ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : معرفی گوشی LG KC910 Renoir با لنز 8 مگاپیکسل اشنایدر، صفحه 3 اینچی و امکانات ارتباطاتی کامل

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11

گوموش
26-02-2010, 16:51
سلام
دوستان من امروز متوجه شدم كه با گوشيم نمي تونم sms دريافتي رو مجددا ارسال كنم.يعني گزينه forward رو كه ميزنم sms دريافتي به صفحه ارسال مجدد انتقال نميشه ، :41: حالا مشكل از كجاست نمي دونم:41:

dark fear
26-02-2010, 18:26
سلام
دوستان من امروز متوجه شدم كه با گوشيم نمي تونم sms دريافتي رو مجددا ارسال كنم.يعني گزينه forward رو كه ميزنم sms دريافتي به صفحه ارسال مجدد انتقال نميشه ، :41: حالا مشكل از كجاست نمي دونم:41:
این مشکل واسه منم پیش اومده .. بازیابی تنظیمات رو بزن (فقط تنظیمات روی دیفالت میره .. چیزی پاک نمیشه)
درست میشه ..

-
بلک لیست رنوار

امروز داشتم تو تنظیمات گوشی میگشتم .. یهو دیدم رنوار قابلیت ریجکت کردن یه شماره خاص رو داره !
چیزی که من تاحالا تو گوشیایی که داشتم ندیدم !
البته شاید خیلی از شما تاحالا کشف کرده بودین :31: حالا ضایه نکنید :31:
حالا میخام برم بیرن .. شرمنده .. وقتی برگشتم میام توضیح میدم ! :31:

Highbury
26-02-2010, 19:01
واقعا بلک لیست داره؟

dark fear
26-02-2010, 20:07
واقعا بلک لیست داره؟

برید تو قسمت call settings بعد common settings بعد call reject
جالبه ..
میتونید این تماس ها رو ریجکت کنید :
1-تمام تماسها
2-فقط تماس از مخاطبین
3-فقط تماس های خارج از مخاطبین
4-تماس هایی که caller id ندارن ! (این واقعا به درد خیلیا میخوره)
5-تماس از گروهی خاص
مثلا اگه میخاین یک شماره ی خاص رو ریجکت کنید اونو بفرستید تو یه گروهی بعد برید این
گروه رو ریجکت کنید .. میتونید چند گروه رو همزمان ریجکت کنید !
خیلی عجیبه که تاحالا پیداش نکرده بودم :18:

Highbury
26-02-2010, 21:12
خیلی خوبه.خداییش بلک لیست واقعا لازم هستش.
برنامه ای نیست که بشه توی قسمت پیام رمز گذاشت ؟
2-عملکرد تاچ این گوشی نسبت به کوکی و استار و مخصوصا ویوتی معمولی چطوره؟ویوتی که واقعا بد بود حالا این رو نمیدونم
3-نمایش فیلم اون فول صفحه هستش؟فیلم با زیرنویس رو نشون میده؟
4-مالتی تسکینگ داره؟میشه مثلا موسیقی رو گوش بدی بعد بازی کنی یا پیام بدی؟

Michael Ropy
26-02-2010, 21:54
2-عملکرد تاچ این گوشی نسبت به کوکی و استار و مخصوصا ویوتی معمولی چطوره؟ویوتی که واقعا بد بود حالا این رو نمیدونم

در حد کوکی هستش.....یکم از استار حساسیتش کمتره....

3-نمایش فیلم اون فول صفحه هستش؟فیلم با زیرنویس رو نشون میده؟

بله.....فیلم های DivX و XviD رو خوب پشتیبانی میکنه و مثله ویوتی اسمارت محدودیت نداره.....زیرنویس رو اطلاع ندارم...

4-مالتی تسکینگ داره؟میشه مثلا موسیقی رو گوش بدی بعد بازی کنی یا پیام بدی؟

بله.....دکمه وسط رو نگهداری مالتی تسکر میادش.....

گوموش
27-02-2010, 00:58
برید تو قسمت call settings بعد common settings بعد call reject
جالبه ..
میتونید این تماس ها رو ریجکت کنید :
1-تمام تماسها
2-فقط تماس از مخاطبین
3-فقط تماس های خارج از مخاطبین
4-تماس هایی که caller id ندارن ! (این واقعا به درد خیلیا میخوره)
5-تماس از گروهی خاص
مثلا اگه میخاین یک شماره ی خاص رو ریجکت کنید اونو بفرستید تو یه گروهی بعد برید این
گروه رو ریجکت کنید .. میتونید چند گروه رو همزمان ریجکت کنید !
خیلی عجیبه که تاحالا پیداش نکرده بودم :18:
با اينكه ميدونستم ولي بازهم ممنونم در ضمن عكس برجستگي رو ديدي يا نه:10:
راستي تنظيمات رو بازنشاني كردم درست شد ممنونم:8:

Highbury
27-02-2010, 01:40
در حد کوکی هستش.....یکم از استار حساسیتش کمتره....

بله.....فیلم های DivX و XviD رو خوب پشتیبانی میکنه و مثله ویوتی اسمارت محدودیت نداره.....زیرنویس رو اطلاع ندارم...

بله.....دکمه وسط رو نگهداری مالتی تسکر میادش.....
از تاچ ویوتی که اصلا خوشم نیومد واقعا ضعیف بود حالا کوکی و رنوار رو نمیدونم در چه حد هست
خداییش این رنوار عجب چیزی بوده ما ازش بی خبر بودیم:31:
جواب سوال اولم رو ندادی نمیشه کاری کرد توی قسمت های مختلفش پسورد گذاشت مثل پیام؟

گوموش
27-02-2010, 14:59
سلام
در مورد ريجكت كردن رنوار اونقدر سريع عمل مي كنه كه حتي يه بوق آزاد هم نمي زنه واين واقعا بي رقيبه:5:

---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------

نمیشه کاری کرد توی قسمت های مختلفش پسورد گذاشت مثل پیام؟
دقيقا امتحان نكردم ولي فكر كنم با نرم افزاري كه براي سوني اريكسون گذاشتن بشه يه كاري كرد:20:

dark fear
27-02-2010, 16:17
با اينكه ميدونستم ولي بازهم ممنونم در ضمن عكس برجستگي رو ديدي يا نه:10:
راستي تنظيمات رو بازنشاني كردم درست شد ممنونم:8:

آره دیدم .. ممنون:11:

مهدی..
27-02-2010, 20:35
سلام به همگی؛
از اعضا خواهشمندم اگه ممکنه لینک نقشه کالیبره تهران ، اصفهان و شیراز را برای استفاده همه قرار دهید من که هنوز نتوانستم بدون wifi جی پی اس گوشی را راه بندازم:41::24:

گوموش
27-02-2010, 23:47
فیلم های DivX و XviD رو خوب پشتیبانی میکنه و مثله ویوتی اسمارت محدودیت نداره.

سلام
مايكل جان من امروز يه فيلم با فورمت AVI رو ريختم تو رم گوشيم و وقتي خواستم پخشش كنم ارور داد كه پشتيباني نميشه تازه اندازه فيلم هم 640در352 پيكسل بودش.:41:
يه چيزي هم بگم من راجع به ثبت نام DIVX چيزي نمي دونم و هيچ كاريش نكردم:20:

pooria.rio
27-02-2010, 23:55
قابل توجه دوستان :دی
3 روز پیش فیلم divx بدون کانورت ریختم با حجم 1.4 گیگ!
از تلویزیون بهتر پخش کرد

Highbury
27-02-2010, 23:59
دمش گرم.این روزا شدیدا بین ویوا و رنوآر گیر کردم.
یه دل میگه رنوآر یه دل میگه ویوا. وقتی همه به امکانات جانبی رنوار فکر میکنم میخوام بخرمش اما وقتی به جیب و ویندوز موبایل فکر میکنم دلم میگه ویوا.همه ی این بدبختی ها از بی پولی هستش.

گوموش
28-02-2010, 00:08
قابل توجه دوستان :دی
3 روز پیش فیلم divx بدون کانورت ریختم با حجم 1.4 گیگ!
از تلویزیون بهتر پخش کرد
پوريا جان اگه پست منو ديدي نظرت چيه؟:40:

گوموش
28-02-2010, 01:10
دمش گرم.این روزا شدیدا بین ویوا و رنوآر گیر کردم.
یه دل میگه رنوآر یه دل میگه ویوا. وقتی همه به امکانات جانبی رنوار فکر میکنم میخوام بخرمش اما وقتی به جیب و ویندوز موبایل فکر میکنم دلم میگه ویوا.همه ی این بدبختی ها از بی پولی هستش.
دل به دريا زن رفيق:19:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %8A%5CFlower%20&%20Garden/p29-01_14.51%5B01%5D

pooria.rio
28-02-2010, 19:15
سلام
مايكل جان من امروز يه فيلم با فورمت AVI رو ريختم تو رم گوشيم و وقتي خواستم پخشش كنم ارور داد كه پشتيباني نميشه تازه اندازه فيلم هم 640در352 پيكسل بودش.:41:
يه چيزي هم بگم من راجع به ثبت نام DIVX چيزي نمي دونم و هيچ كاريش نكردم:20:

شما کدک فیلمت DIVX/XVID باشه حله،مشکلی نداره
امروزم ترنسپورتز 3 رو روی گوشی نگاه کردم :دی

گوموش
28-02-2010, 23:41
سلام به همگی؛
از اعضا خواهشمندم اگه ممکنه لینک نقشه کالیبره تهران ، اصفهان و شیراز را برای استفاده همه قرار دهید من که هنوز نتوانستم بدون wifi جی پی اس گوشی را راه بندازم:41::24:
سلام
trekbuddy رو نصب كردي يا نه؟اگه آره تو كجا نصب شده بازيها يا برنامه ها؟
در ضمن موقع نصب تاريخ رو چك كن كه درست باشه آخه امروز من براي رفيقم كه تازه گوشي رنوار خريده داشتم نصبش ميكردم كه JAD اش نصب نمي شد تا تاريخ رو درست كردم نصب تكميل شد.:27:

---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------

شما کدک فیلمت DIVX/XVID باشه حله،مشکلی نداره
امروزم ترنسپورتز 3 رو روی گوشی نگاه کردم :دی
حله دااش حله:5:
در ضمن در مورد A_GPS هم حق با تو بود رفيق:11::10:

omg77
02-03-2010, 02:14
دوستان ! یه مشکل عجیب . لطفا ً کمکم کنید .
از موقعی که رنوار خریدم دیگه نتونستم توی مسابقه و نظرسنجی های پیامکی شرکت کنم که فکر می کردم از شلوغی شبکست.
امشب خواستم در نظر سنجی 90 شرکت کنم که بازم مثل همیشه بعد از چند بار تلاش ، پیامکم ارسال نشد و خطا داد .
با خودم گفتم یه بار دوبار اشکال نداره ولی از موقعی که رنوار خریدم بارها خواستم شرکت کنم که نشده .

دیگه سیمکارتمو که ایرانسله درآووردم و گذاشتم تو گوشی قبلیم که سونی اریکسون k320 هستش و ارسال کردم که دیدم سریعا ً ارسال شد و اس ام اس تایید برام اومد .
من دوست داشتم عیب از شبکه باشه اما ظاهرا ً از گوشیه .

به نظرتون چیکار کنم ؟

pooria.rio
02-03-2010, 06:56
اتفاقا من هفته ی پیش با ایرانسو تو همین مسابقه ی 90 شرکت کردم :دی

.::Farshad::.
02-03-2010, 11:37
درود

از احوال پرسی های افراد به ظاهر دوست! :دی که در زمان غیبتم انجام ندادند!!!!!! بسیار متشکرم.
---------------------------------------------------

این رجکت کال رو کاملا تایید میکنم. یادمه اول که گوشی رو گرفتم گفتم این چیه ولی خرداد ماه امسال بود که خیلی کارمو راه انداخت و هنوز زنگ نخوره میگفت مشترک مورد نظر اشغال میباشد :دی
---------------------------
رنوار هیچ مشکلی نه با ایرانسل نه با همراه اول تو پیامک های 90 نداره. همین دیشب هم امتحان گردید :دی

اما

اعصابم خورده ؛ نه از دست نا رفیقان بلکه از گوشی. تو این چند روز خیلی حالمو گرفته:
آقا گوشی تا به شارژ وصله هیچ مشکلی نداره ولی تا از شارژ در میاریش و یکم باهاش کار میکنی خاموش میشه. بعد که میخوای روشنش کنی باتریش نمیکشه و اگر روشن شد باتری لو میده. یکم اگر نگهش داری و قفلش کنی دوباره شارژ بر میگرده و بعد که یکم کار کنی دوباره خاموش میشه. کلا شده ضد حال و بی استفاده و اعصاب برام نذاشته. دائم باید تو شارژ باشه.

اما مشکل به نظر خودم از باتری هست. به نظرم باتریش باد کرده به طوریکه وقتی باتری تو دستگاه هست در پشتش قشنگ چفت نمیشه و باز میمونه. دوستان یه لطفی بکنند و یه عکس از باتریشون بگیرند ببینم من.

گارانتیش هم یک اسفند تموم شد در حالیکه فاکتور خرید من 8 فروردین 88 هست. به نظرتون کدوم ملاکه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟

هیچ کس مثل من تو این فروم دهن رنوارش رو سرویس نکرده :دی ولی حالا دارم ضد حال میخورم. هر چند قویا و شدیدا میگم که بی نظیر هست رنوار. بی نظیر.

پیروز و سربلند و شاد و سبز باشید

pooria.rio
02-03-2010, 14:39
سلااااام
چی طوری خوبی ؟؟؟؟
:دی
باطریت اگه باد کرده یعنی رطوبت خرده و احتمالا خدا بیامرز شده
تاریخ فاکتورت هم ملاکه هستش نه کارت گارانتی
زووووود ببرش گارانتی

omg77
03-03-2010, 01:39
خوبه که شما مشکل منو ندارید . ولی حداقل یه پیشنهادی ، راهکاری چیزی بدید .:20:

اینجوری که نمیشه عزیزان من ! من هرچی مشکل دارم و مطرح می کنم که شما می فرمایید : " مال من که خوبه " !
ما اینجا جمع شدیم که مشکلات همو برطرف کنیم . جمع نشدیم که هی به هم بگیم گوشی من خوبه . :31:

pooria.rio
03-03-2010, 11:26
خوب مشکلت چیه ؟؟؟؟؟؟ :دی

گوموش
03-03-2010, 13:28
دوستان ! یه مشکل عجیب . لطفا ً کمکم کنید .
از موقعی که رنوار خریدم دیگه نتونستم توی مسابقه و نظرسنجی های پیامکی شرکت کنم که فکر می کردم از شلوغی شبکست.
امشب خواستم در نظر سنجی 90 شرکت کنم که بازم مثل همیشه بعد از چند بار تلاش ، پیامکم ارسال نشد و خطا داد .
با خودم گفتم یه بار دوبار اشکال نداره ولی از موقعی که رنوار خریدم بارها خواستم شرکت کنم که نشده .

دیگه سیمکارتمو که ایرانسله درآووردم و گذاشتم تو گوشی قبلیم که سونی اریکسون k320 هستش و ارسال کردم که دیدم سریعا ً ارسال شد و اس ام اس تایید برام اومد .
من دوست داشتم عیب از شبکه باشه اما ظاهرا ً از گوشیه .

به نظرتون چیکار کنم ؟
سلام
تنظيمات گوشيت رو به تنظيمات كارخونه برگردون اگه درست نشد با كد# 910*#3845
فورمتش كن:10:

درود

از احوال پرسی های افراد به ظاهر دوست! :دی که در زمان غیبتم انجام ندادند!!!!!! بسیار متشکرم.
---------------------------------------------------

این رجکت کال رو کاملا تایید میکنم. یادمه اول که گوشی رو گرفتم گفتم این چیه ولی خرداد ماه امسال بود که خیلی کارمو راه انداخت و هنوز زنگ نخوره میگفت مشترک مورد نظر اشغال میباشد :دی
رنوار هیچ مشکلی نه با ایرانسل نه با همراه اول تو پیامک های 90 نداره. همین دیشب هم امتحان گردید :دی

اما

اعصابم خورده ؛ نه از دست نا رفیقان بلکه از گوشی. تو این چند روز خیلی حالمو گرفته:
آقا گوشی تا به شارژ وصله هیچ مشکلی نداره ولی تا از شارژ در میاریش و یکم باهاش کار میکنی خاموش میشه. بعد که میخوای روشنش کنی باتریش نمیکشه و اگر روشن شد باتری لو میده. یکم اگر نگهش داری و قفلش کنی دوباره شارژ بر میگرده و بعد که یکم کار کنی دوباره خاموش میشه. کلا شده ضد حال و بی استفاده و اعصاب برام نذاشته. دائم باید تو شارژ باشه.

اما مشکل به نظر خودم از باتری هست. به نظرم باتریش باد کرده به طوریکه وقتی باتری تو دستگاه هست در پشتش قشنگ چفت نمیشه و باز میمونه. دوستان یه لطفی بکنند و یه عکس از باتریشون بگیرند ببینم من.

گارانتیش هم یک اسفند تموم شد در حالیکه فاکتور خرید من 8 فروردین 88 هست. به نظرتون کدوم ملاکه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟

هیچ کس مثل من تو این فروم دهن رنوارش رو سرویس نکرده :دی ولی حالا دارم ضد حال میخورم. هر چند قویا و شدیدا میگم که بی نظیر هست رنوار. بی نظیر.
سلام
حتما از باطريه ببين مي توني يه باطري پيدا كني و تستش كني؟:20:
نتيجه رو هم اعلام كن ما هم بدونيم:21:

omg77
03-03-2010, 14:04
گوموش جان من تغییری در تنظیمات گوشی ندادم . با این حال بازم باید برگردونمش به تنظیمات کارخونه ؟

گوموش
03-03-2010, 20:35
گوموش جان من تغییری در تنظیمات گوشی ندادم . با این حال بازم باید برگردونمش به تنظیمات کارخونه ؟
با تنظيمات منو خود گوشي چيزي پاك نمي شه و فقط تنظيماتش به حالت كارخونه برمي گرده:8:
در ضمن يكي از رفيقام هم رنوار داره و همچين مشكلي براش پيش اومده بود كه با فكتوري رست كارش راه افتاد:10:

pooria.rio
03-03-2010, 22:14
حواست باشه
قبلش از دفترچه تلفنت بک آپ بگیر
چون پاک میشن
اس ام اس هاتم پاک میشن:10:

Michael Ropy
04-03-2010, 12:18
من ویوتی اسمارت رو ریست کردم کانتکت های گوشی (سیم کارت نه ها! :دی) سرجاش بودن......حالا رنوار رو نمی دونم...

pooria.rio
04-03-2010, 12:49
شما ریست کردی :دی
من ریست فکتوری رو میگم :10:

گوموش
04-03-2010, 14:56
شما ریست کردی :دی
من ریست فکتوری رو میگم :10:
پوريا جان مخاطبينش پاك نمي شن اگه از منو خود گوشي رست فكتوري بشه :27:
ولي از منو #910*#3845 كلاًفورمت ميشه و همه تنظيمات و تغييرات حذف ميشن

راستي همه دوستان ميدونن نقشه هايي كه براي trekbuddy ساخته ميشن سرشار از عكسهاي بريده كوچكي هستند كه موقع باز كردن گالري گوشي همه اين عكسها لود ميشن كه خود اين وقت زيادي رو ميگيره و اگه نقشه ها زياد باشه كه ديگه واويلا:13:
البته اين حالت تو گوشيهاي ديگه هم همينطوره مثل نوكيا ....:2:
از دوستان اگه راهكاري براي عدم نمايش اين عكسها نو گالري گوشي دارن لطفاً بگن تا بقيه نيز استفاده بكنن:10:متشكرم

omg77
04-03-2010, 16:13
با تنظيمات منو خود گوشي چيزي پاك نمي شه و فقط تنظيماتش به حالت كارخونه برمي گرده:8:
در ضمن يكي از رفيقام هم رنوار داره و همچين مشكلي براش پيش اومده بود كه با فكتوري رست كارش راه افتاد:10:

این شد یه چیزی . چشم حتما ً امتحان می کنم .

یاد بگیرید ... پست هاش نصف شماست ( از نصف هم کمتره ) ولی بالاخره یه راهکار جلو پای آدم میذاره .:31:
خداکنه تاثیر داشته باشه . :13:

pooria.rio
04-03-2010, 18:34
پوريا جان مخاطبينش پاك نمي شن اگه از منو خود گوشي رست فكتوري بشه :27:
ولي از منو #910*#3845 كلاًفورمت ميشه و همه تنظيمات و تغييرات حذف ميشن

خو منم همون 3845 رو میگم دیگه،اون کارش بهتره :دی

Michael Ropy
04-03-2010, 20:23
آره پوریا درست میگی من ریست عادی کردم! :دی

rozysara
05-03-2010, 11:54
با سلام به دوستان من یه مشکل اساسی \یدا کردم واقعا بین این ګوشی و s8300 ګیر افتادم نمیدونم چیکار کنم از یه طرف فیلمبرداری d1 و صفحه بهتر سامسونګ از یه ېرف وای فای و سرعت بیشتر این
میخواستم نظر دوستان رو بدونم کدوم رو انتخاب کنم برای من فیلمبرداری و کیفیت دوربین و همچنین توان \خش فيلم برام خيلي مهمه همجنين كيفيت صدا و دوام باطري

---------- Post added at 11:54 AM ---------- Previous post was at 11:52 AM ----------

راستي اين ګوشی میتونه hd \خش كنه و اين h263 , h264 دي هست سامسونګ تړان \خش رو داشت ولی تو مشخصات این نبود ایا میتونه \خش کنه

pooria.rio
05-03-2010, 23:47
با سلام به دوستان من یه مشکل اساسی \یدا کردم واقعا بین این ګوشی و s8300 ګیر افتادم نمیدونم چیکار کنم از یه طرف فیلمبرداری d1 و صفحه بهتر سامسونګ از یه ېرف وای فای و سرعت بیشتر این
میخواستم نظر دوستان رو بدونم کدوم رو انتخاب کنم برای من فیلمبرداری و کیفیت دوربین و همچنین توان \خش فيلم برام خيلي مهمه همجنين كيفيت صدا و دوام باطري

---------- Post added at 11:54 AM ---------- Previous post was at 11:52 AM ----------

راستي اين ګوشی میتونه hd \خش كنه و اين h263 , h264 دي هست سامسونګ تړان \خش رو داشت ولی تو مشخصات این نبود ایا میتونه \خش کنه

عزیز ببین چیه گوشی برات مهمه من خودم کیفیت دوربین در اولویت اول بود برام بعدش wi-fi و gps آخه فیلمبرداری D1 مثلا چه فرقی میکنه با این ؟؟؟؟ این 640*480 و 400*240 ،سامسونگ 480*720 ،خیلی فرقشه ؟؟؟ شما باید ببینی تراکم پیکسل چجوریه،من که از کیفیت فیلمبرداری و عکاسیش واااااقعاا راضیم کیفیت ضبط صدای فیلمبرداریشم عاااااالیههههه کیفیت صفحه ی اینم واقعاا خوبه،حالا خودت برو تستش کن ،یه عکس توش ببین میفهمی که چی میگم فیلم های AVI/DIVX/XVID رو هم بدون نیاز به کانورت پخش میکنه ،کیفیت و قدرت صدای هدفونش عالیه اما توی اسپیکر گوشی کیفیت خیلی خوبه،اما قدرت معمولی،باطریشم با استفاده ی متوسط 3 روز نگه میداره،که خودت میدونی واسه گوشیه تاچ خیلی خوبه در مورد رزولوشن پخش فیلم هم والا نمیدونم اگه منظورتون فول HD هست،که فک نمیکنم گوشی تا 500-600 چیزی باشه که پخش کنه،اما من تا 480*720 که میشه 720P با حجم 1.4 گیگ رو توش دیدم هیچ مشکلی هم نداشته، شما که دوربین برات مهمه یه نیم نگاهی هم به فلش این گوشی کن
:46: سوالی بود درخدمتم

rozysara
06-03-2010, 10:19
منم الويت اولم با اين ګوشي هستش ولي منوش يه كمي منو به شك ميندازه خيلي ساده هستش از يه طرف ديګه تم هم نميخوره از اون طرف هم ګوشی S8300 منوي کندی داره راستش یه ذره ګیج شدم

اما بيشترين چيزي كه من از ګوشي ميخوام دوربين خوب فيلمبرداري عالي و توان \خش بالاي فيم هستش ایا تو بخش نمایش فیلم از سامسونګ کم نمیاره فکر کنم این تنها چیزی هست که تو انتخاب بهم کمک کنه ( منظورم این H263 و H264 هست كه تو مشخصات فايل قابل \خش سامسونګ بود ولي واسه اين ګوشي نبود اصلا چي هستش )

ولی بد جور ګیر کردم به نظرم این ګوشی از سامسونګ خوشګلتره کاش \ول بیشتری داشتم قید DIVX رو هم ميزدم GC900 ورمیداشتم خیلی منوش با حاله

Michael Ropy
06-03-2010, 16:55
رنوار تو پخش فیلم خیلی خوبه.....بهتر از ویوتی اسمارت و آرینا و....انکودینگ H263 و H264 هم میپخشه.....عکاسی و فیلمبرداریش هم حرف نداره....منوش سادست ولی سبکه، تم هم میشه ریخت البته با --! :دی

pooria.rio
06-03-2010, 18:52
منم الويت اولم با اين ګوشي هستش ولي منوش يه كمي منو به شك ميندازه خيلي ساده هستش از يه طرف ديګه تم هم نميخوره از اون طرف هم ګوشی S8300 منوي کندی داره راستش یه ذره ګیج شدم

اما بيشترين چيزي كه من از ګوشي ميخوام دوربين خوب فيلمبرداري عالي و توان \خش بالاي فيم هستش ایا تو بخش نمایش فیلم از سامسونګ کم نمیاره فکر کنم این تنها چیزی هست که تو انتخاب بهم کمک کنه ( منظورم این H263 و H264 هست كه تو مشخصات فايل قابل \خش سامسونګ بود ولي واسه اين ګوشي نبود اصلا چي هستش )

ولی بد جور ګیر کردم به نظرم این ګوشی از سامسونګ خوشګلتره کاش \ول بیشتری داشتم قید DIVX رو هم ميزدم GC900 ورمیداشتم خیلی منوش با حاله

خوب مگه بده منو ساده باشه ؟؟؟
میخوای یه جوری باشه که بری توش ... گیجه بگیری ؟؟؟ :دی
عمو حسینم گفت ،263 و 4 رو پخش میکنه،خیالت تختتتتتت

گوموش
07-03-2010, 01:15

خلاسش کنم داش:5:
رنوار که هست یه چیز دیگست:11:

---------- Post added at 01:15 AM ---------- Previous post was at 01:12 AM ----------

راستي همه دوستان ميدونن نقشه هايي كه براي trekbuddy ساخته ميشن سرشار از عكسهاي بريده كوچكي هستند كه موقع باز كردن گالري گوشي همه اين عكسها لود ميشن كه خود اين وقت زيادي رو ميگيره و اگه نقشه ها زياد باشه كه ديگه واويلا:13:
از دوستان اگه راهكاري براي عدم نمايش اين عكسها نو گالري گوشي دارن لطفاً بگن تا بقيه نيز استفاده بكنن:10:متشكرم
کسی چیزی نمی دونه یا حالش نیست:31:

rozysara
07-03-2010, 17:42
شرمنده بچه ها میدونم خستتون کردم یه سوال دارم این دیګه اخریشه خواهشن یه وقت با چماق دنبالم نیوفتین این روزا به حد کافی چماق خوردیم راستش سوالم در مورد اینه که این ګوشی ال جل هم مثل سامسونګ ګزینه فیلمبرداری اهسته و سریع داره یا نه مرسی که جواب میدید

Michael Ropy
07-03-2010, 18:10
شرمنده بچه ها میدونم خستتون کردم یه سوال دارم این دیګه اخریشه خواهشن یه وقت با چماق دنبالم نیوفتین این روزا به حد کافی چماق خوردیم راستش سوالم در مورد اینه که این ګوشی ال جل هم مثل سامسونګ ګزینه فیلمبرداری اهسته و سریع داره یا نه مرسی که جواب میدید این حرف ها چیه! :دی اگه قراره کسی سوال نکنه پس این فروم به چه دردی میخوره! :27:

راستش این فیلمبرداری آهسته و سریع رو اولین بار الجی درست کرد....تو گوشی ویوتی 1.....نسخه سریع هم تو گوشی سیکرت الجی اومد....

رنوار هم هر دوتا شو داره.....:46:

mymihan
07-03-2010, 20:56
من صفحات زیادی رو خوندم ولی سرم گیج رفت.
حالا یه سوال دارم آیا با این گوشی می‌شه مثل سری w سونی با هندزفری آهنگ را گوش داد و اگر تماس بود با فشار دادن دکمه هندزفری آهنگ قطع شود.
و ایا مشکل gps و نقشه تهران کاملاً رفع شده است.

Michael Ropy
07-03-2010, 21:11
حالا یه سوال دارم آیا با این گوشی می‌شه مثل سری w سونی با هندزفری آهنگ را گوش داد و اگر تماس بود با فشار دادن دکمه هندزفری آهنگ قطع شود.بله یه دکمه Call داره توی قسمتی که دوتا هدست بهم وصل میشن.... اگه بزنید آهنگ قطع میشه میره برای تماس....

و ایا مشکل gps و نقشه تهران کاملاً رفع شده است. تا اونجایی که میدونم بچه ها الان بدون مشکل با GPS کار میکنن....

pooria.rio
07-03-2010, 22:26
من صفحات زیادی رو خوندم ولی سرم گیج رفت.
حالا یه سوال دارم آیا با این گوشی می‌شه مثل سری w سونی با هندزفری آهنگ را گوش داد و اگر تماس بود با فشار دادن دکمه هندزفری آهنگ قطع شود.
و ایا مشکل gps و نقشه تهران کاملاً رفع شده است.

با اجازه عمو حسین
جفت سوالاتون بلهههههه :46::27:

گوموش
07-03-2010, 23:37
Tiny[1].Encryptor.v1.0
نرم افزار جاوا هستش و رو رنوار هم خوب جواب میده:10:
اگه مدیران محترم اجازه بدن می تونم ضمیمه اش کنم:11:

pooria.rio
07-03-2010, 23:38
خدا خیرت بده
یه جا آپلودش کن ما هم استفاده کنیم :10:

گوموش
07-03-2010, 23:46
خدا خیرت بده
یه جا آپلودش کن ما هم استفاده کنیم :10:
خداییش فقط میخوام بدونم کی می تونم فایل ضمیمه کنم:41:
آخه میدونی یواش یواش دارم خسته میشم!:19:

گوموش
07-03-2010, 23:56
لینک اصلی شو میزارم با دانلود رایگان فقط تشکر فراموش نشه:19:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

DariushGreat
08-03-2010, 11:09
بله یه دکمه Call داره توی قسمتی که دوتا هدست بهم وصل میشن.... اگه بزنید آهنگ قطع میشه میره برای تماس....

تا اونجایی که میدونم بچه ها الان بدون مشکل با GPS کار میکنن....

توی کلوپ رنوار چه می کنی؟! مگه خودت ویوتی اسمارت نداری؟!!! :دی
ریویو گذاشتی ؟

هروقت که جناب عالی بشی همکار انجمن ( 5 یا 6 ستاره ) یا بشی مدیر یه انجمن، می تونی پرونده ضمیمه کنی.

شاد و پیروز باشین :10:

omg77
08-03-2010, 15:11
pooria جان ، کابل خروجی تلوزیون رو چند خریدی ؟

گوموش
08-03-2010, 15:31
pooria جان ، کابل خروجی تلوزیون رو چند خریدی ؟
بنده از علاءالدين خريدم 7 تومن حدودا 10 روز پيش:21:

Michael Ropy
08-03-2010, 15:42
توی کلوپ رنوار چه می کنی؟! مگه خودت ویوتی اسمارت نداری؟!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا دیگه شدیم غریبه آره؟!؟! :دی :دی :دی

ریویو گذاشتی ؟

بزارید به تعطیلات برسیم، میزارم.....چون اون موقع وقت زیاد دارم، الان هم دانشگاه دارم هم کار....:41:

گوموش
09-03-2010, 00:08
سلام اين هم يه فايل منيجر عالي براي رنوار كه تست شده هم هستش :31:
اينم لينك آخرين ورژنش:11:
لطفا تشكر فراموش نشه:10:
چون ستاره ميخوام:43:

omg77
09-03-2010, 02:26
بنده از علاءالدين خريدم 7 تومن حدودا 10 روز پيش:21:

وای گوموش ، اینجا میدن 14 تومن .

Highbury
09-03-2010, 15:01
سلام دوستان-اخرین قیمت بدون گارانتی این گوشی جنده؟
یه سوال دیگه : واسه کار کردن توی اینترنت چطوره؟میشه فارسی کیورتی نوشت؟
کلا برنامه ی اکسپلوررش چیه؟اپرا مینی داره؟قابلیت دانلود و دانلودresume داره؟

گوموش
09-03-2010, 15:21
وای گوموش ، اینجا میدن 14 تومن .
منظورت از اينجا كجاست رفيق؟:17:

سلام دوستان-اخرین قیمت بدون گارانتی این گوشی جنده؟
یه سوال دیگه : واسه کار کردن توی اینترنت چطوره؟میشه فارسی کیورتی نوشت؟
کلا برنامه ی اکسپلوررش چیه؟اپرا مینی داره؟قابلیت دانلود و دانلودresume داره؟
آخرين قيمت 2 روز پيش پرسيدم با گارانتي كامتل 290 تومن :18:
تو اينترنت هم عالي كار ميكنه. فارسي كيورتي هم داره . اكسپلور مخصوص خود گوشي هست وعاليه و اپرا ميني هم ميتوني نصبش كني.:10:

Highbury
09-03-2010, 15:34
1-حاشیه ی کنار گوشی واقعا فلزی هست یا رنگ فلزیه؟
2-استحکام گوشی چطوره؟لقی نمیزنه ؟من به کوچکترین لقی حساس هستم و گوشی رو سریعا میفروشم.
3-توی پکش چه لوازمی هست؟پک بدون گارانتی و کامتل با هم تفاوت دارند؟
4-اونطور که من متوجه شدم GPS این گوشی مثل گوشیهای سیمبین که روشون گارمین نصب میکردیم به صورت افلاین و رایگان نقشه را نشان میده.درسته؟برد وایرلس گوشی چطوره؟به 40 متر میرسه؟
5-من از وایرلس دانشگاه استفده میکنم.ایا سرعت اینترنت وایرلس توی گوشی از لب تاب کمتره؟میشه مثلا یه فیلمی رو دانلود کنم و بعدش قطع کنم و فردا بتونم ادامش رو دانلود کنم؟یعنی نرم افزار دانلو داره که قابلیت resume داشته باشه؟اپرا مینی ریسام داره؟
6-یه سوال خیلی مهمه دیگه: اگه میشه یه عکس از هدفون گوشی بذارید.اون قسمت دوم که به گوشمون وصل میکنیم رو میخوام با کریتیو ep635 عوض کنم 630 که خیلی بزرگه اما 635 هم کوتاهه و هم گردن بند داره -اما سوال من اینجاست که با عوض کردن تیکه ی دوم میشه دوباره با هدفونش صحبت کرد؟در واقع قسمت میکروفون هدفون به بدنه ی بالای هدفون متصل هست یا به تیکه ای که به گوشی متصل میشه.اگه یه عکسی بذارید ممنون میشم.

omg77
09-03-2010, 16:20
منظورت از اينجا كجاست رفيق؟:17:

منظور از اینجا ، همون محل سکونت کنار اسممه دیگه . یعنی شهر بزرگ و پیشرفته ی " ملایر " .
قیمت رنوار و کلیه اینجور کالاها در ملایر نسبت به تهران حدوداً 20 تومن گرونتره . ولی اینطور که معلومه قیمت کابل تلوزیون رنوار دو برابر تهرانه .
البته فکر کنم خواست به من گرون بده . چون واسه گوشی چونه زدم ازش تخفیف گرفتم ، اینه که خواست اون تخفیف رو یه کم جبران کنه .

pooria.rio
09-03-2010, 18:20
1-حاشیه ی کنار گوشی واقعا فلزی هست یا رنگ فلزیه؟
2-استحکام گوشی چطوره؟لقی نمیزنه ؟من به کوچکترین لقی حساس هستم و گوشی رو سریعا میفروشم.
3-توی پکش چه لوازمی هست؟پک بدون گارانتی و کامتل با هم تفاوت دارند؟
4-اونطور که من متوجه شدم GPS این گوشی مثل گوشیهای سیمبین که روشون گارمین نصب میکردیم به صورت افلاین و رایگان نقشه را نشان میده.درسته؟برد وایرلس گوشی چطوره؟به 40 متر میرسه؟
5-من از وایرلس دانشگاه استفده میکنم.ایا سرعت اینترنت وایرلس توی گوشی از لب تاب کمتره؟میشه مثلا یه فیلمی رو دانلود کنم و بعدش قطع کنم و فردا بتونم ادامش رو دانلود کنم؟یعنی نرم افزار دانلو داره که قابلیت resume داشته باشه؟اپرا مینی ریسام داره؟
6-یه سوال خیلی مهمه دیگه: اگه میشه یه عکس از هدفون گوشی بذارید.اون قسمت دوم که به گوشمون وصل میکنیم رو میخوام با کریتیو ep635 عوض کنم 630 که خیلی بزرگه اما 635 هم کوتاهه و هم گردن بند داره -اما سوال من اینجاست که با عوض کردن تیکه ی دوم میشه دوباره با هدفونش صحبت کرد؟در واقع قسمت میکروفون هدفون به بدنه ی بالای هدفون متصل هست یا به تیکه ای که به گوشی متصل میشه.اگه یه عکسی بذارید ممنون میشم.

1-واقعا فلزیه
2-استحکامشم خوبه،تا حالا که مشکلی نداشته :دی ،لقی هم نداره
3-همه چی دیگه مثل بقیه ی گوشی ها + قلم خوشگل + دفترچه فارسی (رم توش نیست)
4-نقشه آفلاین داره،وایرلسش رو هم من خیل ی استفاده میکنم ،اما بردش رو نمیدونم چقدره
هفتهی فبل هم با سرعت 120 KB در ثانیه باهاش دانلود کردم
اما این گویش دانلود رزیوم نداره،من تا الان گوشی ندیدم که رزیوم داشته باشه،شما دیدین ؟؟
5-آقا وایرلسش خوبه،بستگی به سرعت محل اتصالت داره :دی
6-هدفونش دو تیکس و میکروفن عضو ثابته،یعنی میتونین قسمت بالایی رو عوض کنین ولی کماکان از میکروفونش استفاده کنین
:10:

10-03-2010, 12:59
درود

سرم شلوغه، نمیرسم تک تک حال بچه ها رو بپرسم؛ خوبید؟ خوفید؟ چه خبرا ؟
یه نگاه به پست ها انداختم؛ همه پاسخ ها تایید میشه؛ فقط چون من اتثنا و پدر گوشی رو تو این یکسال در آوردم، درب باتریش یکم لق میزنه؛ خیلی کوچولو که البته در برابر زمین خوردن های وحشتناکش ؛ طبیعیه.

آقا ما چند روز پیش رفتیم کامتل؛ ساعت 5 بود؛ بعد نگو بسته بودند و صبح ها باز هستند؛ هیچی منم رفتم از مغازه پایینیش یه باتری اصل خریدم 21 تومن. عجب چیزیه ! :دی (منحرفین ذهنشون رو منحرف نکنند!!!) واقعا بی نظیر شده !

در مورد اون دوستمون که پرسیده بود 263 و 264 رو اجرا میکنه یا نه ؟ باید بگم کاتالوگ الجی رو گرفتم اونجا؛ ویوتی 1 هم ساپورت میکرد گه برسه به رنوار !

فرصت شد یکم کریستال رو تو دست بگیرم؛ البته نامرد نذاشت روشنش کنم؛ ولی خداییش بی نظیر بود.

همین دیگه؛ راستی 8 فروردین تولد یک سالگی رنوارم هستش! همتون دعوتید ها :دی

پیروز و سربلند باشید

pooria.rio
10-03-2010, 14:25
سلاااام
باطریت مبارک
اما وایمیستادی میرفتی گارانتی مجانی عوض میکردی پسر خوب
:41:
بیخودی 21 تومن .....

گوموش
10-03-2010, 15:05
سلام
رفقا اون برنامه فايل مخفي كن tiny Encryptor رو كسي استفاده كرده يا نه؟ خداييش خيلي عاليه:thumbsup:

pooria.rio
10-03-2010, 15:17
اونی که یکی دو صفحه پیش واسه دانلود گذاشتی رو گوشیه من گیر کرد و کار نداد !

10-03-2010, 15:47
باتری که شامل گارانتی نمیشه . یه نگاه به برگه گارانتیت بنداز ... .

Highbury
10-03-2010, 17:23
آیا گارانتی دار با بدون گارانتی تفاوت داره؟اونهایی که بدون گارانتی هستند آیا به همون سبک کامتل ترجمه و فارسی شده اند؟بدون گارانتی ها اخرین فریمور روش هست یا فرق میکنه.
به هر حال 20 تومان اختلاف قیمت دارند و منم پول زیادی ندارم نظرتون چیه؟
توی پکش کیف داره؟

pooria.rio
10-03-2010, 19:09
باتری که شامل گارانتی نمیشه . یه نگاه به برگه گارانتیت بنداز ... .

تو برگه نوشتن که شامل گارانتی نمیشه :دی
اما من 2 سری با گارانتی عوض کردم،تازه دفتر گارانتی تهران حتی اگه بخوای آزاد هم بخری قیمتش 9000 تومنه ! :10:

---------- Post added at 08:09 PM ---------- Previous post was at 08:07 PM ----------

آیا گارانتی دار با بدون گارانتی تفاوت داره؟اونهایی که بدون گارانتی هستند آیا به همون سبک کامتل ترجمه و فارسی شده اند؟بدون گارانتی ها اخرین فریمور روش هست یا فرق میکنه.
به هر حال 20 تومان اختلاف قیمت دارند و منم پول زیادی ندارم نظرتون چیه؟
توی پکش کیف داره؟

بله که تفاوت داره،لااقل وقتی گارانتی دار خراب بشه میدونی باید بری کجا ،ضمنا الان 2 سال گارانتیش کردن که دیگه واقعا خوبه
مسئله ی دیگه اینه که الان خیلی گوشی ها هستن که وقتی میخریشون هم خراب در میان،که اگه گارانتی نباشه معمولا مغازه دار هم زیر بار نمیره،اما وقتی گارانتی داشته باشه،خیلی شیک میبری دفتر گارانتی یه دونه نو میگیری
من میگم به خاطر 20 تومن ریسک نکن ،حالا خوددانی :10:
توی پکش کیف نداره عزیز

dark fear
10-03-2010, 21:07
یک سوپر ماکروی دیگه از رنوار برای بر و بچ گل :11:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5097355

سایز اصلی

من خودم کف کردم وقتی دیدمش :5::18:

dark fear
13-03-2010, 08:21
چرا بعد از خرابی سرور کسی تاپیکو بالا نمیاره :31:

pooria.rio
13-03-2010, 09:03
خوب شما آوردیش دیگه :دی

dark fear
13-03-2010, 15:15
امروز پس از مدتها یه گوشی 8 مگ دستم اومد و باهاش مقایسه کردم :31:
رفیقم آینو گرفته بود :27: فکر میکرد از رنوار بهتره :27:
قبلا n95 داشت .. وقتی عکسای منو تو کامپیوتر دید کفش برید .. بعد گفت که نوکیا چقد
کیفیتش پایینه ... یه آینو گرفته (البته واسه مامانش گرفته) اومده بم میگه محمد یه
گوشی گرفتیم که دوربینش از مال تو هم بهتره !:18: گفتم چی .. گفت آینو :18::18:
گفتم چرا فک میکنی بهتره .. گفت چون سونی اریکسونه:27:
خلاصه سرتونو درد نیارم :27: با هم کل انداخیتم بد جور کم اورد:27:
منم بخاطر اینکه تو ذوقش بخوره گفتم فک کنم کیفیتش رو روی نرمال گذاشتی .. ببرش بالا:27:
عکسا رو آپلود میکنم براتون میذارم :11:
البته بخاطر اینترنت ذغالی احتمالا با ابعاد اصلی نذارم ..
از این خندم میگیره که یه عده تو فروم با اعتماد به نفس بالا گفتم آینو بهترین 8 مگاپیکسله:27:
منتظر عکسا باشید:11:

گوموش
13-03-2010, 17:37
سلام
اين هم عيدي بنده به بروبچ رنواري !....
تقويم 1389 خيلي كامل و تست شده است دانلود از لينك زير (رايگان)

Highbury
13-03-2010, 17:53
اقا روی این گوشی بازیهای شتاب سنجی نصب میشه؟
اپرا مینی نصب میشه؟
3-تایپ کردن و اس ام اس دادن باهاش چه جوریه؟میشه سریع تایپ کرد؟
4-میشه تمش رو عوض کرد؟
5-بدون قلم صد در صد میشه باهاش کار کرد؟
انشالله رفتیم که بگیریم

dark fear
13-03-2010, 17:58
بفرمایید .. اینم عکسا ..
چون میدونستم الان بعضیا میان میگن دستکاریش کردی ترجیح دادم با ابعاد
اصلی هم بذارم تا حرفی نباشه :
(برای اینکه تفاوت فاحششون رو ببینید حتما سایز اصلی رو هم ببینید)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

زوم 100%

سایز های اصلی :

عکس دوم .. خوب به این عکس دقت کنید .. این عکس قشنگ تفاوت یه لنز استاندارد رو با یه لنز درپیت مشخص میکنه..
ببینید وقتی از بالا نور میتابه این آینو چقد ضعیف میگیره ..

زوم 100% :

سایز های اصلی

توضیحی لازم نیست .. فک کنم خودتون بدونید کدومشون رنواره
رنگهای آینو واقعا سرد و غیر طبیعیه ! کاش یه دوربین دیجیتال دم دستم بود نشونتون میدادم که واقعا
رنگای رنوار طبیعیه ! آخه آفتاب ساعت یک ظهر اهواز کجاش اینقد سفیده که آینو انداخته !!
علاوه بر رنگبندی ضعیفش جزئیاتش هم نسبت به رنوار پایین تره ... همچنین وضوحش واقعا پایین تره
و این بدلیل اینه که عکسای رنوار وقعا شارپه اما مال آینو اینگار یه مهی چیزی روی عکس افتاده
درضمن .. حجم عکسا هم واقعا جالبه :27:
سرجمع 2 تا عکس آینو یک مگ حجمشون بیشتر بود !!
یعنی حدود یه عکس دیگه ! یعنی حجم 2عکس رنوار برابر 3 عکس آینوـه ! به عبارت دیگر حجم عکسای
رنوار "دو سوم" عکسای آینوـه ! (حال میکنین چقد ریاضیم خوبه ؟:27: )

dark fear
13-03-2010, 18:10
درضمن ... خدا رو شاهد میگیرم .. قسم میخورم که هر4 عکس روی حالت اوتوماتیک گرفته شده ..
و من هم توی کامپیوتر هیچ دستکاری روشون انجام ندادم .. نه مال رنوار رو بالا بردم نه مال اونو پایین...
تو مرام ما نیست این کارا :5: هرچند اصلا نیازی به این کار هم نبود.. :21:

pulp_152
13-03-2010, 18:13
به نظرم عکسهای رنوار بسیار بهتر از اینو هستش ... اما در زمینه رنگ بندی اگه رنوار همین کیفیت اینو رو میداشت دیگه حرف نداشت

در هر صورت هم از لحاظ جزئیات هم از لحاظ وضوح .. تقریبا در اکثر موارد رنوار برده فقط یه مقدار رنگا غیر طبیعی جلوه میکنه

در مورد دستکاری هم تو اطلاعات معلومه هم اتومات بوده هم دستکاری نشده .. ممنون محمد رضا جان

dark fear
13-03-2010, 18:29
آقا رضا اشتباه میکنید .. این بخاطر اینه که احتمالا شما تا به حال اهواز نیومدید:31:
اینجا الان دیگه تابستونه (از تابستون شما که خیلی گرمتره)
مثلا این عکس رو که قبلا گرفتم نگاه کن :

یک سوپر ماکروی دیگه از رنوار برای بر و بچ گل :11:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5097355

سایز اصلی

من خودم کف کردم وقتی دیدمش :5::18:
اینم عکس مشابه از آینو :

میبینی که عکس رنوار اصلا زرد رنگ نیست
اگه شما هم تو موقعیت من بودین میدیدین که رنگای رنوار واقعی تره
من وقتی میذارم روی حالت مهتابی رنگا دقیقا مثل آینو میشه .. تازه رنوار عکساش خنثی است یعنی گرم
نیست .. اگه عکسای gsm رو دیده باشی متوجه میشی که رنگبندیش از بقیه رقبا کمی سردتر هم هست !
یعنی اگه i8510 یا مخصوصا s8300 اونجا بود عکسا رو حتی گرمتر هم مینداخت !
خلاصه میخام بگم این که میبینی عکسای آینو سفیدتره این رنگا غیر واقعین
اگه خواستی هرجور شده یه دوربین دیجیتال جور میکنم تا متوجه بشید..

pooria.rio
13-03-2010, 18:47
اقا روی این گوشی بازیهای شتاب سنجی نصب میشه؟
اپرا مینی نصب میشه؟
3-تایپ کردن و اس ام اس دادن باهاش چه جوریه؟میشه سریع تایپ کرد؟
4-میشه تمش رو عوض کرد؟
5-بدون قلم صد در صد میشه باهاش کار کرد؟
انشالله رفتیم که بگیریم

جواب همشون بلههههه :دی

dark fear
13-03-2010, 20:26
اینم واسه این که هیچ شک و شبهه ای باقی نمونه :31:

سایز اصلی

این عکسو یکی دو هفته پیش گرفتم (از تاریخ عکس معلومه)
اون روز آفتاب اینقد شدید نبود و درواقع آفتاب خوزستانی هنوز نیومده بود :31:
همینطور که میبینید رنگها اینجا با عکس قبل تفاوت داره
البته هردو عکس رنگها کاملا طبیعی هست .. فقط شرایط جوی تفاوت داره :46:

Michael Ropy
13-03-2010, 21:12
مرسی خوشم اومد از عکس ها.....محمد جان فقط میخوام یه i8510 یا i8910 ای جور کنی یه مقایسه ای چیزی، آخه آینو که نشد دوربین! :دی :15::15:

پی نوشت: دارم پشیمون میشم ویوتی اسمارت رو بفروشم، رنوار بگیرم! :دی

pulp_152
13-03-2010, 21:42
بازم به نظرم رنگ ها غیر واقعی هستن محمد رضا جان ببین ... رنگ سبزه هارو ...

یا اینجا به رنگ درخت دقت کن

شاید آینو یه مقدار رنگ و رو رفته باشه رنگهاش.. اما رنوار هم خیلی پر رنگه .. یه مقدار اگر رنگها طبیعتر میبود و همین کیفیت و وضوح رو میداشت زیبایی عکس به مراتب بیشتر بود ...

اینم بگم بعضیها دوست دارن که مثلا زردتر یا پر رنگتر جلوه کنه که البته یه نظر شخصی هستش و در ریویوها نمره منفی میگیره

در کل برنده رنواره قطعا !

hasanmotori
13-03-2010, 21:48
البته تازگیا اهواز همش پر از گرد و خاکه ... خوبه که ما خودمون بچه اهوازیم و چند روز پیشم اهواز بودیم :27: ... پس فک نمیکنم اون آفتابی که محمد میگه باشه :27:
منم میخاسم گوشیمو به یکی بفروشم ولی به خاطر شما هم که شده بهش میگم بره رنوار بخره ببینم این رنوار چیه که انقد ازش تعریف میکنین آخه
یه چیزاییم دیگه خیلی عجیبه ... مثلاً همین محمد رفته تو تاپیک آینو میگه کیفیت ال سی دی رنوار بهتره !
حتماً باید با رنوار کار کنم اینجوری نمیشه

pulp_152
13-03-2010, 21:58
نه حسن عکسها درسته ! مطمئنم .. با نرم افزار دیدم

گوموش
13-03-2010, 22:21
دوربين رنوار تنها مزيتش نيستا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:7:

dark fear
14-03-2010, 14:15
نه دیگه .. :31:
به نظرم این عکس اصلا زیادی پررنگ نیست

که بازم میگم بخاطر شرایط جوییه.. اون روز واقعا هوا همینجو بود ...
بازم میگم .. آقا رضا احتمالا شما تاحالا اهواز نیومدی .. رنگ سبزه های اینجا با شهرای سردسیر فرق میکنه
این سبزه ها اسمشون شمشاده و دقیقا همینجورن .. یعنی خیلی سبزن و به اصطلاح Fresh هستن..:31:
یا اون درخت که بهش میگن 3پستون (:13:) دقیقا همین رنگه .. حالا یبار با یه دوربین دیجیتال هم مقایسه میکنم :10:

مثلا این عکسا رو که تو اصفهان گرفتم ببین :

همینطور که میبینی رنگ سبزه های اینجا فرق داره :31:
منتظر مقایسه با دوربین دیجیتال باشید :10: (البته شاید نه به این نزدیکی :13:)

منم میخاسم گوشیمو به یکی بفروشم ولی به خاطر شما هم که شده بهش میگم بره رنوار بخره ببینم این رنوار چیه که انقد ازش تعریف میکنین آخه
یه چیزاییم دیگه خیلی عجیبه ... مثلاً همین محمد رفته تو تاپیک آینو میگه کیفیت ال سی دی رنوار بهتره !
حتماً باید با رنوار کار کنم اینجوری نمیشه
تو باز پیدات شد ؟:27:
الان یه چی بش میگم باز بم اخطار میدن :27:
-
اگه درمورد کیفیت صفحه شک داری حاظرم یه عکس از ال سیدی هردو گوشی بهت نشون بدم :10:
من تاحالا هیچ گوشی ای به کیفیت صفحه رنوار ندیدم .. (تعجب نکن .. هنوز led های سامسونگو ندیدم:31:
میگن اونا کیفیتشون خوبه .. :46: )

dark fear
14-03-2010, 14:20

از این پست شما .. و این که حسن پستشو ادیت کرده درمی یابیم :
حسن اومده گفته که عکسا دستکاری شدن .. یا مال رنوار بالا رفته .. یا مال آینو پایین اومده :31:
که شما مچشو گرفتی :31:
حال میکنید چه کارآگاه باهوشی هستم :21:
-
خطاب به حسن :
همین کارت خودش اعتراف بزرگ به کیفیت و تفاوت رنواره :27:

Michael Ropy
14-03-2010, 14:39
من که متوجه نمی شم محمد رضا جان (pulp)، آخه عکس های رنوار که به نظرم خیلی طبیعی گرفته، خوب برگ درخت سبزه دیگه، آبی که نیست! :دی یعنی منظورم اینه که برگ ها و سبزه ها زندست و واقعی به نظر میاد، ولی آینو انگار یکم تیرست.....مثلا اون صندلیه، قسمت زرد رنگش توی آینو نارنجی شده، حالا اینجا رو باید محمد بگه کدوم درسته: زرد یا نارنجی......

dark fear
14-03-2010, 15:11
والا من که میگم مال رنوار خیلی طبیعی تره..
البته آقا محمدرضا حق داره .. سبزه های اینجا رنگشون غیر طبیعییه :31:
ولی از اونجایی که تعصب توی هر انسانی (ازجمله من ) هست ممکنه
اشتباه کنم (که فکر نمیکنم حداقل تو این مورد اشتباه کنم :31: )
برای اثبات طبیعی بودن رنگ هیچ راهی وجود نداره به جز این که با یه دوربین دیجیتال مقایسه بشه..
البته تا اونجایی که یادمه GSM به Color actually رنوار بالاترین امتیاز یعنی 8 رو داده ..
و اینم نقل قول از GSM :

LG Renoir has probably the most accurate color
منبع:

قابل توجه حسن :21:
البته gsm ملاک نیست ... اشتباه هم داشته تو مقایسش :13:

pulp_152
14-03-2010, 18:29
خود رضا باید بگه که رنگها کدوم واقعی تره ..

فقط نظرمو میدم ...

به این عکس نگاه کن ...

این رنگ شمشاد در حالت طبیعی هستش که حداقل چشمای بنده میبینه ...

و

حالا شما این قسمتهایی که تو افتاب هستو ولش کن .. قسمتهایی که تو سایه هست رو با این مقایسه کن رضا جان ...

و با این

hasanmotori
14-03-2010, 18:44
از این پست شما .. و این که حسن پستشو ادیت کرده درمی یابیم :
حسن اومده گفته که عکسا دستکاری شدن .. یا مال رنوار بالا رفته .. یا مال آینو پایین اومده :31:
که شما مچشو گرفتی :31:
حال میکنید چه کارآگاه باهوشی هستم :21:
-
خطاب به حسن :
همین کارت خودش اعتراف بزرگ به کیفیت و تفاوت رنواره :27:

چقد باهوشی تو :27:
مگه به خودت شک داری ؟
بچه خوندن اگه من همچین چیزی نوشته بودم بگن من اولش اون تیکه که خودمون چند روز پیش اهواز بودیمو ننوشته بودم که بعد اضافش کردم
اگه هم گفته بودم که دست کاری شدن چرا باید ادیت کنم ؟
اگه چیزی میگم پاش وایمیسم
خودمم تو اون تاپیک بهترین 8 مگاپیکسلی گفتم که آینو اصلاً قوی نیست
ولی اینم باید قبول کنی که رنوار بیش از حد رنگهارو آبرنگی میکنه و اصلاً طبیعی نیست
ولی ال سی دیشو قبول ندارم
آینو ال سی دیش جزو خوباست ولی رنوار معمولیه
دیگه قبول کن ... جر نزن انقد :27:

محمد رضا جان خودت بگو من چی نوشته بودم که بعد ادیتش کردم

pulp_152
14-03-2010, 19:54
در مورد همین ابو هوا بود دیگه :31:

dark fear
14-03-2010, 21:07
خود رضا باید بگه که رنگها کدوم واقعی تره ..

فقط نظرمو میدم ...

به این عکس نگاه کن ...

اولا من کوچیک شما محمد هستم (نه محمد رضا :31: )
دوما جالبه .. چون s8300 این رنگی انداخته این رنگ طبیعیه ؟
سوما !! شما داری رنگ شمشاد توی هوای ابری رو با رنگش تو هوای آفتابی مقایسه میکنی ! خیلی عجیبه !
این عکس شما بهش میخوره تو شمال باشه .. هوا ابریه و شرایط جوی کاملا فرق داره
این 2 عکس رو نگاه کن :

سایز اصلی :

سایز اصلی :

البته این دومی رو درست فکوس نکردم .. همیجور گرفتم !
نگاه کن .. رنگ بندیشون کاملا فرق میکنه .. اما تو هردو شرایط به نظرم کاملا طبیعیه ! اتفاقا 2تا مزیت های خیلی خوب
رنوار یکی عکسای شارپ و یکی رنگبندی طبیعیه که همه سایتهای مقایسه کننده بهش اشاره کردن ! حتی phone Arena که
با LG پدر کشتگی داره !
من هر جور شده یه عکس رو واستون با یه دوربین دیجیتال مقایسه میکنم تا ملتفت بشید:31:
ولی حداقل تا یکی دو روز دیگه که وضع آفتاب بهتر بود یه عکس میگیرم میذارم باور کنید :10:
خیلی دوست دارم یه s8300 گیر بیارم و یه مقایسه باش بکنم :10:

آینو ال سی دیش جزو خوباست ولی رنوار معمولیه
دیگه قبول کن ... جر نزن انقد :27:

محمد رضا جان خودت بگو من چی نوشته بودم که بعد ادیتش کردم
هرچی تو بگی :27:
وقتی GSM میگه پردازش داخلی رنوار بالا نیست درست گفته ولی وقتی گفته طبیعی ترین رنگا رو میگیره
الکی گفته ؟ :27:
اگه عکس مقایسه 2تا ال سیدی رو بذارم بدجور ضایع میشی ها :21:
جدا از شوخی میگم .. بخدا کیفیتش بالا تر بود .. رنوار یه قابلیت هوشمند داره که وقتی عکس رو نمایش میده
اوتوماتیک کنتراست و .. رو بالا میبره .. و کیفیتش خیلی بهبود پیدا میکنه

pulp_152
14-03-2010, 21:22
اولا من کوچیک شما محمد هستم (نه محمد رضا :31: )
دوما جالبه .. چون s8300 این رنگی انداخته این رنگ طبیعیه ؟
این عکس بهش میخوره تو شمال باشه .. هوا ابریه و شرایط جوی کاملا فرق داره
من هر جور شده یه عکس رو واستون با یه دوربین دیجیتال مقایسه میکنم تا ملتفت بشید:31:
ولی حداقل تا یکی دو روز دیگه که وضع آفتاب بهتر بود یه عکس میگیرم میذارم باور کنید :10:
خیلی دوست دارم یه s8300 گیر بیارم و یه مقایسه باش بکنم :10:

شما سروری ...

مگه صحبت سر 8300 هستش محمد جان ؟

تنها گفتم این رنگ به نظرم طبیعیه و درسته... چیزی که با چشم میبینم همینه ...حالا یکم شارپ بشه یا وضوحش کم و زیاد بشه اینجا ملاک قرار ندادم ..در کل نظرت برام مهمه تنها نظر خودم رو دادم ... موفق باشی :11:

hasanmotori
14-03-2010, 21:26
این عکس بهش میخوره تو شمال باشه

همین دیگه ... همه میدونن این روزا هوای اهواز غبار آلوده و انگار ابریه ... مثله شماله :27:

وقتی GSM میگه پردازش داخلی رنوار بالا نیست درست گفته ولی وقتی گفته طبیعی ترین رنگا رو میگیره

پس ینی حرف gsmarena رو قبول داری دیگه

پس اینجارو بخون :

These comparative photos once again confirm our initial observations. The Samsung M8800 Pixon has very good contrast levels and together with the INNOV8 much better color accuracy than the LC KC910 Renoir. Furthermore both Samsung handsets have none of the excessive sharpening artifacts that are easily visible on the LG KC910 Renoir photos.

هه هه هه :27:
گفته که پیکسون و 8510 رنگبندی بهتری نسبت به رنوار دارن
تازه گفته رنوار بر خلاف اون دوتا بیش از حد عکسو شارپ میکنه
دیگه چی میگی آخه ؟
گوشیی که تو رنگ بندی و پردازش داخلی و شارپنس انقد ضعیف باشه چطور میتونه بهترین 8 باشه ... انقد گفتین که همه گول خوردن :27:
بهترین 8 مطمعناً رنوار نمیتونه باشه به همین 3 دلیلی که گفتم که خیلیم مهم هستن

hasanmotori
14-03-2010, 21:40
اینم مقایسه

8510 :

renoer :

واقعاً رنگ بندی رنوار اصلاً قشنگ و طبیعی نیست
حالا بعضیا باز طبیعی نیستن ولی قشنگن ... رنوار نه طبیعیه نه قشنگه
نویزشم که از 8510 بالاتره
برید بمیرید با بهترین 8 تون :27: :21:
ینی واقعاً رنوار با این رنگ بندی له بهترین 8 بود از نظر شما :18:
آقا کاظم کجایی ؟ من جات باشم عمراً رنوار بخرم :27:
بابا برید جت بخرید خیلی از این بهتره ... تا حالا نمیخاستم بگم دوربین جت از رنوار بهتره ولی دیدم مثکه نمیشه کوتاه اومد
بدون شک دوربین جت از رنوار بهتره :18: :27: شاید باورش سخت باشه ولی حقیقته

DariushGreat
14-03-2010, 21:43
همین دیگه ... همه میدونن این روزا هوای اهواز غبار آلوده و انگار ابریه ... مثله شماله :27:

پس اینجارو بخون :

دیگه چی میگی آخه ؟
گوشیی که تو رنگ بندی و پردازش داخلی و شارپنس انقد ضعیف باشه چطور میتونه بهترین 8 باشه ... انقد گفتین که همه گول خوردن :27:

کافیه عکس های مقایسه ای Renoir، i8510 Innov8، m8800 Pixon8 و C905 رو که در همون GSMArena هست رو ببینی تا بفهمی که چرا رنوار به عنوان بهترین 8 مگاپیکسلی جهان برگزیده شد...

شاد و پیروز باشین :11:

hasanmotori
14-03-2010, 21:50
کافیه عکس های مقایسه ای Renoir، i8510 Innov8، m8800 Pixon8 و C905 رو که در همون GSMArena هست رو ببینی تا بفهمی که چرا رنوار به عنوان بهترین 8 مگاپیکسلی جهان برگزیده شد...

به پست بالا مراجعه شود :27: :21: :31: :20:
این بعد از اینه که نسخه اصلی پیکسون به دست gsm رسیده
حتا پیکسونم از رنوار بهتر شده :27: :21: :18: :31: :20:

pulp_152
14-03-2010, 22:01
در کل رنوار به نظرم خیلی دوربین خوبی داره ... و بهتره حسن جان تا زمانی که یه مقایسه نکردیم در مورد 8510 و رنوار یا حتی 8910 یا 8300 بحثی نباشه .. چون وقت تلف کردنه فعلا که از آینو بسیار بهتر بوده و برنده قطعی هستش .. از دوستان هم خواهش میکنم هیمنجا دیگه بحثو تموم کنند به بحث های بیشتر نکشه ...

تا چند روز دیگه اگه رنوار دستم برسه یه مقایسه بین رنوار و 8300 میزارم امیدوارم همینجوری باشه محمد جان که شما میگی .. من که تا حالا با رنوار کار نکردم یعنی با دوربینش کار نکردم و عکسهاشو تو سیستم نریختم ببینم به عکسهای شما و سایتها اطمینان دارم اما با 8300 که بندازم کاملا متوجه میشم چطوره .. چه رنگهاش چه دقت و جزئیات و ...

dark fear
14-03-2010, 22:12
الان یه بش میگم بم اخطار میدن :27:
آخه آدم **** هوای ابری مثل خاکیه :13:

گاگول خوبه گفتم که GSM هم اشتباه داشته

پس اینجارو بخون :
میشه منبعشو بم بدی :27:
من منبع حرفمو گذاشتم .. که گفته بود رنوار طبیعی ترین رنگها رو داره

دیگه چی میگی آخه ؟
واقعا بچه ای:13:
بات بحث نکنم بهتره :2:
اگه واسم مهم بود عکسای GSM رو قشنگ و جزء به جزء برات مقایسه میکردم (همون کاری که مقداد کرد)
ولی نظرت اصلا برام مهم نیست :31:
نمیدونی چقد دوس دارم یه I8510 گیر بیارم :20:
اونموقع حالیت میکنم :21:
از محمد رضا یاد بگیر .. ببین چقد با شخصیت .. قشنگ میاد حرفشو میزنه و خیلی محترمانه نظرشو میده:10:
اما تو :2:
هی میترسم یه چیزی در شانت بگم بن بشم :13:
ولی یه ضرب المثل قدیمی هست که میگه نرود میخ آهنین در سنگ

جت بهتر از رنواره
خندیدیم :10:
اتفاقا یکی از دوستام جت داره !
یه مقایسه میکنم حالتو میگیرم :21:
خودت در جاهای مختلف گفتی که دوربین جت از I8510 بهتره .. وقتی من بهت ثابت کردم که رنوار از جت بهتره
دیگه ثابت میشه از I8510 خیلی بهتره :27:

---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------

در کل رنوار به نظرم خیلی دوربین خوبی داره ... و بهتره حسن جان تا زمانی که یه مقایسه نکردیم در مورد 8510 و رنوار یا حتی 8910 یا 8300 بحثی نباشه .. چون وقت تلف کردنه فعلا که از آینو بسیار بهتر بوده و برنده قطعی هستش .. از دوستان هم خواهش میکنم هیمنجا دیگه بحثو تموم کنند به بحث های بیشتر نکشه ...

تا چند روز دیگه اگه رنوار دستم برسه یه مقایسه بین رنوار و 8300 میزارم امیدوارم همینجوری باشه محمد جان که شما میگی .. من که تا حالا با رنوار کار نکردم یعنی با دوربینش کار نکردم و عکسهاشو تو سیستم نریختم ببینم به عکسهای شما و سایتها اطمینان دارم اما با 8300 که بندازم کاملا متوجه میشم چطوره .. چه رنگهاش چه دقت و جزئیات و ...

حسن یاد بگیر :10:
خوشم اومد .. آدم خیلی منطقی و حرفه ای هستی :10:
کارت درسته:46:
من به مقایسه شما هم کاملا اعتماد دارم .. اگه توش رنوار ضعیف تر بود قبول میکنم:10:
چون حرفتو قبول دارم:10:

hasanmotori
14-03-2010, 22:26
الان یه بش میگم بم اخطار میدن
آخه آدم **** هوای ابری مثل خاکیه

من که مثه تو بیجنبه نیسم
یه چیزی بهت گفتم زود رفتی گزارش دادی :27:

گاگول خوبه گفتم که GSM هم اشتباه داشته

خودتی :27:
حالا دیگه اشتباه داره :27:

میشه منبعشو بم بدی
من منبع حرفمو گذاشتم .. که گفته بود رنوار طبیعی ترین رنگها رو داره

تو اون منبع که گفته رنوار بهترین رنگ بندیو داره بیار ببینم

اینم منبع من :

واقعا بچه ای
بات بحث نکنم بهتره
اگه واسم مهم بود عکسای GSM رو قشنگ و جزء به جزء برات مقایسه میکردم (همون کاری که مقداد کرد)
ولی نظرت اصلا برام مهم نیست

این حرفا اثرات سوختنه :18: :27:

از محمد رضا یاد بگیر .. ببین چقد با شخصیت .. قشنگ میاد حرفشو میزنه و خیلی محترمانه نظرشو میده

آره واقعاً ... سامسونگیه دیگه ... سامسونگیا کلاً خیلی محترمن

ولی یه ضرب المثل قدیمی هست که میگه نرود میخ آهنین در سنگ

100%
شماها واسه خودتون بریدینو دوختینو که رنوار بهترین 8 ه ... حالا هر چی مدرک بیاریم که اشتباه میکنید قبول نمیکنید که

خودت در جاهای مختلف گفتی که دوربین جت از I8510 بهتره .. وقتی من بهت ثابت کردم که رنوار از جت بهتره

تو روز که بهتر نیست ... حداقل مساوین و چون رزولوشن 8510 بیشتره تو وضوح بهتره پس 8510 در کل بهتره
تو شبم فلش 8510 چون سفید میکنه به خوبیه جت نیست
بعدش جت سرعت دوربینش بالاتره و لرزش عکسش کمتره
این جتی که دوستم داره یه مشکلی داره و با فلش عکساش تار میشه اگه درست بود که دیگه هیچی

محمد جان ما دوستیم نمیخاد انقد خودتو ناراحت کنی
الان مدیرا میان هرچی پست دادیم پاک میکنن
من چیزی نمیگم ... فقط شماها هی همه جا نگین بهترین 8 ه ... اول مقایسه کنید بعد

DariushGreat
14-03-2010, 22:46
به پست بالا مراجعه شود :27: :21: :31: :20:
این بعد از اینه که نسخه اصلی پیکسون به دست gsm رسیده
حتا پیکسونم از رنوار بهتر شده :27: :21: :18: :31: :20:
عکس مقایسه ای رو ندیده بودم! برای من لود نشده بود!!! :دی

اون موقع که رنوار تازه معرفی شده بود ( این مقایسه مال اون موقعه )، عنوان برترین رو گرفت. اما با ارایه نگارش تازه پیکسون، رقابت سنگینی میان این دو گوشی به وجود اومد. انصافا رقابت نفس گیری بود.
یادم میاد در جایی خوندم که با اختلاف بسیار اندک ( اپسیلون وار!!! ) در بخش عکاسی پیکسون 8 جدید برتر شد. اما یه عیب داشت که اون هم مربوط به دامنه گسترده تصویر بود که برای رنوار عالی کار می کرد، اما برای پیکسون تصاویر رو مات می کرد. دست پایان به صورت کلی ( عکسبرداری و فیلم برداری ) هم رنوار بهترین شد.

درباره این که گفتی جت بهتر از رنواره، من اصلا جت رو در حد و اندازه رنوار نمی بینم! :27: حداقل یه مقایسه میان آینو و رنوار می گذاشتی سنگین تر می بود حسن جون. :10:

rozysara
14-03-2010, 22:46
به به میبینم که اینجا تبدیل به میدان جنگ شده
اره اره 2 3 نفر اونجا زنده موندن اونارو هم بزن
.......................... ایییییییییییییییییی دمت گرم نشونه گیریت حرف نداشت

بابا بچه ها این کارا چیه از شما بعیده منو نگا کنید به خاطر یه عکس اخطار گرفتن مواظب خودتون باشید

راستی منتظر مقایسه بین رنوار و s8300 هستش حتما خیلی جالب و مفید خواهد بود

hasanmotori
14-03-2010, 23:20
داریوش جون ببین پیکسون ضعیفترین 8 سامسونگه ... دیگه خودت حساب کن وقتی ضعیفترین سامسونگ از رنوار بهترین باشه پس دیگه 8510 و اس8300 و 8910 خیلی بهترن

به به میبینم که اینجا تبدیل به میدان جنگ شده
اره اره 2 3 نفر اونجا زنده موندن اونارو هم بزن
.......................... ایییییییییییییییییی دمت گرم نشونه گیریت حرف نداشت

بابا بچه ها این کارا چیه از شما بعیده منو نگا کنید به خاطر یه عکس اخطار گرفتن مواظب خودتون باشید

راستی منتظر مقایسه بین رنوار و s8300 هستش حتما خیلی جالب و مفید خواهد بود

سارا خانوم حال میکنی عجب نشونه گیریی دارم :دی
ولی راس میگی من از همه دوستان معذرت میخام
منتظر مقایسه های بعدی دوستان هستیم

گوموش
15-03-2010, 00:05
داریوش جون ببین پیکسون ضعیفترین 8 سامسونگه ... دیگه خودت حساب کن وقتی ضعیفترین سامسونگ از رنوار بهترین باشه پس دیگه 8510 و اس8300 و 8910 خیلی بهترن

سارا خانوم حال میکنی عجب نشونه گیریی دارم :دی
ولی راس میگی من از همه دوستان معذرت میخام
منتظر مقایسه های بعدی دوستان هستیم
سلام
رفقا واقعا اينجا جاي اينجور بحث هاست ؟:41:
لطفا اگه ترفندي، برنامه اي، راه حل مشكلي،معرفي كارآيي هاي نهفته اي و در كل هر چيز آموزنده اي راجع به اين تايپيك هست رو مطرح كنيد تا ديگران نيز استفاده كنند:10:
مقايسه خوبه ولي انگار كار از مقايسه خيلي وقته گذشته:2:
باز هم خواهش ميكنم:11:

Michael Ropy
15-03-2010, 10:53
من فقط یه چیز بگم، حالا دوباره جنگ نشه به خاطر حرفم! :دی

محمد رضا جان، اون دو تا عکسی که گذاشتی باورم نمیشه از S8300 باشه! :13: خیلی تار گرفته، شارپ نیست عکس ها.....تو عکس اولی اگه رو شمشاد ها و دومی قسمت راستش تصویر اون دیوار ها زوم کنید متوجه میشید چی میگم.....

نمونه هاش:

Highbury
15-03-2010, 11:26
اقا من یه چیزی بگم که دعوا تموم بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:31:
به نظرم هر دو گوشی عالی عکس گرفتن و تفاوت زیادی ندارن در واقع کسی متوجه نمیشه که کدومشون بهتره.
پس بی خیال بشید.

pulp_152
15-03-2010, 12:28
من فقط یه چیز بگم، حالا دوباره جنگ نشه به خاطر حرفم! :دی

محمد رضا جان، اون دو تا عکسی که گذاشتی باورم نمیشه از S8300 باشه! :13: خیلی تار گرفته، شارپ نیست عکس ها.....تو عکس اولی اگه رو شمشاد ها و دومی قسمت راستش تصویر اون دیوار ها زوم کنید متوجه میشید چی میگم.....

نمونه هاش:

حسین جان عکس اولی که از کیفیتش کم شده .. از حجمش میتونی متوجه بشی ... 1 مگابایت در حالی که حجم اصلیش 2.3 هستش ... واسه اینکه زودتر اپدیت بشه اینکارو کردم ...

عکس دومی م که جزئیاتش فکر میکنم خیلی عالی و خوب باشه ... حتی شارپ بودنش هم خوبه .. رنگ بندی هم خوبه اتفاقا عکس دومی متعلق به مقایسه با دوربین کنون 2 میلیونی اگه یادت باشه که از لحاظ رنگ بندی تفاوتی نداشتن ...

کلا تا دو تا گوشی کنار هم نباشن نمیشه نظر داد تا حالا با چند تا گوشی که مقایسه کردم خوب بوده حالا باز با رنوار یا 8910 مقایسه میکنم ببینم چطوره ...

hasanmotori
15-03-2010, 12:37
حسین جان عکس اولی که از کیفیتش کم شده .. از حجمش میتونی متوجه بشی ... 1 مگابایت در حالی که حجم اصلیش 2.3 هستش ... واسه اینکه زودتر اپدیت بشه اینکارو کردم ...

عکس دومی م که جزئیاتش فکر میکنم خیلی عالی و خوب باشه ... حتی شارپ بودنش هم خوبه .. رنگ بندی هم خوبه اتفاقا عکس دومی متعلق به مقایسه با دوربین کنون 2 میلیونی اگه یادت باشه که از لحاظ رنگ بندی تفاوتی نداشتن ...

کلا تا دو تا گوشی کنار هم نباشن نمیشه نظر داد تا حالا با چند تا گوشی که مقایسه کردم خوب بوده حالا باز با رنوار یا 8910 مقایسه میکنم ببینم چطوره ...

محمد رضا جان اتفاقاً میخاستم همینو بهت بگم
وقتی میخای حجم عکسو کم کنی نباید کیفیتشو بیاری پایین
باید ریسایزش کنی که فقط کوچیک بشه و کیفیتش نیاد پایین

Michael Ropy
15-03-2010, 12:40
اوکی! تسلیم! :دی :15::15::15:

Highbury
15-03-2010, 15:09
دوستان رنوار آیا این دوبرنامه ی دیکشنری و ir-daroo رو نشون میده؟فونتش مشکل نداره ؟؟؟

dark fear
15-03-2010, 15:13
من که مثه تو بیجنبه نیسم
یه چیزی بهت گفتم زود رفتی گزارش دادی :27:
خو میخواستی نگی :27::21:

خودتی :27:
حالا دیگه اشتباه داره :27:
کچل ! من قبل از اینکه تو چیزی بگی گفته بودم GSM اشتباه داره ! یبار برو اون پستو بخون !!:31:

تو اون منبع که گفته رنوار بهترین رنگ بندیو داره بیار ببینم
زحمت بده اون صفحه که لینکشو گذاشتم نگا کن .. تو قسمت COLOR ACTUALY
دقیقا از همونجا پیست کردم .. اینم ترجمش :
KC910 احتمالا طبیعی ترین رنگها را دارد .. هرچند به نظر ما I8510 نیز رنگها خوبی میگیرد و ما
آن را بیشتر میپسندیم (میخام نپسندن :27: )
البته الان متن اصلیش یادم نیست ... ولی این تیکه که گفته رنوار طبیعی ترین رنگا رو داره دقیقا ذکر شده :10:
هرچند به رنوار و I8510 امتیاز برابر 8 و بیشترین امتیاز رو داده (سلیقه رو اینجا دخیل کرده:27: وگرنه خودش
هم اشاره کرده بود که رنگای رنوار طبیعی ترن)

اینم منبع من :

به همین دلیل میگم GSM هم با وجود اعتبار زیادش اشتباه هم داره..
مثلا اومده پیکسون آپدیت شده رو که الگوریتم هاش تصحیح شدن با عکسای قدیمی رنوار مقایسه
کرده !
یکی نیست بگه خو رنوار هم آپدیت شده .. الگوریتم هاش تصحیح شده مثل I8510 که آپدیت شده..

این حرفا اثرات سوختنه :18: :27:

میگم بچه ای :31:

آره واقعاً ... سامسونگیه دیگه ... سامسونگیا کلاً خیلی محترمن
ما مخلصشیم .. اصلا واسه من حزب و حزب گرایی مهم نیست ..
آقا رضا کارش درسته .. حالا میخاد گوشیش سامسونگ باشه یا اپل ! :5:

شماها واسه خودتون بریدینو دوختینو که رنوار بهترین 8 ه ... حالا هر چی مدرک بیاریم که اشتباه میکنید قبول نمیکنید که
بریدیم و دوختیم ؟؟؟!!! :18::18:
مرد مؤمن ! مقداد بیچاره خودشو داغون کرد و با استدلال و عکس و کراپ حرفاشو زد ! اونوقت میگی بریدیم و دوختیم:18:

تو روز که بهتر نیست ... حداقل مساوین و چون رزولوشن 8510 بیشتره تو وضوح بهتره پس 8510 در کل بهتره
تو شبم فلش 8510 چون سفید میکنه به خوبیه جت نیست
دست پیش میگیری که پس نیفتی ؟ :21:
خوب باشه مساوین ! من که نگفتم جت بهتره ! خودت گفته بودی !
دقیقا تو یکی از تاپیکا گفتی جت اینو سوسکش کرد .. i8510 اصلا بهترین 8 مگ نیست :21:

محمد جان ما دوستیم نمیخاد انقد خودتو ناراحت کنی
الان مدیرا میان هرچی پست دادیم پاک میکنن
ما مخلصتیم بابا :11:
تو مطمئن باش من با این چیزا ناراحت نمیشم :10:
من روح بسیار وسیعی دارم :20:

من چیزی نمیگم ... فقط شماها هی همه جا نگین بهترین 8 ه ... اول مقایسه کنید بعد
وقتی تو دم و دیقه تو هر تاپیکی بدون یه ذره انصاف میگی رنگ ها رنوار آبرنگین !! :18:
چه انتظاری داری :13:
من تا چند روز دیگه دوربین دستم میاد .. یه مقایسه میکنم :10:
آقا رضا هم که هروقت مقایسه کرد بذاره .. اوساس ایشون :10:

hasanmotori
15-03-2010, 15:42
خب من دیگه نمیخام مثه تو بحثای بچه گونه کنم
فقط
این که میگی اومده عکسای پیکسون آپدیت شده رو با عکسای قدیمی رنوار مقایسه کرده اشتباهه
ببین این متنی که من دادم بعد از همه اون متناست
ینی همه گوشیا دیگه ورژن اصلی بودن و نه آپدیت شده
اون مقایسه ورژن اصلی نبود و رنوار تو رنگ بندی در حد 8510 بود ولی بعد از اینکه گوشی های اصلی مقایسه شدن رنوار خیلی از پیکسون و 8510 عقب افتاد تو رنگ بندی
اون عکسیم که از رنوار گزاشته همزمان با پیکسونه
نمیشه که یه عکس ماله کلی وقت پیشو با یه جدید مقایسه کنه

من اولش اومدم به مقداد خان گفتم که رنوار تو رنگ بندی و نویز و شارپینگ و پردازش داخلی مشکل داره
ولی اون هی میگفت تو دوربین فقط وضوح مهمه
اشتباهشم همین بود که پردازش داخلی ضعیف تو رنوار باعث میشد که تصویر صاف نباشه و فک میکرد که این ینی وضوح بیشتر
اگه میخای برات مقایسه این قسمتو بیارم
بعد دیگه من دیدم مثکه نمیخاد قبول کنه منم بیخیال شدم

منم خیلی دوس دارم یه رنوار بیاد دستم ببینم این چیه که انقد ازش تعریف میکنین

dark fear
15-03-2010, 16:35
خب من دیگه نمیخام مثه تو بحثای بچه گونه کنم
فقط
این که میگی اومده عکسای پیکسون آپدیت شده رو با عکسای قدیمی رنوار مقایسه کرده اشتباهه
ببین این متنی که من دادم بعد از همه اون متناست
ینی همه گوشیا دیگه ورژن اصلی بودن و نه آپدیت شده
اون مقایسه ورژن اصلی نبود و رنوار تو رنگ بندی در حد 8510 بود ولی بعد از اینکه گوشی های اصلی مقایسه شدن رنوار خیلی از پیکسون و 8510 عقب افتاد تو رنگ بندی
اون عکسیم که از رنوار گزاشته همزمان با پیکسونه
نمیشه که یه عکس ماله کلی وقت پیشو با یه جدید مقایسه کنه

من اولش اومدم به مقداد خان گفتم که رنوار تو رنگ بندی و نویز و شارپینگ و پردازش داخلی مشکل داره
ولی اون هی میگفت تو دوربین فقط وضوح مهمه
اشتباهشم همین بود که پردازش داخلی ضعیف تو رنوار باعث میشد که تصویر صاف نباشه و فک میکرد که این ینی وضوح بیشتر
اگه میخای برات مقایسه این قسمتو بیارم
بعد دیگه من دیدم مثکه نمیخاد قبول کنه منم بیخیال شدم

منم خیلی دوس دارم یه رنوار بیاد دستم ببینم این چیه که انقد ازش تعریف میکنین

بحث همینجا ب3 !
باقیشو تو پروفایلت میگم

pooria.rio
15-03-2010, 17:11
دوستان رنوار آیا این دوبرنامه ی دیکشنری و ir-daroo رو نشون میده؟فونتش مشکل نداره ؟؟؟

بله،جفتش رو بدون مشکل اجرا میکنه

moslem-visual
16-03-2010, 14:41
رنوار هم اینترفیسش مثل کوکی فلشه، یعنی همه ی تم ها و ویجتای کوکی روی اینم جواب میده؟ مرسی

pooria.rio
16-03-2010, 14:59
تم های مثل اون روی این جواب میده
یعنی قیافشون مثل همونه،اما مخصوص رنوارن

moslem-visual
16-03-2010, 15:35
آهان... مثلا اون آیفون داشت و اچ تی سی و... واسه اینم همش هست پس... خوبه اینجوری که...

مهدی..
16-03-2010, 19:18
اگر ممکنه بجای اینقد تعریف ، تمجید ، تحسین و قربان صدقه رفتن و جر و بحث کردن سر یک گوشی مبایل، لطف کنید اگر لینک برنامه بدرد بخور برای kc910 دارید بگذارید. دوستان بگونه ای کامنت می گذارند انگار سهام دار یا مبلغ مبایل lg هستند.

pooria.rio
16-03-2010, 22:53
اگر ممکنه بجای اینقد تعریف ، تمجید ، تحسین و قربان صدقه رفتن و جر و بحث کردن سر یک گوشی مبایل، لطف کنید اگر لینک برنامه بدرد بخور برای kc910 دارید بگذارید. دوستان بگونه ای کامنت می گذارند انگار سهام دار یا مبلغ مبایل lg هستند.

آقا اگه طلبی داری یا میخوای بزنی تعارف نکن :دی
جدی میگماااا:27:
برنامه و چیزای بدردبخور هست،منتها باید یکم زحمت بخودت بدی تو این تاپیک بگردی

Rjoun
17-03-2010, 01:42
دوستان عزیز تلفظ درست این مدل رنییر هستش . با تشکر

گوموش
17-03-2010, 13:26
آقا پوريا راست ميگن داش اول اين تايپيك رو يه سرچي بزن اگه چيزي گيرت نيومد بيا نيازت رو مطرح كن. دوستان هم تا جايي كه از دستشون بر مياد كمكتون ميكنن:10:

آقا اگه طلبی داری یا میخوای بزنی تعارف نکن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدی میگماااا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا پوريا طفلك تازه وارده:31:

pooria.rio
17-03-2010, 13:39
آتیش 4 شنبه سوری با طعم رنوار !!! :21:

این عکس تو تاریکیه مطلق و با تنظیمات اتوماتیک و بدون فلش گرفته شده :دی

dark fear
17-03-2010, 13:57

اتفاقا اسم دقیق دقیقش رنواره !:31:
چون یه اسم فرانسویه و تو زبون فرانسه برخلاف انگلیش ! E با صدای OU تلفظ میشه :31:
مثلا به le میگن لو ! :31:

Michael Ropy
17-03-2010, 16:32

محمد جان توضیحات دقیق داد.....برای اطلاعات بیشتر میتونید اینجا برید:

تلفظ درست رو هم خط اول گذاشته که همون رنوار هستش.....

Mr.Crow
17-03-2010, 19:36
سلام دوستان
پدر من امروز یدونه KC910 گرفت و همه چیز عالی بود تا اینکه بعد از گرفتن 7,8 تا عکس بودن مشکل , وقتی یه عکس دیگه گرفتیم گوشی فریز شد. فقط هم با بیرون آوردن باتری درست شد. بعد هم دوباره امتحانش کردم بعد از هر 4,5 تا عکس فریز میشه و دوباره مجبورم باتری رو دربیارم.
راه حلی سراغ دارین ؟ با آپدیت Firmware امیدی به درست شدنش هست ؟

ویرایش : گویا با خاموش کردن فلش درست میشه !

rozysara
17-03-2010, 19:46
احتمال 99.99 درصد مشکل نرم افزاری هست و با اپدیت درست میشه

Michael Ropy
17-03-2010, 20:15
بله مشکل نرم افزاریه....ببرید گارانتی یا اینکه فیرمور رو آپدیت کنید.....

فیرمورتون چه نسخه ای هستش؟! تو قسمت تنظیمات گوشی، یه قسمت داره به نام اطلاعات گوشی (Handset Information) اونجا ببنید نسخه فیرمور چنده؟!

Mr.Crow
17-03-2010, 21:00
فیرمورتون چه نسخه ای هستش؟! تو قسمت تنظیمات گوشی، یه قسمت داره به نام اطلاعات گوشی (Handset Information) اونجا ببنید نسخه فیرمور چنده؟!من چون خودم تا حالا LG نداشتم زیاد وارد نیستم ! اگه اشتباه نکنم باید این باشه : V10f
الآن توی سایتش دیدم V10j هم اومده. یعنی به ترتیب الفبا هست : f , g , h , i , j و ... ؟
خدا رو شکر وقتی فلش خاموش باشه اصلآ فریز نمیکنه ! پدرم هم زیاد کاری به فلش نداره :دی ولی در هر حال آپدیتش میکنم ببینم چی میشه.
تشکر بابت راهنمایی

گوموش
17-03-2010, 23:06
من چون خودم تا حالا LG نداشتم زیاد وارد نیستم ! اگه اشتباه نکنم باید این باشه : V10f
الآن توی سایتش دیدم V10j هم اومده. یعنی به ترتیب الفبا هست : f , g , h , i , j و ... ؟
خدا رو شکر وقتی فلش خاموش باشه اصلآ فریز نمیکنه ! پدرم هم زیاد کاری به فلش نداره :دی ولی در هر حال آپدیتش میکنم ببینم چی میشه.
تشکر بابت راهنمایی
يه فورمت بزن
از منو#910*#:11:3845

گوموش
17-03-2010, 23:22
اينهم آخرين ورژن trekbuddy0.9.95 حتما دانلودش كنيد :10:

DariushGreat
18-03-2010, 00:05

اتفاقا اسم دقیق دقیقش رنواره !:31:
چون یه اسم فرانسویه و تو زبون فرانسه برخلاف انگلیش ! E با صدای OU تلفظ میشه :31:
مثلا به le میگن لو ! :31:

محمد جان توضیحات دقیق داد.....برای اطلاعات بیشتر میتونید اینجا برید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتلفظ درست رو هم خط اول گذاشته که همون رنوار هستش.....

از مادرم پرسیدم. تلفظ دقیق تر فرانسویش " غنوا " هست. ( فرانسوی ها و آلمانی ها به جای ر از آوایی میان ق و خ بهره می گیرن که همون غ خودمونه! :دی و غ آخرش هم خونده نمیشه... :10: )

شاد و پیروز باشین

pooria.rio
18-03-2010, 11:47
بچه ها میخوام آپدیت کنم،این کامتل که فقط ورژن F رو داره
من میخوام برم سراغ ورژن های بالاتر،سایت ال جی آی آر هم که بیخیالش
سایت دیگه میشناسین ؟

dark fear
18-03-2010, 14:18
سلام دوستان
پدر من امروز یدونه KC910 گرفت و همه چیز عالی بود تا اینکه بعد از گرفتن 7,8 تا عکس بودن مشکل , وقتی یه عکس دیگه گرفتیم گوشی فریز شد. فقط هم با بیرون آوردن باتری درست شد. بعد هم دوباره امتحانش کردم بعد از هر 4,5 تا عکس فریز میشه و دوباره مجبورم باتری رو دربیارم.
راه حلی سراغ دارین ؟ با آپدیت Firmware امیدی به درست شدنش هست ؟

ویرایش : گویا با خاموش کردن فلش درست میشه !

منم این مشکل رو داشتم !
مشکل از گوشیت نیست .. از مموری کارته !
ببین وقتی محل ذخیره رو روی حافظه ی داخلی میذاری درست نمیشه ؟:10:
نکته ی عجیب این بود که برای من فقط روی حالت کاهش قرمزی چشم فریز میکرد !!
حالا شما یه تعویض مموری کن ببین درست نمیشه ؟ :5:

از مادرم پرسیدم. تلفظ دقیق تر فرانسویش " غنوا " هست. ( فرانسوی ها و آلمانی ها به جای ر از آوایی میان ق و خ بهره می گیرن که همون غ خودمونه! :دی و غ آخرش هم خونده نمیشه... :10: )

شاد و پیروز باشین

کاملا حق با آقا سجاده :10:
ولی این دیگه تلفظ حرفه ای و دقیقشه ! .. یه جورایی سخته .. مثلا انگلیسیا R رو تقریبا تلفظ نمیکنن .. ولی وقتی میخایم یه کلمه ی لاتین
رو تو فارسی بگیم ، دیگه اونقد غلیظ نمیگیم :31:
رنوار فارسیزیته شده ی غِنوا ست
ولی تلفظ دقیقش همونیه که مادرتون فرمودن:5:

pooria.rio
18-03-2010, 17:38
کاملا حق با آقا سجاده :10:
ولی این دیگه تلفظ حرفه ای و دقیقشه ! .. یه جورایی سخته .. مثلا انگلیسیا R رو تقریبا تلفظ نمیکنن .. ولی وقتی میخایم یه کلمه ی لاتین
رو تو فارسی بگیم ، دیگه اونقد غلیظ نمیگیم :31:
رنوار فارسیزیته شده ی غِنوا ست
ولی تلفظ دقیقش همونیه که مادرتون فرمودن:5:

به کلاس آموزش زبان کلوپ ال جی خوش آمدید :27::31:

pooria.rio
19-03-2010, 10:39
آقا کسی نبود واسه آپدیت سایت معرفی کنه /؟
بابا مردیم دیگه،از بس با این ورژن قدیمی سر کردیم :دی

pooria.rio
19-03-2010, 11:32
راستی پریشب علاالدین بودم،خیلی گشتم واسه رم 8 گیگ کلاس 6 ،نبود که نبود :41:
شاید باورتون نشه،9 تا رم تست کردم،غین 9تا تیک میزد،من بدبخت الان چی کار کنم به نظرتون ؟
جایی یا مارک و مدلی میشناسین که برم بگیرم ؟
آخرین رمی که تست کردم توشیبا 8 گیگ MICRO SD HC بود،که 10 تومن از بقیه رما گرونتر بود یعنی 8 گیگش 34 تومن
توی پلمپ بود،به آقاهه گفتم آقا اینو اگه بازکردی ولی گوشی تیک زد من نمیبرما،اتفاقا نماینده ی ال جی هم بود،(فروشگاه رسانه)
گفت باشه،بدبخت بازش کرد،فیلم که گرفتم تیک زد :دی
رم نو دست دوم شد و رو دستش باد کرد :دی

dark fear
19-03-2010, 12:19
به کلاس آموزش زبان کلوپ ال جی خوش آمدید :27::31:

:31:

راستی پریشب علاالدین بودم،خیلی گشتم واسه رم 8 گیگ کلاس 6 ،نبود که نبود :41:
شاید باورتون نشه،9 تا رم تست کردم،غین 9تا تیک میزد،من بدبخت الان چی کار کنم به نظرتون ؟
جایی یا مارک و مدلی میشناسین که برم بگیرم ؟
آخرین رمی که تست کردم توشیبا 8 گیگ MICRO SD HC بود،که 10 تومن از بقیه رما گرونتر بود یعنی 8 گیگش 34 تومن
توی پلمپ بود،به آقاهه گفتم آقا اینو اگه بازکردی ولی گوشی تیک زد من نمیبرما،اتفاقا نماینده ی ال جی هم بود،(فروشگاه رسانه)
گفت باشه،بدبخت بازش کرد،فیلم که گرفتم تیک زد :دی
رم نو دست دوم شد و رو دستش باد کرد :دی

خوب یکی از بچه ها گفت .. یه رم از این الکیا امتحان کن که اون برجستگی رو داشته باشه..
مقداد رم 8 گیگ کلاس 6 داشت .. تیک هم نمیزده براش

pulp_152
19-03-2010, 13:12
سلام .. رم جدید سامسونگ کلاس 6 8 گیگ امده .. یه امتحان بکن بد نیس

این رفیق ما رنوار داره میگه وقتی میزاری روی 3gp تیک نمیزنه ولی وقتی میزاری رو avi تیک میزنه ... ربط به رم داره یعنی؟

pooria.rio
19-03-2010, 14:04
سلام .. رم جدید سامسونگ کلاس 6 8 گیگ امده .. یه امتحان بکن بد نیس

این رفیق ما رنوار داره میگه وقتی میزاری روی 3gp تیک نمیزنه ولی وقتی میزاری رو avi تیک میزنه ... ربط به رم داره یعنی؟

سلام عزیز
لطفا فروشگاه معرفی کنین،مشکل اینه که هیچ کدوم برات باز نمیکنن که تست کنی :41:
آره دقیقا ربط به رم داره،چون وقتی میره روی AVI کیفیت میره بالا،تهداد فریم ها بیشتر میشه،بیت ریت افزایش پیدا میکنه،پس نیاز به سرعت پردازش بیشتری هست،که متاسفانه اکثر رم ها پاسخگو نیستن

---------- Post added at 03:04 PM ---------- Previous post was at 03:01 PM ----------

:31:

خوب یکی از بچه ها گفت .. یه رم از این الکیا امتحان کن که اون برجستگی رو داشته باشه..
مقداد رم 8 گیگ کلاس 6 داشت .. تیک هم نمیزده براش

اتفاقا چک کردم،رمی نبود که این برجستگی رو داشته باشه
جالبه که رم خودم رو به نمایندگی ال جی طبقه پایین نشون دادم،(همونی که دکه داره میتونی با گوشی ها کار کنی)گفت این رمه ارجینال نوکیا از روی گوشی پیچوندن دادن بهت :دی
پشت رم خودمم از این برجستگی ها داره
:10:

pulp_152
19-03-2010, 16:11
متاسفانه پوریا جان تو شهر شما نیستم .. اما در مورد سرعت باید بهت بگم فلش های سامسونگ بالاترین سرعت رو دارند حتی بالاتر از توشیبا ... توشیبا چیزی د رحدود 42 مگا هرتز در باس 4 بیت هستش ... اما رم سامسونگ 48 تا 50 مگا هرتز هستش .. یه امتحان کن ببین درست میشه یا نه ...

PNY هم خوبه سرعتش هم بالاست قیمتش هم حدود 18000 هزار هستش

گوموش
19-03-2010, 16:24
سلام
دوستان من یه رم 2 گیگ دارم که مال نوکیا 5310 بود ویه رم 8گیگ کلاس 2 (آره کلاس 2)دارم که اون برجستگی ای که حرفش رفته رو دارن.:20:
حالا کار با هر دو لذت بخش و مفرحه:31: چرا؟:9:
چون نه موقع فیلم برداری تیک دارن و نه مشکل سرعت و اینجور چیزا:11:
من فکر میکردم با توضیحات قبلی این مشکل برا همه حل شدست ولی انگار اینطوری نیست:37:

گوموش
19-03-2010, 16:46
داریوش جان!
این ستاره رو کی و بر چه اساسی میدن؟:31:
ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیب است

خدایی ادعای مدیریت نیست این همه فایله که می خوام پیوستشون کنم:43:

Michael Ropy
19-03-2010, 17:33
این ستاره ها بر اساس تعداد پست ها زیاد تر میشن....مثلا مال منو ببین، 2000 تا دارم 4 تا ستاره دارم و....

DariushGreat
19-03-2010, 22:55
داریوش جان!
این ستاره رو کی و بر چه اساسی میدن؟:31:
ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیب است

خدایی ادعای مدیریت نیست این همه فایله که می خوام پیوستشون کنم:43:

والا چی بگم عزیز... همه سایتا و فاروم ها قابلیت پیوست فایل توشون فعاله جز این !!! :13: فقط مدیران و همکاران انجمن می تونن فایل پیوست کنن... همین!

درباره ستاره ها هم:
زیر 10 = عضو جدید
10 تا 499 = داره خودمونی می شه
500 تا 999 = پروفشونال
1000 تا 5999 = آخر فاروم باز
6000 به بالا هم = همکار انجمن

البته این ارقام حدودی هستن و احتمالا تازگیا تغییراتی هم کردن

این ستاره ها بر اساس تعداد پست ها زیاد تر میشن....مثلا مال منو ببین، 2000 تا دارم 4 تا ستاره دارم و....
تو کی این همه پست دادی؟! :دی

hasanmotori
19-03-2010, 23:33
6000 به بالا هم = همکار انجمن

نه :دی
مثلاً الان مجید پستاش از من کمتره ولی همکاره
همکارو مدیرا تعیین میکنن ... مثلآً اگه اطلاعاتت بالا باشه ... کل کل نکنیو اینا ممکنه همکارت کنن

گوموش
19-03-2010, 23:59
دوستان
گوشی بنده این نمادهای احساسی یا بهتر بگم این شکلک ها رو نشون نمیده و بجاش یه علامت نشون میده واین در حالیه که بعد از فرستاده شدن در گوشی های دیگه مثل سونی اریکسون نمایش داده میشن.کسی میدونه قضیه از چه قراره؟:24:

pooria.rio
20-03-2010, 00:16
ال جی نمادها رو نشون نمیده عزیز
اما اگه انیمیشن بفرستن برات نشون میده

zeus_1
22-03-2010, 22:15
دوستان
کسی می تونه مشخصات رویه شارژر گوشیش رو بخونه و به من بگه؟؟؟
آخه من شارژرم با یه گوشی LG دیگه قاطی شده و نمی دونم کدوم برایه منه!!!!
اگه یکی زحمتش رو بکشه ممنون می شم

گوموش
23-03-2010, 00:44
دوستان
کسی می تونه مشخصات رویه شارژر گوشیش رو بخونه و به من بگه؟؟؟
آخه من شارژرم با یه گوشی LG دیگه قاطی شده و نمی دونم کدوم برایه منه!!!!
اگه یکی زحمتش رو بکشه ممنون می شم
شماره سریالش
s/n:Va09080094863
model:STA-P54EV

omg77
23-03-2010, 14:49
بچه ها از وقتی که این گوشی رو گرفتم ، وقتی میرم خیابون و مهمونی ، نمی فهمم که کسی بهم زنگ زده یا اس ام اس داده ! می دونید چرا ؟ چون قدرت ویبرش خیلی ضعیفه . راهی برای حل این مشکل هست ؟؟ البته من قدرت ویبرش رو روی درجه آخر گذاشتم .

و سوال بعدیم این که : میشه به غیر از فیلم های گرفته شده ، عکس ها رو هم با کابل خروجی تلوزیون ، از تلوزیون تماشا کرد ؟
از همه متشکرم

گوموش
23-03-2010, 15:31
بچه ها از وقتی که این گوشی رو گرفتم ، وقتی میرم خیابون و مهمونی ، نمی فهمم که کسی بهم زنگ زده یا اس ام اس داده ! می دونید چرا ؟ چون قدرت ویبرش خیلی ضعیفه . راهی برای حل این مشکل هست ؟؟ البته من قدرت ویبرش رو روی درجه آخر گذاشتم .

و سوال بعدیم این که : میشه به غیر از فیلم های گرفته شده ، عکس ها رو هم با کابل خروجی تلوزیون ، از تلوزیون تماشا کرد ؟
از همه متشکرم
والا شمارو نمی دونم ولی ویبره گوشی بنده اصلا حرف نداره ببینم گوشیت رو به کمر میبندی از گردن آویزون میکنی یا تو دستت میگیری؟..............:wac:

راجع به خروجی TV هم فقط فیلم های خودش رو پخش میکنه.:10:

zeus_1
23-03-2010, 15:54
می شه کاری کرد که وقتی گوشی رو می زنی به USB، گوشی شارژ نشه؟؟

zeus_1
23-03-2010, 16:05
یه سوال دیگه بود که الان یادم اومد
برنامه ای نیست برای قفل کردن گوشی؟؟؟
یا اینکه لااقل فایل ها قفل کنه
گوشی من فایل های Hide شده رو هم نشون میده، برای همه همینجوریه؟؟؟
کلا می شه کاری کرد که سطح دسترسی گوشی رو برای دیگران یه ذره محدود کرد؟؟؟

گوموش
23-03-2010, 18:49
می شه کاری کرد که وقتی گوشی رو می زنی به USB، گوشی شارژ نشه؟؟

یه سوال دیگه بود که الان یادم اومد
برنامه ای نیست برای قفل کردن گوشی؟؟؟
یا اینکه لااقل فایل ها قفل کنه
گوشی من فایل های Hide شده رو هم نشون میده، برای همه همینجوریه؟؟؟
کلا می شه کاری کرد که سطح دسترسی گوشی رو برای دیگران یه ذره محدود کرد؟؟؟
اول اينكه از منو 3845مربع. ستاره 910 مربع قابل حله:31:
دومي هم مراجعه شود چند صفحه قبل اين تايپيك با آدرس دانلودش معرفي شده مشكلي اگه بود در خدمتيم:10:

zeus_1
23-03-2010, 22:55
این منو چی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من تا حالا ندیده بودم!!!!
جایی در مورد اینکه هر بخشش برای چیه، توضیحی نداده؟؟؟
و اینکه باز هم اگه از این کدهای مخفی داری بگووووو.....

گوموش
24-03-2010, 00:00
این منو چی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من تا حالا ندیده بودم!!!!
جایی در مورد اینکه هر بخشش برای چیه، توضیحی نداده؟؟؟
و اینکه باز هم اگه از این کدهای مخفی داری بگووووو.....
حدودا صفحات 100 تا 130 رو بگرد مجموع كدهاي مخفي رنوار اونجا هستش تو پستهاي قبلي بنده :27:
وكلا اين كدها براي اعمال تغييرات اساسي تو گوشي هستند.از جمله فورمت كلي و شارژ نشدن يا شدن با usb و......................:18:

omg77
24-03-2010, 01:02
والا شمارو نمی دونم ولی ویبره گوشی بنده اصلا حرف نداره ببینم گوشیت رو به کمر میبندی از گردن آویزون میکنی یا تو دستت میگیری؟..............:wac:

من گوشی رو میذارم تو جیبم . یا جیب شلوار یا جیب کاپشن یا کت .

DariushGreat
24-03-2010, 10:13

سلام.
زمین نخورده؟

نوروزتان پیروز :11:

omg77
24-03-2010, 13:52
سلام.
زمین نخورده؟

زمین که نخورده هیچ ، بلکه از موقعی که خریدمش تو پر قو نگهش داشتم . :20:

گوموش
24-03-2010, 14:18
صحبت راجع به متوجه شدن ويبره گوشي موقع زنگ خوردنه دوستان:5:
واينكه تو جيب كاپشن و كت چون حالت معلقي داره و مماس بدن نميشه يه مقدار آدم دير متوجه زنگ خوردن گوشي ميشه:31:

Hamid..God
24-03-2010, 23:28
بفرمایید .. اینم عکسا ..
چون میدونستم الان بعضیا میان میگن دستکاریش کردی ترجیح دادم با ابعاد
اصلی هم بذارم تا حرفی نباشه :
(برای اینکه تفاوت فاحششون رو ببینید حتما سایز اصلی رو هم ببینید)

زوم 100%

سایز های اصلی :

عکس دوم .. خوب به این عکس دقت کنید .. این عکس قشنگ تفاوت یه لنز استاندارد رو با یه لنز درپیت مشخص میکنه..
ببینید وقتی از بالا نور میتابه این آینو چقد ضعیف میگیره ..

زوم 100% :

سایز های اصلی

توضیحی لازم نیست .. فک کنم خودتون بدونید کدومشون رنواره
رنگهای آینو واقعا سرد و غیر طبیعیه ! کاش یه دوربین دیجیتال دم دستم بود نشونتون میدادم که واقعا
رنگای رنوار طبیعیه ! آخه آفتاب ساعت یک ظهر اهواز کجاش اینقد سفیده که آینو انداخته !!
علاوه بر رنگبندی ضعیفش جزئیاتش هم نسبت به رنوار پایین تره ... همچنین وضوحش واقعا پایین تره
و این بدلیل اینه که عکسای رنوار وقعا شارپه اما مال آینو اینگار یه مهی چیزی روی عکس افتاده
درضمن .. حجم عکسا هم واقعا جالبه :27:
سرجمع 2 تا عکس آینو یک مگ حجمشون بیشتر بود !!
یعنی حدود یه عکس دیگه ! یعنی حجم 2عکس رنوار برابر 3 عکس آینوـه ! به عبارت دیگر حجم عکسای
رنوار "دو سوم" عکسای آینوـه ! (حال میکنین چقد ریاضیم خوبه ؟:27: )

ممنون باسه مقایسه ی خوبت منم یه آینو دارم (ولی به خاطره دوربین نخریدمش)
خواستم بپرسم آینو رو چند مگا بود؟چون این حالت مه گرفتگی تو تو تنظیم 8 مگا به شدت کم میشه
البته برخلاف تصور شما نور بالا عکسو گرم نمی کنه حتی میشه گفت عکس عمل میکنه
تو لنز های موبایل چون دیافراگم متغیر ندارن نور بالا باعث محو و مه گرفتگیه عکس می شن وگرنه اینجوریا هم نیست!

باز ممنون
سوالم هم یادتون نره مطمئنین رو 8 مگا بود؟شاید رو 6 یا پایین تر بود و باسه همین هم حجم عکساش پایین بوده!البته شاید وگرنه حتمی حواستون به این مورد بوده

گوموش
25-03-2010, 00:05
خواستم بپرسم آینو رو چند مگا بود؟چون این حالت مه گرفتگی تو تو تنظیم 8 مگا به شدت کم میشه
تو لنز های موبایل چون دیافراگم متغیر ندارن نور بالا باعث محو و مه گرفتگیه عکس می شن وگرنه اینجوریا هم نیست!

باز ممنون
سوالم هم یادتون نره مطمئنین رو 8 مگا بود؟شاید رو 6 یا پایین تر بود و باسه همین هم حجم عکساش پایین بوده!البته شاید وگرنه حتمی حواستون به این مورد بوده
`پسر خوب جنابعالي كه گفتي واسه دوربين آينو رو نخريدي پس چرا به طبعت خورده اومدي اين پست رو زدي:27:

omg77
25-03-2010, 00:47
تو جيب كاپشن و كت چون حالت معلقي داره و مماس بدن نميشه يه مقدار آدم دير متوجه زنگ خوردن گوشي ميشه:31:

آخه قبل از این یه سونی اریکسون داشتم که وقتی زنگ می زد کل پامو می لرزوند :31:
حالا نه با این پیاز داغ زیاد ، ولی خب بالاخره متوجه می شدم . اما این اینطور نیست .

گوموش
25-03-2010, 01:04
آخه قبل از این یه سونی اریکسون داشتم که وقتی زنگ می زد کل پامو می لرزوند :31:
حالا نه با این پیاز داغ زیاد ، ولی خب بالاخره متوجه می شدم . اما این اینطور نیست .
فكر كنم يه مستر ريست بايد بزني:21:
چون بعد از حرفايه جنابعالي ويبره گوشيم رو با يه نوكياان73 مقايسش كردم كه به نظرم برابر بودن و هيچي هم كم نداشت:11:

گوموش
25-03-2010, 01:20
اينهم اكسپلوره قوي برا رنوار

omg77
26-03-2010, 00:39
فكر كنم يه مستر ريست بايد بزني:21:
چون بعد از حرفايه جنابعالي ويبره گوشيم رو با يه نوكياان73 مقايسش كردم كه به نظرم برابر بودن و هيچي هم كم نداشت:11:

1 - مستر ریست با فکتوری ریست فرق داره ؟

2 - مگه من همش چند وقته که این گوشی رو دارم که هی باید ریستش کنم ؟ 11 بهمن 88 خریدم . تازه من اونقدرا هم با گوشی ور نمیرم .

گوموش
26-03-2010, 10:49
1 - مستر ریست با فکتوری ریست فرق داره ؟

2 - مگه من همش چند وقته که این گوشی رو دارم که هی باید ریستش کنم ؟ 11 بهمن 88 خریدم . تازه من اونقدرا هم با گوشی ور نمیرم .
آره كه فرق داره مستر ريست كلا فورمت ميكنه در حالي كه فكتوري ريست فقط تنظيمات رو بازنشاني مي كنه و چيزي حذف نمي شه:31:
راجع به گوشيت هم يه موقع برنامه نا معتبري، ويروسي ، چيزي وارد ميشه كه گوشي قاط مي زنه:27:
ربطي هم به تاريخ نداره در ضمن اگر با ريست هم كارت راه نيافتاد بايست ببريش گارانتي شايد مشكل سخت افزاريه:41:

zeus_1
26-03-2010, 23:37
دوستان یک سوال
گوشی ما قابلیت ارسال EMS داره؟؟؟
کلا کسی تا حالا با این فناوری کار کرده؟؟
من چند روز پیش یه مسیج برام اومد که گوشی اون رو EMS تشخیص داد

گوموش
27-03-2010, 00:34
اين عبارت (همه چيز در مورد گوشي تمام عيار lgkc910 renoir) رو از google سرچ كنيد:11:
اونجا يه فايلهايي آپ كردم كه ديدنش خالي از لطف نيست:18:

DariushGreat
27-03-2010, 10:04
اين عبارت (همه چيز در مورد گوشي تمام عيار lgkc910 renoir) رو از google سرچ كنيد:11:
اونجا يه فايلهايي آپ كردم كه ديدنش خالي از لطف نيست:18:
والا ما که چیزی دستگیرمون نشد! :19: با وجود این سایت های مزخرف مانند دنباله، کاسبرگ، تگوماتیک و... نمی شه جستجو کرده که... :13:

dark fear
27-03-2010, 12:04

باز ممنون
سلام
دوست عزیز اگه عکسها رو با سایز اصلی دیده باشی و مشخصاتشون رو خونده باشی میبینی
هردو گوشی روی حالت 8 مگاپیکسل هستن :11:

گوموش
27-03-2010, 13:35
والا ما که چیزی دستگیرمون نشد! :19: با وجود این سایت های مزخرف مانند دنباله، کاسبرگ، تگوماتیک و... نمی شه جستجو کرده که... :13:
شرمنده:43:
بيا تو جي اس ام آريا اونجا اين تايپيك رو جستجو كن:12:

گوموش
27-03-2010, 14:42
دوستان اينكار شدنيه :18:
چطور؟
با استفاده از نرم افزار اطلس كريتور1.7 كه آقايMA2 تو سايت IR.TCI تونسته اين كار رو انجام بده :46:
البته با استفاده از نرم افزار مذكور عكسها فشرده ميشن با فرمت TAR و فايل نقشه هم TMI ميشه و ديگه تو گالري هم نمايش داده نميشه در ضمن سرعت انتقال و نمايش تصاوير زياد و حجم كم ميشه:11:
منتظر توضيحات بيشتر باشيد

DariushGreat
27-03-2010, 15:44
شرمنده:43:
بيا تو جي اس ام آريا اونجا اين تايپيك رو جستجو كن:12:
نه بابا... خوب گرد و خاک کردی! :31:
خسته نباشی و دستت هم درد نکنه :11:

گوموش
27-03-2010, 23:03
نه بابا... خوب گرد و خاک کردی! :31:
خسته نباشی و دستت هم درد نکنه :11:
قابلي نبود:43:
هر از گاهي يه سر بزن چون هر چيز تازه كه گيرم بياد اونجا آپ مي كنم تا وقتي كه اينجا اجازه پيوست فايل رو بهم بدن:20::23::47:

گوموش
28-03-2010, 00:51
دوستان اينكار شدنيه :18:
چطور؟
با استفاده از نرم افزار اطلس كريتور1.7 كه آقايMA2 تو سايت IR.TCI تونسته اين كار رو انجام بده :46:
البته با استفاده از نرم افزار مذكور عكسها فشرده ميشن با فرمت TAR و فايل نقشه هم TMI ميشه و ديگه تو گالري هم نمايش داده نميشه در ضمن سرعت انتقال و نمايش تصاوير زياد و حجم كم ميشه:11:
منتظر توضيحات بيشتر باشيد
نرم افزارش رو تو جي اس ام آپ كردم براي دريافت عجله كنيد:12:
توضيحشم بعدا اگه كسي طالب بود ميذارم:27:

omg77
28-03-2010, 01:48
آره كه فرق داره مستر ريست كلا فورمت ميكنه در حالي كه فكتوري ريست فقط تنظيمات رو بازنشاني مي كنه و چيزي حذف نمي شه:31:
راجع به گوشيت هم يه موقع برنامه نا معتبري، ويروسي ، چيزي وارد ميشه كه گوشي قاط مي زنه:27:
ربطي هم به تاريخ نداره در ضمن اگر با ريست هم كارت راه نيافتاد بايست ببريش گارانتي شايد مشكل سخت افزاريه:41:

گوموش جان 1 - اگه مستر ریست کنم زبان فارسی گوشیم حذف میشه ؟ و چطور باید این کارو کنم ؟

2- گوشی من از روز اول همین حالت بود . یعنی قبل از اینکه هیچ برنامه ای نصب کنم یا کاری کنم .

3 - مگه کوشی جاوا هم ویروس می گیره ؟ من شنیدم یکی از مزایای جاوا اینه که ویروس میروس نداره .

4 - اگه بخوام ببرمش گارانتی حتما ً باید بیام تهران ؟ و آدرسش کجاست ؟

از کمکت و جوابات پیشاپیش ممنونم :11:

DariushGreat
28-03-2010, 11:25
گوموش جان 1 - اگه مستر ریست کنم زبان فارسی گوشیم حذف میشه ؟ و چطور باید این کارو کنم ؟

...
3 - مگه کوشی جاوا هم ویروس می گیره ؟ من شنیدم یکی از مزایای جاوا اینه که ویروس میروس نداره .

...

1. نه نگران نباش. روشش رو هم بچه ها می گن :دی
...
3. والا تا اونجایی که من هم می دونم و دانشم قد می ده، جاوا زبان برنامه نویسی خوبیه ولی به درد ویروس نویسی نمی خوره. می شه باهاش برنامه هایی نوشت که کار دستگاه رو برای اندک مدتی مختل کنه، اما از اونجایی که حلقه های تکرارش و توابعش نیروی حلقه های تکرار و توابع زبان های دیگر رو نداره، به درد ساخت ویروس نمی خوره. :5:
4. فکر کنم بایستی بیاریش تهران. می خوای زنگ بزن از خود کامتل بپرس که توی شهرتون نمایندگی داره یا نه که خیالت آسوده بشه... :10:

نوروزتان هم پیروز :11:

گوموش
28-03-2010, 13:29

2- گوشی من از روز اول همین حالت بود . یعنی قبل از اینکه هیچ برنامه ای نصب کنم یا کاری کنم .

از کمکت و جوابات پیشاپیش ممنونم :11:
چرا زبان فارسيت حذف ميشه؟:13:
من تا حالا دو بار مستر ريست كردم زبان فارسيش هم سر جاشه:27:
در مورد ويروس هم داريوش جان مفصل رفتن:11: من خودم دو سه تا ويروس جاوا سراغ دارم و ديدم كه مثلا گوشي رو رست ميكنه يا فايلها رو پاك ميكنه:18:
براي اينكه مطم‍ءن بشي گوشيت رو با يه گوشي ديگه از اين لحاض تست كن:20:

DariushGreat
28-03-2010, 14:46
...
در مورد ويروس هم داريوش جان مفصل رفتن:11: من خودم دو سه تا ويروس جاوا سراغ دارم و ديدم كه مثلا گوشي رو رست ميكنه يا فايلها رو پاك ميكنه:18:
...

ای بابا... پس اطلاعات من مال عهد شاه قرقره میرزا ( متولد هزار و سیصد و درشکه! ) هست! :دی :27::16:
دستت درد نکنه. می تونی منبع کاملتری بهم معرفی کنی؟

نوروزتان هم پیروز هموطنان :11:

گوموش
28-03-2010, 22:54
ای بابا... پس اطلاعات من مال عهد شاه قرقره میرزا ( متولد هزار و سیصد و درشکه! ) هست! :دی :27::16:
دستت درد نکنه. می تونی منبع کاملتری بهم معرفی کنی؟

نوروزتان هم پیروز هموطنان :11:
ببخشيد داريوش جان من كه حرفهاي شمارو تاييد كردم موضوع چيه متوجه نمي شم؟:41:

DariushGreat
29-03-2010, 00:00
چرا زبان فارسيت حذف ميشه؟:13:
من تا حالا دو بار مستر ريست كردم زبان فارسيش هم سر جاشه:27:
براي اينكه مطم‍ءن بشي گوشيت رو با يه گوشي ديگه از اين لحاض تست كن:20:

ببخشيد داريوش جان من كه حرفهاي شمارو تاييد كردم موضوع چيه متوجه نمي شم؟:41:
منظورم منبع اطلاعاتی درباره همین هاست دیگه... کنجکاو شدم بدونم این بشر دوباره چه دست گلی به آب داده!!! اون هم با زبان جاوا!!! :دی

گوموش
29-03-2010, 13:36
منظورم منبع اطلاعاتی درباره همین هاست دیگه... کنجکاو شدم بدونم این بشر دوباره چه دست گلی به آب داده!!! اون هم با زبان جاوا!!! :دی
منبع خاصي نمي دونم ولي يه ويروس كار كردن كه يه ساعت تصويري متحرك هستش و موقع باز كردن تصوير گوشي خودبخود خاموش روشن ميشه :18:
وديگه................نمي دونم:31:

omg77
30-03-2010, 20:13
منبع خاصي نمي دونم ولي يه ويروس كار كردن كه يه ساعت تصويري متحرك هستش و موقع باز كردن تصوير گوشي خودبخود خاموش روشن ميشه :18:
وديگه................نمي دونم:31:

من تا حالا این ساعت رو ندیدم و نصب نکردم . اما بعضی وقتا که گوشیم تو حالت قفل کلیده و صفحش خاموشه ، وقتی یه دکمه می زنم و روشن میشه ، یه بار صفحه تقریبا ً خاموش میشه و دوباره میاد . نمیشه گفت خاموش میشه . بلکه تاریک میشه .
ممکنه ویروس باشه ؟

---------- Post added at 09:13 PM ---------- Previous post was at 09:11 PM ----------

گوموش جان یه کدمخفی چیزی نداری که گوشی عکس هارو هم از تلوزیون نشون بده ؟ اگه اینم داشت دیگه خیلی عالی بود .
ممنون میشم تو که در این زمینه استادی ، یه تحقیقی بکنی ببینی می تونی کاری کنی یا نه ؟

Michael Ropy
30-03-2010, 21:20
من تا حالا این ساعت رو ندیدم و نصب نکردم . اما بعضی وقتا که گوشیم تو حالت قفل کلیده و صفحش خاموشه ، وقتی یه دکمه می زنم و روشن میشه ، یه بار صفحه تقریبا ً خاموش میشه و دوباره میاد . نمیشه گفت خاموش میشه . بلکه تاریک میشه .احتمالا به خاطر تنظیمات شفافیت تصویر هستش.....اگه رو اتو باشه، بوسیله ی سنسوری که در بالای گوشی هست نور صفحه بسته به محیط تنظیم میشه....

vbadvanced
30-03-2010, 23:56
سلام دوستان.
من دیشب یه رنوار KC910 خریدم اما هر چی اس ام اس میفرستم چه فارسی چه انگلیسی خالی میره:19:. حتی توی Sent هم خالی نشون میده. مشکل از کجا میتونه باشه؟

گوموش
31-03-2010, 01:43
سلام دوستان.
من دیشب یه رنوار KC910 خریدم اما هر چی اس ام اس میفرستم چه فارسی چه انگلیسی خالی میره:19:. حتی توی Sent هم خالی نشون میده. مشکل از کجا میتونه باشه؟
سلام
به جمع رنواري ها خوش اومدي :11:
گوشي رو به تنظيمات كارخونه بازنشاني كنين درست ميشه چون به سر من هم اومده:27:

گوموش
31-03-2010, 02:17
من تا حالا این ساعت رو ندیدم و نصب نکردم . اما بعضی وقتا که گوشیم تو حالت قفل کلیده و صفحش خاموشه ، وقتی یه دکمه می زنم و روشن میشه ، یه بار صفحه تقریبا ً خاموش میشه و دوباره میاد . نمیشه گفت خاموش میشه . بلکه تاریک میشه .
ممکنه ویروس باشه ؟

---------- Post added at 09:13 PM ---------- Previous post was at 09:11 PM ----------

گوموش جان یه کدمخفی چیزی نداری که گوشی عکس هارو هم از تلوزیون نشون بده ؟ اگه اینم داشت دیگه خیلی عالی بود .
ممنون میشم تو که در این زمینه استادی ، یه تحقیقی بکنی ببینی می تونی کاری کنی یا نه ؟
بابا هندونه زير بغل ما ندين باورمون ميشه:31:
چشم فعلا بد جوري درگير اين GPSام:46:

DariushGreat
31-03-2010, 10:59
سلام دوستان.
به جمع مرغ ها خوش اومدی! :دی
البته من مرغ نیستم ها... جوجه ام!!! :27: آخه گوشیم رنوار نیست؛ فقط طرفدارشم... :10:

pooria.rio
31-03-2010, 11:00
بابا GPS که حله
من رفتم شمال جاتون خالی،نقشه ی راهها و شهر لاهیجان رو (البته به کمک داش حسین) از قبل گرفتم
تو راه هرجا گم و گور میشدیم خیلی شیک گوشیم رو درمیاوردم آدرس میدادم :دی

گوموش
31-03-2010, 12:23
بابا GPS که حله
من رفتم شمال جاتون خالی،نقشه ی راهها و شهر لاهیجان رو (البته به کمک داش حسین) از قبل گرفتم
بهبهبهبه آقا پوريا
سفر به سلامتي كه خوش گذشته:20: سال نو رو هم مباركش كردي:10:ولي انگار از غافله عقب موندي:27:
خود GPS با تم هاي رنگي و نقشه هاي tar فشرده شده خيلي وقته كه حله :31:
ولي اون درگيري باGPS كه تو پست قبلي ما ديدي و اومدي اين پست رو زدي مال اين بودكه نقشه هاي قبلي ساخته شده رو فشردش كنم اون هم بحمدالله ديروز حل شد:11:
حتما پست هاي قبلي بنده رو راجع به عدم نمايش عكسهاي نقشه در گالري گوشي رو خوندي:21:

---------- Post added at 12:23 PM ---------- Previous post was at 12:21 PM ----------

به جمع مرغ ها خوش اومدی! :دی
البته من مرغ نیستم ها... جوجه ام!!! :27: آخه گوشیم رنوار نیست؛ فقط طرفدارشم... :10:

انشاءالله كه جوجت شتر مرغ بشه ببينم:31:

tomalaki
31-03-2010, 15:38
خب دوستان محترم و با صفا!
خدا بخواد میخوام از خیر این 1200 بگذرم و یه گوشی با بودجه 300 تومان بخرم. خودم که جستوجو کردم اول ال جی K500 چشمم رو گرفت، بعد که بیشتر گشتم جناب آقای LG KC910 چشمم رو گرفت. از پست اول تا صفحه 30-40 خوندم و آشنا شدم با نظراتتون! حالا میخوام توی یه پست به من بگید از این گوشی راضی هستید؟ اگه میخواستید دوباره بخرید بازم همون رو میخریدید؟
چیزایی که برام مهمه برای یه گوشی به ترتیب اولویت:
1. ارسال اس ام اس و ام ام اس! ( کار باهاش راحته با توجه به اینکه کیبورد سخت افزاری نداره و تاچ اسکرینش مقاومتی هست؟)
2. وای فای! (چون توی ساختمونمون وای فای مفتی هست :) )
3. جی پی اس( برنامه هاش راحته؟ گیر میاد؟ نقشه های ایران رو داره؟ مثلا اگه توی یه کوه گم شدی میتونی مختصات جغرافیایی اونجا رو داشته باشی و مثلا اگه توی جزیره لاست گم شدی میتونی شمال جنوب رو بدون توجه به موقعیت ستاره ها یا خورشید پیدا کرد؟ اصلا جی پی اسش این قابلیت ها رو داره؟ و کلا چه قابلیت ها داره؟ مثلا ارتفاع از سطح دریا رو نشون میده؟ یا مثلا چه قدر راه رو طی کردید؟ و کلا اینا)
4. دوربین ( مزیت های دوربینش رو همه حفظم :) )

سوالات:
فرق KC910 و KC910i چیه؟
الان آخرین ورژن پلت فرمش چیه؟ خریدم اول باید آپدیت کنم؟
مشکل فلشش که عکس رو خیلی سفید میکرد حل شد؟

اینجا (شیراز) قیمتش 295تومان هست!
خیلی ممنون میشم که توجیهم کنید. مرسی

Michael Ropy
31-03-2010, 15:48
با اجازه از دوستان....

1. ارسال اس ام اس و ام ام اس! ( کار باهاش راحته با توجه به اینکه کیبورد سخت افزاری نداره و تاچ اسکرینش مقاومتی هست؟)کیبورد کامل کورتی داره که باهاش راحت میشه تایپ کرد....

2. وای فای! (چون توی ساختمونمون وای فای مفتی هست :) )وای فایش خیلی خوب کار میکنه، پیشنهاد میکنم اپرا مینی نصب کنید و حالشو ببرید (فکر کنم آقا پوریا بود که میگفت تو دانشگاهشون دان میکنه....:27:)

3. جی پی اس( برنامه هاش راحته؟ گیر میاد؟ نقشه های ایران رو داره؟ مثلا اگه توی یه کوه گم شدی میتونی مختصات جغرافیایی اونجا رو داشته باشی و مثلا اگه توی جزیره لاست گم شدی میتونی شمال جنوب رو بدون توجه به موقعیت ستاره ها یا خورشید پیدا کرد؟ اصلا جی پی اسش این قابلیت ها رو داره؟ و کلا چه قابلیت ها داره؟ مثلا ارتفاع از سطح دریا رو نشون میده؟ یا مثلا چه قدر راه رو طی کردید؟ و کلا اینا)با برنامه ی ترک بادی، میشه راحت با جی پی اس کار کرد و نقشه ها رو میشه از گوگل مپ گرفت (سایتشو قبلا معرفی کرده بودم). در مورد بقیه امکانات اطلاعاتی ندارم، به جز مورد مسافتی که طی کردید که با برنامه Jogging Body که داخلش هست سنجش میشه....

4. دوربین ( مزیت های دوربینش رو همه حفظم :) )یک کلام، فوق العاده!!!!! :46: توضیحاتش زیاده، همین قدر بدونید که رنوار واقعا شما رو از داشتن یه دوربین دیجیتال بی نیاز میکنه....

فرق KC910 و KC910i چیه؟مدل i درپوش لنز نداره متاسفانه، ولی در عوض حافظه داخلی 1 یا 2 گیگ داره و اینترفیس دوربینش خوشگل تر شده و برآمدگی لنزش کمتر شده.....به نظرم همون درپوش لنز میارزه به همش!!!! :دی

pooria.rio
31-03-2010, 15:48
خب دوستان محترم و با صفا!
خدا بخواد میخوام از خیر این 1200 بگذرم و یه گوشی با بودجه 300 تومان یه گوشی بخرم. خودم که جستوجو کردم اول ال جی K500 چشمم رو گرفت، بعد که بیشتر گشتم جناب آقای LG KC910 چشمم رو گرفت. از پست اول تا صفحه 30-40 خوندم و آشنا شدم با نظراتتون! حالا میخوام توی یه پست به من بگید از این گوشی راضی هستید؟ اگه میخواستید دوباره بخرید بازم همون رو میخریدید؟
چیزایی که برام مهمه برای یه گوشی به ترتیب اولویت:
1. ارسال اس ام اس و ام ام اس! ( کار باهاش راحته با توجه به اینکه کیبورد سخت افزاری نداره و تاچ اسکرینش مقاومتی هست؟)
2. وای فای! (چون توی ساختمونمون وای فای مفتی هست :) )
3. جی پی اس( برنامه هاش راحته؟ گیر میاد؟ نقشه های ایران رو داره؟ مثلا اگه توی یه کوه گم شدی میتونی مختصات جغرافیایی اونجا رو داشته باشی و مثلا اگه توی جزیره لاست گم شدی میتونی شمال جنوب رو بدون توجه به موقعیت ستاره ها یا خورشید پیدا کرد؟ اصلا جی پی اسش این قابلیت ها رو داره؟ و کلا چه قابلیت ها داره؟ مثلا ارتفاع از سطح دریا رو نشون میده؟ یا مثلا چه قدر راه رو طی کردید؟ و کلا اینا)
4. دوربین ( مزیت های دوربینش رو همه حفظم :) )

سوالات:
فرق KC910 و KC910i چیه؟

خیلی ممنون میشم که توجیهم کنید. مرسی

سام علیک :34:

خداییش گوشیه خوبیه:دی
به مرگ خودم :دی
1-ارسال اس ام اس رو باید عادت کنی از روی صفحه بزنی دیگه،کلا باید چیزی به نام دکمه ی سخت افزاری رو از توی ذهنت پاک کنی ،اگه به اینا عادت کنی آره راحته،یه مزیت که داره اینه که توی گوشی های دکمه دار فقط باید از انگشت شصت گرامی برای زدن دکگه ها استفاده کنی،در نتیجه کلا بقیه ی انگشتای اون دستت هم درگیر میشن و بدون استفاده:دی،اما توی اینجور گوشی ها با هر انگشتی که بخوای حتی اون کوچولو موچولوئه هم میتونی اس ام اس بدی،و از بقیه ی انگشتات هم استفاده ی بهینه کنی :27:
2-وای فایش هم تا سرعت 11 مگابایت رو پشتیبانی میکنه ،کافی هست یا بیشتر میخواین :دی
3-شما اگه ترک بادی رو مثه بقیه ی بچه ها بریزی خیلی راحت هم قطب نما داری ،هم مسافت سنج داری،هم سرعت سنج،هم ارتفاع از سطح دریا هم ....:31:
تو هر نقطه ای که بشی حتی اگه هیچ نقشه ای هم توی ترک بادیت نباشه میتونی مختصات جغرافیایی خودت رو پیدا کنی،واسه هرجایی هم که بخوای نقشه ی جی پی اس ترک بادی هست، (دقت کن هرجا) البته یه سری شهرا هنوز تکمیل نشدن
4-دوربین هم خودت گفتی دیگه :27:

بین kc910 و KC910I هم تفاوت توی اینترفیس دوربین وقاب پشتشون هست
میزان حافظه ی داخلی هم توی ورژنی که در ایران عرضه شده یکسانه
پ ن :به نظر من همین معمولی رو بگیر چون اون درپوش محافظ لنز نداره
موفق باشی :10:

ئه،عمو حسین هم نوشت،خوب دیگه 2 نفر واست توضیح دادن،برو حالشو ببر
راستی یه چیزی ،رفتیم مسافرت من با رزولوشن وایدش فیلم گرفتم،بعدکه برگشتیم تهران داییم اومده بود خونمون گفت بیار ببینم اونجا چی کار کردین،یعنی فیلم هارو بیار ببینیم :دی
منم گفتم ییا پای کام،گفت حال ندارم،بیار تو نلویزیون ببینیم،منم ترس و لرز گرفته بودم که خدایا نکنه کیفیتش تو TV خوب نباشه آبروم بره،خلاصه فیلم ها رو بدون کانورت ریختم روی DVD-RW آوردم گذاشتم تو دی وی دی،خدا بالا سر شاهده پلی رو که زدم خودم کفم برید،کیفیت توووووپ
فول اسکرین،بدون شطرنجی و با کیفیت صدای فوق العاده
داییم گفت کی هندی کم گرفتین؟
گفتم هندی کم نیست موبایله :21:
قیافش اینجوری شد :18:

pooria.rio
31-03-2010, 18:54
بچه ها برنامه ebuddy دارین که روی رنوار کار کنه ؟

tomalaki
31-03-2010, 21:34
آقا خیلی خیلی خیلی ... (10 سال بعد) خیلی ممنون! شنبه میریم میخریــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــم!

گوموش
31-03-2010, 23:45
بچه ها برنامه ebuddy دارین که روی رنوار کار کنه ؟
حتما تايپيك منو تو جي اس ام آريا نديدي؟:41:(همه چيز در مورد گوشي تمام عيار lgkc910renoir)
اونجا برات آپ كردم ميتوني بري و دانلودش كني:11:

pooria.rio
31-03-2010, 23:53
حتما تايپيك منو تو جي اس ام آريا نديدي؟:41:(همه چيز در مورد گوشي تمام عيار lgkc910renoir)
اونجا برات آپ كردم ميتوني بري و دانلودش كني:11:
ای دمت گررررررررم
خیلی حال دادی:10:

گوموش
31-03-2010, 23:54

با تمي كه داخل ui profile /trekbuddy ريخته ميشه ارتفاع از سطح دريا،شتاب عمودي،افقي،سرعت و مسير حركت و..........رو نشون مي ده در ضمن قطب نماي ديجيتال هم داره :10:
البته با اجازه رفقا ديدم توضيحش كامل نيست :43:

Michael Ropy
01-04-2010, 10:55
من با رزولوشن وایدش فیلم گرفتمجدی میگی؟! :18: واقعا با واید گرفتی؟! آخه رزولوشن وایدش 400 در 240 هستش.......پس اگه VGA گرفته بودی چی میشد!!! :27::27::27:

پی نوشت: الان دیدم رزولوشن واید 640 در 384 هم داره، فکر کنم تو با این فیلم گرفتی......:دی ولی بازم از VGA کمتره.....:27:

omg77
01-04-2010, 13:59
بابا هندونه زير بغل ما ندين باورمون ميشه:31:
چشم فعلا بد جوري درگير اين GPSام:46:

هندونه کجا بود ؟ خب راست میگم دیگه . دستت درد نکنه . ببینم چیکار می کنی . منتظرم هااااااااااا

omg77
01-04-2010, 14:07
من یه سوال دارم . اگه بخوایم مثلا ً نقشه ی کل ایران رو واسه جی پی اس داشته باشیم ، باید 1000 و خورده ای شهر رو از گوگل مپ بگیریم و کالیبره کنیم ؟ راه میانبری موجود نیست ؟

گوموش
01-04-2010, 15:04
من یه سوال دارم . اگه بخوایم مثلا ً نقشه ی کل ایران رو واسه جی پی اس داشته باشیم ، باید 1000 و خورده ای شهر رو از گوگل مپ بگیریم و کالیبره کنیم ؟ راه میانبری موجود نیست ؟
چرا كه نه با mobile atlas creator1.7ميتوني از كل ايران يه نقشه با زوم بالا و فورمت tar/tmiيعني فشرده كه تو گالريت هم نمايش داده نشه فقط دانلود نقشه هر چقدر زومش بالا باشه زمان بيشتري لازمه تا ساخته بشه:10:
اگه راغب شدي بيشتر توضيح ميدم:46:

گوموش
01-04-2010, 15:10
با سلام
دوستان بنده يه روشي پيدا كردم كه باهاش ميشه فايل رو داخل رم مخفيش كني كه هيچ جا نمايش داده نشه:40:
اگه كسي راغب بود آموزش مخفي كردن فايل رو بدونه يه تشكر بزنه تا تعداد تشكر 3 به بالا شد اونوقت تو يه پست مفصل براتون ميذارمش:10:

DariushGreat
01-04-2010, 16:32
با سلام
دوستان بنده يه روشي پيدا كردم كه باهاش ميشه فايل رو داخل رم مخفيش كني كه هيچ جا نمايش داده نشه:40:
اگه كسي راغب بود آموزش مخفي كردن فايل رو بدونه يه تشكر بزنه تا تعداد تشكر 3 به بالا شد اونوقت تو يه پست مفصل براتون ميذارمش:10:
اولیش از من! :دی

vbadvanced
01-04-2010, 17:58
سلام
به جمع رنواري ها خوش اومدي :11:
گوشي رو به تنظيمات كارخونه بازنشاني كنين درست ميشه چون به سر من هم اومده:27:
ممنونم. با روشی که گفتین حل شد.

بابا GPS که حله

من که هنوز نتونستم به جی پی اس وصل بشم. هنوز هم نمیدونم این گوشی اصلا جی پی اس داخلی داره یا نه؟
گوگل مپس که همش میخواد از وای فای استفاده کنه بعدش هم توی مرحله Terms and Conditions گیر میکنه.
Jogging Body هم که نمیتونه جی پی اس رو پیدا کنه.
آخه من چیکار کنم؟:19::19:
البته تا حالا فقط توی تراس خونمون امتحان کردم. باید فضای باز باشم حتما؟؟

L.A.M.P.A.R.D
01-04-2010, 19:42
سلام قیمت این گوشی چقدره و برای خرید انتخاب خوبیه؟

pooria.rio
01-04-2010, 20:52

من که هنوز نتونستم به جی پی اس وصل بشم. هنوز هم نمیدونم این گوشی اصلا جی پی اس داخلی داره یا نه؟
گوگل مپس که همش میخواد از وای فای استفاده کنه بعدش هم توی مرحله Terms and Conditions گیر میکنه.

عزیز برو تو فضای باز
من هرروز دارم کلی با جی پی اسش حال میکنم
خداییش وقتی رو A-GPS هستش ،در حد 10 -15 ثانیه وصل میشه
که من توی کمتر گوشی دیدم

---------- Post added at 09:22 PM ---------- Previous post was at 09:21 PM ----------

سلام قیمت این گوشی چقدره و برای خرید انتخاب خوبیه؟

سلااااااااام
قثیمت الان فک کنم 290 تومنه
اگه میخوای در مورد گوشی اطلاعات کسب کنی که بخری یا نه ،یه لطفی کن یکی دو صفحه ی گذشته رو بخون
همه چی دستت میاد،چون یکی دیگه از دوستا هم همین سوال شما رو داشت،که مفصل براش توضیح دادیم
موفق باشی :10: :11:

گوموش
01-04-2010, 20:56

آقا جان شما trekbuddy رو نصبش كردي يا نه؟اگه آره بگو تا آدرس توضيح كاملش رو تو اين تايپيك برات بدم اگرم نه ....:20:
برو جي اس ام آريا قسمت جاوا / نرم افزارهاي سازگار با رنوار اونجا آخرين ورژنش رو آپ كردم دانلودش كن تا بعد بريم توضيح .........:10:
اون تم رو هم كه براي ترك بادي هستش دانلود كن:11:
تازه رنوار زير سقف هم به ماهواره وصل ميشه:18:

گوموش
01-04-2010, 21:01
سلااااااااام
اگه میخوای در مورد گوشی اطلاعات کسب کنی که بخری یا نه ،یه لطفی کن یکی دو صفحه ی گذشته رو بخون
همه چی دستت میاد،چون یکی دیگه از دوستا هم همین سوال شما رو داشت،که مفصل براش توضیح دادیم
موفق باشی :10: :11:
تاييد ميشه حتما اينكارو بكنيد خيلي مفيده:11:

pooria.rio
01-04-2010, 22:05
با سلام

آقا بوگوووو
که شدیدا نیازه :27:

Michael Ropy
01-04-2010, 22:10

قیمت دیروز: 270 تومان با گارانتی.....

DariushGreat
01-04-2010, 22:18
علاءالدین طبقه 6 تا 250 هم هست... با گارانتی! :دی

pooria.rio
01-04-2010, 22:28

خداییش میرزه
انصافا مفته
امروز یه تعداد عکس گرفتم باهاش در حد تیم ملی :27:
فعلا این 2تا رو داشته باشین :دی

کیفیت رو دااارین :27:
حالا هی میان میگن I8510,S8300
آخه چی بگم من :27:

دومیش هم کوکی جانه بابائه ،میبینین چقد خوشگله :دی

پ.ن:
به نظرتون دیگه واقعا نیازی به دوربین دیجیتال هست :13:

گوموش
02-04-2010, 00:30
آقا بوگوووو
که شدیدا نیازه :27:
خوب سره كاري بود:whistle::دی
نه بابا شوخي كردم روش كار خيلي ساده است:46:
فقط اول بايد نرم افزار BlueFTP رو داشته باشيد(شايد با منيجر هاي ديگه هم بشه اين كار رو كرد)
حالا نرم افزار رو اجرا مي كنيد و به قسمتي مي رويد كه فايل مورد نظر براي مخفي كردن اونجا قرار دارد(حتما بايد داخل رم گوشي باشد تا كاملا مخفي گردد)حالا از قسمت منو برنامه rename file رو انتخاب كنيد و در پنجره اي كه باز ميشه قسمت آخر texte (اونجايي كه پسوند فايل هست بعد از نقطه را پاك كنيد مثل(jpg.)و يه چيز نا مفهوم براي گوشي مثلtar رو وارد كنيد) پس از تاييد از برنامه خارج بشيد ديگه كار تمومه وديگه اون فايل كاملا ناپديد ميشه:10:
بديهي است كه براي ديدن دوباره فايل مورد نظر بايد طبق بالا وارد عمل شده و پسوند فايل رو برگردونيد:18:
آدرس برنامه مورد نظر هم كه تو جي اس ام آريا آپ كردم قسمت جاوا /نرم افزارهاي سازگار با kc910 renoir
متشكرم:11:

گوموش
02-04-2010, 01:02

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکیفیت رو دااارین :27:

پ.ن:
به نظرتون دیگه واقعا نیازی به دوربین دیجیتال هست :13:
آقا اين رنوار واقعا محشره:18:
پوريا جان اگه اجازه بدي اين اولي رو ميخوام تو جي اس ام آريا آپ كنم مشكلي كه نيست؟

---------- Post added at 01:02 AM ---------- Previous post was at 12:59 AM ----------

آقا اين كامتل با اين گوشي چكار كرده:13: والا اين قيمت كه ديگه چه عرض كنم:9:

pooria.rio
02-04-2010, 10:04
آقا اين رنوار واقعا محشره:18:
پوريا جان اگه اجازه بدي اين اولي رو ميخوام تو جي اس ام آريا آپ كنم مشكلي كه نيست؟[COLOR="Silver"]

بزااار آقا
بزار هرجا که دلت میخواد
حالا عکسای دیگه هم گرفتم،اگه راغب بودین بگین اونارو هم میزارم :27:

djmerikhi
03-04-2010, 08:39
دوستان سلام
سال نو همگي مبارك
جديدا گوشي بنده با وجود چك باطري كه در دو سه گوشي ديگه انجام دادم و سالم بوده عمرش به 1 روز رسيده و همه باطريها رو هم در عرض يك روز خالي مي كنه بعضي مواقع هم لطف مي كنه رنگ قاطي مي كنه آيا به نظرتون راه حلي براي حل اين دو مشكل هست راستي دقيقا 1 ماه بعد از اتمام گارانتي اين بلاها شروع شده

Highbury
03-04-2010, 09:02
کیفیت عکسهای سکرت من از رنوار شماها بهتتره:21::31:
خداییش رنوار عکسای خوبی میگیره.اون زمانی که من برای خرید رفتم 220 تقریبا پول داشتم متاسفانه توی بازار هم رنوار موجود نبود.وگرنه میتونستم یه جورایی صبر کنم تا رنوار بخرم.
سکرت هم گوشی خیلی خوبیه اما رنوار بهتره
الان هم رفتم بازار دیدم که رنوار 260 تومان با گارانتی دو ساله ی کامتل البته با کلی چونه زدن:41:

omg77
03-04-2010, 15:20
چرا كه نه با mobile atlas creator1.7ميتوني از كل ايران يه نقشه با زوم بالا و فورمت tar/tmiيعني فشرده كه تو گالريت هم نمايش داده نشه فقط دانلود نقشه هر چقدر زومش بالا باشه زمان بيشتري لازمه تا ساخته بشه:10:
اگه راغب شدي بيشتر توضيح ميدم:46:

راغب که حتما ً هستم . اگه زحمت نیست ممنون میشم .:20:

راستی ! اون قضیه نمایش عکس ها از تلوزیون هم یادت نره . دستت درد نکنه .

گوموش
04-04-2010, 02:41
در مورد فشرده كردن نقشه ها نمي دونم چرا استقبال نشد؟:9:

گوموش
04-04-2010, 02:56
اول برنامه رو دانلود كن سايت جي اس ام آريا قسمت نرم افزارهاي سازگار با Kc910 renoir و اطلاع بده تا بقيه رو توضيح بدم:20:
در مورد دومي هم دارم كار ميكنم ولي منتظر نباش به اين زودي رديف بشه اگرم بشه:43:

گوموش
06-04-2010, 01:19
عكس نقشه تهران با زوم 16 با فرمت TAR رو تو جي اس ام آريا:10: آپ كردم اگه كسي طالب بود خود نقشه رو هم آپش مي كنم

tomalaki
06-04-2010, 22:18

آقا اینجا یعنی شیراز با گارانتی 305.000 میدن! جریان چیه؟:19:

zhani
06-04-2010, 22:24
سلام دوستان
:37::37:
رنوار من قاطي کرده.. :37:
فيلم هايي که باهاش مي گيرم هم تيک دارن هم صدا و تصويرش با هم هماهنگ نيستن اول صدا مياد چند ثانيه بعد تصويرش مياد :41:
مشکل از گوشيمه يا مموري؟(مموريم 4 گيگ توشيبا تقريبا هم فوله)
مي ترسم ببرم گارانتي خرابترش کنن
ممنون مي شم کمکم کنين

pooria.rio
06-04-2010, 22:28
فیلم برداری با تیک = مشکل رم

S_ALI_A
06-04-2010, 23:11
سلام دوستان
:37::37:
رنوار من قاطي کرده.. :37:
فيلم هايي که باهاش مي گيرم هم تيک دارن هم صدا و تصويرش با هم هماهنگ نيستن اول صدا مياد چند ثانيه بعد تصويرش مياد :41:
مشکل از گوشيمه يا مموري؟(مموريم 4 گيگ توشيبا تقريبا هم فوله)
مي ترسم ببرم گارانتي خرابترش کنن
ممنون مي شم کمکم کنين
شما مموريتو خالي كن بعد دوباره فيلم بگير احتمالا درست ميشه

گوموش
06-04-2010, 23:26
فیلم برداری با تیک = مشکل رم
%100 تاييد مي شه مشكل از رمه بايد يه رم با سرعت انتقال داده بالا بگيريد:11:

zhani
07-04-2010, 10:05
سلام خدمت اساتيد محترم :11:
امروز گوشيو بردم نمايندگي گفت اولين احتمال مموريته چون مموريم گارانتي داره قراره چند روز ديگه برم واسم عوضش کنه
مي گن مموري هاي کلاس6 از همه بهترن اينکه مموري چه کلاسي هست رو کجا نوشته؟ من که هرجارو نگا کردم ننوشته بود
بازم ممنون

pooria.rio
07-04-2010, 14:27
سلام
رو جعبه ی مموری نوشته کلاسش رو
حتما حواست باشه که فقط کلاس 6 بگیر
ترجیحا از مارک های PNY,SANDISK
هرچی گرفتی دقیقا عکس جعبه و خودش رو بیار بزار اینجا
چون ما هم شدیدا درگیر این قضیه هستیم

گوموش
07-04-2010, 15:04
سلام خدمت اساتيد محترم :11:
امروز گوشيو بردم نمايندگي گفت اولين احتمال مموريته چون مموريم گارانتي داره قراره چند روز ديگه برم واسم عوضش کنه
مي گن مموري هاي کلاس6 از همه بهترن اينکه مموري چه کلاسي هست رو کجا نوشته؟ من که هرجارو نگا کردم ننوشته بود
بازم ممنون
كلاس رم رو داخل يه دايره ميزنه(6) حالا اين پرانتزها رو يه دايره فرض كن:31:

گوموش
08-04-2010, 00:41

عكس نقشه تهران با زوم 16 با فرمت TAR اگه كسي طالب بود خود نقشه رو هم آپش مي كنم:40:

pooria.rio
08-04-2010, 09:41
آقا دمت گرم
عجب نقشه اییه
بابا آپلودش کن دیگه
نیکی و پرسش ؟ :دی

pooria.rio
08-04-2010, 10:28
اینم یکی از جدیدترین دوربین های سامسونگ با لنز Schneider-Kreuznach

گوموش
08-04-2010, 12:41
آقا دمت گرم
عجب نقشه اییه
بابا آپلودش کن دیگه
نیکی و پرسش ؟ :دی
آقا يه جايي واسه آپلود معرفي كنين چشم:11:

dark fear
08-04-2010, 17:39
اینم یکی از جدیدترین دوربین های سامسونگ با لنز Schneider-Kreuznach

البته اگه نگم همه، لنز اکثر دوربینای سامسونگ رو شرکت اشنایدر میزنه :46: :10:

pooria.rio
08-04-2010, 17:59
آقا يه جايي واسه آپلود معرفي كنين چشم:11:

بیا داداش
فقط زوووود
منتظریماااا

گوموش
08-04-2010, 21:40
بیا داداش
فقط زوووود
منتظریماااا

رفيق ميدوني حجمش چقدره 573مگ :18::41:
ولي اينو بگم توگوشي سريع ريخته ميشه و هيچ مشكلي هم نداره:10:
آقا جان از قديم گفتن به جاي ماهي دادن ماهيگيري يادش بده:46:
شما يه زحمت بكش نرم افزار Atlas creator1.7 رو از جي اس ام آريا DL كن تا بقيش رو خدمتت توضيح بدم:11:

pooria.rio
09-04-2010, 13:03
حالا نمیشه یه بلایی سرش بیاری کخ حجمش کم شه ؟
بخدا میشه ها
یکم روش کار کن

pooria.rio
09-04-2010, 13:09
بچه ها به نظرتون میشه کاری کرد که صفحه ی گوشی های ال جی موقع اجرا برنامه هم مثل حالت عدای خاموش بشه و روشن باقی نمونه؟

Michael Ropy
09-04-2010, 16:37
بچه ها به نظرتون میشه کاری کرد که صفحه ی گوشی های ال جی موقع اجرا برنامه هم مثل حالت عدای خاموش بشه و روشن باقی نمونه؟

یه راهش اینه که خود برنامه نویس به برنامه گفته باشه. مثلا برنامه eBuddy اگه یه مدت بمونه خود به خود خاموش میشه.....

pooria.rio
09-04-2010, 18:42
یه راهش اینه که خود برنامه نویس به برنامه گفته باشه. مثلا برنامه eBuddy اگه یه مدت بمونه خود به خود خاموش میشه.....

خوب واسه بقیه برنامه ها چه راهی هست؟

Davood_titan
09-04-2010, 20:07
عجب گوشیه  :)

Michael Ropy
09-04-2010, 20:24
خوب واسه بقیه برنامه ها چه راهی هست؟

نومودونوم! :دی

zeus_1
09-04-2010, 20:39
رفيق ميدوني حجمش چقدره 573مگ :18::41:
ولي اينو بگم توگوشي سريع ريخته ميشه و هيچ مشكلي هم نداره:10:
آقا جان از قديم گفتن به جاي ماهي دادن ماهيگيري يادش بده:46:
شما يه زحمت بكش نرم افزار Atlas creator1.7 رو از جي اس ام آريا DL كن تا بقيش رو خدمتت توضيح بدم:11:

یه جوری آپلود کن
خیلی باحاله

djmerikhi
11-04-2010, 08:41
دوستان سئوالي كردم در صفحه 171 كه كسي پاسخ نداد لطفا اگر مي توانيد كمك كنيد اما سئوال :

جديدا گوشي بنده با وجود چك باطري كه در دو سه گوشي ديگه انجام دادم و سالم بوده عمرش به 1 روز رسيده و همه باطريها رو هم در عرض يك روز خالي مي كنه بعضي مواقع هم لطف مي كنه رنگ قاطي مي كنه آيا به نظرتون راه حلي براي حل اين دو مشكل هست راستي دقيقا 1 ماه بعد از اتمام گارانتي اين بلاها شروع شده...

اگر اطلاعاتي براي چك گوشي و باطري داريد بگيد وآيا كسي يا جايي رو ميشناسيد كه باتري اين گوشي رو بفروشه چون توي علائدين هم نبود و يه باتري مشابه 750 ميلي آمپري مي دادن كه به درد نمي خورد .

pooria.rio
11-04-2010, 16:52
شما تشریف ببرید خود پارس کامتل،هم باطری رو داره،هم میتونه براتون فلش کنه

omg77
12-04-2010, 01:57
بچه ها من یه پیشنهاد دارم .
در راستای ارتقای هرچه بیشتر همکاری بین اعضای تاپیک رنوار ، پیشنهاد می کنم علاوه بر دنیای مجازی ، در دنیای حقیقی هم با هم همکاری کنیم .:10:
فرضا ً یه نفر یه جایی هست که به بعضی چیزا دسترسی نداره ، کسی که دسترسی داره زحمتشو بکشه براش بگیره و بفرسته و حالا اگه دلش خواست مبلغی هم اضافه بگیره بابت وقتی که گذاشته . گرچه کارش با ارزش تر از این حرف هاست اما بالاخره زحمت کشیده ، خشک و خالی که نمیشه .:46:
مثلا ً من که هرچی اینجا گشتم رم با برجستگی پیدا نکردم . گوموش جان می تونه برای کسانی که به این رم احتیاج دارن از تهران تهیه کنه و و بفرسته و بقیه هم کارای دیگه انجام بدن ...
امروز پسرعموم که ساکن تهرانن رفته علاء الدین اما متاسفانه رم کلاس 6 بیشتر از 2 گیگ پیدا نکرده .
منتظر نظراتتون هستم
فقط خواهشا ً اگه کسی موافق نیست ، چکشی برخورد نکنه و خیلی نرم مخالفتش رو اعلام کنه .

zeus_1
12-04-2010, 12:33
بچه ها من یه پیشنهاد دارم .
در راستای ارتقای هرچه بیشتر همکاری بین اعضای تاپیک رنوار ، پیشنهاد می کنم علاوه بر دنیای مجازی ، در دنیای حقیقی هم با هم همکاری کنیم .:10:
فرضا ً یه نفر یه جایی هست که به بعضی چیزا دسترسی نداره ، کسی که دسترسی داره زحمتشو بکشه براش بگیره و بفرسته و حالا اگه دلش خواست مبلغی هم اضافه بگیره بابت وقتی که گذاشته . گرچه کارش با ارزش تر از این حرف هاست اما بالاخره زحمت کشیده ، خشک و خالی که نمیشه .:46:
مثلا ً من که هرچی اینجا گشتم رم با برجستگی پیدا نکردم . گوموش جان می تونه برای کسانی که به این رم احتیاج دارن از تهران تهیه کنه و و بفرسته و بقیه هم کارای دیگه انجام بدن ...
امروز پسرعموم که ساکن تهرانن رفته علاء الدین اما متاسفانه رم کلاس 6 بیشتر از 2 گیگ پیدا نکرده .
منتظر نظراتتون هستم
فقط خواهشا ً اگه کسی موافق نیست ، چکشی برخورد نکنه و خیلی نرم مخالفتش رو اعلام کنه .

من کاملا موافقم
مثلا خوده من هر چی گشتم یه کیف لپ تاپی پیدا نکردم برای گوشیم
ممکنه یکی باطری پیدا نکنه
یکی رم کلاس 6 پیدا نکنه
خیلی خوبه اگه اینجوری بشه
پیشنهاد عاااالیه

zeus_1
12-04-2010, 16:33
کسی یه برنامه تبدیل می تونه معرفی کنه که این مشخصات رو داشته باشه
به فرمت های قابل پخش برای گوشی تبدیل کنه... به خصوص AVI و MP4
از زیرنویس فارسی پشتیبانی کنه. یعنی موقع تبدیل زیرنویس رو هم بنداز پای فیلم
سرعتش هم قابل قبول باشه. مثل بعضی از این برنامه ها نباشه که یه فیلم رو دو ساعت طول میده تبدیل کنه
باهاش بشه هر فرمتی رو هم تبدیل کرد. به خصوص MKV و AVI هایی که گوشی پخش نمی کنن

خلاصه اینکه می خوام باهاش فیلم تبدیل کنم و ببینم