ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ◄ ™ Apple اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10

VahidDG2007
03-09-2010, 11:07
ولی خیلی عجیبه که که چیزه دیگه ای نبردن!

مگه چیزه دیگه ای هم بوده؟ :31:

حتما اگه میخواستن کل فروشگاه و خالی کنن گیر میفتادن:31:

حالا چرا فقط iphone بلند کردن ؟! :31: لپ تاپ و از اینجور چیزا کش نرفتن؟! :31:

mohsenfhm
04-09-2010, 22:31
کسی لینک دانلود کنفرانس رو داره؟

بفرمایید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mane1659
13-09-2010, 19:44
با سلام خدمت همه دوستان
سوال اینکه آیا سیستم مکینتاش زبان فارسی و سایتهای اینترنتی فارسی را پشتیبانی میکند
دوم اینکه نظرتون راجع به خرید macpro517 چیست

Microsoft24
14-09-2010, 15:28
با سلامی دوباره خدمت کاربران محترم انجمن ,

دیروز ، ۱۳ سپتامبر ، سیستم عامل Mac OS X ده ساله شد! ;)

دقت کنید ، این Mac OS X ست که ده ساله شده! نه سیستم عامل مکینتاش! :D

همانطور که می دانید Mac OS X رو باید بخونید مک او اس تن ، یعنی ورژن ۱۰ از سیستم عامل مکینتاش! و منظور از X همون ۱۰ یونانی ه!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر بخواهید، می تونید سوار ماشین زمان بشید و سایت اپل در سالهای قبل رو ببینید. (از سال 1996)

اینجا رو ببینید!

موفق باشید ،

امید

منبع : -----------

black_19_night
18-09-2010, 10:39
با سلامی دوباره خدمت کاربران محترم انجمن ,

دیروز ، ۱۳ سپتامبر ، سیستم عامل Mac OS X ده ساله شد! ;)

دقت کنید ، این Mac OS X ست که ده ساله شده! نه سیستم عامل مکینتاش! :D

همانطور که می دانید Mac OS X رو باید بخونید مک او اس تن ، یعنی ورژن ۱۰ از سیستم عامل مکینتاش! و منظور از X همون ۱۰ یونانی ه!

اگر بخواهید، می تونید سوار ماشین زمان بشید و سایت اپل در سالهای قبل رو ببینید. (از سال 1996)

اینجا رو ببینید!

موفق باشید ،

امید

منبع : -----------

سريع رشد كرده!

mpour
22-09-2010, 21:14
سلامومن شنیدم که apple در ایران یک نمایندگی دارد .من هرچی تو اینترنت گشتم چیزی پیدا نکردم .اگر از دوستان کسی اطلاعی دارد به ما هم بگوید

با تشکر

mohsenfhm
22-09-2010, 22:08
سلامومن شنیدم که apple در ایران یک نمایندگی دارد .من هرچی تو اینترنت گشتم چیزی پیدا نکردم .اگر از دوستان کسی اطلاعی دارد به ما هم بگوید

با تشکر

خیر . اپل تو ایران نمایندگی نداره !

m.apple
24-09-2010, 00:32
با سلام خدمت همه دوستان
سوال اینکه آیا سیستم مکینتاش زبان فارسی و سایتهای اینترنتی فارسی را پشتیبانی میکند
دوم اینکه نظرتون راجع به خرید macpro517 چیست
بله پشتیبانی میکنه

webcopernic
29-09-2010, 15:57
دوستان یک سوال داشتم

اگر به هر دلیلی سی دی Leopard و driver داخل جعبه Macbook Pro نباشه از کجا میشه تهیه کرد ؟ آیا دانلود هم میشه؟

با سپاس

raypuor
30-09-2010, 08:01
هم میشه دانلود کرد و هم میشه از فروشگاههای معتبر خریداری کرد. بستگی به وقت و هزینه شما داره.

abbasiuss
30-09-2010, 11:17
بالاخره مک ۳۷۳ خریدم با اینکه قیمتش بالا رفت و ضرر کردم ولی بازم غنیمته...از رایاپل با قیمت ۲.۵۹۵ به همراه نصب ویندوز ، آفیس ، نرم افزار TOOLS...حالا که دارم با این مک کار میکنم پشیمونم که چرا اون همه سال از عمرم، صرف کار با ویندوزه خز کردم!!
دوستان فقط چند سو،ال یک سوکت مخصوص آداپتورش گرفتم که سفید رنگه ولی به صورت کامل جا نمیوفته توش ولی شارژ میکنه!
،و اینکه برنامه دیکشنری انگلیسی به فارسی از کجا گیر بیارم

armin_punisher6
30-09-2010, 11:25
دوستان یه سوال داشتم.اگه مثلا یه لپ تاپ سری cw سونی بگیریم و کانفیگش از مدلای اپل بالاتر باشه و روش مک نصب کنیم از لپ تاپ اپل بهتر اجرا میکنه؟(cwرو مثال زدم چون مک روش نصب میشه)

webcopernic
02-10-2010, 09:57
سلام دوستان

یک لپ تاپ Mac Book Pro گرفتم منتها وقتی با سیستم عامل Mac کار میکنم اینترنت آن که با Wi-Fi,wg وصل میشم خیلی نسبت به ویندوز کندتر است. کسی میتونه کمکی کنه؟

با تشکر

mszba
02-10-2010, 23:49
سلام
دو تا سؤال مهم از macbook pro های 13 اینچ:
این 10 ساعت شارژ باتری که نوشته، هنگام کار با ویندوز هم 10 ساعته یا جلوی سری z سونی کم میاره؟؟
من نگاه کردم خروجی HDMI ازش ندیدم. الان شما بخواین به تلویزیون فول اچ دی وصل کنین باید کابل اضافه برای اون پرت های اختصاصی اپل بخرین؟؟

mszba
02-10-2010, 23:50
سلام
این 10 ساعت شارژ باتری که نوشته، هنگام کار با ویندوز هم 10 ساعته یا جلوی سری z سونی کم میاره؟؟
من نگاه کردم خروجی HDMI ازش ندیدم. الان شما بخواین به تلویزیون فول اچ دی وصل کنین باید کابل اضافه برای اون پرت های اختصاصی اپل بخرین؟؟

webcopernic
03-10-2010, 10:30
سلام دوستان

یک لپ تاپ Mac Book Pro گرفتم منتها وقتی با سیستم عامل Mac کار میکنم اینترنت آن که با Wi-Fi,wg وصل میشم خیلی نسبت به ویندوز کندتر است. کسی میتونه کمکی کنه؟

با تشکر

armin_punisher6
03-10-2010, 11:03
سلام.میخواستم بدونم مدل 374 تو سیستم عامل مک و ویندوز 7 تو هر کدوم چند ساعت شارژ نگه میداره؟تو چه کارهایی؟

mohsenfhm
03-10-2010, 13:57
دوستان یه سوال داشتم.اگه مثلا یه لپ تاپ سری cw سونی بگیریم و کانفیگش از مدلای اپل بالاتر باشه و روش مک نصب کنیم از لپ تاپ اپل بهتر اجرا میکنه؟(cwرو مثال زدم چون مک روش نصب میشه)

دقت کنید :

شما اگر مک رو روی سونی نصب کنید فقط میتونید از ۴۰ درصد کارایی مک بهره ببرید ! :18::18:

در ضمن مک با ترک پد مالتی تاچ و ۱۰ ساعت باطری و دیزاین فوق العاده لذت داره !

الان من یک برنامه رو مک نصب کردم که با چشمام به مک بوکم فرمان میدیم :18::18::18::18::18: آیا شما میتونی با سونی و ... این کارها رو کنید !!! :31::31::31::31::31:

mohsenfhm
03-10-2010, 14:06
سلام

در مکینتاش ۱۰ ساعت واقعی است ! ولی در ویندوز حدود ۷ یا ۸ ساعت !

با یک تبدیل کوچک پورت hdmi هم دارید !:31::31:

سونی در بهترین شرایط ۴ ساعت شارژ نگه میداره ! خواهشا سونی و .... رو با اپل مقایسه نکنید ! از زمانی که من با مک کار کردم از تمامی نسخه های ویندوز متنفر شدم ! ویندوز هیچ گاه مثل مک هوشمند و زیبا نیست :46::46::13::13:

parvaz 10
03-10-2010, 14:15
سلام میخوام لپتاب بخرم اما نمیدونم چه مدل بخرم،میخوام لپتابی بخرم حدودای 1میلیون ورشتم کامپیوتره کمک کنید عجله دارم

webcopernic
03-10-2010, 16:34
سلام دوستان

دوم اینکه من روی Mac Book Pro ویندوز نصب کزدم. حالا تصمیم دارم که ویندوز آن را پاک کنم و کلا یک پارتیشن مک داشته باشم . مثل روز اول که خریدم. میشه بفرمائید که چیکار باید کنم؟

با تشکر

mohsenfhm
03-10-2010, 22:22
سلام دوستان

دوم اینکه من روی Mac Book Pro ویندوز نصب کزدم. حالا تصمیم دارم که ویندوز آن را پاک کنم و کلا یک پارتیشن مک داشته باشم . مثل روز اول که خریدم. میشه بفرمائید که چیکار باید کنم؟

با تشکر

اینجا جای پرسیدن این سوال نیست ! بهترین راه اینه که از طریق بوت کمپ پاک کنی :13:

Terova
10-10-2010, 00:58
دوستان آیا اپل لب تاپی حدود 500 دلار داره میخوام از خارج بگیرم

amirarsalaan
10-10-2010, 01:26
دوستان آیا اپل لب تاپی حدود 500 دلار داره میخوام از خارج بگیرم

خیر، مک بوک های سفید قیمتشون از ۱۰۰۰ دلار شروع میشه و مک بوک پروها از ۱۲۰۰ دلار
اما شما می تونید با این پولی که گفتید یک آی پد بخرید، حالا به سلامتی از کجا می خواهید خرید کنید؟

Shahin_SOURNA
14-10-2010, 21:01
سلام میخوام لپتاب بخرم اما نمیدونم چه مدل بخرم،میخوام لپتابی بخرم حدودای 1میلیون ورشتم کامپیوتره کمک کنید عجله دارم

یکم بذار رو پولت و یک مک بوک وایت بگیر! قبل از گرونی قیمتش ۱۱۸۰ بود ولی الان بیشتره و معرکه است!
البته این سوال رو باید اینجا می پرسیدی:

ولی اشکال نداره بازم اگه سوالی در مورد خرید داشتی همونجا مطرح کن.

psp2004
18-10-2010, 00:23
با‎ ‎نام‎ ‎خدا‎ ‎وسلام‎ ‎0
دوستان‎ ‎میخاستم‎ ‎یه‎ ‎مدل‎ ‎از‎ ‎لپ‎ ‎تاپ‎ ‎های‎ ‎اپل‎ ‎رو‎ ‎با‎ ‎یه‎ ‎مختصر‎ ‎جزئیات‎ ‎تا‎ ‎قیمت‎ ‎1500000‎ ‎بهم‎ ‎معرفی‎ ‎کنید‎ ‎و‎ ‎میخاستم‎ ‎بدونم‎ ‎لپ‎ ‎تاپ‎ ‎اپل‎ ‎تو‎ ‎این‎ ‎رنج‎ ‎قیمت‎ ‎به‎ ‎درد‎ ‎کار‎ ‎های‎ ‎گرافیکی‎ ‎متوسط‎ ‎میخیزه

amirarsalaan
18-10-2010, 01:01
با‎ ‎نام‎ ‎خدا‎ ‎وسلام‎ ‎0
دوستان‎ ‎میخاستم‎ ‎یه‎ ‎مدل‎ ‎از‎ ‎لپ‎ ‎تاپ‎ ‎های‎ ‎اپل‎ ‎رو‎ ‎با‎ ‎یه‎ ‎مختصر‎ ‎جزئیات‎ ‎تا‎ ‎قیمت‎ ‎1500000‎ ‎بهم‎ ‎معرفی‎ ‎کنید‎ ‎و‎ ‎میخاستم‎ ‎بدونم‎ ‎لپ‎ ‎تاپ‎ ‎اپل‎ ‎تو‎ ‎این‎ ‎رنج‎ ‎قیمت‎ ‎به‎ ‎درد‎ ‎کار‎ ‎های‎ ‎گرافیکی‎ ‎متوسط‎ ‎میخیزه

توی مک بوک های ۱۵ اینچ و بالاتر که نگرد نیست اما اگر با مونیتور ۱۳ میتونی کنار بیای و مثلن اگه تصویر بزرگ خواستی به مونیتوری بزرگتر باید وصلش کنی ، ناگفته نمونه که جمع و جور بودن و قابلیت حمل بهتر از مزایای ۱۳ اینچ هست :14:
MacBook Pro 13.3" MB991 Aluminum Uni Body‎ (Mid 2009)‎
1,580,000 تومان

Specifications
Enclosure : Precision aluminum unibody
Processor :2.53GHz Intel Core 2 Duo
L2 cache : 3MB shared
System bus: 1066MHz
Memory: 4GB (two 2GB SO-DIMMs) of 1066MHz DDR3 SDRAM; supports up to 8GB
Hard drive4: 250GB Serial ATA; 5400 rpm
Slot-loading optical drive: 8x SuperDrive (DVD±R DL/DVD±RW/CD-RW)
Graphics: NVIDIA GeForce 9400M graphics processor with 256MB of DDR3 SDRAM shared with main memory3
Video: Built-in iSight camera; Mini DisplayPort output port with support for DVI,VGA, and dual-link DVI (requires adapters, sold separately)
Display: 13.3-inch (diagonal) LED-backlit glossy widescreen display, 1280-by-800 resolution

از من میشنوی برو سراغ برندهای دیگری مثل وایو یا دل انتخاب بهتری میتونی داشته باشی :thumbsup:

psp2004
18-10-2010, 12:00
امیر ارسلان جان دستتون درد نکنه بابت جواب دادن به سوالم . ولی من عاشق اپل هستم و نمیشه کاریش کرد باید حتمن مک بوک بگیرم . اپل تو رنج قیمت 1500000 سی پی یو سری core i3 نداره . راستی این مدل MB991 اگر نخام زیاد کار های گرافیکی یا بازی انجام بدم و بیشتر برای برنامه نویسی و اینترنت فکر میکنی حداقل تا 2 الی 3 سال دیگه منو ساپورت کنه؟

amirarsalaan
18-10-2010, 21:36
امیر ارسلان جان دستتون درد نکنه بابت جواب دادن به سوالم . ولی من عاشق اپل هستم و نمیشه کاریش کرد باید حتمن مک بوک بگیرم . اپل تو رنج قیمت 1500000 سی پی یو سری core i3 نداره . راستی این مدل MB991 اگر نخام زیاد کار های گرافیکی یا بازی انجام بدم و بیشتر برای برنامه نویسی و اینترنت فکر میکنی حداقل تا 2 الی 3 سال دیگه منو ساپورت کنه؟

خواهش میکنم ، خب اگر اینطوری است که اپل رو دوست دارید و کارهای سنگین باهاش انجام نمی دهید پیشنهاد من این است که مک بوک سفید را خریداری نمایید، می دانید چرا؟ چون لذت کار کردن با سیستم عامل مک رو می تونید تجربه کنید و از طرفی پول زیادی هم خرج نخواهید کرد، با توجه به استفاده ای که انجام می دهید بعید می دانم که اتفاق خاصی بخواهد بیافتد در عرض ۲ یا ۳ سال آینده
در مورد سی پی یو هم پرو های ۱۳ و سفید از i بهره نمی برند و i در ۱۵ به بالا است که بالاتر از بودجه ی مد نظر است
این کارهایی که شما می کنید به هسته و رم خیلی به روزی احتیاجی ندارد
و تذکر آخرم اینکه من از برنامه نویسی چیزی سر در نمی آورم اما تا آنجا که می دانم برنامه نویس ها بیشتر رقبت به ویندوز دارند صرفا . حتمن در این مورد از با تجربه ها بیشتر سوال کنید
اگر خواستی بیشتر و تخصصی تر راهنمایی شوی بگو تا اسم چند سایت مرجع را در این مورد برایت پیام خصوصی کنم :46:

mohsenfhm
19-10-2010, 09:38
کنفرانس جدید اپل چهارشنبه شب :

با این که این ها همش حدسه ولی!
ممکنه آپدیتی هم در مک بوک ها و پرو داشته باشیم مخصوصا سری ۱۳!
احتمالا OS X 10.7 هم یک ریطی به شیر داره پشت سیب رو ببینید!

با ما همراه باشید .

منبع :

mohsenfhm
19-10-2010, 09:46
پس از انتشار درآمد اپل در سه ماهه جهارم , در یک کنفرانس ویدویی استیو جابز به شرح وضعیت موجود بازار تکنولوژی پرداخت .

( متن بصورت خلاصه شده )

میزان در آمد اپل در سه ماهه چهارم ۲۰ میلیارد دلار بوده است و من میخوام به چند نکته اشاره کنم و سپس برای پرسش و پاسخ صبر می کنم

گذشتن از RIM

اول در مورد آیفون صحبت کنیم . ما در این سه ماه ۱۴.۱ میلیون آیفون فروخته ایم که ۹۱٪ رشد نسبت به سه ماه گذشته است و در کل ۶۲٪ نسبت به سایر اسمارت فون ها بوده است .
تلفن های همراه بلاکبری در این سه ماهه ۱۲.۱ میلیون عدد فروش داشته اند . ما از بلاک بری گذشتیم و من آینده جذابی برای آنان پیش بینی نمی کنم .

آندروید چند تکه
اریک اشمیت رئیس گوگل گفته است که در هر روز ۲۰۰ هزار دستگاه آندرویدی اکتیو می شود و حدود ۹۰ هزار آپلیکشین در مارکت آندروید وجود دارد . روزانه ۲۷۵ هزار دستگاه مبتنی برios اکتیو می شود که در بعضی روزها این رقم به ۳۰۰ هزار عدد نیز میرسد و در کنار آن هم اکنون در App store حدود ۳۰۰ هزار اپلیکیشن قرار دارد .

متاسفانه هیچ آماری از فروش ۳ ماهه اخیر گوشی های آندرویدی در دست نیست ولی ما امیدواریم سازندگان هرچه زودتر آمار های خود را منتشر کنند .
ما دوست داریم بدانیم که در سه ماهه اخیر آندروید برنده بوده یا آیفون . آنها دوست دارند آندروید یا باز بخوانند و آیفون را بسته .
اولین چیزی که ما فکر می کنیم در رابطه با باز بودن , روبرو بودن با دستگاه های مختلف است ولی نه مثل ویندوز برای pc . آندروید برای این باز بودن بسیار به هم ریخته است . شرکت HTC و موتورلا هر یک گوشی هایی از آندروید می زنند با رابط کاربری کاملا متمایز
این در مقایسه با آیفون با رابط کاری یکسان کاملا فرق می کند .
هم اکنون نرم افزار TwitterDeck در آندروید بیش از ۱۰۰ ورژن مختلف ریلیز کرده که این ورژن ها برای بیش از ۲۴۴ گوشی مختلف خواهد بود . این واقعا وحشتناک است
بسیاری از نرم افزارهای آندروید فقط بر روی یک مدل خاص یا یک ورژن نرم افزاری خاص کار می کند

مارکت به هم ریخته آندروید

هم اکنون چهار فروشگاه نرم افزار برای آندروید وجود دارد که کاربران باید برای پیدا کردن اپلیکشین یا کارهای برنامه نویس مورد نظر در تمامی انها جستجو کنند ولی در مقابل فروشگاه منظم و یکپارچه App store قرار دارد که هم کار را برای برنامه نویس آسان می کند هم کاربران
حتی اگر گوگل پیرامون باز یا بسته بودن دست گفته باشد باید این هم بخاطر داشته باشیم که همیشه باز بودن موفق نبوده است . نگاهی به PlaysForSure بیاندازید . حتی مایکروسافت هم در نهایت استرتژی خود را مثل اپل کرد و به طور مثال برای اسمارت فون هایش فقط برنامه zune را قابل استفاده کرد
استراتژی بزرگ ما در مقابل گوگل است و در نهایت سیستم منظم و یکپارچه در مقابل بی نظمی و به هم ریختگی پیروز می شود . ما فکر می کنیم برنامه نویس ها بسیار بهتر می توانند روی یک گوشی تمرکز کنند تا برای تست بر روی تعداد زیادی از سخت افزار ها
مهم نیست گوگل برای باز بودن چقدر تلاش کند در نهایت ما با آیفون پیروز خواهیم بود

تبلت های ۷ اینچی
سپس جابز پیرامون تبلت های ۸ اینچی سخن گفت :
تعداد کمی هستند که در مقابل آی پد ۱۰ اینچی یک تبلت ۷ اینچی را انتخاب کنند . در تبلت های ۷ اینچی امکان ساختن و استفاده از برنامه های مفید تبلت ها امکان پذیر نیست . یک تبلت باید به اندازه ای باشد که بتوانید به نسبت تلفن های هوشمند کارهای بیشتری انجام دهد و از نظر ویژگی های متفاوت باشد . یک تبلت تقریبا با سایز یک اسمارت فون اصلا جالب نیست

تبلت های مبتنی بر آندروید
گوگل اعلام کرد که نسخه Froyo در تبلت های نباید استفاده شود و ورژن مخصوص تبلت ها سال اینده منتشر می شود . و این دیگر چه معنی می دهد که سازنده نرم افزار می گوید این برای تلبت ها نیست ولی شما از آنها رو تبلت استفاده می کنید .
این بدان معنی است که تقریبا تعداد اپلیکشن های این تبلت برابر صفر خواهد بود .
در نهایت استیو جابز اشاره کرد که رقبای ما در تبلت ها در نهایت به سختی مجبور خواهند کشد که محصول خود را تقریبا هم قیمت آی پد عرضه کنند . آی پد با داشتن پردازنده A4 و هزاران ویژگی با یک قیمت باور نکردنی عرضه می شود .
ما فکر می کنیم تبلت ۷ اینچ کاملا مرده و شکست خورده خواهد شد . شاهد خواهید بود که پس ازعرضه آن و استقبال کم از آن تولید کنندگان ناچار به بزرگتر کردن سایز آن خواهند بود

سخنان جابز به پایان رسید و کنفرانس به بخش پرسش و پاسخ وارد شد

منبع :

mohsenfhm
19-10-2010, 10:21
دوستان نظرتون چیه ؟

Shahin_SOURNA
19-10-2010, 19:50

MB991 برای سال ۲۰۰۹ هست و اصلا منطقی نیست که بخریدش ولی همونطور که دوستمون گفتن مک بوک وایت (MC516) حدود ۱۳۰۰ هستش و MC374 هم کمتر از ۱۶۰۰ هست یکی از این ۲ مدل ۱۳ اینچی برای شما مناسبه و برای برنامه نویسی و اینترنت هم عالیه، البته برای کارهای گرافیکی اگه با مک انجام بدین کاملا جوابگو هستش ولی با ویندوز نه. دقیقا بگید چه کار گرافیکی یا چه برنامه ای مد نظرتونه تا بهتر راهنماییتون کنم.
بقیه پست هاتون رو اینجا باید بزنید:

موفق باشید 

sepandar021
22-10-2010, 18:30
سلام به دوستای گل
می شه یه مقدار در مورد macbook air که توی آخرین کنفرانس اپل ارائه شد توضیح بدید . ممنون می شم .

shutdown
23-10-2010, 22:31
سلام به دوستای گل
می شه یه مقدار در مورد macbook air که توی آخرین کنفرانس اپل ارائه شد توضیح بدید . ممنون می شم .
توضییح خاصی نداره که بگم یا بگیم....چون کسی این مدل رو نداره که بخواد چیزه خاصی بگه..
بهتره بری تو ساین خود اپل تا هر چیزی رو که می خوای ببینی و بخوانی.

mohsenfhm
24-10-2010, 23:37
اينم از مك بوك ايرهاي جديد :

عمر باتری بالا
استفاده از حافظه ی فلش
بدون درایو اپتیکال و هارد دیسک
و کوچک تر و سبک تر بودن
نتیجه ی آن مکبوک ایر جدید شد.ما فکر میکنیم این آینده ی نوت بوک ها است.

از مشخصات فنی آن میتوان به
نمایشکر ۱۴۴۰X۹۰۰
پردازشگر core 2 due
NVIDIA GeForce 320m
ترک پد با قابلیت مالتی تاچ
و امکان فیس تایم اشاره کرد

در این دستگاه هارد دیسک جای خود را به فلش درایو داده و اپل معتقد است که این امر باعث روشن شدن بلافاصله دستگاه میشود .همینطور ۹۰ درصد سبک تر و کوچکتر از هارد دیسک است.

عمر باتری آن در زمان استفاده از اینترنت وایرلس ۷ ساعت و نیم بوده و در زمان استند بای ۳۰ روز دوام می آورد

این مکبوک ایر ۱۳ اینچ جدید برادر کوچکتری هم دارد
۱۱.۶ اینچی
کوچکتر و سبکتر

با ابعاد صفحه نمایش 1366x768 و عمر باتری ۵ ساعت

و اما بحث مهم قیمت
این دستگاه بسیار مناسب قیمت گذاری شده که هر بیننده ای را مشتاق به خرید میکند

منبع :

mohsenfhm
24-10-2010, 23:48
۱۳ اینچ
منبع :

mohsenfhm
24-10-2010, 23:56
۱۱ اینج

منبع :

mohsenfhm
25-10-2010, 00:03

منبع :

offlineinternet
27-10-2010, 09:50
بچه ها نظرتون راجب این لپتاب جدید اپل چیه خوبه بده بخریم نخریم؟

K1lou
27-10-2010, 11:20
با سلام
دوستان من خیلی علاقه مند هستم که کار با سیستم عمل مک رو تجربه کنم اما متاسفانه پول خرید یک مک بوک رو ندارم
نسخه های کرک شده هم که توی همین تایپیک خوندم هیچوقت قابلیتهای اصلی مکینتاش رو نشون نمیده
آیا فیلم یا آموزشی از کار سیستم عامل مک نحوه کار با اون و یا سایر موارد وجود داره ؟

بعدش چون کار من ( حسابداری ) اصلا ارتباطی به این سیستم عامل و یا تقریبا لپ تاپ نداره و صرف علاقه مندی آیا برام میصرفه جهت آشنایی با سیستم عامل مک و یا کارهای روزمره بعدها اقدام به خرید مک بوک بکنم ؟

با تشکر

shutdown
27-10-2010, 12:24
با سلام
دوستان من خیلی علاقه مند هستم که کار با سیستم عمل مک رو تجربه کنم اما متاسفانه پول خرید یک مک بوک رو ندارم
نسخه های کرک شده هم که توی همین تایپیک خوندم هیچوقت قابلیتهای اصلی مکینتاش رو نشون نمیده
آیا فیلم یا آموزشی از کار سیستم عامل مک نحوه کار با اون و یا سایر موارد وجود داره ؟

بعدش چون کار من ( حسابداری ) اصلا ارتباطی به این سیستم عامل و یا تقریبا لپ تاپ نداره و صرف علاقه مندی آیا برام میصرفه جهت آشنایی با سیستم عامل مک و یا کارهای روزمره بعدها اقدام به خرید مک بوک بکنم ؟

با تشکر
راستش رو بخوای نه:31:
نمیگم خوب نیست ولی تو فکر کن فقط برای علاقه بیای کلی پول بدی یک سیستم پایین بخری شاید خیلی زود هم زده بشی که دیگه نمی تونی پولت رو بر گردونی...میتونی بخری ولی خودت فکر کن که ایا می تونی با اپل بسازی؟؟
بازی می تونی بکنی اما باید بگردی دنبال بازی هاش یا دانلود کنی حالا تو می تونی اینکار رو کنی ؟؟؟
برنامه هاش مثل ویندوز تو سوپر مارکت ها نیست و باید همه رو خودت دانلود کنی...ایا می تونی ؟؟؟
در ضمن باز هم بستگی به خودت داره...
من چون اصلا بازی نمی کنم و اگر من جات بودم مک بوک می گرفتم:31:
چون علاقه دارم و اینکه در موردش کلی بررسی کردم و هوایی نمیرم سراغش یا سراغ چیزی .:19:

K1lou
27-10-2010, 13:04
راستش رو بخوای نه:31:
نمیگم خوب نیست ولی تو فکر کن فقط برای علاقه بیای کلی پول بدی یک سیستم پایین بخری شاید خیلی زود هم زده بشی که دیگه نمی تونی پولت رو بر گردونی...میتونی بخری ولی خودت فکر کن که ایا می تونی با اپل بسازی؟؟
بازی می تونی بکنی اما باید بگردی دنبال بازی هاش یا دانلود کنی حالا تو می تونی اینکار رو کنی ؟؟؟
برنامه هاش مثل ویندوز تو سوپر مارکت ها نیست و باید همه رو خودت دانلود کنی...ایا می تونی ؟؟؟
در ضمن باز هم بستگی به خودت داره...
من چون اصلا بازی نمی کنم و اگر من جات بودم مک بوک می گرفتم:31:
چون علاقه دارم و اینکه در موردش کلی بررسی کردم و هوایی نمیرم سراغش یا سراغ چیزی .:19:
با سلام و تشکر
خوب من هم اصلا اهل بازی کردن نیستم
فقط میشه تخمین زد که قیمت سیستم عامل مک بر روی مک بوک حدودا چقدر هست ؟ یعنی من چقدر برای سخت افزار هزینه می کنم و چقدر برای سیستم عامل ؟
دوستان در مورد سایر موارد نظری ندارن ؟
با تشکر

S0R3N4
27-10-2010, 16:16
سلام دوستان
شنیدم استیو جابز مخالف سر سخت Blu-ray هست!!!
آخه چرا؟
به نظرتون در کانفیگ های جدید مک بوک پرو ها این قابلیت اضاف میشه یا نه؟؟
آخه دلیلش چیه؟؟؟
مخالفت با ادوب فلش
مخالفت با بلو-ری
ای بابا....

K1lou
28-10-2010, 08:26
با سلام
سیستم عامل مکینتاس نیاز به آنتی ویروس هم داره ؟ یا مثل لینوکس کمتر استفاده میشه ؟
در این صورت آیا انتی ویروسهای معتبر نسخه مک هم دارن ؟
با تشکر

Shahin_SOURNA
28-10-2010, 10:17
با سلام
سیستم عامل مکینتاس نیاز به آنتی ویروس هم داره ؟ یا مثل لینوکس کمتر استفاده میشه ؟
در این صورت آیا انتی ویروسهای معتبر نسخه مک هم دارن ؟
با تشکر

به هیچ وجه اپل نیازی به انتی ویروس نداره، چون <تقریبا> ویروسی تحت مک نداریم.
نود ۳۲ نسخه مک داره و تنها استفاده اش سنگین کردن مکینتاش و پیدا کردن ویروسهای ویندوز روی مک هست.

mohsenfhm
28-10-2010, 23:34
سلام دوستان
آخه چرا؟
آخه دلیلش چیه؟؟؟
مخالفت با ادوب فلش
مخالفت با بلو-ری
ای بابا....

ميشه منبع رو ذكر كنيد :11::11::11::31::31::31::31:

استيو اولين نفري بود كه فن آوري بلوري رو تاييد كرد :18::18: و گفت ما به دلايلي فعلا نميريم سراغش:13:

zerolight
29-10-2010, 14:31
پک نرم افزاری برای سیستم مکینتاش!
شما چه انتظاری دارید!
در
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید نظرات خود رابیان کنید! 

mohsenfhm
01-11-2010, 14:57
پک لباس استیو جابز

این خبر رو بیشتر از دید طنز نگاه کنید :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اپل قصد داره پک لباس استیو جابز رو عرضه کنه تا علاقه مندانش بتونن این لباس رو بپوشن

این پک به نام iWear خواهد بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر عرضه بشه من میخرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جالب اینه که تو پک عینک عمو استیو هم هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منبع : انجمن تخصصی و پارسی زبان اپل و مکینتاش مک هلپ

amirarsalaan
02-11-2010, 00:10
سلام دوستان
آخه چرا؟
آخه دلیلش چیه؟؟؟
مخالفت با ادوب فلش
مخالفت با بلو-ری
ای بابا....

البته به نظر من که بلوری همچین الزامی هم نیست الان ، هنوز کار داره تا جا بیافته و هم اکنون هم پروژه ی موفقی نبوده :3:
اما در کل با نظرتون در مورد فلش پلیر که خیلی هم حیاتی هست موافقم ، حالا از اینها گذشته چرا در مورد استفاده از سی پی یوهای intel i دو قرن بعد از اینکه همه استفاده کردند نمی گویید:question::18:
کلا به نظرم آقای جابز عزیز نوآوری ها و عقاید خود را میل دارند که به همه تحمیل کنند و چندان به خواسته ی اکثریت توجهی نمی کنند :23::14:

mohsenfhm
02-11-2010, 10:27

نیازی به توضیح نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منبع :-----------

payan_zaman
05-11-2010, 22:38
قیمتش چنده ؟

Shahin_SOURNA
06-11-2010, 10:53
در مورد قیمت چیزی منتشر نشده.

K1lou
10-11-2010, 10:06
با سلام
دوستان این mac pro ها دیگه چه نوع هستن ؟چه تفاوتی با mac book pro ها دارن ؟
با تشکر

mohsenfhm
10-11-2010, 15:56
با سلام
دوستان این mac pro ها دیگه چه نوع هستن ؟چه تفاوتی با mac book pro ها دارن ؟
با تشکر

MacBook Pro یک لپتاپ هست ولی Mac Pro یک دسکتاپ فوق العاده قوی هست که یک مدل آن داری سی پی یوی ۱۲ هسته ای با ۲۴ گیگ رم ddr3 و ۴ ترابایت هارد هست :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18:

اینم عکسش :31: سوالی بود بپرس:11:

armin_punisher6
10-11-2010, 16:04
ببخشید لپ تاپ 374 اپل رم 4gb داره ولی چرا تو ویندوز 7 امتیازش از یه مدل اچ پی که اونم 4 داره خیلی پایینتر داد؟

mohsenfhm
10-11-2010, 17:19
ببخشید لپ تاپ 374 اپل رم 4gb داره ولی چرا تو ویندوز 7 امتیازش از یه مدل اچ پی که اونم 4 داره خیلی پایینتر داد؟

ببینید شما باید امتیاز مک بوک رو تو میکنتاش بررسی کنید ، سخت افزار مک بوک ها بر اساس مکینتاش طراحی شده نه ویندوز :18:

پس ریتینگ ویندوز برای محصولات اپل معتبر نیست :13:

armin_punisher6
11-11-2010, 13:42
ببینید شما باید امتیاز مک بوک رو تو میکنتاش بررسی کنید ، سخت افزار مک بوک ها بر اساس مکینتاش طراحی شده نه ویندوز :18:

پس ریتینگ ویندوز برای محصولات اپل معتبر نیست :13:
این لپ تاپ دوستمه.خیلی هم به مک وارد نیست.میشه بهم بگین که بهش بگم از کجای مک باید rate سیستمشو ببینه؟

mohsenfhm
11-11-2010, 14:56
این لپ تاپ دوستمه.خیلی هم به مک وارد نیست.میشه بهم بگین که بهش بگم از کجای مک باید rate سیستمشو ببینه؟

princeofpersia_7
11-11-2010, 22:58
بچه ها کلا لپ تاپ های اپل به درد گیم بازی میکردن میخورن یا نه؟
کدوم مدلش واسه گیم مناسب تره؟

Shahin_SOURNA
12-11-2010, 00:37
بچه ها کلا لپ تاپ های اپل به درد گیم بازی میکردن میخورن یا نه؟
کدوم مدلش واسه گیم مناسب تره؟
نه اگه گیمر حرفه ای هستی اپل به کارت نمیاد چون گیم های جدید اول واسه ویندوز میان بعد شاید واسه مکینتاش، اگه واسه مک بیان که هیچ مشکلی نیست کاملا روون اجرا میشن ولی اگر میخوای با ویندوز بازی کنی،باید کانفیگ خوب بگیری که MC ۳۷۳ بالاترین کانفیگ با قیمت ۲۶۵۰ هزار تومان است.
موفق باشی

K1lou
13-11-2010, 11:44
با سلام
روش نصب نرم افزارها در مکینتاش مثل ویندوز است یا مثل لینوکس که بعضیهاشون با دستورات نصب میشن ؟
با تشکر

mohsenfhm
13-11-2010, 12:04
با سلام
روش نصب نرم افزارها در مکینتاش مثل ویندوز است یا مثل لینوکس که بعضیهاشون با دستورات نصب میشن ؟
با تشکر

همشون با درگ کردن نصب میشن :31: به سرعت نور :18:

K1lou
13-11-2010, 13:20
همشون با درگ کردن نصب میشن :31: به سرعت نور :18:
با سلام و تشکر
خوب در مکینتاش چقدر از برنامه ها همراه با سیستم عامل نصب میشن ؟مثلا در اوبونتو open office نصب میشه ( خوب البته اینها مجانی هستن )یا حداقل در مقایسه با ویندوز ؟
با تشکر

Shahin_SOURNA
13-11-2010, 21:09
من با لینوکس کار نکردم، منظورتون رو نفهمیدم مثلا در ویندوز چه برنامه هایی نصب هستن؟

princeofpersia_7
13-11-2010, 23:44
نه اگه گیمر حرفه ای هستی اپل به کارت نمیاد چون گیم های جدید اول واسه ویندوز میان بعد شاید واسه مکینتاش، اگه واسه مک بیان که هیچ مشکلی نیست کاملا روون اجرا میشن ولی اگر میخوای با ویندوز بازی کنی،باید کانفیگ خوب بگیری که MC ۳۷۳ بالاترین کانفیگ با قیمت ۲۶۵۰ هزار تومان است.
موفق باشی

نه رفیق من گیمر حرفه ای نیستم. فقط میخوام فیفا و Pes بازی کنم و مشکلی نداشته باشم باهاش !

همین مدلی که گفتی فقط میشه باهاش کار کرد؟

K1lou
14-11-2010, 09:23
من با لینوکس کار نکردم، منظورتون رو نفهمیدم مثلا در ویندوز چه برنامه هایی نصب هستن؟
با سلام و تشکر
در ویندوز که برنامه ای نصب نیست من منظورم مقایسه بود یعنی مکینتاش نصبت به ویندوز در نصب بودن برنامه ها برتری داره یا نه مثلا در ویندوز ما مدیا پلیر رو داریم با paint و چند برنامه کوچک دیگه . حالا در مکینتاش چند نمونه برنامه نصب شده داریم ؟

mohsenfhm
14-11-2010, 11:23
با سلام و تشکر
در ویندوز که برنامه ای نصب نیست من منظورم مقایسه بود یعنی مکینتاش نصبت به ویندوز در نصب بودن برنامه ها برتری داره یا نه مثلا در ویندوز ما مدیا پلیر رو داریم با paint و چند برنامه کوچک دیگه . حالا در مکینتاش چند نمونه برنامه نصب شده داریم ؟

مک همه چی نصب هست !‌هیچ کمبودی احساس نمیشه ! فقط چند نوع پلیر داره !‌برنامه های گرافیکی هم تا دلت بخواد نصبه . برنامه های موسیقی هم مانند گیتار مجازی و پیانو و .... نصبه:18:

Shahin_SOURNA
14-11-2010, 23:01
نه رفیق من گیمر حرفه ای نیستم. فقط میخوام فیفا و Pes بازی کنم و مشکلی نداشته باشم باهاش !

همین مدلی که گفتی فقط میشه باهاش کار کرد؟

این مدل واسه فیفا و ساکر زیاد هم هست.

mohsenfhm
17-11-2010, 00:22
فلاپی را با مک بوک پروی خود باز و اجرا کنید :18:

بسیاری از ما همچنان خاطره فلاپی دیسک‌ها را در خاطر خود زنده نگهداشته‌ایم و هنوز هم به این دیسکت معمولا سیاه علاقه خاصی داریم اما چارلز مانگین با ترکیب یک حافظه یو.اس.بی با این دیسکت‌های دوست داشتنی کاری کرده که علاوه بر حفظ این نوستالژی حسرتی را که سالها به خاطر کمی حافظه این دیسکت‌ها خوردیم، جبران کنیم.

وی آن‌طور که از تصاویر هم پیداست با استفاده از دو فلاپی‌دیسک و جدا کردن آنها و قرار دادن یک حافظه یو.اس.بی در دل آن این نوآوری را عرضه کرده است.

نکته ظریف این نوآوری که ما نام آن را با توجه به ظرفیت عادی یک فلاپی‌دیسک، «ابر فلاپی» گذاشتیم، استفاده از چراغ قرمز رنگ کوچکی در انتهای دیسکت و درست در محل قفل کردن آن است که در هنگام کار کردن فلاپی روشن می‌شود.

منبع : فارنت

Microsoft24
18-11-2010, 04:45
اپل در نهایت موفق شد که تمامی آلبوم ها و آهنگ های گروه افسانه ای بیتلز را وارد آیتونز کند

همه آلبوم های کلاسیک گروه از جمله "Abbey Road," , "Revolver" و "Rubber Soul." در حال حاضر برای دانلود در دسترس است

آلبوم های کامل به قیمت $12.99 و آهنگ های فردی هر کدام به قیمت 1.29 $ به فروش می رسد.همچنین می توانید کل مجموعه بیتلز را به قیمت 149 $ خریداری کنید

اپل ورود این گروه را در ساعت 10 صبح در وب سایت خود اعلام کرد.

بخش ویژه ای از وب سایت اپل نیز به گروه Beatles اختصاص داده شده است.

منبع :

موفق باشید ،

امید

zerolight
18-11-2010, 21:28
خذف شود!!!!!!

soroush20
22-11-2010, 10:48
سلام من نظرم درباره ی خریدن مکبوک پرو حتمیه اما نمیدونم تا تابستون صبر کنم که مدل های جدیدو بخرم یا نه و اگه صبر کردم و سری های جدید اومد قیمتشون خیلی گرون میشه؟
یه سوال کوچولو هم اگه میشه جواب بدین سنگین ترین بازی که روی مکبوک پرو بازی کردن چی بوده در چه حالتی ؟

Shahin_SOURNA
22-11-2010, 14:17
سلام دوست عزیز در بخش مشاوره و راهنمایی برای خرید مطرح کنید.
در مورد بازی باید بهتون بگم که اگه گیمر هستی، مک بوک نخر! به هیچ وجه برای بازی طراحی نشده.

seyed1370
26-11-2010, 17:50
سلام دوستان ...
منم یه MB374 گرفتم!! یه میلیون و پونصد و چهل هزار تومن با گارانتی امرتات ...

siamackh
26-11-2010, 18:13
سلام دوستان ...
منم یه MB374 گرفتم!! یه میلیون و پونصد و چهل هزار تومن با گارانتی امرتات ...
سلام
برنده واقعي هستي دوست عزيز . مبارك باشه .
به اندازه قيمتش فقط ازش لذت ميبري حالا استفادش بمونه

Shahin_SOURNA
27-11-2010, 00:34
خیلی مبارک ه! ایشالا همیشه سیب پشتش برات روشن بمونه!
فقط پارت نامبرش MC374 هست.

malaki_mall
27-11-2010, 00:44
یه مک بوک ایر 1 دسته 2 میخام.

دوز دالم.:37:

malaki_mall
27-11-2010, 22:05
میزان صدا و حرارات تولید شده از لپ تاپ های اپل در قیاس با سایر برندها مخصوصا سونی چقدره؟

mohsenfhm
27-11-2010, 22:12
میزان صدا و حرارات تولید شده از لپ تاپ های اپل در قیاس با سایر برندها مخصوصا سونی چقدره؟

چون در لپتاپهای اپل فن ها با دور پایین کار میکنند تا صدایی تولید نشه و چون انتقال حرارت از بدنه آلومینیومی انجام میشه کمی گرم تر به نظر میرسه :13:

seyed1370
29-11-2010, 17:49
بچه ها من تا حالا با مکینتاش کار نکردم!
الانم که apple گرفتم تو این چند روز از این سیستم عامل خوشم اومده ، فقط چند تا سوال دارم!
من آهنگ و فیلم و ... که میریزم تو دستگاه ، میریزه تو درایوی که خود سیستم عاامل روش نصبه ؟ مثل درایوی که ویندوز رو روش نصب میکردن!
از این بابت میگم که این چیزایی که میریزم ، سرعت دستگاه رو پایین نمیاره؟
اصلا چجوری میشه به درایو ها دسترسی داشت ؟
امیدوارم تاپیک و درست اومده باشم

Shahin_SOURNA
29-11-2010, 20:39
سلام دوست عزیز
مبارک باشه.
اینا که همش ۱ سوال بود! :دی
خب از شوخی بگذریم شما فیلم ها و کلا دیتا ها تو کجا میریزی؟ توی دسکتاپ یا توی پوشه ی مربوط به خودش؟
شما در حال حاضر روی هاردت ۱ پارتیشن بیشتر نداری که اونم Macintosh HD هست، اگه بخوای ویندوز نصب کنی میشه دوتا یعنی یکی مک و یکی وین.
توی ویندوز شما چندین پارتیشن (درایو) مثل درایو C و D و... داشتی اما تو مکینتاش اینطور نیست و برای هر دسته از دیتا ها مثل موزیک و فیلم و عکس و برنامه یه فولدر جدا در نظر گرفته شده.
شما وقتی Finder رو باز میکنی این پوشه ها رو خواهی دید.
موفق باشی.

seyed1370
30-11-2010, 14:26
:31:
سلام دوست عزیز
مبارک باشه.
اینا که همش ۱ سوال بود! :دی
خب از شوخی بگذریم شما فیلم ها و کلا دیتا ها تو کجا میریزی؟ توی دسکتاپ یا توی پوشه ی مربوط به خودش؟
شما در حال حاضر روی هاردت ۱ پارتیشن بیشتر نداری که اونم Macintosh HD هست، اگه بخوای ویندوز نصب کنی میشه دوتا یعنی یکی مک و یکی وین.
توی ویندوز شما چندین پارتیشن (درایو) مثل درایو C و D و... داشتی اما تو مکینتاش اینطور نیست و برای هر دسته از دیتا ها مثل موزیک و فیلم و عکس و برنامه یه فولدر جدا در نظر گرفته شده.
شما وقتی Finder رو باز میکنی این پوشه ها رو خواهی دید.
موفق باشی.

گفتم یکی یکی بپرسم ، بازم هست آخه :31:
وینوز 7 رو سیستمم نصب ه ... یعنی هم ویندوز دارم هم مک ...
توی مکینتاش هر چیزی رو تو قسمت مربوط به خودش میریزم!! منظورم اینه که این فیلم و عکسا و آهنگایی که میریزم تو قسمت مربوط به خودش ، اگر سیستم عامل براش مشکلی پیش بیاد ، همش میپره ؟؟
اگه حو.صله داشتین بگین بقیه سوالامم بپرسم :31: آخه خیلی مبتدیانه است

Shahin_SOURNA
30-11-2010, 18:53
برای سیستم عامل بعیده که مشکلی پیش بیاد و ایشالا که پیش نمیاد ولی اگه به هر دلیل این اتفاق بیفته و شما مجبور بشین که مکینتاش رو Clean install کنین تمام فایل هاتون رو از دست میدین. و تنها راهی که هست بکاپ گرفتن با ماشین زمان ه.
بفرما بپرس:40:

seyed1370
01-12-2010, 12:36
ماشین زمان و همیشه بذارم فعال باشه ، مشکلی پیش نمیاد؟؟
خواستم یه back up بگیرم ، یکی از درایوام رو پاک کرد و ویندوزم پرید!! :41:
.
.
.
اون اول که باهاش کار میکردم ، تو دسکتاپ یا هرجای دیگه ک بودم ، وقتی دکمه ی play روی کیبورد رو میزدم ، آهنگ پخش میشد ... ولی الان حتی وقتی تو برنامه ی i tunes هم هستم ، با زدن دکمه ی روی کیبورد ، آهنگ پخش نمیشه! و همین طور دو تا دکمه ی << و >>
مشکل سخت افزاری نداره چون تو برنامه ی front row هر سه تاش کار میکنه ...
نمیدونم موضوع چیه!
.
.
.
و یه چیز دیگه !! وقتی cd تو دستگاه ه و داره کار میکنه ، مک بوک و اگه تو دستم تکون بدم ، cd اون تو به یه جایی سابیده میشه و کاملا صداش میاد!!!

Shahin_SOURNA
01-12-2010, 12:55
اگه هارد اکسترنالت رو بهش معرفی کردی و به طور منظم بکاپ میگیره که عالیه،هیچ مشکلی نیست.
در مورد play نمیدونم.
موقعی که مک بوک روشن ه اصلا تکونش نده چون علاوه بر اینکه سی دی که داخل دستگاه ه و داره میچرخه خط میفته و کاملا غیر قابل استفاده میشه ممکنه برای هاردت هم مشکل پیش بیاد چون اون هم در حال گردش ه با ۵۴۰۰ دور در دقیقه.
هر وقت خواستی مک ت رو جابجا کنی Lid رو ببند تا به استند بای بره و بعد جابجا کن.

webcopernic
04-12-2010, 04:26
دوستان سلام
من روی مک بوک ۱۳ اینچی ویندوز ۷ نصب کردم. مشکلم اینست که هر زمان تو ویندوز هستم پس از مدتی صدای کامپوتر خراب میشه ! مصلا اولش یک mp3 را درست اجرا میکنه ولی پس از مدتی صدا خشدار میشه ! کسی راه حالی بارش سراغ داره ؟

Shahin_SOURNA
04-12-2010, 10:33
یکی از دوستان من هم همین مشکل شما رو داشت ولی با هدفون.
که بعدا فهمید هدفونش توسط اپل ساپورت نمیشه.

vector1
05-12-2010, 05:21
دوستان برای ارتقا رم mac book pro 17 core2duo midd 2009 از 4g به 8g چه برندی رو پیشنهاد میدید [البته موجود در ایران] ؟
ممنون

malaki_mall
06-12-2010, 12:38
دوستان آیا محصولات دسته 2 اپل گیر میاد؟

یه مک بوک ایر 13 اینچی سری 1 (مدل 2008) به قیمت 500 تومن خریداریم.:31:

taban341
08-12-2010, 10:32
با عرض سلام و خسته نباشید گفتم اینجا بنویسم که دوستان همه متخصص برند Apple اندکسایی که اپل داشتن و تفاوت رو واقعا حس کردن جواب بدن :
من واسه داداشم core i7 رو از مدل y560 لنوو سفارش دادم اون بیشتر کارش با نرم افزارهای 3d هستش و مکانیک میخونه واسه طراحی با catia و 3d max کار میکنه می خاستم بدونم اصلا ارزش داره پولی رو که میخام بابت این برند ها(HPوIBM) بدم که cpu بالا دارن: core i7 برم apple با این مشخصات بخرم مثلا با 1630000تومان برم این مدل رو بخرم؟
Apple MC374LL/A
سی پی یو : Intel Core 2 Duo P8600 2.4GHZ 1066 3MB Cache
رم : 4GB 1066
هارد: 250gb
گرافیک:NVIDIA GeForce 320M 256MB DDR3
ورودی خروجی:

Headphone JackMicrophone InputUSB 2.0 x 2FireWire 800 (up to 800 Mbps)Mini DisplayPortiSight Cameraصفحه نمایش:
Screen Size:

13.3"
Type:
Glossy
Resoloution:
1280x800
Backlight:
LED

امکانات دیگر:

ColorSilve rWeight2.04 kg Origin Made in ChinaFactory Warranty 3 year limited warranty

من خودم مهندسی کامپیوتر میخونم و زیاد اهل بازی نیستم تنها بازی که می کنم PES هستش اونم بعضی وقتا و کارم با نرم افزارهای flash و کلا طراحی سایت برنامه نویسی با مجموعه ی visual dot net و MATLAB وخلاصه کارای مولتی مدیا شما نظر بدین.ارزش داره بابت اپل همچین پولی بدم؟؟؟؟کانفیگ های core i7 اپل بالای 2500000تومنه .والا موندم .نمیدونم کمک کنین.میخام یه عمری واسم کار کنه.

taban341
08-12-2010, 20:23
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟

shutdown
09-12-2010, 00:15
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟
من چون دیدم بزرگتر نیست من جواب میدم
اول اینکه مطمعا باش ال یک انتخاب خوب برای کار تو هست { این رو من نمیگم همه میگن } یعنی برای کاری بغیر از بازی فوق العاده هست { هر چند برای بازی هم خیلی خوبه:31:}
یک موضوعی که بحث میشه سرش اونم اینه که کانفیگ اپل خیلی پایینه نسبت به قیمت و من به شما میگم که تو اپل اگر سی پی یو core due هست مطمعا باش کم نمیاره و جوری مچ شدن تمام اجزا و برنامه ها که به راحتی کار مشتری رو راه میندازه...اگر هم کانفیک 2500 تومانیش رو بگیری که معرکه هست ولی زیاد خودت رو نکن برای کنفیگ چون اصل شرط خوب کار کردن هست نه بالا بودن کانفیگ....زیاد حرف زدم:31:
بخر شک نکن...اگر چشیمون شدی من رو بزن:31:راستی اگر باز شک داری بهتره موقع خرید چند مین باهاش کار کنی تا بفهمی چه دنیایی هست.

xfati
10-12-2010, 03:17
اطلاعات کامل درباره ipad میخاستم ..... یعنی نظر اونایی که ایپد درن رو میخام میشه یه تایپیک خوب معرفی کنید که فقط درباره اون بحث شده باشه ممنون ...

taban341
10-12-2010, 10:16
اطلاعات کامل درباره ipad میخاستم ..... یعنی نظر اونایی که ایپد درن رو میخام میشه یه تایپیک خوب معرفی کنید که فقط درباره اون بحث شده باشه ممنون ...
یه سری به این سایت بزننین

payamf1
11-12-2010, 14:30

اپل آیپد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

asaasaasa
11-12-2010, 15:38
سلام
من ۳ ماه که مک بوکم رو گرفتم اون موقع ۱۷۵۰۰۰۰ تومن و از ری اپل ط۳ پایتخت گرفتم. مشخصاتشم cpu 2.66gh و 4g ram و ۲۵۶ گرافیک .
این پست رو دادم چون اونایی که میخوان لپتاپ بگیرن و اسم اپل به گوششون خرده میخوان بدونن چه فرقی با بقیه داره که انقدر گرونه؟
خوب باید بگم که من کارای ادیت فیلم هم میکنم و همینطور خیلی بازی میکنم و خیلی از نرم افزار ها رو مثل افتر افکت و پریمیر و یولید رو تو ویندوز و فاینال کات و Imovie رو تو مک کار کردم اصلا کم نمیاره مخصوصا موقع رندر گرفتن ، من از عمکردش تعجب کردم .
در مورد بازی هم همین کافیست که GTAIV رو که همه میدونن چقدر سنگینه و هر سیستمی نمیتونه اجراش کنه رو به راحتی اجرا میکنه ، میتونم بگم یه سیستم با گرافیک یک گیگ و رم ۴ گیگ معمولی هم این پرفورمنس رو نداره.
چرا با این مشخصات پایین سیستمهای قوی تر رو براحت جامیزاره ؟ علتش اینه که قطعاتش رو مخصوص اپل ساختن واسه همینه که میگن اپل رو مقایسه نکنید
مثلا برید تو سایت gforce اگه بگردید مقایل بعضی چیپ ها نوشته special for apple macbook یعنی این قطعه مخصوص اپل هستش این موضوع رو قبل از این که بخرم رفتم و دیدم .این موضوع در مورد سایر قطعات نیز صادقه.پس مشخصات مک بوک رو با بقیه مقایسه نکنید ،هرگز.
حالا چرا گرونه ؟ چیزهایی که بالا گفتم یک طرف ، تکنولوژیهای خود اپل در مک بوک های جدید هم یک طرف مثلا ترک پد مک بوک این قابلیت رو داره که با دو انگشت اسکرول میکنه ، اگه تو اکثر محیط های مک اگه دو انگشتتون رو رو ترک پد بزارین و به هم نزدیک کنین عمل زوم رو انجام میده و نیاز به کلیک رو دکمه زوم ندارید و... . یه تکنولوژی دیگر موشن سنس هستش که در آی پد هم استفاده شده و اگه مک بوک رو تکون بدین متوجه میشه و چند نرم افزار هست کاری میکنن که با استفاده از این قابلیت شما فقط با خم کردن لپتاپ عمل اسکرول را انجام دهید و... از این نوع تکنولوژی ها بسیار استفاده شده که گفتنش مثنوی هزار منه.
خیلی قایلیت ها در مک بوک هست که در هیچ سیستم دیگری نیست و این قابلیتهاست که اون رو خاص و متمایز از سایر لپتاپ ها میکنه و قیمتش رو هم خاص میکنه.
همین الان یادم اومد بهتون بگم شما که دیروز مادرم برام آب میوه آورد و لپتاپ رو پام بود و اومدم آبمیوه رو بگیرم ریخت رو لپتاپ و هیچ اتفاقی نیوفتاد.این اتفاقی نیست که هیچی نشد چون اپل این قابلیت رو ایجاد کرده که در اثر ریختن مایعات و بر اثر ضربات معمولی هیجیش نمیشه .اینارو امتحان کردم و مطمئنم چون هفته پیش رومبل خوابم برد و بر اثر صدای برخورد مک بوک بازمین ازخواب پریدم :31: البته هیچیش نشد ازاین جهت از انتخابم خوشحالم چون اگه جنس دیگه ای بود بطور کامل در این مدت نابود شده بود چون من در مراقبت از لپتاپ و عینک مراقب نیستم (تا حالا دو تا عینک تو خواب له کردم:41:.البته اینیکه دارم یک ساله دووم آورده:20:)
در پایان بگم در طی یک ماه اول به اندازه پولی که دادم لذت بردم ازون به بعدم هرچی گذشت علاقم بیشتر شد ، این بین کاربران مک مشترکه که بعد از مدتی کار با مک میلی به کار با ویندوز ندارن منم همینطور.
اینا حرفای دلم بود و جواب بعضی سوالهای شما و منظور دیگه ای نداشتم.چیزاییی دیگه ای هم هست که دیگه سرتونو درد نمیارم. امیدوارم مفیدبوده باشه.

taban341
11-12-2010, 21:17
مشخصات مک بوک رو با بقیه مقایسه نکنید ،هرگز.

سلام دوست عزیز اگه اشتباه نکنم شما باید 375 رو خریده باشید
منم میخام 374 رو بردار م می خاستم ببینم مشکلی از لحاظ رندر گیری ندارم تو نرم افزارهای تدوین مثل Premier و After Effect ؟؟با این سیستم میشه روی فیلم های HD کار کرد و کار تدوینشونو انجام داد کم نمیاره؟؟؟آخه چون سی پس یو Core 2 duo داره پرسیدم می خام بدونم اگه جواب نمیده صبر کنم و سیستم بالاتری بردارم مثلا 371 که سی پی یو Core I5 داره ؟؟؟ نظر شما چیه؟؟؟اگه اینطوری که شما میگین باشه پس نباید کم بیاره!!!!

mbd1366
12-12-2010, 11:13
سلام بروبچ
ما نیز 374 خریدیم
فعلاً لذتشو دارم می برم .
خلاصه می ارزه

asaasaasa
12-12-2010, 16:58
سلام دوست عزیز اگه اشتباه نکنم شما باید 375 رو خریده باشید
منم میخام 374 رو بردار م می خاستم ببینم مشکلی از لحاظ رندر گیری ندارم تو نرم افزارهای تدوین مثل Premier و After Effect ؟؟با این سیستم میشه روی فیلم های HD کار کرد و کار تدوینشونو انجام داد کم نمیاره؟؟؟آخه چون سی پس یو Core 2 duo داره پرسیدم می خام بدونم اگه جواب نمیده صبر کنم و سیستم بالاتری بردارم مثلا 371 که سی پی یو Core I5 داره ؟؟؟ نظر شما چیه؟؟؟اگه اینطوری که شما میگین باشه پس نباید کم بیاره!!!!

سلام
آره ۳۷۵ هستش.
۱- مشکلی پیش نمیاد کم هم نمیاره
۲-به قول فروشنده ای که ازش خریدم کسی که اپل داره ممکنه دنباله اینچ بالاتر برای تصویرش باشه ولی دنبال سخت افزار نمیره البته این اقراقه ولی یجوراییم درسته بازیهای جدید مک رو سیستمهای قدیمی هم بخوبی اجرا میشه.الا در مورد cpu باید بگم تعداد هسته لزوما نشاندهنده کیفیتش نیست و چیزای دیگه مثل کش و ... و حتا جنس بکار رفته در cpu هم در کیفیتش موثره و در سایتهایی که مقایسه میکنن نشون میدن که
یک cpu core2 duo میتونه قوی تر از یک cpu cori5 باشه.
کن خودم یه فیلم کوتاه رو با کیفیت Hd و فریم ریت بالا (دقیق یادم نیست ) خروجی گرفتم هیچ مشکلی نداشت.
یه نکته :برخلاف ویندوز ، خود سیستم عامل مکینتاش HD هستش و بعد از نصب میتونید تفاوت رو احساس کنید
در ضمن اینو میدونستین که اینتر فیس گرافیکی مک داخل cpu ازپیش قرار داره و نیازی نداره بعد از طی پروسه وارد cpu بشه؟

taban341
13-12-2010, 14:06
سلام
آره ۳۷۵ هستش.
۱- مشکلی پیش نمیاد کم هم نمیاره
۲-به قول فروشنده ای که ازش خریدم کسی که اپل داره ممکنه دنباله اینچ بالاتر برای تصویرش باشه ولی دنبال سخت افزار نمیره البته این اقراقه ولی یجوراییم درسته بازیهای جدید مک رو سیستمهای قدیمی هم بخوبی اجرا میشه.الا در مورد cpu باید بگم تعداد هسته لزوما نشاندهنده کیفیتش نیست و چیزای دیگه مثل کش و ... و حتا جنس بکار رفته در cpu هم در کیفیتش موثره و در سایتهایی که مقایسه میکنن نشون میدن که
یک cpu core2 duo میتونه قوی تر از یک cpu cori5 باشه.
کن خودم یه فیلم کوتاه رو با کیفیت Hd و فریم ریت بالا (دقیق یادم نیست ) خروجی گرفتم هیچ مشکلی نداشت.
یه نکته :برخلاف ویندوز ، خود سیستم عامل مکینتاش HD هستش و بعد از نصب میتونید تفاوت رو احساس کنید
در ضمن اینو میدونستین که اینتر فیس گرافیکی مک داخل cpu ازپیش قرار داره و نیازی نداره بعد از طی پروسه وارد cpu بشه؟
ممنون دوست عزیز از راهنمایی موثر شما
فقط یه چیز دیگه چشم رو اذیت نمیکنه چون مانیتورش 13 اینچه؟تو طولانی مدت آخه چشام آسیگماته کلا خسته نمیکنه چشم رو ؟

mohsenfhm
13-12-2010, 14:13
فقط یه چیز دیگه چشم رو اذیت نمیکنه چون مانیتورش 13 اینچه؟تو طولانی مدت آخه چشام آسیگماته کلا خسته نمیکنه چشم رو ؟

اگر برای کارهای گرافیکی مثل فتو شاپ و ... میخوای به 15 اینچ فکر کن :13:

mmuud
13-12-2010, 23:48
با سلام
يه سوال؟من زياد با افيس كار ميكنم .اگه بخوا اپل بگيرم ايا ميتونم فايل هاي افيسما در داخل مك اديت كنم؟ لطفا كامل كامل در اين مورد راهنمايي كنيد

mohsenfhm
14-12-2010, 08:31
با سلام
يه سوال؟من زياد با افيس كار ميكنم .اگه بخوا اپل بگيرم ايا ميتونم فايل هاي افيسما در داخل مك اديت كنم؟ لطفا كامل كامل در اين مورد راهنمايي كنيد

بله تمامي نسخه هاي آفيس براي مك عرضه شدن ! فقط آفيس 2011 كمي با زبان فارسي مشكل داره :13:

payamf1
14-12-2010, 11:06
بله تمامي نسخه هاي آفيس براي مك عرضه شدن ! فقط آفيس 2011 كمي با زبان فارسي مشكل داره
خوب مشکل آفیس برای فایل فارسی میتونه کامل حل بشه؟؟؟ نسخه های قبلیم همین مشکل رو دارن؟

asaasaasa
14-12-2010, 20:45

والا من که با هاش مشکل ندارم منم چسام آستیگماته و البته شمارش بالا نیست هردو ۱.۲۵ هستش و چون با عینک راحت نیستم وقتی پشت
لپ تاپم عینک نمیزنم. مانیتورای اپل بهترین مانیتورها هستن مثل سونی وایو و البته led .من کوچک بودن مانیتور رو احساس نمیکنم و اگه کار گرافیکی محاسباتی خیلی سنگین با لپتاپ نمیخوای انجام بدی مثل گرفتن خروجی فیلم سینمایی یا کار کردن روی انیمیشن های تولانی یا ... که
واقعا نیاز به قدرت محاسباتی بالا دارن سری ۱۵ ، ۱۷ اینچ واقعا خوب جواب میدن ، اما اگر کار گرافیکی از روی علاقه انجام میدی و کاربری حرفه ای نداری و مثلا برنامه نویسی انجام میدی و برای بازیو مرور وب و کا رای معمولی دیکه میخوای ۱۳ اینچ خوبه البته نه اینکه با سری ۱۳ اینچ نشه اون کارای حرفه ای رو انجام داد ولی سرعتش ممکنه کمتر از ۱۵ و ۱۷ باشه.در کل موقعی که اپل محصولی رو ارائه میده به جامع بودن کاربریش هم اهمیت میده تا وقتی شما محصول رو خریدی نگی اه این اون کاری که من میخوام رو انجام نمیده.
مثلا من دیدم ینفر میگفت با آی پدش کارای صدا برداری انجام میده ! واقعیت رو نمیدونم فقط شنیدم چون با هر سیستمی نمیشه کارای صدا برداری حرفه ای کرد.

توضیحات اضافی دادم درکل به خود بستگی داره اگه پولشو داری و دلت میاد دو میلیونو نیم بدی واسه لپتاپ پس هر چی بخوای گیرت میاد وگرنه با یکو نیم میتونی یه ۱۳ بخری و به احتمال بالای ۹۹ درصد از خریدت راضی خواهی بود و حسرت نمی خوری.
یه پیشنهادهم برات دارم اگه تهرانی بورو پایتخت طبقه ۳ rayapple فروشگاه عالییه وراحت اونجا انواع محصولات اپل رو گذاشتن میتونی تست کنی برو اینچهاشو ببین هم با اپل اگه تاحالا کار نکردی کار کن تست کن محیط مک رو ببین بعد بخر قصد تبلیغ نداشتم ولی چون خودم همه جاهای معروف پایتخت رو گشتم و نه اجازه میدادن ببینم اصلا چیزی که میخوام بخرم چه شکلیه و خیلی هم رفتار بدی داشتن دارم میگم احترام به مشتری رو تو این فروشگاه دیدم .من خودم از این فروشگاه خریدم یکم گرونتره ولی خدماتشون خوبه و نصب ویندوز هم رایگان انجام میدن.بهر حال شنیدن کی بود مانند دیدن.
امیدوارم راهنماییه کاملی بوده باشه.اگه بازم سوالی داشتی در خدمتم.:20:

asaasaasa
14-12-2010, 20:56
با سلام

خب اگه آفیس مک برات مشکل ایجاد کرد و ناراحت بودی سریع سویچ میکنی به ویندوز و از آفیس ویندرزت استفاده میکنی اگه از جایی که میری بخری انصاف داشته باشه خودش واست ویندوز رو نصب میکنه البته با کمک دفترچه راهنما خودت هم میتونی نصب کنی ولی یکم ریسک داره.:18:

mehdisato66
15-12-2010, 14:13
خب اگه آفیس مک برات مشکل ایجاد کرد و ناراحت بودی سریع سویچ میکنی به ویندوز و از آفیس ویندرزت استفاده میکنی اگه از جایی که میری بخری انصاف داشته باشه خودش واست ویندوز رو نصب میکنه البته با کمک دفترچه راهنما خودت هم میتونی نصب کنی ولی یکم ریسک داره.:18:

بهترين جايگزين آفيس براي مك نئو آفيس هست :46::46:

taban341
15-12-2010, 15:24
والا من که با هاش مشکل ندارم منم چسام آستیگماته و البته شمارش بالا نیست هردو ۱.۲۵ هستش و چون با عینک راحت نیستم وقتی پشت
لپ تاپم عینک نمیزنم. مانیتورای اپل بهترین مانیتورها هستن مثل سونی وایو و البته led .من کوچک بودن مانیتور رو احساس نمیکنم و اگه کار گرافیکی محاسباتی خیلی سنگین با لپتاپ نمیخوای انجام بدی مثل گرفتن خروجی فیلم سینمایی یا کار کردن روی انیمیشن های تولانی یا ... که
واقعا نیاز به قدرت محاسباتی بالا دارن سری ۱۵ ، ۱۷ اینچ واقعا خوب جواب میدن ، اما اگر کار گرافیکی از روی علاقه انجام میدی و کاربری حرفه ای نداری و مثلا برنامه نویسی انجام میدی و برای بازیو مرور وب و کا رای معمولی دیکه میخوای ۱۳ اینچ خوبه البته نه اینکه با سری ۱۳ اینچ نشه اون کارای حرفه ای رو انجام داد ولی سرعتش ممکنه کمتر از ۱۵ و ۱۷ باشه.در کل موقعی که اپل محصولی رو ارائه میده به جامع بودن کاربریش هم اهمیت میده تا وقتی شما محصول رو خریدی نگی اه این اون کاری که من میخوام رو انجام نمیده.
مثلا من دیدم ینفر میگفت با آی پدش کارای صدا برداری انجام میده ! واقعیت رو نمیدونم فقط شنیدم چون با هر سیستمی نمیشه کارای صدا برداری حرفه ای کرد.

توضیحات اضافی دادم درکل به خود بستگی داره اگه پولشو داری و دلت میاد دو میلیونو نیم بدی واسه لپتاپ پس هر چی بخوای گیرت میاد وگرنه با یکو نیم میتونی یه ۱۳ بخری و به احتمال بالای ۹۹ درصد از خریدت راضی خواهی بود و حسرت نمی خوری.
یه پیشنهادهم برات دارم اگه تهرانی بورو پایتخت طبقه ۳ rayapple فروشگاه عالییه وراحت اونجا انواع محصولات اپل رو گذاشتن میتونی تست کنی برو اینچهاشو ببین هم با اپل اگه تاحالا کار نکردی کار کن تست کن محیط مک رو ببین بعد بخر قصد تبلیغ نداشتم ولی چون خودم همه جاهای معروف پایتخت رو گشتم و نه اجازه میدادن ببینم اصلا چیزی که میخوام بخرم چه شکلیه و خیلی هم رفتار بدی داشتن دارم میگم احترام به مشتری رو تو این فروشگاه دیدم .من خودم از این فروشگاه خریدم یکم گرونتره ولی خدماتشون خوبه و نصب ویندوز هم رایگان انجام میدن.بهر حال شنیدن کی بود مانند دیدن.
امیدوارم راهنماییه کاملی بوده باشه.اگه بازم سوالی داشتی در خدمتم.:20:
مرسی ازاینکه وقت گذاشتی و با حوصله جواب دادی
والا موندم میترسم 374 بگیرم اونجوری که ازش انتظار دارم نتونم کار بکشم نمیدونم صبر کنم بودجمو ببرم بالا core i5 یعنی 371 یا 372 بردازم با مانیتور 15 یا همین 374 کارمو میکنه پول الکی خرج نکنم آخه تا به حالا با مک کار نکردم ببینم چه جوریه.:41:

asaasaasa
15-12-2010, 19:17
مرسی ازاینکه وقت گذاشتی و با حوصله جواب دادی
والا موندم میترسم 374 بگیرم اونجوری که ازش انتظار دارم نتونم کار بکشم نمیدونم صبر کنم بودجمو ببرم بالا core i5 یعنی 371 یا 372 بردازم با مانیتور 15 یا همین 374 کارمو میکنه پول الکی خرج نکنم آخه تا به حالا با مک کار نکردم ببینم چه جوریه.:41:
ببین دوستم اگه واقعا همونطور که گفتم کار گرافیکی خیلی سنگین داری مثلا خروجی میخوای بگیری اذ یه فیلم 2 ساعته برای سریعتر انجام شدن کارت میتونی سری 15 اینچ به بالا رو بگیری ولی 375 که من دارم یا 374 هم این کارا رو انجام میدن ولی ممکن سرعتشون کمتر باشه ، اما اپل کم آوردن و انجام ندادن توکارش نیست .در ضمن باید بگم حتی نرم افزار های اپل هم از ویندوز قویترن مثل فاینال کات که کارای ادیت فیلمهای هالیوود مثل آواتار رو باهاش انجام میدن.
4روز نه پشت سرهم طول کشید تا دانلودشکنم (فاینال کاتو میگم) وقتی اجرا کردم براحتی اجرا شد .اینم بگم نرم افزارهای مک تو همه ورژن های 13،15،17 اینچ اجرامیشن.نرم افزارهای ویندوزهم تاحالا با موردی برخورد نکردم که اجرا نشه اگه کار خاصی داری وشک داری اجرا بشه بگو واست تست کنم اگه داشته باشمش.
اگه واسه بازی میگی الان دارمGTA IV - Episodes From Liberty Cityبازی میکنم (تو ویندوز چون مکش هنوز نیومده) البته مشکل کرک دارم ازیه جایی به بعد تو لودینگش گیر میکنه یه برنچ مارک میگیرم الان و توپست بعد میزارم تا خودتون قضاوت کنید. درضمن اگه بدونی این بازی تا حالا جزء سه باز سنگین بوده (تا اونجا که من در جریانم) و الان دارم با 375 بازی میکنمش و اینکه میگن اپل بدرد بازی نمیخوده کاملا غلطه.:5:

taban341
17-12-2010, 08:38
ببین دوستم اگه واقعا همونطور که گفتم کار گرافیکی خیلی سنگین داری مثلا خروجی میخوای بگیری اذ یه فیلم 2 ساعته برای سریعتر انجام شدن کارت میتونی سری 15 اینچ به بالا رو بگیری ولی 375 که من دارم یا 374 هم این کارا رو انجام میدن ولی ممکن سرعتشون کمتر باشه ، اما اپل کم آوردن و انجام ندادن توکارش نیست .در ضمن باید بگم حتی نرم افزار های اپل هم از ویندوز قویترن مثل فاینال کات که کارای ادیت فیلمهای هالیوود مثل آواتار رو باهاش انجام میدن.
4روز نه پشت سرهم طول کشید تا دانلودشکنم (فاینال کاتو میگم) وقتی اجرا کردم براحتی اجرا شد .اینم بگم نرم افزارهای مک تو همه ورژن های 13،15،17 اینچ اجرامیشن.نرم افزارهای ویندوزهم تاحالا با موردی برخورد نکردم که اجرا نشه اگه کار خاصی داری وشک داری اجرا بشه بگو واست تست کنم اگه داشته باشمش.
اگه واسه بازی میگی الان دارمGTA IV - Episodes From Liberty Cityبازی میکنم (تو ویندوز چون مکش هنوز نیومده) البته مشکل کرک دارم ازیه جایی به بعد تو لودینگش گیر میکنه یه برنچ مارک میگیرم الان و توپست بعد میزارم تا خودتون قضاوت کنید. درضمن اگه بدونی این بازی تا حالا جزء سه باز سنگین بوده (تا اونجا که من در جریانم) و الان دارم با 375 بازی میکنمش و اینکه میگن اپل بدرد بازی نمیخوده کاملا غلطه.:5:

واقعا ممنونم و شرمنده که اینقدر سوال میپرسم
من نمیگم نمیتونه و کم میاره بحث من سر همین مونتاژ فیلمه یه فیلم با کیفیت HD ببر تو Final Cut Pro ببین تو Render گیری کم نمیاره آخه فیلم های HD کیفیت شون خیلی بالاست و خیلی سنگینن هر دقیقه 230 مگابات اگه کم نیاره و اینکارو به راحتی انجام بده دیگه عالیه و نرم افزارCinema 4D مثلا دوستم لپ تاپ Asus داره Core 2 Dou وقتی با این نرم افزار چنذ تا پلاگین میاره هنگ میکنه ولی با After Effect که خیلی سنگینه راحت کار میکنه. واسه بازی هم بگم من زیاد اهلش نیستم فقط PES بازی میکنم که اونم فکر کنم واسه مک باشه و اگه بگیرم فکر نکنم نیازی به نصب ویندوز باشه مگر نرم افزار Office که دوستان میگن نرم افزارهای مک مشابه داره و مشکلی نیست نرم افزارهای آهنگ سازی ام که Reason کار میکردم ورژن 5 اونو تو یه سایت واسه دانلود گذاشته تحت مک عالیه . هرچند که یه نرم افزار غول آهنگ سازی هستش تحت مکApple Studio Magic Pro که واسه نصبش 9 تاDVD لازمه ، اگه پرنچ مارک رو بگیری که عالی میشه و دیگه واقعا شرمندم میکنی.rating و review کامل ازش ندیدم تو سایتهای خارجی.
اگه آدرس سایت سراغ داری بذار.
آخه من خیلی وسواسیم و تا مطمئن نشم چیزی رو نمیخرم از طرفی وزن 13 خیلی کمه و ممنم زیاد حمل میکنم و باتریشم که دیگه نظیر نداره مشکلم سر CPU شه که با تست شما دیگه خیالم جم میشه .هاردم که External 1TB میگیرم حله رممم که الان خوبه بعدا میشه تا 8 گیگ ارتقا داد.اگه یه سایت بود و این مدل رو با یه core i7 از برندهای دیگه مقاسه میکرد و review کامل ازش بود واقعا عالی میشد و من می فهمیدم تقریبا تا چه حدیه. اینم بگم من کارامو اگه لازم بشه یه نرم ا فزار رو 10 روز طول بکشه دانلود بشه، دانلود میکنم و سراغ ویندوز نمیرم(هر چیزی را بهر کاری ساختند آخه مک هنگ تو کارش نیست)خوب زیادی حرف زدم . درمورد بازی هم میدونم که کم نمیاره و حرف شما درسته ولی شنیدم داغ میکنه تو ویندوز البته نه مک.
بازم ممنون که وقتتو میذاری و با حوصله جواب میدی.

asaasaasa
17-12-2010, 15:41
واقعا ممنونم و شرمنده که اینقدر سوال میپرسم
من نمیگم نمیتونه و کم میاره بحث من سر همین مونتاژ فیلمه یه فیلم با کیفیت HD ببر تو Final Cut Pro ببین تو Render گیری کم نمیاره آخه فیلم های HD کیفیت شون خیلی بالاست و خیلی سنگینن هر دقیقه 230 مگابات اگه کم نیاره و اینکارو به راحتی انجام بده دیگه عالیه و نرم افزارCinema 4D مثلا دوستم لپ تاپ Asus داره Core 2 Dou وقتی با این نرم افزار چنذ تا پلاگین میاره هنگ میکنه ولی با After Effect که خیلی سنگینه راحت کار میکنه. واسه بازی هم بگم من زیاد اهلش نیستم فقط PES بازی میکنم که اونم فکر کنم واسه مک باشه و اگه بگیرم فکر نکنم نیازی به نصب ویندوز باشه مگر نرم افزار Office که دوستان میگن نرم افزارهای مک مشابه داره و مشکلی نیست نرم افزارهای آهنگ سازی ام که Reason کار میکردم ورژن 5 اونو تو یه سایت واسه دانلود گذاشته تحت مک عالیه . هرچند که یه نرم افزار غول آهنگ سازی هستش تحت مکApple Studio Magic Pro که واسه نصبش 9 تاDVD لازمه ، اگه پرنچ مارک رو بگیری که عالی میشه و دیگه واقعا شرمندم میکنی.rating و review کامل ازش ندیدم تو سایتهای خارجی.
اگه آدرس سایت سراغ داری بذار.
آخه من خیلی وسواسیم و تا مطمئن نشم چیزی رو نمیخرم از طرفی وزن 13 خیلی کمه و ممنم زیاد حمل میکنم و باتریشم که دیگه نظیر نداره مشکلم سر CPU شه که با تست شما دیگه خیالم جم میشه .هاردم که External 1TB میگیرم حله رممم که الان خوبه بعدا میشه تا 8 گیگ ارتقا داد.اگه یه سایت بود و این مدل رو با یه core i7 از برندهای دیگه مقاسه میکرد و review کامل ازش بود واقعا عالی میشد و من می فهمیدم تقریبا تا چه حدیه. اینم بگم من کارامو اگه لازم بشه یه نرم ا فزار رو 10 روز طول بکشه دانلود بشه، دانلود میکنم و سراغ ویندوز نمیرم(هر چیزی را بهر کاری ساختند آخه مک هنگ تو کارش نیست)خوب زیادی حرف زدم . درمورد بازی هم میدونم که کم نمیاره و حرف شما درسته ولی شنیدم داغ میکنه تو ویندوز البته نه مک.
بازم ممنون که وقتتو میذاری و با حوصله جواب میدی.

اول آسونا رو جواب میدم .
۱- حتما اولش که میگیری اگه ویندوز رو رایگان نصب میکنن بزار نصب کنن یکروز کارت گیر نکنه.
۲- مک PES نداره.
۳-شرمنده اون موقع که داشتم پیغام میدادم داشتم یه پچ میریختم مشکل کرک GTA حلشه که دیگه باز نشد.
اما اگه need for speed shift برنچ داشته باشه میگیرم ، ولی PES و شیفت رو برات اسکرین شات میذارم مطمئن بشی اجرا با بالا ترین
کیفیت اجرا میشه.

در مورد داغ کردن باید بگم چه تو مک چه تو ویندوز اگه جای لپ تاپ درست نباشه داغ میکنه مثلا اه رو زمین یامثل من رو پتوی تختت بذاری و یه برنامه سنگین اجرا کنی داغ میکنه (البته همه لپ تاپ ها اینجورین و حتی بعضیها خیلی زود داغ میکنن) .یعنی اگه هوا زیر لپتاپ وجایی که cpu هست در جریان نباشه داغ میکنه و برای اینکه این جوری نشه از رو صمین بر میداریش میذاری رو پات ، چون هوا در جریان میفته خیلی داغ نمیکنه اگه دیدی سخته یه فن هم میگیری(البته لازمت نمیشه)
درمورد خروجی گرفتن هم الان یه فیلم ۵ دقیقه ای رو که با دوربین عکاسی خودم گرفتم و HD هستش رو با فاینال کات خروجی میگیرم و برات اطلاعاتش رو میذارم.
یه سایت بود اونموقع که میخواستم بخرم میرفتم توش لپتاپ هارو توش معرفی میکرد اسمشو اگه یادم اومی برات تو پستای بعد میذارم.
درسته مک هنگ تو کارش نیست ولی هر نرم افزاری ورژن مک نداره ولی احتمال زیاد یه مشابه که حتی بهترهم هستش واسه مک وجود داره.
من مثل تو تا مطمئن نشم اون چیزی که میخوام بخرم همونیه که میخوام نمیخرم:31:

asaasaasa
17-12-2010, 17:36
خب اینم اطلاعات خروجی: یه فیلم با کیفیت 720p hd رو افکت گذاشتم حجم اولیه ۶۳۰ مگ بود که شد ۹۶۰ مگ البته مشخصات فیلم خروجی اینه:
1920 × 1080 ، MPEG-2 Video, Linear PCM, Timecode ،HD
واقعا نرم افزار غولیه خروجی درست گرفتن ازش کاره سختیه و تمام متغییرهارو توش میشه تغییرداد.ادیت کردنم باهاش یکم سخته:5:

taban341
17-12-2010, 19:33
خب اینم اطلاعات خروجی: یه فیلم با کیفیت 720p hd رو افکت گذاشتم حجم اولیه ۶۳۰ مگ بود که شد ۹۶۰ مگ البته مشخصات فیلم خروجی اینه:
واقعا نرم افزار غولیه خروجی درست گرفتن ازش کاره سختیه و تمام متغییرهارو توش میشه تغییرداد.ادیت کردنم باهاش یکم سخته:5:

مرسی شرمنده واقعا
من این PES رو تو سایت machelip.ir دیدم تو قسمت بازیها نوشته بود هست.
تو سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هم یه تایپیک زدم و سوال پرسیدم که لینک زیر جوابشه:

ولی با توجه به بیانات شما دوست عزیز این خروجی که گرفتی خیلی عالیه. من نمیدونم هنوز نرم افزارهای موازی با
CPU های Core i5وCore i7 بیرون نیومده و هیچ نرم ا فزاری از تمام هسته های CPUهای ذکر شده استفاده نمیکنه.
ولی همینطور که تاپیکی که بالا آدرس شو دارم نظرشون سیستم با همین Core i5 و Core i7 هستش.
شرمندم واقعا که کمک میکنی اگه اینکارایی رو که خودتم گقتی انجام بدی واضح میشه که کنفیگ بالاشرط حتمی واسه اینکارا نیست .و همه دوستانم متوجه میشن که اپل رو نباید از نظر کنفیگ با بقیه مقایسه کنن.
آخه یه جا گفتم میخام با این بودجه Core 2 Duo اپل بردارم همه می گفتن زده به سرت تو برندهای دیگه میتونی Core i7 برداری و به فال مسخره گرفتن.آخه همه گنفیگ رو میارن وسط بدون هیچ تست و بحثیکه از روی تخصص باشه
بازم شما دوست عزیزم هستی که کمک کنی .و منتظرم که تو تاپیک های بعدی کارهای که گفتی رو انجام بدی و همه بفهمن
که سیستم های مهندسی شده با بقیه فرق دارن و نباید مقایسه کرد با دیگر برندها از نظر گنفیگ چون ساختار سیستم عامل مک و
بکارگیری سخت افزار متفاوته و همه چیزو در نظر میگیره .
بازم ممنون .

mohsenfhm
19-12-2010, 10:08
آپدیت مک بوک پرو و آیمک

اپل و آپدیت مک بوک پرو و آیمک:
کمپانی اپل در حال آماده سازی خود برای عرضه ی مدل های جدید مکبوک پرو و آیمک در نیمه ی اول سال ۲۰۱۱ میلادی می باشد.
بنابر گزارش منابع آگاه خبری اپل در صدد انتشار حداقل ۴ مکبوک پرو بر آمده است.
همچنین آیمک جدیدی که توسط اپل معرفی میشود دارای ویژگی هایی از قبیل سایز جدید (که هنوز خبری از آن در دست نیست) و قیمتی معقول در اپل استور خواهد بود.
از طرفی مکبوک پرو ها هم دستخوش تغییراتی مانند تغییرات جزئی در استخوان بندی و طراحی و از همه مهمتر وجود سیستم عامل Lion خواهند شد. پیش بینی میشود این سیستم عامل ۳۰-۴۰٪ بر صادرات اپل در سال ۲۰۱۱ بیفزاید.

منبع :

asaasaasa
19-12-2010, 19:09
یادم رفت بگم ۱۴دقیقه طول کشید خروجی بگیرم

majid123a
22-12-2010, 13:59
سلام
من الان لپتاپ ایسوز دارم میخوام با این مدل MacBook Pro MB991LL/A عوض کنم .

MacBook Pro MB991LL/A
سه ماه کارکرده ظاهری خط و خش نداره 1.250.000 خوبه ؟ چه چیزی رو باید تست کنم تا متوجه بشم باتریش سالمه ؟
این خوبه یا Mc374 ?

Shahin_SOURNA
22-12-2010, 18:47
کمی گرونه، این مک بوک مدل سال ۲۰۰۹ هست و دیگه تولید نمیشه و باتری و کارت گرافیک و ... تو مدل های ۲۰۱۰ ارتقا پیدا کرده و قطعا ۲۰۱۰ توصیه میشه و به صلاح نیست این رو بخرید.
با برنامه ی Coconut Battery میشه فهمید که چند درصد از ظرفیت اولیه باتری استفاده شده؟
۳۷۴ بهتره و قیمتش هم حدود ۱۴۰۰ هست.
ادامه رو در بخش مشاوره و راهنمایی برای خرید بپرسید.

farhad_realmadrid
31-12-2010, 01:56
سلام
من یه دوست دارم اصلا کامپیوتر وارد نیست،فقط اینترنت آهنگ فیلم و word و برنامه معمولی کار میکنه. از ویندوز دیگه خسته شده.

آیا لپ تاپ اپل به دردش میخوره؟ واسش سخت هست؟ با اینکه سیستم عامل خیلی فرق میکنه به مشکل نمیخوره؟

شماها پیشنهاد میکنین بخره؟

Shahin_SOURNA
31-12-2010, 19:38
سلام
من یه دوست دارم اصلا کامپیوتر وارد نیست،فقط اینترنت آهنگ فیلم و word و برنامه معمولی کار میکنه. از ویندوز دیگه خسته شده.

آیا لپ تاپ اپل به دردش میخوره؟ واسش سخت هست؟ با اینکه سیستم عامل خیلی فرق میکنه به مشکل نمیخوره؟

شماها پیشنهاد میکنین بخره؟

سلام
ببینید مکینتاش خیلی ساده و user friendly هستش ولی چون میگید ایشون اصلا به کامپیوتر وارد نیست شاید مشکل پیش بیاد.
از طرفی لپ تاپ های اپل قیمت بالایی دارن و فکر نمیکنم عاقلانه باشه ۱۲۰۰ هزارتومان پول رو (در ارزونترین حالت) خرج اینترنت و آهنگ کنه.
پیشنهاد من اینه که اول در صورت امکان با ۱ لپ تاپ اپل حداقل ۱ روز کار کنه و بعد تصمیم بگیره،این بهترین کاره.
موفق باشید

farhad_realmadrid
31-12-2010, 21:15
سلام
ببینید مکینتاش خیلی ساده و user friendly هستش ولی چون میگید ایشون اصلا به کامپیوتر وارد نیست شاید مشکل پیش بیاد.
از طرفی لپ تاپ های اپل قیمت بالایی دارن و فکر نمیکنم عاقلانه باشه ۱۲۰۰ هزارتومان پول رو (در ارزونترین حالت) خرج اینترنت و آهنگ کنه.
پیشنهاد من اینه که اول در صورت امکان با ۱ لپ تاپ اپل حداقل ۱ روز کار کنه و بعد تصمیم بگیره،این بهترین کاره.
موفق باشید
قیمت زیاد واسش مهم نیست.
در عوض دیگه راحت میشه دیگه دردسر ویروس گرفتن و ویندوز عوض کردن رو نداره درست میگم؟

مکینتاش مثل ویندوز ویروس میگیره؟
پایداری مکینتاش چطوره؟مثل ویندوز خراب میشه؟

اگر فرضا دوباره بخواد مکیناتش بریزه باید همه درایورها رو نصب کنه؟

mohsenfhm
31-12-2010, 21:28
قیمت زیاد واسش مهم نیست.

مسائل مربوط به خريد فقط در بخش مشاوره براي خريد

در عوض دیگه راحت میشه دیگه دردسر ویروس گرفتن و ویندوز عوض کردن رو نداره درست میگم؟

دقيقا همين طوره

مکینتاش مثل ویندوز ویروس میگیره؟

خير . اصلا ويروس نداره

پایداری مکینتاش چطوره؟مثل ویندوز خراب میشه؟

عاليه . خير خرابي و سنگيني هم نداره :13:

اگر فرضا دوباره بخواد مکیناتش بریزه باید همه درایورها رو نصب کنه؟

خير :11:

princeofpersia_7
31-12-2010, 23:34
دوستان مدل MC371LL/A برای کار با نرم افزارهای فتوشاپ و InDesign و گیم های فوتبالی کافی هست؟ میتونه خوب کار کنه؟ :20:

Shahin_SOURNA
01-01-2011, 08:49
دوستان مدل MC371LL/A برای کار با نرم افزارهای فتوشاپ و InDesign و گیم های فوتبالی کافی هست؟ میتونه خوب کار کنه؟ :20:

عالیه! به هیچ وجه کم نمیاره. کافی که هست هیچ زیاد هم هست. من با ۵۱۶ این کارها رو انجام میدم.

mhadishirani
02-01-2011, 13:10
مسائل مربوط به خريد فقط در بخش مشاوره براي خريد

دقيقا همين طوره

خير . اصلا ويروس نداره

عاليه . خير خرابي و سنگيني هم نداره :13:

خير :11:
مکینتاش هم ویروسی میشه ولی خیلی کم تر و محدود تر. دلایلش رو هم الآن حالش رو ندارم اگه لازم بود تو پروفایلم بیزحمت بگید جواب میدم.(چون معلوم نیست دیگه تو این تاپیک بیام :دی)
فقط از دوستان اپلی یه سوال دارم :
به نظر شما مزیت لپتاپ های اپل بجز وزن و زیبایی به لپتاپ های دیگه چیه؟؟

Shahin_SOURNA
02-01-2011, 20:24
مکینتاش هم ویروسی میشه ولی خیلی کم تر و محدود تر. دلایلش رو هم الآن حالش رو ندارم اگه لازم بود تو پروفایلم بیزحمت بگید جواب میدم.(چون معلوم نیست دیگه تو این تاپیک بیام :دی)
فقط از دوستان اپلی یه سوال دارم :
به نظر شما مزیت لپتاپ های اپل بجز وزن و زیبایی به لپتاپ های دیگه چیه؟؟

دوست من مکینتاش ویروس نداره، یعنی تا حالا براش نوشته نشده.
ولی تروجان و ورم شاید.

در مورد مزایای اپل بارها سوال شده از شما هم دعوت میکنم این پست بنده رو بخونید:

mhadishirani
02-01-2011, 20:42
دوست من مکینتاش ویروس نداره، یعنی تا حالا براش نوشته نشده.
ولی تروجان و ورم شاید.

در مورد مزایای اپل بارها سوال شده از شما هم دعوت میکنم این پست بنده رو بخونید:

ویروس به کلش گفته میشه دیگه هم ورم هم تروجان و ...

mhadishirani
02-01-2011, 21:08
و تمام مطالبی که گفتید رو لپتاپ های فوجیتسو هم دارند. و مثلا 2 - 3 مورد رو لپتاپ های دیگه نندارن که فوق العاده نیست.
سیستم عامل مکینتاش هم یوزر فرندلی بودنش رو قبول ندارم ولی در کل اون هم کرک شده و روی تمام دستگاه ها نصب میشه

mohsenfhm
02-01-2011, 21:20
سیستم عامل مکینتاش هم یوزر فرندلی بودنش رو قبول ندارم ولی در کل اون هم کرک شده و روی تمام دستگاه ها نصب میشه

پيشنهاد ميكنم حتما با مكينتاش اورجينال كار كنيد !‌نظرتون بر مي گرده

Shahin_SOURNA
02-01-2011, 22:33
ویروس به کلش گفته میشه دیگه هم ورم هم تروجان و ...

نه عزیزم به اینها میگن بدافزار که ویروس و اسب تراوا و ورم فقط چند تا از اونها هستند. همه ی اینها تعریف جداگانه ای دارن. در ضمن جالبه بدونید که اگه مک ما نسخه ی به روز شده باشه هیچوقت دچار تروجان نمیشه.

و تمام مطالبی که گفتید رو لپتاپ های فوجیتسو هم دارند. و مثلا 2 - 3 مورد رو لپتاپ های دیگه نندارن که فوق العاده نیست.

دقیقا کدوم مدل از لپ تاپ فوجیتسو زیمنس این امکانات رو داره؟

اگه منظورتون هکینتاش ه که اونم فقط ۴۰٪‌ کارآیی مک واقعی رو داره. ۶۰٪ دیگه چی؟ همونطور که آقا محسن فرمودن با کار کردن با نسخه ی اصلی نظرتون حتما عوض میشه.:دی:31:
موفق باشی

mhadishirani
03-01-2011, 07:14
پيشنهاد ميكنم حتما با مكينتاش اورجينال كار كنيد !‌نظرتون بر مي گرده
من با نسخه ی اصلی هم کار کردم ولی تفاوت چندانی ندیدم.
منظورم اون امکاناتی که نام بردید بود. مثل شارژر آهنربایی و باتری طولانی و ...

Shahin_SOURNA
03-01-2011, 17:11
من با نسخه ی اصلی هم کار کردم ولی تفاوت چندانی ندیدم.
منظورم اون امکاناتی که نام بردید بود. مثل شارژر آهنربایی و باتری طولانی و ...

هر کسی نمیتونه ببینه!:31::46:
کدوم مدل؟
شارژر آهنربایی شاید اما باتری ۱۰ ساعت؟ اونم فوجیتسو؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من به حداقل ۸ ۹ مورد اشاره کردم :

اول و مهمتر از همه اینکه اپل سیستم عامل مکینتاش داره.(خود این سیستم عامل دنیایی از مزایا هست، سرعت بالا ، محیط user friendly , طراحی گرافیکی فوق العاده ، بهترین گزینه برای انجام کارهای گرافیکی و گشت و گذار در اینترنت...)
دوم ۱۰ ساعت باتری نگه میداره.
۳-وزنش بسیار کمه ۱۳ اینچی ها ۲ کیلو هستند.
۴-طراحی ش بی نظیره.
۵-ترکپد مولتی تاچ داره که کار کردن باهاش غوغاست.
۶-سوپر درایوش مکشی هست (مثل ضبط ماشین سی دی رو به داخل میکشه.)
۷-به هیچ وجه با مکینتاش داغ نمیکنه.
۸-شارژرش آهنربایی هست و اگه سیم اتفاقی کشیده بشه لپ تاپ زمین نمی افته بلکه شارژر جدا میشه و چندین مزایای ریز و درشت دیگه...

راستی شما اگه روزی ۱۰-۱۲ ساعت با کامپیوترت کار کنی چند بار ویندوز اون رو بر اثر هنگ کردن ریست میکنی؟؟
مکینتاش به خاطر کرنلی که داره و پایداری بالا به ندرت هنگ میکنه. من در طی حدودا ۱ سال فقط ۱ بار سیستمم فریز شده.

mhadishirani
04-01-2011, 12:23
هر کسی نمیتونه ببینه!:31::46:
کدوم مدل؟
شارژر آهنربایی شاید اما باتری ۱۰ ساعت؟ اونم فوجیتسو؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من به حداقل ۸ ۹ مورد اشاره کردم :

راستی شما اگه روزی ۱۰-۱۲ ساعت با کامپیوترت کار کنی چند بار ویندوز اون رو بر اثر هنگ کردن ریست میکنی؟؟
مکینتاش به خاطر کرنلی که داره و پایداری بالا به ندرت هنگ میکنه. من در طی حدودا ۱ سال فقط ۱ بار سیستمم فریز شده.
در 5 ماه اخیر 3 بار.
جواب سوال قبلیت رو هم میدم بگردم پیدا کنم.
در ثانی 10 ساعت رو هم قبول ندارم پسرخالم لپتاپی که خریده از اپل نوشتن 10 ساعت باتری داره ولی بعد از 2ماه بیشتر از 6 ساعت باتری نگه نمیداره(تازه خیلی به دقت شارژش میکرد)

Shahin_SOURNA
04-01-2011, 19:47
در 5 ماه اخیر 3 بار.
جواب سوال قبلیت رو هم میدم بگردم پیدا کنم.
در ثانی 10 ساعت رو هم قبول ندارم پسرخالم لپتاپی که خریده از اپل نوشتن 10 ساعت باتری داره ولی بعد از 2ماه بیشتر از 6 ساعت باتری نگه نمیداره(تازه خیلی به دقت شارژش میکرد)

یعنی میخوای بگی ویندوز نه هنگ میکنه خیلی هم پایداره و ویروس هم نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
والا من که از ویندوز استفاده میکردم روزی نبود که چندین بار هنگ نکنه.
منتظر جواب میمونم.
ایشون نمیدونم چه بلایی سر باتری شون آوردن ولی الان باتری من بعد از ۹ ماه ۹۸ درصد شارژ نگه میداره، دوستان توی مک هلپ تا حالا کسی زیر ۹۰٪ فکر نمیکنم اومده باشه.
به دقت شارژ میکرد؟ روش استفاده از باتری و کالیبره کردنشون رو میشه بگید.
موفق باشید

taban341
05-01-2011, 10:10
سلام شاهین جان دوستمون گفت یه لپ تاپ توپ میخام واسش Apple MC373LL/A سفارش دادم حالا قرار شده کاراشو من انجام بدم می خام ویندوز نصب کنم. خیلی سخته؟جای هست آموزش گذاشته باشین ؟
به نرم افزار خاصی نیازه واسه بوت یه مثل لپ تاپ های دیگه تو تنظیمات بایوس باید دوی دی رام رو اول بزارم بوت شه و مراحل بعدی رو انجام بدم.

mhadishirani
05-01-2011, 16:59
یعنی میخوای بگی ویندوز نه هنگ میکنه خیلی هم پایداره و ویروس هم نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منتظر جواب میمونم.
ایشون نمیدونم چه بلایی سر باتری شون آوردن ولی الان باتری من بعد از ۹ ماه ۹۸ درصد شارژ نگه میداره، دوستان توی مک هلپ تا حالا کسی زیر ۹۰٪ فکر نمیکنم اومده باشه.
موفق باشید
100% شارژ میشه ولی میزنه 6 ساعت در حالی که تو manual نوشته 10 ساعت

Shahin_SOURNA
05-01-2011, 20:08
100% شارژ میشه ولی میزنه 6 ساعت در حالی که تو manual نوشته 10 ساعت

اوه!! اول از همه باید این نکته رو بگم که میزان باتری لپ تاپ های اپل لحظه ای محاسبه میشه و بر اساس کاری هست که شما از لپ تاپ میکشید، یعنی ممکنه اگه شما یه برنامه ی سنگین رو باز کنید باتری تون نیم ساعت کمتر کار کنه و نشانگر باتری تون هم طبیعتا ساعت کمتری رو نمایش میده،
اما اگه شما سایت اپل رو خوب خونده باشید نوشته ۱۰ ساعت زمانی محقق میشه که شرایطی رو داشته باشین که اول باید باتری تون فول باشه، دوم ایرپورت off باشه و مهمتر اینکه نور صفحه در حدود ۶۰٪ باشه.

سلام شاهین جان دوستمون گفت یه لپ تاپ توپ میخام واسش Apple MC373LL/A سفارش دادم حالا قرار شده کاراشو من انجام بدم می خام ویندوز نصب کنم. خیلی سخته؟جای هست آموزش گذاشته باشین ؟
به نرم افزار خاصی نیازه واسه بوت یه مثل لپ تاپ های دیگه تو تنظیمات بایوس باید دوی دی رام رو اول بزارم بوت شه و مراحل بعدی رو انجام بدم.

سلام عزیزم نه اصلا سخت نیست خیلی هم راحته و از ویندوز ریختن روی پی سی آسون تره،یعنی مراحل بایاس و اینا نداره.
معین جان زحمت آموزش مرحله به مرحله و تصویری اش رو کشیده:

mhadishirani
05-01-2011, 20:16
اوه!! اول از همه باید این نکته رو بگم که میزان باتری لپ تاپ های اپل لحظه ای محاسبه میشه و بر اساس کاری هست که شما از لپ تاپ میکشید، یعنی ممکنه اگه شما یه برنامه ی سنگین رو باز کنید باتری تون نیم ساعت کمتر کار کنه و نشانگر باتری تون هم طبیعتا ساعت کمتری رو نمایش میده،
اما اگه شما سایت اپل رو خوب خونده باشید نوشته ۱۰ ساعت زمانی محقق میشه که شرایطی رو داشته باشین که اول باید باتری تون فول باشه، دوم ایرپورت off باشه و مهمتر اینکه نور صفحه در حدود ۶۰٪ باشه.

سلام عزیزم نه اصلا سخت نیست خیلی هم راحته و از ویندوز ریختن روی پی سی آسون تره،یعنی مراحل بایاس و اینا نداره.
معین جان زحمت آموزش مرحله به مرحله و تصویری اش رو کشیده:

ولی من هنوز متقاعد نشدم که چرا لپتاپ های اپل انقدر گرونن.
گیریم که باتری و وزن و ابعادشون تکه ولی بازم تفاوت 300-400 تا 600-700 دلاری؟!!!!
تازه اگه روی این لپتاپ های معمولی هم مک بریزی باطریشون میره رو همون 3-4 ساعت

Shahin_SOURNA
05-01-2011, 21:10
ولی من هنوز متقاعد نشدم که چرا لپتاپ های اپل انقدر گرونن.
گیریم که باتری و وزن و ابعادشون تکه ولی بازم تفاوت 300-400 تا 600-700 دلاری؟!!!!
تازه اگه روی این لپتاپ های معمولی هم مک بریزی باطریشون میره رو همون 3-4 ساعت

فقط باتری و وزن و ابعاد؟ توی اون پست م ۷ ۸ تا دلیل که به ذهنم میرسید رو گفتم بهتون بازم که فقط این ۳ تا رو میگین.
تازه به اونهایی که گفتم کیفیت بالای قطعات رو اضافه کن، همچنین مهندسی قطعات یعنی قطعه هایی که توی مک بوک استفاده شده با هم نهایت مچ شدن و هماهنگی رو دارن، و این یعنی بالاترین پرفورمنس، اگه شما به سایت هایی مثل اینتل (تولید کننده سی پی یو های اپل) یا دیگر تولید کنندگان سر بزنی میبینی جلوی بعضی محصولات نوشته Special For Apple MacBooks یعنی این قطعه مخصوص استفاده در لپ تاپ های اپل هست و کلا برای این منظور طراحی شده.
من دیگه نمیدونم یه لپ تاپ چی مزیت هایی میتونه داشته باشه تا به خاطر اونها پول بیشتری بگیره؟؟؟؟
همین ترکپد مولتی تاچ که با یک انگشت و ۲ انگشت و ۳ انگشت و ۴ انگشت کار های مختلف انجام میده از نوع تاچ خازنی هست (با گرمای دست کار میکنه) و گرونترین تاچ پد حساب میشه، حالا شما بازم بیا بگو فقط طراحی ش خوبه و باتری.
راستی من هنوزم منتظر مدل فوجیتسو هستما.
موفق باشی

mhadishirani
06-01-2011, 11:16
فقط باتری و وزن و ابعاد؟ توی اون پست م ۷ ۸ تا دلیل که به ذهنم میرسید رو گفتم بهتون بازم که فقط این ۳ تا رو میگین.
تازه به اونهایی که گفتم کیفیت بالای قطعات رو اضافه کن، همچنین مهندسی قطعات یعنی قطعه هایی که توی مک بوک استفاده شده با هم نهایت مچ شدن و هماهنگی رو دارن، و این یعنی بالاترین پرفورمنس، اگه شما به سایت هایی مثل اینتل (تولید کننده سی پی یو های اپل) یا دیگر تولید کنندگان سر بزنی میبینی جلوی بعضی محصولات نوشته Special For Apple MacBooks یعنی این قطعه مخصوص استفاده در لپ تاپ های اپل هست و کلا برای این منظور طراحی شده.
من دیگه نمیدونم یه لپ تاپ چی مزیت هایی میتونه داشته باشه تا به خاطر اونها پول بیشتری بگیره؟؟؟؟
همین ترکپد مولتی تاچ که با یک انگشت و ۲ انگشت و ۳ انگشت و ۴ انگشت کار های مختلف انجام میده از نوع تاچ خازنی هست (با گرمای دست کار میکنه) و گرونترین تاچ پد حساب میشه، حالا شما بازم بیا بگو فقط طراحی ش خوبه و باتری.
راستی من هنوزم منتظر مدل فوجیتسو هستما.
موفق باشی
پرفورمنسش اونقدر تاثیر نداره چون اپل داره با قطعات ارزون تر کار قطعات گرون تر رو میکنه پس بازم باید ارزون تر بشه نه گرون تر.کیفیت قطعات هم که تو ایسوس هم خیلی بالاس و شاید بالاتر از اپل.(اگه میدونی بگو از چه مارک های استفاده میکنه) ایسوس از این قطعات استفاده میکنه
هارد : سی گیت و WD
رم : kingston , hynix
مونیتور : samsung
مین بورد و گرفیک: این دوتا هم که ایسوس میزنه که مین بورد ایسوس که به نظر من بهترینه و گرافیک هاش هم جزو 3 تای اول هست
تاچ پد هم که خازنی بودنش تو لپ تاپ تاثیر نداره. مزیت خازنی اینه که خش نمیفته که تو لپتاپ این بحث مطرح نیست. مولتی تاچ ایسوس هم که 3 تا انگشت رو ساپورت میکن

---------- Post added at 11:16 AM ---------- Previous post was at 11:15 AM ----------

منتظر جواب میمونم.
موفق باشید
ویروس های ویندوز زیاده ولی پایداری 7 بد هم نیست. بحث مک به نظر من منتفیه دیگه چون مک کاملا مثل نسخه ی ارجینال رو دستگاه های دیگه نصب میشه

Shahin_SOURNA
06-01-2011, 12:36
پرفورمنسش اونقدر تاثیر نداره چون اپل داره با قطعات ارزون تر کار قطعات گرون تر رو میکنه پس بازم باید ارزون تر بشه نه گرون تر.کیفیت قطعات هم که تو ایسوس هم خیلی بالاس و شاید بالاتر از اپل.(اگه میدونی بگو از چه مارک های استفاده میکنه) ایسوس از این قطعات استفاده میکنه
مین بورد و گرفیک: این دوتا هم که ایسوس میزنه که مین بورد ایسوس که به نظر من بهترینه و گرافیک هاش هم جزو 3 تای اول هست
تاچ پد هم که خازنی بودنش تو لپ تاپ تاثیر نداره. مزیت خازنی اینه که خش نمیفته که تو لپتاپ این بحث مطرح نیست. مولتی تاچ ایسوس هم که 3 تا انگشت رو ساپورت میکن

---------- Post added at 11:16 AM ---------- Previous post was at 11:15 AM ----------

ویروس های ویندوز زیاده ولی پایداری 7 بد هم نیست. بحث مک به نظر من منتفیه دیگه چون مک کاملا مثل نسخه ی ارجینال رو دستگاه های دیگه نصب میشه

جالبه! اپل از قطعات ارزون استفاده میکنه!
اول از همه باید بگم که من گفتم قطعات اپل با هم هماهنگی دارند، یعنی برای هم طراحی شده اند و شما بحث برند ها رو کشیدی وسط، خب اشکال نداره.
هارد لپ تاپ من هیتاچی هست، اما کم صدا ست، دوست صمیمی من ایسوس N82J داره که یکی از خوبترین های حال حاضر ایسوس محسوب میشه، صدای هاردش بعد از یه مدت رو اعصابت پیاده روی میکنه.
از فن ش که نگو، میشه به جای سشوار استفاده کرد هم از نظر میزان باد و هم از نظر گرما، آداپتور برقش هم مثل بخاری میمونه.
اما مدل MC372 اپل توی رنکینگ سال ۲۰۱۰ خنک ترین لپ تاپ موجود شناخته شده.
در مورد LCD باید بگم که رو دست LCD ی اپل اونم با backlight LED هیچی ندیدم. شما اگه با اپل کار کرده باشی متوجه تفاوت کیفیت و کنتراست بالای تصویر خواهی شد. این رو خودم به شخصه با لپ تاپ های HP Acer ASUS Dell مقایسه کردم.
پس اینکه ایسوس از فلان برند استفاده میکنه اصلا دلیلی بر گرونتر بودن اون قطعه نمیتونه باشه.
باز هم که ایسوس ۱ انگشت کمتر داره، اما بحث اصلا سر این نیست، بحث سر اینه که ترکپد خازنی گرونتره.
خب حالا کدوم مدل از ایسوس ۳ انگشتی کار میکنه؟؟؟
من قبلا هم بارها گفتم کسانی که صرفا دنبال کانفیگ هستن نباید بیان سراغ اپل چون کانفیگ برندهای دیگه بالاتره.
باز هم که گفتی مثل نسخه ی ارجینال؟ یعنی شما از متخصصین شرکت اپل هم سرتر هستین؟ (فکر نمیکنم) اونها میگن که مک باید روی مک بوک نصب باشه تا کارآَیی اصلی رو داشته باشه اما شما...
راستی مدل فوجیتسو چی شد؟

mhadishirani
06-01-2011, 15:08
جالبه! اپل از قطعات ارزون استفاده میکنه!
اول از همه باید بگم که من گفتم قطعات اپل با هم هماهنگی دارند، یعنی برای هم طراحی شده اند و شما بحث برند ها رو کشیدی وسط، خب اشکال نداره.
هارد لپ تاپ من هیتاچی هست، اما کم صدا ست، دوست صمیمی من ایسوس N82J داره که یکی از خوبترین های حال حاضر ایسوس محسوب میشه، صدای هاردش بعد از یه مدت رو اعصابت پیاده روی میکنه.
از فن ش که نگو، میشه به جای سشوار استفاده کرد هم از نظر میزان باد و هم از نظر گرما، آداپتور برقش هم مثل بخاری میمونه.
اما مدل MC372 اپل توی رنکینگ سال ۲۰۱۰ خنک ترین لپ تاپ موجود شناخته شده.
در مورد LCD باید بگم که رو دست LCD ی اپل اونم با backlight LED هیچی ندیدم. شما اگه با اپل کار کرده باشی متوجه تفاوت کیفیت و کنتراست بالای تصویر خواهی شد. این رو خودم به شخصه با لپ تاپ های HP Acer ASUS Dell مقایسه کردم.
پس اینکه ایسوس از فلان برند استفاده میکنه اصلا دلیلی بر گرونتر بودن اون قطعه نمیتونه باشه.
باز هم که ایسوس ۱ انگشت کمتر داره، اما بحث اصلا سر این نیست، بحث سر اینه که ترکپد خازنی گرونتره.
خب حالا کدوم مدل از ایسوس ۳ انگشتی کار میکنه؟؟؟
من قبلا هم بارها گفتم کسانی که صرفا دنبال کانفیگ هستن نباید بیان سراغ اپل چون کانفیگ برندهای دیگه بالاتره.
باز هم که گفتی مثل نسخه ی ارجینال؟ یعنی شما از متخصصین شرکت اپل هم سرتر هستین؟ (فکر نمیکنم) اونها میگن که مک باید روی مک بوک نصب باشه تا کارآَیی اصلی رو داشته باشه اما شما...
راستی مدل فوجیتسو چی شد؟
من n61 دارم و تاحالا صدای هاردش رو نشنیدم :دی
مدل WD روی لپتاپ های کوچیک تر بسته میشه و صدا داره.احتمالا هم هارد ایشون 5400rpm هست.
بعد شما داری دمای core i7 رو با core i5 مقایسه میکنی ؟!
کیفیت مونیتور هم 100% بستگی به لپتاپ و مدلش داره اگه شما سری g51 ایسوس رو که هم رده ی لپتاپ خودتون هست رو نگاه کنی میبینی مونیتور ایسوس بهتره.
نه من نمیگم بهترین کارایی رو میده رو لپتاپ های دیگه . من میگم مک حتی اگه از 70% امکاناتش روی لپتاپ های دیگه استفاده بشه از یه لپتاپ اپل با قیمت بالاتر بهتر کار میکنه.
پ.ن : اگه ممکنه برنامه ی اورست رو نصب کن و مارک قطعات لپتاپت رو بگو

Shahin_SOURNA
06-01-2011, 17:43
من n61 دارم و تاحالا صدای هاردش رو نشنیدم :دی
مدل WD روی لپتاپ های کوچیک تر بسته میشه و صدا داره.احتمالا هم هارد ایشون 5400rpm هست.
بعد شما داری دمای core i7 رو با core i5 مقایسه میکنی ؟!
کیفیت مونیتور هم 100% بستگی به لپتاپ و مدلش داره اگه شما سری g51 ایسوس رو که هم رده ی لپتاپ خودتون هست رو نگاه کنی میبینی مونیتور ایسوس بهتره.
نه من نمیگم بهترین کارایی رو میده رو لپتاپ های دیگه . من میگم مک حتی اگه از 70% امکاناتش روی لپتاپ های دیگه استفاده بشه از یه لپتاپ اپل با قیمت بالاتر بهتر کار میکنه.
پ.ن : اگه ممکنه برنامه ی اورست رو نصب کن و مارک قطعات لپتاپت رو بگو

ولی من صدای n82j رو هر روز میشنوم.
نه هاردش ۷۲۰۰ هست ولی مارکش رو نمیدونم.
من دمای چیزی رو مقایسه نکردم فقط گفتم اپل خنک ترین لپ تاپ ها رو میزنه.
با G51JX هم مقایسه کردم، اما به اپل نرسید.راستی من ۵۱۶ دارم!
آخه داستان اینجاست که از ۵۰٪ ش هم نمیشه استفاده کرد چه برسه به۷۰٪ !
فعلا وقت ندارم ولی تا آخر هفته ی بعد اون برنامه رو نصب میکنم.
حالا انصافا بازهم نظرت اینه که اپل نمی ارزه! البته اینم بگم که منم دوست داشتم اپل ارزونتر بود
ولی اگه گرونتر از این قیمت الان هم بود من حاضر بودم بخرمش.

majid123a
06-01-2011, 19:26
ولی من صدای n82j رو هر روز میشنوم.
نه هاردش ۷۲۰۰ هست ولی مارکش رو نمیدونم.
من دمای چیزی رو مقایسه نکردم فقط گفتم اپل خنک ترین لپ تاپ ها رو میزنه.
با G51JX هم مقایسه کردم، اما به اپل نرسید.راستی من ۵۱۶ دارم!
آخه داستان اینجاست که از ۵۰٪ ش هم نمیشه استفاده کرد چه برسه به۷۰٪ !
فعلا وقت ندارم ولی تا آخر هفته ی بعد اون برنامه رو نصب میکنم.
حالا انصافا بازهم نظرت اینه که اپل نمی ارزه! البته اینم بگم که منم دوست داشتم اپل ارزونتر بود
ولی اگه گرونتر از این قیمت الان هم بود من حاضر بودم بخرمش.

شاهین جان مشکل این دوستمون اینه گه تا حالا با مک بوک و پرو کار نکرده پس اصلا متقاعد نمیشه

rashidian7
07-01-2011, 00:45
سلام به همگی ...
دوستان , من بعد از مدتی تحقیق راجع به خرید نوت بوک آخرش به این نتیجه رسیدم که مک بوک پرو بخرم تا اینکه چند روز پیش برنامه ی click@bbcpersian رو دیدم داشت گلچینی از فناوری های سال 2010 رو نشون میداد که توضیحی هم راجع به (((( نوت بوک asus مدل G51J 3D داد که قیمتش هم 2500$ بود و همه ی تعریفش به خاطر این بود که از فناوری 3D پیروی می کنه که یک عینک و یک ساتع کننده مادون قرمز هم داره که اگر روی مدلش کلیک کنید می بینیدش ...)))) بعدش خیلی حیرت زده شدم چون فکر می کردم الان دیگه همه ی نوت بوک های جدید بازار که LED Display هم دارن قابلیت نشان دادن تصاویر به صورت 3D هم دارن بعد رفتم سایت bbc دوباره برنامه کلیک و دیدم متوجه شدم که این فناوری برای اوایل سال 2010 بود که گفت کمپانی های دیگه هم تا تابستون نوت بوک های 3D خودشون رو به بازار عرضه می کنند بعد یه سری به سایت APPLE هم زدم و تمام توضیحاتش راجع به مک بوک پرو خوندم و چیز زیادی راجع به 3D بودن پیدا نکردم به غیر از این 3D connexion و این mac3D software و اینکه کارت گرافیک NVIDIA با نمایش بازی و عکس و ویدیو 3D که روی هم رفته چیزی سر در نیاوردم ...
فقط اینکه تعداد صفحات فروم خیلی زیاد بودن نتونستم کلشو بخونم عذر خواهی میکنم اگر سوالاتم تکراری بودن.......
حالا سوالاتم اینه :
1 – APPLE هنوز نوت بوک 3D به بازار نداده یا اینکه داده و خیلی تبلیغ نکرده ؟
2 _ این 3D connexion برای چه کاری استفاده میشن ؟
3 _ فرق این Hard Drive ( Solid State Drive) با این Hard Drive ( Serial ATA Drive ) چیه ؟
4 _ فرق این Display ( Glossy Widescreen ) با این Display ( Antiglare Widescreen ) چیه ؟ البته به غیر از مات و براق بودن :D
5 _ این تبلیغ ها چین ؟؟؟؟؟؟؟ عینک سه بعدی + درایور 3 بعدی ساز کامپیوتر مگه هم کارت گرافیک و هم صفحه نمایش نباید ساپورت کنن تا بتونی 3D ببینی ؟؟؟؟ اگه جواب هم میده رو مکینتاش چطور؟ جواب میده یا نه
در آخر باید اینم بگم که من یه sony دارم که جواب کارمو میده و انگیزه ی اصلیم برای خریدن یکی دیگه 3D بودنشه و BlueRay....
میدونم زیاده سوالاتم , ممنون میشم جواب بدین

rashidian7
07-01-2011, 00:46
سلام به همگی ...
دوستان , من بعد از مدتی تحقیق راجع به خرید نوت بوک آخرش به این نتیجه رسیدم که مک بوک پرو بخرم تا اینکه چند روز پیش برنامه ی click@bbcpersian رو دیدم داشت گلچینی از فناوری های سال 2010 رو نشون میداد که توضیحی هم راجع به (((( نوت بوک asus مدل G51J 3D داد که قیمتش هم 2500$ بود و همه ی تعریفش به خاطر این بود که از فناوری 3D پیروی می کنه که یک عینک و یک ساتع کننده مادون قرمز هم داره که اگر روی مدلش کلیک کنید می بینیدش ...)))) بعدش خیلی حیرت زده شدم چون فکر می کردم الان دیگه همه ی نوت بوک های جدید بازار که LED Display هم دارن قابلیت نشان دادن تصاویر به صورت 3D هم دارن بعد رفتم سایت bbc دوباره برنامه کلیک و دیدم متوجه شدم که این فناوری برای اوایل سال 2010 بود که گفت کمپانی های دیگه هم تا تابستون نوت بوک های 3D خودشون رو به بازار عرضه می کنند بعد یه سری به سایت APPLE هم زدم و تمام توضیحاتش راجع به مک بوک پرو خوندم و چیز زیادی راجع به 3D بودن پیدا نکردم به غیر از این 3D connexion و این mac3D software و اینکه کارت گرافیک NVIDIA با نمایش بازی و عکس و ویدیو 3D که روی هم رفته چیزی سر در نیاوردم ...
فقط اینکه تعداد صفحات فروم خیلی زیاد بودن نتونستم کلشو بخونم عذر خواهی میکنم اگر سوالاتم تکراری بودن.......
حالا سوالاتم اینه :
3 _ فرق این Hard Drive ( Solid State Drive) با این Hard Drive ( Serial ATA Drive ) چیه ؟
4 _ فرق این Display ( Glossy Widescreen ) با این Display ( Antiglare Widescreen ) چیه ؟ البته به غیر از مات و براق بودن :D
5 _ این تبلیغ ها چین ؟؟؟؟؟؟؟ عینک سه بعدی + درایور 3 بعدی ساز کامپیوتر مگه هم کارت گرافیک و هم صفحه نمایش نباید ساپورت کنن تا بتونی 3D ببینی ؟؟؟؟ اگه جواب هم میده رو مکینتاش چطور؟ جواب میده یا نه
در آخر باید اینم بگم که من یه sony دارم که جواب کارمو میده و انگیزه ی اصلیم برای خریدن یکی دیگه 3D بودنشه و BlueRay....

Shahin_SOURNA
07-01-2011, 10:37
سلام دوست عزیز و تازه وارد کاش به جای اینکه پست جدید بزنی همون پست بالایی رو ویرایش میکردی و فونتشو ریزتر میکردی.
خب بریم سر سوالاتت:
من با g51jx زیاد کار کردم یعنی چون دوستم داره تقریبا هر روز باهاش کار میکنم اما چیزی از 3D ندیدم شاید اونی که شما میگی ۱ مدل جدیدتر باشه.
ببینید الان اگه شما بخواهید تصاویر سه بعدی ببینید باید عینک آناگلیف بزنید و این تصاویر پخش بشن، اگه هم بدون عینک نگاه کنید مثل اینه که تصاویر برفکی ه،خب حالا همه ی نمایشگر ها قابلیت پخش تصاویر سه بعدی رو دارند و ربطی هم کارت گرافیک و نوع صفحه نمایش نداره.
حالا الان توی نمایشگاه ces توشیبا نمایشگر هایی رو ارایه کرده که بدون عینک هم میشه ۳بعدی دید.
اما اینکه بعضی از تلویزیون ها ۳ بعدی هستند و مخصوص این کار طراحی شده اند و یا همین لپ تاپی که میفرمایید عینک آناگلیف همراهشونه.
اون تبلیغات رو من هم دیدم، ببینید در کل برای تجربه کردن ۳ بعدی به ۲ تا چیز نیاز دارم: ۱-تصاویر ۳ بعدی ۲-عینک مخصوص.
حالا اون بسته عینک ۳ بعدی ارایه میده به همراه ۱ نرم افزاری که محیط ویندوز رو به شکل تصاویر ۳ بعدی در میاره.
مک بوک ایر های جدید به جای هارد H.D.D از هارد S.S.D استفاده میکنن یعنی هاردشون مثل هاردهای ما نیست و از تکنولوژی ی استفاده میکنه که توی همین فلش دیسک ها استفاده میشه و طبیعتا سرعتش هم بالاتره.
اپل به دلایلی نا معلوم از اولین شرکتهایی بود که از تکنولوژی بلوری استقبال کرد اما بازهم به دلایلی نا معلوم هنوز از این تکنولوژی استفاده نکرده باید دید آیا توی مک بوک های جدید استفاده میشه یا نه؟ که بیعد میدونم.

پ.ن: تو همونجایی که BBC نگاه می کنید یه کانال هست روی هاتبرد به نام 3D که تصاویر ۳ بعدی نشون میده، میتونید با هر تلویزیونی و عینک اون تصاویر رو ببینید.

موفق باشید

mhadishirani
07-01-2011, 11:22
شاهین جان مشکل این دوستمون اینه گه تا حالا با مک بوک و پرو کار نکرده پس اصلا متقاعد نمیشه
من کلی با این لپتاپ کار کردم مدل 13 اینچش بود الان مدل دقیقش رو یادم نیست

---------- Post added at 11:22 AM ---------- Previous post was at 11:20 AM ----------

سلام به همگی ...
حالا سوالاتم اینه :
طبق اطلاعات من تنها لپتاپ 3 بعدی دنیا همین g51j3d هستش

mhadishirani
07-01-2011, 11:38
سلام به همگی ...
حالا سوالاتم اینه :
5- چرا ولی اینا از یه روش مسخره استفاده میکنن (عینک آبی و قرمز) که هم تصویر زشته هم بی کیفیت

Shahin_SOURNA
07-01-2011, 12:07
5- چرا ولی اینا از یه روش مسخره استفاده میکنن (عینک آبی و قرمز) که هم تصویر زشته هم بی کیفیت

دوست من تمامی عینک های آناگلیف از فیلتر های آبی و قرمز استفاده میکنن اصلا اگه آبی و قرمز نباشه نمیشه.
اما حرف شما رو تقریبا قبول دارم، لپ تاپی که مخصوص این کار طراحی شده حتما کیفیتش بهتر از اینه که با مونیتور CRT کامپیوتر رومیزی ویندوز ۳ بعدی داشته باشی.
هر چند اون لپ تاپ هم محیط ویندوزش ۳ بعدی نیست و این قابلیت برای بعضی بازی ها و فیلم های مخصوص در نظر گرفته شده..

pesaremehraboun
08-01-2011, 10:10
سلام. ببخشید شاید سوالم تکراری باشه ولی عجله دارم نمیتونم بگردم. رو اپل مبخوام 7 نصب کنم. آموزششو میذارین واسم ؟ مرسی

Shahin_SOURNA
08-01-2011, 11:36
سلام. ببخشید شاید سوالم تکراری باشه ولی عجله دارم نمیتونم بگردم. رو اپل مبخوام 7 نصب کنم. آموزششو میذارین واسم ؟ مرسی

بفرمایید، آموزش تصویری نصب ویندوز بر روی تمامی سیستم های اپل:

برقرار باشی و سبز

mhadishirani
08-01-2011, 11:50
دوست من تمامی عینک های آناگلیف از فیلتر های آبی و قرمز استفاده میکنن اصلا اگه آبی و قرمز نباشه نمیشه.
اما حرف شما رو تقریبا قبول دارم، لپ تاپی که مخصوص این کار طراحی شده حتما کیفیتش بهتر از اینه که با مونیتور CRT کامپیوتر رومیزی ویندوز ۳ بعدی داشته باشی.
هر چند اون لپ تاپ هم محیط ویندوزش ۳ بعدی نیست و این قابلیت برای بعضی بازی ها و فیلم های مخصوص در نظر گرفته شده..
نه عزیز .
تکنولوژِی جدید دیگه آنا گلیف نیست و با استفاده از عینک هایی با لنز شفاف مخصوص کار میکنه. و نیاز به مونیتور 120 هرتز داره

V.Valizadeh9
08-01-2011, 12:01
سلام
داداشم یه لپ تاپ MackBook Pro خریده. 1.5 قیمتشه. (دقیقا مدلش رو نمیدونم)
میخواستم بدونم آیا میشه ویندوز مک رو کلا از روش پاک کرد و جاش ویندوز 7 نصب کرد؟
آخه داداشم خیلی آماتوره و کار کردن با مک براش سخته.
ممنون

Shahin_SOURNA
08-01-2011, 13:00
نه عزیز .
تکنولوژِی جدید دیگه آنا گلیف نیست و با استفاده از عینک هایی با لنز شفاف مخصوص کار میکنه. و نیاز به مونیتور 120 هرتز داره

من که نگفتم جدیدا آناگلیف ه، گفتم آنا گلیف اینطوری ه. حرف شما رو تایید کردم و گفتم g51 از اینهایی که با آناگلیف و crt استفاده میکنن بهتره.
اما بهتره که از بحث در مورد مزایای اپل و فوجیتسو منحرف نشیم.:27:

سلام
داداشم یه لپ تاپ MackBook Pro خریده. 1.5 قیمتشه. (دقیقا مدلش رو نمیدونم)
میخواستم بدونم آیا میشه ویندوز مک رو کلا از روش پاک کرد و جاش ویندوز 7 نصب کرد؟
آخه داداشم خیلی آماتوره و کار کردن با مک براش سخته.
ممنون

سلام بله دوست عزیز میشه شما با استفاده از مک ویندوز بریز و بعدش مک رو پاک کن، اما آخه این کار درست نیست!
به نظرتون منطقی ه؟ من مطمئنم که یادگیری مک از ویندوز برای ایشون آسون تره فقط یکم آشنایی با زبان انگلیسی میخواد و یکم حوصله.
مک خیلی کاربرپسند تر از ویندوزه.
موفق باشید

mhadishirani
08-01-2011, 15:44
من که نگفتم جدیدا آناگلیف ه، گفتم آنا گلیف اینطوری ه. حرف شما رو تایید کردم و گفتم g51 از اینهایی که با آناگلیف و crt استفاده میکنن بهتره.
اما بهتره که از بحث در مورد مزایای اپل و فوجیتسو منحرف نشیم.:27:

سلام بله دوست عزیز میشه شما با استفاده از مک ویندوز بریز و بعدش مک رو پاک کن، اما آخه این کار درست نیست!
به نظرتون منطقی ه؟ من مطمئنم که یادگیری مک از ویندوز برای ایشون آسون تره فقط یکم آشنایی با زبان انگلیسی میخواد و یکم حوصله.
موفق باشید
حرف من اصلا این نبود که فوجیتسو لپتاپ های خوبی داره. منظورم این بود که فوجیتسو بعضی تکنولوژِی هاش پیشرفته تره.
راستی. شما میشه بگی لپتاپت رو چند خریدی و مشخصاتش رو بگی؟؟

V.Valizadeh9
08-01-2011, 15:57
موفق باشید
ممنون
میشه یه راهنما و یا آموزش برای این کار قرار داد؟
راستی دقیقا ویندوزش مثل ویندوز 7 خودمون میشه یا نه باید باز هم به طریقی از مک وارد شد؟
خود فروشنده که گفت تحت هیچ عنوان نمیشه مک رو پاک کرد.
راستی با توجه به مشخصاتی که گفتم میتونید حدس بزنید این مدل چه مشخصات سخت افزاری ای داره؟

Shahin_SOURNA
08-01-2011, 18:13
حرف من اصلا این نبود که فوجیتسو لپتاپ های خوبی داره. منظورم این بود که فوجیتسو بعضی تکنولوژِی هاش پیشرفته تره.
راستی. شما میشه بگی لپتاپت رو چند خریدی و مشخصاتش رو بگی؟؟

بله، شما گفتین:

حالا من دنبال اون مدل هستم.

من MC516 دارم که ۱۲۵۰ خریدمش، مشخصات هم

CPU:Core2dou 2.4GHz
RAM:4GB DDR3
VGA:Geforce 320M
H.D.D:250GB
LCD:13"

mhadishirani
08-01-2011, 21:23
این مدل فوجیتسو حدود 6 ساعت رو حالت entertainment باتری داره. شارژر آهن ربایی داره. 12 اینچه و فول hd ، دی وی دی رایتر داره.
یه امکان خفن هم داره به عمرت ندیدی :دی
dvd rw ـه ش در میاد و جاش یه هارد ساتا میتونی وصل کنی !!!! یا یه باتری اضافه ی 6 سل.(واقعا باور نکردنیه)

Shahin_SOURNA
08-01-2011, 22:57
این مدل فوجیتسو حدود 6 ساعت رو حالت entertainment باتری داره. شارژر آهن ربایی داره. 12 اینچه و فول hd ، دی وی دی رایتر داره.
یه امکان خفن هم داره به عمرت ندیدی :دی

اونوقت اینا تمام امکاناتی بود که من گفتم؟؟؟؟؟
اپل با ۱ باتری ۱۰ ساعت شارژ داره ، نه اینکه دی وی دی رام نداشته باشی و به جاش باتری اضافه کنی.
تازه شما هیچوقت باتری اپل رو نخواهی دید در حالی برند های دیگه (مثلا وایو و دل) از پشتش به طرز فجیعی باتری گنده زده بیرون!
شما دیدی؟:46:

dvd rw ـه ش در میاد و جاش یه هارد ساتا میتونی وصل کنی !!!! یا یه باتری اضافه ی 6 سل.(واقعا باور نکردنیه)
جالبه.
ولی بازم که مدلش رو نگفتی؟؟!!

Shahin_SOURNA
08-01-2011, 23:03
ممنون
میشه یه راهنما و یا آموزش برای این کار قرار داد؟
راستی دقیقا ویندوزش مثل ویندوز 7 خودمون میشه یا نه باید باز هم به طریقی از مک وارد شد؟
خود فروشنده که گفت تحت هیچ عنوان نمیشه مک رو پاک کرد.
راستی با توجه به مشخصاتی که گفتم میتونید حدس بزنید این مدل چه مشخصات سخت افزاری ای داره؟

خواهش میکنم.
عزیزم آموزش نصب ویندوز رو که بالا گذاشتم، اما برای پاک کردن مک از این آموزش استفاده کن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو تا مرحله ی ۹ پیش برو یعنی تا جایی که مک رو پاک میکنه و از اونجا به بعد سیستم رو خاموش کن.
به حرف فروشنده ها هیچ وقت اعتماد نکن، این فروشنده ها اکثرا چیزی از مک نمیدونن حتی بعضی از با سابقه ها شون.

mhadishirani
09-01-2011, 06:58
اونوقت اینا تمام امکاناتی بود که من گفتم؟؟؟؟؟
اپل با ۱ باتری ۱۰ ساعت شارژ داره ، نه اینکه دی وی دی رام نداشته باشی و به جاش باتری اضافه کنی.
تازه شما هیچوقت باتری اپل رو نخواهی دید در حالی برند های دیگه (مثلا وایو و دل) از پشتش به طرز فجیعی باتری گنده زده بیرون!
شما دیدی؟:46:

جالبه.
ولی بازم که مدلش رو نگفتی؟؟!!
ببخشید زدم مدلش رو حواسم نبود پاک شذ :دی
با یه باتری 6 ساعت با 2 باتری 12 ساعت !!!!!
fujitsu p770

Shahin_SOURNA
09-01-2011, 10:33
بله بله در جریان هستم.
خب اما مشخصات این لپ تاپ :

CPU:Corei7 1.2GHz
Ram:2GB
Battery:6 cell 5800 mAh اشاره ای به ۶ ساعت نشده
single touchtouch pad
LCD 12.1"
VGA:Intel
H.D.D:160 GB
و اما قیمت حدودا ۱۴۵۰
حالا شما خودت مقایسه کن اپل با ۴ گیگ رم و ۱۰ ساعت باتری ال سی دی ۱۳ و هارد ۲۵۰ و گرافیک جیفورس ۳۲۰ با قیمت ۱۲۵۰ کدوم بهتره؟
خودت باشی کدوم رو انتخاب میکنی؟ حالا ببین ۱ لپ تاپ که فقط یکی از امکانات اپل ( باتری زیاد) رو اونم به زور بدست آورده قیمتش با چه کانفیگی چقدر شده؟

mhadishirani
09-01-2011, 11:44
بله بله در جریان هستم.
خب اما مشخصات این لپ تاپ :

Ram:2GB
Battery:6 cell 5800 mAh اشاره ای به ۶ ساعت نشده
single touchtouch pad
LCD 12.1"
H.D.D:160 GB
و اما قیمت حدودا ۱۴۵۰
حالا شما خودت مقایسه کن اپل با ۴ گیگ رم و ۱۰ ساعت باتری ال سی دی ۱۳ و هارد ۲۵۰ و گرافیک جیفورس ۳۲۰ با قیمت ۱۲۵۰ کدوم بهتره؟
خودت باشی کدوم رو انتخاب میکنی؟ حالا ببین ۱ لپ تاپ که فقط یکی از امکانات اپل ( باتری زیاد) رو اونم به زور بدست آورده قیمتش با چه کانفیگی چقدر شده؟
عزیز قیمتت با مدلت نمیخونه :دی
اینی که زدی مدل پایس ولی قیمتی که زدی قیمت مدلیه که هارد 500 داره
این قیمتی که زدی مال این مدله :

Ram:4GB

Battery:6 cell 5800 mAh single touchtouch pad
LCD 12.1"
H.D.D:500 GB

حالا مقایسه میکنیم:
cpu : با اختلاف نسبتا زیاد فوجیتسو(در حالت high performance شش تا هسته ی 2.2 داره)
رم : مساوی
باتری : اپل با اختلاف 1 ساعت
lcd(ابعاد) : فوجیتسو کوچک تره پس گرون تره
vga : اپل با اختلاف نسبتا زیاد.
هارد : مساوی
امکانات اضافه : فوجیتسو: امکان تعویض دیویدی رام با باتری و هارد. شارژر آهنربایی
اپل : تاچ پد خازنی ، شارژر آهن ربایی
این بخش هم به نظر من فوجیتسو.
قیمت: بخاطر تفاوت زیاد قیمت cpu ـه فوجیتسو (که هزینه اش حدودا 200 دلار بیشتره) و ابعاد کوچکتر فوجیتسو به نظر من فوجیتسو. تازه مل های دیگه ای هم داره فوجیتسو که گرافیک های خیلی قدرتمند تر دارن ولی ابعادشون بزرگتره

Shahin_SOURNA
09-01-2011, 12:07
نه گلم قیمت درسته، میدونم قیمتش بالاتر از اپل ه ولی سایت فوجیتسو قیمت پایه ی این لپ تاپ رو ۱۶۴۹ دلار در اینجا:

و قیمت اون کانفیگی که شما میگی ۲۱۱۴ دلار در میاد:

فکر نمیکنم جایی ارزونتر از خود سایت تولید کننده اش بفروشه.
حالا من گفتم حدودا ۱۴۵۰ که ارزونتر هم هست.

mhadishirani
09-01-2011, 16:36
نه گلم قیمت درسته، میدونم قیمتش بالاتر از اپل ه ولی سایت فوجیتسو قیمت پایه ی این لپ تاپ رو ۱۶۴۹ دلار در اینجا:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو قیمت اون کانفیگی که شما میگی ۲۱۱۴ دلار در میاد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفکر نمیکنم جایی ارزونتر از خود سایت تولید کننده اش بفروشه.
حالا من گفتم حدودا ۱۴۵۰ که ارزونتر هم هست.
تو این لینک 1100 دلار میفروشن :دی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنظرت در مورد این مدل ایسوس چیه؟ ده ساعت باتری داره با کلی امکانات دیگه و قیمتش 1000 دلاره :
U36JC

Shahin_SOURNA
09-01-2011, 19:08
تو این لینک 1100 دلار میفروشن :دی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنظرت در مورد این مدل ایسوس چیه؟ ده ساعت باتری داره با کلی امکانات دیگه و قیمتش 1000 دلاره :
U36JC

چرا از سایت خودش ارزونتره؟؟؟

این ایسوس رو قبلا دیدم. انگجت یه مطلب درباره اش نوشته باتری اش خوبه اما امکانات دیگه ای نداره.
کدوم کلی امکانات؟ از اون مزایا کدومش رو داره؟
این مدل رقیب مک بوک ایر هست و باید با اون کلاس مقایسه بشه، اما مک بوک ایر نازکترین لپ تاپ دنیاست!
این جدیده که هیچی به پاش نمیرسه هاردش هم SSD ه غوغاست.

Shahin_SOURNA
09-01-2011, 19:22
راستی پستت رو ادیت کردی این مقایسه رو ندیدم، بعضی جاهاش رو خیلی یه طرفه قضاوت کردی. حالا منم نظرم رو میگم:
حالا مقایسه میکنیم:
cpu : با اختلاف نسبتا زیاد فوجیتسو(در حالت high performance شش تا هسته ی 2.2 داره)
رم : مساوی
باتری : اپل با اختلاف 1 ساعت
lcd(ابعاد) : فوجیتسو کوچک تره پس گرون تره
vga : اپل با اختلاف نسبتا زیاد.
هارد : مساوی
امکانات اضافه : فوجیتسو: امکان تعویض دیویدی رام با باتری و هارد. شارژر آهنربایی
اپل : تاچ پد خازنی ، شارژر آهن ربایی
این بخش هم به نظر من فوجیتسو.
قیمت: بخاطر تفاوت زیاد قیمت cpu ـه فوجیتسو (که هزینه اش حدودا 200 دلار بیشتره) و ابعاد کوچکتر فوجیتسو به نظر من فوجیتسو. تازه مل های دیگه ای هم داره فوجیتسو که گرافیک های خیلی قدرتمند تر دارن ولی ابعادشون بزرگتره
اول از همه مقایسه برندی مثل فوجیتسو با اپل خیلی خنده داره اما اشکال نداره
با فرض اینکه این کانفیگ به همین قیمتی که شما میگی باشه میریم جلو:
باتری اپل ۱ ساعت اختلاف نداره، قبلا هم گفتی ۷ ساعت دووم میاره اما بهت گفتم که اشتباه میکنی، من خودم تا ۹.۵ باهاش کار کردم اما شرایطی داره که واردش نمیشم چون قبلا گفتم.
پس اختلاف باتری شد ۴ ساعت اپل بیشتر.
ال سی دی فوجیتسو درسته ۱ اینچ کوچیک تره اما من به جرات میگم اپل با کیفیت ترین LCD رو داره.
تاچ پد نه ترکپد، شما ابعاد ترکپد اپل رو دیدی؟ وقتی با این ترکپد مولتی تاچ کار میکنی از موس زده میشی ، هرچی ازش بگم کم گفتم.
راستی یه سوال؟؟ تاحالا چیزی به نام Persian-QWERTY شنیدی؟

mhadishirani
09-01-2011, 19:35
راستی پستت رو ادیت کردی این مقایسه رو ندیدم، بعضی جاهاش رو خیلی یه طرفه قضاوت کردی. حالا منم نظرم رو میگم:
اول از همه مقایسه برندی مثل فوجیتسو با اپل خیلی خنده داره اما اشکال نداره
با فرض اینکه این کانفیگ به همین قیمتی که شما میگی باشه میریم جلو:
باتری اپل ۱ ساعت اختلاف نداره، قبلا هم گفتی ۷ ساعت دووم میاره اما بهت گفتم که اشتباه میکنی، من خودم تا ۹.۵ باهاش کار کردم اما شرایطی داره که واردش نمیشم چون قبلا گفتم.
پس اختلاف باتری شد ۴ ساعت اپل بیشتر.
ال سی دی فوجیتسو درسته ۱ اینچ کوچیک تره اما من به جرات میگم اپل با کیفیت ترین LCD رو داره.
تاچ پد نه ترکپد، شما ابعاد ترکپد اپل رو دیدی؟ وقتی با این ترکپد مولتی تاچ کار میکنی از موس زده میشی ، هرچی ازش بگم کم گفتم.
راستی یه سوال؟؟ تاحالا چیزی به نام Persian-QWERTY شنیدی؟
حس نمیکنی این مدل ایسوس که زدم با cpu i5 و هارد 500 و قیمت 1000 دلار فکر نمیکنی حدودا غوغاست ؟ :دی
آخه میگه میشه persian - QWERTY ؟! (اولین باره میبینم )
باتری هم من میگم entertainmet mode یعنی تقریبا از تمام امکانات استفاده کنی و نور صفحه 75 درصد باشه.شما با این حالت 9.5 ساعت باتری داشتی؟

Shahin_SOURNA
10-01-2011, 00:19
حس نمیکنی این مدل ایسوس که زدم با cpu i5 و هارد 500 و قیمت 1000 دلار فکر نمیکنی حدودا غوغاست ؟ :دی
آخه میگه میشه persian - QWERTY ؟! (اولین باره میبینم )
باتری هم من میگم entertainmet mode یعنی تقریبا از تمام امکانات استفاده کنی و نور صفحه 75 درصد باشه.شما با این حالت 9.5 ساعت باتری داشتی؟

خوبه ، غوغا نیست چون خیلی چیزا از مک بوک ایر کم داره، اما کانفیگش خوبه.
پ.ن: حالا هی من بگم تو لپتاپ های اپل کانفیگ مطرح نیست هی شما بگو Corei7 Corei5، اپل به خاطر مهندسانی که برای مچ کردن قطعات استخدام کرده بحثش فرق میکنه.
یکی از اساتید میگه اینکه بتونیم در یک مجموعه مجتمع مداری به بالاترین کیفیت توان خروجی برسیم باید دید مناسب برای چیدمان قطعات داشته باشیم که این تنها از اپل بر میاد و این از مهمترین دلایل رشد کاربران لپ تاپ های اپل تو چند سال اخیره.

بله میشه چون من همین الان دارم با Persian-QWERTY تایپ میکنم، این هم یکی دیگه از قابلیت های منحصر به فرد مکینتاش ه که امروز به ذهنم رسید و گفتم، حالا کم کم هر مزیتی از مکینتا‌ش که به ذهنم خطور کنه بیان میکنم تا بیشتر با این پدیده آشنا بشیم.
برای مثال وقتی من کلید k رو فشار میدم ک مینویسه و یا وقتی m رو میزنم م تایپ میکنه.
به همین خاطر سرعت تایپ کردن من بسیار بالا رفته و دقیقا با همون سرعتی که توی تایپ انگلیسی دارم الان هم دارم فارسی مینویسم.
بله دوست عزیز نه تنها من بلکه تمام کسانی که من میشناسم شون و اپل دارند همین جوریه ، از تمامی امکانات میشه استفاده کرد به جز ایرپورت و بلوتوث، نور صفحه هم که طبیعتا باید کمتر از یه حدی باشه. مطمئنم لپ تاپ مورد نظر شما هم در شرایط خاصی ماکسیمم زمان مصرف رو داره. اینطور نیست؟

mhadishirani
10-01-2011, 16:19
خوبه ، غوغا نیست چون خیلی چیزا از مک بوک ایر کم داره، اما کانفیگش خوبه.
پ.ن: حالا هی من بگم تو لپتاپ های اپل کانفیگ مطرح نیست هی شما بگو Corei7 Corei5، اپل به خاطر مهندسانی که برای مچ کردن قطعات استخدام کرده بحثش فرق میکنه.
یکی از اساتید میگه اینکه بتونیم در یک مجموعه مجتمع مداری به بالاترین کیفیت توان خروجی برسیم باید دید مناسب برای چیدمان قطعات داشته باشیم که این تنها از اپل بر میاد و این از مهمترین دلایل رشد کاربران لپ تاپ های اپل تو چند سال اخیره.

بله میشه چون من همین الان دارم با Persian-QWERTY تایپ میکنم، این هم یکی دیگه از قابلیت های منحصر به فرد مکینتاش ه که امروز به ذهنم رسید و گفتم، حالا کم کم هر مزیتی از مکینتا‌ش که به ذهنم خطور کنه بیان میکنم تا بیشتر با این پدیده آشنا بشیم.
برای مثال وقتی من کلید k رو فشار میدم ک مینویسه و یا وقتی m رو میزنم م تایپ میکنه.
به همین خاطر سرعت تایپ کردن من بسیار بالا رفته و دقیقا با همون سرعتی که توی تایپ انگلیسی دارم الان هم دارم فارسی مینویسم.
بله دوست عزیز نه تنها من بلکه تمام کسانی که من میشناسم شون و اپل دارند همین جوریه ، از تمامی امکانات میشه استفاده کرد به جز ایرپورت و بلوتوث، نور صفحه هم که طبیعتا باید کمتر از یه حدی باشه. مطمئنم لپ تاپ مورد نظر شما هم در شرایط خاصی ماکسیمم زمان مصرف رو داره. اینطور نیست؟
1- در مورد Qwerty سر تسلیم فرود میارم فوق العادس
2-آقا جان شما هرچقدر هم قطعات رو مچ کنی نمیتونی 10 ghz رو با 5 ghz مقایسه کنی.

WINB
10-01-2011, 22:25
من تصمیم به خرید لپ تاپ اپل دارم و چندتا سوال برام پیش اومده:

کار با سیستم عامل اپل خیلی سخته و نیاز به آموزش زیاد داره؟

برای سیستم عامل اپل فایروال و آنتی ویروس وجود داره؟

اگر ممکنه Persian-QWERTY در مورد یک توضیح کامل بدید؟

DVD هایی رو که در ویندوز رایت کردم میتونم رو اپل هم استفاده کنم(مثل موزیک-فیلم و ...)

شرکت معتبری در ایران وجود داره که لپ تاپ های اپل رو بفروشه و چون اپل نمایندگی رسمی در ایران نداره از کجا میشه به آک بودن دستگاه پی برد و داخل جعبش چه وسایلی هست؟ (لطفا جدید ترین لپ تاپ اپل رو که میشه در ایران تهیه کرد مدلش رو ذکر کنید)

و در کل از سیستم عامل اپل راضی هستید و نرم افزار های مختلف براش هست؟

مرسی

Shahin_SOURNA
10-01-2011, 22:29
۲- فرکانس ۱۰ گیگا هرتز بالاتر از ۵ هست اما مهم کارآیی ه، وقتی من با همین cpu ی ۵ گیگا هرتز بتونم مثلا NFS hot persuit رو اجرا کنم یا مثلا رندر های خوب در مدت ۲۰ ثانیه بگیرم این یعنهی مهندسی. پس حالا ببین مدل ۳۷۳ اپل با corei7 با فرکانس ۲.۶۶ دیگه چی چیز اتمی ه؟
یه جا یادمه گفته بودی LCD هرچی کوچیک تر باشه ارزون تره!!!! چرا این فکرو میکنی؟ هرچی بزرگتر باشه صد در صد گرون تره ( مگر در مواردی خاص) شما حتی تلویزیون هم که میخری بزرگش گرونتره.

Microsoft24
10-01-2011, 22:44
درود ،
دوستان من ، بحث سر فرکانسی هست که اصلا تو لپ تاب امکانش نیست! : دی

من فنوم ll ، با 6 هسته رو بیشتر از 8GHZ نتونستم اور کلاک کنم! : دی تازه رو دسکتاپ! :10:

حالا شما دارید ، از لپ تابی اونم فوجیستو صحبت میکنید ، که پردازنده اش 10GHz ه! :18:

شما احتمالا با تعداد هسته ها سر درگم شدید! :8:

برترین چیپ ست موبایل core i7 ، همون 620M ه! که دارای 2 هسته ست ! اما فرکانسش بین 2.66 و 3.33 ست! :27: که در مک بوک پرو استفاده شده! :46:

core i7 های سری 7 و 8 و 9 ، درسته دارای 4 هسته هستند! اما دو هسته شون real ه! و دو تای دیگه مجازی ه! :31:

بهتر ه درباره ی معماری پردازندهای جدید بیشتر ، تحقیق کنید! :19:

موفق باشید ،

امید

Shahin_SOURNA
11-01-2011, 00:50
نه امید جان ۱۰ گیگا و ۵ گیگاهرتز مثال بود که دوستمون زد.
منظورش از ۱۰ گیگا هرتز cpu ی لپ تاپ فوجیتسو هست که ظاهرا قوی تر از cpuهای اپل ه.
و ۵ گیگا هرتز نمادی از cpu های اپل.
دقیقا میخوان بگن که چون فرکانس فوجیتسو بالاتره پس ۱۰۰٪ اپل رو میخوره.

mhadishirani
11-01-2011, 12:02
درود ،
دوستان من ، بحث سر فرکانسی هست که اصلا تو لپ تاب امکانش نیست! : دی

من فنوم ll ، با 6 هسته رو بیشتر از 8GHZ نتونستم اور کلاک کنم! : دی تازه رو دسکتاپ! :10:

حالا شما دارید ، از لپ تابی اونم فوجیستو صحبت میکنید ، که پردازنده اش 10GHz ه! :18:

شما احتمالا با تعداد هسته ها سر درگم شدید! :8:

برترین چیپ ست موبایل core i7 ، همون 620M ه! که دارای 2 هسته ست ! اما فرکانسش بین 2.66 و 3.33 ست! :27: که در مک بوک پرو استفاده شده! :46:

core i7 های سری 7 و 8 و 9 ، درسته دارای 4 هسته هستند! اما دو هسته شون real ه! و دو تای دیگه مجازی ه! :31:

بهتر ه درباره ی معماری پردازندهای جدید بیشتر ، تحقیق کنید! :19:

موفق باشید ،

امید
1- i5 520 چهار تا هسته یه 3.66(اگه اشتباه نکنم) داره؟!!!!!(در حالت عادی نه اورکلاک)
2- 4 تا هستس که تبدیل به 8 تا میشه :دی(4 تا real) ( مدل core i7 720 )
3- من با e4500 رو رسکتاپم nfs hot persuit رو اجرا میکنم(گرافیکم هم 8800gt ـه رو بهترین حالت بازی میکنم)
4- من اصلا حرفم این نیست که چون فرکانس بالاتره قوی تره. میگم مگه میتونن 2 برابر بهینه سازی کنن؟!!!!!(یعنی مثلا با 2 ghz کار 4ghz رو انجام بده؟!)

Shahin_SOURNA
11-01-2011, 12:33
1- i5 520 چهار تا هسته یه 3.66(اگه اشتباه نکنم) داره؟!!!!!(در حالت عادی نه اورکلاک)
2- 4 تا هستس که تبدیل به 8 تا میشه :دی(4 تا real) ( مدل core i7 720 )
3- من با e4500 رو رسکتاپم nfs hot persuit رو اجرا میکنم(گرافیکم هم 8800gt ـه رو بهترین حالت بازی میکنم)
4- من اصلا حرفم این نیست که چون فرکانس بالاتره قوی تره. میگم مگه میتونن 2 برابر بهینه سازی کنن؟!!!!!(یعنی مثلا با 2 ghz کار 4ghz رو انجام بده؟!)

بهینه سازی؟ بیشتر از این بهینه سازی کنن؟ با کدوم core2dou میشه کارایی رو که مک میکنه انجام داد؟

یکی از دوستان میگفت که مک بوک پرو cpu هاش در صورت نیاز خود به خود به حالت Boost میرن، یعنی اورکلاک میشن.
من اطلاعی در این باره ندارم اما اگه صحت داشته باشه...

mhadishirani
11-01-2011, 13:57
بهینه سازی؟ بیشتر از این بهینه سازی کنن؟ با کدوم core2dou میشه کارایی رو که مک میکنه انجام داد؟

یکی از دوستان میگفت که مک بوک پرو cpu هاش در صورت نیاز خود به خود به حالت Boost میرن، یعنی اورکلاک میشن.
من اطلاعی در این باره ندارم اما اگه صحت داشته باشه...
من گفتم با بهینه سازی نمیشه قدرت 2 برابر رو بدست آورد

taban341
11-01-2011, 14:30
سلام دوست عزيزشمامثل اينكه نميخاين سر تسليم فرو بيارين.
من يه مقايسه كردم يكي از دوستام Asus N61JQ داره كه كنفيگ بالايي داره و يه دوستم Apple MC372LL/A‌داره خوب
كه سي پي يوش Core I5‌مقايسه زديم توآفتر افكت .راستي نگفتم سي پي يو Asus Core i7 740QM
هر دوشونو روي يه پروژه گذاشتيم زير رندر نتيجش اين شد.
اپل رندرش تموم شده بود ولي Asus‌هنوز تقريبا نصفه بود رندرش .
اصلا و به هيچ عنوان نميشه مقاسه كرد چون هم سخت افزار كه قطعات اپل مخصوص خودشونيه كه شاهين جان هم گفتن كه تو سايت اينتل چي نوشته.
اين حرفارو تا تست نكني نميشه نوشت ونبايد كنفيگ هارو مقايسه كرد اين دوستام و همينطور خودم تو كاراي گرافيكي هستيم
بهترين گزينه اپل هستش مهم اينه كه كارتو انجام بده وگرنه به نظرم كانفيگ بالا باشه نتونه كارتو انجام بده چه فايده .
ايني كه 372 داره همه كار باهاش ميكنه حتي تو ويندوز بازي GTA IV كه سنگينه و همه ميگن اپل بدرد بازي نميخوره اصلا كم نمياره .اپل ساليN تا لپ تاپ نميده بيرون......
ولي همين هايي رو كه ميده بيرون واقعااساسي روشون كار ميكنه .
لطفا با دليل و منطق حرف بزنيد .
اگه توجه كرده باشين جلوي بعضي سي پي يو ها نوشته 1.6Up2.8
مثلا يعني حالت Turbo Boost داره اگه جايي لازم شده ميره به حالت آور كلاك .
من خيلي تحقيق كردم واقعا اپل محشره .ميدوني استيو جابز علاوه بر مديريت شركت اپل مدير شركت پيكسار هم هست كه غول انيميشن سازي و كاراي گرافيكيه .و از همين سيستم هاي اپل استفاده ميكنه . و بهترين نرم ا فزاراديت فيلم هم كه صداو سيما چند سالي آوره و داره باهاش كار ميكنه كه خيلي سنگينه Final Cut Pro هم متعلق به همين شركت اپل ....
حالا فكر ميكني فوجيتسو يا هر برند ديگه اي به پاي اپل ميرسه؟؟؟؟
راستي اون مدل ايسوس هم كه معرفي كردين از Cpu‌هاي سري SU‌استفاده ميكه كه تو كاراي گرافيكي اصلا مناسب نيست چون از
Cpu‌كم مصرف استفاده كرده ولي اپل با همين سري Core ix نزديك 9 ساعت باطريش دوون مياره .البته 13 اينچ ها با COre 2Duo‌نزديك 10 ساعت.
موفق باشي دوست عزيز ‌

mhadishirani
11-01-2011, 17:17
سلام دوست عزيزشمامثل اينكه نميخاين سر تسليم فرو بيارين.
من يه مقايسه كردم يكي از دوستام Asus N61JQ داره كه كنفيگ بالايي داره و يه دوستم Apple MC372LL/A‌داره خوب
كه سي پي يوش Core I5‌مقايسه زديم توآفتر افكت .راستي نگفتم سي پي يو Asus Core i7 740QM
هر دوشونو روي يه پروژه گذاشتيم زير رندر نتيجش اين شد.
اپل رندرش تموم شده بود ولي Asus‌هنوز تقريبا نصفه بود رندرش .
اصلا و به هيچ عنوان نميشه مقاسه كرد چون هم سخت افزار كه قطعات اپل مخصوص خودشونيه كه شاهين جان هم گفتن كه تو سايت اينتل چي نوشته.
اين حرفارو تا تست نكني نميشه نوشت ونبايد كنفيگ هارو مقايسه كرد اين دوستام و همينطور خودم تو كاراي گرافيكي هستيم
بهترين گزينه اپل هستش مهم اينه كه كارتو انجام بده وگرنه به نظرم كانفيگ بالا باشه نتونه كارتو انجام بده چه فايده .
ايني كه 372 داره همه كار باهاش ميكنه حتي تو ويندوز بازي GTA IV كه سنگينه و همه ميگن اپل بدرد بازي نميخوره اصلا كم نمياره .اپل ساليN تا لپ تاپ نميده بيرون......
ولي همين هايي رو كه ميده بيرون واقعااساسي روشون كار ميكنه .
لطفا با دليل و منطق حرف بزنيد .
اگه توجه كرده باشين جلوي بعضي سي پي يو ها نوشته 1.6Up2.8
مثلا يعني حالت Turbo Boost داره اگه جايي لازم شده ميره به حالت آور كلاك .
من خيلي تحقيق كردم واقعا اپل محشره .ميدوني استيو جابز علاوه بر مديريت شركت اپل مدير شركت پيكسار هم هست كه غول انيميشن سازي و كاراي گرافيكيه .و از همين سيستم هاي اپل استفاده ميكنه . و بهترين نرم ا فزاراديت فيلم هم كه صداو سيما چند سالي آوره و داره باهاش كار ميكنه كه خيلي سنگينه Final Cut Pro هم متعلق به همين شركت اپل ....
حالا فكر ميكني فوجيتسو يا هر برند ديگه اي به پاي اپل ميرسه؟؟؟؟
راستي اون مدل ايسوس هم كه معرفي كردين از Cpu‌هاي سري SU‌استفاده ميكه كه تو كاراي گرافيكي اصلا مناسب نيست چون از
Cpu‌كم مصرف استفاده كرده ولي اپل با همين سري Core ix نزديك 9 ساعت باطريش دوون مياره .البته 13 اينچ ها با COre 2Duo‌نزديك 10 ساعت.
موفق باشي دوست عزيز ‌
دلیل اینه که این برنامه ها 4 تا هسته بیشتر ساپورت نمیکنه(نهایتا) ولی core i7 740 qm هشت هسته ایه.(4 تا هسته ی i5 520 از 4 هسته ی i7 740 قوی تره)
اون توربو بوست هم مربوط به سری core ix هست.
برنامه ملاک نیست ، bench mark ملاکه

Shahin_SOURNA
11-01-2011, 18:52
برنامه ملاک نیست؟ شما صبح تا شب با برنامه ها سر و کار داری یا با بنچمارک کارتو راه میندازی؟
در مورد بنچ مارک قبلا بحث شده و نتیجه اینکه بنچ مارک های ویندوز برای مک بوک ها اعتباری ندارن...
بنچ‌مارک معتبر با استفاده از Geekbench گرفته میشه که برنامه ای تحت مکینتاش ه.
به نظرم این بحث دیگه تمام شده است و داره از حالت تخصصی خارج و به نظرات شخصی تبدیل میشه
قضاوت بین اینکه اپل بهتره یا لپ تاپ های دیگه رو میذاریم به عهده ی خواننده...
البته کار مشکلی نیست واضحه...
جا داره از taban341 هم تشکر کنم، اطلاعات مفیدی رو قرار دادن.
برقرار باشید و سبز

Shahin_SOURNA
11-01-2011, 19:18
من تصمیم به خرید لپ تاپ اپل دارم و چندتا سوال برام پیش اومده:

کار با سیستم عامل اپل خیلی سخته و نیاز به آموزش زیاد داره؟

برای سیستم عامل اپل فایروال و آنتی ویروس وجود داره؟

اگر ممکنه Persian-QWERTY در مورد یک توضیح کامل بدید؟

DVD هایی رو که در ویندوز رایت کردم میتونم رو اپل هم استفاده کنم(مثل موزیک-فیلم و ...)

شرکت معتبری در ایران وجود داره که لپ تاپ های اپل رو بفروشه و چون اپل نمایندگی رسمی در ایران نداره از کجا میشه به آک بودن دستگاه پی برد و داخل جعبش چه وسایلی هست؟ (لطفا جدید ترین لپ تاپ اپل رو که میشه در ایران تهیه کرد مدلش رو ذکر کنید)

و در کل از سیستم عامل اپل راضی هستید و نرم افزار های مختلف براش هست؟

مرسی

بسیار تصمیم خوبی گرفتید اما باید از ویندوز فاصله بگیرید.
در مورد سوال اولتون نه اصلا سخت نیست بلکه خیلی خیلی راحت تر از ویندوزه همه ی افراد که از صفر شروع میکنن در ظرف ۲ روز یا حد اکثر ۱ هفته آشنایی کامل با این سیستم عامل پیدا میکنن. (در صورتیی که ویندوز رو نمیشه به این راحتی یاد گرفت، پس شما که با ویندوز کار میکنی مطمئن باش مکینتاش n برابر آسون تره.)

خود این سیستم عامل سکیوریتی بالایی داره و نیاز به نصب برنامه های امنیتی نیست اما برنامه هایی از این قبیل براش نوشته شده که کاری جز ضرر رساندن به سیستم ندارن. به زبان ساده تر مکینتاش اینقدر امنه که نیازی به این چیزا نداره.

Persian-QWERTY یک چیدمان کیبورد برای زبان فارسی ه.
ترتیب حروف فارسی در این چیدمان دقیقا به صورت کیبورد انگلیسی ه، یعنی وقتی من روی کیبوردم میزنم asb به فارسی تایپ میکه اسب! دقیقا انگار شما دارین انگلیسی تایپ میکنین اما فارسی نوشته میشه.
معمولا افراد سرعت تایپ انگلیسی شون بیشتره و به همین دلیل با این روش سرعت تایپ فارسی هم برابر با انگلیسی میشه.

آره چرا که نه، مک از تمامی فرمت های عکس و فیلم و .... پشتیبانی میکنه.

بله شرکت هایی که سالهاست توی کار واردات اپل هستن خیلی هم معروف و مطمئن ه.
داخل جعبه شارژر و ۲ تا دی وی دی و سیم و لپ تاپ هست، برای اکبند بودن به جعبه توجه کنید که یه برچسب روش باشه، و مهمتر از اون خود لپتاپ توی یک پوشش ه که برای استفاده باید اون را باز کرد.

اپل هر سال ۱ سری از لپ تاپ ها شو معرفی میکنه، الان مدلای ۲۰۱۰ موجوده که کانفیگ ها و سایز های مختلف دارن اما بهترین و بالاترین مدل MC373 هست.

بله هرکی برده راضی ه!!!:27:
از نظر نرم افزاری چیزی کم نداره خصوصا با افتتاح فروشگاه نرم افزاری مک (Mac App. Store) شاهد پیشرفت نرم افزاری چشمگیری خواهیم بود.

mhadishirani
11-01-2011, 19:20
برنامه ملاک نیست؟ شما صبح تا شب با برنامه ها سر و کار داری یا با بنچمارک کارتو راه میندازی؟
در مورد بنچ مارک قبلا بحث شده و نتیجه اینکه بنچ مارک های ویندوز برای مک بوک ها اعتباری ندارن...
بنچ‌مارک معتبر با استفاده از Geekbench گرفته میشه که برنامه ای تحت مکینتاش ه.
به نظرم این بحث دیگه تمام شده است و داره از حالت تخصصی خارج و به نظرات شخصی تبدیل میشه
قضاوت بین اینکه اپل بهتره یا لپ تاپ های دیگه رو میذاریم به عهده ی خواننده...
البته کار مشکلی نیست واضحه...
جا داره از taban341 هم تشکر کنم، اطلاعات مفیدی رو قرار دادن.
برقرار باشید و سبز
بحث من این بود برنامه هایی که 8 هسته رو ساپورت نمیکنن برا مقایسه ملا ک نیستن
موافقم
موفق باشید

Microsoft24
11-01-2011, 19:37
پردازنده های سری i5 با سری i7 به هیچ وجه قابل مقایسه نبوده و نیستند! :31:

شما فقط تعداد هسته رو می بینید! پس کش L3 سری i7 چی میشه ؟ مهمترین وجه تمایز این سری همین کش L3 ه! : دی

در ضمن ، سوالات قبل خرید جاش اینجا نیست! :41:

با تشکر ،

امید

asaasaasa
12-01-2011, 17:01
نه عزیز .

دوست من تکنولوژی ای که شما از اون حرف میزنی به وسیله گرافیک های nvidia هست استفاده از یک سیستم ساده 3d پولاریزه طبق اعلام رسمی وب سایت nvidia (که من آخرین بار تابستون چک کردم ) بیش از ۲۰۰۰ دلار هزینه داره یک کارت گرافیک کا مدلش یادم نیست بعلاوه یه مانیتورخاص از samsung(این مانیتور ۱۷ اینچ تنها مانیتوری هست که پاسخ دهی تصویر لازم رو داره) که قیمت فقط مانیتورش بالای ۱۰۰۰ دلار هست یه عینک ساده پولاریزیشن که یادم اونم قیمت گزافی داشت.همینها نشون میده بکار رفتن این تکنولوژی در یک لپ تاپ باعث میشه قیمتش بالای ۳۰۰۰ دلار بشه .:5:
اینم لینک سایت nvidia الان که هرکاری کردم پیجش واز نشد (اما بازم میگم قیمتی که گذاشتم ماله تایستونه)

asaasaasa
12-01-2011, 17:20
شما این پست رو بخون اولین پستم تو این مبحث بود ببین نظرت چیه؟

Y.a.s.h.a.r
13-01-2011, 16:45
یه سوال داشتم،این Persian qwerty فقط مخصوص مک هست یا برای تمامی توزیع های لینوکس ارائه شده؟

Shahin_SOURNA
13-01-2011, 20:12
فکر کنم شما اشتباه متوجه شدید، مک از توزیع های لینوکس نیست، مک یه سیستم عامل جداست.
البته هر دو شون اپن سورس هستند، من با تمامی توزیع های لینوکس کار نکردم اما توی فدورا چنین چیزی به چشمم نخورده.
همچنین رد هت!

Y.a.s.h.a.r
13-01-2011, 22:55
آره اشتباه متوجه شدم
همزمان داشتم تاپیک اوبنتو و اینجا رو میخوندم که ... :31:

taban341
17-01-2011, 12:52
با سلام
میدونستین شرکت Adobe اول نرم افزاراشو واسه مک میده بیرون بعد نخسه ویندوزیشونو و اینکه تعداد پلاگین ها و افکت ها نرم افزاراش مثلا فتوشاپ تحت مک بیشتر از ویندوزه؟!!!!

masoudies
17-01-2011, 15:33

با این حساب من که به فارسی هم به صورت معمولی خوب مینویسم با این صفحه کلید دچار مشکل شدید خواهم شد!

Shahin_SOURNA
17-01-2011, 23:47
نه نه نه اشتباه نکنید مکینتاش ۳ جور چیدمان برای تایپ فارسی در نظر گرفته.
به غیر از Persian-QWERTY دارای Persian-ISIRI و Persian هم هست که پرشین خالی همون چیدمانی ه که رو همه ی کیبورد ها هست.

mopiras
20-01-2011, 16:37
ییخشید من میخام اپل بخرم میحواستم بدونم همین هاردهای اکسترنال که موجود هست تو بازار مشکل نداره با مکینتاش ؟ اخه تو سایت اپل فقط چند نمونه خاص از هارهای اکسترنال داره . ممنون میشم کمکم کنید. و یه سوال دیگه این دسته های بازی که تو بازار هست و معمولیه هم با مکینتاش مشکل نداره و راحت شناساییش میکنه ؟

moeinset
24-01-2011, 00:31
سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه
لطفا یکی از دوستان رهنمایی کنه که اگه بخوام مشخصات سخت افزاری یه سیستم رو پیدا کنم به کجا باید برم تو سیتم عامل مکینتاش؟
باتشکر فراوان

Microsoft24
24-01-2011, 06:45
ییخشید من میخام اپل بخرم میحواستم بدونم همین هاردهای اکسترنال که موجود هست تو بازار مشکل نداره با مکینتاش ؟ اخه تو سایت اپل فقط چند نمونه خاص از هارهای اکسترنال داره . ممنون میشم کمکم کنید. و یه سوال دیگه این دسته های بازی که تو بازار هست و معمولیه هم با مکینتاش مشکل نداره و راحت شناساییش میکنه ؟

درود بر شما ،

بله مشکلی نیست ، با Disk Utility خود مک می تونید با فرمت HFS+ فرمت کنید ،

دسته ها ، تو ویندوز به زور کار میکنن ، چه برسه به مک! :27:

سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه
لطفا یکی از دوستان رهنمایی کنه که اگه بخوام مشخصات سخت افزاری یه سیستم رو پیدا کنم به کجا باید برم تو سیتم عامل مکینتاش؟
باتشکر فراوان

سلام ، مرسی ممنون ، شما خوبی ؟!

برو به Apple Menu -- > About this mac

بعد More info رو بزن ،

موفق باشید ،

امید

moeinset
24-01-2011, 12:41
درود بر شما ،

بله مشکلی نیست ، با Disk Utility خود مک می تونید با فرمت HFS+ فرمت کنید ،

دسته ها ، تو ویندوز به زور کار میکنن ، چه برسه به مک! :27:

سلام ، مرسی ممنون ، شما خوبی ؟!

برو به Apple Menu -- > About this mac

بعد More info رو بزن ،

موفق باشید ،

امید

خیلی خیلی ممنون
فقط یه سوال دیگه!!
مدلش رو کجا مینویسه؟!:11:
راستی نظرتون درباره مدل های قدیمی مک بوک و آی مک چیه؟
هنوزم ارزش خرید دارن؟
آخه میخوام یه دونه دست دو بخرم واسه اینترنت فقط!!

Shahin_SOURNA
24-01-2011, 16:56
مدلش رو توی همون صفحه ی System profiler روی اولین گزینه ی اون کنار یعنی HardWare کلیک کنید مینویسه اما اگه پارت نامبر منظورتونه باید روی جعبه دنبالش بگردید.
مدل های قدیمی زیاد توصیه نمیشن اما اگه موردی باشه که قیمتش مناسب باشه و سالم باشه مشکلی نیست.
پ.ن جنس دست دوم کلا خوب نیست چون همشون نه ولی معمولا مشکل دارن.

moeinset
24-01-2011, 18:50
مدلش رو توی همون صفحه ی System profiler روی اولین گزینه ی اون کنار یعنی HardWare کلیک کنید مینویسه اما اگه پارت نامبر منظورتونه باید روی جعبه دنبالش بگردید.
مدل های قدیمی زیاد توصیه نمیشن اما اگه موردی باشه که قیمتش مناسب باشه و سالم باشه مشکلی نیست.
پ.ن جنس دست دوم کلا خوب نیست چون همشون نه ولی معمولا مشکل دارن.
خیلی ممنون
ولی من شنیده بودم لپ تاپ های apple بسیار مقاوم بوده و کمترین خرابی ها رو دربین لپ تاپ ها دارن!
در هرصورت مرسی
لطفا میشه منظورتون از قیمت خوب رو هم بگید؟
مثلا چه مدل و با چه قیمتی؟

Shahin_SOURNA
25-01-2011, 01:28
درست ه اپل کمترین خرابی و بالاترین کیفیت رو داره این رو به جرات میگم اما خب خرید دست دوم یکم ریسک داره.
خواهش میکنم.
دوست عزیز اپل n تا مدل داره، اینجوری که نمیشه، شما مدل دستگاه مورد نظر تون رو با وضعیت فعلی ش بفرمایید تا راهنمایی تون کنم.

mhadishirani
25-01-2011, 07:16
درست ه اپل کمترین خرابی و بالاترین کیفیت رو داره این رو به جرات میگم اما خب خرید دست دوم یکم ریسک داره.
خواهش میکنم.
دوست عزیز اپل n تا مدل داره، اینجوری که نمیشه، شما مدل دستگاه مورد نظر تون رو با وضعیت فعلی ش بفرمایید تا راهنمایی تون کنم.
ببخشید جفت پا میام تو بحث ولی اپل کمترین خرابی رو داشت قبلا.
الآن توشیبا اوله ، لنوو دومه(فکر کنم)، ایسوس سومه و اپل پنجمه

moeinset
25-01-2011, 11:27
خواهش میکنم.
دوست عزیز اپل n تا مدل داره، اینجوری که نمیشه، شما مدل دستگاه مورد نظر تون رو با وضعیت فعلی ش بفرمایید تا راهنمایی تون کنم. بله شما درست میگید
اما من منظورم مدل هایی بود که شناخته شده تر هستن و دوران خودشون جزو پرفروش ترین ها و بهترین ها بودن!
مثلا نظرتون راجب Macbook Air MB450LL/A چی هست؟ الان دست دومش چنده؟
و یه سوال دیگه! آیه این مدل با این کانفینگ بالا!! به راحتی آپ دیت میشه؟ (گفتم که فقط برای اینترنت میخوام و نه بازی میکنم و نه کار گرافیکی انجام میدم و فکر کنم سری ایر بوک عالی باشند)
با تشکر:11:

بخشید جفت پا میام تو بحث ولی اپل کمترین خرابی رو داشت قبلا.
الآن توشیبا اوله ، لنوو دومه(فکر کنم)، ایسوس سومه و اپل پنجمه تو ایران رو میگید نه؟!
آخه فکر کنم دلیل اینکه لپ تاپ های آمریکایی خرابی های زیادی تو ایران دارن اینه که از طرف بلوک شرق وارد میشن و این بهترین فرست هست تا قطعات کم کیفیت چینی روشون سوار شه و بیاد ایران
و دلیل اینی هم که asus کیفیت خوبی داره واسه همینه که بی واسطه وارد میشه
لونو دومه؟(دمش گرم)
توشیبا مطمئنی اوله؟
آخه من که زیاد از این برند خوشم نمیاد(تا حالا هرچی خریدم انداختم دور!!)

و راستی اینکه منم میخوام مدل قدیمی بخرم و این یعنی واسه من هنوز اپل کمتری خرابی رو داره ! نه؟!:21::11:

moeinset
25-01-2011, 12:02
فکر کنم شما اشتباه متوجه شدید، مک از توزیع های لینوکس نیست، مک یه سیستم عامل جداست.
البته هر دو شون اپن سورس هستند، من با تمامی توزیع های لینوکس کار نکردم اما توی فدورا چنین چیزی به چشمم نخورده.
همچنین رد هت!
واقعا مک اپن سورسه؟
نیدونستم
فکر میکردم سیستم مکینتاش هم مثل ویندوز انحصاری است
خوب اینجوری که عالیه
یعنی تا اخر عمر ساپورت رایگان نرم افزاری!
و یک سوال : یعنی سیستم عامل مکینتاش رو هم مثل لینوکس میشه برای خودت اختصاصی کنی؟
میشه بگین تحت چه کامپایلری میشه این کار رو کرد
مرسی

Shahin_SOURNA
25-01-2011, 14:24
بله شما درست میگید
اما من منظورم مدل هایی بود که شناخته شده تر هستن و دوران خودشون جزو پرفروش ترین ها و بهترین ها بودن!
مثلا نظرتون راجب Macbook Air MB450LL/A چی هست؟ الان دست دومش چنده؟
و یه سوال دیگه! آیه این مدل با این کانفینگ بالا!! به راحتی آپ دیت میشه؟ (گفتم که فقط برای اینترنت میخوام و نه بازی میکنم و نه کار گرافیکی انجام میدم و فکر کنم سری ایر بوک عالی باشند)
با تشکر:11:

تو ایران رو میگید نه؟!
آخه فکر کنم دلیل اینکه لپ تاپ های آمریکایی خرابی های زیادی تو ایران دارن اینه که از طرف بلوک شرق وارد میشن و این بهترین فرست هست تا قطعات کم کیفیت چینی روشون سوار شه و بیاد ایران
و دلیل اینی هم که asus کیفیت خوبی داره واسه همینه که بی واسطه وارد میشه
لونو دومه؟(دمش گرم)
توشیبا مطمئنی اوله؟
آخه من که زیاد از این برند خوشم نمیاد(تا حالا هرچی خریدم انداختم دور!!)

و راستی اینکه منم میخوام مدل قدیمی بخرم و این یعنی واسه من هنوز اپل کمتری خرابی رو داره ! نه؟!:21::11:

در مورد mb450 نظر خاصی ندارم، رمش ۲ گیگ و سی پی یو ش ۱.۸ دو هسته ای هست.
گرافیک ش اینتل X3100 هستش، در کل از این کانفیگ بیشتر از اینترنت و کارای معمولی نباید انتظار داشته باشین.
درسته سری مک بوک ایر برای شما کاملا مناسبه.
در مورد قیمتش هم اگه تو ایران گیر بیارید با توجه و به وضعیت ظاهری و سالم بودنش بین ۵۵۰ و در بهترین حالت ۸۰۰ هزار تومن قیمت خوبی ه.

اگر سوال دیگه ای در مورد خرید دارید بهتره در بخش مشاوره و راهنمایی قبل از خرید مطرح کنین، متشکرم.

Shahin_SOURNA
25-01-2011, 14:37
ببخشید جفت پا میام تو بحث ولی اپل کمترین خرابی رو داشت قبلا.
الآن توشیبا اوله ، لنوو دومه(فکر کنم)، ایسوس سومه و اپل پنجمه

خدا ببخشه ، ما همه وسیله ایم!!!:27:

خوش اومدی به بحث! اما باید بگم که هنوز هم میگم اپل اول ه، اینی که شما میگی فکر میکنم برای سال ۲۰۰۸ باشه، که توشیبا و اسوس اینا از اپل پیشی گرفتن اما توی آخرین رنکینگی که انجام گرفته یعنی در سال ۲۰۱۰ ایسر اول شد و اپل دوم و بعد از اون اسوس هست و برند توشیبا هم در آخرین رده ی رنکینگ قرار داره.
توجه تون رو جلب میکنم به این صفحه از سایت laptopmag که رتبه ها رو کامل نوشته و نحوه ی امتیاز دهی و آزمایشات صورت گرفته رو هم توضیح داده ، البته انگلیسی ه.

وقتی با جرات میگم الکی که نیست.:46::10:

Shahin_SOURNA
25-01-2011, 15:03
واقعا مک اپن سورسه؟
نیدونستم
فکر میکردم سیستم مکینتاش هم مثل ویندوز انحصاری است
خوب اینجوری که عالیه
یعنی تا اخر عمر ساپورت رایگان نرم افزاری!
و یک سوال : یعنی سیستم عامل مکینتاش رو هم مثل لینوکس میشه برای خودت اختصاصی کنی؟
میشه بگین تحت چه کامپایلری میشه این کار رو کرد
مرسی

ببینید مک یه سیستم عامل UNIX based هست و همونطوری که میدونید سیستم عامل هایی که بر پایه ی یونیکس هستند اپن سورس میباشند، اما مک تحت انحصار اپل ه و روی کامپیوتر هایی که برند غیر اپل دارند نصب نمیشه منظور از اپن سورس توی مک اینه که شما دسترسی کامل به کرنل سیستم عامل دارید و برای همین مک رو سیستم عاملی کلوزد سورس ولی با ویژگی های اپن سورس مینامند. 
نرم افزار های مک همشون رایگان نیستن، (برای اطلاع از این موضوع یه سر به مک اپ استور بزنین) اما تقریبا میشه گفت همه ی برنامه ها ورژن فری یا ورژن کرک شده دارند.

سبز و استوار باشید

mhadishirani
25-01-2011, 17:14
خدا ببخشه ، ما همه وسیله ایم!!!:27:

خوش اومدی به بحث! اما باید بگم که هنوز هم میگم اپل اول ه، اینی که شما میگی فکر میکنم برای سال ۲۰۰۸ باشه، که توشیبا و اسوس اینا از اپل پیشی گرفتن اما توی آخرین رنکینگی که انجام گرفته یعنی در سال ۲۰۱۰ ایسر اول شد و اپل دوم و بعد از اون اسوس هست و برند توشیبا هم در آخرین رده ی رنکینگ قرار داره.
توجه تون رو جلب میکنم به این صفحه از سایت laptopmag که رتبه ها رو کامل نوشته و نحوه ی امتیاز دهی و آزمایشات صورت گرفته رو هم توضیح داده ، البته انگلیسی ه.

وقتی با جرات میگم الکی که نیست.:46::10:
لپتاپ مگ زیاد معتبر نیست دوست عزیز کلی خبر چرت منتشر کرده

Shahin_SOURNA
25-01-2011, 19:26
لپتاپ مگ زیاد معتبر نیست دوست عزیز کلی خبر چرت منتشر کرده

این هم یه ریتینگ معتبر اینبار از سایت Buzzle:

redboy444
27-01-2011, 11:38
داشتم این تاپیکو از حدود صفحه 100 به اینور میخوندم،بحث جالبی که بین کاربران دوست داشتنی،Shahin_SOURNA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و mhadishirani ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])،بود،خیلی آموزنده بود ولی از حق نگذریم که اکثرا Shahin_SOURNA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جواباش منطقی تر بود،علتشم این بود که جبهه اش اپل بود که کاملا سرتره:27:
منم میخوام لپ تاپ بگیرم،کلی به اطلاعاتم اضافه شد
ممنون:11:

fishbed
29-01-2011, 20:17
ببخشید ولی فرمت FAT تحت مک نیز قابل استفاده است هم تحت ویندوز اگه MAC JOURNALED بشه دیگه ویندوز حتی هاردتونو تشخیص نمیده و فقط مک باید باشه

fishbed
29-01-2011, 20:27
نمایندگی اپل شرکت امرتات و اوسان که هر دو در مجتمع پایتخت هستن سیستم عامل اسنو لئوپارد که در دسترسه لئوپارد کمی سخت گیر میاد

redboy444
29-01-2011, 21:27
سلام
نظرتون در مورد مدل 372 برای من که دانشجو هستم چی هست؟
با قیمت 2100000 بدون گارانتی

mohsenfhm
31-01-2011, 21:02
سلام

آدمو مجبور به اسپم دادن میکنیدا!!

اين پست مربوط به بخش مشاوره براي خريد مربوط ميشه :13:

اونجا مطرح كنيد و سريع به پاسخ برسيد :11:

payamf1
31-01-2011, 22:34
خب نوبتی هم باشه نوبت منه که سوالاتی بپرسم :دی!!!

من میخواستم فردا iMac سفارش بدم ولی به یه تناقضی برخوردم که گفتم باهاتون مطرح کنم.

مدل mb510 توی الماس 2.700 و mc510 توی چاره 2.470 هست. این دوتا مشخصاتشون مثل همه یعنی همه چیزشون به ظاهر مثل همه ولی چرا این mb و mc این اختلاف رو ایجاد کرده؟؟؟ میشه یه توضیحی بدین که فرق این دو مدل چیه؟؟؟

لینک لیست قیمت الماس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آی مک mc510 در سایت چاره ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ویرایش : اینجا بخش لپ تاپه ؟؟؟ :19: فکر کنم نباید اینجا مطرح میکردم. درسته؟

123list
01-02-2011, 11:29
البته این سایت چاره قیمتهاشو کمی نجومی میزنه بخوصوص برای اپل

mohsenfhm
01-02-2011, 21:24

من میخواستم فردا iMac سفارش بدم ولی به یه تناقضی برخوردم که گفتم باهاتون مطرح کنم.

مدل mb510 توی الماس 2.700 و mc510 توی چاره 2.470 هست. این دوتا مشخصاتشون مثل همه یعنی همه چیزشون به ظاهر مثل همه ولی چرا این mb و mc این اختلاف رو ایجاد کرده؟؟؟ میشه یه توضیحی بدین که فرق این دو مدل چیه؟؟؟

لینک لیست قیمت الماس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mages%2Fprice%2Fapple.pdf)

آی مک mc510 در سایت چاره ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ex.php%3Ftarget%3Dproducts%26product_id%3D26850)

پيام جان بايد تو بخش مشاوره مطرح ميكردي !‌ :13:

زياد ليست قيمت الماس رو در نظر نگير چون به روز نيست ! تماس بگير آخرين قيمت رو بپرس :13:

Asoodeh1
07-02-2011, 01:56
سلام به همگي. از اشنايي با سايت خوبتون خوشحالم من بيشتر صفحات رو خوندم و بعد ازray apple يه mac book pro 374 گرفتم دارم تازه كاركردن باهاشو ياد ميگيرم خيلي ازلبتاباي ديگه سره .تو Qwerty حرف ص كدومه؟ساعتش تنظيم شده با وقت USA اس اگه به وقت ايران تنظيم كنم مشكلي پيش نمياد از بابت گرفتن اپليكيشن از اپ استور و ايتييون ؟اصلا كسي بدون مشكل ميتونه از اپ استور چيزي بگيره؟ 

Pami
07-02-2011, 23:35
اطلاعیه

دوستان عزیز در این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نظرسنجی برای تغییرات انجمن لپ تاپ برگزار کردیم .
دوستانی که تمایل دارن به تیم مدیریت کمک کنن میتونن نظراتشون رو اونجا اعلام کنن .

این تاپیک هم صرفا جهت اطلاع رسانی این مورد بسته شده و تا چند ساعت دیگر باز خواهد شد .
با تشکر

موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

brave_ie
09-02-2011, 19:16
با سلام
این باتری های اپل به صورت built-in اگر باشه اونوقت خراب بشه یه وقت چی کار باید کرد؟:13:

hadi1992
10-02-2011, 12:11
من یه mac book pro مدل 374 دارم خوبه؟؟؟
و در نهایت باتشکر از سایت خوبتون کجا میتونم برنامه دانلود کنم؟

brave_ie
10-02-2011, 13:40
به جز سوال بالا یه سوال دیگه هم داشتم
اپل کی مدل های جدیدشو معرفی میکنه؟
بنظرتون صبر کنم یا همینا رو بخرم
MC516
MC374
این دوتا هم واقعا 200 تومن فرق دارند؟:11:

hadi1992
11-02-2011, 10:19
تو یه سایت خوندم که قرار mac book pro رو update کنن که 3و4 هفته دیگه تو ژاپن شروع میشه و یه هفته مهلت دادن که laptop هارو بدن و lap top جدید دریافت کنن.خواستم ببینم درسته؟ما که تو ایرانیم باید چیکار کنیم؟

shir_farhad
11-02-2011, 12:19
قیمت مک بوک ایر؟

sinaxex
11-02-2011, 15:21
MC516
MC374
مدل 516 که فرمودید مک بوک معمولی هست و 374 مک بوک پرو تنها فرقی که دارند در رم هست که در مک بوک دو گیگ و در پرو 4 گیگ هست و همین طور بادی لب تاپ والا در هارد/سی پی یو /گرافیک و بقیه موارد دقیقه کانفیک عین همی دارند

اره دوست من خوبه اما خوب با توجه به کار هر شخص و نیاز های هرشخص میشه گفت چی خوب هست و چی بد! اما خوب 374 یک لب تاپ 13 اینچ معمولی اپل هست

با سلام
این باتری های اپل به صورت built-in اگر باشه اونوقت خراب بشه یه وقت چی کار باید کرد؟:13:
به راحتی قسمت عقبی اب تاپ رو که با پیچ بسته شده باز میکنیم و باتری ایش رو عوض میکنیم کار سختی نیست یک سر یوتوب بزنید مثل اب خورد یاد میگرید

سلام
قیمتی که دادید عالی هست اگر میشه ادرس جایی که قیمت گرفتید رو برای من پیغام خصوصی کنید
باتشکر

لینک لیست قیمت الماس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mages%2Fprice%2Fapple.pdf)

آی مک mc510 در سایت چاره ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ex.php%3Ftarget%3Dproducts%26product_id%3D26850)

باسلام خدمت شما
دوست من مدل MC510 وجود خارجی ندارد! این مدل ای مک هنوز توسط اپل ساخته نشده:دی
اما مدلی که مد نظرتون هست MB510 هست که ای مکی معمولی هست .قطعا قیمت اش کمتر از اینی هست که در سایت های اینترنتی ملاحظه میکنید چون همون طور که دوست عزیزامون فرمود این لیست ها چند ماه یک بار اپدیت میشود

تو یه سایت خوندم که قرار mac book pro رو update کنن که 3و4 هفته دیگه تو ژاپن شروع میشه و یه هفته مهلت دادن که laptop هارو بدن و lap top جدید دریافت کنن.خواستم ببینم درسته؟ما که تو ایرانیم باید چیکار کنیم؟
همچین خبری در ایران نیست! چون در ژاپن اپل استور رسمی دارد اما در ایران استور غیر رسمی هم نداریم همه و همه به صورت غیر قانونی میاد حتی گارانتی دارها! و در اخر هم ایران تحت تحریم اپل هست هیچ وقت به مشتری هایی که در ایران زندگی میکند خدمات نمیده(تو دبی اش هم نمیده چه برسه به ایران)

قیمت مک بوک ایر؟
اخرین قیمت های محصولات اپل (چند روز پیش)

371:2090000
372:2220000
373:2480000
374:1320000
375:1660000
665:3080000

Imac
508:1860000
511:2830000

macbook air
503:1650000
504:1940000
505:1340000
506:1480000

brave_ie
12-02-2011, 09:12
این قیمت ها بدون گارانتیه دیگه؟
شما گارانتی مخصوصا نقش رو پیشنهاد میکنید یا نه؟
اگر پیشنهاد نمیکنید بهتر نیست از خارج بخریم؟

hadi1992
12-02-2011, 11:19
کسی از دوستان برنامه download manager برای mac سراغ داره که pause هم داشته باشه شبیه IDM

patriot1
12-02-2011, 11:56
سلام
مک بوک ایر مدل 503 به درد بازی میخوره؟
البته این رو بگم من گم باز نیستم ولی گاهی اوقات شاید بازی کنم

sinaxex
12-02-2011, 13:49
سلام
مک بوک ایر مدل 503 به درد بازی میخوره؟
البته این رو بگم من گم باز نیستم ولی گاهی اوقات شاید بازی کنم
بستگی داره چه بازی؟!!
بازی که حداقل هاش 2 گیگ رم و سی پی وی c2d باشه رو راحت اجرا میکنه اما توقع ارجا مثلا کریسیس رو روش نداشته باشید!:20:

این قیمت ها بدون گارانتیه دیگه؟
شما گارانتی مخصوصا نقش رو پیشنهاد میکنید یا نه؟
اگر پیشنهاد نمیکنید بهتر نیست از خارج بخریم؟
قیمت ها همه بدون گارانتی
گارانتی رو من اصلا توصیه نمیکنم چون دقیقا همین قیمت ها رو + صد الی 250 هزار تومان بکنید میشه قیمت با گارانتی!!! گارانتی که رسمیت نداره گارانتی که خدمات نداره و گارانتی که هیچی نداره! ضمنا کلا در مورد محصولات اپل مرجوعی خیلی کم هست یعنی نسبت به برند های دیگه حتی درصد اش تک رقمی هست پس مطمئن باشید چه گارانیت باشه و چه نباشه اگر مشکلی برای لب تاپ اتون خدای نکرده پیش بیاد هیچ فرقی نداره کسی نمیتونه تو ایران تعمیر اش کنه مرجوع اش میکنند دبی اونجا قطعات اش هست
در مورد خرید اش هم از خارج والا اگر اشنایی دارید بالخصوص امریکا بله به نفع هست در یک شرایط که خودشون بعد از خرید تشریف بیارند ایران یا به صورت مسافری براتون بیارند اما اگر چه از غیر امریکا و مثلا اروپا و چه به صورت پستی بخواهید خرید کنید از قیمتی که در ایران هست گران تر براتون در میاد

asaasaasa
12-02-2011, 14:24
سلام به همگي. از اشنايي با سايت خوبتون خوشحالم من بيشتر صفحات رو خوندم و بعد ازray apple يه mac book pro 374 گرفتم دارم تازه كاركردن باهاشو ياد ميگيرم خيلي ازلبتاباي ديگه سره .تو Qwerty حرف ص كدومه؟ساعتش تنظيم شده با وقت USA اس اگه به وقت ايران تنظيم كنم مشكلي پيش نمياد از بابت گرفتن اپليكيشن از اپ استور و ايتييون ؟اصلا كسي بدون مشكل ميتونه از اپ استور چيزي بگيره؟

دوستم خوش آمدی. منم مک 374 دارم فوق العاد است ، ازهمین اول اگه هارد اکسترنال داری Time machine رو راه بنداز تو پستا بعدیم میگم چرا و اینکه چرا از شگفتی های مک هستش.
حرف ص مثل ویندوز w هستش . تنظیم ساعت رو بذار رو حالت اتوماتیک خودش ایران و ساعت رسمی ایران رو برات میذاره(اگه به اینترنت دائما وصلی وگرنه دستی ایران رو انتخاب کن و با کلیک روی عکس قفل ،لاکش کن) و مشکلی با هیچی نداری حتی با بخشهای مختلف سایت اپل.بله شما به اپل استور بخش نرم افزار میری با کارت اعتیاری پول میدی و نرم افزار رو دانلود میکنی (اگه اینترنت پرسرعت و کرت ویزا یا مستر داری) اجناس رو نمیتونی بخری بخاطر تحریم ، فقط نرم افزار (اونم کرک شدش هست نیاز به خرید نداره میتونی دانلود کنی):27:

asaasaasa
12-02-2011, 14:31

فوق العادست ، اینچ های بالاتر که کانفیگ بهتریم دارن بدرد کارهای سینمایی یا محاسباتی سنگین میخورن.
گول مشخصات سیستمت رو نخور غولیه واسه خودش تمام بازیای روز رو با تنظیمات بالا به راحتی اجرا می کنه ، فیلمای کیفیت بالا (HD یا بالاتر)رو هم میتونی با سرعت خوب خروجی بگیری و من همه اینکارا و خیلی کارای دیگرو انجام دادم و از پس همش هم بر اومده.:8:

---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:29 PM ----------

MC516
MC374
مدل های جدید در اواخر سال 2011 تا میاد یه جایی خوندم ولی یادم نیست کجا بود.:13:

asaasaasa
12-02-2011, 14:40
بستگی داره چه بازی؟!!
قیمت ها همه بدون گارانتی
گارانتی رو من اصلا توصیه نمیکنم چون دقیقا همین قیمت ها رو + صد الی 250 هزار تومان بکنید میشه قیمت با گارانتی!!! گارانتی که رسمیت نداره گارانتی که خدمات نداره و گارانتی که هیچی نداره! ضمنا کلا در مورد محصولات اپل مرجوعی خیلی کم هست یعنی نسبت به برند های دیگه حتی درصد اش تک رقمی هست پس مطمئن باشید چه گارانیت باشه و چه نباشه اگر مشکلی برای لب تاپ اتون خدای نکرده پیش بیاد هیچ فرقی نداره کسی نمیتونه تو ایران تعمیر اش کنه مرجوع اش میکنند دبی اونجا قطعات اش هست
در مورد خرید اش هم از خارج والا اگر اشنایی دارید بالخصوص امریکا بله به نفع هست در یک شرایط که خودشون بعد از خرید تشریف بیارند ایران یا به صورت مسافری براتون بیارند اما اگر چه از غیر امریکا و مثلا اروپا و چه به صورت پستی بخواهید خرید کنید از قیمتی که در ایران هست گران تر براتون در میاد

تفاوتش با گارانتی دارش کمتره ولی بنظرم بعضی گارانتی ها خوبن و همشون بد نیستن مثلا rayapple خوبه و خوبم ساپورت میکنه من راضیم یک دوستی رو میشناسم که از گارانتی یک ماه تعویضشون استفاده کرده چون شسته بوده رو IPAD و یک ردیف از پیکسلاش سوخته بود و برد عوض کرد نو شو گرفت اونام اونو گذاشتن واسه تست مردم.یکسال هم تعمیر داره البته apple که به این راحتی ها خراب نمیشه نه باضربه های سبک نه با ریختن آب روش خراب نمیشه اما اتفاق اگه یه روز افتاد با گارانتی خیالت راحته.

asaasaasa
12-02-2011, 15:00
دوستان من چند تا چیز رو میخوام براتون تعریف کنم
1-در مورد پورتهای خروجی: پورت mini display بالاترین کیفیت ممکن رو خروجی میده و شما لازم نیست 50 هزار تومان بدین واسه یک تبدیل به HDMI یا DVI بخرید شما با خرید یک تبدیل 45000 تومانی (البته در ایران چون خارج 19 الی 25 دلاره) Mini DisplayPort to HDMI-DVI-DisplayPort 3-in-1 Adapter
خروجی لازم برای کار با همه دستگاه هارو داشته باشید:8:(با سرچ در فروشگاه اپل بازار تو نت میتونید پیداش کنید البته این تنها جاییه که من تو ایران پیدا کردم با سرچ انگلیسی هم خواهید دید تمام فروش گاههای معتبر دارنش)
2-در مورد راحتی و کارایی مک: شما اگه بخواهید یک ستینگ رو درمورد یک چیز خواص که نمیدونین تو کجای ویندوزه باید نیم ساعت بگردین تا اگه خوش شانس بودید پیداش کنید.(مثلا یکی از دوستام که ویندوز داره ازم درمورد یه مشکلش سوال کرد من هم تو کنترل پنل و هم تو استارت منو سرچ کردم پیدا نشد نهایتا بعداز نزدیک یک ساعت یه جایی تو یه ستینگ تو کنترل پنل که فکرشم نمیکردم اونجا باشه پیداشد و با زدن یک تیک مشکلش حل شد یعنی واسه زدن یک تیک یک ساعت الاف بودیم.:41:اینم بگم که من تقریبا تمام سوراخ سومبه های ویندوز رو میشناسم فکر کنید اگه یه ناشی بود احتمالا باید به یه تعمیر گاه میرفت.)
درحالی که شما اگر ناشی باشید و از مک استفاده میکنید کافیه به spotlight برید و اونجا موضوع رو سرچ کنید اگر موضوع وجود داشته باشه هر جای تنظیمات پرفورمنس باشه پیداش میکنه اگه پیدا نشد تو help بالای صفحه سرچ کنید و مطمئن باشید اگر پیدا نشد یعنی وجود نداره ،تو مک همه چیز براحتی در دسترس است.
بنظرم تنها ایراد سیستم عامل مک اونهم تو ایران دسترسی به نرم افزار هاست که اونهم داره کم کم حل میشه.فروشگاه های ارزون قیمت دارن برای مک هم میان و محصولات رو ارائه میدن که خیلی خوبه مخصوصا محصولات خرفه اب مثل فاینال کات ام واسه این فروشگاه ها جای کار زیاده.
3-دوستان شدیدا تاکید دارم هیچ وقتِ هیچ وقتِ هیچ وقت قطعات و سخت افزار اپل رو با بقیه اینگونه مقایسه نکنید. من از ماشین زیاد سردر نمیارم و میام یه مقایسه میکنم میگم مثلا فرض کنیم 3تا ماشین داریم یکی در کلاس مثلا 3500 سی سی 10 میلیون تومان ماله پژو ، یکی هم 2500 سی سی 20میلیون ماله بنز و یکی هم 2500 سی سی 100 میلیون از ماشین های فرمول 1 فراری حالا کدوم بهتره؟ طبق نظر دوستان موتور ماشین پژوی 10 میلیونی از موتور ماشین 100 میلیونی فراری قویتر و بهتره در حالی که دوستان شرکت سازنده ممکنه یک مدل بظاهر پایین رو طوری بسازه که خیلی بهتر از مدلهای بظاهر بالاتر هستش (امیدوارم منظورم رو رسونده باشم)
4-اگر از شگفتی های مک بوک پرو میخواین کوچکترینش تنظیم خودکار نور صفحه نمایش و کیبورد با نور محیط اطراف هستشش که با سنسور مجاور isight انجام میشه.
نکته زیاده امکانات مک هم زیادن ولی اینجا جا نمیشه.:31:

asaasaasa
12-02-2011, 15:39
ببخشید که این پست رو جدا میفرستم ولی خیلی مهم بود گفتم همه بدونن.

پریشب یک اشتباه مرگ بار کردم و کلا دشتم سکته میکرد سیستم بوت نمیشد اتفاقی که افتاد این بود که فایل آپدیت 10.6.6 رو منوال دانلود کردم اینستال نشد حجمشم 1 گیگ بود و با بدبختی دانلود کرده بودم گفتم فایلو بزارم تو فولدر آپدیت و بعد از طرث سافتور آپدیت بزارم آپدیت شه وقتی آپدیت رو دانلود کرد خواست نصب کنه نذاشتم و خودم رفتم و دستی از فولدر آپدیت زدم نصب کنه(اینکارو قبلا میکردم درست جواب میداد) اما باعث شد مک freez شه بعد ریستارت سخت افزاری کردم دیگه مک بالا نیومد هرکاری کردم نشد و اینترنت هم گشتم حتی تو discussions.apple.com هم کمک خواستم ولی کسی جواب نداد (فکر کنم چون خیلی ساده بود جواب ندادن) یکم فکر کردم گفتم بزار دفترچه راهنمارو بخونم و وقتی خوند یه راه به ذهنم رسید که جواب ساده بود اگه سیستمتون به بن بست خورد دی وی دی همراه مک بوک رو تو درایو بزارید ریستارت کنید و دکمه ALT رو نگه دارید ، هارد اکسترنال تون که TM یا (time machine )روی اون ست هست رو وصل کنید و هرکدام ازتاریخ هایی که دوست دارید رو ریستور کنید.مشکل حل شد مک بوک شما به اون تاریخ بر میگرده .
مشکل حل شد و اگه میخواین بگین ویندوز هم این امکان رو داره که بک آپ بگیرید باید بگم که بک آپ ویندوز در هنگام اتفاقاتی مثل اونچه برای من اتفاق افتاد بدردتون نمیخوره و باید ویندوز دوباره نصب شه.
درضمن یه چیز که من خیلی میترسیدم این بود که نکنه ویندوزم اطلاعاتش پاکشه یا به اون تاریخ برگرده اما چون شما هاردتون رو دو قسمت کردین پس زمانی که داره مراحل ریستور رو طی میکنه و شما بخش مکینتاش هارد رو برای ریستور انتخاب میکنید دیگه اتفاقی واسه ویندوز نمی افته.

Microsoft Windows
12-02-2011, 16:20
نکته زیاده امکانات مک هم زیادن ولی اینجا جا نمیشه..

دوست عزیز هر سیستم عاملی یک سری مزیت و یک سری معایب داره الان نگاه کنی میبینی که معایب مک هم کجاست من از ویندوز دفاع نمیکنم چون در مقابل مک واقعا کم آورده ولی امکاناتش هم اونقدر هم که میگی کم نیست مثلا سافاری رو با اینترنت اکسپلورر8مقایسه بکنی میبینی که امکانات کدوم بالاتره حالاکه 9 هم اومده و امکاناتش خیلی بالاتره ولی در اینترفیس مک در هر لحاظ برندس یا مثلا مکینتاش نمیدونم چه مشکلی با سونی داره که هنوز بلوری رو استفاده نمیکنه یا برای لپتاپ هاش از رزولوشن فول اچ دی استفاده نمیکنه بعضی از مدل ها هم که اصلا خروجی واسه پروژکتور نداره بعدش هم تا قبل از اینکه اینتل اینقدر پیشرفت کنه اپل از سی پی یو های دیگه استفاده میکرد ولی دید داره جا میمونه فورا رفت سمتش واسه کارت گرافیک -- همینطور.در کل اپل بیشتر ضعف سخت افزاری داره تا نرم افزاری برعکس ویندوز.ویندوز خیلی باگ داره من هم انکار نمیکنم ولی درست کردن یکی از باگ ها از میان 50 میلیون خط برنامه نویسی کار ساده ای نیست.
بر اساس یک آماری هم که یک شرکت آمریکایی گرفته بود میزان استفاده از سیستم عامل های مختلف بود در کل جهان که نتیجه به شرح زیر بود منبع خبر هم در وبسایت نارنجی موجوده
در کل ممکنه که ویندوز 8 تمام سیستم عامل ها رو از بین ببره (شاید هم نه):31:

asaasaasa
12-02-2011, 19:52
دوست عزیز هر سیستم عاملی یک سری مزیت و یک سری معایب داره الان نگاه کنی میبینی که معایب مک هم کجاست من از ویندوز دفاع نمیکنم چون در مقابل مک واقعا کم آورده ولی امکاناتش هم اونقدر هم که میگی کم نیست مثلا سافاری رو با اینترنت اکسپلورر8مقایسه بکنی میبینی که امکانات کدوم بالاتره حالاکه 9 هم اومده و امکاناتش خیلی بالاتره ولی در اینترفیس مک در هر لحاظ برندس یا مثلا مکینتاش نمیدونم چه مشکلی با سونی داره که هنوز بلوری رو استفاده نمیکنه یا برای لپتاپ هاش از رزولوشن فول اچ دی استفاده نمیکنه بعضی از مدل ها هم که اصلا خروجی واسه پروژکتور نداره بعدش هم تا قبل از اینکه اینتل اینقدر پیشرفت کنه اپل از سی پی یو های دیگه استفاده میکرد ولی دید داره جا میمونه فورا رفت سمتش واسه کارت گرافیک -- همینطور.در کل اپل بیشتر ضعف سخت افزاری داره تا نرم افزاری برعکس ویندوز.ویندوز خیلی باگ داره من هم انکار نمیکنم ولی درست کردن یکی از باگ ها از میان 50 میلیون خط برنامه نویسی کار ساده ای نیست.
بر اساس یک آماری هم که یک شرکت آمریکایی گرفته بود میزان استفاده از سیستم عامل های مختلف بود در کل جهان که نتیجه به شرح زیر بود منبع خبر هم در وبسایت نارنجی موجوده

خب عزیز در مورد اینترنت اکسپلورر و سافاری هر کدوم معایب و محاسنی دارن مثلا هیستوری ونمایش اون در سافاری واقعا سر تر از بقیس ولی خب بعضی ممکن معاببی هم داشته باشه مثلا من نمیتونم باهاش وارد سی پنل بشم.
اما در مورد مصرف بالای ویندوز یک علت اصلی تکثر نرم افزارهاش هست و همین طور روی تمام سیستم ها یک کارایی رو داره ولی مک روی سیستم های اپل هست و بهترین کارایی رو فقط روی این سیستمها داره ونرم افزاراش و بازیهاش کمتره و بیشتر کسایی که استفاده حرفه ای از کامپیوتر می برن و امنیت اطلاعات براشون مهمه ازش استفاده می کنن و این فکر که هر چیز که زیاد مصرف میشه بهتر ه غلطه.

asaasaasa
12-02-2011, 20:19
واوووووو همین الان تست The mini DisplayPort to DVI +HDMI+Displayport Adapter که امروز بدستم رسید انجام دادم تصویرو فوق العاده انتقال میده ستا پورت خروجی داره HDMI , DVI , display port خیلی کیفتش بالاست .هم تو مک هم تو ویندوز عالی اما تو LCD 47 اینچ که من امتحان کردم خود اینترفیس مک به ویندوز سر بود تو مک شما تنظیماتی خواهید داشت که بشما اجازه انتخاب نزدیک به 20 رزولوشن مختلف روی تلویزیونتون میده و اون رو به طور کامل به یک مانیتور تبدیل میکنه.
حالا اگه بالا و پایین تصویر کامپیوتر از صفحه تلویزیون بیرون زده بود مربوط به تنظیمات تلویزیونه کافیه تو تنظیمات ratio بجای 16:9 بزارین fit to screen تصویر کامل میشه.
واقعا چیز عالییه میتونین فیلما تون ،بازی هاتون و ... رو راحت تو یک تلویزیون بزرگ ببینین تاحالا یه همچین حسی نداشتم موقع کارکردن با کامپیوترم.
متونین اگر جایی سخنرانی کنین از یکی از خروجی ها برای پروجکشن ها استفاده کنید.
درکل بجای هزینه 160-170 هزار تومنی واسه سه تا کابل ،45000 تومن (البته من با پیک سفارش دادم 50500 تومن شد) واسه این آداپتور میدین.(دلم نمیخواست مک رو از تلویزیون جدا کنم ولی اعتراض اعضای خوانواده نذاشت.) بنظرم می ارزید.
تصاویرش روبزودی میزارم

asaasaasa
12-02-2011, 22:45
اینم عکسا
history

top sites

مک بوک پروی من به همراه The mini DisplayPort to DVI +HDMI+Displayport Adapter

Shahin_SOURNA
12-02-2011, 23:04

در مورد سافاری و ie8 نظری خاصی اما به سافاری عادت کردم خیلی یوزر فرندلی ه و سرعت لود کردن صفحات هم به مراتب بالاتره. IE هم در حد خودش خوبه.

درسته که LCD اش HD یه و فول HD نیست اما به جرات میگم از هیچ برندی کم نمیاره، مخصوصا توی مک شما کیفیت رو نمیتونی با چیزی مقایسه کنی، تصویر باهات حرف میزنه.

نزن این حرف رو همه ی لپ تاپ های اپل پورت Mini display دارند که تبدیل میشه به HDMI و DVi و RGB.

خب مگه بده که اپل وقتی میبینه یه کمپانی ای پیشرفت داشته و محولات خوبی ارائه میده میره سراغش؟ همیشه دنبال بهترین ها بوده.

میشه یکی از ضعف های سخت افزاری اپل رو بگی؟ همه ی قطعات استفاده شده در مک بوک ها مخصوص اپل طراحی شده اند و سفارشی هستند در حالی که برندا های دیگه این ویژگی بسیار مهم رو ندارند، هماهنگی فوق العاده ی قطعات اپل رو هم به اینها اضافه کن.

Shahin_SOURNA
12-02-2011, 23:54
اینم عکسا
history

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]

top sites

عزیز متاسفانه عکس ها باز نمیشن ، بی زحمت یه جای دیگه آپ کن.

Pami
13-02-2011, 00:45
دوست عزیز sinaxex ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و بقیه کاربران محترم
لطفا موارد مرتبط با مشاوره خرید لپ تاپ های اپل رو در تالار مشاوره خرید و تاپیک اپل ادامه دهید .

ممنون :20:

asaasaasa
13-02-2011, 01:46
اینم عکسا
history

top sites

درست شد؟(البته تو این پست ، مجبور شدم تو هاست خودم آپ لود کنم)

asaasaasa
13-02-2011, 02:07
هیچ جا ذرست آپ نمیشه که اینجا هم قابل نمایش باشه.

Shahin_SOURNA
14-02-2011, 00:43
درست شد؟(البته تو این پست ، مجبور شدم تو هاست خودم آپ لود کنم)

بله بله ممنون کاملا درسته.
فقط دو تا سوال یکی اینکه پورت RGB نداره؟ مثل همون پورتی که کارت گرافیک رو به مانیتور وصل میکنه.

و سوال دوم از کجا خرید کردید؟ گفته بودید اپل بازار اما یه فروشگاه به این نام هست که سایت ش دان ه.

asaasaasa
14-02-2011, 14:38
سلام یسری اطلاعات مفید در مورد مک بوک ها جمع کردم اینجا مینویسم.
میدونستین بجز ۱۵ و ۱۷ اینچها ، ۱۳ اینچها هم subwoofer دارن به همراه دو اسپیکر در دو طرف کیبورد که صدا رو استریو پخش میکنن
خیلیها میگفتن فقط ۱۵ و ۱۷ اینچها subwoofer دارن اما اینطور نیست.
اطلاعات بیشتر درمورد ۱۳ اینچ ۲۰۱۰:
در کل فکر کنم فرق ۱۵ و ۱۷ در گرافیک و سیپیو هستش که گرافیک رو تو ۱۳ اینچ میشه با افزایش رم جبران کرد ، البته در ۱۷ اینچها علاوه بر این یک پورت
audio in هم وجود داره (علاوه بر میکروفون درجه یک و استثنایی ای که تو هرسه مدل ۱۳ ، ۱۵ و ۱۷ وجود داره درمورد نوع و کیفیت این میکروفون بعدا براتون مینویسم.)

یک مطلب دیگه اینکه اون دفعه که سر آپدیت اشتباه کردم و اتفاقی که صفحه قبل نوشتم افتاد اینبار با اتوماتیک آپدیت بدرستی آپدیت شد .تغییرات قابل مشاهده تنها اضافه شدن آیکون app store به داک هستش.

asaasaasa
14-02-2011, 15:27
موقعی که با لپتاپتون کارای سنگین میکنین مک بوکتون شروع میکنه به داغ شدن. پس لازمه چند تا چیز در مورد نحوه خنک کردن cpu و درجه حرارت نرمال اون بدونیم.
من سایت اپل و چند تا فروم مربوط به اپل رو گشتم و براساس اطلاعاتی که بدست آوردم درجه حرارت مناسب بین ۴۰ تا ۶۰ درجه سانتی گراد و در زمان فعالیت سنگین بین ۶۰ تا ۷۲ درجه سانتیگراد همچنان بدون خطر و معمول است و از ۷۲ تا ۹۰ نزدیک محدوده خطره ولی هنوز به cpu آسیب نمیرسه البته در کوتاه مدت
بلاتر از ۹۰ تا ۱۱۰ واقعا خطرناکه و کم کم به cpu آسیب وارد میشه و دمای ۱۰۰ تا ۱۱۰ دمایی هست که احتمالا ساختار درونی cpu شروع به تغییر میکنه و البته
مک بوک ها اَعَم از ایر و پرو و مک بوک در این رنج از دما خود به خود خاموش میشن و مانع از بروز هرگونه مشکل برای cpu میشن .
اینم یه نوع هوش مصنوعیِ که تو محصولات اپل بکار میره از این دست میشه به تنظیم نور خودکار نور صفحه نمایش و صفحه کلید اشاره کرد.

asaasaasa
14-02-2011, 19:01
Omnidirectional Microphones میکروفون های بکار رفته در مک بوک ها از این نوع میکروفون است.
از موارد منفی این میکروفن ها اینست که اگر در کنار اسپیکر روشن قرار بگیره باعث نویز بیشتر میشه .
از موارد مثبت اینکه کاملا مناسب برای gargeband است یعنی میتونین تو یه محیط بسته چند ساز را با هم بنوازید و صدا رو با کیفیت بالا و نزدیک به حرفه ای ضبط کنید.این میکرو فن کاملا مناسب تر از دیگر میکروفنها برای رکورد گرفتن از یک گروه موسیقیست.

SaeedEminem2
15-02-2011, 05:31
خبر قطعی در مورد مدل جدید مک بوک پرو دارین؟
تو فروم های خود سایت اپل گفتن هر سال تو ماه آپریل اومده اما کسی دقیق نمی دونه
من از تابستون با سفری کار کردم که واقعا بی نظیره / نرم افزار دیگه ای از مک هست که تو ویندوز هم کار کنه؟
به امیدی روزی که تمامی کسانی که تو کف لپ تاپ های گرون اپل موندن اپل دار بشن !!!

asaasaasa
16-02-2011, 12:36
بهترین مدل لپ تاپ اپل، قیمیتش؟

اگر منظورت فقط لپ تاپه مدل MC665LL/A که ۱۷ اینچ و cpu i7 و قیمتشم ۳ میلیون هستش تقریبا .
البته MC373LL/A هم مست که همون کانفیگه ولی ۱۵ اینچه نه ۱۷ و قیمتشم ۲.۵ میلیونه که ۵۰۰ تومن ارزون تره و نیم کیلو سبک تره .
اما یه فرق دیگشونم تو پورتاشونه و اینکه ۱۷ اینچ علاوه بر میکروفون که همه دارن یه ورودی صدا هم دارن .

sinaxex
16-02-2011, 13:59
فکر کنم تا 10 میلیون می شه رسوندش
مثلا رم بیشتر هارد سریع تر یا مانیتور با کیفت و ویژیگی های بهتر بهش اضافه شه
گران ترین کانفیگ اپل 4600 دلار میشه که اگر هم مثلا کسی بخره با واسطه و بیاد ایران حدود 5100 میشه

aliasdfgh
16-02-2011, 14:55
اگر منظورت فقط لپ تاپه مدل MC665LL/A که ۱۷ اینچ و cpu i7 و قیمتشم ۳ میلیون هستش تقریبا .
البته MC373LL/A هم مست که همون کانفیگه ولی ۱۵ اینچه نه ۱۷ و قیمتشم ۲.۵ میلیونه که ۵۰۰ تومن ارزون تره و نیم کیلو سبک تره .
اما یه فرق دیگشونم تو پورتاشونه و اینکه ۱۷ اینچ علاوه بر میکروفون که همه دارن یه ورودی صدا هم دارن .

با تشکر از شما قیمت واسم مهم نیست میخوام یه مشخصات کامل داشته باشم که بتونم تو ایران پیداش کنم
خواهش میکنم پیشرفته ترین مدل به همراه توضیح کامل از امکاناتشو بزارید
با تشکر از همه دوستان

sinaxex
16-02-2011, 19:14
با تشکر از شما قیمت واسم مهم نیست میخوام یه مشخصات کامل داشته باشم که بتونم تو ایران پیداش کنم
خواهش میکنم پیشرفته ترین مدل به همراه توضیح کامل از امکاناتشو بزارید
با تشکر از همه دوستان
اگر مشکلی در مورد هزینه ندارید به نظرم هزینه کنید و کاستم بخرید نه مدل ساده اش!
اما پیشرفته ترین مدل لب تاپ مک بوک پرو اپل مدل MC666هست که اگر بخواهید کاستم ایی روش قرار بگیره رو همین مدل قرار میگیره
مشخصات پایه این لب تاپ به شرح زیر است:
سی پی یو Corei7 با فرکانس 2.66 (قابلیت کاستم در سایت اپل با 400 دلار به سی پی یو corei7 با فرکانس 2.88)
رم 4 گیگ باس 1066(قابلیت کاستم در سایت اپل با 400 دلار به رم 8 گیگ)
هارد 500 گیگ با 5400 دور(قابلیت کاستم در سایت اپل با 50 دلار به 7200 دور + با 200 دلار 128 گیگ اس اس دی + با 650 دلار اس اس دی 256 گیگ و با 1300 دلار اس اس دی 512 گیگابایتی!!!)
ال ای دی 17 اینیچی با رزولوشن 1920 در 1200.
گرافیک جی فروش 330 جی ام با 512 مگابایت رم.
ورزن 3 کیلوگرم

قیمت مدل پایه با کانفیگ فوق 3 میلیون و 50 هست با گارانتی نقش.