ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ◄ ™ Apple اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10

iMamad1
12-04-2011, 19:09
نقطه‌ای تاریک در محصول جدید اپل !!!

تعداد زیادی از کاربران مک بوک پرو های جدید (MacBook Pro) گزارش داده اند که این مک بوک ها هنگامی که تحت بار سنگین اطلاعات قرار می گیرند کرش می کنند .
به گزارش ورد آی تی به نقل از گیزمگ ,این موضوع تا ۴۴ صفحه در سایت پشتیبانی اپل جلو رفته است، پس می توان نتیجه گرفت که مشکل مختص به یک یا دو نفر نیست. به احتمال زیاد این مشکل به پردازندهای گرافیکی جدید AMD مک بوک ها مرتبط است، زیرا تنها سویچ کردن کارت گرافیک می تواند این مشکل را رفع کند.
اپل نیر در حال حاضر هیچ نوع راه کاری ارائه نداده است، اما کاربری که با بخش خدمات مشتریان اپل صحبت کرده گفته است که اپل از این موضوع آگاهی دارد و دلیل این کرش کردن را وجود یک مشکل در OS لپ تاپ یا درایورهای آن می داند.

شاید علت این باشه که وقتی سیستم در حال یه پردازش سنگینه و در همون حین احتیاج می شه که بین کارت گرافیک ها سوئیچ کنه سیستم دچار مشکل می شه
فکر می کنم با یه تغییر و ترمیم نرم افزاری حل بشه
یعنی امیدوارم!!!

دوستان این مشکل کاملا حل شده (با آپدیت نرم افزاری جدید)
اگر هم حل نشده بود اعتراضات مردم بیشتر از این میشدند (دهن اپل رو سرویس می کردن:27:)
در ضمن من خودمم میخوام بگیرم
موفق باشید

S3pEhR
12-04-2011, 19:17
میتونین سامسونگ سری 9 رو بگیری(ناگه مک نمیخواین).قیمت جهانیش که از ایر گرونتره ولی ایران اگه بیاد باید هم قیمت ایر باشه.نمیدونم ایران اومده یا نه.کانفیگش که خوبه.i5 SB هم هست.بکلایت کیبورد هم داره :31:

من از برند سامسونگ خوشم نمیاد :20:
این سری 9 خوشگله ولی به پای ایر نمیرسه . شده میرم چراغ قوه میخرم یا خودم دستی بک لایت میندازم رو ایر :18:

Shahin_SOURNA
12-04-2011, 21:35
من از برند سامسونگ خوشم نمیاد :20:
این سری 9 خوشگله ولی به پای ایر نمیرسه . شده میرم چراغ قوه میخرم یا خودم دستی بک لایت میندازم رو ایر :18:

دوست عزیز من بک لایت درسته که چیز خوب و Option ه شیکی ه اما خیلی هم مهم نیست.

مک بوک من هم بک لایت نداره اما تا بحال احساس نیاز نکردم چون :

۱- نور صفحه LCD و بک لایت LED روی کیبورد میفته و اون رو کاملا روشن میکنه.

۲- کسی که به کیبورد نگاه نه تا جای حروف رو ببینه تایپیست نیست.

R_Carlos
13-04-2011, 01:59
سلام

کسی میدونه این حرف های آخر مدل های مک بوک چیه ؟ مثلا : MC504LL/A
LL/A داره ! این نشانه چیه ؟

redboy444
13-04-2011, 07:06
سلام

کسی میدونه این حرف های آخر مدل های مک بوک چیه ؟ مثلا : MC504LL/A
LL/A داره ! این نشانه چیه ؟
یعنی سفارش آمریکا:46:

SaeedEminem2
13-04-2011, 14:08
سلام
بچه ها قرار بود تو تهران بگردین ببینین می شه یه جایی پیدا کرد که اگه تعدادمون زیاد شد یه تخفیف خوبی بده
4 نفرمون که اینجا اعلام کردیم یه نفرم با پیام خصوصی گفت میاد
یعنی شدیم 5 نفر قطعی که به فرض لپ تاپی 2.5 میلیون می شه 12.5 میلیون که هیچ فروشنده ای رد نمی کنه
یه کم بیشتر بگردین

redboy444
13-04-2011, 14:17
این چند روز امتحان میانترم دارم،بعدش حتما میرم پایتخت:46:

mjos69
13-04-2011, 18:22
سلام
بچه ها قرار بود تو تهران بگردین ببینین می شه یه جایی پیدا کرد که اگه تعدادمون زیاد شد یه تخفیف خوبی بده
4 نفرمون که اینجا اعلام کردیم یه نفرم با پیام خصوصی گفت میاد
یعنی شدیم 5 نفر قطعی که به فرض لپ تاپی 2.5 میلیون می شه 12.5 میلیون که هیچ فروشنده ای رد نمی کنه
یه کم بیشتر بگردین
من رفتم پایتخت اولا که اکثر فروشنده های اپل گفتن گمرک جنساشونو ترخیص نمیکنه. یه یکی دو جا هم که داشتن, لوس بازی در میاوردن فکر میکنن باباشون ساخته مک بوک رو! زیر 3300 نمیدن! تازه بعد کلی چونه زدن. با یکی هم که گرم گرفتن بهم گفت مطمئن باش تا مدلهای قبلی رو تموم نکنن مدل جدید قیمتش تکون نمیخوره گفت اینجا همه با هم هماهنگن کسی ام بخواد تخطی کنه خودشون میزننش زمین!!! گفت نقش قیمت ارزون میگه ولی موجود نداره که الماس جنساشو بفروشه بعد جاهاشون با هم عوض میشه! گفت ارزونترین حالت بعد چند ماه باز 200 300 از مدل 2010 گرونتره مدل 2010 رو هم نمیارن پایین یعنی مثلا 373 بشه 2600, 723 میشه 2900. با این وضعیت به نظر من همون مشهد که آقا سعید گفتن خیلی با انصاف تره نسبت به این فروشنده های بی انصاف پایتخت! :41:

mjos69
13-04-2011, 18:27
در ضمن راجع به تعداد بالا هم پرسیدم گفت واسشون فرقی نداره اینا خریدار خودشون رو دارن گفت همین حالا هم با این قیمت های نجومی کلی فروش داشتن مگه عقلشون کمه که قیمت ارزون بدن حالا تو بگو 10 تا یه جا نهایت رو هر کدوم 20 30 تومن کم کنن! یعنی مثلا بجا 3300 میدن 3270! خسته میشن بنده خداها!!!:46:

redboy444
13-04-2011, 19:00
قبلا هم گفتم،همه جا باند بازیه!گمرک هم عمدا ترخیص نمیکنه جنسای جدید رو:41:

redboy444
13-04-2011, 19:29
قبلا هم گفته بودم،بازار همش باند بازیه،گمرک هم عمدا ترخیص نمیکنه جنسای جدید رو:41:

mjos69
13-04-2011, 20:41
قبلا هم گفته بودم،بازار همش باند بازیه،گمرک هم عمدا ترخیص نمیکنه جنسای جدید رو:41:
بلاخره چیکار کنیم؟ صبر کنیم مدل 2012 بیاد بعد بریم 2011 بخریم؟ عقده به دلمون موند یه مک بوکه به روز داشته باشیم. من 3 ساله داره این ماجرا واسم تکرار میشه. انقدرم که بد شناسم میدونم تا من بگیرم فرداش قیمتش نصف میشه. چند سال پیش n73 خریدم 700تومن 1 هفته بعد دقیقا شد 350. حالا اگه تمایل دارین مک بوک به قیمت واقعیش بخرید منو وسوسه کنید برم بخرم یه هفته بعد برید به قیمت واقعی بخرید! :31:

iMamad1
13-04-2011, 21:18
سلام به همه اپل دوستان
از دوستان اگه کسی براش مقدوره بره از شرکت شاب هم بپرسه (تو تهران)
آدرس: تهران - چیذر - میدان ندا - پلاک 58 - ساختمان شاب

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه کسی قیمت هارو پرسید به ما هم خبر بده
ممنون!!!!

SaeedEminem2
13-04-2011, 21:31
کلا پست هایی که امشب گذاشتین رو خوندم حالم بد شد
یعنی بد بود بدتر شد
حالم از مملکتمون به هم می خوره
بحث سیاسی نیست، اگه دقت کنین خود مردم هرکی هرجا بتونه دزدی می کنه، تا می تونن سر هم کلاه می ذارن
پا رو سر دیگران می ذارن که خودشون به بالا برسن
دقیقا همین جمله رو به منم نمایندگی نقش گفته که تا مشتری می خره مگه دیوانه شدم که ارزون بفروشم؟
خدا و آخرت و حساب هم که کشک
منکه دیگه مغزم قفل شده نمی دونم چه کار کنیم
با اینکه از تابستون پارسال تا حالا صبر کردم و دیگه کارد به استخونم رسیده اما به نظرم وقتی یه فروشنده وجدان نداره و از آدمیت بویی نبرده نباید ازش خرید کرد
حتی اگه نون شب باشه

SaeedEminem2
13-04-2011, 21:49
حالا یه جای دیگه هم هست که از اولی که کامپیوتر خریدم مشتریش بودم و خیلی قبولش دارم
نمایندگی ام اس آیه اما می تونه به قیمت پایین تر از همکارا اپل بگیره
تعداد هم بشیم اینم تخفیف می ده
اما چه از این چه از اونی که قبلا گفتم که می تونه هرمدل کانفیگی که بخوایم بیاره، بخوایم بخریم، اینا مشهدن و شماها اکثرا تهرانین
مبلغ هم بالاست و مسلما نباید حتی به من اعتماد کنین
در این مورد فاصله فکر کردین؟
مخصوصا اگه مدل کاستم بخواین

redboy444
13-04-2011, 22:35
بلاخره چیکار کنیم؟ صبر کنیم مدل 2012 بیاد بعد بریم 2011 بخریم؟ عقده به دلمون موند یه مک بوکه به روز داشته باشیم. من 3 ساله داره این ماجرا واسم تکرار میشه. انقدرم که بد شناسم میدونم تا من بگیرم فرداش قیمتش نصف میشه. چند سال پیش n73 خریدم 700تومن 1 هفته بعد دقیقا شد 350. حالا اگه تمایل دارین مک بوک به قیمت واقعیش بخرید منو وسوسه کنید برم بخرم یه هفته بعد برید به قیمت واقعی بخرید! :31:
:31::31::31:
نه نیاز نیست،تا 1 ماه دیگه حتما قیمتا فیکس میشه!
حالا واقعا اگه مطمئنی فردا برو پایتخت،غال قضیه رو بکن!:27:

mjos69
13-04-2011, 22:39
حالا یه جای دیگه هم هست که از اولی که کامپیوتر خریدم مشتریش بودم و خیلی قبولش دارم
اما چه از این چه از اونی که قبلا گفتم که می تونه هرمدل کانفیگی که بخوایم بیاره، بخوایم بخریم، اینا مشهدن و شماها اکثرا تهرانین
شما اگه به اون طرف مارو معرفی کنی به احتمال زیاد تهران هم نمایندگی دارن اگه معتبر باشن. کافیه شما قیمت و تعداد رو با اون تموم کنی اونم مارو به نمایندگی تهرانشون معرفی کنه

---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------

:31::31::31:
نه نیاز نیست،تا 1 ماه دیگه حتما قیمتا فیکس میشه!
حالا واقعا اگه مطمئنی فردا برو پایتخت،غال قضیه رو بکن!:27:
دمت گرم دیگه :27:

---------- Post added at 11:39 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------

یعنی بد بود بدتر شد
بحث سیاسی نیست، اگه دقت کنین خود مردم هرکی هرجا بتونه دزدی می کنه، تا می تونن سر هم کلاه می ذارن
دقیقا همین جمله رو به منم نمایندگی نقش گفته که تا مشتری می خره مگه دیوانه شدم که ارزون بفروشم؟
با اینکه از تابستون پارسال تا حالا صبر کردم و دیگه کارد به استخونم رسیده اما به نظرم وقتی یه فروشنده وجدان نداره و از آدمیت بویی نبرده نباید ازش خرید کرد
حتی اگه نون شب باشه
همینه دیگه سعید جان کسی هم اگه بخواد با انصاف باشه تو این اوضاع نمیتونه گلیم خودشو از آب بکشه بیرون. باید سوخت و ساخت:13:

redboy444
13-04-2011, 22:45
یعنی بد بود بدتر شد
حتی اگه نون شب باشه
دقیاقا با همه حرفات موافقم سعید جان،ولی چه میشه کرد که . . . :41:

---------- Post added at 11:45 PM ---------- Previous post was at 11:43 PM ----------

اگه قیمت مناسب باشه میشه یه کاریش کرد:46:

SaeedEminem2
13-04-2011, 22:48
شما اگه به اون طرف مارو معرفی کنی به احتمال زیاد تهران هم نمایندگی دارن اگه معتبر باشن. کافیه شما قیمت و تعداد رو با اون تموم کنی اونم مارو به نمایندگی تهرانشون معرفی کنه

---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------

دمت گرم دیگه :27:[COLOR="Silver"]

منم به نمایندگی فکر کردم اما این 2 جایی که گفتم هیچ کدوم تهران نمایندگی ندارن
اونی که آشناست تو تهران همکار داره، اما فقط در صورتی می شه اعتماد کرد که پول رو بدی و همونجا لپ تاپتو بگیری
که خب این اگه بخواد واسه ما سفارش بده احتمالا از همین مشهد سفارش می ده و حتی اگرم از تهران سفارش بده بازم می خواد که حالت واسطه بودنشو حفظ کنه و هیچ وقت نمیاد مارو مستقیم بفرسته پیش طرف
حالا شنبه می رم با خودش صحبت کنم اما یه کم کار سخت شد

mjos69
13-04-2011, 22:53
منم به نمایندگی فکر کردم اما این 2 جایی که گفتم هیچ کدوم تهران نمایندگی ندارن
اونی که آشناست تو تهران همکار داره، اما فقط در صورتی می شه اعتماد کرد که پول رو بدی و همونجا لپ تاپتو بگیری
که خب این اگه بخواد واسه ما سفارش بده احتمالا از همین مشهد سفارش می ده و حتی اگرم از تهران سفارش بده بازم می خواد که حالت واسطه بودنشو حفظ کنه و هیچ وقت نمیاد مارو مستقیم بفرسته پیش طرف
حالا شنبه می رم با خودش صحبت کنم اما یه کم کار سخت شد
حالا اگه قیمت مناسب داد فوقش ماها میایم مشهد مهمون شما :31: یه زیارتی هم میکنیم. بازم حداقل 500تومن میره تو جیبمون. خداییش 500تومن اونقدرم پولی نیست اما چون پول زوره آدم دلش نمیاد بده.

SaeedEminem2
14-04-2011, 00:15
حالا اگه قیمت مناسب داد فوقش ماها میایم مشهد مهمون شما :31: یه زیارتی هم میکنیم. بازم حداقل 500تومن میره تو جیبمون. خداییش 500تومن اونقدرم پولی نیست اما چون پول زوره آدم دلش نمیاد بده.

آره دقیقا مسئاله همینه
وقتی ما می خوایم بالای 2 میلیون واسه یه لپ تاپ هزینه کنیم پس گیر اون یه ذره نیستیم
اما چون پول زور و نا حقه منکه عمری بدم!
حالا شاید بشه با یکی از همکاراش تو تهران هماهنگ کنه و لپ تاپ رو بفرسته اونجا و شما هم برید تحویل بگیرین و پول رو مثلا کارت به کارت بفرستین یا بدین به همکارش
همیشه یه راهی هست باید ببینیم چقدر باهامون راه میان

Delkook
18-04-2011, 21:18
این مشکل فریز شدن سری 2011 چی شد؟ امروز تو یه فرومی بودم مثل اینکه هنوز به طور کامل حل نشده! بعضی های میگن با آپدیت برطرف شد بعضی ها میگن بهتر شد اما کامل برطرف نشده!

redboy444
19-04-2011, 20:35
من که چیزی نشنیدم تا ببینیم دوستان چی میگن
اتفاقا فکر منم خیلی مشغول کرده و برای خرید مردد!:41:

pooriya_hp
19-04-2011, 21:25
این مشکل فریز شدن سری 2011 چی شد؟ امروز تو یه فرومی بودم مثل اینکه هنوز به طور کامل حل نشده! بعضی های میگن با آپدیت برطرف شد بعضی ها میگن بهتر شد اما کامل برطرف نشده!
هنوز مستندی مبنی بر صدق این موضوع وجود نداره !!

mohsenfhm
19-04-2011, 21:48

مشکل به این شدت نبود و با یک securt update مشکل برطرف شد :46:

Delkook
20-04-2011, 00:54
من چند تا فروم رو گشتم ظاهرا خیلیها هنوز این مشکل رو دارن و زیر لود سنگین دستگاه فریز میشه! خودم صبر کردم سری 2011 بیاد ولی با این چیزها فعلا دو دل شدم!

mjos69
20-04-2011, 09:31
دوستان هر کس قصد خرید لپ تاپ اپل رو داره بیاد تو تاپیک زیر و اعلام کنه. قرار شده چند نفر بشیم و با هم خرید کنیم دلیلش هم خرید گروهی برای گرفتن تخفیفه.

softkadeh
20-04-2011, 11:50
دوستان خواهشأ یکی جواب بده :
من میخوام لپتاپ بخرم . از دو برند اپل یا ایسوس .
موارد استفاده : برنامه نویسی و هکینگ و سکرتی --- نگاه کردن فیلم DVD - موزیک ---- کار گرافیکی ندارم .... بازی هم ندارم اونچنان .... چون با PC این کارارو انجام میدم .
انتظارات : سبک --- کوچک ( به اندازه ) یعنی 13 اینچ یا 14 اینچ ---- زیبا --- دست هر ننه غمری نباشه ....

حالا با این تفاصیل شما پیشنهاد میکنید کدوم مدل رو بخرم از اپل ؟
آیا ایسوس خوبه ؟

اصلأ چرا من باید اپل بخرم ؟ ( جز کلاس و زیابیی که داره )

البته توجه کنید قیمتش هم برام مهمه ....

یه دونه کارکرده تو PT هست core2dou 2.2 با 4 گیگ رم و گرافیک 9400 و فکر کنم 250 یا 320 گیگ هارد ..... خوبه ؟ 850 میشه گرفت ....
ایشالا که صاحبش اینجا نیست :دی
دوستان خواهشأ سوالات رو جواب بدید تک تک .

ممنون میشم ....

Mahdi.M
20-04-2011, 19:05
چند روزی می شه که مدل 723 رو گرفتم... زیر سنگترین کارها حتی دور فن به بالاترین مقدار هم نرسیده چه برسه به فریز کردن و ... . در مورد قیمت هم 2.900 گرفتم، تنها مشکلی که باهاش دارم زمان زیاد بوت شدن ویندوز 7 بعد از کرک شدن هست! ورژن 7 ، SP1 و کرک هم 7Loader هست، یه مشکل ریز دیگه هم مربوط می شه به قابلیت Drag در محیط ویندوز 7 ، که 1 ثانیه تیک داره یعنی وقتی رو یه آیکن کلیک اول رو می کنی و با نگه داشتن کلیک دوم می خوای به یه سمت Drag کنی بلافاصله بعد از کشیدن حرکت نمی کنه و 1 ثانیه بعد حرکت می کنه!
امتیازات ویندوز 7 به سخت افزار Macbook Pro 723 هم به شرح زیره:
Processor : 7.5
Memory (Ram) : 5.5
Garphics: 6.9
Gaming Graphics: 6.9
Primary hard disk: 5.9
(امتیازات از 1.0 تا 7.9 محاسبه می شوند.

redboy444
20-04-2011, 19:26
چند روزی می شه که مدل 723 رو گرفتم... زیر سنگترین کارها حتی دور فن به بالاترین مقدار هم نرسیده چه برسه به فریز کردن و ... . در مورد قیمت هم 2.900 گرفتم، تنها مشکلی که باهاش دارم زمان زیاد بوت شدن ویندوز 7 بعد از کرک شدن هست! ورژن 7 ، SP1 و کرک هم 7Loader هست، یه مشکل ریز دیگه هم مربوط می شه به قابلیت Drag در محیط ویندوز 7 ، که 1 ثانیه تیک داره یعنی وقتی رو یه آیکن کلیک اول رو می کنی و با نگه داشتن کلیک دوم می خوای به یه سمت Drag کنی بلافاصله بعد از کشیدن حرکت نمی کنه و 1 ثانیه بعد حرکت می کنه!
امتیازات ویندوز 7 به سخت افزار Macbook Pro 723 هم به شرح زیره:
Processor : 7.5
Memory (Ram) : 5.5
Garphics: 6.9
Gaming Graphics: 6.9
Primary hard disk: 5.9
(امتیازات از 1.0 تا 7.9 محاسبه می شوند.
مبارکت باشه آقا مهدی:10:
ایشالا فناش برات بچرخه:27:
خوب پس خیالمون از این بابت راحت شد که فریز نمیکنه:8:
راستی اون مشکلایی که گفتی درمورد ویندوزت،بنظرم از خود ویندوز باشه!شاید عوض کنی درست بشه:46:
حالا ببینیم دوستان دیگه چی میگن:11:
راستی تو این مدت که گرفتی راضی هستی؟:20:

softkadeh
20-04-2011, 21:23
ما جواب نداشتیم ؟ :(

Delkook
20-04-2011, 21:42
چند روزی می شه که مدل 723 رو گرفتم... زیر سنگترین کارها حتی دور فن به بالاترین مقدار هم نرسیده چه برسه به فریز کردن و ...
سلام دوست عزیز مبارکت باشه.. ولی فکر میکنم برای فریز شدن یه تستی وجود داشت تو فرومی که بحثش بود بعد از تست مشخص میشد.. مسلما اگه این مشکل وجود نداشت و این همه گزارش از طرف کاربران نبود براش آپدیت نمیومد! البته ممکنه این مسئله برای همه خریداران صدق نکنه..

mjos69
20-04-2011, 21:55
دوستان هر کس قصد خرید لپ تاپ اپل رو داره بیاد تو تاپیک زیر و اعلام کنه. قرار شده چند نفر بشیم و با هم خرید کنیم دلیلش هم خرید گروهی برای گرفتن تخفیفه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mahdi.M
21-04-2011, 15:16
مبارکت باشه آقا مهدی:10:
ایشالا فناش برات بچرخه:27:
خوب پس خیالمون از این بابت راحت شد که فریز نمیکنه:8:
راستی اون مشکلایی که گفتی درمورد ویندوزت،بنظرم از خود ویندوز باشه!شاید عوض کنی درست بشه:46:
حالا ببینیم دوستان دیگه چی میگن:11:
راستی تو این مدت که گرفتی راضی هستی؟:20:

مرسی مهردادجان...:11: انشاا... شما هم خرید خوبی داشته باشین. در مورد فریز نه اصلا مشکلی نیست، اصلا سرعت کار کم نمی شه چه برسه به فریز... بسیار سریع کار می کنه! اگه اون تست مربوط به فریز رو هم دارین بذارین که کامل تست کنم نتیجه رو بذارم. مشکل ویندوز حل شد، البته مشکل مربوط به بوت، که مربوط می شد به کرک، 7loader قابلیت پاک کردن کرک رو داره، پاکش که کردم مشکل کاملا حل شد. ولی همچنان مشکل Drag باقی هست!
در مورد راضی بودن هم : شوخی می کنی!!؟:5:

Shahin_SOURNA
21-04-2011, 19:22
دوستان خواهشأ یکی جواب بده :
من میخوام لپتاپ بخرم . از دو برند اپل یا ایسوس .
موارد استفاده : برنامه نویسی و هکینگ و سکرتی --- نگاه کردن فیلم DVD - موزیک ---- کار گرافیکی ندارم .... بازی هم ندارم اونچنان .... چون با PC این کارارو انجام میدم .
انتظارات : سبک --- کوچک ( به اندازه ) یعنی 13 اینچ یا 14 اینچ ---- زیبا --- دست هر ننه غمری نباشه ....

حالا با این تفاصیل شما پیشنهاد میکنید کدوم مدل رو بخرم از اپل ؟
آیا ایسوس خوبه ؟

اصلأ چرا من باید اپل بخرم ؟ ( جز کلاس و زیابیی که داره )

البته توجه کنید قیمتش هم برام مهمه ....

یه دونه کارکرده تو PT هست core2dou 2.2 با 4 گیگ رم و گرافیک 9400 و فکر کنم 250 یا 320 گیگ هارد ..... خوبه ؟ 850 میشه گرفت ....
ایشالا که صاحبش اینجا نیست :دی
دوستان خواهشأ سوالات رو جواب بدید تک تک .

ممنون میشم ....

برنامه نویسی چی؟ شما دو برند خوب رو انتخاب کردید، توی PC ها بهترین برند اسوس و توی مک هم که فقط اپل ه دیگه، حالا شما باید ببینی که میتونی با مک کنار بیای یا نه؟

اپل این مشخصات یعنی:

سبک --- کوچک ( به اندازه ) یعنی 13 اینچ یا 14 اینچ ---- زیبا --- دست هر ننه غمری نباشه ....
رو داره، برای اطلاع از مزایای اپل نسبت به سایر برند ها

این پست من رو بخون،

قیمتش غیر منطقی نیست همینه اما جا داره کمتر هم بشه، چون این مدل ۲۰۰۹ و احتمالا MB990 هست, اگر حدودا بین ۶۰۰ تا ۷۰۰ بگیری سود کردی.

manam74
21-04-2011, 22:56
دوستان با سلام و ارادت !
من به تازگی عضو شده ام و می خواهم برای دوستم که گرافیک می خونه یک لپ تاپ Apple بخرم .
بسيار متشكر خواهم شد اگر راهنمايي كنيد كه چه سيستمي بهتر است ؟

با تشکر

SaeedEminem2
22-04-2011, 12:49
دوستان با سلام و ارادت !
من به تازگی عضو شده ام و می خواهم برای دوستم که گرافیک می خونه یک لپ تاپ Apple بخرم .
بسيار متشكر خواهم شد اگر راهنمايي كنيد كه چه سيستمي بهتر است ؟

با تشکر

سلام بیا تو این تاپیک

S0R3N4
22-04-2011, 20:00
رفقا
بین لپ تاپ هایی که فروشگاه های مختلف دیدم از برند اپل حتی لپ تاپهایی 3.5 میلیون هم بود!!
پس چرا وقتیپرسیدم کدوم مدل سال 2011 بهتره از 2.5 میلیون کسی مدل بهتری معرفی نکرد؟
جریان چیه؟
اونا کاستومایز شدن؟

SaeedEminem2
22-04-2011, 21:25
رفقا
بین لپ تاپ هایی که فروشگاه های مختلف دیدم از برند اپل حتی لپ تاپهایی 3.5 میلیون هم بود!!
پس چرا وقتیپرسیدم کدوم مدل سال 2011 بهتره از 2.5 میلیون کسی مدل بهتری معرفی نکرد؟
جریان چیه؟
اونا کاستومایز شدن؟

اگه این 2 تا قیمت رو تو یه روز گرفتی یعنی آره یکیش کاستم بوده
اما اینم هست که اول چون تازه اومده بود تا 4 میلیون هم رسید
مدل یا مشخصات اون دو قیمت رو بهت نگفتن؟

keyvan360
23-04-2011, 17:34
یک مشکل دیگه هم در لپ تاپ های 2011 اپل پیدا شده که مربوط به مسایل شبکه هست. یکی اینکه در هنگام استفاده از شبکه های وایرلس و router بعضی موقع ها کلا سرعت خیلی کم میشه و سیگنال از بین میره.

یکی هم اینه که در استفاده از Router پینگ زیادی داره مثل 85 تا 100 میلی ثانیه !! , مخصوصا در پروتوکل 802.11n .

دوستان خوب تحقیق بکنن قبل از خریدن مدل 2011 مک بوک پرو چون متاسفانه بعضی هاش دارای اشکالاتی هست.

SaeedEminem2
24-04-2011, 01:51
یک مشکل دیگه هم در لپ تاپ های 2011 اپل پیدا شده که مربوط به مسایل شبکه هست. یکی اینکه در هنگام استفاده از شبکه های وایرلس و router بعضی موقع ها کلا سرعت خیلی کم میشه و سیگنال از بین میره.

یکی هم اینه که در استفاده از Router پینگ زیادی داره مثل 85 تا 100 میلی ثانیه !! , مخصوصا در پروتوکل 802.11n .

دوستان خوب تحقیق بکنن قبل از خریدن مدل 2011 مک بوک پرو چون متاسفانه بعضی هاش دارای اشکالاتی هست.

به نظرم این مشکلاتی که شما گفتی بیشتر مشکل نرم افزاریه تا سخت افزاری
چون فکر نمی کنم ماهیت یه لپ تاپ باعث افت سرعت اینترنت بشه

S0R3N4
24-04-2011, 17:57
الان قوی ترین مدل چیه بین سری جدید؟؟؟
با چه قیمتی؟

SaeedEminem2
24-04-2011, 23:29
الان قوی ترین مدل چیه بین سری جدید؟؟؟
با چه قیمتی؟

15 اینچ 723
الان 2.900.000

S0R3N4
25-04-2011, 19:38
میشه بگید کانفیگش چطوره؟

---------- Post added at 07:38 PM ---------- Previous post was at 07:37 PM ----------

راستی
فرق MC723B/A با MC723LL/A چیه؟

SaeedEminem2
26-04-2011, 01:19
میشه بگید کانفیگش چطوره؟

---------- Post added at 07:38 PM ---------- Previous post was at 07:37 PM ----------

راستی

سی پی یو سندی بریج کور آی 7 فرکانس 2.2
رم 4 گیگ
کارت گرافیک 1 گیگ
سایز 15"
هارد 750 با سرعت 5400
کشش باتری تا 7 ساعت در حداکثر فشار
وزن 2.5 کیلو گرم
بلوری هم نداره
اون حرف بعد از اسلش مشخص کننده ی کشور سفارش دهنده ست که مثلا A یعنی امریکا
حرف قبلیش رو هم نمی دونم چیه

Shahin_SOURNA
26-04-2011, 23:59
راستی

در تایید گفته های دوست عزیزم سعید باید بگم که LL/A یعنی سفارش امریکا و B/A سفارش انگلستان هست.

هر کشور کدی برای خودش داره، مثلا چند وقت پیش یه پارت نامبر اگه اشهتباه نکنم ZH/A یا همچین چیزی بود که توی بازار ایران اومده بود و قیمتش ارزونتر بود، باید بگم تفاوت این کد ها در چیدمان کیبورد تاثیر داره، مثلا یکی از دوستان من که از فرانسه مک بوک پرو خریده بود، جای کلید های Z و A در کیبورد جابجا بود.

توی ایران اکثرا LL/A هست ، اما اگر از خارج از کشور خرید میکنید حواستون باشه که LL/A بگیرید.

SaeedEminem2
29-04-2011, 02:43
کسی تو این تاپیک قصد خرید لپ تاپ اپل نداره؟
واسه کم تر شدن قیمت ما می خوایم گروهی خرید کنیم
اگه هستین پیام خصوصی بدین

S0R3N4
30-04-2011, 09:16
دوستان
موقع خريد بايد اشاره كرد به سال توليد علاوه بر مدل؟؟
منظورم اينه كه 723 اختصاصا واسه لپ تاپ هاي امساله يا سال گذشته هم اين مدل توليد ميشد؟؟

redboy444
30-04-2011, 14:36
دوستان
موقع خريد بايد اشاره كرد به سال توليد علاوه بر مدل؟؟
منظورم اينه كه 723 اختصاصا واسه لپ تاپ هاي امساله يا سال گذشته هم اين مدل توليد ميشد؟؟
نه نیازی نیست
مدل های هر سال پارت نامبر جداگانه دارند.
مثلا مال 2010 سری 3--- بود و سری 2011 7---:46:

amin_pwa
30-04-2011, 20:20
سلام دوستان چی شد بالاخره قرار بود گروهی لپ تاپ بخربن , خریدید یا نه ؟
شاید من هم اپل بخرم . همون طور که قبلا گفتم خیلی کم اهل بازی هم شید gta4 , justcuse2 کسی از دوستان لپ تاپ اپل زیر ١ میلیون با پردازشگر i7 و کارت گرافیکی که اگه روی مک ویندوز بریزم تنوانایی اجرای ان بازی ها را داشته باشه سراغ داره ؟ مهم پردازنده i7 هست حالا اگه بازی ها با گرافیک پایین هم باشن مشکل نداره . برام مهم زیبایی و قدرت و خنک بودنش هست اندازه صفحه هم بین ١٠ تا ١٦ فقط قیمتش زیر ١ میلیون باشه . یا اگر شد یه سایت بهم معرفی کنین که مدل های موجود در ایران داخلش باشه . من منتظرم

arash59b
30-04-2011, 21:42
سلام دوستان چی شد بالاخره قرار بود گروهی لپ تاپ بخربن , خریدید یا نه ؟
شاید من هم اپل بخرم . همون طور که قبلا گفتم خیلی کم اهل بازی هم شید gta4 , justcuse2 کسی از دوستان لپ تاپ اپل زیر ١ میلیون با پردازشگر i7 و کارت گرافیکی که اگه روی مک ویندوز بریزم تنوانایی اجرای ان بازی ها را داشته باشه سراغ داره ؟ مهم پردازنده i7 هست حالا اگه بازی ها با گرافیک پایین هم باشن مشکل نداره . برام مهم زیبایی و قدرت و خنک بودنش هست اندازه صفحه هم بین ١٠ تا ١٦ فقط قیمتش زیر ١ میلیون باشه . یا اگر شد یه سایت بهم معرفی کنین که مدل های موجود در ایران داخلش باشه . من منتظرم

اگه خدا بخواد داره نهایی می شه، زیر یک میلیون هم هیچ لپتاپ اپلی پیدا نمی شه.

Lady parisa
03-05-2011, 11:58

اپل همه جا .............

mohsenfhm
03-05-2011, 20:42
خب بالاخره iMac جدید هم چند ساعت پیش ریلیز شد

پردازنده های

Core i5 and i7

که قدرت این دسکتاپ را 70 درصد بیشتر میکند

__________________________________________________ __________________________________________________ _______________

کارت گرافیک های مدل :
AMD Radeon HD graphics

این نوع کارت گرافیک ها برای کار های حرفه ای طراحی شده اند و همچانی برای بازی کردن جدید ترید game ها

__________________________________________________ __________________________________________________ _______________

FaceTime HD

facetime HD یکی از قابلیت های دیگر iMac جدید میباشد که کیفیت مکالمه تصویری رو میتونید به صورت 720p انجام بدید

__________________________________________________ __________________________________________________ ___________________

پورت
Thunderbolt

این پورت برای انتقال فایل ها با سرعت باور نکردنی 10gbps است که دیگر وقتتون برای کپی کردن فایل های شخصیتون حدر نمیره

__________________________________________________ __________________________________________________ ___________

در حال اپدیت ......

mohsenfhm
03-05-2011, 20:52
قیمت ها به این صورت میباشد :
مدل 21.5-inch

$1,119

- پردازنده 2.5Ghz چهار هسته یی CORE I5 با 6 مگ cache شیر شده

4 گیگ رم DDR3

500GB هارد

کارت گرافیک از برند AMD Radeon HD و مدل 6750M با قدرت 512MB و GDDR5

---------------

$1,499

پردازنده 2.7GHz چهار هسته یی CORE I5 با 6 مگ cache شیر شده

4 گیگ رم DDR3

1 ترابایت هارد با قدرت خواندن و نوشتن 7200rpm

کارت گرافیک از برند AMD Radeon HD و مدل 6770M با قدرت 512MB و GDDR5

__________________________________________________ ______________

27-inch iMac

$1,699

پردازنده 2.7GHz چهار هسته یی CORE I5 با 6 مگ cache شیر شده (نظیم شده به 2.8Ghz چهار هسته ایی Core i7

4 گیگ رم DDR3

کارت گرافیک از برند AMD Radeon HD و مدل 6770M با قدرت 512MB و GDDR5

----------------

$1,999

پردازنده 3.1Ghz چهار هسته یی CORE I5 با 6 مگ cache شیر شده(تنظیم شده به 3.4Ghz چهار هسته ایی Core i7

4 گیگ رم DDR3

کارت گرافیک از برند AMD Radeon HD و مدل 6970M با قدرت 1GB و GDDR5

منبع :

انجمن تخصصی مک هلپ

به نقل از دوست عزیزم آرین درویشی

omidkk
05-05-2011, 23:24
نظرتون در مورد مك اير ٥٠٥ چطوره؟

s-a-l-i-m
06-05-2011, 09:00
نظرتون در مورد مك اير ٥٠٥ چطوره؟
حداقل 506 رو بگیر که 128 گیگ جا داشته باشی.
خیلی خوبه { خودم هم قصدش رو کردم بخرم برای کارهای روزمره }

omidkk
06-05-2011, 13:50
حداقل 506 رو بگیر که 128 گیگ جا داشته باشی.
خیلی خوبه { خودم هم قصدش رو کردم بخرم برای کارهای روزمره }

برام حافظش مهم نيست چون من اطلاعاتم رو به هارد اكسترنال ميزنم فقط به مشكلي دارم اونم اينه كه ميتونه visiual studio وlabview رو تو ويندوز بالا بياره؟؟ ( بخاطر سي پي يو نسبتا ضعيفش)

MASTERSELITE
06-05-2011, 16:43
سلام. دوستان. یه لپتاپ میخوام با مشخصات زیر :
برای برنامه نویسی تحت وب و نمایش کار ها به مشتریام ازش استفاده کنم. پردازشگرش خیلی برام مهمه چون میخوام یه lamp کامل ازش بگیرم و با wmware ، تحت ویندوز 7 ، یه لینوکس Centos هم روش بالا بیارم + وب سرور لایت سپید.
باهاش بازی هم نمیکنم ولی ویرایش با فووشاپ چرا.
ممنون میشم یه کانفیگ بدین
:D

s-a-l-i-m
06-05-2011, 19:35
برام حافظش مهم نيست چون من اطلاعاتم رو به هارد اكسترنال ميزنم فقط به مشكلي دارم اونم اينه كه ميتونه visiual studio وlabview رو تو ويندوز بالا بياره؟؟ ( بخاطر سي پي يو نسبتا ضعيفش)
اگه می خوای ویندوز بنصبی اصلا نگیر که تو ذوق میزنه. ویندوز چیه دیگه :41:
ویندوز کاملا خراب کاری میکنه. اگه می خوای ویندوز بریزی برو سراغ یک مدل دیگه غیر اپل یا با کانفیگ بالاتری بگیر.

omidkk
06-05-2011, 20:43
اگه می خوای ویندوز بنصبی اصلا نگیر که تو ذوق میزنه. ویندوز چیه دیگه :41:
ویندوز کاملا خراب کاری میکنه. اگه می خوای ویندوز بریزی برو سراغ یک مدل دیگه غیر اپل یا با کانفیگ بالاتری بگیر.

من عاشق اپل و مكم برا اون ميخوام ولي خوب به نرم افزارهاي ويندوز هم نياز دارم موندم كه مك بوك پرو بگيرم يا مك اير با يه اچ پي نظر شما چيه؟

amirarsalaan
06-05-2011, 22:55
من عاشق اپل و مكم برا اون ميخوام ولي خوب به نرم افزارهاي ويندوز هم نياز دارم موندم كه مك بوك پرو بگيرم يا مك اير با يه اچ پي نظر شما چيه؟

همونطور که دوستمون گفت من هم نظرم اینه که شما همون اچ پی بی نظیر رو بگیر و شک نکن
اگه می خواهی با مک کار کنی بهتره ویندوز رو فراموش کنی که امکان داره اذیت بشوید در خیلی مواقع :11:

omidkk
06-05-2011, 23:22
همونطور که دوستمون گفت من هم نظرم اینه که شما همون اچ پی بی نظیر رو بگیر و شک نکن
اگه می خواهی با مک کار کنی بهتره ویندوز رو فراموش کنی که امکان داره اذیت بشوید در خیلی مواقع :11:

من از وقتي كه ايفون خريدم عاشق اپل شدم ولي بعضي وقتا مجبورم چون نرم افزاري رشته الكترونيك فكر نكنم برا مك باشه مثل پروتل و ...

SaeedEminem2
07-05-2011, 19:19
هیچ لزومی نداره که وقتی اپل می خریم حتما فقط با مک کار کنیم و ویندوز رو کلا بی خیال شیم!!!
درسته 7 از اکس پی سنگین تره، اما دیگه اونقدرا هم سیستم های اپل ضعیف نیست که کم بیاره
البته به نظر من مک بوک ایر زیاد واسه نصب 7 مناسب نیست چون سخت افزارش همچین کششی نداره

Microsoft24
08-05-2011, 02:55
اپل کم نمیاره ،

ولی وقتی شما داری سمت مک میایی ، بهتره با مک کار کنی ،

ناسلامتی مک بوک گرفتی ، وین بوک که نگرفتی !

shir_farhad
08-05-2011, 10:10
آقا کلی گیج شدم.

نمی دونم مک بوک ایر بگیرم یا آیپد.

آیپد1 بگیرم یا 2.

میشه بدونم الان پایین ترین کانفیگ مک بوک ایر 11 چند در میاد؟ :11:

iMosi
08-05-2011, 10:12
شیر فرهاد جان مک بوک ایر بگیر....من خودم آیپد گرفتم میخوام ردش کنم مک بوک ایر بگیرم....آیپد حالا حالا ها جا کار داره:20:

Microsoft24
08-05-2011, 17:13
با مصطفی موافقم ،

باور کنید ، بعضی چیزا فقط از دور قشنگ هستن ،

آی پد من الان یکسال ه ، که فقط داره خاک می خوره!

ارزون ترین مک بوک ایر ۱۱ هم الان ۱،۳۳۰،۰۰۰ تومن ه!

موفق باشید ،

امید

RatAtouille
08-05-2011, 18:02
من عشق لپتاپ apple م ، هر كاري ميكنم از sony و dell و... خوشم نمياد ولي بدون ويندوزم كه نميتونم كاري بكنم ...

من تو قسمت ساخت ويراشي و هك بازي ها فعاليت دارم و آيا apple توانايي نصب 3d game studio و يا 3d max و يا C# رو در كنار ويندوز داره ؟ شما ميتونين به من مدلي خوب معرفي كنيد زير 2 ميليون :31:

s-a-l-i-m
08-05-2011, 21:36
من عشق لپتاپ apple م ، هر كاري ميكنم از sony و dell و... خوشم نمياد ولي بدون ويندوزم كه نميتونم كاري بكنم ...

من تو قسمت ساخت ويراشي و هك بازي ها فعاليت دارم و آيا apple توانايي نصب 3d game studio و يا 3d max و يا C# رو در كنار ويندوز داره ؟ شما ميتونين به من مدلي خوب معرفي كنيد زير 2 ميليون :31:
3dmax نداره ولی مایا داره .
3d game studio رو من سرچ کردم دیدم داره .
c + و c رو هم سرچی که کردم داشت:10:
فقط کافیه برنامه ای رو که می خوای سرچ کنی و اخرش یک mac اضافه کنی { به همی سادگی }:46:

zr1
10-05-2011, 10:05
سلام به همه دوستان.
سوالام شاید ساده باشه ولی اگه کمکم کنید خیلی خیلی ممنون میشم:41:
1.کار ما مک بوک پرو راحته؟ چون اصلا کار نکردم
2.برنامه های ویندوزو میشه توش نصب کرد؟
3.با اینکه بالاترین کانفیگ سی پی یو مک بوک پرو 15اینچ2.2گیگا هرتزه نسبت به لپ تابایی با سی پی یو های2.2 به بالا تو بازیا کم نمیاره؟
4.کیبورد های جدیدش بکلایت داره یا به صورت اپشن به حساب میاد؟
5.هرکی از مک بوک استفاده کرده راضیه؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید:20:

SaeedEminem2
10-05-2011, 13:25
سلام به همه دوستان.
سوالام شاید ساده باشه ولی اگه کمکم کنید خیلی خیلی ممنون میشم:41:
1.کار ما مک بوک پرو راحته؟ چون اصلا کار نکردم
2.برنامه های ویندوزو میشه توش نصب کرد؟
3.با اینکه بالاترین کانفیگ سی پی یو مک بوک پرو 15اینچ2.2گیگا هرتزه نسبت به لپ تابایی با سی پی یو های2.2 به بالا تو بازیا کم نمیاره؟
4.کیبورد های جدیدش بکلایت داره یا به صورت اپشن به حساب میاد؟
5.هرکی از مک بوک استفاده کرده راضیه؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید:20:

سلام
کار باهاش خیلی راحته
نه نصب نمی شه اما برنامه های مشابه داره و حتی می شه روش یه 7 هم نصب کرد
سیستم درجه بندی اپل با بقیه فرق داره و اون بالاترین سی پی یو بازاره
بکلایت هم داره
از آخرین نفری که اینجا خریده بود همینو پرسیدن گفت شوخی می کنی دیگه؟
یعنی مگه می شه راضی نبود؟

s-a-l-i-m
10-05-2011, 23:28
من برای خرید mc505 و mc700 خیلی دو دل بودم و هستم برای همین تو یوتیوب داشتم ریویو میدیدم.
تو یوتیوب که داشتم کلیپ ها رو میدیدم یک فیلم بود خیلی برام تعجب اور بود .
یه نفر تو مک بوک ایر mc505 داشت call of duty اجرا می کرد اونم بدون مشکل یعنی داشت تست می کرد . این یعنی واقعا سیستم اپل شاهکاره مهدنسی و در خریدش اصلا شک نکنید . { خواستم بگم این رو که بدونید اپل واقعا یعنی چی اگر هم خواستید لینک هم میدم }

Microsoft24
11-05-2011, 13:12
من برای خرید mc505 و mc700 خیلی دو دل بودم و هستم برای همین تو یوتیوب داشتم ریویو میدیدم.
یه نفر تو مک بوک ایر mc505 داشت call of duty اجرا می کرد اونم بدون مشکل یعنی داشت تست می کرد . این یعنی واقعا سیستم اپل شاهکاره مهدنسی و در خریدش اصلا شک نکنید . { خواستم بگم این رو که بدونید اپل واقعا یعنی چی اگر هم خواستید لینک هم میدم }

خب ، برادر من ،

لینکش رو می زاشتی ما هم ببینیم! :31:

SaeedEminem2
11-05-2011, 16:04

خب فکر می کنم پایین ترین کانفیگ پرو از بالاترین مدل ایر قوی تر باشه
یعنی اگه ایر بتونه اجرا کنه حتما 13 هم به راحتی بازی رو اجرا می کنه
اینکه دیگه دو دلی نداره

s-a-l-i-m
11-05-2011, 17:01
خب ، برادر من ،

لینکش رو می زاشتی ما هم ببینیم! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]راستش چون دانلود کردمش بعدا اینجا نوشتم..امشب اپلود می کنم و میزارم.
راستی اینم بگم مقایسش بین پرو mc700" با هارد ssd و mc505 بود که خب معلومه پرو با ssd سر تر هست. ولی کلا ایر از پرو ها خیلی سری تر بود تو تمام برنامه ها { تو کلیپ های دیگه }

خب فکر می کنم پایین ترین کانفیگ پرو از بالاترین مدل ایر قوی تر باشه
یعنی اگه ایر بتونه اجرا کنه حتما 13 هم به راحتی بازی رو اجرا می کنه
اینکه دیگه دو دلی نداره راستش دو دل بودنم به این ربطی نداره..بیشترش برای اینه که من این رو برای بیرون از خونه می خوام و برای همین موندم که ایر بگیرم شاید خیلی قیافش تو ذوقم بزنه از طرف دیگه اگه پرو بگیرم میترسم از این که بگم کاش ایر میگرفتم جا کمتر می گرفت.
اینجا هم مغازه ها ندارند که برم از نزدیک هر دو رو ببینم و تصمیم بگیرم.:41:
الان تمام تلاشم اینه که یکی رو پیدا کنم اپل داشته باشه 13" یا ایر تا ببینم و بسنجم

s-a-l-i-m
11-05-2011, 20:59
خب این هم همون کلیپی که گفتم:
فقط ببینید مک بوک ایر mc505 چه می کنه :

Mahdi.M
11-05-2011, 21:45
سلام ... اساتید راهنمایی کنن، قضیه این رم چیه!؟ چرا 2 گیگ غیرفعاله! البته تو ویندوز...

یعنی این کرایسیس 2 با این عظمت فقط با 2 گیگ رم رو آخرین تنظیمات اجرا می شد!؟ (البته رو رزولیشن 720 با 30 فریم) راهی هست که هر دو فعال بشه؟

SaeedEminem2
11-05-2011, 22:38
خب این هم همون کلیپی که گفتم:
فقط ببینید مک بوک ایر mc505 چه می کنه :

کلیپ جالبی بود
اما نفهمیدم چطور این کلیپ متقاعدت کرد که ایر بگیری و قید پرو رو بزنی
فقط روشن شدن ایر سریع تر روشن شد که باز پرو سریع تر بالا اومد
وگرنه همه رو خود راوی گفت باز هم پرو سریع تر عمل کرد
اختلاف کاری هم که خیلی فاحش بود

sinaxex
11-05-2011, 22:47
سلام ... اساتید راهنمایی کنن، قضیه این رم چیه!؟ چرا 2 گیگ غیرفعاله! البته تو ویندوز...

یعنی این کرایسیس 2 با این عظمت فقط با 2 گیگ رم رو آخرین تنظیمات اجرا می شد!؟ (البته رو رزولیشن 720 با 30 فریم) راهی هست که هر دو فعال بشه؟
عکس رو از کجا اوردی دوست عزیز؟ ممکنه این ویندوز پارالرز باشه که روش رم 2 گیگ تعریف کرده یوزر توی ویندوز بوت کم همون 4 گیگ میشناسه.
30 فریم در ثانیه رو مک بوک 15 اینچی میتونه به ثبت برسونه با 720 راحت خیالتون راحت چون رزولوشن 720 که رزلوشن بالایی نیست!

کلیپ جالبی بود
سعید جان تنها دلیل که بوت آپ ایر سریع تر هست استفاده از هارد اس اس دی هست! شما بیا رو همی مک بوک پرو هارد اس اس دی بزار ایر که سهله بوت اش رو دست تمامی لب تاپ ها میره. امید عزیز اس اس دی برای لب تاپ گفتند خریدند بوت اپ سیستم اشون 7 ثانیه شده! فکر نکنم ایر 7 ثانیه ایی بتونه بوت کنه سیستم رو

Mahdi.M
11-05-2011, 23:31
عکس رو از کجا اوردی دوست عزیز؟ ممکنه این ویندوز پارالرز باشه که روش رم 2 گیگ تعریف کرده یوزر توی ویندوز بوت کم همون 4 گیگ میشناسه.
30 فریم در ثانیه رو مک بوک 15 اینچی میتونه به ثبت برسونه با 720 راحت خیالتون راحت چون رزولوشن 720 که رزلوشن بالایی نیست!

عکس که از لب تاپ خودم هست!:31: البته مشکل رو پیدا کردم... از ۳۲ بیتی بودن این نسخه از ویندوز است... ظاهرا در نسخه ۶۴ بیتی ویندوز ۷ این مشکل حل می شه.
برای اطلاعات بیشتر:

Microsoft24
12-05-2011, 00:07

برادر من ،

ویندوز ۳۲ بیت ، ۳ گیگ رم بیشتر نمیشناسه ،

شما باید ۶۴ بیت نصب کنی ،

با تشکر ،

امید

zr1
12-05-2011, 09:39
مر30 سعید ای2 حیف که بلد نیستم زیر پستت تشکر بنویسم.:11:

تو پستای قبلی دیدم که تو وین7 گهگاهی هنگ میکنه!اگه اکس پی سرویس پک3 نصب کنیم هنگ نکنه؟البته مک رو

پاک نمیکنم

تو محیط مک زبان پارسی پیدا میشه؟تو افیسش چطور؟

راستی برنامه های مک رو میشه تو بازار پیدا کرد یا باید دانلود کنیم؟

بازی هایی که تو وین7 نصب میشه تو مک هم نصب میشه؟

مک بوک پرو تقلبیش نباشه؟اگه باشه یادم بده اصلشو تشخیص بدم.

شاید بازم سوال کنم چون احتمالا خرداد برم ترکیه از اونجا بخرم.ممون:13:

sydsina
12-05-2011, 13:23
سلام
من دانشجوی کامپیوتر هستم شاخه نرم افزار و قصد خرید یه لبتاپ دارم که به طبع Config خیلی بالایی طلب میکنه

من یه Base برای لبتاپم در نظر میگیرم ، دوستان لطف کنن یه لبتاپ مناسب بهم معرفی کنن . ضمن نوشتن مشخصات دلخواهم یه سری سوال هم ضمیمه میکنم که اون رو هم دوستان لطف کنن و جواب بدن لطفاً ، مرسی ...

از CPU شروع میکنیم که i5 یا i7 بودن همیشه یه سوال اساسی برام بودنه
از اصل و پایه خوب طبعاً i7 یا 4 هسته ای بودن یه فاصله ی خیلی زیاد بین خودش و i5 ایجاد میکنه ولی من چند جا مطلب میخوندم راجع به Processor ها به این نکته اشاره شده بود که الزاماً i7 از i5 بهتر نیست !
یه سری مدل i5 ( اگر اشتباه نکنم سری 720 یا همچین چیزی ) هست که به مراتب از همتای 4 هسته ای خودش Performance بهتری داره ولی قیمت کمتری هم داره بخاطر i5 بودنش !
و اینکه من دیدم i7 های Apple سری 13.3 اینچ 2 هسته ای هستن !
این یک مسئله ...
مسئله بعدی اینکه حداقل ظرفیت هسته های این CPU با توجه به کارهای سنگینی که من چه الان چه در آینده قراره باهاش انجام بدم ، مِن جمله برنامه نویسی های سنگین و در ترم های آینده طراحی و کارهای گرافیکی که خلاصه میشه در محاسبات عددی نسبتاً پیچیده و سنگین و کارهای گرافیکی ، باید چیزی در حد 2.7 GHz باشه با boss حداقل 1333 و Catch هم در بدترین حالت ممکن باید 6 یا نهایتاً 4 MB باشه ...

Ram دستگاه همون 4GB DDRIII و Boss 1333 کفایت میکنه فکر میکنم ...

کارت گرافیک مطمئناً باید ATI باشه ولی متأسفانه من هیچ اطلاعاتی در زمینه کارت گرافیک لبتاپ ندارم. این رو هم دوستان با توجه به طراحی های گرافیکی و کلاً اجرای برنامه ی مختلف گرافیکی و یا بازی هایی که قراره روش ریخته بشه از جمله COD یا Crysis 2 یا بازی هایی از این دست یه مدل خوب معرفی کنن . نه اونقدر عالی که بیخودی دستگاه رو گرون کنه و نه پائین که مواردی که ذکر شد رو نتونه اجرا کنه

* : من خودم هم به این مسئله معتقد هستم که یه لبتاپ هرچقدر هم قوی باشه نمیتونه به پای یه Desktop حرفه ای برسه و عملاً انتظار اجرای بازی Crysis 2 بر روی هر لبتاپی با کیفیت عالی شاید یه آرزوی نسبتاً دست نیافتنی باشه و کار لبتاپ چیز دیگه باشه جز اجرای این بازی های خیلی سنگین ولی به هر حال دوست دارم اینقدر قوی باشه که بتونه حداقل به این استاندارد ها نزدیک بشه

Inch دستگاه خیلی برام مهم نیست . با 13.3 مشکلی ندارم به اون شکل ...

Hard دستگاه هم چندان برام اهمیتی نداره ، حتی یه 320 یا 160 هم میتونه کفایت کنه. سری HDD ترجیحاً ...

از لحاظ Communication دستگاه داشتن ؛ WIFI و Wireless نسخه ی N ، داشتن Bluetooth و webcam ، درگاه های USB 2 و مهمتر از اون HDMI به شدت برام مهم هست ...

یه سری سوال هم داشتم که ممنون میشم دوستان لطف کنن جواب بدن :

1- از اونجایی که من به ویندوز حتماً احتیاج دارم دوست دارم بدونم اولاً داشتم ویندوز در کنار سیستم عامل محبوب و کارآمد IOS آیا میتونه اشکالاتی بوجو بیاره یا خیر ؟ اگر جواب + هست اون مشکلات چی هست و تا چه حد جدیه ؟!

2- اینکه من خیلی جاها شنیدم ویندوز در داخل Mac نسب میشه ! یعنی درایو مجزایی ایجاد نمیکنه! برای کارایی بهتر باید Windows رو در پارتیشن جداگانه ای نصب کرد ، لطفاً یه مقدار بیشتر توضیح بدید این مقوله رو ...

3- فرق هارد های HDD و SSD فقط در سرعت Boot شدن و کلاً سرعت دستیابی اطلاعات هست ؟

4- من باز هم خیلی جاها ، مخصوصاً تو همین فروم خوندم که گفته میشه به هیچ وجه نزاریم فروشنده روی دستگاه هیچ نرم افزاری نصب کنه ! دلیل این هشدار و کلاً اینکه هنگام خرید از بازار ایران چه چیزایی باید مدنظر قرار داشته باشه تا مشکلی پیش نیاد چی هست ؟

5- اینکه وقتی لبتاپ Apple سری Pro میخریم چه نرم افزاری بصورت Default روش نصب هست و به چه نرم افزار هایی مثل office یا photo shop احتیاج داره ؟ هزینه ی ریختن این نرم افزار ها در ایران و بدست فروشنده هایی که هست چقدره حدوداً ؟

6- و سوال آخر هم اینکه اگر من بگم یکی از دوستانم دستگاه مورد نظرم رو از دوبی بیاره که هزینه ی اضافی بابت لبتاپ ندم ، مشکل خاصی بوجود میاره ؟! گارانتی یا این چیزا ...

خیلی ممنون میشم از دوستانی که جواب میدن و عذر میخوام از عزیزان بابت طولانی شدن پستم

s-a-l-i-m
12-05-2011, 13:39
کلیپ جالبی بود
اولا که نگفتم متقاعد شدم که حتما ایر بگیرم
دوما اگر کمی دقت می کردی می فهمیدی که پرو با هارد ssd بود نه hdd .{ هارد ssd128 رو هم اگر رو پرو بندازی 190 تا حداقل میاد روی قیمت دستگاه }

یکی از دوستام که باهاش حرف زدم در این باره گفت مدل رو انتخاب کن برات میارم و حدود 300 تومان یا بیشتر به نفعم میشه. ولی همین طور که میدونی شک دارم چی بگیرم { الان میتونم با قیمت اونجا 15 " با سی پی یو 2 رو بخرم یا 13" با بالاترین کانفیگ.

راستی cpu 2quad core قوی تره یا 2.7 dual core ؟؟؟ فرق بین این دو رو میدونم اما اعداد کمی گیج کننده هستند.

SaeedEminem2
12-05-2011, 14:40
اولا که نگفتم متقاعد شدم که حتما ایر بگیرم
دوما اگر کمی دقت می کردی می فهمیدی که پرو با هارد ssd بود نه hdd .{ هارد ssd128 رو هم اگر رو پرو بندازی 190 تا حداقل میاد روی قیمت دستگاه }

یکی از دوستام که باهاش حرف زدم در این باره گفت مدل رو انتخاب کن برات میارم و حدود 300 تومان یا بیشتر به نفعم میشه. ولی همین طور که میدونی شک دارم چی بگیرم { الان میتونم با قیمت اونجا 15 " با سی پی یو 2 رو بخرم یا 13" با بالاترین کانفیگ.

راستی cpu 2quad core قوی تره یا 2.7 dual core ؟؟؟ فرق بین این دو رو میدونم اما اعداد کمی گیج کننده هستند.

می دونم هارد هر دو اس اس دی بود
یه هارد 128 فقط 100 دلار اضافه می کنه
سی پی یو اولی که گفتی 4 هسته ایه و دومی 2 هسته ای که خب مسلما 4 هسته ای بهتره

SaeedEminem2
12-05-2011, 15:13
مر30 سعید ای2 حیف که بلد نیستم زیر پستت تشکر بنویسم.:11:

تو پستای قبلی دیدم که تو وین7 گهگاهی هنگ میکنه!اگه اکس پی سرویس پک3 نصب کنیم هنگ نکنه؟البته مک رو

پاک نمیکنم

تو محیط مک زبان پارسی پیدا میشه؟تو افیسش چطور؟

راستی برنامه های مک رو میشه تو بازار پیدا کرد یا باید دانلود کنیم؟

بازی هایی که تو وین7 نصب میشه تو مک هم نصب میشه؟

مک بوک پرو تقلبیش نباشه؟اگه باشه یادم بده اصلشو تشخیص بدم.

شاید بازم سوال کنم چون احتمالا خرداد برم ترکیه از اونجا بخرم.ممون:13:

سلام
راستش تو سری 2011 اپل دیگه از اکس پی پشتیبانی نمی کنه و باید در هر صورت 7 نصب کرد
بله فارسی هم داره و هم آفیس و هم فتو شاپ مخصوص مک موجوده
هم تو بازار پیدا می مشه هم تو اینترنت
حتی لازم نیست حتما از سایت خارجی دانلود بشه، کلی سایت فارسی هست که هرچی بخوای واسه دانلود داره
تقریبا هیچ بازی یا نرم افزار مخصوص ویندوز مستقیم تو مک نصب نمی شه اما واسه همشون نسخه ی مکی وجود داره
نه خیالت راحت تا الان حتی یه دونه هم تقلبیش ساخته نشده

سلام
من دانشجوی کامپیوتر هستم شاخه نرم افزار و قصد خرید یه لبتاپ دارم که به طبع Config خیلی بالایی طلب میکنه

من یه Base برای لبتاپم در نظر میگیرم ، دوستان لطف کنن یه لبتاپ مناسب بهم معرفی کنن . ضمن نوشتن مشخصات دلخواهم یه سری سوال هم ضمیمه میکنم که اون رو هم دوستان لطف کنن و جواب بدن لطفاً ، مرسی ...

از CPU شروع میکنیم که i5 یا i7 بودن همیشه یه سوال اساسی برام بودنه
از اصل و پایه خوب طبعاً i7 یا 4 هسته ای بودن یه فاصله ی خیلی زیاد بین خودش و i5 ایجاد میکنه ولی من چند جا مطلب میخوندم راجع به Processor ها به این نکته اشاره شده بود که الزاماً i7 از i5 بهتر نیست !
یه سری مدل i5 ( اگر اشتباه نکنم سری 720 یا همچین چیزی ) هست که به مراتب از همتای 4 هسته ای خودش Performance بهتری داره ولی قیمت کمتری هم داره بخاطر i5 بودنش !
و اینکه من دیدم i7 های Apple سری 13.3 اینچ 2 هسته ای هستن !
این یک مسئله ...
مسئله بعدی اینکه حداقل ظرفیت هسته های این CPU با توجه به کارهای سنگینی که من چه الان چه در آینده قراره باهاش انجام بدم ، مِن جمله برنامه نویسی های سنگین و در ترم های آینده طراحی و کارهای گرافیکی که خلاصه میشه در محاسبات عددی نسبتاً پیچیده و سنگین و کارهای گرافیکی ، باید چیزی در حد 2.7 GHz باشه با boss حداقل 1333 و Catch هم در بدترین حالت ممکن باید 6 یا نهایتاً 4 MB باشه ...

Ram دستگاه همون 4GB DDRIII و Boss 1333 کفایت میکنه فکر میکنم ...

کارت گرافیک مطمئناً باید ATI باشه ولی متأسفانه من هیچ اطلاعاتی در زمینه کارت گرافیک لبتاپ ندارم. این رو هم دوستان با توجه به طراحی های گرافیکی و کلاً اجرای برنامه ی مختلف گرافیکی و یا بازی هایی که قراره روش ریخته بشه از جمله COD یا Crysis 2 یا بازی هایی از این دست یه مدل خوب معرفی کنن . نه اونقدر عالی که بیخودی دستگاه رو گرون کنه و نه پائین که مواردی که ذکر شد رو نتونه اجرا کنه

* : من خودم هم به این مسئله معتقد هستم که یه لبتاپ هرچقدر هم قوی باشه نمیتونه به پای یه Desktop حرفه ای برسه و عملاً انتظار اجرای بازی Crysis 2 بر روی هر لبتاپی با کیفیت عالی شاید یه آرزوی نسبتاً دست نیافتنی باشه و کار لبتاپ چیز دیگه باشه جز اجرای این بازی های خیلی سنگین ولی به هر حال دوست دارم اینقدر قوی باشه که بتونه حداقل به این استاندارد ها نزدیک بشه

Inch دستگاه خیلی برام مهم نیست . با 13.3 مشکلی ندارم به اون شکل ...

Hard دستگاه هم چندان برام اهمیتی نداره ، حتی یه 320 یا 160 هم میتونه کفایت کنه. سری HDD ترجیحاً ...

از لحاظ Communication دستگاه داشتن ؛ WIFI و Wireless نسخه ی N ، داشتن Bluetooth و webcam ، درگاه های USB 2 و مهمتر از اون HDMI به شدت برام مهم هست ...

یه سری سوال هم داشتم که ممنون میشم دوستان لطف کنن جواب بدن :

1- از اونجایی که من به ویندوز حتماً احتیاج دارم دوست دارم بدونم اولاً داشتم ویندوز در کنار سیستم عامل محبوب و کارآمد IOS آیا میتونه اشکالاتی بوجو بیاره یا خیر ؟ اگر جواب + هست اون مشکلات چی هست و تا چه حد جدیه ؟!

2- اینکه من خیلی جاها شنیدم ویندوز در داخل Mac نسب میشه ! یعنی درایو مجزایی ایجاد نمیکنه! برای کارایی بهتر باید Windows رو در پارتیشن جداگانه ای نصب کرد ، لطفاً یه مقدار بیشتر توضیح بدید این مقوله رو ...

3- فرق هارد های HDD و SSD فقط در سرعت Boot شدن و کلاً سرعت دستیابی اطلاعات هست ؟

4- من باز هم خیلی جاها ، مخصوصاً تو همین فروم خوندم که گفته میشه به هیچ وجه نزاریم فروشنده روی دستگاه هیچ نرم افزاری نصب کنه ! دلیل این هشدار و کلاً اینکه هنگام خرید از بازار ایران چه چیزایی باید مدنظر قرار داشته باشه تا مشکلی پیش نیاد چی هست ؟

5- اینکه وقتی لبتاپ Apple سری Pro میخریم چه نرم افزاری بصورت Default روش نصب هست و به چه نرم افزار هایی مثل office یا photo shop احتیاج داره ؟ هزینه ی ریختن این نرم افزار ها در ایران و بدست فروشنده هایی که هست چقدره حدوداً ؟

6- و سوال آخر هم اینکه اگر من بگم یکی از دوستانم دستگاه مورد نظرم رو از دوبی بیاره که هزینه ی اضافی بابت لبتاپ ندم ، مشکل خاصی بوجود میاره ؟! گارانتی یا این چیزا ...

خیلی ممنون میشم از دوستانی که جواب میدن و عذر میخوام از عزیزان بابت طولانی شدن پستم

سلام
فکر کنم شما اگه حدود قیمت رو می گفتی خوب تر بود
مسلما کور آی 7 از 5 خیلی بهتره اما چون 5 هم خیلی قویه شاید هرجایی این تفاوت دیده نشه
اما در کارهایی که سنگین تر باشه تفاوت نمایان می شه
خب 13 2 هسته ای داره 15 هم 4 هسته ای
پس شما حتما باید 15 اینچ بگیری که بالاترین سی پی یو رو داره
سری 2010 که گرافیک ضعیفی داشت تمام بازی هارو به راحتی انجام می داد، رو سری 2011 گرافیک خیلی تقویت شده و حتی بازی جی تی ای 4 EFLC که تقریبا سنگین ترین بازیه رو راحت اجرا می کنه
در مورد اپل این آرزو دست یافتنی هست و همه رو جواب می ده
وسایل ارتباطی همه رو به جز hdmi داره که البته اینو هم می شه با یه تبدیل که تو ایران هم موجوده بر طرف کرد
نشنیدم که دوال بوت کردن مشکلی ایجاد کنه
هم می شه مجازی داخل مک نصب کرد هم جدا به صورت دوال بوت
فرقشون زمین تا آسمونه اما اس اس دی خیلی گرونه
معمولا اگه جایی بخواد رو هر کدوم از محصولات اپل چیزی نصب کنه پول خون باباشو می گیره
تنها مورد پلمپ بودن دستگاهه
تنها مشکلی که هست اینه که تا 1 ماه پیش قیمت دوبی حتی از ایران هم بیشتر بود و خریدش از داخل ایران به صرفه تره، اما نیاز به گارانتی نداره

Mahdi.M
12-05-2011, 17:38

سلام دوست عزیز... در مورد Crysis 2 خدمتتون عرض کنم که با MacBook Pro 723 بنده این گیم رو با رزولیشن 1280.720 با تنظیمات Hardcore به راحتی رو 30 فریم اجرا می کنم، (البته اگه خواستین فیلم هم می تونم بذارم)، جالب اینکه اون هم با Windows 7, 32bit که 2.17 گیگ از رم سیستم رو ساپورت می کنه! (البته اخیرا متوجه این موضوع شدم!) حالا با ویندوز 7، 64 بیتی چه شود نمی دونم. خیالتون از بابت گرافیک تخت!:21: Modern Warfare 2 رو با آخرین رزولیشن 1440.900 با آخرین تنظیمات به راحتی (روی همین ویندوز) اجرا می کنه، همچنین Grid و ... .:5:

یه عکسی هم بذارم از کرایسیس 2 که الان ازش گرفتم، سرعت فریم در این تصویر 32 ، (Windows 7 ,32bit)

s-a-l-i-m
13-05-2011, 10:17
می دونم هارد هر دو اس اس دی بود
یه هارد 128 فقط 100 دلار اضافه می کنه
سی پی یو اولی که گفتی 4 هسته ایه و دومی 2 هسته ای که خب مسلما 4 هسته ای بهتره
تو خود سایت اپل گرونتر میوفته؟؟ اخه اونجا چیزی حدود 200 تومان اضافه میشه :13:

یعنی 2 quad core بهتر از 2.7 dual core هست ؟؟
اخه یک کلیپ تو یوتیوب دیدم که 2.2 core i5 dual core با 2 i7 quad core توی هر چیزی فقط چند ثانیه کم میورد گفتم حالا که این 2.7 i7 هست شاید بهش برسه.

sinaxex
13-05-2011, 13:33

اخه یک کلیپ تو یوتیوب دیدم که 2.2 core i5 dual core با 2 i7 quad core توی هر چیزی فقط چند ثانیه کم میورد گفتم حالا که این 2.7 i7 هست شاید بهش برسه.
سری 13 اینچ 4 هسته ایی هستند یعنی دو هسته حقیق و دو هسته مجازی برای همین نوشته تو کانفیگ DualCore
سری 15 اینچ 8 هسته ایی هستند یعنی چهار هسته حقیق و چهار هسته مجازی quadCore
قطعا فرکانس پردازنده در کارایی نقش داره اما خوب این وسط تعداد هسته های فعال هم خیلی خیلی مهم هستند یعنی مطمن باشید از نظر کارایی 15 اینچی 2.2 از 13 اینچی 2.7 بهتر هست دلیل زیاد داره .در ضمن در سری 13 اینچی به دلیل استفاده از گرافیک مجتمع رم گرافیک با رم خوده سیستم شیر هست یعنی بر خلاف 15 اینچی که 1 گیگ رم داره و خوب میتونه در این وسط تفکیک کنه خودش رو اصلا سری 13 اینچی به درد گیم یا کارهایی که مرتبط به کارت گرافیک میشوند نمیخوره . من سری 13 اینچی رو دیدم واقعا یک سر و گردن از سری 13 اینچ نسل قبلی قوی تر هست و حرف ها برای گفتن دارد برای کسی که کانفیگ بالا میخواد بازی کردن براش مهم نیست و کارایی سیستم براش مهم هست بسیار عالی هست
در مورد اس اس دی هم به نظر از ایران تهیه کنید مثل اینکه به صرفه تر هست گویی یکی از دوستان همین فروم هم همین کار رو کردن و از ایران اس اس دی درایو تهیه کردند برای مک بوک اشون

S0R3N4
14-05-2011, 17:07
سلام دوستان
این مدل 723 چند اینچه؟؟15؟یعنی 8 هسته داره سی پی یوش؟
الان بازار قیمتاش چطوره؟پیش بینیتون برای 1-2 ماه آینده چیه؟؟؟723 میاد پایین؟
راستی چند سوال مرتبط با لپ تاپ های اپل...
اگه میگید که اینقدر کانفیگ هاش قویه پس چرا هیچ کی برای بازی توصیه نمیکندش؟؟؟چرا میگید ویندوز سون رو سنگین اجرا میکنه؟؟؟؟
راستی دوستان
adobe after effect تحت مک گیر میاد ؟؟؟؟؟؟
ممنونم

mhadishirani
14-05-2011, 19:11

الآن برنامه ها فقط 4 هسته رو (اونم نهایتا) ساپورت میکنن پس در حال حاضر i5 سریع تره

s-a-l-i-m
14-05-2011, 19:14
سلام دوستان
اگه میگید که اینقدر کانفیگ هاش قویه پس چرا هیچ کی برای بازی توصیه نمیکندش؟؟؟چرا میگید ویندوز سون رو سنگین اجرا میکنه؟؟؟؟
راستی دوستان
ممنونم
15 اینچ هست 723 و 4 هسته فعال و 4 هسته مجازی داره .
الان تو بازار از 2600 میگن تا بالا. نمیشه پیش بینی کرد .
کی گفته برای بازی توصیه نمیشه ؟؟ بعضی از مدل ها توصیه نمیشه ولی این دلیلی نیست که بازی رو نتونه اجرا کنه. اگه بازی تحت سیستم عامل مک باشه 100 در صد اجرا میشه و تو ویندوز هم یکی از دوستان گفته که crysis 2 رو مثل هلو بازی می کنه.
راستش حال سرچ ندارم برای این برنامه که گفتی ولی هر چی که می خوای تو گوگل بنویس اخرش بنویس برای مک{ به همین راحتی }:46:

S0R3N4
14-05-2011, 21:06
من اهل بازي نيستم داداش
نتونه هم مهم نيس
فقط واسه رندر كم نياره ....
؟؟؟
اين جريانش چيه رفيقمون 2 تا پست بالا تر گفت i5 سريع تره؟

SaeedEminem2
14-05-2011, 22:55
من اهل بازي نيستم داداش
نتونه هم مهم نيس
؟؟؟

اپل از هیچ نظر کم نمیاره
اگر هم کم بیاره مطمئن باش بقیه هم کم میارن
البته بستگی داره شما تا چقدر بخوای هزینه کنی
اگه مثلا 723 که بالاترین مدل اپله رو بگیری تقریبا می شه گفت ازش قوی تر تو هیچ برندی هنوز ساخته نشده
تا سری 2010 اپل زیاد به بازی اهمیت نمی داد اما الان از قوی ترین کارت های گرافیک تو لپ تاپ هاش استفاده کرده
اینکه گفته می شه 8 هسته ای شناسایی نمی شه یا کور آی 5 از 7 قوی تره به این خاطره که مدت زیادی از تولید این نسل از سی پی یو نمی گذره
لپ تاپ قابلیت ارتقاء نداره و آدم لپ تاپو نمی گیره که سال به سال عوضش کنه
تا چند ماه دیگه این مدل سی پی یو کامل جا میوفته
یا مثلا اگه بگیم تفاوت کاری کور آی 5 با 7 فقط 1 ثانیه بوده همین 1 ثانیه تو سیستم کاری سی پی یو خیلی زیاده
چون همونطور که می دونین سی پی یو در آن واحد فقط یک کار رو انجام می ده
اما چون سرعتش خیلی زیاده واسه ما محسوس نیست که بفهمیم یکی یکی برنامه ها رو پردازش می کنه و فکر می کنیم همه رو باهم انجام می ده
حالا سی پی یویی که 8 پردازنده داره یعنی در آن واحد 8 کار رو با هم انجام می ده
از این منظر که نگاه کنیم می بینیم همون 1 ثانیه چقدر زیاده
سی پی یویی که در 1 هزارم ثانیه و شاید کمتر یک کار رو انجام می ده، 1 ثانیه دیر تر یعنی 1000 بار کندتر
واسه رندرینگ فکر می کنم هم سی پی یو مهمه هم گرافیک
اما بازم می گم بستگی داره شما تا چقدر بخوای هزینه کنی

sydsina
14-05-2011, 23:31
ممنون از دوستانی که زحمت جواب به سوالاتم رو کشیدن هر چند خیلی جامع نبود

یا مثلا اگه بگیم تفاوت کاری کور آی 5 با 7 فقط 1 ثانیه بوده همین 1 ثانیه تو سیستم کاری سی پی یو خیلی زیاده
اما چون سرعتش خیلی زیاده واسه ما محسوس نیست که بفهمیم یکی یکی برنامه ها رو پردازش می کنه و فکر می کنیم همه رو باهم انجام می ده
سی پی یویی که در 1 هزارم ثانیه و شاید کمتر یک کار رو انجام می ده، 1 ثانیه دیر تر یعنی 1000 بار کندتر

یه مسئله ی دیگه هست اینکه شاید نه فقط در ایران بلکه برای اکثر User های دنیا ، اینقدری که تعداد هسته و فرکانس CPU اهمیت داره ، Catch اون که من میگم مهمترین قسمتش هست اهمیت نداره !

مسئله اینجاست که بحث راندمان کار هست که برای منِ User نمو پیدا میکنه ، اینکه CPU من 4 هسته ای هست یا 2 هسته ای اصلا مهم نیست وقتی هنوزم میبینیم که سری i5 720 از همتای i7 خودش با 4 هسته پیشی گرفته ، ضمن اینکه مهمترین ویژگی یه سیستم خوب Match بودن قطعات با هم دیگه هست .
یعنی باید دید CPU - Ram و Hard تا چه اندازه با هم هم مسیر و هم جهت هستند . بالا بردن بی اصول یکی مطلقاً تضمینی برای بالاتر بودن سیستم نیست .

علاوه بر همه اینها اگر از نداشتن سیستم تهویه حرفه ای برای لبتاپ صرف نظر کنیم ، الان عصر ، عصر Over Clock ها هست و کسی برای 0.2 - 0.3 Ghz نمیاد پول هنگفتی رو متحمل بشه و با یه Over Clock حرفه ای و تمیز هم بازده رو بالاتر میبره هم هزینه ی معقول تری انجام داده

s-a-l-i-m
14-05-2011, 23:52

یه مسئله ی دیگه هست اینکه شاید نه فقط در ایران بلکه برای اکثر User های دنیا ، اینقدری که تعداد هسته و فرکانس CPU اهمیت داره ، Catch اون که من میگم مهمترین قسمتش هست اهمیت نداره !

مسئله اینجاست که بحث راندمان کار هست که برای منِ User نمو پیدا میکنه ، اینکه CPU من 4 هسته ای هست یا 2 هسته ای اصلا مهم نیست وقتی هنوزم میبینیم که سری i5 720 از همتای i7 خودش با 4 هسته پیشی گرفته ، ضمن اینکه مهمترین ویژگی یه سیستم خوب Match بودن قطعات با هم دیگه هست .
یعنی باید دید CPU - Ram و Hard تا چه اندازه با هم هم مسیر و هم جهت هستند . بالا بردن بی اصول یکی مطلقاً تضمینی برای بالاتر بودن سیستم نیست .

علاوه بر همه اینها اگر از نداشتن سیستم تهویه حرفه ای برای لبتاپ صرف نظر کنیم ، الان عصر ، عصر Over Clock ها هست و کسی برای 0.2 - 0.3 Ghz نمیاد پول هنگفتی رو متحمل بشه و با یه Over Clock حرفه ای و تمیز هم بازده رو بالاتر میبره هم هزینه ی معقول تری انجام داده
در مورد catch گفتی می خواستم این رو بگم که درسته بچه ها هسچ کس حرفی از این نزد ولی وقتی یکی میگه حرفه ای می خوام بهش بالا ترین مدل رو میگن که از همه لحاظ بالا ترین هست.
مثلا این 723 فکر کنم 6mb باشه خب درسته نمیگیم ولی همه چی عالیه... من چقدر خوشحالم :31:
اپل تنها برندی هست که نباید از لحاظ کانفیگ با برند های دیگه مقایسش کنی دلیلش همین مچ بودن هست.
چون اپل همه چیزش مخصوص خودشه یعنی اینکه برای شرکت اپل جدا میزنند پس مطمعا باش که از لحاظ مچ بودن بهترین شرکت ممکن همین اپل هست.:46:
فقط برای عموم بود { چون شما از ما هم حرفه ای تر هستی :11:}

SaeedEminem2
15-05-2011, 00:17
در مورد سی پی یو توضیح دادم که اشتیاهه فکر کنیم 5 از 7 قوی تره
به هر حال ما فقط کاربریم و اونا سازنده، از ما بهتر می دونن چی بهتره
وقتی سعی کردن لپ تاپشون از همه نظر بهترین باشه مسلما نمیان یه سی پی یو معمولی روش بذارن
در مورد cashe فکر نمی کنم 6 مگ کم باشه
تا 4 ماه پیش سی پی یو من 1 مگ کش داشت!!
تازه می شه با هزینه ی بالا تر هم فرکانسشو بیشتر کرد هم کششو
در مورد خنک کردن از خود بدنه ی آلومینیومی چون یه رسانای سریع گرماست به عنوان هیت سینک استفاده کردن
کلا سخت بشه از اپل ایراد جدی گرفت
معدود ایرادش قیمت زیادشه

sinaxex
15-05-2011, 00:57
سلام دوستان
راستی دوستان
ممنونم

723 بدون گارانتی 2500 تا 2600 هست فکر کنم
8 هسته فعال داره که همان طور که گفتم 4 هسته اش حقیق و 4 هسته مجازی هست این مورد رو من تو برنامه istat دیدم تو سری قبلی هم 8 هسته ایی بود corei7 اش و corei5 اش چهار هسته ایی(2 هسته حقیق و 2 هسته مجازی)
پیش بینی من با توجه به نزدیک شدن به تابستان گران شدن هست هر چه قدر به سمت تابستان پیش برید نه لب تاب بلکه هر چیز دیگر گران تر میشود (در حوضه ای تی)
چون عموم ف کر میکنند مک بوک یعنی مکینتاش! عموم که خدمت اتون عرض میکنم یعنی 90 درصد مردم فکر میکنند که کسی که مک بوک خرید یعنی باید 100 درصد با مک کار کنه و اصلا ویندوز روش نصب نیمشه برای همین کسی که از کار کردن با مک حراص داره سمت اش نمیره. در مورد بازی هم فکر نکنم کسی برای بازی سمت لب تاپ بره چون کار کاملا اشتباهی هست! تا سیستم هایی هستند که کانفیک به مراتب بالاتری نسبت به لب تاپ در ضمینه گیم دارند خرید لب تاپ اشتباه محض است مثلا کسی که میخواهد تو کریسیس 2 فریم بالا داشته باشد خوب اشتباه محص هست که با 2 و نیم میلیون بره لب تاپ بخره (حتی مک بوک) با این پول میتونه بهترین سیستم فعلی رو جمع کنه. کسی که لب تاپ میخره برای کاربرد های دیگری میخره حال اگر بازی هم بشه باهاش کرد برای بعضی موقع ها بد نیست نه به صرف اینکه ایا تو بازی کم میاره یا نه و کدومی کی تو بازی قوی تره و....!
برای کار گرافیکی سیستم عامل مک حرفه ایی ترین سیستم عامل هست شما مشاهده کنید حرفه ایی ترین گرافیست ها با مک کار میکنند چون به قدری برنامه adobe suite( از فتوشاپ و ایلستراتور و همان ae که شما فرمودید و ...) نرم هست که تو ویندوز باید بسیار کانفیک بالایی داشته باشید که به این مورد برسید .من خودم یکی از دلایلی که با مک کار میکنم به دلیل کار با فتوشاپ ai ان است)

من اهل بازي نيستم داداش
نتونه هم مهم نيس
؟؟؟
دوست عزیز تقسیم بندی سری CoreIX اینتل خیلی زیاد هست سری داره اینتل از core5 که همان corei7 هست اما تعداد هسته های فعال اش لاک شده در اصل تمام معماری ان همان corei7 هست اما با core5 عرضه میشه عین سری x4 و x6 ای ام دی! نمیشه گفت همه corei5 ها از Corei7 ها قوی تر هست. چیزی که عیان است این هست که 80 درصدcorei7 ها از corei5 ها قوی ترند حال مثلا با توجه به نوع بازه فرکانسی(از فرکانس پایه تا فرکانس بوست) ممکنه یک شرکت بیاد corei5 اش رو خیلی اور بکنه و در عمل و تحت لود این سی پی یو قوی خودش رو نشان بده
یه مسئله ی دیگه ه

ست اینکه شاید نه فقط در ایران بلکه برای اکثر User های دنیا ، اینقدری که تعداد هسته و فرکانس CPU اهمیت داره ، Catch اون که من میگم مهمترین قسمتش هست اهمیت نداره !

اورکلاک کردن لب تاپ کاری بسیار اشتباه هست. بسیار بسیار اشتباه. چون عمر لب تاپ همینجوری کم هست شما با اور اش علاوه بر کم کردن عمر قطعات لب تاپ امکان سوزاندن قطعات اش رو هم بالای 60 درصد دارید برای همین اصلا لب تاپ رو با پی سی مقایسه نکنید در قیاس اورکلاک در پی سی کولینگ بسیار پیشرفته تر از لب تاپ هست.
الان هم فرکانس مهم هست و هم تعداد هسته در سری corei7m قبل از اومدن سری سندی بریج شرکت های سازنده بیشتر به خاطر گرین بودن و مصرف پایین سی پی یو ها از فرکانس پایین در حال بی کاری استفاده میکردند مثلا خیلی از لب تاپ ها مشاهده میشد با فرکانس 1.73! ایا این لب تاپ ها ضعیف بودند! خیر شاید تو حالت بوست تا 3 گیگاهرتز هم بالا میومدند. یا همین 723 که 2.2 گیگاهرتز فرکانس اش هست در حالت لود تا نزدیک 3 گیگاهرتز بالا میاد فرکانس اش پس از نظر فرکانس کمبود ندارند لب تاپ هایی فعلی حداقل برای کار های mobilty.

mhadishirani
15-05-2011, 15:53
اپل از هیچ نظر کم نمیاره
اگر هم کم بیاره مطمئن باش بقیه هم کم میارن
البته بستگی داره شما تا چقدر بخوای هزینه کنی
اگه مثلا 723 که بالاترین مدل اپله رو بگیری تقریبا می شه گفت ازش قوی تر تو هیچ برندی هنوز ساخته نشده
تا سری 2010 اپل زیاد به بازی اهمیت نمی داد اما الان از قوی ترین کارت های گرافیک تو لپ تاپ هاش استفاده کرده
اینکه گفته می شه 8 هسته ای شناسایی نمی شه یا کور آی 5 از 7 قوی تره به این خاطره که مدت زیادی از تولید این نسل از سی پی یو نمی گذره
لپ تاپ قابلیت ارتقاء نداره و آدم لپ تاپو نمی گیره که سال به سال عوضش کنه
تا چند ماه دیگه این مدل سی پی یو کامل جا میوفته
3سال مدت کوتاهیه؟
فکر میکنم به این زودی ها 8 هسته شناسایی نشه و به دوستانی که کارهای رندر و از این دست کارها انجام میدن پیشنهاد میکنم که core i5 بگیرند که براشون سریع تره. یکی از مهم ترین دلیل های سریع بودم مک بوک های جدید هم همینه.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نکته ی دوم: این که میگید مک سیستم عامل قویه ای ههست رو من قبلا بهش معتقد بودم ولی الآن کاملا ردش میکنم. دوستان گفته بودن که مک فوق العادس و از این دست حرف ها ولی من این سیستم عامل رو به صورت درست رو لپتاپم نصب کردم و تاثیر این سیستم عامل فقط در باطری وسرعت کار های روزانس وگرنه از همه لحاط ( امنیت و ....) فوق العاده ضعیفه و همچنین برای یه برنامه نویس فوق العاده نا کارآمد چون کلا به هیچ قسمتی از دستگاه دسترسی نمیده

SaeedEminem2
15-05-2011, 16:27
3 سال واسه چی مدت بلندیه؟
اکثر کسایی که دیدم خواستن مک بوک بگیرن به همون 723 هم راضی نبودن و می خواستن سی پی یو 8 مگ کش و فرکانس 2.3 بگیرن
اولین باره می بینم یکی می گه مدل پایین تر بگیری بهتره
آدم وقتی 2800 پول لپ تاپ می ده نمی تونه 2 سال دیگه زیر 1 میلیون ردش کنه که چون مثلا سی پی یوش کم آورده
باید فکر بعدا رو هم کرد
از گرفتنش آدم ضرر نمی کنه
حالا بماند که وقتی سی پی یو پایین تر باشه مثلا هارد و کارت گرافیک هم ممکنه مدل پایین تری داشته باشن
اما کسی که حداکثر توان رو لازم داره حتما باید قوی ترین سیستمو بگیره
در مورد سیستم عامل همیشه گفته شده که مکینتاش حداکثر بازدهی رو فقط با سخت افزارهای ساخت اپل داره
اما نه این تصور که گفته بشه دیگه مک بهترینه و مو لا درزش نمی ره اصلا درست نیست
به هر حال همین وینوز هم پر از ایراد و مشکله

---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------

3 سال واسه چی مدت بلندیه؟
اکثر کسایی که دیدم خواستن مک بوک بگیرن به همون 723 هم راضی نبودن و می خواستن سی پی یو 8 مگ کش و فرکانس 2.3 بگیرن
اولین باره می بینم یکی می گه مدل پایین تر بگیری بهتره
آدم وقتی 2800 پول لپ تاپ می ده نمی تونه 2 سال دیگه زیر 1 میلیون ردش کنه که چون مثلا سی پی یوش کم آورده
باید فکر بعدا رو هم کرد
از گرفتنش آدم ضرر نمی کنه
حالا بماند که وقتی سی پی یو پایین تر باشه مثلا هارد و کارت گرافیک هم ممکنه مدل پایین تری داشته باشن
اما کسی که حداکثر توان رو لازم داره حتما باید قوی ترین سیستمو بگیره
در مورد سیستم عامل همیشه گفته شده که مکینتاش حداکثر بازدهی رو فقط با سخت افزارهای ساخت اپل داره
اما نه این تصور که گفته بشه دیگه مک بهترینه و مو لا درزش نمی ره اصلا درست نیست
به هر حال همین وینوز هم پر از ایراد و مشکله

hormozan m
15-05-2011, 21:43
3سال مدت کوتاهیه؟
فکر میکنم به این زودی ها 8 هسته شناسایی نشه و به دوستانی که کارهای رندر و از این دست کارها انجام میدن پیشنهاد میکنم که core i5 بگیرند که براشون سریع تره. یکی از مهم ترین دلیل های سریع بودم مک بوک های جدید هم همینه.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نکته ی دوم: این که میگید مک سیستم عامل قویه ای ههست رو من قبلا بهش معتقد بودم ولی الآن کاملا ردش میکنم. دوستان گفته بودن که مک فوق العادس و از این دست حرف ها ولی من این سیستم عامل رو به صورت درست رو لپتاپم نصب کردم و تاثیر این سیستم عامل فقط در باطری وسرعت کار های روزانس وگرنه از همه لحاط ( امنیت و ....) فوق العاده ضعیفه و همچنین برای یه برنامه نویس فوق العاده نا کارآمد چون کلا به هیچ قسمتی از دستگاه دسترسی نمیده

سلام. شما با سند صحبت کنید که core i5 از core i7 قویتره! خیلی جالبه فکر کنم اینتل اینو نمیدونست:27:

امنیت mac os پایینه!:27: من فکر کنم شما نه ار ویندوز استفاده کردی و نه از مک!:13:

پردازنده‌هاي جديد خانواده اينتل که از نسل Nehalem هستند در سه سري CORE i7، CORE i5 و CORE i3 به بازار

معرفی شده‌‌اند كه پردازنده‌هاي سريCOREi7 پيشرفته‌ترين آنهاست و از سوکت‌های 1136 پینی LGA1366 استفاده

می‌کنند و پردازنده‌های CORE i5 از سوکت‌های 1156 پینی LGA1156 استفاده مي‌کنند. پردازنده‌هاي جديد اينتل كه

در سه نسل CORE i3،CORE i5 و CORE i7 روي لپ‌تاپ‌ها نصب شده‌‌اند از تكنولوژي‌هاي جديدي بهره‌مندند.

پردازنده‌هاي سري CORE i7 چهار هسته‌اي و پردازنده‌هاي سري CORE i3 و CORE i5 دو هسته‌اي هستند؛ ولي

سرعت بيشتري دارند.

شایان ذکر است که در حال حاضر دو نوع پردازنده i7 معرفی شده؛ یکی سری Core i7 9xx که برای سوکت 1366 و

مادربورد X58 عرضه شده و دیگری Core I7 8xx که برای مادربوردهای P55,H57می باشد. مهمترین تفاوت

پردازندهایی که
بر اساس معماری Nehalem است عبارتند از: Corei7 9xxدارای 4 هسته حقیقی و 4 هسته مجازی می باشند در

مجموع 8 رشته. تراشه Corei7 8xx دارای 4 هسته حقیقی و 4 هسته مجازی می باشد در مجموع 8 رشته. تراشه ی

Corei5 دارای تنها 4 هسته حقیقی است یا به عبارتی فاقد Hyper-threading می باشد. پردازنده Corei3 دو هسته

دارد که از تکنولوژی Hyper-threading پشتیبانی می نماید. به عبارتی دو هسته حقیقی و دو هسته مجازی. در پردازنده

Corei3همچنین شاهد تکنولوژیهای بسیار نوینی می باشیم مانند؛ تکنولوژی ساخت 32نانومتری بکارگیری گرافیک

مجتمع (IGP) که در سری های قبل وجود نداشت.

يكي از تكنولوژي‌هاي خاصي كه در پردازنده‌هاي سري CORE i7 به كار رفته است SD GRAPHIC است كه باعث

مي‌شود عكس‌ها و رنگ‌ها طبيعي‌تر و قوي‌تر نمايش داده شوند.

فناوری Hyper-Threadingنيز راه‌حلی برای استفاده دو پردازش همزمان در هر کدام از هسته‌ها است که باعث شده

در یک زمان شاهد انجام هشت پردازش باشیم. این مورد باعث شده است که انجام بار سنگین پردازشی را با استفاده از

این پردازنده به دست آوریم. با استفاده از این فن‌آوری، سیستم عامل می‌تواند به عملکردهای چند وظیفه‌ای خود به

آسانی جامه عمل بپوشاند. با استفاده از پردازنده‌هایی که این قابلیت را دارند قادر خواهید بود تعداد بیشتری برنامه را

در

یک زمان هندل کنید و در زمان کمتری نیز به نتیجه مورد نظر خود دست یابید. تراشه های Core i5 فاقد این تکنولوژی

هستند، اما در عوض تراشه های Core i3 از این فناوری پشتیبانی می کنند.سرزمین

Turbo Boostتكنولوژي ديگري است كه در پردازنده‌هاي نسل جديد اينتل مورد استفاده قرار گرفته كه اين تكنولوژي

سرعت بيشتري به پردازنده مي‌دهد. به صورت پویا فرکانس پردازنده را در صورت نیاز افزایش می‌دهد. همچنين

عملکرد این

قسمت خودکار است و هنگامی که شما نیاز بیشتری برای پردازش دارید دست به کار خواهد شد. به عبارتي استفاده

از اين تكنولوژي باعث مي‌شود كه كاربر بتواند بيش از هفت فايل سنگين را بدون هيچ مشكلي باز كند. نحوه كار هم به

اين صورت است كه پردازنده انرژي موردنظر براي باز كردن فايل‌هاي سنگين را از بخش‌هاي ديگر به طور اتوماتيك دريافت

مي‌كند. تمامی پردازنده های Core i5 از این فناوری پشتیبانی می کند، اما برخلاف آن تراشه های Core i3 فاقد این

تکنولوژی می باشند.

تفاوت پردازنده‌هاي سري CORE i7،CORE i5 و CORE i3 در ايـن اســت كهCORE i7 چهار هسته‌اي و دو پردازنده ديگر

دو هسته‌اي هستند. همچنين پردازنده CORE i7 مي‌تواند تا 12 مگ را به راحتي پشتيباني كند، پردازنده‌هاي سري

CORE i5 نيز تا 6 مگ را پشتيباني مي‌كنند و در نهايت پردازنده‌هاي سري CORE i3 تا 3 مگ را پشتيباني مي‌كنند.

یکی دیگر از تفاوت های این نوع پردازنده ها در این است که سری Core i3 فاقد فناوری مجازی سازی vPro اینتل و

تکنولوژی سرعت بخش رمزگذاری AES می باشد. همچنین سرعت ساعت تراشه های Core i5 بین 2.8 تا 3.3

گیگاهرتز می باشد. این درحالیست که فناوری IGP موجود در تراشه های Core i7 موجب شده سرعت این تراشه در

بالاترین

سطح به 1350 مگاهرتز برسد.

بطورکلی سرعت اين سری از پردازنده‌ها بسيار بالاست و يك پردازنده GHZ 66/2 از سري CORE i7 با يك پردازنده

GHZ66/2 از سري CORE 2 DUO تفاوت بسيار زيادي از لحاظ سرعت دارد. پردازنده‌هاي نسل جديد نه تنها سرعت

بالاتري

دارند، بلكه ميزان انرژي مصرفي توسط آنها كمتر است. به گفته وي، پشتیبانی از 2 یا 4 هسته پردازشی، افزایش و

بهبود توان پردازشی نسبت به سری‌های قبلی، استفاده از تکنولوژی 45 نانومتری در ساخت پردازنده برخي از

ويژگي‌هاي اين پردازنده‌هاست.

S0R3N4
16-05-2011, 11:52
آقا اين 723 رو كاستموياز كردن به نظرت كار جالبيه؟؟؟
يعني اينكه سي پي يوش رو تقويت كنم چقدر تاثير داره تو قدرت پردازش و رندر؟؟؟
تا چه حد قيمتش تغيير ميكنه؟

mhadishirani
16-05-2011, 18:45
سلام. شما با سند صحبت کنید که core i5 از core i7 قویتره! خیلی جالبه فکر کنم اینتل اینو نمیدونست:27:

امنیت mac os پایینه!:27: من فکر کنم شما نه ار ویندوز استفاده کردی و نه از مک!:13:

پردازنده‌هاي جديد خانواده اينتل که از نسل Nehalem هستند در سه سري CORE i7، CORE i5 و CORE i3 به بازار

معرفی شده‌‌اند كه پردازنده‌هاي سريCOREi7 پيشرفته‌ترين آنهاست و از سوکت‌های 1136 پینی LGA1366 استفاده

می‌کنند و پردازنده‌های CORE i5 از سوکت‌های 1156 پینی LGA1156 استفاده مي‌کنند. پردازنده‌هاي جديد اينتل كه

در سه نسل CORE i3،CORE i5 و CORE i7 روي لپ‌تاپ‌ها نصب شده‌‌اند از تكنولوژي‌هاي جديدي بهره‌مندند.

پردازنده‌هاي سري CORE i7 چهار هسته‌اي و پردازنده‌هاي سري CORE i3 و CORE i5 دو هسته‌اي هستند؛ ولي

سرعت بيشتري دارند.

شایان ذکر است که در حال حاضر دو نوع پردازنده i7 معرفی شده؛ یکی سری Core i7 9xx که برای سوکت 1366 و

مادربورد X58 عرضه شده و دیگری Core I7 8xx که برای مادربوردهای P55,H57می باشد. مهمترین تفاوت

پردازندهایی که
بر اساس معماری Nehalem است عبارتند از: Corei7 9xxدارای 4 هسته حقیقی و 4 هسته مجازی می باشند در

مجموع 8 رشته. تراشه Corei7 8xx دارای 4 هسته حقیقی و 4 هسته مجازی می باشد در مجموع 8 رشته. تراشه ی

Corei5 دارای تنها 4 هسته حقیقی است یا به عبارتی فاقد Hyper-threading می باشد. پردازنده Corei3 دو هسته

دارد که از تکنولوژی Hyper-threading پشتیبانی می نماید. به عبارتی دو هسته حقیقی و دو هسته مجازی. در پردازنده

Corei3همچنین شاهد تکنولوژیهای بسیار نوینی می باشیم مانند؛ تکنولوژی ساخت 32نانومتری بکارگیری گرافیک

مجتمع (IGP) که در سری های قبل وجود نداشت.

يكي از تكنولوژي‌هاي خاصي كه در پردازنده‌هاي سري CORE i7 به كار رفته است SD GRAPHIC است كه باعث

مي‌شود عكس‌ها و رنگ‌ها طبيعي‌تر و قوي‌تر نمايش داده شوند.

فناوری Hyper-Threadingنيز راه‌حلی برای استفاده دو پردازش همزمان در هر کدام از هسته‌ها است که باعث شده

در یک زمان شاهد انجام هشت پردازش باشیم. این مورد باعث شده است که انجام بار سنگین پردازشی را با استفاده از

این پردازنده به دست آوریم. با استفاده از این فن‌آوری، سیستم عامل می‌تواند به عملکردهای چند وظیفه‌ای خود به

آسانی جامه عمل بپوشاند. با استفاده از پردازنده‌هایی که این قابلیت را دارند قادر خواهید بود تعداد بیشتری برنامه را

در

یک زمان هندل کنید و در زمان کمتری نیز به نتیجه مورد نظر خود دست یابید. تراشه های Core i5 فاقد این تکنولوژی

هستند، اما در عوض تراشه های Core i3 از این فناوری پشتیبانی می کنند.سرزمین

Turbo Boostتكنولوژي ديگري است كه در پردازنده‌هاي نسل جديد اينتل مورد استفاده قرار گرفته كه اين تكنولوژي

سرعت بيشتري به پردازنده مي‌دهد. به صورت پویا فرکانس پردازنده را در صورت نیاز افزایش می‌دهد. همچنين

عملکرد این

قسمت خودکار است و هنگامی که شما نیاز بیشتری برای پردازش دارید دست به کار خواهد شد. به عبارتي استفاده

از اين تكنولوژي باعث مي‌شود كه كاربر بتواند بيش از هفت فايل سنگين را بدون هيچ مشكلي باز كند. نحوه كار هم به

اين صورت است كه پردازنده انرژي موردنظر براي باز كردن فايل‌هاي سنگين را از بخش‌هاي ديگر به طور اتوماتيك دريافت

مي‌كند. تمامی پردازنده های Core i5 از این فناوری پشتیبانی می کند، اما برخلاف آن تراشه های Core i3 فاقد این

تکنولوژی می باشند.

تفاوت پردازنده‌هاي سري CORE i7،CORE i5 و CORE i3 در ايـن اســت كهCORE i7 چهار هسته‌اي و دو پردازنده ديگر

دو هسته‌اي هستند. همچنين پردازنده CORE i7 مي‌تواند تا 12 مگ را به راحتي پشتيباني كند، پردازنده‌هاي سري

CORE i5 نيز تا 6 مگ را پشتيباني مي‌كنند و در نهايت پردازنده‌هاي سري CORE i3 تا 3 مگ را پشتيباني مي‌كنند.

یکی دیگر از تفاوت های این نوع پردازنده ها در این است که سری Core i3 فاقد فناوری مجازی سازی vPro اینتل و

تکنولوژی سرعت بخش رمزگذاری AES می باشد. همچنین سرعت ساعت تراشه های Core i5 بین 2.8 تا 3.3

گیگاهرتز می باشد. این درحالیست که فناوری IGP موجود در تراشه های Core i7 موجب شده سرعت این تراشه در

بالاترین

سطح به 1350 مگاهرتز برسد.

بطورکلی سرعت اين سری از پردازنده‌ها بسيار بالاست و يك پردازنده GHZ 66/2 از سري CORE i7 با يك پردازنده

GHZ66/2 از سري CORE 2 DUO تفاوت بسيار زيادي از لحاظ سرعت دارد. پردازنده‌هاي نسل جديد نه تنها سرعت

بالاتري

دارند، بلكه ميزان انرژي مصرفي توسط آنها كمتر است. به گفته وي، پشتیبانی از 2 یا 4 هسته پردازشی، افزایش و

بهبود توان پردازشی نسبت به سری‌های قبلی، استفاده از تکنولوژی 45 نانومتری در ساخت پردازنده برخي از

ويژگي‌هاي اين پردازنده‌هاست.
هی وای من !
من کی گفتم Core i5 قوی تره !
من گفتم در حال حاضر برای برنامه های امروزه سریع تره !
اینم من نمیگم که امنیت مک پاییه کارشناسایه خیلی بهتر از من میگن.
مک چون به هیچ جا از کامپیوتر دسترسی نمیده امنیت داره ولی این امنیتش بخاطر کیفیت ساختش نیست و بخاطر ضعفشه. الآن اگه یه ویروس خوب نوشته بشه مک به کلی نابود میشه !

hormozan m
16-05-2011, 20:44
هی وای من !
من کی گفتم Core i5 قوی تره !
من گفتم در حال حاضر برای برنامه های امروزه سریع تره !
اینم من نمیگم که امنیت مک پاییه کارشناسایه خیلی بهتر از من میگن.
مک چون به هیچ جا از کامپیوتر دسترسی نمیده امنیت داره ولی این امنیتش بخاطر کیفیت ساختش نیست و بخاطر ضعفشه. الآن اگه یه ویروس خوب نوشته بشه مک به کلی نابود میشه !

خوب مک بد مکبوک آشغاله . چینیه . و ... نخر کسی شما رو مجبور نمیکنه...:31:

آخه میخوای چیو ثابت کنی!!!! حالا من 10 تا دلیل برای شما بیارم که این cpu قدرتش پایین تره ! شما که قبول نمیکنی!:27:

در مورد امنیت مک هم دیگه چی بگم! لابد امنیت ویندوز خیلی بالاس ! شما چند بار بخاطر یک ویروس مجبور شدی ویندوز عوض کنی!!!:27:

لطفا این بحث رو ادامه ندید! ( چون نه شما حرف ما اپلی هارو قبول میکنی و نه ما... )

نکنه کارشناس مورد نظر شما استیو بالمر هستش!

این ویدیو رو نگاه کنید شاد شید!:10:

به جای نقطه چین ------> i - p h o n e. i r

sinaxex
16-05-2011, 21:59
سال مدت کوتاهیه؟
مک سیستم عامل بسیار راحت ایی هست و از همه مهم تر نرم. تنها مشکلی که ویندوز باهاش سر و کله میزنه و خواهد زد dll اش هست که فایل هایی کاملا ناپایدار هستند متاسفانه چون بیس سیستم عامل چون ویندوز داس هست هر چقدر هم ماکروسافتت ویندوز بده باز هم ضعف های گذشته توش دیده میشه مثلا از زمانی که xp اومد انقلابی تو سیستم عامل ها بود تا حالا که 7 اومده هیچ فرقی از نظر پرفرمنس نبوده فقط ضاهر عوض شده و حفره های امنیتی بسته شده اما مک چون بیس یونیکس داره بسیار قابلیت اپگرید داره مثلا همین lion سیستم عاملی هست که شباهت که با اسنو لئوپارد فرق های محسوس از نظر بیس داره که ادغام اسنو لنوپارد و ios توسط اپل هست. مک به شما اجازه دسترسی به فایل های اجرایی ایش نمیده چون کسی که دانش اش رو نداره اگر به این فایل ها دسترسی داشته باشه باعث اختلال در کارایی سیستم میشه برای همین دسترسی نامحدود نیست اما خوب برای دولوپر ها و کسی که میخواهد حرفه ایی کار کنه هیچ محدودیتی وجود نداره شما هم بخواهید میتونید وارد privicy مک بشید اما خوب آیا داشن اش رو دارید؟ اگر حتی یکی از فایل ها مشکلی برایش پیش بیاد مجبور به clean instal هستید البته خوشبختانه بر خلاف ویندوز راهکارهایی هست که سیستم عامل به قبل از دست کاری برگرده مثل تایم ماشین و... که تو ویندوز وجود خارجی ندارد معادل های ان دست و پا شکسته اش تو ویندوز 7 هست به عنوان Restore As registry.
lنمیدونم کدوم کارشناسی گفته مک حفره امنیتی داره اما حداقل اش این هست که نسبت به ویندوز یک قابلیت داره و ان هست که نه این سیستم عامل ویروس داره و نه تروجان. متاسفانه این کارشناسانی که میفرمایید از عدم داشتن دانش مکفی دست به فرمایش هایی میزنند که یک کاربر و یوزر معمولی که چند سالی با مک کار کرده باشه راحت میتونه ببینه که قطعا اشتباه هست. چه به بد که به جای ملامت چیزی از خوبی های ان گفته بشه البته در کنار بدی هاش نه فقط به نقیضه گویی بسنده کنیم.اگر معایب مک رو در قیاس با ویندوز لیست کنید اون وقت معلوم میشه کدوم سیستم عامل در این حین بهتر هست البته قبول دارم به خاطر اینکه در ایران یا دیگر کشور مثل ایران خودمون از بچکی با ویندوز و داس کار کردیم کمی سخت هست که برای خودمون به قبولانیم که سیستم عامل بهتری از ویندوز هست! قطعا یوزر های حرفه ایی سوق به مک یا لینوکس پیدا میکنند و یوزر ها معمولی به همان ویندوز بسنده میکنند.مثلا یک گرافیست حرفه ایی با سیستم عامل مک کار میکنه یا یک برنامه نویس بسیار حرفه ایی با لینوکس و ببنید در لول های پایین تر سوق به ویندوز هست چون برخلاف حرف شما من میگم اصلا ویندوز امنیت نداره این حرف نه حرف منه و نه حرف کارشناسان به قول شما این مدعی رو میتونید راحت با دیدن قوی ترین سرور های دنیا مشاهده کنید که که گران ترین هاش لینوکس هستند و ارزان تر این هاش ویندوز! مک رو هم کسی معمولا سرور نمیکنه حداقل برای سرور های در دسترسی عموم چون باید رو سخت افزار خودش باشه(مک سرور مثل مک پرو های سرور ) .
در اخر خوشحال میشم به عنوان کاربری که هم با مک کار کرده و هم با ویندوز و هم با لینوکس(رد-ابونوتو و گوبونوتو) نظراتتان را در این باره بدونم که فرمودید مک امنیت نداره از چه بابی بود
در مورد هشت هسته ایی بودن این هست که الان اکثر سیستم های حرفه ایی سوق به پردازنده با هسته بالا پیدا کردند( مک بود 8 هسته ایی نیست اشباه نکنید عنوان اش Qued Core هست یعنی چهار هست و چهار هسته مجازی دارد) خیلی وقت هست که پردازنده هایی با هسته بالا به بازار عرضه شده مثلا اینتل تقریبا 1.5 سال هست که سوکت 1366 رو عرضه کرده که مثلا 980x اش 12 هسته پردازنده داره و.... تو همه برنامه های رندر هم دیدم اقلب آپدیت برای این امر ارائه شده قطعا تطبیق ترم افزار و سخت افزار داره تو دنیا صورت میگیره وگرنه از یک سال پیش کسی نمیرفت corei7 اینتل رو بخره. خیلی فرق داره تو عمل دوست من من خودم دیدم واقعا بیشتر بودن هسته نسبت به فرکانس در بعضی برنامه ها قشنگ خودش رو نشان میده گیم و بازی نیست که 2 هسته یا حداکثر 4 هسته براش مکفی باشه وقتی بحث رندر و غیره که خودتون گفتید وسط میاد اگر سی پی یو هسته اش پایین باشه مثل فرکانس گلوگاه ایجاد میکنه

SaeedEminem2
16-05-2011, 23:05
حالا اینجا تاپیک اپله اما می خوام یه کم از ویندوز دفاع کنم
اینکه بخوایم یه سیستم عامل بی نقص پیدا کنیم فعلا محاله
هر کدوم یه سری ایراد داره
اکس پی در زمان خودش پدیده بود الان هم اگه حرفه ای باشی بی مشکل و حتی بی آنتی ویروس می تونی راحت باهاش کار کنی
هرچند که خودم 5 سال طول کشید که یاد بگیرم بی آنتی ویروس سیستمو سالم نگه دارم اما الان 5 ماهه دارم با همین ویندوز بدون نصب مجدد و بی هیچ آنتی ویروسی کار می کنم
اگه هر سیستم عامل دیگه ای به اندازه ی ویندوز یعنی 85% مصرف جهانی همه گیر می شد واسه اونم ویروس به همین اندازه ساخته می شد
یه بحث دیگه اینه که سیستم عامل هایی مثل لینوکس به صورت مهندسی معکوس از ویندوز ساخته شدن
یعنی اومدن ایرادهای ویندوز رو بررسی کردن، اون ایرادهارو رفع کردن یا طوری ساختن که اون ایراد به وجود نیاد
مثلا تو لینوکس می شه بدون خاموش کردن سیستم از سخت افزارهاش جدا کرد یا چیز جدیدی مثل هارد در زمان روشن بودن بهش اضافه کرد
وگرنه ویندوز هنوزم بی همتاست بدون شک

arash59b
17-05-2011, 05:47
آقا اين 723 رو كاستموياز كردن به نظرت كار جالبيه؟؟؟
يعني اينكه سي پي يوش رو تقويت كنم چقدر تاثير داره تو قدرت پردازش و رندر؟؟؟
تا چه حد قيمتش تغيير ميكنه؟
خود اپل یه مدل کاستومایز شده از 723 داره که دیدم تو ایران هم هست به اسم MC 723 CTO که سی پی یوش
2.3 گیگاهرتر و Corei7-2820M هست.
قیمتش هم 3،400 در میاد.

Microsoft24
17-05-2011, 13:40

پسر خوب ،

شما مک رو کجا نصب کردی ؟!‌

رو لپ تابت ؟!

خوب ، برادر من این دیگه مکینتاش نیست‌! و هکینتاش ه!

نه تنها امنیت نداره!

سرعت پایینی داره! (چون پردازنده کاملا درگیر ه! )

و...

شما هر وقت ، با مک کار کردی ، تعصب بیخودت رو کنار گذاشتی ،

می تونی درباره ی مک و سیستم های کامپیوتری اپل صحبت کنی ،

در غیر اینصورت ، شما حق به هم زدن این تاپیک رو صرفا چون خودت دوست نداری با مک کار کنی ، رو نداری !

با تشکر ،

امید

mhadishirani
17-05-2011, 16:03
پسر خوب ،

شما مک رو کجا نصب کردی ؟!‌

رو لپ تابت ؟!

خوب ، برادر من این دیگه مکینتاش نیست‌! و هکینتاش ه!

نه تنها امنیت نداره!

سرعت پایینی داره! (چون پردازنده کاملا درگیر ه! )

و...

شما هر وقت ، با مک کار کردی ، تعصب بیخودت رو کنار گذاشتی ،

می تونی درباره ی مک و سیستم های کامپیوتری اپل صحبت کنی ،

در غیر اینصورت ، شما حق به هم زدن این تاپیک رو صرفا چون خودت دوست نداری با مک کار کنی ، رو نداری !

با تشکر ،

امید
دوست من ما مک بوک پرو هم تو خونه داریم اون پردازنده ی دو هسته ای داشت برا همین رو لپتاپم هم نصب کردم !

من اصلا رو ویندوز تعصب ندارم و رو هیچ سیستم عاملی ولی میگم این امنیت اپل نیست که ویروسی نمیشه مشکل از دسترسی هاشه.ویندوز شما اگه پورت ها رو درست باز کنی و ببندی به هیچ وجه ویروسی نمیشی.تو مک کلا پورت ها بستش(بجز پورت های فوق العاده خاص) و شما اگه بخوای یه پورت دیگه رو باز کنی باید هفت خان رو رد کنی !
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد پردازنده هم باید بگم من عموما با 3d max و PS و خیلی نرم افزار های دیگه کار میکنم و این نرم افزار ها هنوز از 8 هسته(به صورت کلی)4 تاشو ساپورت میکنن همچنین ویندوز این پردازنده ها رو هشت هسته ای میشناسه پس هیچ ایرادی نداره به اون ها بگین هشت هسته ای !
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
آخه چرا حرف دهن من میزارید من کی گفتم ویندوز خوبه . من از لحاظ امنیت میگم لینوکس خوبه ، بعدش ویندوز و در آخر مک.
ولی در رده بندی کلی چون همه به ویندوز عادت کردیم و کار باهاش خیلی از لینوکس راحت تره به نظر سیستم عامل برتر ویندوز خواهد بود(نباید برنامه هاش رو هم فراموش کرد)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

آخه میخوای چیو ثابت کنی!!!! حالا من 10 تا دلیل برای شما بیارم که این cpu قدرتش پایین تره ! شما که قبول نمیکنی![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما بگو من به چه زبونی بگم شما متوجه بشی ؟! :D
من میگم core i7 ها قوی ترن ولی core i5 در حال حاضر سریع تر عمل میکنه(چون فرکانس 4 هسته اش از 4 هسته از core i7 ها بیشتره!)(افتاد؟؟! :D )
!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کارشناس هم هکر هایی معروف اند نه افراد معمولی

Microsoft24
17-05-2011, 16:23
امنیت در سرور ها به ترتیب :

لینوکس > مک > ویندوز

در دسکتاپ ها و لپتاب های خانگی :

مک > لینوکس > ویندوز

کسی نگفت ، مک اوپن سورس ه ؟! که شما می خوای پورت هاش رو باز کنی !

شما اشتباهت اینه که داری با لینوکس مقایسه میکنی !

بله ، لینوکس اوپن سورس ه ! رایگان ه ! امنیت خوبی داره! بیش از ۹۰ درصد سرور های دنیا لینوکس اند !

اما ، برادر عزیز ، کرنل مک و بسیاری از توزیع های مطرح لینوکس هر دو یونیکس اند !

پس ، چطور از نظر شما ویندوز از نظر امنیت نسبت به مک ، برتری داره ؟؟؟؟؟؟؟ مثال بزن در خرمتتون هستم !

mhadishirani
17-05-2011, 16:34
امنیت در سرور ها به ترتیب :

لینوکس > مک > ویندوز

در دسکتاپ ها و لپتاب های خانگی :

مک > لینوکس > ویندوز

کسی نگفت ، مک اوپن سورس ه ؟! که شما می خوای پورت هاش رو باز کنی !

شما اشتباهت اینه که داری با لینوکس مقایسه میکنی !

بله ، لینوکس اوپن سورس ه ! رایگان ه ! امنیت خوبی داره! بیش از ۹۰ درصد سرور های دنیا لینوکس اند !

اما ، برادر عزیز ، کرنل مک و بسیاری از توزیع های مطرح لینوکس هر دو یونیکس اند !

پس ، چطور از نظر شما ویندوز از نظر امنیت نسبت به مک ، برتری داره ؟؟؟؟؟؟؟ مثال بزن در خرمتتون هستم !
ویندوز هم کرنل اولیش یونیکس بوده که در طول زمان روش کار شده و از حالت یونیکس خارج شده .
ببین مک دسترسی به هیچ جایی نمیده. برو از کسایی که کار های حرفه ای میکنن بپرس ولی ویندوز درسته از لینوکس دسترسی هاش محدود تره ولی نسبتا به مک فوق العاده بیشتره !

hormozan m
17-05-2011, 17:00
سلام مجدد:27: من هم میدونم هنوز هم نرم افزار های محدودی هستند که تا حتی 6 هسته رو استفاده کنه!

ولی............. تا 1 . 2 سال دیگه چی ؟ شما تضمین میکنی من برم 700 یا 724 بخرم 2 . 3 سال دیگه کم نیاره!

مک بوک رو حداقل باید 4 . 5 سال نگه داشت! پس بهتره کسی که دور اندیش هست به فکر آینده هم باشه و مکبوکی رو بخره که تا 4 سال دیگه نتونه راحت کارکنه! مثل 721 و 723 !

Microsoft24
17-05-2011, 18:11
ویندوز هم کرنل اولیش یونیکس بوده که در طول زمان روش کار شده و از حالت یونیکس خارج شده .
ببین مک دسترسی به هیچ جایی نمیده. برو از کسایی که کار های حرفه ای میکنن بپرس ولی ویندوز درسته از لینوکس دسترسی هاش محدود تره ولی نسبتا به مک فوق العاده بیشتره !

می دونم ،

مک نباید هم دسترسی بده !

این حرف شما درسته ، تو لینوکس دسترسی بالاست ، چون اوپن سروس ه!

مثلا ، شما حتی اگه برای کرنل مشکلی پیش بیاد ، می تونید کرنل رو یک دور کامپایل کنید ! :18:

کسی اینجا ، به لینوکس شک نداره!

من خودم ، کنار مک همیشه ubuntu رو دارم!‌ :10:

گفتم ، شما نباید ، لینوکس رو که اوپن سورس ه ، با مک ، از نظر دسترسی مقایسه کنی ،

ویندوز درسته از لینوکس دسترسی هاش محدود تره ولی نسبتا به مک فوق العاده بیشتره !

ویندوز خیلی با یونیکس فاصله گرفته! :11:

اما ، شما هیچ وقت نمی تونی بگی امنیت ویندوز از مک بیشتر ه!

حالا ، اگه دوست داری اینطوری فک کنی ،

برای من و بقیه ی کاربرای P30World ثابت کن! تا حرفت رو قبول کنیم !

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــ

من می تونم برات رو سرور ثابت کنم ،

سرور شخصی من در آلمان ه ، که انجمن من (OS-X.ir) از روش ران میشه ،

سه بخش میکنم ، با سه سیستم عامل :

ویندوز سرور

مک سرور

اوبونتو سرور

یک شل رو سه تاش آپلود میکنیم ،

و....

این تست ، رو بارها انجام دادم و هر بار ویندوز سریع باخت ه!

تازه ، فایروال در ویندوز روشن و در مک و لینوکس خاموش بوده !
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــ

اما ، لینوکس رو بزار کنار ، چون بحث اش جداست !

من خودم ، برنامه نویس لینوکس ام!

پس ، تا صبح بخوای درباره ی لینوکس صحبت کنی ، در خدمتتون هستم!

موفق باشید ،

امید

s-a-l-i-m
17-05-2011, 23:17
سلام مجدد:27: من هم میدونم هنوز هم نرم افزار های محدودی هستند که تا حتی 6 هسته رو استفاده کنه!

ولی............. تا 1 . 2 سال دیگه چی ؟ شما تضمین میکنی من برم 700 یا 724 بخرم 2 . 3 سال دیگه کم نیاره!

مک بوک رو حداقل باید 4 . 5 سال نگه داشت! پس بهتره کسی که دور اندیش هست به فکر آینده هم باشه و مکبوکی رو بخره که تا 4 سال دیگه نتونه راحت کارکنه! مثل 721 و 723 !
یک چیز خواستم بگم : اینکه دور اندیشی می کنید خیلی خوبه ولی باید دید چیکار می کنید :20:
خداییش فقط می خوای 723 بگیری که تا 3 سال بعد کم نیاری ؟؟؟ همین ؟؟
من که می خوام 13 بگیرم چون واقعا کارم بیشتر بیرون خونه هست و نمیتونم یه 15 اینچی حمل کنم چون سخته.
اگرم داشته باشم یکی 11" ایر هم می خرم :46:

mhadishirani
18-05-2011, 04:58

ببین دوست عزیز من گفتم که برای کسی که میخواد رندر بگیره و از این دست کارها مدل های core i5 در حال حاضر بهتره. شمااگه بخوای دور اندیشی کنی باید i7 بگیری

hormozan m
18-05-2011, 10:33
یک چیز خواستم بگم : اینکه دور اندیشی می کنید خیلی خوبه ولی باید دید چیکار می کنید :20:
خداییش فقط می خوای 723 بگیری که تا 3 سال بعد کم نیاری ؟؟؟ همین ؟؟
من که می خوام 13 بگیرم چون واقعا کارم بیشتر بیرون خونه هست و نمیتونم یه 15 اینچی حمل کنم چون سخته.
اگرم داشته باشم یکی 11" ایر هم می خرم :46:

سلام سلیم جان شما که رفتی ایر گرفتی ( یا میخوای بگیری ) میدونستی که رم ایر رو نمیشه ارتقا داد !

در ضمن cpu خیلی ضعیفی داره! ( البته من نمیدونم میخوای باش چکار کنی! )

فکر کنم 40 روزه دیگه که Lion بیاد ایر نابود میشه!!!:18:

اینم یک خبر در مورد مکبوک ایر جدید! ( احتمالا اپل این کارو کرده که این دستگاه ها از lion پشتیبانی کنن )

----- > i - p h o n e . i r

keyvan360
18-05-2011, 15:14
هر سیستم عاملی بیاد روی مک بوک های 2010 اثری نداره ! , MBA نسخه 13 اینچی حتی مدل پایه ش هم برای اجرا کردن تقریبا تمام برنامه ها همین الان هم هیچ مشکلی نداره. حتی ویندوز 7 رو هم با اینکه براش optimize نشده ولی به راحتی هر چه تمام تر میتونه اجرا بکنه .

چیزایی که احتمال میره به مک بوک ایر مدل 2011 اضافه بشه به جز سندی بریج و پورت پر سرعت , اضافه شدن backlit به کیبورد هست . البته از اونجایی که درباره اپل داریم صحبت می کنیم هیچ چیزی معلوم نیست !!

حالا نکته ای که اینجا هست و شاید جالب باشه اینه که Macbook Air بسیار بهتر از Macbook Pro برای استفاده از ویندوز در کنار مک هست ! , از این لحاظ که مصرف باطری زمان استفاده از مک در مقایسه با زمان استفاده از ویندوز در مدل Air تفاوت بسیار کم هست . ولی در مدل Pro باطری در زمان استفاده از ویندوز مصرف بیشتری در مقایسه با مک داره .

برای کسانی که میخوان در کنار مک از ویندوز 7 هم استفاده بکنن و باطری هم براشون مهم هست , این مسئله شاید قابل توجه باشه.

================
راستی داخل Macbook Air رو دیدید ؟! , تقریبا 2/3 ش باطریه ! , داخلش این شکلی هست :

mhadishirani
18-05-2011, 15:44
می دونم ،

مک نباید هم دسترسی بده !

این حرف شما درسته ، تو لینوکس دسترسی بالاست ، چون اوپن سروس ه!

مثلا ، شما حتی اگه برای کرنل مشکلی پیش بیاد ، می تونید کرنل رو یک دور کامپایل کنید ! :18:

کسی اینجا ، به لینوکس شک نداره!

من خودم ، کنار مک همیشه ubuntu رو دارم!‌ :10:

گفتم ، شما نباید ، لینوکس رو که اوپن سورس ه ، با مک ، از نظر دسترسی مقایسه کنی ،

ویندوز خیلی با یونیکس فاصله گرفته! :11:

اما ، شما هیچ وقت نمی تونی بگی امنیت ویندوز از مک بیشتر ه!

حالا ، اگه دوست داری اینطوری فک کنی ،

برای من و بقیه ی کاربرای P30World ثابت کن! تا حرفت رو قبول کنیم !

من می تونم برات رو سرور ثابت کنم ،

سرور شخصی من در آلمان ه ، که انجمن من (OS-X.ir) از روش ران میشه ،

سه بخش میکنم ، با سه سیستم عامل :

ویندوز سرور

مک سرور

اوبونتو سرور

یک شل رو سه تاش آپلود میکنیم ،

و....

این تست ، رو بارها انجام دادم و هر بار ویندوز سریع باخت ه!

تازه ، فایروال در ویندوز روشن و در مک و لینوکس خاموش بوده !

اما ، لینوکس رو بزار کنار ، چون بحث اش جداست !

من خودم ، برنامه نویس لینوکس ام!

پس ، تا صبح بخوای درباره ی لینوکس صحبت کنی ، در خدمتتون هستم!

موفق باشید ،

امید
ببین این کاملا عادیه. ویندوز فراتر از پرطرفداره در نتیجه ویروس هاش زیادن. مک حدودا 3 درصد دستگاه های کل دنیا رو داره پس هیچ ویروس نویس حرفه ای نمیاد براش ویروس بنویسه. به شما قول میدم اگه مک پرطرفدار بشه پایداریش فوق العاده ضعیفه

zarger
18-05-2011, 23:13
سلام دوستان فامیلمون میخوائ از خارج برام یه لپتاپ بخره با حدود 13000 تومان چه مدل اپل می تونم با حداکثره توانایی بخرم (گرافیگ رم..سرعت..)؟

hormozan m
18-05-2011, 23:50
سلام دوستان فامیلمون میخوائ از خارج برام یه لپتاپ بخره با حدود 13000 تومان چه مدل اپل می تونم با حداکثره توانایی بخرم (گرافیگ رم..سرعت..)؟

سلام . بستگی داره از کجا میخواد بخره! مثلا اگه از امریکا بخره میتونه مدل 724 که بالاترین مدل بین 13 اینچی های اپل

هست رو براتون تهیه کنه!

SaeedEminem2
19-05-2011, 02:46

سلام
با 13 هزار تومان لپ تاپ پلاستیکی هم بهت نمی دن
البته شوخی می کنم منظورت 1میلیون و 300 بوده
اگه بتونی یه کم بیشتر هزینه کنی می تونی مدل بهتری تهیه کنی

zarger
19-05-2011, 10:07
بازم سلام بله با 13 هزارتومان که پلاستیکیش که سله کاغذیشم نمیدن :دی .....اره از آمریکا میخواد بگیره بیاره ...این 724 که خیلی خوب بود اما قیمتش رو زده بود
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید 1400
کلا تو این رنج قیمت این از همه بهتره دیگه ؟ (یا کلا نظرتون رو برند های دیگه هم هست.... )دوستان این نظراتتون خیلی مهمه برام دستتون درد نکنه

S0R3N4
19-05-2011, 18:50
خود اپل یه مدل کاستومایز شده از 723 داره که دیدم تو ایران هم هست به اسم MC 723 CTO که سی پی یوش
2.3 گیگاهرتر و Corei7-2820M هست.
قیمتش هم 3،400 در میاد.

سلام
این تقریبا میشه 1 میلیون تفاوت قیمت!!حالا چقدر تفاوت کارایی دارن؟؟
تو ایران گیر میاد یا نه؟؟؟

sinaxex
20-05-2011, 00:37
سلام
این تقریبا میشه 1 میلیون تفاوت قیمت!!حالا چقدر تفاوت کارایی دارن؟؟
تو ایران گیر میاد یا نه؟؟؟
بله تو پایتخت دارند من چند تا فروشگاه دیدم داشند اختلاف اش تو ایران حدود 600 هزار تومان هست(مدل کاستمایز شده 723 و مدل عادی 723) این مدل قیمت اش 725 خیلی نزدیک هست که به نظرم خرید 725 صلاح تر هست

s-a-l-i-m
20-05-2011, 10:43
ببین این کاملا عادیه. ویندوز فراتر از پرطرفداره در نتیجه ویروس هاش زیادن. مک حدودا 3 درصد دستگاه های کل دنیا رو داره پس هیچ ویروس نویس حرفه ای نمیاد براش ویروس بنویسه. به شما قول میدم اگه مک پرطرفدار بشه پایداریش فوق العاده ضعیفه
منم این رو موافقم { چون هنوز که هنوزه میبینید که اپل نتونسته جلوی هکر ها رو بگیره در مقابل جیل بریک ایفون :31:
هنوز فریم ور نیومده -- میشه . { میدونم سیستم عاملشون فرق داره با هم ولی میشه فهمید که کمی دهنش بوی شیر میده:20: }

mhadishirani
20-05-2011, 13:07
منم این رو موافقم { چون هنوز که هنوزه میبینید که اپل نتونسته جلوی هکر ها رو بگیره در مقابل جیل بریک ایفون :31:
هنوز فریم ور نیومده -- میشه . { میدونم سیستم عاملشون فرق داره با هم ولی میشه فهمید که کمی دهنش بوی شیر میده:20: }
این همچین مهم هم نیست ها.
اپل به نفعشه که ios ها jailbreak بشن چون فروش دستگاهش با دانلود برنامه های مجانی بالا میره

nasrGod
21-05-2011, 15:04
sسلام دوستان جديدترين مدل 13 اينچي چه مدلي هست با چه قيمتي
در ضمن 15 اينچي رو هم بگيد
ممنون ميشم ساده توضيح بديد من مبتديم تو لب تاپ
در ضمن من براي برنامه نويسي ميخوام

S0R3N4
21-05-2011, 16:58
بله تو پایتخت دارند من چند تا فروشگاه دیدم داشند اختلاف اش تو ایران حدود 600 هزار تومان هست(مدل کاستمایز شده 723 و مدل عادی 723) این مدل قیمت اش 725 خیلی نزدیک هست که به نظرم خرید 725 صلاح تر هست

الان چي شد رفيق؟
725 قوي تره نسبت به 723 كه ميگي صلاج خريد اونه؟

SaeedEminem2
21-05-2011, 19:54
الان چي شد رفيق؟

723 و 725 از نظر سخت افزاری فرقی ندارن
فقط 725 مانیتورش بزرگ تر یعنی 17 اینچه
واسه کارهای گرافیکی مناسب تره
البته بهتره بری از نزدیک ببینی چون 15 اینچ هم همچین کوچیک نیست و 17 دیگه جابجاییش یه خورده سخت می شه

S0R3N4
21-05-2011, 20:12
البته بهتره بری از نزدیک ببینی چون 15 اینچ هم همچین کوچیک نیست و 17 دیگه جابجاییش یه خورده سخت می شه
نه بابا
17 اينچو كجام ميخوام جا بدم!!!:31:
15 اينچ به اندازه ي كافي بزرگ هست!
آقا!منو!اين كاستومايز 723 ارزش داره 6 تومن گرون تر بخرم يا نه؟

sinaxex
21-05-2011, 20:27
الان چي شد رفيق؟
725 نسبت به 723 قوی تر نیست اما گفتم اگر کار گرافیکی میکیند خرید 17 اینچ صحیح تر هست و 15 رو پیشنهاد نمیکنم من خودم چشم ام در میاد تو این فتوشاپ به نسبت قبل که با 17 کار کرده بودم و الان 15 دارم.

بحث اندازه ال سی دی نیست برای کار گرافیکی بحث رزولوشن هست که 15 اینچ به نسبه 17 خیلی رزولوشن اش پایین تر هست

نه بابا
17 اينچو كجام ميخوام جا بدم!!!:31:
15 اينچ به اندازه ي كافي بزرگ هست!
آقا!منو!اين كاستومايز 723 ارزش داره 6 تومن گرون تر بخرم يا نه؟
درسته یک مشکلی که هست برای 17 خیلی جا به جا کردن اش سخت هست!

MASTERSELITE
22-05-2011, 06:30
دوستان سلام.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من برای برنامه نویسی Web و نمایش نمونه کار هام به خاطر زیبایی اپل و کارهی متداول مثل دیدن فیلم hd و ... نیاز به یک لپتاپ دارم.
خودم mc700 رو نشون کردم با قیمت حول و حوش 1.600 تا 1.700
میخواستم ببینم وقتی با boot camp ، روی سری i5 ش ، win بریزم و روی ویندوز مثلا visual studio رو بالا بیارم ، کم نمیاره ؟
یه چند تا سوال دیگه ( ببخشید آخه تو اپل خیلی newbie هستم:11:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای نامه های زیر کدوماشون برای مک هم هست ؟
Dreamweaver cs5 ME
Photoshop cs5 ME
Chrome
آخرین سوال اینکه امکان استفاده از os دیگه مثل cent os هم وجود داره به طور همزمان و کانفیگ mc700 کم نمیاره ؟

S0R3N4
22-05-2011, 09:39
چرا هيچكي نميگه !اين كاستومايز 723 ارزش داره 600 تومن گرون تر بخرم يا نه؟

راستي بچه ها
بي شك بزرگترين ايرادي كه در نگاه اول ميشه از مك بوك پرو گرفت نداشتن بلو-ري رام و درگاه USB 3 هست!!
آيا با خريد يه بلوري رام ميشه اين مشكل رو حل كرد؟؟يعني وصل ميشه به مك بوك؟
با نداشتن درگاه USB 3 چه كنيم؟؟

redboy444
22-05-2011, 13:17

راستي بچه ها
بي شك بزرگترين ايرادي كه در نگاه اول ميشه از مك بوك پرو گرفت نداشتن بلو-ري رام و درگاه USB 3 هست!!
خوب بستگی داره 600 تومن واسه شما چقدر ارزش داشته باشه!!!:27:
خوب 8 گیگ رم و سی پی یوی 2.3 چیزی نیست که بشه از کنارش به راحتی گذشت
ولی من اگه بخوام 723 رو کاستومش کنم،یه هارد اس اس دی میندازم روش و ریزولوشن رو بالا میبرم:46:
درمورد بلو ری،من اصلا نیازی به این نمیبینم!چرا که این جور چیز ها بیشتر دهن پر کن هست
چون اولا دیدن فیلم فول اچ دی،تو مانیتور بزرگ مثل 42 اینچ کیف میده
دوما شما میتونید همون فیلم رو تو هارد اکسترنالتون بریزید و استفاده کنید
و اینکه سیستمای اپل کلا از بلو ری پشتیبانی نمیکنن و شما نمیتونید اکسترنال بهش وصل کنین
درمورد usb3 هم باید خدوتتون عرض کنم که نبودش مشکل ساز نیست
چرا که این هم مثل تاندربولت اینتل فراگیر نشده و امکانش هست که تاندربولت پیشرفت بهتری داشته باشه.
در هر صورت اینا ایراداتی نیست که از خرید منصرفتون کنه:46:

SaeedEminem2
22-05-2011, 13:58
به نظر من 8 گیگ رم اصلا نیاز نیست و پول دور ریختنه
همون 4 گیگشم نمی شه پر کرد
چون جا نداره که مثلا 4 تا 2 گیگ توش بذارن تاثیری در سرعت اولیه نداره و فقط ظرفیتشو افزایش می ده
تو فروم خود اپل یکی می گفت اشتباه کردم 250 دلار واسه سی پی یو 2.3 دادم و اصلا تفاوت محسوسی نداره
همین 723 ساده رو بگیری نیازتو مرتفع می کنه و ارزش نداره این همه پول اضافه بدی
از اینا بدتر اینه که 400 دلار واسه رم و 250 دلار واسه سی پی یو اضافه می شه که تو ایران این 650 دلار رو حدود 1 میلیون واست حساب می کنن
اما منم موافقم که اگه بتونی یه هارد 128 اس اس دی که 100 دلار اضافه می کنه بگیری خیلی بهتره

MASTERSELITE
22-05-2011, 15:52
آقا جواب پست بالایی ما رو هم میونین بدین ؟:11:

SaeedEminem2
22-05-2011, 16:47
دوستان سلام.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من برای برنامه نویسی Web و نمایش نمونه کار هام به خاطر زیبایی اپل و کارهی متداول مثل دیدن فیلم hd و ... نیاز به یک لپتاپ دارم.
میخواستم ببینم وقتی با boot camp ، روی سری i5 ش ، win بریزم و روی ویندوز مثلا visual studio رو بالا بیارم ، کم نمیاره ؟
یه چند تا سوال دیگه ( ببخشید آخه تو اپل خیلی newbie هستم:11:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dreamweaver cs5 ME
Photoshop cs5 ME
Chrome
آخرین سوال اینکه امکان استفاده از os دیگه مثل cent os هم وجود داره به طور همزمان و کانفیگ mc700 کم نمیاره ؟

سلام
قطعا کم نمیاره ولی اینطوری هم نیست که مثل فرفره اجرا کنه چون نرم افزارت سنگینه
هر برنامه ای مد نظرته جلوش یه mac بنویسی و سرچ کنی معلوم می شه که مشابه مکش هست یا نه
البته اگه نبود می شه ویندوز نصب کنی و رو اون برنامتو بریزی
به صورت ساده 2 تا سیستم عامل بیشتر نمی شه داشت
اما یه کم سیخ بزنی بیشتر از 2 تا هم می شه نصب کرد

s-a-l-i-m
22-05-2011, 21:29

راستي بچه ها
اگر من جات بودم فقط هاردم رو ssd می کردم که سرعتم فوق فضایی میشه در مقابل این hhd ها :46:
{ البته یکی از دوستان هم همین نظر رو اعلام کرده }

sinaxex
22-05-2011, 22:46
اگر من جات بودم فقط هاردم رو ssd می کردم که سرعتم فوق فضایی میشه در مقابل این hhd ها :46:

دقیقا به نظرم بهترین آپگیرید خرید هارد اس اس دی هست و بعد ان اضافه کردن رم

به نظر من 8 گیگ رم اصلا نیاز نیست و پول دور ریختنه
همون 4 گیگشم نمی شه پر کرد
چون جا نداره که مثلا 4 تا 2 گیگ توش بذارن تاثیری در سرعت اولیه نداره و فقط ظرفیتشو افزایش می ده
تو فروم خود اپل یکی می گفت اشتباه کردم 250 دلار واسه سی پی یو 2.3 دادم و اصلا تفاوت محسوسی نداره
همین 723 ساده رو بگیری نیازتو مرتفع می کنه و ارزش نداره این همه پول اضافه بدی
از اینا بدتر اینه که 400 دلار واسه رم و 250 دلار واسه سی پی یو اضافه می شه که تو ایران این 650 دلار رو حدود 1 میلیون واست حساب می کنن
اما منم موافقم که اگه بتونی یه هارد 128 اس اس دی که 100 دلار اضافه می کنه بگیری خیلی بهتره

Dreamweaver cs5 ME
Photoshop cs5 ME
Chrome

باسلام
در موورد خرید سری 13 اینچی من پیشنهاد میکنم از اخرین کانفیگ سری 13 یعنی 724 تهیه کنید که مطمئن باشید تو هیچ کاری کم نمیاره.
اما در مورد سوال هاتون
بستگی داره کم اوردن رو در ویژوال چی تلقی کنید اگر بخواهید ازش خروجی سنگین بگیرید ممکنه کم بیاره اما اگر کار متداول و معمول باشه خیر اصلا کم نمیاره اما برای کار های حرف ایی مثل کار با محصولات ادوبی اصلا سری 13 اینچی توصیه نمیشه مخصوصا سری قبل ای.(724 کانفیک قوی تری داره برای کار تون و کم نمیاره)
کلا Adobe Suite برای مک هست که تمام این برنامه ها از قبیل فتوشاپ و دریم ویو و افتر افکت و .... همه همه تو این سوئیت هست
بله مشکلی از استفاده از سیستم عامل دیگر در این لب تاپ ها نیست و راحت میتونید کار کنید هم به صورت بوت و هم به صورت مجازی(برای هر دو برنامه برای نصب سیستم عامل موجود هست)

S0R3N4
22-05-2011, 23:21
اگر من جات بودم فقط هاردم رو ssd می کردم که سرعتم فوق فضایی میشه در مقابل این hhd ها

دقیقا به نظرم بهترین آپگیرید خرید هارد اس اس دی هست و بعد ان اضافه کردن رم
این کارو در بازار های ایران هم میکنن؟؟؟چقدر فرق معاملس؟

SaeedEminem2
22-05-2011, 23:42

اگه بری یه هارد اس اس دی جدا بخری و خودت بدی عوضش کنن یه بحثه
اگه بخوای سفارش بدی تا آک بند با هارد اس اس دی بیارن یه بحثه
تفاوت قیمتش 100 دلاره
یعنی یه هارد 750 به اضافه ی 100 دلار
اما مشکلی که در هر دو حالت هست اینه که اگه بخوای سفارش بدی با کلی بهانه کلی پول بیشتر ازت می گیرن
مثلا می گن باید از امریکا بیاد و فلان درصد مالیات از اونجا می ره رو 2200 دلار و هزینه ی پستش و 100 دلار
یعنی از قیمت فعلی خیلی بیشتر می شه و خلاصه بگم پشیمونت می کنن
اگر هم بخری و اینجا عوضش کنی هارد 750 خودت رو دستت می مونه که اونم حیفه چون اینجا می خوان که مفت بهشون بفروشیش
گرفتن یه هارد اس اس دی ارزششو داره اما اینم هست که هم دردسرش زیاد می شه هم هزینه بالا می ره و هم ظرفیتش خیلی کم می شه
چون همین جوری هم سرعتش بد و اذیت کننده نیست

sinaxex
23-05-2011, 00:00

خودتون از همین ایران هارد اس اس دی بخرید و تعویض کنید کاری نداره تعویض اش که دوست عزیز . تو یوتوب کلی فیلم از باز کردن مک بوک هست

اگه بری یه هارد اس اس دی جدا بخری و خودت بدی عوضش کنن یه بحثه
اگه بخوای سفارش بدی تا آک بند با هارد اس اس دی بیارن یه بحثه
تفاوت قیمتش 100 دلاره
یعنی یه هارد 750 به اضافه ی 100 دلار
اما مشکلی که در هر دو حالت هست اینه که اگه بخوای سفارش بدی با کلی بهانه کلی پول بیشتر ازت می گیرن
مثلا می گن باید از امریکا بیاد و فلان درصد مالیات از اونجا می ره رو 2200 دلار و هزینه ی پستش و 100 دلار
یعنی از قیمت فعلی خیلی بیشتر می شه و خلاصه بگم پشیمونت می کنن
اگر هم بخری و اینجا عوضش کنی هارد 750 خودت رو دستت می مونه که اونم حیفه چون اینجا می خوان که مفت بهشون بفروشیش
گرفتن یه هارد اس اس دی ارزششو داره اما اینم هست که هم دردسرش زیاد می شه هم هزینه بالا می ره و هم ظرفیتش خیلی کم می شه
چون همین جوری هم سرعتش بد و اذیت کننده نیست
به نظرم هارد های اس اس دی اپل اصلا کیفیت خوبی ندارند. با این قیمت میشه هارد اس اس دی خیلی خوب با برند معتبر تر خرید و پرفرمنس سیستم بسیار بالاتر میره
کسی که یوزر معمولی هست اصلا به هارد اس اس دی احتیاجی نداره اما یوزر حرفه ایی خیلی نیاز داره به اس اس دی و سرعت ران شدن برنامه ها تو سیستم عامل چون مثلا یک اس اس دی 250 گیگ که نزدیک 750 هزار تومان پول اش هست رو به راحتی بعد از یکی دو ما در میاره

MASTERSELITE
23-05-2011, 09:20
متشکر. من mc724 رو با قیمت 2/000/000 هم پیدا کردم.
کار ادوبی هم طراحی مد نظرم نیست بلکه کد نویسی و result کار هست و mamp
mac Apache mysql php
به هر حال متشکرم.

AmiIin
23-05-2011, 14:14
دوستان لطف میکنند ورژن Leopard Mac OS X که رو مدلای مک بوک پروی 721 و 723 هست رو بگن تا من رو سیستمم(P.C) نصبش کنم و با حال و هوا و محیط مک آشنا بشم؟

SaeedEminem2
23-05-2011, 15:48
دوستان لطف میکنند ورژن Leopard Mac OS X که رو مدلای مک بوک پروی 721 و 723 هست رو بگن تا من رو سیستمم(P.C) نصبش کنم و با حال و هوا و محیط مک آشنا بشم؟

اصلا دنبالش نرو چون در حد 1 درصد احتمالش هست که بتونی نصبش کنی
او اس مک طوری ساخته شده که فقط رو سخت افزار خودش نصب شه
یه سری -- شده اش هست که اگه سی پی یوت اینتل باشه 20 درصد ممکنه رو سیستمت نصب شه
اگر هم ای ام دی باشی که اصلا نصب نمی شه

S0R3N4
23-05-2011, 15:59
این هارد SSD تا حداکثر چقدر ظرفیت داره؟؟؟؟

mhadishirani
23-05-2011, 16:14
و پروگرمر ها vmware را آفریدند !
خوب رو vmware به نحو احسن نصب میشه اینم آموزشش !:

---------- Post added at 05:14 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------

در حال حاضر فکر کنم 256 گیگابایت !
البته seagate یه مدل داشت که ترکیبی از ssd و hdd بود که 500 گیگابایت بود و قیمتش هم شدیدا مناسب بود !

AmiIin
23-05-2011, 17:35

پس این بچه هایی که تو تاپیک سیستم عامل ورژنای مختلف مکو نصب میکنن رو سیستمشون چطوریه؟!
به درد نمیخوره؟ نه؟

---------- Post added at 06:35 PM ---------- Previous post was at 06:31 PM ----------

دوستان H.D.D لپتاپای Apple از خوده اپله یا برندای دیگه؟ میشه به راحتی H.D.D شو عوض کرد یا یه نوع خاصه؟

SaeedEminem2
23-05-2011, 18:34
رو سی پی یو ای ام دی حتی با وی ام ویر هم نصب نمی شه
بعد از اون چندین مدل از هکینتش وجود داره که معلوم نیست کدومش به کدوم سیستم بخوره
حجمشم که کم نیست راحت از اینترنت بگیری که این کار نکرد یکی دیگه رو امتحان کنی
تازه اکثر اونایی که تونستن نصب کنن با کلی مشکل بعد از نصب روبه رو شدن
مثلا واسه یکی موس کار نکرده واسه یکی صدا نداشته یکی نصب شده اصلا بالا نمیومده
-----------
اس اس دی 512 گیگی هم هست که قیمتش حدود 1 میلیون و اندیست
الان هارد مک بوک من توشیباست
پیشنهاد می کنم ببری پیش یه متخصص که بدی جلو خودت عوض کنه

nasrGod
24-05-2011, 06:03
دوستان ممكنه قيمتاي اپل رو با ذكر مدل و اينچ بزاريد بسيار ممنون ميشم

mhadishirani
24-05-2011, 08:50
رو سی پی یو ای ام دی حتی با وی ام ویر هم نصب نمی شه
بعد از اون چندین مدل از هکینتش وجود داره که معلوم نیست کدومش به کدوم سیستم بخوره
حجمشم که کم نیست راحت از اینترنت بگیری که این کار نکرد یکی دیگه رو امتحان کنی
تازه اکثر اونایی که تونستن نصب کنن با کلی مشکل بعد از نصب روبه رو شدن
مثلا واسه یکی موس کار نکرده واسه یکی صدا نداشته یکی نصب شده اصلا بالا نمیومده
-----------
اس اس دی 512 گیگی هم هست که قیمتش حدود 1 میلیون و اندیست
الان هارد مک بوک من توشیباست
پیشنهاد می کنم ببری پیش یه متخصص که بدی جلو خودت عوض کنه
من خودم نصب کردم هیچ مشکلی نداره !
یکی از دوستام بوت ایبل هم نصب کرده بود !
اگه میخواید تست کنید برید بازار رضا بخرید با این آموزش نصب کنید من رو 3 تا دستگاه مختلف تست کردم جواب داده

AmiIin
24-05-2011, 19:55
من خودم نصب کردم هیچ مشکلی نداره !
یکی از دوستام بوت ایبل هم نصب کرده بود !
اگه میخواید تست کنید برید بازار رضا بخرید با این آموزش نصب کنید من رو 3 تا دستگاه مختلف تست کردم جواب داده

من اصفهانم. کدوم وزژنشو میگی شما؟ کدوم آموزش؟!

s-a-l-i-m
24-05-2011, 23:04
یک نکته ای رو بگم بهت شاید بهت کمک کنه .
اگر تو بتونی یک هار ssd 128 gig هم بگیری بستته و با بقیه پولت یک هاد اکسترنال بگیر که اطلاعاتی که ضروری نیست رو بریزی روش اگر هم پول داری دم دستت خب 256 گیگ بخر که 500 اضافه میشه به قیمت نوت بوکت.
128= 200 دلار { قیمت ها رو رند کردم }
256= 500
512 = 1از میلیون بیشتر بود :31: که اصلا توصیه نمیشه :46:

ولی فقط کافیه تو یوتیوب یک سرچ کوچولو بکنی و اون موقع میبینی که چقدر یک هارد Ssd سرعت نوت بوکت رو فضایی می کنه :40:

S0R3N4
25-05-2011, 00:45
اره
باید همین کارو بکنم...
راستی
شما فقط پیشنهادتون همین عوض کردن هارده؟؟
دیگه چیز دیگه ای رو ارتقا ندم فعلا؟

sinaxex
25-05-2011, 02:25
اره
باید همین کارو بکنم...
راستی
پس از تعویض هارد به اس اس دی گزینه بعدی اپگرید و کاستمایز کردن دستگاه اتون ارتقا رم هست که باید یک کیت 8 گیگی بخرید(2 عدد 4 گیگ) . البته گیگ 16 گیگی هم برای مدل های جدید عرضه شده اما بسیار قیمت بالایی داره فکر کنم یک ماه پیش دیدم تو یکی از سایت های نزدیک به 1300 دلار بود.اما خوب خرید کیت 8 گیگ خیلی عاقلانه تر هست

SaeedEminem2
25-05-2011, 04:39
اره
باید همین کارو بکنم...
راستی

واقعا می خوای این همه هزینه کنی؟
حساب کردی 400 دلار رم 8 گیگ و حداقل 100 دلار هارد اس اس دی و هزینه ی سفارش تکی و مالیات اینجا و اونجا به اضافه ی 2200 دلار اولیه چقدر می شه؟
واقعا می خوای حدود 4 میلیون واسه یه لپ تاپ بدی؟
تا الان سر به تسک منیجرت زدی که ببینی 4 گیگ رمت کم آورده که 8 گیگ می خوای؟
منکه هنوز 3 گیگشم پر نکردم
چون ویندوزم 32 بیتیه و 3 گیگ بیشتر نمی شناسه و 1 گیگم این همه مدت از مدار خارج مونده
ولی واقعا هیچ حا کم نیاوردم
رم مثل هارد یا سی پی یو نیست که هرچی بیشتر باشه بگی حتما بهتره
جدا از اون مثلا 8 گیگ رم تا 10 سال دیگه کافیه، ولی 2 سال دیگه وقتی گرافیک و سی پی یوت کم آورد انگار اون 400 دلارو دور ریختی و رم بیشتر به هیچ دردیت نخواهد خورد
حالا باز اگه می شد مثلا 8 تا رم یک گیگ یا 4 تا دو گیگ می ذاشتن خیلی فرق می کرد
اما این ظرفیت بیشتر در سرعت اولیه هیچ تاثیری نداره و در معدود مواردی ممکنه لازم بشه
چه بخوای سفارش بدی چه عادی بگیری فقط هارد 128 اس اس دی بگیر

s-a-l-i-m
25-05-2011, 09:19
اره
باید همین کارو بکنم...
راستی
من فقط گفتم اگر جای شما بودم یک هارد ssd مینداختم و تمام. تقریبا دوستان در پست های بالا نیز گفتند که اضافه کردن رم بیخود هست. فقط همین هارد رو ssd کن مطمعا باش از این کارت پشیمون نمیشی :46:
زیاد وسوال هم به خرج نده که 4 گیگ رم کمه چون در عمل خلافش بهت ثابت میشه . :46:

nasrGod
25-05-2011, 09:39
سلام دوستان قيمت مدلاي 13 و 15 اينچي رو ميخواستم خواهش ميكنم جواب بديد

mortezayavari
25-05-2011, 12:55
جناب این چه حرفیه در مورد اپل می زنی. من یه مک بوک پرو دارم که ویندوز رو از بهترین لپ تاپ های ویندوزی بهتر اجرا میکنه. این حرف های شما مال چند سال پیشه. می خوای تحقیق کن ببین درست ی گم یا نه.

mhadishirani
25-05-2011, 15:00
من اصفهانم. کدوم وزژنشو میگی شما؟ کدوم آموزش؟!
راستشو بخواید دی وی دیش دم دست نیست نمیدونم ورژنش چیه آموزشش نصب هم اینجاس که من خودم تست کردم کاملا کار میکنه :

S0R3N4
25-05-2011, 15:31
پس تصویب شد
723+یه هارد SSD
هارد خودشو بندازم دور؟لازمم نمیشه؟
راستی بچه ها
بلوری گردان که نداره این مک بوک!برای اون چکار کنم؟؟

s-a-l-i-m
25-05-2011, 22:05
پس تصویب شد
723+یه هارد SSD
راستی بچه ها
حالا چرا دور بندازی.. به خود طرف میدی که این رو ازت بگیره که قیمت کمی کمتر بشه . بجاش میتونی هارد اکسترنال بگیری که خیلی بهتره .
بلوری هم نمیدونم ولی حالا چه گیری دادی به این بلوری ؟؟ من که نیاز ندارم اصلا ..مگر اینکه بخوام بازی های ps3 خودم رو کپی بپیرم :31:

Microsoft24
26-05-2011, 01:20
پس تصویب شد
723+یه هارد SSD
راستی بچه ها

هارد خودش رو حتما نگه دار!

یک باکس براش بگیر ، بشه هارد اکسترنال ، برای بکاپ و... بدرد می خوره ! :11:

اگه برای تعویض هارد با SSD کمک خواستی ، در خدمتتون هستم! :)

با تشکر ،

امید

mohsenrd20
26-05-2011, 18:06
سلام قيمتشون در چه رنجيه؟

s-a-l-i-m
26-05-2011, 19:54
داداش منظورت چیه ؟؟ قیمت نوت بوک ها رو میگی یا هارد رو ؟؟
قیمت های مختلف داریم ولی از 1300 فکر کنم شروع میشه و بستگی به مدل داره که همین طور میره بالا

Microsoft24
29-05-2011, 16:49
حتما شما هم مثل من ، برای کنفرانس WWDC '11 ، ثانیه شماری می کنید ،

با نصب این ویجت ، از این به بعد این کار رو به مک واگذار کنید!

طراحی ، اجرا و توسعه : خودم

دانلود با لینک مستقیم :

نظر هم بدین!

موفق باشید ،

امید

ravani_13
29-05-2011, 18:02
سلام به اپل دوستانه گل

من داشتم توی اپل استور یه چرخی میزدم که توی بخش اپشن های کانفیگ ۱۵ اینچی های پرو دیدم که تعویض هارد " 750 با 5400 RPM " با یه " 500 با 7200 RPM " هیچ افزایش قیمتی رو نداره

هر چقدرم ادم اهنگ و عکس و بازی و برنامه نصب بکنه بنظر من ۴۰۰ تا هم پر نمیشه مگه اینکه بخواین ارشیو سریال و فیلم راه بندازین که ...

خواستم سلیقه و نظر شما دوستان عزیز رو بدونم چون به نظر من با ارزونی هاردهای اکسترنال داشتن یه 500 سریعتر با 7200 RPM ، بسیار بسیار مهمتر و ارزشمند تره توی کپی کردن ها و .... سرعت بیشتر هارد خیلی به درد بخور هست و بنظرم مهمه ( البته بگم دورهای چرخش بیشتر در دقیقه کمی مصرف برق و باطری بیشتری رو نیاز داره )

اپل در لپ تاپ های کانفیگ های اصلی خودش به غیر از ایر ها در ضمینه ی انتخاب هارد بسیار ضعیف و خسیس عمل میکنه .

حیف چنین سیستم عالی و هزینه ی بالا نیست با یه هارده 5400 RPM ?

مرسی

Microsoft24
29-05-2011, 20:04
به نظر من ، با هاردی دوست داری بخر ،

و خودت یک SSD خوب روش بنداز‌!

مک بوک پرو ی من ، مدل ۲۰۰۹ ه ، با SSD ، تو ۴،۵ ثانیه روشن و ۲ ثانیه خاموش میشه ! :31:

وقتی می خوام ، یک App سنگین مثل X-Code رو باز کنم ، تو ۱ ثانیه باز میشه !

سرعت read / write هم به تر تیب ۲۹۰ و ۳۰۰ مگ ژ ثانیه ست!

از SSD نگذر !

امید

ravani_13
29-05-2011, 20:22
به نظر من ، با هاردی دوست داری بخر ،

و خودت یک SSD خوب روش بنداز‌!

مک بوک پرو ی من ، مدل ۲۰۰۹ ه ، با SSD ، تو ۴،۵ ثانیه روشن و ۲ ثانیه خاموش میشه ! :31:

وقتی می خوام ، یک App سنگین مثل X-Code رو باز کنم ، تو ۱ ثانیه باز میشه !

سرعت read / write هم به تر تیب ۲۹۰ و ۳۰۰ مگ ژ ثانیه ست!

از SSD نگذر !

امید

بله اون که جای خود قبول دارم ولی من حرفم بین همین ATA ها بود

به نظرم اپل واسه خیلی چیزا حقش هست که این قیمت بیشتر رو داشته باشه ولی خیلی خسیس بازی هست که ادم ۲۵۰۰ دلار یا به عبارتی ۳ تومن واسه یه ۱۷ اینچی بده با این هارد عقب مونده و SSD نداشته باشه ، میخوام بگم با این قیمت باید خودش بزاره نه اپشنال بکنه SSD رو

redboy444
29-05-2011, 22:39
سلام به اپل دوستانه گل

من داشتم توی اپل استور یه چرخی میزدم که توی بخش اپشن های کانفیگ ۱۵ اینچی های پرو دیدم که تعویض هارد " 750 با 5400 RPM " با یه " 500 با 7200 RPM " هیچ افزایش قیمتی رو نداره

هر چقدرم ادم اهنگ و عکس و بازی و برنامه نصب بکنه بنظر من ۴۰۰ تا هم پر نمیشه مگه اینکه بخواین ارشیو سریال و فیلم راه بندازین که ...

خواستم سلیقه و نظر شما دوستان عزیز رو بدونم چون به نظر من با ارزونی هاردهای اکسترنال داشتن یه 500 سریعتر با 7200 RPM ، بسیار بسیار مهمتر و ارزشمند تره توی کپی کردن ها و .... سرعت بیشتر هارد خیلی به درد بخور هست و بنظرم مهمه ( البته بگم دورهای چرخش بیشتر در دقیقه کمی مصرف برق و باطری بیشتری رو نیاز داره )

اپل در لپ تاپ های کانفیگ های اصلی خودش به غیر از ایر ها در ضمینه ی انتخاب هارد بسیار ضعیف و خسیس عمل میکنه .

مرسی
بله کاملا باهاتون موافقم،500 از نوع 7400 خیلی بهتر از 750 از نوع 5400 هستش:46:
درمورد آپشنال بودن ssd وقیمت هم که خیلی بحث شده و هر خریداری دوس داره که در قبال پولی که میده امکانات بیشتری بگیره ولی . . . !:41:

sinaxex
29-05-2011, 22:40
سلام به اپل دوستانه گل

مرسی
تنها دلیلی که اپل از هارد 5400 دور استفاده کرده این هست که صدای هارد خیلی خیلی کمتر بشه. این رو برای کاربران عام در نظر گرفته . حال واژه کاستم هم به همین خاطر هست که برای کاربران خاص سرعت بالای هارد مهم تر از صدا هست و اپشن بعدی یعنی 7200 رو انتخاب میکنند

ravani_13
30-05-2011, 00:17
تنها دلیلی که اپل از هارد 5400 دور استفاده کرده این هست که صدای هارد خیلی خیلی کمتر بشه. این رو برای کاربران عام در نظر گرفته

سلام دوست عزیزم

چندتا نکته اضافه کنم :

۱. خواهر من یه لپ تاپ سونی داره با هارد ۷۲۰۰ دور ، نصف شب توی سکوت با هر ۲ تاشون یه کاربری تقریبا مساوی رو هم زمان انجام دادم ، درسته که با دور ۵۴۰۰ دور کم صداتره ولی اصلا اونقدر اختلاف نیست که بخواد یه برند یه سری هاردهای بسیار سریعتر و مفید تر رو کنار بزاره

حال واژه کاستم هم به همین خاطر هست که برای کاربران خاص سرعت بالای هارد مهم تر از صدا هست و اپشن بعدی یعنی 7200 رو انتخاب میکنند

۲. فکر کنم چه از لحاظ پول بیشتری که مشتری برای اپل می پردازه و چه از لحاظ برتری با توجه به وجود SSD ها دیگه فکر نکنم ۷۲۰۰ لطف زیادی باشه که کسی بخواد براش کاستم انجام بده یا فقط واسه ی کاربرای خاص مهم باشه

۳. هاردهای ۷۲۰۰ دور حداقل کاری هست که اپل باید انجام بده اونوقت نباید بگیم اگه کسی کار خاص داشت بره دنبالش و ...

۴. با این پول باید SSD 128 روی مک بوک پرو ها باشه ( اخه مگه SSD 128 چقدره ؟ فقط و فقط ۸۰ تا ۱۰۰ دلار ) ، حالا ۲۵۶ دیگه پیشکش

۵. به نظر من اپل به احتمال بسیار بسیار زیاد در اپدیت های بعدی مک بوک پرو ها کاملا رو به SSD میاره و شاید واسه همین چند ماه و این مدت کمتر از یک سال نخواسته از ۷۲۰۰ دور ها استفاده بکنه .

ممنون

Microsoft24
30-05-2011, 03:52
اشتباه نکنید ،

SSD هایی که تو آپشن های سایت اپل هست ، برندهای زیاد جالبی نیستن! (فقط قیمت کاذب دارند ، اما تو بنچ مارک های مختلف کم آوردن ! :( )

شاید دلیل اینکه ، بصورت پیش فرض قرار نگرفته همین بوده!

ولی ، برند های داخل بازر مثل : ورتکس ، ADATA و... کولاک میکنن! :)

salar_linux
30-05-2011, 17:36
با سلام
بچه ها من می خوام یه لب تاپ apple بگیرم اما بین این 2 مدل موندم کدوم بگیرم MC 700 - MC 724
تفاوت اصلیشون تو چیه؟اگر 724 واقعا با 700 تفاوت داره همون بگیرم
کدوم بیتCPU 64
البته من می خوام مدل 13 اینچ بگیرم اما شنیدم گرافیک و سی پی یو 15 اینچ بهتره ایا حقیقت داره؟

sinaxex
30-05-2011, 19:08
با سلام
بچه ها من می خوام یه لب تاپ apple بگیرم اما بین این 2 مدل موندم کدوم بگیرم MC 700 - MC 724
تفاوت اصلیشون تو چیه؟اگر 724 واقعا با 700 تفاوت داره همون بگیرم
کدوم بیتCPU 64
البته من می خوام مدل 13 اینچ بگیرم اما شنیدم گرافیک و سی پی یو 15 اینچ بهتره ایا حقیقت داره؟
خوب قطعا 724 از 700 بهتر هست درش شکی نیست دوست من!
در مورد گرافیک هم بله درسته سری 15 اینچ جی پی یو بهتری نسبت به سری 13 داره

salar_linux
30-05-2011, 19:50
خوب قطعا 724 از 700 بهتر هست درش شکی نیست دوست من!
در مورد گرافیک هم بله درسته سری 15 اینچ جی پی یو بهتری نسبت به سری 13 داره

این تفاوت خیلی زیاده و مشهوده؟

MacBook Pro 13" MC724LL/A 2011 بگیرم یا
MacBook Pro 15.4" MC371LL/A 2010

MacBook Pro 15.4" MC372LL/A 2010

Microsoft24
03-06-2011, 17:58
آخرین تصاویر ، از محل برگزاری کنفرانس WWDC ’11

S3pEhR
04-06-2011, 21:01
من که امیدوارم ایر جدید معرفی بشه

SaeedEminem2
04-06-2011, 21:29
من که امیدوارم ایر جدید معرفی بشه

شما همونی نیستی که واسه بک لیت نداشتن از خرید ایر منصرف شدی؟
فکر کنم یه جا خوندم سری بعدیش حتما این خصوصیت رو داره
فقط می مونه شانست که کی ارائه بشه که بعیده بعد از 6 ماه سری جدید بدن
کاشکی به خرید یه 13 پرو فکر می کردی

sinaxex
04-06-2011, 22:53
قطعا ایر جدید فردا شب معرفی نمیشه!
قطعا فردا ای او اس 5 به همراه لیون و ای کلود معرفی میشه احتمال بسیار کمی هم هست که ایفون 4 اس معرفی بشه که به نظرم کمی بعید هست اما شانس اش هست

S3pEhR
05-06-2011, 19:56
فقط می مونه شانست که کی ارائه بشه که بعیده بعد از 6 ماه سری جدید بدن
کاشکی به خرید یه 13 پرو فکر می کردی

بله سعید جان .
منم خوندم در حد شایعه هستش . فردا شب که احتمالش کمه ولی فکر کنم اکتبر بیاد دیگه .
من ایر از نزدیک دیدم عاشقش شدم هم سرعت و هم زیبایی . منم فقط همینو میخوام :40:

شما گرفتین پرو ؟

SaeedEminem2
05-06-2011, 20:02
از هیچ نظر ایر به پرو نمی رسه نه سرعت نه زیبایی
اکتبر هم که بیاد تا چند وقت تو ایران پیدا نمی شه و وقتی هم که بیاد قیمتش زیاد تر از چیزیه که باید باشه
ایر با 13 پرو از نظر قیمتی تفاوت چندانی نداره
ایر در حد فایل کپی کردن و باز کردن یه سری برنامه ی محدود سریع کار می کنه
کار به پردازش برسه در حد صفره
خودم گرفتم که می گم دستت بگیریش عاشقش می شی

AmiIin
06-06-2011, 22:59
دوستان سلام!

رو مدل MC723 میشه خودمون SSD بخریم بندازیم یا نمیشه؟

Shahin_SOURNA
07-06-2011, 01:21
دوستان سلام!

رو مدل MC723 میشه خودمون SSD بخریم بندازیم یا نمیشه؟

سلام،

آره چرا که نه.

فقط قیمت SSD یکم بالاست که اگر بخرید خودتون هم میتونید تعویض کنید.

s-a-l-i-m
07-06-2011, 09:57

بله سعید جان .
منم خوندم در حد شایعه هستش . فردا شب که احتمالش کمه ولی فکر کنم اکتبر بیاد دیگه .
من ایر از نزدیک دیدم عاشقش شدم هم سرعت و هم زیبایی . منم فقط همینو میخوام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سری 13" ایر داره { تو یکی از کلیپ های یوتیوب دیدم } .

S3pEhR
07-06-2011, 11:13
توی یوتیوب خیلی ویدیو دروغ هست

s-a-l-i-m
07-06-2011, 12:56
نه داداش دروغ چیه...داشت مقایسه میکرد که سری 13" ایر با 13" پرو ... یهو این رو دیدم یاد اینجا افتادم ..می گردم لینکش رو میدم ....شایدم تو هاردم دانلودش رو داشته باشم . :دی

ویرایش : اقا گشتم پیداش کردم ...نداشت ...:دی
ولی تقصیره من نبود ...جای پرو و ایر رو عوض کرد من حواصم نبود یک لحظه نور رو فقط دیدم :دی

mohsenbabaee24
10-06-2011, 11:25
سلام خسته نباسید خدمت دوستان و اساتید عزیز.
یه سوالی داشتم خدمتتون.
میخاستم بدونم این لپ تاپ های Refurb که میگن تو بازار ایران پرشده وتقریبا نمیشه تخیصشون داد درمورد اپل هم صدق میکنه؟
یعنی ممکن بعضی از لپ تاپهای اپل موجود در بازار Refurb باشه؟
چجوری مکبوک پرو های Refurb رو تشخیص بدیم؟
ببخشید که چند جا پستمو گذاشتم.میخواستم تمام دوستانی که قصد خرید دارن مطلع بشن.

avator20002000
10-06-2011, 12:22
سلام من می خواستم تا 1700 حالا اگه یکم بالا پایین باشه قیمت ولی چیزی که می خوام باشه اشکالی نداره.
از این ایر های کوچولو موچولو نباشه خوشم نمیاد .حداقل 15 اینچ باشه صفحش بک لایت داشته باشه(حالا نداشت هم بگید)
سی پی یوش هم خیلی قوی باشه نسبت به قیمتش با گرافیکش چون شاید خواستم ویندوز روش بریزم یه زمانی برای بازی های روز(نمی خوام بازی ها رو تا اخرین درجه بزارم ولی بکشه دیگه.یعنی دیگه رو متوسط تیک نداشته باشه!)
لطفا چندتا مدل با دلیل برام معرفی کنید.خیلی ممنون

zamanphp
10-06-2011, 16:47
دوستانی که macbookpro دارن ، آیا از صفحه کلید وایرلس اپل میشه در شرایط خاص ، بجای صفحه کلید خود نوت بوک استفاده کرد یا نه؟

S3pEhR
10-06-2011, 22:11
نه داداش دروغ چیه...داشت مقایسه میکرد که سری 13" ایر با 13" پرو ... یهو این رو دیدم یاد اینجا افتادم ..می گردم لینکش رو میدم ....شایدم تو هاردم دانلودش رو داشته باشم . :دی

ویرایش : اقا گشتم پیداش کردم ...نداشت ...:دی
ولی تقصیره من نبود ...جای پرو و ایر رو عوض کرد من حواصم نبود یک لحظه نور رو فقط دیدم :دی

يه لحظه تعجب كردم :31: ولي پرو جديد خيلي تو دل برو هست آدم وسوسه ميشه بخره

s-a-l-i-m
10-06-2011, 23:10
سلام من می خواستم تا 1700 حالا اگه یکم بالا پایین باشه قیمت ولی چیزی که می خوام باشه اشکالی نداره.
از این ایر های کوچولو موچولو نباشه خوشم نمیاد .حداقل 15 اینچ باشه صفحش بک لایت داشته باشه(حالا نداشت هم بگید)
سی پی یوش هم خیلی قوی باشه نسبت به قیمتش با گرافیکش چون شاید خواستم ویندوز روش بریزم یه زمانی برای بازی های روز(نمی خوام بازی ها رو تا اخرین درجه بزارم ولی بکشه دیگه.یعنی دیگه رو متوسط تیک نداشته باشه!)
لطفا چندتا مدل با دلیل برام معرفی کنید.خیلی ممنون
داداش تا 1700 قیمت فقط mc700 هست که 13" هست ولی کانفیگش خوبه . و اگر کمی اضافه کنید { از کمی کمی بیشتر :دی } میتونید mc 724 که بازم 13" هست رو بخرید..ولی سری 15" قیمت هاش بالای 2100 هست .

یه سوالی داشتم خدمتتون.
میخاستم بدونم این لپ تاپ های Refurb که میگن تو بازار ایران پرشده وتقریبا نمیشه تخیصشون داد درمورد اپل هم صدق میکنه؟
راستش من که نشنیدم ولی المینیوم روی اپل رو دیگه کپی نمیکنند چون خودش کلی خرج داره { اگه جنسش فرق کنه اره }..
و اینکه اگر روشن کنی سیستمش رو خودش رو معرفی می کنه برات ...برای مثل در ححالت عادی تو 16 ثانیه بالا میاره { فکر نکنم کپی شده ها هم اینطوری باشند ولی اگر باشند که فکر می کنم ارزش داره بخریمش{ قیمتش حتما کمتره :دی }

باز هم اگر از جای مطمعا خرید کنی اصلا این مشکلات رو نداری :46:

دوستانی که macbookpro دارن ، آیا از صفحه کلید وایرلس اپل میشه در شرایط خاص ، بجای صفحه کلید خود نوت بوک استفاده کرد یا نه؟
100 % میشه استفاده کرد چون مانعی وجود نداره..اگر داشت باید جلوی مجیک موس هم میبود :46:

Shahin_SOURNA
11-06-2011, 18:21

بله چرا که نه، شما میتونید کیبورد بلوتوث اپل رو براش تعریف کنید و استفاده کنید.

ravani_13
11-06-2011, 23:50
راستش من که نشنیدم ولی المینیوم روی اپل رو دیگه کپی نمیکنند چون خودش کلی خرج داره { اگه جنسش فرق کنه اره }..
و اینکه اگر روشن کنی سیستمش رو خودش رو معرفی می کنه برات ...برای مثل در ححالت عادی تو 16 ثانیه بالا میاره { فکر نکنم کپی شده ها هم اینطوری باشند ولی اگر باشند که فکر می کنم ارزش داره بخریمش{ قیمتش حتما کمتره }

باز هم اگر از جای مطمعا خرید کنی اصلا این مشکلات رو نداری

و

یه سوالی داشتم خدمتتون.

Refurb به معنای تقلبی بودن نیست داداشه عزیز که اصلا بخواد تقلب بشه یا نشه

اون سری از محصولات اپل که در بخش تولید و بیشتر در قسمت کنترل کیفیت دچار مشکل کوچیکی باشن ( به فرض مثال چند پیکسل سوخته در صفحه ی نمایش ) اپل اینها رو جدا کرده و قطعه معیوب رو عوض میکنه و مثل اول بی عیب به فروش میزاره ولی بنا به قانون باید اینها رو زیر قیمت بفروشه و جداگانه

در ضمن تعداد این دستگاه ها محدود و طرفدارای خاصی داره که تو هوا میزنن و خنده داره که فکر کنی اینهمه لپ تاپ مدل ۲۰۱۱ بخوان اکثرا از این دسته باشن

موفق

saman65
14-06-2011, 10:09
عاشق های ایر دست نگه دارن...نه ایر بگیرن نه پرو...ایشالا تا آخر ماه ایر جدید میاد :دی

Memories777
15-06-2011, 13:13
من یه مکبوک پرو "15 گرفتم.
کلی وقتم بود صبر کرده بودم مدل جدید بیاد.کلی هم صبر کردم قیمتا متعادل بشه.
الان خیلی خیلی خیلی پشیمونم که چرا همون پارسال نگرفتم.
به نظر من همین الان اگر پولتون آمادست
برید بگیریدش.مسلما هرچه صبر کنید چیزای جدید میاد ولی صبر تا کی؟ تا آخر عمرتون باید صبر کنید تا یه چیز بهتر بیاد.
بگیرید لذتشو ببرید.مثل منم وسواس نشون ندید!
اپل ناامیدتون نمیکنه.همیشه بهتر از اون چیزی که فکر کنید بهتون جواب میده

AmiIin
16-06-2011, 07:35
عاشق های ایر دست نگه دارن...نه ایر بگیرن نه پرو...ایشالا تا آخر ماه ایر جدید میاد :دی

خود اپل این تاریخو اعلام کرده یا از رو شایعاته؟
بعد یعنی این ایر جدید مشخصاتش بهتر از Pro mc723 خواهد بود مثلا یا اصولا Airها کانفیگشون پایین تز از proهاست و تو یه فاز دیگن؟

AmiIin
16-06-2011, 18:50
New MacBook Air to launch later this month

Hold off on purchasing that MacBook Air, a refresh is on the way

on June 15, 2011

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Last month, we gave you the heads up that a new version of s ultra thin laptop, . Now, news out of the company's Taiwanese supply chain suggests that the new model will be available for sale later this month. According to typically reliable sources out of Taiwan, 380,000 of the new notebooks are on their way stateside.

The "refresh" — a term typically used by Apple to signal incremental hardware upgrades and additions — is expected to bring the Thunderbolt[/URL] high speed transfer technology to the Air for the first time. The new aptops are also expected to get the top-of-the-line "Sandy Bridge" microprocessors from Intel, which should provide a generous speed boost to the already speedy hardware.

The MacBook Air is the lightweight brother of Apple's MacBook and MacBook Pro notebooks. It uses a solid state hard drive which doesn't spin like a typical disk drive, allowing the notebooks to be made much slimmer than a typical laptop, and also an order of magnitude faster. Apple hasn't officially announced the launch date of the refreshed Air line, but expect to hear more

saman65
17-06-2011, 13:26
بعد یعنی این ایر جدید مشخصاتش بهتر از Pro mc723 خواهد بود مثلا یا اصولا Airها کانفیگشون پایین تز از proهاست و تو یه فاز دیگن؟

کانفیگشون معمولا پایینتر از pro ها هستش...

3alimx
17-06-2011, 20:49
100 در صد پایین تر قرار دارند ولی با داشتن هارد SSD از سرعت بسیار خوبی بر خوردارند و برای کار های روزمره و عادی مثل فیلم دیدن و اینترنت و کارهای تجارتی خوبه نه برای کارهای سنگین مثل رندر گیری و ... .
ولی خب دیدم که باهاش حتی بازی هم می کردند.:46:

ravani_13
18-06-2011, 16:36
دوستانی که سری جدید لپ تاپ های اپل رو دارن ( مک بوک پرو ) ، خواستم یکم در مورد پورت THUNDERBOLT کمی توضیح بدن که گفته میشه ۲۰ برابر از USB 2 و ۲ برابر از USB 3 و ۴ برابر از کارت های SD سریعتره در تبادل اطلاعات

ایا دیوایس و یا هارد اکسترنالی دیده شده که این پورت رو ساپورت بکنه ؟

MERSI

AmiIin
18-06-2011, 17:08
دوستانی که سری جدید لپ تاپ های اپل رو دارن ( مک بوک پرو ) ، خواستم یکم در مورد پورت THUNDERBOLT کمی توضیح بدن که گفته میشه ۲۰ برابر از USB 2 و ۲ برابر از USB 3 و ۴ برابر از کارت های SD سریعتره در تبادل اطلاعات

MERSIتو نقدر CNET از MC723 تو قسمت The Badش اینطور نوشته:

"Thunderbolt is an unproven technology with as-yet no compatible products"

3alimx
18-06-2011, 21:21

MERSI

تو نقدر CNET از MC723 تو قسمت The Badش اینطور نوشته:

"Thunderbolt is an unproven technology with as-yet no compatible products"
امین عزیز پاسخ داد .
ولی خواستم بگم که توی نارنجی بود اگه اشتباه نکنم که خوندم کم کم دارند دست به کار میشند که هاداشون رو به بازار بیارند..
فکر کنم خیلی گرون باشه.یعنی مطمعا هستم خیلی گرونند.:31:

darkzside
18-06-2011, 23:19

MERSI
نخیر فعلا هیچ دیوایسی با این پورت ساخته نشده.جز مک بوک ها ...و ای مک ها..شکاف مذکور تکنولوژی مربوط به اینتل هستش که البته این میزان سرعت به صورت نظری هستش و در شرایط طبیعی و هنگام تست شاید نتونید به سرعت مورد نظر برسید که اونهم بستگی به یه سری عوامل داره.......اما کم کم اونهم مثله یو اس بی 3 فراگیر میشه...که احتیاج به زمان داره

SaeedEminem2
19-06-2011, 02:32
سرعت هاردهای معمولی الان حدودا 80 مگ در ثانیه ست
20 برابرش می شه 1600 مگ در ثانیه
اصلا هاردی هست که همچین کششی داشته باشه؟
فکر نمی کنم حتی اس اس دی هم 1600 مگ در ثانیه رید و رایت داشته باشه

arash59b
20-06-2011, 06:30
سلام
معلومه که سرعت واقعیش کمتر از سرعت اسمیش هست اصولا این عدد هایی که می بینید فقط سرعت اسمیه و تو واقعیت وحود نداره، مگه همین الان usb3 که سرعت بالای 600 مگا بایت بر ثانیه هست تو واقعیت چقدر سرعت داره؟
اگه بتونی باهاش بالای 50-60 مگ read داشته باشی باید کلات رو بندازی هوا. (رنج معولیش با یه دستگاه خوب بین 30-40 بیشتر نمیشه)
همه استفادش هم فقط واسه انتقال اطلاعات از هارد شما نیست که چون سرعت هاردتون نمیکشه پس نتیجه بگیرید به درد نمی خوره.
مثلا میشه از اون برای انتقال تصویر بین وسایل مختلف به جای پورت DVI, HDMI استفاده کرد.

ضمنا هر تکنولژی جدید رو روز اول مخصوص ما نمی سازند که ببینیم به کار مون میاد یا نه،
اول واسه کاربرای حرفه ای و شرکت بزرگ می سازند بعد واسه عموم توسعش می دن،
یکی از کاربردهای این تکنولوژی واسه کمپانی های فیلم سازی بزرگه که واسه ادیت و کپچر فیلم استفاده می کنند.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی به نظرم اپل از ما پول بلوری رو می گرفت (با اینکه اینم هنوز خوب جا نیافتاده) بهتر بود تا این تکنولوژی رو.

adt89
20-06-2011, 08:08
سلام
معلومه که سرعت واقعیش کمتر از سرعت اسمیش هست اصولا این عدد هایی که می بینید فقط سرعت اسمیه و تو واقعیت وحود نداره، مگه همین الان usb3 که سرعت بالای 600 مگا بایت بر ثانیه هست تو واقعیت چقدر سرعت داره؟
اگه بتونی باهاش بالای 50-60 مگ read داشته باشی باید کلات رو بندازی هوا. (رنج معولیش با یه دستگاه خوب بین 30-40 بیشتر نمیشه)

اشتیاه میکنی!
من با ssd external متصل به usb3 سرعت حدود 200 مگ read دارم.
سرعت واقعی usb3 چیزی بین 400 تا 500 مگ است.

arash59b
20-06-2011, 09:05
اشتیاه میکنی!
من با ssd external متصل به usb3 سرعت حدود 200 مگ read دارم.
سرعت واقعی usb3 چیزی بین 400 تا 500 مگ است.
تست شما باعث نمی شه مطلب من اشتباه بشه
چون بحث در مورد هاردهای معمولی بود منم یه هارد معمولی رو مثال زدم
شما که با ssd چک کردی مسلما بیشتره

سرعت اسمی usb3 ها، 4.8GB/s (تقریبا 5gb/s) است که بر حسب مگابیت میشه 600.
سرعت واقعی هم برای هر دیوایس به پارامترهای مختلفی بستگی داره. ولی حداکثر اون 3.2gb/s است که به قول شما میشه همون 400.

ravani_13
20-06-2011, 23:18
پس این ایر های اپدیت شده نیومدن

bombiii
21-06-2011, 06:12
با سلام.
من خودم یک 374 دارم.اما متاسفانه از خریدش نا امیدم،چون لوازم جانبیappleخیلی پر هزینست و با اید هزینه می شود از یک برند دیگری انتخاب کرد.من چون کار اصلیم برنامه نویسی هست نتوانستم با سیستم عامل macخیلی ارتباط برقرار کنم اما برای گرافیست ها سیستم عامل فوق العاده ای هست.اما در کل به نظر من هزینه کردن برای appleدر ایران اشتباه است.

ravani_13
22-06-2011, 03:40
بهترین نوع کابل و دیوایس واسه اتصال یه مک بوک پرو با یه لپ تاپ تحت ویندوز چیه ؟

arash59b
22-06-2011, 06:21
بهترین نوع کابل و دیوایس واسه اتصال یه مک بوک پرو با یه لپ تاپ تحت ویندوز چیه ؟
با هر نوع کابل شبکه میشه این کار رو انجام داد.
البته قبلا سعی کردم که از طریق بولوتوث این کار رو انجام بدم ،بولوتوس مک و وینوز هم دیگر رو پیدا می کنند ولی نمی تونن به هم متصل بشن. (البته به شرطی که از مکینتاش تو مک بوک پرو استفاده کنید نه ویندوز.)

روش بعدی استفاده از Wifi هست که بهتره از wifi مک بوک واسه share کردن اطلاعات استفاده کنی.
چون تنظیماتش تو مک بوک پرو خیلی راحت تره،

بهترین و راحت ترین راه (که واسه همیشه خیالترو رواحت میکنه) اینه که از یه روتر وایرلس استفاده کنی (البته اگه از اینترنت adsl استفاده می کنی می تونی یه مودم وایرلس بگیری)

s-a-l-i-m
22-06-2011, 12:20
اقا یک سوال :
بهترین هارد ssd که رو مک جواب میده چیه ؟؟ قیمتش تو ایران رو هم بزارید ممنون میشم.
داش امید فکر کنم خوراکش اینا باشه .

arash59b
22-06-2011, 16:23
اقا یک سوال :
بهترین هارد ssd که رو مک جواب میده چیه ؟؟ قیمتش تو ایران رو هم بزارید ممنون میشم.
داش امید فکر کنم خوراکش اینا باشه .

سلام
خود مک که از هاردهای سامسونگ رو دستگاه هاش می ندازه
ولی شرکت intel،ocz هم یه سری مخصوص مک زده
اینم یه سری از قیمت ها تو ایران

تومان 862000 SSD 256GB
تومان 760000 SSD ADATA 256GB
تومان 405000 SSD ADATA 128GB
تومان 349000 SSD ADATA 128GB Read:280
تومان 324000 SSD ADATA 128GB Read:240
تومان214000 SSD ADATA 64GB

s-a-l-i-m
22-06-2011, 17:04
سلام
خود مک که از هاردهای سامسونگ رو دستگاه هاش می ندازه
ولی شرکت intel،ocz هم یه سری مخصوص مک زده
اینم یه سری از قیمت ها تو ایران

تومان 862000 SSD 256GB
تومان 760000 SSD ADATA 256GB
تومان 405000 SSD ADATA 128GB
تومان 349000 SSD ADATA 128GB Read:280
تومان 324000 SSD ADATA 128GB Read:240
تومان214000 SSD ADATA 64GB

انقدر گرونه ... چه خبره ...:20: من 128 رو 180 تومان دیده بودم تو لینک های خارجی { مارکش یادم نیست } بعدش حساب کردم 450 بزارم کنار برای 256 بسه ..اینطوری که ادم یک مک بود ایر میتونه بخره جای یه 256 :31:
اگه انقدر گرون باشه باید بیخیال شم..یا اینگه بگم برام بیارند ..چون هر جوری که حساب می کنم نمی صرفه 700 تومان پول رو بدم بریا 256 گیگ . :20:

arash59b
22-06-2011, 17:46
انقدر گرونه ... چه خبره ...:20: من 128 رو 180 تومان دیده بودم تو لینک های خارجی { مارکش یادم نیست } بعدش حساب کردم 450 بزارم کنار برای 256 بسه ..اینطوری که ادم یک مک بود ایر میتونه بخره جای یه 256 :31:
اگه انقدر گرون باشه باید بیخیال شم..یا اینگه بگم برام بیارند ..چون هر جوری که حساب می کنم نمی صرفه 700 تومان پول رو بدم بریا 256 گیگ . :20:
اره 256 الان واقعا گرونه
تو سایت های خود سازنده ها 256 رو از 400$ واسه ocz دیدم تا 610$ دل.
یه 480 گیگ هم دیدم 900$ :18:
البته این قیمت ها بستگی به read و write هر هارد هم داره که هرچی بزرگتر باشه گرونتره.

Microsoft24
22-06-2011, 20:33
موقع خرید SSD ، به چند نکته دقت کنید :

۱ - سازگاری با مک ،

۲ - به سرعت read / write ی که شرکت سازنده رو جعبه زده توجههی نکنید و بنچمارک های معتبر رو ببینید !

۳ - پورت ساتا ۳ رو به کل فراموش کنید ، که در مک بوک و مک بوک پرو ساپورت نمیشه !

من خودم از ADATA s599 256 GB استفاده میکنم ،

سیستم رو Snow Leopard در ۴ ثانیه و در Lion در ۲ ثانیه بوت میشه ! :18:

رندر میگیرم مثل بنز ،

کامپایل میکنم تو ۳ سوت !

و...

موفق باشید ،

امید

ravani_13
27-06-2011, 20:28
سلام

بچه ها کسی لینک از یه برنامه خوب ریکاوری واسه مک داره ؟ ( مخصوصا عکس )

توی نت هرچی گشتم یا پولی بود یا ....

مرسی

kiuq
28-06-2011, 01:54
سلام

علی جان ببین کارت راه میفته . . :

mhadishirani
28-06-2011, 08:13
اون موقع که گفتین یادم نبود ولی میتونید momentus xt سی گیت رو هم امتحان کنید.اون هم سرعتش با هارد های ssd مارک هایی مثل فوجیتسو برابری میکنه

ravani_13
28-06-2011, 14:48
علی جان ببین کارت راه میفته . . :

این عالیه و همه کارا رو انجام میده دقیق و راحت ولی نمیزاره سیو بکنی میگه پوله زور وده

اونم ۱۷۹ دلار یعنی ۲۰۰ تومن !!!!!!!!

iMamad1
28-06-2011, 19:46
سلام

مرسی

بفرمایید :

mahdi-001
28-06-2011, 22:48
سلام به همگی بعد از چند وقت پس انداز کردن حالا میتونم یه مک بوک پرو723 بخرم
نظرتون راجع به این مدل چیه؟من از مکینتاش اطلاعات زیادی ندارم و تازه کارم و از ویندوز خسته شدم میخوام بیام سمت مکینتاش
چنتا سوال:
مک فارسی رو پشتیبانی میکنه؟کیبوردش رو چیکار کنم که روش فارسی نداره!اگه استیکر بچسبونم قیافه کیبوردش خراب میشه!
.کلید های اف 1تا اف12 رو به اضافه چنتا دیگه رو نداره چطور جایگزین کنم در ویندوز؟برای کار با بعضی از نرم افزار های ویندوز میگم وگر نه از ویندوز زیاد خوشم نمیاد
این مدل حرارتش چجوریاست توی مک و ویندوز؟داغ نمیکنه؟راستی رابط وصل شدنش به نمایشکر با تاندربولت یکی شده؟
راستی این مدلی که انتخاب کردم خوبه؟اگه نه یه مدل بهتر بگین اونو بخرم.

SaeedEminem2
28-06-2011, 23:44
سلام به همگی بعد از چند وقت پس انداز کردن حالا میتونم یه مک بوک پرو723 بخرم
نظرتون راجع به این مدل چیه؟من از مکینتاش اطلاعات زیادی ندارم و تازه کارم و از ویندوز خسته شدم میخوام بیام سمت مکینتاش
چنتا سوال:
مک فارسی رو پشتیبانی میکنه؟کیبوردش رو چیکار کنم که روش فارسی نداره!اگه استیکر بچسبونم قیافه کیبوردش خراب میشه!
.کلید های اف 1تا اف12 رو به اضافه چنتا دیگه رو نداره چطور جایگزین کنم در ویندوز؟برای کار با بعضی از نرم افزار های ویندوز میگم وگر نه از ویندوز زیاد خوشم نمیاد
این مدل حرارتش چجوریاست توی مک و ویندوز؟داغ نمیکنه؟راستی رابط وصل شدنش به نمایشکر با تاندربولت یکی شده؟
راستی این مدلی که انتخاب کردم خوبه؟اگه نه یه مدل بهتر بگین اونو بخرم.

سلام مبارک باشه
723 بهترین مدل موجود اپله
کیبردش دکمه های اف رو داره
فقط دکمه های Home & End & Page Up & Down & Del رو نداره
یه مدل محافظ کیبرد هست که اتفاقا همین امشب خریدم خیلی چیز جالبیه پیشنهاد می کنم بقیه هم بگیرن، که هم جلوی کثیف شدن کیبرد رو می گیره هم خودش روش حروف فارسی رو داره
تو سایت نقش عکسش هست قیمتش هم 25.000 تومانه اما می ارزه
حرارتش تو مک اصلا بالا نمی ره تو ویندوز هم از پس خودش بی کول پد بر میاد
رابطش هم بله یکی شده
مدل هم که گفتم

ravani_13
29-06-2011, 00:52
بفرمایید :

این نام و لایسنس کد میخواد واسه اینکه بذاری فایل ها رو سیو بکنی

mojtaba_14
29-06-2011, 10:34
.کلید های اف 1تا اف12 رو به اضافه چنتا دیگه رو نداره چطور جایگزین کنم در ویندوز؟

کلیدهای ردیف بالا،همونهایی که تو مک صدا،روشنایی تصویر و نور کیبورد رو تنظیم می کنن،تو ویندوز تبدیل می شن به کلیدهای f1 تا f12.البته تو بوت کمپ می تونی تعریف کنی که می خوای دکمه های بالا کارکرد دکمه های F رو داشته باشن،یا مثل محیط مک برای تنظیم نور و صدا و بک لایت و... به کار برن.
هر کدوم از این حالتها هم انتخاب بشه، اگه با دکمه Fn رو بزنی ،اون یکی کارکردش رو انجام میده.

mahdi-001
29-06-2011, 15:20
ممنون از همگی
یه سوال دیگه با چه گارانتی ای بخرم؟نقش خوبه؟

SaeedEminem2
29-06-2011, 15:44
ممنون از همگی
یه سوال دیگه با چه گارانتی ای بخرم؟نقش خوبه؟

از جایی بگیر که گارانتی نداشته باشه

mahdi-001
29-06-2011, 16:21
از جایی بگیر که گارانتی نداشته باشه
چرا؟گارانتی خوب نیست؟میترسم اگه چیزیش شد یه امیدی به درست شدنش باشه:5:

SaeedEminem2
29-06-2011, 16:27
چرا؟گارانتی خوب نیست؟میترسم اگه چیزیش شد یه امیدی به درست شدنش باشه:5:

اولا اپل هیچیش نمی شه
دوما بشه با هزار دروغ و کلک از شرایط گارانتی خارجش می کنن و تمام پول تعمیر رو از خودت می گیرن
تو ایران ضمانتی خرید کردن پول دور ریختنه
فقط اولش شرط که جلو خودشون بازش کنی و اگه صحیح و سالم بود بخریش و اگه مشکل داشت یکی دیگه بهت بدن

mahdi-001
29-06-2011, 17:43
اولا اپل هیچیش نمی شه
دوما بشه با هزار دروغ و کلک از شرایط گارانتی خارجش می کنن و تمام پول تعمیر رو از خودت می گیرن
تو ایران ضمانتی خرید کردن پول دور ریختنه
فقط اولش شرط که جلو خودشون بازش کنی و اگه صحیح و سالم بود بخریش و اگه مشکل داشت یکی دیگه بهت بدن

موقع خرید به چی توجه کنم؟سرم کلاه نره اونم به این گرونی!

s-a-l-i-m
29-06-2011, 20:03
مهم ترین چیزی که باید توجه کنی پلمپ بودن کامل دستگاه و کارتونش هست..... و اگر بدون گارانتی هست تست هم بکنی خوبه

arash59b
30-06-2011, 10:43
موقع خرید به چی توجه کنم؟سرم کلاه نره اونم به این گرونی!

اگه با گارنتی میخوای از فروشنده های معتبر بگیر اول نقش و بعد الماس، دیگه خیالت راحته (البته خودت هم حواست جمع باشه و به هیچ حرفی و تعریفی موقع خرید بدون دلیل اعتماد نکن)

من خودم بدون گارانتی گرفتم که خریدش زمان بیشتری برد.

K1lou
30-06-2011, 10:51
با سلام
دوستان به نظر من محصولات اپل رو هم باید با گارانتی خرید چرا ؟
چون من تجربه اش رو داشتم یک مک بوک پرو 374 خریدم و بعد از چند روز کار صداش قطع شد . فرستادم گارانتی مشخص شد که مادربردش مشکل داره خوب حالا اگه گارانتی نداشت من باید چطور این رو تعمیر می کردم هرچند که خود شرکت هم هر کاری کرد نتونست تعمیرش کنه ومجبور شد یدونه دیگه نو بده
حالا دوستان خودشون می تونن قضاوت کنن قیمت بیشتر و یا ریسک بالاتر
البته به شرکت گارانتی کننده هم باید معتبر باشه که موقع نیاز بهانه درنیاره
با تشکر

mahdi-001
30-06-2011, 22:49
مرسی از همگی
ان شا الله از نقش میخرم عکساشم براتون میزارم
ببخشید بازم سوال: برای نصب ویندوز خودم میتونم نصب کنم یا بگم همونجا برام نصب کنه؟
بعد از نصب ویندوز در قسمت بوت میتونم بین مک یا ویندوز انتخاب کنم یا باید وارد مک بشم و مثل vmvare به صورت مجازی وارد ویندوز شم؟
راستی لوازم جانبی چی براش بخرم؟فعلا فقط رابط وی جی ای یا اچ دی ام آی رو در نظر دارم.

mahdi-001
01-07-2011, 01:26
اگه با گارنتی میخوای از فروشنده های معتبر بگیر اول نقش و بعد الماس، دیگه خیالت راحته (البته خودت هم حواست جمع باشه و به هیچ حرفی و تعریفی موقع خرید بدون دلیل اعتماد نکن)

من خودم بدون گارانتی گرفتم که خریدش زمان بیشتری برد.
مثلا چه حرفی؟
یه سوال دیگه: با بلوتوث مک بوک پرو میشه فایل ارسال و دریافت کرد؟یا مثل آیفون باید از نرم افزار استفاده کنم؟
ببخشید خیلی سوال میکنم :43:
کجا میتونم یه آموزش در مورد مکینتش پیدا کنم لطفا آدرس سایت بدین.
یه سوال دیگه بدنه لپتاب بعد یه مدت تغییر رنگ نمیده؟چون جنس بدنه از آلومینیومه و فکر کنم کمی کدر بشه؟!

arash59b
01-07-2011, 09:34
مثلا چه حرفی؟
یه سوال دیگه: با بلوتوث مک بوک پرو میشه فایل ارسال و دریافت کرد؟یا مثل آیفون باید از نرم افزار استفاده کنم؟
ببخشید خیلی سوال میکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجا میتونم یه آموزش در مورد مکینتش پیدا کنم لطفا آدرس سایت بدین.
یه سوال دیگه بدنه لپتاب بعد یه مدت تغییر رنگ نمیده؟چون جنس بدنه از آلومینیومه و فکر کنم کمی کدر بشه؟!

بهتره خودت انجام بدی چون معمولا ۵۰-۶۰ تومن واسه این کار ساده ازت می گیرن

اموزش نصب ویندوز تو سایت هست. اینم لینکش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسوالاتت هم می تونی توی سایت -------- یا هر سایت دیگه بپرسی.

واسه رنگ هم من که تا حالا چیزی ندیدم شاید به اب و هوای محل زندگیت بستگی داشته باشه چون من یه بار اثر اب و هوا رو روی بدنه یه لپتاپ سونی دیدم!!

خیالت از بولوتوث هم راحت باشه من که تا حالا ندیدم با بولوتوث هیچ دستگاه دیگه ای مشکل داشته باشه.
خودم الان این پست رو با استفاده از اینترنت GPRS گوشی سونی اریکسون w810 که از طریق بولوتوث فرستادم روی
مک بوک پروم دارم می نویسم.:31::46:

ببخشید بازم سوال: برای نصب ویندوز خودم میتونم نصب کنم یا بگم همونجا برام نصب کنه؟
بعد از نصب ویندوز در قسمت بوت میتونم بین مک یا ویندوز انتخاب کنم یا باید وارد مک بشم و مثل vmvare به صورت مجازی وارد ویندوز شم؟
راستی لوازم جانبی چی براش بخرم؟فعلا فقط رابط وی جی ای یا اچ دی ام آی رو در نظر دارم.

اگه ویندوز رو با بوت کمپ نصب کنید همون اول با استفاده از کلید های میانبر بوت نوع سیستم عاملی رو کی می خواین باهاش بالا بیاین انتخاب می کنید.

لوازم جانبی هم هر چی دوست داشتی می تونی بگیری مثل مجیک ماوس یا ماوتی موس اپل یا .....

mahdi-001
01-07-2011, 11:14
توی لینکی که معرفی کردی نوشته بود تو محیط ویندوز از کلیک راست خبری نیست!درسته؟یعنی کلیک راست ندارم؟

SaeedEminem2
01-07-2011, 11:56
توی لینکی که معرفی کردی نوشته بود تو محیط ویندوز از کلیک راست خبری نیست!درسته؟یعنی کلیک راست ندارم؟

تو ویندوز باید اول تمام درایورهاشو نصب کنی بعد بری راست کلیک ترک پدشو فعال کنی
اما اگه موس جدا وصل کنی همیشه راست کلیک هم داری

ravani_13
01-07-2011, 18:07
استارت اپ واسه من یه نوار میاد و ۴-۳ دقیقه طول میکشه ، با اونیکس رفتم و این اخطار رو داد :

To repair your startup-disk, start up from your Mac OS X Install disc, then choose Utilities > Disk Utility...

حالا من این Mac OS X Install disc رو از کجا گیر بیارم چون گمش کردم پارسال !

مرسی

SaeedEminem2
01-07-2011, 19:08
استارت اپ واسه من یه نوار میاد و ۴-۳ دقیقه طول میکشه ، با اونیکس رفتم و این اخطار رو داد :

حالا من این Mac OS X Install disc رو از کجا گیر بیارم چون گمش کردم پارسال !

مرسی

فکر کنم مک شما در حالت سیف مود بوت می شه
با تورنت می شه نسخه ی اوریجینالشو دانلود کرد
البته حتما ای دی اس ال می خواد

ravani_13
01-07-2011, 20:32
فکر کنم مک شما در حالت سیف مود بوت می شه
با تورنت می شه نسخه ی اوریجینالشو دانلود کرد
البته حتما ای دی اس ال می خواد

دستت درد نکنه ولی لینک گیر نیاوردم

۸ مگ بسه یل نه :31:

avator20002000
01-07-2011, 21:00
ببخشید این سوالو اینجا می کنم!
اگه من هکینتاش رو کامپیوترم بریزم.می تونم نرم افزارای اپلم روش بریزم استفاده کنم؟چه جوریاست؟مرسی:11:

SaeedEminem2
02-07-2011, 00:12
دستت درد نکنه ولی لینک گیر نیاوردم

۸ مگ بسه یا نه :31:

تورنتشو پیدا نکردی؟ قبلا خودم گرفتم تست هم کردم

ببخشید این سوالو اینجا می کنم!
اگه من هکینتاش رو کامپیوترم بریزم.می تونم نرم افزارای اپلم روش بریزم استفاده کنم؟چه جوریاست؟مرسی:11:

اگه تونستی نصبش کنی آره نرم افزارش هم نصب می شه
اما کلا گیر سر نصب خود هکینتاشه

mahdi-001
02-07-2011, 00:12
نرم افزار آفیس ماکروسافت برا مک میدونم هست ولی کرک شدش گیر میاد؟
تو این چند روز حدود 2 گیگ فیلم آنلاین دیدم از محیط مکینتاش واقعا ساده و جذابه! میخوام آفیس هم رو مک داشته باشم و حتی ویندوزم دیگه رو لپتاپم نصب نکنم
اعتماد به نفس رو حال کردین؟!

SaeedEminem2
02-07-2011, 01:45
تو این چند روز حدود 2 گیگ فیلم آنلاین دیدم از محیط مکینتاش واقعا ساده و جذابه! میخوام آفیس هم رو مک داشته باشم و حتی ویندوزم دیگه رو لپتاپم نصب نکنم

خود آفیس مک ترایل 30 روزست
البته کرکش هم هست
ولی فکر می کنم آخرش مجبور می شی که ویندوز هم نصب کنی
چون متاسفانه از نظر نرم افزاری مک به اندازه ی ویندوز گستردگی و تنوع نداره و هنوز خیلی از نرم افزارها نسخه ی مک ندارن

arash59b
02-07-2011, 09:26

کرک داره، ولی مشکل جای دیگس...

مشکل عدم پشتیبانی ماکروسافت با فونت فارسیه
تمام فایل های افیس فارسی رو که ببری تو مک باز کنی می بینی که تمام حروف مجزا هستند و کاریش هم نمیشه کرد.

ولی با تایپ تو افیس مک مشکلی نداری به شرطی که از فونت های سری X استفاده کنی.

اگه هم نیازت به ویندوز در حد چند تا نرمافزار و افیس هست بهتره ویندوز مجازی نصب کنی.

mahdi-001
02-07-2011, 10:46
کرک داره، ولی مشکل جای دیگس...

مشکل عدم پشتیبانی ماکروسافت با فونت فارسیه
تمام فایل های افیس فارسی رو که ببری تو مک باز کنی می بینی که تمام حروف مجزا هستند و کاریش هم نمیشه کرد.

ولی با تایپ تو افیس مک مشکلی نداری به شرطی که از فونت های سری X استفاده کنی.

اگه هم نیازت به ویندوز در حد چند تا نرمافزار و افیس هست بهتره ویندوز مجازی نصب کنی.
فونت های سری ایکس چیه؟برا مکه یا ویندوز؟

arash59b
02-07-2011, 11:06
فونت های سری ایکس چیه؟برا مکه یا ویندوز؟

برای مک
می تونی از فروم های مک دانلود شون کنی

s-a-l-i-m
02-07-2011, 11:53
کسی میدونه قرار هست ایا برنامه etabs یا 3d max برای مک ساخته بشه ؟؟؟ وقعا این 2 رو نداشتن برای من زجره :20: