ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راه حل مشکل عدم شناسایی هارد و ظرفیت 0 در مکستور Diamond Max 22 و سیگیت 7200.11 و هارد های مشابه

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7

alireza__b
16-09-2010, 18:07
همانطور که در ایمیل هم براتون نوشتم این روش روی وسترن جواب نمیده.

مثل اینکه آمار خرابی وسترن هم زیاد شده

ای واااااااااااااااای
پس بدبخت شدم رفت!:37:
حالا با این سخت افزاری که فرمودید مشکل حل میشه؟
یعنی میشه اطلاعات رو برگردوند؟
ضمنا راهنمایی نکردید چطوری میشه فریم ور هاردهای وسترن رو آپدیت کرد.
من هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم.

kian525
16-09-2010, 19:59
به به!
من آخر شانسم!
حامد خان من علاوه بر هارد مکستور، یک هارد وسترن WD10EARS-00Y5B1 یا 64 مگ بافر هم دارم! فکر کنم کلکسیون بد شانسی در هارد به من تعلق میگیره!!!

یک مطلبی در سایت وسترن پیدا کردم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من زیاد ازش سر در نیاوردم، انگار با نصب یک نرم افزار این مشکلات حل میشه، شما لطفا یک چکی بکنید.

پ.ن: همین الان هارد مکستور با فرم ویو MX15 رو آپدیت کردم و به MX1a تبدیل شد، دیگه نیازی به رایت سی دی نیست، راحت و از داخل ویندوز آپ میشه، کامپیوتر ریست میشه، نرم افزار میگرده و هارد رو پیدا میکنه، در عرض 1 دقیقه هارد کاملا خاموش، بعد دور کند و بعد دور تند کار میکنه و بعد ویندوز میاد بالا و تمام!

اطلاعات هم دست نخورده باقی موندن.

حالا یک سوال:

آیا همین آپدیت کافی هست؟ یعنی دیگه مشکلی پیش نمیاد؟ هارد کارش رو به درستی انجام میده؟ واقعا نگرانم باز مثل قبل بشه!

alireza__b
16-09-2010, 22:10
به به!
من آخر شانسم!
حامد خان من علاوه بر هارد مکستور، یک هارد وسترن WD10EARS-00Y5B1 یا 64 مگ بافر هم دارم! فکر کنم کلکسیون بد شانسی در هارد به من تعلق میگیره!!!

من زیاد ازش سر در نیاوردم، انگار با نصب یک نرم افزار این مشکلات حل میشه، شما لطفا یک چکی بکنید.

ممنون رفیق.
فکر نمیکنم ربطی به مشکل من داشته باشه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این طور که من متوجه شدم 1 نوع فرمت برای افزایش کارایی ی. خیلی سر در نیاوردم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حامد جان میشه لطفا جواب پست منو بدی؟

ای واااااااااااااااای

MJHamed
17-09-2010, 16:08
به به!
من آخر شانسم!

پ.ن: همین الان هارد مکستور با فرم ویو MX15 رو آپدیت کردم و به MX1a تبدیل شد، دیگه نیازی به رایت سی دی نیست، راحت و از داخل ویندوز آپ میشه، کامپیوتر ریست میشه، نرم افزار میگرده و هارد رو پیدا میکنه، در عرض 1 دقیقه هارد کاملا خاموش، بعد دور کند و بعد دور تند کار میکنه و بعد ویندوز میاد بالا و تمام!

اطلاعات هم دست نخورده باقی موندن.

حالا یک سوال:

آیا همین آپدیت کافی هست؟ یعنی دیگه مشکلی پیش نمیاد؟ هارد کارش رو به درستی انجام میده؟ واقعا نگرانم باز مثل قبل بشه!
شما اگه هارد وسترنت مشکلی نداره دلیلی برای گشتن دنبال فریمور آپدیت وجود نداره.

در مورد هارد مکستور هم این روشی که شما فرمودید روش جدید آپدیت فریمور هست که در آموزش هم ذکر شده.برای برطرف کردن مشکل هارد کفایت میکنه و کار دیگه ای هم لازم نیست.

ضمناً جواب سوالتون رو هم Pm کردم

MJHamed
17-09-2010, 16:14
ای واااااااااااااااای

ممنون رفیق.
فکر نمیکنم ربطی به مشکل من داشته باشه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این طور که من متوجه شدم 1 نوع فرمت برای افزایش کارایی ی. خیلی سر در نیاوردم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حامد جان میشه لطفا جواب پست منو بدی؟
جواب رو براتون ایمیل کردم

moslem66
17-09-2010, 22:12
با سلام خدمت همه دوستان مخصوصاً جناب حامدکه یک بحث به این تخصصی را به این صراحت توضیح دادن !

جا داره که یک خسته نباشید بهشون بگیم .

حامد جان بنده دو تا هارد دیسک دارم که به همین مشکل برخورده !

برد را خودم ساختم به این دلیل که در شیراز برد آماده نبود تست کردم و یک هارد دیسک هم باهاش راه انداختم !

یکی از هارد دیسکها راه افتاد و الان مشکلی دیگه نداره ، ولی یکی دیگر این مشکل را دارم !

این متن کاملی که در هایپر ترمینال انجام دادم و مراحل به پایان نرسید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بنده دقیق طبق مراحل شما پیش رفتم ولی وقتی سیستم راریستارت میکنم و میخواهم فایمور جدید را بزنم روی هارد دیسک وارد برنامه نمیشود و ارور میدهد که هارد دیسک مشکل دارد ( البته میدونم 2 مرحله آخر را انجام ندادم ) .

متشکر میشوم که بنده را برای راه اندازی این هارد دیسک راه اندازی کنم !

در ضمن هارد دیسک هم از مدل :

پاینده باشید .

فکر کنم فراموش کرده اید پاسخ بنده را بدهید :

MJHamed
17-09-2010, 22:18
با سلام خدمت همه دوستان مخصوصاً جناب حامدکه یک بحث به این تخصصی را به این صراحت توضیح دادن !

جا داره که یک خسته نباشید بهشون بگیم .

حامد جان بنده دو تا هارد دیسک دارم که به همین مشکل برخورده !

برد را خودم ساختم به این دلیل که در شیراز برد آماده نبود تست کردم و یک هارد دیسک هم باهاش راه انداختم !

یکی از هارد دیسکها راه افتاد و الان مشکلی دیگه نداره ، ولی یکی دیگر این مشکل را دارم !

این متن کاملی که در هایپر ترمینال انجام دادم و مراحل به پایان نرسید :

بنده دقیق طبق مراحل شما پیش رفتم ولی وقتی سیستم راریستارت میکنم و میخواهم فایمور جدید را بزنم روی هارد دیسک وارد برنامه نمیشود و ارور میدهد که هارد دیسک مشکل دارد ( البته میدونم 2 مرحله آخر را انجام ندادم ) .

متشکر میشوم که بنده را برای راه اندازی این هارد دیسک راه اندازی کنم !

در ضمن هارد دیسک هم از مدل :

پاینده باشید .

فکر کنم فراموش کرده اید پاسخ بنده را بدهید :

سلام
فراموش نکردم ولی من تا حالا به همچین موردی نخوردم واسه همین نتونستم جواب بدم.
شما اگه ارور رو توی گوگل سرچ کنید شاید به نتیجه برسید.
مشکل این هارد هم شناسایی بود؟

moslem66
17-09-2010, 23:10
سلام
فراموش نکردم ولی من تا حالا به همچین موردی نخوردم واسه همین نتونستم جواب بدم.
شما اگه ارور رو توی گوگل سرچ کنید شاید به نتیجه برسید.
مشکل این هارد هم شناسایی بود؟

با سلام

مشکل این که دیتتکت میشه ظریفیت نداره !

ارور را در گوگل سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد !

کسی از دوستان تا حالا با این مشکل برنخورده ؟

zerocold5
19-09-2010, 02:19
ببخشید دوستان

من یک هارد اکسترنال دارم که دیگه رو هیچ سیستمی شناسایی نمیشه
البته هارد روشن میشه ولی بعد از چند دقیقه فقط یک ایکون میاد که اونم اجازه وارد شدن نمیده
به نظرتون با اپ دیت درست میشه؟؟
مشخصات هارد : IBM 80 G
برقشو از خود سیستم میگیره.

flashmemory
19-09-2010, 13:17
سلام
هارد من مدلش اینه Seagate 7200.12 1Tb
detect میشه ولی پیغام a disk read error occured press ctrl+alt+del to restart میده ظرفیت کل هارد رو هم 33 مگ نشون میده
به سیستم دیگه هم وصل کردم یک درایو با همون ظرفیت 33 مگ نشون میده
آیا با استفاده از این مدار و آپدیت فیرم ور میشه مشکل رو حل کرد ؟

MJHamed
19-09-2010, 13:31
سلام
هارد من مدلش اینه Seagate 7200.12 1Tb
detect میشه ولی پیغام a disk read error occured press ctrl+alt+del to restart میده ظرفیت کل هارد رو هم 33 مگ نشون میده
به سیستم دیگه هم وصل کردم یک درایو با همون ظرفیت 33 مگ نشون میده
آیا با استفاده از این مدار و آپدیت فیرم ور میشه مشکل رو حل کرد ؟
نمیشه اطمینان داشت که از فریمور هست بنابراین احتمال درست شدن با این روش 50 درصد هست.

flashmemory
20-09-2010, 22:09
با دیسک بوت فیرم ور رو آپدیت کردم مشکل حل نشد برای بازیابی اطلاعاتم چه راهی پیشنهاد میدید ؟
با بورد مشابهی که کابلش مشکل داشت و از یکی از دوستان تهیه کردم هم هر کاری کردم نتونستم تو هایپرترمینال به مرحله پرامت برای تایپ دستورات برسم...
میتونید هاردمو با بردتون تست کنید ببینید قابل بازیابی هست یا خیر ؟
برای تهیه بورد لطفا راهنمایی بفرمایید ...
کسی با بورد pc3000 آشنایی داره ؟

MJHamed
21-09-2010, 01:55
با دیسک بوت فیرم ور رو آپدیت کردم مشکل حل نشد برای بازیابی اطلاعاتم چه راهی پیشنهاد میدید ؟
با بورد مشابهی که کابلش مشکل داشت و از یکی از دوستان تهیه کردم هم هر کاری کردم نتونستم تو هایپرترمینال به مرحله پرامت برای تایپ دستورات برسم...
میتونید هاردمو با بردتون تست کنید ببینید قابل بازیابی هست یا خیر ؟
برای تهیه بورد لطفا راهنمایی بفرمایید ...
کسی با بورد pc3000 آشنایی داره ؟
اگه فریمور آپدیت شد ولی هنوزم مشکل پابرجاست پس دیگه با مدار هم فکر نمیکنم درست بشه.

چند پست قبل تر یک آقایی آگهی داده که دستگاه pc3000 رو هم داره.
درباره ی دستگاه باید بهتون بگم که قیمتش چند میلیون هست و برای استفاده ی شخصی کسی نمیگیره.

شما باهاش تماس بگیر اگه خواستی هزینه و نتیجه رو هم بنویس

siapoush
21-09-2010, 11:08
سلام
ابتدا تشكر ميكنم از آقا حامد عزيز كه لطف كردن و اين تاپيك رو براي حل اين مشكل راه اندازي كردن و همچنين از دوستاني كه تجربياتشونو در اين زمينه در اختيار بقيه قرار ميدن...

من هارد 500 مسكتور دياموند 22 STM3500320AS با فريمور MX15 دارم كه ظرفيتشو 0 نشون ميده اينم بگ كه اين هارد فقط يك درايو داره و سيستم عامل روي هارد ديگه اي هست كه ظرفيتش 250 گيگه . وقتي هارد 500 وصله، توي همون ديتكت كردن بايوس گير ميكنه و 5 دقيقه طول ميكشه تا بتونم توي بايوس برم يا هارد اصليم بخواد سيستم رو بوت كنه اما بوت نميشه و ارور ميده ميگه هارد ديسكي وجود نداره و وقتي هارده 500 جدا ميكنم سيستم بدون هيچ مشكلي بالا مياد...

آقا حامد من چند وقت پيش باهاتون تماس گرفتم و با هاردم خدمتتون رسيدم و شما راه حل ظرفيت 0 رو انجام داديد اما نشد و فرموديد كه بايد روش اول رو هم تست كرد و من مدارو ازتون گرفتم و روش اول رو تست كردم اما بعد از دستور U ارور ميده و نميتونه دور موتور رو بالا ببره در حالي كه صداي موتور زياد ميشه ...
روش دوم هم اگر خاطرتون باشه اين ارور رو بعد از دستور ميداد:
LED:000000CE FAddr:0028E39D
يا اين ارور رو ميده :
LED:000000CC FAddr:0025BF67
ارور روش اول بعد از دستور U هم اينه :
Error 1009 DETSEC 00006008
Spin Error
Elapsed Time 13.744 secs
R/W Status 2 R/W Error 84150180

حتي برد USB TO TTL رو از فروشگاه جام جم همراه با درايورش گرفتم و روي چند تا سيستم امتحان كردم باز هم همين ارورها ور ميده
البته اينم بگم كه پيچ برد رو باز نكردم و با يه تيكه طلقه كوچيك موتورو قطع كردم صداي موتور هم در نمياد پس قاعدتا بايد قطع شده باشه
لطفا اگه راهي به ذهنتون ميرسه يا من اشتباهي دارم بفرماييد
بازم تشكر ميكنم

MJHamed
22-09-2010, 13:31
سلام
ابتدا تشكر ميكنم از آقا حامد عزيز كه لطف كردن و اين تاپيك رو براي حل اين مشكل راه اندازي كردن و همچنين از دوستاني كه تجربياتشونو در اين زمينه در اختيار بقيه قرار ميدن...

من هارد 500 مسكتور دياموند 22 STM3500320AS با فريمور MX15 دارم كه ظرفيتشو 0 نشون ميده اينم بگ كه اين هارد فقط يك درايو داره و سيستم عامل روي هارد ديگه اي هست كه ظرفيتش 250 گيگه . وقتي هارد 500 وصله، توي همون ديتكت كردن بايوس گير ميكنه و 5 دقيقه طول ميكشه تا بتونم توي بايوس برم يا هارد اصليم بخواد سيستم رو بوت كنه اما بوت نميشه و ارور ميده ميگه هارد ديسكي وجود نداره و وقتي هارده 500 جدا ميكنم سيستم بدون هيچ مشكلي بالا مياد...

آقا حامد من چند وقت پيش باهاتون تماس گرفتم و با هاردم خدمتتون رسيدم و شما راه حل ظرفيت 0 رو انجام داديد اما نشد و فرموديد كه بايد روش اول رو هم تست كرد و من مدارو ازتون گرفتم و روش اول رو تست كردم اما بعد از دستور U ارور ميده و نميتونه دور موتور رو بالا ببره در حالي كه صداي موتور زياد ميشه ...
روش دوم هم اگر خاطرتون باشه اين ارور رو بعد از دستور ميداد:
LED:000000CE FAddr:0028E39D
يا اين ارور رو ميده :
LED:000000CC FAddr:0025BF67
ارور روش اول بعد از دستور U هم اينه :
Error 1009 DETSEC 00006008
Spin Error
Elapsed Time 13.744 secs

حتي برد USB TO TTL رو از فروشگاه جام جم همراه با درايورش گرفتم و روي چند تا سيستم امتحان كردم باز هم همين ارورها ور ميده
البته اينم بگم كه پيچ برد رو باز نكردم و با يه تيكه طلقه كوچيك موتورو قطع كردم صداي موتور هم در نمياد پس قاعدتا بايد قطع شده باشه
لطفا اگه راهي به ذهنتون ميرسه يا من اشتباهي دارم بفرماييد
بازم تشكر ميكنم
سلام

این مشکل شما راه حل مشخصی نداره تنها راهت اینه که تو فروم ها بگردی ببینی واسه این مشکل چه راه حل هایی ارائه شده و تک تک تست کنی.

مثلاً یکی گفته بود بعد از اینکه برق هارد رو وصل کردی باید چند ثانیه صبر کنی تا دور موتور کم بشه بعد دستورات رو بزنی

یا یکی گفته بود که به جای اینکه اتصال موتور رو قطع کنی، باید اتصال هد رو قطع کنی در این حالت باید همه ی پیچ ها باز بشه و روی هد یه عایق بزاری.

از روش اول هم دیگه استفاده نکن، rx , tx هم جاشون رو اصلاً عوض نکن.

نتیجه هم بنویس

ویرایش:
یکی از دوستان لطف کردند یک روشی پیشنهاد کردند، قرار شد بیان تو تاپیک اعلام کنند.

flashmemory
22-09-2010, 19:53
اگه فریمور آپدیت شد ولی هنوزم مشکل پابرجاست پس دیگه با مدار هم فکر نمیکنم درست بشه.

چند پست قبل تر یک آقایی آگهی داده که دستگاه pc3000 رو هم داره.
درباره ی دستگاه باید بهتون بگم که قیمتش چند میلیون هست و برای استفاده ی شخصی کسی نمیگیره.

شما باهاش تماس بگیر اگه خواستی هزینه و نتیجه رو هم بنویس

سلام ، با راهنمایی یکی از دوستان همین فروم (جنات N.H.H) و با نرم افزار HDAT2 مشکل مرتفع شد ...
ممنون از توجه تون :11:

amir.sa
24-09-2010, 01:55
با سلام خدمت دوستان عزیز . من یه مشکل با هارد سیگیت یک ترابایت ST31000528AS با فریم ویر CC38 پیدا کردم که یکم با مشکلات مطرح شده تو تاپیک فرق داره . قضیه از این قراره که این هارد بعد از حدود 3-4 ماه کار کرد نویزش خیلی زیاد شده بود و تازگیا موقع خوندن اطلاعات برا چند لحضه سیستم فریز میشد و دوباره به حالت اول بر می گشت . خلاصه من همش به خودم دلداری میدادم که تو فریم ویر بعدی ایشالا حل میشه . 2 روز بیش رفتم سایت سیگیت و دیدم فریم ویر CC46 برا مدل های 7200.12 از جمله مدل هارد من موجوده و کلی هم تعریف و تمجید کرده از improvement های موجود . خلاصه دانلود کردم و مراحل رو دقیقا همون طوری که گفته بود طی کردم و هنگام نصب هم model match داد و پیغام نصب موفقیت آمیز فریم ویر رو داد ولی بعد از اینکه کامپیوتر restart شد هارد شروع کرد به سروصدا های عجیب و غریب "بلند تر از صدای نویز یا همون seeking" و دیگه ویندوز هم لود نشد و خلاصه من موندم و یه هارد با 700 گیگابایت اطلاعات روش و یه دل پر از یه شرکت نه چندان کار درست و اون فریم ویر کذایی . :18: .
اینم لینکش :

شب رو تا صبح دنبال روش های مختلفی بودم که بتونم فریم ویر رو به حالت قبل برگردونم ولی از بخت بد نه فریم ویر قدیمی تر گیرم اومد و نه روشی که بتونم فریم ویر قبلی رو جایگزین کنم "راستی اینو بگم تو این مدت با یه هارد 80 IDE کامپیوتر رو بوت کرده بودم" فقط یه روش پیدا کردم که میشد به زور فریم ویر مدل های دیگه رو روی هارد نصب و تست کرد . منم که آب از سرم گذشته بود فریم ویر سری LP رو "CC35" دانلود کردم و با روش گفته شده در لینک زیر رو 7200.12 خودم ریختم که شاید جواب بده :

ولی موقع نصب failed داد و فریم ویر قبلی هم که از بین رفته بود و دیگه هارد رو تو bios هم detect هم نمی کنه و دیگه حتی قادر نیستم فریم ویر های دیگه رو روش امتحان کنم "اینو دیگه حدس نمی زدم" ... :41:
حالا با این تفاسیر به نظر شما با این روش میتونم دوباره هارد رو detect کنم " با توجه به اینکه الان کلا هیچ فریم ویری روی هارد نیست" ؟ و حالا بر فرض مثال اگه detect شد فریم ویر CC46 که خرابه و تو اینترنت هم برای ST31000528AS فریم ویر دیگه ای موجود نیست . چجوری باید فریم ویر بریزم روش ؟
راستی یکی از دوستان گفته بود از فروشگاه جام جم الکترونیک کیت آماده این مدار رو گرفته به نام "USB to SERIAL" . این کیت همون کابل "usb to ttl" ذکر شده در فروم هستش یا با هم فرق می کنن ؟ اگه فرقی ندارن کار با کدومش راحت تره "؟ ...
در ضمن هارد من گارانتی داره و فقط به خاطر اطلاعاتش هست که نبردمش برا گارانتی ...

mghmic
25-09-2010, 14:30
سلم خدمت دوستان عزیزم من برد رو چند روز پیش از آقا حامد عزیز تهیه کردم تست انجام شد دستور اولی یعنی/2 و ctrl+z رو که میفشارم جواب درسته بعد دستور Z رو که انجام میدم جواب درسته اما بعده دستور U هیچ جوابی نمیده یعنی حتی ارور هم نمیده اما هیچی نمیشه تایپ کنی دیگه اطفا کمکم کنید خیلی مهمه زحمات 1 سال تلاش پایان نانمم توشه ...

MJHamed
25-09-2010, 20:34
سلم خدمت دوستان عزیزم من برد رو چند روز پیش از آقا حامد عزیز تهیه کردم تست انجام شد دستور اولی یعنی/2 و ctrl+z رو که میفشارم جواب درسته بعد دستور Z رو که انجام میدم جواب درسته اما بعده دستور U هیچ جوابی نمیده یعنی حتی ارور هم نمیده اما هیچی نمیشه تایپ کنی دیگه اطفا کمکم کنید خیلی مهمه زحمات 1 سال تلاش پایان نانمم توشه ...
با تماسی که ایشون با من گرفتن معلوم شد که برد هارد ایشون مشکل پیدا کرده

---------- Post added at 08:34 PM ---------- Previous post was at 08:32 PM ----------

با سلام خدمت دوستان عزیز . من یه مشکل با هارد سیگیت یک ترابایت ST31000528AS با فریم ویر CC38 پیدا کردم که یکم با مشکلات مطرح شده تو تاپیک فرق داره . قضیه از این قراره که این هارد بعد از حدود 3-4 ماه کار کرد نویزش خیلی زیاد شده بود و تازگیا موقع خوندن اطلاعات برا چند لحضه سیستم فریز میشد و دوباره به حالت اول بر می گشت . خلاصه من همش به خودم دلداری میدادم که تو فریم ویر بعدی ایشالا حل میشه . 2 روز بیش رفتم سایت سیگیت و دیدم فریم ویر CC46 برا مدل های 7200.12 از جمله مدل هارد من موجوده و کلی هم تعریف و تمجید کرده از improvement های موجود . خلاصه دانلود کردم و مراحل رو دقیقا همون طوری که گفته بود طی کردم و هنگام نصب هم model match داد و پیغام نصب موفقیت آمیز فریم ویر رو داد ولی بعد از اینکه کامپیوتر restart شد هارد شروع کرد به سروصدا های عجیب و غریب "بلند تر از صدای نویز یا همون seeking" و دیگه ویندوز هم لود نشد و خلاصه من موندم و یه هارد با 700 گیگابایت اطلاعات روش و یه دل پر از یه شرکت نه چندان کار درست و اون فریم ویر کذایی . :18: .
اینم لینکش :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشب رو تا صبح دنبال روش های مختلفی بودم که بتونم فریم ویر رو به حالت قبل برگردونم ولی از بخت بد نه فریم ویر قدیمی تر گیرم اومد و نه روشی که بتونم فریم ویر قبلی رو جایگزین کنم "راستی اینو بگم تو این مدت با یه هارد 80 IDE کامپیوتر رو بوت کرده بودم" فقط یه روش پیدا کردم که میشد به زور فریم ویر مدل های دیگه رو روی هارد نصب و تست کرد . منم که آب از سرم گذشته بود فریم ویر سری LP رو "CC35" دانلود کردم و با روش گفته شده در لینک زیر رو 7200.12 خودم ریختم که شاید جواب بده :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی موقع نصب failed داد و فریم ویر قبلی هم که از بین رفته بود و دیگه هارد رو تو bios هم detect هم نمی کنه و دیگه حتی قادر نیستم فریم ویر های دیگه رو روش امتحان کنم "اینو دیگه حدس نمی زدم" ... :41:
حالا با این تفاسیر به نظر شما با این روش میتونم دوباره هارد رو detect کنم " با توجه به اینکه الان کلا هیچ فریم ویری روی هارد نیست" ؟ و حالا بر فرض مثال اگه detect شد فریم ویر CC46 که خرابه و تو اینترنت هم برای ST31000528AS فریم ویر دیگه ای موجود نیست . چجوری باید فریم ویر بریزم روش ؟
راستی یکی از دوستان گفته بود از فروشگاه جام جم الکترونیک کیت آماده این مدار رو گرفته به نام "USB to SERIAL" . این کیت همون کابل "usb to ttl" ذکر شده در فروم هستش یا با هم فرق می کنن ؟ اگه فرقی ندارن کار با کدومش راحت تره "؟ ...
در ضمن هارد من گارانتی داره و فقط به خاطر اطلاعاتش هست که نبردمش برا گارانتی ...
این مشکل هم من نتونستم راهنمایی کنم
اگه کسی میدونه فریمور قبلی رو از کجا باید تهیه کرد و یا روشی برای رفع مشکل این دوست عزیز داره لطفاً راهنمایی کنه.

siapoush
26-09-2010, 19:08
آقا حامد ممنون از راهنمايياتون
راستش من با HDAT2 كه شما فرموديد چك كردن اصلا هاردو نميشناسه . وقتي اين هارد وصله خيلي طول ميكشه تا بايوس قطعاتو شناسايي كنه ويندوز هم كه روي يه هارد ديگه هست تا زماني كه اين هارد وصله بالا نمياد (روي چندتا دستگاه امتحان كردم) اما يه كاري كردم، كابل ديتا رو وصل كردم و كابل پاورو وصل نكردم و دستگاه رو روشن كردم به راحتي وارد وين شد بعدش كابل پاورو زدم و هاردو شناسوندم اما توي MY COMPUTER درايوش نمياد چند تا برنامه مخصوص هارد نصب كردم اما يكي دوتاش فقط هاردو شناخت اما ظرفيتو 7.87 گيگ ميشناسه از 500 گيگ و هيچ دسترسي به اين هارد نيست فقط نشون ميده مثلا HDD REGENERATOR اصلا هاردو نشناخت. با HIREN BOOT بالا اومدم كه خيلي هم طول ميكشه اما هارد رو نميشناسه كه نميشناسه. حالا نظر شما چيه؟
راستي ميتونم بدو عوض كنم؟ يكي ميگفت ايراد از برد هست

amir.sa
27-09-2010, 03:19
سلام دوستان . بالاخره دلو زدم به دریا و مدار و متعلقاتش رو خریداری کردم . مراحل رو هم با موفقیت انجام دادم "به دقت" ولی تو مرحلی ای که باید "U" رو تایپ کرده و OK کنیم این ارور رو میاره :
ExecuteSpinRequest

DiagError 00006008
Spin Error
Elapsed Time 4 mins 04 secs
کسی میدونه چیکار باید بکنم ؟ در ضمن تو این مرحله اتصال با موتور هارد رو برقرار میکنم وموتور هارد هی استارت میزنه و روشن میشه و به دور بالا میرسه و دوباره خاموش میشه و این کار رو چند بار انجام میده تا اینکه ارور فوق رو میده "معنیش اینه که کامند کار می کنه و موتور هم سالمه ولی یه مشکل دیگه باید باشه این وسط ". کسی چیزی به ذهنش میرسه که کمک کنه . ممنون ...

Infernal-2010
28-09-2010, 03:07
سلام به همه دوستان عزیز ، مخصوصا آقا حامد

پیغام خطای زیر برای من نشون داده میشه و نمیذاره سکتور اسمارت ساخته بشه. ممنون میشم راهنمایی کنید.

Infernal-2010
28-09-2010, 14:20
این توضیح رو در مورد این مشکل پیدا کردم ولی چیز زیادی ازش نفهمیدم. اگه این توضبح راه حل مشکله ، دوستان لطفا توضیح بدن که چیکار کنم

Data recovery Thanks for the
idea, Data Recovery lab (mumbai), but it was unsuccessful. I ran a new
hyperterminal session, skipped the spinup command (U), and went straight for the
SMART erase command (N1) in level 1 (F3 1>). After entering the N1 command the
next two lines appeared: LED: 000000CC FAddr: 0025DDD9 LED: 000000CC
FAddr: 0025DDD9 From this point the HDD was not taking any new commands
from terminal and continued repeating line by line during what seemed like 1 min
intervals until I removed power from the HDD, replaced the cardstock and turned it
back on, at which point the HDD was willing to take terminal commands again.
Should I just bypass the SMART erase cmd and go straigh for partition
regeneration? Am I missing a few steps along the way? Thanks for your help. Ted
There are many variations on this particular solution, as it applies to many different
drives. Trial and error on your own drive with valuable data seems risky at best. If
you are getting a clicking sound then it sounds like you may have an entirely
different problem.

shabkard
30-09-2010, 05:35
دوستان بسیار گرامی
من یک هارد 500 گیگ از این سری مسخره مکستورstm3500320asدارم که همین بلا سرش امده ولی بدتر خرابش هم کردم(به قول معروف خواستم ابروش رو درست کنم چشمش رو کور کردم)
بدبختانه بردش را دستکاری کردم یکی از ای سی های 8 پایه کوچیکش سوخت و اکنون تا به سیستم وصل میکنم شروع به تق تق شدید میکنه
به نظر اساتید من باید بردش را عوض کنم
اگرعوض کنم بردش را
:41:ریکاور میشه با این مدار چون طبق گفته دوستان با برد دیگر هم هارد بالا نمیاد:41:

MJHamed
30-09-2010, 12:50
این توضیح رو در مورد این مشکل پیدا کردم ولی چیز زیادی ازش نفهمیدم. اگه این توضبح راه حل مشکله ، دوستان لطفا توضیح بدن که چیکار کنم

Data recovery Thanks for the
idea, Data Recovery lab (mumbai), but it was unsuccessful. I ran a new
hyperterminal session, skipped the spinup command (U), and went straight for the
SMART erase command (N1) in level 1 (F3 1>). After entering the N1 command the
next two lines appeared: LED: 000000CC FAddr: 0025DDD9 LED: 000000CC
FAddr: 0025DDD9 From this point the HDD was not taking any new commands
from terminal and continued repeating line by line during what seemed like 1 min
intervals until I removed power from the HDD, replaced the cardstock and turned it
back on, at which point the HDD was willing to take terminal commands again.
Should I just bypass the SMART erase cmd and go straigh for partition
regeneration? Am I missing a few steps along the way? Thanks for your help. Ted
There are many variations on this particular solution, as it applies to many different
drives. Trial and error on your own drive with valuable data seems risky at best. If
you are getting a clicking sound then it sounds like you may have an entirely
different problem.

این خودش هم سوال پرسیده مثل اینکه
شما مشکل هارد خود را کامل اینجا بنویس ببینیم مشکل از کجا میتونه باشه

---------- Post added at 12:50 PM ---------- Previous post was at 12:47 PM ----------

دوستان بسیار گرامی
من یک هارد 500 گیگ از این سری مسخره مکستورstm3500320asدارم که همین بلا سرش امده ولی بدتر خرابش هم کردم(به قول معروف خواستم ابروش رو درست کنم چشمش رو کور کردم)
بدبختانه بردش را دستکاری کردم یکی از ای سی های 8 پایه کوچیکش سوخت و اکنون تا به سیستم وصل میکنم شروع به تق تق شدید میکنه
به نظر اساتید من باید بردش را عوض کنم
اگرعوض کنم بردش را
:41:ریکاور میشه با این مدار چون طبق گفته دوستان با برد دیگر هم هارد بالا نمیاد:41:
سلام
شما اگه بتونی یه جوری اون آی سی رو عوض کنی یا در نهایت برد رو عوض کنی فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد.
البته بگم که با تعویض برد مشکل باز هم حل نخواهد شد و باز هم باید با این مدار اون رو احیا کنید.

اگه فقط آی سی برد هارد خودت رو تعمیر کنی فکر میکنم بهتر باشه.

siapoush
30-09-2010, 15:31
سلام
آقا حامد من متاسفانه هنوز نمیتونم پ خ بدم
بالاخره تصمیم گرفتم برد هاردو عوض کنم بلکه فرجی بشه

Mahyar25
01-10-2010, 00:59
فوری فوری!
سلام
من یه هارد هیتاچی 500 دارم ،امروز واسه خودش not detected زد هرکاری هم کدم درست نشد
یه جا بردم گفت باید آپدیت بشه ، یه جا گفت از سیلندر و باطله!
حالا من اینو چیکارش کنم ، اطلاعاتش واسم خیلی خیلی خیلی مهم و حیاتیه
یه سال هم از گارانتیش مونده (ویستا پخش)
بدم گارانتی دیتاشو چی میکنن؟
چجوری میتونم دیتاشو برگردونم؟
خیلی مهمه
ممنون
______

alireza1411
01-10-2010, 09:07
فوری فوری!
سلام
من یه هارد هیتاچی 500 دارم ،امروز واسه خودش not detected زد هرکاری هم کدم درست نشد
خیلی مهمه
ممنون
______

من لپ تاپ دادم ویستا تعمیر کنن. اطلاعاتش رو تو فرم گفته بود گارانتی نمیشه و ممکنه پاک شه !!!
باید بری چونه بزنی اساسی که قبول کنن یه جور تعمیرش کنن که چیزی نشه.

MJHamed
01-10-2010, 10:03
فوری فوری!
سلام
خیلی مهمه
ممنون
______
سلام
شما اگه ببری گارانتی و بگی اطلاعات رو میخوام واست برمیگردونن ولی هزینش بالاست.

Mahyar25
01-10-2010, 14:18
من لپ تاپ دادم ویستا تعمیر کنن. اطلاعاتش رو تو فرم گفته بود گارانتی نمیشه و ممکنه پاک شه !!!
باید بری چونه بزنی اساسی که قبول کنن یه جور تعمیرش کنن که چیزی نشه.

اگه با چونه زدن باشه که حاضرم بست بشنیم اونجا تا درست شه

سلام
شما اگه ببری گارانتی و بگی اطلاعات رو میخوام واست برمیگردونن ولی هزینش بالاست.
چقد بالا مثلا؟
من رشتم میخواسم فردا برم تهران نمایندگی اصلیش ، برم؟

alireza1411
01-10-2010, 20:20
اگه با چونه زدن باشه که حاضرم بست بشنیم اونجا تا درست شه

چقد بالا مثلا؟
من رشتم میخواسم فردا برم تهران نمایندگی اصلیش ، برم؟

والله چی بگم. یه فرم میدن پر میکنی و بعد قطعه میره تعمیرگاه که یه جای دیگه هست !!!

ببینم از این تبدیل ساتا به یو اس بی که 13 14 تومنه نمیشه استفاده کنی ؟

من لینکش رو ندارم ولی تو تاپیکها یه جا دیدم. تو وب سرچ کن و از دوستان متخصص بپرس ببین چی میگن. شاید اونها جواب بده.

البته رو پی سی دوستات هم میتونی تست کنی ... فکر کنم معادل با تست کردن با تبدیل باشه.

Mahyar25
01-10-2010, 21:57
والله چی بگم. یه فرم میدن پر میکنی و بعد قطعه میره تعمیرگاه که یه جای دیگه هست !!!

ببینم از این تبدیل ساتا به یو اس بی که 13 14 تومنه نمیشه استفاده کنی ؟

من لینکش رو ندارم ولی تو تاپیکها یه جا دیدم. تو وب سرچ کن و از دوستان متخصص بپرس ببین چی میگن. شاید اونها جواب بده.

البته رو پی سی دوستات هم میتونی تست کنی ... فکر کنم معادل با تست کردن با تبدیل باشه.
روچند تا پی سی دیگه تست کردم نشد
فردا میرم تبدیل میگیرم ببینم چی میشه

maghsoodrayaneh
18-10-2010, 17:24
دوستان من با هارد سیگیت 7200.11مشکل پیدا کردم اما...............
خوشبختانه توانستم آن را خدمت آقای حامد ببرم وایشان لطف کردند ودرستش کردند.
همین جا می خواستم بگم حامد جان زنده باشی
حاصل یک عمر آرشیو بازی داشت نابود می شد که نشد.

Infernal-2010
19-10-2010, 09:12
سلام به همه دوستان عزیز ، مخصوصا آقا حامد

پیغام خطای زیر برای من نشون داده میشه و نمیذاره سکتور اسمارت ساخته بشه. ممنون میشم راهنمایی کنید.

از دوستان ، کسی راه حل این مشکلو پیدا نکرد ؟

خیلی کارم گیره! هاردم با کلی اطلاعات مهمی که داخلش داشتم غیر قابل استفاده شده.

ashkan22
28-10-2010, 14:53
هرچي از آقائي اين MJHamed بگم بازم كم گفتم و هرچي هم تشكر كنم بازم كمه
خيلي خيلي ممنونم اميدوارم هرچي كه از خدا ميخواي فوري فوري بدست بياري
خيلي حال كردم دمت گرم گرم گرم

nozi
31-10-2010, 15:35
با سلام و خسته نباشید . من یک هارد 1 ترا درام موتورش نمی چرنه فقط صدای کمی مده رفتم تا مرحله U بیشتر اشکال می گیره ممنونم اگه راهنمایی کنید.
F3 T>/2

F3 2>Z

Spin Down Complete
Elapsed Time 0.129 msecs
F3 2>U

DiagError 00006008
Spin Error
Elapsed Time 4 mins 40 secs
F3 2>
:42:

ali_haghparast
01-11-2010, 00:46
با سلام و خسته نباشید . من یک هارد 1 ترا درام موتورش نمی چرنه فقط صدای کمی مده رفتم تا مرحله U بیشتر اشکال می گیره ممنونم اگه راهنمایی کنید.
F3 T>/2

F3 2>Z

Spin Down Complete
Elapsed Time 0.129 msecs
F3 2>U

DiagError 00006008
Spin Error
F3 2>
مشکل سخت افزاریه عزیز
فاتحه اش خوندس اگه گارانتی داره ببر تا عوضش کنند

ashkan22
01-11-2010, 20:26
F3 T>/2

F3 2>Z

Spin Down Complete
Elapsed Time 0.129 msecs
F3 2>U

DiagError 00006008
Spin Error
F3 2>
مال منم اين ارور رو داد همه اتصالات رو جدا كردم و دوباره وصل كردم+پيچ بايد محكم بسته بشه

MJHamed
04-11-2010, 06:33
F3 T>/2

F3 2>Z

Spin Down Complete
Elapsed Time 0.129 msecs
F3 2>U

DiagError 00006008
Spin Error
F3 2>
سلام
شما احیاناً برد هارد رو تعویض نکردید؟
آخه من دیروز یه مورد داشتم که همین مشکل رو داشت ولی وقتی برد اصلیش رو گذاشتم تمام مراحل رو کامل انجام داد و در نهایت درست شد.

hamed1367
07-11-2010, 16:15
سلام خدمت همه دوستان

راستش من تونستم هاردم رو (seagat 500) که مشکل شناسایی داشت, با کمک دوستان به خصوص اقا حامد عزیز حل کنم,

اما متاسفانه به نظر می رسه اطلاعاتم پریده!!

جالبه که پارتیشن بندیم سرجاشه حتی درایو (system reserved) ویندوز سر جاشه وسالمه اما بقیه درایو ها باز نمی شن و ارور (Location is not available .H:\is not accessible) میدن ! و ویندوز میگه که درایوت رو باید فرمت کنی!

اما اطلاعات هارد خیلی برام مهمه حاصل چند سال زحمته ,حالا من نمیدونم چیکار باید بکنم

خواهش می کنم اگه میتونید کمکم کنید.

aliparsa
08-11-2010, 19:29
با سلام
آقا این مدار رو از کی یا کجا بگیرم ؟

MJHamed
08-11-2010, 21:13
با سلام
آقا این مدار رو از کی یا کجا بگیرم ؟
سلام
جواب رو براتون فرستادم.

ehsan6811
09-11-2010, 19:22
با سلام خدمت دوستان یک هارد 1.5 سامسونگ دارم که فکر کنم دیتیک شده موقع بالا اومدن سیتمو کند میکنه و وقتی بالا میاد نمیشه توی هارد رفت بعد از کلی مکافات میگه باید فرمت بشه راه حلی هست بتونم اطلاعات روی هاردو بکاب بگیرم خود هارد زیادبرام مهم نیست اطلاعات توش خیلی خیلی بارم مهمه کسی میتونه راهنمایی کنه

MJHamed
10-11-2010, 11:49
با سلام خدمت دوستان یک هارد 1.5 سامسونگ دارم که فکر کنم دیتیک شده موقع بالا اومدن سیتمو کند میکنه و وقتی بالا میاد نمیشه توی هارد رفت بعد از کلی مکافات میگه باید فرمت بشه راه حلی هست بتونم اطلاعات روی هاردو بکاب بگیرم خود هارد زیادبرام مهم نیست اطلاعات توش خیلی خیلی بارم مهمه کسی میتونه راهنمایی کنه
سلام
راحت ترین راه و کم هزینه ترین راه فرمت هست چون روی اطلاعات شما چیز جدیدی ریخته نشده و احتمال برگشت اطلاعات بسیار بالاست.
میتونید از نرم افزارهای get data back و magic recovery استفاده کنید.

ehsan6811
11-11-2010, 13:42
سلام
راحت ترین راه و کم هزینه ترین راه فرمت هست چون روی اطلاعات شما چیز جدیدی ریخته نشده و احتمال برگشت اطلاعات بسیار بالاست.
میتونید از نرم افزارهای get data back و magic recovery استفاده کنید.
بعد از فرمت چند درصد احتمال داره مشکل دوباره ایجاد بشه

ehsan6811
12-11-2010, 11:37
بعد از فرمت چند درصد احتمال داره مشکل دوباره ایجاد بشه
کسی نظری نداره
خرابی برای چی بوده چون بعد از فرمت مشکلی نداره

نیوشاک
17-11-2010, 12:19
سلام بر تمامی دوستان

من حدود 5 ماه پیش یک هار سیگیت مدل st310005ed0xd101-rk خریدم . این هار با نوت بوک من برادرم و دوسه تا از دوستانم راحت کار کرده و هیچ مشکلی ندارد اما مشکل اصلی من با کامپوتر های رو میزی است که این هارد را نمی شناسد و یا شتاخته ولی از آن نمی توان استفاده کرد .

اول فکر می کردم مشکل من از سیستم عامل است ولی بعد دیدم که با اغلب سیستم های خانگی همیم مشکل را داریم .
باید عرض کنم که از این هارد بیشتر برای انتقال فیلم بین دوستانم استفاده می کنم از دوستان ممنون می شوم که در حل این مشکل کمکم کنند .

shahin_sh
18-11-2010, 11:59
سلام
من هارد 500 مگستور دارم دیروز یهو از کا رافتاد اصلا سیستم هاردو نمیشناسیه کمک کنید که کلی اطلاعات مهم دارم

siyatar
20-11-2010, 12:03
سلام آقا حامد .ميشه لطف كني و بگي من اين مدار آماده شمارو (usb to ttl)به چه صورت بايد تهيه كنم

siyatar
20-11-2010, 12:06
سلام mjhamed ميشه بگي من اين مدار آماده شده شما رو به چه صورت بايد از شما تهيه كنم

MJHamed
21-11-2010, 10:06
سلام
من هارد 500 مگستور دارم دیروز یهو از کا رافتاد اصلا سیستم هاردو نمیشناسیه کمک کنید که کلی اطلاعات مهم دارم

سلام آقا حامد .ميشه لطف كني و بگي من اين مدار آماده شمارو (usb to ttl)به چه صورت بايد تهيه كنم

سلام mjhamed ميشه بگي من اين مدار آماده شده شما رو به چه صورت بايد از شما تهيه كنم
سلام
ببخشید دیر جواب دادم.
جواب رو براتون پست خصوصی کردم.

hamidrezaa59
23-11-2010, 15:31
سلام...
هارد من هم همین مشکل رو پیدا کرده (maxtor 500 diamondmax22) ،دیتکت نمیشه
اگه از دوستان کسی می تونه کمک کنه تو محدوده کرج و تهران ممنون میشم :)

MJHamed
24-11-2010, 02:56
سلام...
هارد من هم همین مشکل رو پیدا کرده (maxtor 500 diamondmax22) ،دیتکت نمیشه
اگه از دوستان کسی می تونه کمک کنه تو محدوده کرج و تهران ممنون میشم :)
سلام
من تهران هستم.
اگه بخوای هماهنگ میکنیم
emjeyech[at]gmail.com

jmmk
01-12-2010, 13:02
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید
من یه هارد seagate 500 از سری 7200.12 دارم که فیرمورش cc44 بود.حدود 1 هفته پیش برای جلوگیری از به وچود اومدن مشکلی که برای سری 7200.11 پیش اومد به cc46 آپدیت کردم.البته بدون هیچ مشکلی کار میکرد.الان یه صداهایی شبیه seeking حتی مواقعی که هیچ کاری باش ندارم میده.
مشکل چیه؟دنبال cc44 هم گشتم پیدا نکردم.اصلا به نظر شما دوباره فیرمورو برگردونم مشکل حل میشه.
اگه بتونین cc44 رو برام گیر بیارین که خیلی خوب میشه.باید بگم که هاردم فقط 600 ساعت کار کرده
ممنون از لطفی که می کنید

soroush20
08-12-2010, 14:08
ممنون توضیحات شما خیلی کامل بود ، حال اگر بخواهیم Firmware هارد مکستور را به روز کنیم باید چه کار کنیم

MJHamed
08-12-2010, 14:53
ممنون توضیحات شما خیلی کامل بود ، حال اگر بخواهیم Firmware هارد مکستور را به روز کنیم باید چه کار کنیم
سلام
ممنون
در قسمت انتهایی فایل آموزشی طریقه ی آپدیت فریمور هم به دو روش ذکر شده.

jmmk
10-12-2010, 22:58
من یه هارد seagate 500 از سری 7200.12 دارم که فیرمورش cc44 بود.حدود 1 هفته پیش برای جلوگیری از به وچود اومدن مشکلی که برای سری 7200.11 پیش اومد به cc46 آپدیت کردم.البته بدون هیچ مشکلی کار میکرد.الان یه صداهایی شبیه seeking حتی مواقعی که هیچ کاری باش ندارم میده.
مشکل چیه؟دنبال cc44 هم گشتم پیدا نکردم.اصلا به نظر شما دوباره فیرمورو برگردونم مشکل حل میشه.
اگه بتونین cc44 رو برام گیر بیارین که خیلی خوب میشه.باید بگم که هاردم فقط 600 ساعت کار کرده
ممنون از لطفی که می کنید

یکی جواب بده لطفا

MJHamed
10-12-2010, 23:16
ممنون از لطفی که می کنید
سلام
من نمیدونم فرمور قبلی رو از کجا گیر بیارید ولی اگه خیلی وضعش خرابه اطلاعاتتو بردار بعد ببر گارانتی شاید عوضش کردن برات

MJHamed
20-12-2010, 19:10
مقاله ی آموزشی احیای هارد به ورژن 6 ارتقا یافت

ghasem89
26-12-2010, 00:46
با سلام خدمت همه عزیزان و اساتید محترم
مشکل من دیتکت نشدن هارد مکستور 320 هستش
من از صفحه اول تا صفحه 50 این تاپیک رو کامل خوندم
الانم یه حدود یه هفتس درگیر هاردمم :37::37::37:
مدار 12500 تومنی رو هم با یه بدبختی از طریق یکی از آشناهام از تهران فروشگاه جام جم گیر آوردم
همه کارها را درست انجام میدم. ولی مشکلم اینه که وقتی Ctrl + Z رو میزنم وارد قسمت دستور نمیشه. یعنی اصلا هیچی نمیاد :37::37::37:
دیگه بریدمممممممممممممم :41::24::41::24::41::24: :37::37::37:
از شما عزیزان عاجزجزجزجزانه تقاضا دارم یکی بگه کجای کارم میلنگه :37::37::37:
واقعا دیگه بریدم ..... خستم کرد ........ دیووووونم کرد ........................................:weird::we ird::weird:
کمک کمک کمک

MJHamed
26-12-2010, 10:33
با سلام خدمت همه عزیزان و اساتید محترم
مشکل من دیتکت نشدن هارد مکستور 320 هستش
من از صفحه اول تا صفحه 50 این تاپیک رو کامل خوندم
الانم یه حدود یه هفتس درگیر هاردمم :37::37::37:
...

کمک کمک کمک
سلام
شما تونستید مرحله ی تست رو انجام بدید؟
ساکن کجا هستید؟

ghasem89
27-12-2010, 12:50
سلام
مرسی از جوابت حامد جان
تست رو که انجام میدم درسته یعنی rx و tx رو که به هم وصل میکنم و هر چی تایپ میکنم همون میاد درسته
ولی مشکل اونجاست که وقتی هاردو وصل میکنم و ctrl + z میزنم هیچ پیغام و نوشته ای نمیاد که ادامه کار رو انجام بدم
نکنه برد هارد خرابه و به کامپیوتر جواب نمیده؟
من ساکن ساری هستم

MJHamed
27-12-2010, 19:11
سلام
مرسی از جوابت حامد جان
تست رو که انجام میدم درسته یعنی rx و tx رو که به هم وصل میکنم و هر چی تایپ میکنم همون میاد درسته
ولی مشکل اونجاست که وقتی هاردو وصل میکنم و ctrl + z میزنم هیچ پیغام و نوشته ای نمیاد که ادامه کار رو انجام بدم
من ساکن ساری هستم
شما برق ساتای هارد رو که حتماً وصل میکنی؟
اگه از مورد بالا نباشه احتمال زیاد مربوط به اتصالات rx tx gnd هست که درست جا نرفته اند و شل هستند.ضمناً gnd هم حتماً باید وصل باشه.

تست کن خبر بده.

shahram_c1
28-12-2010, 09:59
سلام
آقا دو روز پيش يكي از دوستان هارد 160 گيگي مكستور بهم هديه !!! داد و منم نصبش كردم رو سيستم و به دو درايو تقسيمش كردم و تمام فيلمهايي رو كه دانلود كرده بودم و هنوز نديده بودمشون ( حدود 70 گيگ ) رو اين هارد كپي كردم !
همه چيز بي نقص بود تا اينكه ديشب كه كامپيوتر رو رسيت كردم و دوباره ويندوز بالا اومد ديدم كه هر دو درايو هارد مورد نظر شكل و اسموشون ديده ميشه ولي حجمشون صفر نشون ميده ! و نميشه واردشون شد !! هر كاري كردم هم نشد ! خلاصه درايو دوم رو كه اطلاعاتش كم بود رو با cd ويندوز فرمت كردم و روش يه ويندوز زدم ! وقتي ويندوز ميخواست بالا بياد operating system error داد !!! و خلاصه هركاري كردم نتونستم درستش كنم .
كمكم كنيد فيلمها رو ازش برگردونم و هرچي بازوهام توان داره بندازمش دور !

ghasem89
28-12-2010, 14:09
مرسی حامد جان
برق ساتا رو که وصل میکنم
ولی در مورد gnd نمی دونم تو کدوم پست بود فقط یادمه که خونده بودم gnd لازم نیست وصل بشه منم به خاطر همین وصلش نمی کردم :19::blink:
یعنی مشکل از اینه :blink::worried:
خدا کنه که باشه
تست میکنم خبر میدم
بازم مرسی

MJHamed
28-12-2010, 16:26
سلام
آقا دو روز پيش يكي از دوستان هارد 160 گيگي مكستور بهم هديه !!! داد و منم نصبش كردم رو سيستم و به دو درايو تقسيمش كردم و تمام فيلمهايي رو كه دانلود كرده بودم و هنوز نديده بودمشون ( حدود 70 گيگ ) رو اين هارد كپي كردم !
همه چيز بي نقص بود تا اينكه ديشب كه كامپيوتر رو رسيت كردم و دوباره ويندوز بالا اومد ديدم كه هر دو درايو هارد مورد نظر شكل و اسموشون ديده ميشه ولي حجمشون صفر نشون ميده ! و نميشه واردشون شد !! هر كاري كردم هم نشد ! خلاصه درايو دوم رو كه اطلاعاتش كم بود رو با cd ويندوز فرمت كردم و روش يه ويندوز زدم ! وقتي ويندوز ميخواست بالا بياد operating system error داد !!! و خلاصه هركاري كردم نتونستم درستش كنم .
كمكم كنيد فيلمها رو ازش برگردونم و هرچي بازوهام توان داره بندازمش دور !
سلام
این مشکلی که شما گفتید جزو مشکلات مربوط به فریمور نیست.
شما طبق آموزش برید سریال هارد رو چک کنید ببینید جزو سری مشکل دار هست یا نه.
حجم هارد ها در بایوس صفر هست یا در ویندوز؟

abbasazarpikan
29-12-2010, 18:24
مهندس MJHamed سلام خسته نباشی
یه هارد Maxtor diamondMax 23 stm3320418AS دارم داخل بایوس شناسایی می شه ولی داخل ویندوز هیچ درایوی رو باز نمی کنه
لبته تویه ویندوز هم شناسایی می کنه دلیل چه می تونه باشه؟

shahram_c1
30-12-2010, 11:33
سلام
این مشکلی که شما گفتید جزو مشکلات مربوط به فریمور نیست.
شما طبق آموزش برید سریال هارد رو چک کنید ببینید جزو سری مشکل دار هست یا نه.
حجم هارد ها در بایوس صفر هست یا در ویندوز؟
ضمن تشكر
در ويندوز صفر بود
من مشكل رو با پارتيشن مجيك حل كردم ولي الان يه مشكل ديگه اي پيش اومده :
هارد رو وقتي به سيستم كامپيوتر A وصل ميكنم و اطلاعاتي از سيستم A به هارد منتقل ميكنم
بعد هارد رو به كامپيوتر B وصلش ميكنم همون اطلاعاتي كه كپي كردم رو حجمش رو صفر نشون ميده و access denied ميده !!!
ولي وقتي از كامپيوتر B اطلاعاتي رو رو هارد كپي ميكنم كامپيوتر A نشون ميده و باز ميكنه !!!
علت اين اتفاق چي ميتونه باشه ؟؟
چطوري سريال هارد رو چك كنم . سايتي كه تو آموزش گذاشتيد براي من باز نميشه !!!
ميشه لينكش رو اينجا بزاريد ؟

MJHamed
30-12-2010, 11:42
ضمن تشكر
در ويندوز صفر بود
من مشكل رو با پارتيشن مجيك حل كردم ولي الان يه مشكل ديگه اي پيش اومده :
هارد رو وقتي به سيستم كامپيوتر A وصل ميكنم و اطلاعاتي از سيستم A به هارد منتقل ميكنم
بعد هارد رو به كامپيوتر B وصلش ميكنم همون اطلاعاتي كه كپي كردم رو حجمش رو صفر نشون ميده و access denied ميده !!!
ولي وقتي از كامپيوتر B اطلاعاتي رو رو هارد كپي ميكنم كامپيوتر A نشون ميده و باز ميكنه !!!
علت اين اتفاق چي ميتونه باشه ؟؟
چطوري سريال هارد رو چك كنم . سايتي كه تو آموزش گذاشتيد براي من باز نميشه !!!
ميشه لينكش رو اينجا بزاريد ؟
سلام
به سلامتی
اگه میشه مراحل رو هم برای دوستان بزارید تا اگه کسی مشکل مشابه داشت حل بشه.
شما اگه اطلاعاتت برگشته، اطلاعات رو بردار هارد رو فرمت کن دوباره بریز.
تو پست قبلی گفته بودی میندازیش دور!

از لینک بالا میتونید سریال هارد رو چک کنید.

---------- Post added at 11:42 AM ---------- Previous post was at 11:41 AM ----------

مرسی حامد جان
برق ساتا رو که وصل میکنم
ولی در مورد gnd نمی دونم تو کدوم پست بود فقط یادمه که خونده بودم gnd لازم نیست وصل بشه منم به خاطر همین وصلش نمی کردم :19::blink:
یعنی مشکل از اینه :blink::worried:
خدا کنه که باشه
تست میکنم خبر میدم
بازم مرسی
بله gnd هم صد در صد لازمه.

شما همیشه باید از پست اول آخرین ورژن آموزش رو دانلود کنید تا ازین مشکلات پیش نیاد.

تست کن خبر بده.

انشاا... که درست میشه.

ghasem89
31-12-2010, 10:54
سلام حامد جان
نشد که نشد
راستی وقتی که اتصال موتور رو قطع نمی کنم و برق هاردو وصل میکنم پیغام Rst 0x10M میاد
و وقتی کنترل زد رو میزنم هم پیغام

ASCII Diag mode
F3 T>
میاد
ولی وقتی که طبق معمول باید اتصال موتور قطع باشه و بعد برق هارد زده بشه و بعد کنترل زد زده بشه از شانس بد ما هیچ اتفاقی نمی افته :19: :19: :19: :19:
کسی تا حالا این مشکلو داشته که بعدش حل شده باشه؟

r_emamifar
31-12-2010, 20:57
سلام
این مشکل چیه و چطوری میتونم رفع کنم
هارد از سری هاردهای مشکل دار هست(windows _ delayed write failed)

ptaabodi
03-01-2011, 12:46
سلام
این مشکل چیه و چطوری میتونم رفع کنم
هارد از سری هاردهای مشکل دار هست(windows _ delayed write failed)

سلام به احتمال زیاد هارد شما بدسکتور گرفته فلذا می توانید از نرم افزار HDD Regenerator 2011 جهت برطرف کردن این مشکل اقدام نمایید اما گاهی هم از کمبود RAM و کم آوردن منابع سیستمی در ویندوز هم این اتفاق می افتد اما اگر مرتبا با آن روبرو بودید حتما یک اسکن با نرم افزاری که گفتم انجام بدهید....پیروز و سربلند باشید...

ptaabodi
03-01-2011, 12:54
سلام
مرسی از جوابت حامد جان
من ساکن ساری هستم
سلام
عزیزم شما همه مراحلی که رفتی درسته منتها در تنظیم هایپرترمینال باید سرعت اتصال را به جای38400 روی 9600 قرار بدهید به عبارتی گزینه Restore Default را در هنگام ساختن کانکشن بزنید تا Bites per second به 9600 تغییر کند....اگه ok بود خبرم کن... من انجام دادم ok بود منتها چون رو هاردی که فایرم وارش
جدید بود امتحان کردم خط فرمانم شده بود <T و خوب کامندا رو هم درست اجرا نمیکرد ولی اطلاعات هارد را کاملا نشان می داد ( به دلیل آپدیت بودن فایرم وار).
پیروز و سربلند باشید
پوریاتعبدی 09177366283
ptaabodi@gmail.com
شرکت همیار رایانه فارس-6470872-0711

MJHamed
03-01-2011, 14:44
با سلام

دوستانی که در Hyper Terminal موقع تایپ ctrl + Z (چپ ) مشکل دارند در هنگام ساختن کانکشن هایپرترمینال سرعت اتصال را به جای 38400 روی 9600 قرار بدهید یا گزینه Restore Default را بزنید تا Bites per second به 9600 تغییر کند.بقیه دستورات تایپ فرق ندارد.
دوستان تست کنید نتیجه را اطلاع دهید .

با تشکر

ghasem89
03-01-2011, 21:33
سلام به همه
:19:
:37:
لعنت به این هارد به هیچ صراطی مستقیم نیست
مرسی پوریا جان و حامد عزیز
ولی نشد
بعضیا گفته بودن که رو چند تا سیستم انجام دادن که یکیشون جواب داده
منم این کارو بکنم و برم رو سیستمای دیگه ببینم چی میشه
بازم مرسی از همتون
:19:
:37:
هر کی اومد تو این فروم هاردشو درست کرد فقط من موندم
:19: :19: :19: :19:

ghasem89
05-01-2011, 16:46
سلام
من هاردو بردم رو سه تا سیستم دیگه هم چک کردم نشد. رو هر کدوم از سیستم ها، هم با 13400 و هم با 9600 تست کردم. در کل جواب نداد. به احتمال زیاد برد هارد مشکل داره.
برای ریکاوری اطلاعات این هارد باید چیکار کنم؟

ALIREZA740
07-01-2011, 16:52
با سلام
سایتی سراغ ندارین که برد های هاردها را بفروشند.
2-هارد من خود به خود دچار عدم شناخت شده ide هست در ضمن موتور هارد کار می کنه
مشکل کجاست

r_emamifar
07-01-2011, 20:42
سلام به احتمال زیاد هارد شما بدسکتور گرفته فلذا می توانید از نرم افزار HDD Regenerator 2011 جهت برطرف کردن این مشکل اقدام نمایید اما گاهی هم از کمبود RAM و کم آوردن منابع سیستمی در ویندوز هم این اتفاق می افتد اما اگر مرتبا با آن روبرو بودید حتما یک اسکن با نرم افزاری که گفتم انجام بدهید....پیروز و سربلند باشید...

یک هارد320 هم از همین سری های مشکل دار داشتم همین مشکل رو داشت با low level format فرمتش کردم الان این پیغام نمیاد ولی اطلاعاتم با وجود داشتن حجم روی هارد دیگه به هیچ عنوان دیده نمیشوند

این هارد هم بدسکتور خیلی داره نزدیک به 200 تا:9::9: :9: اگر با low level formatفرمت کنم مثل هارد قبلی اطلاعاتم از بین نمیره؟؟؟؟ برای رفعش چیکار کنم؟؟

amin1981
09-01-2011, 12:35
با سلام
کسی میدونه فریمور یک هارد خاص رو چجوری میشه خوند یا کپی کرد و روی یک هارد دیگه ریخت؟

amirkalak6
09-01-2011, 12:38
با سلام
کسی میدونه فریمور یک هارد خاص رو چجوری میشه خوند یا کپی کرد و روی یک هارد دیگه ریخت؟

تو انجمن سرچ کنی هست باید البته یه وسیله داشته باشی rs232 to ttl اگه خواستی بامن تماس بگیر من برای خودمو درست کردم وسیلش الان بلااستفاده مونده

Extacy
17-01-2011, 01:20
با سلام خدمت دوستان.

من یک هارد 500 مارک سیگیت داشتم مدل 720012 که از روی یک کامپیوتر باز کردم و بستم روی یک کامپیوتر دیگه که سوخت.
چندجا هم پرس و جو کردم و گویا فیم ویر هارد مشکل پیدا کرده. البته خودم مطمئن نیستم و نمیدونم مشکل از چیه.
ولی هارد اصلا شناخته نمیشه و موتور و چراغ هارد روشن نمیشه!:41:

ممنون میشم دوستانی که در این زمنیه مشکل داشتن راهنمایی کنند که دقیقا مشکل از کجاست و آیا قابل تعمیر هست یا خیر؟
هاردم اصلا ضربه نخورده و تازه 5-6 ماه بود که خریده بودم.

با تشکر.

Dark Soul
17-01-2011, 13:55
ادیت.......

MJHamed
19-01-2011, 21:20
با سلام خدمت دوستان.

من یک هارد 500 مارک سیگیت داشتم مدل 720012 که از روی یک کامپیوتر باز کردم و بستم روی یک کامپیوتر دیگه که سوخت.
چندجا هم پرس و جو کردم و گویا فیم ویر هارد مشکل پیدا کرده. البته خودم مطمئن نیستم و نمیدونم مشکل از چیه.
ولی هارد اصلا شناخته نمیشه و موتور و چراغ هارد روشن نمیشه!:41:

ممنون میشم دوستانی که در این زمنیه مشکل داشتن راهنمایی کنند که دقیقا مشکل از کجاست و آیا قابل تعمیر هست یا خیر؟
هاردم اصلا ضربه نخورده و تازه 5-6 ماه بود که خریده بودم.

با تشکر.

دوست گرامی اگر هارد شما مشکل فیزیکی یا ایراد در نصب نادرست ولتاژ هارد صورت نگرفته باشد احتمالا مشکلتان حل میشود. برای شما پیغام گذاشتم لطفا ایمیل تون رو چک کنید

Infernal-2010
30-01-2011, 11:35
از دوستان ، کسی راه حل این مشکلو پیدا نکرد ؟

هاردم با کلی اطلاعات مهمی که داخلش داشتم غیر قابل استفاده شده.
کسی نیست راجع به این پیغام خطا کمک کنه؟

ihddc
30-01-2011, 15:47
کسی نیست راجع به این پیغام خطا کمک کنه؟

سلام

دوست عزیز پیغامی که شما دریافت کردید مربوط به قسمت Smart هارد شما میباشد.
این پیغام نشان میدهد که قسمت smart در Firmware قابل خواندن و نوشتن نیست. برای رفع این مشکل احتیاج به ابزار تخصصی است و با این کانورتورها امکان تعمیر یا بازیابی وجود ندارد.

برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید به لینکهای زیر مراجعه نمایید:

یا

موفق باشید

mmsarv
08-02-2011, 18:19
با سلام من این تبدیل رو خریدم که به صورت usb هست اگر ممکنه طریقه اتصال این تبدیل رو به هارد توضیح دهید.

cao-cao
14-02-2011, 12:47
دوستان من یه دونه هارد مکستور stm3500320as دارم که متاسفانه دیتکت نمیشه
الان یه دونه تبدیل هارد ساتا به یو اس بی دارم میشه با اون کاری کرد؟
بعد اینکه جایی هست که بدم اونجا تعمیر رو انجام بده و هزینش چقدر میشه

ihddc
15-02-2011, 18:17
دوستان من یه دونه هارد مکستور stm3500320as دارم که متاسفانه دیتکت نمیشه
الان یه دونه تبدیل هارد ساتا به یو اس بی دارم میشه با اون کاری کرد؟
بعد اینکه جایی هست که بدم اونجا تعمیر رو انجام بده و هزینش چقدر میشه

سلام

با اینجا تماس بگیرید :

رضا امیر
17-02-2011, 00:38
چهت چگونگی رفع مشکلات هارددیسک های سیگیت و یامکستور ( که البته این هارددیسک ها فقط برد مکستور دارند و در اصل سیگیت هستند مانند مشکلات :

1) HDD Status stays BUSY;
2) HDD being detected with 0 in LBA;
3) HDD reports SMART error on startup.

میتوانید به لینک زیر مراجعه کنید:

سید رضا امیر
مشاور امنیت اطلاعات و بازیابی اطلاعات

you_love_sky1
18-02-2011, 12:29
سلام.من برای اضافه کردن گیگ به درایو ویندوز از برنامه PartitionManager استفاده کردم که یکی از درایو هامو فرمت کرد و 15 گیگ یه درایو جدید درست کرد که هر کاری میکنم 15گیگ برگردونم به درایو اصلی و درایو جدید را پاک کنم نمیتونم چکار کنم و به درایو ویندوز گیگ اضافه نمیشه.لطفا راهنمایی کنید .خیلی ممنون

jabbary2
18-02-2011, 18:43
با تشکر از آقا حامد و برادرشون که هارد من رو درست کردند

رضا امیر
19-02-2011, 03:25
سلام.من برای اضافه کردن گیگ به درایو ویندوز از برنامه PartitionManager استفاده کردم که یکی از درایو هامو فرمت کرد و 15 گیگ یه درایو جدید درست کرد که هر کاری میکنم 15گیگ برگردونم به درایو اصلی و درایو جدید را پاک کنم نمیتونم چکار کنم و به درایو ویندوز گیگ اضافه نمیشه.لطفا راهنمایی کنید .خیلی ممنون
سلام

توجه: در کل انجام یک چنین عملیاتی برای کم و زیاد کردن ظرفیت پارتیشن ها در حالی که شما اطلاعات در هارد دارید توصیه نمیشود چون ریسک بالا دارد و امکان اینکه اطلاعاتتان را از دست بدهید و برای بازیابی هزینه بالایی متحمل شوید وجود دارد.

من صلاح میدونم کل اطلاعات را در یک هارد دیگر خالی کنید و از ابتدا هارد را پارتیشن کنید .هارددیسک شما دو قسمت اصلی در پارتیشن بندی دارد Primery و Extend که اکستند به پارتیشنهای منطقی تقسیم بندی میشود . اگر شما ظرفیتی از این دو قسمت اصلی را بخواهید به دیگری اضافه کنید کار کمی مشکل است و امکان آسیب به پارتیشن را دارد شما اول باید فضایی را از آن ها جدا کنید و به یکی از این دو قسمت اضافه کنید و بعد با پارتیشنی که در آن قسمت موجود است مرجMerge کنید.

hamed_aa
23-02-2011, 16:57
آقا حامد میدونی من چند بار هاردهام سوختن و دوباره درستشون کردم؟؟
امروز برای بار حداقل 10 ام یکی از 4 تا هاردم دوباره پرید!:31:
هر سری که مشکل دیتکت شدن پیش میاد برام و هاردم رو از روی پی دی اف ای که گذاشتی درست می کنم، به اندازه یک ترابایت دعات می کنم!:10:
واقعا کارت خیلی با ارزش بوده.انشاله همیشه تو زندگیت موفق باشی جوون:10:

elinaz202000
28-02-2011, 12:17
سلام

میشه خواهش کنم یکی به من کمک کنه

من یه هارد Western320 دارم 8gig cache

وقتی خواستم ویندوزش رو عوض کنم اول یه پیغام 0x0000007f داد بعد که ریست کردم دیگه detect نشد

خواهش میکنم کمک کنید:37:

mirlohim
01-03-2011, 15:45
سلام دوستان من مداری که دوستان گفته بودند را درست کردم و 3 تا هارد مکستور را برای دوستانم درست کردم دمتون گرم
ولی حالا یکی از دوستانم را براش یه هارد وسترن گرین 1 ترا گرفتم به یک ماه نخورد که پرید:41: حالا تو بایوس ظرفیتش را صفر میشناسه کسی میدونه باید چطوری درستش کرد

elinaz202000
02-03-2011, 07:19
اصلا دوستون ندارم یکی چرا جواب منو نمیــــــــــــــــده ؟؟؟؟؟؟؟؟:41:

MJHamed
02-03-2011, 23:04
این روش که در صفحه نخست توضیح داده شده برای برخی از سری هاردهای maxtor, seagate که مشکل فرمور دارند و دیتکت نمیشوند یا ظرفیت صفر نشان میدهند قابل حل میباشد برای دیگر برند های هارد باید بیشتر جستجو کنید یا به مراکز تخصصی مراجعه نمایید.

رضا امیر
03-03-2011, 06:36
سلام

میشه خواهش کنم یکی به من کمک کنه

من یه هارد Western320 دارم 8gig cache

وقتی خواستم ویندوزش رو عوض کنم اول یه پیغام 0x0000007f داد بعد که ریست کردم دیگه detect نشد

خواهش میکنم کمک کنید:37:
سلام
هارد های وسترن دیجیتال مشکلات خاص دارن که با ابزار و لوازم معمولی نمیشود آنها را درست کرد تنها راه مراجعه به مراکزی است که PC-3000 UDMA دارند . هارد شما میتواند چند مشکل داشته باشد:
1- خرابی برد هارد
2- خرابی فلش رام
3- خرابی در شناسایی هد هارددیسک
4- خرابی در فرم ویر که باید در حالت Kernel با آن کار کرد
و...

اما اول باید مدل هارد شناسایی شود شما ذکر نکرده اید
ٌِ WD Caviar Cyl32
- Caviar Cyl 32 SATA
- WDC Marval
- WDC Marvel USB
البته اینها خود خانواده های اصلی هستند و مثلا خانواده Marvell به زیر شاخه های
Scorpio
Orion
Aquarius
Aries
Lynx
Mckinley
Viking
Denali
Venus
Kermit
,.....
که از حوصله اینجا خارج است تقسیم میشوند
باید هارد شما را یک متخصص ببیند . لطفا به یک مرکز دارای ابزار تخصصی مراجعه نمایید.

---------- Post added at 10:04 PM ---------- Previous post was at 10:03 PM ----------

سلام دوستان من مداری که دوستان گفته بودند را درست کردم و 3 تا هارد مکستور را برای دوستانم درست کردم دمتون گرم
ولی حالا یکی از دوستانم را براش یه هارد وسترن گرین 1 ترا گرفتم به یک ماه نخورد که پرید:41: حالا تو بایوس ظرفیتش را صفر میشناسه کسی میدونه باید چطوری درستش کرد
سلام
به مرکزی دارای PC-3000 for windows UDMA مراجعه کنید مشکلتان حل خواهد شد.

---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:04 PM ----------

هارد western digital شما اگر مشکل دیتکت دارد با روش مربوطه قابل حل نیست . این روش فقط برای برخی از مدلهای هاردهای maxtor, seagate پاسخگوست و فعلا راه حل مقرون به صرفه برای هارد شما و دیگر برندها موجود نیست
سلام دوست من
چرا !
برای تمامی برند ها سولوشن خاص وجود دارد .

MJHamed
04-03-2011, 02:13
با تشکر از شما دوست گرامی بله برای تمامی برند ها راه حلهای خاص وجود دارد .ولی این روش و فایل آموزشی مختص برخی از سری هاردهای ایراد دار maxtor و seagate میباشد که مشکل دیتکت یا ظرفیت صفر دارند. ولی پیگیر مشکل دیگر برندها با روشهای مختلف نیز هستم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

رضا امیر
05-03-2011, 06:47
با تشکر از شما دوست گرامی بله برای تمامی برند ها راه حلهای خاص وجود دارد .ولی این روش و فایل آموزشی مختص برخی از سری هاردهای ایراد دار maxtor و seagate میباشد که مشکل دیتکت یا ظرفیت صفر دارند. ولی پیگیر مشکل دیگر برندها با روشهای مختلف نیز هستم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست خوبم
اگر بتوانم کمک کنم خوشحال میشوم . همانطور که برای تعمیر هارددیسکهای سیگیت شما سخت افزار خاص و دستورات خاص نیاز دارید برای باقی مدل ها و برند ها نیز این گونه لوازم وجود دارند و خوشبختانه تمامی این امکانات در ایران موجود است.

SIMPLE0
09-03-2011, 01:44
سلام اقای امیر
من pc3000 چینی دارم و تازه کار! آیا امکان آپدیت فیمور هارد های 500 یا 1000 مشکل دار با این دستگاه وجود دارد ؟
:5:

esmaeelm2007
29-03-2011, 11:31
سلام
من یک بار هارد رو درست کردم با همین روش
اما آپدیت بکردم الان دوباره همینجوری شده دوباره با همین روش میخواستم درستش کنم که بعد از دستور U , اررور داد الان هر کاری میکنم توی برنامه هایپر چیزی نمیتونم تایپ کنم مدار رو هم تست کردم سالم بود.....

mehran gorji
29-03-2011, 11:36
هارد رو رفع بدسکتور کن

mehran gorji
29-03-2011, 11:39
سلام اقای امیر
من pc3000 چینی دارم و تازه کار! آیا امکان آپدیت فیمور هارد های 500 یا 1000 مشکل دار با این دستگاه وجود دارد ؟
نه نمیشه دستگاه چینی به درد هاردهای قدیمی میخوره

رضا امیر
29-03-2011, 11:40
سلام سال نو مبارم Elnaz 202000
سلام احتمالا شما مشکلی در شناسایی هد ها دارید باید به یک متخصص دارای PC-3000 UDMA هارد را نشان بدهید

---------- Post added at 03:10 AM ---------- Previous post was at 03:05 AM ----------

سلام
من یک بار هارد رو درست کردم با همین روش
اما آپدیت بکردم الان دوباره همینجوری شده دوباره با همین روش میخواستم درستش کنم که بعد از دستور U , اررور داد الان هر کاری میکنم توی برنامه هایپر چیزی نمیتونم تایپ کنم مدار رو هم تست کردم سالم بود.....
سلام سال نو مبارک
متاسفانه نه تنها این روش همیشه جوابگو نیست بلکه بعضی مواقع خطرناک نیز هست. مراقب باشید.

esmaeelm2007
29-03-2011, 11:42
این که گفتی یعنی چی؟
چه کار باید بکنم

رضا امیر
29-03-2011, 12:21
سلام اقای امیر
سلام سال نو مبارک
در مورد آبدیت کردن احتیاجی به دستگاه خاص ندارید زیرا برنامه هارد را جهت اصلاح ایراد از سایت مادر دانلود میکنید و اگر منظورتان اصلاح فرم ویر و یا کار های دیگر است بر روی هارد های جدید خیر متاسفانه آن سیستم قدیمی قابلیت شناسایی این هارد های جدید را ندارد .

sadatnia
31-03-2011, 08:45
مهندس امیر عزیز
هاردهایی که با اسامی اصیل خود دیتکت می شوند (Non identify) بجز Pc3000 راه دیگه ای هست که بشه مشکل هارد رو برطرف کرد

mehran gorji
31-03-2011, 08:50
سلام سال نو مبارک
در مورد آبدیت کردن احتیاجی به دستگاه خاص ندارید زیرا برنامه هارد را جهت اصلاح ایراد از سایت مادر دانلود میکنید و اگر منظورتان اصلاح فرم ویر و یا کار های دیگر است بر روی هارد های جدید خیر متاسفانه آن سیستم قدیمی قابلیت شناسایی این هارد های جدید را ندارد .
سلام مهندس.با توجه به اینکه مرکز شما حرفه ای ترین مرکز هارد هست.
یک سوال داشتم.من یه هارد 320 sata seagate لپتاپ دارم.هارد پسورد داره اطلاعاتش هم مهمه.
راه لی به جز دستگاه pc3000 رو به من معرفی کنید.
در واقع من اسم اون نرم افزار رو میخوام.
متشکر دوستدار شما-مهران گرجی

رضا امیر
31-03-2011, 15:25
سلام مهندس.با توجه به اینکه مرکز شما حرفه ای ترین مرکز هارد هست.
یک سوال داشتم.من یه هارد 320 sata seagate لپتاپ دارم.هارد پسورد داره اطلاعاتش هم مهمه.
راه لی به جز دستگاه pc3000 رو به من معرفی کنید.
در واقع من اسم اون نرم افزار رو میخوام.
متشکر دوستدار شما-مهران گرجی
دوست عزیز
متاسفانه هیچ نرم افزاری برای این کار به قیمت پایین تهیه نشده است . مینیمم قیمت نرم افزاری که برای شما پسوورد هاردتان را بردارد از پانصدهزارتومان شروع میشود و دیگر نرم افزارها مانند شینوبی و یا ... همگی بالای چند میلیون قیمت دارند.
متاسفم که راه ارزان قیمتی نیست ( اسم یکی از آنها را هم گفتم ).

mehran gorji
31-03-2011, 15:54
دوست عزیز
متاسفانه هیچ نرم افزاری برای این کار به قیمت پایین تهیه نشده است . مینیمم قیمت نرم افزاری که برای شما پسوورد هاردتان را بردارد از پانصدهزارتومان شروع میشود و دیگر نرم افزارها مانند شینوبی و یا ... همگی بالای چند میلیون قیمت دارند.
متاسفم که راه ارزان قیمتی نیست ( اسم یکی از آنها را هم گفتم ).

ایا این دستگاه برای هاردهای نصل اینده هم بکار میاد یا تو دوره خودشون کاربرد دارند.
[code][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/code

ahmad_ebrahimian
18-04-2011, 00:02
سلام خدمت دوستان

میخواستم ببینم دوستان کسی با 7200.12 هم مشکل داشته ؟

همون دستورات قبلی که روی 7200.11 جواب میداد روی اینم جواب میده یا نه ؟

البته بدون اینکه اطلاعات بپره ؟

روی هارد فریمورشو نوشته jc45

ممنون:11:

رضا امیر
18-04-2011, 05:21
ایا این دستگاه برای هاردهای نصل اینده هم بکار میاد یا تو دوره خودشون کاربرد دارند.
[code][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/code
سلام دوست من
بله اگر شما اورجینال آن ها را از نمایندگی خریداری نمایید هم یک سال تکنیکال ساپورت خواهید داشت و هم اینکه عموما" در هر سال بین 3 تا 5 بار آپدیت خواهید داشت. به الطبع هارد های جدید هم به نوبت ساپورت خواهند شد.

---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------

سلام خدمت دوستان

میخواستم ببینم دوستان کسی با 7200.12 هم مشکل داشته ؟

همون دستورات قبلی که روی 7200.11 جواب میداد روی اینم جواب میده یا نه ؟

البته بدون اینکه اطلاعات بپره ؟

روی هارد فریمورشو نوشته jc45

ممنون:11:
سلام
بله دوست من
با دقت استفاده کنید جواب میدهد.

cao-cao
18-04-2011, 09:56
سلام
اقا رضا میشه ادرس اون تعمیرگاه رو پیغام خصوصی کنید برام یا ادرس دفتر خودتون رو که هاردم رو بیارم یکبار داددین پاک کردن مسئولین
ممنون

iman reza
19-04-2011, 13:01
سلام
بچه های یه مشکل...نمیدونم چی کار کنم...خواهشا سریع جوابمو بدین
متوجه شدم ویندوز بالا نمیاد....باو خودم گفتم شاید ویندوزش پریده
خواستم ویندوز عوض کنم ولی از همون مرحله اول که enter میزنی تا ویندوز هاردتو شناسی کنی که بعدش فایلارو کپی کنه
دیگه جلو نمیره
منظورم اینه که اصلا به صفحه ابی setup نمیرسه....یه صفحه سیاهی میاد
میخواستم ببینم هاردم چشه...سوخته؟.....میشه درستش کرد؟.....ممنون میشم سریع جواب بدید

ahmad_ebrahimian
19-04-2011, 13:49
سلام
بله دوست من

آقا من دقیقا همون کارایی که قبلا روی سیگیت 7200.11 انجام میدادم روی 7200.12 انجام دادم ولی هایپر ترمینال اصلا دستور Ctrl+z را قبول نمیکنه و هیچ عکس العملی نشون نمیده

رضا امیر
20-04-2011, 05:26
آقا من دقیقا همون کارایی که قبلا روی سیگیت 7200.11 انجام میدادم روی 7200.12 انجام دادم ولی هایپر ترمینال اصلا دستور Ctrl+z را قبول نمیکنه و هیچ عکس العملی نشون نمیده
سلام دوست من
باید هارد شما بیشتر چک شود گاها" خرابی های دیگر مانند خرابی هد یا هدها نیز رفلکس یکسان با مشکل LED دارد ولی نمیتوان بظور حتم گفت هارد را ببرید پیش کسی که PC3000-UDMA دارد.

ahmad_ebrahimian
20-04-2011, 09:44
.......................

ahmad_ebrahimian
20-04-2011, 13:15
..... ازین بردها کسی خواست بنده دارم با قیمت مناسب

ahmad_ebrahimian
22-04-2011, 13:22
....................................

ahmad_ebrahimian
22-04-2011, 13:29
8:51 PM ----------
سلام
بله دوست من

این روش روی هارد 700.12 جواب نمیده .. بنده با یه هارد سالم امتحان کردم
7200.12 با روشی متفاوت از 7200.11 احیا میشود

golamiry
24-04-2011, 19:36
باسلام خدمت همه دوستان عزیز
من یک لپ تاپ دل اینسپایرون دارم که هشت ماهه خریدمش دوسه ماه اول هیچ ایرادی نداشت بجز اینکه N5010 core3 ویندوز ایکس پی نصب نمی شد یه بار که روشنش کردم ویندوز بالا نمی اورد یک سال گارانتی داشت بردم نمایندگی گفت مشکل از هاردشه ووهاردشا عوض کردن به گفته خودشون ومشکلم رفع شد وبعد یک ماه دوباره همون مشکل بالا نیومدن ویندوز شروع شد البته اولاش ویندوز7 هم میخواستم نصب کنم توقسمت استارتینگ ویندوز می موند وادامه نمی دادولی تونستم نصب کنم وویندوز راهم اکتیو میکنم (ولی درایور هاش رانصب نمیکردم)وبعد دو سه روز دیگه که روشنش میکنم ویندوز بالا نمیادویک خط تیره اون گوشه میمونه گفتن باید فرمت بشه فرمتش کردم وپارتیشن بندی دوباره کردم ولی نشدازظریفیت320Gb وفقط32GB استفاده میکنم یعنی بقیش ناپدید شدن نمیدونم چیکارکنم تاحالا سه بارکل اطلاعاتی که بازحمت بدست اورده بودم فرمت شدن نمیدونم هارد رونمیشناسه ازکجا بدونم هارد رومیشناسه خلاصه اونقدر ویندوز عوض کردم که کلماتشم حفظ شدم درضمن یه صفحه آبی میاد ومیگه یک مشکل توهاردیسک هست وویروسی شده ویه صدای تیک تیک ساعت مانندی میده ودرقسمت دیواس منیجرpci simplecommunications controllerکنار یک علامت تعجب مانند هست که چه درایورباید نصب کنم خواهش میکنم کمکم کنید که ازدستش خسته شدم

zargham
12-05-2011, 18:53
من یک هارد یک ترابایت دارم که اخیرأ کامپیوترم اونو نمیشناسه بازش کردم یکشو زدم داخل کامپیوتر اومده بالا میشناسه ولی میگه باید فرمت بشه اون یکی رو نمی شناسه (دوتا هارد 500 گیگ )
چکار کنم خیلی اطلاعات توشه لطفا کمک کنید
مدلش وسترن دیجیتال

رضا امیر
12-05-2011, 20:21
من یک هارد یک ترابایت دارم که اخیرأ کامپیوترم اونو نمیشناسه بازش کردم یکشو زدم داخل کامپیوتر اومده بالا میشناسه ولی میگه باید فرمت بشه اون یکی رو نمی شناسه (دوتا هارد 500 گیگ )
چکار کنم خیلی اطلاعات توشه لطفا کمک کنید
مدلش وسترن دیجیتال
سلام دوست عزیز
اگر هارد اکسترنال شما یک ترابایت است و وقتی بازش میکنید با دو هارد 500 مواجه میشوید یعنی اینکه این دو هارد با هم رید هستند پس تک به تک هیچگونه اطلاعاتی نمایش داده نمیشود بهتر است به یک شرکت بازیابی اطلاعات جهت بازیابی مراجعه نمایید. این دو هارد دارای رید صفر به معنی استریپ هستند.

manutd1
15-05-2011, 23:28
سلام دوستان.آیا روش جدیدی برای احیا هارد در مدل های دیگر(وسترن، سامسونگ و...)موجود هست؟؟من یه هارد وسترن 320 دارم که تو بایوس اسمشو نمیزنه و ظرفیتش هم 0 نشون میده.دوستان راه حلی به نظرشون میاد؟؟؟

رضا امیر
16-05-2011, 06:06
سلام دوستان.آیا روش جدیدی برای احیا هارد در مدل های دیگر(وسترن، سامسونگ و...)موجود هست؟؟من یه هارد وسترن 320 دارم که تو بایوس اسمشو نمیزنه و ظرفیتش هم 0 نشون میده.دوستان راه حلی به نظرشون میاد؟؟؟
سلام دوست من
بله وجود دارد ولی به کمک PC-3000 for windows UDMA و با دستورات خاص که بر روی آن فقط انجام میشود.

manutd1
16-05-2011, 07:47
سلام دوست من
بله وجود دارد ولی به کمک PC-3000 for windows UDMA و با دستورات خاص که بر روی آن فقط انجام میشود.

مهندس قیمت دستگاه چنده؟و اگه سفارش بدم کی بدستم میرسه؟

رضا امیر
17-05-2011, 07:15
مهندس قیمت دستگاه چنده؟و اگه سفارش بدم کی بدستم میرسه؟
سلام دوست من
بنده در اینجا فقط در حکم یک تکنیکال ساپورت و یا مشاوره انجام وظیفه میکنم و در این فروم تبلیغات و یا خرید و فرش ممنوع میباشد . شما میتوانید با شرکت تماس بگیرید و هرگونه سوال فنی خود را در اینجا با بنده و دیگر دوستان مطرح نمایید. عذر خواهی میکنم ولی باید به مقررات پایبند بود.

mehran gorji
18-05-2011, 08:49
سلام مهندس امیر
راهی نداره که بتونید pc-3000 قدیمی منو اپدیت کنید؟
البته دستگاه رو از شما نخریده بودم.مال 60سال پیش است.
خسته شدم مثل یه بی خاصیت اونجا افتاده.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رضا امیر
27-05-2011, 06:52
سلام مهندس امیر
راهی نداره که بتونید pc-3000 قدیمی منو اپدیت کنید؟
البته دستگاه رو از شما نخریده بودم.مال 60سال پیش است.
خسته شدم مثل یه بی خاصیت اونجا افتاده.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست من
خیر متاسفانه

rojan1
31-05-2011, 10:56
باسلام وآرزوی سلامتی دوستان
هارد مکستور 500 گیگ DiamondMax 22 با فریمویرmx15 S/N:9QM8WCKHدارم به جای هارد دوم ازش استفاده میکنم یک دفعه برای سومین بار کل درایور ان حذف شد. دوبار فرستادم گارانتی یعنی چند ماه کار میکنه بعد تومای کامپیوترغیب میشه ویکبار بعداز برگشت گارانتی اطلاعاتم دست نخورد بوداما دفعه دوم که ازگارانتی گرفتم همه اطلاعات پاک شده بود. اما دیروز برای بارسوم هین مشکل نشناختن هارد پیش امد. ایا امکان داره بعد دو بار تعمیر دوباره خراب بشه اگه فریمور ابدیت کنم درست میشه یا برد عوض کنم دیگه گارانتیش هم تموم شده ماندم که چه کار کنم .سیستم هم نمشناسدش چطور بفهمم فریمورش ورژن چنده /لطفا کمک کنید.ممنون

rojan1
31-05-2011, 11:06
باسلام وآرزوی سلامتی وخوشی دوستان
هارد مکستور 500 گیگ 7200.11DiamondMax 22 با فریمویرmx15 S/N:9QM8WCKHدارم به جای هارد دوم ازش استفاده میکنم یک دفعه برای سومین بار کل درایور ان حذف شد. دوبار فرستادم گارانتی یعنی چند ماه کار میکنه بعد تومای کامپیوترغیب میشه ویکبار بعداز برگشت گارانتی اطلاعاتم دست نخورد بوداما دفعه دوم که ازگارانتی گرفتم همه اطلاعات پاک شده بود. اما دیروز برای بارسوم هین مشکل نشناختن هارد پیش امد. ایا امکان داره بعد دو بار تعمیر دوباره خراب بشه اگه فریمور ابدیت کنم درست میشه یا برد عوض کنم دیگه گارانتیش هم تموم شده ماندم که چه کار کنم .سیستم هم نمشناسدش چطور بفهمم فریمورش ورژن چنده /لطفا کمک کنید.ممنون:40:

sadatnia
01-06-2011, 15:13
هارد مکستور 500 گیگ 7200.11DiamondMax 22 با فریمویرmx15 S/N:9QM8WCKHدارم به جای هارد دوم ازش استفاده میکنم یک دفعه برای سومین بار کل درایور ان حذف شد. دوبار فرستادم گارانتی یعنی چند ماه کار میکنه بعد تومای کامپیوترغیب میشه ویکبار بعداز برگشت گارانتی اطلاعاتم دست نخورد بوداما دفعه دوم که ازگارانتی گرفتم همه اطلاعات پاک شده بود. اما دیروز برای بارسوم هین مشکل نشناختن هارد پیش امد. ایا امکان داره بعد دو بار تعمیر دوباره خراب بشه اگه فریمور ابدیت کنم درست میشه یا برد عوض کنم دیگه گارانتیش هم تموم شده ماندم که چه کار کنم .سیستم هم نمشناسدش چطور بفهمم فریمورش ورژن چنده /لطفا کمک کنید.ممنون:40:
سلام دوست عزیز
به تایپیک زیر سر بزن

rojan1
02-06-2011, 14:51
سلام/
اون مطالب رو خونم برای احیای هارد اشاره شده که ویندوز اورجینال بدون دستکاری باشه/ اما هارد من هارد دوم بوده وویندوز ندارد/ ایا با عملیات احیا وتهیه برد، هارد درست میشود.ممنون.جواب

MJHamed
02-06-2011, 16:02
سلام
خودتون هم میتونید درستش کنید اگرم تا الان دادید به گارانتی وقتی پس گرفتید حتماً فرمور رو آپدیت کنید تا دیگه اینطوری نشه.

rojan1
02-06-2011, 16:46
سلام

من مدار حاضری لازم دارم تا هاردمو احیا کنم و در شهر مهاباد هستم ووسایلش گیرم نمی یاداقا حمیدمیتونیدمدار تست شده رو برام بفرستی وبا ذکر قیمتش .ممنون

Infernal-2010
11-06-2011, 14:56
سلام دوستان
راجع به این پیغام خطا که نمیزاره سکتور اسمارت ساخته بشه ، راه حلی پیدا نشد؟

Hasan.M
13-06-2011, 20:35
سلام
در صورتی که هارد شناخته نمیشه و اگر هم شناخته بشه ویندوز نصب نمیشه راه حل چیه ؟ لطفا اگه آدرس یا راه نمایی بدین متشکر میشم :11:

رضا امیر
14-06-2011, 00:09
سلام دوستان
راجع به این پیغام خطا که نمیزاره سکتور اسمارت ساخته بشه ، راه حلی پیدا نشد؟

سلام
همیشه مشکل در فرم ویر نیست که بتوان از این دستورات استفاده کرد .

mehran gorji
14-06-2011, 02:40
سلام
در صورتی که هارد شناخته نمیشه و اگر هم شناخته بشه ویندوز نصب نمیشه راه حل چیه ؟ لطفا اگه آدرس یا راه نمایی بدین متشکر میشم :11:
عزیزم شناخته نشود بر میگردد به مشکلات فریموری {در صورت اطمینان از برد}
اگر شناخته میشود اما ویندوز نصب نمیشود بر میخورد به مشکلات مدیا.
خیلی حدس وگمان میشه زد.
مثلا کجای نصب وندوز گیر میده یا اصلا بوت میشه.و خیلی چیزهای دیگر.

Hasan.M
14-06-2011, 10:43
عزیزم شناخته نشود بر میگردد به مشکلات فریموری {در صورت اطمینان از برد}
اگر شناخته میشود اما ویندوز نصب نمیشود بر میخورد به مشکلات مدیا.
خیلی حدس وگمان میشه زد.
مثلا کجای نصب وندوز گیر میده یا اصلا بوت میشه.و خیلی چیزهای دیگر.
سلام ممنون که از کمکت
مشکل مطمئنا از هارده چون روی یه ماردبرد دیگه هم همین مشکل رو داره!
وقتی ویندوز ویستا نصب میکنی اصلا هارد شناخته نمیشه ،
وقتی سرویس پک 3نصب میکنی صفحه ی آبی برای انتخاب درایو مورد نظر میاد ولی وقتی درایو مورد نظر رو انتخاب میکنی هنگ میکنه و وایمیسته .
در موردمشکلات فریموری و مدیا هم قبلا بهشون برنخوردم و اطلاعات راجع بهشون ندارم ، لطف میکنی اگه اطلاعات بدی یا درصورت امکان آدرسی بدی که توش توضیحات راجع به این دو مورد باشه !

mehran gorji
15-06-2011, 07:45
سلام ممنون که از کمکت
وقتی سرویس پک 3نصب میکنی صفحه ی آبی برای انتخاب درایو مورد نظر میاد ولی وقتی درایو مورد نظر رو انتخاب میکنی هنگ میکنه و وایمیسته .
در موردمشکلات فریموری و مدیا هم قبلا بهشون برنخوردم و اطلاعات راجع بهشون ندارم ، لطف میکنی اگه اطلاعات بدی یا درصورت امکان آدرسی بدی که توش توضیحات راجع به این دو مورد باشه !
هارد شما بدسکتور دارد.
با نرم افزار hdd regenarator تحت بوت بدسکتور گیری کنید مشکلتان حل میشود.

رضا امیر
15-06-2011, 08:07
سلام ممنون که از کمکت
سلام دوست من و با تشکر از جناب آقای گرجی
اجازه میخواهم یک مقدار مشکل را باز کنم با طرح چند سوال .
من فکر میکنم بهتر باشد شما چند تست اولیه انجام بدهید!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته همانطور که دوست عزیزمان آقای مهران گرجی فرمودند نرم افزار HDD Reg هم خوب است
1- آیا هارد در بایوس شناسایی میشود؟
2- آیا ظرفیت و مدل هارد درست است؟
3- آیا در زمان بالا آمدن سیستم پیغام خاصی مبنی بر خرابی این هارد مشخص دریافت نمیکنید؟
4- آیا هارد بعنوان هارد دیسک دوم در یک سیستم سالم در اپریشن سیستم قابل رویت است؟
5- تمام پارتیشن ها در وضعیت هارد دوم باز میشوند؟
6- وضعیت هارد در قسمت Disk Managment به چه صورت است؟

شما ممکن است چندین مشکل داشته باشید؟
1- ایراد در MBR هارد
2- ویروس
3- نداشتن درایور ICH جهت برقراری ارتباط سالم با هارد
4- کانفلیکت سخت افزاری ( مانند مشکل بعضی مادربرد ها با هارددیسک های جدید مثلا" وسترن دیجیتال)
5- داشتن بدسکتور
6- خربی سیستم عامل و یا سی دی مربوطه با یک سیستم عامل دیگر چک کنید.
و....

نمیتوان به سادگی قضاوت کرد باید تست کنید.

eghbalmohammad
15-06-2011, 18:05
آقا این برد ttl رو کجا باید تهیه کرد برای احیای هارد؟؟
کمک شهرستان هستم

mehran gorji
16-06-2011, 08:49
آقا این برد ttl رو کجا باید تهیه کرد برای احیای هارد؟؟
کمک شهرستان هستم
برد ttl اصلی که چند لایه است. و جزو قطعات pc3000 هم میباشد را مهندس رضا امیر دارند.
البته مهنهدس امیر برد smd را دارند و اطمینانی است اما قیمتش کمی بالاست.
من خودم روی وسیله های pc3000 داشتم اما برای یکی از همکارام ازش خریدم.

باش تماس میگیری پ.ل ولریز میکنی و پست میکنه.
البته اگر هنوز هم داشته باشند.
ihh-co.com

parsian_csp
22-06-2011, 19:47
با سلام .

کمک فوری .

من یه هارد 300 آی دی ای سامسونگ دارم واسه حدودا 5 سال پیشه .

امروز که سیستم رو روشن کردم درایوی رو که مربروط به این هارد بود رو وقتی خواستم باز کنم پیغام فرمت می داد .
هر چقدر باهاش ور رفتم فرقی نکرد . حتی رو سیستم دیگه هم تست کردم .
در آخر هم مجبور شدم فرمت کنم . گفتم با برنامه های بازیابی اطلاعات برمی گردونم اطلاعاتم رو . چون قبلا هم برام پیش اومده .

وقتی فرمتش کردم از کل 300 گیگ 31.5 گیگ رو میشناخت .

اون 31.5 گیگ رو بخش هایی رو برگردوندم ولی هر کار کردم بقیه رو نمی شناخت .
تو جابجایی ها از این سیستم به اون سیستم که تست کنم ببینم درست می شه یا نه یه هو که خاموش کردم دیگه بالا نیومد .
یعنی اصلا روشن نمی شه . وقتی برق پاور رو هم بهش وصل می کنم دیگه روشن نمی شه .

از دوستان ممنون می شم اگر کسی اطلاعاتی داره کمکم کنه .

با تشکر .

رضا امیر
23-06-2011, 05:45
با سلام .

کمک فوری .

من یه هارد 300 آی دی ای سامسونگ دارم واسه حدودا 5 سال پیشه .

امروز که سیستم رو روشن کردم درایوی رو که مربروط به این هارد بود رو وقتی خواستم باز کنم پیغام فرمت می داد .
هر چقدر باهاش ور رفتم فرقی نکرد . حتی رو سیستم دیگه هم تست کردم .
در آخر هم مجبور شدم فرمت کنم . گفتم با برنامه های بازیابی اطلاعات برمی گردونم اطلاعاتم رو . چون قبلا هم برام پیش اومده .

وقتی فرمتش کردم از کل 300 گیگ 31.5 گیگ رو میشناخت .

اون 31.5 گیگ رو بخش هایی رو برگردوندم ولی هر کار کردم بقیه رو نمی شناخت .
تو جابجایی ها از این سیستم به اون سیستم که تست کنم ببینم درست می شه یا نه یه هو که خاموش کردم دیگه بالا نیومد .
یعنی اصلا روشن نمی شه . وقتی برق پاور رو هم بهش وصل می کنم دیگه روشن نمی شه .

از دوستان ممنون می شم اگر کسی اطلاعاتی داره کمکم کنه .

با تشکر .
جواب شما را در فروم تعمیرات هارددیسک دادم دوست من

rojan1
30-06-2011, 01:14
با سلام وخسته نباشید

یه هارد سیگیت 250 گیگ دارم اگه سرعتش خیلی پایینه وبعد از فرمت وپارتیشن هم سرعتش پاینه خیلی دیر میاد بالا به عنوان هارد دوم هم سیستم رو کلا فلج میکنه لطفا راهنمایی کنید ممنون.

mehran gorji
01-07-2011, 14:58
با سلام وخسته نباشید

یه هارد سیگیت 250 گیگ دارم اگه سرعتش خیلی پایینه وبعد از فرمت وپارتیشن هم سرعتش پاینه خیلی دیر میاد بالا به عنوان هارد دوم هم سیستم رو کلا فلج میکنه لطفا راهنمایی کنید ممنون.
موردی نیست علتش اینه که تازه واردین اینجا مربوط به مشکلات فریموری{عدم شناسایی هارد} میباشد.
سوالتان را در این تاپیک قرار دهید تا مهندس رضا امیر شما را راهنمایی کنند.

hamed_aa
03-07-2011, 17:16
اساتید کمکککک!
این سری هر کاری می کنم هاردم رو توی هایپر ترمینال نمیشناسه.
یعنی نمیتونم با هارد ارتباط برقرار کنم و هر چی رو کیبورد می زنم چیزی تایپ نمیشه!
یه هارد دیگه رو هم که سالمه باز کردم و تست زدم، اون هم نمیتونه ارتباط برقرار کنه.
امکانش هست مدار TTL مشکل پیدا کرده باشه؟مدار تو Device Manager داره درست کار میکنه

hamed_aa
03-07-2011, 18:02
آقا درست شد!!!!!
می دونید مشکل از کجا بود؟؟
کارت ویزیت رو نباید زیرش می ذاشتم!این کار رو نکردم بر عکس همیشه تمامی دستورایی که انجام میداد می نوشت! ( مثلا Diagnostic mode و بقیه مراحل رو کامل مینوشت الان داره چی کار می کنه!!)

mehran gorji
04-07-2011, 14:52
آقا درست شد!!!!!
می دونید مشکل از کجا بود؟؟
کارت ویزیت رو نباید زیرش می ذاشتم!این کار رو نکردم بر عکس همیشه تمامی دستورایی که انجام میداد می نوشت! ( مثلا Diagnostic mode و بقیه مراحل رو کامل مینوشت الان داره چی کار می کنه!!)
شما اول کارت رو میزارید تا اسپین حرکت نکنه. قبل از دستور u باید برداری.

hamed_aa
04-07-2011, 16:50
شما اول کارت رو میزارید تا اسپین حرکت نکنه. قبل از دستور u باید برداری.

تا الان نزدیک به 20 بار هاردهای من پریدن ، اما هیچ موقع به این مشکل نخورده بودم که کارت ویزیت باعث بشه کار نکنه.
همیشه طبق آموزش میرفتم جلو و هر جا تو آموزش گفته شده بود کارت رو در بیارید در می آوردم.اما این سری از همون اول کارت رو در آوردم تا اتصال با هایپر ترمینال برقرار شد:10:

p.devil
05-07-2011, 13:49
سلام
دوستان من هاردم سیگیت هستش و مشکل دیتکت نشدن داره حالا میخواستم ببینم کسی از دویتان هست که بتونه برام درستش کنه ؟

یا کسی هست این قطعه که باهاش هارد رو درست میکنند رو بهم بده ؟

mehran gorji
05-07-2011, 15:59
سلام
دوستان من هاردم سیگیت هستش و مشکل دیتکت نشدن داره حالا میخواستم ببینم کسی از دویتان هست که بتونه برام درستش کنه ؟

ادرستون کجاست؟

hajilary
10-07-2011, 12:58
MJHamed ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با سلام
من 1 هارد مکستور Diamond Max plus 9دارم که سیستم هارد میشناسه اما مقدار آن را 0 نشان میده این روشی که شما فایل آموزشی آن را گذاشته رو هارد من هم جواب میده یا نه ؟؟؟

p.devil
10-07-2011, 16:49
ادرستون کجاست؟

من سمت شرق هستم تهران نو کارم غرب سمت توحید دانشگام شماله سمت ونک :31:

mehran gorji
10-07-2011, 17:07
سلام دوست عزیز.
این شرکت رو p30world هم تبلیغشو میکنه.

مهران رایانه.

کارش حرف نداره و pc-3000 اورجینال هم دار.

p.devil
10-07-2011, 20:57
سلام دوست عزیز.
این شرکت رو p30world هم تبلیغشو میکنه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمهران رایانه.

کارش حرف نداره و pc-3000 اورجینال هم دار.
آهان اینجارو میگی؟
من زنگ زدم گفت 160 هزار میگیریم درست میکنیم ...:31:

mehran gorji
11-07-2011, 08:09
یا اینکه میتونی پست کنی برام من برات درست کنم :31:.
پیغام.

sasan7khat
13-07-2011, 14:51
دوستان من دوتا هارد یو اس بی 2 با آداپتور گرفتم هر کدوم 3 ترا هست مال شرکت سی گیت آداپتوری ولی هر دو رو هم زمان تو کامپیوتر نمیشناس هر دو رو وصل کردنی فقط یه دونشونو میشناس چی کار کنم

mehran gorji
13-07-2011, 15:13
نگرفتم.
چرا 2 تا اداپتور گرفتی؟
میشه از اداپتورت عکس بگیری؟
smd است؟

MJHamed
13-07-2011, 17:29
سلام

سلام
براتون پیغام گذاشتم.

naser-iran
15-07-2011, 12:58
باسلام دوستان ممنون میشم کمک کنید

من یه هارد اکسترنال TB 1 یه سال ونیم پیش خریدم به مدل Seagate ST310005FDD2E1-RK ساخت چین برای بکاپ گیری ولی از همون روز اول ادا داشت به این صورت که وقتی حجمش بالا رفت دیگه نمیتونستم روش Write یا Read کنم و کل سیستم هنگ میکرد تا دیگه از کار کردن افتاد منم فرستادمش گارانتی ولی اونا گفتن کارت گارانتیش کو منم گفتم ندادین خلاصه هاردمو قبول نکردن ومن هم همین 3 هفته پیش پسش گرفتم و خودم بازش کردم و در داخلش با یه هارد اینترنال مدل Seagate ST31000528AS روبرو شدم من هم اونو بیرون اوردم و مستقیم به مادر بورد و از طریق کابل SATA 2 و کابل برق رو پاور وصلش کردم ودیدم که بدون مشکل بالا میاد ولی وقتی میخواستم اطلاعات روش Write یا Read کنم کل سیستم هنگ میکرد با پارتیشن بندی مجدد و رفع بد سکتور واین کار ها هم روبراه نشد و بعضی مواقع هم بایوس مادر برد اون رو شناسای نمی کرد تا این که تو اینترنت دیدم بعضی از سری هارد های Seagate و Maxtor مشکل دارن و باید فریمویرشون اپدیت بشه منم اومد اپدیتش کردم که بد تر هم شد وهالا وقتی وصلش میکنم اصلا سیستم بالا نمیاد ومیگه باید هار وصل بشه در صورتی که وصله من هم دوباره دست به دامان اینترنت شدم واین دفعه طبق روش ذکر شده در بیشتر سایت ها اومدم واز طریق کابل( البته کابل رو از پشت یه ریسیور ستار ست 150 بیرون اوردم و سیم های RX و TX و GNG و VCC و برق رو هم از یه تغذیه ریسیور گرفتم و وقتی کابل رو طبق توضیحات تست کردم درست کار میکرد و برنامه هم تا یه مرحله مونده به اخر درست کار میکنه ) برنامه هاپیترمینال خواستم برمشکل چیره شم که این دفعه حتی هارد رو هم صفر نشون میده

البته یادم رفت که بگم وقتی هار تو کاور خودش بود واز طریق Usb و کابل برق وصلش میکردم صدای تق و توق زیادی داشت ولی وقتی بیرونش اوردم و مستقیما به سیستمم وصلش کردم این صدا ها خیلی کم شدن

درضمن یه هارد Maxtor سری Diamondmax 23 با ظرفیت 500GB هم دارم که از روی کنچکاوی اون رو هم اپدیت کردم هالا اون هم با دردسر بالا میاد و بایوس مادر برد اون رو هم نمی شناسه

حالا می خوام بدونم میشه این فریموار هار رو برگردوند عقب به همونی که قبلا روشون بوده یا نه
یا اسلا برداشون گیر میاد که عوضش کنم
ویا اصلا با این کار ها درست شدنی هستن
ویا ایا روش دیگه ای برای درست کردنشون موجوده

ودر اخر به بزرگی خودتون ببخشین که طولانی شد و سرتون رو درد اوردم

p.devil
16-07-2011, 20:46
دوستان کسی نیست در تهران هارد من رو درست کنه ؟

یکی از دوستان 20 تومن پیشنهاد دادن

هاردم 1ترابایت segate barcuda 7200.11 آخر شماره سریالش هم 40AS هستش

مشکلش هم اینه که دیتکت نمیشه

mehran gorji
16-07-2011, 21:06
20 تومن کی؟
با اطلاعات؟:18:
تو تهران؟

ahmad_ebrahimian
18-07-2011, 14:21
سلام خدمت دوستان در مورد پیغامهای زیر نظراتتون را بفرمایید

shayanss
18-07-2011, 14:33
من یه هارد اکسترنال ADATA دارم خواستم فرمت کنم زدم رو دکمه فرمت اما نه سریعش ...

اوایل فرمت خسته شدم روی اومدم قطعش کنم ولی ارور داد یادم نیست چه اروری بود به هر حال دو گزینه داشته یکی Retry یکیش بود و منم رو همین زدم ...

اما قطع نشد منم فیش USB رو از کاپیوتر قطع کردم ...

بعد که دوباره وصل کردم بالا نیومد و کاپیوترم نشناخت اما هارد کار می کرد صداش می یومد اما نه وبندوز نه لینوکس نمی شناختش ....

چش شده چه جوری درستش کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Persia3
29-07-2011, 15:49
سلام دوستان .
من امروز اومدم با برنامه ی Norton Ghost از ویندوز xp یه بک اپ بگیرم وقتی همه کار تموم شد ارور داد که به دلیل مشکل بک اپ گیری انجام نشده.
خلاصه وقتی ویندوزم بالا اومد دیدم درایوی که انتخاب کرده بودم واسه ایمیج ویندوزم بره توش این ارور رو میده
the file or directory is corrupted and unreadable

چطور میشه مشکل رو حل کرد؟؟؟
برنامه های زیادی تو این درایو ذخیره کردم نمیخوام پاک بشن.
کمک

javadst
01-08-2011, 02:52
دوست عزیز اگه هاردت بعدازری استارت دیتکت میشه به احتمال زیاد پاورت ضعیفه

رضا امیر
01-08-2011, 07:38
سلام دوستان .
من امروز اومدم با برنامه ی Norton Ghost از ویندوز xp یه بک اپ بگیرم وقتی همه کار تموم شد ارور داد که به دلیل مشکل بک اپ گیری انجام نشده.
خلاصه وقتی ویندوزم بالا اومد دیدم درایوی که انتخاب کرده بودم واسه ایمیج ویندوزم بره توش این ارور رو میده

کمک

سلام دوست من
شما از پارتیشن ایمیج گرفته اید بر روی یک پارتیشن دیگر خوب مشکل این است که پارتیشن شما اکتیو و دارای سیستم فایل بوده است ولی پارتیشن مقصد یک پارتیشن احتمالا" لاجیک بوده و ساختار آن را خراب کردید شما باید یک فایل ایمیج می
ساختید. مشکلی نیست ولی باید در نوع انتخاب دقت کنید . فرمت کنید و دوباره یک فایل پشتیبان بسازید و قبل از آن از نداشتن بد بلاک و هم بدسکتور مطمئن شوید.
موفق باشید

mehran gorji
01-08-2011, 07:50
سلام دوستان .

کمک
سلام.
ضمن تشکر از مهندس امیر

Persia3 دوست عزیز این تاپیک برای پست شما مناسب نبود.
اینجا مربو به مشکلات فریموری هارد میباشد.
راه حل مشکل عدم شناسایی هارد و ظرفیت 0 در مکستور Diamond Max 22 و سیگیت 7200.11 و هارد های مشابه

سوالتان را یا باید تاپیک جدید باز میکردید یا نهایت تو تاپیک
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید پست میدادید.

موفق باشید

firoozabadi
14-08-2011, 12:57
سلام خسته نباشید من دو تا هارد دارم هر دو تاشون تو بایوس شناخته میشن ولی هنگام بالا اومدن ویندوز هیچ کودوم شون رو نشون نمیده خوش حال میشم اگه کسی بتونه کمکم کنه hossein.firoozabadi@gmail.com

hasanoooooooo
21-08-2011, 22:07
سلام فریمور این لعنتی رو از کجا باید گیر بیارم؟؟؟
stm3160211as
160 gb
هر چی میگردم پیدا نمیکنم!

MJHamed
25-08-2011, 12:30
شما به سایت هارد مربوطه مراجعه کنید یا فایل pdf آموزشی در صفحه اول فروم را دریافت نمایید.در قسمت انتهای فایل چگونگی دریافت فرمور از سایت هارد مربوطه موجود هست.

رضا امیر
25-08-2011, 23:25
سلام فریمور این لعنتی رو از کجا باید گیر بیارم؟؟؟
stm3160211as
160 gb
هر چی میگردم پیدا نمیکنم!
سلام دوست من
این هارد هیچگونه مشکل فرم ویری ندارد که برای رفعش کارخانه سولوشن خاص داده باشد.
دنبالش نگردید

موفق باشید

mohammad_87
01-09-2011, 09:52
من یه هارد 500 سیگیت دارم که مشکل not detected داره.ممکنه با این روش پست اول درست بشه؟
الان هم یه هارد 1 ترا سیگیت دارم:ST31000528 AS که در برنامه drive detect قسمت revision رو CC38 زده.این همون فریمور هست؟
این نیاز به آپدیت داره یا نه؟

hamed1367
06-09-2011, 15:36
سلام آقا حامد

مدار من یو اس بی به تیتی ال هست ,بازم اتصال Gnd لازمه ؟

MJHamed
06-09-2011, 17:10
سلام آقا حامد

مدار من یو اس بی به تیتی ال هست ,بازم اتصال Gnd لازمه ؟
بله اتصالش لازم هست.

---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------

من یه هارد 500 سیگیت دارم که مشکل not detected داره.ممکنه با این روش پست اول درست بشه؟
الان هم یه هارد 1 ترا سیگیت دارم:ST31000528 AS که در برنامه drive detect قسمت revision رو CC38 زده.این همون فریمور هست؟
این نیاز به آپدیت داره یا نه؟
جواب رو براتون پست کردم

hamed1367
07-09-2011, 08:12
هارد من مکستور 320 هست ,مدل دیاموند مکس 21 که ظاهرا جزو مدلهای مشکل دار نیست اما مشکل دیتکت نشدن داره,

راستش من هر کاری می کنم وقتی کنترل زد میزنم هیچ اتفاقی نمی افته با اینکه مطمئنم همه چی درسته ,

bits per seconds که روی 38400 جواب نداد این بار روی 9600 گذاشتم که به جای ( <F3 T) این میاد ( <F ) به نظر شما مشکل داره ؟یا این هم درسته ؟
چی کار کنم ؟

ممنون.

hamed1367
07-09-2011, 11:24
روی 9600 هم کار نکرد , من که کم آوردم هر کاری کردم نشد !بی خیالش شدم

اما به هر حال از زحمات و همکاری های آقا حامد سپاسگزارم.

رضا امیر
07-09-2011, 17:35
روی 9600 هم کار نکرد , من که کم آوردم هر کاری کردم نشد !بی خیالش شدم

اما به هر حال از زحمات و همکاری های آقا حامد سپاسگزارم.
سلام دوست من

توجه کنید :
که این خیلی ساده انگاری است که هر کسی که آب ریزش بینی دارد "فقط دچار حساسیت فصلی شده است " و یا اینکه شما به حتم یقین بگویید " سرما خورده اید " و به سرعت یک نسخه خوب برایش بپیچید!!!!!!!!!!!!!!!!!!

باید خدمت دوستان عرض کنم که در مواقعی مشکلات از نواحی دیگر هستند و گاها" نیاز است کار های مقدماتی دیگر انجام شود. و حتی گاها" این گونه مشکلات هیچ ربطی به ایرادات فرم ویری و یا نواقص کارخانه ای ندارد بلکه ایراد از جایی دیگر است.
خیلی خوب است که آدمی خود بتواند کار خودش را پیش ببرد و من کاملا" موافق این موضوع هستم ولی اتلاف وقت و هزینه و هم ناکارآمد بودن بعضی مواقع و هم ما میبینیم که تکرار عملیات اشتباه با دستوراتی اشتباه موجب ضرر هایی بیشتر میشود و اطلاعات شما در معرض خطر نابودی قرار میگیرد. مثلا" تنظیم سرعت در این برنامه اصولی دارد . آخر همینطوری که دیمی نمیشه بگویید گذاشتم روی فلان سرعت .
دوست عزیز ، دستورات خاص در محیط های خاص کار میکنند دستورات تی مد دارید اف مد داریم و.... ما که زبانمان مو در آورد .....
توصیه:
اگر اطلاهات ارزش دارند حتما" به متخصص و یا گارانتی امر مراجعه نمایید
اگر هارد ارزش دارد به گارانتی مراحعه نمایید
اگر فقط تجربه ارزش دارد هر کاری دوست دارید انجام دهید.
اما
اسرار بیش از اندازه در مواقعی که عملیات موفقیت آمیز نیست نکنید
دستورات و عملیات " من درآوردی" و یا ابتکاری را به هیچ عنوان انجام ندهید
درب هارددیسک را تحت هیچ شرایطی باز نکنید و اجازه باز کردن آن را تا رویت کامل کلین روم به هیچ احدی ندهید.
و....

کلام آخر " صلاح مملکت خویش خسروان دانند "

موفق باشید

Chap-Dast
21-09-2011, 06:07
سلام خسته نباشید
آقا من میخواستم این usbاین مدار بخرم
یادم یه جایی تو همین تاپیک آدرس جاهایی که میشه خرید نوشته بود با مدل قیمت
اول میخواستم ببینم جایی توی اصفهان ایمن usb این مدار میفروشند یا نه؟
دوم اینکه میخواستم لطف کنید و بگید توی تهران از کجا میتونم بخرمش
و اینکه چه مدلیشا بگیرم که خوب باشه و کار بده و خراب نشه،آخه یادم یکی از مدل هاش میگفتن خراب میشه و کار نمیده
مرسی:8::11:

mehran gorji
21-09-2011, 08:06
ttl to usb اورجینال smd رو مهندس امیر قبلا میفروختند.
که جز تشریفات pc.3000 است.

اما برای ttl to rs232 مدارشو میتونید تهیه کنید و فیبر بخرید خودتون بسازید.

اما usb های اورجینال قابل اعتماد است.

fasele_didar
21-09-2011, 21:25
سلام به دوستان ، امیدوارم راهنماییم کنید تا مشکلم حل بشه . منم هارد مکستور 500 دیگه دتکت نمی شه . توی رشت ساکن هستم ، اما تونستم مبدل سریال تو یو اس پی رو از پاساژ جمهوری بخرم / اما الان نمی دونم باید چه جوری ازش استفاده کرد . آموزش ها که در صفحات قبلی برای دنلود قرار داده شده دیگه برای دانلود موجود نیست . از دوستان عزیز کسی می تونه راهنماییم کنه ؟؟؟؟

mehran gorji
22-09-2011, 07:45
سلام به دوستان ، امیدوارم راهنماییم کنید تا مشکلم حل بشه . منم هارد مکستور 500 دیگه دتکت نمی شه . توی رشت ساکن هستم ، اما تونستم مبدل سریال تو یو اس پی رو از پاساژ جمهوری بخرم / اما الان نمی دونم باید چه جوری ازش استفاده کرد . آموزش ها که در صفحات قبلی برای دنلود قرار داده شده دیگه برای دانلود موجود نیست . از دوستان عزیز کسی می تونه راهنماییم کنه ؟؟؟؟

fasele_didar
23-09-2011, 15:57
خیلی ممنون که لینک رو قرار دادین / یه سوالی برام پیش اومده / نمی شه از طریق اتصال ساتا یه یو اس پی این کار رو انجام داد ؟

Chap-Dast
25-09-2011, 07:31
من جواب سوالما نگرفتم
اصلا سوال من چیز دیگه ای بود!

mehran gorji
25-09-2011, 08:09
خیلی ممنون که لینک رو قرار دادین / یه سوالی برام پیش اومده / نمی شه از طریق اتصال ساتا یه یو اس پی این کار رو انجام داد ؟
چرا میشه.

من خودم pc.3000 و تو قطعاتم مدار usb که قطعات smd روش هست رو استفاده میکنم و خیلی هم قابل اعتماد هست.

---------- Post added at 09:09 AM ---------- Previous post was at 09:08 AM ----------

من جواب سوالما نگرفتم
اصلا سوال من چیز دیگه ای بود!
شما میخوای بخری دیگه!

غیر از اینه؟

اگر iq من درست متوجه پست شما نشده است بار دیگر توضیح دهید:11:

رضا امیر
25-09-2011, 08:37
سلام خسته نباشید
آقا من میخواستم این usbاین مدار بخرم
یادم یه جایی تو همین تاپیک آدرس جاهایی که میشه خرید نوشته بود با مدل قیمت
اول میخواستم ببینم جایی توی اصفهان ایمن usb این مدار میفروشند یا نه؟
دوم اینکه میخواستم لطف کنید و بگید توی تهران از کجا میتونم بخرمش
و اینکه چه مدلیشا بگیرم که خوب باشه و کار بده و خراب نشه،آخه یادم یکی از مدل هاش میگفتن خراب میشه و کار نمیده
مرسی:8::11:
سلام دوست من
اورجینال این قطعه که USB است و همانطور که جناب آقای گرجی فرمودند متعلق به سیستم PC-3000 میباشد و شما میتوانید اورجینال این قطعه ( USB Terminal) را همراه با درایور آن از نمایندگی رسمی و انحصاری فروش PC-3000 خریداری نمایید.
خانه سخت افزار نماینده انحصاری شرکت ACE Laboratory میباشد به سایت آن مراجعه نمایید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])).
متاسفانه در اصفهان نمیتوانید آن را خریداری نمایید.

موفق باشید

Chap-Dast
30-09-2011, 12:16
سلام
یه سوال:
پاساژ امجد کجای تهران ؟
توی پستای قبلی نوشته از اونجا میشه مدار usb خرید

Chap-Dast
03-10-2011, 17:44
سلام
یه سوال:
پاساژ امجد کجای تهران ؟
توی پستای قبلی نوشته از اونجا میشه مدار usb خرید

کسی بلد نبود:18::19:

رضا امیر
03-10-2011, 20:31
سلام دوست من
پاساژ امجد در خیابان جمهوری 500 متر بعد از پل حافظ است در آنجا یک مدل از این قطعه موجود است ولی به کار ما نمیخورد البته در پاساژ امجد طبقه زیر همکف بقل پله را هم بگردید

Chap-Dast
08-10-2011, 19:16
سلام دوست من
پاساژ امجد در خیابان جمهوری 500 متر بعد از پل حافظ است در آنجا یک مدل از این قطعه موجود است ولی به کار ما نمیخورد البته در پاساژ امجد طبقه زیر همکف بقل پله را هم بگردید
سلام
مرسی دوست عزیز
یعنی چی به درد ما نمیخوره ؟!
توی صفحات قبلی نوشته میشه از اونجا یو اس بی این مدار تهیه کرد

fardingl
11-10-2011, 10:45
سلام.من یه هارد اکسترنال 1ترا دارم که کلی اطلاعات حیاتی توش دارم.ولی وقتی وصلش میکنم به پی سی بجای باز کردنش ازم فرمت میخواد.وقتی هم که خودم روش کلیک میکنم که باز کنه مینویسه : فایل یا دایرکتوریه شما کروپت شده و غیر قابل خوندن هس.چیکار کنم به دادم برسین که بدبخت میشم

phpmaster
11-10-2011, 12:30
سلام دوستان خلاصه من بعد تقریبا یک ماه تونستم اون مدار usb-ttl رو از تهران سفارش بدم و برام بیارن ولی مشکل اینجاست که تمام کارهارو کردم مدارو هم تست کردم کار داد ولی وقتی به هارد وصل می کنم و کنترل زد می زنم بجای دستور
f13 این میاد <-
کسی می تونه کمک کنه بگه مشکل از کجاست؟

mansur_iran
12-10-2011, 18:37
یه هارد مکستور 80 داریم که موقع نصب ویندوز بعد از کپی گیر میکنه و اذیت میکنه . عادی فرمت کردم درست نشد . میخوام فرمت سطح پایین کنم شاید درست شد . بنظرتون عملبیه

از برنامه hdd low level format استفاده کردم بعد از 2 دقیقه تموم شد و هیچ اطلاعاتی پاک نشد از چه برنامه ای استفاده کنم

MR.CART
17-10-2011, 17:45
آقا چه خبر؟

Attractive Boy
26-10-2011, 17:09
سلام دوستان خسته نباشید !
ببخشید من وقتی بازی نصب میکنم درایوم بالا میاد و میگه فضای خالی نداری ولی من 80 گیگ جای خالی دارم !
به نظر شما این مشکل سخت افزاریه !
اگه میشه منو کمک کنید !
ممنون !
mea2002
26-10-2011, 23:21
سلام-من یک هارد 500 گیگا بایت ماکستور (sata II)دارم که تا حالا 3 بار با مشکل عدم شناسایی توسط سیستم روبرو شده است ،گارانتی سازگار ارقام هستش وزمان گارانتیش تمام شده است،الان باز این مشکل عدم شناسایی را پیدا کرده است ونمایندگی سازگار هم نتوانست مشکلش را حل کند به عبارت دیگر می گفت این هارد دیگر قابل تعمیر نیست،می خواستم بپرسم هیچ راهی واسه حل این مشکل نیست؟تشکر

amd>intel
27-10-2011, 00:19
با برنامه مكس بلاست 5 يك بار ZERO FILL فول كنيد

mea2002
27-10-2011, 08:11
با برنامه مكس بلاست 5 يك بار ZERO FILL فول كنيد

اما این هارد 500 گیگا بایتی من در biosهم شناسایی نمیشه آن وقت چطوری با مکس بلاست فرمتش کنم؟!-میشه توضیح دهید؟

fardin391
31-10-2011, 10:43
سلام. من مدارو درست کردم و با روشی که تو فایل PDF بود تستش کردم جواب میداد ولی وقتی هارد رو بهش وصل میکنم و ctrl+z میزنم علامت یه فلش میاد

.کسی میدونه مشکل چیه؟

amir13900
01-11-2011, 09:52
سلام اولا نباید سریع شروع به آپدیت فریمور کرد چون ممکن است در هنگام فریمور به هارد و اطلاعات اون آسیب برسه اولین کاری که باید بکنین تهیه یه کابل آی دی و یا اگه ساتا بود کابل دیتا ساتا و همینطور از اتصال صحیح کابل برق به هارد اطمینان حاصل کنید در صورت حل نشدن مشکل می تونید فریمور را آپدیت کنید

cao-cao
02-11-2011, 08:52
دوستان کسی هست که دستگاه رو درست کرده باشه سالم باشه دیگه نخواد؟

armstk
03-11-2011, 01:05
سلام
من یک هارد maxtor 500gb مدل diomond 22 داشتم که اواخر سرعتش پایین اومده بود و ویندوز ها رو(هم سون و هم اکس پی)بیشتر 4 ساعت طول میکشید و جدیدا هم که وقتی هارد رو وصل میکردم سیستم ریست میشد یا این که ارور صفحه آبی میداد
من اومدم با کمک آموزش هایی که رفیقمون توی صفحه اول همین تاپیک گذاشته فریم ور هاردم رو آپ دیت کردم ولی بازم ریستارت میکرد
اومدم درایور c یعنی درایوی که توش ویندوز نصب بود رو فرمت کردم و مشکلم برطرف شد
آقا خیلی نوکرتم به مولا , یارو که هارد تعمیر میکرد میگفت 22 تومن میخاست بگیره برا آپدیت و 50 تومن هم میخاست بپیره برای بازگردانی اطلاعاتم
آقا من این 70 تومن پول رو مدیونتم خیلی خیلی آقایی

fardin391
04-11-2011, 01:36
MJHamedعزیز سلام
به خواست خدا هارد من هم احیا و آپدیت گردید
از زحمات شما متشکرم

m_saeed63
10-11-2011, 08:54
سلام منم یه همچین مشکلی دارم یعنی یه هارد قدیمی مکستور دارم با حجم 120گیگ که روی بعضی سیستمها شناسایی میشه و روی بعضی دیگه من جمله سیستم خودم نه!!!!!!!!!!
مدلش اینه STM901203OTB3E1-RK یا STM901203OTA3E1-RK
اینارو از روی سایت سیگیت پیدا کردم می خوام ببینم میشه واسه این هارد کاری کرد که روی همه سیستمها شناسایی بشه؟
وقتی به سیستمی که قراره شناسایی نشه وصلش میکنم چراغش روشن میشه ولی چشمک زن و یه صدای بوق مداوم میاد بیب -بیب- بیب ...:31:
هارد خوبیه خیلی ازش کار کشیدیم و تا حالا آخ نگفته حیفه اگه نشه کاری واسش کرد
ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه

farhoudr
19-11-2011, 23:32
من 3 عدد هارد اینترنال دارم .یکی 300 گیگ .دومی 1 ترا و سومی 2 ترا.این 2 ترا را هفته پیش خریدم.
ولی مشکل من این است که وقتی هارد دو ترا را وصل میکنم هارد 300 گیگ اصلا توسط بایاس شناسایی نمیشود.یعنی کلا ویندوز نمیشناسد.وقتی هارد دو ترا را درمیارم هارد 300 گیگ شناسایی میشه.این در حالی است که هارد سیصد گیگ با هارد 1 ترا کاملا شناسایی میشه.در ضمن هراد دو ترا و یک ترا هم با هم شناسایی میشند.مشکل وقتی است که هارد دو ترا و هارد 300 گیگ با هم نصب میشند.در این حالت انگار نه انگار که هارد 300 گیگ نصب است و کلا شناسایی نمیشه.

به نظر شما مشکل از کجاست؟در ضمن همه پرتهای ساتا رو امتحان کردم.

armin_11
20-11-2011, 02:21
با سلام
میشه یکی به من بگه که قیمت این دستگاه PC-3000 و RS232 to TTL چنده و چجوری میتونم بخرمش
با تشکر فراوان

fardin391
22-11-2011, 14:24
من 3 عدد هارد اینترنال دارم .یکی 300 گیگ .دومی 1 ترا و سومی 2 ترا.این 2 ترا را هفته پیش خریدم.
ولی مشکل من این است که وقتی هارد دو ترا را وصل میکنم هارد 300 گیگ اصلا توسط بایاس شناسایی نمیشود.یعنی کلا ویندوز نمیشناسد.وقتی هارد دو ترا را درمیارم هارد 300 گیگ شناسایی میشه.این در حالی است که هارد سیصد گیگ با هارد 1 ترا کاملا شناسایی میشه.در ضمن هراد دو ترا و یک ترا هم با هم شناسایی میشند.مشکل وقتی است که هارد دو ترا و هارد 300 گیگ با هم نصب میشند.در این حالت انگار نه انگار که هارد 300 گیگ نصب است و کلا شناسایی نمیشه.

به نظر شما مشکل از کجاست؟در ضمن همه پرتهای ساتا رو امتحان کردم.

با سلام
باتوجه به اينكه جاي مطرح كردن مشكل شما اين تاپيك نيست ولي با اجازه دوستان علت رو عرض مكنم
مشكل ايجاد شده ، شناسائي سيستم از هر دو هارد بعنوان مستر يا اسلاو ميباشد ، با جابجا كردن جامپريكي از هاردها مشكل حل مشه (در صورت نياز به راهنمائي بيشتر اطلاع بديد)

ehsanakbari2004
25-11-2011, 20:34
با سلام
من یک هارد مکستور 500 گیگ STM3500320AS دارم که مشکل پیدا کرده
موتورش کامل استارت نمیشه
یک صدای بیب بیب میده
انگار میاد استارت کنه نمیتونه و مدام تکرار میکنه
و سیستم بالا نمیاد
اگر ممکنه راهنمایی کنید
با تشکر

هارد 2 ترا هيتاچي دارم چند روز پيش راحت كار مي كرد داشتم باهاش هارد به هارد مي كردم بعضي فايل ها رو هارد كپي نميشد و خيلي سرعت انتقال پائين بود بعد از چند روز هارد تق تق صدا داد سيستم مشناختش ولي همون مشكل قبلي رو داشت
الان هم اصلا سيستم نميشناستش رو چندين سيتم امتحان كردم هارد تق تق صدا ميده
سيستم مرتب روشن بوده و با سرعت 12 مگ به مدت 3 ماه دانلود روش انجام ميشده

mehran gorji
02-12-2011, 21:54
هارد 2 ترا هيتاچي دارم چند روز پيش راحت كار مي كرد داشتم باهاش هارد به هارد مي كردم بعضي فايل ها رو هارد كپي نميشد و خيلي سرعت انتقال پائين بود بعد از چند روز هارد تق تق صدا داد سيستم مشناختش ولي همون مشكل قبلي رو داشت
الان هم اصلا سيستم نميشناستش رو چندين سيتم امتحان كردم هارد تق تق صدا ميده
سيستم مرتب روشن بوده و با سرعت 12 مگ به مدت 3 ماه دانلود روش انجام ميشده
در اول باید بگم هارد های جدید هیتاچی مشکلات خرابی هد زیاد دارند و همینطور فریمور.

در صورتی که هارد گارانتی دارد به گارانتی مراجعه کنید.

در صورتی که اطلاعات مهم دارید و میخواهید بازیابی اطلاعات کنید هارد دیسک را به متخصصی بسپرید که دارای CLEAN ROOM باشد و همچنین دارای PC-3000 اورجینال باشد.{که دارای هزینه بالغ بر 500 هزار تومان حدقل میباشد }

younesf
18-12-2011, 14:04
با عرض سلام خدمت همه دوستان عزیز
ضمن تشکر از دوست بزرگوارمون که این آموزش رو در اینجا قرار دادن.
من هم چند وقت پیش همین مشکل رو داشتم و مدار رو از فروشگاه جام جم الکترونیک تهیه کردم و مشکلم حل شد.
در ضمن من به صورت پستی ازشون خرید کردم و حتی بقیه پول رو هم داخل بسته بهم ارسال کرده بودن.
اسم مدار : مبدل usb <----> serial
اون موقع 12500 تومن خود مدار بود دو سه تومن هم هزینه ارسال.

آدرس و نشانی فروشگاه جام جم الکترونیک

آدرس:
تهران , خیابان جمهوری , بعد از پل حافظ , پاساژ امجد , طبقه همکف ، پلاک 26

تلفن: تلفن : 66723003
فکس: فاکس : 66740359

khelane
26-12-2011, 11:54
سلام
یه هارد سیگیت دقیق مدلش رو نمیدونم چون لیبلش کنده شده مال پلی سه هست دوستم فرمتش کرد بعد از اون سرعتش خیلی کند شد یه بار با فت 32 فرمت کرد خیلی خوب کار کرد براش ولی بازمخودش گفت فرمتش کرده یهو سرعتش خیلی کند شد من قبل از هر چیز یه اسکن با برنامه hd tune کردم یه تا خانه قرمز نشون داد و نرفت جلو بعد فرداش اومدمیه لو لیول فرمت کنم سیستمم هارد رو نشناخت و یه تق تق میکرد با یه سیستم دیگه ازمایش کردم صدا نداشت و هارد قشنگ کار میکرد و الان هم رو سیستم خودمن کار میکنه ولی ظرفیتش 0 هست نمیدونم چیکارش کنم فقط تو بایوس میشناستش

Amir Hossein
02-01-2012, 00:50
با سلام
من یک هارد مکستور 500 گیگ STM3500320AS دارم که مشکل پیدا کرده
موتورش کامل استارت نمیشه
یک صدای بیب بیب میده
انگار میاد استارت کنه نمیتونه و مدام تکرار میکنه
و سیستم بالا نمیاد
اگر ممکنه راهنمایی کنید
با تشکر

این مشکل برای خود من پیش اومده بود که با زدن چند ضربه خفیف پیچ گوشتی حل شد
البته ریسک این کار بی نهایت بالاست

رضا امیر
02-01-2012, 01:07
سلام
یه هارد سیگیت دقیق مدلش رو نمیدونم چون لیبلش کنده شده مال پلی سه هست دوستم فرمتش کرد بعد از اون سرعتش خیلی کند شد یه بار با فت 32 فرمت کرد خیلی خوب کار کرد براش ولی بازمخودش گفت فرمتش کرده یهو سرعتش خیلی کند شد من قبل از هر چیز یه اسکن با برنامه hd tune کردم یه تا خانه قرمز نشون داد و نرفت جلو بعد فرداش اومدمیه لو لیول فرمت کنم سیستمم هارد رو نشناخت و یه تق تق میکرد با یه سیستم دیگه ازمایش کردم صدا نداشت و هارد قشنگ کار میکرد و الان هم رو سیستم خودمن کار میکنه ولی ظرفیتش 0 هست نمیدونم چیکارش کنم فقط تو بایوس میشناستش
سلام دوست من
PC-3000 به راحتی درستش میکنه تماس بگیر.
موفق باشی

eghbalmohammad
02-01-2012, 17:15
سلام دوستان برد ttl کجا میشه سفارش داد برای یزد کمک کمک

رضا امیر
02-01-2012, 17:24
سلام دوستان برد ttl کجا میشه سفارش داد برای یزد کمک کمک
سلام
با خانه سخت افزار تماس بگیر

eghbalmohammad
02-01-2012, 17:39
سلام
با خانه سخت افزار تماس بگیر

سلام شماره داره یا آدرس سایت

mehran gorji
03-01-2012, 09:32
سلام شماره داره یا آدرس سایت
خانه سخت افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ادرس:
چهار راه ولیعصر - پشت بازار کامپیوتر رضا - خیابان برادران مظفر شمالی - ساختمان 17 - پلاک 79

تلفن:
66481579 - 66481630 - -66482544

eghbalmohammad
04-01-2012, 12:14
دوستان کمک کمک برد رو تهیه کردم اما اررور

کمک خواهشن iهد دستگاه هم 20 ثانیه تق تق صدا میده بعدش قطع میشه

Mohammad_eb20
06-01-2012, 14:20
منم يه هارد وسترن اکسترنال پاسپورت دارم که قفل نرم افزاري خودش رو روش فعال کرده بودم چند روز پيش دادم به يکي از دوستام و حالا که آورده وقتي خودم يه سيستم وصلش مي کنم اتوران پسورد هارد رو نمياره و سيستم قفل مي کنه بايد چيکار کنم؟

eghbalmohammad
08-01-2012, 23:26

هیچکس نمیدونه یعنی؟؟

saeedhamoon
09-01-2012, 11:02
باسلام خدمت شما دوستان اگر کمکم کنید ممنون میشم من وقتی میخوام ویندوزسون عوض کنم میزنه hard find not مشکل از چیست ووقتی میخوام درایو cچک نو کنم این اصطلاح رومیده Schedule disk checkو چک نو نمی شود

akjony1692
09-01-2012, 23:58
با سلام
من يه هارد 500مكستور دارم كه موتور كاملا كار ميكند وبا كابل يو اس بي در device manage مي شناسد ولي در manag درايورها را نميارد با پورت ttl2 com اپديت كردم در بايوس نام هارد مياد پس فقطm0,2,2,,,,,22 را زدم ولي درست نشد وپيغام F3 T>m0,2,2,,,,,22
Max Wr Retries = 00, Max Rd Retries = 00, Max ECC T-Level = 16, Max Certify Rewr
ite Retries = not supported

User Partition Format Successful - Elapsed Time 0 mins 00 secs
Zone re-format was skipped.
F3 T> را ميدهد بايد چكار كنم ؟؟؟؟؟
راه اولي هم رفتم ولي نشد لطفا كمكم كنيد ممنون از اساتيد
اين چه اخطاري هست كه ميدد ite Retries = not supported؟؟؟؟؟؟؟؟

maghsoud98
16-01-2012, 18:51
سلام من یک هارد سیگیت 250 دارم وقتی متوجه شدم که یک پارتیشن 8 مگابایت ناشناخته داره با نرم افزار MiniTool Partition اون رو به پارتیژن کناری اش ملحق کردام و کار خوب پیش رفت ولی دیگه هارد شناسایی نمیشه و حتی نمی گذاره وارد بایوس شوم و فقط اگر کابل ساتا را قطع کنم اجازه وارد شدن به بایوس را دارم اگه کسی راهنمایی کنه چه بلایی سر هارد اومده خیلی ممنون میشم

coscco
17-01-2012, 00:52
سلام دوستان لپ تاپ من ویندوز اصلی روش نصبه‌ و روی درایو D فایل رکاوریش هست اما هنگام F11 برای رکاوری ارور میده‌ لطفا" کمک کنید.

aghil19902
17-01-2012, 10:20
با سلام
بنده یک هارد اکسترنال 2 ترابایت سیگیت داشتم که به علت خرابی برد باکس اکسترنال، آنرا بوسیله تبدیل ساتا به آی دی بصورت

اینترنال نصب کردم در ابتدا در ست آپ مادربرد درست شناخته می شد ولی در ویندوز درایو باز نمی شد و بصورت صفر ظرفیت آن مشخص می شد
آنرا بوسیله نرم افزار شرکت نورتون از طریق داس دفرج کردم ولی در میانه های کار بعلت قطعی برق سیستم خاموش شد و بعد که سیستم را روشن کردم هارد بصورت 38 گیگابایت نشان داده شد خواهشمندم مرا راهنمایی بفرمائید

fm1357
25-01-2012, 19:35
با سلام من هارد 320 گیگ سیگت دارم که ظرفیتش 32 گیگ شده است لطفا کمک کنید.

رضا امیر
26-01-2012, 06:50

سلام دوست من
این پیغام نشان از 3 چیز است:
1- هد هارد خراب است ( نه میتواند بنویسد و نه بخواند )
2- برد هارد خراب است و یا مشکلی وجود دارد ( نمی تواند به هد دستور مناسب ارسال کند )
3- به ندرت پلتر خراب و یا ضربه ( شوک ) خورده است .
البته ظاهرا" هد صدای غیر استاندارد هم دارد خوب این می تواند نشان از ناتوانی آن باشد ولی باید چک های بیشتری انجام شود.

موفق باشید

رضا امیر
26-01-2012, 06:55
منم يه هارد وسترن اکسترنال پاسپورت دارم که قفل نرم افزاري خودش رو روش فعال کرده بودم چند روز پيش دادم به يکي از دوستام و حالا که آورده وقتي خودم يه سيستم وصلش مي کنم اتوران پسورد هارد رو نمياره و سيستم قفل مي کنه بايد چيکار کنم؟

سلام دوست من
اگر WD Smartware فعال شده ، یعنی به زبان ساده تر شما پسورد را فراموش کرده اید من فکر میکنم فقط یک نفر ( با گرانتی ) وجود داشته باشد که بتواند اطلاعات شما را بازیابی کند البته در ایران ( در دنیا نیز فقط چند شرکت این کار را انجام می دهند با هزینه گزاف ). اگر نیازی به اطلاعات ندارید از دستورات پیروی کنید و هارد را فرمت کنید هارد قابل استفاده می شود ولی دیگر اطلاعات قابل بازیافت نخواهد بود.

موفق باشید

رضا امیر
26-01-2012, 07:06
سلام من یک هارد سیگیت 250 دارم وقتی متوجه شدم که یک پارتیشن 8 مگابایت ناشناخته داره با نرم افزار MiniTool Partition اون رو به پارتیژن کناری اش ملحق کردام و کار خوب پیش رفت ولی دیگه هارد شناسایی نمیشه و حتی نمی گذاره وارد بایوس شوم و فقط اگر کابل ساتا را قطع کنم اجازه وارد شدن به بایوس را دارم اگه کسی راهنمایی کنه چه بلایی سر هارد اومده خیلی ممنون میشم
سلام دوست من
مشکل هارد شما این است که اطلاعات پارتیشن تیبل ها را بهم زدید و مادربرد میتواند هارد را دیتکت کند اما نمیتواند آن را بخواند پس هنگ می کند . چندین راه برای اصلاح وجود دارد . ساده ترین آن این است که اگر اطلاعات خاص ندارید ابتدای هارد را فرمت سطح پایین کنید. و سپس دوباره اقدام به نصب سیستم عامل نمایید.

موفق باشید

---------- Post added at 10:36 PM ---------- Previous post was at 10:33 PM ----------

سلام دوستان لپ تاپ من ویندوز اصلی روش نصبه‌ و روی درایو D فایل رکاوریش هست اما هنگام F11 برای رکاوری ارور میده‌ لطفا" کمک کنید.
سلام
اگر شما پارتیشن C را فرمت کرده باشید و یا فایل سیستم ها را پاک کرده باشید و یا یک ویندوز دیگر ریخته باشید دیگر آن سیستم ریکاوری کار نخواهد کرد زیرا فایل های حیاتی برای راه اندازیش را که در پارتیشن C بوده است را ازبین برده اید.

موفق باشید

رضا امیر
26-01-2012, 07:11
با سلام
بنده یک هارد اکسترنال 2 ترابایت سیگیت داشتم که به علت خرابی برد باکس اکسترنال، آنرا بوسیله تبدیل ساتا به آی دی بصورت

اینترنال نصب کردم در ابتدا در ست آپ مادربرد درست شناخته می شد ولی در ویندوز درایو باز نمی شد و بصورت صفر ظرفیت آن مشخص می شد
آنرا بوسیله نرم افزار شرکت نورتون از طریق داس دفرج کردم ولی در میانه های کار بعلت قطعی برق سیستم خاموش شد و بعد که سیستم را روشن کردم هارد بصورت 38 گیگابایت نشان داده شد خواهشمندم مرا راهنمایی بفرمائید
سلام دوست من
یکی از ماژول های ناحیه سرویس در هارددیسک وظیفه نگهداری میزان سکتورهای سیلندرهای Positive را به عهده دارد که در بعضی موارد با ایجاد تنش یا شوک برایش مشکل ایجاد میشودو یا برای دیگر ماژولها که آن را میخوانند مشکل ایجاد می شود .
نرم افزارهایی وجود دارند که دوباره ظرفیت را به حد اکثر می رسانند مانند Restore Size و یا HDAT2 و... البته عموما" شما میتوانید نرم افزار خاص خود برند هارد را از سایت سازنده دریافت کنید. و هم میتوانید به یک مرکز مجهز به PC-3000 UDMA مراجعه نمایید.

موفق باشید

Hoffman
28-01-2012, 19:55
درود
من یه هارد مکستور 1 ترا دارم که الان مشکلش اینه که تو ویندوز شناسایی نمیشه به این صورت که تو Disk managment حالت هارد رو offline میزنه و امکان ری اکتیو کردنش هم وجود نداره و حجمش رو هم 0 میزنه

مدل هارد: STM31000528AS 1000 (1 TB) DiamondMax 23

این در صورتیه که هارد تو بایوس شناسایی میشه و حجمش رو هم همون 1 ترا میزنه،حتی هارد رو با نرم افزار HDD Regenerator اسکن کردم هیچ بدسکتوری پیدا نکرد ،با نرم افزار Hirens BootCD 9.9 هم تحت داس تستش کردم و هارد رو سالم (Healthy) تشخیص داد
عجیب تر از اون اینه که وقتی سیستم رو با لینوکس ابونتو آوردم بالا یکی از درایوهای هارد رو شناسایی کرد(درایو 100 گیگی) و فایلهای درونش به راحتی قابل اجرا بود!
حالا به نظرتون راه حلی برای این مشکل هست بدون اینکه نیاز باشه برای تعمیرش از مدار level Controller استفاده بشه و از همه مهمتر بدون اینکه اطلاعاتش پاک بشه؟

khelane
29-01-2012, 17:15
سلام
یه هارد قدیمی اوردن پیشم مدلش maxtor romulus هست و مشخصاتش
Maxtor
Model : 4D080H4
HDA : 24A
PCBA : 05A
Unique : 41A
Code : DAH017K0
هست الان سایز یا حجمش 0 گیگ شده و هرچی میگرده فریمورش رو پیدا نمیکنم
از دوستا ن تقاضا دارم فریمورش رو برام گیر بیارن
با سپاس

MJHamed
29-01-2012, 20:32
درود
من یه هارد مکستور 1 ترا دارم که الان مشکلش اینه که تو ویندوز شناسایی نمیشه به این صورت که تو Disk managment حالت هارد رو offline میزنه و امکان ری اکتیو کردنش هم وجود نداره و حجمش رو هم 0 میزنه

این در صورتیه که هارد تو بایوس شناسایی میشه و حجمش رو هم همون 1 ترا میزنه،حتی هارد رو با نرم افزار HDD Regenerator اسکن کردم هیچ بدسکتوری پیدا نکرد ،با نرم افزار Hirens BootCD 9.9 هم تحت داس تستش کردم و هارد رو سالم (Healthy) تشخیص داد
عجیب تر از اون اینه که وقتی سیستم رو با لینوکس ابونتو آوردم بالا یکی از درایوهای هارد رو شناسایی کرد(درایو 100 گیگی) و فایلهای درونش به راحتی قابل اجرا بود!
حالا به نظرتون راه حلی برای این مشکل هست بدون اینکه نیاز باشه برای تعمیرش از مدار level Controller استفاده بشه و از همه مهمتر بدون اینکه اطلاعاتش پاک بشه؟

سلام
Maxtor
با سپاس
سلام
دوستان عزیز مشکلات شما ربطی به فرمور نداره و از طریق آموزش این تاپیک مشکلتون حل نمیشه
بهتره که سوالتون رو در تاپیک زیر هم بنویسید تا دوستان دیگه راهنماییتون کنن

eghbalmohammad
30-01-2012, 18:54
سلام دوست من
این پیغام نشان از 3 چیز است:
1- هد هارد خراب است ( نه میتواند بنویسد و نه بخواند )
2- برد هارد خراب است و یا مشکلی وجود دارد ( نمی تواند به هد دستور مناسب ارسال کند )
3- به ندرت پلتر خراب و یا ضربه ( شوک ) خورده است .
البته ظاهرا" هد صدای غیر استاندارد هم دارد خوب این می تواند نشان از ناتوانی آن باشد ولی باید چک های بیشتری انجام شود.

موفق باشید

ممنونم از پاسختون
آیا هد گیرم میاد عوض کنم یا برد هارد قیمتشم رو ذکر کنید
ولی ضربه اصلا نخورده
بازم ممنونم

mohsen_n94
30-01-2012, 19:18
كسي هست جواب من رو بده؟
من بعد از دستور N1 واسه ساخت s.m.a.r.t اين اررورا رو ميگيرم كه با قطع برق ساتا قطع ميشن. كسي ميدونه مشكل چيه؟:41:

ASCII Diag mode

F3 T>/2

F3 2>Z

HighPowerMode
Spin Down Complete
Elapsed Time 0.111 msecs
F3 2>U

HighPowerMode
ExecuteSpinRequest

Spin Up Complete
Elapsed Time 4.238 secs
F3 2>/1

F3 1>N1

Init SMART Fail
LED:000000CC FAddr:0024E3A7

mohsen_n94
01-02-2012, 14:31
مشكل من كه حل نشد ولي برد رو دارم اگه كسي يزده و هاردش خرابه ميتونم واسش درست كنم اگه بردشم سوخته آشنا دارم كه درست كنم. :sad:

رضا امیر
01-02-2012, 23:17
كسي هست جواب من رو بده؟
من بعد از دستور N1 واسه ساخت s.m.a.r.t اين اررورا رو ميگيرم كه با قطع برق ساتا قطع ميشن. كسي ميدونه مشكل چيه؟:41:

ASCII Diag mode

F3 T>/2

F3 2>Z

HighPowerMode
Spin Down Complete
Elapsed Time 0.111 msecs
F3 2>U

HighPowerMode
ExecuteSpinRequest

Spin Up Complete
Elapsed Time 4.238 secs
F3 2>/1

F3 1>N1

Init SMART Fail
سلام دوست من
هنوز SMART پاک نشده است باید از دستورات دیگری استفاده کنید که فکر نمی کنم به صلاح باشد . در صورت کلی حتی میتواند هد هارد شما خراب باشد و یا مشکلات دیگر.
تنها راهنمایی که میتوانم بکنم یا در اصل تنها کاری که شما می توانید انجام دهید این است که چندین بار متوالی سعی نمایید و همین روش را انجام دهید.

موفق باشید.

---------- Post added at 02:47 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------

سلام
Maxtor
با سپاس
دوست من
وقتی هارد شما با مشخصه رملوس شناسایی میشود یعنی اینکه ماژولهایی از سرویس خوانده نمی شود در اصل فرم ویر مشکل دارد. شما حتما" باید به سراغ کسی بروید که PC-3000 دارد و بدون آن امکان درست شدن هاردتان وجود ندارد.

رضا امیر
01-02-2012, 23:23
درود

سلام دوست من
اول از همه شما اعلام کردید هارد در بایوس دیتکت میشود و ظرفیت هم درست است !!!! خوب اگر اینطور باشد :
1- میتواند جداول تخصصیص فایل ها خراب باشد.
2- در ابتدای هارد بد سکتور داشته باشید. ( لزوما" همه نوع بد سکتور با نرم افزارهای در دسترس شما شناسایی نمی شوند)
3- همچنین اگر ویروس داشته باشید نیز می تواند این کار را انجام دهد.
4- چندین مریضی خاص در این مدل هارد ها نیز باعث اینگونه مسایل میشود که جای توضیحش اینجا نیست.

در کل هارد شما قابل بازیابی است فقط دقت کنید کار را به کاردانش بسپارید.

موفق باشید.

mohsen_n94
02-02-2012, 17:17
سلام دوست من
هنوز SMART پاک نشده است باید از دستورات دیگری استفاده کنید که فکر نمی کنم به صلاح باشد . در صورت کلی حتی میتواند هد هارد شما خراب باشد و یا مشکلات دیگر.
تنها راهنمایی که میتوانم بکنم یا در اصل تنها کاری که شما می توانید انجام دهید این است که چندین بار متوالی سعی نمایید و همین روش را انجام دهید.

موفق باشید.

ممنون از جوابتون.
مدل هارد من diamondmax 23 - stm3500418as هست و وقتي فيرم ور آپديت ميكردم در حين آپديت هارد يك بوق زد و آپديت كنسل شد و سيستم هنگ كرد و بعد از چند دقيقه سيستم رو ري استارت كردم و ديگه هارد شناسايي نميشه.
فكر ميكنم فيرم ور پاك شده باشه. چكار ميتونم بكنم؟‌:sad:

mohsen_n94
02-02-2012, 22:55
:sad::sad: (Depress :44:)

Abbas.sedighi
05-02-2012, 22:12
با سلام من چند وقت پیش با صفحه ابی ویندوز مواجه میشدم بعد از چند هفته تا الان ویندوز تا صفحه لود میره و دوباره ریستارت میشه هاردم هم سیگت هست ولی سری 23 امروز هم رفتم مغازه امجد و کیت سریال یو اس بی همراه با سی دی و کابل یو اس بی تهیه کردم طبق روشی که ابتدای پست اشاره شده در قالب پی دی اف مراحل رو به دقت انجام دادم ولی وقتی وارد برنامه هایپر ترمینال میشم در قسمت کانکت تو! طبق روشی که گفته شده کام 3 رو انتخاب میکنم و دستور رو وارد و اینتر رو میزنم اتفاقی نمی افته کام های دیگه هم امتحان کردم ولی اصلا در برنامه قادر به تایپ نیستم کیتی هم که گرفتم 10 تا خوار! داره که طبق فابل ضمیمه سی دی انتخاب کردم حالا از دوستانی که این کیت رو تهیه کردند یه راهنمایی میخوام بی زحمت.
برای بازیابی و تعمیر هم بردم میگن 100 تا 150 هزار تومن!

Abbas.sedighi
05-02-2012, 22:28
با عرض سلام خدمت همه دوستان عزیز
ضمن تشکر از دوست بزرگوارمون که این آموزش رو در اینجا قرار دادن.
من هم چند وقت پیش همین مشکل رو داشتم و مدار رو از فروشگاه جام جم الکترونیک تهیه کردم و مشکلم حل شد.
در ضمن من به صورت پستی ازشون خرید کردم و حتی بقیه پول رو هم داخل بسته بهم ارسال کرده بودن.
اسم مدار : مبدل usb <----> serial
اون موقع 12500 تومن خود مدار بود دو سه تومن هم هزینه ارسال.

آدرس و نشانی فروشگاه جام جم الکترونیک

آدرس:
تهران , خیابان جمهوری , بعد از پل حافظ , پاساژ امجد , طبقه همکف ، پلاک 26

تلفن: تلفن : 66723003
فکس: فاکس : 66740359

سلام بزرگوار اگه ممکنه مراحل رو گام به گام یه توضیح بدید با تشکر

رضا امیر
06-02-2012, 09:47
با سلام من چند وقت پیش با صفحه ابی ویندوز مواجه میشدم بعد از چند هفته تا الان ویندوز تا صفحه لود میره و دوباره ریستارت میشه هاردم هم سیگت هست ولی سری 23 امروز هم رفتم مغازه امجد و کیت سریال یو اس بی همراه با سی دی و کابل یو اس بی تهیه کردم طبق روشی که ابتدای پست اشاره شده در قالب پی دی اف مراحل رو به دقت انجام دادم ولی وقتی وارد برنامه هایپر ترمینال میشم در قسمت کانکت تو! طبق روشی که گفته شده کام 3 رو انتخاب میکنم و دستور رو وارد و اینتر رو میزنم اتفاقی نمی افته کام های دیگه هم امتحان کردم ولی اصلا در برنامه قادر به تایپ نیستم کیتی هم که گرفتم 10 تا خوار! داره که طبق فابل ضمیمه سی دی انتخاب کردم حالا از دوستانی که این کیت رو تهیه کردند یه راهنمایی میخوام بی زحمت.
برای بازیابی و تعمیر هم بردم میگن 100 تا 150 هزار تومن!
سلام دوست من
هارد شما دیتکت می شود و ظرفیت هم دارد !!!! چون می گویید تا مرحله از کار ویندوز بالا می آید.
شما احتیاجی به این برد ندارید و ممکن است به هارد آسیب برسانید . مشکل شما در جایی دیگر است . به احتمال در ترجمه یا خرابی در سکتور خاص.

موفق باشید

mosyrozi
07-02-2012, 22:55
سلام من یک هار maxtor 40 GB دارم چند روزی بود به کامپیوتر وصل نکرده بودم امروز که وصل کردم اسم درایو به Local Disk تغییر کرده بود و اومدم باز کنم این ارور رو داد :
G:/ is not accessible.
The file or directory is corrupted or unreadable
خواهش میکنم کمک کنید اطلاعات این هارد حاصل یک ماه بی خوابیه خواهش میکنم کمک کنید.

Abbas.sedighi
08-02-2012, 16:09
سلام دوست من
هارد شما دیتکت می شود و ظرفیت هم دارد !!!! چون می گویید تا مرحله از کار ویندوز بالا می آید.
شما احتیاجی به این برد ندارید و ممکن است به هارد آسیب برسانید . مشکل شما در جایی دیگر است . به احتمال در ترجمه یا خرابی در سکتور خاص.

موفق باشید

هارد به هیچ عنوان شناسایی نمیشود سی دی ویندوز رو هم اعم از همه ویندوز ها میزارم برا نصب ولی پیغامی مبنی بر عدم وجود یا شناسایی هارد رو میده سی دی خود وینندوز رو هم برای رپیر کردن میزارم باز همون پیغام رو میده اعصابمو ریخته بهم.
منتظر پاسختون هستم