مشاهده نسخه کامل
: FIFA 10
صفحه ها :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
google_boy07
26-05-2009, 15:59
تقدیم به طرفداران فیفا
FIFA 10 Screenshots In French PSM3
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مجله PSM3 از فرانسه
ویدوی زیر را کامل ببینید !
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع:
ممنون
ولی این عکسی که گذاشتین مال نسخه قبلی بازیه
از روی لباس ها هم میشه فهمید
joey jordison
26-05-2009, 16:22
البته تا خود EA رسما دست به کار نشه نمیشه چیزی گفت!!
اما چند وقت پیش که فیفا 10 را تو ورزشگاه امارات رو نمایی کردند یکی از اون کسایی که اونجا بود ظاهرا گفته بوده فیفا10 خیلی شبیه فیفا09 بوده!!البته این حرف تا چه حدی میتونه اعتبار داشته باشه باید صبر کرد و دید!!
google_boy07
26-05-2009, 16:22
ممنون
ولی این عکسی که گذاشتین مال نسخه قبلی بازیه
از روی لباس ها هم میشه فهمید
ویدیو youtube رو دیدی ؟!
مطمئن باشین عکسها ار سوی مجله PSM3 منتشر شده ....
ویدیو youtube رو دیدی ؟!
نه....
مطمئن باشین عکسها ار سوی مجله PSM3 منتشر شده ....
ولی این عکس قدیمیه
maximiliyanus
26-05-2009, 17:32
نه فیفا 09 نیست اینو از قیافه های رونی وبنزما میشه فهمید فرق داره من ویدیو رو دیدم انیمیشنای جدیدش از تو عکسم مشخصه حتی لباساشونم تو ویدیو یه زره فرق داره...
والا من که نصف اون ویدئو رو نگاه کردم همش بصورت عکس بود
شما انیمیشن های اونو از کجا دیدی؟
joey jordison
26-05-2009, 17:52
درسته 100 درصد از فیفا 10 هست ولی واقعا گرافیکش این باشه دیگه هیچی!نمیخوام مقایسه کنم ولی خودتون قضاوت کنین عکس Pes 2010 را با این.....اصلا بی خیال!!
این فیفا 09 مربوط به xbox و ps3 هست.
EASPORTS-FIFA
26-05-2009, 18:32
بابا این نسخه ی نکست 9 هستش.با اون مو نمیزنه.فکر نمیکنم فیفا10 این باشه
maximiliyanus
26-05-2009, 19:32
والا من که نصف اون ویدئو رو نگاه کردم همش بصورت عکس بود
شما انیمیشن های اونو از کجا دیدی؟
من منظورم این بود که از تو عکسا چند تا حرکتو استایل جدید دیدم که تو فیفا 09 ندیده بودم لباساشونم تفاوت داشت یه ذره شاید من اشتباه میکنم ولی مشخص میشه الان فقط باید صبر کرد...
الان دوستانی که فیفا بازی کردن حرف من رو تائید کردن که عکس ها مربوط به نسخه قبل است
خیلی مشخصه که فیفا 09 هست
Behnam_o2
26-05-2009, 19:52
نه تو 09 قیافه رونی و کریم بنزما یطور دیگه ای بود!!!!!!!!!!!! با این فرق داشت. رونی تو 09 مو داره ولی اینجا کچله!!
شما تریلر رو نگاه کن می بینی که رونی هم مو داره
EASPORTS-FIFA
26-05-2009, 22:18
البته قیافه ها کمی فرق کرده!!!حالا دیگه باید منتظر موند تا یه عکس درست حسابی بیاد از بازی
Masoud King
26-05-2009, 22:52
میشه امیدوار بود که از اون FIFA 10 community که فکر کنم 28 و 29 می باشه اطلاعاتی چیزی از بازی بیرون بیاد!
ولی بعید می دونم که اینا درست باشه, با اینکه در اتصاویر FIFA 10 روی تبلیغات کنار زمین مشهود بود!
خلاصه چند روز دیگه باید دندون رو جیگر گذاشت!
هیچ سالی به اندازه ی امسال منتظر اطلاعات فیفا نبودم!
Behnam_o2
26-05-2009, 22:54
نمیدونم تو تریلر رونی چه شکلیه ولی شاید فقط همین یه عکس واسه 10 باشه!! خیلی مشکوکه این عکسه
google_boy07
27-05-2009, 08:43
من که فیفا باز نیستم گفتم این عکسهای این ویدیو که گذاشتم ماله fifa 10 هستش حالا نمیدونم چرا بعدی از دوستان میگن نه :5:
اینم یک سری اطلاعات از بازی که یک کاربر از مجله فرانسوی ترجمه کرده بود و تو فروم خارجی بود.
Short translation of the french words...
-The training mode is back to help new players.
-The passing is more precise and players will throw themselves at the ball to clear it with a header.
-The ball physics have been improved.
-In Career, to sign big players you have to meet certain criterias, you have to have a certain prestige at your club, whether you'll qualify for Europe, and how good you are as a manager.
-Age is now a crucial factor with the players.
-AI is improved so the computer players will now cover open spaces.
-There's a new dribbling system, players can change direction quicker.
-Defenders are smarter and will do everything to stop you.
-Game speed has been slowed down to stop incessant attacking and defending.
-Attacks have to be built up alot more than in previous installments.
اینم دو تا ویدیو که برای من فیل.تره ...........اما در مورد fifa10 هستش .
Masoud King
27-05-2009, 09:08
اگر شما تو عکسی که نقل قول کردم به دقت نگاه کنید روی تبلیغاات کنار زمین این جمله رو میبینید:
LET'S FIFA 09
پس یعنی مال فیفا 09 هستش!
اگر شما تو عکسی که نقل قول کردم به دقت نگاه کنید روی تبلیغاات کنار زمین این جمله رو میبینید:
LET'S FIFA 09
راست میگه . تابلو که مال 09 هست .
هیچ وقت الان ea نمیاد عکس رسمی بده . آخه از کجا معلوم این بازیکن ها تو تیم سابقشون بمونن ؟ از کجا معلوم تبلیغ روی لباسا عوض نشه ؟!
peymansh
27-05-2009, 10:12
ای خدا 4 ماه دیگه میاد فعلا 09 بازی تا 4 ماه دیگه
fire_gun
27-05-2009, 13:01
گرافیک بازیش چطوره؟
سلام؛
اون تریلر مدتیه که تو Youtube گذاشته شده و عکسای اون توی سایت FIFPLAY هم گذاشته شده! هیچکس آخرش از این کارای EA سر در نمیاره!!!
احتمالا میخوان کابراشونو سورپرایز کنن.
Masoud King
27-05-2009, 13:36
خوب امروز آقای دیوید راتر در فروم رسمی فیفا عنوان داشت که FIFA 10 در E3 به نمایش در خواهد آمد که اطلاعات بازی رو میشه در 5 ژوئن به دست آورد! نمایش گیم پلی و همچنین برخی از ویژگی های بازی از جمله اطلاعاتی هست که منتشر خواهد شد! همچنین اون community که قرار بود در کانادا برگزار بشه فردا هستش!
به نظر میرسه که فیفا امسال زود تر از سال های قبل منتشر بشه!
سلام؛
اون تریلر مدتیه که تو Youtube گذاشته شده و عکسای اون توی سایت FIFPLAY هم گذاشته شده! هیچکس آخرش از این کارای EA سر در نمیاره!!!
Youtube رو بی خیال چون اگه الان Assassin's Creed 2 رو سرچ کنی برات ویدئو ازش میاره! : دی
گرافیک بازیش چطوره؟
عزیزم هنوز بازی رو نمایی نشده!
انشا الله 5 ژوئن بیشتر نکات نمایان خواهد شد!
8 روز دیگه به گذاشتن اطلاعات در سایت فیفا10:
joey jordison
27-05-2009, 13:52
LET'S FIFA 09
ولی روی تبلیغات کنار زمین تو بعضی از عکسا فیفا 10 کاملا مشخص هست!!
بنده در ضفحات پیش هم گفتم در e3 اطلاعاتی از بازی منتشر میشه
تا اون روز هر چی عکس ویدیو اومد ببینید اما باور نکنید ;)
محمد ه ف
28-05-2009, 18:10
سلام بچه ها
من 09 رو PS3 ازی می کنم وقتی تو BE A PRO بازی می کنم بازیکن Transfer نمیشه
می خوام ببینم تو 10 می شه یا نه
اینجا تاپیک fifa 10 هست
مشکلتون رو توی تاپیک فیفا 09 مطرح کنین
Masoud King
28-05-2009, 19:50
ولی روی تبلیغات کنار زمین تو بعضی از عکسا فیفا 10 کاملا مشخص هست!!
مطمئنا شعار این سال فیفا این هستش:
?How big can football get
و FIFA 10 خالی نخواهد بود!
Masoud King
28-05-2009, 19:58
خوب نمی دونم امسال رویاهای فیفا بازها محقق میشه البته فیفا باز های PC!
ولی مثه اینکه خبر های خوبی از کاندا میاد و اون چیزی جز یک فیفای next-gen بر روی PC نیست!
:42::42::42:
امروز اتفاقی صفحه ی فیفا رو تو ویکیپدیا باز کردم و دیدم که عوض شده و یه جمله چشم های منو چهارتا کرد! و اون چیزی نبود جز:
On this year the PC gamers will have, finally, a next-gen football game made by EA Sports. The old-gen engine will be replaced with the PlayStation 3 / Xbox 360 FIFA 10 engine.
معنیش این میشه که فیفا باز های نسخه PC بالاخره امسال یه فوتبال next-gen رو خواهند داشت! موتو نسل قبل با موتور PlayStation 3 / Xbox 360 جایگزین شده است!
منتظر خبر ها در 5 ژوئن باشید:10:
FIFA 10 ON WIKIPEDIA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
EASPORTS-FIFA
28-05-2009, 20:00
آخ اگه این نسخه نکست بشه.........چه حالی میده(شکل شیطون)
Sam Fisher 11
28-05-2009, 20:08
خوب نمی دونم امسال رویاهای فیفا بازها محقق میشه البته فیفا باز های PC!
ولی مثه اینکه خبر های خوبی از کاندا میاد و اون چیزی جز یک فیفای next-gen بر روی PC نیست!
:42::42::42:
امروز اتفاقی صفحه ی فیفا رو تو ویکیپدیا باز کردم و دیدم که عوض شده و یه جمله چشم های منو چهارتا کرد! و اون چیزی نبود جز:
معنیش این میشه که فیفا باز های نسخه PC بالاخره امسال یه فوتبال next-gen رو خواهند داشت! موتو نسل قبل با موتور PlayStation 3 / Xbox 360 جایگزین شده است!
منتظر خبر ها در 5 ژوئن باشید:10:
FIFA 10 ON WIKIPEDIA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بالاخره نذر و نیازات برآورده شد: دی
مطمئنن با این اقدام طرفدارای پی سی گیمر فیفا بیشتر از قبل میشن...
resident_evil
28-05-2009, 20:29
حسین هارد نمیخواد بخری برا XBOX360 برو FIFAبرا PCبگیر حالشو ببر !
---
( هنوز زندس XBOX360ت ؟! ) : دی
Sam fisher 09: گوش شیطون کر آره: دی (چون اگه میجوابیدم اسپم بود تو پست خودت جوابیدم: دی)
خیلی باحالی رئیس : دی
ایشالا که جفتتون پاینده باشید !
Masoud King
28-05-2009, 20:36
تو که خودت می دونی من چقدر واسه این بازی خون دل می خوردم و هی این EA رو فحش می دادم و چه شبایی بود که تا صبح تو نت داشتم دنبال این خبر می گشتم! : دی
طرفدارای نسخه پی سی مطمئنا دیگه سراغ ساکر نخواهند رفت!
خدایی این EA داشت با نسخه کارنت گند میزد که با این کارش جبران مافات کرد!
===============
تو فروم فیفا در این مورد تاپیک زدم ولی اونجا کسی باور نمی کنه که نسخه PC نکست باشه! : دی
خدایی منم هنوز باورم نمیشه!
==================
یادآوری:
البته یه نکته رو هم باید متذکر بشم و این اون هستش که ویکیپدیا یه منبع open-source هستش ( درست گفتم ؟) یعنی هر کسی می تونه توش دخل و تصرف داشته باشه! پس هنوز چیزی قطعی نیست!
google_boy07
28-05-2009, 21:43
یه جایی خوندم که fifa 10 pc از موتور گرافیکی فیفا 07 xbox360 استفاده میکنه !؟
یه چیزی مثل عکس زیر !
منبع :
.................................................. .........
:5:
Thanks EA for this
البته اونجا همه گفتن شایعه ای بیش نیست :31:
بابا بیخیال ....:5:
.................................................. .....
به اینجا هم برین بدک نیست
joey jordison
29-05-2009, 09:44
این فردا که نوشته یعنی شنبه؟!×
امیدوارم Ng باشه!!
Masoud King
29-05-2009, 15:02
اون جمله ای که در پست 324 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفتم بودم تو ویکیپدیا نوشه شده بود از روی مقاله مربوط به فیفا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fwiki%2FFIFA_10) پاک شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
شرمنده دوستان, الکی خوشحالتون کردم!
google_boy07
29-05-2009, 15:32
سلام masood king جان ...............
اسمت رو فراموش کردم :31:
اون عکسهای چند روز پیش که مال مجله فرانسوی psm3 بود که گذاشتم ....
شما گفتی مال فیفا 09 هستش اما تو عکسا در تبلیغات کنار زمین واضح نوشته fifa10 ....
این عکسا از صفحات مجله فرانسوی اسکن شده حالا نمیدونم چرا شما میگی مال fifa10 نیست!؟
به عکس زیر دقت کنید و میبینید که نام فیفا 10 درتبلیغات کنار زمین به وضوح دیده میشود
..
مسعود جان منم به این مساله مشکوک بودم چون نمیشه روی ویکی پدیا بعنوان یک منبع موثق حساب کرد .درش ویرایش زیاد صورت میگیره .
مهران جان قیمت پیش سفارش نسخه pc این بازی هم الان 30 دلاره پس اون استدلال شما هم در مورد نکست بودن نسخه pc نمیتونه منطقی به نظر برسه .
در هر صورت باید چند روزی دندون روی جیگر بزاریم ببینیم چی میشه .همونطور که مسعود خان خبر مربوط به حضور این بازی در E3 رو گذاشت احتمالا توی این نمایشگاه EA خبر مربوط به نکست یا کارنت بودن این نسخه رو اعلام خواهد کرد .
Masoud King
29-05-2009, 16:31
سلام masood king جان ...............
اسمت رو فراموش کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون عکسهای چند روز پیش که مال مجله فرانسوی psm3 بود که گذاشتم ....
شما گفتی مال فیفا 09 هستش اما تو عکسا در تبلیغات کنار زمین واضح نوشته fifa10 ....
این عکسا از صفحات مجله فرانسوی اسکن شده حالا نمیدونم چرا شما میگی مال fifa10 نیست!؟
به عکس زیر دقت کنید و میبینید که نام فیفا 10 درتبلیغات کنار زمین به وضوح دیده میشودسلام عزیز...
چون تو بعضی هم کنار زمین نوشته بود let's fifa 09
و فکر نمی کنم FIFA 10 خالی هم باشه چون امسال به احتمال زیاد این جمله رو خواهیم داشت:
?How big can football get
مسعود جان منم به این مساله مشکوک بودم چون نمیشه روی ویکی پدیا بعنوان یک منبع موثق حساب کرد .درش ویرایش زیاد صورت میگیره .
مهران جان قیمت پیش سفارش نسخه pc این بازی هم الان 30 دلاره پس اون استدلال شما هم در مورد نکست بودن نسخه pc نمیتونه منطقی به نظر برسه .
در هر صورت باید چند روزی دندون روی جیگر بزاریم ببینیم چی میشه .همونطور که مسعود خان خبر مربوط به حضور این بازی در E3 رو گذاشت احتمالا توی این نمایشگاه EA خبر مربوط به نکست یا کارنت بودن این نسخه رو اعلام خواهد کرد .آره منم اشاره کردم که ویکیپدیا رو همه میتونن ویرایش کنن!
ولی به نظرم زود تر از اینا مشخص میشه چون یه community تو کانادا برای فیفا راه افتاده که اونجا مردم البته نه همه میتونن فیفا 10 رو بازی کنن!
یه مصاحبه هم با ساازنده گیم پلی بازی منتشر شده که از لینک زیر می تونید ببینی:
البته تو این مصاحبه چیزی در مورد بازی گفته نشده!
سلام؛
روز شمار رو یادم رفت!
از دیروز 7 روز مانده!!!:
از امروز هم خب طبعا 6 روز مانده!!!:
joey jordison
29-05-2009, 21:00
اونوقت این روز شمار برای انتشار جرئیات نسخه نسل بعدی هست یا برای Pc هم مشخص میشه!!چطور خواهد بود
بلاخره ما نفهمیدیم جزئیات را فردا تو کانادا بود چی بود نشان خواهند داد یا تو مجله Edge یا 6 روز دیگه یا تو E3!!!
اونوقت این روز شمار برای انتشار جرئیات نسخه نسل بعدی هست یا برای Pc هم مشخص میشه!!چطور خواهد بود
بلاخره ما نفهمیدیم جزئیات را فردا تو کانادا بود چی بود نشان خواهند داد یا تو مجله Edge یا 6 روز دیگه یا تو E3!!!
سلام؛
باید در مورد همه چیز باشه دیگه، مگه شما سایت فیفا09 رو ندیدی؟:10:
dostan vaghean sharmande ke ENG neveshtam ... sayer Scan haye MAJALE :
hameye aks ha baham mishe 500kb pas arzeshe load kardanesho dare ba dial up fek konam speed load page hodod 3 min tol bekeshe ! vali arzeshesho dare !
VALI ALAN BEGAM BA TAVAJOH BE AKS HA AGAR TABLIGHAT HAYE KENARE ZAMIN RO DEGHAT KONIN BA HAMON HALAT
LET'S FIFA 09
RO DARE KE JAYE BASI SHAK AST !
سلام،
5 روز مانده:
4 روز:
سلام دوستان یه مدت از پی سی ورلد دور بودم برای فیفا چی شد تریلر اومد یا خبر امیدوارکننده ای اومده؟
تریلر رسمی که نیومده....قضیه نکست جن برای pc هم هنوز مشخص نیست
دیگه امیدی برای نکست بودن pc نیست
ای بابا دیگه خیلی داره قایم باشک بازی در میاره فیفا
یه چیزی بده بیرون بفهمیم چکاره ای خوب.
خیلی مشکوک میزنه
یه توصیه به مسعود جان:
از همین الان برو دکتر یه قرص واس قلبت بگیر
یه وقت دیدی نکست بود نسخه پی سی احتیاط کن
حالا اگه نباشه هم واست خوبه دی
ای بابا دیگه خیلی داره قایم باشک بازی در میاره فیفا
یه چیزی بده بیرون بفهمیم چکاره ای خوب.
خیلی مشکوک میزنه
یه توصیه به مسعود جان:
داداش 3 روز دندون رو جیگر بزار خیلی چیز ها مشخص میشه:8:
joey jordison
31-05-2009, 23:25
سلام بر همه فوتبال دوستان..........
خوب اون Community Day که گفته بودند که فیفا 10 را نشان میدن که یادتون هست........یکی از اون اشخاص که در این Community بوده که یکی از مدیران در سایت فیفا 09 هست(احتمالا هم یکی از اون شخصهایی هست که با Ea Sports کار میکنه) یک صحبتهایی کرده در خود سایت فیفا 09.......چیزی که من دیدم باید بگم اون عکسهایی که Google Boy قبلا گذاشته بود البته حداقل اون اولیش از فیفا 10 هست این عکس منظورم هست!!
خودتون میبینید که واقعا از نظر گرافیکی بسیار بسیار اندک نسبت به فیفا 09 پیشرفت داشته!!حداقلش از نظر گرافیکی!!
و خوب چیزی که خودم مطمئن بودم درباره Pc این بود که بازی روی این پلتفرم مسلما به صورت Next Gen نخواهد بود!!اینو خود ایشون هم اشاره داشته!!اما به تعریف و تمجید از نسخه Pc پرداخته بوده البته گفته به صورت کامل NG نخواهد بود!!دقت کنید به صورت کامل!!(یک چیز بگم من هم حالم از فیفا 09 پی سی به هم میخوره ولی اینبار به نظر خودم قضیه فرق میکنید به خاطر قیمت و ....مسلما یک بازی کارنت را با اون قیمت عرضه نمیکنن و این میتونه به نظرم چراغ سبزی باشه که فیفا را PC بسیار بهتر باشه!!)
در ضمن یک نمیچه اطلاعاتی هم در مورد فیفا 10 PC را Fifamexico منتشر کرده بود که اون هم در فروم fifa09 گذاشتن!!
چیزی که مشخص هست بازی به صورت Full Next Gen بر روی Pc نخواهد بود!!
google_boy07
01-06-2009, 00:10
سلام بر همه فوتبال دوستان..........
خوب اون Community Day که گفته بودند که فیفا 10 را نشان میدن که یادتون هست........یکی از اون اشخاص که در این Community بوده که یکی از مدیران در سایت فیفا 09 هست(احتمالا هم یکی از اون شخصهایی هست که با Ea Sports کار میکنه) یک صحبتهایی کرده در خود سایت فیفا 09.......چیزی که من دیدم باید بگم اون عکسهایی که Google Boy قبلا گذاشته بود البته حداقل اون اولیش از فیفا 10 هست این عکس منظورم هست!!
خودتون میبینید که واقعا از نظر گرافیکی بسیار بسیار اندک نسبت به فیفا 09 پیشرفت داشته!!حداقلش از نظر گرافیکی!!
و خوب چیزی که خودم مطمئن بودم درباره Pc این بود که بازی روی این پلتفرم مسلما به صورت Next Gen نخواهد بود!!اینو خود ایشون هم اشاره داشته!!اما به تعریف و تمجید از نسخه Pc پرداخته بوده البته گفته به صورت کامل NG نخواهد بود!!دقت کنید به صورت کامل!!(یک چیز بگم من هم حالم از فیفا 09 پی سی به هم میخوره ولی اینبار به نظر خودم قضیه فرق میکنید به خاطر قیمت و ....مسلما یک بازی کارنت را با اون قیمت عرضه نمیکنن و این میتونه به نظرم چراغ سبزی باشه که فیفا را PC بسیار بهتر باشه!!)
در ضمن یک نمیچه اطلاعاتی هم در مورد فیفا 10 PC را Fifamexico منتشر کرده بود که اون هم در فروم fifa09 گذاشتن!!
چیزی که مشخص هست بازی به صورت Full Next Gen بر روی Pc نخواهد بود!!
فیفا 10 نکست نیست اما گیم پد نکست رو براش طراحی کردن ...........
Masoud King
01-06-2009, 10:17
اين پست رو من ديشب زدم ولي نمي دونم چرا الان نيستش!!!خوب دوباره ميزنم!
روز دوم FIFA 10 Community Day با نسخه PC شروع شد. بازي خيلي احساس برانگيز هستش و اگرچه به صورت كامل Next Gen نيست ولي تيم سازنده مولغه هاي كليدي نسخه Next Gen رو در PC به كار برده. نسخه PC فيفا 10 بر روي دو نكته اصلي متمركز هستش: Next Gen Gameplay و Online .
از Sweetpatch.tv:
پاسخ دهي بيشتر و بهبود سيستم هاي هد زني, سانتر كردن,سوئيچ بازيكنان و مهارت هاي حركتي.
سيستم بر خورد بازيكن ها بهبود ژيدا كرده به همراه اينكه ديگه هم تيمي ها كنتر به هم بر خورد دارن ( نكته اي كه تو فيفا 09 آزار دهنده بود)
با توجه به Next Gen Gameplay ولي متاسفانه شما نمي توندي از تمام ويژگي هاي نسخه Next Gen بهره ببريد و دليل اين امر هم وجود محدوديت در سخت افزار PC گيمر ها هستش( تنها 10 درصد PC ها قادر به اجراي نسخه Next Gen هستند)
در مورد نسخه Next Gen هم گفته شده كه EA SPORT امسال قدم خيلي بزرگي در بهبود بازي برداشته!!
متن كامل رو هم مي تونيد از لينك زير بخونيد:
FIFA 10 Community Day ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rts.co.uk%2Ffifa-09-sony-playstation-3-microsoft-xbox-360%2F660680-fifa-10-community-day.html)
یه توصیه به مسعود جان:
نه ديگه احمد جون دير گفتي!
بالاخره بايد رفت يه x360 گرفت, هر چي ما خواستيم اصالت pPC رو حفظ كنيم اين EA نذاشت:31:
اين پست رو من ديشب زدم ولي نمي دونم چرا الان نيستش!!!خوب دوباره ميزنم!
روز دوم FIFA 10 Community Day با نسخه PC شروع شد. بازي خيلي احساس برانگيز هستش و اگرچه به صورت كامل Next Gen نيست ولي تيم سازنده مولغه هاي كليدي نسخه Next Gen رو در PC به كار برده. نسخه PC فيفا 10 بر روي دو نكته اصلي متمركز هستش: Next Gen Gameplay و Online .
از Sweetpatch.tv:
پاسخ دهي بيشتر و بهبود سيستم هاي هد زني, سانتر كردن,سوئيچ بازيكنان و مهارت هاي حركتي.
سيستم بر خورد بازيكن ها بهبود ژيدا كرده به همراه اينكه ديگه هم تيمي ها كنتر به هم بر خورد دارن ( نكته اي كه تو فيفا 09 آزار دهنده بود)
با توجه به Next Gen Gameplay ولي متاسفانه شما نمي توندي از تمام ويژگي هاي نسخه Next Gen بهره ببريد و دليل اين امر هم وجود محدوديت در سخت افزار PC گيمر ها هستش( تنها 10 درصد PC ها قادر به اجراي نسخه Next Gen هستند)
در مورد نسخه Next Gen هم گفته شده كه EA SPORT امسال قدم خيلي بزرگي در بهبود بازي برداشته!!
متن كامل رو هم مي تونيد از لينك زير بخونيد:
FIFA 10 Community Day ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rts.co.uk%2Ffifa-09-sony-playstation-3-microsoft-xbox-360%2F660680-fifa-10-community-day.html)
مسئولینی که فیفا را میسازند خیلی dumb تشریف دارند !!!!!!!!! به هر حال من زیاد تو کار فوتبال نیستم ولی از این صحبت های مسئولین بازی fifa معلومه که فقط سعی در تحقیر کردن پلت فرم pc را دارند !
Masoud King
01-06-2009, 10:44
مسئولینی که فیفا را میسازند خیلی dumb تشریف دارند !!!!!!!!! به هر حال من زیاد تو کار فوتبال نیستم ولی از این صحبت های مسئولین بازی fifa معلومه که فقط سعی در تحقیر کردن پلت فرم pc را دارند !
قصد بر تحقير هيچ پلتفورمي نيست چون براشون سودي نداره!
ولي اون چيزي كه معلومه اونا با توجه به سخت افزار گيمر ها اين كار رو كردند!
چون تعدادي كمي از مردم از سخت افزار هاي خيلي قوي استفاده ميكنند!
این ea کلا با pc مشکل داره
بازی هایی مثل کراسیس به اون عظمت و بزرگی روی p جواب دادن
حالا این فیفای فکستنی اومده برای pc کلاس میذاره...
دیگه از نظر سنگینی و... به GTA IV و CRYSIS که نمیرسه!!!!
قصد بر تحقير هيچ پلتفورمي نيست چون براشون سودي نداره!
ولي اون چيزي كه معلومه اونا با توجه به سخت افزار گيمر ها اين كار رو كردند!
چون تعدادي كمي از مردم از سخت افزار هاي خيلي قوي استفاده ميكنند!
چون سود نداره براشون تحقیرش میکنند تا عقده هاشان را خالی کنند !
حتما اون تعداد زیادی که سیستم ضعیف دارند پرسونل شرکتشون هستند که هنوز pentium 4 و گرافیک 32 دارند !
Professor Massoud
01-06-2009, 11:19
و دليل اين امر هم وجود محدوديت در سخت افزار PC گيمر ها هستش( تنها 10 درصد PC ها قادر به اجراي نسخه Next Gen هستند)
یعنی اون ده درصد ، که سخت افزار خیلی قوی دارند ، میتونن بازی رو کاملا Next Gen بازی کنند ؟!
joey jordison
01-06-2009, 11:51
تنها 10 درصد PC ها قادر به اجراي نسخه Next Gen هستند
این صحبت از سران EA جز خوشحال ترین و شادترین نظری هست که میشه داد!یکی نیست بگه به اینا حتما فقط 10 درصد Pc Gamer ها توانسته اند Gta IV و Crysis و Stalker Clear Sky و Assassins Creed و خیلی از بازیهای دیگر این نسل را اجرا کنند!!مسلما جوابش نه هست!!!
الان یکی نیست به این مونگولها بگه که یکی بازیباز PC باشه (تو خارج)سیستمش را در حد 3 یا 4 سال قبل نگه نمیداره که!!
این صحبتها هم دیگه بهتر جمعش کنن!!بازیهای بسیار بسیار عظیم تر روی PC اجرا میشن همه هم دارن به نوعی بازی میکنن!!!
حالا اینا هیچی بعد یک نفر دیگه پیدا نمیشه تو اون خراب شده به اون مونگولهای خوشحال بگه تنظیمات گرافیکی در بازی میتونه وجود داشته باشه!!کسانی که سیستمشون قدرتش را داره تو High بازی را بیارن و کسانی که قدرتش را ندارند در تنظیمات Low و Medium اینا هم بهتر هست به این خوشحال بازیها ادامه بدن!چون همه میدونن حرفهاشون فقط بهانه ای هست برای ندادن روی PC که چرا چون بازی قشنگشون روی PC دزدیده میشه!!
منظور خاصی ندارم از این حرف ولی امیدوارم Pes 2010 یک چیز تمام کمال باشه و اونوقت این بروبچ شاد EA ببینن فوتبال روی PC چه چیزی میتواند باشد!!
فقط سه روز مونده!
google_boy07
01-06-2009, 13:22
3 New Players Dropped Into UT
سایز بزرگ :
EASPORTS-FIFA
01-06-2009, 13:31
و باز هم پی سی رو دست کم گرفتن:41::19:متاسفم براشون.حس آرمین هم درست از آب در نیومد:31:بهتره برو بکس فیفا باز برن تو کار 360 که تا بهتر از این کنسولها نیومده همون آشه و همون کاسه:13:
ea یه روزی بالاخره چوبش رو میخوره...
حالا ببین من کی گفتم!!!!
راستی این عکس هایی که از صورت بازیکنان گذاشتین مال نسخه جدیده؟
Spaniuly
01-06-2009, 16:03
فعلا مشخص نيست كه 100 درصد كارنت باشه واسه PC تنها روزنه اميد ما روز E3 هست. فقط اميدوارم ديگه همون روز اول بازي رو رو نمايي كنه و خيال همه رو راحت كنه اگه كارنت هست كه خاك توي سر مسئولين EA ولي اگه نكست هست تكليفمون رو بدونيم و نريم كنسول بخريم چون قسم خوردم اگه نكست نباشه كنسول بخرم. ولي رفقا باز هم مي گم من هنوز احساس مي كنم فيفا 10 براي PC نكست خواهد بود. من تا آخرين لحظات نا اميد نمي شم
joey jordison
01-06-2009, 16:08
ea یه روزی بالاخره چوبش رو میخوره...
حالا ببین من کی گفتم!!!!
این EA بیاد دید تا کی میخواد این مسخره بازی را ادامه بده!!یک نسل دیگه 2 نسل دیگه.........بلاخره خودش به عقل میاد!!بعد میان میگن ما خیلی خوشحالیم از اینکه بازی را برای Pc هم به صورت نکست عرضه خواهیم کرد!!منتها باید صبر کرد
فعلا که همه چیز بر خلاف Pc شده این Crysis 2 را هم از انحصار PC بیرون اومد یک دونه بازیهای بلیزارد مانده!!
اگه نكست نباشه كنسول بخرم
به اعتقاد من آرمین جان شما کنسول را بخر!!
resident_evil
01-06-2009, 16:10
این Crysis 2 را هم از انحصار PC بیرون اومد یک دونه بازیهای بلیزارد مانده!!
: دی !
به قوله آرمین باید امید وار بود ! شاید خواستن سوپرایز کنن بعد یوهو بیان بگن برا Pc هم Next هستش !
joey jordison
01-06-2009, 16:14
چه سورپرایزی نوید!این مونگولها که از این کارها بلد نیستن!!البته من برای نسخه Pc هم حتی اگه نسل بعد کامل نباشه امید دارم با پیشرفتهای چشمگیری مواجه بشیم!!
سلام به همگی...
از بچه ها شنیدم امسال یکم زود تر ریلیز میشه ... تاریخشو بهم می گین ؟... به نظر منم برای PC.به احتمال زیاد current هستش ... ولی خوب چه میشه کرد... ea هست دیگه ...
EASPORTS-FIFA
01-06-2009, 20:09
اگه اینا بازم برا pc کارنت بدن همون بهتر که اصن ندن.اونوقت فیفا هم انحصاری کنسول میشه:41:حداقل از آبرو ریزی رو pc بهتره:19:
اینا همه قیافه های 09 هستن.فیفا 10 فک نکنم باشه:46:
ببخشید ولی اینجا خیلی دیگه درگیری شده مخصوصا مهران جان که دیگه واقعا جوش آورده :دی :31:
باید بگم که بازی هایی از قبیل کرایسیس فقط گرافیک دارند!!!!!
یعنی اینکه Cpu بازیه کرایسیس 2.4 یا همون حدودایه!
در حالی که همین فیفا کارنت جن PC که شما میگین آشغاله , Cpu چند میخواد؟ 2.5!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا اگه یکم فکر کنید میبینید که Cpu کنسول 3 هسته ایه 3.2 هست اما ماها معمولا دیگه 2 هسته ایه 5000 داریم بیشترمون مطمئنم همینطوری ایم.
خوب نتیجه میگیریم که اگه Cpu فیفا کارنت 2.5 باشه فیفا نکست که سرشار از زیبایی و استیل های زیبا و ... هست چند میخواد؟
من یک جورایی مطمئنم این بازی همون Cpu بازیه Gta IV رو میخواد یعنی 3 هسته ای!
شایدم بیشتر!
اما در حالت جزئیات کم مطمئنن همین سی پی یوی 2 هسته ایه 2.6 رو میخواد که شاید بشه به زور بازی کرد مثل بازیه GTA IV که من دیدم یارو اگه میخواست درست و حسابی با Cpu x2 5000 بازی کنه کلا 16 تا فریم میگرفت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
و در آخرم بگم EA از همین میترسه که حالا فوقشم نکست زد شما میاین نصب کنین میبینین مثل GTA IV هزار تا مشکل داره که بعد همه ی اینا باید با بدخبختی بازی کنین و 1000 تا فوشم به EA بدین همونطور که خیلی ها از جمله آرمین جان که البته ناراحت نشن به Rock Star دادن. ( ببخشید آرمین جان جدی نگیرید :دی :31: )
در هر صورت همه ی اینا به کنار باید بگم که متاسفانه سازنده ی بازی David Rutter ( این اسمشو من درست یادم نیست :دی ) نیست یعنی سازنده ی کنسول برای PC نیست و امکان نداره سازنده ی دیگه بیاد بازی ای بزنه که از فیفا کنسول بهتر باشه!
پس اگرم فیفا نکست بشه باز هم نمی تونه مثل فیفا کنسول بشه!!!!!!!!!!
در آخر بگم که کسانی که کشته و مرده ی این بازیه فوق العاده هستند تنها راهش همین کنسول هست که الان فکر کنم قیمتش 300 هزار تومن هست اندازه ی دو تا قطعه ی کامپیوتر!!!!!!!!!!!!!!!!
و آخر از همه هم ببخشید :11:
joey jordison
02-06-2009, 12:55
بازیهای از قبیل کرایسیس فقط گرافیک دارند!!!!!!حتما AC هم فقط گرافیک داشت!
بی خیال شایان جان حالا بگیریم که حرفهای شما درست!!!
ولی تنظیمات گرافیکی را برای این جور مسائل گذاشتن دیگه نه؟
Masoud King
02-06-2009, 17:09
خوب اونطور که سازنده ی PC تو فروم رسمی فیفا گفته این بازی فقط برای X360 و PS3 تو E3 نمایش داده میشه! و اطلاعات نسخه PC چند هفته بعد میاد!
اصلا امید به نکست بودن فیفای PC نداشته باشید!!
خوب چند تا عکس : (حجم کلیه عکس ها حدود یک و نیم mb می شود و برای دیال آپ حدود 5 دقیقه برای لود کامل طول خواهد کشید )
google_boy07
03-06-2009, 12:19
برای دیدن بقیه عکسها که فک کنم حدود 35 تا هستش به لینک زیر مراجعه کنید .
کیفیت خیلی بالا رفته تصاویر شفاف شده
100 درصد از این بهتر هم خواهد شد
خوشم میاد از FIFA هیچوقت رونالدینیو رو تنها نمیزاره دمش گرم
Masoud King
03-06-2009, 12:29
آره تصاوير خيلي واضح هستند!
درسته بازي شبيه به فيفا 09 هستش ( از لحاظ گرافيك) ولي اين وضوح در فيفا 09 نبود و اين هنوز اولين نمايش هستش و بايد منتظر ويدئو هايي از گيم پلي بازي بود!
اگه بهبود هايي كه قولش رو داده شده در بازي اعمال بشه كه حتما اينطور هستش( چون سال قبل كه اينطور بود) امسال هم بي شك فيفا بهترين ميشه!
خدا کنه واسه PC هم اینجوری باشه . هیچ امیدی نیست.
Spaniuly
03-06-2009, 13:41
ببخشید ولی اینجا خیلی دیگه درگیری شده مخصوصا مهران جان که دیگه واقعا جوش آورده :دی :31:
در حالی که همین فیفا کارنت جن PC که شما میگین آشغاله , Cpu چند میخواد؟ 2.5!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا اگه یکم فکر کنید میبینید که Cpu کنسول 3 هسته ایه 3.2 هست اما ماها معمولا دیگه 2 هسته ایه 5000 داریم بیشترمون مطمئنم همینطوری ایم.
خوب نتیجه میگیریم که اگه Cpu فیفا کارنت 2.5 باشه فیفا نکست که سرشار از زیبایی و استیل های زیبا و ... هست چند میخواد؟
شایدم بیشتر!
اما در حالت جزئیات کم مطمئنن همین سی پی یوی 2 هسته ایه 2.6 رو میخواد که شاید بشه به زور بازی کرد مثل بازیه GTA IV که من دیدم یارو اگه میخواست درست و حسابی با Cpu x2 5000 بازی کنه کلا 16 تا فریم میگرفت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
و در آخرم بگم EA از همین میترسه که حالا فوقشم نکست زد شما میاین نصب کنین میبینین مثل GTA IV هزار تا مشکل داره که بعد همه ی اینا باید با بدخبختی بازی کنین و 1000 تا فوشم به EA بدین همونطور که خیلی ها از جمله آرمین جان که البته ناراحت نشن به Rock Star دادن. ( ببخشید آرمین جان جدی نگیرید :دی :31: )
در هر صورت همه ی اینا به کنار باید بگم که متاسفانه سازنده ی بازی David Rutter ( این اسمشو من درست یادم نیست :دی ) نیست یعنی سازنده ی کنسول برای PC نیست و امکان نداره سازنده ی دیگه بیاد بازی ای بزنه که از فیفا کنسول بهتر باشه!
در آخر بگم که کسانی که کشته و مرده ی این بازیه فوق العاده هستند تنها راهش همین کنسول هست که الان فکر کنم قیمتش 300 هزار تومن هست اندازه ی دو تا قطعه ی کامپیوتر!!!!!!!!!!!!!!!!
درسته شايان جان يادم هت اون اوايل كه نمي تونستم GTA IV رو با سيستم ضعيفم اجرا كنم شروع كرده بودم به لعن ونفرين راك استار كه بعد ها خودم اومدم و همه حرفام رو پس گرفتم و توي يك پست توضيح دادم كه بيشتر بايد پاچه خواري راك استار رو هم كرد چه برسه به اينكه فحش بديم چون عرضه بازي براي PC از سوي راك استار يه لطفي بود كه در مورد ساير بازي ها نمي كنه واسه همينم اينقدر از راك استار ممنون بودند و نمره 9.5 به PC دادن با ايكه كلي ايراد داشت ولي براي اينكه از راك استار تشكري كرده باشند تا تونستند تحسين كردند. كه من هم در حال حاضر فقط مي تونم بگم كه از لعن و نفرين هام پشيمونم و معتقدم منت گذاشته بود سر همه كه GTA IV رو واسه PC داد ولي شايان يك چيز رو فراوش نكن توي GTA IV ما كلي تكسچر داشتيم رندر شدن World كه توي GTA بود خيلي سخت تر هست يادم هست بزاد يه حرف جالبي زده بود كه توي زمين فوتبال تعداد محدودي از تكسچر ها وجود دارند كه لازم هست رندر بشن و به قول بهزاد تو زمين بازي كه درخت و ماشين و اين جور چيزا كه نيست بخواد به مشكل رندر بر بخوره يه زمين مستطيلي شكل محدود هست. بازي PES 2009 اين مسئله رو واسه همه روشن كرد كه ميشه نكست جن باشه يك فوتبال. اينقدرا هم كه EA سخت مي گيره نيست درسته كه ممكنه نكست بودن فيفا باعث بشه با مشكلات اجرا مواجه بشيم ولي ديگه اين ضعفي هست كه اونها دارند. CoD MW روي سيستم هاي خيلي پايين اجرا ميشه اين نشون ميده سازنده بازيش يعني IW خيلي قدرتمند هست و واقعا اين كاره هست. به هر حال اگه تيم سازنده فيفا بلد نيستن بازي بسازن بهتره بزنن به چاك تا يك تيم بهتر و حرفه اي تر جاشون رو بگيره. اين EA فوتبال رو سپرده دست يه تيم بيخيال هم نميشه يكي نيست به اين EA بگه مگه قحطي تيم بازي ساز هست؟ يه گروه حرفه اي استخدام كنه ديگه مخصوص واسه PC. كار نشد نداره صحب ضعف سازنده هست كه جالب هست EA به گردن نمي گيره. همش طفره ميره. خداييش كدوم شركت اين همه ساپورت ميشه. شورش رو ديگه مي خواد در بياره. بعد بازي فيفا 08 كه خداي فوتبال گيم بود فيفا گند زد توي اعصاب ما طرفداراش. تا فيفا 08 من عاشق فيفا بودم ولي با اين گند بالا آوردناش ما رو ضايع كرد كاش از اول كنسول داشتم و در گير اين مسائل نميشدم. كي فكرش رو مي كرد نسل فوتبال گيمي كه توي سال 2010 ساخته ميشه همون نسل سال 2002 باشه لعنت به اين در جا زدن. كي مي خواد دست از لج بازي برداره EA Sports من نميدونم
EASPORTS-FIFA
03-06-2009, 14:25
به نظر بازی خیلی به 09 نزدیکه.ولی همچنان در انتظار یه تریلر درست و حسابی به سر میبریم!!
انگار این ea بازم به رونالدینیو توجه خاصی داره!!!
joey jordison
03-06-2009, 17:07
با سلام!!این چندتا خط اطلاعات از بازی هستند!!حس و حال ترجمه را ندارم!!ولی فکر میکنم زیاد فهمیدنش سخت نباشه!!
• More responsive gameplay
○ Slightly faster transition
○ More fluid animations
○ Improved heading and crossing
○ Improved player switching
○ Simple to do skill moves
○ Auto-evade slide tackles
• Updated collision system
○ Less colliding with team mates
• Improved teammate support
○ Improved teammate support runs
○ More passing and crossing actions
• Improved goalkeeping
○ New GK distribution (pass based on Team-Styles®)
○ Improved deflections and variation
○ Quicker off the line in one-on-one situations
• Updated set-pieces
○ Quick throw-ins and free-kicks
• Game settings
○ New authentic game speed
○ Legendary difficulty added
Team-Styles®
• 26 different team-styles
• Attacking and defensive style for every club
• Authentic AI will play more like real life team
• Commentary feedback as the play and style unfold
• Custom styles – 14 different options
Pre-match scout report
• Learn oppositions tactics and strong/weak players
Refined online gaming
• Fixed disconnect issue
• Fixed “ready to play” issue
• Fixed slow frame-rate issue
• Made logging in more straight-forward
• Friends list and messaging service
Refereeing improved
• Improved referee intelligence
• Improved linesman and referee animations
Graphical enhancement
• Untucked shirts
• New gameplay HUD
• More cinematic emotion
• Cultural NIS scenes
• Stadium attendances shown in crowd
• Supporters wear club colours
اونایی که قرمز کردم برای خودم خیلی مهم بودن تو یک بازی فوتبال ببینم!
یعنی پیراهن افتاده روی شورت و نمایش گاردهای امنیتی و ......در کنار زمین و در میان جمعیت!!
یک جا هم نوشته بودن فکر کنم توی همون فیفامکزیکو که بیرون اومده بود یا یک همچین جایی که نوشته بود اگه فیفا 10 روی PC به صورت 100 % نکست جن نباشه 80 % هست!!
Electronic Arts Ea جان بیا بگو ببینیم اون شمارش معکوس پس تمام نشد!!
درسته شايان جان يادم هت اون اوايل كه نمي تونستم GTA IV رو با سيستم ضعيفم اجرا كنم شروع كرده بودم به لعن ونفرين راك استار كه بعد ها خودم اومدم و همه حرفام رو پس گرفتم و توي يك پست توضيح دادم كه بيشتر بايد پاچه خواري راك استار رو هم كرد چه برسه به اينكه فحش بديم چون عرضه بازي براي PC از سوي راك استار يه لطفي بود كه در مورد ساير بازي ها نمي كنه واسه همينم اينقدر از راك استار ممنون بودند و نمره 9.5 به PC دادن با ايكه كلي ايراد داشت ولي براي اينكه از راك استار تشكري كرده باشند تا تونستند تحسين كردند. كه من هم در حال حاضر فقط مي تونم بگم كه از لعن و نفرين هام پشيمونم و معتقدم منت گذاشته بود سر همه كه GTA IV رو واسه PC داد ولي شايان يك چيز رو فراوش نكن توي GTA IV ما كلي تكسچر داشتيم رندر شدن World كه توي GTA بود خيلي سخت تر هست يادم هست بزاد يه حرف جالبي زده بود كه توي زمين فوتبال تعداد محدودي از تكسچر ها وجود دارند كه لازم هست رندر بشن و به قول بهزاد تو زمين بازي كه درخت و ماشين و اين جور چيزا كه نيست بخواد به مشكل رندر بر بخوره يه زمين مستطيلي شكل محدود هست. بازي PES 2009 اين مسئله رو واسه همه روشن كرد كه ميشه نكست جن باشه يك فوتبال. اينقدرا هم كه EA سخت مي گيره نيست درسته كه ممكنه نكست بودن فيفا باعث بشه با مشكلات اجرا مواجه بشيم ولي ديگه اين ضعفي هست كه اونها دارند. CoD MW روي سيستم هاي خيلي پايين اجرا ميشه اين نشون ميده سازنده بازيش يعني IW خيلي قدرتمند هست و واقعا اين كاره هست. به هر حال اگه تيم سازنده فيفا بلد نيستن بازي بسازن بهتره بزنن به چاك تا يك تيم بهتر و حرفه اي تر جاشون رو بگيره. اين EA فوتبال رو سپرده دست يه تيم بيخيال هم نميشه يكي نيست به اين EA بگه مگه قحطي تيم بازي ساز هست؟ يه گروه حرفه اي استخدام كنه ديگه مخصوص واسه PC. كار نشد نداره صحب ضعف سازنده هست كه جالب هست EA به گردن نمي گيره. همش طفره ميره. خداييش كدوم شركت اين همه ساپورت ميشه. شورش رو ديگه مي خواد در بياره. بعد بازي فيفا 08 كه خداي فوتبال گيم بود فيفا گند زد توي اعصاب ما طرفداراش. تا فيفا 08 من عاشق فيفا بودم ولي با اين گند بالا آوردناش ما رو ضايع كرد كاش از اول كنسول داشتم و در گير اين مسائل نميشدم. كي فكرش رو مي كرد نسل فوتبال گيمي كه توي سال 2010 ساخته ميشه همون نسل سال 2002 باشه لعنت به اين در جا زدن. كي مي خواد دست از لج بازي برداره EA Sports من نميدونم
حالا شما این طور میگی چون بازی اورجینال را نخریدی اگه 50 دلار داده بودی که تا همین الان هم بهش فحش میدادی ! :27:
همانند هر سال امسال نیز شاهد عرضه ی نسخه از سری بازی های فیفا خواهیم بود ، بازی ای که موفق به اخذ عنوان " پرفروش ترین بازی شرکت EA " در سال گذشته ی میلادی نیز شد.
برخلاف Konami که چندین سال است تغییری محسوسی در روند ساخت سری بازی PES خود نمیکند ، مسئولین شرکت EA هر سال با سیل عظیمی از تغییرات بازی خود را روانه بازار میکنند به طوری که با توجه به وضع کنونی و سیاست هایی که شرکت Konami در پیش گرفته می توان FIFA را برنده ی " جنگ فوتبال" بر روی کنسول های نسل فعلی دانست.
با توجه به موفقیت های گسترده ی FIFA09 شاید به ذهن کمتر کسی خطور کند که امسال نیز شاهد تغییراتی در این بازی خواهیم بود ، اما مسئولین شرکت EA نشان دادند به فکر هرچه بهتر کردن عنوان خود و تنگ تر کردن عرصه بر Konami و PES هستند.
بنا به گفته ی سازندگان بازی اکنون 45% ساخت بازی به پایان رسیده است.
در این جا نگاهی خواهیم داشت به FIFA10 و آن چه از این بازی در نمایشگاه E3 امسال به نمایش در آمد.
همانند هر سال ، امسال نیز بیشتر عکس های تبلیغاتی بازی مربوط به تیم منچستریونایتد است
مهم ترین و اصلی ترین تغییر ایجاد شده در FIFA10 که سازندگان بازی در مصاحبه با اکثر سایت ها و مجلات معتبر به آن اشاره کرده اند نحوه ی کنترل بازی و "سیستم چرخش 360 درجه ای" است. تا به امروز سری بازی های FIFA تنها از چهار جهت اصلی(بالا ، پایین ، چپ و راست) و چهار جهت فرعی پشتیبانی می کردند ، اما از این به بعد و با معرفی سیستم مذکور آزادی عمل بازیکنان بسیار گسترش یافته است.
شاید درک تفاوت سیستم قبلی و جدید با یک مثال راحت تر باشد. تاکنون شما هیچ گاه نمی توانستید در یک مسیر دایره ای شکل حرکت کنید و در بهترین حالت دایره ی شما دارای لبه هایی می شد ، اما از این به بعد شما می توانید به راحتی حول یک نقطه ی فرضی بر روی زمین بچرخید. اما این قابلیت چگونه می تواند بر روند کنترل بازی تاثیرگذار باشد؟ شما از این به بعد برای پشت سر گذاشتن مدافعین مجبور به انجام حرکات زیگ زاگی و توقف آنی نخواهید بود بلکه می توانید به راحتی و با انتخاب جهت مناسب از بین 2 مدافع مستقیم خود عبور کنید. مسلما این قابلیت تنها به مورد ذکر شده ختم نخواهد شد و بر بخش های دیگر بازی نیز نظیر ضربات آزاد ، کرنر ، کات دادن به توپ و ... تاثیر گذار خواهد بود.
دیگر بخشی سازندگان بازی وقت زیادی بر روی آن صرف کرده اند "نحوه ی حرکت و جایگیری بازیکنان" است، اینبار بازیکنان شما با هوشیاری بیشتر در زمین حاضر خواهد شد و صرفا به منزله ی آدم آهنی هایی نخواهند بود که شما آن ها را کنترل می کنید. اینبار بازیکنان شما قادر خواهند بود نحوه ی حرکات مدافعین حریف رو تجزیه و تحلیل کنند و در مواقعی که شما کنترل آن ها را به دست ندارید در بهترین موقعیت ممکن جایگیری کنند تا در هنگام حمله شما همانند FIFA09 شما را دچار مشکل نکنند. یکی از بزرگترین مشکلات FIFA09 نحوه ی جایگیری بازیکنان و دخالت های بیجای آن هاست که در بازی های سنگین با رقابای سرسخت در بخش Online بسیار برای شما دردسرساز است و کم پیش نمی آید که در هنگام حمله بازیکنان خودی مانع حرکت شما شوند! یا با جایگیری فوق العاده ی خود توپ را دفع کنند!
به نظر می رسد امسال بر روی چهره ی بازیکنان بیشتر از پیش کار شده
البته در مقابل این پیشرفت چشمگیر مهاجمان ،سازندگان قول داده اند مدافعین نیز رشدی به تناسب مهاجمین داشته باشند تا همانند FIFA09 خط دفاع شما با وجود 4 مدافع باز هم خالی بماند! David Rutter تولید کننده ی بازی در شرکت EA در اینباره می گوید:" ما از گزارش هایی که دوستاران بازی در مورد شرکت مدافعین در امر هجوم و خالی گذاشتن دفاع داده اند خسته شده ایم و اینبار میخواهیم اینبار از آغاز این مشکل را ریشه کن کنیم تا بعد از منتشر شدن بازی محبور به ارائه ی Update و برطرف کردن این مشکلات نباشیم."
بنا به گفته ی سازندگان چندین انیمیشن و حرکت جدید نیز برای دروازه بان ها در نظر گرفته شده تا در هنگام سانتر توپ بر روی خروج ها بهتر عمل کنند.
شاید یکی از چیزهایی که بر خلاف فوتبال واقعی در سری بازی های FIFA بسیار کم دیده شده باشد یا بهتر بگوییم هرگز دیده نشده باشد بیرون کشیدن توپ از لب خط است. اینبار بازیکن ها قادر خواهند بود توپ هایی را که در حال بیرون رفتن از زمین هستند به زحمت به داخل زمین برگردانند، به همین منظور بازیکنان میتوانند با خارج کردن خود از زمین و با گذاشتن نیم اثری بر روی توپ مانع از خروج آن شوند. البته این به منزله حذف کامل سیستم "رها کردن توپ" نیست ، بلکه بازهم اگر بازیکن احساس کند به توپ نمیرسد آن را رها خواهد کرد.
حتما اگر تاکنون FIFA07-08-09 را بر روی کنسول ها بازی کرده باشید Arenaی این بازی را در هنگام Loading ها دیده اید. در این بخش شما قادر هستید با انتخاب یک بازیکن به انجام حرکات فردی و ... بپردازید اما قرار است در FIFA10 این بخش به یک Practice Mode(قسمت تمرینی) برای بازی تبدیل شود جایی که 2 تیم 11 نفره میتوانند به تمرین بپردازند و بر روی ضربات مختلف ایستگاهی و ... تمرین کنند. با اضافه شدن این بخش خلاء یک بخش تمرینی مناسب برای افراد تازه کار نیز از بین خواهد رفت.
از دیگر امکانات اضافه شده به بازی که البته هم اکنون نیز بر روی نسخه ی PC بازی موجود است “Quick Free Kick” است. همان طور که از اسم این سیستم مشخص است شما می توانید زودتر از زمان موعد ضربه ی آزاد خود را شلیک کنید و حریف را غافلگیر کنید. مسلما این مورد بیشترین تاثیر و کارایی خود را بر روی بخش آنلاین خواهد داشت جایی که دو فرد متفکر در مقابل هم قرار می گیرند و برای پیروزی به هر روشی دست میزنند.
سازندگان قول بهتر کردن بخش های آنلاین بازی به خصوص مد Be A Pro را نیز داده اند البته هنوز مشخص نیست که FIFA10 قابلیت پشتیبانی از 22 نفر(11vs11) را خواهد داشت یا خیر! اما در صورت اضافه شدن دروازه بان ها به این مد مسلما هیجان بیشتری بر بازی حاکم خواهد شد.
بر خلاف روال هر سال امسال بخش پرطرفدار Manager Mode نیز شاهد تغییراتی خواهد بود. بنا به گفته ی آقای Rutter :" ما قصد داریم با توسعه ی این بخش المان های Realstick آن را بیشتر کنیم تا هیجان بیشتری بر بازی حاکم شود و این بخش خیلی خشک و تکراری سپری نشود. به همین منظور ما هدف اصلی خودمان را بر روی بخش Transfer( نقل و انتقالات) بازی قرار داده ایم ، اینبار بازیکنان تنها با پیشنهاد شما روبرو نخواهد بود بازیکنان از سوی تیم های مختلف پیشنهادهای مختلفی را دریافت خواهند کرد و مسلما به بهترین آن ها جواب مثبت خواهند داد."
همان طور که می دانید حدود 2 ماه پیش یک مد جدید تحت عنوان “Ultimate Team” به بازی اضافه شد که خیلی زود به یکی از محبوب ترین مدهای این بازی تبدیل شد و در ظرف کمتر از 2 ماه بیش از 1 میلیون بار نیز دانلود شد. قرار است اینبار Ultimate Team از آغاز در FIFA10 موجود باشد بنابراین دیگر نیازی به خرید این مد برای FIFA10 همانند FIFA09 نخواهد بود.
به نظر می رسد اگر سازندگان تنها به وعده های داده شده ی خود جامه ی عمل بپوشانند کار بر رقیب آن ها یعنی Konami و PES بسیار سخت تر از قبل خواهد شد. به هر حال گذشت زمان همه چیز را مشخص خواهد کرد و ما امیدوار هستیم هر دوی این بازی های بتوانند امسال هواداران خود را راضی کنند.
منبع:
Behnam_o2
04-06-2009, 01:05
وقتی من این نور پردازی تاپ و این گرافیک فوق العاده رو میبینم دیگه دلم نمیخاد حتی اسم pes رو بیارم . واقعآ نامردیه اگه واسه pc نکست نباشه. واسه pcلعنتی رو کی رونمایی میکنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این EA واقعا شورشو در آورده این جا رو ببینید:
آخه این یعنی چی؟!:18::2::41::13:
Electronic Arts EA فکر کنم امشب اطلاعاتی از بازی منتشر بشه
google_boy07
04-06-2009, 17:36
سلام .............
عکسهای fifa 10 نسخه pc که اومده :18:
سایت ign گذاشته:
وای واقعا" منتظرم ببینم امشب چه اطلاعاتی داره
maximiliyanus
04-06-2009, 18:51
اینا که مال نسخه ی کنسولیه فکر نمیکنم مال پیسی باشه اگه واقعا مال پیسی باشه ینی واسه pc هم نکست زده که اینم عمرا اگه باشه....
P A R S A
04-06-2009, 19:11
نسخه کنسولی (X360) اومده؟
نسخه کنسولی (X360) اومده؟
تو باغ نیستی مث اینکه عزیز
نه بازی تو اوایل آبان ماه مثل همیشه ریلیز میشه
kingmohsen
05-06-2009, 00:25
شایدم بیشتر!
ببخشید اما این رو باید بدونید که بازی 70 درصد به گرافیک ربط داره ، 10% به سی پی یو، 10% به رم و 10% به هارد و ویندوز
مثالا الان سیستم من سی پی یو 2.8 ای ام دی - رم 1 گیگ هستش
یه موقع کارت گرافیکم 8400 بود و بازی هایی مثل جی تی ای رو با حداقل گرافیک بازی می کردم
رفتم کارت گرافیکم رو عوض کردم و یه گرافیک 9800 جی تی ایکس با 1 گیگ رم DDR 3 که 512 بیتی هستش رو خریدم
الان جی تی ای رو با نهایت گرافیک بازی می کنم بدون هیچ مشکلی
حتی بازی هایی مثه گرید - وانتد - ایکس من - آندر کاور و ... رو با نهایت گرافیک ممکن و بدون حتی یک صدم افت فرم بازی می کنم. ( با رزولیشن 1440 در 900 و با آنتی الیسینگ 16 ایکس) نه سی پی یوم رو عوض کردم نه رم رو افزایش دادم
حالا یکی از دوستام هست که با سی پی یو 4 هسته ای و رم 4 گیگ نمیتونه حتی کال اف دیوتی 4 رو با نهایت گرافیکش بازی کنه چون کارت گرافیکش 7300 هستش
تو بازی فقط و فقط گرافیک مهمه نه چیز دیگه
یعنی بازی ای مثله فیفا برای محاسباتش به بیش از 2 میلیون و هشتصد هزار محاسبه در ثانیه نیاز داره که سی پی یو ی من نتونه انجام بده؟!!!!
حتی اگه بخاد تا پلک زدن کل تماشاچیان زمین رو حساب کنه بازم به راحتی آب خوردن می تونه چون نهایتا به 800 هزار تا هم محاسباتش نمی رسه. این GPU کارت گرافیکه که می یاد محاسبات فیزیکی و انیمیشن ها را محاسبه می کنه نه cpu
Behnam_o2
05-06-2009, 00:41
سلام .............
عکسهای fifa 10 نسخه pc که اومده :18:
سایت ign گذاشته:
سرخوشیا اینا که واسه کنسوله اگه واسهpc اینطوری نکست بود که بکس از خوشحالی پی سی فروم رو روسرمون خراب میکردن:46:
EASPORTS-FIFA
05-06-2009, 01:51
چی شد پس مگه قرار نبود امرز یه چیزایی منتشر شه؟؟؟:19:تازه الان 2:50 دقیقه ی بامداده یعنی 2 ساعت و 50 دقیقه هم از روزی که قرار بود اطلاعات قرار بگیره گذشته!!!:41:
دوستان اطلاعاتی از بازی منتشر شد
یه نظر سنجی قرار داده شده که بهترین بازیکن دنیا کیست که فکر کنم برای کاور میخوان استفاده کنن و یه روز شمار دیگه 75 روز دیگه اطلاعاتی از بازی منتشر میشه و یه سری اسکرین شات
مثل همیشه تنها برتری فیفا نسبت به سوکر عکس های قبل از اننتشار بازی هست.
حالا اون روز شمار مربوط به چی میشد؟این روز شمار جدید چیه ؟
به نظر من بهترین خبر همین حرکت در 16 جهت بود که منو خیلی خوشحال کرد .امیدوارم توی pes هم این مساله پیاده بشه .الان حرکات بازیکنان توی pes یک مقداری مثل رباته .
حالا ما اینقدر داریم به فیفا دلمونو خوش میکنم آخرش میبینی برای pc کارنت میزنن :41:.
P A R S A
05-06-2009, 11:36
تو باغ نیستی مث اینکه عزیز
نه بازی تو اوایل آبان ماه مثل همیشه ریلیز میشه
خیلی هم سوت نیستیم ... با توجه به روزشمار صفحات قبل و حرف های بچه پرسیدم!
:37: خوب دوستان واقعا متاسفم که باید این خبر رو بهتون بدم ! خداحافظ فیفا ! همین الان هر کار می خواین بکنین بکنین ! نمی دونم 360 بخرین یا پی سی تونو بندازین سطل آشغال !!! هر کار که می خواین بکنین همین الان بکنین ! بر اساس مطالب سایت فیفا ساکر بلاگ که در لینک زیر می بینید !
نسخه ای نکست جنی برای پی سی در کار نخواهد بود ! :41:
فقط ای اِی گفته که یه سری تغییرات اساسی تو گیم پلی نسخه ی پی سی خواهد داد !
اونم به شرح زیر :
EA’s response to next-gen
Team-Styles®
FIFA 10 gameplay fundamentals
• More responsive gameplay
○ Slightly faster transition
○ More fluid animations
○ Improved heading and crossing
○ Improved player switching
○ Simple to do skill moves
○ Auto-evade slide tackles
• Updated collision system
○ Less colliding with team mates
• Improved teammate support
○ Improved teammate support runs
○ More passing and crossing actions
• Improved goalkeeping
○ New GK distribution (pass based on Team-Styles®)
○ Improved deflections and variation
○ Quicker off the line in one-on-one situations
• Updated set-pieces
○ Quick throw-ins and free-kicks
• Game settings
○ New authentic game speed
○ Legendary difficulty added
Team-Styles®
• 26 different team-styles
• Attacking and defensive style for every club
• Authentic AI will play more like real life team
• Commentary feedback as the play and style unfold
• Custom styles – 14 different options
Pre-match scout report
• Learn oppositions tactics and strong/weak players
Refined online gaming
• Fixed disconnect issue
• Fixed “ready to play” issue
• Fixed slow frame-rate issue
• Made logging in more straight-forward
• Friends list and messaging service
Refereeing improved
• Improved referee intelligence
• Improved linesman and referee animations
Graphical enhancement
• Untucked shirts
• New gameplay HUD
• More cinematic emotion
• Cultural NIS scenes
• Stadium attendances shown in crowd
• Supporters wear club colours
Finally, the big question… Why is there no next-gen engine on PC?
It’s down to the fact that not everyone has a high-end PC, but in time it will get closer. Currently only 10% of consumers have machines capable of running the next-gen engine.
اینم شاهدی دیگر بر مطلب پست قبلیم ...
فقط می تونم بگم متاسفم ! برای EA که بزرگترین دروغ گوی جهان گیمینگ هست !
خوب از تمام این حرفها هم که بگزریم می رسیم به این قضیه که یکی از تهیه کنندگان نسخه پی سی گفته از موقعی که فیفا 09 پی سی منتشر شد بیشتر فروم های معتبر فیفا رو زیر نظر داشته و سعی کرده کلیدی ترین نکاتی که همه منتقدین گفته رو اصلاح کنند و صد البته که موتور بازی موتور بهبود یافته نسخه 09 پی سی خواهد بود ! ولی خوب موتور نکست جن نخواهد بود !
اطلاعات جدیدتری هم در مورد پی سی منتشر شده :
EA Sports revealed more info about PC version of FIFA 10.
Posted by Luke Didd, FIFA PC Producer :
Since the release of FIFA 09 I have been watching the forums very closely to try and work out what we can do to improve the gameplay for FIFA 10. There were many requests made and lots of attention given to the fact that people wanted FIFA 10 PC to have the same gameplay as Next Gen. Although we have listened to all requests we have decided that FIFA 10 PC is made specifically for the PC gamers, therefore we are now striving to deliver a gameplay engine that not only takes some key areas from the Next Gen game, but also gives us some exciting innovations that will only be available to FIFA 10 PC gamers. Now, although there is probably some initial disappointment to this, I ask that you read on and see some of the things we have done to our PC engine. There will be many more gameplay enhancements to be announced over the next few weeks and months
New Collision System
The new collision system includes a new collision avoidance system to ensure players have the intelligence of where other are on the pitch.
This will result in less colliding with team mates (should only happen when appropriate) and more realistic collisions with opponents.
More realistic gameplay responsiveness
We looked at ways to make the responsiveness of the game more realistic than before. This will see you noticing:
- Faster transition between control command to action, removing frustrations with waiting for things to happen.
- Fluid movement with more better animations.
- Improved player switching
- Auto-Evade slide tackle system to allow players to continue dazzling runs when slide tackle come flying in.
Heading and crossing
Heading and crossing is more realistic than ever before, with the following:
- Aerial Battles, battle with your opponent and win those all important headers.
- New Heading power physics see you scoring those bullet headers, making those runs down the wings all important
Referees:
Referee realism is also a feature of FIFA 10, with more intelligence and realistic decision making. We have also improved the animations too.
خلاصه بعضی از مطالب بالا ! هوشمند تر کردن داور خنگ ! که کلا تعطیل بود تو نسخه 09 و اضافه کردن انیمیشن های جدید واسه داور !
سانتر ها و هد زدن ها رو تغییر دادن و از حالت قدیمی در آوردن ... نبردهای هوایی بر سر توپ طبیعی تر شده ... تعمیر سیستم تکل زنی بازی و بهبود آن ... بهبود تغییر بازیکن در حین بازی ... حرکات نرمتر بازیکنان و تصحیح حرکات احمقانه آنها ! پیاده سازی سیستم عملکرد سریع که گاهی اوقات (البته زیاد ) دیده می شد که شما فلان حرکت را می خواستید انجام دهید ولی با زدن کلید مورد نظر در همان موقع اتفاق نمی افتاد و باید کمی صبر می کردید (این موضوع نیز اصلاح شده) ! و و و که باید متن انگلیسی رو خودتون بخونید دیگه یا یکی از دوستان ترجمه کنند !
فعلا ! بی خود هم منتظر فیفا 11 نباشید !
joey jordison
05-06-2009, 16:03
خوب اینکه کاملا مشخص بود فیفا 10 برای PC نسل بعد نیست!!شاید تو این نسل فیفا نکست جنی روی PC شاهد نباشیم!!!
ولی مسئله ای که پیش میاد!!اینه که فیفای خوبی را امسال روی PC قرار هست ببینیم!!
اون جور که گفتند فیفا 10 روی PC درسته 100 نکست نیست اما 80 درصد به اون نزدیک هست!!
فعلا منتظر باشیم ولی بازی خیلی به نکست جن نزدیک خواهد بود!!
شات های جدید FIFA 10
کاش نسخه نکست واسه PC هم میومد:41:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایز اصلی به ترتیب از راست به چپ
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Spaniuly
05-06-2009, 18:07
نو آوري در كنترل بازيكن
دريبل 360 درجه: براي اولين بار تجربه كاملا صحيح دريبل 360 درجه رو در حالي خواهيد داشت كه قبلا امكان اجراي اين دريبل در حاليكه بين دو مدافع حريف قرار گرفته ايد و به عنوان يك حركت تكنيكي نياز به حركتي سريع داريد وجود نداشت.(توضيح: زماني اين دريبل قبلا جواب مي داد كه شما با يك مدافع در حالت تك به تك بوديد و اين دريبل موثر ترين روش براي جا گذاشتن بود)
دريبل تخصصي: تكنولوژي پيشرفته انيمشن حركات تاب دار يك بازيكن به شما اين امكان را مي دهد كه در مواجه با مدافعان حريف بتوانيد مانور لازم و حفظ توپ رو با دريبل هاي عرضي مناسب همچون بازيكنان بزرگ فوتبال جهان انجام دهيد.
ويژگي هاي گيم پلي
آزادي بازي فيزيكي: به هنگام دريبل هاي پهن و نبرد تن به تن دريبلر و مدافع مقابلش و در تصادف و كشاكشي كه بين آنها حاكم مي شود ديگر امكان پيروزي هر كدام از آنها به راحتي قابل پيش بيني نيست و سرعت و قدرت آنها مطابق واقعيت و نحوه استفاده و اجراي صحيح حركت در پيروزي نبرد تن به تن تاثير گذار خواهد بود.
بازيكن اضطراري: با در اختيار داشتن هوش مصنوعي بازيكنان در هنگام موقعيت هاي متفاوت بازيكنان با حركات بدون توپ و قرار گرفتن در موقعيت هاي مناسب جهت گلزني و استفاده از توپ هاي دريافتي مي توانند موقعيت بسيار خوبي ايجاد كنند.
بهبود هوش مصنوعي در تله افتادن ها: حالا ديگر بازيكنان هوشياري بيشتري نسبت به قبل دارند و مثل سابق به راحتي در تله نمي افتند و مي توانند سريع به توپ برسند و عملكرد بهتري نسبت به سابق داشته باشند.
جايگيري پيشرفته : مدافعين بر اساس هوش مصنوعي پيشرفته مي توانند علاوه بر وظايف خود وظايف ديگر بازيكنان را كه به دلايل مختلف از آن غافل شده اند را پر كرده و در جايگيري ها هوشياري بيشتري داشته باشند. حال بازيكنان مي توانند در موقعيت هاي مختلف با آناليز شرايط در فضاي هاي موثر قرار گيرند. و خلاقانه تر عمل كنند. آنها نوع دويدن هايشان را به صورت خلاقانه اي مورب مي كنند تا بيشترين تاثير را در چنين موقعيت هايي داشته باشند.
دقت بيشتر در پاس كاري ها : دقت در آناليز فضاهاي بهتر به بازيكن اين توانايي را مي دهد كه پاسي كه به دريافت كننده اش مي دهد دقيق تر و صحيح تر باشد حتي در مواقع تحت فشار بودن اين دقت را تحت تاثير قرار مي دهد.
شوت زدن صحيح و موثر: اصلاح سيستم شوت زني. اجراي شوت هاي پيچ دار و انواع مختلف شوت هايي كه در دنياي واقعي فوتبال زده مي شوند باعث مي شود كه نشاط بيشتري از گلزني به اين نحو وجود داشته باشد.
اختيارات مختلف دفاع: دقت تكل هاي بلند افزايش يافته. بنابراين بازيكنان خوب مي توانند در مواجهه با بازيكنان دريبلر با دقت بيشتري توپ گيري كنند. از اينها گذشته تكل هاي با هدف بلاك كردن يك سانتر يا شوت كه قبل از سانتر يا شوت زدن زده ميشود مي تواند بسيار موثر باشد. اين اختيارات كه شما در حالت مناسب مي توانيد به جاي تلاش براي دور كردن توپ مسير توپ را با يك تكل مناسب بلاك كنيد باعث ميشود شانس گل خوردن شما تا حد زيادي كاهش يابد. در كل سيستم دفاعي در فيفا 10 با برنامه تر و تاكتيكي تر خواهد بود.
بهبود هوشمندي دروازباني: بهبود در اين بخش بدين معني است كه حال دروازبان داراي احساس و درك بيشتري مي باشد توضيح اينكه او مي تواند درك كند كه توپ در چو وضعيتي مي تواند دروازه او را تهديد كند و در شرايط خاصي مي تواند توپ ها را دفع كند و حتي در اوج نا اميدي كه توپ در حال وارد شدن به دروازه است مي تواند با يك حركت استثنايي (در مواقعي) توپ را در حالت چمباتمه از روي خط دروازه برگشت دهد. افزايش هوش مصنوعي و رفتار طبيعي و صحيح يك دروازبان در فيفا 10 كاملا رعايت شده.
پاسخگويي به بازخوردهاي گيمرها: يكي از استراتژي هاي فيفا گوش دادن به بازخوردهاي گيمر ها بود بيش از 250 ميليون بازي كه توسط فيفا بازها انجام داده شده بازخوردهايي به همراه داشته مانند بهبود شوت ها بهتر شدن دروازباني و واقعي تر گرديدن نحوه شتاب گيري و سرعت دويدن ها يا وجود داشتن تفاوت در بر خورد به تير دروازه و ... اصلاح و جواب دهي به همه اينها را گيمر ها در فيفا 10 خواهند ديد.
براي اطلاعات بيشتر در مورد ممربيگري و مشاهده عكسها به پست اول مراجعه كنيد و مطالعه كنيد
خیلی هم سوت نیستیم ... با توجه به روزشمار صفحات قبل و حرف های بچه پرسیدم!
اون روزشمار برای گذاشتن مطالب اولیه در ساین فیفا بود.
این جدیده برای مطالب تکمیلیه.:11:
خوب از یک نظر عالی شد !!!!!!!!
چون که اگه نکست میزد مطمئنن از فیفا نکست کنسول بدتر بود و به PES نمیرسید برای همین فیفا باز ها تحت فشار عظیمی از سوی PES باز ها قرار میگرفتند و دیگه نمی تونستند از خودشون دفاع کنن!!!!!
از یک نظرم که افتضاح بود این خبر ( خودتون میدونین )
بخشید این قسمت پلتفرم ه تو سایت فیفا10 کجاست؟:19:
Spaniuly
05-06-2009, 21:48
بخشید این قسمت پلتفرم ه تو سایت فیفا10 کجاست؟:19:
توي صفحه اول سايت فيفا 10 فقط لينك هاي مربوط به پلتفورم XBOX360 و PS3 فعال هست چون فقط اين دو رونماي شدند آخرين مورد هم PC هست كه در كنار PS2 قرار گرفته و از اونجا هم ميشد فهميد كه پلتفورم PC نكست نيست. حالا كه اينطور شد لعنت به EA Sports كه بازي ماه آوريل رو هم منتشر نكرد طبق روال بايد ليگ قهرمانان رو مي ساخت ارديبهشت ماه. ما رو باش فكر مي كرديم مي خواد واسه فيفا 10 (واسه PC) مايه بذاره ولي عكس ها كه هيچ چيز جديدي نسبت به فيفا 09 نداشت حداقل چشمگير نبود به من مي گفت خودم روستر ها رو آپديت مي كردم ديگه ليگ ها رو هم با كريشن مستر ميشد اضافه كرد ديگه لازم نبود ورژن جديد بسازه. حالا تنها اميد ما منيجر مود هست كه انگار بد جوري قراره بتركونه از عكس ها و مطالبي كه در موردش نوشته به نظر مياد قراره بد جوري باهاش حال كنيم من كه به محض انتشار فيفا 10 XBox360 مي خرم. به اميد موفقيت تيم ملي ايران شايد 2010 تيم ملي ايران يه بار ديگه مثل 2006 لايسنس بشه.
Behnam_o2
05-06-2009, 23:54
ااااااااااااااااااااااااا ااا عجب گندیه این ea :2:.دو ساله ملته pc بازو داره سرکار میزاره.:19::19: :2:
EASPORTS-FIFA
06-06-2009, 01:23
انگاری فیفا بازم میخواد pc باز ها رو نا امید کنه:41:پارسال هم خیلی میگفتن که فیفا 09 مثلا 50% نکست هست اما 5 درصد هم نکست نبود!!!امسال هم من کلا امید زیادی به نسخه ی کارنت ندارم.کلا pc بازها همون برن سراغ کونامی چون کارنت فیفا به درد نخوره:2:
خدا کنه ea یک شکست درست و حسابی مقابل کونامی بخوره تا بفهمه که سر کار گذاشتن بقیه چقدر بده
مارو باش این همه منتظر ea شدیم اخرش هم نسخه pc نکست نشد
Spaniuly
06-06-2009, 09:54
خدا کنه ea یک شکست درست و حسابی مقابل کونامی بخوره تا بفهمه که سر کار گذاشتن بقیه چقدر بده
مارو باش این همه منتظر ea شدیم اخرش هم نسخه pc نکست نشد
بهزاد جان شك نكن امسال هم فيفا بيشترين نمره رو مياره دليل داره يك بازي كارنت جنريشن مثل فيفا يك اعجوبه هست يعني وقتي يك بازي كارنت جن هست و مثل فيفا 10 (ساده بگم بازي كارنت جني مثل فيفا 10 تا حالا منتشر نشده نه فقط فوتبال هيچ بازي با اين كيفيت ساخته نشده كه كارنت باشه) حتي ممكن هست نمره اش 10 هم بشه چون از طرفي منيجر مود و ساير بهبود هاي گيم پلي و وجود هوش مصنوعب بالا دست به دست هم مي دند تا فيفا 10 امسال نمره كاملي بدست بياره اين سياست درسته به نفع EA Sports هست ولي ضد حالش رو ما مي خوريم
در جواب دوست عزيزم كه در مورد عكس از نسخه PC سوال كرده بود بايد عرض كنم كه هنوز رو نمايي نشده واسه همينم احتمال نكست بودن PC در حد صفر هست نه دقيقا خود صفر. به اندازه اپسيلون درصد احتمال داره كه ميشه صفر فرض كرد. از اينها گذشته توي نماهاي نزديك فيفا كلا كيفيتش مطابق نسخه نكست هست حتي توي 09 هم همينطور بود توي نماي خود بازي و حين بازي بود كه تفاوت احساس ميشد.
من که فکر نکنم تمسال نسخه pc نمره بالایی بیاره
از اونور کونامی یک تکون حسابی داره به بازیش میده و این کار فیفا رو مشکل تر میکنه
فکر کنم این بار کونامی نمره بیشتری بگیره
joey jordison
06-06-2009, 13:12
بر عکس امسال نسخه PC خیلی بهتر میشه!!
به نظر من EA اگه بخواد برای هواداراش مایه بزاره فوق نهایت منوی فیفا10 PC رو اونم 90% نکست میکنه!
نه به هیچ عنوان PES به گرده پایه فیفا هم نمیرسه ! :
1 - با اومدن چرخش 360 یک ضربه ی بسیار زیادی به PES میخوره ( اگر PES به همچین تکنولوژی ای دست نیابه که فکر نمی کنم دست بیابه )
2 - مود Be A Pro توی فیفا 10 فوق العاده میشه اونطور که David Rutter گفته ( و با لایسنس بودن تیم هایه فیفا دیگه Bal رو توی جیبش میزاره )
3 - منیجر مود که فوق العاده عالی میشه ( دیگه تیم هایه قدرتمند تهه جدول نیستند و ما واقعا کارمون سخت میشه البته نقل و انتقالاتم بهتر میشه )
در هر صورت من میترسم Arena رو بردارن با اومدن Practice مود که فکر نمی کنم یکی از عامل های موفقیت فیفا یعنی Arena رو بردارن به نظر من اگه هم تمرینی رو اضافه کنن هم Arena هم باشه ( حالا چه توی تمرینی چه توی همین منو ) دیگه فیفا فوق العاده میشه!!!!!
با یک شاهکار رو به رو هستیم!
نه به هیچ عنوان PES به گرده پایه فیفا هم نمیرسه ! :
1 - با اومدن چرخش 360 یک ضربه ی بسیار زیادی به PES میخوره ( اگر PES به همچین تکنولوژی ای دست نیابه که فکر نمی کنم دست بیابه )
2 - مود Be A Pro توی فیفا 10 فوق العاده میشه اونطور که David Rutter گفته ( و با لایسنس بودن تیم هایه فیفا دیگه Bal رو توی جیبش میزاره )
3 - منیجر مود که فوق العاده عالی میشه ( دیگه تیم هایه قدرتمند تهه جدول نیستند و ما واقعا کارمون سخت میشه البته نقل و انتقالاتم بهتر میشه )
در هر صورت من میترسم Arena رو بردارن با اومدن Practice مود که فکر نمی کنم یکی از عامل های موفقیت فیفا یعنی Arena رو بردارن به نظر من اگه هم تمرینی رو اضافه کنن هم Arena هم باشه ( حالا چه توی تمرینی چه توی همین منو ) دیگه فیفا فوق العاده میشه!!!!!
با یک شاهکار رو به رو هستیم!
سلام اینا که گفتی برای نسخه pc هست و ایا اعتباری برای گفته ات داری در ضمن در مود Be A Pro مثل pes میشه من فقط به خاطر مود بال pes رو بازی میکردم وگرنه اصلا" نیمیرفتم دوروبرش:27:
joey jordison
06-06-2009, 18:10
نه به هیچ عنوان PES به گرده پایه فیفا هم نمیرسه
داداش یک حرف هست این موقعها میگن..........جوجه را آخر پاییز میخورن: دی
با یک شاهکار رو به رو هستیم
فعلا که زائیده این فیفا نکست!!
تو همین حالت از عکسها هیچ فرقی با 2009 نداشته!!این یک دونه 360 درجه هست اونم باید دید آخر سر چی میشه!!
Masoud King
06-06-2009, 18:11
در اینکه امسال فیفا 10 نسخه Next-Gen خیلی عالی خواهد بود شکی نیست!
چون سایت GameSpot به این نکته اشاره داره که نسخه ای که اونا از رو اون Hands-on خودشون رو نوشتن تنها 50 درصد نسخه نهایی بوده! اینطور برداشت میشه که تمام این تصاویر منتشر شده بازگو کننده ی 50 درصد فیفا 10 هستش! و همچنین پیتر مور رئیس EA SPORT برای این بازی خواهان میانگین امتیاز بالای 90 درصد هستش!
خوب همه چیز گویای این هستش که امسال باید منتظر یه شاهکار فوتبالی بود......
همچنین در مورد اون شمارشگر سایت فیفا هم باید بگم که طبق گفته ی مدیر فروم رسمی فیفا این شمارگر مربوط به تاریخ انتشار خود بازی یا دموی اون نیستش!
joey jordison
06-06-2009, 18:15
شما گیم اسقات رو ول کن........همین سال پیش جوری از فیفا روی PC تعریف میکردن که هر کی نمیدونست فکر میکرد Ultra Nextgen میخواست بیاد روی PC!!ولی چی شد......هیچی
فعلا که ما داریم میبینیم فیفا نکست هیچ فرقی حداقل از گرافیکی نداره!!تا جایی که دوستان موقع انتشار تصاویر فکر کردن فیفا 09 دیدن!!
Masoud King
06-06-2009, 18:33
شما گیم اسقات رو ول کن........همین سال پیش جوری از فیفا روی PC تعریف میکردن که هر کی نمیدونست فکر میکرد Ultra Nextgen میخواست بیاد روی PC!!ولی چی شد......هیچی
فعلا که ما داریم میبینیم فیفا نکست هیچ فرقی حداقل از گرافیکی نداره!!تا جایی که دوستان موقع انتشار تصاویر فکر کردن فیفا 09 دیدن!!
یعنی شما اطلاعاتت در مورد فیفا 10 از نویسنده گیم اسپات که بازی رو از نزدیک دیده بیشتر هستش؟!!
خوب گفتم که این چیزی که دیده شده تنها 50 درصد فیفا 10 نسخه نکست جن هستش!
همه چیز گرافیک نیست ( البته هنوز کسی از گرافیک پایانیه بازی خبر دار نیست)!
اینطور که معلومه همه رفتن طرفه PES و باید هم برن!:27:PES ای که امسال میخواد چهره هاش رو 3D بزنه ببینیم چی میشه!!!
خواهید دید که PES 2010 به فیفا 09 هم نمیرسه!
واقعا متاسفم برای طرفداران فیفا که به فیفا خیانت کردند :دی :31:
واقعا جالبه این PES ای که ازش تعریف میکنند فقط یک چهره ی مسی رو خوب کار کرده و تریلر مسی رو میده اگه توانایی داره چهره هایه دیگه رو به نمایش بگزاره تا ببینیم همش مثل چهره مسی هست یا نه !:27:
بعدشم 90% فوتبال به گیم پلی هست که همه و همه میدونند که PES به گرده پایه فیفا هم نمیرسه طوری که من دوستم یکی از طرفداران متعصب PES بود وقتی رفتیم با هم فیفا 08 ( اونم 08 ) بازی کردیم دهنش وا موند!
5 % هم به گرافیک مربوط هستش که باز هم فیفا سرتره!
5 % هم به جزئیات مربوط هست که در این بین فقط 1% یا کم تر به چهره پرداخته میشه اصلا چهره چی هست ؟ مگه ما می خوایم بازیه 3وم شخص بکنیم که چهره رو میگین ( تازه توی اونم چهره مهم نیست )به نظر من لایسنس تیم ها و مود ها و تمامیه امکانات از جمله رنگ پیراهن و گارد هایه کناره زمین و ... مهم تر از چهره هستند حد اقل اونا رو میشه دید چهره رو که نمیشه دید میشه؟
نکنه می خواین از اون بالا روی یارو زوم کنین؟ :27:
جوجه رو آخر پاییز میشمارن :27::27::2::2:
آره مهران جان واقعا اگه PES تونست به گرد پایه فیفا برسه من همینجا رسما طرفداره PES میشم!!!!
من موندم شما با چه دلایلی این حرفا رو میزنین و با چه منابعی و با چه چیز هایی؟
یک عکس مسی اومده انگار دیگه PES شده خدا!
هر موقع گیم پلیش از فیفا بهتر شد بعد بگین!
من که میدونم همه ی اینا به خاطر نکست نشدن فیفا برای PC هست!
وگرنه اگه 360 داشتین عمرا عمرا این حرفا رو نمی زدین!
همون Arena ی فیفا به همه ی PES میرزه!
joey jordison
06-06-2009, 19:02
یعنی شما اطلاعاتت در مورد فیفا 10 از نویسنده گیم اسپات که بازی رو از نزدیک دیده بیشتر هستش
به هیچ وجه من اطللاعاتم بیشتر نیست!!شما این مقاله را در مورد فیفا 09 PC نوشته شده توسط GAMESPOT را بخون بعد بیا نظرت را بگو!!فقط نگاه کن منتقدان گیم اسپات این preview را نوشتن منتقدان گیم اسپات!!!!!!!اینم لینک پایین تو فروم فیفا 09 ساسان جان گذاشتن!!
یک چندتا از صحبتهاشون رو من نقل قول میکنم!!!میبینی که منتقدان گیم اسپات هستن!!!
استفاده از موتور گرافیکی جدید که سبب شده گرافیک بازی با گرافیک نسخه ی ps3 و xbox 360 برابر باشد
چیزی در حدود 350 انیمیشن جدید اضافه شده است
با توجه به اینکه ساخت بازی هنوز در مرحله ی آلفاست زمان زیادی برای برطرف کردن این نواقص وجود دارد
و ...............
وگرنه اگه 360 داشتین عمرا عمرا این حرفا رو نمی زدین
بنده اگه بخوام 3 سوت میتوانم داشته باشم اما نمیخوام.............مگر در یک مورد که BioShock 2 روی PC نیاد!!
Spaniuly
06-06-2009, 19:09
واقعا متاسفم برای طرفداران فیفا که به فیفا خیانت کردند
اتفاقا منم واسه فيفا متاسفم كه به ما طرفداراش خيانت كرد. ولي من كلا از هر دو بازي خوشم مياد و البته چون كنسول ندارم فيفا 09 بازي نكردم اگه داشتم تمام وقت فيفا مي زدم ان شا الله يه XBOX مي خرم تابستون حال فيفا 10 رو اساسي مي برم. PES هم بازي ميكنم با PC
اتفاقا منم واسه فيفا متاسفم كه به ما طرفداراش خيانت كرد. ولي من كلا از هر دو بازي خوشم مياد و البته چون كنسول ندارم فيفا 09 بازي نكردم اگه داشتم تمام وقت فيفا مي زدم ان شا الله يه XBOX مي خرم تابستون حال فيفا 10 رو اساسي مي برم. PES هم بازي ميكنم با PC
ببخشید اما ببینم واقعا شما فکر میکردید فیفا برای PC نکست جن بشه؟
آرمین جان این چیزه معمولی ای هست که فیفا رو برای PC کارنت میدن و دیگه واقعا من دهنم وا موند که شما میگید خیانت کرد! چه خیانتی؟ 90% خارجی ها کنسول دارن و همه هم دارن از این بازیه فوق العاده لذت میبرند!
اگه شما میگین خیانت اما من نمی گم چی کار می خواستی EA بکنه؟؟؟؟
نکست میزد؟
این همه دلیل هست که فیفا برای PC نکست نمیزنه !! دیوونه که نیستش نیاد نکست بزنه یا مشکل که نداری تواناییه مالی EA هم اینقدر بالا هست که از تمام شرکت هایه بازی سازی بیشتر پول در میاره!
واقعا جالبه که تمام نسخه هایه قبلیه فیفا کارنت هست پس شما چجور طرفداری هستین؟
ماشالله اگه طرفداره کارنت هستید که با یک فیفا کارنت فوق العاده رو به رو خواهید شد!!!!!
اگرم نکست بازی میکنین که باید منتظر یک بازیه فوق العاده باشین!
به هیچ وجه من اطللاعاتم بیشتر نیست!!شما این مقاله را در مورد فیفا 09 PC نوشته شده توسط GAMESPOT را بخون بعد بیا نظرت را بگو!!فقط نگاه کن منتقدان گیم اسپات این preview را نوشتن منتقدان گیم اسپات!!!!!!!اینم لینک پایین تو فروم فیفا 09 ساسان جان گذاشتن!!
یک چندتا از صحبتهاشون رو من نقل قول میکنم!!!میبینی که منتقدان گیم اسپات هستن!!!
و ...............
بنده اگه بخوام 3 سوت میتوانم داشته باشم اما نمیخوام.............مگر در یک مورد که BioShock 2 روی PC نیاد!!
میدونید که نسخه ی PC ساله 2009 فیفا بد نبود از لحاظ گرافیک!
ماشالله گرافیک که از PES بهتر بود!
اون چمن!
اون انیمیشن های زیبا!
فقط مشکلش با گیم پلیش بود و هیچ ( البته باگ هایه زیادی هم داشت )
خوب انیمیشن هاشم زیاد بود کم بود؟
به هر حال باید قبول کنی که بهترین سایت Periview نویس این مطلب رو نوشته!!!!!!!!
و اون هم نسبت به فیفا کارنت هایه قبلی نوشته بود!
در ضمن باید بگم که الان با این E3 ای که گذشت حدود سه چهارم بازی های ماله کنسول بود!
این ماکروسافت مثل اینکه PC رو فراموش کرده !
به نظره من که حداقل برای چندین بازیه زیبا از ماکروسافت و دوری از مشکلات PC یک Xbox 360 ی که فقط 300 هزار تومنه بهترین راهه!
مهران جان من میدونم اگه بیو شوک 2 رو فقط توی آمریکا بیرون بدن تو میری اونجا بازی می کنی :دی :31:
EASPORTS-FIFA
06-06-2009, 21:17
مقایسه ی حقیقی:
fifa next vs pes next
مقایسه ی مافیایی:31:(pes و pc بازان)
fifa curnet vs pes next
بردنده ی حیقیقی
fifa next
برنده ی مافیایی
pes next:31:
نتیجه:فیفا بهتر است!!!:27::21::8:
اینم نظر بنده:11:
اتفاقا منم واسه فيفا متاسفم كه به ما طرفداراش خيانت كرد
خیانت کودومه بابا؟؟؟؟فیفا مال خودشه میخواد رو pc کارنت بده:31:
joey jordison
06-06-2009, 21:37
به هر حال باید قبول کنی که بهترین سایت Periview نویس این مطلب رو نوشته!!!!!!!!
و اون هم نسبت به فیفا کارنت هایه قبلی نوشته بود
من هر جوری به خودم فشار میارم میبینم فیفا 09 روی PC سال قبل نسبت به فیفاهای قبلی اصلا 365 تا انیمیشن نداشت!!چطور این ها را این یارو گفته فقط خدا میدونه!!تازه این یک موردش بود!!چنان از موس تو بازی فیفا 09 تعریف کرده که انگار چی میخواست بشه!!موس تو فیفا 09 افتضاح بود افتضاح تا جایی که این قابلیت تو فیفا 10 بر خواهند داشت!!
نمیخوام مقایسه ای بکنم و بحثش را باز بکنم پس اون صحبتهایی که در مورد PES کردی فراموش میکنم!!
این اکثر بازیها روی X360 برا PC هم با بهترین کیفیت خواهند بود!!
از بازیهای MW 2 و BioShock 2 و Mass Effect 2 و Alan Wake و Splinter Cell و ...........................روی PC با بهترین کیفیت هم وجود خواهند داشت!!حتما میدونید که این بازیها یک پورت ساده نخواهد بود و برای مثال چیزی که در بایوشاک شاهد بودیم تیمهای جدایی برای طراحی هر نسخه به کار گرفته میشن که تا بازی بد نباشه!!
من هر جوری به خودم فشار میارم میبینم فیفا 09 روی PC سال قبل نسبت به فیفاهای قبلی اصلا 365 تا انیمیشن نداشت!!چطور این ها را این یارو گفته فقط خدا میدونه!!تازه این یک موردش بود!!چنان از موس تو بازی فیفا 09 تعریف کرده که انگار چی میخواست بشه!!موس تو فیفا 09 افتضاح بود افتضاح تا جایی که این قابلیت تو فیفا 10 بر خواهند داشت!!
نمیخوام مقایسه ای بکنم و بحثش را باز بکنم پس اون صحبتهایی که در مورد PES کردی فراموش میکنم!!
این اکثر بازیها روی X360 برا PC هم با بهترین کیفیت خواهند بود!!
از بازیهای MW 2 و BioShock 2 و Mass Effect 2 و Alan Wake و Splinter Cell و ...........................روی PC با بهترین کیفیت هم وجود خواهند داشت!!حتما میدونید که این بازیها یک پورت ساده نخواهد بود و برای مثال چیزی که در بایوشاک شاهد بودیم تیمهای جدایی برای طراحی هر نسخه به کار گرفته میشن که تا بازی بد نباشه!!
واقعا از طرز فکرتون مهران جان متاسفم... :31: ( ناراحت نشی یک موقع )
آخه مگه گیم اسپات میاد انیمیشن هایه توی فیفا رو میبینه؟ که بشماره بگه چند تایه؟ همه ی اون اطلاعات رو EA به او داده!
پس گیم اسپات وقتی میگه بازی 45% درست شده از خودش که در نیاورده! ماشالله اگه شما توی E3 بودین یک چیزی اما حالا که نیستین نمی تونید نظر بدید! چون خود EA به گیم اسپات و خیلی از سایت هایه دیگه گفته که بازی 45% ساختش تمام شده و در Q3 2009 هم عرضه میشه!
پس اینجا گیم اسپات هیچ کاره ی !
اون قابلیت موس هم که فقط ضربه آزاد ها رو 100% توی گل میکرد :دی :31:
خودمم ازش خوشم نیومد کلا از فیفا کارنت خوشم نمیاد ( بایدم نیاد )
خوب خودتون میدونید که بازی هایه فوتبال بیشتر به کنسول میخورن تا PC !
در ضمن PES نمیتونه به فیفا برسه چون فیفا CPU بسیار بالایی میخواد و از نظر گرافیک و سیستم اصلا به فیفا نمی رسه!
در هر صورت من نمیدونم آخر مشکل شما فیفا کارنت زدن EA هست یا اینکه فیفا از PES ضعیف تره؟
که البته اگه دومی باشه چیزه مضحکی هست!!
چون همه میدونن دیگه فیفا از PES بهتره با اون استیله مسخره ای که PES داره!:27::2:
joey jordison
07-06-2009, 12:21
خه مگه گیم اسپات میاد انیمیشن هایه توی فیفا رو میبینه؟ که بشماره بگه چند تایه؟ همه ی اون اطلاعات رو EA به او داده
جلل خالق.......یارو خودش میگه رفتیم بازی کردیم شما میگه EA بهش اطلاعات داده
در هر صورت من نمیدونم آخر مشکل شما فیفا کارنت زدن EA هست یا اینکه فیفا از PES ضعیف تره
من اصلا از فیفا بدم نمیاد!حتی تعریف هم میکنم و همیشه نسخه نکست را هم تعریف کردم!!(سال قبل برو ببین با احمد چه بحثهایی کردیم)
کارنت . نکست هم ندارم خوب باشه میگیم خوب و بد باشه میگیم بد!!حالا فیفا 10 روی PC همون جور که گفتم و میگم یک چیز خوب خواهد بود!!و نمیشه گفت کارنت خواهد بود!!ساخت انیمیشن برای کمک داورها هم تو این نسخه طبق چیزی که گفتن وجود خواهد داشت روی PC !!وجود سبک بازی هر تیم در نسخه PC یعنی بارسلونا با پاسکاریهای سریع و زیاد بازی خواهد کرد و بر فرض مثال تیم دیگه با پاسهای بلند بازی خواهد کرد!!
مبینید من خیلی به این نسخه امید دارم و خوب باشه میگیم خوب و اگه بد باشه میگیم بد دیگه!!به همین راحتی
Spaniuly
07-06-2009, 13:18
من از دوستان: شايان جان و مهران عزيز و ساير دوستان عاجزانه خواهش مي كنم كه كوتاه بيان. آقا من اصلا اشتباه كردم گفتم EA به ما خيانت كرد. دمش گرم. كاملا شايان خوب گفت اين موضوع رو اگه از اول چشممون به فيفا 09 كارنت نمي افتاد و روي كنسول بازي مي كرديم الان بد بين نمي شديم به فيفا. ولي شايان جان حق بده كه مايي كه فقط مي تونيم روي PC بازي كنيم وقتي با فيفا 09 كارنت روبرو ميشيم نا اميد بشيم واقعا قيافه هاي فيفا 09 درسته شبيه تر بودند حداقل از فيفا 08 بيشتر شبيه بود ولي قبول كن يه حالتي داشت توي 09 انگار كريه و شيطاني هستند آدم خوف مي گرفت توي 08 قيافه رونالدينيو چقدر ماه و دوست داشتني بود و عليرغم اينكه توي 09 شبيه تر بود يه حالت منحوس و كريه پيدا كرده بود و آدم اصلا بهش علاقه پيدا نمي كرد. من در كل مي گم به عنوان يه فيفا خور قديمي پارسال بعد انتشار فيفا 09 داشت گريه ام مي گرفت ولي وقتي با نسخه نكست فيفا 09 مواجه شدم دوباره به قدرت و حقانيت فيفا پي بردم. همه حرفاي من يا PES 2009 بازي كردن هاي من رو امسال بي رودرواسي ميگم بذار به حساب حسودي كه نسبت به نكست جنريشن داشتم داشتم از عقده نكست بازي نكردن فوتبال دق مي كردم. واقعا آرزو داشتم كه كنسول داشتم و فيفا 09 رو روي XBox360 بازي كنم ولي خوب نشد ايشالله امسال تابستون مي خرم. ولي يك مسئله رو من عرض كنم با تمام تعصباتي كه هر كسي مي تونه روي بازي مورد علاقه اش داشته باشه. بهتره جانب احترام به علايق ديگران رو هم نگه داره. من به شخص اعتراف مي كنم روي فيفا خيلي تعصب داشتم كه دليل داشتم من هيچ وقت نتونستم با بازي هاي PES كه از نسخه 5 باهاش روبرو شدم برقرار كنم از همون اول نتونستم با گيم پلي بازي PES كنار بيام هميشه دچار مشكل بودم از نسخه 2000 فيفا همه اش با گيم پلي فيفا حال مي كردم كلا اون موقع ها ديد حرفه اي به گيم نداشتم (البته الان هم ادعا ندارم كه ديدم حرفه اي هست ولي بهبود پيدا كرده اين ديد و نگرش) مثلا چون نمي دونستم كه براي ساخت بازي نياز به مجوز هست و دليل غلط بودن اسامي بازيكنان توي PES نداشتن لايسنس از سوي فدراسيون فوتبال فيفا هست. داشتم با خودم مي گفتم اين ژاپني ها هم آخر شاسگول هستند ها اسم علي دايي به اين معروفي رو اشتباه مي نويسند. و يه چنين قضاوت هايي كه در اثر بي اطلاعي و عدم شناخت كافي بود. در هر صورت چون نتونستم با PES و گيم پلي و مشكلات اشتباه بودن اساميش كنار بيام خود به خود به فيفا علاقمند شدم و شديدا به فيفا 07 و فيفا 08 علاقه پيدا كردم وتقريبا اين علاقه به حدي رسيده بود كه كسي اگه از اين دو بازي بد مي گفت هر لحظه احتمال خفه شدنش مي رفت ( دي: ) و شديدا برخورد مي كردم چون تنها چيزي كه نمي تونستم از اين دو بازي بگيرم ايراد بود. اوايل 2008 يعني خبر انتشار بازي يورو 2008 منتشر شده و با انتشار اين بازي و شكست بزرگ اين بازي دلسردي محسوسي رو در من ايجاد كرد انتظار مواجه شدن با يه چنين اثر ضعيفي از EA Sports رو نداشتم. نكست نبودنش هم كه وضع رو بدتر كرد كم كم آماده مي شديم كه PES و فيفا نسخه 2009 شون منتشر بشه همين پارسال رو ميگم همش ميگفتم بازم يه فيفاي جديد و توپ رو خواهم ديد و به احتمال نكست جن و از اون طرف PES يه بازي گند ديگه درست ميكنه كه حالمون ازش بهم بخوره. اگه يادتون باشه همه اش هم از PES و ضعف هاش شكايت ميكردم توي هر دو تاپيك. ولي وقتي هر دو بازي منتشر شد نكات مثبت موجود در PES 2009 من رو شيفته خودش كرد. مودهاي BAL و Champions League اوج لذت رو بهم القا كرد و در نا اميدي حاصل از فيفا 09 كارنت PC مرحم دردم شد. و تا الان هم ادامه داره. مدتي هست كه به اين بينش رسيدم كه نبايد از هيچ كدوم از اين دو بازي به بدي ياد كرد به دلايل مختلف:
1- اكثريت مون پولي براي بدست آوردنشون پرداخت نميكنيم
2- واقعا روي اين بازي ها زحمت كشيده ميشه.
3- اين دو بازي طرفدارهاي تعصبي دارند و بد گفتن از هر كدوم اين بازي ها توهين به طرفداراش هست.
4- تضعيف هر كدوم از اين بازي ها و پشت كردن به يكي از اونها گذشته از اينكه ما رو از يك گيم پرطرفدار به دور مي كنه باعث ميشه كه فرصت مقايسه نقاط ضعف و قوت هاي اونها رو از دست بديم.
و دلايلي كه اگه فكر كنيم خودمون متوجه ميشيم. تضعيف و بد گويي از اين بازي ها به لحاظ منطقي موجه نيست.
پس حرف آخرم اينكه سعي كنيم نكات ضعف و قوت هر دو بازي رو توي تاپيك خودش مطرح كنيم بدون اينكه مغرضانه بشه و سعي كنيم منطقي برخورد كنيم و نكاتي كه سليقه اي هستند از گفتنشون خودداري كنيم اينكه طراحي قيافه توي كدوم بهتره 100% سليقه اي هست. چون هر دو به شيوه اي متفات Face ها رو شبيه سازي مي كنند. يا اين كه گيم پلي كدوم بهتر هست نيازي به بحث نيست چون گيم پلي فيفا به صرف داشتن هوش مصنوعي بسيار بالاي بازيكنان و وجود حركات مختلف تكنيكي و دريبلينگ ها و انعطاف پذيري بالاي بازيكنان و چرخش جالب توجه توپ و خيلي مسائل ديگه بهتر هست. و دليل اين مسئله حمايت بي اندازه دنياي واقعي فوتبال از اين بازي هست در حاليكه هيچ كدوم از اين حمايت ها پشت سر كونامي و بازي PES نيست و مسئله بهتر بودن گيم پلي فيفا هيچ ضعفي رو متوجه سازنده اش نمي كنه چون اين امكانات براش فراهم نيست. سازندگان بازي PES اختيارات كمي دارند. و مجبور هستند گيم پلي و نحوه حركتي بازيكنان رو كاملا به صورت كامپيوتري طراحي كنند. پس طبيعي هست كه در مقايسه با دنياي واقعي فوتبال نتونند در مورد گيم پلي با بازي فيفا برابري كنند ولي در عوض با ارائه مودهايي مثل B.A.L و Champions League سعي در جبران اين نقيصه دارند. پس هر دو اين بازي ها ارزش بازي كردند دارند و نبايد از اونها به بدي ياد كرد چون در حد توانشون دارند تلاش مي كنن كه بازي رو به نحو احسن ارائه بدند. بيش از اين وقت گران بهاتون رو نمي گيرم. و اميدوارم توجه كنيد به اين مسئله و سعي كنيم با بحث هاي بي مورد پست بي ارزش نزنيم و بيخودي صفحات تاپيك رو پيش نبريم چون زياد بودن پست هاي غير مفيد يك تاپيك ضعف اون رو نشون ميده.
قربان همه برو بچه هاي دوست داشتني فروم P30World
Armin Krauser
موفق باشيد و گيمر
بابا فیفا باز ها که اصلا PC باز نیستن
دیگه این یه چیزه عادی شده که هر سال FIFA تو PC به صورت Next-Gen نیست
این که دلیل به خیانت یه کمپانی به طرفداراش نمیشه
هر موقع اومد نسخه کنسول رو ضعیف داد و بازیکنا عین مرغابی دویدن بگید خیانت کرد
قابل توجه دوستمون که میگن هیچ تغییری نسبت به پارسال نداشته هنوز 4 یا 5 ماه به عرضه بازی وقت مونده و مطمعن باشید اینطوری بازی رو بیرون نمیدن
نه ماشاالله هر سال PES فوتبالی متفاوت با سال های قبل میده
نقل انتقالتشم خودت باید بکنی
آفرین آرمین جان بخوبی حق مطلبو ادا کردی .
به امید خدا من امسال تصمیم دارم در کنار pes 2010 نسخه 10 این بازی رو هم روی کامپیوترم نصب کنم و ازش لذت ببرم .علت اینکه توی این تاپیک زیاد فعال نبودم اینه که اطلاعاتی زیادی از این بازی و مودهاش نداشتم .امسال تصمیم دارم ائتلاف فامیلی رو بشکنم و با این بازی آشتی کنم (البته اگه خواهر زاده ها و بقیه فامیل اجازه بدن چون ما جام هاو مسابقاتمون رو با pes برگزار میکردیم).
اتفاقا هر چی از دهنتون در میاد به این EA بگین ! اینا همش همچنان حرفه که PC نکشه و اینها !
خوده EA وقتی داره Madden NFL 10 رو به صورت نکست جن رو PC می ده یعنی چی ؟ فکر کردین همون NFL محاسبات خیلی کمتری از FIFA داره ؟
ممنون...
واقعا حرف بجایی بود...این دردی که ea بهش دچار شده معلوم نیست که چیه؟
این همه بازی بار پردازشی سنگین تر از فیفا عرضه میشن و روی pc هم جواب میدن
بعد چه دلیلی داره که فیفا جواب نمیده فقط خود مسئولان دروغگو ea میدونن
من همه سال اول فیفا رو میخریدم ولی فیفا 09 رو از یه دید خیلی مسخره میدیدم گل کردن توش بسیار راحت بود در مورد پیس هم یه عرضی داشتم یه بازیکن با سرعت 90 و دریبلینگ 90 میتونستی از خود دروازه تا دروازه حریف پیش بری و گل کنی و لی این قضیه درمورد فیفا اینجوری نبود
من به فیفا و گرافیکش عادت کردم برام زیاد مهم نیست ولی از اصول فیفا خیلی حال میبرم خداکنه امسال یه بازی واقعی تر رو ارائه بده(از نظر گرافیکی نمیگم)
من با دوستانم که کلی روی پی اس با گرافیکش متعصب بود کلکل کردم تا پارسال که فیفا 08 و 09 رو بهشون نشون دادم فقط گفتم مردونه دوساعت باهم بازی کنیم بعدا" منهم میام پی اس بازی میکنم خداشاهده 2 ساعت فیفا شد 6 ساعت تا ساعت 1.5 شب باهم بازی کردیم من منچستر و اون میلان صدای اسپیکرم رو برده بودم بالا خودتون میفهمید که چه گزارشگری داره و چه تماشاگرهای باحال داره این فیاف دقیقه 92 گل برتری رو در اولترافرد زدم ورزشگاه منفجر شد ولی در حالی من از گزارشگر پی اس و تکاشاگران به شدت حال گرفته میشد
resident_evil
07-06-2009, 17:27
اتفاقا هر چی از دهنتون در میاد به این EA بگین ! اینا همش همچنان حرفه که PC نکشه و اینها !
خوده EA وقتی داره Madden NFL 10 رو به صورت نکست جن رو PC می ده یعنی چی ؟ فکر کردین همون NFL محاسبات خیلی کمتری از FIFA داره ؟
شما مطمئنی این بازی برای PC میاد ؟!
!
من جایی ندیدم هیچ بازیه ورزشی امسال برای PC منتشر بشه ! از سوی EA !
Masoud King
07-06-2009, 18:48
این بازی که برای PC کنسل شد رفت! کجای کارین :دی
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون...
واقعا حرف بجایی بود...این دردی که ea بهش دچار شده معلوم نیست که چیه؟
این همه بازی بار پردازشی سنگین تر از فیفا عرضه میشن و روی pc هم جواب میدن
بعد چه دلیلی داره که فیفا جواب نمیده فقط خود مسئولان دروغگو ea میدونن
منظور از اون 10 درصدی که گفته شده این هستش که اون تعداد می تونن بازی رو روی آخرین تنظیمات بازی کنن! که حرف معقولی هستش ولی نمی تونه دلیل کاملی برای این باشه که نسخه ی PC نکست جن نباشه!
در ضمن سایت IGN در پیش نمایش خود از بازی عنوان کرده که این 45 درصد از فیفا 10 نهایی هستش! خوب این سایت رو که قبول دارین!
در هر صورت سایت آمازون این بازی رو واسه PC پیش فروش کرده و تاریخش هم مربوط به دوم اکتبر 2009 میشه ! و نکته ای که من تو سایت توجه کردم ! تمام بازیهای PC ارزانتر از نسخه های 360 , PS3 ایشون هستن ! نه فقط فیفا که بگیم قیمت فیفا pc امسال با ps3 برابر و یا نزدیک و اینها !
در هر صورت سایت آمازون این بازی رو واسه PC پیش فروش کرده و تاریخش هم مربوط به دوم اکتبر 2009 میشه ! و نکته ای که من تو سایت توجه کردم ! تمام بازیهای PC ارزانتر از نسخه های 360 , PS3 ایشون هستن ! نه فقط فیفا که بگیم قیمت فیفا pc امسال با ps3 برابر و یا نزدیک و اینها !
نه بابا اونطور که من یادمه از اولی که خبر انتشار این بازی اومد یکم گفتن PC فکر کنم بعدش دیگه گفتن نه برای PC نمیاد!
EA هیچ موقع بازی هایه ورزشی شو برایه PC به خوبیه کنسول بیرون نمیده ( واقعا حیفه که بهترین استودیویه بازی سازیه ورزشی EA Sports بیشتر سازندگانش روی کنسول کار میکنند! )
منتظرم ببینم باز چه بازیکنانی در این نسخه لایسنس میشن ( از نظر استیل و ... )
در ضمن سایت IGN در پیش نمایش خود از بازی عنوان کرده که این 45 درصد از فیفا 10 نهایی هستش! خوب این سایت رو که قبول دارین!
نه اصلا قبول نداریم! ما که به سایت فیفا10 هم بها نمیدیم چرا باید به IGN اعتماد کنیم؟!(در ضمن این مسئله اعتبار IGN را زیر سوال نمی برد، مشکل با با فیفا و سازنده مارمولک و نیرنگ کارش هست (!) و اینم بگم که وحی الهی هم در مورد فیفا اعتبار نداره!:27:
در مورد اون 10% هم اینو بگم که EA باید برا PC هم کارنت بزنه هم نکست. EA که هر سال داره فقط یه بازیو با کمی تغییر بیرون میده، اصلا نسخه PS2 رو روی PC بده اینجوری که فروشش بالاتر میره، هرکی سیستمش مشکل داره کارنت بازی می کنه و کسانی که سیستم خوبی دارن از نکست استفاده می کنن.:10:
Masoud King
07-06-2009, 22:28
ویدئوی زیر مربوط به صحبت های Gary Paterson کارگردان بازی در مورد دروازه بانها هستش:
ببخشید اما باید و باید نسخه نکست رو بازی کنین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چون کلا فکر کنین نسخه ی نکست ماله Ubisofte و نسخه ی کارنت ماله Sony هست!!!
در این حد تفاوت هست!
اصلا این دو بازی غیر قابل مقایسه با هم هستن!
بعدشم دیگه به سازنده ی فیفا فوش ندید که غیرتی میشم :دی :31:
هرچی میخواین به سازنده ی فیفا کارنت بگین اما به David Rutter فحش دادن ممنوع هست!:31:
چون دلیلی هم نیست که به ایشون , بهترین سازنده ی فوتبال , بگین مارمولک!
در مورد چهره ها هم باید حتمی نکست بازی کرده باشین!
توی کارنت چشم هایه بازیکن ها شبیه جن هست! :27::2:
joey jordison
08-06-2009, 15:50
راستی سازنده ی نسخه ی pc هنوز معلوم نشده یا من خبر ندارم
نسخه PC زیر نظر آقای Luke Didd هست!
EASPORTS-FIFA
08-06-2009, 17:06
طرف جدیده یا قبلا هم تو ساختن فیفا نقش داشته؟؟؟؟
joey jordison
08-06-2009, 22:03
طرف جدیده یا قبلا هم تو ساختن فیفا نقش داشته
اگه اشتباه نکنم ایشون سابقه کار کردن روی فیفا را نداشته.........ولی هر چی هست کارش درسته!!
طرف جدیده یا قبلا هم تو ساختن فیفا نقش داشته؟؟؟؟
من که نمشناسمش ولی باید آدم خوبی باشه که EA آقای Paul Hossack رو کنار گذاشته.
joey jordison
08-06-2009, 23:31
سلام.....
خوب اینم یک عکس از نسخه PC که آقای Didd داره بازی میکنه.......فقط باید چشماتون مثل عقاب باشه بتونین تشخیص بدین!!
اینم یک دونه دیگه از Fifa community Day !!اینوری ها واسه نسخه X360 هست اونوری ها مال PC تشخیص هم پای خودتون!!
اینارو نگاه اول کف خودشون رو میریزن به پای این بازی بعد عرضه میکنن ولی بگی نگی وظیفه شونه برای عیب یابی
از یکی دوستانم یه حرف گل شنیدم:
هروقت میخوای چیزی رو درست کنی و برای فروش بزاری همیشه اون چیزی که میخوای درست کنی کامل و تمام نبشاه چون در غیر اینصورت نمیتونی برای سالیان اینده حکومت کنی
دوستان لطفا" به ادرس زیر برید و نظراتون رو بیان کنید توی چندتا سایت دیدم این مسیر رو
Masoud King
09-06-2009, 11:34
سلام دوستان عزیز!
شرمنده مجبور شدم چند تایی از پست های شما رو پاک کنم چون تاپیک داشت شبیه چت روم می شد!
خوب دیگه بحث این نکست بودن و نبودن فیفا رو هم لطفا بیخیال بشین!
ممنون از همگی!
:king:
Spaniuly
10-06-2009, 13:41
يك ويديو امروز منتشر شد و لينك يوتيوب اين ويديو رو توي سايت فيفا ساكر روسيه ديدم در مورد اين ويديو توضيح داده بود زبان روسي ولي من چيز زيادي دستگيرم نشد. فعلا ADSL ام قطعه واسه همين خودم نديدم اين ويديو رو اگه كسي ديده يه توضيحي در موردش بده
لينك ويدويي يوتيوب:
اقا این لینک درسته؟
من هر چی میزنم هیچ صفحه ای باز نمیشه؟!
کس دیگه ای تست کرده؟
فیلم مربوط به سازنده ی نسخه ی ps3 و xbox360.یک سالنه دارن تست می کنن مردم فیفا 10 رو.سازندش داره تو ضیح می ده.گرافیک نسخه ی کنسولی اینجور که معلومه تغییر زیادی نکرده.practice mode به بازی اضافه شده.در باره ی مد آنلاین صحبت می کنن،هیچ حرفی از pc نیست.می گه هربار به xbox live یا playstation network متصل شین،بازی update می شه.(در باره ی مد آنلاین پیتر مور توضیح می ده.)
کلا هیچ صحبتی در مورد نسخه pc نبود.این ویدیو هم مال خبرگزاری ریوترزه.
joey jordison
10-06-2009, 14:40
بابا زیاد حرفهای EA را جدی نگیرید درباره PC!!اینا خودشونو زدن به خریت......
ای بابا!
این EA با کچلا قرار داد بسته؟ :27::31: :دی
اینا که همه کچلن!
اون یکی رو دیدم فکر کردم فیلیپ اسکولاریه! :27::31:
این که از نظر گرافیک تغییر خاصی نکرده ( هرچند که نبایدم بکنه چون دیگه گرافیکش خیلی بالایه )
بعدشم هنوز مونده تا عرضه ی بازی!
بخشيد چرا اسكرين شات هاي منو حذف كرديد.
Masoud King
13-06-2009, 11:26
بخشيد چرا اسكرين شات هاي منو حذف كرديد.
همونطور که در دلیل حذف پست اومده, تصاویری که شما گذاشته بودید تکراری بود!
HD
Platforms:XBOX360,PS3
joey jordison
19-06-2009, 12:08
خوب طی چند روز آینده گفته شده که اسکرین شات و احتمالا ویدیو گیم پلی از بازی Fifa 10 نسخه PC خواهد شد!
من که خیلی امیدوارم به این نسخه و البته امیدوارم با دیدن تصاویر نسخه PC مایوس نشویم!
این عکس منوهای بازی در فیفا 10 ،نسخه ی xbox360 & ps3:
resident_evil
20-06-2009, 00:34
به به ! قسمت Manager Mode هستش که مشخصه تغییرات بسیاری هم داشته !
چه شود Fifa 10 ! تازه این نسخه Ultimate Team رو هم به همراه خودش داره و لازم نیست دیگه خریداری بشه ! واقعا بسی خوشحال کننده است !
ولی حیف که نسخه کامپیوترش نکست نیست .
Masoud King
20-06-2009, 16:07
براساس خبری در سایت FIFA Soccer Blog دیوید راتر ویژگی جدیید رو از فیفا 10 معرفی کرد که در اون شما می تونید عکس رو برای ساخت بازیکن به بازی اضافه کنید ویژگی که در بازیهای مثل Tiger Woods PGA Tour 09, Facebreaker و Fight Night Round 4 هستش! همچنین ویژگی مخصوص جدیدی از بازی نیز به زودی معرفی خواهد شد!
تبریک میگم به Xbox باز ها و PS3 بازها!!
من که خودم تاقت ندارم تا آخر تابستون!
اگه تاخیر نخوره میتونیم قبل از دانشگاه ها یک حاله اساسی بکنیم!
چه امکاناتی اضافه شده!!!
البته خودمونیما امکاناته منویه PC یکم بیشتر بود توی فیفا 09 مثلا توی بخش ترانسفور 5 بخش بود توی PC اما توی نسخه ی نکست 3 بخش بیشتر نبود و ... .
اگه بشه امسال کمی به این منو هایه فیفا نکست رسیدگی شه دیگه عالی میشه!
راستی قضیه این Ultimate Teame چیه ؟ :دی
Masoud King
21-06-2009, 13:11
Rutter موارد بیشتری رو آشکار کرد!
" ویژگی سری رو نمیشه تا اوایل July معرفی کرد. ولی برای الان شما می تونید دیوار دفاعی رو موقع ضربه آزاد حرکت بدید ( مثل اونچه که در فیفا 05 بود) و همچنین با نگه داشتن [R1]/RB یک منو خواهد آمد که میشه زننده ضربه آزاد رو مشخص کنید"
via FIFA Soccer Blog ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
براساس خبری در سایت FIFA Soccer Blog دیوید راتر ویژگی جدیید رو از فیفا 10 معرفی کرد که در اون شما می تونید عکس رو برای ساخت بازیکن به بازی اضافه کنید ویژگی که در بازیهای مثل Tiger Woods PGA Tour 09, Facebreaker و Fight Night Round 4 هستش! همچنین ویژگی مخصوص جدیدی از بازی نیز به زودی معرفی خواهد شد!
البته همچین ویژگی هم در pes وجود داره
از نسخه 2008 این ویژگی رو اضافه کردن
caca_caca888
21-06-2009, 13:50
میگم این فیفا 010 گرافیکش چنده؟؟؟:دی:دی:دی:دی:31::31:
هنوز که عرضه نشده که سیستم مورد نیازش اعلام بشه
باید تا عرضه بازی صبر کنین
mf.designing
21-06-2009, 15:27
دوستان میشه به طور کلی تغییراتش رو به خصوص در ضمینه گرافیک بگید ؟
دوستان میشه به طور کلی تغییراتش رو به خصوص در ضمینه گرافیک بگید ؟
هنوز اطلاعاتی از گرافیک نیومده!
یعنی گرافیک بازی هنوز روش کار نشده یا شایدم شده ما نمیدونیم!
اونچه که الان اومده همش ماله جزثیاتی مثل ورزشگاه ها و تیم ها و منیجر مود و ... و از گیم پلی بازی هم چیز هایی اومده مثل چرخش 360 درجه و سخت تر شدن سانتر ها و ... .
Behnam_o2
21-06-2009, 17:08
واسه pc چه تغییراتی کرده ؟؟؟ نمیخواستن نکست بزنن چرا تیم سازنده بازیو عوض کردن!!!!! احتمال اینکه بازی از نسخه های قبلیش مزحک تر باشه خیلیه
Masoud King
21-06-2009, 17:28
واسه pc چه تغییراتی کرده ؟؟؟ نمیخواستن نکست بزنن چرا تیم سازنده بازیو عوض کردن!!!!! احتمال اینکه بازی از نسخه های قبلیش مزحک تر باشه خیلیه
سيستم بر خورد بازيكن ها بهبود ژيدا كرده به همراه اينكه ديگه هم تيمي ها كمتر به هم بر خورد دارن ( نكته اي كه تو فيفا 09 آزار دهنده بود)
با توجه به Next Gen Gameplay ولي متاسفانه شما نمي توندي از تمام ويژگي هاي نسخه Next Gen بهره ببريد .
Elendil1
23-06-2009, 16:48
اين ويديو رو نگاه كنيد ، يكي داره مصاحبه ميب كنه با سازنده و ... ، توي ساختمان و ورزشگاه اختصاصي آرسنال ميره و اونجا يه چند نفري دارن فيفا ميزنن ! خلاصه ويديوي بدي نيست ، ارزش دانلود داره !!
زمان :: 6:31 دقيقه ، حجم : 47 مگ ، فرمت : FLV
مردیم از بس اطلاعاتی نمیدن
Masoud King
23-06-2009, 22:38
سلام مثه اینکه یه رخداد خبری در مورد نسخه PC فیفا 10 تو پاریس انجامم شده که در اون طبق گفته ی سازنده ی این نسخه از فیفا یعنی Luke Didd سه تا از نوآوری ها گیم پلی رو نمایش دادن به همراه چند تصویر از بازی که قرار بوده امروز منتشر بشه!
هنوز که خبری نشده ولی به گوش باشید :دی
من اینا رو تو صفحه ی twitter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) لوک خوندم!
Elendil1
23-06-2009, 23:30
سلام مثه اینکه یه رخداد خبری در مورد نسخه PC فیفا 10 تو پاریس انجامم شده که در اون طبق گفته ی سازنده ی این نسخه از فیفا یعنی Luke Didd سه تا از نوآوری ها گیم پلی رو نمایش دادن به همراه چند تصویر از بازی که قرار بوده امروز منتشر بشه!
هنوز که خبری نشده ولی به گوش باشید :دی
من اینا رو تو صفحه ی twitter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ie) لوک خوندم!
ف-لتر شده!
مردم بس که از وقتی می خواست fifa 09 بیاد و شما هی گفتین Next Gen ، Next Gen و من نپرسیدم که این Next Gen که بشه بازی چی می شه!!!!اصلا این Next Gen چیه؟ها؟ها؟ها؟ها؟
Elendil1
24-06-2009, 10:51
مردم بس که از وقتی می خواست fifa 09 بیاد و شما هی گفتین Next Gen ، Next Gen و من نپرسیدم که این Next Gen که بشه بازی چی می شه!!!!اصلا این Next Gen چیه؟ها؟ها؟ها؟ها؟
تا حالا فيفا09 روي XboX360 يا PS3 ديدي؟؟چيز خاصي نيست فقط يه حال اساسي به گرافيك بازي دادن ، كلآ خيلي بهتر از نسخه ي PC هست !
amin 2010
24-06-2009, 15:51
تا حالا فيفا09 روي XboX360 يا PS3 ديدي؟؟چيز خاصي نيست فقط يه حال اساسي به گرافيك بازي دادن ، كلآ خيلي بهتر از نسخه ي PC هست !
بیشترین حالو به گیم پلی دادن نه گرافیک.
Behnam_o2
29-06-2009, 20:39
هیچ خبری نیومده؟؟؟؟!! مردیم از بی خبری
هیچ خبری نیومده؟؟؟؟!! مردیم از بی خبری
بهنام جان قراره ایشالا دو هفته دیگه (15 جولای) یک سری اطلاعات و اخبار از بازی منتشر بشه .ما هم بی صبرانه منتظریم .
Masoud King
30-06-2009, 11:18
خوب مثه روسیه آخرین مکان تور بین المللی سازندگان فیفا هستش! اونا بعد از نمایش بازی در شهر هایی مثه میلان,مادرید و ورشو به آخرین ایستگاه یعنی روسیه رفتن! در لهستان فیفا باز های حرفه ای خیلی تحت تاثیر گیم پلی بازی قرار گرفته بودند ! و از این مورد خوشحال بودند! همچنین شمارنده ی معکوس سایت رسمی فیفا مرب,X به نمایش بازی در همایش گیم آلمان ( 15 آگوست) هستش که در اون میشه فیفا رو بازی کرد! و اینکه بازی هنوز در مرحله قبل از دمو هستش! و در آخر منتظر تصاویر و خبر های بازی در 15 جولای باشید!
اینا چکیده ای از صفحه ی Twitter سازنده ی فیفا بود!
موفق باشید!
worldwar_1914
30-06-2009, 12:28
سلام بر شما عزیزان
یه سوال برایpcهم می یاد
Masoud King
30-06-2009, 15:46
سلام بر شما عزیزان
یه سوال برایpcهم می یاد
بله دوست عزیز واسه PC هم منتشر میشه!
Masoud King
01-07-2009, 13:37
سلام
قراره امروز خبر هایی در مورد لیگ FIFA 10 PC منتشر بشه!
منتظر اخبار جدید بمونید!
pcforlife
01-07-2009, 18:07
بهنام جان قراره ایشالا دو هفته دیگه (15 جولای) یک سری اطلاعات و اخبار از بازی منتشر بشه .ما هم بی صبرانه منتظریم .
به امید خدا....:42:
google_boy07
01-07-2009, 21:17
اولین تریلر بازی منتشر شد
Posted Jul 1, 20090:39
منبع :
.................................................. ..........................
اینم یه مصاحبه البته انگلیسیه با David Rutter
There’s been more FIFA 10 questions and answers flying about on Twitter over the last few days than any of us could have hoped for, so as we bid farewell to an exciting month of news and hopefully say hello to an even better one, here is a list of what we learnt during June from FIFA 10 producer David Rutter. There are 33 questions - and 34 answers…
Kieran Sapak (KaspaBCFC): Are you planning to do anything about people using custom teams in clubs and ranked matches before FIFA 10?
David Rutter (ruttski): We’re hassling customer services to scrub the leaderboards, and working on fixing the exploits in FIFA 10 so it won’t be possible
Stephen Coorey (scoorey): Does 2v2 practice work online?
David Rutter (ruttski): Unfortunately not :(
Alan Quinn (Quinner72): Any hints [about] what is new in FIFA 10?
David Rutter (ruttski): I’d get in trouble if I hinted about our new crowd animations and player breath on cold days :)
Pr0xQuist: Can [you] reveal [anything] about skill moves?
David Rutter (ruttski): There’s new skilled dribbling. Hold [LB/L1] and you can take quick lateral touches of the ball to try to throw defenders
Christian Vollmeier (Stadionfeger): [Is] there any news [about] the [FIFA 09] kit update?
David Rutter (ruttski): We had to abandon the kit update due to licensing restrictions. Sorry
FIFABlog.be (fifablog): Is there a feature to assign stadiums to clubs?
David Rutter (ruttski): Yep, you can assign stadiums to clubs :)
Vincent Fouillaud (mongolourk): Will we see rain during games this year?
David Rutter (ruttski): Yes, you’ll see rain and snow in appropriate venues when selected
Aaron Neale (AaronNeale): David, will the MM ‘freeze whilst simulating’ bug be fixed in 10?
David Rutter (ruttski): Yes the MM freeze should be fixed
Jamie Fagan (jamza_7): Are the shots [in] FIFA 10 better so [that] when you kick the ball it [doesn't] float?
David Rutter (ruttski): Cross-park passes are now generally a lot more driven - [they take] about half the time to cross the pitch. Shots have a lot more variety too
Will Viles (willvbcfc): How about lighting? A [3pm] winter kick-off time should go from dim light to pretty dark during the match. Would add realism!
David Rutter (ruttski): Unfortunately lighting won’t change during the match as we don’t have dynamic lighting
DJGear (djgear): Will GKs get red cards?
David Rutter (ruttski): Yep - thanks to lots of requests you can lose your keeper this year :)
Israel Huertas (isrealmadrid): Any news on edit mode?
David Rutter (ruttski): Editing still limited, sorry. We’ll see what we can do for the future
The QVT (QVT): [What about headers?]
David Rutter (ruttski): We’ve done a load of work on headers, [they're] a lot more driven in the area [or] defered for a volley if there’s time and space in the box
Daegan Fzeric (Gerty23): Will there be signature celebrations like Totti and Robinho sucking their thumbs?
David Rutter (ruttski): I don’t think we have the thumb sucking… I’ll double-check when we get back to Vancouver
Gonzalo (6ons1): Will there be more variety [in] nets and [improved physics]? [Has] the night lighting been improved? Like [it was in] Euro [2008]?
David Rutter (ruttski): Mike Day, art guy from Euro [2008], is [working] on FIFA this year. Lighting like that AND new nets… :)
Pr0xQuist: Are there some tiny changes [in graphics], like the faces? And [any news about] Live Season?
David Rutter (ruttski): Lots of improvements to the graphics and animation. But we’re not talking about Live Season until August
Roberto Brundo (r0b3rtZ): Is it possible in FIFA 10 to send the tall defenders [into] the opponent’s penalty box when you have a corner?
David Rutter (ruttski): Defenders go up for corners, appropriately, but new defensive positional priority keeps DMs hanging back to cover
Israel Huertas (isrealmadrid): What about Santiago Bernabeu? Will [it] be in? What about an option to play with Real Madrid’s sponsor logo on [their shirt, as it doesn't appear in some countries]?
David Rutter (ruttski): Unfortunately Real Madrid’s sponsor is required to be removed in some countries. It’s a government thing, not a FIFA thing
Alan Quinn (Quinner72): Do keepers go up for corners in the dying minutes?
David Rutter (ruttski): Yep, certain keepers, under certain circumstances and tactics, will go up for corners
Rakan Al Hugbani (alhawawy): Did you fix [the space behind the goals at] Anfield?
David Rutter (ruttski): Anfield unfortunately [is] not fixed this year. Will be done for [FIFA] 11
Roberto Brundo (r0b3rtZ): What is with the Netherlands national team, some Italian teams and Adrian Mutu? Will they be licensed?
David Rutter (ruttski): [The] Dutch national team (and some other teams) are quite hard for EA to get the rights to. We’re always trying though
Mike Andrews (shads23): Is Challenge Mode making a comeback this year in FIFA 10?
David Rutter (ruttski): Unfortunately Challenge Mode won’t be coming back for FIFA 10. We’ve really concentrated on Manager Mode this year
Clark Wenborn (clarkwenborn): Will you be able to save replays to your hard drive instead of using EA SPORTS World?
David Rutter (ruttski): No local saving of replays etc. this year I’m afraid. But we know how much it’s wanted so FIFA 11 should have it
The Bawuss (bawusstalk): Any word on on player stat editing?
David Rutter (ruttski): Stat editing will be the same as FIFA 09. [We've] been concentrating on gameplay and Manager Mode [this year]
Bart Van Geert (Sc0rp1o): Can PS3 users import their own soundtrack?
David Rutter (ruttski): We’re not [supporting] imported sound tracks at the moment. But Jeff and I have got some great choons again this year for you all
Xeneize Boca (xeneize12345): Will the Argentinean Primera Division be included [in] FIFA 10?
David Rutter (ruttski): One of our top programmers is from Argentina and [he] is always asking too. It’s not looking likely - but we’ve been trying
Mubashir Suleman (5TimesBro): [You] said the trapping will be improved but how about bringing the ball down from high up?
David Rutter (ruttski): [We] have been working on traps from all directions - we call the dropping ball ones “Y traps” and they’re much better
Sami Missous (Samimissous): I know this might be a bit early, but do you have any idea what teams will be on the downlodable demo for PS3 and Xbox 360?
David Rutter (ruttski): I do know - but I can’t say at the moment
Allan Freyborg (Freye74): Is it easier to round the keeper in FIFA 10? In FIFA 09 it is almost impossible and it’s like the keeper [has] a [ball] magnet!
David Rutter (ruttski): Yep - there’s some keeper rounding work done. Including a fake shot move which helps
Romario Soto (ronaldinho606): Can you give [us] any info about FIFA 10 [on] current-gen? I’m hoping 360 dribbling will be [included].
David Rutter (ruttski): No 360 dribbling on PC/PS2 - but a lot of other cool stuff
Snider (antipeace123): All I’ve been waiting to see in [the] FIFA series is [to] be able to lift the trophy like in real life [when you win a competition], is this going to happen in FIFA 10?
David Rutter (ruttski): We’ve not added any “trophy” celebrations at the moment. Sorry
Allan Freyborg (Freye74): Can you tell [us] about weather? Can [a match] start sunny and then begin to [cloud over] and even start [to] rain/snow [etc.]?
David Rutter (ruttski): You can select weather for appropriate stadiums before starting, but the weather is persistent through the match
The Bawuss (bawusstalk): At a time like this to ease the pain of losing [Germany U21s 4-0 England U21s] I think we need a tiny little exclusive bit of FIFA 10 news!
David Rutter (ruttski): I’m over it now. [There are] two Germans in our entourage too! I’ve leaked about as much as I dare. [On] July 15th the [latest] embargo lifts. [There will be a] lot to tell then
And finally, an answer without a question…
David Rutter (ruttski): Just had the Italian FIFA champion try to score from kick off 10 times - and fail 10 times. Looks like it’s fixed after all :)
amin 2010
01-07-2009, 21:41
ف ی ل ت ر ه
با توجه به گفته های روتر باید فاتحه ی fifa10 pc رو خوند!!!!
اقا دمتون گرم یکی اینا رو ترجمه کنه ببینیم روتر چی گفته؟!
اینطور که دوستمون میگه مثل این که گند زدن به نسخه pc...
google_boy07
01-07-2009, 22:36
حالا که youtube رو فیل.تر کردن اینم برای شما .....
این ویدیو زیبارو دیدم ........
دانلود :
resident_evil
01-07-2009, 23:48
حالا که youtube رو فیل.تر کردن اینم برای شما .....
این ویدیو زیبارو دیدم ........
دانلود :
خیلی زیبا بود ! اولش هم که نوشت Actual Gameplay Footage : دی
واقعا زیبا بود ... بی صبرانه منتظر این بازی هستیم !
google_boy07
01-07-2009, 23:58
حالا معلوم نیست این EA چی میخواد سره نسخه PC بیاره !؟
دانلود اولین تریلر فیفا 10 از FILEFACTORY .COM
google_boy07
02-07-2009, 08:27
حضور لیگ روسیه در fifa 10 نسخه کارنت (PC, PS2, PSP)قطعی شد .
منبع :
joey jordison
02-07-2009, 10:12
با توجه به گفته های روتر باید فاتحه ی fifa10 pc رو خوند!!!!'
دوست عزیز من تو متن به غیر از این جمله چیزی در مورد نسخه PC ندیدم
No 360 dribbling on PC/PS2 - but a lot of other cool stuff
این جمله یعنی به فیفا 10 نسخه PC گند زدن!!؟؟
Masoud King
02-07-2009, 13:15
سلام
اولین تریلر بازی منتشر شد. تریلری که در اون نوشته شده بود گیم پلی واقعی! هر چند این ویدئو کوتاه بود و خیلی دلچسب و شامل نکات خیلی خوبی هم بود. موضوعاتی که قبلا سازندگان بازی نوید اون رو داده بودند. بارز ترین نکته بالا رفتن هوش دروازه بان ها بود که در نسخه ی قبلی با اینکه در این زمینه بهبود هایی حاصل شده بود ولی در مواقعی نکات منفی دیده می شد, مثلا در فیفا 09 مغلوب کردن و فریب دادن دروازه بانها کار خیلی سختی نبود ولی در اینجا شما می بینید با اینکه مهاجم سر توپ می زنه ولی دروازه بان گول این حرکت رو نمی خوره و توپ رو دفع میکنه! نکته ای در بازی های دیگه فوتبال شاهد اون نبودیم. مثلا در PES شما با زدن یه سر توپ به راحتی هرچه تمام می تونین دروازه بان رو محو کنین و گل بزنین! امیدوارم که این بهبود هوش دروازه بان ها در جایگیری های اونها هم تاثیر داشته باشه! نکته ی دیگری بهبود خط دفاعی رو نشون میده که در توپ های دوم دفاع سریع وارد عمل میشه و توپ رو دفع می کنه. همچنین در این صحنه شما می تونین سر خوردن یه بازیکن رو در زمین یخ زده به زیبایی نظار گر باشید! موضوع دیگر وجود مهارت های حرکتی بازیکنان هست که در این تریلر یه از صحنه های زیبا بود و من خودم تا حالا این حرکت رو توی این سری از بازیها ندیده بودم! همچنین نور پردازی زیبای بازی در این صحنه که چطور نور نورافکن های استادیوم بر اساس چرخشش دوربین تو چشم می زنه! که البته نور پردازی زیبا نیز در نسخه ی قبل هم مشهود بود.
صحنه ی آخر تریلر که شواینی رو در حال ضربه آزاد زند نشون میده. این نمایش دهنده فیزیک بهبود یافته ی توپ و شناوری اون در هوا هستش. توپ فیفا 09 درسته واقعی بود ولی در بعضی مواقع یه حس مصنوعی بودن رو به آدم القاء می کرد که به نظر می رسه این بار توپ واقعی نسخه قبل رو خیلی واقعی تر کردند. البته اای کاش در این صحنه چگونگی جا یه جا کردن دیواره ی دفاعی هم قرار داده میشد. خوب این برداشت های من از این ویدئوی 30 ثانیه ای بود! امیدوارم مشکلات نسخه های قبل مانند بهبود سیستم پاس دهی که در 09 از دقت کمی برخودار بود نیز انجام گرفته باشه! البته این هنوز اول کار است و باید منتظر نمایش های بیشتری از این بازی بود, که به نظر میرسه تا 16 آگوست 2009 نکات خیلی بیشتری رو از بازی خواهیم فهمید!
موفق باشید!
king:
amin 2010
02-07-2009, 13:20
دوست عزیز من تو متن به غیر از این جمله چیزی در مورد نسخه PC ندیدم
عزیز تقریبا تو کل متن یا گفته ببخشید سال بعد انکارو می کنیم یا هنوز نمی تونیم چیزی درباره ی اون بگیم .ایا روزنه ی امیدی دیده می شه؟؟!!!این EA که من می شناسم اگه برای pc کاری کرده بود تا حالا حداقل تو E3 به عنوان برگ برنده از اون استفاده کرده بود.
No 360 dribbling on PC/PS2 - but a lot of other cool stuff
این جمله یعنی pc دارها نمی تونن تجربه ی خیلی کارها رو بکنن که این یعنی بازم همه ی طرفدارا بعد از عرضه از بازی نا امید می شن.همون ناامیدی که وقتی euro اومد گریبانگیرمون شد.
حالا بهتره بی خیال این بحث بشیم.
joey jordison
02-07-2009, 15:38
عزیز تقریبا تو کل متن یا گفته ببخشید سال بعد انکارو می کنیم یا هنوز نمی تونیم چیزی درباره ی اون بگیم .ایا روزنه ی امیدی دیده می شه؟؟!!!این EA که من می شناسم اگه برای pc کاری کرده بود تا حالا حداقل تو E3 به عنوان برگ برنده از اون استفاده کرده بود.
ایشون جوابگوی نسخه کنسولی هستند و طبیعتا نمیتوانند جوابهای درست بدهند والا اون کسانی که نسخه PC را دیدن کاملا تعریف کردند!یک چیز را میشه فهمید اینه که حداقل تو این نسل فیفا نکستی رو PC نخواهیم دید!همش هم به خاطر پول هست!ده اگه الان دزدی نرم افزاری روی PC کم بود که الان هم خود EA و هم کنسول بازان متشخص به PC باید میگفتن آق دایی!!
این جمله یعنی pc دارها نمی تونن تجربه ی خیلی کارها رو بکنن که این یعنی بازم همه ی طرفدارا بعد از عرضه از بازی نا امید می شن.همون ناامیدی که وقتی euro اومد گریبانگیرمون شد.
حالا بهتره بی خیال این بحث بشیم.
تجربه خیلی کارها نه!!
فقط گفته دریبل 360 درجه تو نسخه PC نخواهد بود که این کاملا طبیعی میتوانه باشه چون تازه امسال تو نسخه کنسولی اضافه شده!!ولی گفته که موارد خوب زیادی در این نسخه ها هم وجود داره!همین
دوستان تاریخ انتشار Demo هنوز مشخص نشد ... وای از وقتی تابستون شروع شد منتظر بازی های مورد علاقم هستم ...
فقط خدا کنه تویه این نسخه زمان ضربه آزاد ها کمر این بازیکن ها راست بشه!!!!:27:خیلی مسخره بود همشون خمیده ضربه آزاد میزدن!
محمد ه ف
05-07-2009, 14:07
:18::18:سلام بچه ها
من الان مجله رسمی دنیای بازی جلوی روم هست
توش تاریخ انتشار FIFA رو زده مرداد ماه
تایید میشه؟
hamid_hitman47
05-07-2009, 14:15
معمولا همیشه نسخه ی جدید مهر ماه میاد....تو gamespot هم تاریخ عرضه رو واسه pc زده Oct 2, 2009 و واسه 360 و ps3 زده Oct 20, 2009 یعنی حدود 3 ماه دیگه...
محمد ه ف
05-07-2009, 14:19
سلام
قراره امروز خبر هایی در مورد لیگ FIFA 10 PC منتشر بشه!
منتظر اخبار جدید بمونید!
ببخشید مسعود جان مگه لیگهای PC با کنسولها فرق می کنه
Spaniuly
05-07-2009, 14:20
:18::18:سلام بچه ها
من الان مجله رسمی دنیای بازی جلوی روم هست
توش تاریخ انتشار FIFA رو زده مرداد ماه
تایید میشه؟
نه خير تائيد نميشه اكتبر منتشر ميشه شايد چيز ديگه اي در مورد فيفا قراره توي مرداد منتشر بشه. يا شايدم يه شايعه بي اساس
Masoud King
05-07-2009, 14:28
ببخشید مسعود جان مگه لیگهای PC با کنسولها فرق می کنه
تو صفحه ی Twitter سازنده نسخه pc که اینو نوشته بود!
ولی فکر نمی کنم فرقی داشته باشه!
danyal2006
05-07-2009, 16:30
سلام اينم اولين تريلر براي فيفا 10 كه معلوم نيست اون روزشمار تو سايتش تاريخ انتشار بازي هست يا چيزه ديگه اي:13::13:
amin 2010
05-07-2009, 16:42
سلام اينم اولين تريلر براي فيفا 10 كه معلوم نيست اون روزشمار تو سايتش تاريخ انتشار بازي هست يا چيزه ديگه اي:13::13:
کد:
تکراری ولی بازم ممنون.
resident_evil
05-07-2009, 18:19
Debut Teaser
SD 4.9 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | HD 12.9 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینم از لینک های GT !
DJ POLESTAR
06-07-2009, 21:38
امیدوارم FIFA 10 مثل قبلی ها نباشه!
همیشه EA یکم چمن و لباس تماشاگرارو عوض میکنه و بازی رو میده بیرون.
امیدوارم تغییرات اساسی در گیم پلی و سبک بازی و مخصوصا گرافیک بازی انجام بده.
امیدوارم FIFA 10 مثل قبلی ها نباشه!
همیشه EA یکم چمن و لباس تماشاگرارو عوض میکنه و بازی رو میده بیرون.
امیدوارم تغییرات اساسی در گیم پلی و سبک بازی و مخصوصا گرافیک بازی انجام بده.
قراره توی این نسخه برای اولین بار در تاریخ بازیهای فوتبال از 360degree movement استفاده بشه که به نظر من همین یک کار خودش یک بتنهایی یک تغییر اساسی و شگرف محسوب میشه و دیگه هیچ حرف و حدیثی باقی نمیزاره .من که بی صبرانه منتظر این نوآوری هستم .
Spaniuly
06-07-2009, 22:59
Debut Teaser
SD 4.9 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ers.com%2Fgt_vault%2F11556%2Ft_fifa10_teaser.mov) | HD 12.9 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ers.com%2Fgt_vault%2F11556%2Ft_fifa10_teaser_hd.mo v)
اینم از لینک های GT !
مرسي نويد جون البته من همون روز اول توي پست اول گذاشتمش لينك هاي GT رو ولي به هر حال متشكر:10:
فدات بچسبم نويد نيستي بي وفا :21:
joey jordison
06-07-2009, 23:59
حالا این تیزر چیز جدیدی را نسبت به نسخه ی قبل نشان میده؟
نه خير تائيد نميشه اكتبر منتشر ميشه شايد چيز ديگه اي در مورد فيفا قراره توي مرداد منتشر بشه. يا شايدم يه شايعه بي اساس
حتما نسخه دمو هست.
360 Degree Dribbling
Believe it or not the players in FIFA 09 could only move in 8 directions. Up/Down, Left/Right and Diagonals. You might not have noticed it, but at times this led to a feeling of frustration in the way players dribbled and turned with the ball.
360 Degree dribbling totally frees you from those 8 directional constraints. It's the first time ever in a football game. Literally a super fluid way to move with the ball. We've introduced a larger area of 'control' in front of the players, wider dribble touches and a much more responsive and accurate pad reading system to allow you to go wherever you want. With practice it's even possible to switch the ball from one foot to the other.
Skilled Dribbling
In addition to the 360 system above we wanted to give skilled dribblers the ability to rapidly move the ball laterally. Imagine you're down near the corner flag and are being pressed by a defender.
By pressing the top left bumper you can take rapid, high fidelity touches of the ball to jink left and right to throw defenders momentum. It's also useful in other areas of the pitch.
توی این متن یک چیزایی در مورد حرکت و دریبل 360 درجه گفته شده .من خودم کنسولxbox یا ps3 ندارم که از این سیستم حرکتی جدید لذت ببرم امااین نوآوری جدید برای طرفداران بازی حتما جذابیت زیادی خواهد داشت .
---
شما باورنمیکنین(این نوآوری جدیدو) توی فیفا 09 شما میتونستین فقط در8 جهت حرکت کنید .بالا پایین چپ و راست و حرکت مورب .ممکنه تا الان به این مساله نوجهی نداشته باشین اما بعضا محدودیت در چرخش با توپ و همینطور در دریبل زنی یک حالت ناامیدی و یاس در شما ایجاد کرده .
بطور کل حرکت کردن با توپ بشکل 360 درجه شما رو از محدودیت در 8 جهت آزاد میکنه .این نوآوری برای اولین بار در دنیای بازیهای فوتبال داره اتفاق میفته .بطور تحت الفظی میشه گفت یک شناوری کامل در حرکت با توپ .ما دامنه محدوده کنترل بازیکنان توسط گیمرها رو افزایش دادیم .گستره وسیع تر حرکت با توپ و عکس العمل بسیار سریع تر و دقیق تر بواسطه سیستم ترجمان پد این اجازه رو به شما میده که هر مانوری که دلتون میخاد توی بازی انجام بدین .با تمرین بیشتر حتی این امکان براتون فراهم میشه که توپو از یک پا به پای دیگه منتقل کنید.
حرکت و دریبل تخصصی
علاوه بر اونچه که بالا گفتیم ما تصمیم گرفتیم به کسانی که مهارت بالایی در دریبل زنی و حرکت با توپ دارن این امکان رو بدیم که بتونن حرکات سریعی با توپ از دو طرف و از دو پهلو با توپ داشته باشن .تصور کنین که شما گوشه زمین نزدیک پرچم کرنر بوسیله مدافعین حریف تحت فشار قرار دارین .با فشار دادن دکمه بالا چپ راست دسته بازی شما میتونین با یک چرخشی سریع به چپ یا راست حرکت دقیقی با توپ از میان مدافعین داشته باشین .همچنین این سیستم برای بقیه نقاط زمین هم مثمر ثمر و مفید خواهد بود .
فکر نمی کنم که دیگه بشه با جهت ها بازی کرد دیگه؟
آخه داداشم همیشه تویه PS3 چراغو خاموش می کرد و با جهت ها بازی میکرد!
دیگه واقعا فکر کنم جهت هایه کیبورد هم نمی تونه کارساز باشه!
باید حتمی با آنالوگ بازی کرد!
چون تنها آنالوگه که میشه 360 درجه چرخوندش و نه هیچی ( البته موسم میشه )
و این میتونه یکی از دلایلی باشه که باز هم فیفا برایه PC مثل فیفا کنسول نباشه!
چقدر از این EA خوشم میاد که هر سال داره رقیبشو میکوبونه با نو آوری هایه فوق العاده ( برایه اولین بار در تاریخ بازی هایه کامپیوتری ، فوتبال :40: )
resident_evil
07-07-2009, 23:11
آخه داداشم همیشه تویه PS3 چراغو خاموش می کرد و با جهت ها بازی میکرد!
منظورت PS2 هستش ؟! PS3 که دسته هاش چراغ نداره ! یکی داره که برای روشن خاموش شدن خوب دسته هستش نه برای آنالوگ ها !
worldwar_1914
08-07-2009, 15:08
سلام
یه سوال fifa10تومرداد منتشر میشه من تودوهفته نامه دنیای بازی خوندم که تاریخ انتشارش مردادماه است
V A H í D
08-07-2009, 15:24
منظورت PS2 هستش ؟! PS3 که دسته هاش چراغ نداره ! یکی داره که برای روشن خاموش شدن خوب دسته هستش نه برای آنالوگ ها !
حالا یه چیز گفت چرا می زنی تو حالش ؟؟ :دي
راست میگه حداقل کار متونی بهش یه پیغام بدی اینجوری هیچیکی نمیفهمه
V A H í D
08-07-2009, 18:06
سلام
یه سوال fifa10تومرداد منتشر میشه من تودوهفته نامه دنیای بازی خوندم که تاریخ انتشارش مردادماه است
منم یه جا دیدم 16 اگوست !
بابا دوستان رسم اینه همیشه اخر تابستون بازی های باحال مثل فوتبال میاد خودتونو خسته نکنید
V A H í D
08-07-2009, 18:21
بابا دوستان رسم اینه همیشه اخر تابستون بازی های باحال مثل فوتبال میاد خودتونو خسته نکنید
تا اون جایی که یادمه همشون وسط پاییز می اومدن !! :دي PES که دیگه پارسال ترکوند زد اخرای پاییز اوورد !
Spaniuly
08-07-2009, 18:52
تا اون جایی که یادمه همشون وسط پاییز می اومدن !! :دي PES که دیگه پارسال ترکوند زد اخرای پاییز اوورد !
شما اون موقع دستت رسيده اوايل پاييز ريليز شد بازيش همه هم گرفتن همون اول
V A H í D
08-07-2009, 19:00
شما اون موقع دستت رسيده اوايل پاييز ريليز شد بازيش همه هم گرفتن همون اول
می شه بگین سووم اکتبر کی می شه ؟؟؟ نکنه اخر تابستونه ؟؟
راستی میگی نوید؟
والا من که خودم وارد نیستم اما وقتی با داداشم فیفا بازی می کردم فقط با جهت هاش بازی میکرد!
google_boy07
08-07-2009, 21:33
We’re beginning to see a change in summer releases,” notes Michael Pachter, videogame investment analyst for Wedbush Morgan Securities. “It actually started a year ago, with GTA (April) and Metal Gear Solid 4 (May) having pretty solid success. EA pushed Tiger and Fight Night forward, and will release FIFA and Need for Speed in September, earlier than usual.
فیفا در ماه september منتشر میشود ......
منبع :
Spaniuly
08-07-2009, 21:38
می شه بگین سووم اکتبر کی می شه ؟؟؟ نکنه اخر تابستونه ؟؟
سوم اكتبر ميشه 12 مهر حالا زياد دنبال اين قضيه رو نگير. اصلا ببخشيد كه اظهار نظر كردم راضي شدي؟ بيخيال
We’re beginning to see a change in summer releases,” notes Michael Pachter, videogame investment analyst for Wedbush Morgan Securities. “It actually started a year ago, with GTA (April) and Metal Gear Solid 4 (May) having pretty solid success. EA pushed Tiger and Fight Night forward, and will release FIFA and Need for Speed in September, earlier than usual.
فیفا در ماه september منتشر میشود ......
منبع :
ماه سپتامبر که میشه 2 ماه دیگه!
خیلی ها تاریخ هایه متعددی دارن! ما که آخر نفهمیدیم 2 اکتبر یا سپتامبر.
ماه سپتامبر که میشه 2 ماه دیگه!
خیلی ها تاریخ هایه متعددی دارن! ما که آخر نفهمیدیم 2 اکتبر یا سپتامبر.
همونطور که یه دفعه گفتم، این باید مال انتشار دمو باشه.:27:
YARMANGOLI
09-07-2009, 08:36
همونطور که یه دفعه گفتم، این باید مال انتشار دمو باشه.:27:
بی مزه همه منتظر بازی اند.کی بازی رو میدن بیرون؟
بی مزه همه منتظر بازی اند.کی بازی رو میدن بیرون؟
یا مهر یا آبان زودتر نه.:19: همه که میگن 2 اکتبر:4:
در ضمن پسر گلم، ابتدا صفحات قبلی رو بخون بعد ببین من در مورد چی پست دادم:10:
YARMANGOLI
09-07-2009, 15:07
یا مهر یا آبان زودتر نه.:19: همه که میگن 2 اکتبر:4:
در ضمن پسر گلم، ابتدا صفحات قبلی رو بخون بعد ببین من در مورد چی پست دادم:10:
آقا جون اگه میشه بهم بگو روی pc درصد next gen هستش
amin 2010
09-07-2009, 19:29
آقا جون اگه میشه بهم بگو روی pc درصد next gen هستش
رو pc نکست نیست.
joey jordison
09-07-2009, 19:55
رو pc نکست نیست
روی PC نکست نخواهد بود ولی همونطور که گفتن یک چیز عالی خواهد بود!
Luk Didd از کلمه PC Gen استفاده کرده بود که این آدمو امیدوار میکنه باید دید که 15 جولای با نشان دادن نسخه pc مایوس میشیم یا نه خوشحال!
MILAD MGH
10-07-2009, 13:31
دنیای بازی نوشته بازی برای pc .ps3.xbox 360 مرداد میاد.
amin 2010
10-07-2009, 14:09
دنیای بازی نوشته بازی برای pc .ps3.xbox 360 مرداد میاد.
حتما منظورش demo هست.
MILAD MGH
10-07-2009, 15:46
حتما منظورش demo هست.
نه.منظورش نسخه کامل بازیه:31::46:
Spaniuly
10-07-2009, 19:28
اينجا كلا اسپم بازار شده. لطفا رعايت كنيد.
google_boy07
11-07-2009, 00:39
عکسهای xaxi در فیفا .......
.................................................. .................................................. ......
تاریخچه فیفا ........(1993 تا 2009)
برای دیدن زندگی نامه این موجود عجیب ........خیلی با ترس و لرز به لینک زیر بروید :31::10:
.................................................. ....
آهای فیفا بازها بازم بگین محمود بده ...!
YARMANGOLI
11-07-2009, 03:37
خدا کنه اینبار کامل روی pc بیاد تا pes بازها fifa باز شن
Aryan.kh
11-07-2009, 07:34
عکسهای xaxi در فیفا .......
.................................................. .................................................. ......
تاریخچه فیفا ........(1993 تا 2009)
برای دیدن زندگی نامه این موجود عجیب ........خیلی با ترس و لرز به لینک زیر بروید :31::10:
.................................................. ....
آهای فیفا بازها بازم بگین محمود بده ...!
نسخه pc یا xbox360 ?????
s-a-l-i-m
11-07-2009, 09:21
مگه فرق زیادی نمی کنه ولی کلا یاد شبیه xavi نیستا...........
google_boy07
11-07-2009, 09:32
مگه فرق زیادی نمی کنه ولی کلا یاد شبیه xavi نیستا...........
معلومه دیگه NEXT هستش......
saeed_h1369
11-07-2009, 11:35
بچه ها ببخشید حالشو نداشتم صفخه های قبل رو بخونم کی میاد بازی؟
محمد ه ف
11-07-2009, 12:38
بچه ها ببخشید حالشو نداشتم صفخه های قبل رو بخونم کی میاد بازی؟
2 اکتبر 2009
joey jordison
11-07-2009, 14:01
مرسی بابت عکسها گوگل بوی عزیز!
این بازیکنها تو فیفا نسل بعد دستشون را نمیتوانند مشت کنن؟
ولی خدایش چشمهاش داره از حدقه در میاد
worldwar_1914
11-07-2009, 14:08
یه نفر به من NEXTرو توضیه میده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.