ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ◄ ™ Apple اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10

SAMCRO
12-08-2011, 05:26
خوب دوستان خریدمش امروز ! 724 خریدم که نه سیخ بسوزه نه کباب ! :دي بعدش من اینو راست خریدم 2 تومن ولی داشتم تو سایتا رو نگاه می کردم می دیدم 721 دو و دویسته شما هم همینو گفتین! ولی تو مغازه 2500 کمترینش بود !
ولی یه خراب کاری کردم نمی تونم درستش کنم ! :دي
با بوت کمپ یه ویندوز سون ریختم ولی بوت کمپ خودش اینستال نیست ! وقتی هم دی وی دیش رو می زارم نمی خونش !
چی کار کنم ؟
بعدش نمی تونم 2 باره سویچ کنم روی مک !
اگه از یه لپتاپ دیگه بریزم وی فلش درست می شه ؟

SaeedEminem2
12-08-2011, 07:37
خوب دوستان خریدمش امروز ! 724 خریدم که نه سیخ بسوزه نه کباب ! :دي بعدش من اینو راست خریدم 2 تومن ولی داشتم تو سایتا رو نگاه می کردم می دیدم 721 دو و دویسته شما هم همینو گفتین! ولی تو مغازه 2500 کمترینش بود !
با بوت کمپ یه ویندوز سون ریختم ولی بوت کمپ خودش اینستال نیست ! وقتی هم دی وی دیش رو می زارم نمی خونش !
چی کار کنم ؟

مبارک باشه
باید چونه بزنی وگرنه می دونی که چی می شه
بوت کمپ خود به خود نصب نمی شه، احتمالا دی وی دی رو اشتباه گذاشتی، بوت کمپ تو همون دی وی دی ای گذاشته شده که او اس مکه، شما احتمالا دی وی دی اپلیکیشن رو گذاشتی
اگه خودکار باز نشد دستی می تونی بری تو خود دی وی دی و نصبش کنی
ولی معمولا اگه بوت کمپ اتو ران نشه یعنی ویندوز خوب نصب نشده
وقتی لپ تاپت روشن شد بلافاصله دکمه ی آپشن رو نگه دار تا 2 تا گزینه بیاد که اگه خواستی مثلا بری تو مک
الان چون 7 نصبیدی او اس دیفالت شده 7
در کل همه چی مرتبه و نگران هیچی نباش

mahdi-001
12-08-2011, 10:48
به شماره تلفن دفتر نقش تو پایتخت زنگ زدم نبودن!یک روز دیگه به انتظارم اضافه شد.فردا میخرم.
راستی چنتا سوال:
وقتی گرفتم بزارم فول شارژ شه بعد استفاده کنم؟
موقع خرید چه قسمت هایی رو تست کنم؟
یه مدل خوب و ارزون قیمت برای تبدیل mini display به vgaیا hdmi معرفی کنید.اونایی که خود نقش آورده 110 تومنه!(خیلی گرون میده)

SaeedEminem2
12-08-2011, 12:50
به شماره تلفن دفتر نقش تو پایتخت زنگ زدم نبودن!یک روز دیگه به انتظارم اضافه شد.فردا میخرم.
راستی چنتا سوال:
وقتی گرفتم بزارم فول شارژ شه بعد استفاده کنم؟
موقع خرید چه قسمت هایی رو تست کنم؟
یه مدل خوب و ارزون قیمت برای تبدیل mini display به vgaیا hdmi معرفی کنید.اونایی که خود نقش آورده 110 تومنه!(خیلی گرون میده)

اشکال نداره این جوری فردا که بخری لذتش بیشتر می شه
به محض اینکه به شارژ زدی می تونی هم زمان هم ازش استفاده کنی و لازم نیست حتما فول بشه
همون مراحل ثبت نامشو تا آخر بره کافیه
راه ارزون تر در اومدن تبدیل اینه که یه تبدیل تک کاره واسه وی جی ای یا دی وی آر بسته به نوع مانیتورت بگیری که 55 یا 45 تومانه، بعد یه تبدیل ساده از مثلا وی جی ای به ایج دی ام آی بگیری و بزنی سر قبلی که 2 کاره بشه

mahdi-001
12-08-2011, 18:01
اشکال نداره این جوری فردا که بخری لذتش بیشتر می شه
به محض اینکه به شارژ زدی می تونی هم زمان هم ازش استفاده کنی و لازم نیست حتما فول بشه
همون مراحل ثبت نامشو تا آخر بره کافیه
راه ارزون تر در اومدن تبدیل اینه که یه تبدیل تک کاره واسه وی جی ای یا دی وی آر بسته به نوع مانیتورت بگیری که 55 یا 45 تومانه، بعد یه تبدیل ساده از مثلا وی جی ای به ایج دی ام آی بگیری و بزنی سر قبلی که 2 کاره بشه
یعنی بهتر نیست بزار فول شارژ شه بعد استفاده کنم؟اینطوری باتری بهتر کالیبره میشه.
تبدیل مینی به اچ دی بگیرم ؟اطلاعی از قیمت داری؟
توی اینترنت دیدم (فکر کنم توی تاپیکای اپل همین سایت بود)مینی رو میاورد به یه باکس بعد اون باکس 3تا خروجی داشت(اچ دی ،وی جی ای ، دی وی آی)

Nocturne
12-08-2011, 20:02
راستی یه سوال ، این ایرها باتریشون جدا میشه، مثل سایر لپ تاپ ها؟

sinaxex
12-08-2011, 22:29
راستی یه سوال ، این ایرها باتریشون جدا میشه، مثل سایر لپ تاپ ها؟
خیر نه ایر و نه مک بوک پرو باتری ایش جدا نمیشه مک بوک پرو های چند سال پیش باتری ایش جدا میشد

SaeedEminem2
12-08-2011, 22:42
یعنی بهتر نیست بزار فول شارژ شه بعد استفاده کنم؟اینطوری باتری بهتر کالیبره میشه.
تبدیل مینی به اچ دی بگیرم ؟اطلاعی از قیمت داری؟
توی اینترنت دیدم (فکر کنم توی تاپیکای اپل همین سایت بود)مینی رو میاورد به یه باکس بعد اون باکس 3تا خروجی داشت(اچ دی ،وی جی ای ، دی وی آی)

به محض اتصال شارژر باتری از مدار کاری خارج می شه. فقط اگه لازم داشته باشه خودش شارژش می کنه
از قیمت راستش خبر ندارم اما همون پستی که گفتی فکر کنم یکی گفته بود این تبدیل چند کاره، کار نکرده و واسه یکی هم کار کرده
به نظر من یه تبدیل یک کاره ی خود اپل رو بگیر، بعد یه تبدیل بی سیم کوچیک به اون وصل کن که بشه 2 کاره

SAMCRO
13-08-2011, 00:28
مبارک باشه
باید چونه بزنی وگرنه می دونی که چی می شه
بوت کمپ خود به خود نصب نمی شه، احتمالا دی وی دی رو اشتباه گذاشتی، بوت کمپ تو همون دی وی دی ای گذاشته شده که او اس مکه، شما احتمالا دی وی دی اپلیکیشن رو گذاشتی
اگه خودکار باز نشد دستی می تونی بری تو خود دی وی دی و نصبش کنی
ولی معمولا اگه بوت کمپ اتو ران نشه یعنی ویندوز خوب نصب نشده
وقتی لپ تاپت روشن شد بلافاصله دکمه ی آپشن رو نگه دار تا 2 تا گزینه بیاد که اگه خواستی مثلا بری تو مک
الان چون 7 نصبیدی او اس دیفالت شده 7
در کل همه چی مرتبه و نگران هیچی نباش
اوکی شد اقا ! مرسی ! ولی مغازه داره گفته بود بهم توی دیسک اپلیکیشنشه !
البته من خودم یه بار رفتم توی مک از بوت کمپ اومدم تو ویندوز که این شکلی شدش !

mahdi-001
13-08-2011, 16:20
منم 723 گرفتم 2800 از نقش
:5:بچه ها کجا ها رو تست کنم؟1 ماه تعویض بهم داد:46:
سایت بدین برای دانلود نرم افزار
باید رجیستر کنم؟(توی سایت اپل)لازمه؟

arash59b
13-08-2011, 23:59
منم 723 گرفتم 2800 از نقش

مبارک باشه
ایشالا به خوشی ازش استفاده کنی:10:

بچه ها کجا ها رو تست کنم؟1 ماه تعویض بهم داد
سایت بدین برای دانلود نرم افزار

سخت افزار رو چک کن
از فروم های فارسی می تونی هر نرم افزاری که بخوای دانلود کنی

باید رجیستر کنم؟(توی سایت اپل)لازمه؟

اوه اوه! هر کاری می کنی این کار رو نکن

وگرنه گارانتی بین المللی لپتاپت دیگه بدرد نمی خوره:21:

ولی از خود سایت اپل می تونی سریال نامبرت رو چک کنی

fabio montari
14-08-2011, 15:07
چی کار کنم ؟

مبارکه داداش
شما تا الان راضی بودی از این مدل خیلی داغ نمیکنه ؟

fabio montari
14-08-2011, 15:14
دوستان این گراقیک MC724 تو ویندوز 7 کم نمیاره اخه گرافیکش شدیدا ضعیف هست

mahdi-001
14-08-2011, 17:19
مبارک باشه
ایشالا به خوشی ازش استفاده کنی:10:

سخت افزار رو چک کن
از فروم های فارسی می تونی هر نرم افزاری که بخوای دانلود کنی

اوه اوه! هر کاری می کنی این کار رو نکن

وگرنه گارانتی بین المللی لپتاپت دیگه بدرد نمی خوره:21:

ولی از خود سایت اپل می تونی سریال نامبرت رو چک کنی

سمت سایتش نمیرم.!توی گارانتی نقش هم هشدار داده!کهه رجیستر نکنید:2:

mahdi-001
14-08-2011, 18:29
کسی میدونه تو آفیس 2011 مک چطور میشه فارسی رو سر هم نوشت؟حروف از هم جدا نوشته میشه اینجوری: ا پ ل !!!
توی pages نمیشه فارسی نوشت؟
یه چیز دیگه: بخوام آپدیت کنم که چیز پی ان نمیخواد؟گارنتی مشکل دار نمیشه؟الان ورژن مک من 10.6.6 ه!آپدیت جدید اومده؟

arash59b
15-08-2011, 06:18
کسی میدونه تو آفیس 2011 مک چطور میشه فارسی رو سر هم نوشت؟حروف از هم جدا نوشته میشه اینجوری: ا پ ل !!!
توی pages نمیشه فارسی نوشت؟

مشکل حل نشدنی افیس هست دیگه بهتر از نرم افزارهای دیگه مثل openoffice و neoffice استفاده کنی

یه اموزش هم واست پ.خ می کنم بهش نگاه کن تا حدی مشکلت رو رفع می کنه

یه چیز دیگه: بخوام آپدیت کنم که چیز پی ان نمیخواد؟گارنتی مشکل دار نمیشه؟
نه به اون احتیاجی نیست به گارانتی هم ربطی نداره

کالان ورژن مک من 10.6.6 ه!آپدیت جدید اومده؟

بله تا دلت بخواد
بهتره به سایت دانلود اپل بری و دانلودشون کنی (البته اگه می خوای فعلا روی اسنو بمونی)

Nocturne
15-08-2011, 21:13
ایشون - mahdi-001 - که سیستم عاملش اسنولئوپارد هست لاین رو مجانی میتونه دانلود کنه؟
فایلش دانلود میشه و باید جدا نصب کرد یا خودکار ورژنش ارتقا میابه؟

arash59b
15-08-2011, 23:57
ایشون - mahdi-001 - که سیستم عاملش اسنولئوپارد هست لاین رو مجانی میتونه دانلود کنه؟
فایلش دانلود میشه و باید جدا نصب کرد یا خودکار ورژنش ارتقا میابه؟

لاین برای همه مجانیه و میتونید دانلودش کنید

هم میشه کلین ایستال (از اول) و هم میتونید از اسنو اپدیت کنید.

mahdi-001
16-08-2011, 02:34
لاین برای همه مجانیه و میتونید دانلودش کنید

هم میشه کلین ایستال (از اول) و هم میتونید از اسنو اپدیت کنید.
یعنی من الان میتونم از سرور اپ بدون محدودیت دانلود کنم؟تا اونجایی که من میدونم فقط محصولات ساخته شده در جولای2011 اینکارو میتونن انجام بدن:13:

SaeedEminem2
16-08-2011, 03:25
یعنی من الان میتونم از سرور اپ بدون محدودیت دانلود کنم؟تا اونجایی که من میدونم فقط محصولات ساخته شده در جولای2011 اینکارو میتونن انجام بدن:13:

اون در مورد لاین بود که نسخه های اولیه اش رو نمی شد آپ دیت کرد
اسنو رو هم می شه مستقیم آپدیت کرد هم می شه رفت تو سایت اپل و دستی دانلودش کرد که این راه دوم بهتره
چون هم سرعت دانلود بیشتر می شه هم بعدا دوباره می تونی از اون فایل استفاده کنی و با نصب مجدد او اس مجبور نیستی بری از اول آپدیت هارو بگیری
راستی اگه الان هنوز بی آپدیتی نسخه ی 10.6.8 کومبو رو بگیر که خودش 10.6.7 رو هم داره که از 10.6.6 نمی شه یه دفعه پرید به 10.6.8

arash59b
16-08-2011, 10:50
اگه منظورت از سرور اپ، mac app هست خیر نمی تونی باید هزینه 30 دلاری رو پرداخت کنی

ولی همین ورژنی که روی mac app هست رو می تونی از سایت ها و فروم های دیگه دانلود کنی که هیچ تفاوتی با

نسخه ای که روی mac app هست نداره.

Nocturne
16-08-2011, 20:53
ولی کسانی که مک دارند فکر کنم بتونن رایگان از سایت خود اپل لاین رو بگیرن. نه؟

---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:52 PM ----------

ولی همین ورژنی که روی mac app هست رو می تونی از سایت ها و فروم های دیگه دانلود کنی که هیچ تفاوتی با

نسخه ای که روی mac app هست نداره.مگه اینهایی که توی فرومها لینک دانلودشون هست مکهای ه. ک شده نیستند؟ (حالا چه لاین چه اسنو)

SaeedEminem2
16-08-2011, 21:24
ولی کسانی که مک دارند فکر کنم بتونن رایگان از سایت خود اپل لاین رو بگیرن. نه؟

---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:52 PM ----------

مگه اینهایی که توی فرومها لینک دانلودشون هست مکهای ه. ک شده نیستند؟ (حالا چه لاین چه اسنو)

نه خود هر نرم افزاری واسه همه پولیه، فقط آپدیت هارو همه می تونن رایگان دانلود کنن
کلا سیستم عامل های مک پسووردی نیستن و از هرجا گیر بیاری می شه نصبش کرد
اینم به این دلیله که رو هر سیستمی نصب نمی شن و فقط مخصوص سخت افزارهای اپل ساخته شدن

Nocturne
17-08-2011, 16:51
کلا سیستم عامل های مک پسووردی نیستن و از هرجا گیر بیاری می شه نصبش کرد

پس مکهای ه.ک شده یا هکینتاش به چی میگن؟

arash59b
17-08-2011, 17:07
پس مکهای ه.ک شده یا هکینتاش به چی میگن؟

نسخه ای از مک که بشه رو pcهای ویندوزی نصب کرد

Aftermach
17-08-2011, 22:23
سلام دوستان.یه کمک فوری میخواستم.
من از Apple MacBook Pro MC723 خوشم اومده ولی تا حالا با مک کار نکردم.می خواستم یه توصیفی ازش کنید واینکه برنامه ها و بازی های ویندوز سون رو میشه روش نصب کرد یا باید روش سون ریخت.
من بین این مدل و asus lamborgini VX7 که دقیقا یه قیمتند گیر کردم.خواهش می کنم که یه دید واضح از اپل به من بدهید.
تشکر فراوان

arash59b
17-08-2011, 23:03
سلام دوستان.یه کمک فوری میخواستم.
من از Apple MacBook Pro MC723 خوشم اومده ولی تا حالا با مک کار نکردم.می خواستم یه توصیفی ازش کنید واینکه برنامه ها و بازی های ویندوز سون رو میشه روش نصب کرد یا باید روش سون ریخت.
من بین این مدل و asus lamborgini VX7 که دقیقا یه قیمتند گیر کردم.خواهش می کنم که یه دید واضح از اپل به من بدهید.
تشکر فراوان

در یه جمله شما با استفاده از سیستم های مک تمام امکانات عالی مکینتاش و اپل را در کنار همه امکانات ویندوز خواهید داشت
یعنی یه لپ تاپ می خری و از 2 لپ تاپ استفاده می کنی (ما هم بلیدیم آگهی بازرگانی بدیم:8:)

گذشت اون زمانی که روی سیستم های اپل چیزی نمی شد نصب کرد الان به راحتی می تونید ویندوز روی هر لپتاپ

اپل نصب کنید و نقاط ضعف نرم افزاری اپل رو پوشش بدید. (تو زمینه های دیگه از ویندوز سرتره)

مخصوصا 723 که یکی از قویترین سیستم های اپل هست.

موفق باشید

پ.ن: لطفا وقت بزارید پست های قبلی رو هم مطالعه کنید چون سوال شما قبلا سوال بقیه و حتی یه روزی سوال من بوده.!

Aftermach
18-08-2011, 06:37
خب اگر من تا مدتی که کار با مک رو یاد بگیرم روش MC723 سون بریزم می خواستم ببینم تا چه حدی از کارایی دستگاه کم میکنه؟واینکه اکه بخوام با سون که روش ریختم بازی کنم چه طور؟چه تاثیری داره؟مثلا دستگاه بیشتر داغ میکنه؟یا چی؟ممنون میشم اگر راهنمایی کنید

arash59b
18-08-2011, 08:22
خب اگر من تا مدتی که کار با مک رو یاد بگیرم روش MC723 سون بریزم می خواستم ببینم تا چه حدی از کارایی دستگاه کم میکنه؟واینکه اکه بخوام با سون که روش ریختم بازی کنم چه طور؟چه تاثیری داره؟مثلا دستگاه بیشتر داغ میکنه؟یا چی؟ممنون میشم اگر راهنمایی کنید

هیچ مشکلی وجود نداره

داغ می کنه اما نسبت به مک، نه اون داغی که شما فکر می کنید

من خودم بعضی از بازی های روز رو روی 723 اجرا کردم و اتفاقا داغ کردنش معمولی بود.

وقتی ویندوز ریختی دیگه از همه امکانات ویندوز مثل یه لپتاپ دیگه استفاده می کنی

Aftermach
18-08-2011, 08:37
یعنی به نظر شما من قید چنین کانفینگی رو بزنم؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mono1364
18-08-2011, 08:48
اون سیتم فوی داره ..
اما شماا از سیستمت جی میخوای ؟؟ . .
جند هسمش اون ؟؟ . .

Aftermach
18-08-2011, 08:54
کلن می گم بین ای دوتا از همه نظر کدوم؟

mono1364
18-08-2011, 08:58
منوجه نشدم . .
اما اون فک میکنم جز سیستم های گیم هستش . .
یاید ببینی اونی که اینجا بیدا میکنی کدوم کانفیگ رو داره . .
تو سایتش همه مدلهاش رو کناره هم میزنه . .

Aftermach
18-08-2011, 09:00
منوجه نشدم . .
اما اون فک میکنم جز سیستم های گیم هستش . .
یاید ببینی اونی که اینجا بیدا میکنی کدوم کانفیگ رو داره . .
تو سایتش همه مدلهاش رو کناره هم میزنه . .

قیمت اون 2700 هم قیمت MC723

mono1364
18-08-2011, 09:05
مشخصاته اونی که اینجا هست رو نمیدونی . .
تو سایتش همه جیزهایی که رو اون میتونه ارایه بده رو میزنه ..
تونسی تو سایتهای ابرانی مشخصاتش رو بیین . .
اون برا ویندوز سیستمه فوی یه . .

mono1364
18-08-2011, 09:22
اون سیستمه کانفیگ بالاتری داره . .
اکه وبندوز بخوای مک نخوای . .

Aftermach
18-08-2011, 22:37
سلام.می خواستم ببینم برنامه و بازی برای مک در چه حدی روی اینترنت وجود داره و اگه میشه سایت معرفی کنید.
SaeedEminem2
18-08-2011, 22:56
سلام.می خواستم ببینم برنامه و بازی برای مک در چه حدی روی اینترنت وجود داره و اگه میشه سایت معرفی کنید.
سلام
در مورد لپ تاپی که شما پرسیدی به نظرم 3 گیگ رم کارت گرافیک فقط یه ظاهر گول زنندست چون منکه دقیقا 30 ماهه یه گرافیک 2 گیگه دارم جز یه بازی که حدود 1.5 گیگ رمشو پر کرد ندیدم جای دیگه حتی 1 گیگ از رمش پر شه
اگرم بیایم حساب چند سال دیگه رو داشته باشیم خب اون موقع دیگه پردازنده ی گرافیک و حتی ما بقی قطعات به اندازه ی 3 گیگ اون موقع توان پردازشی ندارن
الان نه اما 6 ماه پیش که سری 2011 اپل ساخته شد بالاترین کارت گرافیک موجود در سری 723 به کار گرفته شد
من باهاش کرایسس 1 و 2 ، کال آف دیوتی مادرن وار فیر 2 و بلک آپس رو با حد اکثر تنظیمات تموم کردم
درسته اون مدل از یه سری جهات به اپل برتری داره اما خب اپل هم ویژگی هایی داره که نه تنها ایسوس که هیچ مدلی نداره
حداقلش سیستم عاملشه که خودش یه دنیایی داره
حالا شما می تونی جزء به جزء مقایسه کنی تا بتونی بهتر انتخاب کنی
البته بگم که کلا نباید به لپ تاپ با دید کنسول بازی نگاه کرد چون با یک دهم قیمت می تونی اکس باکس یا پلی استیشن 3 بگیری
در مورد نرم افزار تا دلت بخواد هست، کرکش شدش هم هست سایت فارسیشم هست
آدرس یکی از بهترین هاش تو امضامه

mono1364
18-08-2011, 23:40
سعید درس میکه . . :46::46:
اما سعید اکه سیستمی رمه سه گیگ داشته باشه بازی یک گیگ رو سبکتر وو راحتتر ارز اونی که رمه یک داره اجرا میکنه . .
اون سیستمه از لحاطه سخت افراری فویه . این مشخصه .
اما مک نداره . . :13::13:
خوده مک با مشخصاتی که داره اززششو بالا میبره . .
ایشون طاهرا اهله بازی هم هستن وو همه بازی ها برا مک وجود نداره . .

Aftermach
18-08-2011, 23:42
سلام
در مورد لپ تاپی که شما پرسیدی به نظرم 3 گیگ رم کارت گرافیک فقط یه ظاهر گول زنندست چون منکه دقیقا 30 ماهه یه گرافیک 2 گیگه دارم جز یه بازی که حدود 1.5 گیگ رمشو پر کرد ندیدم جای دیگه حتی 1 گیگ از رمش پر شه
اگرم بیایم حساب چند سال دیگه رو داشته باشیم خب اون موقع دیگه پردازنده ی گرافیک و حتی ما بقی قطعات به اندازه ی 3 گیگ اون موقع توان پردازشی ندارن
الان نه اما 6 ماه پیش که سری 2011 اپل ساخته شد بالاترین کارت گرافیک موجود در سری 723 به کار گرفته شد
من باهاش کرایسس 1 و 2 ، کال آف دیوتی مادرن وار فیر 2 و بلک آپس رو با حد اکثر تنظیمات تموم کردم
درسته اون مدل از یه سری جهات به اپل برتری داره اما خب اپل هم ویژگی هایی داره که نه تنها ایسوس که هیچ مدلی نداره
حداقلش سیستم عاملشه که خودش یه دنیایی داره
حالا شما می تونی جزء به جزء مقایسه کنی تا بتونی بهتر انتخاب کنی
البته بگم که کلا نباید به لپ تاپ با دید کنسول بازی نگاه کرد چون با یک دهم قیمت می تونی اکس باکس یا پلی استیشن 3 بگیری
در مورد نرم افزار تا دلت بخواد هست، کرکش شدش هم هست سایت فارسیشم هست
آدرس یکی از بهترین هاش تو امضامه

تشکر فراوان از پست عالیتون.
دیگه واقعا خسته شدم.
دقیقا منم همینطور فکر می کنم چون من لپ تاپو فقط واسه بازی نمی خوام و به نظرم ادم داره فقط پول گرافیک اون مدل رو می ده ولی چیزی مثل کیفیت صفحه و برند اپل خیلی مهم تره.
و اینکه یه سوال دیگه که البته arash59 عزیز تقریبا جواب دادن و اینکه اگه یه بازی یا برنامه سنگین واسه مک گیر نیومد و اون رو بریزم رو ویندوز مشکلی واسه دستگاه پیش نمی یاد؟واینکه چه مقدار کاهش کارایی سخت افزاری رو در پی داره.
بازم تشکر از شما والبته این فروم.

mono1364
18-08-2011, 23:56
وبندوز هسته سنکینتری داره . .
دما هم بالاتر میره . .
مک جون خودش سیکتره برا کار های سنکین مناسیتره . .
اصله کاراییش هم برا مک هست . .
اما وبندوز هم روش نصب میشه تا جوابه برنامه هایی که برا مک نیست رو هم بده . .
برنامه های سنکین تا حایی که میدونم برا مک هم یک نسخه میسازن . .
اون سیستمه هم ففط کرافیکه بالایی نداره . .
وفتی هم فیمته یک مدل از ابل باشه . بس سیستمه سخت افراریه بالاتری داره . .

SaeedEminem2
19-08-2011, 11:52
تشکر فراوان از پست عالیتون.
دیگه واقعا خسته شدم.
دقیقا منم همینطور فکر می کنم چون من لپ تاپو فقط واسه بازی نمی خوام و به نظرم ادم داره فقط پول گرافیک اون مدل رو می ده ولی چیزی مثل کیفیت صفحه و برند اپل خیلی مهم تره.
و اینکه یه سوال دیگه که البته arash59 عزیز تقریبا جواب دادن و اینکه اگه یه بازی یا برنامه سنگین واسه مک گیر نیومد و اون رو بریزم رو ویندوز مشکلی واسه دستگاه پیش نمی یاد؟واینکه چه مقدار کاهش کارایی سخت افزاری رو در پی داره.
بازم تشکر از شما والبته این فروم.

نه هیچ مشکلی پیش نمیاد
از اون چیزی که فکر کنی خیلی قوی تر ساخته شده
وقتی با ویندوز کار کنی حداکثر 10 درصد بیشتر از مک سخت افزار درگیر می شه

Aftermach
20-08-2011, 00:44
سلام به دوستان عزیز.
می خواستم بدونم این سری مک بوک 723 که الان موجود هست مال چه سال و ماهی هست؟واینکه سری جدیدش کی میاد و می ارزه واسش صبر کرد؟و قیمتش چقدر خواهد بود؟
با تشکر

SaeedEminem2
20-08-2011, 02:09
سلام به دوستان عزیز.
می خواستم بدونم این سری مک بوک 723 که الان موجود هست مال چه سال و ماهی هست؟واینکه سری جدیدش کی میاد و می ارزه واسش صبر کرد؟و قیمتش چقدر خواهد بود؟
با تشکر

سلام
اوایل مارچ 2011 تقریبا 6 ماه پیش
خوش بینانه همون اسفند دوباره بیاد چون معمولا سری جدید مک بوک پرو تو اردیبهشت میومد اما کلا نمی شه تایم دقیق اعلام کرد
قیمت به خیلی چیزها بستگی داره، مثلا اینکه از سری قبلی چه تعداد به فروش نرفته باشه، قیمت دلار چقدر باشه، تقاضا در چه حدی باشه و....
اما نمی شه کمتر از 3 میلیون واسش متصور بود و تا حداقل خرداد 91 قیمت به تعادل نمی رسه

Aftermach
22-08-2011, 00:31
سلام.
می خواستم ببینم برنامه ای هست که بشه بازی های ویندوز رو روی مک اجرا کرد؟
لطفا لینک سایت واسه بازی های جدید برای مک بزارید
Mr.Mazmamfi
22-08-2011, 00:52
سلام
تعویض سلولهای باتری لپ تاپ :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپست شماره 21

SaeedEminem2
23-08-2011, 03:56
سلام.
می خواستم ببینم برنامه ای هست که بشه بازی های ویندوز رو روی مک اجرا کرد؟
لطفا لینک سایت واسه بازی های جدید برای مک بزارید
سلام
یه برنامه بود که با لاین کار نمی کنه و تا میای بازش کنی کرش می کنه
فکر می کنم سون نصب کنی و از همین بازی های معمولی بگیری راحت تر باشی چون با 800 تومان می شه یه بازی 2 دیسکه خرید اما اینجوری باید بری چند گیگ دانلود کنی
حالا یکی 2 تا لینک پ خ می کنم دیگه بقیش با خودت

zamanphp
25-08-2011, 22:22
با سلام
من macbook pro 723 دارم
آیا کابل تبدیلی هست که من بتونم خروجی تصویر نوت بوکم رو روی مانیتور lcd که ورودی dvi داره ببینم یا نه؟
با تشکر

zamanphp
25-08-2011, 23:37
با سلام
من macbook pro 723 دارم
آیا کابل تبدیلی هست که من بتونم خروجی تصویر نوت بوکم رو روی مانیتور lcd که ورودی dvi داره ببینم یا نه؟
با تشکر
بلاخره پیدا کردم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

SaeedEminem2
26-08-2011, 02:50
بلاخره پیدا کردم

عجیبه که چاره زده 50 تومان !
فکر می کنم قیمت دی وی آی 45 باشه و وی جی ای 55 تومان
یه سر به سایت نقش بزنی بد نیست

zamanphp
26-08-2011, 20:28
عجیبه که چاره زده 50 تومان !
فکر می کنم قیمت دی وی آی 45 باشه و وی جی ای 55 تومان
یه سر به سایت نقش بزنی بد نیست
حق با شماست . نقش میده ۴۵ تومن . ظاهرا باید از نقش بگیرم

mac_world
27-08-2011, 23:36
سلام
دورو بره یک ملیون چهارصد پونصد یه لپتاپ اپل مک پرو 13 اینچ (یه مدل قبلا شنیده بودم که نسبت به قیمتش خیلی میارزه) که بشه ویندوز روش نصب کرد( و از تمام امکانتات ویندوزش استفاده کرد) چی معرفی میکنید؟ و چه ویندوزی میشه روش نصب کرد؟ و ببخشید اگه خیلی مبتدیانه هست سوالم یعنی هر کاری که با ویندوز معمولی میکنم با اینم میشه کرد؟
یه سوال هم درباره لود شدن ویندوز دارم که چه جوری لود میشه؟ اولش که لپتاپ روشن میشه سوال میکنه؟
اون مدلی که معرفی میکنید چه معایبی و چه مزایایی داره و چه قطعه های سخت افزاری از دیگر لپتاپهای دیگه احیانا کمتر داره؟ سرعت اون لپتاپی که بهم معرفی میکنید چه طور هست؟
از لحاظ بدنه کیفیت و... چه طوره؟
بعد یه سوال مهم تر تفاوت قیمتها با مالزی چه طوره؟ من مبتدی میتونم اونجا بعد از خرید لپتاپ خودم روش ویندوز بریزم
ببخشید که این همه سوالو یه جا پرسیدم چون خیلی سخت به اینترنت دسترسی دارم و نمیتونم زود به زود بیام

SaeedEminem2
28-08-2011, 00:02
سلام برادر
سری حرفه ای لپ تاپ های اپل از 1600 پایین تر نداره که می شه مدل ام سی 700
رو تمام لپ تاپ های اپل ویندوز نصب می شه اما در سری 2011 فقط ویندوز 7 ساپورت می شه
اصلا هم مبتدیانه نیست، قرار نیست که همه از بدو تولد عالم دهر باشن. پس راحت هرچی سئوال داری بپرس
آره هر کاری که با ویندوز های دیگه می شه با اینم می شه
بوت شدنش خودکار روی یکی از سیستم عامل هاست، که اینم قابل تنظیمه که خودکار رو مک بالا بیاد یا رو ویندوز. اما می تونی وقتی روشن شد دکمه ی آلت رو نگه داری و با هر کدوم که خودت خواستی بوت کنی
تنها ایرادش کارت گرافیکشه که واسه بازی های حرفه ای ساخته نشده. یعنی اگه واسه بازی می خوای باید مدل های بالاتر و بخصوص 15 اینچ بگیری که از 2200 شروع می شه تا 2600
سرعتش از تمام سیستم هایی که تا حالا باهاش کار کردی بیشتره
بدنه و کیفیت ظاهریش بی نظیره، اگه از نزدیک ببینی و تو دستت بگیریش در خریدش لحظه ای درنگ نمی کنی
راستش 5 ماه پیش قیمت مالزی و دوبی و هند تقریبا با اینجا یکی بود، الان اینجا ارزون تر شده اونجا رو دیگه نمی دونم. اما در کل از ایران بگیری بهتره
نصب ویندوز روش با سیستم های دیگه هیچ فرقی نداره، اگه الان می تونی رو پی سی نصب کنی بعدا رو لپ تاپت هم می تونی
هر سئوال دیگه ای هم بود در خدمتم

mac_world
28-08-2011, 00:13
دوست عزیز واقعا دست شما درد نکنه
ایشالله تیم محبوبت قهرمان بودسلیگا بشه
این مدل mc700 از لحاظ سخت افزاری چی کم داره چون یادمه قدیم بعضی مدلها مودم نداشت یا یه همچین چیزایی دقیقا یادم نیست.
بالاخره یه لپتاپ 4 ملیونی هم معایبی داره میخوام بدوم معایب این چیه و چی نداره که اون لپتاپ 4 ملیونی اپل داره؟
در کل اگه mc700 بگیرم بدون نیاز به بامبول :دی اضافه همه کارام درسته ؟
چه فونت فارسی برنامه های کرک شده و...مشکل نداره باهاشون؟
و اگه بخوام آتیش بزنم به مالم یه 724 بخرم اون با این 700 چه تفاوتهایی داره؟

SaeedEminem2
28-08-2011, 01:05
مرسی
از نظر سخت افزاری گفتم کارت گرافیکش مخصوص بازی تعبیه نشده
مودمی که یه سیم به تلفن وصل کنی و بری تو اینترنت نه نداره. یا باید مودم ای دی اس ال داشته باشی یا خودش مودم وایرلس داره که بی سیم به اینترنت نصب شه که خب اینم یه مودم می خواد
لپ تاپ 4 میلیونی نداره اما تفاوت هاش مثلا کارت گرافیکه، سی پی یو قوی تره و مانیتور بزرگ تره. در باقی قطعات فرقی ندارن مگر مدل سفارشی باشه که می شه تا 4 میلیون هم رسوندش
نرم افزار ویندوز که به قول یکی از دوستان از سطل آشغال هم می شه در آورد، نرم افزار مک هم هرچی ساخته شده کرک شدش هم هست حتی تو سایت های فارسی
خود مک فونت فارسی داره اما آفیسی که مخصوصه مک ساخته شده یه کم با فونت فارسی مشکل داره فعلا
700
13-inch: 2.3 GHz
2.3GHz dual-core
Intel Core i5
4GB 1333MHz
320GB 5400-rpm1
Intel HD Graphics 3000
Built-in battery (7 hours)2

724

13-inch: 2.7 GHz
2.7GHz dual-core
Intel Core i7
4GB 1333MHz
500GB 5400-rpm1
Intel HD Graphics 3000
Built-in battery (7 hours)2

mac_world
28-08-2011, 10:06
متشکر
و این سری جدید مک بوک پرو کی قرار هست بیاد؟ و چه تفاوتی میکنه؟
و چون من میخوام تو هفته آینده بخرم لطفا میشه توضیحی درباره این که ساخت کجا باشه بخرم چون انگار کیبرداشون با هم متفاوته و از کجا بفهمم ماله کدوم کشوره؟
در کل اون چیزایی که نیازه قبل از خرید و بعدش دقت کنم لطفا بگید و با چه گارانتی بهتره؟
و سوال آخرم اینکه ...ویندوزی که کنار مک نصب میشه به صورت قانونی و درست نصب میشه یا باید -- کرد و...
چون من تا 6 ماه پیش یه آیفون 2g داشتم و میشد کنار اندرویید هم نصب کرد ولی باید حتما --(جیلبرک ) میکردم.

arash59b
28-08-2011, 14:00
و این سری جدید مک بوک پرو کی قرار هست بیاد؟ و چه تفاوتی میکنه؟

تو ایران از سال 91 به بعد

مشخصاتش هم هنوز معلوم نیست

و چون من میخوام تو هفته آینده بخرم لطفا میشه توضیحی درباره این که ساخت کجا باشه بخرم چون انگار کیبرداشون با هم متفاوته و از کجا بفهمم ماله کدوم کشوره؟

همه ساخت چین هستند و تنها باید به پارت نامبرش دقت کنید که LLA باشه

که مخصوص امریکا بوده و کیبردش مثل کیبردهای معمولی هست

در کل اون چیزایی که نیازه قبل از خرید و بعدش دقت کنم لطفا بگید و با چه گارانتی بهتره؟

از گارانتی های نقش یا الماس بگیر

جعبه پلمپ باشه کافیه

و سوال آخرم اینکه ...ویندوزی که کنار مک نصب میشه به صورت قانونی و درست نصب میشه یا باید -- کرد و...
چون من تا 6 ماه پیش یه آیفون 2g داشتم و میشد کنار اندرویید هم نصب کرد ولی باید حتما --(جیلبرک ) میکردم.

ویندوز کاملا قانونی و بدون مشکل از طریق نرم افزار بوت کمپ نصب می شه

و مشکلی نخواهید داشت.

متشکر

موفق باشید.

hashemi_ali_reza
28-08-2011, 19:46
سلام ؛

مدتیه که مدل 11.6 اینچ مک بوک ایر تو ایران اومده و واقعا طراحی فوق العاده ای داره...
اگه این دستگاه رو بخرم و بخوام که با mac کار کنم چه محدودیتهایی نسبت به windows خواهم داشت؟؟؟ منظورم راحتی نصب برنامه و راحتی کار با این سیستم عامل نسبت به windows هست...

با سپاس

SaeedEminem2
28-08-2011, 22:28
سلام ؛

مدتیه که مدل 11.6 اینچ مک بوک ایر تو ایران اومده و واقعا طراحی فوق العاده ای داره...
اگه این دستگاه رو بخرم و بخوام که با mac کار کنم چه محدودیتهایی نسبت به windows خواهم داشت؟؟؟ منظورم راحتی نصب برنامه و راحتی کار با این سیستم عامل نسبت به windows هست...

با سپاس

کار کردن با مک از ویندوز خیلی راحت تره
تمام ماها که تو این 4 ماه خریدیم از همون روز اول راحت باهاش کار کردیم
فقط یه خورده رنج نرم افزاریش نسبت به ویندوز محدود تره که مطمئنم اینم به زودی رفع می شه

mac_world
29-08-2011, 15:55
آقا سعید ممنونم از اینکه با فعالیتتون تو این تاپیک به سوالای ما جواب میدین
من امروز رفتم و چند مدل دیدم و چندتا سوال برام پیش اومد
1_مدلهای 721 و 724 و 700 میتونن full hd پخش کنن؟
2_من پورت hdmi ندیدم آیا درپوشی چیزی روش داره که دیده نمیشه؟
3_تومک اون مشکلاتی که گفتین با فونت فارسی داره ..آیا تو ویندوز هم داره؟
4_ و آیا اینا هارد سرعت بالا دارن؟
5_و کیفیت تصویرش دربرابر سونی چه طوره؟ مقایسه کردین؟
6_و آیا همون 7 ساعتی که توسایت اپل نوشته واقعا باتریش دووم میاره؟
7_حقیقتش من تو مالزی زندگی میکنم اونجا اینترنی داررم که مثل دایال آپه که باید سیم وصل کنی به کامپوتر ولی خوب سرعتش خیلی بیشتره
و تا اونجا که فهمیدم مودم نداره این مدلها
من تو ایران الان یه مودم adsl ایسوس دارم که نه تنها من استفاده میکنم بلکه از طریق وایرلسی هم که داره لپتاپ دوستمم که تو خونه ما یاشه میتونه از اینترنت استفاده کنه فکرکنم اسمش روتر باید باشه
حالا سوال اینه که این مودم میشه ببرم و استفاده کنم تو مالزی؟ یا باید مودم جدا بخرم و اگه باید بخرم چه مارکی و چه مدلی باید باشه؟
ببخشید به خدا خودتون میدونین که تو پایتخت چه وضعیه....

arash59b
29-08-2011, 18:31
آقا سعید ممنونم از اینکه با فعالیتتون تو این تاپیک به سوالای ما جواب میدین
من امروز رفتم و چند مدل دیدم و چندتا سوال برام پیش اومد

با اجازه سعیدجان

1_مدلهای 721 و 724 و 700 میتونن full hd پخش کنن؟

تا اونجا که یادمه اگه به یه مانیتور FHD وصل بشن پخش می کنن

2_من پورت hdmi ندیدم آیا درپوشی چیزی روش داره که دیده نمیشه؟
نداره

3_تومک اون مشکلاتی که گفتین با فونت فارسی داره ..آیا تو ویندوز هم داره؟

تو وین مشکلی نیست

4_ و آیا اینا هارد سرعت بالا دارن؟

همه تو 5 هزار دورند

5_و کیفیت تصویرش دربرابر سونی چه طوره؟ مقایسه کردین؟

من با سونی F136HG مقایسه کردم بهتر بود (اما یه نظر من)
سونی های LCD مات دارند

6_و آیا همون 7 ساعتی که توسایت اپل نوشته واقعا باتریش دووم میاره؟

نه ،بسته به برنامه ای که داری باهاش کار میکنی داره

در هر صورت از لپتاپ های دیگه بیشتره

7_حقیقتش من تو مالزی زندگی میکنم اونجا اینترنی داررم که مثل دایال آپه که باید سیم وصل کنی به کامپوتر ولی خوب سرعتش خیلی بیشتره
و تا اونجا که فهمیدم مودم نداره این مدلها
من تو ایران الان یه مودم adsl ایسوس دارم که نه تنها من استفاده میکنم بلکه از طریق وایرلسی هم که داره لپتاپ دوستمم که تو خونه ما یاشه میتونه از اینترنت استفاده کنه فکرکنم اسمش روتر باید باشه
حالا سوال اینه که این مودم میشه ببرم و استفاده کنم تو مالزی؟ یا باید مودم جدا بخرم و اگه باید بخرم چه مارکی و چه مدلی باید باشه؟
ببخشید به خدا خودتون میدونین که تو پایتخت چه وضعیه....

کلا لپتاپ های جدید از هر مارکی دیگه مودم دیالوپ ندارند (تقریبا همه)

ولی برای اتصال به اینترنت بصورت کابل از پورت شبکه استفاده میکنند (پورتی که سوکتش بزرگ تر از دیالوپه)

اگه بخواید از مودم دیالوپ استفاده کنید باید یه مودم دیالوپ اکسترنال بخری که به راحتی هم پیدا می شه و

خود شرکت اپل هم یه نمونش رو داره. ولی بنظرمن به کارتون نمیاد

منم از همون روتر هم به PC و هم به بقیه لپتاپ های تو خونه و هم به اپارتمان برادرم دارم اینترنت میدم و مشکلی نیست

من نمیدونم دقیقا اینترنت اونجا چطوره

ولی چرا کلا از همون جانمی خری !!! اونجا که فروشگاه اپل معتبر داره!!

موفق باشی

mac_world
29-08-2011, 19:19
ممنونم آقا آرش ...اینجا ماشالله همه استادن ما جوجه فکولی :دی
من فقط این دو مورد نفهمیدم
1_سرعت هارد 5000 دور زیاد حساب میشه یا کم؟
2_فول اچ دی رو خود مانیتور نشون نمیده؟
جالبیش اینه که بعد از تفکیک انجمن های لپتاپ همه تاپیکها خوابیدن این تاپیک هنوز زندس .......
ویرایش....
لحظاتی پیش از اتاق فرمان(خانومم) یه حرفی زده شد که انگار باید یه چیزی بخرم که جفتمون استفاده کنیم
من که زیر بار این حرف نمیرم ولی اگه قرار باشه یه همچین چیزی بشه شاید از برند دیگه ای بخرم متاسفانه.....
میدونم اینجا جای مقایسه نیست ولی کدوم مدل سونی هست که تو همون 1.7 یا دوتومن باشه و سخت افزارش مثل پرو باشه ؟ یا قابل مقایسه باشه؟ و به نظرتون میارزه پرو بندازم زیر دسته یا ناشی؟

arash59b
29-08-2011, 23:21
ممنونم آقا آرش ...اینجا ماشالله همه استادن ما جوجه فکولی :دی
من فقط این دو مورد نفهمیدم
1_سرعت هارد 5000 دور زیاد حساب میشه یا کم؟
2_فول اچ دی رو خود مانیتور نشون نمیده؟
جالبیش اینه که بعد از تفکیک انجمن های لپتاپ همه تاپیکها خوابیدن این تاپیک هنوز زندس .......
ویرایش....
لحظاتی پیش از اتاق فرمان(خانومم) یه حرفی زده شد که انگار باید یه چیزی بخرم که جفتمون استفاده کنیم
من که زیر بار این حرف نمیرم ولی اگه قرار باشه یه همچین چیزی بشه شاید از برند دیگه ای بخرم متاسفانه.....
میدونم اینجا جای مقایسه نیست ولی کدوم مدل سونی هست که تو همون 1.7 یا دوتومن باشه و سخت افزارش مثل پرو باشه ؟ یا قابل مقایسه باشه؟ و به نظرتون میارزه پرو بندازم زیر دسته یا ناشی؟

هارد های جدید الان 7200 دور هستند ولی روی همه لپتاپ ها وجود نداره

بهترین هارد هم هاردهای ssd هستند که روی مک بوک ایرها نصب هست

فول اچ دی یه قابلیت سخت افزاری نیست که روی بعضی از لپ تاپ ها باشه رو بعضی نصب نباشه،

اگه مانیتوری رزولیشن صفحه اش 1600*1200 باشه میشه HD
اگه 1080*1920 باشه می شه FullHD
مال مک بوک پروهای 15 اینچ هم 900*1440 هست

اپله دیگه،ظاهرش طوری که خانوم هارو جذب میکنه چه اشکال داره هر دوتون استفاده کنید

hashemi_ali_reza
30-08-2011, 10:16
سلام ؛
امكان نصب زبان فارسي بر روي mac‌ وجود داره؟؟؟

SaeedEminem2
30-08-2011, 10:27
سلام ؛
امكان نصب زبان فارسي بر روي mac‌ وجود داره؟؟؟

سلام
خودش نصب داره

fouad-pes
31-08-2011, 01:17
سلام
میخوام 723 بگیرم
بدون گارانتی 2600 با گارانتی نقش 2850
کدوم بهتره و میارزه؟ گارانتی شامل چه چیزایی میشه؟
با توجه به اینکه من شهرستانم نمایندگی در اهواز هست؟
اگر نیست، به نظر شما ارزش داره با گارانتی بگیرم و در صورت خرابی بیام تهران؟ (میصرفه؟)

arash59b
31-08-2011, 09:38
سلام
میخوام 723 بگیرم
اگر نیست، به نظر شما ارزش داره با گارانتی بگیرم و در صورت خرابی بیام تهران؟ (میصرفه؟)

اهواز فقط سرزمین رایانه میاره که اونم تا ۵ ماه پیش بالای ۳ میلیون میداد. الان رو نمیدونم!

خودش هم گارانتی می کنه (حالا لابراتوارش کجاست خدا میدونه)

گارانتی هم تقریبا همه جا یکسانه و تفاوت های جزيی باهم دارند. مهم اینه که شرکت گارانتی چقدر بتونه سر حرفش بمونه

من بدون گرانتی گرفتم ٫شما هم خود دانی

SaeedEminem2
31-08-2011, 09:49
سلام
میخوام 723 بگیرم

سلام
اگه خود نقش بی گارانتی بهت می ده 2600 حتما بگیر
حدود 50 نفر رو دیدم که از سری 2011 لپ تاپ خریدن و هنوز ندیدم کسی نیازمند گارانتی شده باشه
احتمال این که از همون اول مشکل داشته باشه خیلی خیلی کمه ولی احتمالش صفر نیست
گارانتی ها معمولا 1 ماه اول اگه مشکل غیر قابل حلی در لپ تاپ باشه کل لپ تاپ رو تعویض می کنن و در بقیه ی مدت ضمانت اگه نتونن با هزار دوز و کلک خرابی رو بندازن گردن خودت و از دایره ی شرایط ضمانت خارجش نکنن! با اندک هزینه ای قطعه ی معیوب رو تعمیر یا تعویض می کنن
اما اینم بدون که مارک اپل آمار و درصد خرابیش خیلی کمه
حالا با این تفاسیر خودت تصمیم بگیر که با ضمانت بگیری یا بی ضمانت

پ . ن 1
اگه یه جا مثلا گفت 2850 دو دستی تقدیم نکنی و با چونه زدن می تونی کلی تخفیف بگیری
پ . ن 2
زدم فاتحه ی هرچی ضمانت و گارانتی رو یه جا خوندم !

Alirezap2003
31-08-2011, 12:02
با احترام به سعید آقا باید بگم اتفاقا گارانتی بسیار نیاز هست!
یک ماه پیش یکی از بستگان بنده 723 ابتیاع فرمودند از نقش البته با قیمت 2770 که مطمئنم با همین قیمت الان هم پیدا می شه. بعد از یک هفته سیستم عامل بالا نیومد بردند گارانتی و رم دستگاه رو که باعث مشکل شده بود نقش تعویض کرد.
بعد از مراجعه به اونجا و مشاهده اپل های مشکل دار فهمیدم گارانتی واقعا نیاز است. هر دستگاه الکتونیکی احتمال خراب شدن داره حالا اپل کمتر دل بیشتر ولی داره.
شما داری 2600 پول بالای لپ تاپ میدی 170 تومان هم روش به جایی برنمی خوره ولی خیالت راحته.:20:

SaeedEminem2
31-08-2011, 12:19
یک ماه پیش یکی از بستگان بنده 723 ابتیاع فرمودند از نقش البته با قیمت 2770 که مطمئنم با همین قیمت الان هم پیدا می شه. بعد از یک هفته سیستم عامل بالا نیومد بردند گارانتی و رم دستگاه رو که باعث مشکل شده بود نقش تعویض کرد.
بعد از مراجعه به اونجا و مشاهده اپل های مشکل دار فهمیدم گارانتی واقعا نیاز است. هر دستگاه الکتونیکی احتمال خراب شدن داره حالا اپل کمتر دل بیشتر ولی داره.
شما داری 2600 پول بالای لپ تاپ میدی 170 تومان هم روش به جایی برنمی خوره ولی خیالت راحته.:20:

حرفت حسابه و جواب نداره
خود ما هم وقتی می خواستیم گروهی خرید کنیم دنبال جایی بودیم که جای 1 یا 3 سال مثلا 50 تومان بگیره و فقط یه ماه ضمانت تعویض رو بهمون بده
احتیاط همیشه لازمه ولی به نظرم نه دیگه 3 سال و یا 170 تومان

arash59b
31-08-2011, 13:12
لازمه منم به سه مطلب اشاره کنم

۱- همونطور که از گفته شما پیداست و سعید جان هم به اون اشاره کرد معمولا بیشترین مشکلات دستگاه همون ابتدا ظاهر میشه.

یعنی اگه سیستم بعد از ۱ ماه به مشکل برنخوره احتمالا دیگه مشکلی نخواهد داشت (مگه این که شما مشکل دارش کنید :31:)

۲- کسایی که نمی خوان هزینه زیادی برای گارانتی بدن می تونن به حداکثر ۶۰ تومن دستگاه شون رو بیمه کنن که در این صورت
میتونید مشکلاتی رو هم که گارانتی شاملش نمیشه پوشش بدید (البته تا ۷۰٪ هزینه برگردانده میشه)

۳- مهمترین نکته که خیلی ها بهش دقت نمی کنند اینه که گارانتی کننده ها (حتی نقش و الماس) در ۹۹٪ موارد تعویض کننده هستد نه

تعمیر کننده :18:٬ یعنی شما که دارید پول گارانتی میدید باید شانس بیارید قسمت خراب شده قابل تعویض باشه تا اونا این کار رو واستون انجام بدن وگرنه

تجربه نشون داده حتی تعمیر های ساده رو هم نمی تونن انجام بدن یا خیلی سخت قبول می کنند

البته بدون غرض بگم بعضی وقت ها هم به هزینه خودشون دستگاه رو واسه تعمیر میفرستند اون ور آب٬ ولی واسه این که این کار رو بکنن شما باید به اندازه کافی بهشون فشار بیارید. :13:

mac_world
31-08-2011, 17:52
سلام علیکم الان داشتم تو سایت نگاه میکردم دیدیم mc700 جای هدفون داری(جک 3.5 میلیمتری) ولی کنارش جایی برای میکروفون نیست جریان چیه؟
لطفا درباره باتری هم بفرمایید که مثلا چند ساعت میشه فیلم دید...
و راستی مک بوک داغ نمیکنه؟

arash59b
31-08-2011, 20:44
سلام علیکم الان داشتم تو سایت نگاه میکردم دیدیم mc700 جای هدفون داری(جک 3.5 میلیمتری) ولی کنارش جایی برای میکروفون نیست جریان چیه؟

به نظرم داره٬ دوباره دقت کن

لطفا درباره باتری هم بفرمایید که مثلا چند ساعت میشه فیلم دید...
باتری مک از برخلاف لپ تاپ های دیگه که لیتیوم یونی هستند از نوع لیتینیم پلیمری هست که بهتر و جدیدتره.

واسه فیلم هم چی بگم!! وقت نگرفتم:13:

و راستی مک بوک داغ نمیکنه؟
هر لپتاپی داغ می کنه
ولی طبیعیه

mac_world
02-09-2011, 15:18
سلام ببخشید من اینقد مزاحم میشم
چندتا سوال پیش اومده برام
1_ریفورب که میگن چیه؟
2_721 دوتا کارت گرافیک داره دیگه؟ میشه بین کارتهای گرافیک سوئیچ کرد؟ مثلا تو بازی از amd استفاده کنم و تو کارای ساده از intel?هم تو مک هم تو ویندوز امکان پذیره؟
3_چون رزولوشن صفحش خاصه...تصویرکشیده نمیشه؟چون لپتاپ قبلی خودم کشیده میشد و افتضلحی میشد
4_ویندوز روش باید با کرک خاصی باشه؟ و از کجا میشه خرید؟(بازار رضا داره؟)
5_اگر براتون امکان داره میشه از اون قسمت که به ویندوزتون نمره میده یه عکس بگیرید؟
ممنون

SaeedEminem2
03-09-2011, 00:10
سلام ببخشید من اینقد مزاحم میشم
چندتا سوال پیش اومده برام
1_ریفورب که میگن چیه؟
2_721 دوتا کارت گرافیک داره دیگه؟ میشه بین کارتهای گرافیک سوئیچ کرد؟ مثلا تو بازی از amd استفاده کنم و تو کارای ساده از intel?هم تو مک هم تو ویندوز امکان پذیره؟
3_چون رزولوشن صفحش خاصه...تصویرکشیده نمیشه؟چون لپتاپ قبلی خودم کشیده میشد و افتضلحی میشد
4_ویندوز روش باید با کرک خاصی باشه؟ و از کجا میشه خرید؟(بازار رضا داره؟)
5_اگر براتون امکان داره میشه از اون قسمت که به ویندوزتون نمره میده یه عکس بگیرید؟
ممنون

سلام
مزاحمت چیه این حرفا چیه می گی
گاهی در همون خط تولید ممکنه یه قطعه مثل مانیتور آسیب ببینه یا در قسمت تست کار نکنه. میان همون قطعه ی آسیب دیده یا معیوب رو عوض می کنن و می شه ری فرب. که با حدود 10 ، 15 درصد تخفیف و با بسته بندی متفاوت می فروشنش
گفته می شه بعضی سودجوها میان با یه مبلغی یه جعبه ی مشابه اصل تهیه می کنن و مثلا لپ تاپ ری فرب رو به اسم اصلی می فروشن که در مورد اپل تا حالا من همچین موردی ندیدم پس فکرتو مشغولش نکن
خودشون 2 تا کارت گرافیک گذاشتن که واسه نیاز های معمولی از آن برد استفاده بشه که در مصرف برق صرفه جویی بشه و این عمل سوئیچ کردنی که می گی خودش به طور خودکار انجام می ده
نه صفحه کش نمیاد، البته مثلا سایز 768 در 1024 داره که خودش نوشته اگه اینو انتخاب کنی تصویر کشیده می شه
اگه ویندوز اصلی داشته باشی که خب می ری رجیسترش می کنی و کرک نمی خواد. اما اگه ویندوز کپی شده داشته باشی باید کرکش کنی دیگه. از هرجا هم گرفتی مهم نیست. کرکی که درست کار کنه و با لپ تاپ های اپل هم سازگار باشه هست
لپ تاپم هنوز دست دوستمه اما یه بار نمره گرفتم معدل کلش 5.9 بود که مثلا سی پی یو 7.5 بود هاردش 5 بود، همیناشو یادمه
any time

S0R3N4
06-09-2011, 02:51
دوستان
مک بوک ایر با کانفیگی که داره به نظرتون میارزه اون قیمت؟؟؟تا 1600 نمیشه از برند دیگه انتخاب بهتری داشت به نظرتون؟؟؟؟

SaeedEminem2
06-09-2011, 20:23
دوستان
مک بوک ایر با کانفیگی که داره به نظرتون میارزه اون قیمت؟؟؟تا 1600 نمیشه از برند دیگه انتخاب بهتری داشت به نظرتون؟؟؟؟

با 1600 می شه از برند های دیگه کانفیگ بالاتری گرفت اما یه سری ازمزایای اپل رو از دست می دی دیگه

S0R3N4
07-09-2011, 00:58
مثلا ؟؟؟؟؟؟

SaeedEminem2
07-09-2011, 04:09
مثلا ؟؟؟؟؟؟

مثلا فقط همین که اگه تاپیک رو دنبال کرده باشی می بینی هرکی که خریده راضیه

mohammadrm
07-09-2011, 11:55
سلام
نظرتون در مورد کارت گرافیک و کلا سیستم این 2 محصول چیه ؟

Apple MacBook Pro MC724

Apple MacBook Pro MC721

راستی لپ تاپ های اپل که تو بازار ایران عرضه میشه معمولا هم بیشترشون ساخته چین هست چه فرقی با لپ تاپ های اپل ساخت آمریکا داره ؟

آیا این ساخت چین تحت لیسانس آمریکا هست یا ... ؟
میشه به این لپ تاپ های ساخت چین اطمینان کرد ؟

S0R3N4
07-09-2011, 15:34
مثلا فقط همین که اگه تاپیک رو دنبال کرده باشی می بینی هرکی که خریده راضیه

من خودم از تعصبی ترین طرفدار های اپل هستم ولی هنوز قسمت نشده لپ تاپش رو بگیرم.ایشالا سال دیگه بعد از خروج از کشور اولین اقدام خرید کلیه محصولات اپله(از کوچیک تا بزرگ):31:.چون فعلا اینجا نیاز ندارم و فقط یه MP3 Player ازش کارم رو راه میندازه.ولی میگم یا ادم یه پول درست و حسابی بده یه مک بوک پرو درست درمون بگیره یا اصلا پول نده و مک بوک نگیره.کانفیگ مک بوک ایر اصلا نسبت به قیمتش و مقایسه با محصولات مشابه درست و حسابی نیس و تنها مزیتش اپل بودنشه.همین...

S3pEhR
07-09-2011, 18:33
من خودم از تعصبی ترین طرفدار های اپل هستم ولی هنوز قسمت نشده لپ تاپش رو بگیرم.ایشالا سال دیگه بعد از خروج از کشور اولین اقدام خرید کلیه محصولات اپله(از کوچیک تا بزرگ):31:.چون فعلا اینجا نیاز ندارم و فقط یه MP3 Player ازش کارم رو راه میندازه.ولی میگم یا ادم یه پول درست و حسابی بده یه مک بوک پرو درست درمون بگیره یا اصلا پول نده و مک بوک نگیره.کانفیگ مک بوک ایر اصلا نسبت به قیمتش و مقایسه با محصولات مشابه درست و حسابی نیس و تنها مزیتش اپل بودنشه.همین...

در مورد ایر اشتباه میکنی !

واسه کسایی که همیشه اینور اونور میرن ایر بهترین انتخابه

alireza2500
07-09-2011, 18:49
سلام به عزیزان اپلی برای نرم افزارهای رشته عمران و طراحی اگه من اپل بگیرم آیا مشکلی برام پیش نمیاد؟

fabio montari
08-09-2011, 00:23
سلام
نظرتون در مورد کارت گرافیک و کلا سیستم این 2 محصول چیه ؟

Apple MacBook Pro MC724

Apple MacBook Pro MC721

راستی لپ تاپ های اپل که تو بازار ایران عرضه میشه معمولا هم بیشترشون ساخته چین هست چه فرقی با لپ تاپ های اپل ساخت آمریکا داره ؟

آیا این ساخت چین تحت لیسانس آمریکا هست یا ... ؟
میشه به این لپ تاپ های ساخت چین اطمینان کرد ؟
کارت گرافیک ۷۲۱ خیلی بهتره ۲ کارت داره کلا ۷۲۱ بهتره یا ۷۰۰ بگیر یا ۷۲۱ کلا ۷۲۴ زیاد به صرفه نیست
کلا همه محصولات apple تو چین تولید میشه هیچ محصولیش تو خوده امریکا تولید یا مونتاژ نمیشه الان فکر کنم فقط بعضی سری ها وایو تو امریکا تولیذ میشن وکرنه هیچ برندی تو امریکا دیگه خط تولید ندارن بیشترشون تو چین هستن

SaeedEminem2
13-09-2011, 00:14
سلام به عزیزان اپلی برای نرم افزارهای رشته عمران و طراحی اگه من اپل بگیرم آیا مشکلی برام پیش نمیاد؟

نه هیچ مشکلی پیش نمیاد
همه ی نرم افزارهای پاپیولار و پر کاربرد مشابه مک دارن و اگر هم پیدا نکردی کنارش ویندوز نصب می کنی دیگه

adorian
17-09-2011, 13:09
[QUOTE=arash59b;6421474]به نظرم داره٬ دوباره دقت کن

نه داداش. پورت هدفون داره اما پورت میکروفون نداره.:8:

sima ramezani
23-09-2011, 00:35
سلام،
نظرتون در مورد apple MC 700 pro چیه ؟
ارزش داره آدم با بودجه 1.600.000 _1.700.000 یه لپ تاپ ساده و معمولی از اپل بخره منظورم اینه که تو برند اپل بغیر از چندتا مدل بقیه اکثرا بالای 2 تومن هستن ،حالا یه مدلی مثل 700 آیا واقعا مدل خوبیه؟
MC 724 pro تفاوتش با این چقدره؟

sima ramezani
23-09-2011, 01:36
این سری جدید lion چقدر با قبلی ها فرق داره؟چه مزیت هایی داره؟؟
بهتره نسخه lion رو بگیرم یا چون بتا ست و احتمالا مشکل نرم افزار پیدا میکنم از خیرش بگذرم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینکه بعدا خودم میتونم این نسخه رو ،روش نصب کنم؟

sima ramezani
23-09-2011, 01:37
این سری جدید lion چقدر با قبلی ها فرق داره؟چه مزیت هایی داره؟؟
بهتره نسخه lion رو بگیرم یا چون بتا ست و احتمالا مشکل نرم افزار پیدا میکنم از خیرش بگذرم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینکه بعدا خودم میتونم این نسخه رو ،روش نصب کنم؟

ali_phd71
23-09-2011, 14:56
سلام دوستان
من واقعا بین مک بوک پرو و مک بوک ایر موندم از یه طرف مک بوک ایر به اون زیبایی و نازکی و پرو با قدرت:blink:؟یکی درستو حسابی برادرونه راهنمایی کنه؟.البته الان نمیخوام بخرم :دیولی قصدشو دارم:5: خیلی تو دلمه.استفادم هم معمولی تازه دانشگاه پلیمر قبول شدم اصلا نمیدونم لپ تاپ لازم میشه یا نه واپل چقد بدرد میخوره.
دستتون درنکنه

SaeedEminem2
24-09-2011, 03:41
اینجا تاپیک مشاوره ی خرید لپ تاپ اپل نیستا !

sima ramezani
25-09-2011, 23:26
پس تاپیک چی هست؟؟

SaeedEminem2
26-09-2011, 02:59
پس تاپیک چی هست؟؟

گفتگو و تبادل نظر در مورد محصولات اپل

love mac
27-09-2011, 15:35
سلام،
نظرتون در مورد apple MC 700 pro چیه ؟
ارزش داره آدم با بودجه 1.600.000 _1.700.000 یه لپ تاپ ساده و معمولی از اپل بخره منظورم اینه که تو برند اپل بغیر از چندتا مدل بقیه اکثرا بالای 2 تومن هستن ،حالا یه مدلی مثل 700 آیا واقعا مدل خوبیه؟
MC 724 pro تفاوتش با این چقدره؟

مدل خوبی هست همه محصولات اپل ارزش خریدن داره از هدفونش بگیر تا مک بوک پرو اگه کار گرافیکی سنگین نمیخوای انجام بدی مدل خوبی هست ولی اگه می خوای انجام بدی بشین یه خورده بیشتر پول جمع کن:31: اگه انتظاراتت رو از لپ تاپ میگفتی بیشتر می تونستم راهنماییت بکنم در مورد قیمتشم برو سایت نقش همه قیمت هارو نوشته اگر هم دقیق تر میخوای و تهران هم هستی یه سر به پایتخت بزن

gunash62
30-09-2011, 07:19
سلام دوستان مي خواستم يه مدل از لب تاپ هاي apple كه كانفينگش در حد lenovo y570 باشه بهم معرفي كنيد كانفينگ y570 اينه
cpu core i7 2630qm
ram 6gig
hard 750 gig+64gig ssd
kart gerafic gforce 555 1gig
display 15.6"
bluray
usb 3
ممنون مي شم كمكم كنيد گرافيكش برام مهمه لب تاپو واسه كاراي طراحي مي خوام در ضمن قيمتش چنده؟ راستي اين نرم افزارها روش نصب مي شن؟
اگه بخواي از دبي بيارن كيف و موس هم روش هست شنيدم يهipad هم اشانتيون روشه راسته؟

SaeedEminem2
30-09-2011, 08:17
سلام دوستان مي خواستم يه مدل از لب تاپ هاي apple كه كانفينگش در حد lenovo y570 باشه بهم معرفي كنيد كانفينگ y570 اينه
cpu core i7 2630qm
ram 6gig
hard 750 gig+64gig ssd
kart gerafic gforce 555 1gig
display 15.6"
bluray
usb 3
ممنون مي شم كمكم كنيد گرافيكش برام مهمه لب تاپو واسه كاراي طراحي مي خوام در ضمن قيمتش چنده؟ راستي اين نرم افزارها روش نصب مي شن؟
اگه بخواي از دبي بيارن كيف و موس هم روش هست شنيدم يهipad هم اشانتيون روشه راسته؟

723 به این نزدیکه و مدل عادی عینا مثل این نیست مگر کاستم سفارش بدی
قیمتش حدود 2600
فکر نکنم همچین چیزی باشه چون 6 ماه پیش یکی از بچه های همین تاپیک رفته بود دبی قیمت گرفته بود 2850 میدادن که از اینجا هم گرون تر بود، یه آی پد که خودش حداقل 1 میلیون قیمتشه، هیچ جا همچین اشانتیونی نمی ده

gunash62
30-09-2011, 21:23
ممنون از راهنماييت اين مدل كارت گرافيكش چطوره در حد كارت هاي high rang هست يا پايين تره بعد منظور از كاستم سفارش دادن چيه يعني اينكه به شركتش سفارش بدم كه با اين كانفينگ برام توليد كنه؟ كيف و موس داره يا بايد جداگونه خريد؟راستي usb 3 داره؟ اين مدلهاي mac air هم براي كاراي گرافيكي بالا خوب هستن مثلا براي كاراي طراحي؟

SaeedEminem2
30-09-2011, 22:58
ممنون از راهنماييت اين مدل كارت گرافيكش چطوره در حد كارت هاي high rang هست يا پايين تره بعد منظور از كاستم سفارش دادن چيه يعني اينكه به شركتش سفارش بدم كه با اين كانفينگ برام توليد كنه؟ كيف و موس داره يا بايد جداگونه خريد؟راستي usb 3 داره؟ اين مدلهاي mac air هم براي كاراي گرافيكي بالا خوب هستن مثلا براي كاراي طراحي؟

بیا تو این تاپیک

mr.reza
02-10-2011, 09:49
سلام دوستان عزیز
خسته نباشید ، من دیروز رفتم asus n53sv بخرم یهو جو گرفت یه اپل mc700 گرفتم :))

حالا میخواستم بدونم (با توجه به اینکه اولین باره مک کار میکنم) چطوری میتونم اپل استور مک و باز کنم و دانلود کنم ؟ آیا اصلا با آیپی ایران ممکن هست ؟

ممنون:8:

mg_mahyar
02-10-2011, 20:09
سلام
دوستان من با C# کار میکنم و معتاد ویژوال استدیو هستم. خود ویژوال استدیو روی مک نصب میشه؟(مک بوک ایر)

SaЁeD
02-10-2011, 22:42
سلام دوستان/من یه مدت کوتاهیه که مک بوک پرو خریدم مدل 723
یه چند تا سوال داشتم:

الان من روی مکبوکم هم اسنو لئوپارد نصبه و هم وین 7 /میخواستم بدونم در صورت ریلیز lion باید وین 7 رو حذف کنم تا lion رو نصب کنم؟
الان این نسخه ی آزمایشی lion نسخه پایدار و قابل اعتمادیه برای نصب یا اینکه باگ داره و...؟
تو این فروم نحوه ی نصب این جدیده هست؟
میشه راهنمایی کنید در این مورد؟
ممنون میشم:11:
یه چیز دیگه:
مک نرم افزارهای مخصوص شیمی و دارو و اطلاعات دارویی ... داره؟ در کل نرم افزار های تخصصیشو کجا میشه پیدا کرد؟

ممنون:11:

SaeedEminem2
03-10-2011, 00:48
سلام دوستان عزیز

حالا میخواستم بدونم (با توجه به اینکه اولین باره مک کار میکنم) چطوری میتونم اپل استور مک و باز کنم و دانلود کنم ؟ آیا اصلا با آیپی ایران ممکن هست ؟

سلام مبارک باشه
باید از روش های خلاف مقررات تاپیک استفاده کنی تا باز شه
البته باز هم بشه چیز جالبی به عنوان نرم افزار رایگان نداره و واسه خوباش باید پول بدی
بهتره از سایت های دیگه واسه دانلود استفاده کنی ( فارسی هم سرچ کنی کلی سایت میاد که نرم افزارهای خوبی واسه دانلود دارن)

یه چند تا سوال داشتم:

الان من روی مکبوکم هم اسنو لئوپارد نصبه و هم وین 7 /میخواستم بدونم در صورت ریلیز lion باید وین 7 رو حذف کنم تا lion رو نصب کنم؟
الان این نسخه ی آزمایشی lion نسخه پایدار و قابل اعتمادیه برای نصب یا اینکه باگ داره و...؟
یه چیز دیگه:
مک نرم افزارهای مخصوص شیمی و دارو و اطلاعات دارویی ... داره؟ در کل نرم افزار های تخصصیشو کجا میشه پیدا کرد؟

سلام
نه هیچ مشکلی با سون فعلی نداره و لازم نیست پاکش کنی
نه متاسفانه خیلی مشکل داره و فعلا واسه کار حرفه ای همون لیوپارد مناسب تره. البته واسه لاین یکی دوتا آپدیت اومده که بگیری یه کم قابل استفادش می کنه
نصبش هیچ کاری نداره. نصب رو با بوت کردن دی وی دی شروع می کنی یا از تو خود اسنو اجراش می کنی، یه مسیر بهش می دی و خودش نصب می شه، همین
باید اسم نرم افزار رو بنویسی و جلوش یه مک اضافه کنی و سرچ کنی

Mahdi.M
03-10-2011, 01:18
یه چند تا سوال داشتم:

یه چیز دیگه:

این هم یه لینک برا نحوه نصب Mac OS X Lion به صورت کامل و تصویری:

SaeedEminem2
06-10-2011, 08:53
استیو جابز در سن 56 سالگی به علت سرطان در گذشت
روحش شاد
این بدترین پستی بود که تا حالا دادم

mr.reza
06-10-2011, 20:43
سلام دوستان عزیز
من یکم به باتری دستگاهی که تازه خریدم شک دارم !! برای تست شارژ و پر کردم و تنظیمات و عوض کردم که روی sleep نره و یک فیلم هم پخش کردم و وایرلس دستگاه هم روشن و وصل بود
تقریبا 4 ساعت شارژ نگه داشت و کاملا دستگاه خاموش شد ...
حالا به نظر شما باتری سالمه ؟ یا کم شارژ نگه میداره ؟
و کلا این 7 ساعت که گفته میشه در چه حالتیه ؟

ممنون

drsoroush
07-10-2011, 14:38
سلام دوستان عزیز

سلام رضا جان، من به زودی قصد خرید این مدل رو دارم، چجوریاست؟ راضی بودی توی این مدت؟

SaeedEminem2
08-10-2011, 13:25
سلام دوستان عزیز
من یکم به باتری دستگاهی که تازه خریدم شک دارم !! برای تست شارژ و پر کردم و تنظیمات و عوض کردم که روی sleep نره و یک فیلم هم پخش کردم و وایرلس دستگاه هم روشن و وصل بود
تقریبا 4 ساعت شارژ نگه داشت و کاملا دستگاه خاموش شد ...
حالا به نظر شما باتری سالمه ؟ یا کم شارژ نگه میداره ؟
و کلا این 7 ساعت که گفته میشه در چه حالتیه ؟

ممنون

سلام
باتری کاملا سالمه و همون 4 ساعت هم خیلی کار کرده
7 ساعت در حد وب گردی و عکس نگاه کردن و چت یا کار با آفیسه. وگرنه حتی اگه بخوای یه فیلم نگاه کنی 2 ساعته خالی می شه، اگه مثلا بازی کنی به 1 ساعت هم نمی رسه و کاملا هم طبیعیه.
در مورد باتری باید تا جایی که می تونی از برق استفاده کنی و باتری رو نگه داری واسه جایی که واقعا برق در دسترش نیست

jabbawockeez
08-10-2011, 23:18
سلام دوستان عزیز

ممنون

سلام رضا جان . اقا بازی روش تست کردی .

مثلا dirt2 یا crysis 2 روش راحت و نرم اجرا میشه ؟

اللبته فکر کنم سخت بشه برای مک بازی جور کرد نه ؟

بخوایم بری رو ویندوز به اندازه مک حال نمیده .

mahyarSAMSUNG
09-10-2011, 19:49
چطورین بچه های اپل ... مرگ استیو رو به همتون تسلیت میگم .... راستی اپل با این لپ تاپ های گرون قیمت و ضعیف باید طرفداران خیلی سرسختی داشته باشه که برن اجناسشو فقط برای اون سیب پشت و طراحیش بخرن ... :27: البته این که میگم ضعیف نه این که خدایی نکردده قوی نداشه باشه ولی وای باحال قیمتش .... آی 5 ...15.6 اینچ از 1.800 تا 2.500 !!! :18:

bivafa.va.man
13-10-2011, 21:35
سلام دوستان قصد خرید یک عدد مک بوک ایر رو دارم میخواستم بدونم تمامی نرم افزارهای مسنجر و فتوشاپ روش نصب میشه و مثل ویندوز میونه یانه وآیا وایرلس داره و آیا میشه روش ویندوز نصب کرد ممنون میشم اگه جواب بدید

jabbawockeez
14-10-2011, 02:32
سلام دوستان قصد خرید یک عدد مک بوک ایر رو دارم میخواستم بدونم تمامی نرم افزارهای مسنجر و فتوشاپ روش نصب میشه و مثل ویندوز میونه یانه وآیا وایرلس داره و آیا میشه روش ویندوز نصب کرد ممنون میشم اگه جواب بدید

سلام .

تا اونجایی که من تحقیق کردم بله هر نوع نرم افزاری بخوای براش پیدا میشه .

یه سیستم عامله دیگه اگه اینا براش نباشه پس چی داره .

الان یک پک نرم افزاری اپل که 22 تا دی وی دی نرم افزارا داره به مبلغ 50 هزارتومن فروخته میشه.

ویندوزم به راحتی روش نصب میشه ولی بهت توصیه میکن اگه میخوای لبتابهای اپل رو بگیری

دیگه فکر ویندوز رو از فکرت بیرون کن به 2 دلیل :

1- محصولات اپل ( تا اونجایی که من تحقیق کردمو دیدم ) وقتی ویندوز روش میریزی
به اندازه ای که روش مکه قوی عمل نمیکنه .
یعنی یجورایی خوده سیستم عامل مک جور پایین بودن کانفیگو میکشه .

2- بحث قیمتی . الان لبتابهایی با اندازه مک بوک ایر هستند که قیمت کمتری دارن و روشون ویندوز هست .
شخصا بهت پیشنهاد میکنم اگه مک میگیری دیگه ویندوز رو بزار کنار چون گفتم میری مک بگیری که مکو
کامل تجربه کنی وگرنه چرا اینقدر پول مک بدی.
اللبته مک بوک ایر اونقدر ارزشمند هست که بدون هیچ تردیدی انتخاب خیلی خوبیه
( نظرم فقط در مورد سیستم عامل بود نه فناوریهای موجود در هر نوع device اپل )

این رفیق ما هم که جواب مارو نداد

lamia5
14-10-2011, 18:24
سلام

من سریعا به راهنمایی شما اساتید برای خرید لپ تاپ اپل احتیاج دارم

من مهندس نرم افزارم و دائما در حال کار با کامپیوترم . دنبال لپ تاپی میگردم که:
- کاملا پاسخگوی نصب نرم افزارهای سنگین و زیاد رو باشه و سرعت خوبی هم داشته باشه
- عمر باطریشم خیلی خوب باشه .
- 14 اینچ باشه

چه مدلی رو پیشنهاد میکنید . لطفا مشخصات مدل رو به همراه قیمت حدودی که داره برام بنویسید

خیلی ممنون میشم راهنمایی دقیقی بکنید.

SaeedEminem2
15-10-2011, 06:01
سلام .

تا اونجایی که من تحقیق کردم بله هر نوع نرم افزاری بخوای براش پیدا میشه .
ویندوزم به راحتی روش نصب میشه ولی بهت توصیه میکن اگه میخوای لبتابهای اپل رو بگیری
دیگه فکر ویندوز رو از فکرت بیرون کن به 2 دلیل :
1- محصولات اپل ( تا اونجایی که من تحقیق کردمو دیدم ) وقتی ویندوز روش میریزی
به اندازه ای که روش مکه قوی عمل نمیکنه .
یعنی یجورایی خوده سیستم عامل مک جور پایین بودن کانفیگو میکشه .
2- بحث قیمتی . الان لبتابهایی با اندازه مک بوک ایر هستند که قیمت کمتری دارن و روشون ویندوز هست .
شخصا بهت پیشنهاد میکنم اگه مک میگیری دیگه ویندوز رو بزار کنار چون گفتم میری مک بگیری که مکو
کامل تجربه کنی وگرنه چرا اینقدر پول مک بدی.
اللبته مک بوک ایر اونقدر ارزشمند هست که بدون هیچ تردیدی انتخاب خیلی خوبیه
( نظرم فقط در مورد سیستم عامل بود نه فناوریهای موجود در هر نوع device اپل )

وای صدبار گفتیم این طرز فکر غلط رو جا نندازین
می خوای من صدتا نرم افزار مهم لیست کنم که ببینی مشابه مک نداره؟
خب اینجا آدم مجبور می شه ویندوز نصب کنه
بازی نسخه ی مک هم انگشت شماره
2700 پول لپ تاپ بدی بعد توقع داشته باشی واسه بازی هیچ وقت ازش استفاده نکنی؟
بازی کرایسس که دیدی چقدر سنگینه، رو ویندوز 7 فقط 60 درصد سی پی یو رو می گیره. با حداکثر تنظیمات
بعد رو چه حسابی جا میندازی که اپل با ویندوز ضعیف می شه؟

سلام
من سریعا به راهنمایی شما اساتید برای خرید لپ تاپ اپل احتیاج دارم
چه مدلی رو پیشنهاد میکنید . لطفا مشخصات مدل رو به همراه قیمت حدودی که داره برام بنویسید
خیلی ممنون میشم راهنمایی دقیقی بکنید.

0oo501oo0
16-10-2011, 23:31
سلام دوستان...من تازه عضو این سایت شدم و هدفم فقط تحقیق واسه خریدن لپتاپ اپل هست..اگه کمک کنین ممنون می شم...چند تا سوال دارم که اگه زحمت نیست خوشحال می شم جواب بدین...من میخوام یه لپتاپ 17inch ترجیحا با cpu CI7 بگیرم..چه مدلها یی هست؟خودم بیشتر نظرم روی mc725 هست اما mc036 هم بدجوری رو مخمه..تفاوت این دوتا چیه؟به اختلاف قیمتشون میرزه؟
گارانتی چی؟شنیدم نقش فقط پول زیادی میگیره و به درد نمی خوره...
cpu های اپل از نوع تکنولوزی sandy bridge ؟
و این Anti Glare چیه که روی مانیتور های mMC036 هست؟
بازم ممنون.

SaeedEminem2
17-10-2011, 12:27
سلام دوستان...من تازه عضو این سایت شدم و هدفم فقط تحقیق واسه خریدن لپتاپ اپل هست..اگه کمک کنین ممنون می شم...چند تا سوال دارم که اگه زحمت نیست خوشحال می شم جواب بدین...من میخوام یه لپتاپ 17inch ترجیحا با cpu CI7 بگیرم..چه مدلها یی هست؟خودم بیشتر نظرم روی mc725 هست اما mc036 هم بدجوری رو مخمه..تفاوت این دوتا چیه؟به اختلاف قیمتشون میرزه؟
گارانتی چی؟شنیدم نقش فقط پول زیادی میگیره و به درد نمی خوره...
cpu های اپل از نوع تکنولوزی sandy bridge ؟
و این Anti Glare چیه که روی مانیتور های mMC036 هست؟
بازم ممنون.

بیا اینجا

jabbawockeez
18-10-2011, 10:13
وای صدبار گفتیم این طرز فکر غلط رو جا نندازین
می خوای من صدتا نرم افزار مهم لیست کنم که ببینی مشابه مک نداره؟
خب اینجا آدم مجبور می شه ویندوز نصب کنه
بازی نسخه ی مک هم انگشت شماره
2700 پول لپ تاپ بدی بعد توقع داشته باشی واسه بازی هیچ وقت ازش استفاده نکنی؟
بازی کرایسس که دیدی چقدر سنگینه، رو ویندوز 7 فقط 60 درصد سی پی یو رو می گیره. با حداکثر تنظیمات
بعد رو چه حسابی جا میندازی که اپل با ویندوز ضعیف می شه؟

والا من شرکت اپل رو بیشتر به خاطر نرم افزارای خیلی زیادش میشناسم .

و قابلیت های فوق العاده ای که روی مک وجود داره و با مک بوک ها ارائه میشه

خیلی بی انصافیه بگی نرم افزارهاش اینقدر کمه که نگو.

شما مطمعا باش اگه اگه اگه همونو نداشته باشه که بعید فکر میکنم حتما حتما مشابهشو داره .

بعد م شما این سوالو از خودت بپرس . اپلی که میاد تو کنفرانساش سر داشتن 1000 دیولوپر و

............. میزنه تو سر بقیه نرم افزارهای مهم رو نداشته باشه ؟

اینم یجا خوندم گفتم بد نیست بگم اتفاقا میگن اپل نرم افزارهایی داره که رو ویندوز پیداش نمیکنی

بله بعضی نرم افزارها مخصوص یک سیستم عاملن مثل iphoto در مک ولی همهشون در داشتن

نرمافزارهایه کاربردی و مهندسی و ......... یکسانن .

Every Mac comes with some very useful apps that don't come on Windows

یکی از دلایل من برای خرید اینه که اپل با مک توان باتری نگه داشتن خیلی خوبی نسبت به

مدل های مشابه داره . وقتی ویندوزم بریزی این توان باتری کمتر میشه .

اینم گفته یکی از کاربرای مک بوک پرو 2011 بعد از نصب ویندوز 7 :

While I don't know the exact reason, my best guess is this is because the Mac hardware is not optimized for Windows drivers. I hope that Apple (or Microsoft or hardware vendors) would look into this and make the MacBook, or any other Mac laptop, a truly great platform for Windows 7

دیگه بیکار نیست که بیاد هر نرم افزاری که واسه ویندوز میادو تعبیه کنه .

بعد در مورد بازی . خوده استیو جابز توی یکی از کنفرانساش گفته که مک بوک پروها رو برای بایزی نساختیم که

اللبته بازی براش هست اما ما معتقدیم که شما با دیدن تلویزیون مغذ خودتونو خاموش میکنید و با کار با کامپیوتر

مغذ خودتونو روشن میکنید اما با اینکارم میتونید برعکس عمل کنید . سعی کنید که با کسی که ساعاتها بازی

سوم شخص میکند یک بحث منطقی داشته باشید .

اگه از بیشتر افراد بپرسی که مک برای چی خوبه میگن خوده اپل میگه مکها برای کسایی که قابلییت کارهای

گرافیکی سنگین در یک حجم کوچک رو میخوان خوبه .

همین اپل تو زمینه گرافیکی لرزه به اندامه ویندوز میندازه . برام خیلی جالب بود حتی نرم افزارهایی که برای

ویندوز بود مثل پاور پوینت با گرافیک بهتری روی مک وجود داره.

تا اونجایی که من شنیدمو دیدم اپل تمامیه نرم افزارهای مهندسی و ................

رو داره . بیشتر دانشجوها دارن از مک اشتفاده میکنن .

یجوری بهم گفتی طرز فکر اشتباه اولش گفتم چی

بعدش میخوای بگی بهم .

به نظرم اگه طرز فکر من اشتباست برای شما هم بدون استثنا اشتباست .

شما لطف کن لیستتو تهیه کن بده به من . شاید من دارم اشتباه میکنم .

فقط لطف کن بگو تو چه زمینه ای هستند برنامه ها .

من این حرف ضعیفیرو از یکی از دوستانم شنیدم .

در مورد همون گرافیک موجود روی مک بوک پرو 13 اینچ ها که intel 3000hd هست .

یعنی شما میگی قدرت لبتابهای اپل با دوتا سیستم عامل یکیه ؟

پس این همه استیو جابز بدبخت میومد تو کنفرانسا میزد تو سر خودش که مک بوک ها نسبت

به سری ویندوز و مک بوک های قدیمی چقدر سریعترن علکی بود.

شما رو کدوم مک بوک امتحان کردی که کرایسیس رو با حداکثر تنظیمات اجرا کرده و فقط 60 درصد

از سی پی یو رو گرفته ؟

اللبته بازم میگم این چیزایی که تا الان خودمو از سایتهای معتبرم خوندم .

شایدم اشتباه باشه . شما هم لطف کنید که جواب سوالامو بدید .

اللبته اونقدر تو این انجمن سوال بچهارو جواب دادی فکر کنم بعد از پستم 60 نفر میریزن رو سرم

به حمایت از شما ولی خواهشا این کارو نکنید . داریم با یه دوست بحث میکنیم پدر کشتگی با هیچ کس نداریم

شایدم من اشتباه میکنمو خب اطلاعاتم بره بالا .

ممنون

SaeedEminem2
18-10-2011, 18:00
اولا ما اینجا همه با هم دوستیم و قطعا فقط واسه بالا بردن اطلاعات هم دیگه تبادل نظر می کنیم و اگه کسی بخواد به شما بپره من دیگه هیچ دوستی باهاش نخواهم داشت
تمام صحبت های شما درسته. اما تو پست قبلی گفتم نرم افزارهارو شرکت های سوم شخص می سازن، نه خود مایکروسافت. الان طبق آمار 83% مردم دنیا از ویندوز استفاده می کنن. پس خیلی طبیعیه که کسی که می خواد نرم افزار بنویسه ترجیح می ده چیزی درست کنه که مشتری و مصرف کننده ی بیشتری داشته باشه. همون طور که ویروس واسه ویندوز بی شماره ولی واسه مک انگشت شمار
نه قطعا قدرت رو 2 تا سیستم عامل یکی نیست. مک هم یه چیزی مثل تسک منیجیر داره که در حالت آی دی ال نگاه می کنی کم تر از نیم درصد از سی پی یو درگیر شده و این سبکی این سیستم عامل رو نشون می ده
اما منکه 723 دارم با 7 هم هیچ کندی یا گیر و ضعفی حس نکردم و تو ویندوز هم فرا تر از حد انتظار قوی کار کرده. 4 گیگ رم با سی پی یو کور آی 7 چیزی نیست که با یه سیستم عامل کند بشه. تازه اون ویستا بود که سنگین بود 7 که خیلی سبک تر هم شده
اما باز هم می گم این تفکر که اپل رو نباید با ویندوز قاطی کرد 100 درصد اشتباهه چون تجربه ی شخصی من می گه هیچ دلیلی نداره که این وسط بخواد ویندوز حذف بشه و ترکیب اپل، مک و ویندوز رویایی ترین ترکیبیه که من تا حالا تو دنیای کامپیوتر تجربه کردم

jabbawockeez
18-10-2011, 21:48
اولا ما اینجا همه با هم دوستیم و قطعا فقط واسه بالا بردن اطلاعات هم دیگه تبادل نظر می کنیم

میدونی حرفت کاملا درسته . ویندوز روی مک هم قوی تر عمل میکنه .

و اینکه اصلا بیشتر افراد برای این دوال بوت بودن فوق العاده ش هست که میخرنش .

ایشالا منم درست شم :31:

اگه خلاف قوانین نباشه اینم 30 صفحه بازی برای مک :

macbooks game for anybody

فکر کنم اینا دیگه ارضاتون کنه از لحاظ گیمری

و اینم 30 صفحه اپلیکیشن برای مک :

macbook application

ارشیوش قویه این سایته

rave-87
19-10-2011, 01:47
اما باز هم می گم این تفکر که اپل رو نباید با ویندوز قاطی کرد 100 درصد اشتباهه چون تجربه ی شخصی من می گه هیچ دلیلی نداره که این وسط بخواد ویندوز حذف بشه و ترکیب اپل، مک و ویندوز رویایی ترین ترکیبیه که من تا حالا تو دنیای کامپیوتر تجربه کردم

ما هم یک نظر بدیم :10:
تا اینجا پس همه موافقیم که لپ تاپ های اپل با سیستم عامل مکینتاش قویتر از حالتی هستن که با سیستم عامل ویندوز استفاده میشن
از طرفی باید فلسفه خرید مک بوک رو هم در نظر بگیریم ( حداکثر سازگاری سخت افزار و نرم افزار برای بالا بردن حداکثر راندمان سیستم)

هر عقل سلیم و منطقی ایی (قضیه احساسات رو میزاریم کنار) وقتی 2 تا مورد بالا رو کنار هم میزاره یک سوال توی ذهنش نقش میبنده و اون اینه
اگر من با مک بوک پرو خودم از سیستم عامل ویندوز استفاده کنم، دارم فلسفه اصلی خودم و شعار اصلی اپل طی این سال ها رو نقض می کنم ، پس چرا اصلاً اپل خریدم. برای همینه که وقتی کسی میدونه 100٪ نیاز به ویندوز داره و همه کارای اصلی و حرفه ایش توی محیط ویندوزه ، هیچ منطقی خرید لپ تاپ اپل رو توصیه نمی کنه.
لپ تاپ های اپل حرفه ایی در اصل بدرد کسایی میخوره که یک یا 2 نرم افزار رو به صورت حرفه ایی کار میکنن و اون نرم افزارها معادل مک دارن و در اصل اون افراد می خوان با استفاده از سیستم مک و لپ تاپ های اپل ، از حداکثر کارایی بهره ببرن.
قضیه اینه که وقتی یکی میخواد بازی کنه توی محیط ویندوز ، 1500 بده لپ تاپی با کارت گرافیک در حد mc723 میتونه بخره
متأسفانه جامعه ما و کلاً دنیا مردمی داره که بیشتر از اونکه به منطقشون بها بدن به احساساتشون بها میدن ، و اینه سر آغاز مصرف گرایی

SaeedEminem2
19-10-2011, 12:37
یه سئوال. چرا فکر می کنین ویندوز با لپ تاپ اپل مشکل ایجاد می کنه؟
اگه مشکل ایجاد می کنه چرا خود اپل بوت کمپ رو ارائه می کنه؟
حالا ما یه مبلغی واسه یه لپ تاپ دادیم، فقط باید به یه سبک ازش استفاده کنیم و محدود بمونیم؟ وقتی می شه هم زمان هم از مزایای ویندوز استفاده کرد هم از مک چرا باید یکی این وسط حذف بشه؟ مگه لپ تاپ فقط واسه بازیه که بریم یه لپ تاپ 1500 بخریم؟ مزایای خود مک و کلا اپل رو بی خیال شیم؟ اگه سیستم عامل مک رو حذف کنیم، مک بوک می شه مثل یه سیستم عادی که بشه راحت 4 تا پارتیشن داشت و ویندوز روش نصب کرد و هیچ فرقی با بقیه ی سیستم ها نداره. کسی که اپل می خره قطعا یه آدم زیاده خواه بوده و به کم قانع نیست، پس نباید توقع داشت که نوع استفاده شو محدود کنه. تجمل گرایی یا در واقع کسی که هدف اولش از خرید این برند کلاس گذاشتن و پز دادن باشه بد نیست فاجعه ست. ولی مثلا خود من از وقتی که این لپ تاپ رو خریدم به غیر از اعضای خونوادم فقط یک نفر دیگه لپ تاپمو دیده، یعنی کلا 4 نفر (پدر مادر و خواهر و یه دوست) و حتی فامیل هیچ کدوم نمی دونن من اصلا لپ تاپ دارم
اما نمی دونم چرا نسبت به ویندوز بی انصاف شدین. آمار و اکثریت می گه هنوز ویندوز محبوب و عمومی ترین سیستم عامل دنیاست. اینکه لینوکس یا مک ویروسشون کمه هنر نکردن. اگه اونا هم گستردگی ویندوز رو می داشتن الان حالشون بهتر از ویندوز نبود
اما هنوزم نفهمیدم چرا عقیده دارین که باید محدود موند و نباید از مزایای هردو همزمان سود برد

rave-87
19-10-2011, 19:42
یه سئوال. چرا فکر می کنین ویندوز با لپ تاپ اپل مشکل ایجاد می کنه؟
اگه مشکل ایجاد می کنه چرا خود اپل بوت کمپ رو ارائه می کنه؟
حالا ما یه مبلغی واسه یه لپ تاپ دادیم، فقط باید به یه سبک ازش استفاده کنیم و محدود بمونیم؟ وقتی می شه هم زمان هم از مزایای ویندوز استفاده کرد هم از مک چرا باید یکی این وسط حذف بشه؟ مگه لپ تاپ فقط واسه بازیه که بریم یه لپ تاپ 1500 بخریم؟ مزایای خود مک و کلا اپل رو بی خیال شیم؟ اگه سیستم عامل مک رو حذف کنیم، مک بوک می شه مثل یه سیستم عادی که بشه راحت 4 تا پارتیشن داشت و ویندوز روش نصب کرد و هیچ فرقی با بقیه ی سیستم ها نداره. کسی که اپل می خره قطعا یه آدم زیاده خواه بوده و به کم قانع نیست، پس نباید توقع داشت که نوع استفاده شو محدود کنه. تجمل گرایی یا در واقع کسی که هدف اولش از خرید این برند کلاس گذاشتن و پز دادن باشه بد نیست فاجعه ست. ولی مثلا خود من از وقتی که این لپ تاپ رو خریدم به غیر از اعضای خونوادم فقط یک نفر دیگه لپ تاپمو دیده، یعنی کلا 4 نفر (پدر مادر و خواهر و یه دوست) و حتی فامیل هیچ کدوم نمی دونن من اصلا لپ تاپ دارم
اما نمی دونم چرا نسبت به ویندوز بی انصاف شدین. آمار و اکثریت می گه هنوز ویندوز محبوب و عمومی ترین سیستم عامل دنیاست. اینکه لینوکس یا مک ویروسشون کمه هنر نکردن. اگه اونا هم گستردگی ویندوز رو می داشتن الان حالشون بهتر از ویندوز نبود
اما هنوزم نفهمیدم چرا عقیده دارین که باید محدود موند و نباید از مزایای هردو همزمان سود برد

من نگفتم که الأن کسی که مک بوک خریده نباید روش ویندوز بریزه
اینجا 2 تا وضعیت کاملاً متفاوت داریم که هرچند نتایجشون در ظاهر یکیه (نتیجۀ هر دوتا ریختن ویندوز روی مک بوک هستش) ، ولی یکی غلط و غیر منطقیه و اونیکی درست و منطقی
1-یک نفری میبینه نیاز به سیستم عامل مکینتاش داره [ ( به خاطر افزایش بهره وری به دلیل سازگاری سخت افزار و نرم افزار) مثل کسایی که به صورت حرفه ایی کار صدا یا تصویر بعضاً انجام میدن ] میاد و مک بوک میخره ، بعداً متوجه میشه برای بعضی نرم افزار های معمولیش نیاز به ویندوز داره ، خب منطقیه که باید بیاد ویندوز بریزه و ریختن ویندوز کاملاً کار درستیه
2- اما اگر طرف از قبل بدونه (قبل از خرید لپ تاپ) هرکاری که می خواد به طور جدی با لپ تاپش انجام بده ، نیاز به ویندوز داره ( مثلاً دانشجوی مهندسی هست که نرم افزاراش نسخۀ مک ندارن ) وبعد بیاد مک بوک بخره ، خب سوال اینجاست چرا مک خریده وقتی هیچ استفادۀ جدی از سیستم عاملش نداره ؟ وقتی تمام کارای جدیش توی محیط ویندوزه و فقط با مک عکس نگاه میکنه یا میره توی اینترنت ، پس چرا اینقدر پول سازگاری سخت افزار با نرم افزار رو داده
اینجاست که من میگم طرف کارش غلط و غیر منطقیه
البته اشکالی که حرف من داره به نظرم اینه که ، کلاً خیل عظیمی از افراد هیچگونه کار جدی با لپ تاپ ندارن برای همین این صحبت های من در مورد اونها اثر نداره و باید بگم اونا فقط خریدارانی هستن که به فروش بیشتر کمک میکنن و در اصل فقط این خرج کردن پولشونه که بدرد جامعه میخوره.

finchi
19-10-2011, 21:28
یه راهنمایی میخواستم لطفا:20:

این بک لایت کیبوردم خودکار نورش تنظیم نمیشه ! فقط با دو تا کلیدی که رو کیبورده میتونم شدت نورش رو تنظیم کنم. واسه خودکار بودن تنظیم نور کیبورد و صفحه نمایش باید چه کار کنم؟

SaeedEminem2
19-10-2011, 21:45
نه فکر می کنم مک انقدر جذابیت و کشش داره که هرکی اپل می گیره تا جایی که نرم افزار مد نظرش تامین بشه با مک کار می کنه و سمت ویندوز نمی ره. یعنی هنوز ندیدم کسی بگه اپل گرفتم و مک رو کنار گذاشتم و تماما با ویندوز کار می کنم.
و یه جا که لازم می شه از ویندوز استفاده می کنه و حتی خیلی ها دارن ویندوز مجازی نصب می کنن و اولویت رو به مک می دن. اما اینکه بگی واسه یک یا چند مدل استفاده مثل ادیت کردن فیلم بری اپل بگیری اینم به نظر من می شه استفاده ی تک بعدی و محدودیت
اما ارزش تقریبی سیستم عامل چیزی حدود 200 تا 250 دلاره، یعنی بین یک ششم تا یک دهم قیمت لپ تاپ های اپل (از 1600 تا 2600) از نظر سخت افزاری جدا از بحث کلاس گذاشتن، هیچ ارزشی نداره که به این دلیل کسی بخواد اپل بخره و حتی مک رو بذاره کنار و کلا با ویندوز کار کنه؟
اگه ارزشی هست به همون سبت قیمتی که گفتم در سخت افزار اپله تا در سیستم عاملش
شما سیستم عامل رو کل گرفتی و سخت افزار رو جزء
حسابی اونایی هم که فکر و ذکرشون از همه چی فقط تجمل گرایی و کلاس گذاشتن و پز دادنه که جداست و چندش ترینن و هیچ رقمه جای توجیح ندارن

jabbawockeez
20-10-2011, 16:24
سعید جان من به امید خدا تو هفته بعد میرم 721 رو بگیرم . قیمتشم 2.380 با 1 ماه گارانتی تعویض و 3 سال یا ماهم قطعات .

حالا موقع خرید من باید به چه چیزایی توجه کنم .

راستی این فناوری تاندربولت که علنا بدون استفادست . من امروز تو پایتخت حتی کابلهاشم دیدم ولی چیزی نیست انگار

که بشه باهاش به وسیله اون اطلاعات جابجا کنی . بعد شما هم 723 هستی usb 3 نداری دیگه . سرعت انقال دیتا چطوریاست

شما لاین داری دیگه ؟ چون یدونه اپل سنتر 17 اینچشو گذاشته بود واسه کار باهاش یکم باهاش کار کردم دیدم لاینه و

کلی با این جسشرای تاچ پدش حال کردم . یعنی دیده بودم تو ویدیها تو یو تیوب ولی خودم انجام نداده بودم .

عنده حساسیته لامصب . نظر خودت راجب به 721 چطوریاست .

SaeedEminem2
21-10-2011, 05:31
از الان مبارکت باشه
قیمت رو یه کم بهت گرون گفتن
ضمانت ضروری نیست چون اپله، تا 2200 می تونی بیاری پایین
فقط جعبه پلمپ باشه و مطلقا باز نشده باشه. توش هم یه پلمپ دیگه دور خود لپ تاپ داره که اگه باز شده باشه روش گرد و خاک می شینه. همینو دقت کنی کافیه
آره خب اون پورت خیلی جدیده کار داره تا جا بیوفته ولی 2 برابر یو اس بی 3 سرعت داره
سرعتش خوبه راضی کننده ست. بهتره با لاین نگیری چون پایداری اسنو رو نداره. فعلا باید چندتا آپدیت دیگه واسش بیاد تا ردیف بشه
آره ترک پدش بی نظیره. 721 خیلی مدل خوبیه تبریک به حسن انتخابت

jabbawockeez
21-10-2011, 14:59
از الان مبارکت باشه
قیمت رو یه کم بهت گرون گفتن
ضمانت ضروری نیست چون اپله، تا 2200 می تونی بیاری پایین
فقط جعبه پلمپ باشه و مطلقا باز نشده باشه. توش هم یه پلمپ دیگه دور خود لپ تاپ داره که اگه باز شده باشه روش گرد و خاک می شینه. همینو دقت کنی کافیه
آره خب اون پورت خیلی جدیده کار داره تا جا بیوفته ولی 2 برابر یو اس بی 3 سرعت داره
سرعتش خوبه راضی کننده ست. بهتره با لاین نگیری چون پایداری اسنو رو نداره. فعلا باید چندتا آپدیت دیگه واسش بیاد تا ردیف بشه
آره ترک پدش بی نظیره. 721 خیلی مدل خوبیه تبریک به حسن انتخابت

قوربانت . ممنون .

من 2380 پایینترینی بود که پیدا کردم . اللبته 2300 بدون گارانتی هم میداد .

قیمت اون مغازهای اولی 2500 و 2600 هم گرفتم . وقتی گفت 2380 با گارنتی دیگه فهمیدم پایینترینه

ولی خودش گفت بازم پایین میام .

اتفاقا خودشم نمیدونست لاین هست یا نه . گفت اگه نباشه هم برات خودم میریزم .

پس بگم نریزه ؟ بعد خودم راحت میتونم از طریق ایتونز اپل اپ کنم ؟

کلا میشه نرم افزار رایگاناشو از اپل استور به راحتی دان کرد ؟

تازه فهمیدم که انگار پورت hdmi و projectore هم نداره و باید تبدیلاشو بگیرم .

بعد یه چیزی من گفتم اگه بخوام رامشو 8 کنم چی ؟

گفت اونم 70 تومن خرج داره ولی میری سایت اپل میزنه 200 دلار برای رم 8 بیشتر میشه قیمت

این چه صیغه ایه ؟ رم 70 تومنی از همون نوع داخل لب تابه ؟ یا از این رمای بدرد نخوره ؟

SaeedEminem2
22-10-2011, 23:35
قیمت رو زیاد می گن خودت اول باید بگی مثلا 2200 بی ضمانت قیمت داری تا تخفیف بیشتری بدن
ما تو اوج گرونی تو اردیبهشت 2200 گرفتیم
لاین روش عکس یه کهکشان آبی رنگ داره و اسنو یه شفق صورتی رنگه. یعنی از رو خود جعبه قابل تشخیصه
بگو رو دی وی دی واست رایت کنه که خودت بعدا نصب کنی. اپل استور رو ایران بسته و بدون و پ ن باز نمی شه. باز هم بشه برنامه های رایگانش ارزش دانلود کردن نداره
دوتا رم 2 گیگ 70 تومان؟ خیلی کمه و قطعا کیفیت چندانی نداره. رم کینگستون و سامسونگ خوبه اگه خواستی بگیری

SaeedEminem2
22-10-2011, 23:36
قیمت رو زیاد می گن خودت اول باید بگی مثلا 2200 بی ضمانت قیمت داری تا تخفیف بیشتری بدن
لاین روش عکس یه کهکشان آبی رنگ داره و اسنو یه شفق صورتی رنگه. یعنی از رو خود جعبه قابل تشخیصه
بگو رو دی وی دی واست رایت کنه که خودت بعدا نصب کنی. اپل استور رو ایران بسته و بدون و پ ن باز نمی شه. باز هم بشه برنامه های رایگانش ارزش دانلود کردن نداره
دوتا رم 2 گیگ 70 تومان؟ خیلی کمه و قطعا کیفیت چندانی نداره. رم کینگستون و سامسونگ خوبه اگه خواستی بگیری

METALICA206
26-10-2011, 08:41
سلام . من میخوام یه 724 بگیرم اما تو یوتیوب دیدم که زیدن کسایی که میگن داغ میکنه شدید .

میخواستم بدونم کسایی که 724 دارن این مشکلو واقعا دارن یا نه .

من 724 رو یک ملیونو نهصد قیمت دارم . خوبه ؟

گفتم رمشم 8 کنم که اونم 150 تومن میشه .

بعد کسایی که این لب تابو دارن . کند نیست لب تاب . با لاین اخه میگن لاین 64 بیتی شده یکم سنگین شده .

بازی کردن با 724 چطوریه ؟ اصلا میشه بازی باهاش کرد ؟ اگه اره رو چه تنظیماتی ؟

yas_6969
27-10-2011, 22:45
سلام
724 اول در نظر بگیر که 13 اینچ ولی اون 721 که انتخاب کرده بودی 15
در مورد داغ کردن من خودم فروشنده این جنسم چیزی نشنیدم.
قیمتی که داری خوبه خیلی خوبه چون فروشنده نهایت داره 20 سود میگیره ازت.
خیلی بالا گفته بهت رم و قیمت ماژول 4 گیگی 35 هزار تومان کینگستون اورجینال که 2تاش میکنه 70 که طرف 80 هزار هزینه تعویض داره میگیره که خیلی یعنی فکر کنم داره سود لپ تاب و اینجوری میگیره اینم یه شگرده :31:
نه کند نیست ولی اگه 8 گیگ کنی عالی میشه
ببین 700 و 724 دستگاهایی هستن که کارت گرافیک ندارن و از چیپ intel 3000 استفاده میکنن ولی خوب اگه 8 گیگ رم بکنی از رم استفاده میکنه و قوی میشه ولی با این حال زیاد جالب نیست برای بازی ولی بده بدم نیست.

lifeless
05-12-2011, 14:25
مارک رمِ لپ تاپِ اپل چیه دوستان؟

mohsenfhm
05-12-2011, 23:27
مارک رمِ لپ تاپِ اپل چیه دوستان؟

بیشترشون سامسونگه:13:

sinaxex
06-12-2011, 01:55
الن که یه دو سالی هست که برند رم لب تاپ اپل hynix هست البته چیپ همه رم ها رو همون سامسونگ میزنه اما برند اصلی تولید کننده رم همون hynix هست برای اپل

---------- Post added at 01:55 AM ---------- Previous post was at 01:51 AM ----------

سعید عزیز رم کینگستون 4 گیگ اش همون دونه 35 هست ماکسیمم!
چرا به خاطر ارزون بودن خوب نیست؟
من الان بیش از یک ماه و نیمه رم ام رو 8 کردم با همین کینگستون عالی هم بوده
اما در مورد کینگستون من تحقیق خیلی کردم ماشاا 90 درصد رم های کینگستون تو بازار ریمارک هست اگر کینگ با گارانتی سریر گیر اوردید حتما بخرید که مطمئنا درصد فیک بودن اش از بقیه بسیار بسیار کمتر هست

در ضمن بازم میگم تو کارهای عادی دوستان در لاین نیازی به 8 گیگ رم نیست و همون 4 جواب گو هست اما اگر کار سنگین انجام میدید 8 گیگ رم الزمی هست

Toranj_mhg
10-12-2011, 09:41
با سلام خدمت دوستان عزيز
والا يه لپ تاپ مك بوك پرو رو يه بنده خدايي به عنوان هديه از آمريكا براي بنده اورده (البته در ازاي حالي كه بهش تو مسايل كاري داده بودم كه حالا داشتانش درازه ...) و منم هيچ آشنايي با سيستم عامل مك ندارم كه حالا يه چند تا سوال از خدمت اساتيد داشتم:
تبديل بخصوصي بايد بخرم براي اينكه برقش به سيستم برقي ايران بخوره؟
نرم افزار هاي آفيس و غيره رو ميشه روش ريخت؟ اگه مخصوص به خودش داره تو اين cd هاي كينگ و MRT پيدا ميشه؟
بازي در حد فقط pes يا فيفا ميشه باهاش انجام داد؟
و بي زحمت يه پيجي يا سايتي رو بهم معرفي كنيد كه يه آموزشي يا توضيحات مختصري در مورد مكينتاش داشته باشه
با تشكر

ali703
10-12-2011, 09:46
با سلام خدمت دوستان عزيز
والا يه لپ تاپ مك بوك پرو رو يه بنده خدايي به عنوان هديه از آمريكا براي بنده اورده (البته در ازاي حالي كه بهش تو مسايل كاري داده بودم كه حالا داشتانش درازه ...) و منم هيچ آشنايي با سيستم عامل مك ندارم كه حالا يه چند تا سوال از خدمت اساتيد داشتم:
نرم افزار هاي آفيس و غيره رو ميشه روش ريخت؟ اگه مخصوص به خودش داره تو اين cd هاي كينگ و MRT پيدا ميشه؟
و بي زحمت يه پيجي يا سايتي رو بهم معرفي كنيد كه يه آموزشي يا توضيحات مختصري در مورد مكينتاش داشته باشه
با تشكر
دوست عزیز یه چرخی تو نت بزنی کلیه نرم افزارهای مک رو که تا به حال اومده رو میتونی دانلود کنی بخصوص هم که جدیدا سایت های ایرانی زدن تو کار مک!

K1lou
10-12-2011, 10:08
با سلام خدمت دوستان عزيز
با تشكر

با سلام
در مورد تبدیل یک مبدل کوچک هست که می تونید به سر اداپتور همراه مک بوک بزنید و استفاده کنید

در مورد نرم افزارهای افیس باید بهتون بگم هم مجموعه افیس 2011 مایکروسافت وجود داره البته این مجموعه از زبان فارسی در مک پشتیبانی نمی کنه پس زیاد نمیشه ازش استفاده کرد

خود مکینتاش یک مجموعه اداری داره به اسم iwork که می تونید ازش استفاده کنید و یا از مجموعه نئو افیس رایگان استفاده کنید

در مورد سوم انجمن
اون ستاره هایی که گذاشتم شامل ادرس سایت نیستن پس برشون دار ( البته اگه ادرس پاک نشه )
موفق باشید

armak69
14-12-2011, 00:46
با سلام
می خواستم مزیت لب تاپ های اپل رو نسبت به برند سونی بدونم
مرسی دوستان

alireza651
10-01-2012, 20:33
سلام بچه ها من یه md 318 گرفتم همه چی داخل کارتون بود اما من تو چند پست دیدم که باید 2 تا dvd هم همراهش باشه اما نبود
میخواسم ببینم آیا dvd باید داخل کارتون باشد یا فروشنده سر من کلاه گذاشته است؟

alireza651
10-01-2012, 20:39
سلام بچه ها من یه md 318 گرفتم همه چی داخل کارتون بود اما تو چند پست خوندم که زده بود 2 dvd هم باید تو کارتون باشه ولی برای من نبود آیا باید در کارتون باشه این 2 dvd یا فروشنده سر ما کلاه گزاشته?

shanli_al
11-01-2012, 02:21
سلام دوست عزیز
میتونم بپرسم چند خریدی و آیا ارزشش داشته یا نه؟
من خودم md322 مدنظرم هست اما بخاطر قیمتش و کارایش دودلم.
منون میشم نظرتو بگی

motorola_g10
11-01-2012, 18:02
سلام دوستان

من يه دونه ٧٢٣ دارم اما ميخوام بفروشم به علت خريد ماشين

الان نوش ٣ و ٤٠٠ هزار تومان

خيلي تميزه , حدود يك ماه ونيم فقط كاركرده
چقدر بفروشم خوبه بنظرتون ؟

5DII
18-01-2012, 21:08
سلام دوستان

سلام

اگه تمیز باشه، 80درصد قیمت نو می ارزه

یعنی چیزی در حدوده 2720000

و بسته به خش داشتن و کثیف بودن بهمین نسبت از قیمتش کم میشه

شاد باشید و سربلند.....

siavash.0902
20-01-2012, 09:33
سلامalireza651

آره منم هم عقیده با دوست عزیزshanli_al هستم اگه اطلاعاتتون رو در اختیارمون بزارین ممنون میشیم:10::20::11:

sinaxex
20-01-2012, 12:55
سلام دوستان

723 نو و اکبند اش 3100 تا 3200 هست دوست من

Farshid72
20-01-2012, 20:34
با 1600 چی میشه خرید ؟؟؟

yas_6969
21-01-2012, 01:06
سلام بچه ها من یه md 318 گرفتم همه چی داخل کارتون بود اما من تو چند پست دیدم که باید 2 تا dvd هم همراهش باشه اما نبود
میخواسم ببینم آیا dvd باید داخل کارتون باشد یا فروشنده سر من کلاه گذاشته است؟

دستگاه های جدید دیگه ندارن

siavash.0902
22-01-2012, 16:23
سلام
دوست عزیز yas_6969واسه خرید برم نقش معتبر تره معروف تره ولی دیروز یه آدرسی پیدا کردم شرایط ضمانتی تعویض دستگاه شش ماه بود خدماتش سه ساله کلیه شرایطی که نقش واسه مشتری میزاره گذاشته لگوی سایتش تقریبا شبیه نقش دستگاه خیلی ارزون داره میده شماهم یه سر بزنید ببینم اگه ریگی تو کفشش نیست از اونجا بخرم یه چیز دیگه فله فله داره جایزه میده تبلیغ های وحشت ناک داره میکنه نمیدونم شاید یه سرمایه دار گردن کلفت اداره میکنه.

---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:20 PM ----------

راستی اگه میشه اطلاعاتی در رابطه با اینکه دستگاه اصلی پلمپ و وسایل داخلش و ..... بهمون بدین ممنون میشیم

اپل md322:11:

yas_6969
24-01-2012, 23:53
نقش شرکت قوی هست در ضمینه اپل (بعد از عید حالش و میگیرم :31:) و فقط یکم قیمتش به خاطر گارانتی و خدمات بالاس
در مورد اون سایت اینا مشهد هستند و من چیزی در موردشون نشنیدم ولی به نظر قوی میان
چیز خاصی نداره اول توجه کن که تک چسب باشه داخل جعبه هم فقط شارژر و دفترچه هست چیز دیگه ای نیست

siavash.0902
25-01-2012, 11:17
از راهنماییتان بسیار بسیار متشکرمyas_6969
من بیین دوراهی قرار گرفتم ما در جنوب کشوریم لارستان استان فارس ولی اگه می خوام برم مشهد 200تومن پول بلیت رفت برگشت هواپیماست مهمانسرا که دو روز بشینم حدود 70تومن میشه کلا 4تومن بیشتر ندارم که خود لب تاپ 3800داره بهم میده با این حساب لوازم جانبی هم میخام بخرم. بنظر شما برم فقط لب تاپ بخرم یا اینکه پستش کنه و لوازم جانبی که می خوام بخرم بفرسته حالا نمیدونم چه کاری درسته چون من اولین بار که دارم لبتاپ میخرم اگه نسبت به گزاشتن شرط با فروشنده که میخوام پستش کنه یا حتی خودم برم از انجا بخرم کمکم کنین ممنون میشم:20:

yas_6969
25-01-2012, 21:50
ببینید اگر از یه استان دیگه میخواید بگیرید نیازی نیست برید اونجا شما پول و حواله میکنید اونا هم جنس و می فرستند که نهایت 20 هزار تومان بشه هزینه شما البته باید اطمینان داشته باشی ولی در کل من هنوز کاسبی ندیدم که اینجوری بخواد پول بخوره فقط باهاش طی کنید که تک چسب باشه یعنی باز نشده باشه.
البته تو شیراز هم اپل خوب میفروشند و لوازم جانبی هم پیدا میتونی بکنی اونجا
در کل من توصیه میکنم فعلا نگیری تا این قیمت ارز ثابت بشه الان خیلی بیش از حد گرونه از یه طرف دلار از اون ور هم اپل کم شده یه مقدار داخل بازار.
بزارید فردا یه قیمت بگیرم ببینم چند شده الان که دلار رو به پایین

P30wor|d
31-01-2012, 00:51
دوستان حداکثر تا 2.000.000 چی بگیرم ؟؟؟؟ میشه مدل نام ببرید ... بعد اینکه به نظرتون صبر کنم قیمت ها بیاد پایین یا اینکه زودتر بخرم تا گرون تر نشده ؟؟؟؟

Farshid72
31-01-2012, 10:50
دوستان حداکثر تا 2.000.000 چی بگیرم ؟؟؟؟ میشه مدل نام ببرید ... بعد اینکه به نظرتون صبر کنم قیمت ها بیاد پایین یا اینکه زودتر بخرم تا گرون تر نشده ؟؟؟؟
در مورد اپل باید بگم فقط و فقط صبر کنید..حداقلش تا عید باید صبر کنید...بحث مالی هم که نباشه بحث خود سری های جدید اپل هستش

siavash.0902
31-01-2012, 16:52

من نمیدونم چرا دارن سنگ اپل سری جدید به سینه میزنن ولی اگه یه سرچ کنی میبینی که تمام محصولاتش بدون هیچ تغییری وفقط ارتقا یافته شده فرستاده بازار حال خودتون مایلید چیکار کنید بنظر من شما با بوجتون md313 موفق باشید

Farshid72
31-01-2012, 17:05
من نمیدونم چرا دارن سنگ اپل سری جدید به سینه میزنن ولی اگه یه سرچ کنی میبینی که تمام محصولاتش بدون هیچ تغییری وفقط ارتقا یافته شده فرستاده بازار حال خودتون مایلید چیکار کنید بنظر من شما با بوجتون md313 موفق باشید
ببین دوسته عزیز این لپ تاپی که شما نام بردید حداقل داره 300 تومن گرونتر از اون چیزی که هست فروخته میشه
تو ایران اونم با این وضعیت مالی 300 تومن علف خرس نیست...هرچی باشه حتی اگه اسم مدل جدید دو رقم بالاتر رفته باشه پس فردا تو همین بازار بخاطر اسمش 200 تومن بیشتر ازش میخرن اگه بخواد بفروشه
لطفا هیچوقت ایرانو با 4 تا سایت خارجی که رفتید سرچ کردید یکی ندونید..هر کی داره متناسب با مملکت خودش زندگی میکنه

siavash.0902
01-02-2012, 08:41
ببین دوسته عزیز این لپ تاپی که شما نام بردید حداقل داره 300 تومن گرونتر از اون چیزی که هست فروخته میشه
تو ایران اونم با این وضعیت مالی 300 تومن علف خرس نیست...هرچی باشه حتی اگه اسم مدل جدید دو رقم بالاتر رفته باشه پس فردا تو همین بازار بخاطر اسمش 200 تومن بیشتر ازش میخرن اگه بخواد بفروشه
لطفا هیچوقت ایرانو با 4 تا سایت خارجی که رفتید سرچ کردید یکی ندونید..هر کی داره متناسب با مملکت خودش زندگی میکنه

سلام
ببخشید بابت عجولانه تصمیم گیریم ولی خودتون دارین میگید که هر لب تاپی 300گرونتر میفروشن حالا اگه بشتر نباشه کمتر نیست باز تا عید که فرمایش کردین با این بسته بودن گمرک و بالارفتن بنزین صبر کنیم ضمنا من ایران با 4تا سایت خارجی مقایسه نکردم فقط لب تاپ اپل گزشته حال مقایسه کردم

lamia5
03-02-2012, 14:36
کسی میدونه الان قیمت mc724 چنده ؟؟؟؟

Xilevens
03-02-2012, 19:32
من هم نظرم رو صبر كردن هست ولي نه براي خريد سري جديد
براي خريد همين سري كه در صورت وارد شدن سري جديد قيمتش كمتر ميشه
ولي اونم در صورتي كه وضعيت ارز از اين بدتر نشه

siavash.0902
05-02-2012, 15:38
من هم نظرم رو صبر كردن هست ولي نه براي خريد سري جديد
براي خريد همين سري كه در صورت وارد شدن سري جديد قيمتش كمتر ميشه
ولي اونم در صورتي كه وضعيت ارز از اين بدتر نشه

سلام دوست عزیز
منم می خواستم مدل 723بخرم کفتن صبر کن که سری جدید بیاد اگه خاستی بخر نخاستی 723 ارزون شده زکی خیال باطل:31: ارزونتر که هیچ دیگه تو بازرم سخت گیر میاد حالا تا بعد عید فقط دعا کنید
یا علی

Xilevens
05-02-2012, 21:00
سلام دوست عزیز
منم می خواستم مدل 723بخرم کفتن صبر کن که سری جدید بیاد اگه خاستی بخر نخاستی 723 ارزون شده زکی خیال باطل:31: ارزونتر که هیچ دیگه تو بازرم سخت گیر میاد حالا تا بعد عید فقط دعا کنید
یا علی

تو بازار گير مياد ولي با گارانتي هست و قيمت بالاتر
گشايش اعتبار براي واردات نميشه
در صورتي كه يه مدل كمياب شد خريدش از يه نظر ميتونه به صرفه باشه
شايد با اعلام سري جديد ورودش به ايران خيلي طول بكشه

Vahid579
05-02-2012, 21:41
آقا آخرین نسخه مکینتاش چیه ؟؟

yas_6969
05-02-2012, 21:49
آقا آخرین نسخه مکینتاش چیه ؟؟

آخرین نسخه 10.7.3 می باشد.

Vahid579
05-02-2012, 22:00
به نظر شما اگه من لپ تاپ اپل بگیرم ممکنه با چه مشکلاتی رو برو شم ؟؟ یعنی از ویندوز بیام سمت مکینتاش چه چیزای از دست میدم. اخه شنیدم تو ایران زیاد نمیشه از مکینتاش استفاده کرد !!!

GiggleClub
05-02-2012, 22:11
به نظر شما اگه من لپ تاپ اپل بگیرم ممکنه با چه مشکلاتی رو برو شم ؟؟ یعنی از ویندوز بیام سمت مکینتاش چه چیزای از دست میدم. اخه شنیدم تو ایران زیاد نمیشه از مکینتاش استفاده کرد !!!

بستگی به استفادت داره
مشکل اینه که باید چک کنی اگه نرم افزار خاصی استفاده میکنی (نخصصی) نسخه مک هم ببینی داشته باشه

بزرگنرین مشکلاتی که هست برای اکثر کاربرن سوییچر یکی office هست یکی هم Game

لپ کلام مشخص کنید استفاده اصلیتون قراره چی باشه

Vahid579
05-02-2012, 22:17
همین office که شما فرمودید ، الان من تو world یه مطلب مینویسم میبرم بیرون واسم کپی میگیره. با مکینتاش هم اینگونه ست ؟؟
رشتم کامپیوتره واسه برنامه نویسی مشکلی ندارم ؟

Xilevens
05-02-2012, 22:45
همین office که شما فرمودید ، الان من تو world یه مطلب مینویسم میبرم بیرون واسم کپی میگیره. با مکینتاش هم اینگونه ست ؟؟

رشتت كامپيوتر هست دنبال مك نباش زياد
يه وقتايي ميرسه كه ويندوز رو هم بايد بزاري كنار بري سراغ لينوكس

Vahid579
05-02-2012, 22:56
یعنی برنامه ای واسه نوشتن یه برنامه c++ نداره ؟؟؟
توضیح راجب world میدید ؟؟؟

Xilevens
06-02-2012, 01:27
یعنی برنامه ای واسه نوشتن یه برنامه c++ نداره ؟؟؟
توضیح راجب world میدید ؟؟؟

نميدونم كامپايلر داشته باشه واسش يا نه
ولي مسلما قوي نيست
ولي امكانش هست رو مك ويندوز نصب كنيد
حتي شايد بشه با نرم افزارهايي مثل VMwire ويندوز نصب كنيد
حتي يه سري مجموعه شبيه آفيس هم داره كه به خوبي آفيس نيست ولي كار راه بنداز هست
اگه امكان نصب جاوا ( JDK-JRE) روش باشه ميتونيد Open office نصب كنيد

GiggleClub
06-02-2012, 15:29

کلا اگه آفیس خیلی استفادت زیاده بیخیال مک شو
مایکروسافت آفیس نسخه مک هم میده ولی با نسخه ویندوز خیلی سازگار نیست و مشکل بزرگتر فارسی رو خیلی بد ساپورت میکنه
کلا خیلی مزخرفه نسخه مکش نمیدونم چرا

البته اگه میخوای یه چیزی تایپ کنی و به کسی ندی برنامه های جایگزین هستند مثل mellel که واقعا خوب هم هستند و دوستم پایان نامشو کامل با ملل نوشت و خیلی هم راضی بود.

برنامه نویسی یه xCode هست واسه برنامه نویسی خود اپل که زبانش objectiveC هست
کامپلایلر c++ هم داره همین xcode

ولی برنامه نویسی حرفه ای میخوای بکنی باید بری ویندوز. البته میگم بستگی داره واسه چی میخوای برنامه نویسی کنی

اگه میخوای برنامه مک یا آیفون بنویسی که الزاما باید مک داشته باشی
واسه اندروید اگه بخوای sdk نسخه مک رو گوگل داره
یه کامپایلر معمولی c++ میخوای واسه تمرینای کتاب دانشگاهت هم مک خوبه

ولی بیشتر باید بری ویندوز

۰-------------------
میتونی البته ویندوز هم بریزی رو نوتبوکت و هر دو سیستم عامل رو داشته باشی. واسه کارای خاصت بری ویندوز و استفاده عادیت بیای مک

green_ice_hz
13-02-2012, 20:53
سلام دوستان ، من MD322 خریدم و روش office ریختم اما توی word فارسی حرف هاش جدا جدا تایپ می شه:41:
چه کنم که این مشکل بر طرف بشه؟ پیشاپیش ممنون

GiggleClub
16-02-2012, 08:46
سلام دوستان ، من MD322 خریدم و روش office ریختم اما توی word فارسی حرف هاش جدا جدا تایپ می شه
چه کنم که این مشکل بر طرف بشه؟ پیشاپیش ممنون

متاسفانه آفیس تو مک با فارسی مشکل داره

یه راه حل اینه که یه داکیومنت فارسی که از قبل داشتید رو با ورد مک باز کنید بعد کل متن رو پاک کنید و تایپ کنید.

mehran2190
04-03-2012, 09:47
اگه امکان داره تفاوت مک بوک Air و Pro رو بنویسید و همینطور مزایای اپل نسبت به سایر برندها. بودجه مهم نیست، با تشکر.

SaeedEminem2
10-03-2012, 03:45
سلام
مک نسخه ی آفیس هم داره که ساخت خود مایکروسافته. مشکل منقطع تایپ کردن فعلا تنها راهش اینه که یکی 2 کلمه به فارسی در پاور پوینتش تایپ کنین، همونو کپی و در وورد پیست کنین و ادامه بدین. پاور پوینت این مشکل رو نداره اما باز هم واسه بردن داکیومنتش به بیرون و پرینت گرفتن همین مشکل هست (البته ووردی که تو ویندوز تهیه ی شده تو مک باز می شه، حالا بر عکسش رو امتحان نکردم اما اصلاح کنم فکر نکنم واسه پرینت گرفتنش مشکلی باشه)
یه برنامه هست که امکان نصب ویندوز مجازی داخل مک رو می ده، که چند ماه پیش من تست کردم، خود ویندوز رو میاره داخل مک و می شه مثل یک سیستم عامل از هردو هم زمان استفاده کرد
اما اصل مطلب اینکه نزدیک به 10 ماه تجربه ی من می گه هیچ مشکلی در استفاده از روش دوال بوت نیست !!!
اما در مورد صبر کردن، پارسال با اومدن مدل جدید، قیمت قبلی هم بالا رفت !!! استدلال هم اینه که کم یاب شده !!!
اما مثلا در مورد 723، یکی بیاد یه ایراد اساسی و مهم ازش بگه که بگیم به این دلیل بهتره صبر کنیم تا در سری بعد این ایراد رفع شه !!!
تازه از کجا معلوم که سری بعدی از اول دچار یه ایرادی نباشه و فراخوان ندن واسه برطرف کردنش؟؟؟
هرچند که اپله و کم همچین حالتی پیش میاد اما خب لاقل سری 2011 امتحان پس داده ست

حمید031090
10-03-2012, 23:43
سلام
مک نسخه ی آفیس هم داره که ساخت خود مایکروسافته. مشکل منقطع تایپ کردن فعلا تنها راهش اینه که یکی 2 کلمه به فارسی در پاور پوینتش تایپ کنین، همونو کپی و در وورد پیست کنین و ادامه بدین. پاور پوینت این مشکل رو نداره اما باز هم واسه بردن داکیومنتش به بیرون و پرینت گرفتن همین مشکل هست (البته ووردی که تو ویندوز تهیه ی شده تو مک باز می شه، حالا بر عکسش رو امتحان نکردم اما اصلاح کنم فکر نکنم واسه پرینت گرفتنش مشکلی باشه)
یه برنامه هست که امکان نصب ویندوز مجازی داخل مک رو می ده، که چند ماه پیش من تست کردم، خود ویندوز رو میاره داخل مک و می شه مثل یک سیستم عامل از هردو هم زمان استفاده کرد
اما اصل مطلب اینکه نزدیک به 10 ماه تجربه ی من می گه هیچ مشکلی در استفاده از روش دوال بوت نیست !!!
اما در مورد صبر کردن، پارسال با اومدن مدل جدید، قیمت قبلی هم بالا رفت !!! استدلال هم اینه که کم یاب شده !!!
اما مثلا در مورد 723، یکی بیاد یه ایراد اساسی و مهم ازش بگه که بگیم به این دلیل بهتره صبر کنیم تا در سری بعد این ایراد رفع شه !!!
تازه از کجا معلوم که سری بعدی از اول دچار یه ایرادی نباشه و فراخوان ندن واسه برطرف کردنش؟؟؟
هرچند که اپله و کم همچین حالتی پیش میاد اما خب لاقل سری 2011 امتحان پس داده ست
سلام عذر می خوام اما سخت در اشتباهید اگر فکر کنید سری 2011 امتحانه خودشو پس داده(!!!اگر سری 2011 رو کار کرده باشی مثل md322)جز عذاب چیز دیگه ای نداره می تونی یه سرچ کنی ببینی چقدر کاربر از مشکل داااااااااغ کردن و صدای شدید فن(که مثل صدای بوئینگ 747!!!می مونه)ناراضی اند خیلی ها از جمله برادرم(md318داره) می گن که حتی وقتی که می خوایم وی گردی هم کنیم صدای فن و دمای بالا ازار دهنده می شه!!!یه سری هم یوتیوب برید بد نیست!!!!.......مک 2011 فاجعست این مشکل یه نفر نیست لینک زیر رو لطفا نگاه کنید

---------- Post added at 11:43 PM ---------- Previous post was at 11:40 PM ----------

در ضمن یادم رفت..!!سعی می کنم یه کلیپ از مک برادرم که 2 یا 3 ماه پیش خریده رو قرار بدم(اما شاید کمی طول بکشه چون داداشم ایران نیست......!)دوستار همیشگی شما

SaeedEminem2
11-03-2012, 08:49
سلام
خب اصل مک بوک پرو واسه استفاده با سیستم عامل خودش طراحی شده نه با ویندوز
قبلا تو یکی از پست هام گفتم که در حین کار با مک به حدی سرده که آدم می مونه روشنه یا خاموش
شما قطر مک بوک رو مثلا با لپ تاپ های دل مقایسه کن، خب معلومه که از اون زخامت صدای کمتری بیرون میاد و این همه نازکی عایق کمتری از صدا خواهد بود
شما صدای فن رو در حین کار سنگین مثل بازی اونم در محیط ویندوز سنجیدی. خود من 723 دارم. یه چیز دیگه که باعث بیشتر شنیده شدن صدای فنه اینه که تا قبل از 2011 اپل از ویندوز اکس پی هم پشتیبانی می کرد و خب ویندوز 7 خیلی سنگین تره. اکس پی یه جورایی تو سبکی خود مک بود
اگه شما یه کول پد زیرش بذارین که جلوی خروج هوا گرفته نشه کمتر داغ می شه. منم رو پام می ذارم و تو محیط ویندوز چندتا پیج سنگین باز می کنم داغ می شه. هرچند در محیط مک صدایی از فن نمی شنوم
البته در کل به نظر من صدای فن و داغ شدن یه ایراد اساسی نیست ! (فکر کنم آی مک 2011 یه سریش از نظر هارد مشکل داشت و فراخوان دادن. اما در مورد لپ تاپ نیمه ی اول 2011 مشکل اساسی لاقل من ندیدم)

حمید031090
11-03-2012, 22:00
ممنون که با حوصله عنایت فرمودین و نکات ریز رو یاد اوری کردین اما می دونید شر کتی که تولیداتش بره بالا همچین مشکلاتی رو هم داره...

SaeedEminem2
12-03-2012, 00:34
خواهش می کنم. البته یه نکته ی دیگه هست ، وقتی اسم اپل میاد آدم نا خودآگاه فکر می کنه الان یه محصول فضایی با کیفیتی غیر قابل تصور به دستش می رسه و انتظار کوچک ترین ضعف و ایراد رو نداره که به قول شما وقتی تولید بره بالا گاهی یه مشکلی هم پیش میاد دیگه

حمید031090
12-03-2012, 22:22
خواهش می کنم. البته یه نکته ی دیگه هست ، وقتی اسم اپل میاد آدم نا خودآگاه فکر می کنه الان یه محصول فضایی با کیفیتی غیر قابل تصور به دستش می رسه و انتظار کوچک ترین ضعف و ایراد رو نداره که به قول شما وقتی تولید بره بالا گاهی یه مشکلی هم پیش میاد دیگه
این فرموده ی شما در مورد اپل درسته که گفتید""" وقتی اسم اپل میاد آدم نا خودآگاه فکر می کنه الان یه محصول فضایی با کیفیتی غیر قابل تصور به دستش می رسه و انتظار کوچک ترین ضعف و ایراد رو نداره"""واقعا در مورد دیگر محصولاتش حرف اوول رو میزنه یه نگاه به 4sکنید و با هر گوشی دیگه مقایسه کنید کاملا واضح میشه که اپل یه چیز دیگست iphone 5 محشر شده (اگر تولیدش بالا نره ...موفق باشید

reza_r
04-04-2012, 13:00
دوستان عزیز کسی میتونه راهنمایی کنه که یک مک بوک ایر از سری جدید با کمترین قیمت چند میتونم بگیرم البته از یک فروشگاه اینترنتی؟

omidkk
23-04-2012, 10:41
من میخوام یه MD313 بگیرم موندم بگیرم یا صبر کنم نسل جدید بیاد ؟ اگه نسل جدید بیاد خیل فرق خواهد داشت ؟ چون سخا افزار همین برام پاسخگو هست.

soheilnouri
28-04-2012, 17:41
یه لب تاب ابل میخام بگیرم....با حدود 25000000 میشه یه چیز خوب گیر آورد با گرافیک خوب و بردازنده ی قوی؟

hosein.maghoul
07-06-2012, 22:11
سلام دوستان
لطفا راهنماییم کنید
من چند ماه پیش لپ تاپ ایسوس گیم خریدم حدود 3 میلیون
کتنفیگ فوقالعاده بالایی داره و همچنین ال ای دی م 3D است
میشه بازی یا فیلمهای 3D رو باهاش نگاه کرد
ولی چند هفته است که به فکر لپ تاپ اپل افتادم
از سیستم عامل مک فوقتاعاده خوشم اومده
ولی داشتن لپ تاپ اپل با شنیدینش خیلی فرق میکنه
نمیدونم چه کار کنم ؟؟ از ی زرف لپ تاپمو دوست دارم از ی طرف دوست دارم بفروشمش به جاش اپل بخرم !!!!!

HOJ-JAT
09-06-2012, 20:13
سلالپ تاپ اپل تو مایه های 1/5 هیچی پیدا میشه؟

manutd2009
15-06-2012, 06:14
سلام کسی اپل مک بوک وایت نداره ؟

در ضمن دوستان لطف می کنید بگید نرم افزاری هست تمام هاردویر مک بوک چک کنه برای موقع دست دوم لازمه ????

SaЁeD
13-07-2012, 13:16
سلام
خب اصل مک بوک پرو واسه استفاده با سیستم عامل خودش طراحی شده نه با ویندوز
قبلا تو یکی از پست هام گفتم که در حین کار با مک به حدی سرده که آدم می مونه روشنه یا خاموش
شما قطر مک بوک رو مثلا با لپ تاپ های دل مقایسه کن، خب معلومه که از اون زخامت صدای کمتری بیرون میاد و این همه نازکی عایق کمتری از صدا خواهد بود
شما صدای فن رو در حین کار سنگین مثل بازی اونم در محیط ویندوز سنجیدی. خود من 723 دارم. یه چیز دیگه که باعث بیشتر شنیده شدن صدای فنه اینه که تا قبل از 2011 اپل از ویندوز اکس پی هم پشتیبانی می کرد و خب ویندوز 7 خیلی سنگین تره. اکس پی یه جورایی تو سبکی خود مک بود
اگه شما یه کول پد زیرش بذارین که جلوی خروج هوا گرفته نشه کمتر داغ می شه. منم رو پام می ذارم و تو محیط ویندوز چندتا پیج سنگین باز می کنم داغ می شه. هرچند در محیط مک صدایی از فن نمی شنوم
البته در کل به نظر من صدای فن و داغ شدن یه ایراد اساسی نیست ! (فکر کنم آی مک 2011 یه سریش از نظر هارد مشکل داشت و فراخوان دادن. اما در مورد لپ تاپ نیمه ی اول 2011 مشکل اساسی لاقل من ندیدم)
سلام.حر فای دوستمون سعید کاملا تایید میشه.من خودمم مدل mc723 دارم.در حین کار با سیستم عامل مک چنین چیزهایی که دوستمون در نقل قول گفته های بالا گفتند منم به این شدت مشاهده نکردم.سخت افزارها و ... همه واسه مک کاستومایز شدند نه ویندوز! اگر هم مک گرفتید ویندوز بخواید یه سره کارکنید و مک بره بعدش انتخابتون اشتباه بوده.

(البته این فک کنم واسه خیلی مدت پیشه ولی چون تو پیج یکی مونده به آخر هست و واسه کاربرا ابهام نشه جواب دادم)

SaЁeD
13-07-2012, 13:39
سلام دوستان
لطفا راهنماییم کنید
نمیدونم چه کار کنم ؟؟ از ی زرف لپ تاپمو دوست دارم از ی طرف دوست دارم بفروشمش به جاش اپل بخرم !!!!!
سلام.والا تو این دوره و زمونه ضرر خیلی خیلی بده با این شرایط فعلی.خلاصه برای این کار ضرر میکنی.اگه این ضرر برات مهم نیست خوب اپل بگیر اگر چشتو گرفته.میدونم چه سیه این که ادم یه چی داشته باشه بعدش تو همون مقوله چشش یه چی دیگه رو بگیره.حالا شما یکم بیشت در این مورد تامل کن.شاید یه چند وقت بشه بیخیال این کار شی.عجولانه تصمیم نگیر به نظر بنده.:46:

Stream
14-07-2012, 02:16
دیدم یه عده می گن چرا Macbook Air و Macbook Pro with Retina Display ، پورت Ethernet (لن) ندارن، دلیلش رو این عکس از اولترابوک لنوو می گه:

[عکس از انگجت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]

milad1987
07-08-2012, 22:23
دوستان کسی تجربه کار با سری جدید مک بوک پرو داره؟؟؟
md104

Shahin_SOURNA
12-09-2012, 19:46
کاور زنده کنفرانس معرفی iPhone 5در انجمن تخصصی اپل و مکینتاش هم اکنون...مک هلپ.آی آر

apple021
05-12-2012, 17:22
سلام دوستان اپلی
چند سوالی داشتم میخواستم لپ تاپ MacBook Pro MD102 بخرم

1.ایا مثه بقیه لپ تاپ ها حین بازی داغ میکنه ؟راست یگیداااا چون موضوع داغی ها خیلی صادق نیستند
2.صدای فن چی بلنده یا عادی؟
3.من با برنامه های ویندوزی کار دارم میخواستم بدونم نصب میشه ویندوز 7 رو مک؟و اگه نصب میشه چند ساعت جواب میده باطریش ؟و ضرری نداره برا لپ تاپ که ویندوز بریزی؟
4.اگه این دستگاه معایبی داره بگین ممنون میشم

apple021
05-12-2012, 18:01
تاپیکای اینجا همه ساکتن

amirarsalaan
05-12-2012, 23:14
سلام دوستان
لطفا راهنماییم کنید

اصلن ایده ی درستی نیست که لپ تاپ نازنینت رو بفروشی و با پولش یه مکبوک با کانفینگ پایین تر بخری. عادت کردن به مک برای کسی که تا به حال ویندوز کار میکرده جریاناتی داره که اذیت میشی. لپ تاپ خودت بهتر جواب میده برای گیم.
البته اگر دوست داری با os x کار کنی پیشنهاد میکنم که یه آیپد بخری اینجوری هم کار با مک آشنا میشی و خودت میتونی عملا قضاوت کنی به دردت میخوره یا نه و هم یک تبلت متنوع رو تجربه میکنی :)

amirarsalaan
05-12-2012, 23:57
علیک سلام

1.ایا مثه بقیه لپ تاپ ها حین بازی داغ میکنه ؟راست یگیداااا چون موضوع داغی ها خیلی صادق نیستند

بله مسلما داغ میکنه ، اپل نسبت به لپ تاپ های دیگه در مورد مساله ی داغ کردن خیلی ناز نازیه و با یه بشکن بدنه ی آلومینیومیش داغ میشه ، این موضوع نه تنها در مورد گیم حتی در مورد مسایل دیگری که اصلن فکرش رو هم نمیکنی اتفاق می افته

2.صدای فن چی بلنده یا عادی؟

در کارکردهای عادی واقعن خیلی بی سرو صداست وقتی هم که کار ازش بکشی دور فن میره بالا و صداش درمیاد صداش هم بلنده

3.من با برنامه های ویندوزی کار دارم میخواستم بدونم نصب میشه ویندوز 7 رو مک؟و اگه نصب میشه چند ساعت جواب میده باطریش ؟و ضرری نداره برا لپ تاپ که ویندوز بریزی؟

میتونی یه پارتیشن جدا بسازی و در اون ویندوز نصب کنی ( با استفاده از برنامه بوت کمپ اسیستنت در خود مک ) و هنگام بالا آمدن سیستم با ویندوز بیای بالا در این صورت هیج ضرری برای لپ تاپ نداره و باطریش هم حدود دوساعتی برات کار میکنه ( نسبت به مک سریع تر شارژ مصرف میشه ) اما اگر با استفاده از برنامه ای مثل vmware ویندوز رو در خود مک بیاری بالا من اصلن پیشنهاد نمیکنم

4.اگه این دستگاه معایبی داره بگین ممنون میشم

اگر منظورت این مدلی هست که بهش اشاره کردی خیر. خیلی هم خوبه به خصوص رم 8 گیگش در کنار i7 فوق العاده است.
در کل مواردی که بهش اشاره شد هیج جای نگرانی نداره و خود اپل میدونه چه سیستمی بسازه که سال ها کمک دست تو باشه :)

apple021
06-12-2012, 00:48
ممنون که جواب دادی AMIR ARSALAN

kasra_khan2003
16-01-2013, 15:46
حذف شـــود.

S0R3N4
04-10-2013, 18:29
سلام دوستان
در حال حاصر اوضاع قیمت Mac Book Pro ها (آخرین سری) چه جوریاست؟(قوی ترین کانفیگ و جدید ترین مدل)
میصرفه؟؟
Mac Book Air چطوره قیمتش؟

naim697
09-10-2013, 05:41
سلام دوستان
در حال حاصر اوضاع قیمت Mac Book Pro ها (آخرین سری) چه جوریاست؟(قوی ترین کانفیگ و جدید ترین مدل)
میصرفه؟؟

kasra_khan2003
09-10-2013, 07:41
سلام دوستان
میصرفه؟؟

برای چه کاری؟

من از قیمت های داخل ایران خبر ندارم. اما کلاً MacBook Air با توجه به قیمتش لپ تاپ بسیار خوبی هست، مخصوصاً سری جدیدش که چند ماهی هست به بازار اومده. چندوقت پیش هم برای یکی از دوستام خریداری کردم، که خیلی راضی هست.

naim697
10-10-2013, 02:58
شما ایران نیستی ؟؟؟ چند خریدی ؟ چه مدلی ؟

kasra_khan2003
10-10-2013, 16:09
شما ایران نیستی ؟؟؟ چند خریدی ؟ چه مدلی ؟

نه ایران نیستم.

مدل MD760LL رو برای دوستم خریدم. خودم هم ME662LL دارم.

قیمت ها همونی هست که تو سایت اپل زده، البته من واسه لپ تاپ خودم ۱۰۰$ تخفیف دانشجویی گرفتم.

mbadboy7
12-11-2013, 20:03
بچه ها یه سوال شاید ابتدایی باشه ولی ذهنم مشغول کرده به خودش

میشه رو لپ تاپ های اپل همزمان هم مک روش نصب باشه و هم ویندوز ؟

kasra_khan2003
13-11-2013, 07:27
بچه ها یه سوال شاید ابتدایی باشه ولی ذهنم مشغول کرده به خودش

میشه رو لپ تاپ های اپل همزمان هم مک روش نصب باشه و هم ویندوز ؟

بله. به راحتی، این امکان رو که Dual Boot کنین سیستم رو، خود Apple براتون مهیا کرده.

lord mysterious
31-01-2014, 21:24
درسته اگه روی مک ویندوز بریزی هم ویندوز به قدرت یک سیستم مشابه نیست
و همینطور سرعت مک رو کم میکنه؟

psp2004
05-02-2014, 11:47
با نام خدا و سلام

دوستان امكان نصب لينوكس مثلا فدورا روي مك بوك هست!؟
ميخوام me293 يا me865 بگيرم ،كار اصليم برنامه نويسيه
بيشتر هم جاوا كار مي كنم

اگه لينوكس رو ساپورت كنه همين فردا ميگيرم :n01:

kasra_khan2003
05-02-2014, 19:07
درسته اگه روی مک ویندوز بریزی هم ویندوز به قدرت یک سیستم مشابه نیست
و همینطور سرعت مک رو کم میکنه؟

جواب هر دو سوال: بله.

کلاً از نظر عددی، سخت افزار سیستم عامل های Apple پایینتر از اکثر محصولات Windows ای هست. اما برنامه نویسی Mac OS طوری هست که بازده فوق العاده بالایی داره. مخصوصاً تو نرم افزارهایی که خودشون نوشتن. مثلاً شما iTunes رو تو ویندوز بخواین بالا بیارین، امکان نداره زیر ۲ ثانیه بالا بیاد. اما تو لپ تاپی که من دارم، دقیقاً تو یک ثانیه بالا میاد.

SAMCRO
05-02-2014, 19:28
با نام خدا و سلام

دوستان امكان نصب لينوكس مثلا فدورا روي مك بوك هست!؟
ميخوام me293 يا me865 بگيرم ،كار اصليم برنامه نويسيه
بيشتر هم جاوا كار مي كنم

اگه لينوكس رو ساپورت كنه همين فردا ميگيرم :n01:

تا به حال خودم امتحان نکردم ... یه سرچی زدم این پیدا شد .
شما می تونین توی Virtual Machine هم نصب کنین ...
البته جاوا فک می کنم IDE زیادی داشته باشه برای مک ...

جواب هر دو سوال: بله.

کلاً از نظر عددی، سخت افزار سیستم عامل های Apple پایینتر از اکثر محصولات Windows ای هست. اما برنامه نویسی Mac OS طوری هست که بازده فوق العاده بالایی داره. مخصوصاً تو نرم افزارهایی که خودشون نوشتن. مثلاً شما iTunes رو تو ویندوز بخواین بالا بیارین، امکان نداره زیر ۲ ثانیه بالا بیاد. اما تو لپ تاپی که من دارم، دقیقاً تو یک ثانیه بالا میاد.
فک می کنم سوالاشون رو اشتباه خوندیدن ...

2undercover
27-09-2014, 21:44
سلام. یک سوال داشتم که چرا مک بوک ایر های کاستومایز، قیمت نجومی دارند با این که در سایت خود اپل با انتخاب پردازنده Core i7 و رم 8GB به قیمت نهایی 250 دلار اضافه میشه؟

HOJ-JAT
27-09-2014, 22:23
سلام. یک سوال داشتم که چرا مک بوک ایر های کاستومایز، قیمت نجومی دارند با این که در سایت خود اپل با انتخاب پردازنده Core i7 و رم 8GB به قیمت نهایی 250 دلار اضافه میشه؟
جوابش یک کلمه هست : دلال
همین الانم مدل جدید mgxc2 که جایگزین مدل me294 شده و حتی ۱۰۰ دلار ارزن تر را فروشنده گان با خدا ۷۰۰ تومن کرون تر میفروشند !!

محمد سوداني
01-10-2014, 15:15
با عرض سلام
قصد خريد لپتاپ Macbook Pro Retina MGXC2 را دارم.
تا به حال با سيستم عامل OS X کار نکرده ام.
رشته درسي و کاري من IT هست.
مهمترين موارد استفاده ي من به اين شرح هستند :

1 - برنامه نويسي با زبان C و بانک اطلاعاتي SQL Server.
2 - طراحي حرفه اي و Edit تصواير (بيشتر با برنامه ي Photoshop).
3 - Edit کردن صوت و تصوير.
4 - استفاده از برنامه هاي طراحي شبکه (مثل Cisco Packet Tracer) ولي خيلي کم.
5 - گشت و گزار در اينترنت و مطالعه ي مقالات (در اوقات فراغت).

حال چند سوال در مورد اين محصول و در کل اين سيستم عامل دارم :

1 - آيا آين لپتاپ جوابگوي موارد استفاده من هست؟
2 - به خاطر تحريم، چقدر در استفاده از برنامه ها و يا Update كردن برنامه ها و سيستم، با مشکل موجه ميشوم؟
3 - در کل من که رشته و کارم شبکه و فناوري اطلاعات هست با اين سيستم عامل با مشکل مواجه ميشم؟

اگر اين لپتاپ مناسب کارم نيست، لطفا مدل هايي که به نظرتون مناسب هستند رو معرفي کنيد.
از نظر قيمت هم براي لپتاپ اپل تا 8 مليون و برند هاي ديگه تا 5 مليون رو ميتونم هزينه کنم

ميدونم اپل طرف دار هاي زيادي داره، ولي لطفا بدون طرف داري و از ديد تکنيکي و به صرفه بودن راهنماييم کنيد.
خيلي ممنون

HOJ-JAT
01-10-2014, 19:16
1 - آيا آين لپتاپ جوابگوي موارد استفاده من هست؟
بله منم رشته تحصیلیم مشابه شما هست تا ب حال ب مشکلی بر نخورده ام

2 - به خاطر تحريم، چقدر در استفاده از برنامه ها و يا Update كردن برنامه ها و سيستم، با مشکل موجه ميشوم؟
هیچی

- در کل من که رشته و کارم شبکه و فناوري اطلاعات هست با اين سيستم عامل با مشکل مواجه ميشم؟
برنامه های برنامه نویسی تحت دات نت برای مک نیست من برای حل این مشکل و برای اینکه خیلی از مک دور نشم ویندوز را با پارلل میارم بالا

محمد سوداني
01-10-2014, 19:35
خيلي ممنون از راهنماييتون

Nocturne
15-10-2014, 00:38
...........

Nocturne
15-10-2014, 22:35
سلام. من تازه مک بوک پرو گرفتم... آیا برای کار با بوت کمپ و ریختن ویندوز باید ویندوز قانونی باشه؟

HOJ-JAT
16-10-2014, 11:16
سلام. من تازه مک بوک پرو گرفتم... آیا برای کار با بوت کمپ و ریختن ویندوز باید ویندوز قانونی باشه؟
سلام خیر مثل سایر pc میشه روش هر ورژن ویندوزی ریخت
اگر رم بالای ۸ گیگ دارید و کاری سنگین مثل بازی نمکنید با پارلل هم میتونید ویندوز بریزید مزیت پارلل این است که باطری بهتر نگه داری میشود ..جسچر های ترک پد را دراید نیازی به نصب درابور ندارید و...

Nocturne
16-10-2014, 15:56
رمم ۱۶ هست اما کار سنگین دارم فکر کنم همون بوت کمپ خوب باشه..
من چندتا سوال دارم از اونجایی که دی جی کالا گارانتی ۷ روزه داره میخوام از درستی دستگاه اطمینان بیابم تا اگه مشکلی بود اقدام کنم... لطفا راهنمایی کنین. مرسی :»

۱. فکر کنم ترجیح بر این هست که لپ تاپ رو متصل به برق استفاده کنیم (وقتی باتری پره قاعدتا خودش باتری رو از مدار خارج میکنه) تا عمر باتری بیشتر باشه..
من الان متوجه شدم قسمت بالای لپ تاپ به شدت داغ شده! (بالای کیبرد) و حتی داغی به دکمه ها هم رسیده! این برای زیادی تو برق موندنه ؟! هیچ کار سنگینی هم نکردم.

۲. وقتی تو برقه دستتو رو بدنه میکشی ارتعاش برق رو حس میکنی (مثل خیلی از لوازم برقی نظیر ماشین های لباسشویی - اما در لپ تاپ ها تا بحال ندیده بودم!) این عادیه؟!

HOJ-JAT
16-10-2014, 16:41
سلام باطري لپ تاپ زير ترك پد هست و اگر ب برق ميزيند اينطوري ميشه اگر كاري سنگيني كه cpu رو فعال ميكنه استفاده نميكنن مورد مشكوكي هست
activty monitor را باز كنيد تب cpu را باز كنيد يك عكس بگيريد اينجا بزاريد (عكس را با cmd+shift+4)
چون گفتي باطريت خال بوده من مشكوك هستم برنامه battry health را از اپ استور دانلود كن بعد از نصبش ايكونش ميره بالا كنار ساعت روش كليك كن عكس بزار
برق روي بدنه چون سيم ارت تو ايران نداريم عادي هست براي رفعش ي سيم از پنجره يا در ب سيم برق وصل كنيد

Nocturne
16-10-2014, 16:50
سلام باطري لپ تاپ زير ترك پد هست و اگر ب برق ميزيند اينطوري ميشه اگر كاري سنگيني كه cpu رو فعال ميكنه استفاده نميكنن مورد مشكوكي هست
activty monitor را باز كنيد تب cpu را باز كنيد يك عكس بگيريد اينجا بزاريد (عكس را با cmd+shift+4)
چون گفتي باطريت خال بوده من مشكوك هستم برنامه battry health را از اپ استور دانلود كن بعد از نصبش ايكونش ميره بالا كنار ساعت روش كليك كن عكس بزار
برق روي بدنه چون سيم ارت تو ايران نداريم عادي هست براي رفعش ي سيم از پنجره يا در ب سيم برق وصل كنيد

عجیبه شما میگید باتری زیر ترک پده در حالیکه من بالای کیبرد رو گفتم داغ شده بود. کمی هم مایل با چپ.. اونجا چی هست؟؟ الان که کابل برق رو در آوردم تقریبا داغی رفت.

اکتیویتی رو هم باز کردم ۲ و خورده ای درصد استفاده از سی پی یو هست...

HOJ-JAT
16-10-2014, 16:59
بالا دريچه cpu هست
لپتاپ در حال شارز است كه داغ ميشه؟؟؟ چراغ سيم برق قرمز(نارنجي) هست يا سبز؟؟
اگر در حال شارز نيست مشكل داره لپتاپ من حتي در حال شارز هم داغ نميشه...
حتما هر چي سريع تر از از باطري هيتل كه بالا گفتم بزاريد تا مشخص بشه....

Nocturne
16-10-2014, 17:05
نه دیگه وقتی سبزه.. یعنی باتری کامله..
نمیدونم چطور عکسی که گرفته میشه سیو کنم

+
باز بودن چندتا تب توی سافاری که موجب داغی در این حد نمیشه؟ میشه؟

HOJ-JAT
16-10-2014, 17:29
عكس پس از صداي شاتر روي دكستاپ ذخيره مييشود
رسياستارت كن بدون اينكه سافاري را باز كني ببين بازم داغ ميشه؟؟؟

Nocturne
16-10-2014, 17:41
این قسمت رو میخواستید ببینید؟

HOJ-JAT
16-10-2014, 18:03
مدل لپتاپت چیه؟؟
اخه زده ۹ ماه از تولیدش میگزره!!!
دمای باطری عادی هست..
احنمالا cpu یا گرافیک البته اگر مدل mgxc2 یا me294 را خریده باشی فعال هست
از روز اول اینطوری بود؟؟؟
منم یک بار خیلی داغ شد بعدش قهمیدم برا یک نرم افزار بوده پاکش کردم درست شد البته از من ۱۰ درصد cpu مصرف میکرد

Nocturne
20-10-2014, 16:06
سلام. مشکل کات نکردن تو فایندر چیه ؟؟ اگر فایندر قابلیت کات کردن نداره پس جرا این گزینه در فایندر قرار داده شده و جلوشم cmd+X زده اما همیشه خاکستریه ؟!

+
با کدوم هات کی ها فایل رو یک راست دیلیت کنم بدون اینکه تو ترش بره ؟
مرسی

HOJ-JAT
20-10-2014, 16:39
من میدونم که مک کات فایل نداره و یکی از ایراد های که بهش میگیرن همینه حالا چرا کات رو تو منو ادیت میزنه خدا داند ولی ممکنه مربوط ب کات فایل باشد

Nocturne
20-10-2014, 17:16
من میدونم که مک کات فایل نداره و یکی از ایراد های که بهش میگیرن همینه حالا چرا کات رو تو منو ادیت میزنه خدا داند ولی ممکنه مربوط ب کات فایل باشد

با کدوم هات کی ها فایل یا فولدرو یک راست دیلیت کنم و تو ترش نره؟

+
چرا وقتی هارد اکسترنالم رو میزنم نمیتونه هیچ تغییری روش ایجاد کنه ؟؟ (دیلیت - ری نیم و...)

HOJ-JAT
20-10-2014, 17:33
برای تغییرات روش فلش و هارد باید از افزونه استفاده کنی txera ntfs خیلی بدرد بخور هست
از سایت خودش دانلودش کن و سریالش رو از کرک باز بگیر
برای پاک کردن هم نمشه مستقیم پاک کرد تا اونحای که من میدونم فقط از طریق ترمینال میشه پاک کرد که اون هم بدرد نمیخوره
با ترکیب cmd+shift+delete میشع سطل رو خالی کرد

Nocturne
21-10-2014, 23:23
سلام. ببخشید باید اپل آی دی بنام واقعی باشه یا الکی؟ (با توجه به تحریم ایران و زدن آدرس دروغین) در صورت واقعی بودن مشکلی پیش نمیاد ؟

hormozan m
21-10-2014, 23:28
سلام. ببخشید باید اپل آی دی بنام واقعی باشه یا الکی؟ (با توجه به تحریم ایران و زدن آدرس دروغین) در صورت واقعی بودن مشکلی پیش نمیاد ؟

سلام ... نيازي نيست واقعي باشه ، ولي واقعي بنويسيد مشكلي نيست . آدرس و كد پستي و تلفن هم از گوگل مپ بگيريد . ترجيحا فلوريدا باشه كه اگر خريدي انجام داديد ماليات كسر نشه .

Sent from my iPad using Tapatalk

Nocturne
23-10-2014, 19:15
یه باگ دیگه مشاهده کردم!...
وقتی دارم با دانلود شاتل چیزی دانلود میکنم مانتور رو خاموش نمیکنه و همینطور روشن میمونه!! (اگرم ببندمش که اسلیپ میشه)
ابن البته وقتی به یوسمیت آپدیت نکرده بودم نبود. چه باید کرد؟ شما به این مشکل برنخوردید؟

Nocturne
24-10-2014, 20:39
بچه ها من یه مشکل با ویندوز دارم. ویندوز رو بدون هیچ اشکالی ریختم ولیکن مساله اینه که وقتی با ویندوز کار میکنم خیلی داغ میکنه. تو تسک منیجر هم میرم متوجه نمیشم از چیه چون همه برنامه ها درصد cpu شون پایینه. اگه با این مشکل مواجه شدید کمک بدید. مرسی

مشکل قبلی هم با یه برنامه دیگه حل شد..

HOJ-JAT
25-10-2014, 16:58
بییند قک کنم کلا روی مک فن خاموش هست چون مطقا صدای ازش نمیاد من با گوشی پزشکی امتحان کردم
احتمالا مشکلی نیست چون ویندوز بهنیه نیست و این لپتاپ اسمش روش هست مک بوک !!
من با پارلل کار میکنم اصلا مشکلی با داغی ندارم
در ضمن شما احیانا کاوری چیزی روی لپتاپ نگذاشنید؟؟؟

Nocturne
25-10-2014, 19:43
بییند قک کنم کلا روی مک فن خاموش هست چون مطقا صدای ازش نمیاد من با گوشی پزشکی امتحان کردم
احتمالا مشکلی نیست چون ویندوز بهنیه نیست و این لپتاپ اسمش روش هست مک بوک !!
من با پارلل کار میکنم اصلا مشکلی با داغی ندارم
در ضمن شما احیانا کاوری چیزی روی لپتاپ نگذاشنید؟؟؟
چرا فن روشن میشه - در هنگام نصب ویدوز این اتفاق افتاد و من اولین بار صدای فن رو شنیدم کاملا هم واضح بود.. اما در خود کار با ویندوز نه. با این که داغ میشه صدایی نمیاد...
نه بابا کاور که نداره...

Nocturne
05-11-2014, 17:28
سلام. من باید فضای بیشتری به درایو بوت کمپم برای ویندوز اختصاص بدم. آیا باید از اول پاک کنم دوباره بریزم ویندوز رو؟ یا اینکه برنامه ای هست که همینجا بطور زنده فضا از درایو مکم کم کنه و به درایو بوت کمپ بده ؟

Nocturne
17-11-2014, 23:25
سلام . این مشکلش چیه وقتی میخوام با بوت کمپ فلش ویندوز ۸ رو درست کنم بعد از ۲ - ۳ ساعت معطلی پیام میده که نمیشه. در حالیکه قبلا این کارو کرده بودم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

لینک عکس (یه ذره حجیمه) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Nocturne
04-12-2014, 20:50
سلام. چطور باید در ویندوز هم کاری کنم که با فقط تاچ کردن ترک پد عمل کلیک رو انجام بده؟ در کنترل پنل تنظیماتی برای اون نمی بینم

Dim0
05-12-2014, 18:16
سلام
میخواستم بدونم زمانی که لپتاپ در حالت اسلیپ هست(دربش بسته است) اشکالی که نداره به شارژر متصل باقی بمونه کمااینکه کامل شارژ شده باشه و چراغ روی شارژر سبز باشه ؟ یا اینکه باید زمانی که باتری فول شده و بعد از بستن درب لپتاپ باید شارژر رو جدا کنم؟

HOJ-JAT
05-12-2014, 18:24
سلام
میخواستم بدونم زمانی که لپتاپ در حالت اسلیپ هست(دربش بسته است) اشکالی که نداره به شارژر متصل باقی بمونه کمااینکه کامل شارژ شده باشه و چراغ روی شارژر سبز باشه ؟ یا اینکه باید زمانی که باتری فول شده و بعد از بستن درب لپتاپ باید شارژر رو جدا کنم؟
تفاوتی نداره ولی بهتر هست جدا کنید چون اگر نوسان برقی پیش بیاید صدمه میبینه

Dim0
05-12-2014, 18:41
تفاوتی نداره ولی بهتر هست جدا کنید چون اگر نوسان برقی پیش بیاید صدمه میبینه

ممنونم از پاسخ شما،من حقیقتش مدنظر دارم لپتاپم همیشه به برق باشه و هر هفته ۱ بار(روز) اجازه بدم از باتری دستگاه استفاده بشه.پس یعنی شما میفرمایید که من باید هر زمان که باتری دستگاه فول بود و درب لپتاپ رو بستم(دستگاه به حالت اسلیپ میره) باید شارژر رو از دستگاه جدا کنم و بعد از مدتی که دوباره خواستم با مک بوکم کار کنم شارژر رو متصل کنم و بعد درب لپتاپ رو باز کنم؟ میشه لطفا بفرمایید درست متوجه شدم یا نه؟ یعنی باید همین کارو بکنم یا خیر؟

HOJ-JAT
05-12-2014, 19:08
بله...وقتی در لپتاپ رو بستی شارژ رو بکش..دلیلش هم فقط جلوگیری از صدمات ناشی از نوسانات برق هست

Nocturne
28-12-2014, 18:42
این علامت کدوم کلیده ؟ ⌥

HOJ-JAT
01-01-2015, 18:49
این علامت کدوم کلیده ؟ ⌥
اپشن یا الت

2undercover
31-03-2015, 15:45
سلام. کسی نمی دونه مدل های 2015 کی وارد ایران میشوند؟!

psp2004
03-04-2015, 01:10
سلام. چطور باید در ویندوز هم کاری کنم که با فقط تاچ کردن ترک پد عمل کلیک رو انجام بده؟ در کنترل پنل تنظیماتی برای اون نمی بینم

با سلام
دوست عزيز تو تنظيمات boot camp ميتونيد فعالش كنيد، اگه مشكلي بود بگيد كامل توضيح بدم.

Sent from my iPhone using Tapatalk

psp2004
03-04-2015, 01:12
سلام. کسی نمی دونه مدل های 2015 کی وارد ایران میشوند؟!

با نام خدا و سلام، دوست عزيز هفته گذشته ديدم يكي تو ديوار واسه فروش گزاشته بود، فكر كنم وارد شده باشه [emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk

2undercover
17-04-2015, 13:59
هنوز هم که من جایی Macbook pro 2015 رو ندیدم. احتمالا وقتی که سری Mid 2015 معرفی بشن تازه Early 2015 ها وارد بشن :-D

Nocturne
16-05-2015, 18:59
سلام. روی مک پرو میخوام ویندوز به صورت پارالل نصب کنم بهتره از کدوم برنامه استفاده کنم و از کجا اونو دانلود کنم؟

HOJ-JAT
16-05-2015, 21:39
سلام. روی مک پرو میخوام ویندوز به صورت پارالل نصب کنم بهتره از کدوم برنامه استفاده کنم و از کجا اونو دانلود کنم؟
برنامه پارلل
فک کنم رایگان باشه
سرچ ساده بزنید میاد

Nocturne
22-05-2015, 17:46
برنامه پارلل
فک کنم رایگان باشه
سرچ ساده بزنید میاد
تکلیف درایورهام چی میشه؟ این روش دیگه ربطی به بوت کمپ نداره؟ تنها باید ایزوی خالی ویندوز رو بهش بدم؟

HOJ-JAT
22-05-2015, 19:42
درایورا اتوماتیکی نصب می شوند
فقط ایمیج کافیست

Nocturne
30-05-2015, 20:40
حذف بشه.......

Nocturne
30-05-2015, 21:25
آقا من یه dvd گردو خریدم - پک برنامه های ادوبی. چون درایو نوری اکسترنال برای مک بوکم ندارم گذاشتم روی لپ تاپ دیگه م تا محتویاتش رو بریزم رو فلش اما محتویاتش ظاهرا قابل مشاهده نیست. ظاهرا مثل زمانیه که فلشی که فرمت مخصوص مک رو داره بخوای با ویندزو بخونی .
از طرفی با نرو ایمیج گرفتم . ایمیج رو گرفت و خیلی هم طول کشید تا تموم شه. حالا ایمیج رو میخوام بریزم روی فلش میگه فضای کافی موجود نیست در خالیکه فایل ۷ گیگ و فلشم ۶۰ گیگ فضا داره.
چه باید کرد؟!