ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Mass Effect 2

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 [7] 8

AlexMercer
08-09-2010, 22:18
میشه در موردش توضیح بدید؟داستان؟و چه اتفاقی می افته؟

چشم بزار ببینم دوستان دیگه ای هم که نتونست بازی کنن دوست دارن داستان لو بره یا نه.اگر دوست داشتن فردا شب میگم.چون من این مراحل رو قبل تموم کردن بازی رفتم اگر بعدش بری کلی فرق داره :46: اونطوری تموم کنم بهتر میتونم داستانو بگم:40:

Steps-Rap
09-09-2010, 13:18
بچه ها من الان فقط یکی از دیل ال سی هارو دانلود کردم.
حالا باید دقیقا چه کار کنم؟؟؟

AlexMercer
09-09-2010, 15:55
بچه ها من الان فقط یکی از دیل ال سی هارو دانلود کردم.
حالا باید دقیقا چه کار کنم؟؟؟

کدوم رو؟
:11:

Steps-Rap
09-09-2010, 18:05
فعلا zaeed رو دانلود کردم تا ایشالا بعدیاشم دانلود کنم...
حالا نمیدونم چی کار کنم.رو اونی که گرفتم دو تا کیلیک میکنم بعد مینویسه اول بازیو نصب کن بعد اینو.
ولی بازیه من نصبه.

konami-pes
09-09-2010, 18:06
چشم بزار ببینم دوستان دیگه ای هم که نتونست بازی کنن دوست دارن داستان لو بره یا نه.اگر دوست داشتن فردا شب میگم.چون من این مراحل رو قبل تموم کردن بازی رفتم اگر بعدش بری کلی فرق داره :46: اونطوری تموم کنم بهتر میتونم داستانو بگم:40:

داداش لطفا بگو ... اگر اینجا نمیگی واسم پیام خصوصی کن.ممنون:11:

AlexMercer
09-09-2010, 18:25
فعلا zaeed رو دانلود کردم تا ایشالا بعدیاشم دانلود کنم...
حالا نمیدونم چی کار کنم.رو اونی که گرفتم دو تا کیلیک میکنم بعد مینویسه اول بازیو نصب کن بعد اینو.
ولی بازیه من نصبه.

:18:
شما پچ 1.1 یا 1.2 رو رو بازیتون ریختین؟اگر اره که بازی رو پاک کنید و دوباره بریزین.:46:

داداش لطفا بگو ... اگر اینجا نمیگی واسم پیام خصوصی کن.ممنون:11:

چشم میزارم برای شب.اول افطار میل کنیم:31:

Steps-Rap
09-09-2010, 19:04
:18:
شما پچ 1.1 یا 1.2 رو رو بازیتون ریختین؟اگر اره که بازی رو پاک کنید و دوباره بریزین.:46:

تا اونجا که یادمه من فقط بازیرو نصب کردم و رفتم توش و بازی کردم.
فک نکنم اصلا پچ نصب کرده باشم..
حالا چی کار باید بکنم؟

AlexMercer
09-09-2010, 19:55
تا اونجا که یادمه من فقط بازیرو نصب کردم و رفتم توش و بازی کردم.
فک نکنم اصلا پچ نصب کرده باشم..
حالا چی کار باید بکنم؟

بهترین کار اینه که بازی رو پاک کنین دوبار بریزین.و یا از سالم بودن بازی و اجرا شدن بازی مطلع شین چون این dlc ها محل نصب بازی رو پیدا میکنند و نصب میشن و شما نیازی نیست بهش دستور بدین:46:

Steps-Rap
09-09-2010, 20:09
بهترین کار اینه که بازی رو پاک کنین دوبار بریزین.و یا از سالم بودن بازی و اجرا شدن بازی مطلع شین چون این dlc ها محل نصب بازی رو پیدا میکنند و نصب میشن و شما نیازی نیست بهش دستور بدین:46:

خوب نیگا.من که تاحالا چند بار بازی رو باری کردم و تموم کردم.
هیچ مشکلی هم نداشته؟؟
حالا حتما باید پاک کنم؟؟ بد جریان اون پچ ها چی میشه؟؟ اونارم باید نصب کنم؟؟؟

AlexMercer
09-09-2010, 20:28
خوب نیگا.من که تاحالا چند بار بازی رو باری کردم و تموم کردم.
هیچ مشکلی هم نداشته؟؟
حالا حتما باید پاک کنم؟؟ بد جریان اون پچ ها چی میشه؟؟ اونارم باید نصب کنم؟؟؟

به پچ ها نیازی نداری چون شما مثلاoverload رو نصب کنی خودش پچ 1.01 روش نصبه یا این جدید ترین dlc یعنی lair of shadow broker رو نصب کنی پچ 1.02 روش هست و نصب میشه.

شما یک عکس از ارورش بده.:46:

Steps-Rap
09-09-2010, 21:37
به پچ ها نیازی نداری چون شما مثلاoverload رو نصب کنی خودش پچ 1.01 روش نصبه یا این جدید ترین dlc یعنی lair of shadow broker رو نصب کنی پچ 1.02 روش هست و نصب میشه.

شما یک عکس از ارورش بده.:46:

اینم عکس:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پس ینی من بازی رو پاک کنم و دوباره بریزم؟؟ بدش راحت رو این دی ال سی ها کیلک کنم؟؟
راستی قبل از این که اون دی ال سی هارو بزاری بالاشون یه چیز گفتی یه unlocker بود و یه پچ و یه کرک ویتالیتی که من هیچ کدومو نگرفتم.لازمه؟؟

AlexMercer
09-09-2010, 23:06
اینم عکس:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پس ینی من بازی رو پاک کنم و دوباره بریزم؟؟ بدش راحت رو این دی ال سی ها کیلک کنم؟؟
راستی قبل از این که اون دی ال سی هارو بزاری بالاشون یه چیز گفتی یه unlocker بود و یه پچ و یه کرک ویتالیتی که من هیچ کدومو نگرفتم.لازمه؟؟

unlocker که حتما نیازه. چون اون نباشه dlc ها اجرا نمیشه.پچ و کرک نیازی نیست مگر اینکه dlc جدید رو دانلد کنید که اونوقت کرک لازم میشه.

بهترین راه پاک کردن و نصب دوباره بازیه.:46:

AlexMercer
10-09-2010, 00:15
پاک شود.:41:

AlexMercer
10-09-2010, 00:33
هر جا کلمه SB دیدین منظور همون Shadow Broker هست.

Lair of Shadow Broker

ادامه داستان لیارا یکی از اعضای گروهتون تو نسخه 1 بازیه.ایشون به همراه دوستش feron که از نژاد drell هاست 2 سال قبل از دوباره زنده شدن شما بدنبال جسد شما بودن.Shadow Broker میخواست جسد شما رو به Collector ها بفروشه و لیارا هم دنبال جسد شما بود تا حداقل بتونه دفنش کنه.ولی لیارا زودتر جسد رو پیدا میکنه و پیشنهادی از سبروس میگیره مبنی بر اینکه اگر جسد رو به اونها بده سبروس دوباره شپرد رو زنده میکنه و لیارا هم اینکارو میکنه و شما دسته سبروس میفتین و باقی داستان رو هم شما میدونید. SB به فرون دوست لیارا پول میده تا در صورت پیدا شدن جسد شپرد اون رو به SB بده ولی فرون به لیارا خیانت نمیکنه و جسد رو سبروس میده برای همین SB فرون رو میدزده.به مدت دوسال لیارا فکر میکرده که فرون مرده و دنبال گرفتن انتقام از SB بوده. داستان این DLC از اونجایی شروع میشه که برای شما از دفتر اطلاعاتی سبروس ایمیلی میاد مبنی بر اینکه سبروس اطلاعاتی در مورد SB داره که میتونه به لیارا در پیدا کردن اون کمک کنه و چون لیارا حاظر نیست از سبروس کمک بگیره شما به نمایندگی از طرف سبروس اون اطلاعات رو بهش میدین.

خوب شما به ایلیوم میرین و لطلاعات رو به لیارا میدین و بهش میگین که فرون نمرده و هنوز زندست.لیارا حالش دگرگون میشه و به شپرد میگه حالا من نمیدونم باید چیکار کنم چون تا امروز دنبال انتقام گرفتن بودم ولی حالا فرون زندست که شپرد بهش میگه الان میتونی فرون رو نجات بدی.لیارا به شپرد میگه که بره با خونش تا نقشه کامل رو با هم بکشن. تاکسی میگیریم و میریم خونه لیارا میبینیم که منطقه توسط پلیس نگه داری میشه . به عنوان صحنه جرم ازش نمونه برداری میشه.اولش نمیزارن تا شما وارد بشین ولی یک SPECTRE که رییس اون گروهه و نامش هم VASIR هست از همه میخواد که محل رو ترک کننتا با شپرد حرف بزنه .شپرد جزییات حادثه رو میپرسه و وسیر میگه که یک نفر میخواسته لیارا رو بکشه با تفنگ دوربین دار ولی تیرش از شیشه رد نشده به علت استفاده لیارا از KINETIC BARRIER و لیارا شاید زنده مونده باشه چون جسدش نیست.و شپرد هم به وسیر میگه که حتما لیارا نشونی از خودش به جا گذاشته.خونه لیارا رو میگردیم و اول عکسی از یک سیاره رو میبینیم که محل زندگی SB هست و بعد هم یک دیسکت پیدا میکنیم که محتوی فایل صوتی ضبط شده مکالمه لیارا با یکی از دوستاشه که محل بعدی لیارا در یک مرکز خرید رو مشخص میکنه. شما و وسیر به اونجا میرین و وسیر از پشت بام وارد محل میشه و شما هم از درب ورودی.پس از مقداری صحنه های اکشن و کشتن سربازان گم نام:31: SB به جایی میرسید که وسیر هم هست .با وسیر صحبت میکنید و میپرسید که لیارا کجاست و اون نمیدونه که ناگهان لیارا از تو سایه بیرون میاد و تفنگ به طرف وسیر میگیره و میگه این فرد قصد کشتن من رو داشت شما هم طرف لیارا رو میگیرن ولی وسیر با نشون دادن دیسک اطلاعاتی که پل رسیدن شما به SB هست قصد فرار از محل رو داره که شپرد و لیارا به دنبالش میرن ولی دست اخر وسیر سوار ماشین پرندش میشه و در میره و شما هم تاکسی میگیرین و دنبالش میفتین.

اینجاست که قسمت جدید بازی و البته بخش کوتاه تعقیب و گریز در اسمان توسط اون ماشین های پرنده شروع میشه که میشه گفت تجربه خوبیه و البته خوبه که کوتاهه اگر کمی بیشتر بود رو اعصاب میرفت. وقتی به وسیر میرسین در اسمان شپرد چند بار ماشین رو با ماشین وسیر میزنه و وسیر از مسیر منحرف میشه و با ماشینش به یک هتل پرت میشه و البته زخمی هم میشه.شپرد و گروهش هم بدنبالش میرن و نیروهای SB هم که به کمک وسیر اومدن رو میکشن و به خوده وسیر میرسن و نبرد شروع میشه که البته وسیر خیلی قویه و سریعا غیب میشه و یکجا دیگه ظاهر میشه بعد از کشتن وسیر صحنه میاد که لیارا دیسکت رو از وسیر میگیره و وسیر هم میگه که SB سالهاست که داره اینکارو میکنه و کسی نتونسته اذیتش کنه. لیارا با شپرد سوار نرمندی میشن و بدون اینکه سکانسی داخل نرمندی داشته باشیم به سیاره ای که SB در اونه و البته صفینه SB در اسمانشه میرسیم.

برو روی صفینه SB فرود میایم و بدنبال راهی برای ورود با اون پیدا میکنیم این صفینه خیلی قدیمیه و البته با شکوه.در راه کلی سرباز میکشیم تا به درب ورودی میرسیم .لیارا با کمک دستگاهی درب ورودی رو میخواد -- کنه ولی تا درب باز شه 5 موج دشمن سر شما میریزن .بعد که درب باز شد وارد میشیم.بازهم سربازانی رو میکشیم و به اتاقی میرسیم که فرون در اون به دستگاهی بسته شده و بهش شک وارد میشه.شما باید با اتاق اصلی و اتاق SB برین تا بتونین اونو نجات بدین.فرون در اینجاست که میگه SB یک موجود فوق العاده بزرگه ولی نتونسته کامل ببینتش.اینجاست که لیارا میپرسه که یعنی SB از نژاد KROGEN هاست یا نه؟.به طرف اتاق SB میرین و چند گروه دیگه سرباز رو میکشین تا به اتاقش میرسیم و در رو باز میکنیم و اون رو میبینیم که پشت مانیتور ها نشسته و داره خبر میگیره و دستور میده.روش رو برمیگردونه و شما با این موجود مواجه میشین:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
:27::21::18::2:

بله SB از یک نژاد جدید به نام YAGH ولی لیارا اینجا رو به SB عنوان میکنه که نهاد SB قبل از بوجود اومدن و پیدایش نژاد YAGH ها بوجود اومده پس تو یا SB اصلی رو کشتی و یا اینکه یک محافظی برای اون تا اون پنهان شه.ناگهان جناب اقای SB بلند میشه و شروع میکنید باهاش جنگیدن .خیلی قویه و به کاوری بخوره اون کاور بعد دوبار ضربه از بین میره. بعد از اینکه زره اولیه ایشون رو از بین بردیم ایشون زره جدیدی برای خودشون میسازن که تیر روش تاثیر نداره و SB در این زمان کمتر حرکت میکنه تا زره قبلی دوباره شارژ شه.در اینجاست که شپرد باید بره نزدیک و زره رو با مشت از بین ببره(اینجاش یکم ضعیفه از نظر من.) بهر حال شما دو یا سه بار اینکارو میکنید و زره ایشون از بین میره تا اینکه لیارا به شپرد میگه اینطوری نمیشه و نمیمیره پس باید با نیرویی که زره جدید رو براش میسازه از بین ببریمش.دوباره زره رو با دست از بین میبریم(که اینکار در حالت سخت بازی غیر ممکنه چون همزمان ایشون به شما شلیک میکنه) و لیارا هم منبع تغزیه زره رو بر سر SB میریزه و SB بر اثر فشار زیاد از بین میره.

لیارا به شما میگه که قوم این نژاد جدید خیلی بد و چندش اور هستن و در بدترین تقاط TERMINUS زندگی میکنن .

یهو در اینجاست که تمامی کسایی که با SB در ارتباط هستن پیغام میدن و میگن چی شده که سیستم چند ثانیه قطع شد؟ که لیارا رو هوس بر میداره و جواب میده و اینجاست که متوجه میشیم سیستم صدایی یکیه و هرکسی پشت میکروفون بشینه و حرف بزنه صداش عوض میشه و فقط یک صدا به بقیه میرسه.اینجاست که متوجه میشیم SB های مختلفی بودن و هرکسی که تونستهبا اینجا برسه و SB قبلی رو بکشه SB جدید شده بدون اینکه کسی بفهمه.اینجاست که لیارا به شپرد میگه که من به گروهت نمیام و همینجا به عنوان SB باقی میمونم ولی تو هم همیشه میتونی بیای اینجا و تو هم یک پا SB هستی برای خودت.

بله صفینه SB دست شما میفته با همه اون اطلاعات و البته یک AI که همیشه با شماست و هرکی تو اون اتاق باشه رو SB صدا میکنه و البته متوجه هم نمیشه SB تغییر کرده. شما در اینجا میتونید سربازان SB رو به ماموریت بفرستین .زندگی نامه کامل افراد گروه و دیگر افرادی که تو بازی باهاشون در ارتباط بودین رو بخونید.ذخایر بخرین . SQUAD POINTS های اعضای گروهتون رو صفر کنید و از دوباره قدرتی هاشون رو سازماندهی و مدیریت کنین. اطلاعات همیشه در دست شماست و لیارا به شما اطلاعات جدیدی هم در مورد PROTHEON ها و هر کسی دیگه ای میده.دو نکته جالب هم وجود داره یکی در قسمت بیوگرافی اعضای گروه که شما میتونید تمام نامه هایی که به هرجا میفرستن رو بخونید.ولی در مورد ILLUSIVE MAN اینطور نیست و شما فقط مقصد نامه هارو میفهمید ولی راحت میشه فهمید ایشون چندتا سیگار روزی میکشن یا چندتا لیوان مشروب میخورند.
قسمت دیگر قسمت ویدیو هاست که ویدیو های مختلف از افراد مختلف رو نشون میده که دارن چیکار میکنن و اینهم موضوع جالبیه .شما هر موقع که میخواین میتونید وارد این صفینه شین .

یکی از نکات متفاوت این DLC اینه که شما دیگه یک فرمانده ساده نیستین و دیگه شما قطب بزرگی از کهکشان هستین و کارهای زیادی میتونین بکنین. و این شاید زیاد جالب هم نباشه چون دیگه شما الان خیلی بزرگ شدین.

سه نکته مهم که ذهن ادم رو مشغول میکنه:

1- مطمئنا ILLUSIVE MAN میفهمه شما کجا میرین(منظور صفینه SB هست) و البته میفهمه که شما SB رو کشتین پس حتما یا بعدا از شما درخواست هایی داره و یا اینکه خودش دستی در مجموعه SB داره که گذاشته شما اونجا رو بگیرین چون ایمیل ماموریت رو خودش فرستاده پس یکم مشکوکه. در ضمن شما ایمل های تمامی افراد رو میتونید بخونید جز اون و در ضمن هیچ اطلاعاتی از داخل پایگاه سبروس به دست SB نرسیده.

2- غولی که به عنوان SB باهاش میجنگیم به قیافش نمیاد اونقدر باهوش باشه که بتونه محل صفینه SB رو پیدا کنه پس مطمئنا کسی اون رو به به اونجا فرستاده تا ذهن شما رو مشغول کنه تا فکر کنید SB اونه و یا اصلا شما رو بکشه.

3- AI که در صفینه SB هست هیچ واکنشی به تغییر SB نمیده و همه رو به یک چشم میبینه با اینکه حداقل EDI که تو صفینه خودمون هست همه رو راحت میشناسه و همه رو هم با کمک دوربین میبینه. احتمال اینکه این AI هم توسط خود سبروس یا حتی REAPER ها هدایت شه هم حدس(این حدسه منه جدی نگیرین):31:

در کل بیشتر اصل این DLC مشخص کردن سرنوشت لیاراست و همچنین معرفی یک نژاد جدید.تاثیر این DLC بر بازی شماره 3 خیلی زیاده و احتمالا پایه باقی DLC های داستانی باشه یعنی تا این رو بازی نکرده باشین نتونین از اون DLC هم زیاد سر دربیارین.

یکی از نقاط ضعف این موجودات جدید هم نوع اسلحه گیریشونه که ضعیفه.

کلا اگر بخوام با این DLC نمره بدم نمره کامل میدم چون ارزشش رو داره.

اگر غلط املایی داشت هم شرمنده.:11:

konami-pes
10-09-2010, 08:53
ممنون . دستت درد نکنه عالی بود

یه سوال داشتم : نسخه Xbox360 این DLC اومده ؟ آخه من روی کنسول، Mass Effect 2 رو تموم کردم

AlexMercer
10-09-2010, 11:07
ممنون . دستت درد نکنه عالی بود

یه سوال داشتم : نسخه Xbox360 این DLC اومده ؟ آخه من روی کنسول، Mass Effect 2 رو تموم کردم

بله تمامی این dlc ها واسه کنسول xbox360 هم میاد و ژانویه هم همراه خوده بازی برایps3 میاد . ولی شما نمیتونی مجانی این dlc هارو بازی کنی و باید پول بدی.فقط برای کامپیوتر رو تونستن کرک کنن:11::40:

aramesh_61
10-09-2010, 14:57
ببخشید کسی میتونه لینک کرک این dlc رو واسه من بذاره؟ من اولین نسخه بازیو دارم و احتمالش کرکش قدیمیه
ممنون

AlexMercer
10-09-2010, 16:11
ببخشید کسی میتونه لینک کرک این dlc رو واسه من بذاره؟ من اولین نسخه بازیو دارم و احتمالش کرکش قدیمیه
ممنون

aramesh_61
10-09-2010, 22:37
ممنون دوست عزیز ولی این لینکی که گذاشتی واسه من کار نمیکنه، لینک دیگه ای نداری؟

AlexMercer
10-09-2010, 23:27
ممنون دوست عزیز ولی این لینکی که گذاشتی واسه من کار نمیکنه، لینک دیگه ای نداری؟

M A X I M U M
11-09-2010, 20:29
ا لیر اف شدو بروکر اومد ؟
من میرم بازی رو دوباره نصب کنم منتظرش بودم تا یه بار دیگه با تمام دی ال سی ها یه دور کامل تمومش کنم
چندین بار تمومش کردم با اینکه فوق العاده طولانیه اما همچنان مشتاقم :دی

AlexMercer
11-09-2010, 22:01
ا لیر اف شدو بروکر اومد ؟
من میرم بازی رو دوباره نصب کنم منتظرش بودم تا یه بار دیگه با تمام دی ال سی ها یه دور کامل تمومش کنم
چندین بار تمومش کردم با اینکه فوق العاده طولانیه اما همچنان مشتاقم :دی

اره دیگه یک جورایی هم لیارا و هم شپرد شادو بروکر میشن که بازم مشکوکه برای من:31:

زودتر شروع کن تا dlc بعدی نیومده:31:

M A X I M U M
12-09-2010, 12:55
بابا داستانو نگو دارم دانلودمی کنم :دی

AlexMercer
12-09-2010, 13:15
بابا داستانو نگو دارم دانلودمی کنم :دی

گفتم رفت:31:بعدش که تموم کردی dlc لیارا رو خیلی باحال میشه:31:

M A X I M U M
12-09-2010, 15:01
من نخوندم :دی
یه بار خودم برم ببینم چه خبره داستان از چه قراره :دی

tommy vercetti
12-09-2010, 15:03
بچه ها بازیش چند ساعته؟

AlexMercer
12-09-2010, 15:46
بچه ها بازیش چند ساعته؟

کمترین زمانش 25 ساعت

Steps-Rap
14-09-2010, 15:19
پس میشه بی زحما آنلوکر رو آپ کنید.اون لینک قبلیا خراب بودن.

AlexMercer
14-09-2010, 15:38
پس میشه بی زحما آنلوکر رو آپ کنید.اون لینک قبلیا خراب بودن.

:11::31:

Steps-Rap
15-09-2010, 09:48
1-تاحالا این دی ال سی ها رو از سایتای تورنت دانلود کردین؟؟
چون من شنیدم اونجوری سرعت دانلود بیشتر میخوام از اونجا دانلود کنم
2-راستی گفتی واسه دی ال سی جدیده نیاز به کرک و پچ داره؟؟؟ به دی ال سی های دیگه آسیبی نمیرسونه؟؟؟:13:

-----------------------------------
3-.من الان بازیو پاک کردم و دوباره ریختم.بدش دی ال سی رو نصب کردم.تموم شد.بدش آنلوکر رو زدم یه صفحه ی کوچیک اومد توش یه خط نوشته بود.روش کلیک کردم.yes o no اومد یس زدم.
بد از سوی بازیم آوردم و رفتم امگا و زائد رو اوردم.
واسه دی ال سی هایه دیگه هم که نصب کنم همینطوری باید انجام بدم؟

-----------------------------
راستی.یه چیز دیگه.من خودم همین امروز کشفش کردم:31: البته مطمئنن شماها هم تاحالا دیدین ولی بضیا هم ندیدن.
رفتم با تالی حرف زدم بد کلی حرفای عاشقانه و موزیکای عاشقانه زد و بد رفتن تو اتاق شپرد با هم ....:27:

AlexMercer
15-09-2010, 16:03
1-تاحالا این دی ال سی ها رو از سایتای تورنت دانلود کردین؟؟
چون من شنیدم اونجوری سرعت دانلود بیشتر میخوام از اونجا دانلود کنم
2-راستی گفتی واسه دی ال سی جدیده نیاز به کرک و پچ داره؟؟؟ به دی ال سی های دیگه آسیبی نمیرسونه؟؟؟:13:

-----------------------------------
3-.من الان بازیو پاک کردم و دوباره ریختم.بدش دی ال سی رو نصب کردم.تموم شد.بدش آنلوکر رو زدم یه صفحه ی کوچیک اومد توش یه خط نوشته بود.روش کلیک کردم.yes o no اومد یس زدم.
بد از سوی بازیم آوردم و رفتم امگا و زائد رو اوردم.
واسه دی ال سی هایه دیگه هم که نصب کنم همینطوری باید انجام بدم؟

-----------------------------
راستی.یه چیز دیگه.من خودم همین امروز کشفش کردم:31: البته مطمئنن شماها هم تاحالا دیدین ولی بضیا هم ندیدن.
رفتم با تالی حرف زدم بد کلی حرفای عاشقانه و موزیکای عاشقانه زد و بد رفتن تو اتاق شپرد با هم ....:27:

1- وقتی لینک مستقیم از سرور خود بایو ور هست چرا از تورنت دانلد کنم.چون هم الان سرورش ترافیک نداره میتونی با سرعت بالا دانلد کنی.

2- برای باقی dlc ها هم همینطوریه و overload که خودش روش پچ 1.01 نصب هست و روی lair of shadow broker هم پچ 1.02 نصبه که بله هر کدون نیاز به کرک داره .

3- با تالی رو تو یوتیوب دیدم ولی من همش با میراندا میرم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Steps-Rap
15-09-2010, 16:45
1- وقتی لینک مستقیم از سرور خود بایو ور هست چرا از تورنت دانلد کنم.چون هم الان سرورش ترافیک نداره میتونی با سرعت بالا دانلد کنی.

2- برای باقی dlc ها هم همینطوریه و overload که خودش روش پچ 1.01 نصب هست و روی lair of shadow broker هم پچ 1.02 نصبه که بله هر کدون نیاز به کرک داره .

3- با تالی رو تو یوتیوب دیدم ولی من همش با میراندا میرم

1-پس ینی فرقی نمیکنه چه از تورنت چه از همون سرور اصلی .درسته؟
2-من لینک کرک رو هم ندارم.ینی هر دی ال سی کرک خاص خودشو میخواد؟؟؟:11:
3-عجیبه.تاحالا به میراندا از این حرفا نزده.ینی من نزدم.
چه بهتر که با میراندا ..... تالیم شد آدم آخه؟:31:

AlexMercer
15-09-2010, 20:05
1-پس ینی فرقی نمیکنه چه از تورنت چه از همون سرور اصلی .درسته؟
2-من لینک کرک رو هم ندارم.ینی هر دی ال سی کرک خاص خودشو میخواد؟؟؟:11:
3-عجیبه.تاحالا به میراندا از این حرفا نزده.ینی من نزدم.
چه بهتر که با میراندا ..... تالیم شد آدم آخه؟:31:

1-نه دیگه انچنان فرق نداره من خودم شبی که lair of shadow broker اومد با اون ترافیک زیاد سرورش چون همه داشتن دانلد میکردن با 70 تا 80 دانلد میکردم شما راحت تا نهایت پهنای باندت میتونی دانلد کنی.

2- زیید با همون کرک اولیه بازی اجرا میشه ولی بعدا هر Dlc ریختی اسمشو بگو کرکشو بهت بدم. بهتره overload . kasumi رو با lair of shadow broker بریزی که فقط یک کرک 1.02 رو دانلد کنی.

3- معلومه که با میراندا بهتره البته با جک هم خوبه:31:

Steps-Rap
15-09-2010, 20:15
1-نه دیگه انچنان فرق نداره من خودم شبی که lair of shadow broker اومد با اون ترافیک زیاد سرورش چون همه داشتن دانلد میکردن با 70 تا 80 دانلد میکردم شما راحت تا نهایت پهنای باندت میتونی دانلد کنی.

2- زیید با همون کرک اولیه بازی اجرا میشه ولی بعدا هر Dlc ریختی اسمشو بگو کرکشو بهت بدم. بهتره overload . kasumi رو با lair of shadow broker بریزی که فقط یک کرک 1.02 رو دانلد کنی.

3- معلومه که با میراندا بهتره البته با جک هم خوبه:31:

پس اگه لطف کنی کرک همینارو که گفتی بدهبی زحمت.چون از امشب میخوام کاسومی و اورلود و بوکر رو دانلود کنم :11:
جک که خیلی احمقه.از مرحله آخر به بد که هر وقت میری پیشش میگه FU_-_C__-C OF .:41:

حالا به نظرت با میراندا هم میتونم کاری کنم یا دیگه نمیشه؟؟ :27:

AlexMercer
15-09-2010, 21:20
پس اگه لطف کنی کرک همینارو که گفتی بدهبی زحمت.چون از امشب میخوام کاسومی و اورلود و بوکر رو دانلود کنم :11:
جک که خیلی احمقه.از مرحله آخر به بد که هر وقت میری پیشش میگه FU_-_C__-C OF .:41:

حالا به نظرت با میراندا هم میتونم کاری کنم یا دیگه نمیشه؟؟ :27:

1- این کرک ورژن 1.02. اول کاتسومی رو بریز بعد اورلد رو بعد هم شادو بورکر رو که به مشکل نخوری و در اخر هم این کرک رو کپی کن و بعد از انلاکر استفاده کن.:11:

2- شما یک دور با جک...کردی اونم دیه شما فقط دنباله. هستی دیگه باهات حرف نمیزنه اگر اون کارو نمیکردی الان اونم راضی میشد:31:

مگر اینکه با تالی بهم بزنی ولی بهتره بازی رو از اول شروع کنی:31:

3- در ضمن اگر سیوی داری از نسخه 1 که با لیارا رومانس کردی اونو استفاده کن تا تاثیرشو تو دی ال سی لیارا ببینی.:27:

Steps-Rap
15-09-2010, 22:16
1- این کرک ورژن 1.02. اول کاتسومی رو بریز بعد اورلد رو بعد هم شادو بورکر رو که به مشکل نخوری و در اخر هم این کرک رو کپی کن و بعد از انلاکر استفاده کن.:11:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2- شما یک دور با جک...کردی اونم دیه شما فقط دنباله. هستی دیگه باهات حرف نمیزنه اگر اون کارو نمیکردی الان اونم راضی میشد:31:

مگر اینکه با تالی بهم بزنی ولی بهتره بازی رو از اول شروع کنی:31:

3- در ضمن اگر سیوی داری از نسخه 1 که با لیارا رومانس کردی اونو استفاده کن تا تاثیرشو تو دی ال سی لیارا ببینی.:27:

:27::27::27::27:

سیو مس 1 رو که ندارم.ینی اصلا بازی نکردم.
اون کرکو دانلود کردم.همون 3.5 مگیه.درسته؟
Mass Effect 2 v1.02 [MULTI5] No-DVD/Fixed EXE

حالا همینو تو فایل بازی کپی کنم دیگه؟

AlexMercer
15-09-2010, 22:21
:27::27::27::27:

سیو مس 1 رو که ندارم.ینی اصلا بازی نکردم.
اون لینکی که دادی.اصلا نتونستم چیزی توش پیدا کنم.:13:
عجیب بود.کلی چیز میز توش بود.نفهمیدم چه خبره توش.:31:
میشه بهتر بیان کنیش؟؟:31::31:

برو اینجا

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[MULTI5]%20No-DVD/Fixed%20EXE

و اینو دانلد کن:
Mass Effect 2 v1.02 [MULTI5] No-DVD/Fixed EXE

چیو بیشتر توضیح بدم؟:20::31:

Steps-Rap
15-09-2010, 22:30
اون پست بالای رو ویرایش کرده بودم :31:
دمت گرم.

ولی خداییش بازی به این باحالی بازی نکرده بودم.تنها بازی هایی که واقعا به من حال دادن یکی همینه یکی هم Devil may cry 3-4
با این dlc ها که میدن هیچ وقت بازیمون تموم نمیشه.خدا کنه یه بند dlc بدن بیرون تا نسخه 3 منتشر شه

AlexMercer
15-09-2010, 23:06
اون پست بالای رو ویرایش کرده بودم :31:
دمت گرم.

ولی خداییش بازی به این باحالی بازی نکرده بودم.تنها بازی هایی که واقعا به من حال دادن یکی همینه یکی هم Devil may cry 3-4
با این dlc ها که میدن هیچ وقت بازیمون تموم نمیشه.خدا کنه یه بند dlc بدن بیرون تا نسخه 3 منتشر شه

این اخرین دی ال سی تازه اولین دی ال سی داستانی بازی بود که داستان بین نسخه 2 و 3 رو روایت میکنه.بعدها وقتی در بهمن ماه بازی برای ps3 هم اومد اونوقت دی ال سی های بیشتری میاد.:31:

Steps-Rap
15-09-2010, 23:16
:26:ایول.عالی میشه...:26:

aramesh_61
16-09-2010, 21:07
آقا کمک !!!
یکی یه کرک درست حسابی واسه پچ 1.02 نداره بذاره واسه من؟ آخه یه کرک دانلود کردم چند مرحله هم باهاش رفتم ولی مثل اینکه مشکل داره، یه جایی یه مسیر صاف که دارم با hammerhead میرم توی یک تونل یهو میخوره به یه دیواره نامرئی!!!:31: کسی میتونه کمک کنه؟

AlexMercer
16-09-2010, 21:25
آقا کمک !!!
یکی یه کرک درست حسابی واسه پچ 1.02 نداره بذاره واسه من؟ آخه یه کرک دانلود کردم چند مرحله هم باهاش رفتم ولی مثل اینکه مشکل داره، یه جایی یه مسیر صاف که دارم با hammerhead میرم توی یک تونل یهو میخوره به یه دیواره نامرئی!!!:31: کسی میتونه کمک کنه؟

mass effect حتی اگر کرکش هم مشکل داشته باشه اینجوری ایراد پیدا نمیکنه.تو کدوم dlc؟ overload?

aramesh_61
17-09-2010, 02:14
mass effect حتی اگر کرکش هم مشکل داشته باشه اینجوری ایراد پیدا نمیکنه.تو کدوم dlc؟ overload?
آره تو overlord، ماموریتش اینه که گفته برو یه جایی تو مایه های ovuluce یه همچین اسمی برو فلان چیزو lockdown کن، منم هر چی با این ماشینه میرم به جایی نمیرسم، از چندتا از این پنکه ها که بخار میدن بیرون هم استفاده میکنم و میرم و برمیگردم ولی جایی نیست که برم. در نهایت میخوام کلاً برگردم به همون جای اولم ولی تو تونل اینطوری میشه! عجب توضیحی دادما!!! :31:

AlexMercer
17-09-2010, 02:48
آره تو overlord، ماموریتش اینه که گفته برو یه جایی تو مایه های ovuluce یه همچین اسمی برو فلان چیزو lockdown کن، منم هر چی با این ماشینه میرم به جایی نمیرسم، از چندتا از این پنکه ها که بخار میدن بیرون هم استفاده میکنم و میرم و برمیگردم ولی جایی نیست که برم. در نهایت میخوام کلاً برگردم به همون جای اولم ولی تو تونل اینطوری میشه! عجب توضیحی دادما!!! :31:

خوب شما اونچا رو درست بگرد من فکر کنم شما بید از اون همر هد پیاده شی بری تو یک ساختمون و یکی از پنکه های خاموش رو روشن کنی و بری رو اون و ادامه بدی. بله وقتی میخوای بری تو تونلی که مرحلشو انجام دادی اینطوری میشه:46:

aramesh_61
17-09-2010, 06:27
آقا مشکل ما حل شد. ممنون. راهشو پیدا کردم :46:

virus2009
17-09-2010, 23:59
سلام دوستان
من یکبار mass Effect 2 رو بازی کردم الان می خوام 1ش رو بازی کنم.
الان چندتا DLC برای mass effect 2 اومده .... ؟؟؟؟
اولیش رو دانلود کردم.
برای mass Effect 1 چی .... ؟؟؟؟
ممنون

AlexMercer
18-09-2010, 00:20
سلام دوستان
من یکبار mass Effect 2 رو بازی کردم الان می خوام 1ش رو بازی کنم.
الان چندتا DLC برای mass effect 2 اومده .... ؟؟؟؟
اولیش رو دانلود کردم.
برای mass Effect 1 چی .... ؟؟؟؟
ممنون

برای نسخه 1 بازی 2تا اومده که حجمشون باهم 800 مگابایت هست.

برای نسخه 2 بازی هم 22 تا اومده که از این تعداد 5 تاش از همه مهم تره و کاراکتر جدید به بازی اضافه میکنه یا مراحل جدید.باقی اسلحه یا لباسند. که حجم اون 17 تا 300 مگابایت بیشتر نیست و حجم این 5 تا 4.5 گیگ هست.

virus2009
18-09-2010, 11:44
برای نسخه 1 بازی 2تا اومده که حجمشون باهم 800 مگابایت هست.

برای نسخه 2 بازی هم 22 تا اومده که از این تعداد 5 تاش از همه مهم تره و کاراکتر جدید به بازی اضافه میکنه یا مراحل جدید.باقی اسلحه یا لباسند. که حجم اون 17 تا 300 مگابایت بیشتر نیست و حجم این 5 تا 4.5 گیگ هست.

ممنون
حالا سایتی نیست که همه رو داشته باشه واسه دانلود ... ؟؟؟

AlexMercer
18-09-2010, 13:22
ممنون
حالا سایتی نیست که همه رو داشته باشه واسه دانلود ... ؟؟؟
چرا .به صورت مستقیم تمامی لینک های 2 وجود داره:46:

virus2009
18-09-2010, 13:29
چرا .به صورت مستقیم تمامی لینک های 2 وجود داره:46:

لینک یا اسم .... ؟؟؟؟؟

----------------------------------------------
من یک مشکل تو مث افکت 1 دارم :

وقتی GALAXY MAP رو باز می کنم سریع می پره بیرون نمی دونید مشکل از کجاست .... ؟؟؟
از کرکه .... ؟؟؟؟؟

-----------------------------------------------------------

یکی از دوستان داستان بازی و شرح همه کاراکتر ها رو تو همین تاپیک نوشته بود
کسی لینکی یا شماره صفحه یا پستی ازش نداره ... ؟؟؟؟

ممنون :11:

Steps-Rap
18-09-2010, 13:33
یه سوال :
این دی ال سی hammerhead خوبه ؟؟ به نظرت دانلود کنم یا نه؟؟؟
-----------------------
راستی مس افکت 3 ملوم نیست کی میاد؟؟؟
امیدوارم بازی مس 3 فوق العاده باشه و مثل این DmC5 اشک مارو د نیاره...

AlexMercer
18-09-2010, 13:46
لینک یا اسم .... ؟؟؟؟؟

----------------------------------------------
من یک مشکل تو مث افکت 1 دارم :

وقتی GALAXY MAP رو باز می کنم سریع می پره بیرون نمی دونید مشکل از کجاست .... ؟؟؟
از کرکه .... ؟؟؟؟؟

-----------------------------------------------------------

یکی از دوستان داستان بازی و شرح همه کاراکتر ها رو تو همین تاپیک نوشته بود
کسی لینکی یا شماره صفحه یا پستی ازش نداره ... ؟؟؟؟

ممنون :11:

لینک های dlc های مس افکت 2 همه مستقیمه و از سرور خوده ea هست.

احتمال داره خوده بازی هم بد نصب شده باشه ولی خوب کرک بازی رو عوض کن شاید درست شه.

---------- Post added at 02:46 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------

یه سوال :
این دی ال سی hammerhead خوبه ؟؟ به نظرت دانلود کنم یا نه؟؟؟
-----------------------
راستی مس افکت 3 ملوم نیست کی میاد؟؟؟
امیدوارم بازی مس 3 فوق العاده باشه و مثل این DmC5 اشک مارو د نیاره...

همر هد رو بزار اخرین dlc و دانلد کن .چون هیچ سودی نداره و تاثیری تو 3 نداره و یکم هم مراحلش مزخرفه. البته فکر کنم برای انجام overload نیاز داشته باشی که اول اینو دانلد کنی.

فعلا در بهمن ماه مس افکت 2 برای ps3 میاد بعد از اون دیگه dlc های داستانی که ارتباط دهنده داستان 2 و 3 هستتن میاد. احتمالا بعد از پخش کرایسیس 2 مس افکت 3 معرفی شه.

tommy vercetti
18-09-2010, 14:22
بچه ها به نظرتون این بازی ارزش خریدن داره؟
ممنون.

SnoWall
18-09-2010, 14:32
من این بازی رو (Mass Effect 2) چندین بار رفتم. این بازی یکی از زیباترین بازی هاییست که من تابهحال بازی کردم. حتی از GTA IV / EFLC قشنگتر بود به چند دلیل :

1. قرار دادن مخاطب توی یه دنیای دیگه.
2. تمام داستان بازی به انتخاب شما ربط داره.
3. فضای زیبا و گرافیک و داستان و صداگذاری عالی که همه اینها یک گیم پلی عالی رو فراهم آورده.

من مصاحبه با کارگردان این بازی رو خوندم اون این رو میگفت :
تمامی انتخابهای شما در طی بازی به مرحله آخر مربوط میشه، یعنی شما حتی ممکن است که در مرحله آخر زنده از کشتی فضایی دشمن بیرون نیایید.

من خودم به عینه با چشمام دیدم، من یکبار تمامی افرادم زنده ماندند و یکبار همگی بجز Jacob و Miranda و Professor زنده ماندند، شما باید قبل از هر کاری خوب فکر کنید.

این بازی یکی از بینظیرترین بازیهای دنیاست که میتونه روی روحیات پلیر تاثیر بذاره

اگه بد میگم Report بدین وگرنه "THANKS" :31: :27::27:

AlexMercer
18-09-2010, 14:54
بچه ها به نظرتون این بازی ارزش خریدن داره؟
ممنون.

مطمئنا اگر یکم حوصله کنی و قلق بازی بیاد دستت و زبانت هم خوب باشه یکی از بهترین بازی هایی میشه که تابحال بازی کردی:46:

tommy vercetti
18-09-2010, 15:31
فقط یه سئوال :

می بخشید یکی از دوستام رفته بود می گفت توش یه دختره است به نام کلی، که آخر بازی می میره.
راهی هست نمیره؟
البته خب ببخشید دیگه این سئوال یکی از دوستام هست.
به احتمال زیاد من بازی رو می گیرم.
ممنون از راهنماییتون.

havas_1980
18-09-2010, 19:32
فقط یه سئوال :

می بخشید یکی از دوستام رفته بود می گفت توش یه دختره است به نام کلی، که آخر بازی می میره.
راهی هست نمیره؟
البته خب ببخشید دیگه این سئوال یکی از دوستام هست.
به احتمال زیاد من بازی رو می گیرم.
ممنون از راهنماییتون.بعد از اینکه کلی و بقیه خدمه اسیر شدن بلافاصله باید به دنبالشون رفت. در غیر اینصورت با صحنه مردنشون رو به رو میشین وقتی که باهاشون رو به رو میشین.

tommy vercetti
19-09-2010, 15:52
بعد از اینکه کلی و بقیه خدمه اسیر شدن بلافاصله باید به دنبالشون رفت. در غیر اینصورت با صحنه مردنشون رو به رو میشین وقتی که باهاشون رو به رو میشین.

شما کلی رو هم نجات دادید؟
چون واقعا صحنه ی مرگش خیلی ناراحت کننده است.
ممنون.

aramesh_61
19-09-2010, 15:59
سلام
آقا برای بازی کردن این دی ال سی shadow broker باید تا آخر بازی رفته باشی؟ آخه مثل اینکه زمانش بعد از اتمام بازیه، من بازیو دارم و همه ی دی ال سی هاشم نصب کردم و بازی کردم ولی خود بازیو چون قبلا تموم کرده بودم و سیوشو کامل ندارم دیگه تا ته نرفتم و ماموریت shadow broker تو لیست ماموریتها نیست. چجوری باید این دی ال سیو بازی کرد؟ باید بازیو تا آخر رفت؟
ممنون

AlexMercer
19-09-2010, 17:10
سلام
آقا برای بازی کردن این دی ال سی shadow broker باید تا آخر بازی رفته باشی؟ آخه مثل اینکه زمانش بعد از اتمام بازیه، من بازیو دارم و همه ی دی ال سی هاشم نصب کردم و بازی کردم ولی خود بازیو چون قبلا تموم کرده بودم و سیوشو کامل ندارم دیگه تا ته نرفتم و ماموریت shadow broker تو لیست ماموریتها نیست. چجوری باید این دی ال سیو بازی کرد؟ باید بازیو تا آخر رفت؟
ممنون

نه خیر.بهتره که اخر بازی این dlc رو بازی کنید. ولی قبل از مرحله اخر هم میشه انجامش داد. شما باید بری ایلیوم پیش لیارا فقط فکر کنم قبلش باید اون دوتا ماموریت جانبی رو برای لیارا انجام داده باشی.

شاید هم از انلاکر استفاده نکردی:46:

---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:08 PM ----------

شما کلی رو هم نجات دادید؟
چون واقعا صحنه ی مرگش خیلی ناراحت کننده است.
ممنون.

بله کلی و باقی خدمه رو میشه نجات داد به شرطی که بلافاصله بعد از دزدیدنشون توسط کالکتور ها به مقرشون حمله کنید ولی اگر طول بدین و برین یک مرحله دیگه انجام بدین و بعد برین همگی میمیرن.
:10:

SnoWall
20-09-2010, 00:06
من بعد از کلی تلاش بالاخره یک رابطه ای بین کارکتر ها و زنده موندنشون پیدا کردم.

اول از همه یک نکته : تا وقتی تیم خود را آماده نکرده اید به دنبال IFF Reapers نروید. به توصیه من گوش کنید من همه افرادم رو بجز Jacob Miranda & Mordin رو از دست دادم سر این قضیه و دلیلش هم آماده نبودن اعضای تیمم بود.

یکی از راههای آماده کردن تیم ، برآورده کردن درخواستها و کمک کردن به آنها که با عنوان "Help Jacob/Jack/Thane/Samara & ..." میباشد. دیگری وفاداری اعضای تیمتان (Loyal) .
من خیلی از افرادم در داخل سفینه نوماندی در اثر تکانهای شدید مردند:41:. پس : سفینه خود را Upgrade و مجهز کنید. فکر کنید که شما واقعا میخواهید به جدال با Collector ها بروید، پس عقلانیست که کشتی (سفینه) خود را Upgrade کنید.

شما این کارها رو انجام بدید، اگر زنده نموندند " گردنمو بزنید " :27::27::27:

Steps-Rap
20-09-2010, 11:29
دوستانی که mass 1 رو بازی کردن
سیو اونو رو مس 2 گذاشتین؟؟
چه اتفاقی میفته؟؟ چه تاثیری داره؟؟

AlexMercer
20-09-2010, 11:34
دوستانی که mass 1 رو بازی کردن
سیو اونو رو مس 2 گذاشتین؟؟
چه اتفاقی میفته؟؟ چه تاثیری داره؟؟

ببین اصلا زمین تا اسمون فرق میکنه .من بار اولی که بازی کردم بدون سیو 1 بود. بعد رفتم سیو 1 رو دانلد کردم انتقال دادم.اصلا خیلی فرق میکنه.

افراد جدیدی تو بازی میبینی که تو نسخه قبلی باهاشون بر خورد داشتی و حالا تاثیر تصمیمی که تو 1 گرفتی رو تو 2 میبینی. خیلی مشت میشه:31:

Steps-Rap
20-09-2010, 11:38
ببین اصلا زمین تا اسمون فرق میکنه .من بار اولی که بازی کردم بدون سیو 1 بود. بعد رفتم سیو 1 رو دانلد کردم انتقال دادم.اصلا خیلی فرق میکنه.

افراد جدیدی تو بازی میبینی که تو نسخه قبلی باهاشون بر خورد داشتی و حالا تاثیر تصمیمی که تو 1 گرفتی رو تو 2 میبینی. خیلی مشت میشه:31:
ینی چی؟؟ ینی پایان بازی هم فرق میکنه؟؟ یا مثلا افراد جدید تو سفینه هستند ؟؟
یا مرحله اضافه شده؟؟؟

AlexMercer
20-09-2010, 11:46
ینی چی؟؟ ینی پایان بازی هم فرق میکنه؟؟ یا مثلا افراد جدید تو سفینه هستند ؟؟
یا مرحله اضافه شده؟؟؟

هیچ کدوم.ماموریت جدیدی اضافه نمیشه و فقط چندتا جانبی اضافه میشه که اون ها هم تاثیر رو نسخه 3 داره.

کلا اعلام شده تصمیم گیری های نسخه 1 تو 3 هم نقش مهمی دارن.:18:

Steps-Rap
20-09-2010, 11:47
عجب.....
اگه حالشو داشتم بازی میکردم...:31:
راستی تو مس 1 کدوم یک از افرادی که تو مس 2 هستن بودند؟؟؟
آخرش چی میشه؟

AlexMercer
20-09-2010, 11:57
عجب.....
اگه حالشو داشتم بازی میکردم...:31:
راستی تو مس 1 کدوم یک از افرادی که تو مس 2 هستن بودند؟؟؟
آخرش چی میشه؟

تالی و گروس از افراد 1 هستند. لیارا هم از نسخه 1 هست. توی هورایزن هم یک زنی به نام اشلی رو میبینی که اونم تو یک بود. و اگر 1 رو بازی کنی و wrex رو زنده بزاری توی 2 رییس کرگن ها میشه .

توی یک باید از بین 2 یارت یکی رو انتخاب کنی بمیره:41::41::41::41::41:

Steps-Rap
20-09-2010, 12:00
پس اونم باید جالب میبوده.ولی حیف که وقت بازیش و حالشو ندارم...:24:

AlexMercer
20-09-2010, 12:06
پس اونم باید جالب میبوده.ولی حیف که وقت بازیش و حالشو ندارم...:24:

جالب که بوده ولی خوب فضاش و نوع بازیش یکم با این فرق داره محیط تاریکه یکم و نوع مبارزات به روونی این نیست

SnoWall
20-09-2010, 19:40
دیدین گفتم :19: :

من این بازی رو اینبار با جدیت (و کمی سماجت ) به آخر رسوندم، تنها Jack مرد اون هم بخاطر اینکه Loyal نبود (البته سر دعوا با میراندا من طرف میراندا رو گرفتم :31: . خوب خودتون هم بودید همین کار رو میکردید) خلاصه اینکه گردنم مال خودم شد :27:

AlexMercer
20-09-2010, 20:42
دیدین گفتم :19: :

من این بازی رو اینبار با جدیت (و کمی سماجت ) به آخر رسوندم، تنها Jack مرد اون هم بخاطر اینکه Loyal نبود (البته سر دعوا با میراندا من طرف میراندا رو گرفتم :31: . خوب خودتون هم بودید همین کار رو میکردید) خلاصه اینکه گردنم مال خودم شد :27:

اتفاقا من بار اول دلم برای جک سوخت طرفشو گرفتم:31: اگر پاراگون و رنجیدتون بالا باشه این مشکل تو دعواشون پیش نمیاد:46:

Steps-Rap
20-09-2010, 21:25
AlexMercer جان بالاخره اون همرهد رو دانلود کنم یا نه؟؟
واقعا برای اور لود لازمه؟؟ اگه لازم نیست بیخود دانلودش نکنم...

AlexMercer
20-09-2010, 21:48
AlexMercer جان بالاخره اون همرهد رو دانلود کنم یا نه؟؟
واقعا برای اور لود لازمه؟؟ اگه لازم نیست بیخود دانلودش نکنم...

توی اورلود هم از همر هد استفاده میشه.شما باید دانلد کنی تا بتونی استفاده کنی:46:

Steps-Rap
20-09-2010, 21:58
ای خداااااااااااااااااا:19:
خیلی وضع adsl مون درسته....:41:

virus2009
20-09-2010, 21:59
ای بابا....

دوستان من لینک درست پچ ها رو گیر نیاوردم.
میشه یک نفر لطف کنه لینک بزاره....:40:
یا حداقل اسم پچ ها رو به ترتیب بگید. ( این اورلورد و همرهد پچ های چندم هستند )
من فقط اون پچی که اول از همه اومده بود رو دارم ( حجمش 650 مگ بود )

یک دنیا ممنون...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

--------------------------------------------------------------------------------------------------
ویرایش :

ایول پیدا شد :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمین ها رو دان کنم دیگه تمومه ... ؟؟؟
این zaeed massani:500 mg همونی نیست که من دارم ... ؟؟؟

dlc ی که من گرفتم اینا توش بود :

ME2_BloodDragon
ME2_Collectors
ME2_Incisor
ME2_Inferno
ME2_NormandyCrash
ME2_ReconHood
ME2_Sentry
ME2_Terminus
ME2_UmbraVisor
این 9 تا هر کدوم یک پچ حساب میشه ... ؟؟؟
و این یکی که حجمش 500 مگ هست : ME2_Zaeed

--------------------------------------------------------

شرمنده اگه همه سوالاتمو تو یک پست نوشتم

بازم ممنون:11:

Steps-Rap
20-09-2010, 22:08
ای بابا....

دوستان من لینک درست پچ ها رو گیر نیاوردم.
میشه یک نفر لطف کنه لینک بزاره....:40:
یا حداقل اسم پچ ها رو به ترتیب بگید. ( این اورلورد و همرهد پچ های چندم هستند )
من فقط اون پچی که اول از همه اومده بود رو دارم ( حجمش 650 مگ بود )

یک دنیا ممنون...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

--------------------------------------------------------------------------------------------------
ویرایش :

ایول پیدا شد :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمین ها رو دان کنم دیگه تمومه ... ؟؟؟
این zaeed massani:500 mg همونی نیست که من دارم ... ؟؟؟

مگه پچ میخواد؟؟ من که به گفته ی Alex بدون پچ دی ال سی هارو بازی کردم
اون zaeed هم همونی که خودت داریه

virus2009
20-09-2010, 22:15
مگه پچ میخواد؟؟ من که به گفته ی Alex بدون پچ دی ال سی هارو بازی کردم
اون zaeed هم همونی که خودت داریه

منظورم همون dlc بود.

Steps-Rap
20-09-2010, 22:17
خوب پس دیگه این دی ال سی هایی که الکس گذاشته همش درستند دیگه

virus2009
20-09-2010, 22:22
این ME2_ShadowBroker.exe چیه .... ؟؟؟
Lair of the Shadow Broker
dlc جدیده ... ؟؟؟
حجمش 1.5 گیگه.

Steps-Rap
20-09-2010, 22:26
این ME2_ShadowBroker.exe چیه .... ؟؟؟
dlc جدیده ... ؟؟؟
حجمش 1.5 گیگه.

اره دیگه.فعلا آخرین دی ال سی که اومده همینه.
داستانشم قشنگه.100% رو نسخه 3 هم تاثیر داره

tommy vercetti
20-09-2010, 22:31
بچه ها بازی رو امروز خریدم.
دو تا دی وی دی بود !!!!!!!
گرافیکش جالبه.
الان به من یه سفینه دادند اسمش نرمندیه !!!!
فکر کنم بازی خوبی باشه.
حداقل ما رو سرگرم می کنه.

Steps-Rap
20-09-2010, 22:33
بچه ها بازی رو امروز خریدم.
دو تا دی وی دی بود !!!!!!!
گرافیکش جالبه.
الان به من یه سفینه دادند اسمش نرمندیه !!!!
فکر کنم بازی خوبی باشه.
حداقل ما رو سرگرم می کنه.

2 تا دی وی دی؟؟؟؟:18:
مال من که 4 تاست

tommy vercetti
20-09-2010, 22:37
2 تا دی وی دی؟؟؟؟:18:
مال من که 4 تاست
4 دی وی دی ؟؟؟؟!!!!!
تو ایکس باکس ؟
فردا می رم به مغازه ای می گم.:41:

Steps-Rap
20-09-2010, 22:41
4 دی وی دی ؟؟؟؟!!!!!
تو ایکس باکس ؟
فردا می رم به مغازه ای می گم.:41:

آها
خوب بگو ایکس باکس....:27:
من مال پی سی رو گفتم :46:

AlexMercer
20-09-2010, 22:46
2 دقیقه نبودما ببین چی شد:18:

tommy vercetti
20-09-2010, 22:48
آها
خوب بگو ایکس باکس....:27:
من مال پی سی رو گفتم :46:

خب من فکر کردم منظور شما ایکس باکسه
ببخشید تاپیک رو بهم ریختم.

Steps-Rap
20-09-2010, 22:49
مگه چی شده دادا؟؟:31:
البته فک کنم من تاپیکو به هم ریختم نه تو tommy vercetti عزیز

SnoWall
20-09-2010, 23:08
دلم خیلی برای جک میسوزه حالا که فکرش رو میکنم. بدبخت از اول زندگیش توی یه سلول بعنوان نمونه آزمایشی بوده بعدش هم بعد از اینکه قدرتش معلوم میشه همه زندونیش میکنن، بعدش هم من میزنم تو ذوقش، آخرش هم که مرد و مجبور شدیم جنازشو همونجا ول کنیم بریم :37::45::37:

الان کلی " عذاب وجدان " دارم :worried:

----------------نکته جالب توجه برای اونایی که تازه بازیرو خریدن--------------

اگر میخواهید یک کارکتر بسازید (دنبال ME 1 نرید)، بسته به جنسیت شما (مرد / زن)، دیدگاه ها نسبت به شما متفاوت و مذاکرات نیز متفاوت... من کیخوام یک بار با کارکتر زن پیش برم :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::2 1:

AlexMercer
20-09-2010, 23:11
خب من فکر کردم منظور شما ایکس باکسه
ببخشید تاپیک رو بهم ریختم.

تاپیک برای من نیست که برادر.:31: فقط من دیدم دو دقیقه نبودم چندتا سوال پرسیده شد نبودم جواب بدم که دوستمون جواب داد.امیدوارم ناراحت نشده باشین:10:

---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------

مگه چی شده دادا؟؟:31:
البته فک کنم من تاپیکو به هم ریختم نه نه تو tommy vercetti عزیز
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

هیچی کلی سوال پرسیده شد که لطف کردی جواب دادی:10::31::11:

tommy vercetti
20-09-2010, 23:12
تو رو خدا داستان بازی رو داد نزنید !!!!!
من بازی رو تازه خریدم دل زده می شم.
ممنون.

Steps-Rap
20-09-2010, 23:17
تاپیک برای من نیست که برادر.:31: فقط من دیدم دو دقیقه نبودم چندتا سوال پرسیده شد نبودم جواب بدم که دوستمون جواب داد.امیدوارم ناراحت نشده باشین:10:

---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------

هیچی کلی سوال پرسیده شد که لطف کردی جواب دادی:10::31::11:
استادمون شمایی...

AlexMercer
20-09-2010, 23:32
استادمون شمایی...

قربانت برادر.الان به جرم اسپم پستامون پاک میشه:31:

Steps-Rap
20-09-2010, 23:34
قربانت برادر.الان به جرم اسپم پستامون پاک میشه:31:

اسپم چیه دیگه؟؟؟:31:

d_a_n_t_e
22-09-2010, 02:06
خب توی تاپک Dragon age دی ال سی جدیدش رو گزاشتم گفتم شاید اینجا هم کسی بخواد DLC جدید Mass Effect 2 به نام Lair of the Shadow Broker رو دانلود کنه پس این DLC رو هم میزارم با راهنمای استفاده و نصبش

Release Notes:
-If you have not already download and install Vitality patch 1.02 (not included, search the torrents)
-Install DLC – “ME2_ShadowBroker.exe”
-Run “giveme2entitlements_v2.exe”
-Reapply ViTALiTY crack for patch 1.02 (not included, search the torrents)
-Play the DLC.

Download from single FileServe:

Download from RapidShare:

AlexMercer
22-09-2010, 02:14
ممنون.اینطوری برای دانلد بهتره.چون اونی که من گذاشتم لینک مستقیم بود و سخته 1.5 گیگ رو یهو دانلد کرد ولی اینطورری بهتره.بازم ممنون

virus2009
22-09-2010, 03:41
سلام دوستان

mass 1 چندتا DLC داره .... ؟؟؟
میشه اسم هاش رو بگید یا لینک بزارید.
ممنون:11::40::11:

-------------------------------------------------------------------------------------

Mass Effect 2 - Lair of the Shadow Broker

لینک مستقیم :

17 پارت - هر کدام 95 مگابایت

AlexMercer
22-09-2010, 04:21
سلام دوستان

mass 1 چندتا DLC داره .... ؟؟؟
میشه اسم هاش رو بگید یا لینک بزارید.
ممنون:11::40::11:

-------------------------------------------------------------------------------------

Mass Effect 2 - Lair of the Shadow Broker

لینک مستقیم :

17 پارت - هر کدام 95 مگابایت

2 تا

virus2009
22-09-2010, 16:22
[QUOTE=AlexMercer;5439836]2 تا

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/QUOTE[/URL]]

ممنون:40:
شرمنده تو زحمت افتادی:11:
ولی این لینک هایی که گذاشتی همش خرابه.:41:

popowoody
22-09-2010, 17:48
بازی چند dvd هست ؟؟

Steps-Rap
22-09-2010, 19:03
بازی چند dvd هست ؟؟

pc = 4 dvd
XboX= 2 dvd

AlexMercer
22-09-2010, 21:18

dlc های نسخه 1

virus2009
22-09-2010, 21:34
تشکرجات فراوان

من الان دارم مث 1 رو بازی می کنم ، می خواستم ببنیم این DLC ها توی داستان بازی تاثیر داره ... ؟؟؟
یعنی مرحله ای اضافه می کنه....؟؟؟

اسم کامل این DLC هایی که گذاشتی رو میدونی ... ؟؟؟؟
میخوام ببینم چه چیزهایی اضافه می کنه.

بازم ممنون

AlexMercer
23-09-2010, 00:42
تشکرجات فراوان

من الان دارم مث 1 رو بازی می کنم ، می خواستم ببنیم این DLC ها توی داستان بازی تاثیر داره ... ؟؟؟
یعنی مرحله ای اضافه می کنه....؟؟؟

اسم کامل این DLC هایی که گذاشتی رو میدونی ... ؟؟؟؟
میخوام ببینم چه چیزهایی اضافه می کنه.

بازم ممنون

bring down the sky
تاثیر داره رو 2 و کلا تو این dlc گونه جدیدی از جانوران کهکشان یعنی batarians رو پیدا میکنید. اون یکی هم Pinnacle Station که تاثیر خاصی نداره و فقط یک سفینه هست که توش یک سری اموزها میبینی و یک سری حرکات تمرینی میکنی ولی خوب به لذتش میارزه.

tommy vercetti
23-09-2010, 11:48
این dlc ها رو می شه برای ایکس باکس هم پیدا کرد؟
ممنون.

AlexMercer
23-09-2010, 14:22
این dlc ها رو می شه برای ایکس باکس هم پیدا کرد؟
ممنون.

نه متاسفانه این dlc ها فقط برای کامپیوتر کرک شده و برای xbox باید از سرور خوده بازی بخری. با xbox live points

neon_91
25-09-2010, 23:15
خیلی ببخشید می دونم اینجا جاش نیس ولی به توصیه p30world که گفته برای بازی mass effect 2 بازی mass effect 1 شدیدا توصیه میشه.واسه همین منم رفتم این بازیو خریدم ولی با مشکلات بیشماری در این بازی دست وپنجه نرم می کنم.حالا شما تاپیکی با نام mass effect 1 سراغ دارید؟که من برم مشکلاتمو اونجا بگم.کسی داستان mass effect 1 رو می دونه؟چیه؟من که ازش سردرنیاوردم

havas_1980
26-09-2010, 00:11
خیلی ببخشید می دونم اینجا جاش نیس ولی به توصیه p30world که گفته برای بازی mass effect 2 بازی mass effect 1 شدیدا توصیه میشه.واسه همین منم رفتم این بازیو خریدم ولی با مشکلات بیشماری در این بازی دست وپنجه نرم می کنم.حالا شما تاپیکی با نام mass effect 1 سراغ دارید؟که من برم مشکلاتمو اونجا بگم.کسی داستان mass effect 1 رو می دونه؟چیه؟من که ازش سردرنیاوردم
تاپیک Mass Effect در آدرس زیر موجوده:

برای دونستن داستان Mass Effect هم آدرس زیر رو مطالعه کنین که حسین عزیز زحمتش رو کشیده بود:

neon_91
26-09-2010, 12:27
خیلی ممنون عالی بود.

djmd
26-09-2010, 15:50
ممنون.اینطوری برای دانلد بهتره.چون اونی که من گذاشتم لینک مستقیم بود و سخته 1.5 گیگ رو یهو دانلد کرد ولی اینطورری بهتره.بازم ممنون

من نمدونم دقیقا فلسفه این پارت پارت گرفتن چیه ؟ درسته اگر 1500mb بدون resume بود آره واقعا سخت بود , هر اتفاق یا قطع شدنی اشک آدم رو در می آورد , ولی وقتی لینک مستقیم خود EA برای این فایل وجود داره و قابلیت Resume هم داره که پارت پارت گرفتن دقیقا چه فایده ای داره ؟

لینک مستقیم از سایت EA با قابلیت Resume :

CHEGUEVARA.
26-09-2010, 19:29
سبک این بازی چجوریه.......؟؟؟
ارزش خریدن رو داره........!!
ممنون

havas_1980
26-09-2010, 19:35
سبک این بازی چجوریه.......؟؟؟
ارزش خریدن رو داره........!!
ممنوننقش آفرینیه.
بله ولی به این شرط که حداقل زبان انگلیسی تون متوسط باشه.

Steps-Rap
01-10-2010, 18:40
DLC جدیدی چیزی نیومده بگیریم؟؟؟:31:
البته من هنوز لیارا رو دان نکردم.خیلی زیاده حجمش.تنبلیم میاد.

virus2009
07-10-2010, 22:33
سلام دوستان
من امروز Mass Effect 1 رو تموم کردم باید بگم فوق العاده بود مخصوصا به همراه اون دو تا DLC فقط گرافیکش یکم..... :41: ( در ضمن Wrex هم زنده موند:40:)
الان میخوام دوباره Mass Effect 2 رو بازی کنم با همه DLC های موجود به جز Lair of Shadow
( چون 2 هفته است که اینترنت شبانه صبانت خرابه و نمیشه دانلودش کرد )
به نظر شما منتظر بمونم که این DLC آخریه دانلود بشه یا بازی رو شروع کنم.....؟؟؟؟؟
و این DLC اولای بازی تاثیر داره .... ؟؟؟؟؟؟؟
و آخرین سوال :
من الان 19 تا DLC دارم : 15 تا فرعی و 4 تا اصلی به غیر از Lair of Shadow
دیگه از اینا بیشتر نیست ..... ؟؟؟؟

ممنون:40:
بی صبرانه منتظرم:11:

M A X I M U M
08-10-2010, 00:25
سلام
آخرین دی ال سی که همون پناهگاه شادوبروکر بود و بعد اون چیزی نیومده
در ضمن بازی تو شروع کن داستان شادو بروکر برمی گرده به زمانی که شما رفتید ایلیوم و دوست قدیمی تون رو دیدید و بهش کمک کردید (چند تا ماموریت فرعی داره که باید برید)
بعد که میاید به نورماندی یه پیام از دوستتون میاد که محل شادو بروکر پیدا شده و باقی قضایا
در نهایت میتونید بازی رو شروع کنید و این دی ال سی تاثیری در اوایل بازی نداره

موفق باشید

M A X I M U M
08-10-2010, 04:42
ویرایش می کنم : یه پیام از مرکز تحقیقات سری سربروس میاد و ...
----------------------
آقا قسمت شد این دی ال سی رو هم بازی کنم و تمومش کنم واقعا فوق العاده بود
قیافه شادوبروکر هم خیلی جالب بود
از نوع درل ها بود و باقی قضایا حالا واقعا عالی شد که به اطلاعات زمینی و زیرزمینی شادو بروکر دسترسی پیدا کردیم
با کمک لیارا تو نسخه 3 میتونیم خیلی کارا بکنیم
یه نکته جالب دیگه که باعث میشه مس افکت یک بازی استثنایی بشه روند تکمیلی داستان چه اصلی و چه فرعی با استفاده از همین دی ال سی هاست
اگه یادتون باشه در هنگام رکرویت کردن آرکینجل (گاروس واکارین) یه دیتاپد پیدا می کنید که توش نوشته پس از غلبه و گرفتن آرکینجل گروه اکلیپ اومگا میخواد به آریا تی لاوک حمله کنه ینی رهبر کنونی اومگا
همونطور که میدونید وقتی شما اون دیتا پد رو می برید به آریا نشون میدید آریا در عوض این کار شما محل یک محموله سری رو میگه و باقی قضایا
اما نکته مهم اینجاست که آریا بعدش چیکار می کنه و با اون گروهی که قصد کشتنش رو چطوری مقابله می کنه
ما اینو نمی فهمیم تا اینکه بعد از کشتن شادوبروکر در سفینه اون در قسمت ویدئو آرکایو Video Archive فیلمی وجود داره که آریا رهبر گروه اکلیپس رو می کشه و این دقیقا با نبودن این فرد در کنار گارم (همون کروگان قرمز رنگی که میخواست گاروس رو بکشه) رابطه مستقیم داره

باید بگم فوق العاده است واقعا حق این بازی نمره ای بالاتر از 9.2 هست واقعا بی نظیره یک کلام شگفت انگیز
امیدوارم دی ال سی های بعدی هم در کار باشند
یک سوال هم داشتم تا الان بطور کل چند دی ال سی رسمی از طرف بایوویر رلیز شده ؟
من دقیقا تمام دی ال سی هارو دانلود کردم و تعدادشون هست 20 تا اینم لیستشون :

MassEffect2-1.01 | Mass Effect 2 Official Patch 1.01
MassEffect2-1.02 | Mass Effect 2 Official Patch 1.02
ME2_AltAppearance | Mass Effect 2 'Alternate Appearance Pack'
ME2_BloodDragon | Mass Effect 2 Blood Dragon Armor
ME2_CerberusArc | Mass Effect 2 Cerberus Arc Projector Weapon
ME2_CerberusWpnArmor | Cerberus assault armor
ME2_Collectors | Mass Effect 2 Collectors Armor
ME2_Hammerhead | Firewalker Mission Pack
ME2_Incisor | Mass Effect 2 M-29 Incisor Sniper Rifle
ME2_Inferno | Mass Effect 2 Inferno Armor
ME2_Kasumi | Mass Effect 2 Kasumi Goto
ME2_NormandyCrash | Mass Effect 2 Normandy Crash Site Mission
ME2_ReconHood | Mass Effect 2 Recon Hood
ME2_Sentry | Mass Effect 2 Sentry Interface
ME2_Terminus | Mass Effect 2 Terminus Assault Armor
ME2_UmbraVisor | Mass Effect 2 Umbra Visor
ME2_Zaeed | Mass Effect 2 Zaeed Massani
ME2_EqualizerPack | Mass Effect 2 Equalizer Pack
ME2_Overlord | Mass Effect 2 Overlord Mission
ME2_AegisPack | Mass Effect 2 Aegis Pack
ME2_ShadowBroker | Mass Effect 2 ShadowBroker Lair Mission

اگه چیزی غیز از اینها وجود داره لطفا بگید

virus2009
08-10-2010, 17:00
اینو از قلم انداختی :

ME2_FirepowerPack

---------------------------------------------------------------

من نمدونم دقیقا فلسفه این پارت پارت گرفتن چیه ؟ درسته اگر 1500mb بدون resume بود آره واقعا سخت بود , هر اتفاق یا قطع شدنی اشک آدم رو در می آورد , ولی وقتی لینک مستقیم خود EA برای این فایل وجود داره و قابلیت Resume هم داره که پارت پارت گرفتن دقیقا چه فایده ای داره ؟

لینک مستقیم از سایت EA با قابلیت Resume :

من چرا این پست رو نمی دیدم ..............!!!!!!!!
دو هفته اس دارم دنبال یک لینک خوب با سرعت بالا می گردم.

تشکرجات خیلی فراوان

M A X I M U M
08-10-2010, 18:50
ME2_FirepowerPack
این همونیه اسلحه ایه که آتیش میده بیرون ؟
من تو یکی از مراحل اینو گرفتم فکر کنم مرحله ای لویالتی زائید ماسانی بود
فکر کنم خود این دی ال سی زائید این اسلحه رو اضافه می کنه

AlexMercer
08-10-2010, 20:47
ME2_FirepowerPack
این همونیه اسلحه ایه که آتیش میده بیرون ؟
من تو یکی از مراحل اینو گرفتم فکر کنم مرحله ای لویالتی زائید ماسانی بود
فکر کنم خود این دی ال سی زائید این اسلحه رو اضافه می کنه

نه دوست عزیز.
3 اسلحه اضافه میکنه.

یکی کلت M5
یکی شاتگان GETH ها
و یکی هم یک نوع مسلسل تک تیر! هست که قدرتش بالاست.

کلتش در هنگام نشونه گیری از لیزر استفاده میکنه.
کلا تفنگ های جالبی نیستن ولی 9 مگ هم حجمی نیست پس دانلد کنید!:46:

Steps-Rap
08-10-2010, 21:30
آقا این dlc هایه فرعی شامل چه چیزایی میشه مثلا همون لباس و اینا؟؟؟

اگه چیز جالبی تو همون فرعی ها هست لطف کنه یکی اون جالباشو هم بزاره ممنون...

AlexMercer
08-10-2010, 22:15
آقا این dlc هایه فرعی شامل چه چیزایی میشه مثلا همون لباس و اینا؟؟؟

اگه چیز جالبی تو همون فرعی ها هست لطف کنه یکی اون جالباشو هم بزاره ممنون...

معمولا فقط اسلحه و لباسه که البیته تا اینجا چیز جالبی نبوده. بخواین میزارم!:46:

M A X I M U M
09-10-2010, 18:54
نه دوست عزیز.
3 اسلحه اضافه میکنه.

یکی کلت M5
یکی شاتگان GETH ها
و یکی هم یک نوع مسلسل تک تیر! هست که قدرتش بالاست.

کلتش در هنگام نشونه گیری از لیزر استفاده میکنه.
کلا تفنگ های جالبی نیستن ولی 9 مگ هم حجمی نیست پس دانلد کنید!:46:

چرا مرکر جان اتفاقا اونی که من گفتم درست بود
حالا مطمئن هم شدم
اینایی که گفتی مثلا همین شاتگان گث ها یا کلت XPredator M5 و یا آسائولت رافل تک زن اما قدرتی از طریق دی ال سی های کلی افزوده میشن چونکه توسط کاراکترهای جدید در این دی ال سی ها استفاده میشن
یه کمی گشتم از Detail دی ال سی ها میشد فهمید به قول خودت 9 مگ که چیزی نیست خیلی راحت میشه داخل همین یک گیگی ها گذاشتش
واسه همینه که تمام این اسلحه ها رو من هم دارم - به هر حال ممنون

Steps-Rap
09-10-2010, 23:47
معمولا فقط اسلحه و لباسه که البیته تا اینجا چیز جالبی نبوده. بخواین میزارم!:46:

اگر از بین اون لباسا یا اصلحه ها چیز قشنگی بود و پسندیدی خودت بزار

virus2009
11-10-2010, 02:16
سلام دوستان
من یک مشکل دارم :
من اول بازی رو نصب کردم و بعد همه DLC ها رو نصب کردم و اون کرک 16 مگی رو هم نصب کردم.
الان تو بازی بعضی مواقع شپرد میره روی سر آدمها یا اینکه میره روی میز ها و گیر می کنه و پایین نمیاد.
این باگ چجوری رفع میشه ....؟؟؟
مال کرکه یا بازی ......؟؟؟؟؟
ممنون

M A X I M U M
11-10-2010, 02:45
آدم هارو نمی دونم اما میز چرا
یه بار واسه من پیش اومده بود
ریستارت کردم اما بعد از نصب پچ 1.1 و 1.2 پیش نیومد هیچ وقت

virus2009
11-10-2010, 12:01
آدم هارو نمی دونم اما میز چرا
یه بار واسه من پیش اومده بود
ریستارت کردم اما بعد از نصب پچ 1.1 و 1.2 پیش نیومد هیچ وقت

یعنی بازی رو پاک کنم و دوباره نصب کنم یا اینکه کامپیوتر رو فقط ریستارت کنم .... ؟؟؟؟؟؟
من پچ 1.2 رو نصب کردم ولی 1.1 رو نه.

M A X I M U M
11-10-2010, 12:46
نه نه
منظورم اینه که مرحله رو ریستارت کنی نه کامپیوترو :دی
ببین من خودم معمولا قبل از جاهای حساس یا قبل از انجام دادن کاری در یک ماموریت F5 رو میزنم تا یه Quick Save داشته باشم
بعدش هر موقع مشکلی پیش اومد F9 رو میزنم تا سریع از همونجا بیارم تو هم همینکارو بکن
با اینکه مس افکت یک بازی بی نظیر و خارق العاده است اما این مشکلی که گفتی به حد 0.1 درصد در بازی دیده میشه که اونم با پچ ها رفع شده در هر حال حتما از F5 استفاده کن

AlexMercer
11-10-2010, 13:13
یعنی بازی رو پاک کنم و دوباره نصب کنم یا اینکه کامپیوتر رو فقط ریستارت کنم .... ؟؟؟؟؟؟
من پچ 1.2 رو نصب کردم ولی 1.1 رو نه.

شما اول باید 1.1 رو نصب میکردی و بعد 1.2 رو.:46:

virus2009
11-10-2010, 14:44
شما اول باید 1.1 رو نصب میکردی و بعد 1.2 رو.:46:

پس اول باید 1.1 رو نصب میکردم بعد 1.2
الان من همه DLC ها رو نصب کردم اگه پچ 1.1 رو نصب کنم و بعد 1.2 ، مشکلی برای بازی و DLC ها پیش نمیاد.... ؟؟؟

اگه لینک 1.1 رو دارید ممنون میشم بزارید.

ممنون:11:

AlexMercer
11-10-2010, 17:40
پس اول باید 1.1 رو نصب میکردم بعد 1.2
الان من همه DLC ها رو نصب کردم اگه پچ 1.1 رو نصب کنم و بعد 1.2 ، مشکلی برای بازی و DLC ها پیش نمیاد.... ؟؟؟

اگه لینک 1.1 رو دارید ممنون میشم بزارید.

ممنون:11:

اگر شما همه dlc هارو نصب کردی پچ 1.1 رو overload هست نیازی نیست.:46:

M A X I M U M
13-10-2010, 19:32
دی ال سی لیر آف شادو بروکر از گیم اسپات نمره 8.5 گرفته که برای یک افزونه بازی یک نمره بی نظیر محسوب میشه
واقعا آفرین به بایوویر
------------------------------
خبری از دی ال سی جدید نشد ؟ :دی

virus2009
13-10-2010, 20:14
سلام دوستان

مشکل من بر طرف نشد
پچ 1 رو نصب کردم و بعدش پچ 2 رو ولی بازم نشد.
فکر می کنم از کرک باشه.
حالا یک کرک دیگه نصب می کنم ببینم چی میشه.
ممنون

havas_1980
13-10-2010, 20:27
سلام دوستان

مشکل من بر طرف نشد
پچ 1 رو نصب کردم و بعدش پچ 2 رو ولی بازم نشد.
فکر می کنم از کرک باشه.
حالا یک کرک دیگه نصب می کنم ببینم چی میشه.
ممنونپچ دوم اون اولی رو هم شامل میشه. همون پچ دوم رو کافی بود نصب کنین.
کرک هم یه مورد برای ورژن 1.02 بیشتر نیست:

virus2009
13-10-2010, 22:01
پچ دوم اون اولی رو هم شامل میشه. همون پچ دوم رو کافی بود نصب کنین.
کرک هم یه مورد برای ورژن 1.02 بیشتر نیست:

ممنون
این کرک رو نصب کردم
تو Normandy که هستم دیگه رو سر آدمها یا روی میز ها نمیره.
ولی تو مرحله ای که باید samara رو عضو گروهم کنم خیلی بدتر از قبل شده ( داشتم بازی میکردم که یهو شپرد افتاد طبقه پایین همونجایی که بودم که اصلا امکانش نیست بری اونجا ......!!!!!!:18: )
حالا کرک Razor رو هم دارم که داخل DVD بازی هست اونو هم امتحان میکنم ببینم چی میشه.
بازم ممنون:40:

virus2009
16-10-2010, 10:45
سلام دوستان
مشکلم حل نشد.
-------------------------------
به نظر شما ماموریت شادو بروکر رو قبل از مرحله آخر برم یا بعدش .....؟؟؟؟؟
یک سوال دیگه : samara بهتره یا morinth ..... ؟؟؟؟؟

havas_1980
16-10-2010, 11:22
سلام دوستان
مشکلم حل نشد.
-------------------------------
به نظر شما ماموریت شادو بروکر رو قبل از مرحله آخر برم یا بعدش .....؟؟؟؟؟
یک سوال دیگه : samara بهتره یا morinth ..... ؟؟؟؟؟
- قبلش.
- هر دو سه قدرت یکسان دارند اما در قدرت چهارم فرق دارند. قدرت چهارم Reave ,Samara هست که سیستم سلامتی هدف رو مختل میکنه, سلامتی خودمون رو کامل میکنه و صدمه دوبل رو به زره ها وارد میکنه. قدرت چهارم Morinth هم Dominate هست که به کمکش میشه ذهن یک دشمن (ارگانیک) رو به کنترل درآورد.

AlexMercer
17-10-2010, 13:37
این پست شامل تمامی DLC های منتشر شده است. لطفا به پست دوم منتقل کنید تا همه دوستان به راحتی دسترسی داشته باشند.

Hammerhead

Normandy Crash Site

Zaeed

Kasumi

Overlord

Firepower Pack

Aegis Pack

EqualizerPack

Appearance Pack for Jack-Thane-Garrus

Appearance Pack for Miranda-Garunt-Tali

Blood Dragon

Cerberus Arc

Cerberus Weapon Armor

Incisor

Inferno

Recon Hood

Sentry

Terminus

Umbra Visor

Collectors Armor

طریقه نصب:

1-نصب dlc های دانلد شده
2-فعال سازی dlc ها
3- کپی کردن کرک مربوطه در فولدر بازی

پس از دانلد همگی dlc ها انها را نصب میکنیم و از اینترنت قطع میشویم و با کمک این برنامه این dlc ها رو کرک و قابل اجرا میکنیم. برای نیاز برنامه ها باید Netframework 3.5 بر روی سیستم شما نصب باشد.

توجه داشته باشین برای استفاده از این برنامه حتما نیاز به یک مودم اینترنت دارین و بعد از نصب dlc ها نیاز به اجرای این برنامه دارین. اگر پس از فعال سازی تمامی dlc ها dlc جدیدی پخش شد دوباره نیاز به استفاده از این برنامه دارین. در صورت انتقال سیو بازی از سیستم خودتون با سیستم کس دیگری هم نیاز به اجرای مجدید این نرم افزار دارین.

پس از فعال سازی dlc ها نیاز به کپی کردن دوباره کرک در پوشه بازی دارین.

با این نرم افزار نیازی به اجرای چند باره آن ندارین و پس از یک بار نصب کردن این نرم افزار تمامی dlc ها را فعال میکند و در صورتی که پس از فعال سازی dlc جدیدی آمد نیازی به اجرای مجدد نرم افزار نیست و خود به صورت automatic آنرا فعال میکند.

توجه: Lair Of Shadow Broker دارای پج 1.02 و Overload دارای پچ 1.01 هستند.در هنگام نصب فایل اجرایی بازی را به نسخه اصلی تغییر میدهند پس از نصب و فعال سازی باید کرک مربوطه را در فولدر بازی کپی کنید. اگر هر دو را با هم نصب میکنید و یا Lair Of Shadow Broker را پس از Overload نصب میکنید فقط به کرک 1.02 نیاز دارید ولی اگر تنها Overload را نصب کرده اید نیاز به کرک 1.01 دارید. توجه کنید چنان چه شما Lair Of Shadow Broker را نصب کرده و کرک را هم کپی کرده اید و حالا Overload را نصب میکنید نیاز به کپی کردن دوباره کرک 1.02 در فولدر بازی دارید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]%20Effect%202%20v1.02%2 0[MULTI5]%20No-DVD/Fixed%20EXE

Steps-Rap
17-10-2010, 19:09
داداش دمت گرم خیلی زحمت کشیدی.فقط اگه میشه یه لطف کن بگو هر کدوم از این دی ال سی ها که گذاشتی واسه چیه
البته به جز اون 5 تا اصلیا...

AlexMercer
17-10-2010, 19:51
داداش دمت گرم خیلی زحمت کشیدی.فقط اگه میشه یه لطف کن بگو هر کدوم از این دی ال سی ها که گذاشتی واسه چیه
البته به جز اون 5 تا اصلیا...

چیزای سخت سخت از ادم میپرسی ها!:31:

Firepower Pack
3 تا اسلحه.

Aegis Pack
لباس جدید برای شپرد

Blood Dragon
لباسی با طرحی از بازی دراگون ایج!

Cerberus Arc
اسلحه

Cerberus Weapon Armor
هم اسلحه هم لباسی جدید برای شپرد

Collectors Armor
لباس با طرح کالکتورها!

Umbra Visor
عینک برای شپرد:31:

Terminus
لباس برای شپرد

Sentry
عینک!

Recon Hood
بازم عینک!:27:

Incisor

اسلحه

Inferno
اسلحه

EqualizerPack
این هم فکر کنم یک عینک باشه و یک تفنگ

Appearance Pack for Jack-Thane-Garrus
این هم لباس سوم برای جک-گروس و اساسین!

:31::31::31:

virus2009
17-10-2010, 20:04
AlexMercer جان دستت درد نکنه.
بالاخره یک نفر پیدا شد تمام این DLC ها رو معرفی کنه.
---------------------------------------------
یک سوال :
DLC های overlord و Hammerhead چه ارتباطی باهم دارند ..... ؟؟؟؟؟؟؟
کدوم یکیشون رو اول برم ......... ؟؟؟؟؟؟

AlexMercer
17-10-2010, 20:29
AlexMercer جان دستت درد نکنه.
بالاخره یک نفر پیدا شد تمام این DLC ها رو معرفی کنه.
---------------------------------------------
یک سوال :
DLC های overlord و Hammerhead چه ارتباطی باهم دارند ..... ؟؟؟؟؟؟؟
کدوم یکیشون رو اول برم ......... ؟؟؟؟؟؟

توی overload برای حرکت کردن بین مقصد هاتون به اون ماشینه:31: نیاز دارین.بهتره هر دو رو دانلد کنین و بعد اول برین همر هد رو وارد صفینه کنین اگر اون 5 تا مرحله همر هد رو نرفتین مهم نیست بعد برین سراغ overload

Steps-Rap
18-10-2010, 21:30
مر30 الکس جان.خیلی گلی.دمت گرم....به سلامتیت مشنوشیم....:7:

virus2009
19-10-2010, 15:57
سلام دوستان
بالاخره تموم شد.....:41:
تایم بازی شد 38 ساعت.
همه ماموریت های فرعی و اصلی رو هم رفتم.
در مرحله آخر هم همه اعضای تیمم زنده موندند.
چون همه چیز رو آپگرید کرده بودم و چیزی نمونده بود که آپگرید نشه و همه اعضای تیم هم Loyal بودند.
در مرحله آخر هم طبق گفته یکی از دوستان در بازی سنتر اعضای تیم رو اینجوری انتخاب کردم :

... شما میبایست کاملا نرماندی و تسلیحات و سلحاتون ...مثل

Biotics boost, Mordin's Omni-Tool, the geth shields, the krogan upgrades, and Legion's sniper rifle و...اپگرید کنید.تا از ولین قسمت ماموریت نهاییتون جون سالم به در ببریداما قسمت دوم ماموریتتون جایی که میبایست افرادتون رو با توجه به مهارتاشون و وفاداریشونانتخاب کنید تا از مسیر های دیگه ای ماموریت رو دنبال کنند.
این استراتژی من هست برای این قسمت:
(البته باید توجه داشت که موارد دیگه هم میتونه باشه)
در ابتدا

Taliرو به داخل vents بفرستید چون AI specialists هست.
در ادامه برای رهبر گروه دوم

Garrus رو انتخاب کنید.
در مرحله دوم انتخاب اعضا .......Jack رو به عنوان کسی که biotic field داره انتخاب کنید چون استعداد های خاص و به نوعی ذاتی در biotic داره و برای رهبری تیم منحرف کننده Miranda رو انتخاب کنید. و Jacob رو برای همرهی تیم بازمانده ها به نرماندی.
اعضای تیمی هم که همراهتون باشن بهتره Mordin و Legion باشه خصوصا اگه اسنایپرLegion رو هم اپگرید کرده باشید.
در انتها باHuman Reaper مبارزه کنید و در اخر هم اچیومنت رو بگیرید.
در مبارزه با Human Reaper هم Grunt و Legion رو برداشتم.

به نظر من پایان بازی بی نظیر بود.

حیف که تموم شد :41:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بی صبرانه منتظر نسخه 3 هستیم.

Steps-Rap
19-10-2010, 20:27
سلام دوستان
بالاخره تموم شد.....:41:
تایم بازی شد 38 ساعت.
همه ماموریت های فرعی و اصلی رو هم رفتم.
در مرحله آخر هم همه اعضای تیمم زنده موندند.
چون همه چیز رو آپگرید کرده بودم و چیزی نمونده بود که آپگرید نشه و همه اعضای تیم هم Loyal بودند.
در مرحله آخر هم طبق گفته یکی از دوستان در بازی سنتر اعضای تیم رو اینجوری انتخاب کردم :

در مبارزه با Human Reaper هم Grunt و Legion رو برداشتم.

به نظر من پایان بازی بی نظیر بود.

حیف که تموم شد :41:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بی صبرانه منتظر نسخه 3 هستیم.

بالاخرا آخرشو چی کار کردی؟؟
با ایلییوسیو من همکاری کردی یا نه؟؟

AlexMercer
19-10-2010, 21:20
بالاخرا آخرشو چی کار کردی؟؟
با ایلییوسیو من همکاری کردی یا نه؟؟

:31:

همکاری میکنی خیلی باحاله.از اون تصمیماتیه که به سختی تو 3 تاثیر داره:21:

Steps-Rap
19-10-2010, 22:21

همکاری میکنی خیلی باحاله.از اون تصمیماتیه که به سختی تو 3 تاثیر داره:21:

دقیقا.
من که هم کاری کردم.
خدا میدونه به نفعمونه یا نه؟؟

virus2009
20-10-2010, 00:33
من چون ازش خوشم نمیومد همکاری نکردم.:31:
الان می خوام یکبار دیگه هم برم و باهاش همکاری کنم.
بعد تو mass effect 3 با دوتا سیو بازی می کنم ببینم چی میشه.

AlexMercer
20-10-2010, 08:47
من چون ازش خوشم نمیومد همکاری نکردم.:31:
الان می خوام یکبار دیگه هم برم و باهاش همکاری کنم.
بعد تو mass effect 3 با دوتا سیو بازی می کنم ببینم چی میشه.

من که با یاری خدا 3 رو با 6 سیو بازی خواهم کرد:31::20:

SnoWall
25-10-2010, 20:26
دوستان من کمی تو درسها دارم غرق میشم، کسی خبری از ME3 نداره، من که خیلی مشتاقم، خداکنه :
1. گیم پلیش رو از جذابی در نیارن
2. یه فکری به حال ما ها که نسخه کپی و غیر اصل رو داریم بکنن که بتونیم Online هم بازی کنیم...

راستی به خود سایت ME3 یک سری بزنید، جالبه !

ما را هم در جریان بگذارید، با تشکر... :46:

AlexMercer
25-10-2010, 22:11
دوستان من کمی تو درسها دارم غرق میشم، کسی خبری از ME3 نداره، من که خیلی مشتاقم، خداکنه :
1. گیم پلیش رو از جذابی در نیارن
2. یه فکری به حال ما ها که نسخه کپی و غیر اصل رو داریم بکنن که بتونیم Online هم بازی کنیم...

راستی به خود سایت ME3 یک سری بزنید، جالبه !

ما را هم در جریان بگذارید، با تشکر... :46:

1- شرکت بایو ور سازنده بازی از نوع گیم پلی نسخه 2 رضایت داره و گفته علاوه بر اینکه جذابیت نسخه 3 بیشتر میشه یک سری سوپرایز دارن که باعث بهبود گیم پلی نسخه 3 میشن. همچنین گفتن که گیم پلی نسخه 1 باید فراموش شه و استاندارد جدیدی در مس افکت 2 پیاده کردن که میتونه حتی الگوی بازی های دیگر این سبک باشه. دراگون ایج 2 با همین استاندارد پخش میشه.

2-شما باید یک فکری به حال خرید بازی به صورت ارجینال بازی و گرنه کدوم شرکتی به افرادی مثل ما که کپی بازی میکنیم و در اصل دزدی میکنیم خدمات میده؟

3- مس افکت 3 هنوز سایت نداره. تازه قراره مس افکت برای ps3 بیاد و فعلا حداقل تا عید و بعد اون مس افکت 3 معرفی نمیشه و تو این مدت dlc های داستانی میاد که تاثیر مهمی در 3 دارن.

Steps-Rap
26-10-2010, 21:44
حتی میگن بایو ور گفته ما بیش از 1000 نوع داستان واسه ی کسایی که مس 1 و 2 رو بازی کردن تو 3 در نظر گرفتیم...

AlexMercer
26-10-2010, 22:21
حتی میگن بایو ور گفته ما بیش از 1000 نوع داستان واسه ی کسایی که مس 1 و 2 رو بازی کردن تو 3 در نظر گرفتیم...

اون 1000 داستان تصمیماتیه که شما تو نسخه 1 و 2 گرفتی و حالا تاثیرش رو تو 3 میبینی:46:

Steps-Rap
29-10-2010, 11:12
اون 1000 داستان تصمیماتیه که شما تو نسخه 1 و 2 گرفتی و حالا تاثیرش رو تو 3 میبینی:46:

دقیقا...
ولی من که نسخه 1 رو بازی نکرددم.2 رو که بازی کردم..احتمالا مال من 500 نوع داستان میشه...:31:

Steps-Rap
31-10-2010, 15:46
بالاخره مس افکت کار خودشو کرد: :31:

I3 E L O \/ E D
05-11-2010, 01:02
دوستان سلام.

خوب همین 15 دقیقه پیش برای سومین بار بازی رو (از هر بار منظورم از ابتدای مس افکت 1 تا آخر 2) تموم کردم، فکر کنم الان بتونم نظرم رو راجع به بازی بگم...

نسخه ی یک داستان فوق العاده ای داره طوری که واقعا تو داستان غرق میشید! از همون اول بازی که سیرن رو میبینید یه حس نفرت خوبی بهتون دست میده که تا آخر بازی همراهتون (به خصوص اون تیکه که داره واسه شورا (کانسیل) خالی میبنده! یا تین که کم کم با هر نژاد آشنا میشید و خصوصیاتشونو یاد میگیرید...
شخصیتای فوق العاده اش (مخصوصا رکس) که جای خود داره! مراحل اصلی بازیم خیلیم از مراحل اصلی مس افکت 2 طراحی شده و هم اینکه طولانی تره...
همه ی اینا به کنار مس افکت 1 شدید از سیستم مبارزه ی مسخرش ضربه میخوره! واقعا خسته کننده اس و هیچ جذابیتی نداره... زور داشت که مجبور بودم این مبارزه بیخود رو رد کنم تا برسم به داستان فوق فوق العاده!
یه اشکال دیگه اینکه تمام مراحل فرعی تو 3-4 جا صورت میگرفت، فقط جای جعبه ها تغییر میکرد!
این ماکو هم همچین چیز جالبی نبود و بعضی موقع ها حین اسکن سیاره ها آدم دوست داشت کلشو محکم بزنه تو مانیتور!
آخر بازی هم که جالب تموم شد و وقتی که آهنگ Credits شروع میشه تنها چیزی که به فکرتون میاد اینه که "بریم ببینیم تو 2 چی میشه!"

مس افکت 2 یجورایی اومد از داستان زد و گذاشت رو بخش سیستم مبارزه اش! مثلا یه نکته ای که برا من خیلی جالب بود همین قضیه ی مردن شپرد که انتظار داشتم Thane که انقدر مذهبی بازی درمیاره و قراره خودشم بمیره نمیاد بپرسه شپرد تو این 2 سال که "مرده" بودی کجا بودی!!! یا یه چیز دیگه اینکه من موندم انقدر ما مزدور کشتیم (Blue Suns,Eclipse,Blood Pack) اینا تموم نشدن! کسی حسابش دستشه چند هزار تا شپرد مزدور میشه؟ فک کنم از کل گث ها و کالکتورای که کشته بیشتره! (از 1 تا حالا)

اینا به کنار من بازم مس افکت 2 رو بیشتر میپسندم تا اینجا فقط بدیاشو گفتم! (که اونم خیلی کمه!)
مثلا من تو همین سومین بازیم که رنگید کامل بودم و سامرا رو کشتم تا مورینث رو بگیرم، بعد از مرحله آخر و نجات همه با خوشحالی داشتم نظر افراد رو جویا میشدم به مورینث که رسیدم گفت شپرد درام راجع بهت فکر میکنم و تنهام و بیماری دارم ولی تو هیچیت نمیشه منم گفتم شپرد ما هر بدبختی رو دید یه تیر گذاشت تو مخش حالا یه حالیم به سرکار الیه آرداکت یاکشی بده چیزی نیست گفتم باشه (مشکل مورینث رو میدونید که) در شروع این عمل خیر مورینث خانم مخ شپرد مارو با یه لبخند ملیح ترکوندو گیم اور شدیم!:31:

نمونه ی دیگش وقتی لیجن رو با خودم بردم به مرحله ی تالی از در کشتی نمیذاشتن بیاد تو و همه بهش گیر میدادن! بدبخت تالی رو متهم به آوردن گث رو کشتی کردن من یه درستشو با خودم بردم!:27::31:

DLC های مس افکت واقعا بی نظیره... چه کازومی،چه زیید،چه لانه ی شادو بروکر و حتی اونایی که مال اسلحس (Geth Plasma Shotgun جک و جیکوب رو از این رو به اون رو میکنه)

بازی از هر نظر شاهکاره! مشکلایی که گرفتم در مقابل چیزایی که بازی داره، چیزی نیستن. تو 2 قسمت از 2 تا بازیه گردن کلفت دیگه کم میاره که میگم...

تو قسمت شخصیتا، قبول کنید این شخصیتای جالبی که تو مس افکت هست به شخصیتای درگون ایج نمیرسه
موریگان کجا و جک و اشلی کجا! آلیستر کجا و جیکوب کجا! لوگین کجا و سامارا کجا! زوران کجا و گروس کجا و و و و و و (هر چند تالی و رکس هم جای خود دارن!)
واقعا تو زمینه ی خلق شخصیتای به یاد موندنی فقط خود بایو میتونه از خودش جلو بزنه!

مورد بعدی اینکه همه چی سیاه و سفید بود تو بازی و بعضی (در واقع خیلی) جاها به پاراگون یا رنگید بودنتون محدود بودید... واقع ویچر تنها بازی بوده که تونسته معنای انتخابای خاکستری رو نشون بده
تو دراگون ایج کمی آزادی بیشتر بود و دیگه حداقل یه پاراگون و رنگید محدود نمیشدید
دوستان RPG باز که ویچر رو بازی کردن میدونند که انتخابای ویچر هیچ وقت نمیشه گفت کدوم بده کدوم خوب و از این نظر مانند نداره! اینکه شما طرف آدما رو میگیرید یا غیر آدما مثلا... هر دو آدم کشن و به اونیکی رحم نمیکنن یا شایدم بی طرف میمونید و با هردو میجنگید؟ به این میگن انتخاب

اینم از نظرات من راجع به بازی. هنوز نمیتونم بگم اینو بیشتر دوست دارم یا دراگون ایج رو... فقط تا اومدن نسخه ی 2 دراگون ایج باید منتظر بمونم ببینم چی میشه!

M A X I M U M
05-11-2010, 01:53
1- شرکت بایو ور سازنده بازی از نوع گیم پلی نسخه 2 رضایت داره و گفته علاوه بر اینکه جذابیت نسخه 3 بیشتر میشه یک سری سوپرایز دارن که باعث بهبود گیم پلی نسخه 3 میشن. همچنین گفتن که گیم پلی نسخه 1 باید فراموش شه و استاندارد جدیدی در مس افکت 2 پیاده کردن که میتونه حتی الگوی بازی های دیگر این سبک باشه. دراگون ایج 2 با همین استاندارد پخش میشه.

2-شما باید یک فکری به حال خرید بازی به صورت ارجینال بازی و گرنه کدوم شرکتی به افرادی مثل ما که کپی بازی میکنیم و در اصل دزدی میکنیم خدمات میده؟

3- مس افکت 3 هنوز سایت نداره. تازه قراره مس افکت برای ps3 بیاد و فعلا حداقل تا عید و بعد اون مس افکت 3 معرفی نمیشه و تو این مدت dlc های داستانی میاد که تاثیر مهمی در 3 دارن.

پلتفورم های بازی همون قبلی ها هستن و بازی برای Pc هم منتشر میشه مرکز جان

M A X I M U M
05-11-2010, 16:13
شاهکار Mass Effect 2 بعنوان بهترین بازی سال برگزیده شد. تبریک ویژه به BioWare برای این بازی استثنایی

MobinS
05-11-2010, 18:41
الان پس ترتیب year's game اینطوری شد؟ :
2006- elder scrolls oblivion
2007- call of duty modern warfare
2008- fallout 3
2009 - call of duty modern warfare 2
200- mass effect 2

AlexMercer
05-11-2010, 19:56
پلتفورم های بازی همون قبلی ها هستن و بازی برای Pc هم منتشر میشه مرکز جان

نه برادر علاوه بر xbox 360 که پلت فرم اصلی بازی هست و pc مس افکت 3 برای ps3 هم میاد. همونطور که مس افکت 2 بهمن ماه برای ps3 هم میاد و بزودی ps3 بازان این تاپیک رو پر میکنند.:46:

M A X I M U M
06-11-2010, 01:33
نه برادر علاوه بر xbox 360 که پلت فرم اصلی بازی هست و pc مس افکت 3 برای ps3 هم میاد. همونطور که مس افکت 2 بهمن ماه برای ps3 هم میاد و بزودی ps3 بازان این تاپیک رو پر میکنند.:46:

نه منظور من این نبود که واسه PS3 نمیاد
وقتی مدیر اجرایی سونی این رو یه افتخار میدونه باید بیاد
منظور من این بود که بازی برای پلتفروم های قبلی میاد + پلتفورم جدید که بهش اضافه میشه که میشه PS3
شما اونجا بهتر بود می گفتید بازی علاوه بر پلتفورم های قبلی عنی X360 و PC روی PS3 هم منتشر میشه
در هر حال قصد شرکت در بحث گروهی و همکاری کردن بود :20:

AlexMercer
06-11-2010, 02:13
منظور من این بود که بازی برای پلتفروم های قبلی میاد + پلتفورم جدید که بهش اضافه میشه که میشه PS3
شما اونجا بهتر بود می گفتید بازی علاوه بر پلتفورم های قبلی عنی X360 و PC روی PS3 هم منتشر میشه

اقا یقمو ول کن چرا میزنی؟:31:

درسته. موندم کی میخواد dlc جدید بیاد:41:

M A X I M U M
06-11-2010, 21:29
واقعا باهات موافقم
بعد از شاهکار بی نظیر LOSB من مشتاقانه منتظرم DLC بعدی چی خواهد بود
واقعا ME2 دست همه رو از پشت بست. خوبی این بازی غیرقابل وصفه

I3 E L O \/ E D
07-11-2010, 06:21
+ اينکه اعلام شده تو نسخه PS3 در حدود 6 ساعت به بازي اضافه ميشه (به غير از DLC ها)، تنها چیزیم که راجع بهش گفتن اینه که یه مرحله ی جدید...

اقا یقمو ول کن چرا میزنی؟:31:

درسته. موندم کی میخواد dlc جدید بیاد:41:
حالا من موندم گیم اسپات چجور به اُورلورد 9 داده به LotSB اومده 8.5 داده! نه همچین دیالوگای باحالی داشت این اُورلورد و نه نبرداش هیجان LotSB ! تازه این روندن همرهدم نصف اون تیکه ماشین (؟!) سواری LotSB حال نداد...
دی ال سی بعدی احتمالا راجع به اشلی/کیدان باشه تا یه جورایی عدالت برقرار بشه!

واقعا باهات موافقم
بعد از شاهکار بی نظیر LOSB من مشتاقانه منتظرم DLC بعدی چی خواهد بود
واقعا ME2 دست همه رو از پشت بست. خوبی این بازی غیرقابل وصفه

البته شما یه نیم نگاهیم به دراگون ایج بنداز، مطمئن باش ضرر نمیکنی. مثلا یکی از قسمتایی که تو دراگون ایج فوق العاده کار شده بود رومنساش بود که آخر بازی دیگه به اوجش میرسید! این به کنار رومنساش مثل مس افکت خطی نبود و بعضی جاها مجبور میشدید حتی خاطر اون از یه تصمیمتون برگردید یا اینکه شما شخصیتشونو عوض میکردید و مهم تر از همه اینکه با شات دادن از اندامشون (اصلا منظورم میراندا نیست ها! :31:) نمیخواست شما رو جذب کنه!
راجع به دی ال سی ها نیست ما هم همه $7 آماده فقط وایسادیم بایو اینا رو بیرون بده :31:

- پ.ن : او اوه، پست نقادانم چقدر ايراد تايپي داشت! دوستان ساعت تايپو نگاه کنيد به بزرگيتون ببخشيد ديگه...

AlexMercer
07-11-2010, 11:28
[RIGHT]
+ اينکه اعلام شده تو نسخه PS3 در حدود 6 ساعت به بازي اضافه ميشه (به غير از DLC ها)، تنها چیزیم که راجع بهش گفتن اینه که یه مرحله ی جدید...

اون مرحله جدید که 6 ساعت هم به طول میکشه میشه گفت یک اینترو هست برای ps3 بازها که شماره 1 رو بازی نکردن و پیش زمینه ای نسبت به این بازی ندارن. با بازی کردن اون مراحل با دنیای مس افکت اشنا میشن و بعد همه چیزمثل قبله.البته دوستان ps3 باز مراحل کاتسومی و لیارا و overload رو از همون اول دارن و همرا با dvd بازی یک کدی هست که در cerberus network واردش میکنند و باقی dlc ها هم باز میشه براشون.:41:

اگر اون مرحله 6 ساعته تو شماره 3 تاثیر بزاره حتما برای باقی پلت فرم ها هم میاد.:46:

ali_disslove
07-11-2010, 19:32
سلام

این بازی با falout new vegas سبکش یکیه دیگه ؟هر دو نقش آفرینیه ؟

من تاحالا نقش آفرینی بازی نکردم این قشنگ ترو هیجانی تره یا مس افکت2؟کدوم احتیاج به زبان قوی تر داره ؟کدوم کوتاه تره ؟هیجانی تر ؟گرافیک کدوم ؟در کل کدوم ؟

AlexMercer
07-11-2010, 20:14
سلام

این بازی با falout new vegas سبکش یکیه دیگه ؟هر دو نقش آفرینیه ؟

من تاحالا نقش آفرینی بازی نکردم این قشنگ ترو هیجانی تره یا مس افکت2؟کدوم احتیاج به زبان قوی تر داره ؟کدوم کوتاه تره ؟هیجانی تر ؟گرافیک کدوم ؟در کل کدوم ؟

fallout اول شخصه و مس افکت سوم شخص.در فال اوت شما بیشتر تنها مبارزه میکنی ولی در مس افکت همیشه 2 یار همراهتن. (به جز چند مرحله کوتاه) تمام بازی های نقش افرینی نیاز دارن که شما زبانتون خوب باشه. گرافیک مس افکت خیلی بهتره.

ولی شما باید به یک نکته دقت کنی داستان مس افکت در سال 2183 اتفاق میفته و شما در فضا هستی با موجودات فضایی مختلف که هر کدوم تاریخ و فرهنگ خودشون رو دارن و همشون حرف میزنند. برای بیشتر لذت بردن از مس افکت در صورت اینکه باید نسخه 1 رو هم بازی کرد.(البته میتونی 2 رو بازی کنی خوشت اومد بری 1 رو هم بازی کنی) چون سیو نسخه 1 رو دو و سیو دو نسخه عرضه شده تا این زمان رو نسخه 3 بازی تاثیر داره.... ولی فال اوت زیاد زمانش دور نیست. و فقط پس از تخریب امریکا اتفاق میفته و این نسخه ربطی به نسخه های قبلی نداره زیاد پس اگر قبلی ها رو بازی نکردی چیز زیادی از دست نمیدی و داستان بازی برات مبهم نیست ولی در مس افکت بر عکسه و داستان و حتی اسم ها برات نا مفهومه.

با تمام این تفاصیر اگر فال اوت رو گرفتی بعدا که بیکار شدی حتما مس افکت 2 رو بگیر که بهترین بازی سال 2010 شد. و اگر مس افکت رو میگیری که اگر غرق در دنیاش و داستان و تصمیماتی که در هر نسخه تاثیر دارند بشی تا ماهها سرت گرمه.:46:

Steps-Rap
07-11-2010, 21:53
fallout اول شخصه و مس افکت سوم شخص.در فال اوت شما بیشتر تنها مبارزه میکنی ولی در مس افکت همیشه 2 یار همراهتن. (به جز چند مرحله کوتاه) تمام بازی های نقش افرینی نیاز دارن که شما زبانتون خوب باشه. گرافیک مس افکت خیلی بهتره.

ولی شما باید به یک نکته دقت کنی داستان مس افکت در سال 2183 اتفاق میفته و شما در فضا هستی با موجودات فضایی مختلف که هر کدوم تاریخ و فرهنگ خودشون رو دارن و همشون حرف میزنند. برای بیشتر لذت بردن از مس افکت در صورت اینکه باید نسخه 1 رو هم بازی کرد.(البته میتونی 2 رو بازی کنی خوشت اومد بری 1 رو هم بازی کنی) چون سیو نسخه 1 رو دو و سیو دو نسخه عرضه شده تا این زمان رو نسخه 3 بازی تاثیر داره.... ولی فال اوت زیاد زمانش دور نیست. و فقط پس از تخریب امریکا اتفاق میفته و این نسخه ربطی به نسخه های قبلی نداره زیاد پس اگر قبلی ها رو بازی نکردی چیز زیادی از دست نمیدی و داستان بازی برات مبهم نیست ولی در مس افکت بر عکسه و داستان و حتی اسم ها برات نا مفهومه.

با تمام این تفاصیر اگر فال اوت رو گرفتی بعدا که بیکار شدی حتما مس افکت 2 رو بگیر که بهترین بازی سال 2010 شد. و اگر مس افکت رو میگیری که اگر غرق در دنیاش و داستان و تصمیماتی که در هر نسخه تاثیر دارند بشی تا ماهها سرت گرمه.:46:

دقیقا ...
به نظر من فال اوت نمیتونه به هیچ وجه جای مس افکت رو بگیره یا باهاش رقابت کنه...
بیخود نیست که بهترین بازی سال شده...

hts1369
09-11-2010, 17:36
این بازی استراتزیکه؟ زبانت خوب نباشه میتونی بازی کنی؟

AlexMercer
09-11-2010, 17:44
این بازی استراتزیکه؟ زبانت خوب نباشه میتونی بازی کنی؟

نه برادر نقش افرینی سوم شخص با اکشن بسایر که زبانت هم باید خوب باشه حداقل یه چیازایی متوجه شی

manuelcalavera
09-11-2010, 22:19
دوستان من یادمه DLC ها رو که میریختم ، وقتی با چیز پی ان کانکت میشدم ، مشکل ِ آتورایزد رو پیدا نمیکردم
اما بعد از یه سال میخوام LOSB رو بازی کنم ولی نمیتونم DLC هارو بشناسونم و توی اول ِ منو که میخواد به سربروس کانکت بشه ارور میده
راه حلش چی بود یادم رفته ، از کاتسومی تا حالا دست بهش نزده بودم

AlexMercer
09-11-2010, 22:31
دوستان من یادمه DLC ها رو که میریختم ، وقتی با چیز پی ان کانکت میشدم ، مشکل ِ آتورایزد رو پیدا نمیکردم
اما بعد از یه سال میخوام LOSB رو بازی کنم ولی نمیتونم DLC هارو بشناسونم و توی اول ِ منو که میخواد به سربروس کانکت بشه ارور میده
راه حلش چی بود یادم رفته ، از کاتسومی تا حالا دست بهش نزده بودم

شما کلا از اینترنت قطع شد و از برنامه انلاکر استفاده کن درست میشه

manuelcalavera
09-11-2010, 22:40
شما کلا از اینترنت قطع شد و از برنامه انلاکر استفاده کن درست میشه
برنامه ی آنلاکر کدومه ؟

AlexMercer
09-11-2010, 23:09
برنامه ی آنلاکر کدومه ؟

manuelcalavera
09-11-2010, 23:15
ممنون از لطفت ، اما لینک خرابه ،
میگی دقیقا" چیه ؟ شاید داشته باشمش

AlexMercer
09-11-2010, 23:20
ممنون از لطفت ، اما لینک خرابه ،
میگی دقیقا" چیه ؟ شاید داشته باشمش

یک برنامه که دی ال سی هارو برات کرک میکنه یا فعال میکنه:46:

manuelcalavera
09-11-2010, 23:22
یک برنامه که دی ال سی هارو برات کرک میکنه یا فعال میکنه:46:
همون giveme2entitlement ؟

AlexMercer
10-11-2010, 00:05
همون giveme2entitlement ؟

بله. این البته بهتره.:46:

manuelcalavera
10-11-2010, 08:54
بله. این البته بهتره.:46:
از اینترنت قطع شدم و اون رو ران کردم ، باز هم نشد :(

یکی کمک کنه

AlexMercer
10-11-2010, 14:59
از اینترنت قطع شدم و اون رو ران کردم ، باز هم نشد :(

یکی کمک کنه

اینو دانلد کن درست میشه اینم کرک جدید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید 0[MULTI5]%20No-DVD/Fixed%20EXE

manuelcalavera
10-11-2010, 18:37
دوست عزیز لینک خرابه اونی که میفرمایید دانلود کن

AlexMercer
13-11-2010, 14:13
دوست عزیز لینک خرابه اونی که میفرمایید دانلود کن

:46:

Steps-Rap
14-12-2010, 18:55
بچه ها برین سایت masseffect.com ببینین

Masseffect 3 تو راهه.تریلرشم ببینید..گیم اسپات هم تاریخ زده...

Masoud King
03-01-2011, 13:00
تا حالا کسی در بازی با همچین صحنه ای برخورد داشته؟

Layken
03-01-2011, 13:13
مسعود كلي حال كردم ...
چه از ته دل هم بغلش كرده...

virus2009
03-01-2011, 19:44
این کدوم مرحله است کسی میدونه ..... ؟؟؟؟؟
خیلی قشنگه

Steps-Rap
03-01-2011, 20:33
آون کیه ؟؟ گراسه ؟؟؟
کی اینجوری شده که ما ندیدیم؟؟؟
من فقط دیدم میرندارو اینجوری بغل میکنه..

Masoud King
03-01-2011, 20:56
اگه با همه بشه همچین کاری کرد ... دیدن صحنه ی Grunt باید خیلی جالب باشه :27:

من فقط دیدم میرندارو اینجوری بغل میکنه..
کلا با تمام مونث هایی که جز یارات هستن میشه رابطه ی عاشقانه بر قرار کرد..اما بقیه رو نمیدونستم

virus2009
04-01-2011, 01:33
آها
این مرحله قبل از حمله به collector هاست
Romance
هم با مونث میشه Romance کرد هم با مذکر.:31:

M A X I M U M
06-01-2011, 04:29
اگه با همه بشه همچین کاری کرد ... دیدن صحنه ی Grunt باید خیلی جالب باشه :27:

کلا با تمام مونث هایی که جز یارات هستن میشه رابطه ی عاشقانه بر قرار کرد..اما بقیه رو نمیدونستم

سلام
این عکسی که شما گذاشتید با استفاده از اون ویرایش گر سیو معروف مس افکت ساخته شده
شخصیت شپرد (شفرد) میتونه هم زن باشه و هم مرد که در هر صورت با شخصیت های جنس مخالف میتونه رومانس داشته باشه
مذکر با مونث و مونث هم با مذکر
وقتی شخصیت مونث رو انتخاب می کنیم یکی از کسانی که میشه باهاش رومانس داشت گاروس واکارینه
این برنامه ای که گفتم میتونه جنس رو تغییر بده یعنی دقیقا اگه ما قبل از مرحله نهایی که رومانس انجام میشه اینکارو بکنیم همه چی تغییر می کنه
برای مثال من خودم با شخصیت مونث با میراندا و جک و کلی رومانس انجام دادم و با شخصیت مذکر هم با گاروس و جوکر و جیکوب
منظورم اینه که این صحنه در داخل بازی وجود نداره و بخاطر کشش و قدرت پایه بازی که خیلی زیاده با تغییرات متغیرها میتونه انجام میشه

اینم پروفایل Garrus Vakarian

Masoud King
19-01-2011, 12:48
IGN به نسخه PS3 بازی نمره 9.5 داد. این سایت پارسال به نسخه X360 نمره 9.6 رو داده بود!

همچنین سایت GameSpot هم به بازی نمره 8.5 رو داد. از مشکلات بازی هم به فریم ریت و مشکلات اجرایی بازی اشاره کرده.

یک جا تو نقدش گفته متعجب نشید اگه ناگهان در به هوا رفتید و نتونستید حرکتی کنید. هیچ راه فراری برای باگ وجود نداره جز اینکه دوباره از سیو قبلی لود کنید.
هم گفته کیفیت بافت ها در نسخه PS3 نسبت به نسخه X360 بهتره اما با وجود مشکلات اجرایی و برخی لودینگ هایی که به طرز شگفت آوری طولانی هستند بازی رو تبدیل به یک محصول ناپایدارتر از نسخه 2010 کرده!
توی آخرین جملاتش گفته:
این پورت اونطوری که شایسته ی بازی بود بدون عیب و نقص نیست!

Steps-Rap
19-01-2011, 22:13
خدارو شکر بالاخره واسه ps3 هم اومدش..حالا باید منتظر dlc های بی نظریش موند...:8:

alborz_k
19-01-2011, 22:33
IGN به نسخه PS3 بازی نمره 9.5 داد. این سایت پارسال به نسخه X360 نمره 9.6 رو داده بود!

همچنین سایت GameSpot هم به بازی نمره 8.5 رو داد. از مشکلات بازی هم به فریم ریت و مشکلات اجرایی بازی اشاره کرده.

یک جا تو نقدش گفته متعجب نشید اگه ناگهان در به هوا رفتید و نتونستید حرکتی کنید. هیچ راه فراری برای باگ وجود نداره جز اینکه دوباره از سیو قبلی لود کنید.
هم گفته کیفیت بافت ها در نسخه PS3 نسبت به نسخه X360 بهتره اما با وجود مشکلات اجرایی و برخی لودینگ هایی که به طرز شگفت آوری طولانی هستند بازی رو تبدیل به یک محصول ناپایدارتر از نسخه 2010 کرده!
توی آخرین جملاتش گفته:
این پورت اونطوری که شایسته ی بازی بود بدون عیب و نقص نیست!
مشکل بالا رفتن و در هوا موندن در نسخه ی pc بود که واقعأ هم اعصاب رو خورد می کردن!!! لودینگ بسیار طولانی هم در بازی موجود بود !!
یعنی بعد یک سال ، نتونستن این مشکلات رو حل کنند!!

your_star
28-01-2011, 19:55
من این بازی رو دوباره تموم کردم تو پرسنل بازی که آخرش اومد دیدم خانم شهره آغداشلو هم به جای یه شخصیتی صحبت کرده تو بازی.
گفتم شاید بعضی ها ندونین.
خوش باشید.

یه سوال هم دارم عزیزان.
من برعکس دراگون ایج دی ال سی های اینو هنوز بازی نکردم.گذاشتم liar of sb دانلود شه.
مشکلی نداره حالا که بازی تموم شده اونا رو بازی کنم؟
کسی لینک تورنت با راهنما مربوط به باقی دی ال سی ها داره؟بقیه کلا چند گیگ میشن؟(اور لرن و ...)

M A X I M U M
28-01-2011, 21:21
انگار یه سری مشکلات در نسخه Ps3 وجود داره که احتمالا پچ بزودی منتشر خواهد شد
خبرشو گذاشته بودم اون ور

Steps-Rap
06-02-2011, 21:59
سلام به همه
آقا من ویندوز ریختم بازیو پاک کردم..حالا که میخوام دوباره بریزم جریان این dlc هایی که بازی کردم چی میشن؟؟
دوباره باید نصب کنمشون رو بازی؟؟

fshnet
07-02-2011, 10:10
سلام دوستان
من الان دنبال شماره اول این بازیم. مثل اینکه دیگه هیچ جا ندارن:41:
دوستان اگه جایی رو میشناسن که شماره 1 رو میفروشه خواهشا معرفی کنید تا ما هم از این بازی زیبا بی نصیب نمونیم

mehdy.z
07-02-2011, 11:36
سلام دوستان
من الان دنبال شماره اول این بازیم. مثل اینکه دیگه هیچ جا ندارن:41:
دوستان اگه جایی رو میشناسن که شماره 1 رو میفروشه خواهشا معرفی کنید تا ما هم از این بازی زیبا بی نصیب نمونیم
اوه من توی شهرمون وقتی تازه نسخه دومش اومده بود خواستم یکش رو بگیرم نتونستم چه برسه به حالا!!
مخصوصا بازیهایی از این قبیل که طرفدارهای خاص خودش رو داره و به درد هر کسی نمیخوره!

Steps-Rap
07-02-2011, 20:01
سلام به همه
آقا من ویندوز ریختم بازیو پاک کردم..حالا که میخوام دوباره بریزم جریان این dlc هایی که بازی کردم چی میشن؟؟

آقا یکی به این گلی که لقت کردیم جواب بده ...:19:

M A X I M U M
07-02-2011, 20:28
سلام به همه

آره اگه بازی رو پاک کردی باید دی ال سی هارو دوباره بریزی
اول بازی رو نصب کن بعد دی ال سی هارو یکی یکی

Steps-Rap
07-02-2011, 21:21
آره اگه بازی رو پاک کردی باید دی ال سی هارو دوباره بریزی
اول بازی رو نصب کن بعد دی ال سی هارو یکی یکی

البته سیو هایه بازیو نگه داشتم.
ینی باز باید dlc هارو از اول بازی کنم؟؟ :41:

virus2009
07-02-2011, 21:39
البته سیو هایه بازیو نگه داشتم.
ینی باز باید dlc هارو از اول بازی کنم؟؟ :41:

اگه سیو های DLC ها رو داری فکر نکنم نیازی باشه دوباره بری.
بعد از اینکه بازی رو نصب کردی تمام DLC ها رو نصب کن بعد سیوهات رو کپی کن.

AlexMercer
07-02-2011, 22:24
مس افکت 3 هم معرفی شد به زودی dlc های داستانی که داستان بین 2 و 3 رو نقل میکنه پخش میشه ×

M A X I M U M
08-02-2011, 13:55
مرکر جان اخرین دی ال سی که همون LoSB بود که حالی داد :دی
یعنی قراره یه دی ال سی جدید برای ME2 بیاد ؟
احتمالا داستان مربوط به آلیانس ها و دوستان شفرد در اونجا نمیشه
اینو میگم چون داستان ME تو زمین تموم میشه و مربوط به انسان هاست
اگه میشه لطف کن یه منبع چیزی بذار برم بخونم

AlexMercer
08-02-2011, 16:03
مرکر جان اخرین دی ال سی که همون LoSB بود که حالی داد :دی
یعنی قراره یه دی ال سی جدید برای ME2 بیاد ؟
احتمالا داستان مربوط به آلیانس ها و دوستان شفرد در اونجا نمیشه
اینو میگم چون داستان ME تو زمین تموم میشه و مربوط به انسان هاست
اگه میشه لطف کن یه منبع چیزی بذار برم بخونم

برای مس افکت هنوز چندین دی ال سی مونده که به مرور زمان و به مرور معرفی شدن نسخه 3 پخش میشه. تمام داستان های مربوط به الیانس ها و باقی قصه ها تا قبل حمله ریپر ها به زمین تو دی ال سی گفته میشه:46:

M A X I M U M
08-02-2011, 18:49
اها گرفتم
این جمله من سوالی بودا : احتمالا داستان مربوط به آلیانس ها و دوستان شفرد در اونجا نمیشه ؟
در ضمن امروز 8 فوریه یه دی ال سی جدید که لباس های جدیده برای گرانت و میراندا و تالی اومده که مرکر جان بزودی لینک دانلودشو میذاره :دی

AlexMercer
08-02-2011, 19:45
اها گرفتم
این جمله من سوالی بودا : احتمالا داستان مربوط به آلیانس ها و دوستان شفرد در اونجا نمیشه ؟
در ضمن امروز 8 فوریه یه دی ال سی جدید که لباس های جدیده برای گرانت و میراندا و تالی اومده که مرکر جان بزودی لینک دانلودشو میذاره :دی

فعلا اون دی ال سی تنها برای ایکس باکس پخش میشه شاید بعدا برای پیسی و پلی استیشن هم اومد

Steps-Rap
08-02-2011, 20:04
اصلا هیچ خبری از دی ال سی داستانی جدیدی پخش نشده ؟

vahidgame
08-02-2011, 20:28
هیچ خبری منتشر نشده که قراره dlc داستانی جدیدی منتشر بشه!
آخرین dlc این بازی Alternate Appearance Pack 2 بوده که 8 فوریه یعنی امروز منتشر شده
به صورت داستانی هم نبوده فقط یه سری زره جدید برای اعضای گروه اضافه می کرده
خودتون می تونید اینجارو نگاه کنید:

اگه dlc جدیدی تایید بشه مطمئنا اول در اینجا قرار می گیره ....

AlexMercer
08-02-2011, 21:45
هیچ خبری منتشر نشده که قراره dlc داستانی جدیدی منتشر بشه!
آخرین dlc این بازی Alternate Appearance Pack 2 بوده که 8 فوریه یعنی امروز منتشر شده
به صورت داستانی هم نبوده فقط یه سری زره جدید برای اعضای گروه اضافه می کرده
خودتون می تونید اینجارو نگاه کنید:

اگه dlc جدیدی تایید بشه مطمئنا اول در اینجا قرار می گیره ....

وحید جان چرا جوش میزنی من که نگفتم امروز پخش میشه. به مرور زمان و به مرور معرفی بیشتر مس افکت 3 اون دی ال سی ها پخش میشه.

هون اوایل شرکت بایو ور گفت که داستان بین 2 و 3 رو دی ال سی ها نقل میکنند و قبل پخش شادو بروکر هم گفتند که 10 دی ال سی نیمه اماده شامل داستانی زره و تفنگ دارن که به مرور پخش میشن:46:

M A X I M U M
09-02-2011, 00:05
فعلا اون دی ال سی تنها برای ایکس باکس پخش میشه شاید بعدا برای پیسی و پلی استیشن هم اومد

مرکر جان فکر کنم برای همه پخش میشه

Alternate Appearance Pack 2 – Because it’s time to put the “war” back in “wardrobe.

Available for PC, Xbox 360 and PS3 on Tuesday February 8.

منبع : کریس پریستلی از مسئولان بایو ویر - سوشال نتورک رسمی بایو ویر

AlexMercer
09-02-2011, 00:17
اینم لینک لباس های جدید برای مس افکت 2 با حجم 91 مگ

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] jpg

alborz_k
11-02-2011, 22:19
سلام. لینک دانلود برای نرم افزار آنلاک کننده ی dlc های بازی خراب بود ، هر چه قئر هم توی نت گشتم نتوستم همچین چیزی رو پیدا کنم :دی.
اگه لینک سالم بزارین ، ممنون می شم .

M A X I M U M
11-02-2011, 22:51
سلام
یکی لینک آخرین آنلاکر رو برای دی ال سی ها بذاره که نمیدونم چرا مال من هم کار نمی کنه !
لطفا از مدیافایر لینک بده

fshnet
12-02-2011, 10:59
سلام
ببخشید که ما یکم از تاریخ عقبیم
بالاخره Mass Effect 1 رو گیر آوردم و الان مشغول بازیم. میخواستم از دوستان خواهش کنم اگه لینک DLC های شماره 1 رو دارین بزارین.
اگه برای فعال کردنشون احتیاج به آنلاکر یا پچ یا کرک خاصی هم هست لطفا همشو بزارین
ممنون از همه.

AlexMercer
12-02-2011, 13:38
لینک آنلاکر

---------- Post added at 01:38 PM ---------- Previous post was at 01:38 PM ----------

لینک آنلاکر

mahyarSAMSUNG
12-02-2011, 17:52
بروبچ این بازی رو کسی تائید میکنه ؟ یعنی قشنگه ؟ ارزش بازی کردن داره ؟

mehdy.z
12-02-2011, 21:11
دوست من این یه بازی RPG هست یعنی کل داستان بازی بستگی به تصمیماتی داره که شما در طول بازی میگیری و صد البته به انگلیسی متوسط به بالا احتیاج داره ضمنا اکشن خیلی خوبی هم داره در کل اگه RPG باز هستی از دساتش نده که ضرر کردی!!!
اگر هم نیستی ممکنه از اکشنش خوشت بیاد چون خیلی شبیه gear of wars هست ولی اگه زیانت قوی هست و حتی تا حالا بازی RPG انجام ندادی بازم بهت پیشنهاد میکنم چون خود من به عنوان اولین تجربه_م توی این سبک به شدت ازش راضی هستم و یکی از بهترین بازیهای عمرم شده:20:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

neon_91
17-02-2011, 19:36
سلام دوستان من مس افکت 1 رو تازه تموم کردم و حالا مس افکت 2 رو نصب و می خوام بازی کنم سیو های نسخه اولی رو هم منتقل کردم(از طریق فایل MassEffect2Config)ولی در عین ناباوری اینو میبینم:41:یه خانمی می گه که شپرد citadel رو نجات میده ولی council نابود میشه :18:در حالی که من هم کنسول رو نجات دادم هم نماینده ای از انسان ها هم انتخاب کردم تو councilه:13: ایراد کار کجاست دوستان:11:

alborz_k
18-02-2011, 00:08
سلام دوستان من مس افکت 1 رو تازه تموم کردم و حالا مس افکت 2 رو نصب و می خوام بازی کنم سیو های نسخه اولی رو هم منتقل کردم(از طریق فایل MassEffect2Config)ولی در عین ناباوری اینو میبینم:41:یه خانمی می گه که شپرد citadel رو نجات میده ولی council نابود میشه :18:در حالی که من هم کنسول رو نجات دادم هم نماینده ای از انسان ها هم انتخاب کردم تو councilه:13: ایراد کار کجاست دوستان:11:
سلام. بعد از منتقل کردن کرک ، در منوی بازی باید گزینه یی import me1 رو در کنار new game بیبینید . اگه نباشه ، یعنی این کار رو درست انجام ندادین .
در ضمن ، خود فایل me.exe مورد داره و نمی تونید سیو رو import کنید . برای باز کردن بازی ،از masss effect launcher استفاده کنید .

neon_91
18-02-2011, 14:59
سلام. بعد از منتقل کردن کرک ، در منوی بازی باید گزینه یی import me1 رو در کنار new game بیبینید . اگه نباشه ، یعنی این کار رو درست انجام ندادین .
در ضمن ، خود فایل me.exe مورد داره و نمی تونید سیو رو import کنید . برای باز کردن بازی ،از masss effect launcher استفاده کنید .

سلام اصلا بازیم کرک نداره یعنی نصبش کردم بعد وارد بازی شدم تا جاهایی هم بازی کردم ولی چون می خوام دقیقا ادامه نسخه 1 باشه لازمه که سیو هام import شن.منظورتون از me.exe همون MassEffect2Config است؟؟

hamed30
19-02-2011, 10:52
شما دوست عزیز سیو های ME1 رو در پوشه ای به همین نام در مسیر زیر قرار بدید
C :\document and settings\user\my document\bioware\mass effect 2\save
البته لازم نیست سیو مراحل بازی رو انتقال بدید فقط سیو های مربوط به کاراکتر کافیه ،اون خانمه هم اسمش Miranda هست.:31:
راستی یادم رفت اینو بگم که اگر تو مسیر بالا که گفتم پوشه ای بنام SAVE نبود اون رو هم خودتون بسازید من خودم با همین روش سیو هام رو از ME1 به ME2 منتقل کردم.

hamed30
19-02-2011, 11:06

به نظر من بهترین بازیی بود وهست که تا حالا بازی کردم فکر میکنم با این دفعه که دیروز تمومش کردم ششمین باری باشه که بازی رو تموم کردم سه بار بدون سیو های شماره یک ،سه بار هم با سیو های شماره یک (mass effect 1).انگلیسی اگه یه کمی هم بفهمی حله زیاد لازم نیست زبانت فول باشه .درضمن این shadow broker dlc خیلی جالب بود نزدیک به دو ساعت سرگرم بودم باهاش در آخرهم امکانات خوبی در اختیارت می ذاره که البته واسه من که بازی رو تموم کردم دیگه فایده ای نداره مگر اینکه تو dlc های بعدی یا تو نسخه سوم بدرد بخوره .
یه سوال: ایمپورت سیو های ME2 به ME3 تایید شده یا نه؟

kazbia
26-02-2011, 22:43
سلام دوستان
خیلی ببخشید که این درخواست رو می کنم ! ماشااله صفحات تاپیک زیاد هست منم نتونستم پیدا کنم؛ لطفا من رو راهنمایی کنید تا این Dlc ها رو نصب کنم.
خیلی ممنون

hamed30
27-02-2011, 10:44
سلام دوستان
خیلی ببخشید که این درخواست رو می کنم ! ماشااله صفحات تاپیک زیاد هست منم نتونستم پیدا کنم؛ لطفا من رو راهنمایی کنید تا این Dlc ها رو نصب کنم.
خیلی ممنون
به صفحه 164 همین تاپیک برید اونجا دوستان زحمت کشیدند نوشتن باید چکار کرد.البته خلاصش اینه که تو منوی بازی قسمت extras\option\online دوتا گزینه هست که باید از yes به no تغییرش بدید، dlc ها رو نصب کنید (پچ 1.02 رو هم داشته باشید بد نیست ) وبا dlc unlocker انها رو فعال کنید.

kazbia
27-02-2011, 11:27
به صفحه 164 همین تاپیک برید اونجا دوستان زحمت کشیدند نوشتن باید چکار کرد.البته خلاصش اینه که تو منوی بازی قسمت extras\option\online دوتا گزینه هست که باید از yes به no تغییرش بدید، dlc ها رو نصب کنید (پچ 1.02 رو هم داشته باشید بد نیست ) وبا dlc unlocker انها رو فعال کنید.

خیلی ممنون ، دست شما درد نکنه

mmasoudd
04-03-2011, 10:42
سلام به همه

آقا این بازی یه راهنمای کامل نداره؟!؟!

خیلی دیالوگ داره ؟؟؟ زبانم خیلی خوب نیست که همه رو سر در بیارم. این دیالوگها خیلی تاثیر داره تو نتیجه بازی؟؟؟

اگه یه راهنمای کامل برای بازی بذارید که خیلی عالی می شه!! اگه فارسی هم باشه که دیگه محشره!

Steps-Rap
04-03-2011, 12:00
بله عزیز..تاثیر داره شدییییییدد...
منم زیاد زبانم خوب نبود ولی از مفهومش میشه چیزایی فمید..من راهنما ندارم ولی شاید باز بچه های دیگه بزارن..:46:

virus2009
04-03-2011, 12:54
سلام به همه

خیلی دیالوگ داره ؟؟؟ زبانم خیلی خوب نیست که همه رو سر در بیارم. این دیالوگها خیلی تاثیر داره تو نتیجه بازی؟؟؟

اگه یه راهنمای کامل برای بازی بذارید که خیلی عالی می شه!! اگه فارسی هم باشه که دیگه محشره!

داستان کامل بازی ( حتما کامل بخونید تا از بازی لذت ببرید ) :

brain
08-03-2011, 23:14
سلام.
بازی توی لودینگ این مرحله : VIP for Afterlife که تو Omega هستش ، کراش میشه و ارور appcrash میده.
دقیقا وقتی با راننده بیرون club afterlife صحبت میکنیم. تا لودینگ شروع میشه بعد از چند ثانیه بازی کراش میشه !!! :(

به خاطر چیه ؟ کراکه ؟ میشه لینک یه کراک سالم بذارید لطفا !!

----------
همین الان پچ 1.02 رو با کراک دانلود کردم ، ولی بازم کراش میشه همونجا !!

hamed30
09-03-2011, 09:41
سلام به همه

دیالوگ هاش خیلی زیاد هم نیست معمولا سه ردیف هست سمت راست وبعضی وقت ها چپ تو سه تا گزینه ،بالایی گزینه های ملایم paragon ، پایینی خشن renegade ووسطی معمولی که هیچ امتیاز paragon یا renegade به شما نمیده .گزینه های سمت چپ معمولا سوالی هستند اگه نبودن حکم همون سمت راستی ها رو دارن.در ضمن مثل dragon age origins نیست که کل دیالوگ رو بنویسه ،خلاصه اش رو می نویسه.

Dark Soul
10-03-2011, 18:08
من دومین باره که دارم بازی می کنم اما اخرش یک ضد حال اساسی خوردم....منتظر بودیم یه رومنس با میراندا داشته باشه اما رفت عکس لیارا را نگاه کرد و رفت پی کارش....
صحبتامونم با میراندا خوب پیش می رفت حتی اخرین بار دست شپرد رو هم گرفتو فلان و از این حرفا...
حالا جریان چیه گیچ شدم !

brain
12-03-2011, 11:28
سلام.
بازی توی لودینگ این مرحله : VIP for Afterlife که تو Omega هستش ، کراش میشه و ارور appcrash میده.
دقیقا وقتی با راننده بیرون club afterlife صحبت میکنیم. تا لودینگ شروع میشه بعد از چند ثانیه بازی کراش میشه !!! :(

به خاطر چیه ؟ کراکه ؟ میشه لینک یه کراک سالم بذارید لطفا !!

----------
همین الان پچ 1.02 رو با کراک دانلود کردم ، ولی بازم کراش میشه همونجا !!

کسی نمیدونه مشکل چیه ؟

توی لودینگ mission : The Convict هم هیمنجوری میشه !!! :41:

virus2009
12-03-2011, 18:41
کسی نمیدونه مشکل چیه ؟

توی لودینگ mission : The Convict هم هیمنجوری میشه !!! :41:

فقط از کرک میتونه باشه
چندتا کرک دیگه هم امتحان کن
نهایتا بازیت مورد داره

brain
12-03-2011, 18:54
فقط از کرک میتونه باشه
چندتا کرک دیگه هم امتحان کن
نهایتا بازیت مورد داره

مشکل از بازی نیست . فهمیدم چیه ولی نمیدونم چکارش کنم.
تو اروری که میده از microsoft vc_86 ایراد میگیره.
دوستم با همین ورژن 70% بازی رو رفته. مشکل از بازی نیست !!

neon_91
16-03-2011, 16:12
سلام به همگی من یه سوال مهمی داشتم.من تو مس افکت 2 وقتی که از اشلی درخواست کردم تا به گروهم بپیونده اون این درخواست منو رد کرد.دوستان آیا راهی است که اونو برگردونم به گروه؟من تو مس افکت 1 با اشلی رمنس نداشتم.آیا این تاثیری داره؟

virus2009
16-03-2011, 19:14
سلام به همگی من یه سوال مهمی داشتم.من تو مس افکت 2 وقتی که از اشلی درخواست کردم تا به گروهم بپیونده اون این درخواست منو رد کرد.دوستان آیا راهی است که اونو برگردونم به گروه؟من تو مس افکت 1 با اشلی رمنس نداشتم.آیا این تاثیری داره؟

در Mass Effect 2 اشلی رو به هیچ وجه نمیشه به گروهتون اضافه کنید به رمنس هم ربطی نداره.
اگه میتونست به گروه اضافه بشه همونجا درخواست رو می پذیرفت مانند بقیه اعضای گروه.

neon_91
17-03-2011, 18:46
سلام من تو مس 2 می خوام هم با kelly chamber رمنس داشته باشم هم با miranda میشه این کارو کرد یا فقط می تونیم با یکیش رمنس داشته باشیم

virus2009
17-03-2011, 19:48
سلام من تو مس 2 می خوام هم با kelly chamber رمنس داشته باشم هم با miranda میشه این کارو کرد یا فقط می تونیم با یکیش رمنس داشته باشیم

:31::31:
نه فقط با یک نفر میشه رمنس داشت

neon_91
17-03-2011, 22:17
یعنی چی؟یعنی اینکه فقط میشه از میون این همه آدم فقط با یکی میشه رمنس داشت؟این همه گزینه kelly tali samara miranda فقط یکیو باید انتخاب کرد؟واقعا حیف شد:37:

virus2009
17-03-2011, 23:14
یعنی چی؟یعنی اینکه فقط میشه از میون این همه آدم فقط با یکی میشه رمنس داشت؟این همه گزینه kelly tali samara miranda فقط یکیو باید انتخاب کرد؟واقعا حیف شد:37:

مگه چندتا میخوایــــــــــی :18:
زندگی واقعی که نیست ، بازیه:46:

neon_91
17-03-2011, 23:53
مگه چندتا میخوایــــــــــی :18:
زندگی واقعی که نیست ، بازیه:46:

آره می دونم چون بازیه میگم زیاد نباید سخت بگیرند و بزارن با هرکی که می خوایم رمنس داشته باشیم.:41:
romance guide رو هم نمی خونم چون می ترسم بازیو لو بده.ممنون:10:

MobinS
18-03-2011, 09:19
:دی
حالا شما خودتو ناراحت نکن. نسخه ی سوم به bioware میگم چند تا romance target خوب و خوشگل براتون بذارن :دی

neon_91
18-03-2011, 14:22
آره حتما:31: این طوری بازی جذاب تر میشه:21:

M A X I M U M
18-03-2011, 16:16
چقدر خوش اشتها هستید شما :دی

mahyarSAMSUNG
19-03-2011, 22:29
من فکر کردم بازی دوربینش روی تفنگ یعنی فکر کردم اول شخص ولی وقتی از اینترنت خریدمش و نصبش کردم دیدم دوربین پشت کله لامصب یارو.... هنوز اول بازی هستم خوشم نیومده حالا جلو بریم ببینیم چطوری .... دارم با بالاتری سختیش بازی میکنم به نظر شما سخته ؟؟؟؟ با توجه به این که من حالت وتران... کال آف بلک اوپس رو راحت میرفتم .....

virus2009
20-03-2011, 00:22
من فکر کردم بازی دوربینش روی تفنگ یعنی فکر کردم اول شخص ولی وقتی از اینترنت خریدمش و نصبش کردم دیدم دوربین پشت کله لامصب یارو.... هنوز اول بازی هستم خوشم نیومده حالا جلو بریم ببینیم چطوری .... دارم با بالاتری سختیش بازی میکنم به نظر شما سخته ؟؟؟؟ با توجه به این که من حالت وتران... کال آف بلک اوپس رو راحت میرفتم .....

دلم واسه شپرد تنگ شده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کال آف رو روی وتران رفتید پس این آسونتره ( البته گیم پلی Mass Effect 2 یکم از کال آف سخت تره )
اگه وقت و حوصله اش رو دارید تاپیک زیر رو مطالعه کنید اونوقت با لذت بیشتری بازی می کنید شایدم یکی از طرفداران این بازی شدید

Mass Effect Universe ، همه چيز در مورد مس افكت 1 و 2 :

vahidgame
20-03-2011, 01:02
آخه مس افکت چه سنخیتی با COD داره؟! :دی
این دو تا بازی کلا سبکشون با هم فرق داره!
بعدشم به طور قاطع بهتون میگم که حتی بهترین شماره های سری COD جلوی این بازی کم میارن و اگه زیاد اهل بازی باشین مطمئنا این بازی جزو بهترین بازی های عمرتون میشه.....

M A X I M U M
20-03-2011, 05:35

سلام سبک بازی با black ops فرق داره اون first person shooter و طبیعتا المنت های شوتر توش خیلی بهتر رعایت شده اما مطمئنم بهش عادت می کنی
این بازی نه تنها یکی از بهترین بازی های سال بود بلکه برای خیلی ها یکی از بهترین بازی های عمرشون بود مخصوصا خود من

virus2009
20-03-2011, 11:41
آخه مس افکت چه سنخیتی با COD داره؟! :دی
این دو تا بازی کلا سبکشون با هم فرق داره!
بعدشم به طور قاطع بهتون میگم که حتی بهترین شماره های سری COD جلوی این بازی کم میارن و اگه زیاد اهل بازی باشین مطمئنا این بازی جزو بهترین بازی های عمرتون میشه.....

من که مقایسه نکردم
گفتم تو COD راحتر میشه حریف رو کشت اما اینجا یکم سختره. ( همین )

بردیا
20-03-2011, 12:47
شماره یک اینو هم حتما باید بازی کنم یا مشکلی نداره که یه راست بیام سراغ شماره 2ش؟

Layken
20-03-2011, 13:31
شماره یک اینو هم حتما باید بازی کنم یا مشکلی نداره که یه راست بیام سراغ شماره 2ش؟
درسته اگه می خواهید کامل از داستان و سرو ته ماجرا اگاه بشید باید بازی کنید ولی قسمت دوم انقدر پرداز داستانی خوبی داره که نیاز به بازی قسمت قبل رو برطرف میکنه.
کاش الان منتشر میشد من دوباره بازیش میکردم اینو....