ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Mass Effect 2

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7 8

alireza2099
21-03-2010, 22:48
بالاخره منم تمومش کردم .:31:
کلا شد 17ساعت ولی ماموریتهای فرعی رو اکثرا نرفتم . مرحله اخرهم 4نفر از باوفاترین افرادم مردن البته غیر از jack و samara تمام ماموریتهای وفاداریشون رو رفتم البته این دوتا رو هم رفتم ولی مثل اینکه درست نرفتم. دوستان که مردن thane و garus و grunt وjack بودن .من با garus خیلی حال میکردم به نظرم بهترین همراهان رو از دست دادم خیلی حیف شد:41:
الان DLC رو وصل کردم از save قبلیم میرم همه رو up grade میکنم بعد میرم مرحله اخر اخه اینجور اگه تموم یشه برای من یکی یه شکست تلقی میشه.
درضمن اینم بگم بهترین بازی بود که توی عمرم بازی کردم.:40:
باید توی دوسه روز اینده یک بار دیگه هم تمومش کنم .:27:

mehdy.z
21-03-2010, 23:08
بالاخره منم تمومش کردم .:31:
کلا شد 17ساعت ولی ماموریتهای فرعی رو اکثرا نرفتم . مرحله اخرهم 4نفر از باوفاترین افرادم مردن البته غیر از jack و samara تمام ماموریتهای وفاداریشون رو رفتم البته این دوتا رو هم رفتم ولی مثل اینکه درست نرفتم. دوستان که مردن thane و garus و grunt وjack بودن .من با garus خیلی حال میکردم به نظرم بهترین همراهان رو از دست دادم خیلی حیف شد:41:
الان DLC رو وصل کردم از save قبلیم میرم همه رو up grade میکنم بعد میرم مرحله اخر اخه اینجور اگه تموم یشه برای من یکی یه شکست تلقی میشه.
درضمن اینم بگم بهترین بازی بود که توی عمرم بازی کردم.:40:
باید توی دوسه روز اینده یک بار دیگه هم تمومش کنم .:27:
البته شما می تونی برای اینکه هیچ کدوم از یارات نمیرند طبق این پست عمل کنی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

sinak3
22-03-2010, 23:25
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اونطور که vg247 گفته برای دریافت DLC Kasumi’s Lost Memory یه 560 MS points نیاز دارید.هم چنین EA تصاویر جدیدی از DLC منتشر کرده:

تصاویر:

لینک بزرگنمایی:از راست به چپ

منبع:

shahramcat
23-03-2010, 09:55
جناب منظور شما از 560 MS points چی هست ؟!

من الان 26 ساعت گیم پلی دارم هنوز بازی رو تموم نکردم !

d_a_n_t_e
23-03-2010, 10:38
کسی لینک Rapidshare این DLC که یه وسیله نقلیه جدید اضافه میکنه رو نداره ؟ البته با کرکش

AlexMercer
23-03-2010, 11:39
کسی لینک دانلد dlc اضافه شدن zaeed به بازی رو داره؟

shahramcat
23-03-2010, 12:29
بالاخره بعد از 27.5 ساعت بازی تموم شد ! دیالوگهای آخر بازی وحشتناک بود ! فوق العاده بود !‌

شهره آقداشلو هم در نقش shaaraam در مرحله کمک به Tai دوبلور بود !

منتظر نسخه سوم هستیم .

moderntalk
23-03-2010, 21:49
آقا یکی میشه بگه dlc چی هست؟؟

بالاخره بعد از 27.5 ساعت بازی تموم شد ! دیالوگهای آخر بازی وحشتناک بود ! فوق العاده بود !‌

شهره آقداشلو هم در نقش shaaraam در مرحله کمک به Tai دوبلور بود !

منتظر نسخه سوم هستیم .
شما بازی رو با تمام assignment ها و ماموریت های فرعی تو 27 ساعت تموم کردی؟!!!:18:

shahramcat
23-03-2010, 22:47
شما بازی رو با تمام assignment ها و ماموریت های فرعی تو 27 ساعت تموم کردی؟!!!:18:

از هر کدوم ماموریتهای اصلی و فرعی 2 تا مونده بود ..... کمه ؟

havas_1980
24-03-2010, 00:01
آقا یکی میشه بگه dlc چی هست؟؟
DLC مخفف Downloadable content هست به معنی محتوای قابل دانلود که بعد از انتشار بازی سازنده ها بخش های جدیدی رو مثل ماموریت و نقشه و وسایل به بازی اضافه میکنن. برای مثال یه DLC برای این بازی هست به اسم M-451 Firestorm که اسلحه شعله افکن رو اضافه میکنه. یا مثلا Normandy Crash Site که ماموریت جدیدی رو اضافه میکنه.

از هر کدوم ماموریتهای اصلی و فرعی 2 تا مونده بود ..... کمه ؟
بله. چون بعضی از دوستان بازی رو خیلی بیشتر از این زمان تموم کردن. شاید تعداد کمتری ماموریت فرعی پیدا کردین...

Yi Yi
24-03-2010, 13:34
به مرحله ی Reaper IFF رسیدم. ولی واردش نشدم! احتمالا آخرین مرحله باید باشه. یه مشکلی هست. 10 نفر به عنوان همراه و کمک وجود داره. ولی برای من 9 تاش آزاد شده. آخرین فرد معلوم نیست کیه و هیچ ماموریتی هم برای پیدا کردن و پیوستنش به گروه وجود نداره.
به عکس زیر توجه کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن تمام افراد عکس بالا رو در گروه دارم جز اون یارو که اولین فرد از سمت چپه.

آپدیت : فکر نکنم این آخرین مرحله باشه! شاید بعد از این مرحله اون فرد سمت چپی آزاد بشه.

Layken
24-03-2010, 14:17
دوست من اون یارو باید بری به قسمت درمانگاه اونجایی که یه خانم دکتر مسن هم نشسته.
بری جلوتر میبینی تو یک اتاق دزار خوابیده روی یک تخت. باهاش صحبت کنی میاد.

vahidgame
24-03-2010, 14:24
به مرحله ی Reaper IFF رسیدم. ولی واردش نشدم! احتمالا آخرین مرحله باید باشه. یه مشکلی هست. 10 نفر به عنوان همراه و کمک وجود داره. ولی برای من 9 تاش آزاد شده. آخرین فرد معلوم نیست کیه و هیچ ماموریتی هم برای پیدا کردن و پیوستنش به گروه وجود نداره.
به عکس زیر توجه کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن تمام افراد عکس بالا رو در گروه دارم جز اون یارو که اولین فرد از سمت چپه.

آپدیت : فکر نکنم این آخرین مرحله باشه! شاید بعد از این مرحله اون فرد سمت چپی آزاد بشه.
اتفاقا توی همین مرحله شما آخرین فرد گروه یعنی Legion رو پیدا می کنید. الان تقریبا آخرای بازی هستش. شما باید بعد از این ماموریت بلافاصله ماموریت پایانی رو بری وگرنه ممکنه بعضی افراد سفینه کشته بشن. در ضمن به انتخاب افراد گروه در ماموریت آخر باید دقت کنید که در مورد اون توی این تاپیک توضیح داده شده که چه کسی رو برای کجا انتخاب کنید تا نمیرن.

mjorh
24-03-2010, 18:58
من بازي رو تموم كردم اما دو نفر نيومدند .
آخر بازي خيلي غم انگيز بود . چرا شپرد خودشو انداخت پايين .؟ مردش؟
تو نسخه ي بعدي نقش اول كي ميخواد بشه؟ فكر نكنم مرده باشه.

AlexMercer
24-03-2010, 19:12
:18::18::18:
شما چه طوری بازی کردی که شپرد رو کشتی؟:18: در بیشتر حالات زنده میمونه.
از بین سامارا و دخترش کدومو انتخ کردی واسه زنده موندن؟ با کی رومانس کردی؟:18::18: اپدیت کردی؟ سفینه و خودتو؟

sinak3
24-03-2010, 19:12

قسمت آخری که پرید افتاد مرد؟ پس اگه اینطور باشه تو قسمت 3 بازی نمی تونی سیوتو بریزی.

M A X I M U M
24-03-2010, 19:15
چه ركوردهايي زده ميشه اينجا
اگه سفينه رو آپگريد نكني شفرد ميميره

mjorh
24-03-2010, 20:33
يعني تو واسه شما نمرد ؟
براي سفينه كه اصلا آپديت نداشت همش سياه بود . براي شپرد هم من زياد آپديت كردم.

خوب براي شما بعد از اين كه ميفته چي ميشه؟

AlexMercer
24-03-2010, 20:38
يعني تو واسه شما نمرد ؟
براي سفينه كه اصلا آپديت نداشت همش سياه بود . براي شپرد هم من زياد آپديت كردم.

خوب براي شما بعد از اين كه ميفته چي ميشه؟

واسه من هر 10 نقر زنده موندن+شپرد.

---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------

چه ركوردهايي زده ميشه اينجا
اگه سفينه رو آپگريد نكني شفرد ميميره

نه من تو فروم سایت خوده مس افکت خوندم که بعضی ها حتی صفینه رو هم اپگرید نکردن و زنده موندن. دلیل اصلی مردن تصمیم های نادرست در وسط بازیه. نداشتن رابطه خوب با اعضای گروهته. و در ضمن اگر جای سامارا دخترش موریتا رو انتخاب کنی و باهاش رومانس کنی میمیری.

mjorh
24-03-2010, 20:44
يعني چي پس من چي كار كنم ؟ من يه سيو دارم قبل از مرحله ي آخر. اگه ميشه راهنمايي كنيد كه من دختر سامارا رو چطوري پيدا كنم ؟ سفينه رو چطوري آپگريد كنم؟ وشما چيكار كرديد كه همتون زنده موندين؟

---------- Post added at 10:44 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------

بازي اين يه تيكش مسخره است

AlexMercer
24-03-2010, 20:53
يعني چي پس من چي كار كنم ؟ من يه سيو دارم قبل از مرحله ي آخر. اگه ميشه راهنمايي كنيد كه من دختر سامارا رو چطوري پيدا كنم ؟ سفينه رو چطوري آپگريد كنم؟ وشما چيكار كرديد كه همتون زنده موندين؟

---------- Post added at 10:44 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------

بازي اين يه تيكش مسخره است

اتفاقا قشنگی بازی به اینجاست که بنا به کارهایی که تو بازی میکنی تهش عوض شه.

شما مراحل کسب وفاداری همه کارکترها رو رفتی؟ اگه رفتی و همه لویال شدن احتمال مردن یارات کمتر میشه.
2 پیشنهاد دارم.
1- تو مرحله وفاداری سامارا خودشو انتخاب کن نه دخترشو. تا زنده بمونی.
2- مرحله وفاداری تالی رو بعد از باقی 5 کارکتر دیگه برو تا پاراگونت حسابی پر شه تا بتونی با حرفات یک کاری کنی گناه تاللی بخشیده شه و تو سفینه باقی بمونه. اگه این کارو کنی تالی بعدا یک پست مهم تو محل زندگیش میگیره. بعده مرحله تالی مرحله جک رو برو تا بتونی تو دعوایی که بین جک و میراندا اتفاق میفته گزینه پاراگون رو بزنی که هر دو وفادار بمونن. بعد مرحله وفاداری لگویین هم یک دعوایی بین تالی و لگویین میشه که اونجا هم گزینه ابی(پاراگون ) رو بزن.

اپ دیت ها هم باید در مراحل بیشتر گاو صندوقها و جعبه ها رو باز کنی تا پیدا شن یا از مغازه ها بخری. برای نصب هر کدومش رو خودت یا سفینه باید مقدار زیادی منابع داشته باشی که با گردش در سیارات نا شناخته پیدا میشه.

بهت پیشنهاد میکنم بری این سایت و سیو بازی شماره یک رو دانلد کنی چون تو روند بازی تاثیر داره و تو بازیت وارد کن.

مشکلی بود بگو

mjorh
24-03-2010, 21:08
اتفاقا قشنگی بازی به اینجاست که بنا به کارهایی که تو بازی میکنی تهش عوض شه.

شما مراحل کسب وفاداری همه کارکترها رو رفتی؟ اگه رفتی و همه لویال شدن احتمال مردن یارات کمتر میشه.
2 پیشنهاد دارم.
1- تو مرحله وفاداری سامارا خودشو انتخاب کن نه دخترشو. تا زنده بمونی.
2- مرحله وفاداری تالی رو بعد از باقی 5 کارکتر دیگه برو تا پاراگونت حسابی پر شه تا بتونی با حرفات یک کاری کنی گناه تاللی بخشیده شه و تو سفینه باقی بمونه. اگه این کارو کنی تالی بعدا یک پست مهم تو محل زندگیش میگیره. بعده مرحله تالی مرحله جک رو برو تا بتونی تو دعوایی که بین جک و میراندا اتفاق میفته گزینه پاراگون رو بزنی که هر دو وفادار بمونن. بعد مرحله وفاداری لگویین هم یک دعوایی بین تالی و لگویین میشه که اونجا هم گزینه ابی(پاراگون ) رو بزن.

اپ دیت ها هم باید در مراحل بیشتر گاو صندوقها و جعبه ها رو باز کنی تا پیدا شن یا از مغازه ها بخری. برای نصب هر کدومش رو خودت یا سفینه باید مقدار زیادی منابع داشته باشی که با گردش در سیارات نا شناخته پیدا میشه.

بهت پیشنهاد میکنم بری این سایت و سیو بازی شماره یک رو دانلد کنی چون تو روند بازی تاثیر داره و تو بازیت وارد کن.

مشکلی بود بگومنظورت از وفاداري چيه؟ منظورت اون مرحله هايي هست كه مينويسهhelp mirandaويا مثل اين. آره اينارو رفتم اما من مرحله ي كمك كردن به سامارا رو رفتم ولي دخترش نيومد. و تو عكس بازي يه مرد گنده هست كه تو واسه من اونم نيومده . اينارو چطوري بايد بيارم ؟ تو اون دعواي بين ميراندا و جك من طرفداري جك رو كردم. وگزينه ي بين اين ها وجود نداشت . در ضمن من نصف assignment هارو رفتم نه همشون رو چون به نظرم چرت ميومدند.

تورو خدا بهم كمك كنين . الان براي شما قبل مرحله ي آخر چه مرحله هايي هست؟

من نزديك 50 تا بازي تموم كردم اما اين بازي يه چيز ديگست . خيلي پيچيده هستش

mammad*2
24-03-2010, 22:24
اولین تجربه RPG من بود بازی واقعا عالی بود.فکر می کنم بدترین پایان بازی مال من باشه :27:چون نه تنها همه افراد من کشته شدند از جمله jacob خود فرمانده شپرد هم کشته شد:41:

titanium_zarin
24-03-2010, 22:29
منظورت از وفاداري چيه؟ منظورت اون مرحله هايي هست كه مينويسهhelp mirandaويا مثل اين. آره اينارو رفتم اما من مرحله ي كمك كردن به سامارا رو رفتم ولي دخترش نيومد. و تو عكس بازي يه مرد گنده هست كه تو واسه من اونم نيومده . اينارو چطوري بايد بيارم ؟ تو اون دعواي بين ميراندا و جك من طرفداري جك رو كردم. وگزينه ي بين اين ها وجود نداشت . در ضمن من نصف assignment هارو رفتم نه همشون رو چون به نظرم چرت ميومدند.

تورو خدا بهم كمك كنين . الان براي شما قبل مرحله ي آخر چه مرحله هايي هست؟

من نزديك 50 تا بازي تموم كردم اما اين بازي يه چيز ديگست . خيلي پيچيده هستش
اخه يعني چي چرت مي اومد؟؟؟اونام بايد بري تا پارا يا رنجر بيشتر بگيري...
ببين اون وفاداريها همون مثلا هست كه شما گفتيد...
بايد افرادت لويال باشن تا بهتر نتيجه بگيري...
شما كه ميگي اين بازي يه چيز ديگه هست ژس يه كم قدر شناس باش...
حوصله داشته باش و از اول يه بار ديگه با دقت بيشتر برو...
راستي چه جوري به قول خودت اون مرد گندهه نيومده و شما تمومش كردين؟؟؟اخه اين كه نشد...:18:
اونجا هم كه طرفداري جك رو كردي وفاداري ميراندا رو از دست دادي:21:احتمالا ميراندا هم اخرش مرده...دليل اينكه گزينه ي بين اين ها وجود نداشت اينه كه پارا و رنجر بالايي نداشتي...
اصلا دوست من مي دوني اين دوتا چين؟؟؟:5:

اولین تجربه RPG من بود بازی واقعا عالی بود.فکر می کنم بدترین پایان بازی مال من باشه :27:چون نه تنها همه افراد من کشته شدند از جمله jacob خود فرمانده شپرد هم کشته شد:41:

شما هم مثل همين دوست بالايي هستين...
يه عالمه تصميمات اشتباه و كارايي كه بايد ميكردين و نكردين...:41:

sinak3
24-03-2010, 22:43
يه عالمه تصميمات اشتباه و كارايي كه بايد ميكردين و نكردين...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قشنگی بازی به اینکه با تصمیمات خودت تمومش کنی و اون زیبایی آخر بازیرو ببینی .
من خودم 5 تا از بهترین یارامو از دست دادم اما با این که ناراحت بودم از این پایان زیبا گریه میکردم.اگه همشون زنده بمونن که لذت نداره دی:
وقتی از کنار تابوت دوستات رد میشی و خورشید اونجوری می درخشه فوقوالعاده است.

چون نه تنها همه افراد من کشته شدند از جمله jacob خود فرمانده شپرد هم کشته شد

این دوستمون که فکر نکنم هیچ کدوم اینارو دیده باشه چون شفرد رو از دست داده.

mjorh
24-03-2010, 23:14
اخه يعني چي چرت مي اومد؟؟؟اونام بايد بري تا پارا يا رنجر بيشتر بگيري...
ببين اون وفاداريها همون مثلا هست كه شما گفتيد...
بايد افرادت لويال باشن تا بهتر نتيجه بگيري...
شما كه ميگي اين بازي يه چيز ديگه هست ژس يه كم قدر شناس باش...
حوصله داشته باش و از اول يه بار ديگه با دقت بيشتر برو...
راستي چه جوري به قول خودت اون مرد گندهه نيومده و شما تمومش كردين؟؟؟اخه اين كه نشد...:18:
اونجا هم كه طرفداري جك رو كردي وفاداري ميراندا رو از دست دادي:21:احتمالا ميراندا هم اخرش مرده...دليل اينكه گزينه ي بين اين ها وجود نداشت اينه كه پارا و رنجر بالايي نداشتي...
اصلا دوست من مي دوني اين دوتا چين؟؟؟:5:

يه عالمه تصميمات اشتباه و كارايي كه بايد ميكردين و نكردين...:41:از اول كه نميشه . خيلي زياده. خوب اين پاراگون ورنجر رو كجا بايد ببينم كه چقدر هستش ؟ حال نميشه شما يه راهنمايي كنين الان من سه مرحله به غير از مرحله آخر دارم . يه مرحله هم از خيلي وقت مونده. اگه من اين ماموريت هاي فرعي رو برم ميتونم وفاداري يارامو بالا ببرم .؟ شما يه كاري به من بگو كه منچي كار كنم آخر بازي نميرم؟منظورم شپرد هست . واسه شما آخره بازي وقتي به سفينه چسبيد چيگفتش. واسه من به خلبان گفت تو برو و خودشو انداخت.

همه ي بازي هاي اين سبك اين جوري اند ؟ من كه تا حالا بازيي با اين سبك نديدم .

AlexMercer
25-03-2010, 01:00
دوست من شما هیچ راهی به جز اغاز دوباره بازی نداری. چون در هر صورت میراندا میمیره. شما یک راهی داری سیوی که در پایین لینکشو رو میدم رو دانلد کنی بعد وارد بازی کنی. چون این سیو هم مقدار پاراگونش و هم مقدار رنجیدش در نسخه شماره 1 کامل بوده هر بار که پاراگون و رنجید بگیری 25% بیشترش میکنه. اینطوری خیلی زود پاراگونت پر میشه. در ضمن شما تو مرحله سامارا تو کافه که وارد میشی باید با دو نفر بد رفتار کنی تا توجه مورینا دختر سامارا رو جلب کنی. بعد که با هم نشسین. در موردart هنر travel سفر و یکی دیگه هم خشونت و جنگ صحبت کن بعد در بین 6 گزینه ها ی دیالوگ. گزینه سمت چپ و پایین ترین گزینه رو همش انتخاب کن . اینطوری مورینا میبردت خونش. اونجا رو باهاش حرف بزن و فقط گزینه های رنجید یعنی پایین سمت راست رو بزن. اینطوری سامارا میاد تو و بعد از بین سامارا و دخترش مورینا . سامارا رو انتخاب کن.

اون دوستمون که گفت نمیشه بدون 10 شخصیت بازی رو تموم کرد بگم که وقتی به شما مرحله IFF رو داد و شما انجامش دادی. دیگه میتونی با همون تعداد یارت که شاید 5 نفر هم باشند بری مرحله اخر که در این صورت احتمال مرگ خودتون خیلی زیاده.
شما دوست من همه مامورت های جانبی رو برو که خیلی مفیده چون هم اپگرید میگیری البته نه تو همش. و هم مقداری منابع و پول.

شما در صورتی میتونی وفاداری میراندا رو برگردونی که پاراگونت کامل باشه که با 3 مرحله اصلا نمیشه.

من خودم 2 بار بازی رو تموم کردم که بار اول میراندا و جیکوب مردن و بعد از بازی کردن نسخه 1 و تموم کردنش و فهمیدن داستان اصلی بازی:31: دوباره 2 رو بازی کردم البته با سیو زیر :21: و همه یارام زنده موندن و با میراندا رومانس کردم.

در مورد سیو بگم که چون درجه کلاس شخصیت نسخه 1 بازی 60 و کامله با وارد کردن این سیو در بازی میتونید نیروهای جدید بگیرید. برای خودتون سپر بزارید .و مثل جک و جیکوب و میراندا..... قدرت های بایوتیکی داشته باشین. خیلی بازی بهتر میشه.

این جور بازی ها رو هم بیشتر شرکت بایو ور میزنه که تو بین همه بازی هاش این بازی هم دیاوگ های کمتری داره و هم شخصیت ها و گرافیک فوق العاده بهتری. و هم اکشن های بیشتری

---------- Post added at 02:00 AM ---------- Previous post was at 01:55 AM ----------

سیو مس افکت 1 با نام thieving Shepard که همه درجات و پاراگون و رنجیدش کامله و تو بهترین صورت تموم شده و اندرسون مسول کنسول انسان هاست در سیتادل. فقط در هنگام تعیین قیافه کارکتر گزینه default رو بزنید تا قیافه خوده شپرد باشه.

در ضمن وقتی اندرسون مسول کنسول گری باشه میتونید ماموریتتون رو دوباره زیر نظر و کمک شفاهی( نه عمیلی) سیتادل . با همون عنوان spectre انجام بدین.

---------- Post added at 02:00 AM ---------- Previous post was at 02:00 AM ----------

Has both paragon and renegade maxed from multiple playthroughs. During the final
playthrough(the one this save will import to) Shepard was more paragon and finished with a paragon ending.

All quests were found and completed including the collection quests.

He also completed the Bring Down the Sky DLC and he let the Baterian escape so he could save the hostiges.

Ashley Lived
Romanced Ashley
Wrex lived
Rachni Queen Saved
Conrad Verner was treated nicely
UNC: Asari Diplomacy sidequest completed
Experiements were conducted on Nirali Bhatia's body. Shepard explained why to Mr. Bhatia.

Feros Zhu's Hope became prosperous with all there food/water/power quests being completed.
None of the colonists that were brainwashed died.

Garrus was convinced to be more renegade and to not follow the rules.
The council was saved
Shepard picked Anderson
Took all of the party members

During the game Shepard was partied mostly with Tali and Garrus.

Big thanks to ThievingSix for submitting this Shepard!

mjorh
25-03-2010, 10:58
دوست من شما هیچ راهی به جز اغاز دوباره بازی نداری. چون در هر صورت میراندا میمیره. شما یک راهی داری سیوی که در پایین لینکشو رو میدم رو دانلد کنی بعد وارد بازی کنی. چون این سیو هم مقدار پاراگونش و هم مقدار رنجیدش در نسخه شماره 1 کامل بوده هر بار که پاراگون و رنجید بگیری 25% بیشترش میکنه. اینطوری خیلی زود پاراگونت پر میشه. در ضمن شما تو مرحله سامارا تو کافه که وارد میشی باید با دو نفر بد رفتار کنی تا توجه مورینا دختر سامارا رو جلب کنی. بعد که با هم نشسین. در موردart هنر travel سفر و یکی دیگه هم خشونت و جنگ صحبت کن بعد در بین 6 گزینه ها ی دیالوگ. گزینه سمت چپ و پایین ترین گزینه رو همش انتخاب کن . اینطوری مورینا میبردت خونش. اونجا رو باهاش حرف بزن و فقط گزینه های رنجید یعنی پایین سمت راست رو بزن. اینطوری سامارا میاد تو و بعد از بین سامارا و دخترش مورینا . سامارا رو انتخاب کن.

اون دوستمون که گفت نمیشه بدون 10 شخصیت بازی رو تموم کرد بگم که وقتی به شما مرحله IFF رو داد و شما انجامش دادی. دیگه میتونی با همون تعداد یارت که شاید 5 نفر هم باشند بری مرحله اخر که در این صورت احتمال مرگ خودتون خیلی زیاده.
شما دوست من همه مامورت های جانبی رو برو که خیلی مفیده چون هم اپگرید میگیری البته نه تو همش. و هم مقداری منابع و پول.

شما در صورتی میتونی وفاداری میراندا رو برگردونی که پاراگونت کامل باشه که با 3 مرحله اصلا نمیشه.

من خودم 2 بار بازی رو تموم کردم که بار اول میراندا و جیکوب مردن و بعد از بازی کردن نسخه 1 و تموم کردنش و فهمیدن داستان اصلی بازی:31: دوباره 2 رو بازی کردم البته با سیو زیر :21: و همه یارام زنده موندن و با میراندا رومانس کردم.

در مورد سیو بگم که چون درجه کلاس شخصیت نسخه 1 بازی 60 و کامله با وارد کردن این سیو در بازی میتونید نیروهای جدید بگیرید. برای خودتون سپر بزارید .و مثل جک و جیکوب و میراندا..... قدرت های بایوتیکی داشته باشین. خیلی بازی بهتر میشه.

این جور بازی ها رو هم بیشتر شرکت بایو ور میزنه که تو بین همه بازی هاش این بازی هم دیاوگ های کمتری داره و هم شخصیت ها و گرافیک فوق العاده بهتری. و هم اکشن های بیشتری

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسیو مس افکت 1 با نام thieving Shepard که همه درجات و پاراگون و رنجیدش کامله و تو بهترین صورت تموم شده و اندرسون مسول کنسول انسان هاست در سیتادل. فقط در هنگام تعیین قیافه کارکتر گزینه default رو بزنید تا قیافه خوده شپرد باشه.

در ضمن وقتی اندرسون مسول کنسول گری باشه میتونید ماموریتتون رو دوباره زیر نظر و کمک شفاهی( نه عمیلی) سیتادل . با همون عنوان spectre انجام بدین.

Has both paragon and renegade maxed from multiple playthroughs. During the final
playthrough(the one this save will import to) Shepard was more paragon and finished with a paragon ending.

All quests were found and completed including the collection quests.

He also completed the Bring Down the Sky DLC and he let the Baterian escape so he could save the hostiges.

Ashley Lived
Romanced Ashley
Wrex lived
Rachni Queen Saved
Conrad Verner was treated nicely
UNC: Asari Diplomacy sidequest completed
Experiements were conducted on Nirali Bhatia's body. Shepard explained why to Mr. Bhatia.

Feros Zhu's Hope became prosperous with all there food/water/power quests being completed.
None of the colonists that were brainwashed died.

Garrus was convinced to be more renegade and to not follow the rules.
The council was saved
Shepard picked Anderson
Took all of the party members

During the game Shepard was partied mostly with Tali and Garrus.

Big thanks to ThievingSix for submitting this Shepard!

سيو رو تو همون درايو c كه سيو خود بازي هست وارد كنم ؟

رومانس كردي يعني چي؟

به مرحله ي سامارا رسيدم خبرت ميكنم كه يه راهنمايي بكني .

تو عكس بازي عكس يه پسر فضايي كوچولو هست اون كي مياد؟

titanium_zarin
25-03-2010, 11:14
سيو رو تو همون درايو c كه سيو خود بازي هست وارد كنم ؟

رومانس كردي يعني چي؟

به مرحله ي سامارا رسيدم خبرت ميكنم كه يه راهنمايي بكني .

تو عكس بازي عكس يه پسر فضايي كوچولو هست اون كي مياد؟سيو رو توي mydocument توي پوشه بازي يك بريز...يا اگه بازي يك رو نداري فرقي نميكنه...تو يه جا بريز بعد از اونجا و توشط برنامه بازي وارد بازي دوم كن...
رومانس هم همون عشق بازي هست...معلومه شما همينجوري رفتي جلووووووووووووو...:13:
مرحله سامارا هم رسيدي بگو...
ولي درست برو جلو...يه كم اين تاپيك رو بخون خيلي چيزا مي فهمي...
اون پسر فضايي هم من يادم نيست...:2:

پارا و رنجر رو هم ميتوني توي قسمت squad ببيني...همونه كه زير عكس شفرد مياد و مثل نيم دايره هست...
ابييه مربوط به پارا هست كه كاراي خوب رو نشون ميده و سمت راست هست و قرمزه مربوط به رنجر كه كاراي خشن رو نشون مي ده...

mjorh
25-03-2010, 11:56
سيو رو توي mydocument توي پوشه بازي يك بريز...يا اگه بازي يك رو نداري فرقي نميكنه...تو يه جا بريز بعد از اونجا و توشط برنامه بازي وارد بازي دوم كن...
رومانس هم همون عشق بازي هست...معلومه شما همينجوري رفتي جلووووووووووووو...:13:
مرحله سامارا هم رسيدي بگو...
ولي درست برو جلو...يه كم اين تاپيك رو بخون خيلي چيزا مي فهمي...
اون پسر فضايي هم من يادم نيست...:2:

پارا و رنجر رو هم ميتوني توي قسمت squad ببيني...همونه كه زير عكس شفرد مياد و مثل نيم دايره هست...
ابييه مربوط به پارا هست كه كاراي خوب رو نشون ميده و سمت راست هست و قرمزه مربوط به رنجر كه كاراي خشن رو نشون مي ده...

برنامه ي بازي چيه ديگه ؟

پس من اگه از اول همه ي ماموريت ها رو برم درست ميشه ديگه؟

من وقتي پوشه ي bio رو باز ميكنم چهار تا گزينه هست كه يكي از اونا سيو هستش .سيو رو اونجا بريزم ؟

من برنامه ي بازي رو پيدا كردم . و گزينه ي copy mass effect2 ... رو زدم اما اون سيوي رو كه من دانلود كرده بودم رو پيدا نكرد .

اگه ميشه يه راهنمايي در مورد اين كه چطوري سيو شماره ي يك بازي رو بزارم بدين

mehdy.z
25-03-2010, 12:36
برنامه ي بازي چيه ديگه ؟

پس من اگه از اول همه ي ماموريت ها رو برم درست ميشه ديگه؟

من وقتي پوشه ي bio رو باز ميكنم چهار تا گزينه هست كه يكي از اونا سيو هستش .سيو رو اونجا بريزم ؟

من برنامه ي بازي رو پيدا كردم . و گزينه ي copy mass effect2 ... رو زدم اما اون سيوي رو كه من دانلود كرده بودم رو پيدا نكرد .

اگه ميشه يه راهنمايي در مورد اين كه چطوري سيو شماره ي يك بازي رو بزارم بدين
شما ببین این پست کمکت میکنه یکی از دوستان شخصیا قبلی رو وارد کرده:

در ضمن جای سیوهای بازی توی پوشه save در محل اصلی بازی هست نه my document !!

mjorh
25-03-2010, 12:54

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن جای سیوهای بازی توی پوشه save در محل اصلی بازی هست نه my document !!

نه تو واسه من در محل اصلي بازي نيست . تو my document هستش.

اون كارهايي كه شما گفته بودين انجام دادم اما اصلا اون پوشه اي كه سيو شماره ي 1 بازي هست رو باز نمي كنه .

شما خودتون يو هاي mass 1رو دارين ؟ چون من دانلود كردم ميگم شايد فايل سيوي كه دانلود كردم ناقصه.

واسه من كركتر رو نميشناسه.

من خودم يه سيو دارم كه هنوز دعوا پيش نيومده. و دو تا هم ماموريت dossir وجود داره ميگم اگه از اين جا برم شايد آخرين مزحله شپرد زنده بمونه . اگه اين قضيه سيو شماره ي 1 درست نشه مجبور از همين سيو خودم برم /ژ.

يه راهنمايي بكنين من چطوري اين سيو هاي mass effect 1 رو بريزم . با اون برنامه ي خودش هم نتونستم

titanium_zarin
25-03-2010, 13:11

اون كارهايي كه شما گفته بودين انجام دادم اما اصلا اون پوشه اي كه سيو شماره ي 1 بازي هست رو باز نمي كنه .

شما خودتون يو هاي mass 1رو دارين ؟ چون من دانلود كردم ميگم شايد فايل سيوي كه دانلود كردم ناقصه.

دوست من اون سيو كه دانلود كردي اول و اخرش يه علامت اينجوري هست ' ' اونا رو بردار حتما يعني پاكشون كن...
بعد برو جايي كه بازي رو نصب كردي و اين گزينه رو يدا كن MassEffect2Launcher
بعد روي configure كليك كن و سيو رو وارد كن...اينجوري بايد درست شه...
واسه منم كاراكتر رو نميشناخت بعد اينجوري درست شد...
فقط اون ' رو يادت نره پاك كني...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن جای سیوهای بازی توی پوشه save در محل اصلی بازی هست نه my document !!
اقا مهدي واسه من كه توي my document بود و يه پوشه به اسم بازي...

من خودم يه سيو دارم كه هنوز دعوا پيش نيومده. و دو تا هم ماموريت dossir وجود داره ميگم اگه از اين جا برم شايد آخرين مزحله شپرد زنده بمونه . اگه اين قضيه سيو شماره ي 1 درست نشه مجبور از همين سيو خودم برم
يه راهنمايي بكنين من چطوري اين سيو هاي mass effect 1 رو بريزم . با اون برنامه ي خودش هم نتونستم

بالا توضيح دادم...اميدوارم حل شه...

mjorh
25-03-2010, 17:17
دوست من اون سيو كه دانلود كردي اول و اخرش يه علامت اينجوري هست ' ' اونا رو بردار حتما يعني پاكشون كن...
بعد برو جايي كه بازي رو نصب كردي و اين گزينه رو يدا كن MassEffect2Launcher
بعد روي configure كليك كن و سيو رو وارد كن...اينجوري بايد درست شه...
واسه منم كاراكتر رو نميشناخت بعد اينجوري درست شد...
فقط اون ' رو يادت نره پاك كني...

بالا توضيح دادم...اميدوارم حل شه...

نفهميدم چيرو پاك كنم . ميشه يه ذره بيشتر توضيح بدي ؟ تو كدوم سيو رو دانلود كردي ؟ حجمش چقدر بود ؟

اگه ميشه اون فايلي كه دانلود كردي رو بزار.

mehdy.z
25-03-2010, 18:05

من خودم يه سيو دارم كه هنوز دعوا پيش نيومده. و دو تا هم ماموريت dossir وجود داره ميگم اگه از اين جا برم شايد آخرين مزحله شپرد زنده بمونه . اگه اين قضيه سيو شماره ي 1 درست نشه مجبور از همين سيو خودم برم /ژ.

والا من خودم نسخه اول این بازی رو انجام ندادم بنابراین توی این یه مورد شرمنده ام(به خاطر همین آدرس اون پست رو بهتون دادم!!)

والا مال من که اون پوشه اوی my document خالی بود و محل سیوهای اصلی توی همون پوشه اصلی بازی بود(دقیقا به اسم کاراکتر هم هست)!!
البته مجید هم توی همون پست اشاره کرده که در اصل سیوهای بازی همونجاست...بازم والا نمی دونم :23:

havas_1980
25-03-2010, 18:21
نفهميدم چيرو پاك كنم . ميشه يه ذره بيشتر توضيح بدي ؟ تو كدوم سيو رو دانلود كردي ؟ حجمش چقدر بود ؟

اگه ميشه اون فايلي كه دانلود كردي رو بزار.دوست عزیز مشکل اینه که شما فقط فایل سیو بازی رو در اختیار دارین. فایل کاراکترتون رو هم لازم دارین که بایستی از ادرس زیر بگیرین: (اون دوستمون یادشون رفت لینک فایل کاراکتر مربوط به سیو رو هم بزارن)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفایل های سیو و کارکتر بازی Mass Effect در حالت پیش فرض بایستی تو مسیر مقابل باشه: C:\Users\xxxxx\Documents\BioWare\Mass Effect\Save
xxxxx >> یوزر

ولی چون می بینم متاسفانه شما Mass Effect رو بازی نکردین پس باید این دو فایل رو تو یه پوشه مثلا رو دسکتاپ قرار بدین و بعدش به صورتی که عنوان شده بود برای انتقال سیو بازی, عمل کنین. یعنی از منوی لانچر بازی, Configure رو انتخاب کنین. تو پنجره Mass Effect 2 configuration utility رو Save Games کلیک کنین. گزینه Copy Mass Effect 1 Save Games رو انتخاب و در پایان محل سیو بازی اول رو تایید کنین. وارد بازی بشین و بعد از زدن New Game گزینه Import ME1 Character رو انتخاب کنین.

تمام.

البته من توصیه می کنم شما اول قسمت اولی رو بازی کنین. بعد بچسبین به دومین قسمت... اینطوری خیلی بهتره. در جریان همه چیز هم قرار میگیرین.

AlexMercer
25-03-2010, 18:27
البته من توصیه می کنم شما اول قسمت اولی رو بازی کنین. بعد بچسبین به دومین قسمت... اینطوری خیلی بهتره. در جریان همه چیز هم قرار میگیرین.

مرسی دوست عزیز

واقعا نسخه 2 در برابر 1 شاهکاره. ولی خداییش من تو نسخه 1 اونجایی که باید انتخاب کنی RACHNAY QUEEN رو بکشی یا زنده بزاری نیم ساعت فکر کردم:31:

mjorh
25-03-2010, 20:38
دوست عزیز مشکل اینه که شما فقط فایل سیو بازی رو در اختیار دارین. فایل کاراکترتون رو هم لازم دارین که بایستی از ادرس زیر بگیرین: (اون دوستمون یادشون رفت لینک فایل کاراکتر مربوط به سیو رو هم بزارن)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفایل های سیو و کارکتر بازی Mass Effect در حالت پیش فرض بایستی تو مسیر مقابل باشه: C:\Users\xxxxx\Documents\BioWare\Mass Effect\Save
xxxxx >> یوزر

ولی چون می بینم متاسفانه شما Mass Effect رو بازی نکردین پس باید این دو فایل رو تو یه پوشه مثلا رو دسکتاپ قرار بدین و بعدش به صورتی که عنوان شده بود برای انتقال سیو بازی, عمل کنین. یعنی از منوی لانچر بازی, Configure رو انتخاب کنین. تو پنجره Mass Effect 2 configuration utility رو Save Games کلیک کنین. گزینه Copy Mass Effect 1 Save Games رو انتخاب و در پایان محل سیو بازی اول رو تایید کنین. وارد بازی بشین و بعد از زدن New Game گزینه Import ME1 Character رو انتخاب کنین.

تمام.

دستت درد نكنه درست شد. الان دارم از اول ميرم . حيف كه وقت ندارم كه شماره ي 1 اين بازي رو كنم تا چند روز ديگه عيد تموم ميشه و درس ها پدرمونو در ميارن و رشته ي منم خيلي سخت و امتحانامونم نهايي فكر نكنم بتونم دست به كامپيوتر بزنم.
حالا ميشه يه كم از داستان بازي رو به طور خلاصه بگي؟ گرافيك شماره ي يك بازي چطوريه؟ من ديگه حوصلم نميشه بازي هاي گرافيك پايين بازي كنم . ديگه حداقل گرافيك بايد مثل كال آو دوتي 4 باشه تا بتونم بازي كنم.
گرافيكش در حد كال4 هست؟

---------- Post added at 10:35 PM ---------- Previous post was at 10:34 PM ----------

آقا از همه ي كساني كه به من كمك كردن تشكر ميكنم ببخشيد كه ازيتتون كردم. جبران ميكنم. به همتونم يه تشكر زدم فكر نكنيد من نانمردم.

---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:35 PM ----------

يه سئوال ديگه اين پارا و رنجر اگه افزايش پيدا كننن خوبه؟

vahidgame
25-03-2010, 20:45
دستت درد نكنه درست شد. الان دارم از اول ميرم . حيف كه وقت ندارم كه شماره ي 1 اين بازي رو كنم تا چند روز ديگه عيد تموم ميشه و درس ها پدرمونو در ميارن و رشته ي منم خيلي سخت و امتحانامونم نهايي فكر نكنم بتونم دست به كامپيوتر بزنم.
حالا ميشه يه كم از داستان بازي رو به طور خلاصه بگي؟ گرافيك شماره ي يك بازي چطوريه؟ من ديگه حوصلم نميشه بازي هاي گرافيك پايين بازي كنم . ديگه حداقل گرافيك بايد مثل كال آو دوتي 4 باشه تا بتونم بازي كنم.
گرافيكش در حد كال4 هست؟

---------- Post added at 10:35 PM ---------- Previous post was at 10:34 PM ----------

آقا از همه ي كساني كه به من كمك كردن تشكر ميكنم ببخشيد كه ازيتتون كردم. جبران ميكنم. به همتونم يه تشكر زدم فكر نكنيد من نانمردم.

---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:35 PM ----------

در مورد گرافیک شماره یک باید بگم که در سطح خوبی هستش و خیلی پایین نیست. شماره یک برای PC در سال 2008 منتشر شده وبه خاطر همین گرافیک در سطح خوبی هستش.
در ضمن داستانش شاید بخوام توضیح بدم طولانی باشه. شما به تاپیک Mass effect universe سر بزنی هر چه بخوای توضیح داده شده. من توصیه می کنم هر وقت وقت کردین شماره یکو هم بازی کنید. خیلی بازی خوبی هستش و مولفه های نقش آفرینی بیشتری نسبت به شماره 2 در اون وجود داره.

titanium_zarin
25-03-2010, 21:10
گرافيكش در حد كال4 هست؟

در مورد گرافیک شماره یک باید بگم که در سطح خوبی هستش و خیلی پایین نیست. شماره یک برای PC در سال 2008 منتشر شده وبه خاطر همین گرافیک در سطح خوبی هستش.
در ضمن داستانش شاید بخوام توضیح بدم طولانی باشه. شما به تاپیک Mass effect universe سر بزنی هر چه بخوای توضیح داده شده. من توصیه می کنم هر وقت وقت کردین شماره یکو هم بازی کنید. خیلی بازی خوبی هستش و مولفه های نقش آفرینی بیشتری نسبت به شماره 2 در اون وجود داره.

سلام...
خدا رو شكر كه حل شد...
در مورد گرافيك و داستان اقا وحيد گفتن...
در مورد پارا و رنجر گفتم قبلا...
كاراي خوب ميشه پارا
كاراي بد ميشه رنجر
شما از همين الان تصميم بگير مي خواي مهربون باشي يا خشن
بعضي جاها هم ميبيني وقتي داري با يه نفر حرف ميزني يه موس مياد گوشه ژايين تصوير اگه ابي باشه و شما بزني(فكر كنم كليك راست)پارا بيشتري ميگيري اگه قرمز باشه وبزني (فكر كنم كليك چپ)ميشه رنجر...
فقط اينو بگم كه اصلا بين و بين نباش كه ضرر مي كني...
يا رومي روم يا زنگي زنگ...

mjorh
26-03-2010, 01:31
من الان تو يه جا گير كردم گفتهactivate krogan توضيحاتشو خوندم اما نگفته كه كجا بايد فعال كنم.

ميشه يه راهنمايي كنين؟

AlexMercer
26-03-2010, 01:59
من الان تو يه جا گير كردم گفتهactivate krogan توضيحاتشو خوندم اما نگفته كه كجا بايد فعال كنم.

ميشه يه راهنمايي كنين؟

هر موقع خواستی اکتیو کن چون یارت میشه. تو طبقه 4 هست. سعی کن باهاش خوب صحبت کنی که پاراگون بگیری

M A X I M U M
26-03-2010, 08:33
به هيچ شكلي نميشه با روند خود بازي هم پاراگورن رو فول كرد و هم رنگيد رو
مجبوري يكيشون رو فول كني و از همون در كانورسيشن ها استفاده كني و در شرايط حساس

AlexMercer
26-03-2010, 09:59
به هيچ شكلي نميشه با روند خود بازي هم پاراگورن رو فول كرد و هم رنگيد رو
مجبوري يكيشون رو فول كني و از همون در كانورسيشن ها استفاده كني و در شرايط حساس

:31: درسته نمیشه ولی میشه رنجید رو خیلی بالا برد . من خودم پاراگونم کامل شد و رنجید رو هم تا 4 اواردم بالا.
کاری نداره اگر چند با بازی کنی میدونی کیا مهم هستن و کیا نیستن. من هرکیو میدونستم مهم نیست رنجید میزدم.:31: یک بار هم خواستم همه رو رنجید بزنم که بازیم نا تموم موند و ویندوز عوض کردم. مثلا تو مرحله وفاداری جیکوب رنجید زدم جیکوب به باباش یک تفنگ داد با تیرهای کم بعد مردم اون جزیره میان به بابای جیکوب حمله کنن باباش میگه با این چندتا تیر که من مه رو نمی تونم بکشم بعد جیکوب میگه اون تیرا برای کشتن اونا نیست واسه خودته. و اونجاست که بابای جیکوب تفنگ رو میزاره کناره سره خودش و خودکشی میکنه:31::31::31::20::19::21::27:

M A X I M U M
26-03-2010, 12:32
متاسفانه من نتونستم تمام شكل و شمايل داستاني رو تموم كنم
اما يه چيزي هم هست اونم اينه كه كلا كل امتياز پاراگورن از رنگيد خيلي بيشتره و بيشتر طول مي كشه تا پر بشه

titanium_zarin
26-03-2010, 13:36
متاسفانه من نتونستم تمام شكل و شمايل داستاني رو تموم كنم
اما يه چيزي هم هست اونم اينه كه كلا كل امتياز پاراگورن از رنگيد خيلي بيشتره و بيشتر طول مي كشه تا پر بشه

فكر كنم دليلش اينه كه اعصاب خرابي و فحش دادن خيلي راحتتره...
اگه به گزينه ها نگاه كنيد ميبينيد كه فحش خورش ملسه...:8::5:

M A X I M U M
26-03-2010, 13:47
حالا خوبه كه اينطوريه چون يه گيمر باهوش خيلي راحت رنگيد رو پر مي كنه تا روند اصلي بازي رو از دست نده مثلا درگيري جك و ميراندا و اگه رنگيد يا پاراگورن كافي نداشته باشي وفاداري يكيشون مي پره
پس مي بيني كه اصول و اون شكل اصلي بازي بهم ميخوره

saman3230
27-03-2010, 11:40
آقا من این بازیو تازه گرفتم الان رفتم مرحله 2

می خواستم بدونم این بازی تا آخر همینطور سرد و بی مزه است یا برم جلو جذاب تر میشه ؟

AlexMercer
27-03-2010, 11:56

می خواستم بدونم این بازی تا آخر همینطور سرد و بی مزه است یا برم جلو جذاب تر میشه ؟

:18::18::18::18: سرد و بی مزست؟ همون جایی که از تخت بلند میشی همون اول بازی که خیلی عالیه. شما کدوم مرحله ای وارد نرمندی شدی؟

titanium_zarin
27-03-2010, 12:25

:18::18::18::18: سرد و بی مزست؟ همون جایی که از تخت بلند میشی همون اول بازی که خیلی عالیه. شما کدوم مرحله ای وارد نرمندی شدی؟

دوست من اين بازي سبكش همينه...بايد اينور اونور بري و صحبت كني... ولي اكشنش خيلي زياده...به نظر خيليا كه كم حوصله هستن و ميخوان بكشن و برن جلو همينجوري مياد...
يه ذره حوصله داشته باش اروم اروم بازي كن شايد به دلت نشست...
كمكي هم خواستي بگو...بچه ها هستن كمك ميكنن حسابي كه لذت ببري...:10::5:

M A X I M U M
27-03-2010, 12:31
سبك بازي RPG هستش اما با اكشن فوق العاده زياد
كسي كه كمي انگليسيش خوب باشه و حوصله داشته باشه ميتونه از يه بازي فوق العاده زيبا لذت ببره
من حدود 45 ساعت پاي اين بازي نشستم تا به شكل و شمايل مختلف تموم كنم و بايد بگم كه ارزششو داشت

saman3230
27-03-2010, 15:05
آخه چیزی که عجیبه همینه که برای هر سئوال یا هر موضوع شما می تونی چند جواب بدی این کمی آدمو اذیت می کنه

sinak3
27-03-2010, 15:45
آخه چیزی که عجیبه همینه که برای هر سئوال یا هر موضوع شما می تونی چند جواب بدی این کمی آدمو اذیت می کنه

عزیز این خاصیت بازی RPG هست.قشنگیش به همینه دیگه.

titanium_zarin
27-03-2010, 15:47

خوب اگه يه جوابي بود كه ميشد بزن و بكش و برو...
ديگه اينجاست كه شما بايد بدوني كدوم رو انتخاب كني بهتره...
بايد ببيني دلت ميخواد خشن باشي يا مهربون و اروم...
دوست طرف رو كتك بزني يا ناز كني؟؟
اينا همه به خودت و طرز برخوردت نياز دارن و اينكه دوست داري چه جوري شخصيتها رو در اختيار بگيري...
يه كوچولو گنده به انگليسي احتياج داري...
انتخاب هر كدوم از گزينه ها باعث ميشه بازي كتفاوت با ديگران پيش بره...:46:

saman3230
27-03-2010, 15:52
مرسی از ج.اب بسیار بسیار کاملت
از نظر انگلیسی مشکل ندارم

اما واقعا عجب کیفیتی داره

titanium_zarin
27-03-2010, 16:52
مرسی از ج.اب بسیار بسیار کاملت
از نظر انگلیسی مشکل ندارم

اما واقعا عجب کیفیتی داره

پس يواش يواش داري جذب بازي ميشي...ميگي از نظر انگليسي هم كه مشكلي نداري...خيلي خوبه...
يه كم كه بازي دستت بياد ميبيني چه قدر كيف داره...
حسابي لذت ميبري...:5:

sam_sali
28-03-2010, 01:06
من تعریف این بازی رو شنیده بودم ولی فکر نمیکردم تا این سطح عالی باشه!!!!!
من اول نسخه یکش رو گرفتم که داستان دستم بیاد،همون یک کلی حال داد،این که دیگه غوغاست!!!!
اوایل بازی هستم.تازه رفتم omega.وقتی تموم کردم میام نظر کاملم رو میگم.

alireza_73
28-03-2010, 05:01
سلام دوستان

من این بازی رو 2 بار تموم کردم ولی هر کاری کردم نتونستم با میرندا رومنس داشته باشه یکی هست که سیو رومنس با میرندا رو آپلود کنه در ضمن میشه بگین کجا باید برم که بتونم با هاش رومنس داشته باشم؟

moza
28-03-2010, 05:54
اين بازيه چند تومنه ؟

M A X I M U M
28-03-2010, 06:06
اين بازي يه نسخه 3 دي وي دي داره و يه نسخه 4 دي وي دي و خب قيمت هر دي وي دي هم بايد 700 باشه حالا خودت حساب كن

AlexMercer
28-03-2010, 10:13
سلام دوستان

من این بازی رو 2 بار تموم کردم ولی هر کاری کردم نتونستم با میرندا رومنس داشته باشه یکی هست که سیو رومنس با میرندا رو آپلود کنه در ضمن میشه بگین کجا باید برم که بتونم با هاش رومنس داشته باشم؟
هی باید بری باهاش صحبت کنی. بعد خودش بهت میگه یک زمانی که اوضاع اروم شد صدات میکنه. البته باید بهت وفادار باشه. قبل از انجام مرحله اخر رومانس میکنید:10:

konami-pes
28-03-2010, 12:27
این مرحله حکک کردن securety چطوری باید انجام بدم؟ همین که تو ilum باید انجام بدم؟؟ نمی دونم باید کجا برم؟ فعلا مرحله omega4 رو رفتم تا بعدش اینو برم. راستی جک و tally و thane از گروهم در مرحله آخر فعلا مردند خواستم بدونم اون دختر بانمکه اسمش ( kelly ) می تونم نجاتش بدم؟ آخه فکر کنم دزدیده شده

AlexMercer
28-03-2010, 12:34
این مرحله ---- securety چطوری باید انجام بدم؟ همین که تو ilum باید انجام بدم؟؟ نمی دونم باید کجا برم؟ فعلا مرحله omega4 رو رفتم تا بعدش اینو برم. راستی جک و tally و thane از گروهم در مرحله آخر فعلا مردند خواستم بدونم اون دختر بانمکه اسمش ( kelly ) می تونم نجاتش بدم؟ آخه فکر کنم دزدیده شده
lکدوم مرحله؟ همونی که لیارا بهت میده؟ کلی زنده میمونه اره. همه که مردن تو بازی شما:31:

konami-pes
28-03-2010, 12:54
lکدوم مرحله؟ همونی که لیارا بهت میده؟ کلی زنده میمونه اره. همه که مردن تو بازی شما:31:
همون مرحله تو ilum که فکر کنم باید یه چند تا سیستم رو ح.ک کرد ( امیدوارم منظورم رو فهمیده باشید آخه این سایت نمی دونم چرا نمیذاره راحت بنویسم >>> ههک )

تا حالا اونایی که گفتم مردند ولی عشقم میراندا زنده است و به شخصه ازش محافظت میکنم :31: تازه باهاش رومانس هم داشتم:40: و اگه خدا بهمون عجل بده میخوام بعد از مرحله آخر بگیرمش:10:

sinak3
28-03-2010, 13:10
همون مرحله تو ilum که فکر کنم باید یه چند تا سیستم رو ح.ک کرد ( امیدوارم منظورم رو فهمیده باشید آخه این سایت نمی دونم چرا نمیذاره راحت بنویسم >>> ههک )

تا حالا اونایی که گفتم مردند ولی عشقم میراندا زنده است و به شخصه ازش محافظت میکنم :31: تازه باهاش رومانس هم داشتم:40: و اگه خدا بهمون عجل بده میخوام بعد از مرحله آخر بگیرمش:10:

چند تا کامپیوتر هست که رو دیوارن اگه بری پیششون ه-ک میاد باید ه-ک کنی و بری کنار اون کامپوتر های کنار دیوارا که با متر نشون میده و اطلاعات رو بریزی توشون(کمی ناقص بود ببخشید بازی یادم رفته )

konami-pes
28-03-2010, 13:46
مرسی بابت راهنماییت اما من تو اون منطقه بزرگ چطوری اون کامپیوتر ها رو پیدا کنم؟ یادت نیست تقریبا کجا بودن؟

titanium_zarin
28-03-2010, 13:58
مرسی بابت راهنماییت اما من تو اون منطقه بزرگ چطوری اون کامپیوتر ها رو پیدا کنم؟ یادت نیست تقریبا کجا بودن؟

ببين همون نزديكشن...
اين طرف ميزني ميري اون ور هك ميكني...
محيطشم خيلي بزرگ نيستا....
تازه بهت با يه شماره معكوس ميزان فاصله ات رو نشون ميده...
اگه بازم مشكلي بود بگو ...:46:

hamhami_333
28-03-2010, 19:17
اقا روانی بود یعنی بازی بمب:8::8::18: البته یکشو میگما !!! خوب اقا سیوای یکش کجاست من برم وردارم واسه 2 ؟اقا فقط من با شلی بودم تو قبلیه حالا انتقال بدم بازم اشلی هست ؟ دیگه نمیخوامش اخه این دختر جدیده خوشکلتره :d

titanium_zarin
28-03-2010, 19:19
اقا روانی بود یعنی بازی بمب:8::8::18: البته یکشو میگما !!! خوب اقا سیوای یکش کجاست من برم وردارم واسه 2 ؟

مگه خودتون يكش رو نرفتيد؟؟؟
اينجا بريد بگرديد پيدا ميكنيد...

hamhami_333
28-03-2010, 19:43
مگه خودتون يكش رو نرفتيد؟؟؟
اينجا بريد بگرديد پيدا ميكنيد...

چرا بابا خودم رفتم دیگه :8: کدوم شاخرو باید نگه دارم واسه 2ش ؟ در ضمن من تو یکش با اشلی رومنس داشتم حالا تو 2 شم میشه ادامه بدم ؟:10: :31: بعد میتونم با این دختر جدیده بریزم رو هم اخه این خوشکاتره :8::31::27:

konami-pes
28-03-2010, 19:45
بالاخره بازی رو تموم کردم به جز جیکوب و میراندا همه افرادم مردند !! البته kelly هم زنده مونده الان دارم ادامه بازی رو بعد از مرحله آخر میرم .... یه سوال داشتم چطوری می تونم kelly رو دعوت کنم واسم برقصه؟؟!:31: یادمه یکی از دوستان می گفت ایروبیک می رقصه !! راستی یه سوال دیگه ( افرادی که با کنسول این بازی رو انجام دادند مثل من : کسی می دونه چطوری میشه این بازی رو Live انجام داد؟ اصلا این بازی رو میشه رفت live ؟؟

Alireza.M67
28-03-2010, 20:21
بالاخره بازی رو تموم کردم به جز جیکوب و میراندا همه افرادم مردند !! البته kelly هم زنده مونده الان دارم ادامه بازی رو بعد از مرحله آخر میرم .... یه سوال داشتم چطوری می تونم kelly رو دعوت کنم واسم برقصه؟؟!:31: یادمه یکی از دوستان می گفت ایروبیک می رقصه !!
در مورد جمله ی اول که واقعا خسته نباشی ، زحمت کشیدی ... :31:
در مورد دومی هم باید در طول بازی واسه شام دعوتش میکردی . آخر بازی هم میری بالا و پیام هاتو چک میکنی و دعوتش میکنی ...

titanium_zarin
28-03-2010, 22:08
چرا بابا خودم رفتم دیگه :8: کدوم شاخرو باید نگه دارم واسه 2ش ؟ در ضمن من تو یکش با اشلی رومنس داشتم حالا تو 2 شم میشه ادامه بدم ؟:10: :31: بعد میتونم با این دختر جدیده بریزم رو هم اخه این خوشکاتره :8::31::27:

سلام...
مثل اينكه خيلي بهت مزه داده...
توي دو نميتوني با اشلي ادامه بدي...چراش رو خودت ميفهمي...
پس به فكر بقيه باش...
ميخواي 2 رو شروع كني؟؟؟
واسه انتقال كاراكتر همين چند صفحه پيش هست...
يه نگاه كن ...نتونستي بگو...:10:

mjorh
29-03-2010, 01:26
من الن تو مرحله ي كمك كردن به سمارا هستم .يه راهنمايي كنيد كه من وقتي با اون زنه حرف ميزنم بايد چي بگم ؟

تو واسه من همه ي يارام اومده به غير از يكي كه معلوم نيست كي و در سمت چپ آخري جاي اون هستش. اونو چطوري پيدا كنم؟

vahidgame
29-03-2010, 12:40
ن الن تو مرحله ي كمك كردن به سمارا هستم .يه راهنمايي كنيد كه من وقتي با اون زنه حرف ميزنم بايد چي بگم ؟

تو واسه من همه ي يارام اومده به غير از يكي كه معلوم نيست كي و در سمت چپ آخري جاي اون هستش. اونو چطوري پيدا كنم؟
گزینه هایی سمت چپ یعنی art و travel و music انتخاب کنی و بعد از اینکه هر کدوم از گزینه ها رو انتخاب کردی باید گزینه سمت چپ بالا رو انتخاب کنی. اگه درست اینارو انتخاب کنی دختر samara شمارو به خونش میبره.
در مورد افراد گروه اون آخری سمت چپ Legion است که در ماموریتهای آخری اونو پیدا می کنید

Yi Yi
29-03-2010, 12:42
بالاخره این شاهکار به پایان رسید. تونستم به Level 25 برسم. بازی حدودا 50 ساعت طول کشید. در نبرد آخر هم فقط Jack مرد . چون وفادار نبود!
در زمینه ی romance هم یه بوس کوچولو از samara گرفتم و شب ماموریت آخر هم با Tali خوش گذروندم!

بازی در هر جنبه ای، از صدا بگیر تا گرافیک و غیره ، از کیفیت بسیار بالایی برخورداره.

abbas_p
29-03-2010, 18:25
من همه ی دوستهام رو جمع کردم..حالا از کجا ماموریت جدید بگیرم..برای رد کردن مرحله ها(فکر کنم الان LEVEL 18 هستم)چند جا هست که باید برم..اما وقتی میرم همش تو اون سیاره دور خودم میچرحم ..نمیتونم برم مرحله بعدی!!!!!!!!!؟؟

titanium_zarin
29-03-2010, 20:02
من همه ی دوستهام رو جمع کردم..حالا از کجا ماموریت جدید بگیرم..برای رد کردن مرحله ها(فکر کنم الان LEVEL 18 هستم)چند جا هست که باید برم..اما وقتی میرم همش تو اون سیاره دور خودم میچرحم ..نمیتونم برم مرحله بعدی!!!!!!!!!؟؟

اونوقت يعني چي همه دوستات جمع كردي؟؟؟
يعني لژيون رو هم داري؟؟؟
اگه اره كه معلومه بايد كجا بري؟؟؟مگه هنوز به سفينه حمله نكردن؟؟؟
يا داري اشتباه ميگي يا حواست نيست و سرت كلاه رفته...
يه چك كن خبر بده...
در ضمن همه رو وفادار كردي؟؟؟اين خيلي مهمه ها...
در ضمن تر تر به نظرم لولت پايينه...البته اينو درست يادم نيست...:46:

generaltj
29-03-2010, 20:32
دوستان میشه لینک آموزش چکونگی نمردن یار ها در مرحله آخر رو بدید.

titanium_zarin
29-03-2010, 20:44

همين چندصفحه قبل نوشته كامل يه ذره بگرد...هومان توضيح داده(havas)
اما مهمتر اينكه بايد وفادار باشن همه...
واست پيدا كردم...
اينا رو هومان عزيز گذاشته بودن...

برای اینکه هم تیمی ها تو مرحله آخر یعنی Omega 4 Relay زنده بمونن باید قبلش...
- سیستم های دفاعی و تسلیحات سفینه کامل آپگرید شده باشه.
- تمامی افراد, وفادار (Loyal) شده باشن که برای رسیدن به اون ماموریت های وفاداریشون رو با موفقیت انجام داده باشین.
- بعد از اینکه خدمه نرماندی توسط کلکتور ها ربوده میشن باید در سریعترین زمان ممکنه به Omega 4 Relay برین که شاهد مرگ خدمه نشین.
- در مرحله آخر هم برای هر وظیفه, بهترین شخص یا بهتره بگم متخصصترین فرد انتخاب بشه:

- متخصص Tech برای تونل: Legion / Tali
- رهبر گروه اول: Garrus / Miranda / Jacob
- متخصص Biotic برای ساخت پوشش: Samara / Jack
- رهبر گروه دوم: Garrus / Miranda/ Jacob
- اسکورت: هر کسی میتونه باشه اما Mordin گزینه ایده آله.
- گروه آخر: Miranda+Garrus به خاطر Overload

AlexMercer
29-03-2010, 20:55
اگه هم وفادارن و اپ گرید هم کردی بهترین سیستم اینه . اینجوری کسی واسه من نمرد.

Legion رو بفرست تو کانال ها و Miranda رو بکن فرمانده تیم 2 و من تیمم رو Jack و Garrus برداشتم.
بعد اون موجود گنده (Krogen) رو بفرست با خدمه کشتیت برگرده نرمندی. بعد دوباره Miranda رو فرمانده گروه 2 کن بعد Samara رو بکن محافظ گروه خودت دربرابر اون حشرات. بعد خودت گروهتو انتخاب کن. من مثل گروه قبلی برداشتم.

بعد گروه اخر رو هم برای غول اخر من Jack وMiranda رو برداشتم کسی هم نمرد:10::10::10::31:

hayejan
31-03-2010, 19:29
آیا میشه زیر نویسی که تو بازی هست رو ادیت کرد ؟ هر کی بلده لطفا آموزشش رو قرار بده.

havas_1980
01-04-2010, 11:23
آیا میشه زیر نویسی که تو بازی هست رو ادیت کرد ؟ هر کی بلده لطفا آموزشش رو قرار بده.برای تغییر زبان به پوشه data در محل نصب بازی برین و فایل sku.ini رو باز کنین.
محتویات این فایل به صورت زیر هست:

[SKU]

SKU=
VOLanguage=INT
TextLanguage=INT

VOLanguage همون طور که ازش مشخصه زبان مربوط به دیالوگهای بازی و TextLanguage هم زبان مربوط به متنهای بازیه. زبان پیشفرض هم برای هر دو به صورت INT یعنی انگلیسی هست که تغییر همین پارامتر زبان رو عوض میکنه. موارد زیر 5 زبانی هستند که برای بازی تعریف شده:

FR - فرانسوی
IT - ایتالیایی
DE - آلمانی
SP - اسپانیایی
INT – انگلیسی

نکته: برای تغییر زبان باید نسخه 5 زبانه(MULTI5) رو در اختیار داشته باشین.

generaltj
02-04-2010, 11:39
دوستان آیا کلاسی هست که هم از قدرت های soldier و هم از قدرت های بایوتیکی adept داشته باشه؟؟؟؟؟
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کسی هست که برای بار 2 یا سوم شروع کنه که دوباره بره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من بار 3 رو شروع کردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

masoudtr
02-04-2010, 11:59
اقا من میخوم این بازی را بگیم
بگین با این سیتم من اجرا میشه
گرافیک 4650 رم 3 گیگ سی پی یو 4400 amd ?????
بعد اینکه این بازی مثل وارکرافت و اینا که نیست از بالا باشه و افراد ریز؟
بعد اینکه دموهای بین مرحله ها ریل تایمه یا مثل رزیدنت اویل با گرافیک خیلی بالا قبلا رندر شده ؟

vahidgame
02-04-2010, 12:09
اقا من میخوم این بازی را بگیم
بگین با این سیتم من اجرا میشه
گرافیک 4650 رم 3 گیگ سی پی یو 4400 amd ?????
بعد اینکه این بازی مثل وارکرافت و اینا که نیست از بالا باشه و افراد ریز؟
بعد اینکه دموهای بین مرحله ها ریل تایمه یا مثل رزیدنت اویل با گرافیک خیلی بالا قبلا رندر شده ؟
اول در مورد سیستم شما گرافیک و رم شما خوبه ولی سی پی یو شما رو نمی دونم. حالا دو هسته ای هستش یا نه؟
نه دوریبن بازی اونجوری نیستش و به صورت سوم شخص هست و مثل بازی هایی مثل gears of war هست و مثل اون مثلا می تونید پشت هر جایی پناه بگیرید.
دموهای بازی هم فکر کنم به صورت ریل تام باشه.
کل اگه این بازیو بازی نکنید خیلی ضرر می کنید تا الان که بهترین بازی سال 2010 بوده و احتمال هم داره آخر سال هم بهترین بازی سال از سایتهای مختلف بشه. فقط یکمی زبان انگلیسی خوبی باید داشته باشید توی بازی انتخاب ها تاثیر گذار هست.

sam_sali
02-04-2010, 15:10
من یه سوال دارم از اونایی که بازی رو تموم کردن!(خطر لو رفتن داستان!!!)

توی مرحله آخر اگه اونجا رو منفجر نکنیم چی میشه؟؟ من به Illusive man اعتماد نداشتم،منفجر کردم دستش به اطلاعات Collectors راجع به Reapers نرسه

AlexMercer
02-04-2010, 15:19
من یه سوال دارم از اونایی که بازی رو تموم کردن!(خطر لو رفتن داستان!!!)

:31: من منفجر کردم. چیزه خاصی نمیشه. تاثیرش رو تو شماره 3 بازی خواهیم دید. ولی من بعد منفجر کردن با اعضای گروه که صحبت میکردم راضی بودم بودن. البته اگر منفجر کنی تو 3 وباره Cebrues میشه دشمنت و ضد ایلوسیو من میشی:19::31:

gap
02-04-2010, 17:49

آیا شما میخواهید که برای باری دیگر،MASS EFFECT2 را با یک سری مرحله جدید و جالب و همچنین یک شخصیت بسیار شگفت انگیز جدید،به نام Kasumi تجربه کنید؟
بله،اگر شما این قصد را دارید،باید گفت که Bioware همیشه مهربان تصمیم دارد که تا حداکثر هفته ی دیگر،یک DLC جدید و بسیار جالب برای ME2 منتشر کند،او همچنین یک تریلر از بازی منتشر کرده است.
اینطور که تریلر نشون میداد،Kasumi (شخصیت جدید) و Sepherd یک سری مهارت های خاص و جدید پیدا کردند،Kasumi به احتمال زیاد آخرین شخصیت بازی در ME2 خواهد بود،و این شخصیت در ME3 هم به چشم خواهد خورد...
این اولین DLC بازی MASS EFFECT2 میباشد که در روز سه شنبه،برای XBOX360 میتوان آنرا با قیمت 560 Microsoft Points خریداری نموده و برای pc نیز از طریق Cerberus Network با قیمت 560 Bioware Points در دسترش خواهد بود...

Trailer:

تریلر را میتوان در پایین این صفحه مشاهده نمود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمچنین میتوان:
برای دانلود:
برای مشاهده:
از آدرس های بالا استفاده نمود.

Screen Shots:

3 اسکرین شات از این DLC در دسترش میباشد،لینک سایز برزگ هر عکس،به ترتیب از راست به چپ به صورت مخفی آمده است:

منبع: CVG
تهیه از: GAP

ILLIDAN-D
04-04-2010, 08:32
من یه چیزای از این بازی دیدم تو Yaw Tube :31: مثل هات کافی کسی نمی دونه چجوری میشه بازی رو Uncensor کنم ؟

masoudtr
04-04-2010, 11:29
چند تا دی وی د ی یه؟
یک جا به من گفت 4 تا یک جا گفت دوتاست؟>

AlexMercer
04-04-2010, 11:43
چند تا دی وی د ی یه؟
یک جا به من گفت 4 تا یک جا گفت دوتاست؟>

من 4 گرفتم

mjorh
04-04-2010, 22:51
تو واسه من همه ي يارام اومدن به غير از يكي كه نميدونم چطوري بيارمش . جاشم تو قسمت چپ آخرين نفر كنار سمارا هستش.
چطوري بايد اونو بيارم؟

من الان همه ي يارام لويلشونو گرفتم. ديگه تو مرحله ي آخر كه نميميرن؟

titanium_zarin
04-04-2010, 23:23
تو واسه من همه ي يارام اومدن به غير از يكي كه نميدونم چطوري بيارمش . جاشم تو قسمت چپ آخرين نفر كنار سمارا هستش.
چطوري بايد اونو بيارم؟

من الان همه ي يارام لويلشونو گرفتم. ديگه تو مرحله ي آخر كه نميميرن؟

واسه اينكه هيچكي نميره اين پست رو بخون...

واسه اوردن اون اخري كه لژيون هست...
برو روي نقشه ...توي يكي از كهكشانها نوشته ... help for ...
برو اون يكي رو هم بيار...البته قبلش هر چي ميخواي بخري و هر كاري ميخواي بكني و هر جا ميخواي بري و ماموريت ميخواي انجام بدي...بده...
چون همين كه اين رو بياري ديگه ميري واسه مرحله اخر...
وقتي اينو اوردي يه سري اتفاق مي افته كه نميگم كه مزه اش نره...
ديگه فقط بايد بري واسه مرحله اخر...قبلش تنها كاري كه اجازه داري بكني اين هست كه بري لژيون رو وفادار كني كه اينم نميره...ديگه هيچي...
در ضمن اون لينكي رو كه گذاشتم يادت نره...كامل بخون و اجرا كن...:10:

M A X I M U M
05-04-2010, 00:34
DLC Kasumi دقيقا 2 روز ديگه منتشر ميشه كه بايد حجمي حدودا 800 مگ داشته باشه و يه سري چيزاي قابل توجه جديد رو به بازي اضافه مي كنه

Soap
05-04-2010, 12:28
نظرتون چيه كه يه تاپيك بزنيم در مورد شخصيت هاي بازي از دوستاشتني هاشون گرفته تا منفورتريناشون . و هر كسي ميتونه در مورد شخصيت مورد علاقه ي خودش توضيح بده و ازش عكس بذاره و ............. ؟:thumbsup:

mjorh
05-04-2010, 12:54
واسه اينكه هيچكي نميره اين پست رو بخون...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدواسه اوردن اون اخري كه لژيون هست...
برو روي نقشه ...توي يكي از كهكشانها نوشته ... help for ...
برو اون يكي رو هم بيار...البته قبلش هر چي ميخواي بخري و هر كاري ميخواي بكني و هر جا ميخواي بري و ماموريت ميخواي انجام بدي...بده...
چون همين كه اين رو بياري ديگه ميري واسه مرحله اخر...
وقتي اينو اوردي يه سري اتفاق مي افته كه نميگم كه مزه اش نره...
ديگه فقط بايد بري واسه مرحله اخر...قبلش تنها كاري كه اجازه داري بكني اين هست كه بري لژيون رو وفادار كني كه اينم نميره...ديگه هيچي...
در ضمن اون لينكي رو كه گذاشتم يادت نره...كامل بخون و اجرا كن...:10:

رو نقشه ديگه گزينه ي help for وجود نداره . نميدونم ديگه بايد چيكار ميكردم كه نكردم.

havas_1980
05-04-2010, 13:51
دوستان آیا کلاسی هست که هم از قدرت های soldier و هم از قدرت های بایوتیکی adept داشته باشه؟؟؟؟؟
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کسی هست که برای بار 2 یا سوم شروع کنه که دوباره بره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من بار 3 رو شروع کردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vanguard میشه ترکیب کلاسهای Soldier و Adept.

بله. شروع کردم برای بار دوم ولی نصفه نیمه موندش...

رو نقشه ديگه گزينه ي help for وجود نداره . نميدونم ديگه بايد چيكار ميكردم كه نكردم.Legion رو تو ماموریت Acquire Reaper IFF پیداش می کنین.

(Hawking Eta >> Thorne >> Derelict Reaper )

mjorh
05-04-2010, 20:27
آپگريد كردن اين اسلحه ها و سفينه خيلي زياد ايريديوم و .. ميخواد . من بايد برم در كل گلكسي جستجو كنم تا اونارو پيدا كنم؟

titanium_zarin
05-04-2010, 20:37
آپگريد كردن اين اسلحه ها و سفينه خيلي زياد ايريديوم و .. ميخواد . من بايد برم در كل گلكسي جستجو كنم تا اونارو پيدا كنم؟

اره بايد بگردي...
ولي هومان عزيز لطف كردن و كار ماها رو ساده كردن...
بفرماييد...

- اگه آپگرید های تسلیحاتی و دفاعی سفینه انجام نشه, در Omega 4 relay, موقع پرواز به پایگاه کلکتور ها حداکثر سه نفر از هم تیمی ها کشته میشن.

از آپگریدهای نرماندی فقط 3 تاش برای Omega 4 relay ضروریه. اون آپگرید هایی که نبودشون باعث مرگ نفرات (حداکثر 3 نفر) تو مسیر پرواز به پایگاه کلکتور ها میشه, موارد زیر هستند:

Thanix Cannon - که بابتش به 15,000 تا Platinum نیاز هست و Garrus تو صحبت کردن اونو توصیه میکنه.
Heavy Ship Armor - که بابتش به 15,000 تا Palladium نیاز هست و Jacob تو صحبت کردن اونو توصیه میکنه.
Multicore Shielding - که بابتش به 15,000 تا Palladium نیاز هست و Tali تو صحبت کردن اونو توصیه میکنه.
در طول بازی 4 منبع وجود داره:

- Palladium - برای آپگرید های Heavy Pistol و Shield و سایبرنتیک
- Platinum - برای آپگریدهای Shotgun و Sniper Rifle و پزشکی
- Iridium - برای اپگرید های Assault Rifle و Submachine Gun و اسلحه های سنگین
- Element Zero - برای اپگرید های Biotic و Tech

آپگرید های نرماندی هم شامل همه منابع میشه.

Element Zero به مقدار زیاد در بخش های زیر:

Crescent Nebula >> Lusarn >> Tarith
Eagle Nebula >> Amun >> Anhur
Eagle Nebula >> Relic >> Preying Mouth
Hawking Eta >> Schwarzschild >> Etamis
Hourglass Nebula >> Faryar >> Daratar
Hourglass Nebula >> Osun >> Erinle
Omega Nebula >> Batalla >> Thunawanuro
Pylos Nebula >> Satent >> Boro
Pylos Nebula >> Satent >> Raisaris
Rosetta Nebula >> Enoch >> Joab
Rosetta Nebula >> Enoch >> Mizraim
The Shrike Abyssal >> Xe Cha >> Tosal Nym
The Shrike Abyssal >> Xe Cha >> Zada Ban
Sigurd’s Cradle >> Skepsis >> Watson
Valhallan Threshold >> Paz >> Garvug

Element Zero به مقدار متوسط در بخش های زیر:

Caleston Rift >> Aysur >> Arvuna
Caleston Rift >> Balor >> Caleston
Crescent Nebula >> Zelene >> Helyme
Eagle Nebula >> Amun >> Sekhmet
Far Rim >> Dholen >> Gotha
Hades Nexus >> Pamyat >> Dobrovolski
Hades Nexus >> Sheol >> Gei Hinnom
Hourglass Nebula >> Ploitari >> Thegan
Krogan DMZ >> Nith >> Mantun
Minos Wasteland >> Caestus >> Invictus
Nubian Expanse >> Kalabsha >> Yamm
Omega Nebula >> Batalla >> Nearog
The Phoenix Massing >> Salahiel >> Ekuna
Pylos Nebula >> Dirada >> Siano
Rosetta Nebula >> Alpha Draconis >> 2175 Aeia
Rosetta Nebula >> Enoch >> Laban
The Shrike Abyssal >> Urla Rast >> Talis Fia
Sigurd’s Cradle >> Decoris >> Sanctum
Titan Nebula >> Haskins >> Capek
Valhallan Threshold >> Micah >> Farlas
Valhallan Threshold >> Micah >> Israfil
Valhallan Threshold >> Micah >> Kakabel

Element Zero به مقدار کم در بخش های زیر:

Hades Nexus >> Hekate >> Asteria
Hades Nexus >> Hekate >> Bothros
Shadow Sea >> Iera >> Prospect[/QUOTE

mjorh
05-04-2010, 22:48
اره بايد بگردي...
ولي هومان عزيز لطف كردن و كار ماها رو ساده كردن...
بفرماييد...

- اگه آپگرید های تسلیحاتی و دفاعی سفینه انجام نشه, در Omega 4 relay, موقع پرواز به پایگاه کلکتور ها حداکثر سه نفر از هم تیمی ها کشته میشن.

از آپگریدهای نرماندی فقط 3 تاش برای Omega 4 relay ضروریه. اون آپگرید هایی که نبودشون باعث مرگ نفرات (حداکثر 3 نفر) تو مسیر پرواز به پایگاه کلکتور ها میشه, موارد زیر هستند:

Thanix Cannon - که بابتش به 15,000 تا Platinum نیاز هست و Garrus تو صحبت کردن اونو توصیه میکنه.
Heavy Ship Armor - که بابتش به 15,000 تا Palladium نیاز هست و Jacob تو صحبت کردن اونو توصیه میکنه.
Multicore Shielding - که بابتش به 15,000 تا Palladium نیاز هست و Tali تو صحبت کردن اونو توصیه میکنه.
در طول بازی 4 منبع وجود داره:

- Palladium - برای آپگرید های Heavy Pistol و Shield و سایبرنتیک
- Platinum - برای آپگریدهای Shotgun و Sniper Rifle و پزشکی
- Iridium - برای اپگرید های Assault Rifle و Submachine Gun و اسلحه های سنگین
- Element Zero - برای اپگرید های Biotic و Tech

آپگرید های نرماندی هم شامل همه منابع میشه.

Element Zero به مقدار زیاد در بخش های زیر:

Crescent Nebula >> Lusarn >> Tarith
Eagle Nebula >> Amun >> Anhur
Eagle Nebula >> Relic >> Preying Mouth
Hawking Eta >> Schwarzschild >> Etamis
Hourglass Nebula >> Faryar >> Daratar
Hourglass Nebula >> Osun >> Erinle
Omega Nebula >> Batalla >> Thunawanuro
Pylos Nebula >> Satent >> Boro
Pylos Nebula >> Satent >> Raisaris
Rosetta Nebula >> Enoch >> Joab
Rosetta Nebula >> Enoch >> Mizraim
The Shrike Abyssal >> Xe Cha >> Tosal Nym
The Shrike Abyssal >> Xe Cha >> Zada Ban
Sigurd’s Cradle >> Skepsis >> Watson
Valhallan Threshold >> Paz >> Garvug

Element Zero به مقدار متوسط در بخش های زیر:

Caleston Rift >> Aysur >> Arvuna
Caleston Rift >> Balor >> Caleston
Crescent Nebula >> Zelene >> Helyme
Eagle Nebula >> Amun >> Sekhmet
Far Rim >> Dholen >> Gotha
Hades Nexus >> Pamyat >> Dobrovolski
Hades Nexus >> Sheol >> Gei Hinnom
Hourglass Nebula >> Ploitari >> Thegan
Krogan DMZ >> Nith >> Mantun
Minos Wasteland >> Caestus >> Invictus
Nubian Expanse >> Kalabsha >> Yamm
Omega Nebula >> Batalla >> Nearog
The Phoenix Massing >> Salahiel >> Ekuna
Pylos Nebula >> Dirada >> Siano
Rosetta Nebula >> Alpha Draconis >> 2175 Aeia
Rosetta Nebula >> Enoch >> Laban
The Shrike Abyssal >> Urla Rast >> Talis Fia
Sigurd’s Cradle >> Decoris >> Sanctum
Titan Nebula >> Haskins >> Capek
Valhallan Threshold >> Micah >> Farlas
Valhallan Threshold >> Micah >> Israfil
Valhallan Threshold >> Micah >> Kakabel

Element Zero به مقدار کم در بخش های زیر:

Hades Nexus >> Hekate >> Asteria
Hades Nexus >> Hekate >> Bothros
Shadow Sea >> Iera >> Prospect[/QUOTE

فقط اون سه مورد اولي رو انجام بدم؟

pedram_sad
06-04-2010, 00:43
جدا و الحق گه لقب وزین masterpiece لایق این بازی هست

برای همه موارد :

گرافیک
صدا گذاری
داستان
شخصیت پردازی
gameplay و کنترل

هر مرحله فوق العاده بودن خودش رو داره و هر شخصیت هم شخصیت پردازی قوی خودش رو

از معدود بازی های هست که من دارم روی PC انجام میدم با این که نسخه 360 رو هم دارم و داداشم اون رو داره بازی میکته

چون به همون اندازه 360 عالی کار شده و Port توهین امیز نبود

vahidgame
06-04-2010, 09:12
کلا Bioware هم برای pc وهم برای کنسول بازی های عالی می سازه و بازی انحصاری کمتر ساخته. Bioware شرکت خیلی محبوبی هستش. در عرض چند ماه دو تا بازی فوق العاده یعنی Dragon age و Mass Effect2 رو ساختش که هر کدوم از اونا جزو بهترین بازی های سال 2009 و 2010 و جزو بهترین بازی های تاریخ سبک نقش آفرینی هستن
در ضمن من نمی دونم اینی که بالا نقل قول کردم یعنی چی؟؟؟ معمولا بازی هایی که همزمان برای pc و کنسول منتشر میشن از نظر کیفیتی مثل هم هستن و تغییر اونچنانی با هم ندارن.
کلا بعضی ها که دو روز هستش که کنسول خریدن دوست دارن یه چیزهایی رو نشون بدن. ولی نمی دونم اون کسانی توی این سایت مدت زیادی هست که کنسول دارن و به طور حرفه ای دارن بازی می کنن چرا این مسائل رو مطرح نمی کنن.

titanium_zarin
06-04-2010, 10:00
فقط اون سه مورد اولي رو انجام بدم؟

من كه واستون كامل همه چي رو نوشتم...ديگه ميل خودتون هست كه چكار كنيد...من بودم همه رو ميرفتم...اينجوري بيشتر حال ميده...:5:

Yi Yi
06-04-2010, 11:44
در عرض چند ماه دو تا بازی فوق العاده یعنی Dragon age و Mass Effect2 رو ساختش
البته این بازی ها ظرف چند ماه ساخته نشدند بلکه ظرف چند ماه و با فاصله ی کوتاهی وارد بازار شدند.

vahidgame
06-04-2010, 12:20
البته این بازی ها ظرف چند ماه ساخته نشدند بلکه ظرف چند ماه و با فاصله ی کوتاهی وارد بازار شدند.
بله درسته. ممنون که اشاره کردین.
این جمله چه معنایی میده؟

آخه یه جوری صحبت میشه که انگار همه بازی ها داره به صورت کیفیت پایین برای pc پورت میشن.

pedram_sad
06-04-2010, 12:28
تو یکی از loading های بازی هم نوشت که export your save game to mass effect 3 که جالب بود بسی

بالاخره رسیدم به اون قسمتی که صدا گذاری خانم شهره اغداشلو خبر ساز شده بود واقعا یک افتخاره برای ایرانی جماعت

اون مرحله که نور خورشید shield رو داغون میکرد واقعا بینظیر کار شده بود گرافیک بازی
فکر کنم دیگه اخر های بازی باشم اونجا که قراره صبر کنیم تا EDI اون IFF رو اماده کنه

AlexMercer
06-04-2010, 15:00
تو یکی از loading های بازی هم نوشت که export your save game to mass effect 3 که جالب بود بسی

بالاخره رسیدم به اون قسمتی که صدا گذاری خانم شهره اغداشلو خبر ساز شده بود واقعا یک افتخاره برای ایرانی جماعت

اون مرحله که نور خورشید shield رو داغون میکرد واقعا بینظیر کار شده بود گرافیک بازی
فکر کنم دیگه اخر های بازی باشم اونجا که قراره صبر کنیم تا EDI اون IFF رو اماده کنه

بله اخراشی. فقط تموم کردی بگو چند نفر تو مرحله اخر مردن:31:

generaltj
06-04-2010, 17:13
چطوری بدون بازی کردن ME 1 میشه با paragon اولیه از دعوای jack&miranda یا tali&legion جلوگیری کرد؟
هر کاری میکنم یکی از این دو با از دست دادن وفاداریشون تو مرحله آخر میمیرن

masoudtr
06-04-2010, 18:10
سلام من میام بازی را اجرا کنم این ارورر میاد چکار کنم

FAiled initialize the physics system Please ensure you have an update version of physx system software installed
بعد اینکه چجوری گرافیک خودم را اپدیت کنم
گرافیک من ati 4650 است
لطفا لینک اپدیتش را بدین

masoudtr
06-04-2010, 20:43
بالاخره اجراش کردم
حالا یک سوال مهم این نسخه 2 دی وی دی که من دارم سانسور شده است ؟
نسبت به 4 دی وی دی میگم
من تو مشهد هر جا رفتم تموم کرده بودن جایی تو مشهد میشناسین که 4 دی وی دی را داشته باشه؟
ارزش داره برم بگیرم یا همین هم مثل همونه
این حجمش وقتی نصب شد 9.9 گیگه

titanium_zarin
06-04-2010, 20:58
سلام من میام بازی را اجرا کنم این ارورر میاد چکار کنم

FAiled initialize the physics system Please ensure you have an update version of physx system software installed
بعد اینکه چجوری گرافیک خودم را اپدیت کنم
گرافیک من ati 4650 است
لطفا لینک اپدیتش را بدین

بالاخره اجراش کردم
نسبت به 4 دی وی دی میگم
من تو مشهد هر جا رفتم تموم کرده بودن جایی تو مشهد میشناسین که 4 دی وی دی را داشته باشه؟

اون مشكل اوليتون با نصب physx حل ميشه...
اپديت هم در قسمت مربوط به خودش درخواست بدين و دانلود كنيد و مثل برنامه نصب كنيد...
در مورد سانسورم...من فكر نكنم همچين چيزي باشه...
من كل حجم پوشخ بازي كه نصب كردم 14.4 هست...
اگه دقيق همه رو ميخواي كه چقدر هست يه چند صفحه عقب تر اقا هومان حجم هركدوم از پوشه ها رو جداگانه نوشته...:10:

vahidgame
06-04-2010, 21:05
بالاخره اجراش کردم
نسبت به 4 دی وی دی میگم

برای من بازی حجمش 15 گیگ بودش. حالا نمی دونم برای شما چه جوریه. ولی بعید می دونم بازی سانسور شده باشه. اولا که بازی چیز خاصی نداره. بعد سانسور کردن بازی مثل فیلم نیست که راحت بشه انجام دادش. تصورش رو بکنید توی این بازی سانسور بشه خیلی خنده داره:31: مثلا لباس های زن ها ویرایش بشه و کلا رومانس از بازی برداشته بشه:27:
ولی مطمئن باشید که اینا بازیو نمی تونن راحت سانسور کنن. معمولا بازی هایی که دوبله میشن اونارو سانسور می کنن و بازی هایی دیگه سانسوری در کار نیست. کلا این قدر حرفه ای نشدن که مثل فیلم ها بخوان بازی ها رو اونجوری سانسور کنن.

masoudtr
06-04-2010, 21:16
اینکه خیلی اختلاف داره
5 گیگ کم نیست
من بعدا میرم 4 دی وی دی اش را میگیرم
اگه کسی لینک دانلود هم بده بد نیست دانلودش میکنم
بعد اینکه من وقتی یک صحبتی را انتخاب میکنم شپرد اونو نمیگه
و کیفیت دمو ها بالا نیست
یعنی یک جورایی 4 خونه 4 خونه ریز است
شاید کیفیت دمو را آوردن پایین؟

M A X I M U M
06-04-2010, 21:42
اون 4 دي وي دي كه جديد دراومده يه دي وي دي اضافه براي DLC هاي بازي داره كه كار خوبيه

titanium_zarin
06-04-2010, 22:30
اون 4 دي وي دي كه جديد دراومده يه دي وي دي اضافه براي DLC هاي بازي داره كه كار خوبيه

ماله من 4تا بود dlc هم توش نبود...
شما جديدا رو ديدين؟؟؟منم ميخوام...:5:

IIIXSubZeroXIII
07-04-2010, 15:39
سلام
اینم لینک دانلود DLC Kasumi با حجم 991 مگ !

Khan gholi
07-04-2010, 16:04
من بازی رو میخوام نصب کنم بعد از این که داخل هارد میریزم میخواد شروع کنه از حالت فشرده در بیاره اول 13 MB از 9 گیگ رو سر 1 ثانیه باز میکنه ولی رو همون زمان 2:30 دقیقه میمونه.اخرشم میگه نمیتونه ارور Cod -1 میده که میگه ارشیو فایل jpn data صدمه دیده است یا فضای کافی ندارید که هیچ کدومشون هم نیست.ممنون میشم یک راهنمایی بکنید.

titanium_zarin
07-04-2010, 16:44
من بازی رو میخوام نصب کنم بعد از این که داخل هارد میریزم میخواد شروع کنه از حالت فشرده در بیاره اول 13 MB از 9 گیگ رو سر 1 ثانیه باز میکنه ولی رو همون زمان 2:30 دقیقه میمونه.اخرشم میگه نمیتونه ارور Cod -1 میده که میگه ارشیو فایل jpn data صدمه دیده است یا فضای کافی ندارید که هیچ کدومشون هم نیست.ممنون میشم یک راهنمایی بکنید.

اينجور كه معلومه سي دي بازي شما ايراد داره...
البته يه چك كنيد شايد شما اشتباهي سي دي شماره 2 رو ميزاريد...
اخه يكي از دوستان همين چند پست پيش نوشته كه همين جوري بوده بعدش ميفهمه سي دي رو اشتباه گذاشته...:10:

saman3230
07-04-2010, 21:37
سلام آقا من ویندوز عوض کردم SAVE هام پرید الانم دوباره وی ویندوز جدید نصب کردم سیو نمیشه یه بار تا مرحله 2 هم رفتم هم نه دتسی سیو کرد نه آتو سیو از دمی اول دیگه حالم بهم میخوره بی که دیدمش

sinak3
07-04-2010, 21:39
سلام آقا من ویندوز عوض کردم SAVE هام پرید الانم دوباره وی ویندوز جدید نصب کردم سیو نمیشه یه بار تا مرحله 2 هم رفتم هم نه دتسی سیو کرد نه آتو سیو از دمی اول دیگه حالم بهم میخوره بی که دیدمش

فکر کنم باید با لانچر بری تا سیو کنه.

erf45
07-04-2010, 22:05
من این بازی رو نصب کردم ولی بعد از 2 دقیقه بازی کلا از بازی می پره بیرون .... مشکلم چیه ؟ هنگ نمی کنه می پره بیرون ... معمولا ضعف سخت افزاری بازی هنگ می کنه .... (کارت گرافیک و سی پی یو و رمم بالاتر از می نیمم لازم بازی هست)

pedram_sad
07-04-2010, 22:24
خوب این ابر شاهکار هم همین الان به پابان رسید
اخر بازی فوق العاده بود
گرافیک و عظمت final boss و بعد از اون اون cutscene بازی جدا ستودنی بود !
موزیک انتهای بازی به خصوص credits هم خیلی قشنگ بود
یک شخصی هم به اسم امیر ابونوری نژاد توی قسمت testers بود که نمیدونم ایرانی بود یا نه

اخر بازی هم jack و thane کشته شدن
که jack رو با این که ماموریتش رو انجام داده بودم اما loyal نداشت و تو اولین ثانیه های cutscene مرد تو موتور خونه
thane هم loyal داشت اما که یک چیزی رفت تو بدنش کشتش که هر 2 توی cutscene بودن قبل از این که بچینم افراد رو

اخرش هم باحال بود که میشد برگردی توی normandy و با اعضا صحبت کنی که هر کدوم از اون لحظاتی که اسیر شده بودن میگفتن

بازی واقعا شاهکار بود !

saman3230
07-04-2010, 23:32
فکر کنم باید با لانچر بری تا سیو کنه.

میشه بیشتر توضیح بدی من فقط 2تا فایل اجرایی دارم یکی MASS EFFECT 2 و MASS EFFECT 2 config

titanium_zarin
07-04-2010, 23:49
اخر بازی فوق العاده بود
یک شخصی هم به اسم امیر ابونوری نژاد توی قسمت testers بود که نمیدونم ایرانی بود یا نه

که jack رو با این که ماموریتش رو انجام داده بودم اما loyal نداشت و تو اولین ثانیه های cutscene مرد تو موتور خونه
thane هم loyal داشت اما که یک چیزی رفت تو بدنش کشتش که هر 2 توی cutscene بودن قبل از این که بچینم افراد رو

اخرش هم باحال بود که میشد برگردی توی normandy و با اعضا صحبت کنی که هر کدوم از اون لحظاتی که اسیر شده بودن میگفتن

بازی واقعا شاهکار بود !
كاملا موافقم...
احتمالا شما هم مثل من نتونستيد كه اپگريدهاي نرماندي رو تكميل كنيد...اخه در اين صورت يه چند نفري ميميرن...
صفحه قبل رو اگه نگاه كنيد در اين مورد توضيح دادم...:11:

میشه بیشتر توضیح بدی من فقط 2تا فایل اجرایی دارم یکی MASS EFFECT 2 و MASS EFFECT 2 config
دوست من...به محل نصب بازي بريد و اونجا نگاه كنيد ...احتمالا اين گزينه اي كه اقا سينا ميگه اونجا هست...
منم همين مشكل رو داشتم كه اونجا پيداش كردم...:10:

abbas_p
08-04-2010, 10:21
بلاخره من هم تموم کردم بازی رو(من 1 این بازی رو بازی نکردم فقط2 رو بازی کردم واقعا شاهکار بود)
دفعه اول یکبار رفتم تالی مرد..اعصابم بهم ریخت جون از این تالی خوشم میومد:31: یکبار دیگه لود قبلیمو اوردم سفینه رو اپگرید کردم..ایندفعه تالی نمرد:10: تو ادامه بازی هم 4 تا کشته دادم..فقط هم با تالی رومانس داشتم..این میراندا هم هر کاری کردیم پا نداد.:11:

IIIXSubZeroXIII
08-04-2010, 17:29
سلام
منم بازیرو تموم کردم :40:
همه زنده موندن:5: قبل از ماموریت آخر خود میراندا اومدو ...(:10:):21:
تو ME1 اشتباه کردمو رفتم طرف لیارا (اشلی از دستم پرید!) اما این دفعه دیگه اشتباه نکردم :31:
در کل یکی از بهترین بازیهای جهان بود ولی حیف که XP دادنش مثله ME1 نبود!؟
من همچنان با DLC ها بازیو ادامه میدم ، الانم دارم Kasumi رو دانلود میکنم:20:
با تشکر:11:

Alireza.M67
08-04-2010, 17:57
چطوری بدون بازی کردن ME 1 میشه با paragon اولیه از دعوای jack&miranda یا tali&legion جلوگیری کرد؟
هر کاری میکنم یکی از این دو با از دست دادن وفاداریشون تو مرحله آخر میمیرن

شما باید ماموریت یکی از دو نفر که دعواشون میشه رو بذاری آخر بری که درجه ی paragon به حد مناسب رسیده باشه .
و اگر وفاداریشون از دست بره فقط با paragon کامل میتونی اونا رو برگردونی که کار خیلی سختیه .

masoudtr
08-04-2010, 20:34
اقا این بازی را چجوری باید انجام داد من اول هاشم که تازه بهش یک سفینه دادن
چند تا پروب هم پرت کردم تو سیاره های دیگه
چجوری باید بازی را شروع کنم؟کدوم سیاره باید برم ؟
چجوری از کشتی پیاده شم؟

moderntalk
08-04-2010, 22:28
شما یه سرچ اگه تو نت بکنی سیاره های مسکونی رو پیدا می کنی.که معمولا توش zero element که کمیاب ترین ماده ی کهکشان هست زیاد یافت میشه.من که یکش رو بازی نکرده بودم خیلی با بازی حال کردم.بازی تا حالا به این با حالی ندیده بودم.
هر کار کردم آخر میراندا مرد .کسی میدونه چجوری باید انتخاب کنم تا همه زنده بمونن؟

---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:27 PM ----------

آها راستی یادم رفته بود بگم سیاره های مسکونی اگه بری رو سیاده و سرچ رو بزنی می گه anamoly ditected .

masoudtr
08-04-2010, 23:14
من برای اولین ماموریتم جک رو نجات دادم همون زن کچله
یکی از ماموریت هاش نوشته پرونده های ایلوسیو من را بخون و افراد مورد نیاز را جمع کن
پرونده هاش کجاست
یکی راهنمایی کنه
بعد اون بی تربیتی یا بد دهنی جک را چجوری تغییر بدم؟

mjorh
08-04-2010, 23:34
اخر بازی فوق العاده بود

بازی واقعا شاهکار بود !

شما پاراگون ورنجرت در چه حالتي بود؟ آپگريد هايي كه انجام دادي چقدر بود؟

havas_1980
08-04-2010, 23:52
کسی میدونه چجوری باید انتخاب کنم تا همه زنده بمونن؟

- تمامی افراد, وفادار (Loyal) شده باشن که برای رسیدن به اون ماموریت های وفاداریشون رو با موفقیت انجام داده باشین.
- بعد از اینکه خدمه نرماندی توسط کلکتور ها ربوده میشن باید در سریعترین زمان ممکنه به Omega 4 Relay برین که شاهد مرگ خدمه نشین.
- در مرحله آخر هم برای هر وظیفه, بهترین شخص یا بهتره بگم متخصصترین فرد انتخاب بشه:

من برای اولین ماموریتم جک رو نجات دادم همون زن کچله
یکی از ماموریت هاش نوشته پرونده های ایلوسیو من را بخون و افراد مورد نیاز را جمع کن
پرونده هاش کجاست
یکی راهنمایی کنه
بعد اون بی تربیتی یا بد دهنی جک را چجوری تغییر بدم؟
- باید به دنبال 4 نفر باشین (4 تا ماموریت Recruit رو انجام بدین): 2 مورد تو سیاره Omega و 2 مورد دیگه هم دو کهکشان دیگه, که یه نفرو فعلا پیدا کردین.

- تغییرش به صحبت کردن خودتون برمیگرده.

در مقابل صحبت های طرف مقابلتون چندین واکنش می تونین داشته باشین: در حالت عادی, دیالوگ های سمت راست بالا برخوردهای مثبت شماست که باعث افزایش نوار Paragon (آبی) میشه. دیالوگ های سمت راست پایین برخوردهای منفی شماست که باعث افزایش نوار Renegade (قرمز) میشه. دیالوگ های سمت راست وسط هم برخوردهای نه مثبت و نه منفی حساب میشه. (بی طرفانه)

جلوتر به جاهایی میرسن که علاوه بر دیالوگ ها و برخورد های مثبت و منفی می تونین موارد مثبت تر و منفی تر هم داشته باشین. موارد مثبت تر, موارد دست چپ بالا حساب میشه و رنگشون آبیه و موارد منفی تر هم موارد دست چپ پایین حساب میشه و رنگشون قرمزه.

جملات مثبت تر وقتی باز هست که Paragon به اندازه کافی داشته باشین. جملات منفی تر هم وقتی باز هست که Renegade به اندازه کافی داشته باشین.

vahidgame
09-04-2010, 10:03
چند سایت مختلف به DLC جدید این بازی به نام Kasumi - Stolen Memory امتیاز دادن . از جمله گیم اسپات که امتیاز 6.5 داده و همین طور IGN که امتیاز 7.5 داده. کلا امتیازهای خوبی نگرفته.
من الان دوباره می خوام یه بار دیگه بازیو برم حالا نمی دونم این DLC رو بگیرم یا نه. حجمش خیلی بالاهه و گرفتنش واقعا سخته. حالا نمی دونم واقعا می ازه اونو بگیریم یا نه.
اگر یه نفر که اینترنت خیلی پر سرعت داره می تونست اونو فشرده کنه و برای دانلود بذاره خیلی خوب می شد. چون دانلود حدود 1 گیگ خیلی سخته با توجه به اینکه اینترنت پر سرعت هم بعضی ها ندارن و باید از جایی دانلودش کنن. برای فروش هم فکر نکنم بیاد.

3d art
09-04-2010, 11:36
سلام دوستان

روی gtx 260 چند فریم میده؟

mehdiporbaba
09-04-2010, 11:54
سلام
اینم لینک دانلود DLC Kasumi با حجم 991 مگ !

اقا من اینو دانلود کردم اما وقتی لود می کنی واسه نصب یه اینستالر میاد و میره و دیگه خبری نیست
یعنی 990 مگ کشک؟

masoudtr
09-04-2010, 12:03
این قسمت هم مثل قسمت اول چند پایان مختلف داره؟
برای رسیدن به هر پایان چجوری باید عمل کنیم؟

alborz_k
09-04-2010, 13:19
نه !! کلأ یک پایان داره . ولی آمادگیتون برای انجام مأموریت و همچنین مأموریت های فرعی که انجام دادین ، باعث می شن که کاراکتر هاتون زنده بمونند و یا بمیرند.

moderntalk
09-04-2010, 13:38
آره.فک کنم دو تا پایان داشته باشه.یکی اینکه شما زنده می مونید و دیگه این که میمیری.اینو خودم خوندم از تو نت .

alborz_k
09-04-2010, 13:54
آره.فک کنم دو تا پایان داشته باشه.یکی اینکه شما زنده می مونید و دیگه این که میمیری.اینو خودم خوندم از تو نت .
فکر کنم که اون پایان عصر اژدها بود!! :دی در masseffect تنها کسی که حتمأ زنده می مونه ، خود sheperd هست و سایر افراد ممکنه که بمیرند!!

sinak3
09-04-2010, 14:01
فکر کنم که اون پایان عصر اژدها بود!! :دی در masseffect تنها کسی که حتمأ زنده می مونه ، خود sheperd هست و سایر افراد ممکنه که بمیرند!!

نه البرز جان.شپرد هم ممکنه بمیره.اگه سفینه کاملا آپگرید نشه اونم میمیره.

SAMCRO
09-04-2010, 14:09
سلام

من با اين بازی خيلی حال کردم :دی
1 بار رفتم 4 نفرام مردن دارم يه بر ديگه ميرم آخراشم!
بازی جالبيه !

masoudtr
09-04-2010, 14:17
من با این زنه صورت ابیه اریا صحبت کردم حالا تو ژورنال نوشته
برون تو ایستگاه پرتاب و برو به محل مخفيگاه Archangel
حالا این مخفيگاه Archangel کجاست؟؟دقیقا بگین
چون من m را یمزنم راهنمایی نمیکنه

moderntalk
09-04-2010, 14:35
شما کلا ماموریت هایی که دارین رو اگه بری روی عرشه ی سفینه و نقشه ی کهکشان رو باز کنی و از mass relay استفاده کنی اون ماموریت های جدیدی رو که برات ایجاد شده رو نشون میده باید کجا بری.البته بگم که این ماموریت ها باید اصلی باشن اگه اشتباه نکنم.برای ماموریت های فرعی هم باید تو assignments بری توش نوشته کجا باید بری.

فک کنم با m جایی که نقشه نباشه.اگه نگهش داری فقط جهت objective اصلی رو نشون میده.بازم مطمإن نیستم.شما m رو نگه دار ببین میشه یانه.

Alex merccer
09-04-2010, 16:58
من با این زنه صورت ابیه اریا صحبت کردم حالا تو ژورنال نوشته
برون تو ایستگاه پرتاب و برو به محل مخفيگاه Archangel
حالا این مخفيگاه Archangel کجاست؟؟دقیقا بگین
چون من m را یمزنم راهنمایی نمیکنه

شما بگرد یک جا چند تا سفینه رو زمین هست با یکی از این یارو هایی که چند تا چشم دارن.با هاش صحبت کن می برتت یک جایی بعد هم باید یک تعداد بکشی و (arcangle(garrus رو پیدا کنی:20:

mjorh
09-04-2010, 19:08
تو اين بازي mass effect 2 خيلي حرف هاي ضايع زياد ميزنن نسبت به اون يكي بازي ها .حالا چند تا از اين حرف ها واصطلاحات رو هر كي ميدونه بگه حالا من چند تا شو بگم
kick the ass
nail the ass
right on your ass (توسط grunt)
shit
damn on you
----
go to hell
what the hell was that?
,.....
غلط املايي هم اشكالي نداره . من چند تا ديگه ميدونستم يادم رفت. شما يه چند تا اضافه كنين. اما به نظر من بي ادب ترين فرد jack هستش.

s.w.a.t
09-04-2010, 22:23
نه البرز جان.شپرد هم ممکنه بمیره.اگه سفینه کاملا آپگرید نشه اونم میمیره.
میشه بیشتر از این داستان بازی رو لو ندین؟؟؟؟
:13::13::13:

sinak3
09-04-2010, 22:34
میشه بیشتر از این داستان بازی رو لو ندین؟؟؟؟
:13::13::13:

دوست سبز من دیگه اینو همه میدونن.این که لو رفتن نیست.

s.w.a.t
09-04-2010, 22:41
دوست سبز من دیگه اینو همه میدونن.این که لو رفتن نیست.
پس شما هم رنگ سبز دوست داری برادر؟
:10::10:
آقا من شرمندم.
شما منو ببخش.
آخه خودمم هنوز اینو بازی نکردم.
از وقتی heavy rain و gow 3 اومده از کارو زندگی افتادیم.
:41:

moderntalk
09-04-2010, 23:36
اینجا کسی لینک های تمام dlc های نسخه ی 2 این بازی رو نداره؟

AlexMercer
09-04-2010, 23:45
اینجا کسی لینک های تمام dlc های نسخه ی 2 این بازی رو نداره؟

من دارم ولی رپید شر هست و چون 800 مگ هست نمیشه دانلد مرد باید عضویت پولی رپید شر رو داشت

moderntalk
10-04-2010, 11:04
خوب اشکال نداره .من اکانت پریمیوم دارم میتونم دانلود کنم .اگه لینک داری لطفا بذار.:10:

king-hitler2
10-04-2010, 11:18
یه سوال

اخر بازی وقتی چند نفر از رفیقامونو به فلاکت میرسونیم
زمانی که شماره بعدی بیاد ما هم سیو گیم شماره 2 رو بندازیم بعد اون رفیقان باز به فلاکت رفتن

AlexMercer
10-04-2010, 11:22
خوب اشکال نداره .من اکانت پریمیوم دارم میتونم دانلود کنم .اگه لینک داری لطفا بذار.:10:

چشم تا شب میزارم ولی پس من چی؟:41::31:

IIIXSubZeroXIII
10-04-2010, 11:40
یه سوال

اخر بازی وقتی چند نفر از رفیقامونو به فلاکت میرسونیم
زمانی که شماره بعدی بیاد ما هم سیو گیم شماره 2 رو بندازیم بعد اون رفیقان باز به فلاکت رفتن

بله ، تمام کارهایی که کردی تاثیر داره!
مثلا من تو ME1 بین کیدن و اشلی ، اشلی رو انتخاب کردم و wrex رو هم کشتم ! این کارا تو ME2 یه جاهایی از بازی رو تغییر داد!:5:

king-hitler2
10-04-2010, 11:53
بله ، تمام کارهایی که کردی تاثیر داره!
مثلا من تو ME1 بین کیدن و اشلی ، اشلی رو انتخاب کردم و wrex رو هم کشتم ! این کارا تو ME2 یه جاهایی از بازی رو تغییر داد!:5:

خوب امدیم تو شماره بعدی یه کاراکتر که ما تو شماره قبلی ناک اوت کردیم و کشتیم یار و رفیق کاپیتان شفرت بشه
این طوری که نشد
من 5 تاشونو کشتم
دوباره بازی کردم 6 تا شدن
:18::18:

Alex Fera
10-04-2010, 12:35
سلام چطری میتونم سفینرو اپدیت کنم؟

king-hitler2
10-04-2010, 14:45
سلام چطری میتونم سفینرو اپدیت کنم؟

باید اول تو سیاره ها سرچ کنی و مواد لازم رو بدست بیاری بعد بری تو اتاق اون رفیقت که سربازه و دکتر مورلین هم پیششه

AlexMercer
10-04-2010, 16:06
خوب امدیم تو شماره بعدی یه کاراکتر که ما تو شماره قبلی ناک اوت کردیم و کشتیم یار و رفیق کاپیتان شفرت بشه
این طوری که نشد
من 5 تاشونو کشتم
دوباره بازی کردم 6 تا شدن
:18::18:

ببین مثلا اگه تو این بازی میراندا مرد و جیکوب زنده موند در شماره بعدی میراندا نیست و جیکوب معاونت هست. اگه زنده موند میراندا خودش معاونه.

king-hitler2
10-04-2010, 16:53
ببین مثلا اگه تو این بازی میراندا مرد و جیکوب زنده موند در شماره بعدی میراندا نیست و جیکوب معاونت هست. اگه زنده موند میراندا خودش معاونه.

چه باحال

یعنی خود بازی طوری تنظیم میکنه که اگه طرف مرده باشه یکی دیگه رو جایگزینش کنه

خوب باید دوباره از اول بازی کنم و کاراکترهای اصلی رو حفظ کنم البته کاراکترهای قشنگش :27::27:

moderntalk
11-04-2010, 09:36
اگه وقت کنم شاید برای شما هم آپلود کنم.:10:
شما لینک ها رو بذار تا بعد.

hamhami_333
11-04-2010, 13:06
بچه ها کسی نیست که داستات 2 رو به فازسی ینویسه واسه یک یکی از بچه ها این کارو کرده بود و من بعد هر مرحله میرفتم میخوندم و کلی چیز جدید یاد میگرفتم اما 2 داستانش نیست

Layken
11-04-2010, 17:45
تا اونجايي كه يادم مياد Hossein code2008 اين قسمت رو هم ترجمه كرده و صفحات قبلي اگر مروري بكنيد پيدا مي كني.

mjorh
11-04-2010, 18:30
يه تفنگي الان امده كه heavy weapon هستش اسمشو نمي دونم اما روش يه عكس راديواكتيوي هستش .اسمش فكر كنم اين جوري بود mcabin920يا هم چين چيزايي .اما اصلا نمي تونم با هاش كار كنم . اگه ميشه يه راهنمايي بكنين.
من چه طوري بايد گزينه هاي سياه رنگي كه تو صحبت با jack ميكنم رو بيارم؟

moderntalk
11-04-2010, 19:16
تا اونجايي كه يادم مياد Hossein code2008 اين قسمت رو هم ترجمه كرده و صفحات قبلي اگر مروري بكنيد پيدا مي كني.
فک کنم منظور ایشون این باشه:

masoudtr
11-04-2010, 21:28
یکی درباره اسلحه ها توضیح بده اول هر ماموریت که میاد چی ها بردارم برای یارام چجوری بردارم که از دو تا بیشتر بشه
مهمات چجوری بردارم ؟
طریقه استفاده از چیزهای خاصشون چیه؟
مثلا بمب افکن رو تفنگ

moderntalk
12-04-2010, 19:00
پس چی شد این dlc ها .ما که همچنان تو کفیم برادر :31:
:10:

AlexMercer
12-04-2010, 19:40
پس چی شد این dlc ها .ما که همچنان تو کفیم برادر :31:
:10:

ببخشید دیر شد

کرک

PASS : JAYZZY

اینم مشخصات

Umbra Visor

Zaeed Recruitable

Collectors' Weapon and Armor

Blood Dragon Armor

Recon Hood

Inferno Armor

Sentry Interface

M-29 Incisor Sniper Rifle

Normandy Crash Site

Terminus Weapon and Armor

هنوز کاتسومی اضافه نشده

mjorh
12-04-2010, 19:42
يكي ما رو راهنمايي كنه.

Mr.Vahid
12-04-2010, 19:47
تو این بازی لازمه انگلیسی بلد باشیم یا نه؟

mjorh
12-04-2010, 20:06

آره بايد بلد باشي .

AlexMercer
12-04-2010, 20:08
يكي ما رو راهنمايي كنه.

مشکلت رو بگو عزیزم:46:

---------- Post added at 09:08 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------

حتما البته میشه کشکی هم بازی کرد البته باید یکی از قبل بازی کرده باشه بهت بگه چیکار کنی هر مرحله:31:

titanium_zarin
12-04-2010, 20:31
يه تفنگي الان امده كه heavy weapon هستش اسمشو نمي دونم اما روش يه عكس راديواكتيوي هستش .اسمش فكر كنم اين جوري بود mcabin920يا هم چين چيزايي .اما اصلا نمي تونم با هاش كار كنم . اگه ميشه يه راهنمايي بكنين.

من اين تفنگه يادم نيست...
اما يه تفنگي يادم هست باهاش اين پشه ها رو ميكشت:31:البته يه كوچولو گنده تر از پشه بودن:27:
واسه اينم كاره خاصي لازم نبود بكني...حالا نميدونم ديگه منظور شما كدوم تفنگ هست...
در مورد اون گزينه ها...اينطور كه معلومه شما هميجور قاطي گزينه ها رو انتخاب كردي و حد وسط رو گرفتي واسه همينم پارا و رنجر زيادي نداري كه اون گزينه ها واست فعال نيستن...
الانم فكر كنم در مورد جك شما خراب كردين و محلتون نميذاره ...پس بايد يه كدوم از اينايي كه گفتم و زياد كني...
راهش و كه بلدي؟؟؟:11:

Alireza.M67
12-04-2010, 20:53

فکر کنم شما اون اسلحه خفنه رو میگی که وقتی هدف میگیری زیرش مثلا مینویسه 110 % .
اگه اونه که شما دکمه ی شلیک رو نگه دار و بعد از چند ثانیه یه تیر شبیه نور ول میکنه که هر کی جلوش باشه بی برو برگرد نابود میشه .

باید paragon یا renegade شما تا آخر پر باشه .

titanium_zarin
12-04-2010, 21:01
اگه اونه که شما دکمه ی شلیک رو نگه دار و بعد از چند ثانیه یه تیر شبیه نور ول میکنه که هر کی جلوش باشه بی برو برگرد نابود میشه .

ببخشيد... من اين تفنگ رو نديدم...شما از كجا گيرش اوردين؟؟؟جريانش چيه؟؟؟:5:

AlexMercer
12-04-2010, 21:16

همه سلاح خفن هارو باید بگیری این بیاد. بمب اتمیه. با دو گلوله قول اخرش میمیره.:31:

Alireza.M67
12-04-2010, 21:20

توی قسمت آپگرید ها توی سفینه و در قسمت prototype یه آپگرید هست به نام Heavy weapon که هر بار آپگریدش کنی یه اسلحه ی خفن بهت میده .
آخرین آپگریدش این اسلحه رو بهت میده که تیرش خیلی کمه (یعنی در واقع 1 دونست) ولی قدرتش خیلی خیلی زیاده و هر جنبنده ای رو با 1 تیر میکشه .

mjorh
12-04-2010, 21:47

باید paragon یا renegade شما تا آخر پر باشه .

آره زيرش درصد مينويسه . من هر چه قدر كليك چپ رو ميزدم هيچي نمي شد.

hamhami_333
12-04-2010, 21:53
ساام بچه ها به نظر شما بازی خیلی تاریک نیست بعضی جاهاش ؟
یه چیز دیگه اقا این طوری من بخوام هر سیاررو واسه این موادها سرچ کنم یه سال طول می کشه !!!

alborz_k
12-04-2010, 21:56
یه چیز دیگه اقا این طوری من بخوام هر سیاررو واسه این موادها سرچ کنم یه سال طول می کشه !!!
سلام ، یک خرده تم بازی تاریکه!! ولی مشکل خاصی نیست. شما در چه سطح جزئیات و در چه رزولوشنی بازی می کنید؟
یکی از بزرگترین نقاط ضعف بازی ، همین مکانیزم جستوجوی سیارت هست ، البته چند بار که این کار رو انجام بدین ، دستتون گرم می شه! :دی

havas_1980
12-04-2010, 21:59
نه. اصلا تاریک نیست.

فقط وقتی جستجو کنین که کمبود منبع دارین چون میزان منابع تو کل کهکشانها از نیازتون به مراتب بیشتره.

hamhami_333
12-04-2010, 22:28
سلام ، یک خرده تم بازی تاریکه!! .لی مشکل خاصی نیست. شما در چ سطح جزئیات و در چه رزولوشنی بازی می کنید؟
یکی از بزرگترین نقاط ضعف بازی ، همین مکانیزم جستوجوی سیارت هست ، البته چند بار که این کار رو انجام بدین ، دستتون گرم می شه! :دی

من با رزیولوشن 1920.1080 بازی میکنم همه چیزم اخرشه :8: یه مشکل دیگه این گردن شفرده وقتی میدویه مثله غاز میشه گردنش اصلا طبیعی نیست !! اره اما چون که باید همه جای یه سیاررو بگردیم بعد همه جاش مثل همه دیگه ادم نمیدونه از کدوم نقطه شروع کرده که وقطی دوباره به اونجا رسید بفهمه تموم شده !!!

---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------

نه. اصلا تاریک نیست.

فقط وقتی جستجو کنین که کمبود منبع دارین چون میزان منابع تو کل کهکشانها از نیازتون به مراتب بیشتره.

واسه من هست مثلا اونجا که تو اومگا باید بریم به afterlife عرض ادب کنیم محیط بدجوری تاریکه همش سیاه و قرمزه !!!من LCD w2261VP دارم یعنی مشکل از اینه ؟

moderntalk
13-04-2010, 07:23
ببخشید دیر شد

کرک

PASS : JAYZZY

اینم مشخصات

Umbra Visor

Zaeed Recruitable

Collectors' Weapon and Armor

Blood Dragon Armor

Recon Hood

Inferno Armor

Sentry Interface

M-29 Incisor Sniper Rifle

Normandy Crash Site

Terminus Weapon and Armor

هنوز کاتسومی اضافه نشده

ممنون ولی فایل ها از سرور توسط آپلودر پاک شدن.:41:
شما سورستون رو می شه بگین؟؟

titanium_zarin
13-04-2010, 09:30
من با رزیولوشن 1920.1080 بازی میکنم همه چیزم اخرشه :8: یه مشکل دیگه این گردن شفرده وقتی میدویه مثله غاز میشه گردنش اصلا طبیعی نیست !! اره اما چون که باید همه جای یه سیاررو بگردیم بعد همه جاش مثل همه دیگه ادم نمیدونه از کدوم نقطه شروع کرده که وقطی دوباره به اونجا رسید بفهمه تموم شده !!!

---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------

واسه من هست مثلا اونجا که تو اومگا باید بریم به afterlife عرض ادب کنیم محیط بدجوری تاریکه همش سیاه و قرمزه !!!من LCD w2261VP دارم یعنی مشکل از اینه ؟

شما خوب ياد بگيريد كه از نقشه استفاده كنيد و هر جايي كه ميخوايد بريد يه نگاه به نقشه بندازيد كه بدونيد كجاها رفتين...در كل خيلي گيج كننده نيست...
در مورد تصوير هم...اونجا همينجوري هست...عادت ميكنيد يواش يواش...:11:

Alireza.M67
13-04-2010, 10:01
آره زيرش درصد مينويسه . من هر چه قدر كليك چپ رو ميزدم هيچي نمي شد.

شما یکیو هدف میگیری بعد دکمه ی شلیک رو باید چند ثانیه نگه داری...

AlexMercer
13-04-2010, 14:47
ممنون ولی فایل ها از سرور توسط آپلودر پاک شدن.:41:
شما سورستون رو می شه بگین؟؟

:41: اه بودن که بازم میگردم میزارم برات:10:

moderntalk
13-04-2010, 16:30
احیانا تو بازار نیست این dlc هاش رو بگیریم؟؟

شما اگه با کالکتور ها در گیر شده باشی که فک کنم توی یه مرحله در یه سیاره درگیر میشی .من فک کنم از اون جا پیدا کردم .:10:

moderntalk
13-04-2010, 20:39
کسی اینجا تمام امتیازا رو گرفته؟ تا قبل از ورود به omega 4 ؟اگه سیو قبل از ورود به omega 4 رو دارید اگه امکانش هست لینک دانلود بدید.

mehdiporbaba
14-04-2010, 20:34
اینم تمام dlc ها که حدود 3 گیگ میشه و به نظر من ارزش دانلود کردن داره

اول تمام online option‌های بازی رو disable کنید
بعد این فایل را دانلود کنید

AlexMercer
14-04-2010, 20:59
اینم تمام dlc ها که حدود 3 گیگ میشه و به نظر من ارزش دانلود کردن داره

اول تمام online option‌های بازی رو disable کنید
بعد این فایل را دانلود کنید

مرسی کاتسومی رو نداری؟

mehdiporbaba
14-04-2010, 22:41
مرسی کاتسومی رو نداری؟

منظورت اینه؟

mjorh
15-04-2010, 18:42
بازي رو پس از 23 ساعت و روي حالت veteran تموم كردم. آخرين مرحله خيلي با حال بود.
چطوري ميتونم آهنگ هاي كه تو بازي ميزد رو از بازي بگيرم؟

---------- Post added at 08:42 PM ---------- Previous post was at 08:41 PM ----------

اين dlc , جايي نمي فروشن؟

mehdiporbaba
16-04-2010, 16:57
بازي رو پس از 23 ساعت و روي حالت veteran تموم كردم. آخرين مرحله خيلي با حال بود.
چطوري ميتونم آهنگ هاي كه تو بازي ميزد رو از بازي بگيرم؟

---------- Post added at 08:42 PM ---------- Previous post was at 08:41 PM ----------

اين dlc , جايي نمي فروشن؟

ببخشید اینو می گم اما امکان نداره کسی بتونه این بازی رو تو 23 ساعت تو حالت ورترن بدون ترینر بره

IIIXSubZeroXIII
16-04-2010, 17:01
ببخشید اینو می گم اما امکان نداره کسی بتونه این بازی رو تو 23 ساعت تو حالت ورترن بدون ترینر بره
خوب بستگی داره به این که کسی رو لویال کنی یا نه!:5:

mehdiporbaba
16-04-2010, 18:40
خوب بستگی داره به این که کسی رو لویال کنی یا نه!:5:

من بعده حدود 42 ساعت بازی فقط تونستم 5 نفری رو که می خواستم واسه مس افکت 3 رویال کنم(ورتن) و بقیه(5نفر) دیگه تو جنگ اخر مردن

یکی از بهترین بازی های عمرم بعد اسپلینتر سل و جی تی ای بود

masoudtr
16-04-2010, 18:45
این لویال کردنشون چه فایده داره؟
من جیکوب را فقط لویال کردم
چند نفر را برای مرحله اخر لازم که دارم که لویال اشون کنم؟
بعد این چه ربطی به مس افکت 3 داره؟

AlexMercer
16-04-2010, 18:47
این لویال کردنشون چه فایده داره؟
من جیکوب را فقط لویال کردم
چند نفر را برای مرحله اخر لازم که دارم که لویال اشون کنم؟
بعد این چه ربطی به مس افکت 3 داره؟

اگه لویال نشن یا همون وفادار نشن. مطمئنا تو مرحله اخر میمیرن. اگر هر کدوم از شخصیت ها تو اخر بازی بمیرن و شما سیو بازی رو وارد 3 کنی اون شخصیت ها وارد نمیشن مرده هستند:46:

mjorh
16-04-2010, 19:43
من فقط از سيوي كه دوستمون گزاشته بود كه براي mass effect 1 بود استفاده كردم. و براي دومين بار بود كه اين بازي رو ميرفتم و مرحله ها رو ميشناختم.همه ي يارام زنده موندن همشون لويل داشتن به غير از جك.به غير از اينا بستگي به مهارت فرد هم داره.

حالا راهي نيست بشه آهنگ ها رو دراورد؟

vahidgame
16-04-2010, 19:57
حالا راهي نيست بشه آهنگ ها رو دراورد؟
راه که داره. شما به تاپیک آموزش استخراج آهنگ بازی ها توی همین انجمن سر بزن کامل توضیح داده. فقط یکمی سخته. لینک اون تاپیک ندارم ولی جستجو کنی پیداش می کنی.

hamhami_333
17-04-2010, 12:23
بچه ها این میرائدا چه طوری میتونم submechin gun واسش انتخاب کنم همش عکسش خاموشه !!

mehdiporbaba
17-04-2010, 12:50
در طی مرحله هایی که میرید تفنگ ها یا قسمتی از تفنگ ها وجود داره که اونها رو بر می دارید و به قالیت ها اضافه میشه
اگه تفنگ بگیرید یه pda باز میشه و می گه که این تفنگ برای مثلا زایید و گرانت استفاد ه میشه بعد شما accept رو می زنید و تفنگ رو بر می داره

djmd
18-04-2010, 15:46
کار خاصی لازم نیست انجام دهید , چند مرحله ساده :

1- شما نسخه 1.00 بازی را دارای هستید یا 1.01 ؟ فرقی نمی کنه هر کدوم رو دارا هستید حتما crackش رو نیز نگه دارید ....

2- DLC رو از لینک مستقیم زیر دانلود کنید (حدود 1gb) :

3- خوب حال برای اکتیو کردن DLC نیاز به فایل زیر دارید : (حدود 13kb )

4- فایل DLC دانلود شده رو که در واقع یک Setup هست رو نصب کنید , خودش به صورت اتومات بر روی بازی نصب می شود .

5- از اینترنت Disconnect شوید و حال فایل اکتیو کننده DLC رو اجرا کنید (دقت کنید اگر در ویندوز 7 هستید حتما از طریق run as Administrator اجرا کنید)

6- حال کرک نسخه 1.00 یا 1.01 بازی رو دوباره در شاخه binaries بازی کپی کنید .

7- اکنون بازی رو اجرا کرده و از DLC لذت ببرید (هواستون باشه حتما disconnect باشید وگرنه به صورت اتومات آنلاین چک می شین و DLC از کار می افته و باید برید فایل مربوط به DLC ها رو از mydocument پاک کنید و دوباره مرحله 5 رو انجام بدین !)

8- موفق باشید و از بازی لذت ببرید ...

TheGnomonWorkshop
18-04-2010, 16:08
سلام...
من Mass Effect رو گرفتم ولی نمیدونم 1 هست یا 2 :31: ولی احتمالا 1 باشه
قبل از شروع بازی میخواد به اینترنت وصل بشه و کد رو هم که بهش میدم اجرا نمیشه
اگه کرکش رو دارین لطف کنین بذارین

خیر ببینین :10:

moderntalk
18-04-2010, 18:21
اگه 1 هست تو تاپیک خودش مطرح کنید لطفا.

djmd
18-04-2010, 22:09
خوب تا اینجا که وقت شد بازی کنیم این DLC رو ظاهرا این خانم محترم یه دزد تمام عیار (نیم عیار شاید) هستند ... و کلا به آثار تاریخی/هنری و نقاشی های خاص و اینها علاقه دارن و تا حالا بعضی چیزای خیلی معروف زمان خودشون رو دزدین ! حالا من دقیقا هدفشو هنوز نفهمیدم ولی ظاهرا واسه پول این کارا رو نمی کرده که بره به دزده یه جایه دیگه آب کنه ...
خلاصه تو این ماموریت هم ما دستیار ایشون شدیم که قراره ظاهرا مجسمه مقام معظم Saren خان کبیر رو سرقت ببریم ! ((اون مجسمه را برای اون خلافکاره میبری که بتونی توش سلاح و زره را جایسازی کنی ! ))
این قابلیت عکس/فیلم گرفتن وسط بازی xfire هم در نوع خودش هم جالبه هم بدرد بخور :20:

اینم از افرادی که واسم موندن + Kasumi

اینجا هم داره واسمون توضیح میده نقشه دزدی رو :

masoudtr
18-04-2010, 22:13
کار خاصی لازم نیست انجام دهید , چند مرحله ساده :

1- شما نسخه 1.00 بازی را دارای هستید یا 1.01 ؟ فرقی نمی کنه هر کدوم رو دارا هستید حتما crackش رو نیز نگه دارید ....

2- DLC رو از لینک مستقیم زیر دانلود کنید (حدود 1gb) :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید3- خوب حال برای اکتیو کردن DLC نیاز به فایل زیر دارید : (حدود 13kb )

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید4- فایل DLC دانلود شده رو که در واقع یک Setup هست رو نصب کنید , خودش به صورت اتومات بر روی بازی نصب می شود .

5- از اینترنت Disconnect شوید و حال فایل اکتیو کننده DLC رو اجرا کنید (دقت کنید اگر در ویندوز 7 هستید حتما از طریق run as Administrator اجرا کنید)

6- حال کرک نسخه 1.00 یا 1.01 بازی رو دوباره در شاخه binaries بازی کپی کنید .

7- اکنون بازی رو اجرا کرده و از DLC لذت ببرید (هواستون باشه حتما disconnect باشید وگرنه به صورت اتومات آنلاین چک می شین و DLC از کار می افته و باید برید فایل مربوط به DLC ها رو از mydocument پاک کنید و دوباره مرحله 5 رو انجام بدین !)

8- موفق باشید و از بازی لذت ببرید ...
منظورت از نسخه یک قسمت اول بازی است؟
اینا تو قسمت دوم اجرا نمیشه؟

اون فایل 13 کیلو بایتی هم پاک شده دوباره بگذارش

djmd
18-04-2010, 22:20
منظورت از نسخه یک قسمت اول بازی است؟
اینا تو قسمت دوم اجرا نمیشه؟

اون فایل 13 کیلو بایتی هم پاک شده دوباره بگذارش

اوه اوه بدبخت شدم :31: .. بخاطر همون فایله اول پهنای بانده اکانتم پکیده بعدش هم دیدن کرک مرکه .. کلا اکانتمو تعلیق کردن رفت پی کارش ... خلاصه دوستان هر کس اون فایل 13 کیلو باتی رو لازم داشت باس تو تورنت ها پیداش کنه !
منظورم از نسخه 1.00 یا 1.01 همون ورژن های بازی بود ... اگر پچ نصب کرده باشین بازیتون به 1.01 ارتقا پیدا کرده اگر هم از موقعی که بازی گرفتید کلا هیچ پچی چیزی نریختین روش خوب هنوز همون ورژن 1.00 هست ...

masoudtr
18-04-2010, 22:58
من یک گیگی را تا 70 درصد دانلود کردم
فایل کرک را از سیستم خودت بگذار یا اگه کسی داره بگذاره
ای ...تو این شانس

djmd
18-04-2010, 23:03
اگر آقای مدیر حال بدن و به همه کاربرا توجه کنن نه یه عده خاص ما این فایل و خدمتشون تقدیم کنیم تا ضمیمه فرمایند ...

mehdiporbaba
19-04-2010, 04:56
اون خانوم که با پچ میاد به جمع اضافه میشه عشق سابق شپرد هست!!!و در طی ماجرای مس افکت 1 از هم جدا میشن و دوباره هم دیگه رو پیدا می کنن
در آخر ماموریت کاسومی یه گزینه میاد بین شپرد و اون که شپرد ازش می خواد باز هم مثل سابق با هم باشن و عاشق هم اما کاسومی قبول نمی کنه احتمالا رابطه ای اون ها در مس افکت 3 مشخص میشه

IIIXSubZeroXIII
19-04-2010, 17:08
اون خانوم که با پچ میاد به جمع اضافه میشه عشق سابق شپرد هست!!!و در طی ماجرای مس افکت 1 از هم جدا میشن و دوباره هم دیگه رو پیدا می کنن
در آخر ماموریت کاسومی یه گزینه میاد بین شپرد و اون که شپرد ازش می خواد باز هم مثل سابق با هم باشن و عاشق هم اما کاسومی قبول نمی کنه احتمالا رابطه ای اون ها در مس افکت 3 مشخص میشه
فکر نکنم اینطوری باشه ، کاسومی عاشق همون ژاپنیه بود که تو دمو نشون میده . اول DLC هم که همدیگه رو می بینن نمیشناسن همو ! آخرشم شپارد باید انتخاب کنه که کاسومی Greybox رو نگه داره یا نابود کنه!

mehdiporbaba
19-04-2010, 21:52
فکر نکنم اینطوری باشه ، کاسومی عاشق همون ژاپنیه بود که تو دمو نشون میده . اول DLC هم که همدیگه رو می بینن نمیشناسن همو ! آخرشم شپارد باید انتخاب کنه که کاسومی Greybox رو نگه داره یا نابود کنه!

من مطمئن هستم

AlexMercer
19-04-2010, 21:54
اقا کسی از کرج این dlc هارو نداره به ما هم بده فیض ببریم؟
راستی dlc بعدی به صورت dvd پخش میشه و محوریت داستان رو لیاراست.

کاتسومی هم اشلی نیست. اشتباه نگیرین

IIIXSubZeroXIII
20-04-2010, 07:25
من مطمئن هستم
من ME1,2 رو زیرو رو کردم ولی هیچ جایی این صحبت های شما رو ندیدم حتی تو DLC !

کاتسومی هم اشلی نیست. اشتباه نگیرین

devilboys
23-04-2010, 09:58
آقایان من تازه بازی رو گرفتم وقتی new game میزنم وقتی بازی میخواد لود بشه گیر میکنه دیگه جلو نمیره لطفا راهنمایی کنید

mehdy.z
23-04-2010, 11:38
آقایان من تازه بازی رو گرفتم وقتی new game میزنم وقتی بازی میخواد لود بشه گیر میکنه دیگه جلو نمیره لطفا راهنمایی کنید
شما آخرین ورژن nvidia phsyx رو دانلود کن احتمال داره درست بشه...
(چون خیلیا این مشکل رو داشتند ولی من راه حل قطعی براش نشنیدم فقط بعضی از دوستان تونستند با این کار درستش کنند)

apoosh
23-04-2010, 15:14
من یه مشکل بزرگ دارم که ندیدم کسی داشه باشه!
همه چی بازی من درسته فقط مشکل اینجاست که سیو نمیشه بازی اصلا!!
دوبار تا حالا بازی کردم و 10 بار هم گرینه سیو رو زدم اما وقتی بازی رو شروع میکنم تنها گزینه new game هست و این یعنی روز از نو روزی از نو!!
چه جوری بازی رو سیو کنم؟ وقتی رو گزینه سیو میرم creat new save کار نمیکنه و فقط دکمه سیو روشنه که وقتی میزنم زیر خود شفرد مینویسه game saved اما هیچ سیوی بعد میبینم انجام نشده
کمممممممممممممممممممممممک

titanium_zarin
23-04-2010, 15:34
دوبار تا حالا بازی کردم و 10 بار هم گرینه سیو رو زدم اما وقتی بازی رو شروع میکنم تنها گزینه new game هست و این یعنی روز از نو روزی از نو!!
چه جوری بازی رو سیو کنم؟ وقتی رو گزینه سیو میرم creat new save کار نمیکنه و فقط دکمه سیو روشنه که وقتی میزنم زیر خود شفرد مینویسه game saved اما هیچ سیوی بعد میبینم انجام نشده

شما با launcer بازي رو اجرا كنيد ببينيد همين مشكل رو داريد؟؟؟

mehdy.z
23-04-2010, 16:17
دوست عزیز این مشکل برمیگرده به اینکه محل سیو در این بازی در جاهای متفاوتی تعریف شده!!
من به شما پیشنهاد میکنم که اول از همه بازی رو از این نقطه شروع کنید:

اگه باز هم سیو در بازی جواب نداد سپس سراغ این گزینه برید:

ببینید در کدوم محل وقتی شما بازی رو اجرا میکنید بازی سیو میشه...
(در ضمن شما که از سیوهای mass effect 1 استفاده نکردید؟؟)

apoosh
23-04-2010, 17:23
دوست عزیز این مشکل برمیگرده به اینکه محل سیو در این بازی در جاهای متفاوتی تعریف شده!!
من به شما پیشنهاد میکنم که اول از همه بازی رو از این نقطه شروع کنید:

اگه باز هم سیو در بازی جواب نداد سپس سراغ این گزینه برید:

ببینید در کدوم محل وقتی شما بازی رو اجرا میکنید بازی سیو میشه...
(در ضمن شما که از سیوهای mass effect 1 استفاده نکردید؟؟)

مرسی از راهنماییتون
من اصلا masseffect رو تا حالا بازی نکردم که بخوام از سیو شماره اول استفاده کنم
آیکون روی دسکتاپم هم واسه آدرس "C:\Program Files\electronicarts\Mass Effect 2\binaries\MassEffect2.exe" است
از طریق لانچر هم رفتم و اینجا بازی درست سیو میشه اما صدا اصلا نیست!! تو تنظیمات هم همه چی درسته ولی صدا کار نمینه و کلا قطعه
نمیدونم چیکار کنم، از طریق راه اول صدا هست سیو نمیکنه، از طریق راه دوم سیو میکنه صدا نداره!
کمکککککککککککککک

mehdy.z
23-04-2010, 18:15
مرسی از راهنماییتون
من اصلا masseffect رو تا حالا بازی نکردم که بخوام از سیو شماره اول استفاده کنم
آیکون روی دسکتاپم هم واسه آدرس "C:\Program Files\electronicarts\Mass Effect 2\binaries\MassEffect2.exe" است
از طریق لانچر هم رفتم و اینجا بازی درست سیو میشه اما صدا اصلا نیست!! تو تنظیمات هم همه چی درسته ولی صدا کار نمینه و کلا قطعه
نمیدونم چیکار کنم، از طریق راه اول صدا هست سیو نمیکنه، از طریق راه دوم سیو میکنه صدا نداره!
کمکککککککککککککک
خوب شما اول از همه در این مکان:

در قسمت audio ببین که صدا فعال باشه...
در قسمت sound ببین کارت صدای شما به طور صحیح براش تعریف شده یعنی hardware صحیح رو انتخاب کرده باشه...
سر آخر اگه همه اینها درست بود کاری رو که توی این پست گفته انجام بده امیدوارم جواب بده::46:

apoosh
23-04-2010, 19:00
خوب شما اول از همه در این مکان:

در قسمت audio ببین که صدا فعال باشه...
در قسمت sound ببین کارت صدای شما به طور صحیح براش تعریف شده یعنی hardware صحیح رو انتخاب کرده باشه...
سر آخر اگه همه اینها درست بود کاری رو که توی این پست گفته انجام بده امیدوارم جواب بده::46:

فقط میتونم بگم خیلیییییییییییییی باحالی
دمت گرم، نمیدونم چرا اما صدا تو اون قسمت غیرفعال بود
بازم ممنون

devilboys
23-04-2010, 19:21
اقایان بازی از لود رد شد ولی توی بازی سه ثانیه گیر میکنه بعد دوباره روان میشه مشکل چیه لطفا راهنمایی کنید

hamhami_333
23-04-2010, 20:41
بچه ا یه مرحله هست ما میریم سوار شاتل میشیم بعد collectora مان همرو میکشن جز jeff میخوساتم بدونم اصلا چرا ما رفتیم سوار شاتل شدیم ؟

M A X I M U M
23-04-2010, 21:01
بخاطر اینکه تا آماده شدن و نصب شدن ریپر آی اف اف نقشه رو یه بررسی کامل بکنن و جزئیات رو بررسی کنند

hamhami_333
24-04-2010, 08:23
این تیکش مسخره بودا خوب تو خود نرمندی این کارو میکردن !!!

devilboys
24-04-2010, 10:19
اقایان بازی از لود رد شد ولی توی بازی سه ثانیه گیر میکنه بعد دوباره روان میشه مشکل چیه لطفا راهنمایی کنید

AlexMercer
24-04-2010, 18:20
اقا کسی از کرج dlc هارو نداره. برای ما هم بیاره؟ باهاش حساب میکنم:11:

moderntalk
25-04-2010, 17:59
کسی تو بازار ندیده بفروشن این dlc ها رو؟

alireza2099
25-04-2010, 18:39
لینک DLC - Kasumi Stolen Memory

امشب دانلود میکنم .

moderntalk
26-04-2010, 10:57
لینک از رپید شیر بذارید نه از تورنت.

IIIXSubZeroXIII
26-04-2010, 14:14
لینک از رپید شیر بذارید نه از تورنت.
این لینک مستقیمشه:

Rick Butler
26-04-2010, 14:22
اين بازي خيلي باحاله من وقتي تمومش كردم بال در آوردم هر كي بازي نكرده بود بهش پيشنهاد كردم PERFECT:46:

عاليه من خوشحالم كه الكترونيك آرتز بالاخره شاهكار دومي رو ارائه داده محشره

moderntalk
26-04-2010, 21:00
منم موافقم یه چیزی تو مایه های شاهکار بود از همه نظر.

d_a_n_t_e
27-04-2010, 10:53
لطفا یکی اون فایل 13 kb رو بزاره

vahidgame
27-04-2010, 13:39
اين بازي خيلي باحاله من وقتي تمومش كردم بال در آوردم هر كي بازي نكرده بود بهش پيشنهاد كردم PERFECT:46:

عاليه من خوشحالم كه الكترونيك آرتز بالاخره شاهكار دومي رو ارائه داده محشره
البته باید به خاطر این شاهکار از Bioware تشکر کرد که دوباره یه شاهکار دیگه ساختش. EA فقط ناشر بازی بوده و در بازی تاثیر نداشته...

Steps-Rap
27-04-2010, 22:30
بچه ها این بازی به چند شکل تموم میشه؟من که خوب تمومش کردم.هر چند تقریبا خیلی از افرادایی که دوستشون داشتم مردن تو مرحله آخر.
آخر سر خودم و گرانت و جکاب وجوکر و اون دکتر زنه زنده موندیم.
دوستام گفتم ما آخر بازی تو فضا پرت شدیم و مردیم.
شما ها چه جوری تمومش کردین؟؟کیا زنده موندن؟

havas_1980
27-04-2010, 23:33
بچه ها این بازی به چند شکل تموم میشه؟من که خوب تمومش کردم.هر چند تقریبا خیلی از افرادایی که دوستشون داشتم مردن تو مرحله آخر.
آخر سر خودم و گرانت و جکاب وجوکر و اون دکتر زنه زنده موندیم.
دوستام گفتم ما آخر بازی تو فضا پرت شدیم و مردیم.
شما ها چه جوری تمومش کردین؟؟کیا زنده موندن؟
بدترین حالت ممکنه اینه که همگی به غیر از Joker کشته بشن. بهترین حالت هم اینه که همگی زنده بمونن و شما هم پایگاه رو نابود کنین. (یکی از اون دو تا انتخاب) حد وسطش هم یه عده از اعضا کشته میشن مثل وضعیت شما که می تونه متغیر باشه.

moza
28-04-2010, 02:39
اين بازي يه نسخه 3 دي وي دي داره و يه نسخه 4 دي وي دي و خب قيمت هر دي وي دي هم بايد 700 باشه حالا خودت حساب كن
واسم حساب میکنی ، آخه مخم نمیکشه !

Steps-Rap
29-04-2010, 22:12
oخوب بالاخره شما ها چه جوری تمومش کردین؟؟
چه طوری همه زنده موندن؟؟؟
مگه میشه؟؟
و واقعا سیو این بازی که همه زنده بمونن تو نسخیه شماره 3 این بازی هم تاثیر خواهد داشت؟؟

titanium_zarin
29-04-2010, 23:09
مگه میشه؟؟
و واقعا سیو این بازی که همه زنده بمونن تو نسخیه شماره 3 این بازی هم تاثیر خواهد داشت؟؟

خب دوست من...
من دفعه اول سه نفر مردن...دفعه بعد هيچكي هيشكي...
چرا نميشه؟؟؟
شما همه رو به كشتن دادين؟؟؟؟
واسه اينكه همه زنده بمونن چندتا پست قبلتر هومان عزيز توضيحاتي دادن...اونو بخونيد...

mehdy.z
29-04-2010, 23:15
مگه میشه؟؟

بله همونطور که دوستمون havas_1980 توضیح دادند شما دقیقا همون کارها رو بکنی همه زنده می مونند:46:
در ضمن در مورد نسخه سوم بازی تا اونجا که من میدونم یه جا bioware گفته بود که احتمالا سیوهای نسخه دو توی قسمت سوم به کار نمیاد البته فکر کنم به طور کامل تائید نشده بود...
(همزمانی پست...)

AlexMercer
30-04-2010, 09:44
مگه میشه؟؟

من دوبار بازی رو تموم کردم یک بار میراندا و جیکوب مردند و بار دوم هیچکس.

سیو های بازی همونطور که bioware اعلام کرده و در صفحه loading بازی هم هست در نسخه 3 تاثیر داره. که تاثیرش خیلی خیلی بیشتر از تاثیر سیو نسخه 1 رو 2 هست. و کلا خوده شرکت گفته نحوه بازی 3 هم مانند 2 هست و اکشنش بیشتر از نقش افرینیش هست. سیو شما در نسخه 3 در زمانی تاثیر نداره که فرمانده شپرد مرده باشه. در غیر اینصورت شما حتی با هر تعداد کشته در مرحله اخر میتونید سیو رو وارد نسخه بعد کنید. فقط شپرد باید زنده بمونه:46::8::8:

mehdy.z
30-04-2010, 10:59
من دوبار بازی رو تموم کردم یک بار میراندا و جیکوب مردند و بار دوم هیچکس.

سیو های بازی همونطور که bioware اعلام کرده و در صفحه loading بازی هم هست در نسخه 3 تاثیر داره. که تاثیرش خیلی خیلی بیشتر از تاثیر سیو نسخه 1 رو 2 هست. و کلا خوده شرکت گفته نحوه بازی 3 هم مانند 2 هست و اکشنش بیشتر از نقش افرینیش هست. سیو شما در نسخه 3 در زمانی تاثیر نداره که فرمانده شپرد مرده باشه. در غیر اینصورت شما حتی با هر تعداد کشته در مرحله اخر میتونید سیو رو وارد نسخه بعد کنید. فقط شپرد باید زنده بمونه:46::8::8:
والا من یه جا توی بخش اخبار قبلا خوندم ممکنه تاثیر نداشته باشه(نتونستم خبرش رو پیدا کنم)ولی همین طور که گفتم به طور کامل تائید نشده بود!!
ولی با توجه به حرفهای شما باید سیوها رو نگه داریم چون توی همین نسخه هم تا اونجا که من گرفتم نحوه بازی توی نسخه قبل می تونست تاثیر زیادی توی بازی داشته باشه :46:

Steps-Rap
30-04-2010, 12:16
من نه خیلی بد تموم کردم نه خیلی خوب.فقط از تیم من گرانت زنده موند و جکاب و خودم.بقیه مردن.
میشه خواهش کنم یکی از شماها که بازی رو کامل تموم کرده بدون این که حتی 1 نفر از افرادش بمیرن سیوش رو آپلود کنه و بزاره.ممنون میشم.

AlexMercer
30-04-2010, 12:27
من نه خیلی بد تموم کردم نه خیلی خوب.فقط از تیم من گرانت زنده موند و جکاب و خودم.بقیه مردن.
میشه خواهش کنم یکی از شماها که بازی رو کامل تموم کرده بدون این که حتی 1 نفر از افرادش بمیرن سیوش رو آپلود کنه و بزاره.ممنون میشم.

عزیزم لذت بازی مس افکت به این نیست که شما سیو یک نفر دیگه رو بگیری و تموم کنی و همه هم زنده بمونن. لذتش به اینه که ببینی تصمیم گیری های خودت چه تاثیری در اخر بازی داره. یک دور دیگه بازی رو شروع کن.:46:

Steps-Rap
30-04-2010, 13:32
آخه میدونی خیلی سخته یه بار دیگه از 0 شروع کنیم.این همه از بازی رو به درستی و کاملی پیش رفتیم فقط مرحله آخرو اشتباه کردیم که اکثرشون مردن.
من که اصلا یه سری از چیزایی که واسه زنده موندن دوستان گفتن رو نفهمیدم.
مثلا :

اصلا نمیدونم اینارو چه جوری باید انجام بدم.

یا مثلا :

این رو هم نمیدونم.تا اونجا که یادمه اولش دو تا گروه انتخاب میکنی با دو تا سرگروه.بعد هی سرگروها میمیرن هی باید سر گروه انتخاب کنی تا جایی که همه آخرش میمیرن و اون سیاره رو نابود میکنی و فقط خودت و گرانت و جوکر جکاب و یه دکتر زن زنده بمونن.

بعد فکر کن من همه اینارو از اول بازی کنم؟؟؟؟:19:

یا حداقل یه سیوی باشه که فقط مرحله آخر مونده باشه.بعد من اون کارارو انجام بدم که آخر همه زنده بمونن

havas_1980
30-04-2010, 13:52
آخه میدونی خیلی سخته یه بار دیگه از 0 شروع کنیم.
مثلا :

یا مثلا :

این رو هم نمیدونم.تا اونجا که یادمه اولش دو تا گروه انتخاب می کنی با دو تا سرگروه.بعد هی سرگروها میمیرن هی باید سر گروه انتخاب کنی تا جایی که همه آخرش میمیرن و اون سیاره رو نابود میکنی و فقط خودت و گرانت و جوکر جکاب و یه دکتر زن زنده بمونن.

د بیا! یعنی هیچکدومش رو متوجه نشدین؟! خیلی ناجوره شد که..

من یه توصیه اساسی بهتون می کنم... لطفا شماره قبلی (Mass Effect) رو بازی کنین و بعد بچسبین به این بازی. هر جایی رو هم متوجه نشدین تو تاپیکش همون موقع عنوان کنین. نه اینکه ندونین و شانسی رد کنین بره.

AlexMercer
30-04-2010, 13:58
آخه میدونی خیلی سخته یه بار دیگه از 0 شروع کنیم.
مثلا :

یا مثلا :

این رو هم نمیدونم.تا اونجا که یادمه اولش دو تا گروه انتخاب میکنی با دو تا سرگروه.بعد هی سرگروها میمیرن هی باید سر گروه انتخاب کنی تا جایی که همه آخرش میمیرن و اون سیاره رو نابود میکنی و فقط خودت و گرانت و جوکر جکاب و یه دکتر زن زنده بمونن.

یا حداقل یه سیوی باشه که فقط مرحله آخر مونده باشه.بعد من اون کارارو انجام بدم که آخر همه زنده بمونن

سیستم های دفاعی و تسحیلات سفینه : توی مراحل که داری بازی میکنی معمولا جعبه ها یا گاو صندوق های دیواری یا کامپیوتر هایی هستند که باید -- شن که اونهارو -- کنی چیزای مفید و خوبی میگیری که اپ گرید های جدید هم توش هست. همینطور هم که مراحل رو بالاتر میری اپ گرید های جدیدی برای سفینه ازاد میشه.
شما باید سیارات ناشناخته رو بگردی و یک سری موارد نیاز رو برای اپ گرید مثل ایریدویم یا المنت زرو رو از اون سیارات با پرتاب probe کسب کنی.

هر کدوم از شخصیت ها بعد یک مدت ازت انتظار دارن که یک ماموریت شخصی براشون انجام بدی. که یا نجات دادن خواهرشونه یا پسرشون یا انتقام گیری ..... . شما وقتی این مراحل رو انجام میدی یارات وفادار میشن. که البته گهگاه دعواهایی پیش میاد که باید مدیریتشون کنی که وفاداری ها تموم نشه.

شما حتما شاهد یک مرحله بودین که دشمنان به صفینه حمله میکنند و شما در نقش جوکر باید صفینه رو نجات بدین. همونجا خدمه شما برده میشن به پایگاهی که شما مرحله اخر رو توش انجام میدین. شما سیعا پس از بازگشت به صفینه باید مرحله اخر رو برین تعلل باعث مرگ خدمه دزدیده شده میشه.

بعد در مرحله اخر هم که باید یک سری افراد رو سر گروه انتخاب کنی از این دستور استفاده کن

- گروه آخر: Miranda+Garrus به خاطر Overload[/B]

بازم اگر انگیزه تکرار این بازی شاهکار رو نداری امدوارم یکی سیوش رو بهت بده:46::11:

Steps-Rap
30-04-2010, 14:32
سیستم های دفاعی و تسحیلات سفینه : توی مراحل که داری بازی میکنی معمولا جعبه ها یا گاو صندوق های دیواری یا کامپیوتر هایی هستند که باید -- شن که اونهارو -- کنی چیزای مفید و خوبی میگیری که اپ گرید های جدید هم توش هست. همینطور هم که مراحل رو بالاتر میری اپ گرید های جدیدی برای سفینه ازاد میشه.
شما باید سیارات ناشناخته رو بگردی و یک سری موارد نیاز رو برای اپ گرید مثل ایریدویم یا المنت زرو رو از اون سیارات با پرتاب probe کسب کنی.

در این مورد من هر چی از این جور چیزا سر راهم بود استفاده کردم.هم چنین خیلی از سیارات ناشناخته رو شناسوندم و ماموریتاشو هم انجام دادم.و هر کدوم از افراد تیم که کمک میخواست(ماموریت هاشون) بهشن کمک کردم و ماموریتاشونو کامل انجام دادم.

- گروه آخر: Miranda+Garrus به خاطر Overload[/B]

در این مورد tech برای تونل و بیوتیک منظور چیه؟؟؟