ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ◄ ™ Apple اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10]

Nocturne
01-06-2015, 22:59
آقا من یه dvd گردو خریدم - پک برنامه های ادوبی. چون درایو نوری اکسترنال برای مک بوکم ندارم گذاشتم روی لپ تاپ دیگه م تا محتویاتش رو بریزم رو فلش اما محتویاتش ظاهرا قابل مشاهده نیست. ظاهرا مثل زمانیه که فلشی که فرمت مخصوص مک رو داره بخوای با ویندزو بخونی .
از طرفی با نرو ایمیج گرفتم . ایمیج رو گرفت و خیلی هم طول کشید تا تموم شه. حالا ایمیج رو میخوام بریزم روی فلش میگه فضای کافی موجود نیست در خالیکه فایل ۷ گیگ و فلشم ۶۰ گیگ فضا داره.
چه باید کرد؟!
راهی برای این نیست؟

kasra_khan2003
02-06-2015, 07:12
راهی برای این نیست؟

بهترین راه، خب اینه که یه External DVD Drive بخرین و خودتون رو راحت کنین، مثل من.

باید راه های مختلف رو امتحان کنین، مثلا با WinRAR فایل رو RAR کنین اما به بخش های کوچیک تر، مثلاً به تیکه های ۲۰۰ مگابایتی، بعد تک تک کپی کنین تو فلش ببینید مشکل حل میشه یا نه.

HOJ-JAT
02-06-2015, 22:25
احتمالا فلشتون fat 32 هست که فایل حجیم رو نمیخونه
با ntfs فرمت کنید ببیند چی میشه

Nocturne
03-06-2015, 01:02
احتمالا فلشتون fat 32 هست که فایل حجیم رو نمیخونه
با ntfs فرمت کنید ببیند چی میشه
نه آقا ntfs هست..

Nocturne
18-06-2015, 14:37
dvd رام کیسم رو میتونم در بیارم و به لپ تاپم متصل کنم؟ تبدیلی باکسی چیزی براش هست؟

kasra_khan2003
18-06-2015, 18:56
dvd رام کیسم رو میتونم در بیارم و به لپ تاپم متصل کنم؟ تبدیلی باکسی چیزی براش هست؟

البته این سوال بیشتر به بخش سخت افزار میخوره، اما چون در ادامه ی بحث هست باید بگم که بله میشه. هنر نزد ایرانیان است و بس :n02:

تا حالا دیدین که بعضی ها میان Internal Hard Drive رو با یک سری Kit های مخصوص تبدیل به External میکنن؟ اینم تقریباً به همان صورت هست.

شما نیاز به یک DVD/CD Enclosure سایز 5.25 اینچی دارین.

یه چی مثل این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، البته این چند منظوره هست برای همین یکم گرون تر... باید نگاه کنین Drive شما IDE هست یا Sata یا چیز دیگه...

Xathura
22-06-2015, 07:45
بنده بعد از پس دادن Lenovo Y50، مک بوک پرو مدل (۲۰۱۵)MF840 رو تهیه کردم.
مزیت ها و معایبشو براتون می نویسم :‌
۱. شارِژ دهی بسیار زیاد، حدود ۱۰ ساعت در استفاده معمولی
۲. وزن بسیار کم، قطر بسیار کم، شارژر کوچک و سبک
۳. صفحه نمایش کم نظیر
۴. کیبورد فوق العاده و تاچ پد بی نظیر
۵. سیستم عامل روان و روابط کاربری ساده
۶. هارد SSD (تا دو برابر سرعت SSD های معمولی) و رم بی نظیر (1867MHz)
۷. برنامه های مناسب ساخت و ادیت موزیک و فیلم به صورت پیش فرض
۸. جِسچر های (Gesture) ساده و کاربردی کیبورد و تاچ پد

۱. نداشتن درایو نوری (با قطر کم جبران شده)
۲. پشتیبانی نکردن از برخی برنامه های مهندسی (راه حل : استفاده از بوت کمپ، VMWare یا Parallels Dekstop)
۳. نداشتن کارت گرافیک مجزا (نا مناسب برای بازی های سنگین) و قیمت بالا
۴. عدم امکان ارتقاع سخت افزار
۵. نداشتن پورت اترنت(کار بنده شبکه هست)

برای استفاده از ویندوز هم چهار راه هست :‌
۱. Boot Camp : نصب ویندوز به صورت دوال بوت در کنار Mac OSX ، که تنضیمات و راهنمایی در اپلیکیشن های سیستم هست (Boot Camp Assistant) بنده اصلا پیشنهاد نمی کنم، برای بازی بیشترین کارایی رو داره اما در استفاده بدون شاٍِرژر عمر باتری رو کاهش میده.
۲.Parallels Desktop : برنامه بسیار پر سرعت، متعادل و با قابلیت تلفیق برنامه های ویندوز و مک که پیشنهاد بنده است. برنامه پولی است اما نسخه کرک شده در سایت های ایرانی موجود است.
۳. ‌VMware : قابلیت isolation بالا. جلوه های بصری توانایی رقابت با پاراللز رو نداره اما سرعت مناسبی داره. برنامه پولی است اما نسخه کرک شده در سایت های ایرانی موجود است.
۴. VirtualBox : نسخه متن باز ماشین مجازی شرکت اوراکل که به هیچوجه برای استفاده حرفه ای مناسب نیست و تنها پاسخ گو کارهای روز مره می باشد.

Xathura
22-06-2015, 07:51
سیستم عامل مک در حالت عادی (بدون نرم افزار)از فرمت NTFS پشتیبانی نمی کنه چرا که فرمت توسط مایکروسافت معرفی شده و برای این فرمت تنها توانایی read داره. فرمت مناسب exFat هست.
برنامه Paragon NTFS هم برای پشتیبانی کامل از NTFS به دوستان پیشنهاد می کنم.

Xathura
22-06-2015, 08:12
البته این سوال بیشتر به بخش سخت افزار میخوره، اما چون در ادامه ی بحث هست باید بگم که بله میشه. هنر نزد ایرانیان است و بس :n02:

تا حالا دیدین که بعضی ها میان Internal Hard Drive رو با یک سری Kit های مخصوص تبدیل به External میکنن؟ اینم تقریباً به همان صورت هست.

شما نیاز به یک DVD/CD Enclosure سایز 5.25 اینچی دارین.

یه چی مثل این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، البته این چند منظوره هست برای همین یکم گرون تر... باید نگاه کنین Drive شما IDE هست یا Sata یا چیز دیگه...

به نظرم به جای اینکه ۷۰ هزارتومان پول این وسیله رو بدیم، یک رام اکسترنال مناسب با قیمت ۹۰ هزارتومان تهیه کنیم به صرفه تر باشه. (Liteon eBAU108 رو پیشنهاد میدم)

HOJ-JAT
22-06-2015, 09:03
برای تبدیل دیودی رام پی سی به اکسترال از دستگاه زیر با قیمت ۲۶ تومن استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تبدیل-های-usb/103-مبدل-usb-به-sataide-.html

sarash1
22-08-2015, 14:58
با سلام
بنده یک لپ تاپ
Apple MacBook Pro MJLQ2
خریداری کردم ،
چون تا حالا با سیستم عامل مک و لپ تاپ های اپل کار نکردم لطفا راهنماییم کنید.
میخواستم یکسری لوازم جانبی که مورد نیازم میشه مثل موس و دی وی دی درایو اکسترنال ، کاور لپ تاپ رو تهیه کنم ، به نظرتون چیا ضروری هست و چه مارکی بگیرم خوبه؟
فروشنده ای که ازش لپ تاپ رو خریدم میگفت که فقط از لوازم جانبی مارک خود اپل خریداری کنم و میگفت که در صورت استفاده از دی وی دی درایو اکسترنال سایر مارک ها و موس سایر مارک ها ، یو اس پی لپ تاپ میسوزه.
آیا حقیقت داره؟
در مورد نرم افزار ها کلا سیستم عامل مک چطوریه؟
آیا باید برای نرم افزار های پولی ، لایسنس خریداری بشه؟ یا از نرم افزار های کرکی میشه استفاده کرد؟
لطفا اگه میشه یکسری نرم افزار های ضروری ،و چند تا
IDE و
کد ادیتور خوب این سیستم عامل رو جهت برنامه نویسی بهم پیشنهاد کنید.
چون رشتم کامپیوترنرم افزار هست ، یک سری نرم افزار های ضروری رو که به نظرتون میرسه پیشنهاد بدید، چون فروشنده قرار شد یکسری نرم افزار برام رایگان نصب کنه.

یه سوال دیگه هم داشتم ، به نظرتون چه ویندوزی (8.1 یا 10)
به چه صورتی (بوت کمپ ،
یا Parallels Desktop
نصب کنم وآیا بهتره ارجینال باشه یا کرک

ببخشید زیادی پرسیدم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
با تشکر

HOJ-JAT
22-08-2015, 15:43
با سلام
بنده یک لپ تاپ
Apple MacBook Pro MJLQ2
خریداری کردم ،
میخواستم یکسری لوازم جانبی که مورد نیازم میشه مثل موس و دی وی دی درایو اکسترنال ، کاور لپ تاپ رو تهیه کنم ، به نظرتون چیا ضروری هست و چه مارکی بگیرم خوبه؟
فروشنده ای که ازش لپ تاپ رو خریدم میگفت که فقط از لوازم جانبی مارک خود اپل خریداری کنم و میگفت که در صورت استفاده از دی وی دی درایو اکسترنال سایر مارک ها و موس سایر مارک ها ، یو اس پی لپ تاپ میسوزه.
آیا حقیقت داره؟
آیا باید برای نرم افزار های پولی ، لایسنس خریداری بشه؟ یا از نرم افزار های کرکی میشه استفاده کرد؟
IDE و
چون رشتم کامپیوترنرم افزار هست ، یک سری نرم افزار های ضروری رو که به نظرتون میرسه پیشنهاد بدید، چون فروشنده قرار شد یکسری نرم افزار برام رایگان نصب کنه.

به چه صورتی (بوت کمپ ،
یا Parallels Desktop

ببخشید زیادی پرسیدم.
با تشکر
اينكه اگر إز سخت افزار ديگه اي استفاده كنيد پورت ميسوزه كملا چرت هست استفاده از هر نوع هارد و موس استاندارد مشكلي نداره
براي كاور بهتره مارك موشي بگيريد البته بهتره در صورت لزوم بخريد چون وزن و ضخامت دستگاه افزايش پيدا ميكنه
سخت افزار هاي برقي خود اپل امكانت بيشتري دارند مثلا مجيك موس قابل مقايسه با يك موس معمولي نيست
مثل ويندوز هر نرم افزار كرك يا غير كرك ميشه نصب كرد
پيشنهاد ميكنم بسته نرم افزاري گردو رو بخريد هيلي نرم افزار كرك شده داره
سايت اپل اپس هم براي دانلود مناسب هست
نرم افزار ضروري افيس ١٦ افزونه پاراگون ntfs و... بنظرم خودتون نصب كنيد بهتره فروشنده ها هر چيزي كه ب دستشون برسه نصب ميكنن
در مورد ويندوز هم ١٠ بنظرم بهتره نوعش بستگي ب كار شما دارد اگر كار مهمي دلريد بوت كمپ ولي اگر سردستي ميخواي پارالل
بوت كمپ از سخت افزار ها بهتر پشتيباني ميكند
كرك نصب كنيد

Xathura
22-08-2015, 15:47
با سلام
بنده یک لپ تاپ
Apple MacBook Pro MJLQ2
خریداری کردم ،
آیا حقیقت داره؟
IDE و

به چه صورتی (بوت کمپ ،
یا Parallels Desktop

ببخشید زیادی پرسیدم.
با تشکر

محصولات خود اپل کیفیت خیلی خوبی داره. از برندهای دیگه هم می تونید استفاده کنید، هیچ مشکلی پیش نمیاد. با توجه با بودجتون انتخاب کنید. از نرم افزارهای کرک شده هم می تونید استفاده کنید فقط باید تنظیمات تو قسمت Privacy and Security تغییر بدید و روی everywhere بذارید تا نرم افزارهای کرک شده نصب بشن.
X-Code ادیتور خوبیه که خود اپل دولوپ کرده. Eclipse هم مناسبه. اگه C# کار می کنید هم از Visual Studio بر روی ویندوز.
برنامه های VLC, Evernote , Folx Pro, FruitJuice پیشنهاد می کنم که قطعا کاربردی هستند. ما بقی اپ ها با توجه با نیازتون :‌Office for MacOSX , Telegram , Chrome, Android File transfer ,....
اگه قصد بازی کردن دارید فقط از Bootcamp استفاده کنید وگرنه Parallels از پس همه نرم افزارهای مهندسی تقریبا بر میاد. کرک شدش قطعا از بخش پشتیبانی محرومه که در هر صورت تو کشور ما زیاد مرسوم نیست.

Nocturne
16-10-2015, 20:00
سلام! من به یه مساله با آیتونز برخوردم.
آهنگای داخلش کامل نبود. منم تمام فولدر موزیکم رو گرفتم انداختم داخل پنجره آیتونز..
حالا متوجه شدم یکسری آهنگها رو کپی شدن تو فولدر اختصاصی آیتونز و این اشتباهه
من فقط میخواستم تو لایبراری آیتونزم نمایش داده بشن.. الان یه سری آهنگارو که تو اسپات لایت میزنم دوتا هست!
چه باید کرد؟ مرسی

- - - Updated - - -

آهنگای داخلش کامل نبود. منم تمام فولدر موزیکم رو گرفتم انداختم داخل پنجره آیتونز..
من فقط میخواستم تو لایبراری آیتونزم نمایش داده بشن.. الان یه سری آهنگارو که تو اسپات لایت میزنم دوتا هست!
چه باید کرد؟ مرسی

kasra_khan2003
18-10-2015, 10:39
چه باید کرد؟ مرسی

- - - Updated - - -

چه باید کرد؟ مرسی

داخل Preferences که میرید (حالا نمیدونم Mac دارید یا Windows)، بریدن قسمت Advanced و اون تیک Copy files to media folder when adding to library رو بردارید.

wichidika
06-05-2020, 13:35
پتنت‌ جدید اپل برای یک لپ‌تاپ تاشو
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شرکت "اپل" پتنت جدیدی را برای یک لپ‌تاپ تاشو به ثبت رساند که لولای آن می‌تواند مانند ورقه‌های کاغذ خم شود.
به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی میل، در پتنت این لپ‌تاپ تاشو آمده که می‌تواند از یک تکه ماده تشکیل شود.
لولا لپ‌تاپ هم مسطح بوده و بر خلاف طراحی خشن همه لپ‌تاپ‌ها می‌تواند به آرامی خم شود.
این طراحی جدید با قرارگیری لایه‌های قابل خم شدن و نازک امکان‌پذیر می‌شود.
هر کدام از این لایه‌ها می‌توانند اتصالات بین اجزاء موجود در دو طرف لپ‌تاپ را برقرار کنند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به طور ویژه، این طراحی به لایه‌های لولای تاشو لپ‌تاپ اجازه می‌دهد به نحوی متراکم شوند که ارتباط مکانیکی میان صفحه نمایش، کیبورد و پد ردیابی باقی بماند.
در بخشی از توضیح این پتنت آمده که برای توسعه یک نمایشگر منعطف که می‌تواند با ساختار خمیدنی لپ‌تاپ همپوشانی داشته باشد، می‌توان از فناوری لایه ای استفاده کرد.
اخیرا شرکت اپل تعدادی پتنت راجع به فناوری‌های خم‌ شدنی و تاشو ثبت کرده است. گرچه که این شرکت هنوز دستگاهی را با استفاده از این فناوری منتشر نکرده است.
اپل حق اختراع دیگری را هم برای یک آیفون تاشو ثبت کرد که دارای صفحه نمایش تاشو است.
انتهای پیام