلود كني چون داخل ادرس تو كه دادي ميرم ميكه بايد ثبت نام كني با تشكر

shuahin_kh
07-10-2009, 11:26
سلام. منم fifa رو اینترنتی خریدم. وقتی بازی کردم گفتم نکنه graphic & detail پایین باشه. در کمال تعجب دیدم همه چی high هستش و این بازی امسال ea مفت نمی ارزه.

adel0098711
07-10-2009, 11:41
آقا خواهشا اگه حتی یه نفر هست که نسخه اصلی PC بازی رو داره یه پست بزنه تا هم ما خیالمون راحت بشه هم بقیه دوستان که بلاخره نسخه اصلی PCش اومده و همشون دمو نیستن
با چه زبونی بهتون بگیم این نسخه اصلی بازی است .این مسئله که EA در این نسخه نسبت به نسخه 2009 ،100 گام به عقب برداشته حقیقت دارد.نسخه 2009 شبیه سازی زیبایی نسبت به فوتبال بود . گرافیک نسبتاً خوبی هم داشت البته نه نسبت به بازی رقیب. ولی این نسخه گرافیک بسیار بسیار بسیار بدی داره .هر رزولیشنی که انتخاب می کنم از اون یکی بدتر است اصلاً رزولیشن های مختلف تفاوت چندانی با هم ندارد.دو تا گزینه هم اون آخرهست در تنظیمات گرافیکی بازی که هر دو روز low هست این ها را که روی high میذارم بازهم بدتر میشه .بهترین تنظیم گرافیکی این بازی چیست؟
بهترین رزولیشن برای lcd20wide سیستمم هم بالاست.

Layken
07-10-2009, 11:43
سلام اگه امکان داره دوستان فیفا باز کمک کنن تا افرادی مثل من که از منیجر مود فیفا چیزی سر در نمیارن بتونن استفاده کنن مطالبی که میزارم به صورت کامل از ابتدا که میخواین منیجر مود رو بازی کنین تا وقتی که فصل شروع میشه و چه کارهایی که باید انجام بدیم لطفا ر مورد هر کدوم که میتوانین راهنمایی کنین
واحد پول در منیجر مود کدوم باشه بهتره دلار پوند یا یورو
در اول مینویسه club budget زیرش مینویسه wage budget منظور از این دو تا چیست
در زیر کدام گزینه ها بهتره در قسمت match diffiulty level کدام گزینه را بزاریم لجندری اماتور یا پرو فشنال
در قسمت board difficulty کدام گزینه کدام گزینه بهتره نرمال یا پرئ فشنال و اینها چه تا ثیری میتونه داشته باشه
درقسمت board difficulty وقتی رو اماتور میزاریم رنگ پول سبز میشه وقتی روی سمی پرو فشنال و پرو فشنال میزاریم رنگش سفید و وقتی روی ورد کلاس میزاریم رنگش قرمز میشه منظورش چیه
بعد وارد اسپانسر ها میشویم کدام اسپانسر بهتره وتاثیرش در بازی چیه vantum یا visram یا lunar وچرا قیمتهاشون با هم فرق دارن و ما بهتره کدوم رو انتخاب کنیم
بعدش board confidence چیه club budget و rem weekly wages و در اخر transfer window که جلوش نوشته open for 8 weeks هر کدوم اینها چه تاثیری دارن
منظور wage summary wage budget و player wages چیه
board objectives چیه که زیرش نوشته win the barclays premier league و win the fa cup
و بعد در قسمت اپگریدها ما بهتر است چگونه اپگرید کنیم و کدامها بهترن و هر کدومشون برای چی هستن attackingmidefielddefensive goal keeping fitness head scoutnegotiatorstadion manajer
و گزینه match ticket price چیه مال من که رو گزینه medium روی کدام گزینه باشه بهتره
در قسمت qick tactics فلش بالا default سمت راست possession پایین counter attack و چپ high pressure منظور چیه ودر بازی باید از انها چگونه استفاده کرد
در قسمت manage team - custom tactics گزینه هایی که هیت ایا باید دستکاریشون کرد یانه به چه دردی میخوره ایا در بازی تا ثیری هم داره
و در اخر از کجا باید بفهمیم که فصل نقلو انتقالات کیه و چگونه باید انجام بدیم درکل اگر راهنمایی کنین در انتخاب مراحل اولیه منجر مود که بچه هایی که میخوان بازی کنن کدام گزینه هارو انتخواب کنن کدام گزینه ها بهتر هست با تشکر
در بازی وقتی دسته بازی همونی که چهار جهتی هست رو رو به جلو میبریم چهر چیز میاد یه چیزی مثل الان یادم نیست مثل فکر کنم اولترا افینس یا افینس اولترا دیفنس یا دیفنس از اینها باید چگونه استفاده کرد
درمورد فصل نقل وانتقالات چه موقع و چگونه باید انجام داد یه توضیحی بدید
واحد پول بهتره دلار باشه چون برای ما ایرانی ها بیشتر اشنا هستش.....
club budget هم که بودجه کلوب و باشگاه هستش بهتره از همه بیشترشو انتخاب کنی.....
قسمت انتخاب سختی بازی هم بستگی به خودت داره و اینکه بتونی تیم حریف رو شکست بدی من همیشه profshineal میرم
در مورد اسپانسر ها که بهتره اون اسپانسری که بیشتر از همه در هر شرایطی بهت پول بده ....(باختها---بردها--بردن کاپی..جامی--)
اپگریدها بعد از اتمام هر بازی خوبه خود روی بازیکنانی که خوب بازی کردند اعمال میشه...
در مورد match tiket price هم این گران بودن و یا ارزان بودن بلیط باشگاه شما رو نشون میده که اگه خاستید میتونید روی high
بزاری و از تماشاگرات پول بیشتری بگیری...
فصل نقل لنتقالات هم همیشه نیم فصل و یک بار هم در پایان فصل هستش که باید بر حسب نیاز خودت نسبت به بازیکن برای تیم
بازیکن انتخاب کنی...هم به صورت قرضی ..هم به صورت کلی ..می تونی بخری...
یادت باشه که بازیکنهای خودت رو هم باید هر چند گاهی تمدید قرارداد بکنی...
من فقط در این حد میتونستم بگم بقیه کمی مفصلتر بون.

REZAt1980
07-10-2009, 11:46
با چه زبونی بهتون بگیم این نسخه اصلی بازی است .این مسئله که EA در این نسخه نسبت به نسخه 2009 ،100 گام به عقب برداشته حقیقت دارد.نسخه 2009 شبیه سازی زیبایی نسبت به فوتبال بود . گرافیک نسبتاً خوبی هم داشت البته نه نسبت به بازی رقیب. ولی این نسخه گرافیک بسیار بسیار بسیار بدی داره .هر رزولیشنی که انتخاب می کنم از اون یکی بدتر است اصلاً رزولیشن های مختلف تفاوت چندانی با هم ندارد.دو تا گزینه هم اون آخرهست در تنظیمات گرافیکی بازی که هر دو روز low هست این ها را که روی high میذارم بازهم بدتر میشه .بهترین تنظیم گرافیکی این بازی چیست؟
بهترین رزولیشن برای lcd20wide سیستمم هم بالاست.

همین هفته نشریه کلیک نوشته بود که الان نسخه ی دموش عرضه شده و تا عرضه ی نهایی مونده.

الله اعلم.

Masoud King
07-10-2009, 11:53
سایت گیم اسپات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هم نسخه ی نکست رو نقد کرد و بهش نمره عالی 10/9 رو داد!!
تا الان بر اساس 24 نقد میانگین نمرات فیفا بر روی PS3 و Xbox 360 نمره ی عالی 9.2 هستش!!
برای دیدن تمامی امتیازات نسخه فیفا بر روی PS3 و Xbox 360 به آدرس های زیر بروید:
PS3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
XBOX 360 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تا الان پیش بینی که میکرردم مبنی بر اینکه میانگین نمرات فیفا 10 امسال بالای 9 خواهد بود خوشبختانه درست از آب در اومده!

sdfsdfsdfsdf
07-10-2009, 12:37
همین هفته نشریه کلیک نوشته بود که الان نسخه ی دموش عرضه شده و تا عرضه ی نهایی مونده.

الله اعلم.
به خدا گیج شدیم.بعضی ها میگن این اصله همینیه که هست بعضی ها می گن نه.خودم تا قبل از خوندن این لینکها فکر نمی کردم این دمو باشه اما یه نگاه کوچک به این دو تا بندازید:

که لینکی است برای سفارش بازی

که میگه بازی در فروشگاهها موجود است.
:23::ohno:

saeed.1388
07-10-2009, 12:39
بچه ها برای بهتر شدن وضعیت زمین پچ جدیدی برای fifa10 نیومده؟ شاید با دستکاری بهتر شه.

underworld
07-10-2009, 13:04
بازی در 2 اکتبر در منطقه ی اروپا عرضه شده و در 20 اکتبر در آمریکای شمالی عرضه خواهد شد. پس بازی ای که در ایران هست، کپی از بازی عرضه شده در منطقه ی اروپاست.
این فیفای امساله. خودتون رو امیدوار نکنید که این دموست و .... بازی اصلی همینه. شاید تعجب کردید که که چقدر EA بد کار کرده و فکر کردید که تو نسخه ی اصلی برطرف میشه. ولی نسخه ی اصلی همینه. این اولین بار نیست و اخرین بار هم نخواهد بود که EA اینگونه بازی میسازه.

اگه اینطوره پس چرا اونایی که کنسول دارن یه چیز دیگه میگن؟....زمین چمنشون هم خوبه
مگه میشه که مال کنسول intro داشته باشه و کلی امکانات و گزینه های دیگه ولی EA یادش رفته باشه که برای PC همچین چیزی بزنه
این با هیچ عقلی جور در نمیاد:13:

underworld
07-10-2009, 13:08

الله اعلم.

ممنون از شما دوست عزیز :10:

متاسفانه بعضی از افرادی که با فیفا از قدیم لایام پدرکشتگی داشتن از این اشکالاتی که در نسخه دمو PC وجود داره سو استفاده کرده و هی میگن که:
"دیدین فیفا بدرد نمیخوره؟..از همون اولش مزخرف بود!!"
آقایون اگه راست میگن برن از اونهایی بپرسن که نسخه کنسولی بازی رو دارن بازی میکنن و کلی ازش راضین
برای اینکار میتونین مراجعه کنین به پستهای صفحات قبل
:40:Only FIFA:19:

pcali
07-10-2009, 13:22
تا الان پیش بینی که میکرردم مبنی بر اینکه میانگین نمرات فیفا 10 امسال بالای 9 خواهد بود خوشبختانه درست از آب در اومده!

:5:
ما که گیج شدیم دوست عزیز فکر کنم باید این امتیازات یک تکونی بخورن حالا از
دوستان کسی واضح جواب نمیده بازی واقعا چه پست رفتی کرده با تشکرات قبلی:31:

*QWERT*
07-10-2009, 13:36
بازی واقعا چه پست رفتی کرده
عزیز بازی هیچ پس رفتی نکرده.تازه خیلی بهتر شده،مخصوصا گیم پلی بازی که از همون اول بازی متوجه میشی.
گیم پلی 09 یه خورده سخت بود و حرکات بازیکنا سنگین ولی حالا خیلی سریع شده و حرکات نرم و واقعی شده؛مخصوصا پاس دادن بازیکنا.

بعدش فکر نمیکنم نسخه PC دمو باشه!!!!قرار بود همش با هم ریلیز بشه.شما منبع داره این خبرتون؟؟!

hosiyar
07-10-2009, 13:42
بابا این نسخه اصلیه . همه ی اون قابلیت هایی که بچه میگن و نیست برای نسخه کنسول هست . مگه دور زمین بازی های لیگ انگلیس ندیدید که نوشته : LET`S FIFA10 Out Now ؟؟؟

pcali
07-10-2009, 13:44
عزیز بازی هیچ پس رفتی نکرده.تازه خیلی بهتر شده،مخصوصا گیم پلی بازی که از همون اول بازی متوجه میشی.
گیم پلی 09 یه خورده سخت بود و حرکات بازیکنا سنگین ولی حالا خیلی سریع شده و حرکات نرم و واقعی شده؛مخصوصا پاس دادن بازیکنا.

بعدش فکر نمیکنم نسخه PC دمو باشه!!!!قرار بود همش با هم ریلیز بشه.شما منبع داره این خبرتون؟؟!

شما کدوم نسخه رو بازی کردی حالا موندم بگیرم یا نه .:11:

*QWERT*
07-10-2009, 13:49
شما کدوم نسخه رو بازی کردی حالا موندم بگیرم یا نه .:11:
نسخه 360 :31:
برو بگیر ضرر نمیکنی:46: