مشاهده نسخه کامل
: Mass Effect 2
صفحه ها :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
من اصلا از این بازی خوشم نیومد ....
قبل این داشتم COD Modern Warfare 2 رو بازی می کردم ..... همه چیزش عالی بود ...
بدش اومدم این 2 Mass effect رو بازی کردم .... حالم از هر چی بازی بود به هم خورد ..... نه گرافیک داره نه گیم پلی نه صدا نه داستان ....
یکی یه بازی خوب سراغ نداره ؟ مردم از بی بازی ای ! :13: :41:
ای بابا.بازی که میانگین 9.6 داشته و تا حالا فروش بسیار بالایی داشته همه هم ازش راضی بودن شما اینو میگی احتمالا چون به Rpg علاقه نداری.
راستی از حسین جان واسه این راهنمایی بسیار عالی تشکر میکنم
hosseincode2008
12-02-2010, 22:07
حسین جان فکر کنم اگه نتیجه کار رو به صورت PDF برای دانلود بزاری خیلی بهتر باشه!
درضمن کارت حرف نداره، ممنون از وقتی که گذاشتی.
اين پست خيلي زود به آرشيو ميره پس نبايد نگران ديربالا اومدن صفحه باشيم !
ولي چشم ، بعد از تموم شدن كار به صورت PDF هم قرار ميدم اما حجمش بالا بايد باشه .
لطف داري !
vahidgame
12-02-2010, 22:39
حسین جان واقعا سنگ تموم گذاشتی.اگه دکمه تشکر بی نهایت وجود داشت من حتما اونو انتخاب می کردم:10:
راستی من الان نخوندمش و میخوام سیو کنم بعد بخونم درباره mass effect1 هم توضیح دادی درسته؟
CATALONIA
12-02-2010, 23:10
ممنون حسين جان
چه كردي
اگه مسعود جان هم زحمت بكشن و تو پست اول بزارنش خيلي بهتر ميشه
بازم ممنون از حسين جان
من كه هيچكدام از نسخه هاي بازي رو بازي نكرده بودم الان علاقه مند شدم برم بازي كنم دو نسخه رو
Prince_ of _Persia
13-02-2010, 07:40
Asari ميتواند بيشتر از 1000 سال زندگي كند كه سه مرحله دارد . در مرحله ي دوشيزگي ، آنها بسيار بي قرار و تشنه ي كسب تجربه ها و دانش هاي جديد ميشوند . وقتي اين مرحله آغاز ميشود آنها با كساني كه دوست دارند توليد مثل و زاد و ولد را شروع ميكنند . اين مرحله با آغاز مرحله ي Matriarch پايان مي يابد كه در اين مرحله آنها بيشتر به نقش هاي رهبري و مشاوري را بر عهده ميگيرند . سومين مرحله مشخص نيست .
ممنون حسین جان . من یک اشکال پیدا کردم که asari ها سه مرحله دارند و مرحله اول به دنبال دانش و تجربه هستند و در مرحله دوم به دنبال انتخاب جفت و تولید مثل و در مرحله سوم به مقام Matriarch می رسند که مقام سوم رو هر کسی دست پیدا نمی کند. مانند مادر liara در قسمت اول بازی و خود Liara در قسمت دوم بازی و samara که دیگر به اواخر عمر خود هم رسیده !
mohammad_s7201
13-02-2010, 09:16
آقا این بازی واسه من خیلی گنگه. نمیونم چیکار کنم؟؟
تو ژورنال یه سری کارها نوشته که انجام دادم و غیرفعال شده و تعدادی هم کار نوشته که انجام نشده. باید اونارو انجام بدم؟؟
تو یکیش نوشته travel to purgatory. باید چیکار کنم؟؟ خسته شدم اینقد با ملت حرف زدم ولی فایده ای نداشت.
konami-pes
13-02-2010, 09:25
ممنون حسین جان بابت مطالب عالی که گذاشتی . من یکی هیچی از داستان بازی نمی دونستم چون نسخه 1 رو بازی نکرده بودم و الان از 2 شروع کردم به بازی ! واقعا دستت درد نکنه. فقط کاشکی یه سری چیزها رو هم در مورد نحوه انجام بازی و عملکرد صحیح توضیح بدی . بازم ممنونم
آقا این بازی واسه من خیلی گنگه. نمیونم چیکار کنم؟؟
تو ژورنال یه سری کارها نوشته که انجام دادم و غیرفعال شده و تعدادی هم کار نوشته که انجام نشده. باید اونارو انجام بدم؟؟
تو یکیش نوشته travel to purgatory. باید چیکار کنم؟؟ خسته شدم اینقد با ملت حرف زدم ولی فایده ای نداشت.
خوب برو تو mass realy ببین اون سیاره کجاست سفر کن.تو همه travel ها اینجوری
hosseincode2008
13-02-2010, 10:57
ممنون حسین جان . من یک اشکال پیدا کردم که asari ها سه مرحله دارند و مرحله اول به دنبال دانش و تجربه هستند و در مرحله دوم به دنبال انتخاب جفت و تولید مثل و در مرحله سوم به مقام Matriarch می رسند که مقام سوم رو هر کسی دست پیدا نمی کند. مانند مادر liara در قسمت اول بازی و خود Liara در قسمت دوم بازی و samara که دیگر به اواخر عمر خود هم رسیده !
بسيار ممنون از شما
شما درست ميگيد . به دليل شباهت اسم مرحله ي اول و دوم ( Maiden و Matron ) بنده به اشتباه از ضمير "اين" استفاده كردم . تصحيح شد ...
فقط کاشکی یه سری چیزها رو هم در مورد نحوه انجام بازی و عملکرد صحیح توضیح بدی
بعد از اينكه خودم نسخه ي 2 رو تموم كردم و قسمت هاي ناقص كامل شدن شايد اين كار رو هم كردم .
راستی من الان نخوندمش و میخوام سیو کنم بعد بخونم درباره mass effect1 هم توضیح دادی درسته؟
بله ، بيشتر همون Mass Effect هست . مطالب زيادي در مورد نسخه ي دوم در روزهاي آينده اضافه خواهد شد .
manuelcalavera
13-02-2010, 14:06
دوستان کسی کرکتر ِ اصلی ِ ME رو داره که لینک بده دانلود کنیم ؟
همون چهره ای که توی تیزر ها و تریلر ها از شفرد میبینیم
ممنون میشم اگه کسی چیزی میدونه
konami-pes
13-02-2010, 14:43
حسین جان مطالب رو اضافه کردی حتما خبر بده چون من رو هاردم کپی می کنم ازش پرینت بگیرم ممنون
hamijoon
13-02-2010, 14:49
خيلي بازيه خوفيه ...
دوستان كلا تمام ماموريتهاي بازي در قسمت Journal هستش ؟؟؟
من خيلي گيج شدم ... نميدونم بايد چيكار كنم
aryasoft2872
13-02-2010, 15:14
با سلام
من تو JOURNAL دو تا ناموزیتم مونده
یکیش باید برم CITIDAL و یدونه ش هم باید برم DOSSIER و THE WARLORD رو انجام بدم
اگه دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم
با سلام
من تو JOURNAL دو تا ناموزیتم مونده
یکیش باید برم CITIDAL و یدونه ش هم باید برم DOSSIER و THE WARLORD رو انجام بدم
اگه دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم
خوب برو citadel ماموریت رو انجام بده اگه بری تو mass realy همشونو نشون میده
---------- Post added at 03:33 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------
خيلي بازيه خوفيه ...
دوستان كلا تمام ماموريتهاي بازي در قسمت Journal هستش ؟؟؟
من خيلي گيج شدم ... نميدونم بايد چيكار كنم
آره همش تو jornal هست بعضیارو باید سفر کنی بعضی ها هم تو normandy حرف میزنی ماموریت میگیری
aryasoft2872
13-02-2010, 15:53
اگه میشه حداقل .doc راهنما رو قرار بدید هر کاریش می کنم سیو نمیشه:19:
kkain-blood
13-02-2010, 15:55
دوستان منم یه ذره گیج شدم چند تا مشکل دارم:
1- پروفوسور رو پیدا کردم archamgel رو هم همینطور حالا ار jornal ه هچی سردر نمیارم!
2-چه جوری یه سیاره رو پیدا کنم و اسکن کنم؟؟ تو یکی از mail ها ازم خواسته شده برم به یه سیاره ای به نام Lebia تو farther ولی وقتی من وارد این منظومه میشم همچین سیاره ای نیست!!!
3- اگر سیاره رو پیدا کردم چه جوری اسکنش کنم؟؟؟ من سیاره رو مبینم اگه برم روش 1 گزینه میده با اسم ENETR ORBIT خوب باید وارد اربیت بشم بعد اسکن کنم؟؟؟ نمیشه هر کاری میکنم گزینه اسکن نمیده میشه راهنماییم کنید ممنون!
MAHDIAGENT47
13-02-2010, 16:28
دوستان منم یه ذره گیج شدم چند تا مشکل دارم:
1- پروفوسور رو پیدا کردم archamgel رو هم همینطور حالا ار jornal ه هچی سردر نمیارم!
2-چه جوری یه سیاره رو پیدا کنم و اسکن کنم؟؟ تو یکی از mail ها ازم خواسته شده برم به یه سیاره ای به نام Lebia تو farther ولی وقتی من وارد این منظومه میشم همچین سیاره ای نیست!!!
3- اگر سیاره رو پیدا کردم چه جوری اسکنش کنم؟؟؟ من سیاره رو مبینم اگه برم روش 1 گزینه میده با اسم ENETR ORBIT خوب باید وارد اربیت بشم بعد اسکن کنم؟؟؟ نمیشه هر کاری میکنم گزینه اسکن نمیده میشه راهنماییم کنید ممنون!
با راست كليك اسكن كن بعدشم با چب عنصرو به دست بيار
aryasoft2872
13-02-2010, 16:53
ببخشید توی یکی از سیاره ها نشانه های حیات پیدا کردم و واردش شدم ولی هرچی این ور و اون ور می رم نمی دونم کجا باید برم سیارش روی یه صفحه هایی شبیه صفحه های خورشیدی همون اول که وارد شدم همه چیز جابجا شد و من گیر افتادم
2- این CITIDAL لعنتی کجاست
konami-pes
13-02-2010, 16:55
در کل اسکن کردن و به دست آوردن عنصر ها چه فایده ای داره؟؟
metaler-soad
13-02-2010, 17:07
در کل اسکن کردن و به دست آوردن عنصر ها چه فایده ای داره؟؟
برای آپگرید سفینه و چیزای دیگس اگه اشتباه نکنم
kkain-blood
13-02-2010, 17:21
با راست كليك اسكن كن بعدشم با چب عنصرو به دست بيار
این راست کیلیک روکی باید انجام بدم قبل از وارد شدن به orbit یا بعدش؟؟؟
hosseincode2008
13-02-2010, 17:25
اگه میشه حداقل .doc راهنما رو قرار بدید هر کاریش می کنم سیو نمیشه:19:
فردا ميرم كافي نت PDF همين نسخه ي ناقص رو آپلود ميكنم . حجمش 6 مگابايت هست .
mamaloo_shz
13-02-2010, 18:11
درود
دوستان 2 سوال ...
1- CITADEL کجاست !؟
2- جریان این درها یا چیزهای دیگه که BYPASS میخوات چی هست !؟ باید چی کار کنم ؟!
درود
دوستان 2 سوال ...
1- CITADEL کجاست !؟
2- جریان این درها یا چیزهای دیگه که BYPASS میخوات چی هست !؟ باید چی کار کنم ؟!
1-اگه بری تو mass realy تو یکی از سیاره ها نشونش میده.
2- باید اونارو -- کنی.
kkain-blood
13-02-2010, 19:02
میشه یه نفر اسکن کردن رو به من یاد بده ...فرض میکنیم من الان تو نورماندیم میرم روی اون قسمت که سیاره هارو میبینم حالا باید چیکار کنم؟؟؟؟
میشه یه نفر اسکن کردن رو به من یاد بده ...فرض میکنیم من الان تو نورماندیم میرم روی اون قسمت که سیاره هارو میبینم حالا باید چیکار کنم؟؟؟؟
خوب برو تو اون سیاره enter orbit رو بزن بعد فکر کنم Dock رو بزن برو توش بعد رو سیاره راست کلیک کن ببین جاهایی که اون 4 تا منابع خطش بالا میره کلیک چپ کن
kkain-blood
13-02-2010, 19:25
خوب برو تو اون سیاره enter orbit رو بزن بعد فکر کنم Dock رو بزن برو توش بعد رو سیاره راست کلیک کن ببین جاهایی که اون 4 تا منابع خطش بالا میره کلیک چپ کن
دوست من dock رو که میزنم میره توی سیاره پیاده میشه که!!!!
اونا سیاره هایی هستن که ماموریت دارن با اون یکیا فرق میکنن
hamijoon
13-02-2010, 21:03
خداييش يكي از بهترين بازي هايي هست كه تاحالا بازي كردم ... حرف نداره
chaos theory
13-02-2010, 21:28
سلام دوستان:
من این بازی رو نصبیدم اما موقع اجرا یه پیغام میده با این متن : failed to initialized the physics system.please ensure you have an update version of the physx system software installed
خلاصه همین دیگه ضمن اینکه بنده آخرین ورژن نرم افزار physx رو هم از سایت انویدیا دانلود و نصب کردم اما بازم این پیام میاد.
مشخصات سیستمم همینه که توی امضام هست ممنونم میشم راهنمایی کنید.
virus2009
13-02-2010, 22:56
سیاره هایی که start scanner نوشته باید بری.
dock ماله ماموریت هاست.
enter orbit هم ماله شهر هاست.
aryasoft2872
14-02-2010, 00:02
سلام دوستان:
من این بازی رو نصبیدم اما موقع اجرا یه پیغام میده با این متن : failed to initialized the physics system.please ensure you have an update version of the physx system software installed
خلاصه همین دیگه ضمن اینکه بنده آخرین ورژن نرم افزار physx رو هم از سایت انویدیا دانلود و نصب کردم اما بازم این پیام میاد.
مشخصات سیستمم همینه که توی امضام هست ممنونم میشم راهنمایی کنید.
آخر فروم باز و مطرح کردن مشکل در تاپیک نامربوط:31: حالا ولش کن
physx رو آنینستال کن بعد دوباره فیزیک همراه بازی رو نصب کن(قبلش توکل بر خدا یادت نره)
chaos theory
14-02-2010, 00:17
آخر فروم باز و مطرح کردن مشکل در تاپیک نامربوط:31: حالا ولش کن
physx رو آنینستال کن بعد دوباره فیزیک همراه بازی رو نصب کن(قبلش توکل بر خدا یادت نره)
راستش ما آخر فروم باز سالها پیش هستیم.
بدلایلی مارو کنار گذاشتن شاید .... بیخیال..
راستش همراه بازی من physx نیست اگه نسخه درستش رو دارید لطفا برای من بذارید.
ممنون.
kkain-blood
14-02-2010, 02:13
با وجود اینکه من از بازی های RPG خوشم نمیاد از ایت بازی خیلی خوشم اومد با کمک دوستان مشکل اسکنمم حل شد حالا هر چی هست دارم استخراج میکنم!!!!
kkain-blood
14-02-2010, 02:14
با وجود اینکه من از بازی های RPG خوشم نمیاد از ایت بازی خیلی خوشم اومد با کمک دوستان مشکل اسکنمم حل شد حالا هر چی هست دارم استخراج میکنم!!!!
راستش ما آخر فروم باز سالها پیش هستیم.
بدلایلی مارو کنار گذاشتن شاید .... بیخیال..
راستش همراه بازی من physx نیست اگه نسخه درستش رو دارید لطفا برای من بذارید.
ممنون.
بفرما مال شما:46::
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی باید توی DVD خود بازی باشه!!
خوب منم یه خورده(حدود 25 ساعت:31:)بازی کردم خواستم بگذارم آخر بازی یه توضیح درباره_ش بدم گفتم همین الانشم خیلی دیره برای همین توی چند خط بازی رو توصیف میکنم:
1-گرافیک:
خوب گرافیک بازی واقعا عالی کار شده به طوریکه آدم باورش نمیشه این بازی رو با موتورunreal engine 3 (البته با کمی تغییرات)ساختن چون واقعا هم از نظر نور پردازی عالی کار شده وهم از نظر جزئیات(چیزی که معمولا در بازیهای ساخته شده با این موتور کمتر دیده شده)
ولی مهمترین نکته ای که در این بازی به کار رفته وجود محیطها و شخصیتهای کاملا متفاوت از نظر ظاهری توی بازی هست چون نشون میده واقعا سازنده ها تموم تلاش خودشون رو کردند که یک بازی RPG با یک محیط کاملا چندگانه بدند بیرون به طوری که همین طور که شما در طول بازی به محیطهای متفاوت سرمی زنید به طور کاملا محسوسی حس اینکه دارین توی فضا وسیارات با ویژگی های کاملا تفاوت(گرم...طوفانی...خشک و....)سفر میکنید من که والا فیلم آواتار رو ندیدم ولی از نظر تنوع محیط و سیارات و شخصیتها این بازی رو به راحتی میشه با سه گانه بسیار معروف جمیز کامرون یعنی star wars مقایسه کرد...اصلا خودشه:31:
2-صداگذاری:
صدا گذاری هم در این بازی یک شاهکار به تمام معناست چون هم برای شخصیتها از صداهای بهترین بازیگران دنیا استفاده شده که برای نمونه می تونید به این پست مراجعه کنید:
وهم توی اون تنوع محیطی که بالا گفتم واقعا صداگذاری به طور عالی کار شده ولی نکته ی جالبش اینه که با اینکه در طول بازی با چند ده نفر به طور مستقیم صحبت کنید ولی معمولا واقعا کمتر پیش میاد که با صداهاییکسانی مواجه بشید که نشان از توجه بسیار بالای سازندگان این بازی کوچکترین جزئیات حتی در صداگذازی هست...
3-گیم پلی:
خوب سیستم گیم پلی این بازی همونطور که مشخصه RPG هست یعنی نه اکشن خالصه و نه مثلا استراتژیک خالص و نه محاوره ای خالص بلکه ترکیبی از این سه نوع در بهترین حالت خودش هست بخش اکشنش با اینکه گیم پلی کاملا شبیه gear of war داره ولی به نظر من از نظر هیجان و تنوع نبرد واقعا نسبت به اون برتره چون شما اینجا علاوه بر داشتن اسلحه های گونان که هر کدوم قابلیت های ویژه خودشون رو دارند می تونید از نیروهای ویژه(یک چیزی شبیه همون نیروهایی که در فیلم جنگ ستارگان مختص جدای ها بود ولی با تنوع بسیار عالی)هم برای نابودی دشمانتون استفاده کنید که در جای خودش واقعا لذت بخشه....
بخش محاوره ای بازی هم تا اینجا که من رفتم وطبق محاسباتی که خودم انجام دادم:31: شاید یک چیزی حدود یک کتاب 100 صفحه ای!! توی این بازی شما محاوره خواهید داشت که کار رو برای کسانی که انگلیسی خیلی قوی ندارن یه خورده مشکل میکنه مخصوصا با اینکه بازی در یک محیطی کاملا فضایی با اون اصطلاحات عجیب غریب خودش هست...من یکی که بدون رودر وایسی بگم چون داستان بازی برام مهمه و دلم میخواد هر کاری که میکنم بفهمم قضیه از چه قراره دهنم سرویس و دیکشنریم جر خورد :31::31:
ولی اگه بفهمید واقعا چی میگن لذت بازی رو براتون دو چندان میکنه:46:
4-داستان:
والا در مورد داستان فعلا من فقط تیمم رو تکمیل و مراحل اعتماد سازی مربوط به اونا رو انجام دادم البته یکی دو تا ماموریت اکتشافی ...کمکی هم انجام دادم(دنبال مخ زنی هم نرفتم ببینم از چه قراره:31:) ولی همون مراحل اعتماد سازی بازی هم واقعااز نظر داستان برام جالب بود چون مثلا یکی از یارانتون می خواد مثلا پسرش رو نجات بده بر عکس یکی دیگه میخواد بکشتش!!(حال بنا به دلایل خاصی که طول بازی میفهمید)که هم تنوع داستان بازی رو براتون به شدت زیاد میکنه و براتون واقعا داستان بازی رو جذاب میکنه...در کل اینو بگم در این بازی هم مثل همین سری star wars با یک داستان نسبتا پیچیده ولی در عین حال بسیار جذاب مواجه هستید:20:
در کل اینو میخوام بگم این باز به نظر من واقعا یک شاهکاره(خسته نباشم:31:) و به تمام دوستانی که RPG بازی هستند که به عنوان یک نسخه :31:و برای تمام دوستانی که فقط طرفدار بازیهای اکشن مخصوصا سبک gear of war البته با قدرت زبان تقریبا خوب(حالا گفتم زیان چون واقعا در بعضی جاها انتخابهای شما واقعا سرنوشت سازند)هستندپیشنهاد میکنم:46:
همگی موفق باشید:20:
mohammad_s7201
14-02-2010, 09:12
من که بیخیال این بازی شدم. هی از این سیاره به اون سیاره میرم با 100 نفر هم حرف میزنم ولی آخرش نمیفهمم باید چیکار کنم و چه ماموریتی انجام بدم.
هرچی هم تو این ژورنال نوشته نمیتونم پیداش کنم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حدود یک ماه قبل از اینکه بازی منتشر بشه جناب Mehdy.z خبری رو در قسمت اخبار بازیها
راجع به دوبلر های بازی زده بودن که در داخل اونها اسم خانم شهره آغداشلو بازیگر توانمند و ایرانی
سینمای هالیوود در اونها میدرخشید من از اول بازی زیاد روی صدای کارکترها دقت کردم تا بالاخره
صدای ایشون رو که به جای Shal Raan حرف میزد رو پیدا کردم هنگامی که شما برای کمک به Tali'Zorah
یکی ار اعضای گروه تون برای پیدا کردن پدرش میرید فرمانده اون سیاره رو خانم آغداشلو به جاش صحبت
میکرد با همون صدای گرمشون واقعا برای من به عنوان یک ایرانی افتخار آفرین بود. برای ایشون و همه ایرانی
های سربلند خارج از کشور آرزوی موفقیت میکنم.:11:
The Jackal
14-02-2010, 11:22
من اصلا از این بازی خوشم نیومد ....
قبل این داشتم COD Modern Warfare 2 رو بازی می کردم ..... همه چیزش عالی بود ...
بدش اومدم این 2 Mass effect رو بازی کردم .... حالم از هر چی بازی بود به هم خورد ..... نه گرافیک داره نه گیم پلی نه صدا نه داستان ....
یکی یه بازی خوب سراغ نداره ؟ مردم از بی بازی ای ! :13: :41:\
اینکه شما از این بازی خوشتون نیومده فقط یک دلیل میتونه داشته باشه زبان انگلیسیتون ضعیفه و نمیتونید به راحتی بعضی از بازی های دیگر بازی کنید! این بازی یک شاهکاره! شما نباید اینجور درموردش صحبت کنید !
من که بیخیال این بازی شدم. هی از این سیاره به اون سیاره میرم با 100 نفر هم حرف میزنم ولی آخرش نمیفهمم باید چیکار کنم و چه ماموریتی انجام بدم.
هرچی هم تو این ژورنال نوشته نمیتونم پیداش کنم.
دیگه اینقدر هم که سخت نیستش!
شما فقط لازمه نامه Quest رو از ژورنال در بیارید و سپس برید رویه Mass Relay بعد یک سری جاها میاد که پایینشون اگه توش Quest داشته باشین نام اون Quest رو نوشته سپس وارد اونجا میشین و به سیاره ی مورد نظر وارد شده و سپس دنباله ی Quest رو ادامه می دهید.
aryasoft2872
14-02-2010, 14:55
من دارم collector ها رو می کشم میشه بگید تقریبا چند درصد بازی رو رفتم؟؟؟؟؟؟
من دارم collector ها رو می کشم میشه بگید تقریبا چند درصد بازی رو رفتم؟؟؟؟؟؟
اگه بخواهی فقط ماموریت های اصلی رو بری زود تمام میشه بازی،با ماموریت های فرعیش یکم طولانی میشه،کالکتور ها هم تو کجا داری میکششون،اوی خود سیارشون یا جای دیگه!!!
چون تا انجایی که یادمه،2بار روبرو میش باهاشون،یکی توی یک سیاره که انسان ها هست به اونجا حمله زدن،یک بارم که اخر بازی هست که تو خود سیارشون هست!
"عذر خواهی میکنم از دوستان اگه اشتباه گفتم تصحیش کنید"
این رو هم ذکر کنم باز،این بازی فوقعلاده هست!از هیچ چیز کم نزاشتن!
همین!
arman665
14-02-2010, 18:08
بازی بسیار جذابیه . البته برای من و امثال من که میخوایم یه شبِ بازی رو تموم کنیم یکم دردسر میشه :27: ولی در کل بازی بسیار کامل و خوبیه !!!
دوستان States بازی در کجا قرار داره؟
من که هرچی گشتم نتونستم پیدا کنم!!
تنها بازیه عمرم بود که باهاش مشکله زبانی پیدا کردم! ( نسخه ی یکم که بازی نکردم هرچی اسمه عجیب قریبه میاد و من نمی فهمم :دی )
konami-pes
14-02-2010, 18:53
اگه بخواهی فقط ماموریت های اصلی رو بری زود تمام میشه بازی،با ماموریت های فرعیش یکم طولانی میشه
یه سوال:
ماموریت های فرعی رو از کجا پیدا کنم؟ میشه تفاوت ماموریت های اصلی و ماموریت های فرعی رو توضیح بدی
به تمام دوستان پیشنهاد میکنم برای اطلاعات تکمیلی به این تاپیک بسیار پربار مراجعه کنند تا کامل بازی بیاد دستشون واقعا مفیده:
بازم خدا رو شکر فقط بازی رو از نظر کیفی توصیف کردم وگرنه کلا ضایع میشدم:31:
Prince_ of _Persia
14-02-2010, 20:32
دوستان بالاخره من هم بازی رو تو 40 ساعت تموم کردم . دیگه هرچی ماموریت فرعی و آپگرید بود گرفتم . همه افرادم هم زنده موندند و مشکلی پیش نیومد . واقعا بازی زیبایی بود که حتی پس از تموم شدنش هم انتخاب های دیگه رو امتحان کردم و دوست دارم یک بار دیگه با یک کلاس دیگه و انتخاب های دیگه بازی رو تموم کنم.
کسی اگه حال می کنه من ذخیره مس افکت 1 رو دارم با شپرد لول 40 برای شروع بازی از کاراکتر خوبه . طرفدار داره آپلود کنم.
یه سوال:
ماموریت های فرعی رو از کجا پیدا کنم؟ میشه تفاوت ماموریت های اصلی و ماموریت های فرعی رو توضیح بدی
تو jornal که بری ماموریت های اصلی همون صفحه اول هستند ولی ماموریت های فرعی تو assignmnet هستند.
Blue_Ray
14-02-2010, 20:40
در کل بازی فوق العاده بود اما نسبت به سری اول داستانش خیلی ضعیف تر بود به نظرم.اصلا اون داستان پر فراز و نشیب قبلی رو نداشت.کل بازی یا دنبال زیاد کردن یارامون بودیم یا انیکه مشکلاشونو حل میکردیم.هر چند توی همین مراحل هم بازی بسیار زیبا بود.
راستی یکی این پست اولو اپدیت کنه توی همین چند صفحه ی قبل خیلی ریویو های خوبی گذاشته بودن بچه ها...
MAHDIAGENT47
15-02-2010, 01:01
در کل بازی فوق العاده بود اما نسبت به سری اول داستانش خیلی ضعیف تر بود به نظرم.اصلا اون داستان پر فراز و نشیب قبلی رو نداشت.کل بازی یا دنبال زیاد کردن یارامون بودیم یا انیکه مشکلاشونو حل میکردیم.هر چند توی همین مراحل هم بازی بسیار زیبا بود.
راستی یکی این پست اولو اپدیت کنه توی همین چند صفحه ی قبل خیلی ریویو های خوبی گذاشته بودن بچه ها...
عزيزم واسش تاپيك جدا زدن
vahidreza2007
15-02-2010, 01:41
بچه ها منم بالاخره تمومش كردم . تا به امروز بازي هاي زيادي انجام داده بودم و در كل عمري رو پاي بازي هاي كامپيوتري گذاشتم و جالب تر اينكه تا به الان بازي نقش افريني انجام نداده بودم چون از اين سبك خوشم نمي يومد . ولي وقتي اين بازي رو نصب كردم و شروع به بازي كردم داستان و گرافيك و حوادث بازي من رو به دنبال خودش كشيد تا جايي كه امروز تمومش كردم . در يك كلام ميشه گفت عالي بود . همه چي عالي بود داستان بازي - گرافيك بازي - شخصيت پردازي عالي بازي - صدا گذاري عالي تر بازي - فيزيك بسيار خوب بازي و همه همه دست به هم داده بودند تا يه شاهكار خلق بشه .... فقط چند تا باگ تو بازي بود كه اونا هم قابل چشم پوشي هستش . امتيازي كه به صورت توتال به اين بازي ميدم . 9.9 هستش و اون .1 رو واسه باگ هايي كه ديدم و بعضي چيزاي ديگه كم كردم .... من از الان بي صبرانه منتظر اومدن شماره سوم اين بازي هستم ....
و اما پاياني كه واسه من اونجوري تموم شد اين بود كه همه افراد من كشته شدند كه اخرينشون ميراندا بود و خودم هم وقتي از مهلكه فرار ميكردم به سمت سفينه تا فرار كنيم فكر كنم كشته شدم شدم چون تو نمايي اخر بازي فقط جوكر رو نشون داد كه با اون رييس مون حرف زد و تو يه نماي ديگه هم جوكر جلوي تابوت افراد گروه بود و يه كارت اطلاعات دستش .. و نگاهي به فضا داشت كه فكر كنم نمايي از نسخه سوم رو نشون داد كه موجودات فضايي دسته جمعي حمله ميكردند و اينجا بازي تموم شد .....
فكر كنم غمناك ترين نوع پايان بازي واسه من بوده باشه . اخه هيچ كسي از دوستام و خودم ( البته فكر كنم ) زنده نموندن ......
اين بازي هم رفت به ليست بازي هاي محبوب من تو دفتر خاطرات ............:10:
MAHDIAGENT47
15-02-2010, 01:54
نقده خوبي بود ولي من زياد با اين حرفتون موافق نيستم ( فيزيك بسيار خوب بازي ) نميشه تو اين سبك انتظار زيادي از فيزيك داشت
ولي خب ميتونست از اين بهتر باشه حداقلش اينه كه وقتي به كامپوترا شليك ميكردي يه تكوني ميخورد و از اين جور افكت ها :13:
vahidreza2007
15-02-2010, 02:01
مهدي جان حرفتون درسته ..منظورم از فيزيك خوب بازي در بين بازي هاي موجود در همين ژانر هستش و گرنه حرف شما درسته ..
ولي جز معدود بازي هاي بود كه من از اين سبك ديدمش و ازش خوشم اومد البته تو اين سبك ديگه بازي ديگه اي انجام نمي دم مگر اينكه وقتي شماره سوم بازي اومد اون رو بازي كنم ...
فكر كنم پايان بازي من و اينكه همه كشته شدند حتي شپرد واسه اين بود كه من زياد با اين نوع بازي اشنا نبودم ولي در نوع خودش يه پايان خاص سينمايي بود كه من از تموم شدنش به اندازه تموم شدن مدرن وار فار 2 ناراحت شدم ....
vahidreza2007
15-02-2010, 02:06
يه سوال هم برام پيش اومده البته چون شماره اول بازي انجام ندادم اين سوال برام پيش اومده ؟ و اون اينكه اين ججناب رييس كل كه الان اسمش يادم نيست كي بود ؟ چه كاره بود ؟ سازنده كل اين تشكيلات خودش بوده ؟ اون جايي كه با افراد گروه باهاشون حرف ميزد كجا بود ؟ و اينكه چرا در كل عصبي بود اين رو ميشد از سيگار كشيدنش فهميد .
در كل شخصيتي كه من تو بازي ازش از همه بيشتر خوشم اومد اول همين جناب رييس بود و بعد شپرد و بعد هم پروفسور ....
در كل از همين جا به سازندگان بازي خسته نباشيد ميگم و دست مريزاد .............:11:
راستي تا يادم نرفته بازي واسه من دقيقا تو 22 ساعت و 14 دقيقه تموم شد ... به اين ميگن گيم پلي واسه يه بازي نه اينكه بعد 3-4 ساعت تموم بشه .....:10:
یه سوال:
اینجا دوست خوبم توضیح داد که از کجا باید پیدا کنید!
Prince_ of _Persia
تو jornal که بری ماموریت های اصلی همون صفحه اول هستند ولی ماموریت های فرعی تو assignmnet هستند.
ببین ماموریت های فرعیش شامل کمک کردن و برطرف کردن (بیشتر مواقع) مشکلات اعضای گروهت هست که وقتی مشکل رو حل کردی طرف royalty اون میرود بالا!
در کل واسه اضافه شدن مراحل بیشتر هست!
من خودم حدود 3و4 تاش رو انجام ندادم،الان داشتم میخوندم دیدم یکی نوشته بود تا اخر رفتم هیچ کسی هم نمرد،ولی من 4نفرشون مردن!فکر میکنم ربط داشته باشه به هم
"دوستان بازم اگر اشتباه گفتم تصحیح کنید"
:21:
MAHDIAGENT47
15-02-2010, 12:04
يه سوال هم برام پيش اومده البته چون شماره اول بازي انجام ندادم اين سوال برام پيش اومده ؟ و اون اينكه اين ججناب رييس كل كه الان اسمش يادم نيست كي بود ؟ چه كاره بود ؟ سازنده كل اين تشكيلات خودش بوده ؟ اون جايي كه با افراد گروه باهاشون حرف ميزد كجا بود ؟ و اينكه چرا در كل عصبي بود اين رو ميشد از سيگار كشيدنش فهميد .
در كل شخصيتي كه من تو بازي ازش از همه بيشتر خوشم اومد اول همين جناب رييس بود و بعد شپرد و بعد هم پروفسور ....
در كل از همين جا به سازندگان بازي خسته نباشيد ميگم و دست مريزاد .............:11:
راستي تا يادم نرفته بازي واسه من دقيقا تو 22 ساعت و 14 دقيقه تموم شد ... به اين ميگن گيم پلي واسه يه بازي نه اينكه بعد 3-4 ساعت تموم بشه .....:10:
عزيزم شما يه سر به اينجا بزن سير تا پيازه بازي دستت مياد
afshinaghasi
15-02-2010, 13:59
خداییش آخر بازی بود ولی فکر کنم نسخه update شدش همون deadspace باشه که ورژن جدیدش هم در راهه.
راستی یکی از افراد من یعنی اولی از سمت چپ نتونستم بیارمش اون کی بود شاید همون ربات یک چشم تک تیر انداز بوده باشه اما فکر کنم زخمی شدو مرد
vahidreza2007
15-02-2010, 14:06
اين بازي زمين تا اسمون با دايد اسپيس فرق داره اصلا سبك ها شون با هم فرق ميكنه .... ولي اون بازي هم خيلي عالي بودش و جز ليست بهترين ها هم هستش ....
mamad gonzo
15-02-2010, 16:48
جسارتا ... روم به دیوار من اصلا از این بازی خوشم نمیاد ... 7 تومن دادم نسخه سرزمینشو گرفتم و اگه 7 تومنو ترقه میخریدم بهتر بود ....
البت این نظر منه و شاید این بازی خیلی توپ باشه ولی من خوشم نیومد...
من با fall out 3 خیلی حال کردم ... ابیا دوتاشون نقش افرینی هستن؟
پس چرا من با اون خیلی حال کردم و از این بدم اومد؟
konami-pes
15-02-2010, 17:03
جسارتا ... روم به دیوار من اصلا از این بازی خوشم نمیاد ... 7 تومن دادم نسخه سرزمینشو گرفتم و اگه 7 تومنو ترقه میخریدم بهتر بود ....
البت این نظر منه و شاید این بازی خیلی توپ باشه ولی من خوشم نیومد...
من با fall out 3 خیلی حال کردم ... ابیا دوتاشون نقش افرینی هستن؟
پس چرا من با اون خیلی حال کردم و از این بدم اومد؟
احتمالا زبان انگلیسیتون ضعیفه که از این شاهکار خوشت نیومده. بدون شک قشنگ ترین بازی RPG هست که تو عمرم بازی کردم:5:
mohammadaliarmin
15-02-2010, 17:47
نظر منم در مورد این بازی مثلmamad gonzo] هستش منم با فال اوت حال کردم ولی از این بازی واقعا بدم اومد ولی من فقط 3 و 500 بابتش دادم:31: بنابراین خیلی حالم گرفته نشد اگه می شد کاری کرد که زیر نویسشون فارسی بشه حتما حال میداد مخصوصا بازی عصر اژدها , راستی میشه این کاره کرد ؟
نظر منم در مورد این بازی مثلmamad gonzo] هستش منم با فال اوت حال کردم ولی از این بازی واقعا بدم اومد ولی من فقط 3 و 500 بابتش دادم:31: بنابراین خیلی حالم گرفته نشد اگه می شد کاری کرد که زیر نویسشون فارسی بشه حتما حال میداد مخصوصا بازی عصر اژدها , راستی میشه این کاره کرد ؟
خوب هرکس نظری داره و نظر هرکس قابل احترامه.منم اصلا با fall out3 حال نکردم.ولی این برام یه شاهکار بود.شاید به خاطر اینکه کمی کلماتش سخته.
d_a_n_t_e
15-02-2010, 19:02
بچه ها من اون dlc های 700 مگابایتی رو دانلود کردم و تمومشون کردم میخواستم بدونم DLC جدیدی اومده یا نه ؟
mamad gonzo
15-02-2010, 19:36
درسته من زبانم خوب نيست ...
ولي يه انتقاد به سازندگان بازي كه ميتونستن يكم از اين ژيچيدگي بازي كم كنن و ساده ترش كنن و ديالوگ ها رو كم كنن تا در اون صورت افرادي مثل من هم اين بازي واسشون قابل بازي مميشد چه بسا حال هم ميكرديم ...
ولي به هر حال اينم يه سياسته و بازيو واسه اينكارش ساختن و هموطور كه مشخصه اينكارش هم كلي باش حال ميكنه ولي...
من 1 ساعت بيشتر اينو بازي نكردم ... الانم به خاطر اينكه 7 تومن دادم واسش :19: هنوز ژاكش نكردم و يه هفته ميزارم تا دلم نسوزه:18:
mamaloo_shz
15-02-2010, 19:47
ولي يه انتقاد به سازندگان بازي كه ميتونستن يكم از اين ژيچيدگي بازي كم كنن و ساده ترش كنن و ديالوگ ها رو كم كنن تا در اون صورت افرادي مثل من هم اين بازي واسشون قابل بازي مميشد چه بسا حال هم ميكرديم ...
ولي به هر حال اينم يه سياسته و بازيو واسه اينكارش ساختن و هموطور كه مشخصه اينكارش هم كلي باش حال ميكنه ولي...
من 1 ساعت بيشتر اينو بازي نكردم ... الانم به خاطر اينكه 7 تومن دادم واسش :19: هنوز ژاكش نكردم و يه هفته ميزارم تا دلم نسوزه:18:
خاییش منم تا2-3 ساعت اول حالم بهم میخورد ازش با اینکه زبانم بد نیست .
اما 1 کمی که گذشت و بازی کردنش اومد دستم، خیلی حال داد ... خیلی !!! با اینکه قبلا" از این سبک ها بازی نکرده بودم .
پیشنهاد میکنم حتی با تنفر، 2-3 ساعتی بازیش کنی .... البته اگر زبانت متوسط هم باشه، داستان کلی بازی میاد دستت ها ...
البته همین طور که دوستان گفتن نظر هر کسی قابل احترام هست،ولی به اون صورت هم از لغت ها و کلمات پیچیده اسقاده نشده،انگلیسی عامیانه استفاده شده،اولش یکم گیج میشه،قبول دارم،ولی یکم که بازی دستت بیاد درست میشه،یکم دقت بکن،برو توی فضای بازی،من سلیقم خیلی کج هست،ولی این بازی رو واقعا لذت بردم!
mamad gonzo
15-02-2010, 19:56
بانم متوسطه . يعني معني جمله هاي كوتاهي كه ميزاره كه انتخاب كنم رو ميفهمم . .... ووولي جمله هايي كه رد و بدل ميشه رو فقط نيگاه ميكنم نميفهمم داستا چي به چيه و من با انتخاب اين جمله چه سرنشت شومي رو واسه خودم رقم زدم:31:
دوست خوب مطمئن باش با تنفر كه هيچ اگه اين بازي در حد شكنجه بود واسه اينكه 7 تومن دادم 3/4 روز بازيش ميكنم حتي با نفرت:27:
من که پیچیدگی تو بازی نمی بینم . ماموریتا خیلی راحت توضیح داده میشن.اگه dragon age رو بازی کنی چی میگی؟ دی:
شما حالا بازی کن،مشکلی داشتی بگو بچه ها اینجا هستن،تاپیک هم که شلوغه سری جوابت رو میدن،هیف 7تومن نیست.
بازی رو بزار با تنظیمات بالا،حالش رو ببر!!!
Dragon Age که بازی بسیار محشری بود و خدایش پر از دیالگ!!!
dr_thrax
15-02-2010, 23:44
سلام من بازی mass efect 2 رو نصب کردم. وقتی new game و بعد male رو میزنم. وارد صفحه لودینگ میشه و همونجا میمونه. گیر میکنه. علت چیه؟؟؟
خواهشا جواب بدین، game بدنم اومده پایین، احتیاج به game دارم...
Processor: intel core 2 due E8400 @ 3.00 GHz
RAM: 4 GB
VGA: ATI Radeon HD 4800 Series
Microsoft Windows 7 Ultimate
DirectX 11.0
dr_thrax
16-02-2010, 00:05
سلام من بازی mass efect 2 رو نصب کردم. وقتی new game و بعد male رو میزنم. وارد صفحه لودینگ میشه و همونجا میمونه. گیر میکنه. علت چیه؟؟؟
DirectX 11.0
dr_thrax
16-02-2010, 00:33
خواهشا یکی جواب من را بده جای دوری نمیره!
ممنون می شم... :42:
دوستان مطلب قبلیمو اصلاح و کاملتر کردم هنوز کسانی هستند که مشکل دارن وظیفه خودم میدونم اونا رو راهنمایی کنم چون به هر حال من دو بار تا اخرش رفتم و چند بار هم بازی رو با شروع مختلف از نظر نیرو و پست امتحان کردم
با سلام خدمت همگی از عنوان مطلب معلومه می خوام چی بگم من یه توضیح کلی میدم دوستان هم بعد از من یه مطالب تکمیلی بزارن که این صفحه تمام گیمرها رو جذب کنه چون بازی یکم گنگ و گسترده هست و با سرچ کردن راهنمای کاملی تو وب نیست که پاسخ سوالهای گیمرهای این بازی زو جواب بده از همگی پیشاپیش تشکر میکنم
قبل از هر کاری باید بازی رو تهیه کنید که 4 دی وی دی هستش که کلا هیچ شرکت ایرانی اونو فعلابیرون نداده و یک اوتوران کاملا انگلیسی داره و الان تو بازار پره بقیه بازیها که زیره 4تا سی دی هستن به درد نمی خورن و ازشون زده شده یا مثل دوستمون که گفت گیر داره و باگ داره یا بهتر بگم اونا اینترنتی هستن و ازمایشی و اشکالاتی مثله :بالا نیومدن –ارور کارت گرافیک –ارور PhysX-لود طولانی و هنگ بازی –و مهمتر از همه این که نسخه غیر اصل بعضی چیزها رو نداره و کامل نیست( از نظر جزییات )، و اینکه مشکل عمده بیشتر گیمرها از جمله خودم ابدیت و یا PhysX کارت گرافیکه که اونم میشه با دانلود فایله ابدیت گرافیک حلش کرد که حجمی حدود 70 الی 90 مگ هست که بستگی به کارته گرافیک داره حل کرد نسخه کامل بازی 11.4 گیگ هستش که نشون دهنده کامل بودن نسخه بازی هستش .این از تهیه و مشکلات بازی
حالا میریم سراغ خود بازی که :
اولش باید نوع پست خودتون رو مشخص کنید که توصیه من ا ینه که خودتونو سرباز کنید برا سلاح هاتون و پیشرفتتون بهتره این پرسشه همه هست که مگه تاثیر داره باید بگم در رونده اصلی بازی نه ولی در نوعه پیشرفته شما و سلاح هاتو و جزئییات تاثیر گزاره
مراحل بعدی سلیقه ای هست و مهمترین مرحله اش انتخاب نیروی اصلی شماس که با چه نیرویی تو بازی برید که پیشنهاد من heavy incinerate هستش که خیلی به درد کشتن دشمن مخصوصا کلکتوره می خوره
حالا حال و هوای بازی رو یه مقدار توضیح میدم
در این بازی یا این سبک ها ، زبان حرفه اولو میزنه و به لذته بازی چند برابر اضافه میکنه بعد تو این بازی محیط بسیار گسترده هست که حتما برا صد ردصد کردن بازی باید حد اقل 20 الی 40 ساعت وقت بزارید و کلی چیز یاد بگیرید ( من خودم حدود 30 ساعت و با 94 سیو دستی بازی رو تموم کردم ) (این بازی منو یاد بازی اسپور میندازه که خیلی شبیه اونه که تو فضا تو کره ها و تو ساختومنها میشه رفت و ماموریت انجام داد )
در ابتدای بازی شما باید روش بازی کردنو یاد بگیرید و اینکه چطور پیش برید
اول از همه ماموریتهای شما تو فضا زیر اسم سیاره ها نو شته شده که اونا ماموریتهای اصلی بازی ان و تو منو یه گزینه هست(ژورنال ) که اطلاعاته تکمیلی ماموریتها رو میشه اونجا دید
دوم اینکه برای پیشرفت کردن دو گزینه مودبانه و خشن پیش(پاراگون و رن گید) رو دارین که پیشنهاد می کنم مودبانه رو پر کنید(یعنی بیشتر بچه مثبت باشید ) البته خشن هم حسن های خودشو داره این کارو در صحبت کردن با افراد می تونید انجام بدید و در پایانه بازی ... که نمی گم خودتون بریدبفهمید و برا بقیه هم بگید هه هه هه
برای بهبود امکاناتتون از جمله سلاح و سفینه و زره خودتون و اتاق خودتون ، و افرادتون نیاز به 4 عنصر دارید که منبع اصلی شون از طریق اسکن کردن سیاره هاست
حالا چطور اسکن کنیم رو یه سیاره برید بعد واردش شید و کلیک راست رو نگه دارید و هر جا که اسکنر شما روی هر کدام از اون 4 عنصر قله بلندی رو نشان داد میتونید کلیک چپ رو بزنید و یه پروب پرتاب کنید تا اون عنصر رو دریافت کنید لازم به ذکر هستش که ممکنه قله همزمان هم 4 عنصر رو افزایش بده و یا دو یا سه عنصرو نکته بعدی این که در سمت راست بالا هنگام اسکن درجه بندی داره که میشه مقدار عنصرها رو توش تخمین زد که مثلا خوب متوسط و یا عالی هست که یعنی میشه فهمید ارزش وقت گزاشتنه روشو داره یانه یه نکته دیگه اینه که اسکن هاتونو افقی از چپ به راست و بر عکس انجام بدین اینجوری هیچی در نمیره مخصوصا مقدار عنصر های کم پیدا و مهم (المنت زیرو )
اینو بگم که در بعضی سیارات وقتی وارد میشید کامپیوترتون (همون که گزارش پرتاب پروب رو میده ) یه حرفی میزنه( یعنی قبل از اینکه حتی وارد سیاره بشید و منظورش وجود سیگنال در این سیاره خالی از سکنه هست ) وقتی اسکن میکنید صدای صحبت کردنه موجود زنده از اونجا میاد و راه ورود به این ماموریت غیر اصلی هم اینطوریه که وقتی تو این سیاره اسکن میکنید هر جا صدا زلال تر شد به اون منطقه نزدیکتر شدید واینکه رو دایره اسکن یه خطه سفید رنگ تو این سیاره ها ظاهر میشه که اون جهت صدا رو میگه و شما اگه به دنباله اون جهت برید صدا رو پیدا میکنید که این راه راهه اصلی ورود به منطقه صداس
تعداد پروبها 30 تاس که از یه سفینه تو منظومه می تونید بخرید و اینجا لازمه بگم که این محدودیت در پایان بازی به 60 میرسه تعداد پروبها رو میگم
البته سوخت هم میتونید بخرید نکته اینجاس که سوخت برا چیه : خوب تو بعضی منظومه ها اگه توجه کرده باشید دو سفینه وجود داره که تو این منظومه ها اخرین محور بیضی شکل دور از خورشید سبز رنگه ویک یا چند تا فلشه سبز هم داره اگه شما با سفینه برید اونجا از اون منظومه خارج و وارد کهکشان میشید و می بینید که به غیر از این منظومه منظومه های دیگری هم هست و شما با استفاده از سوخت خودتون می تونید به اونجا برید و ما موریت و اسکن انجام بدید البته این منظومه ها به غیر از سفر با سفینه ای هست که نور ابی داره و اسمش هم اینه Mass Relay
سوال دیگه مبتدی ها اینه که چطوری امکاناتو افزایش بدیم :وقتی عناصر رو زیاد کردین باید تو ماموریتها و تو چند مرکز بین سیاره ای از فرشگاهها یا بخرید یا در حین ماموریتا نعدادی شونو پیدا کنید و بعدا از تو سفینه تو اتاق دکتر اپگرید کنید
سوال رایج دیگه تکمیل تیمه :خوب شما وقتی از مبتدی در اومدید و صحبتتون روون شد باید سوال بکنید و ماموریتها رو خوب انجام بدین و با انتخاب پاسخهای درست تیم رو کامل کنید
البته یه نکته برا اونهایی که این بازی رو دوس دارن وزبانشون ضعیفه مشکل شما فقط با انتخاب تک تک صحبتها با یه فرد هست یعنی همه رو امتحان کنید.
خوب یارهای شما هم درصد دوستی دارن و برا اونا هم باید کارهایی بکنید تا هم اونا راضی شن و هم شما بتونید اونا رو در پایان بازی زنده نگه دارید و همچنین لباساشونو تغییر بدین( که بعد انجام ماموریت اونا ازاد میشه)
سوال رایج بعدی اینه که چطوری از یارامون استفاده کنیم اول از همه بگم من از این دو یار استفاده میکنم در اکثر ماموریته (legion –grunt) خوب بعد از انتخاب یاراتون برا ماموریت بستگی به نوع ماموریت و سلاح های یاراتون اونا رو انتخاب کنید و وقتی دارید با دشمناتون میجنگید با هر کدوم از اونا مشکل داشتین با نگاه کردن به اونها و زدن یکی از دکمه های (e-q) از قدرت یارتون بر علیه اون استفاده کنید نکته بعدی زنده کردن یار تون وقتی که میمیره برا زنده کردن یارتون از قدرته unity که با شیفت زدن تو لیستتون هست استفاده کنید
توصیه های من در این بازی :
تو بازی خودتون دستی سیو کنید که وقتی مردید همونجا بیاید و اتو سیوو بی خیال شید و اینکه وقتی وضعیت سبزه یا ارومه میشه سیو کرد نه وسط جنگ که اهنگ تندی پخش میکنه
دوم اینکه کل ماموریتهای غیر اصلی رو که از طریقه اسکن میشه پیدا کرد رو برید چون در پایان برا اپگرید لازم میشه و بعضی از این ماموریتها کمی فکری و جالب هستن
سوم این که هر گز تا پایان ماموریتهای اصلی و رازی نگه داشتن کل یاراتون وارد مرحله اخر نشید و از همه مهمتر این که سفینه شما باید کاملا پیشرفته بشه چون تو مرحله اخر لازم میشه
چهارم اینکه تو مرحله اخر سلاح سنگین اتمی رو حتما با خودتون ببرید این سلاح برا اخرای بازی ازاد میشه دلیلشم خودتون می فهمید ( توجه کنید که عدد مهماته سلاحتون بالای صد باشه این نکته خیلی مهمه چون سلاح کار نمیکنه اگه مهماتش زیر صد باشه )
پنجم این که کارایی یاراتونو یاد بگیرید چون تو مرحله اخر با انتخابه اشتباه چیزی در حدود 5 -6 نفرتون زنده می مونن اگه درس انتخاب نکنید و بقیه می میرن
ششم این که هر از چند گاهی بعد از ماموریتها برید سراغ یاراتون تو سفینه و باهاشون حرف بزنید و ازشون ماموریت و اطلاعات و اپگرید بگیرید و همچنـــــــــین دوســـــــــــت شید هه هه هه هه :31::31:
هفتم اینکه حتما به سیاره tuchanka بریدبه سه دلیل اولشرط بندی سره جنگ انداختن سگها دوم این که بازی کشتن میمون داره سوم این که یه ماموریت داره که برا یارت انجام میدی که یه دستگاه شبیه پرس رو سه بار باید فعال کنی من یکی که با اون خیلی حال کردم
هشتم اینکه هر تصمیمی بگیرید در موقع پیشرفت بازی در اخره بازی موثر هست
نهم اینکه عنصره المنت زیرو خیلی کمیابه که دو راه برا پیدا کردنه اون هست اولین و وقت گیر ترینش اسکن کردن همه سیاره هاس دومش اینه که تو این بخش یکی از بچه ها اسم سیاره ها رو گزاشته بود که این عنصر توشونه البته راه حله من که خودم استفاده میکنم اینه که سیاره هایی که سه رنگه سبز ابی و یه رنگی شبیه بنفشه خیلی غلیظ دارن عنصر توشونه و راه بعدی هم تو هر سیاره ای که صدا ازش میاد حداقل 80 درصدشون این عنصر هست
دهم اینکه اگر ماهی و موجود زنده برا اتاقتون می خرید زود به زود بهشون سر و غذا بهشون بدید تا نمیرن و اینکه لباساتونو میشه تو اتاق عوض کرد که اون هم بستگی به شما داره که مقدار درصداشونو(قدرتا شونو )نسبت به نوع پوشششتون چطور انتخاب کنید که تاثیر شگرفی رو شما تو جنگها داره
konami-pes
16-02-2010, 09:59
اینطوری که یادمه بعضی از دوستان می گفتند که تو این بازی میشه مثلا مخ زنی کرد و با جنس مخالف دوست شد:18: خواستم بدونم چطوری؟ والا من که تا حالا خیلی مرحله رد کردم اما هنوز که چنین چیزی رو در بازی ندیدم!! میشه یه نفر یه توضیح اساسی بده شاید میراندا رو تور کردیم:31:
miladddd
16-02-2010, 10:43
من چند جای بازی موندم
تو citadel هر چی میگردم کسی نیست که باهاش در مورد ماموریت thane صحبت کنم
دنبال کی باید بگردم
در ماموریت liara هم باز موندم، ظاهرا بعد از صحبت با liara در illum باید سیستم امنیتی رو براش h a c-k کنیم
ولی چجوری نمیدونم
اگه میشه راهنماییم کنید
dr_thrax
16-02-2010, 10:43
سلام من بازی mass efect 2 ( نسخه کامل با 4 DVD و حجم 14.4 ) رو نصب کردم. وقتی new game و بعد male رو میزنم. وارد صفحه لودینگ میشه و همونجا میمونه. گیر میکنه. علت چیه؟؟؟
DirectX 11.0
dr_thrax
16-02-2010, 10:48
بروبچ ادعای game و pc کسی نظری نداره؟؟؟
یعنی کسی نیس دست این ایرانی رو بگیره؟؟؟
ای خدا کرمتو، بنده مخلصت 2 روز روشن داره از بی گیمی می میره...
خدا خیرتون بده، یکی دست ما رو هم بگیره.
asaasaasa
16-02-2010, 11:32
بروبچ ادعای game و pc کسی نظری نداره؟؟؟
یعنی کسی نیس دست این ایرانی رو بگیره؟؟؟
ای خدا کرمتو، بنده مخلصت 2 روز روشن داره از بی گیمی می میره...
خدا خیرتون بده، یکی دست ما رو هم بگیره.
مال من که کرک نداشت وگرنه حتما" مال اون می بود.حالا نمیدونم ماله چیه ولی ماله منم بعضی جاها گیر میکنه که بعد 1 دقیقه دوباره راه می افته شاید توام باید صبر کنی.تنظیمات masseffect config رو هم چک کن شاید اونجا یه چیزی رو جابه جا کردی!همینا به ذهنم میرسه والا
dr_thrax
16-02-2010, 11:50
فدای چشمای عسلیت جناب asaasaasa، مشکلم حل نشد و DVDهای من کرکی نیستن، ولی همین که توجه کردی یه دنیا ممنون،
یه مشکل جدید پیدا کردم؛ وقتی MassEffect2Launcher رو play می کنم، این پیغام رو می ده:
failed to initialized the physics system.please ensure you have an update version of the physx system software installed
حالا چی کار کنم، هنوز کسی نمیدونه؟؟؟
asaasaasa
16-02-2010, 11:53
آقا ولی انصافا" از شماره یکش که اونم خیلی باحال بود با حالتره دو روزه تازه گرفتم و خیلی دارم حال میکنم باهاش همه چیزشم خوبه و از شماره قبلش بهتر شده به همه پیشنهاد میکنم با صبر بازی کنن اگه مثل شماره یکش روند رو به رشد رو در طول بازی داشته باشه انقدر جذب میشید که از پاش بلند نشید من که بعد از تموم شدن مراحل اصلی شماره یکش تا مدتها مراحل اضافی رو بازی میکردم و تا حالا هم سیو هام رو نگه داشته بودم که چه خوب شد اینکار رو کردم و تونستم شخصیت یک رو تو دو وارد کنم.
یه سوال نمیشه کاری کرد که بعداز پیدا کردن اشلی نذاره بره من سه حالت از صحبت هارو امتحان کردم ولی بازم رفت؟آخه تو شماره یکش با اشلی دوست شده بودم نه talli
dr_thrax
16-02-2010, 12:00
سلام من بازی mass efect 2 ( نسخه کامل با 4 DVD و حجم 14.4 ) رو نصب کردم. وقتی new game و بعد male رو میزنم. وارد صفحه لودینگ میشه و همونجا میمونه. گیر میکنه. علت چیه؟؟؟
DirectX 11.0
یه مشکل جدید پیدا کردم؛ وقتی MassEffect2Launcher رو play می کنم، این پیغام رو می ده:
failed to initialized the physics system.please ensure you have an update version of the physx system software installed
حالا چی کار کنم، هنوز کسی نمیدونه؟؟؟
asaasaasa
16-02-2010, 12:01
آقا من مطمئن نیستم ولی فکرکنم برنامه physx اسم اصلیش physx nvidia هستش و گرافیک شما ati هست فکر کنم باید یرنامه مربوط به گرافیکت رو بریزی
dr_thrax
16-02-2010, 12:29
نقل قول: "یه مشکل جدید پیدا کردم؛ وقتی MassEffect2Launcher رو play می کنم، این پیغام رو می ده:
failed to initialized the physics system.please ensure you have an update version of the physx system software installed"
رفتم ورژن جدیدش رو دانلود کردم با نام " PhysX_9.09.1112_SystemSoftware " و دوباره ریختم، وقتی MassEffect2Launcher رو play کردم، دیگه این پیغام رو نداد، یک مشکل حل شد ولی باز برگشتیم سر خونه اول،،،
-> سلام من بازی mass efect 2 ( نسخه کامل با 4 DVD و حجم 14.4 ) رو نصب کردم. وقتی new game و بعد
male رو میزنم. وارد صفحه لودینگ میشه و همونجا میمونه. گیر میکنه، و بعد از حدودا چندین دقیقه صبر
کردن؛ وقتی از طریق Alt+Ctrl+Del وارد Task Manager می شم پیغام منحوس Not Responding رو می
ده، علت چیه؟؟؟ چی کار کنم؟؟؟
DirectX 11.0
aryasoft2872
16-02-2010, 13:47
مشکل احتمالا از دی وی دیته چون من با رم 2 و گرافیک 9400 ایکس اف ایکس رو high بازی می کنم با فریم نسبتا خوبی (شایدم به خاطر ویندوز 7 رو ایکس پی تست کن)
(البته اینجا جای پرسیدن این سوال نبود)
dr_thrax
16-02-2010, 13:48
چرا کسی جواب من رو نمی دههههههههههههههههههههههه؟ ؟؟؟
یعنی کسی که این کاره باشه نیس، دستم به دومنتون، یه مددی برسونین...
:42:
با تشکر از جناب "aryasoft2872"، کجا باید برم بپرسم؟؟؟
دوست من مشخصات سیستم شما دقیقا مثل مال منه بازیرو تموم کردم مشکل از dvd بازیهاته اولا دوباره نصب کن اگه مشکلت حل نشد یه ویندوز بزن اگه بازم حل نشد برو از یه جایه دیگه بخر مشکل سخت افزاری نداری
konami-pes
16-02-2010, 14:57
اینطوری که یادمه بعضی از دوستان می گفتند که تو این بازی میشه مثلا مخ زنی کرد و با جنس مخالف دوست شد:18: خواستم بدونم چطوری؟ والا من که تا حالا خیلی مرحله رد کردم اما هنوز که چنین چیزی رو در بازی ندیدم!! میشه یه نفر یه توضیح اساسی بده شاید میراندا رو تور کردیم:31:
کسی جواب نمیده؟:41:
asaasaasa
16-02-2010, 15:20
کسی جواب نمیده؟:41:
مهندس چیزی به اون صورت که فکر میکنی وجود نداره اگه شماره 1 رو اول بازی میکردی میفهمیدی باید چی کارکنی.تنها کارایی که در این مورد میتونی انجام بدی اینه که هرچند وقت یک بار بری پیش اونی که میخوای بهش نزدیک بشی وباهاش در مورد خودش صحبت کنی فقط با اعضای نورمندی میتونی نزدیک باشی وشخصیتهایی که تو شماره یک بودن مثل اشلی که تو این دو روزی که بازی کردم فقط تو مرکز تحقیقاتی تو سیاره illum دیدمش که گذاشت رفت هر کاری کردم با من نموند.
یه سوال من تا حالا ندیدم هیچ خانومی این سبک بازی رو انجام داده باشه کسی میدونه علتش چیه؟
dr_thrax
16-02-2010, 15:25
سلام من بازی mass efect 2 ( نسخه کامل با 4 DVD و حجم 14.4 ) رو نصب کردم. وقتی new game و بعد male رو میزنم. وارد صفحه لودینگ میشه و همونجا میمونه. گیر میکنه، و بعد از حدودا چندین دقیقه صبر کردن؛ وقتی از طریق Alt+Ctrl+Del وارد Task Manager می شم پیغام منحوس Not Responding رو می ده، علت چیه؟؟؟ چی کار کنم؟؟؟
DirectX 11.0
شاید کرک می خاد، کسی کرکی، چیزی داره به ما بده؟؟؟
دوستان تا حالا کسی تونسته تویه Scan سیاره ها Element Zero بدست بیاره؟
من شدیدا بهش احتیاج دارم :دی ( کلا ماموریت ها رو ول کردم رفتم دنبال ماموریت های فرعی الان دو تا منظومه یا هرچی که هست :دی خالی کردم اما Element Zero ندیدم توش من که خودم حدس میزنم اصلا تویه سیاره ها نباشه! )
dr_thrax
16-02-2010, 17:48
سلام من بازی mass efect 2 ( نسخه کامل با 4 DVD و حجم 14.4 ) رو نصب کردم. وقتی new game و بعد male رو میزنم. وارد صفحه لودینگ میشه و همونجا میمونه. گیر میکنه، و بعد از حدودا چندین دقیقه صبر کردن؛ وقتی از طریق Alt+Ctrl+Del وارد Task Manager می شم پیغام منحوس Not Responding رو می ده، علت چیه؟؟؟ چی کار کنم؟؟؟
DirectX 11.0
شاید کرک می خاد، کسی کرکی، چیزی داره به ما بده؟؟؟
asaasaasa
16-02-2010, 17:51
من شدیدا بهش احتیاج دارم :دی ( کلا ماموریت ها رو ول کردم رفتم دنبال ماموریت های فرعی الان دو تا منظومه یا هرچی که هست :دی خالی کردم اما Element Zero ندیدم توش من که خودم حدس میزنم اصلا تویه سیاره ها نباشه! )
ماموریتهای فرعی معمولا" در جریان ماموریتهای اصلی حل میشن فقط باید کمی دقت کنیم.در ضمن مطمئنی که این اسم یه سیارست؟
لیست سیاره های المنت زیرو دار(منبع:بازی سنتر)
Omega Nebula - Batalla - Thunawanuro 7,500
Omega Nebula - Batalla Cluster - Planet Nearog
Hourglass Nebula - Osun Cluster - Planet Erinie
Hourglass Nebula - Ploitari Cluster - Planet Thegan
Hourglass Nebula - Faryar - Daratar 6,000
Rosetta Nebula - Alpha Draconis - Aeia 5,000
Rosetta Nebula - Enoch - Mizraim 2,000
Rosetta Nebula - Enoch - Laban 3,000
Rosetta Nebula - Enoch - Joab 5,000
Far Rim - Dholen - Gotha 5,000
The Phoenix Massing - Salahiel - Ekuna 4,000
Hades Nexus - Hekate - Bothros - 2,000
Hades Nexus - Pamyat - Dobrovolski 5,000
Hades Nexus - Sheol - Gei Hinnom 5,500
Nubian Expanse - Kalabsha - Yamm 3,000
Caleston Rift - Balor - Caleston 5,000
Hawking Eta - Schwarzschild - Etamis 5,000
Pylos Nebula - Dirada - Siano 5,000
Pylos Nebula - Satent - Boro 6,500
Pylos Nebula - Satent - Raisaris - 7,000
Eagle Nebula - Relic Cluster - Planet Preying Mouth
Eagle Nebula - Amun Cluster - Planet Anhur
Eagle Nebula - Amun Cluster - Planet Sekhmet
Crescent Nebula - Lusarn Cluster - Planet Tarith
Crescent Nebula - Zelene Cluster - Planet Helyme
Titan Nebula - Haskins Cluster - Planet Capek
Valhallan Threshhold - Micah Cluster - Planet Farlas
Valhallan Threshhold - Micah Cluster - Planet Israfil
Valhallan Threshhold - Micah Cluster - Planet Kakabel
The Shrike Abyssal - Urla Rast Cluster - Planet Talis Fia
The Shrike Abyssal - Xe Cha Cluster - Planet Tosal Nym
The Shrike Abyssal - Xe Cha Cluster - Planet Zada Ban
Sigurd's Cradle - Decoris Cluster - Planet Sanctum
Sigurd's Cradle - Skepsis Cluster - Planet Watson
Krogan DMZ - Nith Cluster - Planet Mantun
Minos Wasteland - Caestus Cluster - Planet Invictus
Caleston Rift - Aysur Cluster - Planet Arvuna
ماموریتهای فرعی معمولا" در جریان ماموریتهای اصلی حل میشن فقط باید کمی دقت کنیم.در ضمن مطمئنی که این اسم یه سیارست؟
نه اسم سیاره نیست اسم مواد اولیه Research ها هست! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
در ضمن ممنون از Sinak3 جان.
dr_thrax
16-02-2010, 19:54
شاید کرک می خاد، کسی کرکی، چیزی داره به ما بده؟؟؟ خواهشا جواب بدین، game بدنم اومده پایین، احتیاج به game دارم...
DirectX 11.0
mamaloo_shz
16-02-2010, 20:35
درود
این دختره قاتله که توی VIP در Omega باید دیدش دهنمو سرویس کرده :-(
چی کارش کنم که خوشش بیاد ازم !؟ :-(
afshinaghasi
16-02-2010, 20:36
اين بازي زمين تا اسمون با دايد اسپيس فرق داره اصلا سبك ها شون با هم فرق ميكنه .... ولي اون بازي هم خيلي عالي بودش و جز ليست بهترين ها هم هستش ....
مطمعن هستی که زمین تا آسمون فرق میکنه هر دوشون در فضا هستند و با موجودات فضایی مبارزه میکنند ولی کلا بازی باهالی نیست اونقدرا ولی تواین بی بازی هی واسه کامپیوتر از هیچی بهتره . خداییش نسخه یم masseffect که خیلی افتض بود بعدش deadspace اومد اون خیلی بهار بود حرف زدنه زیادی هم نداشت
dr_thrax
16-02-2010, 20:43
شاید کرک می خاد، کسی کرکی، چیزی داره به ما بده؟؟؟ خواهشا جواب بدین، game بدنم اومده پایین، احتیاج به game دارم...
DirectX 11.0
Blue_Ray
16-02-2010, 21:46
من چند جای بازی موندم
دنبال کی باید بگردم
در ماموریت liara هم باز موندم، ظاهرا بعد از صحبت با liara در illum باید سیستم امنیتی رو براش h a c-k کنیم
ولی چجوری نمیدونم
اگه میشه راهنماییم کنید
برای ماموریت thane که فکر کنم باید میرفتی با اون مامور c-sec درباره thane ازش میپرسیدی...
توی ماموریت liara هم که باید بری اخرای مپ به سمت پایین توی اون قسمت کنار دیوار چند تا کامپیوتر بود که باید ه-ک میکردی بعد از ه-ک 60 ثانیه وقت داری که روی یه کاپمیوتر دیگه (یا هر دستگاهی) اطلاعات رو تایید کنی واسه کار باید دنبال یه صدا بری هر جا صدا قوی تر شد یعنی داری به دستگاه نزدیک تر میشی.این کار باید چند بار انجام بدی...
DirectX 11.0
مال منم دقیقا همین مشکل رو داره...ولی فقط گاهی اوقات پیش میاد توی لودینگهای اول بیشتر بوجود میاد ولی بعدش خیلی بهتر میشه....به احتمال 90% مال درایور گرافیکه باید به روز شه منم که اینترنت زغالی دارم بیخیالش شدم ولی اگه شما سرعت بالا داری حتما به روزش کن...
dr_thrax
16-02-2010, 22:51
نقل قول:
"مال منم دقیقا همین مشکل رو داره...ولی فقط گاهی اوقات پیش میاد توی لودینگهای اول بیشتر بوجود میاد ولی بعدش خیلی بهتر میشه....به احتمال 90% مال درایور گرافیکه باید به روز شه منم که اینترنت زغالی دارم بیخیالش شدم ولی اگه شما سرعت بالا داری حتما به روزش کن... "
ممنون از راهنماییت ولی مال من به روزه....
ای خدا یعنی مشکل چیه؟؟؟
چرا کسی نمیتونه کمک کنه...
dr_thrax
16-02-2010, 22:57
DirectX 11.0
{sahand}
16-02-2010, 23:32
درود
این دختره قاتله که توی VIP در Omega باید دیدش دهنمو سرویس کرده :-(
چی کارش کنم که خوشش بیاد ازم !؟ :-(
برید با اینو اون صحبت کنید و کارای بی خودی انجام بدید تا بیاد طرفتون.
اگر هم منظورتون وقت هستش که دارید باهاش صحبت می کنید، سعی کنید شخصیت تاریکی از خودتون نشون بدید تا خوشش بیاد. در مورد خانواده و Justıcar ها هم صحبتی نکنید.
DirectX 11.0
اول سلام دوم اینکه زیاد تکراری پست زدی سوم اینکه من الان دیدم مشکلتو و چند تا کار میگم بکن
اول از همه گرافیکت و برنامه physx رو به بروز کن و سیو بازیتو چک کن
دوم اینکه مطمئن شو ویندوزت روون داره کار میکنه و ویروس کشت رو غیر فعال کن
سوم اینکه اول تسک منجر رو بیار بالا بعد بازی رو اجرا کن (البته برا بعضی از عیبها جواب داده )
چهارم اینکه در منوی تنظیمات اوله بازی همه رو به مینیمم تغییر بده
پنجم اینکه ببین تو گزینه گیم تو همین تنظیمات ورژن فایلهای اجراییت چنده مثلا ماله من ایناس
به ترتیب از بالا به پایین
v1.00 1.01 1.03 1.03
در پایان اینکه مهمترین نکته به نظر من در ذخیره اطلاعات بازی و اجرای زیر روال اجرا بازی مشکل داری که می تونه از ویندوزت باشه و این احتمال زیاده
در پایان پسته شماره 579 رو بخون کلیه کارها و مشکلاته عمده توش هست
اگه مشکلت حل نشد رم تو پاک کن و برنامه های بی خودو غیر فعال کن
اینو بگم که اینا در صورته سالم بودنه بازی شما هست در غیر این صورت به کرک نیاز دارید و یا اینکه ابدیت گرافیک مشکل داره
mamad gonzo
17-02-2010, 01:53
مال منم دقیقا همین مشکل رو داره...ولی فقط گاهی اوقات پیش میاد توی لودینگهای اول بیشتر بوجود میاد ولی بعدش خیلی بهتر میشه....به احتمال 90% مال درایور گرافیکه باید به روز شه منم که اینترنت زغالی دارم بیخیالش شدم ولی اگه شما سرعت بالا داری حتما به روزش کن...
هه هه
پس دم خخودم گرم واسه مشکلی که با fall out 3 داشتم رفتم به احتمال اینکه درست بشه 115 مگ با دایل اپ تخیلی نه از نوع خوبش دانلود کردم اپدیت رو و مشکلم هم حل نشد...
ولی الان عین خیال هم نیست دارم با دایل اپ البوم های 100 مگی رو دان میکنم....
هیچ کاری نشد نداره حتی...
afshinaghasi
17-02-2010, 09:22
DirectX 11.0
احتمالش هست ویندوزتون ویروس داشته باشه
mamaloo_shz
17-02-2010, 11:14
برید با اینو اون صحبت کنید و کارای بی خودی انجام بدید تا بیاد طرفتون.
اگر هم منظورتون وقت هستش که دارید باهاش صحبت می کنید، سعی کنید شخصیت تاریکی از خودتون نشون بدید تا خوشش بیاد. در مورد خانواده و Justıcar ها هم صحبتی نکنید.
ممنون دوست عزیزم ...
اما باز هم نشد که نشد ...
شاید هم من اشتباه میکنم ...
من با دختره میشینم از آرت و میوزیک صحبت میکنم بعدش هم میرم سمت تراول ... اما دختره پا میشه میره، میگه پول نوشیدنی تو حساب میکنم ، بعد مامانه هم میگه از چنگمون پرید ...
خلاصه اینکه من توش موندم ...
...
برای سایر دوستان هم بگم که مشکلم با این دخترست که باید توی وی آی پی امگا ببینمش ... کمک لطفا" !
{sahand}
17-02-2010, 11:27
ممنون دوست عزیزم ...
اما باز هم نشد که نشد ...
شاید هم من اشتباه میکنم ...
من با دختره میشینم از آرت و میوزیک صحبت میکنم بعدش هم میرم سمت تراول ... اما دختره پا میشه میره، میگه پول نوشیدنی تو حساب میکنم ، بعد مامانه هم میگه از چنگمون پرید ...
خلاصه اینکه من توش موندم ...
...
برای سایر دوستان هم بگم که مشکلم با این دخترست که باید توی وی آی پی امگا ببینمش ... کمک لطفا" !
مثلا وقتی می گه چه موزیکی دوست داری، بگو Obscured ، کلا در مورد هر کدوم که حرف می زنید اسم اون آرتیست هایی که میاد رو بزنید. یه جایی هم در باره ی مواد مخـدر صحبت می شه که اونم باید بگید مصرف می کنید.
M A X I M U M
17-02-2010, 11:54
برو پيش مادره بهش بگو چه چيزايي داريم و چه چيزايي ازش ميدونيم
اون بهت ميگه بايد چيكار كني به همين راحتي
آقا یکی بگه این DLC چطوری نصب کنیم، همش اول بازی ارور میده میگه Unable to Authorize ... این کرکی که دوستان قرار داده بودن هم استفاده کردم بی فایده بود، باید چیکار کنم؟ راهی چیزی داره؟
vahidgame
17-02-2010, 12:40
دوستان این قضیه که میشه سیوهای شماره یک این بازی رو برای شماره دو اورد حقیقت داره؟کسی تا حالا تونسته؟
من الان میخوام سریع شماره یک این بازی رو برم تا به شماره دو او برسم.اگه بشه سیوهای شماره یک رو برای شماره دو اورد من سعی می کنم پایان بهتری در شماره یک داشته باشم.ولی من بازیهای سبک نقش آفرینی دوست ندارم فقط یه بار تا آخرش برم مخصوصا اگه یه شاهکار باشه. الان می خوام dragon age رو همزمان با این بازی برای چندمین بار تا آخرش برم.کلا این bioware این چند ماهه اخیر با این دو بازی فکر کنم به همه یه حال حسابی دادش:8:
آقا یکی بگه این DLC چطوری نصب کنیم، همش اول بازی ارور میده میگه Unable to Authorize ... این کرکی که دوستان قرار داده بودن هم استفاده کردم بی فایده بود، باید چیکار کنم؟ راهی چیزی داره؟
من نصب کردم بدون هیچ مشکلی فقط باید همه فایلهای موجود در پوشه DLC
رو نصب کنی بعدشم اون کرک رو در محلی که فایل Mass Effect 2 Launcher.exe
قرار داره رو کپی فقط یک بار همون کرک رو اجرا تا کار خودشو بکنه بعدشم وارد بازی
میشید در قسمت ترمینال جایی که مسج های که نخوندین رو باز مشاهده میکنید بازی
برای هر آیتم یک پیغام از طرف Illusive Man براتون اومده بعدشم در کابین تجهیزات میتونید
اون گزینه مورد نظر رو انتخاب کنید.
mamaloo_shz
17-02-2010, 12:59
مثلا وقتی می گه چه موزیکی دوست داری، بگو Obscured ، کلا در مورد هر کدوم که حرف می زنید اسم اون آرتیست هایی که میاد رو بزنید. یه جایی هم در باره ی مواد مخـدر صحبت می شه که اونم باید بگید مصرف می کنید.
برو پيش مادره بهش بگو چه چيزايي داريم و چه چيزايي ازش ميدونيم
اون بهت ميگه بايد چيكار كني به همين راحتي
:11: مرسی دوستان . :40: .. من همه جوره تستش کردم، باز آخر کار میره درینک بگیره :-((((((((((((
یادتون نیست دقیقا" چی به چی بود !؟ رو اعصابمه شدیدا" .. بیشتر ا 20 بار این مرحله رو رفتم :-(
M A X I M U M
17-02-2010, 13:00
سيوتو بذار همينجا واست درستش كنم
حرف هايي رو كه هم بايد بگي مي نويسم برات
mohandes_2009
17-02-2010, 13:15
سلام Dr_thrax
اقا این بازی برای منم همین ارور که نوشیو میداد
باید physix (فیزیک بازی) رو دانلود کنی تا مشکلت حل شه وگرنه هیچ مشکلی نداره
تازه من ریپک بازیو از نت گرفتم عین ساعت بازی میکنم
بازی بسیار زیبایی مخصوصا داستانش که خیلی قویه
ایشالا مشکل حل شه
mamaloo_shz
17-02-2010, 13:42
سيوتو بذار همينجا واست درستش كنم
حرف هايي رو كه هم بايد بگي مي نويسم برات
اقا دمت گرم ..
ببین من آخرین سیوی که کردم قبل از اتو سیو خود بازی، دقیقا" اونجاست که اگر با اون مرده توی بار حرف یزنی و اون نوشته آبی رو انتخاب کنی و یارو داد بزنه ، اون دختره میاد سراغ شپرد.
خیلی خیلی مرسی .
اینم لینک سیوم :
:11::11::11:
joey jordison
17-02-2010, 14:53
سلام دوستان!
این جریان زخمهای شپرد چیه؟روی صورتش فکر کنم داره زیاد تر میشه زخمهاش یا اصلا ربطی نداره من دارم توهم میزنم
M A X I M U M
17-02-2010, 14:58
اولاش زخم هست رو صورتش ولي بعدا خوب ميشه
الان كجا هستي ؟
چند نفرو رو آوردي تو گروهت ؟
---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------
اقا دمت گرم ..
ببین من آخرین سیوی که کردم قبل از اتو سیو خود بازی، دقیقا" اونجاست که اگر با اون مرده توی بار حرف یزنی و اون نوشته آبی رو انتخاب کنی و یارو داد بزنه ، اون دختره میاد سراغ شپرد.
خیلی خیلی مرسی .
اینم لینک سیوم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:11::11::11:
تا شب واست ميذارم ...
mamaloo_shz
17-02-2010, 15:38
اولاش زخم هست رو صورتش ولي بعدا خوب ميشه
الان كجا هستي ؟
چند نفرو رو آوردي تو گروهت ؟
---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------
تا شب واست ميذارم ...
آقا دمت گرم .. نگذار :دی
ردش کردم ... خیلی خیلی مرسی .... دهنمو سرویس کرد ، فکر کنم 25 باری شد :-( اما رد شد بالاخره
دستِ گلت درد نکنه عزیزم.
miladddd
17-02-2010, 16:05
من چند جای بازی موندم
دنبال کی باید بگردم
ولی چجوری نمیدونم
اگه میشه راهنماییم کنید
میشه جواب منم بدید؟
M A X I M U M
17-02-2010, 16:18
در مورد پسر Thane بايد بري با سرهنگ بيسلي صحبت كني
همينكه از در اصلي وارد شدي برو به سمت گفتگو رو شروع كن و از گزينه هاي Thane's Son رو انتخاب كن راستي يادت نره Thane هم بايد پيشت باشه تا اون گزينه ظاهر بشه
در مورد ماموريت هاي ليارا :
اول بهت ميگه بري به قسمت پورت مسافرتي كه تاكسي ها هستن و شبكه هارو هك كني كه خب بايد اينكارو بكني و برگردي پيشش ماموريت دومش هم اينه كه بهت ميگه برو پيش عابر اطلاعات ها :دي همون دستگاههاي كه گوشه هاهستن و هكشون كن و از توشون اطلاعات بگير سه تا يا چهارتا بايد پيدا كني فكر كنم 4 تا هر بار ليارا بهت ميگه شفرد چيزي پيدا كردي دنبال قاتل مي گرده
من اولي رو هك كردم بعدش شانسي به ليارا گفتم مثلا تورين قاتله و اونم دستور دستگيريشو داد اما حقيقت اينطور نيست دفعه بعد كه رفتم اصلا بهش نگفتم تا اينكه هر چهار تا شو هك كردم بعدش به ليارا زنگ زدم اون گفت شفرد چيزي پيدا كردي ؟
منم گزينه نه رو زدم بعد شفرد گفت من تمام اطلاعات رو پيدا كردم اما يه چيزي ناقصه يه جاي كار مي لنگه
اونم اين بوده كه اون منشي ليارا يه سري از اطلاعات رو قايم كرده بودم بعد ليارا اون منشيش رو كه بهش خيانت كرده مي كشه و ازت قدرداني مي كنه
همين ! :دي
دوستان این ماموریت نهایی رو که میخوام اجام بدم EDI هشدار میده که ممکنه نتونیم زنده در بریم!!!
ولی خوب من تموم ماموریتهای اصلی و حتی چند تا فرعی ها رو هم انجام دادم ولی یک گزینه هست که میگه تا همه چیز رو براه بشه صبر میکنیم...
خوب این یعنی چه؟ چی کار باید بکنم من که نفهمیدم!!
برم یا نرم چون نمی خوام دستی دستی همه رو بدم به باد فنا:31:
خیلی حیفم میاد که سر آخر با این همه وسواس یه پایان بد داشته باشم!!
با تشکر...
hosseincode2008
17-02-2010, 19:45
اول بهت ميگه بري به قسمت پورت مسافرتي كه تاكسي ها هستن و شبكه هارو هك كني كه خب بايد اينكارو بكني و برگردي پيشش ماموريت دومش هم اينه كه بهت ميگه برو پيش عابر اطلاعات ها :دي همون دستگاههاي كه گوشه هاهستن و هكشون كن و از توشون اطلاعات بگير سه تا يا چهارتا بايد پيدا كني فكر كنم 4 تا هر بار ليارا بهت ميگه شفرد چيزي پيدا كردي دنبال قاتل مي گرده
من اولي رو هك كردم بعدش شانسي به ليارا گفتم مثلا تورين قاتله و اونم دستور دستگيريشو داد اما حقيقت اينطور نيست دفعه بعد كه رفتم اصلا بهش نگفتم تا اينكه هر چهار تا شو هك كردم بعدش به ليارا زنگ زدم اون گفت شفرد چيزي پيدا كردي ؟
منم گزينه نه رو زدم بعد شفرد گفت من تمام اطلاعات رو پيدا كردم اما يه چيزي ناقصه يه جاي كار مي لنگه
اونم اين بوده كه اون منشي ليارا يه سري از اطلاعات رو قايم كرده بودم بعد ليارا اون منشيش رو كه بهش خيانت كرده مي كشه و ازت قدرداني مي كنه
همين ! :دي
ممنون از توضيحات ؛ براي تكميل :
اين تقريبا يك معما هست! طبق توضيحاتي كه از هك دستگاه ها ميگيريم و طبق توضيحات منشي از بين پنج نژاد turian ، salarian ، batarian ، vorcha و krogan يكيشون observer هست و ما بايد اونو پيدا كنيم . طبق توضيحات ميشه فهميد :
turian احتمالا smuggler هست و observer نيست .
salarian صد در صد contact هست ولي observer نيست .
batarian احتمالا assassin هست و observer نيست .
vorcha صد در صد trader هست و observer نيست .
اين وسط فقط krogan ميمونه اما يك مشكلي هست . اونم اينكه تمام اين نژاد ها مذكر هستند ولي چون در بين اطلاعات از she براي خطاب observer استفاده شده پس observer مونث هست و krogan هم نميتونه باشه . همونطوري كه دوست خوبمون گفتن بهترين انتخاب اينه كه به ليارا بگيم اطلاعات ناقصن .
konami-pes
17-02-2010, 20:08
یه سوال داشتم
بعضی از دوستان نوشته بودند که در پایان سریال همه اعضای تیمش مرده و برعکس یکی از دوستان اشاره کرد که همه اعضای تیمش زنده مونده خواستم بدونم اگر در حین بازی یکی از افراد تیمم بمیره اگه Save قبلی ( قبل از مرگ هم تیمی ام ) رو load کنم میشه اون جا رو دوباره رفت که هم تیمی ام نمیره ؟؟ یا اینکه خود به خود Save میشه و غیر قابل برگشته؟؟
hamed_666
17-02-2010, 21:44
عجب بازي توپي هستش!من يكي كه حال كردم!
hosseincode2008
17-02-2010, 21:46
سلام دوستان!
این جریان زخمهای شپرد چیه؟روی صورتش فکر کنم داره زیاد تر میشه زخمهاش یا اصلا ربطی نداره من دارم توهم میزنم
زخم ها و وسايل اضافي ديگه تو صورت شپرد بعد از Project Lazarus ، مستقيما برميگرده به Renegade و يا Paragon بودنش در نسخه ي قبل . ميشه در طول بازي با خريد يك آپگريد اين زخم ها رو از بين برد ...
M A X I M U M
17-02-2010, 22:31
دوستان این ماموریت نهایی رو که میخوام اجام بدم EDI هشدار میده که ممکنه نتونیم زنده در بریم!!!
ولی خوب من تموم ماموریتهای اصلی و حتی چند تا فرعی ها رو هم انجام دادم ولی یک گزینه هست که میگه تا همه چیز رو براه بشه صبر میکنیم...
خوب این یعنی چه؟ چی کار باید بکنم من که نفهمیدم!!
برم یا نرم چون نمی خوام دستی دستی همه رو بدم به باد فنا:31:
خیلی حیفم میاد که سر آخر با این همه وسواس یه پایان بد داشته باشم!!
با تشکر...
اشتباه كردي داش مهدي
ببين از اول لود كن سيوتو
اونجا EDI بهت ميگه IFF كار مي كنه اما هنوز شانس وجود داره كه موفق نشيم اونجا بايد يه گزينه انتخاب كني يكيش اينه كه بايد بگي من افرادم بايد برگردونم و سريع راه بيفتيم با تمام خطرات و صبر كنيم تا انجام بشه
اگه گزينه دومي رو بزني يعني صبر كنيم نيروهات كه كالكتورها گرفتنشون ميميرن و دير ميرسي براي نجات دادنشون بعد كشتن غول اصلي و برگشتن به سفينه با يه سفينه متروكه موجه ميشي كه خيلي اعصابت خورد ميشه اينو بهت قول ميدم اما اگه گزينه اول رو انتخاب كني شفرد ميگه اوناي اعضاي منو گرفتن و بايد نجاتشون بدم و سريع راه ميفتين
و وقتي مي رسين اونجا مي بيني كه دكتر چاكلاس و كلي زنده هستن و بقيه اعضاي سفينه نجات پيدا مي كنن
اونجا هم وقتي بهشون رسيدي يه گزينه ميده كه ميخواد يكي رو همراه بازمانده ها بفرستيد تا اونارو به نورماندي اسكورت كنه يا نه كه اونجا بگو آره ميخوام و Jacob رو انتخاب كن تا سالم برسن
چقدر حرف زدم :31:
---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------
زخم ها و وسايل اضافي ديگه تو صورت شپرد بعد از Project Lazarus ، مستقيما برميگرده به Renegade و يا Paragon بودنش در نسخه ي قبل . ميشه در طول بازي با خريد يك آپگريد اين زخم ها رو از بين برد ...
اين آپگريدي كه ميگي همون Shell Shield ها هستن كه بدن شفرد رو قوي مي كنن و قيمت هاي بالايي دارن البته در اين مورد خوب كار شده اما اون جاي زخم گروس با عوض كن زره شم خوب نميشه !
---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------
یه سوال داشتم
بعضی از دوستان نوشته بودند که در پایان سریال همه اعضای تیمش مرده و برعکس یکی از دوستان اشاره کرد که همه اعضای تیمش زنده مونده خواستم بدونم اگر در حین بازی یکی از افراد تیمم بمیره اگه Save قبلی ( قبل از مرگ هم تیمی ام ) رو load کنم میشه اون جا رو دوباره رفت که هم تیمی ام نمیره ؟؟ یا اینکه خود به خود Save میشه و غیر قابل برگشته؟؟
هر جا كه فكر مي كني ميميري و قابل سيو شدن هست F5 رو بزن براي Quick Save و بعد كه خواستي لود كني از F9 اسفاده كن و خيلي راحت ميتوني دوباره بري
موفق باشيد
خیلی ممنون گرفتم چی شد:46:
آخا من دقیقا توی همین جمله شک کرده بودم که میگه ممکنه موفق نشیم...چون جملات انتخابی این بازی هم در بعضی مواقع باید واقعا هوشمندانه عمل شه شفرد هم میگفت صبر میکنم تا همه چیز روبراه بشه فکر کردم کار خاصی هست که باید انجام بدم ولی ندادم !! چون یک جورایی به داستان این بازی معتاد شدم به هیچ وجه نمی خوام خرابش کنم:20:
به هر حال بازم ممنون:11:
konami-pes
17-02-2010, 22:47
هر جا كه فكر مي كني ميميري و قابل سيو شدن هست F5 رو بزن براي Quick Save و بعد كه خواستي لود كني از F9 اسفاده كن و خيلي راحت ميتوني دوباره بري
منظورم هم تیمی هام بود نه خودم ! آخه مثل اینکه اگر در طول بازی هم تیمی هام مثلا میراندا بمیره دیگه مرده و زنده نمیشه این درسته؟ یعنی نمیشه با Load کردن سیو قبلی مشکل رو حل کرد؟
منظورم هم تیمی هام بود نه خودم ! آخه مثل اینکه اگر در طول بازی هم تیمی هام مثلا میراندا بمیره دیگه مرده و زنده نمیشه این درسته؟ یعنی نمیشه با Load کردن سیو قبلی مشکل رو حل کرد؟
نه مردن واقعی در کار نیست...فکر کنم اگه بمیرند فقط برای اون مرحله lock میشند و باید تنهایی پیش بری همین!!!
وگرنه هنوز توی تیمت هستند چون داستان این بازی درسته که وسیعه ولی نه دیگه تا این حد!!!
میگم مهدی جان این omega4 مرحله آخر هست؟من که گذاشتم واسه آخر میخوام همه چیو آپگرید کنم.راستی 2 تا جای آدمم خالی هست.میگم آدمای دیگه ای هم هستن؟
konami-pes
17-02-2010, 22:57
خب مگه نمی گین که بستگی به انتخاب هایی که در گزینه ها انجام میدیم سرنوشت یارامون تغییر می کنه؟؟ پس چطور یکی از دوستان اشاره کرد که همه یاراش مردن ؟؟ و یه نفر دیگه گفت که همه یاراش زنده موندن؟؟؟؟؟
hosseincode2008
17-02-2010, 23:08
اين آپگريدي كه ميگي همون Shell Shield ها هستن كه بدن شفرد رو قوي مي كنن و قيمت هاي بالايي دارن البته در اين مورد خوب كار شده اما اون جاي زخم گروس با عوض كن زره شم خوب نميشه !
نه ، فقط يك آپگريد هست كه وقتي ميخريش ميري اتاق اون دكتره و درست ميشه .
گویا در مرحله ی آخر، انتخاب های ما باعث مرگ یا زنده موندن یاران میشه.
میگم مهدی جان این omega4 مرحله آخر هست؟من که گذاشتم واسه آخر میخوام همه چیو آپگرید کنم.راستی 2 تا جای آدمم خالی هست.میگم آدمای دیگه ای هم هستن؟
بله سینا جون فکر کنم این مرحله آخره واگه اون رو بری بازی از نظر داستانی تموم می شه(هنوز نرفتم ولی احتمالا بایدهمینطور باشه) درضمن شما باید تیم ده نفرت رو تکمیل کنی اینم عکس گروهت:
تازه باید به نوعی مراحل اعتماد سازیشون رو بری حالا این مراحل اعتماد سازی رو نمی دونم تا چه حد لازمه ولی دیگه مزه این بازی به همیناش هست چون هر کدومش برای خودشون داستان جالبی داره:46:
ولی یک چیز بگما همینطور که دوستمون گفتن شما فرصت چندانی نداری تا دوستانت رو نجات بدی....
عجب بازیه خریه دمش گرم
فقط نمیدونم چرا برای من صداش مشکل داره این جوریه که صدا یهو قطع میشه و با یه صدای هوا بلندمیاد اما مکالمه ها
نصفه نیمس میاد میره خیلی رو عصابه کاملا هم سخت افزار رو میشناسه حالا چیکار کنم
4 dvd روی هارد 14.4 gb هم حجم داره
مممممممممممممنننننننننننن ننننننننننووووووووووووووو وونننننننننننننننننننننن
joey jordison
18-02-2010, 14:32
ممنون حسین جان!
ولی خوب این زخمها خیلی به صورت شپرد عظمت دادن!نسخه یک بازی برای من اصلا جذابیت نداشت ولی این شماره حرف نداشت مخصوصا مرحله آخر!شاید برم ME 1 را هم بازی کنم!
من خیلی منتظر بودم صورت شپرد به این شکل مثل آواتار شما در بیاد ولی اون حد نشد!
سلام دوستان من یه مرحله همه کارارو کردم و به normandy برگشت ولی هنوز تمام نشده و نوشته active the krogan نمیدونم باید چیکار کنم کسی میتونه کمک کنه
hosseincode2008
18-02-2010, 17:19
سلام دوستان من یه مرحله همه کارارو کردم و به normandy برگشت ولی هنوز تمام نشده و نوشته active the krogan نمیدونم باید چیکار کنم کسی میتونه کمک کنه
از آسانسور برو پايين ترين طبقه . اونجا تو يكي از اتاق ها اون Krogan كه اسمش Grunt هست رو گذاشتن داخل يه محفظه كه ميتوني بازش كني .
Armin.ASD97
18-02-2010, 17:51
سلام
الان دارم نصب می کنم...
دیدم که همتون ازش تعریف می کنین
اما من اصلا انگیلیسیم خوب نیست :41:
می تونم راحت بازی کنم؟ :31:
سلام
الان دارم نصب می کنم...
دیدم که همتون ازش تعریف می کنین
اما من اصلا انگیلیسیم خوب نیست :41:
می تونم راحت بازی کنم؟ :31:
بابا تو که بازی رو گرفتی دیگه حرص چی رو میخوری پول از دست رفته!!
حالا بچه ها بگن به دردت نمی خوره شما چی کارمیکنی بازی نکرده پاکش میکنی؟؟:31:
DJ POLESTAR
18-02-2010, 19:25
عجب بازي توپي هستش!من يكي كه حال كردم!
نا مرد میری Mass Efect 2 میخری به من نمیگی؟؟؟:19:
منم امروز تمومش کردم واقعا بهم حال داد پایانش معرکه بود باور کنید اینقدر که با داستان و مخصوصا پایان این بازی حال کردم با جنگ ستارگان حال نکردم!!!
موزیک مرحله آخر این بازی هم به نظر من یک شاهکار به تمام معنا بود به طوریکه بعد از موزیک فوق العاده سری ارباب حلقه ها یکی از بهترین موزیکهای متنی بود(مخصوصا درام) که تا حالا شنیدم بالاخره فقط اینو میگم اگه کسی زبانش قوی و گیمرهم باشه اگه این بازی رو از دست بده واقعا ضرر کرده!!!
موفق باشید...
Armin.ASD97
18-02-2010, 20:14
من که هیچی نفهمیدم ولی رفتم جالب بود :31:
حالا که رفتیم تو اون سفینه باید چیکار کنیم دقیقا؟
میشه یکم توضیح بدین داستان بازی چیه؟ :31:
باید در اصل کلا چیکار کنیم این وسط؟ :5:
konami-pes
18-02-2010, 20:34
منم امروز تمومش کردم واقعا بهم حال داد پایانش معرکه بود باور کنید اینقدر که با داستان و مخصوصا پایان این بازی حال کردم با جنگ ستارگان حال نکردم!!!
موزیک مرحله آخر این بازی هم به نظر من یک شاهکار به تمام معنا بود به طوریکه بعد از موزیک فوق العاده سری ارباب حلقه ها یکی از بهترین موزیکهای متنی بود(مخصوصا درام) که تا حالا شنیدم بالاخره فقط اینو میگم اگه کسی زبانش قوی و گیمرهم باشه اگه این بازی رو از دست بده واقعا ضرر کرده!!!
موفق باشید...
مهدی جان پایان شما چطور بود؟ چند نفر از افرادت مردند؟
مهدی جان پایان شما چطور بود؟ چند نفر از افرادت مردند؟
همه به سلامتی زنده موندند:21:
من که هیچی نفهمیدم ولی رفتم جالب بود :31:
حالا که رفتیم تو اون سفینه باید چیکار کنیم دقیقا؟
میشه یکم توضیح بدین داستان بازی چیه؟ :31:
باید در اصل کلا چیکار کنیم این وسط؟ :5:
اگه شما هم اولین باره که اینجور بازها یا لااقل این سری رو بازی میکنی مثل من اول بازی حدود 1 ساعت باید توی بازی گشت بزنی تا روند بازی کامل دستت بیاد ولی کلا اینجوریه که توی اون سفینه میری در قسمت فرماندهی(جلوی همون صفحه ای که کهکشانها رو نشون میده)بعد زیر هر سیاره ماموریتی که باید انجام بدی زیرش نوشته برو اونجا کارهایی رو که میخواد انجام بده معمولا برای قدم اول برای شروع ماموریت باید بری از مسئول اون سیاره که معمولا با فشار دادا کلید M راحت میشه پیداش کرد درباره ماموریتت سوال بپرسی البته شما هم می تونی با زدن کلید ESC و رفتن به قسمت journal درباره کارهایی که باید بکنی اطلاع پیدا کنی... ولی همینطور که گفتم یک ساعتی میشه تا روند بازی کلا دستت بیاد:46:
konami-pes
18-02-2010, 20:47
من از این جک خوشم نمیاد خیلی پر روئه .... میخوام یه جوری کلکش رو بکنم کسی راهی سراغ نداره از شر این جک خلاص بشم؟؟ یه جوری که بفرستمش به دامن مرگ:21: ضمنا یه سوال دیگه هم داشتم...... چطوری می تونم ارتباطم رو با افراد هم تیمی ام خوب کنم ؟ البته به جز جک ! وای چه حالی میده اینقدر تو ذوقی بهش زدم که نگو و نپرس ازم خواست بهش کمک کنم منم گفتم وقت کافی واسه این کارا ندارم:31:
من از این جک خوشم نمیاد خیلی پر روئه .... میخوام یه جوری کلکش رو بکنم کسی راهی سراغ نداره از شر این جک خلاص بشم؟؟ یه جوری که بفرستمش به دامن مرگ:21: ضمنا یه سوال دیگه هم داشتم...... چطوری می تونم ارتباطم رو با افراد هم تیمی ام خوب کنم ؟ البته به جز جک ! وای چه حالی میده اینقدر تو ذوقی بهش زدم که نگو و نپرس ازم خواست بهش کمک کنم منم گفتم وقت کافی واسه این کارا ندارم:31:
فکر کنم یکی از دوستان گفتش که اگه هرکی رو Loyal کنی زنده میمونه و اگه نکنی میمیره!!
این واقعا صحت داره ( اگه صحت داشته باشه برا من Samara و Jack میمیرن :دی )
فکر کنم یکی از دوستان گفتش که اگه هرکی رو Loyal کنی زنده میمونه و اگه نکنی میمیره!!
این واقعا صحت داره ( اگه صحت داشته باشه برا من Samara و Jack میمیرن :دی )
شایان جون اینو که من جایی نشنیدم ولی برای کسانی که میخوان هیچ کدوم از یارانشون نمیرند:
در قسمت اول که شما به یک هکر برای بازکردن درها احتیاج دارید شما باید legion رو انتخاب کنید..
در قسمت دوم دو نفر هستند که می تونند براتون دیوار محافظتی رو در برابر swarms ها ایجاد کنند شما باید samara رو انتخاب کنید...
البته این دوستمون که میخواد jack رو بکشه اینجا بهتره miranda رو انتخاب کنه و حتما jack رو هم ببره تا به طور فجیع بمیره:31:
برای برگردوندن یارانتون به normandy باید jacob رو انتخاب کنید...
در قسمت آخر هم من tali و legion رو انتخاب کردم همه زنده موندن:21:
اگه غیر از این حالات عمل کنید در هر حالت یکی می میره می تونید امتحان کنید فقط یادتوت باشه قبل از رسیدن به هر مرحله یک سیو بکنید که بعدا بتونید دوباره از نو برید:46:
ای بابا مهدی جون.فکر کردم این omega4 اومد همه چی تموم شده.تازی این thane و geth رو پیدا کردم.گویا هنوز کار داریم.دی:خسته شدم.فکر کنم تا فردا تموم نمیشه
ای بابا مهدی جون.فکر کردم این omega4 اومد همه چی تموم شده.تازی این thane و geth رو پیدا کردم.گویا هنوز کار داریم.دی:خسته شدم.فکر کنم تا فردا تموم نمیشه
نه سینا جون خراب کردی!!!
شما اگه بلافاصله بعد از برده شدن گروهت توسط collcetor_ها نری دنبالشون گروه دزدیده شدت می میرن و انوقت به قول دوستمون حالت گرفته میشه!!!
از نو برو و حتما قبل از هر ماموریتی اول ماموریت omega4 رو برو!!!
نه سینا جون خراب کردی!!!
شما اگه بلافاصله بعد از برده شدن گروهت توسط collcetor_ها نری دنبالشون گروه دزدیده شدت می میرن و انوقت به قول دوستمون حالت گرفته میشه!!!
از نو برو و حتما قبل از هر ماموریتی اول ماموریت omega4 رو برو!!!
اون موقع که بازی تموم میشه.فایدش چیه.بیخیال بابا بذار بمیرن . به قول تراوینیا مصرف گندم کم میشه.دی:
نوشته شده توسط Guts مشاهده تاپيک
برای هر آیتم یک پیغام از طرف Illusive Man براتون اومده بعدشم در کابین تجهیزات میتونید
من هم مشکل این دوستمون رو دارم، همه کارها رو انجام میدم، ولی بعد از ورود به بازی با ارور Unable to Authorize... مواجه میشم.
کسی فکری به ذهنش نمیرسه؟
البته 100% مشکل از این نسخه های مزخرف Boysteam است.
یکی نیست بگه مرض دارید نصب بازی رو عوض میکنید و مثلا Easy Setup میدید بیرون که این مشکلات پیش بیاد؟
Blue_Ray
18-02-2010, 23:51
دوستان این Zaeed کی هست دیگه جز یارامون هست؟ من که تمام squad م پره بازیو هم تموم کردم ولی ندیدمش...
alborz_k
19-02-2010, 00:12
سلام به همگی . من هر کاری که می کنم نمی تونم کارکتر بازی اول رو در این بازی import کنم ، روش خاصی وجود داره؟
M A X I M U M
19-02-2010, 00:41
سيوش رو كپي كردي ؟
بعد كپي كردن سيو سلكت كرير رو بزن و اون فايل سيوتو انتخاب كن و وارد كن
alborz_k
19-02-2010, 00:56
سيوش رو كپي كردي ؟
بعد كپي كردن سيو سلكت كرير رو بزن و اون فايل سيوتو انتخاب كن و وارد كن
سلکت کریر رو از کجا بزنم؟! من که وارد بازی می شم ، فقط new game داره!!
{sahand}
19-02-2010, 01:12
دوستان این Zaeed کی هست دیگه جز یارامون هست؟ من که تمام squad م پره بازیو هم تموم کردم ولی ندیدمش...
DLC تشریف دارند!
M A X I M U M
19-02-2010, 08:32
سلکت کریر رو از کجا بزنم؟! من که وارد بازی می شم ، فقط new game داره!!
همون قسمتي كه نوشته Import ME1 Saved Character اونو بزن بعد صفحه اي كه باز ميشه بالا سمت راست يه دكمه هست بنام سلكت كرير اونو بزن تا به صفحه بالايي بياي بعدش اونجا سيوهاتو نشون ميده حتي سيوهاي ME1 رو بعد اونو انتخاب كن و برو داخل و سيوت رو انتخاب كن
---------- Post added at 08:32 AM ---------- Previous post was at 08:30 AM ----------
DLC تشریف دارند!
من ميخوام وارد لينك زير بشم اما فايرفاكس ميگه پيداش نمي كنم !
مشكل از كجاست ؟
drbehnam
19-02-2010, 11:48
من تو بازی همه ی سیاره هارو 100% کردم حالا نمی دونم چیکار کنم اگه کسی لطفا کمکم کنید.
Blue_Ray
19-02-2010, 11:53
DLC تشریف دارند!
اقا یکی یه توضیح در مورد این DLC ها بده خواهشا...
مگه غیر از چندتا اسلحه و armor چیزه دیگه ای هم اضافه میکنه؟
aghamajid1369
19-02-2010, 11:59
اقا یکی یه توضیح در مورد این DLC ها بده خواهشا...
مگه غیر از چندتا اسلحه و armor چیزه دیگه ای هم اضافه میکنه؟
dlc ها چند مدل Armor اضافه میکنه + این Zaeed +یه مرحله که میری بقایای Normandy 1 رو پیدا میکنه + یه مرحله هم که zaeed رو Loyal میکنید.
کلا به نظر من که نگیرید. من گرفتم و پشیمون شدم !
نوشته شده توسط Guts
نوشته شده توسط pcali
من هم مشکل این دوستمون رو دارم، همه کارها رو انجام میدم، ولی بعد از ورود به بازی با ارور Unable to Authorize... مواجه میشم.
کسی فکری به ذهنش نمیرسه؟
البته 100% مشکل از این نسخه های مزخرف Boysteam است.
یکی نیست بگه مرض دارید نصب بازی رو عوض میکنید و مثلا Easy Setup میدید بیرون که این مشکلات پیش بیاد؟
یکی هم جواب مارو بده لطفا!
drbehnam
19-02-2010, 13:18
من تو بازی همه ی galaxy map رو 100% کردم ولی حالا موندم خواهشا کمکم کنید.
M A X I M U M
19-02-2010, 13:41
dlc ها چند مدل Armor اضافه میکنه + این Zaeed +یه مرحله که میری بقایای Normandy 1 رو پیدا میکنه + یه مرحله هم که zaeed رو Loyal میکنید.
کلا به نظر من که نگیرید. من گرفتم و پشیمون شدم !
ميشه لينك دانلود اين DLC هارو بهم بدي
سايت اصلي BioWare و Mass Effect 2 كار نمي كنن يعني اصلا نميشه رفت توش فايرفاكس موقع بروزينگ ميگه سرور مورد نظر پيدا نشد
aghamajid1369
19-02-2010, 13:55
یکی هم جواب مارو بده لطفا!
شما وقتی کرک DLC ها رو ریختین اجراش میکنین و یه کارهایی میکنه و بسته میشه. بعدش برید داخل پوشه خود بازی یه فایل به اسم Mass effect 2 luncher اگه درست یادم مونده اشه. اونو اجرا کنینو یه صفحه براتون باز میکنه و بزنید Play و برید توی بازی. فقط از این راه هست که بازی dlc ا رو میشناسه .
ميشه لينك دانلود اين DLC هارو بهم بدي
سايت اصلي BioWare و Mass Effect 2 كار نمي كنن يعني اصلا نميشه رفت توش فايرفاكس موقع بروزينگ ميگه سرور مورد نظر پيدا نشد
لینک های رپید باز رو یکی از بچه ها توی همین تاپیک گذاشته بود منم dl کردم.
دوستان قسمت کمک به thane چیکار باید کنم کسی پیدا نمیکنم که سوال در مورد پسرش کنم کسی میتونه کمک کنه
d_a_n_t_e
19-02-2010, 15:20
منم با نطر دوستمون موافقم اگه dlc های بازی رو بگیرید واقعا پشیمون میشید منم از دانلود کردن 700 مگابایت واقعا پشیمونم
نه Zaeed شخصیت جالبیه و نه ماموریت Normandy Carsh Site ماموریت قشنگیه
اصلا ارزش دانلود کردن نداره
حالا تصمیم با خودتونه
aghamajid1369
19-02-2010, 15:26
دوستان قسمت کمک به thane چیکار باید کنم کسی پیدا نمیکنم که سوال در مورد پسرش کنم کسی میتونه کمک کنه
وقتی وارد Citidal میشید جلوی همون در اصلی یه مامور پشت میز هست. با اون صحبت کنید. راهنماییتون میکنه.
فقط یادتون باشه که خود Tane باید همراهتون باشه. بعدش درباره پسر Tane سئوال کنید.
afshinaghasi
19-02-2010, 16:35
فکر کنم اولین نفری تو دنیا بودم که بازیو رد کردم البته تقربا 10 روز پیش . قهرمان دنیا شدم:18:
Armin.ASD97
19-02-2010, 16:50
یکی کمکم کنههههه :دی
من اسم هیچکس یادم نیست.
حالا که یه نفر (فکر کنم اسمش جک بود) دیگه اومده تو گروه و اومد تو سفینه بعدش چیکار باید بکنم؟
1 ساعت کل سیاره ها و اینا رو گشتم!
فقط یدونه امگا هست که توش قبلا یه ماموریت رفتم یکی دیگه منطقه هم هست اسمش یادم نیست!
دوباره هم رفتم هر دوتاشون رو زیر و رو کردم ولی هیچی نشد!
اعصابم خرد شد یکی کمکک کنه :دی
mamaloo_shz
19-02-2010, 17:01
یکی کمکم کنههههه :دی
من اسم هیچکس یادم نیست.
حالا که یه نفر (فکر کنم اسمش جک بود) دیگه اومده تو گروه و اومد تو سفینه بعدش چیکار باید بکنم؟
1 ساعت کل سیاره ها و اینا رو گشتم!
فقط یدونه امگا هست که توش قبلا یه ماموریت رفتم یکی دیگه منطقه هم هست اسمش یادم نیست!
دوباره هم رفتم هر دوتاشون رو زیر و رو کردم ولی هیچی نشد!
اعصابم خرد شد یکی کمکک کنه :دی
Esc رو بزنید روی کیبورد تاه تنظیمات برید، از اونجا ژرنال رو انتخاب کنید، ماموریت ها رو با ذکر سیاره و سیستم و ... نوشته، برید انجام بدین .
drbehnam
19-02-2010, 20:38
من تو بازی همه ی galaxy map رو 100% کردم ولی حالا موندم چیکار کنم خواهشا کمکم کنید.
شما وقتی کرک DLC ها رو ریختین اجراش میکنین و یه کارهایی میکنه و بسته میشه. بعدش برید داخل پوشه خود بازی یه فایل به اسم Mass effect 2 luncher اگه درست یادم مونده اشه. اونو اجرا کنینو یه صفحه براتون باز میکنه و بزنید Play و برید توی بازی. فقط از این راه هست که بازی dlc ا رو میشناسه .
مشکل اینجاست که تو نسخه مزخرف Boysteam بعد از اجرای Mass effect 2 luncher دکمه Play خاموشه!
kkain-blood
20-02-2010, 00:06
شایان جون اینو که من جایی نشنیدم ولی برای کسانی که میخوان هیچ کدوم از یارانشون نمیرند:
در قسمت اول که شما به یک هکر برای بازکردن درها احتیاج دارید شما باید legion رو انتخاب کنید..
در قسمت دوم دو نفر هستند که می تونند براتون دیوار محافظتی رو در برابر swarms ها ایجاد کنند شما باید samara رو انتخاب کنید...
البته این دوستمون که میخواد jack رو بکشه اینجا بهتره miranda رو انتخاب کنه و حتما jack رو هم ببره تا به طور فجیع بمیره:31:
برای برگردوندن یارانتون به normandy باید jacob رو انتخاب کنید...
در قسمت آخر هم من tali و legion رو انتخاب کردم همه زنده موندن:21:
اگه غیر از این حالات عمل کنید در هر حالت یکی می میره می تونید امتحان کنید فقط یادتوت باشه قبل از رسیدن به هر مرحله یک سیو بکنید که بعدا بتونید دوباره از نو برید:46:
دوست من من بازی رو همین الان تموم کردم همه کارایی که شما گفتی رو کردم ولی legion مرد!! شما اون اول برای سرگروه تیم دوم کیو انتخاب کردی؟؟ شاید به این ربط داشته باشه...من samara رو انتخاب کردم
ولی بقیه افرادم زنده موندن!
Prince_ of _Persia
20-02-2010, 08:28
دوست من من بازی رو همین الان تموم کردم همه کارایی که شما گفتی رو کردم ولی legion مرد!! شما اون اول برای سرگروه تیم دوم کیو انتخاب کردی؟؟ شاید به این ربط داشته باشه...من samara رو انتخاب کردم
ولی بقیه افرادم زنده موندن!
فکر نمی کنم ربطی به نوع انتخاب کاراکتر ها باشه چون من در انتخاب یارها کلی فرق داشت ولی همشون زنده موندن حتی یکدفعه دیگه با انتخاب های متفاوت رفتم بازهم همه زنده موندند . بستگی به loyal بودن افراد و خریدن تمامی آپگریدهای مهم داره هر کسی loyal نباشه و کار مهمی بهش سپرده بشه می میره. در اینجا فکر کنم legion لویال نبوده . من برای باز کردن درها tali رو انتخاب کردم چون کلی مهارت مکانیکی داره. در برابر swarms ها هم یکبار jack رو انتخاب کردم یکبار samara هر دو بار هم همه زنده موندند. برای دفاع از در یکبار garrus رو انتخاب کردم یکبار thane و هر دو بار همه زنده موندند.
سلام یه سوال.توی بازی یه قسمت هست که باید یه معما رو حل کنیم معمای مدار الکتریکی که توش خازن و ... داره.اونجا باید چکار کنم؟شانسی هم میزنم اما حل نمیشه.
M A X I M U M
20-02-2010, 15:24
كدوم قسمت همچين معمايي هست ؟
اسم مرحله اش چيه ؟ كدوم سياره ؟
mamaloo_shz
20-02-2010, 15:53
سلام یه سوال.توی بازی یه قسمت هست که باید یه معما رو حل کنیم معمای مدار الکتریکی که توش خازن و ... داره.اونجا باید چکار کنم؟شانسی هم میزنم اما حل نمیشه.
ان هایی که بای پس میخوات ؟!
شما از هر کدوم 2 تا داری ... مثلا" 2 بار خازن .. 1 جو.ر بازیه ساده هست .
به این ترتیب که دفعه اول روش کلیک میکنی ، میبینی اینجا خازنه، حالا میگردی 1 خازن دیگه هم پیدا میکنی .
حالا روی اولی کلیک میکنی و خیلی زود ( قبل از اینکه اون دایره سبزه بره ) روی اون یکی کلیک میکنی ، به همین ترتیب باقی رو هم اوکی میکنی .
اگر درست باشه، 1 سیم سبز رنگ بینشون میاد .
اینو باید درست یاد بگیزی چون مراحل بعدی لازمت میشه .
دوستان کسی پچی برای قسمت 1 نداره من الان گرفتم ولی روی ویندز سون نمیاد کسی میدونه مشکل از چیه close prog میده و نمیاد
drbehnam
20-02-2010, 17:49
من تو بازی همه ی galaxy map رو 100% کردم ولی حالا موندم چیکار کنم خواهشا کمکم کنید.
سلام من تو سفیته هستم که 4 طبقه هست که یه طبقش یه میز بزرگ داره دور تا دورش کامپیوتر هست وسطش مثل کره زمین هست اونجا باید چی کار کنم؟
و من وقتی بازی رو سیو کردم و دراومدم از بازی و خواستم ادامه بازی رو برم گزینه ای به نام لود گیم نبود فقط نیو گیم و دوتا گزینه دیگه بود باید چیکار کنم که از ادامه برم؟
بازی که من خریدم 4 DVD داره
بازی خیلی قشنگه ولی المانهای RPG بازی خیلی کمه من انتظار داشتم بازی نسبت به نسخه 1 RPGتر بشه ولی بیشتر شوتر شده و نسخه اول المانهای بیشتر RPG داشت؛ کلاً با همچیش حال کردم بغیر از این من گفتم میشینم یه RPG درست حسابی میزنم ولی!
البته لودینگهای بازی هم واقعاً بعد از یه مدتی اعصاب خورد کن میشن مخصوصاً تو نورمندی وقتی میخوای از این طبق به اون طبقه بری.
بازی خیلی قشنگه ولی المانهای RPG بازی خیلی کمه من انتظار داشتم بازی نسبت به نسخه 1 RPGتر بشه ولی بیشتر شوتر شده و نسخه اول المانهای بیشتر RPG داشت؛ کلاً با همچیش حال کردم بغیر از این من گفتم میشینم یه RPG درست حسابی میزنم ولی!
البته لودینگهای بازی هم واقعاً بعد از یه مدتی اعصاب خورد کن میشن مخصوصاً تو نورمندی وقتی میخوای از این طبق به اون طبقه بری.
برای من که این لودینگ ها 1 ثانیه یا 2 ثانیه بیشتر طول نمیکشه کلا لودینگ های این بازی واقعا سبکه ...:46:
cpu ات چیه ؟
Armin.ASD97
20-02-2010, 20:02
سلام
دیگه تو نورمندی اون نقشه باز نمیشه باید چیکار کرد؟
mamaloo_shz
20-02-2010, 20:04
سلام
دیگه تو نورمندی اون نقشه باز نمیشه باید چیکار کرد؟
کجای بازی هستید !؟
من تا الان 1 دفعه اینطوری شده ،
اونم باید برید در اون اتاق کنفرانس و با اون یارو که اسمش یادم نیست صحبت کنید ،
Armin.ASD97
20-02-2010, 20:08
پیدا کردم :)
سلام من تو سفیته هستم که 4 طبقه هست که یه طبقش یه میز بزرگ داره دور تا دورش کامپیوتر هست وسطش مثل کره زمین هست اونجا باید چی کار کنم؟
و من وقتی بازی رو سیو کردم و دراومدم از بازی و خواستم ادامه بازی رو برم گزینه ای به نام لود گیم نبود فقط نیو گیم و دوتا گزینه دیگه بود باید چیکار کنم که از ادامه برم؟
بازی که من خریدم 4 DVD داره
لطفا یکی مارا دریابد
Armin.ASD97
20-02-2010, 21:11
لطفا یکی مارا دریابد
سلام
شما سیو اتوماتیک رو فعال کردین؟
اگه تازه رفتین تو سفینه تو همون طبقه دوم(تو لیست ها)دور میز بزرگ یجایی هست که میرین یه تصویر مثل کهکشان و اینا میاره از اونجا می تونین صفینه رو جابجا کنید و ماموریت هایی رو که باید انجام بدین دو منطقه مورد نظر انجام بدین :10:
سلام
شما سیو اتوماتیک رو فعال کردین؟
اگه تازه رفتین تو سفینه تو همون طبقه دوم(تو لیست ها)دور میز بزرگ یجایی هست که میرین یه تصویر مثل کهکشان و اینا میاره از اونجا می تونین صفینه رو جابجا کنید و ماموریت هایی رو که باید انجام بدین دو منطقه مورد نظر انجام بدین :10:
چجوری باید فعال کنم؟
من بازی رو به همسایمون دادم بازی می کنه می گه وقتی سیو کرد و از بازی اومد بیرو بعد دوباره رفت تو بازی به قسمت استارت گیم و غیره چند گزینه دیگه هم اضافه شده به اسم رزیوم و آپشن اما برای من اینا اضافه نشدن نمیدونم مشکل از کجاس:41::sad::sad:
ان هایی که بای پس میخوات ؟!
شما از هر کدوم 2 تا داری ... مثلا" 2 بار خازن .. 1 جو.ر بازیه ساده هست .
به این ترتیب که دفعه اول روش کلیک میکنی ، میبینی اینجا خازنه، حالا میگردی 1 خازن دیگه هم پیدا میکنی .
حالا روی اولی کلیک میکنی و خیلی زود ( قبل از اینکه اون دایره سبزه بره ) روی اون یکی کلیک میکنی ، به همین ترتیب باقی رو هم اوکی میکنی .
اگر درست باشه، 1 سیم سبز رنگ بینشون میاد .
اینو باید درست یاد بگیزی چون مراحل بعدی لازمت میشه .
ممنون دوست من.الان میرم امتحان میکنم.
Amir Yousof
20-02-2010, 23:11
سلام ببینم کسی میتونه کرک نسخه 4 تا dvd بازی رو اینجا برای من بگذاره ممنون میشم .
Armin.ASD97
20-02-2010, 23:29
چجوری باید فعال کنم؟
من بازی رو به همسایمون دادم بازی می کنه می گه وقتی سیو کرد و از بازی اومد بیرو بعد دوباره رفت تو بازی به قسمت استارت گیم و غیره چند گزینه دیگه هم اضافه شده به اسم رزیوم و آپشن اما برای من اینا اضافه نشدن نمیدونم مشکل از کجاس:41::sad::sad:
شما می تونید برید قسمت آپشن و فعالش کنید.(قسمت گیم پلی)
می تونید هم خودتون وسط بازی سیو کنید.
night lord
21-02-2010, 00:50
بچه ها این mass2 چه جور بازی ایه ارزش داره بگیرم؟
من که هرچی پست اولو خوندم نفهمیدم . یکی یه توضیح کوچیکی میده ما هم بدونیم از چه قراره؟؟
اصلا سبک بازی چجوریه ؟
دوستان برای من بازی راحت اجرا شد ولی وقتی میخامبرم همون جای که باید سیاره انتخاب کنم مینویسه widowو صفحه سیاه میشه کسی میدونه مشکل از کجاست البته قسمت 1 بازی میگم جون تاپیک اونو ندیدم اینجا گفتم
برای من که این لودینگ ها 1 ثانیه یا 2 ثانیه بیشتر طول نمیکشه کلا لودینگ های این بازی واقعا سبکه ...:46:
cpu ات چیه ؟
تعدادشون خیلی زیاده، و خستهکنندست وقتی 70 بار یه لودینگ رو ببینی داخل بازی.
کلاً بازی عالیه و یکی از بهترین بازیهایه که بازی کردم اما من از فنهای خیلی قدیمی بازی هستم و انتظار من از بازی خیلی زیاده.
بچه ها این mass2 چه جور بازی ایه ارزش داره بگیرم؟
من که هرچی پست اولو خوندم نفهمیدم . یکی یه توضیح کوچیکی میده ما هم بدونیم از چه قراره؟؟
اصلا سبک بازی چجوریه ؟
سبک بازی Rpg هست . البته بیشترش اکشنه.اگه به این سبک علاقه داری حتما بگیر که یه شاهکاره.در ضمن زبانت هم باید خوب باشه تا بتونی نهایت لذتو ببری
asaasaasa
21-02-2010, 16:23
دوستان برای من بازی راحت اجرا شد ولی وقتی میخامبرم همون جای که باید سیاره انتخاب کنم مینویسه widowو صفحه سیاه میشه کسی میدونه مشکل از کجاست البته قسمت 1 بازی میگم جون تاپیک اونو ندیدم اینجا گفتم
این مشکل واسه همه نسخه ها بود و بعدا" یه کرکی اومد که درستش کرد.الانم مشکلت حتما" از کرک هست
asaasaasa
21-02-2010, 16:43
مشکلی که بعضی دارن و برای اولین بار بازی رو بازی میکنن و بیرون میان دوباره که وارد بازی میشن سیوهاشون رو نمیبینن یا نمیتونن بازکنن من هم داشتم وقتی سیوهام رو از my document کپی کردم و به محلی که بازی رو ریختم بردم و در فولدر سیو ریختم و درست شد امیدوارم این کار رو بکنید و درست بشه و بتونین از این بازی خیلی عالی و فوق العاده لذت ببرین من که فقط شبا خونم و میتونم بازی کنم.
تازه رسیدم به جایی که گروهم رو به جز یک نفر آخر که جاش هنوز تو تیم استتیوز خالی همرو پیدا کردم و کمک های رو هم از من خواستن یراشون انجام دادم البته ماموریتهای جانبی رو هم کامل انجام دادم تا اینجا
وحالا تازه اصل بازی فکر کنم شروع شده وباید به یه سفینه برم و عملیاتی رو مربوط به ریپیرز انجام بدم
سلام
چجوری می تونم از سیو های بازی یک کامپیوتر رو یک کامپیونر دیگه بریزم که از اونجا ادامه بدم؟
M A X I M U M
21-02-2010, 21:09
پوشه Save رو از مسير Mass Effect كپي كن به محل نصب بازي در همون كامپيوتر !
من قسمت کره هارو تموم کردم باید چه کارای دیگه انجام بدماز سفینه بره بیرون بریم بجنگیم؟
من قسمت کره هارو تموم کردم باید چه کارای دیگه انجام بدماز سفینه بره بیرون بریم بجنگیم؟
اون سیاره ها و تشکیلاتی که پیدا میکنی برای اپدیت (سلاح..کشتی..و...) به درد می خوره..
ماموریت اصلی رو می تونی از قسمت ویزوال نقشه بری و پیداش کنی..
اونجا نوشته که باید چی کار کنی و کجا بری...
*Alucard*
22-02-2010, 08:03
من بازیو رو 360 بازی کردم اول از همه در یک کلا م بازی فوق العاده هست از نظر داستان و گیم پلی و در آخر گرافیک بازی اگه نگیم بی نظیر حداقل کم نظیره و طراحی زیبا و نورپردازی جذابی داره به خصوص تو بعضی از جاها شاهکاره.
من بازی رو تقریبا هر جوری که میشد رفتم تا ته:
کلا سه نوع پایان داره یا پایگاه رو نابود میکنید یا نابود نمیکنید یا فرمانده شپرد میمیره.
اگه نابود کنید ایلوسیو من از دستتون ناراحت میشه و سیاره ای که پشتش هست آبی رنگ میشه
اگه نابود نکنید ایلوسیو من یکمی از تصمیمتون تعریف و تمجید میکنه
اگه فرمانده شپرد بمیره جوکر میره با ایلوسیو من حرف میزنه
به نظرم این ایلوسیو من یکمی مشکوک میزنه!!
اگه میخواین همه اعضای سفینه رو نجات بدین:
باید خیلی زود قبل از اینکه دیر بشه برین تو mass قرمز داخل سیستم اومگا
اگه میخواین همه اعضای گروهتون زنده بمونن بهتره اینطوری انتخاب کنید:
اول از همه همرو وفادار(loyal )کنید بعد بهترین حالت برای انتخاب اعضای گروه اینا هستن:
Specialist Technician: بهترین افراد تالی یا لژیون
Fire-team Leader:ژاکوب یا میراندا یا گاروس
---------------------
Biotic Specialist:سامارا یا مورینث (در صورتی که به سامارا خیانت کنید) یا جک
Fire-team Leader:ژاکوب یا میراندا یا گاروس
و تیم اسکورت برای برگشت به نورمندی هم بهترین نفر Mordin چون حتی اگر اینکارو نکنید اگه وفادارم باشه ممکنه بمیره!! کلا خیلی ریقونس :31:
----------------------
JING3LKHAN
22-02-2010, 09:59
دوستان هنوزم سبک بازی پرسش و پاسخ داره؟
p3yman_xl
22-02-2010, 11:52
بالاخره بعد از مدتی تونستم شماره ی دوم رو بازی کنم ... واقعاً خوشحالم که بازی مثل شماره اول فوق العاده خوش ساخت هست.. خیلی از چیزها نسبت به نسخه ی قبل تغییر کرده که بعضی هاش برام خوشایند نبود ( قابلیت ارتقای زره مهم ترینش بود ). ولی حالا حالا ها با این بازی کار دارم و به این زودی ها کنارش نمیذارم.
دوستان هنوزم سبک بازی پرسش و پاسخ داره؟
بازی RPG هست و دیالوگ ها نقش مهمی در این بازی دارند.. تعدادی از ماموریت های جانبی توسط حرف زدن گرفته میشند. گوش دادن به تمام دیالوگ ها برای همه لذت بخش نیست. یکی از عوامل محوبیت بازی همین دیالوگ ها بودند..
asaasaasa
22-02-2010, 16:18
آقا کسی هست کمک کنه من بعد از این که IFF رو تو نورمندی اینستال کردم بهم حمله کردن و با جوکر بازی ادامه پیدا کرد و از محلکه فرار کردم اما بعد از اون مجبورم که برم و افراد نورمندی رو که دزدیدن نجات بدم و هیچکار دیگه ای نمیتونم انجام بدم.
برای نجات افراد که میرم از گذرگاه که میگذرم یه فیلم پخش میکنه و نشون میده که با لیزر نورمندی رو میزنن و جک میمیره و بعد من شپرد میره واسه جنگ با اون اشیائ پرنده وقتی از بین میبرمشون لژیون رو هم میزنن دیگه اعصابم خوورد شد اومدم بیرون
اینجوری که همه میمیرن چیکار کنم؟
Mohsen EA
22-02-2010, 16:25
سازنده: BioWare
ناشر: Electronic Arts
طراح: Casey Hudson(کارگردان)
نویسنده: Drew Karpyshyn
سری: Mass Effect
موتور: Unreal Engine 3
پلتفورم: PC, Xbox 360
تاریخ انتشار: January 26, 2010
ژانر: Action role-playing
مد های بازی: Single-player
سایت اختصاصی بازی:
masseffect.bioware.com/teaser/index.html
حتما شما با این عنوان نقش آفرینی آشنایی دارید, بازییکه در سال 2007 از نظر بیشتر سایت ها به عنوان بهترین در ژانر RPG انتخاب شد. اما این دفعه BioWare می خواهد تجربه دیگری از نقش آفرینی رو به دوست داران این سبک ارائه دهد. همانگونه که گفته شده Mass Effect 2 در حال ساخت هستش و ادامه Mass Effect نوید داده شده که یک افسانه دیگر از اکتشافات کهکشانی, ناسازگازی های شخصی, مبارزات هوشیار و یا حتی محصور در رمانتیک باشد! Mass Effect 2 عنوانی در سبک نقش آفرینی است که هم اکنون توسط BioWare و همچنین همکاری EA Montreal در دست ساخت هستش و انتشار اون رو EA بر عهد خواهد داشت. بازی دنباله ای برای Mass Effect محسوب می شود که در تاریخی بین مارس و ژانویه 2010 برای PC و Xbox 360 منتشر خواهد شد!
Casey Hudson کارگردان این پروژه می گوید که بازیکنان بهتره که save-file هایشان از بازی اول نگهدارند چون که تصمیمات گرفته شده توسط بازیکن در قسمت اول بازی بر روی کاراکترشان در ادامه بازی تاثیر گذار هستش! اونهایی که نسخه اول رو بازی نکردند با کاراکتری جدید در Mass Effect 2 شروع خواهند کرد. شدیدا توصیه میشه که قبل از بازی نسخه دوم, نسخه اول رو بازی کنید!Casey Hudson همچینین عنوان میکنه که شخصیت های نسخه اول برگشتند البته به شرطی که اونا نمرده باشند! همچنین تائید شده که تیم سازنده Mass Effect بر روی Mass Effect 2 در حال کار هستند! طی مصاحبه سایت VideoGamer.com با Matt Atwood مدیر ارشد BioWare ایشان خیلی کم در مورد بازی رو افشا می کند و همچنین اظهار می دارد که نسخه PC برای این بازی محتمل هستش و John Riccitiello از مدیران EA بطور رسمی در یک کنفرانس اعلام میکند که این بازی ممکن هستش که به صورت ملتی پلتفورم در دست رس قرار بگیرد. Atwood عنوان میکنه که داستان نوشته شده برای بازی خیلی خوب هستش و از همان ابتدا مردم رو در حیرت فرو خواهد برد! اما داستان نسخه دوم بازی در مورد چه خواهد بود؟ Atwood فقط تائید می کند که نسخه دوم داستان بازی اول رو ادامه می دهد و اینکه اون یک prequel نخواهد بود!حالا در زیر به پیش نمایش سایت IGN می پردازیم که نوشته ی Erik Brudvig هستش:
من Mass Effect 2 رو بر روی X360 بازی کردم. کنترل ها و وجه مشترک, ممکن هستش کمی با نسخه PC متفاوت باشه. برخی دریافتند که در نسخه اول, نبرد و مدیریت آیتم ها کمی مشکل و طاقت فرسا هستش ولی اون چیزی که من از Mass Effect 2 دیدم این بود که سیستم بطور کلی از دوباره کار شده و بطور وسیعی ساده سازی صورت گرفته است. کار به همراه همکارتان, رسیدگی و مراقبت از سلامت, انتخاب و استفاده ی قدرت و تعویض سلاح همگی بطور ماهرانه و دقیقس تغییر کرده اند که با هم جمع شدند و یک سیستم نبرد رو خلق کرده اند که خیلی بهتر است.به وسیله وقفه ی کمتر در اکشن, هنگامیکه شما به عنوان یه سرباز بازی میکنید, Mass Effect 2 بیشتر شبیه یک شوتر صریح هستش. Med pack ها به کلی از بازی محو شده اند. به جای اینکه دائما مجبور باشید خودتون و اعضای تیمتون رو التیام بدید اینجا یک سیستم اتوماتیک بازیابی و ترمیم قرار داده شده است. چند ثانیه کاور بگیرید تا اینکه سلامتی شما دوباره کاملا پر شود. به همراه از کار افتادن مرگ و مجهز شدن Shepard به سلاحی عظیم , من نمی تونم بگم که این سیستم جدید چقدر بر روی سختی بازی تاثیر گذار خواهد بود(البته فکر کنم منظور این نباشه که در بازی شما نمی میرید). کنترل های سراری, راهی که شما فرمان هاتون رو به دو هم گروهی دیگر می مرسونید کمی پیشرفت داشته و از اون چیزی که قبلا بوده موثتر شده است. دستورها هنوز به صورت d-pad طراحی شدند ولی اکنون شما می تونید هر کدوم رو به تنهایی هدایت کنید. چپ و راست هرکدوم به یکی از اعضای گروه اختصاص داده شده است. با فشار دادن چپ شما می تونید به یکی از هم تیمی هاتون بگید که به جلو حرکت بکنه یا اینکه از یک قدرت برروی دشمنی که شما هدف گرفته اید استفاده کنه.راست را فشار بدید و دیگری رو هدایت کنید. که این امکان رو به شما می ده تا از نیروها و دوتا همگروهتون در هر موقع به خوبی بهر ببرید. در این دمو ما در نقش یه سرباز بازی کردیم, بنابراین تنها نیروهای در دست رس, بر روی تقویت قدرت سالاح متمرکز بودند. در Mass Effect 2 شما نمی تونید سلاح ها رو با انواع مهمات تجهیز کنید. در عوض شما می تونید قدرت هایی رو بدست بیارید که یک خشاب رو به همراه تقویت و افزایش کاملا پر خواهد کرد.
برخی از سلاح های جدید به نظر میرسه که قدرت تخریب زیادی دارند!
با تمام این ارتقاء ها, دشمنان Shepard ترسناک تر از قبل شده اند.این کمکی به اونها نخواهد برای اینکه BioWare آسیب های عضوی رو به این دنباله اضافه کرده است. هد شات کردن اکنون آسیب بیشتری وارد میکنه. پاهای ربوت ها می تونن کنده بشن. در عمل من متوجه تفاوت زیادی نشدم که این شاید به دلیل این باشه که من خیلی مشغول دشمنان در هوا بودم که اونها رو با موشک هدایت شوند منفجر می کردم. و اکنون برای برخی اخبار که ممکن هستش موجبات نگرانی هوادارن سرخت این بازی رو فراهم کنه.سطح شما از بازی اول به بازی دوم منتقل نخواهد شد, برخی چیزها برای حفظ یه درجه از تعادل انجام شده اند.تصمیمات شما در بازی اول تاثیر زیادی رو بر روی داستان Mass Effect 2 خواهد داشت. در ادامه به سراغ داستان بازی خواهیم رفت تا ببنیم چه در انتظار ماست!
به گفته ی Bioware " نیرو های شیطانی Saren از سربازان Geth شکست خوردند و انسانها, کسانیکه هنوز تلاش می کنند تا فضا را تسخیر کنند اکنون با خطر خیلی جدی مواجه شدند". از این حرف متوجه میشم که Mass Effect 2 از نسخه اول تاریکتر خواهد بود و دومین قسمت از این سه گانه شما رو به تاریک ترین نقاط فضا می برد , جائیکه باید راز ناپدید شدن انسان ها در بیشتر کیهان رو کشف کنید. برای یک مامورت انحاری برای نجات نوع بشر خود را آماده کنید. Casey Hudson کارگردان پروژه جنبه هایی از بازی که در E3 2009 به نمایش در اومد رو تصریح کرد. در مورد مرگ Shepard او اینطور توضیح میدهد که این بستگی به تصمیمات گرفته شده در Mass Effect 2 دارد. Shepard میتونه در برخی از پایان های بازی بمیره. او همچنین عنوان می کنه که اگر شما در Mass Effect 2 مردید, این نه یهشگفتی خواهد بود و نه یک تصادف. این به خوبی مشخص میکنه شما در آخرین ماموریت متوجه میشین که Shepard ممکن است نتواند زنده خارج بشود. شما می تونید پایانی داشته باشید که تمام تیم زنده باشد یا سرار ماموریت قتل عام باشد و همه ( شامل Shepard) مرده باشند و یا هر چیزی بین این دو.
برخی ار کاراکتر های قدیمی برگشتن ولی فهمیدن چگونگی این امر مشخص نیست!
کاراکتر ها در Mass Effect 2 پرجزئیات تر شده اند, نه تنها از لحاظ گرافیکی بلکه از لحاظ فنی. در نسخه اول بازی فرمانده Shepard تنها 20 حرکت برای کاور گرفتن داشت که اکنون این عدد در شماره دوم بازی به بیش از 200 رسیده. جهان در این نسخه بی انتها تر شده, کشف قسمت های نا شناخته ی جهان در نسخه اول فقط برای هیجان بود اکنون پرجزئیات ترشده و برای کاوش کردن بیشتر شده اند. وضعیت دوربین در گفتگو ها و همیچنین هوش مصنوعی کاراکتر ها بهبود پیدا کرده, دوربیا ساکن سابق اکنون به اطاف حرکت میکنه برای فراهم کردن حس سینمایی بیشتر و در آخر این بازی برای PC و X360 در اوایل 2010 منتشر خواهد.
منبع:
GamesCom 2009 :Mass Effect 2 Hands-On
GamesCom این فرصت رو برای مت فراهم آورد تا اولین hands-on رو با Mass Effect 2 داشته باشیم!
Mass Effect 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ابتدا در E3 2009 نمایش داده شد با اینکه اون فقط یه نمایش دمو بود ولی همین کافی بود تا ما جایزه بهترین بازی نقش آفرینی E3 2009 رو به اون اعطا کنیم. ما وقتی شانس این رو داشتیم که برای اولین بار hands-on رو با بازی در Gamescom داشته باشیم به سختی تونستیم هیجان خودمون رو کنترل کنیم. در این جلسه ما شانس این رو داشتیم تا مکانسیم جدید نبرد که Bioware ادعا داره بزرگترین پیشرفت بازی هستش رو امتحان کنیم همچنین سوال های بیشتری رو از سازنده بازی Jesse Houston پرسیدیم.
قبل از اینکه ما بیشنیم برای بازی کردن Houston گفت: " یکی از بزرگترین پیشرفت هایی که ما در بازی ایجاد کرده ایم نبرد ها هستند. ما قصد این رو نداشتیم که این بازی تبدیل به یک اکشن کنیم, این هنوز یک نقش آفرینی هستش ولی نبرد ها نسبت به قبل بهتر شده است." نبرد در نشخه اول خیلی بد بود ولی این در Mass Effect 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])واقعا پالایش شده است. دویدن و گرفتن کاور به وسیله دکمه 'A' برای طرفداران Gears of War آشنا خواهد بودحال آنکه تعویض سلاح با فشار bumper چپ و حرکت دادن stick راست خیلی قابل درک هستش. شما هنوز میتونید به اعضای گروه به وسیله d-pad دستور حمله بدید ولی همه چیز نسبت به قبل پاسخ دهی سریع تری دارند و همچنین هم تیمی های شما با هوش تر شده اند. سیستم دیالوگ بهبود داشته ولی ما این نکته رو در دموی اکشنی که بازی کردیم ندیدیم. Houston میگه که: "بازیکنان زیادی در نسخه اصلی دکمه رو میزدن تا دیالوگ تموم بشه. در Mass Effect 2 ما می خواهیم این اختیار رو به بازیکن بدیم که از اونها بگذره." او همچنین توضیح میده که شما با فشار دادن ماشه میتونید کسی رو از پنجره به بیرون پرت کنید, همچنین می تونید در یه لحظه تصمیمی بگیرید که این بر بقیه بازی تاثیر گذار خواهد بود ولی ما باید بیشتر بازی کنیم تا مثال هایی رو برای این موارد پیدا کنیم.
پرتاب کردن افراد از پنجره و تصمیمات لحظه ای در حس تاریک Mass Effect 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تغذیه شده است و Bioware به شدت تاکید کرده که این "Empire Strikes Back" از سه گانه ی Mass Effect است. اینجا یک حس نزدیکی از واقعیت هستش که Houston میگه از بیرون نمایان خواهد شد ئ ور پایان بازی شما و تیمتون به داخل یک ماموریت خود کشی خواهید رفت. چگونه پایان یافتن بازی با جلو رفتن شما در بقیه بازی رابطه داره و بر اساس Houston , این یک ایده ی بزرگ برای پیچوندن تعدادی زیادی ار مردم نیست!!
اینکه Bioware چطور می خواد تصور اصلی خودش رو به عنوان یه سه گانه در بیاره ما رو تحت تاثیر قرار داده. اگر شما به هر نحوی نسخه اول رو از دست دادید الان ممکن هستش که شما بخواهید اونو بازی کنید, بطوریکه Houston میگه که جزئیات جدیدی از شروع این دنباله در راه هستش. شما همچنین میتونید سیو ها و کاراکترتون رو به نسخه دوم وارد کنید و اعمالی که شما در نسخه اول انجام دادید بر روی آنچه در ادامه اتفاق خواهد اتفاد تاثیر گذار خواهد بود. Mass Effect 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])از نظر بصری مطلقا عالی هستش و Bioware مدعی این هستش که motion capture رو بهبود داده, چند ضلعی های بیشتری رو به کاراکتر ها اضافه کرده و سیستم نورپردازی بازی رو از بکلی عوض کرده که نتیجه این بسیار عاالی هستش.
گرچه بازی ما بر روی Mass Effect 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])خیلی زود تموم شد ولی همین اشتیاق ما رو برای نسخه کامل بازی که در Q1 2010 منتشر می شود واقعا برانگیخت. بر اساس Bioware نسخه های PC و Xbox 360 بازی در روز های مشابهی منتشر خواهند شد. همچنین به زودی اطلاعات بیشتری از بازی منتشر میشود, پس با ما همراه باشید!
gamespot.com/xbox360/rpg/masseffect2workingtitle/news.html?sid=6215777&mode=previews
تیزر بازی:
HD...24MB
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدSD...9MB
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمچنین دو تا Artwork هم از بازی دو روز پیش منتشر شده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید----------------------------
اخبار بازی:
برای دست رسی بهتر شما عزیزان به اخبار بازی لینک پست های مربوط رو در زیر قرار میدم:
سیستم جدید برای کنترل لودینگ در Mass Effect 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اطلاعات جدید از OXM فاش شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
--------------------------
به نظر بازي جالبي مياد راستي
يه سوال مي ارزه يه دونه از اين بازي بخرم يا نه؟؟
asaasaasa
22-02-2010, 16:33
طراح: Casey Hudson(کارگردان)
نویسنده: Drew Karpyshyn
سری: Mass Effect
موتور: Unreal Engine 3
پلتفورم: PC, Xbox 360
تاریخ انتشار: January 26, 2010
ژانر: Action role-playing
مد های بازی: Single-player
سایت اختصاصی بازی:
masseffect.bioware.com/teaser/index.html
حتما شما با این عنوان نقش آفرینی آشنایی دارید, بازییکه در سال 2007 از نظر بیشتر سایت ها به عنوان بهترین در ژانر RPG انتخاب شد. اما این دفعه BioWare می خواهد تجربه دیگری از نقش آفرینی رو به دوست داران این سبک ارائه دهد. همانگونه که گفته شده Mass Effect 2 در حال ساخت هستش و ادامه Mass Effect نوید داده شده که یک افسانه دیگر از اکتشافات کهکشانی, ناسازگازی های شخصی, مبارزات هوشیار و یا حتی محصور در رمانتیک باشد! Mass Effect 2 عنوانی در سبک نقش آفرینی است که هم اکنون توسط BioWare و همچنین همکاری EA Montreal در دست ساخت هستش و انتشار اون رو EA بر عهد خواهد داشت. بازی دنباله ای برای Mass Effect محسوب می شود که در تاریخی بین مارس و ژانویه 2010 برای PC و Xbox 360 منتشر خواهد شد!
Casey Hudson کارگردان این پروژه می گوید که بازیکنان بهتره که save-file هایشان از بازی اول نگهدارند چون که تصمیمات گرفته شده توسط بازیکن در قسمت اول بازی بر روی کاراکترشان در ادامه بازی تاثیر گذار هستش! اونهایی که نسخه اول رو بازی نکردند با کاراکتری جدید در Mass Effect 2 شروع خواهند کرد. شدیدا توصیه میشه که قبل از بازی نسخه دوم, نسخه اول رو بازی کنید!Casey Hudson همچینین عنوان میکنه که شخصیت های نسخه اول برگشتند البته به شرطی که اونا نمرده باشند! همچنین تائید شده که تیم سازنده Mass Effect بر روی Mass Effect 2 در حال کار هستند! طی مصاحبه سایت VideoGamer.com با Matt Atwood مدیر ارشد BioWare ایشان خیلی کم در مورد بازی رو افشا می کند و همچنین اظهار می دارد که نسخه PC برای این بازی محتمل هستش و John Riccitiello از مدیران EA بطور رسمی در یک کنفرانس اعلام میکند که این بازی ممکن هستش که به صورت ملتی پلتفورم در دست رس قرار بگیرد. Atwood عنوان میکنه که داستان نوشته شده برای بازی خیلی خوب هستش و از همان ابتدا مردم رو در حیرت فرو خواهد برد! اما داستان نسخه دوم بازی در مورد چه خواهد بود؟ Atwood فقط تائید می کند که نسخه دوم داستان بازی اول رو ادامه می دهد و اینکه اون یک prequel نخواهد بود!حالا در زیر به پیش نمایش سایت IGN می پردازیم که نوشته ی Erik Brudvig هستش:
من Mass Effect 2 رو بر روی X360 بازی کردم. کنترل ها و وجه مشترک, ممکن هستش کمی با نسخه PC متفاوت باشه. برخی دریافتند که در نسخه اول, نبرد و مدیریت آیتم ها کمی مشکل و طاقت فرسا هستش ولی اون چیزی که من از Mass Effect 2 دیدم این بود که سیستم بطور کلی از دوباره کار شده و بطور وسیعی ساده سازی صورت گرفته است. کار به همراه همکارتان, رسیدگی و مراقبت از سلامت, انتخاب و استفاده ی قدرت و تعویض سلاح همگی بطور ماهرانه و دقیقس تغییر کرده اند که با هم جمع شدند و یک سیستم نبرد رو خلق کرده اند که خیلی بهتر است.به وسیله وقفه ی کمتر در اکشن, هنگامیکه شما به عنوان یه سرباز بازی میکنید, Mass Effect 2 بیشتر شبیه یک شوتر صریح هستش. Med pack ها به کلی از بازی محو شده اند. به جای اینکه دائما مجبور باشید خودتون و اعضای تیمتون رو التیام بدید اینجا یک سیستم اتوماتیک بازیابی و ترمیم قرار داده شده است. چند ثانیه کاور بگیرید تا اینکه سلامتی شما دوباره کاملا پر شود. به همراه از کار افتادن مرگ و مجهز شدن Shepard به سلاحی عظیم , من نمی تونم بگم که این سیستم جدید چقدر بر روی سختی بازی تاثیر گذار خواهد بود(البته فکر کنم منظور این نباشه که در بازی شما نمی میرید). کنترل های سراری, راهی که شما فرمان هاتون رو به دو هم گروهی دیگر می مرسونید کمی پیشرفت داشته و از اون چیزی که قبلا بوده موثتر شده است. دستورها هنوز به صورت d-pad طراحی شدند ولی اکنون شما می تونید هر کدوم رو به تنهایی هدایت کنید. چپ و راست هرکدوم به یکی از اعضای گروه اختصاص داده شده است. با فشار دادن چپ شما می تونید به یکی از هم تیمی هاتون بگید که به جلو حرکت بکنه یا اینکه از یک قدرت برروی دشمنی که شما هدف گرفته اید استفاده کنه.راست را فشار بدید و دیگری رو هدایت کنید. که این امکان رو به شما می ده تا از نیروها و دوتا همگروهتون در هر موقع به خوبی بهر ببرید. در این دمو ما در نقش یه سرباز بازی کردیم, بنابراین تنها نیروهای در دست رس, بر روی تقویت قدرت سالاح متمرکز بودند. در Mass Effect 2 شما نمی تونید سلاح ها رو با انواع مهمات تجهیز کنید. در عوض شما می تونید قدرت هایی رو بدست بیارید که یک خشاب رو به همراه تقویت و افزایش کاملا پر خواهد کرد.
برخی از سلاح های جدید به نظر میرسه که قدرت تخریب زیادی دارند!
با تمام این ارتقاء ها, دشمنان Shepard ترسناک تر از قبل شده اند.این کمکی به اونها نخواهد برای اینکه BioWare آسیب های عضوی رو به این دنباله اضافه کرده است. هد شات کردن اکنون آسیب بیشتری وارد میکنه. پاهای ربوت ها می تونن کنده بشن. در عمل من متوجه تفاوت زیادی نشدم که این شاید به دلیل این باشه که من خیلی مشغول دشمنان در هوا بودم که اونها رو با موشک هدایت شوند منفجر می کردم. و اکنون برای برخی اخبار که ممکن هستش موجبات نگرانی هوادارن سرخت این بازی رو فراهم کنه.سطح شما از بازی اول به بازی دوم منتقل نخواهد شد, برخی چیزها برای حفظ یه درجه از تعادل انجام شده اند.تصمیمات شما در بازی اول تاثیر زیادی رو بر روی داستان Mass Effect 2 خواهد داشت. در ادامه به سراغ داستان بازی خواهیم رفت تا ببنیم چه در انتظار ماست!
به گفته ی Bioware " نیرو های شیطانی Saren از سربازان Geth شکست خوردند و انسانها, کسانیکه هنوز تلاش می کنند تا فضا را تسخیر کنند اکنون با خطر خیلی جدی مواجه شدند". از این حرف متوجه میشم که Mass Effect 2 از نسخه اول تاریکتر خواهد بود و دومین قسمت از این سه گانه شما رو به تاریک ترین نقاط فضا می برد , جائیکه باید راز ناپدید شدن انسان ها در بیشتر کیهان رو کشف کنید. برای یک مامورت انحاری برای نجات نوع بشر خود را آماده کنید. Casey Hudson کارگردان پروژه جنبه هایی از بازی که در E3 2009 به نمایش در اومد رو تصریح کرد. در مورد مرگ Shepard او اینطور توضیح میدهد که این بستگی به تصمیمات گرفته شده در Mass Effect 2 دارد. Shepard میتونه در برخی از پایان های بازی بمیره. او همچنین عنوان می کنه که اگر شما در Mass Effect 2 مردید, این نه یهشگفتی خواهد بود و نه یک تصادف. این به خوبی مشخص میکنه شما در آخرین ماموریت متوجه میشین که Shepard ممکن است نتواند زنده خارج بشود. شما می تونید پایانی داشته باشید که تمام تیم زنده باشد یا سرار ماموریت قتل عام باشد و همه ( شامل Shepard) مرده باشند و یا هر چیزی بین این دو.
برخی ار کاراکتر های قدیمی برگشتن ولی فهمیدن چگونگی این امر مشخص نیست!
کاراکتر ها در Mass Effect 2 پرجزئیات تر شده اند, نه تنها از لحاظ گرافیکی بلکه از لحاظ فنی. در نسخه اول بازی فرمانده Shepard تنها 20 حرکت برای کاور گرفتن داشت که اکنون این عدد در شماره دوم بازی به بیش از 200 رسیده. جهان در این نسخه بی انتها تر شده, کشف قسمت های نا شناخته ی جهان در نسخه اول فقط برای هیجان بود اکنون پرجزئیات ترشده و برای کاوش کردن بیشتر شده اند. وضعیت دوربین در گفتگو ها و همیچنین هوش مصنوعی کاراکتر ها بهبود پیدا کرده, دوربیا ساکن سابق اکنون به اطاف حرکت میکنه برای فراهم کردن حس سینمایی بیشتر و در آخر این بازی برای PC و X360 در اوایل 2010 منتشر خواهد.
منبع:
GamesCom 2009 :Mass Effect 2 Hands-On
GamesCom این فرصت رو برای مت فراهم آورد تا اولین hands-on رو با Mass Effect 2 داشته باشیم!
Mass Effect 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ابتدا در E3 2009 نمایش داده شد با اینکه اون فقط یه نمایش دمو بود ولی همین کافی بود تا ما جایزه بهترین بازی نقش آفرینی E3 2009 رو به اون اعطا کنیم. ما وقتی شانس این رو داشتیم که برای اولین بار hands-on رو با بازی در Gamescom داشته باشیم به سختی تونستیم هیجان خودمون رو کنترل کنیم. در این جلسه ما شانس این رو داشتیم تا مکانسیم جدید نبرد که Bioware ادعا داره بزرگترین پیشرفت بازی هستش رو امتحان کنیم همچنین سوال های بیشتری رو از سازنده بازی Jesse Houston پرسیدیم.
قبل از اینکه ما بیشنیم برای بازی کردن Houston گفت: " یکی از بزرگترین پیشرفت هایی که ما در بازی ایجاد کرده ایم نبرد ها هستند. ما قصد این رو نداشتیم که این بازی تبدیل به یک اکشن کنیم, این هنوز یک نقش آفرینی هستش ولی نبرد ها نسبت به قبل بهتر شده است." نبرد در نشخه اول خیلی بد بود ولی این در Mass Effect 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])واقعا پالایش شده است. دویدن و گرفتن کاور به وسیله دکمه 'A' برای طرفداران Gears of War آشنا خواهد بودحال آنکه تعویض سلاح با فشار bumper چپ و حرکت دادن stick راست خیلی قابل درک هستش. شما هنوز میتونید به اعضای گروه به وسیله d-pad دستور حمله بدید ولی همه چیز نسبت به قبل پاسخ دهی سریع تری دارند و همچنین هم تیمی های شما با هوش تر شده اند. سیستم دیالوگ بهبود داشته ولی ما این نکته رو در دموی اکشنی که بازی کردیم ندیدیم. Houston میگه که: "بازیکنان زیادی در نسخه اصلی دکمه رو میزدن تا دیالوگ تموم بشه. در Mass Effect 2 ما می خواهیم این اختیار رو به بازیکن بدیم که از اونها بگذره." او همچنین توضیح میده که شما با فشار دادن ماشه میتونید کسی رو از پنجره به بیرون پرت کنید, همچنین می تونید در یه لحظه تصمیمی بگیرید که این بر بقیه بازی تاثیر گذار خواهد بود ولی ما باید بیشتر بازی کنیم تا مثال هایی رو برای این موارد پیدا کنیم.
پرتاب کردن افراد از پنجره و تصمیمات لحظه ای در حس تاریک Mass Effect 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تغذیه شده است و Bioware به شدت تاکید کرده که این "Empire Strikes Back" از سه گانه ی Mass Effect است. اینجا یک حس نزدیکی از واقعیت هستش که Houston میگه از بیرون نمایان خواهد شد ئ ور پایان بازی شما و تیمتون به داخل یک ماموریت خود کشی خواهید رفت. چگونه پایان یافتن بازی با جلو رفتن شما در بقیه بازی رابطه داره و بر اساس Houston , این یک ایده ی بزرگ برای پیچوندن تعدادی زیادی ار مردم نیست!!
اینکه Bioware چطور می خواد تصور اصلی خودش رو به عنوان یه سه گانه در بیاره ما رو تحت تاثیر قرار داده. اگر شما به هر نحوی نسخه اول رو از دست دادید الان ممکن هستش که شما بخواهید اونو بازی کنید, بطوریکه Houston میگه که جزئیات جدیدی از شروع این دنباله در راه هستش. شما همچنین میتونید سیو ها و کاراکترتون رو به نسخه دوم وارد کنید و اعمالی که شما در نسخه اول انجام دادید بر روی آنچه در ادامه اتفاق خواهد اتفاد تاثیر گذار خواهد بود. Mass Effect 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])از نظر بصری مطلقا عالی هستش و Bioware مدعی این هستش که motion capture رو بهبود داده, چند ضلعی های بیشتری رو به کاراکتر ها اضافه کرده و سیستم نورپردازی بازی رو از بکلی عوض کرده که نتیجه این بسیار عاالی هستش.
گرچه بازی ما بر روی Mass Effect 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])خیلی زود تموم شد ولی همین اشتیاق ما رو برای نسخه کامل بازی که در Q1 2010 منتشر می شود واقعا برانگیخت. بر اساس Bioware نسخه های PC و Xbox 360 بازی در روز های مشابهی منتشر خواهند شد. همچنین به زودی اطلاعات بیشتری از بازی منتشر میشود, پس با ما همراه باشید!
gamespot.com/xbox360/rpg/masseffect2workingtitle/news.html?sid=6215777&mode=previews
تیزر بازی:
HD...24MB
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدSD...9MB
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمچنین دو تا Artwork هم از بازی دو روز پیش منتشر شده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید----------------------------
اخبار بازی:
برای دست رسی بهتر شما عزیزان به اخبار بازی لینک پست های مربوط رو در زیر قرار میدم:
سیستم جدید برای کنترل لودینگ در Mass Effect 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اطلاعات جدید از OXM فاش شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
--------------------------
1000000%
این بازی روی ویندوز xp با سرویس پک 2 هم اجرا میشود؟
M A X I M U M
22-02-2010, 18:02
بله اجرا مي شود فقط درايور كارت گرافيكتون رو ترجيحا بروزرساني كنيد ...
---------- Post added at 06:02 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------
1000000%[/QUOTE]
به قول حسين مديريت محترم تالار بازي هاي كامپيوتري اين بازي نه تنها يكي از بازي هاي سال 2010 هست بلكه يكي از نامزدها براي كسب عنوان بهترين بازي سال هست.
hamijoon
22-02-2010, 18:19
خيلي بازي خفنيه هركي نگرفته بره بگيره ... پشيمون نميشيد
asaasaasa
22-02-2010, 18:32
آقا کسی هست کمک کنه من بعد از این که IFF رو تو نورمندی اینستال کردم بهم حمله کردن و با جوکر بازی ادامه پیدا کرد و از محلکه فرار کردم اما بعد از اون مجبورم که برم و افراد نورمندی رو که دزدیدن نجات بدم و هیچکار دیگه ای نمیتونم انجام بدم.
برای نجات افراد که میرم از گذرگاه که میگذرم یه فیلم پخش میکنه و نشون میده که با لیزر نورمندی رو میزنن و جک میمیره و بعد من شپرد میره واسه جنگ با اون اشیائ پرنده وقتی از بین میبرمشون لژیون رو هم میزنن دیگه اعصابم خوورد شد اومدم بیرون
اینجوری که همه میمیرن چیکار کنم؟
خودم فکر کنکم فهمیدم چرا این اتفاق می افته به خاطر اینکه همه مراحل قبل از مرحله آخر رو کامل نکردم.:20:
کسی نظری نداره؟
M A X I M U M
22-02-2010, 20:44
وقتي رفتي اون داخل بايد چند نفرو براي كاري انتخاب كني
رهبر گروه اول رو بذار Jacob
بعد ميري تو بازي اون كسي كه بايد راهو برات باز كنه رو بذار Legion
بعد ميري جلو مي رسي به جايي كه بايد يه نفرو بذاري براي منتقل كردن بازماندگان به سفينه كه Jacob رو انتخاب كن
بعد يه نفر لازم داري براي باز كردن راه كه دستاش نوراني ميشه بهش ميگن بايوتيك اسپشياليست كه اونو بذار Jack و رهبر گروه دوم رو هم بذار ميراندا حالا هيچ كي نميميره
سلام بازی خوبیه اما چون من علاقه ای به اکشن مطلق دارم این بازی اونقدر به دلم نمی چسبه نسبت به crysis اما در کل بازی خوبیه
M A X I M U M
23-02-2010, 14:14
دقيقا سبك اين بازي RPG و هر كس بايد به جز خود بازي از سبكشم خوشش بياد كسي كه فقط RPG اكشن بازي مي كنه احتمالش كمه حتي از Uncharted 2 هم خوشش بياد مهم ترين چيز سبك بازيه
آه.همین الان بازی رو تموم کردم.باور کنید میخوام گریه کنم.بعد از یه عمر بازی اولین بازی بود که پایانش انقدر برام جذاب و زیبا بود.انقدر قشنگ بود که نگید.gerus samara legion jacob رو از دست دادم.وقتی واستاده بودم سر تابوتشون واقعا میخواستم گریه کنم.واقعا زیباترین بازی بود که کرد بودم.بی صبرانه منتظر نسخه 3 هستم.
M A X I M U M
23-02-2010, 19:27
مي فهمم چي ميگي اما من ديوونه شده بودم
سريع ReLoad كردم و برگشتم همه رو نجات دادم
حالا خيلي حال ميده سفينه تر و تميز با تمام دوستان
مي فهمم چي ميگي اما من ديوونه شده بودم
سريع ReLoad كردم و برگشتم همه رو نجات دادم
حالا خيلي حال ميده سفينه تر و تميز با تمام دوستان
من دوست داشتم بازی طوری تموم شه که خودم تصمیماتشو گرفتم و واقعا برام زیبا بود.الانم که بازیو زود پاک کردم(از درس افتاده بودم) سیواشو برداشتم ببینم تو 3 چی میشه.دی:
sasanjfr
23-02-2010, 19:42
RPG خوب اما اکشن بسیار بهتر!
---------------------------------
نام بازی: Mass Effect 2
تاریخ انتشار: 26 ژانویه 2010
در نوامبر 2007 استودیوی خوش نام کانادایی BioWare بازی اکشن نقش آفرینی ای به نام Mass Effect را بر روی کنسول Xbox 360 منتشر کرد.ME در آن سال در رقابتی نزدیک با The Witcher و Eternal Sonata توانست عنوان بهترین بازی نقش آفرینی یازدهمین مراسم AIAS را از آن خود کند و از جانب بسیاری از سایت ها و نشریات معتبر بازی های ویدئویی،بهترین نقش آفرینی سال لقب بگیرد.این نقش آفرینی که چندی بعد در مه 2008 بر روی PC هم انتشار یافت از یک جهت دیگر هم ارزش داشت و آن هم عبارت بود از محکم کردن جای پای BioWare در نسل حاضر بازی های ویدئویی چراکه این اولی بازی BioWare از زمان عرضه کنسول های جدید محسوب می شد.
اگرچه بی هیچ تردیدی ME یکی از 3 نقش آفرینی علمی تخیلی برتر تاریخ بازی های ویدئویی درکنار KoTOR و Deus EX محسوب می شود و نمی توان تحولی که این بازی در سینمایی کردن بازی های نقش آفرینی به راه انداخت را نادیده گرفت اما این عنوان اکشن نقش آفرینی از مشکلات زیادی رنج می برد؛زمان loading طولانی،مشکلات تکسچر،pop-in وحشتناک زیاد،سیستم اکشن گاهاً مشکل دار،مأموریت های فرعی اغلب سطح پایین و سیستم نقش آفرینی نه چندان پیشرفته.اما داستان غنی بازی،جو فوق العاده سینمایی آن،voice acting فوق العاده به همراه دیالوگ های عالی و از همه مهمتر شخصیت پردازی فوق العاده سطح بالای کارکترها که منجر به خلق یکی از بهترین شخصیت منفی های تاریخ بازی های نقش آفرینی غربی(و نه نقش آفرینی های ژاپنی.چراکه از این نظر JRPG ها همواره بهتر از نقش آفرینی های غربی عمل کرده اند) به نام Saren شد این بازی را بدون شک در زمره خاطره انگیزترین نقش آفرینی ها برای هوادران این ژانر قرار خواهد داد.
حال تصور کنید که در sequel بازی،70 درصد مشکلات قبلی حل شود.نیاز به توضیح نیست که sequel این بازی چه کیفیت بالایی خواهد داشت.همین طور هم شده و آنچه که در اولین لحظات ME 2 به آن ایمان پیدا می کنید این است که با یکی از بهترین بازی ها روبرو هستید.تأکید من روی عنوان "بازی" است.چراکه اگر به ME 2 به عنوان مجموعه ای که قرار است شما را ساعت ها در دنیایش سرگرم کند نگاه کنید به مراتب لذت بیشتری خواهید برد تا اینکه مدام نقش آفرینی بودن بازی را به خود گوشزد کنید.
داستان ME 2 درست اندکی بعد از حمله Geth ها به Citadel آغاز می شود.Normandy در سفری اکتشافی به منظور پیدا کردن بقایای Geth ها و نابودی کامل آنها توسط گروهی مرموز مورد حمله قرار می گیرد.حمله ای که منجر به تخریب کامل Normandy SR-1 و کشته شدن Commander Shepard به خاطر رها شدن در جو می شود.Shepard توسط گروه مرموز و نه چندان خوشنام Cerberus و توسط پروژه ای 2 ساله به نام Lazarus دوباره به زندگی برمی گردد(این قسمت از داستان واقعاً آبکیست!) تا با به خدمت گرفتن بهترین افراد موجود در کل کهکشان با Collector ها که عامل حمله به Normandy SR-1 و همچنین ربودن کلونی های انسان ها در سیاره های گوناگون اند رودررو شود.بدین منظور Shepard فرماندهی Normandy SR-2 را که توسط Cerberus از روی Normandy SR-1 ساخته شده است به دست می گیرد و سفر پرتلاطم خود را برای رویارویی با Collector ها آغاز می کند و اطلاعات مهمی درباره خواستگاه و اهداف این نژاد مرموز به دست می آورد.
در ابتدای بازی نورماندی مورد حمله قرار می گیرد
اتفاقات آغازین بازی یعنی منهدم شدن Normandy و کشته شدن Shepard فوق العاده تکان دهنده است اما زنده شدن او توسط Cerberus بیشتر بازیباز را تکان خواهد داد!همان طور که Kojima در Metal Gear Solid 4 بیگ باس را دوباره زنده کرد و یکسری علل دور از عقل را هم برای آن ذکر کرد در اینجا هم Commander Shepard پس از اینکه می میرد توسط یک پروژه عجیب الغرایب دوباره زنده شده و صحیح و سلامت به راهش ادامه می دهد!جالبتر اینکه با ساخته شدن مجدد Normandy با همان ظاهر قدیمی توسط Cerberus بیش از پیش هم شگفت زده خواهید شد!
در ادامه بازی تقریباً تا نواحی انتهایی با داستان یکنواختی روبرو هستیم که تنها یک اصل دارد "آن شخص را به خدمت بگیر".این اصل منجر به این می شود که با مأموریت های اصلی تکراری ای در بازی روبرو باشیم که تنها در قسمت های پایانی جالب می شود.بخش های پایانی داستان بسیار بهتر از اواسط آن است و می توان گفت که Suicide Mission،یکی از بهترین مأموریت هاییست که تاکنون دریک بازی تجربه کرده اید اما نکته ای از داستان که بیش از همه ذهن را به خود مشغول می کند این است که Cerberus با آن همه قدرت که سفینه ای را از نو و حتی با کیفیتی به مراتب بهتر می سازد و مرده ای را زنده می کند آیا نمی توانست چاره ای بیاندیشد که Shepard را کاملاً مطیع خود سازد و دستش را در انتخاب نهایی او ببندد؟آیا دلیلی که Miranda برای کنترل نکرن Shepard مطرح می کند با توجه به سابقه Illusive man و Cerberus قابل قبول است؟کنار هم گذاشتن این نکات سبب می شود که به این نتیجه برسیم که متأسفانه روند داستانی بازی برای یک عنوان جدی و نه خیالی و فانتزی اصلاً منطقی نیست و در جزئیات داستانی چندان قوی عمل نشده است.کل داستان هم به جز چند صحنه تا حدی کلیشه ای است و سازندگان نتوانستد به وعده شان که ارائه داستانی تاریک تر از ME بود عمل کنند و می توان گفت که داستان ME 2 نسبت به داستان فوق العادهِ ME پسرفت کرده است.
این مشکل در فضاسازی های بازی نیز به چشم می خورد.تم بازی در بسیاری از صحنه ها یادآور بازی های فانتزی ژاپنیست!معرفی بسیاری از همراهان Shepard در بازی توسط cut-scence هایی انجام می شود که همراه Shepard را یک ابرقهرمان نشان می دهد.مثلاً در جایی که باید Jack را به خدمت بگیرید Jack پس از آزاد شدنش از سلول با استفاده از نیروهای Biotic اش سه عدد Heavy Mech غول پیکر را به تنهایی منهدم می کند درحالیکه در هنگام بازی با این شخصیت متوجه می شوید که به تنهایی حتی از پس دوتا hacked mech معمولی هم برنمی آید چه برسد به Heavy Mech!به کار بردن این نوع اغراق ها بیشتر ME 2 را به عناوین نقش آفرینی ژاپنی و محیط های فانتزی نزدیک کرده است و مشکل اینجاست که دنیایME برخلاف عناوین مذکور به هیچ وجه خیالی و فانتزی نیست که این فضاسازی مناسبش باشد و بالعکس بسیار جدیست (آنطوری که در ME دیدیم) و این تضاد به حس تجربه بازی لطمه می زند.
اما شخصیت پردازی مانند بازی اول عالیست و هر شخصی برای خودش گذشته و داستانی دارد و خطوط دیالوگی عالی و voice acting سطح بالا هرچه بیشتر به شخصیت ها جان داده است.هم تیمی های شما هرکدام داستانی برای خود دارند و از شما در طول بازی می خواهند که در مورد موضوعی بهشان کمک کنید.تعداد این شخصیت ها زیاد است و بیش از نیمی از زمان بازی صرف به خدمت گرفتن تمامی آنها و انجام مأموریت های شخصیشان خواهد شد.همچون شماره اول هم گروهی هایتان در بخش های مختلف نورماندی مستقرند و می توانید با آنها صحبت کرده و همانند ME با آنها رابطه عاطفی برقرار کنید.اما یک مشکل در مورد شخصیت پردازی وجود دارد(اگر بتوان آن را مشکل نامید) و آن این است که برخلاف شماره قبل،ME 2 نتوانسته شخصیت منفی ای را در حد Saren به بازیبازها معرفی کند.همان طور که در ابتدا هم ذکر کردم یکی از مثبت ترین نکات شماره اول وجود Saren به عنوان شخص بدذاتی که انگیزه شما را برای جلو رفتن در بازی افزایش می داد بود.در شماره دوم عملاً شخصیت سیاهی در این حد دیده نمی شود و از Harbinger هم که چیز زیادی دستگیرتان نخواهد شد!شاید در ME 3 بیشتر درباره او ببینیم.
با تمامی این احوال روایت داستان نه چندان قوی بازی در مجموع بسیار خوب صورت می پذیرد و با یکی از سینمایی ترین بازی های تاریخ روبرو هستیم.cut-scence هایی با کیفیت بالا که داستان را به بهترین نحو ممکن روایت می کند.اگرچه سرعت روایت داستان بازی به پای عناوینی چون Uncharted 2 نمی رسد اما در بین عناوین نقش آفرینی و اکشن نقش آفرینی نظیر ندارد که این مسئله البته تا حدی به اکشن تر شدن بازی و کمرنگ شدن بخش RPG بازی برمی گردد(که در ادامه درباره اش صحبت خواهم کرد).حتی قابلیت interrupt کردن را در لابلای گفتگوها شاهد هستیم که جو بازی را فوق سینمایی می کند.این interrupt ها به دو شکل مثبت و منفی در بعضی از صحنه ها ظاهر می شوند و با اجرای آنها مسلماً از نظر بصری تحت تأثیر قرار خواهید گرفت ضمن اینکه بسته به خوب یا بد بودن آن عمل،paragon یا renegade شما تغییر خواهد کرد.
با فشردن کلیک راست یک عمل خوب و جوانمردانه از Shepard سرخواهد زد
اما اولاً چیزی که در یک بازی RPG اهمیت دارد وسعت و غنای دنیای بازیست.دنیای ME 2 هم از نظر وسعت و هم از نظر کیفیت به پای بسیاری از بازی های مطرح نقش آفرینی نمی رسد.تعداد شهرهای بازی که در آن می توانید گشت و گذار کنید بسیار محدود است و وسعت این شهرها هم چندان زیاد نیست.مثلاً وقتی Normandy وارد Illium می شود پیش خود فکر می کنید که 4 برابر فضای Citadel در ME در اختیار شماست که آزادانه می توانید در آنجا بگردید،مأموریت بگیرید و لذت ببرید.اما اصلاً این طور نیست و در کمتر از یک ساعت می توانید تمامی مأموریت های این شهر را به انجام برسانید و تنها بخش هایی باقی می مانند که بازیباز آزادانه نمی تواند به آنجا برود بلکه در غالب مأموریت های بازی وارد این بخش ها می شود و به صورتی کاملاً خطی روندی را تا رسیدن به هدف و انجام مأموریت طی می کند.از این حیث دنیای ME 2 به هیچ وجه نزدیک عناوینی چون Gothic 3 ، The Elder Scrolls IV: Oblivion و حتی The Witcher نمی شود و حجم گشت و گذار در بازی در مقایسه با سایر عناوین BioWare نظیر Neverwinter Nights و Dragon Age: Origins هم بسیار پایین است.
آیا Illium آن قدر که به نظر می رسد بزرگ است؟!
زندگی در این محیط های محدود نیز فقط به صورت ظاهری جاریست و حتی یک فانکشن مشخص برای بسیاری از NPC ها تعریف نشده است.مثلاً در جایی از Citadel یک Volus مشغول چانه زدن با یک فروشنده Asari سر خرید تجهیزات جدید برای armor اش است.چنانچه 100 بار هم از کنار این دو رد شوید می بینید که همان دیالوگ بین آنها رد و بدل می شود و جالب تر اینکه حدوداً 6-5 ثانیه پس از اتمام دیالوگ،همان دیالوگ شروع خواهد شد.درست مانند ضبط صوتی که نوارش گیر کرده!یا در جای دیگری از Citadel یک Turian در دستشویی بار ایستاده است.چنانچه در ابتدا،وسط و انتهای بازی به آن نقطه بروید او را می بینید که در دستشویی ایستاده است و حتی 1 میلی متر هم جابجا نشده است.این درحالیست که مثلاً در عنوانی مثل Oblivion،در شهرها و روستاها با فروشنده هایی روبرو بودید که در طول روزدر مغازه شان به فروش اجناس،تمیز کردن مغازه و دیگر کارها مشغول بودند و هنگام شب محیط کار را ترک می کردند.متأسفانه در Mass Effect 2 اینگونه نیست اما در عوض در طراحی جزئیات این محیط ها واقعاً عالی عمل شده است و انصافاً BioWare از این نظر سنگ تمام گذاشته.شاید بتوان گفت که هیچ بازی Sci Fi دیگری نتوانسته این قدر عالی فضا را به تصویر بکشد.در شماره اول ME ،بازیباز می توانست در اغلب سیاره ها فرود بیاید و در آنجا با Mako به جستجوی مواد معدنی و انجام مأموریت ها بپردازد.اما آیا واقعاً کیفیت گشت و گذار در این سیاره ها درME بالا بود؟به هیچ وجه.طراحی محیط های این سیاره ها،چه محیط های باز و چه محیط های بسته به افتضاح ترین شکل ممکن انجام گرفته بود،رانندگی با Mako در آنها فوق العاده خسته کننده بود و مأموریت ها هم تکراری بودند.اتفاقی که در ME 2 رخ داده این است که BioWare عطای این سیارات را به لقای آنها بخشیده و سعی کرده به جای کمیت محیط ها روی کیفیت آنها کار کند.سیستم Mako به کلی از بازی حذف شده و جمع آوری عناصر موجود در سیاره ها به شکل انجام research از طریق galaxy map امکان پذیر است.اگرچه این کار در مجموع سبب شده که تعداد محیط هایی از بازی که می توانید به آنجا بروید بیش از 5-4 محیط قابل گشت و گذار و 15-14 محیط خطی نباشد اما حداقل کیفیت بهتری نسبت به شماره اول داشته باشد.
اگر بخواهیم بازی را در دو قسمت نقش آفرینی و اکشن بررسی کنیم متوجه عدم تعادل کیفیت این دو بخش خواهیم شد.به این ترتیب که با یک نقش آفرینی سطحی روبرو هستیم و یک اکشن استثنایی.سیستم نقش آفرینی در شماره اول بازی هم خیلی پیچیده و شاخ و برگ دار نبود اما در ME 2 همین کالبد نیمه جان هم مورد حمله قرار گرفته است.شاید اگر انتخاب ها(که اغلب در روند بازی جز تأثیر بصری تأثیر دیگری نمی گزارند)،انتخاب بین حالت های renegade و paragon،درخت های دیالوگی پر شاخ و برگ،انتخاب کلاس و جمع آوری عناصر جهت آپگرید کردن نبود دیگر کوچکترین دلیلی برای RPG خواندن بازی وجود نداشت.چراکه همان طور که ذکر کردیم از نظر آزادی عمل و گشت و گذار در بازی دست بازیباز بسیار بسته است و یکی از مهمترین ارکان RPG زیرپا گذاشته شده است.وجود قابلیت های قابل آپگرید برای Shepard و همراهانش نیز به هیچ وجه کمکی به نقش آفرینی تر بودن بازی نمی کند چراکه اکنون در بسیاری از بازی های اکشن نیز این قابلیت ها به چشم می خورد بدون اینکه آن بازی ها ادعایی مبنی بر RPG بودن داشته باشد.6 کلاس در بازی و چندین sub class وجود دارد که بازیبازها می توانند آنها را انتخاب کنند.تعادل بین کلاس ها خوب کار شده است و انتخاب هرکدام از آنها مزایا و معایب خاص خود را دارد.سیستم مرتبه گیری کارکتر هم همانند Fallout 3 و خود ME دارای level cap است.به این ترتیب که امکان بالاتر رفتن از یک level مشخص وجود ندارد و بازیباز حداکثر می تواند Shepard را به مرتبه 30 برساند.این درحالیست که در شماره اول بازی قابلیت رساندن Shepard تا level 60 وجود داشت.تا مرتبه 20 با هربار بالا رفتن مرتبه،دو squad point به بازیباز داده می شود که می تواند با آن توانایی های Shepard و همراهانش را ارتقا دهد اما از level 21 به بعد با هربار بالا رفتن مرتبه یک squad point به بازیباز داده می شود.این squad point ها چنانچه بخوبی استفاده شوند تغییرات محسوسی در کیفیت عملکرد Shepard و هم تیمی هایش خواهد گذاشت.
اما نکته جالب این است که BioWare حتی در مورد import کردن کارکترها از ME به ME 2 نیز بازیبازها را دور زده است!درحالیکه بسیاری از هواداران انتظار داشتند که import کردن save های ME در ME 2 سبب شود که آنها از کسانیکه بازی کردن را از شماره دوم آغاز کرده اند جلوتر باشند در عمل می بینیم که اینطور نیست.من با دو بار بازی کردن ME مرتبه کارکترم را به 45 رساندم اما با import کردن save های بازی مشاهده کردم که Shepard از level 2 کار خود را اغاز کرد و حتی در comunity های بازی مطرح شد که بازیبازهایی با level 55 در ME کار خود را در ME 2 از level 3 آغاز کرده اند.
codex مثل ME در ME 2 هم وچود دارد و اطلاعات جالبی را از دنیای Mass Effect در اختیار بازیباز قرار می دهد
علاوه بر محدودیت محیط ها و آزادی عمل بسیار پایین بازیباز،سیستم نقش آفرینی بازی از یک مشکل جدی دیگر نیز رنج می برد و آن انتخاب هایی فقط جهت ایجاد جلوه بصریست.به هیچ وجه نباید انتظار داشته باشید که انتخاب ها در ME 2 تأثیر خاصی در روند داستانی و گیم پلی بازی داشته باشد.سیستم loyalty بازی نیز بسیار ساده و پیش پا افتاده است و تنها با انجام مأموریت مربوط به هم تیمی مورد نظر،وضعیت او از حالت نرمال به loyal تغییر می کند.این درحالیست که مثلاً در Neverwiner Nights 2 برای جلب رضایت هم گروهیتان بایستی به او در طول بازی میدان می دادید و از او در انجام مأموریت های اصلی و فرعی استفاده می کردید.این سب می شد که در انتهای بازی حتماً چند کارکتر نسبت به شما loyal نباشند(چراکه مسلماً نمی توان به همه همیشه میدان داد) و تأثیر این موضوع هم بر روی گیم پلی و هم بر روی داستان بازی واقعاً زیاد بود.اما در ME 2 نه به دست آوردن loyalty هم تیمی ها سخت است و نه اصولاً تأثیر خاصی بر گیم پلی بازی دارد.تنها تفاوت مشاهده شده تغییر یک cut-scence در انتهای بازیست و این عدم تأثیرگزار بودن انتخاب ها در طول بازی بر روی کیفیت گیم پلی در انتهای این بازی که به هرحال عنوان نقش آفرینی را یدک می کشد واقعاً تأسف برانگیز است.البته در برخی از جزئیات،روند بازی قبلی روی ME 2 تأثیر دارد مثلاً در یکی از سکانس های بازی با Kaiden یا Ashley،بسته به اینکه کدامیک را در Virmire نجات داده بودید روبرو خواهید شد اما هیچکدام از اینها تأثیر خاصی ندارند و تنها جنبه بصری دارند.در مجموع با افت کیفی شدید قسمت RPG بازی روبرو هستیم و این مطلب چندان عجیبی هم نبود چراکه خود Ray Muzyka پیش ار عرضه بازی به این موضوع اشاره کرد که Mass Effect 2 بیشتر به مزاق اکشن بازها خوش خواهد آمد فقط من مانده ام که چرا BioWare پسوند RPG را از کنار اکشن برنداشت!مسلماً این کار باعث می شد که ارزش کار آنها بسیار بیشتر به چشم بیاید چراکه اگر به عنوان یک اکشن صرف به بازی نگاه کنیم با یک شاهکار روبرو هستیم.
آنچه که بیش از هرچیزی نسبت به بازی قبلی ارتقا یافته کیفیت بخش اکشن بازیست.تعداد اکشن سوم شخص هایی که می توانند با ME 2 رقابت کنند زیاد نیستند.سازندگان بازی کلاً سیستم اکشن بازی اول را عوض کرده اند و ما در ME 2 با اکشن پخته تری روبرو هستیم.به عنوان مثال،سیستم کاورگیری بازی از حالت نیمه اتوماتیک ME تبدیل شده است به یک سیستم manual بسیار خوب که کنترلش کاملاً دست بازیباز است.سیستم بازیافتن سلامتی هم تغییر کرده است و omni-gel در ME جای خودش را به سیستم regeneration،مشابه بسیاری از بازی های اکشن امروزی داده است.البته هنوز هم برای زنده کردن کارکترهای کشته شده در حین مبارزه به omni-gel نیاز دارید.همچنین سیستم ammunition جانشین سیستم overheat نه چندان جالب شماره اول شده است و این بار آن چیزی که سبب توقف شلیک اسلحه شما خواهد شد نبود مهمات است نه داغ شدن اسلحه!تنوع اسلحه ها نیز بسیار خوب است.نزدیک به 20 مدل اسلحه در بازی وجود دارد که قابلیت آپگرید کردن آنها نیز وجود دارد.همچون شماره اول دو نفر از هم تیمی ها شما را همراهی می کنند.هوش مصنوعی این هم تیمی ها نسبت به ME ارتقا یافته است و از نقاط اتکا بازیباز در مبارزه ها به حساب می آیند.منوی مربوط به کنترل کارکترها هم تغییر کرده است و کار با آن به مراتب راحت تر شده است.در حین مبارزه با نگه داشتن کلید خاصی می توانید بازی را pause کرده و دستورات لازم را به هم تیمی ها بدهید.ضمن اینکه در HUD نسخه PC بازی مثل شماره اول و به سبک rpg های کلاسیک quick slot pc هایی تعبیه شده است که سبب می شود بتوان بدون ضربه زدن به سرعت بازی دستورات لارم را به هم تیمی ها داد.هوش مصنوعی دشمنان هم بهتر از بازی اول کار شده است اما در مجموع آن قدر روند اکشن بازی روان است و آن قدر هم تیمی ها رفتار منطقی ای از خود نشان می دهند که حتی در درجه سختی insanity هم با مشکل چندانی برای به اتمام رساندن بازی روبرو نخواهید شد.این آسان شدن بازی در مقایسه با ME سبب شده که طیف بیشتری از بازیبازها جذب ME 2 شوند.
سیستم کاورگیری Mass Effect 2 به سطح بازی های درجه یک شوتر سوم شخص نظیر Gears of War و Uncharted رسیده است
یکی از بخش های بد اکشن بازی به boss fight های آن برمی گردد.boss های بازی همان ورژن 10 درصد قوی تر شده دشمنان بازی هستند که مبارزه با آنها حتی ثانیه ای هم شما را به چالش نمی کشد و در میان آنها از همه بدتر boss پایانی بازیست.این boss که human reaper نام دارد ظاهر گول زننده ای دارد اما مبارزه با آن حتی از مبارزه با heavy mech ها هم راحت تر است.نکته جالب اینکه این غول بی شاخ و دم،عقل درست و حسابی ای ندارد و با کشتن Collector هایی که در صحنه پایانی بازی به سمت شما شلیک می کنند راه را برای کشته شدنش هموارتر می سازد!
گول ظاهر خفنش را نخورید!این human reaper از احمق ترین boss هاییست که در یک بازی دیده اید!
سفینه نورماندی هم نسبت به ME بسیار مجهزتر شده و Cerberus کارش را به خوبی انجام داده است!این بار یک private terminal برای Shepard اختصاص داده شده است که از طریق آن می توانید نامه های شخصیتان را که از آنها برای دادن مأموریت و یا صرفاً سلام و احوال پرسی(!) استفاده می شود بررسی کرده،وضعیت گروه و upgrade ها را ارزیابی کنید و حتی سه فیلم آموزشی را در مورد گیم پلی بازی ببینید!یا در کابین مخصوص کاپیتان می توانید ظاهر armor تان را تغییر دهید،موسیقی گوش کنید و achievement هایی که به دست آورده اید را بررسی کنید.achievement های بازی چندان جالب کار نشده اند و برای به دست آوردن اغلب آنها مشکلی نخواهید داشت.به عنوان مثال یکی از achievement های بازی در صورتی آزاد می شود که سه فیلم آموزشی گیم پلی بازی در private terminal را ببینید!!!!هنوز هم برای سفر در کهکشان باید از Galaxy map استفاده کنید هرچند در این قسمت تغییراتی مشاهده می شود.از جمله اینکه برای جمع آوری عناصر باید از پایگاه های خرید سوخت،probe های تحقیقاتی خریداری کنید و سطح سیاره ها را برای پیدا کردن عناصر ارزشمند مورد بررسی قرار دهید.این سیستم جدید research هرچند هنوز هم خسته کننده است اما باز بهتر از فرود آمدن در یک سیاره بی آب و علف و وقت گذرانی با Mako برای پیدا کردن مقدار اندکی irridum است.از این عناصر جهت آپگرید کردن تجهیزاتتان می توانید استفاده کنید.به این ترتیب که در حین انجام مأموریت ها باید شماتیک های آپگریدها را جمع آوری کنید و بعد از طریق research station در نورماندی و استفاده از عناصر مذکور تجهیزاتتان را آپگرید کنید.روش دیگری هم برای آپگرید کردن تجهیزات وجود دارد و آن خریدن upgrade ها از فروشگاه های موجود در Illium , Citadel , Omega و ... است که در این روش نه نیاز به عناصر است و نه شمایتک.اگر به اندازه کافی پول دارید این روش به مراتب کمتر وقت شما را خواهد گرفت.
اگرچه سیستم research بازی چندان جذاب نیست اما باز بهتر از ME است
هم تعداد مأموریت های اصلی بازی کم است و هم تنوع آنها اما در مقابل مأموریت های فرعی،اغلب جالب هستند و اصلاً با مأموریت های فرعی خسته کننده از جنس آنچه که در ME دیدیم مواجه نیستیم.حتی می توان گفت مأموریت های فرعی بازی در بسیاری از موارد بهتر از مأموریت های اصلی از آب درآمده اند.مگر می توان مأموریت جالبی که در آن می باید Grunt را در Tuchanka همراهی کرده و به او در گذشتن از Rite of Passage کمک کنید را فراموش کرد؟برخی از مأموریت های فرعی بازی همچون همین مأموریت،حس منحصر به فردی دارند انگار که نظیر آن را تاکنون در هیچ بازی ای ندیده اید.بعضی دیگر از مأموریت های فرعی را تنها با research کردن سطح سیاره های ناشناخته خواهید یافت که این خود ارزش عمل خسته کننده research را بالا می برد.در مجموع برای به اتمام رساندن تمامی مأموریت های بازی و اکتشاف تمامی سیاره ها به بیش از 60 ساعت زمان نیاز ندارید اما با پایان بازی و قدرتمندتر شدن کارکترتان،انگیزه تان برای تکرار و بازی کردن در نقش یک Shepard قدرتمندتر زیاد خواهد بود.
از نظر گرافیکی ME 2 ارتقا محسوسی نسبت به ME داشته است.کیفیت تکسچرها نسبت به بازی اول بسیار بهتر شده است.همین طور انیمیشن ها.به عنوان مثال تنها تعداد انیمیشن کاور گرفتن Shepard نسبت به بازی اول 10 برابر شده است.افت سرعت فریم کمتر شده است و با pop-in کمتری روبرو هستیم.تعداد باگ های گرافیکی بسیار اندک است.افکت های انفجار و افکت ذرات بازی در حد بازی های خوب این نسل است.مدل سازی ها همانند شماره اول در سطح بالایی قرار دارد.طراحی محیط ها نیز به خوبی انجام گرفته.جزئیات هر صحنه بخصوص در شهرهای بازی بسیار بالاست.این تنوع بصری به تنوع محیط های بازی نیز کمک کرده است.مثلاً در سیاره ای شاهد بارش باران هستیم و در سیاره دیگر با شرایط جوی استوایی بر می خوریم که با دقت نظر خاصی روی کیفیت آنها کار شده است.اگرچه بیشتر محیط های بازی تاریک هستند اما در جاهایی که خورشید در آسمان به چشم می خورد اشعه آن واقعاً صحنه های بصری زیبایی را خلق می کند.در مجموع کیفیت گرافیک بازی کسی را شوکه نمی کند و همچون Crysis و Uncharted 2 چشم ها را خیره نخواهد ساخت اما در ME 2 با یک گرافیک خوب و بدون مشکل روبرو هستیم که در بین بهترین بازی های ساخته شده با موتور آنریل 3 قرار می گیرد.
اضافه کردن آب و هوای بارانی به Mass Effect 2 یکی از کارهاییست که BioWare برای متنوع کردن محیط ها انجام داده است
voice acting بازی کاملاً هالیوودیست و همچون شماره اول بازی در بین RPG ها استثناییست.معمولاً بازی های RPG از نظر voice acting ضعیف هستند.این حتی در مورد بهترین RPG ها همچون Oblivion و Fallout 3 نیز صادق است اما در Mass Effect 2 خوشبختانه با این مشکل روبرو نیستیم.lip sync فوق العاده خوب است و هم voice actor ها و هم انیماتورها کار خود را به خوبی انجام داده اند.ضمن اینکه در این قسمت احتمالاً حضور شهره آغداشلو بازیگر ایرانی-آمریکایی شاغل در هالیوود به عنوان voice actor شخصیت Admiral Shala'Raan vas Tonbay یکی از admiral های سفینه فضایی Quarian ها،برای ما ایرانی ها جالب توجه خواهد بود.موسیقی بازی نیز فوق العاده زیباست و با حدود 120 دقیقه،ME 2 یکی از مجموعه های خوب و غنی sound track های بازی های این نسل را داراست.
در مجموع Mass Effect 2 اثری خوش ساخت است که اگر به جنبه های نقش آفرینی آن به همان اندازه جنبه های اکشن بها داده می شد می توانست اکشن نقش آفرینی بهتری هم باشد.اما به هرحال بار اکشن بازی آن قدر قوی است که نقش آفرینی سطحی آن را تا حد زیادی بپوشاند و حتی نظر RPG بازهای حرفه ای که احتمالاً هنوز مشغول سر و کله زدن با دیگر RPG جدید BioWare یعنی Dragon Age: Origins هستند را به خود جلب کند.از همه اینها که بگذریم لحظات به یاد ماندنی و حماسی ای در Mass Effect 2 وجود دارد که هیچ بازیبازی نباید آن را از دست بدهد و این بازی برای تمامی ذائقه ها یک must buy محسوب می شود!
---------------
امتیاز بازی
معرفی>>>>>>>>>>9
cut-scence های عالی که داستان را به خوبی روایت می کنند - فضاسازی های خوب اما گاهاً نامتناسب - شروع تکان دهنده - یک عنوان کاملاً سینمایی - نبود شخصیت منفی ای در حد Saren - از داستان بازی انتظار بیشتری می رفت
گیم پلی>>>>>>>>>>8.25
اکشن واقعاً استثنایی - اشکالات بخش اکشن ME به طور کامل در ME 2 برطرف شده است - سیستم مبارزه بسیار خوب - هوش مصنوعی دشمنان،خوب و هوش مصنوعی همراهان عالیست - درخت های دیالوگی پر شاخ و برگ - boss fight های ساده و مسخره - المان های مربوط به نقش آفرینی واقعاً سطحی کار شده است - محدود بودن تعداد level ها به 30 - بسته بودن دست بازیباز و نبود آزادی عمل - محیط محدود و رفتار غیر معقول NPC ها - انتخاب هایی تنها برای به رخ کشیدن صحنه های سینمایی - ضعیف ترین عنوان BioWare از نظر غنای نقش آفرینی
گرافیک>>>>>>>>>>9.25
گرافیک خوب هم از نظر فنی و هم از نظر هنری - مدل های عالی - انیمیشن های روان و پرتعداد - کیفیت بالای تکسچرها خصوصاً در مورد چهره ها - افکت ذرات بسیار خوب - تنوع بصری بالا - باگ های جزئی
صدا و موسیقی>>>>>>>>>>10
عالی،عالی،عالی! - کلاس آموزشی voice acting برای بازیسازها،خصوصاً برای استودیوی Bethesda! - موسیقی متنوع و زیبا و حجم بالای soundtrack ها
جذابیت>>>>>>>>>>9
اکشن سریع و نفس گیر به بالا رفتن جذابیت بازی کمک کرده است - وجود آپگرید های متعدد و مفید برای armor،اسلحه و ... - ارزش تکرار بالا جهت تکمیل achievement ها - گشت و گذار در دنیای بازی ارزش بالایی ندارد - بازی حتی در بالاترین درجه سختی نیز آسان است - زمان لودینگ بعضی اوقات طولانی می شود
نمره کل: 9.1
...ALI...
23-02-2010, 19:43
آه.همین الان بازی رو تموم کردم.باور کنید میخوام گریه کنم.بعد از یه عمر بازی اولین بازی بود که پایانش انقدر برام جذاب و زیبا بود.انقدر قشنگ بود که نگید.gerus samara legion jacob رو از دست دادم.وقتی واستاده بودم سر تابوتشون واقعا میخواستم گریه کنم.واقعا زیباترین بازی بود که کرد بودم.بی صبرانه منتظر نسخه 3 هستم.
من 3 نفر رو از دست دادمو ولی همشون ضعیف ترینا بودن.
ولی اینایی شما از دست دادی قویترینا بودن.
به نظره من وقتیی چند نفرو توی بازی ها:10: از دست بدیم بازی طبیع تر و جالبتر می شه. برعکس خیلی از بازی ها.
سلام
من دقیقا تا قبل از اجرا هیچ آشنایی با این بازی (که آفلاین در دو DVD Image با حجم 14 گیگابایت گرفتم) نداشتم. شماره اولش رو هم اصلا ندیدم.
اما تو همون 10 روز اول پس از انتشار, 3 بار کامل (از ابتدا تا انتها) بازیش کردم. بعضی مراحل رو هم خیلی بیشتر از این رفتم. اگر داستان رو دنبال کنید و با کاراکترها همراه بشید واقعا لذت بخشه. طراحی مبارزه اش هم خوبه.
امتیاز عالی بازی هم ارزش بالاشو تایید میکنه:
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
تا جایی که یادمه نکته های جالب و راهنمایی براتون می نویسم:
1- وقتی مرحله وفاداری Miranda و Jack رو انجام بدید دعوایی بینشون رخ میده که باید Para یا Ren بالایی داشته باشید تا بتونید با گزینه مناسب پاسخ بدید. در غیر این صورت مجبور میشید طرف یکی رو بگیرید و وفاداری دیگری رو از دست بدید. اگر این اتفاق بیوفته بعدا به Para یا Ren پر نیاز دارید تا وفاداری اون فرد رو برگردونید. بدست آوردن Para یا Ren پر در یک دور بازی بدون لود Save شماره 1 بازی بسیار سخته. پس بهتره ماموریت وفاداری یکیشون رو انجام ندید تا وقتی که Para یا Ren کافی برای کنترل درگیری داشته بشید. (این مسئله دقیقا بین Tali و Legion هم اتفاق میوفته که البته کنترل دعوای اونا Para یا Ren کمتری نیاز داره.)
2- اگر قصدتون اینه که بیشترین انتخابهارو در بازی داشته باشید از همون ابتدا کلا Para (مثبت و منطقی) یا Ren (خشن و با جذبه) عمل کنید و سلیقه ای تصمیم نگیرید. هر چند با این روش بخاطر انجام ندادن بعضی حرکت های جالب و نداشتن آزادی در تصمیمی گیری خیلی لذت نخواهید برد. باید بازی رو بیش از یک بار تمام کنید تا هم لذت ببرید و هم امکانات بیشتری ببینید.
3- در مرحله وفاداری Samara که مربوط به کشتن دخترش هست اگر Para یا Ren کافی داشته باشید به شما اجازه داده میشه که اگر خواستید طرف Morinth رو بگیرید تا Samara کشته بشه و دخترش مخفیانه جای اونو در خدمه شما بگیره. نتیجه همچین انتخاب هایی مثل تصمیم بین موشک شدن شهر یا بخش صنعتی در شماره بعدی بازی مشخص خواهد شد. همینطور انتخاب میان بازنویسی حافظه Geth های آلوده یا نابودیشون. یا تحویل پایگاه نهایی به Cerberus یا انهدامش.
4- (مهم) قبل از رفتن به مرحله Acquire IFF هر کاری دارید انجام بدید. چون بعد از ربوده شدن خدمه اگر غیر از مرحله وفاداری Legion ماموریتی انجام بدید, به موقع به نجات کارکنان در مرحله پایانی نمی رسید و خیلی هاشون کشته میشن. مخصوصا Kelly Chambers (دستیار بامزه تون) که اگر سریع به مرحله پایانی نرید درون اون کپسول ذوب میشه.
5- (مهم) برای مرحله پایانی (Suicide Mission) باید همه اعضای تیمتون Loyal (وفادار) باشن. وگرنه احتمال کشته شدنشون هست و کاری از دست شما برنمیاد. مثلا اگر Jack وفادار نباشه در مرحله پایانی چه به عنوان اسکورت, چه به عنوان مراقبت از در و چه به عنوان همراه شما در مبارزه نهایی با انسان نمای غول پیکر کشته میشه.
6- برای مرحله پایانی بعد از رعایت نکته 5, اختصاص وظایف اهمیت داره. هر کدوم از اینایی که می نویسم می تونن بدون مشکل کارشون رو انجام بدن:
- رفتن داخل تهویه
Tali یا Legion (اگر Legion رو به Cerberus تحویل نداده باشید)
- رهبری گروه دوم, بار اول و بار دوم
Garrus یا Miranda
Jacob رو من شخصا تست نکردم اما گفته میشه اونم جواب میده
- ایجاد سپر بایوتیکی
Jack یا Samara یا Morinth (اگر در مرحله وفاداری مرگ Samara رو انتخاب کرده باشید)
- اسکورت خدمه ای که نجات دادید
فرقی نمیکنه, فقط یک عضو وفادار
- تیم برای مبارزه نهایی
فرقی نمیکنه, فقط دو عضو وفادار
7- بعد از پایان بازی و دیدن Credits, فایل ذخیره شما دارای علامت تمام شدن بازی خواهد شد و دو انتخاب بهتون نمایش داده میشه. یکی اینکه بازی رو ادامه بدید و ماموریت هارو تموم کنید و روی روابط کار کنید. دیگری اینکه با مقداری منابع و اعتبار پیش فرض و Point های کسب شده همه شخصیت ها بازی رو دوباره از ابتدا آغاز کنید. البته Para و Ren صفر میشه.
اینجا نگران نباشید. فرقی نمیکنه کدوم رو (Continue یا Main Menu) انتخاب کنید. می تونید بعدا هر کدوم از دو کاری که توضیح داده شده رو انجام بدید. اولی با Load فایل ذخیره و دومی با Import اش.
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
روابط برای Shepherd مذکر
Miranda و Tali و Jack کسانی هستن که می تونید باهاشون رابطه رو به S-e-x برسونید. البته همزمان نه. به عنوان مثال اگر رابطه شما با Miranda در بهترین حالت باشه (که هر بار به شما پاسخ میده "اوضاع آروم بشه میام"), Jack و Tali پاسخ نهایی رو به شما نمیدن. تا اینکه به Miranda نه بگید و سراغ دیگری برید. (Kelly استثنا هست و رابطه باهاش تاثیری در دیگران نداره).
تصاویر کوچک
در مورد Jack, اگر بار اولی که ازتون می پرسه چی ازش می خواهید پاسخ بدید فقط مسئله ج-ن-س-ی, S-e-x خشنی اتفاق میوفته اما بعد از اون ازتون متنفر میشه. اگر مسئله رو فقط ج-ن-س-ی پاسخ ندید رابطه شما ادامه پیدا میکنه تا به S-e-x با علاقه برسه.
تصاویر کوچک
در مورد Samara با صحبت به آستانه می رسید اما بیشتر از اون خبری نمیشه. اما اگر دخترش (Morinth) رو وارد کرده باشید به نزدیکی می رسید که باعث کشته شدن شما (البته نه در داستان) میشه. فقط باید دوباره لود کنید.
رابطه با Kelly هم تا قبل از پایان بازی فقط به صرف یک شام و دیر وقت بیدار موندن میرسه.
دقیقا قبل از رفتن به Omega 4 اگر با Miranda و Tali و Jack رابطه حداکثر نداشته باشید, شخص اول نگاهی به عکس Liara میندازه که باید علاقه اش در شماره اول بازی باشه. در این شماره در ایلیوم مشغول به کارای اطلاعاتی هست و با Shepherd همراه نمیشه.
بعد از انجام Omega 4 (مرحله پایانی) Miranda و Tali و Jack و Kelly رو می تونید به کابینتون دعوت کنید که شامل نشستن روی پا و خوابیدن در تخت میشه. Kelly برای شما رقص E-r-o-t-i-c هم انجام میده.
تصاویر کوچک
اشکال و فوق العاده
1- دریافت بینهایت Para با کمک اشکال بازی: در مرحله وفاداری Samara وقتی دخترش کشته شد. با Samara صحبت کنید و حالش رو بپرسید. بعد بگید هنوز آماده رفتن نیستم. با تکرار این گفتگو به Para ی شما اضافه میشه. محدودیتی نداره.
2- بازی دارای یک Bug واضح هست که منم باهاش برخورد کردم. در ماموریت تحویل بسته ها به Ish وقتی یکی از بسته هارو پیدا کنید گزینه ای برای ارشاد Ish خواهید داشت که Aria خطرناکه بی خیال شو. اگر Ish رو راضی کنید بره, گزینه ماموریتش در لیست شما باقی خواهد موند.
البته این باگ مشکلی در بازی ایجاد نمیکنه.
دو انتخاب دیگر یعنی تحویل بسته ها به Ish (رفتار Ren) و تحویل بسته ها به محافظ Aria (که دخل Ish خواهد اومد) (رفتار Para) باعث میشن گزینه ماموریت درست غیرفعال بشه.
نکات دیگر زیادی مثل اسلحه خفن Geth در درجه سخت, اختصاص بهینه Point ها و استفاده از Power مناسب با افزایش صددرصد Para و Ren و ماسکی که باعث کسب Para و Ren بیشتر میشه هست. اینم بگم که مقدار Para و Ren شما در نقاط مختلف بازی تاثیر داره و فقط کاربردهای بالا نیست. مثلا بعضی از ماموریت های مختصر مثل راضی کردن طرف قرارداد در ایلیوم که دخترش کشته شده و یا استخدام اون برده نیاز به Para یا Ren متوسط داره.
با نکته های 4 و 5 و 6 و اعمال کل آپدیت های Ship و اکثر آپدیت های Prototype به مدال No One Left Behind می رسید و همه حتی خدمه گمنام زنده می مونن.
دکتر و آشپز کشتی هم نیازهایی دارن که بهتره براشون بخرید و راضیشون کنید.
موفق باشید.
تموم شد، من veteran بازی میکردم ولی آسون بود بازی، کلاً بازیه خیلی خوبی بود ولی انتظارات منو برآورده نکرد، مخصوصاً تو بخش آپگیرد سلاحها و نیروها اصلاً جالب نبود بدون شک Mass Effect 1 در این زمینه بهتر بود ولی در زمینه Action خیلی بهتر شده بود کلاً به صورت مشخصی کار کرده بودن که همه از بازی خوششون بیاد برای همین از المانهای RPG بازی زده بودن که به نظر کار جالبی نکردن.
بعد چرا وسیله نقلیهای تو بازی نبود؟ تو Mass1 یه جیپ یا تانک بود که خیلی هم چیز جالبی بود قرار بود ورژن جدیدش رو تو Mass 2 بزارن ولی نبود؟!
M A X I M U M
23-02-2010, 20:26
nw_nk جان عالي بود عالي
اما يه اشكال كوچيك !:20:
اينجا بايد حتما Jacob رو انتخاب كنيد واگرنه آخر بازي به هر شكل ممكن Jacob رو در تابوت مي بينيد
nw_nk جان عالي بود عالي
اينجا بايد حتما Jacob رو انتخاب كنيد واگرنه آخر بازي به هر شكل ممكن Jacob رو در تابوت مي بينيد
نه من انتخاب نکردم زنده موند، بره من آخرش فقط Jack زنده نموند اونم چون قبلاً کلی دعوا کرده بودم باهاش البته Zaeed هم مرد که اصلاً ازش خوشم نمیومد بهتر.
M A X I M U M
23-02-2010, 21:13
عجيبه من همه مدل امتحان كردم ...
راستی در میان شخصیت ها Thane و Jack واقعا جالب کار شده بودن. داستانی که به Jack گذشته و رفتار Thane خیلی با ارزش بود. صحنه هایی که Thane از Hit های گذشته اش وصف میکنه استثنائیه. عین کارگردانی فیلم.
علاوه بر داستان, صداگذاری و دیالوگهای عالی بازی نباید فراموش بشه.
به عنوان نکات جالب:
صدای Aria T'Loak رو بازیگر مونث سه گانه Matrix یعنی Carrie-Anne Moss اجرا کرده (Rule, Don't F-u-c-k With Aria)
صدای Admiral Shala'Raan vas Tonbay رو هم شهره آغداشلو
...
////////////////////////////////////////
من دوست داشتم بازی طوری تموم شه که خودم تصمیماتشو گرفتم و واقعا برام زیبا بود.الانم که بازیو زود پاک کردم(از درس افتاده بودم) سیواشو برداشتم ببینم تو 3 چی میشه.دی:
من 3 نفر رو از دست دادمو ولی همشون ضعیف ترینا بودن.
ولی اینایی شما از دست دادی قویترینا بودن.
به نظره من وقتیی چند نفرو توی بازی ها:10: از دست بدیم بازی طبیع تر و جالبتر می شه. برعکس خیلی از بازی ها.
دقیقا.
منم بار دوم که بازی رو تموم کردم و Jack و Kelly و تعدادی از خدمه گمنام کشته شدن واقعا حس خفنی داشتم. همه تصمیم ها رو هم سلیقه ای گرفته بودم.
اما بار سوم بهینه عمل کردمو تصمیم گرفتم. هدفم حداکثر Para برای تجربه کامل و زنده موندن همه کاراکترها برای شماره 3 بازی بود. هرچند بخاطر نگرفتن تصمیم های جالب و کشته نشدن هیچ کس, در پایان دیگه اون حسو نداشتم. نمونه لحظه ای: در هنگام حرف کشیدن از اون خلافکار همراه Thane حتی یک مشت هم بهش نزدم. نگهبان پشت به شیشه رو اگر درست یادم باشه به بیرون پرت نکردم. کپسول زیر پای همزاد Grunt رو نترکوندم. نمونه داستانی: با شخصیت ها اونجور که دلم میخواست برخورد نکردم و هدفم انتخاب گزینه با بیشترین Para بود.
nw_nk جان عالي بود عالي
اینطور نیست. ببینید اگر شما نکاتی رو که برای حفظ همه لازمه رعایت نکنید نتیجه اینطوری میشه و قانون های اشتباه برداشت می کنید. نتایج مستقیم نیست, به عنوان مثال اگر رهبر تیم دوم Loyal نباشه ممکنه یکی از اعضای تیمش کشته بشه. یا اگر متخصص بایوتیک اشتباه انتخاب بشه فرد دیگری لحظه آخر خورده میشه.
با این نکات:
Loyal بودن همه
آپدیت کامل Ship و اکثر Prototype ها
رفتن مستقیم (غیر از ماموریت وفاداری Legion) بعد از IFF به ماموریت نهایی (Suicide Mission)
انتخاب درست تا قبل از اسکورت
اون موقع فرقی نمیکنه اسکورت خدمه کی باشه. من شخصا Grunt رو که کمترین احساس رو بهش دارم میفرستم. نتیجه هم No One Left Behind یعنی اعضای تیم اصلی که هیچی, Kelly دکتر آشپز که هیچی, حتی تک تک خدمه گمنام که در کشتی وجود دارن, زنده می مونن.
یک راهنمایی که یادم رفت بگم. دو مرحله Tali (استخدام و وفاداریش با موضوع های نجات خودش و پیدا کردن پدرش) منبع Para و Ren هست. با صحبت های مناسب و تصمیم های درست می تونید خیلی Para یا Ren کسب کنید. در ضمن Para و Ren کافی داشته باشید می تونید در دادگاه نهایی با جوگیر کردن حضار یا بهتر از اون محکم حرف زدن با قاضی ها بهترین نتیجه رو بگیرید. بدون اینکه نیاز باشه آبروی پدرش رو ببرید یا خودش تبعید بشه.
یک نمای ویژه در این بازی وجود داره که میشه حدس زد طراحان با چه هدفی قرار دادن. وقتی Miranda از شما می خواد برای نجات خواهرش (= ماموریت وفاداری Miranda) اقدام کنید و منتظر پاسخ شماست. اگر در تاپیک های خارجی گشته باشید از این لحظه به عنوان داغ ترین صحنه بازی یاد می کنند. نمیشه گفت Gamer ها منحرف هستند.
Select Pic #2
این بحثارو ول کنید.من 4 تا بهترینامو از دست دادم.دی:
حاضر بودم همشون بمیرن اما gerus و jacob بمونن.آخه قحط آدم بود.این مگسا برداشتن gerus رو بردن.حیف مگس کش نداشتم.دی:
اما دور از شوخی آخرش به قول nw_nk جان حس خیلی خفنی داشتم.
M A X I M U M
23-02-2010, 22:16
منو مجبور كرديد دوباره نصب كنم بازي رو :19:
گالاكسي وايسا كه دارم ميام :20:
میگم دوستان بهتره این راهنمایی هایی که باعث میشن افراد نمیرن رو نذاریم.چون بازیکن با پایانی روبرو میشه که از قبل میدونسته و اصلا جذابیتش میره.این حس خفنی که آخر بازی به من دست داد به خاطر این بود که از آخرش خبری نداشتم و یه شوکه حسابی داد.
mamaloo_shz
23-02-2010, 22:43
آقا مطالب اینطوری رو تو اسپویلر بگذارند دوستان یا اولش بنویسن اگر بازیو تموم نکردین نخونین، خیلی خوب هست .
vahidgame
23-02-2010, 22:58
آقا مطالب اینطوری رو تو اسپویلر بگذارند دوستان یا اولش بنویسن اگر بازیو تموم نکردین نخونین، خیلی خوب هست .
منم موافقم.
من فعلا دارم شماره یک این بازیو میرم. می خوام زودتر تمومش کن تا به شماره دو برسم.ولی دیگه من این تاپیک نمیام چون داستان بازیو لو میدین.البته خیلی من این پستها رو نمیخونم:21:
...ALI...
23-02-2010, 23:30
میگم دوستان بهتره این راهنمایی هایی که باعث میشن افراد نمیرن رو نذاریم.چون بازیکن با پایانی روبرو میشه که از قبل میدونسته و اصلا جذابیتش میره.این حس خفنی که آخر بازی به من دست داد به خاطر این بود که از آخرش خبری نداشتم و یه شوکه حسابی داد.
منم موافقم.
من فعلا دارم شماره یک این بازیو میرم. می خوام زودتر تمومش کن تا به شماره دو برسم.ولی دیگه من این تاپیک نمیام چون داستان بازیو لو میدین.البته خیلی من این پستها رو نمیخونم:21:
منم موافقم
البته من بردمش ولی فکر می کنم واقعا حالگیره.
معمولا من تا بازی رو نبرم توی هیچ فرومی پیدام نمی شه.
البته آخر بازی فقط اینم نیست.:46::46::46:
اقا من خسته شدم نتونستم مخ این میراندارو بزنم. :41: بیخیال.
واقعی خیلی راحتر از اینه :31:
شخصیت هایی که کار دوبله رو انجام می دادند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نقش Mirand.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Yvanns Strahiviski
Trica Helfer در نقش EDI
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Adam Baidvain در نقش kal reegar شفرد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درنقش han gerrar
Simson Templeman
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Keith david در نقش Anderson
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Michael Dorn در نقش gatatog uvenk
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Martin Sheen در نقش illusive man
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] seit green در نقش Joker
خیلی سعی کردم عکس خود کارکترهارو ردیف کنم ولی اکثرش -ی-ل-ت-ر بود
Mass Effect 2 با ثبت بیش از 40 امتیاز عالی و میانگین امتیاز 95 (برای PC) و 96 (برای XBox 360) در Metacritic و 94.53 و 95.63 در GameRankings, سومین بازی برتر تاریخ XBox 360 تا به امروز و چهارمین بازی برتر تاریخ PC هست. در کل هم 16مین بازی برتر تاریخ.
در مورد پایان, این توصیه برای بازی هایی معمولی هست نه Mass Effect 2 که Casey Hudson تهیه کننده اجرایی BioWare رسما از قبل اعلام میکنه:
If you do die in the ending of Mass Effect 2, it will not come as a surprise, nor will it be random. It will
pretty obvious that you headed into the final mission knowing that Shepard probably wouldn’t make it out alive. Hudson also confirmed that team members would be affected by the player's decisions during the final mission: You might have an ending where Shepard’s entire team survives, or where the entire mission is a bloodbath and everyone (including Shepard) is killed, or anything in between.
" اگر در پایان Mass Effect 2 مردید, باعث تعجب نخواهد بود, تصادفی هم نبوده. بسیار واضحه که شما به ماموریت نهایی میرید با اطلاع از اینکه ممکنه Shepard زنده بیرون نیاد. اعضای تیم در ماموریت نهایی تحت تاثیر تصمیم های بازیکن قرار خواهند گرفت. ممکنه پایانی داشته باشید که کل تیم Shepard زنده بمونه یا پایانی که ماموریت حمام خون (= قتل عام) بشه و همه حتی خود Shepard کشته بشن, یا چیزی میان این دو! "
علاوه بر این بعیده کسی که بازی رو حداقل یک بار با دقت نرفته باشه اصلا متوجه نام هایی که ما می بریم و چیزایی مثل Par و Ren بشه. حالا اگه شماره 1 بازی رو پیگیری کرده باشه یه حرفی.
اما در مورد نکات بازی حق با شماست که بهتره رعایت کنیم. حیفه لذت تجربه بازی به این خوبی رو از کسی بگیریم.
1- می دونستید خود Shepard هم ممکنه در داستان کشته بشه؟ در ترجمه بالا نوشتم. حالا این اتفاق چطوری میوفته؟ اگر در ماموریت پایانی افتضاح به بار بیارید و اکثر اعضای تیم کشته بشن, در پرش پایانی که Shepard با موزیکی هیجانی به سمت سفینه می دوه و می پره ...
تذکر: مرگ Shepard در اثر S-e-x با Morinth (دختر Samara) داستانی نیست و بازی دوباره لود میشه. (دختر Samara دارای یک نقص بدنی هست که هنگام نزدیکی سیستم عصبی فرد مقابل رو شدیدا تحت فشار قرار میده (OverLoad میکنه) و باعث مرگ میشه. هر چند خود Morinth ادعا میکنه قربانی حداقل در لحظه آخر عمرش به اوج لذت میرسه. اگر Para یا Ren بالا داشته باشید در لحظه ای که به چشماتون زل میزنه می تونید گزینه های آبی (Paragon) یا قرمز (Renegade) انتخاب کنید و در برابر وسوسه اش مقاومت کنید.)
2- برای رفتن به ماموریت نهایی, در Squad وضعیت افراد رو چک کنید که همه Loyal (نه Normal) باشن. این یکی از شروط لازم برای زنده موندن همه اعضای تیم در پایان بازیه. Loyalty هر نفر با انجام ترجیحا موفقیت آمیز ماموریت درخواستیش بدست میاد. مثلا برای Thane نجات پسرش.
اگر کسی Loyal نیست (حالا ماموریتش رو Fail کردید یا اینکه در دعوا زدید توی ذوقش) بهتره بازی رو از جایی که مشکل ایجاد شده دوباره Load کنید و اشتباهات گذشته رو تصحیح کنید. مگر اینکه اون دفعه قصدتون لذت بردن از داستان بازی باشه که نیازی نیست به نتیجه ایده آل برسید.
مورد اصلی Jack هست که اغلب افراد بعد از انجام ماموریت وفاداری Miranda و اون در درگیری که پیش میاد طرف Miranda رو میگیرن و وفاداری Jack رو از دست میدن. همین باعث کشته شدن Jack در پایان بازی میشه. تو پست های قبلی گفتم که برای کنترل این دعوا باید چیکار کنید.
3- مثل اینکه تصویر انتخاب کشتن بین Samara و دخترش (= Morinth) از Data Base پی سی ورد حذف شده. آپلود دوباره:
مربوط به نکته 3 در [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- در رابطه با تصمیم ها و رفتار شما. اونایی که کلا مثبت و نمونه یا خشن و مرتد عمل می کنن مشکل آنچنانی نخواهند داشت. در طول بازی یکی از ستون های Paragon یا Renegade براشون بخوبی پر میشه و کمبودی در دیالوگ ها و روابط نخواهند داشت. اما اگر میانه رو عمل کنید و در هر موقعیت نسبی تصمیم بگیرید ستونهای Par و Ren شما با هم پر میشه و هیچ کدوم خیلی بالا نمیره. اینجاست که دچار مشکل میشید. نه امکانات یک شخص Paragon رو خواهید داشت و نه امکانات یک شخص Renegade.
در دیالوگ ها گزینه های برجسته Paragon با رنگ آبی و گزینه های برجسته Renegade با رنگ قرمز مشخص میشه. وقتی هم که رنگی در کار نیست اغلب دیالوگ گوشه های بالا رفتار Paragon و دیالوگ گوشه های پایین رفتار Renegade هست. دیالوگ های وسط هم معمولا خنثی هستند که امتیازی نمیدن و بهتره تا جایی که ممکنه ازشون استفاده نکنید.
بعضی حرکت های برجسته (علامت چشمک زن کلیک چپ یا راست Mouse) هم در طول بازی ذاتا Paragon یا Renegade هستن و اگر از همون دسته باشید براتون مفید خواهند بود. مثلا پرت کردن کسی از شیشه بیرون یا زدن کسی برای گرفتن اطلاعات امتیاز Renegade و دلداری دادن کسی که ناراحته و معامله منطقی برای گرفتن اطلاعات امتیاز Paragon داره.
5- شاید شما هم به احساس میان Liara T'Soni و Shepard دقت کرده باشید. Liara یک Asari صد و خورده ای ساله است (برای Asari ها بین کودک و نوجوان محسوب میشه!) که در شماره اول بازی از گزینه های Love شخص اول مذکر بوده. دوستانی که نسخه قبلی رو بازی کردن باید بیشتر اطلاع داشته باشن. در Mass Effect 2 او در Illium به عنوان دلال اطلاعات فعالیت میکنه و شخصیتی تیره تر پیدا کرده. در این بازی نه وارد تیم میشه و نه همراه شما میاد. فقط صحبت هایی خواهید داشت و براش ماموریت انجام میدید. اونم به شما اطلاعاتی برای ماموریتتون میده.
فقط جزئیاتی هست که اگر در Mass Effect با اون در Romance بودید و Save اش رو در شماره دوم بازی Import کنید اتفاق میوفته. به عنوان نمونه ابتدای بازی اونو در Normandy خواهید دید و هنگامی که در Illium برای اولین بار سراغش میرید با شما روبوسی میکنه. هنگام رفتن به ماموریت نهایی (Omega 4) اگر با شخصیتی از شماره 2 بازی رابطه حداکثر نداشته باشید Shepard به عکس Liara نگاهی میندازه.
Liara تنها عضو تیم در Mass Effect 1 & 2 هست که امکان کشته شدنش نیست. گفته میشه این ممکنه علامت این باشه که در Mass Effect 3 و شماره های بعدی نقش مهمی رو ایفا میکنه.
اقا من خسته شدم نتونستم مخ این میراندارو بزنم. :41: بیخیال.
واقعی خیلی راحتر از اینه :31:
در این بازی, برای پیشرفت رابطه ها اصلا نباید ساز مخالف بزنید یا ناز کنید. به محض اینکه گزینه ای رک در صحبت ها در مورد نزدیکی براتون مهیا شدی ازش استفاده کنید. گزینه ها هر چند از نظر شما شرم آور, تاثیر منفی ندارن. در مورد Miranda, بعد از هر ماموریت یک بار باهاش صحبت کنید تا مکالمه ها پیش بره. وقتی ماموریت Loyalty ایش انجام شد سریع روی دیگری به شما نشون میده و رابطه با نهایتا 3 گفتگوی دیگه به حداکثر میرسه. صحبت نهاییش I Will be by the next time things are quiet و Assuming you are still interested هست که پاسخ شما Yes definitly interested خواهد بود. حالا به محض اینکه برای آغاز مرحله نهایی وارد Omega 4 بشید Miranda پیداش میشه و در گوش شما میگه:
که در ادامه دیگه کاری از دست شما برنمیاد. دی
من Save دقیقا قبل از تک تک درگیری ها, نکات و رابطه ها دارم که فقط نیاز به فشار یک Space دارن اما آپلودشون لذت بازی و داستانش رو از خیلی ها میگیره.
کاراکترهای Mass Effect 2
همه کاراکترهای دنیای Mass Effect
سلام یه سوال آیا کاراکتر اصلی همون بازیگر نیست که تو سریال فرار از زندان بازی می کرد برادر مایکل منظورمه اون نیست؟
سلام یه سوال آیا کاراکتر اصلی همون بازیگر نیست که تو سریال فرار از زندان بازی می کرد برادر مایکل منظورمه اون نیست؟
صداش؟ چهره پیش فرضش؟ داستان زندگیش؟!
کاراکتر اصلی Mass Effect 1 & 2 عنوانش فرمانده Shepard هست که جنسیت, چهره و ظاهر, تاریخ, مهارت ها و نام کوچکش توسط کاربر تعیین میشه. کاراکتر مذکر پیش فرض استفاده شده توسط BioWare در تریلها John خطاب میشه در حالیکه کاراکتر مونث پیش فرض Jane هست. صدای مذکر مربوط به Mark Meer بازیگر و نویسنده کانادایی و صدای مونث مربوط به Jennifer Hale بازیگر و خواننده آمریکایی متولد کاناداست. Jennifer Hale سابقه زیادی در صدای بازیهای کامپیوتری داره و در مورد Mass Effect 2 هم خیلی ازش تعریف می کنند. (من فرصت نکردم کاراکتر مونث رو تست کنم.) در ضمن فیزیک Shepard مذکر پیش فرض, از روی Mark Vanderloo مدل هلندی 41 ساله طراحی شده.
Mark Meer (صدای Shepard مذکر)
Jennifer Hale (صدای Shepard مونث)
Mark Vanderloo (مدل Shepard مذکر پیش فرض)
...
Prince_ of _Persia
24-02-2010, 08:38
جالبه شخصیتی که دوبلور illusive man بوده شبیهشم هست فکر کنم کاراکتر رو از رو خودش طراحی کردن. این کاراکتر واقعا اسرار آمیز و پیچیده بود مخصوصا رنگ چشهاش خیلی عجیب بود احتمالا در نسخه بعدی اطلاعات بیشتری در مورد این کاراکتر خواهیم داشت.
M A X I M U M
24-02-2010, 10:34
فكر كنم به جز صداگذاري از روي همون شخصيت ها الگو برداري شده واسه همينه كه قيافه ها هم شبيه
ali_ranger22
24-02-2010, 11:48
دوستان حتما بازی رو کامل تموم کنین و سیو رو بعدش نگه دارید
اگه دیده باشید موثع لودینگ می گه سیو هاتون رو نگه دارید تا تو شماره ی سوم استفاده کنید تا حالا بعد از 12 ساعت بازی کردن فقط 1 بار اینو دیدم !
havas_1980
24-02-2010, 14:03
اولین پچ بازی هم منتشر شد. توضیحات این پچ هم در قسمت ضمیمه قرار داده شد.
Mass Effect 2 v1.01 Patch | Size: 42MB
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدMass Effect 2 v1.01 Crack | Size: 3.6MB
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین پچ متاسفانه ایرادات زیر رو حل نمیکنه:
- باز نشدن درها تو نرماندی با وجود باز بودن - مثلا وقتی که میخوایین از اتاق گزارش تو نرماندی بیرون بیایین موقعی که گرانت به گروهتون ملحق میشه. برای رد کردن این مشکل باید رو به روی در بایستین و کلید Esc رو بزنین و برگردین به بازی. برای یه لحظه ست که امکان باز کردن در وجود داره و باید فوری Space رو بزنین.
- دستور نگرفتن هم تیمی ها - هر چقدر به یارتون دستور میدین که به موقعیت مورد نظرتون بره اطاعت نمیکنه, با اینکه جلوی چششه.
- درست تکیه ندادن به موانع در حالت نیم خیز - وقتی سنگر میگیرین شپرد کجه و کج هم حرکت میکنه!
mamaloo_shz
24-02-2010, 18:58
دوستانی که بازی رو تموم نکردند، مطالب زیر رو جهت حفظ هیجان بازی نخونند ...
درود
خیلی حال کردم باهاش، با اینکه اوایلش خیلی حالم ازش بهم میخورد ... که اونم به خاطر وارد نبودن ببه بازی بود و راه که افتادم، خوشم اومد ازش ...
به نظرم تعداد زیاد سیاره ها برای اسکن کردن و به دست آوردن منابع 1 مقدار کسل کننده بود ... اما ماموریت ها ، یک از یک خفن تر
من jack و Tali رو از دست دادم، البته نوشته های دوستان رو نخوندم در اینجا و با تصمیمات خودم جلو رفتم ...
اون قسمت هایی که در ماموریت آخر، شپرد صحبت میکرد و مدیریت میکرد تیم رو، مو به تنم سیخ میشد، حس خیلی عجیبی بهم داد ...
در کل بازی خیلی خیلی خوبی بود ... یکی از بهترین بازیهایی که در عمرم کردم ...
ممنونم از تمامی دوستانی که در این تاپیک کمک کردن منو .
hamijoon
24-02-2010, 19:05
دوستان من اون قسمتي از بازي هستم كه دنبال آجيه Samara ميگرديم . ميخواستم بدونم تا آخر بازي چقدر مونده ؟؟؟
كاش هيچوقت تموم نشه
mamaloo_shz
24-02-2010, 19:11
دوستان من اون قسمتي از بازي هستم كه دنبال آجيه Samara ميگرديم . ميخواستم بدونم تا آخر بازي چقدر مونده ؟؟؟
كاش هيچوقت تموم نشه
بستگی داره به سایر ماموریت ها ... انجام داده باشید یا نه ....
توی جرنال مشخصه دیگه .
حتما" همه ماموریت های اصلی و فرعی رو برید و آپگرید ها رو هم انجام بدین و بعد به مرحله آخر برید .
alborz_k
25-02-2010, 00:35
سلام به همه ی دوستان ، منم بالاخره بعد از 24 ساعت و 12 دقیقه ، و در درجه ی سختی veteran بازی رو تموم کردم .:20:
در ضمن هیچ کدوم از افراد گروه هم کشته نشدن!! حالا من موندم که چه طور بعضی از دوستان ، چند تا از این کاراکتر های دوست داشتنی رو به مقام شهادت می رسونند!:31:
بازی خیلی خوبی بود ، به خصوص داستان و اتمسفر بازی فوق العاده بودن!!
نکات مثبت بازی بسیار زیاده و دوستان هم بهش اشاره کردن ، پس من ازشون رد می شم !:دی ، می مونه نکات منفی :
--- اول که بازی شروع شد ، به دلیل تغییر سیستم level up یک کم از بازی بدم اومد ، دیگه انگار نه انگار که یک بازی rpg هستش و احساس کردم بازی تبدیل به یک شوتر سوم شخص شده!
----- من اصلأ و ابدأ دلیل حذف دکمه ی های jornal , content , ........ رو نمی دونم!!
----- شیوه ی باز شدن مکالمات اضافی هم یک کم پیچیده شده بود ، به طوری که بیشترین چیزی که اعصابم رو خورد می کرد ، این بود که همیشه چند تا مکالمه قفل بودن (paragon در انتهای بازی به بیش از 3/4 و renegde هم یه بیش از 1/4 رسیده بود!!)
{sahand}
25-02-2010, 09:14
----- شیوه ی باز شدن مکالمات اضافی هم یک کم پیچیده شده بود ، به طوری که بیشترین چیزی که اعصابم رو خورد می کرد ، این بود که همیشه چند تا مکالمه قفل بودن (paragon در انتهای بازی به بیش از 3/4 و renegde هم یه بیش از 1/4 رسیده بود!!)
شما می تونستید Par و Ren رو یا استفاده از Retain Powers فول کنید و اینجوری مکالمه ها هم باز می شدن. این جوری می شد دل یارهایی که باهاشون دعوا کرده بودیم رو هم دوباره به دست بیاریم.
M A X I M U M
25-02-2010, 10:51
يكي كمك كنه من نميتونم به وب سايت bioware دسترسي پيدا كنم
پيغام server not found ميده
يكي كمك كنه
سلام
چجوری میشه وفاداری افرادمو بالا ببرم باهاشون حرف میزنم اما گزینهی ماموریت وفاداری (loyalty mission) نمیاد. از کجا بدونم چنتا ماموریت فرعی واصلی دارم ممنون میشم کامل راهنماییم کنید
havas_1980
25-02-2010, 11:30
يكي كمك كنه من نميتونم به وب سايت bioware دسترسي پيدا كنم
پيغام server not found ميده
يكي كمك كنهاین که بازه...
سلام
چجوری میشه وفاداری افرادمو بالا ببرم باهاشون حرف میزنم اما گزینهی ماموریت وفاداری (loyalty mission) نمیاد. از کجا بدونم چنتا ماموریت فرعی واصلی دارم ممنون میشم کامل راهنماییم کنید
Loyalty Mission - در جریان بازی و قبل از انجام ماموریت Omega 4 relay, وقتی به پیش Kelly Chambers میرین بهتون اطلاع میده که یکی از اعضا با شما صحبتی داره و میتونین براش ماموریت وفاداری انجام بدین. این ماموریتها با نام خود هم تیمیتون شروع میشه مثلا Jacob: The Gift of Greatness... اعضای تیمتون به ترتیب زیر شما رو صدا میکنن و ماموریت هاشون باز میشه:
Jacob
Miranda
Jack
Mordin
Grunt
Garrus
Samara
Tali
Thane
Legion
شرح ماموریت های فرعی به اسم Assignment و ماموریت های اصلی به اسم Missions از قسمت Journal قابل نمایش هستن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.