ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : FIFA 10

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13

shahabprince
20-10-2009, 00:10
سلام اقایون. می خواستم بپرسم که فقط بازی من گرافیکش پایینه یا شما هم این مشکل رو دارید.حتی من گرافیک رو بالا گزاشتم ولی کیفیت پایینه.چرا؟:13:
کلا بازی خیلی مزخرفه بهت پیشنهاد میکنم بازی نکنی خیلی باگ داره.مثلا من امروز داشتم بازی میکردم که پنالتی برای کامپیوتر شد وقتی پنالتی رو زد دروازه بان من خیلی خوب توپ رو گرفت اما دیدم که بازیکن ها دارن خوشحالی میکنن و گل قبول شده،توپ هم اصلا از خط رد نشده بود.
بهت پیشنهاد میکنم بازی رو بیخیال شی.

underworld
20-10-2009, 11:24
نه تغيير كرده

دوستان پج جمن كي داره؟

مراجعه کن به صفحه 219

azar_yurdum
20-10-2009, 11:28
سلام به همه دوستان

من با هزار تا مصیبت وارد بخش آنلاین بازی شدم . اولا که تمامی اعضای لیگ p30world2 همیشه خدا آفلاینند و بعدش هم یه سئوال و اونم اینکه من 10 یا 20 تا بازی guick رو تو بخش آنلاین امتحان کردم ولی همشون تا نیمه اول تموم نشده از بازی خارج شد و connection lost داد. من اینترنت دایال آپ دارم ولی یکی از دوستان با همین اینترنت هم بازی ها رو تموم می کنه. مشکل من چی میتونه باشه ؟؟؟ یه سئوال دیگه هم اینکه من شنیده بودم که اخبار دنیای واقعی فوتبال رو میشه تو محیط بازی FIFA تعقیب کرد. ولی چیزی پیدا نکردم. این موضوع واقعیت داره و اگر هست تو کدوم قسمت باید برم ؟؟؟

ممنون از همه دوستان.

azar_yurdum
20-10-2009, 12:07
سلام به همه دوستان

من با هزار تا مصیبت وارد بخش آنلاین بازی شدم . اولا که تمامی اعضای لیگ p30world2 همیشه خدا آفلاینند و بعدش هم یه سئوال و اونم اینکه من 10 یا 20 تا بازی guick رو تو بخش آنلاین امتحان کردم ولی همشون تا نیمه اول تموم نشده از بازی خارج شد و connection lost داد. من اینترنت دایال آپ دارم ولی یکی از دوستان با همین اینترنت هم بازی ها رو تموم می کنه. مشکل من چی میتونه باشه ؟؟؟ یه سئوال دیگه هم اینکه من شنیده بودم که اخبار دنیای واقعی فوتبال رو میشه تو محیط بازی FIFA تعقیب کرد. ولی چیزی پیدا نکردم. این موضوع واقعیت داره و اگر هست تو کدوم قسمت باید برم ؟؟؟

ممنون از همه دوستان.

KAHAKDAM
20-10-2009, 13:25
کلا بازي خيلي مزخرفه بهت پيشنهاد ميکنم بازي نکني خيلي باگ داره.مثلا من امروز داشتم بازي ميکردم که پنالتي براي کامپيوتر شد وقتي پنالتي رو زد دروازه بان من خيلي خوب توپ رو گرفت اما ديدم که بازيکن ها دارن خوشحالي ميکنن و گل قبول شده،توپ هم اصلا از خط رد نشده بود.
بهت پيشنهاد ميکنم بازي رو بيخيال شي.

سلام.پسر 2.3 سال پيش بود داشتيم FIFA 2006 بازي مي کرديم چنين اتفاقي براي من هم افتاد اما در حين بازي بود.توي تاپيک عجيب ترين صحنه اي که تا به حال در بازي ديديد چي بوده گفتم همه به من هجوم بردن که دروغ گفتي منم گفتم باشه ما دروغ گومنم فقط مولتي پلير LAN بازي مي کنم.

meysad
20-10-2009, 13:27
این چیپ رو چجوری میشه زد ؟ یعنی کدوم دکمه ترکیبی ؟

DJ POLESTAR
20-10-2009, 14:00
بچه ها خبری از این مسله ی اورجینال و آنلاک نشد؟!

Ali.Mirzaie
20-10-2009, 14:00
من امروز عبد از کلی استخاره و اینا رفتم سی دی بازی رو خریدم!!!!
عجب خریتی کردم!!!! اصلاً نصب نمیشه!!! خدا میدونه که از تمامی راههای رسیدن به فیفا استفاده کردم ؛ نشد که نشد!!!
از فن آوران نوین نخرین ؛ دزد به تمام معنا هستن

*M!L4D*
20-10-2009, 14:41
من امروز عبد از کلی استخاره و اینا رفتم سی دی بازی رو خریدم!!!!
عجب خریتی کردم!!!! اصلاً نصب نمیشه!!! خدا میدونه که از تمامی راههای رسیدن به فیفا استفاده کردم ؛ نشد که نشد!!!
از فن آوران نوین نخرین ؛ دزد به تمام معنا هستن

تا اونجاییکه من میدونم نصب این بازی خیلی آسون هست !

Ali.Mirzaie
20-10-2009, 15:40
تا اونجاییکه من میدونم نصب این بازی خیلی آسون هست !

نصب آره ؛ سی دی مشکل داره ، مشکل از رایت هست و ظاهراً از سی دی مادرش هست که از روش کپ زدن!
نامردا 5 تومن پول بی زبون رو میگیرن! هیچی به هیچی سر فایل os22.big قاط میزنه و نمیتونه کپی کنه

KAHAKDAM
20-10-2009, 16:26
سلام. سی دی من هم به یه فایل AUDIO گیر داد و نصبش نکرد ولی رد شد. حالا بازی بدونه صدای گزارش گره:2:

meysad
20-10-2009, 17:05
نصب آره ؛ سی دی مشکل داره ، مشکل از رایت هست و ظاهراً از سی دی مادرش هست که از روش کپ زدن!
نامردا 5 تومن پول بی زبون رو میگیرن! هیچی به هیچی سر فایل os22.big قاط میزنه و نمیتونه کپی کنه

5 هزار تومان !!! چه خبره . شما چرا واسه 2 تا دی وی دی انقدر پول دادی اخه

underali
20-10-2009, 18:31

شوت+ L2 = چیپ
شوت+ L1 = درون پا (بغل پا)
شوت+ R2 = بیرون پا

meysad
20-10-2009, 19:03
شوت+ L2 = چیپ
شوت+ R2 = بیرون پا

دستتون درد نکنه . ولی اینها رو میشه تو ستینگ تغیر داد . راستی ببخشید من مظورم فیفای کامپیوتر بود .

Ali.Mirzaie
20-10-2009, 19:10
5 هزار تومان !!! چه خبره . شما چرا واسه 2 تا دی وی دی انقدر پول دادی اخه

خريت عزيزم!!! خري ات!!!!
آخه ما منطقه پاسداران هستيم ؛ كلاً اينجا اينج.ريه

nw_nk
20-10-2009, 20:33

دستتون درد نکنه . ولی اینها رو میشه تو ستینگ تغیر داد . راستی ببخشید من مظورم فیفای کامپیوتر بود .

گرفتن Dummy Move سپس Shoot. که من C و D رو بهشون اختصاص میدم.

شوت+ L2 = چیپ
شوت+ R2 = بیرون پا

در تنظیمات L1 و R2 رو شما به چه عباراتی نسبت میدید؟

Ali.Mirzaie
20-10-2009, 21:06
آقا راستی حالا چجوری میشه تشخیص داد ورژن اصلیه یا دمو!؟

sdfsdfsdfsdf
20-10-2009, 21:25
آقا راستی حالا چجوری میشه تشخیص داد ورژن اصلیه یا دمو!؟
چیزی به نام ورژن دمو وجود نداره.هرکی هم گفته چون Intro نداره و فلان پس دموست باید بدونه خود خارجکی ها هم تو فروم هاشون تاکید کردن که نسخه دمویی وجود نداره.
تا به حال هیچ کس هم نتونسته ثابت کنه نسخه دمو داره یا اصلاً دمو وجود داره.
موفق باشید

Spaniuly
20-10-2009, 21:35
چیزی به نام ورژن دمو وجود نداره.هرکی هم گفته چون Intro نداره و فلان پس دموست باید بدونه خود خارجکی ها هم تو فروم هاشون تاکید کردن که نسخه دمویی وجود نداره.
تا به حال هیچ کس هم نتونسته ثابت کنه نسخه دمو داره یا اصلاً دمو وجود داره.
موفق باشید

دوست عزیز بازی فیفا 10 هم دمو داره و هم نسخه فول من هر دو رو دارم لینک دانلود دمو هم توی پست چهارم همین تاپیک هست.

Ali.Mirzaie
20-10-2009, 21:37
خوب چه فرقی بین دمو و فول هست؟!
آیا با دمو میشه آنلاین بازی کرد؟!
وقتی بازی میخواد اجرا بشه ؛ قبلش آرم کرک رازور میاد
ولی خودمونیم!!! چقدر بازی ضایع و ضاقارته !!!! فیفا 09 خیلی باحال تره خدایی.
من اینو میخوام برای بازی آنلاینش
و یک برنامه ی که مثل اون فایل اکسل برای فیفا09 بود باشه هم خوبه! چون آنالوگ ها کار نمیکنه و نمیشه دریبل زد

Yi Yi
20-10-2009, 21:51
خوب چه فرقی بین دمو و فول هست؟!
آیا با دمو میشه آنلاین بازی کرد؟!
وقتی بازی میخواد اجرا بشه ؛ قبلش آرم کرک رازور میاد
ولی خودمونیم!!! چقدر بازی ضایع و ضاقارته !!!! فیفا 09 خیلی باحال تره خدایی.
من اینو میخوام برای بازی آنلاینش
و یک برنامه ی که مثل اون فایل اکسل برای فیفا09 بود باشه هم خوبه! چون آنالوگ ها کار نمیکنه و نمیشه دریبل زد
نسخه ی شما کامله و دمو نیست. پس نگران نباشید.

Spaniuly
20-10-2009, 22:07
همون برنامه اکسل رو اگه دارید می تونید از همون استفاده کنید devdata ای که برای 09 استفاده می کردید می تونید برای همین هم استفاده کنید فقط باید از پوشه input توی مسیر نصب پاک کنید دو تا فایل رو devdata باید تنها در my document باشه

Ali.Mirzaie
20-10-2009, 22:38
همون برنامه اکسل رو اگه دارید می تونید از همون استفاده کنید devdata ای که برای 09 استفاده می کردید می تونید برای همین هم استفاده کنید فقط باید از پوشه input توی مسیر نصب پاک کنید دو تا فایل رو devdata باید تنها در my document باشه

اینی که گفتی یعنی چی؟!
الان Devdata توی input رو پاک کردم! و آنالوگ درست شد! ولی یه مشکل دیگه ایجاد شد! اونم این که حرکت روی دیجیتال نمیمونه توی setting و دوباره به حالت آنالوگ بر میگرده! و Auto player swiching هم میاد وسط قرار میگیره!

farazs36@yahoo.com
20-10-2009, 22:42
سلام.میشه بگین چطور میشه فیفا 2010 رو آنلاین بازی کرد؟؟؟؟من تو خوده بازی نمی تونم ثبت نام کنم از طریق دیگه نمیشه!!!!

Spaniuly
20-10-2009, 23:05
اینی که گفتی یعنی چی؟!
الان Devdata توی input رو پاک کردم! و آنالوگ درست شد! ولی یه مشکل دیگه ایجاد شد! اونم این که حرکت روی دیجیتال نمیمونه توی setting و دوباره به حالت آنالوگ بر میگرده! و Auto player swiching هم میاد وسط قرار میگیره!
devdata ای که مال 09 بود رو کپی کردی توی my document? ببین کلا راهش اینه با اون برنامه اکسل devdata دسته ات رو بنویس فکر کنم 8 تا کد میده توی خروجی یکی از اون 8 تا کد کاملا همونی خواهد بود که تنظیم کردی دونه دونه اون کد ها رو باید کپی کنی داخل devdata ای که توی my documet هست کافیه فایل devtada رو با text pad باز کنی و کپی کنی قبل از END of File و بعد سیو کنی و ببندیشحداق یه 6 7 باری باید بری داخل بازی ببیینی درست جواب میده یا نه اگه جواب نده کد بعدی رو باید به همین صورت کپی و سیو کنی من همینطوری برای گیم پد FGP-660 ام devdata نوشتم.

Yi Yi
20-10-2009, 23:13
اینی که گفتی یعنی چی؟!
آقا یه سوال. تو همون قسمت توی تنظیمات دسته و کیبورد یه قسمت وجود داره که دو تا متغیر داره به نام های Digital و Analog . کارش دقیقا چیه؟

Hirad HRD
20-10-2009, 23:46
دوستان ممکنه یکی که فیفا 2010 رو روی xbox انلاین بازی کرده یک اموزش بگذاره چون میخواهم بازی کنم میگه membership میخواهی یعنی چه؟

Spaniuly
21-10-2009, 00:14
آقا یه سوال. تو همون قسمت توی تنظیمات دسته و کیبورد یه قسمت وجود داره که دو تا متغیر داره به نام های Digital و Analog . کارش دقیقا چیه؟

وقتی روی آنالوگ باشه مجبوری برای حرکت کردن از آنالوگ استفاده کنی مگه اینکه دکمه آنالوگ رو خاموش کنی که در این صورت از دریبل های آنالوگ راست هم محروم می شی. ولی اگه کسی نخواد با آنالوگ حرکت کنه و در عین حال از دریبل های آنالوگ راست هم استفاده کنه می تونه اون گزینه رو بذاره روی دیجیتال در واقع اگه بذاری روی دیجیتال می تونی در حالت روشن بودن آنالوگ گیم پدت از دایرکت پد برای حرکت دادن بازیکنا استفاده کنی.

Masoud King
21-10-2009, 00:17
دوستان ممکنه یکی که فیفا 2010 رو روی xbox انلاین بازی کرده یک اموزش بگذاره چون میخواهم بازی کنم میگه membership میخواهی یعنی چه؟
واسه اینکه بتونی آآنلاین بازی کنی باید آکانت ea داشته باشی! یعنی عضو ea باشی!
شما میری تو سایت ea یه آکانت واسه خودن میسازی!
بعد میری تو بازی فکر کنم باید sign in to ea server رو بزنی! مطمئنا ازت آکانتت رو می خواد که وارد میکنی!
وقتی sign in شدی میری تو قسمت Xbox live و بعدش رو head to head match و بعدش بقیش رو خودت می فهمی چی به چیه!

pcforlife
21-10-2009, 01:05
بچه ها یکی یه فیس از جواد نکونام بذاره.شجاعی هم بذارید
ممنون
خیالتو راحت کنم... نه مهدوی کیا، نه هاشمیان، نه شجاعی، نه نکونام، هیچ کدوم دو زار شبیه خودشون نیستن!!:10:
یاعلی

Ali.Mirzaie
21-10-2009, 08:52
devdata ای که مال 09 بود رو کپی کردی توی my document? ببین کلا راهش اینه با اون برنامه اکسل devdata دسته ات رو بنویس فکر کنم 8 تا کد میده توی خروجی یکی از اون 8 تا کد کاملا همونی خواهد بود که تنظیم کردی دونه دونه اون کد ها رو باید کپی کنی داخل devdata ای که توی my documet هست کافیه فایل devtada رو با text pad باز کنی و کپی کنی قبل از END of File و بعد سیو کنی و ببندیشحداق یه 6 7 باری باید بری داخل بازی ببیینی درست جواب میده یا نه اگه جواب نده کد بعدی رو باید به همین صورت کپی و سیو کنی من همینطوری برای گیم پد FGP-660 ام devdata نوشتم.

من یکی یکی امتحان نکردم! ولی همون یدونه رو گذاشتم برای فیفا09 کار کرد.
الان مشکل من فقط سیو نشدن Auto Player Switching و Digital هست.
اینا مشکل منه ! وگر نه آنالوگ کار میکنه!

underworld
21-10-2009, 12:58
دوست عزیز بازی فیفا 10 هم دمو داره و هم نسخه فول من هر دو رو دارم لینک دانلود دمو هم توی پست چهارم همین تاپیک هست.

آقا یعنی چی که میگی هم نسخه دمو داره هم فول؟!
اون موقع که من گفتم بازیش نسخه فول نیست شما نزدیک بود مارو بزنی!!!
حالا خودت میگی هم دمو داره هم فول؟!!!!:19:
بگو ببینم فرق نسخه دمو با فول چیا هستش؟!:13:

*M!L4D*
21-10-2009, 13:10
آقا یعنی چی که میگی هم نسخه دمو داره هم فول؟!
اون موقع که من گفتم بازیش نسخه فول نیست شما نزدیک بود مارو بزنی!!!
حالا خودت میگی هم دمو داره هم فول؟!!!!:19:
بگو ببینم فرق نسخه دمو با فول چیا هستش؟!:13:
قبلا" یه بار نسخه ی دمو 09 ر. گرفتم اینکه هیچ فرقی نداره با بازی اصلی فقط اینکه بعد یه زمان بازی فرسوده میشه و Trial هست ! مثلا" من یه فصل منیجر مود میرفتم کارش تموم بود !

FCBarcelona.ir
21-10-2009, 14:26
نسخه ایکس باکس انقدر فرق داره که انگار کلا یه بازی دیگه س! واقعا نسخه PC یه جور دهن کجی به PC بازهاس! البته من نسخه xbox رو هم نسبت به PES آش دهن سوزی ندیدم، ولی بازی ویژگی های زیبا و خاص خودش رو داره که جذابش می کنه و آدم دوست داره به بازی کردن ادامه بده، به خصوص ظرافت هایی که در گیم پلی بازی. البته من رو که برای خرید xbox قانع نکرد :d

azar_yurdum
21-10-2009, 15:16
سلام به همه :
یکی از دوستان لطفا به من جواب بده.
برای بار سوم دارم راهنمایی میخوام ولی انگار نه انگار ...

ممنون از همه دوستان.

underworld
21-10-2009, 16:18
قبلا" یه بار نسخه ی دمو 09 ر. گرفتم اینکه هیچ فرقی نداره با بازی اصلی فقط اینکه بعد یه زمان بازی فرسوده میشه و Trial هست ! مثلا" من یه فصل منیجر مود میرفتم کارش تموم بود !
منم بار اول که 09 رو گرفتم بعد از یه فصل منیجر دیگه نتونستم ادامه بدم ولی کرکش رو که دانلود کردم درست شد
اگه این بازی هم کرکی داره که درستش میکنه لطفا معرفی کنین

underali
21-10-2009, 16:21
سلام.میشه بگین چطور میشه فیفا 2010 رو آنلاین بازی کرد؟؟؟؟من تو خوده بازی نمی تونم ثبت نام کنم از طریق دیگه نمیشه!!!!

برای ساخت اکانت در فیفا 10 شما به داخل بازی نرو بروی به start بعد به all program بعد به ea sport بعد fifa 10 بعد Electronic Registration داخل اون گزینه creat acont بزنید
خیلی راحت

underali
21-10-2009, 16:24
در تنظیمات L1 و R2 رو شما به چه عباراتی نسبت میدید؟

L1= Trigger run
R2= pace control
L2= cancel/dummy move

nw_nk
21-10-2009, 16:34
سلام به همه :
یکی از دوستان لطفا به من جواب بده.
برای بار سوم دارم راهنمایی میخوام ولی انگار نه انگار ...

ممنون از همه دوستان.

سلام.

یعنی چی با همین اینترنت؟ سیستمش رو میاره خونه شما؟ یا ISP یتون مشترکه؟ یا فقط اونم دایل آپیه؟ به هر حال ظاهرا خط شما علاوه بر کندی گیر داره و هر از گاهی تبادل اطلاعات صورت نمیگیره.

در Online Game Modes تصویر FIFA.com پایین صفحه یه ردیف هست. اونو میگید؟

farhad_persona
22-10-2009, 01:41
دوستان من الان فیفا 09 رو بازی میکنم و ازش راضی هم هستم...حالا به نظرتون فیفا 2010 رو بگیرم یا نه؟ تفاوت این دو در چی هست؟ اگر فرقی ندارن من به خاطر آپدیت ها و ترکیبهای جدید همین 2010 رو بگیرم.البته منظورم نسخه پی سی هست.

Mr.Vahid
22-10-2009, 01:55
دوستان من الان فیفا 09 رو بازی میکنم و ازش راضی هم هستم...حالا به نظرتون فیفا 2010 رو بگیرم یا نه؟ تفاوت این دو در چی هست؟ اگر فرقی ندارن من به خاطر آپدیت ها و ترکیبهای جدید همین 2010 رو بگیرم.البته منظورم نسخه پی سی هست.

اینطور که یوزرهای دیگه میگن فیفا10 نسبت به fifa09 پسرفت داشته!

البته نسخه pc

farhad_persona
22-10-2009, 02:09

البته نسخه pc

چه قدر عجیب! خب میومدن همون 09 رو ترکیباش رو آپدیت میکردن میدادن بیرون!

Mr.Vahid
22-10-2009, 02:20

خب بلاخره باید یه چیزی می دادن بیرون به اسم fifa10 که با fifa09 فرق کنه دیگه!:27:

بازم تاکید میکنم نسخه pc

چون نسخه کنسولی که همون میشه نکست و خودمم دارم بازی میکنم خدای فوتبال هست یعنی واقعیت!

MHSou
22-10-2009, 10:34

البته نسخه pc

خب بلاخره باید یه چیزی می دادن بیرون به اسم fifa10 که با fifa09 فرق کنه دیگه!:27:

بازم تاکید میکنم نسخه pc

چون نسخه کنسولی که همون میشه نکست و خودمم دارم بازی میکنم خدای فوتبال هست یعنی واقعیت!

سلام؛

پسرفتی در کار نیست. 360 دریبلینگ، Be A Pro Club And Country, مود فصل و... از ویژگی های جدید فیفا10 هستن:27:

azar_yurdum
22-10-2009, 13:14
سلام.

یعنی چی با همین اینترنت؟ سیستمش رو میاره خونه شما؟ یا ISP یتون مشترکه؟ یا فقط اونم دایل آپیه؟ به هر حال ظاهرا خط شما علاوه بر کندی گیر داره و هر از گاهی تبادل اطلاعات صورت نمیگیره.

در Online Game Modes تصویر FIFA.com پایین صفحه یه ردیف هست. اونو میگید؟

سلام

دوستم با اینترنت دایال آپ بازی میکنه.

در Online Game Modes تصویر FIFA.com پایین صفحه یه ردیف هست

azar_yurdum
22-10-2009, 13:23
سلام به همه دوستان :

یکی از دوستان محبت کنند اطلاعاتی در مورد FIFA EARTH بزارند که در سایت رسمی بازی
(EASPORTS.COM) وجود داره.

منظور بازی جدیدی هست یا چیزی دیگه ؟؟؟

Abas1100
22-10-2009, 19:20

بازم تاکید میکنم نسخه pc

سلام

دوست عزیز اشتباه نکن اتفاقا با این گیم پلی فوق العاده من دارم حال می کنم
فکرشو می کردی والنسیا تو بازیا از کریس رونالدو بهتر باشه چیزی که هماهنگ با فوتبال واقعی داره پیش می ره
خیلی خوب ساختنش ( آنتونی والنسیا رو میگم)

Abas1100
22-10-2009, 19:25
انصافا دوستان پی اس 10 رو خوب دل بدن

MHSou
22-10-2009, 20:33
سلام به همه دوستان :

یکی از دوستان محبت کنند اطلاعاتی در مورد FIFA EARTH بزارند که در سایت رسمی بازی
(EASPORTS.COM) وجود داره.

منظور بازی جدیدی هست یا چیزی دیگه ؟؟؟

سلام؛

فیفا ارث یه چیزی شبیه گوگل ارث هست که برای فیفا کار شده باشه، در اون می تونید از آمار های واقعی جهان فوتبال، نتایج به دست آمده در بازی های آنلاین، تعداد کل بازی های آنلاین و خیلی چیزای دیگه باخبر بشید.

:11:

Masoud King
23-10-2009, 01:18
سلام!
سایت Gametrailersبه FIFA 10 نسخه نکست جن نمره عالی 9.1 از 10 رو داد!
لینک های دانلود نقد این سایت:

HD..150MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
SD..55MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

nw_nk
23-10-2009, 01:49
سلام.

الان فرصت کردم PES 2010 نسخه PC رو که آفلاین گرفتم تست کنم. خیلی کم شاید 3 دقیقه بازی کردم.

گرافیک خوبه اما چهره های غیر عادی هم (نه کیفیت پایین) دیده میشه. نسخه PC و کنسول این بازی یکیه؟ حالا مهم نیست, بحث اصلی موضوع بعدیه.

متاسفانه حس فوتبال واقعی رو نداشت و کاملا به بازی کامپیوتری می بره. بیخود نیست که امتیازش از FIFA کمتره. از صدا تا حالت دویدن و حرکات تند دست و پای بازیکن ها که انگاری کوک شدن. وقتی میرید جلوی دروازه نحوه تمرکز و حرکت دروازه بان رو داشته باشید. تند و غیر طبیعی تکون میخوره. نمی دوم شاید چون من مدتهاست FIFA بازی می کنم حرکات اینا برام غیرعادیه.

توپ مخصوصا روی زمین سریع حرکت میکنه (بقولی کیفیت چمنش خوبه). البته ممکنه طبیعیش اینه و فیزیک توپ FIFA غیر عادی باشه. به هر حال من به اون عادت کردم.

برای من نسبت به FIFA گرافیکش روون تره و لودهای سریعی داره. میتونه بخاطر جزئیات و پیچیدگی کمتر باشه. البته نه در گرافیک ظاهریش.

در یک حمله پراکندگی مدافعین حریف به نظرم غیر طبیعی اومد. اگر اینجوری باشه در وضعیت های دیگه هم آرایش طبیعی تیم در فوتبال واقعی رو نخواهند داشت و توی ذوق می زنه. در طراحی پاس ها هم کمی مشکل حس کردم اما با توجه به زمان کم نشد دقت کنم.

...

این تجربه بسیار کوتاه من از این بازی. ممکنه موردی مثل جایگیری غیر طبیعی اتفاقی بوده یا تنظیماتی داشته باشه اما حرکات بازیکن ها و حس فوتبالش فکر نکنم بیشترم بازی کنم تغیری بکنه.

FIFA 10 PC هر نقصی هم که داشته باشه اما فوتبالش واقعا لذت بخشه. همون بحث تکراری Game Play. تیم ها و بازیکن هاش هم که تکمیله. حتما PES رو بعدا بیشتر بازی می کنم تا خوب بشناسمش. محض کسب اطلاعات و مهارت.

فعلا بای.

underworld
23-10-2009, 10:18
من که آخرین pes رو که 2009 بود رو بازی کردم یاد بازی PES playstation 1 افتادم!...فقط انگار گرافیکش یکم بیشتر شده بود

MHSou
23-10-2009, 10:55
سلام؛

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Goalkeeper Gameplay

file:///C:/DOCUME%7E1/HADISO%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-8.png[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Goalkeeper Gameplay: He stepped up as if he was really enjoying this

File Size: 16.51mb

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Review

Review: Does FIFA bend it like Beckham

File Size: 54.37mb

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نکته: آقای مسعود کینگ هم قسمت دوم رو گذاشته بودن ولی به نظر من اینجوری جلوه بهتری داره!

MHSou
23-10-2009, 11:01
سلام؛

دانلود از:

حجم: 40.01 مگابایت

jak_1300
23-10-2009, 11:43
سلام آقا این فیفا من با گیم پد بازی میکنم چرا تکل نداره چرا چاس تو عمق نداره؟؟ پچی چیزی نیست بریزیم درست شه؟؟؟

meysad
23-10-2009, 12:07
سلام؛

دانلود از:

سلام . دوست عزیز این چی هست ؟

Layken
23-10-2009, 14:41
دوستان به نظرتون ایشون ایرانی هستند..؟؟ هر چی هم گشتم عکسی ازش پیدا نکردم.
Nima shafee-rad

underali
23-10-2009, 16:02
اینم یک نمای فوق العاده از پنالتی:18:

Masoud King
23-10-2009, 16:41
پچ تماشاگران واقعی!!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این پچ تماشاگران فعلی رو با تماشاگران واقعی تر جایگزین میکنه که اینطوری جو استادیوم هم بهتر خواهد شد.

دانلود با حجم 20 مگا بایت! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

fifa4fans.com

* همچنین یه پچ رسمی هم برای نسخه های Xbox 360 و PS3 منتشر شده که مشکلات حالت آنلاین و منیجر مد که توسط کاربران گزارش داده شده بود رو بر طرف میکنه!
واقعا جای تحسین داره که اینقدر دارن به حرف گیمر ها گوش میکنن!
کلا موفقیت فیفا دلیل اصلیش همین توجه به نظرات گیمر ها هستش!

MHSou
23-10-2009, 17:01
پ
* همچنین یه پچ رسمی هم برای نسخه های Xbox 360 و PS3 منتشر شده که مشکلات حالت آنلاین و منیجر مد که توسط کاربران گزارش داده شده بود رو بر طرف میکنه!
واقعا جای تحسین داره که اینقدر دارن به حرف گیمر ها گوش میکنن!
کلا موفقیت فیفا دلیل اصلیش همین توجه به نظرات گیمر ها هستش!

سلام؛

تازه جزئیات نسخه 2 پچ هم داره اعلام میشه

Masoud King
23-10-2009, 17:20
ام؛

تازه جزئیات نسخه 2 پچ هم داره اعلام میشه
پچ شماره 2 منتشر شده!
دیروز واسه PS3 منتشر شده بود و امروز واسه Xbox 360

MB3d
23-10-2009, 17:46
اگه گفتین چرا با اینکه pes 2010 خیلی بعد تر از fifa 10 اومده ولی تعداد صفحات تاپیکش سه برابر این تاپیکه ؟؟

meysad
23-10-2009, 18:43
سلام؛

دانلود از:

سلام . نگفتید این چی هست ؟

Hirad HRD
23-10-2009, 19:11
پچ شماره 2 منتشر شده!
میشه بگین چجوری میتونیم به پچ ایکس باکس دسترسی داشته باشیم؟:10:

Mr.Vahid
23-10-2009, 19:21
پچ شماره 2 منتشر شده!

دوست عزیز خواهشا لینک این پچ ها رو بذار ما هم دانلود کنیم

وای نکنه باید از لایو دانلود کنیم:41:

خواهشا جواب منو بدهید هرچه زودتر!

*M!L4D*
23-10-2009, 20:53
اگه گفتین چرا با اینکه pes 2010 خیلی بعد تر از fifa 10 اومده ولی تعداد صفحات تاپیکش سه برابر این تاپیکه ؟؟
مگه به صفحـــات تاپیکه ؟
اون تاپیک بیش تر پستاش اسپمه : دی
مهم گیم پلی و گرافیک هست که فیـــفا 5-6 تا سروگردن از PES بالاتره ! البته نسخه ی کنـــــسولــی !:5:
امتیازات بازی ها رو که مقایسه کنید میفهمیــــد !:27:

MB3d
23-10-2009, 22:25
مگه به صفحـــات تاپیکه ؟
اون تاپیک بیش تر پستاش اسپمه : دی
مهم گیم پلی و گرافیک هست که فیـــفا 5-6 تا سروگردن از PES بالاتره ! البته نسخه ی کنـــــسولــی !:5:
امتیازات بازی ها رو که مقایسه کنید میفهمیــــد !:27:

نه دلیلش اینه که کنسول مال بچه هاست اینجا هم بچه کمه همه pc کارن تو pc هم فقط pes

Ami R 940
23-10-2009, 22:32
چیزی که مسلم هست فیفا 09 نکست خیلی بهتر pes 2009 کار شده بود و قابل قیاس با هم نبودن .

اما در نسخه های 2010 این دو بازی

علیرغم تلاش کونامی برای pes 2010 نتوانست انتظارات رو براورد کنه و جز چهره بازیکن ها و تغییر چمن چیزی واس عرضه نداشت .

من فیفا 9 نکست رو بعد سال ها فیفا بازی نکردن از فیفا 2004 فک کنم بود اخریش دیگه بازی نکردم ,گیم پلی خوبی نداشت علیرغم گرافیک خوبش در اون زمان ها .

اما بعد این همه سال pes بازی کردن چیزی حدود 10 سال . فیفا 9 نکست رو بازی کردم واقعا شوکه شدم از این بازی فوق العاده ای که ea ساخته کاملا مجذوبش شدم گرافیک گیم پلی جو ورزشگاه همه و همه در سطح فوق العاده ای بود .

fifa 10 علیرغم تغییرات کمی که امسال داشت همون تغییرات کمش فوق العاد جذاب بود توپ طرف داور رفتن و بالا بردن پای داور از توپ امکان شروع بازی بعد خطا زمین برفی و.. تغیرات جالبی بودن.

dvd pes خیلی وقته داره خاک می خوره . با بازی کردن دو نیمه pes 2010 دی وی دیشو واس همیشه به خاطره ها سپردم تا سال بعد نسخه جدیدش رو تو کنسول بزارم ببینم چه تغییراتی کرده .

با این رویه ای که فیفا پیش گرفته فکر می کنم چند سال دیگه برای کنسول های نسل بعد کاملا چیزی فراتر از حس واقعی فوتبال بازی کردن داشته باشیم .!

متاسفانه خیلی از دوستان با نسخه نکست کنسولی فیفا آشنایت ندارن و فرهنگ کنسول داشتن در کشور ما جا نیوفتاده بین خانواد ها ,دوستان ترجیح میدن بازی رو در pc انجام بدند تا کنسول ,با وجود نسخه کارنت فیفا برای pc نباید انتظار دیگه از دوستانی که pes رو برتر می دوند در pc داشت .

به جرات می تونم بگم 80 70 درصد یوزرهای این بخش فاقد کنسول و گیم نکست فیفا هستن .

به هر حال پیشرفت هر دو فوتبال لطف بزرگی است به گیمر,ایجاد رقابت باعث تنوع بیشتر و سطح کیفی بیشتر خواهد شد .

*M!L4D*
23-10-2009, 23:14
نه دلیلش اینه که کنسول مال بچه هاست اینجا هم بچه کمه همه pc کارن تو pc هم فقط pes
ایـــن طرز فکــر اشتباهه !:27:
به نظر شما Tekken 6 یا God of War یا همین FiFa 10 Next یا killzone یا Gears of War یا Forza یا صد ها بازی دیگه بچه بازیند ! :21:

pcforlife
24-10-2009, 00:23
پچ تماشاگران واقعی!!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fdownloads%2Fscreens11%2Fcrowd_patch1.jpg)

این پچ تماشاگران فعلی رو با تماشاگران واقعی تر جایگزین میکنه که اینطوری جو استادیوم هم بهتر خواهد شد.

دانلود با حجم 20 مگا بایت! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ment.net%2F2010%2Fpatches%2FFifa_10_Crowdpatch_by_ TeneCee.rar)

باحال بود... تستش کردم جواب داد... جو استادیوم خیلی بهتر شد...:10:
یاعلی

mehdi_vsgh
24-10-2009, 08:19
یکی از دوستان یه لطفی کنه که این پچ ها رو یه جا جمع کنه در یک پست!(مثلا پست اول مدیران قررا بدن)
بتونیم راحت تر اینارو دانلود کنیم!!

ممنون

Hirad HRD
24-10-2009, 08:52
ایـــن طرز فکــر اشتباهه !:27:
به نظر شما Tekken 6 یا God of War یا همین FiFa 10 Next یا killzone یا Gears of War یا Forza یا صد ها بازی دیگه بچه بازیند ! :21:
دوست عزيز جواب اين بابا بزرگ و نده بنده خدا شايد خاطره بدي از نخريدن كنسول داشته باشه :21:

Layken
24-10-2009, 10:37
منم پچ چمنو گرفتم خیلی خوب شده ...تماشاگرا بهتر شدن.

Masoud King
24-10-2009, 12:58
fifa 10 علیرغم تغییرات کمی که امسال داشت همون تغییرات کمش فوق العاد جذاب بود توپ طرف داور رفتن و بالا بردن پای داور از توپ امکان شروع بازی بعد خطا زمین برفی و.. تغیرات جالبی بودن.
بابا کجا فیفا 10 تغییراتش کم بوده؟!؟
گیپم پلی بازی تغییرات خیلی زیادی کرده!

دوست عزیز خواهشا لینک این پچ ها رو بذار ما هم دانلود کنیم

وای نکنه باید از لایو دانلود کنیم

خواهشا جواب منو بدهید هرچه زودتر!

میشه بگین چجوری میتونیم به پچ ایکس باکس دسترسی داشته باشیم؟
شما کنسول رو به xbox live وصل میکنی و بعد که میری تو بازی خودش ازت می خواد که بازی رو آپدیت کنی و شما هم yes میزنی و بعدش خودش به صورت اتوماتیک پچ رو دانلود و نصب میکنه!
به همین راحتی : دی

به به...

Ali.Mirzaie
24-10-2009, 16:05
با این 3 تا پچ تا حدودی خوب شد بازی
ولی بازم حال نمیده!
باید برم تو کار XBOX 360
کلاً بازی پر از باگ هستش ؛ مخصوصاً توی استاپ کردن توپها
و حل نشدن مشکل گیم پد برای من (آنالوگش رو که روشن میکنم ، دکمه جهت ها هم آنالوگ میشه ؛ و جهت ها دیجیتال سیو نمیشه توی تنظیمات ، این یک مورد و کسی بتونه کمک کنه دیگه میتونم 2010 بازی کنم ؛ چون فعلاً برای بازی با رفقا با 09 بازی میکنیم.

pcforlife
24-10-2009, 18:41
خداییش هر شب بیکار میشم، بازی میکنم، یا یه ساعت میخندم یا اعصابم داغون میشه...!!:27::4:
خندم سر اینه که رونی (شایدم برباتوف بود) یه شوت زد، توپ به تور بیرون دروازه چسبیده به تیر دربازه خورد، بعد تور و سوراخ کرد رفت توی دروازه:31:... دیدم داور گل گرفته و بازیکنم داره خوشحالی میکنه:18:... بالتبع من هم خوشحال شدم...:27:
راستی دو تا از پنالتی هایی که زدم، (یکی در حین بازی و یکی در ضربات پنالتی) رو دروازبان کامپیوتر گرفت ولی داور گل حسابش کرد!!!:18::21: من تو صحنه آهسته نگاه کردم توپ از خط رد نشده بود!!!:18:
اعصاب خوردیم هم سر سیستم پاس فیفاست، از بعد 07 به این ور واقعا رو اعصابه!! تو ای فیفا ده هم که زاییده... داوری هم در حد لیگ خودمون!!!:13::41:
البته اینا رو نگفتم که طرفدارای pes بیان آتو بگیرنا!! یه مو فیفا رو با pes عوض نمیکنم!!!:31:
یاعلی

Ali.Mirzaie
24-10-2009, 20:23
pes ها نسخه نکست بازی میکنن ؛ اگه راست میگن بیان مبارزه پایا پای!!! بیان با نسخه نکست فیفا مقایسه کنن تا ضایع بشن

Greatone
24-10-2009, 22:58
دقت کردین تو فیفا شخصی که با توپ میدوه به توپ زربه میزنه هر قدمی که بر میداره ولی در پی اینطور نیست؟
در پس طرف همینجوری میدوهه و توپ خودش حرکت میکنه ولی در فیفا تک زرب میزنه حتی صداش هم میاد !

underworld
25-10-2009, 12:15
دقت کردین تو فیفا شخصی که با توپ میدوه به توپ زربه میزنه هر قدمی که بر میداره ولی در پی اینطور نیست؟
در پس طرف همینجوری میدوهه و توپ خودش حرکت میکنه ولی در فیفا تک زرب میزنه حتی صداش هم میاد !

اینکه چیزی نیست....نسخه 2010 رو نمیدونم ولی توی چند ورژن قبلیش که یادمه بازی کردم وقتی میخواستی به عقب برگردی توپ هم با بازیکنت برمیگشت بدون اینکه پاشو بزاره رو توپ برش گردونه!!
حرکات بازی توی سری فیفا واقعا طبیعیه ولی pes :2:

Abas1100
25-10-2009, 13:06
باحال بود... تستش کردم جواب داد... جو استادیوم خیلی بهتر شد...:10:
یاعلی

تماشگرا (رنگ لباسشون ) در حالت اول بهتر بودن به نظر من جو هیج تغییری نکرد نمی دونم این 19.2 مگ کجا رفته

صادق هدایت
25-10-2009, 15:06
خخخخخخخخخخخ
عجب بازی مزخرفی
بشتر شبیه جوک بود

Mr.Vahid
25-10-2009, 15:58
خوش به حال xbox دارها که نسخه نکست فیفا رو بازی میکنن مثل خودم:21:

امروز رفتم پرو10 رو گرفتم اصلا قابل قیاس با فیفا10 نکست نیست

nw_nk
25-10-2009, 16:15
خخخخخخخخخخخ
عجب بازی مزخرفی
بشتر شبیه جوک بود

خوب یا بد, بهترین بازی فوتبال موجود هست. می تونید فعلا از سبک های دیگر بازی لذت ببرید شاید سال بعد فوتبالی درخور شما منتشر بشه.

در کنسول ها:

FIFA 10

GameRankings
91%

Metacritic
92%
91%

IGN UK
93%

VideoGamer
90%

Total Video Games
100%

PlayStation Official Magazine - UK
9/10

GameSpot
9/10

XGN
90%

Games Master UK
92%

Gaming Age
100%

...

Pro Evolution Soccer (PES) 2010

GameRankings
77.25%
73.60%

Metacritic
80%

IGN UK
87%

VideoGamer
70%

Total Video Games
70%

IGN AU
83%

XGN
70%

...

در PC هم که فیفا Next-Gen نیست و هنوز هم نقد PES از سایت های معتبر در Metacritic ثبت نشده.

khelane
25-10-2009, 16:17
سلام دوستان از شانس بد من امسال اصلا" وقتی بازی رو گرفتم فقط یه دست بازی کردم و حذفش کردم برادرم دوباره نصبش کرده فقط از دوهفته یا کمتر که خریدم تا حالا نتونستم زیاد بازی کنم شاید 2 دست ونیم یه همچین چیزی خدایش امسال هم فیفا و هم پی اس رو از دست میدم این مشکل گریبانگیرم شده که نمیتونم بازی کنم دوستان برام دعا کنید که یه کسی کف اینجور بازی باشه و نتونه بازی کنه چه حالی داره پولی روزها میتونم نیم ساعت وقت دارم که میرم فقط دو یا سه دست ایکس باکس البته با پول فیفا بازی مینکنم
خدایش اگه مشگل نداشتم هرچه درتوانم باشه مثل پارسال برای فیفا 09 یاریتون میدم
برام دعا کنید مشکلم حل شه

danyal2006
25-10-2009, 17:22
كسي مي دونه نسخه pc منتشر شده براي امريكا فرقي با اين نسخه داره يا نه؟

mehdi_vsgh
25-10-2009, 17:27
بچه ها یه سوال
من اکانت رو ساختم و وارد بازی شدم سریال نامبر رو وارد کردم(بعد از اتصال به اکانت) و خطا گرفت و خلاصه رفتم تو قسمت live و قسمت انلاین و و ارد شد
اولش یه سری چیزایی دانلود کرد Rosters....

بهدش یه تیم انتخاب کردم next زدم رفت تو قسمت side select با کیبورد تیم رو انتخاب کردم قسمتی که ترکیب تیم رو درست میکنیم وارد شد....
بهدش که advance زدم چند لحظه بعد پیغام خطایی مبنی بر قطع اتصال داد و از اون قسمت خارج شد..
دو سه بار تست کردم دقیقا همونجا قطع میشد...
دلیلش چیه؟؟
آیا ربطی به اینکه من اون لحظه در حال دانلود بودم (و پینگم بالا میرفت) داره یا نه؟؟؟

*M!L4D*
25-10-2009, 18:43
بچه ها یه سوال
من اکانت رو ساختم و وارد بازی شدم سریال نامبر رو وارد کردم(بعد از اتصال به اکانت) و خطا گرفت و خلاصه رفتم تو قسمت live و قسمت انلاین و و ارد شد
اولش یه سری چیزایی دانلود کرد Rosters....

بهدش یه تیم انتخاب کردم next زدم رفت تو قسمت side select با کیبورد تیم رو انتخاب کردم قسمتی که ترکیب تیم رو درست میکنیم وارد شد....
بهدش که advance زدم چند لحظه بعد پیغام خطایی مبنی بر قطع اتصال داد و از اون قسمت خارج شد..
دو سه بار تست کردم دقیقا همونجا قطع میشد...
دلیلش چیه؟؟
آیا ربطی به اینکه من اون لحظه در حال دانلود بودم (و پینگم بالا میرفت) داره یا نه؟؟؟
مسلـــما به سرعـــت شما بستــگی داره !:46:

Masoud King
25-10-2009, 18:47
كسي مي دونه نسخه pc منتشر شده براي امريكا فرقي با اين نسخه داره يا نه؟
کلا بازیی که در مناطق مختلف منتشر میشه هیچ فرق با هم نداره!
FIFA 10 که تو اروپا منتشر شده هیچ فرقی با FIFA 10 منتشر شده در آمریکا نداره!

mehdi_vsgh
25-10-2009, 19:35
مسلـــما به سرعـــت شما بستــگی داره !:46:
ADSL 512Kb
ربطی به سرعت نداره
من فکر کنم حتی با دایال آپ هم میشه اینو بازی کرد

مشکل من خودم حدس میزنم با توجه به اینکه در حال دانلود بودم و تمام پهنای باندم هم به دانلود اختصاص یافته بود
باعث بالا رفتن پینگم شده بود به همین دلیل نمیتونست به سرور فیفا وصل بشه و منو مینداخت بیرون

Yi Yi
25-10-2009, 19:36
FIFA 10 که تو اروپا منتشر شده هیچ فرقی با FIFA 10 منتشر شده در آمریکا نداره!
البته شما بیشتر از این امر اطلاع دارید، ولی ممکنه توی قسمت انتخاب language با هم تفاوت داشته باشند که اهمیتی هم نداره.

danyal2006
26-10-2009, 09:34
آقايون فيفايي سلام
با اينكه مي دونم جاي حرفم اينجا نيست اما نتونستم بايد اينجا بگم حتي اگه جنگ هم به پا بشه.
ديروز من بالاخره PES2010 رو نصب كردم واي واي واي ي ي ي ي كلي رو گرافيك فكر كردن وحشتناك (البته فقط مسي و تورس) و گيم پلي بازي كه محشره (منو ياده فيفا 2002 انداخت) كنترل ها عالي در حد لاليگا (ليگ آزادگان) رفلكس دروازبان عالي(مثل فرشيد كريمي) و در نهايت هوش مصنوعي (صد رحمت به فوتبال 96 سگا) خلاصه بگم اگه مي خواين همين خوشحالي كه با خريدن فيفا نصيب شده رو هم از دست بديد حتماً PES2010 فراموشتون نشه. راستي به نظره من پولي كه مي خواهيد بديد براي اين بازي بزاريد براي صدقه كه رفع بلا بشه ، اينجوري بهتره

Spaniuly
26-10-2009, 09:52
آقايون فيفايي سلام
با اينكه مي دونم جاي حرفم اينجا نيست اما نتونستم بايد اينجا بگم حتي اگه جنگ هم به پا بشه.
ديروز من بالاخره PES2010 رو نصب كردم واي واي واي ي ي ي ي كلي رو گرافيك فكر كردن وحشتناك (البته فقط مسي و تورس) و گيم پلي بازي كه محشره (منو ياده فيفا 2002 انداخت) كنترل ها عالي در حد لاليگا (ليگ آزادگان) رفلكس دروازبان عالي(مثل فرشيد كريمي) و در نهايت هوش مصنوعي (صد رحمت به فوتبال 96 سگا) خلاصه بگم اگه مي خواين همين خوشحالي كه با خريدن فيفا نصيب شده رو هم از دست بديد حتماً PES2010 فراموشتون نشه. راستي به نظره من پولي كه مي خواهيد بديد براي اين بازي بزاريد براي صدقه كه رفع بلا بشه ، اينجوري بهتره

گرافیک که برایPC خوبه برای PC گرافیکی ترین فوتبال گیم همین PES 2010 هست کنترل بازی یکم بد شده ولی باعث سختی شدهرفلکس دروازبان ها درسته ضعیف شده ولی این کمک کرده به این مسئله که پارسال شاهدش بودیم دروازبانان رفلکس هایی نشون می دادن که بوفون یا کاسیاس توی خواب هم از اون واکنش ها نمی تونستند نشون بدن در کسری از ثانیه همچین مثل ملخ جهش می کردند که من خودم شاخ در می آوردم الان اومدن این رو یکم بهتر کردن که باعث شده گل های راه دور درست و حسابی ببینیم. ولی خوب شما فیفایی که با این PES مقایسه می کنید پلتفورم PEC یا کنسولی اگه کسی کنسول نداشته باشه بهترین خوراک PES هست چون می تونه ویرایش کنه و اسامی و لوگو ها رو اصلاح کنه ولی فیفا که نیازی به این اصلاحیات نداره و ثابته بهترین گزینه برای کنسول هست.

jak_1300
26-10-2009, 09:56
سلام آقا این فیفا من با گیم پد بازی میکنم چرا تکل نداره چرا چاس تو عمق نداره؟؟ پچی چیزی نیست بریزیم درست شه؟؟؟

سلام آقا کسی با گیم پد بازی نمیکنه من چیکار کنم حالا راهی نداره؟؟؟

mehdi_vsgh
26-10-2009, 11:49
حالا که این بحث رو مطرح کردی
میشه یکی ترجمه قسمت تنظیمات دکمه های بازی رو بگه؟ که هرکدوم یعنی چی؟

Ali.Mirzaie
26-10-2009, 12:28

از اینجا این و دانلود کن و اسم گیم پد رو از روی کنترل پنل پیدا کن و دقیقاً داخل این وارد کن ؛ بعد دکمه ها رو تعریف کن

Layken
26-10-2009, 14:45
سلام
دوستان ولی pes ها فک می کردن بازیش خیلی بهتر از fifa میشه:27::27: الان یه نگاه بکنی میبینید با 680 تا پست دادن نصفش اسپمه :27:..انتظار همچین فوتبالی رو نداشتند.خودشون هم کفرین ....:31:

redred
26-10-2009, 15:02
من خودم طرفدار فيفا بودم از 2002 ولي با ديدن pes به خصوص 2010 از به كلي از فيفا دل بريم هيچ ديگه حالم از بازيش به ميخوره
من ميدونم شما براي اينكه جلوي طرفدارهاي pes ضايع نشين اين حرفها رو ميزنيد اصلا خيلي تابلو pes از fifa بهتره
من تعجم با چه عقلي ميگن pes خنده داره هم فقط يه چمن اون ميرزه به كل يفا از 2000 تا 2200.
حيف اون همه وقت براي دانلود پچ هاي فيفا.
من تقاضا دارم از روي فكر نظرات خودتون رو بديد.

Masoud King
26-10-2009, 15:11
سلام جک جان!
خوبی برادر؟
یاد تاپیک فیفا 08 بخیر !!

سلام
دوستان ولی pes ها فک می کردن بازیش خیلی بهتر از fifa میشه الان یه نگاه بکنی میبینید با 680 تا پست دادن نصفش اسپمه ..انتظار همچین فوتبالی رو نداشتند.خودشون هم کفرین ....
دیشب رفتم بازی رو بگیرم دیدم طرف داشت بازی می کرد منصرف شدم! آخه این چی بود!!
اینطور PES بازا تعریف می کردن من گفتم یه چیزی مثه فیفا نکست میشه ولی مثه اینکه کونامی همه رو سر کار گذاشته یا اینکه طرفداراش خیلی بازی رو بزرگ کرده بودن ;)

MHSou
26-10-2009, 15:59
سلام؛

"تا حالا بیش از 43 میلیون بازی آنلاین با فیفا انجام گرفته، به خاطر این لازمه که گیمر های ما راهنمایی داشته باشن که بتونه..." اینها بخشی از سخنان رومیلی برود هست که راهنمایی 13 مگابایتی ای رو که 23 صفحه داره رو روی سایت جهان فوتبال EA قرار داده، البته یک راهنمای 208 صفحه ای کامل تر هم هست که 20 دلار قیمتشه، ولی این نسخه فری هست، لینک اون یکی رو اگه پیدا کردم می گذارم.

دانلود از:

Masoud King
26-10-2009, 16:37
من خودم طرفدار فيفا بودم از 2002 ولي با ديدن pes به خصوص 2010 از به كلي از فيفا دل بريم هيچ ديگه حالم از بازيش به ميخوره
من ميدونم شما براي اينكه جلوي طرفدارهاي pes ضايع نشين اين حرفها رو ميزنيد اصلا خيلي تابلو pes از fifa بهتره
من تعجم با چه عقلي ميگن pes خنده داره هم فقط يه چمن اون ميرزه به كل يفا از 2000 تا 2200.
حيف اون همه وقت براي دانلود پچ هاي فيفا.
من تقاضا دارم از روي فكر نظرات خودتون رو بديد.
دوست من منظور دوستان نسخه next-gen فیفا هستش!
شما برو یه دست فیفا 10 رو روی Xbox 360 یا PS3 بزن دیگه طرف PES نمیری!

bbp
26-10-2009, 16:57
خوب یا بد, بهترین بازی فوتبال موجود هست. می تونید فعلا از سبک های دیگر بازی لذت ببرید شاید سال بعد فوتبالی درخور شما منتشر بشه.

در کنسول ها:

FIFA 10

GameRankings
91%

Metacritic
92%
91%

IGN UK
93%

VideoGamer
90%

Total Video Games
100%

PlayStation Official Magazine - UK
9/10

GameSpot
9/10

XGN
90%

Games Master UK
92%

Gaming Age
100%

...

Pro Evolution Soccer (PES) 2010

GameRankings
77.25%
73.60%

Metacritic
80%

IGN UK
87%

VideoGamer
70%

Total Video Games
70%

IGN AU
83%

XGN
70%

...

در PC هم که فیفا Next-Gen نیست و هنوز هم نقد PES از سایت های معتبر در Metacritic ثبت نشده.

اين rate ها فوق العاده به دور از منطق هست و كاملا مشخصه كه بي خود هست...

PES كجا فيفا كجا اينو تك تك شما بروبچ فوتبالي ميدونيد و جاي بحثي نداره... :31:

mehdi_vsgh
26-10-2009, 19:33
حالا که این بحث رو مطرح کردی
میشه یکی ترجمه قسمت تنظیمات دکمه های بازی رو بگه؟ که هرکدوم یعنی چی؟

یه نفر کمک میکنه به ما؟

khelane
26-10-2009, 19:38
اين rate ها فوق العاده به دور از منطق هست و كاملا مشخصه كه بي خود هست...

PES كجا فيفا كجا اينو تك تك شما بروبچ فوتبالي ميدونيد و جاي بحثي نداره... :31:

من موندم شما این بروبچ میگی دوستای خودته یا از دهن مردم میشنوی بقول اقا مسعود برو یه دست بازی کن بعد این ایکن خوشکل رو بزارررررر:27::27::27:
من خودم pes 10 رو بازی نکردم ولی فیفا 10 نکست رو بازی کردم هیچ کم و کاستی نداره همیشه هم 9 یا بالاتر امیتاز بوده
در کل هروقت یه چیز رو میدنی یا تجربه میکنی درسته رو بگو ولی وقتی بازی نکردی و میگی یعنی چی؟

pintoricio
26-10-2009, 20:23
سلام کریشن مستر من بدون اینکه هیچ اروری بده ران نمیشه کسی میدونه مشکل چیه ؟ الان هرچی نسخه ازش گرفتم همینه یکی کمک کنه لطفا

Spaniuly
26-10-2009, 20:46
سلام کریشن مستر من بدون اینکه هیچ اروری بده ران نمیشه کسی میدونه مشکل چیه ؟ الان هرچی نسخه ازش گرفتم همینه یکی کمک کنه لطفا

خوب نسخه بتاست دیگه برای من تازگیا صفحه مرگ هم میاره موقع اجرا

bbp
26-10-2009, 23:32
من موندم شما این بروبچ میگی دوستای خودته یا از دهن مردم میشنوی بقول اقا مسعود برو یه دست بازی کن بعد این ایکن خوشکل رو بزارررررر:27::27::27:
من خودم pes 10 رو بازی نکردم ولی فیفا 10 نکست رو بازی کردم هیچ کم و کاستی نداره همیشه هم 9 یا بالاتر امیتاز بوده
در کل هروقت یه چیز رو میدنی یا تجربه میکنی درسته رو بگو ولی وقتی بازی نکردی و میگی یعنی چی؟

آره كل دنيا رفيق منن چطو مگه...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هه منم يادمه يه زماني بي خود و بي جهت از فيفا طرفاداري ميكردم اما واقعا ديدم كه بي دليل هست...

بهتون پيشنهاد ميكنم براي يك ساعت هم كه شده PES2010 رو بازي كنيد و بعد قضاوت...

هه يادمه كلي از فيفا 09 تعريف ميكردذن آي فلانه بهمانه گرافيكش توووپه وقتي هم تو PC هم تو 360 بازيش كردم ديدم همش گنده...

يادش بخير كونامي رو مسخره ميكردم كه آره بابا چيه اين كارتون اما بعدا فهميدم كه خوب پوز EA رو زد...

تموم شد آقا تموم شد اون دوراني كه EA تو بازيهاي ورزشي فقط و فقط خودش بود و رقيبي نداشت الان ديگه صحبت در رابطه با كمپاني هايي هست كه غولي شدن واسه خودشون...

تعصبات رو بزاريد كنار و روشن فكر باشيد وگرنه سر خودتون و شيره ماليديد...

underali
26-10-2009, 23:45

هه منم يادمه يه زماني بي خود و بي جهت از فيفا طرفاداري ميكردم اما واقعا ديدم كه بي دليل هست...

هه يادمه كلي از فيفا 09 تعريف ميكردذن آي فلانه بهمانه گرافيكش توووپه وقتي هم تو PC هم تو 360 بازيش كردم ديدم همش گنده...

يادش بخير كونامي رو مسخره ميكردم كه آره بابا چيه اين كارتون اما بعدا فهميدم كه خوب پوز EA رو زد...

تموم شد آقا تموم شد اون دوراني كه EA تو بازيهاي ورزشي فقط و فقط خودش بود و رقيبي نداشت الان ديگه صحبت در رابطه با كمپاني هايي هست كه غولي شدن واسه خودشون...

بازی که با یکنفر میشه همرو دریبل کرد:18: و بوی از همکاری نبرده بازی کردن نمی خواد فکر کنم اگه امکانش بود تماشاچی ها رو هم دریبل میزدند بازیش در حد فوتبالیستها و ایشی زاکی هست:27:

Layken
26-10-2009, 23:51

تعصبات رو بزاريد كنار و روشن فكر باشيد وگرنه سر خودتون و شيره ماليديد... اصلا ربطی به کمپانی نداره مگه این دو کمپانی فقط و فقط این دو بازیو دارن و بس .
من در بازی فیفا همیشه لذتی که یک فوتبالیست در بازی یگ بازی فوتبال واقعی داره رو میبینم .
حالا نکستشو بیخیال بشین که اصلا جای بحث نداره ...
من توی کنسول میزنم خودشون بازی میکنند می رم تخمه می خرم نگاه می کنم ...حالشم می برم
من pes رو همون تو 2007 یکبار خریدم دمورو دیدم با اون وضع افتضاح دویدنشون پاک کردم 2 ریال هم بابتش پول نمیدم.

بازی که با یکنفر میشه همرو دریبل کرد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بوی از همکاری نبرده بازی کردن نمی خواد فکر کنم اگه امکانش بود تماشاچی ها رو هم دریبل میزدند بازیش در حد فوتبالیستها و ایشی زاکی هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم خوب اومدی هر وقت 2 نفری بازی میکنم میبینم سرشو انداخته پایین میره تا جلوی دروازه میچپونه توی گل ..
یعنی چی معنی نداره اصلا

Spaniuly
27-10-2009, 15:32
بله حرف دوستان تائید میشه فیفا همیشه توی گیم پلی و شبیه سازی فوتبال از PES جلوتر بوده و هست من توی تاپیک PES هم گفته بودم که PES واسه رسیدن به گیم پلی ایده آل و رسیدن به حد فیفا باید حالا حالا ها گازشو بگیره و سوار لامبورگینی بشه که فکر نکنم بتونه چون امکاناتش رو نداره ولی می بینید که جلوه های بصری یا ساختن فیس هایی که 100٪ شبیه هستند. به مراتب داره از فیفا بهتر عمل می کنه ولی با این همه بازی هم نتونسته فضای شبیه سازی شده ای از یک فوتبال سیمولیشن رو ارائه بده بحث فیفا و PES حالا کاملا حرفه ای تر شده یعنی کم کم نمیشه حتی این دو تا گیم رو هم باهمدیگه مقایسه کرد چون هرکدوم از اینها هدف جداگانه ای رو دنبال می کنن PES داره گیمر پسندانه می سازه و فیفا تمام تلاشش رو می کنه تا یک سیمولیشن کامل از دنیای واقعی فوتبال رو ارائه بده و البته پر واضح هست که توی این شبیه سازی موفق هست و نیازی به بحث نیست و نمرات بالای داده شده به فیفا مهر تائید بر این مسئله هست ولی PES در بستر خودش یعنی تلاش برای ساختن یک ویدیو گیم گیمر پسند هنوز هم موفقیت کامل رو بدست نیاورده البته من به شخصه دوست دارم PES رو و یکی از واجبات ویندوز من داشتن PES هست پارسال 2009 و امسال 2010 من کلا PES رو می پسندم به عنوان یک ویدیو گیم سرگرم کننده ولی این دلیل نمیشه که بخوام بیام مفت حرف بزنم و روی واقعیات چشم ببندم. آقا فیفا یک سیمولیشن هست و PES صرفا یک ویدیو گیم که سعی داره شبیه سازی کنه ولی روی جلوه بصری و گیمر پسند بودن و اینها تمرکز کرده همین باعث شده گیمرهای زیادی رو مجذوب خودش بکنه که البته آماتورهاش رو جادو جمبل کرده که دارن می پرستنش و گیمرهای قدیمی و نکته سنج حتی اگه تائیدش هم بکنن دیگه محصورش نمی شن و از این غافل نمی مونن که فیفا چیز متفاوتی هست و روی شبیه سازی تمرکز داره و تمام تلاشش هم همینه که البته روی کنسول ها هم نشون داده که در زمینه شبیه سازی گرافکی هم خیلی بهتره با اینکه در محدوده یک ویدیو گیم جلوه بصری کامپیوتری PES بیشتر به چشم میاد (خیلی شفاف و چشم نوازه) ولی همین شفافیت و چشم نوازی اون باعث شده که از حالت ریالیتی خارج بشه در حالیکه شما وقتی دورنمای فیفا رو روی کنسول ها نگاه می کنی بعضا یادت میره که یک گیم هست و فکر می کنی که بازی واقعی هست ولی افسوس که PES بازهای زیادی که تحت طلسم کونامی قرار گرفتند این ها رو نمی بینن و این ندیدن هم دست خودشون نیست واقعا هم نباید ازشون انتظار داشته باشیم که ببینن چون واقعا جادو و طلسم شدن و حتی اگه بخوان هم نمی تونن ببینن که فیفا چه ویژگی های منحصر به فردی داره. و چون نمی تونن ببینن نمی تونن درک کنن که چرا چند ساله پشت سر هم بازی معبودشون داره از فیفا شکست می خوره. و بعد دلایلی رو میارن که شاید خودشون هم چند دقیقه فکر کنن در مورد پست ها و عقایدشون خنده شون میگیره. مگه فیفا و EA گیم میسازه تا رو کم کنی بکنه؟ مگه گیم می سازه تا بجنگه با کونامی مگه مغز ببخشید الاغ خورده که بخواد پول بده که بهش نمره بدن؟ مگه سایت های گیم ژاپنی هم یه فیفا نمره بالاتری ندادن نسبت به PES نکنه ژاپنی ها هم پول گرفتن؟ نه فیفا پولکی ترین شرکتی هست که من به عمرم دیدم به کسی پول نمیده تا پاچه خواری بکنه کلی هزینه می کنه تا لایسنس بگیره و تیم قدرتمند استخدام کنه بعد بیاد پول بده به خاطر یه نمره که دیگه الان خیلی دموده شده و خیلیا بی توجه هستند. در هر صورت هر کسی می تونه هر گیمی که می خواد بازی کنه یا از یه بازی تعریف کنه ولی وقتی بحث مقایسه پیش میاد دیگه وضع فرق می کنه از می خوای مقایسه کنی اولش باید عادل باشی و همه نکات ریز و درشت بازی هایی رو که می خوای مقایسه کنی رو بدونی و لمس کنی. فعلا توی فوتبال سیمولیشن فیفا > PES اما توی یک گیم گیمر پسند و مفرح PES بهتر عمل کرده به خاطر جلوه شفاف و گرافیک روشن و لطیف که متاسفانه گیمر های آماتور امروزی هیبنوتیزم همین مسئله می شن. فیفا مال حرفه ای هاست والسلام... و منم چون خیلی حرفه ای نیستم PES رو بیشتر بازی می کنم البته دلیل محکم تر هم اینه از دست EA شاکی هستم که چرا واسه PC این آشغال رو داده دست ما. ولی این مشکل منه که کنسول نمی خرم پس حق ندارم به کل فیفا و بازیهاش اعتراض کنم. به نظر من باید تا می تونیم بحث مقایسه رو بعد این کم کنیم چه اینجا و چه تاپیک PES چون احساس می کنم هیچ کس واقع بین نیست هیچ کس عادل نیست هیچ کس جرات نداره مثل من که بیاد واقعیات رو بگه من جرات دارم از فیفا هم بد بگم و هم نکات مثبتش رو بگم من اونقدر جرات دارم که هم از نکات مثبت PES بگم و هم منفی و اونقدر جربزه که با عشق و علاقه بشینم پچی مثل Krauser Patch رو برای PES بدم. متاسفانه خیلی کم هستند اونایی که روشون نمیشه حرف حق رو بگن و حرف دلشون رو تعصبات بی جا داره غوغا می کنه. توی این محیط و این بروبچه ها هیچ کس صلاحیت نداره که بخواد مقایسه کنه این دوتا رو توی حسرت موندم یکی مثل خودم ببینم توی این تالار بازیها که هر دو بازی رو بدون اینکه بخواد به خودش تلقین کنه یکی از اون یکی برتر هست بازی کنه. یا این طرفی هستید یا اون طرفی نکات مثبت و منفی یکی از این بازی ها رو می بینن اکثرا. شرمنده که قاط زدم ولی دیگه طاقتم تموم شد و باید این ناگفته ها رو من می گفتم. ولی به نظرم تا ابد هم بخواهیم بشینم دور هم و بحث کنیم برای مقایسه این دوتا بازی آخر سر وقتی خدا ازمون اون دنیا بپرسه PES یا FIFA باز هم سر حرف اولمون خواهیم بود حتی اگه توی اون گرد همایی که تا ابد طول کشیده بودنظرمون عوض شده بود. باز هم سر حرف خودمون می مونیم پس مقایسه این دو بازی توی این شرایط و بستر نا مناسب هیچ فایده ای نداره و فقط وقت تلف کنی هست.

موفق باشید دوستان سردرد دادم شرمنده

underali
27-10-2009, 15:35
پرو واقعا در گرافیک خوب کار کرد اما همین گرافیک پرو وقتی بازیکنا دهنشون رو باز میکنند قیافه ها ضایع میشه بازیکنا انگار روح ندارن خوشحالی واقعا مصنوعی جذابیت که اصلا تو بازی نیست داورم که شبیه داورهای لیگ برتر خودمونه
منتقدان GAMESPOT به پرو نمره 7/7 از 10 دادن این نمره هم ماله PS3 بود
اما ماله فیفا از 10 داده 7 و فیفا PS3 رو داده 9 از 10 خوب بازم به نظر شما حرفی میمونه
PES 2010 PS3

FIFA 10 PS3

Masoud King
27-10-2009, 16:53
پرو واقعا در گرافیک خوب کار کرد اما همین گرافیک پرو وقتی بازیکنا دهنشون رو باز میکنند قیافه ها ضایع میشه بازیکنا انگار روح ندارن خوشحالی واقعا مصنوعی جذابیت که اصلا تو بازی نیست داورم که شبیه داورهای لیگ برتر خودمونه
منتقدان GAMESPOT به پرو نمره 7/7 از 10 دادن این نمره هم ماله PS3 بود
اما ماله فیفا از 10 داده 7 و فیفا PS3 رو داده 9 از 10 خوب بازم به نظر شما حرفی میمونه
دوست من سایت گیم اسپات هنور PES 2010 رو نقد نکرده و بهش امتیاز نداده!
اونی هم که منظور شما هست میانگین نمرات PES 2010 هستش!
گیم اسپات به نسخه های PS3 و Xbox 360 بازی نمره 9 رو داده!
لینک نقد ها:

Ali.Mirzaie
27-10-2009, 19:09
سلام.
حرفهاي آقاي krauser كاملاً و 100% تأئيد ميشه ؛ از داوري عالي شما متشكرم

underali
27-10-2009, 20:34
دوست من سایت گیم اسپات هنور PES 2010 رو نقد نکرده و بهش امتیاز نداده!
اونی هم که منظور شما هست میانگین نمرات PES 2010 هستش!
گیم اسپات به نسخه های PS3 و Xbox 360 بازی نمره 9 رو داده!
لینک نقد ها:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fxbox360%2Fsports%2Ffifasoccer10%2Freview.html%3Fo m_act%3Dconvert%26om_clk%3Dgssummary%26tag%3Dsumma ry%3Bread-review)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fps3%2Fsports%2Ffifasoccer10%2Freview.html%3Fom_ac t%3Dconvert%26om_clk%3Dgssummary%26tag%3Dsummary%3 Bread-review)

دوست عزیز با تشکر از شما اما من منظورم Critic Score بود که وقتی ترجمش کردم نوشته بود امتیاز منتقدان بازم اگه اشتباه کردم ببخشید

Masoud King
27-10-2009, 21:39
دوست عزیز با تشکر از شما اما من منظورم Critic Score بود که وقتی ترجمش کردم نوشته بود امتیاز منتقدان بازم اگه اشتباه کردم ببخشید
آخه عزیزم اون منتقدان ربطی به گیم اسپات ندارن!
منظور از اون Critic Score میانگین نمرات منتقدان سایت های دیگه هستش!
اگه شما روی همون امتیاز Critic Score کلیلک کنی نمرات سایت های مذکور رو میتونی ببینی!

Mr.Vahid
27-10-2009, 22:01
دوستان من می خوام انلاین بازی کنم ولی نمیدونم چطوری!

خواهشا راهنمایی کنید

رفتم تو تاپیک پرو یکی گفته بود کونامی فوتبالشو برده به سمت فیفا و ازاون خیلی بهتر شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18::18::18::18::18::1 8:

underali
28-10-2009, 10:50
دوستان من می خوام انلاین بازی کنم ولی نمیدونم چطوری!

خواهشا راهنمایی کنید

رفتم تو تاپیک پرو یکی گفته بود کونامی فوتبالشو برده به سمت فیفا و ازاون خیلی بهتر شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18::18::18::18::18::1 8:

اونا یه چیزی گفتن شما اهمیت نده
خوب شما برای بازی کردن آنلاین ابتدا باید یک اکانت بسازی
برای ساخت اکانت در فیفا 10 شما به داخل بازی نرو بروی به start بعد به all program بعد به ea sport بعد fifa 10 بعد Electronic Registration داخل اون گزینه creat acont بزن
خوب اکانت ساخته شد
حال به داخل بازی برو بعد با اکانت ساخته شده خودت وارد شو (singin) بعد یک پیغام شماره سریال میده تو الکی یک سری حروفی را بنویس بعد یک ارور بهت میده اون ارور رو نمی خواد کاری بکنی بعد برو روی game mod گزینه online game رو کلیک کن بعد از چند لحظه به داخل یک منوی دیگر میره بعد روی گزینه اولی کلیک میکنی و به صورت اتوماتیک به یک نفر متصل میشی و بعد انتخاب تیم و اعلام آمادگی به طرف و ..........
حالا برو بازی کن و همرو شکست بده

smart007
28-10-2009, 11:38
ووای مردم از خنده
کاربران سایت gamespot.comبه fifa10 ریتینگ 3.4 دادن یه نگاه بندازید

mehdi_vsgh
28-10-2009, 11:44
امروز برای اولین بار انلاین بازی کردم چقدر حال میده خداییش
ولی دقت نکردم که چقدر حجم اینترنتی مصرف میکنه هر بازی؟
کسی اینو حساب کرده یا نه؟

2 بار بازی کردم بار اول چون فقط میخواستم تست کنم یه تیم الکی پیش فرض برداشتم ولی دفه دوم با لیورپول بازی کردم....

رقیب اولیم خیلی حرفه ای بود (البته منم یه نموره آماتور هستم:دی)
ولی دومیه اوضاعش از من بدتر بودش

هر چند در هردوبازی وسط بازی یههو ارتباط اینترنتی قطع میشد و بازی نصفه کاره موند.....

ولی در کل خیلی حال داد

درسته که فیفا کامپیوتر از لحاظ گرافیک خیلی مسخرس ولی این باگی که داره میتونیم آنلاین بازی کنیم اکثر اون ایراداتش رو میپوشونه:دی

دوستانی که تو بازی کردن آنلاین فیفا مشکل دارن میتونن به این قسمت مراجعه کنن آموزش کاملش هستش

فقط فاصله ها رو حذف کنید

khelane
28-10-2009, 12:51

وای چقدر ارزو داشتم مثل شما رفیقهای دوستداشتنی و همهچیز دان داشته باشم ولی افسوس دوره زمونه نمیزاره پیشهاد نمیخواد دوست عزیز به محض اینکه بازی به شهرمون بیاد که دیروز اومددد وقت کردم بازی مکینم من حتی فیفا رو نتونستم 20 بازی کنم چون هم دانشجو هستم و شغل دارم برای این نمیتونم من فیفا رو از جهت جزییات بازی میخوامش وگرنه میرم پی اس رو بازی میکردم بقول شما بدونه تعصب میگم پی اس گرافیکش خیلی خوبه ولی شما به من 1 ساعت دعوت بازی پی اس رو میدی منهم به شما میگم برو 1 دست فیفا نکست بازی کنن ببین چطوریه ولی من با همین نسخه به نظر من که خوب ولی از نظر شما نمیدونم چی یا عرض کنم اشغال حال میکنم من کاری به این ea یا konami ندارم چون اونا بیشتر به فکر سوداروی هستند وگرنه خب مغز خر نخوردند همه ساله با فوتبال چه پی اس و چه فیفا یه چیزی اضافه میکنن این یه نوع سیاسته اگه همه توانای هاشونو در یه سال و در یه بازی فوتبال عرضه کنن برای سال بعد چیکار کنن تا حالا به این فکر کردی
در اخر هم تعصب ها رو هم بزارید کنار درمورد شما هیچی نمیگم

بازی که با یکنفر میشه همرو دریبل کرد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بوی از همکاری نبرده بازی کردن نمی خواد فکر کنم اگه امکانش بود تماشاچی ها رو هم دریبل میزدند بازیش در حد فوتبالیستها و ایشی زاکی هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خوب امدی من بارها از این مورد گزیده شدم بخصوص اتوو در اینتر میلان خدایش از بین x بازیکن درمیره ودر بدترین شرایط گل میزنه
در اخر هم نمیخوام دیگه بحث رو راهبندازی چون این تایپیک مربوط به اطلاعات مفید بین کاربرانه اگه زیاد مایل هستید به پروفایلم بیاید
یا حق

دوستان راستی مدتی نبودم بهرتین پچ تا حالا برای فیفا چیه؟

hossein6599
28-10-2009, 13:59
lمن کامپیوتر دارم و پرو 2010 بازی میکنم بدون هیچ تعصبی فیفای کنسول رو هم بسار بسیار قبول دارم اما فیفای پی سی گلاب به روتون در حد استفراقه با بیشتر حرفهای دوستمون آقای krauser موافقم غیر از اونجا که گیمرهای pes رو غیر حرفه ای دونسته به شدت مخالف این حرفم چون ریزه کاریهای پرو خیلی زیاده مثلا شما تنظیمات ترکیب پرو را با فیفا مقایسه کنید جالبه چند تا از رفیقام pes 2010 رو نصب کردن چند تا بازی کردن و بعدش پاکش کردن وقتی علت رو پرسیدم گفتن بابا این چه بازییه وقتی پاس میدیم دقیق بهش نمیرسه یا چرا دریبلاش سخته ما حوصله نداریم بعدش مشغول فیفا09 شدن.نه اصلا پرو بازیه مبتدیها نیست بلکه خوبیش این هست که هم مخاطب خاص رو جذب میکنه هم عام

*M!L4D*
28-10-2009, 14:05
lمن کامپیوتر دارم و پرو 2010 بازی میکنم بدون هیچ تعصبی فیفای کنسول رو هم بسار بسیار قبول دارم اما فیفای پی سی گلاب به روتون در حد استفراقه با بیشتر حرفهای دوستمون آقای krauser موافقم غیر از اونجا که گیمرهای pes رو غیر حرفه ای دونسته به شدت مخالف این حرفم چون ریزه کاریهای پرو خیلی زیاده مثلا شما تنظیمات ترکیب پرو را با فیفا مقایسه کنید جالبه چند تا از رفیقام pes 2010 رو نصب کردن چند تا بازی کردن و بعدش پاکش کردن وقتی علت رو پرسیدم گفتن بابا این چه بازییه وقتی پاس میدیم دقیق بهش نمیرسه یا چرا دریبلاش سخته ما حوصله نداریم بعدش مشغول فیفا09 شدن.نه اصلا پرو بازیه مبتدیها نیست بلکه خوبیش این هست که هم مخاطب خاص رو جذب میکنه هم عام

دوست عزیز
این نظر شماست !
شاید کسانی که فیفا بازی می کنند این نظر رو قبول نداشته باشند ! پس خواهش می کنم برای اینکه هیچ گونه تنشی بین کاربران ایجاد نشه لطفا این بحث ها رو بزارید کنار !

mehdi_vsgh
28-10-2009, 16:05
کسی جواب مارو نداد ها؟
بازی کردن یک دست فیفا آنلاین چقدر معمولا حجم مصرف میکنه؟؟؟

alex666
28-10-2009, 16:08
دوستان الان تو سایت gamespot تاریخ ریلیز فیفا 10 رو 26 نوشته بود یعنی دیروز ولی من 1 ماه پیش گرفتم یعنی فرقی داره کسی دیده

Masoud King
28-10-2009, 16:53
دوستان الان تو سایت gamespot تاریخ ریلیز فیفا 10 رو 26 نوشته بود یعنی دیروز ولی من 1 ماه پیش گرفتم یعنی فرقی داره کسی دیده
نه دوست عزیز هیچ فرقی نداره!
اون تاریخ انتشار تو آ»ریکا بوده!
البته تو آمریکا 20 اکتبر منتشر شده!
ولی در کل هیچ فرقی با هم ندارن!

کسی جواب مارو نداد ها؟
من با X360 یه بار آمار گرفتم. 4 تا بازی 6 دقیقه ای کردم نزدیک 100 مگ کم کرد!!

MHSou
28-10-2009, 20:24

PES اصلا سخت نیست، سختی هاش غیر طبیعیه

کسی جواب مارو نداد ها؟

مال من 2 بازی 4 دقیقه ای 20 مگ

khelane
28-10-2009, 20:38
کسی جواب مارو نداد ها؟

خب میتونی از همون جا که اکانت رو گرفتی بپرسی یا اگه سرویس خدماتی داری (سایت انلاین) قابلیت مرور مانده اکانت میتونی با یه نگاه به اکانتت اونو حفظ کنی بعد از یه دست بازی دوباره برو چکش کن ببین چقدر میوفته یا اصلا" در تایپیک شبکه و اینترنت بپرس همیچین برنامه ای وجود داره که بتونه مقدار استفاده شما از یه بازی اینترنتی هست یا نه

موفق باشی

jak_1300
28-10-2009, 23:13
از اینجا این و دانلود کن و اسم گیم پد رو از روی کنترل پنل پیدا کن و دقیقاً داخل این وارد کن ؛ بعد دکمه ها رو تعریف کن

مرسی ولی این که اکسله که
ببین مثلا با گیمک ÷د بازی میکنم تکل نداره تو تنظیمات بازی میرم دو جور تکل داره فقط یکی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید رو یه دکمه میتونم بذارم متوجه منظورم میشی؟

Ali.Mirzaie
29-10-2009, 09:07
مرسی ولی این که اکسله که
ببین مثلا با گیمک ÷د بازی میکنم تکل نداره تو تنظیمات بازی میرم دو جور تکل داره فقط یکی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید رو یه دکمه میتونم بذارم متوجه منظورم میشی؟

میدونم!
ببین ، با این فایل اکسل میتونی تنظیمات دکمه ها رو عوض کنی! به چه شکل!!!! اول یه پیش درآمد میگم بعد میریم سراغ اصل مطلب (سراغ اینجوریه؟!!!)

اگر داخل پوشه سیو بازی بری ، یک فایلی هست به نام user داخل اون هم فایلی هست به نام devdata.dat اون رو باز میکنی (با Notepad )
اونجا کدهای گیم پد هاهست ؛ اسم گیم پد ها رو نوشته و زیرش کدهای دکمه ها و کارهاشون هست. فعلاً بهش دست نمیزنی و میبندیش.
فایل اکسل رو باز میکنی ، اولین قسمت اسم گیم پد هست که باید بری Control Panel و از قسمت game control اسم گیم پدت رو دقیقاً (با حروف بزرگ و کوچیک) داخل کادر اولی در فایل اکسل وارد میکنی.
بعد در قسمت پائین اگر آنالوگ داری باید همه گزینه ها رو 1 (yes) بزنی داخل کادرها فقط شماره.

بعد قسمتهای پائینی هم که مشخصه ، به سلیقه خودت پرشون میکنی.

بعد از اینکه همه گزینه هارو پر کردی ؛ میری به صفحه output ، اونجا یک سری کد رو میبینی که به صورت دسته بندی شده مثل اون فایل DevData هستن ؛ یکی یکی کپیشون میکنی داخل همون فایل devdata البته باید دقت کنی که به همون شکلی که داخل همون فایل هستن وارد کنی ؛ یعنی یکی رو که وارد کردی ، خط بعدی دومی رو... البته یه نکته هم هست اینه که سعی کن از آخر فایلdevdata این کدها رو داخل کنی و قبل از نوشته ENDOFFILE ...
موفق و پیروز باشی ؛ همیشه فیفایی باشی تا روزی برای PC هم بیاد ;)

D o l f i n
29-10-2009, 12:04
دوستان من فیفا رو از همین فروشگاه خودمون گرفتم حالا موقع نصب هنگام کپی کردم میگه سی دی فیفا رو بزار در صورتی که dvd داخل درایو هستش مشکلش چیه؟ داخل هارد هم کیپیش کردم که بازم خطا میده اینم متن خطا
source file not found:d:\fifa10\data\bescene.cs. verify that the file exists and that you can access it.
درایو d درایوی هست که بازی رو روش کپی کردم

gigi_alex
29-10-2009, 12:39
اصلا بازیه خوبی نیست. نه گرافیک داره نه جذابیت.
بازیکنان که زمین تا اسمون قیافشون فرق میکنه.
فوتبال فقط pes
بعد از این همه تعریف و تمجید از فیفا 10 فکر نمیکردم اینقدر آشغال باشه .

*M!L4D*
29-10-2009, 12:46
اصلا بازیه خوبی نیست. نه گرافیک داره نه جذابیت.
بازیکنان که زمین تا اسمون قیافشون فرق میکنه.
فوتبال فقط pes
بعد از این همه تعریف و تمجید از فیفا 10 فکر نمیکردم اینقدر آشغال باشه .

!
خوب وقتی PES بهــتره و جالب تره و قشنگ تره برای چی اینجا (تاپیک فیفا ) اسپم میدی ؟:دی

Ami R 940
29-10-2009, 12:53
!
خوب وقتی PES بهــتره و جالب تره و قشنگ تره برای چی اینجا (تاپیک فیفا ) اسپم میدی ؟:دی

مطمن باش هر کسی اینطوری نظر میده کارنت رو بازی کرده نه نکست جن , نبایدم انتظار زیادی داشت از این دوستان که با نکست آشنایی ندارن. :31:

underworld
29-10-2009, 13:50
مطمن باش هر کسی اینطوری نظر میده کارنت رو بازی کرده نه نکست جن , نبایدم انتظار زیادی داشت از این دوستان که با نکست آشنایی ندارن. :31:

بابا من خودم دارم کارنت رو بازی میکنم....به جز چمنش (که با پچ قابل تحمل شد!) بازیش خوبه
گرافیک بازیکنها هم از 09 بالاتر رفته + یه سری امکانات جدید
درسته که فیفا 10 برای PC اون چیزی نبود که همه انتظار داشتن اما انصافا بازیش ارزش بازی کردن رو داره

Hirad HRD
29-10-2009, 19:09
شما هم اگه راست میگید برید نسخه ی Next فیفا رو بازی کنید که PES رو قورت میده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2010
حق با شماست من خیلی دارم باهاش حال میکنم عالیه کاش برای pc هم نکست بود :19:
pes و دارم بازی میکنم .....................خیلی بچه بازیه :2:فقط FIFA 10 روی کنسول:8:

khelane
29-10-2009, 19:52
خدا شاهده این دعوا های شما اخرش کجا میره پولش تو جیب شرکت ها و کمپانی ها میره شما هم هی دعوا کنید انسان همین جوری ساخته شده هرکی از یه چیزی خوشش میاد سلیقه و میل فرد هست انسان باید به نظر مردم هم احترام بزاره
اخه برادران pes باز چرا میاید این جا و بحث الکی رامیاندازید و هی شلوغ میکنید اصلا" انسانیتتون رو برای دوتا فوتبال که یکی دیگه ساخته کنار میزارید

واقعا" از طرز تفکر شما ها (البته کسانی که این دعواها رو شروع میکنن) متاسفم دوستان گلم منو ببخشید این حرفهارو میزدم اخه دارن مثل تایپیک فیفا 09 که هی شلوغ و درپیت شده بود رو از نو شروع میکنن طوری که تایپیک فیفا 09 برای مدت کوتاهی قفل شد
از دوستان فیفا باز هم به این کسانی که میخواند جنجال را بندازند یا به مدیر اطلاع دهند یا اصلا" ولشون کنند خودشون خسته میشند ودر اخر هم یه پاسخ درست وحسابی (البته مفید و ازون خوب ها)

underali
29-10-2009, 20:01
برو بچ pes باز بسه بابا زیادی شلوغ نکنید چه خبره نوبرشو آوردید این فیفا هرچی نباشه حداقل وقتی بازی میکنی میدونی سبک بازی واقعیه میدونی باید با همکاری جلو بری میدونی یک نفره هزار نفرو نمی تونی دریبل بزنی میدونی تو بازیش هند داره میدونی حرکات تکنیکی و تاکتیکی تو بازی تاثیر داره میدونی دروازبان الکی دریبل نمی خوره و............

البته زیاد از شما انتظار نمیره بخاطره این که وقتی هر کسی از راه میرسه یک بچه بازی به اسم فوتبال میسازه . برای شما بچه ها شما ها هم فکر میکنید چه خبره
همین نسخه کارنت FIFA هم ارزشه به صدتا نکست pes

بابا من خودم دارم کارنت رو بازی میکنم....به جز چمنش (که با پچ قابل تحمل شد!) بازیش خوبه
گرافیک بازیکنها هم از 09 بالاتر رفته + یه سری امکانات جدید
درسته که فیفا 10 برای PC اون چیزی نبود که همه انتظار داشتن اما انصافا بازیش ارزش بازی کردن رو داره

دمت گرم بابا حرف راست رو باید از تو شنید
نه از چند تا ................
بازم میگم فیفا فوتبالیست می طلبه نه توپ جمع کن

LOL ! دوست عزيز من نظرم و چيزهايي كه تو بازيه PES ديدم رو تو تاپيك فورزا بگم ؟! ازين به بعد خواستيم پست بديم با شما مشورت ميكنيم اگه شما تاييد كردي بعدش من اون پست رو ارسال ميكنم ! من فقط حقايق تلخي رو كه در بازي ديدم رو گفتم ! فيفا هم مشكل داوري داره در بعضي مواقع اما ديگه PES به اوجش رسيده ! در كل هميشه انتظار نداشته باش همه از بازيه مورد علاقت تعريف كنن ! شمام از فيفا نكست انتقاد كن !

کسی که فرق نکست و کارنت رو نمیدونه از چیش مخواد انتقاد کنه :27::27::27:
تا کسی نکست بازی نکنه نمیتونه از اون انتقاد کنه

mehdi_vsgh
30-10-2009, 10:20
وایی خدای من اگه بگیم فیفا pc هزار مشکل داشته باشه
ولی این آنلاین بازی کردنش خیلی حال میده...
من که عاشق این قسمت آنلاینش شدم..
دم ea گرم که چه عمد و چه غیرعمد اجازه آنلاین بازی کردن به ما داده
خیلی حال داده

*M!L4D*
30-10-2009, 10:23
وایی خدای من اگه بگیم فیفا pc هزار مشکل داشته باشه
ولی این آنلاین بازی کردنش خیلی حال میده...
من که عاشق این قسمت آنلاینش شدم..
دم ea گرم که چه عمد و چه غیرعمد اجازه آنلاین بازی کردن به ما داده
خیلی حال داده

منم واس همین فقط نسخه ی PC رو بازی می کنم ! البته سرعت بازی یکم پایینه ولی خیلی حال میده !
بعضی ها تو مود آنلاین خیلی نا مردن ! تا من یه گل می زنم درجا از بازی خارج میشن :دی

underali
30-10-2009, 11:20
دوستان آنلاین باز
شما چه موقعی تو بازی آنلاین هستید به ما هم بگید ما هم با شما بازی کنیم
هر کسی زمانی که تو بازی هست رو بگه من خودم 11 شب معمولا تا 1 شب هستم

mehdi_vsgh
30-10-2009, 11:53
من زمان مشخصی ندارم
این ماه شاتل 1 گیگ رایگان بهمون داده
منم این 1 گیگ رو وقف بازی آنلاین کردم:دی

هر وقت حوصله داشته باشم میام بازی:دی

این یوزر منه:
mrmehdi64

Hirad HRD
30-10-2009, 14:28
من زمان مشخصی ندارم
این ماه شاتل 1 گیگ رایگان بهمون داده
منم این 1 گیگ رو وقف بازی آنلاین کردم:دی

هر وقت حوصله داشته باشم میام بازی:دی

این یوزر منه:
mrmehdi64
دوست من شما آنلاین بازی میکنی نمیترسی من میترسم بن بشم در ضمن فکر میکنی dvd اورجینال داشته باشی بن نمیشی

ALTAIR*
30-10-2009, 15:00
سلام:
اگه میشه یه پچ واسه چمن بازی واسم بزارید.چمن توی بازی خیلی خرابه.
مرسی

Masoud King
30-10-2009, 15:20
دوست من شما آنلاین بازی میکنی نمیترسی من میترسم بن بشم در ضمن فکر میکنی dvd اورجینال داشته باشی بن نمیشی
با کامپیوتر آنلاین بازی کردن که ترس نداره!
چی رو می خوان بن کنن؟!
از این EA یه مو بکنی غنیمته!

با برنامه زیر میتونید از بازی تو اسکرین شات تهیه کنین!
به صورتی که هنگام بازی با زدن دکمه F10 اسکرین شات گرفاته میشه و به صورت اتوماتیک سیو میشه!
دانلود با حجم 0,5 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Hirad HRD
30-10-2009, 15:41
با کامپیوتر آنلاین بازی کردن که ترس نداره!
چی رو می خوان بن کنن؟!
از این EA یه مو بکنی غنیمته!

با برنامه زیر میتونید از بازی تو اسکرین شات تهیه کنین!
به صورتی که هنگام بازی با زدن دکمه F10 اسکرین شات گرفاته میشه و به صورت اتوماتیک سیو میشه!
دانلود با حجم 0,5 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fdownloads%2Fdownload_fifatainment.php%3Fid%3D533)
عزیز دلم من xbox360 دارم اگه dvd اورجینال تهیه کنم بن نمیشم ؟

Masoud King
30-10-2009, 16:10
عزیز دلم من xbox360 دارم اگه dvd اورجینال تهیه کنم بن نمیشم ؟
نه بابا!
منم با X360 بازی میکنم!
برو همون DVD دزدی بازی رو بگیر و بعد با برنامه abgx360 بازی رو پچ میکنی و بعد بدون هیچ نگرانی در لایو بازی میکنی!
[آموزش] Stealth Patch کردن دیسک‌ها با برنامه‌ی abgx360 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

D o l f i n
30-10-2009, 16:35
دوستان من فیفا رو از همین فروشگاه خودمون گرفتم حالا موقع نصب هنگام کپی کردم میگه سی دی فیفا رو بزار در صورتی که dvd داخل درایو هستش مشکلش چیه؟ داخل هارد هم کیپیش کردم که بازم خطا میده اینم متن خطا
source file not found:d:\fifa10\data\bescene.cs. verify that the file exists and that you can access it.
درایو d درایوی هست که بازی رو روش کپی کردم
کسی جواب سوال ما رو نداره؟

khelane
30-10-2009, 19:44
کسی جواب سوال ما رو نداره؟

بابا مشکلت تابلو هست شما این فایل رو ندارید bescene.cs
از یه جا و یا از این کاربران تقاضا کنید همین فایل رو در پوشه بازی خودشون براتون اپ کنن وبعد کپی کن تو همون مسیر
d:\fifa10\data\
من وجدانا" بازی رو نصب نکردم فقط تنها بازی که رو سیستمم نصبه کانتر استرایک هست وگرنه ما خاک پاتیم براتون میزاریم
معنی اخطارتون رو بخونی نیازی به سوال کردن نیست میگه فایلی با نام ذکر شده در مسیر ذکر شده پیدا نشده و یا در دسترس نیست که شما باید دستی اونو تو مسیر بالا کپی کنید
موفق باشید

Mr.Vahid
30-10-2009, 23:05
عجب انلاین بازی کردن فازی میده!!!

امروز بلاخره تونستم انلاین بازی کنم 6 تا مسابقه دادم 5 تاشو بردم

راستی قضیه ی این پوینت ها چیست؟؟!!

من الان 600 تا گرفتم

اینایی که خود فیفا تو سرچ واسمون پیدا می کنه ایرانین یا از کشور های مختلف

البته من این سوالو می پرسم فکر نکنین هیچی حالیم نیست اینو بدونید کسی زاده نشده تو فیفا منو شکست بده!!!:21:

farhad07
30-10-2009, 23:25
دوستان ببخشید این سوال رو اینجا میکنم اما امکان داره فیفا 2011 برای pc nextgen باشه؟؟

Masoud King
31-10-2009, 00:02
دوستان ببخشید این سوال رو اینجا میکنم اما امکان داره فیفا 2011 برای pc nextgen باشه؟؟
احتمالش هست چرا نباشه!
ولی به نظر من احتمالش کمه!
چون تیم سازنده برای فیفا 11 هم فرق میکنه و این یعنی نسخه های کنسولی بازم با نسخه PC فرق داره!

البته من این سوالو می پرسم فکر نکنین هیچی حالیم نیست اینو بدونید کسی زاده نشده تو فیفا منو شکست بده!!!
اون حریف هایی که برای شما میاد بر اساس همون پوینتی دارین هستش!
یعنی حریفاتون هم امتیاز با شماا هستن!
بار هر برد و مساوی امتیازتون زیاد میشه ولی با هر باخت کم میشه که این امتیاز ها هم برای مشخص کردن جایگاه افراد در رنکینگ بازی هستش!

arashjavidan88
31-10-2009, 01:21
آقا ببخشید این پچ اجرای سریع برای فیفا 10 رو کسی داره؟؟؟ ... آخه اینجا تعداد صفحات زیاده و تل اونجایی که گشتم پیدا نکردم...

Ali.Mirzaie
31-10-2009, 14:15
عجب انلاین بازی کردن فازین میده!!!

امروز بلاخره تونستم انلاین بازی کنم 6 تا مسابقه دادم 5 تاشو بردم

راستی قضیه ی این پوینت ها چیست؟؟!!

من الان 600 تا گرفتم

البته من این سوالو می پرسم فکر نکنین هیچی حالیم نیست اینو بدونید کسی زاده نشده تو فیفا منو شکست بده!!!:21:

ما که هر کاری کردیم نشد!!! یه چیزی میاد میگه باید دانلود بشه! بعدش هم نمیشه و خلاص!!!!!

D o l f i n
31-10-2009, 15:08
بابا مشکلت تابلو هست شما این فایل رو ندارید bescene.cs
از یه جا و یا از این کاربران تقاضا کنید همین فایل رو در پوشه بازی خودشون براتون اپ کنن وبعد کپی کن تو همون مسیر
d:\fifa10\data\
من وجدانا" بازی رو نصب نکردم فقط تنها بازی که رو سیستمم نصبه کانتر استرایک هست وگرنه ما خاک پاتیم براتون میزاریم
معنی اخطارتون رو بخونی نیازی به سوال کردن نیست میگه فایلی با نام ذکر شده در مسیر ذکر شده پیدا نشده و یا در دسترس نیست که شما باید دستی اونو تو مسیر بالا کپی کنید
موفق باشید
ممنون از جوابت
حالا کسی این فایل رو bescene.cs میتونه آپ کنه واسه ما

Mr.Vahid
31-10-2009, 18:51
ما که هر کاری کردیم نشد!!! یه چیزی میاد میگه باید دانلود بشه! بعدش هم نمیشه و خلاص!!!!!

دانلودش یه مقدار طول میکشه مخصوصا اگه سرعتتون پایین باشه

من با سرعت 60 70 فکر کنم 4 5 دقیقه طول کشید

farsar
31-10-2009, 21:57
اقا اگه کسی بود انلایت بازی می کنیم البته ساعت 10:30 الی 1:00

اکانتمم farsar هست

Masoud King
31-10-2009, 22:28
دوستان واسه آنلاین بازی یه تاپیک تو انجمن آنلاین بزنین تا این تاپیک هم زیاد شلوغ نشه!
+
در ضمن دوستان x360 دار نرن XBL که احتمال بن شدن خیلی بالا رفته!

ممنون!

cescjoon
31-10-2009, 22:53
دوستان من چنتا عکس از چمن این بازی میخوام البته در نسخه PC و اگر از استادیوم آرسنال باشه که چه بهتر

Hirad HRD
31-10-2009, 23:57
بچه ها کسی این بخش be pro season وبازی کرده اون قسمتی که خودتو درست میکنی و تو یک تیم بازی میکنید و میگم آیا ترانسفرهم میشه شد یا تا اخر تو یک تیم میمونیدمن تو ایکس باکس بازی میکنم

Masoud King
01-11-2009, 00:11
بچه ها کسی این بخش be pro season وبازی کرده اون قسمتی که خودتو درست میکنی و تو یک تیم بازی میکنید و میگم آیا ترانسفرهم میشه شد یا تا اخر تو یک تیم میمونیدمن تو ایکس باکس بازی میکنم
آخر فصل که میشه چنتا پیشنهاد از تیمای دیگه واست میاد!
البته اگه فصل خوبی رو پشت سر گذاشته باشی!
تازه به تیم ملی هم میتونی دعوت بشی و همچنین می تونی کاپیتان تیم هم بشی! البته مورد دومی مطمئنا زمان بر هستش!

Layken
01-11-2009, 09:56
دیشب توی جام باشگاه های اروپا که رفته بودم نیمه نهایی من اینتر و با لیوپول افتاده بودم.
بازی اونقدر تو هیجان بود که نگو تا دقیقه 115 من فقط حمله می کردم به تیرک تک به تکا می رفت بیرون ...خلاصه خیلی توی فشار گذاشته بودمش اومد اخر یدونه زد بهم حذف شدم.
دیگه تا صبح اعصاب خورد بود.

siamak_mu
01-11-2009, 14:18
چرا نميشه با شبكه هر دو نفرمون بريم تو يه تيم؟ توي همه ي فيفا ها ميشد اين كارو كرد. الآن فقط بايد با هم رقيب باشيم.

Mr.Vahid
01-11-2009, 16:02
من بدبخت همین دیروز بود برای اولین بار انلاین بازی کردم که حالا بن شدن از راه رسید!!!!!!

الان موندم خمار دو دست fifa !!!

به نظرتون اگه برم فقط یه یک ساعت یا حتی کمتر بازی کنم بازم احتمال بن شدن هست؟؟

resident_evil
01-11-2009, 17:02
من بدبخت همین دیروز بود برای اولین بار انلاین بازی کردم که حالا بن شدن از راه رسید!!!!!!

بهتره كه فعلا نري ! من خودم تو كف borderlands هستم كه آنلاين بازي كنم !
فعلا نري بهتره ! بازي هاي ويو 4 هم اصلا بازي نكن !

MHSou
01-11-2009, 19:49
لطفا حذف شود...:11:

meysad
01-11-2009, 20:12
این استادیوم سنتیاگو برنابئو رو با اون برنامه بتا که میشه ادیت کرد فیفا رو ازاد کردیم ولی چون تو بعضی از قسمتها مشکلی پیش میومد دوستان تو همین سایت گفتن فعلآ ازاد نکنید . اگر برنامه جدید برای باز کردن این استادیوم زیبا اومده راهنمایی کنید . ممنون

cescjoon
01-11-2009, 21:08
یعنی واقعا اینقدر براتون سخته یه عکس از چمن بازی بزارید.
از نسخه PC میخوام اگر از استادیوم آرسنال هم بزارید که چه بهتر
منتظرم بچه ها نا امیدم نکنید

Hirad HRD
01-11-2009, 21:58
این استادیوم سنتیاگو برنابئو رو با اون برنامه بتا که میشه ادیت کرد فیفا رو ازاد کردیم ولی چون تو بعضی از قسمتها مشکلی پیش میومد دوستان تو همین سایت گفتن فعلآ ازاد نکنید . اگر برنامه جدید برای باز کردن این استادیوم زیبا اومده راهنمایی کنید . ممنون
من با ایکی باکس لایو بازش کردم فکر کنم شما pc و میگین

mehdi_vsgh
01-11-2009, 23:19

بهتره كه فعلا نري ! من خودم تو كف borderlands هستم كه آنلاين بازي كنم !
فعلا نري بهتره ! بازي هاي ويو 4 هم اصلا بازي نكن !
یعنی جی؟؟
کسیو بن میکنن؟
من که الان داشتم بازی میکردم

Masoud King
02-11-2009, 07:32
یعنی جی؟؟
کسیو بن میکنن؟
من که الان داشتم بازی میکردم
این دوستان با Xbox 360 بازی میکنن و بازیهای این کنسول همگی تو ایران دزدی هستش و مایکروسافت هم مثه اینکه جدیدا داره خیلی سخت میگیره برای پیدا کردن همچین کاربرا که اگه بفهمه کنسول رو بن میکنه و دیگه نمیشه آنلاین با هاش بازی کرد!

D o l f i n
02-11-2009, 08:41
کسی از دوستان این bescene.cs رو میتونه واسه ما آپ کنه؟

pintoricio
02-11-2009, 12:59
میدونم!
ببین ، با این فایل اکسل میتونی تنظیمات دکمه ها رو عوض کنی! به چه شکل!!!! اول یه پیش درآمد میگم بعد میریم سراغ اصل مطلب (سراغ اینجوریه؟!!!)

اگر داخل پوشه سیو بازی بری ، یک فایلی هست به نام user داخل اون هم فایلی هست به نام devdata.dat اون رو باز میکنی (با Notepad )
اونجا کدهای گیم پد هاهست ؛ اسم گیم پد ها رو نوشته و زیرش کدهای دکمه ها و کارهاشون هست. فعلاً بهش دست نمیزنی و میبندیش.
فایل اکسل رو باز میکنی ، اولین قسمت اسم گیم پد هست که باید بری Control Panel و از قسمت game control اسم گیم پدت رو دقیقاً (با حروف بزرگ و کوچیک) داخل کادر اولی در فایل اکسل وارد میکنی.
بعد در قسمت پائین اگر آنالوگ داری باید همه گزینه ها رو 1 (yes) بزنی داخل کادرها فقط شماره.

بعد قسمتهای پائینی هم که مشخصه ، به سلیقه خودت پرشون میکنی.

بعد از اینکه همه گزینه هارو پر کردی ؛ میری به صفحه output ، اونجا یک سری کد رو میبینی که به صورت دسته بندی شده مثل اون فایل DevData هستن ؛ یکی یکی کپیشون میکنی داخل همون فایل devdata البته باید دقت کنی که به همون شکلی که داخل همون فایل هستن وارد کنی ؛ یعنی یکی رو که وارد کردی ، خط بعدی دومی رو... البته یه نکته هم هست اینه که سعی کن از آخر فایلdevdata این کدها رو داخل کنی و قبل از نوشته ENDOFFILE ...
موفق و پیروز باشی ؛ همیشه فیفایی باشی تا روزی برای PC هم بیاد ;)
سلام
من با اینا مشکل ندارم مشکلم اینه که آنالوگ سمت راستم وقتی تو سرعت مثلا میزنم به سمت راست به سمت بالا میره باید چی کار کنم؟:41:
با تشکر

khelane
02-11-2009, 19:05
سلام
من با اینا مشکل ندارم مشکلم اینه که آنالوگ سمت راستم وقتی تو سرعت مثلا میزنم به سمت راست به سمت بالا میره باید چی کار کنم؟:41:
با تشکر

چرا غمگینی در قسمت outpute چندتا برات نمونه گرفته (تو اکسل رو میگم ) دونه دونه اونارو کپی کن قبل از endfile من برای فیفا 09 اینجئری بود ولی نمونه دومی رو ریختم درست شد
موفق باشی

MHSou
02-11-2009, 19:11
سلام؛

اون دوست عزیزی که این فایل رو خواسته بودن...

دانلود از:

حجم: 20 کیلوبایت

Ali.Mirzaie
02-11-2009, 20:07
سلام؛

اون دوست عزیزی که این فایل رو خواسته بودن...

دانلود از:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحجم: 20 کیلوبایت

این به چه درد میخوره؟!

pedram_sad
03-11-2009, 17:20
خوب نسخه 360 بازی امروز بدستم رسید
که شمار 09 غول بود این یکی غول تر شده
gameplay بازی فوق العاده improvements داشته از هر جهت
و حس خیلی خوبی برای بازی به ادم میده

good work from EA

mehdi_vsgh
03-11-2009, 19:02
یه مشکل دارم
موقع بازی خیلی زمان پاسخگویی من پایینه...
مثلا دکمه پاس رو که میزنم چند لحظه ای طول میکشه تا پاس داده بشه و این خیلی اذیت کنندس...

کسی راهنمایی میتونه بکنه؟

*M!L4D*
03-11-2009, 19:42
یه مشکل دارم
موقع بازی خیلی زمان پاسخگویی من پایینه...
مثلا دکمه پاس رو که میزنم چند لحظه ای طول میکشه تا پاس داده بشه و این خیلی اذیت کنندس...

کسی راهنمایی میتونه بکنه؟

تو حالت آنلاین دیگه ؟
طبیــعیه ! من بهش عادت کردم

mehdi_vsgh
03-11-2009, 19:45
تو حالت آنلاین دیگه ؟
طبیــعیه ! من بهش عادت کردم
اره تو انلاین که خیلی اعصاب خورد کنه....

این خارجکیا راحت میان بازی میکنن ولی ما یه پاس میخوایم بدیم 6ساعت بعد پاس رو میده که کار از کار گذشته

pintoricio
03-11-2009, 21:08
چرا غمگینی در قسمت outpute چندتا برات نمونه گرفته (تو اکسل رو میگم ) دونه دونه اونارو کپی کن قبل از endfile من برای فیفا 09 اینجئری بود ولی نمونه دومی رو ریختم درست شد
موفق باشی
خیلی ممنون الان امتحان می کنم

sisa
03-11-2009, 23:07
سلام به همگی

دوستان من یه مشکل دارم که تو fifa09 هم بودش البته واسه ps3
قسمت manager اونجا وقتی تیمی رو انتخاب میکنم و چند تا بازیکن میخرم ، بعد از یه مدتی تو ترکیبم به جای چند تا از بازیکنها یه سری اعداد میاد و دیگه بازیکنی نیستش یعنی پستش قرمز میشه و از اون بازیکن خبری نیست و باید بزاری تو روزرو ، بهدشم سیو که میکنم موقع لود دستگاه هنگ میکنه و باید دستگاه رو خاموش روشن کنم

underworld
04-11-2009, 12:29
عذر میخوام:
این تاپیک چرا اینقدر بی بخاره؟!!

underali
04-11-2009, 15:23
عذر میخوام:
این تاپیک چرا اینقدر بی بخاره؟!!

به خاطر اینکه این فوتبال اینقدر مشکل نداره که دوستان بیان بشینند تو هر دقیقه 20 تا اسپم بدن مثل تاپیک PES که واسه هر چیز بی خودی یک پست می زارن اونجا شده چتروم انقدر آدم بی کار توی اون تاپیک هست که یک چیز الکی بنویسی صدتا چرت برات مینویسند

sisa
04-11-2009, 17:07
کسی نمیتونه کمکم کنه ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

Zhangooler
04-11-2009, 20:01
سلام به همگی

دوستان من یه مشکل دارم که تو fifa09 هم بودش البته واسه ps3
قسمت manager اونجا وقتی تیمی رو انتخاب میکنم و چند تا بازیکن میخرم ، بعد از یه مدتی تو ترکیبم به جای چند تا از بازیکنها یه سری اعداد میاد و دیگه بازیکنی نیستش یعنی پستش قرمز میشه و از اون بازیکن خبری نیست و باید بزاری تو روزرو ، بهدشم سیو که میکنم موقع لود دستگاه هنگ میکنه و باید دستگاه رو خاموش روشن کنم
شما باید بری توی قسمت Formation یا Squad و در اونجا بازیکنای خریداری شدتونو در ترکیب قرار بدین.بعضی اوقات هم شما باید قراردادشون رو تمدید کنین و پول بهشون بدین تا دوباره تو ترکیب بیان!
مثلا من برای بارسلونا ، ریو فردیناند رو خریدم و بعد از یه 5 روز مجبور به تمدید قراردادش شدم!!!با پول بیشتر راضی تر میشن.انگار یه جورایی میفهمن .ولی توی pes اینجوری نیست.
یا حق
سپهر

sardansar
04-11-2009, 22:14

بنظر شما این افساید شده یا نه
داور که نگرفت

شرمنده ولی خودم خیلی قبولش دارم

sardansar
04-11-2009, 22:31

[

این داستان خیلی ادامه دارد
دوستان فیلمهای بازی رو به کجا آپلود کنم
فیلم هم دارم
چون همه سوتی ها در عکس خلاصه نمیشود

-------
دوست عزیز لطفا عکس های بزرگ رو ریسایز کنید و یا بصورت لینک قرار بدید تا لود صفحات با تاخیر همراه نشه!
ممنون
Sam Fisher 10

pcforlife
05-11-2009, 00:00
آقا یه سوال...
چطوری میشه تک به تک ها رو تو Fifa10 نسخه پی‏سی راحت گل کرد... منظورم اینه که باید چه دکمه هایی رو بگیرم یا کی دسته بدم؟... من سطح درجه سختی (گل نخوردن) درواز‏ه‏بان رو کاملا بالا بردم و واسه همین مجبورم بیشتر تک به تک ها رو چیپ بزنم... ولی کامپیوتر راحت تک به تک ها رو بدون اینکه چیپ بزنه گل میکنه...
یاعلی

Layken
05-11-2009, 00:42
آقا یه سوال...
چطوری میشه تک به تک ها رو تو Fifa10 نسخه پی‏سی راحت گل کرد... منظورم اینه که باید چه دکمه هایی رو بگیرم یا کی دسته بدم؟... من سطح درجه سختی (گل نخوردن) درواز‏ه‏بان رو کاملا بالا بردم و واسه همین مجبورم بیشتر تک به تک ها رو چیپ بزنم... ولی کامپیوتر راحت تک به تک ها رو بدون اینکه چیپ بزنه گل میکنه...
یاعلی
سعی کن بیشتر مواقع به صورت مایل به طرف دروازه حریف باشی ..
موقع تک به تک صد درصد هم که مستقیم هستی درست لحظه ای که می خوای شوت رو بزنی باید کمی
بپیچونی به طرف پای مستقیم بازیکنت راست پا یا چپ پا بودنشو میگم ...اون موقع گل هستش.
هنگام شوت کردن هم همون لحظه که شوتیدی...جهتو کاملا مخالف بگیر.

sisa
05-11-2009, 01:05
شما باید بری توی قسمت Formation یا Squad و در اونجا بازیکنای خریداری شدتونو در ترکیب قرار بدین.بعضی اوقات هم شما باید قراردادشون رو تمدید کنین و پول بهشون بدین تا دوباره تو ترکیب بیان!
مثلا من برای بارسلونا ، ریو فردیناند رو خریدم و بعد از یه 5 روز مجبور به تمدید قراردادش شدم!!!با پول بیشتر راضی تر میشن.انگار یه جورایی میفهمن .ولی توی pes اینجوری نیست.
یا حق
سپهر

مرسی از کمکت ولی بازی دیگه لود نمیشه
گیر میکنه
حتی بازیکنهایی هم که نخریدم بعضیاشون یهو ناپدید میشن

نه این که برن تو باشگاه دیگه یکدفعه ای به جای اسمشون یه سری اعداد نا مربوط میاد دیگه هم قابل بازی دادن نیستن عجیبه

و فقط هم گیرش تو manager هستش که بعد از هفته یا فصل گیر میکنه و دیگه لود نمیشه

Spaniuly
05-11-2009, 14:27
بالاخره رینالدوی عزیز نسخه آلفا و نهایی برنامه جامع کریشن مستر 10 رو ارائه کرد و شما می تونید از لینک زیر مستقیم این نرم افزار رو دانلود و استفاده کنید.

حجم فایل 10.33 مگابایت

pcforlife
05-11-2009, 16:22
آقا یه سوال تکراری می پرسم، ترو خدا شاکی نشید!!!:19::11:
من هر کار نمی تونم از طریق خود بازی EA account بسازم...:37:
از طریق اینترنت و سایت EA هم رفتم نشد...:37:
از طریق استارت منو و فولدر بازی هم رفتم نشد!!:37:
چقدر سخته ADSL داشته باش، نتونی آنلاین بازی کنی!!!:37::19:
یه سوال دیگه هم دارم...
کسی راجع به کارکرد برنامه GameRanger چیزی میدونه؟؟؟؟
یاعلی:11:

underali
05-11-2009, 23:40
آقا یه سوال تکراری می پرسم، ترو خدا شاکی نشید!!!:19::11:
من هر کار نمی تونم از طریق خود بازی EA account بسازم...:37:
از طریق اینترنت و سایت EA هم رفتم نشد...:37:
از طریق استارت منو و فولدر بازی هم رفتم نشد!!:37:
چقدر سخته ADSL داشته باش، نتونی آنلاین بازی کنی!!!:37::19:
یه سوال دیگه هم دارم...
کسی راجع به کارکرد برنامه GameRanger چیزی میدونه؟؟؟؟
یاعلی:11:

دوست عزیز یک پیام خصوصی می دم که حاوی یوزر و پسورد خودم هست بهت میدم برو حال کن

RezaTayebiJ
05-11-2009, 23:52

منم می خوام فیفا ۱۰ آنلاین بازی کنم.:19:
از سال ۹۴ که فیفا اومد تا حالا همش با کامپیوتر بازی کردم. دیگه خسته شدم.
البته فیفا ۹۹ و چند نسخه ی دیگه می ذاشتن از طریق مودم با دوستات بازی کنی. اما نامردا برش داشتن. :45:
منم یوزر نیم و پسورد می خوام... :37:

pcforlife
06-11-2009, 12:56
دوست عزیز
واقعا مرسی...:11:
تونستم با یوزر پسورد شما وارد بخش Online Game Mode بشم.... ولی نتونستم بازی کنم... چون هی پیغام Downloading Rosters میومد و بعد از یه مدتی از بخش انتخاب تیم میومد بیرون... آخرم نفهمیدم منظور این ارور چیه...:41:
ضمنا هنوز هم نتونستم واسه خودم EA account بسازم... از خود بازی که اصلا نمیشه... ولی از اینترنت صفحه مربوط به ساخت اکانت EA یه بار نزدیک بود لود بشه ولی نشد...دیگه هر کاری میکنم لود نمیشه... اینم لینک مربوطه...:41:

یه چیزی... این جریان آنلاین بازی نکردن من، به کرک razor ربط نداره؟؟
بازم ممنون...:11:
یاعلی

mehdi_vsgh
06-11-2009, 14:06
باید یه کم صبر کنی دانلود اون فایل یه مقداری طول میشکه
من سرعت دانلود 60 هست و دانلود اون فایل تقریبا 5-6 دقیقه ای طول کشید....

Spaniuly
06-11-2009, 14:53
رینالدو دیگه امسال ترکونده واقعا... برای منیجر مود هم کریشن مستر ساخته می تونید این برنامه رو از لینک زیر مستقیم دریافت کنید.

حجم فایل : 2.69
سازنده : Rinaldo

pcforlife
06-11-2009, 15:31
باید یه کم صبر کنی دانلود اون فایل یه مقداری طول میشکه
من سرعت دانلود 60 هست و دانلود اون فایل تقریبا 5-6 دقیقه ای طول کشید....
آقا خوش به حالت... من سه برابر همون 5-6 دقیقه رو منتظر شدم نشد که نشد... گاهی اوقات بعد از یکی دو دقیقه و گاهی بعد هفت هشت ده دقیقه یه ارور میومد که: The Game no longe availabe هفتاد هشتاد گیگم سر همین دانلود کردنه رفته...
راستی کسی به لینکی که تو آخرین پست صفحه قبل گذاشته بودم رفت چکش کنه؟؟

*M!L4D*
06-11-2009, 17:36
این جریان آنلاین بازی نکردن من، به کرک razor ربط نداره؟؟

نه ... من به راحـــتی بازی می کنم باهاش !

mehdi_vsgh
07-11-2009, 08:19
آقا خوش به حالت... من سه برابر همون 5-6 دقیقه رو منتظر شدم نشد که نشد... گاهی اوقات بعد از یکی دو دقیقه و گاهی بعد هفت هشت ده دقیقه یه ارور میومد که: The Game no longe availabe هفتاد هشتاد گیگم سر همین دانلود کردنه رفته...
راستی کسی به لینکی که تو آخرین پست صفحه قبل گذاشته بودم رفت چکش کنه؟؟
70-80GB?? یا مگابایات؟؟:دی

اون پیغامی که اومد ینی اینکه فعلا کسی برای بازی کردن وجود نداره.....برای منم میاد....مهم نیست

باید چندین بار سعی کنی تا بالاخره یه نفر آماده باشه در اون لحظه برای بازی کردن
(شبها و اوایل صبح بهترین زمان هست)

pcforlife
07-11-2009, 11:50
70-80GB?? یا مگابایات؟؟:دی
آقا اصلا کیلو بایت!!!:31::46:
مرسی از راهنماییت! اگه شد فردا صبح یه تستی میزنم...
راستی کسی این لینک ما رو چک کرد؟ واسه ساختنه اکانت EA هستش!

من این لینک و از خود سایت easports.com در آوردم یعنی همون گزینه رجسترش هست، ولی باز نمیشه صفحش...:41:

mehdi_vsgh
07-11-2009, 13:45

من این لینک و از خود سایت easports.com در آوردم یعنی همون گزینه رجسترش هست، ولی باز نمیشه صفحش...:41:
خیلی راحت باز شد

Mahdi_591
08-11-2009, 10:18
به نام خدا
سلام به همه

علی آقا اولا تشکر بعد من رفتم وبلاگتم دیدم خیلی عالی بود

فقط چند نکته MKII تو لیست به کدام mk علاقه دارید ندیدم چون بهش خیلی علاقه دارم
یعد تو قسمت کدها بابا فارسی کن می دونم سخته اگه انگلیست خوبه فارسی بگو طرف چکار کنه
چون بعضی هاش خیلی هم زبان بلد نباشی می شه خوند ولی بعضی هاش حتما باید طرف بدون باید چکار کنه
مثل من که کلی چیت و کد و رمز دارم اون وقت تو mk3 سر انیمالیتی مونده بودم بعد تو برام نوشتی چکار کنم من هم دستم اومد
واما تو قسمت فیلم ها بدون mk1 و Annihilati فیلم های mk هستند اون سومی جز سریال های mk هست
من اولی ودومی دارم با زیرنویس فارسی اون سریال هارو هم لینک هاش دارم اونی که تو گذاشتی فکر کنم قسمت آخرش
البته من زیر نویس سریال هاشو ندارم ولی لینک دانلودشونو دارم با زیرنویس اون دوتا می زارم اگه خواستی دانلود کن ولی خیلی
وقت پیش دیدم بعضی سایت ها dvd شو با زیرنویس فارس برا فروش گذاشته بودن ولی من لینک های دانلودش پیدا کردم
یکی دوتا شو از 22 قسمت گرفتم اصلا به دلم نچسبید چون مثل اون آخری نا جوری زیاد داشت بی خیل شدم
یه مسئله دیگه رفتم تو قسمت مبدل ها برای ps2 یکیشو خواستم دانلود کنم سایتش مثل بعضی از این رپیدشرها نمی داد
لینک نداد یا من بلد نیستم اگه تونستی یه جای خوب لینک بزار مبدل برای ps3 و xbox360 قرار بده

یه چیز دیگه mksm برای ps2 با مبدل نمی یاری کس هست تو کامپیوتر با مبدل بازی کرده باشه

آقاخلاصه سرتو درد نیارو کلا عالی بود

سایت پراز میدل و بازیاشون

فیلم و زیرنویس

این هم MK4

Mortal Kombat 4

Easy Win:
If you like to win the arcade mode very simply just
do the follwing get the cheat menu from the practice
mode then turn on everything and go to arcade mode
then select the character of your choice select any
level then win against the first opponent then that
level will be completed.

View biographies:
Enter "Kombat Theatre" mode, highlight the desired character,
and press [Block].

FATALITY MADE EASY:
Fatalities are hard to do. Here's how to make it VERY VERY easy.

1] Go to Practice. Highlight 'Difficulty' (DO NOT press enter or
any thing, just highlight so that the box-cursor is on it.)

2] Press and hold Block + LK for 10 seconds (Using the 1st
player's control). A cheat menu will appear.

3] IMPORTANT: Turn ON Fatality I OR Fatality II OR Level
Fatality, keeping the rest off.
Fatality I is if you want to do the 1st Fatality of any player.
Fatality II is if you want to do the 2nd fatality of any player.
HOWEVER Level Fatality is only possible in the Backround/Theater
of the player with which you are playing. If you turn all three
fatalities on then 'Fatality I' will work. If you turn 'Endings'
on then the game will complete after defeating only one person.

4] Exit the cheat menu and play as you normally would.
5] When 'Finish Him' comes just press Down + HP.
69 Cool, Huh?

Cheat:
Comman fatality for all charaters including
fatality 1 & fatality 2 = UDU+LK+HP
KEEP HOLDING DOWN AFTER PRESSING UDU

this is ruchit again.
to make fatalities in the end,you have to press so
many complecated keys which is almost impossible to
do.so now to make fatalities just press 'down+HP'that's
it & your on...
for that you must have activated cheats from the cheat menu.

All players of Mortal Kombat 4 are now enough able to
kill their opponenet with fatalities..In this game each
player has its' own fatalities that can be activataed
from the cheat menu. But you can use the fatalities of an
individual player through which you are playing.
But this cheat will help you to kill your opponenet
with its' fatality.That means you can use not only your
fatalities but also your opponenets fatalities.
Here you are.....

(1)first of all get the cheat menu from the 'Practis' mode.
(2)Then turn on the 'FATALIES II OFF'->->->'FATALITIES II ON'.
(3)Now come back to the main menu & go for the 'ARCADE' mode.
(4)Then bring the indicator(that red square) on "Quan Chi"
(5)Now be careful.press these keys in the given order...

(I).start+LP.
(II).start+HP.
(III).start+HK.
(IV).start+LK.

(6)Then press 'RUN' to select the charactor.
(7)Now select the third stage & start the game.
(8)and at the end apply the fatalities when the game
says "FINISH HIM".
(9)you will be surprised....

PS
:this cheat can only be applied to 'Quan Chi'.
:after apllying the cheat you will not be able to run
the fatalities of 'Quan Chi'
:Please call me on the above phone no. or mail me at above
address to give the rerviews.
:Don't hesitate to send any suitable changes.all the
request will be given importance and as well as be respeced also...

To get cheat menu:
Go to Practice Mode and on Difficulty press
BLOCK+LOW KICK 10 Seconds.Then a sound will play.
Then press again BLOCK+LOW KICK and the cheat menu
will highlight.In the Cheat Menu will be ENDING,
FATALITY I, FATALITY II, STAGE FATALITY

Enter one of the following codes.
111-111 Random free weapon
555-555 Many free weapons
222-222 Start with random weapon
100-100 Disable throws
010-010 Disable maximum damage
110-110 Disable throws and max damage
444-444 Start with weapons drawn
666-666 Turn off music
050-050 Exploding looser
123-123 One hit win
060-060 No rain on Wind World
020-020 Red rain on Wind World
002-002 Players don't drop weapons
012-012 Noob Saibot Mode - must beat the game with Reiko first
001-001 Unlimited Run
321-321 Big head mode

Stage Select
011-011 Goro's Lair
022-022 The Well
033-033 Elder Gods
044-044 The Tomb
055-055 Wind World
066-066 Reptile's Lair
101-101 Shaolin Temple
202-202 Living Forest
303-303 The Prison
313-313 Ice Pit

Alternate costumes:
Press Start and any action button to rotate the select screen
pictures two times to enable each character's second costume,
except for Sonya and Tanya. The select screen pictures must be
rotated three times for those characters.

Fight as Goro:
Successfully complete the game with Shinnok. Enter the character
selection screen, choose the HIDDEN icon using RUN, and keep
holding it, then press UP, UP, UP , LEFT to highlight Shinnok's
icon, and press BLOCK while still holding RUN.

Fight as Noob Saibot:
Successfully complete the game with Reiko. Enter the 012 012 Kombat
code in versus mode. Exit this match and enter the character
selection screen, choose the HIDDEN icon using RUN, and keep holding
it, then press UP, UP, LEFT to highlight Reiko's icon, and press
BLOCK while still holding RUN.

Noob Saibot fatality:
Press pressed Down, Forward, High Punch when close to your
opponent at the "Finish him!" screen. Noob Saibot will grab
the opponent's arms, then kicks them in the torso.
Their body will fall apart into several pieces and the head
will stay in the air for a short time spinning around before
dropping to the ground.

Single player stage select:
Enter the "Practice" menu and select the stage that appears prior
to the desired stage that you wish to start at. Start a practice
mode match, then immediately quit. Start a single player game to
begin at the desired stage.

من یکی برات ساختم برات فرستادم

برای ساخت اکانت اینجا برید خیلی راحت براتون میسازه

pcforlife
08-11-2009, 22:07
من یکی برات ساختم برات فرستادم
عزیز بی نهایت ممنون مرسی...

برای ساخت اکانت اینجا برید خیلی راحت براتون میسازه

آقایی به لینکت سر زدم زده بود System Error!
بازم ممنون.:11:
یاعلی

Masoud King
08-11-2009, 23:37
پچ برای بهتر شدن جنس مو ها!

این پچ بیش از 600 بافت موی بازکنان رو عوض میکنه و اونا رو واقعی تر میکنه!
در عکس زیر تفاوتی که این پچ ایجاد میکنه رو می تونید ببینید:

دانلود با حجم 52 مگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

4039
09-11-2009, 01:36
من امشب 10-15 صفحه اخیر این تاپیکو خوندم . متاسفانه حتی یک جمله از کسی ندیدم که با استدلال و بصورت تخصصی بگه من به این دلیل میگم که مثلا گیم پلی این بازی بر اون یکی برتری داره . همه فقط میگن این بازی از اون یکی بهتره و یا مثلا این بازی شبیه سازه و اون یکی آرکید و ......
چقدر خوب بود هیچ کسی به خودش اجازه نمیداد که صرفا , فقط ادعایی بکنه و ای کاش دوستان دلایل منطقی خودشونو هم ارائه میدادن تا همه از صحبت هم استفاده کنیم . حقیقتا من که امشب توی تمام صحبت های دوستان هیچ مطلب فنی و به درد بخوری پیدا نکردم . به جای این حرفها به نظرتون بهتر نیست که مثلا بیایم یک بخش از گیم پلی بازیو بصورت دقیق زیر ذره بین ببریم بعنوان نمونه AI بازی و یا قسمتهای دیگه گیم پلی و یا اصلا بقیه بخش های بازی و بعد این دو تا رو با هم مقایسه کنیم .
من منتظر جواب دوستان هستم .

Masoud King
09-11-2009, 11:26
من امشب 10-15 صفحه اخیر این تاپیکو خوندم . متاسفانه حتی یک جمله از کسی ندیدم که با استدلال و بصورت تخصصی بگه من به این دلیل میگم که مثلا گیم پلی این بازی بر اون یکی برتری داره . همه فقط میگن این بازی از اون یکی بهتره و یا مثلا این بازی شبیه سازه و اون یکی آرکید و ......
چقدر خوب بود هیچ کسی به خودش اجازه نمیداد که صرفا , فقط ادعایی بکنه و ای کاش دوستان دلایل منطقی خودشونو هم ارائه میدادن تا همه از صحبت هم استفاده کنیم . حقیقتا من که امشب توی تمام صحبت های دوستان هیچ مطلب فنی و به درد بخوری پیدا نکردم . به جای این حرفها به نظرتون بهتر نیست که مثلا بیایم یک بخش از گیم پلی بازیو بصورت دقیق زیر ذره بین ببریم بعنوان نمونه AI بازی و یا قسمتهای دیگه گیم پلی و یا اصلا بقیه بخش های بازی و بعد این دو تا رو با هم مقایسه کنیم .
هنوز بحث زدن تاپیک مقایسه این دو بازی به قوت خودش پا بر جا هستش!
تاپیک هم کاملا از طرف مدیرا موافقت شده بود و منم بهت گفتم ولی دیدم جوابی چیزی ندادی منم دنبالش نگرفتم!
هنوز هم حاضرم که اون تاپیک ایجاد بشه و این دو بازی با کمک دوستان کاملا بررسی بشن!
نظر؟

Shahab_H
09-11-2009, 12:41
من رو 2GB دارم و CPU دو هسته ای intel dual 1.8 کارت گرافیکم رو هم نمی دونم
روش چه جوری اجرا میشه؟

MHSou
09-11-2009, 13:57

سلام؛

ببخشید ما تا حالا بیش از 10 دفعه این کارو کردیم.

:13:

Shahab_H
09-11-2009, 15:04
اصلا فایده ی مقایسه چیه؟ هر کسی 1 سلیقه ای داره و 1 بازی رو بیشتر از 1 بازی دیگه می پسنده. جایی که بحث سلیقه مطرحه به نظرم مقایسه خیلی درست نمیاد.

4039
09-11-2009, 15:53
هنوز بحث زدن تاپیک مقایسه این دو بازی به قوت خودش پا بر جا هستش!
تاپیک هم کاملا از طرف مدیرا موافقت شده بود و منم بهت گفتم ولی دیدم جوابی چیزی ندادی منم دنبالش نگرفتم!
هنوز هم حاضرم که اون تاپیک ایجاد بشه و این دو بازی با کمک دوستان کاملا بررسی بشن!
نظر؟

خب مسعود جان همین کار رو میکنیم من قبل از هر چیزی بگم فقط به این دلیل وارد این بحث میشم که واقعیتهای موجود در این دو بازی برای همه مشخص بشه و من هم چیزهای جدیدی از بقیه دوستان یاد بگیرم . این مساله رو هم عنوان کنم که من هیچ گونه تعصبی نسبت به این دو بازی ندارم و صراحتا و بدون هیچگونه نگرانی , ترس و یا تعارفی با دوستان خوبم توی تاپیک فیفا و یا تاپیک pes نظراتمو اعلام میکنم امروز دوشنبه هستش آخر هفته چطوره که این بحثو کلید بزنیم ؟ شما هم حتما تا اون موقع نسخه 2010 ساکر رو تهیه کن تا بتونیم یک بحث مفید درمورد بررسی این دو بازی داشته باشیم اگر هم خواستی قبل از ایجاد تاپیک یک روز توی یک کلوپ قرار بزاریم تا از نزدیک صحبتهایی درمورد این دو تا بازی و از روی مانیتور داشته باشیم ( فکر میکنم این کار میتونه خیلی مفید باشه ) .

سلام؛

ببخشید ما تا حالا بیش از 10 دفعه این کارو کردیم.

:13:
سلام دوست عزیز
میشه آدرس بحثهاتون رو هم به من بدید ؟

اصلا فایده ی مقایسه چیه؟ هر کسی 1 سلیقه ای داره و 1 بازی رو بیشتر از 1 بازی دیگه می پسنده. جایی که بحث سلیقه مطرحه به نظرم مقایسه خیلی درست نمیاد.

حرف شما درسته اما این مساله همه جا صدق نمیکنه حداقلش اینه که امتحان این کار مجانیه . شاید بشه به نتایجی رسید اصلا میدونید هدف ما از اینکار چیه هدف اینه که بیشتر با واقعیتهایی که توی این دو تا بازی وجود داره آشنا بشیم . من تا همین یک ساله پیش فقط برای سرگرمی بازی میکردم اما توی این یک سال ساعات بسیار زیادی از عمرمو روی اطلاعات مرتبط با بازی کامپیوتری فوتبال صرف کردم و متوجه چیزهایی شدم که قبلا اصلا هیچ توجهی بهشون نداشتم .
من واقعا وقتی میبینم گیمرهای خارجی چه بحثهای تخصصی خوبی در مورد این دو بازی میکنن و با دلیل و بصورت تخصصی نقاط ضعف و قوت این دو بازیو مطرح میکنن خیلی ناراحت میشم که چرا توی کشور خودمون بحثها اینقدر غیر منطقیه و طرفداریها صرفا جنبه تعصبی داره تا اینکه با شناخت باشه .

Spaniuly
09-11-2009, 20:47
حسین جان یه پارتنر پیدا کن باهاش فیفا بازی کن خواهی دید اگه پارتنرت هم فیفا خور اصل باشه نمی تونه از قبل خودش رو برنده بازی بدونه در واقع تکنولوژی توی فیفا به کار رفته که درست عین دنیای واقعی فوتبال نتیجه بازی مقابل هم رو نمیشه از قبل فهمید حتی اگه یکی از طرفین فیفا باز اصیل باشه و تو برای اولین بار باشه که فیفا بازی می کنی توی فیفا آبجکت ها فوق اعاده طبیعی هستند شاید منظورم گرافیکی بودن نیست طبیعی یعنی واقعا حس می کنی بازیکنی که داری حرکت می کنی جدا جون داره وای PES خیلی حالت روباتیکی داره و کاملا مشخصه که بازیکنت یه ابجکت بازی کامپیوتری هست که اختیارش تمام کمال دستته

Ali.Mirzaie
09-11-2009, 21:40
حسین جان یه پارتنر پیدا کن باهاش فیفا بازی کن خواهی دید اگه پارتنرت هم فیفا خور اصل باشه نمی تونه از قبل خودش رو برنده بازی بدونه در واقع تکنولوژی توی فیفا به کار رفته که درست عین دنیای واقعی فوتبال نتیجه بازی مقابل هم رو نمیشه از قبل فهمید حتی اگه یکی از طرفین فیفا باز اصیل باشه و تو برای اولین بار باشه که فیفا بازی می کنی توی فیفا آبجکت ها فوق اعاده طبیعی هستند شاید منظورم گرافیکی بودن نیست طبیعی یعنی واقعا حس می کنی بازیکنی که داری حرکت می کنی جدا جون داره وای PES خیلی حالت روباتیکی داره و کاملا مشخصه که بازیکنت یه ابجکت بازی کامپیوتری هست که اختیارش تمام کمال دستته

دقیقاً درست میگی ... آفرین .
چون من خودم خدای فیفا هستم و توی مسابقات ایرفو هم شرکت کردم و بین 850 نفر به 32 نفر هم رسیدم.
منتهی همین هفته پیش بود پسر داییم که شاید کلاً 4 5 دست بازی کرده بود اومد 3 تا بهم زد و رفت منم 1 دونه از گلها رو جبران کردم.
توی فیفا اگه واقعاً از فوتبال و تاکتیک سرت بشه و بتونی از توانایی بازیکن ها توی مناطقی از زمین که به درد بخورن استفاده کنی میتونی نتیجه بگیری ، و این خصوصیت فیفا هر سال بهتر میشه ؛ البته من این رو هم اضافه کنم به نظر من نسخه کارنت فیفا10 واقعاً یک افتضاح کامل بود ... وحشتناک:41:

*M!L4D*
09-11-2009, 21:52
PES یه بازی در حد بچه بازی هست ! خیلی فانتزی و بی احساس ! شوت های عجیب ! حرکات نا ملایــم!
اما فیــفا شبیه سازی زیـبا از فوتبال واقعی هست ! جوری که شما اگه پشت X360 بشینی فرق فاحشی بین این بازی و فوتبال واقعی نمی بینی ! دیگه با Natal چی میشه :دی

4039
09-11-2009, 22:33

آرمین جان من دقیقا متوجه منظورت نشدم اما اگه میخوای بگی توی فیفا آزاد عمل زیادی وجود داره کاملا با شما موافقم , شاید بشه گفت برجسته ترین نقطه قوت گیم پلی فیفا همین مسالست و من همیشه در حسرت این ویژگی مهم در pes بودم متاسفانه چنین چیزی توی pes بشدت ضعیف کار شده کارگردان خوش ذوق فیفا این ویژگی مهمو با انیمیشن های متنوع و طبیعی بازی ترکیب کرده که ماحصل اون موجب شناور شدن جریان کلی بازی و نرم شدن حرکات بازیکنان شده توی فیفا 9 در این زمینه واقعا عالی کار شده بود من هنوز فیفا 10 رو زیاد بازی نکردم تا قالب کلیش دستم بیاد سعی میکنم طی چند روز آینده حداقل 10-15 ساعتی فیفا 10 رو بازی کنم تا تمام جزئیاتش دستم بیاد .به امید خدا آخر هفته تمام جزئیات گیم پلی نسخه 10 رو زیر ذره بین میبرم .

Masoud King
09-11-2009, 23:17
به نظرم بهتره بحث بین PES و FIFA اینجا انجام نشه, چون ممکنه باز مثه سابق به حاشیه بره و اصلا نتیجه نداشته باشه!
من تا آخر هفته یه گروه تشکیل میدم واسه مقایسه بین این دو بازی و دوستان رو دعوت می کنم تا اونجا تبادل نظر کنیم و بعد نتیجه هر مبحثی که در گروه مطرح شده رو در تاپیک مخصوص FIFA Vs PES قرار می گیره!
اسم گروه هم FIFA Vs PES خواهد بود!
نظرتون چیه؟

4039
10-11-2009, 11:20
به نظرم بهتره بحث بین PES و FIFA اینجا انجام نشه, چون ممکنه باز مثه سابق به حاشیه بره و اصلا نتیجه نداشته باشه!
من تا آخر هفته یه گروه تشکیل میدم واسه مقایسه بین این دو بازی و دوستان رو دعوت می کنم تا اونجا تبادل نظر کنیم و بعد نتیجه هر مبحثی که در گروه مطرح شده رو در تاپیک مخصوص FIFA Vs PES قرار می گیره!
نظرتون چیه؟

مسعود جان فکر خوبیه اما به هیچ وجه نباید بحث ما به کل کل تبدیل بشه در غیر اینصورت این بحث هیچ ارزشی نخواهد داشت چون موجب ناراحتی یک عده میشه و باز هم تاکید میکنم که این مساله هیچ ارزشی نخواهد داشت هدف ما بیان واقعیتهای موجود در این دو بازیه و خدای نکرده دادگاه نمیخوایم تشکیل بدیم .
فکر میکنم بد نباشه بحثمون رو از موضوع simulation شروع کنیم و اینکه آیا باید بازیها به سمت شبیه سازی صرف حرکت کنند ؟ آیا کمی جنبه فانتزی بودن هم لازمه ؟ هدف شرکتهای سازنده بازیه دراین باره چیه ؟ و مواردی از این دست ...

Elendil1
10-11-2009, 16:38
نظرتون چیه؟

خوبه ، ولی قوانین باید در حد تیم ملی شدید باشه :دی

مسعود جان فکر خوبیه اما به هیچ وجه نباید بحث ما به کل کل تبدیل بشه در غیر اینصورت این بحث هیچ ارزشی نخواهد داشت چون موجب ناراحتی یک عده میشه و باز هم تاکید میکنم که این مساله هیچ ارزشی نخواهد داشت هدف ما بیان واقعیتهای موجود در این دو بازیه و خدای نکرده دادگاه نمیخوایم تشکیل بدیم .
فکر میکنم بد نباشه بحثمون رو از موضوع simulation شروع کنیم و اینکه آیا باید بازیها به سمت شبیه سازی صرف حرکت کنند ؟ آیا کمی جنبه فانتزی بودن هم لازمه ؟ هدف شرکتهای سازنده بازیه دراین باره چیه ؟ و مواردی از این دست ...

و این نکته هم حتمآ رعایت بشه که فقط و فقط درباره ی نسخه های نکست این دو بازی بحث بشه !
البته بهتره با این شروع نشه ! :دی چون اولین دعوایی که راه میفته بین من و شماست :دی چون این پرسش عملآ سلیقه ای هستش

khelane
10-11-2009, 18:20
دوستان من فردا یا پس فردا میرم یه هارد 500 گیگ سیگیت میخرم و میتونم بازی رو نصب کنم ولی برای بازی پچ درست و حسابی اومده؟
خیلی وقته نمیام تو پی سی ورلد
ممنون از تمام دوستان که در اینجا به دوستان کمک میکنند

Shahab_H
10-11-2009, 19:24
خب مسعود جان همین کار رو میکنیم من قبل از هر چیزی بگم فقط به این دلیل وارد این بحث میشم که واقعیتهای موجود در این دو بازی برای همه مشخص بشه و من هم چیزهای جدیدی از بقیه دوستان یاد بگیرم . این مساله رو هم عنوان کنم که من هیچ گونه تعصبی نسبت به این دو بازی ندارم و صراحتا و بدون هیچگونه نگرانی , ترس و یا تعارفی با دوستان خوبم توی تاپیک فیفا و یا تاپیک pes نظراتمو اعلام میکنم امروز دوشنبه هستش آخر هفته چطوره که این بحثو کلید بزنیم ؟ شما هم حتما تا اون موقع نسخه 2010 ساکر رو تهیه کن تا بتونیم یک بحث مفید درمورد بررسی این دو بازی داشته باشیم اگر هم خواستی قبل از ایجاد تاپیک یک روز توی یک کلوپ قرار بزاریم تا از نزدیک صحبتهایی درمورد این دو تا بازی و از روی مانیتور داشته باشیم ( فکر میکنم این کار میتونه خیلی مفید باشه ) .

سلام دوست عزیز
میشه آدرس بحثهاتون رو هم به من بدید ؟

حرف شما درسته اما این مساله همه جا صدق نمیکنه حداقلش اینه که امتحان این کار مجانیه . شاید بشه به نتایجی رسید اصلا میدونید هدف ما از اینکار چیه هدف اینه که بیشتر با واقعیتهایی که توی این دو تا بازی وجود داره آشنا بشیم . من تا همین یک ساله پیش فقط برای سرگرمی بازی میکردم اما توی این یک سال ساعات بسیار زیادی از عمرمو روی اطلاعات مرتبط با بازی کامپیوتری فوتبال صرف کردم و متوجه چیزهایی شدم که قبلا اصلا هیچ توجهی بهشون نداشتم .
من واقعا وقتی میبینم گیمرهای خارجی چه بحثهای تخصصی خوبی در مورد این دو بازی میکنن و با دلیل و بصورت تخصصی نقاط ضعف و قوت این دو بازیو مطرح میکنن خیلی ناراحت میشم که چرا توی کشور خودمون بحثها اینقدر غیر منطقیه و طرفداریها صرفا جنبه تعصبی داره تا اینکه با شناخت باشه .

بله ولی حرف شما جایی درسته که همه کاملا احترام به نظرات هم رو رعایت می کنن نه جایی که ساده ترین چیزا تبدیل به کل کل میشه و خیلی راحت همه به هم توهین می کنن. این فرهنگ در جامعه ی ما وجود نداره!

OldtRaffoRd_ArAsh
10-11-2009, 22:25
لطفا پچ فیفا رو بزارین...

*M!L4D*
12-11-2009, 13:52
لطفا پچ فیفا رو بزارین...

اگــه تو 10 -20 صفحه ی قبل یه دور کوتــاه بزنید پچ برای این بازی پر هست !

pcforlife
12-11-2009, 19:26
آقا یه سوال...
برای نسخه پی سی فیفا10 میشه دو تا کلید رو واسه یک حرکت تنظیم کرد؟ منظورم اینه که برای مثال هم بشه با A تکل زد و هم بشه با R؟ (من با کیبورد بازی میکنم)
ببخشید اگه سوالم یه خورده چرت بود...:11:
یاعلی

Spaniuly
12-11-2009, 19:44
آقا یه سوال...
برای نسخه پی سی فیفا10 میشه دو تا کلید رو واسه یک حرکت تنظیم کرد؟ منظورم اینه که برای مثال هم بشه با A تکل زد و هم بشه با R؟ (من با کیبورد بازی میکنم)
ببخشید اگه سوالم یه خورده چرت بود...:11:
یاعلی

سوال شما به هیچ عنوان چرت نبود دوست عزیز

ما دو نوع نگاشت کلید داریم توی بازی ها معمولا توی بازی های اول شخص نگاشت دکمه ها از تابع یک به یک پیروی نمی کنه و حتی پوشا هم می تونه نباشه. به طور مثال کاری که شما گفتید رو می تونید توی بازی های اول شخص انجام بدید یعنی برای Melee Atack دو تا کلید اختصاص بدید
ولی سیستم اینپوت فیفا از تابع یک به یک و پوشا پیروی می کنه و شما نمی تونید برای یک دکمه 2 عمل یا برعکس برای یک عمل دو دکمه مجزا اختصاص بدید یعنی این که باید نگاشت شما پیرو یک تابع دوسویی باشه.

به هر حال نه تنها این امکان روی کیبورد قابل اجرا نیست بلکه روی گیم پد هم نمیشه کاری که شما می گید برای فیفا پیاده کرد ولی برای بازی های زیادی بخصوص اول شخص این امکان وجود داره

موفق باشید

88mohammad
13-11-2009, 13:52
بازی من گزارش نداره فقط در بعضی مواقع یه چند کلمه گزارشگر صحبت میکنه ولی بقیه بازی رو کاملا ساکته دوستان عیب از دی وی دی بازیه یا نه باید تنظیماتی رو انجام داد

roohi_rsh
13-11-2009, 18:22
سلام
دوستان میدونم جایه این سوال اینجا نیست ولی چون در قسمته مربوطه یه دیر جواب میدن گفتم اینجا بگم

میخوام بدونم سیستم من به این بازی میخوره یا نه

cpu:2.4
ram:512
vga: geforce 5500 256
بازم ممنون

Ali.Mirzaie
13-11-2009, 19:13
میشه درخواست کنم تمام پچهای این بازی رو صفحه اول بگزارین!
خیلی عالی میشه.
البته من خودم همه رو دانلود کردم و استفاده کردم ، این رو برای بچه های دیگه میگم.
ممنون

juventuss
18-11-2009, 21:20
با سلام خدمت دوستان

راستش من با توجه به انتقادهای بعضی از دوستان از بازی قصد خرید ان را نداشتم اما پس از نصب متوجه شدم که بازی با فیفا 10

لذت بخشتر از فیفا 09 است .عمده مواردی که در فیفا 10 تغییر کرده اند به نظر من اینها هستند :

1-بهتر شدن فوق العاده پاس تو عمق (که نیازی به جهت ندارد)

2-حرکت و عکس العمل داوران

3-بهتر شدن پاس و سانتر ها

4-نخوردن تنه به تنه بازیکنان (که در فیفا 09 انگار دو بازیکن در پیاده رو به هم بر خورد می کردند )

5-اضافه شدن تاکتیک های گروهی

6-هم چنین چمن بازی درسته که بد تر شده اما در حدی نیست که چشم رو اذیت کنه ( باتوجه به گفته بعضی دوستان) قابل بازی کردن نباشه !

و اما کمبود ها و اشکالات

1-کیفیت شوت ها به نظر من در 09 بهتر بود

2-نبود نیمکت ذخیره و بازیکنان ذخیره و هم چنین نمایش گرم کردن بازیکنان و نمایش بازیکنی که قصد ورود به بازی را دارد

3-به نظر من فیفا میتونه قابلیت فایر پلی (Fair Play ) رو در بازی بزاره که پس از افتادن بازیکنان .بقیه دست بلند کنند و باید توپ رو به بیرون زد

4-گرافیک بد چمن بازی

5-گرافیک نا مناسب چهره بازیکنان

*** اما در پایان باید گفت که با تمام این کمبود ها و مشکلات فیفا بازهم سطح فیفا بالاتر از سوکر است.

azh
18-11-2009, 23:01
سلام- آقا این بازی گرافیکش نسبتا مشکل داره اگه میشه یک پچ گرافیکی درست و حسابی بزارین تا مشکل من رفع بشه سرچ هم کردم چیزی پیدا نکردم
ممنون

underworld
19-11-2009, 15:55
با سلام خدمت دوستان

راستش من با توجه به انتقادهای بعضی از دوستان از بازی قصد خرید ان را نداشتم اما پس از نصب متوجه شدم که بازی با فیفا 10

لذت بخشتر از فیفا 09 است .عمده مواردی که در فیفا 10 تغییر کرده اند به نظر من اینها هستند :

1-بهتر شدن فوق العاده پاس تو عمق (که نیازی به جهت ندارد)

2-حرکت و عکس العمل داوران

3-بهتر شدن پاس و سانتر ها

4-نخوردن تنه به تنه بازیکنان (که در فیفا 09 انگار دو بازیکن در پیاده رو به هم بر خورد می کردند )

5-اضافه شدن تاکتیک های گروهی

6-هم چنین چمن بازی درسته که بد تر شده اما در حدی نیست که چشم رو اذیت کنه ( باتوجه به گفته بعضی دوستان) قابل بازی کردن نباشه !

و اما کمبود ها و اشکالات

1-کیفیت شوت ها به نظر من در 09 بهتر بود

2-نبود نیمکت ذخیره و بازیکنان ذخیره و هم چنین نمایش گرم کردن بازیکنان و نمایش بازیکنی که قصد ورود به بازی را دارد

3-به نظر من فیفا میتونه قابلیت فایر پلی (Fair Play ) رو در بازی بزاره که پس از افتادن بازیکنان .بقیه دست بلند کنند و باید توپ رو به بیرون زد

4-گرافیک بد چمن بازی

5-گرافیک نا مناسب چهره بازیکنان

*** اما در پایان باید گفت که با تمام این کمبود ها و مشکلات فیفا بازهم سطح فیفا بالاتر از سوکر است.
شخصا با تمام نظرات شما موافقم غیر از مورد 2و4 یعنی بهتر شدن عکس لعمل دروازه بانها و نخوردن تنه به تنه بازیکنان
به نظرم هوش مصنوعی دروازه بانها بسیار بد شده (البته اینایی که میگم مربوط به نسخه pc هست شاید نکست اینطوری نباشه) دلیلش هم اینه که بعضی وقتا شوتهای محکم و گاهی اوقات شوتهای محکم از نزدیک رو طوری میگیرن که انگار بهشون پاس دادی! صاف میچسبه به دستشون!! یعنی فیزیک برخورد توپ با دست دروازه بان افتضاح شده
یه دلیل دیگشم اینه که بعضی وقتها اینقدر خنگ میشن که نگو! مثلا تا میبینن که شما از بقل دارین به دروازه نزدیک میشین، فرقی نمیکنه که چندتا محاجم دیگه روبروش ایستادن منتظرن تا شما سانتر کنین، سریعا ابلحانه به سمت شما حمله میکنن که مثلا توپ رو از چنگتون در بیارن!
سر همین ضعف هوش مصنوعی تا دلتون بخواد هم گل زدم :31: هم اینکه گول خوردم:19:
مورد بعدی هم راستش، منکه بارها پیش اومده ببینم بازیکنای خودی اومدن توی پام و باعث شدن توپ از چنگم در بره و بیفته دست حریف.....حتی گاهی اوقات شده که بیان خودشونو جلوی شوتهام قرار بدن!
در کل گاهی اوقات خودشون نقش مدافع حریف رو بازی میکنن
راستی با نظر آخریت هم موافقم که "با تمام این کمبود ها و مشکلات فیفا بازهم سطح فیفا بالاتر از سوکر است" :10:

4039
20-11-2009, 14:58
...

Kinamannen ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Hi EA,

I switched from PES to the FIFA series last year but I never really fell in love with FIFA 09, mostly because of the somewhat slow response. When the FIFA 10 demo was released I was extremely impressed by the huge improvement in response and overall tight controll. The players acted and moved exactly according to the controller input and the response in passing and shooting was more than excellent. I played the demo a lot and fell in love with the extremely tight and responsive gameplay.

When the game was released I was, sad to say, very dissapointed to realise that the perfect response and tight gameplay from the demo was exchanged for slower response and less tight gameplay.

If you play a couple of games in the demo and then switch to the retail version, I´m sure you will notice the difference I am talking about.

I don´t know if this change in response and tight gameplay is made on purpose or is an unwanted side effect of other last minute changes. However, as you understand, I think it is a shame that the response and tight gameplay from the demo was degenerated in the retail version. I loved the response and tight gameplay in the demo and if you could restore that in the retail version it would be the most perfect gameplay in a football game ever.

Is this change made on purpose by the development team or is it an unwanted side effect from other last minute changes?

Thank you.

Best regards.

EDIT: I play on Xbox 360 and the issue that I´m describing is present in both offline and online mode

Footy_la_la ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

I back your feelings 100% after, also feeling like this season would be "THE" game with the nice response controls. The difference is blatant and makes playing much harder than it ought to be.

tornadog ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

I am giving up on FIFA. How difficult is it to get into PES, I have never tried it before?

Footy_la_la ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

If you have the patience it's definitely worth a try. However, be warned, it is absolutely no where near as "plug'n'play" (so to speak) as FIFA. Many have refered to the two as Fifa being the arcade game and PES being the simulator. Put it this way, you can rent Fifa and get the full feel of it. PES would take more time to adapt to. it's very extensive.

Basically there is a lot more to offer off the pitch than in fifa. Fifa has the gameplay, that's for sure. PES is still a bit dated.

Graphics are better on PES as well.

Here's a little vid on the games tactics. Very extensive.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Deanology ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

I was playing kick-off with a mate,

he slide tackled his own player and got a red card.

Was no where near my players, or the ball. It was just an accidental thing.

tylerhxc ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Players don't react quick enough, I'm tired of a pass straight to my players feet stunning the player and they react late, I feel this so called 360 degree dribbling is non-existent, If the buttons are supposed to be pressure sensitive, then the harder you press the button the harder the shot/pass should be, you shouldn't have to hold the button down longer for a harder shot/pass. I don't like when my defenders chest down a ball in the box instead of clearing it when I've clearly pressed the proper button to do so. The refs get in the way of the ball entirely too often, even when the ball is moving slowly and they have plenty of time to get out of the way. I feel the demo controlled way better than the finished product does. Even though 09 was not without it's problems, I enjoyed it a lot more than I do 2010. I'm sorry EA but this game is just too buggy to be considered a finished product. Even after both patches you've released I still notice the same problems. If there's a 3rd patch on the way it needs to be a massive overhaul.

SixYardBox ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Dear EA

Firstly, allow me to congratulate you for the great game that FIFA10 is. I was a long time PES player before FIFA09 and with FIFA10, not only has the gameplay matched PES, it has surpassed it.

However, I have to express my disappointment at the absence of a little feature in FIFA10 which has caused a huge ripple effect for players across the globe. The absence of matching players from your region, like in FIFA09, is to blame.

Franc336600 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

I am disappointed about online gameplay in comparison with the offline version.

Just to better understand what i mean Please try To play 1h ranked match and then do 10 minutes training 11vs11.

IMO online gameplay loses at least 50% fluidity, and this is evident in the very poor variety of shoots on goal and 360 control that is almost absent.

Online gaming is not well balanced.

I mean that if you play a 4/4,5 team like Milan or Lazio is way too hard beat phisical teams like chelsea, man utd or barca. 'Cause you sistematically loose every contrast on the ball, and they will catch you the ball even from behind, these aspects are emphasized if you're against a black player, can't understand why.

But physical players are way too favorite against fast players.

IMO the mistake about dribbling in this game is that it's way too easy catch the ball by tapping the press button, and the error in the code of the game is that when you tap the press button the player automatically goes towards the ball.

Imo the direction of the pressing should be given by your self.

5505 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

There are so many wrong things about the game. I will just name a few.

1. Over done the barge/strength thing. How on earth can Drogba get out muscled by the smallest player on the game?! Out muscle never works when you're on the ball. You just simply cannot out muscle someone when you're on the ball.

2. The goalkeepers...again...Their intelligence is awful. Same goes with defenders. What would a goalkeeper do when they see a ball on the floor and an opponents striker is coming towards it? Commit themselves. But they simply do not have the intelligence in this game. Also when you lob a goalkeeper, sometimes they just look at the ball going over them they don't even try to get it. They are too overpowered to use when a 1 on 1 appears. You cannot get past them at all, and that's where the terrible shooting comes into place.
3. Shooting. Oh my god. This is the worst bit of the game. The shooting is so off its unbelievable. Do you really think a professional getting paid almost 150 grand a week will miss a clear cut 1 on 1 chance?! Even in the box they fail to hit the target.
4. Passing is terrible once again. Why would you pass to an opponent?! It isn't realistic at all. Atleast make an attempt to pass properly?

These are probably one of the four i get irritated by. I don't have a clue why you've made stupid "improvements" to fifa 09, because that was simply brilliant. I would know what I'm talking about as I was ranked 90th in fifa 09. You really need to sort this stuff out.

eljibblies ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

I loved the demo, and the game is great/could be if only a couple of minor bugs were ironed out. The player swithching is terrible, it's the main reason I concede goals, which leads me to think the CPU does it to get an advantage, why else wouldn't they have patched it with this patch.

I also think the lack of tactics for lower league teams shows laziness on EA's behalf, what is going on with this? Why are all the sliders set to 70 or on a rare occasion 55? I heard they were going to use one of the custom tactics threads to patch it.

Thrasha-D ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

No brainer bug fixes:

- Fix awful goalkeeper AI. I once saw a shot pee roll towards my keeper and without moving he just watched it go through his legs.

- Fix the commentary. The amount of times I've heard the commentators say 'GOAL! and thats his second one today he really is on fire!' When i've just gone 1-0 up.

- Fix the fouling for christ sake. Yes I want the game to be a challenge but I did have a video saved (I'm not going to get it up right now, i'll do it some other time when I've actually found them) where my striker had a defender slide into his left leg whilst the ball was at his right, the tackle caused the player to stumble and lose the ball and another defender kicked it away. Any contact where the ball isn't played first should be a free kick. This wouldn't be so bad if the CPU didn't get free kicks when one of my players just stumbles over the ball after they've tackled me.

- Slow reactions for making a run. Sometimes I have to mash LB over and over to get a player to make a run otherwise they just stand there doing nothing.

- Missing for a few yards out - the amount of times the ball goes wide is ridiculous.

- Missing from just outside the box - If I drive a ball in from the top of the box standing in the 'D' I don't expect the ball to go sailing past the post almost everytime. If players have the time and space to make a strike it should at least be on target.

Richegroover ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

By way of feedback more than complaining (I must be one of the few who enjoys this game it seems)heres some things I'd love to see improved in FIFA 11.

1) Tackling Mechanism. At the moment tackling is more akin to rugby than football, I'd like to see less crazy pushes going unpunished or being accepted as tackles.

2) Goalkeeper AI and Clubs Mode Player Randomisation.

Thought I'd throw these two together, Goalkeepers still need a hell of a lot of work to get them to an acceptable standard. Frequently I find a keeper watching the ball roll past his feet across the 6 yard box or watch a cross sail over his head when he could have done something to prevent both from ending up as certain goals. I'd like to think they will be given a lot of treatment for 11 but we shall see.

On top of this player randomisation in clubs (esp goalkeepers) is crazy. 5"3 keepers? Defenders with skills at 33 against virtual pros with untold skills 80+ is just crazy. Why not set every keeper at 6"+ and keep it constant, for the non virtual pro players I'm not sure why they can't be consistently skilled at 75 or something from the off and leave that be? Just a thought anyway.

3) More ways to use my virtual pro online. At the moment the options are pro ranked and clubs. I'd like to use mine in more modes online if possible as single player modes are not half as much fun as it can be online. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4) Player switching.

I don't think theres anything to add other than it really doesn't seem logical sometimes. Any improvements to this in 11 would be greatly welcomed.

5) Referee Interaction.

Please, please keep them out of the way in 11. Their positioning is shocking. I could live with it 'occasionally' hitting the ref, but he is constantly in the way in Fifa 10 which can get annoying at times.

6) Slow the games down?

Might not be favourable, but I think if the overall speed of the game was slower the matches would be far better. Just a final one from me [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Hope this helps, thanks for Fifa 10 - it IS a worthwhile improvement on 09 and I look forward to next year. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Riche

laceeka9 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

1. in online game custom tactics not available. why??

2. Scoring goals...Its unbelievable bad.....In 09 it was perfect. In 10.....OMG.....we have to hold the shoot button too long...To score from far distance a big goal is nearly impossible.....Only so many stupid goals in fifa 10. Everything else is ok, but this is killing the fun. I wish to have the fifa 10 with the 09 shooting system. That would be cool. But this one....I enjoyed fifa 08,09, but I might stop playing 10, if it wont change.......

nishankerd ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

number of problems with general gameplay in XboxLive and manager mode matches.

1) Players still attempt to touch/control balls that are going out of bounds off of the opposition. It's very unrealistic and generally frustrating as any real world player would recognize a situation where simply letting the ball go out of bounds would result in a throw-in or a goal kick or corner kick for their side.

2) Keepers often tip balls over the top of the goal that are falling literally straight down after having come off the crossbar. I've seen this happen even when there are no players around them. I think most real world keepers are smart enough to catch a ball that is falling like a rain drop and stands no chance of going into the net.

3) Keepers are unrealistically slow off of their lines. Please compare the approximate speed of any real world keeper in a one on one situation to the speed of the in-game keepers. When holding Y to make a keeper come out to get a ball, it makes very little sense for the keeper to shuffle towards the ball rather than sprint to it.

4) This is a problem that has been present in the past few years of FIFA games. I think most people that have played football can agree that you are coached to "go to the ball." Players in the game often back pedal as a pass approaches them, and this is very unrealistic in many situations. It also often leads to a player losing a ball that would have been theirs if not for the back-pedaling animation.

5) Another realism issue related to corner kicks. After the opposition has taken a corner kick, the team defending the corner kick should press out of the box. In FIFA10 the players often stand in the box and watch as the play develops. In the real world they would be moving out of the box so as to catch opposition players offside and to advance into a counterattack.

6) Realism issue again: too often players run into each other. I have seen defenders run into each other, trip, land in a pile and leave the ball to an attacker who then proceeds to score. This is something that did not happen in previous versions of the game, and it seems to happen regularly now. Also, the referees seem to get in the way far more often than happens in the real world. I would say that it happens on average at least once for every 2 games played on XboxLive, whereas in the real world referee interference is very very very rare.

7) The back four: Left backs and right backs simply stand and watch when a center back loses the ball at midfield. It's unrealistic because any real world player would be moving immediately into the defense rather than standing and watching for a split second. The angles taken to cut off the forward are also quite poorly programmed.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Referees are very inconsistent. Slide tackles on players without the ball go unnoticed but then a barely noticeable collision will result in a free kick.

9) When playing online, choosing a custom set piece resets the positioning of defenders. This is especially a problem when defending free kicks and the free kick taker keeps choosing custom set pieces in order to get a shot on goal where the defender is not positioned to clear the ball from the line.

10) Preset animations are unrealistic and frustrating. For example, a stumbling player is going to be moving a lot quicker if he stumbled as the last man as opposed to stumbling when trying to make a tackle at midfield. Situational factors should be taken into account.

I've owned every single version of FIFA since I was a child and will always play it. That said, I think that the gameplay of the current version is a huge step back from the previous one. The new features are exciting, but I think many of the new animations and features have made the game less realistic and injected a much larger degree of luck. My two center backs run into each other after making a tackle and end up in a pile. Neither one makes an effort to get up quickly, so the striker who has just been dispossessed takes control of the ball and scores. This sort of stuff happens in online gameplay far too often and its the reason why I'm already looking forward to FIFA2011

nishankerd ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

I agree 100% about the shooting.

Wow- reading the posts has made me feel better. As far as shooting and defending mechanics are concerned FIFA09 was much better.

I also just want to second something that was said in the other posts. When switching players, there is a half-second lag in between switching to a player and actually having control over him. It's annoying to concede goals because you were unable to move a player despite the fact that the cursor shows you have him selected. This half-second of lag was not an issue in FIFA09, so unless it was purposely injected into the game, I really hope you guys can fix it.

JonEngland ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

my biggest issues with the gameplay are :

1: very very very very hard to score headers! i rarely can keep them under the bar even when i just gently tap shoot. or its headed like a baby and goes very slowly wide...this even when i have a free header and have time to think about it! when i do score a header, i feel like i had absolutley no control over it...

2: the CPUs abilitie to slide tackle you from behind, not get the ball, and it be totally fine... i very rarely get a penalty as every challenge they make in the box is ALWAYS a clean one, even when its clearly not! oh but when i try it, red card! sometimes i dotn even press tackle and the they get free kicks... this annoys the lalalala out of me!!!

3: shooting accuracy is terrible from distance

Goal-4-Wallo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

The ref AI is a misrepresentation of real world football.

The refs only reward penalties on missed slide tackles. This is frustrating when great ball control or a well timed skill move results in an awkwardly late standing tackle that not only misses the ball and embarrasses the defender but sends the forwards feet flying overhead. After such an obvious penalty the refs will do nothing. When the same foul is committed out of the box an immediate free-kick is given. In real life it does not take a slide tackle to receive a penalty.

Also the "advantage" the refs play in Fifa 10 is anything but advantageous. These refusals to stop play often result in the team that was fouled losing the ball right after the yellow advantage symbol in the top corner goes away. Even though there is never any chance on goal in these situations the ref will not bring the ball back for a free kick unless you stop the ball or lose it before the symbol disappears. The game will also play the advantage when you have been fouled in your defensive third regardless of there being a possible chance for you to score. Worst of all is when these two occurrences align and it turns into a shot at goal for the team that committed a foul.

Methroix ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

This is my first visit here, and I have to agree to most of the posts here, though being a converted PES fan I thought some of these faults weren't faults at all, but features. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

The thing that irritates me the most at the moment is the extreme performance hit when stepping up to a free kick or a corner.

When playing Ajax I didn't think much of it, perhaps it didn't happen too often, but now with Arsenal it's all but impossible to get a free kick on goal. The game stutters so much that powering up the bar correctly becomes a guessing game.

In the practice area it's a smooth ride, but apparently the larger the arenas the more the game will stutter.

Since this is a PS3 game, I guess a "performance patch" might be a bit too much to hope for though...

toon-joker ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

1. Player switching is way too slow and doesn't switch to the correct player. I concede quite a bit of goals because of not being able to switch to the intended player in time.

2. Computer tackles from behind almost always gets the ball, and when I do it, it's almost impossible. Maybe it's because I am a poor tackler, but I feel that the chance of gettiing the ball from a tackle from behind should be slim and a last ditch defending technique.

3. Goal keepers are not yet up to par. Even the best goal keepers don't clean up lose balls and can't even hold on to the lightest shots. Some balls that seem to trickle to the goal, apparently are very hard to handle by the keeper.

4. This is just a gripe really, but AI defenders that go for the ball and miss have amazing recovery times. I think AI defenders should be more patient on one on one situations not just tackle everything that moves.

5. Sometimes the game speeds up really fast on one-on-one matches and it feels like the players are just skating around. I don't know if anyone else has experienced this issue or not.

6. Incorrect comments from commentators. Stating that we are down a goal when we are in fact level, etc..

All in all, thank you for creating a great game. I actually switched from PES and after playing the PS3 demo of PES, i am glad that I did.

Steppe45 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Seriously you guys have rubbish problems like weather, kits and commentary.

There's so many bugs i can hardly play they game. Will definitely not buy fifa 11.

iran1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

- A.I is awful, no diffrence between their gameplay and tactics. I would like too see example: Norwegian teams playing with long balls. And teams like Barca playing fast and quick. Also stupid A.I

- Atmosphare is not pretty good in FIFA10, more realistic fans.

- More licensed teams and stadiums, and try to get CL and EL license

- Maybe the biggest problem in the gameplay: the players have a really really bad ball control. 1 dribble and the ball is like 30 meters away from you

- More commentators, it could be awesome if like: Premier league had 2 commentators and La Liga 2 others.

- Also better tactical adjustments. The one in PES10 is really good.

- FIX the referee, seriously make 2 bad tackle and he won't be giving you any freekicks or anything else for the rest of the match. Not fair.

- Better grapichs and kits and player faces

- Fix the Be A Pro mode, its just awful

- Also the defensive part ist just stupid. Its waaaaaay to easy to get 1v1 with goalkeeper. You or the A.I can score up to 13 goals in a match, if you score on all these 1v1's

...

مطالب بالا نظرات بخشی از کاربران سایت EA و تالار گفتگوی تخصصی فیفا 10 هستش که نظرات خودشونو درباره گیم پلی بازی و مشکلات اون اظهار کردن .
چون حجم این فید بکها زیاد بود من 20-25 پست آخر این تاپیکو انتخاب کردم که در زیر میتونید از اظهارات و دیدگاههای بخشی از گیمرهای این بازی دررابطه با گیم پلی نسخه 10 این بازی و مشکلات اون آگاه بشید :

..............

من پارسال PES رو کنار گذاشتم و اومد سراغ این بازی اما بدلایلی مثل عکس العمل های آهسته در فیفا 09 نتونستم مجذوب و عاشق اون بازی بشم .اما وقتی دموی فیفا 10 منتشر شد من شدیدا تحت تاثیر پیشرفتهای مهم و اساسی واکنشها و کنترل خوبش قرار گرفتم .بازیکنان دقیقا بر اساس دستوراتی که از گیم پد صادر میشد عمل میکردن و واکنشها در زمان پاس دادن و شوت زدن عالی بود . من عاشق واکنشها و کنترل خوب دمو شدم .
اما وقتی بازی نهایی منتشر شد با ناراحتی باید اینو عنوان کنم که از واکنش های آهسته و کنترل بازی خیلی ناامید شدم اگه شما چند تا بازی با دمو انجام بدید و دوباره برید سراغ نسخه نهایی مطمئنا به حرف من میرسید .

..............

یکی از کاربران در جواب میگه :
منم در این مورد با شما صد در صد موافقم .

.............

من با دوستم داشتم بازی میکردم اون بازیکن خودشو تکل کرد جالب اینجاست که داور بهش کارت قرمز نشون داد . این جریان نزدیک توپ و یا بازیکن من اتفاق نیفتاد و خیلی اتفاقی بود !

.............

واکنش بازیکنان به اندازه کافی سریع نیست من فکر میکنم کنترل نسخه دمو بهتر از نسخه نهائیه .
هرچند که نسخه 09 بازی بدون مشکل نبود اما من از نسخه 9 بازی خیلی بیشتر لذت میبردم تا این نسخه .
EA من متاسفم که اینو میگم اما این نسخه خیلی باگ داره حتی بعد از دو تا پچی که ارائه شد اما من هنوز مشکلات مشابهی درش میبینم .

...........

من دارم فیفا رو کنار میزارم . یک سوال چقدر رفتن به سمت PES مشکله ؟ من اینکار رو برای اولین بار میخوام انجام بدم ؟

............

یکی از کاربران در جواب :

یقینا ارزش امتحان کردن رو داره .

.........

EA عزیز
ابتدا اجازه بدین بخاطر این بازی بزرگ بهتونتبریک بگم . من قبل از فیفا 9 مدت زیادی PES بازی میکردم گیم پلی فیفا نه تنها به PES رسیده حتی ازش جلو زده .
اما من ناراحتی خودمو از فقدان بعضی از موارد جزئی اظهار میکنم .

.........

وضعیت آنلاین در قیاس با آفلاین منو مایوس کرده . از جمله دلایل اون اینه که گیم پلی آنلاین حداقل 50 درصد از شناوری بازیو میگیره و موارد دیگه .

.........

دوباره مورد دروازه بانها ... هوش دروازه بانها وحشتناکه مثلا خیلی وقتا پیش میاد که وقتی مهاجم توپو به حالت لوب به سمت دروازه بان شوت میکنه دروازه بان توپو نگاه مکنه و اصلا تلاشی برای گرفتنش نمیکنه .
شوتها ... اوه خدای من ... این بدترین چیز توی بازیه آیا شما فکر میکنید یک بازیکن حرفه ای که هفته ای 150 هزار دلار دستمزد میگیره به راحتی یک موقعیت تک به تک رو از دست میده . حتی توی محوطه جریمه هم نمیشه توپو به نقطه مورد نظر دروازه شوت کرد .
من خوب میفهمم دارم چی میگم با توجه به اینکه من توی رتبه بندی فیفا 9 رتبه 90 رو به خودم اختصاص دادم .

.................

بازی میتونه خیلی بزرگ باشه در صورتیکه باگهای اصلی برطرف بشه .
سوویچ کردن بازیکنان وحشتناکه .

................

هوش وحشتناک دروازه بانها رو درست کنید یکبار من دیدم یک توپ به سمت دروازه بانم میومد دروازه بان بدون اینکه حرکتی از خودش نشون بده توپ از بین پاهاش وارد دروازه شد .
گزارشگری رو درست کنید . گزارشگرا خیلی وقتا اشتباه گزارش میکنن .
عکس العملهای کند بازیکنان

.............

به نظر میرسه من از معدود کسانی هستم که از بازی لذت میبرم من اینجا بعضی از چیزهایی رو که دوست دارم توی فیفا 11 درست بشه رو عنوان میکنم :
مکانیزم تکل
هوش دروازه بانها
سوویچ بازیکنان
فعل و انفعالات داور بازی
.
.
.

...............

چرا توی وضعیت آنلاین تاکتیکها CUSTOM وجود نداره
مساله گل زنی . به شکل غیر قابل باوری بد هستن توی نسخه 9 بی عیب و کامل بود اما توی فیفا 10 او خدای من ! این مورد جذابیت بازیو از بین میبره من ممکنه بخاطر سیستم شوت زنی بد فیفا 10 دیگه این نسخه رو بازی نکنم .

.........

درمورد شوتها من صد در صد با شما موافقم .

بازیکنان هنوز تلاش میکنن تا توپهایی که اوت شده رو هم کنترل کنن و یا ضربه ای بهش بزنن این خیلی غیر واقعیه
سوویچ بازیکنان خیلی با تاخیر انجام میشه این مساله رنجش آوره که ما نمیتونیم خیلی از کارهای مد نظرمون رو توی بازی اجرا کنیم بخاطر اینکه نمیتونیم بازیکن مورد نظرمون رو به حرکت و واکنش وادار کنیم در حالیکه CURSOR یا همون علامت بالای سر بازیکن نشون میده اون بازیکن انتخاب شده این ایراد توی نسخه قبل نبود .
امیدوارم این ایرادو کسی درست کنه .

.............

دقت شوت از فاصله دور وحشتناکه

................

هوش داور براساس الگوی نا درستی از فوتبال واقعی طراحی شده .

.......

من با بیشتر پستهایی که توی این تاپیک زده شده موافقم

...........

سوویچ بازیکنان خیلی آهسته صورت میگیره و همچنین به بازیکن درستی سوویچ نمیشه من خیلی از جاها بخاطر اینکه به موقع به بازیکن مورد نظر سوویچ نشدم نتونستم کار مد نظرمو اجرا کنم .
تکل های از پشت . توی تکلهای از پشت , کامپیوتر تقریبا همیشه توپو صاحب میشه و وقتی من اینکار رو انجام میدم این اتفاق برای من نمیفته شاید من توی تکل زدن ضعیفم اما من احساس میکنم شانس تصاحب توپ از طریق تکل از پشت خیلی کمه .
دروازه بانها هنوز بقدر کافی خوب نیستن حتی بهترین دروازه بانها ........
در بعضی از زمانها سرعت بازی زیادتر میشه نمیدونم آیا کسی دیگه هم این مساله رو تجربه کرده ؟
گزارشات اشتباه از گزارشگر بازی

............

باگهای زیادی توی بازی وجود داره .

.............

هوش مصنوعی بازی افتضاحه
هیچ تفاوتی در تاکتیکها و روش بازی تیمها وجود نداره .
اتمسفر بازی چندان خوب نیست .
تیمها و استادیوم های بیشتری لایسنس شدن .
شاید بزرگترین مشکل گیم پلی اینه که کنترل خیلی بدی روی توپ وجود داره.
اگه ما برای لیگهای مختلف گزارشگران مختلفی داشته باشیم عالی میشه .
تنظیمات تاکتیکی بهتره البته توی PES 2010 این مورد واقعا خوبه .
داوری رو درست کنید دو تا تکل خیلی بد زدم داور اصلا خطا نگرفت
گرافیک , لباس و چهره پردازی بهتر .
مدافعین خیلی ناشیانه عمل میکنند راحت میشه با دروازه بان تک به تک شد .

Masoud King
20-11-2009, 17:15
مطالب بالا نظرات بخشی از کاربران سایت EA و تالار گفتگوی تخصصی فیفا 10 هستش که نظرات خودشونو درباره گیم پلی بازی و مشکلات اون اظهار کردن .
چون حجم این فید بکها زیاد بود من 20-25 پست آخر این تاپیکو انتخاب کردم که در زیر میتونید از اظهارات و دیدگاههای بخشی از گیمرهای این بازی دررابطه با گیم پلی نسخه 10 این بازی و مشکلات اون آگاه بشید :
یعنی چون اینا خارجی هستن حرفشون درسته؟!؟!؟!
واقعا جای تاسف داره که بیایم نظرات یه عده دیگه رو که اصلا معلوم نیست گیمر هستن یا نه رو مورد بررسی قرار بدیم و براش وقت بزاریم و ترجمه کنیم!!
مشخصا بهرتین منابع برای دیدن دیدگاه خارجی ها متقدان اونا هستن!
اگه بازی این همه مشکل داره چرا رکورد فروش میزنه!!
پس همین خارجی ها جقدر احمن که بازیی که مشکل داره رو این همه خریدن!
یکم واسه نظرات خودتون ارزش قائل بشین و دنبال نظر یه عده کاربر خارجی نرین!
+
یه سری چیزای خنده دار آدم میبینه!
هوش دروازه بانها!!
دقت شوت های از راه دور وحشت ناکه, یکی باید به این دوستمون بگه که شما دوست داری مثه PES از 40 متری گل بزنی نیا سراغ شبیه ساز فوتبال! تو بازی های واقعی چنتا از شوت های از راه دور دقت خیلی خوبی دارن؟ حتی میبینی که بازیکنایی مثه بالاک, لمپارد, جرارد که شوت میزنن با اختلاف زیادی اوت میره!

اتمسفر بازی چندان خوب نیست .
جو فیفا بده جو کدوم بازی خوبه؟

تنظیمات تاکتیکی بهتره البته توی PES 2010 این مورد واقعا خوبه .
تنظیمات تاکتیکی که نغییر چندانی نداشته باشه چه تاثیری داره؟!
همین کارت های PES چقدر بازی رو متحول کرده؟!؟

دوباره مورد دروازه بانها ... هوش دروازه بانها وحشتناکه مثلا خیلی وقتا پیش میاد که وقتی مهاجم توپو به حالت لوب به سمت دروازه بان شوت میکنه دروازه بان توپو نگاه مکنه و اصلا تلاشی برای گرفتنش نمیکنه .
بابا این دیگه ته گیمری هستش!!
+
خلاصه اینقدر به خودتون زحمت ندین و اینا رو ترجمه نکنین!!
عوضش برین بازی کنید تا خودتون ببینید!
همین مونده بود که نظر چند کاربر خارجی بشه حجت!!

4039
20-11-2009, 17:32
یعنی چون اینا خارجی هستن حرفشون درسته؟!؟!؟!
واقعا جای تاسف داره که بیایم نظرات یه عده دیگه رو که اصلا معلوم نیست گیمر هستن یا نه رو مورد بررسی قرار بدیم و براش وقت بزاریم و ترجمه کنیم!!
مشخصا بهرتین منابع برای دیدن دیدگاه خارجی ها متقدان اونا هستن!
اگه بازی این همه مشکل داره چرا رکورد فروش میزنه!!
پس همین خارجی ها جقدر احمن که بازیی که مشکل داره رو این همه خریدن!
یکم واسه نظرات خودتون ارزش قائل بشین و دنبال نظر یه عده کاربر خارجی نرین!
+
یه سری چیزای خنده دار آدم میبینه!
هوش دروازه بانها!!
دقت شوت های از راه دور وحشت ناکه, یکی باید به این دوستمون بگه که شما دوست داری مثه PES از 40 متری گل بزنی نیا سراغ شبیه ساز فوتبال! تو بازی های واقعی چنتا از شوت های از راه دور دقت خیلی خوبی دارن؟ حتی میبینی که بازیکنایی مثه بالاک, لمپارد, جرارد که شوت میزنن با اختلاف زیادی اوت میره!

جو فیفا بده جو کدوم بازی خوبه؟

تنظیمات تاکتیکی که نغییر چندانی نداشته باشه چه تاثیری داره؟!

بابا این دیگه ته گیمری هستش!!
+
خلاصه اینقدر به خودتون زحمت ندین و اینا رو ترجمه نکنین!!
عوضش برین بازی کنید تا خودتون ببینید!
همین مونده بود که نظر چند کاربر خارجی بشه حجت!!

مسعود جان ناراحت نشو اینا مشکلات بازی بودن به هر حال بازی خوبی هم داره و نباید از کنار نکات مثبتش به راحتی گذشت .
ترجمه که کاری نداره اول سریع کل مطلبو میخونیم و بعد خلاصه نکاتشو مینویسم این که خیلی راحته .
البته اینکه بگیم همه گیمرها اشتباه میکنن فکر نمیکنم حرف درستی باشه من نظر 10 نفر دیگه رو خلاصه کردم ببین همه که دیگه اشتباه نمیکنن و یا اینکه غرض ندارن به هر حال اینکا گیمرها و طرفدارن بازین دیگه مثل من و شما .در ضمن در مورد دروازه بانها کی اشتباه کرده شما اینو ببین تازه این ویدئو شماره یکه :

من هیچ مطلبیو گلچین نمیکنم و به ترتیب هر کسی مطلبی درباره گیم پلی بازی نوشته خلاصه کردم ببین اینم چند نمونه دیگه از چند نفر دیگه :

دقت ضرباتکاشته خیلی مسخرست . من با لیدز یونایتد در صدر جدول لیگ یک قرار دارم در بازی با تیم ته جدولی یوویل سه بر صفر باختم !
هر سه تا گل از طریق ضربه کاشته مستقیم بدست اومد و جالب اینجاست که زننده این گلها بازیکنی با دقت ضربه کاشته 49 بود !
این خیلی مایوس کنندس لطفا یک کاریش بکنید .

............

قبل از هر چیزی بگم این بازی دوست داشتنیه من دو مورد رو میخوام عنوان کنم مورد اول اینه که برای تمام حرکات اعم از چرخش دویدن و یا هر حرکتی بجز دریبل زنی زمان یکسانی سپری میشه شاید کمی زمان تاخیر و همچین چیزی لازمه . مشکل دوم درمورد بخش آنلاینه ......

......

باگهایی که من در بازی دیدم :
هوش دروازه بان . از نسخه قبل بهتر شدن ( حماقتشون کمتر شد ) اما .....
مشکلات ثبات در اجرای بازی بعضی وقتا سر همین قضیه من مجبورم ایکس باکس 360 رو ری استارت کنم .

................

وقتی در وضعیت آنلاین ضربه شروع مجدد بدست میاریم نوار میزان تنظیم قدرت ( پاور بار ) کار نمیکنه که واقعا رنجش آوره .

....................

چرا تیمهایی که کیفیت پایین تری نسبت به تیمهای بزرگتر و معتبر تر قویترن ؟ این مساله خیلی احمقانست .

..........................

من فکر میکنم گیم پلی هنوز به خوبی گذشتست . به هر حال مساله ناراحت کننده برای من بروز نبودن تیمهاست . مثلا ماروین در میلدزبورو و ....

..............

به این ویدئو نگاه کنید این ویدئوی شماره یکه :

... شما به ما قول داده بودین دروازه بانها بهتر بشن یک نگاهی به این ویدئو بندازید .

............

چرا سی پی یو واکنشهای غیر طبیعی از خودش نشون میده ؟ این بازی خیلی بد و نکبته هر گلی که سی پی یو میزنه بخاطر رفتارهای غیر عادی اونهاست .

.............

توی بازی بازیکنان خودی بعضی وقتا مزاحم میشن و توی مسیر شوتها قرار میگیرن .

..............

من متاسفم بخاطر اینکه دارم منفی بافی میکنم اما مساله هد زدنی توی این بازی اسفناکه من هر چقدر دقت میکنم بازم نمیتونم ضربه سر بزنم این غیر واقعیه اوضاع هد زنی خیلی خرابه ea داری چیکار میکنی؟ من و دوستم امروز از این مساله خندمون گرفته بود من فکر میکنم این باگی چیزیه .

........

تاثیر گذاری پرسینگو کم کنید مسخرست بازی شبیه پین بال شده .

Masoud King
20-11-2009, 17:42
حسین جان نظر خود شخص تو برای من خیلی ارزشش بیشتره تا این کاربران متخصص خارجی!

در ضمن در مورد دروازه بانها کی اشتباه کرده شما اینو ببین تازه این ویدئو شماره یکه :
تو این ویدئو هوش دروازه بانها رو چه سطحی هستش؟!
+
در کل نظرات این عزیزان خارجی برای من یکی هیچ ارزشی نداره چون هیچکدومشون رو نمیشناسم و نمید ونم چه در چه سطحی هستن!!
+
یه موضوع دیگه این هستش که باید رفت نظرکارشناسان رو دید نه نظر یه عده که معلوم نیست کی هستن!!
حداقل اون طرف که برای گیم اسپات و IGN و یورو گیمر و 1UP و سایر مجلات معتبر هستن مطمئنا آدمای خبره ای هستن!!
+
گروه رو زیدم و بقیه رو هم دعوت میکنم! خودمون دست به کار بشیم خیلی بهتر هستش تا بیایم نظر چنتا کاربر خارجی رو بخونیم! آخه خیلی خنده داره آدم بیاد به نظر اینا استناد کنه!!
مشخصا هیچ بازیی کامل نیست و اصلا در طول تاریخ بازیی نبوده که کاملا بدون مشکل باشه و حتی کوچکترین عیبی نداشته باشه!

4039
20-11-2009, 17:49
حسین جان نظر خود شخص تو برای من خیلی ارزشش بیشتره تا این کاربران متخصص خارجی!

تو این ویدئو هوش دروازه بانها رو چه سطحی هستش؟!
+
در کل نظرات این عزیزان خارجی برای من یکی هیچ ارزشی نداره چون هیچکدومشون رو نمیشناسم و نمید ونم چه در چه سطحی هستن!!
+
یه موضوع دیگه این هستش که باید رفت نظرکارشناسان رو دید نه نظر یه عده که معلوم نیست کی هستن!!
حداقل اون طرف که برای گیم اسپات و IGN و یورو گیمر و 1UP و سایر مجلات معتبر هستن مطمئنا آدمای خبره ای هستن!!
+
گروه رو زیدم و بقیه رو هم دعوت میکنم! خودمون دست به کار بشیم خیلی بهتر هستش تا بیایم نظر چنتا کاربر خارجی رو بخونیم! آخه خیلی خنده داره آدم بیاد به نظر اینا استناد کنه!!
مشخصا هیچ بازیی کامل نیست و اصلا در طول تاریخ بازیی نبوده که کاملا بدون مشکل باشه و حتی کوچکترین عیبی نداشته باشه!

البته راستش منم با بعضی از نظرات موافق نیستم مثلا همون موردی که در مورد جو ورزشگاه گفته شده بود .
درمورد نقد سایتها من قبلا خیلیاشونو گذرا خوندم اصلا مسائل ریز بازیو بیان نمیکنن فقط کلیاتو میگن خوب دلیلی هم نداره اینکار رو بکنن . اصلا نوع نقدی که اونا میکنن با بررسیهایی که ما رو بازی داریم متفاوته مثلا اونا هیچ وقت نمیاد انگشت روی باگهای بازی بزارن من اصلا هیچ جا توی نقدهاشون ندیدم اشاره ای به collision detect بکن و من تا همین چند هفته پیش فکر میکردم این مساله توی فیفا وجود نداه چون موتورش پیشرفتست فکر میکردم این مساله فقط توی pes وجود داره اما متاسفانه موارد بسیار وحشتناکی دیدم میخواستم عکس بگیرم اما توی کلوپ زشت بود .
راستی راهی هست که بشه عکسهای با کیفیت از بازی گرفت ؟ ( نه از طریق دوربین) میشه صحنه ها رو سیو کرد ؟

Masoud King
20-11-2009, 18:14
البته راستش منم با بعضی از نظرات موافق نیستم مثلا همون موردی که در مورد جو ورزشگاه گفته شده بود .
درمورد نقد سایتها من قبلا خیلیاشونو گذرا خوندم اصلا مسائل ریز بازیو بیان نمیکنن فقط کلیاتو میگن خوب دلیلی هم نداره اینکار رو بکنن . اصلا نوع نقدی که اونا میکنن با بررسیهایی که ما رو بازی داریم متفاوته مثلا اونا هیچ وقت نمیاد انگشت روی باگهای بازی بزارن من اصلا هیچ جا توی نقدهاشون ندیدم اشاره ای به collision detect بکن و من تا همین چند هفته پیش فکر میکردم این مساله توی فیفا وجود نداه چون موتورش پیشرفتست فکر میکردم این مساله فقط توی pes وجود داره اما متاسفانه موارد بسیار وحشتناکی دیدم میخواستم عکس بگیرم اما توی کلوپ زشت بود .
راستی راهی هست که بشه عکسهای با کیفیت از بازی گرفت ؟ ( نه از طریق دوربین) میشه صحنه ها رو سیو کرد ؟
مشخصا نقد ها به نکات خیلی زیز توجه ندارن!
مثلا یکی می گفت چون داوری بازی مشکل داره فیفا آشغاله! اصلا این با عقل جور در میاد؟!
بازی مشخصا بدون مشکل نیست ولی خوبی ها واقعا اینقدر زیاده که میشه از بعضی موارد چشم پوشی کرد!
نقدی بیاد و به مسائل زیر و کم اهمیت توجه کنه و از مسائل و بهبود های بزرگ بازی صرف نظر کنه به درد سطل آشغال می خوره!
کدوم از این دوستان منتقد خارجی به حرکت 360 درجه اشاره کردن! کدوم به مد های جدید اشاره کردن! به غیر یکی کدوم به لیسانس حیرت انگیز و صدا گذاری ان توجه داشتن! کدوم به قسمت تاکتیک های کاملا دلخواه برای ضربات ۀزاد توجه کرده! کدوم به دریبل های بازی توجه کرده! تازه یکی می گفت چون فلان بازی کن تو تیم دست اولی نیست بازی آپدیت نیست! اگه اینطوری باشه وقتی روبن هنوز تو رئال هست تو PES باید به اون چی گفت؟!؟
در کل این جا هستش که نظر یه کارشناس با یه کاربر عادی مشخص میشه! یکم واقع بینانه تر نگاه کنید!
و مطمئنا خیلی کم پیدا میشه که منتقد شرف و قلم خودش رو به خاطر مقداری پول بفروشه!
گیم اسپات به بازی بزرگی همچون Call of Duty: Modern Warfare 2 نمره 9 از 10 داد اگه بحث سر پول گرفتن و این موضوعات بود باید حداقل 9.5 می داد! همین سایت وقتی میاد به فیفا 10 نمره 9 میده میگن پول گرفته! واقعا جالبه!
+
آره فکر کنم باید بشه عکس گرفت ولی زیاد بهش دقت نکردم! ولی میشه ویدئو رو رو خود سرور EA آپلود کرد البته به شرطیکه کنسول وصل باشه به اینترنت!

4039
20-11-2009, 18:38

!!

اینجا جای این بحث نیست اما من گذرا یک توضیحی در این مورد میدم .
من یادمه همین چند هفته پیش دقیقا همین حرف شما رو یکی از سایتهای منتقد بازی زده بود که اصلا این کارتها و تاکتیکهایی که کونامی امسال به بازی اضافه کرده هیچ تغییری در بازی ایجاد نمیکنه اما فکر میکنید واقعا این نظر درسته ؟
ببنید در دنیای واقعی فوتبال هر بازیکنی خصوصیات و رفتارهای منحصر به فردی داره که اونو از دیگران متمایز میکنه من نمیدونم شما دقیقا چقدر فوتبال رو بصورت حرفه ای دنبال میکنی ( البته منظور اصلا این نیست که من حرفه ای هستم متاسفانه محیط سایبربا تمام خوبیهاش سوء تفاهاماتی رو هم به همراه داره ) من چند تا مثال میزنم تا مساله روشن تر بشه ببین اگه شما روی رفتار فرناندو تورس مهاجم تیم لیوپول دقیق بشید میبینین این بازیکن چند تا ویژگی بارز داره که تعداد کمی از بازیکن از اون خصوصیات بهره میبرن بعنوان نمونه ما یک اصطلاح توی دنیای فوتبال داریم بنام " گل پوچر " Goal Poacher در دنیای فوتبال این ویژگی به مهاجمانی اطلاق میشه که توانایی خاصی در امر گلزنی و حرکت در "داخل " محوطه جریمه دارن از جمله این بازیکنان میشه به تورس , اینزاگی , اوون , مولر و... اشاره کرد . از ویژگیهای بارز این دست مهاجمین اینه که در زمینه فرار از دست مدافعین در داخل محوطه جریمه دارای توانایی زیادی هستند و خودشونو از کمند مدافعینی که شانه به شانه باهاش حرکت میکنند رها میکنن .
کونامی دقیقا همین کارتو برای بازیکنی مثل تورس طراحی کرده ( از طریق افزایش توانایی های خاص در این بازیکن )

همینطور اصطلاح ( Fox In Box ) این یک اصطلاحی فوتبالیه که برای مهاجمانی خاص مورد استفاده قرار میگیره . مهاجمی که با کمین کردن پشت محوطه 18 قدم حریف موجب جلب توجه مدافعین و مشغول کردن اونها به خودش میشه و در اونجا مترصد دادن پاس به بازیکنیه که در موقعیت مناسبی برای گلزنی یا نفوذ به داخل محوطه جریمست . شما اگه توی بازیهای تورس توی لیورپول و یا تیم اسپانیا دقت کنی دقیقا همین ویژگی در مورد تورس میبینی .
و یا Talisman ویژگی بنام
این اصطلاح به بازیکنی اطلاق میشه که حرکت تیم براساس حرکت اون پایه ریزی میشه . با فعال کردن این ویژگی توی این نسخه از بازی زمانیکه این بازیکن در وسط میدون صاحب توپ میشه با حرکت رو به جلوی این بازیکن کل تیم به جلو هدایت میشدن و با حرکت اون کل تیم جلو میکشه . از جمله بازیکنانی که دارنده این کارت هستند میشه به ژاوی در تیم بارسلونا اشاره کرد . اگه شما توی بازی دقیق بشی متوجه این مساله میشی .
و یا

در بازی کارتی داریم بنام ( Enforce ) معنی لغویش میشه بازیکن درگیر شونده و خشن . با فعال شدن این کارت دارنده اون بصورت انفرادی در طول بازی به شکل سخت و محکمی مدام اقدام به درگیر شدن با بازیکنان صاحب توپ میکنه تا مانع از حملات تیمی اونها بشه .این کارتو بازیکنانی مثل گتوزو دارن اگه شما به بازیهای گتوزو توی میلان و یا تیم ایتالیا توجه کنی متوجه صحبتهای من میشی همین مساله رو البته نه به اون دقت و شدت ما توی این بازی داریم و میشه اون حالتو در گتوزو احساس کرد .
و یا کارت ( Incisive Run ) معنی لغویش میشه حرکت برشی . یک بازیکن تکنیکی که تخصصش شکافتن دفاع از یک سوم میانی زمین حریف و نفوذ به داخل محوطه جریمه جهت بدست آوردن موقعیت گل زنیه .
این کارتو مسی و چند بازیکن دیگه دارن حتما شما توی تیم بارسلون دیدی که مسی بارها و بارها با حرکات انجاری و سریع خودش که بصورت مورب به قلب دفاع حریف میزنه سازمان دفاعی حریفو بهم میریزه . اگه شما توی این بازی یک مسابقه دربرابر تیم بارسلون انجام بدی میبینی زمانیکه مسی صاحب توپ میشه بیشتر از بقیه اقدام به اینکار میکنه با کمی دقت میشه این مساله رو توی بازی احساس کرد .
و یا عمل تعقیب کردن مدافعین صاحب توپ توسط اتوئو که این کارتو داره و یا اگه شما دقت کنی ژاوی در زمان صاحب توپ شدن بیشتر سعی میکنه پاسهایی دقیق و موثر برای مهاجمین ارسال کنه موارد دیگه ای هم اگه خواستین من موارد زیاد دیگه هم میتونم عنوان کنم .و اینه که من بارها گفتم که pes در زمینه individuality واقعا برتریهای محسوسی داره و این خصوصیات به بازی روح میده و اونو از حالت خشک و رباتیک بودنش خارج میکنه .

پس چرا یک سایت معتبر بزرگ بازی بدون اطلاع فقط یک حرف غیر تخصصی میزنه ؟ و من میگم اینا چیزی بارشون نیست و فقط میخوان نقدشونو بنویسن بعد خیلیها از من انقاد میکنن و منو بخاطر این حرف سرزنش میکنن .

Mostafa NBA
20-11-2009, 18:42
فکر کنم این بحث ها در تاپیک فیفا, نتیجه ی نداشتن اون تاپیک مخصوصیه که قرار بود بین مسعود و حسین راه بیوفته. پس اون تاپیک به کجا رسید ؟ مگه قرار نبود تاپیک ایجاد بشه پس چی شد ؟

4039
20-11-2009, 18:45
مشخصا نقد ها به نکات خیلی زیز توجه ندارن!
مثلا یکی می گفت چون داوری بازی مشکل داره فیفا آشغاله! اصلا این با عقل جور در میاد؟!
بازی مشخصا بدون مشکل نیست ولی خوبی ها واقعا اینقدر زیاده که میشه از بعضی موارد چشم پوشی کرد!
نقدی بیاد و به مسائل زیر و کم اهمیت توجه کنه و از مسائل و بهبود های بزرگ بازی صرف نظر کنه به درد سطل آشغال می خوره!
کدوم از این دوستان منتقد خارجی به حرکت 360 درجه اشاره کردن! کدوم به مد های جدید اشاره کردن! به غیر یکی کدوم به لیسانس حیرت انگیز و صدا گذاری ان توجه داشتن! کدوم به قسمت تاکتیک های کاملا دلخواه برای ضربات ۀزاد توجه کرده! کدوم به دریبل های بازی توجه کرده! تازه یکی می گفت چون فلان بازی کن تو تیم دست اولی نیست بازی آپدیت نیست! اگه اینطوری باشه وقتی روبن هنوز تو رئال هست تو PES باید به اون چی گفت؟!؟
در کل این جا هستش که نظر یه کارشناس با یه کاربر عادی مشخص میشه! یکم واقع بینانه تر نگاه کنید!
و مطمئنا خیلی کم پیدا میشه که منتقد شرف و قلم خودش رو به خاطر مقداری پول بفروشه!
گیم اسپات به بازی بزرگی همچون Call of Duty: Modern Warfare 2 نمره 9 از 10 داد اگه بحث سر پول گرفتن و این موضوعات بود باید حداقل 9.5 می داد! همین سایت وقتی میاد به فیفا 10 نمره 9 میده میگن پول گرفته! واقعا جالبه!
+
آره فکر کنم باید بشه عکس گرفت ولی زیاد بهش دقت نکردم! ولی میشه ویدئو رو رو خود سرور EA آپلود کرد البته به شرطیکه کنسول وصل باشه به اینترنت!

در مورد صحبت اولتون کاملا با شما موافقم اصلا میشه گفت که اگه روی یک بنز کروکی ( ایشالا خدا نصیبت کنه ) یک جفت لاستیک ارزون قیمت انداخته باشه باید بگیم اون ماشین دیگه بی ارزشه ؟
درمورد اینکه میفرمایین دیگران خوبیها بقیه بخشها رو عنوان نکردن علت داره علتشو همون اول گفتم بنظر میرسه شما توجه نکردین اون تاپیک مختص اظهار نظر درمورد گیم پلی بازیه و نه گرافیک صدا گذاری و بقیه بخشها .
پس با این اوصاف من که کنسول ندارم صحبتهامو چطوری ثابت کنم ؟

فکر کنم این بحث ها در تاپیک فیفا, نتیجه ی نداشتن اون تاپیک مخصوصیه که قرار بود بین مسعود و حسین راه بیوفته. پس اون تاپیک به کجا رسید ؟ مگه قرار نبود تاپیک ایجاد بشه پس چی شد ؟

مصطفی جان کلنگشو دیروز مسعود عزیز زد . اما این کار کار بسیار مشکل و وقت گیریه من نمیدونم عاقبت اون تاپیک به کجا ختم میشه از این لحاظ میگم مشکله چون ما معیار مشخص و معینی برای ارزیابی هامون نداریم بنابراین بخش زیادی از اظهار نظرها سلیقه ای میشه .

Masoud King
20-11-2009, 20:38
درمورد اینکه میفرمایین دیگران خوبیها بقیه بخشها رو عنوان نکردن علت داره علتشو همون اول گفتم بنظر میرسه شما توجه نکردین اون تاپیک مختص اظهار نظر درمورد گیم پلی بازیه و نه گرافیک صدا گذاری و بقیه بخشها .
اونایی که من گفتم غیر صدا همگی جز گیم پلی بود دیگه حسینی!

اینجا جای این بحث نیست اما من گذرا یک توضیحی در این مورد میدم .
من یادمه همین چند هفته پیش دقیقا همین حرف شما رو یکی از سایتهای منتقد بازی زده بود که اصلا این کارتها و تاکتیکهایی که کونامی امسال به بازی اضافه کرده هیچ تغییری در بازی ایجاد نمیکنه اما فکر میکنید واقعا این نظر درسته ؟
در صحبت آره خیلی احساس میشه که تغییرات بزرگی ایجاد میشه ولی در عمل تغییرات اینقدر قابل مشاهده نیست و خیلی کمتر هستش!!

پس با این اوصاف من که کنسول ندارم صحبتهامو چطوری ثابت کنم ؟
PES که نسخه کنسول و PC فرقی ندارن باهم!
می مونه فیفا, خوب یکی گیر بیار واسه یکی دو شب, نمیشه؟!

فعلا گروه زده شد. تاپیک هم وقتی همه جمع شدن زده میشه!
البته فقط منو حسین نیستیم,بقیه هم هستن!

مصطفی جان کلنگشو دیروز مسعود عزیز زد . اما این کار کار بسیار مشکل و وقت گیریه من نمیدونم عاقبت اون تاپیک به کجا ختم میشه از این لحاظ میگم مشکله چون ما معیار مشخص و معینی برای ارزیابی هامون نداریم بنابراین بخش زیادی از اظهار نظرها سلیقه ای میشه .
کار مشکلی که هستش آره!
خوب یه سری چیزا سلیقه ای هستش ولی بعضی چیزا دیگه هم مشخصه و به سلیقه مربوط نیست!
اتفاقا همین تنوع سلیقه هستش که باعث پیشرفت کار میشه و بحث و مقایسه پیش میاد!

4039
20-11-2009, 21:37
در صحبت آره خیلی احساس میشه که تغییرات بزرگی ایجاد میشه ولی در عمل تغییرات اینقدر قابل مشاهده نیست و خیلی کمتر هستش!!

PES که نسخه کنسول و PC فرقی ندارن باهم!
می مونه فیفا, خوب یکی گیر بیار واسه یکی دو شب, نمیشه؟!

!

خوب اگه من در عمل هم با سیو کردن مواردی که گفتم حرفمو ثابت کردم اونوقت شما هم قبول میکنی که منتقدین سایتها بصورت دقیق توجهی به بازی نمیکنن و فقط ظاهری یک نقدی منویسن ؟

من دنبال اینکار رفتم و ازشون خواستم که 24 ساعت کنسولشون رو کرایه بدن اول که قبول نمیکردن اما بالاخره راضی شدن اما کرایه یک دستگاه کنسول برای 24 ساعت حدود 16-17 هزار تومنه و فکر نمیکنم اینکار من زیاد منطقی باشه که برای برناممون اینقدر پول هزینه کنم .

Elendil1
20-11-2009, 22:20
اینا بیشتر حرفه تا عمل ! بیشتر باگ های فیفا10 ، اونقدر تاثیر گزار نبوده که تو بازیم تاثیر بذاره.
اون ویدیوی دروازه بان ها هم که جدآ از باگ های عجیب و البته تاثیر گذار بودن ، تا حالا شخصآ برای من پیش نیومده، هیچ کدوم !
به احتمال زیاد این باگ ها روی درجه ی آماتور هستن ، چون وقتی روی آماتور بذارین ، بازی یکم باگ پیدا میکنه ! فیفا10 آماتور رو تست نکردم ولی فیفا09 وقتی روی درجه ی اماتور میذاشتم مخصوصآ دربازه بان ها از این باگ ها پیدا می کنند. که البته اونم خیلی کم بود.

البته روی درجه افسانه ای هم بعضی تعداد باگ ها یکم بالا میره ، دقیقآ باگ دقیقه : 1:48 یوتیوب برای نوید پیش اومد تو 09 که ویدیوش رو گذاشت {رو درجه ی افسانه ای} !

کلآ سطح های غیر منطقیش دچار باگ میشه ، ولی در حدی نیست که بخواد تو بازی تاثیر گذار باشه ، یعنی برای من تا حالا پیش نیومده.

Mostafa NBA
20-11-2009, 23:49
حسین و مسعود جان, لطفا زحمت اینوایت من و سایر بچه های فعال در زمینه ی فیفا و PES رو بکشید. راستش من در زمینه عضویت در گروم وارد نیستم ولی فکر کنم که باید اینوایتی باشه :دی

ممنون.

4039
21-11-2009, 00:40
اینا بیشتر حرفه تا عمل ! بیشتر باگ های فیفا10 ، اونقدر تاثیر گزار نبوده که تو بازیم تاثیر بذاره.
اون ویدیوی دروازه بان ها هم که جدآ از باگ های عجیب و البته تاثیر گذار بودن ، تا حالا شخصآ برای من پیش نیومده، هیچ کدوم !
به احتمال زیاد این باگ ها روی درجه ی آماتور هستن ، چون وقتی روی آماتور بذارین ، بازی یکم باگ پیدا میکنه ! فیفا10 آماتور رو تست نکردم ولی فیفا09 وقتی روی درجه ی اماتور میذاشتم مخصوصآ دربازه بان ها از این باگ ها پیدا می کنند. که البته اونم خیلی کم بود.

البته روی درجه افسانه ای هم بعضی تعداد باگ ها یکم بالا میره ، دقیقآ باگ دقیقه : 1:48 یوتیوب برای نوید پیش اومد تو 09 که ویدیوش رو گذاشت {رو درجه ی افسانه ای} !

کلآ سطح های غیر منطقیش دچار باگ میشه ، ولی در حدی نیست که بخواد تو بازی تاثیر گذار باشه ، یعنی برای من تا حالا پیش نیومده.

من قبل از اینکه این مطالبو بنویسم میدونستم شما اینچیزا رو میگید . چرا اینقدر روی یک بازی تعصب به خرج میدین مگه من طرفدار pes نیستم پس چرا بدون هیچ ترس و تعصبی انتقادات شدیدی از اشکالات این نسخه توی تاپیکش کردم ؟
چرا میگید حرف گیمرهایی که این نسخه رو بازی کردن حقیقت نداره و دارن دروغ میگن . حالا یک نفر بگیم دروغ بگه درست 10 نفر بگیم درست 50 نفر درست نه چیزی حدود 300 نفر خودتون که دیدین هیچ کسی هم حرف بقیه رو رد نمیکرد بجز چند مورد که من دیدم حتی حرفای همو تصدیق هم میکردن بعضیاشون هم که میگفتن ما حتی سابقه خوبی توی مسابقات این بازی داریم .
در مورد باگها چرا شما رد میکنید حدود 40 تا باگ فقط توی همین ویدئو بود تازه ویدئوهای زیاد دیگه ای هم هست که من فقط نمونه ای اینو آوردم احتیاجی نیست بقیو رو ارائه بدم چون ما هدفمون ناراحت کردن طرفداران این بازی نیست هدف من روشن شدن مساله هست نه چیز دیگه چرا میگین تاثیر گذار نیست پس اینهمه گل که دیدیم بخاطر چی بود ؟ بخاطر باگهای بازی بود دیگه همه هم دارن میگن دروازه بانها واقعا هوش ضعیفی دارن شما قبول نمیکنید شما میگید براتون این اتفاقات نیفتاده پس چرا من توی همین 4 ساعتی که این نسخه رو بازی کردم برام چند بار اشتباهات فاحشی از دروازه بان اتفاق افتاد ؟
من نمیدونم باگ چه ربطی به درجه هوش بازی داره حالا به فرض ربط داره این که نشد توجیه یعنی پس نباید روی درجه سخت بازی کرد ؟
لرزش شدید دروازه بان و توپ توی صحنه هشتم چه ربطی به هوش بازی داره ؟یا صحنه های 21 و 22 که دروازه بان از زمین مسابقه رفته بیرون چه ربطی به هوش دروازه بانیش داره ؟ و یا صحنه 38 یا 39 اینکه دروازه بان وایستاده به مهاجم و توپ نگاه میکنه که توپ داره راحت و آروم از کنارش میره توی دروازه چه ربطی به هوش دروازه بانیش داره ؟

4039
21-11-2009, 01:29
حسین و مسعود جان, لطفا زحمت اینوایت من و سایر بچه های فعال در زمینه ی فیفا و PES رو بکشید. راستش من در زمینه عضویت در گروم وارد نیستم ولی فکر کنم که باید اینوایتی باشه :دی

ممنون.

مصطفی میگم مگه خونه خالست که هر خواست بیاد بچه بازی که نیست .
خیلی خب ناراحت نشو به مسعود میگم زیر سیبیلی ردت کن تو فقط بشرطی که یک گوشه آروم و مودب میشنی صداتم در نمیاد ها !
خودت که میدونی داشتم شوخی میکردم راستش من بچه هایی که توی این انجمن میشناسم رو خیلی دوست دارم من از خدامه همه بیان توی بحث هرکی یک چیزی بگه کلی شلوغ بشه تاپیکش تا حسابی صفا کنیم از هم دیگه چیزای جدید یاد بگیریم حتما لازم نیست همه حرفا درست باشه .
خب چطوری باید دعوت بشی ؟
راستی مصطفی اگه اشتباه نکنم تو باید حدود 18 سال سن داشته باشی و قدت هم باید ماشالا بلند باشه .

joey jordison
21-11-2009, 11:01
به به پس از این گروه ها زدین ما را هم صدا نکردین چشمم روشن........................ما رم هم اینوایت کنین قول میدم صدام در نیاد!
وقت کنم این روزها برم کلوپ ببینم این فیفا نکست نکست که میگن چی به چی!

Elendil1
21-11-2009, 14:29
من قبل از اینکه این مطالبو بنویسم میدونستم شما اینچیزا رو میگید . چرا اینقدر روی یک بازی تعصب به خرج میدین مگه من طرفدار pes نیستم پس چرا بدون هیچ ترس و تعصبی انتقادات شدیدی از اشکالات این نسخه توی تاپیکش کردم ؟
چرا میگید حرف گیمرهایی که این نسخه رو بازی کردن حقیقت نداره و دارن دروغ میگن . حالا یک نفر بگیم دروغ بگه درست 10 نفر بگیم درست 50 نفر درست نه چیزی حدود 300 نفر خودتون که دیدین هیچ کسی هم حرف بقیه رو رد نمیکرد بجز چند مورد که من دیدم حتی حرفای همو تصدیق هم میکردن بعضیاشون هم که میگفتن ما حتی سابقه خوبی توی مسابقات این بازی داریم .
در مورد باگها چرا شما رد میکنید حدود 40 تا باگ فقط توی همین ویدئو بود تازه ویدئوهای زیاد دیگه ای هم هست که من فقط نمونه ای اینو آوردم احتیاجی نیست بقیو رو ارائه بدم چون ما هدفمون ناراحت کردن طرفداران این بازی نیست هدف من روشن شدن مساله هست نه چیز دیگه چرا میگین تاثیر گذار نیست پس اینهمه گل که دیدیم بخاطر چی بود ؟ بخاطر باگهای بازی بود دیگه همه هم دارن میگن دروازه بانها واقعا هوش ضعیفی دارن شما قبول نمیکنید شما میگید براتون این اتفاقات نیفتاده پس چرا من توی همین 4 ساعتی که این نسخه رو بازی کردم برام چند بار اشتباهات فاحشی از دروازه بان اتفاق افتاد ؟
من نمیدونم باگ چه ربطی به درجه هوش بازی داره حالا به فرض ربط داره این که نشد توجیه یعنی پس نباید روی درجه سخت بازی کرد ؟
لرزش شدید دروازه بان و توپ توی صحنه هشتم چه ربطی به هوش بازی داره ؟یا صحنه های 21 و 22 که دروازه بان از زمین مسابقه رفته بیرون چه ربطی به هوش دروازه بانیش داره ؟ و یا صحنه 38 یا 39 اینکه دروازه بان وایستاده به مهاجم و توپ نگاه میکنه که توپ داره راحت و آروم از کنارش میره توی دروازه چه ربطی به هوش دروازه بانیش داره ؟
یا خدا !! مگه من از این باگ ها طرفداری کردم : :-/ ! ؟؟؟:18: هی میخوام هیچی نگم ... ! مگه من دفاع کردم ؟؟ تازه به حرف شما احترام گذاشتم و ویدیو رو کامل نگاه کردم ! مگر به جز این بود که گفتم تا حالا برای من رخ نداده ؟
گفتم یا نه ؟؟؟
معذت می خوام ولی این شمایی که هر کامنتی رو به دیده تعصب میخونی ! من هیچ وقت تعصب رو هیچ فوتبالی نداشتم ، هر کدوم که بهتر بود بیشتر بازی می کرد و البته الان هم همینطور ! قبلآ بازی های KonaMi رو کنسول PS1 عالی بود ، که من اکثرآ همونا رو بازی می کردم و فیفا خیلی کمتر چون موقع حرفی برای گفتن نداشت !
الان هم FIFA 10 و PES رو بازی می کنم ولی چون فیفا 10 خیلی بهتره برای من و بیشتر به من میسازه فیفا رو بازی می کنم. و همیشه دوست داشتم دو فوتبال عالی بشن که به نفعه یکی مثه من بشه!!
من نمی گم فیفا10 هوش مصنوعیش بالاست ! میگم از PES 2010 بهتره !
من نمی گم فیفا10 باگ و اشکال نداره ، میگم برای من تاحالا اون باگ های دروازه بان هیچ وقت پیش نیومده! حالا چون پیش نیومده شما باید به من بگید متعصب ؟
من هیچ وقت نگفتم فیفا10 یه شبیه سازه کامله ولی گفتم بهترین شبیه سازی که تا الان اومده.

اگه میشه تو کامنت نوشتنت یه تجدید نظر بکن !

Mostafa NBA
21-11-2009, 15:24
مصطفی میگم مگه خونه خالست که هر خواست بیاد بچه بازی که نیست .
خیلی خب ناراحت نشو به مسعود میگم زیر سیبیلی ردت کن تو فقط بشرطی که یک گوشه آروم و مودب میشنی صداتم در نمیاد ها !
خودت که میدونی داشتم شوخی میکردم راستش من بچه هایی که توی این انجمن میشناسم رو خیلی دوست دارم من از خدامه همه بیان توی بحث هرکی یک چیزی بگه کلی شلوغ بشه تاپیکش تا حسابی صفا کنیم از هم دیگه چیزای جدید یاد بگیریم حتما لازم نیست همه حرفا درست باشه .
خب چطوری باید دعوت بشی ؟
راستی مصطفی اگه اشتباه نکنم تو باد حدود 18 سال سن داشته باشی و قدت هم باید ماشالا بلند باشه .

با وجود مدیرانی مثل مسعود و کاربران فعالی مثل شما اینجا دیگه خونه ی خاله نیست :5:

البته حسین جان به نظر من باید کاربرانی بتونن وارد گروه یا تاپیک بشن که سابقه ی خرابی نداشته باشن تا از آخر بتونیم یک نتیجه گیری درست داشته باشیم :11:

راستش گفتم من به گروه و حواشیه اون در انجمن زیاد وارد نیستم.مسعود بگو چی کار کنه حسین ؟! :8:

مشخصات منو سهراب بهت گفته حسین ؟ :دی :27:

Masoud King
21-11-2009, 15:25
این دوستمون راست میگه این باگ ها برای من هم پیش نیومده!!
به این دروازه بانا که نمیشه به این راحتیا گل زد!

underworld
21-11-2009, 17:22
این دوستمون راست میگه این باگ ها برای من هم پیش نیومده!!
به این دروازه بانا که نمیشه به این راحتیا گل زد!

راستش من یکی از افرادی هستم که متاسفانه باگهای یاد شده بازی، مخصوصا راجع به دروازه بانان برام پیش اومده
ببینید....وقتی میگن که هوش مصنوعی دروازه بانان ضعیفه، حتما منظور این نیست که راحت گل میخورن
معنیش اینه که غیر واقعیه...مثل چی؟

مثلا یه موقعهایی اینقدر ماحرانه و عجیب در مقابل شوتها واکنش نشون میدن که آدم قیافش اینطوری میشه::18:

یا یه موقع اینقدر خنگ میشن که فقط به تماشای توپ بسنده میکنن
یا اینکه وقتی از بقل دروازه بهشون نزدیک میشی،- فرقی نمیکنه که جندتا محاجم دیگه جلوش حضور دارن و منتظر فرصت که شما بهشون پاس بدی- سریعا به طرف محاجم شما میان حمله میکنن و باعث میشن که دروازه خالی بشه...و شما با یه پاس یا سانتر راحت گل بزنی....و یا برعکس این موضوع که باعث میشه گل بخوری
باید این رو هم بگم که هم game difficulity و هم Keeper difficulity روی Legendary هستش
یه اشکال دیگه هم مربوط میشه به هوش مصنوعی خود بازی!!...گاهی اوقات وقتی که دروازهبان توپ رو میگیره، توپ از خط رد میشه ولی هیچ گلی اعلام نمیشه
(یا به قولی دروازهبان سِشو میگیره و داور هم یابو آب میده!)
البته باید بگم که این اشکالات همیشه برام پیش نمیاد ولی زمانی که پیش میاد کفرم درمیاد
در ضمن لارم به ذکره که من طرفدار فیفا هستم و با وجود تمام باگهایی که گاهی اوقات پیش میاد این بازیو به pes ترجیح میدم...یه وقت فکر نکنید که طرفدار pes هستم و از خودم دارم این مطالب رو میگم

شـیـفــو
21-11-2009, 17:29
ميشه چندتا فرق كوچيك 10رو با 9 بگين . من دوستام ميگن هيچ فرقي نداره !
تازه جويستيك هم توش كار نميكنه .