مشاهده نسخه کامل
: راه حل مشکل عدم شناسایی هارد و ظرفیت 0 در مکستور Diamond Max 22 و سیگیت 7200.11 و هارد های مشابه
صفحه ها :
1
[
2]
3
4
5
6
7
از من می شنوی بنداز تو زباله دان تاریخ و برو وسترن بگیر یا هیتاچی...اینهمه استرس بهت سگیت وارد کرد بس نیود؟
سلام...
اول ممنون بخاطر این PDF که گذاشتین...ولی یه سوال واسم پیش اومده....تو این PDF گفته شده که باید ارتباط موتور و برد PCB قطع باشه و این عکس رو گذاشتین.... الان این مقوا درست گذاشته شده؟ مگه نباید اون رابطی که در مرکز دایره هست قطع بشه؟ رابط موتور همین وسطی نیست مگه؟ چرا این مقوا کنار برد گذاشته شده است؟
ممنون...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز ,USB-to-TTL دستم رسید......حالا یه خورده اعتماد به نفس می خوام با سوال بالا و احتمالا هم مزاحم 125 بشم.....
esam150d
27-06-2009, 16:48
امروز ,USB-to-TTL دستم رسید......حالا یه خورده اعتماد به نفس می خوام با سوال بالا و احتمالا هم مزاحم 125 بشم.....
درسته باید کارته وسط باشه یعنی باید پیچ وسط رو باید باز کنی بذاری جای پیچه
سلام...
اول ممنون بخاطر این PDF که گذاشتین...ولی یه سوال واسم پیش اومده....تو این PDF گفته شده که باید ارتباط موتور و برد PCB قطع باشه و این عکس رو گذاشتین.... الان این مقوا درست گذاشته شده؟ مگه نباید اون رابطی که در مرکز دایره هست قطع بشه؟ رابط موتور همین وسطی نیست مگه؟ چرا این مقوا کنار برد گذاشته شده است؟
ممنون...
این جایگذاری غلطه:31:
این عکسو ببین:27:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون....آقا دمت گرم....خیلی حال می دیا....پس درست فکر کردم....شاید فردا مزاهم شما شدم....که صحبت کنم ..همین نکات ریز هست که من می ترسم سوتی بدم بزنم بترکونم....
سلام
دوستان
ببخشید
برنامه هایپرترمینال راز از کجا میشه اجرا کرد ؟؟
من ویستا 64 بیتی نصب کردم
بعد اینکه در دستورات نوشته شده در pDF که هارد من در بایوس نمیشناسه مراحل اولیه در خود ویندوز باید اجرا کرد ؟ ( یعنی همون هایپرترمینال )
لزوما باید از دو کامپیوتر استفاده کرد؟ یکی واسه برق هارد یکی واسه هایپر ترمینال؟ یا یه کامپیوتر کافی هست؟
سلام
دوستان
ببخشید
برنامه هایپرترمینال راز از کجا میشه اجرا کرد ؟؟
من ویستا 64 بیتی نصب کردم
بعد اینکه در دستورات نوشته شده در pDF که هارد من در بایوس نمیشناسه مراحل اولیه در خود ویندوز باید اجرا کرد ؟ ( یعنی همون هایپرترمینال )
بله، همه ی کارا داخل ویندوز انجام میشه
هایپر ویستا رو نمیدونم کجاست چون خودم با ایکس پی کار کردم.
لزوما باید از دو کامپیوتر استفاده کرد؟ یکی واسه برق هارد یکی واسه هایپر ترمینال؟ یا یه کامپیوتر کافی هست؟
یکی بسه:46:
سلام
من از جام جم گرفتم
فقط یک مشکل اساسی دارم
وقتی مدار را وصل می کنم سیستم اونو میشناسه
ولی وقتی که باطری را وصل می کنم مدار قطع میشه
چه کار کنم ؟
در هر دو حالت همینطوری میشه که جای + و - را عوض می کنم
سلام
من از جام جم گرفتم
فقط یک مشکل اساسی دارم
وقتی مدار را وصل می کنم سیستم اونو میشناسه
ولی وقتی که باطری را وصل می کنم مدار قطع میشه
چه کار کنم ؟
در هر دو حالت همینطوری میشه که جای + و - را عوض می کنم
مگه USB نیست؟ چون آگه USB باشه دیگه به برق نیازی نداره و خودش از جریان USB تغذیه می شه....ولی اگه از پورتCom داری استفاده می کنی که من بلد نیستم....اساتید باید جواب بدن
سلام
ممنون رفیق
جالبه
برنامه هایپر من بازه و وقتی برق هارد را وصل می کنم می تونم توش تایپ کنم ولی قبل از این نمی تونم
و پیغامی نمی آید
چی کنم
من فایل پروزه ام داخلشه
کمک
سلام
ممنون رفیق
جالبه
برنامه هایپر من بازه و وقتی برق هارد را وصل می کنم می تونم توش تایپ کنم ولی قبل از این نمی تونم
و پیغامی نمی آید
چی کنم
من فایل پروزه ام داخلشه
کمک
والا من خودم امروز یا فردا می خوام هاردم رو احیا کنم....ولی فکر کنم اگه TX , RX رو بهم وصل کنی....( هنوز هارد رو وصل نکن) باید هر چی تایپ میکنی هایپر بهت نشون بده....اگه نشون نده یه چیزی اشتباه هست...ولی جزئیات تکمیلی رو باید دوستان با تجربه بدن....
سلام
ممنون رفیق
جالبه
و پیغامی نمی آید
چی کنم
من فایل پروزه ام داخلشه
کمک
خوب این طبیعیه:31:
اگه جزوه رو خوب بخونید متوجه میشید که قبل از اتصال برق هارد و سیمهای rx و tx به هارد،میشه دو سر اون سیمهای rx و tx رو با یه سیم به هم وصل کرد که در این حالت اگه تو برنامه هایپر حرفی تایپ کنید عینا میاد رو صفحه:46:
والا من خودم امروز یا فردا می خوام هاردم رو احیا کنم....ولی فکر کنم اگه TX , RX رو بهم وصل کنی....( هنوز هارد رو وصل نکن) باید هر چی تایپ میکنی هایپر بهت نشون بده....اگه نشون نده یه چیزی اشتباه هست...ولی جزئیات تکمیلی رو باید دوستان با تجربه بدن....
در ضمن شما هم خودتون دیگه اوستا شدین:31::46:
خوب این طبیعیه:31:
اگه جزوه رو خوب بخونید متوجه میشید که قبل از اتصال برق هارد و سیمهای rx و tx به هارد،میشه دو سر اون سیمهای rx و tx رو با یه سیم به هم وصل کرد که در این حالت اگه تو برنامه هایپر حرفی تایپ کنید عینا میاد رو صفحه:46:
سلام
ممنون
خوب من که اینکار را می کنم اصلا فرمان
F3 T>
ظاهر نمیشه
و Error که در فیال اموزشی هم داده شده نمیاد
جاهای rx و tx را هم عوض کردم
مشکل کجاست ؟
راستی موقعی که Ctrl+Z را می گیرم علامت فلش می زند
سلام
ممنون
خوب من که اینکار را می کنم اصلا فرمان
F3 T>
ظاهر نمیشه
و Error که در فیال اموزشی هم داده شده نمیاد
جاهای rx و tx را هم عوض کردم
مشکل کجاست ؟
اون ارور فلش که میاد ماله سیمهای rx و tx هستش و حتما یه موردی داره:13:
هاردت چیه؟
در ضمن شما هم خودتون دیگه اوستا شدین:31::46:
نه آقا ....ما تئوریک بلدیم...شما عملی بلدی.....!!ما فعلا در اندر خم یک کوچه ایم........!!!
نه آقا ....ما تئوریک بلدیم...شما عملی بلدی.....!!ما فعلا در اندر خم یک کوچه ایم........!!!
ایشالاه شما هم فردا عملیشو یاد میگیری:10:
اون ارور فلش که میاد ماله سیمهای rx و tx هستش و حتما یه موردی داره:13:
هاردت چیه؟
هاردم سیگیت هست
500 گیگ
چی شد دوستان ؟؟؟
والا من که اصلا در مورد سیگیت و مشکل شما چیزی نمی دونم...فعلا USB-to-TTL من تست نمیشه ..نمی دونم چرا..از اون 12500 تومانی هم گرفتم...فعلا خودم دارم سروکله کی زنم.....
ولی تا شب یکی فک کنم باشه که جواب بده...یه خورده صبر داشته باش...منه بیچاره دو هفته هست الافم....اگه اطلاعاتم بپره باید دوباره به دنیا بیام از اول زندگیمو شروع کنم....!!! تما پروژه های خودم و مردم این تو هست ... تحقیقات چندین ساله!!! کل زندگیم....!! خلاصه لعنت به سیگیت ....!!!
هاردم سیگیت هست
500 گیگ
اگه اشتباه نکنم تو سیگیت باید سیمهای rx و tx رو مستقیم وصل میکردی یعنی rx به rx و tx به tx
اگه طبق پی دی اف ها برین جلو فکر نکنم مشکلی باشه دیگه
والا من که اصلا در مورد سیگیت و مشکل شما چیزی نمی دونم...فعلا USB-to-TTL من تست نمیشه ..نمی دونم چرا..از اون 12500 تومانی هم گرفتم...فعلا خودم دارم سروکله کی زنم.....
ولی تا شب یکی فک کنم باشه که جواب بده...یه خورده صبر داشته باش...منه بیچاره دو هفته هست الافم....اگه اطلاعاتم بپره باید دوباره به دنیا بیام از اول زندگیمو شروع کنم....!!! تما پروژه های خودم و مردم این تو هست ... تحقیقات چندین ساله!!! کل زندگیم....!! خلاصه لعنت به سیگیت ....!!!
یعنی چی تست نمیشه؟
اگه اشتباه نکنم تو سیگیت باید سیمهای rx و tx رو مستقیم وصل میکردی یعنی rx به rx و tx به tx
اگه طبق پی دی اف ها برین جلو فکر نکنم مشکلی باشه دیگه
نه
یعنی واسه احتمال همینم جابه جا کردم سیمها را ولی به محض اینکه می زنم سیم ها را فلش می زنه
می گم به نظرتون سیم "زمین" را هم وصل کنم ؟؟
به تبدیل بزنم ؟؟
به زمین بزنم ؟؟
یعنی چی تست نمیشه؟
سلام..منظورم همون که دو سر TX RX رو بهم وصل می کنیم.و هر چی تایپ می کنیم باید رو صفحه هایپر ببینیم....بار اول نشد..ولی بار دوم شد...ولی قطع کردم سیم رو دوباره وصل کردم بازم نشد!! یهنی یکی در میون مثه اینکه کار میکنه نمیکنه!! البته قبلش با اهم متر آزمایش می کنم که مطمئن شم اتصال بر قرار باشه بعد تست رو انجام می دم..!! یعنی احتمال اینکه شاید RX و TX خوب وصل نشده باشند نیست!!
حالا یه چیزی...وقتی که رایط USB-TTL به هیچی وصل نیست و دوسر TX و RX رو با اهم متر تست میکنم...انگار بهم وصل هستند. میشه همچین چیزی؟ یعنی حالا سالم هست یا خراب!!؟پس چرا یعضی وقت ها جواب می ده تست هایپر؟
من که دارم یواش یواش ازکوره در می رم.....
چقدر جالب!!! الان که دوسر RX , TX وص ل نیستند ..هرچی تو هایپر تایپ می کنم...نشون می ده...!!!:5::2:
چقدر جالب!!! الان که دوسر RX , TX وص ل نیستند ..هرچی تو هایپر تایپ می کنم...نشون می ده...!!!:5::2:
با با این چرا راه راه کار می کنه..!!! چرا بگیر نگیر داره!!! یه بار خوبه یه بار بد؟!!!! عجب حکایتی ما داریما!!!
لعنت به این سیگیت...!!!حالا من از کجا بدونم موقع احیا کردن هاردم زمان خوب کارکردنش هست!؟:19:
آخه چرا TX RX راه می ده؟ حتی دستم رو هم به برد نمی زنم که نکنه اون باعث اتصال بشه ولی بازم وصل هستند......
شیطونه میگه یه فحش بد بدم به این سگیتا...!!
با با این چرا راه راه کار می کنه..!!! چرا بگیر نگیر داره!!! یه بار خوبه یه بار بد؟!!!! عجب حکایتی ما داریما!!!
لعنت به این سیگیت...!!!حالا من از کجا بدونم موقع احیا کردن هاردم زمان خوب کارکردنش هست!؟:19:
آخه چرا TX RX راه می ده؟ حتی دستم رو هم به برد نمی زنم که نکنه اون باعث اتصال بشه ولی بازم وصل هستند......
شیطونه میگه یه فحش بد بدم به این سگیتا...!!
چند بار پشت سرهم که تست کردم گوش شیطون کر جواب داد....!! اینا فک کنم مثه این موتور هوندا ها هستند که هرچه گرمتر شه بهتر کار میکنه!!! ولی آیا باید دو سر TX and RX بهم راه بدن؟
یکی می تونه مال خودش رو تست کنه که من خیالم راحت شه برم سراغ سزارین هاردم؟!!!!:40:
چند بار پشت سرهم که تست کردم گوش شیطون کر جواب داد....!! اینا فک کنم مثه این موتور هوندا ها هستند که هرچه گرمتر شه بهتر کار میکنه!!! ولی آیا باید دو سر TX and RX بهم راه بدن؟
یکی می تونه مال خودش رو تست کنه که من خیالم راحت شه برم سراغ سزارین هاردم؟!!!!:40:
رفیق جواب داد منو هم خبر کن که سزارین را با چاقو اشپزخانه کردی یا چاقو آدم کشی یا چاقو گاوکشی یا تیغ جراحی
ولی بی شوخی بگو
رفیق جواب داد منو هم خبر کن که سزارین را با چاقو اشپزخانه کردی یا چاقو آدم کشی یا چاقو گاوکشی یا تیغ جراحی
ولی بی شوخی بگو
حتما ..من همواره در تلاشم...:46:
سلام...به علت کمبود امکانات عمل سزارین متوفق شد...پیچ گوشتی 6 پر نداشتیم!!! عمل موند واسه فردا ساعت 2 بعد از ظهر......
اگه جواب داد عمل و بچه سالم به دنیا اومد که خبر میدم...اگه هم از من دیگه پستی ندید که یدونید یا خودکشی کردم یا بردن منو تیمارستان....(البته می گم یه تیمارستانی بفرستند که اینترنت داشته باشه که یه احوال پرسی با دوستان داشته باشم...)
ولی ظاهرا USB-To-TTL من سالم هست..و وقتی TX , RX رو بهم وصل میکنم...تایپ خودم رو می بینیم و وقتی قطع هستند چیزی تایپ نمی شه.....من همون 12500 رو از جام جم گرفتم....
خلاصه نتیجه کار من موند واسه فردا بعد از ظهر اشاالله
وقت بخیر
یه سوال..: این دستور m0,2,2,,,,,22 برای تمام مدل های معیوب یکسان هست..؟ تعداد ویرگول ها هم همین 5 تا وسط باید باشه؟ یا مورد به مورد فرق میکنه؟
نه
یعنی واسه احتمال همینم جابه جا کردم سیمها را ولی به محض اینکه می زنم سیم ها را فلش می زنه
می گم به نظرتون سیم "زمین" را هم وصل کنم ؟؟
به تبدیل بزنم ؟؟
به زمین بزنم ؟؟
ببین اگه تبدیلت عینه همونیه که من خریدم یعنی 8 تومنی فقط rx و tx رو میخواد اگرم نه که من با اونای دیگه کار نکردم.:46:
در کل من با همین تبدیل خودم چنتا سیگست رو درست کردم به راحتی حی راحتتر از هارد خودم:31:
سلام...به علت کمبود امکانات عمل سزارین متوفق شد...پیچ گوشتی 6 پر نداشتیم!!! عمل موند واسه فردا ساعت 2 بعد از ظهر......
اگه جواب داد عمل و بچه سالم به دنیا اومد که خبر میدم...اگه هم از من دیگه پستی ندید که یدونید یا خودکشی کردم یا بردن منو تیمارستان....(البته می گم یه تیمارستانی بفرستند که اینترنت داشته باشه که یه احوال پرسی با دوستان داشته باشم...)
ولی ظاهرا USB-To-TTL من سالم هست..و وقتی TX , RX رو بهم وصل میکنم...تایپ خودم رو می بینیم و وقتی قطع هستند چیزی تایپ نمی شه.....من همون 12500 رو از جام جم گرفتم....
خلاصه نتیجه کار من موند واسه فردا بعد از ظهر اشاالله
وقت بخیر
یه سوال..: این دستور m0,2,2,,,,,22 برای تمام مدل های معیوب یکسان هست..؟ تعداد ویرگول ها هم همین 5 تا وسط باید باشه؟ یا مورد به مورد فرق میکنه؟
بله همه چیز یکسان:46:
من از جام جم با قیمت 12500 گرفتم
کلا قسمت زمین وصل بشه مشکلی که نداره ؟
فکر نکنم لازم باشه ها..!!!لازم هست؟ فکر نکنم کسی وصل کرده باشه. فقط RX , TX... مال شما مثل مال من هست...ولی هارد من Maxtor هست...و بعید می دونم فرقی داشته باشند..!
فکر نکنم لازم باشه ها..!!!لازم هست؟ فکر نکنم کسی وصل کرده باشه. فقط RX , TX... مال شما مثل مال من هست...ولی هارد من Maxtor هست...و بعید می دونم فرقی داشته باشند..!
شما کجا هستی ؟
تهران ؟
من خراسان رضوی ام
اگه هم استا نی هستیم بیا باهم بترکونیم
شما کجا هستی ؟
تهران ؟
من خراسان رضوی ام
اگه هم استا نی هستیم بیا باهم بترکونیم
والا اگه منظورت ترکوندن هارد هست..لازم به دونفر نیست..یه نفر هم کافیه..!!! من بندر انزلی در استان گیلا ن هستم...و یکمی دور از شما هستم.....!! هر چند اصالتا بیرجندی هستم!!!
ولی فکر نمی کنم سخت باشه و فقط باید بد شانس نباشی...!! و خیلی دقت کنی...!! راستی مطمئنی که هارد همین مشکل رو داره دیگه؟!
نگران نباش یه خورده صبر داشته باش...خیلی از بچه موفق شدن...فکر کنم کسایی که نتونستند تقریبا صفر هستند...!! من فردا درست می کنم...خبر میدم ...
فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد ولی دقت کن
فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد ولی دقت کن
خوب باید یک سر را به هارد و اون یکی را کجا بزنم ؟؟؟؟؟؟ به مدار ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب باید یک سر را به هارد و اون یکی را کجا بزنم ؟؟؟؟؟؟ به مدار ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا شما اصرار دارید که اونو وصل کنید؟ من رو به شک می دازید!! بقیه بدون اتصال زمین و فقط با RX , TX تونستن مشکل رو حل کنن....واقعا لازم هست؟ تا اونجایی که من فهمیدم شما هم USB-TO-TTL دارید و دقیقا مثل مال من هست....
البته من کلا بیسوادم و ار همین فروم و بقیه جاها اینا دیدم...پ
شاید برای جلوگیری از شوک الکتریکی ...ها؟
shabe.saket
30-06-2009, 12:48
آقا من دیروز خریدم مکستور دیاموند 22 هنوز چیزیش نیست. میخوام آپدیت بزنم که یه موقع خراب نشه. فقط مشکل اینه که روی خود هارد نوشته STM 31000334 AS
ولی نرم افزار درایو دتکت میگه STM 31000333 AS
از نظر فریم ور تفاوت ندارن جفتشونم MC1H زدن
من چی کار کنم بچه ها؟ تا یه بلایی سر هاردم نیومده؟
یک ترا اطلاعات دارم.
یه سوالم دارم اگه یه موقع چیزیش شد گارانتی یه نو بهم میده یا تعمیر میکنه؟ گارانتیش دیجیتال.
یه دنیا ممنون.
shabe.saket
30-06-2009, 15:57
ای بابا بچه ها من آپدیت کردم با 31000334 as همه مراحل و رفتم بعد که ویندوز اومد بالا درایو دتکت و اجرا کردم نوشته فریم ور mc 1h یعنی همونی که قبل آپدیت نوشته بود. یعنی آپدیت نشده؟ اگه می شد که mc 1h باید تغییر میکرد یه چیز دیگه میشد. تو رو خدا یکی جواب بده به من.
اومد....اومد ...اومد...4 قلو سالم به دنیا اومد....دوتا پسر دوتا دختر......بعد از عمل سزارین این هارد لعنتی .....آخیش......مردم بابا...جونم به لبم رسید......آقا درست شد..مال من هم....حتی یک بیت دیتا هم نپرید...وصل کردم با ویندوز اومد بالا....اولش کار نمی کرد...ولی بعد فهمیدم که برقی رو که وصل کرده بودم مشکل داشت!!! همه مراحل همونطور بود که گفته شد...یه اپسیلون هم تفاوت نداشت..!!
در کل فکر کنم اگه از اتصالات و سالم بودن رابط مطمئن باشین نباید مشکلی پیش بیاد!!! ولی بازم خالی از ریسک نیست!!!.....
firmwere رو هم که MX15 بود رو به Mx1a آپگرید شد...با همون سی دی بوت که سگیت (لعنت الله علیه) داده بود تو سایتش!!
در ضمن من از کابل صدای دیجیتال سی دی رام استفاده کردم که مثه فابریک بودش و اصلا لحیم کاری هم لازم نداشت...فقط وصل کردم انجام د ادم....
هارد من این بود :Maxtor DimondMax 22 STM3500320AS
در اینجا از میثم...حامد ..آقا 125 و Iran_javiddan و بقیه بچه هایی که زحمت کشیدن و بجا اینکه بذارن برن ..موندن . کمک کردن به بقیه تشکر میکنم...به من زندگی دوباره دادین....بر وبچزی که در استان گیلان هستند...اگه تمایل داشتند من هستم در خدمتشون...البته آگه خودشون نمی خوان ریسک کنن...
آقا 125 از شما هم ممنون ...یه بار مزاحم شدم....و با حسن نیت به من کمک کردی...
همتون موفق باشین....
آقا من دیروز خریدم مکستور دیاموند 22 هنوز چیزیش نیست. میخوام آپدیت بزنم که یه موقع خراب نشه. فقط مشکل اینه که روی خود هارد نوشته STM 31000334 AS
ولی نرم افزار درایو دتکت میگه STM 31000333 AS
از نظر فریم ور تفاوت ندارن جفتشونم MC1H زدن
من چی کار کنم بچه ها؟ تا یه بلایی سر هاردم نیومده؟
یک ترا اطلاعات دارم.
یه سوالم دارم اگه یه موقع چیزیش شد گارانتی یه نو بهم میده یا تعمیر میکنه؟ گارانتیش دیجیتال.
یه دنیا ممنون.
سریاله هاردت چیه؟
اومد....اومد ...اومد...4 قلو سالم به دنیا اومد....دوتا پسر دوتا دختر......بعد از عمل سزارین این هارد لعنتی .....آخیش......مردم بابا...جونم به لبم رسید......آقا درست شد..مال من هم....حتی یک بیت دیتا هم نپرید...وصل کردم با ویندوز اومد بالا....اولش کار نمی کرد...ولی بعد فهمیدم که برقی رو که وصل کرده بودم مشکل داشت!!! همه مراحل همونطور بود که گفته شد...یه اپسیلون هم تفاوت نداشت..!!
در کل فکر کنم اگه از اتصالات و سالم بودن رابط مطمئن باشین نباید مشکلی پیش بیاد!!! ولی بازم خالی از ریسک نیست!!!.....
firmwere رو هم که MX15 بود رو به Mx1a آپگرید شد...با همون سی دی بوت که سگیت (لعنت الله علیه) داده بود تو سایتش!!
در ضمن من از کابل صدای دیجیتال سی دی رام استفاده کردم که مثه فابریک بودش و اصلا لحیم کاری هم لازم نداشت...فقط وصل کردم انجام د ادم....
هارد من این بود :Maxtor DimondMax 22 STM3500320AS
در اینجا از میثم...حامد ..آقا 125 و Iran_javiddan و بقیه بچه هایی که زحمت کشیدن و بجا اینکه بذارن برن ..موندن . کمک کردن به بقیه تشکر میکنم...به من زندگی دوباره دادین....بر وبچزی که در استان گیلان هستند...اگه تمایل داشتند من هستم در خدمتشون...البته آگه خودشون نمی خوان ریسک کنن...
آقا 125 از شما هم ممنون ...یه بار مزاحم شدم....و با حسن نیت به من کمک کردی...
همتون موفق باشین....
خوب مبارک باشه:11:
شیرینی ما یادت نره ها:31:
ای جیگر
مبارک باشه
یکی من پس چی >؟
خوب مبارک باشه:11:
شیرینی ما یادت نره ها:31:
آقا ما هستیم در خدمت شما...شما امر بفرما....همه رقم در خدمتیم......
یک غوز بزرگ از رو دوشم برداشته شد...
shabe.saket
30-06-2009, 22:06
سریاله هاردت چیه؟
سریال هاردم 9TE1Y0R0
0=صفر
قربون دستت یه نیگا میکنی؟ مرسی.
سریال هاردم 9TE1Y0R0
0=صفر
قربون دستت یه نیگا میکنی؟ مرسی.
خوشبختانه هارد شما مشکلی نداره [ بنا به گفته ی سایت ]
SNo Serial number Result Action
1 9TE1Y0R0 No download available for this serial number. No action required.
shabe.saket
30-06-2009, 23:29
خوشبختانه هارد شما مشکلی نداره [ بنا به گفته ی سایت ]
جون من؟ دوست گلم من ندانسته آپدیت کردم فریمر و ترسیدم آپدیت زدم .البته ورژن فریمر قبل آپدیت MC1H بود بعد آپدیت هم همون موند. (به گفته ی Drive Detect). یعنی مشکلی پیش نمیاد؟
جون من؟ دوست گلم من ندانسته آپدیت کردم فریمر و ترسیدم آپدیت زدم .البته ورژن فریمر قبل آپدیت MC1H بود بعد آپدیت هم همون موند. (به گفته ی Drive Detect). یعنی مشکلی پیش نمیاد؟
نه ایشالاه:46:
دوباره سلام
اینجا کسی نمی دونه که آیا هارد های مشکل دار رو که با این روش احیا میکنیمو firmware روهم آپدیت می کنیم و خوب طبیعتا درست کار میکنه...آیا سازگار یا دیجیتال باز هم ببریم تعویض می کنند؟ چون بر اساس مدل این ها هارد های مورد دار هستند ولی اگه چک گنند هارد رو می تونند بگن که هارد شما مورد نداره وسالم هست.....من الان یه وسترن گرفتم و با اینکه مکسنور من مثه روز اول کار میکنه انداختمش یه گوشه...ولی می خوام اگه بشه یه نوش رو بگیرم بعد با یه وسترن عوض کنم چون می خوام Raid کنم...و از طرفی به هیچ عنوان از این هارد مکستور هم استفاده نخواهم کرد....
لطفا اگر کسی در این رابطه آماری داره راهنمایی کنه
ممنون
دوباره سلام
اینجا کسی نمی دونه که آیا هارد های مشکل دار رو که با این روش احیا میکنیمو firmware روهم آپدیت می کنیم و خوب طبیعتا درست کار میکنه...آیا سازگار یا دیجیتال باز هم ببریم تعویض می کنند؟ چون بر اساس مدل این ها هارد های مورد دار هستند ولی اگه چک گنند هارد رو می تونند بگن که هارد شما مورد نداره وسالم هست.....من الان یه وسترن گرفتم و با اینکه مکسنور من مثه روز اول کار میکنه انداختمش یه گوشه...ولی می خوام اگه بشه یه نوش رو بگیرم بعد با یه وسترن عوض کنم چون می خوام Raid کنم...و از طرفی به هیچ عنوان از این هارد مکستور هم استفاده نخواهم کرد....
لطفا اگر کسی در این رابطه آماری داره راهنمایی کنه
ممنون
کسی نبید اینجا...که اطلاعاتی داشته باشه؟ من این محصول ضایع رو نمی خوام می خوام جاش وسترن بگیرم...لاقل نوش رو بگیرم که بتونم عوض کنم....!!
hamed_aa
03-07-2009, 18:15
کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککک
سلام به همگی،
آقا دستم به دامنتون.دومین هارد 1 ترا بایتی توی این ماه برای من به فنا رفت.
تا الان یه سیگیت یه مکستور دادم رفته.
اولی مشکل سیلندری هم داشت که به زاویه نگه داشتن هارد بالا میومد و خوشبختانه 95 درصد اطلاعاتم برگتشت.
اما دومی مکستوره که مشکل دیتکت نشدن داره و خدارو شکر سیلندرش می چرخه.اما هیچ دسترسی به هارد ندارم.
کارم تدوین هست و بدبختانه تمام تیتراژ و پروژه هایی که باید پخش بشه،اصلش توی این هاردم بود.
خواهش می کنم یکی به دادم برسه.هر چی هم گشتم خبری از این برد کذایی نبود.در ضمن اصلا هم وقت ندارم و چند روز دیگه پخش قسمت بعدی برنامست.
خونه ما سمت آریاشهر و آیت اله کاشانی هست.اگر کسی نزدیکه و می تونه کمک کنه لطفا هر چه سریع تر بهم خبر بده.
آیدیم هم khafan_ninas@yahoo هست.
در ضمن با این روشها هارد که فرمت نمیشه؟
چون یه سری از دوستان می گفتن ریکاوری کردیم ترسیدم.چون به تمام اطلاعات نیاز دارم.
اگر کسی هم شمارشو برام پیغام بذاره تا ازش کمک بگیرم ممنون میشم.
نگران اطلاعاتت نباش
حتی اگه هاردتتم بسوزه می تونن واست ریکاوری کنن ولی هزینش تا 400000 تومن آب می خوره
کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککک
سلام به همگی،
آقا دستم به دامنتون.دومین هارد 1 ترا بایتی توی این ماه برای من به فنا رفت.
تا الان یه سیگیت یه مکستور دادم رفته.
اولی مشکل سیلندری هم داشت که به زاویه نگه داشتن هارد بالا میومد و خوشبختانه 95 درصد اطلاعاتم برگتشت.
اما دومی مکستوره که مشکل دیتکت نشدن داره و خدارو شکر سیلندرش می چرخه.اما هیچ دسترسی به هارد ندارم.
کارم تدوین هست و بدبختانه تمام تیتراژ و پروژه هایی که باید پخش بشه،اصلش توی این هاردم بود.
خواهش می کنم یکی به دادم برسه.هر چی هم گشتم خبری از این برد کذایی نبود.در ضمن اصلا هم وقت ندارم و چند روز دیگه پخش قسمت بعدی برنامست.
خونه ما سمت آریاشهر و آیت اله کاشانی هست.اگر کسی نزدیکه و می تونه کمک کنه لطفا هر چه سریع تر بهم خبر بده.
آیدیم هم khafan_ninas@yahoo هست.
در ضمن با این روشها هارد که فرمت نمیشه؟
چون یه سری از دوستان می گفتن ریکاوری کردیم ترسیدم.چون به تمام اطلاعات نیاز دارم.
اگر کسی هم شمارشو برام پیغام بذاره تا ازش کمک بگیرم ممنون میشم.
سلام عزیز،
نگران نباش، پی امتو چک کن.:46:
hamed_aa
03-07-2009, 23:38
سلام عزیز،
نگران نباش، پی امتو چک کن.:46:
سلام.چیزی توی پیغام ها برام نیومده.یه بار دیگه لطف می کنی؟
سلام.چیزی توی پیغام ها برام نیومده.یه بار دیگه لطف می کنی؟
چک کن الان.:31:
daneshjooyan
04-07-2009, 17:51
سلام بچه
واي بايد من گريه كنم از اين بخت بدم
اگه زودتر اين فروم رو پيدا كرده بودم الان هارد مكستور لعنتي 500 گيگم زنده بود و اطلاعاتي كه 5سال باسشون زحمت كشيده بودم رو داشتم اخه من خدمات كامپيوتري دارم.......... حيف .......... خدابكشه اين مشكتور رو نمي دوني وقتي هاردم پريد چه حالي داشتم .......... الان هم 2 تا هارد 500 مكستور دارم كه يكيش داشت ديگه قاطي مي كرد كه اصلا از سيستم بازش كرده بودم ولي با آموزش آپديت كردن اونو نجات دادم و مسكتور دوم هم كه تازه خريدمش مدلش و فريمورش جديدتره
حالا هم دارم آموزش هارو كامل دنبال مي كنم و يه دونه از اون تبديلها رو مي خوام بخرم كه ديگه از اين وضعيت ها برام پيش نياد تازه ممكنه از اين راه كاسبيم هم سكه بشه!!!!!؟؟؟
hamed_aa
04-07-2009, 22:10
هوراااااااااااااا
hamed_aa
04-07-2009, 22:10
دوستان یه دنیاااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااا ممنون !!!!
هارد منم درست شد.
خدارو شکررررررررررررررررررررررر رررررررررررررررررر
zahedy2006
05-07-2009, 11:32
سلام
من هارد 320 diamondmax 22 دارم با سريال stm3320614as .
نياز به آپديت داره؟؟
سلام
من هارد 320 diamondmax 22 دارم با سريال stm3320614as .
نياز به آپديت داره؟؟
اینی که دادی مدلشه عزیز:31:
سریالشو بزار ولی 99% میخواد:13:
دوستان یه دنیاااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااا ممنون !!!!
هارد منم درست شد.
خدارو شکررررررررررررررررررررررر رررررررررررررررررر
مبارک باشه:31:
چرخش بچرخه برات:46:
daneshjooyan
05-07-2009, 16:49
بچه ها من ساكن شهرستانم و شايد نتونم آمده اين مدار رو گير بياورم از طرفي برادرم توي كار طراحي مدار و الكترونيك هستش كه اين مدار براش آب خوردنه درست كردنش
حالا چندتا سوال؟؟؟؟
1- اگه اون مدل رو كه دوستان نقشه رو گذاشتن بسازم ايا واقعا كار مي كنه و مانند نمونه خريدنيش جواب مي ده؟؟؟
2- كدوم يكي از نقشه ها رو براي ساخت تأييد مي كنيد آخه من توي فروم چندين نقشه مختلف با طراحي مختلف پيدا كرم به نظر شما كدومش رو درست كنم؟؟؟
3- و اينكه آيا همه قطعاتش رو مي شه توي بازار شهرستان پيدا كرد؟؟؟؟
4- ايا ميشه همون مدل 12500 تومني رو كه usb مي خوره را هم ساخت يعني كسي نقشه اون و قطعاتش رو داره ؟؟؟؟
خواهشا اعضاي باتجربه و افرادي كه مدار رو درست كردن و كار كرده و نتيجه گرفتند جواب سوالاتم رو بدن كه هارد منم درست بشه چون اطلاعات 5سالم توي اونه و چون دستكاري هم شده گارانتي قبولش نمي كنه يعني اگه با اين مدار درست نشه بايد بندازمش دور
پس تورو خدا كمممممممممممممممممممممممك
منتظر جوابم با تشكر
daneshjooyan
07-07-2009, 08:51
اقا كسي نبود جواب ما رو بده
farshad-f
07-07-2009, 18:42
دوستان منم هاردم500 مكستور مدل stm3500320as ورژن فريمورش mx1a هست اما ازحدود يك ماه پيش وست ويندوز هنگ كرد و مجبور شدم ريستش كنم از اون موقع تا حالا مشكل داره و توي win boot حجم هاردو ميزنه 8053 mb!!!:41:
مطالب اوليه پست خوندم اما اكثر بچه ها كه اين مشكل رو داشتند فريمورشون mx1s بود خواهش ميكنم كمكم كنيد ايا بايد همون كارايي كه توي پستهاي قبل گفتند(فايل pdf وساخت كيت) را انجام بدم يا نه راه ديگه اي هست.
پيشاپيش از همه ي دوستان كه اين پست راه اندازي كردند تشكر ميكنم.:10:
دوستان منم هاردم500 مكستور مدل stm3500320as ورژن فريمورش mx1a هست اما ازحدود يك ماه پيش وست ويندوز هنگ كرد و مجبور شدم ريستش كنم از اون موقع تا حالا مشكل داره و توي win boot حجم هاردو ميزنه 8053 mb!!!:41:
مطالب اوليه پست خوندم اما اكثر بچه ها كه اين مشكل رو داشتند فريمورشون mx1s بود خواهش ميكنم كمكم كنيد ايا بايد همون كارايي كه توي پستهاي قبل گفتند(فايل pdf وساخت كيت) را انجام بدم يا نه راه ديگه اي هست.
پيشاپيش از همه ي دوستان كه اين پست راه اندازي كردند تشكر ميكنم.:10:
سریالش چیه؟
farshad-f
08-07-2009, 09:01
سریالش چیه؟
s/n: 9QMADPCR
P/N: 9GT154-326
FIRWARE: MX1A
DATA CODE: 09305
SITE CODE : KRATSG
ببخشيد دوست عزيز من ديگه همشو نوشتم.
از هم فكريت متشكرم.:10:
s/n: 9QMADPCR
P/N: 9GT154-326
FIRWARE: MX1A
DATA CODE: 09305
SITE CODE : KRATSG
ببخشيد دوست عزيز من ديگه همشو نوشتم.
از هم فكريت متشكرم.:10:
سایت سیگیت گفته چیزی نیاز نیست.
:46:
1 9QMADPCR No download available for this serial number. No action required.
farshad-f
08-07-2009, 17:08
سایت سیگیت گفته چیزی نیاز نیست.
:46:
.
پس مشكلش چيه دوست عزيز ؟:41:
يعني هاردم سوخته يا ويروسي هست كه اين بلا رو سر هارد مياره؟
لطفا كمكم كن:11:
پس مشكلش چيه دوست عزيز ؟:41:
يعني هاردم سوخته يا ويروسي هست كه اين بلا رو سر هارد مياره؟
لطفا كمكم كن:11:
یعنی رو بوت میمونه دیگه و بالا نمیاد؟
farshad-f
09-07-2009, 00:48
یعنی رو بوت میمونه دیگه و بالا نمیاد؟
دوست من هاردو ستاپ مي شناسه اما وقتي صفحه آبي بوت ويندوز مياد بالا گنجايش هاردو 8 گيگ نشون ميده و اگر در اين زمان دگمه اي بزنم صفحه مرگ ويندوز ظاهر ميشه:41:
با هارد هاي ديگه هم بالا ميام ولي هارد 500 را توي ويندوز نميشناسه
يكي از دوستان گفت شايد هاردت سوخته ولي هارد كار ميكنه (موتورش). نمي دونم كاملا گيج شدم:13:
از اينكه وقت ميزاري و جواب ميدي خيلي متشكرم:7:
rangtab2005
09-07-2009, 18:07
با سلام
من مدار و ساختم
وقتي مدار خاموشه تو هايپر ترمينال هيچ چيزي تايپ نميشه ولي وقتي مدارو وصل ميکنم هر چي تايپ ميکنم اونم تايپ ميکنه
البته وقتي سيمهارو وصل ميکنم تغيري پيدا نميکنه
ولي وقتي ctrl+zرو ميزنم علامت جهت نماي دستور مياد و وقتي سيمها رو به هم وصل کرده و جدا ميکنم شروع ميکنه به ارسال علائم نا مفهوم البته تا حالا هارد رو متصل نکردم
در ضمن local echoرو از کجا غير فعال کنم؟
rangtab2005
11-07-2009, 08:44
دوست من هاردو ستاپ مي شناسه اما وقتي صفحه آبي بوت ويندوز مياد بالا گنجايش هاردو 8 گيگ نشون ميده و اگر در اين زمان دگمه اي بزنم صفحه مرگ ويندوز ظاهر ميشه:41:
با هارد هاي ديگه هم بالا ميام ولي هارد 500 را توي ويندوز نميشناسه
يكي از دوستان گفت شايد هاردت سوخته ولي هارد كار ميكنه (موتورش). نمي دونم كاملا گيج شدم:13:
از اينكه وقت ميزاري و جواب ميدي خيلي متشكرم:7:
اين مشکل براي يکي از دوستانم پيش اومده بود و نصف هارد 160گيگي رو نميشناخت
تنها کاري که کردم فرمت سطح پايين کردم و الان يک ساله بدون مشکل استفاده ميکنه
ali_intel_3ghz
11-07-2009, 09:54
دوستان سلامن منم هاردم همین مشکل دیتکت نشدن رو داره هنوز سر وقتش نرفتم درستش کنم,تا اینجا که این پست رو کامل خوندم رفتم با استادم صحبت کردم گفت هاردتو ور دار بیار راش بندازیم مدار RS232 to TTL رو به استاد نشون دادم گفت کاری نداره تو آزمایشگاه دانشگاه میبندیمش منبع تغذیه تثبیت شده هم هست,ولی فقط از آقای MJHamed که تجربه زیادی داره,خواهش میکنم در صورت بروز مشکل به من راهنمایی کنه
(اگه بتونیم تلفنی مکالمه کنیم ممنون میشم ___ من دانشجوی سخت افزارم یه کوچولو سواد داریم:31::31:)
daneshjooyan
12-07-2009, 19:26
سلام بچه ها
منم ديروز مدار رو از تهران خريدم و امروز هاردمو تونستم زنده كنم
از همه بچه ها به خاطر راهنمايي ها و كمك هاشون مخصوصا MJHamed متشكرم
موفق باشيد
rangtab2005
12-07-2009, 20:51
سلام بچه ها
منم ديروز مدار رو از تهران خريدم و امروز هاردمو تونستم زنده كنم
از همه بچه ها به خاطر راهنمايي ها و كمك هاشون مخصوصا MJHamed متشكرم
موفق باشيد
من هم بايد از دوستان تشکر کنم
من هم مدار رو سفارش دادم و 24 ساعته دستم رسيد
البته با تيپاکس
تو تبريز براي درست کردن هارد ازو 120هزر تومان خواست
دوستان همشهري تبريزي که مشکل رو دارند ميتونند پياو خصوصي بدن تا آدرس بدن تا حضوري بيان هاردشون رو درست کنم البته بدون آپديت فريمور
daneshjooyan
13-07-2009, 17:19
با سلام خدمت اعضا
من ساكن قم هستم و مدار رو خريدم و تونستم هارد خودمو كه 6ماه بود افتاده بود گوشه خونه درست كنم.
حال كساني كه قادر نيستند مدار رو به دست بيارند يا بسازند اگه تمايل داشته باشند مي تونند براي من بفرستند تا بتونم كمكشون كنم . افرادي كه مايل هستند پيغام خصوصي بزارند تا آدرس و شمارمو بهشون بدم.
با تشكر
من هم بايد از دوستان تشکر کنم
من هم مدار رو سفارش دادم و 24 ساعته دستم رسيد
البته با تيپاکس
تو تبريز براي درست کردن هارد ازو 120هزر تومان خواست
دوستان همشهري تبريزي که مشکل رو دارند ميتونند پياو خصوصي بدن تا آدرس بدن تا حضوري بيان هاردشون رو درست کنم البته بدون آپديت فريمور
با سلام خدمت اعضا
من ساكن قم هستم و مدار رو خريدم و تونستم هارد خودمو كه 6ماه بود افتاده بود گوشه خونه درست كنم.
حال كساني كه قادر نيستند مدار رو به دست بيارند يا بسازند اگه تمايل داشته باشند مي تونند براي من بفرستند تا بتونم كمكشون كنم . افرادي كه مايل هستند پيغام خصوصي بزارند تا آدرس و شمارمو بهشون بدم.
با تشكر
خوب خوب:31:
تبریک به همه:10:
من چند روزی نبودم،هرکی کاری داشت بازم در خدمتم:46:
من تا مرحله تایپ U در هایپر ترمینال میرم و با توجه به کشیدن کارت ویزیت بهم این پیغامو میده
ERROR 1009 DETSEC 00006008
SPIN ERROR
ELPASED TIME 8.617 SECS
R/W STSTUS 2 R/W ERROR 84150180
F3 2
به نظرتون مشکل از چیه؟
نکته جالبش اینه که با توجه به اینکه من 2 مرحله پیش نرفتم ولی وقتی هاردو عادی وصل میکنم در صفحه بوت اونو میشناسه و سری هارد و فریمورش هم میاد ولی همونجا گیر میکنه و هیچ اتفاقی نمیوفته:41:
maziar_irani
15-07-2009, 16:04
با سلام به همه دوستان عزیزم،منم 2 هفتس از صفحه 1 تا آخر این بحث رو بارها می خونم،از اینکه بلاخره راهی جز تعویض هارد پیدا شده،خوشحالم،فقط چون ساکن اهواز هستم،به تبدیلی که دوستان خوبم اشاره کردن،دسترسی ندارم،امکانش هست کسی بتونه واسم پست کنه مدل 12500 تومنی رو؟یا اینکه راهنمایی کنین چطوری می شه از طریق پستی،اینترنتی خریدش؟ممنون میشم اگه کسی بتونه کمک کنه..راستی مشخصات هاردم رو میدم،خودم که نتونستم تو سایت چک کنم..
Diamond max23
STM3500418AS
S/N: 9VM1DJSP
P/N: 9SS142-326
Firmware: CC35
من تا مرحله تایپ U در هایپر ترمینال میرم و با توجه به کشیدن کارت ویزیت بهم این پیغامو میده
ERROR 1009 DETSEC 00006008
SPIN ERROR
ELPASED TIME 8.617 SECS
R/W STSTUS 2 R/W ERROR 84150180
F3 2
به نظرتون مشکل از چیه؟
نکته جالبش اینه که با توجه به اینکه من 2 مرحله پیش نرفتم ولی وقتی هاردو عادی وصل میکنم در صفحه بوت اونو میشناسه و سری هارد و فریمورش هم میاد ولی همونجا گیر میکنه و هیچ اتفاقی نمیوفته:41:
احتمالا اتصال خوب برقرار نمیشه، پیچایی که باز کردی رو سفت تر کن ببین جواب میده:46:
با سلام به همه دوستان عزیزم،منم 2 هفتس از صفحه 1 تا آخر این بحث رو بارها می خونم،از اینکه بلاخره راهی جز تعویض هارد پیدا شده،خوشحالم،فقط چون ساکن اهواز هستم،به تبدیلی که دوستان خوبم اشاره کردن،دسترسی ندارم،امکانش هست کسی بتونه واسم پست کنه مدل 12500 تومنی رو؟یا اینکه راهنمایی کنین چطوری می شه از طریق پستی،اینترنتی خریدش؟ممنون میشم اگه کسی بتونه کمک کنه..راستی مشخصات هاردم رو میدم،خودم که نتونستم تو سایت چک کنم..
Diamond max23
STM3500418AS
S/N: 9VM1DJSP
P/N: 9SS142-326
Firmware: CC35
1 9VM1DJSP No download available for this serial number. No action required.
سایت که گفته سالمه و چیزی نمیخواد:10:
احتمالا اتصال خوب برقرار نمیشه، پیچایی که باز کردی رو سفت تر کن ببین جواب میده:46:
ممنون از راهنمای شما ولی من سر جمع 1 پیچ بیشتر باز نکردم و همونم حتی دوباره بستم بعد از کشیدن کارت ویزیت ولی فاییده ای نداشت البته تو فرومای خارجی هم نگاه کردم که یه عده ای همچین مشکلی داشتن ولی من چیزی دستگیرم نشد
maziar_irani
15-07-2009, 21:45
شوخی میکنی!؟:18:من 2 هفتس هارد رو خریدم،نه ضربه خورده نه چیزی،خود به خود دیتکت نشد دیگه..من تمام امیدم به همین راه بود،تمام اطلاعات و دانلودهای این چند سالم توشه،وگرنه گارانتی که 1 دیگه جاش میده..
من زنگ زدم فروشگاه جام جم،میخوام پولو واسشون واریز کنم تا تبدیل رو پست کنن،یعنی دیگه هیچ امیدی به این راه نباید داشته باشم؟؟خواهشا دوستان راهنمایی کنن...
maziar_irani
15-07-2009, 21:56
هارد رو کمتر از 1 ماهه که خریدم،پس مشکل از چی میتونه باشه؟نه ضربه خورده نه چیزی،یهو دیدم ویندوزم بالا نمیادو هارد هم دیتکت نمیشه!
شما حالا یه تست بکنید ضرر نداره.
نتیجه هم حتماً بگید.
انشاا... که جواب میده
یه نکته جالبی که بهش بر خورد کردم اینه که بعد از ارور موقع تایپ U حالا وقتی هاردو عادی وصل میکنم دیگه موتورش روشن نیست اون یه دونه پیچی که باز کرده بودم هم محکم بستم از دوستان با تجربه تر مثل MJHAMED , 125,دیگران میخوام اگه اطلاعی در این مورد دارند دریغ نکنند
هارد رو کمتر از 1 ماهه که خریدم،پس مشکل از چی میتونه باشه؟نه ضربه خورده نه چیزی،یهو دیدم ویندوزم بالا نمیادو هارد هم دیتکت نمیشه!
والا من که هارد شما رو ندیدم ولی با سریالی که خودتون گذاشتین سایت میگه سالمه:18:
حالا به قول حامد جان یه تست بزن:46:
یه نکته جالبی که بهش بر خورد کردم اینه که بعد از ارور موقع تایپ U حالا وقتی هاردو عادی وصل میکنم دیگه موتورش روشن نیست اون یه دونه پیچی که باز کرده بودم هم محکم بستم از دوستان با تجربه تر مثل MJHAMED , 125,دیگران میخوام اگه اطلاعی در این مورد دارند دریغ نکنند
من که نمیدونم چی بگم چون به این مشکل بر نخوردم تا حالا فقط یه بار هارد یکی از بچه ها رو که داشتم درست میکردم تو همین مرحله ارور داد که اونم برای درست برقرار نشدن ارتباط موتور بود
حالا اگه تهرانی میخوای وردار بیار ببینیم چشه:10:
سلام دوستان....
من خیلی وقته یه مشکلی با هارد 500 مکستور به این مشخصات دارم...
DiamondMax22
STM3500320AS
Firmware : MX1A
این هارد من یهو یه صدای عجیب میده بعدش یه حالتی انگار که موتورش خاموش میشه .... ولی جدیداً اوضاع خیلی خراب شده ویندوز که روش میریزم بعد از چند ساعت که خاموشش میکنم دیگه بالا نمیاد ....
با تشکر
سلام دوستان....
DiamondMax22
STM3500320AS
این هارد من یهو یه صدای عجیب میده بعدش یه حالتی انگار که موتورش خاموش میشه .... ولی جدیداً اوضاع خیلی خراب شده ویندوز که روش میریزم بعد از چند ساعت که خاموشش میکنم دیگه بالا نمیاد ....
با تشکر
سریالش چیه؟
تو صفحه ی بوت دیتکت میشه هارد؟ تو بایوس چی؟
سریالش چیه؟
تو صفحه ی بوت دیتکت میشه هارد؟ تو بایوس چی؟
S/N : 9QMANASA
بله هارد رو میشناسه....
من که نمیدونم چی بگم چون به این مشکل بر نخوردم تا حالا فقط یه بار هارد یکی از بچه ها رو که داشتم درست میکردم تو همین مرحله ارور داد که اونم برای درست برقرار نشدن ارتباط موتور بود
حالا اگه تهرانی میخوای وردار بیار ببینیم چشه:10:
با تشکر از شما چون من اصفهان هستم لطف کنید ادرس وشماره تلفن خودتون رو برام پخ کنید تا براتون پست کنم:10:
سلام دوستان....
DiamondMax22
STM3500320AS
با تشکر
سلام
بهترین کار استفاده از گارانتی
هارد شما تا 30-Jan-2012 گارانتی داره
S/N : 9QMANASA
بله هارد رو میشناسه....
عزیز این هارد شما هم به گفته ی سایت مشکلاتی که تو این تاپیک مطرح شده رو نداره:46:
9QMANASA No download available for this serial number. No action required.
با تشکر از شما چون من اصفهان هستم لطف کنید ادرس وشماره تلفن خودتون رو برام پخ کنید تا براتون پست کنم:10:
شما هم پی ام رو چک کنید.:46:
soheil_6666
17-07-2009, 10:45
سلام دوستان لطفا آدرس محل فروش مبدل rs232 to ttl يا rs232 to usb رو بدهيد مي خوام يك سر بيام تهران برم بخرم لطفا انواعشم يك توضيحي بديد جنس خوب با قيمت درست بگيرم.هاردم ديتكت نمي شه از همين مدل مكستور 500 است.
یه برچسب گارانتی روش نوشته ویستا کسی میدونه کجاست؟؟؟
سلام دوستان لطفا آدرس محل فروش مبدل rs232 to ttl يا rs232 to usb رو بدهيد مي خوام يك سر بيام تهران برم بخرم لطفا انواعشم يك توضيحي بديد جنس خوب با قيمت درست بگيرم.هاردم ديتكت نمي شه از همين مدل مكستور 500 است.
دوست عزیز یه چند صفح قبل رو ببینی همه چیز گفته شده:20:
یه برچسب گارانتی روش نوشته ویستا کسی میدونه کجاست؟؟؟
اگه ویستا پخش رایانه باشه که هست تو خیابون وزراس
امیر12615
21-07-2009, 14:50
سلام
من تازه وارد تو سایت هستم
مدار گفته شده را ساختم ولی موقع وصل کردن هارد در hyper terminl شروع میکنه به ارسال حروف نا مفهوم لطفا کمکم کنید اطلاعاتم برایم مهمه
daneshjooyan
21-07-2009, 18:15
سلام
من تازه وارد تو سایت هستم
مدار گفته شده را ساختم ولی موقع وصل کردن هارد در hyper terminl شروع میکنه به ارسال حروف نا مفهوم لطفا کمکم کنید اطلاعاتم برایم مهمه
دوست عزيز بايد اتصال موتور با هارد رو چك كني كه بايد قطع شده باشه يعني همون كارت ويزيت و دوم اينكه كابلهاي tx و rx رو هم چك كني كه درست به محل مورد نظر وصل شده باشه.
ولي توصيه مي شه اگه بازم مدار ساخته شده كار نكرد حتما يه مدل بازاريش رو بخري كه حتما جواب مي ده
امیر12615
22-07-2009, 19:33
دوستان من تازه واردم کمکم کنید ممنون میشم
منم برد usb to ttl را تهیه کردم ولی وقتی به هارد وصل می کنک هیچ اتفافی نمی افته و وقتی Ctrl +Z را میزنم علامت فلش ظاهر میشه
به دادم برسید
امیر12615
22-07-2009, 19:36
آقا حامد به دادم برسید
من برد را تهیه کردم ولی به هارد که وصل میکنم هیچ عکس العملی نشون نمیده فقط با Ctrl+Z علامت فلش نشون میده
آقا حامد به دادم برسید
من برد را تهیه کردم ولی به هارد که وصل میکنم هیچ عکس العملی نشون نمیده فقط با Ctrl+Z علامت فلش نشون میده
دوستمون که راهنمایی کردن:46:
اگه اتصال سیمهای rx و tx رو به مدار تست کردی و سالم بوده حتما جابجا وصلشون میکنی به هارد:13:
هاردت چیه؟
امیر12615
23-07-2009, 09:31
حامد جان اونا را چک کردم حتی اهم متر هم گذاشتم همه چیز درسته
Maxtor 500GB
STM3500320AS
MX15
امیر12615
23-07-2009, 10:27
همه را چک کردم وقتی به هارد وصل میشه مثل مواقعی که دو سر Rx,Tx را بهم وصل می کنیم هر چی تو هایپر مینویسی مینویسی
Maxtor 500 GB
MST 3500320AS
MX15
امیر12615
23-07-2009, 11:57
همه را چک کردم مشکلی نیست حتی اهم متز هم گزاشتم ولی تا وصل میشه به هارد مانند وقتی که Tx,Rx را بهم وصل میکنیم در هایپر هر چی تایپ میکنیم فقط نمایش میده
امیر12615
23-07-2009, 18:05
از حظار محترم کسی به داد ما میرسه
دوستان اون برنامه ای که باهاش میشه چک کرد که هارد جزو اون هارد های مشکل دار هست یا نه رو کسی نداره؟
یادمه یه برنامه خود شرکت سیگیت معرفی کرده بود که مشخص میکرد هارد جزو هارد های مشکل دار هست یا نه
دوستان اون برنامه ای که باهاش میشه چک کرد که هارد جزو اون هارد های مشکل دار هست یا نه رو کسی نداره؟
یادمه یه برنامه خود شرکت سیگیت معرفی کرده بود که مشخص میکرد هارد جزو هارد های مشکل دار هست یا نه
بطور آنلاین از سایت Seagate می تونید استفاده کنید:
برای پیدا کردن Serial Number هم می تونید از روی هارد بخونید یا از این نرم افزار استفاده کنید:
همه را چک کردم وقتی به هارد وصل میشه مثل مواقعی که دو سر Rx,Tx را بهم وصل می کنیم هر چی تو هایپر مینویسی مینویسی
Maxtor 500 GB
MST 3500320AS
MX15
همه را چک کردم مشکلی نیست حتی اهم متز هم گزاشتم ولی تا وصل میشه به هارد مانند وقتی که Tx,Rx را بهم وصل میکنیم در هایپر هر چی تایپ میکنیم فقط نمایش میده
:31:دوست عزیز من حامد نیستم سو تفاوت:31: شده
اگه میگی سیماتو قبل اتصال چک کردی و تو هایپرم تست کردی مشکل احتمالا از دو چیزه:
1. یا سر سیمات که به جامپر وصل میکنی خوب عایق نیست
2.یا جاشونو بر عکس میزنی
در کل یادت باشه بعد هر عمل اشتباه باید کل اتصالات رو قطع کنی و مجددا وصل کنی
سلام.
هارد maxtor diamond 22 دارم.
بعضی وقتها دتکت هم میشه. صفحه loading ویندوز رو هم میاره. اما بعد از اون که باید صفحه دسکتاپ رو نشون بده. صفحه سیاه میشه و همونجا ساعتها میمونه.
تو سایت segate چک کردم. گفت نیازی به آپدیت نداری.
فریمور مرتیط با سریال هاردم رو از سایت segate به صورت iso دانلود کردم. رابط usb to TTL رو هنوز نخریدم.
هارد نه فرمت میشه. نه پارتیشن بندی میشه. من چکار کنم؟
سوال: آیا هارد من هم باید فریمورش آپدیت بشه در حالی که خود سایت segate اونو ایراد دار تشخیص نداده؟
آیا مشکل هاردی که رندوم وار دتکت میشه تا لود ویندوز بالا میاد بعد گیر میکنه با آپدیت حل میشه؟ یا مشکل سخت افزاریه؟
ممنونم از اینهمه وقتی که دوستان بابت کمک به خلق میزارن.
اگر مشکلم حل شد. تمام دوستانی که زنجان و حومه هستند اگر به همین درد مبتلا شدند. هاردشونو بیارن براشون رایگان درستش کنم. اگر مشکلم حل شد تو همین تاپیک شماره موبایلمو میزارم.
سلام.
هارد maxtor diamond 22 دارم.
بعضی وقتها دتکت هم میشه. صفحه loading ویندوز رو هم میاره. اما بعد از اون که باید صفحه دسکتاپ رو نشون بده. صفحه سیاه میشه و همونجا ساعتها میمونه.
تو سایت segate چک کردم. گفت نیازی به آپدیت نداری.
فریمور مرتیط با سریال هاردم رو از سایت segate به صورت iso دانلود کردم. رابط usb to TTL رو هنوز نخریدم.
هارد نه فرمت میشه. نه پارتیشن بندی میشه. من چکار کنم؟
سوال: آیا هارد من هم باید فریمورش آپدیت بشه در حالی که خود سایت segate اونو ایراد دار تشخیص نداده؟
آیا مشکل هاردی که رندوم وار دتکت میشه تا لود ویندوز بالا میاد بعد گیر میکنه با آپدیت حل میشه؟ یا مشکل سخت افزاریه؟
ممنونم از اینهمه وقتی که دوستان بابت کمک به خلق میزارن.
اگر مشکلم حل شد. تمام دوستانی که زنجان و حومه هستند اگر به همین درد مبتلا شدند. هاردشونو بیارن براشون رایگان درستش کنم. اگر مشکلم حل شد تو همین تاپیک شماره موبایلمو میزارم.
سلام
شما که فریمور رو دانلود کردید روی یک cd رایتش کنید و از روی راهنما فریمور رو ارتقا بدید.
ضمناً آپدیت فریمور نیازی به رابط usb to ttl ندارد.
فکر میکنم مشکل شما هم مربوط به فریمور باشد با اینکه هاردتان جزو هارد های معیوب نیست ولی به سیگیت نمیشه اعتماد کرد چون مثل اینکه یکی از دوستان که هارد diamond max 23 داشت همین مشکلات برایش پیش آمده بود.با اینکه سری diamond max 23 جدیدترین سری هاردهای مکستور هست و قاعدتاً نباید مشکلی داشته باشند.
anti_girl
27-07-2009, 12:12
سلام
دوستان من يه هارد 500Gb مكستور دارم...از ديروز ديگه بالا نمياد....وقتي سيستم داره قطعات رو ميشناسه روي هارد كه ميرسه دتكتينگ ميكنه و بوت نميشه.....!
maxtor
STM3500320AS
diamondMax 22
MX 15
وري چند تا pc ديگه هم چكش كردم اما بالا نمياد...!
چه كارش كنم؟(سه سال گارانتي داره كه ماله شركتي به نام ويستا هست)
اما خوب گارانتي در ايران به درد خودشون ميخوره الكيه...!
سلام
دوستان من يه هارد 500Gb مكستور دارم...از ديروز ديگه بالا نمياد....وقتي سيستم داره قطعات رو ميشناسه روي هارد كه ميرسه دتكتينگ ميكنه و بوت نميشه.....!
maxtor
STM3500320AS
diamondMax 22
MX 15
وري چند تا pc ديگه هم چكش كردم اما بالا نمياد...!
چه كارش كنم؟(سه سال گارانتي داره كه ماله شركتي به نام ويستا هست)
اما خوب گارانتي در ايران به درد خودشون ميخوره الكيه...!
مسلماً شما هم مشکلت همینه که تو این تاپیک بحث شده پس دست به کار شو:13:
ali_intel_3ghz
27-07-2009, 17:46
سلام به دوستان خلاصه ما هم راه افتادیم.به این دستورات دقت کنید Fixing BSY or CC errors aka BUSY (I recommend some practice before trying this):
Note: All commands are case sensitive !
First, make sure you have your hard drive accessible; on a table with open access to the drive is best.
Second, you need to remove the PCB (Printed Circuit Board) from HDA case using a Mini Torx 6 screw driver.
Third, connect RX & TX cables from your RS-232 adapter, verify that all is correct, and then connect the power supply to Hard drive circuit board.
Explanation: The problem with the drive is that the drive is stuck/halt in a BUSY state. This basically locks up the SATA port, causing the BIOS problem (cannot detect the drive at POST). In the terminal, you will see this sort of error (LED: 000000CC FAddr: 0024A051). Once you see this in the terminal, the terminal session to the drive is completely blocked and will not accept any more commands. In order to circumvent this, we'll need to disconnect the PCB (circuit board) from the hard drive case so that the LED: 000000CC FAddr: 0024A051 command cannot be sent from the firmware of the terminal session.
After you have connected the power to the circuit board, press CTRL+Z in your HyperTerminal session. You should now see a prompt like this:
CODE
F3 T>
If you do not see this prompt, check your RS-232 connections to the drive. (you may have the TX and RX flipped).
Now we'll need to access the Level 2, type:
CODE
F3 T>/2 (enter)
F3 2>
And type (to spind down the motor):
CODE
F3 2>Z (enter)
Spin Down Complete
Elapsed Time 0.147 msecs (the time will vary here)
F3 2>
Now the tricky part. Pratice a lot without any power before even trying this. You need to make sure that the screws don't touch the PCB board where they aren't suppose to or you will fry your PCB board. If you have been practicing and the power is not connected, start at STEP ONE.
With the POWER CONNECTED to the PCB board, as well as your TX/RX terminal wires, mount the board back on the HDA case. You must have the power connected when you do this.
Now type (to start the motor):
CODE
F3 2>U (enter)
You should get something like this:
Spin Up Complete
Elapsed Time 7.093 secs
F3 2>
Then go to Level 1 (by typing /1):
CODE
F3 2>/1 (enter)
Now lets do a S.M.A.R.T. erase (create S.M.A.R.T. sector):
CODE
F3 1>N1 (enter)
-------------------------------------------------------------------------------------
G-List step is optional:
Skip G-List step first, if after proceeding the whole BSY fix and the drive still remains under BSY error, then you'll need to repeat BSY process with G-List command below.
G-List Erase (Fix Defect List):
CODE
F3 1>/T (enter)
F3 T>i4,1,22 (enter)
For reference:
Level T 'i': Rev 0001.0000, Overlay, InitDefectList, i[DefectListSelect],[SaveListOpt],[ValidKey]
-------------------------------------------------------------------------------------
Power OFF/ON the drive (very important!)
Wait 10 seconds and now Power ON your drive.
Press CTRL+Z on terminal and type:
Partition regeneration:
CODE
F3 T>m0,2,2,,,,,22 (enter)
For reference:
Level T 'm': Rev 0001.0000, Flash, FormatPartition, m[Partition],[FormatOpts],[DefectListOpts],[MaxWrRetryCnt],[MaxRdRetryCnt],[MaxEccTLevel],[MaxCertif
yTrkRewrites],[ValidKey]
You should get something like (in around 15~30 seconds):
CODE
Max Wr Retries = 00, Max Rd Retries = 00, Max ECC T-Level = 14, Max Certify Rewrite Retries = 00C8
User Partition Format 10% complete, Zone 00, Pass 00, LBA 00004339, ErrCode 00000080, Elapsed Time 0 mins 05 secs
User Partition Format Successful - Elapsed Time 0 mins 05 secs
If you didn't get the msg above, then you skipped something important, and turning off your drive now will render an unreadable drive, so be careful.
مدار من با برد برد ساخته شده حتی 1000 تومن خرج نکردم مشکل داشتین زنگ بزنین
09358137458 (علی هدایتی _آمل)
soheil_6666
29-07-2009, 13:41
سلام دوستان لطفا كمك
من بلاخره مدارو گرفتم تست كردم كاملا درست بود
وقتي آماده شدم براي كار دفعه اول تا دستور z رفتم ولي از دستورu ديگه هيچ دگمه اي كار نكرد بعد از اون هر بار ميام دو باره انجام بدم با دستور 2 ارور مي ده همون ارور led...... چه بايد بكنم؟
سلام دوستان لطفا كمك
من بلاخره مدارو گرفتم تست كردم كاملا درست بود
وقتي آماده شدم براي كار دفعه اول تا دستور z رفتم ولي از دستورu ديگه هيچ دگمه اي كار نكرد بعد از اون هر بار ميام دو باره انجام بدم با دستور 2 ارور مي ده همون ارور led...... چه بايد بكنم؟
احتمالا سیمات که به جامپر وصل میکنی خوب عایق نیست و در اثر تکون خوردن اتصال میشه یا اینکه فقط تکون میخوره و از جامپر قطع میشه
anti_girl
29-07-2009, 22:54
دوستان من با hyper..... مشكل پيدا كردم..........
اول ميخوام بدونم كه local echo از كجا غير فعال ميشه؟
وقتي داري تايپ ميكني در هايپر ترمينال خود كاركتر ها مياد؟اخه واسه من يه شكلكهايي نمايان ميشه....!
وقتي ctrl+z رو ميزنم هم عكس يه فلش مياد....!
در اموزش يه چي ديگه نوشته....!
ali_intel_3ghz
30-07-2009, 06:45
نمیخاد دنبال local echo بگردیوشما پورت رو درست انتخاب کردی؟تنظیمات رو صحیحی انجام دادی؟
اره هرچی تایپ کنی نشون میده اول مدار رو تست کن RX, TX رو به هم وصل کن ببین مدار جواب میده بهد برو سر وقت هاردت
ali_intel_3ghz
30-07-2009, 06:47
یادم رفت که بگم حتما بعد دستور
N1
حتما این دستور رو هم بدین
F3 1>/T (enter)
F3 T>i4,1,22 (enter)
anti_girl
30-07-2009, 09:46
علي جان
موقع تست مدار وقتي rx و tx رو بهم وصل ميكنم...خود كاراكتر ها رو نشون نميده يه سري شكل نشون ميده....
در مورد تنظيمات مطمئنم درست انجامشون دادم فقط مشكلم سر اين بود كه خود كاراكترها رو نشون نميده بهم يه سري شكل نشون ميده....!
anti_girl
30-07-2009, 10:40
اقا امروز مشكلم با اين كه كاراكتر ها رو نشون نميداد حل شد....اما دستور ctrl+z رو ميزنم هيچ عكس العملي انجام نميده....
در مورد اتصالات مطمئنم كه همشون رو درست وصل ميكنم....!
ali_intel_3ghz
30-07-2009, 10:41
شما اصلا مدار رو بذار کنار,اول ببین هایپر ترمینل درست کار میکنه,کابل rs232 رو به پورت com سیستمت وصل کن از سر کابله Rx , Tx رو به هم وصل کن ببین باز همین مشکل شکلک وجود داره یا نه اگه جواب گرفتی انوقت برو سر مدار
ali_intel_3ghz
30-07-2009, 10:43
اگه CTRL+Z جواب نمیده ظاهرا موتورت با مدار هنوز در ارتباط هست
anti_girl
30-07-2009, 11:36
علي جان جواب ميداد كه رفتم سر مدار
الان كه داشتم دستور ها رو وارد ميكردم...به اين مشكل خوردم:
دستور u رو كه ميدم اين ارور ميده:
Error 1009 DETSEC 00006008
Spin Error
Elapsed Time 8.617 secs
R/W Status 2 R/W Error 84150180
در ضمن موتور روشن نميشه...!
anti_girl
30-07-2009, 13:09
اساتيد محترم
بري كه روي هارد هستش خيلي داغ ميكنه وقتي به برقه...در حقيقت وقتي بازش كردم يه ic مربع شكل هستش كه داغ ميشه...!
ali_intel_3ghz
30-07-2009, 19:24
Rx , Tx رو به هارد ميدي سيم زمين يادت نره اگه وصل نباشه اون دو خط ديتا رو هم اثر ميزارن!!!به پلاريته خازن ها دقت کن از الکتروليت معمولي استفاده کن,
حتما حتما به بزرگ و کوچیکی کد های که میدی دقت کن
این کار خیلی شاخی نسیت ولی فقط استرس هارد رو اعصاب آدم راه میره جواب میگیری مثل هلو
لینک عکس مدار
anti_girl
30-07-2009, 20:02
خازن ها در نقشه بالا الكتروليتيه؟يا عدسي؟
من قبلا خوندم كه عدسيه.....!در مورد كوچيك و بزرگي حروف مطمئنم...!
rangtab2005
30-07-2009, 20:53
با سلام
دليل اين مشکل چيه؟
F3 2>Z
Spin Down Complete
Elapsed Time 0.146 msecs
F3 2>U
Spin Error
Elapsed Time 19.887 secs
F3 2>
anti_girl
30-07-2009, 23:14
شما هم مشكل من رو داري.....!
بچه ها ميكن عيب از مدارمه.....خازن هايي كه به كار بردم عدسي بوده...!
ali_intel_3ghz
31-07-2009, 05:48
I would bet that either the spindle is damaged (very normal on those drives) or the chip that controlls the spindle on the PCB is damaged ....
Assuming it's not spinning at all.
iran_javidaan
31-07-2009, 13:16
علي جان جواب ميداد كه رفتم سر مدار
الان كه داشتم دستور ها رو وارد ميكردم...به اين مشكل خوردم:
دستور u رو كه ميدم اين ارور ميده:
Spin Error
Elapsed Time 8.617 secs
در ضمن موتور روشن نميشه...!
فكر كنم بايد موقع تايپ دستور به حروف كوچك و بزرگ دقت كني
iran_javidaan
31-07-2009, 13:17
با سلام
دليل اين مشکل چيه؟
F3 2>Z
Spin Down Complete
Elapsed Time 0.146 msecs
F3 2>U
Spin Error
Elapsed Time 19.887 secs
F3 2>
اگه از حروف كوچك استفاده كني اين خطا رو ميده
iran_javidaan
31-07-2009, 13:21
پس مشكلت چيه
iran_javidaan
31-07-2009, 13:37
با سلام
دليل اين مشکل چيه؟
F3 2>Z
Spin Down Complete
Elapsed Time 0.146 msecs
F3 2>U
Spin Error
Elapsed Time 19.887 secs
F3 2>
دوست عزيز قبل از تايپ U بايد اتصال رو بر قرار كني و كارت وزيت رو در بياري و براي اطمينان بيشتر پيچ نزديك اتصال رو محكم كني
anti_girl
31-07-2009, 15:57
فكر كنم بايد موقع تايپ دستور به حروف كوچك و بزرگ دقت كني
حروف رو بزرگ تايپ ميكنم مطمئنم...!
rangtab2005
01-08-2009, 00:10
دوست عزيز قبل از تايپ U بايد اتصال رو بر قرار كني و كارت وزيت رو در بياري و براي اطمينان بيشتر پيچ نزديك اتصال رو محكم كني
همه چي رو بادقت کنترل ميکنم
هارد خودم رو درست کردم
اين هارد دوستمه اين ارور رو ميده
ali_intel_3ghz
01-08-2009, 06:27
anti_girl به کجا رسیدی؟من تو فروم های خارجی داشتم چرخ میزدم ارور هارد شما رو دیدم اینطور که اونا میگن ارور از برد و کنترلر هستش
anti_girl
02-08-2009, 21:19
F3 T>/2
F3 2>Z
Spin Down Complete
Elapsed Time 0.146 msecs
F3 2>U
Spin Error
Elapsed Time 8.617 secs
F3 2>
اينم ارور من....!ژ
خوب بايد چه كار كنم؟ارور از برد كنترله بايد چه كارش كرد؟
anti_girl
04-08-2009, 21:48
سلام....!دوستان فكر كنم برد روي هاردم سوخته هاردم هيچ عكس العملي نشون نميده....!
كلافم كرده...كسي ميدونه اون برد در بازار هست؟يا نه؟اگه هست چنده؟
soheil_6666
06-08-2009, 15:29
هوراهورا............
بلاخره هارد من هم درست شد دست همگي درد نكنه دوباره زنده شدم.از همه ممنون
HIGHVOLTAGE
08-08-2009, 05:54
با سلام به تمامی دوستان
لطفاً من هم راهنمایی کنید
چند روز پیش دوستم آمد پیش من با یه قیافه کاملاً ناراحت
و داستان رو برام تعریف کرد اینهم داستانش
با سیستم داشتم کارمی کردم بعد از چند ساعت شات دان کردم و وقتی دوباره روشن کردم
یه صحفه سیاه میاد که خلاصه وضیعت سیستم رو نوشته ولی تو ویندوز نمیره
صدای هارد هم اینطوری که یکم دور میگیره بعد دوباره چرخشش تموم میشه این عمل رو همش تکرار میکنه
انگار که دنبال چیزی میگرده ولی پیداش نمیکنه
اینهم مشخصات هارد دوستم
maxtor
STM3320614AS
320GB
diamondmax 22
s/n 9szortkx
firmware:mx15
کلی اطلاعاتش رفته چند روزه که خواب نداره
قبل از سوالات اینم بگم که تمام پی دی اف و تمام سوال وجوابها را به طور کامل خوندم
و تعمیر کار خوبی هستم
چند سوال دارم
1-بچه های که هارداشون رو احیا کردن همین صدا از هاردشون می آمد یعنی اینطوری سیستم تو ویندوز نمیره و هارد میچرخه و 1 یا دو ثانیه چرخش اون تموم میشه و این کار رو دوباره تکرار میکنه ولی ویندوز نمی یاد
2- اگر روش احیا رو باید انجام بدم چگونه آر ایکس و تی ایکس این هارد را بدرستی تشخیص بدم منظورم اینه که بطور مثال بگویید
در هارد مکستور در این مدل کدام آرایکس است و کدام تی ایکس
3- بعد از احیا هارد من میتونم تمام اطلاعات رو کپی کنم تو یه هارد دیگه و بعد اقدام به آپدیت فریمور کنم
4-کدام از این تبدیلها بهتر کار میکنند
5- پی دی اف رو که خوندم یه سوال برام پیش اومد که گفته بود در این مرحله سکتور اسمارت ساخته میشود
و نوشته بود که در این مرحله کابل برق ساتا رو در بیاورید خواستم بگم که بطور دقیق از کجا باید فهمید که اسمارت رو ساخته و موقع کشیدن برق ساتا
6- آیا فریمور در این برد سبز جای دارد یعنی اینکه اگر من همون برد خودش رو گیر بیارم و روش بذارم مشکلات حل میشه و اطلاعات و پارتیشن بندی هارد دوستم با تعویض همان برد خودش سر جای خود می ماند یا نه
خلاصه هر کاری که باشه انجام میدم تا این دوستم رو از ناراحتی در بیاورم البته با کمک شما دوستان
لطفاً من هم کمک کنید و سوالاتم رو جواب بدید
از تمامی دوستان تشکر میکنم
با سلام به تمامی دوستان
لطفاً من هم راهنمایی کنید
سلام
1-صدای هارد من فکر میکنم که طبیعی بود و همیشه موتورش میچرخید.
2-چیز خاصی نیست اگه برعکس بزنید هیچ عکس العملی نشون نمیده و ضرری هم نداره الان دقیق حضور ذهن ندارم که توی مکستور چه شکلی بود.
3-بعد از احیا هارد به وضعیت اول برمیگرده و احتیاجی نیست که اطلاعات رو روی یک هارد دیگه بریزید فقط مطابق روش فریمور رو آپدیت کنید.
4-نوع 12500 تومانی بهتر از نوع 8000 تومانی میباشد. و هر دو از نوع usb to ttl هستند.
5-هر دستوری که به هارد میدهید بعد از چند لحظه به شما جواب خواهد داد و از روی این جواب ها و مقایسه با فایل آموزشی میتوان فهمید که دستور با موفقیت اجرا شده و به مرحله بعد رفت.
6-خیر اطلاعات هارد و پارتیشن بندی ها روی برد نیست و با تعویض برد مشکل حل نخواهد شد.
anti_girl
08-08-2009, 21:41
كسي نميدونه چرا هارد من موتورش ديگه كار نميكنه؟و روي دستور U گير ميكنه؟
ارورش هم نوشتم....!!!
كسي نميدونه چرا هارد من موتورش ديگه كار نميكنه؟و روي دستور U گير ميكنه؟
ارورش هم نوشتم....!!!
اگه مدار رو خودت ساختی ممکنه مشکل داشته باشه.
اصلاً موتور روشن نمیشه؟
anti_girl
10-08-2009, 22:43
نه اصلا روشن نميشه....!
دفعه اول كه مدار رو وصل كردم اره خازن ها رو اشتباه گذاشته بودم...اما بعدش درستشون كردم...!
نه اصلا روشن نميشه....!
دفعه اول كه مدار رو وصل كردم اره خازن ها رو اشتباه گذاشته بودم...اما بعدش درستشون كردم...!
هارد دستور میگیره؟
یا کلاً تعطیل شده؟
anti_girl
11-08-2009, 23:43
والا اولين دستور رو كه بهش ميدادم تو هايپر...يه چيزايي مينوشت ولي موتور روشن نميشد....
به هيچ وجه كار نميكرد...مجبور شدم ببرم بدم بفرستن تهران...گارانتي...!!!!
والا اولين دستور رو كه بهش ميدادم تو هايپر...يه چيزايي مينوشت ولي موتور روشن نميشد....
به هيچ وجه كار نميكرد...مجبور شدم ببرم بدم بفرستن تهران...گارانتي...!!!!
بعد از زدن دستور u اتفاق خاصی نیفتاد؟
آخه واسه یکی از بچه ها توی همین مرحله صفحه آبی مرگ ویندوز اومده بود و ریستارت شده بود و دیگه موتور هارد روشن نشده بود.
به هر حال احتمال داره از بورد هارد باشه
شما سعی خودت رو کردی زیاد ناراحت نباش:10:
anti_girl
12-08-2009, 16:07
احتمالا از همون بر بوده....!اخه هيچ عملي انجام نميداد....!
sadra_1365
15-08-2009, 16:18
سلام
اولا هارد من هم دچار همین مشکل کذایی شده بود و در مادربرد ظرفیت آن صفر شناخته میشد
البته مدل هارد من
Model: MAXTOR STM3500320AS, Serial: 9QMAEH7K, Firmware: MX1A
میباشد که در لیست سیاه نیست اما من با همین روش دوستان اون را به حیات مجدد باز گردوندم
من تبدیل را خودم ساختم و هر کی بخواد من بدون هزینه پست براش میفرستم
قیمت : 5000 تومان
هر کی هم بخواد تو اصفهان براش درست میکنم.
قیمت درست کردن توافقی
ID: gamin_65
موبایل: 09134099891
سلام به همه و مخصوصا آقا حامد گل
من دو تا هارد مسخره مکستور داشتم یکیشون مشکل رو پیدا کرد دادم گارانتی بعد از 1 ماه یه هارد خالی شده از اطلاعات (مال خودمو) دادن بهم.
حالا هارد دومم این مشکلو پیدا کرده
موقع روشن شدن کامپیوتر تو منو بوت هست اما این ارور رو میده :
به نظرتون مشکل چیه ؟
راستی تو دیسک منیجمنت هم هاردم غیر فعال شده و وقتی روی reactive کلیک می کنم بعد از مدتی ارور میده !
منتظر جواب شما هستم
مرسی
سلام خدمت شما
وقتی F1 میزنید سیستم بالا میاد؟
به گفته یکی از دوستان
ظاهرا تو تعیین مستر و اسلیو مشکل داری معمولا هاردددیسکی که ویندوز روش نصبه بایستی مستر باشه...
mohammad110
18-08-2009, 17:22
سلام
دوستان من يك هارد diamond max 22 دارم كه فريمويرش mx15 هست.
آمدم آموزش اينجا رو ديدم و فريم وير رو از ساياتش گرفتم و آپديت كردم اما همچنان 150 گيگ آخرش مشكل داره و گاهي اوقات ديتكت نمي شه!!!!
پشتش زده گارانتي ويستا ميخوام ببينم اين گارانتي كجا هست و آيا هارد رو عوض مي كنه يا نه ؟
ممنون
سلام خدمت شما
وقتی F1 میزنید سیستم بالا میاد؟
به گفته یکی از دوستان
بله سیستم بالا میاد
اما تو disk managment هاردم رو disable میزنه که وقتی می خوام reactive کنم ارور میده و اصلا اسم درایو نداره !
یه بار درست شد ولی بعد از گذشت چند دقیقه هم ویندوز یه ارور داد که یادم نیست چی بود و بعد دیگه هارد active نشد.
با آپدیت فریمور درست میشه >؟
چون نمی خوام این یکی رو هم بدم گارانتی اطلاعاتش رو پاک کنه.
راستی من اون یکی هاردمو دادم گارانتی که لطف کردند کل اطلاعات رو پاک کردن و وقتی با اون برنامه خود سیگیت چک می کنم فریمور رو MX15 میزنه ، آیا درسته یا باید آپدیت بشه ؟
مرسی
گارانتی ویستا هم تو خیابون تخت طاووس هست.
ali_intel_3ghz
19-08-2009, 09:47
دوستان من چی کار کنم ؟
هاردمو بدم گارانتی یا درست میشه ؟
دوستان من چی کار کنم ؟
هاردمو بدم گارانتی یا درست میشه ؟
سلام
این هاردت فریمورش چیه و آیا جزو لیست سیاه هست؟
اگه فریمورشو آپدیت کنی شاید درست بشه
سلام
دوستان من يك هارد diamond max 22 دارم كه فريمويرش mx15 هست.
آمدم آموزش اينجا رو ديدم و فريم وير رو از ساياتش گرفتم و آپديت كردم اما همچنان 150 گيگ آخرش مشكل داره و گاهي اوقات ديتكت نمي شه!!!!
پشتش زده گارانتي ويستا ميخوام ببينم اين گارانتي كجا هست و آيا هارد رو عوض مي كنه يا نه ؟
ممنون
خیابان وزرا، خیابان ۱۴، پلاک ۵ شرکت ویستا پخش رایانه
تلفن: ۸۸۷٠۷٠۸٠ و ۸۸۷۱۸۴۴٠
هارد رو عوض میکنن با نمونه مشابه ولی مشکل اینجاست که تمام دیاموند مکسهای ۷۵٠ ۵٠٠ و ۱٠٠٠ باز هم قابل اطمینان نیستن
من ۶ ماه پیش این مشکل شما رو داشتم خواستم َّای هارد پولش رو بدن یا هارد با برند دیگه قبول نکردن
و یه دیاموند مکس دیگه دادن امروز بعد ۶ ماه بدون هیچ دلیل خاصی هارد کاملا از بین رفته
خلاصه تنها راه اینه که حتی زیر قیمت هارد گارانتی رو با وسترن یا سامسونگ عوض کنی
سلام به تمام اساتید سایتیکی به دادم برسه :42:من یه هارد 500 max دارم stm3500418as ....نمیدونم یدفه سرعت کامپیوتر خیلی امد پایین ...همه چی سالم بود به ظاهر ....اما هارد مشکل داره ....سرعت انتقال اطلاعات بیشتر از 3mb/s نمیشه......ویندوزم عوض کردم....
راستی یادم رفت بگم این هارد diamondmax 23 هست.............یعنی چی شده :45:...!
سلام
دیگه زحمت نکشید فهمیدم............
از درگاه مین بود.............این دیگه اجیبه ......من دیده بودم خراب بشه دیگه چیزی نشون نمیده .......
ولی لین سرعتش به شدت امده بود پایین روی 4 .............
moji2007
23-08-2009, 13:28
دوستان توی نقشه مدار یک تیکه هست به نام SV2 نمی دونم چیه .
کسی اطلاع داره ؟
tofan_2050
26-08-2009, 09:46
ا سلام
من مدارو خودم ساختم و جواب گرفتم
هارد 500 دتکت نمی شد که با مداری که ساختم جواب داد و درست شد امروز هم فریم ورش رو آپدیت کردم
میگم هنوز روش بهتری نیومده بجای ساخت مدار من که هنوز وقت نکردم و نتونستم بسازم:41::41:
m_s_r_08
30-08-2009, 14:38
چرا استفاده از لوازمی مثل pc3000 و..............
soccer2008
31-08-2009, 20:01
سلام دوستان سوالی دارم ممنونم میشه اگه جواب بدین
اگه اشتباه هارد رو اپپدیت کنم همون فریمور رو میگم مشکلی پیش نمیاد
m_s_r_08
01-09-2009, 11:30
شاید بعدش فرستادی گارانتی (این کار رو هیچ وقت انجام نده)
soccer2008
01-09-2009, 14:59
نمیدونم چه کنم بعضی ها میگن کاری نمیشه بعضی ها هم میگن مثل شما نکنم این کارو به هر حال ممونم اگه تا حدودی راهنمایی کنید
m_s_r_08
02-09-2009, 11:51
اپدیت کن ولی با احتیاط و خیلی مراقب باش و از هیچی نترس
mehri1369
02-09-2009, 16:38
آقايون محترم يا خانمها خواهش ميكنم يكي كمكم كنه من يه برد USB to ttl خريدم نميتونم تو هايپر ترمينال ارتباطش بدم ترا به خدا يكي كمكم كنه
soccer2008
02-09-2009, 16:44
مرسی گفتم که هر چی گشتم فریمور هارد رو پیدا نکردم که بتونم دانلودش کن م
مدل هارد مشکل دارم که 160 هست مکستور
STM31600211AS
فریمورش هم 3.AAE
هست کد رو باید از چپ به راست بزنی یعنی بر عکس
الان این طوری از راست به چپ هست
نمیدونم چه کنم بعضی ها میگن کاری نمیشه بعضی ها هم میگن مثل شما نکنم این کارو به هر حال ممونم اگه تا حدودی راهنمایی کنید
سلام،
چرا فریمورتو اشتباه میگیری که اشتباه آپدیت بشه؟
اطلاعات هاردتو تو سایت سیگیت بده و اونجا لینک دانلود میده بهت:46:
آقايون محترم يا خانمها خواهش ميكنم يكي كمكم كنه من يه برد USB to ttl خريدم نميتونم تو هايپر ترمينال ارتباطش بدم ترا به خدا يكي كمكم كنه
مشکلتون چیه دقیقا؟
تو کدوم مرحله مشکل دارین؟
mehri1369
05-09-2009, 08:16
آقا حامد سلام
ببخشید مزاحمتون میشم ، ولی باید بگم که من یه برد Usb to ttl تهیه کردم ولی متاسفانه نمیدونم چگونه توی هایپر ترمینال اتصالش بدم ، یعنی اینکه توی هایپر ترمینال فقط پورتهای COM را میشناسه و از usb صحبتی نشده ولی به هر حال من هر کدوم را امتحان کردم و بعد خواستم همانطور که گفته بودید برد را تست کنم جواب نگرفتم یعنی اینکه بعد از وصل کردن RX و TX بازم توی هایپر ترمینال چیزی تایپ نشد ، به هر حال خواهش میکنم اگر ممکنه یه شماره تلفن شما یا یکی از دوستان به من بده تا بتونم باهاش تلفنی صحبت کنم و مشکلم را قدم قدم حل کنم . کمکم کنید . دیگه دارم داغون میشم بسیار ممنونم .
mehri1369
05-09-2009, 08:25
عزیزم از اینکه جوابمو دادی بی نهایت متشکرم .
من اون برد رو پس از ماجراهای زیاد با قیمت 8000 تومان تهیه کردم . و تمام مراحل را که گفته شده بود با دقت فراوان انجام دادم ولی وقتی خواستم توی هایپر ترمینال ارتباطش بدم دیدم که اون نرم افزار فقط پورتهای COM رو میشناسه و نمیتونم USB رو انتخاب کنم ولی به هر حال هر چه COM بود رو امتحان کردم ولی باز توی تست برد وقتی RX و TX را به هم اتصال دادم بازم با تایپ در هایپر ترمینال چیزی تایپ نشد . یعنی بردم از لحاظ تست جواب نداده است . پس جلوتر از اون نرفتم
خواهش میکنم اگر ممکنه یه شماره تلفن به من بدید تا بتونم به صورت قدم به قدم باهاتون پیش برم تا انشاالله مشکلم حل بشه
از لطف شما بی نهایت متشکرم .
منتظر جواب هستم . خواهش میکنم کمکم کنید
mehri1369
05-09-2009, 08:26
با اینکه هنوز مشکلم حل نشده باز از آقا حامد برای قرار دادن چنین مطلبی بی نهایت متشکریم . ممنونم آقا حامد
سلام
شما درایور ها رو از CD که همراه برد هست نصب کردید؟
اگه نصب کنید فکر میکنم یک پورت به پورت های سیستم اضافه میشد.
سپس بقیه مراحل رو انجام دهید.
عزیزم از اینکه جوابمو دادی بی نهایت متشکرم .
من اون برد رو پس از ماجراهای زیاد با قیمت 8000 تومان تهیه کردم . و تمام مراحل را که گفته شده بود با دقت فراوان انجام دادم ولی وقتی خواستم توی هایپر ترمینال ارتباطش بدم دیدم که اون نرم افزار فقط پورتهای COM رو میشناسه و نمیتونم USB رو انتخاب کنم ولی به هر حال هر چه COM بود رو امتحان کردم ولی باز توی تست برد وقتی RX و TX را به هم اتصال دادم بازم با تایپ در هایپر ترمینال چیزی تایپ نشد . یعنی بردم از لحاظ تست جواب نداده است . پس جلوتر از اون نرفتم
خواهش میکنم اگر ممکنه یه شماره تلفن به من بدید تا بتونم به صورت قدم به قدم باهاتون پیش برم تا انشاالله مشکلم حل بشه
از لطف شما بی نهایت متشکرم .
منتظر جواب هستم . خواهش میکنم کمکم کنید
با اینکه هنوز مشکلم حل نشده باز از آقا حامد برای قرار دادن چنین مطلبی بی نهایت متشکریم . ممنونم آقا حامد
شما کاری که آقا حامد گفتن رو انجام دادین؟
اگه انجام دادین و بازم نشد تماس بگیرین.:46:
moji2007
05-09-2009, 18:40
مرررررررررررررررررررررررر ررررررسسسسسسسسسسسسسسسسسسس سسسسسسسسییییییییییییییییی ییییییییی
هارد ما هم برگشت
خدایا شکرت
همه بچز نخ سوزن اقا حامد که شزوع کننده این مطلب بود دمشون گرم
خدایا مرسیییییییییییییییییییییی یییییییییییی
mehri1369
06-09-2009, 08:04
عجب معزلیه !!!
mehri1369
06-09-2009, 08:11
خوش به حال اونهایی که هاردشون برگشت اللهی همیشه خوشحال باشید
mehri1369
06-09-2009, 08:18
سلام
شما درایور ها رو از CD که همراه برد هست نصب کردید؟
اگه نصب کنید فکر میکنم یک پورت به پورت های سیستم اضافه میشد.
سپس بقیه مراحل رو انجام دهید.
آقا حامد
متاسفانه در موقع خرید سی دی تحویل من نشده فقط برد اون برای من فرستاده شده است
من از فروشگاه جوان با عنوان USB to TTL درخواست کردم که برای من فقط برد را فرستادن
باید چکار کنم ؟
mehri1369
06-09-2009, 08:24
شما کاری که آقا حامد گفتن رو انجام دادین؟
اگه انجام دادین و بازم نشد تماس بگیرین.:46:
125 محترم از اینکه زحمت کشیدید و میخواهید کمکم کنید متشکرم
من پیغام شما رو خوندم
این چند روزه از بس اعصابم خورد شده از همه کمک گرفتم
بیشتر داداشم کمکم کردند چون ایشان تو سخت افزار وارد تر هستند ، اگر حل نشد حتما میگم ایشان مزاحمتون بشن و از تجربیات شما برای من استفاده کنن . ممنون
اللهی همیشه موفق باشین
125 محترم از اینکه زحمت کشیدید و میخواهید کمکم کنید متشکرم
من پیغام شما رو خوندم
این چند روزه از بس اعصابم خورد شده از همه کمک گرفتم
بیشتر داداشم کمکم کردند چون ایشان تو سخت افزار وارد تر هستند ، اگر حل نشد حتما میگم ایشان مزاحمتون بشن و از تجربیات شما برای من استفاده کنن . ممنون
اللهی همیشه موفق باشین
شما باید از همون فروشگاه سی دیش هم بگیرین.
ایشالاه که درست میشه، در هر حال اگه نیاز شد ما هستیم.
سلام خدمت شما
این درایور رو من از cd برد usb to ttl مدل 12500 تومانی برای شما قرار دادم
فایل راهنما هم دارد.
اگه جواب داد که هیچ اگر نه از یکی از دوستان که برد 8000 تومانی خریداری کرده اند خواهش کنید که درایور رو قرار بدهند برای شما.
انشاالله که هر چه زودتر مشکل شما هم حل شود
mehri1369
07-09-2009, 07:07
سلام خدمت شما
این درایور رو من از cd برد usb to ttl مدل 12500 تومانی برای شما قرار دادم
فایل راهنما هم دارد.
اگه جواب داد که هیچ اگر نه از یکی از دوستان که برد 8000 تومانی خریداری کرده اند خواهش کنید که درایور رو قرار بدهند برای شما.
انشاالله که هر چه زودتر مشکل شما هم حل شود
ممنونم آقا حامد
mehri1369
07-09-2009, 08:46
شما باید از همون فروشگاه سی دیش هم بگیرین.
ایشالاه که درست میشه، در هر حال اگه نیاز شد ما هستیم.
بازم از محبت شما متشکرم . آقا حامد زحمت کشیدند و درایور برد 12500 را برای من ارسال کردند که متاسفانه جواب نداد . شما درایور 8000 تومانی Usb to ttl را ندارین برا من تو همین تایپیک بزارین من بردارم ؟ یا اینکه نمیتونین از یکی از دوستاتون جور کنین ؟ آخه برای تهیه برد مجبور شدم داداشم را بفرستم تهران بخره ، حالا دوباره روم نمیشه مزاحمش بشم بیاد تهران . ممنون میشم
من درایور برد 8000 تومانی رو ندارم
لطفاً یکی از دوستانی که دارن زحمتشو بکشه
یادتون نره که همه ما یه روزی این مشکل رو داشتیم:10:
بازم از محبت شما متشکرم . آقا حامد زحمت کشیدند و درایور برد 12500 را برای من ارسال کردند که متاسفانه جواب نداد . شما درایور 8000 تومانی Usb to ttl را ندارین برا من تو همین تایپیک بزارین من بردارم ؟ یا اینکه نمیتونین از یکی از دوستاتون جور کنین ؟ آخه برای تهیه برد مجبور شدم داداشم را بفرستم تهران بخره ، حالا دوباره روم نمیشه مزاحمش بشم بیاد تهران . ممنون میشم
بفرمایین،
خدایی با بد بختی این 1.5 مگو آپ کردم با این دیاله ....
ایشالاه که دیگه کارتون راه بیفته
farzad_angel
08-09-2009, 02:46
با سلام
از دوستان در اصفهان تعمیر کار درست حسابی یا جائی که بشه برد را تهیه کرد سراغ نداره
ممنون میشم کمک کنید
بفرمایین،
دوست عزیز جناب 125
با تشکر از زحمات شما
اینجانب هم مشکل BSY و عدم detect هارد 500 گیگا بایتی مکستور را پیدا کردم.
اول تو صفحات خارجی دیدم این گاف seagate رو بعدش هم با این انجمن و عزیزان آن آشنا شدم.
هارد الآن گارانتی هست بهشون گفتم کاری نکنن میام پس میگیرمش.
امکان ارسال پیام خصوصی روندارم.
خواهشمندم بزرگواری فرمایید در صورت امکان در پیغام خصوصی شماره ای جهت برقراری ارتباط در اختیار اینجانب قرار دهید.من تهران ساکن هستم.خواهشمندم کمک فرمایید تا مشکل من حل شود.در این مدت کم امکان تهیه یا ساخت مدار را ندارم و تجربه هم بسیار مهمتر است که ندارم.منتظر راهنمایی شما هستم.
دوست عزیز جناب 125
با تشکر از زحمات شما
اینجانب هم مشکل BSY و عدم detect هارد 500 گیگا بایتی مکستور را پیدا کردم.
اول تو صفحات خارجی دیدم این گاف seagate رو بعدش هم با این انجمن و عزیزان آن آشنا شدم.
هارد الآن گارانتی هست بهشون گفتم کاری نکنن میام پس میگیرمش.
امکان ارسال پیام خصوصی روندارم.
خواهشمندم بزرگواری فرمایید در صورت امکان در پیغام خصوصی شماره ای جهت برقراری ارتباط در اختیار اینجانب قرار دهید.من تهران ساکن هستم.خواهشمندم کمک فرمایید تا مشکل من حل شود.در این مدت کم امکان تهیه یا ساخت مدار را ندارم و تجربه هم بسیار مهمتر است که ندارم.منتظر راهنمایی شما هستم.
پیغامتون رو چک کنید.
پیغامتون رو چک کنید.
بسیار از توجه شما ممنونم.
هارد رو که گرفتم باهاتون تماس میگیرم.و در صورتیکه وقت داشتید خدمت میرسم.
باز هم از بزرگواری شما ممنونم.
farzad_angel
09-09-2009, 04:27
با سلام
از دوستان در اصفهان تعمیر کار درست حسابی یا جائی که بشه برد را تهیه کرد سراغ نداره
ممنون میشم کمک کنید
mehri1369
09-09-2009, 13:13
بفرمایین،
سلام
بازم از بابت همه چیز ممنون
من درایور رو نصب کردم ، و بالاخره عملیات تست با کمک داداشم موفق آمیز بود یعنی هم بردم سالمه و هم اتصالاتم
میخواستم اینجا از شما تشکر کنم و یه سئوال دیگه
حالا دیگه نوبت نصب هارد است و فرامین مربوطه
من برای اینکار باید اول اتصال موتور هارد رو قطع کنم و برای اینکار کافی است که پیچ مربوطه را باز کرده و یک کارت ویزیت بین هد و برد قرار داد .
سئوالی که من دارم آیا نیازی به قطع رابطی یا کابلی یا لحیمی یا .... نیست ، آیا با عملیات فوق کاملا رابطه قطع میشه ؟
بازم از محبت های شما متشکرم
ممنون آقای 125:20:
سلام
بازم از بابت همه چیز ممنون
من درایور رو نصب کردم ، و بالاخره عملیات تست با کمک داداشم موفق آمیز بود یعنی هم بردم سالمه و هم اتصالاتم
میخواستم اینجا از شما تشکر کنم و یه سئوال دیگه
حالا دیگه نوبت نصب هارد است و فرامین مربوطه
من برای اینکار باید اول اتصال موتور هارد رو قطع کنم و برای اینکار کافی است که پیچ مربوطه را باز کرده و یک کارت ویزیت بین هد و برد قرار داد .
سئوالی که من دارم آیا نیازی به قطع رابطی یا کابلی یا لحیمی یا .... نیست ، آیا با عملیات فوق کاملا رابطه قطع میشه ؟
بازم از محبت های شما متشکرم
ممنون آقای 125:20:
خوب خدارو شکر،
در رابطه با سوالتون باید بگم نه!!!
همون جوری طبق آموزشهای آقا حامد پیش برین:46:
sadra_1365
10-09-2009, 13:41
با سلام
ممنون میشم کمک کنید
من خودم توی طالقانی مغازه الکترونیکی دارم اگر یه وقت کسی مشکلی داشت بام میتونه تماس بگیره
tel:09134099891
farzad_angel
11-09-2009, 03:01
من خودم توی طالقانی مغازه الکترونیکی دارم اگر یه وقت کسی مشکلی داشت بام میتونه تماس بگیره
tel:09134099891
با سلام دوست عزیز حتما مزاحمت میشم
smzarrabi
12-09-2009, 18:08
سلام ؛ هارد من از دست برادرم افتاد و حالا فقط موتورش كار مي كنه ؛ چيكار كنم. ككككككمممممممككككك
بسیار از توجه شما ممنونم.
هارد رو که گرفتم باهاتون تماس میگیرم.و در صورتیکه وقت داشتید خدمت میرسم.
باز هم از بزرگواری شما ممنونم.
با سلام خدمت عزیزان
جناب 125 با تشکر از جنابعالی اینجانب هارد رو از گارانتی گرفتم.
رفتم بازار و مبدل مربوطه را تهیه کردم.
سیمهای رابط رو ساختم و طبق راهنمای موجود عمل کردم.
الآن هاردم کاملا سالم و اطلاعاتم رو برگردوندم.
از همه بخصوص جناب M@YS@M تهیه کننده راهنما و جناب MJHamed و جناب 125 و سایر عزیزان بی اندازه ممنونم.
فقط بگم اگر در حین کار اشتباه کردید در تایپ یا موارد دیگه برنامه رو ببندید و ارتباط هارد رو قطع و از ابتدا شروع کنید.
دوستان به هیچ وجه به گارانتی (برای من الماس یا ویستا یا هر کلاه بردار بی معرفتی که هستند) اعتماد نکنید.
هاردتون رو پس بگیرید و طبق راهنما عمل کنید.بی شرفها امکان نداره ندونند این مشکل چیه و امکان نداره راه برطرف کردنش رو ندونند.هاردها رو خودشون وارد کردن و فرختن به جای اطلاع رسانی جمع آوری و آپدیت فیرمویر و یا ارایه خدمات اینچنین که از این موارد جلوگیری کنه چیکار کردند؟منتظر میمونند تا مشکل پیدا کنه و شما مراجعه کنید.اگر اطلاعات براتون مهم نیست و اگر گارانتی داشته باشه خوب عوضش میکنند.اگر اطلاعات براتون مهم باشه و بخواهید ریکاوری کنید حسابی تیغتون میزنند.میرونید قیمت پایه برای ریکاوری چقدره؟ 50 هزارتومان برای اینکه شروع کنند.به من گفتند تا 150 هزارتومان هم مممکنه برسه بسته به میزان اطلاعات بازیافتی.
خودتون قضاوت کنید اینا انسان هستند.تازه این مشکل نه در اثر ضربه نه نوسان برق نه نرم افزار و ویروس و... است.به خاطر مشکل فیرمویر خود هارد است.این به جای ریکاوری رایگان است؟
موفق باشید
در صورت نیاز به راهنمایی و کمک در خدمت عزیزان هستم
با سلام خدمت عزیزان
جناب 125 با تشکر از جنابعالی اینجانب هارد رو از گارانتی گرفتم.
رفتم بازار و مبدل مربوطه را تهیه کردم.
سیمهای رابط رو ساختم و طبق راهنمای موجود عمل کردم.
الآن هاردم کاملا سالم و اطلاعاتم رو برگردوندم.
از همه بخصوص جناب M@YS@M تهیه کننده راهنما و جناب MJHamed و جناب 125 و سایر عزیزان بی اندازه ممنونم.
فقط بگم اگر در حین کار اشتباه کردید در تایپ یا موارد دیگه برنامه رو ببندید و ارتباط هارد رو قطع و از ابتدا شروع کنید.
دوستان به هیچ وجه به گارانتی (برای من الماس یا ویستا یا هر کلاه بردار بی معرفتی که هستند) اعتماد نکنید.
هاردتون رو پس بگیرید و طبق راهنما عمل کنید.بی شرفها امکان نداره ندونند این مشکل چیه و امکان نداره راه برطرف کردنش رو ندونند.هاردها رو خودشون وارد کردن و فرختن به جای اطلاع رسانی جمع آوری و آپدیت فیرمویر و یا ارایه خدمات اینچنین که از این موارد جلوگیری کنه چیکار کردند؟منتظر میمونند تا مشکل پیدا کنه و شما مراجعه کنید.اگر اطلاعات براتون مهم نیست و اگر گارانتی داشته باشه خوب عوضش میکنند.اگر اطلاعات براتون مهم باشه و بخواهید ریکاوری کنید حسابی تیغتون میزنند.میرونید قیمت پایه برای ریکاوری چقدره؟ 50 هزارتومان برای اینکه شروع کنند.به من گفتند تا 150 هزارتومان هم مممکنه برسه بسته به میزان اطلاعات بازیافتی.
خودتون قضاوت کنید اینا انسان هستند.تازه این مشکل نه در اثر ضربه نه نوسان برق نه نرم افزار و ویروس و... است.به خاطر مشکل فیرمویر خود هارد است.این به جای ریکاوری رایگان است؟
موفق باشید
در صورت نیاز به راهنمایی و کمک در خدمت عزیزان هستم
خوب مبارکه:31:
alireza976
14-09-2009, 09:59
سلام دوستان
ممنون از تاپیکتون
هارده منم درست شد :20:
فقط چندتا چیز:
یکی اینکه اون برده که تو PDF آموزشه ساختشو داده بودیدو 2--3 روز روش کار کردم ولی عمرا جواب نداد که نداد، ولی آخرش اونیکی برد آسونرو تو نیم ساعت ساختم حل شد :27: فقط قیافش شبیه خرچنگ میشه :31:
وسایلشم 1500 تومن بیشتر نمیشه، پیشنهاد میکنم قبل از خرید آماده یه بار اینو بسازید (فقط به مثبت منفیه خازناتون باید دقت بشه) :10: اون برداییم که تو مدارشون آی سی max232 ندارنو نسازید چون کارشون برعکسه و اصلا اونی که ما می خواییم نیست.
آها اگه موقع وارد کردن درستورا U رو زدین که سرعت بره بالا ولی ارور داد واسه اینه که اتصال برد با سیلندر خوب قطع نشده (از این کارت پلاستیکیا پیدا کنید که بشه بیشتر حولش داد)
اینم عکسه اون مداره که ساختمش :
اینم آدرسه سایتع آموزشش ، البته همهچیزو از همین نقشه ی بالایی میشه فهمید: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(فقط خازناش همه از این معمولیاس ،عدسی نیست ، تو عکسه این سایته اشتباه زدن چون اصلا خازن عدسیا مثبت منفی ندارن و کارشونم یه چیز دیگس)
در آخرم از همه تشکر میکنم ، دمتون گرم خیلی باحالید ، آقا حامد ایشا... شمام کارات ردیف شه :10:
mehri1369
15-09-2009, 09:54
سلام به همگی
یه خبر خوب ، هارد منم برگشت
اینجا از کلیه برو بچه ها بالخصوص آقا حامد گل و 125 عزیز تشکر میکنم امیدوارم هر جاهستید خوشتون باشه و موفق
بچه هــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــا ممنون
سلام
ممنون
سعی میکنم در ورژن بعدی آموزش مدار رو عوض کنم
با تشکر
سلام به همگی
یه خبر خوب ، هارد منم برگشت
اینجا از کلیه برو بچه ها بالخصوص آقا حامد گل و 125 عزیز تشکر میکنم امیدوارم هر جاهستید خوشتون باشه و موفق
بچه هــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــا ممنون
خوب برای شما هم مبارک باشه،
بالاخره کمک ما هم نتیجه داد انگار:31:
اینم عکسه اون مداره که ساختمش :
اینم آدرسه سایتع آموزشش ، البته همهچیزو از همین نقشه ی بالایی میشه فهمید: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(فقط خازناش همه از این معمولیاس ،عدسی نیست ، تو عکسه این سایته اشتباه زدن چون اصلا خازن عدسیا مثبت
منفی ندارن و کارشونم یه چیز دیگس):10:
با سلام
البته من چندان اطلاعات ندارم.
بله خازنهای موجود در شکل عدسی هستند.ولي max232 دو نوع است.
max232 که خازنهای مربوطه با توجه به datasheet یک میکروفاراد هستند.
max232A که خازنهای مربوطه با توجه به datasheet یک دهم میکروفاراد هستند.یعنی 100 نانوفاراد.
که میتوان برحسب نیاز از نوع تانتالیوم که ابعاد کوچکتر و عمر بیشتری دارند استفاده کرد.
با تشکر
moji2007
18-09-2009, 18:06
دوستان کسی آپدیت فریم ویر هارد 500 سی گیت رو داره ؟
برای یکی از دوستام می خوام سایت سک گیت هم اصلاً بالا نمیاد .
اگه دارید دریغ نکنید .
دوستان تو تهران کسی هست که بتونه این هارد رو بهش بدم درست کنه؟
همون مشکل شناخته نشدن رو داره و مشکلش هم دقیقا همین فروم ویر هست.
اگه کسی هست لطفا یه شماره تماس برام پیام خصوصی کنه.
بدجوری گیر هستم منتظرم.
tnx
دوستان تو تهران کسی هست که بتونه این هارد رو بهش بدم درست کنه؟
همون مشکل شناخته نشدن رو داره و مشکلش هم دقیقا همین فروم ویر هست.
اگه کسی هست لطفا یه شماره تماس برام پیام خصوصی کنه.
بدجوری گیر هستم منتظرم.
tnx
هستم:46:
دوستان کسی آپدیت فریم ویر هارد 500 سی گیت رو داره ؟
برای یکی از دوستام می خوام سایت سک گیت هم اصلاً بالا نمیاد .
اگه دارید دریغ نکنید .
سلام عزیز جان,
فک نمیکنم که همه ی فریمورها به هم بخورن:41:
شما اطلاعات هاردتو بده اگه من داشتم میزارم حتما:46:
در ضمن عید همتونم مبارک
:11::11::11:
charpylolo
20-09-2009, 05:56
با سلام
فریمور هاردی با مشخصات زیر لازم است خیلی ضروری میباشد
لطفا راهنمایی کنید
diamondmax plus 9 60gb ata/133 hdd
series 3.5
alireza976
20-09-2009, 23:19
با سلام
البته من چندان اطلاعات ندارم.
بله خازنهای موجود در شکل عدسی هستند.ولي max232 دو نوع است.
max232 که خازنهای مربوطه با توجه به datasheet یک میکروفاراد هستند.
max232A که خازنهای مربوطه با توجه به datasheet یک دهم میکروفاراد هستند.یعنی 100 نانوفاراد.
که میتوان برحسب نیاز از نوع تانتالیوم که نویز کمتری دارند استفاده کرد.
با تشکر
سلام
دوست عزیز منم اطلاعات زیادی ندارم
فقط چون واسه خودم با خازن معمولی کار کرد اینو گفتم که هر کسی خواست بسازه جواب بگیره .
باز اگه شما میگید اونجوریم کار میکنه خوب حتما میشه دیگه :46:
هستم:46:
فک نمیکنم که همه ی فریمورها به هم بخورن:41:
شما اطلاعات هاردتو بده اگه من داشتم میزارم حتما:46:
در ضمن عید همتونم مبارک
:11::11::11:
با تشکر از جناب هادی بزرگ که این مشکل هارد ما رو هم ایشون حل کردن.
یه دنیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــا تشکر:11:
خیلی لطف کردید.
انشالله بتونم جبران کنم.
راستی هادی جان اون مشکل اسم من مقصر بودم من بهش اشتباه گفته بودم.
خودت که باید بهتر بدونی وقتی کل اطلاعات آدم رو هوا باشه دیگه فکر درست و حسابی برای آدم نمیمونه که.....
با تشکر از جناب هادی بزرگ که این مشکل هارد ما رو هم ایشون حل کردن.
یه دنیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــا تشکر:11:
خیلی لطف کردید.
انشالله بتونم جبران کنم.
راستی هادی جان اون مشکل اسم من مقصر بودم من بهش اشتباه گفته بودم.
خودت که باید بهتر بدونی وقتی کل اطلاعات آدم رو هوا باشه دیگه فکر درست و حسابی برای آدم نمیمونه که.....
:46: خواهش :46:
برای فریمویر هم فک کنم تو صفحه ی بوت میزنه (بالا سمت راست)
یه سوال من فرومویر این هارد رو بعد از درست شدن آپدیت کردم.
از کجا میتونم ببینم الان فروم ویر چند هست؟[/B]
یه برنامه کوچیک برای این کار هست
drivedetect
از سایت سیگیت میتونید دانلود کنید.
سلام
دوست عزیز منم اطلاعات زیادی ندارم
فقط چون واسه خودم با خازن معمولی کار کرد اینو گفتم که هر کسی خواست بسازه جواب بگیره .
باز اگه شما میگید اونجوریم کار میکنه خوب حتما میشه دیگه :46:
سلام
نه دوست عزیزم
حرف شما کاملا درست است.خازنهای توی عکس از نوع عدسی است.
کار شما هم درست بوده.اکثر شماتیکهای موجود نظیر آنچه معرفی کردید از MAX232CPE (یا همان نوع معمولی) استفاده میکنند که همانطور که عرض کردم و شما هم فرمودید خازنها از نوع الکترولیت (دارای پولاریته) و یک میکروفاراد هستند.گر چه به گفته یک فرد مطلع معمولا از 10 میکروفاراد استفاده میشود که در بعضی شماتیکها این را دیده ام.
برای کوچک شدن مدار به خصوص برای استفاده بصورت SMD از MAX232A استفاده میکنند تا از خازنهای کوچکتر 100 نانوفارادی استفاده کنند.MAX233 هم موجود است که نیازی به خازن ندارد ولی معمولا کمیاب تر و گرانتر است.
معمولا در مورد بالا طبق عملکرد شما از خازن الکترولیت 1میکروفاراد یا 10 میکروفاراد استفاده میشود.شما میتوانید به جای نوع الکترولیت از تانتالیوم با ظرفیتهای فوق استفاده فرمایید.آن هم دارای پولاریته است.منتها از مواد دارای ثابت دی الکتریک بالاتر ساخته شده در نتیجه ابعاد کوچکتری دارد و عمر آن طولانی تر است.دوستان متخصص اشتباهات اینجانب را تصحیح فرمایند چون اطلاعات تخصصی ندارم.
با تشکر
charpylolo
21-09-2009, 15:15
با سلام
ایا راه حل دتکت نشدن که در اینجا ارایه شده است برای هاردهای دیگر هم جواب میدهد
مثلا هاردی با مشخصات زیر:
series 3.5 e-h011-02-3880
6y060L0420411 60gb
sn:y2mn4cye
code: yar41vwq
اگر امکان دارد لطف کنید ادرس سایتی که فریمور هارد ماکستور بالا را دارد اعلام نمایید
با تشکر........
سلام.
:37::37::37::37:
امیدوام یکی باشه که کمکم کنه :11::11::11:
با سلام
ایا راه حل دتکت نشدن که در اینجا ارایه شده است برای هاردهای دیگر هم جواب میدهد
مثلا هاردی با مشخصات زیر:
series 3.5 e-h011-02-3880
6y060L0420411 60gb
sn:y2mn4cye
code: yar41vwq
اگر امکان دارد لطف کنید ادرس سایتی که فریمور هارد ماکستور بالا را دارد اعلام نمایید
با تشکر........
دوست عزیز با این شماره سریالی که دادین سایت سیگیت میگه مشکلی نیست ولی میتونین تو سایت سیگیت یه سرچ بزنین برای آپدیت فریمورش.
سلام.
:37::37::37::37:
امیدوام یکی باشه که کمکم کنه :11::11::11:
شما هم سریال هاردو بزار چک کنم:46:
در ضمن اینم لینک دانلود 4 سری از فریمورهای مکستور و سیگیت لعنت الله:27:
Seagate Barracuda 7200.11
DiamondMax 22
اینم لینک وارد کردن سریال هارد برای چک کردن.
دوستان من مشکل هارد ساتا رو با این روش حل کردم کسی راه حلی برای هارد های ide نداره
(هاردهای ide هم از طریق هایپر ترمینال کنترل مشن؟ پین های rx-txاون کجاست؟)
دوستان من مشکل هارد ساتا رو با این روش حل کردم کسی راه حلی برای هارد های ide نداره
(هاردهای ide هم از طریق هایپر ترمینال کنترل مشن؟ پین های rx-txاون کجاست؟)
سلام دوست عزیز
منم تا حالا دو تا هارد ide دیدم که همینطوری شدن و دیتکت نمیشن ولی متاسفانه از روش احیای اونها بی اطلاع هستم.
اگه کسی میدونه بگه
zeus7610
27-09-2009, 09:22
سلام و تشکر از همه. من وقتی کابل رو وصل می کنم از من درایور می خواد و با درایورهای خود ویندوز شناسائی نمیشه. به نظر شما درایور این کابلو از کجا بگیرم؟
zeus7610
27-09-2009, 11:54
آقا یکی به داد ما برسه. من تا مرحله نصب هارد رفتم. ولی بعد از زدن ctrl+z دیگه هیچ پیغامی نمیآید. کسی چیزی کاری بلده به ما بگه یه خاکی تو سرمون بریزیم؟؟؟
اعصابم خورددددهههههههههههههههههه هه.......... نمی دونم چرا نمی بینه
با این تستی که گفتین هم بوردم جواب میده تو تست. چی کار کنم؟؟؟
zeus7610
27-09-2009, 13:03
مشکل قبلی حل شد. حالا وقتی دور موتور هاردو می بریم به حالت عادی و بعد از اجرای دستور N1 و آمدن دوباره خط فرمان و خاموش و روشن کردن هارد قبل از دادن دستور اصلی دوباره ارور LED-000000000CCFaddr:0024A051 رو میده. تورو خدا یکی به داد ما برسه. اطلاعات این هارد خیلی مهمه.
zeus7610
27-09-2009, 14:12
سلام به دوستان خلاصه ما هم راه افتادیم.به این دستورات دقت کنید Fixing BSY or CC errors aka BUSY (I recommend some practice before trying this):
Note: All commands are case sensitive !
First, make sure you have your hard drive accessible; on a table with open access to the drive is best.
Second, you need to remove the PCB (Printed Circuit Board) from HDA case using a Mini Torx 6 screw driver.
Third, connect RX & TX cables from your RS-232 adapter, verify that all is correct, and then connect the power supply to Hard drive circuit board.
Explanation: The problem with the drive is that the drive is stuck/halt in a BUSY state. This basically locks up the SATA port, causing the BIOS problem (cannot detect the drive at POST). In the terminal, you will see this sort of error (LED: 000000CC FAddr: 0024A051). Once you see this in the terminal, the terminal session to the drive is completely blocked and will not accept any more commands. In order to circumvent this, we'll need to disconnect the PCB (circuit board) from the hard drive case so that the LED: 000000CC FAddr: 0024A051 command cannot be sent from the firmware of the terminal session.
After you have connected the power to the circuit board, press CTRL+Z in your HyperTerminal session. You should now see a prompt like this:
CODE
F3 T>
If you do not see this prompt, check your RS-232 connections to the drive. (you may have the TX and RX flipped).
Now we'll need to access the Level 2, type:
CODE
F3 T>/2 (enter)
F3 2>
And type (to spind down the motor):
CODE
F3 2>Z (enter)
Spin Down Complete
Elapsed Time 0.147 msecs (the time will vary here)
F3 2>
Now the tricky part. Pratice a lot without any power before even trying this. You need to make sure that the screws don't touch the PCB board where they aren't suppose to or you will fry your PCB board. If you have been practicing and the power is not connected, start at STEP ONE.
With the POWER CONNECTED to the PCB board, as well as your TX/RX terminal wires, mount the board back on the HDA case. You must have the power connected when you do this.
Now type (to start the motor):
CODE
F3 2>U (enter)
You should get something like this:
Spin Up Complete
Elapsed Time 7.093 secs
F3 2>
Then go to Level 1 (by typing /1):
CODE
F3 2>/1 (enter)
Now lets do a S.M.A.R.T. erase (create S.M.A.R.T. sector):
CODE
F3 1>N1 (enter)
G-List step is optional:
Skip G-List step first, if after proceeding the whole BSY fix and the drive still remains under BSY error, then you'll need to repeat BSY process with G-List command below.
G-List Erase (Fix Defect List):
CODE
F3 1>/T (enter)
F3 T>i4,1,22 (enter)
For reference:
Level T 'i': Rev 0001.0000, Overlay, InitDefectList, i[DefectListSelect],[SaveListOpt],[ValidKey]
Power OFF/ON the drive (very important!)
Wait 10 seconds and now Power ON your drive.
Press CTRL+Z on terminal and type:
Partition regeneration:
CODE
F3 T>m0,2,2,,,,,22 (enter)
For reference:
Level T 'm': Rev 0001.0000, Flash, FormatPartition, m[Partition],[FormatOpts],[DefectListOpts],[MaxWrRetryCnt],[MaxRdRetryCnt],[MaxEccTLevel],[MaxCertif
yTrkRewrites],[ValidKey]
You should get something like (in around 15~30 seconds):
CODE
Max Wr Retries = 00, Max Rd Retries = 00, Max ECC T-Level = 14, Max Certify Rewrite Retries = 00C8
User Partition Format 10% complete, Zone 00, Pass 00, LBA 00004339, ErrCode 00000080, Elapsed Time 0 mins 05 secs
User Partition Format Successful - Elapsed Time 0 mins 05 secs
If you didn't get the msg above, then you skipped something important, and turning off your drive now will render an unreadable drive, so be careful.
مدار من با برد برد ساخته شده حتی 1000 تومن خرج نکردم مشکل داشتین زنگ بزنین
09358137458 (علی هدایتی _آمل)
استاد همه چی خوب پیش میره ولی بعد از روشن خاموش کردن دیگه ارور میده. همون ارور اعداد که تو فایل نوشته. به نظرت چی کار کنم؟
zeus7610
27-09-2009, 16:25
علی آقا ممنون از راهنمائیت ولی بازم فرقی نکرد کابل ارت رو وصل کردم. ولی بعد از خاموش روشن کردن هارد ارور میده.
در ضمن اگه اصلا موتور رو خاموش نکنم هیچی قبول نمی کنه. یعنی خط فرمان نمی آید اصلا.
و هارد تو این وضعیت اصلا دیتکت نمیشه نه اینکه lba=0 باشه....
علی آقا ممنون از راهنمائیت ولی بازم فرقی نکرد کابل ارت رو وصل کردم. ولی بعد از خاموش روشن کردن هارد ارور میده.
در ضمن اگه اصلا موتور رو خاموش نکنم هیچی قبول نمی کنه. یعنی خط فرمان نمی آید اصلا.
و هارد تو این وضعیت اصلا دیتکت نمیشه نه اینکه lba=0 باشه....
منظورتون از خاموش روشن کردن همون مرحله ی کشیدن کابله که باید قبلش دقت کنین وقتی اون کارتو میکشین بیرون، اتصال برد برقرار بشه و اینکه موقع کشیدن کابل برق اتصالاتتون قطع نشه.
خلاصه بیشتر تلاش کنین نتیجه میگیرین:46:
نشدم یه پخ بده کمکت میکنم.:10:
zeus7610
28-09-2009, 09:02
نشد که نشد. همه جوره امتحان کردم نمی دونم شاید چیزی مشکل داره این وسط وگرنه روال کارو که درست پیش میرم.. نمیشه وقتی دور موتور هارو پائینه دستور رو بهش بدیم؟؟ کسی چیزی به ذهنش نمیرسه؟ راه دیگه ای هست به نظرتون ؟
zeus7610
28-09-2009, 12:28
باتری رو یک لحظه جدا کردم و دوباره وصل کردم. این سری ارور led00000 رو نداد. ولی بعد از اجرای دستور m2,2,,,,, پعد از 15 ثانیه یپغام خطا میده. user partiotion fomat failed .. راه دیگه ای به نظرتون نمیرسه...
soheilnazemy
28-09-2009, 17:18
:40::40::40:سلام:40::40::40:
soheilnazemy
28-09-2009, 17:32
:40::40::40:ایول ایوله ایول.......!:40::40::40:
درود بر همگی برو چه های گل و بلبل p30world
بعد از کلی درد سر برای تهیه مدار و گرفتاری بلاخره منم تونستم با استفاده از مطالب مفید این پست هاردم رو زنده کنم
و دوباره زنده شدم .
در شهرما که کلا همچی تعطیله و اصلا نه خود مدار گیر میاد نه قطعات .
مرسی . مرسی . واقعا ممنونم
مخصوصا از
:40:MJHAMED:40: &:40: SHAHIN-55:40:
غزیز
همین کارها و همین محبتها هستند که باعث می شوند دنیا قشنگتر به نظر بیاد .
:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: لعنت بر مکستور :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:
باتری رو یک لحظه جدا کردم و دوباره وصل کردم. این سری ارور led00000 رو نداد. ولی بعد از اجرای دستور m2,2,,,,, پعد از 15 ثانیه یپغام خطا میده. user partiotion fomat failed .. راه دیگه ای به نظرتون نمیرسه...
پیغامتو چک کن.
zeus7610
29-09-2009, 12:53
از بچه ها کسی بورد هارد seagate نداره فروشی؟ هارد من تمامی مراحل رو درست انجام میده ولی تو فرمت آخری گیر میکنه. هر دو راه فرمت رو هم رفتم و فرقی نداشته. اگه کسی هاردشو میفروشه به من خبر بده. اطلاعات این هارد خیلی حیاتیه. ممنونم از همه دوستانی که به من کمک کردند. هرچند هنوز من جواب نگرفتم.... اگه کسی راه حل دیگه ای هم به ذهنش میرسه بگه من دعاش کنم.. ممنونم
از بچه ها کسی بورد هارد seagate نداره فروشی؟ هارد من تمامی مراحل رو درست انجام میده ولی تو فرمت آخری گیر میکنه. هر دو راه فرمت رو هم رفتم و فرقی نداشته. اگه کسی هاردشو میفروشه به من خبر بده. اطلاعات این هارد خیلی حیاتیه. ممنونم از همه دوستانی که به من کمک کردند. هرچند هنوز من جواب نگرفتم.... اگه کسی راه حل دیگه ای هم به ذهنش میرسه بگه من دعاش کنم.. ممنونم
سلام
شما اگه بورد رو هم عوض کنید مشکلتان حل نمیشه
اگه هنوز موتور هارد کار میکنه احتیاجی به عوض کردن بورد نخواهید داشت.
من فکر میکنم یکی از مراحل رو به دقت عمل نمیکنید.
چون اگه کاملاً اتصال بورد و موتور توسط کارت ویزیت قطع شده باشه این ارور رو نخواهید دید.
حالا یا پیچ اشتباهی رو انتخاب کردید و یا کارت رو درست قرار ندادید.
یه بار دیگه از اول همه مراحل رو چک کن ایشاالله که درست میشه.
zeus7610
30-09-2009, 08:28
سلام
شما اگه بورد رو هم عوض کنید مشکلتان حل نمیشه
اگه هنوز موتور هارد کار میکنه احتیاجی به عوض کردن بورد نخواهید داشت.
من فکر میکنم یکی از مراحل رو به دقت عمل نمیکنید.
چون اگه کاملاً اتصال بورد و موتور توسط کارت ویزیت قطع شده باشه این ارور رو نخواهید دید.
حالا یا پیچ اشتباهی رو انتخاب کردید و یا کارت رو درست قرار ندادید.
یه بار دیگه از اول همه مراحل رو چک کن ایشاالله که درست میشه.
ممنون از راهنمائیت. عزیز من توی مرحله آخر مشکل دارم یعنی جایی که دستور m0,2,2,,,, رو می زنی. در اون مرحله که بورد به موتور اتصال داره. برای آخرین فرمته که گیر میکنه. حداقل 30 بار هم امتحان کردم. حتی خواستم با دستور مربوط به lba0 کل هارد فرمت بشه که بعدا بازیابی اش کنم ولی بازم نشد. الان هارد من دیتکت میشه ولی وقتی ویندوز با وقفه بالا می اید (وقتی هارد معیوب slave باشه) دیگه هارد از حالت دیتکت خارج میشه. و اگه ریست هم بکنی می بینی که دیگه توی ست آپ هم دیتکت نشده و سیستم رو خاموش کنی و چند دقیقه بعد روشن کنی دوباره دیتکت میشه. در ضمن من با سی دی بوتیبل هم مراحل آپدیت رو انجام دادم ولی بازم هیچ فرقی نکرد. حالا می خواستم با تعویض بورد تست کنم ببینم جواب میده یا نه. با چند تا از دوستان ازجمله 125 هم که صحبت کردم همین نظرو داشتن. حالا اگه کسی چیز دیگه ای به ذهنش میرسه لطف کنه و بگه.
zeus7610
01-10-2009, 10:14
بچه ها هارد من دیتکت شد. ولی هیچ کدوم از پارتیشنها نیست!!!! با استفاده از چند تا برنامه بازیابی پارتیشن ها درایوهامو تا F می بینه ولی بعدش انگار میرسه به badsector و هنگ می کنه. یا چیزهای مختلف تست کردم انگار از سکتورهای 20% اولیه به بعد هارد من قاط زده. به نظرتون کاریش میشه کرد؟ rebiuld partion table کنم اطلاعات می پره کاملا درسته؟؟؟ کسی نظری نداره؟
بچه ها هارد من دیتکت شد. ولی هیچ کدوم از پارتیشنها نیست!!!! با استفاده از چند تا برنامه بازیابی پارتیشن ها درایوهامو تا F می بینه ولی بعدش انگار میرسه به badsector و هنگ می کنه. یا چیزهای مختلف تست کردم انگار از سکتورهای 20% اولیه به بعد هارد من قاط زده. به نظرتون کاریش میشه کرد؟ rebiuld partion table کنم اطلاعات می پره کاملا درسته؟؟؟ کسی نظری نداره؟
سلام
این جور که معلومه هارد شما مشکل زیاد داشته
بالاخره چی کار کردی که جواب داد؟
شما اول partition magic رو نصب کن یه گزینه undo delete partition داره شاید برای شما جواب بده.
برای رکاوری من قبلاً از ترکیب magic recovery و handy recovery استفاده کردم نتیجه خوبی گرفتم ولی بسته به حجم پارتیشن ممکن است خیلی طول بکشه شاید 10 ساعت!
حالا چه فرمت کنید چه پارتیشن جدید بسازید تا وقتی که اطلاعات جدیدی روی قبلی ها نریزید،اطلاعات قابل بازبافت هستند.
دوستان من بالاخره چیکار کنم آخه؟!
کسی نیست کمکم کنه
کل تبریز رو زیر و رو کردم.
قطعات موجوده ولی برد نیست....
فقط شرکت های انبوه ساز درستش میکنن که تعدادش بالای 300 تا باید باشه
کسی از دوستان نیست که یکی از مدارها برام پست کنه؟
یا میخرم ازش و یا اگه بخواد برمیگردونم به خودش....
ای بابا!!!
اینم مشکل منه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلطفا همه پستها رو بخونید...
ممنون:11:
david2002
01-10-2009, 16:21
با سلام به دوستان
هارد من maxtor STM3500320AS است.
من تمام مراحل را انجام دادم بدون پیغام خطا.حتی مرحله G-list Erase را هم انجام دادم ولی باز هم هارد دیتکت نمیشود.لطفا راهنمایی کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.