مشاهده نسخه کامل
: Mass Effect 2
صفحه ها :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
وین رونی
30-01-2010, 13:51
بچه ها حتماً نیازه که قبلش شماره یک بازی را انجام بدیم؟
abolf@zl
30-01-2010, 14:11
من همون اول باز منودم که شیفر به اون سیاه پوست میرسه و بعد مکالمه اونطرف روبرو دشمن از درب میاد و شلیک میکنه که دوطرف من هر دو درب بسته هستش؟همون اول بازی رو میگم.ممنون میشم کمکم کنین.
راستی جائی کسی راهنمای فارسی بازی رو ندیده
shift رو بگیر پرو فایل jacob رو میبینی با یکی از قدرت هاش(ability) مانع سر راه رو منفجر کن راه باز میشه.
Little Sparrow
30-01-2010, 14:39
من که نسخه ی قبلو بازی نکردم ولی از دیالوگ ها و codex خود بازی اطلاعات خیلی زیادی گرفتم.خیلی مهم نیست.
ولی باید انگلیسیت خوب باشه و گرنه گیر می کنی.
موفق باشید.
نه نياز نيست .به راحتي مي تونيد بازي كنيد.
سلام به همه دوستان
بلافاصله بعد از امتحانات این بازی رو گرفتم چند روزیه گیرم انداخته. خیلی خوش ساخته اصلا همین که اسم Bioware اول یه بازی باشه کافیه برای گرفتنش. اکشنش بسیار زیباست و گرافیکشم فوق العادس. روی طراحی کاراکتر ها خیلی زیباکار شده و برای همشون دقت زیادی به خرج دادن.
بچه ها یه سوال دارم برای آپگرید کردن مثلا سلاح ها یه چیزایی نیاز هست مثل Iridium, Platinum یا یه چیزایی مثل این که فک کنم مثل پول هستن تو این بازی. من اینا رو نمی دونم از کجا می تونم گیر بیارم. ممنون میشم کمک کنید. در ضمن اگه سایتی سراغ داشتید که عکس کاراکتر ها رو خوب داشته باشه ممنون میشم بدید.
موفق باشید
Little Sparrow
30-01-2010, 17:33
سلام به همه دوستان
بلافاصله بعد از امتحانات این بازی رو گرفتم چند روزیه گیرم انداخته. خیلی خوش ساخته اصلا همین که اسم Bioware اول یه بازی باشه کافیه برای گرفتنش. اکشنش بسیار زیباست و گرافیکشم فوق العادس. روی طراحی کاراکتر ها خیلی زیباکار شده و برای همشون دقت زیادی به خرج دادن.
بچه ها یه سوال دارم برای آپگرید کردن مثلا سلاح ها یه چیزایی نیاز هست مثل Iridium, Platinum یا یه چیزایی مثل این که فک کنم مثل پول هستن تو این بازی. من اینا رو نمی دونم از کجا می تونم گیر بیارم. ممنون میشم کمک کنید. در ضمن اگه سایتی سراغ داشتید که عکس کاراکتر ها رو خوب داشته باشه ممنون میشم بدید.
موفق باشید
در مورد این قسمت از متنت می تونم بهت کمک کنم.این مواد رو تو ماموریت های خود بازی می تونی پیدا کنی.
موفق باشید.
hosseincode2008
30-01-2010, 18:45
يكي از بچه ها زير يه تريلر اين بازي نوشته بود افرادي كه ناراحتي قلبي دارن اين تريلر رو نبينن پرسيدم چرا ولي ايشون جواب ندادن . الان من گرفتم بازيو ولي ميترسم بازي رو شروع كنم چون تازگيا مشكل روحي پيدا كردم و حس ترسيدنم چندين برابر شده . حالا خبري هست ؟
هه هه
miladddd
30-01-2010, 19:32
نسخه پی سی چند دی وی دی هست؟
و بگید آیا نسخه های موجود در بازار مشکلی چیزی نداره؟! مخصوصا مال این یارو بویزتیم
Little Sparrow
30-01-2010, 19:37
من نسخه ی 4 دی وی دی رو دارم مشکلی هم ندارم.پچی چیزی و.... هم نریختم.
mamad gonzo
31-01-2010, 02:00
اقا این بازیو میشه با تنظیمات گرافیکی medium و high روی سیستم زیر روون اجرا کرد؟
xp service pack 2
ram 2gig
گرافیک 8500 جی تی
2.4 2هسته ای
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همه دوستان
موفق باشید
دوست عزیز باید بری تو نقشه کهکشان یک سیاره رو انتخاب کنی بعد enter orbit رو بزنی بعد با right mouse اسکنش کنی هر کجا اون نمودار سمت راست رفت بالا left mouse رو بزنی
manuelcalavera
31-01-2010, 12:06
دوستان این بازی DLC نداره ؟
ضمن اینکه من هم اصلا" از RPG خوشم نمیومد ، درگن ایج رو که بازی کردم دیدم واقعا" Story Line چقدر میتونه بازی رو جذاب کنه ...
بودن ِ دیالوگ های زیاد بر جذابیت ِ بازی اضافه میکنه ،
فقط یه سوال ، این بازی مث ِ DA:O که چیزای خیییلی حاشیه ای نداره ؟ سر و بندازیم پایین و داستان رو دنبال کنیم ؟
من اول بازی هستم و تازه ویلسون رو پیدا کردم ، میخوام ببینم مث ِ درگن ایج دقیق بشم یا نه ؟
تصمیمات ِ من همچنان در تغییر روند داستان تاثیر داره ؟
shab_2008
31-01-2010, 12:46
اقا این بازیو میشه با تنظیمات گرافیکی medium و high روی سیستم زیر روون اجرا کرد؟
xp service pack 2
ram 2gig
گرافیک 8500 جی تی
2.4 2هسته ای
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون رم و گرافیکتون ضعیفه با رزولوشن 1024 روی medium هم مشکل پیدا میکنید چه برسه به high .
linkin_park
31-01-2010, 13:22
این بازی بعد از خداترین بازی RPG چند سال پیش یعنی Knights of the Old Republic دوباره منو برد به اون زمان ..... خیلی از ایده هاشو از همون بازی گرفته ....... ولی تنها فرقش با اون اکشنش هست ...
به جرئت بهترین بازی امساله !
mamad gonzo
31-01-2010, 16:05
چون رم و گرافیکتون ضعیفه با رزولوشن 1024 روی medium هم مشکل پیدا میکنید چه برسه به high .
ممنون...
میگی سیستمو چیکار کنم که این باز که هیچ 2 برابر اینم راحت و روون روی high اجرا کنه؟
میشه یکی بگه چطوری میشه اسلحه خرید یا عوض کرد من کل بازی رو دارم با یک کلت میرم؟؟؟
shab_2008
31-01-2010, 18:48
ممنون...
میگی سیستمو چیکار کنم که این باز که هیچ 2 برابر اینم راحت و روون روی high اجرا کنه؟
شما اگه بخواین یه همچین سستمی که میگید داشته باشید خیلی خرجتون میشه به نظر من یه کنسول بخرید بهتره. چون ممکنه زمانی شما یه کارت گرافیکی قوی داشته باشین ولی باز در بازیها افت فریم زیاد باشه که دلیل اون باگهای گرافیکی هست که این مورد به دلیل پورت خیلی از بازیهای pc از روی کنسولها به وجود میاد
miladddd
31-01-2010, 19:55
من امروز بازیو گرفتم و با کوله باری از سوال اومدم
ولی بازی خیلی قشنگه
و اما سوالام
1- پوینت ها دقیقا به چه کاری میاد، چی باهاشون بگیریم به صرفه تره؟
2- آیا تیر هم تیمیهامون تموم میشه؟
3- چطور میشه هم خودمون و هم همتیمی هامونو از قوی تر کرد، یعنی دیرتر بمیرن!
4- اون قسمت که از سیاره ها خرت و پرت جمع میکنه به چه درد میخوره؟
5- روند پیشرفت بازی چطوریه؟! من همینجوری میرم تو یکی از سیاره ها بعد یکم میگردم میره بعد میره یه سیاره دیگه
بعضی ها تو سیاره ها مهربونن و مهمونی گرفتن، ولی بعضی جاها جنگه!
6- آیا میشه چهره بازیکن خودمونو بعد از اینکه انتخابش کردیم تو بازی تغییر داد؟!
ببخشید که زیاد پرسیدم
ولی لطفا جواب بدید
aghamajid1369
31-01-2010, 19:55
سلام. بچه ها کسی سیو های mass effect 1 رو ایمپورت کرده واسه این بازی؟؟؟
من ایمپورت میکنم از توی قسمت config ولی داخل بازی اصلا کارکترم رو پیدا نمیکنه !!!
کسی همچین مشکلی نداره؟
bm_mehran
31-01-2010, 21:26
دوستان گرافیک من ati 5850 هست . وقتی تو تنظیمات گرافیک بازی میرم چیزی در مورد تنظیم antialiaging نمیبینم . خواهش میکنم راهنمایی کنید .
bm_mehran
31-01-2010, 21:30
من امکان تنظیم antialiaging رو ندارم . لطفا راهنمایی کنید . کارت گرافیک من ati 5850 هست .
d_a_n_t_e
31-01-2010, 21:36
من امروز بازی رو دانلود کردم البته نسخه repack رو که حجم فایل های دانلودی 3.76 gb بود و بعد از نصب شد 9.9 گیگابایت
میخواستم بدونم دوستانی که نسخه 4 Dvd بازی رو خریدن بعد از نصب بازی چقدر جا گرفته ؟
توی این نسخه ایی که من دارم همه چیز کامله و فقط کیفیت فیلم های بازی رو پایین آوردن
ممنون
aghamajid1369
31-01-2010, 21:53
من امروز بازی رو دانلود کردم البته نسخه repack رو که حجم فایل های دانلودی 3.76 gb بود و بعد از نصب شد 9.9 گیگابایت
میخواستم بدونم دوستانی که نسخه 4 Dvd بازی رو خریدن بعد از نصب بازی چقدر جا گرفته ؟
توی این نسخه ایی که من دارم همه چیز کامله و فقط کیفیت فیلم های بازی رو پایین آوردن
ممنون
مال من 14.4 گیگ هست (نسخه 4 دی وی دی )
آقا کسی تونسته کارکتر mass effect 1 ش رو ایمپورت کنه یا نه ؟؟!!
دی وی دی هاش توی بازار پیدا میشه ؟
vahidgame
31-01-2010, 22:44
آره همه جا دیگه اومده فکر کنم
بچه ها یه مسئله خیلی مهم رو متوجه شدم راستش تو خیلی از سایتهای خارجی به این مشکل برخورده بودند که چرا بازی تنوع اسلحه نداره و کل بازی رو باید با 3 نوع اسلحه رفت.. برای اینکه از همه اسلحه ها بتونید استفاده کنید حتما باید برای کاراکترتون مود سرباز رو انتخاب کنید , مود های دیگه ای هم داره مثل جاسوس , استاد و... که اگه اینها رو انتخاب کنید باید تا آخر بازی با کلت برید....
mamad gonzo
01-02-2010, 00:36
شما اگه بخواین یه همچین سستمی که میگید داشته باشید خیلی خرجتون میشه به نظر من یه کنسول بخرید بهتره. چون ممکنه زمانی شما یه کارت گرافیکی قوی داشته باشین ولی باز در بازیها افت فریم زیاد باشه که دلیل اون باگهای گرافیکی هست که این مورد به دلیل پورت خیلی از بازیهای pc از روی کنسولها به وجود میاد
سگ درصد:31:
ممنون یه الیت اول ماه میگیرم
d_a_n_t_e
01-02-2010, 01:16
مال من 14.4 گیگ هست (نسخه 4 دی وی دی )
آقا کسی تونسته کارکتر mass effect 1 ش رو ایمپورت کنه یا نه ؟؟!!
من تونستم ایمپورت کنم
برای ایمپورت کردن اول روی MassEffect2Launcher کلیک کنید
بعد زا اون به قسمت Configure برید
بعد از منوی سمت چپ 'گزینه Save Games رو انتخاب کنبد
روی کپی Mass Effect 1 save games کلیک کنید
بعد هم محل سیو نسخه 1 رو مشخص کنید
حالا توی بازی رقته و روی Import Character ME1 کلیک کنید
میبینید که کارکترتون به همراه لولش پیدا میشه و میتونید اون رو ایمپورت کنید
ببخشید دوست عزیز اگه میشه بگید توی پوشه Movies شما چند تا فایل وجود داره و حجم کلشون چقدره ممنون
aramesh_61
01-02-2010, 01:31
سلام دوستان
من نسخه ی 3 دی وی دی رو دارم که بعد از نصب حجمش میشه 11.4 گیگ، یعنی ممکنه بازیه من ناقص باشه؟ آخه تو فروم خوندم که بازیه یکی بعد از نصب 14.4 گیگ شده، ممنون میشم راهنمایی کنید (اگه سوالم تکراریه معذرت)
aghamajid1369
01-02-2010, 01:44
من تونستم ایمپورت کنم
برای ایمپورت کردن اول روی MassEffect2Launcher کلیک کنید
بعد زا اون به قسمت Configure برید
بعد از منوی سمت چپ 'گزینه Save Games رو انتخاب کنبد
روی کپی Mass Effect 1 save games کلیک کنید
بعد هم محل سیو نسخه 1 رو مشخص کنید
حالا توی بازی رقته و روی Import Character ME1 کلیک کنید
میبینید که کارکترتون به همراه لولش پیدا میشه و میتونید اون رو ایمپورت کنید
ببخشید دوست عزیز اگه میشه بگید توی پوشه Movies شما چند تا فایل وجود داره و حجم کلشون چقدره ممنون
مشکل رو حل کردم دوست من. منم اولش این کاری که شما میگی رو کردم ولی نمیشد. توی بازی کارکتر رو نمیشناحت.
رفتم توی پوشه بازی دیدم اونجا هم یه پوشه save هست !!!
save های mass effect 1 رو اونجا کپی کردم درست شد.
پوشه movies من 2.52 گیگ هست و 167 تا فایل داخلشه.
سلام دوستان
من نسخه ی 3 دی وی دی رو دارم که بعد از نصب حجمش میشه 11.4 گیگ، یعنی ممکنه بازیه من ناقص باشه؟ آخه تو فروم خوندم که بازیه یکی بعد از نصب 14.4 گیگ شده، ممنون میشم راهنمایی کنید (اگه سوالم تکراریه معذرت)
نه دوست من. فکر نمیکنم بازی ناقص باشه. ممکنه یه چیزهایی رو ازش حذف کرده باشن مثل زبان های اضافی یا . . .
شما اگه بخواین یه همچین سستمی که میگید داشته باشید خیلی خرجتون میشه به نظر من یه کنسول بخرید بهتره. چون ممکنه زمانی شما یه کارت گرافیکی قوی داشته باشین ولی باز در بازیها افت فریم زیاد باشه که دلیل اون باگهای گرافیکی هست که این مورد به دلیل پورت خیلی از بازیهای pc از روی کنسولها به وجود میاد از کی تا حالا پورت بازی باعث ایجاد باگ گرافیکی می شه؟ ما پورت خوب و پورت بد داریم. اگه پورت بد باشه، اونوقت حق با شماست.
دوستان گرافیک من ati 5850 هست . وقتی تو تنظیمات گرافیک بازی میرم چیزی در مورد تنظیم antialiaging نمیبینم . خواهش میکنم راهنمایی کنید . راهنمای فعال کردن Anti alising در کارت های ATI Radeon در لینک زیر :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراهنمای فعال کردن Anti alising در کارت های nVidia Geforce در لینک زیر :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از کی تا حالا پورت بازی باعث ایجاد باگ گرافیکی می شه؟ ما پورت خوب و پورت بد داریم. اگه پورت بد باشه، اونوقت حق با شماست.
راهنمای فعال کردن Anti alising در کارت های ATI Radeon در لینک زیر :
راهنمای فعال کردن Anti alising در کارت های nVidia Geforce در لینک زیر :
درسته دوست عزیز ولی این پچ هم برای کارتهای ATI اومده
در حدود 111 مگ برای فعال کرد Anti alising
aramesh_61
01-02-2010, 10:04
ببخشید دوستان این پچ که واسه کارتهای ati اومده فقط واسه crossfire هست یا نه؟
ببخشید دوستان این پچ که واسه کارتهای ati اومده فقط واسه crossfire هست یا نه؟
دوست عزیز توضیح پچ اینه دیگه معلوم میشه برای چیه
Patch allows anti aliasing options for Mass Effect 2 on systems a ATI CrossFire setup
درسته دوست عزیز ولی این پچ هم برای کارتهای ATI اومده
در حدود 111 مگ برای فعال کرد Anti alising
اون پچ گویا فقط برای حالت crossfire ایجاد شده. در حالی که روشی که من معرفی کردم، در پاسخ به کاربری بود که از یک کارت استفاده می کرد نه چند کارت.
miladddd
01-02-2010, 15:08
آقا یکی فارسی بگه بعد از اینکه تغییرات رو تو ccc اعمال کردیم باید چکار کرد که AَA به تنظیمات بازی اضافه بشه
Little Sparrow
01-02-2010, 15:12
هر چی جلوتر می رم سخت تر میشه.خدا.از چپ و راست دشمن میاد.دوستان رمز یا ترینری ندارید؟
می دونم اینجا تاپیک درخواست رمز و ترینر نیست ولی یه کاری برام بکنید.
ممنون.
shab_2008
01-02-2010, 18:00
از کی تا حالا پورت بازی باعث ایجاد باگ گرافیکی می شه؟ ما پورت خوب و پورت بد داریم. اگه پورت بد باشه، اونوقت حق با شماست.
شما مثل اینکه GTA IV را فراموش کردید اگه مشکلهای گرافیکی این بازی اسمش باگ نیست پس چیه؟
Bs_panzer
01-02-2010, 19:35
بالاخره صبح دیدم دانلودش تموم شده !
دارم میرم تابحال بازی جذابی بوده + شروع نسبتا خوب
شما مثل اینکه GTA IV را فراموش کردید اگه مشکلهای گرافیکی این بازی اسمش باگ نیست پس چیه؟
من چیزی رو فراموش نکردم. خوبه در پست قبل اشاره کردم که الزاما پورت باعث ایجاد به قول شما باگ گرافیکی نمیشه و اگه پورت به شکل مناسبی صورت بگیره، این مشکلات هم پیش نمیاد. آیا gta تنها بازی ای که پورت شده؟ بقیه ی بازی های پورت شده هم همین مشکلات رو دارند؟
shab_2008
01-02-2010, 20:51
من چیزی رو فراموش نکردم. خوبه در پست قبل اشاره کردم که الزاما پورت باعث ایجاد به قول شما باگ گرافیکی نمیشه و اگه پورت به شکل مناسبی صورت بگیره، این مشکلات هم پیش نمیاد. آیا gta تنها بازی ای که پورت شده؟ بقیه ی بازی های پورت شده هم همین مشکلات رو دارند؟
جالبه شما از یه طرف میگید:
از کی تا حالا پورت بازی باعث ایجاد باگ گرافیکی می شه
از یه طرف دیگه هم مشکلات گرافیکیه GTA IV را که در اثر تنها پورت شدن به وجود امده را قبول دارید.
بالاخره هر کی یه نظری داره دیگه!
از یه طرف دیگه هم مشکلات گرافیکیه GTA IV را که در اثر تنها پورت شدن به وجود امده را قبول دارید.
بالاخره هر کی یه نظری داره دیگه! در اولین و همین طور اخرین پست کاملا روشن توضیح دادم. از پست اول من شما برداشت اشتباهی کردید که در پست دوم این ابهام شما رو برطرف کردم. پست اول من هم دو بخش داره در بخش دوم گفتم که پورت بد و پورت خوب داریم. ولی مثل اینکه چشم شما ترجیح میده یک قسمتش رو ببینه و قسمت دیگه رو نبینه.
vahidgame
01-02-2010, 22:15
بابا بی خیال هم بشید این بحث ها فایده نداره.
دوستان من به خاطر یه مشکل متاسفانه این بازی فوق العاده در سبک نقش آفرینی رو فعلا از دست دادم ولی وقتی بازی کنم دیگه کسی نمیتونه جلوی منو بگیره:21: یه سوال داشتم این بازی نسبت به بازی dragon age که از همین شرکت bioware هست خیلی سیستم بالاتری میخواد یا در همون حد هستش.
اگر به بتونید به من کمک کنید لطف بزرگی کردید در حقم ...
من بازی رو گرفتم و نصب کردم و وارد منوی بازی شدم و وقتی روی نیو گیم کلیک میکنم و اونجا می پرسه میخواهید کاراکتر زن باشه یا مرد که وقتی هر کدومشون رو انتخاب میکنم بازی وارد لودینگ میشه اما از همون اول که وارد لودینگ میشه قفل میکنه و همینطوری می مونه . هرکاری میکنم نمی تونم کاری کنم که بازی اونجا قفل نکنه . آیا این مشکل قفل کردن در اولین لودینگ بازی فقط برای منه ؟
aghamajid1369
01-02-2010, 22:40
بابا بی خیال هم بشید این بحث ها فایده نداره.
دوستان من به خاطر یه مشکل متاسفانه این بازی فوق العاده در سبک نقش آفرینی رو فعلا از دست دادم ولی وقتی بازی کنم دیگه کسی نمیتونه جلوی منو بگیره:21: یه سوال داشتم این بازی نسبت به بازی dragon age که از همین شرکت bioware هست خیلی سیستم بالاتری میخواد یا در همون حد هستش.
بازی از این لحاظ واقعا عالیه. با اینکه گرافیک خیلی خوبی داره ولی خیلی روون اجرا میشه و گرافیک خیلی خفنی نمیخواد !
من که با کارت گرافیک 8800 دارم توی رزولوشن 900*1440 توی آخرین جزئیات بازی میکنم.فریم بالایی هم میگیرم.
اگر به بتونید به من کمک کنید لطف بزرگی کردید در حقم ...
من بازی رو گرفتم و نصب کردم و وارد منوی بازی شدم و وقتی روی نیو گیم کلیک میکنم و اونجا می پرسه میخواهید کاراکتر زن باشه یا مرد که وقتی هر کدومشون رو انتخاب میکنم بازی وارد لودینگ میشه اما از همون اول که وارد لودینگ میشه قفل میکنه و همینطوری می مونه . هرکاری میکنم نمی تونم کاری کنم که بازی اونجا قفل نکنه . آیا این مشکل قفل کردن در اولین لودینگ بازی فقط برای منه ؟
دوست من شما مشخصات سیستمت رو بگو.
در ضمن. درایور کارت گرافیکتون up to date هست؟
shab_2008
01-02-2010, 22:52
در اولین و همین طور اخرین پست کاملا روشن توضیح دادم. از پست اول من شما برداشت اشتباهی کردید که در پست دوم این ابهام شما رو برطرف کردم. پست اول من هم دو بخش داره در بخش دوم گفتم که پورت بد و پورت خوب داریم. ولی مثل اینکه چشم شما ترجیح میده یک قسمتش رو ببینه و قسمت دیگه رو نبینه.
چیکار کنیم دیگه چشممون موارد مبهم را درست نمیبینه:31:
من توصیه میکنم شما یه کنسول بخرید تا اونوقت بهتر بتونیم با هم بحث کنیم و تعصب نباشه.
Bs_panzer
01-02-2010, 23:10
اه دسته 360 ساپورت نمی کنه !
vahidgame
01-02-2010, 23:13
بازی از این لحاظ واقعا عالیه. با اینکه گرافیک خیلی خوبی داره ولی خیلی روون اجرا میشه و گرافیک خیلی خفنی نمیخواد !
من که با کارت گرافیک 8800 دارم توی رزولوشن 900*1440 توی آخرین جزئیات بازی میکنم.فریم بالایی هم میگیرم.
دست درد نکنه دوست عزیز.یعنی تقریبا سیستمی شبیه همون dragon age می خواد.این جوری هست من خودم رو باید زودتر برای یکی از بهترین بازی های امسال آماده کنم
مشخصات سیستمم اینه دوست عزیز .
cpu : AMD 3000
VGA : 7900 GT
RAM : 2 GIG
درایو گرافیکم آپدیته . من بیشتر احتمال میدم از کرک باشه دنبال کرکش گشتم اما 16 مگابایت بودم و منم چون دایل آپی هستم بیشتر از 3 مگابایت رو نمی تونم دانلود کنم . کرکی از بازی سراغ نداری که حجمش کم باشه ؟
راستی بازی که من دارم 4 دی وی دی هستم و اصلا هم کرک نداره بعد از نصب روی آیکونش کلیک کنی میره تو منوی بازی ...
miladddd
02-02-2010, 00:05
مشخصات سیستمم اینه دوست عزیز .
cpu : AMD 3000
VGA : 7900 GT
RAM : 2 GIG
درایو گرافیکم آپدیته . من بیشتر احتمال میدم از کرک باشه دنبال کرکش گشتم اما 16 مگابایت بودم و منم چون دایل آپی هستم بیشتر از 3 مگابایت رو نمی تونم دانلود کنم . کرکی از بازی سراغ نداری که حجمش کم باشه ؟
راستی بازی که من دارم 4 دی وی دی هستم و اصلا هم کرک نداره بعد از نصب روی آیکونش کلیک کنی میره تو منوی بازی ...
فکر کنم 4 دی وی دی ها مشکلی نداشته باشن
مال منم کرک نداشت
---------- Post added at 02:05 AM ---------- Previous post was at 02:01 AM ----------
یه سوال دارم
سوالای قبلمو که کسی جواب نداد
چجوری باید ماموریت های اصلی رو یافت
من همینجوری تو سیاره هارو میگردم هر جا که نقطه سفید پیدا کرد رو میرم
اونا ماموریت های اصلین؟!
virus2009
02-02-2010, 00:17
فکر کنم 4 دی وی دی ها مشکلی نداشته باشن
مال منم کرک نداشت
---------- Post added at 02:05 AM ---------- Previous post was at 02:01 AM ----------
یه سوال دارم
سوالای قبلمو که کسی جواب نداد
چجوری باید ماموریت های اصلی رو یافت
من همینجوری تو سیاره هارو میگردم هر جا که نقطه سفید پیدا کرد رو میرم
اونا ماموریت های اصلین؟!
شما وقتی Escape رو بزنی و وارد قسمت Jornal بشی نوشته باید چیکار کنی و کجا بری
اینا ماموریت های اصلی هستند ( تقریبا )
با سلام
این هم سیو Mass Effect 1 است اگه دوست داشتید دانلود کنید و بازی را با New game شروع کنید
این ادرس سیو فایل
و برای نصب سیو هم میتونید از این ادرس که نحوه نصب را به صورت تصویری ارئه کره استفاده کنید
خب ديشب تموم كرديم
بايد بگم لذت برديم 100 درصد . عجب حال ميداد كاپيتان بودن.
سيوارو نگه داريم واسه Mass effect3 كه با زحمت اين همه دوست جمع كرديم.
کسی از دوستان نحوه باز کردن گاوصندوقها و اون پازلها را بلده
با تشکر
vahidgame
02-02-2010, 15:06
خب ديشب تموم كرديم
بايد بگم لذت برديم 100 درصد . عجب حال ميداد كاپيتان بودن.
سيوارو نگه داريم واسه Mass effect3 كه با زحمت اين همه دوست جمع كرديم.
دوست عزیز چه قدر طول کشید تا آخرش بری؟میشه مثل بازی های دیگه bioware چند بار تا آخرش بری؟
البته برای من خیلی اینا فرقی نمی کنه و فقط هیجان منو برای این بازی بیشتر می کنه .من الان در حال جمع کردن سیستم هستم و شرایطم جوریه که نمی تونم فعلا بازی کنم ولی تا چند روز دیگه شاید این بازیو به علاوه بازی dragon age رو برای چندمین بار برم تا جمع بازی های نقش آفرینی جمع باشه و یه چند وقتی یه حال از بازی های شرکت bioware ببریم:3:
shina_20
02-02-2010, 18:25
سلام برو بکس!!!!!
من بازی mass effect 2 رو نصب کردم رو کام÷یوترم.ولی اجرا نمیشه و ارور میده :
this application has failed to start becase d3dx10_39.dll was not found.re-installing the application may fix this problem
اگه راهمایی کنید ممنون و س÷اسگزار میشم.
باید برنامه کمکی چیزی نصب کنم؟؟؟؟
---------- Post added at 06:25 PM ---------- Previous post was at 06:23 PM ----------
سلام برو بکس!!!!!
من بازی mass effect 2 رو نصب کردم رو کام÷یوترم.ولی اجرا نمیشه و ارور میده :
this application has failed to start becase d3dx10_39.dll was not found.re-installing the application may fix this problem
اگه راهمایی کنید ممنون و س÷اسگزار میشم.
باید برنامه کمکی چیزی نصب کنم؟؟؟؟
vahidgame
02-02-2010, 18:29
شما فکر کنم باید آخرین دایرکس رو نصب کنید و اگر اشتباه نکنم میگه فایل d3dx10_39 رو پیدا نمی کنه که مربوط به دایرکس هست.
amirpers
02-02-2010, 19:04
چرا اینقدر بازی گنگه ؟
بازیهای RPG مثل آبلیویون و فال اوت 3 و ... حداقل روی نقشه نشون می دادن کجا باید بریم و با کی صحبت کنیم و ماموریتهای اصلی کدومند و فلان شخص کجاست و ... اما این بازی اصلا اینجوری نیست ؟!!!!
---------- Post added at 07:04 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------
چرا اینقدر بازی گنگه ؟
بازیهای RPG مثل آبلیویون و فال اوت 3 و ... حداقل روی نقشه نشون می دادن کجا باید بریم و با کی صحبت کنیم و ماموریتهای اصلی کدومند و فلان شخص کجاست و ... اما این بازی اصلا اینجوری نیست ؟!!!!
virus2009
02-02-2010, 19:13
کسی از دوستان نحوه باز کردن گاوصندوقها و اون پازلها را بلده
با تشکر
فقط دو نوع پازل یا معما وجود داره
اگه اشتباه نکنم یکیش Bypass هستش که باید شکل های شبیه به هم رو پیدا کنید مثلا روی یک دایره کلیک میکنید و یک شکل Y مانند نشون میده بعدش باید روی دایره های دیگه بری تا این شکل رو پیدا کنی بعدش سریع دو دایره رو انتخاب میکنی
دومیش هم ---- هستش که باید با کلید های W S A D اون مسطتیل رو روی صفحه جابه جا کنی و روی نوشته هایی که شبیه مستطیل بالای صفحه است Space رو بزنی ( فقط باید مواظب باشی روی مستطیل های قرمز رنگ نری )
چرا اینقدر بازی گنگه ؟
مگه نقشش چقدر وسیعه....!!!
فوقش یکم بیشتر میگردی جاهای بیشتری رو یاد میگیری
بعدش هم تو قسمت journal که نوشته باید چیکار کنید...!!!
Little Sparrow
02-02-2010, 19:13
چرا اینقدر بازی گنگه ؟
بازی برای شما که زبانتون قوی نیست سخته و مشکل به نظر نمی رسه.به هر حال با زدن دکمه ی M و shift
و نگه داشتن اونها نقشه رو می بینید که اگر Objective خاصی داشته باشید تو اون سیاره با فلش تو نقشه
نشونش میده.دیالوگ های بازی نقش مهمی در داستان و ماموریت شما داره.
حتی تو لودینگ خود بازی می گه انتخاب هایی که شما در Mass Effect 2 می کنید تاثیر مستقیمی در
3 Mass Effect داره!خودمم نمی فهمم چطور؟ولی من تو لودینگ اینو دیدم.
(پ.ن من بازم می گم کسایی که زبانشون خوب نیست بازی رو نگیرن می مونن توش.)
موفق باشید.
Reza Azimy_RW
02-02-2010, 21:30
یعنی مثلا از assassins پیچیده تره و به زبان بیتشری نیاز داره ؟ واقعا دلم نمیاد نگیرمش با این همه تعریف و اگه واقعا میبینید توش میمونم مثل Fall Out 3 بگید نگیرمش ؟ ممنون
Little Sparrow
02-02-2010, 21:34
assassins کلا قضیه اش جداست.زیرا اون کمی هم تاریخ قاطیش هست و بیشتر تاریخیه.ولی نه اگه از اساسینز سر در اوردی فکر کنم بتونی از پس اینم بر بیای.
موفق باشید.
سلام به همگی
برو بچ من این بازی رو گرفتم چهر دویودی شو نصب کردم تنظیماتش رو هم کردم در حد تنظیمات مینیمم ولی این ارورو میده وقتی میخوام برم تو بازی با کلیک رو ایکونش تو دسکتاپ
failed to initialize the physics system please ensure you have an ubdated version of physx system software installed
بعد سیستم من هم اینه
رم 2 گیگ
سی پی یو 2 هستهای 6000 ای ام دی
گرافیک 512 -8500 جی تی
ویندوزه سرویس پک سه 2009 محصول اریان
کمک کمــــــــــــــــــــــک کمک
M A X I M U M
02-02-2010, 22:38
من از تمام كسايي كه بايد براي تيمم جمع كنم فقط يه نفر مونده
بعدش دارم مراحل وفاداريشون رو ميرم يعني تقريبا همه رو رفتم
در مرحله وفاداري سامارا (Samara) كه بايد بريم دخترش Morinth رو بكشيم بايد باهاش حرف بزنيم و اونو گيج كنيم و از شفرد خوشش بياد تا دعوتش كنه به آپارتمانش
فوق العاده سخته اون قسمت سه تا گزينه داره كه بايد باهاش حرف بزني و نظرشو جلب بكني اگه ناراحت بشه ميذاره ميره در اينجا زبان انگليسي حرف اولو ميزنه
بعد 2 ساعت فهميدم بايد بهش چي بگم و ردش كردم و سامارا وفادار شد Loyal
اون دختره هم هست ديوونه است Jack
مرحله وفاداريش بايد ميرفتي به آزمايشگاهي كه اونو نگه ميداشتن و اونجا ميزنه براي انتقام اون يارو مي كشه
وقتي برگشتيم به سفينه داشت با ميراندا دعوا مي كرد و از سربروس بد مي گفت ميراندا هم از كوره در رفته بود
دوتا انتخاب اومد يكي اينكه ميخواي به ميراندا بگي ساكت باشه يا به جك
هر كدومو انتخاب مي كردي ناراحت ميشد از دستت و وفادار نميشد
يه گزينه ديگه هم بود كه هر دوشونو به آرامش دعوت بكني كه اون فعال نبود
فهميدم براي فعال شدن اونا بايد پاراگرن زياد داشته باشي
بسته به پاراگرن و رنگريد زياد مراحل تغيير مي كنن و اين بازي ارزش چندين بار تمام كردن رو داره
سلام به همگی
برو بچ من این بازی رو گرفتم چهر دویودی شو نصب کردم تنظیماتش رو هم کردم در حد تنظیمات مینیمم ولی این ارورو میده وقتی میخوام برم تو بازی با کلیک رو ایکونش تو دسکتاپ
failed to initialize the physics system please ensure you have an ubdated version of physx system software installed
بعد سیستم من هم اینه
رم 2 گیگ
گرافیک 512 -8500 جی تی
virus2009
02-02-2010, 23:08
سلام به همگی
بعد سیستم من هم اینه
رم 2 گیگ
گرافیک 512 -8500 جی تی
فکر کنم به خاطر نرم افزار physx باشه
تو دی وی دی بازی فکر کنم باشه باید نصبش کنی اگه نبود دانلود کن ورژن جدیدشو بگیر
vahidgame
02-02-2010, 23:10
من از تمام كسايي كه بايد براي تيمم جمع كنم فقط يه نفر مونده
بعدش دارم مراحل وفاداريشون رو ميرم يعني تقريبا همه رو رفتم
در مرحله وفاداري سامارا (Samara) كه بايد بريم دخترش Morinth رو بكشيم بايد باهاش حرف بزنيم و اونو گيج كنيم و از شفرد خوشش بياد تا دعوتش كنه به آپارتمانش
فوق العاده سخته اون قسمت سه تا گزينه داره كه بايد باهاش حرف بزني و نظرشو جلب بكني اگه ناراحت بشه ميذاره ميره در اينجا زبان انگليسي حرف اولو ميزنه
بعد 2 ساعت فهميدم بايد بهش چي بگم و ردش كردم و سامارا وفادار شد Loyal
اون دختره هم هست ديوونه است Jack
مرحله وفاداريش بايد ميرفتي به آزمايشگاهي كه اونو نگه ميداشتن و اونجا ميزنه براي انتقام اون يارو مي كشه
وقتي برگشتيم به سفينه داشت با ميراندا دعوا مي كرد و از سربروس بد مي گفت ميراندا هم از كوره در رفته بود
دوتا انتخاب اومد يكي اينكه ميخواي به ميراندا بگي ساكت باشه يا به جك
هر كدومو انتخاب مي كردي ناراحت ميشد از دستت و وفادار نميشد
يه گزينه ديگه هم بود كه هر دوشونو به آرامش دعوت بكني كه اون فعال نبود
بسته به پاراگرن و رنگريد زياد مراحل تغيير مي كنن و اين بازي ارزش چندين بار تمام كردن رو داره
این جوری که شما میگین از نظر دیالوگ ها شبیه بازی همین شرکت یعنی Dragon age هستش درسته؟من هر چی این چیزها رو می شنوم هیجانم میره بالا الان از هیجان دارم منفجر میشم:31:فقط حیف که چند روزی که دارم سیستم ارتقا میدم نمی تونم بازیو برم :13:راستی دوستان این بازی با کارتهای گرافیک ATI سازگارتره یا با Nvidia سازگارتره؟
virus2009 جان سلام تو سی دیش هست ولی نصب رو میزنم میره برا تایید قرارداد که اونو قبول میکنم و next رو میزنم نمیره همونجا وای میسه و برا نصب نمیره مثل اینکه اصلا قبول نکردم یعنی next رو میزنم اصلا کاری نمیکنه انگار منتظره قرارداد تایید بشه توسط من که منم رو accept تیک زدم چرااااااااااااااااااااااا اااااااااا
M A X I M U M
02-02-2010, 23:19
والله من DE رو ديدم بازي خوبيه اما اين واقعا هيجانش بيشتره
در مورد كارت گرافيك من ATI رو ترجيح ميدم
پاراگرن چیه و چه جوری میشه افزایشش داد؟
این بازی دیونه کننده هستش دلم نیومد دوباره ازش تعریف نکنم من روزی 4 ساعت دارم باهاش کلنجار
میرم عجب بازی عظیمی واقعا خیلی روش کار شده نمره 10 هم براش کمه.:8:
Prince_ of _Persia
03-02-2010, 08:49
خوب من هم بالاخره این بازی رو تو 4 دی وی دی گرفتم . این بهترین ادامه بازی هست که تا بحال من دیدم و واقعا از همه نظر نسبت به نسخه شماره یک پیشرفت داشته و یک ابر بازی هست. اولین چیزی که نظر من رو تو بازی جلب کرد پیشرفت گرافیکی بازی نسبت به شماره قبل بود که نور پردازی ها و مدل سازی ها و بافت های بازی بسیار بیشتر کار شده بود چهره کاراکتر ها از نظر جزییات فرقی نکرده بود و در نسخه قبلی هم به همین خوبی بود ولی لباس و زره و تکسچر کاراکترها خیلی بهتر شده و کامل کننده گرافیک کاراکترها شده است و دیگر هیچ نقصی به مدل سازی و تکسچرینگ کاراکتر ها نمی توان گرفت.
گیم پلی و هوش مصنوعی نیز در بازی بسیار پیشرفت داشته . دشمنان شما بهتر کاور گیری می کنند و برای حمله به شما برنامه ریزی می کنند . سیستم کاورگیری بازی کامل شده و شما خیلی راحتتر می تونید پشت موانع پنهان شوید . سیستم همکاری در بازی نیز بسیار عالی است و در کمتر بازی اینگونه همکاری با یاران بازی نقش تعیین کننده داشته است.
چیزی که در بازی من رو میخکوب کرد زمانی بود تاثیری بود که پایان شماره قبل در این نسخه گذاشت . بطوری که من در آخر داستان قبل باعث شده بودم در حمله به citadel یکی از کنسول های این شهر کشته شود و udina رو به عنوان کنسول معرفی کردم و همچین در یکی از مراحله kaiden رو از دست داده بودم. در این نسخه بدون اینکه کاراکتر ذخیره ام رو بارگذاری کنم . داستان به این بازی منتقل شده و همه قضیه کشته شدن کنسول ها رو یاد آوری می کردند و همچینین از دست دادن kaiden. مهمتر از همه اینکه وقتی به citadel رفتم متوجه شدم که به خاطر انتخاب من نقش انسان ها در citadel بیشتر شده بود و تمامی امنیت این شهر یعنی بخش c_sec به انسان واگذار شده بود . و دیگر نژادها به این خاطر عصبانی بودند و گروههای ضد نسل بشر تشکیل داده بودند. سناتور udina هم که من به کنسول بودن انتخاب کرده بودم تحت تاثیر قدرت قرار گرفته بود و کاری در جهت بهتر شدن امور نمی کرد.
در کل این بازی یکی از بهترین بازی هایی هست که تا بحال بازی کردم بازی بسیار عظیمی که مطمئنا در ذهن هر بازیباز به یک خاطره و یک اسطوره تبدیل می شود و از همه لحاظ از جمله هوش مصنوعی گرافیک داستان گیم پلی حرف اول را می زند.
امتیاز من :
گیم پلی : 9.5
گرافیک : 10
داستان : 10
هوش مصنوعی : 10
امتیاز کلی : 9.8
miladddd
03-02-2010, 09:43
شما وقتی Escape رو بزنی و وارد قسمت Jornal بشی نوشته باید چیکار کنی و کجا بری
اینا ماموریت های اصلی هستند ( تقریبا )
من نمی دونم این jornal که میگید کجاست!
virus2009
03-02-2010, 12:21
virus2009 جان سلام تو سی دیش هست ولی نصب رو میزنم میره برا تایید قرارداد که اونو قبول میکنم و next رو میزنم نمیره همونجا وای میسه و برا نصب نمیره مثل اینکه اصلا قبول نکردم یعنی next رو میزنم اصلا کاری نمیکنه انگار منتظره قرارداد تایید بشه توسط من که منم رو accept تیک زدم چرااااااااااااااااااااااا اااااااااا
سلام
شاید ورژن داخل سی دی به سرویس پک 3 نمی خوره
موقعی که گیر می کنه ارور میده ( یعنی چیزی نمینویسه؟) .... ؟؟؟؟
یا فقط هنگ میکنه.>>>؟؟؟
پاراگرن چیه و چه جوری میشه افزایشش داد؟
فکر کنم درصد صلح دوستی باشه
باید در طول بازی افزایشش می دادی
وقتی که داخل ماموریت هستی و صحبت می کنی باید گزینه های صلح دوستانه رو انتخاب کنی تا پاراگونت افزایش پیدا کنه.
یا جاهایی که می خواد به کسی کمک کنی و میگه راست کلیک موس رو بزنی ( برای چند ثانیه )
در مقابل پاراگون رنجر قرار داره که معلومه چی هست دیگه.
برای اطلاع از میزان پاراگون می تونی به قسمت Squad داخل منو بری.
من نمی دونم این jornal که میگید کجاست!
:18::18::18::18:
کلید بالا سمت چپ صفحه کلید رو که نوشته Esc رو بزن
بعد داخل منوها سمت چپ پایین نوشته Journal ، اگه تاحالا داخلش نرفته باشی به حالت چشمکزن هستش.Press ENTER to look up in Wiktionary or CTRL+ENTER to look up in Wikipedia
virus2009
03-02-2010, 12:29
خوب من هم بالاخره این بازی رو تو 4 دی وی دی گرفتم . این بهترین ادامه بازی هست که تا بحال من دیدم و واقعا از همه نظر نسبت به نسخه شماره یک پیشرفت داشته و یک ابر بازی هست. اولین چیزی که نظر من رو تو بازی جلب کرد پیشرفت گرافیکی بازی نسبت به شماره قبل بود که نور پردازی ها و مدل سازی ها و بافت های بازی بسیار بیشتر کار شده بود چهره کاراکتر ها از نظر جزییات فرقی نکرده بود و در نسخه قبلی هم به همین خوبی بود ولی لباس و زره و تکسچر کاراکترها خیلی بهتر شده و کامل کننده گرافیک کاراکترها شده است و دیگر هیچ نقصی به مدل سازی و تکسچرینگ کاراکتر ها نمی توان گرفت.
گیم پلی و هوش مصنوعی نیز در بازی بسیار پیشرفت داشته . دشمنان شما بهتر کاور گیری می کنند و برای حمله به شما برنامه ریزی می کنند . سیستم کاورگیری بازی کامل شده و شما خیلی راحتتر می تونید پشت موانع پنهان شوید . سیستم همکاری در بازی نیز بسیار عالی است و در کمتر بازی اینگونه همکاری با یاران بازی نقش تعیین کننده داشته است.
در کل این بازی یکی از بهترین بازی هایی هست که تا بحال بازی کردم بازی بسیار عظیمی که مطمئنا در ذهن هر بازیباز به یک خاطره و یک اسطوره تبدیل می شود و از همه لحاظ از جمله هوش مصنوعی گرافیک داستان گیم پلی حرف اول را می زند.
امتیاز من :
گیم پلی : 9.5
گرافیک : 10
داستان : 10
هوش مصنوعی : 10
امتیاز کلی : 9.8
کاملا تایید میشه
من تو Gamespot بهش 10 امتیاز دادم
شما هم برین امتیاز بدین تا به 9.5 یا بالاتر برسه.
vahidgame
03-02-2010, 12:37
دوستان نگفتین چه قدر طول کشید تا آخرش رفتین؟
من الان یه هفته نمی تونم بازی کنم و به خاطر همین الان هیجانم برای این بازی خیلی زیاد هستش چون من عاشق سبک نقش آفرینی هستم.
virus2009
03-02-2010, 12:43
من الان یه هفته نمی تونم بازی کنم و به خاطر همین الان هیجانم برای این بازی خیلی زیاد هستش چون من عاشق سبک نقش آفرینی هستم.
من که یک هفته اس بازی می کنم هنوز 4 نفر دیگه مونده تا یارام بشم
ولی عجب بازیه ها ...!!!
من ورژن یکش رو بازی نکردم
اگه الان بازی کنم خوبه ؟؟
منظورم اینه که برای فهمیدن داستان بازی کنم بهتره یا کلا بیخیال شم ....؟؟؟؟
اقا این جزو یکی از بهترین بازی هایی هست که واقعا ارزش داره پاش بشینی،من الان تمام افرادم رو جمع کردم،4روزه شب تا صبح نشستم بازی میکنم!!!!!!!
الان توی یک جایی گیر افتادم اعصابم رو خرد کرده،بچه ها کسی بازی رو تمام کرده؟
باید مخ یک عدد خانم رو بزنم تا....
هر چی با کلمات بازی میکنم راه نمیده!
بچه ها کسی اینجا رو رد کرده؟!
ببخشید من وقت نکردم تاپیک رو کامل بخونم!
Reza Azimy_RW
03-02-2010, 17:22
assassins کلا قضیه اش جداست.زیرا اون کمی هم تاریخ قاطیش هست و بیشتر تاریخیه.ولی نه اگه از اساسینز سر در اوردی فکر کنم بتونی از پس اینم بر بیای.
موفق باشید.
خیلی ممنون دوست خوب :10:
کلی امیدوار شدم . گفته تااخر هفته بازی رو میاره ! حتما میگیرمش ! :31:
راستی با این اوصاف از نسخه یکش به زبان کمتری احتیاج داره دیگه ؟ چون از نسخه اول چیزی نفهمیدم ! :13:
Prince_ of _Persia
03-02-2010, 18:44
من که یک هفته اس بازی می کنم هنوز 4 نفر دیگه مونده تا یارام بشم
ولی عجب بازیه ها ...!!!
من ورژن یکش رو بازی نکردم
اگه الان بازی کنم خوبه ؟؟
منظورم اینه که برای فهمیدن داستان بازی کنم بهتره یا کلا بیخیال شم ....؟؟؟؟
بیشترین لذت بازی ماله وقتی هست که یکش رو بازی کرده باشی و داستان رو به این بازی منتقل کنید من نمی دونم داستان بر ای شما که یکش رو بازی نکردید چطور پیش می ره یعنی پیش فرض داستانش چی هست ؟ citadel بیشتر دست انسانها ست ، کنسول چی یکنفرشون از انسانهاست یا نه . کلا بازی تو انتخابهای شما خیلی فرق می کنه . حتما یکش رو امتحان کن تا کامل سر از داستان در بیاری.
sina3000m
03-02-2010, 20:01
من داخل option تو اون قسمتی که وظایف کلید ها رو نوشته دیدم یه سری کلید برای کنترل وسیله نقلیه مشخص کرده . قضیه چیه؟ من بازی روتموم کردم ولی کنترل وسیله نقلیه اصلا" تو بازی نبود...
خوب منم به تشویق دوستان بازی رو گرفتم:46:
یه خورده از بازی رو رفتم خوب فعلا نظرمو در مورد گیم پلی بازی نمی گم چون باید یه خورده برم جلو تا اصلا این نمونه بازیها بیاد دستم راستش تا حالا یک دونه بازی RPG هم بازی انجام ندادم به خاطر همین فعلا یه خورده سبکش برام گنگه!!
ولی خوب در مورد گرافیک و سخت افزار این بازی باید بگم من یکی که موندم این بازی چی داره که یک کارت گرافیک مثل GTX 295 بخواد جلوش کم بیاره اشتباه نشه گرافیکش خیلی خوبه ولی اصلا سنگین نیست چون خود من توی 768*1024 با یک 3870 HD در حالی که متوسط فریمم بالای 50-45 هست ولی درصد استفاده از GPU_ام معمولا بالای 70 هم نمیره به طوریکه فکر کنم با همین گرافیک اگه توی حداکثر توان کار کنه به راحتی بالای 60 فریم رو میگیرم(البته اشتباه نشه anti alyasing رو خاموش کردم ولی کارت گرافیکی مثل GTX 295 که قدرتی معادل 4 برایر گرافیک من در فریم دهی داره دیگه اصلا این بازی در سنگین ترین حالت فکر کنم براش سوسکه:31:)
در مورد رم هم باید بگم دوستان همینطور که گفتم شما در هر رزولوشنی و توی هر ویندوزی که بخواین این بازی رو اجرا کنید به هیچ وجه به بالای 1.5 تا 1.75 گیگابایت رم احتیاج نخواهید داشت پس فنهای این بازی بیخودی خرج رو دست خودشون نندازند:31:
خوب فعلا این سری اطلاعات رو در مورد سخت افزار مورد نیاز بازی دادم تا دوستانی که به علت محدودیت سخت افزار هنوز دو دل هستند بهتر بتونند تصمیم بگیرند:46:
موفق باشید:20:
نویسنده ی IGN که mass effect 2 رو نقد کرده و بهش امتیاز 9.6 داده بود، مقاله ی جالبی نوشته در پاسخ به جنگ و کرکری ای که در قسمت نظرات نقد mass effect 2 بین فن بوی های ps3 و XBOX360 راه افتاده بود.
سوال اصلی فن بویهای PS3 این بود که چرا این بازی امتیاز بالاتری از uncharted 2 از IGN گرفته.
پاسخ نویسنده ی IGN جالبه :
The thing that a lot of people missed, however, is that Mass Effect 2 is indeed a better game than Uncharted 2, and I don't know how readers can be so blinded by their fanboyism to deny it.
لینک مقاله :
قابل توجه دوستان كه شهره اقداشلو هنرمند تواناي ايراني نيز كار يكي از دوبلرهاي اين بازي رو انجام داده.
حتي اسمش در صدر ليست اسم ها بالاتر از شفرد و ديگر گوينده ها قرار ميگيره.
----------------------------------------------------------------------
من الان یه هفته نمی تونم بازی کنم و به خاطر همین الان هیجانم برای این بازی خیلی زیاد هستش چون من عاشق سبک نقش آفرینی هستم. من با اينكه خيلي كم ماموريتهاي فرعي رو رفتم ولي باز در عرض 25 ساعت تموم كردم.
vahidgame
04-02-2010, 13:52
قابل توجه دوستان كه شهره اقداشلو هنرمند تواناي ايراني نيز كار يكي از دوبلرهاي اين بازي رو انجام داده.
----------------------------------------------------------------------
من با اينكه خيلي كم ماموريتهاي فرعي رو رفتم ولي باز در عرض 25 ساعت تموم كردم.
اول شهره اقداشلو دوبلور چه شخصیتی بوده؟
بعد چه قدر زود تموم کردی؟بازی های سبک نقش آفرینی حداقل باید 40 ساعت طول بکشه.البته فکر کنم به خاطر اینکه ماموریت های فرعی رو نرفتی این قدر کم شده.راستی الان شما دوست داری دوباره بازیو بری مثل dragon age میشه چهار پنج بار تا آخرش بری؟
گویا خانم آغداشلو به جای شخصیت Admiral Shala'Raan vas Tonbay صحبت کرده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Little Sparrow
04-02-2010, 14:03
اره درسته من صداشو شناختم.خیلی جالبه.
bm_mehran
04-02-2010, 15:10
با سلام . من قسمت اول این بازی رو بازی نکردم . الان مرحله اول که مبارزه با آدم فضایی ها بود رو تموم کردم و داخل سفینه نورماندی هستم . تعداد زیادی اتاق و سالن وجود داره و نمیدونم کجا باید برم . اگه میشه راهنمایی کنید.
با تشکر .
d_a_n_t_e
04-02-2010, 16:42
دو تا سوال داشتم :
1. من توی اولین برخوردم بعد از مرگم با اشلی نتونستم قاننعش کنم باهام بیاد الان باید چکار کنم تا بیاد توی گروهم ؟
2. من وقتی ماموریت برای لویالتی جک رو رفتم و تموم شد وقتی برگشتم جک و مریندا داشتن دعوا میکردن و من طرف میرندا رو گرفتم و جک ناراحت شد الان میرم پیش جک دو تا گزینه دیگه سیاه است و فقط Fine فعاله چکار کنم ؟
اول شهره اقداشلو دوبلور چه شخصیتی بوده؟
بعد چه قدر زود تموم کردی؟بازی های سبک نقش آفرینی حداقل باید 40 ساعت طول بکشه.البته فکر کنم به خاطر اینکه ماموریت های فرعی رو نرفتی این قدر کم شده.راستی الان شما دوست داری دوباره بازیو بری مثل dragon age میشه چهار پنج بار تا آخرش بری؟
بله من ماموريت هاي فرعي شو نرفتم ولي يه تعدادشون رو رفتم.
با اين حال باز بازي ماموريت هاي فرعي كمي داره اين بازي به دليل سبك خاص اكشن Rpg خودش
زمان زيادي مثل بازي هاي هم سبك خودش نميده
خط داستاني اصلي بازي خيلي قوي كار شده.
من به همراه 2 تا از دوستام بازي كرديم و هر كدام با پايان هاي متفاوتي روبرو شديم و در اول تعجب كرديم. و شگفت زده
هر انتخاب هر حرف و هر مسيري كه انتخاب ميكني در رادامه داستان تاثير داره
aghamajid1369
04-02-2010, 17:32
دو تا سوال داشتم :
1. من توی اولین برخوردم بعد از مرگم با اشلی نتونستم قاننعش کنم باهام بیاد الان باید چکار کنم تا بیاد توی گروهم ؟
2. من وقتی ماموریت برای لویالتی جک رو رفتم و تموم شد وقتی برگشتم جک و مریندا داشتن دعوا میکردن و من طرف میرندا رو گرفتم و جک ناراحت شد الان میرم پیش جک دو تا گزینه دیگه سیاه است و فقط Fine فعاله چکار کنم ؟
سوال اول : من که توی mass effect 1 زیاد دور و بر اشلی نمیچرخیدم و روابطم با لیارا بود !
اشلی فکر نکنم اصلا با شما بیاد. چون که فعلا فکر میکنه شما دارین اشتباه میکنین که با سربروس کار میکنین !!
البته تا اینجا که من رفتم. شاید آخرای بازی دوباره برین سراغش
سوال دوم : شما Paragon پایینی دارین. به خاطر همینه. باید با مردم خوب رفتار کنید و کمکشون کنید تا paragon افزایش پیدا کنه.
بعدش میتونید جک رو متقاعد کنید و بهش میگید که من داشتم جلوی میرندا نقش بازی میکردم.
البته اگه renegade بالایی هم داشته باشین میتونین با توپ و تشر بهش یه چیزی بگید!!
d_a_n_t_e
04-02-2010, 18:27
الان Paragon من 2 خط و نصف پر شده و renegade هم یه خطه یعنی کافی نیست ؟
aghamajid1369
04-02-2010, 19:38
الان Paragon من 2 خط و نصف پر شده و renegade هم یه خطه یعنی کافی نیست ؟
حتما کافی نیست که دیالوگ ها رو باز نکرده.
من الان paragon م فقط یه کوچولو مونده تا پره پر بشه.
Renegade هم یه خط پر شده.
ماموریت های دیگه رو تکمیل کنین تا paragon شما زیاد بشه بعد بیاین با جگ حرف بزنین ;)
smallfrank
04-02-2010, 20:02
سلام دوستان
من شماره 1 این رو بازی نکردم.
حالا پیشنهاد میشه این رو بگیرم یا نه؟
aghamajid1369
04-02-2010, 20:05
سلام دوستان
من شماره 1 این رو بازی نکردم.
حالا پیشنهاد میشه این رو بگیرم یا نه؟
اگه برات داستان بازی مهمه و میخوای بفهمی چی به چیه باید حتما نسخه اول رو بازی کنی.
در کل من که میگم اول 1 رو بازی کن. اینجوری خیلی بهتره تازه میتونی save های نسخه 1 رو هم به این بازی منتقل کنی و . . .
من هم بازی رو امروز تمام کردم البته هنوز دی ال سی را دانلود نکردم ولی بازی بسیار جالبی بود بیشتر از همه چیز که من ازاون لذت بردم لحظه ای بود که وقتی با سفینه از سیاره ای به سیاره دیگه میخواستی بری یک دورنمای بیسار زیبایی از فضا و یک حس توام با ترس و لذت به ادم دست میداد اون موقع ادم معنی کهکشان و فضا را میفهمید و میدید که وقتی از اون بالا به همه چیز نگاه میکنه چقدر همه چیز کوچک است و ما توی چه دنیای کوچیکی زندگی میکنیم ولی توی همین دینای کوچک نمیتونیم برای لحظه ای هم دیگر را تحمل کنیم
THE GOD & LOVE ARE WONDERFUL
منم که تازه بازیو نصب کردم و یه کم ازش رفتم اما میتونم بگم یک شاهکار دیگه از bioware.واقعا بازیه زیبا و لذت بخشیه با این که کم رفتم.
ShadowHex
05-02-2010, 00:05
بازی از نسخه قبلی بهتر شده؟
hosein_133
05-02-2010, 01:44
دوستان با سیستم زیر تو رزولوشن بالا میتونم روون بازی کنم؟:13:
cpu 4500 intel
graphic 8600 gt
ram 4gig
aghamajid1369
05-02-2010, 13:19
بازی از نسخه قبلی بهتر شده؟
اره. بازی واقعا نسبت به نسخه قبل پیشرفت داشته و خیلی عالی تر شده.
دوستان با سیستم زیر تو رزولوشن بالا میتونم روون بازی کنم؟:13:
cpu 4500 intel
graphic 8600 gt
ram 4gig
بله دوست من. قکر میکنم بشه. خوشبختانه این بازی خیلی روونه و خیلی خوب فریم میده. من با گرافیک 8800 راحت دور و بره 60 فریم میگیرم( با رزولوشن 900*1440) !!
شما هم فکر میکنم بتونید فریم قابل قبولی بگیرید.
sina3000m
05-02-2010, 17:19
سلام...
DLC های بازی رو از کجا میشه دانلود کرد؟ من تو سایت خود بازی که چیزی پیدا نکردم...
manuelcalavera
05-02-2010, 19:29
دوستان توی ماموریت ِ وفاداری ِ Tali ، اون خانومه که اسمش Shala'Raan هست رو دقت کنید ، صداش رو شهره آغداشلو حرف زده
خیلی جالب بود برام
rezakheyri
05-02-2010, 19:39
در کل بازیه خیلی قشنگی بود حال کردم :31::31::40:
amirpers
05-02-2010, 20:01
دوستان من از این نقشه بازی سر در نمیارم واقعا. هر جا که میرم فقط سیاره و ستاره هست برای اسکن کردن . فقط که سفینه اصلی و Omega بازه و یه جای دیگه هم که هست داخلش نمیره .
یکی اگه میشه نقشه رو برامون توضیح بده .
ممنون
aghamajid1369
05-02-2010, 20:41
دوستان من از این نقشه بازی سر در نمیارم واقعا. هر جا که میرم فقط سیاره و ستاره هست برای اسکن کردن . فقط که سفینه اصلی و Omega بازه و یه جای دیگه هم که هست داخلش نمیره .
یکی اگه میشه نقشه رو برامون توضیح بده .
ممنون
شما وقتی وارد نقشه Galaxy میشین بستگی به این که Normandy (سفینه شما ) کجا قرار گرفته باشه نقشه اون قسمت رو میاره.
اینجوری که معلومه الان توی امگا هستین. اون سیاره هایی که اسکن میکنین برای به دست آوردن موادی هست که به وسیله ی اونا میتونین اسلحه و . . . رو آپگرید کنین.
هر قسمت از سیاره که لازم باشه شما برید دقیقا خودش مشخصه.
وقتی رفتید توی قسمت galaxy یه چیز هست به اسم mass relay اگه درست یادم مونده باشه ! روی اون کلیک کنید. کل کهکشان رو به شما نشون میده. بعد روی هر قسمت اسمشون رو نوشته و اگر ماموریت ناتمامی اونجا داشته باشین زیر اسمش مینویسه. مثلا نوشته citidal بعد زیرش نوشته مثلا help jack به همین صورت . . .
فعلا شما اگه اول بازی هستید باید چند تا کار توی همون اومگا انجام بدید.
به قسمت journal برید کاملا براتون توضیح داده کجا برید و چیکار کنید ;)
سلام...
DLC های بازی رو از کجا میشه دانلود کرد؟ من تو سایت خود بازی که چیزی پیدا نکردم...
برای شما دوست عزیز:
خوش به حالت که میتونی دان کنی، ما که هنوز Dial Up داریم، و باید صبر کنیم بیاد تو بازار تا بگیریم! :31:
virus2009
05-02-2010, 23:05
برای شما دوست عزیز:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخوش به حالت که میتونی دان کنی، ما که هنوز Dial Up داریم، و باید صبر کنیم بیاد تو بازار تا بگیریم! :31:
این DLC ها چی هستن .....؟؟؟؟؟
aramesh_61
06-02-2010, 01:26
اولین بار بود که یه RPG بازی میکردم ولی واقعا خیلی خیلی قشنگ بود، راستی میشه یکی در مورد DLC یکم برای من توضیح بده، من کلا نمیدونم چیه. ممنون
vahidgame
06-02-2010, 01:31
دوست عزیز DLC یعنی بسته های مکملی که برای بازی میاد که معمولا این بازی ها بیشتر براشون هست.ولی ما که dial up داریم با این حجم بالا باید خوابشون رو ببینیم:13:
virus2009
06-02-2010, 07:42
دوست عزیز DLC یعنی بسته های مکملی که برای بازی میاد که معمولا این بازی ها بیشتر براشون هست.ولی ما که dial up داریم با این حجم بالا باید خوابشون رو ببینیم:13:
متاسفم براتون
واقعا سرعت کم هم بد دردسریه ها
حالا من این DLC رو دان کردم
الان من بازی رو تا آخرش نرفتم الان نصب کنم یا بزارم وقتی که بازی تموم شد....؟؟؟؟ ( چه سوال احمقانه ای :2: )
منظورم اینه که مشکلی برای سیوها و داستان پیش نمیاد....؟؟؟:13:
rezakheyri
06-02-2010, 08:43
اگه مشکلی نیس یه خورده در مورده DLC توضیح بدید ممنون میشم :41::18:
virus2009
06-02-2010, 08:46
اگه مشکلی نیس یه خورده در مورده DLC توضیح بدید ممنون میشم :41::18:
چه چیزی تو همون مایه های پچ جدیده که به بازی یک سری چیز ها اضافه میکنه.
من الان می خوام نصب کنم ، وقتی نصب کردم خبرش رو میدم که چجوریه.
چه چیزی تو همون مایه های پچ جدیده که به بازی یک سری چیز ها اضافه میکنه.
من الان می خوام نصب کنم ، وقتی نصب کردم خبرش رو میدم که چجوریه.
آره دوست عزیز دستت درد نکنه حتما خبر شو بده ببینیم ارزش دان
رو داره یا نه مثل اینکه چند شخصیت جدید اضافه میکنه آخه حیفه این بازی رو
باید با جون و دل بازی کرد نباید از هیچ چیزش محروم بود واقعا حال میده:8:
shahabprince
06-02-2010, 10:54
سلام دوستان میخواستم ببینم که این بازی قشنگه یا نه و ارزش خریدن رو داره؟
سلام دوستان میخواستم ببینم که این بازی قشنگه یا نه و ارزش خریدن رو داره؟
دوست عزیز شما لطف کن چند تا صفحه قبل رو نگاهی بنداز
همه دوستان منجمله بنده خودمون رو خفه کردیم از بس از بازی تعریف کردیم. :31:
virus2009
06-02-2010, 12:27
آره دوست عزیز دستت درد نکنه حتما خبر شو بده ببینیم ارزش دان
رو داره یا نه مثل اینکه چند شخصیت جدید اضافه میکنه آخه حیفه این بازی رو
باید با جون و دل بازی کرد نباید از هیچ چیزش محروم بود واقعا حال میده:8:
من نصبش کردم عجب چیزهای توپی اضافه میکنه.
قسمت هایی که اضافه می کنه اینها هستند :
(عکس های اینها رو بعدازظهر میزارم الان باید برم کلاس.)
اون کاراکتر رو نتونستم لود کنم نمی دونم از نوع Career هست یا Squad
چون هم تو career هست هم تو Squad ها.
Blood Dragon: Armor
Collectors Assault Weapon: Beam based assault rifle
Incisor: Sniper Rifle
Inferno: Armor
Normandy Crash: Mission
Recon Hood: Headwear
Sentry: Headwear
Terminus: Armor and Weapon
Umbravisor: Headwear
Zaeed: Extra character
من نصبش کردم عجب چیزهای توپی اضافه میکنه.
قسمت هایی که اضافه می کنه اینها هستند :
(عکس های اینها رو بعدازظهر میزارم الان باید برم کلاس.)
اون کاراکتر رو نتونستم لود کنم نمی دونم از نوع Career هست یا Squad
چون هم تو career هست هم تو Squad ها.
Normandy Crash: Mission
Recon Hood: Headwear
Sentry: Headwear
Umbravisor: Headwear
Zaeed: Extra character
خیلی ممنون پس به سیو بازی کاری نداره بازی به مشکلی بر نمیخوره
منم برم تو کارش :8:
M A X I M U M
06-02-2010, 12:59
دوستان بازي رو تموم كردم
تمام سرنشينان سفينه ام رو هم نجات دادم
بعدش رفتم پيش اون دختره كلي كه در نقش مشاوره هي ميگه پيام داريد
باهاش حرف زدم بعدش رفتم بالا تو كابين خودم بهش گفتم بياد بالا و ... :31:
خيلي حال داد چه چيزا كه نمي بيني
با تمام دخترا از جمله جك ميراندا اون كه رو صورتش ماسك داره چي بود اسمش رازي تازي يه همچين چيزي با همه شون برنامه ريختم :31:
خيلي باحاله
سلام
دوستانی که بازی رو تموم کردن اگه میشه در مورد داستان بازی یه توضیحی کلی بدن خیلی خوب می شه (مثلا کارهایی رو که باید تو هر سیاره انجام بدیم ) :10:
دوستان این سایتی که دادید ظاهرا ایراد داره یاز نمیکنه
منم تمومش کدم 2روز پیش
واقعا شاهکاره
aghamajid1369
06-02-2010, 16:57
توی این بازی یه قسمت داستان خیلی گنگه. یعنی خیلی عجیب ساختنش. برعکس بقیه داستان که اینقدر قویه انگار برای این تیکه کم آوردن !!!
وقتی که شما IFF رو به Normandy میارید تا روش کار کنن. بعد از یه مدت بهتون میگن نتایج کار دیگه تقریبا آمادست. شما باید برید یه ماموریت پیدا کنید تا از Normandy خارج بشید تا collector ها بتون وارد بشن و داستان پیش بره
حالا نکته مسخره اینجاست که وقتی به این ماموریت میرید و collector ها حمله میکنن به سفینه هیچ کدوم از افرادتون توی کشتی نیست !!!
شما هر مرحله فقط 2 نفر رو با خودتون میبرید. اینجا چی شد که همه افرادتون باهاتون رفتن ؟؟!!
البته توی دمو نشون داد که فقط میرندا و جیکوب و مورادین با شما میان ولی بازم . . .
در کل این قسمت خیلی مسخره بود.
نمیدونم کسی متوجه شد یا نه ؟! شایدم من یه جایی از داستان رو نفهمیدم.
فکر میکنم دیگه آخرای بازی باشم.
Prince_ of _Persia
06-02-2010, 17:10
دوستان بازي رو تموم كردم
باهاش حرف زدم بعدش رفتم بالا تو كابين خودم بهش گفتم بياد بالا و ...
با تمام دخترا از جمله جك ميراندا اون كه رو صورتش ماسك داره چي بود اسمش رازي تازي يه همچين چيزي با همه شون برنامه ريختم
خيلي باحاله
توی نسخه قبلیش فقط می تونستی با یک نفر دوست شی. که من با lara دوست شدم حالا تو این شماره اشلی که محل به آدم نمی ذاره lara هم که توی یکی از مراحل بود شده بود مامور اطلاعاتی یکی سیاره سرش شلوغ بود . عجب بدبختیه ها . کاش تو شماره قبلی با اشلی رفیق شده بودم اقلا اون بیکار بود ممکن بود بیاد جزو تیم شه.:41:
virus2009
06-02-2010, 18:00
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنم تمومش کدم 2روز پیش
واقعا شاهکاره
اینا لینک مستقیم DLC هستن ( تا 30 روز دیگه )
[/CODE]
virus2009
06-02-2010, 18:35
اینم از عکس های اضافات DLC
روی دو سرور آپلود کردم تا همه بتونن ببینن.
اینها Armor ها هستند :
سایز اصلی :
اینها هم Head ها و تفنگ ها هستند :
سایز اصلی :
منم تمومش کدم 2روز پیش
واقعا شاهکاره
من تست کردم، به راحتی باز میشه!
J U N I P E R
06-02-2010, 21:35
من تست کردم، به راحتی باز میشه!
بدون پراکسی برا من باز نشد، ولی با پراکسی باز شد.
hosseincode2008
06-02-2010, 22:29
بدبخت اين Subject Zero عجب گذشته ي بدي داره . دل سنگم براش سوخت
كلوب Afterlife هم يكي از بهترين مكان هايي بود كه در كل زندگيم رفته بودم !
اين ماهيام هم همشون مردن ! يه بار يادم رفت بهشون غذا ندادم
راستي ميگم كاش با اين Kelly هم ميشد Romance داشت !
موزیک کلوب afterlife تو فایل Wwise_OmgHub_Streaming.afc قرار داره. به زودی آموزش استخراجش رو در تایپیک "استخراج sound و music " قرار می دم.
aghamajid1369
06-02-2010, 23:26
خوب بازی تموم شد بالاخره. 23 ساعت شد. با درجه سختی veteran . با تمام ماموریت های فرعی. گشتن تمام سیاره ها و گرفتن تمام آپگرید ها. دیگه آخراش حالم از گشتن تو فضا با سفینه به هم میخورد :دی
لولم شده بود 26 . دیگه نمیدونم بالاتر هم میرفت ؟ چون دیگه مرحله ای نمونده بود !!
واقعا قشنگ بود.
پایانش هم جالب بود. با انتخاب های درست میتونستی تعداد کسانی که توی جنگ کشته میشن رو کم کنی !!!
ولی هنوز اون باگ داستانی بازی تو مخه.:13:
این میرندا هم که اشک منو درآورد تا رضایت داد :دی
داشتم مخ این kelly رو هم میزدم که خدا نخواست :دی
موفق باشید.
vahidgame
06-02-2010, 23:32
دوستان میشه آموزش کامل مخ زنی در این بازیو بذارین:31:
راستی میشه عکس اون حرکت هایی که با زن ها انجام میدین رو بذارین ببینیم چه جوری هستش:21:
توی این بازی یه قسمت داستان خیلی گنگه. یعنی خیلی عجیب ساختنش. برعکس بقیه داستان که اینقدر قویه انگار برای این تیکه کم آوردن !!!
وقتی که شما IFF رو به Normandy میارید تا روش کار کنن. بعد از یه مدت بهتون میگن نتایج کار دیگه تقریبا آمادست. شما باید برید یه ماموریت پیدا کنید تا از Normandy خارج بشید تا collector ها بتون وارد بشن و داستان پیش بره
حالا نکته مسخره اینجاست که وقتی به این ماموریت میرید و collector ها حمله میکنن به سفینه هیچ کدوم از افرادتون توی کشتی نیست !!!
شما هر مرحله فقط 2 نفر رو با خودتون میبرید. اینجا چی شد که همه افرادتون باهاتون رفتن ؟؟!!
البته توی دمو نشون داد که فقط میرندا و جیکوب و مورادین با شما میان ولی بازم . . .
در کل این قسمت خیلی مسخره بود.
نمیدونم کسی متوجه شد یا نه ؟! شایدم من یه جایی از داستان رو نفهمیدم.
فکر میکنم دیگه آخرای بازی باشم.
موافقم من هم یه سوالتی برام پیش اومد که اگه کاپیتان با همه اعضا رفته که هیچ چراشو من نمی خوام.
ولی اگه با تنها 2 نفرشون رفته پس بقیه اعضا کجا مونده بودن برای کمک به کشتی حمله شده که متوسل به جوکر شدیم.
اونایی که مهارتاشون خیلی بالا بود.
بدبخت اين Subject Zero عجب گذشته ي بدي داره . دل سنگم براش سوخت
اين ماهيام هم همشون مردن ! يه بار يادم رفت بهشون غذا ندادم
راستي ميگم كاش با اين Kelly هم ميشد Romance داشت !
اره واقعا تازه مکانی هم که بهش داده بودن تو گوشه موشه کشتی بود تنگ و تاریک.
تو ماله من که مردش رفت موقعی هم که با میراندا دعواش شده بود من روی اون داد زدم و گفتم که خفه بشه.
عجب داستانی داره این بازی دلم میگه دوباره بازم برم.
---------- Post added at 11:36 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------
دوستان میشه آموزش کامل مخ زنی در این بازیو بذارین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی میشه عکس اون حرکت هایی که با زن ها انجام میدین رو بذارین ببینیم چه جوری هستش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به خدا این دفع رو بیخیال بشین محیط فضا هستشو زود حساب میشه واسه گناه هانتون:31:
دوستان میشه آموزش کامل مخ زنی در این بازیو بذارین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی میشه عکس اون حرکت هایی که با زن ها انجام میدین رو بذارین ببینیم چه جوری هستش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمای کامل مخ زنی هر کاراکتر :
aghamajid1369
06-02-2010, 23:46
دوستان بازي رو تموم كردم
باهاش حرف زدم بعدش رفتم بالا تو كابين خودم بهش گفتم بياد بالا و ... :31:
با تمام دخترا از جمله جك ميراندا اون كه رو صورتش ماسك داره چي بود اسمش رازي تازي يه همچين چيزي با همه شون برنامه ريختم :31:
خيلي باحاله
چی شد ؟؟؟
مگه میشه همه رو نجات بدی ؟؟؟
فکر میکردم 1 نفر میمیره هر کاری بکنی !!! من 2 بار آخراش رو رفتم. یه بارش 2 نفر مردن یه بار دیگش هم 1 نفر مرد.
اون kelly رو چجوری نجات دادی ؟؟؟:18:
مگه میشد نجاتش بدی ؟؟؟
بگو چیکار کردی که تونستی نجاتش بدی ؟
vahidgame
06-02-2010, 23:47
به خدا این دفع رو بیخیال بشین محیط فضا هستشو زود حساب میشه واسه گناه هانتون:31:
اتفاقا توی فضا گناه نداره :31: حالا بگید نسبت به بازی dragon age این صحنه ها بهتر ساخته شده؟
راهنمای کامل مخ زنی هر کاراکتر :
این سایت که فیلتر بودش.من میترسم چند وقت دیگه که بازی دستم میرسه سانسور شده باشه:31::31::31:
چی شد ؟؟؟
مگه میشه همه رو نجات بدی ؟؟؟
فکر میکردم 1 نفر میمیره هر کاری بکنی !!! من 2 بار آخراش رو رفتم. یه بارش 2 نفر مردن یه بار دیگش هم 1 نفر مرد.
اون kelly رو چجوری نجات دادی ؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه میشد نجاتش بدی ؟؟؟
بگو چیکار کردی که تونستی نجاتش بدی ؟
برای من که 4 تاشون مردن چطوری شما 2 ماله شما 2 تاش مرده
یکی Tali که گلوله خرود به سرش
یکی هم اون تک تیر اندازه بود اسمش یادم رفت زنبورها بردنش (که من خیلی دوسش داشتم)
یکی Samara بود موقع بستش درها تیر بهش خرد جون داد.
یکی هم جک بود که نشون داد مرده و کنارش کاوننتها هستن.
البته می دونم هر کدومشون بر اساس انتخابهام مردن ولی دیگه نمیشد که جلوی مردنشون رو بگیرم.؟؟
aghamajid1369
07-02-2010, 00:44
برای من که 4 تاشون مردن چطوری شما 2 ماله شما 2 تاش مرده
یکی Tali که گلوله خرود به سرش
یکی هم اون تک تیر اندازه بود اسمش یادم رفت زنبورها بردنش (که من خیلی دوسش داشتم)
یکی Samara بود موقع بستش درها تیر بهش خرد جون داد.
یکی هم جک بود که نشون داد مرده و کنارش کاوننتها هستن.
البته می دونم هر کدومشون بر اساس انتخابهام مردن ولی دیگه نمیشد که جلوی مردنشون رو بگیرم.؟؟
خوب منم همینو میگم دیگه. ولی مال تو هم جالب بوده. 4 نفر رو کشتن ؟؟؟
نمیدونم آخر بازی رو چه حسابی تعیین میشد!!
بار اول که رفتم. اون پروفسور moradin موقع بستن در گلوله خورد به سرش مرد.
آخرش هم نشون داد tali افتاده مرده.
بار دوم که رفتم تکنسین رو گذاشتم tali . در رو بست و کسی هم نمرد. ولی آخرش نشون داد که پروفسور moradin مرده!
-----------------------------------
فهمیدم بچه ها :( این کار جواب میده. خودم امتحان کردم.)
اگه بخوای کل اعضای سفینه سالم بمونن باید دقیقا بعد از حمله کالکتر ها بهشون حمله کنید و وقتتون رو برای 1 ثانیه هم جای دیگه تلف نکنید.hلبته همه رو نمیشه نجات داد. چند تا بالاخره میمیرن.
برای این که کل اعضای گروهی که براتو میجنگن زنده بمونن این کارا رو باید بکنید : ( بچه ها جواب نداد این کارا من این کارا رو هم کردم ولی بازم moradin مرد!!! نمیدونم دیگه چیکار کنم. دیگه مردم از بس آخر بازی رو تکرار کردم)
همه آپگرید های سفینه رو داشته باشین
تکنسین اول رو Tali انتخاب کنید. همون که تنها میره داخل vent
کسی که رهبر گروه دوم هست باید هر دو بار Jacob باشه.
Garrus باید نجات یافته ها رو به سفینه برگردونه.
samara از شما با قدرت بایوتیک در مقابل اون حشرات محافظت کنه.
در قسمت آخر بازی Tabe و Legion باید شما رو همراهی کنن.
همه اعضا هم باید به شما وفادار باشن (Loyal)
Prince_ of _Persia
07-02-2010, 09:07
از نکات جالب و نشان دهنده وسعت بازی و اهمیت دادن به بازیبازان دختر این است که اگر کاراکتر شما زن باشد می توانید با مردها صحبت کنید و با اونها دوست بشید. :10:
باز بگید به دخترها تو بازیها اهمیت نمی دهند.
اینا لینک مستقیم DLC هستن ( تا 30 روز دیگه )
Press ENTER to look up in Wiktionary or CTRL+ENTER to look up in Wikipedia
دوست عزیز همین 6 پارت هستش بیشتر نیست :10:
shina_20
07-02-2010, 10:34
سلام من بازی mass efect رو نصب کردم.وقتی new game و بعدfemale رو میزنم.وارد صفحه لودینگ میشه و همونجا میمونه.گیر میکنه.علت چیه؟
AMD Sempron(tm) Processor 140 Processor 2.7 ghz
ram:1.7gig
'گرافیک NVIDIA GeForce 7025 / NVIDIA nForce 630a
DirectX 9.0c (Mar2009)
pedram_sad
07-02-2010, 10:39
دوستان من این بازی رو هنوز نگرفتم نه برای 360 نه pc
الان یک خبری خوندم ظاهرا بازی مشکلی داشته با این تیتر :
PC Mass Effect 2 Dual Core Fix
I caught wind of the fact Mass Effect 2 was causing PC users with dual-cores some grief, in the form of extremely long load times going between decks of the Normandy. Which is odd, as venturing into an entirely new planet loaded just dandy. و یک پچی گذاشته بودن که 38 کیلوبایت هست به این ادرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم توضیحات تکمیلی :
For people that have gotten the PC version of Mass Effect 2, there is an unreal engine related problem (supposedly) that causes loading times to be several times longer than they should be.
I caught wind of the fact Mass Effect 2 was causing PC users with dual-cores some grief, in the form of extremely long load times going between decks of the Normandy. Which is odd, as venturing into an entirely new planet loaded just dandy.
More than a few smart people figured out it had to do with the game’s processor affinity. Simply setting it to one core and then back to two cores fixed the problem. But having to do this every time you play ME2 sounds like a chore we could easily do without.
No doubt this bug will get patched eventually, but for now, this should do the job.
If you ever need to change the directory, you can run the app with the “/config” switch, or run the “SetupMassAffinity.cmd” file that comes with the program.
Any questions or feedback, just leave a comment. Otherwise, enjoy! Thanks goes out to my brother, Chris, for testing the applicationکسی مشکلی داشته با بازی ؟
این مشکلی که این گفته چی هست ؟
این فایل رو کسی تست کرده ؟
virus2009
07-02-2010, 10:39
دوست عزیز همین 6 پارت هستش بیشتر نیست :10:
اینو یادم رفته بود :
پست رو ویرایش کردم.
virus2009
07-02-2010, 10:49
دوستان من این بازی رو هنوز نگرفتم نه برای 360 نه pc
الان یک خبری خوندم ظاهرا بازی مشکلی داشته با این تیتر :
PC Mass Effect 2 Dual Core Fix
و یک پچی گذاشته بودن که 38 مگ هست به این ادرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم توضیحات تکمیلی :
کسی مشکلی داشته با بازی ؟
این مشکلی که این گفته چی هست ؟
این فایل رو کسی تست کرده ؟
دستت درد نکنه
این فایل زمان لودینگ های بازی رو بسیار کوتاه میکنه.
مثلا وقتی سوار آسانسور سفینه میشی لودینگ دیگه خیلی طول نمیکشه.
خیلی باحال بود من تست کردم.
در ضمن حجم فایل 38 کیلوبایت است.
Little Sparrow
07-02-2010, 11:07
خوب منم بازی رو تموم کردم حدود 22 ساعت طول کشید همه رو هم loyal کردم.البته به جز jack که پاراگونم
نمی رسید.
به هر حال با انتخاب های من این اشخاص مردن:
jack
thane
tali
legion
پایان بازی هم به نوع خودش جالب بود.ولی خیلی دلم برای این اعضایی که مردن سوخت مخصوصا tali خدا بیامرزتش.:20:
در نهایت هم باید بگم که این بازی زیبا و هیجان انگیز رو از دست ندید.
موفق باشید.
pedram_sad
07-02-2010, 11:16
دستت درد نکنه
این فایل زمان لودینگ های بازی رو بسیار کوتاه میکنه.
مثلا وقتی سوار آسانسور سفینه میشی لودینگ دیگه خیلی طول نمیکشه.
خیلی باحال بود من تست کردم.
در ضمن حجم فایل 38 کیلوبایت است.
خوب مرسی پست رو ویرایش کردم
پس همون طوری که خودش گفته فقط loading ها رو کم میکنه
که همینم خوبه
موفق باشید
ali_ranger22
07-02-2010, 11:48
راستی خواهشا دقت کنین داستان تو پستاتون لو نره
خوب مرسی پست رو ویرایش کردم
پس همون طوری که خودش گفته فقط loading ها رو کم میکنه
که همینم خوبه
موفق باشید
پدرام جان من که اصلا مشکلی با بازی ندارم اتفاقا اینقدر سریع
لودینگ میشه که جرات نفس کشیدن رو نمیده :31:
به هر حال با تشکر از خبر تون
metaler-soad
07-02-2010, 14:31
سلام به همه
این mass effect 2 ماموریتهای اصلیش همونایی هستن که تو قسمت ژورنال در تب mission قرار دارن؟؟؟
چند ساعت طول میکشه بازی تموم شه؟؟؟
aghamajid1369
07-02-2010, 15:19
راستی خواهشا دقت کنین داستان تو پستاتون لو نره
آخ آخ شرمنده. من اولش توی اسپویلر گذاشتم ولی بعدش دیگه جو گیر شدم یادم رفت :43::دی
سلام به همه
این mass effect 2 ماموریتهای اصلیش همونایی هستن که تو قسمت ژورنال در تب mission قرار دارن؟؟؟
چند ساعت طول میکشه بازی تموم شه؟؟؟
برای من که 23 ساعت طول کشید. البته حالا شده تقریبا 27 ساعت. دارم تلاش میکنم happy ending بسازم که هنوز موفق نشدم.
hosseincode2008
07-02-2010, 15:25
به اميد خدا از الان ترجمه ي داستان قدم به قدم هم شماره ي 1 و هم شماره ي 2 رو شروع كردم به علاوه ي تمام توضيحات مربوط به Race ها و شخصيت ها و اصطلاحات بازي و اطلاعات اضافي و تاريخچه سالي ! همش رو يه جا ميذارم ولي چند روزي طول ميكشه . همشون هم تصويري هستن !
خلاصه اينكه دعام كنيد زودتر تمومش كنم :31:
البته با اجازه ي بزرگترها ...
vahidreza2007
07-02-2010, 17:30
دوستان من تا يه جاهايي رفتم بازي رو و 5 نفر يا 6 نفر ورهم به گروهم اضافه كردم و اون اسكن سساره ها رو همشون رو 100 درصد كردم . ولي ديگه نمي دونم بايد چيكار كنم يعني الان كه داخل سفينه هستم و بيرون هم كه ماموريت نيست خوب چيكار كنم حالا ؟
---------- Post added at 05:30 PM ---------- Previous post was at 05:26 PM ----------
يعني كل سياره ها رو كه رون نقشه ميده وقتي بهشون سفر ميكنيم رو اسكن و بعضي هاشون كه بازي داشت انجامش دادم. حالا هم تو سفينه خودم هستم و هيچ كاري هم نيست انجام بدم در ضمن اخرين نفري كه اضافه كردم به گروه اون دختره كچل كه خالكوبي داره اون بود.الان من اون دو نفر كه اول كار ميان اضافه ميشن رو دارم با يه حيون بزرگ و يه موجود كه تك تير اندازه و همون دختره رو
لطفا چند مرحله رو راهنمايي كنيد و بگيد بايد چيكار كنم ممنون
miladddd
07-02-2010, 19:12
من یه سوال در مورد cerberus دارم
جایی هست که ما براش کار میکنیم؟
من نسخه یکو بازی نکردم
میشه یکم در موردش توضیح بدین؟
یه سوال هم در مورد اعضای تیممون
این شخصیتا مثل tali و ... که نصفشون آدمه نصفشون ماشین چی هستن؟
آدمن شدن ماشین یا ماشینن به شکل آدم؟!
aghamajid1369
07-02-2010, 20:07
دوستان من تا يه جاهايي رفتم بازي رو و 5 نفر يا 6 نفر ورهم به گروهم اضافه كردم و اون اسكن سساره ها رو همشون رو 100 درصد كردم . ولي ديگه نمي دونم بايد چيكار كنم يعني الان كه داخل سفينه هستم و بيرون هم كه ماموريت نيست خوب چيكار كنم حالا ؟
---------- Post added at 05:30 PM ---------- Previous post was at 05:26 PM ----------
يعني كل سياره ها رو كه رون نقشه ميده وقتي بهشون سفر ميكنيم رو اسكن و بعضي هاشون كه بازي داشت انجامش دادم. حالا هم تو سفينه خودم هستم و هيچ كاري هم نيست انجام بدم در ضمن اخرين نفري كه اضافه كردم به گروه اون دختره كچل كه خالكوبي داره اون بود.الان من اون دو نفر كه اول كار ميان اضافه ميشن رو دارم با يه حيون بزرگ و يه موجود كه تك تير اندازه و همون دختره رو
لطفا چند مرحله رو راهنمايي كنيد و بگيد بايد چيكار كنم ممنون
شما براتون داخل قسمت jornal ببینید چه ماموریتی رو نوشته ؟؟
شاید هم باید با ellusive man حرف بزنید. برید داخل اتاقی که باهاش صحبت میکنید ببینید اونجا نباید کاری کنید ؟!
من یه سوال در مورد cerberus دارم
جایی هست که ما براش کار میکنیم؟
من نسخه یکو بازی نکردم
میشه یکم در موردش توضیح بدین؟
یه سوال هم در مورد اعضای تیممون
این شخصیتا مثل tali و ... که نصفشون آدمه نصفشون ماشین چی هستن؟
آدمن شدن ماشین یا ماشینن به شکل آدم؟!
cerberus قبلا یک قسمت از گروه alliance بودن که بعدا از alliance جدا میشن و برای خودشون یه گروه جدا تشکیل میدن. این گروه عقیده دارن که انسان ها باید در راس قدرت باشن ولی alliance بر طبق قانون جلو میرن و همه ی نژاد ها رو قبول دارن.در یک سطح.
این tali هم از نژاد quarian هست. والا نمیدونم زیر اون ماسکشون چیه !!
فکر نمیکنم ماشین باشن.
از اول به همین شکل بودن. تغییر شکل پیدا نکردن.
quarian ها geth ها رو ساختن به عنوان یه ابزار جنگ برای خودشون که اوضاع برعکس شد و geth ها شدن دشمنشون و . . .
-----------------------------------------------
بالاخره بعد از 4 بار تموم کردن پایان بازی یه را برای happy ending پیدا کردم :
اگه بخواین کل اعضای سفینه سالم بمونن باید دقیقا بعد از حمله کالکتر ها بهشون حمله کنید و وقتتون رو برای 1 ثانیه هم جای دیگه تلف نکنید. حالا میگم 1 ثانیه منظورم اینه که توی فضا نچرخید و ماموریتی انجام ندید :دی البته همه رو نمیشه نجات داد. چند تا بالاخره میمیرن.
برای این که اعضای جنگیتون سالم بمونن : (من خودم این کار رو کردم جواب داد)
1-همه یاراتو باید loyal باشن. فکر میکنم هرکس loyal نباشه بمیره
2-سفینه شما باید تمام آپگرید ها رو داشته باشه
3-تکنسین اول رو Tali انتخاب کنید چون خوب میتونه هک کنه ( فکر کنم بشه legion رو هم انتخاب کرد. اونم خوب میتونه هک کنه )
4-رهبر گروه دوم رو یه آدم قوی باید انتخاب کیند. من jacob رو برای هر دو بار انتخاب کردم. فکر میکنم garrus هم میشد
5-کسی که از شما در مقابل swarm (حشرات) با نیروی biotic محافظت میکنه باید samara باشه.
6-کسی هم که نجات یافته ها رو بر میگردونه به سفینه میتونه هر کسی باشه. من که garrus رو انتخاب کردم.
7-در آخر هم کسی که توی جنگ آخر کمکتون میکه Moradin و Tali انتخاب کنین. البته اگه دوست نداشته باشین میتونین یکی از اینا رو با گروه نجات به سفینه بفرستید و یه نفر دیگه رو انتخاب کنید.
موفق باشید.
ArashNAM
07-02-2010, 22:38
بازی تمام شد دیگه نمیشه کاری کرد یعنی باید از اول رفت .
نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه
یعنی دیگه امکان ولگردی نداره
M A X I M U M
07-02-2010, 22:45
سلام ببخشيد چند وقت نبودم
نحوه نجات دادن همه ي كاراكتر ها و سرنشينان !
در ضمن يه چيزيم اضافه كنم وقتي همه رو نجات ميديد جك و كلي لازم نيست از قبل رو مخشون كار بكنيد بعد پايان بازي خودشون رضايت ميدن :31:
اما نحوه نجات دادن همه :
قبل از مرحله بدست آوردن IFF كالكتور بايد تمام اينكار رارو بكنيد :
- تمامي آپگريدهاي سفينه رو بخريد ( تمام آپگريدهاي نرماندي)
- تمام اعضاتون رو بايد لويال كنيد (يعني بايد مراحل لوياليتيشون رو با موفقيت پشت سر بذاريد)
خب اين دوتارو انجام داديد حالا مرحله IFF ريپر كالكتور رو بريد. بعدش كه اعضاي سفينه ربوده ميشن توسط كالكتورها از شما مي پرسن : فرمانده ما بايد چيكار كنيم اونا اعضاي سفينه مارو دزديدن اما بررسي روي IFF ريپر كامل نشده اينجا يا ميتونيد بگيد صبر مي كنيم تا آناليز و بررسي تموم بشه يا ميتونيد از خودتون شجاعت بروز بديدو :31: بگيد كه بزن بريم نجاتشون بديم كه البته بايد همينكارو بكنيد پس چي شد بعد گرفتن IFF ريپر سريع بايد بريد واسه نجات همرزماتون و منتظر كامل شدن اناليز IFF نشيد و با عجله به سمت Omega Relay 4 حركت كنيد. (اينكارو سريع انجام بديد و داخلش بشيد)
حالا مرحله اخر شروع ميشه بايد يه كسايي رو انتخاب كنيد در طول مرحله به ترتيب اينارو انتخاب كنيد :
VENT DUCT - Tali / Legion
SQUAD LEADER A - Jacob
SQUAD LEADER B - Miranda
BIOTIC BARRIER - Samara or Jack
حالا رسيديد اونجا كه بايد دو نفرو بگيريد و به بقيه بگيد از در محافظت كنند كه البته نبايد اينكارو بكنيد اونجا بگيد لازم نيست از در محافظت كنيد همه تون بيايد بريم البته جلوتر كالكتورهاي بيشتري حمله مي كنن اما مهم نيست حالشونو مي گيريد :31:
و همچنين يه جا بايد انتخاب كنيد كه بازمانده هارو كي بايد به سفينه اسكورت بكنه منظورم همونجاست كه مي رسيد مي بينيد كلي و اون پيرزنه داخل يه شيشه هستند و بعد اونارو مي شكنيد و نجاتشون ميديد بعدش بايد يكي رو انتخاب كنيد تا اونارو به سفينه ببره و اسكورتشون بكنه كه كسي بايد انتخاب كنيد كسي نيست جز Jacob
حالشو ببريد :31:
aghamajid1369
07-02-2010, 23:20
بازی تمام شد دیگه نمیشه کاری کرد یعنی باید از اول رفت .
نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه
یعنی دیگه امکان ولگردی نداره
میشه. وقتی اسم و این چیزا رو نوشت و بازی تموم شد ازتون سوال میپرسه.
که میخواید بازی رو ادامه بدید و ماموریت های فرعی که انجام ندادی رو انجام بدید یا بازی رو با این کارکترتون از اول برید.
اگه گزینه اول رو انتخاب کنید بازی دوباره از کابین شپرد شروع میشه و میتونید بقییه ماموریت هایی که انجام ندادید رو انجام بدید ;)
اینم از عکس های اضافات DLC
روی دو سرور آپلود کردم تا همه بتونن ببینن.
اینها Armor ها هستند :
سایز اصلی :
اینها هم Head ها و تفنگ ها هستند :
سایز اصلی :
بالاخره DLC بازی رو نصب کردم دقیقا همین چیزهای که جناب virus2009
زدن داخل بازی اضافه میشه توی کابین قسمت تجهیزات در ضمن برای نصب
DLC فقط کافی یکی یکی اونها رو از داخل پوشه نصب کنید بعدش Crack همراه
DLC رو در اولین مسیر پوشه نصب بازی دقیقا جایی که فایل Mass Effect 2 Launcher
قرار داره کپی و یک بار اجراش کنید سپس داخل بازی برید و حالشو ببرید و این رو اضافه
کنم که این تجهیزات فقط برای خوشگلی نیستن:31: هر کدوم یک مزایایی دارن که همون
قسمتی که انتخابشون میکنید یک توضیح مختصری راجع بهشون داده که در روند بازی تاثیر دارن
Prince_ of _Persia
08-02-2010, 08:35
دوستانی که انگلیسیشون خوب نیست برای اینکه انسان شریفی به حساب بیاید و paragon زیادتر بشه همیشه اولین گزینه رو در مکالمات انتخاب کنند و اگه می خواند خشن باشند و renegade زیاد بشه سومین گزینه رو در مکالمات انتخاب کنند البته بسته به پاراگن یا renegade شما گزینه های با رنگ آبی یا قرمز نمایش داده می شود که در صورت انتخاب آبی ها paragon و قرمز ها renegade شما زیاد می شود . ولی اصل مزه بازی در صورتی که انگلیسیتون تکمیل باشه معلوم می شه.
manuelcalavera
08-02-2010, 10:01
خب بازی تموم شد ، هیچکسی هم از گروه نمرد
احتمالا" دوستان گفتن ، ولی در آخر دو انتخاب خواهید داشت که احتمالا در ME3 تاثیر گذار خواهد بود
راستی این اواخر یه مسیج اومده بود توی پرایویت ترمینال با این عنوان که اگه این نامه رو واسه 6 نفر فوروارد کنی خوشبخت میشی :))
shina_20
08-02-2010, 10:08
باشه دیگه اینجوریه دیگه!!!هیشکدومتون جواب نمیدین به من!!!!
سعید محمدی
08-02-2010, 17:55
باشه دیگه اینجوریه دیگه!!!هیشکدومتون جواب نمیدین به من!!!!
سلام
گرافیک و پردازنده شما به درد این بازی نمیخوره.برو داخل option قسمت گرافیک .جزییات گرافیک را پایین ببر و اعمال کن ببین خوب میشه.جواب بده
روزی روزگاری در کهکشان
هالیوود با جنگ ستارگان گامی جدید با موجی عظیم در عرصه فیلم های سینمایی گشود طوری که به دنبالش فیلمهای زیادی بودند که از تقلید از جنگ ستارگان به موفقیت ها و شکستهایی رسیدند. این موج در بازی ها هم بی تاثیر نبود و هنوز که هنوز است فیلم ها و بازی هایی هستند که با برخورداری از ژانر ان فیلم و تاثیراتش به موفقیت هایی می رسند. در این بین اثرهایی هستند که گام را فراتر گذاشته و المان های جدیدی رو معرفی می کنند.
در عرصه بازی های رایانه ای هم هستند بازی هایی که تم فضایی و کهکشانی دارند و بازیباز ها رو با خود به رویاهای دست نیافتنی می رسانند .که
Mass Effect یکی از این بازی ها هستش. Bioware از جمله کمپانی هست که در سبک بازی های Role Playing یا (RPG) دستی دارد و امسال توانسته که بازی های بسیار موفقی در این سبک ارائه کند که Dragon Age از جمله انها است.
Mass effect 1 موقع انتشار خود امید زیادی برای موفقیت نداشت ولی بعد از انتشار و نشان دادن المان های ناب .خود را تبدیل به یک بازی دست نیافتی کرد.تا اینکه قسمت جدید از این بازی منتشر شد و یک موج جدید با عناصر جدید همانند جنگ ستارگان ان موقع ایجاد کرد.
(همیشه فکر می کردم که با پیشرفت بازی های رایانه ای نوشتن نقد آسان خواهد بود ولی سخت تر هم شده است)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
زنده باد گیم پلی
گیم پلی ..: بازی های سبک Rpg اکشن قطعا باید دارای عواملی باشند که در ابتدای کار بازیباز را از گیم پلی خود زده نکنند. و امید برای ادامه رو به طور شکوفاامیز و ذره ذره پایدار نگه دارند. Me2 این موضوع رو کاملا رعایت کرده یک ایده لوژی مفرح و دلچسب که لذت یک محیط اکشن و نفس گیر رو به بازیباز القا میکند.
هر ایرادی که در Me1 دیده میشد نه تنها برطرف شده بلکه تنوع های جدیدی به بازی اضافه شده است. اما این بازی نام Rpg رو هم در کنارش یدک میکشد چون باید وجود و حس ان سبک رو هم رعایت کند و غرق در اکشن محض نشود. زیرکی سازندگان طوری در تدبیق این دو سبک به چشم میاید که بازیباز حتی بعد از پایان بازی
هم احساس یک rpg درجه یک رو در خودش میکنه که توانسته است با اندیشه و اکشن خودش بازی رو به اتمام برساند. و سوار بر اکشن بازی میشود.
این مدل رو Me2 کشف و وارد دنیای گیم کرده است. کاری که پیشتر در صدد محقق کردنش هستند.تنوع جالب سلاح ها در بازی و افزایش تعداد سلاح ها نسبت به نسخه قبلی در بازی در کنار یک نوع نیروهای کاملا منطقی ( عدم وجود من دراوردی) که هر کدام مستلزم به جمع اوری مواد اولیه لازم (Element zero...Platinium...Pladium...) است که بشه هم کشتی فضایی خود رو اپدیت کرد و سلاح هارو تقویت و
هم اینکه لباس زره خود رو محکم ساخت. که برای پیدا کردن مواد اولیه میشه هم در حین بازی در جای جای بازی به انها دسترسی پیدا کرد و هم در سیارات مختلفی که به زیبایی در جای جای کهکشان قرار دارند و با جستجو به انها دست پیدا میکنیم.
باز نوع سنگر گیری خاص سوم شخص (Gears of war) در بازی رعایت شده این بار با ظرافت تمام. ولی این جا یک نکته کمی تلخ کار شده است.برخی وقتها خیلی دقیق سنگر نمیگیره و با پر کردن خشاب یا تعویض اسلحه خود به خود از سنگر جدا میشد و این مشکل زمانی خیلی حاد میشه که احتیاج به کاور گیری داریم برای بازگشت جان که در صورت مواجهه با این مشکل می مردیم. این مشکل ممکنه اکثر بازیبازهارو در ابتدای کار از بازی دل زده کنه و به گیم پلی بازی ایراد بگیرند. ولی در ادامه با اشنا شدن روند سنگر گیری کمی موضوع قابل هضم می شود.
هوش مصنوعی بازی هم در نکته بالایی قرار دارد اول هم تیمی ها که تقریبا هیچ نیازی به دستور دادن نیست چون انها کار خودشون رو به خوبی انجام میدن و در صورت نیاز با فریاد خودشون رو به دشمن میکوبند. و سربنیستشون میکنند.اما دشمنان از متنوع ترین قسمتها که هر مدلی با هر نژادی وجود دارند با هر قدرتی که به خوبی کاور میگیرند ودقیق شلیک میکنند و در صورت نیاز خود را کشان کشان به هدف می رسانند.اما گاهی اوقات بی مهوا خودشون رو به وسط معرکه میرسونند واین باعث میشه که جان به جان افرین تسلیم کنند.
امتیاز...: 9.5
************************************************** ************************************************** ************************************************** **************
فقط گوش بده
موزیک و صدا...:
اولین چیزی که در این قسمت رو نمایی میکند وجود بیش از 30 هزار خط دیالوگ است خب بازی سبک Rpg هستش ولی این بازی با بهره گیری از زبده ترین دوبلرها و هنرمندان در کنار جملات کاملا منطقی و باور پذیر که خط دیالوگ هایی ناب رو به رخ میکشند. طوری که در این بین حضور شهره اغداشلو هنرمند توانای ایرانی که به زیبایی کار دوبله رو انجام داده.و در صدر لیست اعضای صداپیشگان بالاتر از شفرد و دیگر اعضا قرار میگیرد. افکتهای صداگذاری ماهرانه کار شده و حتی حس خشم... ترس... نفرت عشق و محبت رو کامل به بازیباز منتقل میکند.
و جالبتر اینجاست که اگر بازیباز جنس کاراکتر خودش رو مونث انتخاب بکنه ببینید چه اوضایی به وجود میاد چون یک بار هم جملات با یک صدای زنانه شنیده میشه.
و این موضوع کاملا بدیهی است زیرا کار یک و نیم سال تنها بر روی صداگذاری بازی شبانه روز حتما اثری تکرار نشدنی رو به وجود خواهد اورد.
صداهای سلاح ها و رباتها..کلکتورها..سفینه ها همگی زیبا و فوق العاده کار شده است. تا در کنار موزیک زیبا و هیجان انگیز بازی قرار بگیرد و لحظاتی لذت بخش رو به وجود بیارند بزارند.
صداگذاری بازی لایق بهترین امتیاز خواهد بود...: 10
************************************************** ************************************************** ************************************************** ***************
فقط تماشا کن
گرافیک..: روزی می گفتیم خدایا میشه این گرافیکی که در کات سکانسهای بازی ها میبینیم در خود بازی هم مشاهده کنیم.
Me1 خود هنوز گرافیک قابل توجهی دارد چه برسد که Me2 رو بسنجیم. اولین چیزی که خودنمایی میکند طراحی منحصربفرد چهره کارکترها خواهد بود. چون روی همشون کار شده.از شفرد گرفته تا اون ادم های بی ربط به داستان . (الان بریم ژاپن یا کشورهای چشم بادامی همه به هم شبیهند.) در اینجا ولی اگه به یک سیاره با موجودات خاص خودش بریم با وجود یک نسل بودن باز با ظرافت تمام تفاوت در یکی یکیشون وجود دارد. چشم ها ....لبها... پلک زدن ها وجود چندین انمیشن متفاوت در حین صحبت کردن. اخم...خشم..ناراحتی همگی ماهرانه کار شده است.
ترکیب زیبای رنگ بندی با نورپردازی در کنار ظرافت دقیق اجزای مختلف مراحل بسیار موشکافانه کار شده است هر کدام از سیارات ایده ال ساخته شده اند متفاوت و درعین حال متخصصانه ..یکی سرد و بی روح..یکی گرم و مرگ بار دیگری شهرنشینیو اجتماع موجودات. و اینکه تماشای جلوه زیبای کهکشان بزرگ و گردش با سفینه در ان نیز لذت بخش هستش. تمامی ستارگان و مدارات سیارات متنهوع و کاملا واقعگرایانه طراحی شده اند و تماشای فضای خارجی به جای تلسکوب را از پشت مانیتور محقق میکند
کلمات گویای این گرافیک ناب نخواهند بود....امتیاز..: 10
************************************************** ************************************************** ************************************************** *************
دستور بده کاپیتان
داستان وهیجان..: انسان ها با پیشرفت تکنولوژی پا رو فراتر کذاشته و به کهکشان ها سفر میکنند که منجر به اشنایی و ادغام شدن با موجودات دیگر در نقاط مختلف و عظیم کهکشان می شوند.
باز بد و خوبی در همه جا وجود دارد که منجر به وجود اختلافات در عقاید و طرز تفکرات شده است. داستان Ms2 از اونجایی شروع میشه که سفینه فضایی شفر مورد هجوم کلکتورها قرار میگیره که در این گیرو دار عده ای خود رو فراری داده ولی کاپیتان شفرد خود را فدا کرده و در فضا رها شده و میمیرد. تا اینکه جسد وی رو پیدا کرده و با انجام ازمایشات متعدد او را بعد از 2 سال زنده میکنند و می خواهند که دوباره به کشتی برگرده این بار باید 10 تن از بهترین افراد از نژاد های مختلف رو جمع اوری کنیم تا به نبرد با کلکتورها بریم.
اما باید خواست تا توانست...
داستان پردازی بی نظیر در کنار طی روند روایت داستان که دست خود بازیباز خواهد بود. روایت داستان در این بازی در اختیار بازیباز خواهد بود تا پیکره اصلی ماجرای بازی رو بنا کنه و بتونه با تصمیمها و انتخاب هایی که در بازی انجام میده مسیر ادامه بازی رو تعیین کنه واین اوج لذت بازی رو به نمایش میگذاره . هر تصمیم هر انتخاب قطعا عواقب بد یا خوبی خواهد داشت و می توانید تصمیمات ملموسانه بگیرید یا مهربان باشید و در عین حال می تونید قاطعانه صحبت کنید و اوج کاپیتان بودنتون رو به رخ بکشید.
همه مطیع دستورات شما خواهند بود چون شما یک کاپیتان نام دار در کل کهکشان هستید و همه شما رومیشناسند دوستان ودشمنانی دارید. و تصمیمتان شما را وادار به جنگ یا صلح با انها خواهد کرد.وجود پایان های متفاوت در هر بار بازی کردن در بین بازیبازهای مختلف باعث شده تا قدرت تکرار بازی بالا رفته واین ارزش بازی رو دو چندان میکنه.
امتیاز..:10
************************************************** ************************************************** ************************************************** *****************
گاهي اوقات ميشه كه ادم مي خواد بره تو خيابون داد بزنه اي مردم بياييد ببينيد بازي كنيد از دست نديد.
اوج حس همزاد پنداري در من اخر يك احترام ارتشي نسبت به كاپيتان رو وادار كرد. اين بازي اولين شاهكار سال 2010 ميلادي خواهد بود.
امتياز كل..:9.8
vahidgame
08-02-2010, 19:15
دوست عزیز واقعا دمت گرم.نقد خودتون بود دیگه؟
راستی اگه میشه یکمی در مورد romance در این بازی توضیح بیشتری بدین:31:
Advanced Ali-001
08-02-2010, 19:37
آخیش بلا خره این تایپیک این بازیرو پیدا کردم.......
خب بگزریم حالا این بازی که خیلی طرفدارداره ونمره 9.6از 10گرفته تو چه سبکیه ؟
تو سبک اکشنه یا مثلsims ه
یک دنیا ممنون:11:
vahidgame
08-02-2010, 20:08
آخیش بلا خره این تایپیک این بازیرو پیدا کردم.......
خب بگزریم حالا این بازی که خیلی طرفدارداره ونمره 9.6از 10گرفته تو چه سبکیه ؟
تو سبک اکشنه یا مثلsims ه
یک دنیا ممنون:11:
دوست عزیز بازی در سبک اکشن نقش آفرینی هستش.کلا مثل اینکه سبک نقش آفرینی توی ایران درست فرهنگ سازی نشده:31: این بازی چه ربطی به سیمز داره.من خودم طرفدار بدجور سبک نقش آفرینی هستم و واقعا شاهکارهای زیادی در این سبک وجود داره از جمله همین بازی.
d_a_n_t_e
08-02-2010, 21:36
خوب من بازی رو با تمام ماموریت های فرعی و کلی گشت و گذار تموم کردم خیلی فوق العاده بود و حتی از قسمت 1 بازی هم منو بیشتر به خودش جذب کرد ولی انصافا از لحاظ گیرایی به پای Dragon Age نمیرسید
راستی لینک dlc های بازی که دوست عزیزمون چند صفحه قبل برای Rapidbaz گذاشتن مثل اینکه خراب شده لینک دیگه ایی به جز اون نیست اگه تک لینک باشه که بهتر
یه سوال هم داشتم اگه من الان رابطه ام رو با Miranda بهم بزنم امکان داره توی نسخه 3 بازی تاثیر داشته باشه ؟ ممکنه که Ashley برگرده ؟
خوب من بازی رو با تمام ماموریت های فرعی و کلی گشت و گذار تموم کردم خیلی فوق العاده بود و حتی از قسمت 1 بازی هم منو بیشتر به خودش جذب کرد ولی انصافا از لحاظ گیرایی به پای Dragon Age نمیرسید
راستی لینک dlc های بازی که دوست عزیزمون چند صفحه قبل برای Rapidbaz گذاشتن مثل اینکه خراب شده لینک دیگه ایی به جز اون نیست اگه تک لینک باشه که بهتر
یه سوال هم داشتم اگه من الان رابطه ام رو با Miranda بهم بزنم امکان داره توی نسخه 3 بازی تاثیر داشته باشه ؟ ممکنه که Ashley برگرده ؟ Bioware : سیوهای ME 2 ممکنه در ME3 کار نکنند.
vahidreza2007
08-02-2010, 22:14
سلام دوستان اقا يه مامريت داده به من گفته يه تيم تشكيل بده تا در مقابل حمله نمي دونم كي ها رو بگيرند . گفته اين تيم از بين سربازان بازم نميدونم كي بايد تشكيل بدي ....
دوستان من اولين باره سبك نقش افريني بازي ميكنم يعني اصلا از اين سبك نفرت دارم و لي اين بازي خدايي خيلي حال ميده ولي برام يكمي حالت گنگي داره...
اونمامريت رو ممنون ميشم توضيح بدين ممنون
راستي يكي از دوستاني كه بازي رو تموم كرده لطفا سيو هاش رو بذاره تا بتونيم استفاده كنيم
virus2009
09-02-2010, 00:11
یه سوال هم داشتم اگه من الان رابطه ام رو با Miranda بهم بزنم امکان داره توی نسخه 3 بازی تاثیر داشته باشه ؟ ممکنه که Ashley برگرده ؟
لینک ها که سالم هستن...!!
دوباره امتحان کن...
سلام دوستان اقا يه مامريت داده به من گفته يه تيم تشكيل بده تا در مقابل حمله نمي دونم كي ها رو بگيرند . گفته اين تيم از بين سربازان بازم نميدونم كي بايد تشكيل بدي ....
فکر کنم شما باید بری به کلوپ Afterlife توی Omega بعد میری طبقه پایین ( نقشه رو که بزنی فکر کنم میشه سمت راست نقشه ) بعد میری جلوی در یک اتاق که از پله ها میره پایین و درش باز نمیشه ( قرمزه ) یک نفر جلوی در بالای پله ها ایستاده باهاش صحبت میکنی و میری داخل بعدش دیگه با خودت.
konami-pes
09-02-2010, 00:35
من تازه این بازی رو گرفتم . این حرف شما منو خیلی هیجان زده کرده . یعنی بازی طوری هستش که دست خودمونه که محور بازی رو به مسیرهای مختلف هدایت کنیم؟؟!! همین Miranda رو من اول بازی باهاش آشنا شدم و الان باهاش در حال انجام یک ماموریت هستم مثلا اگر بخوام ارتباطم رو باهاش قطع کنم باید چی کار کنم؟ ضمنا من نسخه اول این بازی رو بای نکرده ام
اگه من قبل از حمله به Collectors کشتی رو خوب آپگرید کنم و اسلحه ها رو نیز آپگرید کنم و ... ممکنه بتونم کل افرادم رو زنده نگه دارم ؟!
راستی این DLC ها چی اضافه میکنه ؟
و یک سوال دیگه ! من توی پست ها دیدم که گفتید تو نسخه سه هم تاثیر داره ! این چطوری ممکنه ؟!
d_a_n_t_e
09-02-2010, 01:24
من تازه این بازی رو گرفتم . این حرف شما منو خیلی هیجان زده کرده . یعنی بازی طوری هستش که دست خودمونه که محور بازی رو به مسیرهای مختلف هدایت کنیم؟؟!! همین Miranda رو من اول بازی باهاش آشنا شدم و الان باهاش در حال انجام یک ماموریت هستم مثلا اگر بخوام ارتباطم رو باهاش قطع کنم باید چی کار کنم؟ ضمنا من نسخه اول این بازی رو بای نکرده ام
خب توی همه بازی های RPG محور بازی دست شماست و توی این بازی هم همینطوره
لینک ها که سالم هستن...!!
دوباره امتحان کن...
آره الان که امتحان کردم کار کردن ولی سر شب هرچی میخواستم دانلود کنم نمیزاشت
ممنون
virus2009
09-02-2010, 01:49
اگه من قبل از حمله به Collectors کشتی رو خوب آپگرید کنم و اسلحه ها رو نیز آپگرید کنم و ... ممکنه بتونم کل افرادم رو زنده نگه دارم ؟!
منم دارم همین کارو میکنم
کسانی که تا آخر رفتن جواب بدن.
aghamajid1369
09-02-2010, 03:10
و یک سوال دیگه ! من توی پست ها دیدم که گفتید تو نسخه سه هم تاثیر داره ! این چطوری ممکنه ؟!
قبل از حمله کالکتور ها هر کاری کنید هیچ عیبی نداره. ولی بعد از حمله اونا باید سریعا بهشون حمله کنید و وقتتون رو برای هیچ مرحله دیگه ای نذارید.
وقتی بچه ها گفتن توی نسخه 3 تاثیر داره منظورشون این بود که شما میتونین سیو های این بازی رو برای بازی مس افکت 3 نگه دارید و در مس افکت 3 با کارکتر خودتون و تصمیمات خودتون بازی کنید. مثل همین کاری که برای مس افکت 2 انجام دادن.
ولی طبق پست 422 ممکنه سیو های مس افکت 2 توی مس افکت 3 کار نکنه !!
{sahand}
09-02-2010, 10:58
Bioware : سیوهای ME 2 ممکنه در ME3 کار نکنند.
جالبه! آخه خود بازی تو لودینگ ها می نویسه اقدامات شما روی مس افکت 3 تاثیر می گذارند!
اینجا کامل توضیح داده:
و
ali_ranger22
09-02-2010, 13:13
بچه ها چطوری سیوتون رو منتقل کردید ؟
aghamajid1369
09-02-2010, 13:59
بچه ها چطوری سیوتون رو منتقل کردید ؟
هم نقل قول رو بخون هم پست من. ببین کدوم روش برات جواب میده.
konami-pes
09-02-2010, 14:17
من تازه این بازی رو گرفتم
خیلی بازی توپیه و واقعا عالی درست شده . گیم پلی روان و گرافیک محشری داره.
یه سوال داشتم:
من الان فقط دو نفر تو تیمم هستند یه زنه و یه مرد سیاه پوست هستش و الان رهبر یه سفینه شدم . میخواستم بدونم چطوری میتونم افرادم رو زیادتر کنم که هنگام جنگ بهم کمک کنند. همونطوری که گفتم الان فقط دو نفر همراهیم می کنن
aghamajid1369
09-02-2010, 14:23
من تازه این بازی رو گرفتم
خیلی بازی توپیه و واقعا عالی درست شده . گیم پلی روان و گرافیک محشری داره.
یه سوال داشتم:
من الان فقط دو نفر تو تیمم هستند یه زنه و یه مرد سیاه پوست هستش و الان رهبر یه سفینه شدم . میخواستم بدونم چطوری میتونم افرادم رو زیادتر کنم که هنگام جنگ بهم کمک کنند. همونطوری که گفتم الان فقط دو نفر همراهیم می کنن
خوب شما الان اول بازی هستین. به دست آوردن اعضای دیگه جزئ ماموریت های اصلی بازی هست. جلو تر که برید خودش بهتون میگه که برید سراغ کی تا بهتون بپیونده ;)
konami-pes
09-02-2010, 14:28
یه سوال دیگه هم داشتم :
تو این بازی میشه با افراد مختلف روابط صمیمی برقرار کرد مثلا میشه با یکی از اعضای گروه رفت تو خط عشق و عاشقی:31:
aghamajid1369
09-02-2010, 14:42
یه سوال دیگه هم داشتم :
تو این بازی میشه با افراد مختلف روابط صمیمی برقرار کرد مثلا میشه با یکی از اعضای گروه رفت تو خط عشق و عاشقی:31:
آره میشه. مس افکته و روابط عشقی :دی
از هرکدوم از دخترا خوشت اومد برو تو کارش تعارف نکن :دی
من که رفتم مخ میرندا رو زدم. یکی از بچه ها میگفت من رفتم تو کار جک (ایشالا زیارتش میکنی ) :2: :دی
شایدم خالی میبسته !
CPUSatan
09-02-2010, 15:10
سلام بچه ها....
وقتی دارم بازی می کنم تو بازی از صحنه ها بازی Delay داره و چند ثانیه طول می کشه برگرده به حالت عادی. بعضی جا ها هم واقعا هم خیلی زیاد می شه هم اعصاب خورد کن. سیستمم از Recommended گفته شده بهتره، (از Recommended نه Required) و حتی تنظیمات گرافیکش رو به پایین ترین حد ممکن آوردم، ولی مشکل باز هم هست. از بازیه یا دستگاه من؟؟!! اولین باره همچین مشکلی موقع بازی کردن دارم، دستگام تا حالا کم نیاورده. 4 گیگ رم و 1 گیگ هم گرافیک داره.....
بازیه خیلی قشنگیه، حیفه لذت کامل ازش نبرم!!!
ali_ranger22
09-02-2010, 15:34
هم نقل قول رو بخون هم پست من. ببین کدوم روش برات جواب میده.
من از اول همین کارو می کنم ولی جواب نمی ده
Char_01-37-1-3-0-26-2-2009-13-30
فایلی به این اسم که توی سیو شماره 1 بازی بود رو کپی می کنه تو محل سیو بازی نسخه ی دوم توی پوشه ای به اسم ME1
ولی کلا کار نمی کنه!
aghamajid1369
09-02-2010, 15:43
من از اول همین کارو می کنم ولی جواب نمی ده
Char_01-37-1-3-0-26-2-2009-13-30
فایلی به این اسم که توی سیو شماره 1 بازی بود رو کپی می کنه تو محل سیو بازی نسخه ی دوم توی پوشه ای به اسم ME1
ولی کلا کار نمی کنه!
علی یه کارکتر بساز یه 5 دقیق از بازی رو بازی کن. چند تا سیو کن. ببین سیو ها رو کجا میریزه. توی my document یا توی فولدر بازی.
برای من که میریخت توی فولدر بازی به خاطر همین اون روشی که خود bioware گفته بود کاربرد نداشت. عجیبه !
هر جا که دیدی سیو های بازیت هست برو توی فولدرش و یه فولدر با اسم ME1 بساز وسیو ها رو بریز توش.
قاعدتا باید جواب بده.
mohammad_s7201
09-02-2010, 16:52
دوستان ميشه يه توضيح مختصري درباره اون آيكون هاي پايين صفحه بديد.( همونا كه با شيفت چپ فعال ميشن).
دقيقا چيكار ميكنن؟؟
ممنون
aghamajid1369
09-02-2010, 17:41
دوستان ميشه يه توضيح مختصري درباره اون آيكون هاي پايين صفحه بديد.( همونا كه با شيفت چپ فعال ميشن).
دقيقا چيكار ميكنن؟؟
ممنون
شما شیفت رو نگه دار. بعد موس رو ببر روی هر کدوم از آیکون ها. دربارش یه توضیح مختصر مینویسه.کاملا مشخصه چه کاری انجام میده.
اگه اسم هاشون رو بنویسید شاید بتونم یه کمکی بکنم.
ali_ranger22
09-02-2010, 18:33
علی یه کارکتر بساز یه 5 دقیق از بازی رو بازی کن. چند تا سیو کن. ببین سیو ها رو کجا میریزه. توی my document یا توی فولدر بازی.
برای من که میریخت توی فولدر بازی به خاطر همین اون روشی که خود bioware گفته بود کاربرد نداشت. عجیبه !
هر جا که دیدی سیو های بازیت هست برو توی فولدرش و یه فولدر با اسم ME1 بساز وسیو ها رو بریز توش.
قاعدتا باید جواب بده.
اوکی
حل شدش
ولی کلا دو دلم نمی دونم با کدوم برم رکس مرده نمی دونم چه کنم
حالا فعلا که دارم با سیو خودم می رم
konami-pes
09-02-2010, 20:01
واقعا بازی خیلی باحالیه
از همه دوستانی که تو این تایپک منو تشویق به خریدن این بازی کردند ممنونم. راستی من نسخه Xbox360 این بازی رو گرفتم و 2 تا DVD هستش خواستم بدونم واقعا واسه Xbox360 این بازی دو دی وی دیه؟؟!
دوستان یه کمیک دیدم . فکر کردم جالبه گفتم بذارم.
*hamedkhatar*
09-02-2010, 22:27
برای اولین بار از یه بازی RPG خوشم اومد
از همه نظر عالیه
عجب گرافیکی داره
هیجانش هم باعث میشه آدم بازی رو ادامه بده
خیلی وقت بود بازی نکرده بودم
برای اولین بار از یه بازی RPG خوشم اومد
از همه نظر عالیه
عجب گرافیکی داره
هیجانش هم باعث میشه آدم بازی رو ادامه بده
خیلی وقت بود بازی نکرده بودم
درسته من اولین بازی rpg که کردم dragon age بود دومیش هم این یکی از یکی بهتر.کلا به نظرم سبک خیلی فوقوالعاده ای.
MAHDIAGENT47
10-02-2010, 17:40
درسته من اولین بازی rpg که کردم dragon age بود دومیش هم این یکی از یکی بهتر.کلا به نظرم سبک خیلی فوقوالعاده ای.
تو اين سبك به نظر من سري اين بازي ها حرفه اولو ميزنه
dragon age origins
Mass Effect
final fantasy
تو اين سبك به نظر من سري اين بازي ها حرفه اولو ميزنه
dragon age origins
Mass Effect
final fantasy
میگم مهدی جان چقدر بازیو رفتی یه عکس از شخصیتت بذار حال کنیم.
سلام
بازی بسیار زیباست از هر لحاظ که فکرشو بکنید عالیه گرافیک گیم پلی داستان و کلی معیار دیگه . اما کاش بازی fps بود به جای rpg . راستش من از بازی خیلی خوشم اومده اما اینکه هی باید برم اینور و اونور دنبال ماموریت بگردم یه خورده حال بگیریه و لی در کل روند اصلی بازی خیلی با حاله.
Masoud King
10-02-2010, 18:52
واقعا بازی خیلی باحالیه
از همه دوستانی که تو این تایپک منو تشویق به خریدن این بازی کردند ممنونم. راستی من نسخه Xbox360 این بازی رو گرفتم و 2 تا DVD هستش خواستم بدونم واقعا واسه Xbox360 این بازی دو دی وی دیه؟؟!
آره بازی برای x360 دوتا dvd هستش... آخه برا کنسول ها دیگه فروشنده های محترم نمیتونن دبه کنن و بازی رو تو دیسک اضافی بدن خورد مردم ;)
aryasoft2872
10-02-2010, 20:17
آقا اگه می شه یه راهنمای پرشن جامع بزارید 45 صفحه رو کی می تونه بخونه؟:2:
گفتگوی شخصیتها در بازی تاثیری روی بازی میزاره ؟
من که انگلیسیم خوب نیست نمیفهمم چی میگن تند تند میزنم برن
MAHDIAGENT47
10-02-2010, 21:14
اصله بازي به اينه كه بفهمي چي به چيه كلا RPG رو اين اصل ميچرخه ولي به روشه شما هم ميشه بازيو تمم كرد :46:
virus2009
10-02-2010, 21:28
وایییییییییییییی
این مرحله آخر چقدر قشنگ بووووود.:18::18::18::18:
اصلا نمیشه احساساتمو تو کلمات بیان کنم :2::2::2:
ولی خداییش بازی خیلی توپی بود.
من 5 نفر از یارامو از دست دادم.( خیلی ناراحت کننده بود )
با اینکه همشون Loyal بودن.
چجوری شما یاراتون نمردن......؟؟؟
دوست من اصلا این کارو نکن اگه بازی نکنی بهتره. تک تک انتخابات رو بازی تاثیر میذاره.مخصوصا آخرش پس همشو بخون تازه لذتش هم بیشتر میشه
با سلام به همه دوستان.
من یه مشکلی با این بازی دارم.
من بازی رو که نسخه TPTB TEAM هست (کرک شده توسط این تیم) از یه سایت دانلود کردم. کلا حجمش 4.5 گیگ بود.
بازی اجرا میشه و تا اونجایی که شپرد تو فضا معلق میشه و بعدش اونرو ریکاور میکنن پیش میره و از اونجایی که بازی میخواد تازه شروع بشه، فقط یه صفحه سیاه میاد. بازی هنگ نمیکنه چون صداهای محیط هستش.
اگر کسی بتونه کمکم کنه ممنون میشم.
اینم بگم که بازی پرتابله. بعد از اینکه از حالت فشرده خارجش میکنم، میتونم اجراش کنم. همراه بازی دوتا پچ هم بود که دانلود کردم و نصب کردم و باز هم مشکلم حل نشد.
البته اینم اضافه کنم که فکر نمیکنم مشکلی با سیستم داشته باشه، چون بازی DARK VOID رو بدون هیچ مشکلی اجرا میکنم.
MAHDIAGENT47
10-02-2010, 21:56
با سلام به همه دوستان.
من یه مشکلی با این بازی دارم.
من بازی رو که نسخه TPTB TEAM هست (کرک شده توسط این تیم) از یه سایت دانلود کردم. کلا حجمش 4.5 گیگ بود.
بازی اجرا میشه و تا اونجایی که شپرد تو فضا معلق میشه و بعدش اونرو ریکاور میکنن پیش میره و از اونجایی که بازی میخواد تازه شروع بشه، فقط یه صفحه سیاه میاد. بازی هنگ نمیکنه چون صداهای محیط هستش.
اگر کسی بتونه کمکم کنه ممنون میشم.
اینم بگم که بازی پرتابله. بعد از اینکه از حالت فشرده خارجش میکنم، میتونم اجراش کنم. همراه بازی دوتا پچ هم بود که دانلود کردم و نصب کردم و باز هم مشکلم حل نشد.
البته اینم اضافه کنم که فکر نمیکنم مشکلی با سیستم داشته باشه، چون بازی DARK VOID رو بدون هیچ مشکلی اجرا میکنم.
عزيزم شما بايد تو تاپيكه (حل مشكلات در اجرا و نصب بازي ها ) پست ميداديد
با سلام خدمت همگی از عنوان مطلب معلومه می خوام چی بگم من یه توضیح کلی میدم دوستان هم بعد از من یه مطالب تکمیلی بزارن که این صفحه تمام گیمرها رو جذب کنه چون بازی یکم گنگ و گسترده هست و با سرچ کردن راهنمای کاملی تو وب نیست که پاسخ سوالهای گیمرهای این بازی زو جواب بده از همگی پیشاپیش تشکر میکنم
قبل از هر کاری باید بازی رو تهیه کنید که 4 دی وی دی هستش که کلا هیچ شرکت ایرانی اونو فعلابیرون نداده و یک اوتوران کاملا انگلیسی داره و الان تو بازار پره بقیه بازیها که زیره 4تا سی دی هستن به درد نمی خورن و ازشون زده شده یا مثل دوستمون که گفت گیر داره و باگ داره یا بهتر بگم اونا اینترنتی هستن و ازمایشی
حالا میریم سراغ خود بازی که اولش باید نوع پست خودتون رو مشخص کنید که توصیه من ا ینه که خودتونو سرباز کنید برا سلاح هاتون و پیشرفتتون بهتره
مراحل بعدی سلیقه ای هست
حالا حال و هوای بازی رو یه مقدار توضیح میدم
در این بازی یا این سبک ها زبان حرفه اولو میزنه و به لذته بازی چند برابر اضافه میکنه بعد تو این بازی محیط بسیار گسترده هست که حتما برا صد ردصد کردن بازی باید حد اقل 20 ساعت وقت بزارید و کلی چیز یاد بگیرید (این بازی منو یاد بازی اسپور میندازه که خیلی شبیه اونه که تو فضا تو کره ها و تو ساختومنها میشه رفت و ماموریت انجام داد )
در ابتدای بازی شما باید روش بازی کردنو یاد بگیرید و اینکه چطور پیش برید
اول از همه ماموریتهای شما تو فضا زیر اسم سیاره ها نو شته شده که اونا ماموریتهای اصلی بازی ان و تو منو یه گزینه هست(ژورنال ) که اطلاعاته تکمیلی ماموریتها رو میشه اونجا دید
دوم اینکه برای پیشرفت کردن دو گزینه مودبانه و خشن پیش(پاراگون و رن گید) رو دارین که پیشنهاد می کنم مودبانه رو پر کنید البته خشن هم حسن های خودشو داره این کارو در صحبت کردن با افراد می تونید انجام بدید و در پایانه بازی ... که نمی گم خودتون برید برا بقیه هم بگید هه هه هه
برای بهبود امکاناتتون از جمله سلاح و سفینه و زره خودتون و اتاق خودتون ، و افرادتون نیاز به 4 عنصر دارید که منبع اصلی شون از طریق اسکن کردن سیاره هاست حالا چطور اسکن کنیم رو یه سیاره برید بعد واردش شید و کلیک راست رو نگه دارید و هر جا که اسکنر شما روی هر کدام از اون 4 عنصر قله بلندی رو نشان داد میتونید کلیک چپ رو بزنید و یه پروب پرتاب کنید تا اون عنصر رو دریافت کنید لازم به ذکر هستش که ممکنه قله همزمان هم 4 عنصر رو افزایش بده و یا دو یا سه عنصرو نکته بعدی این که در شمت راست بالا هنگام اسکن درجه بندی داره که میشه مقدار عنصرها رو توش تخمین زد که مثلا خوب متوسط و یا عالی هست که یعنی میشه فهمید ارزش وقت گزاشتنه روشو داره یانه یه نکته دیگه اینه که اسکن هاتونو افقی از چپ به راست و بر عکس انجام بدین اینجوری هیچی در نمیره
اینو بگم که در بعضی سیارات وقتی وارد میشید کامپیوترتون (همون که گزارش پرتاب پروب رو میده ) یه حرفی میزنه و وقتی اسکن میکنید صدای صحبت کردنه موجود زنده از اونجا میاد و راه ورود به این ماموریت غیر اصلی هم اینطوریه که وقتی تو این سیاره اسکن میکنید هر جا صدا زلال تر شد نزدیکتر شدید به اون منطقه صدا و اینکه رو دایره اسکن یه خطه سفید رنگ تو این سیاره ها ظاهر میشه که اون جهت صدا رو میگه و شما اگه به دنباله اون برید صدا رو پیدا میکنید که این راه راهه اصلی ورود به منطقه صداس
تعداد پروبها 30 تاس که از یه سفینه تو منظومه می تونید بخرید و اینجا لازمه بگم که این محدودیت در پایان بازی به 60 میرسه تعداد پروبها رو میگم
البته سوخت هم میتونید بخرید نکته اینجاس که سوخت برا چیه : خوب تو بعضی منظومه ها اگه توجه کرده باشید دو سفینه وجود داره تو این منظومه ها اخرین خط دور خورشید شون سبز رنگه ویک یا چند تا فلشه سبز هم داره و اگه شما با سفینه برید اونجا از اون منظومه خارج و وارد کهکشان میشید و می بینید که به غیر از این منظومه منظومه های دیگری هم هست و شما با استفاده از سوخت خودتون می تونید به اونجا برید و ما موریت و اسکن انجام بدید البته این منظومه ها به غیر از سفر با سفینه ای هست که نور ابی داره
سوال دیگه مبتدی ها اینه که چطوری امکاناتو افزایش بدیم :وقتی عناصر رو زیاد کردین باید تو ماموریتها و تو چند مرکز بین سیاره ای از فرشگاهها یا بخرید یا در حین ماموریتا نعدادی شونو پیدا کنید و از تو سفینه تو اتاق دکتر اپگرید کنید
سوال رایج دیگه تکمیل تیمه :خوب شما وقتی از مبتدی در اومدید و صح بتتون رون شد باید سوال بکنید و ماموریته رو خوب انجام بدین و با انتخاب پاسخهای درست تیم رو کامل کنید
البته یه نکته برا زبان ضعیف ها مشکل شما فقط با انتخاب تک تک صحبتها با یه فرد هست یعنی همه رو امتحان کنید
خوب این یارها هم درصد دوستی دارن و برا اونا هم باید کارهایی بکنید تا هم اونا راضی شن و هم شما بتونید اونا رو در پایان بازی زنده نگه دارید و همچنین لباساشونو تغییر بدین( که بعد انجام ماموریت اونا ازاد میشه)
توصیه های من : تو بازی خودتون دستی سیو کنید که وقتی مردید همونجا بیاید و اتو سیوو بی خیال شید و اینکه وقتی وضعیت سبزه یا ارومه میشه سیو کرد نه وسط جنگ که اهنگ تندی پخش میکنه
دوم اینکه کل ماموریتهای غیر اصلی رو که از طریقه اسکن میشه پیدا کرد رو برید چون در پایان برا اپگرید لازم میشه مقادیر عنص و چیزهای دیگه که میده
سوم این که هر گز تا پایان ماموریتهای اصلی و رازی نگه داشتن کل یاراتون وارد مرحله اخر نشید و از همه مهمتر این که سفینه شما باید کاملا پیشرفته بشه چون تو مرحله اخر لازم میشه
چهارم اینکه تو مرحله اخر سلاح سنگین اتمی رو حتما با خودتون ببرید این سلاح برا اخرای بازی ازاد میشه دلیلشم خودتون می فهمید ( توجه کنید که عدد مهماته سلاحتون بالای صد باشه این نکته خیلی مهمه چون سلاح کار نمیکنه اگه مهماتش زیر صد باشه )
پنجم این که کارایی یاراتونو یاد بگیرید چون تو مرحله اخر با انتخابه اشتباه چیزی در حدود 5 -6 نفرتون زنده می مونن اگه درس انتخاب نکنید و بقیه می میرن
ششم این که هر از چند گاهی بعد از ماموریتها برید سراغ یاراتون تو سفینه و باهاشون حرف بزنید و ازشون ماموریت و اطلاعات و اپگرید بگیرید و همچنـــــــــین دوســـــــــــت شید هه هه هه هه
هفتم اینکه حتما به سیاره tuchanka بریدبه سه دلیل اول جنگ انداختن سگها دوم این که بازی کشتن میمون داره سوم این که یه ماموریت داره که برا یارت انجام میدی که یه دستگاه شبیه پرس رو سه بار باید فعال کنی من یکی که با اون خیلی حال کردم
هشتم اینکه هر تصمیمی بگیرید در موقع پیشرفت بازی در اخره بازی موثر هست
نهم اینکه عنصره المنت زیرو خیلی کمیابه که دو راه برا پیدا کردنه اون هست اولین و وقت گیر ترینش اسکن کردن همه سیاره هاس دومش اینه که تو این بخش یکی از بچه ها اسم سیاره ها رو گزاشته بود که این عنصر توشونه البته راه حله من که خودم استفاده میکنم اینه که سیاره هایی که سه رنگه سبز ابی و یه رنگی شبیه بنفشه خیلی غلیظ دارن عنصر توشونه و راه بعدی هم تو هر سیاره ای که صدا ازش میاد حداقل 80 درصدشون این عنصر هست
دهم اینکه اگر ماهی و موجود زنده برا اتاقتون می خرید زود به زود بهشون سر بزنید تا نمیرن و اینکه لباساتونو میشه تو اتاق عوض کرد که اون هم بستگی به شما داره که مقدار درصداشونونسبت به نوع پوشششتون چطور انتخاب کنید که تاثیر شگرفی رو شما تو جنگها داره
منبع: بازی سنتر
کاربر:mam67
M A X I M U M
11-02-2010, 11:11
وایییییییییییییی
این مرحله آخر چقدر قشنگ بووووود.:18::18::18::18:
اصلا نمیشه احساساتمو تو کلمات بیان کنم :2::2::2:
ولی خداییش بازی خیلی توپی بود.
من 5 نفر از یارامو از دست دادم.( خیلی ناراحت کننده بود )
با اینکه همشون Loyal بودن.
چجوری شما یاراتون نمردن......؟؟؟
يه اصول خاصي داره كه چند صفحه قبل توضيح دادم بگردي پيدا مي كني
راستي بچه ها اين بازي روي كيفيت Full HD عجب چيزيه گرافيكش فوق العاده است
mamaloo_shz
11-02-2010, 11:47
درود
دوستان من واقعا" گیج شدم ... چیکار باید کنم !؟ الان رفتم توی Omega با اون زنِ هم صحبت کردم ... خوب بعدش چی !؟ :-(
داره رونروم رژه میره :-(
aryasoft2872
11-02-2010, 11:56
درود
دوستان من واقعا" گیج شدم ... چیکار باید کنم !؟ الان رفتم توی Omega با اون زنِ هم صحبت کردم ... خوب بعدش چی !؟ :-(
من الان تمومش کردم بعد از صحبت با دختره می ری طبقه پایین (چند طبقه پایین تر) می رسی به یک کلینیک یه پروفسور اونجاست بهت می گه برو 3 تا ذستگاه رو فعال بعد بیا ببینیم چی می شه، از همون کلینیک یک در که قفل بود باز می شه می ری 3 تا شو فعال می کنی بعدش برمی گردی پروفسور راضی می شه عضو گروه بشه و همه به خوبی و خوشی می رن پی زندگیشون:31:
فقط یه سوال من 10 تا proble رو از دست دادم حالا چی کار کنم و element zero تو کدوم سیاره پیدا می شه؟؟؟؟؟؟
دوستان ایناهم اچیومنتای بازیه:
» A House Divided
---- a Geth collective.
Got a tip for this Achievement?Drop us a line with your tip and we'll post it with your name!
15G
» Against All Odds
Survive suicide mission.
Got a tip for this Achievement?Drop us a line with your tip and we'll post it with your name!
50G
» Agent
Complete five missions discovered by scanning unexplored worlds.
10G
» Battlemaster
Gain the loyalty of the Krogan.
10G
» Big Game Hunter
Thresher Maw defeated.
10G
» Brawler
Shoot and kill 20 enemies while they're knocked back by a punch.
10G
» Cat's in the Cradle
Gain the loyalty of the Assassin.
10G
» Catharsis
Gain the loyalty of the biotic convict.
25G
» Colony Defense
Defend a human colony from attack.
10G
» Doppelganger
Help the Justicar resolve her mission.
10G
» Explorer
Visit 100% of the planets in the unexplored cluster.
10G
» Fade Away
Gain the loyalty of Archangel.
5G
» Fashionista
Personalize your armor in your quarters on the Normandy.
10G
» Friend or Foe
Obtain Geth technology.
10G
» Ghost of the Father
Gain the loyalty of the Cerberus Operative.
25G
» Ghost Ship
Complete the investigation of a derelict alien vessel.
10G
» Head Hunter
Perform 30 headshot kills with any weapon on humanoid targets.
15G
» Highly Trained
View all advanced combat training videos at Shepard's private terminal.
15G
» Incineration Specialist
Incinerate the armor of 25 enemies.
75G
» Insanity
Complete the game on the "Insanity" difficulty level without changing the setting.
75G
» Long Service Medal
Complete Mass Effect 2 twice, or complete it once with a character imported from Mass Effect 1.
15G
» Master at Arms
Kill enemies with 5 different heavy weapons during the game.
10G
» Merciless
Make 20 enemies scream as they fall or are set on fire.
5G
» Missing in Action
Save your crew from an overwhelming attack.
125G
» Mission Accomplished
Save humanity throughout the galaxy from certain annihilation.
75G
» No One Left Behind
Keep your team alive through the suicide mission.
15G
» Operative
Complete a mission discovered by scanning an unexplored world.
15G
» Overload Specialist
Disrupt the shields of 25 enemies.
50G
» Paramour
Successfully pursue a relationship with a teammate.
15G
» Power Full
Evolve any power.
10G
» Power Gamer
Reach level 30 with one gamer.
5G
» Prospector
Retrieve mineral resources by scanning and probing a planet in the galaxy map.
15G
» Scholar
Unlock 15 new Mass Effect 2 codex entries.
10G
» Scientist
Complete any research project in the Normandy's laboratory.
50G
» Suicide Mission
Use the Omega 4 Relay.
10G
» Tactician
Hit 20 different targets with multiple biotic powers to combine the effects.
15G
» Technician
Obtain 10 technology upgrades.
10G
» The Archangel
Successfully recruit Archangel.
10G
» The Assassin
Successfully recruit the Assassin.
10G
» The Convict
Successfully recruit the biotic Convict.
10G
» The Cure
Gain the loyalty of the Professor.
10G
» The Justicar
Successfully recruit the Justicar.
10G
» The Krogan
Successfully recruit the Krogan.
10G
» The Prodigal
Successfully recruit the Cerberus Officer.
10G
» The Professor
Successfully recruit the Professor.
10G
» The Quarian
Successfully recruit the Quarian.
10G
» Treason
Gain the loyalty of the Quarian.
10G
» Very Elusive
Return to active duty.
15G
» Warp Specialist
Warp the barriers of 25 enemies.
15G
» Weapon Specialist
Fully upgrade a weapon.
arman665
11-02-2010, 13:40
آقا من اول این بازی گیر کردم همونجا که این شفر میره پیش سیاه پوست دوتا درها قفل هستند باید چیکار کرد ؟ هرچی اینارو میکشم تموم نمیشن !
آقا من اول این بازی گیر کردم همونجا که این شفر میره پیش سیاه پوست دوتا درها قفل هستند باید چیکار کرد ؟ هرچی اینارو میکشم تموم نمیشن !
منظورت اون رباته هست؟اونو باید زیاد بزنی
ArashNAM
11-02-2010, 15:03
من هم بالاخره تمام کردم واقعا زیبا بود اون صحنه که شفرد میره بالا صخره و حرف میزنه واسه سربازاش واقعا تاثیر گذار بود
من هم jack و grant و jacob و samara رو از دست دادم که jacob و grants از بهترین سربازام بودن
arman665
11-02-2010, 15:51
منظورت اون رباته هست؟اونو باید زیاد بزنی
اونجایی که یه در باز میشه هی روبات میاد بیرون فقط هم دوتا در و یک سری صندلی دقیقا اولین جایی که بازی شروع میشه خسته شدم انقدر زدمشون همش میان !
اونجایی که یه در باز میشه هی روبات میاد بیرون فقط هم دوتا در و یک سری صندلی دقیقا اولین جایی که بازی شروع میشه خسته شدم انقدر زدمشون همش میان !
خوب بهتره همش حرکت کنی و پشت دیوارا پناه بگیری راستی بازی رو بذار رو easy یا normal
J U N I P E R
11-02-2010, 17:18
درود
بیشتر توضیح بده کجا؟ کدوم ماموریت؟
----------------------------------------------
بازی بسیار زیبایی بود، همه چیز کاملا حرفهای طراحی شده بود، گرافیک، گیمپلی، کارگردانی و...، بسیار لذت بردم:دی
hosseincode2008
11-02-2010, 17:45
Bioware سيستم دشمنا رو طوري كه همش Respawn ميشن يعني اگه جلو نري و يه جا بايستي تا صبح همش روبات و دشمن مياد . بايد پيش روي كني
------------
در ضمن دوستان پروژه Mass Effect Universe فارسي تقريبا 70 درصد كامل شده و به زودي ميذارمش
arman665
11-02-2010, 18:21
Bioware سيستم دشمنا رو طوري كه همش Respawn ميشن يعني اگه جلو نري و يه جا بايستي تا صبح همش روبات و دشمن مياد . بايد پيش روي كني
------------
در ضمن دوستان پروژه Mass Effect Universe فارسي تقريبا 70 درصد كامل شده و به زودي ميذارمش
ممنون از توضیحاتتون ولی خوب اونجا که وارد میشیم درها قفل میشن و نمیشه پیشروی کرد پس باید چیکار کنیم ؟ این درهارو اصلا چجوری میشه باز کرد ؟
konami-pes
11-02-2010, 19:58
من یه سوال داشتم
اگر در حین انجام یک ماموریت یکی از افراد تیمم مثلا میراندا خدای نکرده کشته بشه آیا روند بازی رو در ادامه متفاوت می کنه و در کل چه تاثیری در روند بازی میذاره؟؟
من یه سوال داشتم
اگر در حین انجام یک ماموریت یکی از افراد تیمم مثلا میراندا خدای نکرده کشته بشه آیا روند بازی رو در ادامه متفاوت می کنه و در کل چه تاثیری در روند بازی میذاره؟؟
بستگی داره اگه همونطوری تو بازی بمیره بعد از مدتی بلند میشه ولی اگه تو روند داستانی بمیره دیگه بر نمی گرده.
konami-pes
12-02-2010, 00:00
بستگی داره اگه همونطوری تو بازی بمیره بعد از مدتی بلند میشه ولی اگه تو روند داستانی بمیره دیگه بر نمی گرده.
یعنی چی همونطوری تو بازی بمیره؟؟! یعنی اگر در حین انجام ماموریت که جنگ شکل گرفته با تیر بزننش و بمیره دوباره زنده میشه ؟؟ اگه اینطوریه که خیلی غیر واقعیه!!!!!!!
یعنی چی همونطوری تو بازی بمیره؟؟! یعنی اگر در حین انجام ماموریت که جنگ شکل گرفته با تیر بزننش و بمیره دوباره زنده میشه ؟؟ اگه اینطوریه که خیلی غیر واقعیه!!!!!!!
خوب جونش پر میشه بلند میشه اگه کلا بمیرن که تو دو-سه مرحله همشونو از دست میدی
konami-pes
12-02-2010, 00:19
اینکه گفتی تو روند داستانی بمیره دیگه مرده اینو میشی بیشتر توضیح بدی . یعنی اینم دست ماست یا نه ؟ منظورم اینه که از پیش تعیین شدست یا نه؟ چون این بازی نقش آفرینی هستش و به نظرم باید روند بازی دست ما باشه
Bs_panzer
12-02-2010, 02:07
اوهوم !
اومدم دیدم تایپیک مهم شده
bioware بره کیف کنه هر بازیش که میاد تو پی 30 ورلد مهم میشه :دی
با سلام خدمت همگی از عنوان مطلب معلومه می خوام چی بگم من یه توضیح کلی میدم دوستان هم بعد از من یه مطالب تکمیلی بزارن که این صفحه تمام گیمرها رو جذب کنه چون بازی یکم گنگ و گسترده هست و با سرچ کردن راهنمای کاملی تو وب نیست که پاسخ سوالهای گیمرهای این بازی زو جواب بده از همگی پیشاپیش تشکر میکنم
قبل از هر کاری باید بازی رو تهیه کنید که 4 دی وی دی هستش که کلا هیچ شرکت ایرانی اونو فعلابیرون نداده و یک اوتوران کاملا انگلیسی داره و الان تو بازار پره بقیه بازیها که زیره 4تا سی دی هستن به درد نمی خورن و ازشون زده شده یا مثل دوستمون که گفت گیر داره و باگ داره یا بهتر بگم اونا اینترنتی هستن و ازمایشی
حالا میریم سراغ خود بازی که اولش باید نوع پست خودتون رو مشخص کنید که توصیه من ا ینه که خودتونو سرباز کنید برا سلاح هاتون و پیشرفتتون بهتره
مراحل بعدی سلیقه ای هست
حالا حال و هوای بازی رو یه مقدار توضیح میدم
در این بازی یا این سبک ها زبان حرفه اولو میزنه و به لذته بازی چند برابر اضافه میکنه بعد تو این بازی محیط بسیار گسترده هست که حتما برا صد ردصد کردن بازی باید حد اقل 20 ساعت وقت بزارید و کلی چیز یاد بگیرید (این بازی منو یاد بازی اسپور میندازه که خیلی شبیه اونه که تو فضا تو کره ها و تو ساختومنها میشه رفت و ماموریت انجام داد )
در ابتدای بازی شما باید روش بازی کردنو یاد بگیرید و اینکه چطور پیش برید
اول از همه ماموریتهای شما تو فضا زیر اسم سیاره ها نو شته شده که اونا ماموریتهای اصلی بازی ان و تو منو یه گزینه هست(ژورنال ) که اطلاعاته تکمیلی ماموریتها رو میشه اونجا دید
دوم اینکه برای پیشرفت کردن دو گزینه مودبانه و خشن پیش(پاراگون و رن گید) رو دارین که پیشنهاد می کنم مودبانه رو پر کنید البته خشن هم حسن های خودشو داره این کارو در صحبت کردن با افراد می تونید انجام بدید و در پایانه بازی ... که نمی گم خودتون برید برا بقیه هم بگید هه هه هه
برای بهبود امکاناتتون از جمله سلاح و سفینه و زره خودتون و اتاق خودتون ، و افرادتون نیاز به 4 عنصر دارید که منبع اصلی شون از طریق اسکن کردن سیاره هاست حالا چطور اسکن کنیم رو یه سیاره برید بعد واردش شید و کلیک راست رو نگه دارید و هر جا که اسکنر شما روی هر کدام از اون 4 عنصر قله بلندی رو نشان داد میتونید کلیک چپ رو بزنید و یه پروب پرتاب کنید تا اون عنصر رو دریافت کنید لازم به ذکر هستش که ممکنه قله همزمان هم 4 عنصر رو افزایش بده و یا دو یا سه عنصرو نکته بعدی این که در شمت راست بالا هنگام اسکن درجه بندی داره که میشه مقدار عنصرها رو توش تخمین زد که مثلا خوب متوسط و یا عالی هست که یعنی میشه فهمید ارزش وقت گزاشتنه روشو داره یانه یه نکته دیگه اینه که اسکن هاتونو افقی از چپ به راست و بر عکس انجام بدین اینجوری هیچی در نمیره
اینو بگم که در بعضی سیارات وقتی وارد میشید کامپیوترتون (همون که گزارش پرتاب پروب رو میده ) یه حرفی میزنه و وقتی اسکن میکنید صدای صحبت کردنه موجود زنده از اونجا میاد و راه ورود به این ماموریت غیر اصلی هم اینطوریه که وقتی تو این سیاره اسکن میکنید هر جا صدا زلال تر شد نزدیکتر شدید به اون منطقه صدا و اینکه رو دایره اسکن یه خطه سفید رنگ تو این سیاره ها ظاهر میشه که اون جهت صدا رو میگه و شما اگه به دنباله اون برید صدا رو پیدا میکنید که این راه راهه اصلی ورود به منطقه صداس
تعداد پروبها 30 تاس که از یه سفینه تو منظومه می تونید بخرید و اینجا لازمه بگم که این محدودیت در پایان بازی به 60 میرسه تعداد پروبها رو میگم
البته سوخت هم میتونید بخرید نکته اینجاس که سوخت برا چیه : خوب تو بعضی منظومه ها اگه توجه کرده باشید دو سفینه وجود داره تو این منظومه ها اخرین خط دور خورشید شون سبز رنگه ویک یا چند تا فلشه سبز هم داره و اگه شما با سفینه برید اونجا از اون منظومه خارج و وارد کهکشان میشید و می بینید که به غیر از این منظومه منظومه های دیگری هم هست و شما با استفاده از سوخت خودتون می تونید به اونجا برید و ما موریت و اسکن انجام بدید البته این منظومه ها به غیر از سفر با سفینه ای هست که نور ابی داره
سوال دیگه مبتدی ها اینه که چطوری امکاناتو افزایش بدیم :وقتی عناصر رو زیاد کردین باید تو ماموریتها و تو چند مرکز بین سیاره ای از فرشگاهها یا بخرید یا در حین ماموریتا نعدادی شونو پیدا کنید و از تو سفینه تو اتاق دکتر اپگرید کنید
سوال رایج دیگه تکمیل تیمه :خوب شما وقتی از مبتدی در اومدید و صح بتتون رون شد باید سوال بکنید و ماموریته رو خوب انجام بدین و با انتخاب پاسخهای درست تیم رو کامل کنید
البته یه نکته برا زبان ضعیف ها مشکل شما فقط با انتخاب تک تک صحبتها با یه فرد هست یعنی همه رو امتحان کنید
خوب این یارها هم درصد دوستی دارن و برا اونا هم باید کارهایی بکنید تا هم اونا راضی شن و هم شما بتونید اونا رو در پایان بازی زنده نگه دارید و همچنین لباساشونو تغییر بدین( که بعد انجام ماموریت اونا ازاد میشه)
توصیه های من : تو بازی خودتون دستی سیو کنید که وقتی مردید همونجا بیاید و اتو سیوو بی خیال شید و اینکه وقتی وضعیت سبزه یا ارومه میشه سیو کرد نه وسط جنگ که اهنگ تندی پخش میکنه
دوم اینکه کل ماموریتهای غیر اصلی رو که از طریقه اسکن میشه پیدا کرد رو برید چون در پایان برا اپگرید لازم میشه مقادیر عنص و چیزهای دیگه که میده
سوم این که هر گز تا پایان ماموریتهای اصلی و رازی نگه داشتن کل یاراتون وارد مرحله اخر نشید و از همه مهمتر این که سفینه شما باید کاملا پیشرفته بشه چون تو مرحله اخر لازم میشه
چهارم اینکه تو مرحله اخر سلاح سنگین اتمی رو حتما با خودتون ببرید این سلاح برا اخرای بازی ازاد میشه دلیلشم خودتون می فهمید ( توجه کنید که عدد مهماته سلاحتون بالای صد باشه این نکته خیلی مهمه چون سلاح کار نمیکنه اگه مهماتش زیر صد باشه )
پنجم این که کارایی یاراتونو یاد بگیرید چون تو مرحله اخر با انتخابه اشتباه چیزی در حدود 5 -6 نفرتون زنده می مونن اگه درس انتخاب نکنید و بقیه می میرن
ششم این که هر از چند گاهی بعد از ماموریتها برید سراغ یاراتون تو سفینه و باهاشون حرف بزنید و ازشون ماموریت و اطلاعات و اپگرید بگیرید و همچنـــــــــین دوســـــــــــت شید هه هه هه هه
هفتم اینکه حتما به سیاره tuchanka بریدبه سه دلیل اول جنگ انداختن سگها دوم این که بازی کشتن میمون داره سوم این که یه ماموریت داره که برا یارت انجام میدی که یه دستگاه شبیه پرس رو سه بار باید فعال کنی من یکی که با اون خیلی حال کردم
هشتم اینکه هر تصمیمی بگیرید در موقع پیشرفت بازی در اخره بازی موثر هست
نهم اینکه عنصره المنت زیرو خیلی کمیابه که دو راه برا پیدا کردنه اون هست اولین و وقت گیر ترینش اسکن کردن همه سیاره هاس دومش اینه که تو این بخش یکی از بچه ها اسم سیاره ها رو گزاشته بود که این عنصر توشونه البته راه حله من که خودم استفاده میکنم اینه که سیاره هایی که سه رنگه سبز ابی و یه رنگی شبیه بنفشه خیلی غلیظ دارن عنصر توشونه و راه بعدی هم تو هر سیاره ای که صدا ازش میاد حداقل 80 درصدشون این عنصر هست
دهم اینکه اگر ماهی و موجود زنده برا اتاقتون می خرید زود به زود بهشون سر بزنید تا نمیرن و اینکه لباساتونو میشه تو اتاق عوض کرد که اون هم بستگی به شما داره که مقدار درصداشونونسبت به نوع پوشششتون چطور انتخاب کنید که تاثیر شگرفی رو شما تو جنگها داره
منبع: بازی سنتر
کاربر:mam67
با سلام به بروبچ خوب میخواستم بگم این پسته منه تو بازی سنتر و من mam67 هستم :27:
حالا که مطلب سازنده ای داشتم و اینجا استفاده شده یه سوپرایز هم میدم بهتون و اونم ترینر کامله بازی با ام کاناته زیره
F1 - Enable Power Cooldown
F2 - Disable Power Cooldown
F3 - God Mode
F8 - Take screenshot (WHY is this missing from the vanilla game?)
Numpad
0 - Fly/noclip
1 - Walk
2 - Flycam
3 - Min. Paragon
4 - Max. Paragon
5 - Min. Renegade
6 - Max. Renegade
7 - Set credits to 500,000
8 - Set minerals to 500,000
9 - Level up (+1000xp)
طریقه کارکردشم اینه که پوشه BioGame تو پوشه نصب بازی کپی میکنید به همین سادگی
اینم لینکه مستقیم که باید فقط سیوش کنید الن دوباره امتحانش کردم سالمه :19:
تشکر یادتون نره و اگه می خواید سیو و راهنمای جامع بازی رو هم براتون اماده کنم :31:
M A X I M U M
12-02-2010, 02:44
دستت درد نكنه من دانلود كردم و دارم ميرم امتحان كنم
راهنماي جامع رو هم بذاري خوبه چون يه سري از بچه ها هنوزم مشكل دارن
Masterpiece
12-02-2010, 02:51
این سیر تکاملی کاراکتر منه ,از حر فرصتی که گیرم میکرد به ملت زد حال میزدم(اشرار)
برو بچ شرمنده مرورگرم قاطی کرده و مثل اینکه پستام قاطی پاتی شده شذمنده اگه پستها تکراری شدن :41:
M A X I M U M
12-02-2010, 09:39
من تمام سيو هامو پاك كردم و دارم دوباره ميرم روي درجه سختي شديدتر
كيفيت تصوير رو هم اينبار Full HD گذاشتم 1920x1080 تا نهايت لذت رو ببرم اما مشكل Anti aliasing دارم و حاشيه تصاوير و آرت ها بريده بريده است تو تنظيمات هم نديدم چيكار كنم ؟ خيلي اذيت ميكنه و تو ذوق ميزنه
كيفيت تصوير رو هم اينبار Full HD گذاشتم 1920x1080 تا نهايت لذت رو ببرم اما مشكل Anti aliasing دارم و حاشيه تصاوير و آرت ها بريده بريده است تو تنظيمات هم نديدم چيكار كنم ؟ خيلي اذيت ميكنه و تو ذوق ميزنه
خوب برو تو MassEffect2Config اونجا قسمت گرافیک تنظیمش کن.
---------- Post added at 10:01 AM ---------- Previous post was at 09:59 AM ----------
اینکه گفتی تو روند داستانی بمیره دیگه مرده اینو میشی بیشتر توضیح بدی . یعنی اینم دست ماست یا نه ؟ منظورم اینه که از پیش تعیین شدست یا نه؟ چون این بازی نقش آفرینی هستش و به نظرم باید روند بازی دست ما باشه
آره دسته خودته با انتخای دیالوگات.چنتا روش هم دوستان صفحه قبل گفتن تا افرادت نمیرن
mohammad_s7201
12-02-2010, 10:13
دویتان من توی قسمتی که میره توی فضا همش از این سیاره به اون سیاره گیر میکنم.
نمیدونم اونجا باید چیکار کنم؟؟
میشه یه توضیحی بدید.
ممنون.
دویتان من توی قسمتی که میره توی فضا همش از این سیاره به اون سیاره گیر میکنم.
نمیدونم اونجا باید چیکار کنم؟؟
میشه یه توضیحی بدید.
ممنون.
اولش که تو امگا میری بیشتر ماموریتا هم اونجاست.بعد خودش تو journal مبگه باید چیکار کنی.
کجاش گیر کردی؟
generaltj
12-02-2010, 10:28
چرا تخم element zero رو ملخ خورده؟؟؟؟
از کجاها میشه گیرش آورد؟؟؟؟
باید متناسب با کارت گرافیکتون تنظیم کنید. در ضمن اگه کارت گرافیک قوی ( GTX 285 به بالا) ندارید، بهتره حداکثر از 2X استفاده کنید.
راهنما :
mohammad_s7201
12-02-2010, 11:08
اولش که تو امگا میری بیشتر ماموریتا هم اونجاست.بعد خودش تو journal مبگه باید چیکار کنی.
کجاش گیر کردی؟
همین که نمیدونم تو کدوم سیاره باید برم.
هی از این سیاره به اون سیاره میرم.
یعنی باید ژورنال رو بخونم؟/ اون بهم میگه کدوم سیاره باید برم؟
همین که نمیدونم تو کدوم سیاره باید برم.
هی از این سیاره به اون سیاره میرم.
یعنی باید ژورنال رو بخونم؟/ اون بهم میگه کدوم سیاره باید برم؟
آره میگه چه ماموریتی داری
mohammad_s7201
12-02-2010, 11:33
آره میگه چه ماموریتی داری
الان توی بار هستم و تو ژورنال هم نوشته Stop the collector........assemble ateam.
نمیدونم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان توی بار هستم و تو ژورنال هم نوشته Stop the collector........assemble ateam.
نمیدونم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتي كه با اون زنه اريا صحبت كردي ميري پايين سمت راست يه نفر هست كه بالاي راه روي در بسته واستاده با اون حرف بزن بگو كه
مايلم برم داخل بعد مثل يك كات سكانس مياره كه با يكي حرف ميزني و اون استخدامت مي كنه براي يك نبرد
بهش بگو براي من مشكلي نيست و نبرد رو بپذير يه جووني هم مياد كه مي توني از رفتنش جلوگيري كني يا كاريش نداشته باشي
بعدش ميري به قسمت Transporter يكي اونجا هستش كه انتقالت ميده به محل مورد نظر ..بقيشو راحته..
چرا تخم element zero رو ملخ خورده؟؟؟؟
از کجاها میشه گیرش آورد؟؟؟؟
درسته پيدا كردنش سحته ولي به اون يكي سياره ها هم برو بعدش هم تو مراحل بازي بگرد پيدا مي كني. از هك كردنها و
جعبه هاي جاهاي مختلف.
دوستان کسی کرک dlc ها رو جدا داره؟
یا می تونه آپلود کنه؟
ممنون
ثبت رکوردی تاریخی برای مسافکت2
برطبق آمارهای منتشر شده توسط سازمان NPD، بازی سوپر ماریو بروز جدید با فروش بیش از 656.700 نسخه در راس جدول فروش بازیهای ماه ژانویه سال 2010 میلادی قرار گرفت. بازی مسافکت2، جدیدترین محصول استودیوهای بایوویر تنها 84 هزار نسخه کمتر فروخت تا با 572.100 نسخه فروش در ماه ژانویه سکوی دوم را از آن خود کند. نکته جالب اینجاست که بازی مسافکت2 تنها با 6 روز فروش در ماه ژانویه توانست به این جایگاه دست یابد.
و اما بشنوید از رکورد تاریخی مسافکت2.
دومین شماره از مجموعه بازیهای مسافکت بهعنوان پرفروشترین بازی تاریخ که در ماه ژانویه منتشر شده است، معرفی شد.
آقای جسی دیونیک، از تحلیلگران مطرح ایالات متحده آمریکا در مصاحبه با سایت اینترنتی ایندستریگیمرز در این خصوص اذعان داشت: "پیش از این پرفروشترین بازی ماه ژانویه، نسخهی پلیاستیشن2 بازی انافالاستریت بود. این بازی با 325.000 نسخه فروش در ماه اول عرضه توانست بهعنوان پرفروشترین بازی تاریخ در ماه ژانویه معرفی شود.
معمولا بازار کسب و کار و خرید و فروش ماه ژانویه متاثر از تعطیلات سال نو میلادیست و صاحبان صنایع، بخصوص بازیهای رایانهای از خیلی وقت پیش به این نتیجه رسیدند که فصل تعطیلات زمان مناسبی برای عرضه محصولات طراز اول آنها خواهد بود، مخصوصا از زمانی که فروش بسیار ناامیدکننده نسخه گیمکیوب رزیدنتاویل4 در ماه ژانویه سال 2005 میلادی همه را شگفتزده کرد."
وی سخنان خود را اینچنین ادامه میدهد: "بدون شک موفقیت سه عنوان طراز اول مسافکت2، دارکسایدرز و شماره دوم از مجموعه بازیهای Army of Two به تولیدکنندگان بازیهای رایانهای ثابت کرد برای انتشار بازیهای مهم خود میتوانند بر روی ماه ژانویه نیز حساب کنند."
سود حاصل از کل بازیهای فروخته شده در ماه گذشته میلادی بالغ بر 597.900.000 دلار بود که در مقایسه با سال گذشته میلادی 12 درصد کاهش داشته است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mass Effect 2
سازنده: Bioware
ناشر: EA
سبک: اکشن سومشخص/ نقشآفرینی
پلتفرم: PC - Xbox360
تاریخ انتشار: منتشر شد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Darksider: Wrath of War
سازنده: Vigil Games
ناشر: THQ
سبک: اکشن ماجرائی
پلتفرم: PS3 - Xbox360
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Army of Two: The 40th Day
سازنده: EA Montreal
ناشر: EA
سبک: اکشن سومشخص
پلتفرم: Xbox360 - PS3
منبع:Dbazinews
virus2009
12-02-2010, 13:57
دوستان کسی کرک dlc ها رو جدا داره؟
یا می تونه آپلود کنه؟
ممنون
Bs_panzer
12-02-2010, 14:18
کسی لینک دانلود مستقیم dlc رو نداره ؟
generaltj
12-02-2010, 16:17
تو یه مرحله جک و میراندا با هم دعوا کردند و من طرف میراندا رو گرفتم.
چه جوری میشه با جک آشتی کنم؟؟؟؟؟
alireza_73
12-02-2010, 16:36
دوستان شاید سوالم یکم مسخره باشه و میخواستم بدونم dlc چیه؟
virus2009
12-02-2010, 17:05
کسی لینک دانلود مستقیم dlc رو نداره ؟
دوستان شاید سوالم یکم مسخره باشه و میخواستم بدونم dlc چیه؟
چرا مسخره...!!!
منم یک روزی نمی دونستم.
آبجکت های زیر رو اضافه میکنه به بازی :
من دارم یه سوپرایز برا بازی درس میکنم که راهنمای بازی از اوب تا آخره به طور بسیار کامل می خوام بدونم به درد شما می خوره یا انصراف بدم در ضمن مطلب قبلیم به کارتون اومد :11:
من دارم یه سوپرایز برا بازی درس میکنم که راهنمای بازی از اوب تا آخره به طور بسیار کامل می خوام بدونم به درد شما می خوره یا انصراف بدم در ضمن مطلب قبلیم به کارتون اومد :11:
اگه این کارو بکنی که خیلی عالیه.راستی اون مطلبت خیلی بدرد من خورد.حتما این کارو بکن
mamaloo_shz
12-02-2010, 18:47
ای بابا ... شیطوه میگه پاکش کنم بره ها :-(
این پروفسور مسخره توی امگا کجاست !؟ .... هر چی میگردم پیداش نمیکنم :-(
aryasoft2872
12-02-2010, 19:40
ببخشید منظور از mass effect universe فارسی چی بود همون کتاب رمان رو اگه می گید که به شدت منتظریم من می خواستم هرگاه دراکولا و شرلوک رو تموم کنم شروعش کنم که مثل این که دوستان زودتر به فکر افتادن
---------- Post added at 09:40 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------
ای بابا ... شیطوه میگه پاکش کنم بره ها :-(
این پروفسور مسخره توی امگا کجاست !؟ .... هر چی میگردم پیداش نمیکنم :-(
تو همون کلوپ یه دور بزنی پیداش می کنی،فک کنم اولش بسته است با اون یارو که جلوش واستاده صحبت کن بگو داداش یه دست برسون ما بریم تو اونم راضی میشه:31:
{sahand}
12-02-2010, 20:26
تو یه مرحله جک و میراندا با هم دعوا کردند و من طرف میراندا رو گرفتم.
چه جوری میشه با جک آشتی کنم؟؟؟؟؟
باید paragon یا renegade فول داشته باشید تا دوباره Loyaltyـش رو به دست بیارید، برای فول کردن اون ها هم می تونید از regain powers استفاده کنید.
M A X I M U M
12-02-2010, 21:15
باید متناسب با کارت گرافیکتون تنظیم کنید. در ضمن اگه کارت گرافیک قوی ( GTX 285 به بالا) ندارید، بهتره حداکثر از 2X استفاده کنید.
راهنما :
يه گزينه هست كه AA نيست اسمش يه چيز ديگست من اونو روي 2x گذاشتم اما داخل بازي كه ميشم خيلي خيلي ضايع است تصوير
لبه تصاوير كاملا بريده بريده است
تو يكي از سايت ديدم كه يه نرم افزار هست اين مشكلو حل مي كنه و در حالت عادي امكان تنظيم AA در اين بازي نيست
hosseincode2008
12-02-2010, 21:42
M A S S .....E F F E C T .....U N I V E R S E beta
چند نكته :
به دليل سنگيني متن ، از همه ي خوانندگان تقاضا ميشود در صورت مشاهده ي هر گونه عيب و ايراد و يا احيانا اشتباه در ترجمه ، بنده رو خبر كنيد تا هر چه سريع تر اصلاح شود . هر چند كل اين متن چند بار چك و ويرايش شده است!
بخش هايي از اين راهنما هنوز كامل نشده اند . در روز هاي آينده ي قسمت هاي مشخص شده كامل و بخش هاي جديدي با ويرايش همين صفحه اضافه خواهند شد .
طبيعتا اين متن حاوي Spoil هم در مورد نسخه ي اول و هم نسخه ي دوم است . حواستان باشد به شما هشدار داده شد!
تمام اين متن در طول 5 روز نوشته و مرتب سازي شده است .
داستان قدم به قدم كامل و با جزئيات نسخه ي دوم ( مثل داستان نسخه ي اول كه ميبينيد ) هنوز در كل جهان نوشته نشده است ! به محض انتشار ترجمه خواهد شد .
ممكن است توضيحات در مورد يك شخص ، نژاد و يا هر چيز ديگري در چند قسمت آمده باشد .
پيشنهاد ميشود اين پست را به صورت جداگانه باز كنيد تا تمام تصاوير به طور كامل باز شوند .
حتي اگر فكر ميكنيد همه چيز را در مورد داستان اين بازي ميدانيد باز هم نكاتي در اين متن خواهيد يافت كه برايتان جالب است .
كساني كه يك بار نسخه ي اول و يا دوم را بازي كرده باشند بهتر داستان را هضم خواهند كرد و ممكن است داستان براي كساني كه بازي را انجام نداده اند كمي گنگ به نظر برسد .
كپي برداري از كل يا جزء اين مطلب آزاد است . هدف از اين ترجمه آشنايي هرچه بيشتر گيمرهاي محترم با افسانه ي Mass Effect است . با كپي كردن و گسترش اين متن در سايت ها و فروم هاي فارسي زبان ،حتي بدون ذكر منبع ، كمك شاياني در انجام اين هدف خواهيد كرد .
كل اين متن تاكنون داراي بيش از 13788 كلمه ، 65987 حرف با احتساب فاصله ، 52215 حرف بدون احتساب فاصله ، 239 پاراگراف و 913 خط است !!
اينجانب همينجا اعلام ميكنم كه با وجود در اومدن پدرم از نتيجه ي كار راضي نيستم!
شروع :
در سال 2148 ، كاوشگران در مريخ بقايايي از يك تمدن قديمي حمل و نقل فضايي را كشف كردند . در دهه هاي بعد از آن ، اين ابزارهاي مرموز تكنولوژي هاي بسيار پيشرفته تري را معرفي كردند كه انتقال و نقل مكان بين دور افتاده ترين سيارات را هم ممكن ميساخت . اساس اين تكنولوژي خارق العاده نيرويي بود كه ميتوانست فضا و زمان را كنترل كند . آنها اين كشف را بزرگترين كشف تاريخ تمدن بشري ميدانستند و به آن
M A S S ....E F F E C T
ميگفتند .
نژادها : ( در روزهاي آينده تكميل خواهد شد )
Asari
Asari اولين نژادي ميباشد كه Citadel را كشف كرد . زماني كه Salarian ها به Citadel رسيدند ، اين Asari بود كه پيشنهاد به وجود آمدن Council را به منظور حفظ آرامش در كهكشان داد . پس از ان تا به حال ، Asari همواره در نقش رئيس و مدير Council بوده است .
Asari نژاديست كه تمام مردم آن از جنس مونث هستند و توليد مثل در آنها نيز شبيه عمل Parthenogenesis ( تولد بچه بدون عمل لقاح ) ميباشد . سلسله اعصاب آنها موافق با تمام افراد هم از نژاد خود و حتي از نژاد هاي ديگر ميباشد و بدين ترتيب به وجود امدن يك Asari چندان كار سختي نيست ! اين ويژگي آنها برايشان چندان خوش آيند نيست زيرا در نحوه ي برخورد افراد ديگر با انها اختلالاتي ايجاد كرده است و باعث شده ديگران فكر هاي بدي به خود راه دهند . هم در نسخه ي اول و هم در نسخه ي دوم اكثر رقاصه هاي كلوب ها از اين نژاد ميباشد !
Asari ميتواند بيشتر از 1000 سال زندگي كند كه سه مرحله دارد . در مرحله ي Maiden ، آنها بسيار بي قرار و تشنه ي كسب تجربه ها و دانش هاي جديد ميشوند . در مرحله ي Matron ، آنها با كساني كه دوست دارند توليد مثل و زاد و ولد را شروع ميكنند . اين مرحله با آغاز مرحله ي Matriarch پايان مي يابد كه در اين مرحله آنها بيشتر نقش هاي رهبري و مشاوري را بر عهده ميگيرند .
Salarian
دومين نژاد كه به Citadel پيوست اين نژاد بود . Salarian دوزيستان خون گرمي هستند كه فعاليت هاي بدني بسيار فعالي دارند ، آنها سريع فكر ميكنند ، بسيار سريع صحبت ميكنند و سريع حركت ميكنند . از ديد يك Salarian ديگر نژاد ها كند و كم هوش هستند . متاسفانه ، اين فعاليت هاي بيش از اندازه و سريع باعث شده است آنها طول عمر كوتاهي داشته باشند ، پيدا كردن يك Salarian با سن 40 كار سختيست !
Salarian ها در مورد پيشرفت توليد نژاد Krogan هاي اوليه نقش به سزايي داشته اند و هدفشان استفاده از آنها در جريان جنگهاي Rachni بوده است . آنها همچنين در قضيه ي بايواسلحه ي Genophage كه نژاد Turian ها از ان براي سركوب شورش Krogan ها استفاده كردند ، تاثير زيادي داشتند .
Salarian به ظرفيت هاي رفتاري و نوع تفكر متفاوتشان مشهورند . اين ويژگي آنها را در تحقيقات و جاسوسي نيز خبره كرده است . آنها همواره در حال آزمايش و اختراع هستند . يك اصل نيز در مورد اين نژاد وجود دارد كه همگان ان را پذيرفته اند : " آنها هميشه بيشتر از ان چيزي كه وانمود ميكنند ، ميدانند "
Turian
تقريبا 1200 سال پيش ، Turian ها براي ملحق شدن به Council دعوت شدند تا نقش ايجادكنندگان آرامش كهكشانها را تكميل كنند . Turian ها بيشترين كشتي هاي فضايي موجود در فضاي Citadel را دارا ميباشند و اكثريت ارتش Council را نيز در اختيار دارند .
بعد از مدتي كه منطقه ي انها گسترش يافت و تاثيرشان در جاهاي ديگر بالا رفت ، شروع كردند به تكيه بر دو نژاد ديگر ، انها از Salarian ها انتظار اطلاعات نظامي داشتند و از Asari ها انتظار ديپلماسي و سياست .
Turian ها از جامعه اي مستقل مي آيند كه به نظم و انضباط ارزش ميدهد و داراي حس افتخار فردي و جمعي قدرتمندي است . بعد از First Contact War در سال 2157 دشمني قديمي اي بين Turian ها و انسانها به وجود امد كه براي Turian ها با نام "واقعه ي Relay 314 " شناخته ميشود . اما به طور رسمي اين دو نژاد دوست محسوب ميشوند و در صورت وجود شرايط لازم از ديگر مسائل غير نظامي همديگر بهره مند ميشوند .
Batarian
در اوايل 2160 ، Alliance سياست پرخاشگرانه اي را در مورد مستعمره نشينان دنيا هاي Skyllian Verge در پيش گرفت كه بيشتر به خاطر ترساندن و بي ميل كردن Batarian ها بود ، آنها براي چندين دهه بود كه مشغول ساخت و توليد سرزميني براي خود بودند . در 2171 ، Batarian ها از Council خواستند تا كل Verge را قلمروي Batarian ها بنامد اما Council از انجام اين كار صرف نظر كرد .
Batarian ها در اعتراض به اين كار ، Embassy خود در Council خود را بستند و چندين و چند رابطه ي سياسي و رسمي خود با انها را قطع كردند و رفتارشان نيز شرورانه تر شد . آنها با دادن پول و اسلحه به گروهك هاي جنايي آنها را تحريك كردند تا جنگ راه بياندازند و به سرزمين هاي انسان نشين حمله كنند .
اين شرارت ها در سال 2176 و از دنياهاي Skyllian Blitz شروع شد . دزدان و برده داران كه با پول Batarian ها تغذيه ميشدند به پايتخت انسان ها در Elysium حمله كردند . دو سال بعد ، Alliance با حمله به ماه Torfan اين عمل Batarian ها را تلافي كرد . با اين اتفاق Batarian ها به سيستمهاي خودشان عقب نشيني كردند و حال ديگر بسيار كمتر در فضاي Citadel پيدا ميشوند .
Collector
نژاد مرموز Collector كه در Omega 4 mass relay در Terminus Systems ساكن هستند به دليل كم پيدا بودنشان در بيشتر جوامع كهكشاني به عنوان يك افسانه تلقي ميشوند . در حقيقت ، Collector ها حشرات دو پاي اندازه ي انسان هستند كه به سوسك هاي بزرگ و بالدار نيز شباهت دارند . آنها نيروي بسيار وحشتناكي در كهكشان به شمار ميروند و در قتل و كشتار صدها هزار موجود ديگر نقش داشته اند .
Collector ها ميدان هاي ايستاي ثابتي ترشح ميكنند كه باعث ايجاد سپرهاي انرژي در اطرافشان ميشود . آنها در مبارزات به لطف نيروهاي قدرتمند و تقريبا بي انتهاي بايوتيكي خود تا جايي كه بتوانند موقعيت خود را حفظ ميكنند . به همين دليل مبارزه با آنها سخت است . چندين Collector دوپا تا به حال شناسايي شده است كه شامل مينيون ها ، مدافع ها ، مجاهد ها ، قاتل ها و ماموران توپ خانه ميشود .
در داستان نسخه ي دوم معلوم ميشود كه Collector ها در واقع بازماندگان نژاد Prothean هستند كه توسط Reaper ها تغيير يافته اند . گفته ميشود همه چيز Prothean ها توسط Reaper دچار تغيير و پيشرفت شده اند و فقط DNA يشان همان DNA نژاد Prothean است .
Elcor
اين نژاد مخصوص Citadel است . آنها موجوداتي عظيم الجثه و شبيه فيل هستند كه روي چهار پاي خود مي ايستند . Elcor آهسته حركت ميكند و نوع صحبت كردن خاصي نيز دارد . سرزمين اصلي آنها Dekuuna ميباشد ، سرزميني كه داراي جاذبه شديديست و اين جاذبه باعث شده است هيچ گونه كوه و يا بر آمدگي اي در اين سرزمين يافت نشود و اكثرا زمين هاي پهن و صاف در Dekuuna ديده شود . هرچند Elcor هاي امروزي بيشتر فضاي باز را ترجيح ميدهند و هنگام مسافرت هاي فضايي طولاني خسته و عصباني ميشوند .
Geth
Geth نژادي شبه انسان و متكي بر هوش مصنوعي هاي شبكه اي ميباشد . آنها 300 سال پيش توسط Quarian ها و به منظور وسيله اي براي جنگ و نيرو ساخته شدند . وقتي Geth از خود نشانه هاي خودپيشرفتي نشان داد ، Quarian ها سعي كردند تا آنها را به كلي نابود كنند . در نتيجه جنگي بين Geth و Quarian رخ داد و سرانجام Geth پيروز شد . اين نمونه اي شد براي سركوب تكنولوژي هوش مصنوعي مجاز و اصولي در كل كهكشان . Geth ها در ابتدا شعور حيواني ناقصي داشتند اما با افزايش تعدادشان هوش مصنوعي مربوط به هر يك از انها پيشرفته تر شد . آنها به طور گروهي متوانند منطق داشته باشند ، موقعيت ها را ارزيابي كنند ، و همانند هز نژاد ديگري از تاكتيك هاي جنگي استفاده كنند .
Hanar
ديگر نژاد مختص Citadel اين نژاد است . آنها به ادب بيش از حدشان شهرت دارند و با احتياط و دقت زياد سخن ميگويند . تمام Hanar ها دو اسم دارند . Face Name كه نام عمومي آنهاست درحالي كه Soul Name تنها در ميان افراد بسيار نزديك و دوستان به كار برده ميشود . آنها هيچ وقت در مكالمه ها خودشان را به صورت اول شخص خطاب نميكنند بلكه به خودشان "اين يكي " و يا "اين" ميگويند .
سرزمين مادري انها ، Kahje نود درصد پوشيده از اقيانوس است و در مداري به دور ستاره ي سفيد رنگي ميچرخد ، به همين دليل هميشه تعداد زيادي ابر اين سرزمين را پوشانيده است . به علت وجود تعدادي از خرابه هاي Prothean ها در سرزمين Kahje بسياري از Hanar ها آنها را ميپرستند . افسانه اي نيز بين اين نژاد وجود دارد كه در مورد نژادي بزرگتر از آنهاست ، Hanar ها عقيده دارند اين نژاد بزرگتر آنها را با آموزش دادن زبان متمدن ساخته است .
Keeper
وقتي Asari منطقه ي Citadel را كشف كرد به وجود Keeper ها نيز پي برد . اين موجودات ، حشراتي چند دست و پا هستند كه به نظر ميرسد تنها براي حفظ و تعمير پايگاه بزرگ Prothean ها به وجود آمده اند .
اولين تلاش ها براي صحبت كردن با انها و يا مطالعه روي آنها يك شكست بود و حال نيز اين كار غير مجاز است . به دليل اينكه همه ي آنها موجوداتي بي خطر هستند براي همه ي افراد قابل مشاهده اند ، در هر حال آنها هيچ كار و تعاملي با ديگر نژاد ها ندارند .
اينكه چند Keeper تاكنون بر اثر تصادف ، خشونت و يا عمر زياد مرده است چندان مساله ي مهمي نيست زيرا انها هميشه در يك تعداد ثابت باقي ميمانند و Keeper هاي جديدتر جاي Keeper هاي مرده را ميگيرند . هنوز منبع اين Keeper هاي جديد به طور دقيق معلوم نيست اما برخي فرض ها بر اين عقيده دارند كه آنها جايي در اعماق خود Citadel به وجود مي ايند .
Krogan
Krogan ها در محيط هايي خصومانه و پرشرارت رشد يافته اند . قبل از ساخته شدن اسلحه هاي باروتي ، مهمترين عامل مرگ و مير Krogan ها خورده شدن توسط شكارچيان بود اما حالا مهمترين عامل مرگ توسط گلوله ي سلاح است .
وقتي Salarian ها Krogan ها را كشف كردند ، آنها نژادي بيرحم و ابتدايي بودند كه سعي ميكردند از پديده ي خود ساخته ي زمستان هسته اي ( Nuclear Winter يا زمستان هسته اي نظريه ي خنك شدن آب و هواي زمين است كه ممكن است بعد از جنگ هاي هسته اي رخ دهد ) زنده بيرون آيند . Salarian ها از لحاظ فرهنگي Krogan ها را پيشرفت دادند و به انها ياد دادند كه چگونه از سلاح ها و تكنولوژي هاي مدرن و روز استفاده كنند . هدف Salarian از اين كار استفاده از Krogan ها به عنوان سرباز در جنگ Rachni بود .
بيرون آمدن از موقعيت هاي بسيار سخت جامعه ي ابتدايي Krogan ها ، آنها را به موجوداتي با تجربه و سريع التوليد مثل تبديل كرد كه انفجار جمعيت بي سابقه اي را ترتيب داد . آنها شروع به مهاجرت به سرزمين ها و دنياي اطراف كردند ، حتي آنها به سرزمين هايي كه قبلا توسط نژاد هاي ديگر برگزيده شده بودند نيز حمله كردند .
Krogan Rebellions يا شورش Krogan ها نزديك يك قرن طول كشيد و زماني پايان يافت كه Turian ها genophage را عليه Krogan ها استفاده كردند . genophage يك بايواسلحه ساخته شده توسط Salarian ها بود كه تمام مقاومت Krogan ها را شكست . در حقيقت genophage باعث ميشود از بين 1000 بارداري در بين Krogan ها فقط يكي زنده بماند . از اين ماجرا به بعد Krogan ها كينه ي سختي از ديگر نژاد ها مخصوصا turian ها به دل گرفتند .
Quarian
اين نژاد كه خود Geth ها را ساخته بود توسط آنها از سرزمين خود بيرون رانده شدند . در حال حاضر اكثر Quarian ها در Migrant Fleet ساكن هستند .
سرزمين بيش از 17 ميليون ، Flotilla ، به طور قابل توجهي داراي مبانع كمياب بود . به همين دليل ، هر Quarian بعد از اينكه به سن مشخص شده رسيد مجبور است به يك دوره سفر با عنوان Pilgrimage برود . انها در اين زمان از سرزمين خود ميروند و زماني ميتوانند برگردند كه چيزي گرانبها پيدا كنند و بتوانند ان را به مردمان خود اعطا كنند .
ديگر نژاد ها به خاطر مسئله ي به وجود امده در رابطه با Geth نژاد Quarian ها را خوار و پست به حساب مي اورند . اين مسائل باعث شده است داستان ها و شايعات زيادي در مورد اين نژاد به بيرون درز كند . براي مثال بعضي ها ميگويند در زير اين لباس ها و ماسك انها ، Quarian ها در حقيقت موجودات سايبرناتيك هستند يعني تركيبي از اعضاي اندامي و قسمت هاي مصنوعي ميباشند . همچنين به علت كمبود فضا و منابع ، هر خانواده از اين نژاد تنها حق دارد يك بچه داشته باشد .
Volus
Volus عضوي از نژادهاي Citadel است كه Embassy مخصوص خود را نيز دارند . Irune ، سرزمين آنها جوي گلخانه اي دارد . فرهنگ انها شبيه فرهنگ قبيله اي هاست ، انها براي به دست آوردن موقعيت هايي كه ميخواهند زمين ها و حتي مردمانشان را خريد و فروش ميكنند . اين فرهنگ دادوستد آنها را زمينه هاي اقتصادي حرفه اي كرده است .
Vorcha
اين نژاد از لحاظ ظاهري شبيه انسان هستند ولي از نظر بدن و اندام هاي داخلي هيچ گونه شباهتي به انسان نداشته و بيشتر نوع سلول هايشان شبيه كرم هاي دريايي است . Vorcha در حملات و نبرد ها هميشه شركت ميكنند كه اين ويژگي باعث شده است جوانان اين نژاد قدرتمند ، باهوش و حالت جهندگي داشته باشند . تعداد بسيار كمي Vorcha پيدا ميشود كه اهل تحقيق و علم باشد و اين بيشتر به علت سن بسيار كم آنهاست زيرا كه Vorcha ها فقط 20 سال عمر ميكنند . اينكه اين نژاد ميتواند هر چيزي را بخورد و يا استنشاق كند باعث شده است در همه جا بتوان Vorcha يافت اما مسائل نژاد پرستانه باعث شده است در بيشتر جوامع پيشرفته ورود vorcha ممنوع شود .
Rachni
Rachni موجودات بزرگ سوسك مانند هستند كه در حال حاظر منقرض شده اند . سالها پيش آنها خطر بزرگي براي تمام نژادهاي فضاي Citadel بودند . براي اولين بار نزديك دو هزار سال پيش گردشگران از روي ناآگاهي يكي از Mass relay ها را كه مقصدش را نميدانستند باز كردند و موجوداتي رو به رو شدند كه قبلا نظيرش را نديده بودند . Rachni ها توسط ملكه هايي كه در كندو بودند كنترل ميشدند .
اينها موجودات چندان ارامي نبودند و Rachni Wars را راه انداختند . به دليل اينكه دسترسي به ملكه هاي Rachni ها غير ممكن بود هيچ كس نميتوانست جلوي آنها را بگيرد اما Krogan كه به ناملايم بودن محيط سرزمينشان مشهورند توانستند به كندوي ملكه هاي Rachni ها حمله كرده و سرزمين هاي council را كه Rachni ها تصرف كرده بودند پس بگيرند . Krogan ها سعي كردند انها را به سرزمين خود بازگردانند اما انها سرباز زدند و Krogan ها نيز نسل انها را منقرض ساختند .
بعد از اين جنگ مجسمه اي از Krogan ها در Citadel نصب شد تا نوعي قدرداني از انها باشد .
Prothean
Prothean ها نژاد منقرض شده اي هستند كه 50000 سال پيش به طور مرموزانه اي توسط Reaper ها قتل عام شدند . آنها در زمينه هاي تكنولوژي و علم بسيار بسيار پيشرفته بودند .
در ابتدا اينطور تصور ميشود كه Citadel و Mass Relay ها را Prothean ها ساخته اند اما بعد ها مشخص شد كه اين Reaper ها بودند كه اينها را ساختند . اطلاعات بيشتر در اين زمينه در قسمت Reaper ها موجود است .
Prothean ها تكنولوژيهاي بسيار زياد و پيشرفته اي داشتند كه بقاياي آنها را ميتواند در سيارات كهكشان پيدا كرد . بعضي از اين بقايا سالم باقي مانده اند ولي بعضي از آنها در طول ساليان دراز غارت شده اند و حتي بعضي ها هم هنوز كشف نشده اند . اين اكتشافات ارزشمند آنها تاثيرات بسيار مهمي در زندگي انسان و Hanar گذاشته است . كشف آثار باقيمانده از Prothean ها در مريخ اولين جرقه ي پي بردن انسان به وجود موجودات بيگانه در كهكشان بود . Hanar نيز عقيده دارد اين Prothean ها بودند كه به اين نژاد زبان و آگاهي دادند .
Prothean ها Beacon را ساخته اند كه ميتوانيد اطلاعات مربوط به ان را در قسمت اصطلاحات بخوانيد . آنها همچنين Cipher را نيز به وجود اورده اند ، Cipher كليدي براي shepard بود تا بتواند رويايي را كه از beacon گرفته بود معنا كند . همان طوري كه گفته شد اين Prothean ها نبودند كه Mass relay را ساختند آنها فقط همانند ديگر نژاد ها ان را پيدا و از ان براي گسترش سرزمين هاي خود استفاده كرده اند . البته انها با مطالعه روي Mass relay ها توانسته اند نمونه ي كوچك ان را بسازند كه همان Conduit است .
در Mass Effect 2 مشخص ميشود كه Reaper ها چندين Prothean را اسير كرده و از انها نژاد جديدي ساخته اند كه دشمنان Shepard در نسخه ي دوم يعني همان Collector ها هستند . Collector ها از هيچ نظر به Prothean ها شباهت ندارد نه در تكنولوژي ، نه در شكل ظاهري و نه در اهدافشان . به دليل كم ديده شدن Collector ها وجود انها توسط خيلي ها زير سوال رفته است اما محل اصلي اقامت انها پايگاه Collector ها ميباشد كه يك ايستگاه فضايي در مركز فضاست و فقط از طريق Omega 4 Relay ميتوان به آنجا رفت .
يك Collector كه در روياي Shepard بعد از ماجراي beacon ديده ميشود ...
درست بعد از نابود شدن Sovereign ، يك Reaper ديگر با نام Harbinger شروع به هدايت Collector ها كرده است تا حمله ي بعدي را اغاز كنند .
Reaper
Reaper ها كه توسط بعضي Geth ها Old Machines يا ماشين هاي قديمي نيز نام برده ميشوند در واقع يك نژاد ماشيني بسيار پيشرفته به شمار ميروند . همچنين شايعه شده آنها در 50 هزار سال هم وجود داشته اند كه البته هيچ مدركي براي اثبات آن وجود ندارد . Shepard براي اولين بار در همان فايل صوتي كه Tali براي اثبات خيانت Saren از Geth استخراج كرده بود ، نام Reaper را ميشنود . Shepard بعد از ديدن روياي حاصل از Beacon نژاد Reaper را بزرگترين خطر كهكشان توصيف ميكند اما Council به گفته هاي او بها نميدهد و فقط وجود Reaper ها را يك افسانه تلقي ميكند .
در حقيقت ، Reaper ها نژادي بسيار پيشرفته از كشتيهاي جنگي ارگانيك و ماشيني هستند . آنها در منطقه ي كشف نشده اي با نام Dark Space اقامت دارند كه فضاي خالي و بدون ستاره ي بين كهكشان هاست . آنها در Dark space به خواب زمستاني ميروند و براي هزاران سال همانجا ساكت و ارام ميمانند تا سرانجام هشدار برگشت به آنها داده شود . اصل و ريشه ي آنها كاملا نامشخص است . تنها Reaper ـي كه در Mass Effect ديده شده است يعني Sovereign ادعا ميكند كه Reaper ها در اصل آغاز و پاياني ندارند . حتي اسم واقعي آنها نيز يك راز است و نام " Reaper " ناميست كه Prothean ها اختراع كرده اند . Sovereign ميگويد هر چيزي كه Prothean ها به آنها ميگويند حرفهاي نامربوط است و " ما فقط وجود داريم "
به گفته ي Sovereign ، نژاد Reaper خالقان اصلي Citadel و Mass Relay ها هستند و براي اين هدف اين ايستگاه هاي عظيم را ساخته اند چون ميدانستند موجودات داراي هوش در سراسر كهكشان سرانجام اين مناطق را كشف خواهند كرد و در اين زمان Reaper ها طي يك نقشه ي كه براي چندين هزار سال برنامه ريزي شده بود همه ي انها را از بين خواهند برد .
در همين زمان كه كل Reaper ها در Dark Space و در خفا هستند يكي از انها در اعماق كهكشان باقي ميماند . اين تنها Reaper هدفش اين است كه در فواصل معين كهكشان را اسكن كند . Reaper ها وقتي به يك نسل ارگانيك جمله ميكنند كه ان نسل به اندازه ي كافي پيشرفت كرده باشد و هدف تنها Reaper باقي مانده نيز تشخيص اين زمان است . اين Reaper همان Sovereign است .
Reaper ها در Mass Effect 2 : در Mass Effect 2 يك Reaper با نام Harbinger ديده ميشود كه Collector ها را براي تسخير تمام سرزمين هاي انساني هدايت ميكند . آنها انسان هايي را با خود ميبرند تا به وسيله ي انها موجوداتي شبيه خود با نام Human reaper توليد كنند .
ادامه دارد ...
شخصيت ها : ( در روزهاي آينده كامل خواهد شد )
Urdnot Wrex
Wrex يك مزدور Krogan و شكارچي بوده و از معدود رهبران جنگ اين نژاد است . او ممكن است در جريان اتفاقات شماره ي اول و در سياره ي Virmire و با توجه به تصميمات Shepard كشته شود . Shepard هم خود ميتواند او را بكشد يا Ashley . در صورت داشتن قدرت متقاعد كردن كافي ميتوان او را ارام كرد و نكشت .
Wrex در Mass Effect 2 هم ديده ميشود و نيازمند اين است كه بازيكن در نسخه ي اول او را نكشته باشد و سيوهايش را نسخه ي دوم منتقل كرده باشد . در صورتي كه بازيكن سيوهاي Mass effect 1 را منتقل نكند بازي به طور پيشفرض Wrex را كشته شده حساب ميكند .
در صورتي كه با Wrex مرده Mass effect 2 را شروع كنيد استقبال سردي در سياره ي Tuchanka در انتظارتان است اما برادر Wrex يعني Urdnot Wreav به خاطر منفجر كردن پايگاه Saren از شما تشكر ميكند و از اين كه بعد از كشته شدن Wrex او رهبري خانواده را بر عهده گرفته خوشحال است .
اگر Wrex زنده باشد ، Shepard او را خواهد يافت . Wrex تمام Krogan ها را در گروه Clan Urdnot جمع كرده تا با Genophage مبارزه كنند و نيرومندتر باشند .
Sovereign
ادامه دارد ...
Matriarch Benezia
ادامه دارد ...
Saren
ادامه دارد ...
Ambassador Udina
ادامه دارد ...
Jeff "Joker" Moreau
ادامه دارد ...
Captain David Anderson
ادامه دارد ...
Tali'Zorah nar Rayya
ادامه دارد ...
Liara T'Soni
ادامه دارد ...
Kaidan Alenko
ادامه دارد ...
Garrus Vakarian
ادامه دارد ...
Ashley Williams
ادامه دارد ...
شخصيت هاي Mass Effect 2 نيز اضافه خواهند شد ...
اصطلاحات :
Spectre
Spectre ها ماموراني هستند كه در Citadel زير شاخه ي "تاكتيكها و اكتشافات ويژه" قرار ميگيرند ( Special Tactics and Reconnaissance ) . آنها گروهي از افراد خبره و برگزيده ي نژادهايي هستند كه براي Citadel Council كار ميكنند . Spectre ها يك هدف اصلي دارند : حفظ ثبات كهكشان با هر كاري كه نياز باشد . آنها بالاتر از قانون هستند و ميتوانند هر كاري كه آنها را در انجام ماموريتشان ياري ميدهد انجام دهند . Spectre ها يا به صورت انفرادي و يا در صورتي كه ترجيح دهند به صورت گروهكي كار ميكنند .
شاخه ي "تاكتيكها و اكتشافات ويژه" براي اولين بار بعد از اينكه Salarian ها به Council راه يافتند و نيز كمي قبل از Krogan Rebellions و به خاطر ناراحتي Council از گسترش بدون هماهنگي Krogan ها به وجود آمد . Spectre ها در ابتدا از بين بهترين عاملان STG نژاد Salarian ها و نيز شكارچيان Asari انتخاب ميشدند تا نقشي در ديده باني داشته و نيز نخستين خط دفاعي Council باشند . زماني كه Krogan ها به طور كامل عليه Citadel شدند ، اين Spectre ها بودند كه آماده ي مبارزه با آنها و دفاع از Citadel و Council شدند . انها ميتوانستند از تاكتيك هاي غير نظامي نظير ويروس هاي كامپيوتري استفاده كنند تا با ايجاد خراب كاري Krogan ها را كند كنند تا Turian ها وارد جنگ نزديك شوند . براي سالهاي متمادي Council فعاليت Spectre ها را مخفي نگه داشت اما بعد از Krogan Rebellions اين نقش مهم انها عموميت پيدا كرد و همگان آنها را شناختند .
تمام اسناد مربوط به Spectre ها محفوظ است و فقط ميتوان با اجازه ي Council به ان دست يافت . هنوز به طور كامل مشخص نيست كه تا كنون چند Spectre وجود دارند اما از Alliance خبر ميرسد كه تعداد آنها از صد نيز كمتر است . هر Spectre توسط خود Council و بعد از اثبات توانايي ها و اعتماد به نفس انتخاب ميشود . در تئوري Spectre ها ميتوانند از هر نژادي باشند اما در حقيقت معمولا از بين نژادهاي Citadel انتخاب ميشوند . نژادهاي خارجي بسياري بوده اند كه علي رغم حضور در Citadel براي قرنهاي زياد هيچ گونه Spectre ـي بين آنها انتخاب نشده است .
Ambassador Anita Goyle و بعد از ان Donnel Udina هر دو از اين كه يك انسان بتواند درجه ي Spectreـي بگيرد نا اميد بودند اما اين مهم اگر اتفاق مي افتاد گام بزرگي بود در آغاز به دست اوردن مقام در Council توسط انسان ها . اولين داوطلب Spectre شدن از نژاد انسان ها David Anderson بود اما مسئول ناظر او ، Saren Arterius ، اين آزمون را خراب كرد . Saren با دست بردن در گزارش كار سعي كرد Anderson را در مورد تاكتيك هاي بيرحمانه اش در طول ماموريت مسئول نشان دهد . بعد از اينكه Saren گزارش غلط را به Council داد آنها از قبول Anderson به عنوان اولين Spectre انسان صرف نظر كردند .
Spectre ها فقط و فقط به Council جواب پس ميدهند و در بيشتر مواقع نيز Council در مورد نحوه ي انجام ماموريت از Spectre هيچ گونه جزئياتي نميپرسد . به همين دليل بعضي از آنها ماموريتشان را با گفتگو انجام ميدهند و بعضي ديگر با زور و خشونت بسيار زياد .
از جمله Spectre هاي شناخته شده ميتوان به اين افراد اشاره كرد :
- Tela Vasir از نژاد Asari
- Saren جوانترين Turian كه توانسته است به درجه ي Spectre ـي برسد . اين درجه بعد از خيانت او در 2183 بازپس گرفته شد . اطلاعات بيشتر در ادامه .
- Nihlus يكي ديگر از Turian هاي Spectre كه در اوايل نسخه ي اول توسط Saren و در جريان اتفاقات Eden Prime كشته ميشود . اطلاعات بيشتر در داستان نسخه ي اول و در ادامه .
- Shepard به عنوان اولين Spectre انسان در سال 2183 .
تاكنون Spectre ها تنها از چهار نژاد Asari ، Salarian ، Turian و انسان انتخاب شده اند .
Genophage
genophage يك نوع اسلحه ي ميكروبي ميباشد كه توسط Turian ها عليه Krogan ها استفاده شد . اين اسلحه كه توسط Salarian ها ساخته شده است ، باعث ميشود از هر 1000 بارداري در بين نژاد Krogan ها فقط يكي زنده بماند و عملا توليد مثل آنها را غيرممكن ساخته است .
Conduit
يك Mass Relay كوچك است كه محققان Prothean از آن براي رفتن از llos به Citadel استفاده ميكردند . در حقيقت Conduit به منزله ي در پشتي براي ورود به Citadel است . Relay گيرنده در Citadel به اشتباه يك نوع مجسمه يادبود از Mass Relay هاي بزرگ تلقي ميشود .
همه فكر ميكنند اين مجسمه ي Mass relay هاي اصلي است كه به صورت نماد در Citadel قرار گرفته است اما ...
زماني كه براي اولين و در حالي كه Kaiden Alenko را در تيم داريد و از كنار اين گيرنده ي Conduit عبور ميكنيد ، Alenko ميگويد كه ميتواند برخي صداهاي بسيار ضعيف از اين مجسمه بشنود اما هيچ كس اين حرف او را جدي نميگيرد . Prothean ها هم زماني كه Reaper ها به آنها حمله كردند از Conduit براي رفتن به Citadel استفاده كردند .
Husk
بعد از اينكه Geth ها يك منطقه را پاكسازي ميكنند ، اجساد و حتي آدم هاي زنده را جمع آوري كرده و در ميله هاي مكانيكي فرو ميبرند . اين ميله ها به سرعت بالاتر ميروند و اين قربانيان را به Husk تبديل ميكنند . در حقيقت اين ميله ها آب و مواد معدني بدن قربانيان را گرفته و مواد مصنوعي كار ميگذارند كه اين كار قربانيان را به ماشين هاي كشنده ي بي پروايي تبديل ميكند كه هر چيزي را كه سر راهش قرار گيرد از بين ميبرد .
VI
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e.jpg/211px-Computers_Virtual_Intelligence_%28VI%29_Codex_Imag e.jpg
VI مخفف Virtual Intelligence به هوش مجازي گفته ميشود كه نوع پيشرفته اي از نرمافزار هاي رابط كاربري هستند . VI از متد هاي مختلفي براي مكالمات طبيعي استفاده ميكنند كه شامل صدا و تصوير مجازي ميشود VI ها بيشتر به عنوان منبع اطلاعاتي براي Shepard به شمار ميروند .
Mass Relay
Mass Relay ها شاهكار برجسته ي Prothean هاست كه بسيار پيشرفته تر و بالاتر از تكنولوژي هر نژاديست . آنها ساخته هاي عظيمي هستند كه در بين ستارات پراكنده شده اند . كار اصلي آنها عبور دادن آني كشتي هاي فضايي از يك مكان به مكان ديگر است كه ممكن بود بدون استفاده از Mass Relay سالهاي نوري طول بكشد .
Embassy
بيشتر نژادها در Presidium يك Embassy يا سفارت دارند . اولين نژاد Volus و اخرين نژاد هم Human Alliance ميباشد . اعطا كردن يك Embassy به يك نژاد به معناي سهيم بودن ان نژاد در فضاي Citadel است . هرچند برخي رفتارهاي چندي از نژاد ها باعث شده است Embassy آنها در Citadel بسته شود ؛ Krogan ها به خاطر مسائل پيش امده در Krogan Rebellions سفارت خود را از دست دادند . Quarian بعد از ماجراي Geth از Embassy اخراج شدند و Batarian ها هم به خاطر اعتراض به رد شدن درخواستشان از جانب Council سفارت خود را خودشان بستند . نژاد هايي كه سفارتشان هم اكنون در Citadel وجود دارد انسان ها ، Elcor و Volus هستند .
Cerberus
Cerberus اسم رمز سازماني ميباشد كه قبلا قسمتي از Alliance بوده ولي حالا جدا شده است . به علت فعاليت هايش اين سازمان را گروهي از انسان هاي حرفه اي تروريست و شبه نظامي نيز توصيف كرده اند .
عقيده ي اصلي آنها اين است كه انسانها بايد نقش پررنگ تر و بهتري در جمعيت كهكشان ها داشته باشند و Alliance به خاطر قوانين فلج كننده اش مانع اين كار ميشود . Cerberus نقش بسيار پررنگي در وقايع Mass Effect 2 بازي ميكند .
Cerberus در Mass Effect 1 : در طول وقايع Mass Effect ، فرمانده Shepard ميفهمد كه Cerberus آزمايش هاي وحشتناكي براي ساختن سربازان ويژه انجام داده است كه شامل آزمايشات روي Rachni ها و موجوداتي كه Thorian هدايت ميكرد ميشوند . اين سازمان به طور عمد زيستگاه Chasca را با تبديل كردن برخي از افراد آن به Husk از بين برده است . همچنين ادعا شده است كه Cerberus به سياره ي Akuze موجوداتي با نام thresher maw منتقل كرده كه در نتيجه ي ان قتل عام و كشت و كشتار فجيعي رخ داده است ، سپس يكي از بازماندگان را براي تست هاي مرگبار دزديده است . همچنين برخي جاها اشاره ميشود كه Cerberus به منظور جلوگيري از پيدا شدن محل اختفايشان از جانب Alliance به پايگاه هاي اطلاعاتي انان دست ميبرده اند .
Cerberus در Mass Effect 2 : در Mass Effect 2 ، فرمانده Shepard مجبور است با Cerberus كار كند تا بزرگترين خطر كل كهكشان را متوقف سازد . Cerberus كه توسط Illusive Man رهبري ميشود Shepard را بعد از مرگش دوباره به زندگي برميگرداند . Jacob Taylor و Miranda Lawson هر دو ماموران Cerberus هستند كه در ادامه به تيم Shepard اضافه ميشوند . نشان Cerberus را ميتوان روي بازوي Shepard ديد .
Cerberus كشتي SSV Normandy SR-2 را ميسازد و به Shepard اجازه ميدهد تا آن را هدايت كند . اطلاعات بيشتر در داستان نسخه ي دوم!
Thorian
Thorian كه با نام Species 37 نيز شناخته ميشود يك نوع گياه بسيار قديمي داراي درك است كه حداقل پنجاه هزار سال عمر دارد . توانايي به خواب زمستاني رفتن او براي هزاران سال حدس دقيق سنش را غير ممكن ساخته است . Thorian موجودي بينظير است كه توانايي هاي كنترل فكر را نيز دارد . اين گياه هاگ هايي روانه ي هواي اطراف ميكند كه به او اجازه ميدهد هر شخصي كه اين هاك ها را استنشاق ميكند كنترل كند .
يك Asari شبيه سازي شده توسط Thorian ...
Thorian هم چنين ميتواند موجودات داراي درك و فهم را به خود جذب كند و از آنها نسخه ي شبيه سازي شده هم به وجود آورد .
Krogan Rebellions
شورش Krogan ها يا همان Krogan Rebellions نام عمومي سيصد سال انفجار جمعيت و گسترش عجيب Krogan هاست . آنها در طول اين مدت نژادهاي ديگر را با تلفات بسيار زياد از سرزمين هايشان بيرون ميكردند و خود را وارثان ان سرزمين ميدانستند .
C-Sec
Citadel Security Service يا C-Sec سرويس پليس داوطلبانه ميباشد كه فقط به Council پاسخ ميدهد . 200000 پاسبان C-Sec مامور حفاظت از مردمان Citadel پرجمعيت هستند . آنها همچنين از دزديها جلوگيري ميكنند ، رسم و رسومات سنتي را اجرا ميكنند و وظيفه ي جستجو و نجات افراد گرفتار در Citadel cluster را نيز بر عهده دارند .
ماموران C-Sec و Spectre ها معمولا با يكديگر نزاع دارند . بيشتر ماموران C-Sec بر اين باورند قرار دادن Spectre ها فراتر از قانون كار خطرناكيست . آنها هميشه Saren و رفتارش را بهانه ميكنند .
Citadel Council
Council هيئت حاكمه ي Citadel و همچنين تمام نژادهاي آن است . Council كه اعضايش در Citadel tower قرار دارند تصميم گيرنده ي نهايي در كل فضاي Citadel نيز به شمار ميرود . آنها متخلفان از قوانين را محاكمه ميكنند ، درگيريهاي بين دولت ها را حل ميكنند و در كل حافظان قانون و نظم به شمار ميروند . آنها معمولا اين كارها را به لطف Spectre هايشان انجام ميدهند .
Council از سه نماينده از نژادهاي Turian ، Salarian و Asari تشكيل شده است و دستوراتشان در كل كهكشان داراي احترام است . هيچ از يك سه نژاد Council نسبت به ديگري برتري ندارد و نميتواند آنها را خلع مقام كند .
هر يك از سه نژاد Council داراي ويژگي هاي خاصي هستند ؛ Asari ها به كارهاي سياسي و دلالي مشغولند ، Salarian ها اطلاعات و مدارك به دست مي اورند . Turian ها نيز نقش نظامي و نيروهاي حفظ آرامش را بر عهده دارند .
Alliance
Systems Alliance در واقع نماينده ي زمين و نسل بشر در فضاي Citadel است . Alliance كه تحت حمايت اقوام قدرتمند زمين نيز هست ، به پيشگام انسان ها در زمينه هاي نظامي ، اكتشافي و اقتصادي تبديل شده است . با وجود اينكه Alliance نسبت به ساير نژاد ها جديدا به اجتماع كهكشان پيوسته است اما توانسته براي خود نامي دست و پا كرده و Embassy انسان ها را در Presidium بگيرد . اين سازمان توسط پارلماني كه در Arcturus Station قرار دارد فرماندهي ميشود كه اين ايستگاه به عنوان پايتخت Alliance نيز شناخته ميشود .
اولين نشانه هاي وجود موجودات در فضا : در سال 2148 ، يك تيم معدن كاري در مريخ بعد از جست و جو در قطب جنوبي خرابه هايي از ايستگاه تحقيقاتي يك نژاد بيگانه يعني Prothean ها را كشف كردند كه دليل مسلمي بود بر وجود زندگي در كهكشان . انسان ديگر در عالم هستي تنها نبودند .
سطح زمين در سال 2148 ...
اين خبر همه ي اخبار و رسانه ها را به خود جلب كرد و همه چيز براي انسان ها تغيير يافت . بعد از يك سال كه از اين كشف گذشت ، 18 سرزمين بزرگ زمين Systems Alliance را به وجود اوردند تا بدنه ي اصلي سياسي انسان ها بايد و از اين نسل در كهكشان دفاع كند . بعد از اين كار بسياري از اين سرزمين هاي نيروهاي نظامي خود را نيز به Alliance دادند تا ارتش Alliance نيز شكل بگيرد . در سال 2156 ، Alliance توانست براي اولين بار Mass Relay موجود در Sol system با نام Charon را كه در اطراف سياره ي پلوتو قرار داشت كشف كردند . آنها در ابتدا تصور داشتند اين Mass Relay ماه پلوتو است . Charon Relay انسان ها و Alliance را به سمت فضا سوق داد و باعث شد اين نژاد به سرعت پيشرفت كنند و گسترش يابند .
اولين برخورد انسان ها با موجودات فضايي ، First Contact War : انسان ها و Alliance دوره ي گسترش سريعي را شروع كرده بودند . انها چندين گروه از انسان ها تعيين كردند و ناوگان عظيمي به وجود اوردند . در ادامه ي سياست هاي گسترش انسانها ، Alliance تمام Mass relay هايي را كه ممكن بود پيدا كرد تا سرزمين هاي ديگر نژاد ها و همچنين منابع معدني موجود را به دست آورد .
هشت سال بعد ، انسان ها اولين برخورد با ديگر نژاد بيگانه را ترتيب دادند . يك ناوگان متشكل از سه كشتي فضايي جنگي و دو كشتي كالابر كه مشغول فعال كردن يك Mass Relay بودند با ناوگان گشت Turian ها رو به رو شدند . فعال كردن يك Mass Relay متروكه در حالي كه نميدانيم مقصدش كجاست توسط Council غير قانوني اعلام شده است اما انسان ها از اين موضوع هيچ گونه خبري ندارند . به همين دليل Turian ها به آنها حمله ميكنند و همه را از بين ميبرند . با به وقوع پيوستن اين اتفاق و در حالي كه دولت هاي انفرادي نميدانستند چه تصميمي بگيرند ، Alliance به Turian ها حمله كرد .
انسان ها در جريان First Contact War ...
بدين ترتيب First Contact War رخ داد كه مدتي كوتاه داشت اما با تلفات زياد . پيامد اين جنگ زنده ماندن 623 انسان و مرگ تعداد بسيار زيادي از Turian ها بود . سرانجام Council مداخله كرد و آرامش در هر دو طرف حاكم شد . وقتي انسان ها Citadel و ديگر جوامع بزرگ كهكشان را كشف كردند در واقع وارد مرحله ي جديد از تاريخ شده بودند .
Alliance نقش پررنگي در داستان Mass Effect دارد كه در ادامه خواهيد خواند ...
Beacon
Prothean Beacon قسمتي از تكنولوژي قديمي Prothean ها ميباشد . Beacon ها بسيار بسيار كم ياب هستند . خبر كشف شدن يك Beacon در Eden Prime شوك بزرگي در بين جوامع Alliance بود ، به همين خاطر انها سريعا SSV Normandy را براي بازگرداني ان فرستادند .
يك Beacon در Eden Prime ...
Beacon ها در حقيقت در بين قلمرو Prothean ها در سراسر كهكشان به عنوان وسيله ي ارتباطي تقريبا سريع شناخته ميشدند . Beacon براي ارتباط به جاي اينكه از صدا و يا تصوير استفاده كند مستقيما به مغز اشخاص متصل ميشود .
روياي Shepard كه به طور اتفاقي و هنگامي كه براي نجات Ashley و يا Alenko رفته بود رخ داد در واقع يك نوع هشدار در مورد Reaper ها بود كه از طرف محققان Prothean از llos فرستاده شده بود . تا كنون در دو منطقه Beacon پيدا شده است . يكي در همان Eden Prime و ديگري در Vimire .
داستان كامل قدم به قدم Mass Effect :
مقدمه
كشتي فضايي Alliance يعني SSV Normandy ، از مدار زمين به سمت Mass Relay موجود در Charon حركت ميكند . در كشتي Captain Anderson در حال صحبت با Admiral Hackett و Ambassador Donnel Udina در مورد شايستگي Shepard براي كسب افتخار اولين Spectre انسان كهكشان ميباشد . Normandy با اين Mass Relay در حال حركت به Eden Prime از Utopia System ميباشد تا ماموريت اثبات شايستگي Shepard در آنجا صورت پذيرد .
Shepard به سمت سكان دار Normandy يعني Joker ميرود و كشتي را به سمت Mass Relay هدايت ميكند . به دليل حضور Nihlus Kryik ، مامور Spectre از نژاد Turian كه براي نظارت بر كار Shepard فرستاده شده است ، و نيز به خاطر حضور Anderson مشهور ، اعضاي كشتي فكر ميكنند كه هدف اصلي آنها از رفتن به Eden Prime بسيار مهمتر از امتحان كردن Shepard است . بعد از رسيدن به Eden Prime و در كشتي ، Captain Anderson از Shepard ميخواهد تا براي شرح ماموريت به اتاق گفتگو برود . Nihlus اينجا فرصتي پيدا ميكند تا قبل از آمدن Anderson صحبتي با Shepard داشته باشد . وقتي Anderson آمد انها به Shepard ميگويند كه يك Prothean Beacon در Eden Prime كشف شده است . تكنولوژي Prothean ها از نظر علمي داراي ارزش فوق العاده ايست و چون Eden Prime نيز نزديك Terminus Systems قرار دارد در معرض خطر دزدان و گروه هاي خراب كار است . اين ماموريت اصلي Normandy در Eden Prime است : بازگرداني Beacon . اين ماموريت همچنين فرصتي براي Nihlus به وجود آورده است تا رفتار و حركات Shepard را براي Spectre شدن در نظر داشته باشد . البته اين ماموريت يكي از مراحل نظارت و اثبات شايستگي Shepard به شمار ميرود .
اين توضيحات با يك پيام تصويري مخابره شده از Eden Prime قطع ميشود . اين پيغام تصويري نشان ميدهد كه سربازان Alliance در حال جنگ سختي با دشمنان هستند و درخواست كمك دارند . در حالي كه Shepard ، Anderson و Nihlus به اين تصاوير نگاه ميكنند ناگهان يك كشتي فضايي جنگي عظيم الجثه اي ( Sovereign ) ميبينند كه درحال بالا رفتن از سطح زمين به سمت فضا است . Anderson به Shepard ميگويد كه اماده باشد زيرا همه چيز بدتر از ان چيزي كه فكرش را ميكردند پيش ميرود .
Eden Prime
وقتي Normandy در Eden Prime مينشيند ، Richard L. Jenkins و Kaidan Alenko به همراه Shepard اماده ميشوند تا به وارد سطح سياره شوند . Nihlus نيز جدا از اين تيم سه نفره از طرف ديگر وارد Eden Prime ميشود . در همان اولين دقايقي كه Shepard و گروهش به سطح سياره ميرسند روبات هاي زنبوري Geth ها Jenkins را از بين ميبرند . Shepard و Alenko تا محل حفاري پيش ميروند و تنها فرد زنده مانده از سربازان Alliance يعني Ashley Williams را كه توسط Geth ها تحت تعقيب است ، پيدا ميكنند . Shepard و Alenko به او كمك ميكنند تا با دشمنان بجنگد . Williams نميداند كه Geth ها در Eden Prime به دنبال چه هستند ، تنها چيزي كه او ميداند اين است كه آنها كل افراد او را كشته اند .
Williams ، فرمانده Shepard و Alenko را تا محل حفاري راهنمايي ميكند اما Beacon از جاي خود حركت كرده و به ايستگاه فضايي برده شده است . با جستجو در كمپ هاي اطراف اين سه نفر به گروهي از Husk ها بر ميخورند كه در واقع جسد انسان هاي مرده هستند كه توسط Geth ها تبديل به Husk شده اند . بعد از كشتن اين Husk ها و در حالي كه همه شوكه شده اند Shepard ، Alenko و Williams راه خود را به سمت ايستگاه فضايي دنبال ميكنند . Nihlus كه آنجاست ناگهان چشمش به Saren مي افتتد و بسيار متعجب ميشود . Saren به Nihlus ميگويد كه همه چيز را تحت كنترل خود در اورده و وقتي كه Nihlus سرش را بر ميگرداند Saren به او شليك كرده و فرار ميكند و نيز به Geth دستور ميدهد تا Eden Prime را بمب گذاري كرده و به كل منفجر سازند . Saren به سمت Beacon ميرود و Beacon او را از زمين بلند كرده و جا به جا ميكند .
بعد از پيدا كردن جسد Nihlus فرمانده Shepard و تيمش راه خود را ادامه ميدهند و در حالي كه با Geth ها مبارزه ميكنند سعي دارند بمب ها را نيز خنثي كنند . Shepard كه Beacon را ديده است در حال خبر دادن به Normandy ميباشد و در اين زمان Alenko و Williams در حال نگاه كردن به Beacon هستند .
Beacon منفجر ميشود ...
يكي از انها بيش از حد به Beacon نزديك ميشود و در نتيجه نوعي ميدان به وجود مي آيد كه او را به سمت خود ميكشد . Shepard دخالت ميكند ولي با نجات دادن او خودش در ميدان گرفتار ميشود و همانند Saren اينبار Beacon فرمانده Shepard را از زمين بلند ميكند . قبل از انفجار Beacon و پرتاب شدن Shepard به زمين او رويايي ترسناك ميبيند ، رويايي از جنگ بزرگي كه موجودات مصنوعي به وجود اورده اند و در حال نابود كردن موجودات ارگانيك هستند ( موجودات ارگانيك منظور موجودات غير ماشيني و داراي اندام هستند ) .
The Citadel
در بالاي Sovereign يا همان كشتي فضايي بزرگ دشمن ، Saren در حال گزارش دادن به Matriach Benezia است . خبرهاي Saren چندان خوب نيستند زيرا Eden Prime توسط افراد Captain Anderson نجات يافته و يكي از آنها نيز از Beacon استفاده كرده است . Saren بسيار عصباني ميشود اما خودش را كنترل كرده و به او حمله نميكند و در عوض اعلام ميكند كه اين انسان بايد كشته شود .
Saren: "اونا سعي كردن سياره رو نجات بدن ..."
15 ساعت بعد از حمله ي Eden Prime ، فرمانده Shepard در واحد پزشكي Normandy بيدار ميشود كه بيش از همه Alenko و Williams خيالشان راحت ميشود . دكتر Chakwas ميگويد كه Shepard از لحاظ فيزيكي خوب است اما دچار سريع پلك زدن شده است و برخي امواج غير عادي دارد . Shepard به رويايي كه ديده بود اشاره ميكند اما نميتواند دقيق بگويد چه ديده است . Captain Anderson به Shepard در مورد Saren توضيحاتي ميدهد : او يك Spectre افسانه اي و بسيار نيرومند است و كاملا با انسان ها ضد . اگر Saren با Geth ها همراه باشد اين يعني او خيانت كرده و از راه به در شده است و بايد آنها به Council خبر دهند . وقتي Normandy به Citadel ميرسد ، Ambassador Udina سعي ميكند تا Council را متقاعد كند Saren را از درجه ي Spectre بودن صلب كند اما Council قبول نميكند و به دنبال سنديست براي اثبات خلاف Saren . فرمانده Shepard به همراه Alenko و Williams به برج Citadel ميروند و با Garrus Vakarian ، از نژاد Turian و مامور C-Sec ، ملاقات ميكنند و از او در مورد Saren سوالاتي ميپرسند . او چيز به درد بخوري ندارد و فقط ميگويد كه نشان Spectre بودن Saren او را غير قابل دسترسي كرده است .
پروسه ي متقاعد كردن Council به خوبي پيش نميرود . Alliance نيز مدركي ندارد و Saren كه همه چيز را از طريق هولوگرام ميبيند به روياي Shepard ميخندد . Shepard و افرادش كارهاي زيادي دارند كه بايد انها را انجام دهند . Garrus ، همان ماموري C-Sec شايد بتواند كمك كند . Udina به Shepard ميگويد كه Harkin را پيدا كند ، او كه مامور بازنشسته ي C-Sec است ميتواند Shepard را در پيدا كردن محل Garrus كمك كند . Anderson همچنين پيشنهاد ميدهد كه Shepard با Barla Von ، يك فرد خبره در امور اقتصاد كه براي Shadow Broker كار ميكند ، نيز صحبت كند . وقتي Shepard ميشنود كه Garrus آخرين بار در Med Clinic ديده شده است به انجا ميرود و Garrus را كه با كشتن چندين دزد در حال كمك به دكتر Chloe Michel بود ياري ميدهد . Shepard از ان دو نفر ياد ميگيرد كه يك Quarian اخيرا وارد Citadel شده است . اين فرد از نژاد Quarian ها گفته ميشود مدركي در مورد ارتباط Saren با Geth دارد . متاسفانه اين Quarian توسط فردي به نام Fist اسير شده است ، او رئيس گروه خلافكاري محلي است كه قبلا براي Shadow Broker كار ميكرد اما الان براي كمك به Saren به انها خيانت كرده است .
با اضافه شدن Garrus ، فرمانده Shepard با يك Krogan با نام Wrex نيز اشنا ميشود كه فرديست جنگ ديده ، مزدور و شكارچي . Wrex توسط Shadow broker تغذيه ي مالي شده است تا Fist را بكشد . آنها به Chora's Den ، كلوب Citadel ، حمله ميكنند و ميفهمند كه اين Quarian مدرك ارتباط Saren و Geth را براي Shadow Broker ميخواسته است و قرار بوده است طي ملاقاتي اين مدارك را به Fist بدهد ( اين Quarian هنوز تصور داشت Fist مامور Shadow Broker است ) ولي اين ملاقات يك تله است . كساني كه انتظار Quarian را ميكشند تا مدارك را از او بگيرند حال طرف Saren هستند . Shepard به محل ملاقات انها حمله ميكند و اين Quarian را كه نامش Tali'Zorah nar Rayya نجات ميدهد . Shepard و تيمش Tali را به اتاق Ambassador Udina ميبرند .
Tali: "سياره ي Eden Prime يه پيروزي بزرگ بود ..."
مدركي كه Tali در اختيار داشت يك فايل صوتي بود كه او از يك Geth استخراج كرده بود . اين فايل صوتي شامل مكالمه اي بين Saren و Matriach Benezia است كه در آن اين دو نفر در مورد پيروزيشان در Eden Prime صحبت ميكنند . آنها همچنين به چيزي به نام Conduit نيز اشاره ميكنند و همچنين به بازگشت Reaper ها . Council سعي ميكند نسبت به Reaper ها بي تفاوت باشد اما باز هم نميتواند اين فايل صوتي را انكار كند . با اين مدرك Council سرانجام متقاعد ميشود و Saren از درجه Spectre ـي صلب ميشود .
در ميان تعجب همگان ، Commander Shepard اولين انسان Spectre كهكشان ميشود و حال ماموريتش اين است كه Saren را از بين ببرد . Captain Anderson از مقام فرماندهي Normandy انصراف ميدهد و سكان هدايت آن را به Shepard ميسپارد .
در سياره هاي Feros و Noveria برخي فعاليت هاي Geth ها گزارش شده است . همچنين لازم به ذكر است Matriarch Benezia ، دوست Saren ، دختري با نام Liara T'Sony دارد كه در مسائل مربوط به Prothean ها اطلاعاتي خوبي دارد .
Liara
Normandy در سياره ي Therum دكتر Liara T'Sony را تعقيب ميكند . Therum يك سرزمين معدن كاري شده در Knossos system از Artemis Tau ميباشد كه با آمدن Geth روي سطح ان ، پالايشگاه هايي در ان ساخته اند تا نوعي از Geth هاي خاص را توليد كنند .
Shepard تيم را به يك معدن ميبرد و در انجا وارد يك خرابه ي Prothean ميشوند . خرابه اي كه در انجا Liara را زنداني شده پيدا ميكنند . با آزاد كردن او آنها ميفهمند كه Liara با Saren نيست و در مورد Conduit هم هيچ اطلاعاتي ندارد . وقتي Shepard و تيمش به همراه Liara ميخواهند خارج شوند و به Normandy برگردند با يك Krogan جنگ ديده رو به رو ميشوند كه ارتشي از Geth ها را هدايت ميكند و قصد دارد كه Shepard و تيمش را نابود كند اما ناگهان اين معدن شروع به خراب شدن ميكند اما Shepard به موقع ميتواند با ان چيزهايي كه ميخواست فرار كند .
Liara دختر Benezia دوست Saren است ...
در طول توصيف ماموريت ، Liara توضيح ميدهد كه تخصصش در مورد تكنولوژي هاي منقرض شده ي Prothean هاست . او در مورد تئوريش ميگويد كه بر اساس آن Prothean ها اولين نژادي نيستند كه به طور مرموزي ناپديد شده اند . او همچنين در مورد صحبت هاي Shepard درمورد Reaper ها شگفت زده ميشود .
Noveria
Shepard به Noveria ميرسد و متوجه ميشود كه Matriach Benezia قبل از او به اين سياره رسيده است . او و Saren روي Binary Helix سرمايه گذاري كرده اند كه آزمايشگاهي در Peak 15 است . Benezia براي سركشي به انجا رفته است . متاسفانه در اين آزمايشگاه سيگنال Code Omega ديده ميشود به اين معني كه يك مشكل كاري پيش امده و يك طوفان دسترسي به شاتل را قطع كرده است . بالاخره بعد از سر و كله زدن با Administrator Anoleis فرمانده Shepard موفق ميشود با گذر از كانالي به Peak 15 برسد .
Rachni ها كه از جايگاه هاي خود فرار كرده اند در سراسر آزمايشگاه هستند . Shepard پايگاه ها را دوباره فعال ميكند و به Rift Station ميرود تا شايد Benezia را پيدا كند . Rift Station پر است از محققاني كه از ترس Rachni ها مخفي شده اند ، Shepard ميتواند انها را ازاد كند اما خود توسط انهايي كه به Benezia وفادارند مورد حمله قرار ميگيرد . تيم Shepard متوجه تخم Rachni بزرگي ميشوند كه به نظر ميرسد يك ملكه باشد و Benezia نيز سعي ميكند با حفظ آن ارتشي از rachni ها به وجود اورد .
Benezia مادر Liara تحت كنترل Saren است ...
در زير زمين آزمايشگاه و در بخش پشتيباني ، Shepard نهايتا Benezia را به همراه ملكه Rachni پيدا ميكند . Benezia به تيم Shepard حمله ميكند اما بعد از نبردي سخت Benezia از حالتي كه Saren مغز او را كنترل ميكند بيرون مي ايد و حقيقت را ميگويد . Saren خواهان محل دقيق Mu Relay گمشده است و Benezia را براي اين به اين آزمايشگاه فرستاده است تا از حافظه ي اين ملكه Rachni محل آن را استخراج كند . Benezia از ديگر نقشه هاي Saren خبري ندارد . او محل دقيق Mu Relay را به Shepard ميگويد اما بار ديگر مغزش تحت كنترل Saren در مي آيد و Shepard نيز مجبور ميشود او را بكشد . بعد از اينكه shepard تصميم ميگرد با ملكه Rachni چه كند با اطلاعاتي كه از benezia به دست آورد Noveria را ترك ميكند .
Feros
Shepard كه به خاطر فعاليت هاي گزارش شده از Geth ها به Feros رفته است به گروه Zhu's Hope ميرسد كه متعلق به ExoGeni Corporation ميباشد . اين گروه از حملات پي در پي Geth ها رنج ميبرد و افراد آن نيز كمي عجيب و مرموز به نظر ميرسند . Shepard منطقه را براي انها خالي از Geth ميكند و با Mako پل هوايي Prothean را ميپيمايد تا به پايگاه اصلي Geth ها برسد . تيم Shepard با تعدادي از افراد اين سرزمين مواجه ميشوند كه از بقيه جدا افتاده اند و توسط Juliana Baynham و يك مرد نسبتا ديوانه به نام Ethan Jeong مديريت ميشوند . با وجود موقعيتشان به نظر ميرسد اين گروه كوچك بهتر از افرادي كه در Zhu's Hope بودند عمل كرده اند . قبل از اينكه Shepard به راهش ادامه دهد Juliana از او ميخواهد كه به دنبال دخترش Lizbeth بگردند . Juliana هنوز هم اميدوار است دخترش Lizbeth در مركز ExoGeni باشد .
خرابه هاي Feros ...
بعد از اينكه Shepard به مركز ExoGeni رسيد ، تيمش Lizbeth را پيدا ميكنند كه با وجود ترسيدنش هنوز زنده است . با كمك Company VI ، فرمانده Shepard درميابد تشكيلات ExoGeni در حال مطالعه روي يك گياه كنترل كننده ي مغز با نام Thorian هستند و Zhu's Hope نيز در حقيقت زمين تست كردن تواناييهاي اين گياه براي ExoGeni به شمار ميرود . Shepard ميدان هاي نيرو كه Geth ها برقرار كرده بودند را با از بين بردن كشتي اي كه Geth ها را اورده بود از بين ميبرند و به تيم كوچكي كه قبلا ملاقات كرده بودند برميگردند . Jeong پيغامي در يافت كرده است مبني بر اينكه ExoGeni ميخواهد Zhu's Hope از بين برود و به همين دليل سخت عصباني شده است . Shepard با او مقابله ميكند و به Zhu's Hope برميگردد تا Thorian را پيدا كند .
موجوداتي كه آنجا هستند توسط Thorian كنترل ميشوند و به محض اينكه Shepard را ميبينند به او حمله ميكنند . همچنين Thorian از دهانش يك Asari شبيه سازي شده بيرون مي اورد كه او نيز با Shepard ميجنگد و تنها دفعه ي اول به Shepard يك جمله ميگويد : " دوست ندارم با يه گوشت حرف بزنم! " . Shepard و تيمش بعد از مبارزه با چندين موج از موجودات و Asari هاي شبيه سازي شده نهايتا Thorian را از بين ميبرد .
سپس يك Asari واقعي از كيسه ي Thorian بيرون مي آيد و در مورد اتفاقات پيش آمده توضيحاتي به Shepard ميدهد . Shepard ميفهمد كه Saren اين Asari را با نام Shiala به Thorian هديه داده است تا Cipher را به دست اورد . Cipher در واقع تجربيات فرهنگي و اجدادي Prothean هاست و ميتواند به Shepard كمك بسياري كند تا معني و مفهوم روياهايي را كه Beacon به وجود اورده است را بفهمد . Shepard كه Shiala را آزاد كرده است Cipher را از او به خود منتقل ميكند . با اين كار اين روياها تاثيرات بيشتري از خود به نمايش ميگذارند و خوشبختانه محل دقيق Conduit را نيز به Shepard نشان ميدهند تا قبل از Saren به آنجا برسد .
Virmire
Council فرمانده Shepard را راهنمايي ميكند و ميگويد كه يك گروه جاسوسي Salarian در سياره ي Virmire گزارشاتي از فعاليت هاي Saren داده است . Shepard به اين سياره ميرود و با رهبر Salarian ها ، Captain Kirrahe ملاقات ميكند . آنها مجتمعي كشف كرده اند كه Saren از آن براي توليدمثل Krogan ها و در نهايت تشكيل يك ارتش بزرگ استفاده ميكند .
Normandy در كمپ Salarian ها ...
Kirrahe توضيح ميدهد كه كمك هايي را كه ميخواسته دريافت نكرده است و از Shepard ميخواهد تا او را در تخريب اين مجتمع ياري كند . نقشه ي آنها اينگونه است ، وقتي Salarian ها Geth ها را مشغول خود كرده اند ، Shepard و تيمش از عقب در مجتمع پيشروي ميكند و با كار گذاشتن بمبي مجتمع را منفجر ميسازد . Kirrahe از Shepard ميخواهد كه يكي از هم تيمي هايش را براي كمك به آنها بدهد كه البته Shepard فقط ميتواند Ashley يا Kaiden را بفرستد . مشكل اصلي در اين لحظه Wrex است ؛ Wrex كه اين مجتمع را به عنوان درماني براي Genophage ميداند ، وقتي ميبيند Shepard ميخواهد آن را تخريب كند بسيار عصباني ميشود . اينجا وابسته به تصميمات بازيكننده ي بازي ، Shepard هم ميتواند در صورت داشتن قدرت متقاعد كردن بالا او را تنها با حرف زدن آرام كند و همه چيز تمام شود ، هم ميتواند او را بكشد ، هم ميتواند به Ashley اشاره كند كه به Wrex شليك كند و يا ممكن است بحث به جايي برسد كه خود Ashley بدون هماهنگي با Shepard او را بكشد .
Shepard به مجتمع ميرسد اما متوجه ميشود كه هدف اصلي از اين مجتمع توليد مثل Krogan نيست بلكه مطالعه روي تاثيرات وحشتناك كنترل فكر Sovereign است . در آزمايشگاه خصوصي Saren فرمانده Shepard يك Prothean Beacon ديگر پيدا ميكند كه به Shepard يك روياي ديگر ميبخشد . آنها با تصوير سه بعدي خود Sovereign نيز مواجه ميشوند و حقيقت بزرگي آشكار ميشود : Sovereign كشتي Reaper ها نيست بلكه او خود يك Reaper است .
Shepard كه ميخواهد مجتمع را منفجر كند پيغامي دريافت ميكند كه طي آن معلوم ميشود Salarian ها تحت حملات سنگين دشمن قرار گرفته اند و خسارات سنگيني نيز متحمل شده اند . Shepard بعد از كار گذاشتن بمب سعي ميكند خارج شده و به Salarian ها كمك كند اما Geth شروع ميكند به حمله به بمب هايي كه Shepard كار گذاشته است . Shepard حال بايد انتخاب كند چون هم Ashley و هم Kaiden در خطر هستند و زمان كافي براي نجات هر دوي انها وجود ندارد . بعد از انتخاب Shepard و در ادامه با خود Saren رو به رو ميشود . Saren سعي ميكند Shepard را متقاعد كند كه به او بپيوندد اما طبق انتظار Shepard از اين درخواست سرباز ميزند و با Saren مبارزه ميكند . Saren فرار ميكند و تيم به Normandy باز ميگردد . مجتمع موجود روي سياره ي Virmire نيز نابود ميشود و همانطوري كه گفته شد يا Ashley و يا Alenko ميميرند .
شورش در Normandy
به لطف Beacon سالم در Virmire ، روياي Shepard حال كامل شده است . در طول بحث ماموريت در Normandy ، دكتر Liara به افكار Shepard دسترسي پيدا ميكند تا رويا را به طور كامل معني كند . اين رويا نوعي درخواست كمك ميباشد كه Prothean ها را از وجود Reaper ها آگاه ميسازد . Liara متوجه ميشود كه نشانه هاي موجود در رويا در سياره ي llos قرار دارند ، سياره اي كه Liara به عنوان بخشي از تحقيقاتش قبلا آنجا را بررسي كرده است . دسترسي به Ilos غيرممكن است زيرا فقط از طريق Mu Relay ميتوان به انجا رفت ، به همين دليل Saren محل ان را در Noveria جستجو ميكرد . بعد از اتمام بحث بين اعضاي تيم Joker پيغامي از جانب Council براي Shepard نمايش ميدهد : آنها به دنبال تشكيل ارتشي عظيم از همه ي نژادها هستند تا با Saren مقابله كنند .
Shepard به Citadel برميگردد تا به شخصه حمله را هدايت كند . اما وقتي به ايستگاه ميرسد ميفهمد كه Council براي جلوگيري از ورود Saren به Citadel تمام Mass Relay ها را بسته است . نه council و نه Udina گفته هاي Shepard در مورد Reaper ها را باور نميكنند و از ارسال اين ارتش به llos خودداري ميكنند . Mu Relay در Terminus Systems قرار دارد و اگر Citadel به آنجا كشتي بفرستد ميتوانيم شاهد جنگ بزرگي باشيم . Council به همين دليل به Shepard اطمينان نميكند . Shepard ميداند كه سيستم هاي مخفي كاري Normandy ميتواند آنها را به طور مستقيم به آنجا ببرد اما Council كه ديگر از اصرار و پافشاريهاي Shepard مبني بر اين كه خطر اصلي Reaper ها هستند خسته شده توسط Udina اين سيستم ها را نيز قفل ميكنند و Normandy را نيز زمين گير ميكنند .
Normandy در حال فرار از Citadel ...
Shepard كه ميداند Saren در حال نزديك شدن به Conduit است و انها دارند وقت تلف ميكنند وقتي كه ميفهمد يكي از دوستانش پيشنهاد كمك ، هرچند غير مجاز ، داده است بسيار خوشحال ميشود . Captain Anderson از Shepard ميخواهد به صورت مخفيانه با او در Flux ديدار كند . Anderson گفته هاي Shepard در مورد Reaper ها را باور ميكند و اين را هم ياداور ميشود كه Normandy تنها كشتي اي است كه ميتواند Shepard را به llos برساند . Shepard به Anderson ميگويد كه ممكن است او را به علت خيانت بازداشت كنند و يا بلاهاي بدتري سرش آورند اما Anderson آينده ي خودش را پيشكشي كوچك براي متوقف كردن تهديد جدي كهكشان توصيف ميكند . Shepard به Normandy ميرود و با كمك Anderson سيستم هاي Normandy دوباره باز ميشوند و به اين ترتيب Shepard و تيمش با Normandy از Citadel فرار ميكنند و به llos ميروند .
llos
بعد از Romance فرمانده Shepard با معشوقه اش ، Joker اعلام ميكند كه انها اماده ي عبور از Mu Relay هستند و به زودي به llos ميرسند . Saren هم اكنون با ارتشي از Geth ها به اين سياره رسيده است اما به لطف سيستم مخفي كاري Normandy آنها براي مدتي امن هستند . Navigator Pressly برخي اسناد از سياره دريافت كرده است كه به احتمال زياد Saren است اما متاسفانه محلي براي فرود امدن Normandy وجود ندارد . Shepard پيشنهاد ميدهد تا از Mako استفاده كنند اما مشكلي وجود دارد . آنها حداقل به 100 متر زمين باز نياز دارند اما Pressly فقط ميتواند 20 متر پيدا كند . Joker اصرار دارد كه ميتواند اين كار را انجام دهد و موفق هم ميشود . Mako با موفقيت فرود مي ايد اما دور از انبار قديمي كه ميخواهند به انجا بروند . Saren در حال حاظر با ارتش Geth خود وارد اين انبار شده است و يك محفظه ي امنيتي بزرگ را نيز پشت سر خود ميبندد تا حركت Shepard را كند بكند .
Shepard به دنبال راهي براي باز كردن در ميگردد . بعد از مبارزه با Geth هايي كه براي گارد دادن مانده بودند ، Shepard و تيمش درهاي امنيتي را باز ميكنند و وارد انبار ميشوند . در همان زماني كه در اتاق كنترل هستند Shepard اطلاعات ضبط شده ي مربوط به Prothean ها را كشف ميكند كه به نظر ميرسد به سختي آسيب ديده است . Cipher به Shepard كمك ميكند برخي از كلمات را بازيابي كند كه هشدار ديگريست در مورد Reaper ها . آنها دوباره به Mako برميگردند و راه خود را در انبار ادامه ميدهند . بعد از مدتي Shepard يك سد انرژي مرموزي را ميبيند و وقتي به آن نزديك ميشود سد هاي ديگر نمايان ميشوند و تيم آنجا محاصره ميشود . تنها راه خروج دريست كه در آن طرف قرار دارد . بعد از پايين رفتن از يك آسانسور ، Shepard يك VI با نام Vigil پيدا ميكند كه حاوي همان اطلاعاتيست كه Shepard براي متوقف كردن Reaper ها به انها نياز دارد .
Citadel يك تله است . در حقيقت Citadel خود يك Mass Relay ميباشد كه به Dark Space ، خارج از كهكشان ، متصل است ، جايي كه Reaper ها منتظرند . Keeper ها از اولين نژادهايي هستند كه توسط Reaper ها كنترل مغزي شده اند و هدف اصليشان محافظت از Citadel و فعال كردن Citadel Relay هنگام فرمان Sovereign است . Sovereign رهبر Reaper هاست . بعد از هر حمله ي Reaper ها ، يكي از انها باقي ميماند تا با تحقيق و به دست آوردن اطلاعات بفهمد آن افراد چه كار ميخواهند بكنند . وقتي نژادهاي ارگانيك كهكشان به اندازه كافي پيشرفته شدند ، Sovereign ميخواهد Citadel Relay را فعال كند و قتل عام فجيع بعدي را آغاز كند . اين كه چرا Reaper ها هر 50000 سال افراد ارگانيك و اندامي را نابود ميكنند در حال حاظر نا معلوم است . براساس گفته هاي Vigil ، حتي دانشمندان Prothean هم دليل اين كار را نميدانستند . شايد انها به دنبال هدف هايي هستند كه افراد ارگانيك قادر به فهميدن ان نيستند . آنها 50000 سال پيش هم به همين Prothean ها حمله كردند و قتل عام فجيعي را رقم زدند . وقتي كهكشان از انها پاك شد Reaper ها به Dark Space برميگردند تا به خواب زمستاني بروند و انرژي خود را ذخيره سازند . در اين مرحله به نظر ميرسند كه انها قابل دسترسي و آسيب پذير باشند و به همين دليل آنها هميشه Citadel Relay را پشت سر خود ميبندند .
Conduit يك Mass Relay كوچك بوده است كه توسط Prothean ها ساخته شده و هدفش منتقل ساختن محققان از مركز تحقيق در llos به Citadel ميباشد اما فقط در همين يك مسير . بعد از انقراض Prothean ها ، معدود بازماندگان اين نژاد از همين Conduit براي رفتن به Citadel استفاده كردند و با بازنويسي آن كاري كردند كه ديگر Keeper ها به علامت Reaper ها براي باز كردن اين Mass Relay پاسخ ندهند . حال Sovereign به راه ديگري نياز داشت تا Citadel Relay را دوباره باز كند و براي اين كار Saren را مامور كرد . Saren با استفاده از Conduit به Citadel ميرود و از داخل كنترل آن را بر عهده ميگيرد . در همين زمان Sovereign هم به Citadel ميرود . اگر Saren كنترل ايستگاه را انتقال دهد Sovereign ميتواند Citadel Relay را به صورت دستي خودش باز كند . Vigil در ادامه ميگويد كه Reaper ها شكيبا و با حوصله هستند ، اگر آنها به تنهايي به Citadel حمله ميكردند ، نيروي مشترك Citadel قادر به شكست دادن انها بودند . اما با وجود Saren اينبار Sovereign راحت تر ميتوانست تاخت و تاز Reaperـي را اجرا كند و ماموريتش را به پايان برساند . Sovereign بعد از دانستن اين كه Prothean ها ميخواهند از Keeper ها براي متوقف كردن اين چرخه استفاده كنند اين نقشه را براي چندين قرن بود كه ترتيب ميداد .
آرشيوهاي ارزشمند llos ...
Vigil به Shepard يك فايل اطلاعاتي ميدهد كه اين فايل امكان كنترل لحظه اي Citadel را براي متوقف كردن Sovereign ميداد . بعد از ترك كردن Vigil ، فرمانده Shepard به مركز آرشيو ميرود و سرانجام به Conduit ميرسد . Saren قبلا از اين Mass Relay كوچك عبور كرده است .
در همين لحظه Sovereign هم به كمك ارتش Geth ها حمله به Citadel را آغاز كرده است . فرماندهِ Destiny Ascension سعي ميكند Citadel را ببندد اما ايستگاه جواب نميدهد زيرا همه ي افراد Citadel Control كشته شده اند . Saren نيز در اين بين حمله ميكند .
در llos ، فرمانده Shepard كه ميبيند Conduit در حال بسته شده است به سرعت با Mako داخل ميشود و درست قبل از بسته شدن آن با همان Mako وارد Citadel ميشود .
در Presidium كه حال در آتش است و به سختي آسيب ديده ، دو مامور Geth با ديدن نور آبي نزديك دروازه ي Relay كنجكاو ميشوند و وقتي ميروند تا نگاهي به انجا بيندازند ناگهان Mako وارد شده و انها را له ميكند!
محاصره ي Citadel
Shepard و تيمش سعي ميكنند تا از Mako كه با برخورد به ديواري واژگون شده بود بيرون ايند . Saren در حال پيشروي به Council Chambers است و تيم Shepard نيز از آسانسور براي رفتن به Citadel Tower استفاده ميكنند . اما متاسفانه با قفل شدن سيستم هاي ايستگاه توسط Saren آسانسور نيز در وسط راه متوقف ميشود . Shepard شيشه ي آسانسور را ميشكند و حال بايد او و تيمش بقيه راه را در حالت جاذبه ي صفر و به لطف كفش هاي آهنرباييشان بپيمايند .
در همين زمان و در Council Chambers ميبينيم كه Saren در حاليكه به ميزفرمان اصلي نزديك ميشود با عصبانيت به Keeper ها شليك ميكند و سعي دارد كنترل Citadel را در دست بگيرد . با نزديك تر شدن Sovereign و در حالي كه ناوگان كشتي هاي Citadel را سر راهش خراب ميكند ، Saren نيز Wards را ميبندد و نوعي محفظه ي غير قابل نفوذ در اطراف Geth ها و Reaper كه در داخل Wards هستند ، ميسازد . Sovereign به بالاترين نقطه ي Citadel Tower ميرود و آماده ميشود تا زماني كه Saren كنترل كامل را در دست گرفت Citadel Relay را باز كند .
Shepard و تيمش كه سعي دارند به Saren و Sovereign برسند در جايي ديگر مشغول جنگ با Geth ها و سربازان Krogan در خدمت Saren هستند . ناگهان كشتي geth ها پديدار ميشود و شروع به آزاد كردن شوك به سمت انها ميكند . Shepard نيز بيكار نميماند و سيستم هاي دفاعي Citadel را فعال ميكند . به هر حال ممكن آنها نهايتا با استفاده از دريچه ي مخصوص تعميرات وارد Council Chambers ميشوند كه حالا پر است از Geth و آتش . آنها با تلاش بسيار به ميزفرمان اصلي ميرسند .
شلوغ كاري در Citadel !
در همين لحظه Saren ناگهان پيدا ميشود و نارنجكي به سمت تيم Shepard پرتاب ميكند . تيم با اين انفجار به اطزاف پرتاب ميشوند اما Shepard نزديك Saren كاور ميگيرد . او از Shepard ميخواهد احمق نباشد و به او ميگويد اگر به مقاومت در برابر Sovereign ادامه دهد همه چيز نابود خواهد شد . او ميگويد كه Sovereign كنترل فكري او را برعهده گرفته و با تركيب بدن او از ابزارات مصنوعي او را قدرتمند تر كرده است . اين آينده ي زندگي ارگانيك است . Shepard نميتواند باور كند كه Saren اجازه داده تا Sovereign ابزار مصنوعي و ماشيني به او اضافه كرده باشد . اينجا Shepard ميتواند مستقيما به Saren حمله كند و يا سعي كند او را متقاعد سازد . با حرف زدن بيشتر او بيش از پيش متقاعد ميشود اما قسمت هاي مصنوعي بدنش باعث ميشود كه با قبول كردن حرف هاي Shepard عذاب سختي بكشد . سرانجام Saren با تشكر از Shepard كه او را آزاد كرده است يك گلوله به سر خود ميزند و خودكشي ميكند . در غير اين صورت و در صورتي كه Shepard همان اول به او حمله كرده باشد بعد از مبارزه Saren به انتهاي Chamber ميافتد و شيشه ي بزرگي وارد سينه اش ميشود .
به لطف ميزفرمان مركزي ، Shepard برنامه ي Vigil را آپلود ميكند و كنترل Citadel را به دست مي اورد . Joker در Normandy منتظر فرمان Shepard زماني كه Mass Relay ها آزاد شدند ميباشد . Shepard نيز بعد از آپلود برنامه با Joker در اين رابطه تماسي برقرار ميكند . اينجا هم Shepard سر چند راهي قرار گرفته و بايد يك تصميم بگيرد . او ميتواند ناوگان Citadel را براي حمايت از Destiny Ascension بفرستد و Council را نجات دهد ، ميتواند اجازه بدهد Council نابود شود و يا روي Sovereign تمركز كند . بعد از گرفتن تصميم ، Shepard بخش Wards را باز ميكند و Joker نيز ناوگان را از Mass Relay عبور ميدهد .
Saren بعد از مرگ دوباره توسط Sovereign بلند ميشود ...
وقتي ناوگان در حال نبرد با كشتيهاي دشمنان و خود Sovereign است ، Shepard به تيمش ميگويد كه از كشته شدن Saren مطمئن شوند . تيم به سمت Saren ميروند و يك تير هم براي اطمينان بيشتر به سرش ميزنند . اما ناگهان جسد Saren كه توسط Sovereign تصرف شده است ، بلند ميشود و ميبينيم كه قسمت هاي ماشيني و مصنوعي ان با نور قرمز روشن شده اند . موج هاي حاصل از تغيير Saren باعث ميشود تا سكو شكسته شده و Shepard به انتهاي Chambers بيوفتد . تيم Shepard سعي ميكنند او را بزنند اما او بسيار سريع تر و مرگبار تر از گذشته شده است .
در همين زمان و در فضاي خارجي Citadel ، كشتي وفادار Normandy در حال مبارزه با Sovereign است . اين Reaper اسلحه ي مرگباري روانه ميسازد كه چندين كشتي Alliance را نابود ميكند اما خوشبختانه ناوگان كشتي هاي Citadel كم كم دارند نسبت به Sovereign برتري پيدا ميكنند . در طرف ديگر Shepard با هر زحمتي اين موجود ماشيني و مصنوعي را نابود ميكند و Sovereign نيز كم كم زير حملات Alliance ضعف نشان ميدهد . Normandy آخرين ضربه ي لازم براي منفجر شدن Reaper را ول ميكند و بدين ترتيب Sovereign قدرتمند به كل نابود ميشود .
در Chambers ، فرمانده Shepard تكه ي بزرگي از Sovereign را ميبيند كه مستقيم در حال نزديك شدن به Citadel Tower است و از تيمش ميخواهد كه كاور بگيرند .
Chambers بعد از نبرد نهايي ...
بعد از مدتي ، افراد خودي وارد Ciatdel Tower ميشوند تا به دنبال بازماندگان بگردند . زير توده اي خرابه ها دو نفر از تيم Shepard سالم پيدا ميشوند كه علي رغم زخم هاي عميق هنوز زنده اند . Captain Anderson كه اين افراد را هدايت ميكند به دنبال Shepard است . يكي از افراد با ناراحتي به Chambers نگاه ميكند ، جايي كه تكه ي Sovereign درست به انجا برخورد كرده است . به احتمال زياد اين تكه هر چيزي كه در سر راهش بوده را نابود كرده است . تيم نجات بازماندگان را كمك ميكنند تا از Chambers خارج شوند . Anderson براي آخرين بار به عقب برميگردد و نگاه ميكند . ناگهان متوجه شيئ متحركي ميشود . Commander Shepard با بازويي زخمي سعي دارد از پشت خرابه ها بيرون آيد . او موفق ميشود و رويش را به سمت Anderson ميگيرد و لبخند ميزند .
پايان هاي بازي
بر اساس تصميمات Shepard ، در كل داستان بازي به چهار نوع به پايان ميرسد :
Council از بين رفته و Alliance قصد دارد Council جديدي بدون نژاد هاي ديگر راه بيندازد . ( پايان Renegade ) . فرمانده Shepard ميتواند از بين Ambassador Udina يا Captain Anderson يكي را براي نشستن روي صندلي Council جديد انتخاب كند . با اين كار انها آماده ي نبرد با Reaper ها با كمك ناوگان كشتيهاي Alliance ميشوند . اگر Shepard شخصيتي بر پايه ي Renegade باشد و در پايان اظهار كند كه Council بايد با نژادهاي ديگر نيز سروكار داشته باشد ، Udina جواب خواهد داد كه اين برخلاف اعمال گذشته ي Shepard است و در هر صورت Council فقط انساني را تشكيل خواهد داد .
Council از بين رفته است و Alliance قصد دارد Council جديد را راه بياندازد اما اينبار در كنار نژاد هاي ديگر و با رهبريت انسان ها . ( پايان Paragon ) . فرمانده Shepard اينجا هم ميتواند از بين Udina و Anderson يكي را به رهبري Council جديد انتخاب كند . آنها براي نبرد با Reaper ها آماده ميشوند در حالي كه ناوگان Alliance جلودار آنها خواهد بود .
ناوگان Alliance توانسته council را نجات دهد و شخصيت نيز Pardgon است . به خاطر سپاس گذاري از شجاعت Alliance و كمك Shepard ، خود council پيشنهاد ميدهد كه نسل بشر نيز عضوي از Council شوند . اينجا نيز Shepard ميتواند از بين Udina و Anderson يكي را به نمايندگي از انسان به Council بفرستد . آنها تصميم ميگيرند كه همه ي نژادهاي Citadel را در برابر Reaper ها متحد كنند .
ناوگان Alliance توانسته Council را نجات دهد و شخصيت نيز Renegade است . پايان در اين صورت بسيار شبيه پايان قبل است اما تفاوت اصلي اينجاست كه Council از Shepard در اتاقي تاريخ و در حالي كه موزيكي شوم پخش ميشود قدرداني ميكند و نيز ديالوگ ها كمي متفاوت اند .
در هر صورت Shepard با Normandy خرابه ي Citadel را ترك ميكند و قصد دارد راهي براي متوقف كردن هجوم Reaper ها پيدا كند .
داستان Mass Effect 2 : ( در روز هاي آينده تكميل خواهد شد )
داستان Mass Effect 2 در 2183 شروع ميشود . زماني كه Normandy بعد از كشتن Saren و Sovereign در حال گشت زني در كهكشان است تا بازماندگان Geth ها را بكشد ناگهان توسط نيرويي ناشناخته مورد حمله قرار ميگيرد . Normandy آسيب زيادي ميبيند بنابراين خدمه ي ان مجبور ميشوند به وسيله ي اتاقك هاي اضطراري ، فرار كنند . Joker اصرار دارد كه ميتواند هنوز هم كشتي را نجات دهد اما Shepard او را نيز با وارد اتاقك اضطراري ميكند تا به همراه خودش فرار كنند اما بعد از قرار دادن Joker كه زخمي شده ناگهان خودش كنترلش را از دست ميدهد و ميميرد . مشاهده ميشود كه جنازه ي او به وارد آتمسفر سياره ي نزديك ميشود .
جنازه ي Shepard توسط Cerberus پيدا و بازيابي ميشود . Cerberus در طول دو سال و با عنوان پروژه ي Lazarus فرمانده Shepard را به زندگي برميگرداند .
Shepard در بعد از دوسال و در سال 2185 در ايستگاه فضايي Cerberus بيدار ميشود . اين ايستگاه كه توسط روبات هاي امنيتي خود Cerberus كه هك شده اند مورد حمله قرار گرفته و در شرايط بحرانيست . بعد از اينكه Shepard به Miranda و Jacob كمك ميكند تا فرار كنند ، او به مركز Cerberus برده ميشود تا ملاقات مجازي با Illusive Man داشته باشد . Illusive Man ميگويد كه Shepard براي اين بازگرداني و آپگريد شده است تا Cerberus را در مبارزه با خطر جديد كه سرزمين هاي انسان ها را تهديد ميكند ، كمك كند .
Shepard و تيمش ( Jacob و Miranda ) مامور ميشوند تا به سرزمين Freedom's Progress كه اخيرا تحت حمله قرار گرفته بروند . در Freedom's Progress كه در Terminus Systems قرار دارد ، تيم Shepard با Tali ، هم تيمي قبلي Shepard در Mass effect ، روبه رو ميشوند و ميفهمند كه موجودات حشره مانند مرموزي با نام Collector پشت اين حملات قرار دارند . Shepard اين را به Illusive Man گزارش ميدهد و او نيز Sheaprd را فرمانده جديد Normandy SR-2 ميكند . با راهنمايي هاي Illusive Man ، فرمانده Shepard شروع به گشت و گذار در كهكشان ميكند تا تيم جديدي براي خود تشكيل دهد .
Illusive Man در ابتدا Shepard را مامور ميكند تا چهار فرد داراي پتانسيل بالا را به تيمش اضافه كند ؛ يك دانشمند Salarian ، يك پارتيزان مرموز به نام Archangel ، يك رهبر جنگي Krogan و يك فرد بايوتيك نيرومند .
دانشمند Salarian با نام Mordin در Omega قرار دارد . او در Omega در تلاش است بيماري سختي را كه توسط يك Vorcha كه براي Collector ها كار ميكند ، شيوع پيدا كرده ، متوقف كند . پارتيزان Archangel نيز در Omega قرار دارد كه به تنهايي در مقابل سه گروه خرابكاري و مزدور Omega ايستاده است . بعد از رسيدن به مخفيگاه Archangel ، فرمانده Shepard متوجه ميشود كه Archangel همان Garrus Vakarian ، هم تيمي سابقش در Mass Effect ، است . او در مبارزه با اين گروه ها از ناحيه صورت و گردن اسيب ميبيند و علي رغم باقي ماندن اثرات آنها زنده به تيم Shepard ملحق ميشود . رهبر جنگي Krogan يعني Okeer سعي داشت در طول تحقيقات ژنتيكي يك Krogan قدرتمند بسازد كه طي اتفاقاتي خودش كشته ميشود و مخلوقش ، Grunt را براي Shepard بر جاي ميگذارد . فرد بايوتيك كه مشخص ميشود زن بوده و اسمش هم Jack يا Subject Zero هست در زندان Purgatory نگه داري ميشود . Shepard او را نيز با هر زحمتي ازاد ميكند و بدين ترتيب اين چهار نفر به تيم Shepard اضافه ميشوند .
بعد از ملحق كردن اين چهار نفر به تيم ، Illusive Man به Shepard ميگويد كه يك سرزمين انساني با نام Horizon تحت حملات Collector قرار گرفته و Shepard بايد انجا را نجات دهد . او همچنين اشاره ميكند ، يكي از افراد تيم سابقش در Mass effect براي نظارت به ساخت برج هاي دفاعي در Horizon هستند كه وابسته به تصميمات Shepard در نسخه ي اول Ashley يا Alenko خواهد بود . Shepard و تيمش به Horizon ميرسند و مبارزه ي نزديكي با Collector ها انجام ميدهند ، به نظر ميرسد Shepard كمي دير رسيده است زيرا تعداد بسيار زيادي از افراد Horizon توسط Collector ها ربوده شده اند .
بعد از بازگشت به Normandy ، فرمانده Shepard موظف ميشود سه نفر ديگر را نيز به گروهش اضافه كند ؛ يك Asari ، يك قاتل Drell و Tali .
Shepard در سياره ي Illium ، فرد مورد نظر از نژاد Asari با نام Samara را پيدا ميكند . او بعد از تحقيقات Shepard در مورد نقش گروه مزدور Eclipse در يك قتل به گروه او ميپيوندد . قاتل Drell يعني Thane نيز در Illium ميباشد كه در وسط يك ماموريت قتل قرار دارد . Shepard بعد از فهميدن هدف بعدي Thane به انجا ميرود و با Thane رو به رو ميشود . Thane با موفقيت هدف خود را از بين ميبرد و به تيم Shepard اضافه ميشود . Tali نيز در سرزمين Quarian ها كه در حال حاضر توسط Geth ها پر شده است ، قرار دارد . او بعد از زنده ماندن از نيروي قدرتمند Geth حاظر ميشود به تيم Shepard اضافه شود .
بعد از اين اتفاقات Illusive Man به Shepard ميگويد كه رفتن به Omega 4 Relay ( كه تنها راه رسيدن به پناهگاه Collector هاست ) نيازمند تكه اي از تكنولوژي يك Reaper است . سپس معلوم ميشود كه Cerberus يك Reaper متروكه پيدا كرده كه ميليون ها سال پيش از بين رفته است . يك تيم تحقيقاتي به منطقه فرستاده ميشود تا دستگاه مورد نظر را كه يك IFF transponder است به پايگاه بياورند . Transponder به دستگاهي گفته ميشود كه به محض دريافت سيگنال به طور خودكار به آن پاسخ ميدهد . IFF هم به سيستم تشخيص دوست و دشمن در رادار گفته ميشود .
Shepard متوجه ميشود كه تيم تحقيقاتي Cerberus كه براي بازيابي IFF transponder رفته بودند همگي كشته شده اند
ادامه دارد ...
خط زماني :
اضافه خواهد شد ...
منابع :
هيچ يك از بخشها ترجمه مستقيم از يك منبع نيست . براي مثال براي تهيه بخش Spectre در اصطلاحات ، بخشي از مطالب از ويكيپيداي مخصوص بازي ، بخشي از مطالب از ويكيپدياي اصلي ، بخشي از مطالب از Codex بازي و بخشي نيز از داستان و تجربه ي شخصي گرفته شده اند .
wikipedia.org
masseffect.wikia.com
masseffect.bioware.com
codex
walkthrough by warfreak
bejanyar
12-02-2010, 21:46
من اصلا از این بازی خوشم نیومد ....
قبل این داشتم COD Modern Warfare 2 رو بازی می کردم ..... همه چیزش عالی بود ...
بدش اومدم این 2 Mass effect رو بازی کردم .... حالم از هر چی بازی بود به هم خورد ..... نه گرافیک داره نه گیم پلی نه صدا نه داستان ....
یکی یه بازی خوب سراغ نداره ؟ مردم از بی بازی ای ! :13: :41:
حسین جان فکر کنم اگه نتیجه کار رو به صورت PDF برای دانلود بزاری خیلی بهتر باشه!
درضمن کارت حرف نداره، ممنون از وقتی که گذاشتی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.