مشاهده نسخه کامل
: راه حل مشکل عدم شناسایی هارد و ظرفیت 0 در مکستور Diamond Max 22 و سیگیت 7200.11 و هارد های مشابه
صفحه ها :
1
2
[
3]
4
5
6
7
zeus7610
03-10-2009, 12:52
سلام
این جور که معلومه هارد شما مشکل زیاد داشته
بالاخره چی کار کردی که جواب داد؟
شما اول partition magic رو نصب کن یه گزینه undo delete partition داره شاید برای شما جواب بده.
برای رکاوری من قبلاً از ترکیب magic recovery و handy recovery استفاده کردم نتیجه خوبی گرفتم ولی بسته به حجم پارتیشن ممکن است خیلی طول بکشه شاید 10 ساعت!
حالا چه فرمت کنید چه پارتیشن جدید بسازید تا وقتی که اطلاعات جدیدی روی قبلی ها نریزید،اطلاعات قابل بازبافت هستند.
اینها رو که فرمودین می دونم. پارتیشن مجیک جواب نداد. با acronis تا درایو اف رو برگردوندم که بعد میرسه به بدسکتور که تا آخر هارد بد سکتور داره. در ضمن اصل هارد درایوهای جی و اچ هست با حجم 350 گیگ...
یعنی اصل هاردم پریده. با نرم افزارهای تعمیری پارتیشن تیبل هم تست کردم. نرم افزار خوب خفن چی سراغ دارین؟؟؟؟
دوستان من بالاخره چیکار کنم آخه؟!
کسی نیست کمکم کنه
کل تبریز رو زیر و رو کردم.
قطعات موجوده ولی برد نیست....
فقط شرکت های انبوه ساز درستش میکنن که تعدادش بالای 300 تا باید باشه
کسی از دوستان نیست که یکی از مدارها برام پست کنه؟
یا میخرم ازش و یا اگه بخواد برمیگردونم به خودش....
ای بابا!!!
اینم مشکل منه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلطفا همه پستها رو بخونید...
ممنون:11:
با سلام
دوست عزیز پستهای شما را خواندم
1- مشکل شما آنطور که توضیح دادید از بحث این تاپیک خارج است.قبول دارم که مطالعه 51 صفحه کار مشکلی است ولی در همان صفحات اول متوجه میشوید این تاپیک مربوط به رفع 2 نوع مشکل در یکسری از هاردهای مکستور یا سیگیت است که مربوط به باگ در فیرمویر میباشد و به دو صورت 1-عدم دیتیکت هارد دیسک و 2-صفر نشان دادن ظرفیت هارد دیسک میباشد.بنابراین ساخت مدار و ... کمکی به شما نمیکند.
2- اگر اطلاعات برای شما اهمیت ندارد ، در صورت وجود گارانتی ، چنین هاردهایی معمولا با یک هارد نو از جانب گارانتی کننده تعویض میشود.
3- اگر اطلاعات برای شما اهمیت دارد و نیاز به ریکاوری دارید این خدمات توسط شرکتهای مربوطه با بهایی معمولا بیش از قیمت هارد نو و تا چند برابر آن انجام میشود .مگر اطلاعات مشکل شرعی داشته باشد یا هزینه آن برای شما اهمیت داشته باشد.
4- در صورتیکه هنوز مصصم به تهیه مدار هستید (برای آزمایش و تجربه) باید خدمتتان عرض کنم همانگونه که در صفحات نخستین اشاره شده کلا 2 نوع مدار موجود است 1-تبدیل rs232-ttl و 2-تبدیل usb-ttl.نوع اول را میتوانید خودتان بسازید در اینترنت آماده آنرا دیده ام ولی لااقل در تهران آماده آن موجود نیست.قطعات آن هم جمعا 1500 تومان هزینه ندارد و در مورد برد دوست عزیز اینجا هم آماده آن موجود نمیباشد در صورت لزوم سفارش ساخت آنرا میدهندکه در مورد بسیار ساده ای مانند این معمولا اینکار انجام نمیشود و بهترین گزینه استفاده از stripboard است.از این شماتیک استفاده فرمایید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نوع دوم هم در 2 نوع 8000 و 12500 تومانی موجود است که شرح آن داده شده.در صورت تمایل میتوانید از شرکت سازنده تهیه فرمایید که احتمالا ارسال پستی هم دارند.ولی همانگونه که عرض کردم به نظر اینجانب این بردها کمکی به حل مشکل شما نخواهند کرد.
5- با توجه به اینکه فیرمویر جدیدی برای هارد شما موجود نیست تا تست کنیم ببینیم مشکل با آپدیت فیرمویر حل میشود یا نه ، اینجانب احتمال خرابی partition table به احتمال زیاد در اثر badsector یا خرابی های مشابه را میدهم که باید دست به دامن برنامه های ریکاوری شوید.اینکار را شروع بفرمایید.دوستان با اطلاع و متخصص حتما کمک خواهند کرد.
موفق باشید
zeus7610
04-10-2009, 11:23
واقعا من از دوستمون ممنونم که جواب به این کاملی و خوبی رو دادند. کمتر توی فروم از این پاسخها دیدم........... من به شخصه از دوستمون اسمارتی تشکر می کنم...
zeus7610
05-10-2009, 14:55
بچه ها هارد من با یه نرم افزار درست کردن پارتیشن تیبل 2 روزه داره کار می کنه و تو ساعت مونده نوشته 210 ساعت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! به نظرتون نرم افزاره اسگله؟؟؟
بچه ها هارد من با یه نرم افزار درست کردن پارتیشن تیبل 2 روزه داره کار می کنه و تو ساعت مونده نوشته 210 ساعت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! به نظرتون نرم افزاره اسگله؟؟؟
چی شد آقا؟
درست شد یا نه؟
zeus7610
12-10-2009, 07:35
سلام. نه درست نشد. هارد من حدود 120 گیگ اول رو مشناسه و بقیه هارد تبدیل به بدسکتور شده. نمی دونم چرا این بلا سرش اومده. با نرم افزارهاری درست کردن پارتیشن تیبل هم زیاد ور رفتم. ولی درست نشده. به نظرتون راه دیگه ای میرسه؟
سلام. نه درست نشد. هارد من حدود 120 گیگ اول رو مشناسه و بقیه هارد تبدیل به بدسکتور شده. نمی دونم چرا این بلا سرش اومده. با نرم افزارهاری درست کردن پارتیشن تیبل هم زیاد ور رفتم. ولی درست نشده. به نظرتون راه دیگه ای میرسه؟
به نظر من همه هارد رو فرمت کن بعد با نرم افزار های رکاوری اطلاعات رو تا جایی که امکان داره برگردون.
zeus7610
13-10-2009, 08:31
ممنون دوست عزیز. ولی هارد فرمت نمیشه. و پیغام خطا میده... داغون شده. دیگه کم کم ناامید دارم میشم...
Pame1940
13-10-2009, 11:03
آقا من خود مدار rs232 to TTL را مي خوام. همراه سيم و اتصالات لطفا يه نفر سايتي براي خريد بزاره يا اگه خودش مي تونه درست كنه قيمت و هزينه پست رو برام بنويسه. please
WhiteCrow
13-10-2009, 12:13
سلام دوستان ! یه هارد مکستور من هم همین بلا سرش اومده ! یه ماهی میشه که مثل خر تو گل مونده بودم ! تو شهر خودمون یجا فقط گفت میتونه درستش کنه که 250.000 میگرفت !!!!!
از قضا خدا من رو رسوند اینجا ! فردا دارم میرم تهران (خدا رو شکر که باید بیام) برد رو میگیرم ! انشاالله که جواب بده ...
سلام.
من مدار رو با هزار و خوردهای مصیبت دادم درستش کردند.
ولی مثل اینکه مشکل داره
چون در هر حالت در Hyper تایپ میکنه
قابلیت Local Echo چطور باید غیر فعال شه؟!؟؟!
farshad_saki
13-10-2009, 17:49
با سلام در مدار usb آماده به غیر از rxو tx باید برق مدار هم وصل کنیم یعنی روی برد!!! ضمنا بغل محل اتصال این دو پرت روی هارد من یک جامپر هست اونو درارم؟باتشکر
با سلام در مدار usb آماده به غیر از rxو tx باید برق مدار هم وصل کنیم یعنی روی برد!!! ضمنا بغل محل اتصال این دو پرت روی هارد من یک جامپر هست اونو درارم؟باتشکر
سلام
شما فقط rx و TX رو وصل کن جامپر هم در بیار.
OFFTOPIC:از صدقه سر سیگیت چه بر و بیایی تو این تاپیک شده:31:
سلام.
من مدار رو با هزار و خوردهای مصیبت دادم درستش کردند.
ولی مثل اینکه مشکل داره
چون در هر حالت در Hyper تایپ میکنه
قابلیت Local Echo چطور باید غیر فعال شه؟!؟؟!
سلام
شما برو به مسیر زیر
file>properties>settings>ASCII setup
بعد باید تیک کنار echo typed characters locally رو برداری.
اگه درست شد که هیچی مگر نه بهتره بری سراغ مدار جدید که بهت گفتم یا اینکه آماده بگیری.
چون مثل اینکه مدار ناقص هست
farshad_saki
13-10-2009, 20:13
ميدونيد من خرم آبادم ايتجا چند جا بردمش همه ميگفتن بايستي بره گارانتي يكيم كه خيلي ادعاش ميشه و مشتريش بالا ست ضمنا آشنا ست!!!!! يه شب گرفتش گفت ضربه خورده حتما!!!!!! تا حالا 4 -5 تا آوردن همه ضربه خورده بودن!!!!! همه رو گفتيم بدن گارانتى!!!.
واسه خود من درست شدن هارد الويت دوم بود و اطلاعات 6 سالش!!!! در در جه اول!!! تلفن زدم به نمايندگي ديجيتال زنگ زدم يه بابايي بود ميگفت من 40 تومن ميگيرم درستش ميكنم!
خلاصه به بركت حضور آقاي حامد در اين فروم و با يه 12 تومني خرج (خريد وپست) الان هاردم زنده است منم خوشحالم!!!! وممنون از اين اطلاعاتي كه حامد جان جمع آوري ودر اختيار ما گذاشتن!
زحمات شما در قالب كلمه تشكر تنها نميگنجد(اينم ادبي گفتم)
WhiteCrow
13-10-2009, 22:56
آقا تهرون اومدن من کنسل شد بدبختانه :41: تو یزد هرچی گشتم برد آمادشو پیدا نکردم ! بدبختانه خوردیم به تعطیلی :41: شبی رفتم هرچی قطعه مطعه بوود خریدم ! یکی لطف کنه و یه نقشه برد تست شده رو قرار بده من بسازمش :42:
به خدا دارم دیوونه میشم ! PLZ PLZ pLZ به داد من برسید
و من الله التوفیق
آقا تهرون اومدن من کنسل شد بدبختانه :41: تو یزد هرچی گشتم برد آمادشو پیدا نکردم ! بدبختانه خوردیم به تعطیلی :41: شبی رفتم هرچی قطعه مطعه بوود خریدم ! یکی لطف کنه و یه نقشه برد تست شده رو قرار بده من بسازمش :42:
به خدا دارم دیوونه میشم ! PLZ PLZ pLZ به داد من برسید
و من الله التوفیق
سلام
یه سر به پست این رفیقمون بزن
ایشاالله که درست میشه غصه نخور:10:
WhiteCrow
14-10-2009, 01:57
با مشقات فراوان بعد از چند ساعت و اندی برد تکمیل شد ! الان چند تا سوال برام پیش اومده ! اولا وقتی این ماسماسک رو وصل میکنیم ! هیچ عرری ! اورری ! وقی ووقی ! چیزی نمیکنه که آی هوار divace جدید یافتم و از این برنامه ها ؟؟؟
دویما ! من وقتی تو هایپر تست میکنم ! جفنگیات بهم تحویل میده !!! قبل از اتصال دوتا سیم به هم هیچی تایپ نمیککنه ! ولی وقتی میزنم به هم با دلای 7-8 ثانیه ای یه سری کاراکتر های مجهول الهویه نشون میده ! که تقریبا هیچ ربطی به کاراکتری که من تایپ میکنم نداره ! (حالا این یعنی چی ؟ یعنی برد ما درسته یا وضوش باطله ؟)
فکر نکنم شبی کسی قد من بیکار باشه بشینه پای تعمیر هارد D: منتظر جواب هستم
و من الله التوفیق ...
با مشقات فراوان بعد از چند ساعت و اندی برد تکمیل شد ! الان چند تا سوال برام پیش اومده ! اولا وقتی این ماسماسک رو وصل میکنیم ! هیچ عرری ! اورری ! وقی ووقی ! چیزی نمیکنه که آی هوار divace جدید یافتم و از این برنامه ها ؟؟؟
دویما ! من وقتی تو هایپر تست میکنم ! جفنگیات بهم تحویل میده !!! قبل از اتصال دوتا سیم به هم هیچی تایپ نمیککنه ! ولی وقتی میزنم به هم با دلای 7-8 ثانیه ای یه سری کاراکتر های مجهول الهویه نشون میده ! که تقریبا هیچ ربطی به کاراکتری که من تایپ میکنم نداره ! (حالا این یعنی چی ؟ یعنی برد ما درسته یا وضوش باطله ؟)
فکر نکنم شبی کسی قد من بیکار باشه بشینه پای تعمیر هارد D: منتظر جواب هستم
و من الله التوفیق ...
کدوم مدار رو ساختی؟
ولی معلومه که پشت کارت خوبه مخصوصاً تو هویه کاری :31:
باطری براش گذاشتی دیگه نه؟
ببینم میتونی تا صبح درستش کنی یا نه
WhiteCrow
14-10-2009, 10:45
کدوم مدار رو ساختی؟
ولی معلومه که پشت کارت خوبه مخصوصاً تو هویه کاری :31:
باطری براش گذاشتی دیگه نه؟
ببینم میتونی تا صبح درستش کنی یا نه
همین مداری که شماتیکشو گذاشتید شما ! فکر نمیکردم 3 نصفه شب کسی جوابمو بده :31: :11:
البته امکانات زیاد نبود ! اسید نداشتم و الا بردشو چاپی !!! میزدم که مطمئن تر باشه ! هویه ای ام که خونه دارم 60 واته با نوکی در حد کله ی آدمیزاد ! حال نداشتم برم مغازه ! اونجا امکانات فنی مناسب تر بود (مثلا تعمیرکار موبایل ام)
حالا من نفهمیدم ! با این شرایطی که گفتم ! برد من سالم هست یا نه ؟
WhiteCrow
14-10-2009, 11:51
این برد من انگار به دیار باقی شتافت ! دیگه هر کار میکنم تو هایپر هیچ کاراکتری نشون نمیده ! cry
farshad_saki
14-10-2009, 12:45
فقط يه چيزي من با موفقيت آپديت هم كردم منتهي توجه نكردم فيرم ور قبليم چي بوده و حالا چي شده الان اينو از كجا بفهمم با تشكر
WhiteCrow
14-10-2009, 13:19
کیست مرا یاری کند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط يه چيزي من با موفقيت آپديت هم كردم منتهي توجه نكردم فيرم ور قبليم چي بوده و حالا چي شده الان اينو از كجا بفهمم با تشكر
با برنامه drivedetect میشه فریمور رو دید
اگه هاردت 500 باشه فکر میکنم آخرین ورژنش mx1a باشه.
این برد من انگار به دیار باقی شتافت ! دیگه هر کار میکنم تو هایپر هیچ کاراکتری نشون نمیده ! cry
کیست مرا یاری کند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورم از پست قبلی این بود که مدار های rs232 to ttl که شما ساختی احتیاج به منبع خارجی 3-5 ولت دارن
اگه بهش برق ندی اصلاً کار نمیکنه و شناخته نمیشه تو ویندوز
حالا مدار شما باطری داره انشاالله؟
WhiteCrow
14-10-2009, 16:02
2 تا باطری قلمی بهش وصل کردم ! از نظر اینکه مدار برق رو به همه جا هم میرسونه مطمئنم ! حالا چرا این ادا ها رو در میاره نمیدوونم :))
2 تا باطری قلمی بهش وصل کردم ! از نظر اینکه مدار برق رو به همه جا هم میرسونه مطمئنم ! حالا چرا این ادا ها رو در میاره نمیدوونم :))
برات pm گذاشتم.
farshad_saki
15-10-2009, 00:23
هارد500سيگيته
مينويسهSD1A
هارد500سيگيته
مينويسهSD1A
مثل اینکه آخرین ورژن آپدیت SD1B هست واسه هارد شما
یه بار دیگه از لینک زیر با توجه به مدل هاردت چک کن:
farshad_saki
15-10-2009, 09:05
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
david2002
17-10-2009, 10:21
با سلام به دوستان
هارد من maxtor STM3500320AS با حجم 500 است.
بدون هیچ ضربه شتاسایی نمیشود.من بورد را تهیه کردم و تمام مراحل را انجام دادم بدون پیغام خطا.حتی مرحله G-list Erase را هم انجام دادم.تمام مراحل با موفقیت انجام شد. ولی باز هم هارد دیتکت نمیشود.آیا کسی علت آن را میداند؟لطفا راهنمایی کنید .
WhiteCrow
17-10-2009, 16:02
سلام دوستان ! خیلی خیلی خیلی خیلی ممنون از همه راهنمایی هاتون و یه تشکر فوق ویژه از حامد جان عزیز که واقعا بدون کمک ایشون من الان هیچ غلطی نمیتونستم بکنم !!!!
هارد من به حالت اول برگشت ! آپدیتش هم کردم ! الان هم دارم کل اطلاعاتش رو منتقل میکنم روی اون یکی هاردم تا تا بعدا یه گلی به سرش بگیرم !
قربون همتون برم ! دم همه بچه های p30world گرم
انشاالله موتور هارد هاتون همیشه واستون خوب خوب بگرده :دی
و من الله التوفیق ....
با سلام به دوستان
هارد من maxtor STM3500320AS با حجم 500 است.
بدون هیچ ضربه شتاسایی نمیشود.من بورد را تهیه کردم و تمام مراحل را انجام دادم بدون پیغام خطا.حتی مرحله G-list Erase را هم انجام دادم.تمام مراحل با موفقیت انجام شد. ولی باز هم هارد دیتکت نمیشود.آیا کسی علت آن را میداند؟لطفا راهنمایی کنید .
سلام
یه دفعه اینطوری شد یعنی یه بار که سیستم رو روشن کردید دیدید نمیشناسه؟
ورژن فریم ور هارد چیه؟
دوستان همگی خسته نباشن! ممنون که به این زیبایی و در کمال اخلاص تبادل اطلاعات می کنید!
من این مدار رو ساختم
فقط شما واسه اتصالات از چه جور سیمی استفاده کردین؟ آماده بود یا درست کردین؟
این مدار رو من دادم برد چاپیش رو هم واسم درست کردن و الان روی برد چاپی هست. اینشالا اگر بتونم جواب بگیرم، بورد رو در اختیار بقیه دوستان قرار میدم!
دوستان همگی خسته نباشن! ممنون که به این زیبایی و در کمال اخلاص تبادل اطلاعات می کنید!
من این مدار رو ساختم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفقط شما واسه اتصالات از چه جور سیمی استفاده کردین؟ آماده بود یا درست کردین؟
این مدار رو من دادم برد چاپیش رو هم واسم درست کردن و الان روی برد چاپی هست. اینشالا اگر بتونم جواب بگیرم، بورد رو در اختیار بقیه دوستان قرار میدم!
نوع سیم زیاد فرق نمیکنه.من خودم درست کردم براش.
فقط این مهمه که نباید شل و ول باشه و اتصالی پیش بیاد.
ای بابا!!!!!!
چندین و چندین بار به دوستان پیغام خصوصی برای کمک دادم.
اخه این چه وضعشه....
یه راهنمایی خیلی خیلی مختصر کافیه به نظرتون؟!؟؟؟؟؟؟؟؟ :13::13::13:
آقا من این مدار دوم رو ساختم....
الان مدار سالمه... تست که میکنم جواب میده... (همونطوری که در پی دی اف نوشته بود)
ولی کابل رو که وصل میکنم به هارد هیچ اتفاقی نمیافته Ctrl+Z رو میزنم...... اصلا هیچی تایپ نمیکنه...
هاردم مکستور 360 هست.
لطفا کمک کنید....
ببینم راستی!
من کابل دیتا رو وصل نمیکنمااااااا. مشکلی که نداره؟!
ممنون :11:
ببخشید کمی زیاده روی کردم.....
بیش از 4 ساعت درست کردن مدار طول کشید.... اعصابم قاطی بود دیگه... آخرش هم کار نکرد...
شرمنده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا!!!!!!
چندین و چندین بار به دوستان پیغام خصوصی برای کمک دادم.
اخه این چه وضعشه....
یه راهنمایی خیلی خیلی مختصر کافیه به نظرتون؟!؟؟؟؟؟؟؟؟ :13::13::13:
آقا من این مدار دوم رو ساختم....
الان مدار سالمه... تست که میکنم جواب میده... (همونطوری که در پی دی اف نوشته بود)
ولی کابل رو که وصل میکنم به هارد هیچ اتفاقی نمیافته Ctrl+Z رو میزنم...... اصلا هیچی تایپ نمیکنه...
هاردم مکستور 360 هست.
لطفا کمک کنید....
ببینم راستی!
من کابل دیتا رو وصل نمیکنمااااااا. مشکلی که نداره؟!
ممنون :11:
ببخشید کمی زیاده روی کردم.....
بیش از 4 ساعت درست کردن مدار طول کشید.... اعصابم قاطی بود دیگه... آخرش هم کار نکرد...
شرمنده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دشمنت شرمنده.
من رفتم تو تاپیکی که درست کرده بودید و دیدم که مشکل شما کلاً فرق میکنه.
یعنی اصلاً معلوم نیست که با این مدار کارتون راه بیافته.
ولی خوب زیاد ناراحت نباش خدا بزرگه
اینایی که میگم رو یه چک بکن:
با باز کردن پیچ نزدیک موتور هد و قرار دادن یک عایق مثل کارت باید اتصال رو قطع کنید.
این مداری که شما ساختید احتیاج به برق 3-5 ولت داره که vcc سر مثبت آن و gnd هم سر منفی هست.
rx و tx در هارد مکستور به صورت زیر هست. rx مدار رو به tx هارد و tx مدار رو به rx هارد متصل کنید.
جامپر هارد رو در موقع عملیات در بیاورید.
برق را به هارد متصل کنید.
هایپر ترمینال رو اجرا کنید و پس از انتخاب اسم و ایکون دلخواه به مرحله انتخاب پورت بروید که در اینجا باید پورتی که مدار در کامپیوتر ایجاد کرده را انتخاب کنید.
تنظیمات هایپرترمینال را مطابق زیر چک کنید.
خوب اگه الان هایپر رو باز کنید و کلید های ctrl و z را با هم فشار دهید خط فرمان دیده میشه.
دقت کنید که از این مرحله به بعد به کوچکی و بزرگی دستورات دقت کنید.
انشاالله که درست میشه.
وای نمیدونید چی شد :18::18::18::18:
از بعد از ظهر همون کارایی رو میگفتید انجام میدادم که... ولی نتیجه نمیداد.
این بار هم فرقی نکرد..
ولی بگید چی شد....
یه دفعه متوجه شدم از یه قسمت هارد یه جرقه ای مانند آتش سوزی (خیلی کوچیک) داره بلند میشه.
فوری کابل برق رو درآوردم.... سیستم خودبخود ریستارت شد....
انگشت شصتم هم سوخت. (چون با دست خاموشش کردم)
این عکس قسمتی از مدار هارد هست که سوخته:
الان چی کار کنم.؟؟؟؟
بابا اون هارد مال خودم نبود.....
برم برد بخرم؟
قیمتش چنده؟
احساس میکنم هارد کار میکنه.... ولی سرعت موتور بسیار کم شده....
ممنون :37:
david2002
18-10-2009, 23:32
سلام
یه دفعه اینطوری شد یعنی یه بار که سیستم رو روشن کردید دیدید نمیشناسه؟
ورژن فریم ور هارد چیه؟
فرمور mx15 و خود هارد diamondMax 22 -STM3500320A با حجم 500 گیگ است.هارد در کیس اکسترنال بود.تا روز قبل کار میکرد ولی این بار که روشن کردم سیستم آن را شناسایی نکرد.با هارد دیگر چک کردم کیس سالم است.هارد با کیسهای دیگر هم کار نمیکند.صدای اسپین میدهد(صدا معمولی است).تمام مراحل را چند بار به طور کامل انجام دادم ولی باز توسط سیستم شناسایی نمیشود.
فرمور mx15 و خود هارد diamondMax 22 -STM3500320A با حجم 500 گیگ است.هارد در کیس اکسترنال بود.تا روز قبل کار میکرد ولی این بار که روشن کردم سیستم آن را شناسایی نکرد.با هارد دیگر چک کردم کیس سالم است.هارد با کیسهای دیگر هم کار نمیکند.صدای اسپین میدهد(صدا معمولی است).تمام مراحل را چند بار به طور کامل انجام دادم ولی باز توسط سیستم شناسایی نمیشود.
نمیدونم والّا
از دست این سیگیت
مدار رو آماده خریده بودی؟
یه بار دیگه مراحل رو انجام بده و نتیجه ای که هایپر از کل مراحل نشون میده رو برام قرار بده ببینیم چی میشه
soheilnazemy
21-10-2009, 19:29
سلام سلام:26:
سلام بر جمع
خسته نباشي حامدخان
من كه خيلي ارادت دارم عزيز
چند مدتيه كه از كابوسي كه مكستور برام درست كرده بود خلاص شدم
امروز دوباره فرصت شد بيام و عرض ادبي كرده باشم
مي بينم همچنان تلفات بالاست
گفتم يه پيشنهاد بدم
به نظر من اگر كسي از الكترونيك سر در نمي ياره كلا بيخيال ساختن مدار شه ..!
چون كه اكثر فروشگاه هاي قطعات الكترونيك در ايران شدن دقيقا مثل بقالي حتي بدتر ..
و همون مدار آماده رو تهيه كنيد چون واقعا به درد سرش نمي ارزه ..........!
تازه توي شهرستانها همون مدار اماده هم گر نمي ياد
من كه خودم بعد از كلي درد سر براي تهيه قطعات و ساخت مدار به دليل پيدا نكردن قطعه مناسب از ساختن مدار
جوابي نگرفتم
و حتي با تمام احتياطي كه به خرج دادم چند بار نزديك بود كار دست خودم بدم و هارد كه هيچي حتي مادر بورد
رو ناكار كنم
به هر حال اين تجربه من بود گفتم بگم تا حداقل ديگه كسي به اتيش نشاني احتياجي پيدا
نكنه.......!
و حالا با اجازه آقا حامد يك سري لينك كه براي من مفيد بوده رو اينجا ميزارم تا همه استفاده كنن
########################################
آدرس و نشانی فروشگاه جام جم الکترونیک كه من خودم ازش خريد كردم و واقعا راضي هستم
آدرس:
تهران , خیابان جمهوری , بعد از پل حافظ , پاساژ امجد , طبقه همکف ، پلاک 26
آقاي حسن آدمي
تلفن: تلفن : 66723003
فکس: فاکس : 66740359
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید########################################
و اين هم ايميل شركت سازنده
C.N.Fanavaran@GMAIL.COM
و اينم لينك يك شركت ديگه
و اين هم لينك نمايندههاي فروش
IC و اين هم براي تهيه دتا شيت
اين هم براي كسايي كه هاردشون مثل هارد منه يعني
MAXTOR DIAMONDMAX 22 (SN STM3500320AS) with MX15 Firmware
نقشه چند مدار
###########
###########
###########
###########
مشخصات پرتها
##############################################
ياحق:15:
هارد همگي سبز :10:
سلام دوست عزیز
خوشحالم که تونستم کمکت کنم.
همچنین بابت مطالبت هم ممنون.
ضمناً من دارم روی یه مدار rs232 to ttl کار میکنم که انشاالله با قیمت خیلی مناسب در اختیار دوستانی که حال و حوصله مدار درست کردن ندارن و همچنین زورشون میاد مدار آماده رو بخرن! قرار بدم.
soheilnazemy
22-10-2009, 00:41
خواهش مي كنم عزيز
وظيفه بود:7:
اما درمورد مدارحالا كه شما خودت زحمت تهيه مدار جديد رو كشيدي ديگه خيال همه رو راحت كردي.
چي از اين بهتر :46:
امري باشه
:10:
zeus7610
24-10-2009, 10:21
iهارد من درست نشد... بیچاره شدم. اطلاعات داخل هارد یکسری اطلاعات هنری است که مربوط به ایرانه و اگه درست نشه امکان دسترسی به بعضی از اطلاعات دیگه نیست و کلا نابود شده رفته. هارد فرمت نمیشه. هارد رو Low level format بکنم؟
[RIGHT]سلام سلام:26:
...
به نظر من اگر كسي از الكترونيك سر در نمي ياره كلا بيخيال ساختن مدار شه ..!
...
من كه خودم بعد از كلي درد سر براي تهيه قطعات و ساخت مدار به دليل پيدا نكردن قطعه مناسب از ساختن مدار
جوابي نگرفتم
...
با سلام خدمت دوستان
با حرف شما در مورد ساخت مدار موافقم.
اما این در مورد کسی است که هیچگونه سابقه و اطلاعی در مورد الکترونیک نداره.
به نظر من اگر تو همون دوران ابتدایی و راهنمایی برای سرگرمی چند تا کیت ساخته باشید برای این منظور کفایت میکنه.من خودم بدلیل مشغله کاری و کمبود وقت مدار رو نساختم و آماده (نوع usb) آنرا خریدم .ولی قطعات برای ساخت نوع rs232 آنرا خریدم.چند سری حتی نوع smd تا در موقع بیکاری اون رو هم بسازم.البته نه برای هارد دیسک.شاید برای پروگرم کردن و کاربردهای دیگه.
شما قطعه مناسب برای کدوم مدار رو پیدا نکردی؟تو کدوم شهرستان سکونت داری؟یعنی واقعا یه max232 و 5 تا خازن تهیه شان اینقدر مشکله.فروشگاههایی مثل جوان الکترونیک در تمام ایران معروفند.سایت هم دارند.احتمالا امکان خرید پستی هم دارند.یعنی اینقدر وضع فروشگاهها خرابه که امکان تهیه این قطعات موجود نیست؟
مسلما اگر در سیم کشی دقت نکنید باعث خرابی چه بسا در mainboard هم خواهید شد.این به دقت شخص مربوط میشه.ارتباطی با مدار نداره.تقریبا همه کار رو این ic انجام میده آنچنان چیز پیچیده ای نیست.
مدار نوع usb هم برای ساخت بصرفه نیست فکر میکنم فقط ic اون حدود 5000 تومان باشه.شما بورد 2 رو و cd و کابل و سایر قطعات smd که معمولا تک فروشی ندارند و عدم وجود نقشه آماده و پیچیده بودن رو در نظر بگیری به این نتیجه میرسی.گرچه میدانم منظورتان این مدار نبوده.
به هر حال موفق باشید
Pame1940
26-10-2009, 10:46
دوستان با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت همگي يه مشكل پيدا كردم گفتم ببينم كسي تجربه اي داره كمكي بكنه. من مشكل عدم شناسايي هارد در بايوس را داشتم و فريمور من mx15 بود بعد با هزار مكافات مدار رو ساختم و همون طور كه در فايل پيوست دوستمون آقا رضا نوشته بو تا مرحله آخر رو درست رفتم. بعد با نرم افزاري كه گرفته بودم مخصوص مكستور فريمور رو به mx 1a تبديل كردم . ولي بعد كه خواستم نتيجه رو ببينم ديدم كه هارد نميزاره سيستم بالا بياد. يه بوي سوخته گي خفيف حس كردم بعد ديدم از هارده (بو رو ميگم:31:) بعد كه پيچ هاش رو باز كردم ديدم يه قطعه سياه روي بردي كه از بدنه اصلي جدا ميشه داغ كرده و اون اسفنج يه خورده به اون قطعه سياه چسبيده حالا كسي ميدونه چه بلايي سر هارده من اومده و من اميدي دارم به يافتن يار دوران سختي هام:41:
دوستان با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت همگي يه مشكل پيدا كردم گفتم ببينم كسي تجربه اي داره كمكي بكنه. من مشكل عدم شناسايي هارد در بايوس را داشتم و فريمور من mx15 بود بعد با هزار مكافات مدار رو ساختم و همون طور كه در فايل پيوست دوستمون آقا رضا نوشته بو تا مرحله آخر رو درست رفتم. بعد با نرم افزاري كه گرفته بودم مخصوص مكستور فريمور رو به mx 1a تبديل كردم . ولي بعد كه خواستم نتيجه رو ببينم ديدم كه هارد نميزاره سيستم بالا بياد. يه بوي سوخته گي خفيف حس كردم بعد ديدم از هارده (بو رو ميگم:31:) بعد كه پيچ هاش رو باز كردم ديدم يه قطعه سياه روي بردي كه از بدنه اصلي جدا ميشه داغ كرده و اون اسفنج يه خورده به اون قطعه سياه چسبيده حالا كسي ميدونه چه بلايي سر هارده من اومده و من اميدي دارم به يافتن يار دوران سختي هام:41:
سلام
میشه یه عکس بزاری از اون قطعه؟
در بدترین حالت فکر کنم اگه بورد رو تعویض کنی درست بشه.
یه سر گارانتی بزن ببین چی میگن
abbasazarpikan
27-10-2009, 17:07
سلام بر همه
یه هارد MAxtor 500Gb دارم شناسایی میشه توی قسمت BIOS ولی موقعه ای که ویندوز می یاد بالا سیستم هنگ می کنه نمی تونه بشناسه
MODEL: Diamond Max 23
STM3500418AS
Frimware:CC37
ایا می خواد که آپدیت بشه FrimWare؟
ممنون میشم کمک کنید
سلام بر همه
یه هارد MAxtor 500Gb دارم شناسایی میشه توی قسمت BIOS ولی موقعه ای که ویندوز می یاد بالا سیستم هنگ می کنه نمی تونه بشناسه
MODEL: Diamond Max 23
STM3500418AS
Frimware:CC37
ایا می خواد که آپدیت بشه FrimWare؟
ممنون میشم کمک کنید
سلام
هارد شما جزو هاردهای سری جدید سیگیت (مکستور) هست و فکر نمیکنم که فریمور جدیدی برای آن ارائه شده باشه ولی بازم از لینک زیر با استفاده از سریال هارد چک کن.
شما یه ذره توضیح بده که چجوری شد که اینطوری شد؟
ضمناً من دارم روی یه مدار rs232 to ttl کار میکنم که انشاالله با قیمت خیلی مناسب در اختیار دوستانی که حال و حوصله مدار درست کردن ندارن و همچنین زورشون میاد مدار آماده رو بخرن! قرار بدم.
این مداری که گفته بودم حاضر شد و با هارد هم تستش کردم مشکلی نداشت.
تا چند روز دیگه فایل آموزش رو ارتقا میدم و یه سری تغییرات توش میدم.
abbasazarpikan
28-10-2009, 10:24
سلام
هارد شما جزو هاردهای سری جدید سیگیت (مکستور) هست و فکر نمیکنم که فریمور جدیدی برای آن ارائه شده باشه ولی بازم از لینک زیر با استفاده از سریال هارد چک کن.
شما یه ذره توضیح بده که چجوری شد که اینطوری شد؟
به صورت خودکار همچین اتفاقی افتاده براش خود به خود!!!!!!!!!!!!!
وقتی هارد به هارد می کنم می تونه بشناسه ولی سیستم هنگ می کنه !!!
توی BIOS هم حجمش رو میاره و شناسایی هم می کنه؟؟؟
sooooodi
31-10-2009, 22:21
سلام .
از حامد جان و ديگر دوستان زحمتكش ممنونم من هم نتيجه گرفتم.
مشخصات هارد من :
Model: MAXTOR STM3500320AS
Firmware: MX1A
500 گيگا
ظرفیت هارد را SIZ 0 MB شناسایی میکرد
تعجبم از اينه كه با اينكه فريمورش MX1A بود چرا اينطور شد.
و از مدار زير استفاده كردم .
و از اي سي پورت سريال يه رسيور اوراقي استفاده كردم.
و از 5 ولت كيس استفاده شده.
اين هم 2تا عكس ار مداري كه مونتاژ كردم .
باتشکر از شما rhhh می خواستم ببینم که این برد را چطوری می تونیم تهیه کنیم فوری فوری
باتشکر از شما rhhh می خواستم ببینم که این برد را چطوری می تونیم تهیه کنیم فوری فوری
سلام دوست عزیز
واست Pm زدم یه نگاه بنداز
من اون بورد رو ساختم ! به چه تمیزی ! ولی جواب نمیده :41:
MJHamed جان بوردی که قرار بود بسازی آماده شد؟ :20:
من اون بورد رو ساختم ! به چه تمیزی ! ولی جواب نمیده :41:
MJHamed جان بوردی که قرار بود بسازی آماده شد؟ :20:
سلام دوست عزیز
مدار با توجه به نوع ic تفاوتهای جزئی در برخی موارد کلی! میکند از کدوم شماتیک استفاده کردی و نوع ic چی هست؟
مدار بنده هم حاضر شد و تا چند ساعت دیگه فایل آموزش ارتقا یافته رو قرار میدم.
من مدار RS232 to TTL رو به صورت دست ساز ساختم و با تمام لوازم جانبی شامل سیم های رابط،باطری و جاباطری به صورت یکجا برای کسانی که درخواست بدهند پست میکنم.
هزینه مدار به همراه هزینه پست سفارشی 8000 تومن میباشد.
هر کسی که مدار رو میخواد با ایمیل من تماس بگیره.
emjeyech@gmail.com
ضمناً پست اول هم با آموزش ورژن 2.0 آپدیت شد.
سلام آقا هارد منم ازاين هاردها بود وهمين مشكل عدم ديتكت روداشت من مدار روساختم وتاچند تا دستور رو دادم اما تويه جايي ازدستورات ارور آدرس ميداد كه من چندبار دستور رو دوباره دادم ولي فكر كنم هالا برد هاردم هم سوخت چون ديگه موتور هاردم هم كار نميكنه ولي قبلا كار ميكرد مي خواستم ببينم ازكجا ميشه برد اين هاردرو گير آورد؟
Diamondmax22
Model: MAXTOR STM3500320AS
Firmware: MX1A
capacity: 500 GB
abbasazarpikan
05-11-2009, 07:53
Mjhamid عزیز لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم
وقتی هارد به هارد می کنم درایوی که مربوط به هارد دیسک مشکل دار هستش
موقعی که CHKDSK می کنه این پیامه می ده
CHKDSK IS VERIFYNG INDEXES
correcting error in index $o for File 25
این می تونه مال چی باشه؟؟
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمائید .....
سلام حامد جان من مهدی اصغری از آمل پول برات واریز کردم کی به دستم می رسه
بخاطر سفر کاری در چند روز آینده جواب مسائل گفته شده را پاسخ میدهم.
zeus7610
07-11-2009, 11:10
هاردی که فرمت سطح پائین بشه رو میشه بازیابی کرد؟ من هاردو فرمت کردم.
احتمالاً با نرم افزار میشه تا حدودی اطلاعات رو باز یابی کرد
ali_intel_3ghz
09-11-2009, 11:15
مهدی اصغری واقعا فکر کردی 150000 تومن واسه این کار بهت پول میدن با او دروغ و دونگ هیی که به مردم میگی؟ نه عزیز اگه اینطوری فکر کردی سخت در اشتباهی اگه این چیزا حالیت بود max232 آماده نمیخریدی
ali_intel_3ghz
09-11-2009, 11:26
اینجا همه زحمت میکشن مفت و مجانی تجربه و وقت اعصابشونو میذارن تا همه استفاده کنن و به هم حال بدن اونوقت تو غراضه میخای با این کار واسه خودت درآمد درست کنی؟ واقا فکر کردی بپه های سایت این کار و میکنن؟واسه پول؟
اینجا همه زحمت میکشن مفت و مجانی تجربه و وقت اعصابشونو میذارن تا همه استفاده کنن و به هم حال بدن اونوقت تو غراضه میخای با این کار واسه خودت درآمد درست کنی؟ واقا فکر کردی بپه های سایت این کار و میکنن؟واسه پول؟
مهدی اصغری واقعا فکر کردی 150000 تومن واسه این کار بهت پول میدن با او دروغ و دونگ هیی که به مردم میگی؟ نه عزیز اگه اینطوری فکر کردی سخت در اشتباهی اگه این چیزا حالیت بود max232 آماده نمیخریدی
سلام
اگه منظورتون اینه که ایشون مدار رو از من بخره تا هارد های مشکل دار رو خودش با هزینه زیاد درست کنه به خودش مربوطه و کسایی که حاضرن پول مفت بدن.
ولی در همینجا اعلام میکنم که با یک هزینه خیلی کم همه میتونن هاردشون رو خودشون درست کنن با درصد اطمینان بسیار بالا
حالا یا خودتون مدار رو بسازید که چه بهتر ولی در هر صورت بیشتر از 13 تومن خرج نداره هر کی بیشتر بده ضرر کرده:41:
hadifaghihi
09-11-2009, 19:50
با سلام
من یک هارد diamondmax 23 stm3500418as دارم
دچار مشکل شده که مطمئنم مشکل از فرمویر هست
هارد شناسایی میشه اما امکان خواندن و نوشتن نمیده و فقط بعنوان هارد دوم قابل رویت هست
درایوها نه باز میشه نه فرمت میشه و نه قایل خوندن هست
نرم افزاری واسه تعمیر firmware هم هست؟
یه هارد دیگه از همین مدل دارم.
آیا میشه از firmware بکاپ گرفت و استفاده کرد؟
با سلام
من یک هارد diamondmax 23 stm3500418as دارم
دچار مشکل شده که مطمئنم مشکل از فرمویر هست
هارد شناسایی میشه اما امکان خواندن و نوشتن نمیده و فقط بعنوان هارد دوم قابل رویت هست
درایوها نه باز میشه نه فرمت میشه و نه قایل خوندن هست
نرم افزاری واسه تعمیر firmware هم هست؟
یه هارد دیگه از همین مدل دارم.
آیا میشه از firmware بکاپ گرفت و استفاده کرد؟
متاسفانه هارد های جدید مکستور و سیگیت هم مشکل دارند و این مشکل رو به شکل های مختلف نشان میدهند.
مشکل شما هم ممکنه از فریمور باشه
فریمور رو میتونید با توجه به مدل و سریال هارد از سایت سیگیت دانلود کنید.
ضمناً براتون ایمیل زدم چک کنید.
ali_intel_3ghz
10-11-2009, 07:00
حامد جان من به شما جسارت نکردم منظورم مهدی اصغری بود که میخاد تو آمل با این کار ,کارو کاسبی سکه را بندازه
mohsen57ir
11-11-2009, 03:06
سلام به همگی ....
اقا دستم به دامنتون ... یکی از هارد هام بدسکتور گرفته ... تو bios میشناسه ولی با ویندوز
هنگ میکنه ! و ویندوز بالا نمیاد .... البته روی این هارد خراب فقط اطلاعات و فایل هام هست .. خیلی مهمه !
من استودیو دارم و یه سری اطلاعات مهم روشه !!! فقط اطلاعاتم رو میخوام ... هاردم به درک !!!
با برنامه HDD Regenerator 1.71 تحت داس تا حدود 48 تا بد سکتور رو درست کرد ولی به 2% که
میرسه از برنامه میاد بیرون و میگه هارد رو نمیشناسه ... با 2 تا کامپیوتر این کار رو کردم ولی متاسفانه فکنم
boot sector مشکل پیدا کرده ///
چیکار کنم .... جبران میکنم .... به داد من بد بخت برسید .... گارانتی تموم شده /// هیچ جا هم نمیتونم ببرم
بدم درست کنه چون ........!!!!
در ضمن خودم حسابی دست به آچارم .... فقط منتظر کمکم....!!! تشکر
Maxtor
DiamondMAX 10
model : 6V300F0
300 GB
شاید با firmware مشکلم هل بشه .... نمیدونم ... منتظر کمک های شما هستم ... تشکر..
mohsen57ir
11-11-2009, 03:08
سلام به همگی ....
اقا دستم به دامنتون ... یکی از هارد هام بدسکتور گرفته ... تو bios میشناسه ولی با ویندوز
هنگ میکنه ! و ویندوز بالا نمیاد .... البته روی این هارد خراب فقط اطلاعات و فایل هام هست .. خیلی مهمه !
من استودیو دارم و یه سری اطلاعات مهم روشه !!! فقط اطلاعاتم رو میخوام ... هاردم به درک !!!
با برنامه HDD Regenerator 1.71 تحت داس تا حدود 48 تا بد سکتور رو درست کرد ولی به 2% که
میرسه از برنامه میاد بیرون و میگه هارد رو نمیشناسه ... با 2 تا کامپیوتر این کار رو کردم ولی متاسفانه فکنم
چیکار کنم .... جبران میکنم .... به داد من بد بخت برسید .... گارانتی تموم شده /// هیچ جا هم نمیتونم ببرم
Maxtor
DiamondMAX 10
300 GB
شاید با firmware مشکلم هل بشه .... نمیدونم ... منتظر کمک های شما هستم ... تشکر..
mohsen57ir
11-11-2009, 03:37
سلام به همگی ....
Maxtor
DiamondMAX 10
300 GB
سلام به همگی ....
Maxtor
DiamondMAX 10
300 GB
سلام خدمت شما
این مشکل چه جوری پیش اومد آخه این تاپیک فقط برای مشکلات ناشی از فریمور هست و لاغیر!
مشخصات هارد شما هم اصلاً با این هارد های مشکل دار جور در نمیاد.
اگه خیلی وضعش خرابه فکر کنم چاره ای جز رکاوری سخت افزاری نداری که هزینشم زیاده
abbasazarpikan
12-11-2009, 08:09
متاسفانه هارد های جدید مکستور و سیگیت هم مشکل دارند و این مشکل رو به شکل های مختلف نشان میدهند.
مشکل شما هم ممکنه از فریمور باشه
فریمور رو میتونید با توجه به مدل و سریال هارد از سایت سیگیت دانلود کنید.
ضمناً براتون ایمیل زدم چک کنید.
MJHamed عزیز مشکل من هم دقیقا همین هستش برات PM زدم جواب نداید
می تونید کمکم کنید هارد من هم همین مشخصات رو داره ؟؟؟
ممنون میشم اگه کمک کنید
MJHamed عزیز مشکل من هم دقیقا همین هستش برات PM زدم جواب نداید
می تونید کمکم کنید هارد من هم همین مشخصات رو داره ؟؟؟
ممنون میشم اگه کمک کنید
سلام
من برد رو برای ایشون فرستادم قرار شد که نتیجه رو اعلام کنن
abbasazarpikan
12-11-2009, 08:52
سلام
من برد رو برای ایشون فرستادم قرار شد که نتیجه رو اعلام کنن
سلام MJHamed عزیز
من برد دارم قبلا گرفتم ولی نمی دونم باید چیکار کنم !!!!
ا
سلام . مدار من رسید . صحیح و سالم. تست کردم جواب هم داد. تشکر می کنم که لطف کردی!
ولی یه سوال تو قسمت بعد از تست ( وصل کردن RX و TX به هم ) جواب میده! یعنی مدار سالم هست.
ولی بعدش که بقیه کار هارو می کنم Ctrl+z که می زنم هیچ اتفاقی نمی افته! RX و TX و GND رو چک کردم و درست وصل شدن و اتصال کامل دارن. اتصال برد هارد رو هم چک کردم ولی بازم بی نتیجه بود.
(شرمنده 27 صفحه اول رو خوندم + چند صفحه آخر که سوال تکراری نکرده باشم . ولی چیزی نبود ):20:
سلام . مدار من رسید . صحیح و سالم. تست کردم جواب هم داد. تشکر می کنم که لطف کردی!
ولی یه سوال تو قسمت بعد از تست ( وصل کردن RX و TX به هم ) جواب میده! یعنی مدار سالم هست.
ولی بعدش که بقیه کار هارو می کنم Ctrl+z که می زنم هیچ اتفاقی نمی افته! RX و TX و GND رو چک کردم و درست وصل شدن و اتصال کامل دارن. اتصال برد هارد رو هم چک کردم ولی بازم بی نتیجه بود.
(شرمنده 27 صفحه اول رو خوندم + چند صفحه آخر که سوال تکراری نکرده باشم . ولی چیزی نبود ):20:
شما جای tx و rx رو جابه جا کن gnd هم حتماً وصل کن.
abbasazarpikan
13-11-2009, 11:14
MJHamed
آقا می تونید کمکم کنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
MJHamed
آقا می تونید کمکم کنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
چجوری؟!
مگه شما فایل راهنما رو نگرفتید
من هر چی بلد بودم توی اون نوشتم :31:
شما جای tx و rx رو جابه جا کن gnd هم حتماً وصل کن.
این کارارو هم انجام دادم ولی بازم نشد!:41:
abbasazarpikan
14-11-2009, 08:22
چجوری؟!
مگه شما فایل راهنما رو نگرفتید
من هر چی بلد بودم توی اون نوشتم :31:
توی اون فایل راهنما 2 مورد هستش
1: اگه هارد توی Bios نشناسه
2: اگه مقدارش صفر نشون بده
این هارد من توی Bios می شناسه بعضی موقعه 136Gb و بعضی موقعه 500Gb درایوش هم میاره
توی ویندوز ولی نه باز میشه و نه Format
بعد اومدم توی فایل راهنما هر دو رو انجام دادم ولی برای اولی موقعی که دستور N1 رو زدم که S.m.a.r.t بسازه
نتونست وپیام آورد Led:00000 همچین چیزی بود
و برا قسمت دو فایل راهنما وقتی اون دستور m0 رو نوشتم که باید 15 ثانیه یا 30 ثانیه کارش انجام بده منظر موندم تا 10 دقیقه هم کاری نکرد
به نظرتون چیکار باید کنم .....
البته Frimware رو براش پیدا نکردم میشه Frimware مدل دیگه براش انجام داد .....
توی اون فایل راهنما 2 مورد هستش
1: اگه هارد توی Bios نشناسه
2: اگه مقدارش صفر نشون بده
این هارد من توی Bios می شناسه بعضی موقعه 136Gb و بعضی موقعه 500Gb درایوش هم میاره
توی ویندوز ولی نه باز میشه و نه Format
بعد اومدم توی فایل راهنما هر دو رو انجام دادم ولی برای اولی موقعی که دستور N1 رو زدم که S.m.a.r.t بسازه
نتونست وپیام آورد Led:00000 همچین چیزی بود
و برا قسمت دو فایل راهنما وقتی اون دستور m0 رو نوشتم که باید 15 ثانیه یا 30 ثانیه کارش انجام بده منظر موندم تا 10 دقیقه هم کاری نکرد
به نظرتون چیکار باید کنم .....
البته Frimware رو براش پیدا نکردم میشه Frimware مدل دیگه براش انجام داد .....
این اروری که گفتید Led:00000 مربوط به اینه که اتصال موتور هارد قطع نشده شما اتصال رو با کارت قطع کن و روش اول رو امتحان کن
انشاالله که درست میشه
abdollahkochy
15-11-2009, 00:02
سلام بچه ها
من سریال هاردم ST9500325AS و فریمور آن 0002 است . هر چه گشتم فریمور آن را پیدا نکردم. در ضمن مشکل من این است که صفر مگابایت نشون میده اما هارد رو شناسایی می کنه.در ضمن سیستم من لپ تاپ می باشد.اگر کسی راه حلی داره خواهشا دریغ نکنه.
پیشاپیش از توجه شما بسیار سپاسگزارم
abbasazarpikan
15-11-2009, 08:01
[QUOTE=MJHamed;4402229]این اروری که گفتید Led:00000 مربوط به اینه که اتصال موتور هارد قطع نشده شما اتصال رو با کارت قطع کن و روش اول رو امتحان کن
انشاالله که درست میشه[/QUOTE
این Error زمانی میده که کارت رو بیرون آوردیم و با دستور N1 می خواد S.M.A.R.T بسازه
ولی نمی تونه اجازه نمی ده
Gamexland
15-11-2009, 18:29
بسمه تعالی
آموزش حل مشکلات ناشی از عدم آپدیت فریمور در هارد های مکستور و سیگیت
و آموزش آپدیت فریم ور آنها
به همراه آموزش ساخت مدار rs232 to TTL
با تشکر از کاربران سایت سخت افزار و پی سی ورلد و پالس که مرا در این زمینه راهنمایی کردند
·قبل از هر کاری همه مراحل را چند بار و تا آخر بخوانيد.
·اين اطلاعات از چند منبع مانند فروم msfn و با کمک دوستان p30world جمع آوري شده است.
·اينجانب در صورت از دست رفتن اطلاعات و خرابي هارد هيچ مسئوليتي را به عهده نميگيرم
کپی برداری با ذکر نام نویسنده و نام فروم ها بلا مانع میباشد.
آموزش را از لینک زیر دریافت کنید:
من این مدار rs232 to ttl رو به صورت دست ساز ساختم و با تمام لوازم جانبی شامل سیم های رابط،باطری و جاباطری به صورت یکجا برای کسانی که درخواست بدهند پست میکنم.
هزینه مدار به همراه هزینه پست پیشتاز 8000 تومن میباشد.
هر کس مدار رو میخواد از ایمیل زیر سفارش بده.
همچنین اگه مطالب کمی و کاستی داره و یا مشکلی در اجرا دارید حتماً از طریق همین تاپیک و یا ایمیل زیر مرا مطلع سازید
در صورتیکه مطالب فوق به درد شما خورد خواهشاً دعای خیرتون رو از من دریغ نکنید.
شما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امین کاربری هستید که تاپیک مرا مشاهده میکند.
درود
برای شما ایمیل زدم لطفا پاسخ بدید
سلام بچه ها
من سریال هاردم ST9500325AS و فریمور آن 0002 است . هر چه گشتم فریمور آن را پیدا نکردم. در ضمن مشکل من این است که صفر مگابایت نشون میده اما هارد رو شناسایی می کنه.در ضمن سیستم من لپ تاپ می باشد.اگر کسی راه حلی داره خواهشا دریغ نکنه.
پیشاپیش از توجه شما بسیار سپاسگزارم
سلام
یعنی دامنه ی افتضاحات سیگیت به هارد های لپ تاپ هم کشیده شده؟
شما اول ببین هارد لپتاپ محل اتصال rx و tx داره مثل هارد های اینترنال
abdollahkochy
16-11-2009, 12:28
سلام دوست عزیز
از توجه و پاسخ شما سپاسگزارم
لپ تاپ من نو است و گارانتی هم دارد. نمی دانم محل اتصال rx و tx را داشته باشه یا نه؟
نمی خواستم اون رو گارانتی بفرستم چون خیلی طول می کشه اما اگر مجبور شدم باید اون را بفرستم!!!
اگر راه حل دیگری دارید خواهشا راهنمایی کنید.
ممنون از توجه شما :11:
سلام دوست عزیز
از توجه و پاسخ شما سپاسگزارم
لپ تاپ من نو است و گارانتی هم دارد. نمی دانم محل اتصال rx و tx را داشته باشه یا نه؟
نمی خواستم اون رو گارانتی بفرستم چون خیلی طول می کشه اما اگر مجبور شدم باید اون را بفرستم!!!
اگر راه حل دیگری دارید خواهشا راهنمایی کنید.
ممنون از توجه شما :11:
اگه اطلاعات خاصی روش نداری بهت توصیه میکنم ببری گارانتی چون ممکنه tx و rx نداشته باشه
ولی اگه اطلاعات مهمی روشه محل هارددیسک رو باز کن ببین پشت هارد مثل هارد های اینترنال هست یا نه
اگه شد یه عکس از پشت هارد بزار تا راهنماییت کنم.
Gamexland
17-11-2009, 00:24
درود
توروخدا کمک کنید.من مدار رو ساختم تا ( rs232 به ttl ) و مرحله تست را هم رد کردم درسته.اما برای مرحله عملیات اصلی میرم جلو کنترل + Z رو که میزنم هیچ عکس العملی نشون نمیده.
یک سئوال بسیار مهم اینکه هارد من وقتی پیچش رو باز نکنی و وصل باشه وقتی به برق ساتا وصلش میکنی اصلا صدا نمیده مثل اینکه مرده.مشکل چیز دیگه ای است یا اینکه همین مشکل فریمور؟
خواشها جواب 2 سوال من را کامل بدهید.
درود
توروخدا کمک کنید.من مدار رو ساختم تا ( rs232 به ttl ) و مرحله تست را هم رد کردم درسته.اما برای مرحله عملیات اصلی میرم جلو کنترل + Z رو که میزنم هیچ عکس العملی نشون نمیده.
یک سئوال بسیار مهم اینکه هارد من وقتی پیچش رو باز نکنی و وصل باشه وقتی به برق ساتا وصلش میکنی اصلا صدا نمیده مثل اینکه مرده.مشکل چیز دیگه ای است یا اینکه همین مشکل فریمور؟
خواشها جواب 2 سوال من را کامل بدهید.
هارد من وقتی مشکل داشت موتورش کار میکرد هنوز
هارد شما از وقتی اینجوری شد موتورش اصلاً کار نمیکرد؟
Gamexland
17-11-2009, 14:35
درود
منم موفق شدم !!!! هارد مکستور 1 ترابایت را بگردونم.
درود
منم موفق شدم !!!! هارد مکستور 1 ترابایت را بگردونم.
به سلامتی
اگه میشه بگید که مشکل از کجا بود که اگه برای بقیه هم پیش اومد به مشکل نخورن
abbasazarpikan
17-11-2009, 16:35
[QUOTE=MJHamed;4402229]این اروری که گفتید Led:00000 مربوط به اینه که اتصال موتور هارد قطع نشده شما اتصال رو با کارت قطع کن و روش اول رو امتحان کن
انشاالله که درست میشه[/QUOTE
این Error زمانی میده که کارت رو بیرون آوردیم و با دستور N1 می خواد S.M.A.R.T بسازه
ولی نمی تونه اجازه نمی ده
ممنون میشم بگید چه جوری S.M.A.R.T بسازم
[quote=abbasazarpikan;4403251]
ممنون میشم بگید چه جوری S.M.A.R.T بسازم
اگه امکان داره متن ارور رو دقیق بنویسید.
abbasazarpikan
17-11-2009, 16:54
باشه یک بار دیگه من امتحان کنم متن دقیقش رو براتون می نویسم
باز هم متشکرم
Gamexland
17-11-2009, 20:04
به سلامتی
اگه میشه بگید که مشکل از کجا بود که اگه برای بقیه هم پیش اومد به مشکل نخورن
سیم tx مدار رو به tx هارد زدم و rx مدار رو به rx هارد !!!! گراند هم بود.... از باتری مادربرد هم استفاده می کردم.:11:
abbasazarpikan
18-11-2009, 09:18
[quote=abbasazarpikan;4409923]
اگه امکان داره متن ارور رو دقیق بنویسید.
این هم همون پیامی که میده
[quote=MJHamed;4409928]
این هم همون پیامی که میده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجیبه اینی که شما گذاشتید خیلی فرق میکنه با اینی که من در پایین گذاشتم و فکر میکنم که نتیجه همه مثل همین باشه.
من دارم میگردم ببینم چرا نتیجه هارد شما اینجوریه؟
نتیجه رو اعلام میکنم
مرسي از كاتالوگ تصويريت. كاش راهنماي كار كرد رو هم ميزاشتي:20:
abbasazarpikan
20-11-2009, 10:32
[quote=abbasazarpikan;4411714]
[/LEFT]
عجیبه اینی که شما گذاشتید خیلی فرق میکنه با اینی که من در پایین گذاشتم و فکر میکنم که نتیجه همه مثل همین باشه.
من دارم میگردم ببینم چرا نتیجه هارد شما اینجوریه؟
نتیجه رو اعلام میکنم
ممنون میشم گه محبتی بکنید مشکل من هم حل بشه
abbasazarpikan
26-11-2009, 11:17
MJHamed نتوستی پبدا کنی ؟
MJHamed نتوستی پبدا کنی ؟
توی فروم msfn مشکل شما رو مطرح کردم امیدوارم که راه خوبی پیشنهاد کنن.
farzad_angel
27-11-2009, 15:05
با سلام من فریمور ش را دانلود کردم ولی در اخر کار میگه بهش نمیخوره من مطمئن هستم درست دانلود کردم نمیدونم چیکار کنم کسی میتونه راهنمائی کنه
با سپاس
chishpesh
28-11-2009, 07:14
با سلام
خدمت اساتید یه سوال داشتم:
هارد من western Digital 320gb بوده و بعد از انگولک کردن یهو تو بایوس 0mb شد و ولی توسط بعضی برنامه ها 7گیگ یا 23گیگ شناخته میشه
میخواستم بدونم با این روش شما میشه اطلاعاتشو برگردوند یا نه؟
البته به نمایندگیش (شرکت سازگار ارقام) زنگ زدم اونها به روش خودشون برگشتن و برنگشتن اطلاعات رو 50 50 میدونستند(البته به حرف این زنهای منشی نمیشه اطمینان کرد)
دادن هارد دست کسی هم برای من قابل قبول نیست
حال نظر شما چیه؟
با سلام
خدمت اساتید یه سوال داشتم:
هارد من western Digital 320gb بوده و بعد از انگولک کردن یهو تو بایوس 0mb شد و ولی توسط بعضی برنامه ها 7گیگ یا 23گیگ شناخته میشه
میخواستم بدونم با این روش شما میشه اطلاعاتشو برگردوند یا نه؟
البته به نمایندگیش (شرکت سازگار ارقام) زنگ زدم اونها به روش خودشون برگشتن و برنگشتن اطلاعات رو 50 50 میدونستند(البته به حرف این زنهای منشی نمیشه اطمینان کرد)
دادن هارد دست کسی هم برای من قابل قبول نیست
حال نظر شما چیه؟
سلام
هارد شما جزو هارد های مشکل دار نیست و کسی تا حالا روی هارد وسترن تست نکرده تا ببینه جواب میده یا نه
شما توضیح بده که چیکارش کردی اینطوری شد شاید از یه راه دیگه قابل حل باشه.
chishpesh
29-11-2009, 03:33
با سلام
متشکر که پاسخ دادید
من یک هارد IDE (سامسونگ60گیگ) داشتم و بعدا همین هارد ساتا(وسترن دیجیتال320گیگ) رو خریدم و 2هارد رو همزمان بستم.
هارد ساتا بعضی وقتها 4و5 بار ممتد صدای تق تق میداد و یه صدایی مثل دنده عوض کردن و گاز دادن ماشین خیلی خفیف ازش میومد و بعد نیاز به check disk پیدا می کرد.
چون IDE حالت مستر داشت و ویندوزی که روی اون نصب شده بود برای روشن شدن بوت میشد و در این صورت checkdisk برای ساتا انجام نمیشد،من خواستم کاری کنم که ساتا از حالت slave خارج بشه
بخاطر همین توی بایوس حالت not instal رو روی Ide گذاشتم و restart کردم دیدم جاهاشون عوض نمیشه
ولی با تغییر این گزینه ها یکبار که باز Restart کردم دیدم بجای نام wd320 که قبلش نوشته بود،نوشته شده model-pinklite و وقتی
enter می زدم دیدم حجم رو نوشته 0mb و در ویندوز(که در هارد Ideبود) اصلا درایوهای اون هارد در my computer دیده نمی شد.
علاوه بر این در Set up برای نصب ویندوز بعد از 4دقیقه و 30 ثانیه که طول می کشید به قسمت پارتیشن بندی برویم، اونجا حجم 7گیگ بود و High Light(برای انتخاب) که نمیشد هیچ ، تازه جلوش می نوشت access denied
بنابراین موقعی ویندوز روشن بود بدون خاموش کردن کابل ساتا رو که درآورده بودم یهو داخل پورتش گذاشتم که سیستم هنگ کرد
بعد که Restart کردم بایوس کامل پرید و مجبور شدم مادر بورد جدید بخرم که با اون هم هارد ساتا شناخته نمیشد
ضمنا در سایت نمایندگی فروش این هارد یک برنامه گذاشته شده بود برای تعمیر این هارد که من دانلود و نصب کردم ولی در همان ابتدای شروع برنامه یک خطا میده و می نویسه که کابل هاتو چک کن
ولی من کابل ها رو چک میکنم هیچ مشکلی توشون نمی بینم
(کابل دیتای ساتا که نو گرفتم/ کابل برقشو هم یک مبدل خریدم و همون کابلی که به IDE میرفت رو تبدیل به برق ساتا کردم)
راستی از برنامه ی Table Patition recovery هم استفاده کردم که مثلا شاید جدول پارتیشن هاش از بین رفته و این درستش کنه
که بعد از اجرای دستور Restart داریو سالم هارد IDE خودش Unpartiton شد و اطلاعاتی که باقی مونده بود هم پرید و این هیچ تاثیری روی اون هارد ساتای مذکور نداشت
chishpesh
29-11-2009, 03:36
با سلام
متشکر که پاسخ دادید
من یک هارد IDE (سامسونگ60گیگ) داشتم و بعدا همین هارد ساتا(وسترن دیجیتال320گیگ) رو خریدم و 2هارد رو همزمان بستم.
هارد ساتا بعضی وقتها 4و5 بار ممتد صدای تق تق میداد و یه صدایی مثل دنده عوض کردن و گاز دادن ماشین خیلی خفیف ازش میومد و بعد نیاز به check disk پیدا می کرد.
چون IDE حالت مستر داشت و ویندوزی که روی اون نصب شده بود برای روشن شدن بوت میشد و در این صورت checkdisk برای ساتا انجام نمیشد،من خواستم کاری کنم که ساتا از حالت slave خارج بشه
بخاطر همین توی بایوس حالت not instal رو روی Ide گذاشتم و restart کردم دیدم جاهاشون عوض نمیشه
ولی با تغییر این گزینه ها یکبار که باز Restart کردم دیدم بجای نام wd320 که قبلش نوشته بود،نوشته شده model-pinklite و وقتی
enter می زدم دیدم حجم رو نوشته 0mb و در ویندوز(که در هارد Ideبود) اصلا درایوهای اون هارد در my computer دیده نمی شد.
علاوه بر این در Set up برای نصب ویندوز بعد از 4دقیقه و 30 ثانیه که طول می کشید به قسمت پارتیشن بندی برویم، اونجا حجم 7گیگ بود و High Light(برای انتخاب) که نمیشد هیچ ، تازه جلوش می نوشت access denied
بنابراین موقعی ویندوز روشن بود بدون خاموش کردن کابل ساتا رو که درآورده بودم یهو داخل پورتش گذاشتم که سیستم هنگ کرد
بعد که Restart کردم بایوس کامل پرید و مجبور شدم مادر بورد جدید بخرم که با اون هم هارد ساتا شناخته نمیشد
ضمنا در سایت نمایندگی فروش این هارد یک برنامه گذاشته شده بود برای تعمیر این هارد که من دانلود و نصب کردم ولی در همان ابتدای شروع برنامه یک خطا میده و می نویسه که کابل هاتو چک کن
(کابل دیتای ساتا که نو گرفتم/ کابل برقشو هم یک مبدل خریدم و همون کابلی که به IDE میرفت رو تبدیل به برق ساتا کردم)
راستی از برنامه ی Table Patition recovery هم استفاده کردم که مثلا شاید جدول پارتیشن هاش از بین رفته و این درستش کنه
که بعد از اجرای دستور Restart داریو سالم هارد IDE خودش Unpartiton شد و اطلاعاتی که باقی مونده بود هم پرید و این هیچ تاثیری روی اون هارد ساتای مذکور نداشت
rayancenter
29-11-2009, 04:08
یا ایها المسلمون
کمک کنید:42:
اطلاعاتم رو هواس:37:
خدا مهندسهای سی گیت رو نیامرزه با این بلایی که به جونمون انداختن:4:
من رفتم تبدیل USB به COM(SERIAL( خریدم:18:
یک طرفشو وصل می کنم با کابل پرینتر به USB کامپیوترم و یک طرفشم که سریال هست می مونه
از اون طرف یک دونه سیم AUDIO مال سی دی رام قدیمیها برداشتم
سرجامپرهاشو باز کردم.زدم به RX-TX-GND پشت هارد
حالا نمی دونم چطوری باید بین سریال و این سیم هایی که به هارد وصل کردم اتصال برقرار کنم.:24:
یعنی سیم های RX-TX-GND رو به کدوم پین های سریال وصل کنم؟:whistle:
یا ایها المسلمون
کمک کنید:42:
اطلاعاتم رو هواس:37:
خدا مهندسهای سی گیت رو نیامرزه با این بلایی که به جونمون انداختن:4:
من رفتم تبدیل USB به COM(SERIAL( خریدم:18:
یک طرفشو وصل می کنم با کابل پرینتر به USB کامپیوترم و یک طرفشم که سریال هست می مونه
از اون طرف یک دونه سیم AUDIO مال سی دی رام قدیمیها برداشتم
سرجامپرهاشو باز کردم.زدم به RX-TX-GND پشت هارد
حالا نمی دونم چطوری باید بین سریال و این سیم هایی که به هارد وصل کردم اتصال برقرار کنم.:24:
یعنی سیم های RX-TX-GND رو به کدوم پین های سریال وصل کنم؟:whistle:
سلام
جواب رو واستون ایمیل کردم
اینی که شما گرفتی به درد این کار نمیخوره
با سلام
متشکر که پاسخ دادید
عجب سرنوشت شومی!
شاید بورد هارد شما مشکل پیدا کرده باشه فکر نمیکنم از فریمور باشه
chishpesh
30-11-2009, 05:52
با سلام
با توجه به اینکه
1- برنامه ی مربوط به رفع مشکل هارد گزارش خطا از کابل میده
2- مدار شما مرتبط با نحوه ی اتصال هارد ساتا به مادربورد است
3- این هارد هم هرچند مارک متفاوت از سیگیت و مکستور داره ولی باز هم ساتاست
4- چاره ای دیگه نیست
میخواستم اون مدار رو بخرم تا حداقل تیری در تاریکی زده باشم
میشه بپرسم چطور؟
با سلام
با توجه به اینکه
1- برنامه ی مربوط به رفع مشکل هارد گزارش خطا از کابل میده
2- مدار شما مرتبط با نحوه ی اتصال هارد ساتا به مادربورد است
3- این هارد هم هرچند مارک متفاوت از سیگیت و مکستور داره ولی باز هم ساتاست
4- چاره ای دیگه نیست
میخواستم اون مدار رو بخرم تا حداقل تیری در تاریکی زده باشم
میشه بپرسم چطور؟
از طریق email زیر سفارش بده تا راهنماییت کنم.
مسئولیتش با خودتون هست چون اصلاً ممکنه جواب نده.
free_touch
30-11-2009, 17:02
سلام.
من یک هارد (زباله) مکستور 500 گیگ حدود 1 سال پیش خریدم.
بعد حدود 10 ماه (ماه رمضون) یه شب که سیستم رو خاموش کردم و صبحش روشن کردم دیدم هارد detect نمیشه.و ارور میده که هارد شناسایی نشد. بعدش فهمیدم فریم ور این هاردها مشکل داره و خود به خود هارد قفل میشه.
خلاصه بردمش سازگار و بعد یک هفته بهم دادن و درست شد.
2 ماه و 15 روز کار کرد اما بازم دیروز این جوری شد.(واقعا دیگه می خواستم زنگ بزنم ننه بابای این سازگاریارو بیارم جلو چشاشون ) هر چی داشتم مثل دفعه قبل پرید.
حال به نظرتون چی کار کنم اونا که درستش کردن قطعا اپدیتش کردن اما باز چرا بعد 2 ماه این هارد اشغال این جوری شده ؟
گارانتی هارد 5-6 ماه مونده.
ببرم سازگار بازم ممکنه درستش کنن اما بعد یه مدت بازم این جوری شه.
به نظرتون چی کار کنم .بدم تعمیرش کنن وبعد بفرومش و برم یک هارد دیگه(وسترن یا هیتاچی) بگیرم یا ؟؟؟؟
یکم عقده رو خالی کنم : :31:
خاک بر سر شرکت درپیت مکستور با این هاردهای مزخرفش
واقعا اشتباه محضه هرکی مکستور بخره.
سلام.
من یک هارد (زباله) مکستور 500 گیگ حدود 1 سال پیش خریدم.
بعد حدود 10 ماه (ماه رمضون) یه شب که سیستم رو خاموش کردم و صبحش روشن کردم دیدم هارد detect نمیشه.و ارور میده که هارد شناسایی نشد. بعدش فهمیدم فریم ور این هاردها مشکل داره و خود به خود هارد قفل میشه.
خلاصه بردمش سازگار و بعد یک هفته بهم دادن و درست شد.
2 ماه و 15 روز کار کرد اما بازم دیروز این جوری شد.(واقعا دیگه می خواستم زنگ بزنم ننه بابای این سازگاریارو بیارم جلو چشاشون ) هر چی داشتم مثل دفعه قبل پرید.
حال به نظرتون چی کار کنم اونا که درستش کردن قطعا اپدیتش کردن اما باز چرا بعد 2 ماه این هارد اشغال این جوری شده ؟
گارانتی هارد 5-6 ماه مونده.
ببرم سازگار بازم ممکنه درستش کنن اما بعد یه مدت بازم این جوری شه.
به نظرتون چی کار کنم .بدم تعمیرش کنن وبعد بفرومش و برم یک هارد دیگه(وسترن یا هیتاچی) بگیرم یا ؟؟؟؟
یکم عقده رو خالی کنم : :31:
خاک بر سر شرکت درپیت مکستور با این هاردهای مزخرفش
واقعا اشتباه محضه هرکی مکستور بخره.
شما خوش شانس هستید که گارانتی براتون هارد رو درست کرده بدون اینکه اطلاعات بپرن
چون معمولاً فقط هارد رو با یه هارد نو عوض میکنن و در نتیجه اطلاعات هیچ راه برگشتی ندارن.
اگه میتونی دوباره بده درستش کنن بعد خودت آپدیتش کن که مطمئن باشی
من هارد خودم رو که درست کردم حدود 9 ماه بعد فریمورشو آپدیت کردم چون اون موقع میخواستم ردش کنم بره
ضمناً سیگیت و مکستور یکیه
free_touch
01-12-2009, 00:36
شما خوش شانس هستید که گارانتی براتون هارد رو درست کرده بدون اینکه اطلاعات بپرن
چون معمولاً فقط هارد رو با یه هارد نو عوض میکنن و در نتیجه اطلاعات هیچ راه برگشتی ندارن.
اگه میتونی دوباره بده درستش کنن بعد خودت آپدیتش کن که مطمئن باشی
من هارد خودم رو که درست کردم حدود 9 ماه بعد فریمورشو آپدیت کردم چون اون موقع میخواستم ردش کنم بره
ضمناً سیگیت و مکستور یکیه
نه برادر اگه دقت بفرمایید من نوشتم اطلاعاتم مثل دفعه قبل پرید.:41:
در ضمن اینا عوض نکردن هارد رو همون قبلیو با دستگاه قفلشو باز کردن.
اما نمی دونم اپدیت کردنش یا نه.
نه برادر اگه دقت بفرمایید من نوشتم اطلاعاتم مثل دفعه قبل پرید.:41:
در ضمن اینا عوض نکردن هارد رو همون قبلیو با دستگاه قفلشو باز کردن.
اما نمی دونم اپدیت کردنش یا نه.
پس تسلیت میگم:46:
احتمالاً آپدیتش نکردن البته یه مورد هم بود که با این که فریمور جدید داشت بازم خراب شده بود
ضمناً یکی دو مورد هم توی سری جدید مکستور و سیگیت خرابی داشتیم.
به هر حال شما با این مدار و این روش که اینجا گفته شده میتونی اطلاعات رو مثل روز اول برگردونی بعد هم اگه لازم داشت فریمور رو آپدیت کنی.
maahaan2
01-12-2009, 16:42
سلام به همه
هارد من maxtor و مدلش stm3500320as هست.
مشکلی که من با هاردم دارم صداشه. تا میخواد شروع کنه به کار، از کار میوفته و این عمل همینطور تکرار میشه.
من بورد 12500 تومنی رو خریدم و وقتی وارد هایپر ترمینال میشم. دور هارد رو کم میکنم، کارت ویزیت رو میکشم و وقتی U رو میزنم دوباره برمیگرده به همون حالت اول، یعنی موتور دوباره داره سعی میکنه که دور بگیره ولی قطع میشه.
کسی میدونه مشکلش چیه؟
در ضمن از بچه هایی که انصافا انسان دوستانه وقتشون رو میذارن و کمک میکنن تشکر میکنم و امیدوارم به هر چی که میخواهید برسید.
سلام به همه
هارد من maxtor و مدلش stm3500320as هست.
مشکلی که من با هاردم دارم صداشه. تا میخواد شروع کنه به کار، از کار میوفته و این عمل همینطور تکرار میشه.
من بورد 12500 تومنی رو خریدم و وقتی وارد هایپر ترمینال میشم. دور هارد رو کم میکنم، کارت ویزیت رو میکشم و وقتی U رو میزنم دوباره برمیگرده به همون حالت اول، یعنی موتور دوباره داره سعی میکنه که دور بگیره ولی قطع میشه.
کسی میدونه مشکلش چیه؟
در ضمن از بچه هایی که انصافا انسان دوستانه وقتشون رو میذارن و کمک میکنن تشکر میکنم و امیدوارم به هر چی که میخواهید برسید.
سلام
یعنی بعد از بیرون کشیدن کارت و زدن u دیگه نمیتونید به هارد فرمان بدید؟
اگه میشه از نتیجه یه عکس بزارید.
maahaan2
02-12-2009, 09:17
سلام
یعنی بعد از بیرون کشیدن کارت و زدن u دیگه نمیتونید به هارد فرمان بدید؟
اگه میشه از نتیجه یه عکس بزارید.
تشکر میکنم از اینکه جواب دادی
دقیقا، بعد از U هارد دوباره به حالت قبل بر میگرده و هایپر ترمینال تقریبا به حالت هنگ در میاد.
حامد جان، اگه اجازه بدی عکس نذارم چون چیز خاصی نشون نمیده. شما فرض کن U رو میزنی و همینطور گیر میکنه، در ضمن اتفاقات قبلش مثل spin down completed و مقدار زمانش رو مینویسه و دقیقا مثل دو تا pdfی که زحمت کشیدی و گذاشتی جلو میره تا میرسه به وارد کردن U.
abbasazarpikan
02-12-2009, 17:19
توی فروم msfn مشکل شما رو مطرح کردم امیدوارم که راه خوبی پیشنهاد کنن.
خبری نشد بزرگوار از کار ما:46:
خبری نشد بزرگوار از کار ما:46:
سلام
نه عزیز
با یه سیستم دیگه امتحان کن شاید مشکل از سیستم باشه
abbasazarpikan
05-12-2009, 08:32
سلام
نه عزیز
با یه سیستم دیگه امتحان کن شاید مشکل از سیستم باشه
با 3 تا سیستم چه Pc چه laptop هر دو امتحان کردم بز همون پیامه میده
zeus7610
05-12-2009, 09:41
هاردی که فرمت سطح پائین بشه رو میشه بازیابی کرد؟ من هاردو فرمت کردم.
احتمالاً با نرم افزار میشه تا حدودی اطلاعات رو باز یابی کرد
منظورم low level format بودهاااا... با خیلی نرم افزارها تست کردم هیچی نشون نداد. تو اکثر help های نرم افزارهای مخصوص فرمت سطح پائین هم نوشته امکان بازیابی به هیچ وجه وجود ندارد. کسی در این زمینه اطلاعات درست و علمی که مطمئن باشه نداره؟ من خودم زیاد کار کردم نشده ولی فکر نمی کنم که اصلا راهی وجود نداشته باشه. چون میدونم که مراکزی هستند که حتی بعد از انفجار لپ تاپ هم اطلاعاتش رو می تونن بازیابی کنن. اگه کسی کمکی از دستش بر می آید دریغ نکنه لطفا
سلام حامد جان،
خسته نباشی:11:
میبینم که یه تنه تاپیکو میچرخونی و به همه کمک میدی:10: خدا قوت :31:
آقا راستش یه مشکل برام پیش اومده برای هارد لپتاپم واین جوری شد که چند شب پیش داشتیم با لپتابمون کار میکردیم ( تو اینترنتم بودیم ) یهو یه بلو اسکرین داد و سریع یه چیزایی نوشت و فرت شد، حالا که لپتاپو روشن میکنم این ارور رو میده:
internal harddisk drive not found!
To resolve this issue, try to reseat the drive.
No bootable devices--strike F1 to retry boot, F2 for setup utility
Press F5 to run onboard diagnostics
یعنی هارد رو دیتکت نمیکنه ولی هارد کار میکنه و سالمه یهو زد به سرم که نکنه اینم مثل جریان همین هاردای مکستور و سیگیت شده، گفتم یه مشورت بکنم باهات ببینم به چنین مشکلی هم برخوردی با هاردای لپتاپ.
مشخصات هارد اینه:
Model : WD3200BEVT
S/N : WD - WXE508FH4819
حالا به نظرت اگه مشکل همون باشه، با همون کدایی که هست جواب میده؟
منتظرم.
ممنون
سلام حامد جان،
خسته نباشی:11:
میبینم که یه تنه تاپیکو میچرخونی و به همه کمک میدی:10: خدا قوت :31:
آقا راستش ...
ممنون
سلام خدمت شما
قربانت ،سلامت باشی
کم پیدایی:46:
چند صفحه پیش هم یه موردی توی لپتاپ داشتیم
البته هارد ایشون سیگیت بود مثل اینکه
ضمناً آخرشم به نتیجه خاصی نرسیدیم!
هارد شما وسترن هست و فکر نمیکنم با این راه ها درست بشه
بازم من میگردم ببینم چیزی میشه پیدا کرد
سلام خدمت شما
قربانت ،سلامت باشی
کم پیدایی:46:
چند صفحه پیش هم یه موردی توی لپتاپ داشتیم
البته هارد ایشون سیگیت بود مثل اینکه
ضمناً آخرشم به نتیجه خاصی نرسیدیم!
هارد شما وسترن هست و فکر نمیکنم با این راه ها درست بشه
بازم من میگردم ببینم چیزی میشه پیدا کرد
دستت گرم:31:
راستش یه هارد خریدم ولی اگه بشه اطلاعات تو هارد و ریکاوری کرد خوب میشه.:27:
دستت گرم:31:
راستش یه هارد خریدم ولی اگه بشه اطلاعات تو هارد و ریکاوری کرد خوب میشه.:27:
شما فعلاً اون هارد خراب رو بزار تو آب نمک:31:
تا راهش پیدا شه
شما فعلاً اون هارد خراب رو بزار تو آب نمک:31:
تا راهش پیدا شه
آب نمکش مسئله ای نداره اگه به نتیجه برسه، ولی یه سری آهنگ روش بود که فک نکنم جایی گیر بیاد دلم برای اونا میسوزه:19: یکی از بچه ها میگفت احتمال داره یه برد دیگه بندازم روش کار کنه و بشه اطلاعاتشو برگردوند. یعنی میشه؟
آب نمکش مسئله ای نداره اگه به نتیجه برسه، ولی یه سری آهنگ روش بود که فک نکنم جایی گیر بیاد دلم برای اونا میسوزه:19: یکی از بچه ها میگفت احتمال داره یه برد دیگه بندازم روش کار کنه و بشه اطلاعاتشو برگردوند. یعنی میشه؟
عوض کردن برد روی هارد های مکستور و سیگیت که فایده نداشت.
روی هارد لپتاپ رو نمیدونم.
راستی rx و tx داره؟
عوض کردن برد روی هارد های مکستور و سیگیت که فایده نداشت.
روی هارد لپتاپ رو نمیدونم.
راستی rx و tx داره؟
داره ولی معلوم نکرده کدومه:13:
داره ولی معلوم نکرده کدومه:13:
اگه ممکنه یه عکس از پشتش بگیر بذار
اگه ممکنه یه عکس از پشتش بگیر بذار
سلام،
اینم عکسا:
فقط یه چیزی دیدم تو عکس 4 و اینکه اون قسمت پایین برد ( وسطش ) دو ردیف هست مثله خطکشه و بینشون 5 تا سوراخه، ردیف پایینیه و نصفه ردیف بالاییه انگار رنگشون تغییر کرده نه؟
سلام،
اینم عکسا:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفقط یه چیزی دیدم تو عکس 4 و اینکه اون قسمت پایین برد ( وسطش ) دو ردیف هست مثله خطکشه و بینشون 5 تا سوراخه، ردیف پایینیه و نصفه ردیف بالاییه انگار رنگشون تغییر کرده نه؟
به نظر که خیلی شبیه هاردهای اینترنال هست.
البته اگرم جاشون پیدا بشه مهم دستورات که احتمال زیاد فرق میکنه
شما که مدار رو دارید یه تست بکنید با همین دستورات
جای tx , rx رو هم مشابه هارد معمولی در نظر بگیرید
رنگ بعضی از پایه ها هم به نظر تغییر کرده.بوی سوختگی نمیده؟
به نظر که خیلی شبیه هاردهای اینترنال هست.
البته اگرم جاشون پیدا بشه مهم دستورات که احتمال زیاد فرق میکنه
شما که مدار رو دارید یه تست بکنید با همین دستورات
جای tx , rx رو هم مشابه هارد معمولی در نظر بگیرید
رنگ بعضی از پایه ها هم به نظر تغییر کرده.بوی سوختگی نمیده؟
جاشونو که میشه با سعی و خطا پیدا کرد مهم اینه اون دستورات جواب بده، من خودم خیلی سایتا رو دیدم این مشکل و توش گفته بودن مخصوصا سایت خود دل ولی کسی درباره ی امکان کاری که مثله همین مکستورا بود چیزی نگفته بود، شما تو این فروم خارجیه چی بود اسمش؟ تو اون در این مورد چیزی نخوندی؟
برای اون پایه ها هم الان بعد یه هفته که دیگه بویی نمیده شاید اون اول اگه میدیدم میشد فهمید.:41:
جاشونو که میشه با سعی و خطا پیدا کرد مهم اینه اون دستورات جواب بده، من خودم خیلی سایتا رو دیدم این مشکل و توش گفته بودن مخصوصا سایت خود دل ولی کسی درباره ی امکان کاری که مثله همین مکستورا بود چیزی نگفته بود، شما تو این فروم خارجیه چی بود اسمش؟ تو اون در این مورد چیزی نخوندی؟
برای اون پایه ها هم الان بعد یه هفته که دیگه بویی نمیده شاید اون اول اگه میدیدم میشد فهمید.:41:
سلام
اون فروم آدرسش اینه
منتها 112 صفحه هست و خیلی حوصله میخواد خوندنش
میخوای مشکلت رو توش مطرح کن شاید فرجی شد
khosh2000
18-12-2009, 10:36
با سلام
مشکل من با هارد و کارهایی که تا کنون انجام داده ام:
پس از روشن کردن کامپیوتر لوگوی ویندوز نشان داده می شود اما ریستارت شده و در هیچ حالتی حتی safe مد بالا نمی آید. وقتی هارد را به یک کامپوتر دیگر به عنوان هارد دوم وصل می کنم آن یکی کامپیوتر هم ویندوزش بالا نمی آید. در 1 مورد هارد را به کامپیوتر دیگری وصل کردم، با اینکه در setup اولیه هارد را می شناسد اما ویندوز به کندی بالا آمده و هارد را نمی شناسد. با سیدی بوتبل نرم افزار partition table doctor هم ور رفتم. پارتیشنها را می شناسد ولی با rpt هم کاری انجام نمیشود. با سایت شما به طور اتفاقی آشنا شدم و تقاضا دارم لطفا راهنمایی کنید جون بازیابی اطلاعات هارد برایم حیاتی است. آیا مشکل از firware هارد است؟
هارد من ماکستور 160 قدیمی و ساتا است. روش نوشته 6Y160MOSTD (مدل سنگاپوری) اگه اطلاعات دیگه هم بخواید از هارد میگم.
پیشاپیش از توجهتون ممنونم.
khosh2000
18-12-2009, 15:58
کسی جواب نمیده؟
سلام
اون فروم آدرسش اینه
منتها 112 صفحه هست و خیلی حوصله میخواد خوندنش
میخوای مشکلت رو توش مطرح کن شاید فرجی شد
زدم تا بیبینیم چی میشه:13:
با سلام
مشکل من با هارد و کارهایی که تا کنون انجام داده ام:
پس از روشن کردن کامپیوتر لوگوی ویندوز نشان داده می شود اما ریستارت شده و در هیچ حالتی حتی safe مد بالا نمی آید. وقتی هارد را به یک کامپوتر دیگر به عنوان هارد دوم وصل می کنم آن یکی کامپیوتر هم ویندوزش بالا نمی آید. در 1 مورد هارد را به کامپیوتر دیگری وصل کردم، با اینکه در setup اولیه هارد را می شناسد اما ویندوز به کندی بالا آمده و هارد را نمی شناسد. با سیدی بوتبل نرم افزار partition table doctor هم ور رفتم. پارتیشنها را می شناسد ولی با rpt هم کاری انجام نمیشود. با سایت شما به طور اتفاقی آشنا شدم و تقاضا دارم لطفا راهنمایی کنید جون بازیابی اطلاعات هارد برایم حیاتی است. آیا مشکل از firware هارد است؟
هارد من ماکستور 160 قدیمی و ساتا است. روش نوشته 6Y160MOSTD (مدل سنگاپوری) اگه اطلاعات دیگه هم بخواید از هارد میگم.
پیشاپیش از توجهتون ممنونم.
سلام
این مشکلی که شما مطرح کردید ممکنه دلایل زیادی داشته باشه
اگه یک دفعه اینطوری شده و هیچ آسیب فیزیکی ندیده باشه ممکنه از فریمور باشه
ولی معمولاً مشکل فریمور به دو صورت خاص پیش میاد یا کلاً نمیشناسه یا ظرفیت 0 میزنه
khosh2000
19-12-2009, 14:55
من سیدی bootable hiren رو گرفتم. با یکی از نرم افزارهاش 1 فولدر 56 مگی رو تونستم بازیابی کنم. لیست همه فایلها رو نشون میده ولی میگه پارتیشن ایراد داره. اگه مشکل پارتیشن هست یعنی دیگه به firmware ربط نداره؟
با maxtor supermax هم که تست کردم فقط بخش partition ایراد می گرفت.
Gamexland
19-12-2009, 15:19
درود بر همگی.یک هارد 1 ترابایت دیگه مالیه دوستام دستم است اما هرکاری میکنم F3 T> ظاهر نمیشه.تمامی مراحل هم درست و ضمن اینکه هارد خودم را برگرداندم و مراحل را میدانم.مدار را تست کردم مشکلی نداشت.اما عجیبه که چرا این یکی درست نمیشه.!!!!
مدلشم تقریبا مثل مال خودم است.مکستور 1 ترا diamond 22 و stm31000 ....
میتونید کمک کنید؟؟؟البته این را هم بگم این هارد قبل از اینکه دست من برسه دست خورده و ظاهرا برد روش عوض شده عزیزان.
چیکار کنم به نظرتون؟؟؟
من سیدی bootable hiren رو گرفتم. با یکی از نرم افزارهاش 1 فولدر 56 مگی رو تونستم بازیابی کنم. لیست همه فایلها رو نشون میده ولی میگه پارتیشن ایراد داره. اگه مشکل پارتیشن هست یعنی دیگه به firmware ربط نداره؟
با maxtor supermax هم که تست کردم فقط بخش partition ایراد می گرفت.
با این توضیح که دادید مطمئناً مشکل از فریمور نیست مگر نه به هیچ عنوان و با هیچ برنامه ای نمیتونستید به هارد دسترسی پیدا کنید.
شما یه مشت از این نرم افزارای مربوط به پارتیشن نصب کن ببین کدومش جواب میده
اگه نشد باید فرمت کنی و بعدش با نرم افزارای رکاوری اطلاعات رو برگردونی
درود بر همگی.یک هارد 1 ترابایت دیگه مالیه دوستام دستم است اما هرکاری میکنم F3 T> ظاهر نمیشه.تمامی مراحل هم درست و ضمن اینکه هارد خودم را برگرداندم و مراحل را میدانم.مدار را تست کردم مشکلی نداشت.اما عجیبه که چرا این یکی درست نمیشه.!!!!
مدلشم تقریبا مثل مال خودم است.مکستور 1 ترا diamond 22 و stm31000 ....
میتونید کمک کنید؟؟؟البته این را هم بگم این هارد قبل از اینکه دست من برسه دست خورده و ظاهرا برد روش عوض شده عزیزان.
چیکار کنم به نظرتون؟؟؟
سلام
به به چه عجب از این ورا:46:
شما سوکت های مربوط به tx ,rx,gnd رو کاملاً چک کن که لق نباشن در صورت لزوم با دم باریک یا انبردست یه ذره فشارشون بده.من یه بار که تست میکردم دیدم وقتی gnd وصل نبود یا لق بود خط فرمان نمی اومد.
یه تست بکن خبر بده
Gamexland
19-12-2009, 23:38
سلام
به به چه عجب از این ورا:46:
شما سوکت های مربوط به tx ,rx,gnd رو کاملاً چک کن که لق نباشن در صورت لزوم با دم باریک یا انبردست یه ذره فشارشون بده.من یه بار که تست میکردم دیدم وقتی gnd وصل نبود یا لق بود خط فرمان نمی اومد.
یه تست بکن خبر بده
درود
احوالت چطوره کاکو؟؟اینکارو کردم ولی نشد که نشد.راستی وقتی بصورت معمولی سیم برق ساتا را میزنم هارد با صدای وحشتناک روشن میشه مثل اینکه سنگ جت روشن کردی.موتورش خیلی خیلی خیلی خیلی تند میچرخه.صداش اتاقو برمیداره.ضمن اینکه دوباره میگم تعمیر رفته.نمیدونسته داده نمایندگی اونا هم که سر در نمیارن زدن داغونش کردند.گراند درسته سیمش.درست نشد.
khosh2000
20-12-2009, 09:12
متشکر آقای حامد از راهنماییتون...
راستش نرم افزارهای پارتیشن رو که تست میکنم حتی تا 1 ساعت ولش کردم نمیدونم وسطش هنگ میکنه یا واقعا دار ه کار انجام میده. شما چه نرم افزاری توصیه میکنین؟
حالا اگه بخوام باید فرمت معمولی کنم یا لو لول فرمت؟ و با چه نرم افزاری برشون گردونم؟ میشه 1 مقداری جزئیات بیشتری بهم بدید؟ ممنون میشم.
Gamexland
20-12-2009, 17:54
حامد جان منتظریم.راهنمایی کن.بعضی اوقات هم هنگ میکنه.نمیدونم چرا اکی نمیشه این.شاید از فریم ور نیست؟؟؟دارم شرمنده این دوستم میشم:41:اما مشکل همین detect کردن داره.من با همین مداری که دادم یه دوستام ساخت تونستم هارد خودم را برگردانم.اما برای این نمیشه.هرکاری میکنم نمیشه.هر دری و پنجره ای میزنم نمیشه که نمیشه.با 1 باتری و 2 باتری هم امتحان کردم نشد که نشد که نشد.
حامد جان منتظریم.راهنمایی کن.بعضی اوقات هم هنگ میکنه.نمیدونم چرا اکی نمیشه این.شاید از فریم ور نیست؟؟؟دارم شرمنده این دوستم میشم:41:اما مشکل همین detect کردن داره.من با همین مداری که دادم یه دوستام ساخت تونستم هارد خودم را برگردانم.اما برای این نمیشه.هرکاری میکنم نمیشه.هر دری و پنجره ای میزنم نمیشه که نمیشه.با 1 باتری و 2 باتری هم امتحان کردم نشد که نشد که نشد.
سلام
والا من نظر خاصی ندارم و نمیدونم مشکل ممکنه از کجا باشه
اگه ممکنه با همون مدار روی هارد خودت یه تست انجام بده شاید معلوم بشه مشکل از کجاست.
نمیخواد پیچ رو باز کنی همینطوری کابل ها رو وصل کن برو توی هایپر و تنظیمات رو بزن بعد برق ساتا رو وصل کن دو خط می نویسه بعدش اگه مشکلی نداشته باشه ctrl +Z رو بزنی خط فرمان میاد
میخوای از یه برنامه ی دیگه به جای هایپر استفاده کن شاید جواب بده.
متشکر آقای حامد از راهنماییتون...
راستش نرم افزارهای پارتیشن رو که تست میکنم حتی تا 1 ساعت ولش کردم نمیدونم وسطش هنگ میکنه یا واقعا دار ه کار انجام میده. شما چه نرم افزاری توصیه میکنین؟
حالا اگه بخوام باید فرمت معمولی کنم یا لو لول فرمت؟ و با چه نرم افزاری برشون گردونم؟ میشه 1 مقداری جزئیات بیشتری بهم بدید؟ ممنون میشم.
سلام
1 ساعت که چیزی نیست:13:
من یه بار خواستم هارد 500 رو رکاوری کنم میزد 10 ساعت.
فرمت معمولی بکن و اصلاً سراغ low level نرو.
من خودم از نرم افزار magic recovery استفاده کردم به نسبت بقیه بهتر بود برای من
Gamexland
21-12-2009, 16:08
سلام
والا من نظر خاصی ندارم و نمیدونم مشکل ممکنه از کجا باشه
اگه ممکنه با همون مدار روی هارد خودت یه تست انجام بده شاید معلوم بشه مشکل از کجاست.
نمیخواد پیچ رو باز کنی همینطوری کابل ها رو وصل کن برو توی هایپر و تنظیمات رو بزن بعد برق ساتا رو وصل کن دو خط می نویسه بعدش اگه مشکلی نداشته باشه ctrl +Z رو بزنی خط فرمان میاد
میخوای از یه برنامه ی دیگه به جای هایپر استفاده کن شاید جواب بده.
خیر ببینی میترسم هارد خودم بزنم بیچارم کنه:31:
alice.fzk
21-12-2009, 16:11
من یه هارد 500 مکستور داشتم که همین مشکلو داشت
انداختم تو نون خشکی
Gamexland
21-12-2009, 18:01
بعد از کلنجار زیاد من برد رو باز کردم اما نفهمیدم چطور پیچ ها رو بستم.یکی رو شل یکی رو سفت خلاصه بستم بعد دیدم به اندازه 2-3 صفحه تند تند برام پیغام CMD not found و CMD error همچین چیزایی میداد.بردش عوض شده.به نظر شما برد هارد خودم را باز کنم ببندم روش شاید برده زیاد جفت و جور نیست؟؟؟؟چون برد را یادمه فشار دادم با دستم اما اینم بگم که از موتور جداش کردم با کارت ویزیت و برگه.فقط قسمت اتصالی برد به هارد را فشار دادم که دفعه بعدش نوشت CMD error.
به نظرتون برد هارد خودم که مکستور 1 ترابایت و همونی که قبلا درستش کردم را بزارم روی این؟؟؟؟ بعد احیانا اگر برد من سوخت حالا به هر دلیلی.اطلاعات هارد من که موردی پیدا نمیکنه؟؟؟؟برد باید بخرم جاش بزارم؟؟؟؟لطفا کمک کنید و نظرتون را بدید چون دارم شرمنده این دوستم میشم.مرسی
خیر ببینی میترسم هارد خودم بزنم بیچارم کنه:31:
نترس
من تک تک مدار هایی که برای دوستان میفرستم با این روش تست میکنم:24::1:
اگه قرار بود چیزیش بشه میشد تا حالا
به نظرتون برد هارد خودم که مکستور 1 ترابایت و همونی که قبلا درستش کردم را بزارم روی این؟؟؟؟ بعد احیانا اگر برد من سوخت حالا به هر دلیلی.اطلاعات هارد من که موردی پیدا نمیکنه؟؟؟؟برد باید بخرم جاش بزارم؟؟؟؟لطفا کمک کنید و نظرتون را بدید چون دارم شرمنده این دوستم میشم.مرسیاگه همون مدله احتمالاً مشکلی پیش نمیاد ولی اول روی هارد خودت تست کن مدارو تا از مدار و ... مطمئن بشی
بعد برو سراغ تعویض برد
من یه هارد 500 مکستور داشتم که همین مشکلو داشت
انداختم تو نون خشکی
کار درست رو شما کردی:31:
ولی اینا که میبینی اینجا میان به خاطر اطلاعات هارد هست نه خود هارد
Gamexland
22-12-2009, 12:52
نترس
من تک تک مدار هایی که برای دوستان میفرستم با این روش تست میکنم:24::1:
اگه قرار بود چیزیش بشه میشد تا حالا
اگه همون مدله احتمالاً مشکلی پیش نمیاد ولی اول روی هارد خودت تست کن مدارو تا از مدار و ... مطمئن بشی
بعد برو سراغ تعویض برد
ترس که دارم:27::27:اصولا ترسوئم من.:19:
برد مطمئنم سالمه چون با بردی که خودت فرستادی و با برد خودم که درست کردم مشابه است ارور ها.
در مورد مدل هم مدل که نیست.عدد مدلش فرق میکنه.ولی این بابا داده بردشو + هدشو عوض کردن براش.من میگم وقتی عوض شده شک توش است.
راستی وقتی دست روی برد می کشم یک نقطه است که یه سری فرمان میده عجیب. CMD error
همچین چیزایی.
و یه سئوال مهم که اینو مفصل برام بگو.ببین این بابا داده برد هاردشو عوض کرده.هاردش مکستور 1 ترا ئه. اما بردش seagate است.درسته که یکی شده شرکتشون اما برد من فکر کنم مال این هارد نیست!!چون طبق 2 تا عکس هاردی که در آموزشت گذاشتی این برد دقیقا برد هارد سیگیت است.هارد مکستوره بردش که توی عکس زدی با بردی که روی این هارده خیلی فرق میکنه.به نظرت با تعویض برد و استفاده از یه برد مکستور مشکل حل میشه؟؟ضمنا توی برد نوشته که برد seagate است.و یک سئوال بسیار مهمتر اینکه اگر من برد هارد خودم را باز کنم روی این بگذارم ممکنه برد من بسوزه یا اطلاعات من بپره؟؟؟میترسم.مطمئنی مشکلی پیش نمیاد؟؟با خیال راحت بزنم توکار؟؟؟
بابا این خارجیا خیرشون به آدم نمیرسه:41: هیچ جوابی ندادن
Gamexland
22-12-2009, 17:23
بابا این خارجیا خیرشون به آدم نمیرسه:41: هیچ جوابی ندادن
ای بابا من که دارم میمیرم دیگه.حامد عزیز هم خیلی خیلی دیر به دیر به تاپیک سر میزنه.
iran_javidaan
22-12-2009, 22:04
ای بابا من که دارم میمیرم دیگه.حامد عزیز هم خیلی خیلی دیر به دیر به تاپیک سر میزنه.
دوست عزيز با جا بجا كردن بورد مشكلت حل نميشه بلكه به مشكلت اضافه هم ميشه چون هيچ هاردي با هارد ديگه ظرفيت برابر نداره در ضمن وقتي هارد ظرفيتش رو نميشناسه دليلش اينه كه دور موتور تو دور بالا گير كرده و بايد طبق دستور ابتدا دور اون رو پايين بياري و بقيه داستان .....
Gamexland
22-12-2009, 22:12
دوست عزيز با جا بجا كردن بورد مشكلت حل نميشه بلكه به مشكلت اضافه هم ميشه چون هيچ هاردي با هارد ديگه ظرفيت برابر نداره در ضمن وقتي هارد ظرفيتش رو نميشناسه دليلش اينه كه دور موتور تو دور بالا گير كرده و بايد طبق دستور ابتدا دور اون رو پايين بياري و بقيه داستان .....
منظور من را اشتباه متوجه شدید.چند پست آخر من را لطفا دقیقا بخوانید.دوستم داده یکی برد را عوض کرده.لطفا پست قبلی من را بخوان .ممنون میشم.
ترس که دارم:27::27:اصولا ترسوئم من.:19:
برد مطمئنم سالمه چون با بردی که خودت فرستادی و با برد خودم که درست کردم مشابه است ارور ها.
در مورد مدل هم مدل که نیست.عدد مدلش فرق میکنه.ولی این بابا داده بردشو + هدشو عوض کردن براش.من میگم وقتی عوض شده شک توش است.
راستی وقتی دست روی برد می کشم یک نقطه است که یه سری فرمان میده عجیب. CMD error
همچین چیزایی.
و یه سئوال مهم که اینو مفصل برام بگو.ببین این بابا داده برد هاردشو عوض کرده.هاردش مکستور 1 ترا ئه. اما بردش seagate است.درسته که یکی شده شرکتشون اما برد من فکر کنم مال این هارد نیست!!چون طبق 2 تا عکس هاردی که در آموزشت گذاشتی این برد دقیقا برد هارد سیگیت است.هارد مکستوره بردش که توی عکس زدی با بردی که روی این هارده خیلی فرق میکنه.به نظرت با تعویض برد و استفاده از یه برد مکستور مشکل حل میشه؟؟ضمنا توی برد نوشته که برد seagate است.و یک سئوال بسیار مهمتر اینکه اگر من برد هارد خودم را باز کنم روی این بگذارم ممکنه برد من بسوزه یا اطلاعات من بپره؟؟؟میترسم.مطمئنی مشکلی پیش نمیاد؟؟با خیال راحت بزنم توکار؟؟؟
ببخشید که دیر به دیر سر میزنم
خوب اگه برد ها سالم باشن پس مشکل از برد هارد هست که تعویض شده و سازگاری نداره و اون ارور cmd هم حتماً بخاطر همینه
برد هارد مکستور که با سیگیت خیلی فرق میکنه چطوری جاش کردن؟
چرا نمیبری پیش کسی که این بلا رو سرش آورده و بهش بگی که همه چیز رو برگردونه سر جاش؟
یا حداقل خودش یه برد مکستور بندازه روش ضمناً من شنیدم که هد هم یه حافظه داره و یه سری اطلاعات روش ذخیره میشه پس احتمالاً هد هم باید برگرده سر جاش.
با این صحبتی که دوست عزیزم iran_javidaan میگن احتمال خیلی زیاد با تعویض برد درست نمیشه پس کار دست خودت نده:31:
راستی قبل از هر کاری یه مشورت هم تو تاپیک همسایه بکن شاید کسی راه حل مناسب برای تعویض برد هارد رو بدونه
alice.fzk
24-12-2009, 22:50
با سلام خدمت اعضا
من ساكن قم هستم و مدار رو خريدم و تونستم هارد خودمو كه 6ماه بود افتاده بود گوشه خونه درست كنم.
حال كساني كه قادر نيستند مدار رو به دست بيارند يا بسازند اگه تمايل داشته باشند مي تونند براي من بفرستند تا بتونم كمكشون كنم . افرادي كه مايل هستند پيغام خصوصي بزارند تا آدرس و شمارمو بهشون بدم.
با تشكر
با سلام
من تازه عضو این انجمن شدم و امکان ارسال پیام خصوصی را ندارم اگه ممکنه شما یه جوری آدرس یا شماره تلفنتونو به من بدید. راستی یادم رفت بگم من ساکن قم هستم.
harrypotter
27-12-2009, 10:31
از بچه های همدانی کسی هست که این مشکلو داشته باشه و خودش درستش کرده باشه؟
harrypotter
27-12-2009, 20:15
متاسفانه هارد من هم ( 500 مسکتور دیاموند مکس 22) هم همیتوری شده برای انجام کار چند تا سعال داشتم:
1 - توی اون فایل PDF برای وصل کردن tx و rx (همون سیم تلفن دو تیکه) به برد نوشته که باید اونو لحیم کرد. آیا میشه اونا رو با چسب برق به پایه های مربوطه وصل کرد یا حتمن لحیم کاری لازمه؟ (چون هویه و لحیم در دسترس نیست؟)
یعنی در کل به جای لحیم کاری میشه از اتصال سیم ها به هم و عاثق با چسب بر استفاده کرد؟
2 - به جای کابل audio میشه ازدو تا از این جامپر های تک سوزنه که به مین میزنن استفاده کرد و بعد اونارو به هم چسبوند؟
3 - برای ttl to usb به جز tx و rx که به پشت هارد وصل میشه سیم دیگه ای هم لازم هست؟
4 - این جریان اتصال سیم ها رو من اینتوری متوجه شدم. من توضیح میدم ببینید درست هست:
یه سیم تلفن رو میایم به tx و rx برد وصل میکنیم. اون سرش رو هم به همون کابل audio ?
5 - من این عکس رو متوجه نشدم: الان چرا سه تا سوکت هست با اینکه برد usb هست؟ همچنین سیم هایی که شماره گذاشتم از کجا به کجا رفتن؟
6 - میشه به جای کابل audio از این استفاده کنم؟
alice.fzk
28-12-2009, 13:04
من هنوز مشکل هاردم حل نشده ولی بهر حال از همتون به خاطر زدن این تاپیک تشکر می کنم چون اگه این تاپیک نبود معلوم نبود الان هاردم کجا بود.!!!!!!!!
من هنوز مشکل هاردم حل نشده ولی بهر حال از همتون به خاطر زدن این تاپیک تشکر می کنم چون اگه این تاپیک نبود معلوم نبود الان هاردم کجا بود.!!!!!!!!
سلام
شما بهتره خودت دست به کار بشی چون معمولاً کسی که کارش راه افتاده دیگه اینجا آفتابی نمیشه:41:
بغیر از دوستانی که همیشه به بنده لطف داشتند و به این تاپیک رسیدگی میکنند.
یا مدار رو درست کن یا آماده بخر ،مراحل هم زیاد سخت نیست
متاسفانه هارد من هم ( 500 مسکتور دیاموند مکس 22) هم همیتوری شده برای انجام کار چند تا سعال داشتم:
1 - توی اون فایل PDF برای وصل کردن tx و rx (همون سیم تلفن دو تیکه) به برد نوشته که باید اونو لحیم کرد. آیا میشه اونا رو با چسب برق به پایه های مربوطه وصل کرد یا حتمن لحیم کاری لازمه؟ (چون هویه و لحیم در دسترس نیست؟)
یعنی در کل به جای لحیم کاری میشه از اتصال سیم ها به هم و عاثق با چسب بر استفاده کرد؟
2 - به جای کابل audio میشه ازدو تا از این جامپر های تک سوزنه که به مین میزنن استفاده کرد و بعد اونارو به هم چسبوند؟
3 - برای ttl to usb به جز tx و rx که به پشت هارد وصل میشه سیم دیگه ای هم لازم هست؟
4 - این جریان اتصال سیم ها رو من اینتوری متوجه شدم. من توضیح میدم ببینید درست هست:
یه سیم تلفن رو میایم به tx و rx برد وصل میکنیم. اون سرش رو هم به همون کابل audio ?
5 - من این عکس رو متوجه نشدم: الان چرا سه تا سوکت هست با اینکه برد usb هست؟ همچنین سیم هایی که شماره گذاشتم از کجا به کجا رفتن؟
6 - میشه به جای کابل audio از این استفاده کنم؟
اولاً که اون pdf که شما میگید ماله من نیست واسه یکی از دوستان هست
ثانیاً نحوه ی اتصال سیم ها و نوع سیم اصلاً مهم نیست فقط نباید شل و ول باشه و باعث اتصالی بشه
ثالثاً برای مداری که شما دارید و از نوع Usb To TTL هست نه نیاز به باطری هست و نه نیاز به Gnd
رابعاً rx مدار باید به tx هارد و tx مدار باید به rx هارد متصل بشه به بقیه اتصالات توجه نکن
harrypotter
29-12-2009, 06:51
رابعاً rx مدار باید به tx هارد و tx مدار باید به rx هارد متصل بشه به بقیه اتصالات توجه نکن
پس یعنی یه راست میشه این دو سیم رو از برد به پشت هارد وصل کنم؟
alice.fzk
29-12-2009, 10:43
سلام
شما بهتره خودت دست به کار بشی چون معمولاً کسی که کارش راه افتاده دیگه اینجا آفتابی نمیشه:41:
سلام
این روزا یه خورده سرم شلوغه وقت نمی کنم ولی در اولین فرصت حتما مدارو درست می کنم
مرسی از راهنمایی شما
alice.fzk
29-12-2009, 10:46
سلام
در اولین فرصت حتما مدارو درست می کنم اگه به مشکل برخوردم امیدوارم شما باشید
با تشکر
پس یعنی یه راست میشه این دو سیم رو از برد به پشت هارد وصل کنم؟
بله باید این سیم ها رو به rx و tx مدار وصل کنید و از اون طرف هم به ترتیب به tx و rx هارد متصل کنید.
alice.fzk
29-12-2009, 15:25
سلام
خواستم بدونم اگه تبدیل sata to usb داشته باشیم و سیستم هارد رو بشناسه میشه فریمورش رو آپدیت کرد.
با تشکر
سلام
خواستم بدونم اگه تبدیل sata to usb داشته باشیم و سیستم هارد رو بشناسه میشه فریمورش رو آپدیت کرد.
با تشکر
فکر میکنم که بشه
مخصوصاً با این فایل های اجرایی که سیگیت جدیداً برای آپدیت فریمور ارائه داده که از محیط ویندوز اجرا میشن.
alice.fzk
31-12-2009, 13:52
سلام
من قبل از اینکه این تاپیک رو ببینم هاردمو دادم به یه تعمیرکار که درست کنه و الان هم درست کرده و همه ی اطلاعات هم برگشته اولش می گفت 150 تومن می گیرم وقتی این تاپیک رو دیدم بهش گفتم اطلاعاتم اینقدر ارزش نداره الان می گه هاردو می گیرم اطلاعات رو می دم. به نظر شما چکار کنم
alice.fzk
31-12-2009, 13:56
سلام
الان به اون تعمیر کار زنگ زدم گفتم هارد رو مثل روز اول کنه گفت باشه یه فایل خراب می فرستم به هارد که به حالت اول برگرده می ترسم یه بلایی سرش در بیاره که دیگه درست نشه لطفا کمک کنید.
alice.fzk
31-12-2009, 13:59
واقعا انصاف هم خوب چیزیه قیمت دستگاه 8000 تومنه تقریبا 20 برابر پول دستگاه رو می خواد از من بگیره تروخدا کمک کنید.
ahmad_ebrahimian
31-12-2009, 15:03
ممنون از این اطلاعات مفید:20:
یه سوال دارم خدمت اساتید فن
کسی در مورد این دستورات مقاله یا سایتی داره ((eng or farsi)) که همه ی دستوراتی که میشه باهاش به هارد دسترسی پیدا کرد را توضیح داده باشه ؟؟؟؟
مثلا میخوام بفهمم که این دستور m,0,2,2,,,,,22 دقیقا چه هر کارکتریش چه معنی میده
یا خیلی کارای دیگه که مطمئنم میشه انجام داد
:11::11::11:
سلام
من قبل از اینکه این تاپیک رو ببینم هاردمو دادم به یه تعمیرکار که درست کنه و الان هم درست کرده و همه ی اطلاعات هم برگشته اولش می گفت 150 تومن می گیرم وقتی این تاپیک رو دیدم بهش گفتم اطلاعاتم اینقدر ارزش نداره الان می گه هاردو می گیرم اطلاعات رو می دم. به نظر شما چکار کنم
سلام
الان به اون تعمیر کار زنگ زدم گفتم هارد رو مثل روز اول کنه گفت باشه یه فایل خراب می فرستم به هارد که به حالت اول برگرده می ترسم یه بلایی سرش در بیاره که دیگه درست نشه لطفا کمک کنید.
واقعا انصاف هم خوب چیزیه قیمت دستگاه 8000 تومنه تقریبا 20 برابر پول دستگاه رو می خواد از من بگیره تروخدا کمک کنید.
سلام
شما که از چند روز پیش میخواستی مدار رو درست کنی چی شد کارت رسید به این تعمیرکاره؟
اسم تعمیر کاره رو نمیدونی شاید من قبلاً براش مدار رو فرستاده باشم:31:
این مشکل به صورت اتفاقی برای هارد پیش میاد و فکر نمیکنم که بشه بلایی سر هارد آورد که دقیقاً همین حالت پیش بیاد،به نظر من ریسک نکن البته اگه اطلاعاتت مهمه برات
بهش سلام برسون بگو خیلی نا مردی:41:
alice.fzk
31-12-2009, 16:04
سلام
شما که از چند روز پیش میخواستی مدار رو درست کنی چی شد کارت رسید به این تعمیرکاره؟
اسم تعمیر کاره رو نمیدونی شاید من قبلاً براش مدار رو فرستاده باشم:31:
این مشکل به صورت اتفاقی برای هارد پیش میاد و فکر نمیکنم که بشه بلایی سر هارد آورد که دقیقاً همین حالت پیش بیاد،به نظر من ریسک نکن البته اگه اطلاعاتت مهمه برات
بهش سلام برسون بگو خیلی نا مردی:41:
این هارد تقریباً دو سه هفته ای میشه که دست اون تعمیرکاره من می خواستم یه جوری این هاردو ازش بگیرم که کارم به اینجا رسید.فکر نکنم بشناسیش چون ساکن قم بید.
alice.fzk
31-12-2009, 16:11
قراره شنبه برم هاردو ازش بگیرم خدا کنه خرابش نکرده باشه بچه ها دعا کنید.
ahmad_ebrahimian
31-12-2009, 21:54
یه سوال دارم خدمت اساتید فن و آقا حامد
کسی در مورد این دستورات مقاله یا سایتی داره ((eng or farsi)) که همه ی دستوراتی که میشه باهاش به هارد دسترسی پیدا کرد را توضیح داده باشه ؟؟؟؟
مثلا میخوام بفهمم که این دستور m,0,2,2,,,,,22 دقیقا هر کارکتریش چه معنی میده
اگه کسی میدونه جان من جواب بده خیلی کارم لنگه
یه سوال دارم خدمت اساتید فن و آقا حامد
مثلا میخوام بفهمم که این دستور m,0,2,2,,,,,22 دقیقا هر کارکتریش چه معنی میده
اگه کسی میدونه جان من جواب بده خیلی کارم لنگه
این چیزا دست هر کسی نمیاد و بیشتر دست تعمیرکارا هست و اونا هم به کسی نمیدن چون کار و کاسبی خودشون کساد میشه.:31:
من جایی سراغ ندارم واسه اطلاع از این کد ها
دوست عزيز mjhamed :
کينک فايل آموزشي براي من در دسرس نيست لطفا اگر راه ديگري براي دسترسي به اين فايل داريد منو راهنمايي کنيد.
متشکرم
دوست عزيز mjhamed:
لينک فايل آموزشي براي من در دسترس نيست لطفا" اگه راه ديگه اي براي دسترسي به اين فايل داريد راهنمايم کنيد.
دوست عزيز mjhamed:
لينک فايل آموزشي براي من در دسترس نيست لطفا" اگه راه ديگه اي براي دسترسي به اين فايل داريد راهنمايم کنيد.
سلام
لینک رپیدشیر مشکلی نداشت ولی میتونی از لینک زیر هم دانلود کنی
harrypotter
02-01-2010, 21:42
جا داره از همه دوستان مخصوصن MJHamed عزیز تشکر کنم خدا رو شکر مشکل حل شد
لازم میدونم یه موردی رو ذکر کنم:
دوستان اگر از ttl به usb استفاده میکنن زیاد نرن تو نخ لحیم و عایق و این حرفا، همین که دو تا rx و tx به هم بدون اتصالی وصل شن(البته مال من بر عکسا عمل کرد!!!) کافیه. من خودم یه سیم رو از همین سیم هایی که برای وصل کردن چراغ و دکمه های جلوی کیس هست استفاده کردم. طرف برد رو لخت کردم و دور پین ها پیچوندم و طرف مادگی که به هارد میره رو هم بدون اینکه عایق کاری کنم به هارد زدم.
مورد بعدی هم اینکه بعد از کشیدن کارت یه انشت رو روی برد بزارید تا کاملن از اتصال برد مطمعن شید.
off تاپیک : چون برد دیگه به دردم نمیخوره به همون قیمت خودش میفروشم کسی میخاد pm بده
alice.fzk
04-01-2010, 16:37
سلام
از دوستان کسی نقشه برد هارد 500 مکستور رو داره؟
تعمیرکاره بالاخره کار خودشو کرد چندتا قطعه از روی برد هارد رو سوزونده نمی دونم شایدم عوض کرده باشه اصلا شماره و اسم قطعات به کلی از بین رفته اگه کسی می دونه کمک کنه......
سلام
از دوستان کسی نقشه برد هارد 500 مکستور رو داره؟
تعمیرکاره بالاخره کار خودشو کرد چندتا قطعه از روی برد هارد رو سوزونده نمی دونم شایدم عوض کرده باشه اصلا شماره و اسم قطعات به کلی از بین رفته اگه کسی می دونه کمک کنه......
واست pm زدم چک کن
دوستان دیگه هم اگه میتونن کمک کنن
soheilnazemy
08-01-2010, 01:03
سلام
چطوري حامد خان
خوبي داداش
خسته نباشي عزيز
alice.fzk
12-01-2010, 17:27
سلام
از دوستان کسی برد هارد 500 مکستور سراغ داره؟
shah abas
15-01-2010, 00:02
خب یک ده صفحه ای خوندم.!
------------------------------------------------------------------
مشکل من:
هارد من از همون مشکل دارهاست.ولی نمی دونستم تا این که بعد از ۱۰ ماه پس از خرید یه ذفعه این طوری شد. هارد موقع روشن شدن صدایی خاصی میده( انگار میخواد کاری رو شروع کنه و نمی تونه، هی این کار رو تکرار میکنه). بعد هم که توسط سیستم detect٬ نمیشه. حالا با جست و جو ها و تاپیکی که تو فروم سخت افزار زدم و پست هایی که اینجا خوندم:
۱-می تونم برد هارد رو عوض کنم
۲-می تونم با روش این تاپیک هارد رو بالا بیارم و فریم ویرش رو آپدیت کنم
کدوم راه کم خطرتره؟ چون من تا حالا یه سیستم هم نبستم، چه برسه به هارد باز کردن و می ترسم که خراب کاری کنم(البته دوستان این طوری القا می کنند، وگرنه من که فکر نکنم چیز خاصی بشه!) . و این که نمی تونم مدار و ... تو این تاپیک رو درست کنم. اگه راه این تاپیک کم خطر تره، اون مداری که نیاز به درایور داره و در بیرون فروخته میشه، نیاز به ویندوز داره که بالا بیاد؟ چون من به غیر اون هارد هاردی ندارم و الان هم با اوبونتو Live٬ اومدم اینترنت.
پس:
*کدوم راه کم خطرتره و امکان موفقیت یک فرد تازه کار در سخت افزار بیشتر؟
*اون رابطی که بیرون ۱۲۵۰۰ فروخته میشه، نیاز به ویندوز و سیستم عامل داره؟
* بعد از مرحله ٬٬سپس کابل برق sata را به هارد وصل کنید٬٬ اون hyperterminal رو باید تو ویندوز اجرا کنیم؟ معادل لینوکسی نداره که من بتونم روی ubuntu live usb انجام بدم؟
*بر فرض که من نتونستم آیا به اطلاعات آسیبی می رسد؟
ممنون
خب یک ده صفحه ای خوندم.!
------------------------------------------------------------------
مشکل من:
هارد من از همون مشکل دارهاست.ولی نمی دونستم تا این که بعد از ۱۰ ماه پس از خرید یه ذفعه این طوری شد. هارد موقع روشن شدن صدایی خاصی میده( انگار میخواد کاری رو شروع کنه و نمی تونه، هی این کار رو تکرار میکنه). بعد هم که توسط سیستم detect٬ نمیشه. حالا با جست و جو ها و تاپیکی که تو فروم سخت افزار زدم و پست هایی که اینجا خوندم:
۱-می تونم برد هارد رو عوض کنم
۲-می تونم با روش این تاپیک هارد رو بالا بیارم و فریم ویرش رو آپدیت کنم
کدوم راه کم خطرتره؟ چون من تا حالا یه سیستم هم نبستم، چه برسه به هارد باز کردن و می ترسم که خراب کاری کنم(البته دوستان این طوری القا می کنند، وگرنه من که فکر نکنم چیز خاصی بشه!) . و این که نمی تونم مدار و ... تو این تاپیک رو درست کنم. اگه راه این تاپیک کم خطر تره، اون مداری که نیاز به درایور داره و در بیرون فروخته میشه، نیاز به ویندوز داره که بالا بیاد؟ چون من به غیر اون هارد هاردی ندارم و الان هم با اوبونتو Live٬ اومدم اینترنت.
پس:
*کدوم راه کم خطرتره و امکان موفقیت یک فرد تازه کار در سخت افزار بیشتر؟
*اون رابطی که بیرون ۱۲۵۰۰ فروخته میشه، نیاز به ویندوز و سیستم عامل داره؟
* بعد از مرحله ٬٬سپس کابل برق sata را به هارد وصل کنید٬٬ اون hyperterminal رو باید تو ویندوز اجرا کنیم؟ معادل لینوکسی نداره که من بتونم روی ubuntu live usb انجام بدم؟
*بر فرض که من نتونستم آیا به اطلاعات آسیبی می رسد؟
ممنون
سلام خدمت شما
تا اونجایی که من میدونم این مشکل در فریمور باعث میشه که هارد در یک وضعیت قفل کند مثلاً برای بعضی ها در وضعیت تند گیر میکند و وقتی هارد شروع به کار میکند بلافاصله در دور تند قرار میگیرد.خلاصه احتمالاً هارد شما هم با توجه به اینکه جزو سری های مشکل دار هست، در این وضعیت گیر کرده
یکی از دوستان در این تاپیک اعلام کرده که حتی با تعویض برد هم مشکل حل نمی شود.میتونید در صفحات اول این تاپیک پیداش کنید. اگر هم بشود هزینه ی تعویض برد به مراتب بیشتر از خرید مدار هست که کاملاً تست شده و مطمئن می باشد و در ضمن نیاز به دانش خاصی ندارد و زیاد هم سخت نیست.
شما اولین کاری که میکنید یه سیستم از دوستان یا همسایه ها پیدا کنید چون این مدار USB to ttl یا RS232 to ttl
جفتشون با برنامه های ترمینال کار میکنند مثل هایپرترمینال که تحت ویندوز اجرا میشه.البته من نمیدونم که میتونید برای Ubuntu live هم ترمینال پیدا کنید یا نه.
احتمال آسیب به اطلاعات در این روش بسیار پایین هست.
trane2sfc
15-01-2010, 17:43
باور کنید به صرفه ترین و راحت ترین و کم خطر ترین راه اینه که این آشغال ها رو دور بندازیم:31: مگه یه هارد 360GB از 48000 تومان بیشتره؟:5:
harrypotter
15-01-2010, 18:13
تعویض برد هارد هیچ کمکی به برگشتن هارد نمیکنه فقط میتوه باعث شه هم هارد و هم اطلاعاتش رو از دست بدید.
با یه برد ttl to usb ظرف دو دقیقه مشکل رو میتونید حل کنید
باور کنید به صرفه ترین و راحت ترین و کم خطر ترین راه اینه که این آشغال ها رو دور بندازیم:31: مگه یه هارد 360GB از 48000 تومان بیشتره؟:5:
شما درست میگید ولی بهترین راه اینه که اطلاع رسانی کنید تا کسانی که از این هاردا دارن تا خراب نشده فریمور رو آپدیت کنن.
ضمناً همش تقصیر سیگیته ،مکستور رو هم به فنا داد و هیچ اطلاع رسانی هم نکرد که لا اقل هارد ها رو جمع آوری کنه که اخبارش پخش بشه مردم متوجه عمق فاجعه بشن
سلام
من یه هارد اکسترنال 500 سیگیت دارم متاسفانه از دیروز هاردم رو کامپیوتر نی شناسه و دیتکت نمیکنه چراغ هارد روشن میشه ولی آیکن اون نم آد میشه من رو راهنمائی کنید چیکار کنم اطلاعات خیلی زیادی روش دارم لطفا مرا راهنمائی کنید
سلام
من یه هارد اکسترنال 500 سیگیت دارم متاسفانه از دیروز هاردم رو کامپیوتر نی شناسه و دیتکت نمیکنه چراغ هارد روشن میشه ولی آیکن اون نم آد میشه من رو راهنمائی کنید چیکار کنم اطلاعات خیلی زیادی روش دارم لطفا مرا راهنمائی کنید
behrooz.shie
15-01-2010, 22:48
من توي مشهدم وبجنورد هركي كه اين مدارو ميخواد ميتونه كه با من تماس بگير من مي تونم براش اونو درست كنم
در زمن من متخصص الكترو نيك و تعميرات انواع هاردم ميتونمم اطلاعاتتون هم سالم بر گردونم
خواصتينم ميتونيد منو توي سجاد مجتمع تجاري كامپيوتر تك يك واهد20 پيدام كنيد ولي به هر حال خونه ما توي قاسم اباد هست.خوشحال ميشم كه بتونم كمكتون بكنم شما ميتونيد با كمترين هزينه تمام هارداي خودتونو اهيا كنيد
فقط هارد كه هيچي تمام لوازم الكترونيكي وكامپوتري من ميتونم درست كنم ولي باز هم تك وتوكي پيدا ميشن كه نتونمت تعميرشون كنم
هر سوالي داشتيد در خدمتم 09153083780
Behrooz_shie@yahoo.com
سلام
مدل هاردت چیه؟
اگه گارانتی داره ببر ببین شاید مشکلش یه چیز دیگه باشه
اگه بخوای با روش این تاپیک درستش کنی باید باز بشه تا به tx و rx بتونی دسترسی داشته باشی که اونم کار هر کسی نیست و گارانتی هم احتمال زیاد باطل میشه.
آپدیت پست اول با آموزش ورژن 3 و ...
خوشحال میشم نظرتون رو بگید
shah abas
20-01-2010, 00:20
اگه لینک جدید رو در یک آپلودر دیگر آپلود کنید ممنون می شوم. با خود فروم مشکل دارم. ممنون
اگه لینک جدید رو در یک آپلودر دیگر آپلود کنید ممنون می شوم. با خود فروم مشکل دارم. ممنون
لینک کمکی از رپیدشیر به پست اول اضافه شد
Hamid323
30-01-2010, 11:41
سلام خدمت دوستان گل علی الخصوص جناب حامد عزیز
من چند ماه پیش این مشکل برام پیش اومد و با روش توضیح داده شده در همین تاپیک هاردم رو درست کردم
اما از یکی دو روز پیش همون هاردم با اینکه فریمورش رو هم آپدیت کرده بودم دقیقا همون مشکل براش پیش اومده و دیتکت نمیشه
به نظرتون ممکنه باز هم به همون روش درستش کرد و آیا امکان داره هارد درست بشه؟
کسی تا بحال این وضعیت براش پیش اومده؟
سلام خدمت دوستان گل علی الخصوص جناب حامد عزیز
من چند ماه پیش این مشکل برام پیش اومد و با روش توضیح داده شده در همین تاپیک هاردم رو درست کردم
اما از یکی دو روز پیش همون هاردم با اینکه فریمورش رو هم آپدیت کرده بودم دقیقا همون مشکل براش پیش اومده و دیتکت نمیشه
به نظرتون ممکنه باز هم به همون روش درستش کرد و آیا امکان داره هارد درست بشه؟
کسی تا بحال این وضعیت براش پیش اومده؟
سلام
یکی از دوستان هم بود که میگفت قبلاً توسط گارانتی آپدیت شده بود ولی بازم خراب شده بود
البته وقتی در سری جدید سیگیت و مکستور هم این مشکل پیش میاد نباید انتظار چندانی داشته باشی.
با این که احتمال خراب شدن هاردهای جدید بسیار پایین هست ولی بازم نمیشه اعتماد کرد.
من فکر میکنم بازم بتونی از این روش هاردتو احیا کنی
یه تست کن خبر بده
Hamid323
31-01-2010, 08:31
من امروز یه تستی زدم اما موفق نشدم کار بکنم
کیت ظاهرا سالمه و تستش درست کار میکنه
اما وقتی ctrl z رو میزنم اون کامند نمیاد و چرت و پرت می نویسه یا اینکه هرچی مینویسم رو تکرار میکنه اما وارد دستورات نمیشه
behrooz.shie
31-01-2010, 13:05
من امروز یه تستی زدم اما موفق نشدم کار بکنم
کیت ظاهرا سالمه و تستش درست کار میکنه
اما وقتی ctrl z رو میزنم اون کامند نمیاد و چرت و پرت می نویسه یا اینکه هرچی مینویسم رو تکرار میکنه اما وارد دستورات نمیشه
دوستان عزيز توجه داشته باشيد :20:كه اون مدار كه گفته شد در صورتي كه خراب هم باشد باز هم ميتواند هر چيزي كه شما توي اون زديد رو براتون بنويسي :13::31:
حالا چرا ميتونيد يك تست بكنيد بعد ميفهميد :18:
چه جوري حالا كلا مدارو بر داريد :31:بعد اون rx txكه به پور ت سريال وسله رو به هم بزنيد بازم براتون مينويسه !!!:13::31::46::20::21::18::18:
دوستاني كه بيشتر به مشكل ميخورند مشكلشون سر همون مداره هنوز :27:
كمك خواستين بازم بگين همه جوره درخدمتم.:11:
Hamid323
31-01-2010, 13:28
ممنون
بله میدونم اون دوتا رو به هم بزنیم متن رو مینویسه. این روش به عنوان تست سالم بودن مدار معرفی شده
حالا از کجا بفهمم مدار سالمه یا نه؟
pulp_fiction
31-01-2010, 16:53
مطلب جالبی بود مرس
دوستان عزيز توجه داشته باشيد :20:كه اون مدار كه گفته شد در صورتي كه خراب هم باشد باز هم ميتواند هر چيزي كه شما توي اون زديد رو براتون بنويسي :13::31:
حالا چرا ميتونيد يك تست بكنيد بعد ميفهميد :18:
چه جوري حالا كلا مدارو بر داريد :31:بعد اون rx txكه به پور ت سريال وسله رو به هم بزنيد بازم براتون مينويسه !!!:13::31::46::20::21::18::18:
دوستاني كه بيشتر به مشكل ميخورند مشكلشون سر همون مداره هنوز :27:
كمك خواستين بازم بگين همه جوره درخدمتم.:11:
سری قبلی که از ic max232cpe استفاده کرده بودم به علت کیفیت پایین ic بعضی مدارها موقع تست درست جواب نمی داد یعنی بدون وصل کردن rx و tx به هم، شروع میکرد به نوشتن یه سری چرت و پرت وقتی هم وصلش میکردی یا هیچی نمی نوشت یا بازم چرت می نوشت.
به هر حال من تقریباً همه ی اون سری رو از رده خارج کردم.
به نظر من که این راه برای تست مدار یا حداقل تست اتصالات پورت مفید هست
البته من اطلاعات تخصصی در این ضمینه ندارم و ادعایی هم ندارم
---------- Post added at 06:50 PM ---------- Previous post was at 06:49 PM ----------
ممنون
بله میدونم اون دوتا رو به هم بزنیم متن رو مینویسه. این روش به عنوان تست سالم بودن مدار معرفی شده
حالا از کجا بفهمم مدار سالمه یا نه؟
شما اتصالات rx و tx رو چک کن و gnd هم حتماً وصل کن
pulp_fiction
31-01-2010, 23:13
افزایش سرعت هارددیسکهای sata در ویندوز ویستا
سلام......
هارددیسک های دارای تکنولوژی SATA به دلیل سرعت بالا و ظرافت خود، روزبهروز در حال گسترش هستند. ویندوز ویستا نیزبه طور پیشفرض از هارد دیسکهای SATA پشتیبانی میکند. قابلیتی در ویستا نهفته استکه باعث افزایش سرعت بیشازپیش این نوع هارددیسکها میشود. اما به طور پیشفرض این قابلیت در ویندوز ویستا غیرفعال است. در این ترفند قصد داریم نحوه فعالسازی این قابلیت و در نتیجه افزایش سرعت هارددیسکهای SATA را در ویندوز ویستا برای شمابازگو نماییم.
بدین منظور:
در منوی Start عبارت devmgmt.msc را وارد کرده و Enter بزنید تا به Device Manager ویندوز بروید.
از شاخه Disk Drives بر روی نام هارددیسک خود راستکلیک کرده و Properties را انتخاب کنید.
درپنجره باز شده به تب Policies بروید.
اکنون تیک گزینه Enable advanced performance را بزنید و در نهایت پنجرههای باز را OK کنید.
asal ahmadi
01-02-2010, 01:41
سلام و خسته نباشید به دادم برسید من 1 هارد 1ترابیشن دارم دیشب اومدم ویندوز بریزم قاطی کرد و ویندوز نریخط به سخطی درایوارو میشناسه وصل کردم به یه سیستم دیگه درایوارو میشناسه اونم به سختی حتی حجم فایلا رو هم نشون میده اما وقتی میخوام داخل برم هنگ میکنه و ارور میده باید چیکار کنم؟ یه اروری میده که دقیق یادم نیست اما آخرش نوشته بود IQ کلی اطلاعات روش دارم باید چیکار کنم؟؟؟؟
سلام و خسته نباشید به دادم برسید من 1 هارد 1ترابیشن دارم دیشب اومدم ویندوز بریزم قاطی کرد و ویندوز نریخط به سخطی درایوارو میشناسه وصل کردم به یه سیستم دیگه درایوارو میشناسه اونم به سختی حتی حجم فایلا رو هم نشون میده اما وقتی میخوام داخل برم هنگ میکنه و ارور میده باید چیکار کنم؟ یه اروری میده که دقیق یادم نیست اما آخرش نوشته بود IQ کلی اطلاعات روش دارم باید چیکار کنم؟؟؟؟
سلام
شما مدل و فریمور هارد رو اعلام کنید و از طریق لینک زیر با استفاده از سریال هارد، چک کنید ببینید هارد شما جزو سری مشکل دار هست یا خیر
asal ahmadi
01-02-2010, 13:37
مدل مکستور firmware mx15
asal ahmadi
01-02-2010, 13:41
من از طریق این سایت که گفتید موفق نشدم
Hamid323
01-02-2010, 18:13
خب من هر کاری کردم نشد به دستورات فریمور دسترسی پیدا کنم و دیگه حتی اون پیام های چرت و پرت رو هم نمیزنه و فقط در بعضی حالات اون قضیه تکرار شدن متن به وجود میاد
اما بعدش هارد رو به سیستم وصل کردم و دیدم که با یه مقدار مکس هارد رو شناسایی میکنه و توی بایوس هم هارد میاد و حتی سایزش رو هم میزنه (500 گیگ)
بعدش که خواستم وارد ویندوز بشم دیدم که مدت بسیار زیادی طول کشید تا ویندوز بالا بیاد (حدود نیم ساعت) بعد از ورود به ویندوز هم همه فعالیت های ویندوز به شدت کند شده بود
بالاخره بعد از کلی تلاش قسمت Disk Management رو باز کردم که بعد از کلی معطلی هارد رو نشون داد و حتی پارتیشن ها رو لیست کرد به همراه سایزشون اما فری رو 100 درصد زده بود!
بیشتر از این نمیشد معطل شد و خاموش کردم و از سیستم جدا کردمش
حالا به نظرتون مشکل از چی هست و چطوری درستش کنم؟
ضمنا به گارانتی زنگ زدم و گفتن که تعمیر انجام نمیدن و فقط تعویض
behrooz.shie
01-02-2010, 22:57
:20:
خب من هر کاری کردم نشد به دستورات فریمور دسترسی پیدا کنم و دیگه حتی اون پیام های چرت و پرت رو هم نمیزنه و فقط در بعضی حالات اون قضیه تکرار شدن متن به وجود میاد
اما بعدش هارد رو به سیستم وصل کردم و دیدم که با یه مقدار مکس هارد رو شناسایی میکنه و توی بایوس هم هارد میاد و حتی سایزش رو هم میزنه (500 گیگ)
بعدش که خواستم وارد ویندوز بشم دیدم که مدت بسیار زیادی طول کشید تا ویندوز بالا بیاد (حدود نیم ساعت) بعد از ورود به ویندوز هم همه فعالیت های ویندوز به شدت کند شده بود
بالاخره بعد از کلی تلاش قسمت Disk Management رو باز کردم که بعد از کلی معطلی هارد رو نشون داد و حتی پارتیشن ها رو لیست کرد به همراه سایزشون اما فری رو 100 درصد زده بود!
بیشتر از این نمیشد معطل شد و خاموش کردم و از سیستم جدا کردمش
حالا به نظرتون مشکل از چی هست و چطوری درستش کنم؟
ضمنا به گارانتی زنگ زدم و گفتن که تعمیر انجام نمیدن و فقط تعویض
خ.ب عزیزم اولا حول نشو قوربونت که اگر بشی چی میشه :41:!!!!!!!!!! هرچی داشتی فرت میشه مریره رد کارش تموم:31::41:
خوب ببینم صدای هاردت چه جوریاست ها یعنی تق توق تلوق شپلغ :13::31::8:میکنه یا نه این موتور یخجال کار میکنه !:46::20:
کابل ساتات درسته ؟:13:
پاورت درسته:13:
سیم پاورت درسته :13:
تنزیمات ستاپت درسته:18:
یک راست نرو سر فریمور هارد بدبختت :19: فریمور ویندوز نیست که به همین اسونیا بشه هر کاری کرد روش:21:
به همین راهتی هام خراب که نمیشه :27:
به نظر من که ببر به یک تعمیر کار مجرب که خودتم قبولش داشته باشی :27:نشون بده ببینش اگر که اون هم تشخیس داد که مشکل از هاردتت بهد بیوفت به جون اون هارد بدبخت دنیا ندیده!:31::20:
البته یک وقت نری به همسایتون که تخم مزغ میفروشه نشونش بدی که ...............:18::2:
متمعا شدی بعد بیا حالا هالا ها با شما کار داریم:10::11:
دوستان وایسین من یک راهی برای تست اون مدار دارم پیدامیکنم فقط باید وایسین تا یک LEDو یک اسولوسکوپ:31:پیدا کنم
nima_kiyaniyan
02-02-2010, 01:05
سلام
منم یه هارد مکستور Diamond Max 22 یک ترابایت دارم .. تا ته پر بود .. الان اومدم میبینم شناسایی نمیشه ..
فریمور MX15 هست... بنظرتون از همین سری هاست که مشکل دارن ؟ من هنوز باورم نمیشه یه شرکت معتبر بیاد همچین محصولی بده بیرون و دهن مشتری ها رو سرویس کنه ...... من که برای همشون دعا کردم
بگذرین .... این مدار مدل 12000 تومنی رو کدوم مغازه هست که بخریم ؟
behrooz.shie
02-02-2010, 01:42
سلام
منم یه هارد مکستور Diamond Max 22 یک ترابایت دارم .. تا ته پر بود .. الان اومدم میبینم شناسایی نمیشه ..
فریمور MX15 هست... بنظرتون از همین سری هاست که مشکل دارن ؟ من هنوز باورم نمیشه یه شرکت معتبر بیاد همچین محصولی بده بیرون و دهن مشتری ها رو سرویس کنه ...... من که برای همشون دعا کردم
بگذرین .... این مدار مدل 12000 تومنی رو کدوم مغازه هست که بخریم ؟
از اون مدل نخر که دیگه به شرش در میمونی
کلی درد سر داره اون مدل
راهی نداره که خودت بسازیش یا از دوست عزیزمون بخریش
خواستی امادشم بخری usb نباشه
اگه که توی مشهدی من میتونم کمکت کنم جا های دیگه هم بودی مشکل داشتی زنگ بزن بهم
هر کمکی بتونم به همه میکنم
ممکن که از فریمورت باشه یک چک بکن تو سایت سیگیت
Hamid323
02-02-2010, 09:59
:20:
خ.ب عزیزم اولا حول نشو قوربونت که اگر بشی چی میشه :41:!!!!!!!!!! هرچی داشتی فرت میشه مریره رد کارش تموم:31::41:
خوب ببینم صدای هاردت چه جوریاست ها یعنی تق توق تلوق شپلغ :13::31::8:میکنه یا نه این موتور یخجال کار میکنه !:46::20:
کابل ساتات درسته ؟:13:
پاورت درسته:13:
سیم پاورت درسته :13:
تنزیمات ستاپت درسته:18:
یک راست نرو سر فریمور هارد بدبختت :19: فریمور ویندوز نیست که به همین اسونیا بشه هر کاری کرد روش:21:
به همین راهتی هام خراب که نمیشه :27:
به نظر من که ببر به یک تعمیر کار مجرب که خودتم قبولش داشته باشی :27:نشون بده ببینش اگر که اون هم تشخیس داد که مشکل از هاردتت بهد بیوفت به جون اون هارد بدبخت دنیا ندیده!:31::20:
البته یک وقت نری به همسایتون که تخم مزغ میفروشه نشونش بدی که ...............:18::2:
متمعا شدی بعد بیا حالا هالا ها با شما کار داریم:10::11:
دوستان وایسین من یک راهی برای تست اون مدار دارم پیدامیکنم فقط باید وایسین تا یک LEDو یک اسولوسکوپ:31:پیدا کنم
از کابل و پاور نیست
تعمیرکار مجرد هم نمیشناسم چه برسه به مجرب!
به نظرتون چه کار کنم دیگه؟
Hamid323
02-02-2010, 10:02
از پاور و کابل نیست و ستاپ رو هم ریست کردم. ضمنا یه هارد دیگه هم دارم که اون مشکلی نداره
تعمیرکار مجرد هم ندارم چه برسه به مجرب!
حالا میگید چکار کنم دیگه؟
behrooz.shie
02-02-2010, 16:49
از پاور و کابل نیست و ستاپ رو هم ریست کردم. ضمنا یه هارد دیگه هم دارم که اون مشکلی نداره
تعمیرکار مجرد هم ندارم چه برسه به مجرب!
حالا میگید چکار کنم دیگه؟
برو توی سایت سیگیت یک تست بزن ببین که ما توی بد بختم از همون هاردای مشکل دار یا نه اگر که بود به روشی که گفته شده هاردو یک ریست بزن ببین که میشه یا نه
اگر که توی مدار هم مشکل دا شتی همینجا بگو یا که از مدار های اماده که دوستمون اماده کردن استفاده کن ولی باز هم میگم که از اون مدلی که توی بازار هست که usbهست استفاده نکن که به دردسر میوفتای
اگر هم که خودت نمیتونی اون مدار و بسازی به یکی از دوسا یا اشنا بده برات درست کنه ولی بازم مدارش سادس خیلس خیلی خیلی هم سادس خواستی بگو من یک عکس از اون مدارو برات بزارم که مال خودمه
راستی یعنی تو شهر شما یک تعمیر کار کامپوتر پیدانمیشه که ببری نشونش بدی
اگر که باز به مشکل برخوردی بیا باز بگو
Hamid323
02-02-2010, 20:14
من هاردم رو قبل ریکاور کرده بودم
این ریست کردن که میگید قضیه اش چیه؟
لینکش رو بدید اگر ممکنه
pulp_fiction
03-02-2010, 00:03
اشنایی با پیغام خطاهای مرتبط با دیسک سخت و روش های پیگیری و رفع ان
موضوعHard disk controller failure
علت: این پیغام خطا یا پیغامهای مشابه می تواند به دلایل زیر باشد:
1- هارد درست وصل نشده است.
2- هارد درست نصب نشده است.
3- کابل هارد خراب است.
4- عدم کارکرد صحیح هارد.
5- برد رابط یا مادربرد شما خراب است.
نکته: کابل Data باید در جای صحیح و در مسیر درست نصب شده باشد.رایانه هایی که به صورت IDE/EIDE هستند. به طور معمول یک طرف کابل رنگ قرمز یا آبی دارد که باید به سمت کابل برق باشد.
مرحله بعد: حال مطمئن شوید که کابل Data به مادربرد درست وصل شده است.
نکته: اگر کابلها به نظر می آید که درست وصل شده اند، یکبار آنها را درآورده و مجددا وصل کنید.
نکته: اگر هارد دیسک شما توسط BIOS شناخته نمی شود امکان دارد یکی از موارد ذیل اتفاق افتاده باشد.
عدم کارکرد صحیح هارد
اگر مشکل شما همچنان وجود دارد احتمالاً هارد شما خراب است. توصیه می شود هارد خود را تعمیر یا تعویض کنید.
در نهایت اگر هیچیک از راههای ذکر شده مشکل موجود را برطرف نکرد، احتمالاً به خاطر اتصال نامناسب برد رابط یا مادربرد می باشد که برای رفع این مشکل باید مادربرد تعویض شود و اگر تحت گارانتی است با شرکت گارانتی کننده تماس حاصل کنید.
Hard disk fail
موضوع: Hard disk fail
اطلاعات اضافی: این پیغام مستقیماً مربوط به خراب بودن هارد دیسک می باشد.
علت: این مشکل به دلایل زیر پیش می آید:
1- هارد دیسک بدرستی وصل نشده است.
2- هارددیسک در CMOS بدرستی نصب نشده است.
3- کابل هارد مشکل دارد.
4- هارد شما خراب است.
و در آخر اگر این یک هارد جدید است مطمئن شوید که Jumper های آن بدرستی Set شده است.
کابل هارد مشکل دارد.
اگر از دو روش فوق به نتیجه مطلوب نرسیدید کابل IDE هارد خود را تعویض کنید.
موضوع Unable to see full amount of hard drive:
علت: قبل از اینکه توضیح دهیم که چرا هارد به طور کامل detect نمی کند باید به این مسئله دقت شود که هنگام نصب ظرفیت کامل آن دیده نمی شود.برای مثال اگر یک هارد با ظرفیت 6 GB بر روی رایانه نصب شود در موقع خواندن تنها 5.9 GB را نشان می دهد.حال اگر قسمتی بزرگ از partition هارد قابل خواندن نیست یا دیده نمی شود می تواند ناشی ازدلایل زیر باشد:
1- محدودیت
2- CMOS بدرستی نصب نشده است.
3- مشکل نرم افزاری
4- مشکل BIOS/ محدودیت،مشکل سخت افزاری
مرجع موضوع/ سئوال
1 فقط 2GB از partition دیده می شود.
2 هارد دیسک مثل یک هارد 540 MB دیده می شود.
3 بیشتر از 8.4 GB هارد خوانده نمی شود.
4 بیشتر از 33.8 GB از هارد قابل خواندن ویا بوت کردن نمی باشد.
• اگر رایانه شما هیچکدام از تنظیمات فوق را ندارد باید هارد را به طور دستی در CMOS تعریف کنید.
دقت کنید که با دستور Fdisk پارتیشن های هارد دیسک را پاک یا دوباره باسازی نکرده باشید.این مسئله باعث از بین رفتن کلیه اطلاعات هارد شما می شود اما به هر حال به شما اطمینان می دهد که با مشکلات دیگر روبرو نیستید.
وقتی که می خواهید هارد را پارتیشن بندی کنید با انتخاب گزینه 4 که اطلاعات مربوط به پارتیشن ها را نشان می دهد مطمئن شوید که هارد در حال حاضر پارتیشن ندارد. اگر پارتیشنی وجود نداشت مطمئن شوید که پارتیشن primary از کل ظرفیت هاردتان استفاده کند مگر اینکه بخواهید بیشتر از یک پارتیشن بسازید.
وقتی که هارد را پارتیشن بندی کردید، آنها را یکبار نگاه کنید و مطمئن شوید که به طور 100% detect می کند و ظرفیت آن بدرستی نشان داده می شود.
اگر رایانه قدیمی و مدل پایین دارید احتمالا BIOS شما هارد را هنگام نصب پشتیبانی نمی کند که برای رفع این موضوع باید BIOS خود را به روز( Update) کنید تا بتواند هارد بزرگتری را پشتیبانی کند. خیلی از هاردها دیسکتی به همراه دارند که نرم افزار DDO)Disk Drive Overly) را به همراه دارد که کمک میکند تا کل ظرفیت هارد شناخته شود.
اگر رایانه شما مدل جدید است احتمالا هارد شما مشکل فیزیکی پیدا کرده است و آن را باید به شرکتهای تعمیر کننده هارد جهت تعمیر ببرید.
Invalid Media Type reading drive C
پیغام Invalid Media Type reading drive C:
موضوع: پیغام Invalid Media Type reading drive C
علت: این موضوع بر اثر یکی از موارد زیر اتفاق می افتد:
1- هارددیسک بدرستی Format نشده است.
2- هارد دیسک Fdisk شده اما Format نشده است0
3- هارد شما بدسکتور دارد.
• رایانه را با استفاده از یک دیسکت Boot بالا بیاورید.
• جلوی A:/> تایپ کنید C: و دکمه Enter را فشار دهید.
• اگر پیغام فوق را دریافت نکردید به شرح زیر عمل کنید:
تایپ کنید A: و دکمه Enter را فشار دهید
تایپ کنید fdisk/mbr و دکمه Enter را فشار دهید
تایپ کنید Sys c: و دکمه Enter را فشار دهید
اگر شما پیغام "System Transferred" دریافت کردید، رایانه را Reboot کنید مشکل شما باید برطرف شده باشد.
• اگر مجددا پیغام " Invalid Media Type reading drive C:" را دریافت کردید احتمالاً عمل Format هارد شما بدرستی انجام نشده و به شما پیشنهاد می شود هاردتان را مجدداً Format کنید. برای انجام این کار با دیسکت Bootable سیستم را راه بیاندازید و تایپ کنید:
Format c: و دکمه Enter را فشار دهید.
این عمل کلیه اطلاعات هارد شما را پاک می کند و با دوباره Format شدن هارد، شما می توانید از هاردتان استفاده کنید. اگر در طول Format کردن باپیغام Bad sector مواجه شدید هارد شما بدسکتور گرفته و باید آجهت رفع آن به تعمیرگاه های هارد مراجعه نمایید.
این عمل کلیه اطلاعات هارد شما را پاک می کند و با دوباره Format شدن هارد، شما می توانید از هاردتان استفاده کنید. اگر در طول Format کردن باپیغام Bad sector یا allocation units مواجه شدید هارد شما بدسکتور گرفته و باید آجهت رفع آن به تعمیرگاه های هارد مراجعه نمایید.
اگر شما partition های هارد خود را پاک کردید و هاردتان را مجدداً Fdisk و Format کردید وپیغام missing sectors یا allocation units دریافت کردید هارد شما بدسکتور گرفته است و باید آجهت رفع آن به تعمیرگاه های هارد مراجعه نمایید.
Disk boot failure
موضوع: خرابی دیسک boot
دلیل: این مشکل ممکن است به دلایل ذیل بوجود آید:
1- boot option یا معرفهای بوت در CMOS درست set نشده اند.
2- نبودن سی دی بوت یا CDROM در کامپیوتر شما.
3- کلیه ابزار و معرفهای boot قابل بوت شدن نیست.
1- فلاپی
2- CDROM
3- هارد
4- دیگر بخشها/ شبکه
کلیه ابزار ها و معرفهای boot قابل بوت شدن نیست
حال اگر از طریق کلیه راه های پیشنهاد شده به نتیجه ای نرسیدید و دوباره مشکل مطرح شده پیش آمداحتمالا به این علت است که کامپیوتر هیچ ابزاری را که bootable باشد نمی شناسد.سعی کنید از فلاپی bootable استفاده کنید.
اگر از طریق دیسکت مشخص نتوانستید اینکار را انجام دهید از وصل فلاپی درایو مطمئن شوید.
اگر با استفاده از دیسکت bootable توانستید این عمل را انجام دهید مطمئن شوید که هارد شما قابل خواندن است.
Bad Sector
موضوع: bad sector یا bad cluster
علت: این مشکل بخاطر استفاده از نرم افزار های خراب یا بخاطر خراب شدن هارد بوجود می آید.
راه حل: اگر شما دستور Scan disk را اجرا کنید ویا دستور های دیگر مربوطه و به شما پیغام دهد که هارد شما bad است باید از اطلاعات خود Backup بگیرید و درایو مورد نظر را format کنید تا مطمئن شوید که آیا مشکل به خاطر نرم افزار خرابی می باشد یا هارد شما مشکل bad sector پیدا کرده است.
اگر شما هارد را format کردید و پیغام "bad sector error" یا "bad or missing allocation units" دریافت کردید این بدان معنی است که هارد شما مشکل بدسکتور پیدا کرده و باید رفع شود (جدول رفع بدسکتور شرکت I.H.C)
حال اگر شما چنین پیغامی را دریافت نکردید این بدان معنی است که نرم افزار یا اطلاعات درایو مورد نظر مشکل دارد.
من هاردم رو قبل ریکاور کرده بودم
این ریست کردن که میگید قضیه اش چیه؟
لینکش رو بدید اگر ممکنه
منظور ایشون از ریست همین روشی هست که توی این تاپیک آموزش داده شده و از پست اول میتونید لینکش رو پیدا کنید.
radmehr_d7
03-02-2010, 14:18
حامد جان مدار به دستم رسید ممنون
من همونطور که فایل pdf گفته بود عمل کردم اما وقتی به قسمت clrt+z میرسه و میزنم هیچ کاری نمیکنه هیچ خط فرمانی ظاهر نمیشه همه اتصال هارو چک کردم
هاردم 500 و دیتکت نمیشه
حامد جان مدار به دستم رسید ممنون
من همونطور که فایل pdf گفته بود عمل کردم اما وقتی به قسمت clrt+z میرسه و میزنم هیچ کاری نمیکنه هیچ خط فرمانی ظاهر نمیشه همه اتصال هارو چک کردم
هاردم 500 و دیتکت نمیشه
سلام
بهت ایمیل زدم
ehsan6811
03-02-2010, 18:29
با سلام خدمت دوستان این هاردا مربوط به دوستم هست و میخاد بفروشه خاستم من ازش بخرم حالا با این مشکلاتی که هاردای مکستور داره اینا مشکل دارند و در مورد اپدیت حتما نیاز به ساخت برد هست یا فقط با برنامه میشه درستش کرد اگه اپدیت بشه دیگه مشکلی نداره
مکستور فریمور cc37 --- حافظه 1000 گیگابایت ---- 7200/12
مکستور فریمور mx15--- حافظه 500 گیگابایت ---- 7200/11
مکستور فریمور cc34 --- حافظه 500 گیگابایت ---- 7200/12
مکستور فریمور mxa1 --- حافظه 500 گیگابایت ---- 7200/11
با سلام خدمت دوستان این هاردا مربوط به دوستم هست و میخاد بفروشه خاستم من ازش بخرم حالا با این مشکلاتی که هاردای مکستور داره اینا مشکل دارند و در مورد اپدیت حتما نیاز به ساخت برد هست یا فقط با برنامه میشه درستش کرد اگه اپدیت بشه دیگه مشکلی نداره
از بین هاردهای بالا مورد زیر جزو هاردهای مشکل دار هست
بقیه مشکل خاصی ندارن و احتمال اینکه از کار بیافتن پایین هست
ولی این بالایی حتماً از کار میافته اگه آپدیت نشه
از لینک زیر با توجه به سریال هارد میتونی فایل آپدیت رو دانلود کنی و مطابق روش گفته شده در آموزش فریمور رو آپدیت کنی، بعضی مدل ها فایل آپدیت تحت ویندوز هم دارند
ehsan6811
03-02-2010, 18:54
از بین هاردهای بالا مورد زیر جزو هاردهای مشکل دار هست
بقیه مشکل خاصی ندارن و احتمال اینکه از کار بیافتن پایین هست
ولی این بالایی حتماً از کار میافته اگه آپدیت نشه
از لینک زیر با توجه به سریال هارد میتونی فایل آپدیت رو دانلود کنی و مطابق روش گفته شده در آموزش فریمور رو آپدیت کنی، بعضی مدل ها فایل آپدیت تحت ویندوز هم دارند
این 7200.11 با 7200.12 فرقشون در چیه بقیه رو با خیال راحت بگیرم
برای اپدیت فریمور باید اون بردم درست کنم
behrooz.shie
03-02-2010, 19:43
این 7200.11 با 7200.12 فرقشون در چیه بقیه رو با خیال راحت بگیرم
برای اپدیت فریمور باید اون بردم درست کنم
نه برد نمی خواد برو برای خودت از توی سایت سیگیت یک دونه چی!!!!!!!اپدیت پک بگیر که تحت ویندوز باشه خوب بعد هارد ها رو دونه به دونه وسل کن روشون هم یک ویندوز بریز یا هم میتونی همه هم وسل کنی بعد برو اون فالو اجرا کن بقیه اش هم که دیگه مشخص بعد سیستمتو ریست میکنه میره توی اونجا .
البته تحت داس بهتره ولی برای کسی که داس نمیدونه یکم سخته
بازم هرجوری که خودت راحتی
ولی از ماه پیش که گرفتم یادم نیست که باید عضو گروهش باشی یا نه حالا برو تو یک تست بزن ببین چه جوریاست:10::46:
ehsan6811
03-02-2010, 21:45
من که نتونستم با سایت کار کنم هر جور امتحان کردم نیومد
این سه تا که مشکل فریمور نداره با خیال راحت بخرم نیاز نداره که فریمور رو اپدیت کنم و 7200.11 صداش زیاد نیست فرقش با 7200.12 چیه
behrooz.shie
03-02-2010, 21:47
من که نتونستم با سایت کار کنم هر جور امتحان کردم نیومد
این سه تا که مشکل فریمور نداره با خیال راحت بخرم نیاز نداره که فریمور رو اپدیت کنم و 7200.11 صداش زیاد نیست فرقش با 7200.12 چیه
نه بازم باید اپدیت بشه:41::31::10:
ehsan6811
03-02-2010, 22:00
نه بازم باید اپدیت بشه:41::31::10:
پس اگه 4 تاش رو بخرم و اپدیت کنم دیگه احتمال خراب شدنش کمه درسته
این سه تا که مشکل فریمور و خراب شدن ندارند چرا باید اپدیت بشوند
ehsan6811
03-02-2010, 22:26
برای دانلود فریمور سایت هیچی نشون نمیده
برای اپدیت هر هارد باید فایلارو روی یک سیدی بزنم یا میشه همشو روی یک سی دی بزنم
ehsan6811
04-02-2010, 14:23
برای دانلود فریمور سایت هیچی نشون نمیده
برای اپدیت هر هارد باید فایلارو روی یک سیدی بزنم یا میشه همشو روی یک سی دی بزنم
کسی نظری نداره
nima_kiyaniyan
04-02-2010, 15:17
سلام
من مدار دست ساز رو تهیه کردم .... حالا به هایپرترمینال مشکل دارم .....
اول هیپر رو باز کردم و یه کانکشن ساختم و تنظیمات رو انجام دادم ... شماره پورت جایی برای وارد کردن نداره .. من com1 رو انتخاب می کنم و ادامه دادم که یه چند تا حرف نامشخص روی صفحه نوشت
دفعه اول که می خواستم مدار رو آزمایش کنم ، وقتی rx و tx رو به هم وصل کردم با زدن مثلا حرف r ، r و یه مربع کوچولو کنارش ظاهر می شد .. و به همین شکل با تایپ هر حرف یه علامت نامشخص و اون حرفی که تایپ کردم تو صفحه ظاهر میشد ... مدار سالمه ؟ ( تیک echo رو هم از قبل برداشته بودم )
دفعه دوم که اومدم تست کنم ، دیگه با زدن مدار به پورت vom دیگه اون چند تا حرف نامشخص که همون اول می نوشت رو ننوشت
وقتی rx رو به tx وصل کردم ..... دیگه اصلا هیچ حرفی رو صفحه نمیاد ..... بنظرتون مدار سوخته ؟ من که کاری نکردم فقط وصلش کردم به پورت کام ....
حالا چیکار کنم ؟
nima_kiyaniyan
04-02-2010, 15:49
برای آپدیت فریمور نیازی به سیدی نیست فایل اجرایی رو از خود سایت سیگت دانلود کنید و اجرا کنید .... همین
behrooz.shie
04-02-2010, 16:21
سلام
من مدار دست ساز رو تهیه کردم .... حالا به هایپرترمینال مشکل دارم .....
اول هیپر رو باز کردم و یه کانکشن ساختم و تنظیمات رو انجام دادم ... شماره پورت جایی برای وارد کردن نداره .. من com1 رو انتخاب می کنم و ادامه دادم که یه چند تا حرف نامشخص روی صفحه نوشت
دفعه اول که می خواستم مدار رو آزمایش کنم ، وقتی rx و tx رو به هم وصل کردم با زدن مثلا حرف r ، r و یه مربع کوچولو کنارش ظاهر می شد .. و به همین شکل با تایپ هر حرف یه علامت نامشخص و اون حرفی که تایپ کردم تو صفحه ظاهر میشد ... مدار سالمه ؟ ( تیک echo رو هم از قبل برداشته بودم )
دفعه دوم که اومدم تست کنم ، دیگه با زدن مدار به پورت vom دیگه اون چند تا حرف نامشخص که همون اول می نوشت رو ننوشت
وقتی rx رو به tx وصل کردم ..... دیگه اصلا هیچ حرفی رو صفحه نمیاد ..... بنظرتون مدار سوخته ؟ من که کاری نکردم فقط وصلش کردم به پورت کام ....
حالا چیکار کنم ؟
عزیز من مدار های الکترونیکی نیاز به انرزی برق دارند برقشو خوب وسل کن
اگر هم که وسل کردی یا چچه زدی یا مدارت هنوز درست نساختی تونستی یک عکس یزار
اگر که برقش چپه وصل کرده باشی خوب سوخته دیگه
برای اپدت نیاز به یکم دونستن داس هست از سوالتون مشخصه که نمیدونید:27::11:
---------- Post added at 04:21 PM ---------- Previous post was at 04:16 PM ----------
کسی نظری نداره
4 تارو بخر بعد اپ کن مسکلی نداره اونا فقط میدونی مشکلشون تو چی هست تو نرم افزارشون فریمور همون مثل فریمور گوشی هست که اپ میکنیش اگرم که بد باشه یا بپره که باید بدی بیرون برات فلش کنن با باکس
اون هاردا همشون یکی هستن فقط ورزن نرم افزارشون فرق میکنه که وقتی هم اپ کنی همشون این هم میشن
یادت باشه به اخرین ورزن اپ کنی که دردسرش کم تر باشه
راستی چند میخوای بگیریشون ها مفت یا نه قیمت بده ببینم چه خبر:10::31:
nima_kiyaniyan
04-02-2010, 16:28
سلام
عکس مدار صفحه اول تاپیک هست ..... تغذیه رو چپه نزدم ...... داس برای چی ؟ داس بلد نیستم
ehsan6811
04-02-2010, 16:57
4 تارو بخر بعد اپ کن مسکلی نداره اونا فقط میدونی مشکلشون تو چی هست تو نرم افزارشون فریمور همون مثل فریمور گوشی هست که اپ میکنیش اگرم که بد باشه یا بپره که باید بدی بیرون برات فلش کنن با باکس
اون هاردا همشون یکی هستن فقط ورزن نرم افزارشون فرق میکنه که وقتی هم اپ کنی همشون این هم میشن
یادت باشه به اخرین ورزن اپ کنی که دردسرش کم تر باشه
راستی چند میخوای بگیریشون ها مفت یا نه قیمت بده ببینم چه خبر:10::31:
3تا 500 هست هرکدوم 30 یدونه 1 ترا 60
برای همشون یک فریمور باید بگیرم دیگه
behrooz.shie
04-02-2010, 22:47
گفتم كه ميتوني از اون پكاش بگيري كه راحت باشي نبازي هم به سيدي نيست
ديگه!
---------- Post added at 10:46 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------
سلام
عکس مدار صفحه اول تاپیک هست ..... تغذیه رو چپه نزدم ...... داس برای چی ؟ داس بلد نیستم
داس كه به هر هال بايد يك چيزاي بلد باشي البته ولي نيازي نيست كه زيادم بلد باشي خودش خودكار همه كار و ميكنه
من براي اون گفتم كه بتوني همه رو اپ كني
---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:46 PM ----------
راستي تقريبا ميشه گفت كه مفت
بخر استفاده كن مشكلي هم نداره البته بعد از اپ
نخواستي بفروش
ehsan6811
05-02-2010, 08:28
گفتم كه ميتوني از اون پكاش بگيري كه راحت باشي نبازي هم به سيدي نيست
ديگه!
منظورت همین بردا هست هنوز که خراب نشده میشه بیشتر توضیح بدی از کجا باید بگیرم با پست میفرستن
منظورت همین بردا هست هنوز که خراب نشده میشه بیشتر توضیح بدی از کجا باید بگیرم با پست میفرستن
منظور ایشون فایل آپدیت تحت ویندوز هست که میتونی از سایت سیگیت با توجه به سریال هارد دانلود کنی
ممکنه برای چند هارد مشترک باشه، ممکنه هم نباشه
شما برای هر هارد با توجه به سریال و مدل هر هارد فایل آپدیت رو دانلود کن
اگه سختته سریال های هاردها و مدل هر کدوم رو بده من برات بزارم
آموزش به ورژن 4 ارتقا پیدا کرد از پست اول دانلود کنید
omid toosi
06-02-2010, 21:30
مرسییییییییییییییی هارد منم درست شد.
Memarzadeh
07-02-2010, 15:04
سلام بر همگی
بدون اطلاع از مباحث کارشناسی موجود در این سایت، متاسفانه هارد اینجانب نیز بطور ناگهانی از دست رفت و توسط برد شناسایی نشد.
با توجه به اینکه هارد اینجانب نیز از نوع STM3500320AS می باشد. چند تا سوال از دوستان دارم که اگر راهنمایی کنید ممنون میشوم
1- گارانتی این قبیل هارد ها کدام شرکت است؟ البته بر روی هولوگرام هارد نوشته شده ویستا پخش رایانه ، ولی هر چه گشتم نتونستم آدرس یا تلفنی از این شرکت پیدا کنم
2- برای بازیابی اطلاعات هارد آیا باید به شرکت گارانتی مراجعه کنم و یا می توانم به شرکتهای متخصص در این زمینه مراجعه کنم؟
3- خارد مشکل دار تعویض می شه و یک هارد دیگر در اختیار قرار میگیره؟ لطفا در این مورد کمی راهنمایی کنید
با سپاس
Memarzadeh
07-02-2010, 15:44
به هر حال شما با این مدار و این روش که اینجا گفته شده میتونی اطلاعات رو مثل روز اول برگردونی بعد هم اگه لازم داشت فریمور رو آپدیت کنی.
منظور شما کدام مدار است؟
روش گفته شده کجاست؟
لطفا راهنمایی بفرمایید.
مگه این نوع هارد ها گارانتی نداره که سازگار ارقام بخواد چند ماهی آنها درست کنه و بازم مشکل بروز کنه و این اتفاق چند بار بیافته تا زمان گارانتی به اتمام برسه؟
سلام بر همگی
بدون اطلاع از مباحث کارشناسی موجود در این سایت، متاسفانه هارد اینجانب نیز بطور ناگهانی از دست رفت و توسط برد شناسایی نشد.
با توجه به اینکه هارد اینجانب نیز از نوع STM3500320AS می باشد. چند تا سوال از دوستان دارم که اگر راهنمایی کنید ممنون میشوم
1- گارانتی این قبیل هارد ها کدام شرکت است؟ البته بر روی هولوگرام هارد نوشته شده ویستا پخش رایانه ، ولی هر چه گشتم نتونستم آدرس یا تلفنی از این شرکت پیدا کنم
2- برای بازیابی اطلاعات هارد آیا باید به شرکت گارانتی مراجعه کنم و یا می توانم به شرکتهای متخصص در این زمینه مراجعه کنم؟
3- خارد مشکل دار تعویض می شه و یک هارد دیگر در اختیار قرار میگیره؟ لطفا در این مورد کمی راهنمایی کنید
با سپاس
سلام
1-هم ویستا پخش رایانه گارانتی کرده هم سازگار ارقام
در لینک زیر میتوانید تمام مشخصات شرکت ویستا رو ببینید
2-اگه با همین روش که در پست اول این تاپیک میتوانید آنرا دانلود کنید، خودتان بتوانید هارد رو درست کنید احتیاجی به رکاوری و مراجعه به هیچ شرکتی ندارید.
3-متاسفانه این هارد های مشکل دار در مراجعه به گارانتی فقط تعویض میشوند و هیچ تعهدی در ضمینه ی بازگشت اطلاعات در کار نیست مگر اینکه هزینه های گزاف رکاوری را بپردازید.
منظور شما کدام مدار است؟
روش گفته شده کجاست؟
لطفا راهنمایی بفرمایید.
مگه این نوع هارد ها گارانتی نداره که سازگار ارقام بخواد چند ماهی آنها درست کنه و بازم مشکل بروز کنه و این اتفاق چند بار بیافته تا زمان گارانتی به اتمام برسه؟
در پست اول میتوانید آموزش را دانلود کنید
همانطور که در بالا گفتم شرکت گارانتی کننده فقط هارد رو براتون تعویض میکنه و در نتیجه همه ی اطلاعات هارد از بین میره مگر اینکه هزینه رکاوری بپردازید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.