مشاهده نسخه کامل
: معرفی گوشی LG KC910 Renoir با لنز 8 مگاپیکسل اشنایدر، صفحه 3 اینچی و امکانات ارتباطاتی کامل
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
pooria.rio
21-11-2009, 18:11
این قابلیت رو همه ی گوشی ها دارند؟
یه سری مدل های ال جی دلرن
viewty,secret,renior
اینارو من خبر دارم
ramin1988
21-11-2009, 18:26
ما که 300 خریدیم :31:
نمیدونم کدوم رو باور کنم حرف شما یا قیمت بازار ؟؟؟؟؟؟؟؟
همین امروز تو بازار موبایل ایران قیمت کردم 410 شما میگی 300 !!!!!!!!!!!!!!!!!
S@nti@go_s&k
21-11-2009, 19:01
410 که خیلی گرونههههههههههه
اون اوایل که اومده بود 380 بود الان شده 410؟
dark fear
21-11-2009, 19:30
البته دیگه 380 هم نبود :31:
آقا مقداد مؤسس تاپیک (:31:) گوشی رو به گمونم حدود 500 خریدن .. :46:
اینی که میبینید آقا پوریا 300 گرفته قضیه داره .. :31: بهتره خودشون بیان تو پروفایلتون
براتون توضیح بدن :10:
-
درمورد سؤالی که یکی از دوستان پرسیده بود درمورد نقص درهنگام عکسبرداری :
واسه من که اصلا اینجور نیست :18: هنگام عکسبرداری فول اسکرینه .. اصلا هم تاحالا نشده عکس
بگیرم که یه قسمت اضافی توش بیفته :13:
نمیدونم شاید فریمور های خیلی قدیمیش اینطور بوده (مال منم جدید نیست 10f)
هنگام فیلمبرداری هم اگه ابعاد رو روی واید بذارید فول اسکرینه .. اگه تو نورمال باشه نه
که کاملا طبیعیه :46:
-
یه نکته ی مهم هم بگم :
دوستانی که میخاید این گوشی رو به امید اسپیکر بخرید :
اسپیکر این گوشی اصلا راضیتون نمیکنه تورو خدا به امید اسپیکر نخرینش که بعد بگین بچه های
اینجا گمراهتون کردن اگه مثل من اسپیکر اصلا براتون مهم نیست که هیچ اما اگه مهمه .. مثلا زیاد
بهتون زنگ میزنن یا زیاد بیرون از خونه میرین و یا این که تو خونه هم معمولا وشیتون نزدیکتون نیست
اصلا بهتون پیشنهاد نمیکنم دنبال این گوشی برید :13:
درمورد اندازه بلندیش میتونم بگم از w810 هم صداش کمتره
زبونم مو دراورد :31: بس که گفتم .. بازم برا دوستان سواله :31
اگه بلندی صدای اسپیکر واستون زیاد مهم نیست یا این که یه اسپیکر متوسط که فقط کارتون رو
راه بندازه واستون کافیه بسم الله :31:
البته اینو هم بگم که صدای هندزفریش عالیه هم ازنظر بلندی هم کیفیت :10:
همچنین بلندی صدای مکالمش هم خیلی خوبه :10:
pooria.rio
21-11-2009, 19:35
نمیدونم کدوم رو باور کنم حرف شما یا قیمت بازار ؟؟؟؟؟؟؟؟
همین امروز تو بازار موبایل ایران قیمت کردم 410 شما میگی 300 !!!!!!!!!!!!!!!!!
آقا برو یه 7-8 صفحه قبل همین تاپیک میفهمی من چجوری 300 خریدم
پوریا وقتی 30 دقیقه با گوشیت و فرمت divx فیلمبرداری کردی چقدر از باطریش خالی شد ؟
djmerikhi
22-11-2009, 09:09
پوریا وقتی 30 دقیقه با گوشیت و فرمت divx فیلمبرداری کردی چقدر از باطریش خالی شد ؟
بنده ديشت حدود 2 ساعت فيلم برداري كردم 1 خط از باطريم خالي شد البته بگم 3 ساعت قبل فول شارژ كرده بودم و در ضمن توي هنگام فيلم برداري نشون ميداد 2 خط ازش رفته و داغ هم كرده بود ولي بعد از اتمام و نيم ساعت بيكار بودن 1 خطش ديدم برگشته :8:
آقا قرار شده بود ديگه بجاي سئوالات اينچنيني بريم سر كارهاي بهتر مثل نصب تم و نرم افزار اگه نيازه بريم يه تايپيك جديد باز كنيم:46:
pooria.rio
22-11-2009, 12:22
عمو مریخی جوابتو داد !:8:
pooria.rio
22-11-2009, 12:31
بر شده بود ديگه بجاي سئوالات اينچنيني بريم سر كارهاي بهتر مثل نصب تم و نرم افزار اگه نيازه بريم يه تايپيك جديد باز كنيم:46:
تایید میشه
S@nti@go_s&k
22-11-2009, 12:50
البته دیگه 380 هم نبود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا مقداد مؤسس تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گوشی رو به گمونم حدود 500 خریدن .. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روز اول که اومدو نگفتم
قیمت اولیش درسته 480_500 بود
الان گوشی شاپ چند ماه رو 370 داره میفروشه
pooria.rio
22-11-2009, 20:20
بچه ها نگفتین
موافقین واسه یه تاپیک جدید برای رنوار با این عنوان:
کلوب نرم افزارها و والپیپرهای رنوار
یعنی این تاپیک الان رو فقط بکنیم بحث در مورد گوشی
نظرتون چیه ؟؟؟
djmerikhi
23-11-2009, 09:25
بنده هم موافق هستم بريم يه جا بشينيم در مورد نصب تم و نرم افزار و .... صحبت كنيم .
daynakopak
23-11-2009, 10:30
بچه ها نگفتین
موافقین واسه یه تاپیک جدید برای رنوار با این عنوان:
کلوب نرم افزارها و والپیپرهای رنوار
یعنی این تاپیک الان رو فقط بکنیم بحث در مورد گوشی
نظرتون چیه ؟؟؟
به نظر من هم خوبه كه يه تاپيك براي نرم افزاراش داشته باشيد و تمها
يه تاپيك هم براي پرسش و پاسخ باشه تا تاپيكها شلوغ نشه و راحتتر بشه دنبال جواب گشت
درضمن اينهمه استاد اينجاست هيچكي جواب سوالاي مارو نمي دونست؟
بله فکر خوبیه . فکر می کنم همه موافق باشن . بسم الله ...
mahmoodtaker
24-11-2009, 16:36
یه سری مدل های ال جی دلرن
viewty,secret,renior
اینارو من خبر دارم
گوشی سامسونگ s8300 رو خبر نداری داره یا نه؟
pooria.rio
24-11-2009, 18:35
گوشی سامسونگ s8300 رو خبر نداری داره یا نه؟
نوچ،نمیدونم
pooria.rio
24-11-2009, 18:41
چرا کسی به تاپیک نرم افزار رنوار سرنمیزنه ؟؟؟؟؟:41:
daynakopak
24-11-2009, 22:21
دوستان مي گم كسي مي دونه چطور ميشه با رنوار Ems فرستاد؟
اين اس ام اس هايي كه توش انيميشن داره (مثل انيميشن هاي سوني اريكسون) رنوار به عنوان Ems مي شناسه
من هر كار كردم نتونستم يه دونه از اين مسيج ها رو Forward كنم
كسي ميتونه راهنمايي كنه؟
pooria.rio
24-11-2009, 22:32
دوستان مي گم كسي مي دونه چطور ميشه با رنوار Ems فرستاد؟
اين اس ام اس هايي كه توش انيميشن داره (مثل انيميشن هاي سوني اريكسون) رنوار به عنوان Ems مي شناسه
من هر كار كردم نتونستم يه دونه از اين مسيج ها رو Forward كنم
كسي ميتونه راهنمايي كنه؟
نمیشه !!!!:31:
daynakopak
24-11-2009, 22:48
نمیشه !!!!:31:
عجيبه چون تو مشخصات گوشي ساپورت از Ems رو نوشته
ولي ظاهرا فقط گرفتنش رو ساپورت مي كنه و فرستادنشو بيخيال ميشه !:18:
pooria.rio
25-11-2009, 18:21
بچه ها EFS TOOLS ای که به رنوار بخوره رو میشناسین ؟
چون واسه ویوتی رو ریختم کار نکرد
mahmoodtaker
26-11-2009, 12:39
سلام بنده بین خرید این گوشی و GC900 به شدت شک دارم.لطفا دوستان راهنماییم کنند.
به اون صورت هیچ کدوم برتری قاطعی نسبت به هم ندارند.
دوربین رنوار خوب بهتره.اینو خیلی جاها عنوان شده.جنس بدنش بهتره.
صفحه ی نمایش GC900 باکیفیت تر هست.قیافه ی ظاهریش باکلاس تر هست.منوی سه بعدی S-Class داره.gps بهتری داره(البته نسبت به رنوار)
pooria.rio
26-11-2009, 15:57
صفحه ی نمایش GC900 باکیفیت تر هست.قیافه ی ظاهریش باکلاس تر هست.منوی سه بعدی S-Class داره.gps بهتری داره(البته نسبت به رنوار)
نهههههههههه
صفحه ی رنوار خیلی با کیفیت تره
میتونی بزاریی کناره هم تست کنی
درسته 262000 ولی من تستش کردم خیلی از G900 بهتره
کلا گوشی های ال جی به نسبت هم رده های خودشون صفحه های با کیفیت تری دارن اونم به این خاطر که ال جی ید طولایی در ساخت LCD داره:27:
mahmoodtaker
27-11-2009, 10:46
دوست عزیز g900 کجا بود؟!!!
gc900
ملقب به ویوتی 2
pooria.rio
27-11-2009, 11:47
آها :31:
ویوتی 2 به نظر من قیمتش فعلا خیلی بالاس
باید وایسی تا برسه به قیمت واقعیش به نظر من
mahmoodtaker
27-11-2009, 17:13
الان مگه چنده؟
بچه ها ، رنوار برای هر دقیقه فیلمبرداری با فرمت dvix حدود 20 مگابایت فضای حافظه احتیاج داره . فرض کنیم بخوایم فیلمایی که گرفتیم رو بزنیم روی سی دی . در این صورت روی یک سی دی بیشتر از نیم ساعت جا نمیشه ؟ درست میگم ؟
dark fear
27-11-2009, 21:59
بچه ها ، رنوار برای هر دقیقه فیلمبرداری با فرمت dvix حدود 20 مگابایت فضای حافظه احتیاج داره . فرض کنیم بخوایم فیلمایی که گرفتیم رو بزنیم روی سی دی . در این صورت روی یک سی دی بیشتر از نیم ساعت جا نمیشه ؟ درست میگم ؟
من حساب نکردم واسه هر دقیقه چقدر حجم میگیره ولی گمون کنم که بسته به نور محیط و رنگهای
موجود کیفیت و حجمش تغییر کنه :46:
ولی درسته .. با این که divx میگیره ولی هنوزم حجیم میگیره که میشه برای حل این مشکل با ابعاد کمتر
فیلم گرفت .. مثلا WQVGA اندازه مناسبیه ..البته از بقیه موبایلا با فورمتای معمول خیــــــــــــــــــلی بهتره .. مثلا n95 فیلماش خیلی پر حجم تره .. خیلی هم بی کیفیت تر :10:
کلا به نظرم دور ویوتی 2 نرو
اگه دوربین آنچنان برات فوق العاده مهم نیست میتونی آرنا بگیری که از هرنظر از رنوار و ویوتی 2 سرتره فقط
دوربینش ضعیف تره..
درعوض اینترفیسش فوق العادس قابل رقابت با مال اپل !!! (البته مال ویوتی2 هم همینجوره)
سخت افزار قوی تری داره .. فرستنده ی رادیویی داره .. حافظشم بیشتره
کلا اگه دوربین خیلی برات مهمه رنوار اگه مهم نیست آرنا :8:
آها :31:
ویوتی 2 به نظر من قیمتش فعلا خیلی بالاس
باید وایسی تا برسه به قیمت واقعیش به نظر من
نه .. الان تقریبا رسیده به قیمت واقعی .. شده حدود 450 !! با گارانتی خدمات پارسه موجوده
mahmoodtaker
27-11-2009, 22:06
نمیدونم منظورت چیه از اینکه اصلا دنبال این گوشی نرم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!مگه ایراد خاصی داره؟
بجز دوربین تو بقیه ی موارد سرتر از رنوار هست.به گفته ی چندین سایت معتبر قابلیت رقابت با ارنا رو هم داره
ویوتی 2 که الان با گارانتی اصلی کامتل 380 هست رفیق.
تا 2 ماه دیگه پایین تر هم میاد
dark fear
28-11-2009, 10:18
نمیدونم منظورت چیه از اینکه اصلا دنبال این گوشی نرم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!مگه ایراد خاصی داره؟
بجز دوربین تو بقیه ی موارد سرتر از رنوار هست.به گفته ی چندین سایت معتبر قابلیت رقابت با ارنا رو هم داره
ویوتی 2 که الان با گارانتی اصلی کامتل 380 هست رفیق.
تا 2 ماه دیگه پایین تر هم میاد
جدی ؟ مطمئنی ؟ من چندوقت پیش که تاپیکشو میخوندم 400و خورده ای بود .. به همین زودی ارزون شد ؟؟!
آرنا چند شده ؟
اگه اینجوریه که ویوتی 2 رو بگیر حالشو ببر !!
البته اگه آرنا هم همین قیمت باشه میرزه چون فکر کنم سخت افزارش قوی تر باشه فرستنده رادیو
و حافظه ی بالاتری هم داره ولی درعوض دوربینش ضعیف تره ..
بهتره تو قسمت مشاوره یه تاپیک بزنی
mahmoodtaker
28-11-2009, 10:29
ارنا 30 تومن بیشتره.410
ولی خب بازم دودل هستم.ارنا هم چیز شاخیه.کاملا قابلیت رقابت با جت سامسونگ رو داره
hassanbar2000
29-11-2009, 15:02
سلام دوستان
من میخوام رنوار بخرم بین گوشیهای لمسی نمرش چنده؟ نرم آفزارهاش مثل سونی و نوکیا زیاد و جالب هست؟
قبلا 910 اریکسون داشتم : یه نرم افزار داشت وصل میشد به کامپیوتر و با کیبورد مسیج مینوشتم.. خواستم ببینم این الجی این سیستم رو داره؟؟؟
دو دل هستم چون قبلا خاطره خوبی از الجی ندارم
pooria.rio
29-11-2009, 15:34
سلام دوستان
من میخوام رنوار بخرم بین گوشیهای لمسی نمرش چنده؟ نرم آفزارهاش مثل سونی و نوکیا زیاد و جالب هست؟
قبلا 910 اریکسون داشتم : یه نرم افزار داشت وصل میشد به کامپیوتر و با کیبورد مسیج مینوشتم.. خواستم ببینم این الجی این سیستم رو داره؟؟؟
دو دل هستم چون قبلا خاطره خوبی از الجی ندارم
:31:
نرم افزاراش مث همون سونی هستش
رنوار خودش کیبرد داره عزیز
یعنی تو خود گوشی میتونی با کیبورد مجازی تایپ کنی
من ویوتی داشتم،دادم رنوار گرفتم،الانم راضیم ،بالاخض دوربین و شارژش
چون با این صفحه ی بزرگ من با روزی 20-30 تا اس ام اس و عکاسی و ... 3 روز شارژ میگیرم که واقعا عالیه
2دل هم نباش برو بخر
ضمنا اینترفیس خیلی خیلی خوبی هم داره
یعنی اینطوری بهت بگم که خیلی روونه،اصلا احساس مجازی بودن نمیکنی،احساس میکنی همه چیز واقعا تو دستته
دوستان کارت حافظه چه مارکی به رنوار بهتر می خوره ؟
قیمت کارت 16 گیگ کلاس 6 چقدره ؟
موقع خرید میشه فهمید که کلاس چهاره یا شش ؟
دوستان کارت حافظه چه مارکی به رنوار بهتر می خوره ؟
قیمت کارت 16 گیگ کلاس 6 چقدره ؟
موقع خرید میشه فهمید که کلاس چهاره یا شش ؟
در مورد تیکه ی آخر سئوالتون :
روی کاور مموری که میخری نوشته CLASS مثلا 6 . اگه هم ننوشته بود روی خود مموری کارت رو که نیگا کنی توی یه دایره کلاس مموری رو نوشته .
hassanbar2000
30-11-2009, 02:53
آقاااااا پوریا خیلی آقایی تشکر فعال نیست ازت تشکر کنم داش:40:
امروز در مورد ویوتی هم تحقیق کردم دیدم خیلی به رنوار شبیهه خواستم از شما عزیر بپرسم که هر دوشو امتحان کردی ببینم
واقعا چه فرقی با هم دارن(بجز دوربین) ارزش داره پول اضافی بدم رنوار بگیرم یا همون ویوتی خوبه البته من دوربین زیاد واسم مهم نیست .. نرم افزارهای این دو مدل خیلی فرق دارن؟.. نظر شما خیلی برام مهمه
= میدونم کیبورد داره ولی کیبورد کامپیوتر خیلی با حال تره
راستی الجی شارژر رو میزی مثل سونی داره؟
Michael Ropy
30-11-2009, 06:44
راستی این شتاب سنج چیه کارش چیه؟
کارهای مثل: وقتی گوشی رو بچرخوید، تو جاهایی مثل کیپد، تبدیل میشه به کیبورد، توی بازی های کاربرد داره، توی فیلم دیدن تبدیل میشه به فول اسکرین و...
pooria.rio
30-11-2009, 18:09
آقاااااا پوریا خیلی آقایی تشکر فعال نیست ازت تشکر کنم داش:40:
امروز در مورد ویوتی هم تحقیق کردم دیدم خیلی به رنوار شبیهه خواستم از شما عزیر بپرسم که هر دوشو امتحان کردی ببینم
واقعا چه فرقی با هم دارن(بجز دوربین) ارزش داره پول اضافی بدم رنوار بگیرم یا همون ویوتی خوبه البته من دوربین زیاد واسم مهم نیست .. نرم افزارهای این دو مدل خیلی فرق دارن؟.. نظر شما خیلی برام مهمه
= میدونم کیبورد داره ولی کیبورد کامپیوتر خیلی با حال تره
راستی الجی شارژر رو میزی مثل سونی داره؟
آقا ما مخلصیم
ببین میگم که بستگی داره نیازت چی باشه،من خودم عوض کردم الان دارم واقعا لذت میبرم،به نظر من بغرنج ترین مشکل ویوتی باطریشه که اگه زیاد استفاده کنی حدود 20 ساعت شارژ میده،اما من با استفاده ی زیاد از رنوار 3 روز شارژ میگیرم،بعد به طور کلی استفاده از رنوار راحت تره،ضمنا من WI FI هم خیلی برام مهم بود که این داره،حالا باید ببینی امکانات رنوار واست مهم هست که حدود 120 تومان بابتش اضافه بدی،یا نه
بعد رنوار نازک تره،طبیعین،چون قیمتش بیشتر از رنواره،یعنی میخوام اینجوری واست بگم که اگه ویوتی بخری اندازه 200 تومان جنس میگیری ( یه کم هم بیشتر) و اگه رنوار بگیری اندازه 300 و خورده ای
و منظورت هم از اینکه نرم افزارهای این دو تا فرق دارن رو متوجه نشدم
اگه یکم بیشتر توضیح بدی ممنون میشم
حالا باز اگه سوالی بود من درخدمتم
hassanbar2000
01-12-2009, 04:05
ممنون پوریا جان
منظورم اینه که یه نرم افزار رو هردو مدلش نصب میشه؟
از نظر کیفیت تصویر فرقی دارن؟ ویوتی شتاب سنج و خروجی تلویزیون داره؟
ویوتی زنون داره؟ کیفیت صداشون فرقی با هم داره؟
خیلی ضخیمه؟ چون من عاشقه :40: گوشیهای جمع و جور هستم
از راهنماییهات واقعا ممنون - خیلی کمکم میکنی
pooria.rio
01-12-2009, 09:56
ممنون پوریا جان
منظورم اینه که یه نرم افزار رو هردو مدلش نصب میشه؟
از نظر کیفیت تصویر فرقی دارن؟ ویوتی شتاب سنج و خروجی تلویزیون داره؟
ویوتی زنون داره؟ کیفیت صداشون فرقی با هم داره؟
خیلی ضخیمه؟ چون من عاشقه :40: گوشیهای جمع و جور هستم
از راهنماییهات واقعا ممنون - خیلی کمکم میکنی
:40:
ببین از لحاظ نرم افزاری جفتشون یک چیز رو ساپورت میکنن
اما رنوار سریعتره،یعنی نرم افزارها توش سریعتر کار میکنن،سخت افزارش قوی تر به نظر میرسه
ویوتی خروجی تلویزیون داره،اما شتاب سنج نه
کیفیت صدای جفتشون یکیه
نوع فلش جفتشون استروب هستش
کیفیت و قدرت صدای ویوتی روی اسپیکر بیشتره
اما توی هدفون رنوار سر هستش
ویوتی ضخیمه !!!:31:
pooria.rio
01-12-2009, 11:32
بچه هااااااا
این دیکشنری رو دانلود کنین
عجب چیزیه انصافا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
pooria.rio
01-12-2009, 12:44
دانلود کنین ببینین رو گوشیتون کار میکنه یا نه
رو گوشی من کار نکرد !!!
Michael Ropy
01-12-2009, 18:42
ویوتی خروجی تلویزیون داره،اما شتاب سنج نه
برادر مطمئنی ویوتی خروجی تلویزیون داره؟!
کیفیت صدای جفتشون یکیه
من فکر میکنم رنوار خیلی بهتر باشه، چون ویوتی که میگفتن اونقدر هم باحال نیست، ولی رنوار رو خودم هم کارکردم، عالیه...
نوع فلش جفتشون استروب هستش
رنوار که کلا زنون هستش، ویوتی هم یه نسخه استروب هست یه نسخه زنون.
pooria.rio
01-12-2009, 22:11
برادر مطمئنی ویوتی خروجی تلویزیون داره؟!
من فکر میکنم رنوار خیلی بهتر باشه، چون ویوتی که میگفتن اونقدر هم باحال نیست، ولی رنوار رو خودم هم کارکردم، عالیه...
رنوار که کلا زنون هستش، ویوتی هم یه نسخه استروب هست یه نسخه زنون.
آره آقا داره دیگه.منتها یا کابل مخصوص که گیر نمیاد :31:
رنوار بهتره،اما اینم در نظر بگیر که حدود 130 تومان گرونتره:46:
رنوار زنونه ؟؟؟؟:18:
Michael Ropy
02-12-2009, 06:57
رنوار زنونه ؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله عزیز زنونه! :دی
8 MP, 3264x2448 pixels, Schneider-Kreuznach optics, auto/manual focus, xenon flash
pooria.rio
03-12-2009, 17:52
بچه هااااااااا
این رنوار من هر فایلی که از تو مموری میخوام پاک کنم DELETE FAILED میده
چرا ؟؟؟؟
mahmoodtaker
03-12-2009, 18:15
میدونم جاش اینجا نیست،ولی یه سوالی داشتم که میخواستم نظر جناب dark fear رو بدونم!
به نظر ایشون ال ارنا قابلیت رقابت با جت سامسونگ رو داره؟
Michael Ropy
03-12-2009, 18:40
جسارتا، قبل از اینکه محمد جان (dark fear) بیان، یه نکته رو بگم که، این که میگید قابلیت رقابت جالب نیست! :دی مقایسه این دو گوشی دقیقا مثل مقایسه دو گوشی کوکی و استار هستش حالا با یکم اینو اونور......یعنی هرکدوم مزایا و معایب خاص خودشون رو دارند، خرید هر کدوم پشیمونی نمیاره.....دیگه باید با سیقه انتخاب کرد.....
hassanbar2000
04-12-2009, 12:18
سلام دوستان
منوی رنوار مثل km900 که pmc تبلیغ میکنه سه بعدی و قشنگ هست؟ اگه کسی یه ویدئو از کارکرد با منوی رنوار داره بزاره
Michael Ropy
04-12-2009, 12:35
منوی رنوار مثل km900 که pmc تبلیغ میکنه سه بعدی و قشنگ هست؟ اگه کسی یه ویدئو از کارکرد با منوی رنوار داره بزاره
نه برادر، رنوار فلش یو آی هست، به قشنگی اس کلاس (km900) نیست.
pmc گوشیهای ال جی رو تبلیغ میکنه؟!!!
Michael Ropy
04-12-2009, 19:04
pmc گوشیهای ال جی رو تبلیغ میکنه؟!!!
و همینطور GEM TV! خوب مگه چشه؟!
pooria.rio
04-12-2009, 20:52
هیچ کی جواب من رو نمیده :41:
dark fear
04-12-2009, 21:36
میدونم جاش اینجا نیست،ولی یه سوالی داشتم که میخواستم نظر جناب dark fear رو بدونم!
البته تا اساتید بزرگوار وجود دارن نظر ما که پشیزی ارزش نداره :31:
حالا من برای خالی نبودت عریضه نظر بی ارزشم رو میگن :31: :
من آرنا رو ترجیح میدم .. ببین رفیق درسته جت cpuش قوی تره و مدام تو تبلیغا بش میگن سریع ترین
گوشی جهان... ولی به نظر من بیشتر یه مانور تبلیغاتیه مگه شما از سخت افزار یه موبایل با
پلتفرم جاوا چی میخاید ؟ انتظار بازیای پر حجم رو که ندارید ؟:13:
فقط کافیه سخت افزارش با اینترفیسش مچ باشه تا کند نباشه .. آرنا هم اصلا کند نیست..
بزرگترین مزیت آرنا که من فقط به همین دلیل انتخابش میکنم اینترفیسشه .. واقعا چیز شاخیه
این s-class !!
یه اینترفیس رویایی+سرعت خوب+تاچ خوب+کیفیت صدای خوب(چه تو اسپیکر چه تو هندزفری)+فیلمبرداری
خوب .. دیگه چه انتظاری دارین ؟
رفیق فک کردی گوشی apple واس چی داره تو جهان محبوب میشه ؟
95% به خاطر اینترفیسشه (البته این درصدو هویجوری گفتما ... لطفا گیر کارشناسانه ندید:31:)
البته جدیدا بازیای خفنی هم واسش اومده ..
من بدون شک آرنا رو ترجیح میدم
تازه اگه fm-transfer واست مهم نیست میتونی ویوتی 2 رو انتخاب کنی که سرعتش از آرنا هم بالاتره !!
قشنگتر هم هست ارزون تر هم هست :10:
dark fear
04-12-2009, 21:40
هیچ کی جواب من رو نمیده :41:
اگه :
ریست کردی
مستر ریست کردی
مموریتو عوض کردی
و بازم مشکلی داشت بگو ما درخدمتیم :31:
احتمالا یا گوشی هنگ کرده یا مموریت خراب شده :10:
DariushGreat
04-12-2009, 22:30
البته تا اساتید بزرگوار وجود دارن نظر ما که پشیزی ارزش نداره :31:
حالا من برای خالی نبودت عریضه نظر بی ارزشم رو میگن :31: :
من آرنا رو ترجیح میدم .. ببین رفیق درسته جت cpuش قوی تره و مدام تو تبلیغا بش میگن سریع ترین
گوشی جهان... ولی به نظر من بیشتر یه مانور تبلیغاتیه مگه شما از سخت افزار یه موبایل با
پلتفرم جاوا چی میخاید ؟ انتظار بازیای پر حجم رو که ندارید ؟:13:
فقط کافیه سخت افزارش با اینترفیسش مچ باشه تا کند نباشه .. آرنا هم اصلا کند نیست..
بزرگترین مزیت آرنا که من فقط به همین دلیل انتخابش میکنم اینترفیسشه .. واقعا چیز شاخیه
این s-class !!
یه اینترفیس رویایی+سرعت خوب+تاچ خوب+کیفیت صدای خوب(چه تو اسپیکر چه تو هندزفری)+فیلمبرداری
خوب .. دیگه چه انتظاری دارین ؟
رفیق فک کردی گوشی apple واس چی داره تو جهان محبوب میشه ؟
95% به خاطر اینترفیسشه (البته این درصدو هویجوری گفتما ... لطفا گیر کارشناسانه ندید:31:)
البته جدیدا بازیای خفنی هم واسش اومده ..
من بدون شک آرنا رو ترجیح میدم
تازه اگه fm-transfer واست مهم نیست میتونی ویوتی 2 رو انتخاب کنی که سرعتش از آرنا هم بالاتره !!
قشنگتر هم هست ارزون تر هم هست :10:
سلام بر همگی :31:
بابا اختیار داری محمد جون... :دی شما هر چی باشه سر همین رنوار 7 - 8 - 10 تا پیرهن بیشتر از ما پاره کردی دادا!!! پس استادی هستی واسه خودت... :46:
من هم نظر محمد جون رو دارم و باس بگم که سامسونگ جت پشیزی ارزش اون همه پول رو نداره! :13: اگر روی اون یه سیستم عامل مانند سیمبین، ویندوز موبایل یا آندروید نصب می کردن یه چیزی!!! می گفتیم خوب حالا پردازنده 800 مگاهرتزی به کار میاد؛ ولی وقتی پلت فرم جاوا انداخته دو معنی پیدا می کنه:
1. گوشیش واقعا 800 مگاهرتزی نیست.
2. ارزشی برای خریدار قائل نشده که حداقل وقتی داره پول 800 مگاهرتز رو می ده، یه سیستم عامل توپ هم بیخ ریشش باشه که بشه برنامه ها و بازی های خفن روش اجرا کرد؛ نه پلت فرم جاوا که بکشیش هم با کمینه سخت افزاری کار می کنه نه بیشینه...
Michael Ropy
04-12-2009, 23:06
تشکر از محمد جان :40: و داریوش عزیز :10: بابت جواب های کاملشان....یه نکته ای هم من بگم که خیلی عجیبه! :دی
سامی به این گوشی میگه: هوشمند تر از تلفن هوشمند (Smarter than Smartphone) در حالی که این گوشی علاوه بر محدودیت 500 تایی اس ام اس و...، محدودیت ظبط صدا تا 60 دقیقه داره و بدتر از اون از ماشین حسابی فوق العاده ساده (که حتی جذر هم نمی گیره :27:) بهره می بره! :دی حتی کوکی هم ماشین حساب خفنی داشت که سینوس، کسینوس هم حساب میکرد! :18: اس کلاس (آرینا) هم ارتقائ یافته ی همونه، قیافه بهتری هم داره! :دی مثل اینکه تاچ ویز های جاوا کلا اینجورین چون استار من هم این محدودیت ها رو داره......
Michael Ropy
04-12-2009, 23:10
یه ویدیو ی تبلیغاتی بسیار جالب از رنوار....
با عرض سلام به همه ی دوستان این فروم پر نشاط،مخصوصا دوست با تعصب dark fear !
با عرض معذرت بنده که با وجود گوشی جت،خرید ارنا و ویتی 2 رو حماقت میدونم(بلا نسبت بروبکس این فروم)
منظورم با توجه به قیمتی هست که جت داره
البته مگر اینکه طرف روی گنچ قارون نشسته باشه واصلا این پولها براش پول خرد باشه!
روی کاعذ و بر اساس دیدن مشخصات گوشی میشه گفت که ارنا قابل مقایسه با جت هست.ولی کسی که با گوشی کار کنه میفهمه من چی میگم.
محدود حجم در نصب برنامه و نقشه ها
محدودیت ای میل تا 1 مگابایت!
مرور گر اینترنت گوشی چه در جی پی ار اس و چه در وای فای قابلیت ساپورت فلش را ندارد(یعنی خداحافظی با ویدیو های انلاین یوتوب)
این محدودیت ها در جت وجود نداره
دوربین جت که در عکاسی از ارنا سرتره
باطریش هم خیلی سرتره
صفحه اش oled هست و 1/. اینچ بزرگ تر
سی پی یو ی قدرتمند 800
فایل های تصویری و صوتی بسیار بیشتری رو ساپورت یکنه.
با توجه به قیمت جهانی جت،قیمت اون تو ایران کاملا منصفانه هست.حالا شما بیایین یه پول غیر منصفانه ای رو به صورت زورکی بدین فقط به خاطر اینترفیس اس کلاس؟!!!!!!!!!!
Michael Ropy
05-12-2009, 11:54
با عرض معذرت بنده که با وجود گوشی جت،خرید ارنا و ویتی 2 رو حماقت میدونم(بلا نسبت بروبکس این فروم)
منظورم با توجه به قیمتی هست که جت داره
البته مگر اینکه طرف روی گنچ قارون نشسته باشه واصلا این پولها براش پول خرد باشه!
روی کاعذ و بر اساس دیدن مشخصات گوشی میشه گفت که ارنا قابل مقایسه با جت هست.ولی کسی که با گوشی کار کنه میفهمه من چی میگم.باز شروع شد! :دی ما دقیقا همین بحث ها رو توی تاپیک جت کردیم! باز هم میگم قیمت آرینا خیلی پایینتر از جت هست (حدود 50-60 تومان)، خریدن جت با این تفاوت قیمت خریت هم اونورتره! منتها به دلیل این گارانتی بد قیمتش تو ایران اینه.....درسته شاید بگید ما تو ایران هستیم و فلان! ولی کل دنیا که ایران نیستند؟!؟! صبر بکنید اینقدر میاد پایین.....مطمئن باشید روزی رو میبینید که جت حداقل 20 تومان از آرینا گرونتره (تو ایران)
در مورد صحبت های پایین هم: کلی صحبت نکنید! همه که دنبال برنامه و... نیستند! من در پاسخ، خودم رو مثال میزنم:
محدود حجم در نصب برنامه و نقشه هامن زیاد اهل نصب برنامه در جاوا نیستم، تمام برنامه هایی که میخوام نصب کنم هیچ موقع از محدودیت بالاتر نمی زنه....خودش هم جی مپ کامل داره و نیاز به نقشه نیست....
محدودیت ای میل تا 1 مگابایت!باور کنید، من تو خود پی سی سالی یه بار اگه بشه یه ایمیل میزنم که توش فایلی هم ضمیمه کنم!!!! به هیچ وجه توی گوشی ایمیل ضمیمه دار سند نمی کنم، چون شارژ از سر راه که نیاوردم که! :دی
مرور گر اینترنت گوشی چه در جی پی ار اس و چه در وای فای قابلیت ساپورت فلش را ندارد(یعنی خداحافظی با ویدیو های انلاین یوتوب)درسته، ولی بازهم مثل قضیه شارژ، من به هیچ عنوان ویدیو نمی بینم، جهت اطلاع همیشه توی مرورگر لود عکس ها رو هم Disable می کنم....چون فقط میخوام متن رو ببینم (مگر موارد خاص).
دوربین جت که در عکاسی از ارنا سرترهمخالفم......تو عکس برداری بسیار بسیار به هم نزدیکند....تو با اینکه فیلمبرداری آرینا سرتره ولی باز هم من میگم برابرند....
باطریش هم خیلی سرترهقبول!
صفحه اش oled هست و 1/. اینچ بزرگ تراین 0.1 اینچ رو دیگه چی بگم آخه........:دی OLED هم می قبولیم! :دی
سی پی یو ی قدرتمند 800آرینا هم از یک عدد میکرو کنترلر 33 کیلوهرتزی بهره می برد حتما! :whistle: بارها بحث شده، آخه توی گوشی جاوا چه تفاوتی احساس میشه؟!؟!؟!؟!؟ من که نمی فهمم!!! دوستانی که دو گوشی تجربه کردن بهتر میتونن نظر بدن.....
فایل های تصویری و صوتی بسیار بیشتری رو ساپورت یکنه.قبول، ولی همش یه انکدینگ بیشتر ساپورت میکنه (H263/4) که تا اونجایی که میدونم آرینا هم این انکدینگ رو ساپورت میکنه (بهتره بچه ها تست کنن)، ولی حالا چون مثال خودم هستم، من فیلم در حد MP4 و 3GP بیشتر نمیبینم.....:دی
با توجه به قیمت جهانی جت،قیمت اون تو ایران کاملا منصفانه هست.حالا شما بیایین یه پول غیر منصفانه ای رو به صورت زورکی بدین فقط به خاطر اینترفیس اس کلاس؟!!!!!!!!!!خوب حالا نظر خودم در مورد این جت خوشگله: با اینترفیسش اصلا حال نمی کنم (تعصب نیست، تجربست.....باور کنید من به امید اینکه ایترفیسی بهتر از فلش یو آی گیرم میاد استار گرفتم ولی....)، محدودیت های ضایع اس ام اس، ظبط صدا تا 60 دقیقه :18: و بدتر از اون که اصلا اصلا نمی تونم تحمل کنم ماشین حساب فوق سادشه که جذر هم نمی گیره!!! :27: اون بالا هم گفتم حتی کوکی هم قابلیت سینوس کسینوس هم داشت چه برسه به آرینا....اونوقت من میخوام بدونم سامی چه جوری اسمشو میزاره هوشمندتر از تلفن هوشمند؟!؟ یا سریعترین گوشی!؟!؟!؟!؟! یا هر چیز دیگه ای!! بدنه ی مستحکم آرینا هم بماند.....تاچ خازنی با قابلیت مالتی تاچ و اف ام ترنس هم همینجور.....
Michael Ropy
05-12-2009, 12:05
راستی اینجا تاپیک رنوار هست، یا بحث نکنید یا حداقل توی تاپیک آرینا بحث کنید....رنواری های بیچاره چه گناهی کردن آخه! :دی :دی
dark fear
05-12-2009, 16:49
وجود گوشی جت،خرید ارنا و ویتی 2 رو حماقت میدونم
البته مگر اینکه طرف روی گنچ قارون نشسته باشه
1-روی کاعذ و بر اساس دیدن مشخصات گوشی میشه گفت که ارنا قابل مقایسه با جت هست.ولی کسی که با گوشی کار کنه میفهمه من چی میگم.
2-محدود حجم در نصب برنامه و نقشه ها
محدودیت ای میل تا 1 مگابایت!
مرور گر اینترنت گوشی چه در جی پی ار اس و چه در وای فای قابلیت ساپورت فلش را ندارد(یعنی خداحافظی با ویدیو های انلاین یوتوب)
این محدودیت ها در جت وجود نداره
دوربین جت که در عکاسی از ارنا سرتره
باطریش هم خیلی سرتره
صفحه اش oled هست و 1/. اینچ بزرگ تر
سی پی یو ی قدرتمند 800
فایل های تصویری و صوتی بسیار بیشتری رو ساپورت یکنه.
با توجه به قیمت جهانی جت،قیمت اون تو ایران کاملا منصفانه هست.حالا شما بیایین یه پول غیر منصفانه ای رو به صورت زورکی بدین فقط به خاطر اینترفیس اس کلاس؟!!!!!!!!!!
با این که همونطور که آقا حسین گفت اینجا جاش نیست ولی باید جواب داده بشه چون ممکنه دوستانی
که بحث رو دنبال میکنن سوال در ذهنشون پیش بیاد
سلام رفیق :31:
نمیدونم شما چه گیری دادی به من :31: به خدا واسه من فرقی نمیکنه کسی جت بخره یا آرنا
LG یا سامی .. واسه چی باید تعصب داشته باشم :10:
خداییش شما داری میری تو تاپیک گوشیای مختلف و هی یه بلبشویی به پا میکنی :31:
اولا درسته اینجا یه بحث دوستانس ولی لطفا ادب رو رعایت کنید و به نظر دیگران احترام بذارید
البته 50-60 هزار تومن گنج قارون نیست :31:
1-دقیقا اگه شما با آرنا کار میکردید عمرا از S-CLASS صرف نظر نمیکردید:13:
2-درسته .. این محدودیت عیبه .. ولی خداییش بجر چنتا نقشه کدوم نرم افزار جاوا حجمش بالای 3مگه:13:
به نظر من که محدودیت sms خیلی بدتره .. با این که رنوار 1000 تا sms جا میگیره ولی هنوزم واسه
من کمه .. چه برسه به 500 تا
من که تو عمرم با گوشی ایمیل نزدم .. لطفا ایراد بنی اسرائیلی نگیر
درسته .. تو سایتا نوشته فلش ساپورت نمیکنن ولی من خود با رنوار تریلر COD 6 رو از یوتیوب دیدم ..
آرنا که حتما بروزرش پیشرفته تره
قبول .. دوربین و صفحه نمایش و .. جت بهتر (البته من تست نکردم) اما مطمئن باش اینترفیس S-CLASS
همه اینا رو میرزه .. اصلا کل آرنا به اینترفیسشه :8:
ما چاکر همه هستیم
هر کس خب نظری داره.یه نفر واسه پولی که داره ارزش قاعله و بهترین رو می انتخابه!
یه کی هم پولش رو مفت بدست اورده و فقط به خاطر اس کلاس پول میده!
pooria.rio
05-12-2009, 23:05
من هم ریست کردم،هم مموریم رو فرمت کردم
اما درست نشد
pooria.rio
05-12-2009, 23:21
بچه ها به نظرتون با یه ترفندی ،کاری،چیزی نمیشه از سایت ال جی نرم افزار داونلود کرد ؟؟؟؟:13:
Michael Ropy
06-12-2009, 12:41
روی یکی از برنامه ها یا بازی هایی که به همراه کیپد مجازی میاد این کارو انجام بدین (برای مثال: برنامه اپرا مینی):
فایل .jar رو با WinRAR باز کنید و وارد پوشه META-INF شده و فایل MANIFEST.MF رو از همونجا باز کنید، این دو خط رو به آخر فایل اضافه کنید و فایل رو ذخیره کنید، بعد خود WinRAR پیغام میده که میخواید فایل فشرده شده رو آپدیت کنم؟ اوکی کنید، بعد بریزید تو گوشی و نصب کنید، ببینید کیبورد مجازی از بین رفته یا نه، اینم اون کدها:
LGE-MIDlet-Width: 240
LGE-MIDlet-Height: 400
احتمالا با این یه خط هم کار کنه (یعنی به جای دو خط بالا):
MIDlet-Touch-Support: True
dark fear
06-12-2009, 13:14
بله ... حذف شد
نرم افزار هم تمام صفحه شد .. یعنی نوار سیاه و .. نیومد
با تشکر از آقا حسین .. روش خوبیه واسه نرم افزار هایی که خودشون لمسین
Michael Ropy
06-12-2009, 16:32
با تشکر از آقا حسین .. روش خوبیه واسه نرم افزار هایی که خودشون لمسین
خواهش میکنم، خوشحالم که میبینم کار کرد... :11:
راستی فکر کنم با همین یه خط هم کار میکنه، و نیاز به اون دو خط نیست:
MIDlet-Touch-Support: True
کسی حوصله داشت این کد رو هم تست کنه! :دی رو استار من جواب داد! :46:
مثل اینکه فلاش این گوشی انقدر ضعیفه که pooria فکر کرده استروبه .
pooria.rio
06-12-2009, 22:45
مثل اینکه فلاش این گوشی انقدر ضعیفه که pooria فکر کرده استروبه .
عزیز قابل توجه شما
من اصلا برای عکس برداری نه با این گوشی و نه حتی با دوربین دیجیتال اصلا از فلش استفاده نمیکنم
چون رنگها رو غیر طبیعی میکنه
من تو محیط خیلی تاریک یا عکس نمیگیرم یا اگه بگیریم به جای فلش ایزو رو میبرم بالا :10:
almgti_79
06-12-2009, 23:23
ما چاکر همه هستیم
هر کس خب نظری داره.یه نفر واسه پولی که داره ارزش قاعله و بهترین رو می انتخابه!
یه کی هم پولش رو مفت بدست اورده و فقط به خاطر اس کلاس پول میده!
جالبه، شما هر از چندي بايد بيايي توي تاپيك هاي الجي و در مورد سامسونگ حرف بزني؟ خسته نباشي عزيز!!!:31:
ولي يك چيز كلي براي تمامي گوشي ها هست و اون هم انتظار ما از گوشيه كه با آنتن دهي خوب شناخته ميشه، هيچ گوشي سامسونگ، تاكيد ميكنم، هيچ گوشي سامسونگ حتي اندازه ي B2000 گوشي الجي هم آنتن دهي نداره چه برسه به گوشي هاي جديد الجي؛ حالا ميخواد Omnia HD با هزار تا امكانات و دوربين HD باشه يا جت و ....؛
وقتي گوشي كه كاربرد اصليش براي مكالمه و تماس گرفته، خوب آنتن نده، بديگه نبايد اون وسيله را گوشي دانست؛ ميشه واكي تاكي بچه ها؛ حالا ميخواد CPu ش 800 مگ باشه يا Core i7 920:27:
آنتن دهي فقط الجي
almgti_79
06-12-2009, 23:29
من هم ریست کردم،هم مموریم رو فرمت کردم
اما درست نشد
پوريا جان، باز زدي گوشيتو خراب كردي؟:31:
دستم به دامنت، بيا يه دستي هم به گوشي ما بزن شايد خراب شد و برديم داديم يه ويوتي اسمارت بجاش گرفتيم!!!!:27:
اينجوري كه تو پيش ميري، دفعه بعد كامتل گوشيتو ازت ميگيره بجاش يه واكي تاكي بهت ميدن:31:
pulp_152
06-12-2009, 23:32
با اجازه اساتید بزرگ .. اگه اجازه بدید بنده حقیر هم نظرمو بدم ..:11:
خیلی وقته که میبینم سر cpu جت صحبته که اقا جاوا 800 میخواد چکار .. 10 تا دلیل اوردیم ولی افاقه نکرد متاسفانه ... حالا امیدواریم دلیل 11 به این بحث خاتمه بده ... دوستان عزیزم فکر کنید cpu جت 500 هست ولی سرعتش زیاده .. حالا cpu 800 که هست از شما داره 600 هزار پول میگیره ؟ که میگین 800 هستش بدرد نمیخوره ؟شما فکر کن 500 هست قیمت هم همینه بازم بده ؟ یا بازم مشکلی داره از این جهت؟الان چون cpu 800 هست دیگه جت بدرد نمیخوره ؟:18:
مسئله دومی که فک مکینم گفتنش خالی از لطف نیست اینترفیس 4 وجهی بعلاوه تاچ ویز جت هست که فک رمیکنم یا دوستان باهاش کار نکردن یا واقعا سلیقه ها متفاوته که s-class رو برتر میدونید ...
در کل همه گوشیهای موجود در بازار خوب هستند .. گوشی بد فقط نوکیا میزنه :27: هر کسی با توجه به نیازش ! میتونه یه گوشی انتخاب کنه .. یکی fm transmiter میخواد ارنا میگیره .. یکی یه چی دیگه یه چی دیگه میگیره ...پس با توجه به نیازها میتونن پیشنهاد بشن ...
اما در کامل بودن یه گوشی اگر قراره مقایسه ای بشه بهتره تاپیک بزنید تاپیک مربوطه هم هست تا ما هم رومون بشه شرکت کنیم و از نظرات اساتید استفاده کنیم
Michael Ropy
07-12-2009, 08:26
با اجازه اساتید بزرگ .. اگه اجازه بدید بنده حقیر هم نظرمو بدم ..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خواهش میکنم اختیار داری محمدرضا جان! :10:
خیلی وقته که میبینم سر cpu جت صحبته که اقا جاوا 800 میخواد چکار .. 10 تا دلیل اوردیم ولی افاقه نکرد متاسفانه ... حالا امیدواریم دلیل 11 به این بحث خاتمه بده ... دوستان عزیزم فکر کنید cpu جت 500 هست ولی سرعتش زیاده .. حالا cpu 800 که هست از شما داره 600 هزار پول میگیره ؟ که میگین 800 هستش بدرد نمیخوره ؟شما فکر کن 500 هست قیمت هم همینه بازم بده ؟ یا بازم مشکلی داره از این جهت؟الان چون cpu 800 هست دیگه جت بدرد نمیخوره ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه، یه تیکه بحثمون اینه که اگه با سی پی یو 500 همون کارایی هست، خوب با این سی پی یو بده تا قیمت بیاد پایین....قیمت جت خیلی بیشتر از آریناست (جهانی). یه قسمت دیگه اینه که درست نیست واسه یه گوشی جاوا اینقدر رو سخت افزارش تاکید بشه.....ولی وین موبایل ها چرا خیلی حساسن...مثلا من واقعا با کارایی OmniaLITE خیلی حیرت زده شدم...
مسئله دومی که فک مکینم گفتنش خالی از لطف نیست اینترفیس 4 وجهی بعلاوه تاچ ویز جت هست که فک رمیکنم یا دوستان باهاش کار نکردن یا واقعا سلیقه ها متفاوته که s-class رو برتر میدونید ...من بقیه ی رو نمی دونم، ولی من که دیگه تجربه ی تاچ ویز رو داشتم، سر یه سری مسایل هم با فلش یو آی خیلی راحت تر بودم، مطمئنا اس کلاس برای من خیلی عالیه.....من مخاطبم تو پست های قبل، کسی بود که گفت اینترفیس تاچ ویز فلان است و فلان! :دی میخوام بگم که سلیقه ها متفاوته....نمونه ی لایوش من! :دی
اينجوري كه تو پيش ميري، دفعه بعد كامتل گوشيتو ازت ميگيره بجاش يه واكي تاكي بهت ميدن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جسارتا این دفعه سومه گفتی واکی تاکی! :دی نکنه الان سیکرت و ویوتی رو دادی واکی تاکی گرفتی؟!؟! :27: :دی :10:
pooria.rio
07-12-2009, 13:49
پوريا جان، باز زدي گوشيتو خراب كردي؟:31:
دستم به دامنت، بيا يه دستي هم به گوشي ما بزن شايد خراب شد و برديم داديم يه ويوتي اسمارت بجاش گرفتيم!!!!:27:
اينجوري كه تو پيش ميري، دفعه بعد كامتل گوشيتو ازت ميگيره بجاش يه واكي تاكي بهت ميدن:31:
به جای اینکه به من تیکه بندازین بگین چی کار کنم که درست بشه ؟؟؟؟:46:
pooria.rio
07-12-2009, 15:00
قیمت این گوشی الان چنده؟
325 تومان
dark fear
07-12-2009, 15:38
آقا پوریا مموریتو در بیار .. بازم امتحان .. اگه نشد بازیابی تنظیمات کارخانه رو بزن .. اگه نشد
هم نگران نباش فلش کنی 100% درست میشه .. چون تمام مشکلات نرم افزاری با فلش کردن حل میشن اگه
اینترنتت پرسرعته که هیچ دردسری هم نداره اما اگه مثل ما ذغالیه بده کامتل واست فلش کنه :10:
اگه باز درست نشد (که خـــــــــــــیلی بعیده مشکل سخت افزاری و بسیار عجیب و نادره :31: )
dark fear
07-12-2009, 15:45
بهتره بحث برگرده سر رنوار ... ناسلاملتی اینجا تاپیک رنوراه
با اجازه اساتید بزرگ .. اگه اجازه بدید بنده حقیر هم نظرمو بدم ..:11:
خواهش میکنم .. شما اختیار داری :11:
خیلی وقته که میبینم سر cpu جت صحبته که اقا جاوا 800 میخواد چکار .. 10 تا دلیل اوردیم ولی افاقه نکرد متاسفانه ... حالا امیدواریم دلیل 11 به این بحث خاتمه بده ... دوستان عزیزم فکر کنید cpu جت 500 هست ولی سرعتش زیاده .. حالا cpu 800 که هست از شما داره 600 هزار پول میگیره ؟ که میگین 800 هستش بدرد نمیخوره ؟شما فکر کن 500 هست قیمت هم همینه بازم بده ؟ یا بازم مشکلی داره از این جهت؟الان چون cpu 800 هست دیگه جت بدرد نمیخوره ؟:18:
برادر کسی نگفت که cpu 800 عیبه :31: بچه ها دارن میگن آنچنان حسنی نیست که به کار بیاد .. cpu 600
هم واسه جاوا کافیه .. کسی نگفته 800 باشه عیبه
مسئله دومی که فک مکینم گفتنش خالی از لطف نیست اینترفیس 4 وجهی بعلاوه تاچ ویز جت هست که فک رمیکنم یا دوستان باهاش کار نکردن یا واقعا سلیقه ها متفاوته که s-class رو برتر میدونید ...
اتفاقا چند تا از بچه ها که نظر میدادن کار کرده بودن
ولی حق با شماست کاملا سلیقه ایه ..
اما در کامل بودن یه گوشی اگر قراره مقایسه ای بشه بهتره تاپیک بزنید تاپیک مربوطه هم هست تا ما هم رومون بشه شرکت کنیم و از نظرات اساتید استفاده کنیم
موافقم
بهتره این بحث در همین جا تموم بشه :11:
almgti_79
07-12-2009, 22:32
جسارتا این دفعه سومه گفتی واکی تاکی! :دی نکنه الان سیکرت و ویوتی رو دادی واکی تاکی گرفتی؟!؟! :27: :دی :10:
آخه بچه بودم يكي از اينها را داشتم و خيلي باهاش حال ميكردم!!! هنوز هم گاهي ازش استفاده ميكنم و با داداش كوچكم بازي ميكنم:31:
والله من در اين مورد سر رشته ندارم، انشالله كه درست ميشه يا با ويوتي اسمارت طاقش ميزني:46:
pooria.rio
07-12-2009, 23:28
والله من در اين مورد سر رشته ندارم، انشالله كه درست ميشه يا با ويوتي اسمارت طاقش ميزني:46:
نههههه
نمییخوام
این رنوار رو خیلی دوست دارم
این گوشیه ماهیه
اون دوربینش مثل این نیست :دی
pooria.rio
07-12-2009, 23:29
آقا پوریا مموریتو در بیار .. بازم امتحان .. اگه نشد بازیابی تنظیمات کارخانه رو بزن .. اگه نشد
هم نگران نباش فلش کنی 100% درست میشه .. چون تمام مشکلات نرم افزاری با فلش کردن حل میشن اگه
اینترنتت پرسرعته که هیچ دردسری هم نداره اما اگه مثل ما ذغالیه بده کامتل واست فلش کنه :10:
اگه باز درست نشد (که خـــــــــــــیلی بعیده مشکل سخت افزاری و بسیار عجیب و نادره :31: )
از رو اینترنت چجوری فلشش کنم ؟
dark fear
08-12-2009, 15:45
از رو اینترنت چجوری فلشش کنم ؟
ازرو اینترنت فلش نمیکنن ... باید یه فایلو دانلود کنی تا فلش کنی ...
که اون فایل حجمش بالاست حدود 80-90 مگه .. دوست عزیز جناب djmerikhi گوشیشونو
فلش کردن .. میتونن بهتر راهنماییتون کنن :11:
pooria.rio
08-12-2009, 17:51
پس وای میستیم تا خودشون بیان :دی
Michael Ropy
08-12-2009, 21:38
اینم از دل و روده ی رنوار (با تشکر از کاربر عزیز moslem-visual):
دوستان
میخوام قاب گوشیم رو عوض کنم!از کجا بگیرم؟چند هست قاب فاریکش!
راستی
میخوام گوشیم رو بفروشم!چند میخرن؟
pooria.rio
09-12-2009, 15:40
دوستان
میخوام قاب گوشیم رو عوض کنم!از کجا بگیرم؟چند هست قاب فاریکش!
راستی
میخوام گوشیم رو بفروشم!چند میخرن؟
برای قاب برو از کامتل بپرس
2.آخه واسه چی میخوای بفروشی گوشی به این خوبی و ماهی رو ؟
چی میخوای بخری به جاش ؟
سلام دوستان
من یه هفته ست که رنوار خریدم اولش می خواستم آرنا بخرم چون فکر میکردم دخترونه تره اما خوشحالم که رنوار خریدم چون حداقل دوربین معرکه ای داره :20:
گوشیه فوق العاده ایه من که خیلی دوسش دارم :8:
خواستم ازتون بخاطر راهنماییهاتون تشکر کنم
:11::11:
ولی چرا دوربینش اینقدر شارژ مصرف می کنه؟:13:
یه ایراد دیگه هم داره و اونم کیفیت صداشه که البته دوستان هم خیلی به این مورد اشاره کردن اما چون من قبلا w سونی اریکسون داشتم و به صداهای با کیفیت عادت کردم یکم واسم سخته:20:
و یه مشکلی که دارم واسه وصل کردنش به کامپیوتر ارور میده و هر کار می کنم سی دیش کامل نصب نمی شه البته نمی دونم شاید مشکل از کامپیوترم باشه!
البته بازم می گم گوشی فوق العاده ایه فقط خواستم این ایرادای کوچیکی که به نظرم اومده رو هم بگم :46:
djmerikhi
10-12-2009, 14:01
دوستاني كه ميخوان گوشي را فلاش كنن اول ببينن نرم افزار موجود روي گوشي چه ورژني هست آخرين ورژن فعلا F هست البته ربان فارسيش و مربوط به ايران
dark fear
10-12-2009, 16:13
ولی چرا دوربینش اینقدر شارژ مصرف می کنه؟:13:
یه ایراد دیگه هم داره و اونم کیفیت صداشه که البته دوستان هم خیلی به این مورد اشاره کردن اما چون من قبلا w سونی اریکسون داشتم و به صداهای با کیفیت عادت کردم یکم واسم سخته:20:
و یه مشکلی که دارم واسه وصل کردنش به کامپیوتر ارور میده و هر کار می کنم سی دیش کامل نصب نمی شه البته نمی دونم شاید مشکل از کامپیوترم باشه!
البته بازم می گم گوشی فوق العاده ایه فقط خواستم این ایرادای کوچیکی که به نظرم اومده رو هم بگم :46:
دوربین زیاد شارژ مصرف نمیکنه .. فلش خیلی مصرف میکنه .. اگه 20 تا عکس با فلش بگیرید
قشنگ یه خط از باتریش کم میشه :31:
واسه وصل کردن به کامپیوتر .. برو تو تنظیمات اتصال .. قسمت usb رو بذار رو always ask
یا بذاره رو mass storg
cd رو ولش کن .. با این کار گوشی مثل یه کول دیسک واسه pc شناخته میشه :10:
pooria.rio
11-12-2009, 00:39
میخوام یه رمه 8 بگیرم،اما چشم میترسه بگیرم و فیلم برداریم تیک بگیره
نمیدونم چی کار کنم !!!
Michael Ropy
11-12-2009, 10:24
میخوام یه رمه 8 بگیرم،اما چشم میترسه بگیرم و فیلم برداریم تیک بگیره
رنوار اینجوری نیست! :دی اون ویوتی بود...... شما کلاس 6 بگیر خیالت راحت...
pooria.rio
11-12-2009, 13:41
رنوار اینجوری نیست! :دی اون ویوتی بود...... شما کلاس 6 بگیر خیالت راحت...
نهههههههههههه
من قبلا رفتم یه توشیبا ژاپن 2 گیگ گرفتم
هم روی ویوتی تیک میزد ،هم روی رنوار !:41:
به خاطر همین میترس برم بخرم
میترسم پولم حروم شه !!
dark fear
11-12-2009, 13:49
کلاس 6 بگیری مشکلی نداره .. آقا مقداد هم فکر کنم کلاس 6 گرفته بودن .. ولی فیلماشون هیچ تیکی
نداشت
چی شد رفیق ؟ .. مشکل برطرف شد ؟
pooria.rio
11-12-2009, 13:53
کلاس 6 بگیری مشکلی نداره .. آقا مقداد هم فکر کنم کلاس 6 گرفته بودن .. ولی فیلماشون هیچ تیکی
نداشت
چی شد رفیق ؟ .. مشکل برطرف شد ؟
والا نمیدونم
باید اول یکی باشه ،ازش یه مارک 8 گیگ بگیرم ،تست کنم،اگه مشکلی نداشت برم همون رو بگیرم
در مورد اون مشکل قبلیم هم ریست فاکتوری هم کردم،اما درست نشد،90 درصد احتمال میدم مشکل از رم باشه
djmerikhi
12-12-2009, 07:44
بنده الان رم 16 كلاس 4 دارم مشكل تيك رو دارم در هنگام فيلم برداري دنبال كلاس 6 هستم كه فعلا گير نياوردم
به صورت فابریک کارت حافظه ای همراه این گوشی در جعبه ی خرید نیست؟!
Michael Ropy
12-12-2009, 13:52
به صورت فابریک کارت حافظه ای همراه این گوشی در جعبه ی خرید نیست؟!
چرا یه رم 8 گیگ الجی هست، ولی این نامردا (گارانتی) بر میدارن! :41:
Michael Ropy
12-12-2009, 14:51
بچه ها رنوار توی تست کرش، امتیاز 28 از 30 گرفته!!! آیفون هم 24 از 30.... :دی
برای قاب برو از کامتل بپرس
2.آخه واسه چی میخوای بفروشی گوشی به این خوبی و ماهی رو ؟
چی میخوای بخری به جاش ؟
یه گوشی که سیستم عامل داشته باشه
از جاوا بدم میاد...
شاید n97 !نمیدونم!شاید 8910 سامسونگ!
حالا چند میخرن؟
از کامتل بپرسم؟یعنی ببرم نمایندگی واسه تعویض قاب؟
مرسی
Michael Ropy
12-12-2009, 20:28
حالا چند میخرن؟دست دو رو اگه خیلی خوب بخرن 250.....ارزون بفروش من شاید بخرم! :دی :دی
شاید n97 !نمیدونم!شاید 8910 سامسونگ!
پیشنهاد میکنم i8910 بگیری....:46:
pooria.rio
12-12-2009, 22:04
از کامتل بپرسم؟یعنی ببرم نمایندگی واسه تعویض قاب؟
مرسی
اول زنگ بزن،بپرس، بعد برو،که علاف نشی !
pooria.rio
12-12-2009, 22:15
بچه ها شکر میان کلامتون :31:
این دیکشنری خیلی توپه،فقط مشکلش حجمشه واسه گوشیهای ال جی،ببینین میشه بلایی سرش آورد ؟؟؟؟
Michael Ropy
12-12-2009, 22:44
این دیکشنری خیلی توپه،فقط مشکلش حجمشه واسه گوشیهای ال جی،ببینین میشه بلایی سرش آورد ؟؟؟؟رو استار نسخه 10 مگی رو نصب کردم، نصب شد ولی رفتم توش ارور داد....بلایی که میشه سرش در آورد اینه که یه مقدار از دیکشنری رو بپاکیم! :دی
pooria.rio
12-12-2009, 23:22
رو استار نسخه 10 مگی رو نصب کردم، نصب شد ولی رفتم توش ارور داد....بلایی که میشه سرش در آورد اینه که یه مقدار از دیکشنری رو بپاکیم! :دی
خوب پس چرا معطلین ؟؟؟؟؟:31:
Michael Ropy
12-12-2009, 23:33
خوب پس چرا معطلین ؟؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید فردا یکم تغییر توش دادم.
الان قیمت نو تو بازار چنده؟
نمایندگی داره تو شهرستان پارس کامتل؟
Michael Ropy
13-12-2009, 17:34
الان قیمت نو تو بازار چنده؟
فکر کنم 320 باشه....
نمایندگی داره تو شهرستان پارس کامتل؟
اینجا رو نیگاه بنداز:
NaranjoToranj
14-12-2009, 00:11
با سلام و تشکر از این تایپیک خوب و کار راه انداز
دوستان گوشی kc910i با قیمت 345 توی سایت دیجی کالا موجود هست آیا این گوشی واقعا هما سری آِی (i) هستش یا همان kc910 معمولی هستش ؟
لطفا راهنمائی بفرمائید
Michael Ropy
14-12-2009, 08:31
خیلی عجیبه من سرچ کردم هر دوتا اومد (هم نسخه i و هم نسخه عادی) نسخه عادی زده موجود نیست، نسخه i رو زده 345 با همون مشخصات (1 گیگ حافظه و...). بهتره از خودشون یه سوال کنیم...
pooria.rio
14-12-2009, 20:52
بچه هااااا
اینم نصب تم برای رنوار
حتما یه نگاهی بندازین و راهنمایی کنین!!!!
به جای خط های تیره هم :------------
Michael Ropy
14-12-2009, 20:57
به جای خط های تیره هم :------------ :دی جیگره بابا، حداقل وقتی درستشو مینویسی، با فاصله بنویس! :دی دوباره خط تیره شد!
آقا من زدم بجای خط تیره ------------ نیومده............:31:
pooria.rio
14-12-2009, 21:01
:دی جیگره بابا، حداقل وقتی درستشو مینویسی، با فاصله بنویس! :دی
ببخشید !
pooria.rio
14-12-2009, 21:05
بجای خط تیره هم بزنین gsm aria dot com
Michael Ropy
14-12-2009, 21:20
خوب حالا خوب شد! :دی یکی تست کنه این روش ها رو لطفا! :دی
آقا من زدم بجای خط تیره ------------ نیومده............[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:27: بچه ها تعجب نکنید این بنده خدا از بچگی اینقدر ساده بوده...بیچاره! براش دعا کنید....:دی
بچه ها تعجب نکنید این بنده خدا از بچگی اینقدر ساده بوده...بیچاره! براش دعا کنید....
اون پست صرفا جهت رفتن حسین به سرکار بود و هیچ گونه محتوای مفید دیگری نداشت.......
که خب حسنیم رفت سر ..............:31:
...........
روش نصبش که مثل همون ویوتیه........یعنی کار حضرت فیل........:31:
pooria.rio
14-12-2009, 21:56
...........
روش نصبش که مثل همون ویوتیه........یعنی کار حضرت فیل........:31:
نهههههه
گفته باید رایت کنین تو پوشه flash contentes گوشی !!!!
نهههههه
گفته باید رایت کنین تو پوشه flash contentes گوشی !!!!
یکی گفته روش نصبش چیه........اینم لینک آموزش ویوتی را گذاشته.........
نمیدونم والا.........
شاید تاپیک رو تاپیک شده بوده....رفته یه تاپیک دیگه........(مثه همون خط رو خط)..........:31:
pooria.rio
15-12-2009, 18:31
بچه ها سلام
یه مشکل عجیب با رنوار!
تا حالا 2 سری اینجوری شد تو 3 روز اخیر ،Reset factory کردم،درست شد.
وقتی که میخوام برنامه یا بازی نصب کنم به جای اون صفحه ی همیشگی که باید بیاد،این صفحه میاد:18:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهشا بگین این چیه !!!!
pooria.rio
15-12-2009, 22:57
چرا هیچ کس جواب من رو نمیده :41:
djmerikhi
16-12-2009, 07:43
جناب ومپاير دوست عزيز تا جايي كه بنده اطلاع دارم دوستان قبلا تلاشهايي براي نصب تم به همان صورت كه روي ويويتي انجام ميشه روي رنوار انجام دادن كه موفق نبوده به همين دليل رفتن از سايتهاي خارجي يه ترجمه انجام دادن كه متاسفانه بنده و دوستان نتونستيم انجامش بديم و همچنان در انتظار ترجمه روانتر و يا روش ديگري براي نصب تم هستيم ...
اما در مورد سئوال دوست عزيز پوريا مشكل از نرم افزار نصبي شما به نظر مي رسه كه فكر كنم با استفاده از نرم افزاري كه فول ورژن باشه حل بشه ولي اگر روي تمامي نرم افزارها اين مشكل مشاهد ميشه بهتره شما بريد از طريق سايت كلا گوشي رو به ورژنF 10 ارتقاء بدي ....
pooria.rio
16-12-2009, 17:26
اما در مورد سئوال دوست عزيز پوريا مشكل از نرم افزار نصبي شما به نظر مي رسه كه فكر كنم با استفاده از نرم افزاري كه فول ورژن باشه حل بشه ولي اگر روي تمامي نرم افزارها اين مشكل مشاهد ميشه بهتره شما بريد از طريق سايت كلا گوشي رو به ورژنF 10 ارتقاء بدي ....
ورژن واسه من خودش 10f هستش
ضمنا فک کنم هروقت که میخوام این دیکشنری سارا رو بریزم اینطوری میشه
اگه میشه شماها که دارین داونش کنین ببینین درست میگم یا نه
ممنون
daynakopak
16-12-2009, 23:22
مي گم كسي خبر داره لمسي رنوار چنده؟
ديروز زدم لمسيشو خراب كردم!
داستان خراب كردنش هم طولانيه :دي
چون خودم خرابش كردم از گارانتي هم خارجه متاسفانه!
pooria.rio
17-12-2009, 00:36
مي گم كسي خبر داره لمسي رنوار چنده؟
ديروز زدم لمسيشو خراب كردم!
داستان خراب كردنش هم طولانيه :دي
چون خودم خرابش كردم از گارانتي هم خارجه متاسفانه!
شما ببر گارانتی اصلا هم به روی خودت نیار که خودت خرابش کردی
بگو خاموش کردم،بعد که روشن شد دیثگه کار نکرد
البته اگه به صورت فیزیکی خرابی نداره :31:
dark fear
17-12-2009, 16:13
e e e .. چرا کار خلاف یاد بچه میدی :31: الان ماه محرمی یه بلا ملایی سرش میاد
یا سر گوشی بعدیش میاد :31:
Michael Ropy
17-12-2009, 16:22
e e e .. چرا کار خلاف یاد بچه میدی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه چیه شاید ایشون نوه نتیجه هم داشته باشند :دی :دی :دی (شوخی)
pooria.rio
17-12-2009, 16:24
e e e .. چرا کار خلاف یاد بچه میدی :31: الان ماه محرمی یه بلا ملایی سرش میاد
یا سر گوشی بعدیش میاد :31:
آقا این کامتل انقدر از ماها گرفته که ،خالا خالا باهاش کار داریم ......
باید حال اساسی بهش بدیم
به هر حال من که سهم خودم رو در مورد کامتل ادا کردم،نوبت شماست برادرا !:31:
daynakopak
17-12-2009, 19:54
آقا این کامتل انقدر از ماها گرفته که ،خالا خالا باهاش کار داریم ......
باید حال اساسی بهش بدیم
به هر حال من که سهم خودم رو در مورد کامتل ادا کردم،نوبت شماست برادرا !:31:
پوريا جان كلا لمسي ظاهرا شامل گارانتي نميشه چون به ال سي دي ربطش ميدن
بعدشم من پشت گوشيو باز كرده بودم و آثار مهندسي خودم روش كاملا معلومه :دي
واسه همين بعيد ميدونم قبول كنن تو گارانتي
البته يه بار سر ويوتي (گوشي قبليم)دينم رو بهشون ادا كردم :46:
بچه چیه شاید ایشون نوه نتیجه هم داشته باشند
فكر نكنم اونقدر ها هم سنم زياد باشه
من همش 28 سالمه:31:
Michael Ropy
17-12-2009, 22:04
فكر نكنم اونقدر ها هم سنم زياد باشه
من همش 28 سالمه
نه آقا شرمنده من فقط مزاح کردم! :دی
ali_disslove
20-12-2009, 00:47
با سلام
خواستم بپرسم این گوشی که جاواست آیا gps به درد میخوره ؟آخه من تاحالا برنامه gps واسه جاوا ندیدم پس به چه درددی میخوره یعنی آیا این هم گارمین و اسمارت کام که نوکیا داره رو دااره ؟؟؟
Michael Ropy
22-12-2009, 21:23
سلام بچه ها!
میگم یکی از دوستان رنوار داره، میگه خیلی هنگ میکنه، مخصوصا موقع اس ام اس زدن بعضی موقع ها خاموش میکنه....میدونید قضیه چیه؟! من که پیشنهاد فلش و آپدیت بهش دادم تا ببینم چی میشه.....پیشاپیش ممنون!
pooria.rio
22-12-2009, 22:42
سلام بچه ها!
میگم یکی از دوستان رنوار داره، میگه خیلی هنگ میکنه، مخصوصا موقع اس ام اس زدن بعضی موقع ها خاموش میکنه....میدونید قضیه چیه؟! من که پیشنهاد فلش و آپدیت بهش دادم تا ببینم چی میشه.....پیشاپیش ممنون!
تایید میشه
فلش و آپدیت
من که واقعا تا حالا ازش راضی بودم
مشکل هنگ و اینجور چیزهارو هم نداشتم
.::Farshad::.
23-12-2009, 19:07
سلام بچه ها!
درود
والله عرضم به خدمتت که قضیه از این قراره که :
خاموش شدن گوشی در هنگام اس ام اس ؛ یکی از باگهای آپدیت جدید ( ورژن 10f ) هستش .
من این مشکل رو قبلا نداشتم اما از زمانی که گوشی رو آپیدت کردم، این مشکل به وجود امده؛ قضیه از این قراره که اگر زبان نوشتن پیام روی فارسی باشه، میتونیم 7 صفحه پیام بنویسیم و درست موقعی که اون تعداد کاراکتر تموم میشه و یه اصطلاح باید وارد صفحه ی هشتم بشه، گوشی خاموش و روشن میشه و هر چی که قبلا هم نوشته بودی؛ میپره :13: :41: :13: درحالی که پیشتر ( ورژن قبلی ) بعد از اتمام 7 صفحه، کاراکتر بیشتر که مینوشتی ؛ گوشی پیام رو به عنوان مولتی مدیا در نظر میگرفت.
این مشکل حادی برای من هست :13: :41: :13:
اما با این حال به دوستان پیشنهاد میکنم گوشی رو آپدیت کنند، چرا که اگر در قسمت Properties عکس هایی که با ورژن قبلی گرفتند، نگاهی بندازند، میبینند که رزولوشون های عموی و افقی برابر 1dpi هست ولی در ورژن جدید 300dpi .
شاد و پیروز باشید
dark fear
23-12-2009, 19:58
یه چیز بگم شاید مشکلتون حل بشه :
تو قسمت ستینگ sms یه جا داره که تنظیم میکنی که پیام های طولانی رو به چه صورت بفرسته
2 حالته یکیش mms یکی هم فکر کنم همون sms ادامه بده ..
شاید اگه رو حالت دوم بذارین درست بشه :46:
-
یعنی شما sms هفت صفحه ای به زبون فارسی سند میکنید ؟ :18: :31:
وضعتون خوبه ها :31:
23-12-2009, 21:18
درود
یه چیز بگم شاید مشکلتون حل بشه :
تو قسمت ستینگ sms یه جا داره که تنظیم میکنی که پیام های طولانی رو به چه صورت بفرسته
2 حالته یکیش mms یکی هم فکر کنم همون sms ادامه بده ..
شاید اگه رو حالت دوم بذارین درست بشه :46:
-
یعنی شما sms هفت صفحه ای به زبون فارسی سند میکنید ؟ :18: :31:
وضعتون خوبه ها :31:
همونطور که خودت گفتی، دو حالت هست؛ یکی MMS که این هیچی:31: یکی هم Multiple SMS که همین حالتی هست که این مشکل رو داره :13:
----------
والله در مورد اس ام اس هم، بنده به شخصه گاهی از طومار هم فراتر میره، تا بیخ :31: انگلیسی اونم تو چند تا پیام مینویسم :18: :18: :18: چه میشه کرد؛ دخترا رو که میشناسید ... :46: :46: :46:فک کنم زنگ بزنم سنگین تر باشه و از لحاظ پولی به صرفه تر باشه .
Michael Ropy
26-12-2009, 13:29
میگم بچه ها، این رنوار محدودیت اس ام اسش چندتاست؟! با استفاده زیاد 3 روز نیگه میداره؟!
pooria.rio
26-12-2009, 15:34
میگم بچه ها، این رنوار محدودیت اس ام اسش چندتاست؟! با استفاده زیاد 3 روز نیگه میداره؟!
1000 تا اس ام اس جا میگیره
باطریشم واقعا عالیه
من 3 روز و نیمم بدون اینکه خاموش شه ازش شارژ گرفتم :دی
کجا باتریش خوبه؟
روزی دوبار شارژ میکنم...:31:
البته مصرفم خیلی زیاده...:21:
رنوار بدون فلش رو با فلشش تو دووم باطری از زمین تا اسمون فرق داره!
لامصب هر بار که زنون روشن میشه گریه باطری رو در میاره:دی
Michael Ropy
26-12-2009, 18:26
بچه هایی که نظر دادن، پوریا و Feli میشه بگید مصرفتون دقیقا چیه!؟
pooria.rio
26-12-2009, 19:37
کجا باتریش خوبه؟
روزی دوبار شارژ میکنم...:31:
البته مصرفم خیلی زیاده...:21:
من اگه از دوربین استفاده کنم حداکثر 2 روز 1بار شارژ میخواد
هر روز اصلا شارزژ نمیخواد
انصافا بازریش خیلی توپه
pooria.rio
26-12-2009, 19:40
بچه هایی که نظر دادن، پوریا و Feli میشه بگید مصرفتون دقیقا چیه!؟
ببین من روزی حدود 50 تا اس ام اس
10-15 دقیقه فیلم
10-15 دقیقه آهنگ
40 دقیقه خوندن کتاب
و به طور میانگین روزی 10-15 تا هم عکس
با این وضعیت حدود 2روز و نیم شارژ میده
Michael Ropy
26-12-2009, 20:05
با این شرایط که گفتی عالیه، تو که 10-15 تا عکس میگیری، حتما باتری زود خالی میشه! :دی پس فکر کنم با شرایط زیر بیشتر از سه روز نگه داره:
حدود 20 - 30 تا اس ام اس....
حدود 20 - 30 دقیقه مکالمه....
یه مقدار کارهای مختلف مثل ماشین حساب و...
دوربین و فیلم صفر! :دی چی بشه استفاده کنه....
موزیک هم صفر ولی حالا شما بگیر همون 15 دقیقه مثلا...
و دیگر هیچ....:دی
pooria.rio
26-12-2009, 22:30
با این شرایط که گفتی عالیه، تو که 10-15 تا عکس میگیری، حتما باتری زود خالی میشه! :دی پس فکر کنم با شرایط زیر بیشتر از سه روز نگه داره:
حدود 20 - 30 تا اس ام اس....
حدود 20 - 30 دقیقه مکالمه....
یه مقدار کارهای مختلف مثل ماشین حساب و...
دوربین و فیلم صفر! :دی چی بشه استفاده کنه....
موزیک هم صفر ولی حالا شما بگیر همون 15 دقیقه مثلا...
و دیگر هیچ....:دی
همه ی اینها - مکالمه
چون خیلی شارژ میگیره
حتی از دوربین هم بیشتر:27:
daynakopak
26-12-2009, 22:44
منم از باطريش راضيم
براي من مكالمه و عكس بيشترين شارژ رو ميگيره
ولي كار كردن با خود گوشي اصلا شارژ زيادي نميبره مثل اس ام اس يا بازي
من هر سه روز يا 4 روز شارژ مي كنم
تقريبا روزي 30 تا اس ام اس ميزنم و 15 دقيقه مكالمه هم دارم
البته اينم بگم نور صفحه نمايش رو روي 40 درصد تنظيم كردم
خوب براي خالي نبودن عريضه يه عكس هم ميذارم
اينم يه سوپر ماكرو با رنوار
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
pooria.rio
26-12-2009, 22:49
البته اينم بگم نور صفحه نمايش رو روي 40 درصد تنظيم كردم
به نظر من بهترین حالت همون تنظیم اتوماتیک نوره
چون برای من که بیشتر توی جاهای هستم که آفتاب خیلی زیاد نیست بیخود نور رو زیاد نمیکنه
:46:
Michael Ropy
26-12-2009, 22:54
ممنون بچه ها خیالم راحت شد......کاش ویوتی 2 هم توی باتری از رنوار یاد میگرفت...:دی حالا کیفیت عکاسی بماند.... ولی لامصب نمیشه اینترفیس اس کلاس رو براحتی کنار زد.....:41:
daynakopak
26-12-2009, 23:02
به نظر من بهترین حالت همون تنظیم اتوماتیک نوره
چون برای من که بیشتر توی جاهای هستم که آفتاب خیلی زیاد نیست بیخود نور رو زیاد نمیکنه
:46:
پوريا جان توي جاهاي روشن يا وقتي زير آفتاب هستي گوشي نور پس زمينه رو زياد ميكنه تا صفحه ديده بشه و در جاهاي كم نور و تاريك نور رو كم مي كنه كه چشمها اذيت نشن
من خودم رو 40 تنظيم كردم هم تو نور آفتاب خوب ديده ميشه هم تو شبها كه اس ام اس بازي ميكنم چشمو اذيت نمي كنه :31:
pooria.rio
26-12-2009, 23:15
ممنون بچه ها خیالم راحت شد......کاش ویوتی 2 هم توی باتری از رنوار یاد میگرفت...:دی حالا کیفیت عکاسی بماند.... ولی لامصب نمیشه اینترفیس اس کلاس رو براحتی کنار زد.....:41:
من که هم با خود رنوار هم با اینترفیسش دارم خیلی حال میکنم
واقعا روونه
واقعااااااا
هفته ی پیش یکی از بچه های دانشگاه 5530 گرفته بود ،گفت ببین چجوریه،منهای تاچش که عالی بود واقعا قیافم اینجوری شد :2:
صفحه ی بی کیفیت،دوربین 3 !!!:27:
تازشم میخواستی صفحه رو بالا پایین کنی ،باید دستت رو میبردی اون کنار،پدر آدم در میومد
اما ماله رنوار :27::46: ،دستتو میزاری هرجا که دلت خواست میکشی مثل سرسره خودش میره :دی
تازه موقع بالا پایین هی تق تق ویبره میره که خیلی حال میده :20:
daynakopak
27-12-2009, 23:11
ميگم از دوستان چرا كسي عكس هاي با كيفيت رو نميذاره با دوربين رنوار حال كنيم؟
ميگن تو فريمور جديد(10f) عكسهاي خيلي با كيفيت تر شده
خب خودم يدونه بذارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
pooria.rio
27-12-2009, 23:12
نتایج بنچمارک رنوار :
Jbenchmark2:530
image:367
text:396
spirits:340
3d transform:562
user interface:2215
Michael Ropy
28-12-2009, 06:59
از جناب daynakopak تشکر میکنم، از بقیه هم خواهش دارم از این عکس های باحال بازم بزارن!
راستی، این عکسی که گرفتید نسخه 10f هستش دیگه درسته؟!
28-12-2009, 12:50
درود
آقا به شخصه میگم ؛ عذرخواهی میکنم و دیگه بسه .
خب حالا 2 نکته :
1. من هر بار با USB شارژ کردم ؛ ناراضی بودم .
2. اگر شد ؛ امشب عکس های ورژن قبلی و جدید رو مقایسه میکنم .
پیروز باشید
بین خرید این گوشی و pixon 12 سامسونگ موندم :20:
به نظرم شکل ظاهری سامسونگ بهتره ولی کار با تاج ال جی بهتره انگار//
pooria.rio
28-12-2009, 15:28
چرا کسی در مورد بنچمارک رنوار نظر نداد :دی
Michael Ropy
28-12-2009, 16:35
چرا کسی در مورد بنچمارک رنوار نظر نداد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خوب بود! :دی خوب چی بگیم! :دی
Majid393
28-12-2009, 18:05
دوستان متاسفانه چون این روزها نمیشه ایمیل رو چک کرد و با توجه به اینکه ریپورت ها به ایمیل فرستاده میشه، اصلا" نتونستم گزارش هارو بخونم.
پستهایی که شامل بحثهای سیاسی بود، حذف شد.
ممنون
pooria.rio
28-12-2009, 20:04
بین خرید این گوشی و pixon 12 سامسونگ موندم :20:
به نظرم شکل ظاهری سامسونگ بهتره ولی کار با تاج ال جی بهتره انگار//
داداش این 2 تا گوشی با هم آنچنان ارتباطی ندارن
اون 12 این 8
قیمت این کجا قیمت اون کجا
اما این اینترفیس خسلی روونی داره
تاچشم خوبه
pooria.rio
28-12-2009, 20:11
:18:
بچه ها دیروز جاتون خالی رفته بودم کوه نوردی،داشتم با رنوار جون عکس میگرفتم که یهوگوشی از ارتفاع تقریبا50 سانتی از دستم اوفتاد
من گفتم ارتفاع کمه،خیلی ریلکس داشتم گوشی رو برمیداشتم ،یهو دیدم واااااااااااااااای:41: ،نگو گوشی با صفحه خورده روی یه سنگ تیز
یه تیکه از پلاستیک محافظ روی صفحه جر خورده بود
گفتم تموووووم شد :41:
با ترس و لرز شدید و وصف ناپذیری اون محافظ رو برداشتم ،خیلی آروم چون میترسیدم اون تیکه رو بکنم،گفتم الان صفحه هم باهاش میاد تو دستم :دی
ورش داشتم ،در کمال ناباوری دیدم صفحه ی گوشی حتی خط هم برنداشته
واقعا ایمان آوردم به کار این محافظ صفحه،اگه نبود الان رنوار منم نبود :13:
گفتم بدونین که الکی نیست ،واقعا محافظه
dark fear
28-12-2009, 20:13
بین خرید این گوشی و pixon 12 سامسونگ موندم :20: به نظرم شکل ظاهری سامسونگ بهتره ولی کار با تاج ال جی بهتره انگار// رفیق pixon 12 با pixon فرق میکنه ... (فقط ظاهرشون کپ همه) پیکسون 12 .. 12مگاپیکسله و 550 تومن قیمتشه - احتمالا منظورتون pixon خالیه !! ..
اگه آره : پیکسون تو هیچ زمینه ای نسبت به رنوار برتری نداره .. من شخصا باهاش کار کردم .. فکر میکردم اینترفیسش بهتر باشه ولی دیدم اصلا اینطور نیست..
فقط صفحه نمایشش مقدار غیر قابل محسوسی بزرگتره درضمن فیلم و عکسبرداریش هم ضعیف تره (با اینکه ابعاد فیلمش بالاتره)
-
اگه دوربین واست اولویت اوله رنوار بخر اگه اینترفیس و زیبایی و کلاس .. ویوتی 2 پیشنهاد میشه :10:
-
اینم یه عکس باحال :5: :
بزرگ تر
هم با کیفیت .. هم شارپ .. هم زیبا ..
خودم این عکسو خیلی دوسش دارم :46:
Michael Ropy
28-12-2009, 20:23
و البته کم حجم! :دی فقط 1.66 مگ حجم داره! :18: هر 8 مگی بود حداقل بالای 2 مگ حجم داشت....عکس رو فول سایز دیدم، محشر بود....
dark fear
28-12-2009, 21:34
و البته کم حجم! :دی فقط 1.66 مگ حجم داره! :18: هر 8 مگی بود حداقل بالای 2 مگ حجم داشت....عکس رو فول سایز دیدم، محشر بود....
راست میگی .. به این توجه نکرده بودم .. :31: به این میگن باریک بینی :31:
daynakopak
29-12-2009, 10:31
-
اینم یه عکس باحال :5: :
خودم این عکسو خیلی دوسش دارم :46:
سلام دوست خوب ممنون از عكست
فقط يه نكته
دوستان بي زحمت عكسهاشونو با نرم افزارهايي نظير microsoft office picture manager ريسايز كنن تا مشخصات عكس حفظ بشه
دوست خوب عكستون متاسفانه مشخصات نداره
خب يدونه عكس هم توشب بذارم با رنوار
مدیر اینجا کیه که تمام پست هامو حذف کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
جناب مدیر هم ظاهرا ً از همون فرقه هستند . چرا گوش شنیدن حرف حق رو ندارید ؟
دوست خوب يه نكته بگم من ديگه خودت هر چه خواهي برداشت كن
آقا مگه شما نمي گي كسي اينجا گوش شنيدن حرف حق نداره و همه از يه فرقه هستن؟
خب پس شما خودتو خسته نكن برو يه جا كه هم فرقه شما باشن و اونجا وقت بذار
بذار اين تاپيك روال عادي خودشو داشته باشه و ديگه بحث ادامه پيدا نكنه
dark fear
29-12-2009, 11:50
سلام دوست خوب ممنون از عكست
فقط يه نكته
دوستان بي زحمت عكسهاشونو با نرم افزارهايي نظير microsoft office picture manager ريسايز كنن تا مشخصات عكس حفظ بشه
دوست خوب عكستون متاسفانه مشخصات نداره
اصلا من عکسو ریسایز نمیکنم .. اونی که شما دیدی توسط UPLOAD center یعنی سایت 4shared بصورت اوتوماتیک
ریسایز شده برای راحتی ما ...
من عکس فول سایز + تمام مشخصات رو هم گذاشتم :10:
اتفاقا به نظرمن اصلا ویرایش نکنید عکسا رو .. چون واسه عزیزانی که میان عکسا رو میبینن معلوم نیست که ما
فقط ریسایز کردیم یا کلی بلا ملا سر عکس اوردیم :31:
من میتونم عکسا رو با ACDsee ادیت کنم و با کیفیت تر کنم .. میخام دوستان کیفیت واقعی و بی ریا رو ببینن:46:
DariushGreat
29-12-2009, 12:03
سلام
در وهله نخست از مدیران گرامی خواهش می کنم پست شماره 1146 منو پاک کنن. هیچ ربطی به بحث نداره... :دی
دوستان دیروز مجله جیبی رو گرفتم. ال جی شکلات 2 داده بیرون. انصافا چیز آسی هست؛ اما توی دوربین باز هم رنوار سرور هر چی گوشیه! :27:
چند وقتیه که دیگه ال جی از ارایه فیلم برداری با کیفیت خودداری می کنه؛ کسی می دونه دلیلش چیه؟ :13:
Majid393
29-12-2009, 14:05
جناب omg77 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:
1-
من اون صفحه عرض کردم که :
پستهایی که شامل بحثهای سیاسی بود، حذف شد.
حالا شما میای میگی کی اومده پست منو حذف کرده ؟
2-
در ضمن تو این فروم بحث سیاسی از هر نوعی ممنوع هست.
اگه این چند وقتِ اخیر رو به یاد داشته باشید، می بینید که چقدر از کاربران به خاطر این موارد اخراج شدن و قوانین بعضی از انجمنها تغییر کرد.
پس لطفا" دیگه ادامه ندید و از انجامِ این گونه بحثها خودداری کنید.
دوستانی هم که تو پستهاشون به جناب omg77 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تذکر دادند، لطف کنند اون قسمت مربوط به تذکر رو ویرایش کرده و پاک کنن(چون تو پستهاتون بحثِ مربوط به تاپیک هست، نمیشه پستها رو حذف کنم).
ممنون
رفيق pixon 12 با pixon فرق ميکنه ... (فقط ظاهرشون کپ همه) پيکسون 12 .. 12مگاپيکسله و 550 تومن قيمتشه - احتمالا منظورتون pixon خاليه !! ..
اگه آره : پيکسون تو هيچ زمينه اي نسبت به رنوار برتري نداره .. من شخصا باهاش کار کردم .. فکر ميکردم اينترفيسش بهتر باشه ولي ديدم اصلا اينطور نيست..
فقط صفحه نمايشش مقدار غير قابل محسوسي بزرگتره درضمن فيلم و عکسبرداريش هم ضعيف تره (با اينکه ابعاد فيلمش بالاتره)
-
اگه دوربين واست اولويت اوله رنوار بخر اگه اينترفيس و زيبايي و کلاس .. ويوتي 2 پيشنهاد ميشه :10:
-
اينم يه عکس باحال :5: :
بزرگ تر
هم با کيفيت .. هم شارپ .. هم زيبا ..
خودم اين عکسو خيلي دوسش دارم :46:
نه منظورم همون pixon 12 بود . تفاوت قيمتشونو ميدونم!!!
کيفيت دوربين pixon 12 از رنوار بيشتره ديگه با نوجه به لنز عاليه سامسونگ ؟؟
دقيقا دوربينش و صفحه تاج خوب در الويته واسم///
Michael Ropy
29-12-2009, 21:16
دقيقا دوربينش و صفحه تاج خوب در الويته واسم///
اگه پول براتون مهم نیست، Pixon12 پیشنهاد میشه.....تفاوتش با رنوار به جز دوربین، توی رزولوشن بیشتر با ال سی AMOLED و پورت microUSB هستش و البته 230 تومن هم گرونتره....
hasanmotori
29-12-2009, 21:44
pixon 12 فعلاً بهترین دوربینو تو گوشیا داره
صفحش AMOLED هست و رزولوشن 4 برابر رنوار :18:
تاچش خیلی حساستره
سی پی یو 800 و رم 1 گیگ داره
تاچ ویز 2 داره .. تسک منجر 3 بعدی داره
اسپیکر جدا داره که صداشم خیلی خوبه
فلش زنونش خیلی قویتره
دوربینش کلی امکانات بیشتر داره مثله دیافراگم متغیر ... ترکینگ تاچ فوکوس ... لنز 28 میلیمتری
و خیلی چیزای دیگه ... مثلاً اینترنتش خیلی بهتره و.......
قیمتش شده 480 دلار ... تو ایران یکم گرونتره ... صب کنی ارزونتر میشه
Michael Ropy
29-12-2009, 22:17
:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:
حسن یه چی بگو با عقل جور در بیاد! :دی بازم شروع شد....سی پی یو 800....رم 1 گیگ!!!! جی اس ام که اصلا چیزی در مورد سخت افزارش نگفته....حالا سی پی یو 800 باشه (به خاطر دوربین)، رم که دیگه......:دی تاچش همچین میگی خیلی حساس تر من فکر کردم خازینه! :دی در ضمن اسپیکر جدا اصلا نداره...
GSMArena:
No stereo speakers
صفحش AMOLED هست و رزولوشن 4 برابر رنوار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ریاضیاتتم که ضعیفه! :دی رنوار 240 در 400 پیکسله، پیکسون 480 در 800......این میشه 4 برابر؟! :دی :دی :دی (800/2=400 و 480/2=240)
pixon 12 فعلاً بهترین دوربینو تو گوشیا داره
صفحش AMOLED هست و رزولوشن 4 برابر رنوار :18:
تاچش خیلی حساستره
سی پی یو 800 و رم 1 گیگ داره
تاچ ویز 2 داره .. تسک منجر 3 بعدی داره
اسپیکر جدا داره که صداشم خیلی خوبه
فلش زنونش خیلی قویتره
دوربینش کلی امکانات بیشتر داره مثله دیافراگم متغیر ... ترکینگ تاچ فوکوس ... لنز 28 میلیمتری
و خیلی چیزای دیگه ... مثلاً اینترنتش خیلی بهتره و.......
قیمتش شده 480 دلار ... تو ایران یکم گرونتره ... صب کنی ارزونتر میشه
:18:ببخشییییییییییید !!!!:18: اینا که گفتین الآن مشخصات گوشی بودش اونوقت :18: عجب هیولایی :19:.
الآن من چشم گرفتش . اگه بخوام کوکیم رو بدم و اینو بگیرم، چقد باید سر بگیرم :31: :27:؟
حالا جدا از شوخی، اینو علاالدین چند میده الآن ؟
:10:
Michael Ropy
29-12-2009, 22:25
حالا جدا از شوخی، اینو علاالدین چند میده الآن ؟
حدود 550......کوکی رو اگه 100 بخرن باید 450 سر بدی....:دی :دی
hasanmotori
29-12-2009, 22:54
:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:
حسن یه چی بگو با عقل جور در بیاد! :دی بازم شروع شد....سی پی یو 800....رم 1 گیگ!!!! جی اس ام که اصلا چیزی در مورد سخت افزارش نگفته....حالا سی پی یو 800 باشه (به خاطر دوربین)، رم که دیگه......:دی تاچش همچین میگی خیلی حساس تر من فکر کردم خازینه! :دی در ضمن اسپیکر جدا اصلا نداره...
GSMArena:
ریاضیاتتم که ضعیفه! :دی رنوار 240 در 400 پیکسله، پیکسون 480 در 800......این میشه 4 برابر؟! :دی :دی :دی (800/2=400 و 480/2=240)
حسین شیطون شدیا :27:
سخت افزارشو معتبر ترین سایت ریویو گفته ینی :
این از این
تاچش مثله جته که با آرنا مقایسش میکنن ... مطمعن باش از رنوار خیلی بهتره
اسپیکر جدا با اسپیکر استریو فرق داره اینو میدونی ؟ :27:
اسپیکر استریو ینی 2 تا اسپیکر من گفتم 2 تا داره ؟!!
پشتشو نگاه کن میبینیش
240x400 = 96000
480x800 = 384000
384000/96000 = 4
:27: :27: :27: :27:
دیگه چی میگی ؟
بچه ها صاحبش ( آقا مجتبی ) اومد دیگه مقایسه نکنید :دی
Michael Ropy
30-12-2009, 07:00
خیلی نامردی حسن! :دی
تاچش مثله جته که با آرنا مقایسش میکنن ... مطمعن باش از رنوار خیلی بهتره
درسته حساس تره، منظورم این بود که خیلی نیست.......با جت کار کردم اصلا قابل مقایسه با آرینا (خازنی) نیست.....بازم باید فشار بدی، هرکی گفته مثل هم هستش الکی گفته.....:21:
سخت افزارشو معتبر ترین سایت ریویو گفته ینی :
از کی تاحالا شده معتبر ترین! :18: تو که جز جی اس ام هیچ کی رو قبول نداشتی! :27:
اسپیکر جدا با اسپیکر استریو فرق داره اینو میدونی ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسپیکر استریو ینی 2 تا اسپیکر من گفتم 2 تا داره ؟!!
پشتشو نگاه کن میبینیش
اتفاقا قبل از پست دادن عکس پشت گوشی رو دیدم....اون پایین دو تا شکاف بود.....ولی خوب یه دونست که رنوار هم اونو داره (فقط جدا نیست! :دی)
240x400 = 96000
480x800 = 384000
384000/96000 = 4
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه چی میگی ؟
این آخریه خیلی عجیبه! :18::18::18: روش محاسبه ی منو دیدی!؟ اون میشه 2 ولی روش تو میشه 4....:دی البته مال تو دقیق تره (1 هیچ به نفع تو! :دی)
DariushGreat
30-12-2009, 14:41
به به! بابا ترکوندین! کل پیکسون شده...؟ :5:
هرچی باشه گوشی خوبیه؛ ولی پولش یه نموره زیاده! :13:
dark fear
30-12-2009, 16:26
kc910 و pxon 12 اصلا تو یه رنج قیمت نیستن که بخان مقایسه شن ... :19:
مثل اینه که بگی k750 بهتره یا c905 !! (البته رنوار اینقدر از پیکسون عقب تر نیست !!)
-
کلا به نظر من خرید پیکسون 12 کار درستی نیست .. آدم این همه بخاد پول بده میره یه
i800 .. satio و .. خیلی گوشی های دیگه رو میخره :10:
بنظر من شرکت ها باید فعلا رو همین 8 مگاپیکسل بمونن .. چون 12 دیگه خیلی زیاده (نه از نظر کیفیت.. از نظر
پذیرش بازار و قیمت تمام شده برای شرکت مزبور :31: چون همون طور که میدونید کیفیت به مگاپیکسل نیست) مثلا بجای این که یه گوشی 12 مگ جاوا بسازن یه گوشی 8 مگ توپ میسازن با سیستم عامل :8:
فعلا زوده واسه 12 .. بنظرم سامی عجله کرد :46:
شده مث ps3 :31: سال 2006 هنوز cpu دو هسته ای جا نیفتاده بود سونی اومد cell انداخت :13:
و الان هنوز که هنوزه قیمت تمام شدش بیشتر از فروشه :19:
البته ربطی به تاپیک نداشت :31: لطفا بحث کنسول ها رو وسط نکشید :31:
من آهنگ گوش میدم زیاد و 24 ساعته sms بازی...
hasanmotori
30-12-2009, 16:57
قیمتش خوبه که !
تو ایران بگردی تا 500 تومنم گیر میاد ... خارج از ایران 480 ایناس
برتریاش نسبت به رنوار انقدر هست که 150 تومن گرونتر باشه
مثلاً cpu ش که 800 ه
کیفیت صفحه و پیکسل و تاچ و اینا
اسپیکر جدا
اینترفیس
دوربینشم که خودش کلی بهتره
فلشش زنونش
در مورد تاچ با نظرم سامسونگ یه دلیل منطقی برای استفاده از تاچ مقاومتی تو این گوشیا داره
اخه میاد مثلاً رو گوشی 150 تومنی کروبی خازنی میزنه بعد رو اینا مقاومتی
دلیلش به نظر من اینه که با تاچ خازنی نمیشه با جاوا به خوبی کار کرد ... واسه همین مقاومتی گزاشته که به درد جاوا بخورن
حسین جون نظرت چیه ؟
Michael Ropy
30-12-2009, 17:41
در مورد تاچ با نظرم سامسونگ یه دلیل منطقی برای استفاده از تاچ مقاومتی تو این گوشیا داره
دلیلش به نظر من اینه که با تاچ خازنی نمیشه با جاوا به خوبی کار کرد ... واسه همین مقاومتی گزاشته که به درد جاوا بخورن
حسین جون نظرت چیه ؟
نه دلیلش اینه که سامی قاطی داره! :دی شاید میخواد گوشی های خفنش یکم ارزون تر بشه ولی به نظرم کار خوبی نیست.....کسی که گوشی خفن میخره میخواد همه چیش خفن باشه دیگه! :دی
hasanmotori
30-12-2009, 17:51
خب مثلاً با آرنا با آیکنای ریز برنامه های جاوا نمیشه کار کرد .. قبول کن این که من میگم درسته :27:
سامسونگ اومده تاچ مقاومتیو خیلی حساس کرده که هم حساسیتش خوب باشه هم تو جاوا به مشکل برخورد نکنی :27:
اصلاً رنوار گیر میاد ؟
Michael Ropy
30-12-2009, 18:03
کچل! :دی اولا بازم میشه راحت کار کرد......ثانیا واسه خازنی ها هم قلم هست.....
dark fear
30-12-2009, 20:29
قیمتش خوبه که !
مثلاً cpu ش که 800 ه
کیفیت صفحه و پیکسل و تاچ و اینا
اسپیکر جدا
اینترفیس
دوربینشم که خودش کلی بهتره
فلشش زنونش
حسین جون نظرت چیه ؟
انگار شما نفست از جای گرم بلند میشه :31:
بعضیا همین 350 رو به زور وام و قرض جور میکنن .. مثل خود من که با پول جاییزه شرکت فولاد به دانش آموزان
ممتاز (:5:) (البته با پس انداز 3 ساله اون :31:) تونستم بخرم:13:
بعضیا هم مثل حسین جون :31: ... کوکی در دست و هزار آرزو در سر :31: (البته جدیدا استار خریده :31:)
رفیق 150 تومن کم چیزی نیست
درضمن من ارزون ترین قیمتی که از این گوشی دیدم 550 بوده :10:
بازم سر نظرم هستم :46: آدم وقتی میخاد 500-600 تومن خرج کنه انتخابای بهتری داره :10:
درمورد تاچ هم من کاملا با حسین موافقم :31: یعنی دقیقا نظر منم همونه :5:
Michael Ropy
30-12-2009, 21:06
اصلاً رنوار گیر میاد ؟
:eh: :eh: :eh: :eh: :eh: :eh: :eh: :eh:
یعنی چی گیر میاد؟! :دی خوب معلومه که هست تو بازار! این حرفت دو معنی میتونه داشته باشه:
1. رنوار خیلی قدیمی شده.
2. رنوار اینقدر گوشی پرفروشیه که هیچی تو بازار نمونده ازش! :دی
تو هم فکر کنم منظورت همین دومی بود دیگه نه؟! :27:
dark fear
01-01-2010, 13:40
من یه باگ عجیب دارم با رنوار !!
البته خیلی وقته که هست .. از روز اول .. اما چون مهم نبود هی یادم میرفت بگم :46:
وقتی واسه یکی sms میفرستم قاعدتا باید تو دسکتاپ پیام بده که sms به طرف دلیور شد..
اما یکم عوضی مینویسه !!:31:
مثلا من به جاسم sms میدم اون مینویسه :
!!!sms dellivered to ghaznfar
البته وقتی برم تو قسمت مسج های فرستاده شده اونجا درسته :10:
واسه کسی این مشکل پیش نیومده ؟
فک کنم با آپدیت حل بشه :10:
01-01-2010, 14:16
درود
وقتی واسه یکی sms میفرستم قاعدتا باید تو دسکتاپ پیام بده که sms به طرف دلیور شد..
:31: :18: :18:
نه ! من که همچین مشکلی ندارم ؛ شاید با یه ریست حل بشه
اما در کل توصیه مییشه آپدیت کن .
pooria.rio
01-01-2010, 20:46
منم این مشکل رو دارم
این مشکل وقتایی پیش میاد که شما تعداد اس ام اس ها تو SENT MESSEGE ت زیاد باشه
اگه زیر 100 باشه معمولا مشکلی پیش نمیاد :دی
amir_dre
01-01-2010, 20:50
قیمتش خوبه که !
آدم 500 پول پای گوشی جاوا بده؟؟؟
من 500 داشتم با 300 یه دوربین خفن کامپکت میگرفتم با 200 بقیهش یه گوشی مثل ویوتی یا کوکی :8:
hasanmotori
01-01-2010, 21:53
آدم 500 پول پای گوشی جاوا بده؟؟؟
من 500 داشتم با 300 یه دوربین خفن کامپکت میگرفتم با 200 بقیهش یه گوشی مثل ویوتی یا کوکی :8:
خب حالا مثلاً شما اومدی این دوتارو گرفتی ... 2تاش رو هم نه gps داره نه wifi ا :27:
بقیه چیزاشم هیچی
dark fear
01-01-2010, 22:17
آقا حسن چرا قبول نمیکنی ؟؟!!
به نظر من I8910 خیلی بهتر از پیکسونه ولی قیمتشون یکیه ...
عقل سلیم میگه i8910 بهتره :31:
باور کنید کیفیت عکس به مگاپیکسل بیش از حد نیست .. حتی دوربین دیجیتال هم بالای 8 فقط جنبه تبلیغاتی داره
باور نداری برو از اهل فن بپرس ...
dark fear
01-01-2010, 22:20
درود
:31: :18: :18:
نه ! من که همچین مشکلی ندارم ؛ شاید با یه ریست حل بشه
اما در کل توصیه مییشه آپدیت کن .
منم این مشکل رو دارم
این مشکل وقتایی پیش میاد که شما تعداد اس ام اس ها تو SENT MESSEGE ت زیاد باشه
اگه زیر 100 باشه معمولا مشکلی پیش نمیاد :دی
پس نتیجه میگیریم مربوط میشه به فریمور گوشی :10:
pooria.rio
01-01-2010, 22:33
پس نتیجه میگیریم مربوط میشه به فریمور گوشی :10:
واسه من f هستش
آخرین ورژنه تا اونجایی که میدونم
hasanmotori
01-01-2010, 22:38
آقا حسن چرا قبول نمیکنی ؟؟!!
به نظر من I8910 خیلی بهتر از پیکسونه ولی قیمتشون یکیه ...
عقل سلیم میگه i8910 بهتره :31:
باور کنید کیفیت عکس به مگاپیکسل بیش از حد نیست .. حتی دوربین دیجیتال هم بالای 8 فقط جنبه تبلیغاتی داره
باور نداری برو از اهل فن بپرس ...
منم نمیگم تو این رنج بهترینه
شما میگین قیمتش 550 تومنه ... میگم قیمت جهانیش 470 تومنه ... هنوزم ارزونتر میشه
بعد با رنوار مقایسش کنی ارزش داره
در واقع :دی این امنیا اچ دیه که زیادی ارزونه :27:
ینی وقتی با رنوار مقایسش میکنی می ارزه ... وقتی با امنیا اچ دی مقایسه میکنی اصلاً :دی
بعدش من بازم نمیگم چون مگاپیکسلش بیشتره بهتره ... بیشتر به خاطر فلش زنون و سرعت شاتر و لنز واید و دیافراگم متغیر و ترکینگ فوکوس و رنگ بندی بهترش میگم بهتره
حالا خودتون بگین چقدر باید از رنوار گرونتر باشه تا ارزش داشته باشه ؟
حالا شما که میخای امنیا اچ دی بخری مبارکت باشه ولی من بازم امنیا 2 رو به امنیا اچ دی ترجیح میدم
واسه منم سیستم عامل از همه چی مهمتره فقط میخاستم با رنوار مقایسه کنم
Michael Ropy
01-01-2010, 22:54
حالا شما که میخای امنیا اچ دی بخری مبارکت باشه ولی من بازم امنیا 2 رو به امنیا اچ دی ترجیح میدم
منم مثل تو امنیا 2 رو ترجیح میدم (وین مو)....
رنوار که تو رنج خودش خیلی عالیه، با 320 تومن هیچ گوشی با این امکانات پیدا نمیشه (تاچ با دوربین 8 عالی و وای فای و جی پی اس)....حالا پیکسون 12 هم تو رنج خودش! :دی ولی واقعا وقتی از نظر نیاز مردم که K800 هم زیادیشونه! :دی 550 بدیم فقط بخاطر دوربین! :دی اگه بابت سیستم عامل 550 بدیم معقوله......ما حرفمون اینه....:10:
amir_dre
02-01-2010, 10:40
خب حالا مثلاً شما اومدی این دوتارو گرفتی ... 2تاش رو هم نه gps داره نه wifi ا :27:
بقیه چیزاشم هیچی
منم نمیگم تو این رنج بهترینه
شما میگین قیمتش 550 تومنه ... میگم قیمت جهانیش 470 تومنه ... هنوزم ارزونتر میشه
بعد با رنوار مقایسش کنی ارزش داره
در واقع :دی این امنیا اچ دیه که زیادی ارزونه :27:
ینی وقتی با رنوار مقایسش میکنی می ارزه ... وقتی با امنیا اچ دی مقایسه میکنی اصلاً :دی
بعدش من بازم نمیگم چون مگاپیکسلش بیشتره بهتره ... بیشتر به خاطر فلش زنون و سرعت شاتر و لنز واید و دیافراگم متغیر و ترکینگ فوکوس و رنگ بندی بهترش میگم بهتره
حالا خودتون بگین چقدر باید از رنوار گرونتر باشه تا ارزش داشته باشه ؟
راشتش قبلا n78 داشتم جی پی اس زیاد هم تحفه ای نیست وای فای هم که قربونش برم چقدر تو پاساژ های ایران اکسس پویسنت هست(حتی پایتخت)
آقا الان جای این پیکسون سامسونگ ا W880 oled اومده 12 مگا با 3X اپتیکال زوم با فیلم برداری HD سی فریم(بهتر از i8910) جاوا هم هست . دیگه جایی واسه پیکسون نمیمونه:10::8:
dark fear
02-01-2010, 18:48
با تشکر فراوان از دوستان بهتره بحث مقایسه و برند های دیگه همینجا تموم بشه :31:
درضمن لازمه هممون یه تبریک جانانه به حسین بگیم .. عزیز دلش که رفته بود برگشته :31:
دوستان سلام،
پس از تحقیق بسیار بخاطر کیفیت بالای عکس برداری گوشیkc910 خریده ام ولی متاسفانه کیفیت عکس و فیلم برداری آن بسیار بد است یعنی در حد 2 الی 3 مگاپیکسل،(علی رغم اینکه منوی تنظیمات دوربین کیفیت را روی حداکثر 8 مگا قرارداده ام ):41: بگونه ای که کیفیت فیلم برداری و عکس و صدای پخش موزیک گوشی قبلیم که nolia 5700 بود بسیار بهتر ازاین است :41::41:با توجه به پیامهایی که نوشته اید خواهشمندم اگر تنظیم خاصی برای استفاده از این گوشی وجود دارد برای راهنمایی بفرمایید خیلی سپاسگزار خواهم شد .
pooria.rio
02-01-2010, 19:47
مگه گوشیش برگشت ؟؟؟
Michael Ropy
02-01-2010, 20:03
مگه گوشیش برگشت ؟؟؟
:دی :دی
vahabalipour
03-01-2010, 12:56
با عرض سلام خدمت کلیه دوستان
اگر کسی میدونه gps رو چطوری باید برای renoir فعال کرد یا بر نامه ای در زمینه میشناسه ممنون میشم راهنمایی کنه
dark fear
03-01-2010, 14:10
دوستان سلام،
پس از تحقیق بسیار بخاطر کیفیت بالای عکس برداری گوشیkc910 خریده ام ولی متاسفانه کیفیت عکس و فیلم برداری آن بسیار بد است یعنی در حد 2 الی 3 مگاپیکسل،(علی رغم اینکه منوی تنظیمات دوربین کیفیت را روی حداکثر 8 مگا قرارداده ام ):41: بگونه ای که کیفیت فیلم برداری و عکس و صدای پخش موزیک گوشی قبلیم که nolia 5700 بود بسیار بهتر ازاین است :41::41:با توجه به پیامهایی که نوشته اید خواهشمندم اگر تنظیم خاصی برای استفاده از این گوشی وجود دارد برای راهنمایی بفرمایید خیلی سپاسگزار خواهم شد .
سلام
مطمئنی رنوار گرفتی ؟:31:
شاید گوشی دیگه ای بت انداختن .. گوشی تقلبی یا کوکی (:31:) و ...
البته گفتی تنظیمات رو روی 8 گذاشتی :20:
میشه یه نمونه عکس رو آپلود کنی بذاری ببینیم ؟
آخه تنظیم خاصی هم نمیخاد واسه عکس و مخصوصا فیلمش :13:
به نظر شما این عکس در حد 3 مگاپیکسله ؟:31: :
-
بی زحمت یه نمونه عکس باهاش بگیر بذار ماهم ببینیم :10:
pooria.rio
03-01-2010, 20:11
آقا فوش میدیاااااااا
من که گرفتم همه تو کفه کیفیت عکس و فیلمشن !!!
حرفا میزنی :دی
03-01-2010, 21:21
درود خدمت دوستان گل و گلاب
اول از همه ؛ حسین جون ؛ رفیق بی نهایت تبریک میگم ؛ ایشالله خیر عشقت رو ببینی
:40: :8: :40: :11: :40: :8: :40::8: :40: :8: :40: :8:
دوستان سلام،
:18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18:
جان ؟!؟!:31: یه عکس آپ کن ببینیم چشه !!!
با عرض سلام خدمت کلیه دوستان
اگر کسی میدونه gps رو چطوری باید برای renoir فعال کرد یا بر نامه ای در زمینه میشناسه ممنون میشم راهنمایی کنه
آقا برنامه ترک بادی هست که اگر حول و حوش صفحه 30 این تاپیک رو بگردی ؛ میتونی پیداش کنی . چند صفحه بعدش هم راهنمای نصبش هست , اما اگه نتونستی بنصبی ؛ بگو . برنامه خوبیه . تاییدش میکنم .
آقا 2 نکته :
1. اون اوایل یه عکس با این خوشگله گرفتم ؛ کامپیوتر رو زیر و رو کردم و پیداش نکردم :41: :13: :41: اگه اونو ببینید ؛ از هر چی دوربین دیجیتال هست ؛ صرف نظر میکنید :21: :21: :21:
2. باید یه اعترافی بکنم ؛ همونطور که پوریا خان فرمودند ؛ من گول خوشگلیش رو خوردم و :21: :21: :31: :18: :31:
اما صحبت های پوریا ؛ بینهایت منو تحت تاثیر قرار داد و محافظ مازادی که تو جعبه اش هست رو ؛ چسبوندمش :27: :5:
شاد و پیروز باشید
Michael Ropy
03-01-2010, 21:28
اول از همه ؛ حسین جون ؛ رفیق بی نهایت تبریک میگم ؛ ایشالله خیر عشقت رو ببینیمرسی داداش! :10:
2. باید یه اعترافی بکنم ؛ همونطور که پوریا خان فرمودند ؛ من گول خوشگلیش رو خوردم و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]میشه بگید این قضیه اش چیه؟! گول خوشگلی چی رو خوردید؟! اون داستان محافظ صفحه رو یادمه....ولی این خط رو نفهمیدم! :دی :15::14:
03-01-2010, 21:39
مرسی داداش! :10:
میشه بگید این قضیه اش چیه؟! گول خوشگلی چی رو خوردید؟! اون داستان محافظ صفحه رو یادمه....ولی این خط رو نفهمیدم! :دی :15::14:
برو کلک ؛ یعنی اینو یادت نیست ؟! :21: :27: :31:
Michael Ropy
03-01-2010, 21:45
برو کلک ؛ یعنی اینو یادت نیست ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وای خدا تازه یادم اومد! :دی خیلی باحالی، دمت گرم داداش! :40:
پی نوشت: این چیزه...:دی....نمی دونم چرا هرکار میکنم، ولی بازم با وجود اینترفیس اس کلاس (ویوتی 2 و آرینا و...) رنوار رو خیلی دوست دارم! :دی دوربینشو میبینم هوش از سرم میپره....شاید به خاطره اینه! دوست دارم یه دوره یکی از گوشی هام رنوار باشه...:40:
djmerikhi
04-01-2010, 06:36
اقا فرشاد و بقيه دوستان لطف كنن بررسي كنن چرا اين ترك بادي روي اين گوشي نصب نميشه !!!!
بنده تا ديروز يه نفر بودم به دوستان پيشنهاد اين گوشي رو كردم يكي خريد بنده خدا اونم توي اين قضيه گير كرده و هنوز نتونسته كاري بكنه !!!!
راستي قضيه همكاري براي نصب تم به كجا رسيد ؟
pooria.rio
04-01-2010, 09:30
اقا فرشاد و بقيه دوستان لطف كنن بررسي كنن چرا اين ترك بادي روي اين گوشي نصب نميشه !!!!
بنده تا ديروز يه نفر بودم به دوستان پيشنهاد اين گوشي رو كردم يكي خريد بنده خدا اونم توي اين قضيه گير كرده و هنوز نتونسته كاري بكنه !!!!
بله لطفا رسیدگی کنین
و یه آموزش جامع برای نصب تم و ترک بادی بزارین
خدا 100 در دنیا و 1 در آخرت کمکتون کنه :دی
04-01-2010, 16:27
درود
وای خدا تازه یادم اومد! :دی خیلی باحالی، دمت گرم داداش! :40:
پی نوشت: این چیزه...:دی....نمی دونم چرا هرکار میکنم، ولی بازم با وجود اینترفیس اس کلاس (ویوتی 2 و آرینا و...) رنوار رو خیلی دوست دارم! :دی دوربینشو میبینم هوش از سرم میپره....شاید به خاطره اینه! دوست دارم یه دوره یکی از گوشی هام رنوار باشه...:40:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فدای اون پی نوشتت :31: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خداییش هر چی دیشب خندیدیم ؛ از دل و دماغمون در آوردند :31: ؛ نگاه کن :
بله لطفا رسیدگی کنین
و یه آموزش جامع برای نصب تم و ترک بادی بزارین
خدا 100 در دنیا و 1 در آخرت کمکتون کنه :دی
آقا بنده این ترک بادی رو ردش میکنم ! :18: :41: :31:
شوخی میکنم ؛ مخلص همه ی دوستای خوبم و رفقای گرامی و براداران محترم هم هستم . اتفاقا اگر یه برنامه اسکرین شات داشتم؛ یه دو سه تا عکس میذاشتم تا ببینید؛ گاهی اوقات کار من رو حسابی راه انداخته . چشم ؛ یه بار کامل نحوه نصبش رو میگم تا ببینیم چی میشه :11:
04-01-2010, 18:04
درود
اول از همه یه پیشنهاد به دوستانی که قبلا ؛ ناموفق بودند در راه اندازی GPS ؛ مموریتون رو فرمت کنید :31: و گوشی رو هم ریست کنید :31:
اینطوری دیگه خیالمون تخته .
خب حالا
و :8: :11:
سلام
مطمئنی رنوار گرفتی ؟:31:
شاید گوشی دیگه ای بت انداختن .. گوشی تقلبی یا کوکی (:31:) و ...
البته گفتی تنظیمات رو روی 8 گذاشتی :20:
میشه یه نمونه عکس رو آپلود کنی بذاری ببینیم ؟
آخه تنظیم خاصی هم نمیخاد واسه عکس و مخصوصا فیلمش :13:
به نظر شما این عکس در حد 3 مگاپیکسله ؟:31: :
-
بی زحمت یه نمونه عکس باهاش بگیر بذار ماهم ببینیم :10:
سلام؛ معذرت می خوام . منوهاش را زیادی دست کاری کرده بودم reset setting کردم درست شد.چه میشه کرد تازه گوشی را گرفتم و ناشی هستم:24: در هر صورت از پاسخگویی شما و سایرین بسیار ممنونم-
Michael Ropy
04-01-2010, 23:02
میگم جسارتا معلوم نیست چه جوری با منو ها کار کردید که عکس بد گرفته! :دی من حتم دارم، تو قسمت رزولوشن اشتباهی گذاشتید رو رزولوشن پایین، مثلا VGA یا 2 مگ و...
dark fear
05-01-2010, 21:24
تاپیک خوابیده ..
یه سری عکس بذارم سرحال بیاین :
البته گمون کنم تاحالا گذاشته بودم .. هرکی ندیده ببینه روحش شاد شه :31:
pooria.rio
06-01-2010, 20:33
پرچم بالاست !!!!
با تشکر از آقا فرشاد گل
GPS من هم راه افتاد
:دی
amin khan
06-01-2010, 23:52
عرض ادب
آقا این گوشی با نرم افزارهای جاوا با حجم مثلا 4-5 مگ مشکلی نداره؟
اصلا کلا توی نصب نرم افزار چطوره؟
مثلا دیکشنری؟
pooria.rio
07-01-2010, 00:05
عرض ادب
آقا این گوشی با نرم افزارهای جاوا با حجم مثلا 4-5 مگ مشکلی نداره؟
اصلا کلا توی نصب نرم افزار چطوره؟
مثلا دیکشنری؟
آقا حاوا بالای 3 مگ نمیشه :دی
اما نرم افزارهای زیر 3 مگ از هرنوعی که باشه (دیکشنری و بازی و ...) هیچ مشکلی نداره
:11:
amin khan
07-01-2010, 07:54
آقا حاوا بالای 3 مگ نمیشه
چرا بابا
رهیاب تهران بالای سه مگه....
pooria.rio
07-01-2010, 10:25
عزیز این گوشی GPS داره ها....
ترک بادی بریز ،رهیاب تهران کیلو چند ؟؟
ضمنا نقشه رهیاب هم مخصوص ال جی هست که با حجم 3 مگابایت و روش اجرا میشه
ضمنا از اون جمله منظورم این نبود که نرم افزار جاوا بالای 3 مگ نداریم
منظورم این بود که این گوشی روش بالای 3مگ نصب نمیشه
pooria.rio
07-01-2010, 10:38
بچه هااا
شدیدا محتاج یه نرم افزارم که بشه باهاش بوسیله ی بلوتوث از طریق اینترنت کامپیوتر با گوشی به اینترنت وصل شد
یعنی از GPRS استفاده نکنی ،بلکه با بلوتوث بتونی از اینترنت کامیوترت استفاده کنی
واسه سیمبین دیدم،اما جاوا نه
کمککککک
daynakopak
07-01-2010, 11:08
به به دوستان هستن و چراغ تاپیک روشنه:دی
یه دونه عکس بذارم حال کنین باز
از همه دوستانی که عکس میذارن هم ممنونم کارتون عالیه
dark fear
07-01-2010, 14:14
سلام
رفیق شما گوشیت فریمور 10fـه ؟
میشه یه عکس فول سایز ماکرو بذاری ببینم ؟
میخام ببینم چقد کیفیت بهتر میشه
07-01-2010, 18:42
درود
پرچم بالاست !!!!
با تشکر از آقا فرشاد گل
GPS من هم راه افتاد
:40: :8: :11:
----------------------------------------------------------------------------------
راستی یه چیزی ؛ فیریمور 10f رنگ قرمز رو بهتر نشون میده .
daynakopak
08-01-2010, 10:49
سلام
رفیق شما گوشیت فریمور 10fـه ؟
میشه یه عکس فول سایز ماکرو بذاری ببینم ؟
میخام ببینم چقد کیفیت بهتر میشه
سلام
راستش يادم نيست 10f بوده باشه چون الان سه هفته هست گوشيم تو نمايندگي هست براي تعمير لمسي
داستان اينم بدونين جالبه !
تعويض لمسي 75 هزار تومان!!!!!
البته اينم بگم من 4 ماه پيش هم لمسي گوشيم ضربه خورد عوضش كردم همونجا 32 هزار تومان
حالا فكر كرده بودن من گوشام درازه ميخواستن حسابي درستم كنن !
منم يادشون انداختم با كي طرفن!:21:
حالا به بهانه اينكه با تهران مشورت كنن و تخفيف بگيرن معطلم كردن:41:
حالا پرچونگي نكنم و يه عكس بذارم براتون فول سايز و ماكرو
DariushGreat
08-01-2010, 12:13
سلام
راستش يادم نيست 10f بوده باشه چون الان سه هفته هست گوشيم تو نمايندگي هست براي تعمير لمسي
داستان اينم بدونين جالبه !
تعويض لمسي 75 هزار تومان!!!!!
البته اينم بگم من 4 ماه پيش هم لمسي گوشيم ضربه خورد عوضش كردم همونجا 32 هزار تومان
حالا فكر كرده بودن من گوشام درازه ميخواستن حسابي درستم كنن !
منم يادشون انداختم با كي طرفن!:21:
حالا به بهانه اينكه با تهران مشورت كنن و تخفيف بگيرن معطلم كردن:41:
حالا پرچونگي نكنم و يه عكس بذارم براتون فول سايز و ماكرو
با اجازت من این دومیه رو می کنم والپیپر دسکتاپم! آخه خیلی قشنگه... :10:
شاد و پیروز باشین :31:
daynakopak
09-01-2010, 00:32
پس اينم ببينيد كيفيتش خوب شده :46:
daynakopak
11-01-2010, 13:50
سلام دوستان
كجايين بابا فعاليتها كم شده ؟:13:
مي گم از دوستان كسي ميتونه آمار بگيره ببينه تهران تعويض لمسي رنوار چند در مياد؟
اينجا فايده نداره گفتن 75 هزار تومان كم هم نمي كنن چون تو مشهد كس ديگه اي لوازم اين گوشي رو نداره :41:
pooria.rio
13-01-2010, 22:05
تاپیک وحشتناک خوابیده
یه حرکتی ...
جهشی...
چیزی بابا
dark fear
14-01-2010, 12:06
به جز جناب daynakopak که کسی عکس نمیذاره ..
من الان با این اینترنت ذغال سنگیم یه سری عکس آپلود میکنم :46:
dark fear
14-01-2010, 14:43
راستی رنوار یه قابلیت جالب داره واسه بهبود نور عکس .. یه قابلیت به نام smart light نمیدونم تاحالا
ازش استفاده کردین یا نه .. خیلی سادس .. یه عکس رو از توی my images میارین .. و گزینه ی smart light رو
میزنید .. بعد هم سیو میکنید .. به همین راحتی
این کار باعث میشه نور عکس بهتر بشه .. البته صرفا روشنایی رو بیشتر نمیکنه .. بلکه رنگ و کنتراست رو هم
تغییر میده .. کلا روی خیلی از عکسا تاثیر خوبی داره .. امتحان کنید
اینم عکسایی که قولشو داده بودم :
دو تا از عکسا رو با سایز اصلی میذارم .. این دوتا خیلی قشنگ و با کیفیت شدن !! مخصوصا کیفیت دومی محشره !!
هرچش زوم کنید هنونزم جزئیات پیداست !!
درضمن توضیح بدم این که میبینید عکسا یکم تاریکن بخاطر هواست .. و اون عکس دومی که روشنه مال روز بعده
پیشنهاد میکنم این دوتا عکسو تو سایز اصلی ببینین :5:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 81261879785
سایز اصلی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5685372489
سایز اصلی
این عکسا هم برای نشون دادن قسمت smart light[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif
بدون تغییر :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 81261879785
بزرگتر
بعد از تغییر :
بزرگتر
بدون تغییر :
بزرگتر
بعد از تغییر :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3189477653
بزرگتر
daynakopak
15-01-2010, 11:20
معلوم نيست اين دوستان پر شر و شور كجان؟!
بابا بيايد چند تا عكس بذاريد مگه شما رنوار نداريد!
يه عكس هم خودم بذارم
Michael Ropy
15-01-2010, 14:34
يه عكس هم خودم بذارممیگم با توجه به سوژه عکس، بعد از گرفتن عکس، سرویس نشدی؟! :دی :27: (مخصوصا اگه با فلش گرفته باشی!! :دی). :10: :11:
بچه ها ، قیمت رنوار تغییری نکرده ؟
dark fear
16-01-2010, 19:54
بچه ها این قسمت فکوس دستی رنوار عجب چیز مفیدیه !! :18: .. واقعا تو فکوس کردن کمک میکنه ..
مثلا اگه daynakopak از فوکوس دستی استفاده کرده بود .. قشنگ روی زنبور فوکوس میکرد .. الان اگه دقت
کنید مرکز کانون روی زنبور نیست ...
امرو دو چندتا عکس گرفتم .. وقتی تو pc نیگاش کردم :18: شدم !!!
تو نت هم چنین عکس با کیفیتی ندیده بودم !!
خیلی خفن شده !!! نهایت جزئیات ! فقط میتونم بگم Wow !!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 551565038
سایز اصلی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 84290455547
سایز اصلی
آموزش استفاده بهینه از فوکوس دستی :31: :
اولا بگم این قسمت بیشتر به درد حالت ماکرو میخوره .. چون در حالت عادی با فوکوس اوتوماتیک هم کار راه میفته :46:
اول باید فوکوس رو روی حداقل بذارید .. یعنی حداقل فاصله ... بعدش قسمت زود رو تا حدود 6x زیاد کنید .. ترجیا کلید
لرزشگیر رو هم فعال کنید:46: ... بعد دستتون رو عقب-جلو کنید .. و روی بهترین فاصله (حداکثر جزئیات و وضوح) دستتون
رو ثابت نگه دارید .. بعدش زوم رو به 1x کاهش بدید .. حالا عکس بگیرید و لذت ببرید :46:
این کار خیلی سادس یکی دوبار که انجام بدید قلقش دستتون میاد :46:
چاکر بروبکس این تایپیک پرشور!
بعد از مدت ها جنگ و جدل،انتظار و تحقیق بالاخره حدود 2 ساعت پیش گوشیم رو خریدم!
سامسونگ جت! بدون گارانتی.355000
از انتخابم خیلی راضیم.
تو مغازه هم با ارنا کار کردم و هم با رنوار.
اطمینان دارم اگه ارنا رو هم میخریدم پشیمان نمیشدم.
بین خودمون بمونه ولی خداییش رنوار هم دوربین خفنی داره ها.....
dark fear
17-01-2010, 19:01
چاکر بروبکس این تایپیک پرشور!
بعد از مدت ها جنگ و جدل،انتظار و تحقیق بالاخره حدود 2 ساعت پیش گوشیم رو خریدم!
سامسونگ جت! بدون گارانتی.355000
از انتخابم خیلی راضیم.
تو مغازه هم با ارنا کار کردم و هم با رنوار.
اطمینان دارم اگه ارنا رو هم میخریدم پشیمان نمیشدم.
بین خودمون بمونه ولی خداییش رنوار هم دوربین خفنی داره ها.....
مبارک باشه
موفق و پیروز باشی :11::46:
Michael Ropy
17-01-2010, 20:13
مفارکه! :دی انشالله چرخش برات بچرخه! :دی
daynakopak
17-01-2010, 23:01
بچه ها این قسمت فکوس دستی رنوار عجب چیز مفیدیه !! .. واقعا تو فکوس کردن کمک میکنه ..
مثلا اگه daynakopak از فوکوس دستی استفاده کرده بود .. قشنگ روی زنبور فوکوس میکرد .. الان اگه دقت
کنید مرکز کانون روی زنبور نیست ...
بله دوست خوبم فوكوس دستي چيز خوبيه
تو اون عكس كه ميبيني به خاطر خطرناك بودن سوژه تو فكر بودم كه فقط سريع عكس رو بگيرم
من زمانيكه سوني اريكسون كا750 داشتم هم با تغيير درايور دوربين براش امكان فوكوس دستي گذاشته بودم و عكسهاي ماكرو رو با فوكوس دستي ميگرفتم مثل اين نمونه
خوب براي اينكه تاپيك منحرف نشه يه دونه هم از رنوار ببينيد
اين سوپر ماكرو با فوكوس دستي گرفته شده توسط رنوار
Michael Ropy
19-01-2010, 06:55
دوستان اسم این تاپیک و توضیحات پست اول با کمک مدیر عزیز، مجتی جان آپدیت شد (Mojtaba N87)....:10:
pooria.rio
19-01-2010, 11:36
بچه ها یه بخش هم بزاریم برای آموزش استفاده ی بهینه از دوربین رنوار،بد نیستا
نظرتون چیه ؟
dark fear
19-01-2010, 15:00
بچه ها یه بخش هم بزاریم برای آموزش استفاده ی بهینه از دوربین رنوار،بد نیستا
نظرتون چیه ؟
من که موافقم :46:
شما اقدام کنید .. من یکم سرم شلوغه .. بعد منم اضافه میشم :10:
19-01-2010, 19:37
صد در صد موافقم ! :31: :20:
من فقط 10 روزی بابام رفته مسافرت و رنوارم رو گرفته :41: تازشم! داشتیم با پوریا روی GPS کار میکردیما :5:
ولی از یه طرف هم خوبه؛ 100% از رنوار خوشش میاد و اون موقع من میتونم تو عید یه الجی جدید بگیرم! :46: :8:
pooria.rio
19-01-2010, 20:13
یه چیز خیلی جاااااالب
که من تو هیچ گوشی جاوا ندیده بودم
الان داشتم بلوتوث میفرستادم،اس اما اس اومد،بعد بلوتوث خودش مینیمایز شد،جواب دادم،اما بعدش دیگه بلئتئث دیگه بالا نیومد
یعنی مینیمایز موند
و میشد با گوشی کار کرد :دی
یعنی مثل گوشی های سیستم عامل دار !
daynakopak
20-01-2010, 00:00
یه چیز خیلی جاااااالب
که من تو هیچ گوشی جاوا ندیده بودم
الان داشتم بلوتوث میفرستادم،اس اما اس اومد،بعد بلوتوث خودش مینیمایز شد،جواب دادم،اما بعدش دیگه بلئتئث دیگه بالا نیومد
یعنی مینیمایز موند
و میشد با گوشی کار کرد :دی
یعنی مثل گوشی های سیستم عامل دار !
مطمني؟!!!!!!!!!!!
براي من كه اينطوري نيست!
وقتي بلوتوث ميفرستم همينطور بالا ميمونه و مي نيمايز نمي شه !
اس ام اس هم كه مياد بايد صبر كنم تا ارسال تموم بشه بعد جواب بدم يا بخونم!
آقا راستي عنوان تاپيك اصلاح شد ديگه عكس نذاريم؟يا تو تاپيك عكسهاي ال جي بذاريم؟
pooria.rio
20-01-2010, 00:44
مطمني؟!!!!!!!!!!!
براي من كه اينطوري نيست!
وقتي بلوتوث ميفرستم همينطور بالا ميمونه و مي نيمايز نمي شه !
اس ام اس هم كه مياد بايد صبر كنم تا ارسال تموم بشه بعد جواب بدم يا بخونم!
آقا راستي عنوان تاپيك اصلاح شد ديگه عكس نذاريم؟يا تو تاپيك عكسهاي ال جي بذاريم؟
آآآآآره واسه خودمم خیلی عجیب بود،اما ماله من اینطوریه
اگه اس ام اس نیاد یا زنگ نخوره مینیمایز نمیشه،اما اگه بیاد مینیمایز میشه
خیلی حاااال کردم
در مورد سوال دومت ،بچه ها لطف کنن از این به بعد هرچی که درمورد عکاسی با رنوار میخوان بگن تو اون تاپیک باشه
با تشکر :11:
بچه ها یکی هم مارو تحویل بگیره . پرسیدم قیمت رنوار تغییری نکرده ؟
Michael Ropy
20-01-2010, 15:05
آخرین قیمت 315 بود.....
Michael Ropy
21-01-2010, 12:19
الان تو سایت گوشی شاپ دیدم زده بود 307 تومان با گارانتی کامتل پس تو بازار باید دوروبره 300 باشه......
pooria.rio
21-01-2010, 14:36
ئهههه
تازه داره میرسه به قیمتی که من خریدم :دی :دی :دی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.