ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راه حل مشکل عدم شناسایی هارد و ظرفیت 0 در مکستور Diamond Max 22 و سیگیت 7200.11 و هارد های مشابه

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7

Memarzadeh
08-02-2010, 11:37
نحوه راهنمایی شما را در ساخت مدار مطالعه نمودم. ضمن تشکر از شما دو موضوع را بیان می کنم
اول اینکه اینجانب قصد خرید مدار شما را دارم. لطفا نحوه تهیه آن را به آدرس memarzadeh.h@gmail.com ارسال کنید.
دوم اینکه مشکل من شاید کمی متفاوت باشد، عنوان می کنم راهنمایی بفرمایید. زمانی که دکمه استارت زده می شود، در صفحه سیاه رنگ جایی که پیغام Detect IDE Drive نمایش داده می شود کامپیوتر قفل می کند و دیگر بالا نمی آید. حتی بایوس هم کار نمی کند. آیا مشکل من مانند دیگر دوستان هست؟ و با تهیه مدار حل می گردد؟

alishtain
08-02-2010, 16:45
سلام دوستان
از کلیه کسانی که از اول تا این صفه بدون هیچ چشم داشتی بطور کامل همه رو راهنمایی کردن ممنونم ... واقعا که انسانیت رو باید از شما یاد گرفت ...
من این مشکل رو دو روزه که پیدا کردم و ساختن مدارشو بلد نیستم ...
تو تبریز کسی هست که مدار رو بفروشه یا باید خودم از روی شماتیکش بسازم ؟
در ضمن من میخواستم امتحان کنم ساخت مدارو رفتم یه max232cpe خردم ولی وقت خریدن خازن گفتن چند ولت میخوای ؟
حالا میشه بگین چند ولت میخواد ... میگن واسه 1 میکرو فقط 50 ولت موجوده ... یا اصلا فرقی نمیکنه چی استفاده کنم ؟!
میدونم که راهنمایی میکنین واسه همین از همین الان تشکر میکنم ازتون :40:

manutd1
08-02-2010, 17:26
سلام دوستان
منم هم يه هارد 1 ترابايتي دارم كه 0 ميزنه!!
مدار USB TO TTL هم گرفتم ولي وقتي اتصالات و برقرار مي كنم و CTRL+Z ميزنم هيچ كاري انجام نميده ولي مدار و كه تست ميكنم سالمه
ميگيد چكار كنم؟؟

MJHamed
08-02-2010, 19:09
نحوه راهنمایی شما را در ساخت مدار مطالعه نمودم. ضمن تشکر از شما دو موضوع را بیان می کنم
اول اینکه اینجانب قصد خرید مدار شما را دارم. لطفا نحوه تهیه آن را به آدرس memarzadeh.h@gmail.com ارسال کنید.
دوم اینکه مشکل من شاید کمی متفاوت باشد، عنوان می کنم راهنمایی بفرمایید. زمانی که دکمه استارت زده می شود، در صفحه سیاه رنگ جایی که پیغام Detect IDE Drive نمایش داده می شود کامپیوتر قفل می کند و دیگر بالا نمی آید. حتی بایوس هم کار نمی کند. آیا مشکل من مانند دیگر دوستان هست؟ و با تهیه مدار حل می گردد؟
شما اول باید مطمئن شوید که آیا مشکل از هارد هست یا مادربورد یا ...
برای این منظور شما هارد و کلیه درایو های CD , DVD رو از سیستم جدا کنید بعد کامپیوتر رو روشن کنید.اصولاً بایوس و پیغام های POST ربطی به هارد و ... ندارن
اگه تونستید وارد بایوس شوید ممکنه مشکل از هارد باشد.
ولی اگه نتونستید وارد بایوس شوید مشکل از جای دیگه هست، از پاور بگیر تا کارت گرافیک و رم و ...

تست کنید خبر بدید

AHMADUSE
08-02-2010, 23:28
سلام عزیزان.
من یه هارد 80 گیگی قدیمی دارم مدتی هست به طور نا معلومی توسط مادر برد شناخته نمیشه و هنگام نصب ویندوز erro میدهد به این معنی که هاردی وجود ندارد هارد را نصب کنید ....
خواهشا عاجزانه التماس میکنم بنده را راهنمایی فرمایید این هارد خیلی برام مهمه...
چه کنم؟؟؟

manutd1
09-02-2010, 10:37
آقا حامد لطفن كمك كنيد:19:

ehsan6811
09-02-2010, 11:29
منظور ایشون فایل آپدیت تحت ویندوز هست که میتونی از سایت سیگیت با توجه به سریال هارد دانلود کنی
ممکنه برای چند هارد مشترک باشه، ممکنه هم نباشه
شما برای هر هارد با توجه به سریال و مدل هر هارد فایل آپدیت رو دانلود کن

اگه سختته سریال های هاردها و مدل هر کدوم رو بده من برات بزارم
دوست عزیز زحمت اینارو میکشی

mx15 stm3500320as 9qm1vg1a

cc34 stm3500418as 5vm1ccm9

cc37 9vp234rl stm3100528as

mx1a 9qmal288 stm3500320as

یکیشو که وصل میکنم روی درایو ها ضربدر قرمز داره مشکلش همون ظرفیت صفر میشه ؟

MJHamed
09-02-2010, 16:08
دوست عزیز زحمت اینارو میکشی

mx15 stm3500320as 9qm1vg1a

cc34 stm3500418as 5vm1ccm9

cc37 9vp234rl stm3100528as

mx1a 9qmal288 stm3500320as

یکیشو که وصل میکنم روی درایو ها ضربدر قرمز داره مشکلش همون ظرفیت صفر میشه ؟

سلام
من همه ی سریال ها رو چک کردم ولی اینطور که معلومه به این چک کردن هم نمیشه اطمینان کرد.
مثلاً هارد اول با اینکه جزو سری مشکل دار هست و فریمور جدید برایش موجود هست میگه که احتیاج به آپدیت نداره.

به هر حال از لینک زیر میتونید آخرین فریمور هارد رو با توجه به مدل دانلود کنید.
پیشنهاد میکنم در صورت وجود آپدیت فریمور حتماً آپدیت کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اون هارده که گفتی مشکل داره هم شاید از اتصالات باشه یه بار دیگه همه چیز رو چک کن اینطور که شما میگید هارد به درستی شناخته نشده و احتمالاً ربطی به فریمور نداره مشکل از جایه دیگه هست.

---------- Post added at 04:08 PM ---------- Previous post was at 04:07 PM ----------

آقا حامد لطفن كمك كنيد:19:
شما مشکلت از اتصالات هست به احتمال خیلی زیاد
اگه دقت کرده باشی پین های پشت هارد که ما باید اتصالات رو به آنها وصل کنیم خیلی ظریف هستند و در صورتی که اتصال به درستی برقرار نشه مدار اصلاً کار نخواهد کرد.
شما با دم باریک یه ذره سر سوکت ها رو فشار بده تا وقتی پشت هارد قرار میدی چفت بشه. gnd هم اگه وصل کنی جای دوری نمیره! ممکنه از همین Gnd باشه

MJHamed
09-02-2010, 16:19
سلام دوستان
از کلیه کسانی که از اول تا این صفه بدون هیچ چشم داشتی بطور کامل همه رو راهنمایی کردن ممنونم ... واقعا که انسانیت رو باید از شما یاد گرفت ...
من این مشکل رو دو روزه که پیدا کردم و ساختن مدارشو بلد نیستم ...
تو تبریز کسی هست که مدار رو بفروشه یا باید خودم از روی شماتیکش بسازم ؟
در ضمن من میخواستم امتحان کنم ساخت مدارو رفتم یه max232cpe خردم ولی وقت خریدن خازن گفتن چند ولت میخوای ؟
حالا میشه بگین چند ولت میخواد ... میگن واسه 1 میکرو فقط 50 ولت موجوده ... یا اصلا فرقی نمیکنه چی استفاده کنم ؟!
میدونم که راهنمایی میکنین واسه همین از همین الان تشکر میکنم ازتون :40:
شما تشکر هم نکنین، ما کار خودمون رو ادامه میدیم:40:
ولتاژ خازن نباید از 10v کمتر باشه، 50v هم جواب میده.
اگه خودت بتونی بسازی، که هیچ. اگر هم نتونستی یه ایمیل به من بده تا برای سفارش مدار آماده راهنماییت کنم.

emjeyech[at]gmail.com

ehsan6811
09-02-2010, 16:50
دوست عزیز فایلای اپدیت دیاموند 23 از کجا رو بگیرم

MJHamed
09-02-2010, 18:24
دوست عزیز فایلای اپدیت دیاموند 23 از کجا رو بگیرم
برای همه ی هارد ها مخصوصاً سری جدید آپدیت فریمور موجود نیست و به گفته ی سیگیت احتیاجی به آپدیت ندارند

ehsan6811
09-02-2010, 19:11
برای همه ی هارد ها مخصوصاً سری جدید آپدیت فریمور موجود نیست و به گفته ی سیگیت احتیاجی به آپدیت ندارند
ممنون دوست عزیز شاید اینجا جاش نباشه کیسم جا نداره اگه هاردا رو روی زمین بزارم مشکل پیدا میکنه پیشنهادی برای جای هاردا نداری

MJHamed
09-02-2010, 20:09
سلام عزیزان.
من یه هارد 80 گیگی قدیمی دارم مدتی هست به طور نا معلومی توسط مادر برد شناخته نمیشه و هنگام نصب ویندوز erro میدهد به این معنی که هاردی وجود ندارد هارد را نصب کنید ....
چه کنم؟؟؟
اول اینکه rx , tx این هارد های IDE با SATA متفاوت هست
البته من میدونم جاهاشون چطوریه
ولی مسئله ی مهم دستورات هست که معلوم نیست مشابه باشند یا نه
و تا حالا روی هاردی تست نشده

Aidin-Hana
09-02-2010, 20:20
:40:مرسی:11:

manutd1
10-02-2010, 08:39
شما مشکلت از اتصالات هست به احتمال خیلی زیاد
اگه دقت کرده باشی پین های پشت هارد که ما باید اتصالات رو به آنها وصل کنیم خیلی ظریف هستند و در صورتی که اتصال به درستی برقرار نشه مدار اصلاً کار نخواهد کرد.
شما با دم باریک یه ذره سر سوکت ها رو فشار بده تا وقتی پشت هارد قرار میدی چفت بشه. gnd هم اگه وصل کنی جای دوری نمیره! ممکنه از همین Gnd باشه[/QUOTE]

ممنون حامد جان حتما تست مي كنم:40:

manutd1
10-02-2010, 10:28
حامد جان من موقعي كه رابط و به سيستم ميزنم اونو به عنوان پورت 15 مي شناسه.آيا بخاطر اين مشكل ايجاد نميشه؟؟
من سر رابط رو هم كوچك كردم و هم GND متصل كردم ولي باز هيچ كاري نميكنه!!!
:41:

MJHamed
10-02-2010, 17:45
حامد جان من موقعي كه رابط و به سيستم ميزنم اونو به عنوان پورت 15 مي شناسه.آيا بخاطر اين مشكل ايجاد نميشه؟؟
من سر رابط رو هم كوچك كردم و هم GND متصل كردم ولي باز هيچ كاري نميكنه!!!
:41:
مدار شما احتیاج به درایور داره
درایور رو که انشاا... نصب میکنی؟
ضمناً دقت کن که دقیقاً اتصالات متصل بشوند و این نکته رو دست کم نگیر
من یه بار نزدیک نیم ساعت داشتم باهاش ور میرفتم تا بالاخره درست شد.

manutd1
11-02-2010, 16:43
آره درايور و نصب ميكنم.موقعيكه بعد از تست ميخوام اتصالات و برقرار كنم يه سري علائم نامفهموم تو هايپر ترمينال مياد
خودمم احتمال ميدم از اتصالاته بازم سعي ميكنم:46:
ممنون كه وقتتو واسه ما ميذاري حامد جان:11:

rzel55
11-02-2010, 23:37
سلام اساتید و دوستان محترم

من هارد سامسونگ ساتا2 دارم که با دستکاریی که کردم دیگه دیتکت نمیشه
از نرم افزار سامسونگ که در Hirens boot cd هست استفاده کردم و از گزینه تولز تونستم با Low level format ظریفیت و LBA اونرا برگردونم
حالا مشکل کجاست؟؟
مشکلم اینه که تا وقتی سیستم را شات دان نکردم هارد دیتکت میشه و همه چیز نرمال هست اما همینکه سیستم شات دان بشه یا برق سیستم قطع بشه دوباره هارد ظرفیتش 0 میشه و اصلا دیتکت نمیشه
نظر شما چیه؟
مشکل از چیست ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

behroozbb
12-02-2010, 13:59
سلام به همه دوستان
با تشكر از آقا حامد به خاطر قرار دادن فايل راهنمايي حل مشكل هاردهاي 7200.11 ، ميخوام تجربه خودم رو در مورد هارد مكستور 7200.12 (STM3500418AS) كه با هارد هاي مشكل دار اعلام شده تفاوت داره براتون بگم:
چند روز پيش به طور ناگهاني هارد مكستور 500 مدل 418AS كه بعنوان هارد دوم باهاش كار مي كردم دچار مشكل شد بطوري كه در setup شناسايي نميشد و با هيچ نرم افزار ريكاوري محتويات هارد قابل مشاهده نبود. بعد از جستجو در اينترنت و پيدا كردن فايل راهنماي اين فروم با اينكه ميدونستم در اصل براي هاردهاي سري 7200.11 تهيه شده ، يك عدد كابل usb to ttl يا همون usb to serial رو از فروشگاه جام جم در پاشاژ امجد به قيمت 12500 تومان خريدم و با روش گفته شده در فايل پس از تست روي سه كامپيوتر موفق به انجام كليه مراحل شدم و جالب اينكه بااينكه هارد از نوع مدل هاي گفته شده نبود مشكل شناسايي در ستاپ حل شد! . ولي در ويندوز پارتيشن ها را نشون نميداد كه تونستم با برنامه هاي ريكاوري اطلاعات مهم رو بكاپ بگيرم البته بعضي فايل ها بخاطر وجود بدسكتور قابل بازيابي نبودند. نكته جالب اينكه من بدون باز كردن پيج يا استفاده از كارت ويزيت اين كار رو كردم! و هيچ اروري نداد. ولي نميدونم چرا تو دو تا كامپيوتر ديگه حتي دستور ctrl+z عمل نميكرد با اينكه همه اتصالات درست بود. خلاصه الان ديگه از بابت اطلاعات خيالم راحت شده ولي هارد مشكل داره و پارتيشن بندي نميشه و بايد براي گارانتي ببرمش. و يك چيز جالب ديگه كه من تو ايتنرنت ديدم اين بود كه بعضي هاي ديگه هم با كابل usb to ttl نتونستن كار كنن و بجاش همون مراحل رو با كابل گوشي هاي نوكيا (DKU-5) انجام دادن و موفق شدن. فكر كنم چون دسترسي به اين كابل براي همه راحتتر از كابل usb to ttl باشه لينك سايت رو كه مراحل رو قدم به قدم گفته براتون ميزارم:

behroozbb
12-02-2010, 14:27
سلام به همه دوستان
با تشكر از آقا حامد به خاطر قرار دادن فايل راهنمايي حل مشكل هاردهاي 7200.11 ، ميخوام تجربه خودم رو در مورد هارد مكستور 7200.12 (STM3500418AS) كه با هارد هاي مشكل دار اعلام شده تفاوت داره براتون بگم:
چند روز پيش به طور ناگهاني هارد مكستور 500 مدل 418AS كه بعنوان هارد دوم باهاش كار مي كردم دچار مشكل شد بطوري كه در setup شناسايي نميشد و با هيچ نرم افزار ريكاوري محتويات هارد قابل مشاهده نبود. بعد از جستجو در اينترنت و پيدا كردن فايل راهنماي اين فروم با اينكه ميدونستم در اصل براي هاردهاي سري 7200.11 تهيه شده ، يك عدد كابل usb to ttl يا همون usb to serial رو از فروشگاه جام جم در پاشاژ امجد به قيمت 12500 تومان خريدم و با روش گفته شده در فايل پس از تست روي سه كامپيوتر موفق به انجام كليه مراحل شدم و جالب اينكه بااينكه هارد از نوع مدل هاي گفته شده نبود مشكل شناسايي در ستاپ حل شد! . ولي در ويندوز پارتيشن ها را نشون نميداد كه تونستم با برنامه هاي ريكاوري اطلاعات مهم رو بكاپ بگيرم البته بعضي فايل ها بخاطر وجود بدسكتور قابل بازيابي نبودند. نكته جالب اينكه من بدون باز كردن پيج يا استفاده از كارت ويزيت اين كار رو كردم! و هيچ اروري نداد. ولي نميدونم چرا تو دو تا كامپيوتر ديگه حتي دستور ctrl+z عمل نميكرد با اينكه همه اتصالات درست بود. خلاصه الان ديگه از بابت اطلاعات خيالم راحت شده ولي هارد مشكل داره و پارتيشن بندي نميشه و بايد براي گارانتي ببرمش. و يك چيز جالب ديگه كه من تو ايتنرنت ديدم اين بود كه بعضي هاي ديگه هم با كابل usb to ttl نتونستن كار كنن و بجاش همون مراحل رو با كابل گوشي هاي نوكيا (DKU-5) انجام دادن و موفق شدن. فكر كنم چون دسترسي به اين كابل براي همه راحتتر از كابل usb to ttl باشه لينك سايت رو كه مراحل رو قدم به قدم گفته براتون ميزارم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

rzel55
12-02-2010, 19:15

از نرم افزار سامسونگ که در Hirens boot cd هست استفاده کردم و از گزینه تولز تونستم با Low level format ظریفیت و LBA اونرا برگردونم
حالا مشکل کجاست؟؟
مشکلم اینه که تا وقتی سیستم را شات دان نکردم هارد دیتکت میشه و همه چیز نرمال هست اما همینکه سیستم شات دان بشه یا برق سیستم قطع بشه دوباره هارد ظرفیتش 0 میشه و اصلا دیتکت نمیشه
نظر شما چیه؟
مشکل از چیست ؟

تو رو خدا یکی هم ما رو دریابه

underworld
12-02-2010, 22:21
سلام
دوستان من یه هارد 80 گیگ به دستم رسیده ولی وقتی فرمتش کردم مینویسه 9.7گیگ فضا داره
باید چیکار کنم؟

MJHamed
13-02-2010, 07:32

حالا مشکل کجاست؟؟
نظر شما چیه؟
مشکل از چیست ؟
متاسفانه این روش فقط برای مکستور و سیگیت کارایی دارد و روی مدل دیگر تست نشده.
چجوری هارد رو دستکاری کردید که اینطوری شد؟
شما که فاتحه ی اطلاعات رو خوندید! ببرید گارانتی تا براتون تعویض کنند.

MJHamed
13-02-2010, 07:41
سلام به همه دوستان

سلام
پس نتیجه میگیریم صد رحمت به 7200.11 :31:
ممنون بابت این روشی که معرفی کردید. کابل DKU-5 چون واسه سری های قدیمی نوکیا هست کمیاب هست

ehsan6811
13-02-2010, 12:29
دوست عزیز یکی از هاردا هنگام بوت کامپیوتر رو کند میکنه و خیلی دیر بالا میاد حدود 15 دقیقه طول میکشه تا بالا بیاد یا اصلا نمیاد اگرم بالا بیاد نمیتونم توی درایو برم اولیم که خریدمش ایجوری نبود مقدار کم هم صدا میده به نظر شما مشکل از کجاست

MJHamed
13-02-2010, 18:34
دوست عزیز یکی از هاردا هنگام بوت کامپیوتر رو کند میکنه و خیلی دیر بالا میاد حدود 15 دقیقه طول میکشه تا بالا بیاد یا اصلا نمیاد اگرم بالا بیاد نمیتونم توی درایو برم اولیم که خریدمش ایجوری نبود مقدار کم هم صدا میده به نظر شما مشکل از کجاست
سلام
فکر کنم آخرای عمرشه!
کدوم هاردته؟مدل و فریمورش؟
ازین آپدیت شده ها هست یا نه؟

ehsan6811
13-02-2010, 23:33
سلام
فکر کنم آخرای عمرشه!
کدوم هاردته؟مدل و فریمورش؟
ازین آپدیت شده ها هست یا نه؟
500 مکستور stm3500320as mx1a
نه اپدیت نشده (فریمور جدید نداشت)
اطلاعات مهمی توش دارم وقتی با باکس اینترنال میزارمش میشناسه ولی میگه باید فرمت بشه البته روی فایلا که میرم ارور میده
بردش خرابه یا مشکلش دیگهای داره راه حلش چیه

behrooz.shie
14-02-2010, 02:43
500 مکستور stm3500320as mx1a
نه اپدیت نشده (فریمور جدید نداشت)
اطلاعات مهمی توش دارم وقتی با باکس اینترنال میزارمش میشناسه ولی میگه باید فرمت بشه البته روی فایلا که میرم ارور میده
بردش خرابه یا مشکلش دیگهای داره راه حلش چیه
مشکلت اینه که شما به هاردت زربه زدید بذای همون بد سکتور برداشته
ببین میتونی یک لو لیول بدی بهش
یا شایدم جدول فتت به هم رخته باشه
فکر نکنم که از lceباشه ممکن که هاردت هم دیتکت نشده باشه
نشون متخصص بده اگر که خودت نتونستی کاری بکنی

ehsan6811
14-02-2010, 06:57
مشکلت اینه که شما به هاردت زربه زدید بذای همون بد سکتور برداشته
ببین میتونی یک لو لیول بدی بهش
یا شایدم جدول فتت به هم رخته باشه
فکر نکنم که از lceباشه ممکن که هاردت هم دیتکت نشده باشه
نشون متخصص بده اگر که خودت نتونستی کاری بکنی
فکر نکنم از زربه خورده باشه
هیچ راهی نیست که اطلاعات رو از دست ندم
بعد از فرمت با چه برنامهای میتونم فایلارو برگردونم
اینم اروریه که میده

Memarzadeh
14-02-2010, 08:29
با سلام به دوستان
ضمن تشکر از MJHamed و M@ys@m می خواستم بگم با راهنمایی دوستان عزیز هارد اینجانب نیز بازگشت.
بعد از آن هم از سایت Seagate پکیج ms-mx1a به حجم 7.88 مگ را دانلود کردم و اجرا نمودم. خود این پکیج فریمور را آبدیت نمود. فکر کنم به MX1A
چطوری می تونم از نوع فریمور هاردم با اطلاع بشم و بدونم که آپدیت شده یا نه؟
بعد از این آپدیت کردن آیا بعدها دوباره مشکل این چنینی پیش می آد. اگه جواب مثبته که برم یک هارد دیگه بخرم

MJHamed
14-02-2010, 13:57
با سلام به دوستان
ضمن تشکر از MJHamed و M@ys@m می خواستم بگم با راهنمایی دوستان عزیز هارد اینجانب نیز بازگشت.
بعد از آن هم از سایت Seagate پکیج ms-mx1a به حجم 7.88 مگ را دانلود کردم و اجرا نمودم. خود این پکیج فریمور را آبدیت نمود. فکر کنم به MX1A
چطوری می تونم از نوع فریمور هاردم با اطلاع بشم و بدونم که آپدیت شده یا نه؟
بعد از این آپدیت کردن آیا بعدها دوباره مشکل این چنینی پیش می آد. اگه جواب مثبته که برم یک هارد دیگه بخرم
با برنامه ی drive detect میتونید ورژن فریمور هارد خودتون رو ببینید.ضمناً آخرین ورژن برای هارد شما همان MX1A هست.

اصولاً نباید دوباره اینطوری بشه ولی نمیشه به سیگیت اعتماد کرد حتماً ازین به بعد از فایلهای مهم بکاپ بگیر.

---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:54 PM ----------

فکر نکنم از زربه خورده باشه
هیچ راهی نیست که اطلاعات رو از دست ندم
بعد از فرمت با چه برنامهای میتونم فایلارو برگردونم
اینم اروریه که میده
شما یه فرمت معمولی بکن بعد با برنامه های رکاوری اطلاعات رو برگردون 100% نیست ولی بازم خوبه

من handy recovery و magic recovery رو پیشنهاد میکنم

Memarzadeh
14-02-2010, 15:09
هارد مگستور قدیمی با ظرفیت 60 گیگ دارم و می خواهم اطلاعات آن را تخلیه کنم
فکر کنم هارد نیز خراب باشد. لطفا راهنمایی کنید از چه طریقی اینکار را انجام دهم؟

Advanced Ali-001
14-02-2010, 15:16
هارد مگستور قدیمی با ظرفیت 60 گیگ دارم و می خواهم اطلاعات آن را تخلیه کنم
فکر کنم هارد نیز خراب باشد. لطفا راهنمایی کنید از چه طریقی اینکار را انجام دهم؟

هاردتون ایکترناله یا SATA2
باید این رو بگید!!
اگه ایکسترناله باید اون جای اتصالشو که روی مادر برده ببینید اگه دوتا جای هارد ایکس ترنال باشه باید به اون یکی بزنید تا این هارد قدیمیتونرو مثل یک حافظهی خارجی رم یا فلش و........بشناسه بعد میتونین فرمتش کنین:11:
اگه SATA2 باشه که خیلی راحت پورت هاردتون رو عین هاردی که الان استفاده میکنید به پورتهای SATA2مانیتور نصب کنید تااون رو بصورت حافظه خارجی بخونه OK
بازم درخدمتم:31:

ehsan6811
14-02-2010, 15:38
دوست عزیز فرمت کردم درست نشد اگه صحفه هاش خراب شده باشه درست میشه یه صدایی میده مثل این میمونه که از داخل چیزی لق شده باشه اگه واضش کنم مشکلی پیدا میکنه اخه یه مغازه داری بود میگفت اگه صحفه های داخلش نور بخوره میسوزه:18:

Advanced Ali-001
14-02-2010, 16:58
دوست عزیز فرمت کردم درست نشد اگه صحفه هاش خراب شده باشه درست میشه یه صدایی میده مثل این میمونه که از داخل چیزی لق شده باشه اگه واضش کنم مشکلی پیدا میکنه اخه یه مغازه داری بود میگفت اگه صحفه های داخلش نور بخوره میسوزه:18:

لا اقل یه تشکر میکردی!!!!!!!!!!!!:37:
باشه باشه خب وصل کردیش وخوند هاردرو؟
فرمت کردی دیگه دیگه کجاش خرابه؟
صفحاتش خراب نشده شاید پارتیشن بندی نداره:19:
یاشایدم باید دوباره روش پارتیشن بندی کرد؟ اون صدای قژ قژ که کرد یعنی که هارد شما خیلی زیاد توی یک لحظه کار میکنه :27:
یعنی چی نور بخوره مگه دلو رودشو ریختی بیرون که نور بخوره درضمن نور هم بخوره این فیلم دوربینه خراب میشه دیگه!!!!:19:
به حرف مغازه دارها زیاد توجه نکن برو یه جای مطمئن :46:
یه راه دیگه هم هست که میتونی بابرنامه norton ghost بوتش کنی یه اسکن بکنه ببینیم چی میشه ok

ehsan6811
14-02-2010, 21:26
لا اقل یه تشکر میکردی!!!!!!!!!!!!:37:
باشه باشه خب وصل کردیش وخوند هاردرو؟
فرمت کردی دیگه دیگه کجاش خرابه؟
صفحاتش خراب نشده شاید پارتیشن بندی نداره:19:
یاشایدم باید دوباره روش پارتیشن بندی کرد؟ اون صدای قژ قژ که کرد یعنی که هارد شما خیلی زیاد توی یک لحظه کار میکنه :27:
یعنی چی نور بخوره مگه دلو رودشو ریختی بیرون که نور بخوره درضمن نور هم بخوره این فیلم دوربینه خراب میشه دیگه!!!!:19:
به حرف مغازه دارها زیاد توجه نکن برو یه جای مطمئن :46:
یه راه دیگه هم هست که میتونی بابرنامه norton ghost بوتش کنی یه اسکن بکنه ببینیم چی میشه ok
باور کن اینقدر اصابم خورده که یادم رفت چند تا فیلم مهم توش داشتم که احتمالاپاک شده با برنامه که گفتی فرمتش کردم تا اخر رفت ولی بازم هارد راه نیوفتاد دیگه شناسایی نمیشه من تهران نیستم و اینجا کسی که از هارد سرش بشه پیدا نکردم
وقتی هاردو وصل میکنم نمیشناسه اولش صدا میده ولی بعدش هیچی نمیاد

ehsan6811
14-02-2010, 22:56
به هر بدبختی بود تونستم تو نستم تا اون صحفه ساخت پارتیشن برم ولی وقتی میام درایو رو پاک کنم سه تا درایو داره روی هر کدام که میرم این پیغامو میده و قفل میکنه

ehsan6811
15-02-2010, 15:56
از همکاری دوستان ممنون
با توجه به اینکه از برنامه لو لول فرمت استفاده کردم جند درصد میتونم فیلمارو برگردونم
کسی نفهمید مشکل از چیه
اگه درصد کمه و دیگه نمیشه فایلارو برگردوند که ببرم بدم گارانتی
گارانتی یه هارد نو میده و فایلا رو بازیابی میکنهیا یدونه اکبند؟

ehsan6811
15-02-2010, 18:47
از همکاری دوستان ممنون
با توجه به اینکه از برنامه لو لول فرمت استفاده کردم جند درصد میتونم فیلمارو برگردونم
کسی نفهمید مشکل از چیه
اگه درصد کمه و دیگه نمیشه فایلارو برگردوند که ببرم بدم گارانتی
گارانتی یه هارد نو میده و فایلا رو بازیابی میکنهیا یدونه اکبند؟
فکر کنم همون مشکل ظررفیت صفر دچار شده باشه چون تو بایوس میشناسه ولی ظرفیت رو صفر میزنه
اگه بشه درستش کرد میشه اطلاعات رو بازیابی کرد با توجه به فرمت شدن با HDD Low Level Format Tool ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

MJHamed
16-02-2010, 06:57
فکر کنم همون مشکل ظررفیت صفر دچار شده باشه چون تو بایوس میشناسه ولی ظرفیت رو صفر میزنه
اگه بشه درستش کرد میشه اطلاعات رو بازیابی کرد با توجه به فرمت شدن با HDD Low Level Format Tool ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قبل از اینکه فرمت سطح پایین کنید هم ظرفیت 0 میزد؟
به هر حال چون از فرمت سطح پایین استفاده کردید دیگه نمیشه اطلاعات رو برگردوند.بهتره بفرستی گارانتی تا با یک هارد سالم عوض کنند.

ehsan6811
16-02-2010, 07:32
با تشکر از همه دوستان که کمک کردند:11:
نه صفر نمیزد بوت نمیشد وقتی با باکس اکسترنال وصلش میکردم میگفت باید فرمت بشه

nasira
16-02-2010, 15:57
با با سلام
من یه هارد مکستور دارم که ویندوز روی اون خیلی دیر میاد بالا.
مدل هارد Model: MAXTOR STM3500320AS , Serial: 9QM2ASKJ , Firmware: MX15
لطفا کمک کنید

alpacino_2010
16-02-2010, 16:31
با با سلام
لطفا کمک کنید
سکتو های صفر هارد شما بهم ریخته و تنها راه اون این است که هاردتان را پارتیشن بندی کنید البته با برنامه maxblat و قبل از این کار اطلاعاتتان را جابجا کنید .

Memarzadeh
16-02-2010, 17:31
هاردتون ایکترناله یا SATA2
باید این رو بگید!!
اگه ایکسترناله باید اون جای اتصالشو که روی مادر برده ببینید اگه دوتا جای هارد ایکس ترنال باشه باید به اون یکی بزنید تا این هارد قدیمیتونرو مثل یک حافظهی خارجی رم یا فلش و........بشناسه بعد میتونین فرمتش کنین:11:
اگه SATA2 باشه که خیلی راحت پورت هاردتون رو عین هاردی که الان استفاده میکنید به پورتهای SATA2مانیتور نصب کنید تااون رو بصورت حافظه خارجی بخونه OK
بازم درخدمتم:31:

هارد قدیمی و اینترنال است. هارد جدید هم SATA2 است. روی مادربرد جدید، 3 پورت از نوع IDE وجود داره که به هارد قدیمی میخوره. یکی مربوط به DVD رام و رایتر است. دیگری مربوط به فلاپی و آخری خالی است. از طریق کابل IDE هارد را به مادر برد در حالتی که جامپرهاش Slave بود بجای DVD رام متصل کردم که اصلا ویندوز بالا نیامد.

MJHamed
16-02-2010, 21:00
هارد قدیمی و اینترنال است. هارد جدید هم SATA2 است. روی مادربرد جدید، 3 پورت از نوع IDE وجود داره که به هارد قدیمی میخوره. یکی مربوط به DVD رام و رایتر است. دیگری مربوط به فلاپی و آخری خالی است. از طریق کابل IDE هارد را به مادر برد در حالتی که جامپرهاش Slave بود بجای DVD رام متصل کردم که اصلا ویندوز بالا نیامد.
دوست عزیز فعلاً راهی برای هارد های IDE موجود نیست
اگر ممکنه فرمت کن بعد اطلاعات رو رکاوری کن

ehsan6811
18-02-2010, 08:48
با سلام خدمت دوستان من کارم یه جوریه که سیستم چند ماه یکسره باید روشن باشه برای هاردا لازمه فن ببندم این فنهای اماده هم گرونه هم فکر نکنم بتونه خنکش کنه فناش کوچیکه اگه فن کیس ببندم اون قسمت پائینش که برد نیست هم باید فن ببندم البته میدونم جای این سوال اینجا نیست ولی گفتم برای یه سوال تاپیک نزنم

Memarzadeh
18-02-2010, 12:30
دوست عزیز فعلاً راهی برای هارد های IDE موجود نیست
اگر ممکنه فرمت کن بعد اطلاعات رو رکاوری کن

آقا حامد چطوری باید هارد را فرمت کنم
عرض کردم که اصلا دستگاه هارد را نمی شناسه. مشکل اینجاست که اول باید به طریقی هارد شناسایی بشه که فکر کنم اگر این اتفاق بیافتد آنوقت به راحتی بتوان به اطالاعات هارد دسترسی پیدا نمود. البته مطمئن نیستم و نیازمند راهنمایی دوستان هستم

AHMADUSE
18-02-2010, 13:40
سلام عزیزان.
چه کنم؟؟؟

اول اینکه rx , tx این هارد های IDE با SATA متفاوت هست
البته من میدونم جاهاشون چطوریه
ولی مسئله ی مهم دستورات هست که معلوم نیست مشابه باشند یا نه
و تا حالا روی هاردی تست نشده

خوب عزیزان من باید چه کنم؟؟؟؟
یه راهنمایی عملی بکنید خواهشا.....

rozysara
18-02-2010, 13:47
با سلام به همه منم یه هارد سیگیت 500 داشتم که متاسفانه دچار مشکل عدم شناخت توسط هارد شد
منم هارد رو زمانی که به برق وصل میکردم اتصالی داد و بردش سوخت حالا بوردش رو پیدا کردم میگن 15 تومن میخواستم بدونم ایا با تعویض بود مشکلم حل میشه و دیگه نیازی به حل مشکل با کابل ttl نیست یا نه ممنون

MJHamed
18-02-2010, 13:55
با سلام به همه منم یه هارد سیگیت 500 داشتم که متاسفانه دچار مشکل عدم شناخت توسط هارد شد
منم هارد رو زمانی که به برق وصل میکردم اتصالی داد و بردش سوخت حالا بوردش رو پیدا کردم میگن 15 تومن میخواستم بدونم ایا با تعویض بود مشکلم حل میشه و دیگه نیازی به حل مشکل با کابل ttl نیست یا نه ممنون
اگه مطمئنی که قبل از سوختن مشکل شناسایی داشته به احتمال زیاد (به گفته دوستان) فقط با تعویض مدار هارد مشکلتان حل نخواهد شد و بعدش باید با این مدار عملیات احیا رو انجام بدید

اصلاً واسه چی سوخت؟
هارد منم چند وقت پیش که با تبدیل ساتا به usb وصل کرده بودم به علت اشتباه جا زدن برق، مدارش خراب شد ولی با تعویض یک دیود مشکل حل شد.

البته شما هر وقت مدار هارد رو عوض کردی یه امتحان بکن شاید شناخت
نتیجه رو هم حتماً برای آیندگان که به این تاپیک سر میزنند اعلام کن

AHMADUSE
18-02-2010, 14:01
آقایون و خانمها یکی خواهشا جواب بده ه ه ه ه ه
ااااااااااااااااااااااااا ااا ه ه ه ه ه ه (گریه) :41:

MJHamed
18-02-2010, 14:06
سلام عزیزان.
چه کنم؟؟؟

خوب عزیزان من باید چه کنم؟؟؟؟
یه راهنمایی عملی بکنید خواهشا.....

همانطور که گفتم برای هارد های IDE فعلاً روشی موجود نیست که خودتون بتونید هارد رو درست کنید
در حال حاضر تنها راه مراجعه به تعمیر کار هارد هست

آقا حامد چطوری باید هارد را فرمت کنم
عرض کردم که اصلا دستگاه هارد را نمی شناسه. مشکل اینجاست که اول باید به طریقی هارد شناسایی بشه که فکر کنم اگر این اتفاق بیافتد آنوقت به راحتی بتوان به اطالاعات هارد دسترسی پیدا نمود. البته مطمئن نیستم و نیازمند راهنمایی دوستان هستم

هارد IDE شما هم همینطور، باید برید پیش تعمیرکار .اون پست قبلی هم اشتباه شده که گفتم فرمت کن

MJHamed
18-02-2010, 14:12
توجه
دوستان عزیز برای حفظ نظم و جلوگیری از شلوغ شدن تاپیک لطفاً فقط مسائل مربوط به هارد های مکستور 22 diamond max و سیگیت 7200.11 baracuda را در این تاپیک مطرح کنید.

برای رفع مشکلات هارد های دیگر لطفاً به تاپیک زیر مراجعه کنید تا زودتر به جواب برسید

با تشکر

MJHamed
18-02-2010, 14:25
با با سلام
لطفا کمک کنید
با توجه به اینکه هارد شما جزو سری مشکل دار هست
دیر آمدن ویندوز ممکن است به خاطر مشکلات فریمور باشد
پس تا دیر نشده اقدام به آپدیت فریمور کنید آموزش هم در پست اول میتونید دانلود کنید.

حتماً نتیجه را برای دوستانی که در آینده دچار این مشکل خواهند شد، اعلام کنید.

TURBO_BOY2006
19-02-2010, 11:54
سلام
من یه هارد maxtor diamond max 23 گرفتم 500 گیگ ، اینم تو بایوس شناسایی نمیشه همه چی درسته تو 2تا سیستم چک کردم جای هارد خودم نصبیدم ولی نمیشناستش ممکنه همین مشکلو داشته باشه؟
لطفآ راهنمایی کنید اگه همین مشکلو داره برم یه چیز دیگه بگیرم.فقط اگه هرچه زودتر راهنمایی کنیذ ممنون میشم.

MJHamed
19-02-2010, 16:20
سلام
من یه هارد maxtor diamond max 23 گرفتم 500 گیگ ، اینم تو بایوس شناسایی نمیشه همه چی درسته تو 2تا سیستم چک کردم جای هارد خودم نصبیدم ولی نمیشناستش ممکنه همین مشکلو داشته باشه؟
لطفآ راهنمایی کنید اگه همین مشکلو داره برم یه چیز دیگه بگیرم.فقط اگه هرچه زودتر راهنمایی کنیذ ممنون میشم.
یعنی هاردتون نو هست؟
ممکنه همین مشکل رو داشته باشه ، ممکنه هم نه

به هرحال چون هارد مشکل دار هست ببرید گارانتی که براتون تعویض کنند.

TURBO_BOY2006
19-02-2010, 17:23
یعنی هاردتون نو هست؟
ممکنه همین مشکل رو داشته باشه ، ممکنه هم نه

به هرحال چون هارد مشکل دار هست ببرید گارانتی که براتون تعویض کنند.

ممنون جواب دادید.
بله هارد نو هست.
الآن میبرمش میدم به یارو ببینم چی میگه.ممنون.:41: فک کنم باید یه ماهی بدون هارد سپری کنم؟!!!!!:41:

ممنون از شما

wafertype
21-02-2010, 14:24
با تشکر از حامد عزیز که مدار rs232 to ttl را برای من فرستاد من تونستم هاردم را احیا کنم
ولی موقع انجام عملیات وقتی از کامپیوتر pc و پورت rs 232 ان استفاده کردم جواب نداد یعنی علیرغم اینکه در زمان تست hyperterminal جواب میداد و مدار سالم بود ولی در زمان احیا ارتباط برقرار نشد با عوض کردن کامپیوتر مجددا با همین مشکل مواجه شدم حتی جابجا کردن rx , tx هم مشکل را حل نکرد سر اخر با استفاده از لپ تاپ و پاور یک pc تونستم ارتباط با hyperterminal را برقرار نموده و طبق دستورالعمل های حامد عزیز عملیات احیا را انجام دهم.
لازم بذکر است که هارد من Stm3500320AS است و قبلا (یکسال پیش ) نیز Firmware را Update کرده بودم ولی علیرغم ان مشکل Detection بوجود امد .

merajmehri
23-02-2010, 00:52
توجه کمک فوری

سلام خدمت دوستان
هارد 80 مکستور امانت گرفتم که کارمو انجام بدم بعد ببینم مشکل هارد خودم چیه که ازش استفاده هم نکردم تا اومدم استفاده کنم هاردم درست شد وقتی بردم پس بدم دیدم دیگه هارد در بایوس یا همان ابتدای روشن کردن کامپیوتر شناخته نمی شود بردم بیرون گفتن از سیلندرشه دیگه نمیدونم و ....
مشکلاتش در ظاهر ایناست
1-هاردو تکون میدی صدایی میده انگار چیزی توش شکسته که داره تکون می خوره یا انگار پیچی توش داره تکون می خوره
2-وقتی روشن میکنی صدای مثل نوچ هر چند ثانیه 1 بار میده
3 هارد رو هم نمیشناسه وقتی ویندوزو روشن می کنم
مشخصات هارد هم اینه:
80 Gb
maxtor STM380211AS
DiamondMax 20
FirmWare: 3.AAE

لطفا اگه کمکم کنین ممنمون میشم
Denizgonale@yahoo.com

MJHamed
23-02-2010, 21:18
توجه کمک فوری

سلام خدمت دوستان
هارد 80 مکستور امانت گرفتم که کارمو انجام بدم بعد ببینم مشکل هارد خودم چیه که ازش استفاده هم نکردم تا اومدم استفاده کنم هاردم درست شد وقتی بردم پس بدم دیدم دیگه هارد در بایوس یا همان ابتدای روشن کردن کامپیوتر شناخته نمی شود بردم بیرون گفتن از سیلندرشه دیگه نمیدونم و ....
مشکلاتش در ظاهر ایناست
1-هاردو تکون میدی صدایی میده انگار چیزی توش شکسته که داره تکون می خوره یا انگار پیچی توش داره تکون می خوره
2-وقتی روشن میکنی صدای مثل نوچ هر چند ثانیه 1 بار میده
3 هارد رو هم نمیشناسه وقتی ویندوزو روشن می کنم
مشخصات هارد هم اینه:
80 Gb
maxtor STM380211AS
DiamondMax 20
FirmWare: 3.AAE

لطفا اگه کمکم کنین ممنمون میشم
Denizgonale@yahoo.com
برات ایمیل زدم

amirarsalaan
26-02-2010, 00:28
سلام
دو ماهي ميشه كه هارد 500 ساتا رو به سيستمم اضافه كردم هراز چندگاهي يه اذيتايي ميكنه
مثلن چند دقيقه پيش يكهو غيب شد دوبارهم ري استارت كردم نشد كه نشد
اين پيغام رو داد:
چي كار كنم تا اين مشكلم برطرف بشه ؟؟؟ :41:

amirarsalaan
26-02-2010, 01:45
:42:خدا رو شكر بعد از چند بار ري استارت اطلاعاتم برگشت :thumbsup:
ولي واقعن اين مشكل يه مشكل بزرگه هر كس راهنمايي داره در اين مورد لطفن مرا بي نصيب مگذارد
در ضمن دي وي دي رامم هم گاهي اوقات يكهو فيد ميشه . ميتونه با مشكل مذكور در ارتباط باشه؟ :question:

MJHamed
26-02-2010, 10:36
سلام
دو ماهي ميشه كه هارد 500 ساتا رو به سيستمم اضافه كردم هراز چندگاهي يه اذيتايي ميكنه
مثلن چند دقيقه پيش يكهو غيب شد دوبارهم ري استارت كردم نشد كه نشد
اين پيغام رو داد:
چي كار كنم تا اين مشكلم برطرف بشه ؟؟؟ :41:
شما مستقیم با کابل ساتا وصل میکنی هارد رو یا با تبدیل ساتا به usb ؟
اگه ساتا به مطلب زیر مراجعه کن ، اگه هم تبدیل میزنی این یه چیز طبیعی هست و هر وقت که زیاد کار بکشی اینطوری میشه البته در مدل های چینی!

:42:خدا رو شكر بعد از چند بار ري استارت اطلاعاتم برگشت :thumbsup:
ولي واقعن اين مشكل يه مشكل بزرگه هر كس راهنمايي داره در اين مورد لطفن مرا بي نصيب مگذارد
در ضمن دي وي دي رامم هم گاهي اوقات يكهو فيد ميشه . ميتونه با مشكل مذكور در ارتباط باشه؟ :question:
شما اولین کاری که میکنی این باشه که از اطلاعاتت بکاپ بگیری
بعد مشخصات هاردتو بده تا ببینم جزو سری مشکل دار هست یا نه
اگه آره تا کار از کار نگذشته فریمور رو آپدیت کن
اگه هم نه مشکل از جای دیگه هست

به هر حال در صورت وجود آپدیت فریمور حتماً آپدیت کن
اون مشکل دی وی دی رام هم ممکنه از اتصالات باشه

amirarsalaan
26-02-2010, 12:17
شما مستقیم با کابل ساتا وصل میکنی هارد رو یا با تبدیل ساتا به usb ؟
اگه ساتا به مطلب زیر مراجعه کن ، اگه هم تبدیل میزنی این یه چیز طبیعی هست و هر وقت که زیاد کار بکشی اینطوری میشه البته در مدل های چینی!

شما اولین کاری که میکنی این باشه که از اطلاعاتت بکاپ بگیری
بعد مشخصات هاردتو بده تا ببینم جزو سری مشکل دار هست یا نه
اگه آره تا کار از کار نگذشته فریمور رو آپدیت کن
اگه هم نه مشکل از جای دیگه هست

به هر حال در صورت وجود آپدیت فریمور حتماً آپدیت کن
اون مشکل دی وی دی رام هم ممکنه از اتصالات باشه
مستقيم با كابل ساتا وصله ، مشخصات هاردم

اينم مشخصات دي وي دي رايتر :
براي دي وي دي رايتر فريم وير گرفتم اما فرقي نكرد فكر كنم مدل اين رايتر زياد بدرد بخور نباشه شما چي فكر مي كنيد؟

amirarsalaan
26-02-2010, 12:23
يه سوال ديگه هم ازتون دارم:
بعد از پارتيشن بندي يكي از پارتيشن ها رفته بعد از سي دي و دي وي دي قرار گرفته
چه طوري ميشه اسم پارتيشن هاي سي دي و دي وي دي رو عوض كرد ؟

MJHamed
26-02-2010, 19:09
مستقيم با كابل ساتا وصله ، مشخصات هاردم

اينم مشخصات دي وي دي رايتر :
براي دي وي دي رايتر فريم وير گرفتم اما فرقي نكرد فكر كنم مدل اين رايتر زياد بدرد بخور نباشه شما چي فكر مي كنيد؟
خوشبختانه هارد شما جزو سری مشکل دار نیست و مشکل از جای دیگریست
لطفاً در تاپیک زیر پیگیری کنید

مشکل دی وی دی رام هم لطفاً در تاپیک زیر مطرح کنید تا زودتر جواب بگیرید

يه سوال ديگه هم ازتون دارم:
بعد از پارتيشن بندي يكي از پارتيشن ها رفته بعد از سي دي و دي وي دي قرار گرفته
چه طوري ميشه اسم پارتيشن هاي سي دي و دي وي دي رو عوض كرد ؟

شما میتونید برای عوض کردن لیبل پارتیشن به disk management بروید
و روی هر پارتیشن که خواستید راست کلیک کنید و change drive letter رو بزنید و لیبل ها رو همانطور که میخواهید مرتب کنید

amirarsalaan
28-02-2010, 21:06
من به اشتباه خود پي بردم و پيامي رو كه هيچ ربطي به اين قسمت نداشت پاك كردم :43:

shamal
06-03-2010, 03:58
با سلام خدمت دوستان!
من هم یک هارد Samsung با ظرفیت 1.5 tera دارم و مدلش hd154ui است. اولین بار که ویندوز روش نصب کردم بعد از چند بار Restart کردن سیستم و انتقال کمی اطلاعات از یه هارد دیگه، سیستم هنگ کرد و دیگه شناخته نشد!! حتی توی Bios. هارد رو به گارانتی فرستادم(سام سرویس) که بعدا همون هارد رو سالم تحویلم دادن ولی سریالش عوض شده بود(بصورت دستی) که احتمال میدم firmware آنرا تغییر داده باشند و فایلها هم پاک شده بود. ولی بعد از پارتیشن بندی و نصب ویندوز دوباره به همون مشکل برخوردم(هارد رو روی یه سیستم دیگه بستم و روش ویندوز نصب کردم) یعنی اصلا سیستم هارد رو نمی شناسه. هارد رو روی سیستمهای دیگه هم امتحان کردم ولی بازم شناخته نمی شه! هیچکدوم از دوستان با این مشکل برخورد کردن؟ باید firmware رو عوض کنم؟ لطفا راهنمایی کنید!!!:13::46::41:

MJHamed
06-03-2010, 18:13
با سلام خدمت دوستان!
من هم یک هارد Samsung با ظرفیت 1.5 tera دارم و مدلش hd154ui است. اولین بار که ویندوز روش نصب کردم بعد از چند بار Restart کردن سیستم و انتقال کمی اطلاعات از یه هارد دیگه، سیستم هنگ کرد و دیگه شناخته نشد!! حتی توی Bios. هارد رو به گارانتی فرستادم(سام سرویس) که بعدا همون هارد رو سالم تحویلم دادن ولی سریالش عوض شده بود(بصورت دستی) که احتمال میدم firmware آنرا تغییر داده باشند و فایلها هم پاک شده بود. ولی بعد از پارتیشن بندی و نصب ویندوز دوباره به همون مشکل برخوردم(هارد رو روی یه سیستم دیگه بستم و روش ویندوز نصب کردم) یعنی اصلا سیستم هارد رو نمی شناسه. هارد رو روی سیستمهای دیگه هم امتحان کردم ولی بازم شناخته نمی شه! هیچکدوم از دوستان با این مشکل برخورد کردن؟ باید firmware رو عوض کنم؟ لطفا راهنمایی کنید!!!:13::46::41:
سلام
همانطور که خودتون اشاره کردید هارد شما سامسونگ هست و روش هایی که بر روی هارد های سیگیت و مکستور برای احیای هارد وجود دارد، به احتمال زیاد بر روی هارد شما کارایی ندارد.
هارد شما هم مثل اینکه اطلاعات خاصی توش نیست بنابراین تنها راه مراجعه به گارانتی هست ولی ایندفعه بهشون بگو هارد رو برات تعویض کنند در صورت امکان

Amir_Niknam
09-03-2010, 20:47
من هارد سيگيت 7200.12 دارم
اول توي setup هارد رو نشون ميداد و توي ويندوز پارتيشن ها نبود اما بعد چند دفعه restart ديگه توي setup هم نشون نميده آيا ميشه با روش هاي 7200.11 درستش كرد ؟:41:
عجب مارك جالبه اين سيگيت!
جالب تر اينكه من دوتا از اين هارد ها دارم كه اون يكي سالمه و توي سايت هم براي فريمورش آپديتي پيدا نميكنه
حالا قراره همه هاردهاي 7200.12 هم همين جوري بشه يا همين يكي از شانس من اينجوري در آمد

MJHamed
10-03-2010, 06:41
من هارد سيگيت 7200.12 دارم
اول توي setup هارد رو نشون ميداد و توي ويندوز پارتيشن ها نبود اما بعد چند دفعه restart ديگه توي setup هم نشون نميده آيا ميشه با روش هاي 7200.11 درستش كرد ؟:41:
عجب مارك جالبه اين سيگيت!
جالب تر اينكه من دوتا از اين هارد ها دارم كه اون يكي سالمه و توي سايت هم براي فريمورش آپديتي پيدا نميكنه
حالا قراره همه هاردهاي 7200.12 هم همين جوري بشه يا همين يكي از شانس من اينجوري در آمد
سلام
بله متاسفانه در سری جدید هم خرابی گزارش شده ولی احتمال خرابی خیلی کمتر از سری پیش هست و آپدیت فریموری هم برای سری جدید موجود نیست

شما میتوانید از همین روش برای احیای هارد خود استفاده کنید.

پسر تنها
10-03-2010, 15:04
سلام
من مدار رو ساختم ولی الان مشکلی که دارم اینه که پورت rs232 رو تو کامپیوترم ندارم. و همشون usb هستش!
اگه من برای این مدار یه مبدل rs232 به usb ( یا کابل rs232 to usb) بگیرم و با این مبدل مدار رو وصل کنم به usb کامپیوترم. مدار درست کار می کنه اونوقت ؟

MJHamed
10-03-2010, 16:33
سلام
من مدار رو ساختم ولی الان مشکلی که دارم اینه که پورت rs232 رو تو کامپیوترم ندارم. و همشون usb هستش!
اگه من برای این مدار یه مبدل rs232 به usb ( یا کابل rs232 to usb) بگیرم و با این مبدل مدار رو وصل کنم به usb کامپیوترم. مدار درست کار می کنه اونوقت ؟
برات pm زدم

rozysara
11-03-2010, 12:16
بچه ها نمیدونین چقدر خوشهالم هاردم درست شد از همتون ممنونم امیدوارم هیشکی همچین مشکلی نداشته باشه و اگه داشت بتونه سریع و راحت حلش کنه من که زیاد دنگ و فنگ کشیدم سر این قضیه بازم از همتون ممنون

V i r u s e r
17-03-2010, 19:20
منم متوجه شدم که بهم 7200.11 انداختن
اولین هاردی که می خواست ببنده رو سیستم 7200.12 بودا ولی وقتی هارد اتیش گرفت اومد عوض کنه 7200.11 داد منم متوجه نشدم
حالا از کجا ببینم فریمورم چنده؟

golmohammadi
17-03-2010, 20:11
سلام بچه ها
ممنون از حامد به خاطر آموزش
چند تا سوال داشتم
دوستم یک هارد داره که موقع بوت شناسایی نمیشه
با روشی که گفتین احتمالا بشه درستش کرد حالا این بماند
یه هارد هست عین همون هارد دوستم
هارد دوستم مکستور 500 گیگ ساتا2 هست
و هارد دیگر سیگیت 500 گیگ ساتا 2
میخواستم برد هارد سیگیت را به مکسنتور وصل کنم
فکر میکنین اینطوری هارد دوستم که بوت نمیشه با این برد بوت خواهد شد ؟
چون اطلاعات مهمی تو هارد هست میخوام بدین روش زنده کنمشون
راستی این گارانتی هارد بعد از جدا کردن مدار باطل میشه درسته ؟
آیا برچسبی چیزی نداره ؟ من هرقدر نگاه میکنم چیزی نمیبینم

و اما سوال 2
این سیگیت 500 که بالا اشاره کردم مال خودمه
اشکالش اینه
مدتی هست با مشکل صفحه آبی مواجه میشدم که بعدا از تستهای سخت افزاری متوجه شدم که اشکال از هارد هست
هارد را به یه سیستم دیگه وصل میکنم
وسط کار یهو درایوهای هاردم غیب میشند
و پیغامی در تسکبار نمایش داده میشه (ارور)
سیستم را ریستارت میکنم هارد در بایوس شناسایی نمیشه
ولی وقتی سیستم را خاموش میکنم بعد روشن میکنم هارد شناسایی میشه
خلاصه هارد من قاطی داره و وقتی کار میکنم ممکنه یکی دو ساعت درست کار کنه و یا ممکنه کمتر از این مدت قطع بشه
کلا نمیتونم روش حساب کنم واسه همین الان با یه هارد دیگه اومدم بالا
امرو هم بردم گارانتی گفتند نزدیک عید هست قبول نمیکنند موند تا بعد عید
حالا آیا با این روش میشه این مشکل را درست کرد ؟
و ایا با این گار گارانتی باطل میشه؟

MJHamed
17-03-2010, 23:51
منم متوجه شدم که بهم 7200.11 انداختن
اولین هاردی که می خواست ببنده رو سیستم 7200.12 بودا ولی وقتی هارد اتیش گرفت اومد عوض کنه 7200.11 داد منم متوجه نشدم
حالا از کجا ببینم فریمورم چنده؟
این برنامه رو دانلود کن وقتی اجراش میکنی سریال و فریمور رو میگه و مشخص میکنه که آیا فریمور جدید براش هست یا نه که مسلماً هست.
خلاصه کافی هست که فریمور رو آپدیت کنید تا خیالتون راحت بشه

MJHamed
18-03-2010, 00:08
سلام بچه ها
ممنون از حامد به خاطر آموزش
چند تا سوال داشتم
دوستم یک هارد داره که موقع بوت شناسایی نمیشه
با روشی که گفتین احتمالا بشه درستش کرد حالا این بماند
یه هارد هست عین همون هارد دوستم
هارد دوستم مکستور 500 گیگ ساتا2 هست
و هارد دیگر سیگیت 500 گیگ ساتا 2
میخواستم برد هارد سیگیت را به مکسنتور وصل کنم
فکر میکنین اینطوری هارد دوستم که بوت نمیشه با این برد بوت خواهد شد ؟
چون اطلاعات مهمی تو هارد هست میخوام بدین روش زنده کنمشون
راستی این گارانتی هارد بعد از جدا کردن مدار باطل میشه درسته ؟
آیا برچسبی چیزی نداره ؟ من هرقدر نگاه میکنم چیزی نمیبینم

و اما سوال 2
این سیگیت 500 که بالا اشاره کردم مال خودمه
اشکالش اینه
مدتی هست با مشکل صفحه آبی مواجه میشدم که بعدا از تستهای سخت افزاری متوجه شدم که اشکال از هارد هست
هارد را به یه سیستم دیگه وصل میکنم
وسط کار یهو درایوهای هاردم غیب میشند
و پیغامی در تسکبار نمایش داده میشه (ارور)
سیستم را ریستارت میکنم هارد در بایوس شناسایی نمیشه
ولی وقتی سیستم را خاموش میکنم بعد روشن میکنم هارد شناسایی میشه
خلاصه هارد من قاطی داره و وقتی کار میکنم ممکنه یکی دو ساعت درست کار کنه و یا ممکنه کمتر از این مدت قطع بشه
کلا نمیتونم روش حساب کنم واسه همین الان با یه هارد دیگه اومدم بالا
امرو هم بردم گارانتی گفتند نزدیک عید هست قبول نمیکنند موند تا بعد عید
حالا آیا با این روش میشه این مشکل را درست کرد ؟
و ایا با این گار گارانتی باطل میشه؟
با تعویض برد این مشکل حل نخواهد شد حتی اگه هر دو هارد دقیقاً یکی باشند.
هارد دوستتون اگه مشکل دیگه ای نداشته باشه با این روش که در آموزش هست 99% قابل بازگشت هست.

هارد خودتون هم شاید مشکل بد سکتور داشته باشه شاید هم مشکل از فریمور باشه
به هر حال یه آپدیتش بکنی ضرر نداره شاید درست شد

اگه تمیز کار کنین و به پیچ ها آسیب نرسد، گارانتی متوجه نخواهد شد.
قبلاً که روی مدار برچسب گارانتی نمیزدن ولی جدیداً بعضی شرکت ها درست روی اون پیچی که باید در این روش باز بشه برچسب گارانتی میزنن که البته یه راه دیگه هم هست که بدون باز کردن پیچ بتونید مراحل رو انجام بدید ولی یه ذره سخته

golmohammadi
18-03-2010, 02:02
با تعویض برد این مشکل حل نخواهد شد حتی اگه هر دو هارد دقیقاً یکی باشند.
هارد دوستتون اگه مشکل دیگه ای نداشته باشه با این روش که در آموزش هست 99% قابل بازگشت هست.

هارد خودتون هم شاید مشکل بد سکتور داشته باشه شاید هم مشکل از فریمور باشه
به هر حال یه آپدیتش بکنی ضرر نداره شاید درست شد

اگه تمیز کار کنین و به پیچ ها آسیب نرسد، گارانتی متوجه نخواهد شد.
قبلاً که روی مدار برچسب گارانتی نمیزدن ولی جدیداً بعضی شرکت ها درست روی اون پیچی که باید در این روش باز بشه برچسب گارانتی میزنن که البته یه راه دیگه هم هست که بدون باز کردن پیچ بتونید مراحل رو انجام بدید ولی یه ذره سخته

یعنی میخواهی بگی این ایراد به خود دیسک برمیگرده ؟
منظورم ایراد هارد دوستم ؟
اخه مگه فیرمور و ... تو برد هارد نیست ؟
پس اگه بورد اوکی باشه هارد همب اید اوکی باشه
یعنی برد من که ظاهرا اوکی هست اگه وصلش کنم به هارد دوستم باید نشون بده
مگه غیر از اینه ؟

در مورد هارد خودم
شما چه پیشنهادی دارید ؟
فعلا موند تا بعد از عید بدم گارانتی
تا اون موقع همینطوری بیکار میمونه

MJHamed
18-03-2010, 12:49
یعنی میخواهی بگی این ایراد به خود دیسک برمیگرده ؟
منظورم ایراد هارد دوستم ؟
اخه مگه فیرمور و ... تو برد هارد نیست ؟
پس اگه بورد اوکی باشه هارد همب اید اوکی باشه
یعنی برد من که ظاهرا اوکی هست اگه وصلش کنم به هارد دوستم باید نشون بده
مگه غیر از اینه ؟

در مورد هارد خودم
شما چه پیشنهادی دارید ؟
فعلا موند تا بعد از عید بدم گارانتی
تا اون موقع همینطوری بیکار میمونه
فریمور واسط بین سیستم عامل و سخت افزار هست و اینطور که معلومه توی برد هارد نیست چون قبل از شما 2-3 نفر این راه را تست کرده اند و نتیجه نگرفته بودند.تنها راه استفاده از راه حل ارائه شده در این تاپیک هست.
زیاد سخت نیست ریسکشم پایینه، ارزون هم تموم میشه.

در مورد هارد خودتم گفتم که اگه مطمئنی بد سکتور نداره و ضربه نخورده و این مشکل یکدفعه پیش اومده احتمال داره از فریمور باشه، از نظر بد سکتور چکش کن اگه نداشت فریمور رو آپدیت کن احتمال داره درست بشه.

شما ساکن کجا هستید؟اگه اطلاعات هارد خودت مهم نیست بدی گارانتی برات تعویض میکنند.

golmohammadi
18-03-2010, 16:47
فریمور واسط بین سیستم عامل و سخت افزار هست و اینطور که معلومه توی برد هارد نیست چون قبل از شما 2-3 نفر این راه را تست کرده اند و نتیجه نگرفته بودند.تنها راه استفاده از راه حل ارائه شده در این تاپیک هست.
زیاد سخت نیست ریسکشم پایینه، ارزون هم تموم میشه.

در مورد هارد خودتم گفتم که اگه مطمئنی بد سکتور نداره و ضربه نخورده و این مشکل یکدفعه پیش اومده احتمال داره از فریمور باشه، از نظر بد سکتور چکش کن اگه نداشت فریمور رو آپدیت کن احتمال داره درست بشه.

شما ساکن کجا هستید؟اگه اطلاعات هارد خودت مهم نیست بدی گارانتی برات تعویض میکنند.

اخه هارد دوستم معلوم نیست چشه
درست بوت نمیشه
ولی ممکنه از بردش هم باشه
وقتی به برق میزنی موتورش کار میکنه

هارد خودم نه ضربه خورده نه هیچی
بدسکتور مگه ممکنه نداشته باشه
بیشتر از 12 ساعت گذاشتم بدسکتورگیری با برنامه HDD Regenerator
چند تایی یافت و چند تایی هم درست کرد
ولی نمیدونم الان چند تا داره
اطلاعات من مهم نیت
چون همشونو ریختم یه هارد دیگه و خیالم تخت هست
من تبریز هستم
گارانتی مشکلی نداره منم دیروز رفتم بدم گارانتی ولی نزدیک عیدی قبول نکردند واسه همین موند واسه بعد عید

MJHamed
19-03-2010, 23:12
اخه هارد دوستم معلوم نیست چشه
درست بوت نمیشه
ولی ممکنه از بردش هم باشه
وقتی به برق میزنی موتورش کار میکنه

هارد خودم نه ضربه خورده نه هیچی
بدسکتور مگه ممکنه نداشته باشه
بیشتر از 12 ساعت گذاشتم بدسکتورگیری با برنامه HDD Regenerator
چند تایی یافت و چند تایی هم درست کرد
ولی نمیدونم الان چند تا داره
اطلاعات من مهم نیت
چون همشونو ریختم یه هارد دیگه و خیالم تخت هست
من تبریز هستم
گارانتی مشکلی نداره منم دیروز رفتم بدم گارانتی ولی نزدیک عیدی قبول نکردند واسه همین موند واسه بعد عید
شما مگه نگفتید که هارد دوستتون در بایوس شناسایی نمیشه؟
در این صورت تمام شرایط رو داره و مشکل از فریمور هست
همانطور که عرض کردم فقط با این روش میتونید درستش کنید یعنی اگه برد هارد خودتون رو باهاش عوض کنید بازم هیچ فرقی نمیکنه بازم باید با این روش هارد رو احیا کنید چون مشکل از برد نیست.
اگه مطمئنید بردش خراب هست اون مسئله اش جداست

MJHamed
20-03-2010, 22:17
عید همگی مبارک
امیدوارم که سالی پر از موفقیت پیش رو داشته باشید

abdollahspice
21-03-2010, 18:34
سلام لطفاً کمک کنید

من یک هارد IDE از رفیقم گرفتم که یک سری اطلاعات براش بریزم ولی متاسفانه سیستم من این هارد رو اصلاً نمی شناسه یعنی نه تو بایوس نه داخل ویندوز

فقط از همین یک کابل IDE تو سیستم ااستفاده می کنم یعنی بقیه همه SATA هستن.

حتی بایوس رو آپدیت کردم ولی نتیجه نداد.

خواهش می کنم کمک کنین.

ضمناً هارد مکستور 160 گیگ هست.

mjzaret
21-03-2010, 22:18
سلام لطفاً کمک کنید

من یک هارد IDE از رفیقم گرفتم که یک سری اطلاعات براش بریزم ولی متاسفانه سیستم من این هارد رو اصلاً نمی شناسه یعنی نه تو بایوس نه داخل ویندوز

فقط از همین یک کابل IDE تو سیستم ااستفاده می کنم یعنی بقیه همه SATA هستن.

حتی بایوس رو آپدیت کردم ولی نتیجه نداد.

خواهش می کنم کمک کنین.

ضمناً هارد مکستور 160 گیگ هست.

کابل IDE و کابل برق هارد رو چک کنید به احتمال زیاد مشکل از این قسمت‌ها باشه. اگه وسایل IDE دیگه‌ای دارید اون رو از سیستم جدا کنید.
جامپر هارد رو روی Master بزارید.

MJHamed
22-03-2010, 14:24
سلام
دوستان تا بعد از عید در خدمتتون نیستم
انشاا... اگه سوالی بود بعد از عید پاسخگو خواهم بود

V i r u s e r
26-03-2010, 14:12
سلام
فریمور هارد من SD1A هست
چیزه جدیدی هم پیدا نشد
مشکلی نیست دیگه؟

فقط یه چیزی چرا مال همه MX1A هست مال من SD1A?

siavash5431
28-03-2010, 12:15
سلام دوستان
من یک هارد 120gig مارک مکستور مدل diamondmax plus 9 دارم که بعد از یکبار تنظیف اون دیگه شناخته نمیشه آیا راهی هست که بتونم اونو راه بندازم و یا لااقل اطلاعاتشو برگردونم؟ ممنون میشم کمکم کنید.

M@hdi-B
30-03-2010, 20:03
باسلام خدمت همه دوستانی که تو این تاپیک زحمت می کشن.

من با خوندن این تاپیک موفق شدم فریمور هارد 500 گیگی مکستور خودمو از MX15 به MX1A آپدیت کنم(یه بار هم قبل از دیدن این تاپیک کارم به گارانتی کشیده بود)

ولی یه مشکل دیگه دارم: یه هارد 1ترابایتی سیگیت هم دارم که گاهی اوقات دیتکت نمیشه و یه صدای تق تق هم از داخلش میاد.

و وقتی سیستم رو خاموش می کنم و دوباره روشن می کنم درست میشه. می خواستم ببینم مشکلش چیه؟

تازگیا موقع بالا اومدن سیستم این پیغام میاد:

SATA 5 Hard Disk : S.M.A.R.T. Status BAD , Backup and Replace.

Press F1 to Resume

برای این هاردم آپدیتی موجود نبود. نیازمند یاری سبزتان هستیم:11:

MJHamed
04-04-2010, 10:26
با سلام خدمت همگی
امیدوارم که سال خوبی رو شروع کرده باشین

سلام
فریمور هارد من SD1A هست
چیزه جدیدی هم پیدا نشد
مشکلی نیست دیگه؟

فقط یه چیزی چرا مال همه MX1A هست مال من SD1A?

با توجه به مدل و شرکت سازنده، اسم فریمور فرق میکنه
شما آخرین فریمور رو دارید و لازم نیست ارتقا بدید

سلام دوستان
من یک هارد 120gig مارک مکستور مدل diamondmax plus 9 دارم که بعد از یکبار تنظیف اون دیگه شناخته نمیشه آیا راهی هست که بتونم اونو راه بندازم و یا لااقل اطلاعاتشو برگردونم؟ ممنون میشم کمکم کنید.

سلام متاسفانه برای سری های دیگر هارد راهی بلد نیستم شرمنده

باسلام خدمت همه دوستانی که تو این تاپیک زحمت می کشن.

من با خوندن این تاپیک موفق شدم فریمور هارد 500 گیگی مکستور خودمو از MX15 به MX1A آپدیت کنم(یه بار هم قبل از دیدن این تاپیک کارم به گارانتی کشیده بود)

ولی یه مشکل دیگه دارم: یه هارد 1ترابایتی سیگیت هم دارم که گاهی اوقات دیتکت نمیشه و یه صدای تق تق هم از داخلش میاد.

و وقتی سیستم رو خاموش می کنم و دوباره روشن می کنم درست میشه. می خواستم ببینم مشکلش چیه؟

تازگیا موقع بالا اومدن سیستم این پیغام میاد:

SATA 5 Hard Disk : S.M.A.R.T. Status BAD , Backup and Replace.

Press F1 to Resume

برای این هاردم آپدیتی موجود نبود. نیازمند یاری سبزتان هستیم:11:

مبارکه.این هارد دوم هم اگه براش آپدیت موجود هست آپدیتش کن اگر هم نه از اطلاعاتش بکاپ بگیر بفرست گارانتی تا از شرش خلاص بشی! و یه نو بهت بدن.

abbasazarpikan
04-04-2010, 15:33
کسی می تونه مشکل منو حل کنه !!!!!!!!!!
موقعه دادن دستور N1 این پیام میاد؟

ali4017555
05-04-2010, 08:21
MJHamed عزیز واقعا نمیدونم چطور تشکر کنم :11: به لطف راهنمایی شما هاردم دوباره زنده شد و حاصل ماهها کارم دوباره برگشت . داشتم سکته میکردم نمایندگی بی سواد میخواست هارد را با یه هارد خالی تعویض کنه ! واقعا ممنون و لعنت به نمایندگی های بی سواد و بی لیاقت که حتی کار به این سادگی را هم بلد نیستند انجام بدن !

باز هم ممنون :11::40:

M@hdi-B
05-04-2010, 19:03
مبارکه.این هارد دوم هم اگه براش آپدیت موجود هست آپدیتش کن اگر هم نه از اطلاعاتش بکاپ بگیر بفرست گارانتی تا از شرش خلاص بشی! و یه نو بهت بدن.

ممنون دیگه از کار افتاد:31:

حالا این قضیش چی بود؟؟ چرا اینجوری شده بود؟جزو گارانتی هست؟نبرم اونجا ضایع شم؟:31:

MJHamed
05-04-2010, 19:41
ممنون دیگه از کار افتاد:31:

حالا این قضیش چی بود؟؟ چرا اینجوری شده بود؟جزو گارانتی هست؟نبرم اونجا ضایع شم؟:31:

مهم نیست که چش شده بوده به هر حال چون تقصیر شما نبوده و دستکاریش نکردید گارانتی موظف هست که تعویض کنه.

ID M
07-04-2010, 20:46
من تازه به این مشکل لعنتی seagate دچار شدم و برد 232 به ttl رو ساختم ولی توی هایپر ترمینال وقتی چیزی تایپ میکنم اصلا چیزی نمینویسه ، دو بار هم آی سی عوض کردم ولی مشکلم حل نشد :41:
دیگه دارم دیونه میشم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:

ID M
07-04-2010, 20:55
راستی اینو یادم رفت بگم من آی سی رو با پایه به برد وصل کردم
این میتونه مشکل من باشه

MJHamed
07-04-2010, 23:27
راستی اینو یادم رفت بگم من آی سی رو با پایه به برد وصل کردم
این میتونه مشکل من باشه
یعنی بدون سوکت؟
ممکنه در اثر حرارت سوخته باشه
IC که استفاده کردید چه مدلی هست؟
از کدوم نقشه استفاده کردید؟

ID M
08-04-2010, 00:07
از نقشه شماتیکی که فقط 1 آی سی و 5 خازن داره
آی سی ها هم max232n و max232cpe
منظورم از پایه همون سوکت بود
از آداپتور 5.1 ولت هم استفاده میکنم
ای ول به مرامت که ما هم جواب میدی:11:

MJHamed
08-04-2010, 16:15
از نقشه شماتیکی که فقط 1 آی سی و 5 خازن داره
آی سی ها هم max232n و max232cpe
منظورم از پایه همون سوکت بود
از آداپتور 5.1 ولت هم استفاده میکنم
ای ول به مرامت که ما هم جواب میدی:11:
مدار این دو آی سی با هم متفاوت هست
این نقشه ای که شما استفاده کردید فکر میکنم مربوط به ic max232cpe باشه
یه بار دیگه همه چیز رو چک کن

ID M
09-04-2010, 00:16
فکر کنم ic های من سوخته باشه چون اول بجای پورت مادگی 232 پورت نری اونو استفاده کردم بدون توجه به اینکه پینهای مادگی 232 برعکس نری هستش
دوباره یه ic max232cpe میخرم اگه جواب نداد باز مزاحمتون میشم
نقشه مدار ی که استفاده کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال ممنون

ID M
10-04-2010, 19:15
پس چرا جواب نمیده ic هم عوض کردم ولی بازم توی هایپر ترمینال هیچی تایپ نمیشه (در ضمن من پینهای 2 و 3 رو با کابل به هم وصل کردم و هایپرترمینال جواب داد )
ولتاژ باید دقیقا چقدر باشه ؟
کسی نیست مرا یاری دهد

MJHamed
11-04-2010, 13:05
پس چرا جواب نمیده ic هم عوض کردم ولی بازم توی هایپر ترمینال هیچی تایپ نمیشه (در ضمن من پینهای 2 و 3 رو با کابل به هم وصل کردم و هایپرترمینال جواب داد )
ولتاژ باید دقیقا چقدر باشه ؟
کسی نیست مرا یاری دهد
شما اتصالات rx ,tx , gnd رو به قسمت پشت هارد رو یک بار چک کن مخصوصاً gnd
نباید لق باشه و قشنگ باید جا بره.

...ALI...
13-04-2010, 11:03
دوستان من کامپیوتر پسر داییم دچاره مشکل بسیار عجیبی؟!!

بعد از اینکه ویندوزش عوض می کنم بعد از چند مدت سرعت ویندوزش بسیار می یاد پایین؟؟

می گفت که یک نیم ساعت یک بار طول کشیده که وارد ویندوز بشه!!!
این در حالی که بازی ها مثل قبل به راحتی اجرا می شن و همچنین برنامه ها ولی سرعت اینستال نرم فزارها هم کم شده.
می گید مشکل از چی می تونه باشه؟؟
(ویندوزش هم sp3 xp هست)

من هارد پسرداییم و کندم به کامپیتر خودم وصل کردم موقع بالا اومدن مادربردم یک همچین پیغامی داد:
Smart hard status : Bad back up and restore
حالا می گید مشکل از هارد می تونه باشه؟؟
با هیچ برنامه ای می شه هارد رو چک کرد؟

ارد هم Diamond Max 22 هست.

MJHamed
13-04-2010, 16:12
دوستان من کامپیوتر پسر داییم دچاره مشکل بسیار عجیبی؟!!

بعد از اینکه ویندوزش عوض می کنم بعد از چند مدت سرعت ویندوزش بسیار می یاد پایین؟؟

می گفت که یک نیم ساعت یک بار طول کشیده که وارد ویندوز بشه!!!
این در حالی که بازی ها مثل قبل به راحتی اجرا می شن و همچنین برنامه ها ولی سرعت اینستال نرم فزارها هم کم شده.
می گید مشکل از چی می تونه باشه؟؟
(ویندوزش هم sp3 xp هست)

من هارد پسرداییم و کندم به کامپیتر خودم وصل کردم موقع بالا اومدن مادربردم یک همچین پیغامی داد:
Smart hard status : Bad back up and restore
حالا می گید مشکل از هارد می تونه باشه؟؟
با هیچ برنامه ای می شه هارد رو چک کرد؟

ارد هم Diamond Max 22 هست.
شما اولین کاری که میکنید این باشه که از اطلاعات مهم بکاپ بگیرید
با توجه به اینکه هارد جزو سری مشکل دار هست فریمور را آپدیت کنید
اگه درست نشد بفرستید گارانتی برای تعویض

SOROOSHPR
14-04-2010, 00:06
سلام.آقا یکی به دادم برسه من یه هارد 500 MAXTOR دارم باهاش کار میکردم.شب سیستمو خاموش کردم صبح روشن کردم دیدم دیگه نمیشناسه.هر تستیم که بگین کردم نشد که نشد.اطلاعات روش خیلی مهمه برام.تروخدا کمک کنید...

MJHamed
14-04-2010, 15:51
سلام.آقا یکی به دادم برسه من یه هارد 500 MAXTOR دارم باهاش کار میکردم.شب سیستمو خاموش کردم صبح روشن کردم دیدم دیگه نمیشناسه.هر تستیم که بگین کردم نشد که نشد.اطلاعات روش خیلی مهمه برام.تروخدا کمک کنید...
برات pm زدم

SOROOSHPR
14-04-2010, 20:11
من کرج هستم.اگه لطف کنین یه شماره تماس به من بدین ممنون میشم

ID M
15-04-2010, 19:25
من با 3.3 ولت و 5 ولت تست کردم ولی جواب نداد از اتصال ها هم مطمئن هستم ولی باز هم مدار جواب نداد، دیگه خسته شدم:41:
آقا حامد اگه میتونی یه برد برای من بفرستی ممنون میشم (قیمتش هم همونیه که توی پست اول گفته بودی یا بیشتره) من توی اصفهان هستم اگه میتونی برای من pm بزن

ID M
16-04-2010, 23:12
اول از همه لعنت به seagate دوم به
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید چون اطلاعات اشتباه برای گمراه کردن مردم داده بود
نقشه مداری که سایت SoDoItYourSelf داده بود اشتباست
اتصال صحیح به شرح زیر میباشد
5 عدد خازن 1 میکروفاراد ، 1 عدد IC Max232
به جای اون خازن 10 میکروفراد که توی نقشه هست 1میکروفاراد بگذارید ، پین 2 پورت سریال به پایه 7 آی سی وصل میشه و پین 3 به پایه 8 آی سی وصل میشه ، Tx به پایه 9 و Rx به پایه 10 وصل میشه

---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:08 AM ----------

امیدوارم شما هم به پیروزیی که به دست خودتون به دست آوردید برسید

MJHamed
17-04-2010, 15:24
خوشحال شدم که بالاخره به نتیجه رسیدی
همونطور که گفته بودم با توجه به نوع ic مدار تا حدودی فرق میکنه

ضمناً من با max232cpe با همون نقشه موفق به ساختن مدار شدم
ولی این ic زیاد کیفیت نداره و ممکنه جواب بده ممکن هم هست جواب نده که مشکل از ic هست و با تعویض ic ممکن هست مشکل حل بشه

ID M
18-04-2010, 12:38
با تشکر فراوان از شما آقا حامد که به من قوت قلب دادی :10:

ms2007
19-04-2010, 14:47
سلام دوستان عزیز
یکی از دوستان سیستمش را برای نصب ویندوز آورد پیشم اما پس از زدن کامپیوتر به برق دیدم سیستم روشن نمیشه گفتم شاید ایراد از پاورش باشه و پاورش رو روی کیس خودم بستم ببینم کار میکنه یا نه تست کردم دیدم که بله سالمه اما متاسفانه دیدم که سیستمم دیگه هارد دیسکم را نمیشناسه (مدل ماکستور
DiamondMax Plus 9 هشتاد گیگ) ماکستور 6y080Lیعنی توی بایوس هم دیتکت نمیشه به نظر شما دوستان چه ایرادی پیدا کرده؟؟
کاری که کردم : یک هارد دیگه از همین مدل تست کردم دیدم کار میکنه / جامپر رو جابه جا کردم فایده نداشت /حتی به صورت یک هارد دوم به IDE2 وصل کردم اثر نداشت /چراغ هارد موقع روشن کردن سیستم چند لخظه روشنه بعد خاموش میشه
به نظرتون آیا هارد سوخته وآیا راهی برای زنده کردنش هست ؟ راستش اطلاعات مهمی توش دارم اگه لطف کنید راهنماییم کنید ممنون میشم

Chap-Dast
21-04-2010, 10:22
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید چون اطلاعات اشتباه برای گمراه کردن مردم داده بود
به جای اون خازن 10 میکروفراد که توی نقشه هست 1میکروفاراد بگذارید ، پین 2 پورت سریال به پایه 7 آی سی وصل میشه و پین 3 به پایه 8 آی سی وصل میشه ، Tx به پایه 9 و Rx به پایه 10 وصل میشه

---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:08 AM ----------

آقا حمید ،ایشون درست میگن؟!
یعنی واقعا نقشه اشتباه ؟؟؟:18:

---------- Post added at 11:22 AM ---------- Previous post was at 11:20 AM ----------

سلام
شما این اطلاعات جدید را از کجا بدست اوردی؟:20:

LASHBOY
21-04-2010, 10:43
سلام
میشه مشخصات دقیق ic و مشخصات باتری را بگید
Mer30:11:

Chap-Dast
22-04-2010, 09:04
سلام
کسی تا حالا تونسته با این نقشه این مدار درست کنه و نتیجه بگیره ؟
اگه تونسته و نتیجه گرفته پس چرا این دوستمون میگه این نقشه اشتباه؟!:18:

mahin_hd
23-04-2010, 01:00
با سلام خدمت اساتید محترم و مهندسین گرامی با تشکر از زحمات شما عزیزان. من 2 هارد laptop و 2 هارد معمولی دارم که هم از نوع IDE و هم از نوع sata که هارد laptop با مارک وسترن IDE , SATA و هارد معمولی با مارک MAXTOR که این هم از نوع SATA , IDE میباشد و من مبدل USB TO TTL دارم آیا من میتوانم این 4 هارد را با این مبدل احیا کنم یا خیر با ذکر این نکته که هارد لپ تاپ هر دو هارد ظرفیت صفر و هارد مکستور یکی ناشناخته و دیگر صفر نشان داده میشود و سئوال دیگر این که TX , RX,GND هارد IDE , لپ تاپ و هارد IDE معمولی MAXTOR چگونه مشخص می شود .ممنون میشوم در صورت امکان پاسخ دهید .:11:

MJHamed
23-04-2010, 06:29
سلام
کسی تا حالا تونسته با این نقشه این مدار درست کنه و نتیجه بگیره ؟
اگه تونسته و نتیجه گرفته پس چرا این دوستمون میگه این نقشه اشتباه؟!:18:
من خودم یک سری از مدار ها رو با این نقشه درست کردم و هیچ مشکلی هم نبود
ولی باید توجه کنید که آی سی استفاده شده در این نقشه max232cpe و ولتاژ هم 5 ولت هست.

Chap-Dast
23-04-2010, 11:04
من خودم یک سری از مدار ها رو با این نقشه درست کردم و هیچ مشکلی هم نبود
ولی باید توجه کنید که آی سی استفاده شده در این نقشه max232cpe و ولتاژ هم 5 ولت هست.

پس این برادرمون چی میگه ؟!:13:

---------- Post added at 12:04 PM ---------- Previous post was at 12:03 PM ----------

کسی تونسته مدار usb to ttl را داخل اصفهان پیدا کنه؟

MJHamed
24-04-2010, 12:45
با سلام خدمت اساتید محترم و مهندسین گرامی با تشکر از زحمات شما عزیزان. من 2 هارد laptop و 2 هارد معمولی دارم که هم از نوع IDE و هم از نوع sata که هارد laptop با مارک وسترن IDE , SATA و هارد معمولی با مارک MAXTOR که این هم از نوع SATA , IDE میباشد و من مبدل USB TO TTL دارم آیا من میتوانم این 4 هارد را با این مبدل احیا کنم یا خیر با ذکر این نکته که هارد لپ تاپ هر دو هارد ظرفیت صفر و هارد مکستور یکی ناشناخته و دیگر صفر نشان داده میشود و سئوال دیگر این که TX , RX,GND هارد IDE , لپ تاپ و هارد IDE معمولی MAXTOR چگونه مشخص می شود .ممنون میشوم در صورت امکان پاسخ دهید .:11:
ماشاا... این همه هارد معیوب رو از کجا آوردی؟

این راه حل برای هارد مکستور و سیگیت ساتا جواب میده و برای هارد های دیگه راهی نیست.

smartee
24-04-2010, 12:47
پس این برادرمون چی میگه ؟!:13:

---------- Post added at 12:04 PM ---------- Previous post was at 12:03 PM ----------

کسی تونسته مدار usb to ttl را داخل اصفهان پیدا کنه؟

با سلام
مدتها بود به این تاپیک سر نزده بودم
ظاهرا هنوز مشکل مکستور برقرار است.
من باز توصیه میکنم از دیتاشیت و مقایسه آن با مدار ارایه شده استفاده کنید.
از این پست بنده هم میتوانید استفاده کنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمدار usb-ttl را از فروشگاه ذکر شده در همین تاپیک سراغ بگیرید.احتمالا امکان ارسال دارند.
فکر میکنم شرکت تولید کننده آن شهرستانی باشد.به نظر من خرید مدار ساخته شده ttl-rs232 یا خرید مدار ساخته شده usb-ttl بدلیل امکان استفاده با labtop ها که معمولا پرت rs232 ندارند بصرفه تر است.
مگر مساله علاقه مطرح باشد که یک فرد علاقمند مطمئنا میتواند مشکلات ساده را با کوشش خود حل کند.
تحقیق و بررسی چیز بسیار خوبی است.ابزار آن هم تقریبا مهیا است.
موفق باشید.

ID M
27-04-2010, 23:12
سلام (برادر Chap-Dast)
ای سی من هم max232cpe بود اونم 3 تا درضمن من اون نقشه sodoityourself رو دو بار روی دو تا برد درست کردم بعد روی bread board با ولتاژ 5 ایزوله و 3.3 ایزوله ولی جواب نگرفتم
بعد با عوض کردم اتصالات ( با توجه به مدار داخلی آی سی و کمک یک الکترونیک کار حرفه ای) هم با 5 ولت و هم با 3.3 مدار جواب داد
حالا شما هر جور راحتی هر کدومو که دلت میخواد درست کن ببین کدوم جواب میده
ما گفتیم یه کمکی به خلق الله بکنیم :41:

mokhe_donia
29-04-2010, 08:20
سلام .. من آپدیت از طریق سی دی بوت رو انجام میدم و حتی ورژن هاردم رو میزنم اما ارور میده و میگه که هارد رو نمیشناسه
پیکار کنم .. اگه بردش رو عوض کنم احتمال راه افتادنش هست و آیا اطلاعاتم پاک نمیشه ؟..
خواهشا کمک کنید .. خیلی اطلاعات مهمی توش هست

MJHamed
29-04-2010, 08:47
سلام .. من آپدیت از طریق سی دی بوت رو انجام میدم و حتی ورژن هاردم رو میزنم اما ارور میده و میگه که هارد رو نمیشناسه
پیکار کنم .. اگه بردش رو عوض کنم احتمال راه افتادنش هست و آیا اطلاعاتم پاک نمیشه ؟..
خواهشا کمک کنید .. خیلی اطلاعات مهمی توش هست
شما بعد از کار افتادن هارد اقدام به آپدیت کردید که طبیعتاً به علت اینکه هارد شناسایی نمیشه، فایده نداره
مثل نوش دارو بعد از مرگ سهراب میمونه

تا حالا چند بار گفتم که با تعویض برد، درست نمیشه. تنها راه همونیه که تو آموزش پست اول ارائه شده.

در ضمن اطلاعات هم در این روش تمام و کمال برمیگرده.

mokhe_donia
29-04-2010, 11:52
مرسی از جوابتون .. یعنی این هیچ راهی نداره .. یعنی رفت؟:41:

mahin_hd
29-04-2010, 12:40
ماشاا... این همه هارد معیوب رو از کجا آوردی؟

این راه حل برای هارد مکستور و سیگیت ساتا جواب میده و برای هارد های دیگه راهی نیست.

با تشکر از توجه شما به این تاپیک سئوال من این است که آیا هارد لپ تاپ مشابه هارد معمولی است یا خیر و ترتیب پایه های Tx,Rx.Gnd چگونه است .:11:

MJHamed
29-04-2010, 13:22
مرسی از جوابتون .. یعنی این هیچ راهی نداره .. یعنی رفت؟:41:
شما چرا انقدر نا امیدی؟:10:
این همه آدم که تو این تاپیک اومدن هم همین مشکل رو داشتن بعدش هم تونستن از روی آموزش هارد و اطلاعات رو برگردونن.
شما آموزش رو مطالعه کردید؟

mokhe_donia
30-04-2010, 09:52
بله .. مطالعه کردم . ولی دیدم که به دو قسمت یکی از طریق اون برد الکترونیکی و یکی از اون طریق آپدیت نرم افزاری که بعدا فهمیدم که باید قبل از خراب شدن آپدیت میشد ..
شما واسه مشکل من کدوم راه رو پیشنهاد میکنی که من انجام بدم..
مشکل من اینه که مادر برد هارد رو اصلا نمیشناسه .. چون من اینترنت پر سرعت دارم کیسم اصلا خاموش نمیشه .. بعد از گذر مدتی تصمیم به عوض کردن ویندوز گرفتم .. اکس پی داشتم سون رو نصب کردم .. بعد که ویندوز سون نصب شد و کیس رو شب خاموش کردم صبح دیگه هارد شناخته نشد.. الانم شما هر دستوری دارید بگید که من این اطلاعات رو برگردونم

MJHamed
30-04-2010, 11:59
بله .. مطالعه کردم . ولی دیدم که به دو قسمت یکی از طریق اون برد الکترونیکی و یکی از اون طریق آپدیت نرم افزاری که بعدا فهمیدم که باید قبل از خراب شدن آپدیت میشد ..
شما واسه مشکل من کدوم راه رو پیشنهاد میکنی که من انجام بدم..
مشکل من اینه که مادر برد هارد رو اصلا نمیشناسه .. چون من اینترنت پر سرعت دارم کیسم اصلا خاموش نمیشه .. بعد از گذر مدتی تصمیم به عوض کردن ویندوز گرفتم .. اکس پی داشتم سون رو نصب کردم .. بعد که ویندوز سون نصب شد و کیس رو شب خاموش کردم صبح دیگه هارد شناخته نشد.. الانم شما هر دستوری دارید بگید که من این اطلاعات رو برگردونم
شما تنها راهت اینه که مدار رو تهیه کنی و از طریق این آموزش اطلاعات رو برگردونی
آپدیت فریمور مرحله ی بعدی هست بعد از اینکه هارد دوباره به وضعیت قبل برگشت برای اینکه دوباره اینطوری نشه فریمور رو آپدیت میکنید.

ضمناً برات e-mail هم فرستادم.

---------- Post added at 12:59 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------

با تشکر از توجه شما به این تاپیک سئوال من این است که آیا هارد لپ تاپ مشابه هارد معمولی است یا خیر و ترتیب پایه های Tx,Rx.Gnd چگونه است .:11:
بستگی به هارد داره ولی احتمالاً ترتیبش همینه
من رو هارد لپتاپ تا حالا تست نکردم.

mokhe_donia
02-05-2010, 14:10
سلام ..
این شماتیک که داخل فایل آموزش هست جای باطری نداره ولی داخل دستگاهی که شما تهیه کردین باطری دارین میشه توضیح بدین چون میخوان خودم درست کنم .. اگه هم تونستین اون نقشه مدار رو با علامتهای مشخص کنین و بگین که چه قطعاتی لازم داره که چه بهتر .. مرسی از کمکتون

MJHamed
02-05-2010, 17:37
سلام ..
این شماتیک که داخل فایل آموزش هست جای باطری نداره ولی داخل دستگاهی که شما تهیه کردین باطری دارین میشه توضیح بدین چون میخوان خودم درست کنم .. اگه هم تونستین اون نقشه مدار رو با علامتهای مشخص کنین و بگین که چه قطعاتی لازم داره که چه بهتر .. مرسی از کمکتون
vcc همون مثبت هست
gnd هم همون منفی

mokhe_donia
02-05-2010, 23:29
مرسی از کمکتون ..

mokhe_donia
04-05-2010, 07:13
سلام ..
من این برد رو ساختم اما مشکل داره .. شناسایی نمیشه .. از چه باطری شما استفاده کردین؟.. منظور چند ولت
تنظیمات برنامه هایبر نت یا پوتی رو کامل برام بزار .. خیلی کارم لنگه ..

mslove
06-05-2010, 11:33
سلام حامد جان ، اونقدر خوشحالم كه نميدونم چطور ازت تشكر كنم . من حدود دو ماه پيش بود كه مدار رو ازت خريدم اما بعلت مشكلات كاري فرصت نكردم هاردم رو درست كنم تا بالاخره چند روز پيش اين كار رو با موفقيت انجام دادم و تمام اطلاعات هاردم برگشت ، نميدوني چه حسي داشتم وقتي كه بعد از يكسال هاردم برگشت ، ميخواستم از خوشحالي پرواز كنم و اين رو مديون راهنمائيها و مدار شما ميدونم . باز هم ازت ممنونم.
با تشكر
:40:ms

MJHamed
06-05-2010, 13:40
سلام حامد جان ، اونقدر خوشحالم كه نميدونم چطور ازت تشكر كنم . من حدود دو ماه پيش بود كه مدار رو ازت خريدم اما بعلت مشكلات كاري فرصت نكردم هاردم رو درست كنم تا بالاخره چند روز پيش اين كار رو با موفقيت انجام دادم و تمام اطلاعات هاردم برگشت ، نميدوني چه حسي داشتم وقتي كه بعد از يكسال هاردم برگشت ، ميخواستم از خوشحالي پرواز كنم و اين رو مديون راهنمائيها و مدار شما ميدونم . باز هم ازت ممنونم.
با تشكر
:40:ms
سلام
خواهش میکنم، وظیفم بود
خوشحال شدم که با موفقیت اطلاعات رو برگردوندی

به امید دیدار

ali7676
09-05-2010, 01:56
سلام
خواهش میکنم هر کس میتونه به من کمک کنه ، کل زندگیم تو این هارد لعنتیه seagate 7200 که از دیروز detect نمیشه ، همه مراحل گفته شده را میرم ولی تو مرحله آخر که تایپ m0,2,2,,,,,22 گیر میکنه و پیغام آخر را نمیده ، حدود 15 دقیقه هم موند ولی نه ارور نه هیچ پیغام دیگه ای نمیده ، تبدیل usb to ttl را هم از جام جم خریدم ، خواش میکنم کمکم کنید !!!

m_s_r_08
09-05-2010, 12:09
يه هارد سامسونگ دارم كه سكتورS.A.M.R.T خراب شده :41:

حالا كه مي خوام ترميمش كنم پين هاي RX TX رو نمي تونم تشخيس بدم:19:

اگه ممكنه كمكم كنين مدل هارد هم SAMSUN HD300LJ هست.:11:

milad_sarfejo
13-05-2010, 12:45
سلام من اين برد مي خوام با شماره 09119109907 لطفا تماس بگيريد :18:

m_s_r_08
13-05-2010, 23:59
سلام من اين برد مي خوام با شماره 09119109907 لطفا تماس بگيريد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

كدوم برد .................................................. :27:

MJHamed
15-05-2010, 12:28
سلام
خواهش میکنم هر کس میتونه به من کمک کنه ، کل زندگیم تو این هارد لعنتیه seagate 7200 که از دیروز detect نمیشه ، همه مراحل گفته شده را میرم ولی تو مرحله آخر که تایپ m0,2,2,,,,,22 گیر میکنه و پیغام آخر را نمیده ، حدود 15 دقیقه هم موند ولی نه ارور نه هیچ پیغام دیگه ای نمیده ، تبدیل usb to ttl را هم از جام جم خریدم ، خواش میکنم کمکم کنید !!!
سلام
شما این عملیات رو روی xp انجام دادید؟
چون من یه بار روی win 7 انجام دادم نسبت به xp خیلی طول کشید.

jj_gigooloo
16-05-2010, 19:19
سلام ، وصل کردم ، این ارور رو میده چه کنم !؟

LED:000000ce faddr:0028e24b

S-Jahan
17-05-2010, 10:22
با سلام خدمت حامد عزیز

بنده نیز با مشکل عدم شناسایی هارد توسط مادربورد روبه رو شده ام
(STM3500320AS)

با توجه به تجربه ارزشمند جنابعالی در این زمینه مستدعی است بنده را در حل این مشکل یاری نمایید

لطفاً قیمت مدار مربوطه و اطلاعات مورد نیاز را برای بنده ارسال فرمایید

با تشکر

MJHamed
18-05-2010, 09:22
سلام ، وصل کردم ، این ارور رو میده چه کنم !؟

LED:000000ce faddr:0028e24b
اتصال بورد هارد و موتور هارد به درستی قطع نشده
علامتش اینه که اگه کارت رو به درستی قرار دهید وقتی برق ساتا رو وصل میکنید موتور هارد روشن نمیشه.

Chap-Dast
26-05-2010, 11:26
سلام (برادر Chap-Dast)
ای سی من هم max232cpe بود اونم 3 تا درضمن من اون نقشه sodoityourself رو دو بار روی دو تا برد درست کردم بعد روی bread board با ولتاژ 5 ایزوله و 3.3 ایزوله ولی جواب نگرفتم
بعد با عوض کردم اتصالات ( با توجه به مدار داخلی آی سی و کمک یک الکترونیک کار حرفه ای) هم با 5 ولت و هم با 3.3 مدار جواب داد
حالا شما هر جور راحتی هر کدومو که دلت میخواد درست کن ببین کدوم جواب میده
ما گفتیم یه کمکی به خلق الله بکنیم :41:
سلام
میشه توضیح بدید که چطور اتصالات را عوض کردید و جواب گرفتید!؟

mer30:10:

baktash1370
28-05-2010, 13:31
سلام
لطفا یکی بگه چطور میتونم که این وسیله راگیر بیارم؟منظورم همین level controller هستش.من که بلد نیستم بسازم آی سی هم پیدا نکردم.آماده هست؟توی خوزستان کسی میدونه کجا میتونم پیدا کنم؟لطفا کمکم کنید هارد رو دیگه نمیشناسه تمام زندگیم توشه
:40::40::40::40:

MJHamed
30-05-2010, 13:00
سلام
لطفا یکی بگه چطور میتونم که این وسیله راگیر بیارم؟منظورم همین level controller هستش.من که بلد نیستم بسازم آی سی هم پیدا نکردم.آماده هست؟توی خوزستان کسی میدونه کجا میتونم پیدا کنم؟لطفا کمکم کنید هارد رو دیگه نمیشناسه تمام زندگیم توشه
:40::40::40::40:
سلام
برات pm گذاشتم

funpic
30-05-2010, 18:25
سلام
هارد من سیگیت 500 گیگ
Model: ST3500412AS, Serial: 6VV1YKQE, Firmware: CC32
ایا باید اپدیت کنم؟
ادرس زیر را رفتم اونجا مثل اینکه گفته باید اپدیت شه

وقتی فایل را دانلود کردم و اجرا کردم ویندوز ریست شد و رفت توی داس وبعد
این پیغام را میده
Model Matched, No Firmware Matched!
توی خود اون صفحه گفته اگه مدلST3500412AS باید اپدیت بشه
خود فایل را هم از همون صفحه گرفتم ولی توی داس اخرش اینو مینویسه
اقا کمک کنید چیکار کنم

maahaan2
30-05-2010, 19:31
سلام آقا حامد

خسته نباشی و بازم ازت تشکر میکنم بخاطر این مجموعه مفیدی که راه انداختی.

من اون بورد ttl to usb رو چند وقت پیش خریدم و برای هارد خودم ازش استفاده کردم، اگرچه که هارد من زنده نشد. ولی الان که برای یکی از دوستام میخوام ازش استفاده کنم، توی تست اتصال rx و tx نمیتونم چیزایی که در هایپر ترمینال مینویسم رو ببینم. آیا راه دیگه ای هم هست که یشه تستش کرد؟

با تشکر

MJHamed
31-05-2010, 10:41
سلام آقا حامد

خسته نباشی و بازم ازت تشکر میکنم بخاطر این مجموعه مفیدی که راه انداختی.

من اون بورد ttl to usb رو چند وقت پیش خریدم و برای هارد خودم ازش استفاده کردم، اگرچه که هارد من زنده نشد. ولی الان که برای یکی از دوستام میخوام ازش استفاده کنم، توی تست اتصال rx و tx نمیتونم چیزایی که در هایپر ترمینال مینویسم رو ببینم. آیا راه دیگه ای هم هست که یشه تستش کرد؟

با تشکر
ممنون
مشکل شما یا از پورت های سریال سیستم هست یا اینکه ممکنه از باطری و یا ic مدار باشه
در صورت امکان روی یک سیستم دیگه تست کنید.
هارد خودتون هم در صورتی که مشکل بالا حل بشه قابلیت درست شدن رو داره

MJHamed
31-05-2010, 10:49
سلام
هارد من سیگیت 500 گیگ
Model: ST3500412AS, Serial: 6VV1YKQE, Firmware: CC32
ایا باید اپدیت کنم؟
ادرس زیر را رفتم اونجا مثل اینکه گفته باید اپدیت شه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوقتی فایل را دانلود کردم و اجرا کردم ویندوز ریست شد و رفت توی داس وبعد
این پیغام را میده
توی خود اون صفحه گفته اگه مدلST3500412AS باید اپدیت بشه
خود فایل را هم از همون صفحه گرفتم ولی توی داس اخرش اینو مینویسه
اقا کمک کنید چیکار کنم

سلام
من شماره سریال هارد شما رو زدم گفت که احتیاجی به آپدیت نیست

ID M
31-05-2010, 18:01
خدمت Chap-Dast عزیز
این نقشه مداریه که واقعا کار میکنه

maahaan2
31-05-2010, 23:12
ممنون
مشکل شما یا از پورت های سریال سیستم هست یا اینکه ممکنه از باطری و یا ic مدار باشه
در صورت امکان روی یک سیستم دیگه تست کنید.
هارد خودتون هم در صورتی که مشکل بالا حل بشه قابلیت درست شدن رو داره

با تشکر از جوابت، می خوام ببینم میتونم مزاحمت بشم و این هارد دوستمو یه نگاه بهش بندازی؟

Chap-Dast
01-06-2010, 12:16
خدمت Chap-Dast عزیز
این نقشه مداریه که واقعا کار میکنه

آقا دمت گرم خیلی کمک کردی:10:

jaber1361
01-06-2010, 18:16
سلام
آی سی های من MAX232N هست. لطفا بفرمایید از کدام مدار استفاده کنم؟

jaber1361
01-06-2010, 18:31
سلام
من خیلی از الکترونیک سر درنمی آرم ولی اینطور که از دیتاشیت فهمیدم این آی سی برای دوتا درایور طراحی شده یعنی پایه های 11 و 12 و13 و 14 جهت درایو1 و پایه های 7و 8و9 و10 جهت درایو2
پس هر دو نقشه درسته فقط در یکی از کنترل درایو 1 و دیگری از درایو 2 استفاده کرده است.
درصورتی که آی سی نیم سوز شده باشه شاید بشه از درایو دیگری استفاده کرد
دوستان اگه اشتباه میگم اصلاح کنن

jaber1361
01-06-2010, 18:40
اینم عکسش

werooz
13-06-2010, 19:49
آقا حامد خواستم باز هم از لطفت تشکر کنم.
هم به خاطر ارسال مدار و هم به خاطر زدن این تاپیک و فایل راهنما که درست کردی.
باورم نمیشد بتونم مثل آبخوردن این هاردمو با مداری که ارسال کردی درستش کنم.
کل زندگیم رو این هارد بود.
بازم تشکر.

!Yahoo
16-06-2010, 22:18
e dit

mohammad_4414
20-06-2010, 08:19
سلام

آقا حامد هارد من هم Seagate 500GB هستش .. دچار همین مشکل شده که دیگه detect نمیشه .. لطفا به منم کمک کنید .. این دستگاه رو (level controller ) میشه به شهرهای دیگه هم ارسال کرد ..

MJHamed
20-06-2010, 12:12
سلام

آقا حامد هارد من هم Seagate 500GB هستش .. دچار همین مشکل شده که دیگه detect نمیشه .. لطفا به منم کمک کنید .. این دستگاه رو (level controller ) میشه به شهرهای دیگه هم ارسال کرد ..
سلام
برات Pm گذاشتم

amd>intel
20-06-2010, 13:28
میتونی بدی ایران هارد کلینیک : فریم ویر هاردت رو اپ دیت کنه . هزینش هم نباید زیاد باشه

MJHamed
20-06-2010, 14:45
میتونی بدی ایران هارد کلینیک : فریم ویر هاردت رو اپ دیت کنه . هزینش هم نباید زیاد باشه
سلام
اگه قرار به آپدیت کردن فریمور باشه که خودش هم میتونه به راحتی آپدیت کنه
ولی هارد ایشون در حال حاضر شناسایی نمیشه و تا وقتی هم که به وضع قبلی برنگرده امکان آپدیت فریمور نیست

mohammad_4414
20-06-2010, 22:54
خوب من می خوام این قطعه رو که آقا حامد زحمتش رو کشیده داشته باشم بعدا اگه دوباره نیاز شد خودم دست به کار شم :20:

amd>intel
20-06-2010, 23:04
اونا دستگاه استانداردش رو دارن براي بازسازي فريم وير

mohammad_4414
21-06-2010, 01:30
درسته .. میدونم .. هارد من گارانتی هم داره .. ولی پره از اطلاعات خصوصی و عکسها .. خوب این روزا هم دیگه نمیشه به کسی اعتماد کرد و چنین ریسکی کرد .. حتی اگه نتونم خودم درستش کنم بهتره بزارم یه گوشه ای تو خونه بمونه :cool:

rameshk
22-06-2010, 23:56
ممنون MJHamed عزيز
من مدار رو با max232n و نقشه سايت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ساختم
مشكل هارد من اين بود كه ظرفيت صفر نشون مي داد، طبق راهنمايي هاي شما پيش رفتم ، اما در آخر بجاي اون متن كامل اينو بهم داد:
الانم اصلا هارد رو نميشناسه
ممنون ميشم كمكم كنيد[:11:]

MJHamed
23-06-2010, 09:50
ممنون MJHamed عزيز
من مدار رو با max232n و نقشه سايت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ساختم
مشكل هارد من اين بود كه ظرفيت صفر نشون مي داد، طبق راهنمايي هاي شما پيش رفتم ، اما در آخر بجاي اون متن كامل اينو بهم داد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالانم اصلا هارد رو نميشناسه
ممنون ميشم كمكم كنيد[:11:]
برات Pm گذاشتم

Chap-Dast
28-06-2010, 14:38
سلام
من امروز بعد از روزها تلاش موفق شدم مدار را بسازم
و در مرحله تست هم با موفقیت جواب بگیرم
ولی بعد از وصل کردن 3 سیم rx tx gnd و وصل کردن کابل برق هارد نوشته هایی که گفتید داخل هایپر ترمینال نمیاد
اگه میشه راهنماییم کنید
(راستی ترتیب سیم های rx tx gnd را اگه میشه توضیح بدید و اینکه گفتید اگه کار نکرد باید جای سیم rx و tx را عوض کنیم منظورتون چیه؟)

MJHamed
28-06-2010, 15:27
سلام
من امروز بعد از روزها تلاش موفق شدم مدار را بسازم
و در مرحله تست هم با موفقیت جواب بگیرم
ولی بعد از وصل کردن 3 سیم rx tx gnd و وصل کردن کابل برق هارد نوشته هایی که گفتید داخل هایپر ترمینال نمیاد
اگه میشه راهنماییم کنید
(راستی ترتیب سیم های rx tx gnd را اگه میشه توضیح بدید و اینکه گفتید اگه کار نکرد باید جای سیم rx و tx را عوض کنیم منظورتون چیه؟)
خوب به سلامتی
ترتیب سیم های rx tx , gnd همانطور که در عکس ها هست میباشد. ضمناً در صورتیکه جواب نگرفتید به هیچ وجه جای سیم ها رو عوض نکنید (این موضوع در ورژن های جدید آموزش تصحیح شده).

Ctrl+Z رو یادت نمیره که؟
ممکنه اتصالات rx , tx , gnd لق باشند با دم باریک سر اتصالات رو یه کم فشار بده که موقعی که سر جاش قرار میدی لق نزنه.
مدار رو مستقیم وصل میکنی یا رابط استفاده کردی؟حتماً مستقیم بزن.

اگه بازم کار نکرد ممکنه مدار روی سیستم شما مشکل داشته باشه، در صورت امکان روی یک سیستم دیگه تست کنید.

نتیجه رو هم حتماً بنویسید.

Chap-Dast
28-06-2010, 17:01
دمت گردم حاجی حالا میگی !
ما 20 بار جای این 2 تا سیما با هم عوض کردیم
در باره لق بودن اتصالاتم شکی ندارم که محکم
و درباره ی ctrl+z مگه نباید اول نوشته ی

Rst 0x20M
(P) SATA Reset

را ببینی بعد ctrl+z را بزنی ؟
مشکل من اینه که این نوشته نمیاد و در نتیجه کار دیگه ای هم نمیتونم بکنم

در شمن من روی 2 تا ویندوز xp تست کردم

MJHamed
28-06-2010, 17:20
دمت گردم حاجی حالا میگی !
ما 20 بار جای این 2 تا سیما با هم عوض کردیم
در باره لق بودن اتصالاتم شکی ندارم که محکم
و درباره ی ctrl+z مگه نباید اول نوشته ی

Rst 0x20M
(P) SATA Reset

را ببینی بعد ctrl+z را بزنی ؟
مشکل من اینه که این نوشته نمیاد و در نتیجه کار دیگه ای هم نمیتونم بکنم

در شمن من روی 2 تا ویندوز xp تست کردم
شما اگه ورژن جدید رو دانلود میکردید همه ی اینها تصحیح شده.
نوشته زیر هم جزو اصلاحاته!
Rst 0x20M
(P) SATA Reset
این نوشته ها فقط در حالتی ظاهر میشوند که مشکل هارد شما ظرفیت 0 باشد و در حالت دیگه ظاهر نمیشن.

شما Ctrl+Z رو زدی یا نه؟

Hooman-2K
29-06-2010, 07:00
مشخصات هارد من هم این هست
من اینا رو از تنظیمات بایوس نوشتم

Decive: Hard Disk
Vendor : 3S - MAXTOR STM3500230AS
Size : 500.1 GB
LBA Mode : Supported
Block Mode : 16 Sectors
PIO Mode : 4
Async DMA : Multiword DMA - 2
Ultra DMA : Ultra DMA - 5
Smart Monitoring : Suported

این پیفام رو هم وقتی سیستم رو روشن میکنم از هاردم میده که در آخر باید کلید F1 رو زد

Maxtor STM 35003200AS
MX1A
Ultra DMA - 5
S.M.A.R.T. Capale and Status BAD

ممنون میشم راهنماییم کنین

Hooman-2K
29-06-2010, 14:44
کسی نیست کمکم کنه ؟

Chap-Dast
29-06-2010, 14:56
سلام
داخل صفحه ی هایپر ترمینال باید بزنم دیگه ؟
وقتی میزنم باید چه اتفاقی بیفته؟
اگه میشه یکم توضیح بدید
مرسی:11:

MJHamed
29-06-2010, 15:30
سلام
داخل صفحه ی هایپر ترمینال باید بزنم دیگه ؟
وقتی میزنم باید چه اتفاقی بیفته؟
اگه میشه یکم توضیح بدید
مرسی:11:
سلام
اول پنجره ی هایپر ترمینال رو فعال کن بعد دو کلید Ctrl و z رو روی کیبورد با هم فشار بده
بعد خط فرمان میاد بعدش هم میتونی دستورات رو به هارد بدی

---------- Post added at 04:30 PM ---------- Previous post was at 04:28 PM ----------

مشخصات هارد من هم این هست
من اینا رو از تنظیمات بایوس نوشتم

این پیفام رو هم وقتی سیستم رو روشن میکنم از هاردم میده که در آخر باید کلید F1 رو زد

Maxtor STM 35003200AS
MX1A
Ultra DMA - 5

ممنون میشم راهنماییم کنین
سلام
اینطور که معلومه هارد شما مشکل فریمور نداره و آخرین آپدیت هست.
به غیر از این پیغام دیگه چه مشکلی داره؟
بهت پیشنهاد میکنم که از اطلاعات مهمت بکاپ بگیری و اگه مشکل جدی هست هارد رو ببر گارانتی برای تعویض

Hooman-2K
29-06-2010, 16:00
عزیزم مشکل منم همینه که هاردم رو نمیشناسه
توی ویندوز نمیشناسه اما توی بایوس چرا
امروز صبح که روشن کردم سیستم رو دیدم اینجوریه

MJHamed
30-06-2010, 12:02
عزیزم مشکل منم همینه که هاردم رو نمیشناسه
توی ویندوز نمیشناسه اما توی بایوس چرا
امروز صبح که روشن کردم سیستم رو دیدم اینجوریه
سلام
هارد شما سری diamond max 23 هست؟
ممکنه از فریمور باشه ممکنه هم نباشه
شما ساکن کجا هستید؟

Chap-Dast
30-06-2010, 23:14
هر کاریش کردم نشد
ctrl+z داخل هایپر ترمینال کار نمیکنه:41::41::41:
چیکارش کنم؟؟؟

midony
02-07-2010, 11:19
سلام
سیستم من مادر برد گیگاست سی پی یو 1.7 هست هارد 40
برای نصب ویندوز هارد شناسایی نمیشه دوسه تا هارد رو امتحان کردم نشد دستور اف 3 مییاد یعنی اوت اون صفحه پارتیشن بندییه درایو ها نمییاد که درایو سی دی ای هستش هر سه تا هارد سالم هست
شاید تنظیمات ستاب دست کاری شده باشد
لطفا باتوجه به مشخسات سیستمه من مادر برد گیگاست سی پی یو 1.7 هست هارد 40
اگر توی ستاپ گزینه ای به عنوان تنظیمات اولییه کارخانه وجوددارد لطفا بگید کجا هست

Chap-Dast
02-07-2010, 16:13
سلام حاجی فکر کنم مشکلشا پیدا کردم داخل مرحله ی تست ،همونجا که باید تایپ کنی و هایپر ترمینال همونا نشون بده :بعضی وقتا کار میکنه ،یعنی هر چی مینویسم نشون میده ،بعضی وقتا کار نمیکنه، بعضی وقتا یه چیزای بی ربطی خودش تایپ میکنه، یا اینکه من سیما جدا میکنم خودش برا خودش یه چیزای بی ربطی تایپ میکنه! میتونه مشکلش این باشه ؟ حالا چیکارش بکنم؟ مرسی

MJHamed
02-07-2010, 18:12
سلام حاجی فکر کنم مشکلشا پیدا کردم داخل مرحله ی تست ،همونجا که باید تایپ کنی و هایپر ترمینال همونا نشون بده :بعضی وقتا کار میکنه ،یعنی هر چی مینویسم نشون میده ،بعضی وقتا کار نمیکنه، بعضی وقتا یه چیزای بی ربطی خودش تایپ میکنه، یا اینکه من سیما جدا میکنم خودش برا خودش یه چیزای بی ربطی تایپ میکنه! میتونه مشکلش این باشه ؟ حالا چیکارش بکنم؟ مرسی
سلام
ممکنه از باطری مدار باشه که ضعیف شده؟از چند ولت برای مدار استفاده میکنی؟
ممکنه هم هست برای ic مشکل پیش اومده باشه.

البته اینم بگم که اگه موقعی که rx , tx به هم وصل هستند هر چیزی رو که تایپ کنی نشونت بده تقریباً برای تست مدار کافی هست و ممکنه وقتی rx و tx رو قطع میکنی بازم یه چیزایی (نه دقیقاً همون چیزی که تایپ میشه) رو بازم بنویسه که طبیعیه و زیاد مهم نیست.

شما تا حالا روی یک سیستم دیگه این عملیات رو انجام دادید؟
شما ساکن کجا هستید؟

Hooman-2K
03-07-2010, 18:20
سلام
هارد شما سری diamond max 23 هست؟
ممکنه از فریمور باشه ممکنه هم نباشه
شما ساکن کجا هستید؟

من از تهران هستم دوست عزیز
نمیدونم سریه چنده هاردم ، اگه بگی از کجا میشه فهمید میگم بهتون

amd>intel
03-07-2010, 23:48
تو ديوايس منيچر چي نوشته

Hooman-2K
04-07-2010, 04:54
تو ديوايس منيچر چي نوشته

عزیز پست های من نیاز به تایید داره
تو هیچ سایتی ندیدم بینجوری باشه جز اینجا
اگه پسا قبلیم رو میدیدن نوشته بودم تو ویندوز هارد رو نمیخونه
تو دیوایس منیجرم نیست
چیزی که هست فقط تو بایوس میشه دیدش

Chap-Dast
04-07-2010, 07:13
سلام
ممکنه از باطری مدار باشه که ضعیف شده؟از چند ولت برای مدار استفاده میکنی؟
ممکنه هم هست برای ic مشکل پیش اومده باشه.

البته اینم بگم که اگه موقعی که rx , tx به هم وصل هستند هر چیزی رو که تایپ کنی نشونت بده تقریباً برای تست مدار کافی هست و ممکنه وقتی rx و tx رو قطع میکنی بازم یه چیزایی (نه دقیقاً همون چیزی که تایپ میشه) رو بازم بنویسه که طبیعیه و زیاد مهم نیست.

شما تا حالا روی یک سیستم دیگه این عملیات رو انجام دادید؟
شما ساکن کجا هستید؟

باطری 6 ولت
من روی 1 سیستم ولی روی 2تا ویندوز اکس پی تست کردم
اصفهان

amd>intel
04-07-2010, 10:45
تو بایوس چی نوشته . رفیق

Hooman-2K
04-07-2010, 16:20
تو بایوس چی نوشته . رفیق

Maxtor STM 35003200AS
MX1A
Ultra DMA - 5

Chap-Dast
05-07-2010, 07:04
امکان داره مشکل از اس سی یا از ولتاپ باشه؟

MJHamed
05-07-2010, 07:26
امکان داره مشکل از اس سی یا از ولتاپ باشه؟
آی سی ممکنه ولی ولتاژ 6 ولت کافی هست.

به نظر من حتماً روی یک سیستم دیگه هم امتحان کن.
مواردی برای خودم پیش اومده که مدار روی یک سیستم درست کار نمیکرد ولی روی سیستم دیگه درست کار میکرد.
به ویندوز عوض کردن اکتفا نکن.

amd>intel
05-07-2010, 08:14
ساده ترین راهش اینکه ببری ایران هارد کلینیک برات سریع درستش میکنند .

نکته بعدی حتما ایت صفحه رو بخون

mohammad_4414
05-07-2010, 09:54
سلام

حامد جان دستت درد نکنه .. همه ی اطلاعات برگشت .. ایشالا یه روزی بتونم جبران کنم :11:

MJHamed
05-07-2010, 11:41
سلام

حامد جان دستت درد نکنه .. همه ی اطلاعات برگشت .. ایشالا یه روزی بتونم جبران کنم :11:
سلام
خوب به سلامتی
وظیفه بود
انشاا... موتورش برات بچرخه!
به امید دیدار

Hooman-2K
05-07-2010, 12:14
آقا هیچکسی نیست به منم کمک کنه ؟

Koolivand
05-07-2010, 14:09
سلام دوستان
من هم مشکل Detect را در هاردم دارم و هاردم گارانتی نداره و بردم پيش يکی اول گفت مشکل از بردشه و بردش رو عوض کرد و گفت مشکل اين نيست .من تازه اين تاپيک رو ديدم حالا فکر ميکنيد مدار شما ميتونه هاردم رو برگردونه یا چون بردش رو عوض کرده دیکه نمیشه

Hooman-2K
05-07-2010, 18:40
آقا حامد شما هم نمیتونین کمکم کنین ؟

Hooman-2K
05-07-2010, 18:50
500 گیگ ، نرم افزار ، عکس ، موزیک ، VST داره دود میشه میره هوا

MJHamed
06-07-2010, 08:39
آقا هیچکسی نیست به منم کمک کنه ؟

آقا حامد شما هم نمیتونین کمکم کنین ؟

500 گیگ ، نرم افزار ، عکس ، موزیک ، VST داره دود میشه میره هوا
سلام
اول اینکه نا امید نشو
دوم اینکه به نظر من یک پست کمک هم در تاپیک همسایه بزن شاید فرجی شد.

سوم اینکه من مشکلت رو با یکی از دوستان تعمیرکار هارد، در میون گذاشتم منتظر جواب هستم.
چهارم هم اینکه اگه بازم درست نشد با اینکه تا به حال به این مشکل برنخوردم و احتمال اینکه از فریمور باشه هم بعید نیست اگه به جایی نرسیدی یه روز بیا پیش خودم انشاا... که با این راه حل درست میشه.

---------- Post added at 09:39 AM ---------- Previous post was at 09:37 AM ----------

سلام دوستان
من هم مشکل Detect را در هاردم دارم و هاردم گارانتی نداره و بردم پيش يکی اول گفت مشکل از بردشه و بردش رو عوض کرد و گفت مشکل اين نيست .من تازه اين تاپيک رو ديدم حالا فکر ميکنيد مدار شما ميتونه هاردم رو برگردونه یا چون بردش رو عوض کرده دیکه نمیشه
خوب شما هم که امروز زنگ زدید جوابتون رو دادم

ahriman323
06-07-2010, 11:24
هارد من سیگیت 7200 هست یک هفته خریدم الان از 1.5 ترا که بوده فقط 500 گیگش را میشناسه مشکلش همین فریمور هست؟
مسخره ها با این هاردشون:2:

masoodp666
06-07-2010, 15:18
درود
اساتید من یه هارد WD 500 Gb خریدم و جالب اینه که رو سیستم من Detect نمیشه ولی رو یه سیستم دیگه میشه !!
حالا سوال من اینه که مشکل از کجا میتونه باشه؟ ویندوز من مشکل داره؟

ahriman323
06-07-2010, 16:52
درود
اساتید من یه هارد WD 500 Gb خریدم و جالب اینه که رو سیستم من Detect نمیشه ولی رو یه سیستم دیگه میشه !!
حالا سوال من اینه که مشکل از کجا میتونه باشه؟ ویندوز من مشکل داره؟

هارد را بیرون از سیستم بگذار که تماس با کیس نداشته باشه و تست کن شاید مشکل از برق نشتی پاور باشه
برای من اون یکی هاردم داخل کیس بود بدنه برق داشت ویندوز بالا نمیامد و چرت پرت میتنوشت هارد را گذاشتم بیرون ویندوز آمد بالا
این جا را ببین

MJHamed
06-07-2010, 17:31
هارد من سیگیت 7200 هست یک هفته خریدم الان از 1.5 ترا که بوده فقط 500 گیگش را میشناسه مشکلش همین فریمور هست؟
مسخره ها با این هاردشون:2:
سلام
تا حالا همچین مشکلی ندیدم، بعید میدونم از فریمور باشه.
اون 500 گیگ که میشناسه کامل و بدون مشکل کار میکنه؟

ahriman323
06-07-2010, 18:50
سلام
تا حالا همچین مشکلی ندیدم، بعید میدونم از فریمور باشه.
اون 500 گیگ که میشناسه کامل و بدون مشکل کار میکنه؟

امروز هارد را بردم گارانتیش گفت فردا تماس بگیر
هنوز کارم تو گارانتی مادر برد گیگا تموم نشده هاردش هم رفت گارانتی:31::41:
سیستم را روشن کردم تا اول سون که لوگوش هست و ویندوز در حال بالا آمدن هست می آمد بعد ریستارت میشد
گفتم شاید ویندوز خراب شده dvdگذاشتم سون نصب کنم دیدم ای داد بیداد اصلا هاردی را شناسایی نمیکنه
هارد را به وسیله هارد به هارد با وین xp اوردم بالا دیدم دیدم 490 خوردهای هست fdisk کرد بازم همین مقدار بود

MJHamed
06-07-2010, 18:57
امروز هارد را بردم گارانتیش گفت فردا تماس بگیر
هنوز کارم تو گارانتی مادر برد گیگا تموم نشده هاردش هم رفت گارانتی:31::41:
سیستم را روشن کردم تا اول سون که لوگوش هست و ویندوز در حال بالا آمدن هست می آمد بعد ریستارت میشد
گفتم شاید ویندوز خراب شده dvdگذاشتم سون نصب کنم دیدم ای داد بیداد اصلا هاردی را شناسایی نمیکنه
هارد را به وسیله هارد به هارد با وین xp اوردم بالا دیدم دیدم 490 خوردهای هست fdisk کرد بازم همین مقدار بود
خوب خدا رو شکر مثل اینکه اطلاعات خاصی روش نبوده که fdisk کردی.
الان با خیال راحت میتونی پرت کنی تو صورتشون!:31: تا برات عوض کنن.

ariobarzan60
06-07-2010, 19:26
خوشبختانه هارد من هم دیشب ساعت 3 صبح درست شد.با همون تبدیل معروف usb to ttl که 1000 تومن گرون شده بود و 13500 از همون فروشگاه جام جم سفارش دادم و از همه مهمتر با کمک همون دستور العملی که حامد عزیز در فایل پی دی اف شرح داده بود.
ارزش اطلاعاتم به قدری بود که تو این 1 ماهه برای گارانتی نبرمش.
اما همه اینا به کنار.میخواستم یه تشکر قلبی داشته باشم از حامد عزیز که پایه گذار این عمل خیر شد و کلی از بچه ها با همین روش تونستن هاردشون رو زنده کنن و بقیهء دوستانی که اطلاعاتشون رو در اختیار دیگران قرار دادند.
حامد جان فقط یه جمله میتونم بگم و اونم اینکه
درود به شرفت .

ازت ممنونم.

Hooman-2K
06-07-2010, 19:48
سلام
اول اینکه نا امید نشو
دوم اینکه به نظر من یک پست کمک هم در تاپیک همسایه بزن شاید فرجی شد.

سوم اینکه من مشکلت رو با یکی از دوستان تعمیرکار هارد، در میون گذاشتم منتظر جواب هستم.
چهارم هم اینکه اگه بازم درست نشد با اینکه تا به حال به این مشکل برنخوردم و احتمال اینکه از فریمور باشه هم بعید نیست اگه به جایی نرسیدی یه روز بیا پیش خودم انشاا... که با این راه حل درست میشه.

---------- Post added at 09:39 AM ---------- Previous post was at 09:37 AM ----------

خوب شما هم که امروز زنگ زدید جوابتون رو دادم

سلام
ممنون از راهنمایتون
الان دارم میرم اون تاپیک که لینک دادین
من هنوز پیام خصوصی نمیتونم بدم اگه میشه شماره تماس یا آدرستون رو برام بفرستین

Hooman-2K
07-07-2010, 14:22
آقا حامد کجایی عزیز که به داد ما درد مندان برسی

MJHamed
07-07-2010, 15:41
سلام
ممنون از راهنمایتون
الان دارم میرم اون تاپیک که لینک دادین
من هنوز پیام خصوصی نمیتونم بدم اگه میشه شماره تماس یا آدرستون رو برام بفرستین

آقا حامد کجایی عزیز که به داد ما درد مندان برسی
سلام
برات pm دادم.

Hooman-2K
10-07-2010, 13:57
برادر خبری نشد ؟

MJHamed
10-07-2010, 15:08
برادر خبری نشد ؟
نه هنوز خبری نیست

Hooman-2K
10-07-2010, 15:45
آقا من یه پیشنهاد دارم
اگه وقت داری من هارد رو بیارم پیشت
با همین روشی که تو سایت گفتین بیفتیم به جونش
یا میسوزونیمش که خیالم راخت میشه که دیگه ندارمش
یا درست میشه که من تا آخر عمرم مدیونت میشم

از بلاتکلیفی بهتره به خدا

leila_t
16-07-2010, 11:43
سلام دوستان
امروز هاردم مثل ساعت داشت کار میکرد که یه دفعه کامپیوترم یه ارور عجیب غریب داد وقتی هاردم رو کندم دوباره وصل کردم شناساییش نکرد :41:روی کامپیوترهای دیگه امتحان کردم مشکلی نداشت و کار میکرد حالا باید چیکار کنم؟
لطفا راهنماییم کنید ممنونم:11:

leila_t
16-07-2010, 11:47
سلام دوستان
امروز هاردم مثل ساعت داشت کار میکرد که یه دفعه کامپیوترم یه ارور عجیب غریب داد وقتی هاردم رو کندم دوباره وصل کردم شناساییش نکرد روی کامپیوترهای دیگه امتحان کردم مشکلی نداشت و کار میکرد حالا باید چیکار کنم؟
لطفا راهنماییم کنید ممنونم

MJHamed
17-07-2010, 13:27
سلام دوستان
امروز هاردم مثل ساعت داشت کار میکرد که یه دفعه کامپیوترم یه ارور عجیب غریب داد وقتی هاردم رو کندم دوباره وصل کردم شناساییش نکرد روی کامپیوترهای دیگه امتحان کردم مشکلی نداشت و کار میکرد حالا باید چیکار کنم؟
لطفا راهنماییم کنید ممنونم

سلام دوستان
امروز هاردم مثل ساعت داشت کار میکرد که یه دفعه کامپیوترم یه ارور عجیب غریب داد وقتی هاردم رو کندم دوباره وصل کردم شناساییش نکرد :41:روی کامپیوترهای دیگه امتحان کردم مشکلی نداشت و کار میکرد حالا باید چیکار کنم؟
لطفا راهنماییم کنید ممنونم:11:
سلام
بی زحمت سوالتون رو در این تاپیک مطرح کنید تا به جواب برسید

md92h
03-08-2010, 17:16
من امروز خواستم يه هارد مكستور 22 رو درست كنم. بعد از اينكه ctrl+z رو زدم هيچ اتفاقي نيفتاد. چندين بار چك كردم، ريستارت كردم، مدار رو تست كردم ولي نتيجه نگرفتم. مدار سالمه چون بعدش يه هارد ديگه رو راه اندازي كردم. ممكنه ايراد هارد چيز ديگه اي باشه؟ هارد تو بايوس شناسايي نميشه.

MJHamed
03-08-2010, 19:09
من امروز خواستم يه هارد مكستور 22 رو درست كنم. بعد از اينكه ctrl+z رو زدم هيچ اتفاقي نيفتاد. چندين بار چك كردم، ريستارت كردم، مدار رو تست كردم ولي نتيجه نگرفتم. مدار سالمه چون بعدش يه هارد ديگه رو راه اندازي كردم. ممكنه ايراد هارد چيز ديگه اي باشه؟ هارد تو بايوس شناسايي نميشه.
من فکر میکنم مشکل از اتصالات rx ,tx , gnd هست که احتمالاً گشاد هستند و درست جا نمیرن.

این هارد بدون هیچ دلیلی و یکدفعه اینطوری شده؟ ممکنه مشکل سخت افزاری داشته باشه.

rezam
08-08-2010, 15:21
با سلام به دوستان
و یک خسته نباشید خدمت حامد عزیز ، من تمام این 97 صفحه رو خوندم و در هر پست حامد عزیز به بزرگواری این عزیز احسنت گفتم که واقعا بدون هیچ چشمداشتی اینقدر خوب و با حوصله جواب دوستان رو می دن

راستش دلیل اینکه من الان توی این تاپیکم معلومه دیگه ، هارد مسکتور 500 بنده هم دچار همین مشکل عدم دیتکت شدن شد و بعد از اینکه بردم تعمیرگاه گفتند مشکل از سیلندرش هست! و من که با خوندن مقاله ی حامد عزیز کمی امیدوار شده بودم ، هارد رو گرفتم و گفتم بیام اینجا شاید فرجی بشه .
مدل هارد هم که مطابق همه ی مدل ها STM3500320AS هست که در حال حاضر شناسایی نمی شه . به حامد عزیز هم SMS دادم اما خبری نشد .
میخواستم بدونم ممکنه مشکل من هم از همین باشه و اون یارو الکی گفته باشه که سیلندر و این حرفاست ؟ چون موتور هارد به درستی کار می کنه ، هیچ سر و صدای اضافی هم نداره و دود یا چیزی هم ازش بلند نشده تا بحال ، ممنون می شم راهنمایی کنید . ضمنا حامد عزیز ، مادربرد بنده پورت COM نداره
ممنونم از لطفتون ، البته من از اعضای قدیمی انجمن هستم ولی چون پست های من کم هست نمی تونم پیغام خصوصی بدم ، یه پیشنهاد هم برای شما دارم حامد عزیز
موفق باشید.

MJHamed
09-08-2010, 15:47
با سلام به دوستان
و یک خسته نباشید خدمت حامد عزیز ، من تمام این 97 صفحه رو خوندم و در هر پست حامد عزیز به بزرگواری این عزیز احسنت گفتم که واقعا بدون هیچ چشمداشتی اینقدر خوب و با حوصله جواب دوستان رو می دن

راستش دلیل اینکه من الان توی این تاپیکم معلومه دیگه ، هارد مسکتور 500 بنده هم دچار همین مشکل عدم دیتکت شدن شد و بعد از اینکه بردم تعمیرگاه گفتند مشکل از سیلندرش هست! و من که با خوندن مقاله ی حامد عزیز کمی امیدوار شده بودم ، هارد رو گرفتم و گفتم بیام اینجا شاید فرجی بشه .
مدل هارد هم که مطابق همه ی مدل ها STM3500320AS هست که در حال حاضر شناسایی نمی شه . به حامد عزیز هم SMS دادم اما خبری نشد .
میخواستم بدونم ممکنه مشکل من هم از همین باشه و اون یارو الکی گفته باشه که سیلندر و این حرفاست ؟ چون موتور هارد به درستی کار می کنه ، هیچ سر و صدای اضافی هم نداره و دود یا چیزی هم ازش بلند نشده تا بحال ، ممنون می شم راهنمایی کنید . ضمنا حامد عزیز ، مادربرد بنده پورت COM نداره
ممنونم از لطفتون ، البته من از اعضای قدیمی انجمن هستم ولی چون پست های من کم هست نمی تونم پیغام خصوصی بدم ، یه پیشنهاد هم برای شما دارم حامد عزیز
موفق باشید.
سلام
ممنون
برای شما ایمیل دادم

125
13-08-2010, 18:47
سلام،
چطوری داش حامد:31:
میبینم که مثه همیشه سرت شلوغه و دستت به خیر :10:

خدا قوت :11:

esmaeelm2007
20-08-2010, 10:10
سلام
من مدار رو تهیه کردم، وصلش کردم ولی وقتی rx و tx رو وصل میکنم بازم نمیتونم چیزی تایپ کنم

MJHamed
20-08-2010, 11:47
سلام
من مدار رو تهیه کردم، وصلش کردم ولی وقتی rx و tx رو وصل میکنم بازم نمیتونم چیزی تایپ کنم
برات pm گذاشتم.

Love milan
20-08-2010, 14:48
سلام اقا حامد من الان اومدم مداری که ازتون خریدمو وصل کردم تو مرحله تست وقتی RX TX رو بهم وصل میکنم بازم چیزی نمیشه تایپ کرد چیکار کنم؟؟ممنون

MJHamed
20-08-2010, 18:03
سلام اقا حامد من الان اومدم مداری که ازتون خریدمو وصل کردم تو مرحله تست وقتی RX TX رو بهم وصل میکنم بازم چیزی نمیشه تایپ کرد چیکار کنم؟؟ممنون
سلام
شما مستقیم مدار رو به پشت کیس و به پورت سریال وصل میکنید یا از رابط استفاده میکنید؟
در ضمن اگر امکانش رو دارید روی یک سیستم دیگه هم تست بکنید.

برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید.

sepid.m82
21-08-2010, 23:02
سلام

من می خوام این مدل از هار رو بخرم
چیکار کنم؟ بخرمش؟

Seagate baracuda 7200.11 1500 Gb
ST31500341AS
قطعاتی که الان تو بازار هستند هم مشکل دارن؟

sepid.m82
21-08-2010, 23:04
من می خوام این هارد رو بخرم
Seagate 7200.11 1500 GB ST31500341AS
چیکار کنم؟
بخرمش؟
قطعاتی که الان تو بازارند هم این مشکلات رو دارن؟

Love milan
21-08-2010, 23:52
سلام من مدارو همونطوری که آموزش داده بودین به هارد وصل کردم وقتی که هنوز موتور هارد وصله اون ارور میاد ولی وقتی پیچ رو باز میکنمو کارت رو اونجا میذارم ctrl +z میزنم هیچ اتفاقی نمیافته اصلا انگار کیبرد روی هایپر هیچ تاثیری نداره و کار نمیکنه
تو مرحله تست هم وقتی tx ,rx رو بهم وصل میکنم هر چقدر کیبرد فشار میدم هیچ چیزی نشون نمیده وقتی هم از هم جداشون میکنم هایپر پشت سر هم یه چیزایی ناخوانا تند تند تایپ میکنه
تمام اتصالا درسته پورت com هم درسته امکان داره از ایسی باشه ؟؟
مدار رو از اقا حامد گرفتم دیروز هم تماس گرفتم باهاتون
اگه میدونی مشکل از مدار برم usb-ttl بگیرم؟؟

MJHamed
22-08-2010, 13:08
من می خوام این هارد رو بخرم
Seagate 7200.11 1500 GB ST31500341AS
چیکار کنم؟
بخرمش؟
قطعاتی که الان تو بازارند هم این مشکلات رو دارن؟
سلام
شما سری جدید یعنی 7200.12 رو بگیری مشکلش خیلی کمتره

---------- Post added at 02:08 PM ---------- Previous post was at 02:05 PM ----------

سلام من مدارو همونطوری که آموزش داده بودین به هارد وصل کردم وقتی که هنوز موتور هارد وصله اون ارور میاد ولی وقتی پیچ رو باز میکنمو کارت رو اونجا میذارم ctrl +z میزنم هیچ اتفاقی نمیافته اصلا انگار کیبرد روی هایپر هیچ تاثیری نداره و کار نمیکنه
تو مرحله تست هم وقتی tx ,rx رو بهم وصل میکنم هر چقدر کیبرد فشار میدم هیچ چیزی نشون نمیده وقتی هم از هم جداشون میکنم هایپر پشت سر هم یه چیزایی ناخوانا تند تند تایپ میکنه
تمام اتصالا درسته پورت com هم درسته امکان داره از ایسی باشه ؟؟
مدار رو از اقا حامد گرفتم دیروز هم تماس گرفتم باهاتون
اگه میدونی مشکل از مدار برم usb-ttl بگیرم؟؟
شما روی سیستم دیگه هم تست کردید و نتیجه همین بود؟
همانطور که به شما گفتم مدار تست شده برای شما فرستاده شده ولی ممکنه با سیستم شما سازگار نباشه که در این مواقع روی سیستم دیگه معمولاً جواب میده.شما باطری ها رو چک کن ممکنه سیم رابطشون شل شده باشه.

sepid.m82
22-08-2010, 13:35
ممنونم

به نظر شما هاردهای وسترن بهترند یا سیگیت
WD Green 1 Tb or Seagate 7200.12 1Tb

هاردهای گرین از وسترن دیجیتال 5400 دور هستن یا 7200 ؟

یا
Samsung spinpoint F3 1 Tb
??????????

Love milan
22-08-2010, 14:46
آره روی 3 تا سیستم امتحان کردم بازم همین مشکلو داشت با ولتمتر هم ولتاژ باتری گرفتم 5.9v داشت مشکل از باتری نیس بنظرتون ایسشو تعویض کنم یا usb-ttl بخرم؟؟

Love milan
22-08-2010, 21:19
باتری و آیسی نو انداختم روش بازم همونطوریه

Love milan
22-08-2010, 22:51
آقا یکی نست به من کمک کنه؟؟لطفا همفکری کنید با توجه به تجربیاتتون

N.H.H
25-08-2010, 11:50
ممنونم

به نظر شما هاردهای وسترن بهترند یا سیگیت
WD Green 1 Tb or Seagate 7200.12 1Tb

هاردهای گرین از وسترن دیجیتال 5400 دور هستن یا 7200 ؟

یا
Samsung spinpoint F3 1 Tb
??????????

هوالعلیم
با سلام ، شما هارد Samsung Spinpoint f3 خریداری بفرمایید از دو لحاظ بهتره ، از لحاظ اول نقطه ضعف دیتکت نشدن هارد سیگیت که در اثر ضعف در firm ware آن هست را ندارد که بعد از مدتی دچار اشکال دیتکت شود و دوم از لحاظ گارانتی معتبر 3 ساله شرکت سام سرویس می باشد

موفق باشید

MJHamed
25-08-2010, 11:54
باتری و آیسی نو انداختم روش بازم همونطوریه
آیسی از همون نوع هست؟

hadisignal
26-08-2010, 03:45
سلام سلام:26:

سلام بر جمع

خسته نباشي حامدخان

من كه خيلي ارادت دارم عزيز

چند مدتيه كه از كابوسي كه مكستور برام درست كرده بود خلاص شدم

امروز دوباره فرصت شد بيام و عرض ادبي كرده باشم

مي بينم همچنان تلفات بالاست

گفتم يه پيشنهاد بدم

به نظر من اگر كسي از الكترونيك سر در نمي ياره كلا بيخيال ساختن مدار شه ..!

چون كه اكثر فروشگاه هاي قطعات الكترونيك در ايران شدن دقيقا مثل بقالي حتي بدتر ..

و همون مدار آماده رو تهيه كنيد چون واقعا به درد سرش نمي ارزه ..........!

تازه توي شهرستانها همون مدار اماده هم گر نمي ياد

من كه خودم بعد از كلي درد سر براي تهيه قطعات و ساخت مدار به دليل پيدا نكردن قطعه مناسب از ساختن مدار

جوابي نگرفتم

و حتي با تمام احتياطي كه به خرج دادم چند بار نزديك بود كار دست خودم بدم و هارد كه هيچي حتي مادر بورد

رو ناكار كنم

به هر حال اين تجربه من بود گفتم بگم تا حداقل ديگه كسي به اتيش نشاني احتياجي پيدا

نكنه.......!

و حالا با اجازه آقا حامد يك سري لينك كه براي من مفيد بوده رو اينجا ميزارم تا همه استفاده كنن

########################################

آدرس و نشانی فروشگاه جام جم الکترونیک كه من خودم ازش خريد كردم و واقعا راضي هستم

آدرس:
تهران , خیابان جمهوری , بعد از پل حافظ , پاساژ امجد , طبقه همکف ، پلاک 26
آقاي حسن آدمي
تلفن: تلفن : 66723003
فکس: فاکس : 66740359

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید########################################

و اين هم ايميل شركت سازنده

C.N.Fanavaran@GMAIL.COM

و اينم لينك يك شركت ديگه

و اين هم لينك نمايندههاي فروش

IC و اين هم براي تهيه دتا شيت

اين هم براي كسايي كه هاردشون مثل هارد منه يعني

MAXTOR DIAMONDMAX 22 (SN STM3500320AS) with MX15 Firmware

نقشه چند مدار

###########

###########

###########

###########

مشخصات پرتها

##############################################

ياحق:15:

هارد همگي سبز :10:

سلام
خسته نباشید
ممنونم از لطف بینهایت همه دوستان
آقا این برد jamshad که آدرس سایتشو گذاشتی کار همون بردهای دیگه رو انجان میده ؟؟؟
چون من اینو توی شیراز گیر آوردم ولی نمیدونم بگیرم یا نه ؟
مشکل هارد من هم دتکت نکردنش هست

بازم از همه ممنونم

hadisignal
26-08-2010, 03:45
سلام سلام:26:

سلام بر جمع

خسته نباشي حامدخان

من كه خيلي ارادت دارم عزيز

چند مدتيه كه از كابوسي كه مكستور برام درست كرده بود خلاص شدم

امروز دوباره فرصت شد بيام و عرض ادبي كرده باشم

مي بينم همچنان تلفات بالاست

گفتم يه پيشنهاد بدم

به نظر من اگر كسي از الكترونيك سر در نمي ياره كلا بيخيال ساختن مدار شه ..!

چون كه اكثر فروشگاه هاي قطعات الكترونيك در ايران شدن دقيقا مثل بقالي حتي بدتر ..

و همون مدار آماده رو تهيه كنيد چون واقعا به درد سرش نمي ارزه ..........!

تازه توي شهرستانها همون مدار اماده هم گر نمي ياد

من كه خودم بعد از كلي درد سر براي تهيه قطعات و ساخت مدار به دليل پيدا نكردن قطعه مناسب از ساختن مدار

جوابي نگرفتم

و حتي با تمام احتياطي كه به خرج دادم چند بار نزديك بود كار دست خودم بدم و هارد كه هيچي حتي مادر بورد

رو ناكار كنم

به هر حال اين تجربه من بود گفتم بگم تا حداقل ديگه كسي به اتيش نشاني احتياجي پيدا

نكنه.......!

و حالا با اجازه آقا حامد يك سري لينك كه براي من مفيد بوده رو اينجا ميزارم تا همه استفاده كنن

آدرس و نشانی فروشگاه جام جم الکترونیک كه من خودم ازش خريد كردم و واقعا راضي هستم

آدرس:
تهران , خیابان جمهوری , بعد از پل حافظ , پاساژ امجد , طبقه همکف ، پلاک 26
آقاي حسن آدمي
تلفن: تلفن : 66723003
فکس: فاکس : 66740359

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید########################################

و اين هم ايميل شركت سازنده

C.N.Fanavaran@GMAIL.COM

و اينم لينك يك شركت ديگه

و اين هم لينك نمايندههاي فروش

IC و اين هم براي تهيه دتا شيت

اين هم براي كسايي كه هاردشون مثل هارد منه يعني

MAXTOR DIAMONDMAX 22 (SN STM3500320AS) with MX15 Firmware

نقشه چند مدار

###########

###########

###########

###########

مشخصات پرتها

##############################################

ياحق:15:

هارد همگي سبز :10:

سلام
خسته نباشید
ممنونم از لطف بینهایت همه دوستان
آقا این برد jamshad که آدرس سایتشو گذاشتی کار همون بردهای دیگه رو انجام میده ؟؟؟
چون من اینو توی شیراز گیر آوردم ولی نمیدونم بگیرم یا نه ؟
مشکل هارد من هم دتکت نکردنش هست

بازم از همه ممنونم

Love milan
27-08-2010, 00:45
آیسی از همون نوع هست؟

آره ایسی همونه
هارد رو بردم تعمیراتی (آشناست) گفتش بردش رو تعویض میکنم درست میشه؟؟
بنظر شما بردش رو تعویض کنه مشکل حله ؟؟و اطلاعاتم پاک نمیشه که به سیلندر مربوطه؟؟

Love milan
27-08-2010, 10:52
handisignal برات پیغام خصوصی دادم راجب مشکل هارد حتما برو بخونش

MJHamed
27-08-2010, 23:08
آره ایسی همونه
هارد رو بردم تعمیراتی (آشناست) گفتش بردش رو تعویض میکنم درست میشه؟؟
بنظر شما بردش رو تعویض کنه مشکل حله ؟؟و اطلاعاتم پاک نمیشه که به سیلندر مربوطه؟؟
سلام
متاسفانه مثل اینکه با تعویض مدار هارد این مشکل حل نمیشه.به گفته ی دوستان
این مدار رو بده به این آشناتون ببین میتونه راهش بندازه یا نه

hadisignal
28-08-2010, 12:25
handisignal برات پیغام خصوصی دادم راجب مشکل هارد حتما برو بخونش
سلام
چشم پیغامت رو خوندم باهات تماس میگیرم
شما کدوم برد رو خریدی منظورم اینه که مال کدوم شرکته؟

dariushekabir_56
28-08-2010, 18:56
سلام دوستان
من هاردم یکی از پارتیشن ها 4 گیگ اطلاعات توش هست که الان بعد از عوض کردن ویندوز (ایکس پی ) بازش میکنی خالیه.
لطفا راهنماییم کنین

dariushmoridi
29-08-2010, 23:44
سلام دوستان
من یه هارد 500 گیگ وسترن 32 مگ بافر دارم ، یک ماه از خریدش میگذره
داستان از این قرار که یه بار با برنامه نورتون گاست یه بک آپ از درایو سی گرفتم ، بعد از مدتی ویندوزم قاطی کرد و خواستم با همون برنامه (تحت داس) درایو رو بازیابی کنم ، که متاسفانه سیستم رو حین بازیابی ترک کردم و بعد از مدتی به سیستم دوباره مراجعه کردم ، دیدم یه ارور داده و تایم اوت شده وسیستم هنگ کرده،
مجبور شدم ریستارت کنم، اما از اون به بعد دیگه سیستم هارد رو نمیشناسه ، یعنی بایوس سیستم، هارد رو دیتکت نمیکنه .
با هر نرم افزاری که فکر کنید تلاش کردم ، اما هیچ کدوم هاردو نمیشناسن
آیا این وسیله که تو صفحه اول گذاشتین مشکلم درست میکنه ؟ با توجه به اینکه هاردم وسترن هستش و مشکلم متفاوت .
ممنون میشم زودتر کمک کنید .
منتظرم دوستان

MJHamed
30-08-2010, 17:58
سلام دوستان
من یه هارد 500 گیگ وسترن 32 مگ بافر دارم ، یک ماه از خریدش میگذره
داستان از این قرار که یه بار با برنامه نورتون گاست یه بک آپ از درایو سی گرفتم ، بعد از مدتی ویندوزم قاطی کرد و خواستم با همون برنامه (تحت داس) درایو رو بازیابی کنم ، که متاسفانه سیستم رو حین بازیابی ترک کردم و بعد از مدتی به سیستم دوباره مراجعه کردم ، دیدم یه ارور داده و تایم اوت شده وسیستم هنگ کرده،
مجبور شدم ریستارت کنم، اما از اون به بعد دیگه سیستم هارد رو نمیشناسه ، یعنی بایوس سیستم، هارد رو دیتکت نمیکنه .
با هر نرم افزاری که فکر کنید تلاش کردم ، اما هیچ کدوم هاردو نمیشناسن
آیا این وسیله که تو صفحه اول گذاشتین مشکلم درست میکنه ؟ با توجه به اینکه هاردم وسترن هستش و مشکلم متفاوت .
ممنون میشم زودتر کمک کنید .
منتظرم دوستان
جواب رو براتون ایمیل کردم

hajizadeh110
02-09-2010, 13:55
این برد جمشید که آدرس سایتشو یکی از دوستان قرار داده آیا همون usb to ttl هست؟چون تو سایت نوشته usb to serial
لینکشو پایین گذاشتم:

لطفا راهنمایی کنید!

shahryar_v
10-09-2010, 05:57
سلام
mjhamedعزیز
مشکل من دیتکت نشدن هارد 500 وسترن است ممنون میشم اگه لطف کنید وراهنمایی بفرمایید

kian525
12-09-2010, 00:51
سلام آقای حامد
مشکل من با هارد مکستور دیاموند مکس 22 هست و فریم ویر MX15 برای خرید این مدار چکار باید کرد؟ در تهران میتونم ازتون تحویل بگیرم؟
ممنون میشم جواب بدید.

kian525
12-09-2010, 00:56
سلام آقای حامد
مشکل من با هارد مکستور دیاموند مکس 22 هست و فریم ویر MX15 برای خرید این مدار چکار باید کرد؟ در تهران میتونم ازتون تحویل بگیرم؟
ممنون میشم جواب بدید.

kian525
12-09-2010, 01:10
سلام آقای حامد
ممنون میشم جواب بدید.

MJHamed
13-09-2010, 19:59
سلام آقای حامد
ممنون میشم جواب بدید.

سلام آقای حامد
ممنون میشم جواب بدید.

سلام آقای حامد
ممنون میشم جواب بدید.
سلام
فکر میکنم تلفنی جوابتون رو دادم
برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

moslem66
15-09-2010, 18:49
با سلام خدمت همه دوستان مخصوصاً جناب حامدکه یک بحث به این تخصصی را به این صراحت توضیح دادن !

جا داره که یک خسته نباشید بهشون بگیم .

حامد جان بنده دو تا هارد دیسک دارم که به همین مشکل برخورده !

برد را خودم ساختم به این دلیل که در شیراز برد آماده نبود تست کردم و یک هارد دیسک هم باهاش راه انداختم !

یکی از هارد دیسکها راه افتاد و الان مشکلی دیگه نداره ، ولی یکی دیگر این مشکل را دارم !

این متن کاملی که در هایپر ترمینال انجام دادم و مراحل به پایان نرسید :

بنده دقیق طبق مراحل شما پیش رفتم ولی وقتی سیستم راریستارت میکنم و میخواهم فایمور جدید را بزنم روی هارد دیسک وارد برنامه نمیشود و ارور میدهد که هارد دیسک مشکل دارد ( البته میدونم 2 مرحله آخر را انجام ندادم ) .

متشکر میشوم که بنده را برای راه اندازی این هارد دیسک راه اندازی کنم !

در ضمن هارد دیسک هم از مدل :

پاینده باشید .

alireza__b
16-09-2010, 11:53
سلام به همه دوستان عزیز
آقا حامد بنده 1 هارد وسترن، اینترنال، 1T ، خریدم که با همین مشکل مواجه شده. یعنی ظرفیت 0 نشون میده.
البته 32MB نشون میداد که بعدا شد 0 !
متاسفانه توش 800G اطلاعات داشتم.:37:
بنظرتون با آپدیت فریم ور درست میشه؟:45:
از کجا باید فریم ور رو آپدیت کنم؟ توی سایت وسترن رفتم ولی چیزی پیدا نکردم.
مدل هارد هم اینه --> WD10EARS-00MVWB0
ممنون میشم راهنمایی کنید.:42:

MJHamed
16-09-2010, 16:23
سلام به همه دوستان عزیز
آقا حامد بنده 1 هارد وسترن، اینترنال، 1T ، خریدم که با همین مشکل مواجه شده. یعنی ظرفیت 0 نشون میده.
البته 32MB نشون میداد که بعدا شد 0 !
متاسفانه توش 800G اطلاعات داشتم.:37:
بنظرتون با آپدیت فریم ور درست میشه؟:45:
از کجا باید فریم ور رو آپدیت کنم؟ توی سایت وسترن رفتم ولی چیزی پیدا نکردم.
مدل هارد هم اینه --> WD10EARS-00MVWB0
ممنون میشم راهنمایی کنید.:42:

همانطور که در ایمیل هم براتون نوشتم این روش روی وسترن جواب نمیده.

مثل اینکه آمار خرابی وسترن هم زیاد شده