ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راه حل مشکل عدم شناسایی هارد و ظرفیت 0 در مکستور Diamond Max 22 و سیگیت 7200.11 و هارد های مشابه

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7

Abbas.sedighi
08-02-2012, 21:39
ببخشید دوباره مزاحم شدم به نظرتون هاردم ویروسی نشده؟:41: از دیسک نجات انتی ویروس استفاده کنم چطوره؟

m_y_68
11-02-2012, 18:15
سلام.
من واسم یه مشکل اساسی پیش اومده. وقتی هاردم رو به کامپیوتر وصل میکنم چراغش روشن میشه و موتورش کار میکنه ولی هیچ چیزی توی ویندوز نشون نمیده. روی چندتا سیستم امتحان کردم همه جا همین مشکل رو داشت.
تا دیروز خیلی خوب کار میکرد نمیدونم واسه چی از امروز اینجوری شده !
تو رو خدا هر کی میدونه کمک کنه آخه تمام اطلاعاتم روشه.
مدل هادم اینه : Western Digital Passport 500 gig

fisal1370
12-02-2012, 14:09
سلام.منم يك هارد 2 ترابيات داشتم .با يه كسي ديگه هارد به هارد كردم.بعد به سيستم وصل كردم شناساي مي كرد .بعد هنگ مي كرد.حلان درايو هارو شناساي نميكنه.ولي اسمشو داخل منيجر مياره.لطفا اگه كسي ميدونه .بگه.خواهش مندم.لطفا دوستان.اگه كسي ميدونه به اين شماره 09385116775 يا ايملم fisal.dehwari@yahoo.com بده.مرسي

Abbas.sedighi
12-02-2012, 16:19
ببخشید دوباره مزاحم شدم به نظرتون هاردم ویروسی نشده؟:41: از دیسک نجات انتی ویروس استفاده کنم چطوره؟

دوستان تشریف بردن تعطیلات!

ata.royalfalcon
12-02-2012, 16:38
سلام.
من واسم یه مشکل اساسی پیش اومده. وقتی هاردم رو به کامپیوتر وصل میکنم چراغش روشن میشه و موتورش کار میکنه ولی هیچ چیزی توی ویندوز نشون نمیده. روی چندتا سیستم امتحان کردم همه جا همین مشکل رو داشت.
تا دیروز خیلی خوب کار میکرد نمیدونم واسه چی از امروز اینجوری شده !
تو رو خدا هر کی میدونه کمک کنه آخه تمام اطلاعاتم روشه.
مدل هادم اینه : Western Digital Passport 500 gig

سلام عزيزم
شما بايستي در تاپيك زير مشكلتون رو مطرح ميكرديد .

تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

با توجه به توصيفاتي كه كرديد فكر كنم هاردتون اكسترنال و از نوع پرتابل هست . لطفا برنامه disk management رو اجرا كنيد و ببينيد آيا پارتيشن هارد اكسترنالتون ديده ميشود يا خير .
اگر پارتيشن هاردتون ديده ميشود نوع فرمت آن چي هست ؟ آيا RAW شده يا unallocated شده است . در هر صورت اگر پارتيشن شما raw يا unallocated شده باشد نياز به فرمت مجدد هست كه اطلاعاتتون خواهد پريد . پس پيشنهاد ميشود قبل از فرمت با استفاده از نرم افزارهاي ريكاوري اطلاعات ابتدا داده هاي مهم را در جاي مطمئن ذخيره و ريكاوري كنيد و سپس هارد اكسترنالتون را فرمت كنيد .

براي دسترسي به برنامه ديسك منجمنت كافيس دستور DISKMGMT.MSC را در ran وارد كنيد .

اگر پارتيشني در برنامه ديسك منجمنت ديده نميشود از اتصال محكم و صحيح كابلها مطمئن بشيد . كابل رو به پورت usb پشت كيس متصل كنيد و از رابط استفاده نكنيد .

mohsen_zex
13-02-2012, 16:02
سلام من یه هاردmaxtor diamondmax17مدل 6G160P0 که داشتم ازطرق چک دیسک ویندور بدسکتور میگرفتم کامپیوترریست شد دیگه هاردم بالا نیومد و هاردمو نمی شناسه یعنی تو بایوس0 نشون میده ولی اسمش شده MAXTOR SHASTAکه اصلا بالا نمیاد هارد به هاردم با کامپیوترهای دیگه هم کردم ولی باز نشناخت لطف کنید راهنمایی کنید

barcelona_92
19-02-2012, 03:05
با سلام
بنده دو تا هارد سیگیت دارم
ST31000520AS__firmware cc32
ST32000542AS__firmware cc34
خدا بخواد هر دوتاشون هم دارن بدون مشکل کار میکنند
ایا نیازی هست که فریمور این دو هارد رو آپدیت کنم؟
اخرین فریمور هم تو سایت سیگیت دیدم برای این دو cc35 بود
راستی هارد دوترا بایتی تا کله پره ایا با آپدیت فریمور امکان پریدن اطلاعات هستش؟
متشکرم

mohsen_n94
19-02-2012, 16:09
با سلام
بنده دو تا هارد سیگیت دارم
ST31000520AS__firmware cc32
ST32000542AS__firmware cc34
خدا بخواد هر دوتاشون هم دارن بدون مشکل کار میکنند
ایا نیازی هست که فریمور این دو هارد رو آپدیت کنم؟
اخرین فریمور هم تو سایت سیگیت دیدم برای این دو cc35 بود
راستی هارد دوترا بایتی تا کله پره ایا با آپدیت فریمور امکان پریدن اطلاعات هستش؟
متشکرم

دوست عزیز سری که درد نمیکنه چرا میخوای دستمال ببندی؟
به سیگیت اعتباری نیست یه موقع میبینی هاردت پرید
منم فیرم ورش رو دانلود کردم و اجرا کردم و سیستم ری استارت شد و صفحه آپدیت اومد و تایید کرد که مدل هارد درسته
بعد رفت واسه آپدیت ولی وسطش هارد بوق زدو هنگ کرد سیستم و دیگه هارد دتکت نشد.
مال منم فیرم ور CC34 بود که ورژن جدیدش CC3D بود که اینطور شد.
به نظرم نکن اینکارو. ریسکه.
به هر حال خود دانی. موفق باشید.

dd_20_07
22-02-2012, 17:52
سلام ، خسته نباشید دوستان
من یه هارد مکستور 320G دارم . تو setup و بایوس هارد رو میشناسه ولی تو ویندوز دیده نمیشه . در ضمن وقتی که سیستم رو یک بار ریستارت کردم دیگه تو بایوس هم نمیشناسه ، باید یه بار کابل هارد رو در بیارو و دوباره وصلش کنم . لطفاً کمکم کنید . ممنون

Maxtor
DiamondMax 22
STM3320614AS
Firmware : MC1H

khelane
22-02-2012, 18:14
سلام ، خسته نباشید دوستان
من یه هارد مکستور 320G دارم . تو setup و بایوس هارد رو میشناسه ولی تو ویندوز دیده نمیشه . در ضمن وقتی که سیستم رو یک بار ریستارت کردم دیگه تو بایوس هم نمیشناسه ، باید یه بار کابل هارد رو در بیارو و دوباره وصلش کنم . لطفاً کمکم کنید . ممنون

Maxtor
DiamondMax 22
STM3320614AS
Firmware : MC1H
دقیقا مشکل من هم همینه و همین هارد رو هم دارم

er.mohammad77
23-02-2012, 10:44
سلام - دوستان من یه مشکل دارم میخوام ازدواج کنم ولی ..... حل شد. حالا یه مشکل دیگه من هارد اکسترنال یا فلش به سیستم میزنم هیچ طوری نمیتونم بازش کنم ارور access denied میده ولی رفتم توی safe mode ، تونستم بازش کنم. میشه راهنمایی کنید مشکلم از کجاست ؟ راه حلش چیه ؟ ویروسه؟

eghbalmohammad
23-02-2012, 11:37
دوستان قیمت هد هارد MAXTOR 500G Diamond Max 22 چنده؟؟

---------- Post added at 11:37 AM ---------- Previous post was at 11:36 AM ----------

سلام - دوستان من یه مشکل دارم میخوام ازدواج کنم ولی ..... حل شد. حالا یه مشکل دیگه من هارد اکسترنال یا فلش به سیستم میزنم هیچ طوری نمیتونم بازش کنم ارور access denied میده ولی رفتم توی safe mode ، تونستم بازش کنم. میشه راهنمایی کنید مشکلم از کجاست ؟ راه حلش چیه ؟ ویروسه؟
99% شما ویروس AUTORUN داری پاکش خوب میشه

ata.royalfalcon
23-02-2012, 21:28

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kiagolestani
03-03-2012, 19:05
سلام بر برادران گرامي.من اين دستگاه و سيستم PC3000 رو دارم.اول اينكه بگم اين دستگاه روي همه هارد ها جواب نميده و من هم همچين مشكلي رو داشتم.درضمن بهترين دستگاه واسه تعمير و ابديت فريمور هارد PC3000 هست.بهتره كه با اين سيستم مشكلات فريمور هارد رو حل كنيد كه خريد اين دستگاه هم كار هركي هركي نيست به خاطر قيمتش

kiagolestani
03-03-2012, 19:11
سلام بر برادران گرامي.من اين دستگاه و سيستم PC3000 رو دارم.اول اينكه بگم اين دستگاه روي همه هارد ها جواب نميده و من هم همچين مشكلي رو داشتم.درضمن بهترين دستگاه واسه تعمير و ابديت فريمور هارد PC3000 هست.بهتره كه با اين سيستم مشكلات فريمور هارد رو حل كنيد كه خريد اين دستگاه هم كار هركي هركي نيست به خاطر قيمتش

a78037
16-03-2012, 16:06
سلام خدمت دوستان عزیز من یک هارد وسترن یک ترا دارم الان تمام اطلاعاتم از دست رفته وظرفیت هارد 33 شده گفتند اشکال ا از فریمور است و باید آپدیت بشه کسی هست منوراهنمایی کنه که فریمور هاردم را آپدیت کنم

amin2000
22-03-2012, 17:49
این مشکل باعث نمیشه اطلاعات هارد نابود بشه؟

ata.royalfalcon
22-03-2012, 21:08
این مشکل باعث نمیشه اطلاعات هارد نابود بشه؟

خیلی بعید میدونم مشکل firmware باعث نابودی اطلاعات بشه .

moslem47
23-03-2012, 14:27
سلام
سال نو شما مبارک

طبق عکس زیر هارد شناخته نمیشه. مشکلش چیه؟
هارد 500 وسترن ابی

amirdooodooo
24-03-2012, 20:33
سلام من یه هارد اکسترنال adata دارم وقتی وصلش میکنم میشناسدش ولی حجم نداره بعد که میخوام بازش کنم میگه باید فرمت کنم باید چکارش کنم تا ظرفیتشم بخونه و احتیاجی به فرمت نداشته باشه لطفا راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mypc30
19-04-2012, 21:47
با سلام به همه دوستان
من برای حل مشکل عدم شناسایی هارد Seagate 7200.12 طبق راهنمای آقای MJHamed پیش رفتم. وسط کار error داد. میشه راهنماییم کنید.ممنونم.
دستوراتی که زدم و نتیجه :
ASCII Diag mode

F3 T>/2

F3 2>Z

HighPowerMode
Spin Down Complete
Elapsed Time 0.105 msecs
F3 2>U

HighPowerMode
ExecuteSpinRequest

Spin Up Complete
Elapsed Time 4.034 secs
F3 2>/1

F3 1>N1

Init SMART Fail
LED:000000CC FAddr:0024E2DB

EXTREME
19-04-2012, 22:07
با سلام به همه دوستان
من برای حل مشکل عدم شناسایی هارد Seagate 7200.12 طبق راهنمای آقای MJHamed پیش رفتم. وسط کار error داد. میشه راهنماییم کنید.ممنونم.
ASCII Diag mode

F3 T>/2

F3 2>Z

HighPowerMode
Spin Down Complete
Elapsed Time 0.105 msecs
F3 2>U

HighPowerMode
ExecuteSpinRequest

Spin Up Complete
Elapsed Time 4.034 secs
F3 2>/1

F3 1>N1

Init SMART Fail
شما این دستورات رو در hyepr terminal نوشتین ؟

mypc30
19-04-2012, 22:15
بله دوست عزیز

EXTREME
19-04-2012, 22:17
شما این دستورات رو در hyepr terminal نوشتین ؟
شما قبل از اینکه این دستورات رو بنویسید ارتباط هد با هارد رو قطع کردین ؟
چون سرعت هارد باید بیاد پایین
از رابط استفاده کردین ؟

mypc30
19-04-2012, 22:25
دقیقا مطابق فایل pdf، ارتباط هارد رو قطع کردم،سرعت هارد رو اول پایین آوردم سپس ارتباط رو وصل کردم و سرعت رو با دستور U بالا بردم. من از مدار USB به TTL خریداری شده از پاساژ امجد استفاده کردم .

EXTREME
19-04-2012, 22:29
دقیقا مطابق فایل pdf، ارتباط هارد رو قطع کردم،سرعت هارد رو اول پایین آوردم سپس ارتباط رو وصل کردم و سرعت رو با دستور U بالا بردم. من از مدار USB به TTL خریداری شده از پاساژ امجد استفاده کردم .
الان شما باید به دستور f3 1>/t میرسیدید که ارور داد جامپرهای هارد رو که کندید درصورتی که جامپر داشته باشه
اگه با اینراه نتونستید بهتره بدید بیرون با pc3000 فریم ویر رو براتون درست کنن

mypc30
19-04-2012, 22:37
تو دستور F3 1>N1 خطا داد. یعنی هنگام ساختن smart sector. جامپر نداشت. این روش (راهنمای آقا حامد) برای هاردهای 7200.12 هم جواب میده؟

EXTREME
19-04-2012, 22:46
تو دستور F3 1>N1 خطا داد. یعنی هنگام ساختن smart sector. جامپر نداشت. این روش (راهنمای آقا حامد) برای هاردهای 7200.12 هم جواب میده؟
بله جواب میده ولی همیشه راه حل کامل نیست ممکنه جواب بدهو برگردونه فریم ویر رو ممکن هم است جواب نده
اگه جواب داد که هیچ وگرنه با pc3000 باید درست بشه

parvaz12369
22-04-2012, 09:11
قیمت pc3000 چقدر است

EXTREME
22-04-2012, 11:07
قیمت pc3000 چقدر است
خیلی زیاده بهترینش که خوب کار کنه حدود 10 میلیون باید باشه فکر کنم یک نوع دیگه است چینی است فکر کنم حدود 800 تومن اینا باشه نوع اول فکر کنم روسیه

gilaki
25-04-2012, 10:21
با سلام
دوستان من هم قطعات اين مدار رو سفارش دادم .
يه هارد دارم روشن ميشه ول در بايوس شناسايي نميشه مدل 7200.12 500 گيگه به نظر شما ميشه با اين مدار (ssl tio ttl) درستش كرد؟؟؟؟

MJHamed
25-04-2012, 15:15
با سلام
يه هارد دارم روشن ميشه ول در بايوس شناسايي نميشه مدل 7200.12 500 گيگه به نظر شما ميشه با اين مدار (ssl tio ttl) درستش كرد؟؟؟؟
سلام
هارد شما جزو سری جدید هست و نمیشه دقیقاً گفت مشکل از فریمور هست یا نه
احتمال درست شدنش با این روش 50% هست.

esmaeelm2007
25-04-2012, 15:34
سلام
من قبلا هاردم رو با این روش درست کردم ام آپدیت نکردم
چند وقت ÷یش یه ویندوز نصب کردم بعد از کرک دیگه سیستم بالا نیومد اول فکر کردم مال هارد خواستم درستش کنم، نشد. ولی بعدا فهمیدم کرکش مورد داشته، حالا دیگه اون هارد بالا نمیاد، چیکارش میتونم بکنم؟
EXTREME
25-04-2012, 16:40
با سلام
اگه فریم ویر مشکل داشته باشه و به همین خاطر طوری باشه که در بایوس شناسایی نمیشه بله ممکنه جواب بده و ممکن هم است جواب نده ولی شناخته نشدن در بایوس علتهای زیادی میتونه داشته باشه
مثلا اتصالات هارد و خرابی پاور و تنظمیات بایوس ممکنه با آپدیت بایوس هم درست بشه
یا آی سی کنترلر یا سوکت هارد البته به شرطی هست این ها که موتور هارد کار کنه اونموقع میتونیم بگیم از فریم ویر است

سلام
من قبلا هاردم رو با این روش درست کردم ام آپدیت نکردم
چند وقت ÷یش یه ویندوز نصب کردم بعد از کرک دیگه سیستم بالا نیومد اول فکر کردم مال هارد خواستم درستش کنم، نشد. ولی بعدا فهمیدم کرکش مورد داشته، حالا دیگه اون هارد بالا نمیاد، چیکارش میتونم بکنم؟
اگه هارد شناسایی میشه سیستم رو ریستو.ر کنید درست نشد ویندوز رو عوض کنید

gilaki
25-04-2012, 20:54
سلام تشكر از پاسختان
اتصالاتش مشكلي نداره و موتور هارد روشن ميشه ولي شناسايي نميشه!!
يه مشكل ديگه هم دارم اينه كه يه هارد 500 مكستور دارم به شماره فريم ور cc38 ,شماره هارد STM3500418AS
كه بردش سوخته و يه برد سالم به شماره همين هارد و فقط فريم ورش CC31 هست (شماره خود برد رو ننميدونم چنده )از يه نفر تو اينترنت پيدا كردم ولي اينو اگه بخرم و بردشون عوض كنم جواب ميده به نظر شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همين هارد رو روي برد هارد خودم امتحان كردم كه شماره فريم ورش CC46 بود روشن شد ولي شناسايي نشد !
سوال ديگه اينكه اين آي سي بايوس هارد كدوم آي سي هست؟؟

EXTREME
25-04-2012, 20:58
سلام تشكر از پاسختان
اتصالاتش مشكلي نداره و موتور هارد روشن ميشه ولي شناسايي نميشه!!
يه مشكل ديگه هم دارم اينه كه يه هارد 500 مكستور دارم به شماره فريم ور cc38 ,شماره هارد STM3500418AS
كه بردش سوخته و يه برد سالم به شماره همين هارد و فقط فريم ورش CC31 هست (شماره خود برد رو ننميدونم چنده )از يه نفر تو اينترنت پيدا كردم ولي اينو اگه بخرم و بردشون عوض كنم جواب ميده به نظر شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همين هارد رو روي برد هارد خودم امتحان كردم كه شماره فريم ورش CC46 بود روشن شد ولي شناسايي نشد !
سوال ديگه اينكه اين آي سي بايوس هارد كدوم آي سي هست؟؟
تنظیمات بایوس چی ؟ اونارو چک کردین ؟
برای تعویض برد الکترونیک باید یک هارد دست دو از همون مدل رو پیدا کنید و عوض کنید اگر مشابه اون هارد است فریم ویر و LBA باید یکی باشه
آی سی بایوس روی برد الکترونیک هارد معمولا یک آی سی 8 پایه کوچک است

gilaki
25-04-2012, 22:16
بله دوست عزيز ولي شناسايي نميشه

EXTREME
25-04-2012, 22:46
من که تاحالا اینکارو نکردم ولی برای تعویض برد بهتره از همون مدل هارد دسته دوش برداری یا اینکه LBA و فریم ویر یکی باشه
نیازی به تعویض آی سی بایوس نیست ولی این برذی که گذاشتین عکسشو که تو این قاب هارد جا نمیخوره فکر نکنم با این برد کار بکنه
در عکس سمت راست اون آی سی که اول علامت زدین آی سی درایور حلقه ی صوتی است و آی سی کوچک 8 پایه ای که نزدیک آی سی سی پی یو( همون آی سی بزرگه) آی سی بایوس باید باشه شماره 2
در شکل سمت چپی فکر کنم شماره 2 بایوس باشه نیازی نیست که آی سی بایوس در تعویض برد عوض باشه چون اون آی سی با اون برد الکترونیک کار میکنه

amir4am
01-05-2012, 00:01
باسلام و تشکر از آقای MJHamed ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

من در اصفهان زندگی میکنم و هارد MAXTOR 500GB من نیز 15 روز پیش بدونه دلیل ناگهان توسط سیستم شناخته نشد.

سعی کردم از بازار اصفهان و مغازه های فروش کامپیوتر بردهای معرفی شده توسط دوستان را خریداری

کنم ولی جالب بود که اکثر فروشندگان کامپیوتر حتی از وجود این اشکال بر روی هاردهای سیگیت و مکستور

هیچ اطلایی نداشتند چه رسد به برد ارتباطی مورد نطر .

مجبور به خریداری قطعه و مونتاژ مدار شدم دو نقشه که ساده تر از بقیه بود را انتخاب کردم که تمام قطعات

آنها در شهرستانها نیز براحتی قابل خریداری است.

@- اول یک مدار ترانزیستوری بود که کار نکرد و از دقت کافی برخوردار نبود که تصویر آن را

در پایین می بینید لطفآ آنرا مونتاژ نکنید.

@- دوم یک مدار با استفاده از IC MAX232N بود که بسیار عالی عمل کرد مونتاژ آن بسیار

ساده و در مدت یک ساعت قابل ساخت است و از قطعات کمی استفاده می کند .

قیمت IC آن در اصفهان خیابان طالقانی 700 تومان بود و با بقیه قطعات حدود 2000 تومان شد.

چند نکته در مونتاژ این مدار باید مورد نظر قرار گیرد.

1- این مدار برعکس نقشه نیازی به سیم گراند برای اتصال به هارد ندارد.

2- نیار به باتری یا منبع تغذیه جدا از کامپیوتر نیست و از سیم قرمز رنگ +5 ولت POWER

کامپیوتر استفاده میکند.

3- در هنگام مونتاژ دقت کامل در جهت شناسای پایه های مثبت و منفی خازنها داشته باشید و برابر

با نقشه مونتاژ کنید ولتاژ خازنها میتواند بین 25 تا 50 ولت باشد .

4- جهت نصب IC حتمآ از سوکت IC استفاده کنید تا در هنگام لهیم کاری گرم نشود و نیز در صورت

خرابی براحتی قابل تعویض باشد.

5- برای مونتاژ از برد سوراخ دار که کار با آن ساده است استفاده کنید.

6- در هنگام پروگرام کردن با آن نیاز به برداشتن جمپر سرعت هارد نیست.

در زیر تصاویر IC , برد و نقشه را برای راهنمای در مونتاژ گذاشته ام

لطفآ از لهیم کاری پشت برد ایراد نگیرید که به علت لرزش دست میباشد متمعن هستم شوما بسیار

بهتر این کار را انجام میدهید.

تصویر زیر اطلاعات وارد شده در برنامه هایپرترمینال توسط من و پاسخ هارد است که در زمان ارسال

فرمان به هارد توسط برد MAX232N صورت گرفته

لازم به ذکر است که بعد از باز یابی هارد توسط این برد هیچ یک از اطلاعات هارد پاک نشده بود و کلیه برنامه ها

سالم و سیستم با هر دو سیستم عامل WIN-XP و WIN-7 که قبلآ بر روی هارد بود بالا آمد.

تصویر زیر مربوط به اطلاعات هارد قبل از UPDATE است.

تصویر بعدی مربوط به اطلاعات هارد بعد از UPDATE است

ضمنآ در هنگام UPDATE از فایل EXE استفاده کنید که نیاز به رایت CD ندارد و نگران پروگرام اشتباه

توسط این برنامه بر روی هارد دوم سالم سیستم نباشید زیرا بصورت اتوماتیک هار مشکل دار را شناسایی

میکند و بر روی هارد سالم نصب نمیشود.

amir4am
01-05-2012, 10:46
==========

amir4am
01-05-2012, 10:50
با سلام و تشکر از آقای MJHamed ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

من در اصفهان زندگی میکنم و 15 روز پیش هارد من نیز دچار اشکال عدم شناخت توسط سیستم شد.

در نتیجه جهت خرید مدار ارتباطی با هارد دیسک به تعدادی از مغازه های فروش کامپیوتر و قطعات الکترونیک

مراجعه کردم که هیچ یک نه از این مشکل هارد های مکستور و سیگیت اطلاع داشتند و نه مدار ارتباطی آن را داشتند.

نا چارآ دو نقشه ساده که در اینترنت بود انتخاب کردم

gilaki
01-05-2012, 21:11
سلام آقا مهرداد خوبي من اين مدار رو درست كردم ولي جواب نداد مدل آي سي هم max 232 cpe +1108 هستش كلا طبق همين پي دي اف slow hdd detect رفتم نشد.در مرحله تست مشكل دارم وقتي ssl رو به ttl ميزنم و در هايپر ترمينال تايپ ميكنم ولي دو سه حروف نا خوانا نشون ميده و ديگه هيچي . نظر شما چيه؟

EXTREME
01-05-2012, 21:33
سلام آقا مهرداد خوبي من اين مدار رو درست كردم ولي جواب نداد مدل آي سي هم max 232 cpe +1108 هستش كلا طبق همين پي دي اف slow hdd detect رفتم نشد.در مرحله تست مشكل دارم وقتي ssl رو به ttl ميزنم و در هايپر ترمينال تايپ ميكنم ولي دو سه حروف نا خوانا نشون ميده و ديگه هيچي . نظر شما چيه؟
خوب برید رابط رو بخرید نوع com حدودا 20 الی 25 تومنه !

gilaki
06-05-2012, 17:00
كم______________________________________________ _____ك_______
كسي نيست مارو راهنمايي كنه
اين مدار رو درست كردم طبق همون پي دي ف رفتم و در مرحله تست هم كار ميكنه فقط خط فرمان با زدن كترل ظاهر نميشهه!!!!!!
جان مادرتون هر كي بلده يه چيزي بگه اعصابمو خرد كرده اين مدارر

gilaki
07-05-2012, 13:48
هيشكي نيس مارو راهنمايي كنه!!!!!!!:37::42:

MJHamed
07-05-2012, 19:03
كم______________________________________________ _____ك_______
كسي نيست مارو راهنمايي كنه
اين مدار رو درست كردم طبق همون پي دي ف رفتم و در مرحله تست هم كار ميكنه فقط خط فرمان با زدن كترل ظاهر نميشهه!!!!!!
جان مادرتون هر كي بلده يه چيزي بگه اعصابمو خرد كرده اين مدارر
شما مدل هاردت توی لیست هست یا نه؟
کلید ctrl و کلید z منظورتونه دیگه درسته؟
سیم اتصال بدنه یا gnd هم حتماً باید وصل باشه.

gilaki
07-05-2012, 21:38
شما مدل هاردت توی لیست هست یا نه؟
کلید ctrl و کلید z منظورتونه دیگه درسته؟
سیم اتصال بدنه یا gnd هم حتماً باید وصل باشه.
بله دوست عزيز جز هاردهاي مشكل دار هستش
بله منظورم همون كترل و زد هستش
درست مثل همين مدار توي پي دي اف ساختمش وقتي ssl به ttl ميزنم تايپ هم ميكنه و اون تيك كد اسكي هم برداشتمش فقط وقتي ctl و z ميزنم عكس الملي نشون نميده:41:

mypc30
26-05-2012, 20:34
با سلام به همه دوستان
ASCII Diag mode

F3 T>/2

F3 2>Z

HighPowerMode
Spin Down Complete
Elapsed Time 0.105 msecs
F3 2>U

HighPowerMode
ExecuteSpinRequest

Spin Up Complete
Elapsed Time 4.034 secs
F3 2>/1

F3 1>N1

Init SMART Fail

worldpersians
31-05-2012, 13:00
با درود دوستان دوستان من یه هارد 250 دارم و پاراسل یه یک ترا گرفتم که چند روز پیش دیدم سیستمم برای خودش دچار ریسیت میشه، نخست فکر کردم که شاید از پاور باشه پاور رو از یکی از دوستان گرفتم و عوضش کردم درست نشد روز بعد که اومدم سیستم رو روشن کنم دیدم هارد یک ترای من بالا نیومده اصلاً بایوس هم هارد من رو نمیشناسه من مطماًنم که هاردم نسوخته من هارد سوخته زیاد دیدم تا حدودی هم کارم با سخت افزاره ولی در زمینه هارد اطلاعات زیادی ندارم یا بهتر بگم اصلاً اطلاعاتی در این زمینه ندارم. از دوستانی که در این زمینه میدونن خواهش میکنم کمکم کنند، من درباره این چیزی که گفتین و هارد رو باز کنین خودتون درست کنین مشکل دارم و یکی دیگه هم اینکه اگه اینکار رو بکنم و مشکلم حل نشه گارانتی هم دیگه قبول نیمکنه و اطلاعتم هم بپره دیگه ... خودتون بهتر میدونید که الاً قیمت هارد یک ترا بالای 200 تومان هستش من میخوام بدون اینکه هارد رو باز کنم اطلاعاتم رو ازش بکشم بیرون چون همه زندگیم توی اون هستش. و پس از اون بدم گارانتی چون هنوز زمان برای گارانتی داره. جان من اگه کسی میدونه راهنماییم کنه جان من. هارد من وسترن دیجیتال هستش.

amir.moradi
15-06-2012, 13:38
من یه هارد اکسترنال ویسترن دیجیتال WD دارم که امروز دچار مشکل شده، مشکلشم اینطوری که یکم که وصل میشه به بعد از چند دقیقه قطع میشه و مجدد که وصلش میکنم چراغش روشن نمیشه و درایوش نمایش داده نمیشه، ولی دست که میزارم روش متوجه روشن بودنش میشم چون یه لرزش خفیف داره که انگار موتورش روشنه ولی هم چراغش خاموش میشه هم چیزی نمایش نمیده
باید حتما چند دقیقه بزارم خاموش بمونه بعد بزنم تا دوباره هم چراغش روشن بشه هم درایوش نمایش بده

اطلاعاتم رو خارج کردم و فرمت هم کردم ولی بازم مشکل حل نشد

مشخصات هارد هم به شرح زیر میباشد:

My Passport Essential SE 1 TB USB 2.0/USB 3.0 Hard Drives ( WDBACX0010BBK)

EXTREME
15-06-2012, 13:49
من یه هارد اکسترنال ویسترن دیجیتال WD دارم که امروز دچار مشکل شده، مشکلشم اینطوری که یکم که وصل میشه به بعد از چند دقیقه قطع میشه و مجدد که وصلش میکنم چراغش روشن نمیشه و درایوش نمایش داده نمیشه، ولی دست که میزارم روش متوجه روشن بودنش میشم چون یه لرزش خفیف داره که انگار موتورش روشنه ولی هم چراغش خاموش میشه هم چیزی نمایش نمیده
باید حتما چند دقیقه بزارم خاموش بمونه بعد بزنم تا دوباره هم چراغش روشن بشه هم درایوش نمایش بده

اول از همه کابل یو اس بی هارد تست بشه و هارد روی یه سیستم دیگه تست بشه اگه روی یه سیستم دیگه و پاوردیگه هم همینطور بود مشکل میتونه از برد الکترونیک هارد باشه باید قطعاتش به طورکامل تست بشه
موتور هارد که کار میکنه اگه برد درسته و هارد دیتکت نمیشه باید کنترلر هارد حرارت داده بشه و در آخر فریم ویر هارد یا آپدیت بشه ی به حالت قبل برگرده با رابط

amir.moradi
15-06-2012, 13:54

EXTREME
15-06-2012, 14:03

جوابتون رو درپست قبلی دادم

amir.moradi
15-06-2012, 22:21
متشکرم از راهنمایی جامع شما

mojtabarafei
18-06-2012, 09:36
من چندجا سر زدم ولی این ic رو نداشتن. حالا از کجا می تونم گیر بیارم؟

cao-cao
19-06-2012, 11:19
سلام یه هارد مکستور دارم500 هست
دیتکت نمیشه
یعنی داشت کار میکرد
سیستم رو صبح روشن کردیم دیگه هارد رو نمیشناسه

EXTREME
19-06-2012, 11:42
سلام یه هارد مکستور دارم500 هست
دیتکت نمیشه
یعنی داشت کار میکرد
سیستم رو صبح روشن کردیم دیگه هارد رو نمیشناسه

هارد رو که به پاور میزنید موتور هارد کار میکنه ؟

cao-cao
20-06-2012, 10:21
بعله دوست من کار میکنه

EXTREME
20-06-2012, 10:41
کابل دیتا به طورکامل تست بشه
درست نشد سوکت جای کابل دیتا رو چک کنید که شکستگی نداشته باشه
اگه هارد ساتا است این مشکل از تنطیمات بایوس هم میتونه باشه
اگه از اینا نبود مشکل یا از کنترلر هارد است بهتره قطعات برد الکترونیک با هیتر حرارت داده بشه
درست نشد همون فریم است مشکل یا با رابط و دستورات هایپرترمینال باید فریم ویرو رو به حالت قبلی برگردونید یا با pc3000 آپدیت کنید فریم ویرو رو

cao-cao
21-06-2012, 16:37
کابل دیتا به طورکامل تست بشه
درست نشد سوکت جای کابل دیتا رو چک کنید که شکستگی نداشته باشه
اگه هارد ساتا است این مشکل از تنطیمات بایوس هم میتونه باشه
اگه از اینا نبود مشکل یا از کنترلر هارد است بهتره قطعات برد الکترونیک با هیتر حرارت داده بشه
درست نشد همون فریم است مشکل یا با رابط و دستورات هایپرترمینال باید فریم ویرو رو به حالت قبلی برگردونید یا با pc3000 آپدیت کنید فریم ویرو رو

جایی هست که این کار رو بکنه
چون من که هایپر ترمینال ندارم
تهرانم

EXTREME
21-06-2012, 21:18
جایی هست که این کار رو بکنه
چون من که هایپر ترمینال ندارم
تهرانم

من تهران نیستم باید ببری تعمیرگاه های تخصصی هارد

cao-cao
23-06-2012, 07:34
من تهران نیستم باید ببری تعمیرگاه های تخصصی هارد

من براتون بفرستم مشهد میتونید برام ردیفش کنید
تو پست کار میکنم خودم

EXTREME
23-06-2012, 09:27
من براتون بفرستم مشهد میتونید برام ردیفش کنید
تو پست کار میکنم خودم

من رابطشو ندارم متاسفانه و همچنین هیتر هم ندارم

mojtabarafei
23-06-2012, 21:28
من امروز تونستم هاردمو درست کنم
مدار رو خودم درست کردم
اینم مدارش:
کسی کمک خواست در خدمتم

mojtabarafei
23-06-2012, 21:40
فریمور هارد رو آپدیت کردم
حالا از کجا بفهمم آپدیت شده؟ کجا می نویسه؟

EXTREME
23-06-2012, 21:57
فریمور هارد رو آپدیت کردم
حالا از کجا بفهمم آپدیت شده؟ کجا می نویسه؟

با نرم افزار hd tune میتونید ورژن فریم ویرتون رو ببینید

EXTREME
23-06-2012, 21:58
مدار رو خودم درست کردم
اینم مدارش:
کسی کمک خواست در خدمتم

اگه میشه در مورد مدارتون توضیح بدین
از چه خازن ها و آی سی استفاده کردید و به کدوم پایه های آی سی متصل شده
نقشه مدارتون رو هم اگه بدید خوبه

mojtabarafei
23-06-2012, 23:49
از راهنمایی های amir4am استفاده کردم

من در اصفهان زندگی میکنم و هارد MAXTOR 500GB من نیز 15 روز پیش بدونه دلیل ناگهان توسط سیستم شناخته نشد.

سعی کردم از بازار اصفهان و مغازه های فروش کامپیوتر بردهای معرفی شده توسط دوستان را خریداری

کنم ولی جالب بود که اکثر فروشندگان کامپیوتر حتی از وجود این اشکال بر روی هاردهای سیگیت و مکستور

هیچ اطلایی نداشتند چه رسد به برد ارتباطی مورد نطر .

مجبور به خریداری قطعه و مونتاژ مدار شدم دو نقشه که ساده تر از بقیه بود را انتخاب کردم که تمام قطعات

آنها در شهرستانها نیز براحتی قابل خریداری است.

@- اول یک مدار ترانزیستوری بود که کار نکرد و از دقت کافی برخوردار نبود که تصویر آن را

در پایین می بینید لطفآ آنرا مونتاژ نکنید.

@- دوم یک مدار با استفاده از IC MAX232N بود که بسیار عالی عمل کرد مونتاژ آن بسیار

ساده و در مدت یک ساعت قابل ساخت است و از قطعات کمی استفاده می کند .

قیمت IC آن در اصفهان خیابان طالقانی 700 تومان بود و با بقیه قطعات حدود 2000 تومان شد.

چند نکته در مونتاژ این مدار باید مورد نظر قرار گیرد.

1- این مدار برعکس نقشه نیازی به سیم گراند برای اتصال به هارد ندارد.

2- نیار به باتری یا منبع تغذیه جدا از کامپیوتر نیست و از سیم قرمز رنگ +5 ولت POWER

کامپیوتر استفاده میکند.

3- در هنگام مونتاژ دقت کامل در جهت شناسای پایه های مثبت و منفی خازنها داشته باشید و برابر

با نقشه مونتاژ کنید ولتاژ خازنها میتواند بین 25 تا 50 ولت باشد .

4- جهت نصب IC حتمآ از سوکت IC استفاده کنید تا در هنگام لهیم کاری گرم نشود و نیز در صورت

خرابی براحتی قابل تعویض باشد.

5- برای مونتاژ از برد سوراخ دار که کار با آن ساده است استفاده کنید.

6- در هنگام پروگرام کردن با آن نیاز به برداشتن جمپر سرعت هارد نیست.

در زیر تصاویر IC , برد و نقشه را برای راهنمای در مونتاژ گذاشته ام

لطفآ از لهیم کاری پشت برد ایراد نگیرید که به علت لرزش دست میباشد متمعن هستم شوما بسیار

بهتر این کار را انجام میدهید.

تصویر زیر اطلاعات وارد شده در برنامه هایپرترمینال توسط من و پاسخ هارد است که در زمان ارسال

فرمان به هارد توسط برد MAX232N صورت گرفته

لازم به ذکر است که بعد از باز یابی هارد توسط این برد هیچ یک از اطلاعات هارد پاک نشده بود و کلیه برنامه ها

سالم و سیستم با هر دو سیستم عامل WIN-XP و WIN-7 که قبلآ بر روی هارد بود بالا آمد.
4 تا خازن یک میکرو 50 ولت
1 خازن ده میکرو 50 ولت
1 آی سی MAX232CPE
1 سوکت سریال نر
داخل نقشه یه جایی نوشته vcc من این رو وصل کردم به سیم قرمزی که میاد برای برق هارد(اگه وصل نکنی کار نمی کنه)(باید یکم از سیم رو لخت کرد)
اگه هوز مشکلی هست در خدمتم

mojtabarafei
23-06-2012, 23:53
هر کار می کنم فریمور آپدیت نمیشه
تحت ویندوز انجام دادم ریست شد و قبل از ویندوز یه برنامه ای اومد و یه سری کار انجام داد ولی بازم تو hd tune همون mx15 رو میزنه
تحت داس هم فکر کنم مینوسه no contoroller detected (اگه اشتباه نکنم) و بعد دستگاه خاموش میشه
مدل هارد STM3500320AS
دو تا هارد رو سیستم دارم یه وسترنه و یکی هم STM3500320AS

EXTREME
24-06-2012, 00:24
هر کار می کنم فریمور آپدیت نمیشه
تحت ویندوز انجام دادم ریست شد و قبل از ویندوز یه برنامه ای اومد و یه سری کار انجام داد ولی بازم تو hd tune همون mx15 رو میزنه
تحت داس هم فکر کنم مینوسه no contoroller detected (اگه اشتباه نکنم) و بعد دستگاه خاموش میشه
مدل هارد STM3500320AS
دو تا هارد رو سیستم دارم یه وسترنه و یکی هم STM3500320AS

ممکنه فریم ویری که دانلو میکنید همون ورژن قبلی باشه ورژن قبلیش هم همین ورژن بود ؟
اگه فریم ویر هاردتون مشکل داره و از ویندوز و دانلود فریم ویر به نتیجه نرسیدین یا با رابط باید درستش کنید یا اینه با pc3000 آپدیت بشه

mojtabarafei
24-06-2012, 04:37
ممکنه فریم ویری که دانلو میکنید همون ورژن قبلی باشه ورژن قبلیش هم همین ورژن بود ؟
اگه فریم ویر هاردتون مشکل داره و از ویندوز و دانلود فریم ویر به نتیجه نرسیدین یا با رابط باید درستش کنید یا اینه با pc3000 آپدیت بشه

ورژن قبلی که mx15
ورژنی که تو سایت هست xm1a
میشه در مورد رابط یا pc3000 کمی بیشتر توضیح بدین

mojtabarafei
24-06-2012, 04:37

ورژن قبلی که mx15
ورژنی که تو سایت هست xm1a
میشه در مورد رابط یا pc3000 کمی بیشتر توضیح بدین

EXTREME
24-06-2012, 07:50
رابط یا باید مدارشو درست کنید یا از بیرون تهیه کنید هارد رو از طریق رابط وصل میکنید و از طریق دستورات hyper terminal فریم ویر هارد رو به حالت قبلش برمیگردونید
pc3000 هم بیرون دارن دستگاهشو باید بدید بیرون
ممکنه فریم ویری که میگیرین مربوط به هارد شما هم نباشه دقیقا همون مدل هارد رو فریم ویرشو داتلود کردین ؟

mojtabarafei
24-06-2012, 08:17
اره دقیقا همون مدل رو دانلود کردم

mojtabarafei
24-06-2012, 09:04
با برنامه Drive detect که چک می کنم این رو میگه
اینم از hd tune
در ضمن این پیغام پایینی چی میگه؟

EXTREME
24-06-2012, 09:17
با برنامه Drive detect که چک می کنم این رو میگه
اینم از hd tune
در ضمن این پیغام پایینی چی میگه؟

با نرم افزار hdd regenerator از طریق بوت و در محیط داس یک اسکن بکن کل هارد رو و نتیجرو بگو

mojtabarafei
24-06-2012, 12:25
یه اسکن کردم
scan and repair رو بزنم؟

cao-cao
24-06-2012, 12:57
مدار رو خودم درست کردم
اینم مدارش:
کسی کمک خواست در خدمتم
دوست من شما کجا هستین

بچه ها کسی هست هارد رو براش بفرستم برام راه بندازه؟
فروشگاهی چیزی تو تهران نیست؟

EXTREME
24-06-2012, 15:46
یه اسکن کردم
scan and repair رو بزنم؟

8 تا بدسکتور داشته هادرتون و ریکاوری کرده این نرم افزار
مجددا برید رو تست hdd regenerator ببینید بازم بدسکتور میگیره یا نه این قضیه خیلی مهمه خبرشو بدین

mojtabarafei
24-06-2012, 16:23
دوست من شما کجا هستین

بچه ها کسی هست هارد رو براش بفرستم برام راه بندازه؟
فروشگاهی چیزی تو تهران نیست؟
من خوزستانم، شوشتر
اگه کمکی از دستم بر میاد درخدمتم

8 تا بدسکتور داشته هادرتون و ریکاوری کرده این نرم افزار
مجددا برید رو تست hdd regenerator ببینید بازم بدسکتور میگیره یا نه این قضیه خیلی مهمه خبرشو بدین

دو گزینه داشت
1 scan and repair
2 scan without repair
که من گزینه دومی رو زدم
ولی الان دوباره گزاشتمش روی گزینه اول 56 درصدش انجام شده
در ضمن هارد رو گزاشتم روی یک سیستم دیگه راحت فریمورش آپدیت شد

EXTREME
24-06-2012, 18:02
من خوزستانم، شوشتر
اگه کمکی از دستم بر میاد درخدمتم

دو گزینه داشت
1 scan and repair
2 scan without repair
که من گزینه دومی رو زدم
ولی الان دوباره گزاشتمش روی گزینه اول 56 درصدش انجام شده
در ضمن هارد رو گزاشتم روی یک سیستم دیگه راحت فریمورش آپدیت شد

scan and repair کنید که بدسکتورهارو ریکاوری کنه
تو تست بعدی بازم بدسکتور گرفت ؟

mojtabarafei
24-06-2012, 18:22
scan and repair کنید که بدسکتورهارو ریکاوری کنه
تو تست بعدی بازم بدسکتور گرفت ؟

کلا دو تست گرفتم
تست اول فقط اسکن بود 8 تا بدسکتور داشت(این تست قبل از آپدیت فریمور بود)
تست دوم اسکن و ریپیر 7 تا بدسکتور شناسایی کرد(این تست بعد از آپدیت بود)(چهار ساعت طول کشید)
حالا دوباره یه اسکن از میگیرم ببینم چطور شده

EXTREME
24-06-2012, 18:31
کلا دو تست گرفتم
تست اول فقط اسکن بود 8 تا بدسکتور داشت(این تست قبل از آپدیت فریمور بود)
تست دوم اسکن و ریپیر 7 تا بدسکتور شناسایی کرد(این تست بعد از آپدیت بود)(چهار ساعت طول کشید)
حالا دوباره یه اسکن از میگیرم ببینم چطور شده

پس اسکن دوم رو رو حالت scan and repair انجام دادین
برای بار سوم رو حالت scan تست بزنید ببینید بازم بدسکتور پیدا میکنه یا نه

mojtabarafei
24-06-2012, 18:47
پس اسکن دوم رو رو حالت scan and repair انجام دادین
برای بار سوم رو حالت scan تست بزنید ببینید بازم بدسکتور پیدا میکنه یا نه

تو اسکن اول و دوم تو همون چند درصد اول دوتا بدسکتور پیدا می کرد
الان تو اسکن سوم حدود ده درصد رفته ولی چیزی پیدا نکرده یعنی درستشون کرده
سه ساعت چهل دقیقه دیگه طول میکشه(کنسلش می کنم)

EXTREME
24-06-2012, 18:51
بهتره بزارید تا آخر اسکن کنه تا خیالتون راحت بشه

mojtabarafei
25-06-2012, 10:57
بهتره بزارید تا آخر اسکن کنه تا خیالتون راحت بشه

اسکن کامل کردم مشکلی نداشت.
حالا برای استفاده روزمره مناسبه یا نمیشه بهش اعتماد کرد(بعد از آپدیت)؟

EXTREME
25-06-2012, 11:08
اسکن کامل کردم مشکلی نداشت.
حالا برای استفاده روزمره مناسبه یا نمیشه بهش اعتماد کرد(بعد از آپدیت)؟

اگه بدسکتوری نیست و در سربرگ health وضعیت هارد رو ok میزنه و بلاک ها هم سالمن میشه گفت دیگه هاردتون مشکل نداره
دمای هاردتون هم خوبه

ehsan-inventor
26-06-2012, 09:53
سلام دوستان و تشکر ویژه از اقا حامد
من هازد مزخرف stm3500320as دارم حدودا 4 ساله دارمش 2 سال پیش همین موقع ها بود که کامیوترو روشن کردم و هاردو نمی شناخت
دادم گارانتی و هارد درست شد ولی همه اطلاعات پریده بود
خودم با یه برنامه ریکاوری کردم(هیچی بلد نبودم از این چیزا و شانسی ریکاوری شد !) و اون اطلاعات مهم که میخ واستمو رو چند تا دی وی دی رایت کردم...
2-3 روز پیش که دقیقا میشه گفت 2 سالگردش بود دوباره این جوری شد
سرچی کردم و چند شرکتو پیدا کردم با یکی از دوستان یکی از این شرکتا تلفنی صحبت کردم فرمودن اگه اطلاعات برگردونده شه هزینه ش 90 - 140 تومن میشه...
الانم این تاپیک رو پیدا کردم و راهنمای آقا حامد رو
متاسفانه من در این حد بلد نیستم که بخوام طبق دستور و راهنمایی حامد عزیز پیش برم و درستش کنم...
خواستم بدونم اگه بدم بیرون و هارد رو مثل قبل درستش کنن و اطلاعات سر جاش باقی مونده باشه هزینه ش چقدره آیا همین 90 - 140 تومن میشه یا ...؟
ممنونم از شما

EXTREME
26-06-2012, 11:14
شما الان هاردتون در بایوس دیتکت نمیشه ؟

sayeh3ar
26-06-2012, 13:37
سلام بر همه من مشکل هارد و با کابل گوشی نوکیا و آموزش فایل pdf درست کردم اما سایت سازنده فریمور جدید نداره ....!!!؟

MJHamed
26-06-2012, 14:37
سلام دوستان و تشکر ویژه از اقا حامد
من هازد مزخرف stm3500320as دارم حدودا 4 ساله دارمش 2 سال پیش همین موقع ها بود که کامیوترو روشن کردم و هاردو نمی شناخت
دادم گارانتی و هارد درست شد ولی همه اطلاعات پریده بود
خودم با یه برنامه ریکاوری کردم(هیچی بلد نبودم از این چیزا و شانسی ریکاوری شد !) و اون اطلاعات مهم که میخ واستمو رو چند تا دی وی دی رایت کردم...
2-3 روز پیش که دقیقا میشه گفت 2 سالگردش بود دوباره این جوری شد
سرچی کردم و چند شرکتو پیدا کردم با یکی از دوستان یکی از این شرکتا تلفنی صحبت کردم فرمودن اگه اطلاعات برگردونده شه هزینه ش 90 - 140 تومن میشه...
الانم این تاپیک رو پیدا کردم و راهنمای آقا حامد رو
متاسفانه من در این حد بلد نیستم که بخوام طبق دستور و راهنمایی حامد عزیز پیش برم و درستش کنم...
خواستم بدونم اگه بدم بیرون و هارد رو مثل قبل درستش کنن و اطلاعات سر جاش باقی مونده باشه هزینه ش چقدره آیا همین 90 - 140 تومن میشه یا ...؟
ممنونم از شما

سلام براتون پيام خصوصي گذاشتم.

MJHamed
26-06-2012, 14:39
سلام بر همه من مشکل هارد و با کابل گوشی نوکیا و آموزش فایل pdf درست کردم اما سایت سازنده فریمور جدید نداره ....!!!؟

مدل كامل هاردتون رو بنويسيد، براي بعضي مدلها آپديت ارائه نشده.

ehsan-inventor
26-06-2012, 14:45
شما الان هاردتون در بایوس دیتکت نمیشه ؟
فکر می کنم بله
این جوریه که وقتی روشن می کنم سیستمو مدت طولانی تو صفحه ای که عکس مادر برد نشون داده میشه می مونه بعد هم صفحه سیاه که اون پایین نوشته:
Boot disk Fail,please insert another ... یه همچین چیزی...

EXTREME
26-06-2012, 15:13
فکر می کنم بله
این جوریه که وقتی روشن می کنم سیستمو مدت طولانی تو صفحه ای که عکس مادر برد نشون داده میشه می مونه بعد هم صفحه سیاه که اون پایین نوشته:
Boot disk Fail,please insert another ... یه همچین چیزی...
برید تو بایوس و از اونجا ببینید اسم هاردتون است یا نه

ehsan-inventor
26-06-2012, 17:44
برید تو بایوس و از اونجا ببینید اسم هاردتون است یا نه
نه اون جا هم که تو قسمت IDE channel هست هیچی نیست...
auto detecting رو هم زدم اتفاقی نیفتاد و اصلا اسم هاردم تو لیست نیست...
همین مشکلی هست که تو این تاپیک عنوان شده
همون طوری که عرض کردم قبلا هم این جوری شده بود،این بار دومشه !

cao-cao
26-06-2012, 17:55

ّا کابل گوشی نوکیا؟؟؟؟؟
مشه یکمی توزیح بدی دوست من؟

EXTREME
26-06-2012, 19:34
نه اون جا هم که تو قسمت IDE channel هست هیچی نیست...
auto detecting رو هم زدم اتفاقی نیفتاد و اصلا اسم هاردم تو لیست نیست...
همین مشکلی هست که تو این تاپیک عنوان شده
همون طوری که عرض کردم قبلا هم این جوری شده بود،این بار دومشه !

هارد رو که به پاور میزنی موتور هارد کار میکنه ؟
باید بهش دست بزنی به زیرش یکم لرزش باید داشته باشه

sayeh3ar
26-06-2012, 20:41
ّا کابل گوشی نوکیا؟؟؟؟؟
مشه یکمی توزیح بدی دوست من؟

من قبلا یک کابل برای گوشی NOKIA 1200 خریده بودم قسمت مربوط به USB را باز کردم دیدم سه تا خروجی از بورد گرفته RXD,TXD,GND و بعد از کانکت آن به سیستم و نصب درایور یک پورت COM به سیستم اضافه میکنه مثل COM14 خروجی را بصورت آموزش PDF به هارد وصل کردم و کلیه موارد و انجام دادم هاردم درست شد و فایل ها هم برگشت....

sayeh3ar
26-06-2012, 21:09
مدل كامل هاردتون رو بنويسيد، براي بعضي مدلها آپديت ارائه نشده.

cao-cao
27-06-2012, 11:45
من قبلا یک کابل برای گوشی NOKIA 1200 خریده بودم قسمت مربوط به USB را باز کردم دیدم سه تا خروجی از بورد گرفته RXD,TXD,GND و بعد از کانکت آن به سیستم و نصب درایور یک پورت COM به سیستم اضافه میکنه مثل COM14 خروجی را بصورت آموزش PDF به هارد وصل کردم و کلیه موارد و انجام دادم هاردم درست شد و فایل ها هم برگشت....

میشه یه عکس از کابلتون بذارید اگه امکان داره؟؟؟؟؟

mostafa_maca
28-06-2012, 07:42
سلام
دوستان یه سری هارد هست که فروشنده ادعا میکنه بردهاشون سالمه ولی بد سکتور دارن
بطور مثال هارد 1 ترا رو داره میده 45،میخواستم ببینم چجوریه اصلا بدسکتور قابل رفع هست یا خیر؟
ممنون میشم پاسخ بدین

ehsan-inventor
30-06-2012, 17:02
دوستان یه چیزی،هارد من که همین مشکل عدم شناسایی رو پیدا کرده...حدودا 420 گیگ از 500 گیگش پر شده هستش.
آیا مقدار فضای اشغال شده هارد رو شانس زنده شدنش تاثیر داره ؟ یا نه هر هاردی با هر ظرفیت اشغال شده ای شانس یکسانی تو برگشتش به حالت اول داره ؟
ممنون

MJHamed
30-06-2012, 17:41
دوستان یه چیزی،هارد من که همین مشکل عدم شناسایی رو پیدا کرده...حدودا 420 گیگ از 500 گیگش پر شده هستش.
آیا مقدار فضای اشغال شده هارد رو شانس زنده شدنش تاثیر داره ؟ یا نه هر هاردی با هر ظرفیت اشغال شده ای شانس یکسانی تو برگشتش به حالت اول داره ؟
ممنون

نه ربطي نداره

رضا امیر
30-06-2012, 18:22
سلام
دوست من بهتر است توجه داشته باشید که هیچ عقل سالمی هارد با قیمت بالای 100 هزار تومان را زیر 50 هزار تومان نمی فروشد. حتی اگر یک درصد هم امکان داشته باشد. پس شما دارید برد هارد می خرید و می توانید از بازار پرس و جو کنید و قیمت برد ها را بپرسید.

ehsan-inventor
03-07-2012, 08:57
ممنون

سلام دوستان
هارد من درست شد و مشکلش حل شد،مثل روز آخری که کار می کرد ! یعنی 1 بایت از اطلاعاتشم از دست ندادم...!
تشکر ویژه از حامد جان (MJHamed) که ایشون زحمتشو کشیدن:46:
حامد جان خیلی خیلی ممنونم ازت...

masoudmoosavy
17-07-2012, 10:58
سلام
من یه هارد نو خریدم 1 ترابایت (مدل ST1000DM003 سیگیت)
2 تا هارد رو باهم وصل کردم و هارد نو رو پارتیشن بندی کردم با ویندوز 7 بعد هارد اول رو باز کردم و هارد نو که پارتیشن شده بود رو وصل کردم که ویندوز xp نصب کنم . پارتیشن c رو انتخاب کردم شروع کرد به کپی کردن و بعد ریست شد بعد دیگه به ادامه نصب نرفت و پیغام داد که لود نمیشه هر بار که می خوام ویندوز نصب کنم اینجوری میشه
لطفا کمک کنید

EXTREME
17-07-2012, 11:16
سلام
من یه هارد نو خریدم 1 ترابایت (مدل ST1000DM003 سیگیت)
2 تا هارد رو باهم وصل کردم و هارد نو رو پارتیشن بندی کردم با ویندوز 7 بعد هارد اول رو باز کردم و هارد نو که پارتیشن شده بود رو وصل کردم که ویندوز xp نصب کنم . پارتیشن c رو انتخاب کردم شروع کرد به کپی کردن و بعد ریست شد بعد دیگه به ادامه نصب نرفت و پیغام داد که لود نمیشه هر بار که می خوام ویندوز نصب کنم اینجوری میشه
لطفا کمک کنید

با یک سی دی ویندوز دیگه و درایو اپتیک دیگه هم تست کردین ؟
چه اتفاقی میفته در مرحله دوم ارور میده ؟

masoudmoosavy
17-07-2012, 11:57
سی دی ویندوز xp رو عوض کردم دیگه اون پیغام رو هم نمیده همینطور صفحه سیاه موند
بله در مرحله دوم نصب ویندوز همینطور مونده
البته با دی وی دی ویندوز7 هم امتحان کردم ویندوز که نصب شد وقتی ریستارت شد ارور داد
A disk read error occurred

Press alt+ctrl+delete to restart

یه نکته اینکه وقتی بوت رو اول روی هارد میزارم هی ریستارت میشه تا وقتی که بوت رو اول روی سی دی بزارم

EXTREME
17-07-2012, 18:28
سی دی ویندوز xp رو عوض کردم دیگه اون پیغام رو هم نمیده همینطور صفحه سیاه موند
بله در مرحله دوم نصب ویندوز همینطور مونده
البته با دی وی دی ویندوز7 هم امتحان کردم ویندوز که نصب شد وقتی ریستارت شد ارور داد
A disk read error occurred

Press alt+ctrl+delete to restart

یه نکته اینکه وقتی بوت رو اول روی هارد میزارم هی ریستارت میشه تا وقتی که بوت رو اول روی سی دی بزارم

جوابتون رو دادم لطفا تو اون تاپیک بحث رو ادامه بدین

habibzare
18-08-2012, 00:03
سلام
دوستان هارد من هم به تازگی بالا نمیاد ولی موتورش روشن هست(برق وارد هارد میشه ok)ولی سیستم خطای no hard drive میده لطفا کمک کنید....
مدل Maxtor DiamondMax22 STM3500320AS

EXTREME
18-08-2012, 01:17
سلام
دوستان هارد من هم به تازگی بالا نمیاد ولی موتورش روشن هست(برق وارد هارد میشه ok)ولی سیستم خطای no hard drive میده لطفا کمک کنید....
مدل Maxtor DiamondMax22 STM3500320AS
یعنی هارد در بایوس دیتکت نمیشه ؟

sakas
23-08-2012, 00:18
سلام لطفا قیمت این دستگاه برام بفرست

125
28-08-2012, 10:14
نه ربطي نداره

بــــــــــــــــــــــــ ـــــه ، سلام حامد جان :دی
آقا میبینم که تاپیک رو کلی بردی جلو :دی
خدا خیرت بده که کمک می کنی به مردم

اومدم یه چیزی بگم برم

دوستانی که تهران هستن و نتونستن خودشون هاردشون رو زنده کنن ، از امروز دوباره من میتونم کمکشون کنم .
کسی خواست پیام خصوصی بده هماهنگ کنیم با هم.

حامد جان موفق باشی داداش.

mohamadrm70
03-09-2012, 04:22
سلام
بنده داشتم ویندوز سون روی کامپیوترم نصب می کردم،بعد از مراحل نصب موقع ری استارت شدن(1یکی از مراحل طی شدن مونده بود)سیستم ری استارت شد، ودیگه اصلا وارد نصب نمیشه فقط بر روی تصویر مادر بورد می مونه(اسوس)و وارد بایوس هم نمیشه؟!؟
یکی از کابلهای هارد رو در میارم،وارد بایوس میشه (قبلا ویندوز سونبه راحتی نصبکرده بودم،اتفاقا سی دی وندوزش رو از محصولاته فروگاه همین سایته)،هارد دوستمو تست کردم ویندوزش بالا اومد
هاردم160 گیگ مکستور
ممنون

EXTREME
03-09-2012, 06:45
سلام
بنده داشتم ویندوز سون روی کامپیوترم نصب می کردم،بعد از مراحل نصب موقع ری استارت شدن(1یکی از مراحل طی شدن مونده بود)سیستم ری استارت شد، ودیگه اصلا وارد نصب نمیشه فقط بر روی تصویر مادر بورد می مونه(اسوس)و وارد بایوس هم نمیشه؟!؟
یکی از کابلهای هارد رو در میارم،وارد بایوس میشه (قبلا ویندوز سونبه راحتی نصبکرده بودم،اتفاقا سی دی وندوزش رو از محصولاته فروگاه همین سایته)،هارد دوستمو تست کردم ویندوزش بالا اومد
هاردم160 گیگ مکستور
ممنون

کابل هارد رو میکنید وارد بایوس میشه ؟

mohamadrm70
03-09-2012, 09:02
کابل هارد رو میکنید وارد بایوس میشه ؟

بله،ولی با همون کابلها(کابل جدید هم خریدم)هارد دوستم روسیستم من بالا اومد

EXTREME
03-09-2012, 10:50
پس با هارد دیگه مشکلی ندارید ولی با هارد خودتون این مشکل پیش میاد بله مشکل از هارد است
مشکل هم میتونه از برد هاردتون باشه هم میتونه از فریم ویر هارد باشه و هم سوکت دیتا ی هارد

mohamadrm70
03-09-2012, 12:30
پس با هارد دیگه مشکلی ندارید ولی با هارد خودتون این مشکل پیش میاد بله مشکل از هارد است
مشکل هم میتونه از برد هاردتون باشه هم میتونه از فریم ویر هارد باشه و هم سوکت دیتا ی هارد

درست میشه؟!؟(اطلاعات خیلی مهمی دارم)سکوت دیتا هارد؟؟!؟!

EXTREME
03-09-2012, 19:09
بله احتمالا درست میشه

maxor
05-09-2012, 11:49
سلام به همه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستم یه هارد seagate barracuda 7200.11 320 gig داره که هر چند وقت یبار ویندوز میپروند دوباره درستش میکردم چند بار هم که اصلا زمان بوت بالا نمیومد و شناسایی نمیشد.من اپدیتش کردم و موقتا درست شد ولی بعد از مدتی دوباره همون جوری شد و اصلا بالا نیومد اونم رفت یه هارد دیگه خرید. هارد الان پیش منه و به عنوان هارد دوم خیلی راحت رو سیستم من بالا میاد میخوام درستش کنم بهش پس بدم.چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین.
1. من میخوام دوباره هارد رو اپدیت کنم از اونجایی که هارد خودم وسترن دیجتاله اپدیت این هارد از طریق ویندوز به اون یکی هاردم ضربه ای چیزی وارد نمیکنه ؟
2. من میخوام هارد رو به دو پارتیشن 160 گیگی تقسیم کنم بهترین برنامه واسه این کار کدومه ؟ وین xp
3.هر برنامه ای واسه چک کردن بررسی فیکس کردن هارد لازمه بگید و در کل اگه کاری مونده بگید میخوام انجام بدم تا این دیگه نپره و قابل اطمینان بشه!
ممنون.

EXTREME
05-09-2012, 19:26
سلام به همه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستم یه هارد seagate barracuda 7200.11 320 gig داره که هر چند وقت یبار ویندوز میپروند دوباره درستش میکردم چند بار هم که اصلا زمان بوت بالا نمیومد و شناسایی نمیشد.من اپدیتش کردم و موقتا درست شد ولی بعد از مدتی دوباره همون جوری شد و اصلا بالا نیومد اونم رفت یه هارد دیگه خرید. هارد الان پیش منه و به عنوان هارد دوم خیلی راحت رو سیستم من بالا میاد میخوام درستش کنم بهش پس بدم.چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین.
1. من میخوام دوباره هارد رو اپدیت کنم از اونجایی که هارد خودم وسترن دیجتاله اپدیت این هارد از طریق ویندوز به اون یکی هاردم ضربه ای چیزی وارد نمیکنه ؟
2. من میخوام هارد رو به دو پارتیشن 160 گیگی تقسیم کنم بهترین برنامه واسه این کار کدومه ؟ وین xp
3.هر برنامه ای واسه چک کردن بررسی فیکس کردن هارد لازمه بگید و در کل اگه کاری مونده بگید میخوام انجام بدم تا این دیگه نپره و قابل اطمینان بشه!
ممنون.

الان اون هارد دربایوس دیتکت میشه ولی رو نصب ویندوز شناسایی نمیشه ؟

پریدن اطلاعات هارد چند علت داره یکی میتونه از پاور باشه یکی ویروس یکی هم بدسکتور این موارد رو کامل چک کنید

mohamadrm70
06-09-2012, 22:18
بله احتمالا درست میشه

-------------------------
سلام
مشلش رفع شد(بدسکتور بود)
من الان می خوام درایوها مو از 6تا به 4 تا تبدیل کنم،تمام درایوهام هم تقریبا پر هستن،نرم افزاری هست که بدون اینکه اطلاعاتم حذفشه درایوها رو به 4تا کاهش بدم؟!؟پارتیشن مجیک چطوره؟

frontlines
09-09-2012, 15:09
سلام . من حدودا 2 ماه پیش یه هارد WD 1 TB خریدم.چند روز پیش دادم به یکی از دوستام بعد که ازش گرفتم و وصل کردم این ارور رو میداد:
A disk read error occurred.please hold Alt+Ctrl+Delete to restart.
یه ویندوز بوتیبل گذاشتم اما دیدم از هاردم فقط یه پارتیشن 30 مگابایتی مونده!
از ریکاوری کنسول دستورات FIXBOOT,FIXMBR,CHKDSK رو تایپ کردم اما اتفاقی نیفتاد .فقط اروری که میداد تغییر کرد و زدش partition table مخدوش شده.
یه هارد دیگه که روش ویندوز نصب بود رو وصل کردم و از ویندوز نرم افزارهای Partition Magic و Active partition recovery رو امتحان کردم اما جواب نگرفتم.
ممکنه راهنمایی بکنید؟ امیدی بهش هست؟
ممنون

EXTREME
09-09-2012, 15:20
-------------------------
سلام
مشلش رفع شد(بدسکتور بود)
من الان می خوام درایوها مو از 6تا به 4 تا تبدیل کنم،تمام درایوهام هم تقریبا پر هستن،نرم افزاری هست که بدون اینکه اطلاعاتم حذفشه درایوها رو به 4تا کاهش بدم؟!؟پارتیشن مجیک چطوره؟

یک عکس از disk managment سیستم بدین و بگین دقیقا کدوم پارتیشن هارو میخواین ادغام کنید

EXTREME
09-09-2012, 15:21
سلام . من حدودا 2 ماه پیش یه هارد WD 1 TB خریدم.چند روز پیش دادم به یکی از دوستام بعد که ازش گرفتم و وصل کردم این ارور رو میداد:
A disk read error occurred.please hold Alt+Ctrl+Delete to restart.
یه ویندوز بوتیبل گذاشتم اما دیدم از هاردم فقط یه پارتیشن 30 مگابایتی مونده!
از ریکاوری کنسول دستورات FIXBOOT,FIXMBR,CHKDSK رو تایپ کردم اما اتفاقی نیفتاد .فقط اروری که میداد تغییر کرد و زدش partition table مخدوش شده.
یه هارد دیگه که روش ویندوز نصب بود رو وصل کردم و از ویندوز نرم افزارهای Partition Magic و Active partition recovery رو امتحان کردم اما جواب نگرفتم.
ممکنه راهنمایی بکنید؟ امیدی بهش هست؟
ممنون

شما هارد رو که به سیستمی که هارد داره و ویندوز رو ش هست نصب کنید و یک عکس از disk managmnet بدین

maxor
09-09-2012, 16:53
الان اون هارد دربایوس دیتکت میشه ولی رو نصب ویندوز شناسایی نمیشه ؟

پریدن اطلاعات هارد چند علت داره یکی میتونه از پاور باشه یکی ویروس یکی هم بدسکتور این موارد رو کامل چک کنید

الان متوجه شدم اتصال هارد مشکل داره و موقع بالا اومدن ویندوز هم پیام میده که اتصال بد یا همچینی چیزی... و باید f1 رو بزنی تا وین بالا بیاد
از اوجایی که من این هارد رو چندتا کیس تست کردم با چندتا کابل مختلف اشکال نمیتونه از کیس باشه از خود هارده. باید چیکار کنم درست شه؟

راستی اگه بخوام هارد رو چک کنم و اگه سکتور داشته باشه فیکسش کنم از این ابزار استفاده کنم خوبه ؟ کدوم گزینه بهتره؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

frontlines
09-09-2012, 21:38
شما هارد رو که به سیستمی که هارد داره و ویندوز رو ش هست نصب کنید و یک عکس از disk managmnet بدین

EXTREME
09-09-2012, 21:58
الان متوجه شدم اتصال هارد مشکل داره و موقع بالا اومدن ویندوز هم پیام میده که اتصال بد یا همچینی چیزی... و باید f1 رو بزنی تا وین بالا بیاد
از اوجایی که من این هارد رو چندتا کیس تست کردم با چندتا کابل مختلف اشکال نمیتونه از کیس باشه از خود هارده. باید چیکار کنم درست شه؟

راستی اگه بخوام هارد رو چک کنم و اگه سکتور داشته باشه فیکسش کنم از این ابزار استفاده کنم خوبه ؟ کدوم گزینه بهتره؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اگه برای اسکن بدسکتور میخواین نرم افزار hdd regenerator بهترینه

یعنی شما کابلشو چک کردن و با تعویض کابل درست شد ؟

EXTREME
09-09-2012, 22:00

یادمه برای یک سری هارد های وسترن یک نرم افزاری بود توسایتش با اون هارد رو فرمت میکرد درست میشد این مشکل اگه با این کار درست نشد هارد رو low level format کنید و در نهایت آپدیت فریم ویر

سی دی ویندوز xp هم بوت کنید در قسمت پارتیشن ها همین حجم هارد رو فقط میبینید ؟

frontlines
10-09-2012, 18:29
یادمه برای یک سری هارد های وسترن یک نرم افزاری بود توسایتش با اون هارد رو فرمت میکرد درست میشد این مشکل اگه با این کار درست نشد هارد رو low level format کنید و در نهایت آپدیت فریم ویرسی دی ویندوز xp هم بوت کنید در قسمت پارتیشن ها همین حجم هارد رو فقط میبینید ؟بله.یه هارد 250 هم داشتم که بعد اینکه اینطوری شد رو اونم نمیتونم ویندوز نصب کنم.درایوهایی که واسه ویندوز ریختن انتخاب میکنم رو میگه XP-compatible نیست یا یه همچین چیزی.شما از نرم افزار HDD Capacity Restore چیزی شنیدید؟ خیلیا دقیقا مشکل مشابه منو داشتن با این نرم افزار مشکلشون حل شده بود اما من اجراش کردم هاردو درست شناسایی نموتونست بکنه و پرت و پلا زده بود به جای اسم هارد.تازه بعد ری استارت اون صفحه ی ابی بالا میومد و نمیذاشت ویندوز اون یکی هاردم بالا بیاد!

EXTREME
10-09-2012, 20:41
اگه با این نرم افزار نتیجه نگرفتین اون دوکار رو انجام بدین ببینید درست میشه یا نه

mohamadrm70
11-09-2012, 14:07
یک عکس از disk managment سیستم بدین و بگین دقیقا کدوم پارتیشن هارو میخواین ادغام کنید

سلام
انگار نمی خواد درسته بشه،خیلی خیلی سرعت کامپیوترم پایین اومده حتی مجبور شدم 4 بار ویندوز عوض کنم،2 بار هم ویندوز پروند؟!؟
اگه کامل پارتیشن بندیش کنم مشکل حل میشه؟!؟

EXTREME
11-09-2012, 14:16
اگه اطلاعات مهم ندارین پارتیشن هارو پاک کنید و مجددا پارتیشن بندی کنید

کند شدن سیستم هم علت های زیادی داره و فقط از هارد نیست میتونه از پاور دما و کم بودن حجم رم و ناسازگار بودن رم با مین باشه

mohamadrm70
11-09-2012, 14:26
تا دو هفته پیش عالی کار میکرد،مشکل از پاور و رم که فکر نکنم باشه
ویندوز اکسپی که هم که نصب می کنم تا 25 در صد که میره قفل میکنه دیگه ادامه نمیده!!

EXTREME
11-09-2012, 21:19
تا دو هفته پیش عالی کار میکرد،مشکل از پاور و رم که فکر نکنم باشه
ویندوز اکسپی که هم که نصب می کنم تا 25 در صد که میره قفل میکنه دیگه ادامه نمیده!!

موقع کپی شدن فایل قفل میکنه
اگه سی دی نصب ویندوز و درایو اپتیک سالم باشه مشکل از هارد و پارتیشن بندی هارد و پاور میتونه باشه و سازگار نبودن رم با مین که این مشکل برای شما نیست چون قبلا مشکلی نداشتین

maxor
15-09-2012, 12:24
اگه برای اسکن بدسکتور میخواین نرم افزار hdd regenerator بهترینه

یعنی شما کابلشو چک کردن و با تعویض کابل درست شد ؟

ممنون از راهنمایتون من این نرم افزار رو دانلود کردم و نصب کردم

این وضعیت هارد منه بهش امیدی هست؟

تو برنامه وقتی خواستم سکتور های خراب رو درست کنم گزینه سوم رو زدم و لی خیلی خیلی طول کشید تا جایی که هر گیگ یه ساعت طول میکشید هارد هم پر از بد سکتور بود از صبح تا بعد از ظهر همیجوری رفت تا اینکه برق رفت و قطع شد:37:

حالا میخواستم بدونم اگه امیدی به درست شدن این هارد هست از کدوم گزینه استفاده کنم بهتره ؟ راستی هارد هنوزم بالا میاد مثل قبل.

EXTREME
15-09-2012, 12:39
ممنون از راهنمایتون من این نرم افزار رو دانلود کردم و نصب کردم

این وضعیت هارد منه بهش امیدی هست؟

تو برنامه وقتی خواستم سکتور های خراب رو درست کنم گزینه سوم رو زدم و لی خیلی خیلی طول کشید تا جایی که هر گیگ یه ساعت طول میکشید هارد هم پر از بد سکتور بود از صبح تا بعد از ظهر همیجوری رفت تا اینکه برق رفت و قطع شد:37:

حالا میخواستم بدونم اگه امیدی به درست شدن این هارد هست از کدوم گزینه استفاده کنم بهتره ؟ راستی هارد هنوزم بالا میاد مثل قبل.

همه سکتورهای هارد که اوضاش خرابه
شما رو scan and repair بزارید ببینید میتونه همرو ریکاوری کنه یا نه البته یکم زمان بره اینکار

naughtyghost
08-10-2012, 22:10
با سلام
من يه هارد maxtor diamondmax 22 مدل stm3500320as دارم ديروز سيستمم رو كه خاموش كردم و بعد ١ ساعت روشنش كردم مادربرد ديگه detect ش نميكرد (تو ليست سخت افزارهايي كه به پورتهاي ساتا وصل ميشه نيست) بوت ويندوز سون رو هم كه گذاشتم تو قسمت نصب ويندوز هيچ هاردي نشون داده نميشد كه ويندوز نصب بشه. پاور هم داخل هارد مياد (يه لرزشي داره وقتي به مادربرد وصله) پورت و كابل ساتا رو هم عوض كردم ولي جواب نداد
ممنون ميشم از دوستان اگه كمك كنن (ديتاهاي هارد هم خيلي مهمن ميخوام ريكاورش كنم اگه امكانش باشه)

EXTREME
08-10-2012, 22:34
اگه موتور هارد کار میکنه و کابل دیتاشو چک کردین کابل برقشو هم عوض کنید و با یک پاور دیگه سیستم رو چک کنید
درست نشد مشکل یا از تنظیمات بایوس است یا فریم ویر یا لحیم سردی قطعات روی برد یا سوکت دیتای خود هارد

MJHamed
08-10-2012, 22:51
سلام براتون pm فرستادم

yosefi.mohsen
21-10-2012, 13:50
سلام
من یه لب تاپ msi x460 DX 64 bit دارم و می خوام ویندوزش رو عوض کنم اما در بوت هارد دیسک رو شناسایی نمی کنه .
من مطالب قبلی رو خوندم اما نمیشه بدون اینکه لب تاپ باز بشه و هارد بیرون بیاد این مشکل رو حل کرد ؟

MJHamed
21-10-2012, 17:48
نه خیر نمیشه
باز کردنش معمولاً زیاد سخت نیست فقط با یک پیچ میتونی هارد رو در بیاری

dariush_65
22-10-2012, 20:52
سلام
هارد من مشکل صفر نشون دادن ظرفیت توی بایوس رو داره و قتی هم که بالا میاد یه درایو 32 MB رو نشون میده
مدل : STM31000334AS
سریال : 8TE1XEV0
تمام مراحل پست 1 رو هم اجرا کردم و نتیجه زیر رو نشون میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بعد از قطع کابلها و ریست و وصل مجدد هارد هم هیچ تغییری اتفاق نمیفته.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

EXTREME
22-10-2012, 20:58
سلام
هارد من مشکل صفر نشون دادن ظرفیت توی بایوس رو داره و قتی هم که بالا میاد یه درایو 32 MB رو نشون میده
مدل : STM31000334AS
سریال : 8TE1XEV0
تمام مراحل پست 1 رو هم اجرا کردم و نتیجه زیر رو نشون میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بعد از قطع کابلها و ریست و وصل مجدد هارد هم هیچ تغییری اتفاق نمیفته.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

همونطور که گفتم یا باید هارد low level format بشه یا باید با نرم افزار مخصوصش فرمت بشه یا فریم ویر آپدیت بشه اگه با اینکار نتونستین فریم ویر رو به حالت قبل برگردونید باید آپدیت کنید فریم ویر رو

dariush_65
22-10-2012, 22:57
همونطور که گفتم یا باید هارد low level format بشه یا باید با نرم افزار مخصوصش فرمت بشه یا فریم ویر آپدیت بشه اگه با اینکار نتونستین فریم ویر رو به حالت قبل برگردونید باید آپدیت کنید فریم ویر رو
آیا با low level format اطلاعات از بین نمیره؟
همونطور که گفتین فریم ور رو از طریق سی دی بوت آپدیت کردم ولی پیغام میده که نمیتونه آپدیت کنه حالا نمیدونم فریم ور رو اشتباه دانلود کردم یا چیز دیگه ایه

EXTREME
22-10-2012, 23:22
آیا با low level format اطلاعات از بین نمیره؟
همونطور که گفتین فریم ور رو از طریق سی دی بوت آپدیت کردم ولی پیغام میده که نمیتونه آپدیت کنه حالا نمیدونم فریم ور رو اشتباه دانلود کردم یا چیز دیگه ایه

بله اطلاعات از بین میره و قابل ریکاوری هم نیست
ا نرم افزار مخصوص خود هارد هم تست کردین؟

dariush_65
23-10-2012, 00:29
بله اطلاعات از بین میره و قابل ریکاوری هم نیست
ا نرم افزار مخصوص خود هارد هم تست کردین؟
منظورتون از نرم افزار هاردچه نرم افزاریه؟
راستش خود هارد برام مهم نیست ، اطلاعاتش برام مهمه
اگه لینکی از نرم افزارش داشته باشین و برام بزارین ممنون میشم

EXTREME
23-10-2012, 07:57
منظورتون از نرم افزار هاردچه نرم افزاریه؟
راستش خود هارد برام مهم نیست ، اطلاعاتش برام مهمه
اگه لینکی از نرم افزارش داشته باشین و برام بزارین ممنون میشم

معمولا هر هاردی یک نرم افزار برای فرمت کردنش داره مثلا سیگیت یا وسترن یک نرم افزار مخصوص دارند باید برین از سایتش بگیرین

dariush_65
23-10-2012, 12:46
معمولا هر هاردی یک نرم افزار برای فرمت کردنش داره مثلا سیگیت یا وسترن یک نرم افزار مخصوص دارند باید برین از سایتش بگیرین
آیا راهی برای ریکاوری اطلاعات هست ؟

EXTREME
23-10-2012, 12:58
آیا راهی برای ریکاوری اطلاعات هست ؟

فکر کنم بدید بیرون با pc3000 میتونند ریکاوری کنند
شما دستورات هایپرترمینال رو درست وارد کردین ؟
از چه رابطی استفاده کردین ؟

dariush_65
23-10-2012, 13:11
فکر کنم بدید بیرون با pc3000 میتونند ریکاوری کنند
شما دستورات هایپرترمینال رو درست وارد کردین ؟
از چه رابطی استفاده کردین ؟
تصویر دستوری که زدم در پست 1393 هست
از رابط usb to ttl استفاده کردم از همون آدرسی که MJHamed گفته بود خریدم
تمام مراحل PDF رو هم اجرا کردم ولی پیغام آخر ش مشکوک میزنه "zone re-format was skipped"

dariush_65
26-10-2012, 18:11
واسه ما که راه حلی پیدا نشد
حداقل یک شرکت خوب و مطمئن واسه ریکاوری معرفی کنید آخه عکسهای خانوادگی توش دارم.
در ضمن هزینه ریکاوری توی این شرکتها چقدر میشه؟
ممنون میشم جواب بدید

KING iMAN
11-11-2012, 05:14
سلام.ممنون میشم اگه اینجا رو نگاه کنین و کمک کنین:

hamed1367
19-11-2012, 15:33
سلام دوستان من یه هارد لب تاب دارم که شناسایی میشه اما توی صفه اول مادربورد گیر میکنه , می خواستم بدونم میشه با همون روشی که واسه دیتکت نشدن هست فریمور رو ریست کنم ؟
و اینکه برقشو چجوری قطع کنم چون قیافش با هارد معمولی فرق میکنه نمیدونم کجاش کاغذ فرو کنم! ممنون

ali6049
22-11-2012, 14:23
سلام دوستان
من وقتی Ctrl z ميزنم اینو بهم نشون میده..

رويا خانوم
28-11-2012, 13:22
سلام
چند روزه كه با مشكل هارد روبرو شدم... نمي دونم سخت افزاريه يا نرم افزاري

يكي از سيستمها، علاوه بر هارد 500 ، يك هارد يك ترا (اينترنال) هم داره كه ويندوز روي هارد 500 و اطلاعات متفرقه و عكس و فيلم روي هارد (يك ترا ) وجود داره
اين سيستم تا يك ماه پيش ويندوز xp داشته بعد از ان ، ويندوز سون روي ان نصب شده كه بازم مشكلي براي شناسايي هارد (يك ترا) وجود نداشته
بنده يك هفته پيش، بعلت مشكلاتي كه روي ويندوز وجود داشته، ويندوز سون قبلي را فرمت و يكبار ديگه روي ان نصب كردم
موقع نصب ويندوز همه درايوهاي ويندوز اصلي و ثانويه نشان داده شده كه با توجه به اينكه درايوهاي هارد ثانويه (يك ترا) اسم داشته... بنده به راحتي درايو c (هارد اصلي) را تشخيص دادم و آنرا فرمت كردم.
بعد از بالا اومدن ويندوز ، هارد يك ترا ديده نمي شه . در ديسك منجمنت هم يك هارد به اسم Dsk0 نشون مي ده كه درايو نداره و روش علامت ضربدر خورده
ضمنا در setup دستگاه هر دو هارد با ظرفيت واقعي نشون داده مي شه
-----------------------------------------------------------
كارهايي كه براي رفع مشكل انجام دادم:
هارد ثانويه را روي يك دستگاه ديگه كه سون داشته گذاشتم... بازم شناسايي نشد
روي دستگاهي كه ويندوز xp داشته گذاشتم... بازم شناسايي نشد (يعني درايوهاش تو my computer نبود)
همان ويندوز سون را يكبار ديگه روي يك سيستم ديگه نصب كردم... بازم هارد را بهش زدم... بازم شناسايي نمي شه

جالبه كه ابتداي نصب ويندوز سون درايوهاي هارد يك ترا نشون داده مي شه.
حتي خواستم كه روش ويندوز نصب كنم... ولي بهم اين اجازه را نداد

با اين هارد چه كنم؟؟؟
آيا با مبدل ساتا به usb مي تونم درايوها را ببينم و اطلاعاتش را انتقال بدم
اطلاعاتش خيلي مهمه... خيلي
منتظر راهنمايي شما هستم

EXTREME
28-11-2012, 14:08
سلام
چند روزه كه با مشكل هارد روبرو شدم... نمي دونم سخت افزاريه يا نرم افزاري

يكي از سيستمها، علاوه بر هارد 500 ، يك هارد يك ترا (اينترنال) هم داره كه ويندوز روي هارد 500 و اطلاعات متفرقه و عكس و فيلم روي هارد (يك ترا ) وجود داره
اين سيستم تا يك ماه پيش ويندوز xp داشته بعد از ان ، ويندوز سون روي ان نصب شده كه بازم مشكلي براي شناسايي هارد (يك ترا) وجود نداشته
بنده يك هفته پيش، بعلت مشكلاتي كه روي ويندوز وجود داشته، ويندوز سون قبلي را فرمت و يكبار ديگه روي ان نصب كردم
موقع نصب ويندوز همه درايوهاي ويندوز اصلي و ثانويه نشان داده شده كه با توجه به اينكه درايوهاي هارد ثانويه (يك ترا) اسم داشته... بنده به راحتي درايو c (هارد اصلي) را تشخيص دادم و آنرا فرمت كردم.
بعد از بالا اومدن ويندوز ، هارد يك ترا ديده نمي شه . در ديسك منجمنت هم يك هارد به اسم Dsk0 نشون مي ده كه درايو نداره و روش علامت ضربدر خورده
ضمنا در setup دستگاه هر دو هارد با ظرفيت واقعي نشون داده مي شه
-----------------------------------------------------------
كارهايي كه براي رفع مشكل انجام دادم:
هارد ثانويه را روي يك دستگاه ديگه كه سون داشته گذاشتم... بازم شناسايي نشد
روي دستگاهي كه ويندوز xp داشته گذاشتم... بازم شناسايي نشد (يعني درايوهاش تو my computer نبود)
همان ويندوز سون را يكبار ديگه روي يك سيستم ديگه نصب كردم... بازم هارد را بهش زدم... بازم شناسايي نمي شه

جالبه كه ابتداي نصب ويندوز سون درايوهاي هارد يك ترا نشون داده مي شه.
حتي خواستم كه روش ويندوز نصب كنم... ولي بهم اين اجازه را نداد

با اين هارد چه كنم؟؟؟
آيا با مبدل ساتا به usb مي تونم درايوها را ببينم و اطلاعاتش را انتقال بدم
اطلاعاتش خيلي مهمه... خيلي
منتظر راهنمايي شما هستم

میشه یک عکس از disk managmnet سیستم بزارین
من فکر کنم partion table هارد دوم مشکل پیدا کرده باشه حالا یا به علت ویروس یا ..... باید اون partion table رو fix کنید و سپس پارتیشن هارو ریکاوری کنید
حالا عکس بدین بهتره

رويا خانوم
28-11-2012, 20:11
میشه یک عکس از disk managmnet سیستم بزارین
من فکر کنم partion table هارد دوم مشکل پیدا کرده باشه حالا یا به علت ویروس یا ..... باید اون partion table رو fix کنید و سپس پارتیشن هارو ریکاوری کنید
حالا عکس بدین بهتره

فعلا دسترسي به هارد مزبور نيست
فردا تو محل كارم، يه عكسي از ديسك منجمنت مي گيرم
---------------------------------------
سوال من اينه كه آخه چرا بايد پارتيشن تيبلش مشكل دار بشه
اين هارد هميشه دركنار هارد اصلي بوده..هيچ وقت روش ويندوز نصب نشده... كمتر از 6 ماه از خريدش نمي گذره
موقع نصب ويندوز ...كاري به درايوهايش نداشتم.
آيا با مبدل ساتا به usb مي شه درايوهاي اين هارد را ديد؟؟؟

EXTREME
28-11-2012, 20:59
فعلا دسترسي به هارد مزبور نيست
فردا تو محل كارم، يه عكسي از ديسك منجمنت مي گيرم
---------------------------------------
سوال من اينه كه آخه چرا بايد پارتيشن تيبلش مشكل دار بشه
اين هارد هميشه دركنار هارد اصلي بوده..هيچ وقت روش ويندوز نصب نشده... كمتر از 6 ماه از خريدش نمي گذره
موقع نصب ويندوز ...كاري به درايوهايش نداشتم.
آيا با مبدل ساتا به usb مي شه درايوهاي اين هارد را ديد؟؟؟

وقتی در این حالت درایو ها دیده نشه در اون حالت هم دیده نمیشه این مبدل زمانی معمولا استفاده میشه که هارد در بایوس دیتکت نمیشه و مجبورید از اون مبدل استفاده کنید ولی هارد شما در بایوس دینکت میشه

حالا عکس رو بزارید بهتر میشه نظر داد

رويا خانوم
29-11-2012, 10:03
Disk0 همان هارد يك ترا مي باشد

مشخصات هارد مورد نظر:
Seagate 1000GB SATA
دوستاني كه مي تونن كمك كنن ممنون مي شم كه هر چه زودتر راه حلي بهم بدن
اين هارد اگر درست نشه... خيلي بد مي شه
اضافه كار اين ماه من از بين مي ره:sq_8:

EXTREME
29-11-2012, 10:38
Disk0 همان هارد يك ترا مي باشد

مشخصات هارد مورد نظر:
Seagate 1000GB SATA
دوستاني كه مي تونن كمك كنن ممنون مي شم كه هر چه زودتر راه حلي بهم بدن
اين هارد اگر درست نشه... خيلي بد مي شه
اضافه كار اين ماه من از بين مي ره:sq_8:

خوب عکس نشون میده که هارد 1 ترابایت رو حالت داینامیک رفته شما باید از همین دیسک مینیجمنت کانورت کنید به basic با اینکار ممکنه به بعضی از اطلاعات هم آسیب برسه ولی چاره ای نیست بعدش باید ریکاوری کنید

rameshk
04-12-2012, 09:04
مشكل هارد من اين بود كه ظرفيت صفر نشون مي داد، طبق راهنمايي هاي شما پيش رفتم ، اما در آخر بجاي اون متن كامل اينو بهم داد:
کد:
Max Wr Retries = 00, Max Rd Retries = 00, Max ECC T-Level = 00, Max Certify Rewr
ite Retries = 0000

User Partition Format Successful - Elapsed Time 0 mins 00 secs
الانم ظرفيت صفر نشون مي ده
ممنون ميشم كمكم كنيد

esmaeelm2007
11-12-2012, 11:41
سلام،
ویندوزم پریده بود فکر کردم مشکل دوباره از هارده،
اومدم با همین روش درستش کنم جواب نداد،(بعدا فهمیدم مشکل از کرک بوده)
حالا چه کار کنم؟:n03:

MJHamed
17-12-2012, 15:48
سلام
مفتخریم به اطلاع شما برسانیم که مدار رفع مشکل شناسایی و ظرفیت صفر در بایوس هاردهای سیگیت و مکستور،
از این تاریخ به بعد علاوه بر مدل RS232 To TTL به صورت مدل USB To TTL هم برای سفارش موجود هست.
ضمناً فایل آموزشی نسخه جدید که شامل تغییرات مدل USB To TTL و ... میباشد هم میتونید از لینک های زیر دانلود کنید.
(بزودی از پست اول همین تاپیک هم امکان دانلود مهیا میشه).

لینک فایل:
یا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] maxtor%20%26%20seagate%20persian%20v7%20by%20MJHam ed.pdf)

عزیزانی که مایل به خرید هستند، برای اطلاع از شرایط کامل، قیمت و شماره حساب، فقط از طریق همین ایمیل اعلام نمایند.

emjeyech@gmail.com

09352527385

sakas
27-12-2012, 20:08
سلام دوستان 2 سوال داشتم اول من مدا رr232 to ttr دارم چه طور به usb تبدیلش کنم
سوال دومه اینه با این دستگاه میشه هارد های مدل 7200.12 درست کرد .با 2 تا هارد که تست کردم درست نشدن

MJHamed
27-12-2012, 21:37
سلام دوستان 2 سوال داشتم اول من مدا رr232 to ttr دارم چه طور به usb تبدیلش کنم
سوال دومه اینه با این دستگاه میشه هارد های مدل 7200.12 درست کرد .با 2 تا هارد که تست کردم درست نشدن

با خرید مبدل RS232 TO USB یا خرید USB TO TTL به جای تبدیل فعلی خود .
اگر سیستم شما پورت com یا RS232 دارد یا اگر این پورت در قسمت پشتی کیس حذف شده کابل رابط یرای این کار موجود دارم (برای مادر بوردهای جدید که این پورت از پشت کیس حذف شده ) و نیازی به خرید تبدیل RS232 To USB ندارید.
در مورد سوال دوم خیر, با این مدار و روش نمیتوان این سری از هارد دیسک ها را درست کرد.

MJHamed
27-12-2012, 22:13
کاربر
esmaeelm2007 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشکل هارد شما چیه؟

esmaeelm2007
31-12-2012, 16:27
کاربر
esmaeelm2007 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشکل هارد شما چیه؟

یعنی اینکه یه هارد سالم رو با این روش داغون کردم!! راهی هست؟؟؟؟؟؟

MJHamed
31-12-2012, 17:32
یعنی الان هارد شما دیتکت نمیشه نه در Bios نه در ویندوز , و هنگام نصب در ویندوز هیچ پیغامی نمیدهد و فقط موتور هارد دیسک میچرخه , درسته.
اگه در HyperTerminal دستورات وارد شده Error یا پیغام خطا میدهد( اگه فرمور هارد آپدیت شده باشه به احتمال زیاد این روش جوابگو نیست ) باید به مراکز دارای PC3000 مراجعه نمایید.

Mehrdad092000
01-01-2013, 01:07
سلام
این هاردم نیاز داره ؟
فریمورشم گرفتم

esmaeelm2007
01-01-2013, 12:53
یعنی الان هارد شما دیتکت نمیشه نه در Bios نه در ویندوز , و هنگام نصب در ویندوز هیچ پیغامی نمیدهد و فقط موتور هارد دیسک میچرخه , درسته.
اگه در HyperTerminal دستورات وارد شده Error یا پیغام خطا میدهد( اگه فرمور هارد آپدیت شده باشه به احتمال زیاد این روش جوابگو نیست ) باید به مراکز دارای PC3000 مراجعه نمایید.

دقیقا،نه آپدیت نشده، اینی که گفتید چقدر هزینه می بره؟ می صرفه ببرم؟

MJHamed
01-01-2013, 15:03
بستگی به نوع مشکل هارد شما داره و اگر نیاز باشه که اطلاعات هارد شما رکاوری شود , تقریبا" هزینه بالایی دارد. موفق باشید.

Mehrdad092000
02-01-2013, 19:16
دوستان من اومدم هاردمو با powermaxفرمت سطح پايين كنم اررور داد الان هاردمو 32mbميشناسه
چيكار كنمش؟
پست صفحه قبلا مدل هاردم هستش نميشه فريمور زد الان؟

boyebaran
02-01-2013, 21:06
با سلام

هارد یک ترا مدل st31000528 دارم که حتی بعد از اپدیت فریمور ظرفیت رو 32 مگا بایت نشون میده.کسی میتونه کمک کنه.ممنون میشم

ata.royalfalcon
02-01-2013, 22:37
دوستان من اومدم هاردمو با powermaxفرمت سطح پايين كنم اررور داد الان هاردمو 32mbميشناسه
چيكار كنمش؟
پست صفحه قبلا مدل هاردم هستش نميشه فريمور زد الان؟

با سلام

هارد یک ترا مدل st31000528 دارم که حتی بعد از اپدیت فریمور ظرفیت رو 32 مگا بایت نشون میده.کسی میتونه کمک کنه.ممنون میشم

سلام .
با نرم افزار HDAT2 که در Hiren's BootCD موجود هست یه تست کنید (توضیح مختصر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])).

EXTREME
02-01-2013, 22:38
با سلام

با low leve format هم درست نشد؟
با نرم افزار مخصوص خود هارد هم هارد رو فرمت کنید ببینید درست میشه
هارد رو به یک سیستم دیگه بزنید و یک عکس از disk managment سیستم بدین

Mehrdad092000
03-01-2013, 00:43
low leve format
چقدر زمان میبره برای 1 ترابایت؟
-------------------
هاردمو با hddreginator تست کردم همش بد سکترور شده اونکی هاردمم همش delay یهو اینجوری شد چرا؟

EXTREME
03-01-2013, 01:38
برای 2ترابایت که من انجام دادم از 11 شب تا 5 صبح فکر کنم طول کشید

boyebaran
03-01-2013, 11:04
سلام .
با نرم افزار HDAT2 که در Hiren's BootCD موجود هست یه تست کنید (توضیح مختصر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])).

ممنون مشکل حل شد

Mehrdad092000
04-01-2013, 21:37
دوست عزیز هاردم اصلا انگار داغون شده چیکارش کنم ؟
قبلش بد سکتور نداشت یبار چک کردم اما اول با برنامه power max زدم برای فرمت سطح پایین زیاد شد کنسل کردم توی ویندوز یه pc با یه برنامه دیگه زدم فرمت سطح پایین تموم شد بعد از چند ساعت
فریمورشم اپدیت کردم اما ویندوز که اومدم نصب کنم طول کشید
با برنامه hdd reginator اومدم نسن کنم همش بد سکتور افتاده انگار

بد از فرمت سطح پایین هم ویندوز نصب نمیشد نمیدونم توی برنامه های herin boot کدومو زدم mbr fix بود نمیدونم دقیق بعد از اون شدش
کلا بئ از فرمت سطح پایین چیکار باید کرد؟

boyebaran
05-01-2013, 10:09
دوست عزیز هاردم اصلا انگار داغون شده چیکارش کنم ؟
قبلش بد سکتور نداشت یبار چک کردم اما اول با برنامه power max زدم برای فرمت سطح پایین زیاد شد کنسل کردم توی ویندوز یه pc با یه برنامه دیگه زدم فرمت سطح پایین تموم شد بعد از چند ساعت
فریمورشم اپدیت کردم اما ویندوز که اومدم نصب کنم طول کشید
با برنامه hdd reginator اومدم نسن کنم همش بد سکتور افتاده انگار

بد از فرمت سطح پایین هم ویندوز نصب نمیشد نمیدونم توی برنامه های herin boot کدومو زدم mbr fix بود نمیدونم دقیق بعد از اون شدش
کلا بئ از فرمت سطح پایین چیکار باید کرد؟

سلام

شما اگه هاردت سی گیت هست با نرم افزار مخصوص ویندوز سی گیت هاردترو فرمت یا بدسکتور هاشو بگیر .اول یه تست کوتاه انجام بده.

MJHamed
09-01-2013, 11:59
سلام
به اطلاع می رسانیم , مدار رفع مشکل شناسایی و ظرفیت صفر در بایوس هاردهای سیگیت و مکستور،
علاوه بر مدل RS232 To TTL به صورت مدل USB To TTL هم برای سفارش موجود هست.
ضمناً فایل آموزشی نسخه جدید که شامل تغییرات مدل USB To TTL و ... میباشد هم میتونید از لینک های زیر دانلود کنید.
(بزودی از پست اول همین تاپیک هم امکان دانلود مهیا میشه).

لینک فایل:
یا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] maxtor%20%26%20seagate%20persian%20v7%20by%20MJHam ed.pdf)

عزیزانی که مایل به خرید هستند، برای اطلاع از شرایط کامل، قیمت و شماره حساب، فقط از طریق همین ایمیل اعلام نمایند.

emjeyech@gmail.com

09352527385

Mehrdad092000
09-01-2013, 21:08
سلام

شما اگه هاردت سی گیت هست با نرم افزار مخصوص ویندوز سی گیت هاردترو فرمت یا بدسکتور هاشو بگیر .اول یه تست کوتاه انجام بده.

سلام
هاردم مکستوره اما برای سیگیت هم حساب میشه خوب
تیو برنامه see tools چیزه خاصی نداره ها
منظرت کدوم برنامشه؟

boyebaran
11-01-2013, 16:26
سلام
هاردم مکستوره اما برای سیگیت هم حساب میشه خوب
تیو برنامه see tools چیزه خاصی نداره ها
منظرت کدوم برنامشه؟

شما برای فرمت سطح پایین هاردت از همین sea tools استفاده کن ببین فرمت تا آخر انجام میشه یا نه(گزینه advanced testو بعد 'گزینه full erase رو انجام بده.بعد که تمام شد یه short test انجام بده.در ضمن برای هارد مکستور و سیگیت برای گرفتن بد سکتور از گزینه long genericاستفاده کن.بهتره برنامه تحت داس رو اجرا کنید.

mrp1375
16-01-2013, 12:53
آیا این روش برای هارد
seagate barracuda green st1000dl002 با ظرفیت یک ترا و فیرمور cc32 جواب میده؟
چون مال من هم دیگه در بایوس دیتکت نمیشه

MJHamed
16-01-2013, 17:46
آیا این روش برای هارد
seagate barracuda green st1000dl002 با ظرفیت یک ترا و فیرمور cc32 جواب میده؟
چون مال من هم دیگه در بایوس دیتکت نمیشه

خیر , استفاده از این روش برای هارد دیسک شما (ST1000DL002) مقدور نیست.به مراکز دارای pc3000 مراجعه نمایید.

yadam.nemiad
20-01-2013, 08:36
سلام دوستان من هارد1tB WD دارم که این مشکل براش پیش اومده تو بایوس شناخته میشه با ظرفیت صفر ولی نه تو XP نه seven شناخته نمیشه!!! ممکنه از فرمویرش باشه؟ البته هنوز گارانتی داره اطلاعاتش برام مهمه آیا احتمال اینکه اطلاعات پریده باشه هست ؟ بهترین راه چی پیشنهاد میدید؟ ممنون

fanoseabi
23-01-2013, 13:00
سلام من دوتا هارد seagate دارم که هردو مشکل دارن

ولی seagate barracuda 7200.12 1t که چند روز پیش ارور داد که بک اپ بگیرید حالا هم که کلا خراب شده و فقط 20 mb از اون نمایش داده میشه بوسیله هارد به هارد با نرم افزار های hd tune و paragon partion هم امتحان کردم ولی همون 20 mg نشون داده میشه ضمنا اطلاعاتش برام مهمه میشه کاریش کرد؟

دومی seagate barracuda 7200.12 500g که الن دارم استفاده میکنم ولی یه خرده صدا میده و اینم screen shot برنامه hd tune لطفا راهنمایی کنید

EXTREME
23-01-2013, 13:32
سلام من دوتا هارد seagate دارم که هردو مشکل دارن

ولی seagate barracuda 7200.12 1t که چند روز پیش ارور داد که بک اپ بگیرید حالا هم که کلا خراب شده و فقط 20 mb از اون نمایش داده میشه بوسیله هارد به هارد با نرم افزار های hd tune و paragon partion هم امتحان کردم ولی همون 20 mg نشون داده میشه ضمنا اطلاعاتش برام مهمه میشه کاریش کرد؟

دومی seagate barracuda 7200.12 500g که الن دارم استفاده میکنم ولی یه خرده صدا میده و اینم screen shot برنامه hd tune لطفا راهنمایی کنید

جوابتون رو تو اون تاپیگ دادم

mohsen_n94
25-01-2013, 18:15
سلام آقا حامد
آی سی ای که واسه مدار یو اس بی به تی تی ال استفاده میکنید رو میشه بگید چی هستش؟ چه شماره ای؟

فلایت سازان
25-01-2013, 20:58
سلام
من یک هارد سی گیت دارم روش اطلاعات به سختی می امد مثلا ویندوز روش2 ساعته نصب می شد من از سایتش فریم ور cc49 دریافت و فایل ویندوز بود اجراش و بعد ریست سیستم فریم ور هارد اپ شد ولی مشکل بدتر شد و سرعت هارد صفر شدمدل هارد و سریال هم درست بودst3500418as-9vm2le8s-cc35 حالا می خواهم فریمورش را به همان cc35 برگردانم ولی توسایت سیگیت نیست لطفا راهنمایی نمایید با تشکر
لینک دانلود م
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است تو لیست گزینه 500 گیگ

r3xaa
25-01-2013, 21:23
سلام خدمت دوستان
من یه هارد IDE 160 مکستور دارم 3سال داشتم استفاده میکردم تا اینکه دیروز به مشکل برخوردم
تو قسمت بایوس شناسایی میشه ولی ویندوز بالا نمیاد ارور missing opration system میده خواستم ویندوز بریزم ولی موقع انتخاب درایو میگه هیچ هارد دیسکی موجود نمی باشد هم ویندوز 7 امتحان کردم هم XP حالا چیکار کنم؟ اطلاعات خیلی مهم دارم. مشخصات هاردم در زیر میزارم براتون

DiamondMax 21
STM3160215A
Frimware:3.AAD

boyebaran
26-01-2013, 13:09
سلام
من یک هارد سی گیت دارم روش اطلاعات به سختی می امد مثلا ویندوز روش2 ساعته نصب می شد من از سایتش فریم ور cc49 دریافت و فایل ویندوز بود اجراش و بعد ریست سیستم فریم ور هارد اپ شد ولی مشکل بدتر شد و سرعت هارد صفر شدمدل هارد و سریال هم درست بودst3500418as-9vm2le8s-cc35 حالا می خواهم فریمورش را به همان cc35 برگردانم ولی توسایت سیگیت نیست لطفا راهنمایی نمایید با تشکر
لینک دانلود م
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است تو لیست گزینه 500 گیگ

سلام
دوست عزیز معمولا هاردهایی که نیاز به اپدیت firmware دارن داری تعدادی بد سکتور هستند .شما ابتدا هاردت رو بعنوان هارد دوم به سیستم وصل کن و از اطلاعاتت اگر تونستی بک اپ بگیر بعد با نرم افزار sea tools ، هارد رو فول اریز بکن.خیلی باید محتاطانه عمل کنی تا بتونی اطلاعاتت رو بدون هزینه اضافی برداری.برای اطلاع از وضعیت هاردت از نرم افزار hard sentential استفاده کن.(وضعیت بد سکتور) .در ضمن شما نمیتونی بغیر از استفاده از پروگرامر به ورژن قبل فریمورت بر گردی و توصیه میکنم اصلا دنبال اینکار نباشید.در ضمن اگر اطلاعات مهم روی هارد دارید ابتدا بعنوان هارد دوم سیستم رو بالا بیارید و ازش بک آپ بگیرید

boyebaran
26-01-2013, 13:18
سلام خدمت دوستان
من یه هارد IDE 160 مکستور دارم 3سال داشتم استفاده میکردم تا اینکه دیروز به مشکل برخوردم
تو قسمت بایوس شناسایی میشه ولی ویندوز بالا نمیاد ارور missing opration system میده خواستم ویندوز بریزم ولی موقع انتخاب درایو میگه هیچ هارد دیسکی موجود نمی باشد هم ویندوز 7 امتحان کردم هم XP حالا چیکار کنم؟ اطلاعات خیلی مهم دارم. مشخصات هاردم در زیر میزارم براتون

DiamondMax 21
STM3160215A
Frimware:3.AAD

سلام
احتمال اینکه سکتور صفر دچار مشکل شده باشه هست.در هر صورت با استفاده از سی دی هیرونز باید هاردتون رو از لحاظ سلامت بررسی کنید.ولی قبل از هر کار هاردتون رو بعنوان هارد دوم (هارد فرعی)به سیستم وصل کنید و اگر پارتیشن ها باز شد بک آپ بگیرید.اینها کارهایی هست که با توجه به امکانتی که دارید میتونید انجام بدید.چون اطلاعاتتون مهم هست توصیه میکنم به کارهایی مثل نصب ویندوز و غیره اقدام نکنید.حتی در مواردی اقدام به گرفتن بد سکتور ها توسط نرم افزارهای موجود باعث پیشرفت خرابی و غیر قابل دسترس بودن اطلاعات میشه.پس اولین گزینه برای برداشتن اطلاعات استفاده بعنوان هارد فرعی هست.در ضمن اگر تونستید بعنوان هارد دوم سیستم رو بالا بیارید و اطلاعاتتون رو ببینید برای کپی از نرم افزار teracopy استفاده کنید چون حسن این برنامه اینه که اگر بعضی از اطلاعاتتون درست روی بد سکتور نشسته باشه و قابل خوندن نباشه موقع کپی کردن میتونید از اون فایل پرش کنید .چون کپی معمولی ویندوز با برخورد به بد سکتور عملا متوقف میشه.
با تشکر

pooladi
05-03-2013, 00:31
سلام دوستان من دوتا هارد مکستور دارم ک هر دو ظرفیت صفر میزنن.
با برنامه سیگیت و تحت داس خواستم آپدیت کنم،پیام زیر رو میده(هارد شناسایی میشه و ورژن و همه چیز یکی هست)
مدل هارد : STM31000340AS expected 500gb ورژن mx1a
اروری ک میده
این هست
"Selection:B

Model MAXTOR STM31000340AS

No Match! Will Not Download Firmware
________

Error: Specific model not found. MAXTOR STM31000340AS expected.
________

Cycle power to continue...
Press any key to continue..."

باید چی کار کنم
رضا امیر
05-03-2013, 01:48
با برنامه سیگیت و تحت داس خواستم آپدیت کنم،پیام زیر رو میده(هارد شناسایی میشه و ورژن و همه چیز یکی هست)
اروری ک میده
این هست

________

________

باید چی کار کنم

سلام دوست من
هارد شما مشکلی در فرم ویر دارد باید با برنامه های تخصصی مشکلش حل شود با PC-3000 for windows UDMA می توان مشکل را حل کرد . بهتر است به مرکزی که دارای این سیتم گران قیمت هست مراجعه نمایید و یا هارد را برای گارانتی ارسال کنید البته اگر هنوز گارانتی دارند.

موفق باشید

MJHamed
05-03-2013, 02:45
کاربر
pooladi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشکل هارد شما قابل حل است . لطفا" پ خ خود را چک کنید.
به صفحه اول فروم مراجعه نمایید.

MJHamed
05-03-2013, 02:49
اروری ک میده
این هست

________

________

باید چی کار کنم
دوست گرامی لطفا" پ خ خود را چک کنید.

armia
11-03-2013, 00:24
با سلام > هارد اکسترنال پاسپورتی WD من هم جدیدا شناسائی نمیشه ... چیکار میشه کرد

angelika
12-03-2013, 13:40
حامد جان اگر اطلاعات روی هارد مهم نباشه روش راحت و کم هزینه ای برای درست کردن هارد maxtor هست؟

MJHamed
12-03-2013, 14:22
حامد جان اگر اطلاعات روی هارد مهم نباشه روش راحت و کم هزینه ای برای درست کردن هارد maxtor هست؟

اگه هارد دیسک شما جزو این سری های مشکل دار باشه , بله با همین روش قابل حل هست و هزینه پایینی دارد. ولی اگر هارد شما جزو این سری ها نباشه یا هر مدل هارد با برندهای دیگر , بستگی به مشکل هارد شما , با دستگاه گرانقیمت pc3000 (اصلی ) قابل حل میباشد و هزینه نسبتا" بالایی دارد.

اگر هارد شما ضربه خورده یا به مدت طولانی استفاده شده یا بد سکتور زیاد دارد و یا حجم هارد شما زیاد نیست و از همه مهمتر اطلاعات مهمی روی هارد ندارید , به نظرم هزینه برای تعمیر آن به صرفه نیست.

MJHamed
12-03-2013, 14:31
با سلام > هارد اکسترنال پاسپورتی WD من هم جدیدا شناسائی نمیشه ... چیکار میشه کرد

هارد شما "2.5 هستش یا "1.8
ممکن است قسمت بورد تبدیل Sata to usb هارد شما معیوب شده باشد. در صورت نداشتن گارانتی اگر میتوانید هارد را از باکس آن خارج کنید و مستقیما" به سیستم دسکتاپ متصل نمایید. اگر هارد توسط سیستم شناخته نشد به مراکز تعمیر هارد دارای pc3000 مراجعه کنید.

dd_20_07
14-03-2013, 02:54
سلام ... خسته نباشید

دوستان
من 2 تا هارد IDE دارم . وقتی می خوام ویندوز بزنم تو صفحه آبی ویندوز کار میکنه ، پارتیشن بندی هم میشه ... ولی بعده اینکه سیستم ریستارت میشه تا بره مرحله بعد ویندوز ، دوباره سی دی ویندوز رو میخونه و میره تو صفحه اولیه نصب !!!!

به عنوان هارد دوم وصل کردم و تو ویندوز هم به راحتی کار کرد و فرمت سطح پایین هم کردم ولی درست نشد ... میشه لطفاً کمکم کنید ؟؟ :n16:

mehdi1368
27-03-2013, 10:25
سلام
جناب MJHamed

شما تو اموزش پست اول تو قسمت وصل کردن سیم ها به هارد گفتی که RX مدار سیم قرمز به RX هارد و TX مدار سیم ابی به TX هارد

اما دباره تو اموزش جدیدتون ورژن 7 گفتین سیم TX قرمز به RX هارد و سیم RX ابی به TX هارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کدوم صحیح است؟؟؟

با تشکر

MJHamed
27-03-2013, 13:23
سلام
جناب MJHamed

شما تو اموزش پست اول تو قسمت وصل کردن سیم ها به هارد گفتی که RX مدار سیم قرمز به RX هارد و TX مدار سیم ابی به TX هارد

اما دباره تو اموزش جدیدتون ورژن 7 گفتین سیم TX قرمز به RX هارد و سیم RX ابی به TX هارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کدوم صحیح است؟؟؟

با تشکر

سلام
به توضیحات پست آخر توجه کنید.
با تشکر

MJHamed
27-03-2013, 13:58
سلام
جناب MJHamed

کدوم صحیح است؟؟؟

با تشکر

سلام
دوست عزیز آموزش قبلی برای تبدیلهای RS232 To TTL بود و اگر شما آن مدار را تهیه کرده اید با همان ورژن قبلی هم میتوانید هارد خود را احیا کنید. البته این آموزش ورژن 7 ( آپدیت شده برای هر دو تبدیل ) به غیر از تبدیل com برای تبدیل usb نیز که توسط بنده ساخته شده , کاربرد دارد .

شما با توجه به رنگ سیم خروجی از مدار تبدیل ( که سه رنگ هستند و در هر دو تبدیل رنگ یکسانی دارند ) و با توجه به تصاویر موجود (تصاویر محل اتصال هارد دیسک , تصاویر اول و دوم موجود در فایل آموزشی ورژن 7) و آموزش مربوطه , آن سیمها را به محل اتصال هارد متصل نمایید.

طریقه نصب برای هر دو تبدیل RS232 TO TTL , USB TO TTL :

سیم قرمز تبدیل را به کانکتور RX بورد هارد متصل نمایید ,
سیم آبی تبدیل را به کانکتور TX بورد هارد و
سیم مشکی تبدیل را به کانکتور GND بورد هارد متصل نمایید.

موفق باشید.

seke
06-04-2013, 12:54
سلام. منم آپدیت کردم.

----------

7 تا از هاردهام Seagate یا Maxtor بودن که از این میون 2 تاشون خطری نشون دادن:

یک 500 با مدل STM3500320AS و فیرمور MX15
(بعد از آپدیت فیرمور شد MX1A)

و یک 1 ترا مدل STM31000340AS و فیرمور MX15
(بعد از آپدیت فیرمور شد MX1A)

5 تای دیگه یا Firmware اشون قدیمی مثل AAE بود و خطری نداشتند یا اینکه جدید مثل C1 بود و نیازی به آپدیت نداشت.

----------

آپدیت در کمتر از 10 ثانیه انجام میشه و خطری نداره. اطلاعات هم تغییری نمی کنه. البته استثنا در هر امری هست.

خطر اصلی فیرمورهای MX15 روی هاردهای 500 تا 1.5 ترا هستند که نیاز به آپدیت دارن.

در لینک زیر سه مرحله رو طی کنید. اگر در مرحله سوم یعنی سریال خطری نشون داد خودش صفحه دانلود رو بهتون نشون میده.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشید.
سلام
لینک معرفی شده ارور 404 میده، لطفا اگر فایل فریم ویر stm3500320as مکستور دیاموند مکس 22 دارید در سایت قرار دهید
با تشکر

H@/\/\ID
13-04-2013, 01:10
سلام دوستان
یه هارد هارد اکسترنال Seagate 3TB دارم
متاسفانه یه مدت مادربردم مشکل \یدا کرد بعد اون هاردم چراغ سفیدش روشن نمیشه
وقتی ویندوز بالا میاد میگه فرمت کنم
وقتی فرمت میزنم ارور protectd میده
هارد هم رو چند تا سیستم مختلف تست شده
متاسفانه گارانتیش هم تموم شده

خواهشا کمک کنید

120120120
14-04-2013, 23:36
سلام.من دوتا هارد از لپ تاپی داشتم .یکیشون رو با ساتا وصل کردم اونیکی رو با هارد باکس )usb(.
چند روز شده که هردوشون رفتن توبازی.تمام درایو های رو ی هارد های لپ تاپی رو نشون نمیده.اگه 4 درای باشه یکیش هنشون میده بقیشو نه.هردشون اینجوری شدن.تو قسمت manage \\disk manage ment تمام شون رو نشون میده اما اون درایو هایی که خراب شدن رو بدون اسم نشون میده.
چکارشون کنم.

Chap-Dast
16-04-2013, 12:08
salam
از کجا میشه فهمید فرومیر آپدیت شده یا نه؟
وسط آپدیت سیستمم خاموش میشه بعدم یه پیام میده مربوط به بایوس
چطور مطمئن بشم آپ شده ؟

MJHamed
16-04-2013, 14:16
کاربر
Chap-Dast ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این فایل را دانلود و نصب کنید .

این برنامه شماره سریال و مدل و فرمور هارد دیسک شما را نمایش میدهد.

از طریق این آدرس (سایت سیگیت) نیز میتوانید با درج مدل و شماره سریال هارد دیسک خود از وضعیت آخرین ورژن آپدیت فرمور اطلاع حاصل فرمایید.

لینک صفحه آپدیت فرمور

برای توضیحات کاملتر این فایل آموزشی را دانلود نمایید.

نکته: برای دانلود از سایت 4Shared نیاز به یک ثبت نام ساده هست.

MJHamed
16-04-2013, 14:36
به اطلاع شما مبرسانیم که مدار رفع مشکل شناسایی و ظرفیت صفر در بایوس هاردهای سیگیت و مکستور،
علاوه بر مدل RS232 To TTL به صورت مدل USB To TTL هم برای سفارش موجود هست.

لینک فایل:
یا

عزیزانی که مایل به خرید هستند، برای اطلاع از شرایط کامل، قیمت و شماره حساب، از طریق همین ایمیل اعلام نمایند.

emjeyech@gmail.com

Chap-Dast
17-04-2013, 12:07
کاربر
Chap-Dast ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

از طریق این آدرس (سایت سیگیت) نیز میتوانید با درج مدل و شماره سریال هارد دیسک خود از وضعیت آخرین ورژن آپدیت فرمور اطلاع حاصل فرمایید.

لینک صفحه آپدیت فرمور

کاربر

لینک صفحه آپدیت فرمور

مرسی:n16:
توی اون نرم افزار revision را زده MX1A

یعنی آپدیت شده یا نه؟

MJHamed
17-04-2013, 12:59
مرسی:n16:
توی اون نرم افزار revision را زده MX1A

یعنی آپدیت شده یا نه؟

بله آپدیت شده از طریق لینک دوم هم میتوانید آخرین ورژن فرمور ارائه شده مختص هارد دیسک خود را که در حال حاضر MX1A هست را در سایت سیگیت چک نمایید.

120120120
23-04-2013, 03:32
سلام دوتا دراو هام توDisk Management هست اما بهشون دست رسی ندارم.
چکار کنم .تازه بدن اسم تشونشون میده؟

ebiahvazi
16-05-2013, 03:44
سلام دوستان
یه هارد مکستور 80 گیگ آی دی ای دارم که کنار هارد اصلی ام کار میده اما یه مشکل داره که بوتیبل نمیشه
یعنی نمیتونم روش ویندوز نصب کنم
حتی داس هم روش نصب نمیشه
بعد از نصب اولیه و با اولین رستارت که باید بقیه مراحل از هارد شروع بشه ارور دیسک میده اما اطلاعات توش ذخیره شده و پارتیشن بندی هم درسته
فقط بوت نمیشه
بردم تعمیر گفتن درست نمیشه
خواستم ببینم راهی نداره که درستش کنم ؟

reza_barani_2
04-06-2013, 12:45
سلام
دو تا هارد 1ترابایت دارم
اولی بالا میاد اما دومی درایورهاشو نشون نمیده .از هاردم صدای تق تق میاد و بعد مدتی قطع میشه مشخصه کار میکنه(احتمال میدم بد سکتور داره )
فریم ویورشم cj46 هست .کابل هاشو هم تست کردم جواب نداد
- سيستم رو ريستارت کردم و وارد صفحه بايوس شدم ديدم اونجا هم شناسايي نميشه
- سيستم رو خاموش کردم و کابلها رو چک کردم ، روشن کردم ، شناسايي نشد
- هارد اول رو غير فعال کردم و کابلهاي هارد اول رو به هارد دوم وصل کردم ، روشن کردم ، شناسايي نشد
- جامپر هارد رو که در اورده بودم زدم جا ، روشن کردم ، شناسايي نشد دوباره جامپرو در اوردم

هیچکدوم جواب نداد..هاردا هم ساتا هستن

میتونید راهنمایی کنید؟

smohsen
04-06-2013, 12:53
سلام
دو تا هارد 1ترابایت دارم
اولی بالا میاد اما دومی درایورهاشو نشون نمیده .از هاردم صدای تق تق میاد و بعد مدتی قطع میشه مشخصه کار میکنه(احتمال میدم بد سکتور داره )
- هارد اول رو غير فعال کردم و کابلهاي هارد اول رو به هارد دوم وصل کردم ، روشن کردم ، شناسايي نشد
- جامپر هارد رو که در اورده بودم زدم جا ، روشن کردم ، شناسايي نشد دوباره جامپرو در اوردم

میتونید راهنمایی کنید؟
اگه تو بوت نمیشناسه یعنی خدا رحمتش کنه :n02:
عملا کاری از دستت بر نمیاد
بهتره ببری تعمیرگاه

MJHamed
04-06-2013, 19:46
سلام
دو تا هارد 1ترابایت دارم

میتونید راهنمایی کنید؟
مدل دقیق و برند هارد شما چیست؟
این pdf را دانلود کنید ببینید هارد شما در لیست موجود هست یانه (اگر شماره سریال آن ST31000528AS (سیگیت) هست به تعمیر کاران تخصصی هارد مراجعه فرمایید)

reza_barani_2
04-06-2013, 19:48
اگه تو بوت نمیشناسه یعنی خدا رحمتش کنه :n02:
عملا کاری از دستت بر نمیاد
بهتره ببری تعمیرگاه

یعنی امیدی به درس شدنش هست یا نه؟
و اگه درست بشه اطلاغاتش میمونه یا نه؟

reza_barani_2
04-06-2013, 19:56
مدل دقیق هارد شما چیست؟
این pdf را دانلود کنید ببینید هارد شما در لیست موجود هست یانه (اگر شماره سریال آن ST31000528AS هست به تعمیر کاران تخصصی هارد مراجعه فرمایید)

نتونستم دانلود کنم، خطا میده
ST31000524ASمدلش سگیت هست

فایل رو دانلود کردم اما مدلش نبود مدلشم براتون نوشتم

cobber
07-06-2013, 12:30
با سلام
آقا من یکی از هاردای 1 ترابایتم یهو پرید
میشه یکی راهنمایی کنه چطوری درستش کنم
آخه اطلاعاتش خیلی واسم با ارزشه

MXRX
07-06-2013, 12:42
مدل هارد دیسک شما چیست؟

MXRX
07-06-2013, 12:43
با سلام
آقا من یکی از هاردای 1 ترابایتم یهو پرید
میشه یکی راهنمایی کنه چطوری درستش کنم
آخه اطلاعاتش خیلی واسم با ارزشه

شما فایل PDF پست #1462 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را دانلود نمایید ببینید مدل هارد شما در لیست موجود هست یا خیر

cobber
07-06-2013, 13:41
مدل هارد دیسک شما چیست؟

seagate 7200.12

MJHamed
07-06-2013, 16:02
seagate 7200.12

این روش برای حل مشکل هارد برای برخی از سری هاردهای 7200.11 و چند سری دیگه ( که در فایل PDF صفحه قبلی یا صفحه اول موجود هست) قابل حل میباشد.
برای تعمیر مشکل هارد خود , به مراکز تعمیر هارد مراجعه فرمایید .

mooshimooshi
05-07-2013, 14:45
سلام :n18:
هارد دوم لپ تاپ من هم سیگیت ST9160821AS بعد از هنگ و ریست شدن سیستم ناپدید شده توی تنظیمات بایوس دیتکت میشه و توی ویندوز گاهی یک لحظه کوتاه پیدا میشه دوباره گم میشه با یک مرکز تعمیر هارد تماس گرفتم گفت 60 تا 100 هزار تومن هزینه داره که اصلا" برام به صرفه نیست بدم تعمیر کابلهای اتصالش رو هم چک کردم مشکلی نداشت می خواستم بدونم با این روشی که گفتید و اون کیتی که دارید خودم میتونم تعمیرش کنم؟

EXTREME
05-07-2013, 16:06
سلام :n18:
هارد دوم لپ تاپ من هم سیگیت ST9160821AS بعد از هنگ و ریست شدن سیستم ناپدید شده توی تنظیمات بایوس دیتکت میشه و توی ویندوز گاهی یک لحظه کوتاه پیدا میشه دوباره گم میشه با یک مرکز تعمیر هارد تماس گرفتم گفت 60 تا 100 هزار تومن هزینه داره که اصلا" برام به صرفه نیست بدم تعمیر کابلهای اتصالش رو هم چک کردم مشکلی نداشت می خواستم بدونم با این روشی که گفتید و اون کیتی که دارید خودم میتونم تعمیرش کنم؟

این فکر نکنم از فریم ویر باشه چون میگین دیکتت میشه باز دوباره دیتکت نمیشه این مشکل بیشتر از سوکت دیتا روی هارد و برد هارد و موتورش بیشتر میتونه باشه

mooshimooshi
06-07-2013, 07:40
فقط وقتی که ویندوز بالا میاد یک لحظه دیتکت میشه بعد ارور میده ناپدید میشه .یک صدای تق تق هم ازش بیرون میاد .می خواستم بدونم خودم میتونم تعمیرش کنم یا حداقل اطلاعات روش رو ریکاوری کنم چون پولی که تعمیرکارها میگیرن برای تعمیر واقعا" به صرفه نیست اونم یک هارد 160 گیگی .با پول دو بار تعمیرش میتونم یه هارد 500 گیگ نو بخرم :n13:

EXTREME
06-07-2013, 08:07
فقط وقتی که ویندوز بالا میاد یک لحظه دیتکت میشه بعد ارور میده ناپدید میشه .یک صدای تق تق هم ازش بیرون میاد .می خواستم بدونم خودم میتونم تعمیرش کنم یا حداقل اطلاعات روش رو ریکاوری کنم چون پولی که تعمیرکارها میگیرن برای تعمیر واقعا" به صرفه نیست اونم یک هارد 160 گیگی .با پول دو بار تعمیرش میتونم یه هارد 500 گیگ نو بخرم :n13:

هارد رو که خودتون نمیتونید تعمیر کنید چون وسایل و امکاناتشو ندارین و حتما باید بدید بیرون
در مورداون صدا تق تق دقیقا پشت سرهم است ؟

mooshimooshi
06-07-2013, 10:08
همون چند دقیقه اول صدای تق تق ضعیفی که با صدای معمول هارد فرق داره میاد بعدش قطع میشه.

EXTREME
06-07-2013, 11:45
همون چند دقیقه اول صدای تق تق ضعیفی که با صدای معمول هارد فرق داره میاد بعدش قطع میشه.

این صدای تق تق که میگین اگه با فاصله 1 ثانیه باشه بیشتر از هد و پارکینگ هد میتونه باشه هارد ضربه ای بهش وارد نشده ؟

mooshimooshi
06-07-2013, 15:20
صداهاش با یک ریتم منظم تکرار شونده سریع و کند میشه اما کمتر از یک ثانیه از هم فاصله دارند .ضربه هم اصلا" نخورده.شب گذاشتم چند تا فایل از اینترنت دانلود کنم صبح بیدار شدم دیدم سیستم ریست شده درایو هارد دومم هم نیست

MohsenStar
07-07-2013, 13:51
سلام
هارد دیسک بنده Maxtor 7200.11 هست با فریمور Mx15 حجم 500 گیگ
متاسفانه دیروز دچار مشکل زیر شد :
هارد بعضی وقتها شناسائی میشه بعضی وقتها دتکت نمیشه !
تو ویندوز هم پارتیشن ها برای یه لحظه میاد و حجمشون نمایش داده نمیشه و همش پیغام فرمت دیسک برای هر پارتیشن میاد ( ویندوز 7 ) و دوباره پارتیشن ها ناپدید میشن !
اطلاعاتم رو هارد هست و بنده شهرستان هستم و مرکز تخصصی هاردی وجود نداره !
ممنون میشم راهنمائی کنید مشکل من ربطی به این تاپیک و آموزش هاش داره ؟

morteza28
19-07-2013, 15:30
هارد سیگیت دارم... baracuda 7200.12....سیستم شناسایش نمیکنه... کابل ساتاش وصل باشه سیستم بالا نمآید. ولی وقتی سیستم بالا می اد.. با usb که وصلش میکنم اندازه 40ثانیه دریواش دیده میشه و حتی اندازه چند مگ میشه ازش کپی کرد وتو هارد سالم ریخت ولی باز ناپدید میشه... من فکر میکنم از فری مورش باشه ...واینکه قبلا اپدیتش نکردم والان هم سیستم نمیشناسه هاردو .ظاهرا اول باید شناسایی بشه به فریمورش بروز کنم... ؟؟؟؟؟؟؟hyper termina l از کجا دانلود کنم...؟ وآلطفا هرگونه ترفند ویاری که میتونین وبلدین دریغ نفرمایید. ممنون

MJHamed
25-07-2013, 15:33
سلام
هارد دیسک بنده Maxtor 7200.11 هست با فریمور Mx15 حجم 500 گیگ
متاسفانه دیروز دچار مشکل زیر شد :
هارد بعضی وقتها شناسائی میشه بعضی وقتها دتکت نمیشه !
تو ویندوز هم پارتیشن ها برای یه لحظه میاد و حجمشون نمایش داده نمیشه و همش پیغام فرمت دیسک برای هر پارتیشن میاد ( ویندوز 7 ) و دوباره پارتیشن ها ناپدید میشن !
اطلاعاتم رو هارد هست و بنده شهرستان هستم و مرکز تخصصی هاردی وجود نداره !
ممنون میشم راهنمائی کنید مشکل من ربطی به این تاپیک و آموزش هاش داره ؟

سلام
بله مشکل هارد شما هم به این تاپیک ربط داره البته هنوز هاردتون بطور کامل از کار نیافتاده چون گفتید بعضی وقتها میشناسه بعضی وقتها هم نه
اولین کاری که میکنید یه هارد سالم پیدا کنید و اطلاعاتتون رو کپی کنید.
بعد وقتی که هارد شناسایی میشه از طریق آموزش فرمورش رو آپدیت کنید.

MJHamed
25-07-2013, 15:36
هارد سیگیت دارم... baracuda 7200.12....سیستم شناسایش نمیکنه... کابل ساتاش وصل باشه سیستم بالا نمآید. ولی وقتی سیستم بالا می اد.. با usb که وصلش میکنم اندازه 40ثانیه دریواش دیده میشه و حتی اندازه چند مگ میشه ازش کپی کرد وتو هارد سالم ریخت ولی باز ناپدید میشه... من فکر میکنم از فری مورش باشه ...واینکه قبلا اپدیتش نکردم والان هم سیستم نمیشناسه هاردو .ظاهرا اول باید شناسایی بشه به فریمورش بروز کنم... ؟؟؟؟؟؟؟hyper termina l از کجا دانلود کنم...؟ وآلطفا هرگونه ترفند ویاری که میتونین وبلدین دریغ نفرمایید. ممنون

متاسفانه هارد شما شامل این روش نمیشه ولی چون میگید میشه درایو هاش رو دید پیشنهاد میکنم از طریق دیسک لایو اوبونتو امتحان کنید اگه درایو ها رو شناخت اطلاعات رو کپی کنید.
بعد هم فرمور هارد رو مطابق آموزش آپدیت کنید.

Hamidreza2007
01-08-2013, 20:22
سلام هارد منم بعد از یه خاموش و روشن کردن از کار افتاد و بایوس هم نمیشناسه!
مدل هم DiamondMax 22 با سریال STM3500320AS یعنی جز این لیست سیاه.
رفتم سایت تافریمور رو دانلود کنم وبعد از درست کردن آپدیتش کنم که دیدم آخرین ورژن MX15 هست یعنی ورژن خود هارد(روی هارد نوشته)
یعنی من درستشم بکنم آپدیت براش نیومده که!!!
حالا اون هیچی من میخوام درستش کنم که حتی شده 2ساعت اطلاعاتشو بردارم!
من PDF صفحه اولو گرفتم حالا اگه اون کابل Rs232 2 ttl رو گیربیارم طبق همون pdf میشه درستش کرد؟
کسی هست کابل رو آماده داشته باشه ؟ لطفا قیمتشو برام پیغام خصوصی کنه.شهرستانم :(
یا یکی نقشه مداری که لحیم کرده و جواب گرفته رو بزاره...همه عکسای صفحات اول پریده.
ممنون

MJHamed
02-08-2013, 02:56
سلام هارد منم بعد از یه خاموش و روشن کردن از کار افتاد و بایوس هم نمیشناسه!
مدل هم DiamondMax 22 با سریال STM3500320AS یعنی جز این لیست سیاه.
رفتم سایت تافریمور رو دانلود کنم وبعد از درست کردن آپدیتش کنم که دیدم آخرین ورژن MX15 هست یعنی ورژن خود هارد(روی هارد نوشته)
یعنی من درستشم بکنم آپدیت براش نیومده که!!!
حالا اون هیچی من میخوام درستش کنم که حتی شده 2ساعت اطلاعاتشو بردارم!
من PDF صفحه اولو گرفتم حالا اگه اون کابل Rs232 2 ttl رو گیربیارم طبق همون pdf میشه درستش کرد؟
کسی هست کابل رو آماده داشته باشه ؟ لطفا قیمتشو برام پیغام خصوصی کنه.شهرستانم :(
یا یکی نقشه مداری که لحیم کرده و جواب گرفته رو بزاره...همه عکسای صفحات اول پریده.
ممنون

لطفا" پ.خ خود را چک نمایید.

با تشکر

Hamidreza2007
14-08-2013, 00:25
سلاموتشکر هارد منم مشگلش حل شد...یه دنیا ممنون. :n12: :n12:

MJHamed
14-08-2013, 18:49
سلاموتشکر هارد منم مشگلش حل شد...یه دنیا ممنون. :n12: :n12:

خواهش میکنم

موفق باشید

Saeidsz
19-08-2013, 01:35
سلام و خسته نباشید
کامپیوتر یکی از آشنا ها بود که گفت ویندوز نمیاد بالا
رفتم واسش چک کردم گویا یه کمی کابل پاور توی هارد لق بوده و حدس میزنم اتصالی کرده باشه
خلاصه روشن که کردم دیدم هارد تو setup دیتکت شده و تا اونجا که ویندوز را لود میکنه میاد بالا
یکی 2 بار پی سی را ریست زدم دیگه هارد هم دیتکت نمیشه

بازش کردم روی سیستم خودم هم چک کردم دیدم نمیشناسه

اما چون اطلاعات شخصی خیلی زیادی روی هارد داره نمیتونه بده تعمیرگاه اما اطلاعات هم لازمه و نیاز داره

بردمش پیش یه تعمیر کار که کارش هم بازیابی بود یه دقیقه کابل پاور را وصل کرد به هارد انگاری یه دستگاهی بود گفت برد هارد سالمه
بعد وصلش کرد به پی سی و گفت frimware مشکل داره و باید فریمور آپدیت بشه و اطلاعات هم پاک نمیشه
اما منم چون اطلاعات دارم نتوستم بزارمش واسه تعمیر

حالا خصلاصه نمیدونم حرفش درست بوده یا همینطوری گفته

الا وصل که مینم به پی سی خودم موتورش هم راه میافته scan new hardware که میزنم پی سی یه 30-60 ثانیه موس تکون نمیخوره بعدش موتور هارد هم خاموش میشه و پی سی راه میافته اما اصلا هارد را نمیشناسه

به نظر خودم زیر برد یکی از آی سی ها داغ می کنه اما برد را باز نکردم (طبق گفته اون تعمیر کار)

حالا خودمم تعمیر کار تلفن همراه هستم و واسه تعویض مشکلی ندارم

میخوام بدونم اگه مشکل فریمور باشه آیا خودم میتونم آپدیت کنم ؟

MJHamed
20-08-2013, 10:55
سلام و خسته نباشید
کامپیوتر یکی از آشنا ها بود که گفت ویندوز نمیاد بالا
رفتم واسش چک کردم گویا یه کمی کابل پاور توی هارد لق بوده و حدس میزنم اتصالی کرده باشه
خلاصه روشن که کردم دیدم هارد تو setup دیتکت شده و تا اونجا که ویندوز را لود میکنه میاد بالا
یکی 2 بار پی سی را ریست زدم دیگه هارد هم دیتکت نمیشه

بازش کردم روی سیستم خودم هم چک کردم دیدم نمیشناسه

اما چون اطلاعات شخصی خیلی زیادی روی هارد داره نمیتونه بده تعمیرگاه اما اطلاعات هم لازمه و نیاز داره

بردمش پیش یه تعمیر کار که کارش هم بازیابی بود یه دقیقه کابل پاور را وصل کرد به هارد انگاری یه دستگاهی بود گفت برد هارد سالمه
بعد وصلش کرد به پی سی و گفت frimware مشکل داره و باید فریمور آپدیت بشه و اطلاعات هم پاک نمیشه
اما منم چون اطلاعات دارم نتوستم بزارمش واسه تعمیر

حالا خصلاصه نمیدونم حرفش درست بوده یا همینطوری گفته

الا وصل که مینم به پی سی خودم موتورش هم راه میافته scan new hardware که میزنم پی سی یه 30-60 ثانیه موس تکون نمیخوره بعدش موتور هارد هم خاموش میشه و پی سی راه میافته اما اصلا هارد را نمیشناسه

به نظر خودم زیر برد یکی از آی سی ها داغ می کنه اما برد را باز نکردم (طبق گفته اون تعمیر کار)

حالا خودمم تعمیر کار تلفن همراه هستم و واسه تعویض مشکلی ندارم

میخوام بدونم اگه مشکل فریمور باشه آیا خودم میتونم آپدیت کنم ؟

سلام براتون پیغام گذاشتم

p30worldapm
22-08-2013, 11:25
سلام
من هاردم سیگیت مدل st2000dm001 هست و مادربورد نمیشناستش.
اگه از این روش می شه درستش کرد لطف بگین چه جوری می تونم بورد رو تهیه کنم.

serj1
22-08-2013, 15:10
سلام
من یه هارد دارم ا ترابایته مکستوره STM3100528AS بردم پیش تعمیر کار میگه 70 تومن امکانش هست بتونم خودم درستش کنم از این راه اگه هست آیا اطلاعاتش پاک میشه یا میمونه

با تشکر
:n16:

MJHamed
25-08-2013, 10:33
سلام
من یه هارد دارم ا ترابایته مکستوره STM3100528AS بردم پیش تعمیر کار میگه 70 تومن امکانش هست بتونم خودم درستش کنم از این راه اگه هست آیا اطلاعاتش پاک میشه یا میمونه

با تشکر
:n16:

سلام
من هاردم سیگیت مدل st2000dm001 هست و مادربورد نمیشناستش.
اگه از این روش می شه درستش کرد لطف بگین چه جوری می تونم بورد رو تهیه کنم.

سلام هارد شما عزیزان شامل این روش نمیشه
فقط هیچ دستکاری توش انجام ندین و ببرین پیش تعمیرکار تخصصی هارد

jamshimi
30-08-2013, 21:16
هارد 500 مکستور یا همون stm3500320As دارم که اصلا توی بایوس هم شناخته نمیشه و وقتی برق هم بهش وصل میکنم موتورش کار نمیکنه.آیا با این روش درست میشه؟
و یااینکه بردش سوخته؟

EXTREME
30-08-2013, 21:32
هارد 500 مکستور یا همون stm3500320As دارم که اصلا توی بایوس هم شناخته نمیشه و وقتی برق هم بهش وصل میکنم موتورش کار نمیکنه.آیا با این روش درست میشه؟
و یااینکه بردش سوخته؟

اگه پاور سالم است و بازم موتور کار نمیکنه مشکل از فریم ویر نیست و مشکل بیشتر از برد هارد یا سوکت برق هارد یا خود موتور هارد است

MJHamed
31-08-2013, 00:15
و یااینکه بردش سوخته؟

لطفا" پیام خصوصی خود را چک نمایید.

jamshimi
31-08-2013, 12:45
با یه پاور دیگه تست کردم موتور کار نکرد
البته این هم بگم که چند روز پیش موتور کار میکرد و در بایوس هم شناسایی میشد ولی برد که بهش دست میزدم خیلی داغ بود .تحت داس درایوها نشون میداد ولی توی ویندوز به هیچ وجه هارد شناسایی نمیشد چند با که به سیستم وصلش کردم اخر سر موتور هم کار نکرد
به نظرتون دلیلش چیه؟