مشاهده نسخه کامل
: ◄ ™ Apple اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►
صفحه ها :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
ali.cheguevara
17-02-2011, 23:44
اخرین قیمت های محصولات اپل (چند روز پیش)
371:2090000
372:2220000
373:2480000
374:1320000
375:1660000
665:3080000
Imac
508:1860000
511:2830000
macbook air
503:1650000
504:1940000
505:1340000
506:1480000
با درود.
میخوام واسه دوستم یه 503 یا 375 بخرم.لطف می کنید بگید که این قیمتها واسه کجاست؟اقلاٌ 100-150 تومان زیر قیمت بازار قیمت داده اید.اگه اینجا نمیشه پاسخ بدبد لطف کنید پیام خصوصی بفرستید ممنون میشم.
با سپاس فراوان.
با درود.
میخوام واسه دوستم یه 503 یا 375 بخرم.لطف می کنید بگید که این قیمتها واسه کجاست؟اقلاٌ 100-150 تومان زیر قیمت بازار قیمت داده اید.اگه اینجا نمیشه پاسخ بدبد لطف کنید پیام خصوصی بفرستید ممنون میشم.
با سپاس فراوان.
سلام دوست من
این قیمت های کف بازار هست و بدون گارانتی توجه کنید بدون گارانتی چون با گارانتی نقش نزدیک 250 تومان از این قیمت ها بالاتر و با گارانتی الماس هم نزدیک به 150 الی 170 تومان بیشتر هست
باز اگر تو بازار پیدا نکردید با این قیمت بفرمایید ادرس مغازه هم خدمت اتون میدم
mohsen 20
18-02-2011, 20:07
آقا من میخوام نت بوک بخرم .... بینه 3 تا نوت بوک گیر کردم .... "MacBook Pro MC374LL/A" ، "dell Inspiron 5010" ، "VAIO EA3EGX/BJ"
چشم بد جوری این مک پرو رو گرفته ، از طرفی میخوام ویندوز سون هم داشته باشم ، اینم میدونم که میشه روش سون رو نصبید ... ولی من وقتم یه مقدار کمه، تا 2 شنبه بیشتر وقت ندارم ، بعدش میرم دانشگاه به اینترنت زیاد دسترسی ندارم تا قبله عید هم نمیام دیگه... حالا میخوام ببینم میتونم تو این چند روز چیزایی که برا نصبه سون لازمه دانلود کنم و برم یونی درستش کنم ؟ آیا به مشکله اساسی بر نمیخورم؟فارسی ساز و اینا چی؟
شاید یه مقدار سوالام خنده دار باشه برا شما ها ... ولی من که تا حالا تجربه مک ندارم یه خورده میترسم ..مخصوصا وقتی که وقتم هم ندارم .... حالا بعد از 3 سال دوباره اومدم اینجا تا ازتون کمک بگیرم دوباره ....
پیشاپیش از کمکتون ممنونم.
سلام من میخوام یه مک بوک پرو بخرم ولی منتظر این هستم که اپل مدل های جدیدشو عرضه کنه اما هرجا گشتم هیچ چی راجع به مدل های سال 2011 پیدا نکردم میخواستم بدونم اصلا اپل قصد همچین کاریو داره که مدلهای جدید بده؟ و اگه احتمالش هست زمان حدودیش کیه؟ ( منظورم از مدل های جدید اینه که مثلا گرافیک 512 رو به 1 ارتقا بده) ممنون
asaasaasa
19-02-2011, 20:08
آقا من میخوام نت بوک بخرم .... بینه 3 تا نوت بوک گیر کردم .... "MacBook Pro MC374LL/A" ، "dell Inspiron 5010" ، "VAIO EA3EGX/BJ"
چشم بد جوری این مک پرو رو گرفته ، از طرفی میخوام ویندوز سون هم داشته باشم ، اینم میدونم که میشه روش سون رو نصبید ... ولی من وقتم یه مقدار کمه، تا 2 شنبه بیشتر وقت ندارم ، بعدش میرم دانشگاه به اینترنت زیاد دسترسی ندارم تا قبله عید هم نمیام دیگه... حالا میخوام ببینم میتونم تو این چند روز چیزایی که برا نصبه سون لازمه دانلود کنم و برم یونی درستش کنم ؟ آیا به مشکله اساسی بر نمیخورم؟فارسی ساز و اینا چی؟
شاید یه مقدار سوالام خنده دار باشه برا شما ها ... ولی من که تا حالا تجربه مک ندارم یه خورده میترسم ..مخصوصا وقتی که وقتم هم ندارم .... حالا بعد از 3 سال دوباره اومدم اینجا تا ازتون کمک بگیرم دوباره ....
رفیق از هرجا بخری مخصوصا اگه صبح بری که سرشون خلوته (تو پاساژ پایتخت ) همونجا بخوای برات میریزن.درضمن اگه ویندوز سون رو خودت داشته باشی با فترچه راهنما و راهنما هایی که تو خود مک هست راحت میتونی نصب کنی .بجز ویندوز چیز دیگه ای لازم نداری.
من خودم چون نمیدونستم صبحها باید برم واسه نصب (البته چون از فروشگاه rayapple خریدم) ۲روز رفتم اومدم تا نصب کردن چون من هم اون موقع نمیدونستم نصبش چقدر راحته. اگر میدونستم صبح بهتره همون دفعه اول واسم نصب میکردن.فارسی ساز هم نیاز نداره. ولی کلا اگه مک میخری بهترین کاربری رو وقتی داره که به اینترنت وصل باشه چون راحت آپدیت میشه و راحت نرم افزارای رایگان و پولیشو میتونی دانلود کنی.
سوالتم خنده دار نیست چون خیلی ها همین مشکلات رو قبل از کار کردن با مک دارن . دوست عزیز راه حل مشکلات تو مک خیلی سادست.
(یه پیشنهاد دوستانه اگه همین که خریدی یه هارد اکسترنال وصل کن و Time machine رو فعال کن تا بک آپ بگیره بعدش هر بلای خواستی سرش بیار با یه رییستور ساده از طریق دی وی دی همراه مک میتونی همچیزو به حالت قبل در بیاری)
در نهایت توسیه میکنم صبح بری بخری بدی همونجا رایگان واست نصب کنن خیلی سرشن شلوغ باشه مثل اتفاقی که واسه من افتاد ۲ یا ۳ ساعت طول میکشه وگرنه خیلی سریعتر کارتو راه میندازن.اینجوری خیالتم راحته.:31:
patriot1
20-02-2011, 18:19
سلام
نظر دوستان در مورد مدل زیر چیه؟
MACBOOK PRO 2010/MC372 - 15''4, Core i5, 2.53ghz
گرافیک این مدل gt330 هست
به نظر شما میشه باهاش بازی کرد؟
مثلا کال آف دیوتی؟
یا جی تی ای وی ؟
کلا چطور دستگاهی هست؟
این مدل کارت تا چه مقدار شر میکنه؟
mohsenfhm
21-02-2011, 09:26
سلام
گرافیک این مدل gt330 هست
مثلا کال آف دیوتی؟
یا جی تی ای وی ؟
کلا چطور دستگاهی هست؟
بنده اين مدل رو دارم :13: همه بازي ها رو اجرا ميكنه ولي دماش ميره بالا :19:
بهتره صبر كنيد چون سري جديد در راهند :46:
asaasaasa
21-02-2011, 12:50
سلام
گرافیک این مدل gt330 هست
مثلا کال آف دیوتی؟
یا جی تی ای وی ؟
کلا چطور دستگاهی هست؟
سلام عزیز این بازیارو با مدلای ۱۳ اینچ هم من بازی میکنم. مدل های جدید تا اواخر تابستان ۲۰۱۱ میاد اگه میخوای میتونی صبر کنی البته قیمتش بعد از ورود به ایران معلوم نیست چقدر بشه. اگر چند صفحه قبل رو بخونی در مورد تفاوتهای واضح مدلهای مختلف توضیح دادم.
patriot1
21-02-2011, 21:19
بنده اين مدل رو دارم :13: همه بازي ها رو اجرا ميكنه ولي دماش ميره بالا :19:
بهتره صبر كنيد چون سري جديد در راهند :46:
چقدر باید صبر کنم؟
آخه واسه خرید عجله دارم؟
قیمت مدل های جدید چطوریاست؟ کمتره یا بیشتر؟
mohsenfhm
21-02-2011, 22:54
چقدر باید صبر کنم؟
آخه واسه خرید عجله دارم؟
قیمت مدل های جدید چطوریاست؟ کمتره یا بیشتر؟
اين سوالات مربوط به بخش مشاوره براي خريد هست :13: اگر سوالي داريد اونجا بپرسيد :11:
قيمت ها در اوايل گرونتر و بعد به حد تعادل ميرسه :13:با عرضه شدن سري جديد قيمت ها مشخص ميشن
سلام من میخوام یه مک بوک پرو بخرم ولی منتظر این هستم که اپل مدل های جدیدشو عرضه کنه اما هرجا گشتم هیچ چی راجع به مدل های سال 2011 پیدا نکردم میخواستم بدونم اصلا اپل قصد همچین کاریو داره که مدلهای جدید بده؟ و اگه احتمالش هست زمان حدودیش کیه؟ ( منظورم از مدل های جدید اینه که مثلا گرافیک 512 رو به 1 ارتقا بده) ممنون
طبق اخبار گفته شده همین پنج شنبه قراره خط تولید مک بوک جدید ایجاد بشه و ان شاا تا عید قطعا مک بوک جدید که امکانات بسیار بیشتری هم داره قابل تهیه خواهد بود
بهترین سورس برای یادگیری مک همین اینترنت هست. در همین اینترنت شما میتونید اموزش نصب ویندوز روی مک بوک رو یاد بگیرید میتونید اموزش کامل سیستم عامل مک را فربگیرید به طوری که حرفه ای شوید فقط کمی وقت باید بزارید و در سایت های اموزش مقالات رو مطالعه کنید همین
مک بوک های جدید به زودی عرضه خواهند شد و من انتظارات شخصی ام رو از مک بوک پرو های جدید میگم:
مهاجرت کامل به SSD آنبرد همراه با پشتیبانی از TRIM
استفاده از Sandy Bridge
استفاده از چیپ های گرافیکی سری Geforce 500M
حذف اپتیکال درایو و HDD ، یا حداقل حذف یکی از اینها و وجود گزینه ای برای انتخاب یکیشون موقع Config کردن
پورت های USB بیشتر (سه تا) ، یا حداقل با فاصله بیشتر بین اون دو پورت :دی
وجود پورت Light Peak !
وجود پورت HDMI
استفاده از صفحه IPS (خیلی ایده آل میشه دیگه :دی)
بالا نبردن قیمت!
اینها انتظارات من برای آپدیت ایده آله ... گرچه صد درصد همه اینها اتفاق نمی افته ولی امیدوارم بعضی هاشون اتفاق بیفته. :46:
H@mid-Vista
22-02-2011, 19:17
مک بوک های جدید به زودی عرضه خواهند شد و من انتظارات شخصی ام رو از مک بوک پرو های جدید میگم:
استفاده از Sandy Bridge
حذف اپتیکال درایو و HDD ، یا حداقل حذف یکی از اینها و وجود گزینه ای برای انتخاب یکیشون موقع Config کردن
وجود پورت Light Peak !
وجود پورت HDMI
بالا نبردن قیمت!
اینها انتظارات من برای آپدیت ایده آله ... گرچه صد درصد همه اینها اتفاق نمی افته ولی امیدوارم بعضی هاشون اتفاق بیفته. :46:
دل کلا" خیلی چیزها میخواد! :31:
اما اپل هیچ وقت نمیاد یهو ملتو سیراب کنه. سیاستش قطره چکانی هست.
به علاوه این همه تغییر به خصوص اون مانیتور و اس اس دی اثر محسوسی روی قیمت دارن
اپل هم حاشیه سودشو میخواد حفظ کنه:2:
s-a-l-i-m
23-02-2011, 00:56
استفاده از Sandy Bridge
وجود پورت Light Peak !
وجود پورت HDMI
بالا نبردن قیمت!
البته این بحث ها برای سری 13" هست و اینکه اینی که تو گفتی اگر بیاد روش فکر نکنم قیمتش کمتر از 2300 بشه { جداقلش تو ایران } ولی واقعا به این چیزهایی که گفتی نیاز داره برای بهترین بودن:40:
البته این بحث ها برای سری 13" هست و اینکه اینی که تو گفتی اگر بیاد روش فکر نکنم قیمتش کمتر از 2300 بشه { جداقلش تو ایران } ولی واقعا به این چیزهایی که گفتی نیاز داره برای بهترین بودن:40:
برای همه سایزها می تونه باشه ... به نظر من مشکلی نیست اگه برای بعضی آپشن ها (مثلا صفحه IPS) هزینه اضافی گرفته بشه و اونها رو به عنوان کانفیگ های گرون قیمت عرضه کنه، ولی بالاخره باید یکی دنیا رو به سمت جلو پیش ببره و یکی باید بگه HDD ها دیگه بدرد نمی خورن، دوران CD/DVD به سر رسیده و ... ، و خب همیشه اپل این افتخار رو داشته :دی از حذف فلاپی دیسک تا USB و ... گرفته تا محدودیت های نرم افزاری و عدم پشتیبانی از Blueray .
کلا این سیاست هاست که آدم رو به اپل علاقمند می کنه نه خشکل بودن لپ تاپ ها و آیفون هاش!
استفاده از Sandy Bridge
وجود پورت Light Peak !
وجود پورت HDMI
بالا نبردن قیمت!
شایعاتی مبنی بر :
استفاده از دو هارد یکی معمولی و یکی هم SSD (که سیستم عامل مکینتاش روش نصب میشه) هست
استفاده از نسل جدید پردازنده ها هست ! Sandy Bridge
هنوز در مورد گرافیک خبری نشده
چند پارت نامبر و قیمت هم اومده توی نت که هنوز معلوم نیست درست هست یا نه !! ولی اگه Sandy Bridge و 2 تا هارد گذاشته باشن به نظر من که خیلی خوبه و اون قیمت ها زیاد نیست ! ( منتظرم سری جدید معرفی بشه که برم بخرم :31: )
بعضی ها هم میگن که احتمالاً روز تولد استیو معرفی بشن
و ما همچنان منتظریم :(
منبع : مک هلپ
eckenkar
23-02-2011, 15:44
سلام به دوستان عزیز مخصوصا آقا امید
کار من بیشتر با نرم افزارهای طراحی مانند ansys و abaqus و sap و ... هست از انجایی که خیلی به apple علاقه دارم میخواستم راهنماییم کنین که این برنامه ها واسه مک هم نوشته شدند یا نه؟در ضمن اگه بخوام با این برنامه ها با ویندوز اپل کار کنم جواب میده یا نه؟(چون انسیس برنامه سنگینی هست).و چه سیستمی رو پیشنهاد میکنید که بخرم تا از هر لحاظ بهترین باشه(قیمتش مهم نیست)
متشکرم
mohsenfhm
24-02-2011, 23:07
مك بوك پروي 2011 معرفي شد :18:
براي اطلاعات بيشتر به اينجا مراجعه كنيد :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
asaasaasa
24-02-2011, 23:31
سلام به دوستان عزیز مخصوصا آقا امید
کار من بیشتر با نرم افزارهای طراحی مانند ansys و abaqus و sap و ... هست از انجایی که خیلی به apple علاقه دارم میخواستم راهنماییم کنین که این برنامه ها واسه مک هم نوشته شدند یا نه؟در ضمن اگه بخوام با این برنامه ها با ویندوز اپل کار کنم جواب میده یا نه؟(چون انسیس برنامه سنگینی هست).و چه سیستمی رو پیشنهاد میکنید که بخرم تا از هر لحاظ بهترین باشه(قیمتش مهم نیست)
متشکرم
دوست عزیز اگر بهترین کانفیگ اپل رو بخری 100% برنامه هات اجرا میشه تو ویندوز یا مک در مورد بهترین کانفیگ هم در صفحات قبل بهمراه یکی از دوستان توضیحات کافی رو دادیم پس دو صفحه قبل رو بخونید.:13:
اگر هم کانفیگی میخوای که مطمئن باشی که کارت خوب پیش میره و قیمتش هم مناسب تر باشه مدلهای 15 اینچ پیشنهاد میشه که تمام مدل هاش کار شما رو پیش میبره.
دقیق نمیدونم این نرم افزارها چقدر cpu و گرافیک لازم دارن ولی چون نرم افزار های سیمولیشن هستن بنظرم 13 اینچ ها زیاد بکارتون نمیان.(کارتون رو انجام میدن ولی با سرعت کمتر.)
من تا حالا ندیدم مک بوک پروم کم بیاره (13" و 2.66 gh):8:
mohsenfhm
25-02-2011, 09:17
داخل مك بوك پرو چه ميگذرد ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hnme_bnd
25-02-2011, 16:46
کارت گرافیک این سری intel 3000 چقدر قوی هست؟؟؟
مشخصاتش چیه؟
و چند تا بنچمارک میشه بزارید!!!
بچه ها این کارت گرافیک جدید intel hd 3000 از gt 320 که توی 13 اینچ های قبلی بود قوی تره ؟
دوستان
مك بوك هاي سري جديد اومده داخل ايران؟؟
قيمت ها چه جوري هست؟؟؟
s-a-l-i-m
26-02-2011, 13:01
انقدر زود که نمیاد ولی تا هفته بعد فکر کنم تک و توک بیان وقیمتش هم باید خیلی بالا باشه چون اینجا ایرانه و مدل های قدیمی رو هنوز پایین نکشیدن و اگر بخوان اینها رو ارزون بدن رو سر اونها می خوره.
patriot1
26-02-2011, 13:49
اپل توی دبی استور داره؟
اگه داشته باشه میشه با قیمت سایت خرید
سلام
لپ تاب پل فقط سيستم عامل خودش رو ميشه نصب كرد يا سون و اكس پي هم ميشه نصب كرد
mohsenfhm
26-02-2011, 20:29
سلام
لپ تاب پل فقط سيستم عامل خودش رو ميشه نصب كرد يا سون و اكس پي هم ميشه نصب كرد
هر سيستم عاملي كه دوست داريد مي تونيد نصب كنيد :46:
من يك لپ تاپ ميخوام كه تصويرش عالي باشه و چشم رو اذيت نكنه به نظرتون لپ تاپ اپل بگيرم يا سوني يا اسوس و...
نميدونم چكار كنم
تا 2500000هم ميخوام هزينه كنم
وزنشم مهم نيست
فقط كيفيت
برا گيم هم نميخوام
mohsenfhm
26-02-2011, 22:29
من يك لپ تاپ ميخوام كه تصويرش عالي باشه و چشم رو اذيت نكنه به نظرتون لپ تاپ اپل بگيرم يا سوني يا اسوس و...
نميدونم چكار كنم
وزنشم مهم نيست
فقط كيفيت
برا گيم هم نميخوام
مك بوك پرو راست كار شماست :13:
mohsenfhm
26-02-2011, 22:34
کارت گرافیک این سری intel 3000 چقدر قوی هست؟؟؟
مشخصاتش چیه؟
و چند تا بنچمارک میشه بزارید!!!
بچه ها این کارت گرافیک جدید intel hd 3000 از gt 320 که توی 13 اینچ های قبلی بود قوی تره ؟
s-a-l-i-m
27-02-2011, 01:06
اینطور که من فهمیدم برتری نداره گرافیک 3000 به 320 و تقریبا یک سطح هستند ولی میگن گرافیک های سری amd داغ می کنند و معلوم نیست اپل چیکار کرده :5:
اینطور که من فهمیدم برتری نداره گرافیک 3000 به 320 و تقریبا یک سطح هستند ولی میگن گرافیک های سری amd داغ می کنند و معلوم نیست اپل چیکار کرده :5:
از نظر پرفرمنتس یکم بهتر شده قطعا. اینکه شما فقط به تنهایی دارید گرافیک 3000 را قیاس میکنید اشتباه هست (البته مد نظرم فقط 13 اینچ ها هست که فقط 3000 رو دارند) چون شمال اینتل 3000 رو به تنهایی میبینید که غلط هست در مک بوک پرو جدید 13 اینچ تکنولوژی سندی بریج هست که در اصل هیچ نوع جی پی یو مستقل وجود ندارد و کاملا apu هست یعنی سی پی یو و جی پی یو مجتمع قطعا شک نکنید از گرافیک 320 قبلی که در رو 13 اینچ ها بود بسیار بهتر هست در قیاس با 330 هم نمیشه گفت برتر دارد اما در همان سطح هست تقریبا. قطعا 13 اینچ مک پرو جدید برای کارهای گرافیکی سنگین نیست و سری 15 و 17 اینچ جدید برای این کار مد نظر گرفته شده
اپل توی دبی استور داره؟
خیر اپل تو دبی retail store ندارد! و استور هاش تقریبا همانند ایران هست البته تو دبی مال استور هایی وجود دارد که محصولات اپل همانند ایران هست . دبی هم زودتر محصولات اپل میاد نسبت به ایران. شک نکنید همین هفته تو دبی میتونید مک بوک جدید رو یافت کنید البته اونجا هم مثل ایران هست بسیار گران میدند و استور رسمی نیستند به همین خاطر هست
نميدونم چكار كنم
وزنشم مهم نيست
فقط كيفيت
برا گيم هم نميخوام
دوست من از انجایی که لب تاپ هایی که اپل همگی ال ای دی بک لایت هست کاملا رنگ های رو واقعی نشان میدهد و مطمئن باشید حتی اگر مک بوک پرو مدل قبلی (که پارسال تولید شده باشه ) هم بگیرید رنگ ها بسیار واقعی هست
با توجه به تجربه ایی از لب تاپ اپل داشتم کاملا متفاوت هست ال ای دی های سونی هم خوب هست اما خوب من به نظرم مک بوک پرو شفافیت اش جالب تر هست
در مورد کانفیگ با 2.5 میلیون خوب فعلا با این بودجه میتونید اخرین مدل 15 اینچ پرو سری قبل رو تهیه کنید البته اگر موجود باشه در بازار!( چون تقریبا کمتر از یک ماهی هست که مک بوک پرو 15 و 17 اینچ اصلا تو بازار نیست!!!) البته با پارت نامبر اروپا همین ماه وارد ایران شده سری قبلی ها و پارت نامبر امریکا که با LL/A هست تقریبا نایاب شده است
لب تاپ اپل در کل برای گیم نیست و به درد کارهای گرافیکی میخوره (به دلیل سیستم عامل مک) و سری های جدید به نظرم ارزش داره صبر کنید تا بیاد ایران یا اگر کسی دارید بگید براتون اون ور بخرید که قطعا خیلی ارزش دارد شما که تازه میخواهید مک بوک پرو بخرید سری جدید بخرید یاز اگر کسی که سری قبل داشته خرید سری جدید زیاد توجیهی ندارد اما خوب برای کسی که تازه میخواد بخره توجیح دارد
از نظر پرفرمنتس یکم بهتر شده قطعا. اینکه شما فقط به تنهایی دارید گرافیک 3000 را قیاس میکنید اشتباه هست (البته مد نظرم فقط 13 اینچ ها هست که فقط 3000 رو دارند) چون شمال اینتل 3000 رو به تنهایی میبینید که غلط هست در مک بوک پرو جدید 13 اینچ تکنولوژی سندی بریج هست که در اصل هیچ نوع جی پی یو مستقل وجود ندارد و کاملا apu هست یعنی سی پی یو و جی پی یو مجتمع قطعا شک نکنید از گرافیک 320 قبلی که در رو 13 اینچ ها بود بسیار بهتر هست در قیاس با 330 هم نمیشه گفت برتر دارد اما در همان سطح هست تقریبا. قطعا 13 اینچ مک پرو جدید برای کارهای گرافیکی سنگین نیست و سری 15 و 17 اینچ جدید برای این کار مد نظر گرفته شده
اپل توی دبی استور داره؟
خیر اپل تو دبی retail store ندارد! و استور هاش تقریبا همانند ایران هست البته تو دبی مال استور هایی وجود دارد که محصولات اپل همانند ایران هست . دبی هم زودتر محصولات اپل میاد نسبت به ایران. شک نکنید همین هفته تو دبی میتونید مک بوک جدید رو یافت کنید البته اونجا هم مثل ایران هست بسیار گران میدند و استور رسمی نیستند به همین خاطر هست
نميدونم چكار كنم
وزنشم مهم نيست
فقط كيفيت
برا گيم هم نميخوام
دوست من از انجایی که لب تاپ هایی که اپل همگی ال ای دی بک لایت هست کاملا رنگ های رو واقعی نشان میدهد و مطمئن باشید حتی اگر مک بوک پرو مدل قبلی (که پارسال تولید شده باشه ) هم بگیرید رنگ ها بسیار واقعی هست
با توجه به تجربه ایی از لب تاپ اپل داشتم کاملا متفاوت هست ال ای دی های سونی هم خوب هست اما خوب من به نظرم مک بوک پرو شفافیت اش جالب تر هست
در مورد کانفیگ با 2.5 میلیون خوب فعلا با این بودجه میتونید اخرین مدل 15 اینچ پرو سری قبل رو تهیه کنید البته اگر موجود باشه در بازار!( چون تقریبا کمتر از یک ماهی هست که مک بوک پرو 15 و 17 اینچ اصلا تو بازار نیست!!!) البته با پارت نامبر اروپا همین ماه وارد ایران شده سری قبلی ها و پارت نامبر امریکا که با LL/A هست تقریبا نایاب شده است
لب تاپ اپل در کل برای گیم نیست و به درد کارهای گرافیکی میخوره (به دلیل سیستم عامل مک) و سری های جدید به نظرم ارزش داره صبر کنید تا بیاد ایران یا اگر کسی دارید بگید براتون اون ور بخرید که قطعا خیلی ارزش دارد شما که تازه میخواهید مک بوک پرو بخرید سری جدید بخرید یاز اگر کسی که سری قبل داشته خرید سری جدید زیاد توجیهی ندارد اما خوب برای کسی که تازه میخواد بخره توجیح دارد
SaeedEminem2
27-02-2011, 05:05
به نظر شماها این چینی بودن اینا تو کیفیت و پرفرمنس و عمر مفید دستگاه تاثیر داره یا نه؟
یا ممکنه مثل بقیه ی کامپوترهای چینی به مرور کند بشه؟
اصلا می شه تو ایران بدون داشتن آشنا از خارج مدل ساخت امریکاشو پیدا کرد؟
خود سایتش که فروش به ایران نداره
اما شعبه هایی که تو اروپاست شاید به ایران بفرستن یا اگه آشناها از هلند یا انگلیس بخوان بخرن، تو اون 2 تا کشور کدوم مدلش فروخته می شه؟ چینی یا امریکایی
دسوتان
سيستم عاملي كه روي سري هاي جديد مك بوك نصبه چه طورياست؟
mohsenfhm
27-02-2011, 12:26
دسوتان
سيستم عاملي كه روي سري هاي جديد مك بوك نصبه چه طورياست؟
10.6.6 هست
mohsenfhm
27-02-2011, 12:57
بنچمارک مک بوک پرو های جدید نشان از افزایش کارایی 13 تا 53 درصدی نسل جدید دارد.
منبع:appleinsider
mohsenfhm
27-02-2011, 18:19
پیش نمایش نسخه 10.7 سیستم عامل مک : Mac OSX Lion
جدید ترین نسخه سیستم عامل اختصاصی اپل برای دسکتاپ ها این تابستان عرضه می شود. اما ما شانس این را داریم که به توسعه دهندگانی که به نسخه بتا این سیستم عامل دسترسی دارند رجوع کرده و اطلاعاتی را در باره امکانات جدید Mac OS X از آن ها کسب کنیم. این مقاله در باره آن قابلیت هایی است که می توانید از مک بعدی انتظار داشته باشید. احتمالا اطلاعات این مطلب برای کاربران فعلی این سیستم عامل بسیار جالب است. در کنار آن آشنایی با این امکانات برای کاربران ویندوز و لینوکس هم خالی از لطف نخواهد بود.
هدف اصلی در اینترفیس مک او.اس Lion؛ این است که امکانات مفید آی.او.اس را در سطحی بالاتر به کاربرانش ارائه دهد. به خصوص امکاناتی که مبتنی بر ویژگی های لمسی هستند. مدتی بعد از عرضه نسخه نهایی این سیستم عامل می توانیم با اطمینان کامل بگوییم که دقیقا چگونه است. اما در حال حاضر اطلاعات از پیش نمایش های رسمی اپل و برنامه نویسان نسخه بتا سرچشمه می گیرد. پس فقط شرحی خواهیم داشت از امکانات و قابلیت های جدیدی که می توانید به انتظارشان بنشینید. هر چند ممکن است این امکانات کم و زیاد شوند. ادامه مطلب را از دست ندهید.
- قابلیت های جدید:
رمز گذاری کامل دیسک:
حالا FileVault می تواند کل دیسک شما را رمزگذاری نماید. این امن تر از روش فعلی رمزگذاری روی فایل هاست. بعد از نصب سیستم عامل در اسرع وقت از شما پرسیده می شود که آیا تمایل به رمزگذاری دارید یا خیر. این یکی از بهترین راه هایی است که می توانید با آن، هارد دیسک کامپیوتر و حافظه SSD خود را امن نگهدارید. این نشان می دهد که اپل خیلی سریع می خواهد بنیان استفاده از SSD را در سیستم خود تقویت نماید. (البته Lion از تکنولوژی TRIM هم پشتیبانی می کند که به طور خلاصه به کار کردن اس.اس.دی در بالاترین راندمان کمک می نماید.)
AirDrop:
یکی از جالب ترین ویژگی ها محسوب می شود و به اشتراک گذاری فایل بین کامپیتر ها را، بسیار آسان می سازد. این کار قبلا یک پروسه گیج کننده و نسبتا خسته کننده را دربر داشت اما حالا شما فقط باید Finder را باز کنید تا تمام کامپیوتر های مجاوری را که مجهز به Air Drop هستند، ببینید. فایل هایتان را هم می توانید با درگ کردن آن ها روی آیکون کامپیوتر های مجاور، برایشان ارسال کنید. ایر دراپ، یک کانکشن وای فای از نوع ad-hoc بین دو کامپیوتر ایجاد می کند و فایل ها را برای آن ها می فرستد. (به طور اتوماتیک) این ویژگی برای افرادی که دوست ندارند دائما با تکنولوژی سر و کله بزنند؛ بسیار مفید است. هر چند گمان نمی کنیم برای گیک ها مضر باشد!
کنترل ورژن داخلی: Built-In Version Control
این از جالب ترین امکاناتی است که در این نسخه وجود دارد. با استفاده از آن می توانید فایل هایتان را به نسخه های گذشته اش بر گردانید. گویی ماشین زمان دارید! و البته این دقیقا مانند نرم افزار ماشین زمان اپل برای پشتیبان گیری کار می کند. هر زمانی که یک پرونده را ذخیره می کنید، این قابلیت یک ورژن جدید برای آن می سازد تا در صورت وجود هر گونه مشکلی، بتوان به نسخه های قبلی آن پرونده باز گشت. بسیاری این قابلیت را بسیار عالی می دانند. هر چند فضای دیسک شما را می گیرد. اما به امنیت بالایش می ارزد.
قابلیت از سرگیری:
قابلیت از سرگیری کار، بعد از خاموش کردن کامپیوتر؛ یکی دیگر از امکانات خوب این سیستم عامل است. شما می توانید حالت دسکتاپ خود را ذخیره کنید و وقتی دوباره کامپیوتر را باز کردید؛ تمام پنجره هایی که باز بودند، باز شوند و بتوانید کارتان را از سر بگیرید. جالب این جاست که همه چیز از همان جایی که قبلا در آن قرار داشته اید باز می شود. البته اگر از یک مک بوک استفاده می کنید با بستن لپتاپ خود، می توانید به نتیجه ای کاملا مشابه دست پیدا کنید. (البته بدون خاموش شدن کامل).تمام مزیت قابلیت جدید این است که شات داون به صورت کامل انجام می شود و مدل های دسکتاپ ها هم از آن بهره مند خواهند بود.
حالتی مشابه هم در اپلیکیشن ها وجود دارد. وقتی یک نرم افزار را می بندید، در صورت باز کردن دوباره آن (بدون خاموش کردن کامپیوتر) می توانید آن را از همان جایی که بودید از سر بگیرید. که این یک قابلیت کاملا جدید و مناسب برای کاربران لپتاپ ها و دسکتاپ هاست.
- اینترفیس:
اینترفیس با چیزی که از مک او.اس همیشگی انتظار داشته اید، فرقی ندارد. اما در نسخه 10.7 تغییرات جدیدی هم صورت گرفته است. در خیلی از نرم افزار ها به نظر می رسد که اپل واقعا به سمت استفاده از آیکون های تک رنگی که در آیتیونز 10 دیده بودیم، گرایش دارد. اما باز هم رنگ در این سیستم عامل کاربرد بسیار دارد.
Launchpad:
این قابلیت از ای.او.اس وارد مک شده است و ظاهر آن هم تقریبا شبیه آی.او.اس می باشد. هنوز هم می توانید اپلیکیشن ها را در Finder جستجو کنید اما اگر آیکون لانچ پد را روی داک خود فشار دهید، راه بهتری برای دسترسی به نرم افزار ها در اختیارتان قرار خواهد گرفت. قابلیتی است که می تواند تمام صفحه را در بر بگیرد. معنایش این است که می توانید برنامه های بیشتری در صفحه جا دهید و کمتر اسکرول کنید. قابلیت خوبی است اما شاید خیلی هم ضروری نباشد. به هر حال این را هم بدانید که به غیر از آیکون ها، فولدر ها هم با حالتی بمانند iOS باز می شوند و از همان مزیا هم بر خوردار هستند.
کنترل ماموریت!
تمام برنامه ها به همراه داشبورد، در یک صفحه جمع می شوند که اپل آن را کنترل ماموریت یا Mission Control نامیده است. این قابلیت در عمل می تواند بهبود زیادی در کارتان ایجاد کند. این قابلیت، گروه بندی جالبی را از انواع نرم افزار ها ایجاد می کند. به ویژه وقتی سرتان شلوغ است و پنجره های زیادی را باز کرده اید، به کمکتان می آید. فضا های مختلفی هم بالای صفحه وجود دارند که می توانید پنجره ها را درون آن گذاشته یا از آن ها بیرون بکشید.
خب، تنها چیز مشابهی که ویندوز در اختیارتان قرار می دهد ... بگذارید عملی کار کنیم! یا ALT + TAB و یا Windows + TAB را فشار دهید.
دیگر عناصر آی.او.اس مانند:
تا کنون بخش های برجسته اینترفیس و قابلیت های جدید مک او.اس بعدی را یاد گرفتیم. حالا باید سراغ عناصری برویم که مک را بیشتر شبیه آی.او.اس می نمایند. – برای مثال: ورژن جدید نرم افزار Mail، بیشتر شبیه نرم افزار آیپد است تا نسخه های قبلی اش. البته نباید از ساده تر و سریع تر شدن کاربری با آن، به راحتی گذشت.
چیز دیگری که چشمان این شیر جوان، روی آن تمرکز کرده اند؛ اپلیکیشن های تمام صفحه است. بسیاری از اپلیکیشن ها فقط می توانند Maximized شوند. اما ویژگی جدید بیشتر به آی.او.اس شبیه اش می کند. برای مثال در پیش نمایش مک جدید، می توانید یک فایل PDF یا یک گروه از تصاویر را تمام صفحه نشان دهید و با انواع ژست های مولتی تاچ؛ با آن ها کار کنید. انگار که روی آیپد کار می کنید. این امکان چیزی نیست که تا به حال اصلا وجود نداشته باشد اما به علت نو آوری های جدید، از جمله پشتیبانی از عملگرهای مختلف چند لمسی بسیار جذاب شده است. پس اگر می خواهید تمام توجه خود را فقط معطوف به یک برنامه خاص بنمایید، می توانید از این قابلیت استفاده کنید.
عناصر iOS مانند و کمی گیج کننده!
ما در مراسم Back to the mac که سال 2010 برگزار شد، اصلا فکر نمی کردیم که اپل بعضی از ویژگی های قدیمی مک را هم فدای آی.او.اس کند. اما در بعضی موارد این کار ها انجام شده و تاثیری گیج کننده هم بر کاربران داشته است. برای مثال، در قسمت داک، دیگر هیچ نوری زیر اپلیکیشن های در حال اجرا مشاهده نمی شود. واقعا نمیدانیم که این کار چه فلسفه ای دارد! در آی.او.اس، در یک زمان خاص فقط می توانید روی یک برنامه کار کنید. اما مک اصلا این طور نیست پس ما برای کاربری صحیح و بازده بالاتر در کار، به آن چراغ ها نیاز داریم. کسی چه می داند؟ شاید اپل تا موقع معرفی لامپ ها را سر جایش برگرداند!
نکته دیگر این است که شما باید به طور پیشفرض از دو انگشت خود برای اسکرول کردن در ترک پد استفاده کنید. در حالی که قبلا می توانستید برای اسکرول کردن فقط انگشتانتان را به بالا و پایین درگ کنید. البته می توان تنظیم را به حالت اول باز گرداند و کلا این مشکل بزرگی به شمار نمی رود.
منبع : نارنجي
به نظر شماها این چینی بودن اینا تو کیفیت و پرفرمنس و عمر مفید دستگاه تاثیر داره یا نه؟
یا ممکنه مثل بقیه ی کامپوترهای چینی به مرور کند بشه؟
اصلا می شه تو ایران بدون داشتن آشنا از خارج مدل ساخت امریکاشو پیدا کرد؟
خود سایتش که فروش به ایران نداره
اما شعبه هایی که تو اروپاست شاید به ایران بفرستن یا اگه آشناها از هلند یا انگلیس بخوان بخرن، تو اون 2 تا کشور کدوم مدلش فروخته می شه؟ چینی یا امریکایی
کلا تمام محصولات اپل ساخت چین هستند از گوشی لب تاپ گرفته تا حتی مک پرو حرفه ایی ترین کیس جهان.
پس از نظر پرفرمنس هیچ فرقی ندارند - در مورد مسئله ایی هم که بالا گفتم از نظر کانفیگ سری قبلی ها که اومده بود ایران(منظورم سفارش اروپا هست) فقط در کیبورد فرق داشت با سری امریکا
اگر منظروتون سری قبلی هست خیر اکثرا تمام شده تا انجایی که میدونم نمایندگ الماس یک سری داره البته اگر تمام نکرده باشه -دوست من همان طور که گفتم ساخت امریکا وجود ندارد دقیقا مثل ایفون هست که کلا فقط د چین تولید میشه و پروداکت نامبر اشون فرق داره از پروداکت امریکا روش کد خورده تا پروداکت دیگر جاهای دنیا.
از انگلیس و هلند هم بخرید باید از اپل استور اش بخرید که خوب پروداکت همان کشور هست البته در سایت های فروش اینترنتی به وفور با پروداکت امریکا به فروش میرسد
mohsenfhm
27-02-2011, 23:39
خبر بد :41::41:
در مک بوک های جدید که هفته پیش به بازار عرضه شد بوت کمپ به شما اجازه نصب ویندوز xp و vista را نخواهد داد .
پشتیبانی اپل :
مک بوک ایر ( late 2010 ) و مک بوک پرو ( early 2011 ) با پشتیبانی ورژن های ۳۲ بیتی و ۶۴ بیتی برای نسخه های Windows 7 Home Premium , Windows 7 Professional , Windows 7 Ultimate .
در ادامه توضیح داده شده است که ویندوز ایکس پی و ویستا و درایورهای این سیستم عامل ها دیگر برای مک بوک ها ساپورت نخواهد شد.
منبع :
SaeedEminem2
28-02-2011, 03:41
کلا تمام محصولات اپل ساخت چین هستند از گوشی لب تاپ گرفته تا حتی مک پرو حرفه ایی ترین کیس جهان.
پس از نظر پرفرمنس هیچ فرقی ندارند - در مورد مسئله ایی هم که بالا گفتم از نظر کانفیگ سری قبلی ها که اومده بود ایران(منظورم سفارش اروپا هست) فقط در کیبورد فرق داشت با سری امریکا
اگر منظروتون سری قبلی هست خیر اکثرا تمام شده تا انجایی که میدونم نمایندگ الماس یک سری داره البته اگر تمام نکرده باشه -دوست من همان طور که گفتم ساخت امریکا وجود ندارد دقیقا مثل ایفون هست که کلا فقط د چین تولید میشه و پروداکت نامبر اشون فرق داره از پروداکت امریکا روش کد خورده تا پروداکت دیگر جاهای دنیا.
از انگلیس و هلند هم بخرید باید از اپل استور اش بخرید که خوب پروداکت همان کشور هست البته در سایت های فروش اینترنتی به وفور با پروداکت امریکا به فروش میرسد
پس هیچ فرقی نداره مه اگه از همین ایران هم بخریم
حالا کادوی شما که بیاد مطمئن تر هم می شیم
راستی یکی می گفت رو مدل های جدید اکس پی و ویستا نصب نمی شه و فقط می شه مکینتاش روش نصب کرد
شما از صحت و سقمش خبر ندارین؟
اگه نشه سیستم عامل مایکروسافتی روش نصب کرد که دیگه ارزش خریدن نداره
بچه ها
كسي نميدونه دقيقا كي مياد ايران و بياد چقدر گرون تر خواهد بود نسبت به قيمت جهاني؟
منم منتظر هستم بیاد ایران ! دوستان 15 اینچش [ بهترینش ] تو ایران بیاد چقد میشه قیمتش ؟!
و به نظرتون کی میاد ایران ؟
redboy444
28-02-2011, 20:08
احتمالا تا 10 روز دیگه نوبرانه در بازار بصورت تک و توک خواهد اومد،ولی با قیمت های فضایی!
احتمالا بهترین کانفینگ 15 اینچش تا 3.5 هم بره اوایل ولی در نهایت رو 2400 ثابت میشه بنظر منT،که با گارانتی میشه حدود 2500 تا 2600
s-a-l-i-m
28-02-2011, 23:21
کلا توصیه نمیشه تا 3 ماه بعد بخرید.و بهتره که یکجوری از اونور بیاریدش چون خیلی گرون میشه 100 %:41:
SaeedEminem2
01-03-2011, 00:16
ظاهرا امروز تو تهران اومده
قیمتش هم 3 میلیون 500 هزار تومانه
s-a-l-i-m
01-03-2011, 00:54
ظاهرا امروز تو تهران اومده
قیمتش هم 3 میلیون 500 هزار تومانه
ای بر روحشون..تو یک نوت بوک یک مغازه 20 تومان میخوره ولی وقتی اسمش اپل باشه حداقل 200 تومان میخورند:31:
SaeedEminem2
01-03-2011, 01:06
ای بر روحشون..تو یک نوت بوک یک مغازه 20 تومان میخوره ولی وقتی اسمش اپل باشه حداقل 200 تومان میخورند:31:
200 تومان؟
کاشکی 200 تومان بود
این 3 و نیم میلیون قیمت مدلی از لپ تاپ اپله که قیمتش تو سایت 2 میلیون و 400 هزار تومانه
یعنی 1100000 اضافه تر!!!
پس هیچ فرقی نداره مه اگه از همین ایران هم بخریم
حالا کادوی شما که بیاد مطمئن تر هم می شیم
راستی یکی می گفت رو مدل های جدید اکس پی و ویستا نصب نمی شه و فقط می شه مکینتاش روش نصب کرد
شما از صحت و سقمش خبر ندارین؟
اگه نشه سیستم عامل مایکروسافتی روش نصب کرد که دیگه ارزش خریدن نداره
چشم بیاد تست میکنم براتون اما خبر رو تایید میکنم در ورژن جدید بوت کمپ که در مک بوک هایی جدید(دی وی دی داخل جعبه مک بوک) گنجانده شده ساپورت ویستا و اکس پی قطع شده و فقط ویندوز 7.
در مورد داشتن ویندوز اکس پی یا ویستا هم مشکلی نیست با پارالرز میتونید تو مک ویندوز رو بالا بیارید هیچ موردی رو هم کم نمیاره فقط تو یک مسئله ضعیف هست و ان هم بازی کردن هست! والا از نظر هر کاری بگید پارالرز مخصوصا ورژن 6 که بهینه شده بهرین گزینه هست در مورد داشتن ویندوز رو مک بوک من خودم باشم با پارلرز کار میکنم و با بوت کمپ ویندوز نمیریزم چون با داشتن بوت کمپ رو لب تاپ باتری به شدت مصرف اش میره بالا حتی اگر رو ویندوز هم سوئیچ نکنید!
ارز ش خرید رو که قطعا داره اما نه با قیمت فعلی اگر اشنا دارید بگید از ان طرف بیارند قطعا ارزش داره
الان دقیقا این مک بوک پرو ایی که من برام اون 2250 دلار در امده یعنی 2 میلیون سی صد و 17 هزار تومان دارند با افزایش یک میلیون و 200 هزار تومانی میفروشند!! که بسیار عجیب هست البته ممکنه این جو برای قبل عید باشه و بعد عید اختلاف قیمت به 500 الی 600 هزار تومان برسه با بازار امریکا یعنی بالا ترین کانفیگ 15 اینچی بشه نزدیک 3 میلیون تومان اما خوب قطعا خرید با این قیمت اشتباه محض هست چون شما با 3.5 میلیون تومان میتونید یک مک بوک پرو کاستمایز بخرید که اصلا حتی بالاترین کانفیگ دیفالت هم توانای رقابت اش رو نداشته باشه!
SaeedEminem2
01-03-2011, 04:35
چشم بیاد تست میکنم براتون اما خبر رو تایید میکنم در ورژن جدید بوت کمپ که در مک بوک هایی جدید(دی وی دی داخل جعبه مک بوک) گنجانده شده ساپورت ویستا و اکس پی قطع شده و فقط ویندوز 7.
در مورد داشتن ویندوز اکس پی یا ویستا هم مشکلی نیست با پارالرز میتونید تو مک ویندوز رو بالا بیارید هیچ موردی رو هم کم نمیاره فقط تو یک مسئله ضعیف هست و ان هم بازی کردن هست! والا از نظر هر کاری بگید پارالرز مخصوصا ورژن 6 که بهینه شده بهرین گزینه هست در مورد داشتن ویندوز رو مک بوک من خودم باشم با پارلرز کار میکنم و با بوت کمپ ویندوز نمیریزم چون با داشتن بوت کمپ رو لب تاپ باتری به شدت مصرف اش میره بالا حتی اگر رو ویندوز هم سوئیچ نکنید!
ارز ش خرید رو که قطعا داره اما نه با قیمت فعلی اگر اشنا دارید بگید از ان طرف بیارند قطعا ارزش داره
خیلی ممنون از توضیح جامعت
خیالم راحت شد چون غیر اکس پی از خیچ کدوم خوشم نمیاد
از اول هم تصمیم نداشتم باهاش بازی کنم چون حیفه :31:
حالا ما اگه از یه ویندوز کپی بگیریم و بریزیم تو هاردش چی؟
احتمالش هست کار کنه؟
خوش به حال شما
ما که باید تو کفش بمونیم تا قیمتش بیاد پایین
zerolight
01-03-2011, 21:20
کاور زنده کنفرانس معرفی ایپد،
فردا ۲۱:۳۰ در
با روشی جدید بدون نیاز به رفرش مکرر صفحه،
ترجمه اختصاصی توسط تیم تحریریه
SaeedEminem2
02-03-2011, 00:17
خوش به حال شما
ما که باید تو کفش بمونیم تا قیمتش بیاد پایین
خوش به حال کی؟
فکر نمی کنم الان احدی بره 1 میلیون گرون تر بده به یه لپ تاپ
اکثرا صبر می کنن
بعدشم همینکه هیچکی نخره مجبور می شن سریع تر ارزونش کنن
خیلی ممنون از توضیح جامعت
خیالم راحت شد چون غیر اکس پی از خیچ کدوم خوشم نمیاد
از اول هم تصمیم نداشتم باهاش بازی کنم چون حیفه :31:
حالا ما اگه از یه ویندوز کپی بگیریم و بریزیم تو هاردش چی؟
احتمالش هست کار کنه؟
والا در مورد ایر یادمه با اکس پی لایو میشد بالا اورد لب تاپ رو اما در مورد مک بوک پرو جدید چون کلا درایو هاش عوض شده بعید میدونم راهی داشته باشید برای بوت کردن اکس پی!! سیستم پارالرز سیستم بسیار عالی هست من باهاش کار کردم مطمئن باشید اصلا لنگ اتون نمیزاره یک ویندوز دم دستی هست که با دو دگمه در عرض یک ثانیه از مک به وین و برعکس سوئیچ میکنید فقط کمی فضای رم و هارد اتون رو اشغال میکنه بنا به تمپ ها و..
zerolight
02-03-2011, 10:42
ساعت ۲۱ به وقت ایران
با ما باشید در
کاور زنده با ترجمه اختصاصی توسط تیم تحریریه
و بدون نیاز به رفرش کردن صفحه
خوش به حال کی؟
فکر نمی کنم الان احدی بره 1 میلیون گرون تر بده به یه لپ تاپ
اکثرا صبر می کنن
بعدشم همینکه هیچکی نخره مجبور می شن سریع تر ارزونش کنن
همون دوستی که از خارج گرفته ! به نظرتون بعد عید قیمتش فیکس میشه؟
اي بابا!اينجا سر گردنه هم بود باز 1 و 100 خيلي زياده....
شانسي داريم ما...
SaeedEminem2
02-03-2011, 20:48
همون دوستی که از خارج گرفته ! به نظرتون بعد عید قیمتش فیکس میشه؟
راستش یکی از همین بچه های همینجاس
یه ساعت پیش رفتم یکی از نمایندگی های اپل
گفت الان هرکی هرجا از مدل جدیدش داشته باشه شخصی آورده و هنوز به صورت کلی نیومده
بیشتر هم به همین خاطره که گرونه
گفت لاقل 2 ماه طول می کشه تا قیمتش کم بشه که باز هم تا حدود 10 الی 15 درصد از اون چیزی که باید باشه گرون تره
گفت معمولا تا 6 ماه طول می کشه قیمتش همون چیزی که باید ! بشه
گفت مک بوک ایر که حدودا 2 / 3 ماه پیش اومد هنوز قیمتش خیلی بالاست
البته به نظر من باز تا 200 تومان گرون تر قابل قبوله اما 1100000 به هیچ وجه
درواقع همه چی دست خود مردمه که الان شتاب زده برن خرید یا صبر کنن
تا وقتی درخواست باشه قیمت پائین نمیاد
----------
اما در مورد نصب نشدن اکس پی گفت تا الان همچین چیزی اعلام نشده
گفت لاقل 2 ماه طول می کشه تا قیمتش کم بشه که باز هم تا حدود 10 الی 15 درصد از اون چیزی که باید باشه گرون تره
----------
6 ماه ؟!
ببخشید شما از کجا پرسیدی ؟!
XP مشکل نیست . ولی 7 انگار نصب میشه
Memories777
03-03-2011, 10:10
سلام بچه ها
من دیروز رفتم قیمت مدل قبلی رو هم بگیرم.فروشنده گفت گرونتر شده و داره میشه و حتی ممکنه دیگه پیدا هم نکنی
جدیدا رو هم گفت ارزش نداره بگیری فعلا.
که احتمالا بگم برام بیارن از اون طرف
بعد یه سری سوال دارم.نمیدونم اینجا مطرح کنم درسته؟
من یه مک بوک پرو 15 میخوام بگیرم
بیشتر واسه کار ادیت عکس و فوتوشاپ میخوام و کارای روزمره
بازی هم نمیکنم
به نظر شما این 15 که توی سایت اپل هست با هارد 500
GHZ 2.0
کار منو حل میکنه؟
فرقش با اونی که
2.2 GHz
هست چیه؟
سلام ويندوز 7 رو ساپورت ميكنه يا مثل ايكس پي و ويستا نه
در ضمن آخرين قيمت رو هم بزاريد
آيا روي قيمت هاي گذشته تاثير گذاشته يا نه
اگه ممكنه عكس هم بزاريد ازش
در ضمن بگم من كارم برنامه نويسي به نظرتون اپل خوبه يا نه؟
بسيار ممنون
shir_farhad
03-03-2011, 20:43
بالاخره مک بوک ایر 11 اینچی چند تومن شد؟
اصلا ویندوز xp روش نصب میشه؟
SaeedEminem2
04-03-2011, 02:31
6 ماه ؟!
ببخشید شما از کجا پرسیدی ؟!
XP مشکل نیست . ولی 7 انگار نصب میشه
همش نصب می شه
فقط فکر کنم باید پارتیشنش رو از اونی که هست با نرم افزاری مثل پارتیشن مجیک به ان تی اف اس تغییر بدیم
از سمت خود اپل هنوز چیزی در مورد نصب نشدن اکس پی اعلام نشده
در مورد قیمت خب این یه چیز مشخصه و در مورد همه چی همین طوریه
اولش که میاد خیلی گرون تره و کم کم میاد پایین
فقط به این بستگی داره که میزان تقاضا چقدر باشه
یعنی اگه الان تقاضا بره بالا قیمتش پایین نمیاد که هیچ گرون تر هم می شه
اما اینو خودمون تعیین می کنیم
به هرکی که می شناسین و می خواد بخره بگین صبر کنه
و علت اصلی بالا بودنش الان اینه که هنوز به صورت کلی نیومده و اینی که تو بازار هست به صورت تکی مردم با خودشون آوردن
------
اما در مورد دوستانی که نسبت به کارایی و جواب دادن این لپ تاپ نسبت به نیازهاشون پرسیدن بگم که
این لپ تاپ تقریبا می شه گفت از هر سیستمی که تا حالا دیدین قوی تره
پس شک نکنین واسه هر کاری مناسبه و به همه کاری می خوره
SaeedEminem2
04-03-2011, 06:30
اصلاح کنم که با گشتن تو فروم خود سایت اپل دیدم نه اکس پی نصب نمی شه
علتش هم اینه که خود مایکروسافت پشتیبانی از اکس پی رو قطع کرده
البته نصب می شه اما اپل درایور مخصوص اکس پی رو دیگه ارائه نمی ده
شاید تا دیر نشده باید بریم مدل 2010 رو بخریم
اصلاح کنم که با گشتن تو فروم خود سایت اپل دیدم نه اکس پی نصب نمی شه
علتش هم اینه که خود مایکروسافت پشتیبانی از اکس پی رو قطع کرده
البته نصب می شه اما اپل درایور مخصوص اکس پی رو دیگه ارائه نمی ده
شاید تا دیر نشده باید بریم مدل 2010 رو بخریم
الان که XP کاربرد چندانی نداره . بعد اگه 7 نصب بشه از تو 7 با یک نرم افزار میشه سوئیچ کرد به Xp . تو لپتاپ دوستم بود
لپتاپ اپل واسه ی همه ی کارها خوبه به غیر از گیم ! اگه لپتاپ رو میخوای کنسول بازی کنی اپل نخر
Memories777
04-03-2011, 12:37
------
اما در مورد دوستانی که نسبت به کارایی و جواب دادن این لپ تاپ نسبت به نیازهاشون پرسیدن بگم که
یعنی نیازی نیست اون مدل 2.2 رو بگیرم؟
یعد یه سوال دیگه
کدوم بهتره :
2010
یا مدل 15 اینچ .
2.0 GHZ
2011
سلام بچه ها
من دیروز رفتم قیمت مدل قبلی رو هم بگیرم.فروشنده گفت گرونتر شده و داره میشه و حتی ممکنه دیگه پیدا هم نکنی
جدیدا رو هم گفت ارزش نداره بگیری فعلا.
که احتمالا بگم برام بیارن از اون طرف
بعد یه سری سوال دارم.نمیدونم اینجا مطرح کنم درسته؟
من یه مک بوک پرو 15 میخوام بگیرم
بیشتر واسه کار ادیت عکس و فوتوشاپ میخوام و کارای روزمره
بازی هم نمیکنم
به نظر شما این 15 که توی سایت اپل هست با هارد 500
GHZ 2.0
کار منو حل میکنه؟
فرقش با اونی که
2.2 GHz
هست چیه؟
دلیل اینکه سری قبلی ها رو گران کردند این هست که خوب تو بازار نیست و کمیاب شده برای همین هر کس هر قیمتی دوست داره میزاره روش 373 با گارانتی الماس به مرزش 3.5 میلیون رسیده!!!و این یعنی لب تاپی که 1 ماه پیش دیس کانتینیو شده و تولید نمیشه و قیمت اش هم 1900 دلار بوده الان تو ایران دو برابر قیمت داره حال شما خودتون بینید قیمت سری جدید ها به چه شکلی میشه!
برای کار فتوشاپ انتخاب مک بوک و پرو بسیار انتخاب خوبی هست چون تقریبا بر همه گرافیست ها اثبات شده که ال ای دی بک لایت اپل واقعا رنگ ها رو واقعی نشان میده و اصلا هیچ غیر واقع گرایی نیست اما اینکه میخواهید سراغ 15 اینچ برید خوب نکته ایی هست و ان هم اینکه کار گرافیکی در 15 اینچ جالب نیست! 17 بگیرید خیال خودتون رو راحت کنید چون من همزمان با لب تاپ 15 و 17 کار کردم واقعا 17 اینچ برای کار با فتوشاپ گزینه 100 درصد بهتری هست حتی 1 درصد هم شک نکنید اما اینکه خوب با توجه به وضع بازار 17 اینچ اصلا هست تو بازار یا نیست(که به نظرم نیست چند وقت پیش میخواستیم برای یکی از دوستان پیدا نکردیم تو ایران به دلیل کمیاب بودن اش) بحث دیگری هست
در مورد خرید سری جدید هم قطعا در مرد کار های گرافیکی خیلی بهتر از سری قبلی هست سری جدید باس رم اشون بالاتر رفته چیزی که شاید در پی سی زیاد به چشم نیاد( که من خودم تو پی سی تفاوت اش رو دیدم) دیگه چه برسه به لب تاپ که همه چی در چیپ های موبایل هست و اختلاف 1066 با 1333 بسیار زیاد هست
درمورد فرق 2.0 با 2.2 ببینید دوست من کلا اینچ چیپ corei7 اینتل هست یعنی فناوری توربو بوست دران میباشد در کارهای سنگین خودش فرکانس کاری رو اورکلاک میکنه اما اینکه ایا به نظرم بنده حقیر میارزه مدل 2.0 با 2.2 که اختلا ف قیمت اش بسیار کم هست بله قطعا میارزه. تو مک شما خیلی به هارد نیاز دارید یکی از چیز هایی که در مک بوک بنده رو اذیت میکنه کم بودن هارد اش هست که خوب اپل ارتقا داد مخصوصا اگر بخواهید تایم ماشین رو فعال کنید یا برنامه های مک همگی حجم اشون زیاد هست 500 گیگ کاملا کافی تون هست اما 750 گیگ واقعا ایده عال هست مطمئن باشید از انتخاب اتون پشیمان نمیشید مخصوصا اینکه کمی باید اینده نگر هم باشید
(در مورد ادیت عکس و فتوشاپ من با سری قبلی 371 که کار کردم همان هم کم نمیاورد تو محیط مک و هیچ کندی رو مشاهده نمیکنید سری جدید که قطعا با پردازنده جدید و رم و گرافیک بالاتر کاملا راحت و بی دقدقه کارهاتون رو به نظرم انجام میدید)
بالاخره مک بوک ایر 11 اینچی چند تومن شد؟
اصلا ویندوز xp روش نصب میشه؟
همش نصب می شه
فقط فکر کنم باید پارتیشنش رو از اونی که هست با نرم افزاری مثل پارتیشن مجیک به ان تی اف اس تغییر بدیم
از سمت خود اپل هنوز چیزی در مورد نصب نشدن اکس پی اعلام نشده
در مورد قیمت خب این یه چیز مشخصه و در مورد همه چی همین طوریه
اولش که میاد خیلی گرون تره و کم کم میاد پایین
فقط به این بستگی داره که میزان تقاضا چقدر باشه
یعنی اگه الان تقاضا بره بالا قیمتش پایین نمیاد که هیچ گرون تر هم می شه
اما اینو خودمون تعیین می کنیم
به هرکی که می شناسین و می خواد بخره بگین صبر کنه
و علت اصلی بالا بودنش الان اینه که هنوز به صورت کلی نیومده و اینی که تو بازار هست به صورت تکی مردم با خودشون آوردن
------
الان که XP کاربرد چندانی نداره . بعد اگه 7 نصب بشه از تو 7 با یک نرم افزار میشه سوئیچ کرد به Xp . تو لپتاپ دوستم بود
لپتاپ اپل واسه ی همه ی کارها خوبه به غیر از گیم ! اگه لپتاپ رو میخوای کنسول بازی کنی اپل نخر
در مورد مک هم داره کم کم به کنسول بازی ایفون مهاجرت میکنه معنایی این جمله این هست که شک نکنید تا 6 الی 7 ماه دیگه به صورت خوش بینانه 80 درصد بازی هایی که روی ایپاد بود روی مک هم میاد گویی الان نصب بازی هایی که رو Ios هست تو مک هم توسط مک اپ استور ارئه میشه و این حرف که قبلا گفته میشد تفاوت مک با ویندوز فقط در نبود بازی هست داره کم کم از بین میره همان طور که ایفون و ایپد چند وقت پیش یک کنسول بازی لقب گرفتند در دنیای کنسول ها من شک ندارم مک هم قابلیت این موضوع رو دارد
----------
باسلام خدمت شما دوست عزیزم
عرض ام به حضور اتون که در مورد نصب ویندوز رو کلا دیوایس های اپل به صورت غیر مجازی خوده اپل در وی وی دی داخل جعبه محصول که علاوه بر دی وی دی مک او اس دی وی دی درایو ها و غیره رو تعبیه کرده که در دی وی دی درایو ها برنامه ایی به نام Boot Camp قرار دارد وظیفه این برنامه نصب سیستم عاملی به جز مک هست این برنامه در محیط خوده مک اجرا میشود و پس از نصب و راه اندازی دوباره دیوایس میتونید در بوت دیوایس اتون سیستم عامل دیگر رو برگزینید حال اینکه مک بوک ایر هم این درایو جدید بود و نمیشد اکس پی ریخت دوستان با اکس پی لایو که راحت میشه رو فلش و کول دیسک ریخت مک بوک رو بوت میکردند در مک بوک پرو جدید هم به همین منوال هست که بوت کمپ جدید درایور های اکس پی رو ندارد اینکه نشه اکس پی رو نصب کرد نیست شما نصب مکنید سیستم عامل اکس پی رو اما خوب سخت افزارهای مک بوک اتون رو شناسایی نمیکنه پس از اجرای این سیتسم عامل. مثل اینکه خودتون هم تحقیق کردید و به نتایجی رسیدید به هر حال دیگه کلا سیستم عامل اکس پی منسوخ شده و همه به سیستم عامل هفت کوچ کردند و این اقدام اپل کاملا اشتباه نیست گویی اینکه خوده ماکروسافت هم از اکس پی ایش بعد از عرضه سرویس پک 3 دیگه هیچ نوع ساپورتی نمیکنه و اپدیتی قرار نداده دیگه چرا اپل بکنه! در مورد نمایندگی هم فرمودید به توجه به اینکه ایران تحریم شرکت اپل هست هیچ نوع نمایندگی اپل در ایران ندارد شرکت هایی از قبیل نقش الماس همگی وارد کننده هستند و هیچ نوع خدمات پس از فروش در مورد محصولات اپل ارائه نمیدهد یعنی به نظرم بنده اصلا فرقی داره شما بی گارانتی بخرید یا باگارانتی(چون اصلا گارانتی نیست)
در مورد انیکه به صورت کلی وارد نشده بله درسته فعلا تو بازار مدل هایی هست که توسط یوزر اورده شده و به وصتر عمده در بازار نیست گویی تا 5 الی 6 ماه دیگه وارد هم بشه یکم قیمت های بالا هست اما خوب نه 1100! بعد عید میتونید راحت با اختلاف 600 الی 700 در ایران مدل ارئه شده رو بخرید
SaeedEminem2
04-03-2011, 17:41
به نظرم اینکه گفته شه اکس پی منسوخ شده زیاد درست نیست
من که تو دانشگاه کامپیوتری بودم همه اکس پی کار می کردن
و در کل هنوز نقص یا کمبود آنچنانی نداره که نیاز حتمی واسه آپگریدش حس بشه
ویندوز 7 فقط از نظر ظاهری و یه درصد کمی از نظر امنیتی نسبت به اکس پی بهتر شده
که به نظر من ظاهرش قشنگ شده اما خیلی شلوغ شده و سرعت کار با اکس پی رو نداره
در موارد امنیتی هم اگه کسی راه حفاظت از سیتمشو بلد باشه با همین اکس پی هم می تونه یه فضای سکیور داشته باشه
وگرنه حتی اگه با لینوکسی که هنوز هیچ ویروسی واسش ساخته نشده هم کار کنه بازم دچار مشکل می شه
نمی دونم شما منظورت از بهتر بودن مدل 17 نسبت به 15 چی بود؟
چون تفاوت خاصی جز سایز ندارن و حتی چیزی که تو ایران بود کش سی پی یو 15 از 17 هم بیشتر بود
اختلاف 1100000 رو خود شما گفتی تو تهران با قیمت 3500000 دیدی
در مورد نمایندگی منظور یه فروشگاهی بود که کلا محصولات اپل می فروخت و خودش وارد کننده بود
وگرنه اینکه اپل نمایندگی رسمی نداره که آره
اما ضمانتاشون جای تحقیق بیشتر داره
چون جایی که من تو این 8 سال مشتریش بودم گفت یکی مانیتور لپ تاپش ضربه خورده بود و چیزی که تو لپ تاپ های دیگه با 100 هزار درست می شه واسه اپل 600 هزار تومان آب خورد
به نظرم اینکه گفته شه اکس پی منسوخ شده زیاد درست نیست
من که تو دانشگاه کامپیوتری بودم همه اکس پی کار می کردن
و در کل هنوز نقص یا کمبود آنچنانی نداره که نیاز حتمی واسه آپگریدش حس بشه
ویندوز 7 فقط از نظر ظاهری و یه درصد کمی از نظر امنیتی نسبت به اکس پی بهتر شده
که به نظر من ظاهرش قشنگ شده اما خیلی شلوغ شده و سرعت کار با اکس پی رو نداره
در موارد امنیتی هم اگه کسی راه حفاظت از سیتمشو بلد باشه با همین اکس پی هم می تونه یه فضای سکیور داشته باشه
وگرنه حتی اگه با لینوکسی که هنوز هیچ ویروسی واسش ساخته نشده هم کار کنه بازم دچار مشکل می شه
نمی دونم شما منظورت از بهتر بودن مدل 17 نسبت به 15 چی بود؟
چون تفاوت خاصی جز سایز ندارن و حتی چیزی که تو ایران بود کش سی پی یو 15 از 17 هم بیشتر بود
اختلاف 1100000 رو خود شما گفتی تو تهران با قیمت 3500000 دیدی
در مورد نمایندگی منظور یه فروشگاهی بود که کلا محصولات اپل می فروخت و خودش وارد کننده بود
وگرنه اینکه اپل نمایندگی رسمی نداره که آره
اما ضمانتاشون جای تحقیق بیشتر داره
چون جایی که من تو این 8 سال مشتریش بودم گفت یکی مانیتور لپ تاپش ضربه خورده بود و چیزی که تو لپ تاپ های دیگه با 100 هزار درست می شه واسه اپل 600 هزار تومان آب خورد
ویندوز 7 از نظر ساختار بسیار نو تر و جدید تر از اکس پی هست این رو قطعا اگر یک سیستم خوب داشته باشید متوجه میشید بله اگر کانفیک یک سیستم پایین باشه اکس پی بهترین هست اما اگر در یک سیستم خوب اکس پی بریزید عملا از تمام پرفرمنس کامپیتور اتون استفاده نمیکنید به هر حال بحث اش اینجا نیست خواستید جای دیگر بحث میکنیم(مک هم ویروس نداره اما همیشه سیستم عامل باز و اپن خیلی راحت تر میشه بهش نفوذ کرد البته از ان طرف هکر اش هم باید علم اش بیشتر از کسی باشه که میخواد ویندوز رو از فایروال اش بگذره)
اما در مورد اینکه گفتم 17 از 15 بهتر هست و فرمودید منظور چیست در کار های گرافیکی هرچه محیط کار اتون بزرگ تر باشه راحت تر میتونید کار کنید البته من گفتم برای کاری همچون فتوشاپ که نیاز مبرم به مانیتور بزرگ داره چون خودم هم یکی از کار هام کار با فتوشاپ هست و کلا کار گرافیکی یک مستلزمی دارد و ان هم بزرگ بودن ماینتوز هست خوشبختانه مک بوک پرو جدید 15 و 17 از نظر کانفیک زیاد تفاوت ندارند و فقط مانیتور اشون فرق داره بله در مدل مک بوک قبلی فرق بود مک بوک اما در فعلی نیست!
بله همچنان همان طرو که خودتون هم ذکر فرمودید اختلاف قیمت 1100 هست و ان هم به خاطر این هست که یوزر میاره نه فروشنده چون فروشنده قیمتی که میخره از اون طرف قیمت سایت اپل نیست خیلی کمتر هست میتونه رو قیمت مانور بده
در اخر هم در مورد محصولات اپل درسته محصولات اپل از نظر ساختار خیلی بهشون دقت میشه و میزان خرابی ایشون مثلا نسبت به دیگر لب تاب های برند های دیگر کمتر هست به دلیل نظارت بالا تر اما خوب جنس الکترونیکی هست و یک در میلیون امکان خراب شدن هر جاش هست اما خوب بازم میگم اگر خراب بشه محصولی از اپ گارانتی های فوق که گفتم امکان درست کردن اش رو ندارند!!! و باید بفرستند دبی
shir_farhad
04-03-2011, 18:30
آخرش یکی نگفت این ایر 11 اینچی چند چوغ آب میخوره؟
ببخشيد ميشه نام كامل محصول جديد به همرا عكس و توضيح بزاريد ممنون ميشم
SaeedEminem2
06-03-2011, 03:50
آخرش یکی نگفت این ایر 11 اینچی چند چوغ آب میخوره؟
پست های قبلیمون پاک شد چون بحثمون با این تاپیک مغایرت داشت
بهتره بری تو این تاپیک و سئوالتو مطرح کنی
SaeedEminem2
08-03-2011, 03:23
ببخشيد ميشه نام كامل محصول جديد به همرا عكس و توضيح بزاريد ممنون ميشم
پست 2877 به بعد
SaeedEminem2
08-03-2011, 03:28
یعنی نیازی نیست اون مدل 2.2 رو بگیرم؟
یعد یه سوال دیگه
کدوم بهتره :
2010
یا مدل 15 اینچ .
2.0 GHZ
2011
شک نکن که مدل 2011 بهتره
البته اگه وابسته ی شدید به اکس پی نیستی
تازه مدل 2010 الان هم نایاب شده هم وحشتناک گرون
در مورد سی پی یو فکر نکنم تفاوت قیمت خیلی زیادی داشته باشن
لپ تاپ هم که قابل ارتقا دادن نیست
به نظر من 2.2 بهتره
اما همون 2 هم نیازتون رو جواب می ده
منتها فرقش در آینده بیشتر مشخص می شه که یه کاری پیش بیاد که احتیاج به سی پی یو بالا تری داشته باشه
mohsenfhm
08-03-2011, 23:07
گزارش های جديد حاكی از آن است كه شركت اپل تنها در سه ماهه چهارم سال 2010 بيش از يك ميليون دستگاه نوت بوك MacBook Air صادر كرده است.
MacBook Air يكی از پرطرفدارترين محصولات اپل است و كاربران کامپیوتر استقبال چشمگيری از آن كرده اند.
بررسي های جديد نشان می دهد شركت اپل نزديك به 1.1 ميليون دستگاه از اين محصول را در سه ماهه چهارم سال 2010 صادر كرده است.
اين تعداد نشان دهنده يك ركورد در تاريخ فروش نوت بوك های اپل محسوب می شود و انتظار می رود به زودی آمار و اطلاعات مربوط به فروش اين محصول در سه ماهه اول سال 2011 نيز منتشر شود.
انجمن تخصصي آيفون
s-a-l-i-m
08-03-2011, 23:07
راستش رو بخوای اگر می خوای بخاطر 2.2 بری پول بیشتر بدی نرو نگریش..چون فکر نمی کنم انقدر کارت بالا باشه که به این اختلاف فاهش هم نیاز مند باشی..
نظر من بود :20:یکم بیشتر فکر کن ببین واقعا ضرورت داره این همه پول اضافی بدی ؟؟ تازه تو ایران یعنی 700 تومان اضافه تر { حداقل }
SaeedEminem2
09-03-2011, 05:08
راستش رو بخوای اگر می خوای بخاطر 2.2 بری پول بیشتر بدی نرو نگریش..چون فکر نمی کنم انقدر کارت بالا باشه که به این اختلاف فاهش هم نیاز مند باشی..
نظر من بود :20:یکم بیشتر فکر کن ببین واقعا ضرورت داره این همه پول اضافی بدی ؟؟ تازه تو ایران یعنی 700 تومان اضافه تر { حداقل }
700 تومان؟ فکر نکنم همچین تفاوتی باشه
بین 2.2 و 2.3 250 دلار تفاوته
که به فرض 2 برابرش کنیم می شه 500 دلار
حالا اگه اینا بخواد با سی پی یو های عادی مقایسه بشه، بین 2.2 و 2.3 چقدر از نظر کاری و قدرتی تفاوت هست؟
fade2amin
10-03-2011, 09:31
دوستان برای کارای روزمره با مک بوک، فک میکنین مانیتور 13.5 خیلی نامناسب باشه ؟
یا اصلا با این سایز ارزش داره خرید ؟
ممنون .
s-a-l-i-m
10-03-2011, 21:42
700 تومان؟ فکر نکنم همچین تفاوتی باشه
بین 2.2 و 2.3 250 دلار تفاوته
که به فرض 2 برابرش کنیم می شه 500 دلار
حالا اگه اینا بخواد با سی پی یو های عادی مقایسه بشه، بین 2.2 و 2.3 چقدر از نظر کاری و قدرتی تفاوت هست؟
اینجا ایرانه برادر و 250 حداقل ضرب در 3 میشه :31: وقتی به 300 میرسه که سال بعد همین موقع سری جدید معرفی بشه.:31:
SaeedEminem2
11-03-2011, 00:38
اینجا ایرانه برادر و 250 حداقل ضرب در 3 میشه :31: وقتی به 300 میرسه که سال بعد همین موقع سری جدید معرفی بشه.:31:
آره راست می گی
البته فکر کنم هیچ وقت به 300 نمی رسه چون الان مدل قدیمی مک پرو 400 تومان نسبت به 20 روز پیش گرون شده
تا بخواد ارزون شه دیگه چیزی ازش نمونده
تازه تو سایتش به غیر از 2.0 و 2.2 امکان انتخاب مدل 2.3 هم هست
اما فکر نکنم مدل 2.3 اینجا بیاد
جدا بهترین کار داشتن یه آشناست که مستقیم از خارج بیاره
هم خیلی ارزون تر تموم می شه هم امکان انتخاب سخت و نرم افزار بیشتری داره
دوستان برای کارای روزمره با مک بوک، فک میکنین مانیتور 13.5 خیلی نامناسب باشه ؟
یا اصلا با این سایز ارزش داره خرید ؟
ممنون .
آره عزیز کافیه
من حودم با اینکه CPU Macbook Pro 15 اینچی های جدیدخیلی شاخه:31:,ولی میخوام 13 اینچش رو بگیرم
SaeedEminem2
12-03-2011, 00:29
آقا ما دیوونه شدیم رفت
8 ماهه تو کف این لامپ صد موندم اصلا دیگه نمی تونم صبر کنم
پیدا کردن یکی که از اون طرف بیاره مثل چی بگم سخت شده
کاشکی می شد یه نفر می رفت واسه همه مون میاورد
نامردا بهانه کردن که قیمت دلار رفته بالا شده 1200 پس عادیه که 2/200/000 رو 3/500/000 بدن
بعد رفتم قیمت دلار گرفتم دیدم 1031 تومانه!!!!
راه حل بدین اورژانسی
s-a-l-i-m
12-03-2011, 01:04
آره عزیز کافیه
من حودم با اینکه CPU Macbook Pro 15 اینچی های جدیدخیلی شاخه:31:,ولی میخوام 13 اینچش رو بگیرم
سامان ایران نمیای چند تا بیاری ؟؟؟ :31:
:40:
Memories777
12-03-2011, 11:44
دلیل اینکه سری قبلی ها رو گران کردند این هست که خوب تو بازار نیست و کمیاب شده برای همین هر کس هر قیمتی دوست داره میزاره روش 373 با گارانتی الماس به مرزش 3.5 میلیون رسیده!!!و این یعنی لب تاپی که 1 ماه پیش دیس کانتینیو شده و تولید نمیشه و قیمت اش هم 1900 دلار بوده الان تو ایران دو برابر قیمت داره حال شما خودتون بینید قیمت سری جدید ها به چه شکلی میشه!
برای کار فتوشاپ انتخاب مک بوک و پرو بسیار انتخاب خوبی هست چون تقریبا بر همه گرافیست ها اثبات شده که ال ای دی بک لایت اپل واقعا رنگ ها رو واقعی نشان میده و اصلا هیچ غیر واقع گرایی نیست اما اینکه میخواهید سراغ 15 اینچ برید خوب نکته ایی هست و ان هم اینکه کار گرافیکی در 15 اینچ جالب نیست! 17 بگیرید خیال خودتون رو راحت کنید چون من همزمان با لب تاپ 15 و 17 کار کردم واقعا 17 اینچ برای کار با فتوشاپ گزینه 100 درصد بهتری هست حتی 1 درصد هم شک نکنید اما اینکه خوب با توجه به وضع بازار 17 اینچ اصلا هست تو بازار یا نیست(که به نظرم نیست چند وقت پیش میخواستیم برای یکی از دوستان پیدا نکردیم تو ایران به دلیل کمیاب بودن اش) بحث دیگری هست
در مورد خرید سری جدید هم قطعا در مرد کار های گرافیکی خیلی بهتر از سری قبلی هست سری جدید باس رم اشون بالاتر رفته چیزی که شاید در پی سی زیاد به چشم نیاد( که من خودم تو پی سی تفاوت اش رو دیدم) دیگه چه برسه به لب تاپ که همه چی در چیپ های موبایل هست و اختلاف 1066 با 1333 بسیار زیاد هست
درمورد فرق 2.0 با 2.2 ببینید دوست من کلا اینچ چیپ corei7 اینتل هست یعنی فناوری توربو بوست دران میباشد در کارهای سنگین خودش فرکانس کاری رو اورکلاک میکنه اما اینکه ایا به نظرم بنده حقیر میارزه مدل 2.0 با 2.2 که اختلا ف قیمت اش بسیار کم هست بله قطعا میارزه. تو مک شما خیلی به هارد نیاز دارید یکی از چیز هایی که در مک بوک بنده رو اذیت میکنه کم بودن هارد اش هست که خوب اپل ارتقا داد مخصوصا اگر بخواهید تایم ماشین رو فعال کنید یا برنامه های مک همگی حجم اشون زیاد هست 500 گیگ کاملا کافی تون هست اما 750 گیگ واقعا ایده عال هست مطمئن باشید از انتخاب اتون پشیمان نمیشید مخصوصا اینکه کمی باید اینده نگر هم باشید
(در مورد ادیت عکس و فتوشاپ من با سری قبلی 371 که کار کردم همان هم کم نمیاورد تو محیط مک و هیچ کندی رو مشاهده نمیکنید سری جدید که قطعا با پردازنده جدید و رم و گرافیک بالاتر کاملا راحت و بی دقدقه کارهاتون رو به نظرم انجام میدید)
در مورد سایز صفحه موافقم ولی مسئله اینه که جا به جاییش مشکله.
و ممنون از توضیحاتتون.اگر از اونطرف برام بیارن بدون شک مدل بالاترشو بر میدارم با این توضیحات.ولی تو ایران
که قیمتا عجیب غریبه ..
شک نکن که مدل 2011 بهتره
البته اگه وابسته ی شدید به اکس پی نیستی
تازه مدل 2010 الان هم نایاب شده هم وحشتناک گرون
در مورد سی پی یو فکر نکنم تفاوت قیمت خیلی زیادی داشته باشن
لپ تاپ هم که قابل ارتقا دادن نیست
به نظر من 2.2 بهتره
اما همون 2 هم نیازتون رو جواب می ده
منتها فرقش در آینده بیشتر مشخص می شه که یه کاری پیش بیاد که احتیاج به سی پی یو بالا تری داشته باشه
اون مدل 2010 رو تو خود سایت اپل دیدم تخفیف بهش خورده
نظر من بود یکم بیشتر فکر کن ببین واقعا ضرورت داره این همه پول اضافی بدی ؟؟ تازه تو ایران یعنی 700 تومان اضافه تر { حداقل }
الان کارم زیاد نیست ولی در آینده احتمالا کارم زیاد میشه اگه همون شاخه عکاسی رو بگیرم برم بالا!
نمیدونم چرا ما نباید اپل استور داشته باشیم ..
s-a-l-i-m
12-03-2011, 21:40
الان کارم زیاد نیست ولی در آینده احتمالا کارم زیاد میشه اگه همون شاخه عکاسی رو بگیرم برم بالا!
تو ویکی پدیا نقشه اصفهان داشتم دید میزدم دیدم نوشته فروشگاه اپل :دی
کلی خندیدم :31:
تو بعضی موارد نوشته بود خانه ی اقای { برای مثال } احمد رضایی :31:
SaeedEminem2
13-03-2011, 00:41
در مورد سایز صفحه موافقم ولی مسئله اینه که جا به جاییش مشکله.
و ممنون از توضیحاتتون.اگر از اونطرف برام بیارن بدون شک مدل بالاترشو بر میدارم با این توضیحات.ولی تو ایران
که قیمتا عجیب غریبه ..
اون مدل 2010 رو تو خود سایت اپل دیدم تخفیف بهش خورده
تو سایت آره، اما تو بازار داخلی شده 2/900/000
چون ما انتخاب کردن که یه چیزهایی از جنس اورانیوم داشته باشیم پس دیگه حق نداریم یه چیزهایی از جنس آلومینیوم داشته باشیم
همین امشب منم می گفتم همه جا نمایندگی داره جز طبق معمول ایران
حالا که حق داشتن همه چی رو ازمون گرفتن کاشکی لاقل یه نظارت درستی تو بازار می کردن که اینجوری هرکی هر قیمتی دلش خواست نده
SaeedEminem2
13-03-2011, 21:30
آخرين قيمتا رو ميگيد
مک بوک ایر مدل 2011 13 اینچ بالاترین کانفیگش 1.900.000
مک بوک پرو مدل 2010 15 اینچ 2.900.000
مک بوک پرو مدل 2011 15 اینچ 3.500.000
البته بالاترین که گفتم اون چیزیه که تو ایران هست
مثلا مک بوک پرو فقط سی پی یو 2.0 و 2.2 هست اما تو سایتش 2.3 هم هست
که اینجا حدودا 1.300.000 از سایت گرون تره
خبر خوب از اینکه با تزریق دلار به بازار قیمت دلار در بازار امروز همان 1030 تومانی بود که در فرودگاه با بلیط میفروشند.
اگر این وضع دلار تا بعد از عید هم تثبیت بشه شک نکنید 100 درصد قیمت میاد پایین و همین طور خوب تا اون موقع کلی مک بوک پر جدید وارد بازار میشه نه مثل حالا که اصلا گیر نمیاد!
SaeedEminem2
14-03-2011, 04:32
خبر خوب از اینکه با تزریق دلار به بازار قیمت دلار در بازار امروز همان 1030 تومانی بود که در فرودگاه با بلیط میفروشند.
اگر این وضع دلار تا بعد از عید هم تثبیت بشه شک نکنید 100 درصد قیمت میاد پایین و همین طور خوب تا اون موقع کلی مک بوک پر جدید وارد بازار میشه نه مثل حالا که اصلا گیر نمیاد!
راستش همچین خبر خوبی نیست
چون طبق قانون سوم نیوتن تو ایران هیچ وقت هیچ قیمتی پایین نمیاد و یا بالا می ره یا فقط ثابت می مونه
کلا هیچی ارزون نمی شه
البته بیشتر منظورم رو قیمت دلاره
تازه فعلا که قیمت شده 3800 و 4 میلیون
تا این بیاد ارزون شه 6 ماه طول می کشه
هر چقدر هم که پایین بیاد باز هم از اون چیزی که باید باشه خیلی بالا تره
6 ماه دیگه باز همه می گن صبر کن تا مدل جدیدش بیاد
کلا این جریان خریدن مک بوک پرو داره منو دیوونه می کنه!!
mojtaba_14
14-03-2011, 09:39
آخه بابا با دلار 1200 تو منی هم حساب کنید،مثلاً 724،قیمتش رو زده 1499 دلار!یعنی:
1499x1200=1.798.800
ولی الماس این مدل رو زده 2300!!!مگه گمرگ و هزینه حمل چقدره که 500 تومن رو همین یه مدل می خواد بکشه؟؟
یا مثلا همون مدل 725 با دلار 1200 تومنی میشه 2600که تو لیستش هست 3800!!!
چند تومن می خوان رو یه لب تاپ بخورن؟!!!!!
ممکنه یکم بعداً تعدیل بشه قیمتها،ولی اینا اینقدر بالا گرفتن قیمت اولیه رو که اگه چند ماه آینده 400 تومن هم ارزون بشه،بازم خیلی سود می کنن!
redboy444
14-03-2011, 11:50
سلام
آخرین قیمتا با 3 سال گارانتی الان دستم رسید
723=3000000
724=2300000
721=2550000
700=1900000
s-a-l-i-m
14-03-2011, 18:22
سلام
آخرین قیمتا با 3 سال گارانتی الان دستم رسید
723=3000000
724=2300000
721=2550000
700=1900000
الان این ها رو مطمئن هستی ؟؟
700 یعنی پایین ترین کانفیگ 13 ؟؟
721 یعنی کانفیک پایین 15 ؟؟
724 بالاترین 13 ؟؟
723 هم بالاترین 15 ؟؟اگه این قیمت ها باشه که میشه گفت امیدوار کننده هست .
redboy444
14-03-2011, 23:15
الان این ها رو مطمئن هستی ؟؟
700 یعنی پایین ترین کانفیگ 13 ؟؟
721 یعنی کانفیک پایین 15 ؟؟
724 بالاترین 13 ؟؟
723 هم بالاترین 15 ؟؟اگه این قیمت ها باشه که میشه گفت امیدوار کننده هست .
آره الان با این قیمتا میشه خرید:10:
درمورد اون مدل ها هم که پرسیدی دقیقا همونایی بودن که خودت گفتی!:31:
دوستم گفت با 3 سال گارانتی (یحتمل نقش):8:
نسبت به الماس که بهتره
من شخصا میخوام 723 بخرم ولی وقتی میخرم که قیمتش بشه 2450!:21:
هزار تومن هم بیشتر نمیدم!!!:27:
یکی از فروشنده ها بهم قول داده که بعد عید تو این مایه ها برام بیاره،حالا دیگه نمیدونم چقدر راس بگه:13:
mojtabaalemi
15-03-2011, 04:56
تا تعدیل قیمت کلی راهه و تا اون موقع به صرفه نیست خریدشون .
الماس توی مارکای دیگم گرونتر میده . کلا محصولات اپل (مک ها نه ios ها ) توی ایران گرونتر از حدشند .
aref_tmu
16-03-2011, 16:45
سلام برادر
گفته شده آفیس واسه سیستم عامل مکینتاش ساخته نشده، یعنی باید 7 نصب کنی
سی پی یو من الان کور آی فایو دارم حداکثر تونستم 40 درصدشو پر کنم حتی با سنگین ترین بازی یعنی جی تی ای لیبرتی سیتی
واقعا دل و سونی رو با اپل مقایسه می کنی؟
جدیدا رم کارت گرافیکش بیشتر از قبل شده و به 1 گیگ رسیده که نسبتا خوبه
یعنی به فرض که شیر هم بشه بازم کم نمیاره خیالت راحت
با ویندوز 7 سازگاره و خودش نرم افزار های کمکی لازم رو داره
اما دیگه اپل واسه سری جدید لپ تاپ هاش از اکس پی و ویستا پشتیبانی نمی کنه
اول از همه ممنون از اینکه خیلی سریع جواب دادین
بعدشم دقت کنید که تمامی صحبتهای من روی مدلهای 13 اینچ هست که با توجه به وزن برام خیلی مهمه.
من خیلی وقته مشتاق اپل بودم اما باید یه دلیل داشتم واسه خریدن که الان دارم (لپ تاپم سوخت !!!)
در مورد کارت گرافیک اطلاع دقیقتری ندارین؟
با هرکی حرف میزنم میگه حواسم به Share بودن یا نبودن رم کارت گرافیکی باشه.
میدونم که اپل از بعضی نظرها قابل مقایسه با سونی یا دل نیست، اما میدونید که بیشتر کارهای مهندسی مجبورتون میکنه برید سراغ ویندوز
توی ویندوز هم فکر کنم باید مقایسه کردن اپل رو با بقیه برندها.
راستی وقتی توی ویندوز Game بازی کنم اگه رم کارت گرافیکیش Share باشه، کم نمیاره؟
HD پخش میکنه بدون مشکل؟ 720 ؟ 1080 ؟
SaeedEminem2
16-03-2011, 18:12
بعدشم دقت کنید که تمامی صحبتهای من روی مدلهای 13 اینچ هست که با توجه به وزن برام خیلی مهمه.
من خیلی وقته مشتاق اپل بودم اما باید یه دلیل داشتم واسه خریدن که الان دارم (لپ تاپم سوخت !!!)
میدونم که اپل از بعضی نظرها قابل مقایسه با سونی یا دل نیست، اما میدونید که بیشتر کارهای مهندسی مجبورتون میکنه برید سراغ ویندوز
قربونت خیلی اپل رو دستکم گرفتی
واسه سومین سال پیاپی قوی ترین و سریع ترین لپ تاپ سال شده
من شنیدم مدل جدید با بالا بردن رم کارت گرافیک از شیر بودن درش آوردن و از فناوری جدید تری هم استفاده کردن
البته مطمئن نیستم و دوستای دیگه حتما کمک می کنن
بر عکس ویستا اکثر برنامه های اکس پی رو سون سازگارن و حتی گزینه ی تغییر نوع سازگاری هم داره
مگه اینکه مثل خود من وابسته ی شدید به اکس پی باشی
اما اگه شما فکر می کنی نیاز به سخت افزار خیلی قوی داری دور 13 رو خط بکش و 15 بگیر
ارزش پول بیشتر رو داره و تفاوت وزنش هم نیم کیلو بیشتر نیست
که تازه 15 اینچی که 2.5 کیلو گرمه از اکثر لپ تاپ های دیگه سبک تره و عمر باتریش هم7 تا 10 ساعته
mhadishirani
17-03-2011, 18:07
من شنیدم مدل جدید با بالا بردن رم کارت گرافیک از شیر بودن درش آوردن و از فناوری جدید تری هم استفاده کردن
بر عکس ویستا اکثر برنامه های اکس پی رو سون سازگارن و حتی گزینه ی تغییر نوع سازگاری هم داره
اما اگه شما فکر می کنی نیاز به سخت افزار خیلی قوی داری دور 13 رو خط بکش و 15 بگیر
که تازه 15 اینچی که 2.5 کیلو گرمه از اکثر لپ تاپ های دیگه سبک تره و عمر باتریش هم7 تا 10 ساعته
میشه لینک تین خبری که گقتید رو بزارید
یخورده دور از ذهنه.
هرچی باشه بعید میدونم بتونه با core 2 duo در مقابل i7 840 سریع تر باشه.یکم عجیبه ها!!!
اگه سرعت و باطری رو با هم میخواید به نظر من برید سراغ لپتاپ با س cpu های sandy bridge که سریع ترن !!!!
aref_tmu
17-03-2011, 19:42
ممنون از راهنمایی
اما سوالات من بازم بی جواب موندن
15 اینچ قیمتش نسبت به هزینه ای که من در نظر گرفتم بالاس.
از طرفی هم وزنش دردسر هست
پس تمامی حرفام در مورد 13 اینچه.
حالا کسی از دوستانی که تجربه کار با اپل رو داره میتونه در زمینه کارت گرافیک سری جدید راهنمایی کنه؟
قابلیت پخش اچ دی 1080 چی؟
و بقیه مواردی که توی پستای قبلی مطرح کردم
farzan311
17-03-2011, 20:03
ممنون از راهنمایی
حالا کسی از دوستانی که تجربه کار با اپل رو داره میتونه در زمینه کارت گرافیک سری جدید راهنمایی کنه؟
سلام
کارت گرافیک سری 13 بدرد کار های ساده میخوره و اصلا نباید به فکر بازی یا کار های سنگین باهاش باشید چون هیچ کس با یه لپتاپ 13 اینچی این کار هارو نمیکنه
اینجا اطلاعات بیشتری میتونید به دست بیارید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو در مورد پخش فیلم بله هر فیلمی رو میتونه پخش کنه ولی قرار نیست یه فیلم فول اچ دی رو توی یه لپتاپ که نهایت رزولشون صفحه اش 1280.800 رو همونطوری ببینید که توی تلویزیون فول اچ دی میبینید
موفق باشید:40:
SaeedEminem2
17-03-2011, 22:42
میشه لینک تین خبری که گقتید رو بزارید
یخورده دور از ذهنه.
هرچی باشه بعید میدونم بتونه با core 2 duo در مقابل i7 840 سریع تر باشه.یکم عجیبه ها!!!
اگه سرعت و باطری رو با هم میخواید به نظر من برید سراغ لپتاپ با س cpu های sandy bridge که سریع ترن !!!!
در مورد سومین سال و اینا تو خود سایت اپل هست
در مورد پخش فیلم شک ندارم می تونه به راحتی هم می تونه
چون من الان کور آی فایو دارم 720 رو مثل یه فایل 1 مگی ام پی تری عقب جلو می کنه
و نکته ی اصلی اینه که سیستم عامل پیش فرضش یعنی مک خیلی سبکه
یعنی مثل 7 یا ویستا نیست که بخش اعظم ظرفیت سخت افزار رو اشغال کنه
اما خود منم گفتم اگه نیاز بیشتر هست حتما باید 15" گرفته شه
ممنون از راهنمایی
شما که نیاز به سخت افزار قوی داری به نظر من خیلی اشتباهه 13 بگیری
500 گرم وزن که دیگه چیزی نیست
تازه با وجود 2/5 کیلو گرم وزن باز هم از اکثر لپ تاپ ها سبک تره
اما بازم می گم شما خیلی دست کمش گرفتی
تو پخش فیلم مشکل نداره اما قطعا واسه بازی ضعیفه
الان با این قیمت اصلا خریدن نداره
اما تا چند ماه دیگه همون "15 هم خیلی ارزون می شه و احتمالا بین 2.5 تا 2.7 میاد پایین
در کل شدیدا توصیه می کنم که دور 13 رو خط بکشی چون با این قیمت بالا و نبود نمایندگی معتبر و رسمی فروختنش خیلی سخت می شه
البته باز هم تصمیم با خود شماست
hnme_bnd
18-03-2011, 02:07
سلام دوستان! شنیدم اپل داره تو دبی نمایندگی میزنه!!!! درسته؟؟؟!
از دبی بخوام یه پرو 13اینچ 700 بگیرم چقدر در میاد؟
saeed جان
من هم منتظرم بیاد پایین
من 15 اینچ میخوام بگیرم
بازی هم فقط catalysm روش نصب میکنم
فکر کنم بعد عید خوب شه
mhadishirani
18-03-2011, 07:18
در مورد سومین سال و اینا تو خود سایت اپل هست
در مورد پخش فیلم شک ندارم می تونه به راحتی هم می تونه
چون من الان کور آی فایو دارم 720 رو مثل یه فایل 1 مگی ام پی تری عقب جلو می کنه
و نکته ی اصلی اینه که سیستم عامل پیش فرضش یعنی مک خیلی سبکه
یعنی مثل 7 یا ویستا نیست که بخش اعظم ظرفیت سخت افزار رو اشغال کنه
اما خود منم گفتم اگه نیاز بیشتر هست حتما باید 15" گرفته شه
شما که نیاز به سخت افزار قوی داری به نظر من خیلی اشتباهه 13 بگیری
500 گرم وزن که دیگه چیزی نیست
تازه با وجود 2/5 کیلو گرم وزن باز هم از اکثر لپ تاپ ها سبک تره
اما بازم می گم شما خیلی دست کمش گرفتی
تو پخش فیلم مشکل نداره اما قطعا واسه بازی ضعیفه
الان با این قیمت اصلا خریدن نداره
اما تا چند ماه دیگه همون "15 هم خیلی ارزون می شه و احتمالا بین 2.5 تا 2.7 میاد پایین
در کل شدیدا توصیه می کنم که دور 13 رو خط بکشی چون با این قیمت بالا و نبود نمایندگی معتبر و رسمی فروختنش خیلی سخت می شه
البته باز هم تصمیم با خود شماست
الآن یه روش کرک اومده (بحثش تو صفحات قبل با شاهین جا هست) که به صورت بوت میشه رو همه ی کامپیوتر ها مک رو ریخت اینجوری یه دیگه مشکلی ب وجود نمیاد و سرعت این دستگاه ها بیشتر میشه !!!
s-a-l-i-m
18-03-2011, 11:48
سلام دوستان! شنیدم اپل داره تو دبی نمایندگی میزنه!!!! درسته؟؟؟!
از دبی بخوام یه پرو 13اینچ 700 بگیرم چقدر در میاد؟
بله داداش درسته ..همین روزها افتتاح میشه که امیدوارم بشه و قیمت ها رو به شدت میکشه پایین :40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::31:
redboy444
18-03-2011, 12:47
قیمت ها رو به شدت میکشه پایین
چرا این فکرو میکنی سلیم جان؟:5:
teknosys
18-03-2011, 22:49
سلام
دوستان میخواستم بپرسم آیا مک بوک پرو های جدید اپل تو ایران اومده ؟ اگه اومده قیمتشون چنده؟
موفق باشین.
s-a-l-i-m
18-03-2011, 23:56
چرا این فکرو میکنی سلیم جان؟:5:
این که سوال نداره:31:
الان در روز 500 نفر میرند دبی تازه تو عید هم که ملت کلا میرند دبی خب معلومه هر کی خودش میاره برای خودش یا میاره اینجا و این یک عامل قوی برای افت قیمت هست . باور کن اگه کسی خرید نکنه و بره از دبی بیاره بازم 300 تومان فکر کنم برات بمونه و اگر فروشنده ها بخوان تو ایران فروش داشته باشند باید بکشند پایین قیمت رو.:40:
امیدوارم که فروشگاهش سریع افتتاح رسمی بشه. { شایدم شده که من نمیدونم }:31:
redboy444
19-03-2011, 00:19
سلام
دوستان میخواستم بپرسم آیا مک بوک پرو های جدید اپل تو ایران اومده ؟ اگه اومده قیمتشون چنده؟
موفق باشین.
دوست عزیز سوالتون مربط میشه به این تاپیک:8:
جوابتون هم همونجا هست:27:
---------- Post added at 12:19 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------
الان در روز 500 نفر میرند دبی تازه تو عید هم که ملت کلا میرند دبی خب معلومه هر کی خودش میاره برای خودش یا میاره اینجا و این یک عامل قوی برای افت قیمت هست . باور کن اگه کسی خرید نکنه و بره از دبی بیاره بازم 300 تومان فکر کنم برات بمونه و اگر فروشنده ها بخوان تو ایران فروش داشته باشند باید بکشند پایین قیمت رو.:40:
این درست،ولی خوب خیلیا هم که میخوان بخرن دبی برو نیستن،اگر هم بخوان برن نمیتونن!چون پایان خدمت و . . . میخواد!:27:
ولی در کل با حرفت موافقم،چون خودمونم میدونیم که این لپتاپا واسه این فروشنده های . . . خیلی پایین تر از قیمت خود سایت اپل درمیاد ولی دیگه . . . بودن تو خونشونه!
من که شخصا تا 2400 نشده نمیخرم،حتی 2401000 هم نمیخرم!:27:
در ضمن اون اپل استور قرار بود با عرضه رسمی آیپد 2 افتتاح بشه!ولی فک کنم هنوز تو دبی عرضه نشده آیپد 2،درسته؟!:13:
SaeedEminem2
19-03-2011, 06:12
درسته
اما وقتی اینطوری می شه که بازار داخلی همه به صورت کلی آورده باشن
تو مشهد که بعد از تهران بزرگ ترین بازار کامپیوتر کشوره هنوز حتی یه دونه هم نیومده
اگه سری جدید یه ماه زودتر ارائه شده بود بعد از عید قیمت خیلی مناسب می شد
حتما تا عید سنتر دبی فعال می شه چون می دونن کلی از مردم ایران واسه تعطیلات می رن اونجا
البته به غیر از دبی خیلی جاهای دیگه مثل مالزی و چین هم هست که مردم تو عید می رن
باید صبر کنیم ببینیم چی می شه چون مشکل اصلی بالا رفتن قیمت دلاره که فکر نمی کنم درست بشه
s-a-l-i-m
19-03-2011, 11:20
جدا از مسائل قیمت که بحثش هست :دی
من امروز با مک بوک ایر جدید کار کردم لامصب چی بود. برای پسر داییم بود که ایران امد برا چند روز با خودش اورده بود و منم دارم تلاش می کنم این رو بده به من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اخه گفت چند تا لب تاپ داره.. حالا ولش .
ولی خدایی خیلی سرعت داره این نا کردار. ادم رو اصلا توی خماری بالا امدن برنامه نمیزاره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
hnme_bnd
19-03-2011, 11:31
درسته
تو مشهد که بعد از تهران بزرگ ترین بازار کامپیوتر کشوره هنوز حتی یه دونه هم نیومده
حتما تا عید سنتر دبی فعال می شه چون می دونن کلی از مردم ایران واسه تعطیلات می رن اونجا
باید صبر کنیم ببینیم چی می شه چون مشکل اصلی بالا رفتن قیمت دلاره که فکر نمی کنم درست بشه
تا جایی که من تو خبرا خوندم تا حالا باید افتتاح شده باشه! (مطمئن نیستم)
و قرار نبود افتتاح همراه باشه با عرضه ایپد 2
قرار بود ایپد 2 هم عرضه بشه!
SaeedEminem2
19-03-2011, 14:18
راستش من خبر ندارم اما ما چون تو کشور خودمون افتتاح یه جایی شونصد و پنجاه بار به تعویق میوفته این جوری فکر می کنیم
برج 1001 به اون بی نظیری رو به اون سرعت ساختن حالا یه فروشگاه مگه چیه که افتتاحش تاخیر داشته باشه
بیشتر از اون نگران تاخیر در کلی وارد نشدن و قیمت دلار تو کشور خودمونم
که نشات گرفته از برداشتن یارانه ها بالا رفت و باز هم بالا تر می ره
تازه بدترش اینه که اینا دلار رو از فرودگاه با قیمت پایین تر می گیرن و باز هم گرون تر حساب می کنن و الان که طلا گرون شده باید دلار ارزون بشه که طبق قانون سوم نیوتن تو ایران قیمت فقط یا بالا می ره یا ثابت می مونه
teknosys
19-03-2011, 15:46
دوست عزیز سوالتون مربط میشه به این تاپیک:8:
سلام
لینک اشتباه بود. میشه تصحیح کنید؟
موفق باشید.
SaeedEminem2
19-03-2011, 16:04
سلام
موفق باشید.
فکر کنم منظور این تاپیک بوده
redboy444
20-03-2011, 11:21
درسته
چرا؟!تو مشهد هم که نمایندگی نقش هست!!:18:
درمورد قیمت هم که باید بگم تا آخر فروردین قیمتا با سایت اپل برابر میشه(البته بدون گارانتی):8:
این مغازه قبلا با فروش محصولات اپل کار میکرد ولی نمایندگی نبود،و قرار بود که با عرضه آیپد 2 تبدیل بشه به اپل استور رسمی!البته منم شنیدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش من خبر ندارم اما ما چون تو کشور خودمون افتتاح یه جایی شونصد و پنجاه بار به تعویق میوفته این جوری فکر می کنیم
برج 1001 به اون بی نظیری رو به اون سرعت ساختن حالا یه فروشگاه مگه چیه که افتتاحش تاخیر داشته باشه
بیشتر از اون نگران تاخیر در کلی وارد نشدن و قیمت دلار تو کشور خودمونم
که نشات گرفته از برداشتن یارانه ها بالا رفت و باز هم بالا تر می ره
تازه بدترش اینه که اینا دلار رو از فرودگاه با قیمت پایین تر می گیرن و باز هم گرون تر حساب می کنن و الان که طلا گرون شده باید دلار ارزون بشه که طبق قانون سوم نیوتن تو ایران قیمت فقط یا بالا می ره یا ثابت می مونه
قیمت طلا که بخاطر تقاضای زیاد دم عیدی تو بازار خودشون از قیمت جهانی هم جلوتر رفتن و بعد از عید متعادل میشه
قیمت دلار هم که نمیدونم چرا یهو رفت بالا!!
سلام
موفق باشید.
آخ شرمنده،دوستمون تصحیح کردن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SaeedEminem2
20-03-2011, 14:25
چرا؟!تو مشهد هم که نمایندگی نقش هست!!:18:
درمورد قیمت هم که باید بگم تا آخر فروردین قیمتا با سایت اپل برابر میشه(البته بدون گارانتی):8:
این مغازه قبلا با فروش محصولات اپل کار میکرد ولی نمایندگی نبود،و قرار بود که با عرضه آیپد 2 تبدیل بشه به اپل استور رسمی!البته منم شنیدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت طلا که بخاطر تقاضای زیاد دم عیدی تو بازار خودشون از قیمت جهانی هم جلوتر رفتن و بعد از عید متعادل میشه
قیمت دلار هم که نمیدونم چرا یهو رفت بالا!!
آخ شرمنده،دوستمون تصحیح کردن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجای مشهده نمایندگیش؟
برابر که هیچ وقت نمی شه
همون مدل قبلی هم از 300 تومان اختلاف پایین تر نیومد که الان اونم گرون تر شده
البته به هر حال خدا از دهنت بشنوه امید دادی
redboy444
21-03-2011, 00:14
کجای مشهده نمایندگیش؟
برابر که هیچ وقت نمی شه
همون مدل قبلی هم از 300 تومان اختلاف پایین تر نیومد که الان اونم گرون تر شده
البته به هر حال خدا از دهنت بشنوه امید دادی
آدرسشو اگه خواستی برات میگیرم
ولی درمورد قیمت،من 373 رو سه ماه پیش 2 تومن قیمت داشتم!:8:
اگه بعد عید خواستی بگیری یه قیمت مناسب برات پیدا میکنم،چون خودمم میخوام
SaeedEminem2
21-03-2011, 14:27
سلام عید همه تون مبارک
سئوالم به ظاهر بی ربطه اما در باطن نه
چون مجبوریم رو سری جدید مک از ویندوز 7 استفاده کنیم اینجا می گم
البته اگه کسی لینک تاپیک مناسبی داره بده ممنون می شم
یکی از بچه ها همین جا گفت رو ویندوز 7 یه نرم افزاری نصب می شه که حالت رو به اکس پی تغییر می ده
اسم برنامه Windows Xp Mode بود که با حجم 469 مگ به سختی گرفتم
حالا نصبش کردم اما هیچ اتفاقی نیوفتاد و هیچ آیکون یا شورت کاتی نمیاد
اگه راهنمایی کنین ممنون می شم، یا آدرس تاپیکی چیزی بدین
شانس ما حالا نمی شد اپل بیاد از سری بعدی ساپورت اکس پی رو قطع کنه؟
suny apple
23-03-2011, 18:55
سلام.ميخواستم بدونم كلا نظرتون درباره مك بوك وايت چيه
سلام عید همه تون مبارک
سئوالم به ظاهر بی ربطه اما در باطن نه
چون مجبوریم رو سری جدید مک از ویندوز 7 استفاده کنیم اینجا می گم
البته اگه کسی لینک تاپیک مناسبی داره بده ممنون می شم
یکی از بچه ها همین جا گفت رو ویندوز 7 یه نرم افزاری نصب می شه که حالت رو به اکس پی تغییر می ده
اسم برنامه Windows Xp Mode بود که با حجم 469 مگ به سختی گرفتم
حالا نصبش کردم اما هیچ اتفاقی نیوفتاد و هیچ آیکون یا شورت کاتی نمیاد
اگه راهنمایی کنین ممنون می شم، یا آدرس تاپیکی چیزی بدین
شانس ما حالا نمی شد اپل بیاد از سری بعدی ساپورت اکس پی رو قطع کنه؟
شانس شما نیست دوست من کلا ماکروسافت بیخیال اکس پی شده!
من قبلا هم خدمت اتون عرض کردم تو خوده لئوپارد هم میتونید مجازی اکس پی رو بالا بیارید تو هیچ کاری هم کم نمیاره الا یک چیز ان هم بازی هست والا تو هر برنامه ایی بگید حتی سنگین ترین هاش هم به صورت مجازی راحت میتونید اجرا کنید(معادل برنامه vmware در ویندور fusion هست و همینطور به نظرم بهترین مجازی سازپارالرز هست)
سلام.ميخواستم بدونم كلا نظرتون درباره مك بوك وايت چيه
مک بوک معمولی با مک بوک پرو هیچ تفاوتی از نظر کانفیک ندارند الان رم اشون که اگر مک بوک پرو 4 هست معمولی 2 هست. در مورد مک بوک وایت هم که دو مدل قبلی مک بوک معمولی فعلی هست باید ببینید چه مدلی هست دقیقا مدل مشابه اش رو در پرو مقایسه کنید که فقط رم اش نصف پرو هست.
به نظرم برای کسی که میخواد فقط با مک کار کنه همون مک بوک وایت معمولی هم کفایت میکنه اما خوب وسوه ادمی هست که همه چیز رو جدید و به روز اش رو میخواهد:5:
SaeedEminem2
24-03-2011, 14:02
الان یه ساعت با 7 کار کردم کلی ایراد توشه بابا
مثلا به سیستم سرچش هیچ پارامتر خاصی نمی شه داد
کوییک لانچش هم نمی شه چیز خاصی بهش اضافه کرد و دائم به هم می ریزه
آن اسکرین کی بوردش مستقیم تو استارت منو نیست
درسته مایکرو سافت بی خیال شده اما اپل هم یه شرکت نرم افزاریه هم سخت افزاری
یعنی خودش باید واسه سخت افزارهاش پشتیبانی داشته باشه
حالا باید با مک کار کنم ببینم اون چه طوره
راستی سینا جان از قیمت های جدید خبر خاصی نداری؟
اون مدل ام سی 035 کاستمایز شده که 4 میلیون بود شنیدم شده 2.900
suny apple
24-03-2011, 14:03
مك بوك معمولي(آخرين مدلش)ميتونه گيمهاي امروزي مثلcall of duty black opsرو اجرا كنه؟
mhadishirani
24-03-2011, 14:14
چه پارامتری؟
همه پارامتری میشه داد !!!
اونم چرا نمیشه پین میکنی به اون پایین !!!!
SaeedEminem2
24-03-2011, 14:37
چه پارامتری؟
همه پارامتری میشه داد !!!
اونم چرا نمیشه پین میکنی به اون پایین !!!!
پارامترهایی که تو اکس پی هست
مثلا دنبال فایل هایی از فلان سایز کوچک تر بگرده
حتی لازم نباشه اسم فایل رو بدی
یا تو اکس پی می شه تولبار رو هم کاستمایز کرد و کپی و موو و این چیزا گذاشت که اینم ندیدم
هر چیزی رو نمی شه پین کرد
مثلا می خوام هارد درایوهامو بزارم اونجا
کلا به نظرم این کار اپل غیر حرفه ای بود و بد نبود لاقل یه نظر سنجی در این مورد می ذاشت
چون تو فروم خود سایت اپل هم همین موضوع مورد بحث بود و حتی بعضی ها می گفتن اگه بریم به اپل التماس کنیم تاثیری داره؟
الان یه ساعت با 7 کار کردم کلی ایراد توشه بابا
مثلا به سیستم سرچش هیچ پارامتر خاصی نمی شه داد
کوییک لانچش هم نمی شه چیز خاصی بهش اضافه کرد و دائم به هم می ریزه
آن اسکرین کی بوردش مستقیم تو استارت منو نیست
درسته مایکرو سافت بی خیال شده اما اپل هم یه شرکت نرم افزاریه هم سخت افزاری
یعنی خودش باید واسه سخت افزارهاش پشتیبانی داشته باشه
حالا باید با مک کار کنم ببینم اون چه طوره
راستی سینا جان از قیمت های جدید خبر خاصی نداری؟
اون مدل ام سی 035 کاستمایز شده که 4 میلیون بود شنیدم شده 2.900
دوست من اون زمانی که ویندوز 7 اومد من هم نتونستم باهاش کنار بیام تا ماها با اکس پی کار میکردم چون خاطره بسیار بدی با ویستا داشتم. اما یک خوب یک مدتی با 7 کار کردم دیدم از اکس پی بسیار بهتر هست و بهش عادت کردم حال سیستم ایی که روش اکس پی هست اصلا نمیتونم باهاش کار کنم چون باید قبول کنید که سون از اکس پی بسیار کامل تر هست/همه اونهایی که فرمودید هم در 7 هست . اما در مورد اپل خوب حرفه ایی و غیر حرفه ایی رو نمیدونم همین که اومده رو کامپیتور هاش ساپورت ویندوز رو گذاشته خیلی هست گویی اصلا کسی که مک داره با ویندوز کاری نداره
مک که خیلی بی نظیر تر از ویندوز هست شما با مک یه دو ماه کار کن امکان نداره دیگه سمت ویندوز برید شاید این حرف من کمی براتون صغیل بیاد اما خوب بعدا بهش پی میبرید سیستم عامل بسیار نرم و بسیار ساده و کارامد از همه مهم تر.
اخرین قیمتی که بود همان 721(15 اینچ کور ای 7 با فرکانس 2) حدود 2.5 بود که فکر کنم خوب شده اختلاف قیمت تقریبا اختلاف قیمت 600 تومانی با اپل استور امریکا
anti_girl
29-03-2011, 13:18
من عاشق این برند هستم.....چرا انقدر گرونه ...؟؟؟
واقعا کیفیتش طراحیش حرف نداره...!!!
amirmahdi41
29-03-2011, 14:27
سلام
لطفا در خصوص ريختن آهنگ بر روي آيپود نانو برام توضيحات كاملي ارسال نمائيد
ممنون
s-a-l-i-m
29-03-2011, 18:50
من عاشق این برند هستم.....چرا انقدر گرونه ...؟؟؟
واقعا کیفیتش طراحیش حرف نداره...!!!
تو ایران خیلی گرونه ولی تو اونجا زیاد گرون نیست.
فقط یکبار با یکیش کار کن میفهمی.
من کیسم در مقابل مک بوک ایر از لحاظ سرعت لود فیلم کم اورد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا خودت بهم چقدر تو کار رندر گیری و از این جور چیزا سرعتش خوبه :31: پولدت رو دور نمیریزی چون میری اپل میخری:40:
SaeedEminem2
30-03-2011, 10:52
دیروز یه جا رفتم که یه مک بوک پرو 13 مدل 2010 روشن گذاشته بود
یه دستی به ترک پدش کشیدم هنوز سرم داره گیج می ره
لازم نیست حتما دست رو روش فشار بدی هنوز نرسیده پاسخ می ده
سرعت ریسپاندشم خیلی بالا بود و سر سوزنی دی لی نداشت
یعنی به نظرم با اینکه تو ایران خیلی گرونه اما محاله کسی بخره و پشیمون شه
شاید حتی یک دونه ایراد هم نشه ازش گرفت
و اینکه بلو ری نداره به نظرم هیچ ضعف و ایرادی نیست چون بلو ری مال سونی و خودش روش مانور تبلیغاتی می ده
تو ایران هم که جا نیوفتاده بگیم اه چه بد بلوری نداره
سلام.
اهل فن چند تا سوال؟
1:مک بوک پرو جدید 13 اینچ جدید 2011 با corei7 قیمتش چنده؟
2:از لحاظ ساپورت فارسی این مک ضعف نداره منظورم کیبوردش مثل ویندوز فارسی ساپورت میکنه؟
3:دانلود منیجر روش نصب میشه یا نه؟
فعلا اینا بود.:31:
سلام.
اهل فن چند تا سوال؟
1:مک بوک پرو جدید 13 اینچ جدید 2011 با corei7 قیمتش چنده؟
2:از لحاظ ساپورت فارسی این مک ضعف نداره منظورم کیبوردش مثل ویندوز فارسی ساپورت میکنه؟
3:دانلود منیجر روش نصب میشه یا نه؟
فعلا اینا بود.:31:
بهترین مدل 13 اینچی جدید الان حدود 1900 هست
بله هم فارسی رو ساپورت میکنه کیبرود اش و هم دانلود منیجیر داره کلی خیالتون راحت
ممنون دوست عزیز.
مک بوک باطریش تعویض نمیشه بعدا دردسر درست نکنه؟
باطریش چند سال میتونه روش کار کنه؟
راستی دانلود منیجرش به پای internet download manager میرسه؟
ممنون دوست عزیز.
میشه به این سوال هم پاسخ بدین من عجله دارم.
راستی میگن این cpu های جدید سندی بریج اینتل مشکل دارن الان اونایی که رو لپ تابهای جدید اپل هستن هم مشکل دارن؟
SaeedEminem2
01-04-2011, 13:08
ممنون دوست عزیز.
چرا باتریش عوض نشه؟
عمر باتری بستگی به نوع استفاده داره اما به این زودیا خراب نمی شه
سی پی یوش چه مشکلی داره؟
سلام دوستان.چند روز پیش رفتم iStore تو دبی(Dubai Mall).واسه قیمت گرفتن!
گفتم قیمت هاش رو اینجا بزارم که دوستان هم...:31:
پرو 13 جدید
پرو 15 جدید
ایر
زحمت تبدیل درهم به تومان هم با خودتون :دی
mojtaba_14
02-04-2011, 11:29
آقا این نرخ ارز،نفر بعدی بیاد تناسب ببنده قیمتها رو تبدیل کنه:
:46:
s-a-l-i-m
02-04-2011, 23:05
اگر 285 بگیریم هر درهم رو میشه :
13"
1.595.715 .
1.994.715
15"
2.422
2.935
3.277
ممنون سامان جان که قیمت اونجا رو هم دادی .:11:
قیمت درهم تو بازار 285 نیست 306 تومنه.
13"
1.713
2.141
15"
2.600
3.151
17"
3.518
تازه اگه همون 285 تومن هم حساب کنیم بازم فکر کنم با توجه به مخارج جانبیش از همینجا بخریم خیلی به صرفه تره
اینجا که خیلی ارزون تره ! 2.800 بهترین کانفیگ 15
atashin....
03-04-2011, 14:53
سیستم جالبی نیست :41:
hp خیلی بهتر :46:
:11:
mojtaba_14
03-04-2011, 16:55
سیستم جالبی نیست :41:
hp خیلی بهتر :46:
:11:
این سیستم نظارت رو 10 تا پست اول و نشون دادنش بعد از تائید،برداشته شده؟
اینجا که خیلی ارزون تره ! 2.800 بهترین کانفیگ 15
اگه واقعا بهترین کانفیگ 15 2800 ه که خیلی خوبه.اپل داره میده $2200+تقریبا 200$ مالیات میشه 2400 دلار.دلاری رو 1000 تومان هم بگیریم میشه 2400.000.همش 400 تومان دارن گرونتر میدن!!!دیگه چرا همه گله میکنن؟:دی
سیستم جالبی نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hp خیلی بهتر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی.درست میگین.دیروز هم همه سایت ها درباره همین نوشته بودن:31:
hnme_bnd
03-04-2011, 22:25
سلام مک بوک پرو 11 اینچ ساخت 2011 پایین ترین کانفیگش تهران چنده؟؟؟ دبی چنده؟؟؟
ninja3000sh
03-04-2011, 22:28
سامان جان ممنون بابت قیمتها.
قیمت درهم امارات امروز تو بازار تهران فروشش 303 تومن الی 305 تومن بود.
که تا حدودی تو ایران خریدش به صرفه تره.
البته تو دبی فکر کنم با گارانتی اصلی بفروش میرسه این لپ تابهای اپل.
تو ایران مک بوک پرو 13 اینچ جدید با cpu core i7 با کانفیگی که تو صفحه قبل گذاشتی 1.900 تومن بفروش میرسه.البته اگه بگردی 1.850 هم گیر میاد.
ولی تو دبی حساب کردم 2.120 تومن شد.که بنظرم ایران برای خرید بهتره.
hnme_bnd
03-04-2011, 22:37
قیمت درهم تو بازار 285 نیست 306 تومنه.
13"
1.713
2.141
15"
2.600
3.151
17"
3.518
تازه اگه همون 285 تومن هم حساب کنیم بازم فکر کنم با توجه به مخارج جانبیش از همینجا بخریم خیلی به صرفه تره
طبق قیمتهایی که توی سایت بانک ملی هست درهم امارات نرخ فروشش 2861ریاله و نرخ خریدش2831ریال!!!
پس گفته ی دوستمون درسته!!!
SaeedEminem2
03-04-2011, 22:38
الان اینجا هم اون مدل از 15 رو دقیقا 2.800.000 داره می ده
اگرم بخوای ضمانت 3 ساله بگیری 180 اضافه می شه یعنی سالی 60 تومان
اما با این تفاوت که تو ایران فقط 2 جا دارن و به محض اینکه بقیه هم وارد کنن قیمت شکسته می شه
در ضمن اون بهترین مدل دیفالت اپله و بهترینش نیست
hnme_bnd
03-04-2011, 22:38
سامان جان ممنون بابت قیمتها.
قیمت درهم امارات امروز تو بازار تهران فروشش 303 تومن الی 305 تومن بود.
که تا حدودی تو ایران خریدش به صرفه تره.
البته تو دبی فکر کنم با گارانتی اصلی بفروش میرسه این لپ تابهای اپل.
تو ایران مک بوک پرو 13 اینچ جدید با cpu core i7 با کانفیگی که تو صفحه قبل گذاشتی 1.900 تومن بفروش میرسه.البته اگه بگردی 1.850 هم گیر میاد.
ولی تو دبی حساب کردم 2.120 تومن شد.که بنظرم ایران برای خرید بهتره.
13اینچ ها با CPU Corei5 چنده تهران؟؟؟
SaeedEminem2
03-04-2011, 22:44
سلام مک بوک پرو 11 اینچ ساخت 2011 پایین ترین کانفیگش تهران چنده؟؟؟ دبی چنده؟؟؟
سلام مک بوک پرو فقط 13 15 و 17 اینچ داره
11 مک بوک ایره
---------- Post added at 10:44 PM ---------- Previous post was at 10:41 PM ----------
13اینچ ها با CPU Corei5 چنده تهران؟؟؟
نقش می ده 1.920.000
hnme_bnd
03-04-2011, 22:49
یعنی پایین ترین کانفیگ 13 رو توی ایران میتونم 1.920.000 بگیرم؟؟؟ دبی نمیدونید چقدر در میاد؟
ninja3000sh
03-04-2011, 22:52
نقش که گرون میده.:13:
اصلا این لپ تاب نیازی به گارانتی نداره.کیفیت اپل رو همه میدونن چیه.:46:
وقتی که core i7 بدون گارانتی رو میتونی 1.850 تومن بخری چه لزومی داره بیایی core i5 که نقش میده 1.950 بخری.
تو ایران گارانتی به چه دردی میخوره؟؟
همون بدون گارانتی بخرین بهتره.
hnme_bnd
03-04-2011, 23:20
الان رفتم سایت اپل یه چیز عجیب دیدم!!!
MacBook Just
£867
MacBook Pro From
£999
من corei5 مدل 13اینچی رو چند میتونم بگیرم؟؟؟
SaeedEminem2
03-04-2011, 23:49
نقش که گرون میده.:13:
اصلا این لپ تاب نیازی به گارانتی نداره.کیفیت اپل رو همه میدونن چیه.:46:
وقتی که core i7 بدون گارانتی رو میتونی 1.850 تومن بخری چه لزومی داره بیایی core i5 که نقش میده 1.950 بخری.
تو ایران گارانتی به چه دردی میخوره؟؟
همون بدون گارانتی بخرین بهتره.
تو یه فروم دیگه یکی می گفت چیزی که ساخت امریکاس گارانتی نمی خواد
یکی دیگه اومد گفت وقتی خریده مشکل صدا داشته
فرستاده گارانتی
بعد از چند وقت که پس فرستادن یه مشکل دیگه هم پیدا کرده که دیگه خود شرکت بهش گفته باید کلا عوض شه و بیا یکی دیگه ببر
که این جریان همه رو به فکر انداخت که اگه گرفتیم و ایراد فنی داشت چی؟
یعنی من باشم می میرم!
SaeedEminem2
04-04-2011, 00:05
الان رفتم سایت اپل یه چیز عجیب دیدم!!!
MacBook Just
£867
MacBook Pro From
£999
من corei5 مدل 13اینچی رو چند میتونم بگیرم؟؟؟
شما چرا گیر دادی به کور آی 5 ؟
یه مدل بالاترش که کور آی 7 و سی پی یوش به جای 2.3 ، 2 و هفته ، کش هم 1 مگ بیشتره با قیمت الان 300 تومان گرون تره که هم از نظر کاری خیلی قوی تره هم تا چند وقت دیگه این تفاوت قیمت کم تر می شه
mojtaba_14
04-04-2011, 00:11
از یه زاویه دیگه نگاه کن به کل قضیه گارانتی،اگه 1 در 1000 هم مشکل داشته باشه،گارانتی چه کار می کنه؟تعمیر می کنه؟عوض می کنه؟
تا اونجایی که همه ما ها بین اطرافیانمون دیدیم،اگه هم مشکلی باشه،می ندازن گردن مشتری و بازم پول تعمیر رو می گیرن!!
من 1 ساله که مک بوکم رو گرفتم،بعد سراغ آیفون و آی مک رفتم.برادرم هم آی پاد گرفت،احتمالاً بزودی خودمم آی پد می خرم،فقط واسه اینکه هیچ کدوم از اینها مشکل سخت افزاری پیدا نکردن که یهو شب بخواب صبح پاشی یه جای کار خراب بشه!!اتفاقی که برای خودم در مورد گوشی و لب تاپ قبلیم افتاد.اتفاقاً جفتشون گارانتی داشتن که البته فقط اسم گارانتی روش بود!!
یکی از دلایلی که قیمت مک بوک بالاست همین کیفیت ساخت فوق العادشه.واقعاً نیازی به گارانتی نداره،چون گارانتی که ساپورت خود اپل پشتش نیست به درد نمی خوره!اگه تو لحظه خرید همه چیزو چک کنی،احتمال اینکه بعداً مشکل براش پیش بیاد خیلی کمه.
hnme_bnd
04-04-2011, 11:32
شما چرا گیر دادی به کور آی 5 ؟
یه مدل بالاترش که کور آی 7 و سی پی یوش به جای 2.3 ، 2 و هفته ، کش هم 1 مگ بیشتره با قیمت الان 300 تومان گرون تره که هم از نظر کاری خیلی قوی تره هم تا چند وقت دیگه این تفاوت قیمت کم تر می شه
خوب قیمت این دو مدل چقدره؟؟؟ اگه میشه هم قیمت تهران رو بگید هم دبی!!! (بدون گارانتی)
من میخوام macbook pro 13 بگیرم! دانشجوی پزشکی هم هستم و واسه بازی هام هم کنسول دارم! پس شاید شدیدترین کار من کار با فتوشاپ باشه و دلیلی برای خریدن مدل corei7 نمیبینم!!!
SaeedEminem2
04-04-2011, 13:16
از یه زاویه دیگه نگاه کن به کل قضیه گارانتی،اگه 1 در 1000 هم مشکل داشته باشه،گارانتی چه کار می کنه؟تعمیر می کنه؟عوض می کنه؟
تا اونجایی که همه ما ها بین اطرافیانمون دیدیم،اگه هم مشکلی باشه،می ندازن گردن مشتری و بازم پول تعمیر رو می گیرن!!
من 1 ساله که مک بوکم رو گرفتم،بعد سراغ آیفون و آی مک رفتم.برادرم هم آی پاد گرفت،احتمالاً بزودی خودمم آی پد می خرم،فقط واسه اینکه هیچ کدوم از اینها مشکل سخت افزاری پیدا نکردن که یهو شب بخواب صبح پاشی یه جای کار خراب بشه!!اتفاقی که برای خودم در مورد گوشی و لب تاپ قبلیم افتاد.اتفاقاً جفتشون گارانتی داشتن که البته فقط اسم گارانتی روش بود!!
یکی از دلایلی که قیمت مک بوک بالاست همین کیفیت ساخت فوق العادشه.واقعاً نیازی به گارانتی نداره،چون گارانتی که ساپورت خود اپل پشتش نیست به درد نمی خوره!اگه تو لحظه خرید همه چیزو چک کنی،احتمال اینکه بعداً مشکل براش پیش بیاد خیلی کمه.
متاسفانه درسته و گارانتی هیچ مدله تو ایران به درد نمی خوره و هزار و یک بهانه میارن که بندازن گردن خودت و زیر بار مسئولیتشون نرن
اما بازم به نظر من بد نیست آدم ضمانت یه ساله بگیره چون ماه اول تعویض می شه و دیگه 60 هزار تومان ارزش این حرفارو نداره
خوب قیمت این دو مدل چقدره؟؟؟ اگه میشه هم قیمت تهران رو بگید هم دبی!!! (بدون گارانتی)
من می خوام macbook pro 13 بگیرم! دانشجوی پزشکی هم هستم و واسه بازی هام هم کنسول دارم! پس شاید شدیدترین کار من کار با فتوشاپ باشه و دلیلی برای خریدن مدل corei7 نمی بینم!!!
1.920.000 و 2.260.000 البته تو ایران
قیمت دبی رو صفحه ی پیش گفتن که چون قیمت سنتر رسمی نیست تقریبا برابر با ایرانه
بحث بازی نیست چون 13 اصلا واسه بازی مناسب نیست در هیچ حالتیش
الان همون سی پی یو پایینشم خوبه و حرف نداره
اما بحث من سر یکی 2 سال دیگه ست که زود کم نیاره و لاقل تا چند سال کار کنه
چون با این هزینه ی زیاد فروختنش خیلی سخت و با کلی ضرره
پس حالا که آدم داره این همه هزینه می کنه ارزش داره یه خورده دیگه هم بذاره روش و کامل ترشو بگیره
البته اینا همه نظر منه و تصمیم آخر با شماست
s-a-l-i-m
04-04-2011, 18:17
تو یه فروم دیگه یکی می گفت چیزی که ساخت امریکاس گارانتی نمی خواد
یکی دیگه اومد گفت وقتی خریده مشکل صدا داشته
فرستاده گارانتی
بعد از چند وقت که پس فرستادن یه مشکل دیگه هم پیدا کرده که دیگه خود شرکت بهش گفته باید کلا عوض شه و بیا یکی دیگه ببر
یعنی من باشم می میرم!
اگه می خوای بخری بگو با گارانتی می خوام بعد که خواستی همون رو بگیری بگو من گارانتی نمی خوام :31:
اخه شاید دیدند طرف گارانتی نمی خواد بهش انداختند :20: البته درسته بسته اش پلمپ هست ولی شاید طرف حواسش به اینا نباشه . اگه تو 1 هفته اول خراب بشه که چه گارانتی باشه چه نباشه باید همون فروشگاه عوضش کنه اگه نکرد شما چهره مرده رو عوض کنید :27::21:
بچه ها؟
قیمت ها چه جوریاست الان؟اومد پایین یا نه؟
به نظرتون از کشور دیگه بخرم خوبه یا نه؟مثلا مالزی...
SaeedEminem2
04-04-2011, 20:30
بچه ها؟
قیمت ها چه جوریاست الان؟اومد پایین یا نه؟
به نظرتون از کشور دیگه بخرم خوبه یا نه؟مثلا مالزی...
قیمت تکون نخورده و هنوز بالاس به شدت
ظاهرا سنتر دبی هنوز افتتاح نشده و واردات کلی شروع نشده
اگه قیمتش مناسب بود آره حتما بگیرید
فقط به لی اوت کیبوردش دقت کنید که انگلیسی باشه
ما که نمیتونیم کانفیگ سفارش بدیم همون دیفالت اپلو باید بگیریم دیگه . به نظرم 2.4 میلیون بشه ارزش خرید داره . من خودم میخرم
به نظرتون مک بوک ایر جدید کی میاد من دوستم خریده خیلی خوشم اومد برای حمل و نقل خیلی خوبه . خیلی هم سبکه
Shahin_SOURNA
05-04-2011, 11:20
ما که نمیتونیم کانفیگ سفارش بدیم همون دیفالت اپلو باید بگیریم دیگه . به نظرم 2.4 میلیون بشه ارزش خرید داره . من خودم میخرم
به نظرتون مک بوک ایر جدید کی میاد من دوستم خریده خیلی خوشم اومد برای حمل و نقل خیلی خوبه . خیلی هم سبکه
دوست عزیز مک بوک ایر جدید خیلی وقته که اومده، جالبه که بدونید محصولات اپل رو ۲ هفته بعد از معرفی در کنفرانس ها میتونید توی بازار ایران بخرید، البته با قیمت بسیار بالا، اما خب مک بوک ایر مدت زیادی از ورودش میگذره و زمان مناسبی برای خریده.
دوست عزیز مک بوک ایر جدید خیلی وقته که اومده، جالبه که بدونید محصولات اپل رو ۲ هفته بعد از معرفی در کنفرانس ها میتونید توی بازار ایران بخرید، البته با قیمت بسیار بالا، اما خب مک بوک ایر مدت زیادی از ورودش میگذره و زمان مناسبی برای خریده.
منظورم مکبوک ایر 2011 هستش
امرتات
قیمت: ۱۹۲۰۰۰۰۰ تومان MC700LL/A
قیمت ۲۵۶۰۰۰۰ تومان: MC721LL/A
قیمت: ۲۹۸۰۰۰۰ تومان MC723 LL/A
قیمت: ۲۲۶۰۰۰۰ تومان MC724 LL/A
منظورم مکبوک ایر 2011 هستش
مک بوک ایر 2011 نداریم.آخرین سری مک بوک ایر ماه اکتبر 2010 اومده به بازار
مک بوک ایر 2011 نداریم.آخرین سری مک بوک ایر ماه اکتبر 2010 اومده به بازار
دوستان خواهشن خوب بخونید . من خودم پرسیدم به نظرتون کی میاد شما میگی هنوز نیومده !
SaeedEminem2
05-04-2011, 22:35
دوستان خواهشن خوب بخونید . من خودم پرسیدم به نظرتون کی میاد شما میگی هنوز نیومده !
درست متوجه نشدم
اما ایر بر عکس پرو آخر هر سال سری جدیدش میاد
یعنی مدل جدید ایر الان حدود 5 ماهه اومده و تقریبا آخر سال 2010 همون 2011 حساب می شه دیگه
یا اگه شما دنبال مدلی هستی که رسما در سال 2011 تولید شده باشه باید تا مهر و آبان صبر کنی
سلام...
قصد خريد مدل MC723 LL/A رو دارم، درسته اينجا در مورد خريد خوب نيست بحث كرد ولي به نظرتون گارانتي ارزششو داره يا نه...؟ در مورد خود لب تاپ... ، اينكه تاچ پد دستگاه رو ويندوز كار نمي كنه درسته؟ مشكل خاصي و حادي كه قابل ذكر باشه با ويندوز 7 داره؟ البته خود Mac جاي خود دارد كه شخصا به ويندوز ترجيح ميدم ولي خب بعضي مواقع نياز مي شه، كاريش نمي شه كرد! يكي هم اين قضيه لاي اوت انگليسي... يعني بعضي از مدل ها كليدهاش به زبان ديگه اي هستن؟ ممنون مي شم راهنمايي كنين. تشكر:40:
SaeedEminem2
06-04-2011, 13:29
سلام...
قصد خريد مدل MC723 LL/A رو دارم، درسته اينجا در مورد خريد خوب نيست بحث كرد ولي به نظرتون گارانتي ارزششو داره يا نه...؟ در مورد خود لب تاپ... ، اينكه تاچ پد دستگاه رو ويندوز كار نمي كنه درسته؟ مشكل خاصي و حادي كه قابل ذكر باشه با ويندوز 7 داره؟ البته خود Mac جاي خود دارد كه شخصا به ويندوز ترجيح ميدم ولي خب بعضي مواقع نياز مي شه، كاريش نمي شه كرد! يكي هم اين قضيه لاي اوت انگليسي... يعني بعضي از مدل ها كليدهاش به زبان ديگه اي هستن؟ ممنون مي شم راهنمايي كنين. تشكر:40:
سلام
آره ضمانت یه ساله به شرط اینکه در ماه اول تعویض داشته باشه ارزش داره
نه کار می کنه و هیچ مورد خاصی نیست
لای اوت فکر کنم منظورتون لی اوته که آره بعضی کشورها ممکنه به زبان اون کشور باشه
مثل بعضی گوشی ها که به زبان فارسی یا عربی هستن
البته تو ایران همچین مشکلی نیست و فقط کسایی که می خوان از خارج بگیرن باید به این نکته توجه کنن
درست متوجه نشدم
اما ایر بر عکس پرو آخر هر سال سری جدیدش میاد
یعنی مدل جدید ایر الان حدود 5 ماهه اومده و تقریبا آخر سال 2010 همون 2011 حساب می شه دیگه
یا اگه شما دنبال مدلی هستی که رسما در سال 2011 تولید شده باشه باید تا مهر و آبان صبر کنی
ایر 2010 کیبردش بکلایت نداره . این خیلی مهمه واسه من . نمیدونم از یه طرف قابل حمل بودن ایر خیلی خوبه از یه طرف امکانات پرو
امرتات
قیمت: ۱۹۲۰۰۰۰۰ تومان MC700LL/A
قیمت ۲۵۶۰۰۰۰ تومان: MC721LL/A
قیمت: ۲۹۸۰۰۰۰ تومان MC723 LL/A
قیمت: ۲۲۶۰۰۰۰ تومان MC724 LL/A
الان قوي ترين كانفيگ موجود كدومه؟
SaeedEminem2
06-04-2011, 17:42
ایر 2010 کیبردش بکلایت نداره . این خیلی مهمه واسه من . نمیدونم از یه طرف قابل حمل بودن ایر خیلی خوبه از یه طرف امکانات پرو
جدا؟ خیلی بده که
سبکی ایز اصلا با امکانات پرو قابل مقایسه نیست
تازه مگه یه لپ تاپ 2.5 کیلویی حملش خیلی سخته؟
الان قوي ترين كانفيگ موجود كدومه؟
اونی که از همه گرون تره
بله بکلایت نداره . به مرور زمان اذیت میکنه . بعد پرو 13 اینچش اصلا قابل مقایسه نیست با 15 و 17 . خیلی با هم فرق دارن . یعنی اگه بخوای 13 پرو بردارم همون ایر بگیرم بهتره .
خوبه قیمت پرو پایین نمیاد آدم وسوسه نمیشه :31: خوبی هم داره گرونی
SaeedEminem2
07-04-2011, 00:39
بله بکلایت نداره . به مرور زمان اذیت میکنه . بعد پرو 13 اینچش اصلا قابل مقایسه نیست با 15 و 17 . خیلی با هم فرق دارن . یعنی اگه بخوای 13 پرو بردارم همون ایر بگیرم بهتره .
خوبه قیمت پرو پایین نمیاد آدم وسوسه نمیشه :31: خوبی هم داره گرونی
تفاوت کاری ایر با 15 یا 17 پرو زمین تا آسمونه متعجبم که شما چطور بین 2 تا چیز کاملا متفاوت دو دل موندی
می دونم این صبر کردن دیگه واسه شما هم سخت شده چون خودمم دیگه خسته شدم اما تا یه ماه دیگه قطعا قیمت درست می شه
ایر با هارد اس اس دیش داره همه رو گول می زنه که پس سخت افزارش هم قویه
اما کپی کردن سریع یه فایل با اجرا کردن مثلا یه بازی سنگین یکی نیست
پس بهتره آدم یه چیزی بگیره که تو هر ضمینه ای پاسخگو باشه
redboy444
07-04-2011, 17:11
مقایسه هارد ssd با hdd در مک بوک پرو!
48 تا اپلیکیشن رو یکباره با هم باز میکنن تو این 2 هارد تو 2 تا سیستم یکسان و هارد ssd تو 18 ثانیه همه 48 تا اپلیکیشن رو ران میکنه!ولی هارد hdd تو 198 ثانیه!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تفاوت را احساس کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی به توضیحات خنده داری که رو فیلم مینویسه دقت کنین
من همیشه از این مقایسه ها متنفر بودم آخه کی میاد این همه اپپ رو با هم ران کنه ؟!
s-a-l-i-m
07-04-2011, 19:33
من همیشه از این مقایسه ها متنفر بودم آخه کی میاد این همه اپپ رو با هم ران کنه ؟!
خب منظور از این مقایشه قدرت 2 تا هارد و سرعتشون بود . من خودم وقتی دارم کار می کنم نزدیک 13 تا برنامه رو باز میزارم اخه باید هی اینور و اونور کنم بینشون .:20:
من تابستون شاید برم سوئد و قصد دارم اوجا خرید کنم ولی یک مشکل وجود داره اونم اینه که تو سوئد مالیات زیاد هست ایا این مالیات برای مسافر ها هم هست ؟؟ چون من می خوام برگردم پس باید پولم رو برگردونند . درسته ؟؟
R_Carlos
07-04-2011, 21:45
خب منظور از این مقایشه قدرت 2 تا هارد و سرعتشون بود . من خودم وقتی دارم کار می کنم نزدیک 13 تا برنامه رو باز میزارم اخه باید هی اینور و اونور کنم بینشون .:20:
من تابستون شاید برم سوئد و قصد دارم اوجا خرید کنم ولی یک مشکل وجود داره اونم اینه که تو سوئد مالیات زیاد هست ایا این مالیات برای مسافر ها هم هست ؟؟ چون من می خوام برگردم پس باید پولم رو برگردونند . درسته ؟؟
بعضی از کشور ها Tax رو به تو فرودگاه بر میگردونند . بعضی هم نه . باید سوال کنی از کسی که اونجا ساکنه ببینی بهت موعه خرید برگه Tax free میدن برای ارائه تو فرودگاه یا نه .
اما کلا چرا تو سوئد اینقدر گرونه ؟
یه مک بوک ایر 256 رو بدون هیچ ارتقایی زده : 12.396 کرون .
هر 6.3239 کرون = 1 دلار
قیمت اش در میاد 1960 دلار * 1100 تومن = 2156000 تومن .
این قیمت بدون مالیات اش هست .
البته من از آلمان هم خریدم همین قیمت در اومد بدون مالیات .
همین هم الان تو بازار ایران 2150000 ه . فکر کنم یه فرقی باید داشته باشه خرید از اروپا با خرید از ایران که قیمت هر دوتاشون یکی در میاد . شاید به خاطر ساخت چین و کالیفرنیا بودن اش ه .
redboy444
07-04-2011, 21:53
بعضی از کشور ها Tax رو به تو فرودگاه بر میگردونند . بعضی هم نه . باید سوال کنی از کسی که اونجا ساکنه ببینی بهت موعه خرید برگه Tax free میدن برای ارائه تو فرودگاه یا نه .
اما کلا چرا تو سوئد اینقدر گرونه ؟
یه مک بوک ایر 256 رو بدون هیچ ارتقایی زده : 12.396 کرون .
هر 6.3239 کرون = 1 دلار
قیمت اش در میاد 1960 دلار * 1100 تومن = 2156000 تومن .
این قیمت بدون مالیات اش هست .
البته من از آلمان هم خریدم همین قیمت در اومد بدون مالیات .
همین هم الان تو بازار ایران 2150000 ه . فکر کنم یه فرقی باید داشته باشه خرید از اروپا با خرید از ایران که قیمت هر دوتاشون یکی در میاد . شاید به خاطر ساخت چین و کالیفرنیا بودن اش ه .
همش که تو چین ساخته میشه و عملا ساخت کالیفرنیا نداریم
احتمالا اختلاف قیمت بخاطر خدمات پس از فروش بی نظیر اپل هستش
مثل 1 سال وارانتی و 2 سال گارانتی و هزاران خدمات دیگر
---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------
خوب درسته که 48 تا اپلیکیشن یکم اغراق هست ولی این هارد رو همه چی تاثیر داره،از سرعت بوت گرفته تا لود بازی و برنامه و . . .
و این مقایسه هم همونطور که سلیم گفت بخاطر های لایت کردن این موضوع بود:46:
amin_pwa
07-04-2011, 21:54
من قصد جسارت به اپل دارها را ندارم ولی چرا اپل می خرین ؟ ایا فقط برای اینکه سرعت زیاد هستو کمتر قاطی می کنه؟ چرا یه لپ تاپ معمولی نمی خرین و روش سیستم عامل اپل ه.ک شده نمی ریزید ؟ شایدم واسه مارکش می خرین چون کلاس داره ☺ شایدم پول زیاد دارین ☻ ..
mahyarSAMSUNG
07-04-2011, 22:21
من قصد جسارت به اپل دارها را ندارم ولی چرا اپل می خرین ؟ ایا فقط برای اینکه سرعت زیاد هستو کمتر قاطی می کنه؟ چرا یه لپ تاپ معمولی نمی خرین و روش سیستم عامل اپل ه.ک شده نمی ریزید ؟ شایدم واسه مارکش می خرین چون کلاس داره ☺ شایدم پول زیاد دارین ☻ ..
من حرف شما رو کاملا تائید میکنم .... :31: خیلیا اپل میخرن و احساس میکنن که با بقیه فرق دارن .... درصورتی که خودشون رو از این همه برنامه ویندوز سلب میکنن..... :31:
redboy444
07-04-2011, 23:37
البته من اپل ندارم ولی در شرف اپل دار شدن هستم
خوب این سوالیه که هر وقت به کسی میگم میخوام اپل بخرم ازم میپرسه
اوایل خیلی حساس(تعصبی) بودم ولی الان خندم میگیره!
خوب هر چیزی یه سری مزایا داره و یه سری معایب
اپل هم از این قاعده مستثنا نیست
ولی خوب بنظر من مزایاش خیلی بیشتره
من از شما این سوال رو دارم:کودوم مارک هست که مصرف کننده هاش بهترین تبلیغ کننده هاش هستن؟
بنظرتون چرا اینجوریه که هر مصرف کننده اپل دوس نداره از برند دیگه ای استفاده کنه و عمدتا وفاداره؟
آیا دلیلش غیر از کیفیت و احترام به خواسته مشتری هست؟
ولی از اینا که بگذریم اپل داشتن تو جامعه ما برتری محسوب میشه همونطور که داشتن bmw هم برتری محسوب میشه!:27:
درمورد هکینتاش هم باید خدمتتون عرض کنم که این سیستم عاملا 40 درصد توان اصلی رو هم ندارن و اصلا قابل مقایسه نیستن
این سیستم عامل مخصوص دیوایس های خود اپل طراحی شده و بخاطر همینه که سرعت فوق العاده ای داره
وگرنه اپل میتونست خودش نسخه واسه دیوایس های دیگه هم تولید کنه که به نفعش هم بود اونجوری:8:
---------- Post added at 12:37 AM ---------- Previous post was at 12:35 AM ----------
من حرف شما رو کاملا تائید میکنم .... :31: خیلیا اپل میخرن و احساس میکنن که با بقیه فرق دارن .... درصورتی که خودشون رو از این همه برنامه ویندوز سلب میکنن..... :31:
اکثر کسایی که اپل دارن واقعا با بقیه فرق میکنن!:27:
در مورد محروم موندن از برنامه های ویندوز هم شما سخت در اشتباهید!چرا که به راحتی میشه کنار مک ویندوز ریخت که حتی بهتر از سایر سیستمها جواب میده!!!:31:
سوای دیگه ای بود در خدمتیم:46:
amin_pwa
07-04-2011, 23:48
درست میشه کنار مک . ویندوز هم ریخت ولی چون کانفیگش ضعیفه مثل نوت بوک های قدیمی تر میشه . در مورد وفاداری به برند اشتباه می کنید من وایو دارم سالار هست بااینکه قدیمیه ولی راحت کارام رو می رسه ولی چون قدیمی شده می خوام عوضش کنم وایو دوست دارم ولی نمی خوام همون قدر پول برای عوض کردنش بگذارم حدود ١.٥ می گذارم که مجبورم فعلانه msi بگیرم . چون قبلا نوت بوک زیاد داشتم می دانم بیش از این الکی خرج کردنه . به نظر شما با ١.٥ msi بگیرم یا اپل برام سرعت خیلی مهم واسه همین msi پردازندش i7 هست ایا اپل با پردازنده i3 از این قوی تره ؟ یا اپل با پردازنده ای تا حدود ١.٥ از پردازه i7 قویتره ؟
redboy444
07-04-2011, 23:56
درست میشه کنار مک . ویندوز هم ریخت ولی چون کانفیگش ضعیفه مثل نوت بوک های قدیمی تر میشه . در مورد وفاداری به برند اشتباه می کنید من وایو دارم سالار هست بااینکه قدیمیه ولی راحت کارام رو می رسه ولی چون قدیمی شده می خوام عوضش کنم وایو دوست دارم ولی نمی خوام همون قدر پول برای عوض کردنش بگذارم حدود ١.٥ می گذارم که مجبورم فعلانه msi بگیرم . چون قبلا نوت بوک زیاد داشتم می دانم بیش از این الکی خرج کردنه . به نظر شما با ١.٥ msi بگیرم یا اپل برام سرعت خیلی مهم واسه همین msi پردازندش i7 هست ایا اپل با پردازنده i3 از این قوی تره ؟ یا اپل با پردازنده ای تا حدود ١.٥ از پردازه i7 قویتره ؟
کانفینگ اپل ضعیف؟!:18:
نگید این حرف رو!:5:
سی پی سو آی هفت 4 هسته ای سندی بریج!یعنی خدا!:27:
درمورد وفاداری هم من بی اساس نگفتم اینو!طبق یه نظرسنجی 90 درصد کسایی که اپل داشتن،مشتاق بودن از دیوایس های دیگه و آپدیت هاش استفاده کنن
شما ببینید،یکی آی فون میگیره،بعد علاقه مند میشه میره آی پد میگیره بعد مک بوک و . . . !این یعنی چی؟!
در مورد اینکه با 1.5 چی بگیرید بستگی به کاربردتون داره!
اگه میخواید بازی کنید اصلا سراغ 13 اینچای اپل نرید که گرافیکشون مین بورد و نسبتا ضعیف هست
ولی خوب سی پی یو شون سندی بریج هست و خیلی قوی
ولی در کل اگه دوس ندارید مکینتاش رو تجربه کنید،خرید مک بوک رو صرفا جهت ویندوز،توصیه نمیکنم:46:
R_Carlos
08-04-2011, 00:24
علت های مختلف .
دقت در انتخاب قطعات به لحاظ کیفیت - مچ بودن دقیق سیستم عامل با سخت افزار - نو آوری در تولید لوازم.
هر شرکتی برای خودش راه کار و هدفی داره . شاید شما بپرسی چرا طرف میره یه رولز رویس میخره در صورتی که با پول هم می تونیست بره 10 تا مرسدس بخره که 10 برابر این ماشین هم سرعتشه و ...
بله خاص بودن خریدار ها نسبت به برندی که خرید می کنند یکی از علت هاش هست
یا بگید چرا طرف بره کلی پول پای کفش آدیداس و امثالهم بده بره کفش ملی کفش بخره ارزون .
کیفیت و زیبایی چیزی که اپل فدای قیمت نمی کنه .
تو یکی از مقالات در مورد شرکتی خودندم که با اپل کار میکنه برای تولید ایفون . برای در پشتی آیفون شرکت مذکور به این نتیجه رسید که باید دستگاهی رو تهیه کنه که که کارش تولید انبوه نیست و فقط برای طراحی مدل به کار میره . اما اپل حاضر نشد دست به تغییر در ایفون بزنه تا از کیفیت بکاهه و شرکت طرف قرار داد مجبور شد بره 1000 دستگاه از اون مدل بخره در صورتی که اگر طراحی و کیفیت رو فدای این کار میکرد کارش با 10 دستگاه راه می افتاد .
درسته شاید به نظر برسه شما با همون پول بتونی بری یه Asus یا Acer یا ... لپ تاپ یا کامپیوتر با کانفیگ بهتری تهیه کنی . اما فراموش هم نکن که هر گرونی بی علت نیست. چون هیچ شرکتی دست به گرونی بی علت نمیزنه تا خودشو نابود کنه و کسی که اپل میخره مطمئنا هدف اش علاوه بر قطعات خیلی چیزهای دیگه هست که شاید شما حاضر نباشی پول پاش بدی اما خیلی ها این کارو میکنند .
SaeedEminem2
08-04-2011, 01:11
فکر می کنم این برداشت که اپل سخت افزارش ضعیفه فقط به این دلیله که سی پی یو های جدیدش 2.0 و 2.2 و 2.3 اسم گذاری شده
اما در واقع فقط یه تغییر سبک سنجشه
مثل حذف صفر از واحد پولی که فقط عددشو تغییر می ده و در کارایی و تواناییش اثری نداره
چون اکثر سایت هایی که مقایسه کرده بودن اپل رو بهترین انتخاب کرده بودن
مثلا 10 ساعت کار باتری سری 2010 رو با بقیه مقایسه کنین
کلا 2 ایراد هم ازش گرفته بودن که یکی گرونیش بود و یکی نداشتن بلوری
چونکه هیچی بی دلیل گرون نمی شه و حتی گرون ترین ماشین ها رو هم نگاه کنین یه چیزی دارن که به قیمتشون بیارزن
لپ تاپ های سونی هم همچین ارزون نیستن و قوی ترین هاش بالای 2 میلیونه
اما اگه کسی اپل رو صرفا واسه کلاس گذاشتن بخواد هیچ جای توجیه نداره و کارش خیلی....
Memories777
08-04-2011, 11:39
دوستان چندتا سوال
من میخوام بگم از انگلیس برام بیارن مک بوک پرو و ترجیح میدم با جعبه باشه
چقدر بهش گمرک میخوره؟ کلا لپ تاپ یک میلیون و هشتصدی تا برسه ایران دستم چقدر میشه؟
اگر لپتاپ مشکلی داشت باید چکار کنم؟
و
بدون جعبه بیارن مشکلی داره؟
amin_pwa
08-04-2011, 12:10
اپل اپل و بازهم اپل . یادم ٣ سال قبل می خواستم mp4 بخرم بعد مشورت با دوستان تصمیم به خرید ipod گرفتم کلی خوشحال از این تصمیم زیبا همه دوستان گفتن انتخاب عالی هست البته اپل داراش . یادمه تو همین سایت بود بماند دلیلشان هم این بود که کیفیت صدا تووپ قابلیت بازی قابلیت سرچ در اینترنت همه و همه یکجا بعد دیدم درست میگن یک روز مونده بود به خریدم فکر کردم اپل دارها منظورشان از کیفیت صدا چیه همه شون گفتن صداش خیلی بلنده !!!!! شاخ در اوردم گفتم منظورتون اینه همه گفتن ارررررره هنوزم شاخ دارم از این حرفشان . اخه از نظر من کیفیت یعنی وقتی ادم اهنگ را می شنوه نا خداگاه شروع به حرکات موزون کنه واین با صدای بلند اینگونه نیست تنها باس قدرتمند توانایی چنین کاری داره واسه همین کریتیو خریدم درسته که قابلیت سرچ تو اینترنت و بازی را نداره ولی فن اوری xifi را داشت فن اوری که با کمک سخت افزاری صدا را به شکلواقعی و با باس باور نکردنی ایجا می کرد تصویرش هم کم از ipod نداشت ١.٦ میلیون بود محشر بید کریتیو در ضمینه مولتی مدیا ١ یا دوم هست رقابت سختی با کننون داره . از این ماجرا بگذریم به نظرم اپل دارها از تغییر برندشان می ترسند شاید چون فکر می کنند نکنه وسیله جدیدشان مکشل دار باشه نکنه . الته همه این طوری اند مثلا من عاشق سونی هست ولی قبول می کتم سونی در همه جا حرف اول را نمی زنه و ادم باید طبق وسیله ای که می گیره بهترین برند را انتخاب کنه نه اینکه ببینه برند مورد علاقش چی می زنه بعد ان را بگیره ☺. خلاصه من از خرید اون منصرف شدم زیاد جالب نیست . اپل دارها فقط خوبی وسیلشون را میگن و بدیهاشون رو نمی گن . قصد توهین ندارم ولی کسی که اپل می خره وارد چاهی تنگ و تاریک میشه و اپل دارها شبیه انسان هایی درون این چاه ها هستن و تنها امیدشون تعریف از اپل هست که بین همه شان مشترک هست تا به هم امید بدن و برای تنها نبودن دیگران را وارد این چاه می کنن . قصد توهین ندارم ☺ حالا نون بده
MC724 LL/A قوي تره يا MC723 LL/A ?
مدل Z0J6009Q7 چيه جريانش كه اينجا گذاشتن؟
Intel Core i7
(2.8 6MB L3 Cache)
15.4", 8GB, 500GB (5400rpm), NVIDIA GeForce 330M GT
Mac OS X
بزودي هم زده
---------- Post added at 12:32 PM ---------- Previous post was at 12:30 PM ----------
راستي
الان اين 723 سي پي يو هاش 2 هستن يا 4 ؟
SaeedEminem2
08-04-2011, 12:37
MC724 LL/A قوي تره يا MC723 LL/A ?
مدل Z0J6009Q7 چيه جريانش كه اينجا گذاشتن؟
بزودي هم زده
---------- Post added at 12:32 PM ---------- Previous post was at 12:30 PM ----------
راستي
الان اين 723 سي پي يو هاش 2 هستن يا 4 ؟
آدرسی که دادی نقطه چین شده
723 سی پی یوش 2.2 e
redboy444
08-04-2011, 13:03
اپل اپل و بازهم اپل . یادم ٣ سال قبل می خواستم mp4 بخرم بعد مشورت با دوستان تصمیم به خرید ipod گرفتم کلی خوشحال از این تصمیم زیبا همه دوستان گفتن انتخاب عالی هست البته اپل داراش . یادمه تو همین سایت بود بماند دلیلشان هم این بود که کیفیت صدا تووپ قابلیت بازی قابلیت سرچ در اینترنت همه و همه یکجا بعد دیدم درست میگن یک روز مونده بود به خریدم فکر کردم اپل دارها منظورشان از کیفیت صدا چیه همه شون گفتن صداش خیلی بلنده !!!!! شاخ در اوردم گفتم منظورتون اینه همه گفتن ارررررره هنوزم شاخ دارم از این حرفشان . اخه از نظر من کیفیت یعنی وقتی ادم اهنگ را می شنوه نا خداگاه شروع به حرکات موزون کنه واین با صدای بلند اینگونه نیست تنها باس قدرتمند توانایی چنین کاری داره واسه همین کریتیو خریدم درسته که قابلیت سرچ تو اینترنت و بازی را نداره ولی فن اوری xifi را داشت فن اوری که با کمک سخت افزاری صدا را به شکلواقعی و با باس باور نکردنی ایجا می کرد تصویرش هم کم از ipod نداشت ١.٦ میلیون بود محشر بید کریتیو در ضمینه مولتی مدیا ١ یا دوم هست رقابت سختی با کننون داره . از این ماجرا بگذریم به نظرم اپل دارها از تغییر برندشان می ترسند شاید چون فکر می کنند نکنه وسیله جدیدشان مکشل دار باشه نکنه . الته همه این طوری اند مثلا من عاشق سونی هست ولی قبول می کتم سونی در همه جا حرف اول را نمی زنه و ادم باید طبق وسیله ای که می گیره بهترین برند را انتخاب کنه نه اینکه ببینه برند مورد علاقش چی می زنه بعد ان را بگیره ☺. خلاصه من از خرید اون منصرف شدم زیاد جالب نیست . اپل دارها فقط خوبی وسیلشون را میگن و بدیهاشون رو نمی گن . قصد توهین ندارم ولی کسی که اپل می خره وارد چاهی تنگ و تاریک میشه و اپل دارها شبیه انسان هایی درون این چاه ها هستن و تنها امیدشون تعریف از اپل هست که بین همه شان مشترک هست تا به هم امید بدن و برای تنها نبودن دیگران را وارد این چاه می کنن . قصد توهین ندارم ☺ حالا نون بده
من با حرفتون موافق نیستم
ببینید،اپل دارها هیچ وقت فقط از خوبی های دستگاهشون نمیگن،بلکه بدیهاشم میگن
ولی نمیشه که چیزی رو که خوبه بگید بده!مثلا نمیشه نگفت که اپل ویروس چندانی نمیگیره،نمیشه نگفت که سیستم عاملش سبک و گرافیکی نی!نمیشه نگفت که باتریش شارژ رو خوب نگه میداره
یه سوال از شما داشتم:میشه نگفت که دیزاین اپل رو هیچ برندی نداره؟!حتی سری z سونی؟!
یا اینکه میشه نگفت که اپل کیفیتش فوق العاده اس؟!
در کنار اینا خوب نمیشه نگفت که خوب اپل هم تو استفاده از فناوری های شرکت های دیگه گاها بیخود(از نظر ما که دلایلش رو نمیدونیم) سرسخت هست!مثلا بلو ری و یو اس بی 3 و . . . که البته اینا هم دلایل خودشو داره مثلا سود شرکت و رقابت و هزاران دلیلی که ما نمیدونیم
یا استفاده از تنها 2 پورت یو اس بی و یا نداشتن اچ دی ام آی که البته هم ضعفه هم مزیت!چرا که مینی پورت خودش میتونه به همه تبدیل بشه و این یه مزیت هست!
در کل باید بگم که هر چیزی یه سری مزایا داره و یه سری معایب،باید دقت کنیم تا چیزی رو انتخاب کنیم که مزایاش بیشتر بدردمون میخوره و معایبش کمتر محدودمون میکنه!
این رو هم بگم خوب اپل هم تو برخی زمینه ها اصلا حرفی برای گفتن نداشت،مثل کنسول بازی و . . .
پس نمیشه از اپل این انتظار رو داشت که در همه زمینه ها حرف اول رو بزنه ولی این رو هم نمیشه کتمان کرد که تو بسیاری از زمینه ها حرف اول رو میزنه.
پس اینو نگیم که اپل دارها تک بعدی میبینند،بنظر من اپل انقدر مصرف کننده هاشو ارضا میکنه که نتونن به برند دیگه ای فکر بکنند.:46:
SaeedEminem2
08-04-2011, 13:22
به نظر من بحث بیشتر تعصبی شده تا فنی
چون اپل هرچقدر هم خوب باشه اما نمی شه گفت مشتری عام داره و همه پسنده
از کل محصولاتشم می شه ایراد گرفت
مثلا منم می خواستم ام پی 4 بگیرم اصلا آی پاد رو نپسندیدم
به جاش iAudio از شرکت Cowon که نرم افزار معروف Jet Audio رو تولید می کنه گرفتم که از هیچ نظری با اپل قابل مقایسه نبود
تازه با اینکه گرون تر بود و اون موقع این 30 گیگ بود و اپل تا 100 گیگ هم داشت هرکی دید گفت چرا آی پاد نگرفتی
بعد تا می دادم 30 ثانیه باهاش آهنگ گوش کنه به کل نظرش عوض می شد
حالا ریزولوشنش که نزدیک به 20 برابر اپل بود و شارژش 7 برابر اون کار می کرد بماند
بازی و اینترنت هم نداشت
یا مثلا صدای زنگ گوشی های اپل خیلی کمه
و بزرگ ترین ایراد محصولاتش هم اینه که با نرم افزارهای مایکروسافتی که طبق آمار نزدیک به 80% مردم دنیا کاربرشن سازگار نیست
چون درسته محیط قشنگی داره و کلی برنامه واسش هست
اما بعضی ها مثل خود من در مقابل تغییر کلی سیستم عامل یا برنامه ها به شدت مقاومت می کنن و این چنین سوئیچ کردنی رو نمی پسندن
چون من حتی به سمت 7 هم نرفتم
اما خب مثلا ظاهر لپ تاپ های اپل انقدر زیبا بود که چشمم رو بگیره و حالا که اکس پی رو ساپورت نمی کنه به این فکر باشم که روش 7 نصب کنم
نداشتن بلوری یا یو اس بی 3 هیچ ایرادی رو اپل نمی ذاره
مگه تو خود کشور ما بلوری چقدر جا افتاده؟
به هر حال در کل دفاع تعصبی رو نمی پسندم و به نظرم می شه مثل کسی که واسه بزرگ دیده شدن بیاد سیگار بکشه
amin_pwa
08-04-2011, 14:08
راست میگویید یکم زیادی تعصبی شد. .... Ok من که قانع نمی شم مثل اینکه شمام قانع نمیشین پس هیچی بیخیال .
redboy444
08-04-2011, 14:13
تو ایران هیچ کس نمیتونه طرف مقابل رو قانع کنه!:27:
ولی منم شخصا تا حالا جز اکس پی با سیستم عامل دیگه ای کار نکردم ولی حالم از اکس پی بهم میخوره!:2:همش ویروس و کند شدن و . . . :19:
SaeedEminem2
08-04-2011, 14:17
راست میگویید یکم زیادی تعصبی شد. .... Ok من که قانع نمی شم مثل اینکه شمام قانع نمیشین پس هیچی بیخیال .
خب یعنی چه کار کنیم؟ می خواستی مارو از خریدنش منصرف کنی؟
---------- Post added at 02:17 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------
تو ایران هیچ کس نمیتونه طرف مقابل رو قانع کنه!:27:
ولی منم شخصا تا حالا جز اکس پی با سیستم عامل دیگه ای کار نکردم ولی حالم از اکس پی بهم میخوره!:2:همش ویروس و کند شدن و . . . :19:
کند شدنش تا حدی قابل ترمیمه و تو سخت افزار قوی اصلا به چشم نمیاد
اما ویروس در حد 100% راه حل داره و قابل پیش گیریه
ولی در کل اقدام اپل در قطع پشتیبانی از اکس پی خیلی ضد حال بود
مایکروسافت اگه همچین کاری کنه چون خودش سخت افزار تولید نمی کنه و تولید درایور با شرکت های دیگه ست
اما اپل باید واسه سخت افزارش این پشتیبانی رو ادامه می داد
amin_pwa
08-04-2011, 14:28
قصد نداشتم شما را قانع کنم که نخری بلکه می خواستم خودم قانع شم که بخرم . ایا تا حالا سیستم عامل لینوکس را امتحان کردی ؟
SaeedEminem2
08-04-2011, 14:44
قصد نداشتم شما را قانع کنم که نخری بلکه می خواستم خودم قانع شم که بخرم . ایا تا حالا سیستم عامل لینوکس را امتحان کردی ؟
الان مشکل شما با اپل چیه
یعنی از کدوم موردش خوشت نیومده که قانع به خریدش نشدی
دوره ی کار تخصصی با لینوکس دیدم، مخصوصا کدهاش
تنها چیزیش که جالب بود بازی هاش بود و از خودش اصلا خوشم نیومد
redboy444
08-04-2011, 14:45
کند شدنش تا حدی قابل ترمیمه و تو سخت افزار قوی اصلا به چشم نمیاد
اما ویروس در حد 100% راه حل داره و قابل پیش گیریه
ولی در کل اقدام اپل در قطع پشتیبانی از اکس پی خیلی ضد حال بود
مایکروسافت اگه همچین کاری کنه چون خودش سخت افزار تولید نمی کنه و تولید درایور با شرکت های دیگه ست
اما اپل باید واسه سخت افزارش این پشتیبانی رو ادامه می داد
کرش کردن موقع و بی موقع اش چی؟!
چرا اپل باید ساپورت کنه وقتی خود ماکروسافت هیچ آپدیتی براش ارائه نمیده!
در ضمن احتمالا دلیل دیگه ای هم برای عدم ساپورتش هست!
---------- Post added at 03:45 PM ---------- Previous post was at 03:44 PM ----------
خوب بستگی داره که کار شما چی باشه؟و بودجتون!:27:
amin_pwa
08-04-2011, 14:53
الان مشکل شما با اپل چیه یعنی از کدوم موردش خوشت نیومده که قانع به خریدش نشدی دوره ی کار تخصصی با لینوکس دیدم، مخصوصا کدهاش تنها چیزیش که جالب بود بازی هاش بود و از خودش اصلا خوشم نیومد منظورم پایستگی لینوکس یکم شبیه مک هست .
خوب بستگی داره که کار شما چی باشه؟و بودجتون! اخر من کلا باید هفتهای ٧ ساعت بازی کنم وگرنه میمیرم مک خوب هست ولی بازیمورد علاقه من بهش نمی خوره البته و رنج قیمت مورد نظر من وگرنه من کارم بیشتر فیلم وعکس و اینترنت هست کانفیگ مک که بشه باهاش بازی من رو کرد میره بالای ٣ میلیون که ارزشش رو نداره . زیر ١.٥ مک خوب چی پیشنهاد می کنید ؟
SaeedEminem2
08-04-2011, 14:58
90% کرش شدن ها دلیل داره و اگه علتش رفع بشه اتفاق نمیوفته
اما در کل بزرگ ترین ایراد ویندوز همین فریز شدنشه
گفتم که مایکروسافت اصل کاریش نرم افزاری و اگه خودش مثلا یه لپ تاپ داد حتما باید درایورشو بده
اما نوع قطع پشتیبانی اپل از اکس با مایکروسافت فرق داره
تا همین الانشم مایکروسافت به اندازه ی نیاز آپ دیت ارائه کرده و اگه خود کاربر نتونه یه سری از مشکلات رو مدیریت کنه هیچ آپ دیتی نمی تونه کمکش کنه
مثلا همین ویروس بر عکس چیزی که اکثرا فکر می کنن بهترین راه کنترلش پیشگیریه
کاری که خود من بی آنتی ویروس انجام می دم
چون وقتی ویروس بیاد و حتی آنتی ویروس هم حذفش کنه بازم یه سری خرابی به جا می ذاره
redboy444
08-04-2011, 15:04
منظورم پایستگی لینوکس یکم شبیه مک هست . اخر من کلا باید هفتهای ٧ ساعت بازی کنم وگرنه میمیرم مک خوب هست ولی بازیمورد علاقه من بهش نمی خوره البته و رنج قیمت مورد نظر من وگرنه من کارم بیشتر فیلم وعکس و اینترنت هست کانفیگ مک که بشه باهاش بازی من رو کرد میره بالای ٣ میلیون که ارزشش رو نداره . زیر ١.٥ مک خوب چی پیشنهاد می کنید ؟
بله لینوکس و مک شباهت های زیادی بهم دارن،چون اپن سورس هستن
در مورد بازی مورد علاقه تون باید بگم که با اینکه نمیدونم چی هست ولی چون بودجتون زیر 1.5 هست به هیچ وجه بدرد بازی نمیخوره چون برای بازی حداقل باید 723 رو داشته باشین!که حداقل قیمتش 2600 میشه!
ولی برای فیلم و عکس و اینترنت اپل انتخاب فوق العاده ای هست!:8:
---------- Post added at 04:04 PM ---------- Previous post was at 04:00 PM ----------
90% کرش شدن ها دلیل داره و اگه علتش رفع بشه اتفاق نمیوفته
اما در کل بزرگ ترین ایراد ویندوز همین فریز شدنشه
گفتم که مایکروسافت اصل کاریش نرم افزاری و اگه خودش مثلا یه لپ تاپ داد حتما باید درایورشو بده
اما نوع قطع پشتیبانی اپل از اکس با مایکروسافت فرق داره
تا همین الانشم مایکروسافت به اندازه ی نیاز آپ دیت ارائه کرده و اگه خود کاربر نتونه یه سری از مشکلات رو مدیریت کنه هیچ آپ دیتی نمی تونه کمکش کنه
مثلا همین ویروس بر عکس چیزی که اکثرا فکر می کنن بهترین راه کنترلش پیشگیریه
کاری که خود من بی آنتی ویروس انجام می دم
چون وقتی ویروس بیاد و حتی آنتی ویروس هم حذفش کنه بازم یه سری خرابی به جا می ذاره
خوب دیگه هر سیستم عاملی ایرادی داره
ولی بنظر من سیستم عامل باید جوری باشه که برای استفاده افرادی که مبتدی و میانمبتدی!! هستن مناسب باشه،چون افراد حرفه ای که گلیم خودشونو از آب بیرون میکشن و این وسط همه بلاها سر افراد متوسط میوفته!
خوبی مک اینه که نیاز به این پیشگیری هم نداره!
من شخصا انگیزه ام برای خرید اپل همین مکینتاشه،امیدوارم نا امیدم نکنه!:8:
SaeedEminem2
08-04-2011, 15:04
منظورم پایستگی لینوکس یکم شبیه مک هست . اخر من کلا باید هفتهای ٧ ساعت بازی کنم وگرنه میمیرم مک خوب هست ولی بازیمورد علاقه من بهش نمی خوره البته و رنج قیمت مورد نظر من وگرنه من کارم بیشتر فیلم وعکس و اینترنت هست کانفیگ مک که بشه باهاش بازی من رو کرد میره بالای ٣ میلیون که ارزشش رو نداره . زیر ١.٥ مک خوب چی پیشنهاد می کنید ؟
آره اتفاقا همین بحث عدم کرش شدن لینوکس از اولین حسن هایی بود که استادمون ازش یاد کرد
حتی یه نکته ی جالب که تو ویندوز نیست اینه که بدون اینکه لازم باشه سیستم رو خاموش کنی می تونی از سخت افزارهاش کم کنی یا مثلا یه هارد بهش اضافه کنی
سری 2010 مک بوک پرو به درد بازی نمی خورد
اما رو 2011 یه 7 نصب می کنی و می شه همون چیزی که تا الان باهاش کار می کردی
سری پرو زیر 1.5 میلیون نداره
قوی ترین مدل 15 اینچه که قیمتش تو سایت 2.200 دلاره نه 3 میلیون که تمام نیازتو جواب می ده
الان تا 2.800 هم پایین اومده که تا یه ماه دیگه به 2400 هم می رسه
اگه بتونی از خارج بیاری که همون 2.200 دلار تموم می شه که به احتساب دلار 1030 تومانی می شه 2.266.000 تومان
سلام...
کارایی ویندوز 7 روی لب تاپ های اپل چه طوره؟ دوستانی که از لب تاپ های اپل استفاده می کنن از لحاظ سرعت چه طور ارزیابیش می کنن؟ می شه منبعی معرفی کنین که در این مورد تستی چیزی گذاشته باشه؟ (مخصوصا در مرود مدل 723) ممنون
amin_pwa
08-04-2011, 15:10
از همه گی متشکر .... بیخیال apple می شویم . همان وینوز ٧ بهتره فوقش واسه پایداری بیشتر روش لینوکس نصبکنم . ♥
SaeedEminem2
08-04-2011, 15:12
البته به نظرم هفته ای 7 ساعت بازی اصلا زیاد نیست
حالا این بین این نظر هم هست که آدم بیاد یه مک بوک 13 اینچ بگیره که قیمتش خیلی کم تره و تمام نیازها جز بازی رو مرتفع می کنه، با بقیه ی پول هم یه اکس باکس یا پلی استیشن 3 بخره که در آخر کار خیلی از خرید یه مک بوک 15 ارزون تر تموم می شه و به مراتب واسه بازی بهترم هست
البته خب قابلیت پورتابل بودنش رو از دست می ده
به قول یکی حتی می شه باهاش یه ال سی دی هم خرید که کنسول بازیت کامل بشه
SaeedEminem2
08-04-2011, 15:12
یعنی لپ تاپ رو به خاطر سیستم عاملش می خوای؟
راستی مطمئنی بازی که دوست داری نسخه ی مکی نداره؟
واسه ویروس نگرفتن و جلو گیری از کرش سیستم اگه خواستین پیام خصوصی بدین تا راهنماییتون کنم
خیلی ساده تر از چیزیه که فکر کنین
که به اصطلاح بتونین ویروس رو دستی بگیرین بندازینش بیرون
redboy444
08-04-2011, 15:21
سلام...
کارایی ویندوز 7 روی لب تاپ های اپل چه طوره؟ دوستانی که از لب تاپ های اپل استفاده می کنن از لحاظ سرعت چه طور ارزیابیش می کنن؟ می شه منبعی معرفی کنین که در این مورد تستی چیزی گذاشته باشه؟ (مخصوصا در مرود مدل 723) ممنون
اتفاقا الان تو یه فروم دیگه بحث این بود که یکی از دوستان میگفت بخاطر مچ بودن سخت افزاری اپل،ویندوز سون روش به مراتب سریع تر کار میکنه تا دیوایسای دیگه!:46:
---------- Post added at 04:21 PM ---------- Previous post was at 04:20 PM ----------
این ایده لپ تاپ با کنسول و ال سی دی ایده جالبیه،ولی نیاز منو 13 اینچ برطرف نمیکنه متاسفانه!:41:
بچه ها به نظرتون 32 گیگ واسه آیپد کافیه با محدودیت مواجه نمیشه؟ آخه من از حجم بازیها و نرم افزارهای آیپد اطلاعی ندارم یا اینکه 64گیگ باشه؟ بیشتر از 100هزار تومن هم اختلاف قیمتشونه
یه سوال دیگه هم داشتم. چجوری تشخیص بدیم که لپ تاپمون ریفربیش نیست؟ کوتاه و مختصر
suny apple
09-04-2011, 13:02
سلام.من اگه از سنتر دبي بگيرم مدل723 و 721 چقدر ميشه؟
اگه كاستوم بگيرم با هارد 500ssdچقدر ميشه؟
mohsenfhm
09-04-2011, 13:08
سلام.من اگه از سنتر دبي بگيرم مدل723 و 721 چقدر ميشه؟
اگه كاستوم بگيرم با هارد 500ssdچقدر ميشه؟
فقط هارد SSD با ظرفیت 500 میشه 1100 دلار :18::18::18::18::18:
suny apple
09-04-2011, 17:35
حالا كلا اگه از سنتر دبي بگيرم دقيقا قيمت سايت اپل گيرم مياد؟723 و 721 چقدر ميشه؟واينكه كلا كار خوبي ميكنم كه از اونجا ميگيرم؟
redboy444
09-04-2011, 19:08
یه سوال دیگه هم داشتم. چجوری تشخیص بدیم که لپ تاپمون ریفربیش نیست؟ کوتاه و مختصر
ریفرش که اصلا ایران نمیاد چون قیمتش پاییته و کم هم تولید میشه!پس به ایران نمیرسه!:27:
---------- Post added at 08:08 PM ---------- Previous post was at 08:07 PM ----------
حالا كلا اگه از سنتر دبي بگيرم دقيقا قيمت سايت اپل گيرم مياد؟723 و 721 چقدر ميشه؟واينكه كلا كار خوبي ميكنم كه از اونجا ميگيرم؟
نه!:27:
چون دبی خرده فروشی رسمی اپل نداره:46:
SaeedEminem2
09-04-2011, 19:12
سلام
امشب قیمت گرفتم هارد اس اس دی 256 از دبی 600 دلار اضافه می کنه
فکر کنم همه تون قبول دارین که تنها راه اینه که خودمون هاردشو جدا بگیریم و عوض کنیم
در مورد خرید از دبی یا غیره فقط با دونستن قیمت و مقایسه می شه تصمیم گرفت
اما یه راه حلی که به ذهن خودم رسید اینه که اگه مثلا 5 نفر بشیم و باهم بریم از یه جا خرید کنیم می تونیم کلی تخفیف بگیریم
چون امشب به فروشنده گفتم اگه تعدادمون زیاد باشه کلی استقبال کرد و گفت اینطوری می شه خیلی تغییر ایجاد کرد
حالا نظرتون رو بگین
البته اینکه از کجا باشه مهم نیست فقط باهم که باشیم به نفع همه مونه
aref_tmu
09-04-2011, 20:46
در مورد مدل 13.3 اینچ با مشخصات زیر چند تا سوال داشتم:
13-inch: 2.7 GHz
Intel Core i7 2.7GHz dual-core
4GB 1333MHz
500GB 5400-rpm
Intel HD Graphics 3000
Built-in battery (7 hours)
1) کارت گرافیکی Onboard هست؟
2) کارت گارفیکی دارای Dedicate RAM نیست؟
3) با توجه به جواب سوالات بالا، در چه حدی میشه ازش انتظار داشت؟
4) این سیستم در صورت نصب ویندوز 7 در کنار مکینتاش تا چه حدی از سایر لپ تاپ ها میتونه بازده داشته باشه؟
-------------------------------------------------------------------------
قسمت دوم در مورد مقایسه دو تا برند هست. یکی همون Mac Book Pro که مشخصاتش رو بالا دیدین و اون یکی VAIO هست که این مدل در آمریکا معرفی شده (امکان تهیه اش رو دارم).
Intel® Core™ i7-2620M processor (2.70GHz) with Turbo Boost up to 3.40GHz
Genuine Windows® 7 Home Premium 64-bit
13.3" VAIO Display with LED backlight (1366 x 768)
AMD Radeon™ HD 6630M (1GB VRAM) hybrid graphics with Intel® Wireless Display technology
500GB Hard Drive (7200rpm)
8GB (4GBx2) DDR3-SDRAM-1333
CD/DVD Player / Burner
Standard capacity battery
قیمت Mac Book حدودا 1500 دلار هست و قیمت VAIO در حدود 1550 دلار
حالا میخواستم برای خرید بین اینا از دوستانی که با هر دو سیستم آشنائی دارن کمک و راهنمائی کنن.
(این قسمت پست رو در قسمت VAIO هم مطرح میکنم با اجازه مدیران انجمن)
پیشا پیش ممنون از همه
4GB 1333MHz
500GB 5400-rpm
Intel HD Graphics 3000
4) این سیستم در صورت نصب ویندوز 7 در کنار مکینتاش تا چه حدی از سایر لپ تاپ ها میتونه بازده داشته باشه؟
قسمت دوم در مورد مقایسه دو تا برند هست. یکی همون Mac Book Pro که مشخصاتش رو بالا دیدین و اون یکی VAIO هست که این مدل در آمریکا معرفی شده (امکان تهیه اش رو دارم).
AMD Radeon™ HD 6630M (1GB VRAM) hybrid graphics with Intel® Wireless Display technology
CD/DVD Player / Burner
حالا میخواستم برای خرید بین اینا از دوستانی که با هر دو سیستم آشنائی دارن کمک و راهنمائی کنن.
پیشا پیش ممنون از همه
میشه این مدل سونی که کانفیگش رو نوشتین رو بگین؟
فکر نکنم با این قیمت از سری Z باشه
redboy444
09-04-2011, 21:41
4GB 1333MHz
500GB 5400-rpm
Intel HD Graphics 3000
CD/DVD Player / Burner
پیشا پیش ممنون از همه
1-بله آنبورد هست
2-خیر،حدود 330 مگ شیر میکنه از رم سیستم
3-بجز بازی در کارای دیگه کم نمیاره،شاید سرعتش کم باشه ولی کم نمیاره.
در ضمن سی پی یو فوق العاده قوی سندی بریج هم کارایی رو دوچندان میکنه
4-باز هم بجز بازی در چیز دیگه ای کم نمیاره.
کلا از این سیستم انتظار بازی نباید داشته باشی.البته بازیای روز رو میگما!
-----
در مورد مقایسه 2 سیستم
اولا باید بگم که از نظر کانفینگ نباید اپل رو با سیستم دیگه مقایسه کرد.
چون سیستم عامل مک سبک هست و با سخت افزار مک مچ هست.
ولی مدل وایویی هم که معرفی کردین سیستم خوبیه
در کل بستگی به کار و انتظار و سلیقتون داره.
شما باید اول مشخص کنین که میخواین با سیستم عامل مکینتاش کار کنید یا نه
اگه بخواین بیشتر با ویندوز کار کنین،من پیشنهادم سونی هست:46:
---------- Post added at 10:40 PM ---------- Previous post was at 10:39 PM ----------
راستی رم سونی دی دی آر 3 و رم اپل دی دی آر 5 هست
---------- Post added at 10:41 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------
سلام
فکر کنم همه تون قبول دارین که تنها راه اینه که خودمون هاردشو جدا بگیریم و عوض کنیم
اما یه راه حلی که به ذهن خودم رسید اینه که اگه مثلا 5 نفر بشیم و باهم بریم از یه جا خرید کنیم می تونیم کلی تخفیف بگیریم
چون امشب به فروشنده گفتم اگه تعدادمون زیاد باشه کلی استقبال کرد و گفت اینطوری می شه خیلی تغییر ایجاد کرد
حالا نظرتون رو بگین
من که فعلا بیخیال هارد اس اس دی شدم هرچند دلم خیلی میخواد!:41:
در مورد با هم خریدن هم من فعلا منتظر دوستمم که جنساش آزاد بشه.اگه تا اوایل اردیبهشت نشد من پایم که با هم بخریم:10:
suny apple
09-04-2011, 22:19
سلام
حالا نظرتون رو بگین
ميشه بگين از كدوم فروشگاه پرسيدين و اينكه گفته چقدر تخفيف ميده؟
راستي مگه اپ استور دبي تك دونه نميفروشه؟
aref_tmu
09-04-2011, 22:29
مدلش: VPCSB190X
البته این مشخصات که من نوشتم Customize شده هست.
میتونید توی سایت SonyStyle ببنید.
---------- Post added at 11:29 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------
1-بله آنبورد هست
2-خیر،حدود 330 مگ شیر میکنه از رم سیستم
3-بجز بازی در کارای دیگه کم نمیاره،شاید سرعتش کم باشه ولی کم نمیاره.
در ضمن سی پی یو فوق العاده قوی سندی بریج هم کارایی رو دوچندان میکنه
4-باز هم بجز بازی در چیز دیگه ای کم نمیاره.
کلا از این سیستم انتظار بازی نباید داشته باشی.البته بازیای روز رو میگما!
-----
در مورد مقایسه 2 سیستم
اولا باید بگم که از نظر کانفینگ نباید اپل رو با سیستم دیگه مقایسه کرد.
چون سیستم عامل مک سبک هست و با سخت افزار مک مچ هست.
ولی مدل وایویی هم که معرفی کردین سیستم خوبیه
در کل بستگی به کار و انتظار و سلیقتون داره.
شما باید اول مشخص کنین که میخواین با سیستم عامل مکینتاش کار کنید یا نه
اگه بخواین بیشتر با ویندوز کار کنین،من پیشنهادم سونی هست:46:
---------- Post added at 10:40 PM ---------- Previous post was at 10:39 PM ----------
راستی رم سونی دی دی آر 3 و رم اپل دی دی آر 5 هست
---------- Post added at 10:41 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------
درسته، من بیشتر کارام با ویندوز هست. اما این Apple هم ناجور چشمم رو گرفته :41:
موندم چیکار کنم
ninja3000sh
09-04-2011, 22:36
سامان جان این سری جدید s با سی پی یو سندی بریدج هستش که انصافا کانفیگ خوبی داره با توجه به قیمتش.
سری z قیمش از 2000 دلار شروع میشه.:46:
SaeedEminem2
09-04-2011, 22:58
ميشه بگين از كدوم فروشگاه پرسيدين و اينكه گفته چقدر تخفيف ميده؟
راستي مگه اپ استور دبي تك دونه نميفروشه؟
در مورد سنتر دبی راستش اخبار ضد و نقیض خیلی زیادی بوده و نمی شه قطعی نظر داد
اسم مغازه شو اپل استور مشهد گذاشته اما خب همه می دونیم استور رسمی نیست
اما گفته هر نوع کانفیگی بخوایم می تونه بیاره،
یعنی بریم تو مغازش و با اکانتی که احتمالا داره هرچی که تو سایت اپل خواستیم خودمون انتخاب کنیم
در مورد تخفیف تا ما رسما نریم و درخواست جدی ندیم هیچی نمی گن
اما تا حرفم تموم نشده بود خودش از دهنم قاپید و خیلی استقبال کرد که بخوایم تعداد بگیریم
البته نظر من اینه اگرم این کار جدی شد وقتی که قیمت یه خورده نرمال تر شد این کارو انجام بدیم
چون الان 723 با قیمت 2.890.000 هنوز خیلی زیاده و عملا هنوز افت قیمتی نداشته
اما اگه مثلا به 2600 برسه شاید بتونیم باهم 2500 بخریم که به نظرم 100 تومان هم 100 تومانه
البته اینم بگم که شک نکنید این حالت هر جای دیگه هم بریم هست و همه جا نسبت به فروش تعداد تخفیف خوبی می دن
تنها این تفاوت می مونه که اینجا سفارش از هر مدل و کانفیگ و حتی لوازم جانبی هم که بخوایم قبول می کنه
چون حالا که هارد رو باید بی خیال شیم من سی پی یو 2.3 رو حتما می خوام
redboy444
09-04-2011, 23:02
سعید یه سوال:مگه تو کارت چیه که میخوای سی پی یو رو اینقدر بالا بگیری؟:46:
SaeedEminem2
09-04-2011, 23:12
سعید یه سوال:مگه تو کارت چیه که میخوای سی پی یو رو اینقدر بالا بگیری؟:46:
ربطی به کار خاص نداره کلا یه چیزی می خوام که لاقل به این زودیا کم نیاره
مثلا اگه بازی جی تی ای سری آخرشو نصب کرده باشی می بینی که همین الان هم چیزهایی هست که از سخت افزارهای موجود بالاتر باشه
redboy444
09-04-2011, 23:23
ربطی به کار خاص نداره کلا یه چیزی می خوام که لاقل به این زودیا کم نیاره
مثلا اگه بازی جی تی ای سری آخرشو نصب کرده باشی می بینی که همین الان هم چیزهایی هست که از سخت افزارهای موجود بالاتر باشه
نه این بازی رو ندارم ولی فکر کنم همون 2.2 هم اینو جواب بده!
چون سندی بریج 2.2 4 هسته ای خداس!
اگه میشد یه بنچ مارک معتبر واسه 2.3 پیدا میکرد خیلی خوب بود واسه فهمیدن اختلاف:46:
SaeedEminem2
09-04-2011, 23:30
نه این بازی رو ندارم ولی فکر کنم همون 2.2 هم اینو جواب بده!
چون سندی بریج 2.2 4 هسته ای خداس!
اگه میشد یه بنچ مارک معتبر واسه 2.3 پیدا میکرد خیلی خوب بود واسه فهمیدن اختلاف:46:
الان که آره 100% جواب می ده
اما از 4 نسخه قبل تر هر سری که این بازی میومد مجبور می شدم سیستمم رو ببرم یه چیزیش رو ارتقا بدم
یعنی با سن آندرس کارت گرافیک رو عوض کردم
با IV کل سیستم از بیخ تا بن رو عوض کردم که دیدم کارت گرافیک 9600 با رم 512 لنگ می زنه بعد از یه هفته رفتم یه کارت 2 گرافیگ 2 گیگ گرفتم و رم رو هم 4 گیگ کردم
واسه سری جدید باز سی پی یو رو مجبور شدم به 12000 چهار هسته ای تغییر بدم که روون شه بازی
و مطمئنم سری بعدش بیاد باز مجبور می شم یه چیزی رو عوض کنم
البته بازم می گم من نه زیاد اهل بازیم و نه لپ تاپ رو به نیت بازی می خوام
اما وقتی قراره این همه پول بدیم که اپل داشته باشیم فکرشو بکن 6 ماه دیگه یه جا کم بیاره
اون وقت ضدحال نمی شه؟
suny apple
09-04-2011, 23:48
آخه بعضيا گفتن از دبي مدل 723 حدودا 2300000در مياد؟درسته؟
حالا اين فروشگاه تو مشهد گارانتي هم داره؟
اگه بخوايم cpuشو2.3بگيريم چند ميشه؟
suny apple
09-04-2011, 23:55
در ضمن لطفا يكي يه سايت معرفي كنه برا استور دبي.
SaeedEminem2
آخه بعضيا گفتن از دبي مدل 723 حدودا 2300000در مياد؟درسته؟
حالا اين فروشگاه تو مشهد گارانتي هم داره؟
اگه بخوايم cpuشو2.3بگيريم چند ميشه؟
راستش یکی از بچه های همین تاپیک از قیمت های دبی عکس گرفته بود اینجا گذاشت
723 دقیقا 2804 دلار فروخته می شد
البته ممکنه فروشگاه های دیگه ارزون تر بدن یا تو این 2 هفته که گذشته ارزون تر شده باشه
اگه سنتر رسمی اپل داشته باشه تو دبی که باید همون 2200 دلار بده
در مورد گارانتی هم پرسیدم گفت گارانتی رسمی خود اپل رو داره و سنترهای رسمی اپل که احتمالا منظورش همون سنتر دبی بوده ضمانت کامل محصول رو به عهده می گیرن
یعنی در صورت درست بودن این ادعا در صورت نیاز به گارانتی باید لپ تاپ از کشور خارج بشه
سی پی یو 2.3 طبق سایت 250 دلار اضافه می شه که اینم همون مبلغ رو اضافه می کنه
redboy444
الان که آره 100% جواب می ده
اما از 4 نسخه قبل تر هر سری که این بازی میومد مجبور می شدم سیستمم رو ببرم یه چیزیش رو ارتقا بدم
یعنی با سن آندرس کارت گرافیک رو عوض کردم
با IV کل سیستم از بیخ تا بن رو عوض کردم که دیدم کارت گرافیک 9600 با رم 512 لنگ می زنه بعد از یه هفته رفتم یه کارت 2 گرافیگ 2 گیگ گرفتم و رم رو هم 4 گیگ کردم
واسه سری جدید باز سی پی یو رو مجبور شدم به 12000 چهار هسته ای تغییر بدم که روون شه بازی
و مطمئنم سری بعدش بیاد باز مجبور می شم یه چیزی رو عوض کنم
البته بازم می گم من نه زیاد اهل بازیم و نه لپ تاپ رو به نیت بازی می خوام
اما وقتی قراره این همه پول بدیم که اپل داشته باشیم فکرشو بکن 6 ماه دیگه یه جا کم بیاره
اون وقت ضدحال نمی شه؟
آره خوب ولی بحث من اینه که 2.2 با 2.3 نباید زیاد فرق داشته باشه!
مثلا اگه 2.2 امسال کم بیاره،2.3 6 ماه بعدش کم میاره!
یعنی اینکه وقتی ما کارای سنگینی مثل رندرینگ نداریم زیاد به حالمون فرق نداره!
البته 2.3 صد در صد بهتره!
من که دیگه نمیتونم صبر کنم حداقل 2 ماه تا برام کاستوم بیارن!من فوقش بتونم 10 روز دیگه صبر کنم!!!:27:
SaeedEminem2
10-04-2011, 00:04
آره خوب ولی بحث من اینه که 2.2 با 2.3 نباید زیاد فرق داشته باشه!
مثلا اگه 2.2 امسال کم بیاره،2.3 6 ماه بعدش کم میاره!
یعنی اینکه وقتی ما کارای سنگینی مثل رندرینگ نداریم زیاد به حالمون فرق نداره!
البته 2.3 صد در صد بهتره!
من که دیگه نمیتونم صبر کنم حداقل 2 ماه تا برام کاستوم بیارن!من فوقش بتونم 10 روز دیگه صبر کنم!!!:27:
در مورد فرقش راستش خیلی تحقیق کردم و به هیچ نتیجه ای نرسیدم
چون الان یه سی پی یو خیلی خوب 200 هزار تومانه اما این واسه یه دهم افزایش و 2 مگ کش بیشتر 250 دلار بیشتره
قطعا از کاراییش گرون تره مثل بقیه ی چیزهای اپل
مثل 4 گیگ رم اضافه که 400 دلار اضافه می کنه
اما به غیر از افزایش توان کلی سرعت پردازش اولیه هم بیشتر می شه
ممکنه تو کارهای جزئی دیده نشه اما وقتی 4 تا برنامه باهم باز باشه سر پنجمی خودشو نشون می ده
گفته سفارشی مثل تغییر هارد که بشه تو دبی انجامش داد 10 روزه میاد و سفارشی مثل تغییر سی پی یو که فقط از امریکا میاد 20 روزه تحویل داده می شه
خب من مشهد رو زیر و رو کردم شما هم یه گشتی تو تهران بزنین شاید شرایط بهتری پیدا شد
redboy444
10-04-2011, 00:06
البته ممکنه فروشگاه های دیگه ارزون تر بدن یا تو این 2 هفته که گذشته ارزون تر شده باشه
در مورد گارانتی هم پرسیدم گفت گارانتی رسمی خود اپل رو داره و سنترهای رسمی اپل که احتمالا منظورش همون سنتر دبی بوده ضمانت کامل محصول رو به عهده می گیرن
یعنی در صورت درست بودن این ادعا در صورت نیاز به گارانتی باید لپ تاپ از کشور خارج بشه
باور نکنید!
چون امکانش نیست که اپل برای ایران خدمات ارائه بده مثل وارانتی!
جاذبه های فروشندگیه!
البته نظر من اینه:46:
suny apple
10-04-2011, 00:09
ميشه شماره تلفن فروشگاه مشهد رو بهم بديد؟
redboy444
10-04-2011, 00:11
در مورد فرقش راستش خیلی تحقیق کردم و به هیچ نتیجه ای نرسیدم
چون الان یه سی پی یو خیلی خوب 200 هزار تومانه اما این واسه یه دهم افزایش و 2 مگ کش بیشتر 250 دلار بیشتره
قطعا از کاراییش گرون تره مثل بقیه ی چیزهای اپل
مثل 4 گیگ رم اضافه که 400 دلار اضافه می کنه
اما به غیر از افزایش توان کلی سرعت پردازش اولیه هم بیشتر می شه
ممکنه تو کارهای جزئی دیده نشه اما وقتی 4 تا برنامه باهم باز باشه سر پنجمی خودشو نشون می ده
گفته سفارشی مثل تغییر هارد که بشه تو دبی انجامش داد 10 روزه میاد و سفارشی مثل تغییر سی پی یو که فقط از امریکا میاد 20 روزه تحویل داده می شه
خب من مشهد رو زیر و رو کردم شما هم یه گشتی تو تهران بزنین شاید شرایط بهتری پیدا شد
آخه فقط سی پی یو که نی
اولا باید هارد هم اس اس دی باشه برای پردازش با سرعت بیشتر و ران شدن سریع
رم هم که موثره!
اگه همش باشه خوبه!
ولی فک نکنم 20 روزه بشه آورد!بازم میگم از جاذبه های فروشندگیه(مخصوصا تو مشهد)!:27:
آخه تا سفارش بدن و ساخته بشه و بیاد و برسه اوووووووووووووووووووووه
فروشنده که یه مبلغی رو گرفت هی میگه امروز میاد،فردا میاد!بعد هم 1 ماه الف میکنه آدمو!
اینارو که میگم سرم اومده که میگم!:13:
منم چند روز دیگه میرم پایتخت ببینم چه خبره اونجا:46:
SaeedEminem2
10-04-2011, 00:15
آره منم صد در صد باور نکردم واسه همین می گم شما هم یه تحقیق درست و حسابی کنین
البته از شدن می شه
چون به امریکا باشه یه روزه تحویل می ده و می مونه رفت و برگشتش
شماره رو پیام خصوصی می کنم
suny apple
10-04-2011, 00:23
آره منم صد در صد باور نکردم واسه همین می گم شما هم یه تحقیق درست و حسابی کنین
البته از شدن می شه
چون به امریکا باشه یه روزه تحویل می ده و می مونه رفت و برگشتش
شماره رو پیام خصوصی می کنم
ممنون.رسيد.
باشه حتما ميگم.فقط بگم چندنفريم؟باتوجه به اينكه من و دوستم ميخواييم باهم بگيريم.يعني ما دوتاييم
SaeedEminem2
10-04-2011, 00:31
ممنون.رسيد.
باشه حتما ميگم.فقط بگم چندنفريم؟باتوجه به اينكه من و دوستم ميخواييم باهم بگيريم.يعني ما دوتاييم
الان من و مهرداد هم اینجا هستیم
اما چون قطعی نیست و نمی شه از الان نظر قطعی داد همون بگی 5 نفریم بهتره
چون اگه یه جایی پیدا کنیم که شرایطش خوب باشه فکر می کنم از 4 نفر فعلی بیشتر می شیم
redboy444
10-04-2011, 00:34
آره همون 5 تا رو هم خوب راه میان
تا ببینیم چی میشه
شب همگی خوش:46:
حتی اگه اپل استور رسمی هم تو دبی باز بشه(که به این زودیها نمیشه)مطمئن باشید هیچوقت فیمتش مثل اپل استور آمریکا نمیشه
چند وقت پیش یه سر زدم اپل استور چین.مدل High Pro 15 رو که اپل استور آمریکا میده 2200 دلار,تو اپل استور چین 2500 دلار در میومد.به نظر من قیمت های ابران زباد هم بالا نیست!!!
SaeedEminem2
10-04-2011, 12:12
حتی اگه اپل استور رسمی هم تو دبی باز بشه(که به این زودیها نمیشه)مطمئن باشید هیچوقت فیمتش مثل اپل استور آمریکا نمیشه
چند وقت پیش یه سر زدم اپل استور چین.مدل High Pro 15 رو که اپل استور آمریکا میده 2200 دلار,تو اپل استور چین 2500 دلار در میومد.به نظر من قیمت های ابران زباد هم بالا نیست!!!
مطمئنی استور رسمی به قیمت دلار امریکا 2500 می داد؟
شاید این های پرو که گفتی ارتقاء یافته بوده و مثلا با سی پی یو 2.3 2500 دلار می داده
مطمئنی استور رسمی به قیمت دلار امریکا 2500 می داد؟
شاید این های پرو که گفتی ارتقاء یافته بوده و مثلا با سی پی یو 2.3 2500 دلار می داده
15 英寸:2.2 GHz
2.2GHz 四核
Intel Core i7 处理器
4GB 1333MHz
750GB 5400-rpm1
Intel HD Graphics 3000
AMD Radeon HD 6750M 配 1GB GDDR5
内置电池 (7 小时)2
估计发货时间: 24 小时之内
免费送货
RMB 16,988
RMB 16,988 میشه 2596.76 دلار آمریکا!!!
سلام
من کرمان زندگی میکنم و میخوام مدل 721 یا 723 رو بخرم ولی یه مشکل دارم
این فروشگاهی که میخوام ازش بخرم نماینده شرکت شاب هست
توی سایت شرکت شاب دور هارد این دو مدل رو 5400 نوشته
می خوام بدونم که میتونم 7200 بگیرم؟ (کاستومایز)
در ضمن سرعت 5400 با 7200 چقدر تفاوت داره؟
و گرافیک 721 که 256 هست چه تفاوتی با 256 های معمولی داره؟
ممنون
Shahin_SOURNA
10-04-2011, 23:50
سلام
من کرمان زندگی میکنم و میخوام مدل 721 یا 723 رو بخرم ولی یه مشکل دارم
این فروشگاهی که میخوام ازش بخرم نماینده شرکت شاب هست
توی سایت شرکت شاب دور هارد این دو مدل رو 5400 نوشته
می خوام بدونم که میتونم 7200 بگیرم؟ (کاستومایز)
در ضمن سرعت 5400 با 7200 چقدر تفاوت داره؟
و گرافیک 721 که 256 هست چه تفاوتی با 256 های معمولی داره؟
ممنون
سلام دوست عزیز
باید از شاب بپرسید که این امکان رو به شما میده یا نه؟ در ضمن شاب شرکت بسیار معتبر و خوبی ه و من در تهران خدمات خوبی که به مشتری هاش میده رو تجربه کردم.
هارد ۷۲۰۰ تاثیر زیادی توی سرعت شما میگذاره، به طوری که تفاوت ش رو با ۵۴۰۰ میشه حس کرد.
منظورتون از معمولی و گرافیک های اپل چیه؟
من که منصرف شدم . مکبوک ایر جدید اومد میگیرم
SaeedEminem2
11-04-2011, 21:05
من که منصرف شدم . مکبوک ایر جدید اومد میگیرم
اگه سری بعدی هم نور پشت کیبرد نداشت چی
s-a-l-i-m
11-04-2011, 23:12
امکان زیاد هم بازم نور پشت کیبورد نداره چون نمی خوام مک بوک ایر رو از حالتی که به عنوان قابل حمل داره خارج کنند چون با این کار باطری ضعیف تر میشه از یک طرف دیگه هم هر سری نازک تر میشه پس در نتیجه نذارند بهتره :31:
نقطهای تاریک در محصول جدید اپل !!!
تعداد زیادی از کاربران مک بوک پرو های جدید (MacBook Pro) گزارش داده اند که این مک بوک ها هنگامی که تحت بار سنگین اطلاعات قرار می گیرند کرش می کنند .
به گزارش ورد آی تی به نقل از گیزمگ ,این موضوع تا ۴۴ صفحه در سایت پشتیبانی اپل جلو رفته است، پس می توان نتیجه گرفت که مشکل مختص به یک یا دو نفر نیست. به احتمال زیاد این مشکل به پردازندهای گرافیکی جدید AMD مک بوک ها مرتبط است، زیرا تنها سویچ کردن کارت گرافیک می تواند این مشکل را رفع کند.
اپل نیر در حال حاضر هیچ نوع راه کاری ارائه نداده است، اما کاربری که با بخش خدمات مشتریان اپل صحبت کرده گفته است که اپل از این موضوع آگاهی دارد و دلیل این کرش کردن را وجود یک مشکل در OS لپ تاپ یا درایورهای آن می داند.
SaeedEminem2
12-04-2011, 02:20
نقطهای تاریک در محصول جدید اپل !!!
تعداد زیادی از کاربران مک بوک پرو های جدید (MacBook Pro) گزارش داده اند که این مک بوک ها هنگامی که تحت بار سنگین اطلاعات قرار می گیرند کرش می کنند .
به گزارش ورد آی تی به نقل از گیزمگ ,این موضوع تا ۴۴ صفحه در سایت پشتیبانی اپل جلو رفته است، پس می توان نتیجه گرفت که مشکل مختص به یک یا دو نفر نیست. به احتمال زیاد این مشکل به پردازندهای گرافیکی جدید AMD مک بوک ها مرتبط است، زیرا تنها سویچ کردن کارت گرافیک می تواند این مشکل را رفع کند.
اپل نیر در حال حاضر هیچ نوع راه کاری ارائه نداده است، اما کاربری که با بخش خدمات مشتریان اپل صحبت کرده گفته است که اپل از این موضوع آگاهی دارد و دلیل این کرش کردن را وجود یک مشکل در OS لپ تاپ یا درایورهای آن می داند.
شاید علت این باشه که وقتی سیستم در حال یه پردازش سنگینه و در همون حین احتیاج می شه که بین کارت گرافیک ها سوئیچ کنه سیستم دچار مشکل می شه
فکر می کنم با یه تغییر و ترمیم نرم افزاری حل بشه
یعنی امیدوارم!!!
اگه سری بعدی هم نور پشت کیبرد نداشت چی
هیجی
دو دستی میزنم تو سره خودم :31:
اگه نداشت بازم میگیرم چاره ای نیست
هیجی
دو دستی میزنم تو سره خودم :31:
اگه نداشت بازم میگیرم چاره ای نیست
میتونین سامسونگ سری 9 رو بگیری(ناگه مک نمیخواین).قیمت جهانیش که از ایر گرونتره ولی ایران اگه بیاد باید هم قیمت ایر باشه.نمیدونم ایران اومده یا نه.کانفیگش که خوبه.i5 SB هم هست.بکلایت کیبورد هم داره :31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.