ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Mass Effect 2

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8

pcali
25-02-2010, 13:02
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد از این مدت این اولین پتچی که برای بازی منتشر شده :

توضیحات پتچ :

- Fixed video hitching and crashes related to single core machines. - Single
core users may experience short periods of black screen that may last up a few
seconds between level loads, cinematic transitions or movies. - In rare cases,
some single core users may notice dialog lines in certain conversations may be
delayed up to a few seconds. - Fixed an issue where it appears ammunition can be
picked up, but can\'t. - Fixed an issue where all Codex entries were marked as
\'viewed\', even if the player chose not to view them. - Fixed an issue where
weapon icons are re-organized after downloadable content is used. - Fixed an
issue where pressing F9 after the mission completion screen reset Shepard to
Level 1. - Fixed an issue where remapping the right mouse button blocks camera
control in the command HUD. - Fixed an issue where remapping the \'use\' command
affects the decryption minigame. - Fixed an issue where users were not prompted
to restart when logging in to a different EA Online account. - Fixed an issue
where movies do not play in DLC. - It is recommended that players reset their
keyboard mapping to default values to ensure proper vehicle control. - Added
useful messaging during the ME1 save game import. - Weapon icon for henchmen
never changes from Collector Assault Rifle. - Czech language � Issues
with Czech localization (subtitles) were amended, all text was corrected and
improved. - Fixed an issue where the Mass Effect 2 launcher was being associated
with files that have no extension. - Fixed an issue where uninstalling the game
under Windows Vista or Windows 7 might uninstall Mass Effect 1.

لینک دانلود :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

M A X I M U M
25-02-2010, 14:48
این که بازه...

Loyalty Mission - در جریان بازی و قبل از انجام ماموریت Omega 4 relay, وقتی به پیش Kelly Chambers میرین بهتون اطلاع میده که یکی از اعضا با شما صحبتی داره و میتونین براش ماموریت وفاداری انجام بدین. این ماموریتها با نام خود هم تیمیتون شروع میشه مثلا Jacob: The Gift of Greatness... اعضای تیمتون به ترتیب زیر شما رو صدا میکنن و ماموریت هاشون باز میشه:

Jacob
Miranda
Jack
Mordin
Grunt
Garrus
Samara
Tali
Thane
Legion

شرح ماموریت های فرعی به اسم Assignment و ماموریت های اصلی به اسم Missions از قسمت Journal قابل نمایش هستن.
من كه نميتونم برم داخل اصلا صفحه رو بارگذاري هم نمي كنه همه نوع امتحان كردم

Armin.ASD97
25-02-2010, 17:51
واسه من پایان بازی خیلی بد بود :41:
همه مردن
خیلی ناراحت شدم

M A X I M U M
25-02-2010, 17:59
جدا همه رو تونستي بكشي ؟ :31:
كسي نميدونه اين مشكل باز نشدن وب سايت ME2 چيه ؟

sinak3
25-02-2010, 19:36
كسي نميدونه اين مشكل باز نشدن وب سايت ME2 چيه ؟

با قیلتر شکن برو ببین بازی میشه . فکر کنم بازشه

M A X I M U M
25-02-2010, 19:54
اينكارم كردم نشد كه نشد
من موندم چيكار كنم با گوگل cache باز ميشه اما در حالت عادي نه !!

Armin.ASD97
25-02-2010, 22:59

آره:31:
فقط جوکر موند :5:
طابوت هاشون رو هم نشون داد با یک آهنگ دل گیر :41: :31:
ولی کلا خیلی بازی قشنگی بود حیف که زود تموم شد...

aramesh_61
26-02-2010, 00:32
سلام
آقا این Legion کیه؟ چرا من ندارمش؟ تو صفحه ای که عکس یاراتو نشون میده و میتونی 2 تاشونو برای ماموریت انتخاب کنی برای من جای یکی همیشه غیر فعاله، نکنه این باید همین Legion باشه؟ از کجا باید اینو بیارم؟

havas_1980
26-02-2010, 01:30
سلام
آقا این Legion کیه؟ چرا من ندارمش؟ تو صفحه ای که عکس یاراتو نشون میده و میتونی 2 تاشونو برای ماموریت انتخاب کنی برای من جای یکی همیشه غیر فعاله، نکنه این باید همین Legion باشه؟ از کجا باید اینو بیارم؟
بله. اولین نفر از سمت چپ جای Legion هستش که تو ماموریت Acquire Reaper IFF پیداش میکنین.

(Hawking Eta >> Thorne >> Derelict Reaper )

Layken
26-02-2010, 01:44
سلام
که البته باید دقت کنید که برید و در اتاق معاینه باهاش حرف بزنید وگرنه نمیده تا اخر...

kkain-blood
26-02-2010, 02:01
بالاخره تونستم جلوی کشته شدن legion رو هم بگیرم اونجوری که من تمومش کردم فقط یکی میمرد که اونم دوباره رفتم حل شد همه زنده موندن تقریبا تموم ماموریت های جانبی رو هم تموم کردم!! فقط میتونم بگم شاهکار بود!شاهکار!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

M A X I M U M
26-02-2010, 11:00
شيطوني ميگه بزنم سايت بايووير رو هك كنما :31:
من الان دارم روي درجه سختي Insanity ميرم يك اشتباه كوچيك برابر با مرگي فجيع :دي

alborz_k
26-02-2010, 11:25
مشکل همین زود تموم کردن بازی بود! :دی اگه شما مأموریت فرعی هر کدوم از افراد رو انجام بدین ، که کلأ 10 تاهستن و متوسط 30 دقیقه برای هر مأموریت ! یعنی 300 دقیقه گیم پلی اضافه!! :دی که می شود به عبارتی حدود 5ساعت گیم پلی اضافی+ 3 ساعت هم برای اسکن سیاره به اندازه ی کافی !! :دی برای ارتقای کشتی و هم چنین زره و سلاح ها ! شما رو رسمأ تبدیل به یک ماشین کشتار می کنه که پدر collector ها و اون reaper انسان نما ی آخر بازی رو در می ارین! :دی

Alireza.M67
26-02-2010, 16:35
پسر DVD رو که گذاشتم تو کنسول و انیمیشن اول بازی رو دیدم کف کردم ... (چقدر سیارات و خورشید رو عالی ساختن)
دیگه واقعا فاصله ی فیلم و انیمیشن داره کمرنگ میشه .
گرافیک خود بازی هم انقدر قشنگه که دهن آدم وا میمونه .

Armin.ASD97
26-02-2010, 17:10
مشکل همین زود تموم کردن بازی بود! :دی اگه شما مأموریت فرعی هر کدوم از افراد رو انجام بدین ، که کلأ 10 تاهستن و متوسط 30 دقیقه برای هر مأموریت ! یعنی 300 دقیقه گیم پلی اضافه!! :دی که می شود به عبارتی حدود 5ساعت گیم پلی اضافی+ 3 ساعت هم برای اسکن سیاره به اندازه ی کافی !! :دی برای ارتقای کشتی و هم چنین زره و سلاح ها ! شما رو رسمأ تبدیل به یک ماشین کشتار می کنه که پدر collector ها و اون reaper انسان نما ی آخر بازی رو در می ارین! :دی

جوگیر شدم :31:
دوباره برم؟
ارزش داره؟
-------------------------------------------------------------
Edit
این اسکن بعضی از سیاره ها که باهاش چند نوع مواد گیر میاریم به چه دردی می خوره؟

...ALI...
26-02-2010, 17:43

ایول بابا.

اینجوری تو بازیت با همه فرق می کنه!!!!:46:

djmd
26-02-2010, 18:42
بدون شرح !

M A X I M U M
26-02-2010, 20:53
آرمان ابونيرينژاد ؟!
اينا همونايي هستن كه دموي بازي رو تست كردن ؟

MountainGnome
26-02-2010, 21:02
یکش به نظر من بهتر بود دوش اصلا rpg نبود این bioware جدیدا خیلیم تببل شده یکش باز 50 60تا اصلحه داشت تو دومیش به زور 20تا داره زره هام که اصلا نگو ارتباط برقرار کردن با افراد گروهم تو 1 بهتر بود
2 فقط گرافیک بهتری داره

alex666
26-02-2010, 23:10
دوستان من mass effect1 تمام کردم حالا چجوری شخصیتهارو بیایرم برای 2 .save کپی کردم ولی چیزی نتونستم import کنم

havas_1980
26-02-2010, 23:35
دوستان من mass effect1 تمام کردم حالا چجوری شخصیتهارو بیایرم برای 2 .save کپی کردم ولی چیزی نتونستم import کنمبرای وارد کردن سیو ME1 به صورت زیر عمل کنین:

- قبل از اینکه Play رو بزنین و وارد بازی بشین, از منوی لانچر, Configure رو انتخاب کنین.
- تو پنجره Mass Effect 2 configuration utility رو Save Games کلیک کنین.
- گزینه Copy Mass Effect 1 Save Games رو انتخاب و در پایان محل سیو بازی اول رو تایید کنین.
- وارد بازی بشین و بعد از زدن New Game گزینه Import ME1 Character رو انتخاب کنین.
- تمام.

...ALI...
26-02-2010, 23:59
من یکش رو بازی نکردم ولی یکی از نقاط ضعف این بازی تحرک کمی بود که تو شهراش بود.

مردم شهرش همه یا یه جایی وایساده بودن تنها یا حرف می زدن یا نشسته یا حداکثر می رقصیدن حتی همیشه هم سر جای قبلیشون بودن بعد از یکسال که بر میگشتی ام همونجا وایساده بودن:31:

یک حس کاملا غیر طبیعی رو به آدم منتقل می کرد
واقعا تو ذوق می زد:2:

Advanced Ali-001
27-02-2010, 11:38
من یکش رو بازی نکردم ولی یکی از نقاط ضعف این بازی تحرک کمی بود که تو شهراش بود.

مردم شهرش همه یا یه جایی وایساده بودن تنها یا حرف می زدن یا نشسته یا حداکثر می رقصیدن حتی همیشه هم سر جای قبلیشون بودن بعد از یکسال که بر میگشتی ام همونجا وایساده بودن:31:

یک حس کاملا غیر طبیعی رو به آدم منتقل می کرد
واقعا تو ذوق می زد:2:

ممنون از راهنماییاتون دوستان من این بازی رو تازه شروع کردم میتونین ترفنداشو وچیزایی که واسه اولش مهمنو بگین ممنون میشم:11:

M A X I M U M
27-02-2010, 21:09
بچه ها من DLC ها رو دانلود كردم
چند تا اسلحه و زره بعد نصبشون كردم بدون هيچ مشكلي نصب شد
قبل نصب هم رفتم از قسمت اكسترا و آپن اون دوتا گزينه رو غيرفعال كردم
اما وقتي ميرم داخل بازي اولش ميگه : unable to authorize
مشكل از كجاست ؟ چيكار كنم ؟

Advanced Ali-001
28-02-2010, 07:48
خدایا این ماس افکتو هیشکی نبود help بده؟:41:
(آترکتیو علی بگه:11:)

oomidd
28-02-2010, 08:30
سلام
من توی ماموریت وفاداری samara مشکل دارم. بعد از انجام ماموریت وفادار نمیشه من با دخترش حرف زدم اما چجوری باید دخترشو بکشم تا samara وفادار بشه ممنون میشم کمکم کنید.

M A X I M U M
28-02-2010, 11:55
يعني من موندما
از ديشب تا الان هيچ كي نيومده كمك بكنه
تالار بازي ها قبلا اينطور نبود بالاخره خودم مشكلمو حل كردم
----
علي مشكلت چيه بگو كمكت كنم ؟
--------------
اميد در اون مرحله بايد با دخترش حرف بزني و اونو به خودت جذب كني بعد بهت ميگه بيا آپارتمان من اگه جواب هاي غلط بدي پا ميشه ميره اما اگه درست جواب بدي و توجه شو جلب كني تورو مي بره به آپارتمانش و اونجا بايد مشغولش كني تا سامارا بياد بكشه

Advanced Ali-001
28-02-2010, 11:57
يعني من موندما
از ديشب تا الان هيچ كي نيومده كمك بكنه
تالار بازي ها قبلا اينطور نبود بالاخره خودم مشكلمو حل كردم
----
علي مشكلت چيه بگو كمكت كنم ؟
--------------
اميد در اون مرحله بايد با دخترش حرف بزني و اونو به خودت جذب كني بعد بهت ميگه بيا آپارتمان من اگه جواب هاي غلط بدي پا ميشه ميره اما اگه درست جواب بدي و توجه شو جلب كني تورو مي بره به آپارتمانش و اونجا بايد مشغولش كني تا سامارا بياد بكشه

باباجون دوتا بازی بیوشاک دورو باماس1و2روگرفتم عمرا تو ویستا نمیاد همه جاهم پسن دادم هیچی به هیچی:41:

M A X I M U M
28-02-2010, 12:13
ميتوني نصب كني ؟
بعد نصب خطا ميده ؟ اگه آره چه خطايي ؟
كارت گرافيكت چيه ؟

Advanced Ali-001
28-02-2010, 12:28
ميتوني نصب كني ؟
بعد نصب خطا ميده ؟ اگه آره چه خطايي ؟
كارت گرافيكت چيه ؟

گرافیکم خوبه 1گیگه DDR5 هست اسوس آلتراس خب سیستمو وللش نصب که میکنم گیر میده میگه دوباره نصب کن جفتشم عین هم گیر میدن:41:
ببین دقیقا همینومیگه:
THIS APPLICATION HAS FAILED TO START BEACAUSE XLIVE.DLL WAS NOT FOUND RE-INSTALLING THE APPLICATION MAY FIX THE PROGRAM

vahidgame
28-02-2010, 12:44
دوستان من مس افکت 1 رو تموم کردم و الان می خوام سیوهای اون رو برای این بازی بیارم. هر کاری کردم نشد. کسی میتونه دقیق توضیح بده که باید چی کار کرد؟

M A X I M U M
28-02-2010, 12:48
گرافیکم خوبه 1گیگه DDR5 هست اسوس آلتراس خب سیستمو وللش نصب که میکنم گیر میده میگه دوباره نصب کن جفتشم عین هم گیر میدن:41:
ببین دقیقا همینومیگه:
THIS APPLICATION HAS FAILED TO START BEACAUSE XLIVE.DLL WAS NOT FOUND RE-INSTALLING THE APPLICATION MAY FIX THE PROGRAM

اي بابا تو كه مشكلت نصب نكردن xlive برو به داخل دي وي دي بازي و از اونجا نصبش كن حتما اونجا هستش
windows xlive

Advanced Ali-001
28-02-2010, 13:06
اي بابا تو كه مشكلت نصب نكردن xlive برو به داخل دي وي دي بازي و از اونجا نصبش كن حتما اونجا هستش
windows xlive

ممنون درست شد مونده بودم چیکار کنم اول چجوریه؟:18: خیلی باحاله مخصوصا باگرافیک من عالیهههه:19::18::18:

Blue_Ray
28-02-2010, 13:33
دوستان من مس افکت 1 رو تموم کردم و الان می خوام سیوهای اون رو برای این بازی بیارم. هر کاری کردم نشد. کسی میتونه دقیق توضیح بده که باید چی کار کرد؟

همین صفحه ی قبل توضیح داده شد:

vahidgame
28-02-2010, 15:13
همین صفحه ی قبل توضیح داده شد:

پس حل شد.
من دیروز شماره یک تموم کردم و سعی کردم که بهترین پایان یعنی پایان paragon داشته باشم. دوستان پیشنهاد می کنم اگر شماره دوم این بازیو تا آخرش رفتین ولی شماره یکو بازی نکردین حتما یه بار شماره یک رو برید تا داستان بازیو قشنگ بفهمید. من چون الان تازه تمومش کردم قشنگ mass effect2 رو داستانش رو درک می کنم.
پس من از الان حداقل 50 ساعت از وقتم رو برای این بازی رزو می کنم:20: من بهتون پیشنهاد می کنم این بازیهارو با یکبار تا آخرش رفتن راضی نباشید.کلا بازی های شرکت bioware باید چند بار تا آخرش رفت تا لذت کامل از اون بازیها برد.

DaRiOuShJh
28-02-2010, 18:00
بچه ها چه طوره؟
مثله یکش خوبه؟

mamaloo_shz
28-02-2010, 23:30
بچه ها چه طوره؟
مثله یکش خوبه؟
دوست من ، بنده 1 رو بازی نکردم، اما این فوق الهاده بود، پیشنهاد میکنم از دستش ندید ...

من میخوام برای تعطیلات عید، شماره 1 رو تمام کنم و با سیو اون، شماره 2 رو 2 مرتبه تموم کنم !!!

H.Operator
01-03-2010, 03:22
سلام.
دوستان پایان این بازی چه جوریه من همه اون کهکشانها رو 100% کردم الان دیگه نمی دونم چه کار کنم؟

havas_1980
01-03-2010, 12:12
سلام.
دوستان پایان این بازی چه جوریه من همه اون کهکشانها رو 100% کردم الان دیگه نمی دونم چه کار کنم؟
تو هر کهکشان فقط یه Mass Relay وجود داره که به کمکش میتونین به کهکشان های دیگه سفر کنین.
معنی اون 100% شدن منظومه ها و کهکشان ها هم یعنی اینکه شما تمامی سیارات اون بخش رو کشف کردین. (سیاره ها از حالت ناشناخته بودن درمیاد)

H.Operator
01-03-2010, 12:55
تو هر کهکشان فقط یه Mass Relay وجود داره که به کمکش میتونین به کهکشان های دیگه سفر کنین.
معنی اون 100% شدن منظومه ها و کهکشان ها هم یعنی اینکه شما تمامی سیارات اون بخش رو کشف کردین. (سیاره ها از حالت ناشناخته بودن درمیاد)
خوب من همه سیارات رو جستجو کردم و هر ماموریتی بود انجام دادم و دیگه نمی دونم کجا برم.

M A X I M U M
01-03-2010, 13:15
خب بازي رو كه تموم كردي تمام كهكشان هارو هم كه ديدي خب تموم شد ديگه !!!
اگه تمام اچيومنت هارو نگرفتي انگيزه خوبيه كه بازي رو دوباره از اول بري

vahidgame
01-03-2010, 14:12
من حدود یکی دو ساعت از بازیو رفتم. جدای از ویژگیهایی جالبی که بازی اضافه شده برای من یه چیزایی جالب بود. مثلا من یه نفر که اسمش فکر کنم bathia بود در شماره قبلی در یک ماموریت فرعی کمکش کرده بود حالا در این شماره به خاطر اون کمک یک پیغام تشکر از bathia دریافت کردم. کلا bioware در این زمینه ها استاد هستن و مثلا الان بعد از تموم کردن شماره 2 سیو خودمو برای شماره 3 نگه می دارم.فکر کنم کمتر بازیی همچنین قابلیتی داشته باشه که مثلا پایان شماره قبلی در شماره بعدی تاثیر داشته باشه.
در کل بازم پیشنهاد می کنم اگر شماره یک این بازیو نرفتین یکبار حداقل اونو تموم کنین. در ضمن این شماره هم حداقل فکر کنم 3 بار باید تا آخرش برین:20:

xeNociDe
01-03-2010, 16:23
من یکبار این بازیو تو رایانه یکی از دوستان دیدم زیاد جالب نبود اما میگم جلوتر بری خیلی جذاب میشه !!!
واقعیت داره!

DaRiOuShJh
01-03-2010, 16:49
برادر بازی RPG با این ریتینگ مگه ممکنه جالب نباشه
البته اگه اهله بازی های RPG هستید

Alireza.M67
01-03-2010, 20:00
من یکبار این بازیو تو رایانه یکی از دوستان دیدم زیاد جالب نبود اما میگم جلوتر بری خیلی جذاب میشه !!!
واقعیت داره!

شک نکن که یکی از 5 کاندیدای بهترین بازی ساله ...
اون 4 تای دیگه هم اینان :
alan wake
fable 3
GOW 3
heavy rain

xeNociDe
01-03-2010, 21:02
alan wake
fable 3
GOW 3
heavy rain

جدا من رفتم بخرم...تا فردا...!:10:

vahidgame
01-03-2010, 23:03
alan wake
fable 3
GOW 3
heavy rain
دوست عزیز در این که بازی mass effect2 کاندید بهترین بازی سال هست شکی نیست و کلا بازیهای شرکت bioware فوق العاده هستن و به نظرم مثلا بازی dragon age بهترین بازی پارسال بود ولی اون لیست شما جالب هستش انگار فقط بازیهای انحصاری کنسولی وجود داره!!! مثل اینکه شما خیلی شاد هستین:20:

sinak3
02-03-2010, 13:57
ولی وحید جان خداییش این بازی های که گفته واقعا بازی های قشنگی هستن.مثل heavy rain.
ولی masseffect2 که فوقوالعاده بود.من بودم حتما اینو انتخاب میکردم

Martanima 21
02-03-2010, 14:04
بازی دارای گرافیک عالی هست ولی اواسط بازی کمی خسته کننده میشه.{منظور کمی مشکل میشه}

DaRiOuShJh
02-03-2010, 14:06
منم برسم باید این بازی ها رو یه تستی بزنم

vahidgame
02-03-2010, 14:46
ولی وحید جان خداییش این بازی های که گفته واقعا بازی های قشنگی هستن.مثل heavy rain.
ولی masseffect2 که فوقوالعاده بود.من بودم حتما اینو انتخاب میکردم
آره قبول دارم که بازیهای بسیار خوبی هستن ولی برای ما که کنسول نداریم همین بازی مس افکت2 رو بازی کنیم انگار همه بازیهارو بازی کردم:31: واقعا بازی عالی هستش. شماره اولش رو چند روز پیش تموم کردم و الان با سیو اون دارم اینو میرم. با اینکه هنوز تمومش نکردم ولی واقعا بازی فوق العاده ای هستش.بازم میگم Bioware واقعا شرکت فوق العاده ای هستش. سال 2009 که بازی dragon age این شرکت ساختش که واقعا یه بازی فوق العاده بود که مدت ها میشه اونو بازی کرد و نکته جدید در بازی دید و به نظر من بهترین بازی سال 2009 بودش.سال 2010 هم بازی mass effect2 رو ساختش که واقعا بازی فوق العاده ای هست و در همه زمینه ها بازی تاپی هستش.حداقل در کامپیوتر این بازی به احتمال زیاد بهترین بازی سال خواهد شد و شاید 2-3 رقیب برای بهترین بازی سال در کامپیوتر بیشتر نداشته باشه.

xeNociDe
02-03-2010, 17:15
یک مشکل...
بازی بعد از نصب ارور DirectX 10 میده...:18:...تو DVD هم نیست...کسی داره!!!

M A X I M U M
02-03-2010, 19:18
در قسمت مشكلات بازيها بپرسيد شما كه واردي !
در ضمن ارور DX10 ديگه چه اروريه ؟ متن دقيق ارور رو بنويسيد

Alireza.M67
02-03-2010, 21:25
دوست عزیز در این که بازی mass effect2 کاندید بهترین بازی سال هست شکی نیست و کلا بازیهای شرکت bioware فوق العاده هستن و به نظرم مثلا بازی dragon age بهترین بازی پارسال بود ولی اون لیست شما جالب هستش انگار فقط بازیهای انحصاری کنسولی وجود داره!!! مثل اینکه شما خیلی شاد هستین:20:

خب من چیکار کنم که همه ی بازیهای خوب واسه کنسول میان ؟ اینو مسئولین سونی و مایکروسافت باید جواب بدن .
تازه اون mass effect2 واسه کامپیوتر هست و alan wake هم قرار بود بیاد که بعدا کنسل شد .
البته شاید واسه کامپیوترم بازی خوب بیاد ولی من الآن حضور ذهن ندارم .

Ardavan
03-03-2010, 22:20
بچه ها داشتم میگشتم به این مطلب جالب بر خوردم،برای کسانی که راهنمای کامل بازی رو میخواهن،البته به زبان انگلیسی هست!
امید وارم به دردتون بخوره:21:

Mass Effect 2 Prima Official Game eGuide
Prima Games Publishing | Jan 26, 2010 | English | ISBN: 0307467082 | PDF | 289Pages | 27 MB

• Full walkthroughs for every mission.
• Exclusive maps created especially for this guide. Fully labeled to make sure you see it all!
• Every special assignment detailed so you won't take a wrong step.
• Power evolution trees to make unstoppable heroes.
• Complete planetary database to help you mine elements smarter not harder.
• Mass Effect: Redemption comic book preview!

...ALI...
03-03-2010, 23:52
خب من چیکار کنم که همه ی بازیهای خوب واسه کنسول میان ؟ اینو مسئولین سونی و مایکروسافت باید جواب بدن .
تازه اون mass effect2 واسه کامپیوتر هست و alan wake هم قرار بود بیاد که بعدا کنسل شد .
البته شاید واسه کامپیوترم بازی خوب بیاد ولی من الآن حضور ذهن ندارم .

فک کنم همه گی Assassin's Creed 2 رو فراموش کردن.

---------- Post added at 01:52 AM ---------- Previous post was at 01:50 AM ----------

یک مشکل...
بازی بعد از نصب ارور DirectX 10 میده...:18:...تو DVD هم نیست...کسی داره!!!

ویندوزتون چیه؟

vahidgame
04-03-2010, 16:07
من چند وقت هست بدجور مجذوب این بازی شدم. اصلا دوست ندارم بازیو تموم کنم چون واقعا بازی فوق العاده ای هستش. هر چند بعد از این که یه بار تمومش کردم حتما حداقل دو بار دیگه سعی می کنم تمومش کنم ولی اگر Bioware مثل بازی dragon age این بازیو در شماره سومش جوری بسازه که بازی هم طولانی تر بشه و هم قسمتهای نقش آفرینی بازی بیشتر بشه دیگه یه بازی به یاد ماندنی میشه که حتی میتونه بهترین بازی تاریخ بشه.
الان توی این شماره شخصیت پردازی بازی مخصوصا منو بدجور مجذوب کرده . من از شخصیتهایی مثل Thane و Jack خیلی خوشم میاد واقعا عالی طراحی شدن.

xeNociDe
04-03-2010, 17:05
فک کنم همه گی Assassin's Creed 2 رو فراموش کردن.

ویندوزتون چیه؟

ویندوزم SE7EN
در ضمن خیر خیلی ها متظر Assassin's Creed 2 هستند!:46:

ali_ranger22
04-03-2010, 19:09
خب ما هم بالاخره تمومش کردیم
دقیقا 28 ساعت و 30 دقیقه طول کشید با درجه ی سختی Hardcore
به جز دو تا ماوریت فرعی هرچی ماموریت تو بازی بود انجام دادم
Jack و Thane هم تو مرحله ی آخر از دست دادم !
در کل فوق العاده بود به شدت منتظر نسخه ی بعد و ادامه ی داستان مخصوصا فاش شدن شخصیت واقعی Illusive Man هستیم
راستی کسی تونست به لول 30 برسه تو بازی ؟

M A X I M U M
04-03-2010, 21:25
من رسيدم :20:
من تمام نفراتمو نجات دادم و پارت هارو به سربروس ندادم :31:
حالا سيومو كپي كردم گذاشتم براي نسخه بعد

sir payman
04-03-2010, 21:44
1 سوال:
مگه توی این بازی صحبتها با فراد نباید توی شرایط بازی تاثیر بذاره؟
من الان همون مرحله ای رو که jack رو از زندان نجات میدیم رو تموم کردم و دیدم اخرش توی کشتی با میراندا که صحبت میکنه سر دادن فایلها میراندا ازم ناراحت شد و به همین خاطر دوباره برگشتم به سیوم و تمام صحبتها رو گزینه دیگه ای رو انتخاب کردم و چند بار هم این کار رو تکرار کردم ولی دیدم هر گزینه رو که انتخاب میکنم سرانجام بحث یکیه و تغییری نمیکنه.
یعنی تمام این حرف زدنها سر کاریه؟؟؟؟؟
از این به بعد همه صحبتهارو تند تند space بزنم بره؟؟؟

ali_ranger22
04-03-2010, 22:18
1 سوال:
مگه توی این بازی صحبتها با فراد نباید توی شرایط بازی تاثیر بذاره؟
من الان همون مرحله ای رو که jack رو از زندان نجات میدیم رو تموم کردم و دیدم اخرش توی کشتی با میراندا که صحبت میکنه سر دادن فایلها میراندا ازم ناراحت شد و به همین خاطر دوباره برگشتم به سیوم و تمام صحبتها رو گزینه دیگه ای رو انتخاب کردم و چند بار هم این کار رو تکرار کردم ولی دیدم هر گزینه رو که انتخاب میکنم سرانجام بحث یکیه و تغییری نمیکنه.
یعنی تمام این حرف زدنها سر کاریه؟؟؟؟؟
از این به بعد همه صحبتهارو تند تند space بزنم بره؟؟؟

نه عزیز کجاش سر کاریه
تو اینجا شما می تونی یا جک یا میراندا رو حرفاشون رو تایید کنی
اگه پاراگون بالایی هم داشته باشی می تونی جفتشون رو راضی کنی
من سر این میراندا رو انتخاب کردم و تا آخر بازی نتونستم نظر جک رو عوض کنم ! با اینکه پاراگونم خیلی بالا بود ولی کافی نبودش

sir payman
04-03-2010, 22:41
اخه اخرش 2تا گزینه هست که یکیش میگه همین حالا بهش فایل هارو بده و اونیکی میگه که بعدا بهش بده و در هر 2 صورت میراندا ناراحت میشه.
نمیدونم شای جلوتر صحبتهام بیشتر تاثیر داشته باشه:27:

nw_nk
04-03-2010, 23:31
اخه اخرش 2تا گزینه هست که یکیش میگه همین حالا بهش فایل هارو بده و اونیکی میگه که بعدا بهش بده و در هر 2 صورت میراندا ناراحت میشه.
نمیدونم شای جلوتر صحبتهام بیشتر تاثیر داشته باشه:27:

قبل از این صحبت, دقیقا آخر مرحله نجات و به خدمت گرفتن Jack گزینه ای دارید که بهش واقعا بگید فایلهارو بهت میدم یا اینکه بلوف بزنید. بعد, در این بحث می تونید فایلهارو فوری بهش بدید یا اینکه بگید صبر کنه. در هر صورت Jack فایلهای Cerberus رو پیدا میکنه و فقط بسته به دیالوگی که انتخاب کردید Par یا Ren نصیبتون میشه. من Paragon بودم و بار اول صادقانه گفتم فایلهارو بهت میدم. در سفینه هم به قولم عمل کردم. نگران Miranda هم نباشید. تاثیر منفی روی اون نداره.

انتظار نداشته باشید هر تصمیم مسیر بازی رو دگرگون کنه. بیشتر شخصیت کاراکتر شما و روابط رو شکل میدن.

خب ما هم بالاخره تمومش کردیم
دقیقا 28 ساعت و 30 دقیقه طول کشید با درجه ی سختی Hardcore
به جز دو تا ماوریت فرعی هرچی ماموریت تو بازی بود انجام دادم
Jack و Thane هم تو مرحله ی آخر از دست دادم !
در کل فوق العاده بود به شدت منتظر نسخه ی بعد و ادامه ی داستان مخصوصا فاش شدن شخصیت واقعی Illusive Man هستیم
راستی کسی تونست به لول 30 برسه تو بازی ؟

حیف نیست Jack رو بعدا نداشته باشی؟ باز Thane با بیماری بدون درمانش مخصوصا اگر مرحله نجات پسرش رو Fail کنی با دیالوگ های غمگینی که میگه و اینکه دیگه چیزی برای زندگی نداره, مرگش در مرحله پایانی خیلی زیبا خواهد بود. اما Jack رو از دست بدی با اون همه تجربه ناخوشایندی که از زندگی داشته و اینکه تازه داره طعم بعضی چیزای خوب رو می چشه, حس پشیمونی بدی بهت دست میده.

ویرایش: من به Level 30 رسیدم اما یادم نیست دقیقا حاصل دور اول بود یا نه. فکر کنم همون بار اول و بدون Import رسیدم.

من رسيدم :20:
من تمام نفراتمو نجات دادم و پارت هارو به سربروس ندادم :31:

Kelly هم نسوخت دیگه؟ بقولی ذوب نشد!

Masoud King
05-03-2010, 00:04
اونطور که قبلا گفتن سیوهای نسخه دوم به درد نسخه سوم نمیخوره... زیاد نگران سیوهاتون نباشید پس : دی

sir payman
05-03-2010, 00:11
من اولش از این بازی اصلا خوشم نمیومد ولی هرچی بیشتر میرم جلو بیشتر درگیرش میشم و برام داره جذابیتش بیشتر میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

aghamajid1369
05-03-2010, 00:17
اونطور که قبلا گفتن سیوهای نسخه دوم به درد نسخه سوم نمیخوره... زیاد نگران سیوهاتون نباشید پس : دی
100 درصد شد پس ؟؟
گفته بودن شاید سیو ها روی نسخه بعدی جواب نده .

Masoud King
05-03-2010, 00:35
100 درصد شد پس ؟؟
گفته بودن شاید سیو ها روی نسخه بعدی جواب نده
درصدش رو نمیدونم والا مجید جون دلبندم : دی
فعلا همون شاید کار نکنه هستش.... من فکر کردم گفتن کار نمیکنه... نمیدونم چرا جدیدا اینقدر همه چی رو قاطی میکنم... پیر شدیم جون مجید.... وقت رفته : دی

d_a_n_t_e
05-03-2010, 00:46

شرکت Bioware اعلام کرده که اگه توی نسخه 2 بمیرید سیوهاتون توی نسخه 3 کار نمیکنه و باید از اول شروع کنید ( خب اینکارشون منطقیه نمیشه که دو بار شپرد رو زنده کنند)

ولی اگه زنده بمونید فکر نکنم مشکلی پیش بیاد

راستی کسی تا حالا شده آخر بازی بمیره ؟

mtx891
05-03-2010, 00:59
من لول 15 هستم همه رو هم ازاد کردم توی معموریت پیدا کردن پسر Thane و دختر او شخصیت که تو امگا هست مشکل دارم اگه کمک کنید ممنون مشم

titanium_zarin
05-03-2010, 02:06
سلام
من تازه يكش رو تموم كردم...ميشه بگيد چه جوري سيوها رو منتقل كنم كه كاراكترم بياد اينور؟؟؟

havas_1980
05-03-2010, 04:12
من به Level 30 رسیدم اما یادم نیست دقیقا حاصل دور اول بود یا نه. فکر کنم همون بار اول و بدون Import رسیدم.والا من ندیدم کسی بتونه به لول 30 برسونه اگه برای اولین بار شروع کرده. نهایتش میشه 25 یا 26.
اون طور که من خودم دیدم یکضرب به لول 30 میشه رسید به شرطی که بازی قبلی با لول 60 تموم شده باشه و سیوشو وارد کنیم. نتیجه اینکه این بازی با لول 5 شروع میشه...

شرکت Bioware اعلام کرده که اگه توی نسخه 2 بمیرید سیوهاتون توی نسخه 3 کار نمیکنه و باید از اول شروع کنید ( خب اینکارشون منطقیه نمیشه که دو بار شپرد رو زنده کنند)

مرگ شپرد وقتی رقم میخوره که همه اعضای تیم کشته شده باشن... ژوکر خودشو به ورودی نرماندی میرسونه و منتظر شپرده. شپرد به سمت نرماندی میپره و لبه ورودی رو میگیره اما ژوکر زورش نمیرسه که شپرد رو بالا بکشه. در این بین شلیک های کولکتور ها وضعیت رو ناجورتر میکنه. شپرد به ژوکر میگه که بهشون خبر بده. تعداد بیشتری میان. شپرد بعد دستشو ول و سقوط میکنه و نرماندی هم از مهلکه فرار میکنه... جلوتر ژوکر به روی تابوت یکی از نه تابوت اعضای تیم دست میکشه و خودشو به اتاق ارتباطات میرسونه و به Illusive Man گزارش میده... صحنه آخر هم با قرار گرفتن دوربین روی ژوکر تموم میشه.

من لول 15 هستم همه رو هم ازاد کردم توی معموریت پیدا کردن پسر Thane و دختر او شخصیت که تو امگا هست مشکل دارم اگه کمک کنید ممنون مشم
در آخر ماموریت Thane بعد از اینکه اهداف رو دنبال کردین به قرار ملاقاتشون رسیدین فوری راهتون رو ادامه میدین و با نگهبان رو به رو میشین... (مورد خاصی نداره)
در ماموریت Samara فکر می کنم سر صحبت کردن با دخترش Morinth مشکل دارین. با اون فقط در مورد Music و Art و Travel صحبت کنین و گزینه های پایین دست چپ رو انتخاب کنین... اینطوری به آپارتمانش دعوت میشین.

سلام
من تازه يكش رو تموم كردم...ميشه بگيد چه جوري سيوها رو منتقل كنم كه كاراكترم بياد اينور؟؟؟
در آدرس زیر توضیح داده شده:

godsmak
05-03-2010, 10:27
نوشته شده توسط Guts مشاهده تاپيک
آقا یکی بگه این DLC چطوری نصب کنیم، همش اول بازی ارور میده میگه Unable to Authorize ... این کرکی که دوستان قرار داده بودن هم استفاده کردم بی فایده بود، باید چیکار کنم؟ راهی چیزی داره؟

من نصب کردم بدون هیچ مشکلی فقط باید همه فایلهای موجود در پوشه DLC
رو نصب کنی بعدشم اون کرک رو در محلی که فایل Mass Effect 2 Launcher.exe
قرار داره رو کپی فقط یک بار همون کرک رو اجرا تا کار خودشو بکنه بعدشم وارد بازی
میشید در قسمت ترمینال جایی که مسج های که نخوندین رو باز مشاهده میکنید بازی
برای هر آیتم یک پیغام از طرف Illusive Man براتون اومده بعدشم در کابین تجهیزات میتونید
اون گزینه مورد نظر رو انتخاب کنید.

من هم مشکل این دوستمون رو دارم، همه کارها رو انجام میدم، ولی بعد از ورود به بازی با ارور Unable to Authorize... مواجه میشم.
کسی فکری به ذهنش نمیرسه؟
البته 100% مشکل از این نسخه های مزخرف Boysteam است.
ممنون میشم اگه کسی DLC رو روی نسخه Boysteam نصب کرده، شرح بده که چیکار کرده که تونسته بازی کنه!

titanium_zarin
05-03-2010, 10:37
چه تفاوتي بين اين هست كه سيوهاي قبلي رو بياريم يا اصلا به كل از اول شروع كنيم؟؟؟؟
كجاي بازي تفاوت مي كنه؟؟؟

Armin.ASD97
05-03-2010, 12:11

مال من همه به جز جوکر مردن...
ولی اونجا خیلی ضایع درست شده بود مردن افراد!
یکی سرش خرد تو دیوار مرد :31:
شپرد هم که از در سفیه پرت شد...
یکی دیگه هم که با صد تا از اون تیرا تو مخش نمی مرد اونجا با یه تیر مرد...
همه همینجوری ضایع مردن...
الان هم دارم دوباره میرم...
یه سوال اونایی که سیو نسخه یک رو استفاده کردن چه تغییری ایجاد شده؟

ali_ranger22
05-03-2010, 13:01
حیف نیست Jack رو بعدا نداشته باشی؟ باز Thane با بیماری بدون درمانش مخصوصا اگر مرحله نجات پسرش رو Fail کنی با دیالوگ های غمگینی که میگه و اینکه دیگه چیزی برای زندگی نداره, مرگش در مرحله پایانی خیلی زیبا خواهد بود. اما Jack رو از دست بدی با اون همه تجربه ناخوشایندی که از زندگی داشته و اینکه تازه داره طعم بعضی چیزای خوب رو می چشه, حس پشیمونی بدی بهت دست میده.

ویرایش: من به Level 30 رسیدم اما یادم نیست دقیقا حاصل دور اول بود یا نه. فکر کنم همون بار اول و بدون Import رسیدم.

اتفاقا دقیقا یه حس ناراحتی عجیبی بهم دست و همین هم باعث شد بازی برام خیلی جذاب و زیبا باشه
کلا بهتره آدم به انتخاب هاش تو بازی احترام بزاره
با اینکه می تونستم برگردم و انتخاب هام رو عوض کنم ولی اینکارو نکردم لذتش از بین می رفت
بعلاوه اینکه همونطور که اگه شخصیتی رو توی شماره اول از دست داده باشی تاثیری توی روند نسخه دوم نمی زاره قطعا شماره بعدی هم همینطوری میشه و کاراکتر های جدیدی جایگزین می شن
مطمئنی ؟ فکر نکنما من که با درجه سختی hardcore بازی کردم و حدود 29 ساعت طول کشید لول 26 شدم

havas_1980
05-03-2010, 13:27
مطمئنی ؟ فکر نکنما من که با درجه سختی hardcore بازی کردم و حدود 29 ساعت طول کشید لول 26 شدم
تایید میشه.

چه تفاوتي بين اين هست كه سيوهاي قبلي رو بياريم يا اصلا به كل از اول شروع كنيم؟؟؟؟
كجاي بازي تفاوت مي كنه؟؟؟

یه سوال اونایی که سیو نسخه یک رو استفاده کردن چه تغییری ایجاد شده؟
کلیه روابطی که تو بازی قبلی داشتیم کارهایی که کرده بودیم در اینجا اثر خودش رو به خوبی نشون میده:

- اگه در بازی قبلی Wrex زنده بمونه در اینجا اونو به عنوان رهبر قبیله کروگان ها در سیاره Tuchanka می بینم (رو به رو شدن با اون واقعا تاثیر گذار بود) در غیر اینصورت کروگان دیگه ای رو به اسم Wreav ملاقات می کنیم.
- اگه در بازی قبلی سیاره Feros اون آساری پوست سبز رنگ (اسمش فعلا یادم نیست) زنده بمونه اینجا در سیاره Illium میبینیمش در غیر این صورت شخصیت دیگه ای رو میبینم یعنی یکی از مهاجرانی که تو همون سیاره Feros بود.
- اگه در بازی قبلی Fist که تو دژ (Citadel) دیدیمش, زنده بمونه اینجا تو سیاره Omega زیارتش میکنیم.
- اگه تو بازی قبلی رابطه داشتیم با Tali یا Ashley یا Kaidan عکسشو تو نرماندی رو میز کابینمون می بینیم در غیر اینصورت خیر...

و موارد دیگه...

در مورد سیو هم گفته بودم که اگه سیو بازی قبلی رو وارد کنیم با یه تعداد منابع معدنی و اعتبار بازی رو شروع میکنیم.

sir payman
05-03-2010, 13:44
من الان اونجایی رو که اشلی رو میبینیم رو تموم کردم و اشلی قبول نکرد بیاد توی تیمم.
خواستم بدونم که من سوتی دادم یا اینکه کلا اونجاش همینطوریه و نمیاد توی تیم.

sinak3
05-03-2010, 14:07
من الان اونجایی رو که اشلی رو میبینیم رو تموم کردم و اشلی قبول نکرد بیاد توی تیمم.
خواستم بدونم که من سوتی دادم یا اینکه کلا اونجاش همینطوریه و نمیاد توی تیم.

کلا نمیاد تو تیم.ناراحت نباش

vahidgame
05-03-2010, 15:42
اتفاقا دقیقا یه حس ناراحتی عجیبی بهم دست و همین هم باعث شد بازی برام خیلی جذاب و زیبا باشه
کلا بهتره آدم به انتخاب هاش تو بازی احترام بزاره
با اینکه می تونستم برگردم و انتخاب هام رو عوض کنم ولی اینکارو نکردم لذتش از بین می رفت
بعلاوه اینکه همونطور که اگه شخصیتی رو توی شماره اول از دست داده باشی تاثیری توی روند نسخه دوم نمی زاره قطعا شماره بعدی هم همینطوری میشه و کاراکتر های جدیدی جایگزین می شن
در مورد اینکه از دست دادن شخصیتها در شماره قبلی در این شماره تاثیر نداره درسته شاید در داستان اصلی بازی تاثیر زیاد نداره ولی همون طور که havas_1980 گفتش مثلا اگر Wrex در شماره قبلی نکشته باشید در سیاره Tuchanka رهبر قبیله هستش که به نظر من هم ملاقات با او خیلی زیبا و جذاب هستش و اگه کشته باشید برادر اون رئیس قبیله هست و از کشتن Wrex توسط شما بسیار راضی هست! چون باعث شده که سرپرست خانواده و رئیس قبیله باشه. همین طور اگر Ashley یا Kaiden مرده باشن در این شماره اونا رو نمی بینیم. کلا بازی جوری ساخته شده که از دست دادن افراد در شماره قبلی در کل داستان بازی تاثیر نداره و بیشتر مسائل فرعی تاثیر داره.
در مورد Level تا 30 رسیدن خیلی سخته ولی کلا برای شماره بعدی شاید Level 30 با Level 26 شاید فرق نداشته باشه همون طور که مثلا در شماره قبلی کسی که تا 60 رسیده بود تا در این شماره از Level 5 بازیو شروع می کنه که خیلی به نظرم زیاد نیستش. کلا Level در این شماره خیلی اهمیت بالای نداره چون مولفه های نقش آفرینی بازی کم شده و مثل شماره قبلی که مولفه های نقش آفرینی نسبتا زیاد و خوبی داشت نیستش که به نظرم در شماره سوم اگه به این مورد سازندگان دقت کنن بازی از این که الان هست هم بهتر میشه.همون طور که دوستان قبلا گفتن بیشتر بازی اکشن هست تا نقش آفرینی. شرکت Bioware که در زمینه بازی های نقش آفرینی سابقه خیلی خوبی داره و دو بازی شاهکار یعنی Baldur's Gate و Dragon Age ساخته فکر کنم حداقل مثلا نصف بازی Dragon Age در بازی mass effect3 مولفه های نقش آفرینی بذاره بازی موفق تر میشه و برای کسانی که مثل من سبک نقش آفرینی رو خیلی دوست دارن این بازی فوق العاده تر میشه.

ali_ranger22
05-03-2010, 16:29
در مورد اینکه از دست دادن شخصیتها در شماره قبلی در این شماره تاثیر نداره درسته شاید در داستان اصلی بازی تاثیر زیاد نداره ولی همون طور که havas_1980 گفتش مثلا اگر Wrex در شماره قبلی نکشته باشید در سیاره Tuchanka رهبر قبیله هستش که به نظر من هم ملاقات با او خیلی زیبا و جذاب هستش و اگه کشته باشید برادر اون رئیس قبیله هست و از کشتن Wrex توسط شما بسیار راضی هست! چون باعث شده که سرپرست خانواده و رئیس قبیله باشه. همین طور اگر Ashley یا Kaiden مرده باشن در این شماره اونا رو نمی بینیم. کلا بازی جوری ساخته شده که از دست دادن افراد در شماره قبلی در کل داستان بازی تاثیر نداره و بیشتر مسائل فرعی تاثیر داره.
در مورد Level تا 30 رسیدن خیلی سخته ولی کلا برای شماره بعدی شاید Level 30 با Level 26 شاید فرق نداشته باشه همون طور که مثلا در شماره قبلی کسی که تا 60 رسیده بود تا در این شماره از Level 5 بازیو شروع می کنه که خیلی به نظرم زیاد نیستش. کلا Level در این شماره خیلی اهمیت بالای نداره چون مولفه های نقش آفرینی بازی کم شده و مثل شماره قبلی که مولفه های نقش آفرینی نسبتا زیاد و خوبی داشت نیستش که به نظرم در شماره سوم اگه به این مورد سازندگان دقت کنن بازی از این که الان هست هم بهتر میشه.همون طور که دوستان قبلا گفتن بیشتر بازی اکشن هست تا نقش آفرینی. شرکت Bioware که در زمینه بازی های نقش آفرینی سابقه خیلی خوبی داره و دو بازی شاهکار یعنی Baldur's Gate و Dragon Age ساخته فکر کنم حداقل مثلا نصف بازی Dragon Age در بازی mass effect3 مولفه های نقش آفرینی بذاره بازی موفق تر میشه و برای کسانی که مثل من سبک نقش آفرینی رو خیلی دوست دارن این بازی فوق العاده تر میشه.

منظور اینه که مثلا رکس وقتی مرده باشه اینطوری نیست که تو این شماره مثلا قراره رکس به گروه اضافه بشه ولی چون مرده جاش خالی می مونه ... به احتمال بسیار زیاد هم این اتفاق برای شماره ی بعد هم می افته مثلا ممکنه منی که Thane رو از دست دادم تو شماره بعد با پسرش رو به رو بشم و...
اما در مجموع از دست دادن رکس مثلا تاثیر خاصی تو بازی نمی زاشت
این لول 30 رو به خاطر مدال ها گفتم ، یه مدال هست که زمانی که به لول 30 برسی فعال میشه

M A X I M U M
05-03-2010, 16:53

چرا به درد نميخوره
اگه شفرد زنده بمونه ميشه در نسخه 3 بازي ادامه رو رفت
فكر نكنم اينجا كسي باشه كه بيشتر از 2-3 تا از ياراش مرده باشن چه برسه به شفرد
در داخل بازي يه جا مي نويسه : سيواتون رو نگه داريد براي مس افكت 3 اگه زنده مونديد
من كه تمام نيروهامو زنده نگه داشتم و تمام ماموريت هارو رفتم و تمام مدال هارو گرفتم
اين سيومو كه كامله گذاشتم براي نسخه بعد ...

titanium_zarin
05-03-2010, 17:09
در آدرس زیر توضیح داده شده:

سلام من اين كارايي كه اينجا گفتيد رو انجام دادم و يه كپي از فايل شخصيتم توي پوشه سيو اين بازي قرار گرفت...اما وقتي ميرم توي بازي وگزينه IMPORT رو انتخاب ميكنم ... هيچي نمياد...چرا؟؟؟

اينم عكس كارايي كه كردم...
اينجا همون جايي هست كه فايل بازي اول بوده و من مي خواستم كپي كنم...

اين پوشه بازي اول هست كه برنامه در محل سيو بازي دوم ساختش...

نشون ميده كه من بوسيله برنامه شخصيتم رو انتقال دادم اين ور...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

توي بازي هيچي نيست؟؟؟؟؟:41::13:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ali gamma
05-03-2010, 17:20
این بازی جند تا dvd هستش ؟ من سه تا دیسک بود که تو نصب همون دیسک اولی اخطار میده :41:

titanium_zarin
05-03-2010, 17:33
این بازی جند تا dvd هستش ؟ من سه تا دیسک بود که تو نصب همون دیسک اولی اخطار میده :41:

چهارتا هست...من همه جا 4تايي ديدم...
برو عوض كن...اگه ايراد داشته باشه پس ميگيرن...:8:

konami-pes
05-03-2010, 18:16
آقا یه سوال:
کاراکتر شفرد من ، امروز میراندا رو با اجازتون بوسید:31: خواستم بدونم رابطه میراندا و شفرد بعد از این عمیق تر میشه یا نه؟ و اینکه ایا تصمیمات من در انتخاب گزینه های جواب ، روی شکل گیری این ارتباط عشقی تاثیر گذار بودند یا سیستم و مسیر حرکت داستان به صورت پیش فرض اینطوری بوده؟ مثلا کسی تونسته به جای میراندا با جک رابطه عشقی برقرار کنه؟؟؟

nw_nk
05-03-2010, 19:33
آقا یه سوال:
کاراکتر شفرد من ، امروز میراندا رو با اجازتون بوسید:31: خواستم بدونم رابطه میراندا و شفرد بعد از این عمیق تر میشه یا نه؟ و اینکه ایا تصمیمات من در انتخاب گزینه های جواب ، روی شکل گیری این ارتباط عشقی تاثیر گذار بودند یا سیستم و مسیر حرکت داستان به صورت پیش فرض اینطوری بوده؟ مثلا کسی تونسته به جای میراندا با جک رابطه عشقی برقرار کنه؟؟؟

تصمیمهای شما در روابط کاملا تاثیرگزاره.

1- بله. رابطه تون با Miranda جای پیشرفت داره.
2- رابطه نهایی حاصل بازی شماست و پیش فرض نیست.
3- می تونید با کاراکترهای دیگر هم رابطه برقرار کنید.

بخش روابط برای Shepherd مذکر:
بخش راهنمایی Miranda:

1- کلا بهتره آدم به انتخاب هاش تو بازی احترام بزاره
2- با اینکه می تونستم برگردم و انتخاب هام رو عوض کنم ولی اینکارو نکردم لذتش از بین می رفت
3- مطمئنی ؟ فکر نکنما من که با درجه سختی hardcore بازی کردم و حدود 29 ساعت طول کشید لول 26 شدم

1- مانعی نداره. می تونید بازم بازی رو تموم کنید اما نهایتا از Save بار اول که بهتون چسبیده و Jack و Thane رو از دست دادید برای Mass Effect 3 استفاده کنید. نکات بازی و نتیجه های متنوعی که داره ارزش بیش از یک بار تموم کردن رو داره.
2- برگشتن مقطعی نه. حداقل نه بار اول و دوم.
3- مطمئن که نیستم. نوشتم یادم نمیاد. دوباره بازی رو نصب کردم Save نهایی بار اول رو لود می کنم ببینم Level چنده.

ریپ نشده اش 14 گیگه که دو DVD9 یا چهار DVD5 (رایج 4.7 GB) خواهد بود. سه DVD5 هم شاید بشه!

سلام من اين كارايي كه اينجا گفتيد رو انجام دادم و يه كپي از فايل شخصيتم توي پوشه سيو اين بازي قرار گرفت...اما وقتي ميرم توي بازي وگزينه IMPORT رو انتخاب ميكنم ... هيچي نمياد...چرا؟؟؟

...

...

[/URL]
...
...
[URL=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Save ای که از شماره اول دارید بازی تمام و فایل علامت گذاری شده؟ در Save های شماره دوم برای Import بازی باید تموم شده باشه و Credits رو دیده باشید. شاید در مورد Save های شماره اول هم اینطوره.

hosseincode2008
05-03-2010, 19:34
ميخوايد قيافه ي Tali بعد از برداشته شدن ماسكش رو ببينيد ؟ به لينك زير بريد :

ali_ranger22
05-03-2010, 19:43
حسین مردم از خنده :دی خیلی باحال بود !

titanium_zarin
05-03-2010, 19:50
Save ای که از شماره اول دارید بازی تمام و فایل علامت گذاری شده؟ در Save های شماره دوم برای Import بازی باید تموم شده باشه و Credits رو دیده باشید. شاید در مورد Save های شماره اول هم اینطوره.

ببخشيد اما بعد از Credits ديگه سيو نميكنه ها....
من تمومش كردم با لول 40... :5::41:چه كار كنم؟؟؟

konami-pes
05-03-2010, 22:39
nw-nk عزیز ممنون بابت پاسخت و همچنین اون لینکهایی که گذاشتی واقعا توضیحات خوبی بود دستت درد نکنه.
یه چند تا سوال داشتم:
من رابطم با جک الان خیلی بد شده چون از میراندا طرفداری کردم الان چطوری می تونم رابطم رو با جک هم خوب کنم؟
بعد اینکه Para یا Ren رو چطوری افزایش بدم و چطوری می تونم وفاداری کامل اعضای تیمم رو به دست بیارم؟
الان به جایی رسیدم که تازه با سامارا آشنا شدم .... چقدر دیگه مونده تا بازی رو تموم کنم؟
چطوری می تونم میراندا یا سایر افراد تیمم رو از جمله جک و kelly به کابین خودم دعوت کنم؟؟؟ و سوال آخر : درصد ارتباط احساسی بین افراد تیمم رو چطوری می تونم بفهمم؟ یعنی جایی هست که نشون بده چقدر به میراندا یا جک نزدیکم؟

ممنون میشم جواب بدید

vahidgame
05-03-2010, 23:10
یه چند تا سوال داشتم:
من رابطم با جک الان خیلی بد شده چون از میراندا طرفداری کردم الان چطوری می تونم رابطم رو با جک هم خوب کنم؟
خیلی این قسمت سخته باید para و یا ren خیلی بالا داشته باشی من دقیقا همین مشکل رو دارم. para خیلی بالایی دارم ولی هنوز اون گزینه ای که هنگام صحبت با Jack میاد خاموش هستش.بعد کلا من در زمینه رومانس در این شماره فکر کنم خیلی بد کار کردم. اولین باری که Jack از من تقاضا کردش من قبول کردم که اشتباه بود بعدش من فهمیدم که نباید اون خواسته اونو قبول میکردم تا که به مرور بشه باهاش رومانس انجام داد الان دیگه به هیچ وجه نیمشه باهاش رومانس کرد بعدش در مورد میراندا هم فکر کنم اشتباه کردم بعد از این که اونو Loyal کردم باهاش یه سری صحبت کردم و رابطم باهاش تقریبا خوب شده بود ولی نمیدونم بعد از اون دیگه چرا هر وقت می خواستم باهاش صحبت کنم میگفت کار دارم:13: خیلی ضد حال خوردم به خاطر اون ماموریتها رو تموم می کردم تا باهاش صحبت کنم ولی بهم محل نمیذاره خیلی دختر بدی هستش:31:
من فکر کنم آخرش باید با این Tali رومانس داشته باشم که واقعا خیلی وحشتناکه امیدوارم وسطش از وحشت سکته نکنم:31: حالا دفعه بعدی که بازیو رفتم از خجالت این جک و میراندا در میام:21: کسی میدونه الان من راهی دارم که رابطه خودمو با میراندا خوب کنم یا نه؟

mtx891
06-03-2010, 00:50
havas_1980
دستت درد نکنه دختر سامانتا از دستم پرید مرحله فیل شد بعد جوابتونو خوندم اما پسر تان رو پیدا کردم
بازیو تموم کردم همه مردن سیوه قبله رفتن به امگا 4 رو دارم راهی نداره اینجوری تموم نشه:41: همه مردن جز منو جوکر:41:

havas_1980
06-03-2010, 02:00
havas_1980
دستت درد نکنه دختر سامانتا از دستم پرید مرحله فیل شد بعد جوابتونو خوندم اما پسر تان رو پیدا کردم
بازیو تموم کردم همه مردن سیوه قبله رفتن به امگا 4 رو دارم راهی نداره اینجوری تموم نشه:41: همه مردن جز منو جوکر:41:
بله. میشه.
- سیستم های دفاعی و تسلیحات سفینه کامل آپگرید شده باشه.
- تمامی افراد, وفادار (Loyal) شده باشن که برای رسیدن به اون ماموریت های وفاداریشون رو با موفقیت انجام داده باشین.
- بعد از اینکه خدمه نرماندی توسط کلکتور ها ربوده میشن باید در سریعترین زمان ممکنه به Omega 4 Relay برین که شاهد مرگ خدمه نشین.
- در مرحله آخر هم برای هر وظیفه, بهترین شخص یا بهتره بگم متخصصترین فرد انتخاب بشه:

- متخصص Tech برای تونل: Legion / Tali
- رهبر گروه اول: Garrus / Miranda / Jacob
- متخصص Biotic برای ساخت پوشش: Samara / Jack
- رهبر گروه دوم: Garrus / Miranda/ Jacob
- اسکورت: هر کسی میتونه باشه اما Mordin گزینه ایده آله.
- گروه آخر: Miranda+Garrus به خاطر Overload

titanium_zarin
06-03-2010, 10:23

ت

ببخشيد اما بعد از Credits ديگه سيو نميكنه ها....
من تمومش كردم با لول 40... :5::41:چه كار كنم؟؟؟

سلام...من تا حالا چند بار از سيو اخرم رفتم و تموم كردم بازي اول رو ولي شخصيتم نمياد واسه بازي دوم....چرا؟؟؟تمام كارايي كه هومان گفته بود رو انجام دادم...نمي دونم چرا نميشه...عكسهاشم گذاشتم اين بالا...اين كه گفتين سيو علامت گذاري شده يعني چي؟؟؟
دوستان نظري ندارن؟؟؟

titanium_zarin
06-03-2010, 12:57
دوستان اون بالايي رو جواب بدين...
اينم بگيد چه كار كنم؟؟؟

havas_1980
06-03-2010, 13:44
سلام...من تا حالا چند بار از سيو اخرم رفتم و تموم كردم بازي اول رو ولي شخصيتم نمياد واسه بازي دوم....چرا؟؟؟تمام كارايي كه هومان گفته بود رو انجام دادم...نمي دونم چرا نميشه...عكسهاشم گذاشتم اين بالا...اين كه گفتين سيو علامت گذاري شده يعني چي؟؟؟
دوستان نظري ندارن؟؟؟اون سیوت رو بزار اینجا یه امتحانی بکنیم.

دوستان اون بالايي رو جواب بدين...
اينم بگيد چه كار كنم؟؟؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دو مدل هـک کردن دو این بازی داریم:

- یکیش اینطوریه که تو صفحه مدار, هر نقطه ایی به نقطه مشابه اش جفت بشه. هر نقطه ایی که انتخاب شد باید بلافاصه نقطه مشابه اش انتخاب بشه و گرنه میپره. خط های مدار تو این راه کمک می کنند.
- دومیش هم اینطوریه که سه قسمت از یک برنامه رو پیدا کنیم. هر قسمت از برنامه که باید پیدا بشه گوشه سمت راست بالا مشخصه.

توجه: در بعضی هـک کردنها اگه وقت تموم بشه یا درست عمل نشه دیگه امکان هـک وجود نداره.

titanium_zarin
06-03-2010, 15:01
اون سیوت رو بزار اینجا یه امتحانی بکنیم.

دوستان يه امتحاني بكنيد ببينيد اين سيو رو ميشه كاري كرد و كاراكتر رو منتقل كرد؟؟

sina3000m
06-03-2010, 15:28
دوستان يه امتحاني بكنيد ببينيد اين سيو رو ميشه كاري كرد و كاراكتر رو منتقل كرد؟؟
این روشم امتحان کن : وقتي سيو هاي شماره اول رو انتقال داديد بايد از طريق MassEffect2Launcher در محل نصب بازي رو اجرا کنيد...اگه بازم کار نکرد روش کليک راست کنيد و Run as administrator رو انتخاب کنيد...

havas_1980
06-03-2010, 15:30
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوستان يه امتحاني بكنيد ببينيد اين سيو رو ميشه كاري كرد و كاراكتر رو منتقل كرد؟؟
فرمانده علی شپرد. سیوت کاملا درسته!

لول 40 - Renegade عمل کردی - Wrex کشته شده - Ashley هم بعدش کشته شده - دژ هم نابود شده! (حسابی منفی رفتی جلو)

توصیه میکنم پچ بازی رو از آدرس زیر بگیری و دوباره امتحان کنی:

vahidgame
06-03-2010, 16:35
چند نکته به نظرم رسید الان می خواستم بگم. البته می دونم دوستان قبلا توضیحات خیلی خوبی دادن و خیلی از نکات بازیو شاید گفته باشن ولی شاید این نکات مفیدی باشه:
-بعد از تموم شدن ماموریت ها با همه افراد گروه صحبت کنید و فقط دنبال دخترهای گروه نرید و به فکر رومانس فقط نباشید. با صحبت کردن با هر فرد میتونید مقدار paragon یا renegade خودتون رو بالا ببرید و ممکن هست بعد از هر بار صحبت کردن با هر فرد از گروهتون مقداری paragon و renegade بگیرید مثلا من خودم با صحبتهای زیادی که با شخصیتی مثل Thane داشتم و با صمیمی شدن باهاش تونستم مقدار paragon خیلی زیادی بگیرم
-در ماموریت وفاداری Tali اگر در انتخاب مکالمات دقت کنید و در هنگام انجام اون ماموریت paragon بالایی داشته باشید میتونید مقدار paragon خیلی زیادی بگیرید. اگر درست این ماموریت رو برید میتونید حدود 50 تا به paragon اضافه کنید
-شخصیتی مثل Grunt خیلی به درد شما میخوره. اگر علاوه بر این که اونو Loyal میکنید بتونید تفنگ مخصوص اون که یک Shotgun قوی هستش پیدا کنید برای شما Grunt یک تانک به تمام معنا میشه و خیلی در جنگهای بازی به شما میتونه کمک کنه.
-در قسمتی از کلوب afterlife یک نفر هست نوشیدنی میفروشه بعد از که شما تقاضای نوشیدنی دادین و اونو بالا کشیدین از حال میرید و به زمین میفتید. وقتی که حالتون خوب شد و بلند شدین پیش اون طرف برید و باهاش صحبت کند و با انتخاب گزینه درست در مکالمه میتونید paragon خوبی بگیرید
-در citadel با صحبت کردن با فروشندگان میتونید paragon خیلی زیادی بگیرید
-ماموریت وفاداری Jack و Miranda رو به هیج وجه اوایل بازی نرید و اگر خواستین برید فعلا یه ماموریت وفاداری از این دو نفر رو برید و موقعی که paragon یا renegade بالایی داشتین هر جفتشون رو برید چون بعد از انجام این دو ماموریت در موقعی که دعوا بین این دو رخ میده نمیتونید اونارو متقاعد کنید و باید طرف یه نفر رو بگیرید که در اون صورت طرف مقابل به شدت ناراحت میشه و برای Loyal کردن اون به paragon یا renegade خیلی بالایی احتیاج دارید که شاید تا اواخر بازی هم نتونید طرف رو متقاعد کنید چون گزینه مربوط که در مکالمه میاد خاموش هستش و برای روشن شدن اون به paragon یا renegade خیلی بالایی نیاز هست.

konami-pes
06-03-2010, 17:10
من اخرش نفهمیدم راه دقیق اضافه کردن paragon یا renegade چیه؟ وحید جان یه چیزای اشاره کردند اما آیا فقط با صحبت کردن با افراد تیم میشه اضافه کرد یا راه بهتری هم هست؟

nw-nk عزیز هم فعلا مثل اینکه نیستش در نتیجه سوالام بی جواب مونده:41:

اگر کسی می تونه جواب همه سوالاتم رو بده در زیر دوباره سوالاتم رو میذارم البته مرتب تر :

1- من رابطم با جک الان خیلی بد شده چون از میراندا طرفداری کردم الان چطوری می تونم رابطم رو با جک هم خوب کنم؟
2 - بعد اینکه Para یا Ren رو چطوری افزایش بدم و چطوری می تونم وفاداری کامل اعضای تیمم رو به دست بیارم؟
3 - الان به جایی رسیدم که تازه با سامارا آشنا شدم .... چقدر دیگه مونده تا بازی رو تموم کنم؟
4 - چطوری می تونم میراندا یا سایر افراد تیمم رو از جمله جک و kelly به کابین خودم دعوت کنم؟؟؟
5 - درصد ارتباط احساسی بین افراد تیمم رو چطوری می تونم بفهمم؟ یعنی جایی هست که نشون بده چقدر به میراندا یا جک نزدیکم؟

ممنون میشم جواب بدید

vahidgame
06-03-2010, 17:32
من اخرش نفهمیدم راه دقیق اضافه کردن paragon یا renegade چیه؟ وحید جان یه چیزای اشاره کردند اما آیا فقط با صحبت کردن با افراد تیم میشه اضافه کرد یا راه بهتری هم هست؟

nw-nk عزیز هم فعلا مثل اینکه نیستش در نتیجه سوالام بی جواب مونده:41:

اگر کسی می تونه جواب همه سوالاتم رو بده در زیر دوباره سوالاتم رو میذارم البته مرتب تر :

1- من رابطم با جک الان خیلی بد شده چون از میراندا طرفداری کردم الان چطوری می تونم رابطم رو با جک هم خوب کنم؟
2 - بعد اینکه Para یا Ren رو چطوری افزایش بدم و چطوری می تونم وفاداری کامل اعضای تیمم رو به دست بیارم؟
3 - الان به جایی رسیدم که تازه با سامارا آشنا شدم .... چقدر دیگه مونده تا بازی رو تموم کنم؟
4 - چطوری می تونم میراندا یا سایر افراد تیمم رو از جمله جک و kelly به کابین خودم دعوت کنم؟؟؟
5 - درصد ارتباط احساسی بین افراد تیمم رو چطوری می تونم بفهمم؟ یعنی جایی هست که نشون بده چقدر به میراندا یا جک نزدیکم؟

ممنون میشم جواب بدید
1-باید paragon یا renegade خیلی زیادی داشته باشی. با توجه به اینکه احتمالا renegade خیلی زیادی ممکنه نگرفته باشی از این به بعد سعی کن paragon تا میتونی جمع کنی. حدود 90 درصد باید پر شده باشه تا بتونی اونو متقاعد کنی. اگه خیلی خوب بری شاید آخرای بازی بتونی متقاعدش کنی.کلا بخش سختی هست مخصوصا اگر سیو شماره قبلی رو نیاورده باشی.
2-در مورد اضافه کردن با انتخابهایی است که در بازی انجام میدی به paragon و renegade اضافه میشه. معمولا توی مکالمات مکالماتی که بالا هستن باعث اضافه شدن paragon میشن و وسطی ها بدون تغییر و سمت پایین باعث اضافه شدن renegade میشن.بعد موقعی که یه مکالمه ای آبی باشه صد در صد به paragon و موقعی که قرمز باشه به renegade اضافه میکنه(اگه انگلیسی خوبی داشته باشی میفهمی کدوم انتخاب خوب و مهربانه و کدوم بد و خشن هستش). در این شماره یه قابلیت خیلی زیبا اضافه شده که هنگام بازی بازدن دکمه راست موس کارکتر بازی یک عمل خوب انجام میده و به paragon اون اضافه میشه و باز زدن دیکه سمت چپ موس یک عمل خشن یا بد انجام میده و به renegade اضافه میشه. در حین بازی اگه دقت کنی خودش تعیین میکنه چه موقهی این دکمه ها رو بزنی و اگه مثلا میخوای به renegade اضافه نشه میتونی هیچ دکمه ای نزنی.
3-معلوم نیست چون پیدا کردن شخصیتها تقریبا دست خود طرف هست و مثلا میتونی اونو آخرای بازی پیدا کنی.
4-در این بازی متاسفانه درجه ای مثلا وجود نداره که نشون بده که مقدار دوست داشتن جنس مخالف به شما چه قدر هست. فقط با صحبتهایی که با طرف میکنید میتونید رابطه با اون رو خوب کنی. در این مورد اگه بگردی دوست عزیز nw-nk کامل توضیح داده.
دقت کن برای تموم کردن بازی عجله نکنی و همه افراد گروه رو Loyal کنی که این کار با انجام دادن ماموریت مخصوص اونا انجام میگیره که این ماموریت ها مشخص هستش و اگر در Journal بری با اسم اون افراد شروع میشه.

titanium_zarin
06-03-2010, 19:09
فرمانده علی شپرد. سیوت کاملا درسته!

لول 40 - Renegade عمل کردی - Wrex کشته شده - Ashley هم بعدش کشته شده - دژ هم نابود شده! (حسابی منفی رفتی جلو)

توصیه میکنم پچ بازی رو از آدرس زیر بگیری و دوباره امتحان کنی:

يعني شما تونستيد كه كاراكتر منو بياريد توي بازي دوم؟؟؟
اي بابا...احتمالا چيزي اين وسط ايراد داره كه توي بازي هست كه نصب كردم...راستي من بازيم كرك نداشت...
:31::31::7::32:كلي خنديدم به اينكه گفتي (حسابی منفی رفتی جلو)
اخه زياد انگليسيم خوب نيست سخت مي فهمم...حالا اشكال نداره دوباره ميرم...ايشالا دفعه بعد بهتر مي رم...
ممنون الان پچ رو ميگيرم ببينم چي ميشه...
بازم مزاحم مي شم...

---------- Post added at 07:06 PM ---------- Previous post was at 07:02 PM ----------

اولین پچ بازی هم منتشر شد. توضیحات این پچ هم در قسمت ضمیمه قرار داده شد.

Mass Effect 2 v1.01 Patch | Size: 42MB

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدMass Effect 2 v1.01 Crack | Size: 3.6MB

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین پچ متاسفانه ایرادات زیر رو حل نمیکنه:

- باز نشدن درها تو نرماندی با وجود باز بودن - مثلا وقتی که میخوایین از اتاق گزارش تو نرماندی بیرون بیایین موقعی که گرانت به گروهتون ملحق میشه. برای رد کردن این مشکل باید رو به روی در بایستین و کلید Esc رو بزنین و برگردین به بازی. برای یه لحظه ست که امکان باز کردن در وجود داره و باید فوری Space رو بزنین.
- دستور نگرفتن هم تیمی ها - هر چقدر به یارتون دستور میدین که به موقعیت مورد نظرتون بره اطاعت نمیکنه, با اینکه جلوی چششه.
- درست تکیه ندادن به موانع در حالت نیم خیز - وقتی سنگر میگیرین شپرد کجه و کج هم حرکت میکنه!

مثل اينكه كرك ايراد داره....لطفا يه چك كنيد....ممنون...

---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:06 PM ----------

این روشم امتحان کن : وقتي سيو هاي شماره اول رو انتقال داديد بايد از طريق MassEffect2Launcher در محل نصب بازي رو اجرا کنيد...اگه بازم کار نکرد روش کليک راست کنيد و Run as administrator رو انتخاب کنيد...

ميدوني؟؟؟جالبيش اينه كه من اصلا اين MassEffect2Launcher رو ندارم:5:....چه كار كنم؟؟يه چيزي دارم به اسم MassEffect2Config!!!همونه؟؟فكر نمي كنم...:46:
ميشه بگيد اون دومي كه گفتيد چه جوريه؟؟؟چه كار بايد بكنم؟؟:11:

konami-pes
06-03-2010, 19:25
1-باید paragon یا renegade خیلی زیادی داشته باشی. با توجه به اینکه احتمالا renegade خیلی زیادی ممکنه نگرفته باشی از این به بعد سعی کن paragon تا میتونی جمع کنی. حدود 90 درصد باید پر شده باشه تا بتونی اونو متقاعد کنی. اگه خیلی خوب بری شاید آخرای بازی بتونی متقاعدش کنی.کلا بخش سختی هست مخصوصا اگر سیو شماره قبلی رو نیاورده باشی.
2-در مورد اضافه کردن با انتخابهایی است که در بازی انجام میدی به paragon و renegade اضافه میشه. معمولا توی مکالمات مکالماتی که بالا هستن باعث اضافه شدن paragon میشن و وسطی ها بدون تغییر و سمت پایین باعث اضافه شدن renegade میشن.بعد موقعی که یه مکالمه ای آبی باشه صد در صد به paragon و موقعی که قرمز باشه به renegade اضافه میکنه(اگه انگلیسی خوبی داشته باشی میفهمی کدوم انتخاب خوب و مهربانه و کدوم بد و خشن هستش). در این شماره یه قابلیت خیلی زیبا اضافه شده که هنگام بازی بازدن دکمه راست موس کارکتر بازی یک عمل خوب انجام میده و به paragon اون اضافه میشه و باز زدن دیکه سمت چپ موس یک عمل خشن یا بد انجام میده و به renegade اضافه میشه. در حین بازی اگه دقت کنی خودش تعیین میکنه چه موقهی این دکمه ها رو بزنی و اگه مثلا میخوای به renegade اضافه نشه میتونی هیچ دکمه ای نزنی.
3-معلوم نیست چون پیدا کردن شخصیتها تقریبا دست خود طرف هست و مثلا میتونی اونو آخرای بازی پیدا کنی.
4-در این بازی متاسفانه درجه ای مثلا وجود نداره که نشون بده که مقدار دوست داشتن جنس مخالف به شما چه قدر هست. فقط با صحبتهایی که با طرف میکنید میتونید رابطه با اون رو خوب کنی. در این مورد اگه بگردی دوست عزیز nw-nk کامل توضیح داده.
دقت کن برای تموم کردن بازی عجله نکنی و همه افراد گروه رو Loyal کنی که این کار با انجام دادن ماموریت مخصوص اونا انجام میگیره که این ماموریت ها مشخص هستش و اگر در Journal بری با اسم اون افراد شروع میشه.

ممنون وحید جان بابت جوابهای کامل و مفیدی که دادی:11: من الان بد جوری تو نخ این میراندا هستم:31: هر چی میرم باهاش صحبت کنم مرتب میگه "حالا بعدا در موردش صحبت می کنیم!!!" مراحل مختلف رو هم رد می کنم اما انگار نه انگار! اون جک هم زیاد ازش خوشم نمیاد اگه رابطم باهاش خوب هم نشد خیالی نیست اما بدجوری عاشق این میراندا شدم ولی خب ضد حال میزنه . باید واسه این هم paragon رو افزایش بدم؟ راستی خبری از نسخه سوم این بازی نیومده که چه تاریخی عرضه میشه؟ با اینکه شماره اول رو بازی نکردم اما عاشق این بازی شدم. دلم نمیاد زود تمومش کنم.

||SIAVASH||
06-03-2010, 20:25
بکس ، من بازی رو راحت اجرا میکنم و اون قسمت اول بازی هم میاد و سفینه هم منفجر میشه ولی بعدش که میخواد ادامه بده و مینویسه MASS EFFECT 2 و صحنه سیاه میشه و دیگه هیچیییییی !!!!!!

سیستم : (laptop)

cpu : 2.6 ,
ram : 4 GIG
VGA : ATI 4650 HD , 1GIG RAM

vahidgame
06-03-2010, 21:47
ممنون وحید جان بابت جوابهای کامل و مفیدی که دادی:11: من الان بد جوری تو نخ این میراندا هستم:31: هر چی میرم باهاش صحبت کنم مرتب میگه "حالا بعدا در موردش صحبت می کنیم!!!" مراحل مختلف رو هم رد می کنم اما انگار نه انگار! اون جک هم زیاد ازش خوشم نمیاد اگه رابطم باهاش خوب هم نشد خیالی نیست اما بدجوری عاشق این میراندا شدم ولی خب ضد حال میزنه . باید واسه این هم paragon رو افزایش بدم؟ راستی خبری از نسخه سوم این بازی نیومده که چه تاریخی عرضه میشه؟ با اینکه شماره اول رو بازی نکردم اما عاشق این بازی شدم. دلم نمیاد زود تمومش کنم.
بهتره که قید میراندا رو بزنی چون احتمالا دیگه باهاش نمیتونی رومانس داشته باشی. جک هم اگر بار اول ازت تقاضا میکنه قبول کنی یه صحنه ای بین شما اتفاق میفته ولی دیگه بعد از اون باهاش نمیتونی رومانس داشته باشی و ازت متنفر میشه و بهترین کار این هست که موقعی که ازت تقاضا میکنه قبول نکنی. با این حساب که تو رفتی بهتره به فکر رومانس با tali باشی:38: من پیشنهاد میکنم این بار حالا با همین tali بساز ولی دفعه بعدی که رفتی دقت کن . چون گفتی شماره قبلی بازیو نرفتی پیشنهاد میکنم اونو یه بار بری و سعی کنی به بهترین شکل اون شماره رو بری و سیو اونو برای این شماره بیاری و یه بار دیگه این بازیو تا آخرش بری . این بازی با یه بار رفتن نمیشه ازش لذت کامل برد.در مورد رومانس در این بازی یه توضیح خلاصه میدم:

رومانس در این بازی به هیج وجه به paragon و renegade ربطی نداره. برای این که رضایت طرف مقابل رو جلب کنید باید در پایان هر ماموریت با طرف مقابل صحبت کنید و بهترین گزینه را در مکالمه با طرف مقابل انتخاب کنید حتی اگر انتخاب آن گزینه باعث بشه که renegade شما زیاد بشه. بعد از Loyal کردن کسی که میخواد باهاش رومانس داشته باشید تقریبا نصف قضیه برای رومانس را انجام دادید فقط در اینجا باید هنگام صحبت کردن با طرف دقت خیلی زیادی کنید. با انتخاب یه گزینه اشتباه باعث میشه طرف ناراحت بشه و دیگه موقعی که هر دفعه میخواید باهاش صحبت کنید زیاد به شما محل نمیذاره و مثلا میگه که کار دارم و الان نمیتونم صحبت کنم و با این حساب قید اونو باید بزنید
بعد از اینکه شخص مقابل را Loyal کردید با حدود سه چهار بار صحبت کردن میتونید اونو راضی کنید که هر بار صحبت رو باید بعد از اتمام یک ماموریت بکنید. اگه گزینه ها رو درست انتخاب کرده باشید و کامل با میل طرف صحبت کرده باشیN در آخر هر یک از سه شخصیت یعنی Miranda و Jack و Tali تقریبا یک صحبت مشابهی می کنن که مفهومش این هست که قبل از ماموریت آخر با شما یه کاری دارن که معلومه هست کار اونا چیه! که در این هنگام شما میتونید قبول کنید یا نه که اگر قبول کنید قبل از ماموریت آخر بازی یه صحنه ای رخ میده .در این جا یعنی شما با طرف مقابل رومانس داشتین. توجه کنید که همزمان با هر سه از اینها نمیتونید این کارو انجام بدین و مثلا باید به اونای دیگه موقعی که از شما تقاضا میکنن نه بگید تا به طرف دیگه بله بگید.
در شماره قبلی هم رومانس در این بازی به این شکل بودش و ساختار اون تقریبا تغییر نکرده...

sir payman
06-03-2010, 22:45
بازی من سانسور شده هست:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
به kelly برای شام گفتم بیاد و اونم قبول کرد ولی دیدم یهو تصویر سیاه شد بعد از 1 ثانیه دوباره kelly رو نشون داد و ازم تشکر کرد.
بابا دیگه خجالت باید بکشن اخه مگه بازی رو هم سانسور میکنن:41::22:
حالم از این افکار بسته و احمقانه به هم میخوره:puke:

vahidgame
06-03-2010, 22:55
بازی من سانسور شده هست:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
به kelly برای شام گفتم بیاد و اونم قبول کرد ولی دیدم یهو تصویر سیاه شد بعد از 1 ثانیه دوباره kelly رو نشون داد و ازم تشکر کرد.
بابا دیگه خجالت باید بکشن اخه مگه بازی رو هم سانسور میکنن:41::22:
حالم از این افکار بسته و احمقانه به هم میخوره:puke:
دوست عزیز یعنی چی سانسور شده. اصلا با عقل جور میاد بازیی به این صورت که دو ماه هم از انتشارش نگذشته سانسور بشه!!! اون قضیه شام خوردن با Kelly برای همه به این صورت هست و توقع چیز دیگه نباید داشته باشید. در مورد رومانس من در پست قبلی توضیح دادم. کلا با همون سه نفر میتونید رومانس داشته باشید و یک صحنه در آخرش ببنید. Kelly بیشتر از یه رقص که انجام میده نباید روی اون حساب کنید. حالا چون دختر جالب و دلنشینی هست نباید که حتما کاری باهاش انجام بدین:31: اگر سایتهای خارجی هم بگردی درباره Kelly همینها رو نوشته. در ضمن در پستهای قبلی در این مورد توضیح داده شده و عکس رقص Kelly هم گذاشته شده.

sir payman
06-03-2010, 23:03
ای بابا فیلم هنوز اکرانش تموم نشده توی امریکا اینجا دوبله شدش رو پخش میکنن دیگه سانسور که جای خود داره.
اصلا چیزی نشون نمیده
یعنی اصلا نمیریم توی اتاق من.
مثل این میمونه که انگار نه انگار که با هم حرف زدیم.

titanium_zarin
06-03-2010, 23:21
سلام...
من الان 4نفر باهام هستن...
دو تا ماموريت هست نمي دونم چه كارشون كنم...
1.GO TO TRANSIT HUB
2. TRAVEL TO KORLUS
اصلا نمي دونم اينا كجان...اخه توي بازي قبلي بايد مي رفتي توي يه جا ...ولي اين ميري توي يكي از سيارات 100 تا زير مجموعه داره...لطفا كمك...

vahidgame
06-03-2010, 23:46
سلام...
1.GO TO TRANSIT HUB
2. TRAVEL TO KORLUS
اصلا نمي دونم اينا كجان...اخه توي بازي قبلي بايد مي رفتي توي يه جا ...ولي اين ميري توي يكي از سيارات 100 تا زير مجموعه داره...لطفا كمك...
دوست عزیز توی نقشه اصلی کاملا مشخصه. اگه به mass relay بری هر ماموریتو مشخص کرده که کجا باید بری یعنی روی اون به اصطلاح منظومه ای که میخوای بری اسم ماموریتو نوشته...

ای بابا فیلم هنوز اکرانش تموم نشده توی امریکا اینجا دوبله شدش رو پخش میکنن دیگه سانسور که جای خود داره.
اصلا چیزی نشون نمیده
بازی مسئلش با فیلم جداست.معمولا بازیهایی که دوبله میشن رو سانسور میکنن. در مورد نسخه که شما دارید مطمئن باشید که سانسور نشده. در مورد Kelly برای من هم به همون صورت بودش. کلا بیشتر از یه رقص و از این کارا ازش توقع نداشته باشید ولی روی Miranda و Jack میتونید حساب کنید که رابطه داشته باشید:46:

M A X I M U M
06-03-2010, 23:49
اصلا چیزی نشون نمیده

تو كلي رو براي ناهار دعوت مي كني و بعد اتفاق خاصي نميفته صفحه سياه ميشه و همه چي تموم
بازي رو كه تموم كردي و جون كلي رو نجات دادي مياي پيشش بهت ميگه ممنونم كه براي نجات من اومدي بعد بهت ميگه يه ميل داري ميري ميلتو مي بيني از طرف كليه كه توش نوشته اون روز كه با هم ناهار خورديم خيلي چسبيد و هر وقت خواستي دعوتم كن بعد ميري به كابين خودت و كنار اون كامپيوتري كه ميلاتو ميخوني يه گزينه جديد اضافه ميشه با نام : invite kelly up
اونو ميزني كلي مياد بالا برات مي رقصه بغلش مي كني و ... :31:

havas_1980
07-03-2010, 00:06
مثل اينكه كرك ايراد داره....لطفا يه چك كنيد....ممنون...
هیچ مشکلی نداره. تست کردم.

سلام...
1.GO TO TRANSIT HUB
2. TRAVEL TO KORLUS
Go to Transit Hub - تو سیاره Omega, نقشه اش, میری پایین دست چپ که یه راننده اونجا وایستاده. باهاش صحبت میکنی که ببرتت به پایگاه Archangel

Travel to Korlus - برای رفتن به Korlus مسیر مقابل رو طی میکنی: Eagle Nebula >> Imir (به کمک Mass Relay از یه کهکشان به کهکشان دیگه میشه رفت که تو هر کهکشان هم فقط یه دونه از اون وجود داره.)

sir payman
07-03-2010, 00:29
تو كلي رو براي ناهار دعوت مي كني و بعد اتفاق خاصي نميفته صفحه سياه ميشه و همه چي تموم
بازي رو كه تموم كردي و جون كلي رو نجات دادي مياي پيشش بهت ميگه ممنونم كه براي نجات من اومدي بعد بهت ميگه يه ميل داري ميري ميلتو مي بيني از طرف كليه كه توش نوشته اون روز كه با هم ناهار خورديم خيلي چسبيد و هر وقت خواستي دعوتم كن بعد ميري به كابين خودت و كنار اون كامپيوتري كه ميلاتو ميخوني يه گزينه جديد اضافه ميشه با نام : invite kelly up
اونو ميزني كلي مياد بالا برات مي رقصه بغلش مي كني و ... :31:
یعنی اون دفعه اول اصلا مدلش اینجوریه که صفحه سیاه میشه؟
ممنون چون حالم گرفته شده بود نه این که برام مهم باشه که مثلا میخوان همدیگرو بغل کنن یا هرچی ولی شاکی شده بودم که نکنه بازی هم به این سرعت سانسور شده باشه.:31:
ممنون از جوابهاتون.

konami-pes
07-03-2010, 10:56
مرحله omega 4 مرحله آخر بازیه؟؟ بعد از اتمام این مرحله اگر افراد تیمم زنده بمونن چی میشه؟؟ می تونم برم مراحل فرعی رو تموم کنم یا اصلا اجازه بازی دیگه داده نمیشه؟

mamaloo_shz
07-03-2010, 11:17
مرحله omega 4 مرحله آخر بازیه؟؟ بعد از اتمام این مرحله اگر افراد تیمم زنده بمونن چی میشه؟؟ می تونم برم مراحل فرعی رو تموم کنم یا اصلا اجازه بازی دیگه داده نمیشه؟
آره .. مرحله آخر هست .
2 تا انتخاب میده بهتون آخرش :
1- میتونید با همین اوضاع و لول شپرد، بازی رو از اول 1 دفعه دیگه برید
2- میتونید ادامه بازی رو انجام بدین و سایر مراحل و سیاره ها و ... رو باز کنید.

titanium_zarin
07-03-2010, 11:54
هیچ مشکلی نداره. تست کردم.

سلام...نمي دونم چه شه...ولي شما كرك رو گفتين 42 مگ هست ولي توي سايت gamecopy حجم كرك رو زده 3.6 مگ...همون و دانلود كنم؟؟؟؟

konami-pes
07-03-2010, 12:32
آره .. مرحله آخر هست .
2 تا انتخاب میده بهتون آخرش :
1- میتونید با همین اوضاع و لول شپرد، بازی رو از اول 1 دفعه دیگه برید
2- میتونید ادامه بازی رو انجام بدین و سایر مراحل و سیاره ها و ... رو باز کنید.

شما کدومش رو پیشنهاد می دین؟
یعنی اگر مثلا شماره 2 رو انتخاب کنم دیگه اصلا نمی تونم با لول شپرد برم از اول بازی رو انجام بدم؟؟؟

havas_1980
07-03-2010, 13:20
سلام...نمي دونم چه شه...ولي شما كرك رو گفتين 42 مگ هست ولي توي سايت gamecopy حجم كرك رو زده 3.6 مگ...همون و دانلود كنم؟؟؟؟
اوه اوه! حجم کرک رو اشتباهی نوشته بودم. اصلاح شدش.
پچ بازی 42 هستش. کرک هم 3.6.

شما کدومش رو پیشنهاد می دین؟
یعنی اگر مثلا شماره 2 رو انتخاب کنم دیگه اصلا نمی تونم با لول شپرد برم از اول بازی رو انجام بدم؟؟؟
انتخاب با خودتونه. یا بازی رو ادامه میدین یا هم نمیدین و میرین New Game میزنین.
تو مورد اول هم تنها چیزی که صفر میشه پاراگون و رنگید هست.

konami-pes
07-03-2010, 14:10
من این بازی رو بر روی Xbox360 انجام میدم. خواستم بدونم چطوری میشه Save شماره اول بازی رو بر روی این شماره بریزم و یا اینکه چطوری Save اینو بعدا بر روی mass effect 3 بریزم؟ با کامپیوتر که کاری نداره اما با ایکس باکس چطوره؟ خواهشا یه نفر جواب بده خیلی واسم مهمه

Masoud King
07-03-2010, 14:57
من این بازی رو بر روی Xbox360 انجام میدم. خواستم بدونم چطوری میشه Save شماره اول بازی رو بر روی این شماره بریزم و یا اینکه چطوری Save اینو بعدا بر روی mass effect 3 بریزم؟ با کامپیوتر که کاری نداره اما با ایکس باکس چطوره؟ خواهشا یه نفر جواب بده خیلی واسم مهمه
تو این پست توضیح دادم:

سیو ها مثه سیو نسخه اول تو هارد دستگاهت می مونه و نیاز نیست کار خاصی انجام بدی... فقط اینکه پاکشون نکنی...

konami-pes
07-03-2010, 15:04
ممنون مسعود جان . دستت طلا:20:
راستی خبری از Mass effect 3 اومده ؟ به نظرت سال آینده میاد یا مثل سری بازیهای اویل چند سال طول می کشه تا شماره بعدی بیاد؟

Masoud King
07-03-2010, 15:22
ممنون مسعود جان . دستت طلا
راستی خبری از Mass effect 3 اومده ؟ به نظرت سال آینده میاد یا مثل سری بازیهای اویل چند سال طول می کشه تا شماره بعدی بیاد؟
قایلی نداشت عزیز
والا دقیق گقته نشده کی میاد ولی اونطور که از صحبت ها پیداست تو زمان کمتری نسبت به نسخه دوم منتشر میشه... یعنی نسخه دوم که دو سالی طول کشید این کمتر باید باشه... همون 2011 به احتمال خیلی قوی منتشر میشه...

sinak3
07-03-2010, 18:24

سایت GTTV , وسیله نقلیه Hammerhead رو از پک مجانی Firewalker برای ME 2 معرفی کرد.

این تانک مجانی خواهد بود و به همراه 5 ماموریت بر اساس اون.

در این ویدئو شما میتونید Hammerhead رو در حال حرکت و شلیک ببینید.

این برای این ماه از طریق شبکه Cerberus منتشر خواهد شد.

بر اساس این ویدئو چیزای بیشتری این ماه بر سر راه شما قرار خواهد داشت که خوب به نظر می رسند!
ویدئو:

منبع:

ترجمه: Masoud King

titanium_zarin
07-03-2010, 22:49
اپديت هاي سفينه رو چه جوري بايد گير بيارم؟؟؟ميپرسم چون نميخوام برم جلو بعدش بفهمم كه خراب كاري كردم...
تشكر...

xerxes_black
07-03-2010, 23:13
اپديت هاي سفينه رو چه جوري بايد گير بيارم؟؟؟ميپرسم چون نميخوام برم جلو بعدش بفهمم كه خراب كاري كردم...
تشكر...
اول که باید مواد مورد نیاز رو از سطح سیارات مختلف جمع اوری کنی.دوم اینکه وقتی در سفینه بیکار هستی با صحبت کردن با افرا دت متوجه میشی که در انتخابات یک گزینه به نام(normandy upgrade)هست که با انتخاب اون عضو مورد نظر پیشنهادشو با توجه به تخصصش در مرد اپدیت های جدید میگه و از اونجا میتونی اپدیت جدید رو انجام بدی.این یکی از مهمترین ماموریت ها در طول بازی هست.اگر توجه نکنی اخر بازی خیلی ناراحت میشی!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟
وقتی یکبار از یک نفر این گزینه رومیگیریوبرای مدتی محو میشه.ولی هرچی جلوتر بری بازم میاد.
موفق باشی.اگه کاری بود ما هستیم:5:

vahidgame
07-03-2010, 23:53
تشكر...
توی اتاقی که Mordin هست بری یه قسمت هست که مربوط به آپگریدها هست. اگه اونو انتخاب کنی و بعد گزینه ship رو انتخاب کنی میتونی سفینه رو آپگرید کنی. البته با هر نفر از همه گروهی ها هم اگر صحبت کنی یه گزینه به نام آپگرید هست که از اون جا هم میتونی این کارو انجام بدی.

F.A.N.T.A.S.Y
08-03-2010, 11:43
سلام به همه گیمر های عزیز
کسی میتونه سیو بازی Mass Effect2 رو به من بده؟
ممنون میشم

pcali
08-03-2010, 13:07
سلام به همه گیمر های عزیز
کسی میتونه سیو بازی Mass Effect2 رو به من بده؟
ممنون میشم

ببینید این به درد میخوره

vendee
08-03-2010, 14:21
من اخر بازی رو 2 بار بازی کردم ولی اخرش اصلا تغییر نکرد.کسی این بازی رو ایا تموم کرده بگه به من اخر بازیش چی شد ایا مثل من شده.

titanium_zarin
08-03-2010, 14:46
سلام...
من توي 2تا ماموريت موندم...نمي دونم كجا بايد برم؟؟
1.Active The Krogan
2.Rescue operation
ممنون ميشم بگيد...

havas_1980
08-03-2010, 18:03
من اخر بازی رو 2 بار بازی کردم ولی اخرش اصلا تغییر نکرد.کسی این بازی رو ایا تموم کرده بگه به من اخر بازیش چی شد ایا مثل من شده.
مثلا چطوری تموم شده؟
بهترین حالت اینه که همگی زنده بمونن و شما هم پایگاه رو نابود کنین. (یکی از اون دو تا انتخاب)

سلام...
من توي 2تا ماموريت موندم...نمي دونم كجا بايد برم؟؟
1.Active The Krogan
2.Rescue operation
ممنون ميشم بگيد...
Activate the Krogan - برو طبقه چهارم نرماندی یعنی Engineering و کروگان رو فعالش کن که از مخزن بیرون بیاد.

Rescue Operative - مسیر مقابل رو طی میکنی تا یک مامور سربروس رو نجات بدی: Omega Nebula >> Fathar >> Lorek

titanium_zarin
08-03-2010, 22:12
سلام.
من tali رو هم ژيدا كردم...مونده samara , اون قاتله...
حالا فكر كنم مرحله وفاداري هست...مي خواستم ببينم كدوم رو برم كه مشكلي پيش نياد؟؟منظورم دعوا و ... هست...
راستي ميخوامjakob رو برم فكر كنم مشكلي پيش نياد اره؟؟؟
بعد اينكه سياراتي كه چند هدفي هستن و چه كار كنم؟؟؟اخه يه جايي هم سامارا هستش هم واسه ميراندا بايد بگردم...چه كار كنم اينا رو؟؟
para هم تقريبا نصف هستم و rang هم تقريبا يه ذره...

vahidgame
08-03-2010, 22:39
سلام.
من tali رو هم ژيدا كردم...مونده samara , اون قاتله...
حالا فكر كنم مرحله وفاداري هست...مي خواستم ببينم كدوم رو برم كه مشكلي پيش نياد؟؟منظورم دعوا و ... هست...
راستي ميخوامjakob رو برم فكر كنم مشكلي پيش نياد اره؟؟؟
بعد اينكه سياراتي كه چند هدفي هستن و چه كار كنم؟؟؟اخه يه جايي هم سامارا هستش هم واسه ميراندا بايد بگردم...چه كار كنم اينا رو؟؟
para هم تقريبا نصف هستم و rang هم تقريبا يه ذره...
اگر ماموریت وفاداری میراندا و جک هر جفتشون رو تموم کنی یه دعوا بینشون رخ میده. سعی کن اولای بازی به هیچ وجه هر جفتشون رو نری چون برای راضی کردن هر جفت اونا به paragon و renegade نیاز هست و اگر طرف یک نفرو بگیری دیگه Loyal کردن طرف خیلی سخته چون به paragon و renegade فوق العاده بالایی نیاز هست.
همچنین ماموریت وفاداری Tali و Legion هم به همین صورت هست ولی راضی کردن اونا راحتر هستش. افراد دیگه مشکلی نداره راحت میتونی بری. ضمنا اگر در ماموریت وفاداری Tali دقت کنی میتونی paragon فوق العاده بالایی بگیری.

Khan gholi
08-03-2010, 22:41
اقا من زبان انگلیسیم بد نیست ولی پرفشنال نیست مثلا الان بازی fallout با این که خیلی ازش خوشم میاد ولی چون وقتی جلو رفتم یکم یکم دیگه نمیفهمیدم چی میگه پاکش کردم گذاشتم برای بعدن که زبانم خوب شد.کلا تو عمرم 3 تا نقش افرینی گرفتم. این بازی هم زبان توپ میخواد یا نه؟برای لذت ر شماره یک رو باید بازی کنین یا اگر نکنین تو شماره 2 می فهمید شماره قبلی چی اتفاقی افتاد؟!

alireza2099
08-03-2010, 23:23
اقا من زبان انگلیسیم بد نیست ولی پرفشنال نیست مثلا الان بازی fallout با این که خیلی ازش خوشم میاد ولی چون وقتی جلو رفتم یکم یکم دیگه نمیفهمیدم چی میگه پاکش کردم گذاشتم برای بعدن که زبانم خوب شد.کلا تو عمرم 3 تا نقش افرینی گرفتم. این بازی هم زبان توپ میخواد یا نه؟برای لذت ر شماره یک رو باید بازی کنین یا اگر نکنین تو شماره 2 می فهمید شماره قبلی چی اتفاقی افتاد؟!

درحدمتوسط بلدباشی حله:27:منم نسخه اول رو نصفه کاره ول کردم ولی خدایی این رو. دلم نمیاد ول کنم.:31: شما هم به نظر من 2رو بازی کن قضیه دستت میاد.

vahidgame
08-03-2010, 23:30
در این بازی باید بازی انگلیسی در حد خوبی داشته باشید. انتخابها در بازی تاثیر گذار هست.ولی انتخابها تقریبا راحت هست و یک مکانیزم خاصی معمولا داره. کلا بازی چون مولفه های نقش آفرینی خیلی کمی داره هر کسی میتونه راحت بازیو بازی کنه.

sir payman
09-03-2010, 00:43
اگر ماموریت وفاداری میراندا و جک هر جفتشون رو تموم کنی یه دعوا بینشون رخ میده. سعی کن اولای بازی به هیچ وجه هر جفتشون رو نری چون برای راضی کردن هر جفت اونا به paragon و renegade نیاز هست و اگر طرف یک نفرو بگیری دیگه Loyal کردن طرف خیلی سخته چون به paragon و renegade فوق العاده بالایی نیاز هست.
همچنین ماموریت وفاداری Tali و Legion هم به همین صورت هست ولی راضی کردن اونا راحتر هستش. افراد دیگه مشکلی نداره راحت میتونی بری. ضمنا اگر در ماموریت وفاداری Tali دقت کنی میتونی paragon فوق العاده بالایی بگیری.
میشه یه راهنمایی خوب بکنی برای اینکه تو ماموریت tali پاراگن خوبی بدست بیاریم اگر هم میخوای لذت بازی برای باقی افراد از بین نره توی اسپویلر بذارش.
ممنون:10::11:

vendee
09-03-2010, 00:46
مثلا چطوری تموم شده؟
بهترین حالت اینه که همگی زنده بمونن و شما هم پایگاه رو نابود کنین. (یکی از اون دو تا انتخاب)

Activate the Krogan - برو طبقه چهارم نرماندی یعنی Engineering و کروگان رو فعالش کن که از مخزن بیرون بیاد.

Rescue Operative - مسیر مقابل رو طی میکنی تا یک مامور سربروس رو نجات بدی: Omega Nebula >> Fathar >> Lorek

من اخر بازی رو 2 بار انجام دادم یعنی از اونجایی که باید برای افرادت ماموریت بدی تو اخرین مرحله.بعد که میدم یکی یکی میمیرن تو اون مرحله تا اخر بازی که خودمون هم میریم.یعنی شفیرد هم میمیره!

vahidgame
09-03-2010, 00:59
میشه یه راهنمایی خوب بکنی برای اینکه تو ماموریت tali پاراگن خوبی بدست بیاریم اگر هم میخوای لذت بازی برای باقی افراد از بین نره توی اسپویلر بذارش.
ممنون:10::11:
دقیق یادم نیست که گزینه های مکالمه چی بودش. شاید دوباره برم بتونم توضیح کامل بدم که چه گزینه هایی رو انتخاب کنی. حالا یه سری توضیح میدم که کمک زیادی میکنه:
اگر میخواید paragon زیادی بگیرید باید هنگام انتخاب در مکالمات گزینهایی که در بالا هستن انتخاب کنید و اگر گزینه ای دیدین که آبی هستش که معمولا در بالا و سمت چپ میاد حتما انتخابش کنید که صد در صد بهتون paragon میده. البته این گزینه به این نیاز داره که شما قبلا مقدار paragon خوبی داشته باشید. من خودم Tali آخرین نفری بودش که Loyal کردم به خاطر همین paragon خیلی بالایی داشتم و همه گزینه هایی که آبی بود باز شده بودش. پیشنهاد می کنم این ماموریت رو اولهای بازی نرید وسعی کنید که paragon نسبتا خوبی داشته باشید و بعدش این ماموریت رو برید. اگر همه گزینه ها که آبی هستن در هنگام مکالمات برای شما باز باشه و شما اونارو انتخاب کنید و هنگامی که به شما میگه کلید راست موس رو بزنید تا یه عمل خوب و مهربانه انجام دهید این کارو بکنید مطمئن باشید که بهترین شکل این ماموریت رو رفتین و حدود 50 تا paragon میتونید بگرید.

Masoud.Neshat
09-03-2010, 01:05
تمومش کردم! هیچ کس هم نمرد! راه حل: برای رفتن تو vent تالی رو بفرستین چون مهندس خوبیه. رهبر گروه دوم گاروس چون آرک انجل بود دیگه رهبر بود واسه خودش ، سابقشو داشته، برای حباب محافظ سامارا ، برای اسکرت موریدین تا نمیره! چون هر بار نفر دیگری رو میفرستادم اسکرت سرنشینا ، می دیدم موریدین افتاده ترکیده برا همین بر اسکرت فرستادمش و کلک جواب داد، برای رهبری گروه دوم باز گاروس و بعنوان همراه من همیشه زید رو برداشتم و دومی رو هم هرکسی رو بجز لژیون بر داشتم زنبورا خوردنش! ولی لژیون چون آهنیه ، نخوردنش! آخر سر هم هرچی او مردک دودکش زنجه موره کرد پایگاه کلکتور ها رو ترکوندم تا اون خورشید پشت سرش آبی شه !موقع سخنرانی های آخرتون هم حتما آتشی ترین عبارات رو انتخاب کنین.
ضمنا یادتون نره save هاتون رو نگه دارین برای mass effect 3 !!! چون قابل import شدنه و plot داستانی که دنبال کردین اونجا اثر داره!!!
این هم منم . اون مارمولک سبز رو به موت تروریست خشکه مقدس هم اومد تو اتاقم کار بد کرد! این هم عکسش ، مدارکش هم موجوده!

vahidgame
09-03-2010, 01:56
این هم منم . اون مارمولک سبز رو به موت تروریست خشکه مقدس هم اومد تو اتاقم کار بد کرد! این هم عکسش ، مدارکش هم موجوده!
دوست عزیز اولا مارمولک چیه! نژادش به این صورت هست پس اگه اینجوری توی این بازی همه یه حیوونی هستن:20:
بعد کار بد چیه این به خاطر این هستش که شما شخصیت خودتو زن انتخاب کردی و احتمالا با این Thane رابطه خوبی داشتی. ولی خیلی جالبه من تا حالا کلا مس افکت رو با شخصیت زن نرفتم. پس با بیشتر ها میشه رومانس کرد.
راستی بعضی دوستان میگفتن رابطه با kelly اصلا ربطی به افراد دیگه نداره و مثلا به اونای دیگه هم آره بگیم میتونیم بازم با kelly رابطه داشته باشیم ولی من دقت کردم آخر بازی تا با کسی که از قبل رومانس داشتم نه نگفتم kelly به من پیغام نداد که شب به اتاقت میام. ولی kelly هم خیلی جالبه اول اینکه وقتی توی اتاق میاد لباس جالبی پوشیده و بعدش علاوه بر کارهای دیگه رقص جالبی هم انجام میده:40:

Masoud.Neshat
09-03-2010, 08:02
دوست عزیز اولا مارمولک چیه! نژادش به این صورت هست پس اگه اینجوری توی این بازی همه یه حیوونی هستن:20:
بعد کار بد چیه این به خاطر این هستش که شما شخصیت خودتو زن انتخاب کردی و احتمالا با این Thane رابطه خوبی داشتی. ولی خیلی جالبه من تا حالا کلا مس افکت رو با شخصیت زن نرفتم. پس با بیشتر ها میشه رومانس کرد.
راستی بعضی دوستان میگفتن رابطه با kelly اصلا ربطی به افراد دیگه نداره و مثلا به اونای دیگه هم آره بگیم میتونیم بازم با kelly رابطه داشته باشیم ولی من دقت کردم آخر بازی تا با کسی که از قبل رومانس داشتم نه نگفتم kelly به من پیغام نداد که شب به اتاقت میام. ولی kelly هم خیلی جالبه اول اینکه وقتی توی اتاق میاد لباس جالبی پوشیده و بعدش علاوه بر کارهای دیگه رقص جالبی هم انجام میده:40:
تازه اگر مرد انتخاب کنی که بدترتر میشه! :46:
نیگا روم به دیفال 16+! :

sir payman
09-03-2010, 16:23
عزیزان این دختر samara رو چه طوری بایید راضیش کرد هر کاری میکنم میذاره میره.

vahidgame
09-03-2010, 16:50
باید موقع صحبت باهاش فقط گزینه های سمت چپ رو انتخاب کنی که چیزهایی مثل art و travel و... هستش.

sir payman
09-03-2010, 17:17
نه عزیز این نشد بازم گذاشت رفت.
2 تا گزینه مثل travel و music جواب میده ولی سر سومس هر کاری میکنم میره.

titanium_zarin
09-03-2010, 18:19
سلام...
من الان هنوز 2تا از يارام رو پيدا نكردم...حالا چندتا سوال...

1.جريان اين سامارا چيه؟؟؟
2.اينكه يه جا ديدم بايد موقع انتخاب سامارا و ... يكي رو انتخاب كنيم چيه؟؟؟
3.مرحله اخر كي شروع ميشه؟؟؟اخه ديدم ميگيد كه وقتي شروع شد سريع بريد و ...
من هنوز 2تا بيشتر رو وفادار نكردم...يه وقت مرحله اخر خود به خود شروع نشه و من بمونم و حوضم و اونوقت حيوان مورد نظر رو بياريد و باقالي بار كنيد...

Masoud.Neshat
09-03-2010, 19:02
ببخشید ولی تا منظور این دیالگ ها رو درست درک نکنین نمیشه که. آخه هنر این بازی انبوه دیالگ ها و برنامه نویسی فوق العاده اونه ؛ چی بگم والا خود دانین...

RAMB0o0
09-03-2010, 19:57
بنظر من کسی که میخواد از این بازی سر در بیاره باید ENخوب باشه.منکه نفهمیدم کی به کیه یه نفر داره حرف میزنه 3 تا گزینه میاره شانسی میزنی یه گلوله نصاره طرف میکنه حالا چراا نمیشه فهمید:25:

sir payman
09-03-2010, 20:49
بابا من خودمو کشتم این دختر samara همش میذاره میره لطفا کمک کنید

godsmak
09-03-2010, 21:35
دوستان میخواستم ببینم کسانی که DLC هارو نصب کردن به این مشکل برخوردن؟
من بعد از نصب DLC ها و اجرای MassEffect2Launcher وارد بازی میشم. ولی بازی Save هام رو نمیشناسه و New Game میده.
ولی وقتی MassEffect2 رو اجرا میکنم DLC ها رو Error میده ولی Save هام رو میشناسه!!!

sinak3
09-03-2010, 21:59
بنظر من کسی که میخواد از این بازی سر در بیاره باید ENخوب باشه.منکه نفهمیدم کی به کیه یه نفر داره حرف میزنه 3 تا گزینه میاره شانسی میزنی یه گلوله نصاره طرف میکنه حالا چراا نمیشه فهمید:25:

با زبان متوسط هم میشه بازی کرد.انصافا Rpg بازی خیلی کم هست.اگه Dragon age رو بازی میکردی چی میگفتی؟ دی:

vahidgame
10-03-2010, 00:04
بابا من خودمو کشتم این دختر samara همش میذاره میره لطفا کمک کنید
من دقیق یادم نیست ولی اگه گزینه های art و travel و music رو انتخاب کنی قاعدتا باید شمارو به خونش ببره. یه سوال گزینه ای هست که توی مکالمات بیاد ولی خاموش باشه؟ اگر اینجوری باشه باید paragon یا renegade بالاتری داشته باشید تا اون گزینه ها باز بشن.

titanium_zarin
10-03-2010, 10:01

باید موقع صحبت باهاش فقط گزینه های سمت چپ رو انتخاب کنی که چیزهایی مثل art و travel و... هستش.

من دقیق یادم نیست ولی اگه گزینه های art و travel و music رو انتخاب کنی قاعدتا باید شمارو به خونش ببره. یه سوال گزینه ای هست که توی مکالمات بیاد ولی خاموش باشه؟ اگر اینجوری باشه باید paragon یا renegade بالاتری داشته باشید تا اون گزینه ها باز بشن.

دوست عزيز ...
شما اگه دفعه اول با سامارا برخورد كردين كه اره درسته ول مي كنه ميره...
اونايي كه وحيد ميگه واسه بعد هست...
شما الان كجاييد؟؟؟مسخواييد تازه سامارا رو همراه خودتون كنيد؟؟؟يا رفتين واسه ماموريت وفاداريش؟؟؟

havas_1980
10-03-2010, 12:37
سلام...
من الان هنوز 2تا از يارام رو پيدا نكردم...حالا چندتا سوال...

1.جريان اين سامارا چيه؟؟؟
2.اينكه يه جا ديدم بايد موقع انتخاب سامارا و ... يكي رو انتخاب كنيم چيه؟؟؟
3.مرحله اخر كي شروع ميشه؟؟؟اخه ديدم ميگيد كه وقتي شروع شد سريع بريد و ...
من هنوز 2تا بيشتر رو وفادار نكردم...يه وقت مرحله اخر خود به خود شروع نشه و من بمونم و حوضم و اونوقت حيوان مورد نظر رو بياريد و باقالي بار كنيد...
- جریان Samara - یه اساری 1000 ساله هست و صاحب سه تا دختر. اون جلوتر متوجه میشه هر سه دخترش عضو فرقه Ardat-Yakshi بودند, فرقه ایی که سیستم عصبی اعضا هنگام جفت گیری بر روی جفت غلبه میکرد و باعث خونریزی مغزی و مرگ جفت و در نقطه مقابل, خود عضو قویتر و باهوشتر میشد. با متوجه شدن Samara از این وضعیت, دو تا از دختر ها زندگی در انزوا رو برای خودشون انتخاب می کنند, اما دختر سوم, Morinth که شجاع ترین و باهوش ترین دختر به حساب میومده گوشه گیری رو رد و فرار میکنه. وضعیت تا حدی پیش میره که Morinth تبدیل به یک قاتل سریالی ج ن س ی میشه و Samara هم برای پاک کردن این لکه ننگ سعی میکنه دخترش رو پیدا کنه و به زندگیش خاتمه بده.

- Samara در آخر ماموریتش (Samara: The Ardat-Yakshi) بالاخره دخترش Morinth رو پیدا میکنه. بعد از یه درگیری شدید بین اون دو تا, ما یا به مادره کمک می کنیم که هدفشو به خوبی تموم کنه و دخترش کشته بشه (عمل خوب) یا به دخترش کمک می کنیم تا مادر کشته بشه. (عمل بد)

- نه. شروعش دست خودته. بار دوم رو باید بدون وقفه بری.

من دقیق یادم نیست ولی اگه گزینه های art و travel و music رو انتخاب کنی قاعدتا باید شمارو به خونش ببره. یه سوال گزینه ای هست که توی مکالمات بیاد ولی خاموش باشه؟ اگر اینجوری باشه باید paragon یا renegade بالاتری داشته باشید تا اون گزینه ها باز بشن.بعد از انتخاب تک تک Music و Art و Travel باید گزینه های پایین دست چپ انتخاب بشه... اینطوری Morinth ما رو به آپارتمانش دعوت میکنه.

... شما الان كجاييد؟؟؟مسخواييد تازه سامارا رو همراه خودتون كنيد؟؟؟يا رفتين واسه ماموريت وفاداريش؟؟؟
خودشون دارن میگن که در گیر ماموریت وفاداری هستن:

titanium_zarin
10-03-2010, 13:18
دوستان من توي اين ماموريتها موندم! نمي دونم كجاها بايد برم
1- thane
2- illium: liara system hanking
3-citadel:krogan sushi
4-citadel:found forget id
5-illium: the justicar
6-illium: conrad verner
7- N7:msv

sir payman
10-03-2010, 13:53
دوست عزيز ...
شما اگه دفعه اول با سامارا برخورد كردين كه اره درسته ول مي كنه ميره...
اونايي كه وحيد ميگه واسه بعد هست...
شما الان كجاييد؟؟؟مسخواييد تازه سامارا رو همراه خودتون كنيد؟؟؟يا رفتين واسه ماموريت وفاداريش؟؟؟
نه توب ماموریت وفاداریش بودم و توی نت یه سرچ زدم و دیدم که خیلیا این مشکل رو داشتن و توی یک سایت به شکل تصویری روش رو گفته بود که با اون روش تونستم ردش کنم.
ممنون

godsmak
10-03-2010, 14:15
دوستان میخواستم ببینم کسانی که DLC هارو نصب کردن به این مشکل برخوردن؟
من بعد از نصب DLC ها و اجرای MassEffect2Launcher وارد بازی میشم. ولی بازی Save هام رو نمیشناسه و New Game میده.
ولی وقتی MassEffect2 رو اجرا میکنم DLC ها رو Error میده ولی Save هام رو میشناسه!!!
خب با توجه به اینکه دوستان به بنده لطف داشتن و بعد از گذشت 1 ماه که من در مورد DLC های بازی سوالاتی رو پرسیدم و هیچ کس پاسخی نداد، بالاخره تمام مشکلاتم رو به تنهایی حل کردم. :27:
حالا هم هر کدوم از دوستان در مورد DLC ها مشکل داشت، به من PM بده تا مشکلش رو حل کنم، خصوصا دوستانی که نسخه Boysteam دارند(یعنی 4 دی وی دی)!

M A X I M U M
10-03-2010, 17:15

در سياره ايليوم يه چيزايي هستن شبيه عابربانكا برو اونارو هك كن فكر كنم در قسمت ترنسپورت بود بعد برو پيش ليارا

titanium_zarin
10-03-2010, 17:40
خودشون دارن میگن که در گیر ماموریت وفاداری هستن:

ببخشين متوجه نبودم...قصد اسپم نداشتم...معذرت:20:

havas_1980
10-03-2010, 17:54
ببخشين متوجه نبودم...قصد اسپم نداشتم...معذرت:20:
نه. نگفتم که اسپمی در کار بوده! خواستم متوجه بشی! همین! :46:

vahidgame
10-03-2010, 18:22
بعد از انتخاب تک تک Music و Art و Travel باید گزینه های پایین دست چپ انتخاب بشه... اینطوری Morinth ما رو به آپارتمانش دعوت میکنه.

البته من گفتم که یادم نبودش آقا هومان:)
به نظرم مکالمات در بازی نسبتا راحت هستش و نسبتا به بازی های RPG دیگه تقریبا راحتر هستش. این ماموریت یادم هست همون بار اول ردش کردم چون واضح هست باید طرف رو راضی کنید و مطابق میل طرف پیش برید. در رومانس هم همین جوری هست باید صحبتهایی کرد که باعث بشه رابطه با طرف خوب بشه کرد و از صحبتهایی که نارحت کننده هست باید جلوگیری کرد. این چیزها دقیقا شبیه دنیای واقعی هستش! ولی به نظر من رومانس در بازی dragon age مکانیزمی بهتر داشت چون مثلا با هدیه دادن یا کارهایی که در حین بازی میکردیم رابطه با طرف خوب یا بد میشد.

havas_1980
10-03-2010, 19:01
البته من گفتم که یادم نبودش آقا هومان:)
متوجه بودم وحید جان!... جواب پستت رو تکمیل کردم.

دوستان من توي اين ماموريتها موندم! نمي دونم كجاها بايد برم
1- thane
3-citadel:krogan sushi
4-citadel:found forget id
5-illium: the justicar
6-illium: conrad verner
7- N7:msvپیدا کردن Thane یا ماموریت وفاداریش؟

Illium: Liara: Systems Hacking - سه تا ترمینال (باجه مانند) تو جنوب نقشه سیاره Illium بایستی هـک بشه. بعد از هـک کردن هر ترمینال شپرد 60 ثانیه فرصت دارکه که ترمینالی رو پیدا کنه که بتونه اطلاعات رو برای Liara آپلود کنه و عددی هم ظاهر میشه که فاصله از ترمینال مورد نظر رو نشون میده.

Citadel: Krogan Sushi - تو طبقه 27 از Citadel به صحبت های دو تا کروگان گوش میدین. بعدش به Dark Star Lounge تو طبقه 28 میرین و با یه تورین که سمت راست کلوپ وایستاده در مورد ماهی صحبت میکنین... بعدش به پیش اون دو کروگان برمیگردین. یا حقیقت رو میگین که ماهی وجود نداره یا قبلش از یکی از مغازه ها ماهی میخرین و بهشون میدین. (دروغ میگین)

Citadel: Found Forged ID - بعد از انجام ماموریتهای وفاداری Garrus و Thane دو تا اساری در کنار راه پله ایی که به طبقه 26 منتهی میشه روی نیمکتی نشستن و عنوان میکنن که مشکل خروج از Citadel رو دارن. یا مشکل اونا رو به مامور C-Sec خبر میدین و به اساری ها اجازه خروج داده میشه یا اون ID های جعلی که تو ماموریت وفاداری Garrus پیدا میشد رو به اساری ها میدین که بتونن خارج بشن.

Illium: The Justicar: Stolen Goods Found یا Illium: The Justicar: Smuggling Evidence ؟

Illium: Conrad Verner - تو سیاره Illium با طرفدارتون (که از بازی قبل حضور داره) در Eternity bar صحبت میکنین. بعدش با یک آساری که در Gateway Personal Defense هست (جنوب شرقی نقشه) صحبت میکنین. بعدشم به پیش Conrad برمیگردین.

N7: MSV Strontium Mule یا N7: MSV Estevanico ؟

titanium_zarin
10-03-2010, 21:42
متوجه بودم وحید جان!... جواب پستت رو تکمیل کردم.

پیدا کردن Thane یا ماموریت وفاداریش؟

Illium: Liara: Systems Hacking - سه تا ترمینال (باجه مانند) تو جنوب نقشه سیاره Illium بایستی هـک بشه. بعد از هـک کردن هر ترمینال شپرد 60 ثانیه فرصت دارکه که ترمینالی رو پیدا کنه که بتونه اطلاعات رو برای Liara آپلود کنه و عددی هم ظاهر میشه که فاصله از ترمینال مورد نظر رو نشون میده.

Citadel: Krogan Sushi - تو طبقه 27 از Citadel به صحبت های دو تا کروگان گوش میدین. بعدش به Dark Star Lounge تو طبقه 28 میرین و با یه تورین که سمت راست کلوپ وایستاده در مورد ماهی صحبت میکنین... بعدش به پیش اون دو کروگان برمیگردین. یا حقیقت رو میگین که ماهی وجود نداره یا قبلش از یکی از مغازه ها ماهی میخرین و بهشون میدین. (دروغ میگین)

Citadel: Found Forged ID - بعد از انجام ماموریتهای وفاداری Garrus و Thane دو تا اساری در کنار راه پله ایی که به طبقه 26 منتهی میشه روی نیمکتی نشستن و عنوان میکنن که مشکل خروج از Citadel رو دارن. یا مشکل اونا رو به مامور C-Sec خبر میدین و به اساری ها اجازه خروج داده میشه یا اون ID های جعلی که تو ماموریت وفاداری Garrus پیدا میشد رو به اساری ها میدین که بتونن خارج بشن.

Illium: The Justicar: Stolen Goods Found یا Illium: The Justicar: Smuggling Evidence ؟

Illium: Conrad Verner - تو سیاره Illium با طرفدارتون (که از بازی قبل حضور داره) در Eternity bar صحبت میکنین. بعدش با یک آساری که در Gateway Personal Defense هست (جنوب شرقی نقشه) صحبت میکنین. بعدشم به پیش Conrad برمیگردین.

N7: MSV Strontium Mule یا N7: MSV Estevanico ؟

ماموريت وفاداري thane هستم...
نميدونم چه كار كنم...اصلا كسي رو پيدا نكردم كه ازش سوال كنم...
بقيه رو نگاه ميكنم ميگم...
ممنون...

sinak3
10-03-2010, 21:48
ماموريت وفاداري thane هستم...
نميدونم چه كار كنم...اصلا كسي رو پيدا نكردم كه ازش سوال كنم...
بقيه رو نگاه ميكنم ميگم...
ممنون...

شما برو Citadelو thane هم پیشت باشه اونجاها به نفر هست که رو صندلی نشسته با pc کار میکنه از اون در باره ی پسرش بپرس

ویرایش:ممنون هومن جان.درستش کردم

havas_1980
10-03-2010, 22:09
شما برو ilium و thane هم پیشت باشه اونجاها به نفر هست که رو صندلی نشسته با pc کار میکنه از اون در باره ی پسرش بپرستصحیح میکنم. باید رفت Citadel...
اونجاست که باید با کاپیتان Bailey صحبت بشه.

titanium_zarin
10-03-2010, 23:05
تصحیح میکنم. باید رفت Citadel...
اونجاست که باید با کاپیتان Bailey صحبت بشه.

ممنون...
ميگم هومان جان شما گفتي اون مرحله اخرش خود به خود شروع نميشه....من ميخواستم برم واسه thane كه ديدم حمله كردن به سفينه و همه رو بردن...
حالا من چه كار كنم؟؟؟
اخه هنوز thane & jack & legion رو وفادار نكردم....
اينكه نشد:2::41::41::41::41:

vahidgame
10-03-2010, 23:15
ممنون...
ميگم هومان جان شما گفتي اون مرحله اخرش خود به خود شروع نميشه....من ميخواستم برم واسه thane كه ديدم حمله كردن به سفينه و همه رو بردن...
حالا من چه كار كنم؟؟؟
اخه هنوز thane & jack & legion رو وفادار نكردم....
اينكه نشد:2::41::41::41::41:
فکر کنم ماموریتی که به نام Acquire Reaper IFF بود رو رفتی که اون جا Legion رو پیدا میکردی. اگه اینو نمی رفتی مجبور نبودی که الان ماموریت آخر در omega4 رو بری و میتونستی راحت همه کارهایی که میخواستی رو بکنی. میتونی سیو قبلی خودتو بیاری. چون اونایی که ماموریت وفاداری انجام نشده احتمال داره که ماموریت آخر بمیرن.

titanium_zarin
11-03-2010, 00:39
فکر کنم ماموریتی که به نام Acquire Reaper IFF بود رو رفتی که اون جا Legion رو پیدا میکردی. اگه اینو نمی رفتی مجبور نبودی که الان ماموریت آخر در omega4 رو بری و میتونستی راحت همه کارهایی که میخواستی رو بکنی. میتونی سیو قبلی خودتو بیاری. چون اونایی که ماموریت وفاداری انجام نشده احتمال داره که ماموریت آخر بمیرن.

ممنون...فكر مي كردم...زدم به طبل بي عاري...
باز خوبه كه گفتي...چون ميخوام يه دفعه ديگه برم حتما اين بار حواسم رو جمع مي كنم...:5:

حالا يه چيز جالب...
من وفاداري thane رو رفتم اما وفادار نشد...نميدونم چرا...:31:ماموريتش complete شد اما؟؟؟؟!!!شما همچين چيزي ديده بودين؟؟؟؟

حالا چندتا سوال...
1.اگه اپگريدهاي سفينه كامل نباشه چي ميشه؟؟؟
2.از كجا ميشه element zero گير اورد؟؟؟اخه اپديت سفينه به اين لعنتي بسته هست...توي بعضي سيارات گير مياد ولي خيلي كم هست...توي كدوم سيارات اين بيشتر هست؟؟؟جايي چيزي در اين مورد نخوندين؟؟؟

vahidgame
11-03-2010, 01:17
حالا يه چيز جالب...
من وفاداري thane رو رفتم اما وفادار نشد...نميدونم چرا...:31:ماموريتش complete شد اما؟؟؟؟!!!شما همچين چيزي ديده بودين؟؟؟؟
احتمالا ماموریت رو درست نرفتی. اگر موقعی که هشدار میده که با کلید راست موس یه عمل خوب انجام بدی این کارو بکنی و موقع مکالمات در ماموریت گزینه های درستو انتخاب کنی(گزینه هایی که آبی هستن خیلی مفید هستش و معمولا باعث میشه ماموریتو با موفقیت انجام بدین و حتما به paragon اضافه میکنن) در این صورت حتما ماموریت با موفقیت انجام میشه. خوب عیب نداره فقط احتمالا آخر بازی اونو توی تابوت می بینی:31:

havas_1980
11-03-2010, 01:28
پس پسرش اونا رو کشت و فرار کرد...

حالا چندتا سوال...
1.اگه اپگريدهاي سفينه كامل نباشه چي ميشه؟؟؟
2.از كجا ميشه element zero گير اورد؟؟؟اخه اپديت سفينه به اين لعنتي بسته هست...توي بعضي سيارات گير مياد ولي خيلي كم هست... توي كدوم سيارات اين بيشتر هست؟؟؟جايي چيزي در اين مورد نخوندين؟؟؟

- اگه آپگرید های تسلیحاتی و دفاعی سفینه انجام نشه, در Omega 4 relay, موقع پرواز به پایگاه کلکتور ها حداکثر سه نفر از هم تیمی ها کشته میشن.

Element Zero به مقدار زیاد در بخش های زیر:

Crescent Nebula >> Lusarn >> Tarith
Eagle Nebula >> Amun >> Anhur
Eagle Nebula >> Relic >> Preying Mouth
Hawking Eta >> Schwarzschild >> Etamis
Hourglass Nebula >> Faryar >> Daratar
Hourglass Nebula >> Osun >> Erinle
Omega Nebula >> Batalla >> Thunawanuro
Pylos Nebula >> Satent >> Boro
Pylos Nebula >> Satent >> Raisaris
Rosetta Nebula >> Enoch >> Joab
Rosetta Nebula >> Enoch >> Mizraim
The Shrike Abyssal >> Xe Cha >> Tosal Nym
The Shrike Abyssal >> Xe Cha >> Zada Ban
Sigurd’s Cradle >> Skepsis >> Watson
Valhallan Threshold >> Paz >> Garvug

Element Zero به مقدار متوسط در بخش های زیر:

Caleston Rift >> Aysur >> Arvuna
Caleston Rift >> Balor >> Caleston
Crescent Nebula >> Zelene >> Helyme
Eagle Nebula >> Amun >> Sekhmet
Far Rim >> Dholen >> Gotha
Hades Nexus >> Pamyat >> Dobrovolski
Hades Nexus >> Sheol >> Gei Hinnom
Hourglass Nebula >> Ploitari >> Thegan
Krogan DMZ >> Nith >> Mantun
Minos Wasteland >> Caestus >> Invictus
Nubian Expanse >> Kalabsha >> Yamm
Omega Nebula >> Batalla >> Nearog
The Phoenix Massing >> Salahiel >> Ekuna
Pylos Nebula >> Dirada >> Siano
Rosetta Nebula >> Alpha Draconis >> 2175 Aeia
Rosetta Nebula >> Enoch >> Laban
The Shrike Abyssal >> Urla Rast >> Talis Fia
Sigurd’s Cradle >> Decoris >> Sanctum
Titan Nebula >> Haskins >> Capek
Valhallan Threshold >> Micah >> Farlas
Valhallan Threshold >> Micah >> Israfil
Valhallan Threshold >> Micah >> Kakabel

Element Zero به مقدار کم در بخش های زیر:

Hades Nexus >> Hekate >> Asteria
Hades Nexus >> Hekate >> Bothros
Shadow Sea >> Iera >> Prospect

titanium_zarin
11-03-2010, 10:03
احتمالا ماموریت رو درست نرفتی. اگر موقعی که هشدار میده که با کلید راست موس یه عمل خوب انجام بدی این کارو بکنی و موقع مکالمات در ماموریت گزینه های درستو انتخاب کنی(گزینه هایی که آبی هستن خیلی مفید هستش و معمولا باعث میشه ماموریتو با موفقیت انجام بدین و حتما به paragon اضافه میکنن) در این صورت حتما ماموریت با موفقیت انجام میشه. خوب عیب نداره فقط احتمالا آخر بازی اونو توی تابوت می بینی:31:
اره ديدم...تازه جاكوب و تجيون هم رفتن...
ممنون از كمكات...ايشالا دفعه بعدي بهتر ميرم...

پس پسرش اونا رو کشت و فرار کرد...

- اگه آپگرید های تسلیحاتی و دفاعی سفینه انجام نشه, در Omega 4 relay, موقع پرواز به پایگاه کلکتور ها حداکثر سه نفر از هم تیمی ها کشته میشن.

Element Zero به مقدار زیاد در بخش های زیر:

Crescent Nebula >> Lusarn >> Tarith
Eagle Nebula >> Amun >> Anhur
Eagle Nebula >> Relic >> Preying Mouth
Hawking Eta >> Schwarzschild >> Etamis
Hourglass Nebula >> Faryar >> Daratar
Hourglass Nebula >> Osun >> Erinle
Omega Nebula >> Batalla >> Thunawanuro
Pylos Nebula >> Satent >> Boro
Pylos Nebula >> Satent >> Raisaris
Rosetta Nebula >> Enoch >> Joab
Rosetta Nebula >> Enoch >> Mizraim
The Shrike Abyssal >> Xe Cha >> Tosal Nym
The Shrike Abyssal >> Xe Cha >> Zada Ban
Sigurd’s Cradle >> Skepsis >> Watson
Valhallan Threshold >> Paz >> Garvug

Element Zero به مقدار متوسط در بخش های زیر:

Caleston Rift >> Aysur >> Arvuna
Caleston Rift >> Balor >> Caleston
Crescent Nebula >> Zelene >> Helyme
Eagle Nebula >> Amun >> Sekhmet
Far Rim >> Dholen >> Gotha
Hades Nexus >> Pamyat >> Dobrovolski
Hades Nexus >> Sheol >> Gei Hinnom
Hourglass Nebula >> Ploitari >> Thegan
Krogan DMZ >> Nith >> Mantun
Minos Wasteland >> Caestus >> Invictus
Nubian Expanse >> Kalabsha >> Yamm
Omega Nebula >> Batalla >> Nearog
The Phoenix Massing >> Salahiel >> Ekuna
Pylos Nebula >> Dirada >> Siano
Rosetta Nebula >> Alpha Draconis >> 2175 Aeia
Rosetta Nebula >> Enoch >> Laban
The Shrike Abyssal >> Urla Rast >> Talis Fia
Sigurd’s Cradle >> Decoris >> Sanctum
Titan Nebula >> Haskins >> Capek
Valhallan Threshold >> Micah >> Farlas
Valhallan Threshold >> Micah >> Israfil
Valhallan Threshold >> Micah >> Kakabel

Element Zero به مقدار کم در بخش های زیر:

Hades Nexus >> Hekate >> Asteria
Hades Nexus >> Hekate >> Bothros
Shadow Sea >> Iera >> Prospect

ممنون...اره درسته سه نفر مردن...
ممنون بابت المنتها...
واسه اپگريد سفينه همين المنت نياز هست ديگه اره؟؟؟؟:11:

havas_1980
11-03-2010, 12:47
... ممنون بابت المنتها...
واسه اپگريد سفينه همين المنت نياز هست ديگه اره؟؟؟؟:11:
منابع Element Zero در اصل برای آپگرید نرماندی نیست. بلکه برای آپگرید های Biotic و Tech لازمه. (فقط برای یه آپگرید سفینه به Element Zero لازم هست که اونم ظرفیت بنزین رو 50% زیاد میکنه)

از آپگریدهای نرماندی فقط 3 تاش برای Omega 4 relay ضروریه. اون آپگرید هایی که نبودشون باعث مرگ نفرات (حداکثر 3 نفر) تو مسیر پرواز به پایگاه کلکتور ها میشه, موارد زیر هستند:

Thanix Cannon - که بابتش به 15,000 تا Platinum نیاز هست و Garrus تو صحبت کردن اونو توصیه میکنه.
Heavy Ship Armor - که بابتش به 15,000 تا Palladium نیاز هست و Jacob تو صحبت کردن اونو توصیه میکنه.
Multicore Shielding - که بابتش به 15,000 تا Palladium نیاز هست و Tali تو صحبت کردن اونو توصیه میکنه.

sir payman
12-03-2010, 18:14
دوباره سلام
من مرحله Acquire Reaper IFF رو تموم کردم و بدن legion هم با خودم اوردم حالا نمیدونم زنس یانه ولی مشکل دیگه ای که دارم اینه که بعد از انجام مرحله میام که گلکسی رو نگاه کنم مرحله رفتن به امگا 4 شروع میشه و کالکتورها میریزن توی سفینه و همه رو میکشن و فقط این خلبانه(اسمش یادم نیست)که خودم باهاش اون قسمت رو رفتم زنده موند میخوام بدونم کلا اینجوریه اینجاش یا من سوتی دادم؟
راستی یه سوال مبتدیانه:از کجا بدونم چه اپگریدهایی برام سفینه ام گرفتم؟
میدونم زیاد سوال کردم ولی ممنون میشم که جوابشون رو بدید.

hosseincode2008
12-03-2010, 18:51
بالاخره ما هم این بازی رو تموم کردیم !
کلا 52 ساعت و 13 دقیقه شد و فقط Mordin شهید شد . خیلی واسم جالب شد . الان که توضیحات مربوط به زنده نگه داشتن همه رو میخونم میبینم فقط یک اشتباه داشتم که به همون دلیل Mordin مرد .

Havas-1980 :
- تمامی افراد, وفادار (Loyal) شده باشن که برای رسیدن به اون ماموریت های وفاداریشون رو با موفقیت انجام داده باشین.
- بعد از اینکه خدمه نرماندی توسط کلکتور ها ربوده میشن باید در سریعترین زمان ممکنه به Omega 4 Relay برین که شاهد مرگ خدمه نشین.
- در مرحله آخر هم برای هر وظیفه, بهترین شخص یا بهتره بگم متخصصترین فرد انتخاب بشه:

آپگرید ها و Loyal رو همه رو انجام دادم . سریع هم به Omega 4 Relay رفتم . متخصص رو که Tali زدم ، رهبر گروه اول رو Jacob زدم ، برای Biotic هم که Samara ، رهبر گروه دوم Miranda ، اشتباه رو اینجا کردم که اسکورت رو Jacob فرستادم ! گروه آخر رو هم همین دوتا یعنی Miranda و Garrus زدم .

Romance هم با Miranda اول انجام دادم بعدش هم که Tali . ماله Tali خیلی جالب بود !

لول هم که 25 شدم و فکر کنم بدون DLC نمیشه بیشتر از این رفت .

حالا خدا میدونه کی این جوگرفتگی فروکش میکنه :eh:

havas_1980
12-03-2010, 19:05
دوباره سلام
من مرحله Acquire Reaper IFF رو تموم کردم و بدن legion هم با خودم اوردم حالا نمیدونم زنس یانه ولی مشکل دیگه ای که دارم اینه که بعد از انجام مرحله میام که گلکسی رو نگاه کنم مرحله رفتن به امگا 4 شروع میشه و کالکتورها میریزن توی سفینه و همه رو میکشن و فقط این خلبانه(اسمش یادم نیست)که خودم باهاش اون قسمت رو رفتم زنده موند میخوام بدونم کلا اینجوریه اینجاش یا من سوتی دادم؟
راستی یه سوال مبتدیانه:از کجا بدونم چه اپگریدهایی برام سفینه ام گرفتم؟
میدونم زیاد سوال کردم ولی ممنون میشم که جوابشون رو بدید.
- اشتباهی نیست. به همین صورته.
- برای بیدار کردن Legion به اتاق AI Core تو طبقه سوم برین.
- دستگاه Upgrade تو Tech Lab طبقه دوم, لیست اپگرید های انجام شده رو نشون میده. البته به صورت کلی و نه طبقه بندی شده.

vahidgame
12-03-2010, 20:13
کلا 52 ساعت و 13 دقیقه شد و فقط Mordin شهید شد . خیلی واسم جالب شد . الان که توضیحات مربوط به زنده نگه داشتن همه رو میخونم میبینم فقط یک اشتباه داشتم که به همون دلیل Mordin مرد .

Romance هم با Miranda اول انجام دادم بعدش هم که Tali . ماله Tali خیلی جالب بود !

حالا خدا میدونه کی این جوگرفتگی فروکش میکنه
حسین جان چی جوری 52 ساعت بازی طول کشیدش. من همه مامورتهای فرعی رو رفتم و کلی توی جاهایی مثل کلوب afterlife گشت زدم ولی 30 ساعت بیشتر نشد تا بازیو تموم کنم:20:
احتمالا زیاد سیارات رو گشتی و همه اونارو از منابع خالی کردی:31:
ولی واقعا شاید تا پایان سال بازیی به این کیفیت و جذابیت حداقل برای pc نیاد.فقط کاش یکمی بازی طولانی تر بودش.

hosseincode2008
12-03-2010, 20:32
حسین جان چی جوری 52 ساعت بازی طول کشیدش. من همه مامورتهای فرعی رو رفتم و کلی توی جاهایی مثل کلوب afterlife گشت زدم ولی 30 ساعت بیشتر نشد تا بازیو تموم کنم:20:
احتمالا زیاد سیارات رو گشتی و همه اونارو از منابع خالی کردی:31:
ولی واقعا شاید تا پایان سال بازیی به این کیفیت و جذابیت حداقل برای pc نیاد.فقط کاش یکمی بازی طولانی تر بودش.
فکر میکردم همه بگن این مدت زمان به خاطر Scan کردن سیاره ها باشه ولی اگر کمی دقت کنی میبینی که قسمت های دیگری هم هست .
من با این مدت زمان هنوزم میدونم که خیلی چیزا رو از دست دادم
...

vahidgame
12-03-2010, 20:56
فکر میکردم همه بگن این مدت زمان به خاطر Scan کردن سیاره ها باشه ولی اگر کمی دقت کنی میبینی که قسمت های دیگری هم هست .
من با این مدت زمان هنوزم میدونم که خیلی چیزا رو از دست دادم
...
قبول دارم خیلی بازی عظیم هستش.ولی 52 ساعت قبول کن خیلی زیاده:) با صحبت با افراد گروه میشه خیلی چیزا پیدا کرد و داستان کامل طرف رو فهمید ولی کلا بازی چون در اصل نقش آفرینی به طور واقعی نیست خیلی طول نمی کشه بازیو تموم کنی. البته دو سه بار میشه تمومش کرد که هر بار حداکثر شاید حدود 30 ساعت طول بکشه.
امیدوارم در شماره سه نقش آفرینی بازی بیشتر بشه. اونجوری دیگه بازیی میشه که لنگش پیدا نمیشه!

sir payman
12-03-2010, 23:12

Havas-1980 :

آپگرید ها و Loyal رو همه رو انجام دادم . سریع هم به Omega 4 Relay رفتم . متخصص رو که Tali زدم ، رهبر گروه اول رو Jacob زدم ، برای Biotic هم که Samara ، رهبر گروه دوم Miranda ، اشتباه رو اینجا کردم که اسکورت رو Jacob فرستادم ! گروه آخر رو هم همین دوتا یعنی Miranda و Garrus زدم .

حالا خدا میدونه کی این جوگرفتگی فروکش میکنه :eh:
عزیز شما تونستی میراندا رو loyal کنی ؟
چون من بعد از دعواش با جک که من طرف جک رو گرفتم دیگه loyal نیست.

havas_1980
12-03-2010, 23:20
عزیز شما تونستی میراندا رو loyal کنی ؟
چون من بعد از دعواش با جک که من طرف جک رو گرفتم دیگه loyal نیست.
... جوابش:

... وقتی مرحله وفاداری Miranda و Jack رو انجام بدید دعوایی بینشون رخ میده که باید Para یا Ren بالایی داشته باشید تا بتونید با گزینه مناسب پاسخ بدید. در غیر این صورت مجبور میشید طرف یکی رو بگیرید و وفاداری دیگری رو از دست بدید. اگر این اتفاق بیوفته بعدا به Para یا Ren پر نیاز دارید تا وفاداری اون فرد رو برگردونید. بدست آوردن Para یا Ren پر در یک دور بازی بدون لود Save شماره 1 بازی بسیار سخته. پس بهتره ماموریت وفاداری یکیشون رو انجام ندید تا وقتی که Para یا Ren کافی برای کنترل درگیری داشته بشید. (این مسئله دقیقا بین Tali و Legion هم اتفاق میوفته که البته کنترل دعوای اونا Para یا Ren کمتری نیاز داره.)

jericho-sina
14-03-2010, 12:43
سلام دوستان
من می خواستم این بازی رو برای عید بگیرم
قسمت اولشم بازی نکردم
با سیستم من به نظرتون میتونم راحت بازی کنم:

cpu: athlon x2 4000
vga: geforce 8600 gt
2gig Ram

?
مرسی

vahidgame
14-03-2010, 13:49
سلام دوستان
من می خواستم این بازی رو برای عید بگیرم
قسمت اولشم بازی نکردم
با سیستم من به نظرتون میتونم راحت بازی کنم:

cpu: athlon x2 4000
vga: geforce 8600 gt
2gig Ram

?
مرسی
آره تقریبا راحت میشه ولی شاید با آخرین رزولوشن نتونی بازی کنی. البته اینو بدونین که ویژگی اصلی این داستان پردازی و شخصیت پردازی عالی هستش شاید گرافیک بازی در اولویتهای بعدی قرار میگیره.

ali_ranger22
14-03-2010, 14:20
کلا 52 ساعت و 13 دقیقه شد
حسین چطوری اینقدر طول کشید !؟

shahramcat
14-03-2010, 15:20
سلام

من بازی رو روی ویندوز 7 نصب کردم اما وقتی روش کلیک مسکنم هیچ اتفاقی نمیفته !

مشکل از کجاس ؟ کرک هم نداره

aryasoft2872
14-03-2010, 16:19
آقا من 18 ساعت بازی کردم ولی نتونستم رومنس انجام بدم هرگاه میرم پیش میرندا که می گه من کار دارم جک هم که چیه وحشیه یک وقت می بینی وسطاش کار دستت می ده ماموریت وفاداریش رو هم انجام دادم فقط فک کنم مشکل از اونجایی باشه که میرندا گفت حالا وقت مناسبی برای عاشق شدن نیست منم گفتم من فقط می خوام روی تخت داشته باشمت دیگه فک کنم ترسید....

aryasoft2872
14-03-2010, 16:44
دایره المعارف سیو mass effect!!!!!!!!

aryasoft2872
14-03-2010, 17:54
با این ابزار می تونید سیو ها رو ویرایش کنید خیلی جالبه از دست ندید.

hosseincode2008
14-03-2010, 19:03
حسین چطوری اینقدر طول کشید !؟
من فقط سعی کردم چیزی رو از دست ندم تازه هنوز تو بیشتر سیاره ها فقط یک Probe میزدم .
هرچند همونطوریکه گفتم میدونم بعضی چیزا رو از دست دادم
در ضمن از بروبچ فقط من نیستم که این مقدار طول کشیده :14:

Masoud.Neshat
14-03-2010, 19:25
آقا من 18 ساعت بازی کردم ولی نتونستم رومنس انجام بدم هرگاه میرم پیش میرندا که می گه من کار دارم جک هم که چیه وحشیه یک وقت می بینی وسطاش کار دستت می ده ماموریت وفاداریش رو هم انجام دادم فقط فک کنم مشکل از اونجایی باشه که میرندا گفت حالا وقت مناسبی برای عاشق شدن نیست منم گفتم من فقط می خوام روی تخت داشته باشمت دیگه فک کنم ترسید....
من آخرین سیوم 71 ساعت بازی بود (بخدا) :31:

aryasoft2872
14-03-2010, 19:58
تو خود دایره المعارفه که همه حدود 30 ساعت تموم می کردن ولی خوب بستگی به کنجکاویت داره....
(بد تو کف میرندام اگه کسی سیو ما قبل رمنس داره بذاره)
حس دوباره بازی کردن نیست....

vahidgame
14-03-2010, 20:11
در مورد رومانس در این بازی قبلا توضیح زیادی داده شده. کلا این قضیه شوخی بردار نیست اگه یه حرف اشتباه به طرف بگید دیگه باید قیدشو بزنید. میراندا هم بعد از اینکه ماموریت وفاداری اونو رفتید اگه درست بعد از اون عمل کنید بعد از سه دفعه صحبت کردن با اون میتونید با او رومانس داشته باشید که البته قبلا از ماموریت آخر یه صحنه ای نشون میده. برای افراد دیگه هم تقریبا به این صورت هست ولی میراندا یکمی سختر هستش...

hamhami_333
14-03-2010, 22:16
دوستان اگه منو نمیزنید من یه سوال بپرسم من تو مشهد هرچه قدر میگردم نسخه 4 DVD این بازیرو پیدا نمیکنم همه جا 2 DVD دارن یعنی به جای 17 G شده 8G حالا یعنی مشکل داره سانسورش کردن ؟>کسی میدونه تو مشهد از کجا میتونم تهیه کنم بازیرو ؟

Layken
14-03-2010, 23:40
من که کلی زحمت کشیدم نشد مخ این میراندارو زد...

vahidgame
14-03-2010, 23:49
سعی کنی میشه. کلا خیلی دختر سختگیری هستش منم یه مدت سرکار میذاشت مجبور شدم با tali رومانس داشته باشم:31:
حالا عیب نداره دفعه دیگه بازیو می ریم تا با میراندا رومانس داشته باشیم. من شاید یکی از دلایلی که بخوام دوباره اونو برم این باشه:31:

sinak3
14-03-2010, 23:57
سعی کنی میشه. کلا خیلی دختر سختگیری هستش منم یه مدت سرکار میذاشت مجبور شدم با tali رومانس داشته باشم:31:
حالا عیب نداره دفعه دیگه بازیو می ریم تا با میراندا رومانس داشته باشیم. من شاید یکی از دلایلی که بخوام دوباره اونو برم این باشه:31:

ای بابا جمع کنید.تفکر بسیجیتون کجا رفته.مگه این بازی واسه این کاراست.یکم هدایت به مسیر ساف شید.واقعا که.به نا محرم نگا میکنن.دی: کلا شوخی بود
من تو بازی به اینا اصلا توجه نداشتم.فقط زود تموم کردم.حال نداشتم کش بدم.واستادم تعطیلات پدرشو در بیارم.

Layken
14-03-2010, 23:58
تالیا اون ماسکشو برمیداره...؟؟؟ قیافش قشنگه..؟؟
اون جک هم که خوفناکه ............:31:

vahidgame
15-03-2010, 00:07
ای بابا جمع کنید.تفکر بسیجیتون کجا رفته.مگه این بازی واسه این کاراست.یکم هدایت به مسیر ساف شید.واقعا که.به نا محرم نگا میکنن.دی: کلا شوخی بود
من تو بازی به اینا اصلا توجه نداشتم.فقط زود تموم کردم.حال نداشتم کش بدم.واستادم تعطیلات پدرشو در بیارم.
سینا جان اینارو گفتی من مشتاق شدم که در این مورد در تاپیک طنز در حیطه بازی یه چیزی بنویسم:31:

تالیا اون ماسکشو برمیداره...؟؟؟ قیافش قشنگه..؟؟
اون جک هم که خوفناکه ............:31:
قیافشو نشون نمیده. اونی که حسین عکسشو بدون ماسک گذاشت طنز بود اگه اینجوری بود من از ایران فرار میکردم:31: کلا برای tali چیز خاصی نشون نداد چون نژادش انسان نبود شاید حالا برای میراندا چیز دیگه ای هم نشون بده:31:
راستی یه چیز جالب آخر بازی هست مثلا میتونی kelly رو دعوت کنی به اتاقت که لباس باحالی می پوشه و یه رقص قشنگی هم میکنه فقط خیلی برای من خنده دار هست که مثلا این دختر به این قشنگی رو دعوت میکنی بعد مثلا روی پا اونو میشونی این چه معنی میده:27: واقعا خنده دار نیست کاری به این کارا ندارم ولی دیگه حداقل یه لبی...:31:
من به این هنوز فکر میکنم خندم میگیره:34:

sir payman
15-03-2010, 00:49
دوستان من بازیو با کلی شهید تموم کردم ولی این kelly هنوز میرم باهاش صحبت کنم همون گزینه های قدیم هستشو همون صحبتهای قبلی و دعوتش هم نمیتونم بکنم.
چیز خاصی داره؟
راستی من با tail هم رمانس داشتم و باهاشم به هم زدم ولی هنوز کلی تحویل نمیگیره. چرا؟

pedram_sad
15-03-2010, 00:55
خوب به علت همزمان شدن انجام این بازی توسط دادشم روی X360 و تاب نیاوردن من در مقابل این همه تعریف به خصوص از داستان بازی :31:
من هم امروز بازی رو برای PC از یکی گرفتم نصب کردم و یک مقدار جلو رفتم
فوق العاده شده بازی
گرافیک خیلی عالی و در عین حال Smooth کار شده و FPS خیلی عالی میده حتی تو بالاترین تنظیمات و در شدید ترین صحنه ها مثل اولش که اتیش و دود و اینا بود خیلی روان بود

خود بازی هم از نظر کنترل و Gameplay فوق العاده کار شده

Masoud.Neshat
15-03-2010, 01:12
دوستان اگه منو نمیزنید من یه سوال بپرسم من تو مشهد هرچه قدر میگردم نسخه 4 DVD این بازیرو پیدا نمیکنم همه جا 2 DVD دارن یعنی به جای 17 G شده 8G حالا یعنی مشکل داره سانسورش کردن ؟>کسی میدونه تو مشهد از کجا میتونم تهیه کنم بازیرو ؟

من نسخه چهار دی وی دی بعلاوه ی ال سی پک ( کلا 5 تا ) از bazimarket.com خریدم خوب بود ( همیشه ازین سایت میگیرم.)

vahidgame
15-03-2010, 17:32
دوستان یه سری اطلاعات جزئی از mass effect3 در تاپیک زیر گذاشتم.

به موقعش باید به فکر زدن تاپیک برای mass effect3 باشیم. احتمالا تا وسطای سال 2011 منتشر میشه.البته تاریخ دقیق اونو هنوز نگفتن

Alireza.M67
15-03-2010, 17:48

من که موفق شدم مخشو بزنم به سادگی .
فقط نمیدونم چرا تو زندگی واقعی اینقدر موفق نیستم .:31:

aryasoft2872
15-03-2010, 19:36
دوستانی که میرندا رو دارن بی زحمت سیو رو بزارن
(My Documents\BioWare\Mass Effect 2\Save) و از داخل پوشه کاراکترتون سیو مد نظر رو بزارید هر کدوم حدود 18 کیلوبایت هم بیشتر نیست.....

(می خوام پاک کنم فقط منتظرم یکی رومنسش رو بزاره چون تمومش کردم)

havas_1980
16-03-2010, 03:50
دوستانی که میرندا رو دارن بی زحمت سیو رو بزارن
(My Documents\BioWare\Mass Effect 2\Save) و از داخل پوشه کاراکترتون سیو مد نظر رو بزارید هر کدوم حدود 18 کیلوبایت هم بیشتر نیست.....

(می خوام پاک کنم فقط منتظرم یکی رومنسش رو بزاره چون تمومش کردم)

بفرمایین...

Alireza.M67
16-03-2010, 13:31
منم بلاخره بعد از 27 ساعت بازیو تموم کردم .
آخرشم اون جک بیشعور افتاد مرد و 75 امتیاز اچیومنت پرید .کلا 715 امتیاز از بازی گرفتم ...
ولی ماموریت آخر خیلی قشنگ بود واقعا لذت بردم .
اصلا کلا بازی لذتبخشی بود .

aryasoft2872
16-03-2010, 21:05
بابا من فکر کردم این همه میگن رومنس و غیر مجازش می کنن چی داره
bioware هم با خودش درگیره الکی به خاطر 10 ثانیه این همه جاروجنجال راه می اندازه...

ولی کلا بازی جالبی بود

(البته فک می کنم این یک جور تکنیکه برای معروف شدن و سر زبون افتادن بازی همون کاری که quantic dream با فارنهایت انجام داد)

abbas_p
16-03-2010, 22:09
سلام...
من میرم به امگا هیچ ماموریت جدیدی نمیده!!!!!!!! باید چیکار کنم ؟/البته بیشتر ماموریت های امگا رو رفتم(منظورم همون مبارزه ها هستش)..به غیر از امگا هم جای دیگه نمیتونم برم..چیکار باید بکنم؟/

havas_1980
16-03-2010, 22:44
سلام...
من میرم به امگا هیچ ماموریت جدیدی نمیده!!!!!!!! باید چیکار کنم ؟/البته بیشتر ماموریت های امگا رو رفتم(منظورم همون مبارزه ها هستش)..به غیر از امگا هم جای دیگه نمیتونم برم..چیکار باید بکنم؟/تو همون منظومه (Sahrabarik) یه Mass Relay وجود داره که به کمکش میتونین به کهکشان های دیگه سفر کنین. تو دو کهکشان دیگه ماموریت دارین که دو نفر دیگه برای همراهی تو تیمتون پیدا کنین...

sinak3
17-03-2010, 10:49

bioware قرار است آپدیتی برای بازی ارائه دهد که در مورد Kasumi توضیح داده خواهد شد.یک معمایی مبهم که دشمن همه جا هست.ظاهرا شما اطلاعات زیادی از Kasumi ندارید.در این Dlc نشان داده میشود که او حافظه خود را از دست داده است.Cerberus قرار دادی با اوبسته تا به Commander Shepard در مرحله ای برای حفظ نوعی نسل انسان به او کمک کند.و همچنین مراحل دیگری به شما کمک کند و برای نفوذ به collector Donovan به شما یاری میدهد.این Dlc در April 6 منتشر می شود و اسلحه های جدید و یک اچیومنت و چیز های دیگری خواهد داشت.

منبع:

asklt
17-03-2010, 12:10
سلام
اگه میشه کرک سالم این بازی رو برام بزارید

hamhami_333
17-03-2010, 13:46
سلام بچه ها اقا من یکشو تموم کردم حال 2 شو خریدم 2 تا DVD اما رفتم بازیرو دانلود کنم دیدم 17 G هست اما واسه من 8G حالا یعنی مشکل داره احتمالش هست سانسورش کرده باشن ؟یکی میشه که 4 دی وی دی شو داره یه عکس از پ.شه نصبش(اونجایی که بازیرو ریختید) بزاره ببینم یکیه و اینکه و حجم شاخه هاشم بزارید تا ببینم چیش کم شده :11:

alireza2099
17-03-2010, 13:56
دوستان لینک DLC رو بزارید لطفا.:11:
یه کرک هم برای Patch1.1 یزارید من مال Vitality زو دان کردم کارنکرد.ممنون میشم کمک کنید.:46:

hamhami_333
17-03-2010, 14:43
دوستان لینک DLC رو بزارید لطفا.:11:
یه کرک هم برای Patch1.1 یزارید من مال Vitality زو دان کردم کارنکرد.ممنون میشم کمک کنید.:46:

DLC+crack
crack for patch

havas_1980
17-03-2010, 16:32
سلام بچه ها اقا من یکشو تموم کردم حال 2 شو خریدم 2 تا DVD اما رفتم بازیرو دانلود کنم دیدم 17 G هست اما واسه من 8G حالا یعنی مشکل داره احتمالش هست سانسورش کرده باشن ؟یکی میشه که 4 دی وی دی شو داره یه عکس از پ.شه نصبش(اونجایی که بازیرو ریختید) بزاره ببینم یکیه و اینکه و حجم شاخه هاشم بزارید تا ببینم چیش کم شده برای نصب توصیه شده بود که هاردتون 17 گیگ فضای خالی داشته باشه.

حجم تقریبی کل DVD ها میشه 14.35 GB. (حجم DVD های 4.7 گیگی اول تا چهارم محض اطلاع هم به این ترتیبه: 4.21, 3.84, 3.63 و 2.46 GB) حجم پوشه بازی هم هست: 11.4 GB

پوشه Binaries به حجم 25.6 MB
پوشه BioGame به حجم 11.3 GB (پوشه Movies در این مسیر: 2.52 GB)
پوشه data به حجم 4.20 MB
پوشه docs به حجم7.25 MB
پوشه Engine به حجم 855 KB
فایل MassEffect2Launcher به حجم 761 KB

asklt
17-03-2010, 22:41
ببخشید من کرک این بازی رو گرفتم 16 مگ بود اون تو بازی ریختم حالا بازی اجرا میشه ولی تو بازی همین که کلیک میکنم بازی شروع بشه یک لودینگ میاد که از بازی میپره بیرون ویندوز هم 7 است کسی میدونه مشکل از کجاست لطفا راهنمایی کنید اگه میشه یکم سریع

shahramcat
18-03-2010, 17:20
سلام

این بازی روی ویندوز 64bit 7 مشکل داره ؟ اصلا اجرا نمیشه ! راهی نداره ؟

ممنون

pedram_sad
18-03-2010, 21:13
دوستان جریان این محل های explorer نشده چیه ؟
باید به همشون سر بزنم ؟
این scan کردنش و پیدا کردن اون محل ها چه فایده داره و ایا تو روند بازی تاثیر داره و لازمه ؟

vegas
18-03-2010, 21:30
سلام

این بازی روی ویندوز 64bit 7 مشکل داره ؟ اصلا اجرا نمیشه ! راهی نداره ؟

ممنون
نه عزیز این بازی با windows 7 x64 مشکلی نداره من این بازی رو با همین ویندوز به اتمام رسوندم ! :46:

M A X I M U M
18-03-2010, 23:35
باید به همشون سر بزنم ؟
این scan کردنش و پیدا کردن اون محل ها چه فایده داره و ایا تو روند بازی تاثیر داره و لازمه ؟

بله در يه سري از سفينه ماموريت هاي مخفي وجود داره
وقتي اسكن مي كني در بعضي از سياره ها ميگه : Anomaly Detected
بعد بايد قشنگ سياره رو اسكن كني تا يه نقطه نوراني رو پيدا كني به اونجا يه پروب شليك مي كني و بعد گزينه فرود ( Land ) نمايان ميشه

havas_1980
19-03-2010, 02:22
باید به همشون سر بزنم ؟
این scan کردنش و پیدا کردن اون محل ها چه فایده داره و ایا تو روند بازی تاثیر داره و لازمه ؟بستگی داره برای آپگرید هات چقدر منبع لازم باشه... اگه دیدی برای اپگرید هات, منابع * کم داری, اون وقت میری سیارات رو اسکن و منابع رو جمع میکنی. در بعضی از سیارت هم به سیگنالی برمیخوری که به یه ماموریت فرعی منتهی میشه. (در کل 10 سیگنال)

در طول بازی 4 منبع وجود داره:

- Palladium - برای آپگرید های Heavy Pistol و Shield و سایبرنتیک
- Platinum - برای آپگریدهای Shotgun و Sniper Rifle و پزشکی
- Iridium - برای اپگرید های Assault Rifle و Submachine Gun و اسلحه های سنگین
- Element Zero - برای اپگرید های Biotic و Tech

آپگرید های نرماندی هم شامل همه منابع میشه.

shahramcat
19-03-2010, 10:54
نه عزیز این بازی با windows 7 x64 مشکلی نداره من این بازی رو با همین ویندوز به اتمام رسوندم ! :46:

ممنون جناب

شما از کدوم کرک استفاده میکنید ؟

لینک دانلودازش ندارید ؟

arman665
19-03-2010, 11:09
ممنون جناب

شما از کدوم کرک استفاده میکنید ؟

لینک دانلودازش ندارید ؟
از کرک (Razor1911) استفاده کن 100% جواب میده !

asklt
19-03-2010, 13:05
از کرک (Razor1911) استفاده کن 100% جواب میده !

ببخشید اگه میشه لینک دانلودش رو بزارید.

moderntalk
19-03-2010, 13:46
من تو همین منظومه ی اولی که اسمش یادم نیست همه ی سیارات رو گشتم و مواد به دست آوردم همه ی منظومه های اطراف 100 درصد شدن.فقط اونی که توش بنزین میزنم و پروب می گیرم 80 درصده .سراغ امگا رلی که میرم میگه :هنوز کشتی برای عبور آماده نیست یا یه هم چین چیزی.کسی نمی دونه چی کار باید بکنم؟

eimanpaladin
19-03-2010, 16:23
با سلام میشه یه آموزشی در رابطه با بازی بدید . من نمی دونم چیکار باید بکنم
ممنون تا حالا چندتا سیاره و سفینه رفتم و یه سری دوست پیدا کردم .

M A X I M U M
19-03-2010, 17:16
در قسمت ماموريت ها خودش بهت ميگه چيكار بكني
براي رفتن به يه مرحله اي به قسمت كنترل سفينه برو اب نقشه گالاكسي بياد بعد روي هر سياره خودش مي نويسه چه ماموريتي اونجاست

sir payman
19-03-2010, 17:37
من تو همین منظومه ی اولی که اسمش یادم نیست همه ی سیارات رو گشتم و مواد به دست آوردم همه ی منظومه های اطراف 100 درصد شدن.فقط اونی که توش بنزین میزنم و پروب می گیرم 80 درصده .سراغ امگا رلی که میرم میگه :هنوز کشتی برای عبور آماده نیست یا یه هم چین چیزی.کسی نمی دونه چی کار باید بکنم؟
شما تیم جمع کردی؟
legion رو هم به تیمتون اضافه کردید؟

Niloofar_Hot69
19-03-2010, 22:54
چرا این بازی غیر قانونیه؟آخه همشو از بازی فروشیا جمع کردن!مگه چی داره هان؟

vahidgame
19-03-2010, 23:14
من که دیدم توی مغازه ها بودش. اگر غیر قانونی باشه احتمالا به خاطر اون رومانس این حرفا هستش که به نظر من چیز خاصی وجود نداره. شاید عکس ها رو نگاه کنید بگید خیلی این بازی صحنه اونجوری داره ولی به این صورت نیستش...
در ضمن اگر غیر قانونی هم باشه کی توجه می کنه اگه اینجوری بودش که الان هیچ بازیی نمی تونستیم بازی کنیم چون بیشتر بازی ها احتمالا غیر قاونی هستن. دلیلش هم شاید چیزهایی مثل بد حجابی در بازی ها و ... باشه:31:

M A X I M U M
20-03-2010, 01:04

بخاطر Romance هاي بازي غيرقانوني اعلام شده و خب طبيعيه
مثل بازي هاي Assassins Creed 2 و GOW III و حتي Heavy Rain

amt1231
20-03-2010, 01:22
فدای چشمای عسلیت جناب asaasaasa، مشکلم حل نشد و DVDهای من کرکی نیستن، ولی همین که توجه کردی یه دنیا ممنون،

یه مشکل جدید پیدا کردم؛ وقتی MassEffect2Launcher رو play می کنم، این پیغام رو می ده:

failed to initialized the physics system.please ensure you have an update version of the physx system software installed

حالا چی کار کنم، هنوز کسی نمیدونه؟؟؟

من هم اول که بازی رو نصب کردم همین مشکل رو داشتم.
تو dvd هات بگرد یکی دو تا فایل پیدا میکنی که physx تو اسمشون داره،بکش از اونا رو نصب کن.

amt1231
20-03-2010, 01:34
من بازی که میکنم می تونم saveکنم ولی وقتی از بازی میام بیرون منوی اصلی new game و extras و exit داره گزینه load نداره منوهای دیگه بازی رو هم گشتم این گزینه رو نداشت کسی می دونه مشکل از کجاست؟

vahidgame
20-03-2010, 01:41
DLC جدید بازی که اسمش Kasumi هستش تا 3 روز دیگه یعنی 23 مارس منتشر میشه.این DLC مثل اینکه خیلی خوب هستش و ویژگی های جدید خوبی به بازی اضافه می کنه. از جمله یه شخصیت جدید و چند آپگرید جدید و...
فقط نکته جالب اینه که بازی رایگان نیستش و قیمت اون 5 دلار هستش. فکر کنم توی ایران برای نسخه اصلی بازی هم کمتر از این پول میدیم:31:

moderntalk
20-03-2010, 10:58
آقا مشکل حل شد رفتم به یه سحابی دیگه .
تو مرحله ی horizen وقتی به برج هایی که میکانیکه آدرسش رو داده میرسی .بهت حمله میشه .بعد باید بری برج رو -- کنی بعد مثل مور و ملخ از در و دیوار موجودات فضایی میان وقتی همشون رو میکشی رییسشون که اسمش فک کنم praetorian هست میاد.نمی دونم چجوری باید بکشمش خیلی سخته.نمیشه بعد از شکست نوچه هاش و قبل از اومدن این جونور بازی رو سیو کرد؟خیلی زد حاله این جوری هر بار که میمیرم از بازی میام بیرون چون یه زد حال اساسی میخورم.لطفا کمک کنید دوستان

amt1231
20-03-2010, 11:21
من بازی که میکنم می تونم saveکنم ولی وقتی از بازی میام بیرون منوی اصلی new game و extras و exit داره گزینه load نداره منوهای دیگه بازی رو هم گشتم این گزینه رو نداشت کسی می دونه مشکل از کجاست؟

اصلا شما save که میکنید از کجا load میکنید؟

vahidgame
20-03-2010, 12:30

توی منوی اصلی بازی باید گزینه Load وجود داشته باشه. منم همین مشکلو قبلا داشتم .فکر کنم از طریق لانچر بازی توی بازی برید مشکل حل میشه.

mjorh
20-03-2010, 15:24
ماموزيت هاي اين بازي گنگ هستش مثلا گفته assamble a team خوب ميگه يه تيم جمع كن . منظورش چيه؟ چطوري ؟ ميشه يه راهنمايي بكنين

titanium_zarin
20-03-2010, 15:47
ماموزيت هاي اين بازي گنگ هستش مثلا گفته assamble a team خوب ميگه يه تيم جمع كن . منظورش چيه؟ چطوري ؟ ميشه يه راهنمايي بكنين

دوست من اون ماموريت هدف نهايي اين قسمت هست...
شما الان بقيه ماموريتها رو بريد...
اگه سفينه رو داريد...بريد به سمت گالكسي مپ و اونجا كليك كنيد...ليست سيارات مياد و ماموريتهاش...
شما توي jornal هم نگاه كنيد مشخصه كه بايد چه كار كنيد...بقيه ماموريتها رو بريد منظوره اين يكي رو كه گنگ هست ميفهميد
تشكر...:10:

wooo
20-03-2010, 16:38

آره داداش.شما برو تو journal که تو pause بازی هستش ماموریت هایی که به شما میدن با نام dossir یا یه همچین اسمی یادم نیست که باید به مکان ها یا سیارات دیگر بروید و دنباله اشخاص خاصی بگردید و تو جنگ
کردن کمکشون کنید بعد در ازا ازشون بخواین به گروه شما بیاین.:10:اوناهم قبول میکنن.

mahdi_n13
20-03-2010, 19:20

اگر بازی شما غیر اورجینال باشه احتمالا شما بازی رو بصورت online شروع کردید شما باید ابتدا پس از بالا اومدن بازی دکمه home را فشار بدید بعد بازی رو بصورت offline قرار بدید بعد 'در گزینه profile اسمه خودتو وارد کنی بعد گزینه save رو فشار بدی بعد از این گزینه load از حالت قفل خارج میشه!!!:11:

havas_1980
20-03-2010, 19:37
آقا مشکل حل شد رفتم به یه سحابی دیگه .
تو مرحله ی horizen وقتی به برج هایی که میکانیکه آدرسش رو داده میرسی .بهت حمله میشه .بعد باید بری برج رو -- کنی بعد مثل مور و ملخ از در و دیوار موجودات فضایی میان وقتی همشون رو میکشی رییسشون که اسمش فک کنم praetorian هست میاد.نمی دونم چجوری باید بکشمش خیلی سخته.نمیشه بعد از شکست نوچه هاش و قبل از اومدن این جونور بازی رو سیو کرد؟خیلی زد حاله این جوری هر بار که میمیرم از بازی میام بیرون چون یه زد حال اساسی میخورم.لطفا کمک کنید دوستانبا کمک توانایی Overload (مخصوص Miranda و Garus) زره دشمن رو خالی کنین. Heavy Pistol هم برای زره موثره.

moderntalk
20-03-2010, 20:13
با کمک توانایی Overload (مخصوص Miranda و Garus) زره دشمن رو خالی کنین. Heavy Pistol هم برای زره موثره.
ممنون .خودم با اون اسلحه ای که ازشون گرفته بودم و اشعه ای بود کارش رو ساختم.بازم ممنون.
یه جای دیگه همون جایی که میرم خواهر میراندا رو پیدا می کنم یه ماموریت داره میگه برو slc یا یه همچین چیزی رو پیدا کن.این تو نقشه نیست چی کار باید بکنم؟
راستی سال نو همه ی بر و بچه های 30word مبارک.:10::11:

mjorh
21-03-2010, 02:21
دوست من اون ماموريت هدف نهايي اين قسمت هست...
شما الان بقيه ماموريتها رو بريد...
اگه سفينه رو داريد...بريد به سمت گالكسي مپ و اونجا كليك كنيد...ليست سيارات مياد و ماموريتهاش...
شما توي jornal هم نگاه كنيد مشخصه كه بايد چه كار كنيد...بقيه ماموريتها رو بريد منظوره اين يكي رو كه گنگ هست ميفهميد
تشكر...:10:

آره همين كار رو كردم .

ممنونم.:20:

havas_1980
21-03-2010, 02:48
... همون جایی که میرم خواهر میراندا رو پیدا می کنم یه ماموریت داره میگه برو slc یا یه همچین چیزی رو پیدا کن.این تو نقشه نیست چی کار باید بکنم؟
SLC؟... نکنه منظورتون Lanteia ست؟

برای پیدا کردنش تو Illium, به Eternity Bar (بالا دست راست نقشه) میرین. وارد که شدین, میرین دست چپ, بالکن.

moderntalk
21-03-2010, 19:02
ممنون خودم رفتم .اون جایی بود که یه برده رو می خواستم آزاد کنم گفته بود برو si security رو ببین که همون رو به روم بود و من این همه دنبالش می گشتم:31:.بازم ممنون:10:

moderntalk
21-03-2010, 19:37
تا این جا که من فهمیدم تو این بازی باید دو تا چیز رو داشته باشی:
اول زبان انگلیسی خوب.
دوم قدرت تصمیم گیری درست .
درست میگم؟یانه .

mehdy.z
21-03-2010, 20:11
تا این جا که من فهمیدم تو این بازی باید دو تا چیز رو داشته باشی:
اول زبان انگلیسی خوب.
دوم قدرت تصمیم گیری درست .
درست میگم؟یانه .
کاملا صحیحه دوست من...
البته نسخه اول این بازی هم یه جورایی پیش لازمه_ش هست ولی اگه یک موقع مثل من گشتی و گیرت نیومد زیاد حرص نخور بازم اگه زیانت خوب باشه تا حد زیادی رو میتونه جبران کنه:46:

aria_victor
21-03-2010, 21:44
سلام
من تازه بازی رو گرفتم
توی بازی میره
وقتی نیو گیم رو میزنم توی لودینگ گیر میکنه و هنگ میکنه!
کسی میدونه مشکل چیه؟