ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : معرفی گوشی LG KC910 Renoir با لنز 8 مگاپیکسل اشنایدر، صفحه 3 اینچی و امکانات ارتباطاتی کامل

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11

4870x2
05-07-2009, 17:22
شاید فیرمورش اپدیت شده، یه احتمال دیگه اینکه نسخه KC910i باشه که البته بعیده! ولی اگه باشه که خیلی خوبه.
البته فرق زيادي با هم ندارن اين i دار ها با اصل ها
فقط يه 1.5 گيگ ناقابل تو خود گوشي هستش

DariushGreat
05-07-2009, 17:47
دوستان
منم به امید خدا تا فردا صاحب رنوار میشم :8:
امداد غیبی بود :31: قراره یکی از فامیلامون از تهران برام بگیره بیاره :8:
فردا هم میرسه :8: من از الان در پوست خودم نمیگنجم :31:
فقط یه چیز :
قبل از این که بخره زنگ زد گفت که نمایندگی اصلیش داره میده 410 تومن و میگه
آپگرید شده و ... اما بقیه مغازه ها میدن 390-400 اما میگن آپگرید نشده ... قضیه چیه ؟
من گفتم از همون نمایندگی اصلیش بگیره دیگه خیالم راحت باشه :10:
حالا میشه یکی راجع به این آپگرید توضیحی بده ؟
آقا مقداد کجایی که به کمکت نیاز داریم :10:
ممنون :11:
انشالله مبارکت باد! انشالله مبارکت باد! :26:
ای کاش همون 390 رو می گرفت. چون خودتم می تونی گوشیتو آپدیت کنی. با این حال عیب نداره. چون اگه خودت نمی خواستی انجام بدی و می خواستی بدی بیرون، می باس 10 تومن می دادی...

ببین... بروز رسانی یا آپگرید گوشی، در حقیقت بروز کردن سیستم عامل یا پلتفرم گوشی هست. شرکت های سازنده برای بهبود عملکرد گوشی و یا از میان بردن مشکلات، دست به یکسری تغییرات می زنن و بلاخره ورژنی تازه از اون سیستم عامل و یا پلتفرم می سازن. این نگارش تازه مشکلات پیشین رو نداره و در بیشتر موارد دچار بهبود شده. البته امکان داره در بخش ظاهری هم دچار دگرگونی هایی شده باشه.

و اینکه گفتم خودتم می تونی، باس بگم که اگه بتونی برنامه فلش و یا فلش باکس گوشی های ال جی رو پیدا کنی، می تونی نگارش های تازه رو روی گوشیت بریزی. اگه برنامه فلش رو داشته باشی ( که مال خود کارخونه ال جی هست )، می تونی از طریق اینترنت گوشیتو آپگرید کنی... من هم برای نوکیا 3250 ام همین کارو کردم؛ ورژن قدیمی سیمبیان 9.1 سری 60 سومین ویرایش نگارش 4.14 قدیمی داشتم که به 4.14 نو و جدید که مشکل هنگ نداشت تبدیل کردم. اون هم بصورت اینترنتی... بازم مبارکت باشه

یه دستی به سر و کله ما هم بکش شاید این حق و حقوقمون رو بدن من هم بتونم بخرم.... :46:

djmerikhi
06-07-2009, 09:58
سلام
جناب [D a ri ushGr eat خان بنده هم اون روش كه سايت ال جي براي ارتقاء گوشي هاش ميگه رو رفتم ولي براي اينكار شما رو (( اگه نخواهي ريسك پريدن زبان فارسي رو كني )) به صفحه پشتيباني سايت ال جي در ايران ارجاع ميده كه اونجا هم هيچگونه خدماتي براي گوشي فوق ارائه نمي دهد به عبارتي هيچ فايلي نيست ......

البته دوستمون بايستي اعلام كنه ورژن پلتفرم جاوا اون چنده !!! با توجه به تحقيقات بده توي فروم ال جي براي پشتيباني زبان فارسي بعد از ورژن v10d چيزي نيومده شايد هم فقط نمايندگي ها دارن ..
چون شايد بصورت تبليغاتي كار مغازه دارا بوده تا پول بيشتر بگيرن !!

djmerikhi
06-07-2009, 10:16
آقا راستي يه سئوالي توي فروم همين سايت و سايت ir-tci يكسري نقشه گذاشتن براي نرم افزار trekbuddy اما هيچكدوم فايل gmi رو ندارن مثلا نقشه تهران با مترو و نقشه ايران آيا كسي نقشه با كيفيت و كامل از ايران و شهر تهران داره !!
ممنون ميشم آدرسش بده !!

DariushGreat
06-07-2009, 12:08
سلام
جناب [D a ri ushGr eat خان بنده هم اون روش كه سايت ال جي براي ارتقاء گوشي هاش ميگه رو رفتم ولي براي اينكار شما رو (( اگه نخواهي ريسك پريدن زبان فارسي رو كني )) به صفحه پشتيباني سايت ال جي در ايران ارجاع ميده كه اونجا هم هيچگونه خدماتي براي گوشي فوق ارائه نمي دهد به عبارتي هيچ فايلي نيست ......

البته دوستمون بايستي اعلام كنه ورژن پلتفرم جاوا اون چنده !!! با توجه به تحقيقات بده توي فروم ال جي براي پشتيباني زبان فارسي بعد از ورژن v10d چيزي نيومده شايد هم فقط نمايندگي ها دارن ..

خوب، این از ماردوماز بازی شرکتهای خارجی هست که هیچ وقت خدمات پیشرفته رو در اختیار کاربرای ایرانی قرار نمی دن :13:. توی بخش فارسی سایت نوکیا هم چیزی راجع به آپگرید گوشی ننوشته؛ اما توی انگلیسیش هست.
تازه دوست گلم دی جی مریخی ( ای کاش نامتو می دونستم! ) هر گوشی ای یه شماره ساخت ( Product Code ) داره که معمولا بر پایه مناطق این شماره ها صادر می شه. برای نمونه برای گوشی من که نوکیا 3250 هست زده 0539323 که واریانت 2 خاورمیانه هست. شما اگه بتونی برنامه بروزرسانی گوشی ال جی رو از سایتش بگیری، وقتی گوشیت رو وصل می کنی، چک می کنه که آیا ورژن تازه تری برای این شماره ساخت هست یا نه. اگه بود بهت پیام می ده که می تونی گوشیت رو بروز کنی، در غیر این صورت بهت می گه همون ورژن فعلی موجود هست؛ می خواهید همین رو دانلود کنید؟
در مورد موضوع مغازه دارها هم... باس بگم که متاسفانه ممکنه! :41: البته امیدوارم اینجوری نبوده باشه و گوشی محمد جون ورژن جدیدتر با پشتیبانی فارسی باشه

آقا راستي يه سئوالي توي فروم همين سايت و سايت ir-tci يكسري نقشه گذاشتن براي نرم افزار trekbuddy اما هيچكدوم فايل gmi رو ندارن مثلا نقشه تهران با مترو و نقشه ايران آيا كسي نقشه با كيفيت و كامل از ايران و شهر تهران داره !!
ممنون ميشم آدرسش بده !!

تا اونجایی که یادم میاد توی همین تاپیک دیدم که می شه پسوند همون نقشه ها رو به طور دستی تغییر بدی و بکنیش gmi. یه سرچ توی این تاپیک بزن ببین درست گفتم رفیق؟! :46:

djmerikhi
06-07-2009, 13:15
دوست اگه منظورت دانلود بوسيله بروز رسان داخل گوشي كه فعلا فاتحه اينترنت همراه اول خونده شدست و نميشه كاري كرد !
اما اگه منظور شما سايت ال جي هست كه قسمت فارسي ميشه گفت تعطيله و قسمت انگليسي هم هر چي آپديت بود مال اپراتورها بود مثلا ودافون و اورنج و .... كه بدرد ما نمي خورد تازه اگه هم مي خورد به احتمال زياد فانحه زبان فارسي رو بايستي خوند !!!
اما در مورد نقشه ها بنده الان از اول تا اخر توي اين سايت و سايتهاي ديگه رفتم و همه را دانلود كردم همه از يك مرجع ( متاسفانه ) تغذيه ميشن كه اونم در نقشه ايران فايل GMI را رو نداره و در مورد نقشه تهران 1 نقشه كامل با جزئيات هست كه بدرد نقشه ايران مبتلاست و اون يكي تست سال 88 تهران هست كه ميشه گفت جزئياتش كمه و متاسفانه منطقه 21 و 22 تهران رو پوشش نمي ده

dark fear
06-07-2009, 19:19
آقا گوشی دست من رسید :8: البته زیاد شارژ نداشت ... الان تو شارژه
ولی انصافا عجب گوشی ایه !! تاچش خیلی خوبه اینترفیسشم خیلی عالیه
دوربینشم که خودتون بهتر میدونید :8: ... چقدر هم سبکه
راستی کیفیت صفحشم خیلی عالیه فکر نمیکردم اینجوری باشه
یکی از دلایلی که رفته بودم طرف s8300 این بود که فکر میکردم کیفیت صفحه ی
رنوار بالا نباشه ... ولی خیلی خوبه :40:
راستی دوستانی که دارن : تم تو گوشی نیست ؟؟ من هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم :13:

DariushGreat
06-07-2009, 20:22
آقا گوشی دست من رسید :8: البته زیاد شارژ نداشت ... الان تو شارژه
ولی انصافا عجب گوشی ایه !! تاچش خیلی خوبه اینترفیسشم خیلی عالیه
دوربینشم که خودتون بهتر میدونید :8: ... چقدر هم سبکه
راستی کیفیت صفحشم خیلی عالیه فکر نمیکردم اینجوری باشه
یکی از دلایلی که رفته بودم طرف s8300 این بود که فکر میکردم کیفیت صفحه ی
رنوار بالا نباشه ... ولی خیلی خوبه :40:
راستی دوستانی که دارن : تم تو گوشی نیست ؟؟ من هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم :13:
پس حسابی خوش بگذرون!
در مورد تم هم غیر ممکنه نباشه! دفترچش رو بخونی پیدا می کنی :46:

djmerikhi
07-07-2009, 06:23
كلا دو تا تم اورجينال مال بنده داشت يكي با بك گراند سفيد و ديگري با بك گراند مشكي و صفحه اول هم پرتره اون دختره !!

آقا كسي نقشه سالم از تهران و ايران گير نياورد به ما معرفي كنه ؟

راستي دوست عزيز دارك فير نگفتي ورژن سيستم عامل ( اينترفيس ) شما چيه !

djmerikhi
07-07-2009, 06:24
دوستان همانطور كه مستحضريد براي گوشي هاي جاوا در حال حاضر از نرم افزار trekbuddy براي سيستم موقعيت يابي استفاده ميشه !!
آيا روشي هم براي پيدا كردن قبله با اين نرم افزار هست ؟
كلا روشي هست بشه بوسيله جي پي اس اين نوع گوشي ها قبله را پيدا كرد .

DariushGreat
07-07-2009, 09:36
دوستان همانطور كه مستحضريد براي گوشي هاي جاوا در حال حاضر از نرم افزار trekbuddy براي سيستم موقعيت يابي استفاده ميشه !!
آيا روشي هم براي پيدا كردن قبله با اين نرم افزار هست ؟
كلا روشي هست بشه بوسيله جي پي اس اين نوع گوشي ها قبله را پيدا كرد .

سلام. فکر نمی کنم که برنامه TrekBuddy توانایی قبله یابی داشته باشه و اگر هم داشته باشه، قاعدتا باس به صورت یک پلاگین باشه که من جایی ندیدم. اما برات گشتم و این برنامه رو پیدا کردم. فکر نکنم برای گوشی های لمسی ساخته شده باشه و کاربر ناچار به استفاده از رابطی هست که خود گوشی برای این برنامه تعیین می کنه؛ ولی بهتون بگم که خیلی می ارزه!

ویژگی ها:
۱. دقیق ترین زمان نماز برای ۲۵۰۰۰ شهر و روستا در ۲۵۲ کشور دنیا.
۲. اذان گویی خودکار در وقت نماز.
۳. مسیر قبله.
۴. تقویم هجری.
۵. قابلیت اضافه کردن هر شهر.
۶. چندین صدای اذان زیبا.
۷. قابلیت تنظیم دقیقه ای برای مطابقت ۱۰۰ درصد با زمان نماز مسجد محلی.
۸. زمان باقی مانده تا نماز بعدی.
۹. یافتن زمان اذانهای روزهای گذشته و آینده.
۱۰. تبدیل تقویم میلادی به هجری

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لینک دانلود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرمز پرونده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Michael Ropy
07-07-2009, 13:13
مبارک باشه دارک فیر جان!

حالا من موندم و داریوش! من موندم بین کوکی و رنوار کدوم رو انتخاب کنم!!!!!!!! شاید عجیب باشه ولی مسئله پوله! نمی دونم من واقعا قراره از دوربین استفاده کنم یا نه!

djmerikhi
07-07-2009, 13:23
دوستان بنده هر گاه ورژن 9.84 نرم افزار trekbuddy رو ميريزم پيغام عدم همخاني با midt يا جاوا رو مي ده و فقط ورژن پايينتر رو قبول مي كنه وقتي هم اون برنامه را اجرا كرده و نقشه را لود مي كنم پيغام زير رو ميدهد .
(7) null:
invalidmapexception
(null) : no image for tilee 900-0 300*400

dark fear
07-07-2009, 14:21
مبارک باشه دارک فیر جان!

حالا من موندم و داریوش! من موندم بین کوکی و رنوار کدوم رو انتخاب کنم!!!!!!!! شاید عجیب باشه ولی مسئله پوله! نمی دونم من واقعا قراره از دوربین استفاده کنم یا نه!

ممنون :10:
انشالا سر شما هم بی کلاه نمونه :5:
اصلا هم عجیب نیست :10: من خودم حدود 2 سال یه tv mobile داشتم ... حالا
هم به هزار بدبختی و فشار رنوار خریدم ... من اصولا با خرید گوشی گرون قیمت
موافق نیستم و رنوار رو به خاطر این که هم دوربین دیجیتاله هم موبایل خریدم :10:
................
راستی ورژن گوشیم 10d است .. خوبه ؟
.................
دوستانی که گوشی رو دارن : چجوری یه عکس خوب با فلش بگیریم ؟ من وقتی میخام
عکس بگیرم خیلی سفید درمیاد ... (البته از فاصله ی نزدیک)
راستی فلشش عجب نوری داره !!! من عکاش رو تو gsm دیدم خیلی تاریک بود اما
حالا میبینم فلشش خیلی قویه !!

dark fear
07-07-2009, 14:37
دوستان کسی جایی رو نمیشناسه که مموری کارت بفروشه و به شهرستان های دیگه پست کنه ؟
من یه toshiba 4g class6 میخام ولی تو اهواز گیر نمیاد

4870x2
07-07-2009, 16:45
دوستانی که گوشی رو دارن : چجوری یه عکس خوب با فلش بگیریم ؟ من وقتی میخام
عکس بگیرم خیلی سفید درمیاد ... (البته از فاصله ی نزدیک)
راستی فلشش عجب نوری داره !!! من عکاش رو تو gsm دیدم خیلی تاریک بود اما
حالا میبینم فلشش خیلی قویه !!
منم ديدمش
من موندم اين c905 چه فلشي داره كه انقدر از رنوار قويتره!

nafare_aval
07-07-2009, 18:11
سلام...رفقا رفیق ما به یک مشکل خورده با گوشیش...میگه وقتی میخواد عکس بفرسته بیشتر از 20 تا نمیتونه مارک کنه...یعنی گوشی اجازه نمیده...جریان چیه؟؟؟بیشتر از 20 تا نمیشه عکس یکجا فرستاد....راه حلی داره؟؟؟

dark fear
09-07-2009, 10:18
سلام...رفقا رفیق ما به یک مشکل خورده با گوشیش...میگه وقتی میخواد عکس بفرسته بیشتر از 20 تا نمیتونه مارک کنه...یعنی گوشی اجازه نمیده...جریان چیه؟؟؟بیشتر از 20 تا نمیشه عکس یکجا فرستاد....راه حلی داره؟؟؟

خوب 20 تای اول رو که فرستاد 20تای بعدی رو بفرسته ... مشکلی نیست :10:
من که واسم کم پیش میاد بخام 20 فایل بلوتوث کنم...

--------------------------------------------------------------------------------------
تو این مدتی که گوشی رو داشتم میخام یه سری مطلب راجع بهش بنویسم :
اول مزایاشو میگم :
دوربین و .. رو که خودتون میدونید پس حرف کلیشه ای نمیزنم :5: تاچش خیلی خوبه و به هیچ
وجه به قلم نیاز ندارید (مگر موقع sms نوشتن به صورت کی بورد که اونم با کمی دقت نیاز ندارید)
تمام آیکون ها و گزینه ها به اندازه ی کافی بزرگ هستن و خیلی خیلی کم پیش میاد که لازم
باشه روی یه گزینه 2 بار کلیک کنید ... اینترفیسشم خیلی جذابه (در صورتی که من شنیده بودم
خشکه !!) ولی خیلی خوب و راحت و زیباست ... مخصوصا رد کردن عکساش خیلی لذت
داره :8: ... کیفیت هندزفریشم خیلی بالاست من قبلا w810 داشتم عالی بود ولی باید
یه ساعت با اکولایزر ور میرفتی تا خوب بشه ولی این نه ! خودش تنظیمه و واقعا بدون نویز پخش
میکنه :8:..... کیفیت ساخت بدنه ی گوشی هم عالیه واقعا آدم دست بهش میزنه میفهمه ...
یه ابهتی داره ... مثل w810 نیست که انگار پلاستیکیه :31:
حالا معایب : به نظرم تنها چیزی که بشه بهش به عنوان عیب نگاه کرد فلششه !! همون طور
که gsmarena هم گفت .... نور فلش واقعا زیاده و حرفی در این نیست .. اما وقتی میخای
با فلش عکس بگیری از نظر نرم افزاری خوب عکس رو پردازش نمیکنه و عکس سفید و نا معلوم
میشه تا اونجایی که من فهمیدم فریمور گوشیم جدید نیست مثل مال آقا مقداده ... احتمال
زیاد یا آپگرید درست بشه چون به نظرم ایراد نرم افزاری وگرنه نور فلش عالیه خیلی زیاده !!
یه سری چیز دیگه هم هست که نمیشه گفت عیب ولی اگه جور دیگه ای بود یه مزیت بود !!
مثلا اینترفیس دوربینش میتونست بهتر باشه مثلا تنظیم کنتراست و شارپنش و رنگ رو نداره
باید خودت تو قسمت ویرایش عکس این بلا ها رو سر عکس بیاری !! در صورتی که از یک
super camera phone انتظار میره تو خود هنگام عکاسی اینا باشن ... همین طور 2 تا
تم بیشتر نداره و منم جایی واسه دانلود ندیدم و این واسه اونایی که خیلی دنبال تم
و این چیزا هستن بده (البته من اینطور نیستم :10:)
..........................
کلا گوشی فوق العاده ای هست بابام که تغریبا مخالف خریدش بود حالا نظرش کلا برگشته
و میگه عجب چیزیه واقعا 400 تومن میرزه !! اونم واسه ما که یه دوربین عکاسی خوب نداشتیم :11:

ببخشید پرحرفی کردم :11:

Michael Ropy
09-07-2009, 13:17
مثلا اینترفیس دوربینش میتونست بهتر باشه

نسخه KC910i توی اینترفیس دوربین تغییر کرده. خوش بگذره با رنوار!

nafare_aval
10-07-2009, 10:16
خوب 20 تای اول رو که فرستاد 20تای بعدی رو بفرسته ... مشکلی نیست :10:
من که واسم کم پیش میاد بخام 20 فایل بلوتوث کنم...

دستت درد نکنه اینو که خودمون هم میدونستیم...حالا یکی بخواد 50 تا عکس بفرسته چی...هی باید مارک کنه هی بفرسته!!!!وقت گیره...یعنی راه حلی نداره؟؟؟؟

almgti_79
10-07-2009, 12:19
دستت درد نکنه اینو که خودمون هم میدونستیم...حالا یکی بخواد 50 تا عکس بفرسته چی...هی باید مارک کنه هی بفرسته!!!!وقت گیره...یعنی راه حلی نداره؟؟؟؟

دوست عزيز، من هم كه ويوتي و سكرت دارم همين مشكل را داره ولي باهاش كنار اومدم؛ ماكه روزي 25 ساعت توي زندگيمون وقت تلف ميكنيم، يك چند دقيقه اي هم روش!!!:10:

DariushGreat
10-07-2009, 13:14
به نظرم تنها چیزی که بشه بهش به عنوان عیب نگاه کرد فلششه !! همون طور
که gsmarena هم گفت .... نور فلش واقعا زیاده و حرفی در این نیست .. اما وقتی میخای
با فلش عکس بگیری از نظر نرم افزاری خوب عکس رو پردازش نمیکنه و عکس سفید و نا معلوم
میشه تا اونجایی که من فهمیدم فریمور گوشیم جدید نیست مثل مال آقا مقداده ... احتمال
زیاد یا آپگرید درست بشه چون به نظرم ایراد نرم افزاری وگرنه نور فلش عالیه خیلی زیاده !!
یه سری چیز دیگه هم هست که نمیشه گفت عیب ولی اگه جور دیگه ای بود یه مزیت بود !!
مثلا اینترفیس دوربینش میتونست بهتر باشه مثلا تنظیم کنتراست و شارپنش و رنگ رو نداره
باید خودت تو قسمت ویرایش عکس این بلا ها رو سر عکس بیاری !! در صورتی که از یک
super camera phone انتظار میره تو خود هنگام عکاسی اینا باشن ... همین طور 2 تا
تم بیشتر نداره و منم جایی واسه دانلود ندیدم و این واسه اونایی که خیلی دنبال تم
و این چیزا هستن بده (البته من اینطور نیستم :10:)

محمد جون، در بخش دوربین، گزینه ای به نام تنظیم کنتراست نداره. اما گزینه ای به نام Beauty Shot داره که کارش همون تنظیم هوشمند کنتراست هست. مثل این که باس تو فهرست دوربین و زیرمجموعه اون بگردی و پیداش کنی. در مورد شارپ بودن هم باس بگم که به شکل خودکار هست. و در مورد رنگ هم اگه منظورت افکت های رنگی هست باید بری به Art Shot. معادل های فارسیش رو می دونم، اما می ترسم بگم بدتر گیج بشی. کمی بگردی پیدا می کنی دوست من.

در مورد KC910i باس بگم که خوبیش همینه که همه تنظیمات رو یکجا آورده توی صفحه اصلی دوربین و دیگه نیازی نیست به کنکاش فهرست دوربین بپردازیم.

در مورد تم ها هم باس بگم که اگه گوشیش دستم بیاد، و با فایل هاش آشنا بشم، می تونم تم بسازم... :31: البته خودت هم می تونی ها!!!

DariushGreat
10-07-2009, 13:21
سلام

دوست اگه منظورت دانلود بوسيله بروز رسان داخل گوشي كه فعلا فاتحه اينترنت همراه اول خونده شدست و نميشه كاري كرد !
اما اگه منظور شما سايت ال جي هست كه قسمت فارسي ميشه گفت تعطيله و قسمت انگليسي هم هر چي آپديت بود مال اپراتورها بود مثلا ودافون و اورنج و .... كه بدرد ما نمي خورد تازه اگه هم مي خورد به احتمال زياد فانحه زبان فارسي رو بايستي خوند !!!

چقدر من و تو پشت سر این ال جی حرف زدیم؟؟؟ :13: گفتیم برای کاربرای ایرانی امکانات حرفه ای نظیر آپدیت گوشی نمی گذاره...؟ :13: گفتیم اگه آپدیت کنیم ممکنه زبون پارسی بپره!!!
اگه کمی چشمامون رو باز، گوش هامون رو تیز و هوشمون رو 2 برابر می کردیم و با دقت بیشتری توی سایتش می گشتیم، الان این جوری نمی شد!!!

دوستانی که می خوان گوشیشون رو بروز کنن ( به عبارت دیگه نگارش تازه تر پلت فرم رو روی گوشیشون بریزن )، تشریف ببرن به این نشانی:

DariushGreat
10-07-2009, 13:34
راستی یادم رفت بپرسم... رنوار دارها بگن که:
1. صفحه کلید کامل کیوورتی QWerty اون همه حروف پارسی رو پشتیبانی می کنه؟ یادم میاد که ویوتی چند تا حرف رو نداشت. مانند د - ژ
2. سامانه تشخیص دستخط این گوشی از همه حروف پارسی پشتیبانی می کنه یا نه؟ یادم میاد که در ویوتی نمی شد حروف ر - پ - چ - ژ رو به شکل دست خطی در گوشی تایپ کرد.

راستی بچه ها؛ دیروز با مقداد جون تماس گرفتم. حالش خوبه. سرگرم امتحاناتشه؛ به همین خاطر هست که کم پیداس. انشالله خوب پاس کنه و بزودی هم برگرده :20:

Michael Ropy
10-07-2009, 16:57
1. صفحه کلید کامل کیوورتی QWerty اون همه حروف پارسی رو پشتیبانی می کنه؟ یادم میاد که ویوتی چند تا حرف رو نداشت. مانند د - ژ

من که با رنوار مقداد کارکردم داشت.

djmerikhi
11-07-2009, 08:24
دوستان بنده هر گاه ورژن 9.84 نرم افزار trekbuddy رو ميريزم پيغام عدم همخاني با midt يا جاوا رو مي ده و فقط ورژن پايينتر رو قبول مي كنه وقتي هم اون برنامه را اجرا كرده و نقشه را لود مي كنم پيغام زير رو ميدهد .
(7) null:
invalidmapexception
(null) : no image for tilee 900-0 300*400

دوستان لطف كنيد پاسخ سئوال بالا رو بديد چون تاكنون فكر مي كردم فقط توي مناطق 21 و 22 تهران مشكل دارند امروز مركز شهر چك كردم اونجا هم همين مشكل بود توي نقشه 88 تهران و نقشه ماهوارهاي

آقا داريوش هيچ مشكل با هيچكدام از حروف فارسي نداره

راستي مطابق آدرس آقا داريوش به آدرس رفتم اعلام كرد مي تونم گوشي را به ورژن v10f ارتقائ بدم دارم اينكارو مي كنم خبرش رو بدن مي دم

I LOVE MESSI
11-07-2009, 10:29
منم ديدمش
من موندم اين c905 چه فلشي داره كه انقدر از رنوار قويتره!
سلام دوست من فلشش زنون ولی چون نسبت به بقیه یکم گنده تره و توش ایینه بیشتر به کار :21: رفته مثل ان 82:27:

dark fear
11-07-2009, 12:11
محمد جون، در بخش دوربین، گزینه ای به نام تنظیم کنتراست نداره. اما گزینه ای به نام Beauty Shot داره که کارش همون تنظیم هوشمند کنتراست هست. مثل این که باس تو فهرست دوربین و زیرمجموعه اون بگردی و پیداش کنی. در مورد شارپ بودن هم باس بگم که به شکل خودکار هست. و در مورد رنگ هم اگه منظورت افکت های رنگی هست باید بری به Art Shot. معادل های فارسیش رو می دونم، اما می ترسم بگم بدتر گیج بشی. کمی بگردی پیدا می کنی دوست من.

در مورد KC910i باس بگم که خوبیش همینه که همه تنظیمات رو یکجا آورده توی صفحه اصلی دوربین و دیگه نیازی نیست به کنکاش فهرست دوربین بپردازیم.

در مورد تم ها هم باس بگم که اگه گوشیش دستم بیاد، و با فایل هاش آشنا بشم، می تونم تم بسازم... :31: البته خودت هم می تونی ها!!!
ممنون آقا داریوش
ولی من همه ی حالتا رو قبلا امتحان کردم ... همه ی شرایط حتی با iso های مختلف !! و فهمیدم با iso1600
بهترین حالت واسه فلشه .. یکم عکس رو زرد میکنه و بهتر میشه .. Beauty Shot یا همون عکس زیبا
واسه عکس از صورت خوبه ... چین و چروک ها رو حذف میکنه و عکس رو روتوش میکنه ... و البته
کمی از از وضوحش کاسته میشه (کلا واسه چاپ خیلی چیز خوبیه) art shot یا عکس هنری هم
واسه گرفتن عکسای هنری و کلاسیکه ... نه عکس معمولی ... گوشه های تصویر رو تاریک میکنه
تا یه عکس زیبا و هنری بده (کلا کاربرد خودشو داره) کلا خود دوربین کانتراست و رنگ و ... رو تنظیم میکنه
ولی من منظورم این بود که خوب بود این امکان رو میذاشتن که خودمون هم بتونیم تنظیم کنیم :11:

dark fear
11-07-2009, 12:19
میشه یه مسلمون پیدا بشه جدید ترین ورژن فریمور و شیوه ی دقیق آپگرید رو توضیح بده ؟؟
ممنون

djmerikhi
11-07-2009, 13:23
دوست عزيز براي ارتقاء و ديدن روش آن كه به فارسي هم هست دوست عزيز داريوش ادرسي رو در پست 523 اعلام كرده كه صحيح است و بنده اينكار رو انجام دادم و ورژن گوشي را به F ارتقاء دادم كه تنها تفاوتي كه فعلا ديدم فول شدن صفحه به هنگام عكاسي و به نظرم اندكي سريعتر شدن دستگاه مي باشد ..
فعلا مورد خاص ديگري نديدم

آقا يه نفر پيدا شده جواب ما رو تو پست 526 بده !!!!!

dark fear
11-07-2009, 15:03
دوست عزيز براي ارتقاء و ديدن روش آن كه به فارسي هم هست دوست عزيز داريوش ادرسي رو در پست 523 اعلام كرده كه صحيح است و بنده اينكار رو انجام دادم و ورژن گوشي را به F ارتقاء دادم كه تنها تفاوتي كه فعلا ديدم فول شدن صفحه به هنگام عكاسي و به نظرم اندكي سريعتر شدن دستگاه مي باشد ..

به همین راحتی !!؟؟
نوشته باید اینترنت سریع داشته باشه ... منظورش چقدر سریعه ؟؟
چقدر طول کشید واسه شما ؟ من میترسم وسط کار dc بشه .. اونوقت راهی هست ؟؟
ببین عکساسیش با فلش بهتر نشده ؟ (مخصوصا تو ماکرو)

DariushGreat
11-07-2009, 20:52
ممنون آقا داریوش
ولی من همه ی حالتا رو قبلا امتحان کردم ... همه ی شرایط حتی با iso های مختلف !! و فهمیدم با iso1600
بهترین حالت واسه فلشه .. یکم عکس رو زرد میکنه و بهتر میشه .. Beauty Shot یا همون عکس زیبا
واسه عکس از صورت خوبه ... چین و چروک ها رو حذف میکنه و عکس رو روتوش میکنه ... و البته
کمی از از وضوحش کاسته میشه (کلا واسه چاپ خیلی چیز خوبیه) art shot یا عکس هنری هم
واسه گرفتن عکسای هنری و کلاسیکه ... نه عکس معمولی ... گوشه های تصویر رو تاریک میکنه
تا یه عکس زیبا و هنری بده (کلا کاربرد خودشو داره) کلا خود دوربین کانتراست و رنگ و ... رو تنظیم میکنه
ولی من منظورم این بود که خوب بود این امکان رو میذاشتن که خودمون هم بتونیم تنظیم کنیم :11:

اوو....:18: ببخشید اشتباه برداشت شد!!! :31: امیدوارم توی آپگرید های جدیدش بگذاره

مخلصیم! :46::11: مبارک باشه. انشالله همه با هم گوشی هامون رو به نگارش 11.0a ارتقا بدیم! :46:

به همین راحتی !!؟؟
نوشته باید اینترنت سریع داشته باشه ... منظورش چقدر سریعه ؟؟
چقدر طول کشید واسه شما ؟ من میترسم وسط کار dc بشه .. اونوقت راهی هست ؟؟
ببین عکساسیش با فلش بهتر نشده ؟ (مخصوصا تو ماکرو)

نترس خوش تیپ! :46: وسط کار دی سی بشه هیچ اتفاق خاصی نمی افته مگر اینکه همه دانلودهایی که شده می پره و دوباره باس از اول شروع کنی! :13: پس از اینکه فرمویر رو به طور کامل دانلود کرد می ریزه روی گوشی.

دوستان فراموش نشه که باطری گوشیتون در هنگام فلش شدن باس فول شارژ باشه و حتما برای احتیاط به شارژر هم وصل کنید! اگه وسط فلش شدن باطری تموم شه باس با گوشی هم خداحافظی کرد ها!!! :41:

dark fear
11-07-2009, 22:04

دوست عزیز حالا میشه بیای دقیق توضیح بدی چجوری آپدیت کردی ؟
ممنون

[FONT=Tahoma]نترس خوش تیپ! :46: وسط کار دی سی بشه هیچ اتفاق خاصی نمی افته مگر اینکه همه دانلودهایی که شده می پره و دوباره باس از اول شروع کنی! :13: پس از اینکه فرمویر رو به طور کامل دانلود کرد می ریزه روی گوشی.

[SIZE=5]دوستان فراموش نشه که باطری گوشیتون در هنگام فلش شدن باس فول شارژ باشه و حتما برای احتیاط به شارژر هم وصل کنید! اگه وسط فلش شدن باطری تموم شه باس با گوشی هم خداحافظی کرد ها!!! :41:

خیلی ممنون داریوش جان :11:

djmerikhi
12-07-2009, 06:09
سلام
دوست عزيز خيلي آسون بود
بعد از ريختن نرم افزار اعلامي سايتي كه داريوش جان ادرسش رو داده شما نرم افزاري رو كه ميخواهي انتخاب ميكني ( كه جلوش اسم گوشي و كشور هم نوشته شده ) بعد با سرعت بنده 25 دقيقه 95 مگ فايل رو گرفته و 20 دقيقه هم روي گوشي ريخت .... ( اينكار اتوماتيكه )

آقا مقداد و بقيه دوستان اگه كسي رو ميشناسيد كه جواب سئوال تايپيك 526 رو بده به بنده اعلام كنند ممنون ميشم !!

dark fear
12-07-2009, 09:28
سلام
دوست عزيز خيلي آسون بود
بعد از ريختن نرم افزار اعلامي سايتي كه داريوش جان ادرسش رو داده شما نرم افزاري رو كه ميخواهي انتخاب ميكني ( كه جلوش اسم گوشي و كشور هم نوشته شده ) بعد با سرعت بنده 25 دقيقه 95 مگ فايل رو گرفته و 20 دقيقه هم روي گوشي ريخت .... ( اينكار اتوماتيكه )

آقا مقداد و بقيه دوستان اگه كسي رو ميشناسيد كه جواب سئوال تايپيك 526 رو بده به بنده اعلام كنند ممنون ميشم !!

95 مگ ؟؟!!!؟ یه شب تا صبی با این سرعت ما طول میکشه :27: باید برم یه کافی نت ... :19:
اگه میتونستم کمکتون کنم خیلی خوشحال میشدم :11:
-----------------------------------
از آقا داریوش هم میخام کمک کنه تم هاشو گیر بیارم :10: به نظرت تم های ویوتی و روش نصبش
واسه اینم کارسازه ؟ خیلی دوست دارم تم بیشتری داشته باشم :8:

djmerikhi
12-07-2009, 14:05
بنده تابه حال تم نصب نكردم !!!
اگه زياد دردسر نداشت و تونستي نصب كني به بنده هم اطلاع بديد !!

جناب dark fear شما با نصب برنامه نقشه مشكل نداشتيد ؟

چون توي سايتهاي ديگه پرسيدم گفتند گوشي ال جي با اين نرم افزار مشكل داره !!!

نميدونم خيلي منتظرم تا اساتيد در اينمورد اعلام نظر كنن !! ( پست 526 )

dark fear
12-07-2009, 15:26
من زیاد با gps کاری ندارم .. برنامه رو هم نصب نکردم ... شرمنده ..
من یه سری سایت راجع به رنوار پیدا کردم که چند تا ترفند و آموزش و تم توشون هست ...
ولی مشکل اینه که من هیچی نفهمیدم !! کلا زبانم زیاد خوب نیست چه برسه به این که
متنش با google translate ترجمه شده باشه !!زبون اصلیشون فکر کنم آلمانی باشه
اینم لیستشون :

این آخری انگلیسیه ...
اکه کسی چیزی فهمید ما رو بی نصیب نذاره ...

dark fear
12-07-2009, 15:28
من یه سری سایت راجع به رنوار پیدا کردم که چند تا ترفند و آموزش و تم توشون هست ...
اینم لیستشون :

این آخری انگلیسیه ...

DariushGreat
12-07-2009, 18:44
95 مگ

:18::18::18::18::18::18::18:
:18::18::18::18::18::18::18::18:

:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

خوبه پلتفرم جاواست و اینقدر حیجیمه؛ اگه سیمبیان بود می خواست چند مگ باشه؟؟؟ حتما 300 مگ؟!!!

S0R3N4
12-07-2009, 18:50
رفقا!این دالب دیجیتال که میگفتین همین بود؟؟؟!!!اصلا حال نکردم با صدای این گوشی

4870x2
12-07-2009, 18:52
اتفاقا
شما يه اهنگ كيفيت بالا و در صورت امكان دالبي پذير بگير ببين چي هستش!

dark fear
12-07-2009, 20:59

اولا اگه تو اسپیکر گوش دادی باید بگم رنوار توی اسپیکر بلندی صداش کمه ... (واسه من که
اصلا مهم نیست ... به هیچ وجه ) اما اگه تو هندزفری گوش دادید باید بگم این حالت به درد
هر سبک موسیقی نمیخوره .. بیشتر به درد موسیقی هایی میخوره که خیلی تیز هستن و
گوش خراش مثل متال و از این چرت و پرتها !! و واسه پاپ و رپ نیست :10:
و خیلی حالت خوبی هم هست ولی کلا جدا از دالبی کیفیت هندزفری رنوار عالیه .. بلندیش هم
همین طور ... ولی باید دقت کنید که صدای هندزفری با خود هندزفری هم قابل تنظیمه و واسه
من اول رو متوسط بود و فکر میکردم صداش چقدر کمه !! بعد فهمیدم با خود هندزفری هم زیاد
تر میشه :31:

shahab_f
12-07-2009, 21:13
دوستان رنواری ، این برنامه ی GPS ای که برای گوشی نصب کردین ، اسمش چیه ؟ حجمش چقدره ؟ (چون یادمه رنوار محدودیت حجم داشت) ، نقشه هاش با گارمین یا اسمارت کام یکیه ؟؟؟ یه عکس از محیطش روی گوشیتون اگه بذارین که خیلی ممنون میشم.

djmerikhi
13-07-2009, 08:20
سلام
دوست عزيز نام نرم افزار trekbuddy هست كه به نظرم از صفحه 27 به بعد در موردش توضيح دادن ؟؟
آقا اين دوستان قديمي نيامدن تا جواب تايپيك 526 رو بدن !!!!

dark fear
14-07-2009, 09:03
آقای ((داریوش بزرگ)) ما همچنان منتظر شما واسه پیدا کردن تم های رنوار
هستیم ...

DariushGreat
14-07-2009, 15:33
هستیم ...

:31: من کل اینترنت رو زیر و رو کردم تا چیزی گیر بیارم... اما تنها چیزی که دستم اومد چند تا والپیپر ناقابل بود که گذاشتم!!!:13:
باز هم به چشم. می گردم :10::11:

dark fear
14-07-2009, 22:04
:31: من کل اینترنت رو زیر و رو کردم تا چیزی گیر بیارم... اما تنها چیزی که دستم اومد چند تا والپیپر ناقابل بود که گذاشتم!!!:13:

بی زحمت یه نیگا به صفحه ی قبل بنداز:31: من یه چیزایی یافتم ولی
چون زبانم خوب نبود نفهمیدم چجوری استفاده میشن:5:

DariushGreat
14-07-2009, 23:18
چشم! چرا می زنی؟!! :31: مخلصتم. می رم می بینم!

DariushGreat
14-07-2009, 23:43
اینم لیستشون :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین آخری انگلیسیه ...

هستیم ...

سلام
ببین... من رفتم سایت ها رو دیدم. یه چیزایی فهمیدم اما واقعیتش می ترسم راهنمایی کنم. اگه یه رنوار دستم بود با آزمون خطا به روش تم ریزی پی می بردم و مو به مو راهنماییتون می کردم. اما متاسفانه نیست.
می ترسم چیزی بگم و یه بلایی سر گوشیتون بیاد؛ پس فردا توی قیامت یخه من رو بچسبین که چرا این کار رو کردم؟؟؟؟ :13:

راستی برای چی از برگردان پارسی گوگل بهره نگرفتی. خودتون هم بخونیدشون بد نیست...

پایگاه 1 =>>> ترجمه فرانسوی به پارسی:

پایگاه 2 =>>>ترجمه آلمانی به پارسی:

پایگاه 3 =>>> ترجمه انگلیسی به پارسی:

dark fear
15-07-2009, 16:12
نه بابا این چه حرفیه ... ما کوچیک شماییم :10: احتمالا چون از شکلک مناسب استفاده نکردم
لحنم تند به نظر اومده :31:

سلام
ببین... من رفتم سایت ها رو دیدم. یه چیزایی فهمیدم اما واقعیتش می ترسم راهنمایی کنم. اگه یه رنوار دستم بود با آزمون خطا به روش تم ریزی پی می بردم و مو به مو راهنماییتون می کردم. اما متاسفانه نیست.
می ترسم چیزی بگم و یه بلایی سر گوشیتون بیاد؛ پس فردا توی قیامت یخه من رو بچسبین که چرا این کار رو کردم؟؟؟؟ :13:

راستی برای چی از برگردان پارسی گوگل بهره نگرفتی. خودتون هم بخونیدشون بد نیست...

پایگاه 1 =>>> ترجمه فرانسوی به پارسی:

پایگاه 2 =>>>ترجمه آلمانی به پارسی:

پایگاه 3 =>>> ترجمه انگلیسی به پارسی:

پس بهتری نگی چون اگه بلایی سر رنوارم اومد اون دنیا 2دستی یختو پاره میکنم :31:(شوخی)
درمورد برگردان ... این کار رو قبلا کرده بودم ولی پشیمون شدم :31: جمله بندیش در حد
فارسی دریه !! البته هنوز نسخه ی آلفاشه ... معلومه ....
خلاصه اگه چیزی فهمیدی ما رو بی نصیب نذار :11:

S0R3N4
15-07-2009, 18:58
بالاخره تصميمو گرفتم رنوار خريدم!الان 1 هفته هست دارمش!
نظر من در مورد اين گوشي:
بلندي صدا در هدفون نسبتا خوبه ولي به طور عادي نه(بلندگوی گوشی)!کيفيت جالبي هم نداره!مخصوصا اگه بذارم رو 20!نسب به n95 خیلی خیلی ضعیفه از این لحاظ!این دالبی دیجیتال هم که گند میزنه به بلندی صدا و کیفیت!!!!!!!!!!خاموش میذارمش!!اکولایزر هم که نداره!!حسابی خورد تو ذوقم!در کل خیلی از این گوشی نا امید شدم!البته از این لحاظ...
دوربين عکاسي فوق العاده اش منو مجذوب خودش کرده!!! فلاشش هم عاليه!اما فيلم برداريش متوسط بود!يه ذره ضعيف تر از n95!البته خیلی باهاش کار نکردم!یعنی در محیط خونه n95 رو بیشتر قبول داشتم و دارم...

با انگشت خيلي راحت تر با تاچش کار ميکنم تا با قلمم!در کل تاچ راضي کننده اي نداره مخصوصا گوشه هاي صفحه معمولا مشکل داره!مثلا میخوام اس ام اس بنویسم و میذارم رو حالت کیبورد خیلی وقتها به جای n فاصله تایپ میکنه و همش با این دکمه های ردیف آخر مشکل دارم!
کيفيت صفحه ي نمايشگرش خيلي خوبه اما اينترفيسش رو دوست ندارم!ايکاش اس-کلاس بود!!تم های پیش فرض هم 2 تا بیشتر نیست که اون مشکی رو بیشتر ترجیح میدم!سفیده خیلی زشته!البته تم میذارم بعدا روش!
آنتن دهي گوشي ها که الان همشون خوبه!اما نسبت به n95 بهتر بوده(احساس میکنم)!البته هنوز جایی نرفتم باهاش!حداقل تو خونه بيشتر آنتن دارم.با n95 گاهی میره و میاد!
باتریش نسبتا راضی کننده هست!!البته من زیاد با گوشی ور نمیرم!ولی نسبت به n95 خیلی بهتره!!!!چون n95 زیاد باتریش خوب نبود!
گوشي زيبايي هست و کلا با کلاسه و خوبيش اينه که دست هر کسي نيوفتاده مثل n95
قلمش هم که تو کيس هست و دست و پاگير ميشه در بعضي مواقعه!از اين لحاظ زياد جالب نيست
سيستم عامل که نداره!!!بازم خورد تو ذوغم!ولی اینو قبلا میدونستم!
حافظه داخلی درست وحسابی هم که نداشت!یه رمم افتادیم!
زنگ هشدارش که بی نهایت ضعیفه!زنگ گوشی هم ضعیفه!!!کلا واسه از خواب بیدار شدن کار غیر معقولانه ای هستش!مخصوصا اگه کارتون واجب و خوابتون سنگینه!امکان این که خواب بمونید 99.99% هست!

انتظار بيشتري داشتم از گوشيم و تنها شکل و قيافه ي خوبش و همچنين دوربين عکس برداري عاليش هست که دلمو يه جورايي خوش کرده!وگرنه به چشم پول دور ريختن ميديدمش!
يه ذره فکر کنم در خريدش عجله کردم!بهتر بود ميموندم و arena ميخريدم!!!نه؟
با گارانتي کامتل 440 واسم افتاد!از چالوس خريدم!
اگه بخوام بفرومش خيلي قيمتش مياد پايين؟آخه n95 رو نزدیک 2 تومن خریدم!الان 250 میخرنش!!!!!!!!!!
کيس خوشگلي واسه گوشيم گير نياوردم!!جايي ميشناسين که کيس بفروشه اينترنتي؟
در ضمن!به نظرتون طلقش(روکوش) بکنم یا خط میوفته؟

4870x2
15-07-2009, 19:25
با انگشت خيلي راحت تر با تاچش کار ميکنم تا با قلمم!در کل تاچ راضي کننده اي نداره مخصوصا گوشه هاي صفحه معمولا مشکل داره!مثلا میخوام اس ام اس بنویسم و میذارم رو حالت کیبورد خیلی وقتها به جای n فاصله تایپ میکنه و همش با این دکمه های ردیف آخر مشکل دارم!
تو كوكي كه با دست كاري تو تنظيمات تاچش خيلي خوب ميشد
رنوار هم فكر كنم بشه

اينجور كه من فهميدم شما بيشتر صدا و تاچ مي خواستي پس ارينا براي شما خيلي بهتر بود

مازندراني ها هم مگه ميدونند ال جي گوشي مي زنه:دی

من بودم نمي كندم

گل گفتي:دی

DariushGreat
16-07-2009, 09:07
بالاخره تصميمو گرفتم رنوار خريدم!الان 1 هفته هست دارمش!
نظر من در مورد اين گوشي:
بلندي صدا در هدفون نسبتا خوبه ولي به طور عادي نه(بلندگوی گوشی)!کيفيت جالبي هم نداره!مخصوصا اگه بذارم رو 20!نسب به n95 خیلی خیلی ضعیفه از این لحاظ!این دالبی دیجیتال هم که گند میزنه به بلندی صدا و کیفیت!!!!!!!!!!خاموش میذارمش!!اکولایزر هم که نداره!!حسابی خورد تو ذوقم!در کل خیلی از این گوشی نا امید شدم!البته از این لحاظ...
دوربين عکاسي فوق العاده اش منو مجذوب خودش کرده!!! فلاشش هم عاليه!اما فيلم برداريش متوسط بود!يه ذره ضعيف تر از n95!البته خیلی باهاش کار نکردم!یعنی در محیط خونه n95 رو بیشتر قبول داشتم و دارم...

کيفيت صفحه ي نمايشگرش خيلي خوبه اما اينترفيسش رو دوست ندارم!ايکاش اس-کلاس بود!!تم های پیش فرض هم 2 تا بیشتر نیست که اون مشکی رو بیشتر ترجیح میدم!سفیده خیلی زشته!البته تم میذارم بعدا روش!
آنتن دهي گوشي ها که الان همشون خوبه!اما نسبت به n95 بهتر بوده(احساس میکنم)!البته هنوز جایی نرفتم باهاش!حداقل تو خونه بيشتر آنتن دارم.با n95 گاهی میره و میاد!
باتریش نسبتا راضی کننده هست!!البته من زیاد با گوشی ور نمیرم!ولی نسبت به n95 خیلی بهتره!!!!چون n95 زیاد باتریش خوب نبود!
قلمش هم که تو کيس هست و دست و پاگير ميشه در بعضي مواقعه!از اين لحاظ زياد جالب نيست
سيستم عامل که نداره!!!بازم خورد تو ذوغم!ولی اینو قبلا میدونستم!
حافظه داخلی درست وحسابی هم که نداشت!یه رمم افتادیم!
زنگ هشدارش که بی نهایت ضعیفه!زنگ گوشی هم ضعیفه!!!کلا واسه از خواب بیدار شدن کار غیر معقولانه ای هستش!مخصوصا اگه کارتون واجب و خوابتون سنگینه!امکان این که خواب بمونید 99.99% هست!

انتظار بيشتري داشتم از گوشيم و تنها شکل و قيافه ي خوبش و همچنين دوربين عکس برداري عاليش هست که دلمو يه جورايي خوش کرده!وگرنه به چشم پول دور ريختن ميديدمش!
اگه بخوام بفرومش خيلي قيمتش مياد پايين؟آخه n95 رو نزدیک 2 تومن خریدم!الان 250 میخرنش!!!!!!!!!!
کيس خوشگلي واسه گوشيم گير نياوردم!!جايي ميشناسين که کيس بفروشه اينترنتي؟

سلام
نخست این که مبارکت باشه. امیدوارم باهاش حسابی حال کنی. :11:
در مورد مشکل صدا باس بگم که می تونی با وارد کردن چند تا کد ساده صدای گوشیت رو بدون افت کیفیت تا چندین برابر افزایش بدی (البته بخش های مختلف داره که بایستی برای هر بخش جدا جدا بلندش کنی). آقا مقداد این کار رو کرده؛ اما الان نیست که ازش بپرسیم راضی بوده یا نه.
تاچش که خیلی راضی کنندس... حالا من جای شما نیستم، شاید شما مشکلی با تاچ ندارین و فقط با اینترفیسش نمی تونین کنار بیاین... :10:
در مورد فیلم برداری فکر می کنی که از N95 رده پایینتره. کافیه فیلمی رو که با هر دو گوشی گرفتی بگذاری توی کامپیوتر و ببینی... تفاوت می شه زمین تا آسمون؛ بعد تا اون موقع که عاشق فیلم برداری N95 بودی، دیگه حالت از اون بهم می خوره و مجذوب رنوار می شی. اگر بخوای فقط فیلم رو توی گوشی ببینی به نظر میاد که کیفیت رنوار پایین تره چون صفحه نمایش رنوار دارای ژرفای رنگ 262 هزار هست؛ در حالی که N95 دارای ژرفای رنگ 16 میلیون هست. خوب معلومه که 95 بهتر نشون می ده... :31:

راستی بچه ها... من هم تا 2 هفته دیگه صاحب رنوار می شوم!!! :27::38::26:

DariushGreat
16-07-2009, 09:18
پس بهتری نگی چون اگه بلایی سر رنوارم اومد اون دنیا 2دستی یختو پاره میکنم :31:(شوخی)
درمورد برگردان ... این کار رو قبلا کرده بودم ولی پشیمون شدم :31: جمله بندیش در حد
فارسی دریه !! البته هنوز نسخه ی آلفاشه ... معلومه ....
خلاصه اگه چیزی فهمیدی ما رو بی نصیب نذار :11:
چشم تو نزن!!! :31: یخه مون رو هم پاره نکن...! می گم :38:
راستی درباره ترجمه گوگل یه چی بگم بد نیست. رفتم زندگی نامه اسحاق نیوتون رو که توی ویکی پدیا هست به فارسی بر گردونم، Sir Issac Newton رو که به طور معمول باس ترجمه کنه سر اسحاق نیوتون، مثل لحجه شیرازی - کازرونی ترجمه کرد: آقا اسحاق نیوتون !!! :16::39:

dark fear
16-07-2009, 13:54
بلندي صدا در هدفون نسبتا خوبه
به نظرم بلندیش از نسبتا خوب بهتره ... توجه کن خود هندزفری هم درجه بندی صدا داره .. ببین اونجا
هم تا آخره ؟

اما فيلم برداريش متوسط بود!يه ذره ضعيف تر از n95!البته خیلی باهاش کار نکردم!یعنی در محیط
خونه n95 رو بیشتر قبول داشتم و دارم...
منم نتونستم فیلم خوبی بگیرم ... مشکل من از مموری کارتمه .. 512ه...کلاسش رو هم خدا میدونه چنده !!
بیا این فیلم رو که آقا مقداد گرفته رو نیگا کن ... بعد بگو فیلمش متوسطه :21: :

اتفاقا به نظرم تاچش عالیه ... من حرف n و تموم حروف سطر آخر رو بدون مشکل میزنم برو تو قسمت
تنظیمات لمسی حساسیتشو درست کن

اينترفيسش رو دوست ندارم!ايکاش اس-کلاس بود!
اینترفیسش به نظرم عالیه و مشکلی نداره مخصوصا رد کردن عکسا و اسکرول صفحه به وسیله ی
کشیدن انگشت روی صفحه خیلی کار کردن باهاش رو لذتبخش کرده ولی 100% s-class یه چیزه دیگس :11:
در حد اینترفیس آیفونه !!

اینو باهات موافقم :31: البته بعنوان بهونه بلند نشدن واسه نماز چیز خوبیه :27:
من یه tv mobile کوچیک و جمع و جور دارم که مکمل رنوارمه :10: زنگ و آلارم و ... با این ... سیمکارت رنوار
رو هم رو این دایورت میکنم ... صدای اسپیکرش از هر گوشی که تاحالا دیدم بلندتره !! (حتی از بقیه ی tvها
البته از این چینیا نیست ... کره ایه :5: )

به نظرم یکم عجله کردی ... البته اگه ذوق عکاسی داشته باشی دوربینش به تنهایی کارت رو راه میندازه :40:
یادمه w810 رو فقط به خاطر دوربینش و هندزفری عالیش دوست داشتم و ازش راضی بودم ...
من قبل از خرید رنوار حدود 2 ماه تحقیق کردم ... کلا تمام خصوصیاتشو میدونستم
(البته کیفیت صفحه ی خوبش غافلگیرم کرد !! به طوری که از n85 و 5610 نوکیا که هردو 16 ملیون رنگ دارن
کیفیت خیلی بهتری داره !!:18:) کلا اگه اسپیکر واست مهم بود نباید میخریدیش ... من اصلا رو اسپیکرش
حساب نکرده بودم :10:

چقدر گرون هم بهت انداختن :31: 440 !!
درضمن هیچوقت به فکر فروش گوشی LG نباش :27: رنوارتو شاید 200 ببرن اونم فقط به خاطر این که
شاید دوربینش خریدار رو تحت تاثیر قرار بده :27:
در کل یه چیزی بگم ... بهتره مثبت نگا کنی ... اگه منفی فکر کنی ازش بدت میاد :46:
در ضمن دوربینش بهتر از اون چیزیه که فکر میکنی ... اگه با تنظیماتش ور بری عکسای
فوق العاده ای میگره !!

dark fear
16-07-2009, 14:17
چشم تو نزن!!! :31: یخه مون رو هم پاره نکن...! می گم :38:
راستی درباره ترجمه گوگل یه چی بگم بد نیست. رفتم زندگی نامه اسحاق نیوتون رو که توی ویکی پدیا هست به فارسی بر گردونم، Sir Issac Newton رو که به طور معمول باس ترجمه کنه سر اسحاق نیوتون، مثل لحجه شیرازی - کازرونی ترجمه کرد: آقا اسحاق نیوتون !!! :16::39:
آره .. به نظرم واژه ی (( بد نیست )) لایقش باشه :10:
اون تیکه آقا اسحاق هم خیلی با حال بود :27: :31:
رنوار هم پیشاپیش مبارکت باشه :11: راستی خوب تحقیق کردی ؟؟ نکنه بگیری بعد بخوره تو ذوقت :31:
حواست باشه که اسپیکرش خوب نیست :46:

DariushGreat
16-07-2009, 16:30
آره .. به نظرم واژه ی (( بد نیست )) لایقش باشه :10:
اون تیکه آقا اسحاق هم خیلی با حال بود :27: :31:
رنوار هم پیشاپیش مبارکت باشه :11: راستی خوب تحقیق کردی ؟؟ نکنه بگیری بعد بخوره تو ذوقت :31:
حواست باشه که اسپیکرش خوب نیست :46:

آره. فقط دلم می خواد از نزدیک ببینمش. منتظرم امتحانات مقداد جون تموم شه برم پیشش.
راستی، الان توی یه سایت چینی تم ویندوز ویستا ویژه رنوار پیدا کردم. دارم ذره ذره باهاش کلنجار می رم که بفهمم چی به چیه؟! :10:

DariushGreat
16-07-2009, 16:55
اه اه اه!!!!
چشمام چپ شد بس که حروف چینی دیدم!!! :wac::weird:
از شانس خوب من گوگل ترانسلیتور از این سایت پشتیبانی نمی کرد. جز به جز می بایست با کپی پیست ترجمش می کردم! :41:
چه چیزایی هم میخوان
صد رحمت به پی 30 ورلد خودمون. از من جنسیت، وضعیت تاهل، محل زندگی، نام اصلی، نام مستعار، و... می خواستن. پدرم در اومد تا ثبت نام کردم!!!
خودتون بگین، می تونین 1 ساعت تمام فقط با این حروف کلنجار برین؟؟؟؟

接下來,我們要進行 email 確認,確認完成後,您就可以使用本 的會員功能。

現在,系統將發送一封確認 email 到您所提供的電子信箱,
您在收到確認信件之後,請直接點選 認信件內所提供之連結,即可立即啟 您的帳號。

若信件中的連結無法點選,請於本頁 方的空格內,輸入確認信件內所提供 檢查碼,
輸入完後,請按下確認鍵。

S0R3N4
16-07-2009, 18:32
ممنونم از دوستاني كه به نظرم توجه كردن!
كسي تونسته كه با gps اين گوشي كار كنه؟

Ssarshar
18-07-2009, 21:28
منم امروز با اين گوشي كار كردم قبلا هم با S8300 كار كرده بودم به نظر من از نظر

1- فيلمبرداري
2- كيفيت صدا و حتي بلندي صدا
3- زيبايي و كلاس
4- اينترفيس
يه سر و گردن از رنوار بالاتره

يا حق

dark fear
18-07-2009, 23:08

1- فيلمبرداري
3- زيبايي و كلاس
4- اينترفيس

يا حق

1-شک نکن فیلمبرداری رنوار بهتره (البته اگه یه مموری کارت خوب داشته باشه)
هم صدای فیلم رو با کیفیت تر ضبط میکنه هم کم حجم تره
2-رنوار در زمینه ی صدای اسپیکر حرفی واسه گفتن نداره(به جاش هندزفری عالی داره)
3-زیبایی رو باهات موافقم خیلی زیباست
4-شاید اینترفیس s8300 زیبا تر و کارآمد تر باشه ولی اونم مشکلات خودشو داره
مثلا تو رد کردن عکسا کنده .. حدود یک تا دو ثانیه طول میکشه تا عکسا رو لود کنه
در ضمن اینترفیسشم لگ داره
ولی در عوض s8300 هم معایب خودشو داره :
دوربینش ضعیف تره .. باتریش خیلی ضعیفه .. تاچش با این که خازنیه ولی خوب عمل نمیکنه :13:
آنتن دهیش هم خیلی از رنوار پایین تره
همه ی اینا رو هم توی تاپیک خود s8300 از دارندگان این گوشی شنیدم :10:
ولی کلا هر دو گوشی عالین من خودم تا دقیقه ی 90 میخواستم s8300 بخرم ولی آخرش
رنوار خریدم و الانم راضیم :11:
یا حق

DariushGreat
18-07-2009, 23:23
دوربینش ضعیف تره .. باتریش خیلی ضعیفه .. تاچش با این که خازنیه ولی خوب عمل نمیکنه :13:
یا حق

تایید می شود! :27:

djmerikhi
19-07-2009, 08:00
دوستان بخاطر عدم پاسخ گويي در مورد نرم افزار جي پي اس سئوالات رو بردم توي سايت و فروم ديگه كه تا به حال قضيه حل نشده و در آخر هم ايراد رو متوجه گوشي دونستن !!!!

آقا از دوستان ساكن تهران مي پرسم نقشه اي كه استفاده كرديد كدوم بود و در كجاي تهران چك كرديد و جواب گرفتيد !!!

بنده نرم افزار رو از طريق برنامه كامپيوتر نصب مي كنم و بعد فايل و فولدر نقشه را از همان طريق داخل رم گوشي و مسير اعلامي مي ريزم سپس وقتي نرم افزار شروع به كار كرد و چراغ بالاي راست سبز شد با زدن 2 نقشه تهران منظور فايل gmi هست رو لود مي كنم كه بعد پيغام عدم پيدا كردن شماره فلان تيكه نقشه را ميده !!!
در بالا كل رويه را گفتم اگه جايي اشتباه مي كنم اعلام كند و گرنه واقعا ديگه نمي دونم مشكل چيه ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

Michael Ropy
19-07-2009, 15:09

1- فيلمبرداري
3- زيبايي و كلاس
4- اينترفيس

يا حقمن که فیلمبرداری رنوار رو به دلایلی بیشتر می پسندم، یه نمونش دلایلی که دارک فیر گفت. از نظر کیفیت صدا من هیچ اطلاعی ندارم ولی هندزفریش که برای من خیلی مهمه خیلی عالیه و برای من کفایت میکنه. دو مورد آخر هم سلیقه ایه. نمی شه به عنوان مزیت شمرد. من خودم در کل از اینترفیس رنوار بیشتر خوشم میاد، ولی از سیستم ویجت آلتراتاچ بیشتر از سیستم ویجت رنوار خوشم میاد. از اون طرف از طراحی رنوار بیشتر خوشم میاد، نه اینکه چون الجیه و... چون (از نظر خودم) پایین آلترا تاچ یه جوریه! به دلم نمی چسبه! پشت رنوار خیلی زیباست و عظمت دوربینشو نشون میده.

dark fear
19-07-2009, 15:43
من که فیلمبرداری رنوار رو به دلایلی بیشتر می پسندم، یه نمونش دلایلی که دارک فیر گفت. از نظر کیفیت صدا من هیچ اطلاعی ندارم ولی هندزفریش که برای من خیلی مهمه خیلی عالیه و برای من کفایت میکنه. دو مورد آخر هم سلیقه ایه. نمی شه به عنوان مزیت شمرد. من خودم در کل از اینترفیس رنوار بیشتر خوشم میاد، ولی از سیستم ویجت آلتراتاچ بیشتر از سیستم ویجت رنوار خوشم میاد. از اون طرف از طراحی رنوار بیشتر خوشم میاد، نه اینکه چون الجیه و... چون (از نظر خودم) پایین آلترا تاچ یه جوریه! به دلم نمی چسبه! پشت رنوار خیلی زیباست و عظمت دوربینشو نشون میده.

منم کاملا با شما موافتم:10: (مخصوصا اون قسمت پر رنگ)
ولی بهتره این بحث دیگه ادامه پیدا نکنه .. تاپیک از موضوع اصیش فاصله میگیره :10:

4870x2
19-07-2009, 16:19
پشت رنوار خیلی زیباست و عظمت دوربینشو نشون میده.
اره ميشه كلاس گذاشت و گفت دوربينش 12 هستش(لامصب لنزش خيلي بزرگه

منم کاملا با شما موافتم (مخصوصا اون قسمت پر رنگ)
ولی بهتره این بحث دیگه ادامه پیدا نکنه .. تاپیک از موضوع اصیش فاصله میگیر
چشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

dark fear
19-07-2009, 17:06
اینم چند تا عکس تقدیم به دوستان :
البته با این اینترنت زغالی ما مجبورم عکسا رو ریسایز کنم ... ولی یکیشو با ابعاد اصلی
میذارم تا حال کنید .. ببینید چه کیفیتی داره !!
این عکس منظره تو نور کم ... خداییش کدوم موبایلی تو نور کم اینجور عکس میگیره ؟؟!!

اینم یه عکس خارق العاده (اینو دیگه نمیشه با ابعاد اصلی نذاشت !!!)

این عکس زیبا رو هم خیلی دوست داشتم با ابعاد اصلی بذارم .. حیف

DariushGreat
19-07-2009, 17:54
دوستان کار ترجمه متن نصب تم ها تموم شد. می خواین بگذارم براتون؟ با مسئولیت خودتون می پذیرید که تم بریزین روی گوشیتون؟؟؟ (یخه من رو نچسبین!):5:

dark fear
19-07-2009, 18:11
حالا بذار اگه به دردسرش میرزید استفاده میکنیم ... بابت ترجمه هم خیلی ممنون :10:

Ssarshar
19-07-2009, 21:37
یا حق

سلام دوست عزيز

1- راستش من جفتشون رو امتحان كردم و ميگم s8300 و نكته اي كه منو مجذوب خودش كرد مقايسه ي ابعاد لنزهاي اين دو گوشي بود !
2- صداي اسپيكر ال جي هنوز خيلي خيلي كار داره به نظر من البته چه توي هدفون و چه توي اسپيكر من يه موتورولا E8 دارم كه صداي هدفونش به جرئت ميگم يه سر و گردن بالاتر از رنواره !
3- در مورد سرعت حق با شماس ولي فريمور جديد گوشي باعث شده سرعتش افزايش پيدا كنه حتي از پيكسون هم بيشتر !
4- در مورد دوربين فيلمبرداري كه عرض كردم اما در مورد عكاسي جفتشون عالين و مشكلي ندارن !
5- باتري رو موافقم !
6- اين بحث آنتن دهي بسيار بحث خنده داريه اگر شما 2 سال پيش اين حرف رو ميزدي صحيح بود ولي الان همه گوشي ها از يه شبكه پشتيباني ميكنن و در ضمن SAR رنوار با SAR سامسونگ S8300 تفاوتي نميكنه من خودم از جفتشون استفاده كردم و دارم ميگم !
7- اما در مورد تاچ بايد بگم F480 هم زمان خودش تاچ عالي داشت ! اما تاچ اين گوشي بسيار هم مدل قبليش بالاتره و صفحه ي بسيار نرمي هم داره !
8- كلا 2 نفر بيشتر اين گوشي رو نخريدن كه يكيشون هستي خانوم بود كه بنظر من بايد تجديد نظر بكنن روي صحبتاشون ولي خريدار ديگه حرفاش درست بود به نظر من !
9- من رقيب سامسونگي رو برتر ميدونم چون از همه لحاظ برتري داره به نظر من البته ! حتي از نظر طراحي شما ميتونيد از خاصيت تاچ بودن و همچنين كشويي بودن گوشيتون لذت ببريد !

موفق باشيد ... يا حق

I LOVE MESSI
19-07-2009, 22:04
سلام صدای ویوتی بلندتره یا رنوار

paeez1961
19-07-2009, 22:34
دوستان کار ترجمه متن نصب تم ها تموم شد. می خواین بگذارم براتون؟ با مسئولیت خودتون می پذیرید که تم بریزین روی گوشیتون؟؟؟ (یخه من رو نچسبین!):5:

رفیق دمت گرم طریقی نصب تم رو بذار من تست میکنم.هرچی بلدی بگو

djmerikhi
20-07-2009, 08:11
سلام صدای ویوتی بلندتره یا رنوار

الان كه بنده دارم صحبت مب كنم از شانس هر دو گوشي موجود مي باشند از قسمت اسپيكر خارجي كاملا ويوتي سرتره !!:13:
از لحاظ هندفري خصوصا با سيستم دالبي و بدون آن تا حد قابل لمسي در آهنگهاي مشترك رنوار بهتره !!:8:

آقا كسي نسيت مراحل نصب برنامه جي پي اس اعلامي بنده رو ببينه و بگه درسته يا نه و كلا جواب سوالات صفحه قبل ما رو بده :41:

dark fear
20-07-2009, 11:55
سلام دوست عزيز

1- راستش من جفتشون رو امتحان كردم و ميگم s8300 و نكته اي كه منو مجذوب خودش كرد مقايسه ي ابعاد لنزهاي اين دو گوشي بود !
2- صداي اسپيكر ال جي هنوز خيلي خيلي كار داره به نظر من البته چه توي هدفون و چه توي اسپيكر من يه موتورولا E8 دارم كه صداي هدفونش به جرئت ميگم يه سر و گردن بالاتر از رنواره !
3- در مورد سرعت حق با شماس ولي فريمور جديد گوشي باعث شده سرعتش افزايش پيدا كنه حتي از پيكسون هم بيشتر !
4- در مورد دوربين فيلمبرداري كه عرض كردم اما در مورد عكاسي جفتشون عالين و مشكلي ندارن !
5- باتري رو موافقم !
6- اين بحث آنتن دهي بسيار بحث خنده داريه اگر شما 2 سال پيش اين حرف رو ميزدي صحيح بود ولي الان همه گوشي ها از يه شبكه پشتيباني ميكنن و در ضمن SAR رنوار با SAR سامسونگ S8300 تفاوتي نميكنه من خودم از جفتشون استفاده كردم و دارم ميگم !
7- اما در مورد تاچ بايد بگم F480 هم زمان خودش تاچ عالي داشت ! اما تاچ اين گوشي بسيار هم مدل قبليش بالاتره و صفحه ي بسيار نرمي هم داره !
8- كلا 2 نفر بيشتر اين گوشي رو نخريدن كه يكيشون هستي خانوم بود كه بنظر من بايد تجديد نظر بكنن روي صحبتاشون ولي خريدار ديگه حرفاش درست بود به نظر من !
9- من رقيب سامسونگي رو برتر ميدونم چون از همه لحاظ برتري داره به نظر من البته ! حتي از نظر طراحي شما ميتونيد از خاصيت تاچ بودن و همچنين كشويي بودن گوشيتون لذت ببريد !
موفق باشيد ... يا حق
نظر شما واسه خودتون قابل احترامه :46: البته گفتم بهتره که این بحث ادامه پیدا نکنه .. درضمن
عکاسی s8300 هم عالی نیست .. شما چون تو صفحه نمایش با کیفیتش دیدی فکر میکنی
تا اونجایی که من دیدم تو حالت ماکرو رنگ ها رو قاطی میکنه و مخصوصا رنگ قرمز رو اصلا
خوب نشون نمیده ... من چند تا عکس از آقا محمد رضا دیدم این مشکل رو داشت :13:
در مورد sar هم من اطلاع دارم ولی تمام معایبشو طبق گفته ی دوستانی که گوشی رو
دارن گفتم :46:
بهتره این بحث ادامه پیدا نکنه :10:

Ssarshar
20-07-2009, 21:28
نظر شما واسه خودتون قابل احترامه :46: البته گفتم بهتره که این بحث ادامه پیدا نکنه .. درضمن
عکاسی s8300 هم عالی نیست .. شما چون تو صفحه نمایش با کیفیتش دیدی فکر میکنی
تا اونجایی که من دیدم تو حالت ماکرو رنگ ها رو قاطی میکنه و مخصوصا رنگ قرمز رو اصلا
خوب نشون نمیده ... من چند تا عکس از آقا محمد رضا دیدم این مشکل رو داشت :13:
در مورد sar هم من اطلاع دارم ولی تمام معایبشو طبق گفته ی دوستانی که گوشی رو
دارن گفتم :46:
بهتره این بحث ادامه پیدا نکنه :10:

منم عقيدم اينه كه اين بحث ادامه پيدا نكنه چون تاپيك به هم ميريزه

يا حق

djmerikhi
21-07-2009, 07:37
دوستان بنده يه سئوال كردم واقعا يعني كسي پيدا نميشه پاسخ بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آقا كسي اين نرم افزار trekbuddy رو بدون ايراد روي دستگاهش ريخته ؟؟؟

لطفا مراحل نصبي كه خودش طي كرده به همراه ورژن نرم افزار و نقشه اي كه بدون ايراد كار كرده اعلام كنه !!!

اين عدم اجرا نرم افزار فوق وسيله اي براي اسهزاء گوشي در فرومهاي ديگه شده !!!!

dark fear
21-07-2009, 11:22
خیلی دوست دارم کمکت کنم ... ولی ما تو اهوازیم ... واسه اهواز هم نقشه داره ؟؟

Michael Ropy
21-07-2009, 14:15

آقا مقداد ريخته ولي فعلا نيستش از شانس ما!

djmerikhi
22-07-2009, 13:13
خیلی دوست دارم کمکت کنم ... ولی ما تو اهوازیم ... واسه اهواز هم نقشه داره ؟؟

دوست عزيز مهم نيست شما هركدام از نقشه هاي تهران رو كه ميخواهي بريز و با دكمه 2 لود كن اگه ايراد نگرفت مشكلي نيست اگه هم گرفت يا هر پيغامي داد متاسفانه به مشكل بنده دچار شديد :19:

dark fear
22-07-2009, 16:36
باشه من یه امتحانی میکنم خبر میدم

paeez1961
24-07-2009, 02:04
دوستان بنده يه سئوال كردم واقعا يعني كسي پيدا نميشه پاسخ بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لطفا مراحل نصبي كه خودش طي كرده به همراه ورژن نرم افزار و نقشه اي كه بدون ايراد كار كرده اعلام كنه !!!

اين عدم اجرا نرم افزار فوق وسيله اي براي اسهزاء گوشي در فرومهاي ديگه شده !!!!

دوست من
من طریقه نصب و فایلهای مربوطه به همین برنامه رو تو همین تاپیک قرار دادم.مشکلیم تو نصب و دانلودش نیست.شما تاپیک رو خوب بخون 100% به مشکلی برنمیخوری.ولی من بازم در خدمتم.و برگشتم

djmerikhi
25-07-2009, 10:41
دوست عزيز پاييز 1961 مشكل اينه كه بنده در پايين از ابتدا تا انتها رو ميگم شما ببين بنده جايي اشتباه كردم يا نه !
ابتدا مكان زخيره را به روي گوشي تغيير مي دم سپس فايل جار رو اينستال مي كنم و گزينه برازينگ رو انتخاب مي كنم بعد از خروج ميايم فايل جد رو انتخاب ميكنم و بعد از ريختن برنامه بصورت كامل خارج شده و دوباره مكان ذخيره رو به رم تغيير ميدم حال برنامه رو اجرا مي كنم و دسترسي فول را انتخاب كرده تا ديگه 50 بار سئوال نكنه تا ايجاي كار اوضاع عالي و خوبه نقشه جهان هم لود ميشه اما ...

حالا بعد از ردن يكي از گزينه هاي پااين صفحه و لود منو قسمت لود نقشه رو زده و يكي از نقشه هايي كه دوستان گذاشتن رو فايل gmi رو انتخاب كرده و باز مي كنيم و متاسفانه يكسري اراجيف مبني بر عدم پيدا كردن تكه هايي از نقشه رو مي ده اينهم دقيقا پيغامش هست :

(7) null:
invalidmapexception
(null) : no image for tile 900-0 300*400

البته براي هر نقشه اعداد كمي عوض ميشن

DariushGreat
25-07-2009, 14:08
سلام
شرمنده اینقدر دیر شد. منتظر بودم که ADSL ام وصل بشه تا بتونم تم رو راحت آپلود کنم. بفرمایین
دستور کار فارسیش هم ترجمه خودم هست! :31:

در وهله نخست می بایست حتما از پوشه های تم خود پشتیبان بگیرید. برای این کار به برنامه EFS Media Builder نیاز دارین که از لینک زیر می تونید دانلودش کنید: (حجم 971 ک.ب ) و رمزواژه اون:

forum.p30world.com

و اکنون می تونین تم رو دانلود کنین. اما بد نیست بدونید که من خودم رنوار ندارم. پس امتحانش هم نکردم. لطفا دقت کنید! بنده هیچ مسئولیتی در قبال مشکلات احتمالی نمی پذیرم!!! :13:

لینک دانلود تم به حجم 1018 ک.ب:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین فایل با برنامه های Power Archive یا WinRAR باز می شود.

djmerikhi
26-07-2009, 12:05
داريوش جان بلاخره بعد از 3 ساعت فايل دوم رو اين سايت رپيد اجازه داد دانلود كنم ولي يه سوال فايل دوم بايستي با چه برنامه اي باز بشه چون نه با زيپ و نه نت پد كه نشد ...
فكركنم دستور كار رو هم كه زحمت ساختش رو كشيدي يادت رفته بزاري !!

جناب سايه همچنان در انتظار راهنمايي شما براي نصب اين نرم افزار نقشه هستم !!!!!!!!!!!!!!!1

dark fear
27-07-2009, 14:50
تشکر از جناب DariushGreat
اینجا یه فروم هست که کلی تم واسه رنوار داره !! :

البته ما همچنان منتظر توضیحات فارسی شما دوست عزیز هستیم !!(اسم شریفت چی بود رفیق ؟ داریوش ؟؟)
خیلی از شما ممنونم که به فکر ما بودید با این که خودتون این گوشی رو ندارید ...

dark fear
27-07-2009, 14:56

البته ما همچنان منتظر توضیحات فارسی شما دوست عزیز هستیم !!(اسم شریفت چی بود رفیق ؟ داریوش ؟؟)

DariushGreat
27-07-2009, 15:26
داريوش جان بلاخره بعد از 3 ساعت فايل دوم رو اين سايت رپيد اجازه داد دانلود كنم ولي يه سوال فايل دوم بايستي با چه برنامه اي باز بشه چون نه با زيپ و نه نت پد كه نشد ...
فكركنم دستور كار رو هم كه زحمت ساختش رو كشيدي يادت رفته بزاري !!

جناب سايه همچنان در انتظار راهنمايي شما براي نصب اين نرم افزار نقشه هستم !!!!!!!!!!!!!!!1

سلام
اتفاقا فایل دوم دقیقا توش هست! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نامش هست Install Theme Renoir (Fa).txt که ورژن انگلیسی و فرانسویش هم هست.

در مورد برنامه هم شرمنده یادم رفت بگذارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برنامه های WinRAR یا Power Archive می تونن این فرمت رو باز کنن. ازونجایی با این فرمت ذخیره کردم چون حجم رو خیلی کاهش می ده و برای کسایی که هنوز مثل من اینترنتشون CNG سوز ( منظور همون ADSL ایرانی هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) نیست و از اینترنت ذغالی ( همون دایل آپ ) استفاده می کنن، خیلی خوبه و راحت تر دانلود می کنن. اصل نیت این بود!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته ما همچنان منتظر توضیحات فارسی شما دوست عزیز هستیم !!(اسم شریفت چی بود رفیق ؟ داریوش ؟؟)

سلام
خواهش می کنم
وظیفه بید!!! :11: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خدا رو شکر. این هم مثل ویوتی دیگه تم زیاد داره!!!

در مورد نامم هم باس بگم که نامم امیرسجاد هست که شما رفقا هر چی خواستین صدام کنین... امیر... سجاد... امیرسجاد... یا همین داریوش! :46: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی محمد؟؟؟ چشم این aQua رو دور دیدی، دو تا دو تا پست تکراری می دی؟؟؟ :46::31:

djmerikhi
28-07-2009, 08:43
دوست عزيز سجاد اين فايل آموزش شما براي نصب تم هست كه بنده در پايين مي زارم و يكسري سئوال در پارنتز مطرح ميكنم دوستان اگه نصب كردن و برايشان مفهوم بوده پاسخ بدهند ؟

!! هشدار !!
نخست بوسیله برنامه EFS از پوشه های مرتبط با تم ها پشتیبانی بگیرید؛ سپس اقدام به نصب تم ها کنید
( يعني از كل نرم افزار گوشي نه !! فقط از فولدر اعلامي بالا )

چگونگی نصب :
1 / برای همه :

از طریق EFS به سوی LGAPPLGAPP / media / swf / widgets / custom حرکت کنید، و سپس آن ها را با پوشه سفارشی جایگزین کنید
( منظور از پوشه سفارشي كدام پوشه هست اسمش چيه ؟)

ذخیره کردن فایل widgets.swf در:
LGAPP / media / swf / widgets

سپس پوشه را در 0 و ایضا برای 1 حرکت دهید : LGAPP/media/swf/themes/0
(( اصلا نمي فهمم 0 و 1 اينجا چيه ))
2 / گزینه ها :
SFR <<>> رفتن به :
LGAPP / media / flex / VDF, then place the file Flex_FR.ini
نارنجی <<>> رفتن به :
LGAPP / media / flex / OPEN, and then place the file Flex_MV_Orange.ini
( فكر كنم منظور از رنگ اپراتوره كه توي فرانسه هست باشه چون چنين چيزي رو گير نياوردم )

Bouygues <<>> رفتن به :
LGAPP / media / flex / BYT, then place the file Flex_FR.ini

3 / برای :
سپس فایل را در محل زیر جایگزین کنید:LG_Top_Menu_V2.swf: LGAPP / media / swf / FlashMenu

(در صورتی که مشکل داشت، نسخه celona یا اپراتور را تغییر نام واگرد دهید)
((( نسخه واگرد چيه ))

4 / پوشه کاغذ دیواری (والپیپر) found1.jpg را به عنوان نمایش شمایل بگذارید (Wallpaper)

5/ برای:

پس از گسستن ارتباط (دیسکانکت) و یک بازنشاندن (ریست) تمام عیار، می توانید به نحو احسن تغییر دهید!

كلا تا جايي كه تونستم سعي كردم كمتر سئوال كنم !!

بازهم از شما آقا سجاد ممنون و از جناب پاييز و بقيه دوستان ( كسي به آقا مقداد دسترسي داره ) هم مي خوام اين سئوال و مشكل بنده با برنامه ترك بادي رو حل كنند حتي توي سايت مادر برنامه هم سئوال رو در 3 جا مطرح كردم و ولي پاسخي ندادند !!!

djmerikhi
28-07-2009, 09:30
آقا يه برنامه جي پي اس براي گوشي گير اوردم به نام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نميدونم كسي با اون كار كرده يا نه !!
اگه اطلاعاتي در موردش داريد اعلام كنيد.

dark fear
28-07-2009, 09:47
سلام
[SIZE=2]سلام
خواهش می کنم
وظیفه بید!!! :11: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا رو شکر. این هم مثل ویوتی دیگه تم زیاد داره!!!
در مورد نامم هم باس بگم که نامم امیرسجاد هست که شما رفقا هر چی خواستین صدام کنین... امیر... سجاد... امیرسجاد... یا همین داریوش! :46: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی محمد؟؟؟ چشم این aQua رو دور دیدی، دو تا دو تا پست تکراری می دی؟؟؟ :46::31:

آقا امیر من efs رو دانلود کردم .. ولی پسورد میخاد !! (اصلا نصب نمیشه !)
در مورد 2 پست : تقصیر من نیست .. اول ارور داد گفت 20 ثانیه دیگه امتحان کن وقتی امتحان کردم دیدم
2تا شده ... تو نگو بار اول الکی ارور داده بود:31:
در مورد aQua : ایشون که یه شخص حقیقی نیستن :31: یه اسپم (رباط کامپیوتری ) هستن که هر وقت
مدیری پستی رو پاک میکنه توسط اون اطلاع رسانی میشه :31: :11:

DariushGreat
28-07-2009, 10:46
دوست عزيز سجاد اين فايل آموزش شما براي نصب تم هست كه بنده در پايين مي زارم و يكسري سئوال در پارنتز مطرح ميكنم دوستان اگه نصب كردن و برايشان مفهوم بوده پاسخ بدهند ؟

!! هشدار !!
نخست بوسیله برنامه EFS از پوشه های مرتبط با تم ها پشتیبانی بگیرید؛ سپس اقدام به نصب تم ها کنید
( يعني از كل نرم افزار گوشي نه !! فقط از فولدر اعلامي بالا )

نه. فقط پوشه LGAPP که ویژه تم هاست

چگونگی نصب :
1 / برای همه :

از طریق EFS به سوی LGAPPLGAPP / media / swf / widgets / custom حرکت کنید، و سپس آن ها را با پوشه سفارشی جایگزین کنید
( منظور از پوشه سفارشي كدام پوشه هست اسمش چيه ؟)این اشتباه من بود. شرمنده!!! :31: همون Custom بود که من ترجمش کردم!!! :31::27:

سپس پوشه را در 0 و ایضا برای 1 حرکت دهید : LGAPP/media/swf/themes/0
(( اصلا نمي فهمم 0 و 1 اينجا چيه ))منظورش همون پوشه های 0 و 1 هستن که توی بسته آپلود تم بود

2 / گزینه ها :
SFR <<>> رفتن به :
نارنجی <<>> رفتن به :
LGAPP / media / flex / OPEN, and then place the file Flex_MV_Orange.ini

( فكر كنم منظور از رنگ اپراتوره كه توي فرانسه هست باشه چون چنين چيزي رو گير نياوردم )

اینم باز اشتباه من بود! :31: منظور فایل orange بود. راستی من فایلش رو باز کردم. راجع به اکثر زبون ها بود جز فارسی. اما فکر کنم بشه اسکریپت فارسی رو بهش اضافه کرد. (شاید هم نخواد)

3
/ برای :
سپس فایل را در محل زیر جایگزین کنید:LG_Top_Menu_V2.swf: LGAPP / media / swf / FlashMenu

(در صورتی که مشکل داشت، نسخه celona یا اپراتور را تغییر نام واگرد دهید)
((( نسخه واگرد چيه ))

Rename >>> تغییر نام واگرد (معادل اصل فارسیش )

كلا تا جايي كه تونستم سعي كردم كمتر سئوال كنم !!

بازهم از شما آقا سجاد ممنون و از جناب پاييز و بقيه دوستان ( كسي به آقا مقداد دسترسي داره ) هم مي خوام اين سئوال و مشكل بنده با برنامه ترك بادي رو حل كنند حتي توي سايت مادر برنامه هم سئوال رو در 3 جا مطرح كردم و ولي پاسخي ندادند !!!نه خوب شد پرسیدی. خیلی کلیدی بود! دوستان باز هم شرمنده! جائزالخطا هستم دیگه!!! :27:

آقا امیر من efs رو دانلود کردم .. ولی پسورد میخاد !! (اصلا نصب نمیشه !)
در مورد 2 پست : تقصیر من نیست .. اول ارور داد گفت 20 ثانیه دیگه امتحان کن وقتی امتحان کردم دیدم
2تا شده ... تو نگو بار اول الکی ارور داده بود:31:
در مورد aQua : ایشون که یه شخص حقیقی نیستن :31: یه اسپم (رباط کامپیوتری ) هستن که هر وقت
مدیری پستی رو پاک میکنه توسط اون اطلاع رسانی میشه :31: :11:

همیشه هر وقت می بینی این پیام رو می ده، بدون که به احتمال قوی پست ارسال شده. یه چک بکن، اگه شده بود که هیچ. اگه نشده بود بفرست :46:

اون هم می دنم چیه. ولی میونه خوشی باهاش ندارم :13:
اون فایل EFS چه پسوردی می خواد؟ یه لحظه وایسا امتحانش می کنم می گم :31:

dark fear
28-07-2009, 15:27
اون هم می دنم چیه. ولی میونه خوشی باهاش ندارم :13:
اون فایل EFS چه پسوردی می خواد؟ یه لحظه وایسا امتحانش می کنم می گم :31:

منم همینطور ... یه مدت هر چی PM واسم میومد از طرف ایشون بود:27:
پسورد چی شد :11:

DariushGreat
28-07-2009, 15:36
منم همینطور ... یه مدت هر چی PM واسم میومد از طرف ایشون بود:27:
پسورد چی شد :11:
پسوردش همینه:

forum.p30world.com

برو حالشو ببر!

S0R3N4
28-07-2009, 19:11
رفقا
تاپیک یه کمی قاطی شده!میشه بگید چه جوری باید تم نصب کرد؟

DariushGreat
28-07-2009, 21:04
رفقا
تاپیک یه کمی قاطی شده!میشه بگید چه جوری باید تم نصب کرد؟

چشم الان خودم راست و ریستش می کنم :46:

DariushGreat
28-07-2009, 21:13
!! هشدار !!
نخست بوسیله برنامه EFS از پوشه های مرتبط با تم ها پشتیبانی بگیرید؛
سپس اقدام به نصب تم ها کنید. برای این کار فقط از پوشه LGAPP
پشتیبانی بگیرید.

*** دوستان فکر کنم منظور از جایگزین کردن در اینجا جایگزین کردن پوشه نیست، بلکه جایگزین کردن محتویات داخل پوشه هاست. دقت کنید ***

چگونگی نصب :

1 / برای همه :

از طریق EFS به سوی LGAPP / media / swf / widgets / custom حرکت

کنید، و سپس پوشه custom موجود در بسته را با پوشه custom جایگزین

کنید

سپس پوشه را در 0 و ایضا برای 1 حرکت دهید (فکر کنم منظورش همون

جایگزین کردن محتویات دو پوشه هست) :
LGAPP/media/swf/themes/0
LGAPP/media/swf/themes/1

2 / گزینه ها :

SFR <<>> رفتن به :

Orange <<>> رفتن به :
LGAPP / media / flex / OPEN, and then place the file

Flex_MV_Orange.ini

Bouygues <<>> رفتن به :
LGAPP / media / flex / BYT, then place the file Flex_FR.ini

3 / برای :

سپس فایل LG_Top_Menu_V2.swf را در محل زیر جایگزین کنید:
LGAPP / media / swf / FlashMenu

(در صورتی که مشکل داشت، نسخه celona یا اپراتور را تغییر نام واگرد

دهید)

4 / پوشه کاغذ دیواری (والپیپر) found1.jpg را به عنوان نمایش شمایل

بگذارید (Wallpaper)

5/ برای:

پس از گسستن ارتباط (دیسکانکت) و یک بازنشاندن (ریست) تمام عیار،

می توانید به نحو احسن تغییر دهید!

!!!!!!!!!!!!!! آفرین !!!!!!!!!!!!!!!!! شما هم اکنون یک شمایل کامل دارید!!
بهترین بهترین بهترین بهرتین بهترین بهترین...

متوجه باشید که خیلی از زمان ها ممکن است کار نکند؟؟؟
پس در این صورت TopMenu lona را تغییر نام واگرد کنید.

DariushGreat
28-07-2009, 21:21
محض اطلاع دوستان بگم که فایل موجود در راپیدشیر رو پاک کردم. فایل آموزش نصب تم رو مثل بالا اصلاح کردم و لینک تازه گذاشتم. حالشو ببرید... :46::10:

تاریخ : 6/5/88

dark fear
29-07-2009, 10:52
محض اطلاع دوستان بگم که فایل موجود در راپیدشیر رو پاک کردم. فایل آموزش نصب تم رو مثل بالا اصلاح کردم و لینک تازه گذاشتم. حالشو ببرید... :46::10:

تاریخ : 6/5/88

ایول ایول آق سجادو ایول .. ایول ایوله ایول سجاد تاج سره ایول :27: :11:
ما اگه شما رو نداشتیم چیکار میکردیم :11:
امتحان میکنم خبرش رو بهت میگم :11:

djmerikhi
29-07-2009, 12:08

دوست عزيز شما قرار بود زحمت تست نرم افزار نقشه رو هم با هر نقشه بكشي و اطلاع رساني كني !!!:13:

بنده در انتظار تست نرم افزار نقشه و جي پي اس و همچنين نصب تم از سوي شما هستم لطفا در صورت موفقيت بصورت ريز و با جزئيات تجربه عملي خود را در اينجا بگذاريد تا همگان استفاده كنند !:10:

راستي كسي تا به حال كابل تلويزيون اين گوشي ديده يا خريده :46:

4870x2
29-07-2009, 14:32
دوستان يكي ببينه بگه اينفرس دوربين رنوار چه فرق هايي كرده( اين گوشي ! هستش)

DariushGreat
29-07-2009, 20:25

خواهش می کنم... :43: قابل شما رو نداشت... مخلصیم... :11::40:
فقط مراقب باشین وقتی که دارین امتحان می کنین...

دوستان يكي ببينه بگه اينفرس دوربين رنوار چه فرق هايي كرده( اين گوشي ! هستش)

آره. مدل جدید رنوار به نام KC910i هست.

راستی بچه ها... دیدین یه بازار جدید ساختن می خوان جانشین علاءالدین بکنن؟؟؟ توی خیابون حافظ هست و خداییش خیلی هم خفن و بزرگتر از علاءالدینه!!! :18::18::18: نامش بازار موبایل ایران هست.
از همه بهتر معماری داخلیشه و مثل این علاءالدین گند نزدن ( اگه مهندس نقشه کش، مهندس ناظر و مالک مجتمع علاءالدین گیرم بیان یک فصل کتک مفصل می زنمشون :13: یکی نیست بگه این هم ساختمونه که ساختین؟؟؟؟؟:13:)

djmerikhi
30-07-2009, 07:20
با توجه به تصوير بالا و اين موضوع كه بنده گوشي خودم رو به بالاترين ورژن فعلي يعني I ارتقاء دادم تفاوتهاي زير مشاهده مي شود :
1. كلا منوي راست و چپ تصوير توي گوشي ما برعكسه يعني اكثر موارد منوي چپ گوشي جديد در طرف راست گوشي قديمي هست
2- منوي راستي داراي پس زمينه سفيد شده كه در گوشي ما بدون پس زمينه مي باشد و گزينه هاي اونها هم بجز انتهايي كه انتخاب بالانس نور هست با هم متفاوته ..
3- در گوشي معمولي شما در طرف چپ و بالا علاوه بر علامت چرخ دنده ( تنظيمات ) تنها گزينه انتخاب دوربين عكاسي و فيلمبرداري هست كه در اينجا داراي 3 گزينه ديگه هست .
4- بنده هنگام عكاسي تصوير فول اسكرين دارم ولي در گوشي فوق شما سمت چپت تصوير تاريك مي باشد و منوها نمايان شده اند
5- زون گوشي بنده با دكمه صدا كه عرف بيشتر گوشي ها هست مي باشد ولي در اينجا به نظر در بالاي سمت چپ گزينه اون نمايان شده ..

آقا اين تغييراتي بود كه در بازديد اول ديدم اگه مورد ديگه اي بود اعلام مي كنم .

از دوستان پاييز و بقيه هم ميخواهم پاسخ سوالات بنده را بدن .. ( نرم افزار جي پي اس و تجربيات از نصب تم )

4870x2
30-07-2009, 19:06
اينم طرح اوليه رنوار:دی

DariushGreat
30-07-2009, 23:23
اينم طرح اوليه رنوار:دی
:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:: blink::blink::blink::blink::blink::blink:

یکی بگه این چیه؟؟؟؟؟

4870x2
31-07-2009, 11:04
اين يه دوربين حرفه اي هستش كه روي يه تلفن گذاشتنش و سرانجام شدش رنوار:دی

DariushGreat
31-07-2009, 11:15
اين يه دوربين حرفه اي هستش كه روي يه تلفن گذاشتنش و سرانجام شدش رنوار:دی

شاهکار خودته نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :27::38:

4870x2
31-07-2009, 11:19
نبابا ما رو چه به اين كارا
از اثار دستي بروبچ كره جنوبي هستش:دی

dark fear
31-07-2009, 11:27
با توجه به تصوير بالا و اين موضوع كه بنده گوشي خودم رو به بالاترين ورژن فعلي يعني I ارتقاء دادم تفاوتهاي زير مشاهده مي شود :
1. كلا منوي راست و چپ تصوير توي گوشي ما برعكسه يعني اكثر موارد منوي چپ گوشي جديد در طرف راست گوشي قديمي هست
2- منوي راستي داراي پس زمينه سفيد شده كه در گوشي ما بدون پس زمينه مي باشد و گزينه هاي اونها هم بجز انتهايي كه انتخاب بالانس نور هست با هم متفاوته ..
3- در گوشي معمولي شما در طرف چپ و بالا علاوه بر علامت چرخ دنده ( تنظيمات ) تنها گزينه انتخاب دوربين عكاسي و فيلمبرداري هست كه در اينجا داراي 3 گزينه ديگه هست .
4- بنده هنگام عكاسي تصوير فول اسكرين دارم ولي در گوشي فوق شما سمت چپت تصوير تاريك مي باشد و منوها نمايان شده اند
5- زون گوشي بنده با دكمه صدا كه عرف بيشتر گوشي ها هست مي باشد ولي در اينجا به نظر در بالاي سمت چپ گزينه اون نمايان شده ..

آقا اين تغييراتي بود كه در بازديد اول ديدم اگه مورد ديگه اي بود اعلام مي كنم .

از دوستان پاييز و بقيه هم ميخواهم پاسخ سوالات بنده را بدن .. ( نرم افزار جي پي اس و تجربيات از نصب تم )

منم یه چیزایی اضافه کنم
قسمت تبدیل فیلمبرداری و عکسبرداری به همدیگه تو مال ما بالا سمت راسته
زوم توی گوشی ما پایین و به صورت یک نواره نه گزینه اما تو این یک گزینه واسه زوم گذاشتن
البته شاید اینم قسمت نواری رو داشته باشه .. چون محو میشه و اون گزینه شاید انتخاب
حداکثر زوم باشه که بین 4.8.16 متغیره ... کلا کمی بی مصرفه
به نظرم مهم ترین فرقش اضافه شدن ماکرو به دسکتاپ اینترفیسه که واسه ما باید بری
تو تنظیماتش ...
------------------------------
دوست عزیز من چند تا سوال داشتم از شما :
ورژن i فارسی داره ؟ جدیدترین ورژن که انگلیسی باشه چنده ؟ بیشتر از 10 هم هست ؟
حجم ورژن i چقدر بود ؟ در هنگام دریافت آپدیت گوشی حتما باید به pc وصل باشه ؟
ممنون

djmerikhi
01-08-2009, 06:16
منم یه چیزایی اضافه کنم
قسمت تبدیل فیلمبرداری و عکسبرداری به همدیگه تو مال ما بالا سمت راسته
زوم توی گوشی ما پایین و به صورت یک نواره نه گزینه اما تو این یک گزینه واسه زوم گذاشتن
البته شاید اینم قسمت نواری رو داشته باشه .. چون محو میشه و اون گزینه شاید انتخاب
حداکثر زوم باشه که بین 4.8.16 متغیره ... کلا کمی بی مصرفه
به نظرم مهم ترین فرقش اضافه شدن ماکرو به دسکتاپ اینترفیسه که واسه ما باید بری
تو تنظیماتش ...
------------------------------
دوست عزیز من چند تا سوال داشتم از شما :
ورژن i فارسی داره ؟ جدیدترین ورژن که انگلیسی باشه چنده ؟ بیشتر از 10 هم هست ؟
حجم ورژن i چقدر بود ؟ در هنگام دریافت آپدیت گوشی حتما باید به pc وصل باشه ؟
ممنون

دوست عزي شما هنوز پاسخ بنده رو در مورد نصب برنامه و تم ندادي و تجربيات خود را شرح ندادي !:21:
اشتباه تايپي بود ورژن 10F هست شما براي نصب و اپديت به سايت ال جي در ايران ميرويد آدرسشو هم آقا سجاد 2-3 صفحه قبل گذاشتن بعد مطابق نوشته ها اقدام كنيد !!
ورژن اون فارسيه !! فكر كنم ورژن 11 هم اومده ولي باي اپراتورهاي خاصه !! ورژن ارتقاء بنده 94 مگ بود !
حتما بك آپ بگيريد ، برقتون نبايد قطع بشه:27: در هنگام دريافت به نظر چنان بعد از اون اول كه ورژن روي گوشي شما رو بررسي ميكنه زياد نياز نيست ولي بنده جدا نكردم :20:

dark fear
01-08-2009, 10:03
ممنون
ا ا ا من که به شما پیغام بازدید کننده دادم خیلی وقته درمورد نرم افزار باهاتون صحبت کردم

shahab_f
01-08-2009, 21:46
سلام به همگی .
می خواستم ببینم این نرم افزار GPS ای که استفاده میکنین (TrekBuddy) خوب هستش و نقشه های خوب و دقیق داره یا نه ؟
اگه میشه یه اسکرین شات از نقشه ی تهران بذارین ببینیم چقدر جزئیات داره ؟ مرسی

djmerikhi
02-08-2009, 06:57
ممنون
ا ا ا من که به شما پیغام بازدید کننده دادم خیلی وقته درمورد نرم افزار باهاتون صحبت کردم

دوست عزيز قرار بر اين بود شما تعريف كني چطوري و به چه روشي نصب كردي و بعد هر نقشه رو كه داري بريزي ببيني لود ميشه يا ارور ميده كلا تجربيات خود را در مورد نصب نرم افزار نقشه و در آينده تم براي بنده و ديگر دوستان جهت بهره برداري بنويسي !!:10:

dark fear
02-08-2009, 10:28
پیشاپیش درمورد تم ممنون .. من که از نرم افزاره چیزی سر در نیووردم ... فکر نکنم با رنوار
سازگار باشه .. باید یه EFS که باهاش سازگار باشه جور کنیم ...
در مورد GPS ... من برنامه رو نصب کردم .. بعد که وارد شدم کلی OK دادم بعد روی لود مپ زدم
بعد فایل GMI رو باز کردم ... بعدش روی لودینگ مپ میمونه
راستی باید تو قسمت ستینگ GPS روی گزینه ی GPS مستقل (لاتینش رو نمیدونم چیه) باشه
جناب پاییز تو توضیحات نوشته بودن

DariushGreat
02-08-2009, 23:47
دوستان رنواری حلالم کنین... :41:

دیروز زدم گوشیم رو فرستادم توی کما، امروز هم به دست خودم کشتمش!!! :37:

الان برای تنبیه خونواده گفتن که تا 300 تومن بیشتر پول نمی دن و من هم موندم بی گوشی... فکر کنم دست آخر باس برم سراغ N79 یا N85 که به پولم می خوره...

نمی دونم چرا قسمت نیست بیام ال جی بگیرم؟:13: سر ویوتی پول جور شد و بعد اون قضیه پیش اومد... و حالا سر رنوار هم اینجوری شد!

حلالم کنین :45:

dark fear
03-08-2009, 09:50
دوستان رنواری حلالم کنین... :41:

دیروز زدم گوشیم رو فرستادم توی کما، امروز هم به دست خودم کشتمش!!! :37:

الان برای تنبیه خونواده گفتن که تا 300 تومن بیشتر پول نمی دن و من هم موندم بی گوشی... فکر کنم دست آخر باس برم سراغ N79 یا N85 که به پولم می خوره...

نمی دونم چرا قسمت نیست بیام ال جی بگیرم؟:13: سر ویوتی پول جور شد و بعد اون قضیه پیش اومد... و حالا سر رنوار هم اینجوری شد!

حلالم کنین :45:

حتما قسمت شما نبوده ... خدا خودش میدونه چیکار داره میکنه :46: اومدیم و قرار بود وقتی رنوار خریدی
پسفرداش که خواتی آپگرید بدی یا تم نصب کنی همین جور بشه :13: حالا اگه یه n85 سالم داشته
باشی بهتره یا یه رنوار خراب ؟:46:
هرچی میگیری مبارکت باشه:11:

DariushGreat
03-08-2009, 11:05
حتما قسمت شما نبوده ... خدا خودش میدونه چیکار داره میکنه :46: اومدیم و قرار بود وقتی رنوار خریدی
پسفرداش که خواتی آپگرید بدی یا تم نصب کنی همین جور بشه :13: حالا اگه یه n85 سالم داشته
باشی بهتره یا یه رنوار خراب ؟:46:
هرچی میگیری مبارکت باشه:11:
مچکرم دوست من :11:

راستی، فعالیتم کماکان ادامه داره. اگر کاری از دستم بر بیاد دریغ نمی کنم. هر چی باشه با هم توی این تاپیک نون و نمک خوردیم :46:

.::Farshad::.
05-08-2009, 08:12
درود بر دوستان گرامي
سرانجام مشكلات من هم به پايان رسيد و تونستم بيام سايت .
به تمامي دوستاني كه رنوار خريدند تبريك ميگم و اميدوارم اونايي هم كه قراره بخرند، زودتر به آرزوشون برسند .

خوشبختانه از همون عيد كه گوشي رو خريدم تا الان سربلند بودم . دم الجي گرم؛ خيلي صفا داده .

در مورد GPS ... من برنامه رو نصب کردم .. بعد که وارد شدم کلی OK دادم بعد روی لود مپ زدم
بعد فایل GMI رو باز کردم ... بعدش روی لودینگ مپ میمونه

دوست گرامي (شرمنده، نامت را نمي دانم)؛ ابتدا بايد Start كني و سپس Loading Map رو بزني .

پيروز و سربلند باشيد

djmerikhi
05-08-2009, 12:38
جناب فرشاد دقيقا خودتون براي نصب چه كرديد !!
تجربه خودتون رو بگيد بنده نگاه كني فكر كنم از صفحه 50 خورده اي با همه دوستان صحبت كردم و خواهش نمودم راهنمايي كنن بنده هنوز با رويه اعلامي نتونستم حتي يك نقشه لود كنم!!!!!!!!!!!!!!1
برنامه راحت نصب ميشه ولي موقع لود چه با استارت چه بدون اون پيغام اعلامي كه در صفحات قبلي گفتم رو مي ده

I LOVE MESSI
05-08-2009, 17:44
قیمت رنوار دقیق گارانتی اصل چنده

DariushGreat
06-08-2009, 09:52
درود بر دوستان گرامي
سرانجام مشكلات من هم به پايان رسيد و تونستم بيام سايت .
به تمامي دوستاني كه رنوار خريدند تبريك ميگم و اميدوارم اونايي هم كه قراره بخرند، زودتر به آرزوشون برسند .

خوشبختانه از همون عيد كه گوشي رو خريدم تا الان سربلند بودم . دم الجي گرم؛ خيلي صفا داده .

پيروز و سربلند باشيد

خوش اومدی :27::11:

قیمت رنوار دقیق گارانتی اصل چنده

توی مجله جیبی از مجلات GSM.ir قیمت زده 410 تومن با گارانتی. این قیمت مربوط هست به مجتمع کامپیوتری پایتخت. برای اینکه قیمت علاءالدین دستتون بیاد، هر قیمت رو حداقل 30- و حداکثر 40- کنید تا ببینید توی علاءالدین چند می دن:46:

Michael Ropy
06-08-2009, 13:07
طبقه های 5-6 علاء الدین حدود 360 با گارانتی میدن.

dark fear
07-08-2009, 13:56
در مورد gps من موفق شدم مپ رو لود کنم ...(البته نه به دلیل start چون قبلا امتحان کرده بودم نشده بود)
جدیدا یه مموری کارت 4گیگ توشیبا کلاس 4 خریدم ... به طور عجیبی برنامه های جاوا بهتر کار میکنن
قبلا خیلی از بازیا و برنامه ها رو اجرا نمیکرد اما الانراحت اجرا میکنه !! دلیل منطقیش رو هم نمیدونم !!

.::Farshad::.
07-08-2009, 16:50
درود

جناب فرشاد دقيقا خودتون براي نصب چه كرديد !!
تجربه خودتون رو بگيد بنده نگاه كني فكر كنم از صفحه 50 خورده اي با همه دوستان صحبت كردم و خواهش نمودم راهنمايي كنن بنده هنوز با رويه اعلامي نتونستم حتي يك نقشه لود كنم!!!!!!!!!!!!!!1
برنامه راحت نصب ميشه ولي موقع لود چه با استارت چه بدون اون پيغام اعلامي كه در صفحات قبلي گفتم رو مي ده

من اول پيشنهاد ميكنم برنامه و تمامي فايل ها و فولدرهاي مربوط به اون رو از گوشيت پاك كني ؛
اما شيوه اي كه من نصب كردم :
گوشي رو با USB و از طريق حالت Mass Storage (ذخيره انبوه) به كامپيوتر وصل كردم، بعد دو فايل مربوطه رو كپي كردم رو مموري كارت، بعد گوشي رو از كابلش جدا كردم و برنامه رو از خود گوشي و به طريقي كه در همين فروم گفته شده نصب كردم و اجراش كردم و ازش خارج شدم؛ بعد دوباره گوشي رو به كامپيوتر وصلش كردم و نقشه ها رو در پوشه مربوطه كپي كردم؛ الان هم بدون هيچ مشكلي دارم حالشو مي برم.
بايد توجه داشت كه 2 قاشق نمك را در پايان كار اضافه كرد!!! شوخي كردم، اين طريقه نصب برنامه توسط من بود كه احتمال اشتباه در طي مراحلي از اون وجود داره؛ اما فعلا كه من دارم بدون هيچ عيبي ازش استفاده مي كنم؛ شما اينو امتحان كن، بعد اگر باز هم مشكل داشت، بگو تا ببينيم چه ميشه كرد .

پيروز و سربلند باشيد

dark fear
08-08-2009, 15:53
بچه ها جایی رو میشناسید که مپ های این نرم افزار رو داشته باشه ؟ من دنبال مپ اهوازش هستم

DariushGreat
09-08-2009, 13:02
بچه ها جایی رو میشناسید که مپ های این نرم افزار رو داشته باشه ؟ من دنبال مپ اهوازش هستم

سلام به همگی :46:
محمد جون اگه مپ اهواز نبود، خوب خودت یه نقشه با کیفیت بالای اهواز رو از اینترنت بگیر و کالیبرش کن :31::46::10:

sepadl71
10-08-2009, 10:05
با سلام
من می خوام گوشیم رو بفروشم
اصل پارس کامتل ، 400 هزار تومان از علاء الدین خریدم
تاریخ شروع گارانتی 88/1/15
تاریخ خرید 88/2/22
کاملا تمیز
کلیه قطعات همراهش هم کامل هست

خودتون قیمت بزارید و تماس بگیرید :
بین 300 تا 400 هزار تومان
تلفن های تماس :
اول 940 0 955 0935
دوم 977 20 44 0261
با تشکر ، سپهر عادل

این رو بگیرید ضرر نمی کنید
الآن همتو علاء الدین فوقش تا 370 هست
ارزونتر گیرتون نمیاد

می خواین بخرین بیاین مال من رو بخرید که 3 ماه هم نمیشه کار کرده و دقیقا" مثل نو هستش ، یعنی تمیز

این رو هم بگم که تا 350 هست ، ولی گارانتی الکی ، گارانتی که تو کارتش نوشته که چیز های زیر جزو گارانتی محسوب نمی شه :
خاموش شدن گوشی ، گم شدن قلم ، خراب شدن قلم ، خراب شدن قاب گوشی ، مشکل نرم افزاری ، مشکل سخت افزار و ...
ولی پارس کامتل ، اگه حتی قلمت رو هم گم کنی داره
قاب گوشی خراب بشه عوض میکنه
قیمت نسبت به گارانتی الکی نصف هست
خدمات در کوتاه ترین زمان و بهترین جالت انجام میشه

این بود نقاط قوت پارس کامتل و نقاط ضعف گارانتی های دیگر ...

DariushGreat
10-08-2009, 10:57
با سلام
من می خوام گوشیم رو بفروشم
اصل پارس کامتل ، 400 هزار تومان از علاء الدین خریدم
تاریخ شروع گارانتی 88/1/15
تاریخ خرید 88/2/22
کاملا تمیز
کلیه قطعات همراهش هم کامل هست

خودتون قیمت بزارید و تماس بگیرید :
بین 300 تا 400 هزار تومان
تلفن های تماس :
اول 940 0 955 0935
دوم 977 20 44 0261
با تشکر ، سپهر عادل

این رو بگیرید ضرر نمی کنید
الآن همتو علاء الدین فوقش تا 370 هست
ارزونتر گیرتون نمیاد

می خواین بخرین بیاین مال من رو بخرید که 3 ماه هم نمیشه کار کرده و دقیقا" مثل نو هستش ، یعنی تمیز

چرا می خوای بفروشی؟:blink:

sepadl71
10-08-2009, 11:01
چرا می خوای بفروشی؟:blink:
از گوشی خسته شدم
و دوم اینکه نمیتونم از امکانات کامل gps و gprs تو کرج استفاده کنم
می خوام 5800 بگیرم
فرقشون چیه ؟
اینه که این سیستم عامل نداره ولی 8 مگاپیکسل دوربین داره
و اون سیستم عامل داره ولی فقط 3.2 مگاپیکسل دوربین داره
فرق فقط همینه
ولی قیمت 100 تومان تفاوت داره
سامسونگ هم که قیمت هاش همش الکی بالا هست

sepadl71
10-08-2009, 11:52
DariushGreat عزیز
شما بیا گوشی من رو بخر
حالا با هم راه میایم
300 که خونواده میزارن ، یه مقدار جور کن ، مثلا" تا 330 ، ضرر نمی کنی

کی و کجا قرار بزاریم؟

من قول میدم از خرید پشیمون نمی شی
من 100 درصد گارانتی میکنم
آدرس و تلفن منزل رو میدم تا هر مشکلی پیش اومد تو 3 سوت حل کنم
منتظر تماست هستم 09359550940

dark fear
10-08-2009, 16:23
امیدوارم با سجاد جان معاملت بگیره ولی شما باید میدونستی این گوشی رو بیشتر واسه دوربینش ساختن
و این که شما داری 5800 میخری یعنی دوربین زیاد مهم نیست برات ... به هر حال باید قبل از خرید گوشی
خوب تحقیق کنی نه همینجوری .... 5800 هم گوشی زیاد خوبی نیست .. یکی از دوستام داره ... اینترفیسش
خیلی خشکه .. مثلا تو رنوار برای اسکرول کردن صفحه کافیه فقط دستتو رو صفحه بکشی ولی تو 5800
باید حتما دستتو روی نوار اسکرول بذاری و بالا پایین کنی !! تاچ خوبی هم نداره بهتره بیشتر تحقیق
کنی دوست من که ازش راضی نیست .. بهتره خودتون از نزدیک ببینیدش
در مورد قیمت هم نمیخام فضولی کنم ولی 330 جدا" بی انصافیه !! گوشی که استفاده میشه دیگه
دست دومه .. حالا چه یه روز کار کرده باشه چه یه سال ... مهم تمیز بودنشه
من نمیخام قیمتی مشخص کنم ولی انصافا گرون میخای بدی تازه گوشیای lg کلا تو ایران زیاد طرفدار
ندارن و دسته دوم فروختنشون خیلی افت قیمت داره
البته ببخشید که فضولی کردم

sepadl71
10-08-2009, 16:55
تمام حرف های شما درست
شما گوشی من رو ببینی مثل روز اول هست ، نه ضربه خورده ، نه آب خورده ، نه تعمیر رفته
من برای آقا داریوش نوشتم که باهاش راه میام (تو پیام خصوصی)
چون الآن تو ایران موبایل فروشی ها (حد اقل تو کرج) نمی دونند ال جی چیه ، برای همین می خوام به دست بدم ، تا نه ضرر کنم و نه کسی نخره
من الآن دارم دنبال مشتری میگردم ، دست بهتر از مغازه هست (تا الآن به این نتیجه رسیدم)
درباره 5800 : دو نفر از دوستان به طور همزمان خریدند ، منهم دیدم ، خوبه ، اونها هم ازش راضی هستند ، البته به گفته شما تحقیقات هم دارم می کنم
چون مثل اینکه هر رنگ و هر مدل و هر شکل این گوشی خیلی با هم فرق میکنه
نوکیاست دیگه چیکار کنیم

یه سوال از همه دارم : به نظر شما ، با این وضع ایران ، که الآن تو کلی از کشور ها هم هست آیا میشه قیمت های نوکیا تو کل جهان نصف بشه ؟ یا نه ؟

dark fear
10-08-2009, 17:07
تمام حرف های شما درست
شما گوشی من رو ببینی مثل روز اول هست ، نه ضربه خورده ، نه آب خورده ، نه تعمیر رفته
من برای آقا داریوش نوشتم که باهاش راه میام (تو پیام خصوصی)
چون الآن تو ایران موبایل فروشی ها (حد اقل تو کرج) نمی دونند ال جی چیه ، برای همین می خوام به دست بدم ، تا نه ضرر کنم و نه کسی نخره
من الآن دارم دنبال مشتری میگردم ، دست بهتر از مغازه هست (تا الآن به این نتیجه رسیدم)
درباره 5800 : دو نفر از دوستان به طور همزمان خریدند ، منهم دیدم ، خوبه ، اونها هم ازش راضی هستند ، البته به گفته شما تحقیقات هم دارم می کنم
چون مثل اینکه هر رنگ و هر مدل و هر شکل این گوشی خیلی با هم فرق میکنه
نوکیاست دیگه چیکار کنیم

یه سوال از همه دارم : به نظر شما ، با این وضع ایران ، که الآن تو کلی از کشور ها هم هست آیا میشه قیمت های نوکیا تو کل جهان نصف بشه ؟ یا نه ؟

دیگه خودتون با هم راه بیاین :10: من فضولی نمیکنم
درمورد فروش هم اصلا به فروشنده ها نفروش که 100% ضرر میکنی اونا ارزون برمیدارن که بتونن یه چیزی
روش بکشن و بفروشن اما افراد عادی میخرن که استفاده کنن
درمورد قیمت نوکیا ... والا نمیدونم بازار ایران تابع هیچ قانونی نیست:27: به نظرم بهتره اگه آشنا داری
بگی از اونور آب واست بیارن اینجا شنیدم نوکیا ها دارن چینی میشن مخصوصا همین 5800 که به سختی فنلاندیش
گیر بیاد :11:

DariushGreat
10-08-2009, 18:20
DariushGreat عزیز
شما بیا گوشی من رو بخر
حالا با هم راه میایم
300 که خونواده میزارن ، یه مقدار جور کن ، مثلا" تا 330 ، ضرر نمی کنی

کی و کجا قرار بزاریم؟

من قول میدم از خرید پشیمون نمی شی
من 100 درصد گارانتی میکنم
آدرس و تلفن منزل رو میدم تا هر مشکلی پیش اومد تو 3 سوت حل کنم
منتظر تماست هستم 09359550940

نه به باره نه به داره اسمش خاله موندگاره...! :31:
فعلا که هیچی پول ندارم و یه گوشی ال جی تاشو قرض کردم که متعلق به عهد شاه قرقره میرزاست و فقط 1 مگابایت رم داخلی داره و وسیله ارتباطیش هم اینفرارد هست؛ و بدتر از همه این که دهنی گوشی خرابه و برای رسیدن صدام باید محکم بکوبم توی کلش و کلی عربده بکشم؛ و فوق بدتر از اون اینه که می باس تا موقعی که مادرم حقوقش رو بگیره منتظر بمونم :13: ( تازه اگه چیزی از اون حقوق باقی بمونه! :27: ).

خوش تیپ من، منتظرم نشو... برای این که گوشیت رو هم سریع آب کنی، توی جمعه بازار همشری آگهی کن ( آگهیش کاملا رایگانه؛ مگه این که بخوای جمله هات رو توپر کنی یا این که دورش کادر بکشی ). مردونه اکثر اونایی که آگهی می کنن 1 روزه گوشیشون رو می فروشن ( این رو خودم به چشم دیدم ) :18:.

متن آگهیت رو هم این بزن: گوشی LG رنوار - بهترین دوربین 8 مگاپیکسلی - صدای با کیفیت دالبی موبایل... قیمت هم بالای 350 بزن ( چون کمتر از 3 ماهه که ازش کار کشیدی )

انشالله بخوشی. ولی من و بقیه رفقا ازت می خوایم پیش از فروش بیشتر فکر کنی... :10:

sepadl71
10-08-2009, 18:26
نه به باره نه به داره اسمش خاله موندگاره...! :31:
فعلا که هیچی پول ندارم و یه گوشی ال جی تاشو قرض کردم که متعلق به عهد شاه قرقره میرزاست و فقط 1 مگابایت رم داخلی داره و وسیله ارتباطیش هم اینفرارد هست؛ و بدتر از همه این که دهنی گوشی خرابه و برای رسیدن صدام باید محکم بکوبم توی کلش و کلی عربده بکشم؛ و فوق بدتر از اون اینه که می باس تا موقعی که مادرم حقوقش رو بگیره منتظر بمونم :13: ( تازه اگه چیزی از اون حقوق باقی بمونه! :27: ).

خوش تیپ من، منتظرم نشو... برای این که گوشیت رو هم سریع آب کنی، توی جمعه بازار همشری آگهی کن ( آگهیش کاملا رایگانه؛ مگه این که بخوای جمله هات رو توپر کنی یا این که دورش کادر بکشی ). مردونه اکثر اونایی که آگهی می کنن 1 روزه گوشیشون رو می فروشن ( این رو خودم به چشم دیدم ) :18:.

متن آگهیت رو هم این بزن: گوشی LG رنوار - بهترین دوربین 8 مگاپیکسلی - صدای با کیفیت دالبی موبایل... قیمت هم بالای 350 بزن ( چون کمتر از 3 ماهه که ازش کار کشیدی )

انشالله بخوشی. ولی من و بقیه رفقا ازت می خوایم پیش از فروش بیشتر فکر کنی... :10:
ممنون از راهنمایی تون

من چجوری میتونم آگهی بدم ؟

Vamp!r3
10-08-2009, 18:26
قیمت هم بالای 350 بزن ( چون کمتر از 3 ماهه که ازش کار کشیدی )

الان نوش 350 تومنه...

DariushGreat
10-08-2009, 18:30

درمورد قیمت نوکیا ... والا نمیدونم بازار ایران تابع هیچ قانونی نیست:27: به نظرم بهتره اگه آشنا داری
بگی از اونور آب واست بیارن اینجا شنیدم نوکیا ها دارن چینی میشن مخصوصا همین 5800 که به سختی فنلاندیش
گیر بیاد :11:
طبق گفته محمد جان بازار ایران تابع هیچ قانونی نیست. حتی اگه قیمت جهانی N95 بشه 100 دلار، ممکنه توی بازار ایران بشه 900 هزار تومن! :13:

در مورد چینی بودن گوشی های نوکیا هم باس بگم که نوکیا کارخونه آلمانش رو بست و فرستاد چین. چون توی آلمان کارگر خیلی گرونه. اول خواست بفرسته بلغارستان، ولی بعد پشیمون شد و فرستاد چین. انصافا اجناس چینی خود نوکیا با کیفیتن و کارایی بالایی دارن.

دوستم یه 6220 کلاسیک ساخت خط تولید نوکیا در چین خرید؛ اون هم با گارانتی رسمی نوکیای ایران. انصافا دوربین 5 مگاپیکسلیش کیفیتی در حد N82 فنلاندی داشت. از همه جالبتر این که دو سه باری از دستش بدجور افتاد زمین!!! ولی آخ نگفت :27:

این نوکیای چینی با گوشی های چینی بی کیفیت که اون چینی های نکبت توی زیر زمین می سازن فرق می کنه و هم خیلی با کیفیته، هم خیلی ارزون تره، هم خیلی عالیه! :46:

DariushGreat
10-08-2009, 18:35
ممنون از راهنمایی تون

من چجوری میتونم آگهی بدم ؟

الان جمعه بازار دم دستم نیست. فقط می دونم شماره تلفن آگهی های چاپی همشهری 1819 هست. به این شماره زنگ بزن و بپرس برای آگهی در جمعه بازار می باس چه کار کنم...؟ راهنماییت می کنن :46::10:

الان نوش 350 تومنه...

ای بابا...! :31: بزن 330...! امیدوارم منصفانه باشه...

DariushGreat
10-08-2009, 18:36
راستی این هم سایت جمعه بازار همشهری:

sepadl71
10-08-2009, 19:44
شمایی که میگی نوش 350 هست ، من از همه جا پرسیدم :
تو کرج زیر 400 نیست
تو علاء الدین کمترین قیمت 380 هست

مگه اینکه پارسه باشه و با اون گارانتی که بهتون توضیح دادم 370 هم پیدا میشه

ال جی قیمتش کم کم افت می کنه
اینم مدرک

DariushGreat
10-08-2009, 21:53
ال جی قیمتش کم کم افت می کنه

با این حرفتون کاملا موافقم

مثل نوکیا نیست که قیمتش ناگهانی و با پس گردنی و تو سری سقوط کنه!! :27: قیمت ایشون ذره ذره و با افاده میاد پایین!! :38: ( کسایی که پولشون کمه زجر کش می شن تا بتونن یه گوشی خوب بخرن!!! )

DariushGreat
13-08-2009, 09:51
یه زمانی این کلوپ برو و بیایی داشت... یادش بخیر... حالا چقدر خلوت شده...

بابا کجاییییییییییییین؟؟؟؟!!!

dark fear
13-08-2009, 18:20
یکشنبه اگه امام رضا بطلبه میخایم بریم اصفهان :31: :5:
ماشالا شهر قشنگی هم هست (مثل اهواز نیست :2: ) اونجا تا میتونم عکس میگیرم (منم که کرم عکاسیم !! اصلا
رنوار رو به خاطر همین دوربینش گرفتم !! :40:) اگه واسه دوستان جالبه بگین تا عکسا رو آپلود کنم آخه یه سری چند
تا عکس گذاشتم ماشالا کسی محل نذاشت !! :31::27:

DariushGreat
13-08-2009, 19:38
یکشنبه اگه امام رضا بطلبه میخایم بریم اصفهان :31: :5:
ماشالا شهر قشنگی هم هست (مثل اهواز نیست :2: ) اونجا تا میتونم عکس میگیرم (منم که کرم عکاسیم !! اصلا
رنوار رو به خاطر همین دوربینش گرفتم !! :40:) اگه واسه دوستان جالبه بگین تا عکسا رو آپلود کنم آخه یه سری چند
تا عکس گذاشتم ماشالا کسی محل نذاشت !! :31::27:
دستت درست.
ببین؛ با هر چی میرین با هواپیما نرین!!! :41:

عکس ها رو هم گرفتی بگذار. خودم چاکرتم، قربونت هم می رم :31:

Michael Ropy
13-08-2009, 23:10
اگه واسه دوستان جالبه بگین تا عکسا رو آپلود کنم آخه یه سری چند
تا عکس گذاشتم ماشالا کسی محل نذاشت !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کی گفته عزیز دل برادر! شما بزار من حال میکنم!

dark fear
15-08-2009, 18:51
اگر بار گران بودیم رفتیم :37:
به امید خدا فردا با اتوبوس (:31:) حرکت میکنیم به سمت اصفهان :10:
تا 5-6 روز نیستم بعدش با دست پر میام :10:
تا بعد ... یاعلی مدد .. خدانگهدا :11:

Ssarshar
15-08-2009, 18:57

فقط مراقب باش چون يه سري اتوبوس هايي جديدا به نام كوپولوف وارد ايران شده !!!:27:

حواست باشه !

DariushGreat
15-08-2009, 19:05
به سلامت محمد جان
خوش بگذره :27::11:

Michael Ropy
16-08-2009, 12:12
برو خوش بگذره! سوغاتی یادت نره ها!!!!!!! (میگن سوغات اصفهان جدیدا شده رنوار!!!!! :دی)

djmerikhi
17-08-2009, 06:44
درود

من اول پيشنهاد ميكنم برنامه و تمامي فايل ها و فولدرهاي مربوط به اون رو از گوشيت پاك كني ؛
اما شيوه اي كه من نصب كردم :
گوشي رو با USB و از طريق حالت Mass Storage (ذخيره انبوه) به كامپيوتر وصل كردم، بعد دو فايل مربوطه رو كپي كردم رو مموري كارت، بعد گوشي رو از كابلش جدا كردم و برنامه رو از خود گوشي و به طريقي كه در همين فروم گفته شده نصب كردم و اجراش كردم و ازش خارج شدم؛ بعد دوباره گوشي رو به كامپيوتر وصلش كردم و نقشه ها رو در پوشه مربوطه كپي كردم؛ الان هم بدون هيچ مشكلي دارم حالشو مي برم.
بايد توجه داشت كه 2 قاشق نمك را در پايان كار اضافه كرد!!! شوخي كردم، اين طريقه نصب برنامه توسط من بود كه احتمال اشتباه در طي مراحلي از اون وجود داره؛ اما فعلا كه من دارم بدون هيچ عيبي ازش استفاده مي كنم؛ شما اينو امتحان كن، بعد اگر باز هم مشكل داشت، بگو تا ببينيم چه ميشه كرد .

پيروز و سربلند باشيد

آقا فرشاد از اينكه پاسخ داديد ممنون (‌ولي حالا چرا !!!):46:
ديگه داشتم از خير gps اين گوشي مي گذشتم
دوست عزيز بنده هم با اين روش و هم به روش نصب از طريق پي سي سويت رفتم ولي نتيجه در اخر همون اراجيف هميشگي بود و هيچ نقشه اي لود نميشه و پيغام عدم پيدا شدن تكه هايي از نقشه را ميده :19:

فقط يه اتفاق جديد مي افته اونم بعد از زدن پيغام خطا و رد كردن آن صفحه كاملا سفيد ميشه و وسط اون دايره اوليه قرمز رنگ نمايش داده ميشه و ديگه كاري نميكنه وبايستي با دكمه قرمز از اون خارج بشي .:2:

djmerikhi
17-08-2009, 10:29
بچه هايي كه گوشي رنوار دارن آيا تونستن به روش اعلامي داريوش جان يا هر روش دگري تم رو اين گوشي بريزن..

atreyas
19-08-2009, 10:22
سلام دوستان
صفحات اولی فروم رو که میخوندم کلی بر ارادت من نسبت به این گوشی اضافه شد. امدم صفحات آخر رو مرور کنم دیدم مثل این که رفقا کلا هرچی خواستن به دست آوردن و دیگر تمایلی برای نظر دادن و گرفتن ندارن.
تو اینتر نت میگشتم برای این که ببینم این گوشی که من ازش خوشم امده. نظر کسای دیگه ای رو هم جلب کرده یا نه تا بالاخره بعد از مدت ها تونستم شما رو پیدا کنم.
قصد دارم گوشی رو بخرم احتمالا در پست های دوستان مشخصاتی در مورد بسته کامل و همچنین مشخصات بسته اکبند گوشی نوشته شده ولی خوب خداییش 65 صفحه رو مرور کردن کار حضرت فیله. اگر از دوستان کسی آدرس داره برای بنده بفرسته تا چک کنم
قیمت الان گوشی چنده کسی خبر داره یا نه؟
تو gsm چک می کردم 410 تومن نوشته بود که به نظرم الان تو بازار باید خیلی از این کمتر باشه. اگر کسی از دوستان خبر داره لطف کنید من رو هم بی خبر نذارید
موفق باشید
و ممنون

DariushGreat
19-08-2009, 11:01
سلام دوستان
صفحات اولی فروم رو که میخوندم کلی بر ارادت من نسبت به این گوشی اضافه شد. امدم صفحات آخر رو مرور کنم دیدم مثل این که رفقا کلا هرچی خواستن به دست آوردن و دیگر تمایلی برای نظر دادن و گرفتن ندارن.
تو اینتر نت میگشتم برای این که ببینم این گوشی که من ازش خوشم امده. نظر کسای دیگه ای رو هم جلب کرده یا نه تا بالاخره بعد از مدت ها تونستم شما رو پیدا کنم.
قصد دارم گوشی رو بخرم احتمالا در پست های دوستان مشخصاتی در مورد بسته کامل و همچنین مشخصات بسته اکبند گوشی نوشته شده ولی خوب خداییش 65 صفحه رو مرور کردن کار حضرت فیله. اگر از دوستان کسی آدرس داره برای بنده بفرسته تا چک کنم
قیمت الان گوشی چنده کسی خبر داره یا نه؟
تو gsm چک می کردم 410 تومن نوشته بود که به نظرم الان تو بازار باید خیلی از این کمتر باشه. اگر کسی از دوستان خبر داره لطف کنید من رو هم بی خبر نذارید
موفق باشید
و ممنون

سلام
به جمع P30Worldی ها خوش اومدی. امیدوارم مدیر شدنتون رو ببینم :46:

در مورد بسته بندی کامل گوشی توی دو صفحه اول توضیح کامل داده شده.

در مورد قیمت هم فکر کنم الان توی علاءالدین 360 با گارانتی رسمی کامتل باشه :10:

kami fiend
20-08-2009, 02:13
سلام.یکی پیدا شه خدایی یه جواب بده به ما کسی تونسته مشکل بلوتوثشو حل کنه که بیشتر از 20 فایل بشه فرستاد بگید ممنون میشم

DariushGreat
20-08-2009, 11:48
سلام.یکی پیدا شه خدایی یه جواب بده به ما کسی تونسته مشکل بلوتوثشو حل کنه که بیشتر از 20 فایل بشه فرستاد بگید ممنون میشم

به جمع p30World ی ها خوش اومدی :11: امیدوارم مدیر شدنت رو ببینم :40:
نه رفیق. مشکل کماکان باقی است...

djmerikhi
22-08-2009, 08:13
آقا يه سئوالي ما انگار قرار نيست با اين گوشي روي خوش ببينيم هنوز مشكل gps و نرم افزارش پابرجاست از ديروز هر چي sms ميزنم وقتي ارسال ميشه خالي ميره حتي موقع forward :13:
راستي اين گارانتي كامتل هم خيلي جالبه به قول خودشون بعد از 4 بار تماس و حدود 15 دقيقه پشت خطي متخصص امور كه يه خانم بود اومد و در جواب پرسش بالا فقط يك جمله را سه بار تكرار كرد بياييد به آدرس موجود در گارانتي حتي دريغ از يك سئوال كه مثلا شايد شما تغييراتي داده ايد در گوشي يا نه فقط بياييد اينجا :2:

dark fear
22-08-2009, 10:46
سلام
بچه ها من برگشتم ... جاتون خالی خیلی خیلی خوش گذشت ... از بهترین روزای عمرم بود در واقع از طرف
شرکت فولاد رفته بودیم اردو .. و دوستان و .. هم بودن و حسسابی چسبید ... جاتون خالی
من حسابی عکس و فیلم گرفتم ولی مشکل اینجاست که سرعت اینترنت پایینه ... یکم بهم
وقت بدین تا چند تا عکس رو آپلود کنم و بذارم
راستی ماه رمضان هم مبارک ... التماس دعا

DariushGreat
22-08-2009, 11:35
سلام
بچه ها من برگشتم ... جاتون خالی خیلی خیلی خوش گذشت ... از بهترین روزای عمرم بود در واقع از طرف
شرکت فولاد رفته بودیم اردو .. و دوستان و .. هم بودن و حسسابی چسبید ... جاتون خالی
من حسابی عکس و فیلم گرفتم ولی مشکل اینجاست که سرعت اینترنت پایینه ... یکم بهم
وقت بدین تا چند تا عکس رو آپلود کنم و بذارم
راستی ماه رمضان هم مبارک ... التماس دعا

سلام
خوش اومدی... :11: به سلامتی... جای ما رو هم خالی می کردی :31::46:

خوب برو یه کافی نت که ADSL داشته باشه از اونجا آپلود کن... :10:

راستی ماه رمضان همگی مبارک... التماس دعا

dark fear
23-08-2009, 10:39
مشکل اینجاست که ما خونمون از شهر دوره (منازل سازمانی شرکت فولاد)
و اینجا متاسفانه کافینت نیست ... با همین دایال آپ براتون آپلود میکنم
فقط ممکنه تا فردا طول بکشه ولی آپلود میکنم !
یا حق

dark fear
23-08-2009, 20:22
سلام
چندتا عکس خفن واستون آپلود کردم :
اولین عکس از یک درخت زیباست که خیلی عکس با کیفیتی شده (تو اردوگاه شهید بهشتی
بود ... اونجا اقامت داشتیم)

این عکس هم از چهل ستونه ... خیلی خیلی قشنگ و با کیفیت شده فقط وقتی اومدم خونه
عکس رو دیدم خواستم کله ی اون مرده رو بکنم که عکس رو خراب کرده بود !!!

این هم یه منظره ی زیبا و عکس باکیفیت از اطراف چهل ستونه

این هم یه عکس دیگه از اطراف چهل ستونه که خیلی زیبا و با کیفیت شده

این هم منار جنبانه که عکس قشنگی شده ... راستی سر منار جنبان کلی هم رفیتم سرکار
یارو گفت یکی از مناره ها رو تکون میده اونیکی هم تکون میخوره ... ما گفتیم حالا چجور تکون میخوره !!
وقتی اولی رو تکون داد ... نیم ساعت گذشت فقط زنگوله های آویزون به مناره ی جفتی تکون خورد !!
خلاصه من کلا باستان شناس خوبی نیستم ولی فکر کنم از نظر تاریخی چیز جالبی باشه

این هم آخرین عکس که به قول خارجکیا این عکس my favourite عکسای منه ... هم قشنگه هم با کیفیت
دم در باغ پرندگان بود

همه ی عکسا با ابعاد اصلی هستن ... و گلچین شده پیشنهاد میکنم اگه میتونید همشو ببینید

-------------------------------------------------------------------------------------------
یه نکته بگم واسه اونایی که میخان رنوار بخرن و این عکسا رو میبینن : انتظار نداشته باشید
رنوار کار یک دوربین فوق حرفه ای رو براتون انجام بده ... این عکسایی هم که من میذارم و تو اینترنت
میبینید گلچین شده هستن ... رنوار هم بعضی وقتا عکسای بد میگیره ...
نمیخام بگم عکاس خیلی خوبی هستم ولی خییلی عکس گرفتم و خیلی تجربه دارم (هم با رنوار هم w810 ...
سرجمع چند هزار تا عکس گرفتم !! شاید باورتون نشه !!) و کلی با با تنظیمات رنوار ور رفتم تا بتونم
بیشتر مواقع عکسا خوب بگیرم ... خلاصه میخام بگم انتظارتون رو بالا نبرید که وقتی از نزدیک با گوشی
کار کنید تو ذوقتون بخوره تعریف کنم ولی من

DariushGreat
23-08-2009, 20:42
محمد جون دستت درد نکنه! :11: ( دگمه سپاس کمه برای قدر دانی از تو... :43: به ویژه بخاطر آپلود با اینترنت ذغالی دایل آپ! :31: )
سوژه های عکس واقعا عالی بودن. عکاسش هم خوب دیگه، ماهر ... :27:

فقط واقعا توی ذوقم خورد!!! :13:انتظار داشتم عکس ها رو کاملا شارپ بندازه... ولی وقتی زوم می کنی می بینی که اجزا شارپ نیستن... اما شگفتی من از اینه که توی مجله جیبی و سایت های معروف به عکس برداری کاملا شارپ گوشی اشاره کرده بودن...! :13::41: اصلا یکی از عوامل پیروزی رنوار بر اینوو 8 و سی 905 و پیکسون، همین شارپ عکس انداختنش بود...

djmerikhi
24-08-2009, 07:59
آقا يه سئوالي ما انگار قرار نيست با اين گوشي روي خوش ببينيم هنوز مشكل gps و نرم افزارش پابرجاست از ديروز هر چي sms ميزنم وقتي ارسال ميشه خالي ميره حتي موقع forward [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي اين گارانتي كامتل هم خيلي جالبه به قول خودشون بعد از 4 بار تماس و حدود 15 دقيقه پشت خطي متخصص امور كه يه خانم بود اومد و در جواب پرسش بالا فقط يك جمله را سه بار تكرار كرد بياييد به آدرس موجود در گارانتي حتي دريغ از يك سئوال كه مثلا شايد شما تغييراتي داده ايد در گوشي يا نه فقط بياييد اينجا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

dark fear
24-08-2009, 11:38
محمد جون دستت درد نکنه! :11: ( دگمه سپاس کمه برای قدر دانی از تو... :43: به ویژه بخاطر آپلود با اینترنت ذغالی دایل آپ! :31: )
سوژه های عکس واقعا عالی بودن. عکاسش هم خوب دیگه، ماهر ... :27:

فقط واقعا توی ذوقم خورد!!! :13:انتظار داشتم عکس ها رو کاملا شارپ بندازه... ولی وقتی زوم می کنی می بینی که اجزا شارپ نیستن... اما شگفتی من از اینه که توی مجله جیبی و سایت های معروف به عکس برداری کاملا شارپ گوشی اشاره کرده بودن...! :13::41: اصلا یکی از عوامل پیروزی رنوار بر اینوو 8 و سی 905 و پیکسون، همین شارپ عکس انداختنش بود...

خواهش میکنم اختیار داری :11:
اولا خودت عکسای gsm و ... رو خودت دیدی یا فقط ریویوشو خوندی ؟ دوما کاملا شارپ بودن که عیبه
ببین ... از نظر شارپ بودن یه عکس : یه متغیره بین sharp و blur حالا هرچی عکس شارپ تر
باشه وضوحش بیشتره ولی در عوض کلی نویز داره !! دقیقا همون عیبی که w995 داره ... تاحالا دیدی
جایی بگن دوربین w995 خیلی خوبه ؟ اما برعکس هر چی blur باشه مات تره ولی نویزش کمتره ...
یه عکس خوب یه چیزی بین شارپ و بلوره که متمایل به شارپ باشه شاید ورژن frimware من
با مال اونا فرق میکنه (شاید که نه حتما) و تو ورژن های دیگه بیشتر شارپ باشه شاید هم
(به احتمال خیلی کم) تو آپلود شدن کیفیتش پایین اومده باشه !!!:18: البته میزان شارپ بودن رو میشه
با نرم افزار هایی مثل acdsee و حتی تو خود گوشی (تو قسمت ویرایش عکس) تنظیم کرد ...

آقا يه سئوالي ما انگار قرار نيست با اين گوشي روي خوش ببينيم هنوز مشكل gps و نرم افزارش پابرجاست از ديروز هر چي sms ميزنم وقتي ارسال ميشه خالي ميره حتي موقع forward [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي اين گارانتي كامتل هم خيلي جالبه به قول خودشون بعد از 4 بار تماس و حدود 15 دقيقه پشت خطي متخصص امور كه يه خانم بود اومد و در جواب پرسش بالا فقط يك جمله را سه بار تكرار كرد بياييد به آدرس موجود در گارانتي حتي دريغ از يك سئوال كه مثلا شايد شما تغييراتي داده ايد در گوشي يا نه فقط بياييد اينجا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من پیشنهاد میکنم بیخیال این نرم افزار بشید ... من نصبش کردم و مپ ایران رو هم روش انداختم .. ولی
یه مشکلی داره که هر 3 ثانیه باید 30-40 تا تایید بزنی !! بیخیالش شو ...:10:

djmerikhi
24-08-2009, 13:20
آقا دوستان تا به حال به مورد بالا يعني ارسال sms جديد و يا حتي forward يك SMS بصورت خالي برخورد نكردن ...
بنده الان چند روزه در هر حالتي متن sms رو مي زنم خالي ارسال ميشه و مينويسه بدون موضوع هست .

masuod D
24-08-2009, 13:48
اقایون به جان خودم من عین 67 صفحه رو تا اینجای کار خوندم.

فقط یه سوال برام پیش اومده که می ترسم مطرح کنم . حقیقتش میترسم مسخرم کنید

اونم اینکه ایا gps هم مثل اینترنت پول میندازه یا نه .

بعدشم مگه این gps چه مزیتهایی داره که حدودا نصف حرفاتون در مورد اون بود.

dark fear
24-08-2009, 17:53
آقا دوستان تا به حال به مورد بالا يعني ارسال sms جديد و يا حتي forward يك SMS بصورت خالي برخورد نكردن ...
بنده الان چند روزه در هر حالتي متن sms رو مي زنم خالي ارسال ميشه و مينويسه بدون موضوع هست .
من که بر نخوردم
ولی تا اونجایی که میدونم هر مشکل نرم افزاری با فلش کردن حل میشه ....
سیمکارت رو عوض کن شاااید درست بشه شاید

masuod D
24-08-2009, 20:22

اگه کسی جواب منو بده منم یه سورپرایز در مورد renoir براتون دارم که مطمئنم حسابی باهاش حال می کنید.:21:

احمدصالح پور
24-08-2009, 21:09
اگه کسی جواب منو بده منم یه سورپرایز در مورد renoir براتون دارم که مطمئنم حسابی باهاش حال می کنید.:21:
نه دوست عزیز پولی نیست مزیتهاش هم چندان زیاد علاقمند زیاد داره یه سرچ بکنی تو گوگل به جوابت میرسی ببخشین زیاد وقت برای نوشتن نداشتم توضیح بدم موفق باشی....

DariushGreat
24-08-2009, 21:19

سلام
به فاروم ما خوش اومدی :دی امیدوارم مدیر شدنت رو ببینم :46:
GPS یه فناوری هست که به وسیله اون می تونی موقعیت خودت رو به هنگام دریافت کنی. یعنی موقعیتت رو روی نقشه بهت نشون میده. اگر فعالش کنی، می تونی به طور رایگان ازش بهره بگیری ( خیلی حال می ده ) :10:

منتظریم :دی

masuod D
24-08-2009, 22:55
اولا ممنون .:10:

دوما این دکمه تشکر کجاست ما که هرچی گشتیم چیزی دستگیرمون نشد.:41:

سوما من چند بار تو صفحات قبل دیدم که به تم هم یه چی تو مایه های gps علاقه دارید.:27:

پس اول میرید تو این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

که یه کلیپ از این گوشی وقتی این تم رو روش نصب کردن گرفتن تا ببینین اصلا از تم خوشت میاد یا نه :3:

بعد اگه خوشتون اومد میرین تو این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

و دانلود می کنی .:31:

تازه هم می تونین با سرچ کلمه ی renoir theme یا irenoir تو گوگل چند تا تم دیگه بگیری که جدیدا اومده .

بازم از هر دو نفر شما تشکر میکنم. :11:

masuod D
25-08-2009, 04:03
راستی سورپرایز اصلی اینه

که میتونی 2 سال گارانتیه مجانیه پارس کامتل یگیری.

masuod D
25-08-2009, 04:12
راستی سورپرایز اصلی اینه

که میتونی 2 سال گارانتیه مجانیه پارس کامتل یگیری.

daynakopak
25-08-2009, 21:40
دوستان ببخشید که می پرسم
می گم برای استفاده از جی پی اس این گوشی کسی چیزی میدونه؟
من نمی دونم چطوری کار می کنه

DariushGreat
25-08-2009, 22:16
دوستان ببخشید که می پرسم
می گم برای استفاده از جی پی اس این گوشی کسی چیزی میدونه؟
من نمی دونم چطوری کار می کنه

سلام
به فاروم ما خوش اومدی :46: امیدوارم مدیر شدنت رو ببینم :11::40:
در بالا جستجو در تاپیک رو بزن و عبارت GPS رو جستجو کن... ماشالله کلی پست دربارش هست! :دی

djmerikhi
26-08-2009, 09:40
اولا ممنون .:10:

دوما این دکمه تشکر کجاست ما که هرچی گشتیم چیزی دستگیرمون نشد.:41:

سوما من چند بار تو صفحات قبل دیدم که به تم هم یه چی تو مایه های gps علاقه دارید.:27:

پس اول میرید تو این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

که یه کلیپ از این گوشی وقتی این تم رو روش نصب کردن گرفتن تا ببینین اصلا از تم خوشت میاد یا نه :3:

بعد اگه خوشتون اومد میرین تو این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

و دانلود می کنی .:31:

تازه هم می تونین با سرچ کلمه ی renoir theme یا irenoir تو گوگل چند تا تم دیگه بگیری که جدیدا اومده .

بازم از هر دو نفر شما تشکر میکنم. :11:

آقا مسعود عزيز شما كه بهتر ميدوني سايت اول يا همان youtube توي اكثر مراكز ارتباطي ايران فيل تره پس لطفا از يه جا مثل آرشيو همين سايت يا جاي ديگه اونو بزار تا همه استفاده كنن :46:
اما مسئله دوم سايتهايي كه در گزينه دوم و تورنت بود معرفي كردي براي دانلود نياز به پرداخت حق عضويت داره كه اونم در ايران تعطيله پس :19:

اما از شما خواهش مي كنم پستهاي قبلي آقا داريوش در صفحات قبل رو ببيني ( در مورد نصب تم )
و يه ويرايش روي اون بكني البته اگر شما خودتون تونسي تم را نصب كني چون آقا داريوش اين گوشي رو نداره و طريقه نصب يك ترجمه هست كه تا الان كسي نگفته از اون طريق نصب كرده پس نياز به ويرايش شخصي كه اينكار رو كرده داره :10:
بنده و كليه اعضاء دارنده اين گوشي منتظر نتيجه و اعلام چگونگي نصب تم از سوي شما هستم :11:

masuod D
27-08-2009, 07:38
آقا مسعود عزيز شما كه بهتر ميدوني سايت اول يا همان youtube توي اكثر مراكز ارتباطي ايران فيل تره پس لطفا از يه جا مثل آرشيو همين سايت يا جاي ديگه اونو بزار تا همه استفاده كنن :46:

اولا اقایی از خودتونه:20:

دوما چشم.

بنده و كليه اعضاء دارنده اين گوشي منتظر نتيجه و اعلام چگونگي نصب تم از سوي شما هستم

شاید باورتون نشه اما من این گوشی رو ندارم :41:

خیلی دوست داشتم این گوشی رو بخرم .

حتی حاظر شدم با صدای کمش و فلش بدش و نداشتن سیستم عاملش و در اون موقع نتونستن ریختن تم و نداشتن صفحه ی

کیبورد کامل برای بازی بعضی از برنامه هاش بسازم.

اما وقتی دیدم که بعضی از مواقع برای انتخاب رو گزینه ای باید دو یا چند بار کلیک کنی ازچشم افتاد.

اینو دیگه نتونستم تحمل کنم .

حتی فکرشم نمیشه کرد که داری جلویه چند نفر از دوستات کار می کنی بعد مجبور بشی هی رو گزینه ی back کلیک کنی اون

وقته که حسابی ضایع می شی و ....

خلاصه سرتو درد نیارم منتظرم gc990 بیاد.

شرمنده که نمیتونم کمکتون کنم.

keyhan365
27-08-2009, 10:07
با عرض سلام وخسته نباشید
من حدود دو ماه است که این گوشی رو خریدم و مشکلی که برخورد کرده ام اینه که وقتی اس ام اس میاد صدای زنگ اس ام اس نمیاد و یا صدایی بسیار کوتاه از یک ثانیه هم کمتر به گوش می رسه و برای حل این مشکل انواع صداهای زنگ اس ام اس خود گوشی وغیره را امتحان کردم ولی فایده نداشت1
ضمنا سایر زنگ ها مثل زنگ هشدار و زنگ گوشی به خوبی کار می کند
البته وقتی گوشی در حال شارژ شدن است چنین مشکلی وجود ندارد و صدای زنگ اس ام اس هم به خوبی می آید
از دوستان اگر کسی با چنین مشکلی بر خورد کرده ویا راه حلی برای آن به نظرش می رسد خواهش می کنم دریغ نفرمایند . متشکرم

DariushGreat
27-08-2009, 12:34
با عرض سلام وخسته نباشید
من حدود دو ماه است که این گوشی رو خریدم و مشکلی که برخورد کرده ام اینه که وقتی اس ام اس میاد صدای زنگ اس ام اس نمیاد و یا صدایی بسیار کوتاه از یک ثانیه هم کمتر به گوش می رسه و برای حل این مشکل انواع صداهای زنگ اس ام اس خود گوشی وغیره را امتحان کردم ولی فایده نداشت1
البته وقتی گوشی در حال شارژ شدن است چنین مشکلی وجود ندارد و صدای زنگ اس ام اس هم به خوبی می آید
از دوستان اگر کسی با چنین مشکلی بر خورد کرده ویا راه حلی برای آن به نظرش می رسد خواهش می کنم دریغ نفرمایند . متشکرم

فکر کنم از فلش باشه! :31: اساتید نظری ندارن...؟
راستی... برو توی تعمیرگاه مجازی گوشی های ال جی مطرح کن ببین چیزی پیدا می کنی:

I LOVE MESSI
31-08-2009, 18:31
سلام دوستان من از این رنوار جدید خیلی خوشم اومده وقتی بیاد خیلی سری میخرمش فقط اینکه ایا محافظ لنز دارد یا نه ممنونم

DariushGreat
31-08-2009, 18:57
... وقتی بیاد خیلی سری میخرمش فقط اینکه ایا محافظ لنز دارد یا نه ممنونم

قربون قد و بالات رفیق! :10::31:
این گوشی الآن بیشتر از یه ساله که توی بازار ایرانه...! :8: قیمت علاءالدینیش هم بالای 390 هست ( من 410 قیمت دارم :13:)

....

راستی بچه ها، امروز با دوستم عباس رفته بودیم فروشگاه اتکا شعبه حسن آباد، در بخش فروش موبایلش، یه رنوار دیدم؛ از یارو پرسیدم چند؟ گفت: 250 تومان :18::18::18::18::18::18::18:
( البته این رو هم بگم که یارو نمی دونست رنوار چیه؟ چون با هزار بدبختی بهش نشون دادم که قیمت کدوم رو می خوام :31: )

I LOVE MESSI
31-08-2009, 20:37
سلام داریوش من این جدیدرو میگم KC910i renoir ایا محافظ لنز داره یا نه ممنون

DariushGreat
31-08-2009, 21:47
سلام داریوش من این جدیدرو میگم KC910i renoir ایا محافظ لنز داره یا نه ممنون

سلام
آهان! خوب بگو از اول!!! :27:

فکر نکنم این یکی پاش به ایران باز بشه ( یعنی کامتل تا به الآن حرفی درباره گارنتی کردنش نزده! ). و درباره پرسشت هم باس بگم که نه؛ در پوش لنز نداره متأسفانه :13:

sepadl71
31-08-2009, 22:31
سلام
آهان! خوب بگو از اول!!! :27:

فکر نکنم این یکی پاش به ایران باز بشه ( یعنی کامتل تا به الآن حرفی درباره گارنتی کردنش نزده! ). و درباره پرسشت هم باس بگم که نه؛ در پوش لنز نداره متأسفانه :13:

آیا می دانید که گوشی KC910 در حال حاضر در بازار 400 تا 450 هزار تومان هست
و همچنین پارس کامتل دیگه توبازار این گوشی رو پخش نمیکنه تا بقیه گوشی های ال جی رو بخرن
هرکی می خواد باید بره از شرکت بخره ، کمتریمن قیمت شرکت هم 400 تومان هست (یاد KC910 گرامی ... )

DariushGreat
01-09-2009, 09:51
آیا می دانید که گوشی KC910 در حال حاضر در بازار 400 تا 450 هزار تومان هست
و همچنین پارس کامتل دیگه توبازار این گوشی رو پخش نمیکنه تا بقیه گوشی های ال جی رو بخرن
هرکی می خواد باید بره از شرکت بخره ، کمتریمن قیمت شرکت هم 400 تومان هست (یاد KC910 گرامی ... )

می شد حدس زد... :13:
کامتل دیگه ته نامردی شده! :41:

dark fear
02-09-2009, 18:32
اگه کسی قصد خرید داره (مخصوصا تهرانیا) از سایت gooshishop.com بگیره قیمتاش مناسبن
با گارانتی خدمات پارسه هم داره

DariushGreat
02-09-2009, 20:15
اگه کسی قصد خرید داره (مخصوصا تهرانیا) از سایت gooshishop.com بگیره قیمتاش مناسبن
با گارانتی خدمات پارسه هم داره

قربون دستت محمد جون! گرون ترین سایت رو معرفی کردی! :31: ماشالله قیمت هاش نسبت به علاءالدین +60 الی +70 هست...:13:

dark fear
03-09-2009, 14:32
قربون دستت محمد جون! گرون ترین سایت رو معرفی کردی! :31: ماشالله قیمت هاش نسبت به علاءالدین +60 الی +70 هست...:13:
نه بابا اینجوریا هم که میگی نیست :31: قیمتاش خوبن ... من خودم خواستم ازش بخرم
که به دلایلی نشد و دادم واسم از تهران خریدن (دقیقا به همون قیمت) :10:
الان رنوار رو با گارانتی کامتل میده 410 (دقیقا همون قیمتی که من از نمایندگی رسمیش خریدم)
با گارانتی خدمات پارسه هم میده 375
البته نمیگم ارزون تر تو بازار گیر نمیاد ولی قیمتاش نسبتا مناسبن واسه تهرانیایی که
حوصله بازار رفتن و گشتن رو ندارن و واسه شهرستانیایی که این گوشی با این قیمت
توشهرشون گیر نمیاد (مثل اهواز) سایت خوبیه :10:

dark fear
05-09-2009, 15:38
واسه دوستانی که میخان این گوشی رو بخرن و (مثل من ) نگران کیفیت صفحش هستن :
باید بگم کیفیت صفحش واقعا بالاست !! من تاحالا با این گوشیا مقایسه کردم :
n95-E66-5610 و حتی n85 که led تشریف دارن !! باور کنید از همشون بهتر بود !
درحالی که اینا همه 16 ملیون رنگ هستن ... تاحالا صفحه نمایش به این با کیفیتی
ندیدم ... من خودم فکر نمیکردم از n95 و n85 بهتر باشه ... ولی با کمال تعجب
دیدم از n95 خیییلی بهتره ... از n85 هم همین طور
البته اگه بخاید همیشه نورش رو رو 100% بذارید گوشی هر 2 روز شارژش تموم میشه ...

DariushGreat
05-09-2009, 17:16
محمد...؟ تهران نمیای؟ :31:

djmerikhi
06-09-2009, 07:56
دوستان جواب ندادند آيا كسي تم روي اين گوشي ريخته ؟

dark fear
06-09-2009, 14:30
محمد...؟ تهران نمیای؟ :31:

واسه چی ؟:31: شما بخای با توپولوف هم میام:31:

DariushGreat
06-09-2009, 14:58
دوستان جواب ندادند آيا كسي تم روي اين گوشي ريخته ؟

فکر نکنم تا به کنون کسی موفق به ریختن تم روی این گوشی شده باشه! :13:

واسه چی ؟:31: شما بخای با توپولوف هم میام:31:

نه !!! با هر چی میای با توپولوف نیا...! :41:
بعد سحر خواب دیدم که سوار یه توپولوف شدم و پس از طی مسافتی هواپیما توی یه دریاچه سقوط کرد!!! :18: همه زنده موندیم، ولی من از ترس مردم و زنده شدم!!!:13: ( راستی تلفظ درستش توپولف Tupolev هست؛ نمی دونم چرا اسرار داریم تپل مپلش کنیم!!! :27: :38: )

اگر خواستی بیای، موقع خرید بلیط تاکید کن با بوئینگ 727 یا 747 ( با 737 نه که خیلی بدتر از توپولف هست! :13:) یا با ایرباس 300 یا 310 بهت بدن.

.....

بگذریم، گفتم بیای تهران که هم زیارتت کنیم، هم یه مقایسه بین دو تا گوشی خودم و خودت بزنیم! با این که می دونم در خیلی از ویژگی های کلیدی گوشیم کم میاره، ولی برای خالی نبودن عریضه بدک نیست!!! :27:

djmerikhi
07-09-2009, 09:00
ببخشيد دخالت مي كنم ولي اون هواپيماهايي كه شما ميگيد منظورم 727 يا 747 هست اصلا در مورد پروازهاي داخلي اونم اهواز استفاده نميشن فوكر و توپولوف استفاده ميشن پس فعلا قطار امن تر هست

آقا يكي تم بريزه يا راهش بگه

dark fear
07-09-2009, 15:28
فکر نکنم تا به کنون کسی موفق به ریختن تم روی این گوشی شده باشه! :13:

نه !!! با هر چی میای با توپولوف نیا...! :41:
بعد سحر خواب دیدم که سوار یه توپولوف شدم و پس از طی مسافتی هواپیما توی یه دریاچه سقوط کرد!!! :18: همه زنده موندیم، ولی من از ترس مردم و زنده شدم!!!:13: ( راستی تلفظ درستش توپولف Tupolev هست؛ نمی دونم چرا اسرار داریم تپل مپلش کنیم!!! :27: :38: )

بگذریم، گفتم بیای تهران که هم زیارتت کنیم، هم یه مقایسه بین دو تا گوشی خودم و خودت بزنیم! با این که می دونم در خیلی از ویژگی های کلیدی گوشیم کم میاره، ولی برای خالی نبودن عریضه بدک نیست!!! :27:
انشالا که خیر بوده :10: (حالا جا قحطی بود تو دریاچه ؟ :31:)
n85 رو خریدی ؟ نگفته بودی ... مبارک باشه :11: به پای هم پیر شین :10:
ماه رمضون که نمیشه ... بعدش هم دیگه پیش دانشگاهی هستیم ... باید درس بخونم ... انشالا در آینده
اگه امام رضا بطلبه میام تهران :31:
شرکت فولاد هر سال اردو میبره ... ممکنه سال دیگه ببره تهران :46:

ببخشيد دخالت مي كنم ولي اون هواپيماهايي كه شما ميگيد منظورم 727 يا 747 هست اصلا در مورد پروازهاي داخلي اونم اهواز استفاده نميشن فوكر و توپولوف استفاده ميشن پس فعلا قطار امن تر هست
آقا يكي تم بريزه يا راهش بگه

فوکر,توپولوف+ایرباس من چند بار تهران رفتم همش با ایرباس بوده ولی بابام یه بار قبلا
با باباش (پدربزرگم) سوار توپولف شده میگفت لرزشش از اتوبوس بنز قدیمی هم بیشتره :31:
=======
راستی ........ یه خبر خوب هم دارم یادم رفته بود بگم :
تو کنکور آزاد قبول شدم با این که سال سومم و هیچی نخونده بودم اولین اولویتم رو قبول شدم
متالورژی اهواز :5: چقدر چرت بود:13: دوستم سال اول دبیرستانه مهندسی کشاورزی درومد :31:
ازین به بعد من شدم مهندس محمد :5: انشالا سال دیگه که نوبت کنکور واقعمیون شد دولتیشو در بیام (بگید ایشالا:31:)
موفق باشید
یا حق :11:

DariushGreat
07-09-2009, 16:03
انشالا که خیر بوده :10: (حالا جا قحطی بود تو دریاچه ؟ :31:)
n85 رو خریدی ؟ نگفته بودی ... مبارک باشه :11: به پای هم پیر شین :10:
ماه رمضون که نمیشه ... بعدش هم دیگه پیش دانشگاهی هستیم ... باید درس بخونم ... انشالا در آینده
اگه امام رضا بطلبه میام تهران :31:
شرکت فولاد هر سال اردو میبره ... ممکنه سال دیگه ببره تهران :46:

فوکر,توپولوف+ایرباس من چند بار تهران رفتم همش با ایرباس بوده ولی بابام یه بار قبلا
با باباش (پدربزرگم) سوار توپولف شده میگفت لرزشش از اتوبوس بنز قدیمی هم بیشتره :31:
=======
راستی ........ یه خبر خوب هم دارم یادم رفته بود بگم :
تو کنکور آزاد قبول شدم با این که سال سومم و هیچی نخونده بودم اولین اولویتم رو قبول شدم
متالورژی اهواز :5: چقدر چرت بود:13: دوستم سال اول دبیرستانه مهندسی کشاورزی درومد :31:
ازین به بعد من شدم مهندس محمد :5: انشالا سال دیگه که نوبت کنکور واقعمیون شد دولتیشو در بیام (بگید ایشالا:31:)
موفق باشید
یا حق :11:
سلام...
کجای کاری....؟! مادرم توی دلش نیت کرد با هواپیما بریم مشهد، 7 شب کامل خواب سقوط دیدم! :18: نخستینش که سقوط توپولف بود؛ من هم توش بودم و فکر کنم کشته شدم! :41: دومیش هوا تاریک بود؛ داشتم می رفتم سوار توپولف بشم که از مشهد بیایم تهران، یه هواپیمای بوئینگ 767 ( فکر کنم مال خطوط هوپیمایی ماهان بود؛ چون بدنه اش به سبزی می زد ) در فاصله 200 متری من زارپ کوبید وسط باند و ترکید!!! سومیش سقوط کنکورد بود اون هم روی یه شهرک مسکونی و فکر کنم آخریش سقوط یک فروند بوئینگ 767 روی یه شهرک مسکونی بود!!!!!!:18::18::18::18::18::18: بقیه رو هم یادم نمیاد ( بهتر!!! )

.....

گوشی خریدم؛ ولی نه N85 :دی
ناله و نفرین پشت سرش کم نبود و تازه قیمتش هم 385 تومان بود... یه N82 مشکی گرفتم :10:

.....

بابا... مهندس... مبارکه... :27:
من هم شدم مهندس دانشگاه آزاد. گزینش ششم پذیرفته شدم! :31: مهندسی کامپیوتر - نرم افزار / تفرش / استان مرکزی

انشالله موفق باشی :11:

dark fear
07-09-2009, 18:34
سلام...
کجای کاری....؟! مادرم توی دلش نیت کرد با هواپیما بریم مشهد، 7 شب کامل خواب سقوط دیدم! :18: نخستینش که سقوط توپولف بود؛ من هم توش بودم و فکر کنم کشته شدم! :41: دومیش هوا تاریک بود؛ داشتم می رفتم سوار توپولف بشم که از مشهد بیایم تهران، یه هواپیمای بوئینگ 767 ( فکر کنم مال خطوط هوپیمایی ماهان بود؛ چون بدنه اش به سبزی می زد ) در فاصله 200 متری من زارپ کوبید وسط باند و ترکید!!! سومیش سقوط کنکورد بود اون هم روی یه شهرک مسکونی و فکر کنم آخریش سقوط یک فروند بوئینگ 767 روی یه شهرک مسکونی بود!!!!!!:18::18::18::18::18::18: بقیه رو هم یادم نمیاد ( بهتر!!! )

.....

گوشی خریدم؛ ولی نه N85 :دی
ناله و نفرین پشت سرش کم نبود و تازه قیمتش هم 385 تومان بود... یه N82 مشکی گرفتم :10:

.....

بابا... مهندس... مبارکه... :27:
من هم شدم مهندس دانشگاه آزاد. گزینش ششم پذیرفته شدم! :31: مهندسی کامپیوتر - نرم افزار / تفرش / استان مرکزی

انشالله موفق باشی :11:
آقا سجاد فکر نکنم شما ازون آدمایی باشی که زمان کودکی آرزوی خلبانی داشتن :31: ماشالا دل پری
از هواپیما داری :31:
خوب کردی n85 نگرفتی علاوه بر معایبش به نظرم خیلی هم زشت و بد دسته ... n82 خیلی بهتره
ایندفه بیشتر مبارک باشه :11:
ممنون ولی این قضیه رو زیاد جدی نگیریدنمیخام کلاس بذارم !!(آخه دانشگاه آزادم کلاس داره !!؟ :31:)
ممنون
رشته ی سختیه انشالا موفق باشی :11:

DariushGreat
07-09-2009, 20:07
سلام

آقا سجاد فکر نکنم شما ازون آدمایی باشی که زمان کودکی آرزوی خلبانی داشتن :31: ماشالا دل پری
از هواپیما داری :31:

اتفاقا از بچگی آرزوی خلبان شدن داشتم؛ اما می خواستم خلبان هواپیمای مسافربری فراصوت کنکورد بشم... که شانس گندم سال 2003 از رده خارج شد و کوه آرزو هام خراب شد توی سرم! :41:

این هم عکس کنکورد :دی

خوب کردی n85 نگرفتی علاوه بر معایبش به نظرم خیلی هم زشت و بد دسته ... n82 خیلی بهتره
ایندفه بیشتر مبارک باشه :11:

مرسی... قابل شما رو نداره :11: بی شوخی می گم!
آره. توی گوشی های 5 مگاپیکسلی بهترینه. حتی در قیاس با یه 8 مگاپیکسلی هم واقعا پیروز بوده ( نامش رو نمی گم که آبروش نره :دی ) اما مسلما در برابر رنوار کم میاره! چون رنوار هم کیفیت بالایی داره، هم امکانات عکاسی و فیلمبرداری زیاد! :46:

امام رضا طلبید بیای تهران خبرم کن که یه مقایسه بزنیم :10:

ممنون ولی این قضیه رو زیاد جدی نگیریدنمیخام کلاس بذارم !!(آخه دانشگاه آزادم کلاس داره !!؟ :31:)
ممنون
رشته ی سختیه انشالا موفق باشی :11:

پس چی... دانشگاه آزاد باکلاس ترینه! :27: سراسری چیه بابا!!! دانشگاه بی کلاس!:13: آزاد خوبه... همه خر خون ها می رن آزاد... :38:

dark fear
07-09-2009, 20:24
آره. توی گوشی های 5 مگاپیکسلی بهترینه. حتی در قیاس با یه 8 مگاپیکسلی هم واقعا پیروز بوده ( نامش رو نمی گم که آبروش نره :دی ) اما مسلما در برابر رنوار کم میاره! چون رنوار هم کیفیت بالایی داره، هم امکانات عکاسی و فیلمبرداری زیاد! :46:
امام رضا طلبید بیای تهران خبرم کن که یه مقایسه بزنیم :10:
پس چی... دانشگاه آزاد باکلاس ترینه! :27: سراسری چیه بابا!!! دانشگاه بی کلاس!:13: آزاد خوبه... همه خر خون ها می رن آزاد... :38:

کاملا درسته :10:
باشه:11:
جدی ؟؟ پس خوبه ... امیدوارمون کردی .. اگه دولتی در نیومدم میرم آزاد (مگه انتخاب دیگه ای هم دارم :31:)
یا حق

Michael Ropy
07-09-2009, 21:58
اول که اینجا وارد شدم آخرین نوشته ها رو بخونم، اینجا رو با انجمن هوا فضا اشتباه گرفتم!!!! :دی بابا یکم بچسبید به رنوار یه عکسی چیزی....

این هم عکس کنکورد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بیخیال بابا تازه از دست کنکور راحت شدیم! :دی

djmerikhi
08-09-2009, 08:25
آقا از خوش و بشها بگذريم مي رسيم به بحث زيباي گوشي رنوار
بچه ها كسي راهي براي تماس با مقداد و ديگر اساتيد بلده تا مشكلات گوشي خودم رو بگم ببينم راهي براي حلشون دارن يا نه ؟

DariushGreat
08-09-2009, 10:58
بچه ها كسي راهي براي تماس با مقداد و ديگر اساتيد بلده تا مشكلات گوشي خودم رو بگم ببينم راهي براي حلشون دارن يا نه ؟

من تلفنش رو دارم... ولی می ترسم زنگ بزنم بهش! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

dark fear
08-09-2009, 14:08
اول که اینجا وارد شدم آخرین نوشته ها رو بخونم، اینجا رو با انجمن هوا فضا اشتباه گرفتم!!!! :دی بابا یکم بچسبید به رنوار یه عکسی چیزی....

بیخیال بابا تازه از دست کنکور راحت شدیم! :دی

راست میگی اسپم اندر اسپم شد :31:
دوستان شرمنده
-------
من سعی میکنم چند تا عکس دیگه آپلود کنم :11:

در استادی آقا مقداد شکی نیست ولی به نظرت ایشون بیشتر از نمایندگی گوشی میتونه کمکت کنه ؟ :10:
تا اونجایی که من میدونم هر مشکل نرم افزاری با فلش کردن حل میشه :46: شما که بلدی ... یه امتحانی بکن

djmerikhi
10-09-2009, 06:21
الان كه ماشاء ا.. نمايندگي آخرشه !!!
تا حرف بزني بگي مي خوام نرم افزار مثلا trek buddy اصلا كمكي نميكنن در اخر هم حرف اينه كه در صورت نصب گارانتي باطله ؟

حالا شما لطفي كن يه تماسي با مقداد يا فرشاد كه طريقه نصب و نرم افزار رو معرفي كردن تماسي بگير بنده بدونم كجا زياد آن ميشن از اون طريق باهاشون تماس بگيرم شايد بتونن كاري كنن ؟

keyhan365
10-09-2009, 10:56
سلام به همه دوستان
نسخه ی نرم افزار گوشی من KC910-V10d است لطفا اگر نرم افزار جدیدتری برای این گوشی آمده اطلاع دهید .
اگر از دوستان لطف کنند طریقه بروز کردن گوشی را با زبان ساده تر بیان کنند متشکر می شوم وچند تا پرسش که لطف کنید جواب دهید:
آیا بعد از بروز کردن فارسی گوشی از بین نمی رود؟
آیا هنگام آپگرید گوشی باید به اینترنت وصل باشیم؟
آیا نمیشود جدیدترین نسخه نرم افزار را در سایت قرار دهید تا نیازی به مراجعه به سایت رسمی LG نباشد؟

چون من به آدرسی که در پست 523 صفحه ی 53 برای بروز کردن آمده رفتم و بجز نر افزار LG USB modem چیز دیگری پیدا نکردم .
قبلا از توجه دوستان متشکرم

S0R3N4
11-09-2009, 16:23
رفقا
این gps الکی روشه؟آخه نه میشه برنامه ریخت روش نه میشه نقشه ریخت!چه به درد میخوره؟

S0R3N4
11-09-2009, 17:22
مردیم از بس تو این تاپیک بحث کردیم!یه کمی کسل کننده شده دیگه!
واسه تنوع چندتا تم میذارم:

Star Trek theme for LG Renoir KC910

Wallace and Gromit theme for LG Renoir KC910

Easter theme for LG Renoir KC910

Terminator Salvation theme for LG Renoir KC910

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] l

S0R3N4
11-09-2009, 17:29
دوستان
تورو خدا بیایین یه ذزه به این تاپیک رونق اساسی بدیم!پست مفید کم داریم تو اینجا نسبت به تاپیک های گوشی های نوکیا و سامسونگ و ...
همین کارا رو میکنیم دستمون هر کی LG میبینه با یه گوشیه ذاقارت نوکیا کلاس میذاره:

اینم چندتا تم دیگه:

G-Force Disney theme for LG Renoir KC910

Michael Jackson theme for LG Renoir KC910

Coraline theme for LG Renoir KC910

Twilight theme for the LG KC910 Renoir

DariushGreat
11-09-2009, 17:33
عزیزم... :دی درد مشترک همه کسانی که توی این کلوپ فعالیت می کنن این هست که نمی دونن چطوری روی گوشیشون تم بریزن... :20:

paeez1961
11-09-2009, 18:04
با عرض سلام وخسته نباشید

واسه منم دقیقا همینطور بود.مشکل از اینه که باید اون قسمت از گوشی که موقعیتتو یا بهتر بکم اسم دکل های مخابراتیو میگه غیر فعال کنی و گوشیتو یه بار مستر ریست بکنی.دیگه به این مشکل نمیخوری

djmerikhi
12-09-2009, 07:44
دوستان
تورو خدا بیایین یه ذزه به این تاپیک رونق اساسی بدیم!پست مفید کم داریم تو اینجا نسبت به تاپیک های گوشی های نوکیا و سامسونگ و ...
همین کارا رو میکنیم دستمون هر کی LG میبینه با یه گوشیه ذاقارت نوکیا کلاس میذاره:

اینم چندتا تم دیگه:

G-Force Disney theme for LG Renoir KC910

Michael Jackson theme for LG Renoir KC910

Coraline theme for LG Renoir KC910

Twilight theme for the LG KC910 Renoir

دوست عزيز همانطور كه سجاد عزيز گفتن مشكل اينه كه فعلا هيچ كس پيدا نشده بگه كه تونسته روي اين گوشي تم بريزه وگرنه توي نت تا دلتون بخواد تم هست پس اگه شما تونستي طريقه اونو بگو همه استفاده كنن ؟:10:

جناب پاييز بازگشت شما رو هم تبريك ميگم !!!
شما قرار بد مشكل جي پي اس رو حل كني چي شد .؟؟؟:41:

djmerikhi
12-09-2009, 08:01
سلام به همه دوستان
نسخه ی نرم افزار گوشی من KC910-V10d است لطفا اگر نرم افزار جدیدتری برای این گوشی آمده اطلاع دهید .
اگر از دوستان لطف کنند طریقه بروز کردن گوشی را با زبان ساده تر بیان کنند متشکر می شوم وچند تا پرسش که لطف کنید جواب دهید:
آیا بعد از بروز کردن فارسی گوشی از بین نمی رود؟
آیا هنگام آپگرید گوشی باید به اینترنت وصل باشیم؟
آیا نمیشود جدیدترین نسخه نرم افزار را در سایت قرار دهید تا نیازی به مراجعه به سایت رسمی LG نباشد؟

چون من به آدرسی که در پست 523 صفحه ی 53 برای بروز کردن آمده رفتم و بجز نر افزار LG USB modem چیز دیگری پیدا نکردم .
قبلا از توجه دوستان متشکرم

دوست عزيز جديدترين ورژن :40: KC910-V10F هست كه شما توي همون آدرس برو و نرم افزار LG USB modem را بريز سپس توي صفحات بعد نرم افزار B2CAppSetup MFC را بريز حالا گوشي را به رايانه نصب كن پس از شناخت گوشي نرم افزار دوم را اجرا كن حالا نرم افزار به سايت متصل شده ورژن گوشي شما را با ورژن آخر بررسي ميكنه و اجاه آپگريد ميگيره سپس با سرعت بنده 30 دقيقه طول كشيد فايل رو به طور كامل ابتدا از اينترنت گرفته و سپس 10 دقيقه طول كشيد روي گوشي ريخت ...:31:
حالا غذا آمادست لذت ببريد .:5:
آپديت به اين طريق مطمئن تر است تا جايي بريم و نرم افزار رو از اونجا برداريم چون اگه اتصال قطع بشه يا فايل كامل نشه در حالت گفته شده آپگريد انجام نميشه .:10:

atreyas
12-09-2009, 11:54
سلام دوستان
خسته نباشید. با کمال خوشوقتی من هم رنوار دار شدم. تجربه خیلی خوبی بود
به غیر از ایرادات فراوانی که گوشی داره واقعا گوشی خوبیه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:31::31::31:
شوخی کردم نزنید بابا :20:
چند تا ایراد داشتم در استفاده از گوشی دوستان ان شالله لطف کنند و با روی گشاده و با جواب های کاملشون بنده رو راهنمایی کنند خیلی ممنون میشم
اما قبل از سوالات یک نکته رو باید بدون اغراق عرض کنم که
من خیلی تو اینترنت این ور و اون ور میرم مخصوصا تو این دوره ای که میخواستم گوشی بخرم بعد از کلی گشت و گذار تو این مدت به جرات میتونم بگم این تاپیک اگر تو اینترنت کاملترین نباشه جزو کاملترین تاپیک های مربوط به گوشی رنواره. :27::7:

اما چند تا سوال داشتم
اول این که برخی برنامه های جاوا که برای کار باید به اطلاعات گوشی دسترسی داشته باشند هنگام اجرا با سوال این برنامه مطمئن نیست مواجه میشوند که باید به تعداد زیاد برای اجرای برنامه به این ارور جواب مثبت داد تا بالاخره یک صفحه بالا بیاد و خیلی حال گیره میشه این ارور رو غیر فعال کرد؟؟؟

دوم این که تو برنامه های جاوا مثلا دیکشنری ها نیاز فراوان به صفحه کلید هست آیا جوری میشه صفحه کلید رو بالا آورد یا باید با همخون اعداد 1 تا 9 که میاد کلمه رو تایپ کرد . این هم خیلی حال گیریه اگر راه حل داره بفرمایید

سومین سوالم در مورد تم گوشی بود که البته مثل این که کسی از دوستان نتونسته این کار رو انجام بده که خوب از سوالم منصرف شدم

چهارم در مورد gps بود که با مطالعه بیشتر در تاپیک یه مطالبی گیرم کرد حالا به اونا عمل می کنم اگر مشکلی داشتم در میون میزارم

اگر سوالات تکراری است ببخشید تمام پست ها رو مطالعه نکردم اگر لطف کنید بفرمایید در کدام پست جواب داده شده و آدرس رو مرحمت بفرمایید ممنون میشم
خیلی ممنون
یا علی

dark fear
12-09-2009, 14:48
رفقا
این gps الکی روشه؟آخه نه میشه برنامه ریخت روش نه میشه نقشه ریخت!چه به درد میخوره؟
فعلا پرکاربرد ترین استفادش "پیاده رویه" که به خوبی از gps استفاده میکنه :10:
به نظرم اگه ایرانسل به جای این همه تعرفه و طرح های رنگارنگ یه روز در هفته اینترنت رایگان
میداد خیلی بهتر بود اونوقت به راحتی از google map استفاده میکردیم خیلی هم عالی بود :10:

S0R3N4
12-09-2009, 15:56
من خیلی تو اینترنت این ور و اون ور میرم مخصوصا تو این دوره ای که میخواستم گوشی بخرم بعد از کلی گشت و گذار تو این مدت به جرات میتونم بگم این تاپیک اگر تو اینترنت کاملترین نباشه جزو کاملترین تاپیک های مربوط به گوشی رنواره

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!بقیه تاپیک چی هستن خدا میدونه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!

DariushGreat
12-09-2009, 16:45
سلام دوستان
خسته نباشید. با کمال خوشوقتی من هم رنوار دار شدم. تجربه خیلی خوبی بود
به غیر از ایرادات فراوانی که گوشی داره واقعا گوشی خوبیه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:31::31::31:
شوخی کردم نزنید بابا :20:
چند تا ایراد داشتم در استفاده از گوشی دوستان ان شالله لطف کنند و با روی گشاده و با جواب های کاملشون بنده رو راهنمایی کنند خیلی ممنون میشم
اما قبل از سوالات یک نکته رو باید بدون اغراق عرض کنم که
من خیلی تو اینترنت این ور و اون ور میرم مخصوصا تو این دوره ای که میخواستم گوشی بخرم بعد از کلی گشت و گذار تو این مدت به جرات میتونم بگم این تاپیک اگر تو اینترنت کاملترین نباشه جزو کاملترین تاپیک های مربوط به گوشی رنواره. :27::7:

اما چند تا سوال داشتم
اول این که برخی برنامه های جاوا که برای کار باید به اطلاعات گوشی دسترسی داشته باشند هنگام اجرا با سوال این برنامه مطمئن نیست مواجه میشوند که باید به تعداد زیاد برای اجرای برنامه به این ارور جواب مثبت داد تا بالاخره یک صفحه بالا بیاد و خیلی حال گیره میشه این ارور رو غیر فعال کرد؟؟؟

دوم این که تو برنامه های جاوا مثلا دیکشنری ها نیاز فراوان به صفحه کلید هست آیا جوری میشه صفحه کلید رو بالا آورد یا باید با همخون اعداد 1 تا 9 که میاد کلمه رو تایپ کرد . این هم خیلی حال گیریه اگر راه حل داره بفرمایید

سومین سوالم در مورد تم گوشی بود که البته مثل این که کسی از دوستان نتونسته این کار رو انجام بده که خوب از سوالم منصرف شدم

چهارم در مورد gps بود که با مطالعه بیشتر در تاپیک یه مطالبی گیرم کرد حالا به اونا عمل می کنم اگر مشکلی داشتم در میون میزارم

اگر سوالات تکراری است ببخشید تمام پست ها رو مطالعه نکردم اگر لطف کنید بفرمایید در کدام پست جواب داده شده و آدرس رو مرحمت بفرمایید ممنون میشم
خیلی ممنون
یا علی

سلام
ورودت رو به تالارهای گفتگوی P30World و تالار رنوار تبریک می گم. امیدوارم مدیر شدنت رو ببینم! :دی :10::40::11:

1. در خلال فاروم چند تن از دوستان به شیوه ای دست یافتن تا بتونن از دست پرسش های پیاپی سامانه امنیتی گوشی برای برنامه های جاوا خلاص بشن ( خواهشا اگه کسی برای نوکیا رو هم می دونه بهم بگه؛ کچل شدم بس که سر اجرای برنامه های جاوا سؤال پیچم می کنه! :31: )

2. برای ال جی ویوتی رو که دیدم، وقتی برنامه جاوا رو اجرا می کنی، یه سری دگمه های کنترلی پایین صفحه میان. یه دگمه هست که وقتی می زنیش شماره های 1 تا 9 رو میاره و بعد هم یه دگمه دیگه بود که می زدی، یه صفحه کلید کامل QWerty ظاهر می شد. فکر نکنم در این زمینه رنوار با ویوتی فرقی داشته باشه... باز باید کله گنده های تالار نظر بدن... :27:

3. خودت به پاسخ پرسشت رسیدی!!! :دی :38:

4. آفرین... خوب درس های این تالار رو یاد بگیری می تونی یه GPS باحال داشته باشی... :46:

5. خواهش می کنم! :31:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!بقیه تاپیک چی هستن خدا میدونه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!

چیزی نیستن جز سلامتی شما و دیگر بر و بچ این تاپیک... :دی شما کافیه از اول بشینی و بخونیش تا بفهمی که چه خبره... :10:

dark fear
12-09-2009, 17:40
با تشکر از آقا سجاد منم یه چیزایی اضافه کنم :
اولا مبارک باشه
دوما واسه دیکشنری : من دیکشنری فارسی و انگلیسی رو روش ریختم هردوش لمسی هستن یعنی مثل sms
نوشتن عادی میمونه و خیلی راحته بقیه برنامه ها و بازی ها هم که لمسی نیستن یه کیبرد مجازی
بهت ارائه میده
=======================
آقا سجاد کدوم خلال ؟ کدوم روش ؟ میشه بگی چجوری میشه از دست این پرسشا راحت شد ؟؟؟ اگه بشه
که نرم افزار gps رو میتونیم استفاده کنیم !! بزرگترین مشکلش همین بود که هر یه ثانیه
200 تا سوال میکرد !!!

DariushGreat
12-09-2009, 19:43
با تشکر از آقا سجاد منم یه چیزایی اضافه کنم :
اولا مبارک باشه
دوما واسه دیکشنری : من دیکشنری فارسی و انگلیسی رو روش ریختم هردوش لمسی هستن یعنی مثل sms
نوشتن عادی میمونه و خیلی راحته بقیه برنامه ها و بازی ها هم که لمسی نیستن یه کیبرد مجازی
بهت ارائه میده
=======================
آقا سجاد کدوم خلال ؟ کدوم روش ؟ میشه بگی چجوری میشه از دست این پرسشا راحت شد ؟؟؟ اگه بشه
که نرم افزار gps رو میتونیم استفاده کنیم !! بزرگترین مشکلش همین بود که هر یه ثانیه
200 تا سوال میکرد !!!

اینو خوب یادمه که جناب پاییز تونسته بودن راهشو کشف کنن... این مال همون موقع بود که تازه برنامه GPS برای این گوشی معرفی شده بود... بگردی فکر کنم پیدا کنی :10:

paeez1961
14-09-2009, 01:45
بچه ها من شرمنده همتونم که اینقدر دیر به دیر میام.راستیتش تایپ فارسیم بده حالو حوصله تایپ فارسی ندارم ولی چه کنیم دیگه.فارسی را پاس بداریم
فکر کنم اینجوری از شر این سوالاتی که اول هر برنامه میپرسه راحت بشین.برین توی game & aplications بعد مثلا وارد یا گیم یا اپلیکیشن بشین.
حالا از منو گزینه set permissions رو انتخاب کنیدحالا اون برنامه که هی سوال میپرسه رو انتخاب کنید و حالا گزینه های read user data access و write user data access رو never allow کنید.اون دوتای آخریم بکنید فکر نکنم اتفاقی رخ بده.اینجوری فکر میکنم دیگه هی اون پیغام مسخررو نده.اگه برنامتون نیازی به اینترنت نداره اون قسمت های اینترنتشم never allow کنین.اینجوری اون پیغامها هی نمیاد.
امیدوارم تونسته باشم راهنماییتون کرده باشم
النم دارم رو یه navigation برا gps کار میکنم تو این سایت برنامه و نقشه ایران هست که میتونین دانلودش کنین
اینم سایتش
با translate.google.com میتونین ترجمش کنین.من دقیقا تو این قسمت که برنامه سوال میپرسه و من اوکی میکنم گیر کردم.در ضمن این برنامه راهنمایی صوتی هم داره.کلا یه navigation وحشتناکه.امیدوارم با کمک شما بتونم به کارش بندازم.شما هم روش کار کنین ببینیم چی میشه.
دم همگیتون گرم.

djmerikhi
14-09-2009, 06:59
جناب پاييز بنده كه راضيم شما جواب پيغامهاي خصوصي بنده را فينگليش بدي ....
بنده هنوز نتونستم مشگل عدم بالا اومدن نقشه در نرم افزار trekbuddy رو حل كنم و هر نقشه اي ميريزم با هر ورژني از نرم افزار اروري كه به شما گفتم مي ياد و پيغام عدم پيدا كردن تكه هايي از نقشه را ميده و در انتها صفحه سفيد با علامت جهت يابي قرمز در وسط !!!!!

keyhan365
14-09-2009, 10:52
با سپاس از جناب Paeez1961 که در پست708 راهنمایی فرمودند من در تنظیمات پیام پخش سلولی را غیر فعال کردم و زنگ اس ام اس درست شد حالا سوالی که پیش میاد اینه چرا این گوشی چنین نقصی را دارد؟

keyhan365
14-09-2009, 11:16
دوست عزيز جديدترين ورژن :40: KC910-V10F هست كه شما توي همون آدرس برو و نرم افزار LG USB modem را بريز سپس توي صفحات بعد نرم افزار B2CAppSetup MFC را بريز حالا گوشي را به رايانه نصب كن پس از شناخت گوشي نرم افزار دوم را اجرا كن حالا نرم افزار به سايت متصل شده ورژن گوشي شما را با ورژن آخر بررسي ميكنه و اجاه آپگريد ميگيره سپس با سرعت بنده 30 دقيقه طول كشيد فايل رو به طور كامل ابتدا از اينترنت گرفته و سپس 10 دقيقه طول كشيد روي گوشي ريخت ...:31:
حالا غذا آمادست لذت ببريد .:5:
آپديت به اين طريق مطمئن تر است تا جايي بريم و نرم افزار رو از اونجا برداريم چون اگه اتصال قطع بشه يا فايل كامل نشه در حالت گفته شده آپگريد انجام نميشه .:10:
با سپاس فراوان از راهنمایی های جناب Djmerikhi دو پرسش برام پیش آمده که اگه لطف کنید جواب بدید خیلی ممنون می شوم
1 اگر در هنگام آپگرید برق یا اینترنت قطع شود آیا گوشی صدمه نمی بیند؟
2 آیا با آپگرید گوشی منو و اس ام اس فارسی آن از بین نمی رود؟

paeez1961
14-09-2009, 18:14
با سپاس از جناب Paeez1961 که در پست708 راهنمایی فرمودند من در تنظیمات پیام پخش سلولی را غیر فعال کردم و زنگ اس ام اس درست شد حالا سوالی که پیش میاد اینه چرا این گوشی چنین نقصی را دارد؟

ببین دوست من این cell bradcast یه چی تو مایه های اسمس هستش.چون وقتی که من موتورولا داشتم اسم دکل ها به صورت اسمس میومد.این یه باگ تو فریمور گوشی هستش که فکر کنم با آپدیت حل میشه.ولی من به تو توصیه میکنم اصلا این قسمت رو غیر فعال کنی.چون زیاد مهم نیس

paeez1961
14-09-2009, 18:17
جناب پاييز بنده كه راضيم شما جواب پيغامهاي خصوصي بنده را فينگليش بدي ....
بنده هنوز نتونستم مشگل عدم بالا اومدن نقشه در نرم افزار trekbuddy رو حل كنم و هر نقشه اي ميريزم با هر ورژني از نرم افزار اروري كه به شما گفتم مي ياد و پيغام عدم پيدا كردن تكه هايي از نقشه را ميده و در انتها صفحه سفيد با علامت جهت يابي قرمز در وسط !!!!!

شرمنده دوست من.
آقا شما همون برنامه هایی که من لینک کردم و همون نقشه ها رو دقیقا تست کردی که همچین پیغامی میگیری؟

djmerikhi
15-09-2009, 10:09
بله !
همون برنامه ها كه شما اعلام كرديد را كه هيچ ميشه گفت از ورژن 9.81 تا 9.88 رو هم چك كردم با نقشه ارسالي شما ولي پيغام همان كه از ابتدا بود هست نقشه را ريختم توي جاي ديگه ، آدرس نقشه را عوض كردم ، توي برنامه و تنظيمات دست بردم و خلاصه هر كاري كه ميشد روي برنامه trekbuddy انجام دادم حتي توي فروم خود برنامه و سايتش مشكل رو اعلام كردم دريق از پاسخ .
الان هم برنامه اي كه شما گفتي داري كار ميكني روش we travel را ريختم بد نبود ولي نقشه نداشت و كمك فعلا برام گنگه اگه قابليت اجرايي داره بگو برم روي اون به نظرم نمي آيد بتونم اين trek رو روي گوشي خودم اجرا كنم .

paeez1961
16-09-2009, 01:12
بله !
همون برنامه ها كه شما اعلام كرديد را كه هيچ ميشه گفت از ورژن 9.81 تا 9.88 رو هم چك كردم با نقشه ارسالي شما ولي پيغام همان كه از ابتدا بود هست نقشه را ريختم توي جاي ديگه ، آدرس نقشه را عوض كردم ، توي برنامه و تنظيمات دست بردم و خلاصه هر كاري كه ميشد روي برنامه trekbuddy انجام دادم حتي توي فروم خود برنامه و سايتش مشكل رو اعلام كردم دريق از پاسخ .
الان هم برنامه اي كه شما گفتي داري كار ميكني روش we travel را ريختم بد نبود ولي نقشه نداشت و كمك فعلا برام گنگه اگه قابليت اجرايي داره بگو برم روي اون به نظرم نمي آيد بتونم اين trek رو روي گوشي خودم اجرا كنم .

نمیدونم والا عیب trek از کجاست.ولی نقشه we travel تو همون سایت اصلیش به قسمت دانلود برو بعد از اونجا تو قسمت map خاور میانه رو انتخاب کن.تو اون قسمت نقشه ایران واسه دانلود هست.15 مگ بیشتر نیست.یه فیلم آموزشیم بهت میدم بد نیست.اینو ببین چیزه بدرد بخوریه.زیاد واضح نیست ولی با حو صله نگاه کن میشه ازش یه چیزایی کشف کرد.واسه من سر خوندن نقشه که میرسه هنگ میکنه برنامه.اینو بتونی راه بندازی صد برابر trek باحالتره.چون هم navigatione هستش هم نقششو خود سایت داده پس کالیبرست.حتما روش کار کن.مطما باش به یه جایی میرسیم.اینم لینک فیلم

موفق باشی رفیق

djmerikhi
16-09-2009, 08:17
آقا پاييز بنده از اينترنت ملي بدون ضميمه استفاده مي كنم لذا نميتوتنم فيلمها و كليپهاي اين سايت بد انجام يوتويب را مشاهده يا دانلود كنم اگه ميشه عكس آپلود كنيد يا توضيح بديد .
نقشه را روز اول دان كردم ولي هر بار داخل فايل زيپ خالي هست دليلشو نمي دونم .

keyhan365
16-09-2009, 09:11
با سلام به همه دوستان و اساتید محترم
اگه کسی پاسخ پرسشهای منو میدونه ممنون میشم جواب بده.
یک مشکلی که من هنگام نوشتن اس ام اس دارم اینه که به انیمیشن های دستگاه به هیچوجه دسترسی ندارم ولی وقتی اس ام اس با انیمیشن برام میاد انیمیشن تو اس ام اس فعال هست آیا این مشکل موبایل منه یا اینکه راهی برای دسترسی به انیمیشن ها هست؟
ضمنا در مورد نمادهای احساسی هم بصورت شکلک نیستند و فقط علامتندولی اگر همین علامتها به گوشی سونی اریکسون K750 ارسال بشه بصورت شکلک ظاهر می شند آیا این عیب هم جنبه ی عمومی همه ی این موبایلهاست یا مختص موبایل منه؟
آیا این مشکلات با آپدیت حل میشه؟
آیا با آپدیت گوشی زبان فارسی و ضمانت دستگاه از بین نمیره؟
آیا اگر هنگام آپدیت برق یا اینترنت قطع بشه موبایل صدمه نمی بینه؟

djmerikhi
16-09-2009, 10:57
با سلام به همه دوستان و اساتید محترم
اگه کسی پاسخ پرسشهای منو میدونه ممنون میشم جواب بده.
یک مشکلی که من هنگام نوشتن اس ام اس دارم اینه که به انیمیشن های دستگاه به هیچوجه دسترسی ندارم ولی وقتی اس ام اس با انیمیشن برام میاد انیمیشن تو اس ام اس فعال هست آیا این مشکل موبایل منه یا اینکه راهی برای دسترسی به انیمیشن ها هست؟
ضمنا در مورد نمادهای احساسی هم بصورت شکلک نیستند و فقط علامتندولی اگر همین علامتها به گوشی سونی اریکسون K750 ارسال بشه بصورت شکلک ظاهر می شند آیا این عیب هم جنبه ی عمومی همه ی این موبایلهاست یا مختص موبایل منه؟
آیا این مشکلات با آپدیت حل میشه؟
آیا با آپدیت گوشی زبان فارسی و ضمانت دستگاه از بین نمیره؟
آیا اگر هنگام آپدیت برق یا اینترنت قطع بشه موبایل صدمه نمی بینه؟

سوال اول نمي دونم:41:
ولي در مورد دوم شما هر كدام از شكلكها رو انتخاب كني توي صفحه اصلي نمايش داده ميشه و بنده هم راه كاري براي نمايش در صفحه خودشون پيدا نكردم .:20:
با آپديت بنده كه حل نشد .:27:
ضمانت رو فكر نكنم چون توسط سايت مادر شما بايستي اينكارو بكني كه توسط شركت ال جي توصيه شده و زبان فارسي رو اگر فايل درست رو انتخاب كني از بين نميره .:46:
نه چون تا فايل كامل نشه نصب شروع نميشه ولي فكر كنم اگه موقع نصب برق بره مثل تمام گوشي ها وضع زيادي بد ميشه ؟ :21:

paeez1961
16-09-2009, 15:36
آقا پاييز بنده از اينترنت ملي بدون ضميمه استفاده مي كنم لذا نميتوتنم فيلمها و كليپهاي اين سايت بد انجام يوتويب را مشاهده يا دانلود كنم اگه ميشه عكس آپلود كنيد يا توضيح بديد .
نقشه را روز اول دان كردم ولي هر بار داخل فايل زيپ خالي هست دليلشو نمي دونم .

اینم لینک نقشه که خودم آپلودش کردم.ببینم چه میکنی رفیق

keyhan365
19-09-2009, 08:54
با سپاس فراوان از جنابDjmerikhi که پاسخ مرا دادند من بارها به آدرسی که در صفحه ی 53 پست 523 جهت آپدیت گوشی گذاشته شده رفتم وهر بار با این با این پیغام شرکت LG مواجه شدم :
(صفحه مورد نظر شما پیدا نشد به خاطر مشکل به وجود آمده عذر خواهی می کنیم و از توجه شما متشکریم)

اگر از دوستان آدرس دیگری جهت دسترسی جهت آپدیت گوشی سراغ دارن ممنون می شم اعلام کنند.

djmerikhi
19-09-2009, 09:18
جناب پاييز نقشه را به هر زحمتي بود دان كردم
حالا بعد از آنزيپ كردن كجا بريزمش

paeez1961
20-09-2009, 01:21
جناب پاييز نقشه را به هر زحمتي بود دان كردم
حالا بعد از آنزيپ كردن كجا بريزمش

هرجا که دوست داشتی.بعد از منوی برنامه setting>advance>files بروس بده نقشرو.رسیدی به نقشه دکمه منو رو بزن و گذینه بروس رو انتخاب کن.امیدوارم متوجه شده باشی

I LOVE MESSI
25-09-2009, 06:00
سلام 2 تا سوال داشتم 1: صدای رنوار نصبت به f480 چه جوریه ؟؟ 2: همه فلش زنون ان 82 رو دیدیم خواستم بدونم قدرتش نصبت به زنونه ان82 چه جوریه ممنون

milad1987
25-09-2009, 11:04
سلام.گوشی من تاچ اسکرینش از کار افتاده.می خواستم ببینم که ممکنه که اشکال نرم افزاری باشه؟یا اینکه خود تاچش خراب شده؟

atreyas
25-09-2009, 12:47
سلام رفقا خسته نباشید
دست همه بابت جواب هایی که نصفه و نیمه دادید درد نکنه
وقتی اون برنامه جی پی اسی که قبلا ارایه کرده بودند دوستان رو نصب کردم موقع اجرا سوال که می پرسه سه گزینه داره که گزینه اول اینه که تا موقع اجرا اجازه داده شودولی باقی برنامه ها این گزینه رو ندارن نمیشه یه جور برای بقیه برنامه ها هم این رو فعال کرد این جوری خیلی باز راحتتر میشه کار کرد

یه سوال دیگه وقتی وارد مدیریت حافظه میشی. و حافظه مشترک گوشی رو باز میکنی گزینه پاک کردن همه رو که انتخاب کنی اولین سوالی که میپرسه اینه که مجوز ها رو هم حذف کنم یا نه؟ البته من جرات نکردم همه چی رو پاک کنم به نظر شما اگر این مجوز ها و باقی چیز هایی که میخواد پاک کنه رو پاک کنه باز هم برای برنامه ها درخواست مجوز میکنه؟؟ یا اگر همهچی رو پاک کنم برنامه هایی که رو خود گوشی هم بود مثل برنامه خواندن پی دی اف و ورد و اینها هم حذف میشه؟؟

شما از دوربین موبایل راضی هستین؟؟؟

از باتریش چه طور؟؟

به نظرم اونقدرا هم که ازش تعریف میکردن خوب عکس نمیگیره نظر دوستان چیه؟؟ مثلا حتی نویز هم داره تو عکساش نسبت به عکسایی که از گوشی های سامسونگ تو اینترنت دیدم اصلن خوب نبود و حتی نسبت به عکسایی که از همین گوشی تو اینترنت دیدم هم خوب نبود. نمی دونم مشکل گوشی منه؟ مشکل نرم افزاری که با ارتقا شاید حذف شه؟ یا شما ها هم این مشکل رو دارید؟

دستتون درد نکنه

I LOVE MESSI
25-09-2009, 19:13
کسی نیست به داده ما ها برسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

djmerikhi
26-09-2009, 09:42
پاسخ اول به دوست عزيز عاشق فوتبال مسي
فلاش گوشي نسبت به 82 فرقي نداره ولي شرايط كاركردنش اتوماتش با بقيه گوشي ها فرق داره به نظر بنده صداي صحبت و شنيدن در هنگام مكالمه كه رنورا خيلي سره ولي در مورد پخش موسيقي براي محيط اندكي ضعيفتره ...

اما پاسخ دوم به دوست عزيز عطر ياس
از دوربين گوشي اول نه ولي توي اين چند وقته با ان 97 و سوني 8 و چند تا سامسونگ 8 كل انداختم و به معناي واقعي حالشون گرفته شد و ميتونم الان با اطمينان بگم در روز و كلا شرايطي كه فلاش نخواد (( اونم بدليل اينكه توي شب اصلا معلوم نميكنه با چه شرايطي فلاش كار ميكنه )) اين گوشي توي فيلم و عكس يه سر و گردن بالاتره خواستي با اطمينان كل بنداز !

باطريشو چون بنده سوني باز بودم اصلا تعريفي نداره ولي وقتي دارم الان نوكيا و سامسونگ رو مي بينم اميدوار شدم فقط بديش اينه چون گوشي ال جي زياد نيست هميشه بايستي شارژر همراهم باشه ولي قبلا اين مشكل رو با نوكيا و سوني نداشتم

بنده هم تا به حال اون لايسنس ها رو جرات نكردم پاك كنم ولي به نظرم چون تو سرعت كار گوشي هم تاثير نداره بهتره شما هم بيخيالش فرمت كامل بشي

اما در مورد برنامه جي پي اس شما برو تو قسمتي كه نرم افزار هست از گزينه هاي بالاي صفحه منظورم چپ بالا علامت صفحه رو انتخاب كن و سپس اونجا توي آخر اي منو گزينه دسترسي ها برو و تمامي دسترسي هاي نرم افزار رو به نوشتن و خواندن روي گوشي را دائم كن ديگه اصلا هيچ سئوالي نميكنه

آقا حالا يه سئوال تكراري بنده دارم لطفا يكي پيدا بشه كل طريقه نصب نرم افزار گوشي رو بگه و نقشه اي رو هم كه ريختيد با ادرس دان اون بگيد تا بنده ببينم مشكل اين نرم افزار رو گوشي بنده چيه !!!!!!!!!

I LOVE MESSI
26-09-2009, 16:22
ممنون فقط 2 تا سوال دیگه در دوربین گوشی رنوار بیوتی شات و ارت شاد داره یا نه ؟؟؟؟ قدرت فلاشش دقیقه مثله ان82 هست نصبت به سی905 چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی قیمت رنوار گارانتی اصل دقیق چنده؟؟؟؟

djmerikhi
27-09-2009, 07:32
عشق فوتبال عزيز هر دوتا گزينه و ديگر امكانات با كيفيت و قدرت بيشتري وجود داره و مثل دوربين حرفه اي كار مي كنه ..!
قدرت فلاش وقتي كار مي كنه به نظر من مثل سري نوكيا مي مونه ولي تا به حال وقت نشده بشينم با همه گوشي ها كل بزارم در فلاش.

قيمت ندارم شرمنده‌ !

Michael Ropy
27-09-2009, 13:20
راستی قیمت رنوار گارانتی اصل دقیق چنده؟؟؟؟

الان فکر کنم 350-360 باشه.

dark fear
27-09-2009, 15:09
یه چیز درمورد فلش رنوار بگم :
قبلا هم گفتم ولی دوباره میگم ... از نظر قدرت و نور فلشش خوبه ولی یه مشکلی که داره اینه که
وقتی تو حالت ماکرو از فلش استفاده میکنی همه چیزو سفید میکنه ... البته این مشکل با آپدیت
قابل حله ...
کلا زیاد رو فلش هیچ موبایلی حساب نکنید .. هیچ موبایلی فلش قابل قبولی نداره ... به جز c905 که
انصافا خیلی فلشش قویه

I LOVE MESSI
27-09-2009, 15:43
الان فکر کنم 350-360 باشه.
چرا ارزون نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

djmerikhi
30-09-2009, 13:55
جناب سايه بنده نرم افزار سفر جديد رو كه شما معرفي كردي بجاي trekbuddy ريختم ولي نرم افزار بعد از اجرا توي همون لوگو ميمونه و ديگه كار نميكنه و نميشه آدرس به اون داد.
راستي شما يه نگاه به سوالات قبلي بنده بنماييد ببينيد آيا روش نصبي كه بنده براي نصب trekbuddy پياده ميكنم صحيح است و اين خطا هاي عدم پيدا كردن تكه هايي از نقشه مال چيه ؟

atreyas
30-09-2009, 17:58
سلام و خسته نباشید
تو صفحه 27 یه فرمول ارایه شده برای زیاد کردن صدای گوشی . ولی اون شماره ای که باید برای ورود به سیستم عامل گوشی زده بشه رو من هرجور که میزنم جواب نمیده
مشکل کجاست

بابت جواب به سوالای قبلی هم خیلی ممنون

dark fear
30-09-2009, 21:19
من پیشنهاد میکنم از اون ترفند استفاده نکنید ... هیچکس توصیه نمیکنه به گوشی کد بدید ...

daynakopak
02-10-2009, 14:16
سلام دوستان و عزیزان
همگی خسته نباشید
آقا من راهنمایی میخوام و می دونم سوالاتم حتما تکراری هستن ولی یکی لطف کنه حوصله کنه یا بهم جواب بده یا لینک پستهای جواب رو بده
سخته 75 صفحه رو زیر و رو کنم
1-آخرین نسخه نرم افزاری گوشی رنوار(یا رنیور) چیه؟
2- برای فلش کردنش نرم افزاری هست؟آموزش چی؟
3- این نرم افزار jogging boddy که روش هست چیکار میکنه؟
4- برای gps میشه نقشه و navigation ریخت؟
5- کسی تا حالا تونسته از وایرلس گوشی استفاده کنه؟با گوشیهایی هم که وایرلس داشته باشن کانکت میشه؟به لپتاپ چی؟تنظیماتش چجوریاست؟
خب فعلا همین سوالات یادم میاد :دی

DariushGreat
05-10-2009, 14:00
سلام و خسته نباشید
تو صفحه 27 یه فرمول ارایه شده برای زیاد کردن صدای گوشی . ولی اون شماره ای که باید برای ورود به سیستم عامل گوشی زده بشه رو من هرجور که میزنم جواب نمیده
مشکل کجاست

بابت جواب به سوالای قبلی هم خیلی ممنون

برای وارد شدن به فهرست پنهان ( Hidden Menu ) در گوشی های ال جی، شما باس یه کد وارد کنید. اما شرط وارد شدن به این فهرست اینه که زبان کل گوشیتون روی انگلیسی باشه. شما زبان رو روی انگلیسی قرار بده، سپس وارد فهرست پنهان بشو. پس از انجام کارها، دوباره زبان گوشیت رو برگردون به اون چیزی که بود. :10:

در ضمن... تا به حال ندیدم کسی از دستکاری نرم افزاری اسپیکر ها خیری دیده باشه....:13:

hamed999
07-10-2009, 12:10
سلام - یه سوال دارم لطفا جواب بدین چون خواندن این همه صفحه خیلی سخته !!!!!

1- کیفیت ال سی دی رنوار از 5800 کمتره؟ حساسیت و سرعت پاسخ گویی اون در مقابل 5800 چه طوره؟

2- صداس تو اسپیکر در چه حده 5800 هست؟ ایا اسپیکر جدا داره؟ 3- فیلم و عکسش که میدونم تکه تو بازار - 4- سرعتش تو گالری و محیط کاربری چه طوره نسبت به گوشی های هم رده خودش ؟ لطفا سریع جواب بدین

dark fear
07-10-2009, 15:12
1-مطمئن باش کیفیت lcd رنوار از هر گوشی که تاحالا دیدی بهتره اینو بدون تعصب میگم (البته به جز گوشی های
خیلی جدید و LED ساسمسونگ) وگرنه از LED های نوکیا هم بهتره ... البته اگه بای همیشه با نور 100% کار
کنی کم پیش میاد شارژت به 2-3 روز بکشه !!
2-حساسیت و سرعت پاسخدهیشم مشکلی نداره .. من با 5800 مقایسه نکردم ولی من هیچ مشکلی با تاچ
گوشی ندارم فقط واسه عملکرد بهتر باید برید تو تنظیمات تاچ گوشی و اونو تنظیم کنید (من پیشنهاد میکنم
همیشه توی تست حدود 2 میلیمتر پایین تر از نقطه مورد نظر رو کلیلک کنید چون وقتی میخای با انگشت کار کنی
نقطه ثقل انگشت یکم پایینه
3-رنوار به هیچ وجه اسپثکر قوی ای نداره ادرواقع اسپیکر جدا نداره البته عجیبه که فیلما رو با صدای بلندی
پخش میکنه اما تو بقیه جاها صدای اسپیکرش تغریبا نا کار آمده البته 5800 هم اسپیکر خوبی نداره و نمیشه روش حساب
کرد و برتری به حسابش اورد
در مورد سرعت :
من با پیکسون مقایسش کردم ... سرعت پیکسون توی باز کردن گالری یخورده از رنوار بیشتره ولی در کل رنوار
محیط کاربری و گالریش روان تره مثلا تو رد کردن عکسا رنوار خیلی نرم عکسا رو رد میکنه اما پیکسون نه به
نرمی رنوار یکم گیر میکنه تو پیکسون ... یا تو اسکرول کردن صفحه که واقعا تو رنوار خوب طراحیش کردن و بسته
به سرعت کشیدن دست شما از پایین به بالا یا به عکس صفحه به همون نسبت سریع یا کند اسکرول میشه

hamed999
07-10-2009, 22:40
دوست عزیز میشه حساسیتش رو با یه گوشی لمسی مقایسه کنی تا برام ملموس بشه ؟ همین طور اسپیکرش مثلا نصف n73 هست صداش اگه باشه که خوبه همین قدر واسه من کافیه؟

dark fear
08-10-2009, 21:22
دوست عزیز میشه حساسیتش رو با یه گوشی لمسی مقایسه کنی تا برام ملموس بشه ؟ همین طور اسپیکرش مثلا نصف n73 هست صداش اگه باشه که خوبه همین قدر واسه من کافیه؟
منظورت از مقایسه حساسیت چیه ؟ :31: گفتم که من یکی که هیچ مشکلی با حساسیتش ندارم
مثلا شما بگو با چه گوشی کار کردی که باهاش مشکل داشتی تا من بگم ازون بهتره یا نه ...
تازه من پلاستیک روش رو هم برنداشتم که مصلما خیلی موثره ... آیکن ها همه بزرگ هستن و براحتی
میشه با انگشت کار کرد ... من که قلمش رو اصلا گم کردم :31: درواقع استفاده نمیکردم
تو sms هم هیچ مشکلی ندارم ... فقط گفتم باید تو تنظیماتش بری تنظیمش کنی وگرنه
مثلا این اتفاق پیش میاد :
شما میخای دکمه ی "ب" رو فشار بدی ولی پایینیش یعنی "ز" تایپ میشه چون درواقع شما همون "ز"
رو فشار دادی پس تو تنظیمات میری تنظیم میکنی مثلا وقتی یه جا رو فشار بدی دو میلیمتر بالاتر
عمل کنه ... اینجوری کاملا با انگشت مچ میشه :10:
در مورد اسپیکر : شما اصلا رو اسپیکر گوشی حساب نکن :10: به جز زمان پخش کلیپ های صوتی تصویری
(مخصوصا 3gp) صداش کمه :46: من که واسم مهم نیست چون یکی از این گوشی چینا هم دارم (جم و جوره)
درواقع به نظرم صدای هندزفری خیلی مهم تر از اسپیکره که رنوار هیچ مشکلی تو این زمینه نداره :5:
صداش تو حالت پخش موزیک تغریبا در حد w810 شایدم کمتر ... البته کلیپ های صوتی-تصویری رو
خیلی از w810 بهتر پخش میکنه ..