PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ◄ ™ Apple اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10

farzan311
29-01-2010, 21:05
سلام
من کل این تاپیکو خوندم و نظرم درباره ی خریدن مکبوک پرو حتمیه اما نمیدونم تا تابستون صبر کنم که مدل های جدیدو بخرم یا نه و اگه صبر کردم و سری های جدید اومد قیمتشون خیلی گرون میشه؟
یه سوال کوچولو هم اگه میشه جواب بدین سنگین ترین بازی که روی مکبوک پرو بازی کردن چی بوده در چه حالتی ؟

< A L I >
29-01-2010, 22:18
سلام
درود
پست اولتون مبارك:11:

من کل این تاپیکو خوندم
عجب حال و حوصله اي داري شما:31:

و نظرم درباره ی خریدن مکبوک پرو حتمیه
آفرين بر حسن انتخاب شما:20:

اما نمیدونم تا تابستون صبر کنم که مدل های جدیدو بخرم یا نه و اگه صبر کردم و سری های جدید اومد قیمتشون خیلی گرون میشه؟
اگه ميتوني صبر كني و به مشكل بر نميخوري حتماً صبر كن. آخه طبق تحليل هاي اينجانب از بازار جهاني سخت افزار، قيمت مك بوك پرو جديد قطعآً از مك بوك پرو فعلي ارزان تر خواهد بود:5:(البته اين تحليل با اين فرض هستش كه اپل نوآوري عجيب غريب در اين محصول نداشته باشه :31:)

یه سوال کوچولو هم اگه میشه جواب بدین سنگین ترین بازی که روی مکبوک پرو بازی کردن چی بوده در چه حالتی
متاسفانه بنده در حال حاضر مكبوك پرو ندارم:19:(ميخوام تابستون بگيرم:31:)ولي اينو ميتونم بگم كه مكبوك پرو از نظر گرافيكي درسطح خوبي قرار داره...

mohsenfhm
29-01-2010, 23:29
ببخشید من فضولی میکنم . این همه شما از آی پد نوشتین ولی ننوشتین اصلن این آی پد به چه درد میخوره و چه کارهایی میشه باهاش کرد . فقط هی میزنین تو سر و کله خودتون و درباره پردازنده ش دعوا میکنین بجای این حرفها بگین اصلن مورد استفاده ش چیه و کسی که اونو میخره باهاش چه کارهایی میتونه بکنه ؟

سلام

اگر كامل پست ها رو مطالعه مي كرديد حتما جواب سوالتون رو مي گرفتيد . دوستان كه اشاره كرده بودند:

اما ، iPad :

می تونه جایگزین iPod باشه !

می تونه جایگزین iPhone با شه!

می تونه جایگزین PSP باشه! (البته الان آیفون جایگزین بهتری ست!)

می تونه جایگزین کتابخوان Amazon Kindle ,... باشه!

می تونه کامپیوتر همراهی باشه ، که همیشه همراه باشه!!!

zerolight
30-01-2010, 09:30
m24 جان چند روزی نبودم واقعا کل کاشتی.

zerolight
30-01-2010, 09:58
مرسي . دانلودش مي كنم اگر چيز جديدي تو فيلم مشاهده كردم حتما اينجا مي گم .

اين فرمت ( m4v ) با چه نرم افزاري پخش ميشه . km player مي تونه پخش كنه ؟؟

ِِِِِّّّّّّْْْْ

بازم ازتون ممنونم :10:
m24 میتونی لینک رو چک کنی نمی تونم دانلودش کنم!
محسن جان با quick time ببینی کیفیتش بهتره!!!

sshiiva
30-01-2010, 10:46
سلام

اگر كامل پست ها رو مطالعه مي كرديد حتما جواب سوالتون رو مي گرفتيد . دوستان كه اشاره كرده بودند:

اما ، iPad :

می تونه جایگزین iPod باشه !

می تونه جایگزین iPhone با شه!

می تونه جایگزین PSP باشه! (البته الان آیفون جایگزین بهتری ست!)

می تونه جایگزین کتابخوان Amazon Kindle ,... باشه!

می تونه کامپیوتر همراهی باشه ، که همیشه همراه باشه!!!

شما انگار یه چیزیتون میشه ! وقتی من نه آیفون دارم و نه مک بوک دارم نه آیپاد دارم و نمیدونم اینها چطور کار میکنن و چه امکاناتی دارن , چطور میتونم بفهمم اینو ؟؟؟؟؟؟؟؟ بهتره به جای مسخره کردن , بگین حوصله جواب دادن ندارم !!!

mohsenfhm
30-01-2010, 11:05
شما انگار یه چیزیتون میشه ! وقتی من نه آیفون دارم و نه مک بوک دارم نه آیپاد دارم و نمیدونم اینها چطور کار میکنن و چه امکاناتی دارن , چطور میتونم بفهمم اینو ؟؟؟؟؟؟؟؟ بهتره به جای مسخره کردن , بگین حوصله جواب دادن ندارم !!!

من قصد توهین یا مسخره کردن کردن ندارم . در ضمن من هم هیچ کدوم رو ندارم ولی تا حدودی میدونم هر یک چه کاری انجام میدن .

این دستگاه می تونه کارهای سبک لپ تاپ رو انجام بده . بدرد خوندن مقاله های pdf می خوره . براحتی میشه تو مسافرت و تو ماشین ازش استفاده کرد . میشه باهاش موزیک گوش داد. می شه فیلم دید میشه باهاش بازی های گرافیک بالا ( در حد psp ) انجام داد. به نظر من یک همراه فوق العاده برای لحظه های تنهاییه . امیدوارم مفید گفته باشم . منم اطلاعات کافی ندارم
من قصد جسارت نداشتم . در هر صورت عذر می خوام :10:

mohsenfhm
30-01-2010, 11:18
m24 میتونی لینک رو چک کنی نمی تونم دانلودش کنم!
محسن جان با quick time ببینی کیفیتش بهتره!!!

ممنونم از راهنماییتون .

امید جان لینک که مشکل داره . تو سایت خود اپل هم رفتم که چنین چیزی نبود . تو سایت یوتوپ هست که متاسفانه نمی شه دانلود کرد.:41:

Pami
30-01-2010, 13:26
متاسفانه به تذکری که قبلا داده بودیم توجهی نشد .
دوستان این تاپیک و بقیه تاپیک های برند ها محلی برای گرفتن مشاوره خرید نیست .
در صورت ادامه این روند مجبور به تعطیلی کامل این تاپیک ها هستیم .

فعلا این تاپیک بسته میشه برای پاکسازی کلی و همینطور بررسی فعالیت برخی از اعضا و برخورد با کسانی که قوانین رو رعایت نمیکنند .

با تشکر
pami_wega

پ.ن : تاپیک باز شد ، در صورت عدم رعایت قوانین از طرف هر شخصی به شدت برخورد خواهد شد .

hosseindk
30-01-2010, 14:32
سلام دوستان.
1) ممنون می شم اگه نظرتونو راجع به مک بوک MC207LL/A بگید
مشخصاتش:
CPU: 2.26- 1066 - Cache 3 MB
RAM: 2GB DDR III - FSB 1066
HDD: 250+ GB
VGA: GF9400M GPU
قیمتشم بین 1200000 تا 1300000 هستش
2) با گرافیکش به مشکل بر نمی خورم. یعنی می شه در حد بازی های معمولی مثل فیفا و بالاترو انجام داد یا نه؟
3) نرم افزارهای تخصصی مثل Microsoft Office Project یا Primavera یا Visual Studio و ... رو می شه با Mac OS باز کرد؟
4) در رابطه با نرم افزارهای غیر تخصصی تولید داخل چطور، مثل نرم افزار نقشه تهران و ...
5) در این رنج قیمت، آیا چیز بهتریم می شه خرید
6) در رابطه با قیمتش، ممکنه که پایین تر از این هم بیاد؟
7) و اینکه با توجه به قیمت پایینش (نسبت به سایر لپ تاپ های اپل) یه ذره می ترسم بخرم، مشکلی چیزی که نداره.
و ... هر چی می تونین از این بگین دیگه.
خیلی خیلی خیلی ممنون می شم اگه راهنماییم کنید. :46:

Microsoft24
30-01-2010, 14:36
امید جان می خواستم راهنماییم کنی . من تصمیممو گرفتم .

بین دومدل موندوم .اگر میشه راهنماییم کن ؟؟

نمی دونم mb991 بگیرم یا mb 985 .

در ضمن کار من هم برق و الکترونیکه و باید برای پروگرام کردن و... نیاز دارم که لپ تاپ رو داخل کارگاه ها و موتور خونه ها ببرم به همین دلیل حیفم میاد که مک بوک پرو رو این جور جا ها ببرم به خاطر همین موضوع باید دو تا لپ تاپ بگیرم که احتمالا دل 1564 بگیرم . می خواستم کمکم کنی که ببینم تصمیمی که گرفتم درسته ؟؟؟

میشه یه مقایسه ی اجمالی رو این دو مدل داشته باشی :
mb991 mb 985

خب با اجازه ی اساتید محترم انجمن ، من اولین پست بعد از بسته شدن تاپیک رو میدم!

خب ببینید دوست من ، این دو مدل از نظر کتنفیگ بصورت زیر هستند :

Apple MacBook Pro MB991LL/A

Part Number: MB991LL/A
Processor: Intel® Centrino2 P8700 2.53 GHz Processor Speed (3MB L2 Cache, 1066MHz FSB)
Memory (RAM): 4096MB DDR3 SDRAM
Hard Drive: 250+ GB HDD (5400rpm, Serial-ATA)
Optical Drive: DVD±RW Super Drive DL
Battery: 60-watt-hour lithium-polymer
Display: 13.3'' WXGA LED-backlit Glossy display (1280x800)
Graphics: NVIDIA GeForce 9400M graphics processor with 256MB of DDR3 SDRAM shared with main memory
LAN: Integrated 10/100/1000 Ethernet
Wireless LAN: Integrated Wi-Fi (802.11n)
Speaker: Built in stereo speakers
BlueTooth: Built-in Bluetooth 2.1 + EDR
I/O: 2x USB 2.0 / VGA-Out / 1x FireWire 800
Other: Mini DisplayPort , iSight Camera, Backlit Keyboard, Multi-Touch trackpad
Precision aluminum unibody,SD card slot
Operating System: Mac OS X v10.6 Snow Leopard
Weight: 2.04 Kg

Apple MacBook Pro MB985LL/A

Part Number: MB985LL/A
Processor: Intel® Centrino2 P8800 2.66 GHz Processor Speed (3MB L2 Cache, 1066MHz FSB)
Memory (RAM): 4096MB DDR3 SDRAM
Hard Drive: 320GB HDD (5400rpm, Serial-ATA)
Optical Drive: DVD±RW Super Drive DL
Battery: 73-watt-hour lithium-polymer
Display: 15.4'' WXGA+ LED-backlit Glossy display (1440x900)
Graphics: NVIDIA GeForce 9600M GT with 256MB DDR3 and NVIDIA GeForce 9400M 256MB DDR3 shared with main memory
LAN: Integrated 10/100/1000 Ethernet
Wireless LAN: Integrated Wi-Fi (802.11n)
Speaker: Built in stereo speakers
BlueTooth: Built-in Bluetooth 2.1 + EDR
I/O: 2x USB 2.0 / VGA-Out / 1x FireWire 800
Other: Mini DisplayPort , iSight Camera, Backlit Keyboard, Multi-Touch trackpad
Precision aluminum unibody,SD card slot
Operating System: Mac OS X v10.5 Leopard
Weight: 2.49 Kg

اگر CPU و بقیه ی چیز ها رو بزاریم کنار ،

MB985LL/A یک مدل 15" با دو چیپست گرافیکی 256MB هست! اما MB991LL/A یک مدل 13" با یک چیپست 256MB داره! این فرق عمده شونه!

در ضمن دوست من ، اگر شما نگران کثیف شدن و خط وافتادان و این حرفها هستید ، به راحتی می تونید از کیس های speck ساخته شده برای مک بوک و مک بوک پرو استفاده کنید ! این قاب ها کریستالی هستند واز هر نوع ضربه جلو گیری می کنند، من خودم بیرنگ انداختم !!

اما این رنگ هاشه!:

رنگ های مات :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رنگ های براق :

اما اگر بازم اصرار داری دو تا لپ تاب بگیری ، پیشنهاد میکنم ، اون یکی رو studio 1555 بگیری ، از نظر قیمت و کانفیگ هم مناسبه!

Microsoft24
30-01-2010, 15:00

خب ببینید ،

آیفون گوشی هوشمندی ست که از اینترنت می تونه استفاده ی بهینه کنه ، علاوه بر ان چون پردازشگر گرافیکی داره می تونه برنامه و بازی های گرافیکی رو اجرا کنه درست مثل PSP ، حتی Adobe Photo Shop ورژن آیفون داره! خب iPad هم می تونه این کار هارو بکنه ، برای همین گفتم می تونه آیفون باشه اما با صفحه ی بزرگتر 9.8 اینچی! از طرفی ipad هم مثل iphone دارای Multi Touch هست با این تفاوت که 5 انگشت هم تشخیص میده!

PSP که مخفف Playstation Portable هست ، یعنی کنسول بازی قابل حمل Playstation و محصول سونی ، خب iPad با توجه به بازی هاش که اکثرا ساخت بزرگترین شرکت های بازی سازی مانند EA Games , Rock Star , CAPCOM و... هست ، بنا براین می تونه جای PSP باشه!

آیپاد موسیقی و فیلم اپل هستش ، که این امکان نیز ، علاوه بر iphone در ipad هم اضافه شده!

گفتم amazon kindle ، این دستگاه کتابخوان الکتونیکی شرکت آمازون هستش ، در ipad نیز قسمتی با نام iBooks وجود داره که میشه تمام کتاب های الکترونیکی رو با وصل شده به فروشگاه اپل خریداری کرد!

گفتم می تونه ، مک بوک شما باشه چون سیستم عاملش یه چیزی بین سیستم عامل آیفون و مک ه! و از طرفی به کیبورد بیسیم اپل متصل میشه!

ipad در دو مدل wifi و wifi+3G عرضه میشه! که مدل دوم سیم کارت میخوره! البته اپل تاکید کرده که فقط برای 3G ونه چیز دیگه!

اطلاعات بیشتر :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در ضمن کسی قصد مسخره کردن شما رو نداره! این شمایید که باید درست سئوال خود رو مطرح کنید!

vahid.tipic
30-01-2010, 15:40
متاسفانه به تذکری که قبلا داده بودیم توجهی نشد .
دوستان این تاپیک و بقیه تاپیک های برند ها محلی برای گرفتن مشاوره خرید نیست .
در صورت ادامه این روند مجبور به تعطیلی کامل این تاپیک ها هستیم .

فعلا این تاپیک بسته میشه برای پاکسازی کلی و همینطور بررسی فعالیت برخی از اعضا و برخورد با کسانی که قوانین رو رعایت نمیکنند .

با تشکر
pami_wega

پ.ن : تاپیک باز شد ، در صورت عدم رعایت قوانین از طرف هر شخصی به شدت برخورد خواهد شد .

با سلام دوباره
البته اگه این انجمن و همین طور بقیهٔ انجمن‌ها تفکیک بشن خیلی عالی می‌شه چون به نظرم الان خیلی‌ در هم بر همه یعنی‌ یک نظم نسبی‌ داره و واقعیت اینه که می‌شه تفکیکش کرد کامل ولی‌ خوب این کار یه مقدار سختم می‌شه برای بعضی‌ دوستان مثلا به نظر من الان تو این سایت تنها کسی‌ که اطلاعات مفیدی به دوستداران اپل میده آقای امید بعد حالا مثلا اگه امید خان بخواد کسی‌ رو در زمینهٔ خرید یا مشکلات پس از خریدو توضیح برنامه‌ها و ... راهنمایی‌ کنه باید مدام از این انجمن به یه انجمن دیگه بره و صبح تا شب انجمن گردی کنه برای رفع مشکلات ملت مگر اینکی‌ مثلا ما مشکلات هر برندی رو در داخل همون انجمن قرار بدییم به طور مثال یه بخشی که هست الان بحثو گفتگو در مورد لپ تاپ‌های اپل ،خود این رو به چند بخش تقسیم کنیم مثلا مقایسه مدل‌های لپ تاپ‌های این برند ، مشکلات سخت افزاری این برند،مشکلات نرم افزاری این برند ،اخبار مربوط به این برند و مشاوره خرید ، مقایسه کانفیگ و ...
فکر می‌کنم یا باید به همین روشی‌ که داره میره جلو بره جلو یا باید همه چیز تفکیک بشه که هم از لحاظه زمانی‌ مردم وقتشون گرفته نمی‌شه و زود تر به مورد مدّ نظر میرسن و هم اینکه به خاطره پیدا کردن یه مطلب مجبور نییستن ۵۰ صفحه رو بخونن که اصلا خیلی‌ از مطالبی که می‌خونن رو به دنبالش نییستن و مستقیم می‌رن سر اصل مطلب
به عنوان مثال من شخصاً دنبال کرک ویندوز ۷ بودم کلی‌ تاپیکو انجمن هست که اصلا معلوم نیس چی‌ به چیه و هر کسی‌ در یه جایی‌ یه کرک گذاشته.یا شما برین به بحث و تبادل نظر در مورد لپ تاپ‌های سونی کلی‌ صفحه هست که آدم سرش گیج میگیره بخواد همرو بخونه در صورتی‌ که خود اینو می‌شه تفکیک کرد نسبت به مدل‌های سونی مثلا بحث در مورد سری fw ، cz و...

mohsenfhm
30-01-2010, 15:50
اميد جان ممنون از شفاف سازي .

نياز ديدم كه تاريخچه اپل رو اينجا بزارم .

تاريخچه اپل :

هرروز به محبوبیت محصولات اپل در بین کاربران افزوده می شود.هرروز به میزان طرفداران این شرکت در سرتاسر جهان اضافه می گردد.شرکت اپل یک شرکت چند ملیتی آمریکائی است که در شهر کوپرتینو در ایالت کالیفرنیا در دره سیلیکون کشور آمریکا قراردارد و کسب و کار اصلی آن فناوری های رایانه ای است.
این شرکت دردهه 70 میلادی با معرفی ریز رایانه های apple i,apple ii,apple iii و پس از آن مکینتاش به بازار به آغاز و گسترش نوعی رایانه شخصی کمک فراوانی کرد.
اپل معمولا به تولید سخت افزارهای نوین و دارای طراحی صحیح معروف است.از محصولات سخت افزاری این شرکت می توان آی پاد , آی مک و آی فون را نام برد.همچنین این شرکت در زمینه تولید نرم افزار هم فعالیت دارد.نرم افزارهای آی تیونز , آی لایف و سیستم عامل مورد استفاده در رایانه های این شرکت mac os 10 نیز نمونه هایی از فعالیت نرم افزاری این شرکت هستند.
ریاست این شرکت برعهده"استیو جابز " است.او در سال1976 با ارائه رایانه اپلii به پسند عام قرارگرفتن مفهوم رایانه خانگی کمک بسیار کرد.بعدها او یکی از اولین افرادی بود که به ارزش تجاری بالقوه رابط گرافیکی کاربر و موشواره ای که در مرکز تحقیقات شرکت زیراکس در پالوالتو ساخته شده بود آگاه گشت و برافزوده شدن این فناوریهای نوین به رایانه اپل مکینتاش نظارت کرد.
امروزه به عنوان مدیر ارشد عملیاتی شرکت اپل , جابز به نجات دهنده اصلی این شرکت معروف شده است.خصوصا پس از به نتیجه رسیدن ایده ایی که وی اصرار و علاقه ای شخصی به آن داشته است :آی پاد
همچنین او نایب رئیس و مدیر عامل استودیوی پویانمائی پیکسار نیز بوده است.این شرکت یکی از شرکتهای پیشرو در زمینه تولید محصولات سینمائی است که از پویا نمائی رایانه ای استفاده می کنند.
در 24زانویه2006 شرکت والت دیزنی تمامی سهام شرکت پیکسار را به مبلغ4/7میلیارد دلار خریداری کرد و تمامی مدیریت این شرکت عظیم را از زیر دستان آقای جابز درآورد.

تاریخچه:
تاسیس اپل(1976تا1980)
کمپانی اپل در سال1971 با دوستی استیو وازنیاک 21 ساله مهندس کامپیوتر و استیو جابز 16 ساله متولد شد.به طوری که با گذشت 6 سال از آشنائی این 2نفر در سال1977 این کمپانی با معرفی رایانه شخصیapple i که در گاراژ خانه جابز به صورت دستی ساخته شده بود رسما با نام تجاریapple computer inc به بازار فناوری وارد شد و توانست ظرف مدت کوتاهی با فروش تعدادی از این مدل رایانه شخصی اعتباری برای خود دست و پا کند.
بلافاصله در سال 1977 اپل نوع دیگری از رایانه شخصی یعنیapple ii را وارد بازار کرد که به دلیل مجهز بودنش به فلاپی درایو25/5 اینچی از رقبای دیگر خود درآن دوره نظیرcomodore که از نوار مغناطیسی برای ذخیره سازی اطلاعات استفاده می کرد پیشی گرفت.
در سال1980 اپل سعی کرد با معرفی مدلapple iii که به نوعی بهینه شده سری apple ii به شمار می آمد با بزرگترین رقیب آن دوره یعنی ibm که با تجهیز کامپیوترهای خود به سیستم عامل dos توانسته بود سهم زیادی از بازار فروش را به خود اختصاص دهد وارد رقابت جدی شداما به دلیل ایراداتی که در طراحی این مدل وجود داشت مجبور شد تا صدها دستگاه ازapple iii فروخته شده را به کمپانی برگردانده و از همین جا با تعیین و تشخیص راه حلهای ممکن برای رفع مشکل مدل apple iii ایده ساخت مدلی جدید خلق شد.

لیزا و مکینتاش(1981تا1989)
در سال1983 اپل باارائه مدل لیزا(lisa) که اولین رایانه مجهز به ماوس و سیستم عامل دارای واسط گرافیکی , آیکون ها و پنجره ها بود توانست انقلابی بزرگ در زمینه رایانه های شخصی به وجود آورد.
بعد از آن درسال1984 سیستم عامل مکینتاش توسط اپل درحالی روانه بازار شد که تبلیغات بسیارگسترده ای برایش انجام گرفته بود.
ظهور مکینتاش و ارائه نسخه های مختلف برنامه های نشر رومیزی توسط کمپانی ادوبی(adobe)نظیرpage maker و بعدها برنامه ساخت انیمیشن موجب شد تا مکینتاش در بین اتشاراتی ها و سازندگان فیلم وموسیقی طرفداران بسیاری پیدا کند.بسیاری از نرم افزارهای مشهور کنونی مانند مایکروسافت ورد و ادوب فتوشاپ اولین بار برای رایانه های مکینتاش نوشته شدند.
اواسط دهه1980 اپل دارای 2 دپارتمان بود.یکی روی سری های apple ii که خاص ماربران خانگی بود کار می کرد و دیگری روی سیستمهای مکینتاش که مخصوص کاربران حرفه ای طراحی شده بود کار می کرد.
اپل روی این دو دپارتمان تحقیقات بسیاری را انجام داد اما با تمام تلاشها و تحقیقات مکینتاش نتوانست به سهم بازاری مشابه دهه70 کامپیوترهایapple ii دست پیداکند اما همچنان به رقابت خود با کامپیوترهای ibm ادامه داد.

دوران طلائی(1989تا1991)
ارائه مدل جدیدی از رایانه های قابل حمل توسط اپل در سال1989 به نام macintoch portable کلید خورد و بعد از آن نوت بوکpower book وارد بازار شد.نوت بوکی که با همکاری کمپانی سونی و به کارگیری باتری های 2ساعته و صفحه مانیتور 19اینچی و هارددرایو 20مگابایتی به فرمی کاملا ارگونومیک طراحی شده بود توانست درسال1991 سود زیادی رانصیب این کمپانی کند.
این دوران به قدری در دوران کاری اپل سودآور و درخشان به شمار می آید که ازآن به عنوان دوران طلائی یاد می کنن.

سال های نزول(1990تا1993)
به دلیل ایجاد اختلافاتی در شرکت , استیو جابز بین سالهای 1985 تا 1997 از اپل کناره گیری کرد.با یاد گیری چند درس دردناک بعد از معرفی رایانه حجیم مکینتاش پرتابل در 1989 اپل به طراحی صنعتی روی آورد و استراتژی خود را بر پایه ارائه 3مدل رایانه قابل حمل بنا کرد.
موفقیتpower book و چند محصول دیگر اپل در این مدت باعث افزایش سود مالی شرکت شد.
مجلهmac addict سالهای 89تا91 را دوره اول طلایی مکینتاش نام گذاری کرد.ولی دوره طلایی ادامه پیدا نکرد.
ویندوز یک رابط جدید را به نمایش گذاشت که به عقیده بسیاری از مردم از نظر کارایی به راحتی مکینتاش بود.
اپل , مایکروسافت را متهم به سرقت الکترونیکی و کپی برداری از روی مکینتاش کرد ولی ویندوز به پیشرفت خود ادامه داد.
در طول دهه90 اپل خط تولید خود را گسترش داد.اپل تنوع زیادی از محصولات را ارائه می داد.هزینه تولید این گوناگونی محصولات از یک طرف و گسترش محبوبیت ویندوز مایکروسافت که با تبلیغات زیادی همراه بود از طرف دیگر منجر شد اپل تا مرز ورشکستگی پیش رود.

همکاری بزرگ(1994تا1997)
در اوایل دهه 90 اپل به این نتیجه رسید که برای باقی ماندن در جهان رایانه باید مکینتاش را بازنویسی کند.احتیاجات کاربران و برنامه های رایانه ای با سخت افزار و سیستم عامل های فعلی قابل پاسخگوئی نبودند.
در سال1994 اپل طرفداران خود را با اتحاد با رقیب قدیمی خود یعنی ibm و موتورولا غافلگیر کرد.این یک پیشنهاد جدید برای تولیدیک رایانه جدید بود که از سخت افزار آی بی ام و موتورولا و نرم افزار اپل استفاده می کرد.
اپل با این اتحاد امید داشت که از مایکروسافت , تنها رقیبش جلو بیفتد.بعد ازآن اپل خط تولیدpower macintoch را راه اندازی کرد که از پردازنده POWER PC IBM به جای سری 68K موتورولا استفاده می کرد.سیستم عامل اپل برای پردازنده جدید بازنویسی شد.
در اواسط دهه90 اپل برروی بهبود قابلیتهای سیستم عامل مکینتاش کار می کرد , بعد از اولین تلاش برای تغییر کدهای آن , اپل به نتیجه رسید که بهتر است نوشتن یک سیستم عامل جدید را آغاز کند و بعد آن را مطابق رابط کاربری مکینتاش اصلاح کند.بعد از شکست پروژه مشترک با ibm برای نوشتن سیستم عامل جدید , اپل سیستم عامل NEXTSTEP را که محصول شرکت استیو جابز بود خریداری کرد و استیو جابز دوباره به شرکت قدیمی خود بازگشت.
در9جولای1997 هیئت مدیره اپل جابز را بعد از 12سال ضرر مالی و ارزش سهام پائین به سمت مدیر عامل منصوب کرد.
جابز کار خود را به عنوان مدیر عامل موقت شروع کرد و دست به اصطلاح گسترده ای در ساختار اپل زد.

شروع دوباره(1998تا2005)
در1998 یک سال بعد از بازگشت جابز به شرکت , اپل یک مکینتاش کامل را به نام imac به بازار معرفی کرد.
یک طراحی جدید که بیشتر استانداردهای اپل را مانندSCSI و ADB را حذف کرده و به جای آن دو درگاه USB قرار داده بود.
درحالی که از نظر فنی چندان قابل توجه نبود دارای یک خاصیت ابتکاری جدید بود یعنی پوسته پلاستیکی شفاف که در رنگ های آبی و سفید ارائه می شد.
800000سیستم imac در سال98 فروخته شد.بعد از سال93 این اولین سالی بود که اپل به سود می رسید.
در سال 2001 اپل سیستم عامل MAC OS X را ارائه کرد که برپایه NEXTSTEP و UNIX BSD بنا شده بود. بین مشتریان و حرفه ای ها به ثبات و قابلیت اعتماد بالا همراه با ضریب امنیتی یونیکس و با یک رابط کاربری که استفاده آسان از آن را تضمین می کرد شناخته شد.
در اواخر سال 2001 اپل اولین ipod که دستگاه پخش دیجیتال موسیقی قابل حمل بود را ارائه کرد.محصولی که با فروش بیش از 42میلیون از آن به طرز شگفت آوری موفقیت آمیز بود.
ipod با itunes (که برنامه ای برای فروش موسیقی به قیمت هر آهنگ 99 سنت است) همراه شد.
تا فوریه2006بیش از یک میلیارد آهنگ قابل بارگیری از اینترنت برای آی پاد وجود داشت.
در مارس 2005 اپل پشتیبانی خود را از فناوری جدید BLU-RAY سونی اعلام کرد و به BLU-RAY ASSOCIATION پیوست.
جابز در ژوئن 2005 در یک سخنرانی از فروش رایانه های جدید مکینتاش با پردازنده اینتل در ژانویه 2006 خبر داد. وی همچنین گفت که انتقال مکینتاش از power pc به اینتل تا سال2007 طول خواهد کشید.

عصر اینتل(2006 تا کنون)
اپل در10ژانویه2006 اولین رایانه هایش را با چیپست اینتل ارائه کرد.لپ تاپ جدید mac book pro با سری قدیمیpower book جایگزین شد که حدود 4 برابر سریعتر از آن بود و imac جدید که 2 تا3 برابر عملکردش سری تر شده بود.
هردو از پردازنده های اینتل با تکنولوژی CORE DUO استفاده می کردند.
مشارکت اپل و اینتل یک اصطلاح جدید را میان کاربران رایانه به وجود آورده است .مکتل"mactel" در جواب عبارت "wintel" که به کامپیوتر هایی که با پردازنده intel و سیستم عاملwindows کار می کردند اطلاق می شد ساخته شده است.
البته این عبارت هیچگاه توسط یک مقام رسمی دو شرکت استفاده نشده است و بیشتر در میان طرفداران رواج پیدا کرده است.
م:بایت خراسان

واقعا حیف بود که در انجمن اپل یک تاریخچه از شرکت محبوبمان در آن نباشد.البته کمی وکاستی هائی وجود دارد که امیدوارم بر من ببخشید.البته من در سدد کاملتر کردن این تاریخچه خواهم بود.........به امید آن روز

Microsoft24
30-01-2010, 17:05
دوستان توجه کنند : :18:

از این به بعد ،

این تاپیک فقط و فقط بحث وتبادل نظر پیرامون محصولات مکینتاش هست!

در مورد سئوالت و مشاور ه قبل از خرید به تاپیک زیر :

در مورد سوالات و اشکال های سخت افزاری و نرم افزاری به تاپیک زیر :

در مورد دانلود ، درایور و نرم افزار های مک ، به تاپیک زیر :

در مورد سوالات و اشکال های بعد از نصب ویندوز به تاپیک زیر :

می دونم دارم توضیح واضحات می دم! اما دوستان خواهشا توجه کنند!

zerolight
30-01-2010, 18:53
ممنونم از راهنماییتون .

امید جان لینک که مشکل داره . تو سایت خود اپل هم رفتم که چنین چیزی نبود . تو سایت یوتوپ هست که متاسفانه نمی شه دانلود کرد.:41:
محسن جان لطف کن لینک یوتوب رو بفرست من تیدیلش میکنم

mohsenfhm
30-01-2010, 23:36
محسن جان لطف کن لینک یوتوب رو بفرست من تیدیلش میکنم

اينم لينك يوتوپ :

خبرش رو بديد.

zerolight
31-01-2010, 09:42
اينم لينك يوتوپ :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخبرش رو بديد.

اگه سریع بجنبی می تونی از همین لینک بگیری من هم اگه بتونم یه جا آپ میکنم لینکش رو میزارم

farzan311
31-01-2010, 15:10
سلام بالاخره منم به جمع اپل داران پیوستم (مکبوک پرو 15 اینچی گرفتم 2550 البته با مخلفات شد 2775) کاشکی زودتر دستم بیاد دادم برام ویندوز نصب کنن و یه سری نرم افزار
حیف که اسنو لئوپارد یکم گرونه برا یه دی وی دی ایرانی زورش میاد 50 تومن بده نمیشه یه جوری دانلود کرد؟ یا اپگرید؟

sshiiva
31-01-2010, 15:20
ممنو امید عزیز از توضیحاتتون . با همه اینها من به این دستگاه خوش بین نیستم چون امروز توی نارنجی مطالبی رو در این زمینه خوندم که دید منو کلن نسبت به آی پد عوض کرد . به هر حال بگذریم .. شاید بعدن چیزهای بهتری به بازار بیاد و این تازه اول راه هست !
یک سوال از دوستان داشتم . باطری آیپادی که 4 سال قبل خریده بودم درست از سری اول آیپادهای نانو هست که تازه به بازار اومده بود , مدتیه دیگه زیاد شارژ نگه نمیداره . در ایران تعمیرگاهی هست که باطری آیپاد رو عوض کنه ؟ و آیا ارزش داره این کار یا بهتره یه نو بخرم ؟

Microsoft24
31-01-2010, 16:06
سلام بالاخره منم به جمع اپل داران پیوستم (مکبوک پرو 15 اینچی گرفتم 2550 البته با مخلفات شد 2775) کاشکی زودتر دستم بیاد دادم برام ویندوز نصب کنن و یه سری نرم افزار
حیف که اسنو لئوپارد یکم گرونه برا یه دی وی دی ایرانی زورش میاد 50 تومن بده نمیشه یه جوری دانلود کرد؟ یا اپگرید؟

من شخصا به شما تبریک می گویم !

در مورد snow leopard بهتره از دی وی دی های اورجینال که تو بازار هست استفاده کنی ! اما دی وی دی های رایتی از رو نسخه ی اور جینال هم کارتون رو را میندازه! که حدودا 20 تومنه! فکر کنم الماس پایتخت داشته باشه! اما دانلود ، به نظرمن بهتره این کار رو نکنی ! چون سیستم عامل ه شماست و اگر یک موقع مشکلی داشته باشه! دردسر خواهید داشت!:46:

---------- Post added at 04:06 PM ---------- Previous post was at 04:02 PM ----------

ممنو امید عزیز از توضیحاتتون . با همه اینها من به این دستگاه خوش بین نیستم چون امروز توی نارنجی مطالبی رو در این زمینه خوندم که دید منو کلن نسبت به آی پد عوض کرد . به هر حال بگذریم .. شاید بعدن چیزهای بهتری به بازار بیاد و این تازه اول راه هست !
یک سوال از دوستان داشتم . باطری آیپادی که 4 سال قبل خریده بودم درست از سری اول آیپادهای نانو هست که تازه به بازار اومده بود , مدتیه دیگه زیاد شارژ نگه نمیداره . در ایران تعمیرگاهی هست که باطری آیپاد رو عوض کنه ؟ و آیا ارزش داره این کار یا بهتره یه نو بخرم ؟

من که تا این دستگاه رو نگیرم وامتحان نکنم ، نمیتونم نظر بدم!

به نظر من که نو شو بخری بهتره!:8:

amirardallan
31-01-2010, 16:15

سلام
در مورد اسنولپرد هم، هیچ مشکلی پیش نمی‌آد ( من نسخه تورنت رو نصب کردم )
در زمینهٔ آپدیت‌ها و بقیهٔ چیزها. اساساً در هنگام نصب برنامه‌های اپل ( چه پولی و چه غیرپولی ) مثل خود سیستم‌عامل یا iLife ـِ ۷۹ دلاری یا iWork ـِ ۷۹ دلاری ( یا حتی تا جایی که می‌دونم برنامه‌های چندهزاردلاریش) هم نیازی به وارد کردن سریال نیست و در هیچ مرحله‌ای هم چک نمی‌شه که آیا برنامه نسخهٔ اصله یا نه. و کلاً‌ همیشه اصل بر برائته، و در مورد اپل، هیچ وقت هم خلافش ثابت نمی‌شه چون هیچ وقت درستیش رو امتحان نمی‌کنه! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس با خیال راحت ( و وجدان ناراحت ) مثل من می‌تونید تا ابد از اسنولپرد استفاده کنید و آپدیت‌هاشو دریافت کنید. چیزی مثل Microsoft Windows Genuine هم وجود نداره که همه‌ش مزاحمتون بشه. اگر بخواید، در همین تهران هم می‌تونید نسخهٔ اصلشو خریداری بکنید ( ۴۰ هزار تومن ) ، بازار پایتخت.
و اگه نخواید میتونید دانلود کنید و نصب کنید (:

فقط اگر خواستید که اسنولپرد رو نصب کنید ( که ۱۰۰٪ باید این کار رو بکنید ) بهتره که اول تمام فایل‌هاتون رو بریزید روی هارد اکسترنالتون. بعد دی‌وی‌دی نصب رو داخل دستگاه بذارید و ریستارت کنید و کامپیوتر رو با دی‌وی‌دی بوت کنید. در حالت نصب عادی ( Upgrade ( نیازی به این کار نیست و اصلاً‌نمی‌خواد ریست بکنید. اما برای Fresh Install باید این کار رو بکنید. حالا موقع نصب، در ابتدا موقعی که می‌خواید پارتیشن مقصد رو برای نصب انتخاب کنید، اون رو به فرمت non case-sensitive فرمت کنید که بعد از نصب،بتونید از برنامه هایی مثل فتوشاپ هم استفاده کنید.

البته با این کار، چون Fresh Install ـه قاعدتاً تمامی هارد پاک می‌شه و تمامی تنظیماتتون از بین می‌رن و ممکنه که شما اینو نخواید.

باز هم یه راه حلی وجود داره که موقع نصب، هم بتونید فرمت پارتیشن رو عوض کنید و هم تمامی تنظیماتتون رو به سیستم‌عامل جدید بیارید و اون هم استفاده از برنامهٔ Migration Assistant ـه که (فکر کنم، چون تا حالا باهاش کار نکرده‌م) تمامی اطلاعات ضروری رو می‌ریزه روی همون هارد اکسترنالتون و بعد از Fresh Install اسنولپرد، خودش دوباره و به شکلی هوشمندانه همه چیز رو بر می‌گردونه سر جای خودش. چون تا بحال از این روش استفاده نکرده‌م، نمی‌تونم چیز بیشتری بگم و بهتره اگر خواستید این کار رو بکنید، حتماً در انجمن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اون رو بپرسید تا افراد بسیار باتجربهٔ اونجا که خیلی‌هاشون بیشتر از ۱۰-۱۵ ساله که مکینتاش دارن توضیح بدن؛ چون ممکنه این‌جوری نباشه.

Microsoft24
31-01-2010, 17:14
سلام
در مورد اسنولپرد هم، هیچ مشکلی پیش نمی‌آد ( من نسخه تورنت رو نصب کردم )
در زمینهٔ آپدیت‌ها و بقیهٔ چیزها. اساساً در هنگام نصب برنامه‌های اپل ( چه پولی و چه غیرپولی ) مثل خود سیستم‌عامل یا iLife ـِ ۷۹ دلاری یا iWork ـِ ۷۹ دلاری ( یا حتی تا جایی که می‌دونم برنامه‌های چندهزاردلاریش) هم نیازی به وارد کردن سریال نیست و در هیچ مرحله‌ای هم چک نمی‌شه که آیا برنامه نسخهٔ اصله یا نه. و کلاً‌ همیشه اصل بر برائته، و در مورد اپل، هیچ وقت هم خلافش ثابت نمی‌شه چون هیچ وقت درستیش رو امتحان نمی‌کنه! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس با خیال راحت ( و وجدان ناراحت ) مثل من می‌تونید تا ابد از اسنولپرد استفاده کنید و آپدیت‌هاشو دریافت کنید. چیزی مثل Microsoft Windows Genuine هم وجود نداره که همه‌ش مزاحمتون بشه. اگر بخواید، در همین تهران هم می‌تونید نسخهٔ اصلشو خریداری بکنید ( ۴۰ هزار تومن ) ، بازار پایتخت.
و اگه نخواید میتونید دانلود کنید و نصب کنید (:

فقط اگر خواستید که اسنولپرد رو نصب کنید ( که ۱۰۰٪ باید این کار رو بکنید ) بهتره که اول تمام فایل‌هاتون رو بریزید روی هارد اکسترنالتون. بعد دی‌وی‌دی نصب رو داخل دستگاه بذارید و ریستارت کنید و کامپیوتر رو با دی‌وی‌دی بوت کنید. در حالت نصب عادی ( Upgrade ( نیازی به این کار نیست و اصلاً‌نمی‌خواد ریست بکنید. اما برای Fresh Install باید این کار رو بکنید. حالا موقع نصب، در ابتدا موقعی که می‌خواید پارتیشن مقصد رو برای نصب انتخاب کنید، اون رو به فرمت non case-sensitive فرمت کنید که بعد از نصب،بتونید از برنامه هایی مثل فتوشاپ هم استفاده کنید.

البته با این کار، چون Fresh Install ـه قاعدتاً تمامی هارد پاک می‌شه و تمامی تنظیماتتون از بین می‌رن و ممکنه که شما اینو نخواید.

باز هم یه راه حلی وجود داره که موقع نصب، هم بتونید فرمت پارتیشن رو عوض کنید و هم تمامی تنظیماتتون رو به سیستم‌عامل جدید بیارید و اون هم استفاده از برنامهٔ Migration Assistant ـه که (فکر کنم، چون تا حالا باهاش کار نکرده‌م) تمامی اطلاعات ضروری رو می‌ریزه روی همون هارد اکسترنالتون و بعد از Fresh Install اسنولپرد، خودش دوباره و به شکلی هوشمندانه همه چیز رو بر می‌گردونه سر جای خودش. چون تا بحال از این روش استفاده نکرده‌م، نمی‌تونم چیز بیشتری بگم و بهتره اگر خواستید این کار رو بکنید، حتماً در انجمن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اون رو بپرسید تا افراد بسیار باتجربهٔ اونجا که خیلی‌هاشون بیشتر از ۱۰-۱۵ ساله که مکینتاش دارن توضیح بدن؛ چون ممکنه این‌جوری نباشه.

تا یه جایی رو خوب اومدی ، وبعد خرابش کردی !

ببینید نرم افزار های اپل مثل ilife , iwork ,.... با یک سریال فعال میشند ! اما بدون سریال فقط 30 روزه اند! (یعنی Trial Version)

برای نصب Snow Leopard هم بهتره آپگرید کنین!

دوست عزیز من خودم تو ایرماگ عضوم ، وبرای جناب ایلیا خان هم احترام خاصی قاعلم ! ، اما این قدر دیر به دیر آپ دیت میشه ! که حال آدم رو میگیره! من خودم سه روزه یک سئوال پرسیدم! هنوز هیچ کس به تاپیک نگاه هم ننداخته!

amir_edison
31-01-2010, 17:21
با سلام
من هفته گذشته این مدل رو خریدم MC226ZP/A میخاستم نظر دوستان رو بدونم
در ضمن یه سوال هم داشتم
برای اسفاده از لپ تاپ بهتره همیشه تو شارز باشه یا هر وقت شارز تمام شد و کدوم حالت بهتره
خیلی ممنون
البته من این و توی یه تاپیک دیگم مطرح کردم که به جواب نرسیدم و الان اینجا گذاشتم

Microsoft24
31-01-2010, 18:40
با سلام
من هفته گذشته این مدل رو خریدم MC226ZP/A میخاستم نظر دوستان رو بدونم
در ضمن یه سوال هم داشتم
برای اسفاده از لپ تاپ بهتره همیشه تو شارز باشه یا هر وقت شارز تمام شد و کدوم حالت بهتره
خیلی ممنون
البته من این و توی یه تاپیک دیگم مطرح کردم که به جواب نرسیدم و الان اینجا گذاشتم

با سلام خدمت شما دوست عزیز ، وعرض تبریک!

مدل خوبی ست ! البته خوب که چه عرض کنم ! عالیه!:46:

ببین شما هر جور دوست داری شارژ کن ، اما یادت باشه حداقل هفته ای یکبار بزار شارژش کامل خالی شه (جوری که خاموش شه!) بعد فول شارژ کن ، جوری که باتری 100% بشه! نه 99% !

این به طور رسمی تو سایت اپل هم اومده!

farzan311
31-01-2010, 20:34
واقعا جالب و مسخرست نسخه های کپی شده ویندوز سون که اگه بخوای قانونی اپگرید کنی دویست دلاری برات اب میخوره تو بازار ultimate رو میفروشن سه تومن حالا اسنو لئوپاردو کپی شدشو میخری بیست تومن با اینکه نسخه ی اصلیش خیلی ارزون تر ویندوزه :19:
فعلا به خاطر محدودیت دانلود نمیتونم بگیرمش هرچند پول دانلودش چندان قیمتش با خرید یه dvd برا من تفاوت نمیکنه 
واقعا ادم باید تو خرید نرم افزارای اپل با یکی شریک بشه وگرنه اینجوری باید یه چیزی نزدیک به خود پول لپتاپت خرج کنی
راستی اگه کسی با قیمت ارزون تر میتونه برام پست کنه بهم ایمیل بزنه ممنون میشم:11::11:

mohsenfhm
31-01-2010, 22:58

مباركتون باشه . كدوم مدل رو گرفتيد ؟

يه سوال براي من پيش اومد . وقتي مك بوك پرو مي خري روش مك نصب نيست ؟؟

GiggleClub
31-01-2010, 23:01

مگه میشه نصب نباشه!
معلومه که نصبه تازه iLife هم فول روش نصبه :46:

farzan311
01-02-2010, 00:16
مباركتون باشه . كدوم مدل رو گرفتيد ؟

سلام چرا نصب هست ولی نسخش قدمیه leopard هست گکه نسخه ی جدید snow leopard میشه
من این نام گذاری مدل لپتاپای اپل رو هنوز درست یاد نگرفتم مشخصاتشو میذارم

Core 2 Duo 2.8GHz 4GB DDR3 /NVIDIA GeForce 9400M & GeForce 9600M GT HDD 500GB

amir_edison
01-02-2010, 03:38
با تشکر از پاسخ شما دوست عزیز یک سوال دیگه هم داشتم و اون اینکه در ویندوز بطور پیش فرض تعریف شده که از تمام پهنای باند اینترنت استفاده نکنه و ما خودمون میتونیم این محدودیت و رفع کنیم
میخاستم بدونم در مک هم این محدودیت تعریف شده
ممنون 

amir_edison
01-02-2010, 03:39
با تشکر از پاسخ شما دوست عزیز یک سوال دیگه هم داشتم و اون اینکه در ویندوز بطور پیش فرض تعریف شده که از تمام پهنای باند اینترنت استفاده نکنه و ما خودمون میتونیم این محدودیت و رفع کنیم
میخاستم بدونم در مک هم این محدودیت تعریف شده
ممنون 

Microsoft24
01-02-2010, 16:10
واقعا جالب و مسخرست نسخه های کپی شده ویندوز سون که اگه بخوای قانونی اپگرید کنی دویست دلاری برات اب میخوره تو بازار ultimate رو میفروشن سه تومن حالا اسنو لئوپاردو کپی شدشو میخری بیست تومن با اینکه نسخه ی اصلیش خیلی ارزون تر ویندوزه :19:
فعلا به خاطر محدودیت دانلود نمیتونم بگیرمش هرچند پول دانلودش چندان قیمتش با خرید یه dvd برا من تفاوت نمیکنه 
واقعا ادم باید تو خرید نرم افزارای اپل با یکی شریک بشه وگرنه اینجوری باید یه چیزی نزدیک به خود پول لپتاپت خرج کنی
راستی اگه کسی با قیمت ارزون تر میتونه برام پست کنه بهم ایمیل بزنه ممنون میشم:11::11:

دوست من تازه این که هیچی ، شما فرض کن می رین Microsoft Store ، میگید Windows 7!

به شما میگه ، کدوم 7! میگید ، ویندوز 7 دیگه!

فروشنده بازم تکرار میکنه : می دونم ، اما کدوم 7 ...!

منظورش اینه که :

Starter

Home Premium

Professional

Ultimate

Enterprise

ویا ....

اینجاست ، که آدم گیج میشه ! که کدوم رو باید بخره! ایا نسخه ی Ultimate با اونای دیگه اینقدر فرق داره !!که اینقدر اختلاف قیمت داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:41::2 0:

در صورتی که مک در دونسخه ی ، معمولی و سرور عرضه میشه ! وکاملا هم مشخصه کسی که برای سرور بخواد میره نسخه ی سرور می گیره! وبقیه هم نسخه ی معمولی !هیچ ابهامی هم وجورد نداره!

با تشکر ،
M24

---------- Post added at 04:10 PM ---------- Previous post was at 04:08 PM ----------

سلام چرا نصب هست ولی نسخش قدمیه leopard هست گکه نسخه ی جدید snow leopard میشه
من این نام گذاری مدل لپتاپای اپل رو هنوز درست یاد نگرفتم مشخصاتشو میذارم

Core 2 Duo 2.8GHz 4GB DDR3 /NVIDIA GeForce 9400M & GeForce 9600M GT HDD 500GB

منم به شما تبریک میگم!

اگر 15" هست ، MB986LL/A!

که مدل خوبیه! من که راضیم!

farzan311
01-02-2010, 22:00
فقط من خیلی به این گرافیک مشکوکم این اپل خجالت نمیکشه لپتاپ به این توپی زده یه گرافیک قوی تر

میذاشت مثلGeForce® GT230M 512MB البته من به عنوان تست NEED FOR SPEED SHIFT رو روش

نصب کردم و عالی بود همه تنظیماتم رو HIGE گذاشتم ولی ادم بعضی موقع ها دلش برای اون کارت گرافیک

بالاترا میسوزه حالا امید جان(ببخشید من زود پسر خاله میشم) شما که تا حالا با گرافیکش مشکل نداشتید؟

Microsoft24
02-02-2010, 01:16
فقط من خیلی به این گرافیک مشکوکم این اپل خجالت نمیکشه لپتاپ به این توپی زده یه گرافیک قوی تر

میذاشت مثلGeForce® GT230M 512MB البته من به عنوان تست NEED FOR SPEED SHIFT رو روش

نصب کردم و عالی بود همه تنظیماتم رو HIGE گذاشتم ولی ادم بعضی موقع ها دلش برای اون کارت گرافیک

بالاترا میسوزه حالا امید جان(ببخشید من زود پسر خاله میشم) شما که تا حالا با گرافیکش مشکل نداشتید؟

من که نه! مثلا چه مشکلی ؟؟؟؟

راستی شما به این زودی ویندوز نصب کردی ؟؟؟؟:8:

farzan311
02-02-2010, 01:39
من که نه! مثلا چه مشکلی ؟؟؟؟

راستی شما به این زودی ویندوز نصب کردی ؟؟؟؟:8:

اره مشکل دیگه مثلا بعضی فیبم های با کیفیت رو نتونه پخش کنه جزییات بعضی بازی رو نشون نده و از این چیزا اره دادم برام نصب کنن اخه یاد تا بیام یاد بگیرم با مک طول میکشه یه جا هم تو P30 WORLD درخواست راهنمای مک دادم

Microsoft24
02-02-2010, 02:31

دوست دارم نظرتون رو درباره ی عکس فوق بدونم!

آیا شما هم مثل من فکر میکنید!؟؟؟

علیرضا
02-02-2010, 10:56
سلام امید جان
من منظور عکس رو نفهمیدم .اول از چپ به بالا باید خوند یا از بالا به چپ ؟ :13:

مثلاً ویندوز از دید عشق مک ها ... ؟

اگه اینجوریه که من دوست دارم به مک از نگاه یک عشق مک نگاه کنم.
دیگه بقیش برام جذاب نیستن.

ویرایش:
دیگه واقعاً از پیغام Blue Screen خسته شدم.

Microsoft24
02-02-2010, 14:02
اره مشکل دیگه مثلا بعضی فیبم های با کیفیت رو نتونه پخش کنه جزییات بعضی بازی رو نشون نده و از این چیزا اره دادم برام نصب کنن اخه یاد تا بیام یاد بگیرم با مک طول میکشه یه جا هم تو P30 WORLD درخواست راهنمای مک دادم

نه من ازی مشکل ها نداشتم!

راستی ، من چند توصیه به شما میکنم :

1 - تو زندگی به هیچ کس اعتماد نکن!

2 - هیچ کس دلش برای مال شما نسوخته!

3 - هیچ وقت از ریسک کردن! نترسید! چرا که بزرگترین ریسک ، همون نکردن ریسک ه!

بنابراین ، ویندوزت رو پاک ودوباره خودت نصب کن! چرا که تو خیلی از این فروشگاه ها دیده شده! که تو ویندوز یکی از این فایل های بسیار زیبای.exe میزارند که پروسه CPU رو تا90% بالا میبره! که دفعه ی بعد هم مشتری همون فروشگاه باشید!

---------- Post added at 02:02 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------

سلام امید جان
من منظور عکس رو نفهمیدم .اول از چپ به بالا باید خوند یا از بالا به چپ ؟ :13:

مثلاً ویندوز از دید عشق مک ها ... ؟

اگه اینجوریه که من دوست دارم به مک از نگاه یک عشق مک نگاه کنم.
دیگه بقیش برام جذاب نیستن.

ویرایش:
دیگه واقعاً از پیغام Blue Screen خسته شدم.

از چپ به راست!:46:

موفق باشید !:5:

Microsoft24
03-02-2010, 18:25
مقایسه ی دما ، در مک بوک پرو با پارت نامبر MB986LL/A ::40:

ویندوز هفت 64 بیتی :

مک او اس ایکس اسنو لئوپارد 10.6.2 :

دوستان همانطور ی که در تصویر مشاهده میکنید ، :5:

دما در مک و ویندوز هفت زیاد تفاوتی نداره ، :8:

و در ویندوز دما پایین تره!:27:

وقتی مگم این حرفها (داغ میکنه و...) شایعات بی اساسه ! نگید نه!!!

mohsenfhm
04-02-2010, 10:48

دوست دارم نظرتون رو درباره ی عکس فوق بدونم!

آیا شما هم مثل من فکر میکنید!؟؟؟

سلام . به نظر من که این عکس نشون میده مک همیشه تو تکنولوژی همیشه از ویندوز و لینوکس جلوتره :8: ولی منظور از عکس استیو جابز که دلار دستشه رو متوجه نشدم. :10:

امیدوارم که درست گفته باشم :31:

Microsoft24
04-02-2010, 14:36
سلام . به نظر من که این عکس نشون میده مک همیشه تو تکنولوژی همیشه از ویندوز و لینوکس جلوتره :8: ولی منظور از عکس استیو جابز که دلار دستشه رو متوجه نشدم. :10:

امیدوارم که درست گفته باشم :31:

خب ، لینوکس سیستم عامل منبع باز رایگانه ! (البته در بعضی توزیع ها!) از نظر کاربران لینوکس ، مایکروسافت همه رو مجبور به استفاده از ویندوز میکنه واپل فقط پول میگیره! (یعنی استیو فقط به فکر پوله!!!)

از نظر اینها ، 19$ دلار برای آپگرید ، ویا 29$ دلار برای نسخه ی اصلی خیلی زیاده!!!! (خب شاید چون اکثر توزیع های معروف لینوکس مثل اوبونتو رایگانه! توقع دارند همه چی رو رایگان تقدیم شون کنند!)

علیرضا
04-02-2010, 19:25
سلام به همه
اینجا چند تا Wallpaper قشنگ درمورد Mac پیدا می کنید.

farzan311
05-02-2010, 12:32
انگار دیگه بحثی درباره ی اپل نمونده واقعا عجیبه باید به فکر یه موضوعی باشیم موافقین؟
راسنی چجوری میتونم اون خوش امد گویی اپل رو دوباره ببینیم؟ اون روز که خریدم همه کاراشو خود فروشنده کرد نذاشت یه دل سیر اینو نگاه کنم میخوام دوباره ببینمش
بازم میگم بحثو ول نکنین این تاپیک نباید کنار گذاشته بشه
ممنون

mbd1366
06-02-2010, 08:52
آقا موضوع جدی می خواین در مورد مک
البته با اجازه m24
لب تا های اپل تا چه حدی قابل ارتقا هستن ؟؟؟؟؟؟

علیرضا
06-02-2010, 11:56
البته با اجازه m24

سلام
تا اونجایی که می دونم. ارتقای رم و هارد دیسک ، بطور دستی توسط صاحب لپ تاپ امکان پذیر هست و طریقه ی ارتقای هارد یا رم توی دفترچه ی لپ تاپ توضیح داده شده . حتی توضیح داده شده که چطوری پیچ های درب زیری لپ تاپ رو باز کنیم :20:
فکر نکنم حداکثری برای ضرفیت هارد باشه ولی برای رم ها می تونید تا 8 گیگ افزایشش بدین (مطمئن نیستم
)
من اطلاعات مختصری دارم امید جان بهتر می تونن کمک کنن :5:
موفق باشید

farzan311
06-02-2010, 15:44
واقعا این بحث میخواد؟ خوب اگه میخواید بدونید یه سر به سایت اپل بزنید بعد میفهمید بالاترین کانفیگ که میشه سفارش داد cpu 3.2 فکر کنم و رم 8 گیگ و هارد 500 گیگ 7200 و میشه صحفه ی نمایش رو هم از شفاف به مات تغییر داد

Microsoft24
06-02-2010, 15:57
البته با اجازه m24

خب با سلام به شما دوست عزیز ، عرض کنم خدمتتون که ، بستگی داره!

مک بوک دیگه قابل ارتقا نیست!!! (چون اپل مک بوک وایت رو سمبل کرده!)

شما فقط میتونید کانفیگ مک بوک پرو رو تغییر بدید!

خب ، سی پی یو تا 3.2 (Core 2 Duo) ، رم تا 8GB DDR3 ، هارد تا 500GB 7200rpm ، صفحه نمایش هم میتونید بین مات وبراق (مات 50$ گرونتره! البته تو ایران 100,000 تومن اختلافه !!!) یکی رو انتخاب کنید!

یه چیز جالب ، اگر رم بخواهید 8GB DDR3 ، مبلغ 800$ (معادل 800,000 تومن) به قیمت اضافه میشه!:18:

در مورد صفحه نمایش مات وبراق ، باید خدمتتون عرض کنم که دیگه صفحه نمایش مات ارزش خریدن نداره!!!! (چون با یک برچسپ ساده صفحه نمایش براق رو می تونی مات کنی ، اما برعکسش نمیشه!!!!:27:) 

یا میشه نرم افزار هایی رو تععین کرد که بصورت پیش فرض نصب باشند!

و یا نوع مک ، که مثلا نسخه ی سرور باشه یا معمولی !

خب ، این تا امروز صادقه! شاید بعدا ، آپشن های دیگه ای اضافه بشه!

علیرضا
06-02-2010, 22:34
ارتقا از اون لحاز !!!

و البته هارد های SSD رو فراموش نکنید :46:

اینجا می تونین مدل انتخابیتون رو کانفیگ کنید یعنی سفارشیش کنید .

خود سایت اپل گویاتر از هر توضیحیه که من بخوام بدم :20:

farzan311
06-02-2010, 22:41
اینجور که معلومه اپل داره محصولات جدیدشو رو با قیمت های متعادل تری وارد بازار میکنه مثلا iهمین ipad من امید

وارم که نسل جدید مکبوک پرو ها کانفیگ قدرتمند تر یا مساوی hp envy داشته باشه با همون رنج قیمت اون وقت

دیگه کی میره طرف hp و مارک های دیگه همه اپل میخرن. نظر شما چیه یعنی اپل دست به چنین کاری میزنه؟

خوب اگه زد من جزو اولین کسایی هستم که میرند سری های جدید مکبوک پرو رو میخرند

Microsoft24
06-02-2010, 22:43
ارتقا از اون لحاز !!!

و البته هارد های SSD رو فراموش نکنید :46:

بله ، همانطور که دوست خوبم ، علیرضا خان فرمودند :

شما می تونی تا 256GB درایو حالت جامد یا همون SSD Drive به جای هارد های معمولی داشته باشید!:46:

Microsoft24
06-02-2010, 22:50
اینجور که معلومه اپل داره محصولات جدیدشو رو با قیمت های متعادل تری وارد بازار میکنه مثلا iهمین ipad من امید

وارم که نسل جدید مکبوک پرو ها کانفیگ قدرتمند تر یا مساوی hp envy داشته باشه با همون رنج قیمت اون وقت

دیگه کی میره طرف hp و مارک های دیگه همه اپل میخرن. نظر شما چیه یعنی اپل دست به چنین کاری میزنه؟

نه که نمی زنه! :13::41:

اولا شما هیچ وقت نمی تونی ipad رو با مک بوک و مک بوک پرو مقایسه کنی ! چه برسه به قیمت هاشون !

بعدش هم به نظر شما اپل با اچ پی یکیه ؟؟؟؟؟ بالا بودن قیمت اپل ربطی به کانفیگ و یا برند های دیگه نداره!

اما این در مورد ipad , iphone ,... فرق میکنه!

قیمت های ipad :

farzan311
06-02-2010, 22:56
من هیچ وقت اپل رو با hp یکی نمیدونم اما شما وقتی کانفیگ hp envy رو میبینی یه جوری میشی قیمتش یکمم

از مکبوک پرو گرونتره اما به جرات میشه گفت تا پنج سال دیگه از هیچ چیزی کم نمیاره خوب چرا اپل نباید این کارو

بکنه اصلا بحث قیمت هیچ چون اصلا برا من مهم نیست من میگم چرا اپل یه همچین چیزی نمیسازه نمیشه گفت

در توانش نیست درسته؟

علیرضا
06-02-2010, 22:57

من فقط امیدوارم اپل این کاری که با سری جدید مک بوک پرو هاش کرد سال بعد هم بکنه . یعنی مک بوک با کانفیگ بالاتر از این و با قیمت متعادل عرضه کنه .

بله ، همانطور که دوست خوبم ، علیرضا خان فرمودند :

شما می تونی تا 256GB درایو حالت جامد یا همون SSD Drive به جای هارد های معمولی داشته باشید!:46:

چاکریم :10:
بله البته به ازای 650 دلار ناقابل
امید جان مزیت این هارد ها نسبت به HDD های معمولی چیه ؟
آیا غیر از ضد ضربه بودنشون سرعتشون هم بالاتره ؟

راستی کسی نمی دونه پانزده اینچی با CPU 3.06 گیگاهرتزی (بقیه ی مشخصات مهم نیست) چند در میاد ؟

farzan311
06-02-2010, 23:41
ارتقا cpu که تو سایت اپ نوشته شده 300 دلار تو ایران رو نمیدونم لابد دوبرابره بین 500 تا 600
ssd drive سرعت خیلی بیشتری داره از هر لحاظ بر hdd برتری داره غیر از فضای داده که نهایت تا 256 گیگ است

Microsoft24
06-02-2010, 23:50
من هیچ وقت اپل رو با hp یکی نمیدونم اما شما وقتی کانفیگ hp envy رو میبینی یه جوری میشی قیمتش یکمم

از مکبوک پرو گرونتره اما به جرات میشه گفت تا پنج سال دیگه از هیچ چیزی کم نمیاره خوب چرا اپل نباید این کارو

بکنه اصلا بحث قیمت هیچ چون اصلا برا من مهم نیست من میگم چرا اپل یه همچین چیزی نمیسازه نمیشه گفت

در توانش نیست درسته؟

دوست من ، شما کارت خیلی درسته ! در این شکی نیست :46:!!!

این درسته! شما شباهت زیاد بین HP-Envy و مک بوک پرو 15" رو ببین!

من که فکر نمی کنم ، این شباهت تصادفی ست!!!:46:

اتفاقا اپل در معرفی سری جدید مک بوک پرو ، 200$ کاهش قیمت داشت!

من نمیگم ؛ کاهش قیمت بده!!! اما بصورت متعادل!!!

دوست من تا جولای صبر کن! اونوقت میبینی که میسازه!!!!:5::8:

هم سی پی یو های چهر هسته ای Core i5 و Core i7 و هم استفاده از کارت گرافیک های سری 5000 ای تی آی (Ati) !!!!

Microsoft24
06-02-2010, 23:59
من فقط امیدوارم اپل این کاری که با سری جدید مک بوک پرو هاش کرد سال بعد هم بکنه . یعنی مک بوک با کانفیگ بالاتر از این و با قیمت متعادل عرضه کنه .

چاکریم :10:
بله البته به ازای 650 دلار ناقابل
امید جان مزیت این هارد ها نسبت به HDD های معمولی چیه ؟
آیا غیر از ضد ضربه بودنشون سرعتشون هم بالاتره ؟

نظر من رو می خوای ، من میگم که درایو حالت جامد به زودی کنار گذاشته میشه!!! چون ما الان کارت SD داریم با حجم 128 ، 256 ، 512 گیگابایت!!!

در مورد سرعت هم ، بله نسبت به هارد های معمولی بالاتره!!! اما معایب زیادی داره!!

راستی کسی نمی دونه پانزده اینچی با CPU 3.06 گیگاهرتزی (بقیه ی مشخصات مهم نیست) چند در میاد ؟

تو ایران که نیست! در ضمن اگر بخواهی از یک کشور دیگه هم بگیری ، نمیشه! چون باید بصورت آنلاین از سایت اپل خرید کنی! (که بتونی کانفیگ رو تغییر بدی !)

اما ، یه راه دیگه هم داره !!!!! شما با سی پی یو 2.8 بگیر و بعد یه اورکلاک کوچولو !! (البته من تا حالا این کار رو نکردم و توصیه هم نمی کنم!:41:) اما شدنش میشه!!!(2.8 تا 3.2 !!!)

Microsoft24
07-02-2010, 00:09
ارتقا cpu که تو سایت اپ نوشته شده 300 دلار تو ایران رو نمیدونم لابد دوبرابره بین 500 تا 600

ببین ، دیگه داری نا امیدم میکنی!

آخه دوست عزیز

مگه ما تو ایران اپل استور داریم ؟؟؟؟؟:18:

یا اپل تو ایران نمایندگی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:

که بخواهیم ، کانفیگ رو تغییر بدیم!!!:41:

farzan311
07-02-2010, 00:50
امیدجان نا امیدی چرا من که گفتم تو ایرانو اطلاع ندارم اون قیمتم برا مسخره کردن گفتم که یعنی همه چی دوبرابر میشه

---------- Post added at 02:50 AM ---------- Previous post was at 02:47 AM ----------

خوب دیگه اخر شبه بحثه خوبی بود بالاخر بعد از چند روز یکم حرف زدیم نتیجه هم اینکه باید منتظر بمونیم و شگفتی های امسال اپل رو همچنان ببینیم من که ازحالا دارم لحظه شماری میکنم برای به دست اوردن یه مکبوک پرو جدید

Microsoft24
07-02-2010, 01:16
امیدجان نا امیدی چرا من که گفتم تو ایرانو اطلاع ندارم اون قیمتم برا مسخره کردن گفتم که یعنی همه چی دوبرابر میشه

---------- Post added at 02:50 AM ---------- Previous post was at 02:47 AM ----------

خوب دیگه اخر شبه بحثه خوبی بود بالاخر بعد از چند روز یکم حرف زدیم نتیجه هم اینکه باید منتظر بمونیم و شگفتی های امسال اپل رو همچنان ببینیم من که ازحالا دارم لحظه شماری میکنم برای به دست اوردن یه مکبوک پرو جدید

شب ، چیه دوست من! شب که تازه شروع شده!!!!:46::31:

بله ، دیگه! فعلا صبر !

موفق باشید!

Microsoft24
07-02-2010, 21:07
دوستان ، همانطور که میدانید ، از لینک زیر می تونید تو سایت هایی که به مک مربوط می شوند از طریق متور جستجو گوگل ، سرچ کنید :

between2mirrors
07-02-2010, 21:45
من توی دفترچه راهنما چیزی در باره ایستاده بودن آداپتور هنگام شارز خوندم البته یادم نیست که یک مورد الزامی بود یا پیشنهاد بود یا هشدار..
کسی اطلاع داره؟
راستی تایپ فارسی سخته با این کیبورد مک بوک پرو. هم جای ( ر ز و د ذ ) عوض شده هم ر که سه نقطه داره رو پیدا نکردم! :31:

farzan311
07-02-2010, 22:56
این عکس چی میگه؟ انگار درباره ی مکبوک پرو های جدیده

Microsoft24
07-02-2010, 23:08
من توی دفترچه راهنما چیزی در باره ایستاده بودن آداپتور هنگام شارز خوندم البته یادم نیست که یک مورد الزامی بود یا پیشنهاد بود یا هشدار..
کسی اطلاع داره؟
راستی تایپ فارسی سخته با این کیبورد مک بوک پرو. هم جای ( ر ز و د ذ ) عوض شده هم ر که سه نقطه داره رو پیدا نکردم! :31:

ایستاده بودن آداپتور زیاد مهم نیست ، تو دفترچه گفته شده که در صورت ایستاده بودن ، شما می تونید از سیم جم کن پشت آداپتور استفاده کنید ! همین!! مثل عکس زیر!

به کیبورد به مرور عادت میکنی! ولی کیبورد فارسیش کامله !!!

یک سئوال : شما از لئوپارد یا اسنو لئوپارد استفاده میکنی ؟؟؟؟

Microsoft24
07-02-2010, 23:13
این عکس چی میگه؟ انگار درباره ی مکبوک پرو های جدیده

این عکس

در فروم macrumors مطرح شده !

این عکس رو هم من اضافه میکنم :

اما ، نگران نباشید فکر نکنم ، تا جولای معرفی بشه!!!:46::41:

عکس های فوق هم فکر نکنم ، واقعی باشه ! چون اسنو لئوپارد تا اون موقع 10.6.2 نمی مونه!

farzan311
07-02-2010, 23:23
امیدوارم cpu اش از اینم قوی تر باشه همینطور گرافیکش

between2mirrors
07-02-2010, 23:45
ایستاده بودن آداپتور زیاد مهم نیست ، تو دفترچه گفته شده که در صورت ایستاده بودن ، شما می تونید از سیم جم کن پشت آداپتور استفاده کنید ! همین!! مثل عکس زیر!

به کیبورد به مرور عادت میکنی! ولی کیبورد فارسیش کامله !!!

یک سئوال : شما از لئوپارد یا اسنو لئوپارد استفاده میکنی ؟؟؟؟

snow leopard
jh ro peida nakardam !
jhambon مثلا:13:

arctany
08-02-2010, 01:32
عکس مشکوک میزنه!:21: مگه میشه cpu این همه کش داشته باشه می شه ؟:13:

Microsoft24
08-02-2010, 01:48
امیدوارم cpu اش از اینم قوی تر باشه همینطور گرافیکش

دوست عزیز ، در مورد سی پی یو ، با شما موافقم! در مورد کارت گرافیک هم ، که هنوز مشخص نیست!

اپل معمولا همه رو غافلگیر میکنه!:27::5::8:

---------- Post added at 01:48 AM ---------- Previous post was at 01:46 AM ----------

عکس مشکوک میزنه!:21: مگه میشه cpu این همه کش داشته باشه می شه ؟:13:

منم با شما موافقم ، این عکس Fake ه! (کاملا مشخصه!!!:27:)

between2mirrors
08-02-2010, 01:59
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/IMG]

رنگ های براق :

اما اگر بازم اصرار داری دو تا لپ تاب بگیری ، پیشنهاد میکنم ، اون یکی رو studio 1555 بگیری ، از نظر قیمت و کانفیگ هم مناسبه!

عرض ارادت مچدد
این قابهای کریستالی گیر میاد تو بازار با این تنوع؟ اگه بله کچا؟ پایتخت؟
قیمتش در چه حدودیه؟

Microsoft24
08-02-2010, 02:29
عرض ارادت مچدد
این قابهای کریستالی گیر میاد تو بازار با این تنوع؟ اگه بله کچا؟ پایتخت؟
قیمتش در چه حدودیه؟

بله ، با تنوع رنگ!(تمام رنگها!)

قبلا الماس پایتخت داشته! (رنگهای محدود) نمی دونم ، الان داره یا نه!

اما اگر خواستی بگیری ، بهتره از انجمن تخصصی آیفون بگیری!!!(شرمند قصد تبلیغ ندارم !) چون انحصار محصولات speck موجود تو بازار تو دست ایناست!(تمام رنگهاش رو دارند!)

از قاب اسپک برای آیفون و آیپاد تا مک بوک و مک بوک پرو و حتی آیمک:18:!!!!

لینک زیر رو ببین :

من خودم بیرنگ شو گرفتم !!! قشنگ تره!:11::10:

mbd1366
08-02-2010, 08:30
خوب یه سوال فنی
این پیش بینی ها و سی پی یو های جدید همه مال 15 و 17 اینچ یا مال 13 هم هست ؟

Microsoft24
08-02-2010, 14:53
خوب یه سوال فنی
این پیش بینی ها و سی پی یو های جدید همه مال 15 و 17 اینچ یا مال 13 هم هست ؟

اینکه معلومه ببینید ، سی پی یو های Core i5 و Core i7 دمای بالایی دارند و از طرفی قیمت سری 13" رو بهم میزنند ، پس :

در 13" از سی پی یو های Core i3 ؛

، در 15" از سی پی یو های Core i5 ؛

و در 17" از سی پی یو های Core i7 ؛

استفاده خواهد شد!

که به احتمال زیاد در 15" ، Core i7 هم جزو آپشن های اضافه قرار بگیره!!:8:

mhshaker71
08-02-2010, 16:08
سلام
میشه یه مقایسه ای از لحاظ سرعت صدا و باتری مک بوک پرو با تمام لپ تاپ های دیگه یه من بدین
با تشکر

mhshaker71
08-02-2010, 16:30
یه چیز دیگه
Macbook Air بهتره یا Macbook Pro

Microsoft24
08-02-2010, 18:03
سلام
میشه یه مقایسه ای از لحاظ سرعت صدا و باتری مک بوک پرو با تمام لپ تاپ های دیگه یه من بدین
با تشکر

به دنیای مک خوش آمدید :

با سلام به شما دوست عزیز ،

چرا نمیشه ،

خب ببینید ، کاملا بی صدا ست ، یعنی اگر شما گوشتون رو بدنه هم بزارید ، صدایی از فن ، هارد و یا دی وی دی رایتر نمی شنوید!!!

و این موضوع (بی صدایی) شامل کلیه ی سیستم های اپل (مک بوک ، مک بوک پرو ، مک بوک ایر ، مک مینی ، مک پرو ، آیمک و...!) میشه!!

باتری مک بوک پرو سری جدید تا 7 ساعت در حالت نرمال ه!

و در حالتی که نور صفحه کم و چراغ کیبورد خاموش باشه تا 8 ساعت هم خودم تجربه کردم!!!

Microsoft24
08-02-2010, 18:10
یه چیز دیگه
Macbook Air بهتره یا Macbook Pro

مک بوک پرو ، پرفورمنس بالا در کنار دیزاین و زیبایی داره ، و مک بوک ایر دیزاین بالا!!

خب ، شما کدوم رو ترجیح میدهید ؟؟؟

من که جای شما بودم مک بوک پرو ، رو انتخاب می کردم!! (حالا خود دانی!!)

اما در هر صورت ؛

بستگی به خودتتون داره ، با کدوم بیشتر حال میکنی!!!!

اینو ببین :

mbd1366
08-02-2010, 18:39
mack book pro
دستت درد نکنه یک دونه

farzan311
08-02-2010, 19:45
خوب اینا دیگه نظر شماست حالا معلوم نیست اپل از چه CPU هایی و در چه اندازه هایی استفاده میکنه
به نظر شما طراحی مکبوک پرو ها هم تغییر میکنه؟
به نظر مت باید یه ایده ی جدید داشته باشه تا حرارت CPU های قویشو کم بکنه

Microsoft24
08-02-2010, 21:35
خوب اینا دیگه نظر شماست حالا معلوم نیست اپل از چه CPU هایی و در چه اندازه هایی استفاده میکنه
به نظر شما طراحی مکبوک پرو ها هم تغییر میکنه؟
به نظر مت باید یه ایده ی جدید داشته باشه تا حرارت CPU های قویشو کم بکنه

خب ، بله !!!
طراحی ش فکر نکنم ، تغییرکنه!

ولی سیستم خنک کننده ، حتما باید تقویت بشه!!!

zamanphp
09-02-2010, 09:42
حالا بعد از آمدن سرهای جدید ، سری های فعلی با کاهش قیمت مواجه خواهند شد یا نه؟
چون فکر کنم شرایط خرید یه macbook pro همون تیر یا مردادب برام خواهد بود

mhshaker71
09-02-2010, 13:02
به دنیای مک خوش آمدید :

چرا نمیشه ،

خب ببینید ، کاملا بی صدا ست ، یعنی اگر شما گوشتون رو بدنه هم بزارید ، صدایی از فن ، هارد و یا دی وی دی رایتر نمی شنوید!!!

و این موضوع (بی صدایی) شامل کلیه ی سیستم های اپل (مک بوک ، مک بوک پرو ، مک بوک ایر ، مک مینی ، مک پرو ، آیمک و...!) میشه!!

باتری مک بوک پرو سری جدید تا 7 ساعت در حالت نرمال ه!

و در حالتی که نور صفحه کم و چراغ کیبورد خاموش باشه تا 8 ساعت هم خودم تجربه کردم!!!

من همون Pro رو ترجیح میدم
فقط سرعت جا افتاد

Microsoft24
09-02-2010, 16:17
حالا بعد از آمدن سرهای جدید ، سری های فعلی با کاهش قیمت مواجه خواهند شد یا نه؟
چون فکر کنم شرایط خرید یه macbook pro همون تیر یا مردادب برام خواهد بود

خیر ، سیاست اپل چیز دیگه ست!!!

کاهش قیمت سری فعلی = ضرر حسابی برای اپل!!!

هر وقت مک بوک و یا مک بوک پرو (و یا مک مینی ، مک پرو آیمک و...) ، توسط اپل آپگرید میشند ، سری قبلی رو Discontinue میکنه!!! که قیمتش ثابت بمونه!!!

اینطوری هم در سری جدید کاهش قیمت میده و هم قیمت سری قبل ثابت میمونه!!! (البته کاهش قیمت در سری جدید هم ناچیز هست ، مثلا 3200$ میشه 3000$!)

---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------

ممنون از اطلاعات و خوش آمد گوییتون
من همون Pro رو ترجیح میدم

انتخاب خوبی ست!

اینجا ؛

فقط سرعت جا افتاد

منظورتون رو نفهمیدم!!!(شرمنده!:46:)

mhshaker71
09-02-2010, 17:39
منظورم سرعت لپ تاپ در اجرای برنامه ها بازی ها و ... هست در برابر تمام لپ تاپ های دیگه

Microsoft24
09-02-2010, 22:27
منظورم سرعت لپ تاپ در اجرای برنامه ها بازی ها و ... هست در برابر تمام لپ تاپ های دیگه

سرعت خیلی بالاست !!!(هم در مک و هم در ویندوز!)

ببین اپل نسبت به بقیه ی برند ها سر تره!!!(تو همه چی!!!:10::10::27:)

mohsenfhm
09-02-2010, 23:14
امكانش هست كه تو آپگريد جديد ( جولاي 2010 ) ديزاين و شكل مك بوك پرو ها عوض بشه يا فقط كانفيگ تغيير مي كنه ؟؟؟؟

Microsoft24
10-02-2010, 00:22
امكانش هست كه تو آپگريد جديد ( جولاي 2010 ) ديزاين و شكل مك بوك پرو ها عوض بشه يا فقط كانفيگ تغيير مي كنه ؟؟؟؟

ببین ، اپل معمولا همه رو غافلگیر میکنه!!!

تو این مورد ، خودمم نمی دونم!!!!!:10::46:

mhshaker71
10-02-2010, 07:04
سرعت خیلی بالاست !!!(هم در مک و هم در ویندوز!)

ببین اپل نسبت به بقیه ی برند ها سر تره!!!(تو همه چی!!!:10::10::27:)

ممنون
الان قیمت مک بوک پرو تو ایران چنده؟
15 اینچ

Microsoft24
10-02-2010, 16:07
ممنون
الان قیمت مک بوک پرو تو ایران چنده؟
15 اینچ

من لیست قیمت دو شرکت نقش و الماس پایتخت رو براتون میزارم ؛

الماس پایتخت :

نقش :

مطالعه کنید ، برای مشاوره ، مقایسه ویا هر چیز دیگه ای ، هم به تاپیک زیر بروید ،

mhshaker71
10-02-2010, 17:32
ممنون
تو ایران مک بوک پرو با CPUی 3GHz و RAM 8GB پیدا میشه؟

Microsoft24
10-02-2010, 18:22
ممنون
تو ایران مک بوک پرو با CPUی 3GHz و RAM 8GB پیدا میشه؟

نه پیدا نمیشه ، میدونی چرا ؟؟؟

CPU اگر 3.06 بشه ، 300$ ،

RAM اگر 8GB بشه ، 800$ ،

به قیمت کل اضافه میشه!!!

آیا ، خود شما حاضری 1200$ در بهترین حالت (خرید از اپل استور آمریکا) ، بیشتر پول بدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تازه تو ایران حتما بیشتر اضافه میشه !!

رم های محصولات اپل با رم های دیگه فرق میکنه ، شما اگر بخوای 8GB رم رو اضافه کنید نمی تونید هر رمی رو که بخواهید روش بندازید ، حتما باید مک مموری باشه و دو تا اسلات رم 4GB در مک مموری800$ ه!

مثلا مک مموری با برند corsair ، ببینید :

mhshaker71
11-02-2010, 07:39
میشه یه صورت پستی سفارش بدیم از آمریکا برامون بفرستن؟

BEHROUZ-FX
11-02-2010, 12:41
با عرض سلام و احترام
جناب microsoft24 تنها استفاده ای که بنده از ویندوز میکنم ، کار کردن با word و excel هست.وقتی در مک snow leopard از آقیس استفاده میکنم ، حروف فارسی جدا از هم تایپ میشن!
ترجیح میدم که برای استفاده از ویندوز ری استارت نکنم .حالا اگه از parallels desktop استفاده کنم و توی مک از ویندوز استفاده کنم ، مشکل حروف فارسی حل میشه ؟ در ضمن اومدم parallels desktop نسخه 3 رو نصب کردم که ایراد گرفت !!!
ممنون میشم اگر یه آموزش مختصر از طریقه نصب و استفاده از parallels desktop بدید.
تعطیلات خوبی داشته باشید.

BEHROUZ-FX
11-02-2010, 12:57
سلام مجدد
با عرض پوشش چون امکان ادیت کردن متن نداشتم ، اگه ممکنه در مورد vmware fusion به جای parallels desktop توضیح بفرمایید.

Microsoft24
11-02-2010, 14:49
میشه یه صورت پستی سفارش بدیم از آمریکا برامون بفرستن؟

اگر پست ، ضمانت دار باشه ، میشه!!!

اما به نظر من اصلا منطقی نیست!:18::41:

mhshaker71
11-02-2010, 18:44
اگر پست ، ضمانت دار باشه ، میشه!!!

اما به نظر من اصلا منطقی نیست!:18::41:

آخه من قراره تا یخورده وقت دیگه پول بسیار زیادی بهم برسه
گفتم حالا که می خوام لپ تاپ بخرم یه چیز فوق العاده باشه که تا چند سال فقط تک باشه

Microsoft24
11-02-2010, 19:05
آخه من قراره تا یخورده وقت دیگه پول بسیار زیادی بهم برسه
گفتم حالا که می خوام لپ تاپ بخرم یه چیز فوق العاده باشه که تا چند سال فقط تک باشه

خب ، ببینید ، شما هیچ وقت نمی تونید ، لپ تابی بگیرید که تا چند سال تک باشه!!!

چون علم هر روز درحال پیشرفته ، شما امروز Core 2 Duo 3.6GHz میگیری ، فردا Core i7 میاد و...!

پس به نظر من شما با خیال راحت یکی از کانفیگ های استاندارد خود اپل رو بگیرید ، مطمئن باشید ، خود به خود تا چند سال برای خودتتون تک ه!!!

بقیه پولش هم بدید یه iMac بگیرید !

اینطوری یک Desktop شیک رو هم از دست نمیدید!!!:10:

البته ، این نظر منه ، شما هر جور راحتی ، !!!:11:

mhshaker71
11-02-2010, 19:39
iMac چیه؟
.....................

Microsoft24
12-02-2010, 02:55
iMac چیه؟
.....................

i-Mac کامپیوتر رومیزی اپل ه!

که هم کانفیگ (استفاده از پردارنده های core i5 و core i7 و...) خوبی داره ، هم خیلی شیک ه !! ببینید :

در دو مدل 21" و 27"!

mhshaker71
12-02-2010, 08:10
i-Mac کامپیوتر رومیزی اپل ه!

که هم کانفیگ (استفاده از پردارنده های core i5 و core i7 و...) خوبی داره ، هم خیلی شیک ه !! ببینید :

در دو مدل 21" و 27"!

این iMac لمسی هم هست؟

Javad_Ed
12-02-2010, 10:11
این iMac لمسی هم هست؟
نه!
کیبردش که جلوش هست!

mhshaker71
12-02-2010, 11:06
نه!
کیبردش که جلوش هست!

راست میگید
ندیدمش :31:

---------- Post added at 12:06 PM ---------- Previous post was at 12:02 PM ----------

راستی من یه سوای داشتم
چرا اپل RAMهای بسیار بالایی رو میسازه (16GB یا 8GB)
در حالی که لپ تاپ های دیگه و همچنین خیلی از کامپیوتر های دکستاپ از این خیلی کمتره؟

Arashdn
12-02-2010, 11:17
سلام
استحکام مک بوک ها چطوره؟

mhshaker71
12-02-2010, 14:12
سلام
استحکام مک بوک ها چطوره؟

این رو من با چشم خودم دیدم که یه عده دیوانه رو یه کیبوردش می کوبیدن و وقتی من با همون لپ تاپ کوبیده شده تایپ می کردم بهتر از لپ تاپ خودم بود که همش یک سال بود داشتمش و کلی موازبش شده بودم ( مک بوک ها سه چهار ساله بودن)

amir_70
12-02-2010, 14:45
عجب غوغایی میکنن این محصولات اپل
دم استیو گرم!!!
راستی دوستان یه سوال دارم
همه میدونیم که سیستم عامل مک نیاز به سخت افزار زیاد فوق العاده ای واسه کار روون نداره
و با حداقل سخت افزار هم خوب کار میکنه
ولی این فقط مال مکه و ویندوز بلد نیست از این کارا کنه و مخصوصآ ویستا نیاز به سخت افزار های خفن داره واسه یه کارکرد معمولی
حالا با توجه به اینا ایا رو یه مک بوک پرو مثلآ مدل mb990 که حتمآ مک خیلی عالی کار میکنه؟ولی اگه مثلآ بخوام ویستا یا 7 بریزیم روش سخت افزارش کم نمیاره؟اگه اجرا کنه تریپش چه جوریه؟روونه؟اگه میشه یه خورده بتوضیحید

Microsoft24
12-02-2010, 17:55
این iMac لمسی هم هست؟

نه دوست من ، اما از Magic Mouse ، اولین موس تاچ دنیا ، استفاده میکنه!! ببینید :

Microsoft24
12-02-2010, 18:17
راست میگید
ندیدمش :31:

---------- Post added at 12:06 PM ---------- Previous post was at 12:02 PM ----------

راستی من یه سوای داشتم
چرا اپل RAMهای بسیار بالایی رو میسازه (16GB یا 8GB)
در حالی که لپ تاپ های دیگه و همچنین خیلی از کامپیوتر های دکستاپ از این خیلی کمتره؟

ببین سری جدید مک بوک وایت 13" تا 4GB DDR3!

ببین سری جدید مک بوک پرو 13" و 15" و 17" تا 8GB DDR3!

ببین سری جدید آیمک 21.5" و 27" تا 16GB DDr3 !

ببین سری جدید مک پرو تا 32GB DDR3 + 6TB HDD + 4x Nvidia 130M GT +...!:18:

سئوالی بود بپرسید !:10:

Microsoft24
12-02-2010, 18:27
سلام
استحکام مک بوک ها چطوره؟

راستی یادم رفت ازت بپرسم ، از مک بوک ایر ت راضی هستی ؟؟؟

در مورد استحکام هم ، باید خدمتتون عرض کنم ، عالیه!

من یه کلیپی دیدم که یارو بدنه ی آلومینویمی مک بوک پرو رو ،

30 درجه قر کرد ، بعد دستگاه رو روشن کرد ، انگار نه انگار !!!!:18::18::18:

Microsoft24
12-02-2010, 18:35
عجب غوغایی میکنن این محصولات اپل
دم استیو گرم!!!
راستی دوستان یه سوال دارم
همه میدونیم که سیستم عامل مک نیاز به سخت افزار زیاد فوق العاده ای واسه کار روون نداره
و با حداقل سخت افزار هم خوب کار میکنه
ولی این فقط مال مکه و ویندوز بلد نیست از این کارا کنه و مخصوصآ ویستا نیاز به سخت افزار های خفن داره واسه یه کارکرد معمولی
حالا با توجه به اینا ایا رو یه مک بوک پرو مثلآ مدل mb990 که حتمآ مک خیلی عالی کار میکنه؟ولی اگه مثلآ بخوام ویستا یا 7 بریزیم روش سخت افزارش کم نمیاره؟اگه اجرا کنه تریپش چه جوریه؟روونه؟اگه میشه یه خورده بتوضیحید

عزیزم ، اپل از سال 1976 هست که غوغا کرده!!!

در مورد سئوالتون باید خدمتتون عرض کنم که ، اشتباه میکنید ،

شما روی مک بوک وایت MB207LL/A هم میتونید ویندوز ویستا و هفت رو نصب کنید ، سیستم روون کار میکنه!!!

حتی می تونید بازی هم بکنید !

اشتباه نکنید ، شما دارید درباره ی رم و گرافیک DDR3 و سی پی یو های Core 2 Duo صحبت میکنید!!!!

Arashdn
12-02-2010, 19:45

در مورد استحکام هم ، باید خدمتتون عرض کنم ، عالیه!

من یه کلیپی دیدم که یارو بدنه ی آلومینویمی مک بوک پرو رو ،

30 درجه قر کرد ، بعد دستگاه رو روشن کرد ، انگار نه انگار !!!!:18::18::18:

مال یکی از اعضای خانوادست ....
من خودم یه لپ تاپ ایسر رو با هزار بدبختی خریدم

از همه چیش فوق العاده راضیم به جز قیمتش ......

Microsoft24
12-02-2010, 20:29
بابا مک بوک خودم نیست که
مال یکی از اعضای خانوادست ....
من خودم یه لپ تاپ ایسر رو با هزار بدبختی خریدم

از همه چیش فوق العاده راضیم به جز قیمتش ......

اشکالی نداره!!!

میدونی استیو جابز ، موقع معرفی آیفون چی گفت ؟

کسایی که آیفون می خرند ، بعد از خرید 3 گروه میشند :

1 - 60% کسایی هستند که ، به مک رو می آورند و ویندوز رو ترک می کنند!

2 - 20% کسایی که می خواهند به مک رو بیاورند ولی نمی تونند ، اما در آینده به کاربران مک می پیوندند!

3 - 10% هم ، از مک متنفر میشند !

خب این در مورد شما هم صادقه!!! حالا شما جزو کدو مشون هستین؟؟

تازه اون گفت آیفون من میگم! مک بوک ایر!!!

موفق باشید!

Arashdn
12-02-2010, 21:17
اشکالی نداره!!!

میدونی استیو جابز ، موقع معرفی آیفون چی گفت ؟

کسایی که آیفون می خرند ، بعد از خرید 3 گروه میشند :

1 - 60% کسایی هستند که ، به مک رو می آورند و ویندوز رو ترک می کنند!

2 - 20% کسایی که می خواهند به مک رو بیاورند ولی نمی تونند ، اما در آینده به کاربران مک می پیوندند!

3 - 10% هم ، از مک متنفر میشند !

خب این در مورد شما هم صادقه!!! حالا شما جزو کدو مشون هستین؟؟

تازه اون گفت آیفون من میگم! مک بوک ایر!!!

موفق باشید!

---------- Post added at 09:17 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------

اگه پول داشتم یه ثانیه هم صبر نمیکردم
ولی بره خودم مک بوک پرو میخوردم نه ایر
(یعنی نیازمن پرو هست نه اینکه مایر بد باشه)

Microsoft24
12-02-2010, 21:34
دست چهارم : کسانی که بودجه شون رو نگاه میکنن و فقط افسوس میخورن

---------- Post added at 09:17 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------

اگه پول داشتم یه ثانیه هم صبر نمیکردم
ولی بره خودم مک بوک پرو میخوردم نه ایر
(یعنی نیازمن پرو هست نه اینکه مایر بد باشه)

نه دیگه دوست من ، پس شما جزو دسته ی دومی !!!

sshiiva
12-02-2010, 22:23
سلام آقا امید . دو روز آدم نمیاد اینجا 20 صفحه مطلب جدید و عالی مینویسید . از بین مطالبی که نوشتین چند تا سوال برام پیش اومده ازتون میپرسم ممنون میشم جواب بدین :

- شما صفحه نمایشگر مانیتور رو چطور تمیز میکنین ؟ من با یه دستمال خیلی نرم و تمیز و فقط کمی مرطوب تمیز کردم ولی صفحه مثل عینکی که لک چربی روش باشه تمیز شد و توی نور لکه مشخص هست و هر جهتی پاک مکینم بازم چندان تاثیری نمیکنه و فکر میکنم محلولی چیزی بخواد . چیکار باید بکنم ؟

- شما در مورد برچسبی نوشتین که روی مانیتورهای شفاف چسبونده میشه و اونها رو مات میکنه تا نور که از پشت به آدم میخوره منعکس نشه و دید رو از دست ندیم . سوالم اینه که این برچسب رو از کجا میتونم تهیه کنم و اینکه آیا برای مارک های بجز اپل هم قابلاستفاده هست ؟ مثلن روی سونی هم میشه چسبوند ؟ و اینکه بعد از مدتی نخواهیم میتونیم برش داریم ؟ و به صفحه مانیتور صدمه نمیزنه ؟

- در مودر آیفون هم میشه کمی بنویسید ؟ که چه محاسنی داره و چه معایبی ؟ و آیا به نوکیا برتری داره ؟ و آیا در ایران که ما خیلی امکانات جهانی رو نداریم , آنتن دهی و کارکردش خوب هست و می ارزه آدم تقریبن هم اندازه یک نوکیا مثلن ان 97 پول بده براش که فقط یه مدل خیلی ضعیف آیفون تری جی 8 بخره ؟ چه برسه به تری جی اس 32 که بالای یک میلیون و دویست هست ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید .

Pami
12-02-2010, 22:34
- شما صفحه نمایشگر مانیتور رو چطور تمیز میکنین ؟ من با یه دستمال خیلی نرم و تمیز و فقط کمی مرطوب تمیز کردم ولی صفحه مثل عینکی که لک چربی روش باشه تمیز شد و توی نور لکه مشخص هست و هر جهتی پاک مکینم بازم چندان تاثیری نمیکنه و فکر میکنم محلولی چیزی بخواد . چیکار باید بکنم ؟

- شما در مورد برچسبی نوشتین که روی مانیتورهای شفاف چسبونده میشه و اونها رو مات میکنه تا نور که از پشت به آدم میخوره منعکس نشه و دید رو از دست ندیم . سوالم اینه که این برچسب رو از کجا میتونم تهیه کنم و اینکه آیا برای مارک های بجز اپل هم قابلاستفاده هست ؟ مثلن روی سونی هم میشه چسبوند ؟ و اینکه بعد از مدتی نخواهیم میتونیم برش داریم ؟ و به صفحه مانیتور صدمه نمیزنه ؟

این دو مورد رو من هم جواب میدم
مورد اول من فقط بهتون پیشنهاد میکنم با پارچه های مخصوص تمیز کردن ، مثل پارچه های مخصوص عینک و کمی آب گرم سطح ال سی دی رو تمیز کنید ، هیچوقت محلول هایی که توش الکل داره رو استفاده نکنید

مورد دوم هم شاید منظورش فیلتر های امنیتی باشه ، مثلا VAIO Security Filter داریم که روی ال سی دی قرار داده میشه ( چسبونده نمیشه ، خش گیر نیست ) تا هم ال سی دی مات بشه و هم اینکه زاویه دید رو محدود کنه تا از بقل تصویری دیده نشه تو لپ تاپ

Pami
12-02-2010, 22:35
- در مودر آیفون هم میشه کمی بنویسید ؟ که چه محاسنی داره و چه معایبی ؟ و آیا به نوکیا برتری داره ؟ و آیا در ایران که ما خیلی امکانات جهانی رو نداریم , آنتن دهی و کارکردش خوب هست و می ارزه آدم تقریبن هم اندازه یک نوکیا مثلن ان 97 پول بده براش که فقط یه مدل خیلی ضعیف آیفون تری جی 8 بخره ؟ چه برسه به تری جی اس 32 که بالای یک میلیون و دویست هست ؟

این سوال هم مربوط به این انجمن نیست
لطفا تکرار نکنید

Microsoft24
12-02-2010, 22:43
سلام آقا امید . دو روز آدم نمیاد اینجا 20 صفحه مطلب جدید و عالی مینویسید . از بین مطالبی که نوشتین چند تا سوال برام پیش اومده ازتون میپرسم ممنون میشم جواب بدین :

اشکال نداره ، تجربه ی اولت دیگه! ، فقط با دستمالی که تو جعبه اش بود! تمیز کنید !

این برچسپ ، تو ایران نیست ، فقط هم برای مک بوک پرو های 13" و 15" و 17" ه!
نه صدمه ای نمیزنه! خیلی راحت برداشته میشه! به مانیتور کاری نداره ! اما چسپوندنش هنر می خواد!!(از این نظر که هوا زیرش نره!)

ببینید :

توضیحات بیشتر :

حقیقت ش رو بخواهید ، تو این تاپیک نمیشه در مورد آیفون بحث کرد !

به تاپیک زیر بروید :

amir_70
13-02-2010, 00:27
راستی من میخواستم بپرسم اون 10 درصدی که ایفون میگیرن چرا از مک متنفر میشن؟
خیلیم دلشون بخواد
حقشونه برن با همون ویندوز کار کنن اونم از ویندوز 98 که حال کنن باهاش

Arashdn
13-02-2010, 01:18
خیلیم دلشون بخواد
ولی خدایی ویندوز 98 یه چیز دیگه است تو زمان خودش غوغایی کرد

(شرمنده پست نا مرتبط زدم)

Microsoft24
13-02-2010, 02:47
خیلیم دلشون بخواد

خب واضحه ، چون نمی تونن باهاش کار کنند !!! چون مک رو با سیستم عامل هایی مثل : ویندوز موبایل و سیمبین مقایسه میکنن!

ایراد الکی میگیرند ، میگن بلوتوث ، میگن ...!!

البته این نظر منه ، باید با استیو ، یه صحبتی بکنم ، ببینم دقیقا منظورش چی بوده!:31::18::27:

نمی خواستم بحث رو منحرف کنم! ولی خب دیگه ، این واجب بود ! دوستان خواهشا ادامه ندن!!!:10::5:

Microsoft24
13-02-2010, 02:58
با سلام به دوستان و اساتید سایت ،

شما از طریق لینک زیر می تونین تمام ، لوازم جانبی متناسب با مک بوک تون رو ببینید، شاید هم بخرید (برای افرادی که خارج از ایران عزیز زندگی میکنند!)

گفتم بد نیست ببینید ،

mhshaker71
13-02-2010, 07:21
ببین سری جدید مک بوک وایت 13" تا 4GB DDR3!

ببین سری جدید مک بوک پرو 13" و 15" و 17" تا 8GB DDR3!

ببین سری جدید آیمک 21.5" و 27" تا 16GB DDr3 !

ببین سری جدید مک پرو تا 32GB DDR3 + 6TB HDD + 4x Nvidia 130M GT +...!:18:

سئوالی بود بپرسید !:10:

ببخشید منظورتون رو متوجه نشدم
میشه یه کم سطح پایین تر توضیح بدین :31:

Microsoft24
13-02-2010, 16:34
ببخشید منظورتون رو متوجه نشدم
میشه یه کم سطح پایین تر توضیح بدین :31:

میزان ساپورت رم در محصولا اپل رو گفتم ، دیگه!:46:

mhshaker71
14-02-2010, 07:57
میزان ساپورت رم در محصولا اپل رو گفتم ، دیگه!:46:

آهان
منظور من این بود که چرا این قدر بالا هست؟
آیا سیستم عاملش نیاز با رم بالا داره؟

Microsoft24
14-02-2010, 16:19
آهان
منظور من این بود که چرا این قدر بالا هست؟
آیا سیستم عاملش نیاز با رم بالا داره؟

دوست عزیز ،

به نظر شما بالا ست! ، به نظر من نرماله!!!

سیستم عامل مک با 1 گیگ رم هم کارش رامی افته!

اما ، شما توجه کنید ، که اکثر کابران مک ، گرافیست اند ، برای کار با نرم افزار هایی مثل فاینال کات و ... ویا رندر فیلم و ... به رم بالایی احتیاجی ه!

m.behnam
14-02-2010, 16:38
سلام خدمت دوستان و امید خان
میشه تو ایران هارد مک بوک رو افزایش داد و یک هارد براش خرید ؟؟

Microsoft24
14-02-2010, 17:31
سلام خدمت دوستان و امید خان
میشه تو ایران هارد مک بوک رو افزایش داد و یک هارد براش خرید ؟؟

میشه ! ولی من توصیه نمیکنم! که دستگاه باز بشه!

ببینید ، شما در هر صورت باید یک هارد اکسترنال بگیرید !

برای بکاپ های تایم ماشین ، و ...!

پس هارد داخلی رو بزارید برای سیستم عامل و نرم افزار ها !

اگر اصرار دارید ، موقع خرید حتما یا WD و یا هیتاچی بگیرید!

mhshaker71
14-02-2010, 20:20
ببخشید من این قدر سوال می پرسم
آیا میشه سیستم عامل مک رو روی یه سیستم معمولی نصب کرد؟
اگه میشه سیستم عاملش رو باید از کجا گیر اورد؟
چون من غیر از سخت افزار اپل خیلی عاشق سیستم عاملش شدم

mohsenfhm
14-02-2010, 23:30

بله ميشه ولي بصورت غير قانوني . در اين صورت نمي تونيد از كل قدرت سيستم درصد بهره مند بشيد

تو بازار و اينترنت هست:21:

Arashdn
15-02-2010, 00:10
اگر کامپیوترتون دسکتاپ
و سی پی یو تون اینتل
و مادر بردتون ایسوس باشه طبق گفته اقا حمید میتونید با ایجاد یه سری تغییرات در مین خود مک اصلی رو نصب کنید

Microsoft24
15-02-2010, 01:27

بله ميشه اما قانوني نیست ! . و در اين صورت شما از 40% کارایی سیستم عامل مک می تونید استفاده کنید!!!:46:

اینو بببین :

راستی شما ، که اول می خواستی بالاترین کانفیگ مک بوک پرو (سی پی یو 3.06GHZ و رم 8GB) رو بگیری ! حالا از اون رسیدی به نصب مک بصورت غیر قانونی روی پی سی!!!!:18::18::18:

Microsoft24
15-02-2010, 01:33
سلام . یه چند تا سوال داشتم :

۱- کلا اپل کمه تو بازار ؟‌ از هر ۱۰۰ تا مغزه یکیشون دارن اونم مدل های پایینش !!
۲- گفته بودین با اینکه کانفیگشنسبت به قیمتش پایینه ولی مثله کانفیگ خوبه برند های دیگه هست چون سیستم عامل مک سبکه و ... ! حالا من اگه اپل بخرم و روش لینوکس بریزم دیگه کانفیگش انگار واقعا پایینه دیگه ؟ یعنی منی که از ویندوز و لینوکس استفاده می کنم به صرفه که اپل بخرم یا نه ؟؟

مرسی !

تو تاپیک زیر مطرح کنید :

اینجا جواب نمی گیرید!:21:

mhshaker71
15-02-2010, 07:57
بله ميشه اما قانوني نیست ! . و در اين صورت شما از 40% کارایی سیستم عامل مک می تونید استفاده کنید!!!:46:

اینو بببین :

راستی شما ، که اول می خواستی بالاترین کانفیگ مک بوک پرو (سی پی یو 3.06GHZ و رم 8GB) رو بگیری ! حالا از اون رسیدی به نصب مک بصورت غیر قانونی روی پی سی!!!!:18::18::18:

این 40 درصد چه چیزایی رو شامل نمیشه؟

amug
17-02-2010, 15:34
مدتی هست منم به جمع مک کار ها پیوستم !! خیلی راضی هستم. قبلا برند های دیگه رو هم داشتم اما انصافا مک یه چیز دیگست ! حداقل برای من. اما این تبلیغ و نوشته ها نباید باعث بشه که خیلی ها برن و یه مک بخرن و بعد پشیمون بشن ! یا حداقل فکر کنند پولشونو دور ریختن ! دوستان سوالی داشتن خوشحال می شم بتونم کمکی بکنم.

سیستمی که دارم :

MacBook Pro 2.66 | 4GB ram | 320G hd | bus 1066 و ...
میتونم بپرسم چن خریدین؟
من دنبال 13 inch اش هستم
چه گارانتی رو توصیه میکنید و الان قیمتش چنده؟خودم قیمتی که دارم حدود 1.700 هست

Mohammad34743
17-02-2010, 20:28
با سلام خدمت Microsoft24 و همه ي دوستان،من يک MB991 خريدم.آيا ميشه ويندوز سون روش نصب کنم؟؟؟؟

Mohammad34743
17-02-2010, 20:31
Microsoft24 عزيز سلام،ميشه رو MB991 ويندوز سون نصب کرد؟

amug
18-02-2010, 16:33
با سلام به همه
چند تا سوال راجع به مک داشتم ممنون ميشم m24 روووشنم کنين:
1. بقيه pro ها( به غير از pro mb991) واي فاي ندارن?wifi
isight .2 چي هست؟
3.تو محل کارم ميتونم به راحتي از کابل شبکه استفاده کنم؟اصلا پورتش رو داره؟درايو يا چيزه ديگه که نميخواد؟با مک چي مشکل داره يا حتما يايد ويندوز باشه؟
4.با wimax چي؟مشکل که نداره؟
5.مک آپديت ميشه؟از کجا بايد دانلودش کرد؟
6.آقا یه سوال:هر موسی بهش میخوره آیا؟
7.اگه خدای نکرده به تعمیر افتاد چی کارش باید کرد؟
8.messenger تحت مک هست؟
9.اگه بخوام مودم جدا بگیرم کار کردن باهاش دردسر ساز نیست؟از اونجایی که externalهست میگم
merC:20:

farzan311
18-02-2010, 21:01
Microsoft24 عزيز سلام،ميشه رو MB991 ويندوز سون نصب کرد؟
سلام
اگه یکم پست های تاپیک های مربوط به اپل رو میخوندید متوجه میشدید که بر روی همه مکبوک پرو ها میشه ویندوز نصب کرد
از به بعد درمورد سوالات مربوط به نصب ویندوز و مشکلات پس از ان به اینجا:

و برای نرم افزار ها به اینجا مراجه کنید:

farzan311
18-02-2010, 21:59
سلام نمیدونم چرا این قدر پستای من دیر میاد ولی من زودتر از اینا زده بودم برا همین اگه یکم جاهاش متناسب نبود ببخشید

arshiatoosi
18-02-2010, 22:52
سلام خدمت همه دوستان!
من دیروز بالاخره با راهنمایی های شما دوستان عزیز در این تابیک یه 991 گرفتم در رابطه با شارژ اولیه به چه صورت باشه بهتره؟

Microsoft24
19-02-2010, 15:31
سلام خدمت همه دوستان!
من دیروز بالاخره با راهنمایی های شما دوستان عزیز در این تابیک یه 991 گرفتم در رابطه با شارژ اولیه به چه صورت باشه بهتره؟

باتری رو خالی کنید ، طوری که سیستم خاموش شه ، بعد تا 100% شارژش کنید!

این کار رو حداقل یکبار در ماه بکنید !:5:

amirarsalaan
19-02-2010, 16:33
خب داداشم خوبي اين تاپيك و مراجعه كننده هاش اينه كه آدم رو در جريان دردسرهاي بنز قرار ميده ديگه
شما فراموش نكنيد كه: من اونقدر پول ندارم تا چیزای ارزون بخرم

MARSMAN
22-02-2010, 12:20
آقا دست همه درد نکنه منم با کمک شما ۹۹۱ گرفتم . ;)

Microsoft24
22-02-2010, 16:54
آقا دست همه درد نکنه منم با کمک شما ۹۹۱ گرفتم . ;)

با سلام به شما دوست مکی عزیز ،

ورود شما رو به دنیای اپل و مکینتاش تبریک میگم! :46:

اما چه جوری ؟؟ چون این که اولین پستتون ه!!!؟؟؟؟

موفق و پیروز باشید !

arshiatoosi
23-02-2010, 00:54

موفق و پیروز باشید !

منم مثل دوستمون تا قبل از این که بخرم بست نزده بودم اما شما و دوستان به قدری خوب توضیح داده بودین که جایی برای بست گذاشتن نمی موند! :8::31:

MARSMAN
25-02-2010, 21:46
منم مثل دوستمون تا قبل از این که بخرم بست نزده بودم اما شما و دوستان به قدری خوب توضیح داده بودین که جایی برای بست گذاشتن نمی موند! :8::31:

موفق و پیروز باشید !

منم سلام عرض می کنم، من که خیلی وقت هستش وارد دنیای مک شدم :31: پی سی وردم که از چند سال پیش عضو بودم ولی پسورد یوزر قبلی رو از دست دادم و مجبور شدم یوزر جدید بسازم :46:

خوب من یه درخواستی دارم، اینکه اگر میشه مقداری تاپیک های اپل و مک طبقه بندی بشه و اگر این طبقه بندی قبلا انجام شده، لینکش رو قرار بدید :)

یک سوال هم دارم ، از مودم های لپ تاپ های دیگه هم میشه برای کانکشن دیال آپ استفاده کرد، اگر میشه نوع ساخت کانکشن رو هم لطف کنید بگید.
پیشاپیش اگه تاپیک پرسش سوالم اشتباهه عذر می خوام .

*QWERT*
25-02-2010, 22:07
سلام دوستان.
1.لپ تاپای apple درسته میگن زیر 2 میلیون نیست یا نه؟
2.و اینکه برنامه های مک به راحتی گیر نمیاد؟؟

amirarsalaan
25-02-2010, 22:28
سلام دوستان.
سلام دوست عزيز
1 - نه ،توي 13 اينچي ها ميتوني حتي تا قيمت هاي دور و ور يك و سيصد چهارصد هم پيدا كني
2 - آره راحت گير مياد. يه سري فروم و سايت ايراني و خارجي هست كه كار رو آسون ميكنه البته تو اين فروم هم تو بخش نرم افزارهاي مربوط به اپل ميتوني پيدا كني خيلي هم جامع و عالي.
اينجا: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohsenfhm
25-02-2010, 22:30
سلام دوستان.

با سلام . خير از 1200000 هست به بالا :8: بهتره يه نگاه به ليست قيمت زير بندازيد

2.و اینکه برنامه های مک به راحتی گیر نمیاد؟؟[/QUOTE]

هم تو اينترنت برنامه هاي مك به فراواني هست و هم تو بازار ! فقط يه مقدار قيمتش نسبت به برنامه ويندوز بالاتره :27:

*QWERT*
25-02-2010, 22:38
چیزی داره که بدرد بازی و نرم افزارایی مثل E tab یا اتوکد و... بخوره؟

mohsenfhm
25-02-2010, 23:08

جاي اين پست كه اينجا نيست دوست گرامي !؟!؟

تو اين تايپيك مطرح كنيد كه هم تايپيك شلوغ نشه و هم زودتر به جوابتون برسيد و هم به قوانين احترام گذاشته باشيم . مرسي از همكاريتون :10:

البته فكر مي كنم تايپيكي كه معرفي كردم كامل مطالعه كنيد به جوابتون برسيد :10::10:

Microsoft24
26-02-2010, 20:26
منم سلام عرض می کنم، من که خیلی وقت هستش وارد دنیای مک شدم :31: پی سی وردم که از چند سال پیش عضو بودم ولی پسورد یوزر قبلی رو از دست دادم و مجبور شدم یوزر جدید بسازم :46:

پیشاپیش اگه تاپیک پرسش سوالم اشتباهه عذر می خوام .

خب ، اگر خواستی ، شاید بتونم براتون یه کارایی کنم!

خوب من یه درخواستی دارم، اینکه اگر میشه مقداری تاپیک های اپل و مک طبقه بندی بشه و اگر این طبقه بندی قبلا انجام شده، لینکش رو قرار بدید :)

من طبقه بندی کردم ، اما اگر انتقاد یا پیشنهادی داشتی ، به من پیغام خصوصی بده!

Apple Laptops اا گفت و گو و تبادل نظر

.:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

.:: سوالات و اشکال های سخت افزاری و نرم افزاری لپ تاپ های اپل ::.

.:: نرم افزارها، درایور ها و مباحث فنی لپ تاپ های اپل ::.

یک سوال هم دارم ، از مودم های لپ تاپ های دیگه هم میشه برای کانکشن دیال آپ استفاده کرد، اگر میشه نوع ساخت کانکشن رو هم لطف کنید بگید.

من از Apple USB Modem استفادع میکنم! حالا شما اگر می خواهی از مودم دیگه ای استفاده کنید ؛

اول مودم رو از طریق کابل USB 2.0 به مک بوک وصل کن!

بعد برو به System Preferences -->Network اگر مودم تون رو مشاهده کردید ، که هیچی !

اما اگر نکردید ، برند مودمتون رو بگید ، تا ببینم!

Microsoft24
26-02-2010, 20:35
سلام دوستان.

پست های شما مربوط به سئوالات قبل از خرید ه! پس لطفا به قوانین انجمن احترام بگذارید و در بخش مشاوره مطرح کنید ، در غیر اینصورت پست های شما پاک خواهد شد!

اینطوری هم شما زود تر جواب میگیرید و هم از بسته شدن این تاپیک جلو گیری می کنید!

دوستان توجه کنند ، هر چی من جواب نمی دم! شما ها چرا جواب می دید!

از این به بعد پست هایی که به تاپیک مربوط نمیشه! باید بی جواب بمونه!

Microsoft24
26-02-2010, 22:09

اپل چندی قبل با راه اندازی یک شمارش گر، نزدیک شدن فروشگاه موسیقی اش به عدد غیرقابل باور ۱۰ میلیارد را اعلام کرده و برای فرد خوشبختی که ۱۰ میلیاردمین آهنگ را از آی تیونز بخرد، یک کارت آی تیونز ۱۰ هزار دلاری در نظر گرفته بود.

خب. امروز این اتفاق بزرگ به وقوع پیوست. شمارشگر اپل عدد ۱۰۰۰۰۰۰۰ را به نمایش گذاشت. اما هنوز این برنده خوشبخت معرفی نشده است. اپل همچنین در صفحه ویژه این رویداد لیست ۲۰ آهنگ برتر از زمان راه اندازی آی تیونز را نیز معرفی کرده است.

از زمانی که همه به راه اندازی آی تیونز و ارائه آی پاد می خندیدند و آن را یک شکست مفتضحانه برای اپل پیش بینی می کردند، چند سالی بیشتر نگذشته است! اما امروز هم نوبت خنده اپل و گردانندگان آن است.

اینم ببینید :

منبع : نارنجی

Microsoft24
28-02-2010, 16:43
سلام
دوستان اپل باز و مک بوک دارا : موقع خرید باید به چه چیزی توجه کنم؟
بعد از خرید هم باید مثه همین لپ تاپ های عادی DVD ریکاوری بگیرم؟
کلا یه کم توضیح بدید! پس فردا می خوام بگیرم:31:

با تشکر!:10:

با تشکر از توضیح دوستان ،

من یه جمعبندی براتون میکنم!

1 - لیبل اپل به هیچ عنوان نباید باز شده باشه! (این مهمترین نکته ست!)

2 - مک بوک پرو حتما باید داخل یک زر ورق باشه ، که این زر ورق فقط یکبار قابل باز شدنه! (دقت !)

3 - وسایل داخل جعبه ، شامل : خود دستگاه ، آداپتور مگاسیف ، سیم افزایش طول ، دو دی وی دی (که خیلی مهمه!) ، و دو دفترچه!

4 - احتیاجی به ریکاوری نیست! هر وقت مشکلی پیش اومد مک رو clean install میکنید!
البته : یه راههایی هست که بشه از هارد Image گرفت ، در اولین فرصت توضیح میدم!

5 - سیستم عامل مک ، ساده و کابر پسند است!

6 - به هیچ عنوان اجازه ندهید ، فروشنده براتون برنامه و یا ویندوز بریزه! (حتی اگر رایگان باشه!) اگر اصرار کرد بگید ، شما دی وی دی ش رو بده خودم می ریزم! (چون بار ها دیده شده ، که با این کار شما رو مشتری دائمی خودشون می کنند!:18:)

Microsoft24
28-02-2010, 18:40
دوستانی که سئوال داشتند تاپیک رو ببینند :

Microsoft24
10-03-2010, 14:06
با سلام به دوستان و کاربران مکینتاش

امروز یه مطلبی خوندم ، که برام جالب بود! گفتم ببینم نظر دوستان چیه؟:46:

یک راه ساده برای صدرنشین شدن یک سیستم عامل جدید استفاده از Iconهای بزرگ است. قبل از Mac OS X اندازه Icon ها محدود به ۳۲*۳۲ پیکسل بود. البته در این حالت جزئیات Icon به خوبی دیده نمی شد.
در نسخه های جدیدتر سیستم عامل ها، Leopard بزرگترین سایز Icon یعنی ۵۱۲*۵۱۲ پیکسل را به خود اختصاص داد و Windows Vista ماکزیمم سایز ۲۵۶*۲۵۶ پیکسل را دارد. در دنیای ویندوز صفحه ی نمایش شما می تواند با Icon های بزرگ پر شود اما در دنیای Mac هر کدام از Iconها می توانند معنای جدیدی را به همراه داشته باشند.

در اکثر این Icon های بزرگ Apple جزئیات بیشری را در اختیار ما قرار می دهد مانند خطوط روی Icon فولدر که آن را خیلی تماشایی تر می کند.
در زیر به چند نمونه از این پیغام های مخفی در Iconها اشاره شده است :

بارزترین آنها متن نوشته شده بر روی TextEdit Icon است.

Q4 2009:

Q4 2009 از Icon های iWork می باشد. منظور از Q4 فصل چهارم است که آخرین فصل از سال مالی شرکت می باشد.
چیزی که بر روی Icon نوشته شده متن آهنگ Srping Awakening است.

پیام مخفی بر روی آیکن دیکشنری “Lorem Ipsum DolorSitAmet Etiam” است که یک متن لاتین می باشد.

متنی که بر روی آیکن Disk Utility وجود دارد :
هارد را با دقت حمل کنید تا صدمه نبیند. مطمئن شوید که بار الکتریکی ندارید و کاملاً خنثی هستید.

با یک نگاه دقیق به آیکن iTunes، متوجه خواهید شد که در قسمت داخلی دیسک “iTunes 7″ و “Apple 2006″ نوشته شده است.
(این Icon به فرمت PNG و Transparent است در نتیجه اگر میخواهید آن را ببینید، بر روی کامپیوترتان ذخیره اش کنید و بر روی یک پشت زمینه ی رنگی آن را قرار دهید)

آیکن Font BOOK شامل یک کتاب است که بر روی آن حرف “F” نقش بسته و ۲ حرف “A” و “K” در دو بلوک جداگانه در این Icon به چشم می خورند. آیا این حروف مخفف “Away From Keyboard” نیستند؟

آیکن Mail یک تمبر است که مهر پستی نیز بر روی آن خورده است و بر روی مهر نوشته شده است “Hello From Cupertino,CA”

البته Apple حتی برای کامپیوتر هایی که در شبکه از ویندوز استفاده می کنند هم آیکن مخصوص به خود دارد که این آیکن یک شکل بسیار آشناست.

بر روی آیکن Dashcode کدهای واقعی CSS قرار دارد.

Jar Launcher یک برنامه کاربردی برای استفاده از فایل های JAVA JAR است که بر روی دستمال آن code نوشته شده است.

بر روی آیکن Aperture نوشته شده “Designed by Apple in California” (طراحی شده توسط Apple در California). یک علامت دیگر “mm and 1:1:4 55″ است که نشان می دهد که این لنز بزرگترین دیافراگم را دارد.

منبع :applestan

Microsoft24
16-03-2010, 14:25
آغاز پیش فروش آی پد و روزهای خوش اپل

بعد از معرفی رسمی iPad در کنفرانس اپل ، این محصول به یکی از بحث های داغ دنیای تکنولوژی تبدیل شد و نقدهای مثبت و منفی زیادی درباره آن منتشر گردید. به گونه ای که با این حجم تبلیغات منفی بسیاری عاقبت خوبی را برای آن پیش بینی نمی کردند.

حال دو سه روزی است که بالاخره پیش فروش این محصول آغاز شده و دوباره آتش تنور نقد و بررسی داغ است. اما به نظر می رسد که برخلاف پیش بینی ها، بخت باز هم با اپل یار همراه و استقبال از این محصول هم چشمگیر بوده است. تخمین زده می شود که این شرکت فقط در روز اول، نزدیک به ۱۲۰ هزار دستگاه آی پد را پیش فروش کرده است.

اگر به این نکته که هر مشتری تنها حق پیش-خرید ۲ عدد آی پد را داشته است توجه کنیم، داستان جالب تر هم می شود. همچنین برخی آمار می گویند که ۷۰ درصد آی پدهایی که پیش فروش شده اند فقط وای فای هستند و استقبال از 3G کمتر بوده است. زمان شروع ارسال سفارشات هم ۳ تا ۵ آوریل اعلام شده است.

لطفا افراد ثروتمند دوستدار تکنولوژی توجه کنند، اگر که آی پد را پیش خرید کرده اید حتما آن را لغو کنید! زیرا چیزی که شما نیاز دارید یک آی پد حداکثر ۸۰۰ دلاری نیست، بلکه این جواهر دست ساز ۱۹،۹۹۹ دلاری را باید خریداری کنید. بر روی این آی پد جواهرنشان قرار است ۱۱،۴۳ قیراط الماس مورد استفاده قرار گیرد و شرکت مرویس که یکی از وارد کنندگان الماس در آمریکا است، پیش فروش تلفنی این محصول را از اول ژوئن آغاز خواهد کرد.

به گمانم وقتی آقای جابز خبر ارائه چنین نسخه ای از آی پد را بشنود، باید منتظر دیدن چنین قیافه ای از وی باشیم:

داستان جالب بعدی هم مربوط به باطری های این گجت تازه وارد است. احتمالا می دانستید که این ابزار قرار است با باطری ثابت و غیر قابل تعویض کار کند، البته بسیاری حدس می زدند که همانند مک بوک پرو، قرار است برای تعویض باطری خراب و فرسوده به خدمات پس از فروش شرکت اپل مراجعه شود. اما این شرکت آب پاکی را روی دست همه ریخت و اعلام کرد باطری های این گجت به هیچ وجه قابل تعویض نیستند و در صورتی که خرابی باطری به شکلی باشد که شامل گارانتی شود، اپل با دریافت ۹۹ دلار یک آی پد نو در اختیار مشتری قرار می دهد.

احتمالا در نگاه اول این قضیه بسیار جالب و جذاب به نظر می رسد که با هر بار خرابی باطری شما یک i Pad جدید در اختیار خواهید داشت. اما وقتی که بدانید که فعلا این سرویس فقط در آمریکا ارا ئه می شود و همچنین باید ۶ دلار و ۹۵ سنت هم پول ارسال کالا را پرداخت کنید (جمعا ۱۰۵ دلار و ۹۵ سنت) ممکن است قدری دلسرد کننده به نظر برسد و البته در خصوص آی پد هایی هم که شامل قوانین گارانتی نمی شون هنوز چیزی اعلام نشده. این هنوز آغاز ماجرا است و از این به بعد باید منتظر خبرسازی ها و اتفاقات بازار تبلت با حضور این تازه وارد باشیم.

بی صبرانه منتظر نظرات تون هستم!

arctany
16-03-2010, 15:05
به نظرم اگه اپل از سیستم عامل قوی تری روی این دستگاه استفاده میکرد(با توجه به قدرت A4) دستگاه جالب تری میشد نه ؟
:13::31:

Microsoft24
16-03-2010, 15:29
به نظرم اگه اپل از سیستم عامل قوی تری روی این دستگاه استفاده میکرد(با توجه به قدرت A4) دستگاه جالب تری میشد نه ؟
:13::31:

البته درباره ی سیستم عامل آی پد ، هنوز معلوم نیست!

چون استیو گفته بین iPhone OS و Mac OS ه!

پس فکر نکنم! در حد آیفون باشه!

با توجه به استقبالی که از آی پد شده! باید جالب باشه!:46:

mhshaker71
18-03-2010, 15:52
سلام
خسته نباشید و پیشاپیش عیدتون هم مبارک
به نظر شما این iPad کی میرسه ایران؟

mohsenfhm
18-03-2010, 22:00
سلام

سلام

منم پيشاپيش عيد رو به شما و همه دوستان تبريك مي گم . :5:

ipad قراره 16 فروردين وراد ايران بشه :13:

mhshaker71
18-03-2010, 23:53
ایشالله
در مورد قیمتش هم میشه نظر داد؟

Microsoft24
19-03-2010, 13:37
سلام

با سلام به شما دوستا عزیز ، وتبریک سال نو!

معلوم نیست!

شرکت هایی هم که تاریخ میگن! حتما شوخی کردن :31:! :27:!

چون فعلا قرار نیست به آسیا و خاورمیانه بیاد!

Microsoft24
19-03-2010, 13:52
ایشالله
در مورد قیمتش هم میشه نظر داد؟

بستگی داره!

اگر جزو آیفون حساب بشه! (مخصوصا نسخه ی 3G) متاسفانه ممکنه 2 یا 3 برابر قیمت باشه!:18:

اما اگر جزو مک حساب شه! فکر کنم! قیمت بین الملل + 600,000 تومن!

البته به مرور پایین میاد!

مخصوصا که شک دارم استقبال شه!

Microsoft24
19-03-2010, 23:16

mohsenfhm
20-03-2010, 10:06

اين مقايسه كاملا درسته :20::20: 120% موافقم

mbd1366
22-03-2010, 15:10

عجب چیزیه ای آی پد
واقعاً نکته بارزش مولتی تاچش می تونه باشه

Microsoft24
22-03-2010, 15:27

عجب چیزیه ای آی پد
واقعاً نکته بارزش مولتی تاچش می تونه باشه

ببین ، آی پد با وجود همه ی انتقاد هایی که بهش شده! به نظر من انقلابی در صنعت تبلت می کنه!

چون در SDK جدید آی پد قابلیت تماس تلفنی ، حتی منو ی کامل عکاسی و فیلم برداری و جود داره! که با حرف های استیئ جور در نمیاد!

چون همانطور که می دونید شکاف سیم کارت در iPad 3G فقط و فقط برای استفاده از 3G است و بس!

و دوربینی هم وجد نداره! پس منوی عکاسی و فیلم برداری برای چیه؟؟؟

mhshaker71
23-03-2010, 03:20
سلام
اگه میشه یه خورده بیشتر در مورد انتقادهایی که از iPad شده بنویسید که بیشتر آگاه بشیم
با تشکر
عیدتون هم مبارک :11:

علیرضا
23-03-2010, 11:17
سلام
اگه میشه یه تاپیک جدید مخصوص iPad بزنید که بحث های مربوط به iPad در اون تاپیک ادامه داده بشه .

ممنونم.

mbd1366
23-03-2010, 16:38
منم نمی دونستم کجا این مطلب رو عنوان کنم
m24 جان حالا این موضوع دوربین که خوبه ، خبر رسیده که باطری که استفاده می کنه غیر قابل تعویض ( البته اگه شامل گارانتی بشه با صرف هزینه ای حدود 99 دلار یه ipad نو میدن اونم فقط تو آمریکا )
در کل این محصول فوق العاده هم مثل آیفون ( سر اول ) یک سری کاستی ها داره . که امیدوارم مثل آیفون سیر سعودیشو طی کنه

Microsoft24
23-03-2010, 22:17
سلام
اگه میشه یه خورده بیشتر در مورد انتقادهایی که از iPad شده بنویسید که بیشتر آگاه بشیم
با تشکر
عیدتون هم مبارک :11:

چرا آی.پد نخواهم خرید ؟

تا قبل از عرضه آی.پد، بحث همه سایت‌ها در مورد شایعات مربوط به آن بود. در لحظات عرضه همه هیجان زده بودند که در لحظه در مورد جدیدترین محصول اپل بنویسند و حالا - دو سه روز بعد از عرضه آن - نقدها شروع شده. ظاهرا آی.پد تا حد زیادی خواسته طرفداران و منتقدان را برآورده نکرده و حجم زیادی از سایت‌ها و بخصوص خیلی از سایت‌های مهم در زمینه تکنولوژی دیجیتال نقدهایشان حاوی نکات منفی زیادی است که در ادامه مطلب خواهید دید. بعد از آن همه تعریف، مقداری هم در نقد iPad بخوانید: ‏

راستش را بخواهید، من هم مطمئن هستم که یک آی پد نخواهم خرید. چرا؟ اولین نکته حضور DRM بسیار گسترده در این ابزار است. دی.آر.ام. از طرف عرضه کنندگان به عنوان ابزاری دیده می‌شود برای «مدیریت حقوق دیجیتال» اما مصرف کنندگان آن را «مدیریت محدود کننده های دیجیتال» می‌خوانند. یک دستگاه دارای دی.آر.ام. به خودش این اجازه را می‌دهد که برنامه‌ و فعالیت‌های شما را زیر نظر داشته باشد و جلوی «غیر قانونی»هایش را بگیرد. این قانون را هم یک شرکت تجاری می‌نویسد و نه مجلس منتخب مردم. مثلا ممکن است اپل به شما بگوید که بعد از «خرید» فلان کتاب، فقط ده بار حق دارید آن را باز کنید. در بار یازدهم، دستگاه خود به خود جلوی باز شدن کتاب را خواهد گرفت. یا ممکن است یک ویدئو از اینترنت دانلود کنید اما آی.پد. به شما بگوید که این فایل را نخریده‌اید پس حق پخشش را ندارید یا حتی فایلی که گرفته‌اید فقط مخصوص پخش در آمریکای شمالی است و دستگاه شما که در اروپا فروخته شده اجازه پخش آن را ندارد. ‏

بحث طرفداران حقوق بشر و غیره این است که وقتی کامپیوتر شما تمام نرم‌افزارها و رفتارش را تحت کنترل یک شرکت تجاری - در این مورد اپل - قرار بدهد، بخشی از حقوق اولیه شما به عنوان یک انسان به یک شرکت سودمحور فروخته شده است. این مورد بخصوص در مورد آی.فون و آی.پاد بارها و بارها مشاهده شده و به راحتی می‌توان به مواردی اشاره کرد که اپل با استفاده از این توان، نرم‌افزارهایی که از نظر قانونی و حقوقی هیچ مشکلی نداشته‌اند اما برای سود اپل مضر بوده‌اند را از فروشگاه‌هایش خارج کرده. ‏

اما نخریدن من فقط جنبه حقوق بشری ندارد. در موارد دیگری هم آی.پد. به هیچ وجه برآورده کننده انتظارات فنی من نیست. برای مثال به این لیست نگاه کنید: ‏

‏* لبه های واقعا ضخیم اپل همیشه به ظرافت ابزارهایش مشهور بوده اما این تقریبا ۲۰٪ بدنه این دستگاه به قابی اختصاص پیدا کرده که فقط جا گیر است. ‏

‏* نبودن مالتی تسکینگ . این یکی غیرقابل باور است. واقعا چه کسی می‌تواند در سال ۲۰۱۰ وسیله‌ای بالای ۵۰۰ دلاری بخرد و انتظار نداشته باشد که بتواند همزمان که در اینترنت می‌چرخد، چت هم بکند. حین نوشتن یک متن، آهنگ هم گوش بدهد یا موقع خواندن یک کتاب، دیکشنری را هم باز کند تا معنی یک لغت را نگاه کند. تک وظیفه بودن، چیزی است مربوط به بیشتر از ده پانزده سال قبل و امروزه گوش کردن به آهنگ، توییت کردن، بودن در وب، داشتن یک دیکشنری و باز بودن برنامه چت یکی از انتظارات کاملا اولیه و بدیهی یک کاربر از یک دستگاه دیجیتال است که حتی یک تلفن ساده هم آن را داراست. ‏

‏* اکوسیستم بسته نرم‌افزارها. آی.پد نرم‌افزارهای فروشگاه خود اپل (AppStore) را اجرا می‌کند. این فروشگاه سابقه جذابی ندارد و بارها و بارها نرم‌افزارهایی مثل نرم‌افزار چت صوتی گوگل را کنار گذاشته تا به سود اپل صدمه‌ای وارد نشود. با خرید یک آی.پد، شما در یک سیستم عامل بسته (آنهم غیرمالتی تسک) و شدیدا وابسته به اپل محبوس می شوید. در این سیستم عامل نمی‌توانید مرورگری به جز مرورگر اپل را استفاده کنید یا منتظر هکرهایی باشید که برنامه‌های جالب را به سخت افزارتان پورت کنند. ‏

‏* نبودن دوربین. حالا اگر دستگاهی می‌خریم، دنبال این هستیم که هم دوربین در جلویش داشته باشد (برای چت) هم در پشتش (برای عکاسی). این دستگاه هیچ کدام را ندارد. ‏

‏* نبودن کیبرد. یک کیبرد لغزان کوچک که از زیر باز بشود، ده برابر هر کیبرد تاچ اسکرین ارزش دارد. این نظر کسانی است که چند ساعتی با یک دستگاه دیجیتال کار کرده باشند. تنها حالت کمی راحت برای کار با چنین دستگاهی این است که به پشت روی تحت خوابیده باشید و پاهایتان را کمی جمع کنید و دستگاه را روی زانوهایتان بگذارید. به جز این حالت، تایپ متن روی تاچ اسکرین یک شکنجه است. ‏

‏* نبودن خروجی HDMI. ویدئوها و عکسهایتان توسط این دستگاه روی تلویزیون قابل پخش نیست. ‏

‏* نبودن فلش. خیلی از حرفه‌ای‌ها فلش را دوست ندارند ولی این روزها نبودن فلش روی یک دستگاه یعنی از دست دادن حجم عظیمی از سرگرمی‌ها و ارتباطات روی وب. از فیسبوک گرفته تا خیلی از سایت‌ها وب۲، فلش نقش واقعا مهمی دارد. با خریدن یک آی.پد. از این بخش از وب محروم می‌شوید. ‏

‏* آداپتورها. یک سیاست عجیب. اگر بخواهید دوربین دیجیتال تان را به این دستگاه وصل کنید، نیازمند یک آداپتور خاص هستید. آخر این روزها چه کسی قبول می‌کند دستگاهی که می‌خرد حتی برای استفاده از پورت یو.اس.بی. هم یک آداپتور مستقل بخواهد؟ ‏

‏* اندازه. یک صفحه ده اینچ یعنی نیاز همیشگی به یک کیف برای حمل و نقل. این دستگاه را نمی‌توانید در جیب بگذارید یا در یک کیف دستی اینطرف و‌ ان طرف ببرید. وضوح تصویر بالا جذاب است اما یک مزیت کتاب خوان‌های دیجیتال، راحتی استفاده از آن‌ها در هر جایی است، که این امر مستلزم همراه داشتن همیشگی آن‌ها است. برای اینطرف و آنطرف بردن این دستگاه جدید،‌باید درست مثل یک لپ تاپ، کیف همراه خودتان بردارید. در عین حال خیلی‌ها دوست داشتند این دستگاه صفحه عریض داشته باشد تا برای دیدن فیلم مناسب باشد، اما اپل به انداز ۴:۳ قدیمی وفادار مانده است. ‏

مساله این انتقادها تا جایی پیش رفته که سایت‌ها یکبار دیگر جریان مقایسه با سنگ را پیش کشیده‌اند... ‏

در نهایت هم تصویر یکی از طرفداران نرم‌افزار آزاد را در ورودی کنفرانس ببینید که به آزاد نبودن نرم‌افزارهای آی.پد، ناتوانی مردم در نصب برنامه از وب، ناتوانی آی.پد در به اشتراک گذاشتن موسیقی و فیلم و توان اپل برای حذف نرم‌افزارها و فایل‌های روی دستگاه از راه دور اعتراض کرده است:

Microsoft24
23-03-2010, 22:27
سلام
اگه میشه یه تاپیک جدید مخصوص iPad بزنید که بحث های مربوط به iPad در اون تاپیک ادامه داده بشه .

ممنونم.

متاسفانه نمیشه!

همینطوریش هم کلی با پیام حرف زدم تا بزار ه درباره ی آی پد تو انجمن لپتاب بحث بشه!

پس بهتره ، به همین تاپیک قناعت کنید!:31:

البته اگر دوست داشته باشید میتونم! تو گروه خودمون تاپیکی برای آی پد! باز کنم! اونجا مسئولیتش با منه! ولی تو فروم با پیام و جناب آرمان خان ه (stream) ه!

اگر خواستید ، تو بخش انتقادات و پیشنهادات گروه مطرح کنید! تا ببینم نظر بقیه چیه!

هر کسی هم دوست داشت ، عضو گروه بشه ، یک پیغام خصوصی به من بده تا بررسی کنم!

Microsoft24
23-03-2010, 22:33
منم نمی دونستم کجا این مطلب رو عنوان کنم
m24 جان حالا این موضوع دوربین که خوبه ، خبر رسیده که باطری که استفاده می کنه غیر قابل تعویض ( البته اگه شامل گارانتی بشه با صرف هزینه ای حدود 99 دلار یه ipad نو میدن اونم فقط تو آمریکا )
در کل این محصول فوق العاده هم مثل آیفون ( سر اول ) یک سری کاستی ها داره . که امیدوارم مثل آیفون سیر سعودیشو طی کنه

این درسته! تو سایت اپل هم نوشته!

در ضمن باید خدمتتون عرض کنم ، که آیفون هنوز هم باتری قابل تعویض نداره! (تعویضش سخت و غیر قانونیه! درست مثل آی پد!)

Pami
26-03-2010, 22:06
" اطلاعیه "
بسته شدن تاپیک

علت : انجام پاک سازی دوره ای / پست های هفته ی گذشته
حداکثر زمان پاکسازی : 12 ساعت
توضیح : کاربران محترم در این مدت از ارسال کردن تاپیک های مشابه خودداری فرمایید .

با تشکر
همکار انجمن لپ تاپ
----
انجام شد
دوستان عزیز بارها گفتم اینجا محل درخواست مشاوره خرید و بیان مشکلات نیست ، در صورت ادامه این روند در مرحله اول به کاربر خاطی اخطار داده و در صورت تکرار دسترسی وی به این بخش انجمن بسته خواهد شد .

mohsenfhm
06-04-2010, 18:05
پریروز قسمت شد رفتم ای پد رو از نزدیک دیدیم.عجب ال سی دی ای.واهیرتا :دی
جالب بود.فقط یه کم سنگین بود.یه ویدئو ازش گرفتم که آپلود کردم خواستین دانلود کنین.

سلام دوستان . پيشنهاد مي كنم اين فايل رو دانلود كنيد .

ali_rv
06-04-2010, 23:54
اقا من داشتم مک میخریدم رسیدم اینجا خیلی جای خفنی هست و هر اطلاعاتی بخوایم داره یه چن تا چیز هست جوابشو پیدا نکردم کسی هست ما رو راهنمایی بکنه ؟ نصب کردن ویندوز روی مک سخته ؟ اگه وسط کار خرابکاری کنیم کاری نمیشه کرد ؟ اومدمی ویندوز نصب کردیم بعد پشیمون شدیم از ویندوز , باید کل سیستمو فرمت کنیم بپاشونیم ؟ برنامه قتوشاپ CS4 برای مک رو از کجا میشه دانلود کرد ؟

Microsoft24
07-04-2010, 12:11
اقا من داشتم مک میخریدم رسیدم اینجا خیلی جای خفنی هست و هر اطلاعاتی بخوایم داره یه چن تا چیز هست جوابشو پیدا نکردم کسی هست ما رو راهنمایی بکنه ؟ نصب کردن ویندوز روی مک سخته ؟ اگه وسط کار خرابکاری کنیم کاری نمیشه کرد ؟ اومدمی ویندوز نصب کردیم بعد پشیمون شدیم از ویندوز , باید کل سیستمو فرمت کنیم بپاشونیم ؟ برنامه قتوشاپ CS4 برای مک رو از کجا میشه دانلود کرد ؟

ببین جای این بحث اینجا نیست ، اما چون تازه واردی ، بیخیال !

ببین موضوعات مربوط به اپل رو اینطوری طبقه بندی کردم ، هر سئوالی داشتی ، تو تاپیک مربوطه مطرح کن ، خودم شخصا جوابتو میدم!!!!!:18:

نصب ویندوز (XP یا Vista یا se7en) بر روی کلیه ی سیستم های اپل :

نحوه ی فعالسازی " خواندن / نوشتن فرمت NTFS " ، در اسنو لئوپارد :

مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل :

سوالات و اشکال های سخت افزاری و نرم افزاری لپ تاپ های اپل :

نرم افزارها، درایور ها و مباحث فنی لپ تاپ های اپل :

◄◄ Apple Laptops اا گفت و گو و تبادل نظر :

شانس آوردی امروز خیلی شادم! و اگر نه ، به خاطر نقض قوانین حتما اخطار میگرفتی !!

__________________________________________________ _
با تشکر ،
M24

Microsoft24
09-04-2010, 13:43
فیلم مراسم با کیفیت بالا و حجم ۷۰۵ مگابایت در سایت اپل

و آی‌تیونز ( قسمت پادکست‌ها، پادکست Apple Keynotes )‌قرار داده شد.
زمان مراسم هم با توجه به حجم فایل یک ساعته و شامل پرسش و پاسخ انتهایی نیست.

اکیداً به کسانی که با اینترنت مسخرهٔ ایران قصد دانلود رو دارن توصیه می‌شه از آی‌تیونز دانلود کنن چون اگر سرعت دانلود از یک حدی پایین‌تر بیاد، اپل کلاً دانلود رو قطع می‌کنه و اگر از طریف آی‌تیونز دانلود کنید، قابلیت رزیوم داره و مشکلی پیش نمی‌آد.

Microsoft24
13-04-2010, 23:05

این روزها اینترنت پر شده از تصویر آی.فونی که ساعت آن روی ۹:۴۲ است. تصویر قبلی اپل که اینترنت را پر کرده بود، آی.پدی بود که ساعت را ۹:۴۱ نشان می‌داد. جریان چیست؟ این ساعت‌هابه اندازه کافی به هم نزدیک هستند تا احتمال عمدی بودن را تقویت کنند ولی هر دو هم دقیقا یک چیز نیستند تا نظریه «ساعت ثابت برای اسکرین شات» را نفی کنند. پس داستان از چه قرار است؟ ‏

ظاهرا چند روز قبل یک وبلاگنویس در این باره از سخنگوی اپل در این مورد سوال می‌کند ولی جواب دقیقی نمی‌گیرد. مدتی بعد منینگ (از نویسندگان سایت سیکرت لب)، اسکات فورستال قائم مقام اجرایی نرم افزارهای آی.فون را در فروشگاه اپل پالو آلتو می‌بیند. ‏

منینگ جلو می‌رود و از فورستال در این مورد سوال می‌کند. جواب این است: ‏

«ما برنامه معرفی محصولات را طوری تنظیم می‌کنیم که نمایش بزرگ تقریبا چهل دقیقه بعد از شروع صحبت اتفاق بیافتد. وقتی که تصویر بزرگ محصول روی پرده می‌افتد، ما می‌خواهیم ساعت روی آن تقریبا درست و مطابق با ساعت بینندگان باشد. این را هم می‌دانیم که معمولا برنامه یکی دو دقیقه بیشتر از چیزی که برنامه ریزی کرده‌ایم طول می‌کشد.» ‏

«پس چند دقیقه هم به ساعت اصلی اضافه می‌کنید؟» ‏

«بعله و در مورد آیفون دو دقیقه اضافه کردیم و همه چیز خوب پیش رفت. برای آیپد یک دقیقه وقت بیشتر در نظر گرفتیم و این راز ساعت ۹:۴۱ است.» ‏

اطلاعات بیشتر :

Microsoft24
13-04-2010, 23:18

دقایقی پیش فروشگاه اپل با رده جدید لپ تاپ های اپل به روز شد. اپل پردازشگرهای مک بوک پرو های ۱۳ اینچی اش را همچنان روی Core 2 Duo نگه داشته است و فقط سرعت آنها را افزایش داده است. اما در مورد مدل های ۱۵ اینچی و بالاتر شما شاهد پردازشگرهای قدرتمند جدید اینتل هستید. ‏

همچنین اپل ادعا می کند که لپ تاپ های جدید دارای ده ساعت طول عمر باطری خواهند بود که البته این موضوع شاید بسته به تعریف تان از میزان کاربری باشد. ‏

قیمت ها از ۱۷۹۹ دلار برای مدل های ۱۵ اینچی با پردازشگر 2 . 53GHz از نوع Core i5 شروع می شود. و برای مدل های ۱۷ اینچی قیمت ها از ۲۲۹۹ دلار شروع خواهد شد. قیمت پایه مدل های ۱۳ اینچی از ۱۱۹۹ دلار خواهد بود. ‏

‏ اطلاعات بیشتر و مشخصات کامل ‏ ‏:

Microsoft24
13-04-2010, 23:42
ببینید دوستان یادمه یکجا گفتم تجربه چیزی نیست که ارزون بدست بیاد!

چند درصد ، از حدس من درباره ی محصولات اپل تا حالا درست بوده :

1 - معرفی رایانه ی لوحی اپل که " آی پد " نام گرفت! در ژانویه ی 2010!

2 - معرفی آیفون جدید در جولای 2010

3 - آپگرید نشدن مک بوک وایت!

4 - آپگرید مک بوک پرو در جولای 2010

5 - در صورت آپگرید ، به هیچ وجه از پردازنده های Core i5 و Core i7 در سری 13" مک بوک رو استفاده نحواهد شد! یادمه گفته بودم یا Core i3 و یا همون Core2Duo !

6 - در آپگرید مک بوک پرو، دیزاین مک بوک پرو به هیچ عنوان عوض نخواهد شد!

7 - آپگرید مک بوک پرو فقط شامل پردازنده و چیپست گرافیکی خواهد بود نه چیز دیگه! حتی یادمه گفته بودم از سری xxxM GT!

8 - اپل هیچ وقت ، تاکید میکنم که هیچ وقت نمیتونه از چیپست های گرافیکی ATI در مک بوک پرو استفاده کنه!

و ....

خب ، من تقریبا یکیش رو اشتباه کردم!

اونم این بود ، که مک بوک پرو به جای جولای در آپریل آپگرید شد!

حالا میدونید ، چرا ؟؟؟

چون آیفون جدید قرار ه یه تکونی به صنعت تلفن همراه بده!

اینو مطمئن باشید!

استیو گفته بود 100 قابلیت جدید در فریمور جدید وجود داره ، که در 3G S فعلی فقط 7 تاش فعاله! پس 93 تای دیگه باید تغییرات اساسی باشند ، که فقط رو آیفون جدیدخواهند بود!! استیو طوری معرفی کرد که مشخصات آیفون جدید لو نره!

پس آیفون جدید برای اپل باید خیلی مهم باشه ، که یک کنفرانس کامل رو برای معرفی آیفون جدید گذاشته کنار!

من اینو در نظر نگرفته بودم!

من برای تمام حدس یاتم دلایل منطقی دارم! تو هر کدوم از 7 مورد بالا اگر دلیل خواستید بگید تا ،براتون شرح میدم!

برای اینکه بتونید مثل استیو فکر کنید! باید خودتتون استیو بشید!

در مورد سری جدید مک بوک پرو هم از همین الان خیالتون رو راحت کنم که تفاووت آنچنانی با سری موجود تو بازار ندارند!

ببینید دمای پردازنده های Core2Duo نصب شده بروی سیستم های اپل همینطوریش هم از دیگران حداقل بین 5 تا 10 درجه اختلاف دما هست! (بالاتره!)

حالا چه برسه به Core i7!

Core i5 هم که با سری T پردازنده های Core2Duo برابری میکنه!

MacBook Pro Geekbench results: 2.66 GHz Core i7 (green) vs. 2.8 GHz Core 2 Duo (blue)

در مورد گرافیک هم ، که از 1GB و ... خبری نیست!

فقط به جای GF9600 M GT 512MB DDR3 از چیپست گرافیکی 330M GT 512MB DDR3 و به جای 9400 از چیپست اینتل استفاده شده است!

MacBook Pro Xbench results: 2.66 GHz Core i7 (purple) vs. 2.8 GHz Core 2 Duo (blue)

اگر با دقت به نمودار ها نگاه کنید! تفاوت زیادی رو خواهید دید! اما اگر تبلیغات رو ازش حذف کنیم! میشه همونی که گفتم!

Ameer Taghavi
14-04-2010, 00:23
من میخواستم از دبی 991 بخرم! بنظرتون سری جدید (MC375) کی به بازار دبی میاد؟!
بهتره که من بجای MB991 برم MC375 رو بخرم! بهتر نیست کمی صبر کنم؟!

راستی ایا قیمت سری قدیم تغییری میکنه؟ تقریبا چقدر؟

Microsoft24
14-04-2010, 01:06
من میخواستم از دبی 991 بخرم! بنظرتون سری جدید (MC375) کی به بازار دبی میاد؟!
بهتره که من بجای MB991 برم MC375 رو بخرم! بهتر نیست کمی صبر کنم؟!

دو سئوال اولتون به این تاپیک ربطی نداره ، تو تاپیک زیر مطرح کنید!

اما

راستی ایا قیمت سری قدیم تغییری میکنه؟ تقریبا چقدر؟

خیر!!!:18::18::18:

چون تولید سری قدیم discontinue شده! پس قیمت ثابت میمونه!

و قیمت های قدیم و جدید هیچ ربطی بهم ندارند! من به شما قول میدم یک سنت هم پایین نیاد!

mohsenfhm
14-04-2010, 08:02
خب این مدلهای جدید کی به ایران میرسه ؟؟؟

چون آیفون جدید قرار ه یه تکونی به صنعت تلفن همراه بده!

اینو خوب اومدی . اینجا جاش نیست ولی برای رقابت با آندروید حتما استیو دست پر میاد .

به جای 9400 از چیپست اینتل استفاده شده است!

به نظر من همون 9400 بهتر از گرافیک اینتله .

3 - آپگرید نشدن مک بوک وایت!

یعنی با همون کانفیگ تولید میشه با کلا تولیدش متوقف میشه ؟؟؟

اما اگر تبلیغات رو ازش حذف کنیم! میشه همونی که گفتم!

این نمودار معتبره یا با اغراقه ؟؟؟

فقط به جای GF9600 M GT 512MB DDR3 از چیپست گرافیکی 330M GT 512MB DDR3

این 2 گرافیک در یک سطحه ؟؟

( نم دونم چرا اپل زیاد به گرافیک اهمیت نمیده :41::41:)

کاش امکاناتی مثل فینگر پرینت و بلوری هم اضافه می شد :27::27::27::27:

amirhalgord
14-04-2010, 09:31
شانس مارو باش اومدیم و خریدیم حالا جدید ترش اومده
حالا این core i7 خیلی از پردازنده 2.53 قوی تره :41:

mohsenfhm
14-04-2010, 09:58

خب دیگه . همیشه همین جوریه . نمی تونیم به دنیا بگیم صبر کن دیگه محصول جدید تولید نکن .:10:

تقریبا تو همون سطحه . در ضمن شما اگر اشتباه نکنم مدل MB991دارید . باید خدمتتون عرض کنم که در مدلهای 13 اینچی :

1- در این مدلهای 13 اینچی خبری از سی پی یوهای corei نیست . ( پس اینجا که فرقی نکرد )

2- به نظر من گرافیک 9400 بهتر و قوی تر از گرافیک های سری جدید ( که از چیپست اینتل استفاده شده ) است .

پس شما نگران نباش .

amirhalgord
14-04-2010, 10:14
ممنون دوست عزیز مارو امید وار کردین

Microsoft24
14-04-2010, 13:00
خب این مدلهای جدید کی به ایران میرسه ؟؟؟

ببینید ، این بستگی به وارد کننده های اپل داره!

مثلا شما جای اونا اگر سریع وارد کنید ، سری قبل رو مجبوراید با ضرر بفروشید!

پس تا سری قبل کامل فروش نرفته سری جدیدی در کار نیست! (خب اینجا ایرانه!)

ولی در کل ، بین 1 تا 2 ماه دیگه!

اینو خوب اومدی . اینجا جاش نیست ولی برای رقابت با آندروید حتما استیو دست پر میاد .

این درسته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

به نظر من همون 9400 بهتر از گرافیک اینتله .

فکر میکنی ، چرا از اینتل استفاده شده ؟؟؟؟

من بهت میگم! اولا سری جیفورس انویدیا تولیدش متوقف شده! ثانیا چیپست های گرافیکی اینتل دمای پایینتری دارند!

یعنی با همون کانفیگ تولید میشه با کلا تولیدش متوقف میشه ؟؟؟

با همون کانفیگ تولید میشه!!!

این نمودار معتبره یا با اغراقه ؟؟؟

ببینید ، شما دقت کنید که این نمودار پردازنده ی Core i7 رو با Core2Duo مقایسه کرده!

ودر نمودار بعدی 330M GT رو با 9600M GT مقایسه کرده!

پس اغراقی در کار نیست!:18:

این 2 گرافیک در یک سطحه ؟؟

بله! کاملا در یک سطحه!

( نم دونم چرا اپل زیاد به گرافیک اهمیت نمیده :41::41:)

دوست عزیز ، اشتباه می کنید! اپل هیچ وقت نمیتونه از چیپست گرافیکی Ati استفاده کنه! پس 330M GT چیز پایینی نیست!

کاش امکاناتی مثل فینگر پرینت و بلوری هم اضافه می شد :27::27::27::27:

شما تا حالا با فینگر پرینت کار کردی ؟؟؟؟

خب رو لپ تاب دل من هست ، شاید یکبار هم ازش استفاده نکردم!!!:18:

Microsoft24
14-04-2010, 13:13

یعنی ، همین الانشم اگر MB991LL/A رو نگرفته بودی !حاضر بودی 3 ملیون تومن پول لپ تاب بدی ؟؟؟؟؟؟

که Core i7 داشته باشی!

شاید من اینکار رو بکنم! ولی شما رو شک دارم!

خب دیگه . همیشه همین جوریه . نمی تونیم به دنیا بگیم صبر کن دیگه محصول جدید تولید نکن .:10:

تقریبا تو همون سطحه . در ضمن شما اگر اشتباه نکنم مدل MB991دارید . باید خدمتتون عرض کنم که در مدلهای 13 اینچی :

1- در این مدلهای 13 اینچی خبری از سی پی یوهای corei نیست . ( پس اینجا که فرقی نکرد )

2- به نظر من گرافیک 9400 بهتر و قوی تر از گرافیک های سری جدید ( که از چیپست اینتل استفاده شده ) است .

پس شما نگران نباش .

با تشکر از محسن عزیز ،

یک نکته رو اضافه میکنم که پردازنده های Core2Duo استفاده شده در مک بوک پرو 13" جدید 2.66GGHz و 2.4GHz بوده!
که در حقیقت همون MB990LL/A و MB991LL/A است! که کانفیگشون رو تغییر دادند!

فقط چیپست گرافیکی از 9400 به 320M تغییر داده شده! که در یک سطحن!

ممنون دوست عزیز مارو امید وار کردین

دوستان توجه کنند که ، این پست ها اسپم حساب میشه!

mohsenfhm
14-04-2010, 22:24
اپل هیچ وقت نمیتونه از چیپست گرافیکی Ati استفاده کنه!

دليلش چيه ؟؟؟

شما تا حالا با فینگر پرینت کار کردی ؟؟؟؟

حق با شماست ولي بلوري چي ؟؟ خود استيو از بلوري حمايت كرد . :18:

Microsoft24
15-04-2010, 00:05
دليلش چيه ؟؟؟

به دلیل مین بورد ه! چون فقط از nForce پشتیبانی میکنه! و این مستلزم چیپست گرافیکی انویدیاست!

اینتل هم جواب میده! ولی Ati هرگز!

البته اپل در آِی مک و مک پرو از چیپست Ati استفاده کرده! اونا فرق میکنند!

حق با شماست ولي بلوري چي ؟؟ خود استيو از بلوري حمايت كرد . :18:

استیو گفت: "ما از بلوری حمایت میکنیم ، ولی فعلا بنا به دلایلی سمتش نمیریم! " :18:

پس ، صبر کنید تا ببینیم اپل چه میکنه! :40:

mohsenfhm
15-04-2010, 11:18
راستی از مک بوک ایر چه خبر ؟؟ آپگرید نشد ؟؟؟

Microsoft24
15-04-2010, 13:47
راستی از مک بوک ایر چه خبر ؟؟ آپگرید نشد ؟؟؟

قرار نبود آپگرید شه! فعلا فقط مک بوک پرو!

مک بوک ایر فکر کنم یا با ایفون جدید اپگرید میشه!

و یا تو سپتامبر 2010!

Microsoft24
16-04-2010, 18:56
با سلام به همه ی دوستان وکاربران مکینتاش ،

همانطور که مطلع هستید ، آی پد فعلا فقط در ایلات متحده عرضه شده! (اونم بصورت پیش فروش!)

و یکماه دیگه به بازار های جهانی میره!

که جدیدا اپل یکاماه دیگه هم تمدیدش کرده! یعنی دو ماه تا بازار های جهانی!

حالا نکته ی جالب ، اینجاست دقیقا سه روز پس از عرضه ی آیپد ، من آی پد رو تو پایتخت دیدم!:18::18::18:

به فروشنده اش گفتم فروشیه؟؟؟

گفت معلومه که فروشی ه!، حالا شما 16 ، 32 و یا 64 ش رو میخوای ؟؟؟؟:18::18::18:

من که حسابی کف کرده بودم!

گفتم مرد حسابی این تازه سه روزه عرضه شده ، اونقت شما ....! طرف گفت ماییم دیگه!

بعد میگن با آمریکا رابطه نداریم! خب اگر نداریم این چیه!:18::18::18:

راستی قیمت هاش اینطوریه :

iPad Wifi 16GB --> حدود 1,100,000 تومن!

iPad Wifi 32GB --> حدود 1,200,000 تومن!

iPad Wifi 64GB --> حدود 1,300,000 تومن!

mohsenfhm
16-04-2010, 22:05
قيمت ها رو شوخي مي كني ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18::18: كدوم نمايندگي وارد كرده بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Microsoft24
17-04-2010, 16:03
قيمت ها رو شوخي مي كني ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18::18:

پسر خوب وقتی آیفون 1,000,000 ه! توقع داشتی آی پد رو زیر 1,000,000 بدن؟؟؟!!!!:18::18::18:

كدوم نمايندگي وارد كرده بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دقیقا یادم نیست!

فکر کنم ، طبقه ی همکف بود!

mike6787
17-04-2010, 20:58
سلام دوسنان فکر میکنید قیمت mac bookpro ها ی جدید (13inch مدل اول) در ایران چقدر بشه؟

Microsoft24
17-04-2010, 21:21
سلام دوسنان فکر میکنید قیمت mac bookpro ها ی جدید (13inch مدل اول) در ایران چقدر بشه؟

امروز تلفنی با اپل ایران صحبت کردم ، گفتند قیمت های محصولات اپل در ایران اینطوری محاسبه میشه!

قیمت اپل استور آمریکا + 150,000 تومان مالیات (همون تکس خودمون) + 420,000 تومان گمرک + 50,000 تومان سود شرکت

mohsenfhm
17-04-2010, 21:27
پسر خوب وقتی آیفون 1,000,000 ه! توقع داشتی آی پد رو زیر 1,000,000 بدن؟؟؟!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خب آيفون بحث لاك و آنلاك بيشتر باعث گرونيش شده (تقريبا همه جا اين قيمته ) ولي آي پد كه ديگه لاك و آنلاك نداره . اين همه اختلاف قيمت براي چيه ؟؟؟

با اين صحبت ها با يك سفر به دوبي راحت و خيلي ارزونتر ميشه خريد

Microsoft24
18-04-2010, 00:13
خب آيفون بحث لاك و آنلاك بيشتر باعث گرونيش شده (تقريبا همه جا اين قيمته ) ولي آي پد كه ديگه لاك و آنلاك نداره . اين همه اختلاف قيمت براي چيه ؟؟؟

نه بابا، چون لاک رو هم بجای آنلاک می فروشند!

اون موقع که 2G بود چی ! 2G که دیگه آنلاک نداشت!

با اين صحبت ها با يك سفر به دوبي راحت و خيلي ارزونتر ميشه خريد

شاید دو ماه دیگه ، آره! فکر خوبیه!

ولی الان یدونه آی پد هم پیدا نمی کنی!

تازه تو دبی فکر نکن به قیمت اپل استور آمریکا بهت میدن ها!!!

citrix
19-04-2010, 17:02
سلام..
من میخوام آی پد بخرم ! دیروز پایتخت بودم 16گیگ رو میدادن 950 تومن ! قیمتش تا کی میاد پایین ؟ آخه اونقدر نمیارزه ! اما خیلی ناز بود:40:

mohsenfhm
19-04-2010, 22:11
سلام..
من میخوام آی پد بخرم ! دیروز پایتخت بودم 16گیگ رو میدادن 950 تومن ! قیمتش تا کی میاد پایین ؟ آخه اونقدر نمیارزه ! اما خیلی ناز بود:40:

خب الان قيمت نوبرانه هست . شايد در آينده كمي ارزون بشه ولي انتظار زيادي در مورد كاهش قيمتش نداشته باشين

Microsoft24
20-04-2010, 00:34
سلام..

پسر خوب ، شما قیمت اپل استور آمریکا رو با Tax و گمرک ایران حساب کن! همین در میاد!

اینا سر و تش رو بزنن ، 50,000 تومن! بیشتر سود نمی کنند! (البته رو ۱۶GB)

Microsoft24
20-04-2010, 00:50
خب الان قيمت نوبرانه هست . شايد در آينده كمي ارزون بشه ولي انتظار زيادي در مورد كاهش قيمتش نداشته باشين

من امروز پایتخت بودم!

قیمت تقریبا داره ثابت میشه!

ولی یه چیز جالب که دیدم این بود که تقریبا آی پد رو همه ی مغازه ها داشتند! حتی اونایی که تو کار اپل نیستند!:18:

قیمت هم اینطوری شده :

۱۶GB --> 900

۳۲GB--> 1100

۶۴GB--> 1300

لوازم جانبی ش هم فول وارد شده!

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــ
با تشکر ،
M24

hosseindk
20-04-2010, 01:08
ببخشید دوستان. عذر می خوام که سوالام یه ذره مبتدیانست. برای Remove کردن یه برنامه تو mac باید چیکار کنیم؟

hosseindk
20-04-2010, 01:08
ببخشید دوستان. عذر می خوام که سوالام یه ذره مبتدیانست. برای Remove کردن یه برنامه تو mac باید چیکار کنیم؟

علیرضا
20-04-2010, 12:34
امیدوارم سری جدید مک بوک ها هم به همین سرعت iPad ها وارد بازار بشن .
که البته انتظار بجایی نیست. ولی کار نشد نداره

Microsoft24
20-04-2010, 14:09

بی ارتباط با تاپیک !:18: :5:

اینجا مطرح کنید :

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــ
با تشکر از توجه شما ،
M24

Microsoft24
20-04-2010, 14:16
امیدوارم سری جدید مک بوک ها هم به همین سرعت iPad ها وارد بازار بشن .
که البته انتظار بجایی نیست. ولی کار نشد نداره

البته شایدم! شد!

:11::11::11::11:

citrix
20-04-2010, 20:18
درود..
یه سوال ؟ این IPAD ارزش خرید داره ؟ 16 گیگ که 900 تومنه ! میخوام جای لپ تاپ این رو بخرم ببرم با خودم اینور اونور !خوبه؟؟

ravani_13
20-04-2010, 21:35
سلام اقا من لپ تاپ رو دادم دست یه ادم احمق تا واسم کنار مکینتاش یه سون نصب بکنه

حالا میبینم که لئو رو پاک کرده و فقط ویندوز دارم

همه چیم هم حتما پریده ؟ درسته ؟

در ضمن سیستم که قبلا اصلا صدا نداشت حالا فن اون صداش کاملا محسوس هست و شدیدا دستگاه داغ میشه و میشه کاری کرد که دما بهتر بشه ؟

راستی کلیک سمت راست هم کار نمیکنه و صدای خروجی و دکمه های f هم غیر فعال شدن . باید چیکار کنم ؟

thelastblack
21-04-2010, 11:50
دوست عزیز شما وقتی laptop رو روشن میکنی option رو بگیر ببین چیزی میاد یا نه ...
اگه اومد که میتونی بری تو مک وگرنه مکت پریده .....

---------- Post added at 12:50 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------

راستی این macbook pro که تازگی ها upgrade شده تو ایران اومده؟
قیمت 13 چنده؟ تغییراتش چیه ؟

Microsoft24
21-04-2010, 17:26
درود..
یه سوال ؟ این IPAD ارزش خرید داره ؟ 16 گیگ که 900 تومنه !؟

چرا نداره!

میخوام جای لپ تاپ این رو بخرم ببرم با خودم اینور اونور !خوبه؟

ببین ، جای لپ تاب منطقی نیست!

ولی اگر بعنوان ، یک دستیار دیجیتال ، همه فن حریف بخواهید ، آی پد بهترین گزینه است!

Microsoft24
21-04-2010, 17:42
سلام اقا من لپ تاپ رو دادم دست یه ادم احمق تا واسم کنار مکینتاش یه سون نصب بکنه

حالا میبینم که لئو رو پاک کرده و فقط ویندوز دارم

همه چیم هم حتما پریده ؟ درسته ؟

در ضمن سیستم که قبلا اصلا صدا نداشت حالا فن اون صداش کاملا محسوس هست و شدیدا دستگاه داغ میشه و میشه کاری کرد که دما بهتر بشه ؟

راستی کلیک سمت راست هم کار نمیکنه و صدای خروجی و دکمه های f هم غیر فعال شدن . باید چیکار کنم ؟

تو تاپیک زیر مطرح کنید!

Microsoft24
21-04-2010, 17:51
دوست عزیز شما وقتی laptop رو روشن میکنی option رو بگیر ببین چیزی میاد یا نه ...
اگه اومد که میتونی بری تو مک وگرنه مکت پریده .....

ممنون دوست من از پاشخ تون! ولی بهتر نیست ، این مسائل تو تاپیک مجزا مطرح بشه؟؟؟ پس ، تاپیک زیر برای چیه ؟؟؟

راستی این macbook pro که تازگی ها upgrade شده تو ایران اومده؟
قیمت 13 چنده؟ تغییراتش چیه ؟

به زودی!

Microsoft24
21-04-2010, 18:42

اپل بزرگ ترین سیستم امنیتی را در مخفی نگه داشتن محصولات جدید اش قبل از معرفی رسمی دارد. با اینکه هزاران نفر روی محصولات اپل کار می کنند بر خلاف بقیه شرکت ها تا هنگام معرفی رسمی تقریبا هیچ اطلاعاتی از آنها به بیرون درز نمی کند. اپل حتی یک پلیس مخفی دارد که کارمندانش را زیر نظر می گیرد تا در بیرون محل کار اطلاعاتی را لو ندهند و این یکی از نقاط قوت این شرکت در بازار یابی و فروش محصولات جدید اش محسوب می شود. ‏

اما چند روز پیش در نارنجی ‏ تصاویری دیدید ‏ که در آن این احتمال مطرح شده بود که آیفون بعدی لو رفته است. حالا از دیشب سایت گیزمودو با قدرت تمام و با اطمیمنان کامل اعلام کرده که یکی از آیفون های نسل بعد را در اختیار دارد! و تمام مشخصات آن را در یک مطلب طولانی با عکس و ویدیو منتشر کرده است. این آیفون همان آیفونی است که شما تصویرش را در نارنجی دیده بودید. تمام اینترنت با مطلب گیزمود زیر و رو شده است طی چند ساعتی که از انتشار این مطلب گذشته تا الان فقط در گیزمودو بیش از سه میلیون و هشتصد هزار بار خوانده شده. بیش از ۱۸۰۰ نظر گرفته و در سایت دیگ در رتبه اول قرار گرفته است. ‏

چه اتفاقی رخ داده است؟ ‏ ‏

این داستانی است که گیزمودو تعریف می کند : گری پاول یک مهندس ۲۷ ساله است که در شرکت اپل روی آیفون جدید کار می کرده است. او که به عکاسی هم علاقمند است در شب ۱۸ ام مارس به یک بار در نزدیکی دفتر اپل در شهر کالیفورنیا می رود در حالی که آیفون جدید هم همراهش بوده. او برای مخفی کردن آن را در جلد یک آیفون 3GS پنهان کرده بود تا شبیه یک آیفون معمولی به نظر برسد. ‏

گری در خوردن مشروبات الکلی زیاده روی می کند و در نهایت آیفون را به سادگی در آنجا جا می گذارد. فردی که در کنار او نشسته بود آیفون جدید را پیدا می کند. او می گوید: به نظرم یک آیفون معمولی آمد. من تلاش کردم با آن عکس بگیرم اما سه بار کرش کرد. فقط دو تا بار کد کنارش چسبانده بودند و یک برچسب دیگر. یک صفحه فیس بوک هم روی ان باز بود که متعلق به گری پاول بود. مهندس اپل! ‏

مهندسی اپلی که حالا احتمالا حالش اصلا خوب نیست. در فیسبوک برای این مهندس بدشانس یک ‏ صفحه هواداران ‏ هم درست شده که دیدنش جالب است. ‏

گیزمودو می گوید فردی که آیفون را پیدا کرده است سرانجام بعد از مدتی آن را در اختیار گیزمودو قرار داده است اما معلوم شده گیزمودو آن را به قیمت ۱۰ هزار دلار از یابنده خریده است تا بتواند این مطلب را بنویسد! ‏

تیم گیزمودو بعد از دریافت آیفون برای تایید با گری تماس می گیرد و متوجه می شود که ماجرا گم شدن درست بوده است. اندکی بعد گیزمود یک نامه رسمی از اپل دریافت می کند که از آنها می خواهد تلفن گم شده را برگردانند. آنها هم از خوشحالی در پوست خودشان نمی گنجند و به جای برگرداندن آیفون، مطلب را منتشر می کنند. اپل خراب کاری کرده و بالاخره آیفون قبل از معرفی توسط استیو جابز لو رفته است!

چه چیزهایی در آیفون جدید اضافه شده است؟ ‏ ‏

با تعدادی از آنها در مطلب قبلی آشنا شدید. دوربین در جلو، بهبود دروبین عقبی و اضافه شدن فلش به آیفون. سیم کارت استاندارد تبدیل به میکروسیم شده مانند آی پد و نمایشگر بهبود یافته است. در کنار ورودی هدفون هم چیزی شبیه به میکروفون دوم اضافه شده که ممکن است برای کم کردن نویزها باشد. علاوه بر این، دکمه کنترل صدا ها مجزا شده اند و دکمه های پاور و صدا همه فلزی هستند. ‏

چه چیزهایی تغییر کرده است؟ ‏ ‏

پشت آیفون از حالت خمیده در آمده و کاملا صاف شده است و شبیه پلاستیک براق شده. وزن آیفون سه گرم بیشتر شده و طول عمر باطری اش ۱۶ درصد بیشتر. ‏

تمام اینها چقدر واقعیت دارد؟ ‏ ‏

گیزمودو یکی از پربیننده ترین وبلاگ های تکنولوژی دنیا آبروی خودش را بر سر این موضوع گذاشته و با اطمینان می گوید که این آیفون بعدی است! واقعیت داشتن داستان به این معنی است که این بار استیو جابز حرف زیادی برای گفتن نخواهد داشت چون همه از قبل ماجرا را می دانیم. اما ما قضاوت را به عهده خودتان می گذاریم

اطلاعات بیشتر :

حالا یک نکته ی جالب رو هم من اضافه میکنم! از وقتی این خبر تو نت پیچید!

gizmodo فیلتر شده!

ravani_13
21-04-2010, 23:11
سوال لپ تاپی ما بی جواب میمونه و به محل مناسب پاس داده میشه بعد خودش میاد تو بخش لپ تاپ واسه ما سرگذشت ایفون اینده رو میگه

عجب

Microsoft24
21-04-2010, 23:34
سوال لپ تاپی ما بی جواب میمونه و به محل مناسب پاس داده میشه بعد خودش میاد تو بخش لپ تاپ واسه ما سرگذشت ایفون اینده رو میگه

عجب

دوست عزیز ، این حرف رو نزن! :41:

اگر من جواب شما رو بدم ، خودم میرم زیر سئوال! :19:

بالاخره ، اینجا باید درباره ی آینده ی اپل صحبت شه! اون مطلب هم جالب بود! گفتم نظر دوستان رو درباره اش بدونم! :46:

شما یک Copy / Paste ساده بکن! :46:

من سریع براتون توضیح میدم! :11:

M24

Microsoft24
23-04-2010, 13:33
سلام

Apple لپ تاپی داره که تا 900 در بیاد ؟

البته من از دبی می خوام بخرم " شنیدم دبی 300 تومن ارزون تره

می شه چند تا لپ تاپ قیمت مناسب Apple معرفی کنید که روش windows 7 هم نصب شه

مرسی

اینجا مطرح کنید :

shiraldin
24-04-2010, 01:14
سلام
من از مک بوک وایت که ارزونترین مک بوکه خوشم اومده 1,200 و خوردی!
ولی چندین سوال تو ذهنم نقش بسته ,میشه بپرسم؟! :31:

shiraldin
24-04-2010, 01:19
1. بازی های ویندوز مثلا pes ! رو مکنتاش هست؟ اگه هست قفل شکسته شده و مجانیش هست احیانا؟!
2.نرم افزار های دیگه مثل solid ,a cad و... چطور؟ قفل شکسته اش واسه مک هست؟
3. c++ میشه کار کرد تو مک؟
می دونم که میشه ویندوز 7 ریخت ولی رو ویندوز این نرم افزارا و بازی ها داغ می کنه اپل! رو مکنتاش می شه یعنی؟!

Microsoft24
26-04-2010, 03:31
سلام
من از مک بوک وایت که ارزونترین مک بوکه خوشم اومده 1,200 و خوردی!
ولی چندین سوال تو ذهنم نقش بسته ,میشه بپرسم؟! :31:

1. بازی های ویندوز مثلا pes ! رو مکنتاش هست؟ اگه هست قفل شکسته شده و مجانیش هست احیانا؟!
2.نرم افزار های دیگه مثل solid ,a cad و... چطور؟ قفل شکسته اش واسه مک هست؟
3. c++ میشه کار کرد تو مک؟
می دونم که میشه ویندوز 7 ریخت ولی رو ویندوز این نرم افزارا و بازی ها داغ می کنه اپل! رو مکنتاش می شه یعنی؟!

بی ارتباط با تاپیک!

این تاپیک مربوط به سئوالات بعد از خریده!

ولی سئوالات شما ، مربوط به قبل از خریده پس به قوانین انجمن احترام بگزارید و تو تاپیک زیر مطرح کنید :

thelastblack
26-04-2010, 10:16
دوستان این macbook pro جدیده اومده ایران یا نه؟
تهران پیدا میشه؟

Microsoft24
26-04-2010, 12:07
دوستان این macbook pro جدیده اومده ایران یا نه؟
تهران پیدا میشه؟

به زودی!

یک 20 روز دیگه فکر کنم تهران باشه!

Microsoft24
26-04-2010, 20:48
Core ix یا Core2Duo مسئله این است !

خب با معرفی مک بوک پرو جدید ، یک توضیحی درباره ی پردازنده های جدید اینتل و تفاوت های ان با سری قبل میدم!

پردازنده‌های جدید Core i که مدت زیادی از ورود آنها نمی‌گذرد ویژگی‌های تازه‌ای به نوت‌بوک‌ها اضافه کردند ضمن اینکه روی سایر قطعات هم موثر هستند. ویژگی‌های مطرح این پردازنده‌ها در این است که آنها با رم‌های DDR3 سازگار هستند، با فناوری ساخت 32 نانومتری به جای 45 نانومتری تولید می‌شوند و از پخش Blu-ray و درگاه eSATA پشتیبانی می‌کنند. در بحث مصرف انرژی نیز این مدل‌ها کارایی بالاتری دارند به عنوان مثال پردازنده نوت‌بوک‌ها همیشه می‌توانستند برخی از بخش‌های نیمه‌فعال خود را خاموش کنند ولی مسئله اینجا بود که در این موضوع راندمان بالایی نداشتند و تاثیر آنها در مصرف انرژی کم بود اما Core i ها خیلی هوشمندانه‌تر برخورد می‌کنند که این هم ناشی از همکاری اینتل و مایکروسافت است و بنابراین انتظار می‌رود بهترین کارایی این پردازنده‌ها در ویندوز 7 دیده شود. زمانی که پردانده به تمام هسته‌های خود احتیاج نداشته باشد می‌تواند بعضی از آنها را کاملا خاموش کند در حالی که قبلا فقط انرژی این پردازنده‌ها کم می‌شد و آنها نیمه فعال باقی می‌ماندند.

یکی از مشخصه‌های اصلی پردازنده‌های جدید نسل Core i همین توربو بوست است. اگر برنامه‌ای اجرا کنید که نیاز به توان بالای پردازنده داشته باشد مانند تبدیل فایل‌های صوتی، اما در عین حال این برنامه تنها از یکی از هسته استفاده کند، بطور ساده هسته‌های دیگر می‌توانند توان خود را به این هسته قرض دهند. این شرایط در بسیاری از برنامه‌های امروزی دیده می‌شود، اغلب آنها نیازی به چند هسته ندارند و با یک هسته با فرکانس بالاتر راحت‌تر کار می‌کنند. توربوبوست این کار را با افزایش فرکانس انجام می‌دهد بطوریکه تحت این شرایط فرکانس هسته تا 75 درصد افزایش پیدا می‌کند. البته مدل‌های i5 و i7 کارایی بهتری در این فناوری دارند. آن ویژگی را با توربو مموری که باعث کاهش زمان بوت و افزایش سرعت اجرای برنامه‌ها میشد اشتباه نگیرید.
مشابه این فناوری در تراشه‌های گرافیکی اینتل هم پیدا می‌شود که به آن Intel HD Graphics with Dynamic Frequency می‌گویند. در این حالت اگر تراشه گرافیکی احتیاج به توان بیشتری داشته باشد فرکانس آن بالا می‌رود ودر شرایط عادی و نیمه فعال برای کاهش مصرف انرژی فرکانس آن کم می‌شود.

mohsenfhm
26-04-2010, 22:33
دقيقا مدل پردازنده اي كه در مك بوك پروي 15 اينچي ( MC373LL/A) استفاده شده چيه ؟؟ جايي خوندم كه اينه : Core™ i7-820QM

ولي معتبر نبود

zerolight
27-04-2010, 08:23
دقيقا مدل پردازنده اي كه در مك بوك پروي 15 اينچي ( MC373LL/A) استفاده شده چيه ؟؟ جايي خوندم كه اينه : Core™ i7-820QM

ولي معتبر نبود
محسن جان من بیشتر او سایتها خوندم core i7 620m

این سایتیست که appleinsider به اون لینک داده!

Microsoft24
27-04-2010, 17:13

ولي معتبر نبود

محسن جان من بیشتر او سایتها خوندم core i7 620m

این سایتیست که appleinsider به اون لینک داده!

100 درصد تایید میشه!

پردازنده Core i7 مدل 620QM ه!

mohsenfhm
28-04-2010, 07:55
مک بوک پرو با پردازنده جدید با دمای 100 درجه

شرکت Apple که این روزها در صدر اخبار فناوری دنیا قرار دارد عرضه نسل جدید Macbook های خود مجهز به پردازنده Intel Corei7 را آغاز کرده که البته آنچنان هم بی نقص نبوده است و آزمایش اولیه روی مدل ۱۷ اینچی آن رکورد ۱۰۰ درجه سانتیگراد را برای پردازنده ی این لپ تاپ Apple به ثبت رسانده است. شرکت آزمایش کننده اعلام کرده است که در تست های رتبه بندی – benchmarking – متفاوت، به شدت دمای این لپ تاپ بالا رفته به شکلی که تیم تست مجبور بود تا آن را به صورت عمودی – تصویر مقابل – قرار دهد تا بتواند آزمایش را به پایان برساند. به گفته ایشان، افزایش دمای پردازنده تا بالای ۱۰۰ درجه سانتیگراد در هر دو سیستم عامل Windows و Mac OS X رخ داده است که در نوع خود جالب توجه است.
به عنوان مثال، دمای پردازنده ی ۲٫۶۶ گیگاهرتزی Core i7 620M تا ۸۶ درجه سانتیگراد در زمان اجرای نرم افزار Dwarf Fortress و تا ۱۰۰ درجه سانتیگراد در زمان اجرای Cinebench 3D افزایش یافته و این در حالی است که لپ تاپی همچون Fujitsu Lifebook SH760 پا فراتر از ۸۰ درجه سانتیگراد نگذاشته و به لطف ضخامت بیشتر و جریان هوای بهتر، سریعتر به دمای کاری معمول باز می گردد.
اما نکته قابل توجه آنست که تیم آزمایشی engadget مدل های جدید Macbook Pro را در کاربردهای عادی و روزانه خنک تر از نسل های پیشین آن دانسته و از این حیث خیال کاربران را تا حد زیادی آسوده کرده است. همچنین این گروه به شرکت Apple توصیه کرده است تا کارکرد پردازنده را فدای صدای کم خنک کننده لپ تاپ ها نکند.

Microsoft24
28-04-2010, 15:19
من ، ملقب به مایکروسافت 24 ، دانشجوی سال 2 مهندسی کامپیوتر - نرم افزار ، بعد از سه روز کار بروی firmware password موفق شدم ، سیستم امنیتی و سیستم کنترل کننده ی EFI مک بوک پرو با پارت نامبر MB986LL/A رو حک و از کار بندازم!

حالا هرکس ادعا داره! تحویل بگیره!!!!!

در ضمن برای بخش پشتیبانی اپل هم ایمیل کردم ، تا حسابی حالش رو ببرند!

zerolight
28-04-2010, 20:23
امیدجان می‌خواستم ببینم قابهای spekیک مدل داره به نامsoft .این مدل رو کجا داره؟

Microsoft24
29-04-2010, 12:19
امیدجان می‌خواستم ببینم قابهای spekیک مدل داره به نامsoft .این مدل رو کجا داره؟

من ، جایی ندیدم!

به طور کلی ، این قاب ها فقط برای محافظت از بدنه ی مک بوک پرو unibody استفاده میشه! و به نظرمن ، رنگ و شکلش زیاد مهم نیست!

kiuq
29-04-2010, 12:32
من ، ملقب به مایکروسافت 24 ، دانشجوی سال 2 مهندسی کامپیوتر - نرم افزار ، بعد از سه روز کار بروی firmware password موفق شدم ، سیستم امنیتی و سیستم کنترل کننده ی EFI مک بوک پرو با پارت نامبر MB986LL/A رو حک و از کار بندازم!

جدی میگی!!!
با توجه به رشته ای که انتخاب کردی اینجور کارا خیلی واست مهیجه و به دردت میخوره!!
بازم از این کارا بکن.:5:

thelastblack
29-04-2010, 13:11

واقعا کارت درسته! دمت گرم ................... حک کردن مک کار جالبیه ......
ببینم حالا میگی این حک کردن به چه دردی میخوره؟ EFI دیگه چیه؟ روشت فقط رو 986 جواب میده؟

Microsoft24
29-04-2010, 17:44
جدی میگی!!!
با توجه به رشته ای که انتخاب کردی اینجور کارا خیلی واست مهیجه و به دردت میخوره!!
بازم از این کارا بکن.:5:

حتما!

واقعا کارت درسته! دمت گرم ................... حک کردن مک کار جالبیه ......
ببینم حالا میگی این حک کردن به چه دردی میخوره؟ EFI دیگه چیه؟ روشت فقط رو 986 جواب میده؟

نه ، نه ، نه! رو تمام سیستم های اپل کار میکنه!!!!!!!!!

رو آی مک هم آز مایش کردم جواب داد!

البته ، بصورت سخت افزار + نرم افزاری !!!
ببینید :

EFI دیگه چیه؟

سئوال خوبیه!

EFI یه چیزی تو مایه های بایوس میمونه! با این تفاوت که شما میتونی تنظیمات بایوس رو به دلخواه عوض کنی! ولی تنظیمات EFI رو فقط اپل میتونه عوض کنه!

برای همین اگر از سیستم امنیتی این قسمت استفاده کنی! در صورت فراموش کردن پسورد و یا قاطی کردن این سیستم ، هیچ راهی به جز فرستادن دستگاه به اپل نیست!

ولی من خودم ، پسوردش رو ریست و EFI رو هم دستکاری کردم!

هدف : مک بوک پرو من طی یک ضربه ی ناجور ، قاطی کرده بود و EFI جلوی کارهای منو میگرفت ، مثلا وقتی میخواستم مک رو بصورت clean install نصب کنم! میگفت : Unknown System !!! ویا از رو هارد بوت نمی شد!

اما ، بعد از سه روز ، حالا شده مثل روز اول!! (شایدم بهتر!)

جالب اینکه با اپل تماس گرفتم ، تا گفتم I'm from iran! طرف گفت sorry!

حالا جواب ایمیلم رو داده! میگه It's top apple secret!!!!!

thelastblack
01-05-2010, 13:04
واقعا دمت گرمه دوست عزیز امید جان
دستت درست ........... واقعا حال کردم با کارت

430
02-05-2010, 23:33
بینید من قدرت خرید لب تاپ تا یک و دویست سیصد رو دارم ولی نمیدونم وایو بگیرم یا اپل یا دل :41:من کارای که میکنم ازش واسه گیم و اینترنت و خلاصه سرعت بالا با گرافیک بالا میخوام و ظاهرشم مهمه و با کینتاشم می تونم کار کنم ازتون میخوام که هم بگید کدوم هتره هم مدل هایی رو که از سه تا برند تاپ هست رو معرفی کنید ممنونم :11:

Microsoft24
03-05-2010, 23:01
بینید من قدرت خرید لب تاپ تا یک و دویست سیصد رو دارم ولی نمیدونم وایو بگیرم یا اپل یا دل :41:من کارای که میکنم ازش واسه گیم و اینترنت و خلاصه سرعت بالا با گرافیک بالا میخوام و ظاهرشم مهمه و با کینتاشم می تونم کار کنم ازتون میخوام که هم بگید کدوم هتره هم مدل هایی رو که از سه تا برند تاپ هست رو معرفی کنید ممنونم :11:

اینجا مطرح کنید :

mohsenfhm
03-05-2010, 23:07
پردازنده Core i7 مدل 620M ه!دوستان من امروز داشتم یه مطلبی می خوندم که نوشته بود قوی ترین پردازنده برای لپ تاپ اینه ( پردازنده Core i7 مدل 620M )

ببینید اپل همیشه از بهترین قطعات استفاده می کنه

پرچمدار اين نوع پردازنده‌ها، تراشه موبايل
Core i7-920XM است که سرعت سيکل ساعتي برابر با 2گيگاهرتز دارد، اما بسته به مقدار فشار بار و كار تحميلي بر آن با استفاده از خاصيت تقويت توربيني، سرعت آن تا حد 2/3گيگاهرتز توربو، افزايش مي‌يابد. مقدار 8مگابايت حافظه نهان L3 افزون بر 256کيلوبايت حافظه نهان L2 در هر هسته‌اش دارد و TDP آن 55وات بوده و قيمت آن نيز در حدود 1054دلار است. پردازنده‌هاي Core i7-820QM و Core i7-720QM به‌ترتيب با سرعت سيکل ساعت‌هاي پايه 73/1 و 6/1گيگاهرتز و در حالت تقويت توربيني به‌ترتيب تا سرعت‌هاي 06/3 و 8/2 گيگاهرتز توربو، در سطوح پايين‌تر از آن قرار دارند. حافظه نهان L3 پردازنده Core i7-820QM برابر با 8مگابايت بوده و در مورد Core i7-720QM مقدار آن 6مگابايت است و هر دو تراشه موبايل TDP يکسان 45واتي دارند. اخيرا جديدترين نوع اين پردازنده‌ها يعني پردازنده موبايل تازه وارد
Core i7-620M که داراي مزاياي زيادي نسبت به نسل قبلي خود است، معماري دو‌هسته‌اي 32نانومتري داشته و با سرعت سيکل ساعت 66/2گيگاهرتز و حداکثر TDPبسيار مناسب 35واتي، يکي از کارآمدترين پردازنده‌هاي موبايلي است که تاکنون ساخته و به بازار مصرف عرضه شده است. با اينکه همه اين تراشه‌ها طراحي و معماري خوبي دارند، اما بعيد به‌نظر مي‌رسد که به اين زودي‌ها بتوانند راه خود را به درون دنياي لپ‌تاپ‌هاي خيلي باريک (سوپر اسليم)، باز کنند.

Mehrdad092000
04-05-2010, 04:26
آقا ما یه سوال کنیم
از مک هیچی حالیم نیت اما از گوشی ها ی اپل حالیمه/
حالا سوالم
الان رو نوتبوک های اپل میشه ویندوز هم همراه مک داشت؟

mohsenfhm
04-05-2010, 11:05
آقا ما یه سوال کنیم
از مک هیچی حالیم نیت اما از گوشی ها ی اپل حالیمه/
حالا سوالم
الان رو نوتبوک های اپل میشه ویندوز هم همراه مک داشت؟

معلومه که میشه :10: خیلی عالی هم جواب میده .

بیا اینجا کامل توضیح داده شده :

Mehrdad092000
04-05-2010, 15:25
اقا ایوله دیگه
یه نوتبوک مک با cpu i7 قیمتش چنده
سایز السیدی واسم مهم نیست

Microsoft24
04-05-2010, 16:49
اقا ایوله دیگه
یه نوتبوک مک با cpu i7 قیمتش چنده
سایز السیدی واسم مهم نیست

اینجا مطرح کنید :

ali_rv
05-05-2010, 22:27
سلام دوستان بالاخره تصمیم به خرید مک قطعی شد اما نکته ای منو برای خرید نگران کرده . مورد اول این هست که من دوست دارم لپ تاپ 13 داشته باشم ولی به من گفتن 13 ها از نظر قدرت از 15 ها ضعیف تر هستن و بهتر هست بری 15 بخری . کاری که من انجام میدم یک کاربر معمولی هستم که فیلم و فتوشاپ و عکس و موزیک و اینترنت گردی و چت کار میکنم و چیز خاصی ندارم باهاش یه موقع ها هم بازی در حد جی تی ای . از مغازه دار که میپرسم به من میگه بین 13 با 15 هیچ فرقی نیست و فقط چون بزرک هست قیمتش زیاده

نکته دوم در مورد این سی پی یو های جدید هست که داره میاد . کور آی 5 و کور آی 7 . به نظرتون برم همین کور 2 یا سنترینو بخرم و یا صبر کنم کور آی 5 و 7 بیاد و اونها رو بخرم ؟ البته یارو امروز به من میگفت هفته دیگه که بیاد دویست تومن مایه ش بیشتر از اینهاست . پول منم یک و 700 - 800 بیشتر نیس . حالا شما میگین صبر کنم ؟ 13 بگیرم و یا 15 ؟ قدرتشون برابره ؟

boozzai
06-05-2010, 10:20
سلام خدمت اپل بازان بزرگ!!!!خواستم اطلاعاتی راجه به مک پرو داشته باشم!!!!!
میخواستم ببینم که این مک پرو ها HDMI ندارند؟؟؟؟؟
تصویرشون FULL HD نیست؟؟؟؟؟(برای دیدن فیلم های HD)
در ضمن این 2 سوال بالا در مورد AIR چطوره؟؟؟؟؟؟
TNX

mohsenfhm
06-05-2010, 21:40
سلام خدمت اپل بازان بزرگ!!!!خواستم اطلاعاتی راجه به مک پرو داشته باشم!!!!!
میخواستم ببینم که این مک پرو ها HDMI ندارند؟؟؟؟؟باسلام به شما

به طور مستقل ندارن ولی با یک تبدیل خیلی ساده میشه HDMI داشت .

تصویرشون FULL HD نیست؟؟؟؟؟(برای دیدن فیلم های HD)خیر

در ضمن این 2 سوال بالا در مورد AIR چطوره؟؟؟؟؟؟در مک بوک ایر هم این همین طوره

mohsenfhm
06-05-2010, 21:48
سلام دوستان بالاخره تصمیم به خرید مک قطعی شد اما نکته ای منو برای خرید نگران کرده . مورد اول این هست که من دوست دارم لپ تاپ 13 داشته باشم ولی به من گفتن 13 ها از نظر قدرت از 15 ها ضعیف تر هستن و بهتر هست بری 15 بخری . کاری که من انجام میدم یک کاربر معمولی هستم که فیلم و فتوشاپ و عکس و موزیک و اینترنت گردی و چت کار میکنم و چیز خاصی ندارم باهاش یه موقع ها هم بازی در حد جی تی ای . از مغازه دار که میپرسم به من میگه بین 13 با 15 هیچ فرقی نیست و فقط چون بزرک هست قیمتش زیاده

نکته دوم در مورد این سی پی یو های جدید هست که داره میاد . کور آی 5 و کور آی 7 . به نظرتون برم همین کور 2 یا سنترینو بخرم و یا صبر کنم کور آی 5 و 7 بیاد و اونها رو بخرم ؟ البته یارو امروز به من میگفت هفته دیگه که بیاد دویست تومن مایه ش بیشتر از اینهاست . پول منم یک و 700 - 800 بیشتر نیس . حالا شما میگین صبر کنم ؟ 13 بگیرم و یا 15 ؟ قدرتشون برابره ؟

با سلام . شما باید در قسمت مشاوره مطرح می کردید . اگر سوالی دارید اونجا مطرح کنید .

بله قدرت مک بوک پروهای 15 اینچی بیشتر از 13 اینچی هاست .

در ضمن نیازی به صبر کردن نیست چون سری جدید مک بوک پروها وارد بازار شدن.:18:

به نظر من همون 13 اینچی جواب کارتون رو میده

ali_rv
06-05-2010, 22:02
با سلام . شما باید در قسمت مشاوره مطرح می کردید . اگر سوالی دارید اونجا مطرح کنید .

بله قدرت مک بوک پروهای 15 اینچی بیشتر از 13 اینچی هاست .

در ضمن نیازی به صبر کردن نیست چون سری جدید مک بوک پروها وارد بازار شدن.:18:

به نظر من همون 13 اینچی جواب کارتون رو میده

شرمنده . میرم اونجا میپرسم . در ضمن ممنون برای راهنمایی .

mohsenfhm
08-05-2010, 10:44
اپل َََAMD را ترجيح داد

هفته گذشته باز هم شايعه‌هاي حول محور همکاري شرکت اپل با amd،‌ قوت گرفت. شايعه‌ها مبني بر اين است که ممکن است با توجه به قيمت ارزان‌تر پردازنده‌هاي amd، اپل نه تنها از محصولات اين شرکت استفاده خواهد کرد، بلکه براي کاهش قيمت‌ها ممکن است آن‌ها را جايگزين محصولات شرکت اينتل کند. لازم به ذکر است که منبع شايعه‌ها وب‌سايت خبري اپل اينسايدر است که خبر از ديدار سران دو شرکت با هم داده است. اين در حالي است که هيچکدام از شرکت‌هاي amd، اينتل و اپل در اين مورد اظهار نظري نکرده‌اند.

من که اصلا با ای ام دی حال نمی کنم . خداکنه که این طور نشه :41: