مشاهده نسخه کامل
: راه حل مشکل عدم شناسایی هارد و ظرفیت 0 در مکستور Diamond Max 22 و سیگیت 7200.11 و هارد های مشابه
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
با یه پاور دیگه تست کردم موتور کار نکرد
البته این هم بگم که چند روز پیش موتور کار میکرد و در بایوس هم شناسایی میشد ولی برد که بهش دست میزدم خیلی داغ بود .تحت داس درایوها نشون میداد ولی توی ویندوز به هیچ وجه هارد شناسایی نمیشد چند با که به سیستم وصلش کردم اخر سر موتور هم کار نکرد
به نظرتون دلیلش چیه؟
دلیلش رو در پست قبلی بهتون گفتم
سلام و خسته نباشید منم هارد seagate دارم بعضی وقت ها شناسای میشه و بعضی وقت ها نه
مدل
Model Number: ST500DM002
مشکل اینجاست که تو این قسمت ساپورت firmware مدلش موجود نیست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون میشم یکی لینک دانلود firmware رو بهم بده تا دانلود کنم
firmware فعلی هاردم KC45 هست
فعلاً خیلی هنگی داره نمیتونم ویندوز روش نصب کنم هارد شناسای میشه و شناسایی نمیشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام و خسته نباشید منم هارد seagate دارم بعضی وقت ها شناسای میشه و بعضی وقت ها نه
مدل
Model Number: ST500DM002
مشکل اینجاست که تو این قسمت ساپورت firmware مدلش موجود نیست
ممنون میشم یکی لینک دانلود firmware رو بهم بده تا دانلود کنم
firmware فعلی هاردم KC45 هست
فعلاً خیلی هنگی داره نمیتونم ویندوز روش نصب کنم هارد شناسای میشه و شناسایی نمیشه
این سایت هم یک نگاه بندازید فکر کنم اینجا باشه
این سایت هم یک نگاه بندازید فکر کنم اینجا باشه
من اینجا رو جستجو کرده بودم پیدا نکردم.
jojobabit
16-09-2013, 10:13
سلام من یه هارد 500 گیگ wd دارم یو اس بی 3 هارد من کلا یه درایو داره. داخل این درایو چند تا فولدر فرعی با حجم کمه و یه فولدر اصلی با حجم 465 گیگ ولی چند وقتیه که فولدر اصلی هارد قفل کرده وباز نمیشه فقط فولدر اصلی. وقتی روش کلیک میکنم این ارور میده :
Location is not available
L:\games is not accessible
The file or directory is corrupted and unreadable
تو رو خدا یکی کمکم کنه . با تشکر
u3f_uah2006
11-10-2013, 20:06
سلام خدمت اساتید محترم . تورو به خدا کمکم کنین . هارد 1 ترا پاسپورتی سیگیت دارم . در حین کار یه لحظه یو اس بی قطع و وصل شد حالا دیگه اصلا هارد بالا نمیاد و یه صدای تق تق هم از توی هارد شنیده میشه . راهنماییم کنین کل زندگیم توشه . گارانتی سازگازم داره ولی میترسم بدم اطلاعاتم از بین ببره .
سلام خدمت اساتید محترم . تورو به خدا کمکم کنین . هارد 1 ترا پاسپورتی سیگیت دارم . در حین کار یه لحظه یو اس بی قطع و وصل شد حالا دیگه اصلا هارد بالا نمیاد و یه صدای تق تق هم از توی هارد شنیده میشه . راهنماییم کنین کل زندگیم توشه . گارانتی سازگازم داره ولی میترسم بدم اطلاعاتم از بین ببره .
حتی تو disk managment هم نمیتونید برید ؟
این صدا اگه با فاصله 1 ثانیه باشد بیشتر از هد و پارکینگ هد است
u3f_uah2006
13-10-2013, 01:25
حتی تو disk managment هم نمیتونید برید ؟
این صدا اگه با فاصله 1 ثانیه باشد بیشتر از هد و پارکینگ هد است
فقط اسم درایو میاد روش کلیک کنم هنگ میکنه .
اصلا باز نمیشه . تو management نمیشناسه . فاصله های تق تق 1 ثانیه هست . گارانتی گفت تعمیر نداریم فقط تعویض واسه ریکاوری هم گفت از 100 تومن شروع میشه :(
فقط اسم درایو میاد روش کلیک کنم هنگ میکنه .
اصلا باز نمیشه . تو management نمیشناسه . فاصله های تق تق 1 ثانیه هست . گارانتی گفت تعمیر نداریم فقط تعویض واسه ریکاوری هم گفت از 100 تومن شروع میشه :(
من فکر کنم مشکل از همون هد و پارکینگ است باید تعمیر بشه
parmida00
16-10-2013, 12:30
سلام
من یه هارد قدیمی 80 گیگ مکستور داشتم IDE که زد بد سکتور داره با برنامه ویندوز درایاشو چک کرد حالا فقط در حالت master در device manager نشان داده میشه و هیچ درایوی نه نشون میده نه قابل دسترسه با هیچ برنامه ای هم فرمت نمیشه میگه مشکل mbr داره.
یه هارد مشابه دیگه هم دارم درسته بردشون هم جابه جا کردم تغییری نکرد. هارد در bios مادربورد هم نیست.
چه کار کنم؟ امکانش هست از هارد سالم فرمویر را بک اپ گرفت روی این ریخت؟
مدل هارد 6y080l0 فکر کنم
parmida00
20-10-2013, 12:10
کسی کمک نمیکنه؟
ehsan115
20-10-2013, 15:27
با سلام
من از ویندوز xp استفاده میکردم بعد از اینکه بالا نیامد تصمیم به نصب ویندوز جدید کردم مشکلی که دارم این است که
در صفحه ای که پارتیشن ها ظاهر می شود هیچ کدام از درایو ها پاک نمی شود واخطار می دهد برای نصب ویندوز سون هم که
پارتیشن ها ظاهر نمی شوند .لازم به ذکر است که هنگام ریستارت دستگاه هارد را نمی شناسه ولی وقتی از دکمه پاور روشن می کنم هارد شناسایی میشه
ممنمون میشم اگه راهنمایی نمایید.با تشکر
با سلام
من از ویندوز xp استفاده میکردم بعد از اینکه بالا نیامد تصمیم به نصب ویندوز جدید کردم مشکلی که دارم این است که
در صفحه ای که پارتیشن ها ظاهر می شود هیچ کدام از درایو ها پاک نمی شود واخطار می دهد برای نصب ویندوز سون هم که
پارتیشن ها ظاهر نمی شوند .لازم به ذکر است که هنگام ریستارت دستگاه هارد را نمی شناسه ولی وقتی از دکمه پاور روشن می کنم هارد شناسایی میشه
ممنمون میشم اگه راهنمایی نمایید.با تشکر
شما باید ابتدا اول از همه بایوس رو دیفالت کنید و با تنظیمات بایوس ور برید درست نشد اتصالات هارد رو کامل بررسی کنید و با یک پاور دیگه سیستم رو بررسی کنید درست نشد هارد باید روی یک سیستم دیگه تست بشه اگه بازم مشکل داشت بیشتر به نظر من میتونه از بافر هارد باشه چون در بایوس دیتکت میشه ولی در نصب ویندوز شناسایی نمیشه
علت های دیگری هم میتونه باشه مثل موتور هارد و فریم ویر
مدل هارد maxtor stm3500320as
diamondmax 22
fmware:mx1a
500 gig
sn:90masqtt
ظرفیت صفر زده. لطفا بگین که آیا مشکلم حل میشه یا نه.... تشکر
diamondmax 22
fmware:mx1a
500 gig
sn:90masqtt
ظرفیت صفر زده. لطفا بگین که آیا مشکلم حل میشه یا نه.... تشکر
لطفا" پ. خ چک شود.
ali2data
08-11-2013, 21:55
diamondmax 22
firmware:MX1A
500 gig
تو ویندوز اصلا نمیاد
تو بایوس میاد و وقتی وارد ویندوز می شم و ری استارت میکنم دیگه تو بایوس هم نمیاد تا زمانی که سیستم رو کاملا خاموش کنم و دوباره روشن کنم که اون موقع فقط بازم تو بایوس میاد.
ممنوم میشم کمکم کنین
diamondmax 22
firmware:MX1A
500 gig
تو ویندوز اصلا نمیاد
تو بایوس میاد و وقتی وارد ویندوز می شم و ری استارت میکنم دیگه تو بایوس هم نمیاد تا زمانی که سیستم رو کاملا خاموش کنم و دوباره روشن کنم که اون موقع فقط بازم تو بایوس میاد.
ممنوم میشم کمکم کنین
در بایوس ظرفیت هارد را کامل و درست شناسایی میکند یا ظرفیت آنرا, صفر نشان میدهد..!؟
sayeboon2
09-11-2013, 15:24
با سلام،من یه هارد اینترنال مکستور دیاموند22 دارم.یه مشکلی که پیش اومده جدیدا بالا نمیاد و از طریق بوت هنگام نصب ویندوز هم شناسایی نمیشه البته ظاهرا برق در اون جریان داره و اطلاعاتش هم واسم مهمه چه راهی رو پیشنهاد میدین.
با سلام،من یه هارد اینترنال مکستور دیاموند22 دارم.یه مشکلی که پیش اومده جدیدا بالا نمیاد و از طریق بوت هنگام نصب ویندوز هم شناسایی نمیشه البته ظاهرا برق در اون جریان داره و اطلاعاتش هم واسم مهمه چه راهی رو پیشنهاد میدین.
پ.خ چک شود.
ali2data
09-11-2013, 19:44
در بایوس ظرفیت هارد را کامل و درست شناسایی میکند یا ظرفیت آنرا, صفر نشان میدهد..!؟
در بایوس به صورت کامل شناسایی میشه. ولی وقتی با نرم افزارهای بوت می خوام هارد رو چک کنم اولش چند ثانیه قشنگ چک می کنه و بعد چند ثانیه کلا هارد رو دیگه نمیشناسه. ولی موتورش روشن میمونه
ممنون
tirip_57
10-11-2013, 20:36
با سلام ، من یه هارد اکسترنال سیگیت tb 1 با مشخصات : sn: na4268kw ,seagate expansion portable drive, model: srd00f1 دارم ،درحالیکه به کامپیوتر وصل بود به خاطر هنگ کامپیوتر ریست کردم وقتی سیستمم بالا اومد دیگه اونو نشناخت ، تو disk managment هم چک کردم خبری ازش نبود ، تو کامپیوترهای دیگه همین حالتو داره اصلا به عنوان هارد وقتی به usb وصل میشه سیستم نمیشناستش.وقتی وصل میکنم چراغش چشمک میزنه و موتورش می چرخه ولی شناسایی نمیشه. هم اینکه عکس و فیلمهای خانوادگی دارم میترسم بدم بیرون واسه تعمیر هم اینکه اطلاعاتشو نیاز دارم ، راهی نداره خودم بتونم یه جورایی ردیفش کنم،تو رو خدا کمک کنید.ممنون.
mohsen595959
28-12-2013, 15:22
سلام
دوستانی که هاردشون این مدل بوده MAXTOR STM3500320AS و نتونستند سایت دانلود آپدیت firmware رو پیدا کنند میتونند به این لینک برند
در این سایت سه نوع فایل برای آپدیت firmware وجود داره که شما باید پایینی یعنی سومی رو دانلود کنید که به راحتی دانلود میشه بعد از دانلود هم به همون روشی که در سایت توضیح داده میتونید firmware هاردتون رو آپدیت کنید اگه سوال دیگه ایی داشتید این id من در یاهو هستش majid13590425 خوشحال میشم بتونم راهنمایی کنم، بچه قم هستم 33 ساله، شغل من در زمینه سخت افزار و نرم افزار کامپیوتر هست
موفق باشید.
mohsen595959
28-12-2013, 15:26
سلام
دوستانی که هاردشون این مدل بوده MAXTOR STM3500320AS و نتونستند سایت دانلود آپدیت firmware رو پیدا کنند میتونند به این لینک برند
در این سایت سه نوع فایل برای آپدیت firmware وجود داره که شما باید پایینی یعنی سومی رو دانلود کنید که به راحتی دانلود میشه بعد از دانلود هم به همون روشی که در سایت توضیح داده میتونید firmware هاردتون رو آپدیت کنید اگه سوال دیگه ایی داشتید این id من در یاهو هستش majid13590425 خوشحال میشم بتونم راهنمایی کنم، بچه قم هستم 33 ساله، شغل من در زمینه سخت افزار و نرم افزار کامپیوتر هست
موفق باشید.
naraqi110
29-12-2013, 00:03
من یه هارد یه تراداشتم سیگیت اویل وسط بازیهای سنگین داغ میکردبعدبالانیومد وبعد شناخته نشد دوجادرتهران رفته زیر تعمیرکارگفته تعمیربشو نیست آیاازهمین قبیله یادرست بشو نیست ؟
من یه هارد یه تراداشتم سیگیت اویل وسط بازیهای سنگین داغ میکردبعدبالانیومد وبعد شناخته نشد دوجادرتهران رفته زیر تعمیرکارگفته تعمیربشو نیست آیاازهمین قبیله یادرست بشو نیست ؟
مدل دقیق هارد شما چیست...!!؟
موتور هارد کار میکنه ؟
reza_ghamgin2006
06-01-2014, 16:27
سلام
دوستان من یه هارد مکستور ساتا 2 7200 دور دارم که توسط ویندوز پارتیشن بندی کرده بودمو 2 تا درایو داشت که یه 50 گیگ و یه 248 گیگ بود که تو 50 اول ویندوز 7 نصب کرده بودم و روی پارتیشن دوم 214 گیگشو فیلم داشتم
حالا هارد رو چند روز پیش فروختم به یه بنده خدایی تو مشهد(خودم تهرانم) کافی نت داره الان که میخواد هارد روش ویندوز بریزه میگه یکی از سیستمهام که موقع نصب ویندوز اصلا هارد رو نمیشناسه و یکی دیگه از سیستمهام هارد رو میشناسه ولی موقعی که میخوای تو ویندوز پارتیشن هاشو ببینی حجمشو 3.5 گیگ بیشتر نشون نمیده ....
اینم بگم که من هارد رو رو سیستم دیگه هم تو همین تهران رو سیستم دوستم تست کردم کامل میشناختو حتی اطلاعاتشم کپی کردم رو سیستم دوستم اینم بگم که مادر بورد من مدلش
asus p5p43td
هست و مدل مین یکی از سیستمای این بنده خدا تو مشهد
giga GA/P31
دوستان خیلی ضروریه خواهشان اگه کسی میتونه مشکلو حل کنه بهم بگه یا شماره تماس بهم بده بهش زنگ بزنم
اینا رم رو خود هارد نوشته بود که ازشون عکس گرفتم
maxtor diamondmax 22
stm3320614as
sata 320 gig
firmware:mc1h
reza_ghamgin2006
06-01-2014, 20:37
سلام
دوستان من یه هارد مکستور ساتا 2 7200 دور دارم که توسط ویندوز پارتیشن بندی کرده بودمو 2 تا درایو داشت که یه 50 گیگ و یه 248 گیگ بود که تو 50 اول ویندوز 7 نصب کرده بودم و روی پارتیشن دوم 214 گیگشو فیلم داشتم
حالا هارد رو چند روز پیش فروختم به یه بنده خدایی تو مشهد(خودم تهرانم) کافی نت داره الان که میخواد هارد روش ویندوز بریزه میگه یکی از سیستمهام که موقع نصب ویندوز اصلا هارد رو نمیشناسه و یکی دیگه از سیستمهام هارد رو میشناسه ولی موقعی که میخوای تو ویندوز پارتیشن هاشو ببینی حجمشو 3.5 گیگ بیشتر نشون نمیده ....
اینم بگم که من هارد رو رو سیستم دیگه هم تو همین تهران رو سیستم دوستم تست کردم کامل میشناختو حتی اطلاعاتشم کپی کردم رو سیستم دوستم اینم بگم که مادر بورد من مدلش
asus p5p43td
هست و مدل مین یکی از سیستمای این بنده خدا تو مشهد
giga GA/P31
دوستان خیلی ضروریه خواهشان اگه کسی میتونه مشکلو حل کنه بهم بگه یا شماره تماس بهم بده بهش زنگ بزنم
اینا رم رو خود هارد نوشته بود که ازشون عکس گرفتم
maxtor diamondmax 22
stm3320614as
sata 320 gig
firmware:mc1h
دوستان یکی نیست کمک کنه
راستی اگه باید اپدیت بشه لطفا لینک اپدیت مخصوص این هاردمو هم بهم بدیدو یه توضیح هم بدید که چطوریه
اموزش صفحه اول تاپیک لینکش پاک شده یا خرابه
دوستان یکی نیست کمک کنه
راستی اگه باید اپدیت بشه لطفا لینک اپدیت مخصوص این هاردمو هم بهم بدیدو یه توضیح هم بدید که چطوریه
اموزش صفحه اول تاپیک لینکش پاک شده یا خرابه
پ.خ چک شود
راه حل مشکل عدم شناسایی هارد و ظرفیت 0 در مکستور Diamond Max 22 و سیگیت 7200.11 و هارد های مشابه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینکهای جدید فایل آموزشی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] em%20v8%20Azar%2092%20%5bPersian%5d%20by%20MJHamed .pdf
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rsian_by_MJHamed.pdf.html
برای اطلاعات بیشتر لطفا" درخواستتان را به این ایمیل بفرستید.
emjeyech[at]gmail.com
hakbari64
16-01-2014, 15:05
یک پرسشی دارم که بعید است جوابش را بدانید چون با شرکت سازنده و فرومهای با کلی آدم خوره کامپیوتر مطرح کردم و همه عاجز ماندند.
یک هارد اکسترنال یک ترابایت سی گیت داشتم بدسکتور گرفته بود منم سیم برق رو کشیدم چک دیسک کنه بدسکتور رو پاک کنه اما همه پارتیشن ها رو چک کرد و اکسترنال رو خیر. بعد وصلش کرد با ساتا به طور اینترنال بعدش که رفتم توش دیدم کامپیوتر هنگ کرد مجبور شدم ریست کنم بعدش الان تو بایوس میشناسه و ظرفیتش صفر هم نیست و دیسک منیجر ویندوز ولی نمی شناسه تو اکسپلورر هم نیست. اطلاعاتم هم مربوط به شغلم هست که داره کم کم از نون خوردن می اندازدمون. موندیم بیچاره. تحریم هم که هستیم و سیگیت ساپورت نمیکنه. هیچی دیگه موندم بیچاره رفتم روی سه تا کامپیوتر و لپ تاپ دیگه به صورت داخلی و خارجی وصل کردم و با تبدیل ها و کابلهای مختلف و باز دقیقا همینطوری شد. کمک کنید برای خدا اگر بلدید. ممنونم.
سلام
من یک هارد 1 ترابایت اکسترنال سیگیت دارم که هم میشه با کابل و تغذیه ساتا بصورت اینترنال وصل کرد هم به صورت اکسترنال با USB3
سیستم هارد رو دیتکت می کنه اما باز نمیشه با HD Tune که خواستم عکس بگیرم بفرستم وقتی هارد رو انتخاب می کنم برنامه کرش می کنه و بسته میشه
با HDD Regenerator هم چک کردم روی 354 مگابایت بد سکتور پیدا می کنه و می نویسه Device is not ready و دیگه ادامه نمیده
روز اول که کامپیوتر نمیشناخت وصل کردم به اسمارت تی وی سامسونگ فایل ها رو باز کرد.
کسی می تونه راهنمایی کنه باید چکار کنم؟
yaya13612000
23-01-2014, 01:20
سلام.يك هارد ٦٤٠گيگابايتي ADATAدارم كه روي تي وي و ريسيور باهاش مشكل ندارم ولي وقتي به كامپيوتر وصل مي كنم ميگه مي خواي فرمت كني؟؟؟ منم گزينه كنسل رو ميزنم حالا چگونه اطلاعاتم رو برگردونم و مشكل و برطرف كنم؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
یک هارد اکسترنال ADATA 500GIG دارم متاسفانه کار اشتباهی که انجام دادم این بود که وقتی گزینه شو هایدن رو فعال کردم و وارد گزینه SYSTEM VOLUM INFORMATION شدم دو تا فایل ری استار که به صورت PG87, PG 88 درون این پوشه ها قرار داشت رو dilit کردم حالا ایا امکان باز گرداندن این فایل های restar وجود دارد. الان وقتی روی سیستم ولوم اینفورماشن کلیک میکنم پیغام خطای system volume information is not accessible.accesis denied. میدهد که معنای فارسی ان مشود =امکان دسترسی به این پوشه وجود ندارد. لطفا راهنمایی کنید چگونه میتوانم این مشکل را برطرف کنم با تشکر.
اگر مشکل شناخته نشدن هارد با سیستم دارید, اگر گارانتی ندارد آنرا باز کنید و هارد داخل آنرا مستقیما" به سیستم وصل و تست نمایید.
hakbari64
30-01-2014, 16:39
با سلام ، من یه هارد اکسترنال سیگیت tb 1 با مشخصات : sn: na4268kw ,seagate expansion portable drive, model: srd00f1 دارم ،درحالیکه به کامپیوتر وصل بود به خاطر هنگ کامپیوتر ریست کردم وقتی سیستمم بالا اومد دیگه اونو نشناخت ، تو disk managment هم چک کردم خبری ازش نبود ، تو کامپیوترهای دیگه همین حالتو داره اصلا به عنوان هارد وقتی به usb وصل میشه سیستم نمیشناستش.وقتی وصل میکنم چراغش چشمک میزنه و موتورش می چرخه ولی شناسایی نمیشه. هم اینکه عکس و فیلمهای خانوادگی دارم میترسم بدم بیرون واسه تعمیر هم اینکه اطلاعاتشو نیاز دارم ، راهی نداره خودم بتونم یه جورایی ردیفش کنم،تو رو خدا کمک کنید.ممنون.
دقیقا مشکل من همینه. انگار من و شما یک نفریم. این ایمیل من است. من دارم با شرکت سازنده یعنی سیگیت چت میکنم و الان حدو صد دلار خرج کردم. واقعا به این شرکتها اعتمادی نیست ممکنه فیلمهامون رو روی نت پخش کنند آبرومون بره. به خدا ثواب داره اگه تونستی مشکل رو حل کنی به من یادش بدی و من هم اگه تونستم بهت میگم. تو انجمنهای ایرانی بعیده کسی بدونه. به من یک ایمیل بزن با هم در ارتباط باشیم. این ایمیلم هست
hakbari64
تازه من شانس دارم تو آمریکا آشنا دارم تونستم با ساپورتش چت کنم وگرنه نامردا کمک نمیکنند فقط میگن شما گارانتی ات تمام شده است.
راه حل مشکل عدم شناسایی هارد و ظرفیت 0 در مکستور Diamond Max 22 و سیگیت 7200.11 و هارد های مشابه
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])لینکهای جدید فایل آموزشی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] em%20v8%20Azar%2092%20%5bPersian%5d%20by%20MJHamed .pdf)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rsian_by_MJHamed.pdf.html)
emjeyech[at]gmail.com
amirkalak6
05-02-2014, 16:07
با سلام به همه دوستان
من برای حل مشکل عدم شناسایی هارد Seagate 7200.12 طبق راهنمای آقای MJHamed پیش رفتم. وسط کار error داد. میشه راهنماییم کنید.ممنونم.
دستوراتی که زدم و نتیجه :
ASCII Diag mode
F3 T>/2
F3 2>Z
HighPowerMode
Spin Down Complete
Elapsed Time 0.105 msecs
F3 2>U
HighPowerMode
ExecuteSpinRequest
Spin Up Complete
Elapsed Time 4.034 secs
F3 2>/1
F3 1>N1
Init SMART Fail
LED:000000CC FAddr:0024E2DB]
یااین بالایی میاد... یا این...
ASCII Diag mode
F3 T>/2
F3 2>Z
HighPowerMode
Spin Down Complete
Elapsed Time 0.087 msecs
F3 2>U
HighPowerMode
ExecuteSpinRequest
DiagError 00006008
Spin Error
Elapsed Time 765.494 msecs
R/W Status 2 R/W Error 84150180
F3 2>
L مدارو از بیرون خریده بودم قبلا...روی یه هارده دیگم جواب داد..
BARRACUDA 7200.12 سیگیتم هاردمه
چه کنم دوستان؟
دوست عزیز همه هاردها با این روش درست نمیشوند در ضمن مدل هارد شما از سریBARRACUDA 7200.12 است و شامل هاردهای مشکل دار نیست .و برای حل آن احتمالا" به دستگاه PC3000 نیاز است .برای حل مشکل به مراکز تخصصی تعمیر هارد مراجعه فرمایید.
amirkalak6
06-02-2014, 13:44
بردمش همون گارانتیه ویستا.... به نظره شما با اینکه موتورش کارنمیکرد احتمالش هست درست بشه؟؟؟؟ یه سری اطلاعاتمو واقعا لازم داشتم...
sumoraei
03-03-2014, 12:08
سلام من هاردمو (هارد اکسترنال ADATA710 با ظرفیت یک ترابایت) به ریسیور وصل کرده بودم که موقع پخش فیلم قطع شد و از هارد خارج شد وقتی که دوباره به ریسیور وصل کردم داخل هارد رو خالی نشون داد و زمانی که به لپ تاپ وصل کردم با اینکه هارد رو خالی نشون میداد اما از ظرفیت یک ترابایت فقط 493 مگابایت آن در دسترس بود یعنی مقدار حجمی که در آن دیتا داشتم اصلا شناخته نمیشد.کسی میتونه کمکم کنه؟
THE WORLD_IS MINE
07-03-2014, 18:58
سلام من یک هار سیگت 1 ترابایت پاسپورتی دارم وقتی به کامپیوترم نصب میکنم اجرا نمیشه ولی تو سیتم های دیگه از جمله لپ تاپم اکی هست
نمیدونم مشکل از برق ضعیف مادربرد کامپیوترم هست یا پاور؟
برق هاردم از طریق usb فقط تامین میشه .تو مغازه ها یک کابلی رو دیدم که یک سرش usb بود و سر دیگش آداپتور - به نظرتون میتونم برق کم pc مو از این کابل تامین کنم یا هارد ممکنه بسوزه؟
با تشکر
سلام من یه هارد 250 مکستور دارم.یه مدت به سختی بالا میومد فک کردم از کابله که یکی نو گرفتم اثری نکرد یه روز اتفاقی زدم کار کرد بعد یه اه الان دیگه بالا نمیاره.لطفا کمک کنید کلی mp3 قدیمی توش دارم با هزار بدبختی پیداشون کرده بودم.الان بازی کردم گذاشتم کنار.وصلش کنم فقط لوگوی مین بالا میاد و قفل میشه!!
عایا راهی هست!؟
:n28:
سلام
شما چك كنيد ببينيد هارد شما جزو هاردهاي مشكلدار هست اگر هست آيا در بايوس شناخته ميشود يا ظرفيت صفر نشان ميدهد.
راه حل مشکل عدم شناسایی هارد و ظرفیت 0 در مکستور Diamond Max 22 و سیگیت 7200.11 و هارد های مشابه
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])لینکهای جدید فایل آموزشی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] em%20v8%20Azar%2092%20%5bPersian%5d%20by%20MJHamed .pdf)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rsian_by_MJHamed.pdf.html)
emjeyech[at]gmail.com
سلام هارد من تو لیست نبود DiamondMax 21 STM3250310AS الان باید چیکار کنم؟
حالا هر راهی هست آموزشی هر چی از خجالتتون $ درمیاییم.:n02:
با سلام
هارد من barcuda 7200.12 هست و دیتکت نمیشه، کاریش میشه کرد؟
manreza71
17-03-2014, 09:17
سلام دوستان من هارد 1 ترا segete baracoda داشتم ، هارد رو از رو سیستم خودم برداشتم و بردم رو سیتم دیگه ، الان که میزنم قد سیستم خودم فقط و فقط 32 مگ شده حجمش و هیچ اثری از محتویاتش نمونده...دارم روانی میشم به خدا .... چه کار کنم... لطفا کمکم کنید که روح و روانم به هم ریخته
yakuzaturk
17-03-2014, 16:22
سلام من هاردم چند وقت پیش شناسایی نشد و از اون دسته از هاردهایی هست که با فریمور درست میشه... اون موقع که با کابل مبدل ساتا میزدم به usb موتورش اینا روشن میشد ولی الان که میزنم موتورش روشن نمیشه...مشکل از چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟مدل هارد maxtor stm31000340as است
سلام
يعني از هارد ديسك شما هيچ صدايي نمياد..!؟ ممكنه موتور هارد شما ، با دور آرام ميچرخه ... و اگرنه احتمالاً بورد هارد ديسك شما معيوب شده. يا كانكتورهاي محل اتصال موتور به بورد جرم گرفته و به خوبي اتصال برقرار نميشود.
yakuzaturk
17-03-2014, 21:11
موتورش کار میکرد بعدا از دستم یه بار افتاد زمین موتورش کار نکرد و آی سیش گرم می شد... ولی الان گرم نمیکنه و با مولتی متر که چک میکنم یه ولتاژی نشون میده
mohammad123456m
24-04-2014, 17:08
هارد مکستور دارم ... به وسیله usb میزنم به کلمپیوتر ویندوز شناسایی نمی کنه ... ویندوز من 7 64bit هستش......
به لپتاب دوستم زدم کار کرد ..... چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟:n27::n27::n27::n27::n27::n27::n29::n2 9:
ata.royalfalcon
24-04-2014, 19:35
هارد مکستور دارم ... به وسیله usb میزنم به کلمپیوتر ویندوز شناسایی نمی کنه ... ویندوز من 7 64bit هستش......
به لپتاب دوستم زدم کار کرد ..... چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟:n27::n27::n27::n27::n27::n27::n29::n2 9:
هارد دیسک مورد نظر را به سیستم متصل کنید (از طریق usb که میگید روی سیستم دوستتان کار کرده) و سپس یک عکس از Disk management بگذارید .
شما برق هارد رو هم میزنید ؟ بوسیله آداپتور یا برق پاور ؟ اگه برق میزنید نمیشناسه طبق گفته عطاجان عکس بدید
tech wave
01-05-2014, 12:50
سلام
من تازه یه هارد اکسترنال خریدم (silicon power usb3 1tb) وصل کردم به pc خوب جواب داد ولی وصل کردم به تلوزیون و initialisation کردم دیگه هرچی به pc وصلش میکنم نمیخوندش (صدای وصل شدن میده ولی درایوش نمیاد)
لطفا کمک کنید
سلام
من تازه یه هارد اکسترنال خریدم (silicon power usb3 1tb) وصل کردم به pc خوب جواب داد ولی وصل کردم به تلوزیون و initialisation کردم دیگه هرچی به pc وصلش میکنم نمیخوندش (صدای وصل شدن میده ولی درایوش نمیاد)
لطفا کمک کنید
تو disk managment هم نمیاد؟
tech wave
01-05-2014, 13:45
میاد زده دیسک سالم هم هست
میاد زده دیسک سالم هم هست
یک عکس میتونید از disk managment بدید
tech wave
01-05-2014, 16:14
پارتیشن هاتون نه برچسب داره نه فایل سیستم برای همین دیده نمیشه
اطلاعات مهم تو هارد دارین ؟
tech wave
01-05-2014, 17:54
نه خالیه
چجوری فرمتش کنم؟
tech wave
02-05-2014, 13:14
پارتیشن هاتون نه برچسب داره نه فایل سیستم برای همین دیده نمیشه
اطلاعات مهم تو هارد دارین ؟
نه خالیه
چجوری فرمتش کنم؟
ata.royalfalcon
02-05-2014, 16:32
نه خالیه
چجوری فرمتش کنم؟
پیشنهاد میکنم ابتدا هر دو پارتیشنهای 47 مگابایتی 931.46 گیگابایتی را حذف کنید (راست کلیک و سپس delete) تا یک فضای واحدی را تشکیل بدهند . سپس روی فضای unallocated راست کلیک و new simple volume را انتخاب و هارد اکسترنال را پارتیشن بندی کنید .
اگر هم نمیخواهید اینکار را انجام بدید روی پارتیشنها راست کلیک کنید و گزینه Format را انتخاب کنید .
tech wave
02-05-2014, 19:45
پیشنهاد میکنم ابتدا هر دو پارتیشنهای 47 مگابایتی 931.46 گیگابایتی را حذف کنید (راست کلیک و سپس delete) تا یک فضای واحدی را تشکیل بدهند . سپس روی فضای unallocated راست کلیک و new simple volume را انتخاب و هارد اکسترنال را پارتیشن بندی کنید .
اگر هم نمیخواهید اینکار را انجام بدید روی پارتیشنها راست کلیک کنید و گزینه Format را انتخاب کنید .
خیلی ممنون از راهنماییتون درست شد:n12::n20::n20:
abolfazl7n
27-05-2014, 09:57
سلام
من یه هارد 1TB اینترنال سیگت دارم قتی به کامپیوتر وصل می کنم هارد بوق میزنه و کامپیوتر هارد رو شناسایی نمی کنه
به نظر شما مشکل از کجاست ؟
abolfazl7n
27-05-2014, 09:59
سلام
من یه هارد 1TB اینترنال سیگت دارم قتی به کامپیوتر وصل می کنم هارد بوق میزنه و کامپیوتر هارد رو شناسایی نمی کنه
سلام
با چه فاصله ای بوق میزنه 3 ثانیه یا 1 ثاینه ؟
abolfazl7n
27-05-2014, 18:34
با فاصله یک ثانیه ای بوق میزنه
با فاصله یک ثانیه ای بوق میزنه
با یک پاور دیگه سیستم رو بررسی کنید درست نشد مشکل یا از هد هارد است یا پارگینگ هد
abolfazl7n
28-05-2014, 12:11
با یک پاور دیگه سیستم رو بررسی کنید درست نشد مشکل یا از هد هارد است یا پارگینگ هد
با یک سیستم دیگه امتحان کردم
هارد رو شناسایی کرد ولی هنوز بوق میزد
abolfazl7n
30-05-2014, 19:04
کاربران و مدیران لطفا کمک کنید
کاربران و مدیران لطفا کمک کنید
هارد شناسایی شد و وارد درایوهاش میتونستید بشید ولی بازم بوق میزنه ؟
saeed_gharibeh
31-05-2014, 11:15
لینک دانلود فایل آموزشی خرابه منم یه همچین مشکلی دارم با هارد سیگیت، لطفا کمک کنید
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
saeed_gharibeh
31-05-2014, 11:49
فایل رو تونستم پیدا کنم، فقط یه مشکلی که هست اینه که هارد من فقط تو حالت idea که میذارم تو بایوس شناسایی نمیشه ولی وقتی رو ahci قرار میدم تو بایوس شناخته میشه اما موقع نصب ویندوز یا توسط برنامه های هایرنز بوت هارد شناخته نمیشه
abolfazl7n
04-06-2014, 16:02
هارد شناسایی شد و وارد درایوهاش میتونستید بشید ولی بازم بوق میزنه ؟
بله کاملا همینطوره
بله کاملا همینطوره
یک عکس از تب health نرم افزار hd tune میتونید بزارید ؟
با سلام.
یه هارد 160 گیگابایتی داشتم که دارای پنج درایو با نامهای (C\D\E\F\G) بود که در درایوهای (C\D) ویندوز نصب کرده بودم.
که به دلیل کم بودن ظرفیت آن یه هارد 1 ترابایتی تهیه کردم وبه کمک دوستم اون رو در کنار هارد قبلیم نصب کردیم.
سپس اون هاردو به شش درایو تقسیم کردیم که در my computer به نامهای (H\I\J\K\L\M) ثبت شد.
ولی سرعت کامپیوتر یه مقدار پایین اومد. بعد جای هاردارو عوض کردیم ، که به صورت زیر در بوت تغییر پیدا کرد:
ولی هارد 1 Tb رو نشناخت ، سپس هارد 160 Gb رو کندیم و توی هارد 1 Tb یه ویندوز سون نصب کردیم که درایوهای اون
توی my computer با نامهای (C\D\E\F\G\H) ثبت شده بود و درایو ویندوزم C بود .
بعد هارد 160 Gb رو نصب کردیم و اونو به دو درایو (I\J ) تقسیم کردیم و دیدیم که درایوامون به هم ریخت ، یعنی به صورت زیر شد :
In hamoon Drive I harde 160 gb hastesh. Ke be drive D tabdil shodeh!
Inam hamoon Drive D harde 1 tb hast ke be Drive E tabdil shod!
file:///E:\Users\BEHROUZ\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\0 1\clip_image002.jpg
همونطور که در تصویر بالا مشاهده میکنید ، درایو های (I\J) به درایوهای (D\J) تبدیل شدن ؛
یعنی من توی درایوC هارد 1 Tb که ویندوز نصب کرده بودم ، حالا به درایوE تبدیل شد. و درایو I هارد 160 Gb به درایو
D تبدیل شد.
خلاصه دوستم یکم با این SATA ها ور رفت و بازم چیزی نشد ، حتی با نرم افزار خاصی دریوارو extend کردو بازم نشد و به
صورت زیر در داس کامپیوتر تغییر دادیم :
Bios Setup Utility
MAIN
Primary IDE Master : ------------------------------------------------------[DVD Drive]
Primary IDE Slave : ---------------------------------------------------------[CD Drive]
Third IDE Master : ---------------------------------------------------------[Hard 1 Tb]
Third IDE Slave : -----------------------------------------------------------[Hard 160Gb ]
Fourth IDE Master : ------------------------------------------------------[No Detected ]
Fourth IDE Slave : --------------------------------------------------------[No Detected ]
ولی بازم نشد.
خواهش میکنم به زبان ساده یا ابتدایی (باید تا الان فهمیده باشید که زیاد از کامپوتر سردر نمیارم) کمکم کنید.
با تشکر-علی...
P.Cworld
16-06-2014, 03:22
سلام
لطفا منو راهنمایی کنین...
پیشاپیش بابت اینکه نتونستم تو آپلودر خود سایت عکسارو بذارم عذر می خوام
2 هفتس لب تابمو خریدم
اینم عکس از انواع تست ها :
خواهشا بهم بگین چکار کنم،اون عدد 5 تو لینک اول چیه و قراره بالاتر بره؟
خطای لینک 11 و 12 چی؟
نظرتون درباره لینک آخری چیه که خطا نگرفته؟!
پیشاپیش ممنون
jafar1374
24-06-2014, 10:59
سلام
هارد seagate 500 دارم که تو بایوس شناسایی میشه اما کلا بالا نمیاد و میگه که هارد شما احتمالا صدمه دیده
لطفا راهنمایی بفرمایید
ممنون :n16:
سلام
لینک های جدید برای کسانی که مشکل دانلود دارند
لینک دریافت
فایل آموزشی تعمیرهارد
ویرایش آذر 92
لینک دریافت درایور مدار USB To TTL
لینک دریافت Hyperterminal
لینک خرید مدار از سایت ایسام ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
persiangig ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] em%20v8%20Azar%2092%20%5bPersian%5d%20by%20MJHamed .pdf)
persiangig ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
persiangig ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خرید مدار Rs232 To TTL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
picofile ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rsian_by_MJHamed.pdf.html)
picofile ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
picofile ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خرید مدار USB To TTL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
4shared ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
4shared ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
amirkalak6
11-07-2014, 13:34
Barracuda 7200.12
ST3500418AS
site code :tk
دوستان اگه کسی این نوع هاردو داشت و میفروخت خبر بده بهم...
sheytan666
31-07-2014, 12:41
سلام دوستان يه راهنمايي مهم و فوري ميخواستم
من 3 تا هارد 1000 و 1500 و 320 رو سيستممه
الان هارد 1000 كه ماركش مكستور و مشخصه STM31000528AS هست بالا نمياد
تقريبا از چند ماه پيش حدود يكسال يكم صداش بيشتر شده بود و خيلي كم هرز گاهي وقتي داشتم با سيستم كار ميكردم درايواش از ماي كامپيوتر ميرفت و بايد حتما سيستمو خاموش ميكردم و بعد روشن ميكردم كه ميومد
الان اين چند وقته اخير بيشتر اينجوري ميشد ولي نميدونستم چيكارش كنم
دو تا درايور 400 و خورده اي گيگ هم هست و وقتي هم ميخواستم از اطلاعات بصورت يكجا ايميج يا كپي بگيرم بعنوان بكاپ داشته باشم درايواي اين هارد دوباره از ماي كامپيوتر حذف ميشد و بايد سيستم خاموش روشن ميشد كه بالا بياد- ريست هم جواب نميداد حتما بايد خاموش روشن ميشد كه بالا بياد
الان از ديروز خود به خود از كار افتاده دوباره مثل قبل ولي ديگه خاموش روشن ميكنم بالا نمياد
دقت داشته باشيد توي بوت هاردو ميشناسه و حجم 1000 گيگ هم كاملا درج ميكنه و ميشناسه و حتي توي ماي كامپيوتر بعضي اوقات درايوهاشو مياره و حتي يكي از درايوهاشو اطلاعات توش هست چون مقداري كه حجمش پره رو بصورت رنگ قرمز تو ويندوز 7 نشون ميده ولي اون يكي درايوش رو كاملا لود نميكنه و اينكه روي هر كدوم از اين دو درايو كليك ميكنم كه باز بشه هنگ ميكنه و بايد با تسك منيجر ماي كامپيوتر رو ببندم
فرمور هم با كمي جستجو و راهنمايي هاي دوستان تو همين تاپيك به بقيه تو لينك زير پيدا كردم
دانلود هم كردم فايل اجرايش رو كه حدود 30 مگا هست ولي ميزنم نصب و سيستم ريست ميشه و يه سري اعداد و حروف مياد زير هم روي يكيشون كه آخرش a76 هست گير ميكنه
دوستان اگر ميشه يه راهنمايي كنيد چيكار كنم هاردم درست شه اطلاعاتم نپره
ممنونم
aliiiiiii
09-08-2014, 02:31
با سلام
بنده یک هارد 500 Diamond Max 22 مکستور دارم با سریال.ن 9QMAJX8C با فریمور MX1A که بدون دلیل بالا نمیاد البته در بایوس شناسایی میشه و ظرفیت هارد هم زده میشه اما چه در داس و ویندوز هارد شناسایی نمیشه! این هارد احتیاج به اپدیت فریمور داره یا نه؟
با سلام
بنده یک هارد 500 Diamond Max 22 مکستور دارم با سریال.ن 9QMAJX8C با فریمور MX1A که بدون دلیل بالا نمیاد البته در بایوس شناسایی میشه و ظرفیت هارد هم زده میشه اما چه در داس و ویندوز هارد شناسایی نمیشه! این هارد احتیاج به اپدیت فریمور داره یا نه؟
فکر نکنم مشکل از فریم ویر باشه یک عکس از disk managment ویندوز وقتی هارد وصل است بزارید
اگه در disk managment هم نباشه ولی در بایوس دیتکت میشه با ظرفیتش بیشتر این نوع مشکلات میتونه از بافر هارد باشه
aliiiiiii
09-08-2014, 12:23
فکر نکنم مشکل از فریم ویر باشه یک عکس از disk managment ویندوز وقتی هارد وصل است بزارید
اگه در disk managment هم نباشه ولی در بایوس دیتکت میشه با ظرفیتش بیشتر این نوع مشکلات میتونه از بافر هارد باشه
ممنون. هارد در disk managment بصورن unknow شناسایی میشه و وقتی سیستم بوت میشه این پیغامو میده pri master hard disk s.m.a.r.t status bad.backup and replace press f1 to resume و ویندوز بالا نمیاد متاسفانه نتونستم از هارد بکاپ بگیرم .اطلاعات هارد برام خیلی مهمه چقدر امکان ریکاور کردن اطلاعات وجود داره؟
ممنون. هارد در disk managment بصورن unknow شناسایی میشه و وقتی سیستم بوت میشه این پیغامو میده pri master hard disk s.m.a.r.t status bad.backup and replace press f1 to resume و ویندوز بالا نمیاد متاسفانه نتونستم از هارد بکاپ بگیرم .اطلاعات هارد برام خیلی مهمه چقدر امکان ریکاور کردن اطلاعات وجود داره؟
با توجه به ارور هاردتون ایراد داره اگه بتونید از تب health نرم افزار hd tune عکس بدید بهتر میشه نظر داد چه مشکلی داره
برای ریکاوری در این حالت به نظر من به یک مرکز معتبر هارد رو ببرید برای ریکاوری بهتر باشه
aliiiiiii
10-08-2014, 21:23
با توجه به ارور هاردتون ایراد داره اگه بتونید از تب health نرم افزار hd tune عکس بدید بهتر میشه نظر داد چه مشکلی داره
برای ریکاوری در این حالت به نظر من به یک مرکز معتبر هارد رو ببرید برای ریکاوری بهتر باشه
متاسفانه هارد رو برنامه hd tune نمیشناسه اصلن هارد روی ویندوز بالا نمیاد.اگه سیستم رو خاموش کنم بعد روشن کنم هارد در بایوس شناخته میشه اما اگه سیستم رو ریستارت کنم هارد در بایوس هم شناخته نمیشه!
متاسفانه هارد رو برنامه hd tune نمیشناسه اصلن هارد روی ویندوز بالا نمیاد.اگه سیستم رو خاموش کنم بعد روشن کنم هارد در بایوس شناخته میشه اما اگه سیستم رو ریستارت کنم هارد در بایوس هم شناخته نمیشه!
وقتی هارد دربایوس شناخته نمیشه ببینید موتور هارد کار میکنه یا نه
aliiiiiii
11-08-2014, 16:06
وقتی هارد دربایوس شناخته نمیشه ببینید موتور هارد کار میکنه یا نه
بله در دو حالت هارد کار میکنه.با تمام برنامه های ریکاوری اطلاعات مثل get data back امتحان کردم نشود اما با نورتون گوست در داس درایوها رو میشناسه اما موقع بکاپ گیری ارور chkdsk یا بدسکتور میده اما بعد بکاپ میگیره اما موقع ری استور کردن بک آپ وسطش ارور میده!
بله در دو حالت هارد کار میکنه.با تمام برنامه های ریکاوری اطلاعات مثل get data back امتحان کردم نشود اما با نورتون گوست در داس درایوها رو میشناسه اما موقع بکاپ گیری ارور chkdsk یا بدسکتور میده اما بعد بکاپ میگیره اما موقع ری استور کردن بک آپ وسطش ارور میده!
یک اسکن با نرم افزار hdd regenerator بگیرید و نتیجرو بگید تو اسکن بدسکتور یا delay sector پیدا میکنه یا نه اگه بشناسه هارد رو نشناسه به شرطی که اتصالات هارد همه درست است باید پاور سیستم هم بررسی بشه در آخر میتونه از سوکت دیتا هارد یا برد هارد باشه این مشکل به نظر من شبیه ایراد فریم ویر نیست چون بعضی اوقات هارد شناخته میشه بعضی اوقات نه
aliiiiiii
11-08-2014, 22:41
یک اسکن با نرم افزار hdd regenerator بگیرید و نتیجرو بگید تو اسکن بدسکتور یا delay sector پیدا میکنه یا نه اگه بشناسه هارد رو نشناسه به شرطی که اتصالات هارد همه درست است باید پاور سیستم هم بررسی بشه در آخر میتونه از سوکت دیتا هارد یا برد هارد باشه این مشکل به نظر من شبیه ایراد فریم ویر نیست چون بعضی اوقات هارد شناخته میشه بعضی اوقات نه
ممنون با نرم افزار hdd regenerator امتحان کرده بودم فقط بد سکتور پیدا میکرد در صورتی که هارد خود به خود اینطوری شوده بود اما خوشبختانه با نورتون گوست تحت داس دو درایو رو کپی گرفتم اما دو تا دیگه از درایوها کپی نمیشن و ارور read sector failure میداد که کپی نشود.
سلام دوستان وقت بخیر
منم مشکلی شبیه به موضوع شما رو با یه هارد 1 ترا اکسترنال سیگیت usb3,go flex, سریال:NA0C7VL2 دارم
هارد من فقط توسط سیستم شناسایی میشه اما فضای هارد هیچی نمیزنه (حتی صفر!) و محتویات داخلش رو نشون نمیده(یعنی فقط اسم درایو میزنه،D، چون موقع نصب ویندوز به سیستم متصل بوده)
توی ویندوز xp لایو هایرن هم همین مشکل داره (تازگی اینطوری شده قبلا با وجود مشکل توی ویندوز اصلیم، اونجا نشون میداد، سرعتش هم خوب بود!)
توی دستگاه بلوری هم دیگه شناسایی نمیکنه!
با Disk Managment هم امتحان کردم اما تا وقتی هارد اکسترنال مورد نظر به سیستم وصله، برنامه نمیتونه درایو ها رو لود کن!
تو رو خدا کمک کنید تقریبا کل هاردم رو از اطلاعات مهم کاری و خانوادگیم پره که خیلی برام مهم هستن!!!!
آیا از روش های شما میتونم استفاده کنم؟؟؟!!!؟؟؟
سلام دوستان وقت بخیر
منم مشکلی شبیه به موضوع شما رو با یه هارد 1 ترا اکسترنال سیگیت usb3,go flex, سریال:NA0C7VL2 دارم
هارد من فقط توسط سیستم شناسایی میشه اما فضای هارد هیچی نمیزنه (حتی صفر!) و محتویات داخلش رو نشون نمیده(یعنی فقط اسم درایو میزنه،D، چون موقع نصب ویندوز به سیستم متصل بوده)
توی ویندوز xp لایو هایرن هم همین مشکل داره (تازگی اینطوری شده قبلا با وجود مشکل توی ویندوز اصلیم، اونجا نشون میداد، سرعتش هم خوب بود!)
توی دستگاه بلوری هم دیگه شناسایی نمیکنه!
با Disk Managment هم امتحان کردم اما تا وقتی هارد اکسترنال مورد نظر به سیستم وصله، برنامه نمیتونه درایو ها رو لود کن!
تو رو خدا کمک کنید تقریبا کل هاردم رو از اطلاعات مهم کاری و خانوادگیم پره که خیلی برام مهم هستن!!!!
آیا از روش های شما میتونم استفاده کنم؟؟؟!!!؟؟؟
اگه هارد دیتکت میشه ولی حجمشو صفر میزنه علت اصلی از فریم ویر است البته به شرطی که با نرم افزار hdat2 و فرمت سطح پایین درست نشه
nemo php
24-08-2014, 14:57
سلام.لینک دانلود خرابه میشه لینکو درست کنید مرسی
abolfazl7n
12-09-2014, 19:59
یک عکس از تب health نرم افزار hd tune میتونید بزارید ؟
سلام
مراحلش رو به ترتیب بگید تا انجام بدم
سلام
مراحلش رو به ترتیب بگید تا انجام بدم
نرم افزار HD Tune رو نصب کنید. بازش کنید و در همون پنچره برید به تب health و ازش عکس بذارید:n01:
abolfazl7n
12-09-2014, 20:16
نرم افزار HD Tune رو نصب کنید. بازش کنید و در همون پنچره برید به تب health و ازش عکس بذارید:n01:
بفرمایید
abolfazl7n
12-09-2014, 23:58
من یک هارد اینترنال وسترن 160 گیگ و یک هارد اکسترنال وسترن 1 ترا و یک هارد اینترنال سیگیت 1 ترا دارم که هارد سیگیت مشکل داره
وقتی کامپیوتر رو روشن می کنم 12 تا بوق می زنه و بعد قطع میشه
وقتی تو بایوس میرم ظرفیت رو زده صفر
وقتی هم سیستم بالا میاد هاردم تو Device Manager موجود هست ولی تو مای کامپیوتر نیست
اینم از دیسک منیجمنت
که تو دیسک منیجمنت حجم داریو رو 4 گیگ زده در صورتی که هارد من 1 ترا هست
اگه میشه کمکم کنید خیلی به هاردم احتیاج دارم
من یک هارد اینترنال وسترن 160 گیگ و یک هارد اکسترنال وسترن 1 ترا و یک هارد اینترنال سیگیت 1 ترا دارم که هارد سیگیت مشکل داره
وقتی کامپیوتر رو روشن می کنم 12 تا بوق می زنه و بعد قطع میشه
وقتی تو بایوس میرم ظرفیت رو زده صفر
وقتی هم سیستم بالا میاد هاردم تو Device Manager موجود هست ولی تو مای کامپیوتر نیست
اینم از دیسک منیجمنت
که تو دیسک منیجمنت حجم داریو رو 4 گیگ زده در صورتی که هارد من 1 ترا هست
اگه میشه کمکم کنید خیلی به هاردم احتیاج دارم
این کدوم هاردتون است که ایراد داره ؟ هارد مشکل دار inialized نشده باید پارتیشن تیبل براش درست کنید سپس پارتیشن بندی کنید اگه اطلاعات مهم دارید بدید بیرون
اگه با اینکار حجم هارد درست نشد با نرم افزار hdat2 تست کنید ببینید میتونید حجم هارد رو درست کنید یا نه درست نشد یا مشکل با فرمت سطح پایین درست میشه یا اینکه فریم ویر هارد ایراد داره و باید فریم ویر هارد رو آپدیت کنتید
abolfazl7n
13-09-2014, 18:22
این کدوم هاردتون است که ایراد داره ؟ هارد مشکل دار inialized نشده باید پارتیشن تیبل براش درست کنید سپس پارتیشن بندی کنید اگه اطلاعات مهم دارید بدید بیرون
اگه با اینکار حجم هارد درست نشد با نرم افزار hdat2 تست کنید ببینید میتونید حجم هارد رو درست کنید یا نه درست نشد یا مشکل با فرمت سطح پایین درست میشه یا اینکه فریم ویر هارد ایراد داره و باید فریم ویر هارد رو آپدیت کنتید
هارد سیگیت مشکل داره
اصلا هارد باز نمیشه که اطلاعاتم رو خارج کنم
هارد سیگیت مشکل داره
اصلا هارد باز نمیشه که اطلاعاتم رو خارج کنم
بله با این شرایط باز نمیشه باید هارد inialized بشه راه هایی برای فیکس کردن mbr است هم ازطریق ویندوز xp هم سون بوتشون، یا نرم افزار hiren boot cd ولی میترسم به اطلاعاتتون آسیب میرسه به همین خاطر میگم هارد رو ببرید بیرون به یک مرکز معتبر برای استخراج اطلاعات نشون بدید بهتره
abolfazl7n
13-09-2014, 18:27
بله با این شرایط باز نمیشه باید هارد inialized بشه راه هایی برای فیکس کردن mbr است هم ازطریق ویندوز xp هم سون بوتشون، یا نرم افزار hiren boot cd ولی میترسم به اطلاعاتتون آسیب میرسه به همین خاطر میگم هارد رو ببرید بیرون به یک مرکز معتبر برای استخراج اطلاعات نشون بدید بهتره
اطلاعاتم مهم نیست فقط می خوام که هارد درست بشه
به یکی از خدمات کامپیوتری شهرمون بردم ولی گفت درست نمیشه
اطلاعاتم مهم نیست فقط می خوام که هارد درست بشه
به یکی از خدمات کامپیوتری شهرمون بردم ولی گفت درست نمیشه
الان در این شرایط هارد inialized نمیشه ؟ روی mbr ؟
اخطار میده ؟
abolfazl7n
13-09-2014, 18:37
الان در این شرایط هارد inialized نمیشه ؟ روی mbr ؟
اخطار میده ؟
تو Disk mangement این امد
تو Disk mangement این امد
خوب همینو ok کنید اگه حجمش بازم کم بود ابتدا با نرم افزار hdat2 تست کنتید آموزشش تو قسمت مشکلات هارد است درست نشد باید با فرمت سطح پایین هارد و آپدیت فریم ویر هارد تست کنید
abolfazl7n
13-09-2014, 20:19
خوب همینو ok کنید اگه حجمش بازم کم بود ابتدا با نرم افزار hdat2 تست کنتید آموزشش تو قسمت مشکلات هارد است درست نشد باید با فرمت سطح پایین هارد و آپدیت فریم ویر هارد تست کنید
حجمش همون بود
راه حلی دیگه ای نداری
اخه هاردم موقع روشن شدن 12 تا بوق میزنه
حجمش همون بود
راه حلی دیگه ای نداری
اخه هاردم موقع روشن شدن 12 تا بوق میزنه
بوق ها با فاصله 1 ثانیه است یا 3 ثانیه ؟
abolfazl7n
14-09-2014, 00:03
تا اولی کم تر از 1 ثانیه و بقیه با فاصله 1 ثانیه
تا اولی کم تر از 1 ثانیه و بقیه با فاصله 1 ثانیه
این بوق شبیه خرابی هد یا پارکینگ هد است ولی مشکل شما فکر کنم بیشتر از فریم ویر هارد باشه برید تو سایت سیگیت و فریم جدید این هارد رو دانلود کنید از این لینک بببنید با توجه به نوع هارد و مدل نامبر هاردتون که در hd tune هم میزنه
abolfazl7n
14-09-2014, 18:07
این بوق شبیه خرابی هد یا پارکینگ هد است ولی مشکل شما فکر کنم بیشتر از فریم ویر هارد باشه برید تو سایت سیگیت و فریم جدید این هارد رو دانلود کنید از این لینک بببنید با توجه به نوع هارد و مدل نامبر هاردتون که در hd tune هم میزنه
ممنون داداش
میشه لینک بدی
ممنون داداش
میشه لینک بدی
این لینک است ...........
abolfazl7n
14-09-2014, 21:26
این لینک است ...........
مدل هاردم ST_M13FQBL هست
میشه اپدیت فریمورش رو بدی
و نحوه اپدیت کردنش چجوری هست؟
ata.royalfalcon
14-09-2014, 22:31
مدل هاردم ST_M13FQBL هست
این هارد دیسک بدرستی ID نشده و در نتیجه مدل نامبر و حجم نمایش داده شده صحیح نیست که یکی از علتهای آن خرابی Firmware هست (مدل نامبر و حجم صحیح روی لیبل هارد دیسک نوشته شده) . در صورتیکه واقعاً مشکل از Firmware باشد باید با دستگاههایی مثل PC-3000 آنرا فیکس کرد. بعید میدونم با آپدیت کردن مشکل برطرف شود با اینحال آموزش آپدیت کردن Firmware هارد دیسکها سیگیت را در لینک زیر توضیح دادم .
abolfazl7n
14-09-2014, 22:41
این هارد دیسک بدرستی ID نشده و در نتیجه مدل نامبر و حجم نمایش داده شده صحیح نیست که یکی از علتهای آن خرابی Firmware هست (مدل نامبر و حجم صحیح روی لیبل هارد دیسک نوشته شده) . در صورتیکه واقعاً مشکل از Firmware باشد باید با دستگاههایی مثل PC-3000 آنرا فیکس کرد. بعید میدونم با آپدیت کردن مشکل برطرف شود با اینحال آموزش آپدیت کردن Firmware هارد دیسکها سیگیت را در لینک زیر توضیح دادم .
پیشنهاد شما چیه ؟ میگید چیکار کنم؟
abolfazl7n
14-09-2014, 23:06
مدل صحیح هاردم ST1000DL002 هست
وقتی من نرم افزار Drive Detect رو باز می کنم به این صورت هست
ata.royalfalcon
14-09-2014, 23:18
پیشنهاد شما چیه ؟ میگید چیکار کنم؟
مدل صحیح هاردم ST1000DL002 هست
وقتی من نرم افزار Drive Detect رو باز می کنم به این صورت هست
همانطوریکه گفتم نه تنها حجم بلکه حتی مدل نامبر آنهم درست ID نشده . باید بفرستید کلینیکهای تخصصی که PC-3000 دارند تا مشکل Firmware را برطرف کنند. اگر مشکل دیگری هم داشته باشد باید چکهای بیشتری روی آن انجام شود .
مدل هاردم ST_M13FQBL هست
مدل هارد رو از روی خود هارد نگاه کنید
abolfazl7n
15-09-2014, 16:49
همانطوریکه گفتم نه تنها حجم بلکه حتی مدل نامبر آنهم درست ID نشده . باید بفرستید کلینیکهای تخصصی که PC-3000 دارند تا مشکل Firmware را برطرف کنند. اگر مشکل دیگری هم داشته باشد باید چکهای بیشتری روی آن انجام شود .
ممنون ولی من شهرستان هستم و کلینک تخصصی هم نیست
راه حلی سراغ ندارید؟
abolfazl7n
15-09-2014, 16:54
مدل هارد رو از روی خود هارد نگاه کنید
ST1000DL002
abolfazl7n
16-09-2014, 22:14
لطفا کمک کنید
mohsen-shal
17-09-2014, 08:01
سلام به دوستان عزیز من یه USB TO TTL خریدم همه اون کارهایی که در مورد واصل کردن مدار usb to ttl ' گفته بودند رو انجام دادم اما در ویندوز هفت هایپر ترمینال وصل نمیشه وقتی کلید CTRL+Z رو می زنم و یا چیزی تایپ می کنم هیچی نشون نمیده= USB TO TTL شناسایی میشه توسط سیستم اما هایپر ارتباط برقرار نمی کنه با هارد یعنی هیچ اتفاقی نمی افته وقتی تایپ می کنم در هایپر
خودم احتمال می دم سیم ها رو شاید اشتباه وصل می کنم - به ترتیب زیر وصل می کنم و دوتا سیم هم تعویض کردم اما تغییری بوجود نیاورد
سیم RX هارد رو به RX USB TO TTL وصل کردم
سیم TX هارد رو به TX USB TO TTL وصل کردم
سیم GND هارد رو به GND USB TO TTL وصل کردم
دوستان لطف کنن تو این ضمینه کمک کنن مرسی
سلام به دوستان عزیز من یه USB TO TTL خریدم همه اون کارهایی که در مورد واصل کردن مدار usb to ttl ' گفته بودند رو انجام دادم اما در ویندوز هفت هایپر ترمینال وصل نمیشه وقتی کلید CTRL+Z رو می زنم و یا چیزی تایپ می کنم هیچی نشون نمیده= USB TO TTL شناسایی میشه توسط سیستم اما هایپر ارتباط برقرار نمی کنه با هارد یعنی هیچ اتفاقی نمی افته وقتی تایپ می کنم در هایپر
خودم احتمال می دم سیم ها رو شاید اشتباه وصل می کنم - به ترتیب زیر وصل می کنم و دوتا سیم هم تعویض کردم اما تغییری بوجود نیاورد
سیم RX هارد رو به RX USB TO TTL وصل کردم
سیم TX هارد رو به TX USB TO TTL وصل کردم
سیم GND هارد رو به GND USB TO TTL وصل کردم
دوستان لطف کنن تو این ضمینه کمک کنن مرسی
سلام
اگه level controler شما مشکل نداشته باشه و درایور آنرا نصب نموده اید ودر Device Manager آنرا میشناسد ،
شما سیم RX هارد رو به TX
سیم TX هارد رو به RX مبدل متصل نمایید .
GND هم که مشخصه
نکته : شما قبل از اینکه مبدل را به هارد متصل نمایید HyperTerminal را باز کنید سیم RX, TX مبدل را به هم اتصال بدهید اگر با اینکار در هایپرترمینال میتوانید تایپ کنید مبدل شما درست است و وقتی اتصال را قطع نمایید نباید چیزی در هایپر ترمینال تایپ شود.
mohsen-shal
19-09-2014, 14:16
سلام
اگه level controler شما مشکل نداشته باشه و درایور آنرا نصب نموده اید.ودر Device Manager آنرا میشناسد .
شما سیم RX هارد رو به TX
GND هم که مشخصه
نکته : شما قبل از اینکه مبدل را به هارد متصل نمایید HyperTerminal را باز کنید سیم RX, TX مبدل را به هم اتصال بدهید اگر با اینکار در هایپرترمینال میتوانید تایپ کنید مبدل شما درست است و وقتی اتصال را قطع نمایید نباید چیزی در هایپر ترمینال تایپ شود.
سلام دوست عزیز من این کارهای رو انجام دادم ......> >>
اگه level controler شما مشکل نداشته باشه و درایور آنرا نصب نموده اید.ودر Device Manager آنرا میشناسد .
شما سیم RX هارد رو به TX
GND هم که مشخصه
همه چیز اوکی هست یعنی وقتی سیم TX و RX رو به هم وصل میکنم در هایپر می تونم تایپ کنم اما وقتی سیم RX هارد رو به TX
سیم TX هارد رو به RX
GND را سرجاش وصل می کنم نمی تونم در هایپر ترمینال فرامین را تایپ کنم یعنی < F3 T ظاهر نمیشه ضمنا ویندوزم 7 64 بیتی هست درایورش هم نصبه توی DEVICE MANAGER هم پورتش مشخصه نمی دونم مشکل از کجاست
ممنون از پاسخ شما
سلام دوست عزیز من این کارهای رو انجام دادم ......> >>
شما سیم RX هارد رو به TX
GND هم که مشخصه
همه چیز اوکی هست یعنی وقتی سیم TX و RX رو به هم وصل میکنم در هایپر می تونم تایپ کنم اما وقتی سیم RX هارد رو به TX
سیم TX هارد رو به RX
GND را سرجاش وصل می کنم نمی تونم در هایپر ترمینال فرامین را تایپ کنم یعنی < F3 T ظاهر نمیشه ضمنا ویندوزم 7 64 بیتی هست درایورش هم نصبه توی DEVICE MANAGER هم پورتش مشخصه نمی دونم مشکل از کجاست
ممنون از پاسخ شما
سلام
کاش از اول میگفتید ویندوز شما 64 بیته !
برای ویندوز 7 64bit از برنامه Putty استفاده نمایید HyperTerminal در ویندوز 64 بیت کار نمیکنه.
این هم لینک برنامه :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
abolfazl7n
20-09-2014, 23:37
یه نفر نیست به من کمک کنه
ata.royalfalcon
21-09-2014, 07:03
یه نفر نیست به من کمک کنه
دوست گرامي ، براي حل مشكلي كه داريد نياز به ابزارهاي خاصي هست و خودتان نميتوانيد كاري انجام دهيد . چاره اي جزء ارسال به شركتها و يا كلينيكهاي تخصصي نداريد .
mohsen-shal
21-09-2014, 16:36
سلام
کاش از اول میگفتید ویندوز شما 64 بیته !
برای ویندوز 7 64bit از برنامه Putty استفاده نمایید HyperTerminal در ویندوز 64 بیت کار نمیکنه.
این هم لینک برنامه :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام داداش با این برنامه هم تست کردم جواب نگرفتم - من از usb to ttl استفاده می کنم آیا سیم grn هم لازمه وصل باشه یا نه ؟ اگه وصل بودنش لازم نیست احتمال داره وصل بودنش باعث بشه هایپر یا برنامه های دیگه کار نکنن؟ چون 2 تا سیم rx و tx رو وقتی به هم وصل می کنم در هایپر یا برنامه های دیگه می تونم تایپ کنم اما وقتی کلید ctrl+z رو می زنم هیچ اتفاقی نمی افته و ضمنا با سه تا سیم مختلف هم تست کردم سیمها سالم هستند
ممنون از راهنمایتون
با درود و سلام
بله اتصال بدنه GND نیاز هست. این روش با هایپر ترمینال در ویندوز 64 بیتی کار نمیکند. با برنامه Putty کار کنید .
مدل دقیق هارد شما چیست !؟ آیا موتور هارد شما کار میکنه !؟ مین بورد هارد سالمه !!؟
فقط مدل هاییکه در فایل PDF موجوده با این روش قابل حل میباشد همچنین هاردهایی که به هیچ عنوان در بایوس شناخته نمیشوند یا ظرفیت صفر نشان میدهند ( لیست هاردهای مشکل دار)
من فکر میکنم شما تو قسمت تنظیمات و محل اتصال به هارد مشکل دارید یا اینکه اشکال هارد شما چیز دیگه ای هست.
mohsen-shal
22-09-2014, 09:10
با درود و سلام
بله اتصال بدنه GND نیاز هست. این روش با هایپر ترمینال در ویندوز 64 بیتی کار نمیکند. با برنامه Putty کار کنید .
مدل دقیق هارد شما چیست !؟ آیا موتور هارد شما کار میکنه !؟ مین بورد هارد سالمه !!؟
فقط مدل هاییکه در فایل PDF موجوده با این روش قابل حل میباشد همچنین هاردهایی که به هیچ عنوان در بایوس شناخته نمیشوند یا ظرفیت صفر نشان میدهند ( لیست هاردهای مشکل دار)
من فکر میکنم شما تو قسمت تنظیمات و محل اتصال به هارد مشکل دارید یا اینکه اشکال هارد شما چیز دیگه ای هست.
با سلام و تشکر از صبر و شکیبایی شما در پاسخ دادن
من دوتا هارد مکستور 160 گیگ یک مدل STM3160813AS دارم یکیش سالمه و اون یکی مشکل داره (( مشکلشم اینه که در بایوس شناخته می شه و حتی در دیوایس منیجر یا نرم افزارهای مدیریت پارتیشن هم شناخته میشه اما ظرفیت هارد رو 3 گیگابایت نشون میده )) در مای کامپیوتر اما درایو ها رو نشون نمیده با روش شما و فایل آموزشی تون هم توی ویندوز هفت 64 بیتی تست کردم و هم در ویندوز هفت 32 بیتی با لبتاپ و حتی نرم افزار Putty رو هم طبق پیشنهاد شما تست کردم اما جواب نگرفتم - البته با هر دوتا هارد تست کردم هم هارد سالم و هم هارد معیوب اما < f3t در هایپر و Putty ظاهر نمیشه ضمنا نرم افزار realterm رو هم تست کردم باز هم نشد (( در نرم افزار realterm قسمت txd که نشان دهنده data out from pc هست کار میکنه یعنی چراغش روشن میشه وقتی تایپ می کنم اما قسمت rxd که نشان دهنده data coming in to pc هست کار نمی کنه)) تمام تنظیمات و مواردی که تو فایل آموزشی تون موجود هست رو به صورت صحیح انجام دادم و بررسی کردم اما متاسفانه نتیجه نگرفتم
با تشکر از شما دوست عزیز
ghasem402
25-09-2014, 12:16
سلام به همه
من یه هارد 500 دارم که به خاطر نصب ویندوز دوباره پارتیشن بندی کردم و ویندوز نصب کردم(بازیک)
قبل ویندوز عوض کردن یه هارد 500 دیگه هم داشتم که راحت کار میکرد
ولی بعد نصب ویندوز فقط درایو هاشو نمیشناسه!
از هر نرم افزاری که بگید استفاده کردم حتی درایو هارو تو بعضی نرم افزارا نشون میده ولی تو ویندوز نه!
تمام statusها هم okمیزنه
الان من چیکار کنم:n03:
سلام به همه
من یه هارد 500 دارم که به خاطر نصب ویندوز دوباره پارتیشن بندی کردم و ویندوز نصب کردم(بازیک)
از هر نرم افزاری که بگید استفاده کردم حتی درایو هارو تو بعضی نرم افزارا نشون میده ولی تو ویندوز نه!
تمام statusها هم okمیزنه
تو disk managment اثری از پارتیشن ها نیست؟
ghasem402
25-09-2014, 14:09
تو disk managment اثری از پارتیشن ها نیست؟
خیر پارتیشن های هارد رو نشون نمیده.نه به عنوان دیسک اول نه دوم...هارد دیگه ای تست کردم با همون کابل ها کار کرد...
و اینکه این هارد دینامیک هست اون دو تا بازیک!
خیر پارتیشن های هارد رو نشون نمیده.نه به عنوان دیسک اول نه دوم...هارد دیگه ای تست کردم با همون کابل ها کار کرد...
و اینکه این هارد دینامیک هست اون دو تا بازیک!
دیسک 0 رو که زده داینامیک
تو کدوم نرم افزار هارد قبلی رو به درستی نشون میده؟
ghasem402
25-09-2014, 15:58
دیسک 0 رو که زده داینامیک
تو کدوم نرم افزار هارد قبلی رو به درستی نشون میده؟
توی عکس آخری معلومه اسم نرم افزار
الان دوباره ویندوز دیگه نصب کردم تو قسمت انتخاب درایو تمام درایو های هارد دینامیک رو نشون میداد!
ولی بازم مشکل بعد بالا اومدن ویندوز رفع نشد که نشد:n27:
توی عکس آخری معلومه اسم نرم افزار
الان دوباره ویندوز دیگه نصب کردم تو قسمت انتخاب درایو تمام درایو های هارد دینامیک رو نشون میداد!
ولی بازم مشکل بعد بالا اومدن ویندوز رفع نشد که نشد:n27:
اگه اطلاعات مهم ندارید تو همون نصب ویندوز به پارتیشن ها رسیدید دکمه ترکیبی shift+f10 بزنید وارد cmd میشید دستورهای زیر رو میزنید
diskpart
list disk
select disk number به جای نامبر شماره دیسک رو میزنید
convert basic
اینطوری هاردتون از حالت داینامیک به حالت بیسیک میره و درست میشه
اگر اطلاعات مهم دارید قبلش باید با نرم افزارهای مدیریت پارتیشن بوتیبل اطلاعات هارد رو ریکاوری کنید روی یک حجم دیگر بعد اینکارو بکنید
ghasem402
25-09-2014, 16:09
اگه اطلاعات مهم ندارید تو همون نصب ویندوز به پارتیشن ها رسیدید دکمه ترکیبی shift+f10 بزنید وارد cmd میشید دستورهای زیر رو میزنید
diskpart
list disk
select disk number به جای نامبر شماره دیسک رو میزنید
convert basic
اینطوری هاردتون از حالت داینامیک به حالت بیسیک میره و درست میشه
اگر اطلاعات مهم دارید قبلش باید با نرم افزارهای مدیریت پارتیشن بوتیبل اطلاعات هارد رو ریکاوری کنید روی یک حجم دیگر بعد اینکارو بکنید
امکانش نیست که از قسمت منیج تبدیل کنم بعدش ریکاوری اطلاعات؟
امکانش نیست که از قسمت منیج تبدیل کنم بعدش ریکاوری اطلاعات؟
چرا از دیسک منیجمنت هم میتونید به بیسیک کانورت کنید ولی ممکنه به اطلاعاتتون آسیب برسه و تضمینی نیست که همه اطلاعات ریکاوری بشه
mohsen-shal
30-09-2014, 14:40
سلام به همه
تمام statusها هم okمیزنه
سلام دوست عزیز من هم یه همچین مشکلی داشتم قبلا با نرم افزار partition wizard مشکلم حل شد -بعد از نصب نرم افزار از منو باید گزینه پارتیشن ریکاوری رو بزنی بعد فول اسکن بعد که اسکنش تموم شد درایهایی که نشون نمیده رو دوباره مثل قبل فعال میکنه برات
Mojtaba.Alfa
01-10-2014, 02:30
سلام من دوتا هارد اکسترنال وسترن دارم و چهار روزه خریدمشون ولی الان وقتی وصل می کنمشون یکیشون شناخته میشه ویدیگری نه و برای اینکه دومی بالا بیاد باید قبلی رو قطع کنم وقتی هم که هردو باهم وصل میشن هردو شناخته میشن ولی فقط یکیشون بالا میاد
Mojtaba.Alfa
01-10-2014, 02:33
سلام من دوتا هارد اکسترنال وسترن دارم و چهار روزه خریدمشون ولی الان وقتی وصل می کنمشون یکیشون شناخته میشه ویدیگری نه و برای اینکه دومی بالا بیاد باید قبلی رو قطع کنم وقتی هم که هردو باهم وصل میشن هردو شناخته میشن ولی فقط یکیشون بالا میاد
ata.royalfalcon
01-10-2014, 06:45
سلام .
به خاطر یکسان بودن disk signature ایندو هارد اکسترنال هست . طبق روش گفته شده در این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) disk signature را تغییر بدید طوری که یکسان نباشند .
mohsen-shal
08-10-2014, 12:40
آقا یکی لطف کنه یه راه حلی در ای مورد به من بگه
من دوتا هارد مکستور 160 گیگ یک مدل STM3160813AS دارم یکیش سالمه و اون یکی مشکل داره (( مشکلشم اینه که در بایوس شناخته می شه و حتی در دیوایس منیجر یا نرم افزارهای مدیریت پارتیشن هم شناخته میشه اما ظرفیت هارد رو 3 گیگابایت نشون میده )) در مای کامپیوتر اما درایو ها رو نشون نمیده با روش شما و فایل آموزشی تون هم توی ویندوز هفت 64 بیتی تست کردم و هم در ویندوز هفت 32 بیتی با لبتاپ و حتی نرم افزار Putty رو هم طبق پیشنهاد شما تست کردم اما جواب نگرفتم - البته با هر دوتا هارد تست کردم هم هارد سالم و هم هارد معیوب اما < f3t در هایپر و Putty ظاهر نمیشه ضمنا نرم افزار realterm رو هم تست کردم باز هم نشد (( در نرم افزار realterm قسمت txd که نشان دهنده data out from pc هست کار میکنه یعنی چراغش روشن میشه وقتی تایپ می کنم اما قسمت rxd که نشان دهنده data coming in to pc هست کار نمی کنه)) تمام تنظیمات و مواردی که تو فایل آموزشی تون موجود هست رو به صورت صحیح انجام دادم و بررسی کردم اما متاسفانه نتیجه نگرفتم
آقا یکی لطف کنه یه راه حلی در ای مورد به من بگه
فریم ویر رو هم آپدیت کردید؟
اگه روش ریستور فریم ویر و آپدیت فریم ویر براتون جواب نداد هارد رو فرمت سطح پایین بکنید و با نرم افزار hdat2 هم که آموزشش تو فروم هست تست کنید
mohsen-shal
14-10-2014, 11:40
فریم ویر رو هم آپدیت کردید؟
اگه روش ریستور فریم ویر و آپدیت فریم ویر براتون جواب نداد هارد رو فرمت سطح پایین بکنید و با نرم افزار hdat2 هم که آموزشش تو فروم هست تست کنید
سلام دوست عزیز فریمور رو دانلود کردم اما آپدیت نشد از طریق داس هر هرکاری کردم آیا روش بهتری برای آپدیت فریمور وجود داره؟
سلام دوست عزیز فریمور رو دانلود کردم اما آپدیت نشد از طریق داس هر هرکاری کردم آیا روش بهتری برای آپدیت فریمور وجود داره؟
برای چی آپدیت نشد؟ پیغامی چیزی میاد؟
سلام
من یه هارد سیگیت 1 ترا اکسترنال دارم که به طور ناگهانی از کار افتاده و صدای تق تق و بوق ازش میاد. یکی دوبار شانسی بالا اومد ولی دیگه کلا بالا نمیاد و هیچ سیستمی و بایوسی نمیشناستش . موتورش کار میکنه. بردشم داغ میکنه. مدلش ST1000LM010-9YH146 CC9F Z100HWDR و گارانتیشم تموم شده یه آپدیت براش گرفتم اما پسوند فایلش pcr هستش. حالا چه کنم :n14:
سلام
من یه هارد سیگیت 1 ترا اکسترنال دارم که به طور ناگهانی از کار افتاده و صدای تق تق و بوق ازش میاد. یکی دوبار شانسی بالا اومد ولی دیگه کلا بالا نمیاد و هیچ سیستمی و بایوسی نمیشناستش . موتورش کار میکنه. بردشم داغ میکنه. مدلش ST1000LM010-9YH146 CC9F Z100HWDR و گارانتیشم تموم شده یه آپدیت براش گرفتم اما پسوند فایلش pcr هستش. حالا چه کنم :n14:
اون صدایی که میده با فاصله یک ثانیه است یا سه ثانیه ؟ روی یک سیستم دیگه هم تست کردینش؟
به نظرم بیشتر از یک ثانیست و روی سیستم دیگه هم تستش کردم همون طوریه. چند باری کلیک کلیک صدا میده بعدش شروع میکنه به صدای خر خر ریز و پی در پی. قسمت اتصال یو اس بی سیستم هم به اسم seagate usb 3 cable میشناسش. علائم خرابی برد هارد چیه؟
به نظرم بیشتر از یک ثانیست و روی سیستم دیگه هم تستش کردم همون طوریه. چند باری کلیک کلیک صدا میده بعدش شروع میکنه به صدای خر خر ریز و پی در پی. قسمت اتصال یو اس بی سیستم هم به اسم seagate usb 3 cable میشناسش. علائم خرابی برد هارد چیه؟
اگه بیشتر از یک ثانیه باشه بیشتر میتونه از فریم ویر و درایور هد باشه اگر یک ثانیه است بیشتر از هد و پارکینگ هد است
هارد ضربه ای نخورده؟
به هرحال باید اول از همه کابل دیتا هارد تست بشه درست نشد مشکل سخت افزاری دارد و به یک تعمیرکار باید نشون بدید
نمیدونم هارد ضربه خورده یا نه. هر چی میگردم فریم ویرشو پیدا نکردم حتی تو سایت سیگیت برای این مدل فریمور نبود. از سایت زیر یه فایلیرو پیدا کردم اما پسوندش pcr هستش نه iso
از کجا فریمرشو پیدا کنم؟
اینجا هم نبود ؟
اینجا هم نبود ؟
تو این سایت گشتم با سریال نامبر هارد گشتم برای این مدل فریم ویر نداره
توی درایو دیتکت هم اسم هاردو این شکلی مینویسه ( خط اول) (که حتی برای این سریالم فریم ویر نداشت)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در صورتی که سریالش چیزه دیگه ای z100q1e6
برد هاردو باز کردم. این تصویرو ببینید قسمتیه که به هارد متصل میشه. شکل عجیبی داره انگار سوخته نمیدونم چطوری اینطوری شده یا از اول اینطوری بوده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اون ای سی که علامت زدم داغ میکنه ( نه اونقدر که دستو بسوزونه) ولی باقی ای سی ها سردن حتی موقعی که فقط بردو بدونه هارد به سیستم متصل میکنم بازم این ای سی داغ میکنه
برد هاردو باز کردم. این تصویرو ببینید قسمتیه که به هارد متصل میشه. شکل عجیبی داره انگار سوخته نمیدونم چطوری اینطوری شده یا از اول اینطوری بوده
اون ای سی که علامت زدم داغ میکنه ( نه اونقدر که دستو بسوزونه) ولی باقی ای سی ها سردن حتی موقعی که فقط بردو بدونه هارد به سیستم متصل میکنم بازم این ای سی داغ میکنه
اون آی سی کنترلر اصلی برد هاردتون است اگه حرارتش نقطه ای است یعنی یکی از انگشتانتون رو روش بزارید و حرارتش طوری باشه که نتونید تحمل کنید مشکل داره
عکس اول چطور؟ ایا ممکنه مشکل از این قسمت برد باشه
عکس که تاره زیاد خوب دیده نمیشه
mohsen-shal
18-10-2014, 11:20
سلام دوست عزیز فریمور رو روی سی دی بوت رایت کردم و سیستم و با سی دی بوت کردم هارد هم وصل بود اما بعد از بوت شدن هیچ اتفاقی نیفتاد و فقط نشانگر داس رو نشان داد /:c
mohsen-shal
18-10-2014, 11:22
اگه روش دیگه ای برای آپدیت فریمور هست بگید- ضمنا هم هارد خراب و هارد سالم رو تست کردم برای آپدیت فریمور اما نشد - 2 تاهارد یک مدل دارم یکیش خرابه یکیش سالمه
اگه روش دیگه ای برای آپدیت فریمور هست بگید- ضمنا هم هارد خراب و هارد سالم رو تست کردم برای آپدیت فریمور اما نشد - 2 تاهارد یک مدل دارم یکیش خرابه یکیش سالمه
فریم ویر رو من همیشه فایل exe اشو میگرفتم و از ویندوز اجراش میکردم
بوتیبل هم میشه روش دیگه ای نیست مگر اینکه ریستور کنید فریم ویر رو به حالت قبل که اونم نیاز به serial to ttl یا usb to ttl دارید که این روش هم زمانی استفاده میشه که یا حجم هاردصفر باشه یا کلا هارد دیتکت نشه
کابل usb to ttl چی هست و چه کاربردی داره؟
کابل usb to ttl چی هست و چه کاربردی داره؟
کابل خالی نیست یک برد داره از یک طرف به هارد از طرف دیگه به سیستم متصل میشه و با استفاده از دستورات هایپرترمینال میتونید فریم ویر رو ریستور کنید ولی این روش بیشتر برای زمانی است که اون مشکلاتی که گفتم براتون بوجود بیاد
میبخشید با پریدن فریمویر هارد چه مشکلاتی برای هارد ایجاد میشه. من الان که هاردو به کامپیوتر متصل میکنم موتورش روشن میشه و از هارد یه صدای کلیک میاد و بعد از چند دقیقه شروغ میکنه چندبار پشت سر هم کلیک کلیک کردن با فاصله تقریبا 1 ثانیه و بعد صدای کلیک کلیک قطع میشه و شروع میکنه به خر خر ریز کردن و یه درایو با ظرفیت 0 بایت درست میشه
میبخشید با پریدن فریمویر هارد چه مشکلاتی برای هارد ایجاد میشه. من الان که هاردو به کامپیوتر متصل میکنم موتورش روشن میشه و از هارد یه صدای کلیک میاد و بعد از چند دقیقه شروغ میکنه چندبار پشت سر هم کلیک کلیک کردن با فاصله تقریبا 1 ثانیه و بعد شروع میکنه به خر خر ریز کردن و یه درایو با ظرفیت 0 بایت درست میشه
هم میتونه مشکل از هد و پارکینگ هد باشه هم میتونه از فریم ویر باشه فریم ویر پریدن مشکلاتی که داره یکی صدای کلیک کردن با فاصله 3 ثانیه دیتکت نشدن هارد یا صفر شدن و کم شدن حجم هارد از مشکلات فریم ویر است اگه حجم هاردتون رو صفر میزنه و هاردتون سیگیت یا مکستور است از روش همین تاپیک برای ریستور کردن فریم ویر استفاده کنید
سلام. ایا کابل DKU-5 با کابل CA-42 یکیه؟ من هرچی گشتم ca-42 پیدا نکردم
سلام. ایا کابل DKU-5 با کابل CA-42 یکیه؟ من هرچی گشتم ca-42 پیدا نکردم
این کابلها تو بازار پیدا نمیشه اگر آنرا برای رفع مشکل فرمور هارد میخواهید آماده این مدار و تبدیل را موجود دارم ( RS232 To TTL , USB To TTL)
این کابلها تو بازار پیدا نمیشه اگر آنرا برای رفع مشکل فرمور هارد میخواهید آماده این مدار و تبدیل را موجود دارم ( RS232 To TTL , USB To TTL)
سایتی رو پیدا کردم که کابل dku-5 میفروشه. چه بهتر که شما دارین من شهرستانم میشه برام ارسالش کنید و منم هزینشو به حسابتون بریزم
سایتی رو پیدا کردم که کابل dku-5 میفروشه. چه بهتر که شما دارین من شهرستانم میشه برام ارسالش کنید و منم هزینشو به حسابتون بریزم
با سلام و درود
لطفاً پ.خ خود را چک نمایید .
سلام
با توجه به از بین رفتن لینک های صفحه اول یکبار دیگه لینک های جدید رو قرار میدم.
هاردهای پشتیبانی شده توسط این روش
Drive type
Drive model
Firmware revision
Seagate
Barracuda 7200.11
ST3500320AS
ST3640330AS
ST3750330AS
ST31000340AS
SD15, SD16, SD17, SD18
Seagate
Barracuda 7200.11
ST31500341AS
ST31000333AS
ST3640323AS
ST3640623AS
ST3320613AS
ST3320813AS
ST3160813AS
All
Seagate
Barracuda ES.2 SATA
ST3250310NS
ST3500320NS
ST3750330NS
ST31000340NS
All
Maxtor
DiamondMax 22
STM3500320AS
STM3750330AS
STM31000340AS
MX15 or higher
Maxtor
DiamondMax 22
STM31000334AS
STM3320614AS
STM3160813AS
All
لینک های دانلود
لینک دریافت
فایل آموزشی تعمیر هارد
ویرایش آذر 92
لینک خرید مدار از سایت esam.ir ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
persiangig ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] em%20v8%20Azar%2092%20%5bPersian%5d%20by%20MJHamed .pdf)
خرید مدار Rs232 To TTL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
picofile ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rsian_by_MJHamed.pdf.html)
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])خرید مدار USB To TTL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مدل هارد من goflex مدل STAA1000100 هستش و داخل مدلهای بالا نیست من این هاردو سه سال پیش خریدم.خواهشن اگه زحمتتون نیست این فایل صوتیرو تا آخر گوش بدین من این صدارو وقتی که هاردو به کامپیوتر وصل کردم ضبط کردم
HARD.mp3 - 945 KB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در ادامه صدا فقط دیگه همون صدای خرخر میاد و یه درایو با ظرفیت 0 بیت ساخته میشه. ممکنه مشکل از فریمویر باشه :n03:
مدل هارد من goflex مدل STAA1000100 هستش و داخل مدلهای بالا نیست من این هاردو سه سال پیش خریدم.خواهشن اگه زحمتتون نیست این فایل صوتیرو تا آخر گوش بدین من این صدارو وقتی که هاردو به کامپیوتر وصل کردم ضبط کردم
HARD.mp3 - 945 KB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در ادامه صدا فقط دیگه همون صدای خرخر میاد و یه درایو با ظرفیت 0 بیت ساخته میشه. ممکنه مشکل از فریمویر باشه :n03:
بله میتونه از فریم ویر باشه اگه با نرم افزار hdat2 و فرمت سطح پایین درست نشه میتونه از فریم ویر باشه
ببخشید در صورتی که هارد من (STST1000LM010) در لیست هاردهای مشکل دار نیست با مدار و روش
Hyperterminal درست میشه؟
و اینکه هاردی که هدش مشکل داشته باشه چه مشخصاتی داره ایا دیتکت میشه؟
ببخشید در صورتی که هارد من (STST1000LM010) در لیست هاردهای مشکل دار نیست با مدار و روش
Hyperterminal درست میشه؟
و اینکه هاردی که هدش مشکل داشته باشه چه مشخصاتی داره ایا دیتکت میشه؟
معلوم نیست که این روش جواب بده یا نه
در مورد دوم که فرمودید معمولا هد خراب بشه هم صدای تیک تیک با فاصله 1 ثانیه هم مشکل دیتکت نشدن رو دارید معمولا تو نرم افزار hd tune هم ارورهای مربوط به هد چندتایی هم هست
آیا درسته که برنامه STR-3000-UDMA میتونه مثل pc3000 عمل کنه ؟ شما آموزش این برنامرو ندارین
من از طریق مدار و هایپر ترمینال به هارد متصل شدم و دستوراتو دقیق وارد کردم اما در جواب هزاران خط از این نوشتها اومد
FAIL Op=0065 Resp=0005p=0007
FAIL Op=0065 Resp=0003p=0005
FAIL Op=0065 Resp=0005p=0003
FAIL Op=0069 Resp=0003p=0005
SIM Error 10
FAIL Op=0065 Resp=0005ror C4150183
FAIL Op=0065 Resp=0003sp=0003
FAIL Op=0065 Resp=0005sp=0005
مشکل چیه؟
pooyan1032
07-11-2014, 12:12
سلام دوستان خسته نباشید . من همه مراحلی که گفته شدو انجام دادم حتی اسمارت هم کلین شد و در اخر این پیغام اومد و بعدش که تست کردم هاردم تو صفحه بوت اول ویندوز گاهی وقتا دیتکت میشه ولی بالا نمیاد و بازم مشکل داره . اگه میشه راهنمایی کنید ممنون میشم .
Max Wr Retries = 00, Max Rd Retries = 00, Max ECC T-Level = 16, Max Certify Rewr
ite Retries = not supported
User Partition Format Successful - Elapsed Time 0 mins 00 secs
Zone re-format was skipped
متاسفانه سری قبلی هاردهای سیگیت و مکستور پس از مدتی دچار مشکلاتی میشوند. این مشکلات به دو صورت عمده خود را نمایان میکنند، یا هارد در بایوس شناسایی نمیشود و یا هارد شناخته میشود ولی ظرفیت هارد در بایوس صفر نمایش داده میشود، که در هر دو صورت دیگر نمیتوان به صورت معمول از هارد استفاده کرد.
این مشکلات به خاطر فرمور هارد بروز میکنند و راهی جز آپدیت فرمور ندارند البته قبل از اینکه دچار مشکل بشوند.
در این فایل آموزشی شما می آموزید که خودتان قادر هستید هارد خود را احیا کنید.
برای سفارش مدار و ارائه ی پیشنهادات و انتقادات و مشکل در اجرا از طریق ایمیل زیر و یا شماره تماس داخل فایل آموزشی با من تماس بگیرید .
emjeyech[at]gmail.com
در صورتیکه مطالب این آموزش، به شما در احیای هارد کمک کرد، خواهشاً دعای خیرتون رو از من دریغ نکنید.
لینک کمکی:
سلام من تازه عضو این سایت شدم.این مشکل رو هم دارم . میشه لطفا لینک آموزشی رو اصلاح کنید .چون کار نمیکنه.
باتشکر
سلام من تازه عضو این سایت شدم.این مشکل رو هم دارم . میشه لطفا لینک آموزشی رو اصلاح کنید .چون کار نمیکنه.
باتشکر
سلام
با توجه به از بین رفتن لینک های صفحه اول یکبار دیگه لینک های جدید رو قرار میدم.
هاردهای پشتیبانی شده توسط این روش
Drive type
Drive model
Firmware revision
Seagate
Barracuda 7200.11
ST3500320AS
ST3640330AS
ST3750330AS
ST31000340AS
SD15, SD16, SD17, SD18
Seagate
Barracuda 7200.11
ST31500341AS
ST31000333AS
ST3640323AS
ST3640623AS
ST3320613AS
ST3320813AS
ST3160813AS
All
Seagate
Barracuda ES.2 SATA
ST3250310NS
ST3500320NS
ST3750330NS
ST31000340NS
All
Maxtor
DiamondMax 22
STM3500320AS
STM3750330AS
STM31000340AS
MX15 or higher
Maxtor
DiamondMax 22
STM31000334AS
STM3320614AS
STM3160813AS
All
لینک های دانلود
لینک دریافت
فایل آموزشی تعمیر هارد
ویرایش آذر 92
لینک خرید مدار از سایت esam.ir ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])خرید مدار USB To TTL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
TS.datarecovery
26-11-2014, 21:58
من از طریق مدار و هایپر ترمینال به هارد متصل شدم و دستوراتو دقیق وارد کردم اما در جواب هزاران خط از این نوشتها اومد
FAIL Op=0065 Resp=0005p=0007
FAIL Op=0069 Resp=0003p=0005
SIM Error 10
FAIL Op=0065 Resp=0005ror C4150183
FAIL Op=0065 Resp=0003sp=0003
FAIL Op=0065 Resp=0005sp=0005
مشکل چیه؟
دوست من سلام . به احتمال قوی هارد دیسک شما Free play هست ، این پیغام ها نشان دهنده این است که یکی از هد های هارد دیسک شما خراب می باشد.
TS.datarecovery
26-11-2014, 22:02
دوستان عزیز لطفا توجه کنند ، آموزشی که
mojmi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) لطف کرده اند و بصورت پست گذاشته اند فقط برای هارد های سیگیت خانواده 7200.11 کاربرد دارد و اگر شما برای هر هارد سیگیتی استفاده کنید نه تنها مشکل هارد تان حل نخواهد شد و باعث می شود که دیگر هارد شما دیتکت نشود یا اینکه کلا بدسکتور شود.
با سلام وعرض ادب
من هارد Maxtor DiamondMax23 500G دارم که BIOS نمی شناسه وبعد از تهیه کیت RS232 TO TTL Converter واجرای فرمانها طبق دستور اقدام کردم ولی به مرحله N1 که رسیدم جهت ساخت S.M.A.R.T پیام خطا داد
لطفا بفرمایید مشکل از کجاست و چه اقدامی باید انجام داد.سیر مراحل و پیغامها که اجرا کردم در زیر میباشد.
ASCII Diag mode
F3 T>/2
F3 2>Z
HighPowerMode
Spin Down Complete
Elapsed Time 0.087 msecs
F3 2>U
HighPowerMode
ExecuteSpinRequest
Spin Up Complete
Elapsed Time 3.651 secs
F3 2>/1
F3 1>N1
Init SMART Fail
LED:000000CC FAddr:0024EE41
Rst 0x10M
جهت اطلاع بیشتر من میخواستم ویندوز جدید نصب کنم که وقتی با cd بوت شروع به نصب کردم در مرحله فرمت کامل زدم که تا 80 درصد فرمت شد ولی ناگهان پیامی دادکه ادامه فرمت ممکن نیست وrestart شد ووقتی بالا امد کل هارد را بعنوان یک پارتیشن C شناخت که دستور داد کل هارد باید فرمت شود ویاdelete که وقتی فرمان را لغو و restart زدم اینبار BIOS ظرفیت هارد را صفر نشان داد وبه همین دلیل بعنوان هارد دوم روی سیستم دیگری گذاشتم که باز صفر نشان دادوبعد از خاموش وروشن کردن دیگرBIOS هارد را نشناخت وبا توجه به مقاله شما جهت رفع عیب وupdate فریمور اقدام به احیا هارد کردم که با مشکل در سطح N1 روبرو شدم.
باسپاس وتشکر وشما ومدیر محترم ساید وسایر دوستان
شاد و برقرار باشید
رضا امیر
16-01-2015, 10:26
آیا درسته که برنامه STR-3000-UDMA میتونه مثل pc3000 عمل کنه ؟ شما آموزش این برنامرو ندارین
سلام دوست من
خیر متاسفانه یک عده فقط برای منافع شخصی تبلیغات کذب می کنند تا نرم افزار را به مردم بی اطلاع بفروشند و شما هم که تا به حال با محصولات ACE Laboratory مانند انواع PC-3000 UDMA / Express / SAS / SCSI / Flash و... کار نکرده اید فکر می کنید که بله درست می گویند در صورتیکه شاید بهتر باشد هر دو این محصولات را از نزدیک ببینید تا اختلاف آن ها برایتان روشن شود که از آسمان تا زیر زمین اختلاف دارند . لازم است این نکته را متذکر شوم که شکل ظاهری ملاک کار و عملگرد نیست . آیا شما گوشی آیفون متعلق به شرکت اپل را می توانید با مدل های همشکل چینی مقایسه کنید ؟
رضا امیر
16-01-2015, 10:35
با سلام وعرض ادب
من هارد Maxtor DiamondMax23 500G دارم که BIOS نمی شناسه وبعد از تهیه کیت RS232 TO TTL Converter واجرای فرمانها طبق دستور اقدام کردم ولی به مرحله N1 که رسیدم جهت ساخت S.M.A.R.T پیام خطا داد
لطفا بفرمایید مشکل از کجاست و چه اقدامی باید انجام داد.سیر مراحل و پیغامها که اجرا کردم در زیر میباشد.
ASCII Diag mode
F3 T>/2
F3 2>Z
HighPowerMode
Spin Down Complete
Elapsed Time 0.087 msecs
F3 2>U
HighPowerMode
ExecuteSpinRequest
Spin Up Complete
Elapsed Time 3.651 secs
F3 2>/1
F3 1>N1
Init SMART Fail
Rst 0x10M
جهت اطلاع بیشتر من میخواستم ویندوز جدید نصب کنم که وقتی با cd بوت شروع به نصب کردم در مرحله فرمت کامل زدم که تا 80 درصد فرمت شد ولی ناگهان پیامی دادکه ادامه فرمت ممکن نیست وrestart شد ووقتی بالا امد کل هارد را بعنوان یک پارتیشن C شناخت که دستور داد کل هارد باید فرمت شود ویاdelete که وقتی فرمان را لغو و restart زدم اینبار BIOS ظرفیت هارد را صفر نشان داد وبه همین دلیل بعنوان هارد دوم روی سیستم دیگری گذاشتم که باز صفر نشان دادوبعد از خاموش وروشن کردن دیگرBIOS هارد را نشناخت وبا توجه به مقاله شما جهت رفع عیب وupdate فریمور اقدام به احیا هارد کردم که با مشکل در سطح N1 روبرو شدم.
باسپاس وتشکر وشما ومدیر محترم ساید وسایر دوستان
شاد و برقرار باشید
سلام دوست من
عزیزان توجه کنند همانطور که همکار محترمم TS گفتند این راه ها فقط برای هارددیسک های قدیمی کاربرد دارد آن هم نه برای همه مشکلات آن ها . نه تنها خود را به دردسر می اندازید بلکه اطلاعات خود را نیز خراب می کنید.
مدار طراحی شده برای این سیستم که بصورت کامپورت می باشد نیز قدیمی است و برای خیلی از هارددیسک های جدید جواب نمی دهد . نه اینکه این دوستمان خدایی ناکرده اشتباهی کرده باشد بلکه طراحی آن مدار مربوط به زمان خودش بود.
نتیجه:
اگر اطلاعات و هارددیسک برایتان مهم است : به یک نفر پروفشنال با ابزار های تخصصی مراجعه کنید
اگر اطلاعات و هارددیسک برایتان اهمیتی ندارد : این هم یک نوع سرگرمی و تجربه اندوزی است هر آنچه که از دستتان بر می آید انجام دهید .
موفق باشید.
Reza_Sadeghi
16-01-2015, 10:54
لینک پست اول حذف شده است.
----------------------------------------
ویرایش:
از این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])جدید دریافت شد.
از "MJHamed" متشکرم.
rainbmaya
24-02-2015, 23:58
خرید مبدل USB و RS232 به TTL
ممنون ازراهنمایی شماسربلند باشید
ممنون ازراهنمایی شماسربلند باشید
mohsen-shal
02-03-2015, 20:08
سلام دوست عزیز دوتا هارد مکستور Model: MAXTOR STM3160813AS, Serial: 9SY2X13N, Firmware: MC1J دارم یکیش تو بایوس ظرفیت 4 گیگ رو نشون میده و اسم هارد و سریالش و فریمورش خودبخود عوض شده - شده این Model: ST_M13FQBL, Serial: QNR_BFW, Firmware: 1117F38D و موقع کار با نرم افزار های پارتیشن بندی روش نوشته bad disk اون راههای استفاده از روش usb to ttl رو استفاده کردم اصلا کار نکرد usb to ttl موندم چیکار کنم لطفا راهکاری اگه بلدید اعلام کنید و ضمنا اون یکی هارد که سالمه رو خواستم فریمورشو آپدیت کنم تحت داس اما موقع دانلود خطا می ده و البته فریمور خودشو دانلود کردم از اینجا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا وقتی هارد روشن میه تا حدود 3 دقیقه صدای خفیف تیک تیک میاد بعدش که صداش قطع میشه سیستم بوت میشه و اصلا صدا نمی ده
farah7379
08-05-2015, 10:35
با سلام خدمت دوستان عزیز کامپیوتر من بعد از ذوشن شدن ویندوزش بالا نمی یاد و می گه ctrl+alt+delرا بزن امتحان کردم دوباره همان پیغام می یاد هارد دیگه ای داشتم که با ان ویندوز بالا امده و هارد قبلیهم روی ساتا 2 قرار دادم ولی پارتیشن ویندوز هارد قبلی رو اصلا نشون نمی ده فقط پارتیشن های دیگش می یاد که امکان نصب ویندوزم به من نمی ده به نظر شما کاری می شه کرد من منتظر راهنماییتون هستم
با سلام خدمت اساتید محترم ، من هارد لپ تاپم wd6400bevt هست و الان detect نمیشه و متاسفانه خیلی دوست داشتم بتون مطالب مفید اینجارو مطالعه کنم که وقت دوستان و با سوال تکراری نگیرم ولی وقت نداشتم، میخواستم راهنماییم کنید که چیکار میتونم انجام بدم، هارد صدمه نخورده فقط یه بار خاموش کردم و فرداش که روشن کردم detect نشد و اینکه من مبدل ttl به usb هم دارم ، مرسی از راهنماییتون :n28:
sajjadxdj
11-10-2015, 20:14
سلام
دیروز داشتم با کامپیوترم کار میکردم خیلیم عادی بود ولی وقتی امروز روشنش کردم تو بوت که قطعات رو شناسایی میکنه بعد کلی مکث هارد ST31000528AS - Seagate barracuda 7200 1TB ام رو شناسایی نمی کنه لازم به ذکره هارد نه ضربه دیده و نه دستکاری شده ، متشکر میشم اگه راهنمایی کنین!!!
اطلاعات هارد از خوده هارد برام مهم تره
رضا امیر
12-10-2015, 09:05
با سلام خدمت اساتید محترم ، من هارد لپ تاپم wd6400bevt هست و الان detect نمیشه و متاسفانه خیلی دوست داشتم بتون مطالب مفید اینجارو مطالعه کنم که وقت دوستان و با سوال تکراری نگیرم ولی وقت نداشتم، میخواستم راهنماییم کنید که چیکار میتونم انجام بدم، هارد صدمه نخورده فقط یه بار خاموش کردم و فرداش که روشن کردم detect نشد و اینکه من مبدل ttl به usb هم دارم ، مرسی از راهنماییتون :n28:
سلام دوست من
اون ابزار و لوازم مربوط هست به هارد های سیگیت آن هم تعداد معدودی از آن ها نه همه. حال آنکه هارد دیسک شما وسترن دیجیتال است و ایراداتش کلا با هارد دیسک های سیگیت متفاوت می باشد .
گذشته از این حرف ها هارد دیسک شما می تواند یکی از ایرادهای زیر را پیدا کرده باشد.
1- خرابی ویروسی و نرم افزاری
2- خرابی سکتوری مانند بدسکتور
3- خرابی در فیرم ویر هارد دیسک و ماژول های خاص منطقه سرویس این ایراد در هارد دیسک های وسترن دیجیتال بسیار شایع است
4- خرابی رام و یا رام ماژول ها این ایراد در هارد دیسک های وسترن دیجیتال بسیار شایع است
5- خرابی برد هارد دیسک
با این حال بهتر است هارددیسک خود را به یک متخصص نشان دهید.
اما جای نگرانی نیست به احتمال بالای 90 درصد مشکل شما قابل حل است
مرجع : تعمیر هارد وسترن دیجیتال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رضا امیر
12-10-2015, 21:28
سلام
دیروز داشتم با کامپیوترم کار میکردم خیلیم عادی بود ولی وقتی امروز روشنش کردم تو بوت که قطعات رو شناسایی میکنه بعد کلی مکث هارد ST31000528AS - Seagate barracuda 7200 1TB ام رو شناسایی نمی کنه لازم به ذکره هارد نه ضربه دیده و نه دستکاری شده ، متشکر میشم اگه راهنمایی کنین!!!
اطلاعات هارد از خوده هارد برام مهم تره
سلام دوست من
این یکی از ایرادات شایع در هارد دیسک های سیگیت است و بنا به نقصی که در یک یا چند ماژول منطقه سرویس پیش می آید هارد دیسک در یک حالت مشغولی میماند و عموما قادر به برگرداندن اطلاعات خود ( دیتکت شدن یا شناسایی شدن ) نمی باشد. البته ایرادات دیگری نیز قابل پیش بینی هستند مانند بدسکتور و خرابی های بد افزاری و آسیب دیدگی های هد هارد دیسک و...
بهتر است که هارد خود را به یک متخصص نشان دهید تست هارد شما هزینه ای در بر نخواهد داشت فقط مراقب هاردتان باشید .
راستی میتوانید از همان برد TTL نیز استفاده کنید البته هزینه خرید آن با سپردن هارد به دست یک نفر پروفشنال فکر کنم یکسان باشد و گارانتی بهتری دارید.
منبع : تعمیر هارد سیگیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
sajjadxdj
13-10-2015, 16:09
با سلامی دوباره
مشکل شناسای هاردم حل شد فقط پایدار نیست و هاردم هی قط و وصل میشه سیم رابطش مشکلی نداره و با برنامه HDD Regenerator تو محیط بوت شناسایی میشه و چک میکنه ولی نمی دونم چرا بالا نمیاد !!!!
با یه هارد از سیستم عامل دیگه هم امتحان کردم اول خیلی عادی کار کرد ولی بعد چن لحظه درایوای مربوط بهش پرید؟؟!؟!؟!
هاردم خیلی بی سرو صدا کار میکنه ممکنه مشکل از بوردش باشه؟!؟!
رضا امیر
13-10-2015, 17:32
با سلامی دوباره
مشکل شناسای هاردم حل شد فقط پایدار نیست و هاردم هی قط و وصل میشه سیم رابطش مشکلی نداره و با برنامه HDD Regenerator تو محیط بوت شناسایی میشه و چک میکنه ولی نمی دونم چرا بالا نمیاد !!!!
با یه هارد از سیستم عامل دیگه هم امتحان کردم اول خیلی عادی کار کرد ولی بعد چن لحظه درایوای مربوط بهش پرید؟؟!؟!؟!
هاردم خیلی بی سرو صدا کار میکنه ممکنه مشکل از بوردش باشه؟!؟!
سلام
خوشحالم که درست شد .
بیشتر توضیح بدید در مورد هاردتون . کلیه کابل ها رو چک کنید . از نظر بد سکتور هارد رو تست کنید.
موفق باشید.
sajjadxdj
13-10-2015, 21:52
سلام
مشکل هارد بنده به علت گیر کردن بازوی هد (موتور محرک هد) بود که پس از رفع گیر مشکلم حل شد!
بایست بگم که ریستارت یکهویی (دکمه ریستارت زدن) و یا فورس شات داون باعث میشه ک هاردتون مشکل پیدا کنه !! من خودمم نزدیک بود هاردمو از دس بدم که دلیلش همین بود!!!
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم!!!
FARSHIDDD
26-10-2015, 13:28
سلام
چند وقت پیش جابجایی داشتم و هارد رو از کیس باز کردم که صدمه نبینه
اما وقتی بستمش دیگه بالا نیومد
الان دیتیکت میشه و در DEVISE MANAGER هم شناخته میشه اما صداش یکم بد شده و دسترسی به درایوها هم ندارم
وقتی به قسمت Disk management میرم یا با نرم افزارمیخوام شناساییش کنم کلا سیستم هنگ میکنه و مجبورمیشم کابلشو بکشم
لطفا اگر کسی میتونه راهنمایی بکنه
صدای هارد و تصویر مدلش رو قرار میدم
تصویر
صداها
FARSHIDDD
27-10-2015, 16:35
یعنی کسی نیست
چه خلوته اینجا
FARSHIDDD
31-10-2015, 15:07
:n36::n13::n04:
sajjadxdj
23-11-2015, 15:38
سلام خدمت دوستان
اینجانب با مشکل عدم شناسایی هارد Seagate مواجه بودم که پس از جستوجو مشکل را به این صورت که هارد معیوب را به صورت Slave همراه با هارد دیگر Master متصل کرده که در این صورت هارد شناسایی میشد ولی پس از چند روز کار با هارد دوباره با مشکل روبرو میشم هاردم رو چک دیسک کامل کردم که حدودا دو روز طول کشید و چند بد سکتور نیز دتکت و ریپیر گردید خواستم بایوس هاردم رو آپدیت کنم ولی متاسفانه سایت Seagate باز نمیشه :n37:
میشه لطفا راهنمایی کنین چطور میشه بایوس هاردم رو پیدا کنم یا اصلا چگونه وارد سایت سیگیت شم؟؟
از همکاری صمیمانه شما کمال تشکر را دارم
sajjadxdj
23-11-2015, 15:48
احتمالا حواست نبوده یه جایی هارد ضربه دیده که باید هاردتون باز شه
اگه هاردتون شناسایی میشه با برنامه های مربوط به چک هارد دیسک (Hdd regeneratin) هاردتون و چک کنین احتمالا بد سکتور داره
همچنین با برنامه HDat نیز میتونین مشکل هاردتون و شناسایی کنین
البته در صورت نداشتن مشکل فیزیکی هارد جواب میده
sajjadxdj
23-11-2015, 15:49
سلام
سوالی داشتم
هاردهای مکانیکی بهترن یا هاردای دیجیتالی
با تشکر
ata.royalfalcon
23-11-2015, 16:28
سلام خدمت دوستان
اینجانب با مشکل عدم شناسایی هارد Seagate مواجه بودم که پس از جستوجو مشکل را به این صورت که هارد معیوب را به صورت Slave همراه با هارد دیگر Master متصل کرده که در این صورت هارد شناسایی میشد ولی پس از چند روز کار با هارد دوباره با مشکل روبرو میشم هاردم رو چک دیسک کامل کردم که حدودا دو روز طول کشید و چند بد سکتور نیز دتکت و ریپیر گردید خواستم بایوس هاردم رو آپدیت کنم ولی متاسفانه سایت Seagate باز نمیشه :n37:
میشه لطفا راهنمایی کنین چطور میشه بایوس هاردم رو پیدا کنم یا اصلا چگونه وارد سایت سیگیت شم؟؟
از همکاری صمیمانه شما کمال تشکر را دارم
سلام .
Firmware صحیح هست . پست زیر رو مطالعه کنید که توضیحاتی در مورد چگونگی آپدیت Firmware دادم . اگر هم سایت سیگیت برای شما باز نمیشه نرم افزارهای گذر از تحریم (!) رو تست کنید .
سلام
سوالی داشتم
هاردهای مکانیکی بهترن یا هاردای دیجیتالی
با تشکر
منظور شما از هاردهای دیجیتالی همان SSD هست ؟ انتخاب از بین HDD یا SSD بستگی به میزان بودجه و نوع کاربری شما داره . بعنوان مثال اگر فقط برای آرشیو دیتا استفاده میکنید و محدودیت بودجه هم دارید خرید HDD مقرون به صرفه تر هست ولی برای بهبود سرعت سیستم عامل و اجرای نرم افزارها میتونید از SSD استفاده کنید که قیمت بالاتر و حجم کمتری دارند .
سلام ایا این روش بر روی هاردهای دیگر شرکتها بخصوص وسترن جواب میده؟
اگه منفیه ایا راه حل آموزشی هست تا استفاده کنیم.
هارد 500 وسترن لپ تاب دارم تو بایوس شناسایی میشه اما بوت شناسایی نمیشه بعنوان هارد دوم هم خیر
ممنون میشم راهنمایی کنید.
درود
لب تاب Dell دارم هاردش 500 گیگ هیتاچی ساتا 3 هست یک دفعه هارد رو نشناخت (داخل خود بایوس هم نمیشناسه) بعد هاردرو به لب تاب دیگه هم وصل کردم باز شناسایی نمیشه چکار میتوانم کنم آیا با تعویض برد هاردرو میشه برگرداند .
بعد برد هارد رو از کجا میشه تهیه کرد
سلام وقت بخیر
هارد من مشکل پیدا کرده فریم وررش پریده این مدل هارده منه لطفا اگر کسی فایلش رو داره بهم بده ممنون میشم اطلاعات کل زندگیم داخله ممنونم دوستان
Maxtor Diamond Max 22 STM3500320AS MX15 09161 HDD Logic Board
amin_kjk@yahoo.com
hamid_mem
09-01-2016, 10:48
با سلام بنده تبدیل usb رو از شما خردیداری نمودم و لی درایورش نصب نمیشه برنامه شو ظاهرا از شما نگرفتم.اگه میتونید به ایمیل ذیل برام بفرستید.باتشکر
hamid_mem@yahoo.com
bijan_45
03-04-2016, 10:26
من هارد سیگیت st9500325as با فریمور 0002BSM1 دارم با حجم 500 اگه راهنمایی کنید .توضیحات قبلی شما خیلی عالی بو
aminiani
01-08-2016, 17:55
درود.بنده هم بعد از کلی بدبختی کابل رو تهیه کردم و بصورت کاملا صحیح وصل کردم و بعد از اینکه زیر اتصال برد به هارد رو قطع کردم با یه کارت ویزیت طبق اموزش و با حرف Z دور موتور رو در حالت اروم قرار دادم بعدش که کارت رو برمیدارم که بتا همون دستور U دور موتور رو بیارم بالا اصلا نمیاد...و ارور میده...لطفا راهنمایی کنید..
aminiani
22-08-2016, 17:05
جدا کسی نیست راهنمایی کنه؟
- لینک پست اول حذف شده لینک درایورها و آموزشها در این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با سلام بنده تبدیل usb رو از شما خردیداری نمودم و لی درایورش نصب نمیشه برنامه شو ظاهرا از شما نگرفتم.اگه میتونید به ایمیل ذیل برام بفرستید.باتشکر
hamid_mem@yahoo.com
- لینک پست اول حذف شده لینک درایورها و آموزشها در این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
درود.بنده هم بعد از کلی بدبختی کابل رو تهیه کردم و بصورت کاملا صحیح وصل کردم و بعد از اینکه زیر اتصال برد به هارد رو قطع کردم با یه کارت ویزیت طبق اموزش و با حرف Z دور موتور رو در حالت اروم قرار دادم بعدش که کارت رو برمیدارم که بتا همون دستور U دور موتور رو بیارم بالا اصلا نمیاد...و ارور میده...لطفا راهنمایی کنید..
ممکنه برد اتصال نداره و پاور نمیکنه چک کنید که فاصله نداشته باشه
ارروری که میاد و بزارید
درود
لب تاب Dell دارم هاردش 500 گیگ هیتاچی ساتا 3 هست یک دفعه هارد رو نشناخت (داخل خود بایوس هم نمیشناسه) بعد هاردرو به لب تاب دیگه هم وصل کردم باز شناسایی نمیشه چکار میتوانم کنم آیا با تعویض برد هاردرو میشه برگرداند .
بعد برد هارد رو از کجا میشه تهیه کرد
اگه هارد روشن میشه و صدای خرابی هد نداره پس احتمالا از برد نیست و باید با دستگاه تعمیر هارد درست بشه بهتره اونو ببرید مراکزی که دستگاههای تعمیر هارد دارن
mojtabahajilo
25-01-2017, 16:05
فریمور هاردم پریده کمک کنید
سلام
لطفا توضیحات کامل بدید.مدل هارد چگونگی خراب شدن و..
mojtabahajilo
01-02-2017, 16:09
سلام هارد500گیگ سیگیت 7200RPM فریم ورشم KC45
سیستمو روشن کردم بالا نیومد رو صفحه اولش که مارک شرکت مادر برد میاد قفل کرد خواستم ویندوز عوض کنم اصلا هارد شناسایی نشد
از نظر فیزیکی به نظرم سالمه چون دیسک داخلش میچرخه.
mojtabahajilo
01-02-2017, 16:12
سلام
لطفا توضیحات کامل بدید.مدل هارد چگونگی خراب شدن و..
اون بالاگفتم داداش
parsiansystem
01-02-2017, 16:43
در صورت پریدن فریمور هارد شما باید با دستگاه pc 3000 فرمورشو بزنید یا با دستگاه پروگرمر هم احتمالا بشه که بعید میدونم این دستگاه ها رو داشته باشید پس باید ببریدش تعمیرگاهی که این مدل دستگاه ها رو داشته باشند
سلام هارد500گیگ سیگیت 7200RPM فریم ورشم KC45
سیستمو روشن کردم بالا نیومد رو صفحه اولش که مارک شرکت مادر برد میاد قفل کرد خواستم ویندوز عوض کنم اصلا هارد شناسایی نشد
از نظر فیزیکی به نظرم سالمه چون دیسک داخلش میچرخه.
هارد و به سیستم دیگه وصل کنید ببینید بالا میاره؟؟اگه بالا اومد درایو c هاردتون و که ویندوز هست و پاک کنید و به سیستم خودتون وصل کنید و نصب ویندوز کنید
اگه نشناخت اون موقع مشکل از فریمور و .. است سعی کنید از این روشهایی که تو اینجا اومده تست کنید که ریسک داره و اگه تعمیرکار مجرب دارید هارد و اونجا ببرید
edrissoleymani@yah
01-03-2017, 16:53
سلام و عرض ادب خدمت اساتید.
هارد من SATA نیست از اون مدل های قدیمیه که سوکتشون 40 پین هست،فکر کنم ATA هستن.
حالا برای این مدل هارد ها باید این سیم های رابط usb to ttl رو به کجای هارد وصل کنم؟
edrissoleymani@yah
01-03-2017, 17:27
با سلام و احترام.
من یه هارد مکستور دارم که دچار همین مشکل عدم شناسایی شده،میخام از طریق راه حلی که شما اساتید مطرح کردید احیاءش کنم فقط مشکل من اینه که هاردم SATA نیست از مدل های قدیمی تره (ATA)که سوکت 40 پین بهشون وصل میشه.من باید سیم های رابط USB to ttl رو به کدوم قسمت و کدوم پین ها وصل کنم؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
با تشکر فراوان.
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با سلام و احترام.
من یه هارد مکستور دارم که دچار همین مشکل عدم شناسایی شده،میخام از طریق راه حلی که شما اساتید مطرح کردید احیاءش کنم فقط مشکل من اینه که هاردم SATA نیست از مدل های قدیمی تره (ATA)که سوکت 40 پین بهشون وصل میشه.من باید سیم های رابط USB to ttl رو به کدوم قسمت و کدوم پین ها وصل کنم؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
با تشکر فراوان.
برای هاردهای قدیمی فرق میکنه و باید با دستگاه تعمیر هارد فریمور و ماژول اصلاح کرد
mahanomah
16-08-2017, 01:40
دوستان سلام
چند وقتیه هاردم دچار مشکل شده.
رو سیستمم یه هارد 200 گیگ دارم که از اول بوده و یه هارد یک ترا هم بعدا بهش اضاف کردم. البته الان چندین ساله که اضاف کردم و هیچ مشکلی نبوده.
اخیرا هنگام کار با ویندوز بخصوص کپی پیست کردن روی هارد یک ترا، سیستم پیغام Delayed write Failed میداد. زیاد جدی نگرفتم. یه مدت گذشت تا اینکه رفته رفته ویندوزم کند و کندتر شد و همش هنگ میکرد و درایو های هارد یک ترا رو نمیشناخت.
تا اینکه امروز دیگه اصلا بالا نمی اومد و باید کابل هارد یه ترا رو قطع کنم تا بالا بیاد.
لطفا کمکم کنید مشکل چیه؟ آیا از پاوره؟؟
اگه پاور رو عوض کنم و هاردم بدسکتور شده باشه باید چیکار کنم؟
خیلی میترسم اطلاعات هارد یک ترام پریده باشه، راه حل چیه؟؟؟
اینم بگم که هارد اصلیم به قوت خودش باقیه و هیچ مشکلی نداره ضمنا ویندوز هم عوض کردم مشکل کندی حل شده اما دیگه هارد یک ترا باید قطع باشه وگرنه بالا نمیاد.
ببخشید طولانیه میخواستم کامل توضیح داده باشم
mohsen_hot20
22-09-2017, 18:59
سلام هاردساتا مکستور دارم توبایوس و موقع نصب ویندوز نشون نمیده ایا درست میشه ضمنا همون مینبردی که این هارد با لا نیورد با ی هارد قدیمی ک سیمش از این چند پینهاست وجای سوکتش چند پینهست بالا اومد.ایا با اینفرق کابل این دو هارد.یکی میاره بالاودیگری ک کابلشون فرق میکنه بالانمیاره میشه گفت عیب از منبرد نیست چون اول مینبرد شک داشتم؟
mohsen_hot20
23-09-2017, 08:05
ضمنا بهترین هارد ۱یا۲ترابرای pc,چیه فکنم ساتا۲باشه pc
asus P5qc mainهست
aminiani
15-02-2019, 03:06
سلام دوستان عزیز..من هارد ۵۰۰ مکستور دارم که مشکل پیدا کرد..کابل ttl رو خریدمو کاملا طبق دستورات عمل کردم..توی هایپر ترمینال باید اول اون دستور رو میزدیم که دور موتور هارد بیاد پایین و بعدش یه دستور دیگه رو بزنیم که دوباره موتور هارد بره بالا...بدبختانه دور موتور اومد پایین ولی وقتی دستور بالا بردن رو زدم دیگه spin up نشد و همش ارور LED داد..حالا دیگه موتور دورش بالا که نمیره اصلا..وقتی هم که هارد رو با مادربرد وصل میکنمو وقتی سیستم رو روشن میکنم دیگه سیستم بالا نمیاد و اصلا توی بایوس شناسایی نمیشه...ولی وقتی بورد رو از روی هارد باز میکنمو فقط خود بورد رو وصل میکنم به مادربرد توی بایوس دقیقا مدل هارد شناسایی میشه..میخواستم همینجوری با CD فیرمور رو اپدیت کنم که وقتی A رو میزنم دیگه اصلا ادامه پیدا نمیکنه..چیکار کنم؟
aminiani
17-02-2019, 03:32
دیگه هیچکس هم که وجود نداره که اینجا بخواد جواب بده
FARSHIDDD
18-02-2019, 16:51
سلام
چند وقت پیش جابجایی داشتم و هارد رو از کیس باز کردم که صدمه نبینه
اما وقتی بستمش دیگه بالا نیومد
الان دیتیکت میشه و در DEVISE MANAGER هم شناخته میشه اما صداش یکم بد شده و دسترسی به درایوها هم ندارم
وقتی به قسمت Disk management میرم یا با نرم افزارمیخوام شناساییش کنم کلا سیستم هنگ میکنه و مجبورمیشم کابلشو بکشم
لطفا اگر کسی میتونه راهنمایی بکنه
صدای هارد و تصویر مدلش رو قرار میدم
تصویر
صداها
سلام
بعد از سه سال کسی نیست جواب بده لطفا
aminiani
19-02-2019, 15:16
سلام
بعد از سه سال کسی نیست جواب بده لطفا
درود..به احتمال بسیار قوی هاردت دچار بدسکتور شده..و باید بدسکتور گیری بشه..توی این فروم هم که قانون شده که باید ۵ تا پست گذاشته بشه تا اجازه بده که پیام خصوصی بفرستیم..اگر شما میتونی به من پیام خصوصی بفرست
FARSHIDDD
20-02-2019, 17:38
درود..به احتمال بسیار قوی هاردت دچار بدسکتور شده..و باید بدسکتور گیری بشه..توی این فروم هم که قانون شده که باید ۵ تا پست گذاشته بشه تا اجازه بده که پیام خصوصی بفرستیم..اگر شما میتونی به من پیام خصوصی بفرست
فرستادم دوست عزیز
siamak5561
19-08-2019, 10:37
یه نکته خیلی مهم بگم ، هاردهای سری 7200.12 به بعد سیگیت معمولا Non-resident Glist دارن که اگه به این روش تعمیر کنید 90% اوقات هارد دیتکت میده و شما فکر میکنید هارد درست شده، درصورتی که به مشکل Intrupt برخوردین، مثلا تا 10گیگ اول هارد رو فقط میتونید بخونید و بقیه ش بدسکتور میشه، و تعمیرش هم فقط با دستگاههایی مثل p3000 و Mrt شاید انجام بشه اون هم به سختی. پس حواستون باشه اگه دیتا براتون مهم هست بدین به مراکز ریکاوری.
فایل موجود نیست و کسی هم جوابگو نسیت
فایل موجود نیست و کسی هم جوابگو نسیت
اون فایها هیچ کدوم کار نمیکنند
اون فایها هیچ کدوم کار نمیکنند
این فایلها هم پاک شده اند
این فایلها هم پاک شده اند
لینکهای picofile کار میکنند
یا لینک زیر:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.