مشاهده نسخه کامل
: Mass Effect 2
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
mahyarSAMSUNG
20-03-2011, 15:34
آخه مس افکت چه سنخیتی با COD داره؟! :دی
این دو تا بازی کلا سبکشون با هم فرق داره!
بعدشم به طور قاطع بهتون میگم که حتی بهترین شماره های سری COD جلوی این بازی کم میارن و اگه زیاد اهل بازی باشین مطمئنا این بازی جزو بهترین بازی های عمرتون میشه.....
نه منظورم من مقایسه این بازی با کال آف نبود فقط میخوام حد بازی منو بدونید که چقدر .... که اگه بالاترین سختی این بازی خیی سخته از همین الان یه کم کمترش کنم ... :31: البته میتونم بگم از بازی خوشم اومد ... با این که روی حالت سختش گذاشتم ولی راحت بازی میکنم .... هنوز نمردم که ببینم چطوری میمیمره ... آخه ناسلامتی یه زمانی کانتر باز خوبی بودم و عشق head shut .... :31:
تنها چیزی که خوشم نیومده همین سوالهایی که باید جواب بدیم توی بازی ... زبانم بد نیست ولی خوب نمیفهمم چی میگن و علکی یه چیزی جواب میدم ... البته دوستمون زحمت کشیدن تاپیک های توضیح این بازی رو گذاشتن ولی راشتشو بخوای داستان که نبود رمان بود یعنی فقط باید 1 ماه وقت بزاری بخونیش ...
Steps-Rap
20-03-2011, 20:01
دوستان DLC جدیدی داره میاد ؟
vahidgame
20-03-2011, 20:11
دوستان DLC جدیدی داره میاد ؟
آره
یه dlc به نام Arrival قراره 29 مارس یعنی 9 روز دیگه برای همه پلتفرم ها منتشر بشه
سازندگان بازی گفتن این آخرین dlc این شماره ست
Steps-Rap
20-03-2011, 20:18
اه.
چه بد.....فک میکردم حداقل 3-4 تایی dlc دیگه میاد تا شماره 3
M A X I M U M
20-03-2011, 21:51
Mass Effect 2 DLC - Arrival
بچه ها من جایی نخوندم که این آخرین DLC این نسخه هست وحید جان شما لینک معتبر دارید بذارید اما داستان این افزونه که در تاریخ 29 مارس برای PC و ایکس باکس و پی اس ۳ منتشر خواهد شد اینطوریه که :
بعد خبر دار شدن از گم شدن یک مامور فوق العاده محرمانه و ریز نقش در فضای بترین ها شپرد باید به ماموریتی در دورترین نقطه گالاکسی بره تا مدارکی رو از رخداد بزرگترین فاجعه تاریخ گالاکسی که تنها یکبار در گذشته رخ داده پیدا کنه ! بله درست متوجه شدید این مدرک نشون دهنده شروع حملات قریب الوقوع ریپر هاست. شپرد باید مامور مخفی رو پیدا کنه و پرده از راز این آمدن بزرگ که اگه حقیقت داشته باشه بزرگترین خطری که بشریت باهاش مواجه شده برداره.
ریسرچ ها و 3 اچیومنت جدید در این DLC خارق العاده منتظر شماست
تصاویر دی ال سی :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
AlexMercer
27-03-2011, 21:18
ویدیو گیم پلی dlc جدید با نام arrival
marmolak kocholo
29-03-2011, 12:26
DLC جدید بازی به نام Arrival هم برای این بازی اومد.
M A X I M U M
29-03-2011, 13:36
لینک مستقیم DLC Arrival
حجم : 879 مگابایت
marmolak kocholo
29-03-2011, 19:22
لینک دانلود DLC به صورت پارت پارت :
M A X I M U M
29-03-2011, 20:18
دانلود من دو ساعت دیگه تموم میشه :19:
اینقدر هیجان زده ام داستان این DLC رو بفهمم
ای کاش یه ریپر واقعی باشه تو این DLC آشنا بشیم باهاشون !
AlexMercer
29-03-2011, 20:20
دانلود من دو ساعت دیگه تموم میشه :19:
اینقدر هیجان زده ام داستان این DLC رو بفهمم
ای کاش یه ریپر واقعی باشه تو این DLC آشنا بشیم باهاشون !
برای من تموم شده ماموریت رو هم گرفتم ولی شب تموم میکنم:21:
M A X I M U M
30-03-2011, 02:21
تموم شد :41:
عجب خفن بود خیلی دی ال سی خوبی بود
حالا فکر می کنم شاید حق با وحید باشه و این آخرین دی ال سی بازیه
تنها 27 دقیقه مونده به اومدن ریپر ها وااااااااااااااااااای من مس افکت 3 میخوام
AlexMercer
30-03-2011, 13:11
تموم شد. ولی اصلا به عنوان اخرین dlc مناسب نبود. باگهای زیاد بازی ضعف در load بعضی texture ها مخصوصا برای نورمندی.دیالوگ های کم و البته داستان خطی! و البته خیلی خیلی کم بود
ما که میدونستیم قراره ریپر ها بیان پس این مرحله یکم مسخره بود. فقط کاری کردیم 300 هزار باتارین بمیرند یک منظومه کلا از بین رفت و باتارین ها با ما دشمن شدند و دنباله انتقام هستند. هیچ راهی برای نجاتشون نبود و در ضمن کاری کردند که حالا در 3 علاوه بر کالکتور ها و گت ها و چند موجود جدیدی که دارن میسازند باتارین ها هم دشمن شن!
این Dlc نشون دهنده اینه که دیگه تو 3 شپرد عاشق چشم و ابروی کسی نیست که حاضز باشه برای نجات چند نفر ماموریتش رو به تاخیر بندازه یا اصلا بیخیال ماموریتش شه ( مثله ماموریت وفاداری زیید) و اگر لازم باشه هزاران نفر رو میکشه!
فقط تهش خوشم اومد ادمیرال هکت گفت که اماده شو باید بیای زمین از خودت دفاع کنی بخاطر اینکاری که کردی و دشمن تراشی کردی! قراره بریم زمین.:21:
کلا من به این dlc نمره 7 میدم
نکات جالب:
. 1- نو آوری در مس افکت و توانایی دور زدن دشمن ها و نکشتنشون (اونهم فقط در مرحله اول!) 2- استافده و کنترل ربات ها محافظ در مرحه 2
M A X I M U M
30-03-2011, 14:56
بابا اون سیصد هزار و خورده ای که مردن واقعا ارزششو داشت
من خودم اونجا که توی کنسول بعد از اعلام دستور فعال سازی پروژه باید بین خبر دادن به باتارین ها و خبر دادن به نورماندی اولی رو انتخاب کردم تا در صورت امکان باتارین ها زنده بمونن
اما اگه اون منظومه از بین نمیرفت ریپر چند ده برابر سریعتر میتونستن به این ور و اون ور سفر کنن
در واقع به قول اون دکتره ریپر از طریق مس ریلی ها به همه جا میتونن برن و به همه جا حمله کنن اما از طریق مس ریلی گالاکسی اشتباه نکنم اسمش همین بود میتونن خیلی خیلی راحت تر حمله بکنن
به نظر من سپرد بهترین انتخابو کرد تو باید یا 300 هزار نفرو نجات بدی که باتارین هستن یا تریلیون ها نفرو که توش انسان ها هم هستن به نظر من این قربانی باید انجام میشد
حالا کمی تونستیم سرعت ریپرهارو کند کنیم
راستی اواخر دی ال سی وقتی خود شخص هاربرینگر میاد و به شپرد میگه کارت تمومه و با داریم شخصا میایم و کری میخونه
من گزینه we won't go quietly رو انتخاب کردم شپرد گفت :
آره شاید ما شکست بخوریم شاید ما بمیریم اما اینو بدونیم اما جلوی شما زانو نمیزنیم ما تا آخرین لحظه می جنگیم ما تا آخرین لحظه به همدیگه کمک می کنیم و تا آخرین لحظه می ایستیم ما انسان هستیم
اینو که گفت من بلند گفتم بووووووووووووووووووووم زد تو حال هاربرینگر :دی
-----------------------
یه نکته جالب دیگه : از اونجایی که آرشیوهای ویدئویی شادو بروکر که الان لیارا اونجاست آپدیت میشه منم هر چند وقت یکبار میرم نگاهشون می کنم
این شادو بروکد همه جا مامور داشته تا براش خبر بیارن حالا کسی تو اومگا حکومت می کنه آریاست
توی قسمت مدارک در مقر شادو بروکر یه پیامی نوشته شده بود که مکالمه ضبط آریا با یکی رو می گفت اون کسی که میره با آریا صحبت کنه بدون اینکه خودش متوجه بشه مامور شادو بروکر در کلاهش یه میکروفن کوچیک مخفی گذاشته بوده تا صداهاشون رو ضبط کنه
این آریا از اونجاییکه واسه خودش یه شادو بروکریه یه کاری می کنه که من هم تحسینش کردم
اینا دارن صحبت می کنن بعد آریا میگه : خب مثل اینکه هنوزم دوست داری تو کار من فضولی کنی ............. شادو بروکر !
اونی که داره با آریا صحبت می کنه : شادو بروکر ؟ شادوبروکر کیه دیگه ؟ چی میگی ؟! :دی
یعنی آریا میدونسته که شادو بروکر تو کلاه اون یارو که پیشش اومده میکروفن گذاشته چطور میدونسته خدا میدونه اما مشخصه که خیلی باهوشه و اطلاعاتش قوی هستن
AlexMercer
30-03-2011, 18:19
بابا اون سیصد هزار و خورده ای که مردن واقعا ارزششو داشت
من خودم اونجا که توی کنسول بعد از اعلام دستور فعال سازی پروژه باید بین خبر دادن به باتارین ها و خبر دادن به نورماندی اولی رو انتخاب کردم تا در صورت امکان باتارین ها زنده بمونن
اما اگه اون منظومه از بین نمیرفت ریپر چند ده برابر سریعتر میتونستن به این ور و اون ور سفر کنن
در واقع به قول اون دکتره ریپر از طریق مس ریلی ها به همه جا میتونن برن و به همه جا حمله کنن اما از طریق مس ریلی گالاکسی اشتباه نکنم اسمش همین بود میتونن خیلی خیلی راحت تر حمله بکنن
به نظر من سپرد بهترین انتخابو کرد تو باید یا 300 هزار نفرو نجات بدی که باتارین هستن یا تریلیون ها نفرو که توش انسان ها هم هستن به نظر من این قربانی باید انجام میشد
حالا کمی تونستیم سرعت ریپرهارو کند کنیم
راستی اواخر دی ال سی وقتی خود شخص هاربرینگر میاد و به شپرد میگه کارت تمومه و با داریم شخصا میایم و کری میخونه
من گزینه we won't go quietly رو انتخاب کردم شپرد گفت :
آره شاید ما شکست بخوریم شاید ما بمیریم اما اینو بدونیم اما جلوی شما زانو نمیزنیم ما تا آخرین لحظه می جنگیم ما تا آخرین لحظه به همدیگه کمک می کنیم و تا آخرین لحظه می ایستیم ما انسان هستیم
اینو که گفت من بلند گفتم بووووووووووووووووووووم زد تو حال هاربرینگر :دی
-----------------------
یه نکته جالب دیگه : از اونجایی که آرشیوهای ویدئویی شادو بروکر که الان لیارا اونجاست آپدیت میشه منم هر چند وقت یکبار میرم نگاهشون می کنم
این شادو بروکد همه جا مامور داشته تا براش خبر بیارن حالا کسی تو اومگا حکومت می کنه آریاست
توی قسمت مدارک در مقر شادو بروکر یه پیامی نوشته شده بود که مکالمه ضبط آریا با یکی رو می گفت اون کسی که میره با آریا صحبت کنه بدون اینکه خودش متوجه بشه مامور شادو بروکر در کلاهش یه میکروفن کوچیک مخفی گذاشته بوده تا صداهاشون رو ضبط کنه
این آریا از اونجاییکه واسه خودش یه شادو بروکریه یه کاری می کنه که من هم تحسینش کردم
اینا دارن صحبت می کنن بعد آریا میگه : خب مثل اینکه هنوزم دوست داری تو کار من فضولی کنی ............. شادو بروکر !
اونی که داره با آریا صحبت می کنه : شادو بروکر ؟ شادوبروکر کیه دیگه ؟ چی میگی ؟! :دی
یعنی آریا میدونسته که شادو بروکر تو کلاه اون یارو که پیشش اومده میکروفن گذاشته چطور میدونسته خدا میدونه اما مشخصه که خیلی باهوشه و اطلاعاتش قوی هستن
من با هاربینجر حرف زدم گفتم اگر نصف کهکشان هم از بین بره بازم برام مهم نیست حاضریم قربانی شیم ولی ایستادگی کنیم.
جالبه بدونی اونی که به عنوان شادو بروکر کشتیم فقط محافظ و قاتلش بود و خودش زنده هست. تو اچیومنت ها بخونی نوشته shadowbroker assassin
aramesh_61
30-03-2011, 18:24
دوستان من dlc جدید رو نصب کردم ولی توی journal هیچ ماموریتی اضافه نمیشه، باید قبلش ماموریتی رو انجام داده باشم؟ کجا ماموریت جدیده بهم داده میشه؟ ممنون
AlexMercer
30-03-2011, 18:58
دوستان من dlc جدید رو نصب کردم ولی توی journal هیچ ماموریتی اضافه نمیشه، باید قبلش ماموریتی رو انجام داده باشم؟ کجا ماموریت جدیده بهم داده میشه؟ ممنون
باید بری جلوی کامپیوتر شخصیت که کناره نقشه کهکشانه از اونجا ماموریت میگیری
M A X I M U M
30-03-2011, 20:19
من با هاربینجر حرف زدم گفتم اگر نصف کهکشان هم از بین بره بازم برام مهم نیست حاضریم قربانی شیم ولی ایستادگی کنیم.
جالبه بدونی اونی که به عنوان شادو بروکر کشتیم فقط محافظ و قاتلش بود و خودش زنده هست. تو اچیومنت ها بخونی نوشته shadowbroker assassin
آره باید حال هاربرینگرو گرفت فکر می کنه کیه :دی
راستی خود شادو بروکرم کشتیما
منظورم از اساسین شادو بروکر همون اساریه که میخواسته لیارا رو بکشه
بعد از اینکه اونو می کشیم این اچیومنت آزاد میشه
در مرحله آخرم شپرد به شادو بروکر میگه : آدمکشت (اساسینت) نتونست جون سالم به در ببره
شادو بروکر میگه : اون مامور خیلی خوبی بود اما به هر حال قابل جایگزین شدن هست
مشخصات شادو بروکر :
گونه : Yahg
اسلحه : M-76 Revenant
محل اقامت : Hagalaz
سرنوشت : کشته شد بدست Commander Shepard
جانشین : Liara T'Soni
اون اچیومنتی هم که میگی Shadow Broker Assassin توی توضیحاتش نوشته :
Defeat the Shadow Broker's Assassin
آدمکش شادو بروکر رو بکش
اما وقتی خود شادوبروکر رو می کشیم اچیومنت Hard Way باز میشه
AlexMercer
30-03-2011, 21:08
آره باید حال هاربرینگرو گرفت فکر می کنه کیه :دی
راستی خود شادو بروکرم کشتیما
منظورم از اساسین شادو بروکر همون اساریه که میخواسته لیارا رو بکشه
بعد از اینکه اونو می کشیم این اچیومنت آزاد میشه
در مرحله آخرم شپرد به شادو بروکر میگه : آدمکشت (اساسینت) نتونست جون سالم به در ببره
شادو بروکر میگه : اون مامور خیلی خوبی بود اما به هر حال قابل جایگزین شدن هست
مشخصات شادو بروکر :
گونه : Yahg
اسلحه : M-76 Revenant
محل اقامت : Hagalaz
سرنوشت : کشته شد بدست Commander Shepard
جانشین : Liara T'Soni
اون اچیومنتی هم که میگی Shadow Broker Assassin توی توضیحاتش نوشته :
Defeat the Shadow Broker's Assassin
آدمکش شادو بروکر رو بکش
اما وقتی خود شادوبروکر رو می کشیم اچیومنت Hard Way باز میشه
ببین توی فکر کنم dossier ها خوندم که شادو بروکر یک گروه فرستاده بود سرزمین همین موجودات که همشون وحشین و تو قرنطینه هستند رام ترینشو براش اواردن.حالا چرا بماند.
من بازم میگم شادو بروکر در اصل همون صفینه هست که افراد مختلف میتونن جایگزین شن و رییس بشن. رییس قبلی شاید ایلوسیو من بوده که حالا همه چیو سپرده به شپرد
M A X I M U M
31-03-2011, 03:27
هاا ! نه ببین اون سفینه اسمش هاگالازه تو ویکی پدیای مس افکت برو بخون
زمانی که در مرحله آخر میخوایم شادو بروکرو بکشیم شادو بروکر به لیارا میگه : تو از من هیچی نمیدونی
لیارا جواب میده : منو امتحان کن و شروع می کنه به گفتن اطلاعاتی که از شادو بروکر داره بهش میگه :
تو یک یاهگ هستی گونه ای در حال نابود از موجودات در فضای دور
از اونجایی که عمر تمدن شما بیشتر از 60 سال نیست پس میشه نتیجه گرفت که تو شادو بروکر قبلی رو کشتی و جایگزینش شدی اما از اونجایی که میدونستی چطور بهش دسترسی پیدا کنی باید بهش نزدیک بوده باشی و شادو بروکر تنها یه نفرو پیش خودش نگه میداره و اونم اساسینشه
بعد شادو بروکر قاطی می کنه و بهش حمله می کنه
این شادو بروکری که ما کشتیمش قبلا یه شادو بروکر دیگه رو کشته بوده و البته اسم این گروهی که اینا راش انداختن هم شادو بروکره
الانم لیارا شادو بروکره که اینم به نفع شپرده جالب اینجاست تمام ماموران گروه شادو بروکر خبر ندارن که رئیسشون عوض شده و هر کس داره کار خودش رو می کنه
اون گونه نادری هم که توی دوسیرها خوندی همون گونه های در حال انقراض یاهگ هستن
AlexMercer
31-03-2011, 11:09
هاا ! نه ببین اون سفینه اسمش هاگالازه تو ویکی پدیای مس افکت برو بخون
زمانی که در مرحله آخر میخوایم شادو بروکرو بکشیم شادو بروکر به لیارا میگه : تو از من هیچی نمیدونی
لیارا جواب میده : منو امتحان کن و شروع می کنه به گفتن اطلاعاتی که از شادو بروکر داره بهش میگه :
تو یک یاهگ هستی گونه ای در حال نابود از موجودات در فضای دور
از اونجایی که عمر تمدن شما بیشتر از 60 سال نیست پس میشه نتیجه گرفت که تو شادو بروکر قبلی رو کشتی و جایگزینش شدی اما از اونجایی که میدونستی چطور بهش دسترسی پیدا کنی باید بهش نزدیک بوده باشی و شادو بروکر تنها یه نفرو پیش خودش نگه میداره و اونم اساسینشه
بعد شادو بروکر قاطی می کنه و بهش حمله می کنه
این شادو بروکری که ما کشتیمش قبلا یه شادو بروکر دیگه رو کشته بوده و البته اسم این گروهی که اینا راش انداختن هم شادو بروکره
الانم لیارا شادو بروکره که اینم به نفع شپرده جالب اینجاست تمام ماموران گروه شادو بروکر خبر ندارن که رئیسشون عوض شده و هر کس داره کار خودش رو می کنه
اون گونه نادری هم که توی دوسیرها خوندی همون گونه های در حال انقراض یاهگ هستن
:31:
بهرحال هرچی باشه بازم به قیافش نمیاد شادبروکر باشه:31:
M A X I M U M
31-03-2011, 12:57
بهرحال هرچی باشه بازم به قیافش نمیاد شادبروکر باشه:31:
اون که صددرصد :دی
این هاربرینگر هم به قیافش نمیخوره تونسته باشه کالکتورها که قبلا همون پرومتان ها بودن علیه انسان ها تحریک کنه یعنی تو مس افکت 3 من حالی ازش بگیرم :8:
M A X I M U M
31-03-2011, 13:12
میدونی از چی عصبانیم ؟
تو آخر مس افکت 2 اجازه ندادم سربروس اون سلاح ها و تکنولوی های کالکتورهارو برداره اما حالا پشیمونم
این سربروس بخاطر برگردوندن شپرد کلی خرج کرد کلی زحمت کشید درگیری خود ایلیوسیو من تو این قضیه باعث شد سربروس کلی از سرمایه شو از دست بده اما آخرشم من بهش ندادم اون تکنولوژی ها و همه رو نابود کردم
از طرفی آلیانس هم خیلی بزدل و احمق بودن و من نمیدونستم
ما داریم با کالکتورها و ریپرها می جنگیم اون وقت اینا دلیل ناپدید شدن کلونیست های فضایی رو دزدان دریایی میدونن !
توی نسخه بعدی اصلا به هیچ آلیانسی رحم نمی کنم
AlexMercer
31-03-2011, 13:51
میدونی از چی عصبانیم ؟
تو آخر مس افکت 2 اجازه ندادم سربروس اون سلاح ها و تکنولوی های کالکتورهارو برداره اما حالا پشیمونم
این سربروس بخاطر برگردوندن شپرد کلی خرج کرد کلی زحمت کشید درگیری خود ایلیوسیو من تو این قضیه باعث شد سربروس کلی از سرمایه شو از دست بده اما آخرشم من بهش ندادم اون تکنولوژی ها و همه رو نابود کردم
از طرفی آلیانس هم خیلی بزدل و احمق بودن و من نمیدونستم
ما داریم با کالکتورها و ریپرها می جنگیم اون وقت اینا دلیل ناپدید شدن کلونیست های فضایی رو دزدان دریایی میدونن !
توی نسخه بعدی اصلا به هیچ آلیانسی رحم نمی کنم
کلا نه الاینس بدرد شپرد میخوره نه سبروس ولی من با یک سیو نگه داشتم و با یک سیو دیگه از بین بردم:31:
ولی تو سه احتمالا همه با هم متحد شن بیان پشتت. ولی امیدوارم تهه 3 بچه شپرد و میراندا رو نشون بده:31:
M A X I M U M
31-03-2011, 14:04
پس اگه اینطور در مورد سیو من باید بچه شپرد و جک رو نشون بده :دی
چه بچه ای بشه اون بچه :دی حاصل پیوند شپرد و جک :دی
AlexMercer
31-03-2011, 14:19
پس اگه اینطور در مورد سیو من باید بچه شپرد و جک رو نشون بده :دی
چه بچه ای بشه اون بچه :دی حاصل پیوند شپرد و جک :دی
حاصل پیوند شپرد با تالی چی میشه؟:31::31::31::31:
ولی فکر کنم 3 بیشتر اکشن باشه تا نقش افرینی:13:
M A X I M U M
31-03-2011, 15:48
بابا من انتظارم از مس افکت 3 اینه که دیگه دنبال نیرو جمع کردن نریم
اگه مثلا داستان بازی تو کره زمینه همه جمع بشن یا اونایی که میخوان با شپرد بمونن اعلام کنن مخالفا هم اعلام کنن
اما در یک جبهه بجنگن بجای اینکه بریم دنبال یار جمع کردن بریم به نقاط مختلف کره زمین که ریپرها حمله کردن و باهاشون بجنگیم
مثلا یه مرحله پاریس باشه فرانسه کوههای آلپ با اون گرافیک عالی مس افکت
مرحله دیگه چین باشه نبرد نیروهای چین و مقاومت که شپرد میره کمکشون می کنه
یه مرحله آمریکا باشه یه مرحله دریاهارو نشون بده و جنگ های دریایی
وای چی میشه اگه بشه
منظورم اینه که بازی حماسی باشه و جای جای تلاش انسان ها برای نجات رو نشون بده
بازی هم اینقدر پتانسیل اکشن داشته باشه که گیمر حسابی سر شوق بیاد
به نظر من این بهترین مس افکت میتونه باشه
AlexMercer
31-03-2011, 16:29
بابا من انتظارم از مس افکت 3 اینه که دیگه دنبال نیرو جمع کردن نریم
اگه مثلا داستان بازی تو کره زمینه همه جمع بشن یا اونایی که میخوان با شپرد بمونن اعلام کنن مخالفا هم اعلام کنن
اما در یک جبهه بجنگن بجای اینکه بریم دنبال یار جمع کردن بریم به نقاط مختلف کره زمین که ریپرها حمله کردن و باهاشون بجنگیم
مثلا یه مرحله پاریس باشه فرانسه کوههای آلپ با اون گرافیک عالی مس افکت
مرحله دیگه چین باشه نبرد نیروهای چین و مقاومت که شپرد میره کمکشون می کنه
یه مرحله آمریکا باشه یه مرحله دریاهارو نشون بده و جنگ های دریایی
وای چی میشه اگه بشه
منظورم اینه که بازی حماسی باشه و جای جای تلاش انسان ها برای نجات رو نشون بده
بازی هم اینقدر پتانسیل اکشن داشته باشه که گیمر حسابی سر شوق بیاد
به نظر من این بهترین مس افکت میتونه باشه
یارا عوض نمیشه دیگه همینها هستند مگر اشلی و رکس اضافه شن که اونم احتمالش کمه فکر کنم اشلی فرمانده گروه الاینس ها شه که به کمک شپرد میان و رکس هم فرمانده گروه کرگن ها .ولی جزو یارای خودت نیستن و طبق ماموریت میرن یک جای دیگه. مثل مرحله اخر 2 که مثلا میراندا فرمانده گروه 2 بود و از طرف دیگه میجنگید.
شاید یکی دوتا یار اضافه شه اونم احتمالا !
در ضمن بازی بهرحال نقش افرینی خودش رو داره چون ما نزدیک به 1000 تصمیم گیری که تو 1 و 2 کردیم رو تاثیرش رو تو 3 میبینیم.
یک ایران هم شپرد بیاد قم هم بره تو راه حوزه رو منفجر کنه!:31:
M A X I M U M
31-03-2011, 19:24
نه اینا که درسته و من هم امیدوارم همینطور باشه البته امیدوارم به جز کاراکترهای قبلی چند کاراکتر جدید هم باشن تو بازی که مثلا تو زمین باهاشون آشنا میشیم
بعدشم این ریپرها به یه جا حمله نمی کنن که همونجا جمع بشن ما بریم بکشیمشون
اگه یادت باشه ما به کالکتورها تو سفینه خودشون حمله کردیم و راه فراری واسشون نبود اما این بار ریپر ها دارن میان به زمین ما و یک محیط باز
امیدوارم داستان پیچیده و نفس گیر باشه مثلا یه سفینه ریپر تو آمریکا فرود بیاد یکی چین یکی استرالیا
خلاصه جای جای کره زمین رو نشون بده که انسان دارن مبارزه می کنن و جنگی حماسی در بگیره
AlexMercer
31-03-2011, 20:51
نه اینا که درسته و من هم امیدوارم همینطور باشه البته امیدوارم به جز کاراکترهای قبلی چند کاراکتر جدید هم باشن تو بازی که مثلا تو زمین باهاشون آشنا میشیم
بعدشم این ریپرها به یه جا حمله نمی کنن که همونجا جمع بشن ما بریم بکشیمشون
اگه یادت باشه ما به کالکتورها تو سفینه خودشون حمله کردیم و راه فراری واسشون نبود اما این بار ریپر ها دارن میان به زمین ما و یک محیط باز
امیدوارم داستان پیچیده و نفس گیر باشه مثلا یه سفینه ریپر تو آمریکا فرود بیاد یکی چین یکی استرالیا
خلاصه جای جای کره زمین رو نشون بده که انسان دارن مبارزه می کنن و جنگی حماسی در بگیره
آخرین خبری هم که من خوندم اینه که تو 3 یک سری قابلیت هایی که توی 2 بود نیست و به جاش یک سری قابلیت جدید وجود داره و خط سلامت شپرد و مقدار تیر باقی مونده مثل dead space میره رو لباس شپرد کاری که قرار بود تو 2 انجام بشه.
مطمئنا بازی تو امریکا هم خواهد بود ولی مطمئنا بایو ور برای این شاهکار که حالا به جرات میشه گفت دراگون ایج هم بهش نمیرسه پایانی فوق العاده خواهد داشت از dlc ها معلومه
aramesh_61
01-04-2011, 23:55
آقا من این dlc رو نصب میکنم نمیدونم چرا انگاری نصب نمیشه!!! هیچ چیزه جدیدی نمیاد، کرکشم میکنم، اون برنامه هم که dlcها رو کرک میکنه رو هم اجرا میکنم ولی بازم هیچی نمیشه، کسی مشکل منو نداره؟
AlexMercer
02-04-2011, 02:13
آقا من این dlc رو نصب میکنم نمیدونم چرا انگاری نصب نمیشه!!! هیچ چیزه جدیدی نمیاد، کرکشم میکنم، اون برنامه هم که dlcها رو کرک میکنه رو هم اجرا میکنم ولی بازم هیچی نمیشه، کسی مشکل منو نداره؟
برو سمت کامپوتر شخصیت کنار نقشه کهکشان
Steps-Rap
02-04-2011, 16:03
سلام به همه
آقا داستان این دی ال سی چیه؟
AlexMercer
02-04-2011, 16:18
سلام به همه
آقا داستان این دی ال سی چیه؟
هیچی ریپر ها دارن تشریف میارن میری جلوشونو میگیری:31:
Steps-Rap
02-04-2011, 16:19
همین :31:
چقد کوتاه...
سلام به همه من آخرای mass2 هستم همون جایی که وارد omega 4 relay شدم نصف افرادم به مقام شهادت نایل شدند :13:راهی نیست که اینارو زنده نگه دارم؟اگه نیست که بازیو ادامه بدیم.فقط خواهشا بازیو لو ندید:11:
Steps-Rap
02-04-2011, 17:58
سلام به همه من آخرای mass2 هستم همون جایی که وارد omega 4 relay شدم نصف افرادم به مقام شهادت نایل شدند :13:راهی نیست که اینارو زنده نگه دارم؟اگه نیست که بازیو ادامه بدیم.فقط خواهشا بازیو لو ندید:11:
خوب قبلا دوستان تو همین تاپیک گفتن.باید همه ی فرادد لویال باشن و آپگرید هایه سفینه هم کامل باشه.
طریقه ی انتخاب افراد هم تو مرحله ی omega 4 relay توضیح دادن
vahidgame
02-04-2011, 17:59
عجیبه این DLC جدیده چه قدر امتیازاش پایینه! DLC های دیگه خیلی بالاتر امتیاز می گرفتن مثلا 8.5 که الان این 5 گرفته!
بعد جالبه که شما دارین در مورد DLC ها بحث می کنید و ظاهرا همه اونا رو گرفتین و تموم کردین. من که یه دونه هم هنوز نگرفتم :دی
اگه Bioware برای این بازی هم یه Ultimate Edition منتشر کنه خیلی خوبه که ما یه بارگی اونو بگیریم
سلام به همه من آخرای mass2 هستم همون جایی که وارد omega 4 relay شدم نصف افرادم به مقام شهادت نایل شدند راهی نیست که اینارو زنده نگه دارم؟اگه نیست که بازیو ادامه بدیم.فقط خواهشا بازیو لو ندید
راه که داره
توی این پست کامل توضیح داده شده که باید دقیقا چی کار کرد:
M A X I M U M
02-04-2011, 18:48
وحید جان اخه این دی ال سی آخریه خیلی کوتاه بود و یه جورایی میشد با آخرین دی ال سی ترکیبش کرد ولی خب چون بحث اومدن عالیجان ریپره احتمالا بایوویر خواسته موضوع گنده کنه
داستان دی ال سی هم خطیه و زود تموم میشه
ولی خداوکیلی قیافه شپرد جلوی در ورودی پایگاه Project جالب بود همونجا که زمان اومدن ریپرها رو زده
قیافه شپرد و من در اون لحظه : :18:
من اونجا از خانم دکی پرسیدم : مطمئنی این شمارنده ات درسته ؟!!!
aramesh_61
03-04-2011, 09:40
برو سمت کامپوتر شخصیت کنار نقشه کهکشان
مرسی دوست عزیز، ولی من اونجا هم رفتم ولی هیچ چیزه جدیدی نیست، نمیدونم چه کنم
تو این بازی نمیشه اسلحه های جدیدی خرید؟کلا چند نوع assualt rifle تو این بازی هست ؟چطوری میشه اونارو بدست آورد؟
Steps-Rap
07-04-2011, 16:57
سلام.آقا میشه آخرین کرک سالم بازی رو که خودتونم دارید بدید.فک کنم واسه من یه کم خرابه
تو arrival اون یه تیکه که باید از دکتره هم مراقبت کنی جونش کم نشه نمیتونم دکمه ی اون دررو فشار بدم که بسته شه.
Steps-Rap
08-04-2011, 14:51
یه سوال دیگه...چرا نمیشه تو DLC ها از ترینر استفاده کرد؟
M A X I M U M
08-04-2011, 17:08
تو این بازی نمیشه اسلحه های جدیدی خرید؟کلا چند نوع assualt rifle تو این بازی هست ؟چطوری میشه اونارو بدست آورد؟
هر اسلحه ای که به بازی اضافه بشه میره به Armory نورماندی
برای انتخاب اسلحه جدید برو به اطاقی که توش هون سیاه پوسته هست (اسمش الان یادم رفته عجبا :دی) اونجا Armory هست که چند تا اسلحه مثل کمد کتاب ها قرار گرفتن برو جلوش و اکشن رو بزن یه صفحه باز میشه که میتونی از بین اسلحه های مختلف انتخاب کنی مثلا یکی از کلاس های رایفل ها هستن
سلام.آقا میشه آخرین کرک سالم بازی رو که خودتونم دارید بدید.فک کنم واسه من یه کم خرابه
تو arrival اون یه تیکه که باید از دکتره هم مراقبت کنی جونش کم نشه نمیتونم دکمه ی اون دررو فشار بدم که بسته شه.
Arrival پچ نسخه 1.02 رو نصب می کنه کرکشو از اینجا دانلود کن :
برو اینجا و روی گزینه : Mass Effect 2 v1.02 [MULTI5] No-DVD/Fixed EXE کلیک کن و بعد دانلودش کن
یه سوال دیگه...چرا نمیشه تو DLC ها از ترینر استفاده کرد؟
اینو نمی دونم :دی تا حالا ترینر استفاده نکردم :دی
ولی اگه منظورت اونجایی از DLC Arrival هست که باید برای زنده موندن بجنگی ولی آخرش دستگیرت می کنن اونجا تا میتونی باید مقاومت کنی اما آخرش دستگیر میشی واسه همین ترینر اونجا تاثیری نداره
Steps-Rap
08-04-2011, 17:19
مرسی.نه کلا توی همه ی DLC ها وقتی از ترینر استفاده میکنی از بازی میاد بیرون
M A X I M U M
08-04-2011, 18:23
خب استفاده نکن :دی
ولی احتمال میدم ترینرت با نسخه بازیت سازگار نباشه برو به همین لینکیکه دادم چند تا ترینر سازگار با نسخه 1.02 هست همونارو بگیر
Steps-Rap
08-04-2011, 20:06
خب استفاده نکن :دی
ولی احتمال میدم ترینرت با نسخه بازیت سازگار نباشه برو به همین لینکیکه دادم چند تا ترینر سازگار با نسخه 1.02 هست همونارو بگیر
ولش کن :31:
اون تیکشو ردد کردم.بدون ترینر بهتره....:20:
Steps-Rap
08-04-2011, 22:11
خوب.اینم بازی کردیم تموم شد.
تو این دی ال سی انتخواب دیالوگ ها میتونه تاثیر گذار رو 3 باشه؟ اصلا انتخواب مهمی داشتیم یا نه؟
میشه لیست تمام dlc هارو بزارید؟چند تا dlc اومده واسه این بازی؟
p3yman_xl
09-04-2011, 13:43
خوب.اینم بازی کردیم تموم شد.
تو این دی ال سی انتخواب دیالوگ ها میتونه تاثیر گذار رو 3 باشه؟ اصلا انتخواب مهمی داشتیم یا نه؟
بازی کردن این DLC خودش یه انتخاب محسوب میشه؛ شما تصمیم گرفتی 300 هزار batarian رو از بین ببری تا در مقابل رسیدن ریپرها رو به تعویق یندازی..
در کل این Arrival DLC فوق العاده بود..
میشه لیست تمام dlc هارو بزارید؟چند تا dlc اومده واسه این بازی؟
بازی کردن این DLC خودش یه انتخاب محسوب میشه؛ شما تصمیم گرفتی 300 هزار batarian رو از بین ببری تا در مقابل رسیدن ریپرها رو به تعویق یندازی..
در کل این Arrival DLC فوق العاده بود..
بابا می دونم این سایتم رفتم ولی می خوام کلا بدونم چند تا dlc که دارای ماموریت ها است(مثل همین آخری araval)من فقط لیست dlcهای مهم رو می خوام که تو همین جا هم گفته شده همراه لینک دانلودشون خیلی ممنون:11:
Steps-Rap
09-04-2011, 20:19
بورو این صفحه . اون مهماش همون 4 تایی هستن که دوستمون گذاشته.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدdlc شادو بروکرم اینجاست:
saeed_136915
09-04-2011, 21:51
سلام دوستان من DLC Arrival رو دانلود کردم همون کرک قبلی(بدون DLC ) رو بریزم یا کرک دیگه ای میخواد؟
Steps-Rap
10-04-2011, 18:25
سلام دوستان من DLC Arrival رو دانلود کردم همون کرک قبلی(بدون DLC ) رو بریزم یا کرک دیگه ای میخواد؟
میخوای بورو همون کرکی رو بگیر که دوستمون تو صفحه ی قبل گذاشته بود واسه من.
virus2009
19-04-2011, 20:17
چه جالب
من قبل از ماموریت آخر با میراندا رومنس داشتم
الان که Arrival رو که تموم کردم رفتم پیش Tali اونم با روی باز قبول کرد و رومنس کردیم:10:
Steps-Rap
19-04-2011, 21:23
پاشید برید لباس گراس اومده . بخرید.:31:جددی اگه تو ایران بود میخریدم...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 25_n.jpg
عزیزم این لباسا رو خودتم می تونی بدی درست کنن. یک تی شرت سیاه یا سفید انتخاب کن ، بعدش با فلشت عکسو بهش بده. اونم چاپ می کنه.
این تی شرت ها که یک رنگن و وسطش یک عکس هست همشون همین طوری ساخته شدن.
هزینه ی این کار هم فکر کنم 10 تومنه.
Steps-Rap
20-04-2011, 14:10
عزیزم این لباسا رو خودتم می تونی بدی درست کنن. یک تی شرت سیاه یا سفید انتخاب کن ، بعدش با فلشت عکسو بهش بده. اونم چاپ می کنه.
این تی شرت ها که یک رنگن و وسطش یک عکس هست همشون همین طوری ساخته شدن.
هزینه ی این کار هم فکر کنم 10 تومنه.
کجا ببرم بدم این کارو بکنن؟
Dark Soul
21-04-2011, 19:06
چه جالب
من قبل از ماموریت آخر با میراندا رومنس داشتم
الان که Arrival رو که تموم کردم رفتم پیش Tali اونم با روی باز قبول کرد و رومنس کردیم:10:
دمت گرم کارت درسته ...
من برای دومین بار که بازی کردم (البته با شپرد مرد) یک ضد حال اساسی خوردم ... می خواستم با میراندا رومنس داشته باشم اما نشد اخرش نفهمیم چرا ؟ ....برای همین DLC ها رو هم هنوز نرفتم .
virus2009
05-05-2011, 12:10
رومنس با خرضوخانم :31:
pic :
Steps-Rap
05-05-2011, 13:06
رومنس با خرضوخانم :31:
pic :
واقعا چرا اینجوریه؟
واسه منم دفه آخر که بازی کردم اینجوری شده بود.قبلش کاملا سالم بود.
sascovach
06-05-2011, 00:24
دوستان منو یه راهنمایی بکنید:11:
من زبانم خوب نیست از کجا باید بفهمم که ماموریت بعدی تو کدوم کهکشان یا سیارس، اصلا یعنی چجوری برم ماموریت جدید پیدا کنم؟
برو به قسمت منو...کشتی از اونجا به قسمت جورنی یا ابجکت ها بری میبینی...
+
اگه به نقشه ای کهکشان ها نگاه کنی سیاره هارو نشون میده اونجا به خوبی ابجکت هارو واست نشون میده...
Steps-Rap
19-05-2011, 13:05
کسی جایی رو می شناسه برای خرید نسخه ی کامل Mass Effect 2 به علاوه ی تمام dlc هاش؟
خدا ازتون نگذره. نمیگید یکی تو ترک Mass Effect این نوشته هارو می خونه و... چه با آب و تاب هم تعریف می کنن. :31:
دیشب به ترتیب
Overlord
Kasumi
Shadow Broker
Arrival
رو تموم کردم. بعدش هم تکرار و تست.
Overlord با وجود اینکه کاراکتر طبیعتا جذاب Kasumi و اهمیت Arrival رو نداره داستان و طراحیش فوق العاده است. بخصوص از جایی که لجیونره :31: میشید و صحبت ها رو می فهمید. آخرش در حد صحنه های استثنایی بازیه. Shadow Broker هم که واجبه.
سلام من تو مس 2 می خوام هم با kelly chamber رمنس داشته باشم هم با miranda میشه این کارو کرد یا فقط می تونیم با یکیش رمنس داشته باشیم
یعنی چی؟یعنی اینکه فقط میشه از میون این همه آدم فقط با یکی میشه رمنس داشت؟این همه گزینه kelly tali samara miranda فقط یکیو باید انتخاب کرد؟واقعا حیف شد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می تونید همرو در یک سری تجربه کنید. فقط باید روابط رو بالا ببرید و با هر کدوم سر صحبت آخر باشید. با Miranda Jack Tali رمنس داشته باشید. رقص Kelly رو ببینید. Samara هم نهایتش همون صحبت شیطنت آمیز هست. برای مثال میراندا قبل از رفتن به Omega 4 Relay اتفاق میوفته. بعد از اون بهش نه بگید و سراغ جک برید. بعد با جک به هم بزنید و حال تالی رو بپرسید. با رد همه کلی رو دعوت کنید. سامارا کاری به بقیه نداره. Morinth مرگبار هم مثل اون.
برای دسترسی کامل به Liara (از دیدن عکس تا رمنس در DLC) باید ME رو با Romance اش تموم کرده باشید و Save رو در ME2 استفاده کنید. هرچند رابطه اش همینطوری هم عمیق و زیباست.
Liara T'Soni
Mass Effect 2
Romance
During the Shadow Broker mission, Shepard has an opportunity to try and confront Liara about their relationship before boarding the Shadow Broker's ship while expressing resentment of Liara for using the Commander to help find the Shadow Broker. Liara responds that she can't "undo two years of mourning." After Shepard has defeated the yahg and Liara has become the new Shadow Broker, Shepard questions whether this is what she wants. Liara begins enumerating the ways that her new position can benefit Shepard but bursting into tears after, unbelieving that her two year quest for vengeance is over. If Shepard chooses to hug Liara, Shepard assures her and are about to kiss but Liara stop short instead. Liara implies they and their relationship have changed over the two years, but if Shepard interrupts her before she finishes, the Commander intimately holds her and they kiss deeply.
Later, Shepard can ask Liara whether she ever developed a romantic relationship with Feron, but Liara assures Shepard that she and Feron are "just friends" and that Liara made it clear to Feron that she was "as you humans say, taken." Then Liara says that she misses Shepard but she doesn't want to put pressure on the Commander. Shepard has the option of just staying friends or becoming involved again. Regardless of the choice, Shepard invites Liara for a drink on the Normandy. Back in Shepard's cabin on the Normandy, if the Commander chose to continue the romance, the conversation focuses on Liara asking Shepard about their future. Shepard jokes about marrying, growing old and having "lots of little blue children." Feeling burdened at the thought of losing Shepard again, Liara needs to know if Shepard is always coming back. Shepard teases Liara for asking a big promise but subtly suggests about needing something special to come back to and hints to her for an offer. In response, Liara says she's open to suggestions, then gasps as Shepard grabs behind her.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپی نوشت: Azure :46:
دوستان خسته نباشید...یک سوال داشتم :
چطور میتونم Save های ME 1 را در ME 2 مورد استفاده قرار بدم...منظورم اینه که چطور میتونم داستان دو نا بازی رو با توجه به کارهایی که انجام دادم به هم مرتبط کنم ؟ اگر میشه نرم افزارهایی که مورد نیاز این کار هست رو هم اعلام کنید...
با تشکر :11:
Steps-Rap
22-08-2011, 17:11
دوستان خسته نباشید...یک سوال داشتم :
چطور میتونم Save های ME 1 را در ME 2 مورد استفاده قرار بدم...منظورم اینه که چطور میتونم داستان دو نا بازی رو با توجه به کارهایی که انجام دادم به هم مرتبط کنم ؟ اگر میشه نرم افزارهایی که مورد نیاز این کار هست رو هم اعلام کنید...
با تشکر :11:
من مس 1 رو بازی نکردم و سیوشو نداشتم ولی فک نکنم نرم افزار خاصی مورد نیاز باشه؟!
فک کنم سیو 1 رو تویه پوشه ی مخصوص سیو بازی واسه مس 1 میریزید و وقتی میرید تو بازی ایمپورت سیو مس 1 رو میزنید.
Steps-Rap
22-08-2011, 17:21
MASS EFFECT 3
new triler gameplay
high -q
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید77mb
---------------
medium-q
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید36mb
mf.designing
01-09-2011, 13:19
دوستان من بازی رو نصب کردم اما تو همون منو که new game و 2تا گزینه دیگه هست میمونه ! انیمیشن ها فعال هستش و هنگ هم نکرده اما هرچقدر اینتر بزنم یا با موس کلیک کنم عکس العملی نداره ! مشکل از کجاست ؟!
mahdi.pars
03-09-2011, 12:23
سلام.اما خداییش بازیش گیم پلی خیلی ضعیفی داره و اصلا جذاب نیست:5:
blackbird25
06-09-2011, 23:36
به نظر من این که بیشتر کارها با دکمه سپیس انجام میشه و ریلود اسلحه ها خیلی سریع انجام میشه بازی رو جالب میکنه (داستانش که جای خودش رو داره:40:)
از گیم پلی بازی های شخصیت سازی انتظار نمیره که تمام وقت رو مثل COD بذارن روی اکشن (از این رو گیم پلی دراگون ایج و ویچر مثل اساسینز کرید نیست اما داستانشون وسیع تره)
کسی جایی رو می شناسه برای خرید نسخه ی کامل Mass Effect 2 به علاوه ی تمام dlc هاش؟
اگر خواستی پیام خصوصی بده تا بهت معرفی کنم، پنج تا دی وی دیه.
ashk1377
27-09-2011, 14:16
یه trailer لینک کنید ممنون میشم
blackbird25
29-09-2011, 00:27
یه trailer لینک کنید ممنون میشم
اگه هنوز بازی نکردی و اطلاعت دقیقی هم از بازی نداری، راستش باید بگم از تریلر، خوبی این بازی رو نمیشه متوجه شد چون بازی خیلی بزرگی هست و تصمیم گیری ها صحبت هاتون خیلی تاثیر داره و اکشن بازی هم به نظر من خیلی خوب بود (البته اگه از روی تریلر ببینی شاید خوشت نیاد)
اما در مجموع اگه سبک rpg بازی میکنی این بازی حرف نداره و حتی وقتی save نسخه یک بازی رو وارد نسخه دو میکنی بازی جالب تر میشه :46:
یکی از بهترین و قوی ترین گیم پلی هارو داره این بازی حاجی...
گیم پلی این نیست که همین که اکشن انیمیشن های طرف نرم تر باشه گیم پلی هم بهتر بشه....
این بازی گیم پلی خیلی خیلی خفن و عظیمی داره... از سلاح های متفاوت گرفته ، تا نیرو های هر کلاس ، اسکیل های مخصوص هر شخص که باز هر کدومشون آپدیت میشن... قابلیت دستور دادن به گروه ، نبرد های استراتژیک بازی همه و همه بازیو خفن کرده... آپدیت های مختلف ، خریدن اسلحه جدید و یا آپگرید کردن اسکیل ها با لول آپ شدن ... اصلا گیم پلی بازی های نقش آفرینی معمولا خیلی گیم پلی وسیع و خفنی دارند... اونوقت شما می آین می گید خیلی ضعیفه؟؟
از لحاظ نرم نبودن کنترل کرکتر ها هم ، می تونم بازی GeOW رو مثال بزنم که با این که کنترل کارکتر هاش نرم نیست ولی یکی از بهترین گیم پلی های تاریخ رو داره...
سلام
من مرحله اول گیر کردم
اونجایی که وارد یه محوطه ای میشی که از یه دری دشمن ها یکی یکی میان بیرون و اون در هم هی باز و بسته میشه و بین من و یارم با دشمن ها فاصله ای هست که نمی تونیم پیش هم بریم.
اون دری که سمت ما هست قفل هست و باز نمیشه خواهشا راهنمایی کنید.
مرسی
AlexMercer
06-10-2011, 22:48
سلام
من مرحله اول گیر کردم
اونجایی که وارد یه محوطه ای میشی که از یه دری دشمن ها یکی یکی میان بیرون و اون در هم هی باز و بسته میشه و بین من و یارم با دشمن ها فاصله ای هست که نمی تونیم پیش هم بریم.
اون دری که سمت ما هست قفل هست و باز نمیشه خواهشا راهنمایی کنید.
مرسی
shift رو بگیر و نیروی یارت رو انتخاب کن و رو یکی از دشمن ها مارک کن.:46:
virus2009
03-11-2011, 15:19
بایوور DLC جدیدی با نام Mass Effect 2: Genesis منتشر کرد.
این DLC فکر کنم برای کسانی است که ME1 رو بازی نکردن و نتونستن سیوهای ME1 رو به ME2 انتقال بدند
با این DLC میشه اتفاقات مهمی که تو ME1 رخ داده و در ME2 تاثیر داشته رو دید ( یا تجربه کرد )
حجمش هم 230 مگ هست
توضیحات DLC به زبان اصلی :
This digital comic back-story was created by BioWare and Dark Horse comics. The 15 minute interactive experience allows you to make the key choices of Mass Effect 1. This retelling will also let you have those choices reflected during Mass Effect 2.
لینک منبع :
Steps-Rap
03-11-2011, 20:26
بایوور DLC جدیدی با نام Mass Effect 2: Genesis منتشر کرد.
این DLC فکر کنم برای کسانی است که ME1 رو بازی نکردن و نتونستن سیوهای ME1 رو به ME2 انتقال بدند
با این DLC میشه اتفاقات مهمی که تو ME1 رخ داده و در ME2 تاثیر داشته رو دید ( یا تجربه کرد )
حجمش هم 230 مگ هست
توضیحات DLC به زبان اصلی :
لینک منبع :
چرا دوباره dlc دادن؟؟
کسی بازی کردده این dlc رو؟؟ چه جوریه؟؟
havas_1980
04-11-2011, 12:46
چرا دوباره dlc دادن؟؟
کسی بازی کردده این dlc رو؟؟ چه جوریه؟؟
مورد تازه ایی نیست. 10 ماه پیش یعنی ژانویه برای PS3 و 4 ماه بعدش هم برای PC و X360 منتشر شده بود!
Mass Effect: Genesis - برای کسانی که به هر دلیلی امکانش رو نداشتند که سیو بازی اول به Mass Effect 2 منتقل کنند و همین افراد دوست داشتند که بازی رو با تصمیمات کلیدی پیشفرض شروع نکنند این امکان براشون فراهم شد تا بتونند در قالب یه کمیک استریپ 15 دقیقه ایی از داستان بازی اولی سر دربیارن و تصمیمات اساسی رو انتخاب کنند. این کمیک استریپ مابین پرتاب شپرد به فضا و بازسازی اون در آزمایشگاه به نمایش درمیومد.
فقط يك كلمه در مورداين بازي ميشه گفت : Best of The Best!
سلام آقایون من نسخه ی 1 این بازی را بازی نکردم حالا 2 را با هزار بدبختی جور کردم .
چیز زیادی از بازی سر در نمیارم.من این کهکشان ها وسیاره ها را همه را 100 درصد کردم و دیگه نمیدونم چیکار کنم لطفا من را راهنمایی کنید. باتشکر
AlexMercer
20-01-2012, 22:58
سلام آقایون من نسخه ی 1 این بازی را بازی نکردم حالا 2 را با هزار بدبختی جور کردم .
چیز زیادی از بازی سر در نمیارم.من این کهکشان ها وسیاره ها را همه را 100 درصد کردم و دیگه نمیدونم چیکار کنم لطفا من را راهنمایی کنید. باتشکر
برو دنبال مرحله دیگه. برو امگا پیش aria t lock توی afterlife club بهت میگه چیکار کن
ALI&SOAP
23-01-2012, 22:46
وای دیونه شدم از بس اینو شنیدم : there is a lot to do sepherd maybe an other time
من بازی رو تموم کردم حالا میخوام با miranda رومنس کنم:31: ولی وقتی بهش میگم برا حرف زدن وقت داری اینو میگه
راستی تو دعوای اونو جک طرف میراندا رو گرفتم خواهرشم براش پیدا کردم همیشه باهاش مهربانم ولی دیگه نمیدونم چیکار کنم کمک!:19:
help
AlexMercer
23-01-2012, 22:51
وای دیونه شدم از بس اینو شنیدم : there is a lot to do sepherd maybe an other time
من بازی رو تموم کردم حالا میخوام با miranda رومنس کنم:31: ولی وقتی بهش میگم برا حرف زدن وقت داری اینو میگه
راستی تو دعوای اونو جک طرف میراندا رو گرفتم خواهرشم براش پیدا کردم همیشه باهاش مهربانم ولی دیگه نمیدونم چیکار کنم کمک!:19:
help
شما مطمئنا یا الان با یکی دیگه رومانس کردی یا قبلا پیشنهاد روانس میراندا رو رد کردی جایی که میگه بدم نمیاد الان از بدنم تعریف کنی! راه دیگه ای نیست باید از سیو های قبلی دوباره شروع کنی.:46:
ALI&SOAP
24-01-2012, 00:01
شما مطمئنا یا الان با یکی دیگه رومانس کردی یا قبلا پیشنهاد روانس میراندا رو رد کردی جایی که میگه بدم نمیاد الان از بدنم تعریف کنی! راه دیگه ای نیست باید از سیو های قبلی دوباره شروع کنی.:46:
آوردمش سیو مرحله ی خواهرش (بعد از مرحله مثل قبل نگفتم که"خوشحالم که می بینم لبخند میزنی" بهش گفتم "خوشحالم که تونستم کمک کنم" اخه بار اول گفت ما تو ماموریتیم ابراز احساسات شخصی خوب نیست منم دیگه اینبار این یکیو زدم تشکر کرد و رفت سر جاش نشست)
1-سیوشو درست انتخاب کردم منظورم اینه که زیا عقب یا جلو نرفته باشم(راستی با هیچ کسی رمانس نکردم تا حالا)
2- قدم بعدی چیه؟
ممنون میشم جواب بدی:11:
AlexMercer
24-01-2012, 00:14
آوردمش سیو مرحله ی خواهرش (بعد از مرحله مثل قبل نگفتم که"خوشحالم که می بینم لبخند میزنی" بهش گفتم "خوشحالم که تونستم کمک کنم" اخه بار اول گفت ما تو ماموریتیم ابراز احساسات شخصی خوب نیست منم دیگه اینبار این یکیو زدم تشکر کرد و رفت سر جاش نشست)
1-سیوشو درست انتخاب کردم منظورم اینه که زیا عقب یا جلو نرفته باشم(راستی با هیچ کسی رمانس نکردم تا حالا)
2- قدم بعدی چیه؟
ممنون میشم جواب بدی:11:
بازم خراب کردی که:31: اون میگه وقت واسه احساسات نیست باور نکن. حتی بعدا میگه شپرد نمیشه اخه میترستم بمیری باید قول بدی زنده میمونی. خودش دوس داره!
همش باید جواباشو پاراگون بزنیو الانم باید میزدی خوشحالم که میبینم میخندی.
ALI&SOAP
24-01-2012, 00:25
بازم خراب کردی که:31: اون میگه وقت واسه احساسات نیست باور نکن. حتی بعدا میگه شپرد نمیشه اخه میترستم بمیری باید قول بدی زنده میمونی. خودش دوس داره!
ای خاک برسر من با این مخ زدنم :31:
AlexMercer
24-01-2012, 00:30
ای خاک برسر من با این مخ زدنم :31:
:31: اشکال نداره تجربه میشه:31:
ALI&SOAP
24-01-2012, 00:33
به خدا همونی که تو کفتی رو زدم ولی باز گفت ماموریت مهمه برا منم هیچ ایتمی نیا ورد بعد رفت سر جاش نشست
کمک:31:
AlexMercer
24-01-2012, 00:42
به خدا همونی که تو کفتی رو زدم ولی باز گفت ماموریت مهمه برا منم هیچ ایتمی نیا ورد بعد رفت سر جاش نشست
کمک:31:
چه عجولی:31: برو یه ماموریت انجام بده( مثل مرحله وفاداری...) بعد بیا دوباره باهاش حرف بزن بازم پاراگون
خیالت راحت مخشم بزنی تا قبل از ماموریت اخر باهات کاری نمیکنه:31:
ALI&SOAP
24-01-2012, 00:51
چه عجولی:31: برو یه ماموریت انجام بده( مثل مرحله وفاداری...) بعد بیا دوباره باهاش حرف بزن بازم پاراگون
خیالت راحت مخشم بزنی تا قبل از ماموریت اخر باهات کاری نمیکنه:31:
اقا چیرا حرف تو دهن من میزاری کی خواست از اون کارا بکنه:21::31:
پس من میام همه ی ماموریتای اصلی و وفاداری رو میبرم بجز مرحله آخر با مرحله وفاداری خودش اگه شد خوب اگه نشد میزام بمیره بعد زندش نمی کنم
پس کاری به مرحله ی خواهرش ندارم یا بعد از انجام مرحله خواهرش باهاش حرف نمیزنم تا تما چیزا رو کامل کنم بعد نقشه ی شوممو عملی میکنم:21:
AlexMercer
24-01-2012, 00:59
اقا چیرا حرف تو دهن من میزاری کی خواست از اون کارا بکنه:21::31:
پس من میام همه ی ماموریتای اصلی و وفاداری رو میبرم بجز مرحله آخر با مرحله وفاداری خودش اگه شد خوب اگه نشد میزام بمیره بعد زندش نمی کنم
پس کاری به مرحله ی خواهرش ندارم یا بعد از انجام مرحله خواهرش باهاش حرف نمیزنم تا تما چیزا رو کامل کنم بعد نقشه ی شوممو عملی میکنم:21:
نه!!!!!! بابا مرحله وفاداریشو برو . بعدش باهاش حرف بزن. بعد دوباره هر مرحله ای که رفتی تموم شد اومدی تو کشتی بازم باهاش حرف بزن و پاراگون بزن تا مخش رو بزنی. اینطوری که تو میخوای بری مخش زده نمیشه
ALI&SOAP
24-01-2012, 01:02
نه!!!!!! بابا مرحله وفاداریشو برو . بعدش باهاش حرف بزن. بعد دوباره هر مرحله ای که رفتی تموم شد اومدی تو کشتی بازم باهاش حرف بزن و پاراگون بزن تا مخش رو بزنی. اینطوری که تو میخوای بری مخش زده نمیشه
خب بار اولی که بازی کردم همین کاری که تو گفتی رو انجام دادم ولی از او مرحله به بعد دبگه همش کار دارم کار دارم کاردارم...
راستی تو مراحل با خودم ببرمش(همه ی مرا حلو میگم هم اصلی هم فرعی هم وفاداری هم هرچیکه بود)یا نه کدوم بهتره
جنگیدن رو پوستش اثر نمیزاره؟:31:
AlexMercer
24-01-2012, 01:16
خب بار اولی که بازی کردم همین کاری که تو گفتی رو انجام دادم ولی از او مرحله به بعد دبگه همش کار دارم کار دارم کاردارم...
راستی تو مراحل با خودم ببرمش(همه ی مرا حلو میگم هم اصلی هم فرعی هم وفاداری هم هرچیکه بود)یا نه کدوم بهتره
جنگیدن رو پوستش اثر نمیزاره؟:31:
فرقی نداره روی رابطه کارکتر با شپرد اگر کسی رو تو مرحله ببری یا نه .
ببین بعد یه مدت که حرف میزنید اونم بهت میگه باشه بهش فکر کنم بار بعد که میری میگه اوکی . میپرسه تو هنوز هم علاقه مندی تو هم باید جواب بدی اره! بعدا میگه بعدا که یکم سرمون خلوت شد خبرت میکنم ! دیگه هر بار بیای پیشش همینو میگه تا مرحله اخر. حالا برو امتحان کن مرحله وفاداریشو برو بعد باهاش حرف بزن همش پاراگون انتخاب کن بعد هر مرحله دیگه هم بیا باهاش حرف بزن تا اوکی شه:46:
K.ATOMIC.S
24-01-2012, 16:36
سلام بر همگی من یکی از طرفداران این بازی هستم تا الان 3 بار تا آخرش رفتم و همچنان منتظر نسخه ی سومش هستم اگر سوالی داشتید بپرسید من در خدمتم .
دوست من ALI&SOAP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چرا حالا میخوای با اون دختره یعنی Mirenda باشی اون یکی یعنی Tali که خیلی بهتر از Mirenda هست من بهت پیشنهاد میکنم اونو ول کن برو پیشه Tali خیلی باحال تره
ALI&SOAP
24-01-2012, 21:18
سلام بر همگی من یکی از طرفداران این بازی هستم تا الان 3 بار تا آخرش رفتم و همچنان منتظر نسخه ی سومش هستم اگر سوالی داشتید بپرسید من در خدمتم .
دوست من ALI&SOAP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چرا حالا میخوای با اون دختره یعنی Mirenda باشی اون یکی یعنی Tali که خیلی بهتر از Mirenda هست من بهت پیشنهاد میکنم اونو ول کن برو پیشه Tali خیلی باحال تره
اون که قیافش معلوم نیست پس از لحاظی میگی که بهتره
(راستی مخ میری رو زدم:26:
Steps-Rap
24-01-2012, 23:20
کی گفته قیافه تالی معلوم نیست ...؟؟تازه ازش عکس گرفته شده..بورو ببین:
ALI&SOAP
24-01-2012, 23:22
تو ماموریت اخر با میراندا چیز کردم:21:
میخواستم بدونم فقط همون یه باره که ... میکنیم:31: یا بازم هست؟
---------- Post added at 11:22 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------
کی گفته قیافه تالی معلوم نیست ...؟؟تازه ازش عکس گرفته شده..بورو ببین:
ولش کن شهید شد کی دوباره برگرده سیوای قبلی:13:
K.ATOMIC.S
25-01-2012, 00:26
---------- Post added at 12:26 AM ---------- Previous post was at 12:25 AM ----------
تو ماموریت اخر با میراندا چیز کردم:21:
میخواستم بدونم فقط همون یه باره که ... میکنیم:31: یا بازم هست؟
---------- Post added at 11:22 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------
مگر می خوای چند بار بکنی تا اون جایی که یادمه یا یه بار میکنه یا دو بار میکنه ولی بستگی به طرفت داره تمامی این کردن ها هم مربوط به آخر بازی میشه :31:
saeed_136915
25-01-2012, 00:38
من چند وقت پیش بازی رو نصب کردم که دوباره با دسته Xbox بازی کنم ولی چون دسته رو ساپورت نکرد منصرف شدم. پچی واسش نیست که با دسته بازی کرد؟؟ خیلی دلم میخواد دوباره بازی کنم ولی دیگه با موس و کیبرد راحت نیستم
K.ATOMIC.S
25-01-2012, 15:29
من چند وقت پیش بازی رو نصب کردم که دوباره با دسته Xbox بازی کنم ولی چون دسته رو ساپورت نکرد منصرف شدم. پچی واسش نیست که با دسته بازی کرد؟؟ خیلی دلم میخواد دوباره بازی کنم ولی دیگه با موس و کیبرد راحت نیستم
یعنی قبلآ همون بازی رو میتونستی با دسته بازی کنی یا نه
فکر نمی کنم براش پچی زده باشن که همیچین کاری بخواد بکنه حداقلش من که ندیدم ولی در مورد دسته عمومآ بازی های ماشینی یا شهری رو با دسته بازی میکنن نه تفنگی چون یه خورده سخت میشه بازی کرد.
این بازی خیلی قشنگه بهترین بازی هست که تا به حال بازی کردم.
virus2009
26-01-2012, 20:50
سلام من رفتم از اول شروع کردم حالا سامارا را نجات دادم سامارا بعدش با سامارا میریم به Omega بعدش میریم به vip only که تو اون پارتی هست اونجا من چند نفر را میزنم که بعدش یک زنی میاد باهامون حرف میزنه اما بعد از برگشتن پیش سامارا میگه ما شکست خوردیم میشه کاری کرد که ما تو ایم مرحله شکست نخوریم چون بعدش هم سامارا وفادار نشده هنوز؟ لطفا من را راهنمایی کنید.با تشکر
من انتخاب هاشو دقیق یادم نیست ولی موقعی که با اون زنه ( دختر سامارا ) حرف میزنی فکر کنم باید انتخاب هایی کنی که renegade باشه یا اینکه ببینی به چی علاقه داره تو هم به همون علاقه نشون بدی
خلاصه باید مخش رو بزنی تا تو رو ببره خونش و ....
K.ATOMIC.S
26-01-2012, 20:56
سلام من رفتم از اول شروع کردم حالا سامارا را نجات دادم سامارا بعدش با سامارا میریم به Omega بعدش میریم به vip only که تو اون پارتی هست اونجا من چند نفر را میزنم که بعدش یک زنی میاد باهامون حرف میزنه اما بعد از برگشتن پیش سامارا میگه ما شکست خوردیم میشه کاری کرد که ما تو ایم مرحله شکست نخوریم چون بعدش هم سامارا وفادار نشده هنوز؟ لطفا من را راهنمایی کنید.با تشکر
دوست من اینگاری بد جوری از سامارا خوشت اومده خوب چرا شمارش رو نمی گیری اون وقت یک زنگ بهش میزنی و پشت تلفن وفاداریت رو بهش نشون میدی :31:
Steps-Rap
26-01-2012, 23:03
من انتخاب هاشو دقیق یادم نیست ولی موقعی که با اون زنه ( دختر سامارا ) حرف میزنی فکر کنم باید انتخاب هایی کنی که renegade باشه یا اینکه ببینی به چی علاقه داره تو هم به همون علاقه نشون بدی
خلاصه باید مخش رو بزنی تا تو رو ببره خونش و ....
فک کنم یه سری گزینه داشت که مربوط به هنر و اینجور چیزا میشد و یه گزینه ی ددیگه داشت که با بقیه فرق داشت و خشن بود ...
یادش به خیر نصف بچه ها اینجا مشکل داشتن:31:
اصل قضیه اینه که سامارا قبل از اینکه شما پیش دخترش برید ویژگی ها وعلایقش رو براتون میگه و شما باید انتخابهاتون رو بر اساس دیالوگی که با خود سامارا داشتید انتخاب میکردید.... توی این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پست هم هومان جون در مورد ماموریت سامارا و انتخابهاش نوی این مرحله توضیح داده که میتونه کارتون رو راه بندازه.:46:
DLC جدید بازی به نام Arrival هم برای این بازی اومد.
ببخشید لینک آنلاکر کار نمی کنه؛اون که تو مدیافایر گذاشته بودن هم پاک شده؛میشه لطفا یه لینک جدید بزارین؟
ممنون:11:
AlexMercer
14-02-2012, 19:50
ببخشید لینک آنلاکر کار نمی کنه؛اون که تو مدیافایر گذاشته بودن هم پاک شده؛میشه لطفا یه لینک جدید بزارین؟
ممنون:11:
amirreza7894
18-02-2012, 20:02
اگه اونجا رو منفجر نکنی shepherd میمیره
---------- Post added at 08:02 PM ---------- Previous post was at 07:58 PM ----------
من یه سوال دارم از اونایی که بازی رو تموم کردن!(خطر لو رفتن داستان!!!)
توی مرحله آخر اگه اونجا رو منفجر نکنیم چی میشه؟؟ من به Illusive man اعتماد نداشتم،منفجر کردم دستش به اطلاعات Collectors راجع به Reapers نرسه
اگه اونجا رو منفجر نکنی shepherd میمیره:41:
amirreza7894
18-02-2012, 20:25
فکر کنم که اون پایان عصر اژدها بود!! :دی در masseffect تنها کسی که حتمأ زنده می مونه ، خود sheperd هست و سایر افراد ممکنه که بمیرند!!
نه. خود shepherd هم میمیره
Steps-Rap
18-02-2012, 20:40
اگه اونجا رو منفجر نکنی shepherd میمیره:41:
کی گفته اگه با الیوسیو همکاری کنی شپرد میمیره؟؟
اگه منظورتون تو نسخه 2 هست در هر دو حالت بسته به شرایط بازی کردنتون شپرد زنده میمونه.
alirezajah
20-02-2012, 14:06
می بخشید اینجا سوال می پرسم اما نمیتونستم تمام صفحات رو بگردم.
دو تا برنامه لازم دارم. یکی unlocker dlc و یکی هم کرک پچ 1.2 . اگر کسی داره بهم بگه ممنون میشم
بچه ها سلام
1- من چند تا دی ال سی از قبل دارم حالا می خوام یک چند تایی دانلود کنم
حالا موندم کدوم رو ریختم که دانلودش نکنم
چجوری میشه از تو بازی و یا هر روشی دیگه در آورد که چه دی ال سی هایی رو نصب کردیم وزحمت نکشم همه شون رو دانلود کنم
2- در ضمن این دی ال سی overlord تو قسمت ماموریت اسمش چیه هرچی میگردم هیچ اثری ازش نمیبینم
3- من بازی رو تموم کردم با هیچکی رومانس نداشتم البته با سامارا یک رابطه ی بود که خودش طول نداد ولی از «کلی» هنوز پیامی دریافت نکردم
AlexMercer
25-02-2012, 16:25
بچه ها سلام
چجوری میشه از تو بازی و یا هر روشی دیگه در آورد که چه دی ال سی هایی رو نصب کردیم وزحمت نکشم همه شون رو دانلود کنم
2- در ضمن این دی ال سی overlord تو قسمت ماموریت اسمش چیه هرچی میگردم هیچ اثری ازش نمیبینم
3- من بازی رو تموم کردم با هیچکی رومانس نداشتم البته با سامارا یک رابطه ی بود که خودش طول نداد ولی از «کلی» هنوز پیامی دریافت نکردم
شما فایل اینستال dlc رو مگه نداری؟ بر اساس همون مشخص میشه که کدوم dlc رو داری کدوم رو نه.
اسم ماموریت project overload هست.
کلی اگر زنده بمونه بعد از پایان بازی بهت پیام میده.:46:
شما فایل اینستال dlc رو مگه نداری؟ بر اساس همون مشخص میشه که کدوم dlc رو داری کدوم رو نه.
اسم ماموریت project overload هست.
کلی اگر زنده بمونه بعد از پایان بازی بهت پیام میده.:46:
1-اره سه تاشون فایل اینستال هستند بقیه پوشه که باید در مسیر اصلی بازی کپی می کردم مشکل با همین فولدرهاست ایکاش مثل فال اوت یا الدر اسکرول لیست دی ال سی های نصب شده رو نمایش میداد
2- عجیبه همچین ماموریتی تو لیستم نیست
3- من اون رو با دکتر چکوس بود چگول مگول بود نمیدونم چی چی بود زنده از کلکتور بیس بیرون کشیدم بعد که رفتم پیشش یک حرفی زد و تو حالت خلصه رفت آخرش گفت همون کلی قدیمی برگشته چیزی دیگه ی نبود
AlexMercer
25-02-2012, 20:47
1-اره سه تاشون فایل اینستال هستند بقیه پوشه که باید در مسیر اصلی بازی کپی می کردم مشکل با همین فولدرهاست ایکاش مثل فال اوت یا الدر اسکرول لیست دی ال سی های نصب شده رو نمایش میداد
2- عجیبه همچین ماموریتی تو لیستم نیست
3- من اون رو با دکتر چکوس بود چگول مگول بود نمیدونم چی چی بود زنده از کلکتور بیس بیرون کشیدم بعد که رفتم پیشش یک حرفی زد و تو حالت خلصه رفت آخرش گفت همون کلی قدیمی برگشته چیزی دیگه ی نبود
اسم 3 فایل اینستال چیه ؟
اگر با کلی رومانس کنی بعد یک مرحله بهت خودش پیام میده.
soroosh_cz
25-02-2012, 20:57
بچه ها سلام
1) شما اگر همون giveme2entitlements_v2.exe رو اجرا کنی، یه چک میکنه و DLC های نصب شده رو نشون میده (وقتی که برای Overwrite یه فایل سوال می پرسه، نگاه کن ببین چی نصب کرده).
2) روی یکی از سیستم های نزدیک Omega یه ماموریت باز میشه به نام "Investigate Project Overlord" که میری و بازیش میکنی.
3) نه با سامارا و نه با کلی نمیشه رومنس (در اون حد که هممون میدونیم داشت) برای رابطه ی عمیق باید رابطه ی خودتو با Miranda یا (Jack(Subject Zero یا Tali زیاد کنی، بعدش آخرش (دقیقا قبل از اینکه وارد Omega - 4 Relay بشید) نشون میده جزییات رو - البته باید دقت داشته باشی که برای هر کدومشون باید رابطه ات رو از لحاظ رومنس با دو تای دیگه به هم بزنی، مثلا من با Tali میخواستم برم، گفت باید به جک موضوع رو بگی - وقتی اونکار رو کردم، هر وقت که رفتم پیش جک بم می گفت :"خفه شو!!!" با اون لحن خودش که دیگه میدونید چجوری میشه با کلمات F دار :27:
اسم 3 فایل اینستال چیه ؟
اگر با کلی رومانس کنی بعد یک مرحله بهت خودش پیام میده.
1-
Arrival ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] om%2Fwiki%2FArrival)
Lair of the Shadow Broker ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] om%2Fwiki%2FLair_of_the_Shadow_Broker)
Kasumi - Stolen Memory ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] om%2Fwiki%2FKasumi_-_Stolen_Memory)
Overlord ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] om%2Fwiki%2FOverlord)
2-درست نفهیمدم بعد از پایان بازی مستقیم میاد
پیام میده یابعد از انچام یک مرحله
1) شما اگر همون giveme2entitlements_v2.exe رو اجرا کنی، یه چک میکنه و DLC های نصب شده رو نشون میده (وقتی که برای Overwrite یه فایل سوال می پرسه، نگاه کن ببین چی نصب کرده).
2) روی یکی از سیستم های نزدیک Omega یه ماموریت باز میشه به نام "Investigate Project Overlord" که میری و بازیش میکنی.
3) نه با سامارا و نه با کلی نمیشه رومنس (در اون حد که هممون میدونیم داشت) برای رابطه ی عمیق باید رابطه ی خودتو با Miranda یا (Jack(Subject Zero یا Tali زیاد کنی، بعدش آخرش (دقیقا قبل از اینکه وارد Omega - 4 Relay بشید) نشون میده جزییات رو - البته باید دقت داشته باشی که برای هر کدومشون باید رابطه ات رو از لحاظ رومنس با دو تای دیگه به هم بزنی، مثلا من با Tali میخواستم برم، گفت باید به جک موضوع رو بگی - وقتی اونکار رو کردم، هر وقت که رفتم پیش جک بم می گفت :"خفه شو!!!" با اون لحن خودش که دیگه میدونید چجوری میشه با کلمات F دار :27:
توسایتی که معرفی کردید این برنامه موجوده
من ندیدمش
AlexMercer
25-02-2012, 21:59
1-
Arrival ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] om%2Fwiki%2FArrival)
Lair of the Shadow Broker ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] om%2Fwiki%2FLair_of_the_Shadow_Broker)
Kasumi - Stolen Memory ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] om%2Fwiki%2FKasumi_-_Stolen_Memory)
Overlord ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] om%2Fwiki%2FOverlord)
اگر اینا نصبه پس باید تو نقشه بهت دستورش رو بده.
1-
این دومی منظورم با کلی بود
عجیبه توش موندم
من دو مرحله انجام دادم اما هنوز هم پیغامی دریافت نکردم
سلام بچه ها من واسه بار سوم بازی روتموم کردم اما همچنان با مشکل قبلی روبرو هستم چند تا سوال دارم
1 چه موقع پیام از کلی دریافت می کنم بعد از پایان بازی یا بعد از گذشتن چند مرحله بعد از پایان بازی
2- در کجا دریافت می کنم کابین شفرد یا ترمینال Combat Information Center ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_2:_Combat_Information_Center)
3- چه تصمیماتی بغیر از رومانس ممکنه روی این قسمت تاثیر بزاره
AlexMercer
27-02-2012, 17:35
سلام بچه ها من واسه بار سوم بازی روتموم کردم اما همچنان با مشکل قبلی روبرو هستم چند تا سوال دارم
1 چه موقع پیام از کلی دریافت می کنم بعد از پایان بازی یا بعد از گذشتن چند مرحله بعد از پایان بازی
2- در کجا دریافت می کنم کابین شفرد یا ترمینال Combat Information Center ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_2:_Combat_Information_Center)
3- چه تصمیماتی بغیر از رومانس ممکنه روی این قسمت تاثیر بزاره
1- بعد از اینکه یک مرحله پس از پایان بازی انجام دادی.
2 - personal terminal فرقی نداره کجا
3- اگر باهاش خوب صحبت کنی و سعی کنی علاقش رو به خودت جذب کنی. آیا اصلا قبلا بهت پیشنهاد داد تا بیاد کابینت؟ و بعدش به ماهی هات غذا بده؟ اگر نه که دیگه فکر کنم باید بیخیال شی.:46: اگر اره هم حتما اشتباهای در حرف زدنت کردی.
1- بعد از اینکه یک مرحله پس از پایان بازی انجام دادی.
2 - personal terminal فرقی نداره کجا
3- اگر باهاش خوب صحبت کنی و سعی کنی علاقش رو به خودت جذب کنی. آیا اصلا قبلا بهت پیشنهاد داد تا بیاد کابینت؟ و بعدش به ماهی هات غذا بده؟ اگر نه که دیگه فکر کنم باید بیخیال شی.:46: اگر اره هم حتما اشتباهای در حرف زدنت کردی.
1-بجای یکی سه تا انجام دادم
3- خیلی وقته که این قسمت رو گزروندم یادمه یکبار گفت تو کابینت ماهی داری میشه بهشون غذا بدم فکر کنم گزینه آره و نه اومد من بالایی رو زدم موافقت کردم اما سکانس یا فیلمی نمایش نداد یا اصلا ندیدم بیاد غذا بده
یکبار واسه نهار دعوتش کردم
AlexMercer
27-02-2012, 22:14
1-بجای یکی سه تا انجام دادم
3- خیلی وقته که این قسمت رو گزروندم یادمه یکبار گفت تو کابینت ماهی داری میشه بهشون غذا بدم فکر کنم گزینه آره و نه اومد من بالایی رو زدم موافقت کردم اما سکانس یا فیلمی نمایش نداد یا اصلا ندیدم بیاد غذا بده
یکبار واسه نهار دعوتش کردم
نمیدونم دیگه حتما یک اشتباهی کردی. زیادم ارزش نداره کلی ها از اون رومانس هایی نیست که اصلی باشه.
من از اینترنت این dlc هارو دان کردم می خواستم بپرسم که آیا به غیر از این dlc دیگه ای مونده که باید دان کنم؟
منظورم اون dlc هایی است که ماموریت دارند و نه اینکه upgrade باشند.
virus2009
11-03-2012, 19:11
من از اینترنت این dlc هارو دان کردم می خواستم بپرسم که آیا به غیر از این dlc دیگه ای مونده که باید دان کنم؟
منظورم اون dlc هایی است که ماموریت دارند و نه اینکه upgrade باشند.
نه
مهم هاش همین 7 تاست
من داشتم dlc شادو بروکر رو بازی می کردم حال برای رمنس کردن با لیارا حتما لازم است که رابطه خودمو با تالی که با او رمنس کرده ام قطع کنم؟
من داشتم dlc شادو بروکر رو بازی می کردم حال برای رمنس کردن با لیارا حتما لازم است که رابطه خودمو با تالی که با او رمنس کرده ام قطع کنم؟
قطع کردن که هیچی به گذشته هم وابسته هست. برای داشتن سکانس های اضافی و گزینه های نهایی باید مس افکت رو با رمنس لیارا تموم کرده باشین، سیو رو در 2 لود کنید و به Liara وفادار بمونید.
signinfo
14-03-2012, 18:26
سلام
من هرچی سعی کردم نتونستم یه لینک دانلود سالم از DLC Genesis پیدا کنم. از دوستان کسی می تونه کمکم کنه؟
ممنونم
havas_1980
15-03-2012, 18:18
سلام
من هرچی سعی کردم نتونستم یه لینک دانلود سالم از DLC Genesis پیدا کنم. از دوستان کسی می تونه کمکم کنه؟
ممنونمبفرمایین:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fbioware%2Fu%2Ff%2Feagames%2Fbioware%2Fmasseffect 2%2FME2_DLC%2FME2_Genesis.exe)
korokodil_avareh
15-03-2012, 22:36
دوستان من دی ال سی ها رو نصب کردم. میشه مراحل نصب و اجراش رو به ترتیب بگید
korokodil_avareh
17-03-2012, 09:42
ببخشید که پست دادم مجبور شدم تاپیک رو بیارم بالا تا دیده بشه.
من دی ال سی ها رو دانلود کردم اما نسخه ای که روی سیستمم نصب شده کرک شده است و دسترسی هم به دی وی دی های بازی ندارم و برای پچ شدن ظاهرا نباید کرک شده باشد.
لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام.
به تازه گی با عنوان MASS آشنا شدم. ورژن 2 این بازی را نصب کرده ام. توی تایپیک این بازی داشتم چرخ می خوردم. به یه سری داستانا بر خوردم! گیجم!
هنوز یه مرحله هم نرفتم. یه فیلم اولش بود دیدم و بعدشم یه سری سوالا میکرد و منم انتخاب......
کلاً این بازی چطوریا هستش؟
انتخاب برای چیه؟
جریان Romance و وفاداری و این حرفا چیه؟
DLC چی هست؟
یه راهنما برای این بازی میشه معرفی کنید؟ (فارسی)
ممنون از شما
JING3LKHAN
03-04-2012, 23:30
دوستان یه جایی گیر کردم که شاگرد اسبق موردین با کروگان ها همکاری میکنه و خلاصه اینکه مردین دو راه حل میزاره جلومون که یکیش نابودی جنوفیجه و دیگری نگه داری جنوفیج برای بقای کروگان ها...
کدوم رو انتخاب کنم؟تاثیراته هر کدوم چیه؟
ashil1234
28-07-2012, 12:42
سلام من یه مشکل داشتم با اینکه ,dlc های مس افکت 2 رو اجرا کنم اول از هم اینکه من بازی رو نصب کردم بعد پچ 1.02 رو نصب کردم بعد هم کرکش رو ریختم بهد رفتم تو بازی توی options بعد extras و بعد online و دوتا گزینه رو NO کردم بعد از بازی اومدم بیرون و دو تا دی ال سی arrival و terminus armor رو نصب کردم بعد dlc unlocker رو اجرا کردم و yes کردم حالا که میرم تو بازی یه پیغام توی منو میاد و میگه :
unable to autorize the listed dlc please log into cerbures network with account used to purchase dlc
arrival
terminus armor
بعدش رفتم توی بازی و دوباره مرحله ی آخر رو رفتم ولی نه اون armor اومد ونه اون مرحله ی arrival.
لطفا کمکم کنید.:37:
رضا جنگنده
02-08-2012, 14:34
سلام
من دوباره این بازیو شروع کردم تا از سیوش نسخه 3 رو شروع کنم.:27:
واسه همین این دور برام مهمه:21:
یه چند تا سوال داشتم.
یکی اینکه اون ستون که کنار آبیه هسته و رنگش قرمزه (فکرکنم اسم آبیه پاراگون بود) به چه درد می خوره؟
اونجا هست که اشلی رو دوباره می بینه اشلی خیلی بد برخورد می کنه:13: نمی شه کاری کرد باهامون بیاد
من هر کاری کردم نشد:41:
راستی من این بازیو تا حالا تموم نکردم ولی تا دیسک 2 چند بار رفتم که هر بار به دلیلی نتونستم تمومش کنم.:44:برا اینکه خوب تمومش کنم بدون اینکه داستان هم لو بره اگه نکته ای هست بهم بگین:5:
مرسی:11:
رضا جنگنده
04-08-2012, 13:08
سلام
من دوباره این بازیو شروع کردم تا از سیوش نسخه 3 رو شروع کنم.
واسه همین این دور برام مهمه
یه چند تا سوال داشتم.
یکی اینکه اون ستون که کنار آبیه هسته و رنگش قرمزه (فکرکنم اسم آبیه پاراگون بود) به چه درد می خوره؟
اونجا هست که اشلی رو دوباره می بینه اشلی خیلی بد برخورد می کنه نمی شه کاری کرد باهامون بیاد
من هر کاری کردم نشد
راستی من این بازیو تا حالا تموم نکردم ولی تا دیسک 2 چند بار رفتم که هر بار به دلیلی نتونستم تمومش کنم.برا اینکه خوب تمومش کنم بدون اینکه داستان هم لو بره اگه نکته ای هست بهم بگین
مرسی
کسی نیست کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟
ashil1234
06-08-2012, 20:48
سلام من یه مشکل داشتم با اینکه ,dlc های مس افکت 2 رو اجرا کنم اول از هم اینکه من بازی رو نصب کردم بعد پچ 1.02 رو نصب کردم بعد هم کرکش رو ریختم بهد رفتم تو بازی توی options بعد extras و بعد online و دوتا گزینه رو NO کردم بعد از بازی اومدم بیرون و دو تا دی ال سی arrival و terminus armor رو نصب کردم بعد dlc unlocker رو اجرا کردم و yes کردم حالا که میرم تو بازی یه پیغام توی منو میاد و میگه :
unable to autorize the listed dlc please log into cerbures network with account used to purchase dlc
arrival
terminus armor
بعدش رفتم توی بازی و دوباره مرحله ی آخر رو رفتم ولی نه اون armor اومد ونه اون مرحله ی arrival.
لطفا کمکم کنید.:37:
آقایون کسی زحمت نکشه خودم حلش کردم.
hoshang etemadi
17-01-2016, 16:38
سلام دوستان امیدوارم که خوب باشید من تازه با مس افکت اشنا و در حال بازی کردنم البته خیلی هم تازه نیست از حدود یه سال پیش دارم بازی میکنم دنبال یه چیزی میگردم اما اصلا نمیتونم هیچ جا پیداش کنم میخواستم اگر براتون مقدوره لینک دانلودmass effect pinnacle station دی ال سی رو برام در جواب بزارید ممنون !!!!!!:n18:
hoshang etemadi
17-01-2016, 16:40
سلام دوستان امیدوارم که خوب باشید من تازه با مس افکت اشنا و در حال بازی کردنم البته خیلی هم تازه نیست از حدود یه سال پیش دارم بازی میکنم دنبال یه چیزی میگردم اما اصلا نمیتونم هیچ جا پیداش کنم میخواستم اگر براتون مقدوره لینک دانلودmass effect 1 pinnacle station دی ال سی رو برام در جواب بزارید ممنون !!!!!!:n18:
سلام. من DLC genesis رو دانلود کردم. اما وقتی اجراش میکنم، پیغام میده که باید mass effect 2 رو نصب کنم. بازی نصب هستش و وقتی با منو باز اجراش میکنم میگه بازی در حال اجراس. اما در کل اجرا نمیشه. اگه کمک کنید ممنون میشم.
Amirmohamad.M
18-05-2017, 13:02
با سلام لطفا کرک فیکس mass effect 1 که گلگسی مپ درست شه بزارین خیلی دنبالش گشتم نبود . ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.