مشاهده نسخه کامل
: ◄ ™ Apple اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
سلام.
میخواستم بدونم که سری mb قدیمی تر از mc هستن؟مثلا mb991 و mc374 غیر از سی پی یو که 374 پایینتره فرق دیگه ای هم دارن؟
Microsoft24
09-05-2010, 19:10
سلام.
میخواستم بدونم که سری mb قدیمی تر از mc هستن؟مثلا mb991 و mc374 غیر از سی پی یو که 374 پایینتره فرق دیگه ای هم دارن؟
اولا سئوال شما مربوط بخش مشاوره است!
در ثانیه ، غیز از پردازنده در نوع و فرکانس چیپست گرافیکی و عمر باتری تفاوت دارند!
من سوالم به منظور آشنایی جهت خرید نیست چون مدلی که میخوام ایشالا بخرم رو انتخاب کردم فقط به ذهنم رسید که شاید این حروف معنی خاصی دارشته باشه و نشون دهنده ی تقدم وتاخر و ... باشه.
mohsenfhm
09-05-2010, 23:49
سلام.
بله .
چیپست های گرافیکی فرق دارن
عمر باطری هم در mc374 به 10 ساعت رسیده
Microsoft24
10-05-2010, 23:34
سلام.
من سوالم به منظور آشنایی جهت خرید نیست چون مدلی که میخوام ایشالا بخرم رو انتخاب کردم فقط به ذهنم رسید که شاید این حروف معنی خاصی دارشته باشه و نشون دهنده ی تقدم وتاخر و ... باشه.
دوست عزیز ،
MB , MC ربطی به تقدم و تاخر نداره!
وقتی اپل یک محصول جدید میزنه ، مثلا یک سری جدید مک بوک پرو معرفی میکنه با ویژگی های جدید ! مثل سری Unibody !
از پارت نامبر MBxxxLL/A استفاده میکنه!
مثل MB991LL/A که اولین مک بوک پرو 13 اینچ Unibody بود!
اما وقتی همون محصول رو سال بعد آپگرید میکنه! از پارت نامبر MCxxxLL/A استفاده میکنه!
مثلا MC375LL/A آپگرید شده ی MB991LL/A ه!
پس MB , MC یچ ربطی به جدید و قدیمی بودن نداره!
همانطور که در سری قبل هم مک بوک پرو 17 اینچ با پارت نامبر MC226LL/A بود که آپگرید شده ی سری قبل بود!
11-05-2010, 00:13
Calmcase یک قاب برای آیپد طراحی کرده که اجازه میدهد که از آن بصورت نوتبوک استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرم آیپد مخصوصا با توجه به وزنش، استفادهٔ طولانی از آن را مشکل میکند. ساختن قابی که آنرا عمودی نگه دارد، الان یکی از داغترین بازارهاست. من مدتها بود که فکر آن بودم که کسی باید این را بسازد.
اینو حتما بببینید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حکایت رنگ موی خانمهاست که هر چه باشد برعکسش را میخواهند. اگر آیپد کیبورد داشت الان یک عده مشغول بودند که تبدیلش کنند به تبلت.
11-05-2010, 04:46
بچه چرا یه قسمت برای ایپد درست نمینکنید؟
از مدیران بخواین بسازن
mohsenfhm
11-05-2010, 11:44
آی پد در مسیر جهانی شدن
پیش فروش جهانی تبلت اپل از پریروز آغاز شده و اپل به زودی آی.پد را در استرالیا، کانادا، فرانسه، آلمان، ایتالیا، ژاپن، اسپانیا، سوییس و انگلیس عرضه خواهد کرد. بقیه دنیا هم از ماه جولای میتوانند دستگاه را سفارش دهند.
قیمت آی.پد تقریبا ۴۷۹ یورو برای وای.فای ۱۶ گیگ و ۷۷۹ یورو برای وای.فای+۳جی ۶۴ گیگ خواهد بود. البته قیمتهای انگلیس مثل همیشه تا حدی بالاتر خواهند بود.
اما نکته دیگر در اینجا است که آی پد مدل 3G سیم کارت از نوع میکروسیم می خورد که نسبت به سیم کارت های فعلی کوچک تر هستند. آی پد جزو نخستین دستگاه های مشهوری است که از میکروسیم استفاده می کند و همین موضوع باعث شده که اپراتورهای موبایل به تکاپو برای ارایه خدمات برای آن بکنند. این شرکت ها از همین حالا قیمتهای خود را برای دارندگان آی.پد. منتشر کردهاند - حتی پیش از اینکه اینکه اجازه فروش دستگاه را داشته باشند.
ظاهرا علاقه اکثر فروشندگان به قیمت گذاری بر اساس حجم استفاده بوده. اورنج برای ۲۰۰ مگ در ماه، ۱۰ یورو و برای ۲ گیگ در ماه، ۳۹ یورو قیمت تعیین کرده. در انگلیس برای یک پلن ۲۰۰ مگ در روز باید روزی ۲ پوند بدهید و برای یک ماه ۱۰ گیگابایتی، ۲۵ پوند (اورنج). در ژاپن هم سافنتبانک به عنوان سرویس دهنده انتخاب شده و کاربران میتواند از ابتدا دستگاه ۳جی را با یک قرار داد دو ساله برای سرویس دیتا، خریداری کنند.
از خاورمیانه خبر میرسد که ودافون و ام.تی.ان، مشغول کار بر روی سرویسهای آی.پد هستند. MTN، در حال حاضر ده هزار میکروسیم کارت سفارش داده که پس از تست و تایید ایمنی، از ماه ژوئن قابلیت فروش به کاربران را خواهند داشت و ودافون هم گفته که سیمکارتهای با قابلیت استفاده در آی.پدش از اواخر می در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت.
میکروسیم ها هم بر خلاف سیم کارت های بزرگ قدیم که ۱۵ میلی متر در ۲۵ میلیمتر هستند، در اندازه ۱۲ میلیمتر در ۱۵ میلیمتر طراحی شده اند. این سیم کارت ها نسبت به نسل قبل ظرفیت بیشتری دارند و انتظار می رود که امنیت بالاتری هم داشته باشند. در عین حال کوچکتر طراحی شده اند تا بتوانند با کوچکتر شدن ابزارهای همراه هماهنگ شوند.
هر چند که ایرانسل-MTN از اپراتور های موبایل در ایران است اما این خبر لزوما به این معنی نیست که به زودی شاهد ارایه این خدمات در ایران هم خواهیم بود.
Microsoft24
11-05-2010, 12:58
بچه چرا یه قسمت برای ایپد درست نمینکنید؟
از مدیران بخواین بسازن
به زودی!!!:11:
حکایت رنگ موی خانمهاست که هر چه باشد برعکسش را میخواهند. اگر آیپد کیبورد داشت الان یک عده مشغول بودند که تبدیلش کنند به تبلت.
خوشم اومد
این نکته رو خوب اومدی کاملآ موافقم
اما نکته دیگر در اینجا است که آی پد مدل 3G سیم کارت از نوع میکروسیم می خورد که نسبت به سیم کارت های فعلی کوچک تر هستند. آی پد جزو نخستین دستگاه های مشهوری است که از میکروسیم استفاده می کند و همین موضوع باعث شده که اپراتورهای موبایل به تکاپو برای ارایه خدمات برای آن بکنند. این شرکت ها از همین حالا قیمتهای خود را برای دارندگان آی.پد. منتشر کردهاند - حتی پیش از اینکه اینکه اجازه فروش دستگاه را داشته باشند.
اول که دیدم بدم اومد از این کار اپل که چرا مثل بقیه سیم کارت درست حسابی نمیزاره روش
ولی با توضیحات m24 فهمیدم که واقعآ کارش درسته
این زمونه که اینقدر واسه جا بر روی دستگاه ها کم میارن و همه میخوان محصولات ظریف تر و کوچک تری تولید کنند چرا باید یه سیم کارت به اون بزرگی تویه دستگاه باشه؟؟؟
واقعآ باید کم کم مثل رم موبایل ها که کم کم هی کوچیکتر شد سیم کارتها هم باید اینجوری باشند
اپل واقعآ شرکت در خور احترامیه هر چند که گوگل بهتره:31::5:
Microsoft24
11-05-2010, 15:47
با سلامی دوباره به همه ی کاربران مکینتاش P30World :
مژده ! به دوستداران آی پد !
تاپیک های آی پد افتتحاح شدند!
از این به بعد مشاوره ، بحث ، آموزش ، سئوال و... درباره ی آی پد فقط و فقط تو تاپیک های زیر :
تاپیک های آی پد :
◄◄ Apple iPad اا گفت و گو و تبادل نظر
.:: مشاوره و راهنمایی برای خرید Apple iPad ::.
.:: آموزش ها ، سئوالات و اشکال های سخت افزاری و نرم افزاری Apple iPad ::.
ممنون از همکاری شما ؛
Microsoft24
pooriya_hp
13-05-2010, 17:37
سلام به همه ی دوستان
حقیقتش من از سیستم عامل مک چیزی نمیدونم و الان برای اولین بار دارم درمورد این سیستم عامل سوال میکنم
و نمیدونم که آیا به تاپیک ربطی داره یا نه (( به بزرگی خودتون ببخشید))
من چند تا سوال دارم که امیدوارم دوستان جواب بنده رو بدن
1. آیا مک بروی لپ تاپ های غیر اپل نصب میشه؟
2. برای فعال سازی مک باید کد بخری؟ ((یا تو اینترنت موجوده،یا کرک داره))
3. برای فعالسازی نرم افزار ها باید کد بخری؟ ((###))
4. مک نرم افزارهای مثل نرو رو داره؟
5. سیستم مورد نیاز برای نصب مک؟ (( یه چیزی که راحت بشه کار کرد))
مشخصات سیستم من:
hp dv6000
cpu: AMD truine 64x2
ram: 3gig
vga: 128.256
LCD: 15.4
windows: 7finall
فقط من درایور هاش رو ندارم و نمیدونم که آیا ساپورت میکنه یا نه؟
roozbeh1369
13-05-2010, 17:41
سلام به همه ی دوستان
حقیقتش من از سیستم عامل مک چیزی نمیدونم و الان برای اولین بار دارم درمورد این سیستم عامل سوال میکنم
و نمیدونم که آیا به تاپیک ربطی داره یا نه (( به بزرگی خودتون ببخشید))
من چند تا سوال دارم که امیدوارم دوستان جواب بنده رو بدن
1. آیا مک بروی لپ تاپ های غیر اپل نصب میشه؟
2. برای فعال سازی مک باید کد بخری؟ ((یا تو اینترنت موجوده،یا کرک داره))
3. برای فعالسازی نرم افزار ها باید کد بخری؟ ((###))
4. مک نرم افزارهای مثل نرو رو داره؟
5. سیستم مورد نیاز برای نصب مک؟ (( یه چیزی که راحت بشه کار کرد))
مشخصات سیستم من:
hp dv6000
cpu: AMD truine 64x2
ram: 3gig
vga: 128.256
LCD: 15.4
windows: 7finall
فقط من درایور هاش رو ندارم و نمیدونم که آیا ساپورت میکنه یا نه؟
سوالتون رو تو این تاپیک مطرح کنید چون جای اشتباهی رو انتخاب کردین
دوستان
راستش من اصلا با سیستم های اپل سر و کار نداشتم تا الان...
ولی حوس کردم که یه نوت بوک اپل بگیرم!!!روش مکینتاژ نصبه دیگه!!!نه؟؟؟ویندوز که خبری نیس شنیدم!درسته؟؟؟
بعدش کار با این سیستم عامل خیلی فرق داره با کار با ویندوز؟مثل لینوکس که دنگ و فنگ نداره؟ها؟
نظرتون چیه؟
roozbeh1369
18-05-2010, 18:11
دوستان
ولی حوس کردم که یه نوت بوک اپل بگیرم!!!روش مکینتاژ نصبه دیگه!!!نه؟؟؟ویندوز که خبری نیس شنیدم!درسته؟؟؟
بعدش کار با این سیستم عامل خیلی فرق داره با کار با ویندوز؟مثل لینوکس که دنگ و فنگ نداره؟ها؟
نظرتون چیه؟
امیدوارم شما رو هر چه زودتر در جمع کاربران مکینتاش ببینم
روی تمام لپ تاپ های اپل مکینتاش به صورت پیشفرض نصب هست و از ویندوز خبری نیست اما اگر بخواین می تونید بدون مشکل روش ویندوز نصب کنید
نه زیاد فرق نداره فقط در اسامی بخش ها ، نحوه دسترسی به امکانات و محیط با ویندوز فرق کرده که انصافا محیط زیبایی داره البته باید بگم که سرعتش اصلا با ویندوز قابل مقایسه نیست ( یک سر و گردن از ویندوز بالاتر هست)
نه مثل لینوکس زیاد دردسر نداره یک هفته که باهاش کار کنی دیگه می افتی رو غلتک
در ضمن کتاب آموزش مکینتاش هم در بازار موجود هست که قبل از خرید لپ تاپ میتونید با خرید کتاب با مکینتاش آشنا بشید
amirarsalaan
18-05-2010, 18:12
دوستان
نظرتون چیه؟
بله مکینتاش از ابتدا نصب است البته وقتی یک مک بوک نو را تازه باز می کنید ابتدا یک تنظیمات ساده ای دارد که آن ها را انجام می دهید ( فکر کنم رجیستری می گویند) و ازینجاست که مطمئن می شوید آن مک بوک صد در صد نو است
نصب ویندوز را بعدن خودتان انجام می دهید با برنامه ای به نام بوت کمپ که مخصوص این کار است ( راحته )
در صفحات ابتدایی این تاپیک می توانید آموزش آن را مشاهده نمایید:
من در ابتدای کار با مک دنگ و فنگ زیاد کشیدم که هنوز هم شاید ادامه دارد ، فکر کنم برای هر کاربر تازه کاری هم همینطور باشد، نظر من اینه که قبل از خرید یه دوره ی کوتاهی با مک کار کنی حتمن :20:
موفق باشی
Microsoft24
18-05-2010, 21:30
دوستان
نظرتون چیه؟
اولا ُ اینجا بخش مشاوره نیست!
در ثانیه ، منظورتون از دنگ و فنگ چیه؟؟؟
مک از کرنل یونیکس استفاده میکنه! و امنیتش به مراتب از ویندوز و لینوکس بالا تره!
هیچ مشکلی هم نداره! ویندوز رو هم به راحتی می تونی کنار مک داشته باشی!
من خودم , کنار مک هم ویندوز 7 دارم!
یک ویندوز XP و لینوکس ubuntu هم دارم!
همشون با هم تو صلح و آرامش کار میکنند!
چقدر خوب...
از لحاظ نرم ازفزاری چطور؟اگه بخوام با همون Mac کار کنم به اندازه ویندوز چیز های خوب خوب روش پیدا میشه یا نه؟
از لحاظ سخت افزاری هم یه اطلاعاتی بدید ممنون میشم!!مثلا مثل نوت بوک های دیگس؟؟؟
mohsenfhm
19-05-2010, 08:23
چقدر خوب...
از لحاظ نرم ازفزاری چطور؟اگه بخوام با همون Mac کار کنم به اندازه ویندوز چیز های خوب خوب روش پیدا میشه یا نه؟
برنامه های مک بیشتر از ویندوز نباشه کمتر نیست :18:
از لحاظ سخت افزاری هم یه اطلاعاتی بدید ممنون میشم!!مثلا مثل نوت بوک های دیگس؟؟؟
بله . از لحاظ سخت افزاری هم قدرتمنده !
دوستان
لیست قیمت ها رو کجا میشه تهیه کرد؟قدرتمند ترین گزینه کدوم مدله؟
---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:10 PM ----------
دوستان
Microsoft24
19-05-2010, 18:29
دوستان
---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:10 PM ----------
دوستان
ببین دوست عزیز ، سوالات شما مربوط به بخش مشاوره است!
تو تاپیک زیر مطرح کنید :
Microsoft24
19-05-2010, 18:45
قرار است از یک ماه بعد، شبکه اجتماعی مختص دارندگان محصولات اپل راه بیفتد که cupidtino نام دارد.
بر اساس چیزهایی که در صفحه اول این سایت نوشته شده است، Cupidtino، توسط هواداران محصولات اپل و برای هواداران محصولات این شرکت، راه*اندازه*ای شده است. این سایت، یک سایت جالب برای آشنایی کاربرانش است. از انجا که دوست*داران مک و اپل، تا حد زیادی شخصیت*های مشترک دارند و دارای شغل*های خلاق و حس و سبک زیبایی*شناسانه مشترک هستند و عاشق فناوری*اند، لزوم ایجاد چنین شبکه اجتماعی*ای احساس می*شد!
تأسیسکنندگان این سایت که ۳ گیک فناوری هستند، عقیده دارند که مواردی بالا، دلایل کافی برای آشنایی و علاقهمندی کاربران هستند. بنابراین تصمیم گرفتند که نخستین سایت «دیتینگ» مخصوص کاربران محصولات اپل را راه بیندازند.
کاربران محصولات اپل از مرورگر سفری گرفته تا آیفون و آیپد میتوانند از ژوئن امسال، از این سایت بهره کافی و وافی را ببرند. پیش از این هم شاهد بازارگرمیهای اینچنینی برای اپل توسط کاربرانش بودیم!
Microsoft24
19-05-2010, 18:53
اپل رسما اجرا کنفرانس جهانی برنامه نویسان را در ۷ تا ۱۰ ماه جون تایید کرد
پیش بینی می شود در این کنفرانس امکانات تازه ای برای سیسم عامل snow Leopard معرفی می شود همچنین نسخه تازه ای از مجموعه برنامه های iwork 10 و ilife 10 را معرفی می کند ولی همه اینها به خوبی و جذابی معرفی نسل جدید آیفون نیست که در آخر این کنفرانس معرفی می شود .
با ما باشید تا کفرانس WWDC10
sia abedi
21-05-2010, 14:33
بچه ها قيمت 15-inch: 2.66GHz داخل ايران چنده؟
يك سوال ديگه هم داشتم اين لپ تاپ الآن بالاترين سيسيتم را داره(بين اپل ها البته اگر شما بالاتش را سراق داريد بگيد چون مي خوام بخرم) با اون همه برو بياي اپل اين بالاترين سيستمشه؟نميگم پايينه ولي سوني وايو در سري اف سيستم از اين بالاتر زياد داره؟(البته قبول دارم فقط لپتاپ سيستم نيست ولي من الان تاكيدم روي سيستم هست)
roozbeh1369
21-05-2010, 14:35
يك سوال ديگه هم داشتم اين لپ تاپ الآن بالاترين سيسيتم را داره(بين اپل ها البته اگر شما بالاتش را سراق داريد بگيد چون مي خوام بخرم) با اون همه برو بياي اپل اين بالاترين سيستمشه؟نميگم پايينه ولي سوني وايو در سري اف سيستم از اين بالاتر زياد داره؟(البته قبول دارم فقط لپتاپ سيستم نيست ولي من الان تاكيدم روي سيستم هست)
در حال حاضر دارای بهترین کانفیگ در بین لپ تاپ های اپل هست که دیگه الان 2700 میتونی بخری
Microsoft24
21-05-2010, 14:36
تو تاپیک زیر مطرح کنید :
Nastaran4
22-05-2010, 00:41
سلام
یعنی واقعا روی لپ تاپ های apple نمیشه ویندوزxp یا seven نصب کرد؟
اگه به هر دلیلی میشه :31: بگید لپ تاپ اپل تا نهایتا 2میلیون برای نوشتن برنامه و کار همزمان با برنامه های سنگینی مثل dreamweaver و photoshop مناسب هنگ نمیکنه؟میشه جایگزین pc قدیمی و درب و داغونم بشه؟
سوالم یه ذره قاطی شد به بزرگی خودتون ببخشید منتظر جواب های خوب و بدون عصبانیتتتون هستم :31::31:
mohsenfhm
22-05-2010, 08:19
سلام
یعنی واقعا روی لپ تاپ های apple نمیشه ویندوزxp یا seven نصب کرد؟
بله . خیلی راحت میشه هر سیستم عاملی که دوست دارید نصب کنید .
اگه به هر دلیلی میشه :31: بگید لپ تاپ اپل تا نهایتا 2میلیون برای نوشتن برنامه و کار همزمان با برنامه های سنگینی مثل dreamweaver و photoshop مناسب هنگ نمیکنه؟میشه جایگزین pc قدیمی و درب و داغونم بشه؟
سوالم یه ذره قاطی شد به بزرگی خودتون ببخشید منتظر جواب های خوب و بدون عصبانیتتتون هستم
لطفا اینجا مطرح کنید : قسمت مشاوره برای خرید
thelastblack
23-05-2010, 12:22
با سلام خدمت دوستان میخواستم مشخصات macbookرو بدنم....... قیمتش رو هم بدین ممنون میشم....
در ضمن اگه قیمتی حدودی از macbook pro های 375 و 374 هم داشتین بگین لطفا.....
یه چیزه دیگه: macbook با بدنه آلومینیوم هم داریم؟ یا فقط پلاستیک فشرده داره؟
roozbeh1369
23-05-2010, 14:06
با سلام خدمت دوستان میخواستم مشخصات macbookرو بدنم....... قیمتش رو هم بدین ممنون میشم....
اینم مشخصات تنها مک بوک موجود در بازار ایران
Processor
Type: intel Core 2 Duo Clock Speed: 2.26GHz Front Side Bus (FSB): 1066MHz L2 Cache: 3MB Cores: 2
Memory
Size: 2GB Speed: 1066MHz
HDD
Size: 250GB Speed: 5400rpm
Optical Drive
DVD±RW
Software
Operating System: Mac OS X (Snow Leopard V10.6)
Display
Screen Size: 15.4" Type: GlossyResoloution: 1440x900 Backlight: LED
Graphic
Model: NVIDIA GeForce 9400M Shared Memory: 256MB
Battery
Capacity: 73-watt-hour Technology: lithium-polymer
Networking/Wireless
LAN10Base-T/100Base-TX/1000Base-T Fast Ethernet (RJ-45) WLANApple AirPort Extreme 802.11 a/b/g/n Bluetooth 2.1 + EDR
I/O Ports
Headphone JackMicrophone Input USB 2.0 x 2 FireWire 800 (up to 800 Mbps) Mini DisplayPort iSight Camera
Other information
ColorWhiteWeight2.13 kg OriginMade in ChinaFactory
قیمتش در حدود 1300 تومان هست
اما در رابطه با سوال دوم
374 : 1600
375 : 1950
مک بوکی که الان در بازار ایران موجود هست دارای بدنه پلاستیکی هست اما مک بوک جدید بدنش الومینیومی هست
Microsoft24
23-05-2010, 23:03
تو تاپیک زیر مطرح کنید :
اینم مشخصات تنها مک بوک موجود در بازار ایران
Processor
Type: intel Core 2 Duo Clock Speed: 2.26GHz Front Side Bus (FSB): 1066MHz L2 Cache: 3MB Cores: 2
Memory
Size: 2GB Speed: 1066MHz
HDD
Size: 250GB Speed: 5400rpm
Optical Drive
DVD±RW
Software
Operating System: Mac OS X (Snow Leopard V10.6)
Display
Screen Size: 15.4" Type: GlossyResoloution: 1440x900 Backlight: LED
Graphic
Model: NVIDIA GeForce 9400M Shared Memory: 256MB
Battery
Capacity: 73-watt-hour Technology: lithium-polymer
Networking/Wireless
LAN10Base-T/100Base-TX/1000Base-T Fast Ethernet (RJ-45) WLANApple AirPort Extreme 802.11 a/b/g/n Bluetooth 2.1 + EDR
I/O Ports
Headphone JackMicrophone Input USB 2.0 x 2 FireWire 800 (up to 800 Mbps) Mini DisplayPort iSight Camera
Other information
ColorWhiteWeight2.13 kg OriginMade in ChinaFactory
قیمتش در حدود 1300 تومان هست
اما در رابطه با سوال دوم
374 : 1600
375 : 1950
مک بوکی که الان در بازار ایران موجود هست دارای بدنه پلاستیکی هست اما مک بوک جدید بدنش الومینیومی هست
پسر خوب ، معلو مه داری چه کار میکنی ؟؟؟
اینجا بخش مشاوره نیست!
هر سوالی که مربوط به قبل از خرید ه ، باید تو بخش مشاوره مطرح شه!
اگر بخوای اینطوری پیش بری ، این تاپیک بسته میشه ها!!!!
با تشکر ،
M24
Microsoft24
24-05-2010, 23:11
به گزارش فارنت و به نقل از پایگاه اینترنتی “دیلیتلگراف”، استیو جابز مدیرعامل اپل در پاسخ به ایمیل یکی از طرفداران اپل او را به ناامید نشدن دعوت کرده و به وی مژده داده که اپل در کنفرانس WWDC خبرهای خوبی خواهد داشت.
“برایان وبستر” یکی از هواداران شرکت اپل و مدیر وب سایت “MacRumours” با اراسل یک ایمیل از استیو جابز پرسیده بود که این شرکت برای مقابله با تهدیدات گوگل که به تازگی سیستم عامل جدید آندروئید یعنی “فریو” و همچنین تلویزیون اینترنتی تعاملی این شرکت را عرضه کرده چه چیزی برای طرفداران خود در کنفرانس سالانه اپل در آستین دارد.
برایان وبستر در این ایمیل پرسیده بود :”من امیدوارم که شما در کنفرانس WWDC خبر خوبی برای بیرون کردن گوگل داشته باشید!”
استیو جابز در پاسخ به این ایمیل اعلام کرده است:”شما نباید ناامید شوید” و در پاسخ به یک ایمیلی دیگر نیز جاب اعلام کرده که گوگل با خبرهای اخیر از پیشرفت و جهش ناگهانی خود هیچ شانسی برای عبور از اپل ندارد!
انتظار میرود اپل در کنفرانس سالانه خود که در ۷ ژوئن در سانفرانسیسکو آیفون جدید خود را با سیستم عامل جدید تلفن همراه iPhone 4.0 معرفی کند که مهمترین ویژگی آن اضافه شدن قابلیت مولتی تسکینگ (انجام چند کار به صورت همزمان) به آیفون،آیپد و آیپاد است.
اپل چندی است که با چالش سیستم عامل جدید گوگل آندروئید یعنی ۲٫۲ روبرو شده که با خود ویژگیهای بسیار خوب و قابل توجهی را معرفی کرده است.
چندی پیش نیز اخباری منتشر شد که نشان میداد فروش تلفنهای همراه مبتنی بر پلاتفرم آندروئید بر آیفون در بازار فروش کشور آمریکا پیشی گرفته است.
البته تحلیلگران معتقدند که با انتشار سیستم عامل ۴ آیفون و همچنین به بازار آمدن آیفون جدید کفه ترازو به سمت اپل بازهم سنگینی خواهد کرد.
به گزارش فارنت و به نقل از پایگاه اینترنتی “دیلیتلگراف”، استیو جابز مدیرعامل اپل در پاسخ به ایمیل یکی از طرفداران اپل او را به ناامید نشدن دعوت کرده و به وی مژده داده که اپل در کنفرانس WWDC خبرهای خوبی خواهد داشت.
“برایان وبستر” یکی از هواداران شرکت اپل و مدیر وب سایت “MacRumours” با اراسل یک ایمیل از استیو جابز پرسیده بود که این شرکت برای مقابله با تهدیدات گوگل که به تازگی سیستم عامل جدید آندروئید یعنی “فریو” و همچنین تلویزیون اینترنتی تعاملی این شرکت را عرضه کرده چه چیزی برای طرفداران خود در کنفرانس سالانه اپل در آستین دارد.
برایان وبستر در این ایمیل پرسیده بود :”من امیدوارم که شما در کنفرانس WWDC خبر خوبی برای بیرون کردن گوگل داشته باشید!”
استیو جابز در پاسخ به این ایمیل اعلام کرده است:”شما نباید ناامید شوید” و در پاسخ به یک ایمیلی دیگر نیز جاب اعلام کرده که گوگل با خبرهای اخیر از پیشرفت و جهش ناگهانی خود هیچ شانسی برای عبور از اپل ندارد!
انتظار میرود اپل در کنفرانس سالانه خود که در ۷ ژوئن در سانفرانسیسکو آیفون جدید خود را با سیستم عامل جدید تلفن همراه iPhone 4.0 معرفی کند که مهمترین ویژگی آن اضافه شدن قابلیت مولتی تسکینگ (انجام چند کار به صورت همزمان) به آیفون،آیپد و آیپاد است.
اپل چندی است که با چالش سیستم عامل جدید گوگل آندروئید یعنی ۲٫۲ روبرو شده که با خود ویژگیهای بسیار خوب و قابل توجهی را معرفی کرده است.
چندی پیش نیز اخباری منتشر شد که نشان میداد فروش تلفنهای همراه مبتنی بر پلاتفرم آندروئید بر آیفون در بازار فروش کشور آمریکا پیشی گرفته است.
البته تحلیلگران معتقدند که با انتشار سیستم عامل ۴ آیفون و همچنین به بازار آمدن آیفون جدید کفه ترازو به سمت اپل بازهم سنگینی خواهد کرد.
استیو گویا تلویحا حرف و حدیث ها در باره لو رفتن شکل آیفون رو رد کرده :31::15:
mohsenfhm
25-05-2010, 07:51
چرا مکبوکپرو 13 اینچ جدید هنوز از پردازنده Core 2 Duo استفاده میکند؟
وقتی نوتبوکهای مکبوکپرو 13 اینچ جديد اپل در آوريل 2010 معرفی شدند، بسیاری تعجب کردند که چرا پردازندههای نسل جدید اینتل در آنها به کار گرفته نشدهاست، درحالی که نوتبوکهای 15 اينچ و 17 اینچ جدید از این پردازندهها استفاده میکنند.
استیو جابز، مدير شرکت اپل، در پاسخ به این سؤال که «چرا هنوز در مکبوکپروهای جدید از پردازندههای Core 2 Duo استفاده میشود؟» گفته است: «ما به جای افزایش ناچیز سرعت پردازنده، ترجيح داديم از یک کارتگرافیک قوی و باطری 10 ساعته استفاده کنیم.»
در یک بررسی فنی درمیيابيم در طراحي لازم براي مادربردي که از پردازندههای Core i5 اینتل استفاده ميکند، بايد فضايي را نيز براي چیپست گرافیکی اینتل سازگار با این نوع پردازنده در نظر گرفت. کارت گرافيک اينتل توانايي کمتری نسبت به کارت گرافيک GeForce به کار رفته در سری قبلی مکبوکپرو 13 اينچ دارد. بنا بر این، تنها راهی که اپل میتوانست با انتخاب آن از تنزل قدرت گرافیکی اين دستگاهها اجنتاب کند این بود که یک کارت گرافیک مجزا از پردازنده اینتل روی دستگاههای خود سوار کند. از طرف ديگر، مادربرد رايانههاي 13 اينچ اپل نيز به دليل اين که بسيار کوچک هستند، فضاي لازم براي جاي دادن دو کارت گرافيک بر روي خود (مانند مکبوکپرو 15 اينچ و 17 اينچ) را ندارند؛ مگر اینکه فضای کمتری برای باتری در نظر گرفته ميشد؛ و فضاي کمتر براي باتري يعني دوره شارژ کوتاهتر.
اين محدودیتها مهندسین اپل را بر سر دو راهي قرار داده بود: يا بايد با انتخاب پردازندههاي جديد قيد کارت گرافيک بهتر و باتري قويتر را ميزدند، يا اگر ميخواستند کارايي باتري و گرافيک را بهبود ببخشند بايد از همان پردازندههاي قبلي استفاده ميکردند.
دست آخر، طراحان اپل راه دوم را برگزيدند. با اين که هر دو مدل مکبوکپرو 13 اينچ جدید هنوز از پردازندههاي Intel Core 2 Duo استفاده ميکنند، پردازندههای آنها نسبت به مدلهای قبلی سريعتر هستند، از نظر گرافیکی پردازندههاي قويتري دارند و طول دوره شارژ باتري آنها بهتر از گذشته شده و به اندازه iPad طولاني است.
hamed254
25-05-2010, 19:25
ببینم این استیو خان نکنه برای گوگل نقشه کشیده؟؟
آخر من نفهمیدم رابطه بیل گیتس و استیو جون چه جوریه؟؟؟
به نظرم که کارد و پنیرن!!!:27:
امروز سفارش دادم یک mc207 برام بیارن ولی خیلی می ترسم ...
این 3 ومین لپ تاپ من هست که دارم عوض می کنم اولین لپ تاپ من توشیبا هست پنتیوم 3
سره اون انقدر نمی ترسیدم که سره این اپل ترس دارم
می ترسم انقدر پول که دارم میدم به دردم نخوره
با همین مشخصات تازه خیلی خیلی قوی تر msiداره میده 700 تومن ..
واقعا گیر کردم بیا ببین
mohsenfhm
25-05-2010, 20:31
ببینم این استیو خان نکنه برای گوگل نقشه کشیده؟؟
آخر من نفهمیدم رابطه بیل گیتس و استیو جون چه جوریه؟؟؟
رابطه ی بین بیل گیتس و جابز خوبه :31: ولی نمیدونم گوگل چه ربطی به بیل گیتس داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بیل گیتس مدیر قبلی مایکروسافت بود و به گوگل ارتباطی نداره :18::18::18::18:
hamed254
25-05-2010, 21:50
رابطه ی بین بیل گیتس و جابز خوبه :31: ولی نمیدونم گوگل چه ربطی به بیل گیتس داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بیل گیتس مدیر قبلی مایکروسافت بود و به گوگل ارتباطی نداره :18::18::18::18:
نه بابا من به گوگلو بیل گیتس کاری ندارم !
گوگلو برای پست قبلی نوشتم و بیل گیتسو برای اون عکسی که چند صفحه قبل امید گذاشته!!
چون اونجا به گمونم استیو جوون تر بوده و یه جورایی اون دو تا از سر ناچاری به هم لبخند میزدن!!!!!
حالا میخواستم اوضای الانشونو بدونم!!:27::27::27:
---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------
واقعا گیر کردم بیا ببین
خوب چرا 2010 شو نمیگیری؟؟
میدونستی که خط تولید اونا متوقف شده و مونده های انبارشونو میفروشن؟
به نظرم یه خورده رو پولت بذار یه 2010 بگیر بهتر از 207 هست!!:20:
mohsenfhm
25-05-2010, 21:58
واقعا گیر کردم بیا ببین
اینبار دیگه پشیمون نمی شی . بهت قول میدم :10:
mohsenfhm
25-05-2010, 22:04
حالا میخواستم اوضای الانشونو بدونم!!از قدیم بیل گیتس و استیو رابطه ی خوبی داشتن و الان هم دارند
Microsoft24
26-05-2010, 00:55
بحث رو از محوریت تاپیک منحرف نکنید! :41: :13:
با تشکر ،
M24
سلام
فردا صبح مک بوک پروی 13 اینچی جدید من از آمریکا به دستم می رسه. برای دیدنش لحظه شماری می کنم. میخام در کنا رمک ویندوز سون رو هم بریزم. من با اتوکد مپ زیاد کار می کنم. آیا برنامه مشابهب برای مک تو این زمینه وجود داره؟ یه سوال دیگه اینکه آیا مجموعه برنامه های مک رو به صورت سی دی یا دی وی دی از جایی میشه تهیه کرد؟
Microsoft24
26-05-2010, 13:57
سلام
فردا صبح مک بوک پروی 13 اینچی جدید من از آمریکا به دستم می رسه. برای دیدنش لحظه شماری می کنم. میخام در کنا رمک ویندوز سون رو هم بریزم. من با اتوکد مپ زیاد کار می کنم. آیا برنامه مشابهب برای مک تو این زمینه وجود داره؟ یه سوال دیگه اینکه آیا مجموعه برنامه های مک رو به صورت سی دی یا دی وی دی از جایی میشه تهیه کرد؟
با سلام به شما دوست عزیز و عرض تبریک!
برای نصب ویندوز ، اینو ببین :
پک نرم افزاری هم برای مک زیاده! مثل iBox , iran mac , King 2010 SE و...!
شما هم از الان به تیم دعوت شدید ، اول خودتون رو معرفی و بعد امضاتون رو درست کنید!
موفق باشید ،
امید
با سلام به شما دوست عزیز و عرض تبریک!
برای نصب ویندوز ، اینو ببین :
پک نرم افزاری هم برای مک زیاده! مثل iBox , iran mac , King 2010 SE و...!
شما هم از الان به تیم دعوت شدید ، اول خودتون رو معرفی و بعد امضاتون رو درست کنید!
موفق باشید ،
امید
سلام
از پاسخت ممنونم وبه خاطر راهنمایی ها از شما و بقیه تشکر می کنم، چرا که یادداشتهای شما منو وادار به خرید اپل کرد. خودم رو تو کدام قسمت معرفی کنم و منظور از اصلاح امضا چیه؟
Microsoft24
26-05-2010, 15:30
سلام
از پاسخت ممنونم وبه خاطر راهنمایی ها از شما و بقیه تشکر می کنم، چرا که یادداشتهای شما منو وادار به خرید اپل کرد. خودم رو تو کدام قسمت معرفی کنم و منظور از اصلاح امضا چیه؟
ببینید ، شما ، اول باید دعوت نامه رو acc کنید بعد بیاید تو گروه بقیه اش واضحه! :11:
mohsenfhm
29-05-2010, 12:31
اپل مایکروسافت را شکست داد:33::33::22:
اپل، سازنده دستگاههای انقلابی آیفون، آیپاد و آیپد با پشت سر گذاشتن غول نرمافزاری مایکروسافت، باارزشترین شرکت فنآوری جهان شد.
بنا بر برآورد وال استریت، اپل تا چهارشنبه گذشته 222.12 میلیارد دلار و مایکروسافت 219.18 میلیارد دلار ارزش داشت و تنها شرکت آمریکایی که ارزش بالاتری داشت، Exxon Mobil با سرمایه بازار 278.64 میلیارد دلار بود.
مایکروسافت با ویندوز و نرمافزار آفیس به مدت بیش از دو دهه به ارتباط مردم با رایانههایشان حاکم بود و این مساله در حجم سرمایه بازار این شرکت نمود پیدا کرد اما سر و صدای کیبوردها اکنون جای خود را به حرکت انگشت برروی صفحات لمسی تلفن هوشمند داده است.
اپل که قسمت اعظم درآمدش را از فروش تلفنهای هوشمند و آهنگ به دست میآورد، در موقعیت و زمان مناسبی قرار گرفته است. این شرکت فنآوری سال گذشته روی همرفته حدود 172 میلیون دستگاه تلفن هوشمند در مقایسه با 306 میلیون دستگاه رایانه به فروش رساند اما فروش تلفنهای هوشمند پنج برابر سریعتر از رایانههاست.
موفقیت اپل بهطور انحصاری به استیو جابز نسبت داده شده که با بازگشتش به این شرکت در سال 1997 پس از یک غیبت 12 ساله، آن را به یک غول فنآوری بدل ساخت.
استیو جابز در سال 1976 و در آغاز انقلاب رایانههای شخصی به همراه استیو وزنیاک، اپل را تاسیس اما این شرکت را در سال 1985 ترک کرد و در سال 1976 دوباره به آن بازگشت و با کم کردن تولید محصولات ضررده به نجات این شرکت از ورشکستگی مالی کمک کرد.
با رهبری استیو جابز و پس از عرضه دستگاه پخش موسیقی آیپاد و آیتیونز در سال 2001 و بهدنبال آن مدلهای جدید لپتاپهای مک بوک، آیفون و آیپاد تاچ که همگی موفقیت تجاری بزرگی داشتند، ارزش سهام این شرکت از 3 دلار در سال 1997 به حدود 100 دلار در سال 2008 افزایش یافت.
Microsoft24
29-05-2010, 18:08
موفقیت اپل بهطور انحصاری به استیو جابز نسبت داده شده که با بازگشتش به این شرکت در سال 1997 پس از یک غیبت 12 ساله، آن را به یک غول فنآوری بدل ساخت.
البته ، هیت مدیره ی اپل ، خودشون استیو رو کنار گذاشتند! :27:
ولی بعد از ۱۲ سال و در حالیکه اپل به مرز ورشکسته گی رسیده بود ، دست به دامن استیو شدند! :40: :11:
core i5 با core i7 خیلی فرق دارن؟؟
zerolight
29-05-2010, 21:51
هنوز هیچی نشده.....
اینجا رو نگاه کنین!!!!!!!!!!!
mohsenfhm
30-05-2010, 09:16
core i5 با core i7 خیلی فرق دارن؟؟
ببین دوست عزیز i5 و i7 مدلهای مختلفی دارند . شما باید دو مدل رو انتخاب کنید بعد مقایسه کنید . اینجا کاملا واضح توضیح داده :
با سلام
فعلا داریم با مک سر و کله می زنیم چون قبلا با این سیستم کار نکرده بودم. اما تو همین 2 روزه کلی فهمیدم که چقدر با ویندوز فاصله داره. دیروز یه سر زدم به کامپیوتر پایتخت برای خرید یه اسپک. از چند جا پرسیدم، از جمله الماس که قیمت اون رو 65 هزار تومن میدادند. به نظرم که خیلی غیرمنصفانه می فروشند. جای دیگه ای رو کسی سراغ داره؟
roozbeh1369
31-05-2010, 10:38
با سلام
فعلا داریم با مک سر و کله می زنیم چون قبلا با این سیستم کار نکرده بودم. اما تو همین 2 روزه کلی فهمیدم که چقدر با ویندوز فاصله داره. دیروز یه سر زدم به کامپیوتر پایتخت برای خرید یه اسپک. از چند جا پرسیدم، از جمله الماس که قیمت اون رو 65 هزار تومن میدادند. به نظرم که خیلی غیرمنصفانه می فروشند. جای دیگه ای رو کسی سراغ داره؟
چه مدلی رو می خواستی بگیری که 65 قیمت داد؟؟؟؟
mohsenfhm
31-05-2010, 11:05
با سلام
همه جا تقریبا همین قیمت هست .
چه مدلی رو می خواستی بگیری که 65 قیمت داد؟؟؟؟
در تایپیک مشاوره ادامه بدید .
با تشکر از همکاریتون
با سلام
من تازه اپل گرفتم. دارم سعی می کنم با ایرپورت یا همون wi fi به اینترنت وصل بشم. اما نمیتونم. یعنی شناسایی میکنه ولی بعد از اینکه دستور کانکت رو میدم یه ارور میده که نتونستید به اینترنت وصل بشید. اگه یه راهنمایی کامل بزارید ممنون میشم.
Microsoft24
31-05-2010, 14:23
با سلام
قیمتش همینه!
Microsoft24
31-05-2010, 14:31
با سلام
من تازه اپل گرفتم. دارم سعی می کنم با ایرپورت یا همون wi fi به اینترنت وصل بشم. اما نمیتونم. یعنی شناسایی میکنه ولی بعد از اینکه دستور کانکت رو میدم یه ارور میده که نتونستید به اینترنت وصل بشید. اگه یه راهنمایی کامل بزارید ممنون میشم.
اولا ، تو تاپیک زیر مطرح کنید :
در ثانیه مشکل از شبکه تونه! نه مک بوکتون!
Microsoft24
31-05-2010, 14:49
مقایسه ی پردازندهای MC373LL/A و MB986LL/A!
من می خواستم یه لپ تاپ اپل بگیرم می خواستم بدونم تو مک بوک هم میشه ویندوز نصب کرد؟ و ویندوز توش مشکلی نداره ؟ میتونم توش با cبرنامه نویسی کنم؟
mohsenfhm
01-06-2010, 21:12
من می خواستم یه لپ تاپ اپل بگیرم می خواستم بدونم تو مک بوک هم میشه ویندوز نصب کرد؟ و ویندوز توش مشکلی نداره ؟ میتونم توش با cبرنامه نویسی کنم؟
بله . براحتی هر ویندوزی رو بخوای میتونی نصب کنی . در مورد برنامه نویسی هم بله . هم تو مک میتونید هم تو ویندوز
برای مشاوره ی خرید اینجا تشریف بیارید .
amirarsalaan
01-06-2010, 23:45
مقایسه ی پردازندهای MC373LL/A و MB986LL/A!
امید جون من از اصطلاحات تخصصی زیاد اطلاع ندارم یه کمی توضیح می دهی در مورد اعداد این جدول ؟
بله . براحتی هر ویندوزی رو بخوای میتونی نصب کنی . در مورد برنامه نویسی هم بله . هم تو مک میتونید هم تو ویندوز
برای مشاوره ی خرید اینجا تشریف بیارید .
سلام
++C توی مک کامپایلر خاصی داره؟
آموزش کار با سیستم عاملش جایی هست؟ (توی نت!)
نصب ویندوز توی مک تنظیمات خاصی میخواد؟
ممنون:11:
Microsoft24
02-06-2010, 01:12
امید جون من از اصطلاحات تخصصی زیاد اطلاع ندارم یه کمی توضیح می دهی در مورد اعداد این جدول ؟
خلاصه میکنم!
پردازنده ی دو هسته ای Core i7 620M همانطوری که انتظار می رفت ، در حالت عادی ، تفاوت چندانی با Core2Duo T9600 2.8Ghz نداره!
در ضمن ، پردازنده ی نسل قبلی کش 6MB , L2 داره ، این در حالیست که i7 ، کش 512KB , L2 و کش 4MB , L3 داره!
نوع هسته هم که طبیعیتا، فرق میکنه!
Microsoft24
02-06-2010, 01:18
سلام
++C توی مک کامپایلر خاصی داره؟
آموزش کار با سیستم عاملش جایی هست؟ (توی نت!)
ممنون:11:
منم ، مثل شما برنامه نویسم و با زبان های C++ , C و JAVA کار میکنم!
شما خیلی راحت با نصب VS در محیط ویندوز این کار رو بکنید ، خیلی بهتره!
تو مک برای Objective C کامپایلر xCode هست!
نصب ویندوز توی مک تنظیمات خاصی میخواد؟
اینو ببین :
موفق باشید ،
امید
mohsenfhm
02-06-2010, 12:30
كشف جاسوسافزار در نرمافزار مكينتاش
شركت امنيتي Intego هشدار داد كه كاربران رايانههاي مكينتاش كه اسكرين سيور رايگان و مبدل ويديو از سايتهاي معروف دانلود كردند، يك جاسوسافزار نيز دريافت كردهاند.
به گزارش سرويس فنآوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين جاسوسافزار خطرناك كه به نصب بك دور اقدام ميكند، OSX/OpinionSpy نام داشته و به همراه 30 اسكرين سيوري كه توسط شركت "سون آرت" طراحي شده و برنامهاي بهنام MishInc براي تبديل فورمت FLV به MP3 نصب ميشود.
طبق اين گزارش اين برنامههاي رايگان در سافت پديا، مك آپديت و ورژن تركر شناسايي شدهاند. در پي هشدار Intego، ورژن تركر، تمامي اين برنامهها را از فهرست خود خارج كرد؛ نماينده مك آپديت نيز اعلام كرد شركتش تمامي اسكرين سيورها را غيرفعال كرده و هرگز مبدل MishInc را عرضه نكرده است.
اين جاسوسافزار كه نسخه ويندوز آن از سال 2008 وجود دارد، در اين برنامهها نبوده اما در طول روند نصبشان دانلود ميشود. نوع اطلاعات جمعآوري و ارسال شده توسط اين جاسوسافزار معلوم نيست اما ممكن است شامل اطلاعات شخصي مانند نام كاربري، كلمات عبور و شمارههاي كارت شناسايي باشد.
Microsoft24
02-06-2010, 15:52
این تاپیک رو تقدیم به همه ی کاربران مکینتاش P30World میکنم !
نصب مک ، بصورت Clean install یکی از مهمترین کار هایی ست که یک کاربر مک باید بلد باشه!
یکبار دیگه تاکید میکنم :هر گونه بحث درباره ی هکینتاش (نصب مک بر روی PC) تو تاپیک های مکینتاش ممنوع بوده و با متخلف برخورد خواهد شد!
خوب است بدونید ، مجتمع کامپیوتر پایتخت برای همین کار بین ۶۰،۰۰۰ تا ۱۰۰،۰۰۰ تومن دستمزد میگره!
پس یاد بگیرید و به دیگران هم یاد بدید! :11:
هر سوالی ، ایرادی ، انتقاد و پیشنهادی درباره ی نصب مک داشتید ، تو همین تاپیک مطرح کنید! :46:
موفق و پیروز باشید ، دوستان اپلی من! :11:
امید
با سلام
من میخام اگه بشه تنظیمات مک بوک پروم رو به اول برگردونم. یعنی به عبارتی مثل وقتی که برای اولین بار لپ تاب را روشن می کنی. آیا چنین چیزی امکان داره؟
با سلام
من میخام اگه بشه تنظیمات مک بوک پروم رو به اول برگردونم. یعنی به عبارتی مثل وقتی که برای اولین بار لپ تاب را روشن می کنی. آیا چنین چیزی امکان داره؟
فکر کنم پست قبلی که Microsoft24 گذاشته برای همین کار باشه...
mohsenfhm
03-06-2010, 13:46
با سلام
اینجا بپرسید :
سلام....بلاخره منم به جمع مک پیوستم....
امروز یه macbook pro MC 373 گرفتم
چه چیزی زده اپل !!
mohsenfhm
03-06-2010, 15:24
سلام....بلاخره منم به جمع مک پیوستم....
امروز یه macbook pro MC 373 گرفتم
چه چیزی زده اپل !!
مبارکه دوست عزیز .
به دنیای مک خوش اومدی . به زودی به گروه دعوت میشید . . محض کنجکاوی میپرسم چند و از کجا گرفتید ؟؟
Microsoft24
03-06-2010, 15:42
با سلام
طبق این آموزش برو جلو :
هیچ چیز غیر ممکن نیست!
مبارکه دوست عزیز .
به دنیای مک خوش اومدی . به زودی به گروه دعوت میشید . . محض کنجکاوی میپرسم چند و از کجا گرفتید ؟؟
ممنون....از نقش تو پایتخت....با گارانتی ۲۶۰۰
سلام...من یه سؤال داشتم،نمی دونم کجا باید مطرح کنم،اگه جاش اینجا نیست ببخشید....یه جا خوندم که از آیفون به عنوان ریموت مک بوک میشه استفاده کرد،کسی میدونه چطوریه؟؟
من یه نرم افزار واسه آیفون گرفتم،اسمش ired touch هست،برای کانکت شدن یا ired2 server میخواد یا ir models میخواد....اینا چی هست؟؟
راهنماییم کنین ممنون میشم
Microsoft24
04-06-2010, 15:07
سلام...من یه سؤال داشتم،نمی دونم کجا باید مطرح کنم،اگه جاش اینجا نیست ببخشید....یه جا خوندم که از آیفون به عنوان ریموت مک بوک میشه استفاده کرد،کسی میدونه چطوریه؟؟
من یه نرم افزار واسه آیفون گرفتم،اسمش ired touch هست،برای کانکت شدن یا ired2 server میخواد یا ir models میخواد....اینا چی هست؟؟
راهنماییم کنین ممنون میشم
با استفاده از نرم افزار Remote که بصورت free در App store هست میشه این کار روکرد!
در این حالت ، آیفون به عنوان ریموت iTunes استفاده میشه!
اطلاعات بیشتر :
موفق باشید!
امید
Microsoft24
04-06-2010, 17:59
Apple has started preparing San Francisco's Moscone Center with banners for its Worldwide Developers Conference being held next week.
خب ، مثا اینکه اپل برای WWDC10 ، دست به کار شده و بنر ها رو در San Francisco's Moscone Center نصب کرده!
تا شروع کنفرانس WWDC10 که مخفف " Apple Worldwide Developers Conference 2010 " فقط ۳ روز و ۲ ساعت و ۳۳ دقیقه و ۱۰ ثانیه زمان مانده است!
من که دارم لحظه شماری میکنم!
با ما همراه باشید ، تا WWDC10 ، این کنفرانس بصورت زنده در P30World توسط من گزارش میشه!
با تشکر ،
امید
mohsenfhm
05-06-2010, 08:42
چه چیزی اپل رو اینقدر جذاب کرده ؟؟؟؟!!!!!
این موضوع بیش از عشق به یک برند، به وفاداری مشتری مرتبط است.
واژه “چسبناکی” (Stickiness) واژه ای است که معمولاً به وب سایت هایی نظیر فیس بوک اطلاق می شود که بازدیدکنندگان را برای بدست آوردن چیزهایی بیشتر، به مراجعه دوباره به سایت ترغیب می کنند.
اما این واژه را می توان به بسترهای نرم افزاری هم اطلاق کرد. در یادداشتی که کریس ویتمور از دویچه بنک در روز جمعه خطاب به مشتریان عرضه کرد، چسبندگی بستر آیفون، آی پاد و آی پد را تا حدی با عدد و رقم بیان داشت.
به گزارش سایت موبایل ایران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، آنچه او انجام داده تحلیل تعداد آیفون، آی پاد و آی پد موجود و میزان سرمایه ای است که مشتریان صرف خرید برنامه ها، ویدیو و موسیقی از فروشگاه iTunes کرده اند.
نتیجه نموداریست که دو چیز را نشان می دهد: نخست تعداد دستگاه های وابسته به iTunes (آیفون ها، آی پاد ها و آی پد ها) که در حال حاضر حدود ۱۵۰ میلیون بوده و تا پایان سال ۲۰۱۱ می تواند به بیش از ۲۰۰ میلیون دستگاه برسد. و دوم — با استفاده از میزان سود دیگر محصولات و سرویس های مرتبط با موسیقی اپل برای تخمین سود فروش موسیقی، برنامه ها و ویدیوها — سرمایه تجمعی بر روی این وسایل که در حال حاضر در حدود ۱۵ میلیارد دلار بوده و آقای ویتمور پیش بینی می کند که تا پایان سال بعد به ۲۵ میلیارد دلار بالغ گردد.
به این ترتیب او می گوید: «این رقم بطور متوسط نشان دهنده حدود ۱۰۰ دلار محتوا برای هر وسیله است و بنابراین هزینه تعویض وسیله با وسایل غیر اپلی به نسبت بالا خواهد بود (صرف نظر از زمانی که برای این تغییر مورد نیاز است). وقتی تجربه کاربری که اپل برای کاربران خود فراهم می کند و در نوع خود بهترین است با این هزینه تغییر ِ رو به فزونی ترکیب می شود نتیجهء بی همتایی از وفاداری مشتری را به ارمغان می آورد.»
با توجه به آنچه آقای ویتمور «موفقیت حیرت آور آی پد» می خواند و تقاضایی که برای ارتقاء آیفون با عرضه آیفون جدید در راه است، تعویض وسیله با وسایل غیر اپلی نه تنها برای کاربران راحت تر نمی شود بلکه روز به روز دشوارتر می گردد، بدون توجه به اینکه گوگل و دیگر رقبای اپل چه چیزی را در آستین خود دارند.
در زیر دو نمودار از دویچه بنک را مشاهده می نمائید:
۱) تخمین متوسط سرمایه مصرفی کاربران برای تهیه محتوا برای هر وسیله از ماه مارس ۲۰۰۷ تا دسامبر ۲۰۱۱ و ۲) تخمین فروش آیفون، آی پد و آی پاد تاچ از ماه ژوئن ۲۰۰۷ تا سپتامبر ۲۰۱۲
در ایران شاید بدلیل آنکه کاربران کمتر هزینه صرف خرید محتوای اوریجینال کرده و امکان چنین خریدی نیز برایشان کمتر فراهم است، راحت تر وسیله خود را تعویض کرده و وفاداری به اپل بیشتر بدلیل تجربه کاربری مناسب، طراحی بسیار خوب و علاقه به این برند است.
mohsenfhm
05-06-2010, 19:33
کدام یک اول به وجود آمد ، iphone یا ipad ؟
درست مثل قضیه بوجود آمدن مرغ و تخم مرغ ، پس از معرفی ipad برای بسیاری این سوال بوجود آمد که ایده کدام یک از دو محصول iphone و ipad زودتر در کمپانی Apple تشکیل شده بود. خوشبختانه برعکس موضوع بوجود آمدن مرغ و تخم مرغ برای این سوال یک جواب روشن وجود دارد.
استیو جابز مدیر ارشد Apple طی یک برنامه تلویزیونی اعلام کرد که ایده تولید محصول ipad زودتر به ذهن او راه یافته بود و در واقع iphone بر مبنای ipad تولید شده است.
دیرتر عرضه شدن ipad بدلیل توسعه فناوری های موجود در این محصول بوده است و در واقع اولین صفحه نمایش لمسی ، قابلیت چند لمسی از سوی Apple برای تبلت ipad تولید شده بود که پس از موفقیت آن تصمیم گرفته شد تا کاربرد آن بر روی گوشی های هوشمند نیز صورت گیرد و به این ترتیب ایده تولید iphone بوجود آمد و محصولی به نام iphone وارد بازار گوشی های هوشمند شد.
سلام كنفرانس امشب يا فردا ؟؟؟
يكشنه ساعت 9.5
يا دوشنه ساعت 9.5
؟؟؟؟
mohsenfhm
06-06-2010, 08:06
سلام كنفرانس امشب يا فردا ؟؟؟
يكشنه ساعت 9.5
يا دوشنه ساعت 9.5
؟؟؟؟
سلام . فردا شب ساعت 21:30
جالب بدونید کنفرانس 5 روز طول میکشه :18:
mohsenfhm
06-06-2010, 14:03
اپل مایکروسافت رو شکست داد حالا نوبت گوگل ه !
استيو جابز :
اپل از مايکروسافت پيشي گرفت
اپل موفق شد از رقيب ديرينه خود مايکروسافت پيشي گرفته و به بزرگترين شرکت فناوري جهان تبديل شود. اين مساله بعد از ايجاد تغييرات در ارزش قيمت سهام اين دو شرکت حاصل شد. بر اساس آخرين آمار، ارزش سهام اپل به 222 ميليارد دلار رسيد در حاليکه ارزش سهام مايکروسافت 219 ميليارد دلار اعلام شده است. البته مايکروسافت همچنان به لحاظ سودآوري از اپل پيش است. سود خالص سالانه اين شرکت 6/14 ميليارد دلار اعلام شده است در حاليکه سود خالص سالانه اپل 7/5 ميليارد دلار است. علاوه بر اين، درآمد سالانه مايکروسافت 4/58 ميليارد دلار اما درآمد سالانه اپل 5/36 ميليارد دلار است. اپل به عنوان سازنده رايانه، آيپاد، آيفون و آيپد در گذشته به خصوص در دهه 1990 ميلادي عملا از عرصه رقابت کنار رفته بود و رشد دوباره آن عمدتا در سال 2001 بعد از ساخت آيپاد صورت گرفت. هرچند آيپاد با رايانه هايي که مجهز به ويندوز مايکروسافت هستند، سازگاري دارد اما هر روز که گذشت، تعداد افرادي که علاقمند به خريد يکي از محصولات اپل بودند، رو به افزايش گذاشت. با انتشار، آيفون، اپل چند گام به جلو برداشت و اکنون با انتشار آيپد به نظر ميرسد تلاش ميکند کم کم گوي سبقت را از رقبايش بربايد.
Microsoft24
06-06-2010, 23:26
با سلام ، به همه ی دوستان و کاربران مکینتاش ،
کنفرانس WWDC 10 فردا ساعت ۹:۳۰ شب برگزار خواهد شد!
پیش بینی از وقایع Apple Worldwide Developers Conference 2010 :
(1) - آپدیت 10.6.4 برای سیستم عامل Mac OS X Snow Leopard
(2) - معرفی iLife 10 و iWork 10
(3) - معرفی iTunes 10 -- > و به دنبال آن از حالت بتا دراومدن iPhone OS4.0 و آغاز عرضه ی عمومی برای آیفون و آیپاد تاچ!
(4) - معرفی Safari 5.0
(5) - و مهم تر از همه ، معرفی نسل جدید آیفون! -- > و پایان دادن به شایعات !
توضیح : این کنفرانس از هیچ کانالی پخش نخواهد شد! و فقط و فقط بصورت گزارش لحظه به لحظه در سایت های مختلف کاور خواهد شد و پس از چندین ساعت لینک دانلود آن معرفی خواهد شد! (چه فرقی میکنه ، من که دایال آپم!:41:)
پس با ما همراه باشید ، تا فردا ساعت ۹:۳۰ شب ،
گزارش زنده ی P30World توسط Microsoft24 ,
موفق باشید ،
امید
arash s.b
07-06-2010, 13:16
سلام
چه سایتی پوشش می دهد؟
در کدام تاپیک گزارش خواهید داد؟
با تشکر
Microsoft24
07-06-2010, 14:16
سلام
چه سایتی پوشش می دهد؟
در کدام تاپیک گزارش خواهید داد؟
با تشکر
P30World
همین تاپیک !
Microsoft24
07-06-2010, 15:15
WWDC 2010 banners focus on iPhone OS 4 features, App Store success
عکس ها از شب گذشته :
تا ، کنفرانس امشب فقط ۵ ساعت و یه ذره مونده!
موفق باشید ،
امید
Microsoft24
07-06-2010, 19:55
کم کم جمعیت ، اطارف سالن در حال جمع شدن هستند ، ولی هنوز درهای سالن بسته است!
arash s.b
07-06-2010, 19:58
سلام
دوستان از آدرس های زیر هم می تونند keynote رو دنبال کنند.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید با تشکر
arash s.b
07-06-2010, 20:09
---------- Post added at 09:09 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------
---------- Post added at 09:09 PM ---------- Previous post was at 09:09 PM ----------
arash s.b
07-06-2010, 20:10
Microsoft24
07-06-2010, 20:15
داخل سالن :
مرسی به دوستان همه تو سالن یا ipad دارن یا یه نوت بوک اپل
خب کنفرانس با اخطار اینکه گوشی ها تون خامو کنین شروع شد
( منظورش اپل ها ipad هاست چون واقعاً hpad ها زیادن )
arash s.b
07-06-2010, 20:30
یه خبر خنک
مملکت برای 4 نفر که با ای پد هاشون کلمه wwdc رو نوشته بودن دست زدن
---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------
arash s.b
07-06-2010, 20:33
استیو وارد می شود.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Microsoft24
07-06-2010, 20:34
مراسم کم کم در حال شروع است و تا دقایقی دیگر رسما آغاز می شود. می توانید با ریفرش کردن (F5) همین مطلب گزارش زنده نارنجی از این برنامه را بخوانید. برای سنگین نشدن صفحه، مطلب به صورت صفحه بندی ارایه خواهد شد و مطالب جدیدتر در صفحه آخر این مطلب قرار می گیرند.
خب با تغییرات hpad شروع کردن
---------- Post added at 09:35 PM ---------- Previous post was at 09:34 PM ----------
---------- Post added at 09:35 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------
گزارش فروش hpad که دومیلیون بوده رو اول شروع کرده
---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------
از ای پد به عنوان magical نامبرده و گفته همه از هر نوع نگرشی از اون استفاده می کنن
که امیدواره 19 تا کشور دیگه هم اضافه بشن
---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------
arash s.b
07-06-2010, 20:40
خبر یه خورده مهمه دیگه در مورد به روز رسانی نرم افزارهای ای پد که مهمترین اونا ibooks
---------- Post added at 09:40 PM ---------- Previous post was at 09:40 PM ----------
Microsoft24
07-06-2010, 20:41
کم کم مراسم شروع می شود. اعلام شد که موبایل ها و PDA ها را خاموش کنید!
خب نور کم شد، موسیقی قطع شد و استیو جابز وارد صحنه شد.
استیوجابز: ما یک کنفرانس بزرگ داریم. تمام بلیط های آن در ۸ روز به فروش رفته و عذرخواهی می کنیم از تمام کسانی که دوست داشتند در اینجا باشند.
چه عجب pdf هم به ای پد اضافه شد
مملکت چه دستی میزنن
arash s.b
07-06-2010, 20:43
اپل ترکوندو در مورد html5 که متن بازه و یک مرورگر هم شروع به صبح کرد
---------- Post added at 09:43 PM ---------- Previous post was at 09:43 PM ----------
---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:43 PM ----------
اینو یادم رفت ماله pdf در ipad است [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Microsoft24
07-06-2010, 20:45
جالب است که استیو جابز نسبت به شکایات مربوط به نامیدن آی پد به عنوان یک دستگاه جادویی واکنش نشان داد. استیو جابز می گوید من ایمیلی دریافت کردم می گفت: یک دختر در کافه به خاطر آی پد ام از من خوشش آمده بود. به خاطر همین به آن دستگاه جادویی می گوییم!
arash s.b
07-06-2010, 20:46
Microsoft24
07-06-2010, 20:48
ما در هر سه ثانیه یک آی پد می فروشیم. هم اکنون این دستگاه در ده کشور دنیا فروخته می شود. و تا آخر ماه جولای در ۱۹ کشور ارایه خواهد شد. و هم اکنون ۸۵۰۰ نرم افزار اختصاصی آی پد وجود دارد که ۳۵ میلیون بار دانلود شده اند. چیزی معادل ۱۷ نرم افزار برای هر آی پد.
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------
Microsoft24
07-06-2010, 20:52
پنج میلیون نسخه کتاب در ۶۵ روز اول، از فروشگاه iBook دانلود شده است. ما یک امکان مهم دیگر هم اضافه کرده ایم. امکان مشاهده فایل های PDF در آی پد.
بازی برروی فیس بوک هم به آیفون اضافه شد ..........
کی ؟
tazphoenix
07-06-2010, 20:55
گزارش زنده ی لحظه به لحظه با توضیحات زیاد(شرمنده ی دوستان، واقعا").ولی کسی اگه اینگیلیسی بلد نیست همینجا بمونه.
---------- Post added at 09:55 PM ---------- Previous post was at 09:55 PM ----------
Microsoft24
07-06-2010, 20:55
ما به طور کامل از HTML5 به عنوان یک استاندارد باز پشتیبانی می کنیم!
ما هر هفته ۱۵ هزار نرم افزار جهت تایید دریافت می کنیم. که به سی زبان مختلف هستند. که ۹۵ درصد آنها طی یک هفته تایید می شوند.
---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:55 PM ----------
به دلیل درخواست دوستان از گزارش صرف نظر میکنیم
خدا نگه دار
Microsoft24
07-06-2010, 21:01
می خواهم چند نرم افزار جدید به شما معرفی کنم. اما قبل از آن در مورد نرم افزار eBay که سال گذشته برای آیفون معرفی کردیم، صحبت می کنم. این نرم افزار ۱۰ میلیون بار دانلود شد و ای بی ۶۰۰ میلیون دلار با این نرم افزار فروش داشت.
دیگر نرم افزار جدید Netflix است و من خوشحالم که اعلام کنم Netflix برای آیفون در تابستان امسال به صورت رایگان به بازار آرائه خواهد شد. این برنامه برای کرایه ویدیو آنلاین استفاده می شود.:46:
Microsoft24
07-06-2010, 21:04
حالا نوبت گیتار هیرو است و یکی از مدیران شرکت Activision روی سن آمده. این یکی از بازی های محبوب است که می توانید آن را با قیمت ۳ دلار داشته باشید.
Microsoft24
07-06-2010, 21:10
استیو دوباره به صحنه بازگشت. ما هفته گذشته به رکورد ۵ میلیارد دانلود رسیدیم و ۷۰ درصد این درآمد به برنامه نویس های آنها تعلق گرفته است. شما مبلغ کوچکی پرداخت کرده اید، اما برنامه نویس ها عددی بیشتری از ۱ میلیارد دلار دریافت کرده اند.
Microsoft24
07-06-2010, 21:16
داریم به دقیقه حساس برنامه اپل می رسیم. یادتان هست؟ دقیقه ۴۲؟
استیو می گوید حالا نوبت آیفون است. اول از همه به برررسی بازار آیفون می پردازیم. در آمریکا ریم با ۳۵ درصد اول است و آیفون با ۲۸ درصد و ویندوز با ۱۹ درصد و اندروید با ۹ درصد رتبه های بعدی را دارند.
Microsoft24
07-06-2010, 21:22
و حالا آیفون جدید... آیفون جدید، آیفون ۴ نام دارد و شما بیش از ۱۰۰ امکان جدید را در آن خواهید یافت. عکس آن را ببینید. - این همان آیفونی است که قبلا هم دیده بودیم....
استیو جابز می گوید این یکی از زیباترین طراحی هایی است که تا به حال دیده ایم. آیفون ۴ از نظر اندازه ۲۴ درصد نسبت به نسخه قبلی باریک تر است و در واقع می توان گفت باریک ترین تلفن هوشمندی است که روی زمین وجود دارد.
Microsoft24
07-06-2010, 21:29
چیزهایی که داریم اینها است: دکمه های کنترل صدا، دوربین جلو، میکروسیم و فلش LED و در پایین میکروفون و نویزکنسلیشن را در تصویر می بینید.
در این تصویر آنتن آیفون را می بینید که با مهندسی اپل جزیی از بدنه شده است.
Microsoft24
07-06-2010, 21:35
هیچ تلفن دیگری یا چنین ساختاری در حال حاضر وجود ندارد. تغییر دیگر نمایشگر جدید است که به آن Retina Display می گوییم که ما تعداد پیکسل ها را در مساحت افزایش داده ایم. یعنی ۳۲۶ پیکسل در هر اینچ (۴ برابر قبل). شبکیه چشم تا حد ۳۰۰ پیکسل در اینچ را تشخیص می دهد. یعنی ما از مرز تشخیص چشم عبور کرده ایم.
در این دمو ها به خوبی تفاوت این نمایشگر جدید را نمی بینید. اما اگر یک بار از آن استفاده کنید، دیگر حاضر به بازگشت به نمایشگرهای قدیمی نیستید.
حالا استیو جابز می خواهد یک دمو از طریق اینترنت نشان بدهد. اما شبکه اینترنت دچار مشکل شده است و سایت نیویورک تایمز باز نمیشود! استیو جابز چند بار تلاش می کند اما موفق نمیشود.
سرانجام بی خیال میشود و سراغ نمایش عکس ها می رود! :13:
Microsoft24
07-06-2010, 21:40
نمایشگر آیفون ۴ سه و نیم اینچی است. ۴ برابر آیفون قبلی پیکسل دارد. کنتراست آن 800:1 است که ۴ برابر آیفون قبلی است. استیو می گوید فناوری ما IPS بوده که از OLED هم بهتر است.
به گفته جابز نمایشگر جدید آیفون ۷۸ درصد کل پیکسل های آی پد را دارد!
نکته بعد پردازشگر آیفون هست که A4 است.
Microsoft24
07-06-2010, 21:48
اپل داخل آیفون را هم باز کرده و نشان میدهد. احتمالا بعد از اینکه ویتنامی ها آیفون را مثله کردند، آنها هم تصمیم گرفتند که داخلش را نشان دهند. جابز می گوید که بزرگ ترین بخش باطری آن است. باطری آیفون جدید ۳۰۰ ساعت در حالت انتظار و ۱۰ ساعت در حالت WiFi کار میکند.
وایرلس آیفون 4 از نوع 802.11n است و از HSDPA و HSUPA پشتیبانی می کند.
جابز می گوید که ما یک ژیروسکوپ سه جهته هم به آیفون اضافه کرده ایم. ما آن را با شتاب سنج و جی پی اس ترکیب کرده ایم، تا بتوانیم حرکات را در ۶ جهت مختلف تشخیص دهیم. و این امکانی فوق العاده برای بازی ها است.
Microsoft24
07-06-2010, 21:55
حالا سراغ دوربین می رویم. چگونه عکس های بهتری بگیریم؟ ما یک سنسور Backside illuminte به آن اضافه کرده ایم. تا حداکثر نور را داشته باشیم. فلش LED هم اضافه شده است و زوم دیجیتال 5 برابر.
دوربین آیفون ۴ امکان فیلمبرداریHD با کیفیت 720p و سرعت ۳۰ فریم در ثانیه را هم دارد. به همراه نرم افزار ویرایش ویدیو. این نرم افزار همان iMovie مک است.
استیو جابز سعی میکند دموهایی نشان دهد که احتیاج به اینترنت نداشته باشد! آخرش استیو جابز از همه خواهش کرد که کارت شبکه گجت های شان را خاموش کنند! تا آنها بتوانند اینترنت داشته باشند.
استیو جابز چند دمو از ویدیو های دموی با کیفیت HD نشان داد. حالا استیو جابز در مورد امکانات جدید سیستم عامل آیفون ۴صحبت می کند.
Microsoft24
07-06-2010, 22:01
اول از همه اسم آن به iOS 4 تغییر کرده. امکاناتی مانند مولتی تسکیک و پوشه به آن اضافه شده. جابز در مورد مولتی تسک می گوید: مردم به ما میگویند که شما در این مورد اول نیستید. ولی ما می گوییم که اگر این کار را درست انجام ندهیم، باطری را خراب می کنید.
استیو جابز دموی ای از نحوه کار با مولتی تسک آیفون نشان میدهد و البته با تاکیید از حضار می خواهد که WiFI ها را خاموش نگه دارند.
موتور جستجوی بینگ هم به لیست یاهو و گوگل اضافه شده است که البته این هم از قبل لو رفته بود!
Microsoft24
07-06-2010, 22:06
جابز: ما این ماه به رکورد فروش ۱۰۰ میلیون فروش دستگاه با سیستم عامل iOS میرسیم. دیگر امکان جدید اضافه شده به آیفون، iBook است.
استیو جابز برای نشان دادن دموی iBook در آیفون، یکی از کتاب های مورد علاقه اش را انتخاب کرده است: Winnie the Pooh!
امکان بعدی iAds است که شامل نمایش تبلیغات در نرم افزار های محصولات این شرکت می شود. تا توسعه دهندگان بتوانند نرم افزارهای ارزان برای استفاده کنندگان تولید کنند. تبلیغات هم توسط اپل میزبانی می شوند، بنابراین آن را می توان رقیبی برای گوگل اد وردز به حساب آورد!
این یک نمونه از تبلیغات نیسان است که روی iPhone 4 می بینید که به صورت اینتراکتیو نمایش داده می شود. به آیفون دارای تبلیغات خوش امدید. جابز می گوید همیشه می توانید تبلیغات را ببندید.
Microsoft24
07-06-2010, 22:14
استیو جابز یک بار دیگر از همه می خواهد که وای فای ها را خاموش کنند و لپ تاپ ها را روی زمین بگذارند! اوضاع اینترنت آنجا هم خیلی خراب است. (مثل من ، الان سه بار DC شدم!)
معلوم شد که جابز قصد دارد دموی تماس ویدیویی را نشان دهد و به اینترنت حسابی نیاز دارد. جابز دمو را نشان می دهد اما تصویر کمی گیر می کند. جابز می گوید اگر همه وای فای ها را خاموش کنید اصلا گیر نمی کند! تیم نارنجی می گویند: به گمانم گیزمودویی ها موش می دوانند.
جابز می گوید که تماس ویدیویی در حال حاضر توسط WiFi است. و فقط بین دو آیفون ۴ صورت می گیرد. امکان استفاده از دوربین جلو و عقب در حالت پرتره و لند اسکیپ وجود دارد.
Microsoft24
07-06-2010, 22:25
و اما قیمت: ۱۹۹ دلار برای ۱۶ گیگابایت و ۲۹۹ دلار برای ۳۲ گیگابایت در دو رنگ سفید و مشکی.
خبر جالب دیگر این است که آیفون 3G دیگر وجود ندارد و مدل 3GS مدل ۸ گیگ از این به بعد با قیمت 99 دلار فروخته می شود!
پیش فروش آیفون ۴ از فردا به مدت یک هفته شروع میشود و از ۲۴ ژوئن در پنج کشور آمریکا، فرانسه و آلمان، بریتانیا و ژاپن ارایه خواهد شد.
در ماه جولای آیفون در ۱۸ کشور دیگر ارایه می شود و در آگوست ۲۴ کشور دیگر و در سپتامبر ۴۴ تای دیگر اضافه خواهد شد. در نهایت آیفون در ۸۸ کشور جهان رسما ارایه خواهد شد.
سیستم عامل iOS4 برای همه دستگاه هایی که آن را پشتیبانی می کنند رایگان خواهد بود و ضمنا یک داک هم برای آیفون جدید طراحی شده است. اپل نام آن را Bunker گذاشته است. درست مانند داک آی پد که با قیمت ۲۹ دلار در رنگ های مختلف ارایه خواهد شد.
Microsoft24
07-06-2010, 22:33
جابز مشغول تشکر از تیم طراح است. و از همه تشکر می کند. مراسم به پایان رسید. خسته نباشید. نظر شما در مورد مراسم امشب چیست؟
نکته عجیب برای من این بود که اصلا صحبتی از Mac نشد (نه آپدیت برای Macbook Air ، نه Mac Pro و نه Mac Mini !) ... با توجه به اینکه دیگه Keynote دیگه ای در WWDC نیست احتمالا آپدیت این محصول ها بطور Silent و در یکی دو هفته آینده انجام خواهد شد!
+
مثل اینکه Apple تالار Mascone Centre رو برای تاریخ June 27 اجاره کرده .. احتمالش هست این تاریخ برای معرفی Mac های جدید باشه... احتمالش می رفت کل WWDC به آیفون اختصاص داشته باشه چون به هر حال آیفون فعلا بزرگترین پلتفرم دنیا برای Developer هاست!
hosseindk
08-06-2010, 13:50
سرانجام Safari 5 با قابلیت های جدید نیز معرفی شد.
از قابلیت های جدید safari 5 می توان به موارد زیر اشاره کرد:
۱) Safari Reader
Safari Reader گزینه ایست که به وسیله آن می توانید تبلیغات مزاحم را از صفحه مورد نظر بردارید. بدین وسیله به راحتی می توان از صفحه مورد نظر پرینت گرفت و یا آن را ایمیل کرد. برای این کار کافیست تا بر روی صفحه مرد نظر کلیک راست کرده و گرینه Opein in Dashboard را انتخاب نمایید.
۲) Even Greater HTML5 Support
Safari 5 از HTML5 ساپورت می کند. یکی از اشکالات اساسی Safari 4, نداشتن گزینه Fullscreen بود که به لطف HTML5 می توان صفحه اینترنت را در Safari 5 به صورت FullScreen مشاهده نمود. از دیگر قابلیت های HTML5, مشخص کردن Location و مکان یابی است. همچنین قابلیت Drag کردن نیر در HTML5 وجود دارد.
البته من که هرچی گشتم، گزینه ای برای Fullscreen کردن پیدا نکردم. فکر کنم منظور اپل از Fullscreen فقط برای ویدیو باشه. گه دوستان پیدا کردن به ما هم بگن.
۳) Better Performance
Faster Nitro Engine
استفاده از موتور Nitro که طبق آزمایش های انجام شده سریع تر از FireFox و Google Chrome می باشد و همجنین Safari 3, 4 می باشد.
DNS prefetching and improved caching
استفاده از تکنولوژی DNS که طبق اعلام اپل، سرعت بارگذاری صفحات را بالاتر می برد.
۴) Bing Search
در مرورگر جدید Safari علاوه بر موتور جستجوی Google, موتور جستجوی Bing Microsoft نیز بر روی Search Tab l قرار گرفته است.
۵) Safari Developer Program
یکی دیگر از اشکالات Safari این بود که بر خلاف مرورگرهایی چون FireFox, Opera , Internet Explorer قابلیت اضافه کردن افزونه ها و Widget را نداشت. Safari 5 دیگه این ایراد رو نداره و این قابلیت رو به مرورکر جدید خودش اضافه کرده. به زودی شاهد افزونه های زیاد و البته جالب safari 5 خواهیم بود.
از قابلیت های دیگر Safari 5 به نشان دادن زمان Load کردن سایت ها و همچنین بهینه کردن Suggestion Sites هنگان تایپ کردن یک آدرس اینترنتی
Safari 5 را می تونید از Software Update یا به صورت مستقیم از سایت اپل دانلود نمایید.
sia abedi
08-06-2010, 13:51
عالي بود واقعا ممنون:11:
hosseindk
08-06-2010, 14:43
به نقل از پایگاه اینترنتی “دیلیتلگراف”، استیو جابز مدیرعامل شرکت اپل در واکنش به انتقادات در مورد بالا رفتن آمار خودکشی در کارخانه تولیدکننده محصولات این شرکت در چین، آن را کمتر از آمار خودکشی در جامعه آمریکا دانست.
این اظهارات مدیرعامل اپل در حالی مطرح میشود که در سال گذشته آمار خودکشی در کارخانه ۴۰۰ هزار نفری FoxConn در حدود ۱۲ نفر بوده است و بر اساس گزارش سال ۲۰۰۵ سازمان بهداشت جهانی، آمار خودکشیهای این شرکت از میانگین آمار خودکشیهای چین ( ۱۴ نفر در هر ۱۰۰ هزار نفر ) پایینتر و از میزان خودکشی در کشور آمریکا (۱۱٫۱ نفر در هر ۱۰۰ هزار نفر) بالاتر است.
کارکنان کارخانه فاکسکان که شرکتی در شهر شنژن در جنوب چین است محصولاتی همچون آیفون و آیپد برای شرکت « اپل» گرفته تا کامپیوترهایی برای شرکت دل و یا محصولاتی برای شرکت اچپی میسازند و این کارخانه مهمترین کارخانه تولیدکننده لوازم شرکت آمریکایی اپل است و با افزایش خودکشی در این کارخانه، شرکت اپل به خاطر افزایش فشار کاری به کارکنان این شرکت مورد انتقاد فراوانی قرار گرفته است.
استیو جابز در این مورد تصریح کرد: ”ما برای کارکنان این کارخانه وسایل رفاهی نیز در نظر گرفتهایم و البته باید بگویم که FoxConn یک هتل برای استراحت نیست و یک کارخانه برای کار است.
وی افزود: “ما در این کارخانه برای پرسنل رستوران مخصوص احداث کرده و برای آنها فیلمهای روز را نمایش میدهیم ولی با این حال بازهم خودکشی میکنند، همچنان که در آمریکا با سطح رفاهی خوب و امکانات فراوان باز هم خودکشی وجود دارد.
جابز تاکید کرد: “ما باز هم به سختی در حال کار برای یافتن ریشه و مشکل خودکشی در کارکنان این شرکت هستیم و قول میدهیم که تمام سعی خود را برای حل این مشکل به کار بگیریم.
در همین حال “جئوفری کروتال” از “بولتن کار چین” (گروهی غیرانتفاعی که سعی در حفظ حقوق کارگران در سراسر چین دارد) میگوید : آنها صبح از خواب برمیخیزند، صبحانه میخورند، سر کار میروند و شیفتهای سخت کاری را پشت سر میگذارند و برای استراحت به خوابگاهشان بر میگردند. اینجا مکانی بسیار غیرانسانی است و کارگران، کم ارزشتر از ماشینها هستند .
از سوی دیگر سخنگوی شرکت فاکسکان نیز اذعان دارد که در این شرکت ، مشکلاتی وجود دارد . مشکلاتی از قبیل عدم وجود امکانات رفاهی و تفریحی کافی و شکایاتی نیز از مدیران خطوط مونتاژ وجود دارد که به بهانه تاخیر در انجام کار در مهلت تعیین شده و یا برخی اشتباهات، رفتارهای توهینآمیز و زنندهای با کارکنان خود دارند .
علیرغم تمام اتهاماتی که پیرامون وقایع درون شرکت فاکسکان وجود دارد، تعداد زیادی از جوانان جویای کار چینی در بیرون از این شرکت ، آرزوی یافتن شغلی با درآمد ماهیانه ی ۳۰۰ دلار را دارند.
خودکشی کارکنان اپل در چین
:31::27:
================================================== ===
این magic mouse شارژیه یا...؟ چند ساعت کار میکنه؟ چطوریه؟ ارزش خرید رو داره با این قیمت!؟
به جز این چیز ارزون تری (زیر 20) هم هست برای مکینتاش؟!!!
Microsoft24
08-06-2010, 19:35
:31::27:
این magic mouse شارژیه یا...؟ چند ساعت کار میکنه؟ چطوریه؟ ارزش خرید رو داره با این قیمت!؟
به جز این چیز ارزون تری (زیر 20) هم هست برای مکینتاش؟!!!
مجیک موس ، یک موس بیسیم ه ، که با بلوتوث ۲.۱ به سیستم کانکت میشه و داری اسکرول لمسیه!:11:
با دو تا باتری قلمی AA کار میکنه!
به نظر من ، یک موس فوق العاده و بی نظیره!:46:
اطلاعات بیشتر ،
موفق باشید ،
امید
مجیک موس ، یک موس بیسیم ه ، که با بلوتوث ۲.۱ به سیستم کانکت میشه و داری اسکرول لمسیه!:11:
با دو تا باتری قلمی AA کار میکنه!
به نظر من ، یک موس فوق العاده و بی نظیره!:46:
اطلاعات بیشتر ،
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید ،
امید
ممنون امید خان:10:
مصرف باطریش چطوره؟ اخه من یه ماوس بی سیم داشتم که سریع باطری تموم میکرد و اعصابم رو خورد کرده بود:13:
راستی ادامه WWDC 10 کیه؟ کی پخش میشه از P30world ؟! :31:
الان کتاب "به دنیای اپل مکینتاش خوش امدید" خریدم. یکمشو خوندم واقعآ کتاب خوبیه واسه افرادی مثل من که مبتدی هستن..
نقش چاپش کرده.. من 1 ماه دیگه بعد از امتحانام میخوام mc373 بگیرم گفتم زودتر این کتابو بخونم که با مکینتاش اشنا بشم..
الان کتاب "به دنیای اپل مکینتاش خوش امدید" خریدم. یکمشو خوندم واقعآ کتاب خوبیه واسه افرادی مثل من که مبتدی هستن..
نقش چاپش کرده.. من 1 ماه دیگه بعد از امتحانام میخوام mc373 بگیرم گفتم زودتر این کتابو بخونم که با مکینتاش اشنا بشم..
سلام
منم دقیقاً مثل شما هستم» مبتدی و بعد از امتحانام میخوام mc374 بگیرم!!:31:
کتابه قیمتش چنده و از کجا خریدین؟ چند صفحه هست؟!
sia abedi
09-06-2010, 13:34
منتظر بقيه ي كنفرانس هستيم:20:
Microsoft24
09-06-2010, 13:41
ممنون امید خان:10:
مصرف باطریش چطوره؟ اخه من یه ماوس بی سیم داشتم که سریع باطری تموم میکرد و اعصابم رو خورد کرده بود:13:
مصرف باتریش ، خوبه ، حداقل چند ماهی کارتون رو رامیندازه!
البته من برای مایتی موس خودم از باتری های قلمی های قابل شارژ استفاده میکنم ! :11:
راستی ادامه WWDC 10 کیه؟ کی پخش میشه از P30world ؟! :31:
کنفرانس ، اصلی رو که دیدید!
اپل بقیه رو silent پخش کرده! (یعنی secret ه)
ولی ممکنه ۲۷ ژوئن یه خبرایی بشه!
پس فعلا صبر ،
موفق باشید ،
امید
hamed254
09-06-2010, 14:12
مصرف باتریش ، خوبه ، حداقل چند ماهی کارتون رو رامیندازه!
البته من برای مایتی موس خودم از باتری های قلمی های قابل شارژ استفاده میکنم ! :11:
کنفرانس ، اصلی رو که دیدید!
اپل بقیه رو silent پخش کرده! (یعنی secret ه)
ولی ممکنه ۲۷ ژوئن یه خبرایی بشه!
پس فعلا صبر ،
موفق باشید ،
امید
اصلا از مکبوک و لپتاپ هیچ حرفی نزدن؟؟
کنفرانس اپل همش حول آیفون بود؟ :13:
سلام
منم دقیقاً مثل شما هستم» مبتدی و بعد از امتحانام میخوام mc374 بگیرم!!:31:
کتابه قیمتش چنده و از کجا خریدین؟ چند صفحه هست؟!
مخلصیم... قیمتش 7500 تومنه. 200 صفحه . از این سایت خریدم:
Microsoft24
09-06-2010, 16:34
اصلا از مکبوک و لپتاپ هیچ حرفی نزدن؟؟
کنفرانس اپل همش حول آیفون بود؟ :13:
قراری هم نبود ، کنفرانس WWDC همیشه ، حول آیفون ، آیپاد تاچ ، آیپاد و جدیدا فروشگاه نرم افزار و موسیقی اپل می چرخه!
sia abedi
09-06-2010, 19:22
دوستان ميگم يكي ميشه در مورد كارت گرافيك اپل 15 و 17 اينچ توضيح بده
اين كارت گرافيك ها خوب هست؟ آخه يكي از دوستان ميگفت كه كارت گرافيكي كه روي ايسوس جي 73 نصبه (radeon 5780)فوق العاده بهتره و از طرفي ديگه من شنيده بودم كه اپل بهترين لپتاپ را براي كارهاي گرافيكي ميزنه
راستي يك چيز ديگه اين سي پي يو هاي Core i7 كه اپل روي مك بوك پرو ميندازه مدلش چيه؟820ًQM؟
من بايد اين سوال ها را اينجا ميپرسيدم ولي به اشتباه توي .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::. پرسيدم .
ببخشيد:11:
amirarsalaan
09-06-2010, 20:31
خودکشی کارکنان اپل در چین
واقعن خیلی ناراحت شدم پس به اسمبل مک بوک ها نباید زیاد هم دل خوش کرد :41:
از تمام دوستان خوش ذوق به خصوص امید نهایت تشکر رو می کنم خیلی زحمت کشیدی بابت کنفرانس :11:
Microsoft24
10-06-2010, 02:50
من بايد اين سوال ها را اينجا ميپرسيدم ولي به اشتباه توي .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::. پرسيدم .
ببخشيد:11:
هر سؤالی که مربوط به قبل از خرید میشه ، باید تو بخش مشاوره مطرح شه!
ممنون از همکاری شما!
پاسخ شما رو تو بخش مشاوره میدم!
موفق باشید ،
امید
amirarsalaan
10-06-2010, 07:27
دوستان من به یک کشفی رسیدم قول میدهم اگر یکی از دوستانی که زبانش خوب است همکاری کنی حتمن استیو جابز بهمون یک هدیه ی خوب خواهد داد:
اگر در مک بوک های اپل جای کیبورد و ترک پد عوض شود کار کردن با آن به مراتب راحت تر می شود :8: نظر شما چیست ؟؟ :11:
Microsoft24
10-06-2010, 13:21
دوستان من به یک کشفی رسیدم قول میدهم اگر یکی از دوستانی که زبانش خوب است همکاری کنی حتمن استیو جابز بهمون یک هدیه ی خوب خواهد داد:
اگر در مک بوک های اپل جای کیبورد و ترک پد عوض شود کار کردن با آن به مراتب راحت تر می شود :8: نظر شما چیست ؟؟ :11:
شوخی میکنی ؟؟؟؟
اون وقت ، فرض کن می خوای فقط با ترک پد کار کنی ، دستت باید رو کیبورد باشه!!!
ولی به نظر من ، حذف موس و کیبورد و استفاده از یک صفحه ی لمسی مثل آی پد ، نسل جدید رایانه های همراه فرداست!
موفق باشید ،
امید
amirarsalaan
10-06-2010, 21:07
شوخی میکنی ؟؟؟؟
اون وقت ، فرض کن می خوای فقط با ترک پد کار کنی ، دستت باید رو کیبورد باشه!!!
ولی به نظر من ، حذف موس و کیبورد و استفاده از یک صفحه ی لمسی مثل آی پد ، نسل جدید رایانه های همراه فرداست!
موفق باشید ،
امید
نه دیگه تو وقتی از ترک پد استفاده می کنی فقط از انگشتانت استفاده می کنی ، از کف دست که استفاده نمی کنی :8:
نه دیگه تو وقتی از ترک پد استفاده می کنی فقط از انگشتانت استفاده می کنی ، از کف دست که استفاده نمی کنی :8:
-- این بستگی زاویه دست داره! اگه لپ تاپ رو میز باشه دست (منظور از مچ به بالاست) روی کیبرده ولی اگه از بالا! با هاش کار کنیم دست روی کیبرد نمیاد! :31::31:
ببین این کیبرد و ترک پد فقط ظاهر کاره!! وقتی اینا جابه جا بشن قطعات داخل دستگاه هم باید جا به جا بشن و خیلی از طراحی هاشون بهم میخوره و...
:10:
thelastblack
11-06-2010, 18:10
یه نظر من هم ایده جالبی نیست! موس بالای کیبرد؟!
سلام
دوستان فروشگاه آنلاین اپل بالاخره آفلاین شد برای آپدیت کردن:
امیدوارم این آپدیت به جای آپدیت سیستم سایت، آپدیت Macbook Air, Mac Mini, iMac و Mac Pro باشه! :دی
ویرایش: خبری نشد! باید تا این سه شنبه صبر کنیم.
mohsenfhm
14-06-2010, 21:32
نمودار مصرف باتری مک بوک پرو ها در زمان استفاده از وایرلس در چندین سال اخیر :
سلام
آقایون گرامی apple تبلت داره؟اگه هست یه قیمت بدین به ما!
mohsenfhm
15-06-2010, 10:29
سلام
آقایون گرامی apple تبلت داره؟اگه هست یه قیمت بدین به ما!
سلام
بیا اینجا :
سلام
دوستان فروشگاه آنلاین اپل بالاخره آفلاین شد برای آپدیت کردن:
امیدوارم این آپدیت به جای آپدیت سیستم سایت، آپدیت Macbook Air, Mac Mini, iMac و Mac Pro باشه! :دی
ویرایش: خبری نشد! باید تا این سه شنبه صبر کنیم.
دوباره همون اتفاق افتاد و اینبار خبری شد!
Mac Mini جدید معرفی شد ولی خبری از Macbook Air هنوز نیست.
سایز Mac Mini جدید تقریبا نصف Mac Mini قدیمی هست با ضخامت فقط 1.4 اینچ (پایین تر از ضخامت بعضی از لپ تاپ ها!) .
Microsoft24
16-06-2010, 02:12
همانطور که انتظار می رفت ، آپدیت جدید سیستم عامل مک ، یعنی Mac OS X Snow Leopard 10.6.4 معرفی شد ،
لینک دانلود نسخه ی Combo :
اطلاعات بیشتر :
اطلاعات بیشتر ، درباره ی وصله های امنیتی :
موفق باشید ،
امید
mohammadi4net
17-06-2010, 20:25
سلام دوستان یه عکس بامزه دیدم (البته شاید به نظر شما زیاد بامزه نباشه) گفتم برا زنگ تفریح اینجا بذارم :46:
مدل جدید لبتاب اپل ، ساخت ایران:
سلام
ببخشید پابرهنه اومدم توی تاپیکتون
بحث در مورد iMac کجا مطرح میشه؟
Microsoft24
19-06-2010, 16:57
سلام
ببخشید پابرهنه اومدم توی تاپیکتون
بحث در مورد iMac کجا مطرح میشه؟
قبل از خرید :
بعد از خرید :
سلام دوستان
کسی درباره مشکل در optical driver (dvd rw)l در macbook pro ها تو خوندن و رایت کردن dvd 9 چیزی میدونه؟؟؟
siamackh
21-06-2010, 14:45
دوست عزیز ،
MB , MC ربطی به تقدم و تاخر نداره!
وقتی اپل یک محصول جدید میزنه ، مثلا یک سری جدید مک بوک پرو معرفی میکنه با ویژگی های جدید ! مثل سری Unibody !
از پارت نامبر MBxxxLL/A استفاده میکنه!
.
.
.
.
.________________________________________________
با تشکر ،
M24
من مدل MC371LL/A خریداری کرده ام ولی روی بر چسب روی جعبه ، پارت نامبر رو MC371ZP/A نوشته . یعنی بجای LL یه چیز دیگه ای نوشته . البته تمام مشخصات سخت افزاری درسته و با مشخصات سخت افزاری MC371LL/A مو نمیزنه. نگران شدم . این دیگه چیه ؟
Microsoft24
21-06-2010, 16:06
سلام دوستان
کسی درباره مشکل در optical driver (dvd rw)l در macbook pro ها تو خوندن و رایت کردن dvd 9 چیزی میدونه؟؟؟
همچین مشکلی وجود خارجی نداره! :27:
اینا شایعات بی اساس ه!
من خودم بار های دی وی دی 9 رایت کردم!
موفق باشید ،
امید
Microsoft24
21-06-2010, 16:13
من مدل MC371LL/A خریداری کرده ام ولی روی بر چسب روی جعبه ، پارت نامبر رو MC371ZP/A نوشته . یعنی بجای LL یه چیز دیگه ای نوشته . البته تمام مشخصات سخت افزاری درسته و با مشخصات سخت افزاری MC371LL/A مو نمیزنه. نگران شدم . این دیگه چیه ؟
با سلام به شما دوست عزیز ،
یک سؤال رو دو جا نپرسید :11:
من ، شما رو به گروه دعوت کردم ، ابتدا خودتون رو معرفی کنید ، سپس امضاتون رو درست کنید ،
درباره ی پارت نامبر هم خدمتتون عرض کنم که ، مشکلی نداره ، بطور کلی :
MBxxxLL/A -- > محصول اولیه است ، که با حرف B نمایش داده میشه!
MCxxxLL/A -- > محصول آپگرید شده است ، که با حرف C نمایش داده میشه!
اما ، LL/A ، مربوط به کشوری است که محصول خریداری میشه ، قبلا یک جدول تو سایت اپل بود که مشخص می کرد از کدوم کشور خریده شده ، مثلا LL/A مال خود ایالات متحده و یا کانادا ست و یا جاهایی که از این کشور ها وارد میکند!
اما ، مال شما ، به احتمال زیاد ، مربوط به کارخونه ی مرکزی اپل در کشور چین هست ، اینو بهت میگم ، چون پارت نامیر آیفون من هم آخرش ZP داره ، و من مستقیم از کشور چین خریدم!
اگر Layout کیبورد شما ، انگلیسی ه ، دلیل ش اینه که ، به در خواست مشتری قابل تغییره!
بیخودی ، خودتتون رو اذیت نکنید ، هیچ چیز خاصی نیست!
به جمع کاربرلن مکینتاش ، خوش آمدید ،
ممنون از محسن به خاطر یاداوری این موضوع ،
موفق باشید ،
امید
سلام
به نظرتون مک بوک ایر کی آپگرید میشه؟فکر میکنید گرافیک رو ممکنه تا حد 330M ارتقا بده یا مثلا رم رو 4 گیگ؟قیمتش چقدر امکان داره بالا بره؟
mohsenfhm
22-06-2010, 10:51
سلام
به نظرتون مک بوک ایر کی آپگرید میشه؟فکر میکنید گرافیک رو ممکنه تا حد 330M ارتقا بده یا مثلا رم رو 4 گیگ؟قیمتش چقدر امکان داره بالا بره؟
اگر مك بوك اير آپگريد بشه به احتمال %99 درصد از گرافيك GF320 استفاده مي كنه و احتمال استفاده از سي پي يو هاي core ix خيلي كمه :13:
ولي به مطمئن هستم كه رم اضافه ميشه و به ظرفيت هاردش اضافه ميشه :46:
فکر میکنید تا 4-5 ماه دیگه ایر رو آپگرید میکنن؟ آخه یک سال میگذره از معرفی آخرین ایر.....
.
.
.
.
دوستان کسی اینجا هست که ایر داشته باشه یا باهاش کار کرده باشه؟
.
.
.
یه سوال دیگه هم اینکه میشه سری های پرو2010 رو که روش hdd داره SSD گذاشت(البته بعد از خرید نه به صورت سفارشی) آخه من تو یه ویدئو دیده بودم رو ایر قدیمی که ssd نبود این کار رو کردن و برعکس رو ایر جدید که ssd بود hdd گذاشتن و سرعت لود برنامه ها تو ایر قدیمی که cpu ضعیفی داشت خیلی بالاتر از ایر جدید شده بود(نزدیک به 5 برابر)
mohsenfhm
22-06-2010, 13:41
فکر میکنید تا 4-5 ماه دیگه ایر رو آپگرید میکنن؟ آخه یک سال میگذره از معرفی آخرین ایر.....
به نظرم مك بوك اير و آي مك كمتر از 30 روز ديگه آپگريد ميشن . ( البته حدس ميزنم . چون نميشه پيش بيني كرد)
من كار نكردم . ولي اميد جان فكر ميكنم كار كردن :11:
یه سوال دیگه هم اینکه میشه سری های پرو2010 رو که روش hdd داره SSD گذاشت(البته بعد از خرید نه به صورت سفارشی) آخه من تو یه ویدئو دیده بودم رو ایر قدیمی که ssd نبود این کار رو کردن و برعکس رو ایر جدید که ssd بود hdd گذاشتن و سرعت لود برنامه ها تو ایر قدیمی که cpu ضعیفی داشت خیلی بالاتر از ایر جدید شده بود(نزدیک به 5 برابر)
براحتي ميشه اين كار رو انجام داد . ولي حتما بايد هارد جديد توسط اپل تاييد شده باشه يعني خود اپل عرضه كرده باشه . حتي فيلم آموزش تعويض كردن تو يوتوپ هست :20:
همچین مشکلی وجود خارجی نداره! :27:
اینا شایعات بی اساس ه!
من خودم بار های دی وی دی 9 رایت کردم!
موفق باشید ،
امید
3 ماه که macbook pro 17" l گرفتم نه با cd مشکل داره نه با dvd 5 ولی هیچ dvd 9 رو نمی خونه و هرچی dvd 9 با برندهای مختلف رایت میکنم تو ۹۴٪ hardware error میده :angry: حسابی رو عصابه پیگیری کردم بعضی از دوستان هم مشکله منو داشتن
zerolight
22-06-2010, 16:39
من یه ۵-۶ ساعتی کار کردم!چرا؟
Microsoft24
25-06-2010, 23:56
استیو جابز به عنوان هدیه یک آیفون 4 رو موقعی که رئیس جمهور روسیه (دیمیتری مدودف ) از اپل استور کوپرتینو بازدید میکردد داده ... و مدودف اولین روسی هست که آیفون 4 رو از میون هزاران نفر از خریداران ایفون 4 گیرش اومده ..
و بر اساس اپراتور موبایل روسیه نزدیک های سپتامبر آیفون 4 در روسیه ظاهر میشه .
در طول سخنرانی مدودف در دانشگاه استندفورد که مثل اینکه متنش رو آی پد بوده گفته که واقعا میخواستم با چشم های خودم این موفقیت رو ببینم و واقعا عالیه که در silicon valley هستم ، و یه جورایی حسودیم میشه به شما که اینجایین ..
silicon valley
محلى در دره سانتاکلاراى کاليفرنيا با گسترده ترين تمرکز تجارت و کار تکنولوژى عالى در جهان
hosseindk
26-06-2010, 02:25
دو چیز: :31:
چیز اول: :20:
باید این خاکی بودن استیو جابز رو تصدیق کرد. فکر نکنم به جز این پیرهن گشاد مشکی و اون شلوار جین کهنش لباس دیگه ای داشته باشه. البته تو آخرین کنفرانس اپل یه فرقی که کرده بود این بود که کمربندم بسته بود. این در حالیه که استیو جابز به عنوان مدیر ارشد آمریکا معرفی شده و بنیانگذار شرکت بزرگی مثل اپله. استیو جابزو با بیل گیتس مقایسه کنید. فرقشون اینه که بیل گیتس بیشتر سود microsoft رو برای خودش بر می داره، ولی جابز بیشتر درآمدشو در اختیار برنامه نویسان و طراحان اپل قرار می ده. باورتون می شه که در آمد استیو جابز از شرکت اپل (یعنی پولی که برای خودش بر می داره) ماهی فقط ۱۰ دلاره؟
این ۱۰ دلارم فقط برای این یر می داره که صرفا درآمدی داشته باشه و نگن مجانی کار می کنه.
واقعا باید سر تا پای این مردو طلا گرفت. (کمتر آدمی پیدا می شه که با این همه مال و ثروت، چشم به هیچی نداشته باشه.) :40::40::40::40::40::40::40:
چیز دوم: :21:
یه پیشنهاد برای اپل. به نظرتون خوب نمی شه که اپل، برای برند اپل پشت iphone و ipad و ipod touch مثل MacBook ها یه چراغی بذاره تا این آرم روشن شه؟ :27:
دو چیز: :31:
چیز اول: :20:
باید این خاکی بودن استیو جابز رو تصدیق کرد. فکر نکنم به جز این پیرهن گشاد مشکی و اون شلوار جین کهنش لباس دیگه ای داشته باشه. البته تو آخرین کنفرانس اپل یه فرقی که کرده بود این بود که کمربندم بسته بود. این در حالیه که استیو جابز به عنوان مدیر ارشد آمریکا معرفی شده و بنیانگذار شرکت بزرگی مثل اپله. استیو جابزو با بیل گیتس مقایسه کنید. فرقشون اینه که بیل گیتس بیشتر سود microsoft رو برای خودش بر می داره، ولی جابز بیشتر درآمدشو در اختیار برنامه نویسان و طراحان اپل قرار می ده. باورتون می شه که در آمد استیو جابز از شرکت اپل (یعنی پولی که برای خودش بر می داره) ماهی فقط ۱۰ دلاره؟
این ۱۰ دلارم فقط برای این یر می داره که صرفا درآمدی داشته باشه و نگن مجانی کار می کنه.
واقعا باید سر تا پای این مردو طلا گرفت. (کمتر آدمی پیدا می شه که با این همه مال و ثروت، چشم به هیچی نداشته باشه.) :40::40::40::40::40::40::40:
چیز دوم: :21:
یه پیشنهاد برای اپل. به نظرتون خوب نمی شه که اپل، برای برند اپل پشت iphone و ipad و ipod touch مثل MacBook ها یه چراغی بذاره تا این آرم روشن شه؟ :27:
اتفاقا حقوقش سالی تنها 1 دلاره نه ماهی 10 دلار... تو اینترنت یه سرچ بزن تنها مدیر یک دلاری دنیاست استیو!
توی فریمور 4 آیفون هم که اومده یه والپیپر شلوار جین اضافه شده که فکر کنم همین شلوار جین خودشه :دی خیلی شبیه :دی
برخی مدلهای Mac پشت آرم چراغ دارند. اما برای محصولات کوچیکی مثل آیفون و آیپاد چنین کاری غیر ممکنه
hosseindk
26-06-2010, 11:34
اتفاقا حقوقش سالی تنها 1 دلاره نه ماهی 10 دلار... تو اینترنت یه سرچ بزن تنها مدیر یک دلاری دنیاست استیو!
اا. نمی دونم. ولی من جای دیگه خونده بودم ۱۰ دلار در ماه. حالا هر چی. چه ۱۰ دلار در ماه، چه ۱ دلار در سال. هر جفتش کمه.
برخی مدلهای Mac پشت آرم چراغ دارند. اما برای محصولات کوچیکی مثل آیفون و آیپاد چنین کاری غیر ممکنه
می دونم mac چراغ داره، خودمم گفتم دیگه :31:
حالا این چراغ برای محصولات کوچمتر مثل iphone خب می تونه کوچیکتر باشه. منم نگفتم که همون چراغ mac رو برای iphone هم پیاده کنن. حتی می تونن با توجه به اینکه پشت iphone4 شیشه ای هست، این آرم رو به صورت نامریی بذارن که فقط موقعی که روشن می شه معلوم شه (مثل چراغ شارژ برخی گوشی های HTC)
اپل می تونه یه همچین کاریو بکنه و ۱۰۰ ٪ به فکر خود استیو چابز هم رسیده. اما اینکه تا الان اقدامی نکرده شاید دلایل دیگه ای داشته باشه. ولی مطمینا دلیلش عدم توانایی اپل نیست.
از دوستان کسی iMac داره ؟؟؟؟
Microsoft24
26-06-2010, 14:57
از دوستان کسی iMac داره ؟؟؟؟
چطور ؟
سؤالی داشتی من در خدمتم! :46:
چطور ؟
سؤالی داشتی من در خدمتم! :46:
خدمت از ماست! ما همیشه زحمتیم واسه شما...
راستش در مورد خود دستگاه میخواستم ببینم چطوره از نظر سرعت و توانایی اجرای برنامه های مختلف... مدل 21.5 500 گیگی...
thelastblack
26-06-2010, 15:08
اا. نمی دونم. ولی من جای دیگه خونده بودم ۱۰ دلار در ماه. حالا هر چی. چه ۱۰ دلار در ماه، چه ۱ دلار در سال. هر جفتش کمه.
می دونم mac چراغ داره، خودمم گفتم دیگه :31:
حالا این چراغ برای محصولات کوچمتر مثل iphone خب می تونه کوچیکتر باشه. منم نگفتم که همون چراغ mac رو برای iphone هم پیاده کنن. حتی می تونن با توجه به اینکه پشت iphone4 شیشه ای هست، این آرم رو به صورت نامریی بذارن که فقط موقعی که روشن می شه معلوم شه (مثل چراغ شارژ برخی گوشی های HTC)
اپل می تونه یه همچین کاریو بکنه و ۱۰۰ ٪ به فکر خود استیو چابز هم رسیده. اما اینکه تا الان اقدامی نکرده شاید دلایل دیگه ای داشته باشه. ولی مطمینا دلیلش عدم توانایی اپل نیست.
به نظر من اپل روی شارژ نگه داشتن خیلی مانور میده شاید وسه اینه که اون چراغو نمیزاره.....
احتمالا دیده شارژ زیاد مصرف میکنه نذاشته ..... ولی اگه بزاره و موقع شارژ هم روشن شه قشنگ میشه.....
سلام
كسي جايي رو مي شناسه كه لپ تاپ اپل قسطي بده ؟
نمايندگي هاي اپل قسطي مي دن؟
mohsenfhm
26-06-2010, 17:44
سلام
كسي جايي رو مي شناسه كه لپ تاپ اپل قسطي بده ؟
نمايندگي هاي اپل قسطي مي دن؟
اينجا مطرح كنيد :
Arian_albertini
29-06-2010, 21:35
سلام! ببخشید اگه سوالم تکراریه یا جوابش تو چند صفحه قبل هست ولی واقعا وقت ندارم وگرنه معمولا کامل میخونم یه تاپیکو!
می خواستم قیمت این مک بوک پورو رو بپرسم 15 اینچش! راستی با cpu core i7 تو ایران موجود هست؟! چون تو خود سایت اپل که امکان سفارش با اون سی پی یو هست.اگه هست قیمت اون و هم لطف می کنید همون 15 اینچشو؟
بازم اگه سوالم تکراریه ببخشید!
mohsenfhm
29-06-2010, 22:17
سلام! ببخشید اگه سوالم تکراریه یا جوابش تو چند صفحه قبل هست ولی واقعا وقت ندارم وگرنه معمولا کامل میخونم یه تاپیکو!
می خواستم قیمت این مک بوک پورو رو بپرسم 15 اینچش! راستی با cpu core i7 تو ایران موجود هست؟! چون تو خود سایت اپل که امکان سفارش با اون سی پی یو هست.اگه هست قیمت اون و هم لطف می کنید همون 15 اینچشو؟
بازم اگه سوالم تکراریه ببخشی
اينجا مطرح كنيد :
Negapple
01-07-2010, 10:54
salam
mmishe be man begid che farqi beine CTO va LL/A ke tu config e modele Mac374 hast vojud dare?
sarian be javabesh niaz daram
salam
mmishe be man begid che farqi beine CTO va LL/A ke tu config e modele Mac374 hast vojud dare?
سلام خوش اومدی
جزور قوانین سایت هست که باید فارسی بنویسید.
Microsoft24
01-07-2010, 17:49
salam
میدونم که تایپ فینگلیش بر خلاف قوانین این انجمن ه و من نباید جواب شما رو بدم ، اما سؤال خوبی پرسیدی ، که شاید این سؤال تو ذهن یکی دیگه هم پیش بیاد ،
CTO مخفف Configure To Order هست ، یعنی کانفیگ دستگاه به سفارش خریدار تغییر کرده ، مثلا از رم 8GB و یا هارد SSD استفاده شده!
بعضی شرکت ها در ایران این امکان رو فراهم کردند ، که شما محصولات اپل رو با کانفیگی که دلتون می خواد ، عرضه کنند!
موفق باشید ،
امید
Ameer Taghavi
06-07-2010, 03:23
سلام
من بتازگی یه Macbook Pro خریدم! چون برنامه نویس هستم و از دات نت استفاده می کنم مجبورم ویندوز نصب کنم(!)
میخواستم بدونم اگه با Disk Utility هاردمو پارتیشن بندی کنم (3 تا دیگه اضافه کنم بشه 4 تا) و بصورت دستی ویندوز نصب کنم مشکلی پیش میاد؟ Boot خراب نمیشه؟ باید دوباره Mac نصب کنم؟
از Bootcamp نمیخوام استفاده کنم! چون به بیش از 1 درایو با فرمت NTFS نیاز دارم.
کلا خودتون چه روشی رو پیشنهاد می کنید؟
مرسی، امیر
majid_3ma
06-07-2010, 08:06
اول از Bootcamp استفاده کن
بد اون پارتیشن رو باdisk utility پارتیشن بندی کن
hamed254
06-07-2010, 09:24
دیشب دیدین لپتاپ افشین قطبیم اپـــــــــــــــــــــله !!!
فکر کنم 373 بود!:31::8:
دیشب دیدین لپتاپ افشین قطبیم اپـــــــــــــــــــــله !!!
فکر کنم 373 بود!:31::8:
هرچند با مدلها خیلی آشنا نیستم ولی فکر کنم کمی قدیمی بود.
Microsoft24
06-07-2010, 14:36
سلام
من بتازگی یه Macbook Pro خریدم! چون برنامه نویس هستم و از دات نت استفاده می کنم مجبورم ویندوز نصب کنم(!)
میخواستم بدونم اگه با Disk Utility هاردمو پارتیشن بندی کنم (3 تا دیگه اضافه کنم بشه 4 تا) و بصورت دستی ویندوز نصب کنم مشکلی پیش میاد؟ Boot خراب نمیشه؟ باید دوباره Mac نصب کنم؟
از Bootcamp نمیخوام استفاده کنم! چون به بیش از 1 درایو با فرمت NTFS نیاز دارم.
کلا خودتون چه روشی رو پیشنهاد می کنید؟
مرسی، امیر
تو تاپیک زیر مطرح کنید :
با تشکر ،
امید
سلام
ببخشید که اینجا سوال میکنم
من یک موس مجیک اپل گرفتم میشه لطفا روش کار باهاش به من آموزش بدید؟
Microsoft24
07-07-2010, 17:15
سلام
ببخشید که اینجا سوال میکنم
من یک موس مجیک اپل گرفتم میشه لطفا روش کار باهاش به من آموزش بدید؟
به مسیر زیر برید :
Apple Menu -- > System Preferences --> Mouse
حالا همه ی تیک ها رو فعال کنید ،
در ضمن آموزش تصویری هم که خودش داره!
موفق باشید ،
امید
به مسیر زیر برید :
Apple Menu -- > System Preferences --> Mouse
حالا همه ی تیک ها رو فعال کنید ،
در ضمن آموزش تصویری هم که خودش داره!
موفق باشید ،
امید
دوست عزیز من که میام تو تنظیمات موس تیکی جلوم نیست باید یک گزینه جدید پایینه بزنم تا صفحه جدید باز بشه و موس رو سرچ میکنه ولی پیدا نمیکنه خاموش میکنم دوباره روشن میکنم موسو پیدا میکنه ولی کانکت که میزنم دوباره موسه غیر فعال میشه و هیچ تیکی جلوم نیست.
سلام....
من بعد از این که مکم رو آپدیت کردم یه سری مشکل دارم
فیلمام هر ۵ دقیقه شترنجی میشه بعد درست میشه که دیوونه کنندس
بازی هام هم گرافیکش اومده پایین
من یه جا خوندم کا این آپدیت با nvidia مشکل داره
کاری میشه کرد؟؟
arian-sr599
15-07-2010, 00:34
سلام
دوستان میشه منو راهنمایی کنید چه تنظیماتی در مک بوک پروم انجام بدم که شارژم حداکثر بشه؟
mohsenfhm
15-07-2010, 09:07
سلام
دوستان میشه منو راهنمایی کنید چه تنظیماتی در مک بوک پروم انجام بدم که شارژم حداکثر بشه؟
آرين خان اينجا جاش نيست ولي يك اشاره مي كنم :
بر روي آيكون باتري كليك كنيد و گزينه energy sarver رو انتخاب كنيد . زمان اسليپ خود مك و مانيتور رو كم كنيد و تيك بالاي صفحه ( سوئيچينگ اتوماتيك كارت گرافيك رو تيك بزنيد . البته اين گزينه فقط در مدلهاي 15 اينچي و 17 اينچي وجود داره )
از پورت يو اس بي فقط در زمان نياز استفاده كنيد .
واي فاي و بلوتوث رو فقط در زمان نياز فعال كنيد .
arian-sr599
15-07-2010, 09:49
آرين خان اينجا جاش نيست
شرمنده که جای درستی مطرح نکردم:11:
ولي يك اشاره مي كنم :
بر روي آيكون باتري كليك كنيد و گزينه energy sarver رو انتخاب كنيد . زمان اسليپ خود مك و مانيتور رو كم كنيد و تيك بالاي صفحه ( سوئيچينگ اتوماتيك كارت گرافيك رو تيك بزنيد . البته اين گزينه فقط در مدلهاي 15 اينچي و 17 اينچي وجود داره )
از پورت يو اس بي فقط در زمان نياز استفاده كنيد .
واي فاي و بلوتوث رو فقط در زمان نياز فعال كنيد .
از اینکه جوابمو دادید ممنونم:20:
zerolight
16-07-2010, 17:46
مک بوک ایر نازکتر صفحه نمایش 11.6 اینچ در سال جاری شایعه جدید است.
Microsoft24
28-07-2010, 02:23
چند روزی بود که صحبتش بود که آیمک جدید میخواهد بیاید. امروز آیمک جدید به همراه مک پروی جدید ۱۲ هستهای و Magic Trackpad و مانتیتور ۲۷ اینچی LED جدید یک شارژر باتری اعلام شدند.
- مک پرو:
اطلاعات بیشتر :
- آیمک: (پایان پراسسورهای Core 2 Duo)
اطلاعات بیشتر :
- مانیتور سینما دیسپلی ۲۷ اینچی LED:
اطلاعات بیشتر :
- مجیک ترک پد:
اطلاعات بیشتر :
- شارژر باتری:
اطلاعات بیشتر :
موفق باشید ،
امید
Microsoft24
30-07-2010, 03:23
این آپدیت رو هم دیروز خود اپل برای ترکپد یک سری از نوتبوکهای نسبتاً جدیدش ( ۲۰۰۸ به بعد) ارائه کرده بود که باعث میشه عمل اسکرول در سیستمعامل، مثل swipe در آیفون عمل بکنه. این ویژگی در جدیدترین نسل مکبوکپرو وجود داشت، اما مکبوکهای قبلتر این ویژگی جالب رو نداشتند :
من که خیلی وقته منتظر این آپدیت بودم و کمکم داشتم ناامید میشدم و فکر میکردم مشکل سختافزاریه؛ اما خوشبختانه اینجوری نبود و اپل فقط صبر کرده بود تا این آپدیت رو همراه با Magic Trackpad بده بیرون.
بد نیست سریبه Software Update بزنید و یا این آپدیت رو از آدرس زیر بگیرید:
حجم: ۷۵ مگابایت
موفق باشید ،
امید
mohsenfhm
30-07-2010, 09:42
يعني با اين آپديت سرعت مجيك موس تو مك بيشتر ميشه ؟
Microsoft24
30-07-2010, 15:47
نه دوست من ، این آپدیت ، قابلیت ساپورت Magic Trackpad رو به سیستم عامل مک اضافه میکنه ، ضمن اینکه ، اسکرول با دو انگشت ترک پد در مک بوک پرو ها خیلی بهتر شده!
راستی Safari 5.0.1 هم ریلیز شده! :10:
موفق باشید ،
امید
SAEEDSAMSUNG
01-08-2010, 12:41
سلام دوستای عزیز دوستم میخواد یه لپ تاپ apple بگیره . میخواستم بهترین لپ تاپی که موجود در بازار ایرانه بهم معرفی کنید با مشخصات و قیمت . و درمورد macbook air هم توضیح بدید که خوبه؟ کدوم مدلش رو پیشنهاد میدیدبا ذکر قیمت. واقعا ممنونم :11:
Microsoft24
01-08-2010, 21:44
سلام دوستای عزیز دوستم میخواد یه لپ تاپ apple بگیره . میخواستم بهترین لپ تاپی که موجود در بازار ایرانه بهم معرفی کنید با مشخصات و قیمت . و درمورد macbook air هم توضیح بدید که خوبه؟ کدوم مدلش رو پیشنهاد میدیدبا ذکر قیمت. واقعا ممنونم :11:
تو تاپیک زیر مطرح کنید :
با تشکر ،
Microsoft24
< A L I >
02-08-2010, 01:34
سلام به مجیک موس داران:20:
تو فروم همسایه یه مطلب در مورد افزایش سرعت مجیک موس خوندم که اینجا میزارم...
دوستانی که Magic mouse دارند حتما متوجه سرعت کم Tracking Speed یا حرکت نشانگر موس شدند, مخصوصا دوستانی که روی مانیتور های بزرگتر از ۲۲ اینچ کار میکنند بیشتر با این مساله درگیر خواهند بود.
راه حل های نرم افزاری و ... وجود داره که در اینجا بهترین راه حل رو براتون میذارم :
۱- از System Prefrences وارد قسمت Mouse شده و درجه Tracking رو در بالاترین سرعت قرار دهید
۲- از Utilities برنامه terminal رو باز کنید
۳- در Terminal عبارت زیر رو بنویسید و Enter را بزنید :
defaults write -g com.apple.mouse.scaling Z
*به جای Z عدد دلخواهتون رو بزنید ( عدد پیش فرض در بعضی مک ها 3.0 و در بعضی 5.0 هست که شما باید عدد بالاتری رو وارد کنید مثلا برای من 9.9 خوب جواب میده)
۴- سیستم را Restart یا Log Off کنید
۵- نکته بسیار مهم اینه که اگر بعد از کار های بالا به قسمت Mouse مراجعه کردید و دیدین درجه Tracking روی آخرین درجه نیست با اینکه اول همین آموزش درجه Tracking رو در بالاترین وضعیت قرار داده بودین نباید اون دوباره تغییر بدین , چون در صورت تغییر دوباره سرعت موس مثل اولش میشه
امیدوارم با این روش به سرعت دلخواهتون برسین...:11:
Microsoft24
02-08-2010, 16:43
سلام به مجیک موس داران:20:
تو فروم i - phone . irیه مطلب در مورد افزایش سرعت مجیک موس خوندم که اینجا میزارم...
امیدوارم با این روش به سرعت دلخواهتون برسین...:11:
دوست عزیز ، سرعت Tracking مجیک موس با آپدیت 10.6.4 پلنگ برفی ، بالا رفته و مشکلی نداره!
نقل قول از فروم i - phone . ir در انجمن های P30World ممنوع بوده و با متخلف برخورد خواهد شد!
موفق باشید ،
امید
arya shad
03-08-2010, 12:43
با سلام چجوری میشه از مک بکاپ گرفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Microsoft24
03-08-2010, 23:19
با سلام چجوری میشه از مک بکاپ گرفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با استفاده از ماشین زمان!
برید به :
Apple Menu --> System Preferences --> Time Machine
اول Select Disk رو بزنید و پارتیشن مورد نظر رو به ماشین زمان معرفی کنید!
حالا ، slider رو حالت ON بزارید!
بکاپ اولیه گرفته میشه ، و بکاپ های بعدی هم با زمانبندی از سیستم شما گرفته میشه!
موفق باشید ،
امید
Microsoft24
04-08-2010, 18:44
با سلام به همه ی کاربران محترم انجمن ،
از همه ی دوستانی که از سیستم های اپل (مک بوک ، مک بوک پرو ، مک مینی ، مک پرو ، آی مک و...!) استفاده میکنند ، دعوت میشود تا در تاپیک زیر شرکت کنند :
توضیحات اضافی تو تاپیک بالا موجوده! :46:
پیشاپیش از همکاری شما سپاسگذارم ،
موفق و پیروز باشید ،
امید
arya shad
05-08-2010, 14:09
با استفاده از ماشین زمان!
برید به :
Apple Menu --> System Preferences --> Time Machine
اول Select Disk رو بزنید و پارتیشن مورد نظر رو به ماشین زمان معرفی کنید!
حالا ، slider رو حالت ON بزارید!
بکاپ اولیه گرفته میشه ، و بکاپ های بعدی هم با زمانبندی از سیستم شما گرفته میشه!
موفق باشید ،
امید
واقعا ممنون ولی بعد clean instal باید چی کار کتم که بکاپ ام بیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟/:10::46::31:
arya shad
05-08-2010, 17:06
سلام به همه بالاخره مک بوک پرو گرفتم
مدل mc 737 ll a:8::8::20::46::5:
arya shad
05-08-2010, 17:37
:10::31::46::5::8:هووووووووووووووو وووووووووووووو بالا خره مک بوک پرو گرفتم!!!!!
Cpt.Soroush
06-08-2010, 01:32
سلام به همه
کسی اطلاع داره که مجیک ترکپد تو ایران وارد بازار شده؟
logic studio 9 گسی سراغ داره؟ چند تا DVD ه ، جم پک هم باهاشه؟
ممنون....
arya shad
06-08-2010, 14:17
:10::10:salam man vase mac donbale yahoo messenger migardam mishe lotf konin
da zemn bebakhshid applam farsi neminevise ye komak konin
arya shad
07-08-2010, 18:04
:41::40::11:لطفا جواب بدین
میشه 372 را با apple tv به تلویزیون وصل کرد؟؟؟؟؟
mohsenfhm
07-08-2010, 22:32
با پورت HDMI میشه :46:
میتونید قسمت language فارسی رو به لیست اضافه کنید بعد با ترکیب کلیدهای command+space بین فارسی و انگلیسی سوئیچ کنید.
Microsoft24
08-08-2010, 20:05
با پورت HDMI میشه :46:
به سؤال دقت کن! گفته با Apple TV!
برای استفاده از Apple TV از کابل USB 2.0 برای انتقال اطلاعات استفاده میشه!
و برای خروجی از کابل AV و HDMI!
موفق باشید ،
امید
دوستان سلام !
الان بهترین و قویترین لپتاپ اپل تا سقف دو تومن کدوم مدله و با چه مشخصاتی ؟
Microsoft24
08-08-2010, 20:11
سلام به همه بالاخره مک بوک پرو گرفتم
مدل mc 737 ll a:8::8::20::46::5:
:10::31::46::5::8:هووووووووووووووو وووووووووووووو بالا خره مک بوک پرو گرفتم!!!!!
واقعا ممنون ولی بعد clean instal باید چی کار کتم که بکاپ ام بیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟/:10::46::31:
همه ی سوالات شما تو انجمن هست ، پس به جای اسپم دادن ، یک سرچی بکنی بد نیست!
موفق باشید ،
امید
mohsenfhm
10-08-2010, 09:05
APPle TV با IOS و آيپد جديد در اوايل سال 2011 ( شايعه )
][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امسال بازار شایعه حسابی داغ شده و مردم زیادی از اپل توقع دارن که محصولات جدیدی وارد بازار کنه . بنا به گفته ی digitimes اپل تا اوایل سال ۲۰۱۱ اقدام به عرضه ی اپل تی وی جدید با ios ، آیپد جدید و آیفون با پشتیبانی از Verizon ( تا اونجایی که من فهمیدم verizon یکی از سرویس دهنده های مخابراتی در آمریکا هست که قراره اپل با اون قرار داد ببنده و مثل AT&T از verizon هم بشه آیفون قراردادی خرید ) می کنه .
( لطفا به ادامه ی مطلب مراجعه کنید )
این منبع ادعا کرده که apple tv تغییر اساسی خواهد کرد که شامل ios و یک پردازنده ی جدید ، سازگار با خانواده ی ios خواهد بود . محصول دیگه یا بهتر بگیم محصولات دیگه دو مدل آیپد جدید خواهد بود که یک مدل دارای صفحه ی ۹٫۷ اینچی با پردازنده ی ARM Cortex-A9-based و دیگری دارای صفحه نمایش ۷ اینچی با پردازنده ی Cortex-A9 و پنل IPS خواهد بود . و هموطور که در بالا توضیح دادم آیفون با بشتیبانی از شبکه ی Verzion هم از چیزایی که باید منتظرش بود ( این مورد خیلی خبرش جنحالیه تو آمریکا!) .
به نظر شما دیگه باید منتظر چه محصولی از طرف اپل باشیم ؟ و اصلا به نظر شما آیا محصولات گفته شده در بالا از طرف اپل ریلیز میشه ؟
saharnaz1
10-08-2010, 11:42
سلام دوستان من یه کمک فوری لازم دارم میخاستم یه مقایسه بین سری s سونی و مک بوک پرو(البته توی ویندوز سون نه مک اینتاش) داشته باشم درمورد مدت شارژباتری و کیفیت صداوتصویرو ... من توی پایتخت از هرکس که میخاستم واسم مقایسشون کنه توی مک اینتاش میگفت اپل بهتره ولی کسی از ویندوز سون چیز زیادی نمیدونست لطفا اگه کسی با اپل توی سون کارکرده کمک کنه ممنون:11:
دوستان سلام
یه درخواست کسی می تونه لیست نمایندگی های Apple رو بگه و اگر سایتی هم داره ممنون می شم بگین
و کدوم یکی معتبر تر است
ممنون
mohsenfhm
10-08-2010, 14:31
دوستان سلام
یه درخواست کسی می تونه لیست نمایندگی های Apple رو بگه و اگر سایتی هم داره ممنون می شم بگین
و کدوم یکی معتبر تر است
ممنون
سلام
اولا که اپل تو ایران نمایندگی نداره :41:
معرفی سایت هم خلاف قوانین انجمن هست :13:
ولی در کل الماس خیلی معتبر و منصفه
Mehrdad092000
10-08-2010, 17:50
اقا یه سوال
الان این بازی های روز برای سیستم مک هم میاد دیگه
لپتاپ که بشه باهاش بازیایه روزو اجرا کرد چقدر قیمتشه هر چی کمتر بگید بهتر
:31:
Tnx
Microsoft24
12-08-2010, 14:50
سلام دوستان من یه کمک فوری لازم دارم میخاستم یه مقایسه بین سری s سونی و مک بوک پرو(البته توی ویندوز سون نه مک اینتاش) داشته باشم درمورد مدت شارژباتری و کیفیت صداوتصویرو ... من توی پایتخت از هرکس که میخاستم واسم مقایسشون کنه توی مک اینتاش میگفت اپل بهتره ولی کسی از ویندوز سون چیز زیادی نمیدونست لطفا اگه کسی با اپل توی سون کارکرده کمک کنه ممنون:11:
اقا یه سوال
الان این بازی های روز برای سیستم مک هم میاد دیگه
لپتاپ که بشه باهاش بازیایه روزو اجرا کرد چقدر قیمتشه هر چی کمتر بگید بهتر
:31:
Tnx
تو تاپیک زیر مطرح کنید :
موفق باشید ،
امید
ravani_13
14-08-2010, 23:33
سلام
من مجیک موسم سرعتش خیلی کمه ودر انتقال های کم فاصله نشانگر حساسیت بسیار بدی داره یعنی یا به ایکون نمیرسه یا باید کلی محکم حرکت بدی که میگذره در ضمن مثل دوستان دیگه نمیدونم چرا توی تنظیمات تخصصی موس نمیره و کانکت نمیشه
در ضمن بهترین پک نرم افزاری رو چی پیشنهاد میدین مخصوصا واسه ساپورت تمامی فرمت های تصویری و کارهای مولتی مدیا و مثلا باز کردن RAR و...
اگه بخوام هارد ۲۵۰ رو با یه ۵۰۰ یا ۶۴۰ ( 7200 RPM ) عوض کنم کجا رو پیشنهاد میدین ؟ بهتر نیست ریسک نکن و یه اکسترنال بگیرم ?
اکسترنالهای WD واسه مک چقدره و کجا میشه راحت گیر اورد ?
MERSI
mohsenfhm
15-08-2010, 12:54
مدیر فروش اپل دستگیر شد :18::18:
با وجودعدم اعلام عرضه ی رسمی آیپاد تاچ های دوربین دار از سوی اپل چند شرکت اقدام به تولید قاب های آیپاد همراه دوربین کردن . خوب این چیزا با شنیدن خبر دستگیری مدیر فروش اپل تعجبی هم نداره . به گذار FBI پال شاین دوین ( Paul Shin Devine ) به علت کلاه برداری و فروش اطلاعات مخفی اپل به کمپانی های دیگه دستگیر شده . شاین دوین برای اینکه این پول ها غیر قابل ردیابی باشه با زیرکی تمام اقدام به باز کردن حساب های زنجیره ای در کشور های خارجی کره بود و برای معامله ظرف قرار داد رو یک شرکت مجازی قرار داده بود ولی سرانجام توسط FBI دستگیر شد .
شاین دوین تا حالا از این راه تونسته بود ۱ میلیون دار در طی چند سال بدست بیاره . البته نمی شه گفت دقیقا چه اطلاعاتی از طرف این کارمند فاش شده .
Microsoft24
16-08-2010, 03:05
سلام
من مجیک موسم سرعتش خیلی کمه ودر انتقال های کم فاصله نشانگر حساسیت بسیار بدی داره یعنی یا به ایکون نمیرسه یا باید کلی محکم حرکت بدی که میگذره در ضمن مثل دوستان دیگه نمیدونم چرا توی تنظیمات تخصصی موس نمیره و کانکت نمیشه
MERSI
ببینید من الان مجیک موس دارم ، ولی از سرعتش راضیم! حتی کمش هم کردم! چون نسبت به مایتی سرعتش زیاده!
بازم برای بهبود سرعت MagicPrefs رو نصب کن!
لینک دانلود :
اما جمله ی دومتون رو متوجه نمیشم! منظورتون از تنظیمات چیه ، سیستم عاملتون 10.6.4 ه ؟؟؟ اگر نیست حتما به 10.6.4 آپگرید کنید!
در ضمن بهترین پک نرم افزاری رو چی پیشنهاد میدین مخصوصا واسه ساپورت تمامی فرمت های تصویری و کارهای مولتی مدیا و مثلا باز کردن RAR و...
والا چه عرض کنم! بهترین پک نرم افزار ، دانلود از طریق اینترنت ه! و در غیر اینصورت پک نرم افزار های تو بازار بد نیستند!
اگه بخوام هارد ۲۵۰ رو با یه ۵۰۰ یا ۶۴۰ ( 7200 RPM ) عوض کنم کجا رو پیشنهاد میدین ؟ ?
اگر خواستی هارد داخلی رو عوض کنی ، یادت باشه ، مدار SMC اپل رو اتصال کوتاه بدی ! و اگر نه ، با حالت Smart sleep دچار مشکل میشی ، یعنی هر وقت که sleep میکنی ، سیستم ریست میشه!
بهتر نیست ریسک نکن و یه اکسترنال بگیرم
این منطقی تره!
اکسترنالهای WD واسه مک چقدره و کجا میشه راحت گیر اورد ?
من از WD Studio Edition ll 2TB RAID0 استفاده میکنم ، هارد فوق العاده ای ه!
- سرعت بی نظیر
- دمای پایین
- و کاملا بی صدا
از ویژگی های منحصر به فردش ه!
من حدودا ۴۵۰،۰۰۰ تومن خریدم ، ولی الان قیمتش افت کرده!
مجتمع کامپیوتر پایتخت ، پاساژ رضا ، ایران ، پارسیان و مرکز کامپیوتر ولیعصر و...
موفق باشید ،
امید
Microsoft24
16-08-2010, 03:15
این داستان پسری ۱۶ ساله به نام کریستینه ( Christian Owens ) که موفق شده از طریق یک بیزینس ( business ) اینترنتی ۱ میلیون دلار بدست بیارره . به گفته ی کریستین الهام بخش اون توی این کار استیو جابز مدیر عامل شرکت اپل بوده . ( لطفا به ادامه ی مطلب مراجعه کنید )
کریستین یه پسر معمولیه که تونسته در عرض ۲ سال از طریق یک کار آنلاین یک میلیون دلار به دست بیاره . و این ، کاریه که کریستین انجام داده :
این نوجوان بریتانیایی که در Corby, Northamptonshire زندگی میکنه اولین کامپیوتر خودش رو در سن ۷ سالگی خرید . ۳ سال بعد یک مک خرید و شروع به یادگیری طراحی وب کرد . ۴ سال بعد در سن ۱۴ سالگی در سال ۲۰۰۸ کریستین اولین شرکت خودش رو پایه گذاری کرد که یه سایت کوچیک به اسم Mac Bundle Box بود که طراحیی شبیه به قسمت خرید نرم افزار در سایت اپل داشت .
Mac Bundle Box به کاربران نرم افزار های مک رو با قیمتی کمتر از قیمت اصلیش عرضه میکرد . مثلا یک نرم افزار ۴۰۰ دلاری رو به قیمت ۵۰ دلار پیشنهاد میداد که این فوق العاده است . اون بسته ها رو به صورت پکی که شامل چند نرم افزار می شده خریداری می کرده که این باعث میشده بتونه از برنامه نویسا تخفیف بگیره .
و اگر هر نرم افزار توسط تعداد خاصی از مردم خریداری میشد یک نرم ازار مجانی توی سایت باز میشد که این خودش باعث ترغیب برای خرید بیشتر میشه . و حتی قسمتی از درآمد های سایت به خیریه منتقل میشد.
این ایده واقعا جواب میده و در ۲ سال اول ۱ میلیون دلار سود برای صاحبش به ارمغان میاره.
Mac Bundle Box به یک موفقیت بزرگ برای صاحبش به حساب میاد ولی کریستین به این هم راضی نمیشه و اقدام به تاسیس یک سایت تبلیغاطی به نام Branchr میزنه که در حال حاضر ماهانه ۳۰۰ میلیون تبلیغ در ۱۷۵۰۰ سایت اینترنتی قرار می ده که در سال اول ۸۰۰۰۰۰ دلار سود و ۸ کارمند که شامل مادر ۴۳ ساله ی کریستین به نام آلیسون ( Alison ) بدست آورده .
کریستین نقشه های بزرگی برای آینده داره و نمی دونه که تا ۱۰ سال دیگه کجا قرار می گیره ( شاید کسی مثل استیو جابز بشه ) . و اما بهترن قسمتش اینجاست که هیچ رازی دز موفقیت اون وجود نداره و بنا به گفته ی خودش :
هیچ فرمول جادویی برای بیزینس وجود نداره . و فقط سخت کوشی ؛ جرات و حرکت به طرف یک کار بزرگ رو احتیاج داره . ( there is no magical formula to business, it takes hard work, determination and the drive to do something great )
Microsoft24
16-08-2010, 20:22
تصاویر جالب از استیو جابز ( بدون شرح )
این هم یه تصویر کارتونی کمدی :
منبع :
نظرتون در مورد این تصاویر چیه ؟ :18: :11:
موفق باشید ،
امید
zerolight
16-08-2010, 20:52
منبع :
موفق باشید ،
امید
فقط میگم ایول استیو
mohsenfhm
16-08-2010, 22:18
نظرتون در مورد این تصاویر چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یک موضوع برام جالبه :
چرا استیو همیشه پیراهن مشکی با شلوار لی آبی میپوشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Microsoft24
17-08-2010, 00:08
فقط یک موضوع برام جالبه :
چرا استیو همیشه پیراهن مشکی با شلوار لی آبی میپوشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چراشو باید از خودش بپرسی! :31:
تو سال ۲۰۰۹ ، که عمل پیوند کبد رو انجام داده بود ، خیلی لاغر شده بود برای همین کمر بند بسته! :31:
a.toraby
17-08-2010, 12:06
سلام
می خواستم بدونم این mighty mouse wireless با ویندوز هم کار میکنه؟
لطفاً سریع جواب بدین همین امروز میخوام بخرم
گرافيكار
17-08-2010, 15:26
تصاویر جالب از استیو جابز ( بدون شرح
موفق باشید ،
امید
ثبات شخصيت يا تظاهر آگاهانه به اون
از نظر روانشناسي تعمد در نوعي رفتار به خاطر تاثير ناخودآگاه روي اطرافيان
وقتي مخاطب هميشه با يك فرم روبه رو هست كم كم به اون عادت ميكنه و آهسته آهسته اين فرم از سطح اول ذهنش محو ميشه ( در واقع مغز نسبت به چيزي كه تغيير نميكنه واكنشي نشون نميده)
اما مخاطب از تاثير ناخودآگاهي اون فرم در ذهن خودش غافله
تاثيري كه شامل
نوعي آرامش دروني هنگام مقابله با اين فرم
اعتماد ناخودآگاه به كنشهاي اين شخص
كه تا حدود زيادي منجر ميشه به نوعي عدم كنجكاوي كه در روانشناسي بهش ميگن عبور آزاد تصوير از مرحله قضاوت ذهن
يعني مغز در مورد اين شخص ديگه قضاوت نميكنه يا زياد سخت گيري نميكنه
تمام اينها گوشه اي از كار شركتهاي بزرگ براي ارتباط با مخاطبشونه كه اپل تا جايي كه من ديدم توي اين كار سرآمده
تا حالا توجه كردين كه هنوز محصول جديد اين شركت نيومده مردم براش صف ميكشن
اپل آيفون 4 كلي فروش ميكنه بعد تازه ايرادش معلوم ميشه
اين به خاطر اعتماد عجيبيه كه شركت اپل به وجود آورده
Microsoft24
17-08-2010, 16:21
سلام
می خواستم بدونم این mighty mouse wireless با ویندوز هم کار میکنه؟
لطفاً سریع جواب بدین همین امروز میخوام بخرم
آره ، کار میکنه!
درست مثل مک!
موفق باشید ،
امید
zerolight
18-08-2010, 19:39
یک طراح خوش ذوق با ترکیب کردن apple magic track pad ( پد multi touch اپل ) ، apple keyboard ( صفحه کلید وایرلس اپل ) و یک mac book air ( نازکتزین لپ تاپ اپل ) موفق به خلق این pc کامل فوق العاده شده که درنگاه اول فقط شامل یا کی برد هست . با داشتن این کامپیوتر که بعضی اسمش رو ikeyboaard گذاشتمن شما میتونید نهایت لذت رو از کار با سیستم عامل مک اپل ببرید .
ترجمه ی اختصاصی ردموند
منبع : redmondpie
hosseindk
19-08-2010, 01:44
منبع :
موفق باشید ،
امید
احتمالا از سال ۲۰۰۵ تا الان کفشاشو عوض نکرده
فکر می کنم که ۲ تا پیراهن مشکی داره که یکی کثیف شد، اون یکیو می پوشه. تو این عکسم به نظر ۲ نوع پیرهن مشکی تنشه.
اما در سال ۲۰۰۱ فکر کنم استیو عاشق شده بود. چون شلوار و کفش جدید و مفتاوت پوشید و احتمالا هم شکست عشقی خورد. چون تا ۳ سال بعد دیگه اینا تنش نبود (استیو می تونه سال ها یه لباسو بوشه) :8::27:
ولی قیافش سال ۹۹ خیلی خندست :31::31::31:
در کل تو این ۱۰ سال فکر کنم اندازه ۲۵ سال پیرتر شده. و این نشون می ده که چقدر کار می کنه و چقدر عاشق اپله.
mohsenfhm
26-08-2010, 16:09
شرکت اپل اعلام کرده چهارشنبه هفته آینده یک "مراسم ویژه " دارد. طبق معمول هم مشخص نیست که این مراسم در مورد چیست و فقط از روزنامه نگاران و برخی افراد دیگر دعوت کرده تا در این مراسم شرکت کنند. بنابراین شما می توانید چهارشنبه شب گزارش مراسم را در همین جا بخوانید.
بیشترین پیش بینی ها در مورد معرفی Apple TV و مدل جدید iPod است اما همانطور که گفتیم تا مراسم برگزار نشود چیزی مشخص نیست و تمام اینها را کمتر از یک هفته دیگر خواهیم فهمید. پس فراموش نکنید: چهارشنبه ۱۰ شهریور ساعت 9:30 شب در همین تایپیک
Microsoft24
28-08-2010, 04:15
اپل استور San Diego توسط دو شخص مورد سرقت قرار گرفت ! :18:
در ساعت 4:2 دقیقه صبح وارد شدند و 14 ایفون 4 و 3gs رو که در ویترین بود دزدیدن ! :5: :46:
ولی خیلی عجیبه که که چیزه دیگه ای نبردن!
مثل اینکه این بچه ها فقط دنبال آیفون 4 بودن!!!!!!!!!!:18:
نظرتون چیه؟
منبع : Redmond Pie
Microsoft24
28-08-2010, 07:45
سالن در حال آماده سازی:
Microsoft24
28-08-2010, 17:10
جواب اپل به شایعات : Apple Special Event در یک سپتامبر
پس از پخش شدن شایعه کنفرانس اپل در 7 سپتامبر امروز اپل رسما اعلام کرد که کنفرانس Apple Special Event در یک سپتامبر برگزار می شود
بطور حتم در کنفرانس نسل جدید آیپاد معرفی خواهد شد . بر طبق شایعات این آیپاد دارای صفحه رتینا مثل آیفون ۴ است و همچنین دوربین جلو برای Facetime نیز در نظر گرفته شده ات .
در کنار احتمال معرفی جدید پکیج های ilife و iwork برای مک بسیار زیاد است و همچنین به احتمال زیاد نیز فرم رو 4.1 برای آیپاد و آیفون ریلیز خواهد و شاید آیتونز 10
ولی شایعاتی نیز از معرفی محصول جدید اپل که iTV نام دارد نیز به گوش برسد که براساس سیستم عامل ios طراحی شده است .
بیصبرانه باید تا ۱ سپتامبر صبر کرد.
موفق باشید ،
امید
mohsenfhm
28-08-2010, 17:19
موسس دوم شرکت ماکروسافت ، پاول آلن اقدام به شکایت از ۱۱ شرکت بزرگ کرده است : apple , google , f-acebook , ebay ,AOL ,yahoo , netflix , officemax و y-outube . بنا به گفته ی پاول آلن این شرکت ها از اخطراعات ثبت شده توسط کمپانی او بدون اجازه ی قانونی استفاده کرده اند .
پاول آلن ادعا می کند که شکایت او درباره ی استفاده این شرکت ها از تکنولوژی هایی است که توسط او اختراع شده است ولی بنا به گفته ی وال استریت ژورنال او این تکنولوژی ها را اختراع نکرده و فقط صاحب امتیاز آنها بوده است .
بیشتر این کمپانی ها همچون ebay و f-acebook اعلام کرده اند که این شکایت کاملا بی معنی و بی اساس هست و ما شدیدا علیه آن مبارزه خواهیم کرد .
امتیاز های گفته شده بیشتر شامل روش های خرید و جستجو ها می باشد . و شامل اینطور روش ها میباشد که مثلا وقتی شما در حال خرید محصولی از سایت های مذکور هستید ، سیتم سایت ، در حال خرید به شما پیشنهادی در مورد محصولات مشابه محصولی که در حال خرید آن هستید می دهد .
پاول آلن یکه ازثروتمندنرین اشخاص دنیاست ولی با این حال دانستن اینکه از این شکایت چقدر نسیبب او می شود جالب خواهد بود .
منبع :
redmond.ir
mohsenfhm
29-08-2010, 12:07
مرسدس بنز و اپل :
منبع : -----------
همین چند ماه پیش بود که برای پوشش خبری کنفرانس اپل و معرفی ای پد کلی دعوا راه افتاده بود :28:
و کلی اخطار ردو بدل شد
اما این بار فقط دوستان خبر از راه اندازی سالن کنفرانس دادن
این موضوع شاید که مهر تاییدی به این نظر باشه که مانور دادن اپل روی محصولات قدیمیش برای خرید زمان یکم دوستداران اپل رو برای بروز کردن خودشون عقب تر می ندازه
mohsenfhm
02-09-2010, 09:16
همین چند ماه پیش بود که برای پوشش خبری کنفرانس اپل و معرفی ای پد کلی دعوا راه افتاده بود :28:
و کلی اخطار ردو بدل شد
اما این بار فقط دوستان خبر از راه اندازی سالن کنفرانس دادن
این موضوع شاید که مهر تاییدی به این نظر باشه که مانور دادن اپل روی محصولات قدیمیش برای خرید زمان یکم دوستداران اپل رو برای بروز کردن خودشون عقب تر می ندازه
اين كنفرانس در دو تايپيك به طور كامل پوشش داده شد ! ديگه نيازي نبود تو اين تايپيك هم اخبار كنفرانس دنبال بشه :31:
:13:آقا به خدا ما خبر نداشتیم چون همیشه اینجا بود دیگه دنبالش نگشتیم
armin_punisher6
03-09-2010, 09:50
کسی لینک دانلود کنفرانس رو داره؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.