مشاهده نسخه کامل
: Mass Effect 2
صفحه ها :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
AlexMercer
30-04-2010, 16:40
سیستم های دفاعی و تسحیلات سفینه : توی مراحل که داری بازی میکنی معمولا جعبه ها یا گاو صندوق های دیواری یا کامپیوتر هایی هستند که باید -- شن که اونهارو -- کنی چیزای مفید و خوبی میگیری که اپ گرید های جدید هم توش هست. همینطور هم که مراحل رو بالاتر میری اپ گرید های جدیدی برای سفینه ازاد میشه.
شما باید سیارات ناشناخته رو بگردی و یک سری موارد نیاز رو برای اپ گرید مثل ایریدویم یا المنت زرو رو از اون سیارات با پرتاب probe کسب کنی.
در این مورد من هر چی از این جور چیزا سر راهم بود استفاده کردم.هم چنین خیلی از سیارات ناشناخته رو شناسوندم و ماموریتاشو هم انجام دادم.و هر کدوم از افراد تیم که کمک میخواست(ماموریت هاشون) بهشن کمک کردم و ماموریتاشونو کامل انجام دادم.
- متخصص Tech برای تونل: Legion / Tali
- رهبر گروه اول: Garrus / Miranda / Jacob
- متخصص Biotic برای ساخت پوشش: Samara / Jack
- رهبر گروه دوم: Garrus / Miranda/ Jacob
- اسکورت: هر کسی میتونه باشه اما Mordin گزینه ایده آله.
- گروه آخر: Miranda+Garrus به خاطر Overload[/B]
در این مورد tech برای تونل و بیوتیک منظور چیه؟؟؟
tech ها قابلیت های بیشتری در -- کردن دارند. شما همون اول مرحله اخر ازتون خواسته میشه یک نفر رو بفرستین داخل یک کانال. بهترین انتخاب که بیشترین جواب رو داده در بین بازکننده ها legion هست.
سرگروه ها رو من میراندا انتخاب کردم و چون وفادار بود نمرد.
بایوتیک ها هم یک سری نیروهایی ازمایشگاهی دارند. جایی که باید یک نفر سپر بایوتیکی یا آبی رنگ جلوی هجوم حشره های کالکتور ها براتون بسازه از سامارا استفاده کن.
کسی که خدمه کشتیت رو از پایگاه کالکتورها به طرف نرمندی اسکورت میکنه هم هر کسی که وفادار هست میتونه باشه. چون اگر وفادار نباشه حتی اگر خدمه زنده بمونن خودش میمیره. من خودم grunt رو فرستادم چون بدردم نمیخورد.
گروه اخر هم garrus و miranda به خاطر قدرتشون گروه مناسبیه ولی من با جک و میراندا که هر دو وفادار بودن و همیشه هم با این دوتا مراحل رو مرفتم رفتم:46:
Steps-Rap
30-04-2010, 17:51
حالا کسی نیست بیاد سیو کامل بازی یا حد اقل مرحله یکی مونده به آخر رو بده؟؟؟
من با بازیش زیاد حال نکردم.یک عالمه رفته بودم جلو سیو هم کرده بودما ولی بعد فرداش که بازیش کردم سیوام همش پریده بود.حالم گرفته شد alt+f4زدم پاکش کردم:21::31:
حالا کسی نیست بیاد سیو کامل بازی یا حد اقل مرحله یکی مونده به آخر رو بده؟؟؟
دانلود انواع Save برای Mass Effect یک و دو:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر بازی رو حداقل 2 بار و ترجیحا 3 بار کامل تموم نکردید به هیچ وجه Save های دیگران رو استفاده نکنید. اصلا نباید در حال خواندن پست های دیگران تو این تاپیک باشید! حالا اگر برای لود اولیه مثل انتقال داستان مشخص 1 به 2 یا دریافت کمی اعتبار و ... در ابتدای بازی می خواهید یه چیزی. البته اونم توصیه نمی کنم.
Steps-Rap
30-04-2010, 21:53
حالا سیو هایه این بازی تو کدوم قستمه؟؟
ینی کجا سیو میشه ؟ از کجا فایل سیو رو پیدا کنم تو pc ؟
یه چیزی هم بگم دیدم دوستان هی میگن از اول بازی کن و خودت بورو دیگه دیدم بهتره خودمون بازی رو برای برا دوم یا سوم تموم کنیم.
ولی فکر کنم بره واسه تابستون چون امتحانا شروع شده.
C:\Users\-----\Documents\BioWare\Mass Effect 2\Save
نقطه چین ها محل یوزر شما هست.
Steps-Rap
01-05-2010, 17:55
C:\Users\-----\Documents\BioWare\Mass Effect 2\Save
نقطه چین ها محل یوزر شما هست.
تو این فولدر رفته بودم ولی خالیه ! درصورتی که من خودم یکی دوبار بازی رو سیو کردک به علاوه ی این که خود بازی اتو سیو هست.
تو این فولدر رفته بودم ولی خالیه ! درصورتی که من خودم یکی دوبار بازی رو سیو کردک به علاوه ی این که خود بازی اتو سیو هست.
در یعضی از نسخه ها محل سیو بازی اینجاست:
Steps-Rap
01-05-2010, 20:33
در یعضی از نسخه ها محل سیو بازی اینجاست:
آره.همینجا بود.
Darkness Inside
02-05-2010, 19:10
میگم جدا از همه ی این ها، Dragon Age قشنگ تره یا Mass Effect 2?
Dragon Age به نظر من خیلی قشنگ تره
tommy vercetti
03-05-2010, 18:50
دوستانی که بازی رو تموم کردن یه سئوالی داشتم ...
من یه برادر کوچک دارم که می خواد الان این بازی رو بره ... به نظر شما مشکلی نداره که بازی کنه ؟؟؟ ( صحنه ای چیزی نداشته باشه)
خیلی ممنون ... راستی برادرم 7 سالشه ...
vahidgame
03-05-2010, 18:58
دوستانی که بازی رو تموم کردن یه سئوالی داشتم ...
من یه برادر کوچک دارم که می خواد الان این بازی رو بره ... به نظر شما مشکلی نداره که بازی کنه ؟؟؟ ( صحنه ای چیزی نداشته باشه)
خیلی ممنون ... راستی برادرم 7 سالشه ...
بازی صحنه اون چنانی نداره فقط توی بازی رومانس وجود داره که اون دست خودتون هست.
ولی مسئله مهم این هست که این بازی به زبان انگلیسی نسبتا خوب نیاز داره چون باید در طول بازی انتخاب های مختلف رو انجام بدید. فکر نکنم برای بچه 7 ساله این بازی مناسب باشه .
tommy vercetti
03-05-2010, 19:28
بازی صحنه اون چنانی نداره فقط توی بازی رومانس وجود داره که اون دست خودتون هست.
ولی مسئله مهم این هست که این بازی به زبان انگلیسی نسبتا خوب نیاز داره چون باید در طول بازی انتخاب های مختلف رو انجام بدید. فکر نکنم برای بچه 7 ساله این بازی مناسب باشه .
خودم یک ، دو مرحله رفتم ... دیدم انگلیسی خیلی قوی ای می خواد ( حتی بعضی جاها خودمم دیکشنری رو نگاه می کردم:31: )
بچه های امروزن دیگه ... میگه باید حتماً بازی کنه ... من فقط می خواستم خیالم راحت بشه که یه موقع موردی ، صحنه ای چیزی نداشته باشه ... اگه داشته باشه کتکشو من می خورم ... :41:
خیلی ممنون ...
خودم یک ، دو مرحله رفتم ... دیدم انگلیسی خیلی قوی ای می خواد ( حتی بعضی جاها خودمم دیکشنری رو نگاه می کردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بچه های امروزن دیگه ... میگه باید حتماً بازی کنه ... من فقط می خواستم خیالم راحت بشه که یه موقع موردی ، صحنه ای چیزی نداشته باشه ... اگه داشته باشه کتکشو من می خورم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه جا تو Citidal یه club یا هم چنین چیزی به نام after life وجود داره که افرادی در حال رقص اند. مواظب باشید برادرتون تنها اون جا نره!
در ضمن به برادرتون بگید با دختر samara خانم زیاد نگرده!
hosseincode2008
04-05-2010, 12:39
برادرتون بهتره بازيهايي كه فقط به يك كليك چپ نياز دارن بازي كنه نه چنين بازيهايي .
ايشون از انتخاب چند گزينه و در ادامه گوش دادن به صحبت هاي چند نفر در حالي كه هيچي ازش متوجه نميشه مطمئنا لذت نخواهد برد پس همون بهتر كه بازي رو انجام نده .
DaRiOuShJh
04-05-2010, 13:29
خوب! منم از امروز یه نمه وقت کردم این رزیدنت ایول 5 که چرت بود رو تموم کردم رسیدم به این
فقط تا به حال یه نکته ای بوده مثله نسخه ی اولش map ش همیشه نیست مسنکه و فقط یا باید m رو زد یا اینکه shift رو گرفت
حالا بریم ببینیم چی میشه! ولی از اهمین اولش که اوضاش یه نمه غمر در عقرب شروع شده:31:
tommy vercetti
04-05-2010, 21:53
برادرتون بهتره بازيهايي كه فقط به يك كليك چپ نياز دارن بازي كنه نه چنين بازيهايي .
ايشون از انتخاب چند گزينه و در ادامه گوش دادن به صحبت هاي چند نفر در حالي كه هيچي ازش متوجه نميشه مطمئنا لذت نخواهد برد پس همون بهتر كه بازي رو انجام نده .
واقعاً شما فکر می کنین که برادرم با اون بازی ها راضی می شه ... ؟ اگه سی دی جی تی ای آخری گم نشده بود اونم تموم کرده بود ... :31:
خودم از بازیش خوشم اومده ... یه ذره رفتم جلو ... توی اون سفینه باید کجا برم ؟؟؟؟
havas_1980
06-05-2010, 01:49
خودم از بازیش خوشم اومده ... یه ذره رفتم جلو ... توی اون سفینه باید کجا برم ؟؟؟؟
Glaxy Map - از نقشه کهکشان (واقع شده در بخش 2 سفینه) برای انتخاب مسیر حرکت نرماندی (سفینه) استفاده می کنین... نقشه از چندین کهکشان تشکیل شده که هر کهکشان شامل چند منظومه و هر منظومه شامل چند سیاره ست. شرح هر ماموریت اصلی و فرعی هم وقتی نقشه رو باز می کنین در کنار ان سیاره یا منظومه و یا کهکشان دیده میشه. صحبت کردن با اعضا و دیگر افراد به علاوه مشاهده پیغام ها (در قسمت Private Terminal) ماموریت ها رو براتون باز میکنه. در بعضی قسمت هم لازمه ماموریتی یا ماموریت هایی انجام بشه که ماموریتهای بعدیش رو براتون باز بکنه.
برای سفر به کهکشان های دیگر از Mass Relay استفاده می کنین که تو هر کهکشان فقط یه دونه از اون وجود داره. در کنار اون Mass Relay یه Fuel Depot هم وجود داره که سوخت سفینه (Feul) و کاوشگر (Probe) در اختیار سفینه قرار میده; برای رفتن از یک منظومه به منظومه دیگه تو همون کهکشان نیاز دارین که بنزین به اندازه کافی داشته باشین. از Probe هم برای پیدا کردن منابع تو سیارات استفاده می کنین که بتونین تسلیحات و تشکیلات رو آپگرید کنین.
در طول بازی 4 منبع وجود داره:
- Palladium - برای آپگرید اسلحه های Heavy Pistol و Shield و سایبرنتیک
- Platinum - برای آپگرید اسلحه های Shotgun و Sniper Rifle و پزشکی
- Iridium - برای آپگرید اسلحه های Assault Rifle و Submachine Gun و اسلحه های سنگین
- Element Zero - برای آپگرید های Biotic و Tech
آپگرید های سفینه هم شامل همه منابع میشه.
در بعضی از سیارت هم به سیگنالی برمیخورین که پیدا کردنش به یه ماموریت فرعی منتهی میشه. (در کل 10 سیگنال) در پایان معنی اون 100% شدن منظومه ها و کهکشان ها هم یعنی اینکه شما تمامی سیارات اون بخش رو کشف کردین. (سیاره ها از حالت ناشناخته بودن درمیاد)
Private Terminal - از این قسمت ( واقع شده در بخش 2 و 1 سفینه) وضعیت اعضای گروه رو مشاهده می کنین; اینکه کدوم افراد رو در اختیار دارین, به همراه وضعیت وفاداریشون (Loyality) توانایی ها و اسلحه هاشون. همچنین لیست آپگریدها به علاوه پیغامهای خونده نشده و آرشیو پیغامها و ویدئو های اموزشی مبارزه کردن پیشرفته رو می تونین مشاهده کنین.
Armory - از این قسمت یعنی اسلحه خونه (واقع شده در بخش 2 سفینه) اسلحه های پیش فرض حین ماموریت ها رو برای هر یک از اعضای گروه انتخاب می کنین.
Elevator - به کمک آسانسور هم به بخشهای دیگر سفینه (مجموعا 4) بخش میرین... هنگام انتخاب آسانسور هم نشون داده میشه که هر بخش شامل چه قسمت هایی هست و کدوم عضو در اون بخش مشغول به فعالیته. در بعضی از بخشها هم درهایی وجود داره که در حین بازی و با اضافه شدن اعضای جدید به تیمتون باز میشه.
Captain' Quarters - از این قسمت (واقع شده در بخش 1 سفینه) می تونین زره و لباس خودتون رو تغییر بدین.
Tech Lab - از این قسمت (واقع شده در بخش 2 سفینه) لیست اپگرید ها رو مشاهده می کنین; در سمت چپ, موارد انجام نشده به صورت طبقه بندی شده و سمت راست, موارد انجام شده اما به صورت کلی.
DaRiOuShJh
06-05-2010, 02:42
همممممممممممم
یه نمه بازیش بعضی عناصر باحالش رو از دست داده مثله ویراژ دادن با ماشینش تو سیاره های مختلف و الان تنها میشه اسکن کرد و اگر خبری بود فرود اومد
ولی در کل دیالوگ ها و انتخاباتش برای بلا آوردن سره مدم و ... جالب تر شده
فقط نمیدونم نسخه ی من اینطوریه یا ماله همه اینطوری هست که بعضی جاهاش بازی باگ داره مثلا داری از بغله یه جعبه ای چیزی رد میشی برای خودش میره هوا! و از رو در و دیوار راه میره
برای شما هم همچینه؟
بچه های امروزن دیگه ... میگه باید حتماً بازی کنه ... من فقط می خواستم خیالم راحت بشه که یه موقع موردی ، صحنه ای چیزی نداشته باشه ... اگه داشته باشه کتکشو من می خورم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برادر ESRB: Mature یعنی 18 سال به بالا
حالا شما صلاح میدونی این بازی رو بچه 7 ساله بکنه بای پای لرزش هم بشینی دیگه
titanium_zarin
06-05-2010, 09:41
همممممممممممم
یه نمه بازیش بعضی عناصر باحالش رو از دست داده مثله ویراژ دادن با ماشینش تو سیاره های مختلف و الان تنها میشه اسکن کرد و اگر خبری بود فرود اومد
فقط نمیدونم نسخه ی من اینطوریه یا ماله همه اینطوری هست که بعضی جاهاش بازی باگ داره مثلا داری از بغله یه جعبه ای چیزی رد میشی برای خودش میره هوا! و از رو در و دیوار راه میره
برای شما هم همچینه؟
اره...واسه منم اينجوري بود ....
يه پچي بود نصب كردم بهتر شد ....خيلي اين اتفاقات كمتر شد ...:46:
masoudtr
06-05-2010, 13:19
تو سیاره citadel باید به Thane و Garrus کمک کنم تا با وفا بشن
چجوری این کارو بکنم؟
هر چی تو سیاره گشتم بیفایده بود
AlexMercer
06-05-2010, 13:59
چجوری این کارو بکنم؟
برای کمک به هردو باید با همون افسر پلیس حرف بزنی. تا اونجایی که یادمه برای گروس میای به پایین ترین طبقه یک اونجا باید با یک نفر حرف بزنی تا بری تو مرحله.
برای تین هم فکر کنم اون طبقه ای که یک زنه با یک ربات که در هوا معلق در کنار سر اونجا با یک نفر حرف میزنی بعد میری واسه مرحله:46:
moderntalk
08-05-2010, 12:09
همممممممممممم
برای شما هم همچینه؟
برادر ESRB: Mature یعنی 18 سال به بالا
حالا شما صلاح میدونی این بازی رو بچه 7 ساله بکنه بای پای لرزش هم بشینی دیگه
مال منم باگ داشت.یه بار مجبور شدم به خاطر باگ توی یه سیاره که نمیشد سیو کنی مجبور شدم دوباره برم.رو هوا بود ااین ور اون ور هم نمیرفت!!:5:
موفق باشید.:10:
Steps-Rap
10-05-2010, 14:55
بچه ها شما گفتین مرحله آخر اولش میشگه یه نفر برای تونل بفرسته من یادم نمیاد.
میشه کامل توضیح بدین واسه مرحله آخر هر کسی دقیقا چه جوری انتخاب کنم که خودتون انتخاب کردین؟
بچه ها شما گفتین مرحله آخر اولش میشگه یه نفر برای تونل بفرسته من یادم نمیاد.
میشه کامل توضیح بدین واسه مرحله آخر هر کسی دقیقا چه جوری انتخاب کنم که خودتون انتخاب کردین؟
بفرما توی این پست دوستمون کامل توضیح دادن :46::
DaRiOuShJh
11-05-2010, 19:29
خوب رسدم تهران
برسم یه نمه برم بازی رو ببینیم چی به چیه
الان دیگه تقریبا تمامه aquad ام رو مراحلشون رو رفتم loyal هستن غیر از این جک که با میراندا دعواش شده بود منم اون قد پوینت نداشتم با جفتشون کنار بیام
مجبور شدم میراندا رو انتخاب کنم این جکه رویالیش پرید
میگم بچه ها موتورش خیلی شبیهه موتور بازی dead space شده ها
DaRiOuShJh
12-05-2010, 00:30
خوب این نسخه هم تموم شد
فقط این نسخه آخرش چه قد تلفاتش زیاد بود
4 نفر به فنا رفتن
برای من jack و grunt و thali و اونیکی assasin که رو به موت (اسمش رو یادم نیست ) مردن
گرانت و تالی رو دلم سوخت مخصوصا تالی که ماله نسخه ی اول بود باید جاش legion رو میفرستادم:31:
گرانت هم که بیشتره بازی باهام بود یاره خوبی بود
Steps-Rap
12-05-2010, 19:26
آقا یه سوال دیگه.
من دارم دو باره بازی میکنم.
از همون اول که می خوایم شخصیتو انتخاب کنیم (کاستم میل)
من بار اول Soldier بودم.
حالا میخوام ببینم اون یکی های دیگه چی هستن.مثلا Sentinel یا Vanguard یا ...
فرقی میکنه کدوم رو انتخاب کنیم یا در بازی تاثیر نداره و کدوم بهتره؟
به جز اون هم یه سری چیزای دیگه هم هست که بعدش باید انتخاب کنیم.
لطفا یه راهنمایی بکنید.
havas_1980
12-05-2010, 21:06
آقا یه سوال دیگه.
من دارم دو باره بازی میکنم.
از همون اول که می خوایم شخصیتو انتخاب کنیم (کاستم میل)
من بار اول Soldier بودم.
حالا میخوام ببینم اون یکی های دیگه چی هستن.مثلا Sentinel یا Vanguard یا ...
فرقی میکنه کدوم رو انتخاب کنیم یا در بازی تاثیر نداره و کدوم بهتره؟
به جز اون هم یه سری چیزای دیگه هم هست که بعدش باید انتخاب کنیم.
لطفا یه راهنمایی بکنید.
- اول کار, کلاس کاراکترتون رو انتخاب می کنین که 6 تاست. 3 تا اصلی 3 تا هم ترکیبی:
Soldier - کلاس مبارزه (پیشفرض)
Engineer - کلاس تکنسین
Adept - کلاس بایوتیک (جادو)
Infifiltrator - ترکیب کلاس Soldier و Engineer
Sentinel - ترکیب کلاس Engineer و Adept
Vanguard - ترکیب کلاس Soldier و Adept
(کمی بعد تو همین پست با یه جدول این موضوع رو بهتر نشون میدم. وجودش لازمه)
- اما بعدش یکی از این سه مورد رو انتخاب می کنین:
Sole Survivor - نتیجه اینکه هم موقع انتخاب دیالوگ های Paragon و هم Renegade هیچ امتیازی اضافی کسب نمیشه.
War Hero - نتیجه اینکه فقط هنگام انتخاب دیالوگ های Paragon, علاوه بر امتیاز اون دیالوگ, امتیازی اضافی هم کسب میشه.
Ruthless - نتیجه اینکه فقط هنگام انتخاب دیالوگ های Renegade, علاوه بر امتیاز اون دیالوگ, امتیازی اضافی هم کسب میشه.
masoudtr
12-05-2010, 22:26
چجوری این کارو بکنم؟
garrus را انجام دادم ولی thane را هر چی میگردم پیدا نمیکنم
تو ژورنال نوشته بگرد و کسی را پیدا کن که در باره پسر thane اطلاعات داشته باشه لطفا راهنمایی کنید بدجور گیرم
راستی چکار باید کرد میراندا بیاد طرف شپرد؟؟؟؟؟:21::21:
AlexMercer
12-05-2010, 22:42
تو ژورنال نوشته بگرد و کسی را پیدا کن که در باره پسر thane اطلاعات داشته باشه لطفا راهنمایی کنید بدجور گیرم
یک ادمه که تو طبقه های بالای سیتادل هست. اگر میراندا لویال باشه. هی برو باهاش صحبت کن کم کم..........
اگر لویال نباشه و تو دعواش با جک جک رو انتخاب کرده باشی باید پاراگونت کامل بشه تا دست از لجبازی برداره ولی رومانس دیگه نمیکنه
havas_1980
12-05-2010, 22:54
تو ژورنال نوشته بگرد و کسی را پیدا کن که در باره پسر thane اطلاعات داشته باشه لطفا راهنمایی کنید بدجور گیرم...باید رفت Citadel... اونجا باید با کاپیتان Bailey صحبت بشه.
masoudtr
13-05-2010, 10:52
اگر لویال نباشه و تو دعواش با جک جک رو انتخاب کرده باشی باید پاراگونت کامل بشه تا دست از لجبازی برداره ولی رومانس دیگه نمیکنه
اتفاقا میراندا را انتخاب کردم تو دعوا ولی مثل اینکه تیرم خطا رفت:31:
DaRiOuShJh
13-05-2010, 11:41
باید با Thane قبلش صحبت کرده باشی و ماموریته رویال شدنش رو گرفته باشی
بعد اون رو تو اسکوادت داشته باش برو سیتادل با همون سرجانت baily صحبت کن یه آپشن براش میاره به اسمه thane's son
یک ادمه که تو طبقه های بالای سیتادل هست. اگر میراندا لویال باشه. هی برو باهاش صحبت کن کم کم..........
اتفاقا میراندا را انتخاب کردم تو دعوا ولی مثل اینکه تیرم خطا رفت:31:
یه 3-4 بار باهاش صحبت کنی باید خبری بشه:31:
sir payman
13-05-2010, 19:11
سلام
من تو مرحله لویالتی thane گیر کردم.
بعد از اینکه پسرش رو پیدا کردیم و baily گفت که ببریدشون و بهشون یه جایی بدید برای صحبت بازی میره توی لود و بعد از پایان لود یا ارور میده و از بازی میاد بیرون یا اینکه تصویر همونطوری سیاه میمونه.
بازی رو حتی از اول نصب کردم ولی باز هم درست نشد.
لطفا کمک کنید:11:
havas_1980
13-05-2010, 19:20
سلام
من تو مرحله لویالتی thane گیر کردم.
بعد از اینکه پسرش رو پیدا کردیم و baily گفت که ببریدشون و بهشون یه جایی بدید برای صحبت بازی میره توی لود و بعد از پایان لود یا ارور میده و از بازی میاد بیرون یا اینکه تصویر همونطوری سیاه میمونه.
بازی رو حتی از اول نصب کردم ولی باز هم درست نشد.
لطفا کمک کنید:11:اولین پچ و کرکش رو از آدرس زیر بگیرین و امتحان کنین:
Steps-Rap
14-05-2010, 09:10
- اول کار, کلاس کاراکترتون رو انتخاب می کنین که 6 تاست. 3 تا اصلی 3 تا هم ترکیبی:
Engineer - کلاس تکنسین
Adept - کلاس بایوتیک (جادو)
(کمی بعد تو همین پست با یه جدول این موضوع رو بهتر نشون میدم. وجودش لازمه)
Sole Survivor - نتیجه اینکه هم موقع انتخاب دیالوگ های Paragon و هم Renegade هیچ امتیازی اضافی کسب نمیشه.
War Hero - نتیجه اینکه فقط هنگام انتخاب دیالوگ های Paragon, علاوه بر امتیاز اون دیالوگ, امتیازی اضافی هم کسب میشه.
Ruthless - نتیجه اینکه فقط هنگام انتخاب دیالوگ های Renegade, علاوه بر امتیاز اون دیالوگ, امتیازی اضافی هم کسب میشه.
مر30.آره واقعا لازمه.
من الان دارم با Sentinel ادامه میدم.
یه سوال دیگه:
الان وفا داری جک افتاد.کاری میتونم بکنم؟
titanium_zarin
14-05-2010, 09:43
مر30.آره واقعا لازمه.
من الان دارم با Sentinel ادامه میدم.
یه سوال دیگه:
سلام...
تو دعوا با ميراندا؟؟؟؟اگه اره...بايد پارا يا رنجر رو بالا ببري تا بتوني درستش كني ...وگرنه نميشه ....:46:
DaRiOuShJh
14-05-2010, 13:21
منکه دیگه تا اخره بازی نتونستم درستش کنم
ولی در هر صورت باهاش حال نمیکردم آخرشم افتاد مرد خوشحال شدم!×!!:31:
Steps-Rap
14-05-2010, 14:13
سلام...
تو دعوا با ميراندا؟؟؟؟اگه اره...بايد پارا يا رنجر رو بالا ببري تا بتوني درستش كني ...وگرنه نميشه ....:46:
اینی که میگی منظورت همونایی که بعد از صحبت کردن با افراد(هم خوب صحبت کردن و هم بد صحبت کردن) به دست میاری؟؟؟
مثلا چه قدر باید باشه؟؟
sir payman
14-05-2010, 15:11
اولین پچ و کرکش رو از آدرس زیر بگیرین و امتحان کنین:
ممنون از کمکتون ولی هنوز مشکل پا برجاست.
توی چندتا فروم خارجی هم که دیدم این مشکل رو افراد دیگه ای هم داشتند ویکی گفته بود که بازی رو وقتی میذاری روی پردازش تک هسته ای این مشکل حل میشه.
میشه بگید چطوری باید سینگا کور کنم پردازش بازیو(یعنی فقط از 1 هسته استفاده کنه)؟
ممنون از کمکتون ولی هنوز مشکل پا برجاست.
توی چندتا فروم خارجی هم که دیدم این مشکل رو افراد دیگه ای هم داشتند ویکی گفته بود که بازی رو وقتی میذاری روی پردازش تک هسته ای این مشکل حل میشه.
میشه بگید چطوری باید سینگا کور کنم پردازش بازیو(یعنی فقط از 1 هسته استفاده کنه)؟
وقتی بازی اجرا شد Ctrl+Esc بعد ctrl+alt+delete بعد از تو task manager فایل masseffect2.exe را از توی process tab پیدا کنید روی آن right click کنید و بعد set affinity را انتخاب کنید و فقط باید روی cpu0 تیک زده شده باشه .
sir payman
14-05-2010, 20:42
وقتی بازی اجرا شد Ctrl+Esc بعد ctrl+alt+delete بعد از تو task manager فایل masseffect2.exe را از توی process tab پیدا کنید روی آن right click کنید و بعد set affinity را انتخاب کنید و فقط باید روی cpu0 تیک زده شده باشه .
ممنون درست شد و مشکلش همون مولتی کور بود.
Steps-Rap
14-05-2010, 21:42
خوب.من دیدم سوالام رو اگه دونه دونه بپرسم زیاد میشه و واسه همین و واسه این که شما خسته نشین گفتم سوالارو با هم بپرسم و تا آخر بازی پیش برم.:31:
هر چند الان دیگه آخرای بازی هستم همه رو هم گرفتم به جز legion.
1-واسه به دست آوردن legion باید برم به سرزمین IFF یا یه جای دیگه؟؟؟دفه قبل اصلا یادم نیست از کجا گرفتمش.یکی از دوستام که میگف تا آخر بازی انو گیر نیوورد و بدون LEGION مرحله آخرو رفت.خواستم ببینم ماله من یه وقت اونجوری نشه
2-medi-Gel چی هست تو بازی و زیاد بودنش چه تاثیری داره ؟؟؟
3-الان که دیگه آخرای بازی ام.همه ی افردارم لویال شدن.تا جایی هم که تونستم توی اتاق کار mordin همون دستگاهی که لول های افراد و سفینه و ... بالا میره رو آپگریت کردم.آیا کار دیگه ای لازمه انجام بدم و یا مثلا افراد قوی تر کنم یا ... ؟
خلاصه میخوام این دفه کسی نمیره
فقط هر وقت دقیقا خواسم مرحله آخرو برم بازم میام یه مشورت میکنم.:20:
havas_1980
14-05-2010, 22:11
خوب.من دیدم سوالام رو اگه دونه دونه بپرسم زیاد میشه و واسه همین و واسه این که شما خسته نشین گفتم سوالارو با هم بپرسم و تا آخر بازی پیش برم.:31:
هر چند الان دیگه آخرای بازی هستم همه رو هم گرفتم به جز legion.
1-واسه به دست آوردن legion باید برم به سرزمین IFF یا یه جای دیگه؟؟؟دفه قبل اصلا یادم نیست از کجا گرفتمش.یکی از دوستام که میگف تا آخر بازی انو گیر نیوورد و بدون LEGION مرحله آخرو رفت.خواستم ببینم ماله من یه وقت اونجوری نشه
2-medi-Gel چی هست تو بازی و زیاد بودنش چه تاثیری داره ؟؟؟
3-الان که دیگه آخرای بازی ام.همه ی افردارم لویال شدن.تا جایی هم که تونستم توی اتاق کار mordin همون دستگاهی که لول های افراد و سفینه و ... بالا میره رو آپگریت کردم.آیا کار دیگه ای لازمه انجام بدم و یا مثلا افراد قوی تر کنم یا ... ؟
خلاصه میخوام این دفه کسی نمیره
فقط هر وقت دقیقا خواسم مرحله آخرو برم بازم میام یه مشورت میکنم.:20:
جواب 1 - Legion رو تو ماموریت Acquire Reaper IFF پیداش می کنین. (Hawking Eta >> Thorne >> Derelict Reaper )
جواب 2 - برای بهبود سلامتیه. اگه یارتون رو زمین بیفته استفاده از اون باعث میشه سرپا بشه. البته اگه اطرافش از دشمن خالی بشه خودش بلند میشه.
جواب 3 - اگه ارتقایی جا نمونده باشه, نه.
sir payman
15-05-2010, 00:54
سلام
دوستان میشه یک راهمای کنید که چطوری باید با دختر ساماا صحبت کنم ؟
هر کاری میکنم میذاره میره.
Steps-Rap
15-05-2010, 12:15
آقا من رفتم دیدم سامارا لویال نشده.ولی تاحالا فکر میکردم شده.
رفتم باهاش حرف زدم دیدم ناراحت بود فهمیدم نتونستم کارشو درت انجام بدم.کاری میشه کرد؟؟
Steps-Rap
15-05-2010, 15:56
خوب دیگه....بالاخره بازیو به خوبی و خوشی تموم کردم و فقط 1 کشته دادم اونم همون سامارا بود که گفتم....
و فکر هم نکنم بودن یا نبودن سامارا فرقی به حال نسخه 3 این بازی داشته باشه.
دیگه از جواب دادن به سوالا های زیاد من راحت شدین:31:
havas_1980
15-05-2010, 16:55
سلام
دوستان میشه یک راهمای کنید که چطوری باید با دختر ساماا صحبت کنم ؟
هر کاری میکنم میذاره میره.با اون فقط در مورد Music و Art و Travel صحبت کنین و گزینه های پایین دست چپ رو انتخاب کنین... اینطوری به آپارتمانش دعوت میشین.
DaRiOuShJh
16-05-2010, 11:53
وب دیگه....بالاخره بازیو به خوبی و خوشی تموم کردم و فقط 1 کشته دادم اونم همون سامارا بود که گفتم....
و فکر هم نکنم بودن یا نبودن سامارا فرقی به حال نسخه 3 این بازی داشته باشه.
دیگه از جواب دادن به سوالا های زیاد من راحت شدین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول بابا
واقعا یه دونه کشته دادی؟
پس من چرا 3-4 نفری تلفات دادم؟!
AlexMercer
16-05-2010, 12:15
ایول بابا
واقعا یه دونه کشته دادی؟
یکم سعی کنی میتونی بدون تلفات تموم کنی:46:
DaRiOuShJh
16-05-2010, 12:38
مشکل سعی کردن من نیست آخه
اینا خودشون میمیرن
با من هستن که نمیمیرن
titanium_zarin
16-05-2010, 12:55
مشکل سعی کردن من نیست آخه
اینا خودشون میمیرن
با من هستن که نمیمیرن
اتفاقا تقصير تو هست فقط كه اينا ميميرن ...
اگه اپديتهاي سفينه رو انجام بدي ...بعد هم لويال باشن اونوقت نميميرن ...
پس تقصير تو هست ...قاتل:31:
DaRiOuShJh
16-05-2010, 13:22
بهه!×!
آقا رو باش
فکر کردی من دیمی بازی میکنم اونم بازیه RPG رو:5:
من وقتی رفتم داخله مرحله ی اخر که دیگه Subquest ای اصلا نداشتم! همینطور آپگریدی هم نمونده بود
همه رو گرفته بودم
چون از walk-through اش هم کمک گرفتم 100 درصد دیگه چیزی نمونده بود
همه یارام هم رویال بودن
این یارو اسسینه که بهش گفتم از تو کانال ها بره تو تا اخرشم زنده نگه داشتم فقط وقتی اومد در رو ببنده تیر خورد تو مخش تلف شد
thali رو هم که ماموره برگردوندنه افراد کردم آخرش دیدم تیر خورده داره جون میده!×
grunt هم که با خودم بود تا ااوخر هم اومد فقط آخرش نمیدونم چرا گیج بازی درآورد موند این حشره ها اومدن گرفتنن بردنش
Jack ]م که همینطوری آخره بازی نشون داد جنازش رو زمینه (البته این حقش بود!:31:)
خوب بگو گناهه من چیه الان این وسط؟
بهه!×!
آقا رو باش
من وقتی رفتم داخله مرحله ی اخر که دیگه Subquest ای اصلا نداشتم! همینطور آپگریدی هم نمونده بود
همه رو گرفته بودم
همه یارام هم رویال بودن
این یارو اسسینه که بهش گفتم از تو کانال ها بره تو تا اخرشم زنده نگه داشتم فقط وقتی اومد در رو ببنده تیر خورد تو مخش تلف شد
grunt هم که با خودم بود تا ااوخر هم اومد فقط آخرش نمیدونم چرا گیج بازی درآورد موند این حشره ها اومدن گرفتنن بردنش
داریوش آر پی جی زن! Thane رو فرستادی تو کانال؟ پوستش رو دیدی؟ حساس تر از اون پیدا نکردی؟ این چجور واکدرویی بوده که انتخابهای درست در مرحله پایانی رو نگفته:
در کانال تهویه : متخصص تکنولوژی = Legion یا Tali
فرماندهی گروه دیگر هر دو بار : رهبری = Garrus یا Miranda یا Jacob
ایجاد حفاظ : متخصص بایوتیک = Jack یا Samara/Morinth
اسکورت خدمه = یک عضو وفادار (هر کی خوشت نمیاد)
تیم مبارزه نهایی = دو عضو وفادار (اونایی که خوشت میاد یا نیروشون بکارت میخوره)
برای نجات خدمه هم بعد از بدست آوردن IFF فقط ماموریت Legion رو می تونی انجام بدی.
در ضمن همه اعضای تیم باید وفادار (لویال) باشن نه مجلل (رویال). دی
sir payman
16-05-2010, 14:17
من پارای بالایی داشتم ولی بعد از دعوای جک و میراندا باز هم نتونستم کاری کنم یعنی باید یا طرف جک رو میگرفتم یا میراندا رو .
چقدر باید رنگارد یا پارا داشته باشم برای اینکه بتونم جفتشون رو لویال نگه دارم؟
بعدش هم این جیکوب رو فرستادم توی کانال و موقعی که داشت در رو میبست تیر خورد تو سرش و مرد. چی کار باید میکردم؟
titanium_zarin
16-05-2010, 14:59
بهه!×!
آقا رو باش
همه رو گرفته بودم
همه یارام هم رویال بودن
ديدي همكار انجمن خبر چي گفت بهت ؟؟؟
ديدي اشتباه كردي !!!!
قاتل ...قاتل ... قاتل:31:
من پارای بالایی داشتم ولی بعد از دعوای جک و میراندا باز هم نتونستم کاری کنم یعنی باید یا طرف جک رو میگرفتم یا میراندا رو .
بعدش هم این جیکوب رو فرستادم توی کانال و موقعی که داشت در رو میبست تیر خورد تو سرش و مرد. چی کار باید میکردم؟
اون تير خوردن و اينا كه بالا توضيح دادن...بايد نفرات رو درست انتخاب كني ...
در مورد پارا هم ...نبايد ميانه رو بگيري ...بايد يا همه اش خوب باشي يا بد...نبايد كيفي ميلي كاري كني ...
احتمالا شما رنجر هم داشتين كه نتونستين درست عمل كنيد...اينجا اگه پارا خوب باشه اون گزينه ابي فعال ميشه كه بهترين انتخاب هست ...
DaRiOuShJh
16-05-2010, 16:45
در مورد اول که مثله من شدی منم طرفه میراندا جون!×!@#$ رو گرفتم:31:
در مورد دوم هم من این سااماندا کی بود اونو فرستادم اونم موقعه بستن در تیر خورد تو سرش پکید:31:
داریوش آر پی جی زن! Thane رو فرستادی تو کانال؟ پوستش رو دیدی؟ حساس تر از اون پیدا نکردی؟ این چجور واکدرویی بوده که انتخابهای درست در مرحله پایانی رو نگفته:
در کانال تهویه : متخصص تکنولوژی = Legion یا Tali
فرماندهی گروه دیگر هر دو بار : رهبری = Garrus یا Miranda یا Jacob
ایجاد حفاظ : متخصص بایوتیک = Jack یا Samara/Morinth
اسکورت خدمه = یک عضو وفادار (هر کی خوشت نمیاد)
تیم مبارزه نهایی = دو عضو وفادار (اونایی که خوشت میاد یا نیروشون بکارت میخوره)
برای نجات خدمه هم بعد از بدست آوردن IFF فقط ماموریت Legion رو می تونی انجام بدی.
به به به
سلام حاج اقا
یک قرنی گزشت و شما رو دیدیم
در مورد راهنماش هم آره همه چی رو دقیق توضیح داده بود ولی من که همه بازی رو از رو اون نمیرم
جاهایی که وقت میخواد و یا دردسر داره رو ازش میبینم وگرنه مگه حل المسائل!×!!@$@#$ هست که همش ور از اون ببینیم بریم
حال نمیده دیگه بازی:31:
در مورده حفاظ هم با میراندا رفتم خودش سالم موند ولی گرانت رو به کشتن داد:31:
من بیشتر با گرانت و گریوس و سامارا میرفتم
الان هم که درگیره این مردک dragon age هستیم! ماشالله ملت توی کمپش همه کار میکنن غیر از کارایی که باید بکنن:27:
هه هه هه
من از بچگی این دو تا رو قاطی میکردم
ولی در کل یارای من یه پچ نصب کرده بودم همشون جنتلمند!×! و لیدی!×! و این چیزا بودن:27:
همشون از بچه های ناف نواب صفوی!×!# (نه منظورم royal place بود ) بودن
ديدي همكار انجمن خبر چي گفت بهت ؟؟؟
ديدي اشتباه كردي !!!!
قاتل ...قاتل ... قاتل:31:
اون تير خوردن و اينا كه بالا توضيح دادن...بايد نفرات رو درست انتخاب كني ...
در مورد پارا هم ...نبايد ميانه رو بگيري ...بايد يا همه اش خوب باشي يا بد...نبايد كيفي ميلي كاري كني ...
احتمالا شما رنجر هم داشتين كه نتونستين درست عمل كنيد...اينجا اگه پارا خوب باشه اون گزينه ابي فعال ميشه كه بهترين انتخاب هست ...
بابا یعنی چه
آقا من شکایت میکنم! (به کی معلوم نیست!:31:)
اگر قراره از تو کانال برن تو خوب این از همه بهتر تو infiltration کار میکرد معقول بخوایم فکر کنیم باید این بهترین گزینه باشه:31:
در مورد اون بخار و ... هم که زنده نگهش داشتم تا اخر حالا خودش این قد مخ نداره که سرش رو نباید بیاره جلو در موقعه بستنش مشکله خودشه:31: اگه اونا هم نمیزدن خودم با شاتگان میزدم تو مخش تو مس افکت 3 یاد بگیره
Steps-Rap
16-05-2010, 19:25
ایول بابا
واقعا یه دونه کشته دادی؟
تازه همون یه دونه رو نباید میدادم ولی چون سر لویال کردنش اشتباه کردم اینجوری شد.
دوستان تو دو یا سه صفحه قبل کاملا توضیح دادن چی کار کنیم.منم با کمک اونا اینجوری تموم کردم.خودم دفه اول که بازی کردم همه مردن به جز جکاب و گرانت و خودم.
این دفه حتی تمام خدمه ی سفینه هم برگشتن.
Steps-Rap
16-05-2010, 19:30
من خودم مرحله آخرو اینجوری رفتم:
کانل:legion
رهبر گروه 1 :Garrus
بیوتیک:Jack
رهبر گروه 2:Miranda
رهبر گروه بازمانده :Jackob
برای اسکورت کردن هم یکی Mordin رو برداشتم و یکی هم Thane.
قسمت آخرشم برای اسکورت مرحله آخر همراه خودم Garrus و Miranda رو بردم.
DaRiOuShJh
16-05-2010, 20:20
اهه
بابا گفتن بازی RPGآخراش فرق میکنه و بستگی به انتخاب ها تو داشتان داره ولی این طوری که ناجوانمردیه
فقط با بعضی ها جواب بده
فکر کنم پاکش کردم
sir payman
18-05-2010, 21:20
دوباره سلام
دوستان من هر کاری میکنم نمیتونم به اندازه کافی paragon داشته باشم تا بتونم هم جک و هم میراندا رو لویال نگه دارم.
کسی چیتی چیزی میتونه برام بذاره تا paragon کافی داشته باشم.
همیشه هم گزینه بالا سمت راست رو میزنم که paragon میده و وقتی هم عکس موس ابی میاد کلیک راست رو میزنم و برای موس قرمز هم هیچی نمیزنم تا بهم paragon بده ولی باز هم کافی نیست.
DaRiOuShJh
18-05-2010, 22:16
منم توی دعاوی این دو تا جفت گزینه های ابی و قرمز غیر فعال بود
ولی توی دعوای دوم تالی با این یارو geth فعال بودن
masoudtr
18-05-2010, 23:04
من تو دعوای تالی و گیث طرف تالی را گرفتم
حالا گیث هم دیگه لویال نیست؟
این همه زحمت کشیدم جک رالویال کردم با یک دعوا لویالی اش رفت
کرکی چیزی بدین که لویال بشه دوباره
این المنت زیرو چه به درد میخورد ؟اصلا برام استفاده نشد
میخوام برم امگا 4 برای حمله نهایی
سکنه کشتی ام هم اونجا هستن یا باید قبلشون نجاتشون بدم؟
titanium_zarin
19-05-2010, 00:10
من تو دعوای تالی و گیث طرف تالی را گرفتم
حالا گیث هم دیگه لویال نیست؟
این همه زحمت کشیدم جک رالویال کردم با یک دعوا لویالی اش رفت
کرکی چیزی بدین که لویال بشه دوباره
میخوام برم امگا 4 برای حمله نهایی
سکنه کشتی ام هم اونجا هستن یا باید قبلشون نجاتشون بدم؟
المنت و ... واسه اپگريد هست بيشتر اگه اشتباه نكنك...
برو امگا...اما قبلش ميتوني لژيون رو لويال كني ...
بعد ديگه بدو برو ...
راهي نداري ...
havas_1980
19-05-2010, 07:53
منابع Element Zero برای آپگرید های Biotic و Tech لازمه. برای یه آپگرید سفینه به Element Zero لازم هست که اونم ظرفیت بنزین رو 50% زیاد میکنه.
masoudtr
19-05-2010, 17:12
من الان میخوام برم امگا 4 چند تا سوال لطفا کامل جواب بدین
تو امگا 4 که باید تیم انتخاب کنم و .... کیا را تو تیم خودم بگذارم
کیا را تو تیم دوم
؟؟
بعد اولش که یک نفر را میخواد بفرسته داخل تا در را باز کنه کی را بفرستم
بعد چکار کنم که گیث و جک هم لویال بشن دوباره تا همه زنده بمونن؟؟؟؟؟
AlexMercer
19-05-2010, 17:18
من الان میخوام برم امگا 4 چند تا سوال لطفا کامل جواب بدین
تو امگا 4 که باید تیم انتخاب کنم و .... کیا را تو تیم خودم بگذارم
کیا را تو تیم دوم
؟؟
بعد اولش که یک نفر را میخواد بفرسته داخل تا در را باز کنه کی را بفرستم
بعد چکار کنم که گیث و جک هم لویال بشن دوباره تا همه زنده بمونن؟؟؟؟؟
تو اون کانال ها LEGION رو بفرست.
فرمانده گروه هاتو میراندا انتخاب کن.
کسی هم لویال نباشه احتمالا میمیره. شما سعی کن اونایی که لویال نشدن رو اصلا انتخاب نکنی.
سامارا ر و هم به عنوان محافظ بایوتیکی و گرونت رو هم به عنوان محافظ اعضای کشتیت در راه بازگشت به نرمندی انتخاب کن
Milad4171
19-05-2010, 18:26
من واقعا گیج شدم .البته چون شماره 1 رو بازی نکردم.
من تمام سیاره ها و منظومه ها رو گرفتم. واقعا نمیدونم الان باید چیکار کنم.
باید الان 5 نفر تو تیمم هستن! من بقیه رو کجا پیدا کنم اون دکتره توی همان اومگا 4 هست؟ کجاش؟
واقعا من گیج منگ شدم. اشتباه کردم زیر نویس رو فعال نکردم. بعد من نمیتونم اسلحه های بقیه رو upgrate کنم!؟
havas_1980
19-05-2010, 19:01
من واقعا گیج شدم .البته چون شماره 1 رو بازی نکردم.
من تمام سیاره ها و منظومه ها رو گرفتم. واقعا نمیدونم الان باید چیکار کنم.
باید الان 5 نفر تو تیمم هستن! من بقیه رو کجا پیدا کنم اون دکتره توی همان اومگا 4 هست؟ کجاش؟
واقعا من گیج منگ شدم. اشتباه کردم زیر نویس رو فعال نکردم. بعد من نمیتونم اسلحه های بقیه رو upgrate کنم!؟- بایستی این نفر ششم رو پیدا کنین تا بتونین سراغ بقیه برین. برای پیدا کردن Mordin برین به Shuttle to Charantine Zone که در نقشه Omega جاش مشخصه و با نگهبانی که اونجاست صحبت کنین.
- آپگرید اسلحه ها هم شامل شما میشه و هم افرادتون... آپگرید هر اسلحه طی هفت مرحله انجام میشه; جاهایی باید رو محیط تحقیق انجام بدین. (3 مورد) از جاهایی هم باید این آپگرید ها رو بخرین (دو مورد). آپگرید ششم بعد 2 تا آپگرید (از بین اون 5 مورد اول) باز میشه. آپگرید هفتم هم بعد 3 تا آپگرید (از بین اون 5 مورد اول) باز میشه... مطمئنا محل مورد نظر یعنی Tech Lab رو برای انجام آپگرید بلدین.
masoudtr
19-05-2010, 20:07
من بازی را تموم کردم عالی بود
کسی آهنگ های اخر این بازی را نداره
؟؟؟؟؟؟؟
چجوری میتونم با افرادم بعد از پایان ماموریت اخر صحبت کنم که تعریف کنن چجوری بازی را تموم کردن؟
M A X I M U M
19-05-2010, 23:19
بعد بازی دو تا گزینه میاد که میخوای ادامه بدی یا بری بیرون
ادامه دادن رو بزن و بعد برو با افرادت صحبت کن
Milad4171
20-05-2010, 13:16
من از تو ژورنال که نشوته چیکار باید بکنی انجام دادم ولی خو مثلا دیدم یه سری کارا رو انجام دادم و تیک خورده بینوش مثلا یه جا باید با جکوب حرف بزنم تیک نخورده ولی خوب دیگه نمیشه باهاش حرف زد .اون مموریت انجام شده!؟ این مشکل بوجود میاره؟
saman3230
21-05-2010, 10:31
آقا این بازی باگ داره ؟
چرا اینجوریه؟
دری که قبلا باز می شد الان وقتی resrat می کنی هون دار باز نمیشه همون اول بازی اینجوریه !!
من قبلا تا یه جاهایی رفته بودن اما سیوهام پرید !
حالا که دوباره می خواهم بازی کنم اینجوریه !!
Milad4171
21-05-2010, 11:33
بچه ها من بازی رو تموم کردم یعنی ماموریت تموم شد ولی خوب یه سری کارا رو چون مونده بود من ادامه دادم.
ولی خوب یه سوال.
من سامرآ( اگه درست گفته باشم) هنوز پیدا نکرده بودم. یعنی من فکرکردم ممکنه توی اومگا باشه رفتم که برم اونجا یهو فهمیدم میخواد حمله کنه. اصلا هواسم نبود. که همون اتفاق افتاد و به سفینه حمله کردن ومموریت واس نجات و اینا شروع شد!
و اخرش هم همه مردن جز میراندا! اونم چون خوشم اومد ازش گفت نره یهو بمیره.
والی واقعا زنده موندن یا مردن افرادم دست من نبود. بیشتر تو فیلم هاش افرادم مردن.
2 تا از یارام همون اول که به سفینه حمله کردن زیر آوار له شدن مردن!!!:18:
اصلا با آخرش حال نکردم!! دوست دارم برم و قبل از حمله و مردن یارام دوباره شروع کنم.
واقعا چطور میشه که نمیرن!؟
---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:30 PM ----------
ولی خدایی با اینکه خیلی بچه گانه بازی رو تموم کردم خیلی از مدل بازی خوشم اومد! با اینکه اصلا با اولاش حال نکردم و سرگیجه میگرفتم!!!
havas_1980
21-05-2010, 11:47
آقا این بازی باگ داره ؟
چرا اینجوریه؟
دری که قبلا باز می شد الان وقتی resrat می کنی هون دار باز نمیشه همون اول بازی اینجوریه !!
من قبلا تا یه جاهایی رفته بودن اما سیوهام پرید !
حالا که دوباره می خواهم بازی کنم اینجوریه !!
این قضیه بسته بودن درها موضوعیه که بعد از نصب پچ حل هنوزم حل نشده. برای رد کردن این مشکل باید رو به روی در بایستین و کلید Esc رو بزنین و برگردین به بازی. برای یه لحظه ست که امکان باز کردن در وجود داره و باید فوری Space رو بزنین. (مثلا وقتی که میخوایین از اتاق گزارش تو نرماندی بیرون بیایین موقعی که گرانت به گروهتون ملحق میشه. این مشکل رو دارین.)
اما در مورد مشکل سیو بازی... نمی دونم پچ بازی رو زدین یا نه. اگه نزدین توصیه میشه. بعدش اینطور مشکلی پیش نمیاد.
بچه ها من بازی رو تموم کردم یعنی ماموریت تموم شد ولی خوب یه سری کارا رو چون مونده بود من ادامه دادم.
ولی خوب یه سوال.
من سامرآ( اگه درست گفته باشم) هنوز پیدا نکرده بودم. یعنی من فکرکردم ممکنه توی اومگا باشه رفتم که برم اونجا یهو فهمیدم میخواد حمله کنه. اصلا هواسم نبود. که همون اتفاق افتاد و به سفینه حمله کردن ومموریت واس نجات و اینا شروع شد!
و اخرش هم همه مردن جز میراندا! اونم چون خوشم اومد ازش گفت نره یهو بمیره.
والی واقعا زنده موندن یا مردن افرادم دست من نبود. بیشتر تو فیلم هاش افرادم مردن.
2 تا از یارام همون اول که به سفینه حمله کردن زیر آوار له شدن مردن!!!:18:
اصلا با آخرش حال نکردم!! دوست دارم برم و قبل از حمله و مردن یارام دوباره شروع کنم.
واقعا چطور میشه که نمیرن!؟
---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:30 PM ----------
ولی خدایی با اینکه خیلی بچه گانه بازی رو تموم کردم خیلی از مدل بازی خوشم اومد! با اینکه اصلا با اولاش حال نکردم و سرگیجه میگرفتم!!!
از آپگریدهای نرماندی فقط 3 تاش برای Omega 4 relay ضروریه. اون آپگرید هایی که نبودشون باعث مرگ نفرات (حداکثر 3 نفر) تو مسیر پرواز به پایگاه کلکتور ها میشه, Thanix Cannon و Heavy Ship Armor و Multicore Shielding هست. معلومه که فقط یکی از این موارد رو انجام داده بودین. نتیجه اینکه 2 نفر از اعضاتون کشته شد.
آدرس زیر رو نگاه کنین:
Milad4171
21-05-2010, 13:15
فکر کنم باید یه بار دیگه از اول بازی کنم. تازه الان فهمیدم قضیه چیه!؟
دوستانی که 1 رو بازی کردن واقعا تو این نسخه بهشون کمک کرده؟
سلام دوستان
من تازه بازیو گرفتم و بازی میکنم من یه زنه رو انتخاب کردم چند تا مرحله رو رد کردم حالا اومدم توی سفینه خودم ولی نمیدونم جریان چیه و چظوری باید بری توی یه مرحله از طریق کهکشانم که سفینه روتکون میدم فقط به سیاره یه بار توش هست میرم که انگاراونجاهم فق سرکاریه و دیگه فقط رفتم سیارات دیگه مواد معدنی جمع کنم نمیدونم دیگه چیکار کنم وراهم کجاست لطفا کمک کنید
havas_1980
21-05-2010, 21:37
سلام دوستان
من تازه بازیو گرفتم و بازی میکنم من یه زنه رو انتخاب کردم چند تا مرحله رو رد کردم حالا اومدم توی سفینه خودم ولی نمیدونم جریان چیه و چظوری باید بری توی یه مرحله از طریق کهکشانم که سفینه روتکون میدم فقط به سیاره یه بار توش هست میرم که انگاراونجاهم فق سرکاریه و دیگه فقط رفتم سیارات دیگه مواد معدنی جمع کنم نمیدونم دیگه چیکار کنم وراهم کجاست لطفا کمک کنیدچون هنوز اول کار هستین, پیشنهاد می کنم شماره قبلی یعنی Mass Effect رو بازی کنین بعد بیایین سراغ این یکی بازی. اما اگه نمی خواین که دیگه هیچ... آدرس زیر رو مطالعه کنین:
فکر کنم باید یه بار دیگه از اول بازی کنم. تازه الان فهمیدم قضیه چیه!؟
دوستانی که 1 رو بازی کردن واقعا تو این نسخه بهشون کمک کرده؟از بابت داستانی که 100%. واقعا هم جالبه که ببینین روابط و تصمیمات انجام شده شما در بازی قبل در این یکی بازی دخیل باشه. چون سیو بازی قبل به این بازی منتقل میشه.
اضافه شد.
Milad4171
21-05-2010, 21:38
من زیاد بازی نمیکنم ولی در کل واقعا این بازی یه چیز خاصی توی خودش داشت که واقعا جالب بود!
من بازی رو تموم کرده بودم ولی سامرا رو پیدا نکرده بودم. بعدش ادامه دادم و پیداش کردم. چیزای جالبی گفت. و اولش رد کرد که بیاد توی تیم. بعد باکلی بحث که این کارا رو میکنم واست و اینا راضی شد!
با تمام خشک برخورد کردن شفرد یه جا رفت با میراندا حرف بزنه نمیدونم چی شد. دست میراندا را گرفت و احساسات یهو زد بالا ولی خوب نمیدونم چرا اینا که مثلا همدیگه رو دوست دشتن چرا انقدر سرد رفتار میکنن؟
Milad4171
24-05-2010, 09:44
به نظر میرسه که این بازی نسخه 3 هم داره. چون چندین بار من توی لودهاش دیدم گفته بود سیو ها واسه نسخه سه بدرد میخوره و اینا!!
اگه اینطور بشه من به جرات میگم هیچ بازی مثل این رو ندیدم که اینقدر نسخه هاش به هم مربوط بشه!!
d_a_n_t_e
24-05-2010, 11:48
از همون ابتدا اعلام شده بود که این بازی یه سه گانه هست :11:
polymer_92
25-05-2010, 01:16
سلام
آقا میشه این بازیو یکمی توضیح بدید من الان توی نرمندی هستم یه نقشه از کل کهکشانم جلومه تو بعضی از سیاره ها که رم می گه یه چیزو اسکن کن اول می خواستم بدونم اون چیه ؟
و دوم اینکه تاحالا تو 2تا DOCK رفتم اما خبری از جنگ نبوده یکیش که داشتن می رقصیدن یکشم که داشتند یکو کتک می زدند دیگه خبری از جنگ تیر اینها که مثل اول بازی هست دیگه نیست میشه لطفا بگید باید چیکار کنم ؟
Milad4171
25-05-2010, 08:25
سلام
آقا میشه این بازیو یکمی توضیح بدید من الان توی نرمندی هستم یه نقشه از کل کهکشانم جلومه تو بعضی از سیاره ها که رم می گه یه چیزو اسکن کن اول می خواستم بدونم اون چیه ؟
و دوم اینکه تاحالا تو 2تا DOCK رفتم اما خبری از جنگ نبوده یکیش که داشتن می رقصیدن یکشم که داشتند یکو کتک می زدند دیگه خبری از جنگ تیر اینها که مثل اول بازی هست دیگه نیست میشه لطفا بگید باید چیکار کنم ؟
ESC رو بزن برو تو جورنال. اونایی که new هست کارایی هست که باید بکنی. یا باید بری اونجاها. فکر کنم اول باید بری امگا4 .
منم اولش گیچ زیاد میزدم ولی خوب فکر کنم واسه من که زیاد این سبک بازیها رو انجام ندادم باید یه 20 ساعتی بازی کنم تا دستم بیاد قضیه چیه!
من فکر نکنم این بازی خیلی قدیمی شده باشه .زیاد در موردش بحث نمیشه نمیدونم چرا!!!!:13:
havas_1980
26-05-2010, 19:51
سلام
اول از همه آدرس زیر رو مطالعه کنین:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداون جاهایی که شما بودین Dock حساب نمیشه. بخشهایی از سیاره Omega ست.
Dock به معنی عرشه ست که فقط مربوط به سفینه نرماندی میشه. عرشه 1 الی 4...
saman3230
02-06-2010, 00:48
سلام بعضی از جاهای بازی هنوز برام گنگه
می خواستم بدونم CODEX با JURNAL چه فرقی داره
و گاهی اوقات روی نقشه کهکشان یه سری از جاها که وارد میشی LAND داره بعضی ها اصلا کاری نمی کنه و بهضی ها وقتی می زنی اینگاری وارد مرحله جدید میشی من یه جورایی دارم این بازیو شانسی انجام میدم می خواستم بدونم قاعده اصلی این بازی چیه ؟
سلام بعضی از جاهای بازی هنوز برام گنگه
می خواستم بدونم CODEX با JURNAL چه فرقی داره
و گاهی اوقات روی نقشه کهکشان یه سری از جاها که وارد میشی LAND داره بعضی ها اصلا کاری نمی کنه و بهضی ها وقتی می زنی اینگاری وارد مرحله جدید میشی من یه جورایی دارم این بازیو شانسی انجام میدم می خواستم بدونم قاعده اصلی این بازی چیه ؟
دوست عزیز شما مثل اینکه در مورد این بازی حسابی گنگ میزنید!!
محض اطلاعتون باید بگم برای اینکه شما پی به به تمام جنبه های این بازی ببرید باید نسخه قبلی این بازی رو انجام داده باشید در ضمن در این بازی شما به زبان انگلیسی متوسط به بالا احتیاج دارید ولی برای اینکه تا حدودی بازی دستتون بیاد دو تا مطلب از همین ساتهای فاسی گرفتم که تا حدودی کارتون رو راه میندازه:
اولیش که فکر کنم مال وبلاگ همین hosseincode خودمون باشه:
آموزش و راهنماي استراتژي بازي Mass Effect براي نسخه ي PC :
كنترل بازي بر روي پي سي :
كليدهاي اصلي :
استفاده كردن : E يا Inter
هود تاكتيكي : Spacebar
نقشه : M
تجهيزات : I
گروه : U
ژورنال : J
كودكس : O
سيو و ذخيره سريع : F6
كليدهاي جنگ و حركتي :
كليدهاي حركتي : W و S و A و D
حركت سريع : Shift
سرعت حركت : Z
نشستن : Ctrl چپ
شليك : كليد چپ موس
زوم : كليد راست موس
ميزان زوم و بزرگنمايي : E
نارنجك : R
كمك اوليه يا خون : F
برداشتن يا پنهان كردن اسلحه : Q
اسلحه قبلي : [
اسلحه بعدي : ]
پيستول : F1
شاتگان : F2
اسلحه اتوماتيك : F3
تفنگ دوربين دار : F4
اسلات هاي سريع : از شماره ي 1 تا 7
كليدهاي ماشين يا ماكو :
حركت ماشين : W و S و A و D
شليك رگبار : كليد چپ موس
شليك توپ : كليد راست موس
زوم يا بزرگنمايي : Shift
پرش : Spacebar
برگشت به سفينه خودي يا نرماندي : N
كليد هاي كنترل اعضاي گروه :
حركت : كليد جهت نماي جلو
پيروي كردن از شما : كليد جهت نماي عقب
حمله : كيلد جهت نماي چپ
نگه داشتن جايگاه خود : كليد جهت نماي راست
ساخت كاراكتر دلخواه :
وقتي كه بازي رو شروع كرديد ميتونيد از نسخه ي پيش فرض فرمانده شفرد استفاده كنيد يا خودتون ويژگي ها و قيافه ي اونو تغيير بديد كه اين ويژگي تغيير دادن رو در زير به طور كامل ميگم :
اول بايد جنسيت فرمانده شفرد رو انتخاب كنيد يعني تعيين كنيد كه مرد باشه يا زن . در مرحله ي بعدي يك نام براي شفرد انتخاب كنيد ، دقت كنيد كه فقط ميتونيد نام اول اونو انتخاب كنيد و نام فاميلش هميشه شفرد هست و در بازي هم طبيعتا فقط با نام فاميلي يعني شفرد شما رو مشناسن . اگر شفرد رو مرد انتخاب كنيد اسم پيش فرضش John و اگر زن انتخاب كنيد اسم پيش فرضش Jane ميشه كه همونطور كه گفتم ميتونيد تغيير بديد . مرحله ي بعدي انتخاب پيشيه خدماتي شفرد هست كه در نحوه ي حضور شفرد در بازي تاثير ميذاره ، اينجا سه انتخاب پيش رو داريد : 1. Spacer 2. Colonist 3. Earthborn . قسمت بعدي كه بايد مشخص كنيد حالات روانشناسي و كلاس هست . در آخر بايد قيافه ي كاراكتر خودتون رو بسازيد . وقتي اين كارها تمام شد روي Finalize كليك كنيد تا بازي شروع شود .
مقدمه اي بر بازي نقش آفريني يا RPG :
Mass Effect يك بازي در سبك اكشن نقش آفريني مي باشد به اين معني كه شما كنترل كامل يك كاراكتر ساختگي رو در اختيار ميگيريد و انتخاب هاي شما باعث تاثير گذاري روي كاراكتر هاي ديگر و بازي ميشود . اگر در بازي پيشرفت كنيد امتيازهايي به عنوان XP (experience points ) به شما تعلق ميگيره ، اين امتياز ها در اثر جنگيدن ، صحبت كردن با كاراكتر هاي ديگر ، كامل كردن و حل كردن معما ها و گردش و سياحت در بازي به دست مي آيند . با انباشته شدن و جمع آوري امتياز لول شما افزايش پيدا ميكند و در اصطلاح "level up" ميشود . با افزايش لول فاكتور هاي بازي از جمله خون يا آرمور نيز افزايش پيدا ميكند . در مس افكت شما با هر لول آپ امتيازهاي به عنوان "talent points" به شما داده ميشود كه اين امتياز ها صرف آپگريد كردن و افزايش دادن توانايي ها بازيكن و اسلحه ها و لباس او ميشود . جلو تر بيشتر در اين مورد توضيح ميدم .
گفتگو با ساير شخصيت ها :
بخش عمده اي از گيم پلي و ميان پرده هاي بازي Mass Effect صرف گفتگو و صحبت با ساير كاراكتر ها ميشود ، به اين ترتيب كه گزينه هايي براي ادامه ي گفتگو پيش روي بازيكن قرار ميگيرد و بازيكن به انتخاب خود آنها را انتخاب ميكند ، اين انتخاب ها در مراحل اصلي تاثيري ندارند و فقط در روابط بين كاراكتر ها اثر ميگذارند البته در مراحل داوطلبانه و غير اصلي اين انتخاب ها به ادامه ي بازي اثر ميگذارد . اين گزينه ها كه تعدادشان شش تا هست ميتوانند بيان كننده ي احساسات ، تفكرات و سوالات شفرد باشند . براي انتخاب گزينه ها در پي سي از موس استفاده ميشود و براي رد كردن يا اسكيپ آنها هم از كليد Spacebar ميتوان كمك گرفت . محل قرار گيري هر يك از اين گزينه ها تقريبا بيان كننده ي احساسي يكسان است به اين ترتيب كه گزينه هاي سمت چپ معمولا اطلاعات بيشتري در مورد يك موضوع در اختيار شما قرار ميدهد . همچنين گزينه هاي سمت راست نيز شما را زود تر به نتيجه ميرساند و بيشتر بايد از اين طرف استفاده كرد . گزينه هاي بالايي بيان كننده ي حالت خوب و مودب شفرد هست و در بازي راه هاي كسب Paragon به حساب مي آيد . گزينه هاي پاييني هم انتخاب ها و تصميم هاي بيفكر و مغرورانه است و اغلب باعث عصباني شدن كاراكتر بقابل ميشود ، باعث كسب Renegade هم ميشود . البته در همه ي موارد اينگونه نيست ولي تقريبا بيشتر مواقع با اين فرمول ميتوانيد گزينه هاي خود را انتخاب كنيد . اگر هم ميخواهيد خودتان هر جور كه دوست داريد بازي كنيد ، خودتان گزينه ها را خوانده و هر كدام كه با روحيات شما سازگار است انتخاب كنيد . بعضي مواقع هم گزينه اي با نام "Investigate" ميبينيد ، با انتخاب اين گزينه ، گزينه هاي ديگري در اختيار شما قرار مي گيرد كه ميتوانيد با استفاده از آنها در مورد يك نفر يا جايي اطلاعات بيشتري كسب كنيد و اصلا باعث كسب Paragon و يا Renegade نميشود . اگر امتياز هاي خود را صرف به دست آوردن "Charm" يا "Intimidate" كنيد در برخي مواقع گزينه هايي براي ترساندن يا وادار كردن كاراكتر ها و يا گرفتن پول يا Omni-Gel خواهيد داشت كه با رنگ هاي قرمز و آبي همراه هستند و در قسمت بالا و پايين سمت چپ پديدار ميشوند . البته اگر امتيازهاي لازم را نداشته باشيد اين گزينه ها غير فعال ميشوند .
كامپيوتر ماموريت ها ( The Mission Computer )
وقتي كليد Esc رو فشار دهيد وارد اين منو ميشويد . در اين منو گزينه هايي وجود دارند كه تك تك توضيح ميدم .
Codex ( كليد ميانبر O ) : يك دايرالمعارف كوچك در دنياي مس افكت . با پيشرفت و انجام ماموريت ها مقالات و تاپيك هاي جديدي در اين كودكس به وجود مي آيد . اين دايرالمعارف در مورد آدمها و موجودات بازي ، محلها ، اسلحه ها و ... توضيح ميدهد .
Equipment ( كليد ميانبر I ) : مشاهده و آپگريد كردن اسلحه ها ، لباس ها و آيتم ها .
Exit Game : خروج از بازي و رفتن به دسكتاپ .
Journal ( كليد ميانبر J ) : مشاهده ماموريت هاي اصلي و غير اصلي و توضيحات مربوط به آنها . ماموريت هاي اصلي در كامل كردن بازي اثر ميگذارد ، ماموريت هاي غير اصلي ربطي به داستا ن ندارد و فقط باعث آزاد شدن امتياز ها و آيتم ها ميشود .
Load : لود كردن سيو ها ي شما .
Main Menu : رفتن به منوي اصلي بازي .
Map ( كليد ميانبر M ) : نشان دادن يك نماي دوبعدي از محل كنوني شما . در اين نقشه محل آبجكت ها ، ماشين ها ، برخي مواقع دشمنان ، فروشگاه ها و ... را ميتوان ديد . از كليد وسط موس نيز براي زوم كردن استفاده ميشود .
Settings : ميتوان در گيم پلي ، موزيك ، گرافيك و ساير آپن ها تغيير ايجاد كرد . همچنين ميتوان درجه ي سختي بازي را نيز تغيير داد .
Save ( كليد ميانبر F6 ) : ذخيره ي بازي در هر جايي كه خواستيد به غير از مواقع مشخصي مانند جنگ و يا هنگامي كه داخل آسانسور هستيد .
Squad ( كليد ميانبر U ) : مشاهده و آپگريد كردن قابليت هاي خود و دوستانتان .
نبرد با دشمنان :
حالت نبرد يا كامبت در مس افكت حالت سوم شخص داره كه البته تمام ويژگي هاي سبك نقش آفريني رو هم حفظ كرده ، با زدن كليد موس يا Q شفرد اسلحه ي خودش رو در مياره و دوباره با زدن دوباره ي همين كليد اونو ميذاره سر جاش و پنهان ميكنه . اطلاعات خودتون و افراد گروهتون در گوشه ي سمت چپ و پايين به نمايش درمياد ، ستون قرمز نشان دهنده ي ميزان خون شما و دوستاتون هست همچنين مربع هاي آبي هم نشان دهنده ي سپر يا شيلد شماست . ميزان خون و شيلد جبران پذير هستند مثلا اگر براي مدتي در جايي بدون حركت باشيد دوباره پر ميشوند البته سرعت پر شدنش هم باز به شما بستگي داره ، اگر امتيازهايي كه در حين جنگ ميگيريد صرف خونتون بكنيد ( جلوتر بيشتر توضيح ميدم ) سرعت پر شدن بالاتر ميره . نقش ي كوچك يا همون رادار هم در سمت راست و پايين صفحه قابل رويت ميباشه در اين رادار دشمنان با نقطه هاي قرمز نشان داده ميشوند برخي از آنها هم ميتوانند رادار شما رو شلوغ كنند يا به اصطلاح Jam كنن كه در اين صورت رادار قادر به نشان دادن هيچ چيز نميشود . براي خلاصي از اين روش دشمنان ميتوانيد از آپگريد هاي اسلحه ها استفاده كنيد ( جلوتر بيشتر ميگم ) . با نگه داشتن كليك راست موس وارد حال زوم ميشويد و با كليك چپ هم شليك ميكنيد . با پليك پياپي هم اسلحه ي شما داغ ميكند و براي درست شدن آن هم بايد چند لحظه صبر كنيد . با نگه داشتن كليد Space وارد ستاپ اسلحه هاي خودتون و ساير اعضاي گروهتون ميشيد ، ميتونيد حتي اسلحه هاي اونارو هم عوض كنيد يا از ويژگي هاي بيوتيك آنها استفاده كنيد .
نقشه ي كهكشان يا Galaxy Map
براي رفت و آمد در كهكشان با استفاده از نرماندي بايد به گلكسي مپ دسترسي داشته باشيد ، اين نقشه در وسط كشتي فضايي شما يعني نرماندي قرار دارد . معمولا اين نقشه سه قسمت داره ، قسمت اول كه كلوستر هاي قابل دسترسي رو نشون ميده و بعضي هم با گذشت زمان و پيشرفت در بازي آزاد ميشوند وقتي روي هر يك از اين كلوستر ها كليك كنيد وارد اون سيستم ميشيد و ميتونيد تمام دسته ستاره هاي موجود رو ببينيد كه در بعضي مواقع ممكن هست چند سيستم باشه وقتي روي يكي از اون ها كليك كنيد وارد قسمت سوم ميشيد كه سياره هاي قابل دسترسي رو نشون ميده البته فقط يكي از اين ستاره ها كه در قسمت سوم هستند قابل دسترسي هستند و بقيه يا دكمه ي Land ندارن يا وسايل لازم براي رفتن به اونجا رو نداريد و تا آخر بازي هم نميتونيد . در اين قسمت يعني قسمت سوم برخي شهاب سنگ ها و سياره هاي مخفي وجود دارند كه با چشمك ملايمي خودشون رو به شما نشون ميدن و به طبع علامتي هم روي نقشه ندارن .
تجهيزات يا EQUIPMENT
جمع آوري ، استفاده و آپگريد كردن تجهيزات براي ادامه و بقاي شما در بازي ضروي هست . اولين بخش آپگريد كردن اسلحه هاي شما هستند ، براي آپگريد كردن آيتم خود را انتخاب كنيد و روش دوبار كليك كنيد .
پيستول : پيستول ها داراي دقت زيادي هستند ، اورهيت خوبي دارند و هنگان حركت هم اسلحه هاي خوبي هستند . اين اسلحه با كلاسهاي زير قابل استفاده هست .
Soldier
Engineer
Adept
Vanguard
Infiltrator
شوتگان : سرعت كمي دارند و اورهيت آنها هم زياد طول ميكشد ، ولي در مكان هاي شلوغ براي شليك عالي هستند . قابل استفاده در كلاسهاي زير :
Soldier
Vanguard
اسلحه ي اتوماتيك : بهترين اسلحه براي سولجر ها همين اسلحه هست و داراي دقت ،قدرت و اورهيت متناسبي است . قابل استفاده در كلاس زير :
Soldier
اسلحه ي اسنايپر رايفل يا دوربين دار : داراي دقت زياد ، اورهيت بالا و قدرت تخريب عالي هستند . سرعت كمي دارند و براي كشتن افراد از فواصل دور نيز عالي هستند . قابل استفاده در كلاس هاي زير :
Soldier
Infiltrator
نارنجك : كه نياز به توضيح نداره ولي براي كشتن افرادي كه پشت موانع هستند خيلي به درد ميخورد .
بخش دوم كه بايد آپگريد كنيد پوشش هاي شما يا آرمور هستند
Light Armor : قابل استفاده در كلاسهاي زير :
Soldier
Engineer
Adept
Vanguard
Infiltrator
Sentinel
Medium Armor : قابل استفاده در كلاسهاي زير :
Soldier
Vanguard
Infiltrator
Heavy Armor : قابل استفاده در كلاس زير :
Soldier
بخش بعدي نيروهاي بيوتيك هستند كه شامل Bio-amps و Omni-tools ميشوند .
گروه شما يا Squad :
با انتخاب اين گزينه در كامپيوتر ماموريت ها و يا زدن كليد U وارد اين قسمت ميشويد كه اطلاعاتي در مورد اعضاي گروه به شما ميدهد با زدن كليد مثبت در هر قسمت كه ميخواهيد يك امتياز به اون بخش ميديد و باعث پيشرفت اون توانايي شما يا گروهتون ميشه . فرمانده شفرد هميشه دو چيز با نام هاي پاراگون و رنگيد داره كه انتخاب ها ي خوب باعث كسب پاراگون و انتخاب هاي بد و عجولانه باعث كسب رنگيد ميشود .
گردش در سياره هاي ناشناخته :
با انتخاب برخي سياره ها و لند كردن روي آنها نرماندي شما رو با ماكو ميندازه پايين ، شما اول بايد نقشه تون رو چك كنيد و بريد سمت علامت هاي مشخص شده . برخي از علامت ها هم روي نقشه مشخص نشده اند و به نوعي مخفي حساب ميشن . براي برگشتن به نرماندي كافيه كليد N رو از رو كيبرد بزنيد .
استفاده از ماكو :
همونطور كه گفتم براي گردش در سياره هاي ناشناخته بايد از ماكو استفاده كنيد . براي سوار شدن به ماكو از كليد E و براي خارج شدن از كليد Q استفاده كنيد . ماكو داراي اسلحه ي ماشيني 155mm هست . همچنين داراي توپ نيز ميباشد ، براي استفاده از ماشين گان از كليك چپ و براي استفاده از توپ از كليك راست استفاده كنيد . اگر ماكو زياد آسيب ديد كليد F رو بزنيد و صبر كنيد . اين كار 15 امني گل لازم داره .
منبع:
اینم از دومیش که مال بازیسنتر هست(که البته برای اچیومنتهاست که بیشتر به درد کسانی میخوره که Xbox 360 دارند):
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] in Action 10
افراد گروهتان را از کشته شدن نجات دهید.
این اچیومنت در طول بازی و بعد از نجات دادن همکارانتان در Normandy در ابتدای بازی دریافت خواهید کرد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Elusive 10
دوباره به ماموریتتان باز گردید.
این اچیومنت نیز در طی ابتدا بازی و بعد از صحبت با Illusive Man دریافت خواهید کرد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Convict 10
محکوم biotic را با موفقیت استخدام کنید.
برای دریافت این اچیومنت شما میبایست Jack یا همان Subject Zero رو از سفینه زندانیان با نام Purgatory ازاد کنید.شماباید وارد این سفینه شده و بعد از درگیری با افراد Kuirl و خود وی (این فرد فرمانده و مسئول زندانیهای این سفینه است) Jack را نجات دهید.
نکته مهم: این ماموریت رو میتونید در قسمت منو و بخش Journal با نام Dossier: The Convict بیابید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Krogan 10
Krogan را با موفقیت استخدام کنید.
برای گرفتن اچیومنت باید به Korlus در Imir System رفته بعد از کشتن و تصرف کمپ گروه BlueSun ازمایشگاه را یافته و در انتها رهبر مزدوران را به نام Jedor را کشته و مخزنی که در ان Krogan وجود دارد رو به نرماندی منتقل کنید.........در انتها کافیست که به طبقه 4 نرماندی برید و وارد بخش Port Cargo بشید و مخزن رو فعال کنید.
نکته مهم: این ماموریت رو میتونید در قسمت منو و بخش Journal با نام Dr. Okeer's Legacy بیابید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Archangel 10
Archangel را با موفقیت استخدام کنید.
ابتدا به Omega در Sahra Barik Systemرفته پس از ورود به امگا با مزدوران یک قرارداد را برای کشتن Archangel امضا کنید سپس وارد منطقه محافظت شده شوید تا Garrus یا همان Archangel را بیابید در انتها به Garrus کمک کنید تا با گروه های BlueSun ,Blood Pack مبارزه بکنید...در انتها این اچیومنت را دریافت خواهید کرد.
نکته مهم: این ماموریت رو میتونید در قسمت منو و بخش Journal با نام Dossier: Archangel بیابید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Professor 10
پرفسور را با موفقیت استخدام کنید.
در Omega از Aria (از من نه .از اون خانومه که تو بازی هم اسم بندست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) درباره Mordin بپرسید در ادامه وارد منطقه قرنطینه شده و با Mordin درباره بیماری موجود صحبت کنید...در ادامه شما میبایست 3 فن بزرگ را برای پخش ماده درمان بیماری فعال کنید.پس از فعال کردن این 3 فن و مبارزه با گروه Blood Pack پیش Mordin بازگشته و اچیومنت را بگیرید.
نکته مهم: این ماموریت رو میتونید در قسمت منو و بخش Journal با نام Dossier: The Professor را بیابید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Quarian 10
Quarian را با موفقیت استخدام کنید.
به Haestrom در Dholen System که در اختیار Geth برید و دنبال Tali بگردید.سپس با Geth درگیر شده.راه مسدود شده را با گذاشتن بمب باز کنید و در انتها Tali را یافته و از انجا خارج شوید.
نکته مهم: این ماموریت رو میتونید در قسمت منو و بخش Journal با نام Dossier: Tali بیابید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Justicar 10
Justicar را با موفقیت استخدام کنید.
به Illium در Tasale به شهر Nos Astra بروید و به دنبال Samara بگردیدبعد از صحبت با مردم برای یافتن Samara و صحبت با مامورین امنیتی منطقه .وارد صحنه جرمی شوید که Samara با ان در ارتباط است بعد از ورود و درگیری با گروه Eclipse مدرکجرم را پیدا کرده و بازگردید.مدرک را تحویل نیروهای امنیتی داده تا Samara با شما همراه شود بعد از این شما اچیومنت را دریافت میکنید.
نکته مهم: این ماموریت رو میتونید در قسمت منو و بخش Journal با نام Dossier: The Justicar بیابید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Assassin 10
Assassin را با موفقیت استخدام کنید.
در Illium با Liara در مورد Thane صحبت کنید.سپس با Seryna صحبت کرده و در ادمه راه خود را به سوی Dantius Tower باز کنید...پس از درگیری با گروهای مختلف و دیدن چند صحنه سینمایی این اچیومنت را نیز دریافت خواهید کرد.
نکته مهم: این ماموریت رو میتونید در قسمت منو و بخش Journal با نام Dossier: The Assassin بیابید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] or Foe 10
تکنولوژی Geth ها را بدست اورید.
در طی انجام ماموریت بدست اوردن Reaper IFF شما با یک Geth برخورد میکنید....که در انتهای ماموریت او را به سفینه خواهید اورد.کافیست وی را فعال کنید تا اچیومنت برای شما باز شود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Defense 25
از colony انسانها در مقابل حمله محافظت نمایید.
این اچیومنت را شما زمانی دریافت خواهید کرد که ماموریتی به نام Go to Horizon را به انتها رسانید و در اخر با غولی به نام Praetorian مبارزه کنید و وی را نابود گردانید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Prodigal 10
وفاداری افسر Cerberus را بدست اورید.
بعد از انجام ماموریت Go to Horizon با Miranda صحبت کنید تا ماموریتی به نام Miranda: The Prodigal ازاد شود با انجام ماموریت این اچیومنت را دریافت خواهید کرد.
توجه:برای این اچیومنت و 9 اچیومنت بعدی شما میبابست در طی انجام ماموریتها و بازگشتتان به نرماندی با هم تیمیهایتان صحبت کنید.....وقتی صحبتها به اندازه کافی انجام شده باشد انها از شما میخواهند که برای انجام ماموریتی همراهیشان کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] of the Father 10
وقاداری Cerberus Operative رابدست اورید.
مانند اچیومنت قبلی بعد از ماموریت Go to Horizon با Jacob صحبت کنید تا ماموریتی به نام Jacob: The Gift of Greatness برای شما ازاد شود ....با انجام ماموریت اچیومنت را نیز خواهید گرفت.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 10
وفاداری محکوم biotic را بدست اورید.
مانند اچیومنت قبلی بعد از ماموریت Go to Horizon با Jack صحبت کنید تا ماموریت با نام Jack: Subject Zero ازاد شود و با تمام کردن ماموریت اچیومنت را باز خواهید کرد.
وفاداری krogan را بدست اورید.
مانند اچیومنت قبلی بعد از ماموریت Go to Horizon با Grunt صحبت کرده تا ماموریت Grunt: Rite of Passage باز شود بعد از پایان دادن به این ماموریت.... اچیومنت را دریافت میکنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Away 10
وفاداری Archangel را بدست اورید.
مانند اچیومنت قبلی بعد از ماموریت Go to Horizon با Garrus صحبت کنید تا ماموریت Garrus: Eye for an Eye ازاد شود و با اتمام ماموریت اچیومنت را خواهید گرفت.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Cure 10
وفاداری پرفسور را بدست اورید.
مانند اچیومنت قبل بعد از ماموریت Go to Horizon با Mordin صحبت کنید تا ماموریتی به نام Mordin: Old Blood ازاد شود با انجام ماموریت اچیومنت ازاد خواهد شد.
وفاداری quarian را بدست اورید.
مانند اچیومنت قبل بعد از ماموریت Go to Horizon با Tali صحبت کنید تا ماموریت Tali: Treason ازاد گردد.با پایان بخشیدن به این ماموریت اچیومنت ازد میگردد.
به Justicar کمک کنید تا مشکلش را حل کند.
مانند اچیومنت قبلی با Samara صحبت کنید تا ماموریتی به نام Samara:The Ardat-Yakshi ازاد گردد.
اینم یه توضیح کوتاه در مورد ماموریت برای کسایی که به مشکل برخوردن:
شما میبایست هنگامی که ماموریتی که مربوط به وفاداری Samara را ازاد کردید ان را انجام دهید تا اچیومنت را دریافت کنید.برای این منظور به Omega رفته و به دنبال دختر Samara به نام Morinth گشته و با Aria صحبت کنیددر دامه به مکانی خواهید رفت که دختری توسط Morinth کشته شده کارت VIP را از ان محل بدست اورید و وارد Afterlife VIP شوید برای به دام انداختن Morinth شما باید توجه وی را با انجام کارهای خشن جلب کنید تا وی به شما پیشنهاد خوردن نوشیدنی کند و در طی صحبتهایی که با او میکنید سعی کنید خود را فردی خشن نشان دهید و در مورد موزیک و مسافرت و هنر با وی سخن بگید.....اگر در این عمل موفق بودید او شما را رابه اپارتمان خویش میبرد و در انجاست که باید کار وی را یکسره کنید.....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]'s in the Cradle 10
وفاداری Assassin را بدست اورید.
مانند اچیومنت قبلی با Thane صحبت کنید تا ماموریتی به نام Thane:Sins of Father ازاد بشه با انجام این ماموریت اچیومنت نیز ازاد میشود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] House Divided 10
Geth بدست اورده شده را -- کنید.
همونطور که در اچیومنت Friend or Foe توضیح دادیم شما در طول بازی و تقریبا در انتهای ان قادر خواهید بود از یک Geth به نام Legion به عنوان هم تیمی استفاده کنید.....بعد از فعال کردن وی و انجام چند ماموریت دیگر به سراغ وی در طبقه 3 نرماندی و در انتهایی دفتر Dr. Chakwas به نام AI Coreبرید و با وی صحبت کنید.او از شما میخواد که (مانند اچیومنت ها قبلی) به در انجام ماموریتی به نام Legion:The House Divided را به انجام برسانید.با اتمام ماموریت اچیومنت به مجموع اچیومنتهایی که گرفتید افزوده میشود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ship 25
تحقیق خود را از کشتی متروکه کامل کنید.
شما میبایست وارد کشتی Collectors بشید.....ماموریت رو تمام کنید و اچیومنت رو بگیرید
توضیح مختصر برای دوستانی که از این ماموریت سر درنیاوردن:
.این ماموریت توسط Illusive Manبه شما داده میشه تا وارد این کشتی بشین و خواهید دید که این یک تله برای به دام انداختن شما و کشتنتون بوده . قصد Illusive Man هم با اینکه میدونسته این یه تله هست برای امتحان شما و یارانتون هست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mission 50
از Omega 4 Relay استفاده کنید.
شما بعد از اتمام ماموریت Reaper IFF و بدست اوردن قطعه مورد نظر هنگامی که به نرماندی باز میگردید EDI به شما اطلاع میده که از قطعه بدست اومده رو در سیستم سفینه میخواد استفاده کنه تا امکان استفاده از Omega 4 Relay رو پیدا کنید......اما این کار مدتی زمان میبره......حال شما زمان دارید تا اپگرید ها لازمه رو برای کشتیتون انجام بدین و ماموریتها فرعی باقی مونده رو تموم کنید.
کافیست از این Omega 4 Relay استفاده کنید تا این اچیومنت رو بگیرید.استفاده از این وسیله همانند استفاده از Mass Relay خواهد بود....
اما ممکن دوستان سوالی براشون پیش بیاد که ما چرا باید از Omega 4 Relay استفاده کنیم:
علت اینه که در طول بازی طبق اطلاعات و تحقیقاتی که توسط Illusive Man بدست میارید نشون میده که کشتی Collectors و پایگاه اصلیشون در مرکز کهکشانه جایی که هیچ کسی نتونسته زنده از اونجا برگرده از همین جهت هست که شما باید برای رفتن به مرکز کهکشان از این وسیله یعنی Omega 4 Relay استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Accomplished 125
انسانها رو از خطر نابودی(انقراض)نجات بدهید.
کافیست که بعد از استفاده Omega 4 Relay ماموریتی به نام Suicide mission رو تمام کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] All Odds 15
از ماموریت خودکشی(انتهاری یا Suicide mission )نجات پیدا کنید.
کافیست پایان بازی را با توجه به اپگریده و قابلیتهایی که در طول بازی بدست اورده اید انجام داده و دست اخر خود را(منظور حداقل کارکتتون رو) در پایان Suicide mission زنده نگه دارید تا این اچیومنت هم بدون انجام کار خاصی در پایان بازی دریافت کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 75
بازی رو روی درجه سختی Insanity تموم کنید بدون اینکه در طول بازی تغییری در درجه سختی بازی بدهید.
همونطور که از اسم اچیومنت بر میاد شما باید درجه سختی Insanity رو ابتدای بازی انتخاب و تا انتها بدون اینکه تغییرش بدید برید و ماموریت اخر رو هم انجام بدید تا این اچیومنت رو بگیرید.
اما من پیشنهاد میدم شما بار اول بازی رو روی نرمال تموم کنید و بار دوم روی Insanity تا اطلاعاتی از حال و هوای بازی داشته باشید و در عین حال لولتون هم بالاتر بره و قابلیتها بیشتری رو پیدا کرده باشید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] One Left Behind 75
همه هم تیمیهایتان از ماموریت خودکشی(انتهاری یا Suicide mission )نجات پیدا کنند.
خب تقریبا پر کار ترین اچیومنت این بازی این اچیومنت هست... شما میبایست کاملا نرماندی و تسلیحات و سلحاتون ...مثل Biotics boost, Mordin's Omni-Tool, the geth shields, the krogan upgrades, and Legion's sniper rifle و...اپگرید کنید.تا از ولین قسمت ماموریت نهاییتون جون سالم به در ببرید
اما قسمت دوم ماموریتتون جایی که میبایست افرادتون رو با توجه به مهارتاشون و وفاداریشون
انتخاب کنید تا از مسیر های دیگه ای ماموریت رو دنبال کنند.
این استراتژی من هست برای این قسمت:
(البته باید توجه داشت که موارد دیگه هم میتونه باشه)
در ابتدا Tali رو به داخل vents بفرستید چون AI specialists هست.
در ادامه برای رهبر گروه دوم Garrus رو انتخاب کنید.
در مرحله دوم انتخاب اعضا .......Jack رو به عنوان کسی که biotic field داره انتخاب کنید چون استعداد های خاص و به نوعی ذاتی در biotic داره و برای رهبری تیم منحرف کننده Miranda رو انتخاب کنید. و Jacob رو برای همرهی تیم بازمانده ها به نرماندی.
اعضای تیمی هم که همراهتون باشن بهتره Mordin و Legion باشه خصوصا اگه اسنایپرLegion رو هم اپگرید کرده باشید.
در انتها باHuman Reaper مبارزه کنید و در اخر هم اچیومنت رو بگیرید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Service Medal 75
بازی Mass Effect 2 را برای بار دوم تمام کنید یا از بازی Mass Effect 1 کرکترتون رو importe کنید.
توضیح خاصی نداره عنوان اچیومنت گویا موضوع هست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 50
با موفقیت یک رابطه عشقی با هم تیمیتان برقرار کنید.
خب اول از همه این رو بگم که این رابطه میتونه شامل روابط زن و مرد زن با زن و مرد با مرد هم باشه و خیلی فرقی نمیکنه که شما کرکترتون زن باشه یا مرد اما اینو بگم که بهترین حالت و مطمئن ترینش رابطه مرد با زن هست.......در عین حال این رو بدونید که این اچیومنت رو در اخر بازی زمانی که از Omega 4 Relay استفاده کردید میتونید بگیرید.....
من خودم کرکترم مرد بود وبا Miranda رابطه عشقی برقرار کردم....شما باید در حالت کلی بدین صورت عمل کنید سعی کنید با اون شخصی که مورد نظرتون هست مرتب صحبت کنید و از گزینه ها بالایی منو مکالمتون استفاده کنید......تا اونجایی که میشه پراگونتون رو افزایش بدید و بعد باهاشون صحبت کنید......سعی کنید ماموریت های وفاداری اونها رو در اولویت قرار بدید و با بهترین و خوب ترین حالت ممکنه اون رو انجام بدین...در بین دعواهای پیش اومده در بازی طرف شخص مورد نظرتون رو بگیرید......این کارها رو به طور اصولی و کامل انجام بدین تا اچیومنت رو بگیرین....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Hunter 10
با 30 هدشات دشمنان شبه انسان رو بکشید.
خب اینجا میتونید از یکی از کلک ها یا باگهای بازی استفاده کنید.........چجوری؟؟؟ الان میگم....
زمانی که برای اولین با با جیکوب ملاقات میکنید در حین کاور گرفتن میبایست دکمهRB رو بزنید و یکی از قدرتهای بایو خودتون رو انتخاب کنید و با اون روباتهای امنیتی رو بکشید......این کار را انجام ندهید...و فقط روباتها را با اسلحه کلت مانندی که دارین هد شات کنین......روباتها مداوم میان و تموم نمیشن تا زمانی که شما حرکت بایوتون رو انجام بدین........به همین راحتی......[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
20 دشمن رو هنگامی که knocked back هستند رو با شلیک به انها بکشید.
بهترین موجودات برای این کار Husk (شبیه زامبی های ابی و قرمز رنگ هستند)
این کار رو میتونید تو2 جای مختلف انجام بدین.
1.توی مرحله Collector's Ship
2.در مرحله Horizon
کافیست اسلحه شات گان رو بردارید و بلافاصله با دکمه B به اونها ضربه بزنید و در سریعترین حالت ممکنه بهشون شلیک کنید.این کار رو تا 20 بار تکرار کنید.
نکته مهم:این اچیومنت یا اچیومنتهایی مانند این که باید فلان تعداد را با فلان حرکت بکشید یا شبیه به اینها.....کافیست در جای مورد نظرتون سیو کنید اون حرکت رو هر چند بار که تونستید انجام بدید و دوباره اونجا رو لود کنید و حرکتتون رو تکرار کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Game Hunter 10
Maw را شکست دهید.
این موجود بزرگ رو که تو مس افکت 1 هم تو یسری از سیاره ها وجود داشت در اینجا توی ماموریت وفاداری که برای Grunt به نام Grunt: Rite of Passage را انجام دهید.همونطور که میدونید این ماموریت تو سیاره Tuchanka هست.بعد از ورود به سیاره و صحبت با Shaman او به شما میگه که Gruntمیخواد جزیی از Krogan بالغ بشه باید یه ماموریت(اداب مخصوص) رو انجام بده در طی این ماموریت و در مرحله سوم اون شما با این موجود کرم مانند غول اسا روبرو میشید...شما میبایست تا قبل اتمام زمان این مرحله او را بکشید.......کافیست که از اسلحه های سنگینی که تا به حال بدست اورده و اپگرید کردید استفاده کنید تا اورا به راحتی بکشید.......و اچیومنت مربوط به ان را بگیرید.
هدفهای مختلفی را با استفاده از ترکیب همزمان قدرتهای بایو نابود کنید.
کافیست ترکیبی از قدرتهای بایو هم تیمیهایتان با خودتان یا با همدیگر را همزمان بر روی یک دشمن پیاده بکنید....برای این کار دکمه RB را نگه داشته روی دشمنی که در تیرس باشه نشانه رو ببرید و قدرتهای بایو هر کدام از همتیمیهاتان با دیگری و یا با خودتون رو انتخاب و RB رها کنید تا همزمان این قدرتها به دشمن برخورد کند......
نمونه هایی از این ترکیبها قدرت بلند کردن Jack با قدرت پرتاب Thane یا....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] at Arms 15
با 5 نوع مختلف اسلحه های سنگین در بازی یک نفر را بکشید.
این لیست سلاحهایی هست که باید بدست بیارید.....
M-100 GRENADE LAUNCHER
ML-77 MISSILE LAUNCHER
M-622 AVALANCHE
Collector Particle Beam
M-920 CAIN
و با هر کدام یک دشمن را بکشید.......
توجه مهم:دقت کنید تا زمانی که هر کدام از این سلاحها کامل اپگرید نشده اخرین اسلحه سنگین حتی اگر هم در طول بازی گرفته باشید باز نخواهد شد و در قسمت اسلحه های سنگینتان قرار نخواهد گرفت.
فریاد دشمنان را مانند انکه در اتش میسوزند(اتش گرفته اند) یا در حال سقوط هستند دراورید.
اول از همه این اچیومنت برای موجودات زنده هست و در صورتی که روی رباتها انجام بشه به حساب نمیاد.
بهترین کار استفاده از قابلیت گلوله های اتش زا (incendiary ammo ) یا استفاده از قدرتهای بایو برای پرتاب کردن دشمنان از مناطق بلند به پایین یا به پرواز دراوردن اونها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به طوری که در جایی مثل دره یا مناطق عمیق سقوط کنند.
Specialist 15
سپر 25 دشمن را غیر فعال کنید.
سپر دشمنان به رنگ ابی در قسمت عمرشون (Healthbar ) هست....شما باید از قدرت Overload خودتون و یا هم تیمی هاتون استفاده کنید در صورتی برای شما این غیر فعال کردن حساب میشه. که با زدن این قدرت سپر دشمن از بین بره در غیر اینصورت براتون محاسبه نمیشه.از طرف دیگه اگه هم تیمی هاتون به صورت اتوماتیک (نه اینکه شما بهشون دستور بدین)ااستفاده بکنن باز هم برای شما حساب نخواهد شد.
البته این اچیومنت و اچیومنت بعدی رو میتونی با استفاده از این حقه بگیرید.
ابتدا با شلیک به دشمنها سپرشون رو به نصف یا 2 سوم کاهش بدید بعد بلافاصله برای از بین بردن کل سپر از قدرت Overload استفاده کنید.
گروه های BlueSun اغلب دارای سپر هستند.
ماموریتهایی هم که میتونید این اچیومنت رو بگیرید :
legion loyalty mission
Tali's Loyalty
و.....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Specialist 15
زره 25 دشمن را بسوزانید.
زره دشمنان به صورت زرد رنگ در قسمت عمرشون (Healthbar ) هست
مانند اچیومنت فبل میبایست عمل کنید منتها باید از قدرت incinerate استفاده کنید....از تاکتیک بالا هم باز میتونید استفاده کنید.در عین حال از Mordin که درای این قابلیت هست میتونید استفاده کنید.
گروهای Blood Pack اکثران زره پوش هستند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Specialist 15
barriers ها به رنگ بنفش در قسمت عمر دشمنان (Healthbar ) وجود داره.
barriers 25 دشمن را با قدرت Warp از بین ببرید.
باز هم مثل 2 اچیومنت قبلی و از همون تاکتیک گفته شده استفاده کنید.
بهترین مرحله برای گرفتن این اچیومنت ماموریت horizon هست.
در عین حال گروهای Eclipse اکثرشون دارای barriers هستند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 15
ماموریتی رو با اسکن کردن یک سیاره ناشناخته کشف و تمام کنید.
به طور کلی در بازی علاوه بر ماموریتهای اصلی دو نوع ماموریت فرعی خواهید داشت که یکی ماموریتهای معمولی هست یکی دیگه ماموریتهای N7 .
شما برای گرفتن این اچیومنت بایستی ابتدا به منظومه های مختلف و پس از ان به سیاره های مختلفی که اسکن نشده اند رفته و در صورت مشاهده نوشته ی Anomaly Detected در سمت راست تصویرتون سیاره رو به دقت اسکن کنید تا محل این Anomaly رو پیدا کرده و هنگامی که توانستید اون رو پیدا کنید به اون سیاره پرواز کنید و ماموریتون رو توی این سیاره به اتمام برسونید تا این اچیومنت براتون باز بشه.......
اینم لیستی از منظومه ها و سیاراتی که داخلشون این ماموریت ها هست:
ترتیب انها به این صورت است:
Cluster -- System -- Planet -- Mission Name
Caleston Rift -- Solveig -- Sinmara -- Endangered Research Station
Caleston Rift -- Talava -- Taitus -- Mining The Canyon
Crescent Nebula -- Lusarn -- Tarith -- Blood Pack Communications RelayPatriarch and Deliver Datapad assignments for Aria on Omega
Crescent Nebula -- Zelene -- Helyme -- Captured Mining Facility
Eagle Nebula -- Amun -- Neith -- Wrecked Merchant Freighter
Eagle Nebula -- Strabo -- Jarrahe Station -- Abandoned Research Station
Hourglass Nebula -- Faryar -- Daratar -- Eclipse Smuggling Depot
Hourglass Nebula -- Ploitari -- Zanethu -- Estevanico
Minos Wasteland -- Fortis -- Aequitas -- Abandoned Mine
Omega Nebula -- Arinlarkan -- MSV Strontium Mule -- MSV Strontium Mule
Omega Nebula -- Fathar -- Lorek -- Lost Operative
Pylos Nebula -- Dirada -- Canalus -- Anomalous Weather Detected
Rosetta Nebula -- Enoch -- Joab -- Archeological Dig Site
The Shirke Abyssal -- Xe Cha -- Zada Ban -- Blood Pack Base
Sigurd's Cradle -- Decoris -- Sanctum -- Blue Suns Base
Sigurd's Cradle -- Skepsis -- Franklin -- Javelin Launch
Titan Nebula -- Haskins -- Capek -- Hahne-Kedar Facilit
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 50
5 ماموریت رو با اسکن کردن سیار های ناشناخته کشف و تمام کنید.
به اچیومنت Operative مراجعه کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5
منبعی از سنگهای معدنی رو با اسکن کردن و فرستادن probes بدست بیاورید.
خب همونطور که میدونید سنگهای معدنی تو بازی اهمیت فراوانی دارند چرا که با داشتن اونها یکسری از تحقیقاتتون کامل میشه و میتونید انواع و اقسام وسایل وا دواتتون رو اپگرید کنید.
در طول بازی4نوع سنگ معدنی وجود داره به اسامی:
Element Zero
Platinum
Iridium
Palladium
برای گرفتن این اچیومنت ابتدا میبایت از سفینه های fuel depot که تقزیبا همه جا هستند probes خریداری کنید....سپس به یک ساره دلخواه برید دکمه Y رو بزنید با نگه دشتن دکمه LT سیاره رو اسکن کنید.هر جا دیدی که دستتون ویبره داد یا اینکه سمت راست تصویرتون منحنی ها به بالاترین حد خود رسیدن دکمه RT رو بزنید تا probes رو به اون منطقه بفرسته و سنگ معدنی رو استخراج کنه......به محض گرفتن سنگ معدنی این اچیومنت هم باز میشه.....
توضیح اضافه:اولا پیبشنهاد میکنم سیاره هایی رو اسکن کنید که از لحاظ غنی بودن درجه Rich یا Good باشن و وقتتون رو تلف نکنید.....ثانیا برای اینکه دوستان وقتشون رو سر پیدا کردن Element Zero
Platinum تلف نکن (چون Iridium و Palladium تو اکثر سیاره ها هستند نیزی به رهنمایی نیست)
لیستی از سیاره هایی که اینا توشون هست براتون میزارم:
Element Zero:
1. Crescent Nebula
Lusam system
Planet: Tarith
2.Eagle nebula
Amun system
Planet: Anhur
Relic system
Planet: Preying Mouth
3. Hawking Eta
Schwarzchild system
Planet: Etamis
4. Hourglass Nebula
Faryar system
Planet: Daratar
Osun system
Planet: Erinle
5. Omega nebula
Batalla
Planet: Thunawanuro
6. Pylos Nebula
Satent system
Planet: Boro
7. Rosetta Nebula
Enoch system
Planet: Joab and Mizraim
8.The Shrike Abyssal
Xe Cha
Planet: Tosal, Zada Ban
9.Sigurds Cradle
Skepsis system
Planet: Watson
10. Valhallan Threshhold
Paz system
Planet: Garvug
Platinum:
1. Caleston Rift
Balor system
in this system there are 5 planets all 5 planet have high deposits of platinum
.
2.Pylos Nebula
Kriserol system
Planet: Theonax
Satent system
Planet: Anedia and Boro
3. Rosetta Nebula
Alpha Draconis system
Planet: 2175 Aeia
Enoch system
Planet: Joab
از 100% سیاره هایی که تا به حال نرفتید دیدن کنید.
اچیومنت بسیار راحتی هست کافیه شما یک منظومه رو مثل Shadow Sea Cluster انتخاب کنید و به تمام سیاره های اون برید.برای رفتن به اونها هم کافیست که فقط وارد مدر هر سیاره بشید و به محض نوشتن سم و اطلاعاتی از سیاره از اون خارج و به سیره بعدی برید.این کار رو تا زمنی انجام بدین که عدد روکه بالای مثلا Shadow Sea Cluster از 0 به 100% تبدیل بشه تا اچیومنت رو بگیرید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Gamer 10
با یک کرکتربه لول 30 برسید.
کار راحتی هست کافیه که نهایتا 2 بار بازی رو با یک کرکتر که از ابتدا ساختین تموم کنین راه دیگه اینکه از مس افکت 1 کرکترتون رو که تونسته باشید به لول 60 برسونید رو ایمپورت کنید تا ابتدا مس افکت 2از لول 5 براتون در نظر گرفته بشه و با انجام تمام ماموریتهای فرعی میتونید به راحتی تو یک بار بازی کردن بکرکترتون رو به لول 30 برسونید.
در طول بازی 15 codex را بازکنید.
نیاز به کار خاصی نیست ب انجام ماموریتها و در عین حال استفاده از گزینه Investigate در طول مکالماتتون با اشخاص مختلف میتونید این اچیومنت رو باز کنید.
10 تکنولوژی اپگرید رو بدست اورید.
نیاز به توضیح خاصی نداره .........با خریدن اپگرید ها از مغازهای مختلف در طول بازی انجام ماموریتهای فرعی و.... میتونید این تکنولوژی ها رو بدست بیارید.
یک اسلحه رو کامل اپگرید کنید.
بسیار سادست کافیه در طول ماموریتهای فرعی و اصلی تمام منطقه ها رو خوب بگردید سعی کنید تمام اپگریدها رو از مغازه رو بخرید و در عین حال سنگهای معدنی مورد نیازتون رو هم تهیه کنید.سپس به قسمت ازمیشگاه نرماندی برین و اپگریدها ی یک اسلحه روبه دلخواه تا اخر انجام بدین......معمولا هر اسلحه تا 5 مرحله اپگرید نیاز داره.
یکی از تحقیقات رو تو ازمایشگاه کامل کنید.
کافیه که به tech lab نرماندی(همون جایی که Mordin هست)برید نزدیک درب ورودی 2 کامپیوتر هست سراغ اولین کامپیوتر برید و یک قسمت از سفینه یا سلاحاتون یا زره تون یا... یکی از اپگریدهاش رو انجام بدید تا بلافاصله براتون اچیومنت باز بشه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5
تغییراتی در زره تونبدید.
بسیار راحت هست کافیه در ابتدا بازی (هنوز نرماندی رو نگرفتید) برای بار اول با Illusive Man صحبت میکنید بعد از گفت و گو با وی به قسمتی به نام Armor Locker رفته وتغییراتی در Armor خودتون بدید و اون تغییرات رو ذخیره کنید.به محض انجام این کار اچیومنت باز میشه....
تذکرمهم:لبته میتونید این کار رو زمانی هم که نرماندی رو گرفتید انجام بدید......منتها کافیه به طبقه اول نرماندی (اتاق شخصی شپرد) برید و این کار رو اونجا انجام بدین.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Full 15
یکی از قدرتهاتون رو کامل کنید.
هنگامی که شما ماموریتی رو انجام میدین میزان مشخصی به شما XP داده میشه.هنگامی که این XP به مقدار معینی میرسه شما لولتون بالاتر میره و points رو میگیرید برای اینکه ه کدوم از قدرتهاتون رو افزایش بدید.........کافیه که یکی از این قدرتهاتون رو تا مرحله 4 افزایش بدید(حدودا 10 points نیاز خواهید داشت) عنگامی که این عمل رو انجام دادید صفحه ای برای شما باز میشه که در اون میتونید نوع خاصی از اون قدرت رو(با توجه به کلاسی که انتخاب کردید) رو بردارید.....یکی از اون 2 گزینه رو انتخاب کنید تا پس از چند لحظه اچیومنت براتون ازاد بشه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Trained 15
تمام ویدیوهای تمرینات پیشرفته را ببینید.
به سراغ private terminal خدتون(در کنار Galaxy Map یا در اتاق شخصیتون)برید و 3 ویدیو حدودا 20 ثانیه رو به طور کامل و پشت سر هم ببینید تا بعد از دیدن اخرین video این اچیومنت هم به مجموع اچیومنتهاتون اضافه بشه......
منبع:
*Forgotten*
08-06-2010, 12:16
سلام دوستان
لطفا یکی بگه این بازی در حالت LAN سیستم co-op داستانی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون میخام با دوستم داستان اصلی بازی رو به صورت شبکه LAN تموم کنم
Steps-Rap
20-06-2010, 20:28
بچه ها راستی یه سوال:
تو آخر بازی وقتی واسه آخرین ماموریت میری(کشتن ربات بزرگ) بهرته که با اون یارو رئیسه هم کاری کنیم و اون جارو نابود نکینیم یا این که بهتره باهاش همکاری نکینم و اون سرزمینو منفجر کنیم؟؟؟
titanium_zarin
20-06-2010, 20:50
بچه ها راستی یه سوال:
تو آخر بازی وقتی واسه آخرین ماموریت میری(کشتن ربات بزرگ) بهرته که با اون یارو رئیسه هم کاری کنیم و اون جارو نابود نکینیم یا این که بهتره باهاش همکاری نکینم و اون سرزمینو منفجر کنیم؟؟؟
منفجرش كن ...
Steps-Rap
22-06-2010, 11:30
خوب این کار توی بازی چه فرقی میکنه؟؟؟
ینی تو نسخه 3 منفجر کردن یا نکردنش تاثی داره؟
titanium_zarin
22-06-2010, 12:32
خوب این کار توی بازی چه فرقی میکنه؟؟؟
ینی تو نسخه 3 منفجر کردن یا نکردنش تاثی داره؟
توي نسخه بعدي شايد معلوم شه ....
فعلا هيچي معلوم نيست ...
سلام
یه سوال
من آخر نفمیدم این بازی چه جوری من الان اوایلش هون جایی که وقتی نزدیک یه مموری میشی یه صفحه ای باز میشه که 4 تا چیز (طبقه داخل سفینه) روش نوشته بعد توی یه قسمتی از طبقه سوم یه نقشه ای وجود داره که وقتی space می زنم واردش میشه و من توی اون تقشه سفینه ی خودمون رو می تونم هدایت کنم و به هر قسمتی ببرمش
البته مثل اینکه نقشه شبیه یازی شدس اما من وقتی با اون سفینه داخل نقشه به یه قسمتی میرم واردش میشه و انگار که رفتم توی یه مرحله جدید
حالا می خواستم ببینم که این بازی مرحلاش این جوریه یعنی روی همین نقشهست یا این که باید کار دیگه ای انجام بدم
با تشکر:11:
سلام
یه سوال
من آخر نفمیدم این بازی چه جوری من الان اوایلش هون جایی که وقتی نزدیک یه مموری میشی یه صفحه ای باز میشه که 4 تا چیز (طبقه داخل سفینه) روش نوشته بعد توی یه قسمتی از طبقه سوم یه نقشه ای وجود داره که وقتی space می زنم واردش میشه و من توی اون تقشه سفینه ی خودمون رو می تونم هدایت کنم و به هر قسمتی ببرمش
البته مثل اینکه نقشه شبیه یازی شدس اما من وقتی با اون سفینه داخل نقشه به یه قسمتی میرم واردش میشه و انگار که رفتم توی یه مرحله جدید
حالا می خواستم ببینم که این بازی مرحلاش این جوریه یعنی روی همین نقشهست یا این که باید کار دیگه ای انجام بدم
دوست من دقت کرده باشی شما الان توی عالم فضا یا همون کهکشان هستی و می تونی با کک اون نقشه سفینه خودت رو به سیارات مختلف ببری و ملزومات ادامه بازی رو با توجه به نوع ماموریت ها و خواسته های که در بازی از بازیباز به عمل می اید پیش ببری...
دقت کن هر سیاره ممکن هست که ماموریت خاص یا کار خاصی برای انجام دادن نداشته باشی ولی امکان رفت امد در ان هست.
برای ادامه دادن صحیح بازی از منو بازی به ماموریت ها مراجعه کن که اونجا مختصری از راه رو نشون داده و گفته که چی می خواد
AlexMercer
23-06-2010, 00:56
دوستان برای یک بار هم که شده اگه حالش رو دارید اون مقر collector هارو منفجر نکنید تا اون بنده خدا ایلوسیو من هم خوشحال شه و پولش برگرده.:31: دقت کنید با اینکه تمامی اعضای گروهتون با نگه داشتن اون پایگاه مخالفند ولی در شماره 3 احتمالا تاثیر خوبی رو بازی شما داره.
[SPOILER=""]اگر در طول بازی دقت کنید گروه الاینس که نمایندگان انسانها در فضا هستند و همچنین کنسل فضایی به شما پشت کردند و حاضر به همکاری با شما نیستند اینجا میمونه تیم سبروس و شخص ایلوسیو من که به خاطر منافع شخصی و دسترسی به منابع و تکنولوژی ریپرها و کالکتور ها کلی رو شما و پروژه لازروس و زنده کردن شما و همچنین ساختن تیم جدید سرمایه گذاری میکنه. اگر مقر کالکتور ها رو به ایلوسیو من بدین اولا اون خوشحال میشه و همچنین شما میتونید تهدیدش کنید که از این تکنولوژی فقط برای مقابله با ریپرها استفاده کنه نه برای منافع شخصی.بهرحال اگر اخر بازی این مقر رو منفجر نکنید امکان داره در 3 دوباره سبروس از شما پشتیبانی کنه.و اپکرید های خوبی به شما بده/SPOILER]
به طور کلی در 3 برای شکست دادن ریپر ها الاینس و کنسول و سبروس با هم یکی میشن و از شما حمایت میکنند چون دشمنان جدید یعنی ریپر ها خیلی خیلی قوی هستند.همچنین تمامی موجودات فضایی هم با شما متحد میشند.منتظر بازگشت اشلی به گروهتون باشید.در ضمن شاید یکی از بدترین و تراژیک ترین بازیهای رایانه ای رو شاهد باشیم در نسخه 3.به احتمال زیاد در نسخه 3 مانند 1 یکی از یاران شما در یک انتخاب سخت بین دو نفر کشته خواهد شد.(مثل اتفاقی که تو 1 افتاد و از بین کایدن و اشلی یکی رو باید برای زنده موندن انتخاب میکردین و دومی میمرد.)که به احتمال زیاد این شخصیت گروس - جیکوب-اساسین(thane) و یا اشلی باشند.همچنین زیاد به 3 گانه بودن بازی امیدنداشته باشید احتمالا تا نسخه 4 و حمله به پایگاه اصلی ریپرها میکشه.چون در 3 فقط باید از راه شیری در مقابل حمله اونها دفاع کنید و شکست اصلی رو باید در پایگاهشون بخورند.واگر هم در 3 بازی تموم شد. شاید باید منتظر یک پایان تلخ و تراژیک و غمگین برای شپرد بود و شاید برای دفاع از سیارات و تمیش خودش رو قربانی کنه.:18::31:چقدر پیشبینی کردم:19::19::19:
در ضمن حتما dlc کاتسومی و overload رو دانلد کنید.کاتسومی شخصیت خیلی قوی و جالبی هست که یکی از نیروهاش غیب شدن و پشت دشمن ظاهر شدن و از بین بردنش هست. overload خم که یک 4 مرحله کامل هست که تا اتمامش به صفینه خوتون بر نمیگردین. اخر این مرحله هم خیلی غم انگیزه.تو این مراحل از hammerhead هم استفاده میشه که باید از قبل دانلدش کرده باشین.:46:
خوب لینک دانلد این چند dlc رو میزارم.
اول دانلد unlocker این dlc ها که حتما باید نصب بشه.(موقعی که dlc رو ریختین کرک نسخه1.1رو کپی کنید دوباره چون نصب overload کرک را از بین میره و بعد unlocker رو اجرا کنید حتما از اینترنت قطع باشید.بعد به بازی برید.)
unlocker با حجمه 40 کیلوبایت
پچ 1.02 با حجمه 50 مگ
کرک ویتالیتی برای 1.02
برای اجرای dlc های بازی احتیاجی به نصب نسخه 1.02 نیست و در dlc های اینده تاثیر داره. اگر پچ 1.01 رو ندارید نیازی به دانلد نیست چون در خود overload خست و نصب میشه.
overload:1gig
kasumi goto:990 mg
hammerhead:500 mg
zaeed massani:500 mg
Steps-Rap
24-06-2010, 19:34
من نفهمیدم شما ای نفر بالایی من چی گفتی :31:
منظورت از در ضمن حتما dlc کاتسومی و overload رو دانلد کنید چی بود و چیه........؟؟؟؟؟
AlexMercer
24-06-2010, 20:21
من نفهمیدم شما ای نفر بالایی من چی گفتی :31:
منظورت از در ضمن حتما dlc کاتسومی و overload رو دانلد کنید چی بود و چیه........؟؟؟؟؟
خوب DLC که میدونید چیه؟مخفف کامه DOWNLOADABLE CONTENT هست .معمولا مراحل جانبی شخصیت های جدید ویژگی های جدید در بازی و نقشه های و..رو شامل میشه.اولین بار اتاری تحت سرویس GAME LINE و بعد شرکت سگا تحت سرویس SEGA CHANNEL برای عرضه محصولات خودش در کنسول سگا جنسیس از این قابلیت استفاده کرد ولی در اون حالت کل بازی رو میشد از اینترنت گرفت و مراحل جانبی نداشت. ولی بعدها در کنسول دریم کست برای اولین بار برای یک بازی مراحل جانبی قرار داد که باید از طریق اینترنت دانلد میشد.بعدها در ایکس باکس و پلی استیشن 2 هم این قابلیت استفاده شد.که میشه به بازی HALO 2 اشاره کرد
KASUMI هم یک شخصیت جدید برای بازی مس افکت 2 هست که به اعضای گروهتون اضافه میشه و یک ماموریت وفاداری هم داره. OVERLOAD هم یک ماموریت جانبی برای بازی هست که شامل 4 مرحله میشه. هر دو ارزش بازی کردن و دانلد کردن رو داره:31:
M A X I M U M
24-06-2010, 20:39
من همه رو دانلود کردم به جز آورلود و اکولایزر پک
فقط یکی به من بگه فرق firewalker با hammerhead چیه ؟
اینا شبیه همن البته میدونم فایروالکر یه مرحله هستش
AlexMercer
24-06-2010, 20:42
من همه رو دانلود کردم به جز آورلود و اکولایزر پک
فقط یکی به من بگه فرق firewalker با hammerhead چیه ؟
اینا شبیه همن البته میدونم فایروالکر یه مرحله هستش
فرقی نداره .نام مراحلی که با HAMMERHEAD میرین تو نقشه کهکشانها به نام FIREWALKER هست . .:13:
دوستان برای یک بار هم که شده اگه حالش رو دارید اون مقر collector هارو منفجر نکنید تا اون بنده خدا ایلوسیو من هم خوشحال شه و پولش برگرده.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دقت کنید با اینکه تمامی اعضای گروهتون با نگه داشتن اون پایگاه مخالفند ولی در شماره 3 احتمالا تاثیر خوبی رو بازی شما داره. من که اصلا از این بچه مثبت بازیها هم خوشم نمیاد به خاطر همین منفجرش نکردم تا اصولا حال همه رو گرفته باشم ( البته اصلش در راه پیشرفت علم بود...برای آیندگان:31::31:)
M A X I M U M
24-06-2010, 21:21
فرقی نداره .نام مراحلی که با HAMMERHEAD میرین تو نقشه کهکشانها به نام FIREWALKER هست . .:13:
آره درسته
یه تحقیقی کردم همینی بود که شما گفتید
اسم وسیله نقلیه مجهز به اسلحه سنگینی که به بازی اضافه میشه Hammerhead هستش که در مراحل پنجگانه Firewalker DLC ازش استفاده میشه
من الان دارم اکولایزر پک رو دانلود می کنم که البته فقط بخاطر اون کلاه و وسیله مخصوصه و اون زره ای که به بازی اضافه می کنه رو از قبل داشتم فکر کنم زره ای که اضافه می کنه این اکولایزر پک باید inferno armor باشه که من از قبل داشتمش
بعد اینا میخوام آورلرد رو بذارم واسه دانلود که آخرین دی ال سی هستش
فقط یه سوال آقای مرکر شما آورلرد رو بازی کردید ؟
تو انجمن های خارجی بعضی از مشکلات بیرون پریدن از بازی می نالیدن
همچین مشکلی هست ؟
AlexMercer
24-06-2010, 21:40
آره درسته
یه تحقیقی کردم همینی بود که شما گفتید
اسم وسیله نقلیه مجهز به اسلحه سنگینی که به بازی اضافه میشه Hammerhead هستش که در مراحل پنجگانه Firewalker DLC ازش استفاده میشه
من الان دارم اکولایزر پک رو دانلود می کنم که البته فقط بخاطر اون کلاه و وسیله مخصوصه و اون زره ای که به بازی اضافه می کنه رو از قبل داشتم فکر کنم زره ای که اضافه می کنه این اکولایزر پک باید inferno armor باشه که من از قبل داشتمش
بعد اینا میخوام آورلرد رو بذارم واسه دانلود که آخرین دی ال سی هستش
فقط یه سوال آقای مرکر شما آورلرد رو بازی کردید ؟
تو انجمن های خارجی بعضی از مشکلات بیرون پریدن از بازی می نالیدن
همچین مشکلی هست ؟
اکولایزر پک رو من دانلد کردم زیاد خوشم نیومد.:13: اورلد رو هم بله بازی کردم. مرحله هم قشنگیه هم یکم حوصله میخواد.مشکل نداره. من خونه دوستم بازی کردم بیرون نپرید.بعد اومدم خونه خودم بازی کردم پرید.اگر ترینر استفاده میکنید قبلل از دمو ها ببیندینش:46:
سلام
من توی شماره 1 این بازی مشکل دارم
وقتی توی فضا پیما نورمان دی نقشه گالکسی یا همون نقشه کهکشانو باز میکنم همین که باز میشه نقشه سیاه هست و فقط اسم مناطق گوشه تصویر پیداست و وقتی کلیک میزنم یه لحضه نقشه میاد ولی باز سیاه میشه و از نقشه میاد بیرون
مشکل از چیه؟
(ویندوز 7
گرافیک 4870
سی پی یو 8200)
titanium_zarin
25-06-2010, 09:46
سلام
من توی شماره 1 این بازی مشکل دارم
وقتی توی فضا پیما نورمان دی نقشه گالکسی یا همون نقشه کهکشانو باز میکنم همین که باز میشه نقشه سیاه هست و فقط اسم مناطق گوشه تصویر پیداست و وقتی کلیک میزنم یه لحضه نقشه میاد ولی باز سیاه میشه و از نقشه میاد بیرون
مشکل از چیه؟
(ویندوز 7
گرافیک 4870
سی پی یو 8200)
برو توي تاپيك بازي كرك رو پيدا كن ...
معمولا از اين بوده ...
Steps-Rap
25-06-2010, 10:35
خوب دمت گرم.
حالا باید کدومار و واسه اون شخصیت یا مراحل جانبی دانلود کنم و بد چی کار کنم؟؟؟
آقا خیلی بازیه چرت و مسخره ایه نه هیجانی نه gameplay خوبی فقط گرافیکش خوبه
آخه اینم شد بازی قربونه همون halo 1 خودمون که رو pc منتشر شد
آقا خیلی بازیه چرت و مسخره ایه نه هیجانی نه gameplay خوبی فقط گرافیکش خوبه
آخه اینم شد بازی قربونه همون halo 1 خودمون که رو pc منتشر شد
عجب حرف خنده داري ميزني.
what a rediculos speech
عجب حرف خنده داري ميزني.
درسته که حرف خنده داریه اما این بازی برای من چنگی به دل نمیزد نمی خوام تاپیک به سمت دیگه بره اما شما اگر بازیه crysis رو بازی کرده باشید تازه متوجه میشید که بازی تو این سبک یعنی چی (البته اینا همش نظر شخصیه پس زیاد به دل نگیرید:31:)
آقا من هرکاری میکنم کاراکترم اصلا کاور نمیگیره پشت دیوار!
اشکال از کرکه؟
Hapoofesgeli
25-06-2010, 12:35
درسته که حرف خنده داریه اما این بازی برای من چنگی به دل نمیزد نمی خوام تاپیک به سمت دیگه بره اما شما اگر بازیه crysis رو بازی کرده باشید تازه متوجه میشید که بازی تو این سبک یعنی چی (البته اینا همش نظر شخصیه پس زیاد به دل نگیرید:31:)
سلام
منم با حرف شما مخالفم!
این یکی از بهترین بازی هایی بود که تمومش کردم!
ولی این رو کاملا موافقم که نظرات شخصیه چون من خودم از crysis متنفرم :31:
:10:
AlexMercer
25-06-2010, 12:47
آقا من هرکاری میکنم کاراکترم اصلا کاور نمیگیره پشت دیوار!
اشکال از کرکه؟
تو یک یا دو؟:18: اگر میخواین سنگر بگیره space رو بزنید:46:
شما دارین کرایسیس که یک بازی اول شخص هست رو با یک بازیrpg مقایسه میکنید؟:41:
کاملا با هم فرق دارند.کرایسیس یک داستان ساده تری نسبت به مس افکت داره.گیم پلی دو بازی باید هم فرق داشته باشه.چون مس افکت یک بازی کاملا اکشن نیست.تو مس افکتمیشه با اعضایی گروهت رابطه برقرار کنی باهاشون حرف بزنی و مرگ و زندگی گروهت دست خوده شماست. ولی کرایسیس یک بازی هست که فقط باید بکشی بری جلو:20:
---------- Post added at 02:12 PM ---------- Previous post was at 02:10 PM ----------
خوب دمت گرم.
حالا باید کدومار و واسه اون شخصیت یا مراحل جانبی دانلود کنم و بد چی کار کنم؟؟؟
17 تا dlc هست که مهم ترینش هم ایناست.
اول دانلد unlocker این dlc ها که حتما باید نصب بشه.(موقعی که dlc رو ریختین کرک نسخه1.1رو کپی کنید دوباره چون نصب overload کرک را از بین میره و بعد unlocker رو اجرا کنید حتما از اینترنت قطع باشید.بعد به بازی برید.)
پچ 1.02 با حجمه 50 مگ
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکرک ویتالیتی برای 1.02
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای اجرای dlc های بازی احتیاجی به نصب نسخه 1.02 نیست و در dlc های اینده تاثیر داره. اگر پچ 1.01 رو ندارید نیازی به دانلد نیست چون در خود overload خست و نصب میشه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدkasumi goto:990 mg
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدhammerhead:500 mg
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدzaeed massani:500 mg
شما دارین کرایسیس که یک بازی اول شخص هست رو با یک بازیrpg مقایسه میکنید؟
کاملا با هم فرق دارند.کرایسیس یک داستان ساده تری نسبت به مس افکت داره.گیم پلی دو بازی باید هم فرق داشته باشه.چون مس افکت یک بازی کاملا اکشن نیست.تو مس افکتمیشه با اعضایی گروهت رابطه برقرار کنی باهاشون حرف بزنی و مرگ و زندگی گروهت دست خوده شماست. ولی کرایسیس یک بازی هست که فقط باید بکشی بری جلو
خوب من دقیقا دارم همینو میگم
بازی باید بزنی بکشی بری جلو و این خیلی جالب نیست برای من که به قول شما مرگ و زندگی دست خود آدم باشه
از قدیم گفتن مرگ دست خداست :31:
بگذریم ولی در مجموع برای خودش بازیه خوبیه اما به سلیقه ی من نمیخوره
:40::11:
اره، نظر كه شخصي.
اما سبك mass effect با crysis كاملا فرق ميكنه crysis اول شخص و اكشن اما mass effect اكشن و نقش آفريني سوم شخص.
Milad4171
25-06-2010, 20:20
برعکس بعضی ها این بازی جزو بازی های هست که من باهاشون زندگی میکنم. اینکه تو یه مسیری رو بری و بکشی و آخرش تموم بشه که بازی نیست! مهم اینه که بتونی نقش مهمی توی بازی داشته باشی و بتونی بهترین روش رو برای انجام فعالیت ها در بازی استفاده کنی.
من یک بار بازی رو تموم کردم واقعا انقدر بازی باز و زیبایی بود من با تمام امکاناتش آشنا نشدم و دوبار دارم انجامش میدم ولی با آشنایی بیشتر!
من بار اول بیشتر آدمهام رو از دست دادم. الان میخوام بهترین پایان رو برای بازی ایجاد کنم! اینه که بازی رو زیبا میکنه و مشتاق برای پایان!!!!!
AlexMercer
25-06-2010, 20:24
برعکس بعضی ها این بازی جزو بازی های هست که من باهاشون زندگی میکنم. اینکه تو یه مسیری رو بری و بکشی و آخرش تموم بشه که بازی نیست! مهم اینه که بتونی نقش مهمی توی بازی داشته باشی و بتونی بهترین روش رو برای انجام فعالیت ها در بازی استفاده کنی.
من یک بار بازی رو تموم کردم واقعا انقدر بازی باز و زیبایی بود من با تمام امکاناتش آشنا نشدم و دوبار دارم انجامش میدم ولی با آشنایی بیشتر!
من بار اول بیشتر آدمهام رو از دست دادم. الان میخوام بهترین پایان رو برای بازی ایجاد کنم! اینه که بازی رو زیبا میکنه و مشتاق برای پایان!!!!!
یکی رو هم بازی کن حتما. در ضضمن کاتسومی رو هم دانلد کن:31:
Milad4171
25-06-2010, 20:37
یه توضیحی بده قضیه چیه!! این DLC ها!؟ کدوماشون بدرد میخوره و چه فرقی داره!!
کلا توضیح بده دیگه. شرمنده!!!:31:
AlexMercer
25-06-2010, 20:52
یه توضیحی بده قضیه چیه!! این DLC ها!؟ کدوماشون بدرد میخوره و چه فرقی داره!!
کلا توضیح بده دیگه. شرمنده!!!:31:
17 dlc هست که 4 تاش از بقیه بهتره.چون بقیه همه تفنگ یا لباس جدیده.
کلا 4 تاش خوبه که zaeed و kasumi دو شخصیت جدید هستند. hammerhead یک نوع وسیله تحقیقاتی و اکتشافیه با 4 تا مرحله. و overload هم یک مامورت شامل 4 تا مرحله:31:
Milad4171
25-06-2010, 21:10
خدایا! اینا روی هم رفته 2 گیگ میشه فکر کنم!!!
ولی فکر کنم بصرفه!
بازی رو باید از اول اجرا کنم؟ یا در حین بازی هم باشم و نصب کنم مورد نداره؟
فکر نمیکردم واسه این بازی هم اینجور چیزا باشه!!
ولی به نظرم میصرفه!!!
AlexMercer
26-06-2010, 00:08
خدایا! اینا روی هم رفته 2 گیگ میشه فکر کنم!!!
ولی فکر کنم بصرفه!
بازی رو باید از اول اجرا کنم؟ یا در حین بازی هم باشم و نصب کنم مورد نداره؟
فکر نمیکردم واسه این بازی هم اینجور چیزا باشه!!
ولی به نظرم میصرفه!!!
بله 2 گیگ میشه و فوق العاده میصرفه.مخصوصا کاتسومی که خیلی قویه.از نظر من بگیری ضرر نکردی چون از یک مدت دیگه dlc های داستانی بازی پخش میشه که پلی از داستان شماره 2 به شماره 3 ست.:46:
اگر وسط بازی هستی میشه نصب کن و بعد برات ایمیل میاد از طرف ایلوسیو من که بری انجام بدی.:46:
Steps-Rap
26-06-2010, 12:08
حالا این دو نفری که جدید میان تو گروه کیا هستن؟؟
چه شکلین؟؟ ادمای باحالین؟؟؟؟
AlexMercer
26-06-2010, 15:59
حالا این دو نفری که جدید میان تو گروه کیا هستن؟؟
چه شکلین؟؟ ادمای باحالین؟؟؟؟
zaeed نه زیاد ولی کاتسومی خیلی باحاله
alborz_k
29-06-2010, 15:12
سلام. کسی لینک پچ 1.1 رو هراه با کرکش داره که این جا بزاره؟! فعلأ نمی تونم dlc overload رو دانلود کنم (محدودیت ترافیکم تمومه! :دی)
AlexMercer
29-06-2010, 15:21
سلام. کسی لینک پچ 1.1 رو هراه با کرکش داره که این جا بزاره؟! فعلأ نمی تونم dlc overload رو دانلود کنم (محدودیت ترافیکم تمومه! :دی)
چرا پچ 1.02 رو دانلد نمیکنی؟ جدیدتره.:46:
بعدا هم که overload و یا کاتسومی رو دانلد کردی احتیاجی به نصب دوباره نداری ولی خواستی میتونی بریزی.در ضمن ترینر برای 1.02 هم ساخته شده.:46:
در ضمن دوستان در overload از legion استفاده نکنن بازی خراب میشه.:41::46::31:
سلام
من نمی تونم این بازیو سیو کنم بازی رو سیو می کنم تا توی بازیم میشه لودش کرد ولی وقتی از بازی میام بیرون ودوباره توی بازی میرم همه چی از اول میاد.:41:
فکر کنم توی این تایپیک قدیما یک نفر همین سوالو پرسید ولی هرچی گشتم پیداش نکردم.
من خیلی وقته این بازیو گرفتم ولی وقتی دیدم سیو نمی شه حذفش کردم حالا که می بینم همه این قدر از این بازی تعریف می کنند تصمیم گرفتم درستش کنم.
لطفا منو راهنمایی کنید تا از لذت انجام این بازی محروم نشم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
AlexMercer
29-06-2010, 16:26
سلام
من نمی تونم این بازیو سیو کنم بازی رو سیو می کنم تا توی بازیم میشه لودش کرد ولی وقتی از بازی میام بیرون ودوباره توی بازی میرم همه چی از اول میاد.
فکر کنم توی این تایپیک قدیما یک نفر همین سوالو پرسید ولی هرچی گشتم پیداش نکردم.
با تشکر
اگر با luncher بازی رو اجرا میکنی و سیو میکنی دوباره باید با همون luncher بازی کنی و اگر رو ایکونش رو دسکتاپ کلیک کردی و بازی کردی و سیو کردی و بعد با luncher وارد بازی شدی سیو رو نمیخونه. حداقل واسه من و دوستم که اینطوریه.
alborz_k
29-06-2010, 16:42
چرا پچ 1.02 رو دانلد نمیکنی؟ جدیدتره.:46:
بعدا هم که overload و یا کاتسومی رو دانلد کردی احتیاجی به نصب دوباره نداری ولی خواستی میتونی بریزی.در ضمن ترینر برای 1.02 هم ساخته شده.:46:
در ضمن دوستان در overload از legion استفاده نکنن بازی خراب میشه.:41::46::31:
خیلی ممنون . پس لازم نیست که پچ ها رو پشت سر هم نصب کنیم دیگه؟!
در ضمن ، من برای بار سوم می خوام این بازی رو از اول انجام بدم ! :دی به نظر شما اول داستان اصلی رو تموم کنم ، بعدش dlc overload رو برم و یا این که با هم دیگه انجامشون بدم؟
جریان اون legion بد بخت چیه؟! :دی یعنی بازی کرش می شه یا از لحاظ محتوای داستانی به هم می ریزه؟! :دی
M A X I M U M
29-06-2010, 20:24
من آوردلرد رو دانلود کردم
تمامی دی ال سی های قبلی رو هم ریخته بودم و قبل از نصب آورلرد به راحتی بازی می کردم و تمام دی ال سی هارو داشتم
هم زئید و هم کاتسومی رو هم اورده بودم تو گروه
اما بعد نصب این آورلرد موقعی که میرم داخل بازی تمام دی ال سی های قبلیم رو نمی شناسه
کسی میتونه کمکم کنه
آقای مرکر شما چیکار کردید ؟
ویرایش : اینترنتو گشتم یه فایل اومده به نام ME2DLCUnlockerGUI که باید برای کرک کل دی ال سی ها باشه کسی میتونه واسم بذاره این فایلو ؟
AlexMercer
29-06-2010, 23:55
من آوردلرد رو دانلود کردم
تمامی دی ال سی های قبلی رو هم ریخته بودم و قبل از نصب آورلرد به راحتی بازی می کردم و تمام دی ال سی هارو داشتم
هم زئید و هم کاتسومی رو هم اورده بودم تو گروه
اما بعد نصب این آورلرد موقعی که میرم داخل بازی تمام دی ال سی های قبلیم رو نمی شناسه
کسی میتونه کمکم کنه
آقای مرکر شما چیکار کردید ؟
ویرایش : اینترنتو گشتم یه فایل اومده به نام ME2DLCUnlockerGUI که باید برای کرک کل دی ال سی ها باشه کسی میتونه واسم بذاره این فایلو ؟
همون انلاکری که گذاشتم رو دانلد کن. dlc رو نصب کن بعد کرک 1.01 رو نصب بزار تو فولدر بازی و حالا انلاکر رو اجرا کن.
اگر پچ 1.02 رو ریختی نیازی به تغییر کرک نیست
دقت داشته باش که از اینترنت خارج باشی موقع اجرای انلاکر.
بعد اجرا میشه. در ضمن وقتی در سیو شما کاتسومی رو شناخته دیگه نیازی نیست مرحلش رو از اول ببری فکر کنم. فقط دوباره باید بازی dlc بشناسه .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدانلاکر
خیلی ممنون . پس لازم نیست که پچ ها رو پشت سر هم نصب کنیم دیگه؟!
در ضمن ، من برای بار سوم می خوام این بازی رو از اول انجام بدم ! :دی به نظر شما اول داستان اصلی رو تموم کنم ، بعدش dlc overload رو برم و یا این که با هم دیگه انجامشون بدم؟
جریان اون legion بد بخت چیه؟! :دی یعنی بازی کرش می شه یا از لحاظ محتوای داستانی به هم می ریزه؟! :دی
نه نیازی نیست
1. Install Overlord.
2. Re-Install Unlocker
3. Re-Install 1.01 crack, this because the DLC has patch 1.01 included.
*. If you installed patch 1.02 you don't need to overwrite crack.
من برای چهارمین باره. تازه پنجمین بار هم بزودی شروع میشه:31:
من خودم overload رو وسط مراحل رفتم مشکلی نیست. در داستانش به اینکه این اتفاقات قبل از مرحله اخر یا بعد از اتفاق می افته اشاره نمیشه. فقط یک جاش شپرد میگه ابعید نیست با فشار این دکمه با یک reaper مواجه شیم.
خوب چون داستان dlc اینه که سبروس داشته بر روی geth ها تحقیقات میکرده تا با استفاده از یک انسان به عنوان هوش مصنوعی که چشم و دهان هم داره و دستور پذیری رو برای geth ها راحت تر میگپ کرده اونها رو بتونه رهبری کنه اگر legion رو ببرین اون هوش کامپیوتری دشمن میتونه اون لگویین رو هم -- کنه و ضد شما استفاده کنه. البته فقط در Prometheus Station نباید ازش استفاده کنید وگرنه در جاهای دیگه میشه. ولی تا وقتی میراندا و کاتسومی هست من که با اون نمیرم:31:
بازی کرش میکنه.:46:
moderntalk
30-06-2010, 05:34
شما دارین کرایسیس که یک بازی اول شخص هست رو با یک بازیrpg مقایسه میکنید؟:41:
کاملا با هم فرق دارند.کرایسیس یک داستان ساده تری نسبت به مس افکت داره.گیم پلی دو بازی باید هم فرق داشته باشه.چون مس افکت یک بازی کاملا اکشن نیست.تو مس افکتمیشه با اعضایی گروهت رابطه برقرار کنی باهاشون حرف بزنی و مرگ و زندگی گروهت دست خوده شماست. ولی کرایسیس یک بازی هست که فقط باید بکشی بری جلو:20:
---------- Post added at 02:12 PM ---------- Previous post was at 02:10 PM ----------
17 تا dlc هست که مهم ترینش هم ایناست.
پچ 1.02 با حجمه 50 مگ
کرک ویتالیتی برای 1.02
برای اجرای dlc های بازی احتیاجی به نصب نسخه 1.02 نیست و در dlc های اینده تاثیر داره. اگر پچ 1.01 رو ندارید نیازی به دانلد نیست چون در خود overload خست و نصب میشه.
kasumi goto:990 mg
hammerhead:500 mg
zaeed massani:500 mg
این کرک ویتالیتی پاک شده .لطفا دوباره آپ کن.:10:
AlexMercer
30-06-2010, 11:14
این کرک ویتالیتی پاک شده .لطفا دوباره آپ کن.:10:
vahidgame
30-06-2010, 12:56
این Overlord مث اینکه نسبت به dlc های قبلی بازی بهتر بوده. با اینکه یه dlc هستش امتیازای خیلی خوبی گرفته.
گیم اسپات به اون امتیاز 8.5 داده و IGN هم 9 داده.
کاش اینارو هم یه جا برای فروش می ذاشتن. من عاشق این بازیم ولی حیف که فعلا dlc های اونو نتونستم بازی کنم.
AlexMercer
30-06-2010, 14:30
این Overlord مث اینکه نسبت به dlc های قبلی بازی بهتر بوده. با اینکه یه dlc هستش امتیازای خیلی خوبی گرفته.
گیم اسپات به اون امتیاز 8.5 داده و IGN هم 9 داده.
کاش اینارو هم یه جا برای فروش می ذاشتن. من عاشق این بازیم ولی حیف که فعلا dlc های اونو نتونستم بازی کنم.
خوب ببین کدوم یک از دوستان از شهر یا استان شما هستن برات رایت بزنن بفرستن.
البته من قبلا خودم دنبال دوستی بودم از کرج (استان البرز:31:)که کسی نبود مجبور شدم خودم دانلد کنم.:20:
generaltj
30-06-2010, 18:05
من یکشو با لول 35 تموم کردم .
حالا که منتقل کردم اول بازی فقط صد و خرده ای پاراگون بیشتر نمیده.
لول هم از اول شروع شده؟؟؟؟!!!!1
AlexMercer
30-06-2010, 18:09
من یکشو با لول 35 تموم کردم .
حالا که منتقل کردم اول بازی فقط صد و خرده ای پاراگون بیشتر نمیده.
لول هم از اول شروع شده؟؟؟؟!!!!1
بله خوب شما اگر با لول 60 هم بازی رو تموم کنی بازم در شماره 2 لول 1 خواهی بود. در ضمن لول بالا تر پاراگون و رنجید و منابع و همچنین پول بیشتری به همراه داره.
generaltj
30-06-2010, 18:27
بله خوب شما اگر با لول 60 هم بازی رو تموم کنی بازم در شماره 2 لول 1 خواهی بود. در ضمن لول بالا تر پاراگون و رنجید و منابع و همچنین پول بیشتری به همراه داره.
یعنی اگه بدون سیو اول برم اول بازی اون صد تا پاراگونو نمیده؟؟؟؟
(یعنی میشه با اون پاراگونی که به خاطر سیو شماره اول بازی بهم داده تو دعوای جک و میراندا کاری کنم که نه سیخ بسوزه و نه کباب؟)
AlexMercer
30-06-2010, 18:36
یعنی اگه بدون سیو اول برم اول بازی اون صد تا پاراگونو نمیده؟؟؟؟
(یعنی میشه با اون پاراگونی که به خاطر سیو شماره اول بازی بهم داده تو دعوای جک و میراندا کاری کنم که نه سیخ بسوزه و نه کباب؟)
اگه شما سیو شماره 1 رو وارد نکنی در اول کار هیچ پاراگون و رنجیدی نداری.اون مقداری هم که گرفتی جایزه انتقال سیو 1 به 2 هست. در ضمن در صورت وارد نکردن سیو 1بعضی از زیبایی های بازی از بین میره.:13:
با اون پارارگونی که به شما میده نه نمی تونی چون حداقل باید به خط 4 رسیده باشی. ولی تا زمانی که شما به اون دعوا میرسی کلی مرحله رفتی و کلی پاراگون و رنجید گرفتی. در ضمن از نظر من مرحله وفاداری میراندا و یا جک رو اخر از همه و قبل از مرحله iff برو.ایطوری مطمثنا پرارگونت خیلی بالاست.و شما میتونی راحت اون دعوا رو مدیریت کنی. در ضمنوقتی شما سیو 1 و به 2 منتقل میکنی هر بار هم که پاراگون و رنجید میگیری یک مقدار دیگه هم به عنوان جیازه اضافه میشه. مثلا اگه قرار باشه 5 تا بگیری 7 تا میگیری:31:
moderntalk
30-06-2010, 18:41
من که اینجا پیداش نکردم.
می شه بگی برای نصب دی ال سی چی کار باید کرد؟کرک خود بازی رو از کار نمی ندازه؟
AlexMercer
30-06-2010, 19:06
من که اینجا پیداش نکردم.
می شه بگی برای نصب دی ال سی چی کار باید کرد؟کرک خود بازی رو از کار نمی ندازه؟
اگر شما پچ1.02 رو نصب کردین نه کرک رو از کار نمیندازه ولی اگر 1.01 هستین چرا کرک رو از کار میندازه و دوباره باید در فولدر بازی پیست کنید.
dlc رو نصب میکنید بعد(در صورت نصب پچ 1.01 یا بدون نصب هیچ گونه پچی .چون خود dlc پچ 1.01 رو نصب میکنه.) کرک رو در فولدر بازی میزارید و بعد برنامه انلاکر را (اینترنت قطع باشد) رو اجرا میکنیم و بعد وارد بازی میشیم.:46:
Vahid_1990
30-06-2010, 20:35
کسی این dlc جدید این بازیو دانلود کرده؟ چه طوره؟
AlexMercer
30-06-2010, 21:10
کسی این dlc جدید این بازیو دانلود کرده؟ چه طوره؟
قشنگه امتیاز بالایی هم گرفته.من خودم بازی کردم:46:
Vahid_1990
30-06-2010, 21:25
قشنگه امتیاز بالایی هم گرفته.من خودم بازی کردم:46:
حجمش چه قدره؟
من می خوام دانلودش کنم می خوام ببینم می تونم دانلود کنم یا نه...
ممنون:11:
AlexMercer
30-06-2010, 21:39
حجمش چه قدره؟
من می خوام دانلودش کنم می خوام ببینم می تونم دانلود کنم یا نه...
ممنون:11:
1 gig:11::31:
moderntalk
30-06-2010, 22:51
من با نصب دو تا پچ و dlc ها بازیم غیر فعال شده!!!
---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:51 PM ----------
لطفا کمکم کنید.
AlexMercer
30-06-2010, 23:03
من با نصب دو تا پچ و dlc ها بازیم غیر فعال شده!!!
---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:51 PM ----------
لطفا کمکم کنید.
شما کرک رو بعد از نصب dlc و پچ دوباره کپی نکردین تو فولدرش درسته؟
بازی بعد از نصب پچ و dlc دوباره کرک مخصوص اون پچ رو بریزید(dlc های اخرروی خودشون پچ 1.01 دارند.) بعد unlocker رو اجرا کنید. بعد برین در بازی.:11:
moderntalk
30-06-2010, 23:50
الان این کار رو کردم و پچ رو دوباره کپی کردم ولی داخل بازی که میرم می گه :
yout noth authorized to play the listed dlcs please connect to the cerberus network ....
یه همچین چیزی حالا باید چیکار کنم؟
پچ ویتالیتی رو ندارم .ممکنه از اون باشه؟
AlexMercer
30-06-2010, 23:57
الان این کار رو کردم و پچ رو دوباره کپی کردم ولی داخل بازی که میرم می گه :
yout noth authorized to play the listed dlcs please connect to the cerberus network ....
یه همچین چیزی حالا باید چیکار کنم؟
پچ ویتالیتی رو ندارم .ممکنه از اون باشه؟
شما اگر کرک رو کپی کردی دیگه نیازی به کرک ویتالیتی نداری.
بعد از نصب و کپی کردن کرک شما از اینترنت خارج شو و انلاکر رو اجرا کن.(اگر به اینترنت وصل باشه انلاکر دوتا شبکه میشناسه و وقتی شما بالایی رو انتخاب میکنی که شبکه فعالتون یا همون کانکشن شما به اینترنت هست.اگر اون رو انتخاب کنید برای استفاده از dlc همواره باید به اینترنت وصل باشین.)بعد از خروج از اینترنت و اجرای انلاکر و انتخاب شبکه ok کنید و بازی رو بدون مشکل اجرا کنید.:46:
generaltj
01-07-2010, 14:53
چه چوری خدمه ربوده شده در مرحله آخر رو کامل برگردونم؟(باسه من نصفشون مردند چون دکتر چاکسون گفت دیر اومدی!)
یادمه یکی گفته بود در شماره 2 یه باگ هست که میتونی بینهایت پاراگون بگیری
M A X I M U M
01-07-2010, 15:07
چه چوری خدمه ربوده شده در مرحله آخر رو کامل برگردونم؟(باسه من نصفشون مردند چون دکتر چاکسون گفت دیر اومدی!)
تو مرحله آخر وقتی ای دی ازت می پرسه به سمت امگا بریم یا نریم و میگه که هنوزم احتمال موفق نشدنمون هست باید بگی همین الان بریم و نباید صبر کنی
اونجا شفرد میگه افراد منو دزدیدن من باید برم نجاتشون بدم
بعدش وقتی مرحله نهایی شروع شد افرادت رو اینطوری انتخاب کن
کسی که راهو باز می کنه : تالی
رهبر گروه اول : جیکوب
رهبر گروه دوم موقع جدا شدن : میراندا
اون کسی که در مقابل حشرات سپر بایوتیکی درست می کنه : جک
کسی که باید بازمانده هارو (همون دکتر چاکلاس و کلی و بقیه کارکنان) رو اسکورت کنه : جیکوب
alborz_k
01-07-2010, 20:33
تو مرحله آخر وقتی ای دی ازت می پرسه به سمت امگا بریم یا نریم و میگه که هنوزم احتمال موفق نشدنمون هست باید بگی همین الان بریم و نباید صبر کنی
اونجا شفرد میگه افراد منو دزدیدن من باید برم نجاتشون بدم
بعدش وقتی مرحله نهایی شروع شد افرادت رو اینطوری انتخاب کن
کسی که راهو باز می کنه : تالی
رهبر گروه اول : جیکوب
رهبر گروه دوم موقع جدا شدن : میراندا
اون کسی که در مقابل حشرات سپر بایوتیکی درست می کنه : جک
کسی که باید بازمانده هارو (همون دکتر چاکلاس و کلی و بقیه کارکنان) رو اسکورت کنه : جیکوب
سلام. انتخاب افراد به میزان loyality اون ها بستگی داره و نمی شه اسم گفت !! ممکن که jack یک نفر loyal نباشه و بهتره که یک نفر دیگه اون کار رو انجام بده .
AlexMercer
01-07-2010, 21:40
سلام. انتخاب افراد به میزان loyality اون ها بستگی داره و نمی شه اسم گفت !! ممکن که jack یک نفر loyal نباشه و بهتره که یک نفر دیگه اون کار رو انجام بده .
درسته ولی خوب فقط تالی و لگویین بدرد -- در میخورن. یا مثلا ساملارا برای محافظت در برابر حشرات .فرمانده هم خوب میراندا بهترینه.
من خودم -- در :لگویین
فرمانده گروه 1 و 2 :میراندا
کسی که با کارکنان نرماندی بر میگرده:گرونت
همراه های خودم:کاتسومی و جک.
همراه های خودم برای غول اخر:میرراندا و کاتسومی:31:
Steps-Rap
01-07-2010, 21:47
دوستان ببخشید من خنگم میدونم ولی واقعا یه چیزایی رو نفهمیدم ...
این که واقعا الان چه چیزایی رو باید دانلود کنم و نیاز هست.حجماشون خیلی زیاده اخه...
واسه دو نفر جدید و ماموریت جدید...
ینی واقعا کدوماشون لازمه و بعد از این که دانلود کردم چی کار کنم دقیقا؟؟؟
ببخشید
AlexMercer
01-07-2010, 21:59
دوستان ببخشید من خنگم میدونم ولی واقعا یه چیزایی رو نفهمیدم ...
این که واقعا الان چه چیزایی رو باید دانلود کنم و نیاز هست.حجماشون خیلی زیاده اخه...
واسه دو نفر جدید و ماموریت جدید...
ینی واقعا کدوماشون لازمه و بعد از این که دانلود کردم چی کار کنم دقیقا؟؟؟
ببخشید
دانلد هیچ کدوم از اینها اجباری نیست.فقط برای لذت بیشتره.از یک طرف هم برای Dlc های جدید که داستان و اتفاقات بین 2 و 3 رو روایت میکنه و اونها خیلی مهمتره.
کلا 17 تا dlc داره که 13 تاش لباس یا اسلخه هست و این 4 تا مهم هست. که همین 4 تا هم بیشترین حجم رو میگیره. باقی نهایتن تا 100 مگ هستن.:46:
Steps-Rap
01-07-2010, 22:10
ok
دانلود میکنم
ولی میشه بگید دقیقا بد از این کهه دانلود کردم چه کارایی باید انجام بدم؟؟؟
AlexMercer
01-07-2010, 22:13
ok
دانلود میکنم
ولی میشه بگید دقیقا بد از این کهه دانلود کردم چه کارایی باید انجام بدم؟؟؟
unlocker رو هم دانلد میکنی بعد dlc هارو نصب میکنی. کرک چپ1.01 رو در فولدر بازی میریزی .از اینترنت خارج میشی و انلاکر رو اجرا میکنیو بهد ok میزنی میری داخل بازی.:46:
Steps-Rap
01-07-2010, 22:37
مر30.فلا که متوجه شدم.
اگه اشکال داشتم باز میگم.
دمت گرم.
AlexMercer
01-07-2010, 22:44
مر30.فلا که متوجه شدم.
اگه اشکال داشتم باز میگم.
دمت گرم.
:11::11:
قربونت عزیزم:11:
alborz_k
02-07-2010, 02:22
درسته ولی خوب فقط تالی و لگویین بدرد -- در میخورن. یا مثلا ساملارا برای محافظت در برابر حشرات .فرمانده هم خوب میراندا بهترینه.
من خودم -- در :لگویین
فرمانده گروه 1 و 2 :میراندا
کسی که با کارکنان نرماندی بر میگرده:گرونت
همراه های خودم:کاتسومی و جک.
همراه های خودم برای غول اخر:میرراندا و کاتسومی:31:
خب آره ولی باز بین اون دو تا هم می شه loyal رو انتخاب کرد .
نمی دونم تو به چه حسابی کارکنان رو به Grunt سپردی ، یعنی هیچ موجود عاقل دیگه ای تو بازی نبود؟! من که همیشه می دمشون دست پروفسور !! :دی
متأسفاه تا حالا نتوسستم که dlc کاتسومی رو دانلود کنم و تو مراحل مهم از بین Garrus , Tane یکیشون رو با خودم می برم (تک تیر زن تو این بازی خیلی به درد می خوره! :دی)
در کل بازیش خیلی خیلی جالبه ، هر چه قدر و هر چند بار هم که انجامش بدیم ، خسته نمی شیم!
AlexMercer
02-07-2010, 02:39
نمی دونم تو به چه حسابی کارکنان رو به Grunt سپردی ، یعنی هیچ موجود عاقل دیگه ای تو بازی نبود؟! من که همیشه می دمشون دست پروفسور !! :دی
متأسفاه تا حالا نتوسستم که dlc کاتسومی رو دانلود کنم و تو مراحل مهم از بین Garrus , Tane یکیشون رو با خودم می برم (تک تیر زن تو این بازی خیلی به درد می خوره! :دی)
در کل بازیش خیلی خیلی جالبه ، هر چه قدر و هر چند بار هم که انجامش بدیم ، خسته نمی شیم!
چون گرونت استفاده نمیشه میفرستمش بره.:31: من دنبال یکیم بره جلو همه رو بکشه و من بشینم عقب که جک میرندا و کاتسومی این کارو بلدن:31::31::31:
Blue_Ray
02-07-2010, 10:18
سلام دوستان...
من شنیدم که فقط این دو تا dlc اخری جالب هستن.برای این دو تا (ktsumi و over load) حتما باید قبلی ها رو هم دانلود کرده باشم؟
در ضمن کسی میتونه از بین dlc هایه اسلحه و زره اون هایی که بدرد بخور هستند رو هم بذاره؟
Steps-Rap
02-07-2010, 10:26
من که مرحله آخر برا محافظت از حشرات وقتی سامارا رو میبردم کار خرابی میکرد و یکی میمرد.
واسه همین فک کنم جک بهترین تو این کاره.....
واسه کارکنان هم که هر کسی میتونه بره.من تاحالا همه رو فرستادم....
همراهامم همیشه legion / thane / garrus بودن.ولی باز لجیون از همشون بهتر میزد...
حالا ببینم این دو نفری که اضافه میشن کجا میرن؟؟ ینی ما تو قسمت گروه هامون که میبینیم برای هر کس یه جای خالی بود ولی برای زائد و کاتسومی که هیچ جای خالی نیست!
M A X I M U M
02-07-2010, 12:05
اولا که شما برای 100 درصد شدن میزان موفقیتتون باید تمام افراد رو لویال کنید و تمام آپگریدهارو فعال
در این صورت این انتخاب هایی که من گفتم و حتی توسط راهنماهای سایت های بزرگی چون گیم اسپات و گیم فاکس و آی جی ان تایید شده بهترین و موثرترین انتخاب هاست و صد البته ممکنه راههای دیگه ای هم وجود داشته باشه
Steps-Rap
02-07-2010, 12:15
راستی اور لود چیه؟؟؟؟
Milad4171
02-07-2010, 13:09
واقعا بازی پیچیده ای هست!! ولی زیبا!!
چه بازی هایی الان هست که مثل این بازی باشه؟ دوست دارم یکم به واقعیت نزدیکتر باشه!! این آدمهای فضایی عجیب غریب خوشگل یه جورایی آدم رو یاد Star Wars میندازه!!!
Vahid_1990
02-07-2010, 13:23
چه بازی هایی الان هست که مثل این بازی باشه؟
بستگی داره منظورتون چی باشه.
منظورتون بازیی دقیقا مثل این بازی هست یا اینکه منظورتون داستان پردازی فوق العاده و پیچیدگی بازی هست؟
moderntalk
02-07-2010, 18:31
من این بازی رو از نسخه ی اولش نرفتم.امروز رفتم بازی mass effect 1 رو خریدم ولی موقعی که نصب می کنم بازی اجرا نمیشه و این ارور رو میده:
Blue_Ray
02-07-2010, 19:56
سلام دوستان...
من شنیدم که فقط این دو تا dlc اخری جالب هستن.برای این دو تا (ktsumi و over load) حتما باید قبلی ها رو هم دانلود کرده باشم؟
در ضمن کسی میتونه از بین dlc هایه اسلحه و زره اون هایی که بدرد بخور هستند رو هم بذاره؟
دوستان خواهشا اگه تکراری هم هست جواب بدین لطفا....
من این بازی رو از نسخه ی اولش نرفتم.امروز رفتم بازی mass effect 1 رو خریدم ولی موقعی که نصب می کنم بازی اجرا نمیشه و این ارور رو میده:
برای من هم این مشکل پیش اومد.
برای حل این مشکل، من اسم فایل MassEffect2Config.exe در Mass Effect 2 رو به MassEffectConfig.exe تغییر دادم و بعد این فایل رو در داخل پوشه ی Binaries در Mass Effect 1 جانشین فایل MassEffectConfig.exe موجود در این پوشه کردم.
alborz_k
03-07-2010, 03:44
اولا که شما برای 100 درصد شدن میزان موفقیتتون باید تمام افراد رو لویال کنید و تمام آپگریدهارو فعال
در این صورت این انتخاب هایی که من گفتم و حتی توسط راهنماهای سایت های بزرگی چون گیم اسپات و گیم فاکس و آی جی ان تایید شده بهترین و موثرترین انتخاب هاست و صد البته ممکنه راههای دیگه ای هم وجود داشته باشه
اگه همه رو به صورت 100% loyal باشن ، موقع باز کردن در ؛ بین tali , legion و موقع ساخت سپر بین Jack , samara هیچ تفاوتی وجود نداره !!! سایت gamespot یکی از انتخاب هار و معرفی کرده و این دلیل نمی شه که از افراد دیگه نمی شه استفاده کرد .
من که مرحله آخر برا محافظت از حشرات وقتی سامارا رو میبردم کار خرابی میکرد و یکی میمرد.
واسه همین فک کنم جک بهترین تو این کاره.....
خب پس samara شما loyal نیست و بهرته که از jack استفاده کنید .
AlexMercer
03-07-2010, 11:55
واقعا بازی پیچیده ای هست!! ولی زیبا!!
چه بازی هایی الان هست که مثل این بازی باشه؟ دوست دارم یکم به واقعیت نزدیکتر باشه!! این آدمهای فضایی عجیب غریب خوشگل یه جورایی آدم رو یاد Star Wars میندازه!!!
خوب بازی به این کیفیت نیست.یک جواریی مس افکت قوانین سبکrpg رو هم شکسته و بیشتر اکشن شده.:31:
---------- Post added at 12:51 PM ---------- Previous post was at 12:50 PM ----------
دوستان خواهشا اگه تکراری هم هست جواب بدین لطفا....
17 تا dlc داره که خوب بیشترین حجمش رو 4 تا گرفته و 13 تای باقی فقط 260 مگ هست.:46:
هر کدوم رو میخوای بگو لینک بزارم.:11:
---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:51 PM ----------
راستی اور لود چیه؟؟؟؟
به معنی بار اضافی:31:
یک 4 مرحله اضافه برای بازی که حجمش 1 گیگ هست و باید دانلد کنی.توش فقط با یک نفر میشه صحبت کرد ولی داستانش غم انگیزه:41:
Blue_Ray
03-07-2010, 16:23
17 تا dlc داره که خوب بیشترین حجمش رو 4 تا گرفته و 13 تای باقی فقط 260 مگ هست.:46:
هر کدوم رو میخوای بگو لینک بزارم.:11:
واقعا ممنون.:11:
اگه امکانش هست از بین اون 13 تا هر کدومش که بنظرت ارزش دانلود کردن رو داره بذاری خیلی خوب میشه.اخه من نمیدونم کدوماشون بدرد بخور هستن..... :17:
AlexMercer
03-07-2010, 17:08
واقعا ممنون.:11:
اگه امکانش هست از بین اون 13 تا هر کدومش که بنظرت ارزش دانلود کردن رو داره بذاری خیلی خوب میشه.اخه من نمیدونم کدوماشون بدرد بخور هستن..... :17:
:11:
moderntalk
04-07-2010, 14:36
کسی آدرس مس افکت 1 رو نداره تو p30world?
13SADEGH
06-07-2010, 01:35
ببخشید اگر ممکن آدرس unlocker dlc رو یک نفر بزاره.
AlexMercer
06-07-2010, 03:01
ببخشید اگر ممکن آدرس unlocker dlc رو یک نفر بزاره.
:31:
AlexMercer
07-07-2010, 02:20
جدید ترین dlc بازی با نام Aegis pack با حجم 20 مگ
بعد از نصب دوباره انلاکر رو اجرا کنید.
samyar_red
12-07-2010, 20:33
بابا این قسمتی که حدود مرحله 2-3 بعد یه مکانیه که 4 طبقس هرچی بالا میریم پایین میایم هیچ معلوم نیست چی به چیه!
یکی بگه باید چیکار کنیم؟
AlexMercer
13-07-2010, 15:32
بابا این قسمتی که حدود مرحله 2-3 بعد یه مکانیه که 4 طبقس هرچی بالا میریم پایین میایم هیچ معلوم نیست چی به چیه!
یکی بگه باید چیکار کنیم؟
صفینه رو میگی؟؟.:46:
mhadishirani
13-07-2010, 16:15
یکی بگه باید چیکار کنیم؟
باید بری جای کرو بد اون وسط(جلوی میز) نقشه ی کهکشان میاد و....
samyar_red
13-07-2010, 19:54
صفینه رو میگی؟؟.:46:
اره دقیقا
معلوم نیست باید چکار کرد
باید بری جای کرو بد اون وسط(جلوی میز) نقشه ی کهکشان میاد و....
خوب درسته اونوقت میرم تو یه قسمت مثل پارتیه معلوم نیست چیه. اونجا باید چیکار کرد؟
در ضمن تا کی این مسخره بازیا ادامه داره؟ اگه تا اخر بازش هی باید الکی بدویی تا بزنم پاکش کنم اعصابمو خورد کرد
AlexMercer
13-07-2010, 23:34
خوب درسته اونوقت میرم تو یه قسمت مثل پارتیه معلوم نیست چیه. اونجا باید چیکار کرد؟
در ضمن تا کی این مسخره بازیا ادامه داره؟ اگه تا اخر بازش هی باید الکی بدویی تا بزنم پاکش کنم اعصابمو خورد کرد
:41::41::41:
اینقدر حوصلت کمه؟پس بزن بازی رو پاک. چون علاوه بر اکشن باید با افراد مختلف صحبت کنی.که نصف بازی به حرف زدن میگذره.فقط بدون اگه پاک کنی یکی از شاهکار های امسال رو پاک کردی.
اونجا هم برو سمت چپ یک سری پله رو به بالا هست . برو اونجا با اریا صحبت کن.:46:
samyar_red
15-07-2010, 11:04
:41::41::41:
اینقدر حوصلت کمه؟پس بزن بازی رو پاک. چون علاوه بر اکشن باید با افراد مختلف صحبت کنی.که نصف بازی به حرف زدن میگذره.فقط بدون اگه پاک کنی یکی از شاهکار های امسال رو پاک کردی.
اونجا هم برو سمت چپ یک سری پله رو به بالا هست . برو اونجا با اریا صحبت کن.:46:
دمت گرم داداش من حوصله این مسخره بازیا ندارم زدم پاکش کردم
مرسی که گفتی حرف زدنی زیاد داره دمت گرم:40:
farzan311
16-07-2010, 20:12
کاش یکی اینو ترجمه میکرد با اقل زیر نویساشو من که سردرد گرفتم باز به dragon age سواد کمتری میخواست این یکی که دیگه تاقل و این حرفا رو هم رد کرد :13:
داستان نسخه یک رو کجا میتونم پیدا کنم البته فارسی
درباره این کلاس های مختلف هم توضیح بدید( من که همینجوری ده بیست سی چهل کردم:31:)
چقدر هم بی احساس میکشه کیشو کیشو:19:
بعدم این datapad ها داره بد میره رو اعصاب باید چکارشون کرد اتاری که بازی نمیکنیم مسلما چون من فقط اون قرمز ها رو جاخالی میدم گاهی وقتا هم یه space میزنم که بعضی موقع ها یکیش سبز میشه ولی اصلا جریانشو نمیدونم)
فعلا همینقدر راهنمایی بسه ممنون:11:
havas_1980
16-07-2010, 23:31
کاش یکی اینو ترجمه میکرد با اقل زیر نویساشو من که سردرد گرفتم باز به dragon age سواد کمتری میخواست این یکی که دیگه تاقل و این حرفا رو هم رد کرد :13:
داستان نسخه یک رو کجا میتونم پیدا کنم البته فارسی آدرس زیر رو مطالعه کنین که حسین عزیز زحمتش رو کشیده بود:
درباره این کلاس های مختلف هم توضیح بدید( من که همینجوری ده بیست سی چهل کردم:31:)کلاس کاراکترتون 6 تاست. 3 تا اصلی 3 تا هم ترکیبی: (توضیح تصویری در فایل ضمیمه)
Engineer - کلاس تکنسین
Adept - کلاس بایوتیک یا جادو
Paragon مثبت بودن شماست. Renegade هم منفی بودن شما.
بعدم این datapad ها داره بد میره رو اعصاب باید چکارشون کرد اتاری که بازی نمیکنیم مسلما چون من فقط اون قرمز ها رو جاخالی میدم گاهی وقتا هم یه space میزنم که بعضی موقع ها یکیش سبز میشه ولی اصلا جریانشو نمیدونم)
فعلا همینقدر راهنمایی بسه ممنون:11:اون خودش یکی از هـک کردن های بازیه... کلا دو مدل هـک کردن داریم:
- یکیش اینطوریه که تو صفحه مدار, هر نقطه ایی به نقطه مشابه اش جفت بشه. هر نقطه ایی که انتخاب شد باید بلافاصه نقطه مشابه اش انتخاب بشه و گرنه میپره. خط های مدار تو این راه کمک می کنند.
- دومیش هم اینطوریه که سه قسمت از یک برنامه رو پیدا کنیم. هر قسمت از برنامه که باید پیدا بشه گوشه سمت راست بالا مشخصه. به قسمت های قرمز هم نباید برخورد بشه.
توجه: در بعضی هـک کردنها اگه وقت تموم بشه یا درست عمل نشه دیگه امکان هـک وجود نداره.
AlexMercer
17-07-2010, 08:56
دمت گرم داداش من حوصله این مسخره بازیا ندارم زدم پاکش کردم
مرسی که گفتی حرف زدنی زیاد داره دمت گرم:40:
:41::41::41::41:
اولا این مسخره بازی نیست و rpg یکی از پرطرفدار ترین سبک بازیهاست و مس افکت یکی از بهترین بازیهای این سبک هست که توسط بهترین شرکت سازنده بازی های rpg یعنی bioware ساخته شده. در ضمن مس افکت نسبت به باقی بازی های این سبک بیشتر اکشن هست تا نقش افرینی.
متاسفانه شما باید همون کال اف دیوتی بازی کنی که بدون داستان و هدف فقط دشمن بکشی بری جلو.:41::41::41:
درباره این کلاس های مختلف هم توضیح بدید( من که همینجوری ده بیست سی چهل کردم:31:)
جالبه تو نسخه 2 سعی شده تا اونجایی که میشه دیالوگ ها کمتر شه.:31::21: ولی خوب برای فهم بهتر بازی حتما باید نسخه 1 رو بازی کرد.مثل من که الان دارم برای 3 بار 1 رو بازی میکنم.:31:
بهترین کلاسش همون سرباز هست .البته به خاطر اینکه در زندگی نامه شپرد دست کاری نکنی میگم:31:
اون datapad ها که باید -- بشه راحته. بالا بهت نمونه رو نشون میده که تو بین اون همه نوشته باید کدوم رو پیدا کنی وقتی پیدا کری نمونه عوض میشه و باید شبیه اون رو هم پیدا کنی.3 بار باید این کارو انجام بدی.خیلی راحته.
bypass هم که به گفته دوستمون باید نشانه های شبیه به هم رو به هم وصل کنی که این سخت تره.
این دو کار خیلی مهمه چون معمولا بعد -- کردن ها یک اپگرید پدا میشه.
در هر مرحله به صورت معمول 2 اپ گرید هست.:11:
mhadishirani
17-07-2010, 09:07
برا دیتاپد ها باید نوشته اون بالا دست چپ رو توی نوشته های متحرک پایین پیدا کنی و روش اس پیس بزنی
alborz_k
18-07-2010, 23:01
سلام به همگی من دیروز dlc kazumi رو دانلود کردم . یک چیزی برام خیلی خیلی جالب بود!! تو مأموریت فرعی کاتزومی ، وقتی به محل نگه داری اشیاء و مجسمه های قدیمی می ریم ، یک مجسمه ی ogre (متعلق به عصر اژدها ) هم در کنار سایر اشیاء وجود داره!! :دی:
الان هم دارم overlord رو بازی می کنم ، متأسفانه سواریش با اون وسیله خیلی مسخره هست و حوصله ی آدم رو سر می بره!
سلام
من آخراش هستم بازی خوبی هست ،من که خوشم اومد.
البته واسه کسی که زبانش زیاد خوب نیست و کلاً از این سبک خوشش نمیاد ،توصیه نمیشه.
این پک های بازی رو یکی توضیح میده؟
همون DLC یا overlord یا ... رو میگم ،اصلاً چه تغییری در بازی بوجود میارن؟از کجا دانلود کنم و چطوری نصبشون کنم؟
H A M A S
22-07-2010, 13:01
میشه در مورد سبک بازی نقش آفرینی توضیح بدید؟
ماس افکت 2 چه جوریه؟ارزشش رو داره؟چه نقاط عطفی داره؟
سبکیست از نظر دوربین بین استراتژی و سوم شخص.
تاکیدش بر داستانه نه زد و خورد و یا حل معماها. دیالوگ ها اصلی ترین چالش های بازین.
ماس نه مس!:31: فتحه رو م.
بازی جالبیه. تو نوع خودش بی نظیره. ارزشش رو داره کما بیش ولی چهار دی وی دی اغراقه. از اسلحه تو بازی استفاده میشه که خیلی خاصه تو سبک خودش.
AlexMercer
22-07-2010, 18:55
سلام
من آخراش هستم بازی خوبی هست ،من که خوشم اومد.
البته واسه کسی که زبانش زیاد خوب نیست و کلاً از این سبک خوشش نمیاد ،توصیه نمیشه.
این پک های بازی رو یکی توضیح میده؟
همون DLC یا overlord یا ... رو میگم ،اصلاً چه تغییری در بازی بوجود میارن؟از کجا دانلود کنم و چطوری نصبشون کنم؟
لینک بهترین dlc هاش رو صفحه پیش گذاشتم.شما وقتی دانلد کردی کرک v 1.01 رو هم در محل بازی کپی میکنی بعد از اینترنت خارج شده و برنامه dlc unlocker رو اجرا میکنی و لذت میبری.
2 تا از dlc هاش که 2 شخصیت جدید به بازی اضافه میکنه و overload هم که یک ماموریت هست که سبروس به شما میده و مدت زمان بازیش حداکثر 60دقیقه هست .در ضمن برای اجرای overload باید hammerhead رو هم دانلد کنی که اون هم 5 مرحله داره که البته با یک ماشین باید مراحل رو انجام بدی.
---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------
گیم پلی بازی های نقش افرینی به دو دسته تقسیم میشه.
1- طراحی کارکتر
2- اکشن
3- پیشبرد خط داستانی
4-کسب مهارت
5-کلاس ها
1-معمولا در این سبک بازی ها میتونید کارکتر بازی تون رو خودتون بسازید و قیافه و جنسیتش رو شما انتخاب کنید.امکان داره ه کارکتری که میسازین فقط انسان نباشه و بتونین از سایر موجودات دنیای اون بازی هم به عنوان شخصیت اصلی بازی کارکتر بسازین.معمولا در بازی های این سبک کارکتر شما هیچ صدایی نداره و در هنگام حرف زدن با طرف مقابل چیزی از شخصیت خودتون نمیشنوید.
در مس افکت شخصیت اصلی یک کاکتر مرد هست با نام پیشفرض جان شپرد که جنیسیت و اسم کوچکش و قیافش و کلاس و همچنین محل تولدش قابل تغییره.تنها از قوم انسان ها میتونید برای کارکترتون استفاده کنید.شخصیت شما کاملا صدا گذاری شده و در هنگام ادای دیالوگ ها حرف میزنه و صدای جالبی هم داره.
2- اکشن ها در این سبک با دیگر بازی های سوم شخص متفاوت هست. تو این سبک شما معمولا تیمی 3 یا 4 نفره از سرباز رو هدایت میکنی که در هر لحظه میتونی یکی از اون کارکتر ها رو انتخاب کنی و در هنگام مبارزه با هر کدوم که خواستی مبارزه کنی.معمولا برای حمله و دفاع یک سری انتخاب های پیش فرض وجود داره که با توجه به کلاس شخصیتی که کنترل میکنی و مهارتش متفاوته.
در مس افکت اکشن بازی خیلی روان هست. مانند سایر بازی های این سبک نیست و در هنگام اکشن انگار شما داری بازی مثل gears of war رو بازی میکنی و یک اکشن واقعا نفس گیر داره مخصوصا اگه اخرین درجه سختی بازی رو بازی کنی.در هنگام مبارزه فقط شما میتونی فرمانده شپرد رو هدایت کنی ولی بازهم میتونی به 2 همراهت دستور بدی از کدام نیرو هاشون استفاده کنند و یا از کدام سلاحشون برای جنگیدن استفاده کنند.
3-بر عکس باقی بازی ها که پیشبرد داستان توسط دمو های سینمایی بین هر مرحله نشان داده میشه اینجا بر عهده خوده شماست.یکی از ویژگی های این سبک نقش شما به عنوان بازی کننده بازی در پیشبرد خط داستانی و اتفاقاتیه که در طول بازی میفته. در طول بازی با شخصیت های مختلف صحبت میکنید و و در طول صحبت با اون فرد دیالوگی که شخصیت شما باید بگه رو شما انتخاب میکنید.معمولا در هنگام حرف زدن 5 یا 6 انتخاب برای جواب دادن به حرف طرف مقابلتون هست که هر کدام از این انتخاب ها امکان داره یک جواب متفاوت رو از طرف مقابل در بر داشته باشه. گاهی میتونید با خوش رویی با طرف مقابل حرف بزنید و گاهی با عصبانیت که هر کدام هم تبعات خاص خودش رو داره.
در این سبک بازی ها دو متغییر به نام های معمولی good and evil وجود داره که با هر بار خوب صحبت کردن یا بد صحبت کردن شما این متغییر پر میشه و انتخاب های جدیدی در مذاکره هایتون با شخصیت های دیگه ازاد میکنه که با این انتخاب های اضافه میتونید به چیزی که میخواین راحت تر برسید یکی رو از مرگ نجات بدین و یا دیگری رو بکشین.
در مس افکن هم به خوبی این قضیه اعمال شده و به خاطر داستان عالی بازی و همچنین متن غنی بازی دیالوگ های زیادی در جلوی شماست و در هر مرحله یا در هر سیاره ای که میرین ادم هایی هستند که میتونید با این حرف زدن ها اطلاعاتی ازشون بگیرین و با حضور دو متغییر paragon and renegade میتونید به خیلی ها کمک کنید یا خیلی ها رو بکشید که تو داستان بازی در نسخه بالاتر تاثیر داره.
4-بر خلاف دیگر بازی ها که از همون اول یا ادم کش حرفه ای هستین یا بهترین راننده. اینجا برای بهتر شدن باید تلاش کنید .ماموریت های جانبی رو انجام بدین و تلاش کنید سطح شخصیت تحت کنترلتون رو بالا ببرید.مثلا در مس افکت 1 برای باز کردن در ها و یا جعبه هایی که قفل هستند mini game وجود داشت که هم میشد انجامش داد و هم میشد با دادن بخشی از منابعتون اون رو باز کنید. حالا اگه شما این مینی گیم رو انجام نمیدادین در مراحل بالاتر و مخصوصا برای باز کردن یک در گاوصندوقی که مرحله وفاداری یکی از یارانت بود به مشکل بر میخوردی و با پیغام ( مهارت شما کم است) روبرو میشدی.
در مس افکت 2 این ویژگی کمرنگ تر از بازی های دیگه این سبک هست و حتی نسبت به نسخه 1 بازی هم کمرنگ تره. ولی بهرحال مانند باقی بازی های این سبک با بالا رفتن سطح کارکتر شما یک امتیازی میگرید که میتونید سطح هم گروهی هاتون رو هم افزایش بدین که در مرحله اخر خیلی بدرد میخوره.
5-هر کدام از این بازی ها بنا به سبک بازی و نیازهای بازی چندنوع کلاس برای شخصیت شما گذاشتن. مثلا سرباز یا پزشک یا مهندس.
شما در اول خیلی از بازی های این سبک میتونید کلاس شخصیت خودتون رو انتخاب کنید.مثلا سرباز ها در مبارزات قوی تر هستند ولی در باقی امور ضعیف تر.پزشک ها خیلی بهتر میتونند اعضای تیمتون رو که زخمی شدن رو درمان کنند ولی در مبارزات ضعیفند و یا مهندسان که در باز کردن درهای بسته موفق ترند ولی شاید در پارامتر های دیگه ضعیفند. کلاس های دیگری هم در این بازی ها هست که معمولا ترکیبی از کلاس های اصلی هستند.مثلا کلاس پزشک و سرباز با هم ادغام میشه که ترکیبی از اون دو کلاس هست ولی تمام ویژگی های اون کلاس رو نداره.
در مس افکت هم ماینند سایر بازی های این سبک چنین ویژگی هست ولی به صورت پیشفرض نوع کلاس شخصیت شما انتخاب شده که البته قابل تغییره.
مس افکت که ارزشش رو داره و تا اینجا از نظر امتیاز گیری بهترین بازی xbox360 و pc بوده.که اگه نخوایم از شاهکار راک استار یعنی red dead redemption حرفی بزنیم تا الان مس افکت بهترین بازی xbox360 بوده و احتمالا باقی بازی های امسال هم چه انحصاری این کنسول و چه بازی هایی که در کنسول های دیگه هم هستند به پای این بازی در xbox و pc نمیرسند. و این بازی یکی از کندیدا های بازی برتر سال هست.
ولی از الزامات این سبک بازی ها حوصله زیاد و همچنین پیگیری و علاقه هست و همچنین اینکه باید زبان انگلیسی شما هم خوب باشه.
از ویژگی های مس افکت که در هیچ بازی دیگری از این سبک نیست امکان انتقال سیو بازی از نسخه قبل به نسخه فعلی هست. یعنی شما میتونی سیو نسخه 1 رو به 2 وارد کنی و بنا بر تصمیماتی که گرفتی در نسخه پیشین داستان بازی فعلی دستخوش تغییرات بزرگ یا کوچکی میشه.
از دیگر ویژگی های این بازی مرحله اخر اون هست که بنا به تصمیم گیری های شما انجام دادن یا ندادن مراحل وفاداری یاراتون و همچنین ارتقاع سطح خودتون و یاراتون و یا ارتقاع و به روز کردن صفینه شما و همچنین یاراتون تغییر میکنه.امکان داره به سلامتی با همه یاراتون از محله پایانی برگردین و امکان داره چند نفر از اونها یا حتی همشون بمیرند.حتی خود کارکتر شما یعنی فرمانده شپرد هم امکان داره در پایان بازی بمیره که این هم از ویزگی های اختصاصی این بازیه که شخصیتتون امکان داره بمیره که البته با مرگش امکان انتقال سیو به نسخه 3 نیست.
همچنین تصمیماتتون در بازی و نوع رفتارتوت که خوب باشین یا بد در بازی نقش بزرگی داره. امکان داره با یک تصمیم نادرست یکی از یاراتون وفاداریشو نسبت به شما از دست بده و اونوقت هست که احساس ندامت میکنید در تصمیم گیری هاتون.
داستان بازی هم از ویژگی های دیگه این بازیه. که خیلی زیباست و البته مثل باقی بازیها قابل حدس نیست.
تمام:31::31::31::31::31::31::19::11::40:
الکس مرسر همه اش تایپ خودته؟
پیرو حرف های الکس مرسر عزیز این نکته رو اضافه کنم به طق قبلیم که لول آپ خیلی مهمه. یعنی همین طور پیشرفت تو بازی حاصل میشه که اکثرشون هم خیلی مهمن تو پیشبرد داستان بازی.
AlexMercer
22-07-2010, 20:04
الکس مرسر همه اش تایپ خودته؟
پیرو حرف های الکس مرسر عزیز این نکته رو اضافه کنم به طق قبلیم که لول آپ خیلی مهمه. یعنی همین طور پیشرفت تو بازی حاصل میشه که اکثرشون هم خیلی مهمن تو پیشبرد داستان بازی.
اره- خیلی اشتباه تایپی داشت؟:31::31::31::21:
AlexMercer
23-07-2010, 01:26
جدیدترین پتچر برای dlc ها.با این برنامه نیازی به قطع کردن اینترنت یا استفاده مجدد اون بعد از نصب dlc های جدید نیست.
اینهم اطلاعاتی از dlc جدید بازی که داستانش حول محور لیارا یار فرمانده شپرد تو نسخه 1 بازی هست. که تو این dlc به دنبال shadow broker خواهیم رفت. 3 تفنگ جدید به علاوه امکان استفاده از 3 نفر همراه در هنگام مبارزه از نکات جدید بازیه.البته باید منتظر خبر های جدید موند تا ببینیم لیارا در صفینه میمونه یا نه؟ احتمال عرضه این مامورت روی dvd بخ صورت expansion pack هم هست چون احتمالا حجمش از 1 گیگ بیشتره.
Steps-Rap
23-07-2010, 19:37
آقا بالاخره سامارا رو با این که لویال نبود زنده نگه داشتم.
اومدم مرحله آخر رو یه بار دیگه برم.قسمت آخر سعی کردم همه ی افراد قوی مثل لجیون و اساسین و گراسو با خودم نبردم و نگهشون داشتم اون طرف و فقط دکتر مردینو بردم و تالی.
اینجوری سامارا هم زنده موند.
اونجارم هم منفجرش نکردم...
AlexMercer
23-07-2010, 20:27
آقا بالاخره سامارا رو با این که لویال نبود زنده نگه داشتم.
اومدم مرحله آخر رو یه بار دیگه برم.قسمت آخر سعی کردم همه ی افراد قوی مثل لجیون و اساسین و گراسو با خودم نبردم و نگهشون داشتم اون طرف و فقط دکتر مردینو بردم و تالی.
اینجوری سامارا هم زنده موند.
اونجارم هم منفجرش نکردم...
اینطوری بشه زیید رو زنده نگه داشت خیلی خوبه:13::41:
Steps-Rap
23-07-2010, 20:42
آره خوب.شاید بشه
فقط حتما اساسین و لجیون و گراس و میراندا رو مرحله آخر با خودت نبر و بزار بمونن.
با خودت گرانت و تالی و مردین و جکاب رو ببر....
AlexMercer
03-08-2010, 22:56
جدیدترین dlc بازی با نام firepower که شامل سه اسلحه جدید میشه با حجم 10 مگ.
Dark Soul
06-08-2010, 13:13
چطور میشه در ویندوز سون از بازی عکس گرفت (بدون برنامه)؟
.
.
ویرایش: چرا بدون برنامه !!!
از fraps استفاده کردم عالی بود
با تشکر از mehdy.z عزیز
M A X I M U M
06-08-2010, 15:39
طبق این لینکی که مرکز گذاشت این آخرین بسته الحاقی این بازی خواهد بود که نمیدونم تا چه حد صحت داره
در هر حال این سه تا اسکرین شات از این دی ال سی :
AlexMercer
06-08-2010, 16:23
طبق این لینکی که مرکز گذاشت این آخرین بسته الحاقی این بازی خواهد بود که نمیدونم تا چه حد صحت داره
در هر حال این سه تا اسکرین شات از این دی ال سی :
این dlc که با نام Lair of shadow broker نام داره به زودی و تا اخر اگوست پخش میشه.ولی اخرین dlc بازی نیست .چون چند dlc دیگه برای اسلحه و لباس برای اعضای تیم و فرمانده باقی مونده.در ضمن به گفته خود شرکت سازنده چند dlc داستانی دیگه هم هست که پخش نشده و اینها تازه همش در مورده نسخه 2 بازی هست.وقتی نسخه 3 بازی اواخر سال بعد منتشر بشه dlc های داستانی که داستان بین نسخه 2 و 3 رو روایت میکنند پخش میشه.
اخرین خبری که من خوندم اینه که این شرکت 10 dlc اماده داره الان و بازهم رو یک سری دیگه هم داره کار میکنه.از این 10 تا یکیش که چند روز پیش پخش شد.یکیش هم که اینه. 8 تا دیگه میمونه که هم داستانیه و هم لوازم.
در ضمن lair of shadow broker قسمتی حذف شده از نسخه اصلی بازی هست که قرار بوده در ابتدا در بازی باشه ولی بعدا حذفش کردن تا بتونن بیشتر روش کار کنن.:40::11:
M A X I M U M
09-08-2010, 01:22
عجیبه چون تو لینکی که خودت گذاشتی نوشته بود آخرین پچ الحاقیه اما اگه نباشه که من خوشحالم میشم
Steps-Rap
09-08-2010, 23:15
ببینم بچه ها این همه دی ال سی هارو میشه از بازی فروشیا تهیه کرد؟؟؟
M A X I M U M
10-08-2010, 05:14
فکر نکنم اما میتونی از گیم نت ها دانلود بکنی
لینک های دانلودی که مرکز عزیز در صفحات قبلی گذاشتن کاملا مستقیم و قابلیت Resume دارن
Steps-Rap
10-08-2010, 19:25
کدوم لینکارو میگی؟؟
میشه صفحشو بگی؟
AlexMercer
11-08-2010, 03:14
عجیبه چون تو لینکی که خودت گذاشتی نوشته بود آخرین پچ الحاقیه اما اگه نباشه که من خوشحالم میشم
نه اگر تو نوشته کلمه LATEST نوشته شده باشه به معنای جدیدترین هست نه اخرین:11:
Dark Soul
12-08-2010, 12:30
بازی تموم شد چندتا سوال :
1)حالا که بازی تموم شده کاری برای انجام هست؟
2)این dlc ها تاثیری بر تجربه داره (برای سیوم میگم که در نسخه بعد باید استفاده کنم)
3)بعد...این شپرد با توجه به زن یا مرد بودنش با کیا دوست میشه؟
من مخ یاکوب رو زدم اما کاری نکردن!
AlexMercer
12-08-2010, 12:53
بازی تموم شد چندتا سوال :
1)حالا که بازی تموم شده کاری برای انجام هست؟
2)این dlc ها تاثیری بر تجربه داره (برای سیوم میگم که در نسخه بعد باید استفاده کنم)
3)بعد...این شپرد با توجه به زن یا مرد بودنش با کیا دوست میشه؟
من مخ یاکوب رو زدم اما کاری نکردن!
1-خوب اگر شما همه anamoly هارو انجام ندادی میتونی بری انجام بدی.یا مراحل جانبی رو.
2-مطمئنا.با 2 تا از این dlc ها دو یار جدید به گروهت اضافه میشه.ولی بیشترین تاثیر رو تا الان همین dlc جدیدی که در راهه خواهد داشت.
3-مرد:میراندا-جک-تالی
زن:گروس-جیکوب-سامارا-اساسین
:11::11::11:
از همه بهتر میرانداست:31::31::31::31::31::40::11::27: :21:
Dark Soul
12-08-2010, 21:24
انتخاب های درست باعث کشته نشدن افراد تیم میشه، دهنم سرویس شد تا اینو فهمیدم...
حالا اولین تکنسین که باید یک سری در را براش باز میکردیم هم از این قاعده پیروی میکنه؟
{اخه چرا طفلک میراندا باید کشته بشه ؟:37:}
3-مرد:میراندا-جک-تالی
زن:گروس-جیکوب-سامارا-اساسین
از همه بهتر میرانداست:31::31::31::31::31::40::11::27: :21:
اینا فقط در حد حرف زدنه درسته؟تصویری چیزی که نداریم؟:31:
(حالا یکی نیست بگه تو چه گیری دادی رو این)
AlexMercer
12-08-2010, 22:32
انتخاب های درست باعث کشته نشدن افراد تیم میشه، دهنم سرویس شد تا اینو فهمیدم...
حالا اولین تکنسین که باید یک سری در را براش باز میکردیم هم از این قاعده پیروی میکنه؟
{اخه چرا طفلک میراندا باید کشته بشه ؟:37:}
اینا فقط در حد حرف زدنه درسته؟تصویری چیزی که نداریم؟:31:
(حالا یکی نیست بگه تو چه گیری دادی رو این)
یعنی تو میراندای عزیز رو فرستادی داخل اون کانالها تا در هارو باز کنه؟:41::41::18::18::18::18::18:
مراندا اصلا -- کردن زیاد بلد نیست.:41: مطمئنا میمیره:41: میراندا رو باید بکنی فرمانده گروه دوم چون اگر لویال باشه نمیزاره کسی از اون گروه بمیره.:46:
بله که پیروی میکنه . برای باز کردن اون درها باید کسی رو بفرستی که قدرت هکش بالا باشه.که بهترین افراد به ترتیب Legion و Tali هستند.:11:
نه دیگه حرف زدن نیست عزیزم.باهاشون خوب حرف زده باشی و بهت علاقه مند شده باشند قبل از انجام مرحله اخر بهت جایزه میدن:31::31::31::31::31::31:
اگه میخوای ببینی چه اتفاقات شیرینی میافته میتونی از youtube ببینی:31::31::31::31::31::31::31:
Dark Soul
12-08-2010, 23:28
یعنی تو میراندای عزیز رو فرستادی داخل اون کانالها تا در هارو باز کنه؟:41::41::18::18::18::18::18:
مراندا اصلا -- کردن زیاد بلد نیست.:41: مطمئنا میمیره:41: میراندا رو باید بکنی فرمانده گروه دوم چون اگر لویال باشه نمیزاره کسی از اون گروه بمیره.:46:
بله که پیروی میکنه . برای باز کردن اون درها باید کسی رو بفرستی که قدرت هکش بالا باشه.که بهترین افراد به ترتیب Legion و Tali هستند.:11:
نه دیگه حرف زدن نیست عزیزم.باهاشون خوب حرف زده باشی و بهت علاقه مند شده باشند قبل از انجام مرحله اخر بهت جایزه میدن:31::31::31::31::31::31:
اگه میخوای ببینی چه اتفاقات شیرینی میافته میتونی از youtube ببینی:31::31::31::31::31::31::31:
اتفاقا اصلا به میراندا هیچ کاری نمی دادم اما به هر شیوه می رفتم می مرد پس اگه نمی میره کلهم از اول مرحله اخر را میرم
برای -- تالی خوب نیست چون مرد اما درست گفتید لژیون بهترینه برای --
والا مخ گروس رو زدم اوکی هم داد اما ....
حالا اگه کافی نت رفتم از یوتیب می بینم
ممنون رفیق خیلی کمک کردی:40::11::40:
AlexMercer
12-08-2010, 23:55
اتفاقا اصلا به میراندا هیچ کاری نمی دادم اما به هر شیوه می رفتم می مرد پس اگه نمی میره کلهم از اول مرحله اخر را میرم
برای -- تالی خوب نیست چون مرد اما درست گفتید لژیون بهترینه برای --
والا مخ گروس رو زدم اوکی هم داد اما ....
حالا اگه کافی نت رفتم از یوتیب می بینم
ممنون رفیق خیلی کمک کردی:40::11::40:
احتمالا شما طرف جک رو گرفتین وقتی که با میراندا دعوا میکرد درسته؟یا شاید ماموریت های وفاداری رو نرفتین وگرنه میراندا به راحتی نمیمیره:13:
Dark Soul
13-08-2010, 02:30
احتمالا شما طرف جک رو گرفتین وقتی که با میراندا دعوا میکرد درسته؟یا شاید ماموریت های وفاداری رو نرفتین وگرنه میراندا به راحتی نمیمیره:13:
درسته طرف جک رو گرفتم اینقدر هم پشیمون شدم ،پاراگون و اون یکیش هم که یادم نیست کم دارم برای همین نمی تونم از دلش در بیارم.
جهنم برمی گردم از اون مرحله درستش میکنم.
اون جریانات رو هم فهمیدم چرا ردیف نمیشه ،من می بایست طی چند سری باهاشون صحبت می کردم که نکرده بودم.
AlexMercer
13-08-2010, 03:49
درسته طرف جک رو گرفتم اینقدر هم پشیمون شدم ،پاراگون و اون یکیش هم که یادم نیست کم دارم برای همین نمی تونم از دلش در بیارم.
جهنم برمی گردم از اون مرحله درستش میکنم.
اون جریانات رو هم فهمیدم چرا ردیف نمیشه ،من می بایست طی چند سری باهاشون صحبت می کردم که نکرده بودم.
:31::31::31:
dlc هارو اگه میتونی دانلد کن. التبته منتظر جدیده هم باش بعد که جدیده رو هم گرفتی دوباره شروع کم.البته با شپرد مرد:31::31::31:
EngineeR EhsaN
13-08-2010, 10:59
ببخشید این سوال مبتدیانه رو میپرسم ، ولی من نمیدونم وقتی میرم به او فضاپیما و کره ها رو برا سفر انتخاب مینکم ( همون مراحل ابتدایی ) هیچ اتفاقی نمی افته فقط میره با چند نفر حرف میزنه و برمیگرده ! بازی مرحله جنگی نداره؟ یا اصلا من درست انتخاب نمیکنم؟
Steps-Rap
13-08-2010, 15:55
سلام بچه ها.
آقا نداشتن ای دی اس الو بد بختی دیگه...
آقا کسی از شما ها تو تهران هست؟؟؟ من اهترانم رسالت...
میخوام بینیم یک یاز شما ها که همه دی ال سیارو گرفتین میشه مصلا رو یه دی وی دی بریزین و با هم یه جا قرار بزاریم و اونا رو بهم بدین.پولشم هر چی شد میدم.
ینی کسی هست که این کارو بکنه؟:13:
Dark Soul
13-08-2010, 18:57
ببخشید این سوال مبتدیانه رو میپرسم ، ولی من نمیدونم وقتی میرم به او فضاپیما و کره ها رو برا سفر انتخاب مینکم ( همون مراحل ابتدایی ) هیچ اتفاقی نمی افته فقط میره با چند نفر حرف میزنه و برمیگرده ! بازی مرحله جنگی نداره؟ یا اصلا من درست انتخاب نمیکنم؟
90 درصد ماموریتها مبارزه داره اما بیشتر بازی مربوط به صحبت کردنه که به نظر من اگه برات خسته کنندست اصلا اینو بازی نکن
AlexMercer
13-08-2010, 20:01
وقتی شما حرف میزنید بعد باید برین در محلی که مرحله شروع میشه حاضر شین.اگه تو امگا هستی یکی از مراحل تو همون کلوب شبانه هستش و دیگری هم تو قسمت اپارتمان ها پشت جایی که mad prophet صحبت میکنه.:46:
---------- Post added at 09:01 PM ---------- Previous post was at 09:00 PM ----------
سلام بچه ها.
آقا نداشتن ای دی اس الو بد بختی دیگه...
آقا کسی از شما ها تو تهران هست؟؟؟ من اهترانم رسالت...
میخوام بینیم یک یاز شما ها که همه دی ال سیارو گرفتین میشه مصلا رو یه دی وی دی بریزین و با هم یه جا قرار بزاریم و اونا رو بهم بدین.پولشم هر چی شد میدم.
ینی کسی هست که این کارو بکنه؟:13:
من از کرجم تا اینجا همشو دارم. اگه میتونی بیای کرج برات بزنم..:46::46::46::11:
Steps-Rap
14-08-2010, 11:29
کجایه کرجی؟؟
مثلا میتونی بیای مترو ارم؟؟؟
AlexMercer
14-08-2010, 12:57
کجایه کرجی؟؟
مثلا میتونی بیای مترو ارم؟؟؟
متروی ارم کجاست؟:31:
ما چهارراه طالقانی کرج هستیم.:31:
Steps-Rap
14-08-2010, 21:41
متروی ارم کجاست؟:31:
ما چهارراه طالقانی کرج هستیم.:31:
:27::27::27::27::27::27:
منم که خودم کل تهرانو بلد نیستم.چه برسه کرج...:31:
بی خیال.
بالاخره یه جور جورش میکنم...:46:
aramesh_61
18-08-2010, 00:07
سلام دوستان
من overlord رو دانلود کردم و پچ 1.02 رو هم نصب کردم ولی بازم که میرم تو بازی وقتی میرم اون سیاره ای که ماموریت overlord توش هست به محض اینکه رو land کلیک میکنم که بره تو سیاره بازی قفل میکنه، از legion هم استفاده نمیکنم، جستجو هم کردم ولی به جوابی نرسیدم،کسی میتونه کمک کنه؟ممنون
AlexMercer
19-08-2010, 13:54
سلام دوستان
من overlord رو دانلود کردم و پچ 1.02 رو هم نصب کردم ولی بازم که میرم تو بازی وقتی میرم اون سیاره ای که ماموریت overlord توش هست به محض اینکه رو land کلیک میکنم که بره تو سیاره بازی قفل میکنه، از legion هم استفاده نمیکنم، جستجو هم کردم ولی به جوابی نرسیدم،کسی میتونه کمک کنه؟ممنون
احتمالا شما از ترینر استفاده میکنید که با پچ 1.02 سازگار نییست.یا بی ترینر بازی کنید. یا بازی رو پاک کنید و از ائل بریزید و پچ جدید رو نصب نکنید.:46:
AlexMercer
19-08-2010, 16:00
دوستان محترم طرفدار مس افکت.امروز میخوام شما رو با دوبلور ها و مدل های بازی مسا افکت اشنا کنم.
اول از همه با شخصیت اصلی بازی شروع میکنم.مدل استفاده شده برای قیافه شپرد از اقای Mark Vanderloo میباشد که در 24 اپریل 1968 در امستردام هلند به دنیا اومده و یک مدل معروف هست که در سال 2005 مدل اصلی شرگت هوگو باس بوده:
عکس هایی از ایشون:
دوبلور صدای شخصیت مرد بازی هم اقای Mark Meer هست که یک کمیدین کانادایی هستند.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای شپرد زن بازی مدل خاصی استفاده نشده و دوبلور این نقش هم خانم Jennifer Hale که ایشون هم کانادایی هستند میباشد.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمهمترین شخصیت بازی بعد شپرد یعنی میراندا::31:
مدل چهره و صدای میراندا در این بازی توسط خانم Yvonne Strahovski که در 30 جولای 1982 در استرالیا و از پدر مادر لهستانی متولد شد.
تصاویری از این خانم.
و تصویری از میراندا در نسخه ایفون مس افکت که اولین باز اونجا معرفی شد:
سلام
من این بازیو نصب کردم اما همون اولش گیر کردم !!!
اون قسمت که از رو تخت بلند میشه
یه مدت که میگذره یه جا هست که با یه سیاهپوسته حرف میزنه و میپرسه من کجام و ....
اونجا که این همه جک و جونور میان باید چیکار کرد تموم نمیشن
چندتا هدشات کردم که یه نوشته اومد گفت 30 تا هدشات باید بکنی و منم کردم اما نمیدونم الان باید چیکار کنم !!!
ممنون میشم راهنمایی کنین
AlexMercer
22-08-2010, 16:54
سلام
من این بازیو نصب کردم اما همون اولش گیر کردم !!!
اون قسمت که از رو تخت بلند میشه
یه مدت که میگذره یه جا هست که با یه سیاهپوسته حرف میزنه و میپرسه من کجام و ....
اونجا که این همه جک و جونور میان باید چیکار کرد تموم نمیشن
چندتا هدشات کردم که یه نوشته اومد گفت 30 تا هدشات باید بکنی و منم کردم اما نمیدونم الان باید چیکار کنم !!!
ممنون میشم راهنمایی کنین
دکمه شیفت رو نگه دار همزمان با کلیک راست یکی از دشمنان رو هدف بگیر.بعد عکس اون سیاهه رو میبینی؟اونجا قدرتش رو انتخاب کن.:46:
mghaffari49
23-08-2010, 01:11
من این بازی رو نصب کردم، ولی هر چقدر تنظیمات بازی رو تغییر میدم انگار اعمال نمیشه.مثلاً رزولوشن رو روی 1024 در 768 تنظیم میکنم، اما تصویر بازی فیکس مانیتور نمیشه. این مشکل از کجا آب میخوره و چه جوری میشه برطرفش کرد؟
aramesh_61
23-08-2010, 23:08
احتمالا شما از ترینر استفاده میکنید که با پچ 1.02 سازگار نییست.یا بی ترینر بازی کنید. یا بازی رو پاک کنید و از ائل بریزید و پچ جدید رو نصب نکنید.:46:
ممنون دوست عزیز، ولی من از ترینر استفاده نمیکنم، هنوز وقت نکردم بازیو پاک کنم و دوباره بریزم. امتحان میکنم امیدوارم که جواب بده، ممنون رفیق
Dark Soul
24-08-2010, 00:03
من این بازی رو نصب کردم، ولی هر چقدر تنظیمات بازی رو تغییر میدم انگار اعمال نمیشه.مثلاً رزولوشن رو روی 1024 در 768 تنظیم میکنم، اما تصویر بازی فیکس مانیتور نمیشه. این مشکل از کجا آب میخوره و چه جوری میشه برطرفش کرد؟
پایین همین رزولوشن window mode باید روی full screen باشه.
AlexMercer
24-08-2010, 00:14
اطلاعاتی جدید از DLC تازه بازی که 2 هفته دیگه پخش میشه
---------- Post added at 01:14 AM ---------- Previous post was at 01:14 AM ----------
اطلاعاتی جدید از DLC تازه بازی که 2 هفته دیگه پخش میشه
Masoud King
24-08-2010, 01:20
امروز برای بار دوم این بازی رو شروع کردم.
واقعا نمیشه ازش گذشت. بهترین بازی ای بود که تا حالا بازی کردم...
داستان عالی
گرافیک چشم نواز
گیم پلی بسیار غنی
صدا گذاری بازی هم واقعا تک هست.مخصوصا گوینده های بازی.
همه چیز این بازی آماده هست تا عنوان بهترین بازی سال رو بگیره.
به نظر منکه بهترین بازی سال هست. حالا درسته بعضی بازی های دیگه مونده تا بیان ولی هیچ کدوم MASS EFFECT 2 نمیشن!!
AlexMercer
24-08-2010, 01:25
داستان عالی
گرافیک چشم نواز
گیم پلی بسیار غنی
به نظر منکه بهترین بازی سال هست. حالا درسته بعضی بازی های دیگه مونده تا بیان ولی هیچ کدوم MASS EFFECT 2 نمیشن!!
بزرگترین رقین مس افکت امسال red dead redemption بود که با اینکه بازی فوق العاده ای بود از نظر منتقدان به اندازه مس افکت موفق نبود .مافیا 2 هم که متاسفانه بازی خوبی از کار در نیومده.بازی هایی مثل کرایسیس2 و dead space هم که امسال پخش نمیشن و این سیاست شرکت ea بود تا با پخش نکردن اونها راه رو برای بهترین شدن مس افکت هموار کنه. البته بازم فکر کنم اگه اونا هم میومدن مس افکت بهترین امسال بود:11:
mghaffari49
24-08-2010, 04:35
پایین همین رزولوشن window mode باید روی full screen باشه.
خیلی ببخشید، یعنی به نظر شما من تا حالا نمیدونستم گزینهی فول اسکرین تو آپشن تمام بازیهای عالم چیکار میکنه؟
این یه شات از ویدئو کانفیگ من برای آپشن بازی. فکر کنم ریفرش ریت مانیتور با بازی مچ نیست. سوال من اینه که چه جوری میشه یکیش کرد این رو؟
Dark Soul
24-08-2010, 10:15
خیلی ببخشید، یعنی به نظر شما من تا حالا نمیدونستم گزینهی فول اسکرین تو آپشن تمام بازیهای عالم چیکار میکنه؟
این یه شات از ویدئو کانفیگ من برای آپشن بازی. فکر کنم ریفرش ریت مانیتور با بازی مچ نیست. سوال من اینه که چه جوری میشه یکیش کرد این رو؟
والا چون مشخص نکرده بودید چقدر حرفه ای هستید گفتم شاید مشکل از این باشه!!
دیگه نظری ندارم چون فکر می کنم حرفه ای هستید و همه ی گزینه ها رو امتحان کردید!!
داستان عالی
گرافیک چشم نواز
گیم پلی بسیار غنی
واقعا حسش بینظیره. مدتها بود با کاراکترهای یک بازی همراه نشده بودم. الانم که یادش میوفتم اعتیادم میخواد گل کنه و دوباره نصبش کنم. 10 روز اول که فقط سه بار کامل تمومش کردم خانمانسوز بود.
Little Sparrow
24-08-2010, 12:27
دوستان ای DLC جدید the lair of the shadow broker هر وقت اومد لینک دانلود بزارید حتما.
AlexMercer
24-08-2010, 13:55
شما اطلاعات مانیتورت رو بگو.چند اینچه؟ wide screen هست مانیتورتون؟:46:
تو این بازی نمیشه درست از هدفون استفاده کرد؟!!!
صدای بعضی از شخصیتها با هدفون یا خیلی کمه یا اصلا نمیاد!!!(مثلا توی citadel که میرم با هرکی از شخصیتهای توی راه صحبت کنم اینجوری میشه!!! البته همه ی مکانها همینجوریه!!!)
Khashayar King
27-08-2010, 07:48
تو این بازی نمیشه درست از هدفون استفاده کرد؟!!!
صدای بعضی از شخصیتها با هدفون یا خیلی کمه یا اصلا نمیاد!!!(مثلا توی citadel که میرم با هرکی از شخصیتهای توی راه صحبت کنم اینجوری میشه!!! البته همه ی مکانها همینجوریه!!!)
باید تو تنظیمات کارت صداتون تعداد باند ها رو کم کنید یا اینکه هدفون رو انتخاب کنید ، چون بعضی از کارت صدا ها نیاز به تنظیم دستی دارن !
باید تو تنظیمات کارت صداتون تعداد باند ها رو کم کنید یا اینکه هدفون رو انتخاب کنید ، چون بعضی از کارت صدا ها نیاز به تنظیم دستی دارن !
ممنون خوب شد !!!
از اونجایی که اسپیکر 5.1 هست رو 6 گذاشته بودم که الان رو 2 تا گذاشتم خوب شد !!!!!!!
AlexMercer
01-09-2010, 21:44
دریافت ویدیویی جدید از dlc جدید بازی. حجم ویدیو 79 مگ
AlexMercer
06-09-2010, 21:16
پیش نمایش dlc
Milad4171
06-09-2010, 22:52
یه سوال در مورد این DLC ها دارم.
اینا کاملا با شرکت مربتط هست؟
یعنی خود شرکت اینا رو بیرون میده . اگه پس کی؟ با این گرافیک و این تکین میتونه بسازه؟
آگه آره پس چرا اینو در خود بازی نمیگذاره که نخواد یک ماه بعد از بازی به صورت جدا ارائه بده؟؟؟
Masoud King
06-09-2010, 23:42
یعنی خود شرکت اینا رو بیرون میده . اگه پس کی؟ با این گرافیک و این تکین میتونه بسازه؟
آگه آره پس چرا اینو در خود بازی نمیگذاره که نخواد یک ماه بعد از بازی به صورت جدا ارائه بده؟؟؟
این DLC ها رو خود سازنده ی بازی میسازه
دلیل اینکه تو بازی اصلی نمیزاره این هست که شما این DLC ها رو بخرید!
AlexMercer
07-09-2010, 00:24
بله همونطوری که مسعود جان گفتن خوده شرکت سازنده بازی این dlc هارو میده یک برای اینکه شما بازیو بخرید و 2 اینکه بهانه ای باشه برای فروش بازی در ماه های بعد از انتشار و گرنه بازی خیلی زود فراموش میشه و از تو بازار حذف. برای بازی مثل مس افکت هم این یک نوع سیاسته که بازی کننده ها رو درگیر داستان بازی نگه دارن تا نسخه پایانی بیاد:46:
فردا شب لینک dlc رو میزارم.این dlc اخر خیلی ارزش بازی کردن داره و قسمت های کوچکی از داستان شماره بعد رو هم روایت میکنه.اگه میتونید حتما دانلد کنید و یا تهیه کنید:46:
Little Sparrow
07-09-2010, 08:38
حجم این DLC جدید چقدره؟
AlexMercer
07-09-2010, 18:08
حجم این DLC جدید چقدره؟
dlc اومده ولی یک مشکلی داره..1.5 گیگ هم حجمشه
Little Sparrow
07-09-2010, 22:05
1.5 گیگ؟!؟ماشالله.من که نمی تونم دانلود کنم.دوستان اگه کسی دانلود کرد بگه چه اتفاقی می افته و از داستان چی معلوم میشه.
AlexMercer
08-09-2010, 07:59
DLC جدید بازی با نام Lair of shadow broker با حجم 1.5 گیگ. پس از نصب کرک ورژن 1.2 رو کپی کنید سپس از انلاکر برای فعال سازی فایل استفاده کنید.
اینم برای اونایی که توانایی دانلد رو ندارن.خطر شدید لو رفتن داستان.نگاه نکنی بهتره!:31:
پایان
AlexMercer
08-09-2010, 18:52
dlc جالبی بود و بهترین dlc که تابحال اومده ولی خوب یکم هم متفاوته و کل جریان بازی رو عوض میکنه.من خودم تموم کردمش.
Little Sparrow
08-09-2010, 20:00
میشه در موردش توضیح بدید؟داستان؟و چه اتفاقی می افته؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.