مشاهده نسخه کامل
: FIFA 10
صفحه ها :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
shakerifar
11-09-2009, 21:21
خوب اینم نظرات کاربران تو فروم EA هستش
نسخه PC
نکات مثبت
1-گیم پلی بسیار روان تر هستش
2-فیزیک توپ و تور دروازه خیلی خوب هستش
3-حرکت360 درجه هرچند جای کار بیشتری داشت ولی بعضی مواقع واقعا کمک کننده هستش
4-انواع دریبل ها آسانتر انجام می شوند
5-CPU قوی تر هستش و گل زدن هم سخت تر شده
نکات منفی
1-چمن بازی به شدت روشن هستش به طوری که چشم رو اذیت می کنه(طرف سوسول بوده):31:
2-سیستم پاس دادن خیلی خوب نیستش (توپ به جهتی که می خوام نمی ره)
3-CPU من رو به راحتی دریبل می کنه
در مجموع=FIFA 10 خوب هستش و من دوستش دارم
----------------------
نکات مثبت
1-HUD بازی اندکی بهتر شده
2-میشه کنترل های بازی رو در طول مسابقه تغییر داد
3-منوی بازی روون هستش
نکات منفی
1-حرکت 360 درجه روون نیستش(خوب هستش ولی در مقابل نسخه کنسولی کم میاره)
2-انیمیشن های خشک و رباتیک
3-گرافیک بد
4-گزارش چرند:31:
5-تور دروازه هنوزم مزخرفه
6-فیزیک توپ بسیار بد هستش(بدتر از 09)
7-پیراهن بازیکن ها
در مجموع=نمیخرمش و منتظر FIFA 11 می مونم
------------------------
نکات مثبت
1-گیم پلی روون
2-توپ سنگین تر در نتیجه فیزیک بهتر توپ
3-تماشاچی های زیبا تر با رنگ بندی بیشتر
4-دروازه بان ها بهتر از قبل عمل می کنند وانیمیشن دروازه بان ها خوب هست و از دروازه به خوبی بیرون می ایند
من هنوز باگی در مورد دروازه بان ها تجربه نکردم
نکات منفی
1-گزارش بازی
2-مشکل جدی گرفتن کارت قرمز برای زدن تکل از پشت اون هم به سادگی
3-حرکت 360 درجه
در مجموع =منتظر هستم تا قیمتش کمتر بشه تا بعد بخرم(کپی رایت:46:)
-----------------------
نکات مثبت
1-گیم پلی که خیلی بهتر از 09 هستش
نکات منفی
1-گرافیک هیچ تغییری نسبت به 09 نکرده
2-تور دروازه
3-استادیوم ها که مثل Fifa 2004 هستند
4-Cinematic های بازی که مثل 08و 09 هستش(شرمنده دوستان فارسیش نمی اومد)
5-خطا های هند بسیار زیاد تو یه بازی 5 تا خطای هند گرفت
در مجموع=
خواهشا تور دروازه و سایه بازیکن ها و رنگ بندی و کنتراست رو قبل از عرضه رسمی درست کنید وقت کافی که دارید
نسبت به 09 پیشرفت کرده(خیلی کم)هنوز گرفیک افتضاح هستش ولی گیم پلی پیشرفت قابل توجهی کرده
-----------------------
نسخه 360/Ps3
نکات مثبت
1-بازی بیشتر به واقعیت نزدیک شده
2-گرافیک
3-گیم پلی
4-قابلیت عوض کردن زننده کرنر بدون متوقف کردن بازی
نکات منفی
1-هوش مصنوعی دروازه بان ها
2-داور
3-موقعین بازیکن ها(اون ها هیچ تلاشی برای فرار از دست یار حریف نمی کنند)
4-آوانتا| واقعا به کار بیشتری نیاز داره
در مجموع-منتظر بازی هستم
----------------------
نکات مثبت
1-گیم پلی واقعا پیشرفت کرده و من واقعا ازش لذت بردم
2-گزارش بازی ها واقعا پیشرفت کرده البته هنوز عالی نیستش ولی وافعا خوب هستش
3-گرافیک بازی از 09 هم بهتر هستش
4-HUD بازی بهتر شده
5-تماشاچی ها وقتی یه موقعیت گل می بینند از جاشون بلند میشند و اون انیمیشن های تکراری رو ندارن
6-مدت زمانی که طول می کشه تا داور و کمک داور موقعیت آفساید رو تایید کنن به شدت کاهش یافته
نکات منفی
1-خارج از زمین همه چیز مثل 09 هستش و تغییر چندانی نکرده
2-بازیکن هیچ وقت به اون ترتیبی که در تونل ورزشگاه ایستادند در زمین صف نمی کشند(عجب چشم تیزی داشته:31:)
3-کجای دنیا داور برای رفتن توپ به اوت سوت می زنه؟؟؟؟
در مجموع=نکات منفی مشکلاتی هستند که بازی رو خراب نمی کنند اما اگر رفع بشن به بهتر شدن بازی کمک خواهند کرد
-----------------------
نکات مثبت
1-دریبل 360 درجه بی نظیر هستش به خصوص در هنگام حمله
2-تماشاچی ها بیشتر سروصدا می کنند
3-گزارش عالی
نکات منفی
1-هیچی
2-هیچی
3-هیچی
در مجموع=یه شاهکار که نسبت به سال قبل پیشرفت قابل ملاحظه ای کرده
-------------------------
نکات مثبت
1-دریبل 360 درجه که خیلی خوب هستش
2-سیستم شوت جدید +فیزیک بهتر
3-گرافیک پیشرفت کرده
4-همه ی کفش ها لایسنس شده و مارک دار هستند
5-پاس دادن خیلی بهتر شده
6-گزارش هم کمی پیشرفت کرده
نکات منفی
1-باگ-باگ و باگ
2-بازیکن ها برای دریافت توپ های ارسالی تامل زیادی می کنند
3-بازیکن ها تو تونل یه جور می ایستند و تو زمین به یه ترتیب دیگه در کل صحنه های ورودی افتضاح هستش
در مجموع=بازی کردن این دمو من رو بسیار خوش حال کرد و این مشکلات سطحی اگر تا عرضه بازی برطرف بشند
ما شاهد بهترین بازی فوتبال تا به حال خواهیم بود
--------------------------
با توجه به این نظرات من بی صبرانه منتظر بازی اصلی هستم:8:
FCBarcelona.ir
11-09-2009, 21:39
غالب نظرات تقریبا یک چیزه. منم موافقم که گیم پلی کمی بهتر شده و بازیکنا در حرکت و برخورد تجسم بیشتری دارن. ولی از نظر گرافیکی هیچ پیشرفتی انجام نشده. گرافیک چهره ها اغلب مطلوب نیست. مثلا موی مسی بعد 1 سال و نیم هنوز بلنده و یا چهره پیکه ساخته نشده، ولی چهره والدس و دنی آلوز واقعا زیبا بود. چمن هم که دیگه محل اعتراض همه بود! چمن پارسال خیلی بهتر بود، نمی دونم چرا فسفریش کردن!
نکته جالب دیگه اینه که داور و کمک ها مثل قبل هویج نیستن و واکنش نشون میدن. البته گاها واکنش هاشون غلطه!
در هر صورت در مجموع این بازی چندان پیشرفت نکرده. ولی اگه چمن رو اصلاح کنن، ارزش 1-2 ماه بازی کردن داره.
Mostafa NBA
11-09-2009, 22:37
یک خاطره که همین امروز برام پیش اومد بزارید براتون بگم.
ظهر که داشتم فیفا 10 بازی میکردم, داداشم از سر کار اومد و دید که دارم بازی میکنم. بعد بهم گفت, ای ای ای داری فوتبال 99 بازی میکنی ؟؟ عجب پیشرفتی داشتن بازی های الان.(آخه من چون همیشه PES بازی میکنم واسه همین فکر کرد که دارم فیفا 99 بازی میکنم:27::27:)
منم گفتم نه بابا دارم فیفا 10 بازی میکنم. همین الان دانلود کردم. باور نمیکرد تا بهش نشون دادم که این فیفا 10 هست. واقعا دور نمای فیفا 10 خیلی بده و مثل نسخه های قبلشه. همه چی چشمک میزنه و همش کم رنگ پر رنگ میشه.چمنش که اونطوری قیافه ها هم که بدتر.
نسخه ی نکست جن کجا این کجا :41: لعنت بر EA که برای ما PC بازها یک ذره ارزش قایل نیست.
یک خاطره که همین امروز برام پیش اومد بزارید براتون بگم.
ظهر که داشتم فیفا 10 بازی میکردم, داداشم از سر کار اومد و دید که دارم بازی میکنم. بعد بهم گفت, ای ای ای داری فوتبال 99 بازی میکنی ؟؟ عجب پیشرفتی داشتن بازی های الان.(آخه من چون همیشه PES بازی میکنم واسه همین فکر کرد که دارم فیفا 99 بازی میکنم:27::27:)
منم گفتم نه بابا دارم فیفا 10 بازی میکنم. همین الان دانلود کردم. باور نمیکرد تا بهش نشون دادم که این فیفا 10 هست. واقعا دور نمای فیفا 10 خیلی بده و مثل نسخه های قبلشه. همه چی چشمک میزنه و همش کم رنگ پر رنگ میشه.چمنش که اونطوری قیافه ها هم که بدتر.
نسخه ی نکست جن کجا این کجا :41: لعنت بر EA که برای ما PC بازها یک ذره ارزش قایل نیست.
می گم تاحالا قیافه لمپاردو دیدید شکل میثاق معمارزادست:31: منظورم تو fifa10 هستا
قصد توهین ندارم ولی این یک انتقاد سازندس می که هیچفرقی بین این با 09 نمی بینم دعا کنیم pes یه بازی خوب بزنه
راستی چرا این ubisoft و 2k فوتبال نمیزنن اگه بزنن موفق میشن چون همه الان از fifa و pes خسته شدن
همین الان داشتم بازی میکردم یهضربه ازاد با بالک زدم والدس وفت دوضرب بگیزه توپ رفت تو گل چطوری اینو بزارم براشون حال کنن با این دروازه باناشون ولی انصافا رو کرنر ها عملکردشون بهترشده
میگم یکی دو روزی صبر کنیم بعد فید بک گیمرها رو بررسی کنیم آخه روز اولی همه داغن بیشتر احساسی پست میزنن .ایشالا من سعی میکنم یک جمع بندی کلی از نظرات کاربران قدیمی تر ( دورادور بعضیاشونو کم و بیش میشناسم و از طرز تفکرشون اطلاع دارم ) توی تاپیک بزارم .نظرات بعضیاشون ارزش خوندن داره .
راستی چرا این ubisoft و 2k فوتبال نمیزنن اگه بزنن موفق میشن چون همه الان از fifa و pes خسته شدن
اگه 2k sport فوتبال میزد که عالی بود فقط چند تا عکس از بسکتبال امسالش که هنوز بازیش منتشر نشده ببینین مات و مبهوت میمونین .
من فکر میکنم ساخت هر بازی احتیاج به تجربه زیادی داره و شاید بخاطر اینکه اونا در زمینه فوتبال فاقدتجربه هستن این ورزشو نمیسازن .
saeed_cpu_full
12-09-2009, 01:31
3-CPU من رو به راحتی دریبل می کنه
طرف بلد نبوده توپ رو بگيره از AI ايراد ميگيره !
دانلود بازی داره تموم ميشه ... فردا ميام يه سری توضيحات مفصل در مورد نسخه ی X360 مينويسم ... اگه باگی هم ديدم
صد در صد ميگم . يه كليپ از گيم پلی يه نفر ديدم ( نسخه ی دمو ) واقعا فيزيك بازی حيرت آوره يعنی اينطوری نيستش كه
بری گوشه ی زمين توپ رو بگيری بعدش عين جت كل زمين رو پا به توپ طی كنی و بعدش هم سانتر و گل ! تا توپ مياد دستت
بازيكن ها به شكل خيلی طبيعی بهت فشار ميارن ... اينجا حركت 360 درجه ای واقعا به درد ميخوره . حالا خودم بازی ميكنم
همه ی نكات رو دقيق ميگم
می گم تاحالا قیافه لمپاردو دیدید شکل میثاق معمارزادست:31: منظورم تو fifa10 هستا
قصد توهین ندارم ولی این یک انتقاد سازندس می که هیچفرقی بین این با 09 نمی بینم دعا کنیم pes یه بازی خوب بزنه
سلام؛
اتفاقا یوبی سافت داره یه بازی با سبک فوتبال مسخره می سازه که توش الطیر و... هم هستن! در مورد نظراتتون هم باید بگم بخشیش درسته و بخشی از اون هم سر لجبازی و ابراز تنفر. حداقل نظر من اینه. خوشحال میشم که به نظرم احترام بذارید و واقع گرایانه تر نظر بدید!:46:
در ضمن سایت FIFA 10 نوشته تا 20 روز دیگه FIFA 10 رو بازی می کنیم! اخبار جدید از فروم رسمی هم در حال آماده شدنه، به زودی میزارم.
:11:
سلام؛
نظرات جدید کاربران PC آماده شد (بخاطر ترجمه بدم و اشکالاتی که وجود داره معذرت میخوام)؛
خوبی ها
الف) موتور گرافیکی جدید بازی (البته مال سال قبل رو ویرایش کردن) خوبه.
ب) نمای جدید هنگامی که سعی می کنی پنالتی رو بگیری
ج)نشانگر قدرت ضربه جدید(چند رنگه)
بدی ها
الف)نمای جدید دوربین تِلِه، من وقتی دارم با نمای جدید تله کار می کنم اصلا راحت نیستم، بعد از این که سال ها با تله قدیمی کار میکردم
ب)نمایی که رقیبتون ضربه آزادی رو که تو زمینش هست یا ضربه دروازه هست رو می زنه
ج)یه مشکل تکراری، وقتی ما داریم از دو گیم پد مختلف استفاده می کنیم باید کنترل ها یکی باشن (لطفه ای.ای اینو درست کنه)
د)کجاست سانتر هایهای واقعی، اونایی که تو نسخه های قبلی بود؟؟؟
هـ)نمیشه زمان سپری شده از اوقات تلف شده رو دید (اما تو تلویزیون میشه)
و) چرا سانترهای کات دار مثل فیفا 2002 وجود ندارن (فکر می کنم). برای چی حذفشون کردید؟
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خوبی ها
الف) منوی جدید
ب) نمای جدید ضربات پنالتی
ج) هوش مصنوعی یه خورده بهتر شده
د) کمک های داور بهترن
هـ) لایسنس بودن (امتیاز قوی فیفا)
و) نشانگر قدرت ضربه جدید
بدی ها
الف) چمن بازی (خیلی کارتونی شده، احساس واقعی بودن رو نمیده)
ب) 360 درجه کامل نیست (16/32 در بهترین حالت
ج) گزارشگری تکراری
د) پاس ها دقیق نیستن
هـ) پیراهن ها آزاد نیستن (نکته نویسنده: ای.ای گفته بود پیراهن ها آزاد خواهند بود اما نیستند!)
و) گرافیک خیلی شفافه (مثل بلور)! باید بهتر باشه
ی) بازی آهسته تر شده
من که کم آوردم!) تماشاگرا خیلی ***** هستن!
و) تور دروازه باید بهتر بشه
در ضمن: روبن تو بایرن مونیخ نیست و مو های مسی قدیمیه
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خوبی ها
الف) سیستم جدید شوت زنی، ولی یه جوریه که تو نمیتونی شوت دلخواهتو بزنی و سخت شده
ب) حرکت 360 درجه و کلاٌ حرکت ها. مثل کنسول نیست ولی در حین بازی با گیم پد می تونه به تو کمک کنه
ج) فیزیک جدید توپ و سایز زمین
د) هوش مصنوعی خیلی بهتر شده، بخصوص دروازه بان، اونایی که میگن نسبت به 09 آسون تره حتما رو آماتور بازی می کنن
هـ) نمای جدید پنالتی ها عالی شده
ل) من خیلی خوشم میاد وقتی که رو بازیکنا تکل میزنی به هوا می پرن و زمین میوفتن
ن) من از انیمیشن های جدید شادی پس از گل خوشم میاد ولی مشکل این که بازیکن من وقتی گل می زنه به وسط زمین میره ولی کات-سنس اون رو تو گوشه نشون میده و بلعکس، این هم باید حتما برطرف بشه
و) من از سیستم سانتر های جدید خوشم میاد، البته به نظر من
بدی ها
الف) مثل همه میگم چمن، من میگم فقط تو روز آفتابی خوبه (من امیدوارم که روشنی چمن رو یه خورده کم تر کنن) ولی تو زمستون... شما می فهمید چی میگم، من نتونستم کلمه درست رو پیدا کنم
ب) حالت دپت آف فیلد خیلی خوب نیست ولی من شما رو می بخشم چون فکر می کنم تو فیفا 11 پیشرفت بزرگی در این نقطه خواهیم داشت
ج) به نظر من باید برای پاس بلند دو تا دکمه داشته باشیم، یکی حالت معمولی و دیگری مثل پاس توی عمق
د) شما باید یه نیمکت واقعی برای ذخیره ها و مربی درست کنید
هـ) فیزیک تور ...منظورم اینه که شما رو گیم پلی کار کردید ولی واقعا زشت شده ...من منتظر پیشرفت تو سال بعد هستم ...می خوام بگم این یه منفی بزرگ برای ای.ای هست، من میگم شما دارید از یه موتور قدیمی استفاده می کنید و اونو آپدیت می کنید، و بالادست هاتون به تو این اجازه رو ندادن که پیسی رو نکست کنی، من از باگ ها نمیگم چون فکر می کنم برطرف میشن، لوک نتونسته پیراهن های آزاد رو خوب پیاده کنه ...بخاطر همین همه چی زشت شده، فوقش شما اون رو قرار نمی دادین من فکر نمی کنم که این یه نقد بد و احساسی باشه.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خوبی ها
الف) منوی عالی
ب) زمین خوب، فیزیک توپ
ج) گیم پلی خوب و دریبل 360 درجه خوب
د) داور و کمک داور انیمیشن های خوبی دارن
هـ) انیمیشن های جدید خوبن
و) برخورد ها در نهایت بهتر شدن
ل) پاسخگویی خوب
ن) باگ قدرت درست شده
م) تو اوت ها سیگنال نیست، مثل واقعیت، خوبه
ی) تیم ها شبیه سبک بازی واقعی شون بازی می کنن پس آفرین!
ت) نبرد های هوایی خوب شده
ف) بازیکنان تکنیکی از حرکت 360 درجه استفاده می کنن
ق) فیزیک توپ در هوا خوب کار شده
بدی ها
الف) رنگ چمن خوبه ولی باید تاریک تر بشه، الان کار ادیت دمو رو شروع می کنم: دی
ب) من پیراهن های آزاد رو به صورت کامل میخوام
ج) من صحنه های ورود به زمی سینماتیک تر رو میخوام، به سازندگان این پچو معرفی می کنم: ورود به زمین های واقعی در دموی فیفا 10
د) فیزیک تور باید ارتقاء پیدا کنه
ط) انیمیشن کمک داور در گرفتن آفساید باید طولانی تر بشه، اون سریع پرچمش رو بالا و پایین میاره
ق) پرچم کمک داور باید تکون بخوره، نه مثل چوب وایسه
ل) بعضی وقتا بازیکنا حرکات غیر عادی 90 درجه ای انجام میدن
هـ) بعضی وقتا این پا اون پا کردن یه خورده خیلی سریع میشه!
گ) لوک، این دو تا فایل رو که گفتم ادیت کن تا حرکت نمایشگر قدرت شوت رو تندتر کنی، این تو بازی آنلاین مهمه که شوت ها رو بتونی گل کنی
ظ) بعضی وقتا سی پی یو خیلی احمق میشه و تصمیمات احمقانه ای می گیره، مثلا وقتی می تونه توپو گل کنه پاس میده!
م) بعضی انیمیشنا به هم خیلی مربوط نیستن
ک) سی پی یو تعویض های تاکتیکی انجام نمیده، تعویض می کنه ولی براش مفید نیست
خ) دروازه بان ها در بعضی موقعیت ها تصمیمات احمقانه ای میگیرن و بدون دلیل مکانشون رو ترک می کنن
س) شارژ ها جای کار بیشتری داره، قوانین بازی فیزیکی توشون رعایت شده، ولی بازیکنا باید تلاش بیشتری بکنن
ض) لطفا انیمیشن های غیر واقعی رو حذف کنید
ی) میزان سختی بازی یه خورده خیلی آسونه!!! شما باید درجه های ورلد کلاس و لجندری رو ارتقاء بدید
خوبی ها
الف) منو ها
ب) آهنگ ها
ج) بازیکنان شفاف تر و شناور تر در نتیجه واقعی تر
د) پاسکاری سریع تر، بخصوص سانتر کردن به محوطه جریمه
هـ) انیمیشن کمک داور
بدی ها
الف) تکستچر های چمن: در حال بازی و در حال کات-سنس ها افتضاح هستن و باید تاریک تر بشن
ب) گزارشگری: من میدونم که سخته گزارشگری رو با بازی تطابق بدید، ولی برای این عذری پذیرفته نیست.
ج) پرتاپ های دروازه بان. هیچ وقت نمیخواد درست بشه؟ دروازه بان یه جوری پرتاب می کنه که آدم فکر می کنه که اون یه دختره(!) اون راست دسته ولی سعی می کنه به دست چپ هم پرتاب کنه. اون باید شونه هاشو به پزشک معرفه کنه، انیمیشن پلی استیشن 3 خارق العاده هست.
د) زمستان؟ اوه، لطفا. من از این مود خسته شدم و دوست ندارم چیزی مثل آب یخ زده ببینم!
هـ) لطفا صفحه رو تاریک تر کنین
خوبی ها
الف) کات-سنس های سینماتیک، من چند تاشو در حال که با بارسا در مقابل چلسی و بایرن بازی می کردم دیدم
ب) حرکت در زمین طبیعی تر شده
ج) هوش مصنوعی تیم ها عالیه
د) تماشاگرا رنگ تیم هاشونو همراه خود دارن
س) لباس داور خیلی سِت هست
هـ) انیمیشن های جدید داور و کمک داور
و) سیستم جدید شوت زنی
بدی ها
الف) تکستچر چمن خیلی خیلی ضعیفه
ب) چهره بازیکنا قدیمیه
ج) تور ها آپدیت نشدن
د) ضربات آزاد خیلی آسونن
هـ) نبرد های هوایی خیلی خوب نیست
و) انیمیشن های تکراری دروازه بان ها
ی) بازی نکست جن نیست
سلام؛
این هم از آخرین نظرات کاربران نسخه نکست؛
خوبی ها:
الف) انیمیشن ها عالی هستند
ب) سر و صدای تماشاگران خیلی خوبه
ج) چهره بازیکنا عالیه
د) حرکات مهارتی عالیه
هـ) ضربات آزاد سریع هم خوبن
بدی ها:
الف) دروازه بان ها پر از باگ هستن و مهارت ندارن
ب) مدافعان خیلی مشغول واکنش با یکدیگر هستند و به همین خاطر به هم برخورد می کنن و توپ رو توی محوطه جریمه لو میدن
ج) همون قسمته دومه، من نتونستم روش تاکید کنم:
وقتی شما تلاش می کنید توپ رو از منطقا 18 یاردی دور کنید، مدافعان خوب واکنش نشون نمیدن و یک موقعیت خوب به یک مهاجم هدیه میدن
خوبی ها:
الف) فیزیک توپ عالیه
ب) پاس چیپ
ج) حرکت 360 درجه
د) فیزیک بازیکنان
هـ) سر و صدای تماشاگران
بدی ها:
الف) گیم پلی خیلی سریعه
ب) هوش مصنوعیه دروازه بان خیلی عالی نیست
ج) کات-سنس ها مثل بلور شفافن
د) CPU یک بازی حوصله سر بر رو ارائه می ده
خوبی ها:
الف) حرکت 360 درجه
بدی ها:
الف) گرافیک مثل 09 نیست
ب) لباس بارسا باید تیره تر کار می شد
ج) خوش حالی های بعد از گل تکراری
د) سیستم رده بندی یک سقوط آزاد رو نجربه می کنه
:11:از اینکه کوتاه بود معذرت میخوام!
Elendil1
12-09-2009, 09:43
خب بالاخره ما هم بعد از هزار تا بدبختی ازقبیل DVD سوزوندن و مشکلاتی که هیچ کس فکرشو نمی کنه یه دست فیفا نکست زدیم :دی
نکات گوگول :[مثبت]
+ بازی به شدت شناور شده :
حرکت بازیکنا نرم تر شده ،
نبرد های تن به تن خیلی بهتر شده،
پاس ها و شوت و پاس های تو عمق خیلی عالی و روون شدن و سریع بودن و شناور بودن بازی کمک می کنن.
دریبل 360 هم که واقعآ عالیه
+انیمشین های جدید تر اظافه شدن :
برای مثال وقتی یه خطا می کنی که کارت زرد داره ولی بعد آوانتاژ داده میشه وقتی بازی متوقف شد دو حالت پیدا می کنه :
یا با یه انیمشین جدید بهت کارت زرد رو نشون میده و یا اگر فاصله ی بین خطا و متوقف شدن بازی کم باشه از حالت بازی خارج نمیشه و از همون دور می بینی داور از تو جیبش کارت زرد بیرون میار!!:دی
بعد از تکل و خطا بازکن مصدوم هم انیمیشن های جدیدی رو اجرا می کنه.
+دیگه داور و بازیکنای خودی زیاد جلوی توپ نمی پلکن :دی اگر هم پاس دادی و تو راهت بودن با یه حرکت[که آخر هوش مصنوعیه ]جا خالی میدن
+سرعت بازی واقعی تر شده :
توپ وزنش سنگین تر به نظر میرسه و دیگه بازکنا طبیعی تر پاس میدن !
ویرایش :
+کرنر زدن هم خیلی بهتر شده ، و وضوح خیلی خوبی داره و کامل منطقه ی جریمه مشاهد میشه .
----------------------------------------------------------------------------------------
نکات... [بد]:
+دربازبان ها :
قسمت قبل از بازی که داره لودینگ می کنه با لمپارد یه شوت زدم یه دفعه برا چند ثانیه دیدم دربازهبان نیست :دی[دزد برد] ، ولی روحش توپ رو گرفت ، البته این مشکل تو بازی نبود .
+تکل زدن :
بازکنای خط دفاع بشدت وحشی شدن :دی ! برای مثال :
موقع تکل زدن ، در صورتی که می تونست توپ رو بزنه یه تکل عجیب زد که ابراهیموویچ سروته شد [اظافه کنم :ون بویتن بود:دی]
تکلش خیلی تابلو و تقریبآ یه باگ بود !
+بازی کن بعد از زدن زدن گل صاف میره تو در و دیوار [اگه نگیریش :دی] ، به هر جهتی که باشه میره !! برای مثال اگر به جهت دروازه باشه همونجور میره تو ، تا یکی دو ثانیه تا زمان اجرا انیمشین خوشحالی برسه.
+
در طول این چند دست بازی باگ خاصه دیگه ای ندیدم که باید بیشتر بازی کنم تا پیدا بشه ! در کل همین باگ ها هم خیلی تاثیر گذار نبود و به احتمال زیاد تو سری اصلی رفع میشن.
وضعیت من بعد از بازی کردن :
Cant wait... [:دی]
paroucia
12-09-2009, 10:09
با درود به دوستان
من كسي هستم كه فيفا را خيلي دوست دارم اما مجبورم pes بازي كنم.از بس فيفا خرفت بازي در مياره...
خواستم بدونم كه ايا فيفا براي تك به تك ها برنامه اي ريخته يا نه؟وقتي تك به تك ميشي مثل pesنمي توني اون جور كه مي خواي به توپ ضربه بزني يا دروازبان را فريب بدي.هر چه قدر كه قوي و با زاويه بزني دروازبان مثل اسپايدرمن مي پره توپ رو رد مي كنه.اين خيلي من رو اذيت مي كنه ايا راه خاصي براي گل زدن وجود داره؟فيفا كاري در اين زمينه انجام داده؟رقيب خوب و قشنگ بهت گل مي زنه اما تو نمي توني فني به توپ ضربه بزني؟چرا؟
با تشكر
pintoricio
12-09-2009, 10:22
سلام کسی میتونه عکس بازیکنای یوونتوس تو بازی رو بذاره؟
hobgoblin
12-09-2009, 10:33
بازي next رو ديدم پي سي رو هم گذاشتم دانلود بشه
واقعا بازي شناورتر از قبله هر چند هنوز خيلي بازي نكردم
انيميشن هاي خوبي هم به بازي اضافه شده
فقط گرافيكش به نظرم با وجود پيشرفت يكم كارتوني ميزنه. به نظر شما اينجوري نيست؟
سلام؛
لوک در جوابیه ای در مورد اعتراض به باگ ها اعلام کرده دمو چند هفته قبل ساخته شده بوده و ما هم اکنون برای رفع باگ ها ومشکلات احتمالی PC تلاش می کنیم.
محمد ه ف
12-09-2009, 11:26
سلام بچه ها چطورید خوبید؟ خوبم.
اقا من نظر هرکی رو خوندم دیدم همه از دریبل 360 درجه تعریف کردن
من می خوام ببینم اونا یی که رو PS3 بازی کردن اجرای این دریبل اسونه با نه
چون تو 09 هم دریبل های زیادی بود ولی اجرا کردن اونا تو بازی کار حضرت فیل بود می خوام ببینم دریبل 360 درجه اسونه یا نه
MER30
سلام بچه ها چطورید خوبید؟ خوبم.
اقا من نظر هرکی رو خوندم دیدم همه از دریبل 360 درجه تعریف کردن
من می خوام ببینم اونا یی که رو PS3 بازی کردن اجرای این دریبل اسونه با نه
چون تو 09 هم دریبل های زیادی بود ولی اجرا کردن اونا تو بازی کار حضرت فیل بود می خوام ببینم دریبل 360 درجه اسونه یا نه
MER30
محمد جان دریبل توی فوتبال به معنی حرکته و منظور از دریبل 360 درجه حرکت در 360 درجست . من ویدئوهای منتشر شده رو با دقت نگاه کردم از قرار معلوم میشه در 16 یا 32 جهت حرکت کرد و بازم خیلی عالیه .
حالا من یک سوال از کسانی دارم که نسخه دمو رو دانلود کردن . سوالم اینه که میشه با این کنترل روی دایره وسط زمین چرخش داشت بدون اینکه بازیکن از خط خارج بشه ؟ و اینکه عملا در چند جهت میشه تغییر زاویه و جهت داد ؟
محمد ه ف
12-09-2009, 12:12
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم عکسی از اشلی کول عکس هر بازیکنی که بخواهید رو بذارم ولی کلا قیافه ها امسال هم جالب نیستند.
راستی دموی PS3 هم لحظاتی قبل برای دانلود گذاشته شد
سلام KRAUSER جان اگه می شه عکس CRISTIANO RONALDO رو بزار
دمت گرم
hobgoblin
12-09-2009, 12:13
محمد جان دریبل توی فوتبال به معنی حرکته و منظور از دریبل 360 درجه حرکت در 360 درجست . من ویدئوهای منتشر شده رو با دقت نگاه کردم از قرار معلوم میشه در 16 یا 32 جهت حرکت کرد و بازم خیلی عالیه .
حالا من یک سوال از کسانی دارم که نسخه دمو رو دانلود کردن . سوالم اینه که میشه با این کنترل روی دایره وسط زمین چرخش داشت بدون اینکه بازیکن از خط خارج بشه ؟ و اینکه عملا در چند جهت میشه تغییر زاویه و جهت داد ؟
چون تغيير جهتا خيلي نزديك همه نميشه دقيقا گفت كه به چند جهت ميشه تغيير جهت داد
روي دايره وسط زمينم نميشه بدون خارج شدن از خط چرخيد. البته امتحان نكرده دارم اينو ميگم
چون تغيير جهتا خيلي نزديك همه نميشه دقيقا گفت كه به چند جهت ميشه تغيير جهت داد
روي دايره وسط زمينم نميشه بدون خارج شدن از خط چرخيد. البته امتحان نكرده دارم اينو ميگم
کسی هست که امتحان کرده باشه ؟
Spaniuly
12-09-2009, 14:11
خوب ساعتی قبل دمو رو از گیم فروشی بغل شرکتی که توش کار می کنم خریدم. سیستم شرکت خیلی پیشرفته نیست ولی به قدری بازی گرافیکش کمه که با همین سیستم گازوئیلی هم تونستم رو HIGH بازی کنم البته یکم توی نما های نزدیک گیر داشت ولی به مراتب به لحاظ نمای بازی از 09 ضعیف تر هست. البته تفاوت در نحوه حرکت تنها فرقش با 09 هست. (حرکت در 16 درجه) حرکت 360 درجه نگید همون حرکت در 16 جهت هم به زور میشه بهش اطلاق کرد. چون همچین مالی هم نیست بازیکنان سرعتی راحت می تونن دریبل کنن و و جلو برن. در کل کمال نا امیدی هست این فیفا کارنت جوک سال هست وقتی بازی رو کیفیتش رو میارید پایین حتی بدبخت تر از فیفا 98 میشه گرافیکش. وحشتناک میشه وقتی تعدیل میدید گزینه های گرلفیک رو واقعا نمیدونم این EA چی فکر کرده که این رو داره به خورد PC باز ها میده فیفا 10 برای PC یک گند و یک آبروریزی هست. من واقعا هنوز موندم تو کار این EA
الان چند تا عکس از کیفیت های مختلف بازی می ذارم تا شاهد باشید که گرافیک بازی چه قدر آبرو ریزی هست وقتی تعدیل گرافیکی می شه. چند تا عکس هم توی نهایت کیفیت می دارم. منتظر باشید.
کجایی جوونی ما هم یه زمانی فیفا خور بودیم:41: ولی با این وضع...
Mostafa NBA
12-09-2009, 14:53
خوب ساعتی قبل دمو رو از گیم فروشی بغل شرکتی که توش کار می کنم خریدم. سیستم شرکت خیلی پیشرفته نیست ولی به قدری بازی گرافیکش کمه که با همین سیستم گازوئیلی هم تونستم رو HIGH بازی کنم البته یکم توی نما های نزدیک گیر داشت ولی به مراتب به لحاظ نمای بازی از 09 ضعیف تر هست. البته تفاوت در نحوه حرکت تنها فرقش با 09 هست. (حرکت در 16 درجه) حرکت 360 درجه نگید همون حرکت در 16 جهت هم به زور میشه بهش اطلاق کرد. چون همچین مالی هم نیست بازیکنان سرعتی راحت می تونن دریبل کنن و و جلو برن. در کل کمال نا امیدی هست این فیفا کارنت جوک سال هست وقتی بازی رو کیفیتش رو میارید پایین حتی بدبخت تر از فیفا 98 میشه گرافیکش. وحشتناک میشه وقتی تعدیل میدید گزینه های گرلفیک رو واقعا نمیدونم این EA چی فکر کرده که این رو داره به خورد PC باز ها میده فیفا 10 برای PC یک گند و یک آبروریزی هست. من واقعا هنوز موندم تو کار این EA
الان چند تا عکس از کیفیت های مختلف بازی می ذارم تا شاهد باشید که گرافیک بازی چه قدر آبرو ریزی هست وقتی تعدیل گرافیکی می شه. چند تا عکس هم توی نهایت کیفیت می دارم. منتظر باشید.
کجایی جوونی ما هم یه زمانی فیفا خور بودیم:41: ولی با این وضع...
من که چند صفحه ی قبل خاطره ای عرض کردم. از اون لحظه ای که برای من پیش اومد جوک تر هم مگه هست.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Elendil1
12-09-2009, 15:25
امتحان کردم خوب می پیچید :دی ! ولی اونجوری که بخوای از خط هم بیرون نزنه ، تو واقعیت هم نمیشه :دی
saeed_cpu_full
12-09-2009, 15:28
يعنی اينقدر كيفيت نسخه ی PC پايينه !! :18:
خوب ما هم تا دقايقی قبل داشتيم دموی بازی رو روی X360 اجرا ميكرديم و از بازی لذت بسيار ميبرديم!
اولا از ضعف های بازی شروع ميكنم :
1- تنها ورزشگاه موجود در دموی بازی كم جزئيات ساخته شده بود كه اميدواريم تا زمان انتشار بازی اين مشكل برطرف بشه
2- فيس بازيكن ها زياد تغيير نكرده نسبت به نسخه ی قبل ولی باز چهره ها عالی طراحی شده ... گرافيك پيراهن بازيكن ها ضعيف تر شده !
3- ضعف بعدی بازی قسمت تمرين قبل از بازی هست ! عكس العمل های دروازبان خيلی برام جالب بود ! با خودش درگير بود ! ولی تو بازی اون عكس العمل ها تكرار نشد ! ( خدا رو شكر ! )
4- يه سری باگ تو بازی ( البته اونقدر هم كه بزرگش كرديد نيست ! مثلا توی همون بخش تمرين يه بار پيش اومد كه 2 ثانيه لمپارد بيچاره غيب شد : دی )
5- شوت های غير واقعی !! يه بار روی World Class رفتم طرف همچين شوتی زد كه تور دروازم داشت سوراخ ميشد !! :27:
تا اينجا اين ها ضعف های بازی بودن كه نوشتم
اما نكات مثبت :
1- بازی به شدت فيزيكی تر شده ! انيميشن ها بسيار دقيق تر و واقعی طراحی شدن + خود بازی هم بسيار واقعی طراحی شده برای مثال يادمه توی نسخه ی 09 با يه بازيكن سرعتی و چند بار تو سر توپ زدن ميتونستی راحت به محوطه ی جريمه برسی ... اين مشكل توی PES هم وجود داشت ( حالا نميدونم اونا هم اين رو برطرف كردن يا نه ) ولی الان ديگه اينطوری نيست ! دفاع كردن تيم حريف خيلی خيلی عالی طراحی شده ! اين تنه زدن های حريف هم خيلی بده ! بعضی موقع ها داور خطا نميگيره و بازيكنی كه روی زمين افتاده اعتراض ميكنه !
2- حركت 360 درجه ی خوب .. يه سری ضعف هایی هم داشت ولی در كل وجودش لازم بود !
3- شروع مجدد سريع كه يه مقدار از PES تقليد شده
4- احتمال گل زدن از روی كرنر و ضربات ايستگاهی خيلی بيشتر شده
5- سرعت بازی كاملا طبيعیه
6- وزن توپ رو ميتونيد احساس كنيد ديگه مثل 09 توپ بادكنك نيست : دی
7- اگر داور جلوی توپ باشه و توپ رو به سمتش پاس بدی ديگه مثل مونگول ها نگاهت نميكنه ! پاشو بلند ميكنه كه توپ رد بشه :دی + انيميشن های جديد مربوط به كارت دادن
8- عكس العمل تماشاگر ها كه در موقع پنالتی زدن واقعا جذاب هست ! در موقع پنالتی زدن همه منتظر هستن و اگر توپ گل بشه هر كدوم به يه نحو خوشحالی ميكنن ! مثلا يكی بالا پايين ميپره يكی دست ميزنه و ... اين عكس العمل ها واقعا واسم جذاب بود
نكات مثبت زياد هست ! اميدوارم باگ ها برطرف بشه و استاديوم ها از اون كم جزئيات بودنشون در بيان
واقعا که عجب تاپیکی شده تاپیک FIFA 10 . . .
یه کم عفت کلام خودتونو حفظ کنید!
korokodil_avareh
12-09-2009, 18:09
من هم دمو رو بازی کردم
البته فقط 10 دقیقه
باز هم همون کارنت همیشگی!
البته از نظر گرافیکی چهره بازیکنها خیلی بهتر از 09 شده
توپ هم خیلی بهتر حرکت میکنه و وزن ضربه ها رو به درستی نشون میداد
چمن زمین نسبت به نسخه قبل پسرفت داره
نور پردازی یه خورده بهتر شده
سرعت بازی نسبت به نسخه قبل افزایش پیدا کرده که نکته مثبتی هست
البته چون من بازی رو زیاد بازی نکردم به همین نکات بسنده میکنم
بعدا بیشتر بازی کردم میام دوباره توضیح میدم
سلام؛
باز هم تعدادی از نظرات کاربران فیفای PC رو ترجمه کردم، امیدوارم که خوشتون بیاد؛
خوب:
وقتی می خوام اون اول پروفایلم رو بسازم بازی از من می پرسه چه درجه سختی ای رو می خوای
حرکت 360 درجه
گیم پلی روان تر شده
گزارش های دستیار (Scout Reports) قبل از هر بازی
منوی جدید
منوی Pause جدید - عالی هست
فرار از تکل خودکار - من این چیز خوب رو پیدا کردم
هود جدید
من حالتی مثل آسون گل زدن ندیدم (شاید به خاطر کم بودن مهارتم باشه:13:)
انیمیشن های کمک داور
شیوه جدید دیدن وقت های تلف شده
بازیکنان وقتی قدرت شون کم میشه و زرد میشه به سختی می دون یا اصلا نمی دون (نکته ای که در 09 هم بود)
نبرد های هوایی - ولی اونا به یه خورده ارتقاء نیاز دارن، اونا از عالی دورن
تایمری که وقتی دروازه بان توپ رو در اختیار داره ظاهر میشه
دوربین جدید پنالتی
زاویه دوربین به محلی که بازی اونجا جریان داره بستگی داره
رادار جدید یا به قول خود کاربر نقشه (Map) جدید (البته خود ایشون متذکر شدن که معمولا به رادار مپ نمیگن!)
چند جمله جدید در گزارش بازی
بد:
دوربین جدید - من اونو پیدا کردم ولی فاصله نسبت به بازیکنا خیلی کم بود و من زومش رو کم کردم
اندازه بازیکنان - اونا شبیه غولن
زمین - یه خورده زیادی روشنه و در وسطش هم یک حالت خیس و آدامسی داره، دروازه ها (یا به قول ایشون دهان گل ها) و کرنر ها
انگار سیستم ضد همکاری وجود داره
تور ها
سایز زیاد دمو - 2.2 گیگابایت برای چی؟
هواداران - بدون پیشرفت از سال گذشته
وقتی دروازه بان از دروازه اش خارج میشه، هیچ کدوم از مدافعان بر نمیگردن تا او رو پوشش بدن
در نهایت: من ازش خوشم میاد و اون رو به راحتی خواهم خرید چون از 09 بهتره
خوب:
فیزیک توپ
پاس دادن ها
دوربین پنالتی
عاشق روشی هستم که بازیکنا توپ رو از محوطه جریمه دور می کنن
بد:
گرافیک
انیمیشن ها
بررسی کوتاه چند ویژگی:
پاس در عمق
> خیلی حرص درار هست که در یک فاصله کم پاس عمقی بندازین چون من باید به جای این که یک دکمه رو یک بار لمس کنم باید مدت زمان طولانی اونو نگه دارم. اما پاس ها در عمق در فاصله طولانی مشکلی ندارن
سیستم دفاعی
> کو سیستم دفاعی؟ من به لوک هشدار میدم که ارتقائش بده، غیر قابل کنترله
دریبل ها
> من می تونم یه دریبل از فیفا09 ببینم که تو این دمو نیست، و دریبل های جدیدی هم مشاهده نمیشه. لوک گفته بود دریبل زدن آسون خواهد بود ولی من دائما اشتباه می کردم، مثل FIFA 09
پاس زمینی
> همه گفتن که عملکردش فراموش شده؟ سانتر کردن کوتاهی وجود نداره فقط هوایی، یا یک دکمه جدید برای انجام این کار، چیزی پیدا نشد
نوار قدرت
> آرام و آرام و آرام، من باید برای پاس دادن یا شوت زدن اون رو بیشتر از فیفا09 نگه دارم، بله بازخوردها نشان از ارتقاء میده ولی بدون واقعیت این گیم پلی رو خراب می کنه. کجا می تونیم پاس کوتاه رو به هم تیمی مون بدیم با فشار یک دکمه ولی توپ جلو نمیره و فقط چند متر از پا فاصله می گیره، آیا این خوبه؟
تکستچر های مکان بازی
> واقعا...واقعا این آدمو راضی نمی کنه، فقط کمی خلاقیت بیشتر می خواست.
تلاش محاسبه کننده
> چرا یک محاسبه کننده وجود داره و مثل فیفا 09 دو تا نیست، حداقل برای دو هسته ای ها و چهار هسته ای ها هر دو رو به کار می بردن، آیا فقط یک Processor برای اجرای FIFA 10 PC کافیه؟
نمای دوربین
> من خیلی با دوربین پنالتی حال کردم، دوربین سوم شخص روی دروازه بان، برای چی همین رو برای ضربه آزاد نساختن، طوری که ما می تونستیم از نمای دیوار دفاعی یا دروازه بان ضربه بزنیم.
من فکر می کنم این برای الان بود و معذرت می خوام که فقط چیز های بد رو لیست کردم ولی پیشنهاد جدی من به لوک اینه که مشکلات رو تا آمدن نسخه نهایی بهتر کنه/برطرف کنه...TQ
خوب این متن هم تموم شد، امیدوارم لذت کافی رو برده باشید!
:11:در ضمن چرا تشکر نمی کنید! من بیش از 2 ساعت وقت گذاشتم تا اینو همرا اون 3 پست ترجمه کنم!:27:
Beh.zad7
12-09-2009, 18:48
دوستان یه سوال برام پیش اومده :
منو فیفا تو ps3 , x360 مثل pc هست ؟
یعنی از لحاظ تیم داری و خرید و فروش بازیکنا یکین یا برای کنسولا با pc فرق می کنن ؟
سلام؛
Feedback های جدید کاربران PC:
اینم ورژن دوم متن اون کاربری که دونه دونه نام می برد و ضعف ها رو می گفت:
ضربات آزاد
> خیلی راحت گل می شوند
پوشش
> چرا سیستم پوشش تو فیفا 10 نیست؟ این چیزیه که تو جهان واقعی وجود داره و باید توی بازی هم باشه، به خصوص تو 09 هم بوده
بعضی وقتا که هوش مصنوعی (CPU) به شما حمله می کنه، بازیکن با توپش خیلی به خط اوت نزدیک میشه، در این حال امکان پاس وجود نداره، اون فقط نزدیک خط راه میره
شوت
> شوت های کوتاه الان قابل قبول هستند. اما شوت های بلند ضعیف هستند. من نمی بینم چرا نوار قدرت وقتی می خوام شوت بلند بزنم باید بیشتر شارژ بشه. در زندگی واقعی زمان بیشتر برای شوت بلند تا شوت کوتاه نداری. تو هر جور می خوای توپ رو شوت می زنی می زنی و توپ همونطوری که شوتیدی حرکت می کنه و به مقصدی که تو براش انتخاب کردی میره
هند
> مشکل هند شدن رو در ضربات آزاد/پنالتی ها برطرف کنید. این بازی رو خراب خواهد کرد، بخصوص در مد آنلاین. من می دونم این توی زندگی واقعی هم اتفاق میوفته ولی واقعا توزندگی واقعی این اتفاق خیلی سخت انجام میشه و طوری نیست که نتیجه بازی ها با اون عوض بشه. وقتی انسان ها کنترلی در مقابل بازوی مدافعش نداره.
داور
> داور شبیه یه جنگ جو از MMORPG هست. اون دو خط سیاه روی لباسش... شبیه اینه که انگار از گوشاش آویزونن...
کیبورد
> من می دونم از قوانین Business اینه که پول بیشتری به دست بیارید و این امکان پذیره و همچنین دلیل گرافیک بد بازی است (ولی عذری برای نکست نبودن پذیرفته نیست، چون شما می تونید برای کسانی که سیستم ضعیف دارن، یه نسخه دیگه بسازید) و کیبورد کنترلر اصلی بازی است. ولی گیم پد ها خیلی گرون نیستند و من فکر می کنم که دیگه نباید از کیبورد استفاده کرد (تذکر: خوب احمق جان با چی داری تایپ می کنی الان؟!) الان وقت افزودن آپشن های جدید به گیم پلی و کامل کردن چیزها بیش از اونچه بودن است...TQ
نکات جدیدی که یکی از کاربرا اضافه کرده:
من با دوربین Broadcast بازی می کنم، اون بهتره :31: (تذکر: این شکلک هارو طبق شکلک های خودشون میذارم!)
بازیکنا چاق و گندن ولی چهره هاشون خوبه.
بازی خیلی روشنه و من نمیتونم تاریکی رو در اون تشخیص بدم، با بارسا در مقابل چلسی بازی می کنم
آهنگ های بازی. 1.4 گیگابایت از دمو فقط صدا ها هست، به اضافه گزارشگری برای اسپانیایی، انگلیسی، ایتالیایی و زبان های دیگر
بله دروازه بان ها خیلی ***** هستن. خیلی زیاد جلو میان
و چند نکته جدید از یکی از کاربران فیفا10:
من فکر می کنم شاید یکی باید بازی رو 2، 3 ماه به تغییر بندازن تا مشکلات گرافیک مثل تور ها، انیمیشن ها، چمن یا زمین و تماشاگران رو برطرف کنن
من امیدوارم تو نسخه کامل بازی این مشکلات برطرف بشه:
منوی جدید
سانتر ها
لطفا مدیران و سازندگان ادیتور ها رو استخدام کنن
امیدوارم لذت برده باشین!
سلام؛
یک بار دیگه هم میگم، لوک گفته به خاطر قدیمی بودن اون و تعلق داشتنش به 2، 3 هفته پیش این مشکلات وجود داره و هم اکنون تلاش برای برطرف کردن مشکلات ادامه داره...
سلام با صبری که داشتم به نتیجه رسیدم فیفا 10 ریپک شده با حجم 350 مگابایت برای دوستانی که حوصله دانلود 2 گیگ نیستند
hotfile
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدfilefactory
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر
megaupload
اخر باید از این گروه تشکر کنیم خدانگهشون داره
Repack Group: R.G. Fifasoccer
Mostafa NBA
12-09-2009, 20:11
برای من نمای دوربین Sideline با Tele فرقی نداره. برای شما هم همینطوره ؟؟
در ضمن من با دوربین Action بازی میکنم در صورتی که در فیفا 09 با Tele بازی میکردم. شما چطور ؟
khelane جان اینا مال pc هستش یا کنسول ؟
رفیق تک لینک نداشتی بزاری؟
khelane جان اینا مال pc هستش یا کنسول ؟
مال PC هست.
نسخه کنسول حجمش 979 مگابایته.
خودم دارم دانلود میکنم مال پی سی هستش اگه بازم ریپ شده و حجم کم تر شده رو گیر بیارم میزام همین امشب ترتیب هر 4 تا لینک رو میدم فردا میرم بازی
سلام
لینک دانلود دموی fifa 10 برای ps3 رو اگه کسی داره بذاره
نحوه ی رایت کردن تو دی وی دی بطوری که تو ps3 اجرا بشه رو اگه توضیح بده ممنون میشم
Spaniuly
12-09-2009, 21:25
خودم دارم دانلود میکنم مال پی سی هستش اگه بازم ریپ شده و حجم کم تر شده رو گیر بیارم میزام همین امشب ترتیب هر 4 تا لینک رو میدم فردا میرم بازی
می دونم از کنجکاوی نمی تونی جلوی خودت رو بگیری ولی اگه من با 1000 تومن این دمو رو گیر نمیاوردم و می نشستم 2 گیگ دانلود میکردم آخرشم با گرافیک فیفا 98 مواجه می شدم با Dart Rifle همونی که توی فارکرای 2 آدم رو با یه دارت سمی از زندگی خلاص می کرد می رفتم همه سازنده ها و مدیرای EA Sports رو از زندگی خلاص می کردم. یعنی می دونی چیه نفهم و خر خودشون هستن با جد و آبادشون. اصلا دلم خنک شد که تا حالا یه پاپاسی تو جیب لعنتی شون پول نفرستادم الهی هر چی از فروش این فیفا PC و کارنت در میارن کوفتشون بشه. آبروی ما فیفا باز ها رو بردن این بی پدرهای عوضی. این همه سنگ این فیفا رو به سینه زدیم که با این مضخرف روبرو بشیم؟ پس یک ساله اینا داشت چه غلطی می کردن؟ چرا آوریل 2009 بازی ندادن؟ اینا فقط منو رو عوض کردن منو عوض کردن مگه نکته مثبت به حساب میاد؟ با پچ و مانکی دراگون میشه صدتا از این خوشکل تراش رو ساخت. اینا فقط دیتا بیس بازی رو آپگرید کردن و بس و مود جدید اضافه کردن.(تازه جدید هم نیستن فقط تغییر پیدا کردن وگرنه از قبل بودن) الهی بمیرم یک سال وقت لازم بود واسه این کارها آره؟ واسه یه حرکت 16 جهت و آپگرید 2 تا مود یک سال اینا وقت گذاشتن؟ اینا همه رو سر کار گذاشتن. تازه نمای ظاهری بازی 100 برابر پسرفت داشت بخدا قسم نمای فیفا 06 از این خیلی بهتر بود چمن سه بعدیش هم زمانی به چشم میاد که دروازبان ضربه دروازه می زنه در شروع بازی که چمن رو نشون میده شبیه موکت هست. رنگشم که افتضاحه آخه چمن کدوم ورزشگاه وا مونده ای این رنگیه؟ آخه من چطوری این بازی رو بیام روی PC بازی کنم وقتی PES 2010 رو می بینم؟ آخه من چطوری این رو جلوی کسی بذارم که یک ساله بهش می گم فیفا 10 واسه PC قراره یه شاهکار باشه؟
از همه مخاطبین معذرت می خوام که به عنوان زننده تاپیک بازی این همه لعن و نفرین کردم بازی رو. ولی واقعا حالم گرفته اس و در شرایط فوق العاده بدی قرار گرفتم. خوابش رو هم نمی دیدم فیفا 10 واسه PC اینقدر محصول بی ارزشی باشه.
Hirad HRD
12-09-2009, 21:46
مگه بازی اومده شما دارین چی میگین؟:13:
مگه بازی اومده شما دارین چی میگین؟:13:
منظور ایشون Demo نسخه PC هست که یک اشغال به تمام عیار هست !!!! :2:
Hirad HRD
12-09-2009, 22:12
خدا روشکر امسال xbox 360 گرفتم:31:
korokodil_avareh
12-09-2009, 22:22
آقا الان داشتم بازی میکردم یه سانتر کردم توپ خورد به دست بازیکن چلسی داور هند گرفت
بعدش صحنه آهسته رو نشون داد و گزارشگر هم گفت که هند به درستی اعلام شد
کلا جالب بود
یه نکته خوب دیگه هم که این نسخه داره اینه که هیکل و اندام بازیکنها بزرگ شده و دیگه مثل نسخه های قبلی کوچک نیست
من کلا اهل فیفا نیستم نه اینکه بازیش نکنم ولی همیشه وقتی بازیش میاد بازی میکنم به نظر من این نسخه بهتر از 09 هست
کلا افکتها و حواشی فیفا همیشه بهتر از PES بوده
من برای اینکه بازیها رو مقایسه کنم دیشب 09 رو نصب کردم و الان هم که دمو رو بازی میکنم میبینم که تقریبا پیشرفت داشته
البته این پیشرفت بیشتر شبیه یه پچ رسمیه که از شرکت EA عرضه شده و نسخه 09 رو بعضی جاهاش رو بهبود بخشیده
مثل اینه که 4 ماه بعد از PES یه WINING ELEVEN بزنند
ولی چمن افتضاح شده
joey jordison
12-09-2009, 22:30
البته قصد جسارت ندارم ولی به نظر دوستان کنسولی یک ذره سرعت بازی زیاد نیست؟
من تو تریلرها دیدم پرسیدم
korokodil_avareh
12-09-2009, 22:35
راستی توی این نسخه دسته ها رو میشه بدون دردسر تنظیم کرد
مثل دکمه پاس عمقی و تکل
ولی من هرکاری کردم آنالوگ سمت راست کار نکرد
می دونم از کنجکاوی نمی تونی جلوی خودت رو بگیری ولی اگه من با 1000 تومن این دمو رو گیر نمیاوردم و می نشستم 2 گیگ دانلود میکردم آخرشم با گرافیک فیفا 98 مواجه می شدم با Dart Rifle همونی که توی فارکرای 2 آدم رو با یه دارت سمی از زندگی خلاص می کرد می رفتم همه سازنده ها و مدیرای EA Sports رو از زندگی خلاص می کردم. یعنی می دونی چیه نفهم و خر خودشون هستن با جد و آبادشون. اصلا دلم خنک شد که تا حالا یه پاپاسی تو جیب لعنتی شون پول نفرستادم الهی هر چی از فروش این فیفا PC و کارنت در میارن کوفتشون بشه. آبروی ما فیفا باز ها رو بردن این بی پدرهای عوضی. این همه سنگ این فیفا رو به سینه زدیم که با این مضخرف روبرو بشیم؟ پس یک ساله اینا داشت چه غلطی می کردن؟ چرا آوریل 2009 بازی ندادن؟ اینا فقط منو رو عوض کردن منو عوض کردن مگه نکته مثبت به حساب میاد؟ با پچ و مانکی دراگون میشه صدتا از این خوشکل تراش رو ساخت. اینا فقط دیتا بیس بازی رو آپگرید کردن و بس و مود جدید اضافه کردن.(تازه جدید هم نیستن فقط تغییر پیدا کردن وگرنه از قبل بودن) الهی بمیرم یک سال وقت لازم بود واسه این کارها آره؟ واسه یه حرکت 16 جهت و آپگرید 2 تا مود یک سال اینا وقت گذاشتن؟ اینا همه رو سر کار گذاشتن. تازه نمای ظاهری بازی 100 برابر پسرفت داشت بخدا قسم نمای فیفا 06 از این خیلی بهتر بود چمن سه بعدیش هم زمانی به چشم میاد که دروازبان ضربه دروازه می زنه در شروع بازی که چمن رو نشون میده شبیه موکت هست. رنگشم که افتضاحه آخه چمن کدوم ورزشگاه وا مونده ای این رنگیه؟ آخه من چطوری این بازی رو بیام روی PC بازی کنم وقتی PES 2010 رو می بینم؟ آخه من چطوری این رو جلوی کسی بذارم که یک ساله بهش می گم فیفا 10 واسه PC قراره یه شاهکار باشه؟
از همه مخاطبین معذرت می خوام که به عنوان زننده تاپیک بازی این همه لعن و نفرین کردم بازی رو. ولی واقعا حالم گرفته اس و در شرایط فوق العاده بدی قرار گرفتم. خوابش رو هم نمی دیدم فیفا 10 واسه PC اینقدر محصول بی ارزشی باشه.
مگه شما انتظار دیگه ای داشتید! فیفا تا وقتی نسل جدید نشه، همین آشه و همین کاسه. در ضمن قحطیه فوتبال نیست که اینقدر خودتون رو ناراحت می کنید. چه جایگزیتی بهتر از PES ?!
Elendil1
12-09-2009, 22:46
نه سرعت کمتر شده ، اگر هم کسی به نظرش سرعت بازی زیاده میتونه کمش کنه !:46:
Spaniuly
12-09-2009, 23:07
مهران خودت که بهتر می دونی فیفا با PES فرق داره 3 تا سرعت هست کند متوسط سریع هر کدوم که عشقت می کشه می تونی بذاری از لحاظ سرعت مشکلی نیست دست خودته. از این بابت خیلی کار خوبی کرده که بهونه نشه دست مردم که بازی مثلا کنده یا سریع هر کس طبق سلیقه اش می تونه سرعت رو تنظیم کنه
راستی توی این نسخه دسته ها رو میشه بدون دردسر تنظیم کرد
مثل دکمه پاس عمقی و تکل
ولی من هرکاری کردم آنالوگ سمت راست کار نکرد
البته بعضی بازیکنان کلا دریبل نمی زنن مثل زلاتان و هانری کلا تعطیله حتی دریبل رولت هم نمی زنن. انگار برای بعضی ها تعریف نشده توی دمو
سلام من این لینک دمو رو دانلود کردم :
متاسفانه اجرا نمیشه کس دیگه ای هم مشکل داشته ؟
korokodil_avareh
12-09-2009, 23:20
مهران خودت که بهتر می دونی فیفا با PES فرق داره 3 تا سرعت هست کند متوسط سریع هر کدوم که عشقت می کشه می تونی بذاری از لحاظ سرعت مشکلی نیست دست خودته. از این بابت خیلی کار خوبی کرده که بهونه نشه دست مردم که بازی مثلا کنده یا سریع هر کس طبق سلیقه اش می تونه سرعت رو تنظیم کنه
البته بعضی بازیکنان کلا دریبل نمی زنن مثل زلاتان و هانری کلا تعطیله حتی دریبل رولت هم نمی زنن. انگار برای بعضی ها تعریف نشده توی دمو
نه بابا
با ماوس و صفحه کلید که بازی کردم بارسا بودم بعد mouse3 رو که میگرفتم تکون میدادم زالاتان انواع تکنیکها رو میرفت ولی با پد که بازی کردم کلا تعطیل بود دی:
alihos93
12-09-2009, 23:26
اره. ریستارت کردم روش زدم خیلی صبر کردم تا باز شد.
با سلام
با اجازه درخواستم رو دوباره میگم
نحوه ی رایت کردن دی وی دی بطوری که تو ps3 اجرا بشه رو اگه توضیح بدید ممنون میشم
ممنون میشم اگه کمکم کنید
با تشکر
Reza Azimy_RW
13-09-2009, 00:37
با سلام
با اجازه درخواستم رو دوباره میگم
نحوه ی رایت کردن دی وی دی بطوری که تو ps3 اجرا بشه رو اگه توضیح بدید ممنون میشم
ممنون میشم اگه کمکم کنید
با تشکر دوست عزیز PS3 که کپی خور نیست ! باید دی وی دی اصلشو بگیری که بالای 50 تومنه فکر کنم .
نکنه بی اطلاع از اینکه این کنسول کپی خور نیست رفتی PS3 گرفتی ؟! ( گاوت زایمان کرد اونم ناقص ! )
saeed_cpu_full
13-09-2009, 00:39
اين تنه زدن های حريف خيلی رو اعصابه ! يه دونه بهت ميزنن عين تف ميچسبی كف زمين ! داور هم بعضی موقع ها خطا نميگيره !
ولی در كل كار خوبيه ... باعث ميشه همش پا به توپ نباشيم مجبور بشيم پاس هم بديم
Masoud King
13-09-2009, 04:07
سلام با صبری که داشتم به نتیجه رسیدم فیفا 10 ریپک شده با حجم 350 مگابایت برای دوستانی که حوصله دانلود 2 گیگ نیستند
سلام!
ممنون!
میگم لینکی با قابلیت resume نیستش؟
Beh.zad7
13-09-2009, 04:21
دوستان یه سوال برام پیش اومده :
منو فیفا تو ps3 , x360 مثل pc هست ؟
یعنی از لحاظ تیم داری و خرید و فروش بازیکنا یکین یا برای کنسولا با pc فرق می کنن ؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
کسی جواب مارو نمیده ؟
:19:
bahador2009
13-09-2009, 07:38
سلام من نسخه Xbox360 رو دانلود کردم لطفا یه نفر به من بگه چجوری باید بریزمش تو DVD.
Hirad HRD
13-09-2009, 09:07
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
کسی جواب مارو نمیده ؟
:19:
نخير دوست من ،منو بازي تو xbox360كه دارم با فيفاpc تفاوت داره و اصولاً بازي هم با pc فرق ميكنه
سلام؛
لینک جدید دانلود دموی فیفا 10 برای کامپیوتر قرار داده شد:
توجه: محتویات این لینک و لینک قبلی هیچ فرقی با هم نداشته و فقط لینک عوض شده است؛ کافیست پس از باز شدن کامل صفحه، روی تصویر دانلود دمو به این شکل کلیک کنید:
خوب من این دمو رو دانلود کردم!
گرافیک مثل fifa manager بود!
یه سوال چرا بازی گزارشگر نداره!من به عشق گزارشگرش دانلود کردم ولی هیچ کس بازی رو گزارش نمیکنه!
کسی این دموی 350 مگی رو دانلود کرده؟ این مشکل حل میشه یا نه؟
Elendil1
13-09-2009, 11:47
سلام من نسخه Xbox360 رو دانلود کردم لطفا یه نفر به من بگه چجوری باید بریزمش تو DVD.
فایل ها رو که اکسترکت کردی ، فولدر Content رو رایت بزن . سرعت رایت رو بیشتر از 4x نذار!
bahador2009
13-09-2009, 12:41
فایل ها رو که اکسترکت کردی ، فولدر Content رو رایت بزن . سرعت رایت رو بیشتر از 4x نذار!
من بصورت تورنت رو دانلود کردم وبصورت فایلهای 001 و002و003و...
اینو چی کارش کنم؟
cdcenter
13-09-2009, 12:47
چند تا عکس از محیط بازی بزارید لطفا .
Elendil1
13-09-2009, 12:48
من اینی که توی این سایت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهست رو دانلود کردم وبصورت فایلهای 001 و002و003و...
اینو چی کارش کنم؟
فایل iso رو در جا رایت بزن ! {با سرعت 4X}
bahador2009
13-09-2009, 12:50
فایل iso رو در جا رایت بزن ! {با سرعت 4X}
اون رو اشتباه کردم ویرایش شد.
حالا.......
Google Spider
13-09-2009, 14:04
کسی می دونه با دسته چطور میشه دریبل زد .
هر کار می کنم نمیشه .
مثلا زیدانی یا فیلیپ لپ یا پا عوض کردن و.....
یه سوال چرا بازی گزارشگر نداره!من به عشق گزارشگرش دانلود کردم ولی هیچ کس بازی رو گزارش نمیکنه!
پس گزارشگر نداره؟! یعنی بی خیال بشیم
Spaniuly
13-09-2009, 14:25
نه وقتی اسپرینت میزنی و سعی می کنی روی یک مسیر دایره ای حرکت کنی وقتی 360 درجه شد اگه بشماری می بینی 16 بار جهت رو عوض می کنه البته PES 2009 خم همینطوری بود دیگه نبود؟ در ضمن شعاع حرکتی خیلی زیاده اگه اسپرینت بزنی خیلی دایره بزرگ تر میشه
سلام KRAUSER جان اگه می شه عکس CRISTIANO RONALDO رو بزار
دمت گرم
رئال که توی دمو نیست از اسپانیا فقط بارساس
موقع دانلود استوپ نشده؟ یا پیغامی بدی چیزی ممکنه بد دانلود شده
نه بابا
با ماوس و صفحه کلید که بازی کردم بارسا بودم بعد mouse3 رو که میگرفتم تکون میدادم زالاتان انواع تکنیکها رو میرفت ولی با پد که بازی کردم کلا تعطیل بود دی:
نه من با همه بازیکنان می تونم دریل آنالوگ راست بزنم با هانری و زلاتان نمیشه
خوب چون فایلهای صوتی حذف شده 350 مگ شده حجمش دیگه. هم خدا می خوای هم خرما:31:
کسی می دونه با دسته چطور میشه دریبل زد .
هر کار می کنم نمیشه .
مثلا زیدانی یا فیلیپ لپ یا پا عوض کردن و.....
شاید devdata پیش فرض با گیم پدت هماهنگی نداره مال من که داشت با همون devdata دیفالت می تونم دریبل بزنم مشکلی نیست
فقط یه مشکل دارم من اونم اینه که کلا مشکل داره گیم پد گاهی 2 تا میاره گاهی دکمه ها رو با اینکه خودم مپ می کنم ولی داخل بازی اعمال نمیشه. کلا قرائن نشون میده امسالم دنگ و فنگ پارسال هست. البته اگه بازی اصلی هم مثله دمو باشه خودم رو با فیفا دگیر نمی کنم فقط یه بار منیجر رو quick sim تموم می کنم ببینم چی داره
چرا گزارشگر كه داره...شما اسپيكرتون خاموشه...:31:
aluminum
13-09-2009, 14:42
دوستان این بازی به صورت دمو اومده؟ یا اینکه بازی اصلیه؟
بازی اصلی کی میاد؟
Google Spider
13-09-2009, 14:43
فقط یه بار منیجر رو quick sim تموم می کنم ببینم چی داره
اینو خوب اومدی
من هم دقیقا فقط منجر مود رو بازی می کنم ببینم چی شده :10:
دوستان این بازی به صورت دمو اومده؟ یا اینکه بازی اصلیه؟
بازی اصلی کی میاد؟
اين بازي به صورت دمو اومده...تاريخ انتشار بازي اصلي هم پست اول نوشته شده...
فرق دمو با اصلي !!!
دمو يه قسمتي از بازيه و بازي كامل نيست...يعني در دمو به بعضي بخش ها دسترسي نداريم...و...همه تيم ها حضور ندارن...فقط 4 5 تا تيم هستن...
korokodil_avareh
13-09-2009, 17:35
درسته نسخه دمویی هم که من دارم گزارشگر داره
حجم نسخه مال من 3 گیگ بود
CATALONIA
13-09-2009, 17:36
دموی قابل بازی اومده ؟
MCSE MAN
13-09-2009, 17:37
منم دمو رو بازی کردم،نمیدونم یه سریا چرا انقدر ازش بد میگفتن،شاید به این خاطر که فیفا نکست رو ندیدم.
من که خوشم اومد ازش و حتما میخرمش،نسبت به 09 بهتره مخصوصا از نظر گیم پلی و حرکات جزیی بازیکنا.
من قسمت منیجر مودش رو نمیتونم بازی کنم البته بگم که من اون کم حجمه رو دانلود کردم که حدود 350 مگ بود.به خاطر اونه یعنی؟
نکات مثبت بازی:
1.گیم پلی بهتر و طبیعی تر از 09 شده
2.حرکات جریی مثل تنه و مخصوصا حرکات زمان هد زدن خیلی بهتر شده
3.یه بدبختی که من با 09 داشتم،پاس تو عمقش بود که میخواستم از عصبانیت سرم رو بکوبم به دیوار که خدا رو شکر حل شده.
نکات منفی:
1.رنگ چمن که خیلی روشنه.(البته فکر نکنم تو نسخه اصلی اینجوری باشه،امیدوارم حل شه)
2.تعداد خیلی کمی از پاس ها به اونجایی که آدم میخود نمیره.
3.شوت های از راه دورش که اصلا قابل گل شدن نبود.(شاید من بلد نیستم هنوز که چجوری شوت از بزنم)
کلا هم گل زدن و هم گل خوردن هم تو بازی راحت تر از نسخه 09 است.
سلام.
این لینک که تک لین هست و برای دانلود دموی 350 مگابایتی بازی هست خراب شده.
کسی لینک سالم دانلود و تک لینک رو داره؟
خواهشا بزارید.
FCBarcelona.ir
13-09-2009, 20:09
یه نکته اینکه دوربین داینامیک به جای دوربین واید، تا حد چشمگیری فجاعت بازی رو کاهش میده :دی
Elendil1
13-09-2009, 20:20
دو ویدیو از دمو فیفا 10 گرفته شده ، که میتونید دانلود کنید!
Bayern vs Juventus
Barcelona vs Chelsea
زمان هر دوفایل 9 دقیقه و حجم هر دو فایل 150 مگ. اگر درخواست ها زیاد بود حجمش رو کم می می کنم.
ممکنه به علت شلوغی سرور برای این دو لینک ارور بده ، اگر ارور داد به این صفحه برید :
smallfrank
13-09-2009, 21:07
Elendil1 جان اگه حجمشو کم کنی و بزاری ممنون میشم.
Abas1100
13-09-2009, 21:38
امروز تو گوگل فیفا 10 سرچ کردم (تو تصاویر ) ای متن تو پیوند یکی از عکسها نوشته بود
finaly nextgen fifa10 for pc
این هم منبعش:
تو عکس چیزی ننوشته ولی ÷ایین عکس تو گوگل نوشته
امروز تو گوگل فیفا 10 سرچ کردم (تو تصاویر ) ای متن تو پیوند یکی از عکسها نوشته بود
finaly nextgen fifa10 for pc
این هم منبعش:
تو عکس چیزی ننوشته ولی ÷ایین عکس تو گوگل نوشته
اگه شما تاپیک رو دنبال می کردید می فهمیدید که همچین چیزی امکان نداره!
گوگل منبع نیست فقط یک جستجوگره که همه چیز داره و اگر شما چیزی تویه سایته خوده بازی و سایت هایه معروف پیدا کردید میتونه منبع خوبی باشه !
در ضمن فیفا 10 اصلا برا PC نکست نیست!
سلام؛
به زودی یک نقد و بررسی مفصل از دموی نسخه PC خواهم گذاشت و همراه با تصاویر، به بررسی نکاتش خواهم پرداخت، احتمالا تا آخر هفته، دلیل تاخیر هم این هست که می خواهم بیشتر بازی کنم تا بتونم خوب نقد کنم!
سلام؛
چند تریلر غیر رسمی از دموی بازی:
Demo Penalty Kick Gameplay: Check out some rousing penalty kicks courtesy of FIFA 10's new demo
File Size: 19.62mb
Demo Match Gameplay Part II: The exciting conclusion of the Chelsea/Chicago match
File Size: 12.99mb
Demo Match Gameplay Part I: The epic fantasy match between Chelsea and the Chicago Fire begins
File Size: 15.21mb
در ضمن اون تریلر GC: Gameplay Cam هم که لینک نداشت حالا قابل دانلوده:
GC 09: Field Gameplay (Cam): Hit the field and taste the GamesCom in this full-press gameplay
File Size: 10.31mb
delusion
13-09-2009, 23:25
نمی دونم این لیستی که تو این فروم گذاشته شده چقدر معتبر هست
توش لیست تیمهای فیفا10 را داده که اسمه تیمهای استقلال تهران و سپاهان هم هست!
یعنی استقلال و سپاهان هستن در فیفا؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
full team list for fifa 10
Esteghlal Tehran
Tehra
Estegh. Tehran
Sepahan
Sepa
Sepahan
توش لیست تیمهای فیفا10 را داده که اسمه تیمهای استقلال تهران و سپاهان هم هست!
یعنی استقلال و سپاهان هستن در فیفا؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام؛
دوست عزیز فروم، فروم رسمی بازی هست و از نظر اعتبار هیچ مشکلی نداره، این لیست تیم ها نیست؛ این خلاصه نام تیم هاست که در حین بازی نمایش داده میشه، هر چند که نوشته لیست کامل تیمها. در ضمن ایشون که پست دادن، فقط یک کاربر هستن و پست هایی از مدیران و کارکنان EA صحیح هست. مثل EA_LukeDidd:10:
Elendil1
13-09-2009, 23:55
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتوش لیست تیمهای فیفا10 را داده که اسمه تیمهای استقلال تهران و سپاهان هم هست!
خبر خوبی بود !! به احتمال لیگ قهرمانان داخلش هست ، یارو نوشته من فایل eng.db نسخه ی دمو رو چک کردم که این تیم ها رو نوشته بود که ولی تو Demo نیست ، اما تو بازیه نهایی به احتمال زیاد وجود خواهد داشت ، در ضمن این تیم ها به نوشته خودش وجود دارن :
"Bangkok University FC از تایلند
ch пngtâm Long An از ازبک + پاختاکور و نفت چی : "Pakhtakor" and "Neftchi Farg"
"Kawasaki Frontale از چین
"Al Karama" از قطر
"Al Ittihad" الاتحاد از عربستان
از ایران :
Esteghlal Tehran
Sepahan
2 تیم ایرانی دیگر هم به احتمال وجود خواهند داشت که لایسنس شدن {البته از AFC} !
[چون فایلی که چک شده از خود EA بوده پس این تیم ها 100 در 100 وجود خواهند داشت !]
خبر خوبی بود !! به احتمال لیگ قهرمانان داخلش هست ، یارو نوشته من فایل eng.db نسخه ی دمو رو چک کردم که این تیم ها رو نوشته بود که ولی تو Demo نیست ، اما تو بازیه نهایی به احتمال زیاد وجود خواهد داشت ، در ضمن این تیم ها به نوشته خودش وجود دارن :
"Al Karama" از قطر
از ایران :
Esteghlal Tehran
Sepahan
[چون فایلی که چک شده از خود EA بوده پس این تیم ها 100 در 100 وجود خواهند داشت !]
سلام؛
از اونجایی که EA دوست داره فروشش بیشتر باشه، اگر این تیم ها بودن حتما اون ها رو می گذاشت تو فایده های بازی. در هر حال من به لوک پیغام خصوصی میدم و ازش می پرسم!
Mostafa NBA
14-09-2009, 00:07
دوستان من فیفا 10 pc رو روی دوربین Action بازی میکنم.شما با کدوم دوربین بازی میکنید ؟
یک نکته ی دیگه که هست اینه که دوربین Sideline با Tele فرقی نداره. آیا برای همه اینجوریه ؟
Elendil1
14-09-2009, 00:14
سلام؛
از اونجایی که EA دوست داره فروشش بیشتر باشه، اگر این تیم ها بودن حتما اون ها رو می گذاشت تو فایده های بازی. در هر حال من به لوک پیغام خصوصی میدم و ازش می پرسم!
خب فدات شم ، EA که اینو نگفته ! یه آدم فوضولی[:21:] رفته فایل های بازی رو چک کرده !! ساله پیش هم می تونستن چک کنن !!
هر کسی که نمی تونه فایل رو باز کنه ! اگه میتونی بازش کن و تیم هاش رو بخون ! :31::27:
خب فدات شم ، EA که اینو نگفته ! یه آدم فوضولی[:21:] رفته فایل های بازی رو چک کرده !! ساله پیش هم می تونستن چک کنن !!
هر کسی که نمی تونه فایل رو باز کنه ! اگه میتونی بازش کن و تیم هاش رو بخون ! :31::27:
سلام؛
خوب فدات شم (!) کار از محکم کاری عیب نمی کنه، اگه عیب میکرد الان باید منتظر FIFA 10 PC Next Gen بودیم! من به لوک پیغام خصوصی دادم، هر وقت جوابم رو داد، اطلاعات رو منتشر می کنم!:10:
خبر جدید گزارشگری Mnager Mode و Virtual Pro با گزارشگری بازی فرق خواهد داشت.
خبر هم از Romily Broad از سازندگان بازی هست. البته فکر کنم فقط برای نکست باشه.
منبع: سایت رسمی فیفا 10
جالبه که این عکس که تو P30World با نام PES2010 معرفی شده مال فیفا10 هست!:
اینم چند عکس دیگه از فیفا10 PC:
بیچاره آمریکایی ها:
باکس شات رسمی FIFA 10
نسخه ی XBOX 360
لینک بزرگنمایی:
باکس شات رسمی FIFA 10
نسخه ی XBOX 360
لینک بزرگنمایی:
سلام؛
این باکس شات ها خیلی وقت پیش گذاشته شده بودند، به هر حال خیلی ممنون!
Spaniuly
14-09-2009, 05:19
بله درسته کل باکس شات ها رو برای تمام پلتفورم ها توی پست اول گذاشتم.
mes que un club
14-09-2009, 08:05
خوب منم بعد از دو روز بازیو دانلود کردم و بزرگترین اشتباه تو زندیگمو کردم واقعا که eaچرا با pcبازا اینجوری میکنه من خودمpesبازمو تا بحالا فیفار بازی نکرده بودم.از نظر م که اینجوریه یه طوریه.ببخشیدا به دل نگیریدا ازمنه pesباز اینجوری بود که هیچ تجربه ای تو فیفا ندارم
بله درسته کل باکس شات ها رو برای تمام پلتفورم ها توی پست اول گذاشتم.
سلام؛
البته نه همه باکس شات ها رو: دی
bahador2009
14-09-2009, 09:01
سلام؛
خوب فدات شم (!) کار از محکم کاری عیب نمی کنه، اگه عیب میکرد الان باید منتظر FIFA 10 PC Next Gen بودیم! من به لوک پیغام خصوصی دادم، هر وقت جوابم رو داد، اطلاعات رو منتشر می کنم!:10:
خبر جدید گزارشگری Mnager Mode و Virtual Pro با گزارشگری بازی فرق خواهد داشت.
خبر هم از Romily Broad از سازندگان بازی هست. البته فکر کنم فقط برای نکست باشه.
منبع: سایت رسمی فیفا 10
يه وقت خدايي نكرده منظورتون اي عكس كه نبود؟
shakerifar
14-09-2009, 09:02
منم دیروز دمو رو از نکست جن گرفتم
بعد از چهار تا بازی اینم نظر منه
نکات مثبت
1-فیزیک توپ خیلی بهتر شده و اصلا با 09 قابل مقایسه نیست
2-بازی هم فیزیی تر شده و برخورد ها طبیعی تر شدند
3-سیستمشوت ها بهتر شده و در واقع شوت زدن سخت تر شده
4-سیستم 360 درجه هم خوب هستش
5-تغییر دادن زننده ضربه به هنگام ضربه ایستگاهی
نکات منفی
1-چهره های افتضاح به خصوص فرانک لمپارد
2-گزارش بازی تقریبا مثل 09 هستش
3-تور دروازه(اصلا خوشم نیومد)
راستی دوستان یه توضیحی در مورد این Virtual pro می دید؟؟؟
سلام؛
در فروم رسمی بازی تعدادی از باگ های بازی توسط کاربران گفته شده گه من اونا رو براتون میذارم:
دروازه بان ها در شوت های از راه دور ضعیفن و زود گل میخورن:
دروازه بان ها رو راحت میشه بیرون کشید و بهشون گل زد:
باگ حرکت:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]
باگ احمق بودن دروازه بان ها:
[/URL][][URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"]
اینم یک باگ دیگه:
مشکلات گرافیکی:
فرو رفتن بازیکنان در یکدیگر:
وقتی ترکیب ها رو تغییر بدی با لباسی که انتخاب کردی نمیتونی بازی کنی:
و یک چیز جالب (گاهی تو PES هم وجود داره):
داور این گل رو قبول نکرده (چیزی که تو 09 هم بود):
و...:
داور اینجا آفساید گرفته:
خارج شدن توپ از تور:
بازیکنی که اخراج میشه تغییر موقعیت میده! مثلا وقتی یک مدافع اخراج میشه، میشه جای یک مهاجم رو با او عوض کرد، نه که مدافع تو بازی باشه ولی مهاجم به خط دفاعی میره.
یک باگ دیگه:
وارد شدن کمک داور به زمین:
يه وقت خدايي نكرده منظورتون اي عكس كه نبود؟
سلام؛
خیر کاملا مشخصه که این دو با هم فرق دارن!:10:
hamid_hitman47
14-09-2009, 10:24
من فقط موندم تو دموی نسخه ی pc چمن چه قدر افتضاحه....همون چمن 09 که خیلی بهتر بود.
از نظر من گیم پلی بازی یه خورده نسبت به 09 پیشرفت داشته و کلا بازی یه پیشرفت های جزئی داشته...
joey jordison
14-09-2009, 10:59
نه دوست من این اون عکس نیست!!
داور توی دمو چطوره ؟ یعنی مثل نسخه های قبلی داور فقط دنبال توپ میدوه و بهش نگاه میکنه یا مثل نسخه next و pes حرکتی مثل اخطار دادن یا غیره انجام میده ؟ کمک داور ها پرچم میزنن ؟
داور توی دمو چطوره ؟ یعنی مثل نسخه های قبلی داور فقط دنبال توپ میدوه و بهش نگاه میکنه یا مثل نسخه next و pes حرکتی مثل اخطار دادن یا غیره انجام میده ؟ کمک داور ها پرچم میزنن ؟
سلام؛
تعدادی انیمیشن برای داور و کمک داور وجود داره!
adidas 4
14-09-2009, 13:11
دوستان عزیز سلام
از اینکه یک موضوع خیلی قدیمی رو تو این تاپیک جدید مطرح میکنم منو ببخشید ، من نمیدونم اینجا را کسی آدمو راهنمایی نمیکنه ، تاحالا 3 تا پست گذاشتم و جوابی نگرفتم ، دوستان اگه میشه پچ تیم ملی ایران ولیگ برتر رو واسه FIFA 08 بهم بدید .
ممنون میشم اگه شما جوابمو بدید .
تصاویر جدید دموی PC:
Mostafa NBA
14-09-2009, 14:53
دوستان من فیفا 10 pc رو روی دوربین Action بازی میکنم.شما با کدوم دوربین بازی میکنید ؟
یک نکته ی دیگه که هست اینه که دوربین Sideline با Tele فرقی نداره. آیا برای همه اینجوریه ؟
2 بار اینو پرسیدم کسی جواب نمیده :13:تعجبه سواله سختی هم نیست !
adidas 4
14-09-2009, 16:37
دوستان محترم خیلی ممنون از مهمان نوازی شما ، چقدر هم جواب های خوبی بهم دادید .:41:
adidas 4
14-09-2009, 16:45
ممنونم جناب electronic art ، بالاخره یکی پیدا شد جواب مارو بده .:11:
دوستان محترم خیلی ممنون از مهمان نوازی شما ، چقدر هم جواب های خوبی بهم دادید .:41:
سلام دوست عزیز
علتی که کسی سوال شما رو جواب نمی ده مشخصه! چون اینجا تاپیک بازی FIFA 10 هست
اما سوال شما
دوستان عزیز سلام
از اینکه یک موضوع خیلی قدیمی رو تو این تاپیک جدید مطرح میکنم منو ببخشید ، من نمیدونم اینجا را کسی آدمو راهنمایی نمیکنه ، تاحالا 3 تا پست گذاشتم و جوابی نگرفتم ، دوستان اگه میشه پچ تیم ملی ایران ولیگ برتر رو واسه FIFA 08 بهم بدید .
ممنون میشم اگه شما جوابمو بدید .
پس به این نتیجه می رسیم که شما باید سوالتون رو در تاپیک FIFA 08 مطرح کنید.
اونجا اگر کسی جواب سوال شما رو می دونست بهتون جواب خواهد داد.
موفق باشید
لینک تاپیک FIFA 08
سلام؛
تعدادی انیمیشن برای داور و کمک داور وجود داره!
این که شد همون . آخر سر کمک داور پرچم میده یا نه ؟ یا وقتی خطا بشه داور سمت صحنه میدوه یا نه ؟
babak-online
14-09-2009, 19:04
سلام
اینکه میگن استقلال و سپاهان هم توی بازی هستند، درسته؟
MCSE MAN
14-09-2009, 19:05
این که شد همون . آخر سر کمک داور پرچم میده یا نه ؟ یا وقتی خطا بشه داور سمت صحنه میدوه یا نه ؟
سر اوت که دیدم کمک داور پرچم میزنه ولی دویدن داور به سمت جایی که خطا شده رو من ندیدم حالا نمیدونم.
ولی وقتی خطا میگیره انیمیشن های جدید برای داور اضافه شده.
Spaniuly
14-09-2009, 19:55
2 بار اینو پرسیدم کسی جواب نمیده :13:تعجبه سواله سختی هم نیست !
خوب آره خیلی نزدیک به هم هستند این دو تا ولی چرا اینقدر برات مهم شده این مسئله چه فرقی می کنه من که نمی تونم بازی کنم گیم پد 2 تا همزمان می شناسه
ممنونم جناب electronic art ، بالاخره یکی پیدا شد جواب مارو بده .:11:
اینجا تاپیک فیفا 10 هست نه فیفا 08
در مورد سوال دوستانی که در مورد داور و کمک داور پرسیدن بگم که بله نسبت به 09 کاملا تغییر کرده این مسئله و دیگه نقش هویج فرنگی ایفا نمی کنن
BIJAN5759
15-09-2009, 07:02
سلام دوست عزیز این دانلود که زحمتشو کشیدین گذاشتین پارت 4 هر کاری میکنم دانلود نمیشه :41:
ایست تیم های باشگاهی حاضر در FIFA 10
اونطور که من شمردم 3179 تا تیم بود :دی که البته خیلیاشون چند بار تکرار شده بودن.
ولی نکته قابل توجه اینه که تیم های استقلال و سپاهان هم در این لیست حضور داشن.
Spaniuly
15-09-2009, 12:20
آره تیم های استقلال و سپهان ظاهرا رسما لایسنس شدن
Mostafa NBA
15-09-2009, 12:49
وای من الان اون چنتا ویدئویی که دوست عزیز Elendil گزاشت رو دیدم. از خودم بدم اومده که دارم فیفا 10 PC بازی میکنم !
Elendil1
15-09-2009, 13:07
ایست تیم های باشگاهی حاضر در FIFA 10
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداونطور که من شمردم 3179 تا تیم بود :دی که البته خیلیاشون چند بار تکرار شده بودن.
ولی نکته قابل توجه اینه که تیم های استقلال و سپاهان هم در این لیست حضور داشن.
اون رو که تک تک ننوشتن :31: معلومه تکراری هم داره، یکی اومده بود فایل های نسخه ی Demo رو چک کرده بود و اینا رو پیدا کرد، که تو چند صفحه پیش گذاشته شد :
"Al Karama" از قطر
از ایران :
Esteghlal Tehran
Sepahan
[]
سلام؛
متاسفانه لوک هنوز هیچ جوابی در مورد تیم های ایرانی به من نداده است!
آره تیم های استقلال و سپهان ظاهرا رسما لایسنس شدن
رسما؟ هنوز به طور رسمی چیزی اعلام نشده!
پس پرسپولیس و صبا چی ؟ مگه نگفتید AFC Champions رو لایسنس کرده ؟
Elendil1
15-09-2009, 13:47
پس پرسپولیس و صبا چی ؟ مگه نگفتید AFC Champions رو لایسنس کرده ؟
ببین اون فایل که بررسی شده رسمی نبوده و ماله خیلی وقت پیشه ، برای مثال بالا و پایین استقلال اینجوری نوشته بود :
Esteghal Tehran
Teh
Tehran
شاید منظورش پرسپولیس بوده ! البته اگه واسه امسال باشه ، که باید ذوب آهن و مس رو بیاره !! فعلآ باید صبر کرد !
اسامی تیم های چک شده :
Spaniuly
15-09-2009, 23:24
رسما؟ هنوز به طور رسمی چیزی اعلام نشده!
گفتم ظاهرا باید منتظر بازی باشیم ولی تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها... به هر حال استقلال و سپاهان توی رنکینک تیم های باشگاهی رتبه بدی ندارند بعید نیست که ea بخواد این دو تیم رو لایسنس کنه در ضمن شناختی که من از سپاهان و استقلال دارم کلا مدیران و سرپرستشون خوش ذوقن این کارا (همکاری و هماهنگی برای مجوز حضور این تیم ها) بعید نیست ازشون. ولی از پرسپولیس خیلی بعیده چون بعد از اولین قهرمانی توی لیگ برتر شدیدا با بحران و حاشیه ها درگیره و هنوز هم نتونسته به یک آرامش نصبی برسه و از بحران مدیریتی خارج بشه. البته احتمال شایعه بودن این خبر یعنی حضور دو تیم ایرانی نه کمه نه زیاد واقعا من احتمال 50 - 50 می دم. در کل منتظرم که بازی عرضه بشه و ببینم که حقیقت داره یا نه.
راستی کسانی که دمو رو با PC دمو رو بازی می کنن با گیم پد مشکل ندارن آخه برای من وقتی فقط 1 دسته تکی وصل می کنم 2 تا دسته میاره تو بازی و باعث میشه مشکل پیش بیاد
Mostafa NBA
16-09-2009, 01:53
راستی کسانی که دمو رو با PC دمو رو بازی می کنن با گیم پد مشکل ندارن آخه برای من وقتی فقط 1 دسته تکی وصل می کنم 2 تا دسته میاره تو بازی و باعث میشه مشکل پیش بیاد
من با پد بازی میکنم و مشکلی هم نیست. برای من یک کیبورد و یک دسته میاره و تا حالا نشده دسته 2 تا بشه !
سلام؛
امروز داشتم بازی می کردم که بازیکنم رو جلوی دروازه بان قرار دادم و آقای چک هم یه شوت محکم تو شکم ابراهیموویچ زد، جالبه که بعد از اصابت توپ به ایبرا دلش رو محکم گرفت و به خود پیچید. می تونید تو این Replay ببینید:
امروز داشتم بازی می کردم که بازیکنم رو جلوی دروازه بان قرار دادم و آقای چک هم یه شوت محکم تو شکم ابراهیموویچ زد، جالبه که بعد از اصابت توپ به ایبرا دلش رو محکم گرفت و به خود پیچید. می تونید تو این Replay ببینید:اینکه چیز تازه ای ای نیست. تو FIFA 09 هم این اتفاق می افتاد.
اینکه چیز تازه ای ای نیست. تو FIFA 09 هم این اتفاق می افتاد.
سلام؛
من تو این یه سال همچین چیزی ندیدم!
سلام؛
ویژگی ها:
- جدیدترین روستر اینتر میلان
- لباس اینتر
- چهره ها
- لوگو ها
- مینی کیت ها
- پرچم های استادیوم
دانلود از:
سلام؛
ویژگی ها:
- اضافه شدن تیم جدید آلکمار به دموی فیفا10
- لباس های خانه، خارج از خانه و دروازه بان این تیم
- مینی کیت های این تیم
- جدیدترین روستر
- بازیکنان جدید
- شش پرچم آلکمار
- مینی فیس های این تیم
- گزارشگری برای تمام بازیکنان
- و...
Screen Shot ها:
دانلود از:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:11:
FCBarcelona.ir
16-09-2009, 11:06
سلام؛
امروز داشتم بازی می کردم که بازیکنم رو جلوی دروازه بان قرار دادم و آقای چک هم یه شوت محکم تو شکم ابراهیموویچ زد، جالبه که بعد از اصابت توپ به ایبرا دلش رو محکم گرفت و به خود پیچید. می تونید تو این Replay ببینید:
از کجای بازی میشه ریپلای ها رو دید؟
از کجای بازی میشه ریپلای ها رو دید؟
سلام؛
اونا رو نمیشه دید.
سلام؛
دانلود از:
FCBarcelona.ir
16-09-2009, 11:57
سلام؛
اونا رو نمیشه دید.
پس سیو کردنشون به چه درد می خوره؟
پس سیو کردنشون به چه درد می خوره؟
سلام؛
برای به اشتراک گذاشتن در جهان فوتبال EA!
در ضمن می تونی تا ریلیز بازی اصلی صبر کنی و Replay هایی رو که الان سیو می کنی اونجا ببینی
سلام؛
با این پچ می تونید قسمت های زیر رو باز کنید (می تونید Replay ها رو هم ببینید):
- مسابقه دوستانه: Be A Pro
- مود ها: Achivements
- مدیریت تیم (Team Management): ساخت ترکیب ها
- مدیریت تیم (Team Management): ادیت ترکیب ها
- مدیریت تیم (Team Management): ادیت زننده ضربه ها و کاپیتان
- مدیریت تیم (Team Management): ادیت شماره پیراهن
- مدیریت تیم (Team Management): ترنسفر ها
- فیفا 10 من: راهنمایی ها
- فیفا 10 من: Profile ها
- فیفا 10 من: لیست آهنگ ها
- فیفا 10 من: Fan Shop
- Load Export
توجه: منو ها در باطن شبیه 09 خواهد بود و شما را از مثلا Season Mode آگاه نمی کند!
دانلود از:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدScreen Shot ها:
سلام؛
به زودی یک پچ دیگر هم توسط Monkey Dragon آماده میشه که 20 تیم رو داره اینم چند عکس از این پچ:
اینم برنامه Untuck, Semituck و Tuck کردن پیراهن ها:
سلام؛
در این پچ:
- امکان بازی در شب و روز ابری
- ادبورد های واقعی
- بهتر شدن چمن
دانلود از:
سلام؛
دانلود از:
hamid_hitman47
16-09-2009, 13:56
سلام؛
در این پچ:
- امکان بازی در شب و روز ابری
- ادبورد های واقعی
- بهتر شدن چمن
دانلود از:
من این پچو نصب کردم ...با این پچ چمن خیلی بهتره...حداقل از اون چمن افتضاح خیلی بهتر شده..
sadeghbb
16-09-2009, 15:18
سلام؛
من اینو تو فیفا09 بارها دیده بودم شایدم ریشه اش برسه به فیفا08!!!
این چیزه جدیدی نبوده تو فیفا10!!!
ولی چرا یه دریبل جدید بهش اضافه شده که خیلی هم راحته بزنیش!!!:40::10:
Electronic Arts EA جان دستت درد نکنه . ترکوندی حسابی .
سلام دوستان مثل اینکه امسال فیفا مشکل دسته نخواهد داشت دیگه من چند روزه دمو بازی میکنم انالوگ راستم کار نمیکرد امروز رفتم و فایل devdata فیفا 09 رو ویرایش کردم و کپی کردم رو دمو خیلی خوب کار کرد و انالوگ راست درست شد
Google Spider
16-09-2009, 19:55
سلام دوستان مثل اینکه امسال فیفا مشکل دسته نخواهد داشت دیگه من چند روزه دمو بازی میکنم انالوگ راستم کار نمیکرد امروز رفتم و فایل devdata فیفا 09 رو ویرایش کردم و کپی کردم رو دمو خیلی خوب کار کرد و انالوگ راست درست شد
اقا 100% این فایل رو برا من بزار
:40:
سلام؛
دانلود از:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:11: از تمام دوستانی که ازم تشکر کردن تشکر می کنم!
سلام؛
اینم از لیست اچیومنت های قسمت یک حرفه ای باش فیفا10:
- با حرفه ای خود Hat Trick کنید. 750 امتیاز
- در یک بازی به رده 10.0 برسید. 750 امتیاز
- جزو ترکیب اصلی تیم ملی تان باشید. 750 امتیاز
- 5 بازی ملی را ببرید. 750 امتیاز
- 10 گل ملی به ثمر برسانید. 750 امتیاز
- در ترکیب تیمتان در جام جهانی 2010 حضور داشته باشید. 1000 امتیاز
- کاپیتان کشورتان شوید. 1500 امتیاز
- درسطح ملی به رده "افسانه" برسید. 2000 امتیاز
- یک فصل را به عنوان گلزن برتر تمام کنید. 1000 امتیاز
- یک فصل را با سه جام ببرید. 2500 امتیاز
- یک فصل را با چهار جام ببرید. 2500 امتیاز
- یک فصل رابه عنوان مدافع بازی کنید. 1000 امتیاز
یرای اثبات حرفام هم این عکس ها رو ببینید:
اینم از راهنمای دریبل زدن در فیفا 10:
Shift + up+up [lane change right] {newly assigned in FIFA10}
Shift + down+down [lane change right] {newly assigned in FIFA10}
Shift + back+down [lane change right]
Shift + back+up [lane change right]
Shift + up+down [lane change right] [previously side step right]
Shift + down+up [lane change left] [previously side step left]
سلام؛
Soundtrack های دمو فقط شش تا هست که اونا رو در زیر می بینید:
The Head Stright EP- Alex Metric
Mystery EP- BLK JKS
Black Diamond_Kalemba (Wegue - Wegue)- Buraka Som Sistema feat. Pongolove
Red- Datarock
La Luz Del Ritmo- Los Fabulosos Cadillacs
Soy Sauce- Mexican Institute Of Sound
برای اثبات حرفم هم نگاهی به این بکنید:
اقا 100% این فایل رو برا من بزار
:40:
بفرما گوگل جان فقط کافیه فایل رو در پوشه input در مسیر زیر بریزید
C:\Program Files\EA Sports\FIFA 10 Demo Repacked Edition\data\input
همین بازیت دیگه انالوگ راستش درست میشه :27::27::27::27:
سلام؛
اینم از لیست آیتم های Fan Shop:
Extras (ویژه):
Funny SFX (اس اف ایکس خوشحال کننده)- 500 امتیاز
Classic XI Team (تیم منتخب کلاسیک)- 2000 امتیاز
World XI Team (تیم منتخب جهان)- 2500 امتیاز
Footballs (توپ های فوتبال):
Adidas African Nations (جام ملتهای آفریقا)- 1500 امتیاز
Adidas MLS Champions Ball (لیگ آمریکا)- 1500 امتیاز
Adidas Teamgeist 2 (آدیداس تیم گیست 2)- 1500 امتیاز
Adidas Teamgeist 2 Glider (آدیداس تیم گیست 2 گلایدر)- 1500 امتیاز
Adidas Teamgeist 2 Glider (آدیداس تیم گیست 2 گلایدر)- 1500 امتیاز
Adidas Teamgeist 2 AFA (آدیداس تیم گیست 2 آرژانتین)- 1500 امتیاز
Adidas EUROPASS (یوروپاس)- 1500 امتیاز
Adidas EUROPASS Gloria (یوروپاس قهرمانی)- 1500 امتیاز
Adidas EUROPASS Orange (یوروپاس نارنجی)- 1500 امتیاز
Adidas EUROPASS Turf (یوروپاس چمن)- 1500 امتیاز
Adidas Terrapass (تراپاس)- 1500 امتیاز
Adidas Terrapass Powerorange (تراپاس قدرت نارنجی)- 1500 امتیاز
Adidas Terrapass Glider Swerve (تراپاس گلایدر سورو)- 1500 امتیاز
Adidas Terrapass Glider Power (تراپاس گلایدر قدرت)- 1500 امتیاز
Adidas Terrapass Glider Control (تراپاس گلایدر کنترل)- 1500 امتیاز
Adidas Terrapass AFA (تراپاس آرژانتین)- 1500 امتیاز
Adidas F50 Xlite - Cyan (آدیداس F50 Xlite آبی متمایل به سبز)- 1500 امتیاز
Adidas F50 Xlite - Black (آدیداس F50 Xlite سیاه)- 1500 امتیاز
Adidas F50 (آدیداس اف 50)- 1500 امتیاز
Adidas Terrapass Priala (تراپاس پریالا)- 1500 امتیاز
Adidas Kopanya (آدیداس کوپانیا)- 1500 امتیاز
Astore Pro Power (آستور قدرت حرفه ای)- 1000 امتیاز
Diadora Gamma (دیادورا گاما)- 1000 امتیاز
Derbystar Ederstive Ball (ستاره داربی لیگ هلند)- 1000 امتیاز
Hummel 0.4 Concept - Black (هیومل 0.4 کانسپت - سیاه)- 1000 امتیاز
Hummel 0.4 Concept - Gold (هیومل 0.4 کانسپت - طلایی)- 1000 امتیاز
Kappa Serie 10.1A (جام سری 10.1 آ)- 1000 امتیاز
Lotto Helix Pro II (لوتو هلیکس حرفه ای 2)- 1000 امتیاز
Lotto Helix Pro III (لوتو هلیکس حرفه ای 3)- 1000 امتیاز
Macron Jaguar (مارکون جگوار)- 1000 امتیاز
Marcon Super Brilliant 09 (مارکون سوپر عالی 09)- 1000 امتیاز
Marcon Arrow (مارکون نشانه)- 1000 امتیاز
Mitre Football League (میتر لیگ فوتبال)- 1000 امتیاز
Nike Total 90 Omni (نایک تمام نود امنی)- 1000 امتیاز
Nike T-90 Hi-Vis (نایک T-90 های ویز)- 1000 امتیاز
Puma King (پوما پادشاه)- 1000 امتیاز
Puma V1.08 (پوما ورژن 1.08)- 1000 امتیاز
Puma v.1.10 (پوما ورژن 1.10)- 1000 امتیاز
Puma v.1.10 White/Red (پوما ورژن 1.10 سفید/نارنجی)- 1000 امتیاز
Puma French League 1 (پوما لیگ 1 فرانسه)- 1000 امتیاز
Puma French League 2 (پوما لیگ 2 فرانسه)- 1000 امتیاز
Reebok Valde 300F (ریبوک والده 300 اف)- 1000 امتیاز
Reebok Valde (ریبوک والده)- 1000 امتیاز
Umbro Dynamis LSR Pro (اومبرو دینامیس ال اس ار حرفه ای)- 1000 امتیاز
Umbro LSR Ceramic England (اومبرو ال اس ار سرامیک انگلیس)- 1000 امتیاز
EA Sport Generic 1 (ای.ای اسپورتس 1)- 500 امتیاز
EA Sport Generic 2 (ای.ای اسپورتس 2)- 500 امتیاز
EA Sport Generic 3 (ای.ای اسپورتس 3)- 500 امتیاز
EA Sport Generic 4 (ای.ای اسپورتس 4)- 500 امتیاز
EA Sport Generic 5 (ای.ای اسپورتس 5)- 500 امتیاز
EA Sport Generic 6 (ای.ای اسپورتس 6)- 500 امتیاز
EA Sport Generic 7 (ای.ای اسپورتس 7)- 500 امتیاز
EA Sport Generic 8 (ای.ای اسپورتس 8)- 500 امتیاز
EA Sport Generic 9 (ای.ای اسپورتس 9)- 500 امتیاز
EA Sport Generic 10 (ای.ای اسپورتس 10)- 500 امتیاز
EA Sport Generic 11 (ای.ای اسپورتس 11)- 500 امتیاز
EA Sport Generic 12 (ای.ای اسپورتس 12)- 500 امتیاز
EA Sport Generic 13 (ای.ای اسپورتس 13)- 500 امتیاز
EA Sport Generic 14 (ای.ای اسپورتس 14)- 500 امتیاز
EA Sport Generic 15 (ای.ای اسپورتس 15)- 500 امتیاز
EA Sport Generic 16 (ای.ای اسپورتس 16)- 500 امتیاز
EA Sport Generic 17 (ای.ای اسپورتس 17)- 500 امتیاز
3rd Kits (لباس های سوم):
Chelsea (چلسی)- 1500 امتیاز
Newcastle United (نیوکاسل)- 1500 امتیاز
Milan (میلان)- 1500 امتیاز
Colorado Rapids (کلورادو رپیدز)- 1500 امتیاز
Fiorentina (فیورنتینا)- 1500 امتیاز
Portsmouth (پورتسموث)- 1500 امتیاز
FC Kobehavn (کپنهاگن)- 1500 امتیاز
Fiorentina (فیورنتینا)- 1500 امتیاز
Udinese (اودینزه)- 1500 امتیاز
SC Braga (براگا)- 1500 امتیاز
Udinese (اودینزه)- 1000 امتیاز
Feynoord (فاینورد)- 1000 امتیاز
Tottenham Hotspur (تاتنهام)- 1000 امتیاز
Sporting CP (اسپورتینگ)- 1000 امتیاز
Lazio (لاتزیو)- 1000 امتیاز
AEK Athens (آئک آتن)- 1000 امتیاز
Olympiakos CFP (المپیاکو)- 1000 امتیاز
CSKA Moskva (زسکا مسکو)- 1000 امتیاز
Manchester City (منچستر سیتی)- 1000 امتیاز
Bohemians FC (بوهمیانس)- 1000 امتیاز
Shomrock Rovers (شمروک روورز)- 1000 امتیاز
Republic of Ireland (تیم ملی ایرلند)- 1000 امتیاز
Creation Central (مرکز سازندگی):
Player Celebrations Pack 1 (پک خوشحالی بازیکنان 1)- 2000 امتیاز
Player Celebrations Pack 2 (پک خوشحالی بازیکنان 2)- 2000 امتیاز
Practice Stadiums (استادیوم های تمرینی)
Stadium Pack 1 (پک استادیوم 1)- 750 امتیاز
Stadium Pack 2 (پک استادیوم 2)- 1000 امتیاز
Stadium Pack 3 (پک استادیوم 3)- 1250 امتیاز
Stadium Pack 4 (پک استادیوم 4)- 1500 امتیاز
Highbury (هایبری)- 3000 امتیاز
برای اثبات حرفهایم هم به زیر نگاه کنید:
worldwar_1914
17-09-2009, 09:18
باارز سلام بر دوستان محترم:20:
یه سوال داشتم تو fifa10 ایران و لیک های ایران هست؟من تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوندم که امکان داره قرار بدهند.:18:
خوب حالا نظر شما چی هست؟
h_starboy
17-09-2009, 12:00
باارز سلام بر دوستان محترم:20:
یه سوال داشتم تو fifa10 ایران و لیک های ایران هست؟من تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوندم که امکان داره قرار بدهند.:18:
خوب حالا نظر شما چی هست؟
بابا همون تیم ملیمون رو بزارن لیگ نمیخوایم.
خدایی خیلی ضایعس که هیچ وقت ایران رو نمیذارن .
h_starboy
17-09-2009, 12:00
دوستان تاریخ انتشار دمو و همچنین نسخه نهایی کی هستش ؟؟
باارز سلام بر دوستان محترم
یه سوال داشتم تو fifa10 ایران و لیک های ایران هست؟من تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوندم که امکان داره که قرار بدهند.
خوب حالا نظر شما چی هست؟
سلام؛
به نظر من که احتمالش کمه.
بابا همون تیم ملیمون رو بزارن لیگ نمیخوایم.
خدایی خیلی ضایعس که هیچ وقت ایران رو نمیذارن .
مشکل رو خود ایران درست کرد که لایسنس رو نداد و EA هم تا الان با ایران قهره!
دوستان تاریخ انتشار دمو و همچنین نسخه نهایی کی هستش ؟؟
لطفا اگر نمی توانید بگردید لااقل پست اول رو ببینید، اونجا هم تاریخ انتشار هست هم لینک دانلود دمو، جوابتون رو هم نمیدم تا برید و از پست اول ببینید!
در ضمن امروز داشتو دمو رو رو حالت Be A Pro بازی می کردم و خودم رو وقتی یارم می خواست شوت بزنه جلوش قرار دادم و توپ به من خورد و به اوت رفت، بعد بازی به من امتیاز Positioning داد!
به نظر من بازی حالتی پیدا کرده که شما رو سمت خودش می کشه برخلاف نسخه های قبلی که آدم بعد چند وقت خسته میشد، به خصوص با مود Be A Pro Clup And Country
h_starboy
17-09-2009, 12:10
لطفا اگر نمی توانید بگردید لااقل پست اول رو ببینید، اونجا هم تاریخ انتشار هست هم لینک دانلود دمو، جوابتون رو هم نمیدم تا برید و از پست اول ببینید!
آقا راست میگی . من اشتب کردم.
عین کاربرای تازه وارد کار کردم :31:
الان از سایت خود بازی هم دیدم زده بود ۳۳ روز مونده .
Spaniuly
17-09-2009, 13:35
آقا راست میگی . من اشتب کردم.
عین کاربرای تازه وارد کار کردم :31:
الان از سایت خود بازی هم دیدم زده بود ۳۳ روز مونده .
البته 15 روز مونده 33 روز نسخه آمریکایی هست
پ.ن
می گم هادی جان be a pro مثل یورو 2008 باحال شده انگاری نه؟ مال 09 خیلی یخ بود به خاطر کارای خوبی که می کردی جایزه ای چیزی نمی گرفتی کافی بود انتظار رو بر آورده کنی دیگه بعدش هر کار مثبتی هم که می کردی فرقی نمی کرد ولی توی یورو 2008 خیلی جالب بود هر کارت امتیاز داشت
البته 15 روز مونده 33 روز نسخه آمریکایی هست
پ.ن
می گم هادی جان be a pro مثل یورو 2008 باحال شده انگاری نه؟ مال 09 خیلی یخ بود به خاطر کارای خوبی که می کردی جایزه ای چیزی نمی گرفتی کافی بود انتظار رو بر آورده کنی دیگه بعدش هر کار مثبتی هم که می کردی فرقی نمی کرد ولی توی یورو 2008 خیلی جالب بود هر کارت امتیاز داشت
سلام؛
ببین آرمین جان مود امسال فرق کرده، شده مثل Be A Pro Seasons نکست، شما تو تیم رشد میکنی و به تیم ملی دعوت میشی متن کامل و رسمی EA رو ببین:
ویژگی های جدید FIFA 10 PC:
یک حرفه ای باش، باشگاه و کشور
بازیکن خود را از ابتدای شغلش برای رسیدن به ترکیب اصلی هدایت کنید، تا در مود ارتقاء یافته جدید یک حرفه ای باش به فهرست ستارگان بین المللی راه یابید. بازیکن حرفه ای خود را پرورش دهید و باعث پیشرفت او در رده خود باشگاه تان و راهیابی به تیم ملی شوید تا در یکی از خسته کننده ترین و پرکارترین چالش های هر ستاره فوتبال حرفه ای شرکت کنید.
•در لیگ، جام حذفی و دیگر رقابت های داخلی رقابت کنید
برای اولین بار در یک حرفه ای باش، شما می توانید بیشتر از 4 فصل در لیگ، جام حذفی و دیگر رقابت های داخلی حضور پیدا کنید.
•ترکیب اصلی جام جهانی 2010 تیمتان را بسازیید
به زودی شما می توانید در باشگاه و کشور یک حرفه ای باش مسابقه دهید، فعالیت تان در باشگاه شانس تان برای حضور در تیم ملی و سفر به آفریقای جنوبی و بازی در شبیه ساز رقابت در جام جهانی 2010 افزایش می دهد، به این وسیله شما می توانید توانایی های تان را به صورت حقیقی تست کنید. مواظب باشید، بازیکنان دیگر که هموطن شما هستند برای تصاحب مکانتان در تیم ملی تلاش خواهند کرد.
•آیکون های کار های یک حرفه ای باش
تجربه داخل بازی از باشگاه و کشور یک حرفه ای باش شامل بسیاری از ارتقاء های تخصصی می شود. آیکون های کارهای یک حرفه ای باش یک سیستم بازخورد فعال در اعمال درون بازی شما به تان معرفی می کند، و برای ارتقاء بازی تان به شما کمک می کند.
•سیتم رده بندی جدید کارها
سیستم رده بندی جدید کارها سریع ترین سیستم رده بندی که در یک حرفه باش دیده اید را به شما معرفی می کند. یک پاس بد بدهید و به خاطر آن تنبیه شوید.
سلام؛
تصاویر **** جدید از فیفا 10 توسط FIFA Soccer Blog منتشر شد (لطفا به خاطر این پست به من اخطار ندین، هدف فقط اطلاع رسانی است!!!!!!!):
منبع: FIFA Soccer Blog
سلام؛
تریلر جدید حرفه ای مجازی:
دانلود از:
سلام؛
تریلر جدید فصل زنده من:
دانلود از:
paroucia
17-09-2009, 20:16
با درود به فيفا بازان
بنده دو مشكل اساسي در فيفا مي بينم كه خواستم بدونم كه ايا اين مشكلات رفع يا بهبود يافته است.
1-هيچ وقت نفهميدم كه در تك به تك ها چگونه بايد كار كنم گه بتونم گل بزنم.هر چه قدر كه قوي و با زاويه به توپ ضربه مي زدم دروازبان مثل اسپايدر من مي پريد و توپ را مي گرفت.در حالي كه در pes تكليفت مشخصه.ايا اين مشكل حل شده؟ايا راه هاي مختلف براي گل زني وجود داره؟اينكه دريبل بزني و با زاويه بزني و فريب بدي و...
2-استيل بازيكن ها خيلي مزخرفه.مثل ام خميري راه مي رن.البته شنيدم در انيميشن بازي كار شده و بهبود يافته.خواستم بدونم كه اين بهبود در چه سطحيست؟ايا قابل درك و فهم هست؟به واقعيت نزديك شده؟
با سپاس
Abas1100
17-09-2009, 23:43
با درود به فيفا بازان
بنده دو مشكل اساسي در فيفا مي بينم كه خواستم بدونم كه ايا اين مشكلات رفع يا بهبود يافته است.
1-هيچ وقت نفهميدم كه در تك به تك ها چگونه بايد كار كنم گه بتونم گل بزنم.هر چه قدر كه قوي و با زاويه به توپ ضربه مي زدم دروازبان مثل اسپايدر من مي پريد و توپ را مي گرفت.در حالي كه در pes تكليفت مشخصه.ايا اين مشكل حل شده؟ايا راه هاي مختلف براي گل زني وجود داره؟اينكه دريبل بزني و با زاويه بزني و فريب بدي و...
2-استيل بازيكن ها خيلي مزخرفه.مثل ام خميري راه مي رن.البته شنيدم در انيميشن بازي كار شده و بهبود يافته.خواستم بدونم كه اين بهبود در چه سطحيست؟ايا قابل درك و فهم هست؟به واقعيت نزديك شده؟
با سپاس
دوست گلم شما در تک به تکها بایستی دقت کنی و قبل از نزدیک شدن به دروازه بان با تمام کات گوشه هارو کوک بگیری گکه ان شا الله گل خواهد شد .
Abas1100
17-09-2009, 23:46
یه عکس جدید در مورد بازی با موسه نگاه کنید:
آدرس عکس:
یه عکس جدید در مورد بازی با موسه نگاه کنید:
آدرس عکس:
دوست عزیز این عکس از یک تریلره که حرکت 360 درجه روی PC رو نشون میده.:10:
در ضمن من امروز توی قسمت Game Face Beta توی جهان فوتبال EA رجیستر شدم و تا 24 تا 48 ساعت دیگه اطلاعات بعدی رو بهم میده!
سلام؛
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از یک پچ جدید که تیمهای Real Madrid, Inter Milan, Manchester United و Liverpool رو به بازی شما اضافه می کنه، با:
- جدیدترین روسترها
- لباس ها
- مینی کیت ها
- مینی فیس ها
- پرچم های استادیوم
به اضافه این پچ:
- گروسو رو به یووه منتقل می کنه و روبن رو به بایرن می بره.
- لباس های طبیعی تر برای چلسی، یووه و بایرن رو به همراه داره.
لینک بزرگنمایی تصاویر اول پست:
این پچ رو از دست ندید و اون رو از لینک زیر دانلود کنید:
سلام؛
یه چیز جدید پیدا کردم. نمیدونم این تو 09 بوده یا نه ولی وقتی در حالت Be A Pro توپ دست یارانتون باشه با زدن هر یک از دکمه های W, A, S, D به ترتیب به شما به حالت پاس عمقی، پاس بلند، پاس کوتاه و شوت پاس میدن.
سلام
یکی از سایتها این بازی رو برای دانلود قرار داده آیا فیفا 2010 اومده؟
من هم پچ اينتر و هم پچ دوميه که 4 تيم داشتو نصب کردم ولي هيچکدوم تو بازي نمياد:47::47:
راهنمايي کنين ممنون ميشم.:19:
paroucia
18-09-2009, 16:00
دوست گلم شما در تک به تکها بایستی دقت کنی و قبل از نزدیک شدن به دروازه بان با تمام کات گوشه هارو کوک بگیری گکه ان شا الله گل خواهد شد .
چه جوري ميشه با تمام كات گوشه رو كوك كنيم؟!
سلام
یکی از سایتها این بازی رو برای دانلود قرار داده آیا فیفا 2010 اومده؟
سلام؛
برای هزار و سومین بار میگیم، این سایتا معتبر نیست، باید 14 روز دیگه صبر کنید
من هم پچ اينتر و هم پچ دوميه که 4 تيم داشتو نصب کردم ولي هيچکدوم تو بازي نمياد:47::47:
راهنمايي کنين ممنون ميشم.:19:
مشکل از خودتونه، چون من هر پچی رو که میذارم دانلود می کنم و تست می کنم، پس از سلامت هر دو پچ اطمینان دارم، هیچ مشکلی نیست، بعد از اون Intallation اصلی یه پنجره دیگه هم باز میشه مطمئن شید که روال درستی رو سپری میکنه و تا آخرش صبر کنید.
mohsen_gh1991
18-09-2009, 19:49
سلام
حالا واقعا fifa با pes چه فرقی داره.کمی توضیح بدین ما هم بفهمیم.میگن گیم پلیpes بهتره یعنی چی؟
saeed_h1369
18-09-2009, 21:10
ویراییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییش
Toranj_mhg
19-09-2009, 02:22
سلام
حالا واقعا fifa با pes چه فرقی داره.کمی توضیح بدین ما هم بفهمیم.میگن گیم پلیpes بهتره یعنی چی؟
اگه منظورتون از این سوال اینه که ،game play یعنی چی؟!
می تونم جوابتون رو بدم...
یعنی مثلا نوع استیل بازیکنا یا نوع دویدنشون یا نوع حرکت توپ و ... یک کلام یعنی مقدار حال دادن یه بازی!!
حالا دیگه کدومشون بهتره من نمی دونم ... من فیفا نکست ،بازی نکردم!! ولی مثل اینکه می گن game play فیفا نکست بهتره ...ولی در pc کسی شکی در برتری pes نداره!
یادمه قدیما که با فیفا از سال 99 تا 2005 اخت شده بودم ناگهان یه روز winning eleven7 بهم رسید که هنوزم شیرینی بازیش زیر زبونم مونده ، اون موقع به من خیلی حال داد که قطعا به خاطر game play بود!
mohsen_gh1991
19-09-2009, 11:07
آقایون برادرا:
یکی بیاد این فیفا نکست رو هم بگه چیه؟ما تازه از ولایتمون:31: اومدیم هنوز با این چیزا آشنایی نداریم. :دی
mohsen_gh1991
19-09-2009, 13:21
سلام
این هم سیستم مورد نیاز fifa10 که معتبر هم هست:
Minimal system requirements:
• CPU: 2.4 GHz single-core
• RAM: 512 MiByte (XP) or 1 GiByte (Vista)
• Graphics card: Geforce 6600 or better, Ati Radeon 9800 Pro or better, Support for Shader Model 2.0 or better, DirectX 9.0c
• VRAM: 128 MiByte
• Sound: DirectX 9.0c compatible sound device
• Input: Keyboard or Dual Analog Gamepad
• HDD: 4.4 GB or more, free disc space
• Internet: Broadband Internet connection required for Installation and online gaming
Recommended system requirements
• CPU: 3.2 GHz single-core or 2.4 GHz dual-core
• RAM: 1 GiByte (XP) or 2 GiByte (Vista)
• Graphics card: Geforce 7800 or better, Ati Radeon X1800 or better, Support for Shader Model 2.0 or better, DirectX 9.0c
• VRAM: 256 MiByte
shayanjuve
19-09-2009, 15:39
در مورد چمن به نظر من چمن خیلی بهتر شده اگه توی تنظیمات کارت گرافیک anisotropic filtering رو روی 4 یا بالاتر بذارین چمن خیلی خوب میشه البته یکمی روشن هست رنگش ولی از 09 بهتره
آقا
چرا اینقدر رنگ چمن زمین روووووشنه؟؟؟
خیلی تویه چشم می زنه
قراره همینجوری باشه ؟؟؟ یا تنظیمات خاصی داره؟؟؟
shayanjuve
19-09-2009, 18:39
با یه پچ مشکل چمن حل میشه و شوت و پاس هم با یه پچ میتونن بهتر بشن مثل فیفا 09
من یه پچ کیم گلی فیفا 09 داشتم که رو همین دمئ گذاشتم شوت و پاس خیلی بهتر شد فقط نمیشد ضربات رو به اندازه دلخواه محکم زد یا آروم که اونم برای خود فیفا 10 بسازن حل میشه
Abas1100
19-09-2009, 19:04
چه جوري ميشه با تمام كات گوشه رو كوك كنيم؟!
کاتو با تمام قدرت بگیر با جهت مورد نظر و شوت رو به مقدار فاصله از دروازه حریف بگیر گل خواهد شد
Masoud King
19-09-2009, 20:49
شایعات به حقیقت پیوست!!
بالاخره بعد از سه سال دوباره شاهد تیم ملی هلند در فیفا هستیم و این بار می تونیم در FIFA 10 با این تیم که به صورت کامل لیسانس شده بازی کنیم!
Spaniuly
19-09-2009, 21:59
راستی مسعود نیمه لایسنس بودن تیم های سری آ برطرف شده؟ توی 09 لوگو بعضی تیم ها Fake بود این مشکل حل شده توی 10 یا اطلاعی نداری؟
سلام
این هم سیستم مورد نیاز fifa10 که معتبر هم هست:
Minimal system requirements:
• CPU: 2.4 GHz single-core
• RAM: 512 MiByte (XP) or 1 GiByte (Vista)
• Graphics card: Geforce 6600 or better, Ati Radeon 9800 Pro or better, Support for Shader Model 2.0 or better, DirectX 9.0c
• VRAM: 128 MiByte
• Internet: Broadband Internet connection required for Installation and online gaming
Recommended system requirements
• CPU: 3.2 GHz single-core or 2.4 GHz dual-core
• RAM: 1 GiByte (XP) or 2 GiByte (Vista)
• Graphics card: Geforce 7800 or better, Ati Radeon X1800 or better, Support for Shader Model 2.0 or better, DirectX 9.0c
• VRAM: 256 MiByte
ممنون ولی تکراری بود همزمان با انتشار دمو هم سیستم توصیه شده و هم مینیم سیستم مورد نیاز توی تاپیک قرار گرفت
Masoud King
19-09-2009, 22:55
راستی مسعود نیمه لایسنس بودن تیم های سری آ برطرف شده؟ توی 09 لوگو بعضی تیم ها Fake بود این مشکل حل شده توی 10 یا اطلاعی نداری؟
نه والا از موضوع خبر ندارم!
کلا امسال خبر کمی از تیم ها و این حرفا منتشر شده!
Mehdi.ss
19-09-2009, 23:22
آقایون برادرا:
یکی بیاد این فیفا نکست رو هم بگه چیه؟ما تازه از ولایتمون:31: اومدیم هنوز با این چیزا آشنایی نداریم. :دی
یعنی نسخه جدید هر بازی که نسخه جدید فیفا فقط برای xbax و ps3 میاد
برای pc همون فیفا 09 xbax که یه جورایی اپدیت شده میاد
Elendil1
19-09-2009, 23:38
آقایون برادرا:
فیفا نکست : گرافیک و گیم پلیی کاملآ متفاوت با نسخه ی PC داره و خیلی بهتر از PC هست ، در کل قابل مقایسه نیست! و برای X360 و PS3 میاد !!
به هیچ وجه فیفا 10 PC نسخه ی آپدیت شده FIFA09 Next نیست!! اگر بود که ...
afterten
20-09-2009, 01:10
دوستان 3 تا سوال دارم:
1. وضیعت چمن بازی تو نسخه اصلی درست میشه؟بدون اینکه لازم باشه patch اضافه بشه؟حتی مثل فیفا 09 هم بشه بهتر از اینه!!!!!
2. کسی دموی فیفا 09 یادش هست؟تو اون دمو هم چنین اشکالاتی بود که حل بشه؟
3.تو قسمت manager moode امسال تو transfer حالت Exchange هم اضافه شده یا مثل همیشه فقط Sale و Loan هست؟
Abas1100
20-09-2009, 21:06
فیفا نکست : گرافیک و گیم پلیی کاملآ متفاوت با نسخه ی PC داره و خیلی بهتر از PC هست ، در کل قابل مقایسه نیست! و برای X360 و PS3 میاد !!
به هیچ وجه فیفا 10 PC نسخه ی آپدیت شده FIFA09 Next نیست!! اگر بود که ...
دوست گلم اتفاقا پارسال به داداشم این حرفو گفتم ولی اونم حرف شما رو زد اما امسال به نظر نمی رسه بخوان کار حداقل سه سال پیششون رو کنن.
البته من هنوز هم امید وارم که بازی مثل بازی نکست پارسال باشه(یعنی بازی پارسال نکست و به بازی پی سی تبدیل کنن و به عنوان فیفا 10 پی سی بدن بیرون کاری که در 2004 و 2005 از PS2 به پی سی می کردن) با کمی تغییرات.
در مورد اون کیفیت چمن هم عرض کنم به احتمال 90% سیستم 3d grass رو امسال بزارن (مثل پارسال )
و حرف آخرم اینه که تا زمان بازی احتمال تغییر های گرافیکی هست .
اینو به همه دوستان قول میدم که فیفا 10 واسه بچ پی سی باز راضی کننده باشه
Elendil1
20-09-2009, 22:34
دوست گلم اتفاقا پارسال به داداشم این حرفو گفتم ولی اونم حرف شما رو زد اما امسال به نظر نمی رسه بخوان کار حداقل سه سال پیششون رو کنن.
البته من هنوز هم امید وارم که بازی مثل بازی نکست پارسال باشه(یعنی بازی پارسال نکست و به بازی پی سی تبدیل کنن و به عنوان فیفا 10 پی سی بدن بیرون کاری که در 2004 و 2005 از PS2 به پی سی می کردن) با کمی تغییرات.
در مورد اون کیفیت چمن هم عرض کنم به احتمال 90% سیستم 3d grass رو امسال بزارن (مثل پارسال )
ببین دوست من ، فیفا تنها بازییی نیست که نسخه ی نکستش برای pc میاد و بستگی به شرکت داره که بازیش رو چطوری بزنه ، پس این حرف 100 در صد غلته :
یعنی نسخه جدید هر بازی که نسخه جدید فیفا فقط برای xbax و ps3 میاد
برای pc همون فیفا 09 xbax که یه جورایی اپدیت شده میاد و اینکه چرا EA قبلن همچین کاری کرده یه بحثه جداست!
لطفآ برای بحث ها دلیل علمی تری بیارید و الکی تاپیک رو شلوغ نکنید، بعد از آخرین خبر که همون لایسنس شدن کامل تیم هلند باشه، تاپیک چیزه جدیدی نداشت! پس بهتره اینگونه سوالات رو در پروفایل افراد فعال تاپیک فیفا در میون بذارید.
اگر کسی نظر خاصی نسبت به پست من داره ، تو تاپیک بحث رو ادامه نده و بیاد تو پروفایل:46:
من زیاد به گرافیک بازی کاری ندارم چون اعتقادم بر گیم پلی و واقع گرایانه بودن بازی که فیفا این حرف منو تا جای که میخواستم رسوند کلا" من از 09 راصی بودم و از 10 هم راضیم فقط این چمن رو یه کم تغیر بدن همین
راستی عیدتون هم مبارک
ارزوی موفقیت برای تمام دوستان دارم
چمن خیلی بده. می شه گفت فاجعه
پچ هم می ریزی سایه ها رو تقریبا از بین می بره... امیدوارم چمن رو درست کنن
یه مساله دیگه.... حرکات بازیکنان مثل 09 روان و نرم نیست. یه ذره خشک حرکت می کنن.
گاهی وقتا هم آدم احساس می کنه بازیکنان به جای راه رفتن دارن رویه زمین سر می خورن
مخصوصا وقتی داری دریبل می زنی
در مجموع خوبه ... ولی تحول خاصی نسبت به قبل ایجاد نشده
یه پیشرفت مختصر داشته که باید هم می داشت
چون به هر حال یه سال از فیفا09 جدیدتره
Spaniuly
21-09-2009, 13:19
گیم پلی مهمه ولی گرافیک برای من به همون اندازه مهم تر هست بازی بایستی حس واقعی فوتبال رو منتقل کنه به آدم
afterten
21-09-2009, 15:16
دوستان 3 تا سوال دارم:
1. وضیعت چمن بازی تو نسخه اصلی درست میشه؟بدون اینکه لازم باشه patch اضافه بشه؟حتی مثل فیفا 09 هم بشه بهتر از اینه!!!!!
2. کسی دموی فیفا 09 یادش هست؟تو اون دمو هم چنین اشکالاتی بود که حل بشه؟
3.تو قسمت manager moode امسال تو transfer حالت Exchange هم اضافه شده یا مثل همیشه فقط Sale و Loan هست؟
کسی هست که بدونه؟؟؟؟؟/
Spaniuly
21-09-2009, 20:47
کسی هست که بدونه؟؟؟؟؟/
1. حالا چمن خیلی مهم نیست با کریشن مستر هم میشه در عرض 2 ثانیه یه چمن پر رنگ تر اضافه کرد به نظرم چمن فیفا 2006 خیلی خوش رنگ بود درسته خیلی طبیعی نبود ولی رنگش خیلی چشم نواز بود.
2- دمو که خیلی اشکال نداره یه دونه اشکالش همونه که گیم پد رو دوبل حساب می کنه مثلا من یک گیم پد وصل می کنم 2 تا میشناسه یکی هم این چمنه اشکال خاصی من توی دمو ندیدم.
3- مود منیجر کلا عوض شده چیز هایی رو می بینی که الان تصورش رو هم نمی کنی
Little Sparrow
21-09-2009, 22:28
شات های جدید این بازی(البته برای X360،گرافیک مال PC اینقدر بالا نیست.):
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از راست به چپ:
موفق باشید.
سلام دوستان
من تموم اهنگ های بازی 09 رو تبدیل کردم با mp3 خیلی باحالن خدا کنه امسالم اهنگ های توپی تو بازی بزارن
maxim.360
22-09-2009, 16:36
قیمت بازی برا ps3 چند میتونه باشه؟
maxim.360
22-09-2009, 17:40
دیگه فایده نداره به خاطره فیفا هم که شده بای بریم و360 رو بگیریم.حتما ارزششو داره مگه نه؟
teraktor2003
22-09-2009, 20:20
ببخشید احتمال پخش بازی pc یش در اینترنت کی می شه؟!
سلام؛
کلا حرفاتون خیلی ربطی به هم نداره، لطفا منطقی باشید، EA وقتی دمو رو منتشر می کنه یعنی بازی همینه و اعتراضی هم نمیتونین بکنین، اصلا کدوم شرکت هست که خیلی به نظرات اهمیت بده، هر چند که تو فروم رسمی اشکالاتی که تکرارشون زیاد هست مطرح شدن که اونا برطرف خواهند شد. دوما، EA با ارائه دمو دیگه احتمال 99.9999999999999999 درصدی رو که خودش 3 ماه پیش 100% کرده بوده رو به 200% رسونده، غیر ممکنه با این همه اسکرین شات و ویژگی و دمو بیان یه دفعه بگن بازی PC نکست پارساله اصلا وقتی آدم بهش فکر می کنه خندش می گیره. سیستم 3D Grass هم یه نو آوری بوده و اینم غیر ممکنه تو بازی نباشه، همونطور که تو دمو دیدید خیلی هم بهتر از 09 شده بود، کلا به نظر من EA تو روز چمنو این جوری طراحی کرده و خیلی هم قشنگ هست و باید منتظر چمن شب باشیم و چیز دیگری که منتظرش خواهیم بود مود های جدید و البته Design جدید Santiago Bernabeu خواهد بود، هر چند که به نظر من استادیوم های FIFA2003 از 09 واقع گرایانه تر هستند.
چمن خیلی بده. می شه گفت فاجعه
پچ هم می ریزی سایه ها رو تقریبا از بین می بره... امیدوارم چمن رو درست کنن
یه مساله دیگه.... حرکات بازیکنان مثل 09 روان و نرم نیست. یه ذره خشک حرکت می کنن.
گاهی وقتا هم آدم احساس می کنه بازیکنان به جای راه رفتن دارن رویه زمین سر می خورن
مخصوصا وقتی داری دریبل می زنی
در مجموع خوبه ... ولی تحول خاصی نسبت به قبل ایجاد نشده
یه پیشرفت مختصر داشته که باید هم می داشت
چون به هر حال یه سال از فیفا09 جدیدتره
اتفاقا حرکت ها از 09 بهتر شده و قشنگ تر هست، به هر حال سلیقه ها فرق میکنه:27:
کسی هست که بدونه؟؟؟؟؟/
1. چمن شاید کمی تیره تر بشه (بازم میگم شاید، یعنی به احتمال 0.00000000000000000000000001%).
2. به نظر من هم دمو کم نقص بود و اونایی که خیلی ایراد گرفته بودن خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی دقیق و حساس و وسواسی بودن.
3. منیجر مود تغییرات بسیار وسیعی کرده.
1. حالا چمن خیلی مهم نیست با کریشن مستر هم میشه در عرض 2 ثانیه یه چمن پر رنگ تر اضافه کرد به نظرم چمن فیفا 2006 خیلی خوش رنگ بود درسته خیلی طبیعی نبود ولی رنگش خیلی چشم نواز بود.
2- دمو که خیلی اشکال نداره یه دونه اشکالش همونه که گیم پد رو دوبل حساب می کنه مثلا من یک گیم پد وصل می کنم 2 تا میشناسه یکی هم این چمنه اشکال خاصی من توی دمو ندیدم.
3- مود منیجر کلا عوض شده چیز هایی رو می بینی که الان تصورش رو هم نمی کنی
کاملا تایید میشه!:10::46:
در ضمن:
Viva La Be A Pro Club And Country, Viva La Manager Mode On PC
و برای دوستانی که فکر می کنن Virtual Pro یک مود هست این توضیح لازمه:
Virtual Pro شامل ورود بازیکن شما به تمامی مد های Be A Pro Seasons, Manager Mode, ... هست و یک مد نیست.
Abas1100
22-09-2009, 20:36
خوب چی می شد فیفا 10 واسه پی سی نکست می شد
این بازی نکست در شبه
و ما پی سی بازام باید تو شب بازی کنیم
. منیجر مود تغییرات بسیار وسیعی کرده.
دقیقا چه تغییراتی؟
afterten
22-09-2009, 22:57
این تغییرات شامل چه چیزایی هستش؟چیزی منتشر شده یا چیزی میدونی؟
YARMANGOLI
23-09-2009, 00:39
هميشه دمو رو به زيبايي خدا ميدادن بيرون بعد بازي رو روي pc بد ميدادند حالا ايندفعه كه بد دادند بايد چه انتظاري داشته باشيم؟
خدا کنه مثل FIFA 09 نباشه واقعا pes09 خیلی بهتر از FIfa09 ولی من در کل هیچ کدام رو با pes08 عوض نمیکنم.
پنجمین خورشید
23-09-2009, 01:07
خدا کنه مثل FIFA 09 نباشه واقعا pes09 خیلی بهتر از FIfa09 ولی من در کل هیچ کدام رو با pes08 عوض نمیکنم.
درسته فیفا خیلی از PES ضعیفتره
اگه منظورتون فیفا کارنت هست ، که درسته ضعیفتره ، اما در مورد FIFA Next جای ابهام هست
Toranj_mhg
23-09-2009, 02:23
من خودم خیلی دوست دارم فیفا واسه pc نکست باشه اما بیاین یه کم باز تر نگاه کنیم...
قطعا اگه برای ea سود داشته باشه که واسه pc هم نکست بزنه خب چرا نزنه مگه غیر از اینه که همه دنبال سودن ،حتما واسش نداره دیگه ... شاید بگین پورت کردن که دیگه کاری نداره! ولی شاید:
شاید با این کار خیلی از pc بازا رو تو دنیا مجبور کنه برن ps3 یا x360 بگیرن تا دیگه به راحتی از اینترنت دانلود نکنند یا کپی بازی و این حرفا ... هر چند ما ایرانیای باحال، x360 هم کپی می کنیم و ps3 هم به شدت دنبال راه حلیم !!!
یه شاید دیگه:
شاید می خواسته Ea حال ما ایرانیا و امثال ما رو بگیره که مدت هاست حال ea رو با کپی رایت می گیریم!! (خب اینم احتماله دیگه!)
شاید!! شاید اگه فیفای pc رو نکست بده کمتر سود کنه ( خب اینو که گفتم اما...) چون فیفا یه بازی ای که هر سن و سالی بازیش می کنه و شاید خیلی از آدمایی که اهل بازی و ارتقا ء سیستم نیستن می خوان یه وقتا ، گاهی این بازی رو انجام بدن !مثلا باور کنید یه بار استاد ما به یکی از بچه ها می گفت با این لپ تاپم می تونم فیفا بازی کنم!!! که طبیعتا اگه نکست بیاد استاد من و شما نمی تونه بازی کنه و قطعا تو دنیا غیر از ایران ،گیمرای حرفه ای کنسول دارن و غیر حرفه ای ها که اتفاقا اهل ارتقای سیستم نیستن pc دارن!!
soltanmasoud007
23-09-2009, 11:01
مگه این فیفا نکست چی هست که میگین از پس هم بهتره.
تاریخ ریلیز فیفا 10 برا پی سی کی هست
من خودم خیلی دوست دارم فیفا واسه pc نکست باشه اما بیاین یه کم باز تر نگاه کنیم...
قطعا اگه برای ea سود داشته باشه که واسه pc هم نکست بزنه خب چرا نزنه مگه غیر از اینه که همه دنبال سودن ،حتما واسش نداره دیگه ... شاید بگین پورت کردن که دیگه کاری نداره! ولی شاید:
شاید با این کار خیلی از pc بازا رو تو دنیا مجبور کنه برن ps3 یا x360 بگیرن تا دیگه به راحتی از اینترنت دانلود نکنند یا کپی بازی و این حرفا ... هر چند ما ایرانیای باحال، x360 هم کپی می کنیم و ps3 هم به شدت دنبال راه حلیم !!!
یه شاید دیگه:
شاید می خواسته Ea حال ما ایرانیا و امثال ما رو بگیره که مدت هاست حال ea رو با کپی رایت می گیریم!! (خب اینم احتماله دیگه!)
شاید!! شاید اگه فیفای pc رو نکست بده کمتر سود کنه ( خب اینو که گفتم اما...) چون فیفا یه بازی ای که هر سن و سالی بازیش می کنه و شاید خیلی از آدمایی که اهل بازی و ارتقا ء سیستم نیستن می خوان یه وقتا ، گاهی این بازی رو انجام بدن !مثلا باور کنید یه بار استاد ما به یکی از بچه ها می گفت با این لپ تاپم می تونم فیفا بازی کنم!!! که طبیعتا اگه نکست بیاد استاد من و شما نمی تونه بازی کنه و قطعا تو دنیا غیر از ایران ،گیمرای حرفه ای کنسول دارن و غیر حرفه ای ها که اتفاقا اهل ارتقای سیستم نیستن pc دارن!!
دوست عزیز این که چرا فیفا رو برای pc نکست نمیزنن کلا یک ابهام بزرگه؟!
الان خیلی از بازی های بزرگ و قوی تر از فیفا روی pc راحت اجرا میشه....چیزی که مشخصه فیفا به هیچ وجه از نظر سخت افزار مورد نیاز در حد بالایی قرار نداره...باید بفهمیم سیاست ea چی هست و کلا دردش چیه که برای pc نمیزنه
الان خیلی از بازی ها روی pc هم سرمایه گذاری می کنن ولی ea نه!!!!!
راستی xbox رو ایرانی ها کرک نکردن.....این کار اونوری ها بوده و ایرانی تونستن بفهمن که چطور این کار رو کردن
بحث کرک فقط ایران رو شامل نمیشه و خیلی از کشورهای اروپایی هم کاربرانی داره که بازی ها و کنسول های کرک شده رو استفاده می کنن
در کل فکر نکنم ایران cracker حرفه ای و سطح بالا برای کرک کردن بازی ها و نرم افزار ها داشته باشه
Abas1100
23-09-2009, 13:05
[quote=Electronic Arts EA;4245720]سلام؛
کلا حرفاتون خیلی ربطی به هم نداره، لطفا منطقی باشید، EA وقتی دمو رو منتشر می کنه یعنی بازی همینه و اعتراضی هم نمیتونین بکنین، اصلا کدوم شرکت هست که خیلی به نظرات اهمیت بده، هر چند که تو فروم رسمی اشکالاتی که تکرارشون زیاد هست مطرح شدن که اونا برطرف خواهند شد. دوما، EA با ارائه دمو دیگه احتمال 99.9999999999999999 درصدی رو که خودش 3 ماه پیش 100% کرده بوده رو به 200% رسونده، غیر ممکنه با این همه اسکرین شات و ویژگی و دمو بیان یه دفعه بگن بازی PC نکست پارساله اصلا وقتی آدم بهش فکر می کنه خندش می گیره. سیستم 3D Grass هم یه نو آوری بوده و اینم غیر ممکنه تو بازی نباشه،
شما به همون دمو بچسب ولش نکن
اولا من با شما نقل و قول نکردم جواب یکی از دوستانو دادم در ضمن کجای حرف من غیر منطقی بود شما دقت کن ببین من جواب چه سئوالی رو دادم .
حرف آخر شما خودت چیز خاصی می گیری ولی نصف حرفات رو خودت نمی فهمی
بعد میای به من می گی
Abas1100
23-09-2009, 13:06
[quote=Electronic Arts EA;4245720]سلام؛
کلا حرفاتون خیلی ربطی به هم نداره، لطفا منطقی باشید، EA وقتی دمو رو منتشر می کنه یعنی بازی همینه و اعتراضی هم نمیتونین بکنین، اصلا کدوم شرکت هست که خیلی به نظرات اهمیت بده، هر چند که تو فروم رسمی اشکالاتی که تکرارشون زیاد هست مطرح شدن که اونا برطرف خواهند شد. دوما، EA با ارائه دمو دیگه احتمال 99.9999999999999999 درصدی رو که خودش 3 ماه پیش 100% کرده بوده رو به 200% رسونده، غیر ممکنه با این همه اسکرین شات و ویژگی و دمو بیان یه دفعه بگن بازی PC نکست پارساله اصلا وقتی آدم بهش فکر می کنه خندش می گیره. سیستم 3D Grass هم یه نو آوری بوده و اینم غیر ممکنه تو بازی نباشه،
شما به همون دمو بچسب ولش نکن
اولا من با شما نقل و قول نکردم جواب یکی از دوستانو دادم در ضمن کجای حرف من غیر منطقی بود شما دقت کن ببین من جواب چه سئوالی رو دادم .
حرف آخر
شما خودتو چیز خاصی می گیری ولی نصف حرفات رو خودت نمی فهمی بعد میای به من می گی
هیجا ننوشتن که فیفا 10 عین عین دموش میشه اگه نوشتن نشون بده
kharkhoon
23-09-2009, 18:50
دوستان الان فیفا 10 واسه xbox اومده؟:ohno:
یعنی من از فیفا عقب موندم! مگه میشه!؟:18::41::13:
اووومده؟؟؟:40:
Love_inc206
23-09-2009, 19:04
یه شاید دیگه:
سلام
یه مثال براتون بزنم مثلا من الان سوار تاکسی میشم میگم 10 هزار تومن بهت میدم منو برسون تا دم در خونمون خب راننده تاکسی هم وقتی میبینه که هم پولشو بدست آورده هم به راحتی نقل مکان میکنه و با این کار دردسرای سوار کردن مسافر و چونه زدن باهاش رو نداره بنابراین چه دلیلی داره که بخواد این مسافر دربستی رو بیتوجه از کنارش رد بشه و در به در دنبال مسافر 100 تومنی تو کوچه و خیابون باشه؟؟؟؟:41:
خوب سیاست ea هم مثل خیلی از شرکتا بر اساس پول میگرده و این کمپانی نمیخواد زحمت یه پورتکردنو بخودش بده چون خریدارای xbox و ps میپرن و این هم به ضرر ea هست و هم به ضرر کمپانی هایتولید کننده این کنسولا. بنابراین این کمپانی ها با ساپرت ea همچنان فروش کنسولای خودشونو تضمین میکنن
در مورد مبحث دوم شما یعنی:
هر چند ما ایرانیای باحال، x360 هم کپی می کنیم و ps3 هم به شدت دنبال راه حلیم !!!
عجب پس شما عقیدت اینه که دزدی دی وی دی و تلاش دیگران کار ثمر بخشیه و تایید شده توسط شما هست
مثلا شما فکر کن ازدواج میکنی با کلی هزینه و تالارو خرید اسباب منزل بعد از سالها یه دختر کوچولوی زیبا و شیطون نسیبت میشه و بعد از کلی خرج و بزرگ کردن این بچه من بیام این بچه رو بدزدم و بهش تجاوز کنم و باعث تلف کردن زحمات شما و ناراحتی خاطرتون شم
واقعا عقیده ی شما بسیار جالبه
Elendil1
23-09-2009, 19:18
دوستان لطفآ رعایت کنن ! تو این 3 صفحه ی اخیر همه همش بحث بی مورد بوده بوده !! یا همین پست قبل! خب دوست عزیز شما اگه چند صفحه پیش رو میخوندید متوجه می شدید دوستان دارن درباره ی دموی بازی صحبت می کنن!! در ضمن پست اول که تاریخ انتشار رو هم زده ! اگر منتشر شده بود که این تاپیک الان منتقل شده بود!{شما که دیگه سمپادی هم هستی!}
------------------------------------------------------
دیگه بحث هایی اینکه چرا Ea نکست نمیزنه و... که قلآ هم بارها درموردش بحث شده نکنید . چون این حرف ها به جز پرکردن تاپیک سود دیگه ای ندارن!
اگر هم کسی مخالفه این حرف منه تو پروفایلم بهم بگه!
موفق باشید!
joey jordison
23-09-2009, 20:34
قطعا اگه برای ea سود داشته باشه که واسه pc هم نکست بزنه خب چرا نزنه
مگه همین Ea نیست که Nfs را برای PC داده یا خیلی از بازیهاش برای PC هم میده!!اونها کم سود میکنم
یا صدتا شرکت بازیشون را برای PC میدن اونها یعنی به کل ضرر میکنن!پس اگه ضرر میکنن چرا باز هم روی PC بازی میدن!
میبینید اگه کم سود میکنن چرا نمیگن کم سود میکنیم پس به این خاطر بازی را نمیزنیم!و یکسری حرفهای چرت و پرت تحویل میدن و میگن به این خاطر که 10 % سیستمها قدرت اجرای فیفا را داره!
جالبه نظر سنجی که خود Ea انجام داده بود تو اینترنت فکر کنم اگه یادم باشه حدود 60 درصد گفته بودن بازی را روی pc انجام میدن با این وجود بازم مسئله سود میمونه!
اصلا اگه مشکل سود هم باشه که نیست!!چرا باز دارن فیفا میزنن روی pc چرا مثل Nba تعطیلش نمیکنن!
Nba هم لابد سودش کم بوده پس چرا 2K تصمیم تعطیل ساخت Nba روی PC را نمیگیره!مطمئنا اگه ضرر داشت عمرا روی PC میزدن NBA2K را!!
اینکه چرا روی PC نکست نمیزنن اولی بر میگرده به پیتر مور دوم ترس از دزدی نرم افزاری سوم سوق دادن افراد به سمت کنسول!که تا اونجا که تو فروم خود EA دنبال کنید 95 درصد افراد گفتن کنسول نمیخرند!و به نوعی هم فیفا 10 روی PC را بایکوت کردند!!
kharkhoon
23-09-2009, 21:28
دوستان لطفآ رعایت کنن ! تو این 3 صفحه ی اخیر همه همش بحث بی مورد بوده بوده !! یا همین پست قبل! خب دوست عزیز شما اگه چند صفحه پیش رو میخوندید متوجه می شدید دوستان دارن درباره ی دموی بازی صحبت می کنن!! در ضمن پست اول که تاریخ انتشار رو هم زده ! اگر منتشر شده بود که این تاپیک الان منتقل شده بود!{شما که دیگه سمپادی هم هستی!}
------------------------------------------------------
دیگه بحث هایی اینکه چرا Ea نکست نمیزنه و... که قلآ هم بارها درموردش بحث شده نکنید . چون این حرف ها به جز پرکردن تاپیک سود دیگه ای ندارن!
اگر هم کسی مخالفه این حرف منه تو پروفایلم بهم بگه!
موفق باشید!
دوست عزیز اون خیلی سوالی نبود!:21::27:
خودم فهمیده بودم!:31:
ولی ممنون از توجهت!چشم!:11:آشتی دیگه!:40::10:
{در ضمن کی گفته من سمپادیم؟اون که دلیل نمیشه!:46:}
اینکه چرا روی PC نکست نمیزنن اولی بر میگرده به پیتر مور دوم ترس از دزدی نرم افزاری سوم سوق دادن افراد به سمت کنسول!که تا اونجا که تو فروم خود EA دنبال کنید 95 درصد افراد گفتن کنسول نمیخرند!و به نوعی هم فیفا 10 روی PC را بایکوت کردند!!
سلام؛
و یک قسمت در فروم رسمی برای همین موضوع ایجاد کردن...:10:
دقیقا چه تغییراتی؟
این تغییرات شامل چه چیزایی هستش؟چیزی منتشر شده یا چیزی میدونی؟
من قبلا گفتم منیجر مود تغییراتی زیادی کرده که یکی از اونا اینی هست که در زیر می بینین، منبع: سایت رسمی FIFA10:
موتور گرافیکی بازسازی شده این اطمینان را فراهم می کند که رده بندی تیم ها در لیگ واقعی تر بشود و کیفیت تیم را لحاظ می کند تا ما را مطمئن کند که جدول لیگ و حذف تیم ها در جام ها واقعی تر جلوه کند.
مگه همین Ea نیست که Nfs را برای PC داده یا خیلی از بازیهاش برای PC هم میده!!اونها کم سود میکنم
یا صدتا شرکت بازیشون را برای PC میدن اونها یعنی به کل ضرر میکنن!پس اگه ضرر میکنن چرا باز هم روی PC بازی میدن!
میبینید اگه کم سود میکنن چرا نمیگن کم سود میکنیم پس به این خاطر بازی را نمیزنیم!و یکسری حرفهای چرت و پرت تحویل میدن و میگن به این خاطر که 10 % سیستمها قدرت اجرای فیفا را داره!
جالبه نظر سنجی که خود Ea انجام داده بود تو اینترنت فکر کنم اگه یادم باشه حدود 60 درصد گفته بودن بازی را روی pc انجام میدن با این وجود بازم مسئله سود میمونه!
اصلا اگه مشکل سود هم باشه که نیست!!چرا باز دارن فیفا میزنن روی pc چرا مثل Nba تعطیلش نمیکنن!
Nba هم لابد سودش کم بوده پس چرا 2K تصمیم تعطیل ساخت Nba روی PC را نمیگیره!مطمئنا اگه ضرر داشت عمرا روی PC میزدن NBA2K را!!
پس با توجه به این استدلال شما نتیجه میگیریم که یه مشت آدم احمق و نفهم رئیس و سیاست گذار یکی از بزرگترین ناشران بازی در جهان هستند. این استدلالتون پر از تناقضه.
>از یه طرف میگید ea فیفا رو روی pc نمیزنه چون از دزدی نرم افزار گله میکنه. از یه طرف دیگه میگید این ea بد! nfs رو برای Pc میزنه. خوب مگه مشکل دزدی برای nfs وجود نداره؟
> مسئله بر سر سود فیفای pc ایه نه سود فلان بازی یا فلان شرکت.
> با توجه به استدلال ea مشکل فروش فیفا زمانیه که تبدیل به نسخه ی next بشه نه الان که مربوط به نسل قبله.
> چه جالب. 95 درصد افراد فروم ea کنسول نمی خرن. لینکی چیزی در اختیار دارید؟ اونوقت با این اوضاع چقدر سران ea نفهم تشریف دارن که بازی رو روی pc نکست نمی کنند.
joey jordison
24-09-2009, 00:14
عجب...........شما اصلا فهمیدید من چی گفتم
اون دوستمون استدلالشون این بود که به خاطر سود نکردن Ea فیفای نکست را روی PC نمیزنه من هم گفتم بازیهایی مثل NFS را میزنه روی PC و هر سری هم منتشر میکنه حالا تو این یکی سود نمیکنه بازیهای بزرگ و محبوب شرکتها روی PC میاد و سود هم میکنه اونوقت EA فیفاش را نمیزنه!
مسئله بر سر سود فیفای pc ایه نه سود فلان بازی یا فلان شرکت.
اتفاقا مسئله اینه که اگه فیفا روی PC سود نمیکنه Ea چرا تعطیلش نمیکنه مثل سایر عناوینش!؟
اصلا بگه رو pc بازیم کم سود میکنه چرا دیگه میاد مزخرفات تحویل مردم میده
با توجه به استدلال ea مشکل فروش فیفا زمانیه که تبدیل به نسخه ی next بشه نه الان که مربوط به نسل قبله.
عجب!فیفا فیفا هست و کسی که فیفا میخره دیگه میخره چه ربطی به Next شدن داره اتفاقا وقتی کیفیت یک محصول بالا بره مشتریش هم بیشتر میشه!
چه جالب. 95 درصد افراد فروم ea کنسول نمی خرن. لینکی چیزی در اختیار دارید؟ اونوقت با این اوضاع چقدر سران ea نفهم تشریف دارن که بازی رو روی pc نکست نمی کنند.
واقعا جالب بله من میشه بگید کی گفتم 95 درصد افراد کنسول نمیخرن؟دقیق یادم نمیاد 60 بود 40 بود یا 30 ولی هر چی بود PC درصدش بیشتر بود
لازم به لینک نیست چند ماه پیش دنبال میکردی فورم Ea مطرح شده بود این قضیه!!
سران Ea که نفهم تشریف دارن که میان حرفهای مسخره تحویل ملت میدن و بعضی ها هم مثل خود شما حرف یک شرکت میشه براشون حجت و آیه!!
Toranj_mhg
24-09-2009, 01:04
عجب...........شما اصلا فهمیدید من چی گفتم
اون دوستمون استدلالشون این بود که به خاطر سود نکردن Ea فیفای نکست را روی PC نمیزنه من هم گفتم بازیهایی مثل NFS را میزنه روی PC و هر سری هم منتشر میکنه حالا تو این یکی سود نمیکنه بازیهای بزرگ و محبوب شرکتها روی PC میاد و سود هم میکنه اونوقت EA فیفاش را نمیزنه!
اگه دقت کرده باشین من چندین بار روی کلمه ی ((شاید)) تاکید کردم!
ضمنا من اطلاعاتم در مورد بازی ، شاید در برابر شما و بقیه صفر باشه من چیزی رو گفتم که یه قانون اساسی تو اقتصاده یعنی چی کار کنیم که سود خالص بیشینه بشه ...حالا دیگه نمی دونم طبق حرف شما مگه میشه یه ابَر کمپانی ای مثل EA که قطعا صد تا کارشناس توش نشستند چطور بیاد کاری بکنه که ضرر کنه یا بهتر بگم کمتر سود کنه!!
من نمی گم این چیزایی که ea میگه مثلا اینکه اغلب سیستمای pc جون اجرای بازی رو ندارن ، حقیقته! اتفاقا یحتمل سیاستشون اینه که دروغ بگن و دلیل اصلی رو نگن !!
حالا دیگه من نمی دونم و بیش از این کشش نمی دم چون می ترسم اون آقایی که اونجا نشسته و ظاهرا بیکاره و هر کی پست می زنه می گه اسپمه و غیر مفید، اندفعه گریبان منو بگیره!!:18:
h_13691990
24-09-2009, 01:38
دوستان فیفا 10 برای ایکس باکس ریجن جی نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اتفاقا مسئله اینه که اگه فیفا روی PC سود نمیکنه Ea چرا تعطیلش نمیکنه مثل سایر عناوینش!؟
همون طور که گفتم احتمالا فیفای فعلی خوب می فروشه ولی اگه نکست بشه ممکنه فروشش بیاد پایین.
واقعا جالب بله من میشه بگید کی گفتم 95 درصد افراد کنسول نمیخرن؟دقیق یادم نمیاد 60 بود 40 بود یا 30 ولی هر چی بود PC درصدش بیشتر بود
عجیبه! ادعای خودتون رو هم یادتون نمیاد.
اونجا که تو فروم خود EA دنبال کنید 95 درصد افراد گفتن کنسول نمیخرند!و به نوعی هم فیفا 10 روی PC را بایکوت کردند!!
اتفاقا این جور ادعاها نیاز به لینک داره. شما باید تلاش کنید اثباتش کنید نه من.
> در آخر هم برام اثبات شد که فرضم درست بود و شما فکر میکنید یک مشت نفهم اداره ی EA رو بر عهده گرفتند.
سران Ea که نفهم تشریف دارن
joey jordison
24-09-2009, 11:42
همون طور که گفتم احتمالا فیفای فعلی خوب می فروشه ولی اگه نکست بشه ممکنه فروشش بیاد پایین.
آهان یعنی وقتی نکست بشه فروشش کمتر میشه چقدر جالب این هم جز صحبتهای خوشحال بود!
عجیبه! ادعای خودتون رو هم یادتون نمیاد.
ادعای خودم یادم نرفته و کاملا هم مشخصه برو تو قسمت PC 95 درصد کاربرا هی دارن میگن کنسول بخر نیستن شما اومدی اینجا داری چی میگی!
من فکر کردم شما اون درصد نظر سنجی مد نظرت هست و گفتی 95 درصد یعنی همون که فیفا را کجا بازی میکنید که گفتم 60 بود یا 30 یا 40 دقیقا یادم نیست ولی هر چی بود PC بیشتر درصد داشت و در مورد اون 95 درصد هم شما یک سر بزنید بخش PC فروم فیفا میتوانید بهش پی ببرید!!
اون لینک نظر سنجی را هم پیدا کردم میزارم برات
اینم لینک
در آخر هم برام اثبات شد که فرضم درست بود و شما فکر میکنید یک مشت نفهم اداره ی EA رو بر عهده گرفتند.
بله درسته
Abas1100
24-09-2009, 12:58
8 روز دیگه مانده حرفا واسه بعد باشه
Spaniuly
24-09-2009, 13:59
دوستان فیفا 10 برای ایکس باکس ریجن جی نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما قبلا هم این سوال رو پرسیدید و بهش من جواب دادم
آهان یعنی وقتی نکست بشه فروشش کمتر میشه چقدر جالب این هم جز صحبتهای خوشحال بود!
ادعای خودم یادم نرفته و کاملا هم مشخصه برو تو قسمت PC 95 درصد کاربرا هی دارن میگن کنسول بخر نیستن شما اومدی اینجا داری چی میگی!
من فکر کردم شما اون درصد نظر سنجی مد نظرت هست و گفتی 95 درصد یعنی همون که فیفا را کجا بازی میکنید که گفتم 60 بود یا 30 یا 40 دقیقا یادم نیست ولی هر چی بود PC بیشتر درصد داشت و در مورد اون 95 درصد هم شما یک سر بزنید بخش PC فروم فیفا میتوانید بهش پی ببرید!!
اون لینک نظر سنجی را هم پیدا کردم میزارم برات
اینم لینک
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبله درسته
سلام؛
اتفاقا EA داره با سیاست پله ای ارتقاء دادن بازی PC فروش خودش رو بیشتر می کنه، میدونم که با نظرم مخالفین ولی اینم خودش یه استدلاله، در ضمن به نظر من فیفا الا ن خیلی هم خوبه و فقط کمی جای کار داره.
:11: من دیگه سعی می کنم که این بحثو ادامه ندم و همچنین از شما هم خواهش می کنم که این بحث رو همینجا تمومش کنید و دنباله بحث رو در پروفایل شخصی بگیرید. (این تیکه آخرو از Elendil1 تقلب کردم!:31:)
سلام؛
دانلود از:
Abas1100
24-09-2009, 18:35
سلام؛
اتفاقا EA داره با سیاست پله ای ارتقاء دادن بازی PC فروش خودش رو بیشتر می کنه، میدونم که با نظرم مخالفین ولی اینم خودش یه استدلاله، در ضمن به نظر من فیفا الا ن خیلی هم خوبه و فقط کمی جای کار داره.
:11: من دیگه سعی می کنم که این بحثو ادامه ندم و همچنین از شما هم خواهش می کنم که این بحث رو همینجا تمومش کنید و دنباله بحث رو در پروفایل شخصی بگیرید. (این تیکه آخرو از Elendil1 تقلب کردم!:31:)
من هم موافق این حرف هستم (بابت اون حرفایی که تو 2 تا پست قبلی بهم گفتی سخت از دستت ناراحتم ولی ...بچه های پی اس از این کارا خوششون میاد من دوست نداشتم ادامه بدم )
اینکه ea داره کم کم فیفای نکست رو به خورد ما میده علت داره و دلیلشم اینه که می خاد اگه ما پای بازی نکست نشستیم شوکه نشیم سکته هه رو همون بار اول بزنیم پس باید کم کم آماده بشیم واسه نکست .
در مورد بازی هم , من تو همون پستای اولم هم گفتم که چیزی نمی زنه که این همه هوادار فیفا پی سی ناراضی از بازی بیرون بیان ولی اینکه بازی قشنگه یا نه من با شما توافق نظر دارم , اونجوری که اوایل شورش می دادند نیست نامردی هم نباید بشه انصافا رو بازی زحمت کشیدند.
اینکه ea داره کم کم فیفای نکست رو به خورد ما میده علت داره و دلیلشم اینه که می خاد اگه ما پای بازی نکست نشستیم شوکه نشیم سکته هه رو همون بار اول بزنیم پس باید کم کم آماده بشیم واسه نکست .به این میگن توهم!
Abas1100
24-09-2009, 20:32
به این میگن توهم!
دوست گل واسه ما توهمه ولی واسه شما که نیست آخه جناب عالی داری یه عمری فیفا نکست بازی می کنی اونم چی از فیفا ا 94
اخه یکی نیست بگه ای مرد معلومه واسه سازتده بازی که توهم وجود نداره
بایدم بگی توهم ای قرص ضد توهم ای هلو ای نکست باز
سلام
منجر مد فيفا pc اصلا تغيري كرده
یه سوال داشتم کسی میدونه در قسمت منیجر مود مثل فیفا 09 حتما باید با تیمی قهرمان یه لیگ اروپایی مثل انگلیس بشی تا بری چمپیونز لیگ؟ اخه تو فیفا 08 اینجوری نبود منچستر لیورپول آرسنا و چلسی مثل گروه بندی واقعی در منیجر مود بازی میکردیم ولی از فیفا 09 (فکر میکنم به بعد) حتما باید قهرمان بشی تا بری چمپیوتز لیگ و این واقعیت گروه بندی ها رو خراب میکنه؟
ArminxXx
25-09-2009, 00:49
ببینم مگه فیفا آخر هفته میاد؟
یکی از فروشنده ها میگفت رفتم شیراز تا آخر این هفته میاد؟؟!!!
بقول یکی از دوستان همیشه یه چیزی درست میکنی تمام و کمال به مردم نده همیشه چندتا عیب توش بزار تا بتونی در اینده هم خودت رو از لحاظ مادی ببری بالا و از لحاظ احترام چون اگه شما چیزی بلد باشی و کسی دیگه نتونه اون رو انجام بده یا بلد نباشه متوصل به شما میشه حالا در نصخه ایکس باکس و پلی سه فوتبال خوبی هست ولی برای من و امصالهم که نمیتونیم ایکس باکس بخریم باید متوصل اونها بشم که کی یه فوتبال تروتمیز ارائه کنن
Spaniuly
25-09-2009, 11:25
ببینم مگه فیفا آخر هفته میاد؟
یکی از فروشنده ها میگفت رفتم شیراز تا آخر این هفته میاد؟؟!!!
بله هفته آینده میاد امروز جمعه هست جمعه بعدی ریلیز دیت بازی هست
joey jordison
25-09-2009, 11:39
اینکه ea داره کم کم فیفای نکست رو به خورد ما میده علت داره و دلیلشم اینه که می خاد اگه ما پای بازی نکست نشستیم شوکه نشیم سکته هه رو همون بار اول بزنیم پس باید کم کم آماده بشیم واسه نکست
گنده ترین بازیها از فیفا نکست هم ما را شوکه نکرده حالا میخواد این شوکه کنه.........
Abas1100
25-09-2009, 13:08
گنده ترین بازیها از فیفا نکست هم ما را شوکه نکرده حالا میخواد این شوکه کنه.........
شاید سال دیگه یه چیزی واسه پی سی بزنه که شوکه کنه از کجا معلوم (آخه 3 ساله مارو الاف خودش کرده و نکست نمیزنه )
درضمن هر کی یه ایده ی خاص خودش رو داره وبه بازیای گنده دیگه نمیشه ربطش داد که بگیم چون فلان بازی نکست شده حتما فیفا هم باید نکست بشه
صد البته شما رو هیچ کس نمی تونه شوکه کنه ولی ما به تک بازی نکست فیفا شوکه می کنیم سخت (آخه ما قانع هستیم چون خودمون نمیسازیم که انتظار داشته باشیم )
IGN UK نسخه ی XBOX 360 این بازی رو نقد کرده و امتیاز 9.3 بهش داده.
این در حالیه که FIFA 09 از همین سایت سال پیش نمره ی 8.9 گرفته بود.
Abas1100
25-09-2009, 20:32
پیش فروش بازی فیفا 10 شروع شد (البته ما که از فروشگاه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) می خریم چون می دونیم جنساش سالمه ولی شما رو نمی دونم )
هر کی زود تر بخره تو اولویت میره و زودتر براش ارسال می شه
Mehdi.ss
25-09-2009, 22:30
شاید سال دیگه یه چیزی واسه پی سی بزنه که شوکه کنه از کجا معلوم (آخه 3 ساله مارو الاف خودش کرده و نکست نمیزنه )
درضمن هر کی یه ایده ی خاص خودش رو داره وبه بازیای گنده دیگه نمیشه ربطش داد که بگیم چون فلان بازی نکست شده حتما فیفا هم باید نکست بشه
صد البته شما رو هیچ کس نمی تونه شوکه کنه ولی ما به تک بازی نکست فیفا شوکه می کنیم سخت (آخه ما قانع هستیم چون خودمون نمیسازیم که انتظار داشته باشیم )
فکر کنم با ps3 و xbax قرارداد داره که جیبشونو پر کنن وگرنه برای pc هم نکست میومد
اگه اینجوری باشه فکر نکنم تا 100 ساله دیگه هم برای pc بیاد
DJ POLESTAR
26-09-2009, 00:33
من نمیدونم این جریان نکست چیه؟ اصلا فیفا نکست یعنی چی میشه کمک کنید؟
ricky_madrid
26-09-2009, 00:48
سلام دوست عزیز
یادش به خیر یه دوستی داشتیم اسمش احمد08 بود خیلی قشنگ این مسئله نکست رو با کورنت میگفت
منم با اجازه از ایشون و نقل قول از ایشون خدمتتون میگم
--
نسخه نکست از سال 2008 شروع شد
و نسخه نکست یعنی نسخه نسل جدید که فقط مختص دو کنسول برتر (ایکس باکس 360 و پی اس 3 ) هستش
نسخه کورنت مربوط به کامپیوتر هست
نسخه پی اس 2 و اینا رو کلا بی خیال از کورنت هم رد کردن اونا
حالا تفاوت دو نسخه
-
تفاوت از زمین تا اسمان است
هم از نظر گرافیکی
هم از نظر گیم پلی
هم از نظر صدا و بقیه
خلاصه از هر نظر متفاوته با نسخه کورنت
اگه شما فیفا09 رو روی کامپیوتر بازی کرده باشین
مثل این میمونه فیفا09 رو با فیفا99 مقایسه کنید
اینقدر تفاوت بین نسخه نکست و نسخه کورنت هستش
اینی که شما رو کامپیوتر بازی میکنید نسخه کورنت هست
و اگه شما ایکس باکس 360 بخرید و فیفا رو بخرین و بازی کنید اون نسخه نکست هست
--
نسخه نکست یک نکته بارز دیگش اینه
تا چن بازی نکنی تفاوت احساس نمیکنی
زیبایش رو احساس نمی کنی
من یه سال کامل فیفا09 زدم
وقتی برا اخرین بار داشتم فیفا09 رو بازی میکردم باز احساس یه بازی پر هیجان و یه بازی تازه رو داشتم
امیدوارم کامل گفته باشم
من نمیدونم این جریان نکست چیه؟ اصلا فیفا نکست یعنی چی میشه کمک کنید؟ نکست واژه ی اشتباهیه که به بازیهایی که برای کنسول های نسل حاضر ( PS3 و XBOX 360 ) عرضه میشه، گفته میشه. با توجه به ارتقای سخت افزار کنسول ها از PS2 به PS3 و از XBOX به XBOX 360 ، بازیهای این کنسول ها هم نسبت به قبل از لحاظ کیفیت و رئالیسم و افکت های واقعی تر و پیچیده تر پیشرفت قابل ملاحظه ای کرده اند. وقتی میگیم فیفای نکست منظور فیفای کنسول های نسل حاضره و فیفایی که برای PC عرضه میشه متعلق به کنسول های نسل قبل مثل PS2 ست.
پس اون طور که فهمیدم fifa10باید باگرافیک کمتری برایه pcنسبت به نسخه کنسولی منتشر بشه خوب به نظر شما میارزه من برم نسخهps3این بازی رو بگیرم با توجه به قیمت زیاد بازی هایه این کنسول؟به نظرتون قیمت نسخه ps3این بازی چقدره؟
ardalan_zapata
26-09-2009, 11:46
آقایون بازی ریلیز شده
تاپیک رو منتقل کنید !
hamid_hitman47
26-09-2009, 12:52
p30world هم واسه فروش گذاشته بازی رو ...
میگم این نسخه کامل باشه !؟؟ مثل بعضی از نسخه هایی که زودتر عرضه میشن ناقص نباشه!!!
البته به نظر خودم کامله آخه فیفا همیشه چند روز زودتر عرضه میشه.
آخ جان اومد . ولی غیر از پی سی هیچ جای دیگه ای نزده که اومده ها !؟ درضمن هیچ بحثی در رابطه با اینکه تیم ایرانی تو بازی هست ، نیست ؟؟!!
آخ جان اومد . ولی غیر از پی سی هیچ جای دیگه ای نزده که اومده ها !؟ درضمن هیچ بحثی در رابطه با اینکه تیم ایرانی تو بازی هست ، نیست ؟؟!!
وجود تیم های ایرانی و آسیایی شایعه ای بی اساس بود.
Abas1100
26-09-2009, 14:13
دیگه با همه ی بحثا فیفا 10 پنجشنبه وارد ایران و جهان میشه (بازار)
و پی سی وورلد پیش فروش یک هفته ای خودشو شروع کرده من که می رم می خرم شاید شنبه هفته بعد دستم برسه ویه دست کامل بریم منچستر بارسا بازی کنیم
sadeghbb
26-09-2009, 14:14
دوستان این دیگه نسخه آخرشه دیگه؟؟؟فوووووووووله فوووووووووول؟
Abas1100
26-09-2009, 14:15
وجود تیم های ایرانی و آسیایی شایعه ای بی اساس بود.
گفتن جزء یکی از اولین آپدیت های بازی تیمای آسیاس
82686064
26-09-2009, 14:16
اگر کسی بازی رو گرفت یه کم از گرافیک و سیستمی که خوب لودش کنه اینجا توضیح بده
bleu2u4u
26-09-2009, 14:25
اگر کسی بازی رو گرفت یه کم از گرافیک و سیستمی که خوب لودش کنه اینجا توضیح بده
فکر نکنم هنوز ریلیز شده باشه
اونایی هم که میفروشن پیشفروش دارن میکنن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.