مشاهده نسخه کامل
: معرفی گوشی LG KC910 Renoir با لنز 8 مگاپیکسل اشنایدر، صفحه 3 اینچی و امکانات ارتباطاتی کامل
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
01110362
21-03-2011, 10:55
دیجی کالا ،دیجی آنلاین و..چک کردی یا نه اگه ضروریه وتهران هستی پیدا کردم برات پ خ میکنم
موفق باشید
سلام به همه دوستان ان شاالله نوروز خوبی داشه باشید
ما نوروز رفتیم اصفهان و شیراز و واسه عکس و فیلم هم روی این گوشی رنوار حساب کردم که
بازم ناامیدم کرد .
فکرشو بکن همه چیز گوشیتو چک کنی و آماده به کارش کنی و دیگه ظاهرا ً هیچ مشکلی نباشه ،
ولی بازم موقعی که باید کار کنه ، نکنه ... اونم کجا ؟! وسط تخت جمشید .
من یه رم هشت گیگ دارم که فیلمش هم تیک نمی زنه و قبل از رفتن به تخت جمشید چکش کردم
توی تخت جمشید مشغول فیلمبرداری بودم که ناگهان پیام داد : " حافظه کافی موجود نیست . حافظه ی پیشفرض به حافظه ی گوشی تغییر کرد"
رفتم مدیریت حافظه دیدم رم هنوز دوگیگ و خورده ای خالیه .یعنی ضدحالی خوردم که نگو ... وایسادم وسط تخت جمشید
" فکتوری ریست " کردم و درست نشد
تازه فقط این نبود که ... الآن مدت زیادیه بدون اینکه چندبرنامه همزمان در حال اجرا باشه ، وقتی می خوای یه کاری کنی ، پبام میده : " تعداد برنامه ها به حداکثر رسیده است "!!!؟
مثلا ً وقتی روی دوربین هستی و می خوای از عکسبرداری بری توی حالت فیلمبرداری یا برعکس ، این پیامو میده .توجه کنید هیچ برنامه ی دیگه ای هم درحال اجرا نیست .
این بود سرگذشت سفر نوروزیمون با رنوار
pooria-ir
03-04-2011, 21:19
حالا کسی میدونه از کجا میتونم این گوشی از یه ادم درست تهیه کنم"
من میفروشم .خریداری ؟ :دی
Mohammad Yek110
07-04-2011, 13:06
من هم میفروشم.میخوام اپتیموس 2 بگیرم
یه سر به اونجا هم زدم ولی میزنه ":41:در حال حاضر موجود نمی باشد"
امروز 1390/1/18
مطمئا از خرید این گوشی پشیمون میشی.
اصلا مهم نیست از این گوشی چی میخوای. فقط بدون پشیمون میشی. ببین کی بهت گفتم. من تجربه دارم. دوستم تجربه داره. اون یکی هم همینطور. توی همین فروم هم خیلیا اینو گفتن- میگن- خواهند گفت. امیدوارم تو جزشون نباشی...
pooria-ir
08-04-2011, 01:14
امروز 1390/1/18
اصلا مهم نیست از این گوشی چی میخوای. فقط بدون پشیمون میشی. ببین کی بهت گفتم. من تجربه دارم. دوستم تجربه داره. اون یکی هم همینطور. توی همین فروم هم خیلیا اینو گفتن- میگن- خواهند گفت. امیدوارم تو جزشون نباشی...
چرا ؟؟؟
میشه دلایلت رو بگی
Michael Ropy
08-04-2011, 10:27
من که میگم خرید این گوشی دیگه الان درست نیست چون این گوشی دیگه قدیمی شده و خیلی گوشی های جدید اومده، به نظرم یه اسمارت فون با دوربین خوب بگیر....
ولی در زمان خودش خیلی عالی بود، هنوز هم دوریینش حرف نداره.....من همکارم اصلا حاضر نیست عوضش کنه (چون دوربین دیجیتالش به حساب میاد :دی) تا وقتی که یه پولی دستش بیاد از این گوشی های جدید مثل O2X و... بخره....
lionel messi 1987
09-04-2011, 07:45
اسمارت فون مثل O2X
ولی اگه دوربین محوری و میخای فیلمبرداری کنی گوشیه خیلی خوبیه.ولی خداییش لنز کوچیک اپتیموس2 کجا و اشنایدر کروزناخ kc910 renoir کجا؟
من هم دارم در حد نو.خیلی دوربین محور نیستم میخام بفروشمش.
لطفا اگه برای متن قرمز جوابی دارین با پیام خصوصی جواب بدین.
lionel messi 1987
09-04-2011, 07:46
الان قیمت ریالی یا تومنی o2x نده؟
امروز 1390/1/18
سرم به درو دیوار نخورده که همینطوری بیام این گوشی بخرم یکی از همدانشگاهی هام داره هم عکس عالی میگیره هم فیلمبرداریش خیلی خوبه و چون قدیمی شده باید ارزون شده باشه که به خاطر ارزونیش می خوام بگیرم به این خاطر انتخابش کردم GPS هم داره فلش زنون هم داره تو تاریکی هم تستش کردم نور فلشش هم عالیه من اینو انتخاب کردم گوشی دیگه ای هم نمیخام
من میفروشم .خریداری ؟ :دی
من هم میفروشم.میخوام اپتیموس 2 بگیرم
میخوام آک شو بگیرم حالا چند میفروشید خشو مش خورده روش؟ جای ضربه روش داره؟ چقدر از گارانتیش مونده؟ گارانتیش اصلیه؟:31:
تو اینترنت تو یه forum دیگه یه جا دیدم یکی از این مموری ها گرفته ازش پرسیدم از کجا گرفتی جواب نمیده اگه کسی خبر داره بگه چون یکی از دوستام گفته براش یه مموری خوب پیدا کنم اینو پیدا کردم مثل این که Transcend Class 10 microSDHC هم پیدا میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
پیام قبلی اشباه بود اون Micro نبوده مثل این که کلاس 10 هنوز ایران نیومده کسی میدونه این مموری های Micro SDHC Class 10 وارد ایران شده یا نه؟
.
.
.
.
مموری های micro sd class 6 گرون هستن چه برسه به class 10 ، که فکر نکنم اصلاً تو ایران موجود باشه.
micro sd class 6 16 gb الان 92 تومنه.
مموری micro sd class 4 16 gb الان 45 تومنه و برای موبایل کارتو راه میندازه...
pooria-ir
15-04-2011, 09:57
میخوام آک شو بگیرم حالا چند میفروشید خشو مش خورده روش؟ جای ضربه روش داره؟ چقدر از گارانتیش مونده؟ گارانتیش اصلیه؟:31:
آک بعید میدونگ گیرت بیاد مگه اینکه KC910I که اونم متاسفانه محافظ لنز نداره و زرتی خش میفته،اما خوشگلتر از اینه
مال من روش اصلا خط و خش نداره،اصلا
اما پشت و بقلش چرا داره،قیمت قابش رو پرسیدم مادیران کاملش رو میداد 20 تومن که خداییش میرزه چون اصلیه،حالا اگه گوشی بمونه پیش خودم حتما عوضش میکنم
حالا از نظر سخت افزاری،گوشی کلا آکه عزیزم :دی یه ماه پیش بردش کامل عوض شده،این یعنی اینکه سخت افزار نوئه،باطریشم مال یک ماه پیشه
قلم و هندزفریش هم اصلا استفاده نشده،چون من هندزفری گوشی قبلیم رو دارم هنوز
گارانتیشم تا آبان امساله ،اصلیم هست مادیران - پارس کامتل
قیمت هم با توجه به اینکه کلا سخت افزارش نوئه میدم 180
Mohammad Yek110
15-04-2011, 12:13
میخوام آک شو بگیرم حالا چند میفروشید خشو مش خورده روش؟ جای ضربه روش داره؟ چقدر از گارانتیش مونده؟ گارانتیش اصلیه؟
عزیز بهت پ.خ دادم(پیام خصوصی)
قیمت توی پ.خ هست.خش و مش اصلا گارانتی اصلی پارس کامتل تا 19 خرداد ماه 1391 یعنی یه سال و سه ماه دیگه از نمایندگی الجی اصفهان هم خریدم.ضربه هم اصلا نخورده که بخواد جاش بمونه.از قلمش هم از وقتی که خریدم کلا 2 ساعت باهاش کار کردم.موسیقی هم اصلا دوست ندارم پس هندزفری نو هست.اکثرا هم گوشی روی سایلنت بدون ویبره هست.اسپیکر هم نو.
یه جورایی دست یه آقا دکتر بوده رفته سر کار و برگشته!!!!!!:31:
fishdilo
23-04-2011, 18:42
سلام
زنگ این گوشی چقدر ضعیفه؟ :2:
چظوری میشه صدای زنگ رو افزایش داد؟ (یعنی تنظیمات کارخانه رو تغییر داد). منظورم افزایش volume تو پروفایل و با دکمه ی کناری نیست.
از پایه چطوری میشه طدای پخش زنگ رو افزایش داد؟
لطفا" گام به گام :46:
pooria-ir
23-04-2011, 19:50
سلام
زنگ این گوشی چقدر ضعیفه؟ :2:
چظوری میشه صدای زنگ رو افزایش داد؟ (یعنی تنظیمات کارخانه رو تغییر داد). منظورم افزایش volume تو پروفایل و با دکمه ی کناری نیست.
از پایه چطوری میشه طدای پخش زنگ رو افزایش داد؟
لطفا" گام به گام :46:
شما از این طریق انجام بده کارو،فقط حواست باشه دقیقا همون چیزی که گفته رو انجام بده
کد رو هم به جای 3845*#990# باید 910 رو بزنی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
fishdilo
23-04-2011, 21:02
شما از این طریق انجام بده کارو،فقط حواست باشه دقیقا همون چیزی که گفته رو انجام بده
کد رو هم به جای 3845*#990# باید 910 رو بزنی
سلام
ممنون عزیز از راهنمایی تون
فقط مشکل اینه که kc910 renoir گزینه هاش متفاوته!
یعنی جای گزینه ها و اسمش هاشون یه خورده با هم فرق داره!
ولی در هر حال انجام دام.
در ضمن چند جا اشتباه دستم خورد
یکبار گام 6 دستم به گزینه دوم که backup هست خورد
یکبار دیگه پس از پایان گام 11 و پس از شروع مرحله speaker گام 9 رو اجرا نکردم و تا انتها رفتم و بعد متوجه شدم
بعد از این کار ها بالاخره درست انجامش دادم.
اما ظاهرا" تغییری نکرد! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان باید چیکار کنم
اون بالا خرابکاری کردم؟!
pooria-ir
23-04-2011, 22:51
سلام
ممنون عزیز از راهنمایی تون
فقط مشکل اینه که kc910 renoir گزینه هاش متفاوته!
یعنی جای گزینه ها و اسمش هاشون یه خورده با هم فرق داره!
ولی در هر حال انجام دام.
در ضمن چند جا اشتباه دستم خورد
یکبار گام 6 دستم به گزینه دوم که backup هست خورد
یکبار دیگه پس از پایان گام 11 و پس از شروع مرحله speaker گام 9 رو اجرا نکردم و تا انتها رفتم و بعد متوجه شدم
بعد از این کار ها بالاخره درست انجامش دادم.
اما ظاهرا" تغییری نکرد! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان باید چیکار کنم
اون بالا خرابکاری کردم؟!
خیلی خیلی دقت کن
من درست طبق دستور انجام دادم کاملا اثر داشت،موقع مکالمه من رو 7 هم تو محیط های شلوغ به زور صداشو میشنیدم،اما الان انصافا رو 5 هم خوب جواب میده
fishdilo
24-04-2011, 00:30
خیلی خیلی دقت کن
من درست طبق دستور انجام دادم کاملا اثر داشت،موقع مکالمه من رو 7 هم تو محیط های شلوغ به زور صداشو میشنیدم،اما الان انصافا رو 5 هم خوب جواب میده
آقا حل شد
دمت گرم :11:
با توجه به اینکه منوها یه خورده متفاوت هست، آموزش دقیقش توی لینک زیر هست:
آموزش افزایش صدای زنگ LG kc910renoir:
بازم ممنون
amiramiryousefi
26-06-2011, 10:22
سلام من هم خيلي وقته اين گوشي رو دارم و چون به عكاسي علاقه مندم خيلي ازش راضيم ولي ديگه وقت عوض كردنش رسيده
fishdilo
15-07-2011, 13:56
آقا حل شد
دمت گرم :11:
با توجه به اینکه منوها یه خورده متفاوت هست، آموزش دقیقش توی لینک زیر هست:
آموزش افزایش صدای زنگ LG kc910renoir:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبازم ممنون
یه نکته دیگه در مورد افزایش صدای زنگ
صدای زنگ رو میشه از رنج منفی تا مثبت تغییر داد (مثلا" از -3000 تا +3000) ولی دقت شود که بیشتر از +500 بزارید احتمال خراب شدن بلندگو وجود داره
عدد بلندی صدا روی عدد 0 یا -100 خوبه، یعنی عالیه
پیشفرض هم فکر می کنم -900 بود، شایدم هم یه عدد دیگه
Yashar Cross
08-08-2011, 00:21
سلام دوستان
قیمت نوش تو بازار چنده؟؟؟
من دیگه ازش خسته شدم میخوام بفروشمش به نظرتون ازم چند بر میدارن؟؟؟؟؟؟؟البته تو صفحش چنتا خش داره؟
دوستدار شما یاشار
Yashar Cross
10-08-2011, 13:16
سلام دوستان
قیمت نوش تو بازار چنده؟؟؟
من دیگه ازش خسته شدم میخوام بفروشمش به نظرتون ازم چند بر میدارن؟؟؟؟؟؟؟البته تو صفحش چنتا خش داره؟
دوستدار شما یاشار
ای خدا کسی نیست جواب مارو بده:19::19::19::19::19::19::19::19:
دوستدار شما یاشار
pooria-ir
10-08-2011, 13:27
ای خدا کسی نیست جواب مارو بده:19::19::19::19::19::19::19::19:
دوستدار شما یاشار
آقا منم میخوام بفروشم:دی
2 تا هم هندزفری داره جفتشم ال جی اصل :دی
Yashar Cross
11-08-2011, 11:32
پوریا جان خوشبختم:10:
شما نمیدونی نوش چند شده یا کارکردشو حدودا چند بر میدارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد 2 تا هنسفری داری برای من هنسفریش گم شده یکیشو بده من چند میدی؟
دوستدار شما یاشار
pooria-ir
11-08-2011, 12:42
پوریا جان خوشبختم:10:
شما نمیدونی نوش چند شده یا کارکردشو حدودا چند بر میدارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد 2 تا هنسفری داری برای من هنسفریش گم شده یکیشو بده من چند میدی؟
دوستدار شما یاشار
چاکریم :10:
والا من از مغازه 130 بهم پیشنهاد شده،آشنا هم 160 اما ندادم :دی
نوئشم دیگه نیست،اما آخرین قیمتی که من داشتم 250 تومن بودش
این آشنامون که خواسته با همین هندزفری ها بهم این قیمت رو داده بخاطر همین شرمندتم در مورد هندزفری :11:
ولی پارس کامتل داشتش ،میداد 14500
Yashar Cross
14-08-2011, 14:19
گوشی من چنتا خط رو صفحشه خیلی تمیز نیست...! 150 بر میدارن تو دست بفروشم؟
دوستدار شما یاشار
pooria-ir
16-08-2011, 21:39
آقا مال من روش یه دونه خط هم نداره،هندزفری اضافه داره،منم 160 میفروشم،خوبه :دی ؟
مشتری پیدا کردی بگو 2 تا هست :دی
دوستان من همون omg معروفم که گوشیم کی مشکلات زیاد داشت . اومدم تهران و بردمش مادیران ، تحویل گرفتن و وقتی فرداش رفتم تحویل گرفتم ، دیدم ورژن v-10k نصب کردن روش و مشکلاتش ظاهرا رفع شده بود اما فرداش دوباره همونطور شد . اس ام اس واسه نظرسنجی های اس ام اسی نمی فرسته ... متن سایت های اینترنتی رو با هرمرورگری ، برعکس نشون میده و ...
و یه مشکل هم که بهش اضافه شده اینه که باطریش داره باد می کنه و نگهداری شارژش خیلی پایین رفته .
اگه ببرمش مادیران ، باطریشو با گارانتی تعویض می کنن ؟ اگه نمی کنن ، قیمتش چنده ؟
سلام دوستان:
من یه گوشی LG KC910 Renoir خریدم حالا یه چند تا سئوال دارم
1. موقع ارسال مسیج هیچ پیغامی ارسال نمیشه!! چرا؟؟ چه تو گوشی طرف مقابل وچه تو گوشی خودم؟؟
2. Gps این گوشی چطوری فعال میشه؟؟
3. صداش خیلی ضعیفه چطوری میشه قویترش کرد؟؟
4. آیا بازی شتابسنج برای این مدل هست؟؟
5.طریقه نصب تم روی این گوشی چطوریه؟؟
با تشکر از دوستان..
.
سلام دوست عزیز ... قبل از خرید خب یه سری به این تاپیک می زدی و در مورد این گوشی تحقیق می کردی بعد می رفتی می خریدی ... جواب تمام سوالات توی صفحات قبل این تاپیک هست و در مورد همشون بحث شده .
خود من بارها از مشکلات این گوشی گفتم ... اما همون هایی که قبل از خرید همش بهم می گفتن برو این گوشی رو بخر ، الآن خودت می بینی که منو اینجا تنها گذاشتن و همشون رفتن و هیچکس نیست در مورد این همه ایراد این گوشی به من جواب بده . تازه اونموقع هم که بودن می گفتن گوشی ما که خیلی سالمه و تو بدشانسی .
رفتی 270 تومن دادی به این گوشی خب عزیز من می رفتی سونی اریکسون Vivaz می گرفتی هم قیمتش 220 تومنه هم سونی اریکسونه و با ال جی خیلی فاصله داره و هم اینکه فیلمبرداریش اچ دی هستش و با هیچ رمی تیک نمی زنه اما این گوشی با اکثر رم ها فیلمبرداریش گیر می زنه.
جی پی اس سونی اریکسون ویواز یه برنامه پدر مادر دار داره که بتونی روش حساب کنی .
ولی این گوشی ال جی فقط قطعه سخت افزاری جی پی اس رو داره اما هیچ برنامه ای واسه به کار گرفتن اون و مسیریابی نداره و باید براش نصب کنی که اونم همش دردسره آخرشم نمیشه اون چیزی که دلچسب باشه .
فقط یه چیز خوب توی این گوشی دیدم اونم دوربین خوبش هست که البته در این زمینه هم vivaz خیلی از این سرتره .
اگر راه برگشت وجود داره از من می شنوی برو پس بگیر و گرنه باید همش بری دنبال گارانتی و تعمیر و تعویض و این حرفا ...
تازه کابل خروجی تلوزیون تو جعبش نداره باید یه هزینه هم واسه اون کنی ... رم نداره اونم باید بخری ... ولی ویواز همه اینارو تو جعبش داره برادر من .
ببخشید نمی خواستم ناامیدت کنم اما خواستم تو هم مثل من نشی جچون این گوشی واقعا ً اذیتم کرد .
pooria-ir
18-08-2011, 22:44
دوستان من همون omg معروفم که گوشیم کی مشکلات زیاد داشت . اومدم تهران و بردمش مادیران ، تحویل گرفتن و وقتی فرداش رفتم تحویل گرفتم ، دیدم ورژن v-10k نصب کردن روش و مشکلاتش ظاهرا رفع شده بود اما فرداش دوباره همونطور شد . اس ام اس واسه نظرسنجی های اس ام اسی نمی فرسته ... متن سایت های اینترنتی رو با هرمرورگری ، برعکس نشون میده و ...
و یه مشکل هم که بهش اضافه شده اینه که باطریش داره باد می کنه و نگهداری شارژش خیلی پایین رفته .
اگه ببرمش مادیران ، باطریشو با گارانتی تعویض می کنن ؟ اگه نمی کنن ، قیمتش چنده ؟
عزیز مادیران حتما کارت رو راه میندازه،من بردم واسم بردش رو عوض کردم
شما دوباره مراجعه کن.خواستی پست کنم من خودم میبرم برات .خوبه ؟:10:
اگرم نخواستی خودت ببر،بهش بگو سری قبل هم واسه همین مشکل اومدم،رفع نشد،بگو راهمم دوره،بردت رو عوض میکنن،باطریتم که باد کرده یه نگاه به بالاش بنداز یه برچسب سفید داره،اگه قرمز شده باشه یعنی رطوبت یا آب خورده،در هر صورت باطری باد کرده خرابه و باید عوض شه
قیمت باطری هم 9500 تومن،مشکل برعکس نشون دادن هم احتمالا نرم افزاریه،اما بهشون اصرار کن،بردت رو عوض میکنن :10:
ما هم تنهات نذاشتیم،اما حقیقت رو بهت گفتم بدشانسی آوردی،چون مال من ایین مسائل رو نداشته،اگرم خراب شد تقصیر خودم بود چون با پورت و ولتاژ غیر استاندارد شارژش کردم خراب شد،اما اینم یادت باشه گارانتی ال چی مادیرانه،گوشی من هم آب خورده بود،هم ضربه داشت هم نوسان برق،اما 100 تا تک تومن هم نگرفتن،کدوم شرکت اینجورییه ؟ خودت بگو
بازم کارت گیر افتاد بگو،مادیران زیاد رفتم واسه کارهای مختلف،مشتری رو نمییزارن ناراضی بیاد بیرون،فقط حسابی باهاشون صحبت کن،»خشون رو کار بگیر که بردش رو برات عوض کنن
الانم که میخوام عوضش کنم فقط و فقط به خاطر اینه که دلم اندروید میخواد و گرنه خیلی ازش راضیم :40:
---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:41 PM ----------
سلام دوستان:
من یه گوشی LG KC910 Renoir خریدم حالا یه چند تا سئوال دارم
1. موقع ارسال مسیج هیچ پیغامی ارسال نمیشه!! چرا؟؟ چه تو گوشی طرف مقابل وچه تو گوشی خودم؟؟
2. Gps این گوشی چطوری فعال میشه؟؟
3. صداش خیلی ضعیفه چطوری میشه قویترش کرد؟؟
4. آیا بازی شتابسنج برای این مدل هست؟؟
5.طریقه نصب تم روی این گوشی چطوریه؟؟
با تشکر از دوستان..
.
آقا سلام
اول به سوال :دی.بگو ببینم گوشی رو از کجا گیر انداختی و چند ؟
1-ورژن نرم افزار گوشیت چیه ؟
2-آموزشش تو همین بخش ال جی هست،یکم بگرد پیدا میکنی :10:
3-اینم تو 1-2 صفحه قبل همین تاپیک هستش عزیز
4-بله
5-این خیلی سخته :13:
آقا سلام
اول به سوال .بگو ببینم گوشی رو از کجا گیر انداختی و چند ؟
1-ورژن نرم افزار گوشیت چیه ؟
2-آموزشش تو همین بخش ال جی هست،یکم بگرد پیدا میکنی
3-اینم تو 1-2 صفحه قبل همین تاپیک هستش عزیز
4-بله
5-این خیلی سخته
سلام مجدد:
این گوشی رو رفتم اعلاءالدین دست دومشو140تومان خریدم..فقط خدا کنه بهم ننداخته باشن ..
واما جواب سئوالات پوریای عزیز
2. ورژن 10f اگه ورژن جدیدترش اومده لطفا لینک بدید آپدیتش کنم من با برنامه LGMDP قبلا کار کردم..
البته ورژن فارسیشو محبت کنید..آخه قبل از این یه گوشی Ku990i گرفتم زدم توکار آپدیت فریمورش وخواستم از طریق بک آپ TOTO بهش زبان عربی رو اضافه کنم که زدم سکیوریتی گوشی رو داغون کردم بردم اعلاءالدین 10تومان ازم گرفتن 3روز روش کار کردن تا بتونن دوباره بیارنش بالا..بعد از اینکه بالا اومد دیگه شارژ نمیکرد..خلاصه ما هم بااین گوشی Kc910 عوضش کردمیم..
قبل از خرید خب یه سری به این تاپیک می زدی و در مورد این گوشی تحقیق می کردی بعد می رفتی می خریدی
قضیه این بود omg77 جان وگرنه نمیخریدمش..
3. صدا رو حلش کردم
4. gps رو پیدا نکردم اگه ممکنه لینک بدید آخه من دایل آپ دارم وباید کلی صفحه بگردم..
5. 2تا بازی شتابسنج توپ معرفی کنید..میخوام یه کم با شتابسنج حال کنم..
6. یه 2تا تم توپ هم معرفی کنید..اگه مراحلش همون قضیه TOTO هست بلدم..
نکته: دوستان فقط این مسیج روزودتر ردیف کنید که رفیق رفقا پوستمو کندن..
خلاصه بازم ممنونم..
pooria-ir
19-08-2011, 15:04
سلام مجدد:
این گوشی رو رفتم اعلاءالدین دست دومشو140تومان خریدم..فقط خدا کنه بهم ننداخته باشن ..
واما جواب سئوالات پوریای عزیز
2. ورژن 10f اگه ورژن جدیدترش اومده لطفا لینک بدید آپدیتش کنم من با برنامه LGMDP قبلا کار کردم..
البته ورژن فارسیشو محبت کنید..آخه قبل از این یه گوشی Ku990i گرفتم زدم توکار آپدیت فریمورش وخواستم از طریق بک آپ TOTO بهش زبان عربی رو اضافه کنم که زدم سکیوریتی گوشی رو داغون کردم بردم اعلاءالدین 10تومان ازم گرفتن 3روز روش کار کردن تا بتونن دوباره بیارنش بالا..بعد از اینکه بالا اومد دیگه شارژ نمیکرد..خلاصه ما هم بااین گوشی Kc910 عوضش کردمیم..
قضیه این بود omg77 جان وگرنه نمیخریدمش..
3. صدا رو حلش کردم
4. gps رو پیدا نکردم اگه ممکنه لینک بدید آخه من دایل آپ دارم وباید کلی صفحه بگردم..
5. 2تا بازی شتابسنج توپ معرفی کنید..میخوام یه کم با شتابسنج حال کنم..
6. یه 2تا تم توپ هم معرفی کنید..اگه مراحلش همون قضیه TOTO هست بلدم..
نکته: دوستان فقط این مسیج روزودتر ردیف کنید که رفیق رفقا پوستمو کندن..
خلاصه بازم ممنونم..
اول بگو ببینم گارانتی داره یا نه ؟
اگه داره ببرش مادیران،برات ورژن 10F رو میریزن که فارسی هم هست و آخرین ورژنه
لینک جی پی اس :
نیم ساعت گشتم بخدا :10:
برای them هم تو گوگل سرچ کن
pooria جان از لطفت ممنونم . قراره ظرف چند هفته آینده بیام تهران در اون صورت اگه اشکال نداشته باشه میای با هم بریم مادیران ؟ آخه من آدم ساکت ماکتی هستم و سر و زبون ندارم و نمی تونم مخشونو کار بگیرم .
راستی همین گوشیمو ازم می خرن ؟ می خوام ویواز بخرم .
اول بگو ببینم گارانتی داره یا نه ؟
اگه داره ببرش مادیران،برات ورژن 10F رو میریزن که فارسی هم هست و آخرین ورژنه
لینک جی پی اس :
نیم ساعت گشتم بخدا :10:
برای them هم تو گوگل سرچ کن
پوریا جان ممنونم..
آقا مشکل اس ام اسم حل شد یه ریست کارخانه ای کردم درست شد..گارانتی نداره پوریا جان..
این جی پی اس هم نقشه تهران لینکش پاک شده اگه کم حجمش رو گیر آوردی لینک بده آخه من پیداش کردم..حجمش زیاد بود..نگرفتمش..
راستی برنامش مگه مستقیم به ماهواره نسب نمیشه..دیگه نقشه تهران رو میخواد چیکار؟؟
در مورد بازی هم از تاپیک خودت گیرش آوردم..هنوز اون بازی اسفالت واون یکی رو تست نکردم..نمیدونم بازی شتابسنج هستند یا نه!!
در مورد تم هم چیز درست حسابی پیدا نکردم..پس بیخیال..حالا اگه گیر آوردی یا یه تم تومایه های تم خودش منتهی خوشگل اسمش رو بهم بدی پیداش میکنم
.
pooria-ir
19-08-2011, 18:33
pooria جان از لطفت ممنونم . قراره ظرف چند هفته آینده بیام تهران در اون صورت اگه اشکال نداشته باشه میای با هم بریم مادیران ؟ آخه من آدم ساکت ماکتی هستم و سر و زبون ندارم و نمی تونم مخشونو کار بگیرم .
راستی همین گوشیمو ازم می خرن ؟ می خوام ویواز بخرم .
آقا حله
من باهات میام ;)
حالا میبریم یکم اونجا قر میزنیم سرشون اگه بشه عوض کنن :دی
اگرم نشد میدیم بردت رو عوض کنن که دیگه خیالت راحت شه
---------- Post added at 07:33 PM ---------- Previous post was at 07:32 PM ----------
پوریا جان ممنونم..
آقا مشکل اس ام اسم حل شد یه ریست کارخانه ای کردم درست شد..گارانتی نداره پوریا جان..
این جی پی اس هم نقشه تهران لینکش پاک شده اگه کم حجمش رو گیر آوردی لینک بده آخه من پیداش کردم..حجمش زیاد بود..نگرفتمش..
راستی برنامش مگه مستقیم به ماهواره نسب نمیشه..دیگه نقشه تهران رو میخواد چیکار؟؟
در مورد بازی هم از تاپیک خودت گیرش آوردم..هنوز اون بازی اسفالت واون یکی رو تست نکردم..نمیدونم بازی شتابسنج هستند یا نه!!
در مورد تم هم چیز درست حسابی پیدا نکردم..پس بیخیال..حالا اگه گیر آوردی یا یه تم تومایه های تم خودش منتهی خوشگل اسمش رو بهم بدی پیداش میکنم
.
کچلم کردی :دی
بیا اینجا رو بخون همه چی دستت میاد
نقشه ها رو باید رو هر کدومشو(هر شهر رو) بریزی بعد جی پی اس گوشی وصل میشه به ماهواره و موقعیتت رو روی نقشه بهت نشون میده،مگه اینکه به اینترنت وصل باشیاونجوری خودش نقشه ها رو داره
دستت درد نکنه پوریا جان.همونجایی رو که خودم پیدا کرده بودم آدرس دادی که حجمش زیاد بود به هر حال دارم دانلودش میکنم..
اگه بخوام از طریق اینترنت ایرانسل بدون داشتن نقشه تهران با هاش موقعیتم رو پیدا کنم چطوری باید عمل کنم؟؟
..واینکه خودت هنوز این گوشی رو داری؟؟
تم روی گوشیت چیه؟؟بازی که نصب کردی وباهاش داری حال میکنی چیه؟؟
بازم ممنونم
.
آقا ما هر کاری کردیم نتونستیم راهی واسه این که بتونیم فایل های حافظه داخلی گوشی رو تو کامپیوتر ببینیم پیدا کنیم. اصلا راهی وجود نداره؟ (مثلا اگه یه custom firmware بریزم؟)
pooria-ir
17-09-2011, 09:59
آقا ما هر کاری کردیم نتونستیم راهی واسه این که بتونیم فایل های حافظه داخلی گوشی رو تو کامپیوتر ببینیم پیدا کنیم. اصلا راهی وجود نداره؟ (مثلا اگه یه custom firmware بریزم؟)
تا اونجایی که یادمه با LG PC SUITE میتونین این کار رو بکنین:10:
تا اونجایی که یادمه با LG PC SUITE میتونین این کار رو بکنین:10:
بله اما lg suite فقط قابلیت انتقال فایل از فولدرهایی مثل image و sound و... تو حافظه داخلی گوش میده. من می خواستم به تمامی فولدرهای حافظه داخلی دسترسی پیدا کنم یعنی همونطور که حافظه خارجی مثل یه هارد جدا شناخته میشه تو my computer، حافظه داخلی هم بشه.
pooria-ir
17-09-2011, 22:09
بله اما lg suite فقط قابلیت انتقال فایل از فولدرهایی مثل image و sound و... تو حافظه داخلی گوش میده. من می خواستم به تمامی فولدرهای حافظه داخلی دسترسی پیدا کنم یعنی همونطور که حافظه خارجی مثل یه هارد جدا شناخته میشه تو my computer، حافظه داخلی هم بشه.
فکر نمیکنم حالت عادی بتونین این کار رو بکنین
یه نرم افزار فقط بود که واسه -- گوشی های ال جی بود
فک کنم اسمش EFS Media builder بود،فک کنم البته
با اون میتونین به هرچی که توی مموری داخلی هست دسترسی کامل داشته باشین
Yashar Cross
21-09-2011, 14:16
سلام دوستان
یه چند وقتیه که با گوشیم نمیتونم اس ام اس بدم! یعنی وقتی متنو مینویسم سند میکنم برای طرف مقابل اس ام اس خالی میاد طوری که من نوشته بودم!!!!!!!!!چیکار کنم؟:19::19::19:
تازه وقتی اس ام اس که برام میاد میخوام فورواد کنم برای یکی دیگه وقتی فورواد میکنم متنش می پره!!!
فقط تو روخدا هر کی بلده بگه فوری.مرسی.:40:
دوستدار شما یاشار
سلام دوستان
یه چند وقتیه که با گوشیم نمیتونم اس ام اس بدم! یعنی وقتی متنو مینویسم سند میکنم برای طرف مقابل اس ام اس خالی میاد طوری که من نوشته بودم!!!!!!!!!چیکار کنم؟:19::19::19:
تازه وقتی اس ام اس که برام میاد میخوام فورواد کنم برای یکی دیگه وقتی فورواد میکنم متنش می پره!!!
فقط تو روخدا هر کی بلده بگه فوری.مرسی.:40:
دوستدار شما یاشار
یاشار جان گوشیتو یه ریست کارخانه ای کن حل میشه..
در ضمن فکر کنم فریمورت ورژن f فارسی باشه فریمورتو آپدیت کن هم سرعت بهتر میشه وهم مشکلاتش برطرف میشه..فقط فارسیش میپره..که گوشیت منوش فارسی نمیشه..ولی اس ام اس فارسی رو میخونه..
یه سئوال از هم من داشتم...
صدای گوشی ضعیف بود من رفتم اون تنظیماتی که دوستان گفته بودن رو انجام دادم..وحالا
وقتی ولوم میدم تا 7 که میرسه یه دفعه صدا زیاد میشه وقتی میرم بالاتر مثلا 8 به جای اینکه صداش بره بالاتر میاد پایینتر..ووقتی تا آخر میدم..چندان تاثیری نداره..
اگه ممکنه مراحل زیاد کردن ولوم رو تو گوشی kc910 بگید شاید من مراحل رو اشتباه رفته باشم..
آخه آموزش برای گوشی ku990 بود ومنوهاش با Kc910 فرق داشت..
بازم ممنونم
.
Yashar Cross
24-09-2011, 22:03
ممنون از پاسخت ولی مشکل اینجاست که رمزشو یادم رفته چی بوده.....بیرون اینگوشیو فلش نمیکنن.راهی دیگه نیست؟؟؟
دوستدار شما یاشار
dark fear
27-09-2011, 16:51
سلام
بچه های خواستم بپرسم این گوشی الان قیمت نوش چنده؟
دسته دو چقد فروش میره؟
meghdaad
18-10-2011, 01:03
1-برای ورود به سیستم عامل پس از ورود به صفحه شماره گير، کد 3845#*910#
2-ردیف 2 Device Test
3-ردیف 8 Sound
4-ردیف 7 Audio CAL Tool
5-ردیف 1 SOUND CALIBRATION
6-ردیف 3 CHANGE SOUND DB
7-در قسمت snd_device_type انتخابSPK_MEDIA_CLOSED
8-در قسمت snd_device_type انتخابMIDI
9-در هر بخش از rx0_db(dec) تاrx20_db(dec)
اعداد زیر را قرار میدهیم:
تنظیمات کارخانه:
rx0_db(dec):-5000 (Silence)
rx1_db(dec):-2400
rx2_db(dec):-2300
rx3_db(dec):-2200
rx4_db(dec):-2100
rx5_db(dec):-2000
rx6_db(dec):-1900
rx7_db(dec):-1800
rx8_db(dec):-1750
rx9_db(dec):-1650
rx10_db(dec):-1550
rx11_db(dec):-1450
rx12_db(dec):-1400
rx13_db(dec):-1300
rx14_db(dec):-1200
rx15_db(dec):-1100
rx16_db(dec):-1000
rx17_db(dec):-900
rx18_db(dec):-800
rx19_db(dec):-700
rx20_db(dec):-600 (Maximum)
10-مقادیر Get Data نشان دهنده تنضیمات کارخانه است که برای اصلاح باید در گذینه Data Set کلیک کنیم و صفحه کلید شماره ای ضاهر میشه و عدد مورد نظر وارد میکنیم و بر روی تایید یا OK کلیک میکنیمو اگر مقدار منفی لازم بود روی -(minus)کلیک و سپس برای تغییر روی تایید یا OK کلیک میکنیم.
تنظیمات جدید:
rx1_db(dec):-4000
rx2_db(dec):-3800
rx3_db(dec):- 3600
rx4_db(dec):-3400
rx5_db(dec):-3200
rx6_db(dec):-3000
rx7_db(dec):-2800
rx8_db(dec):-2600
rx9_db(dec):-2400
rx10_db(dec):-2200
rx11_db(dec):-2000
rx12_db(dec):-1800
rx13_db(dec):-1600
rx14_db(dec):-1300
rx15_db(dec):-1000
rx16_db(dec):-700
rx17_db(dec):-400
rx18_db(dec):-100
rx19_db(dec):200
rx20_db(dec):500 (Maximum)
11-روی دگمه مربع یا منو که بین دگمه قرمز و سبز قرار داره کلیک میکنیم
12-در مرحله آخر روی Write SND DB to EFS که در بالاترین ردیف قرار داره کلیک میکنیم
13-حالا تمام مقادیر تغییر کرده و میشه با استفاده از کلید قرمز یا Hang Up از قسمت اختیارات خارج شد.
14-برای تغیر به حالت اول هم میشه همه عملیات 2 باره انجام داد و اعداد کارخانه وارد کرد.
ممنون از پاسخت ولی مشکل اینجاست که رمزشو یادم رفته چی بوده.....بیرون اینگوشیو فلش نمیکنن.راهی دیگه نیست؟؟؟
دوستدار شما یاشار
یا با نرم افزار B2CAppSetup.exe که تو خود سایت الجی هست یا با LGMDP 1.5 build 12.14 Sep 16 2008 گوشیتو فلش کن هر دوتا شو امتحان کن یکی از این 2 تا گوشی کاملا فلش میکنه پسوورد هم نمیخواد.
1-برای ورود به سیستم عامل پس از ورود به صفحه شماره گير، کد 3845#*910#
2-ردیف 2 Device Test
3-ردیف 8 Sound
4-ردیف 7 Audio CAL Tool
5-ردیف 1 SOUND CALIBRATION
6-ردیف 3 CHANGE SOUND DB
7-در قسمت snd_device_type انتخابSPK_MEDIA_CLOSED
8-در قسمت snd_device_type انتخابMIDI
9-در هر بخش از rx0_db(dec) تاrx20_db(dec)
اعداد زیر را قرار میدهیم:
تنظیمات کارخانه:
rx1_db(dec):-2400
rx2_db(dec):-2300
rx3_db(dec):-2200
rx4_db(dec):-2100
rx5_db(dec):-2000
rx6_db(dec):-1900
rx7_db(dec):-1800
rx8_db(dec):-1750
rx9_db(dec):-1650
rx10_db(dec):-1550
rx11_db(dec):-1450
rx12_db(dec):-1400
rx13_db(dec):-1300
rx14_db(dec):-1200
rx15_db(dec):-1100
rx16_db(dec):-1000
rx17_db(dec):-900
rx18_db(dec):-800
rx19_db(dec):-700
rx20_db(dec):-600 (Maximum)
10-مقادیر Get Data نشان دهنده تنضیمات کارخانه است که برای اصلاح باید در گذینه Data Set کلیک کنیم و صفحه کلید شماره ای ضاهر میشه و عدد مورد نظر وارد میکنیم و بر روی تایید یا OK کلیک میکنیمو اگر مقدار منفی لازم بود روی -(minus)کلیک و سپس برای تغییر روی تایید یا OK کلیک میکنیم.
تنظیمات جدید:
rx1_db(dec):-4000
rx2_db(dec):-3800
rx3_db(dec):- 3600
rx4_db(dec):-3400
rx5_db(dec):-3200
rx6_db(dec):-3000
rx7_db(dec):-2800
rx8_db(dec):-2600
rx9_db(dec):-2400
rx10_db(dec):-2200
rx11_db(dec):-2000
rx12_db(dec):-1800
rx13_db(dec):-1600
rx14_db(dec):-1300
rx15_db(dec):-1000
rx16_db(dec):-700
rx17_db(dec):-400
rx18_db(dec):-100
rx19_db(dec):200
rx20_db(dec):500 (Maximum)
11-روی دگمه مربع یا منو که بین دگمه قرمز و سبز قرار داره کلیک میکنیم
12-در مرحله آخر روی Write SND DB to EFS که در بالاترین ردیف قرار داره کلیک میکنیم
13-حالا تمام مقادیر تغییر کرده و میشه با استفاده از کلید قرمز یا Hang Up از قسمت اختیارات خارج شد.
14-برای تغیر به حالت اول هم میشه همه عملیات 2 باره انجام داد و اعداد کارخانه وارد کرد.
آقا ممنونم کارم راه افتاد دستت درد نکنه
.
سلام مجدد دوستان:
دوستان من یه مشکل تو دوربین این گوشی دارم..اونم اینه که وقتی ضبط میکنم گیر میکنه..من رفتم رم توشیبا 8 گیگ گرفتم High speed گرفتم اما بازم گیر میکنه..
فریمور گوشی من 10g هست که قبلا 10f بود ولی خودم آپدیتش کردم الانم کیفیت دوربین فوق العاده است به صورت Avi ضبط میکنه..ولی متاسفانه گیر میکنه..
لطفا دوستان سریعتر کمک کنید آخه من خوانندگی میکنم.وموقع ضبط صدام دیرتر از آهنگ پخش میشه وهمچنین گیر میکنه!!
با تشکر
.
pooria-ir
14-11-2011, 22:19
سلام مجدد دوستان:
دوستان من یه مشکل تو دوربین این گوشی دارم..اونم اینه که وقتی ضبط میکنم گیر میکنه..من رفتم رم توشیبا 8 گیگ گرفتم High speed گرفتم اما بازم گیر میکنه..
فریمور گوشی من 10g هست که قبلا 10f بود ولی خودم آپدیتش کردم الانم کیفیت دوربین فوق العاده است به صورت Avi ضبط میکنه..ولی متاسفانه گیر میکنه..
لطفا دوستان سریعتر کمک کنید آخه من خوانندگی میکنم.وموقع ضبط صدام دیرتر از آهنگ پخش میشه وهمچنین گیر میکنه!!
با تشکر
.
دوست عزیز ،مشکل فقط و فقط از رمتون هستش :20:
رم کلاس 10 استفاده کنین،البته میتونین تا 3 دقیقه رو روی حافظه داخلی ضبط کنین و یا اینکه رو حافظ خارجی با رزولوشن پایین تر ضبط کنین
پوریا جان از کجا بفهمم رمم کلاس چند هست؟؟
یعنی روش مینویسه رم توشیبا کلاس 10 یا چی؟؟
با تشکر
.
pooria-ir
15-11-2011, 21:03
پوریا جان از کجا بفهمم رمم کلاس چند هست؟؟
یعنی روش مینویسه رم توشیبا کلاس 10 یا چی؟؟
با تشکر
.
معمولا روی جعبه مینویسه عزیز ;)
پیشنهادم مارک Patriot هستش یا Team Group
کلاس 10 باشه مشکلی نیست،اما به نظرم بهرین کار اینه که با فروشنده شرط کنی،بگی باز کن فیلم میگیرم اگه تیک نزد میبرم
:10:
پوریا جان وسایر دوستان فکر کنم برای این گوشی آپدیت جدید اومده باشه..ولی من هر کاری میکنم این فایل نصب نمیشه تا آپدیتش کنم B2CAppSetup کسی میدونه این فایل چطوری روی ویندوز اکس پی نصب میشه؟؟
واینکه اصلا چطوری باید آپدیت کنیم از سایت خود ال جی؟؟
اینم لینک آپدیتش..
منتظر جواب شما هستم
.
pooria-ir
21-11-2011, 23:13
پوریا جان وسایر دوستان فکر کنم برای این گوشی آپدیت جدید اومده باشه..ولی من هر کاری میکنم این فایل نصب نمیشه تا آپدیتش کنم B2CAppSetup کسی میدونه این فایل چطوری روی ویندوز اکس پی نصب میشه؟؟
واینکه اصلا چطوری باید آپدیت کنیم از سایت خود ال جی؟؟
اینم لینک آپدیتش..
منتظر جواب شما هستم
.
چرا نمیتونی آپدیت کنی ؟ مشکلت چیه ؟
یه شات بزار از مشکلت
چرا نمیتونی آپدیت کنی ؟ مشکلت چیه ؟
یه شات بزار از مشکلت
پوریا جان من نرم افزار پی سی سوئیت گوشی رو نصب کردم یعنی الان گوشیمو کاملا میشناسه سیستم
بعد این نرم افزار رو میخوام نصب کنم تا این قسمت میاد وگیر میکنه؟؟
باید چی کار کنم.
نکته: من حتی گوشی رو از سیستم جدا کردم ،بعد هم این نرم افزار رو نصب کردم بازم تو همین جا گیر میکنه؟؟
من ویندوز XP سرویس پک 3رو دارم..
ممنون میشم اگه راهنمایی کنی؟؟
.
پوریا جان وسایر دوستان فکر کنم برای این گوشی آپدیت جدید اومده باشه..ولی من هر کاری میکنم این فایل نصب نمیشه تا آپدیتش کنم B2CAppSetup کسی میدونه این فایل چطوری روی ویندوز اکس پی نصب میشه؟
با سلام
من ویندوز سون دارم این برنامه که گفتی نصبیدم و ورژن گوشی رو باهاش آپدیت کردم به ورژن 10k قبلا 10f بود تغییر خاصی ندیدم و حیف یه ساعت نشستن پشت pc برای دانلودش:2:
با سلام
من ویندوز سون دارم این برنامه که گفتی نصبیدم و ورژن گوشی رو باهاش آپدیت کردم به ورژن 10k قبلا 10f بود تغییر خاصی ندیدم و حیف یه ساعت نشستن پشت pc برای دانلودش:2:
پس یعنی روی ویندوز اکس پی جواب نمیده؟؟باید حتما ویندوز 7 داشته باشیم...
مراحل آپدیتش رو توضیح میدی؟؟
.
پس یعنی روی ویندوز اکس پی جواب نمیده؟؟باید حتما ویندوز 7 داشته باشیم...
مراحل آپدیتش رو توضیح میدی؟؟
.
توهمون سایتش به طور کامل توضیح داده شده که با هر ویندوزی سازگاره.شرایط خاصی هم نداره همون توضیح رو بخونی کارت راه می افته.یادت باشه تو همون صفحه پشتیبانی نرم افزار kc910 گزینه اخبارش رو که ببینی همه چی حله.:46:
fishdilo
24-12-2011, 21:00
سلام
آپدیت رو از لینک زیر گرفتم
اولی (ویندوز درایو یو اس بی) که حدود 10.4 مگ هست کامل و بی نقص نصب شد
اما دومی (به روز رسانی نرم افزار) شروع به نصب میشه ولی دیگه ادامه نمیده. شکل زیر:
ویندوز 7 64 بیت
درضمن از کجا بدونیم ورژن نرم افزار گوشی مون چیه
pooria-ir
24-12-2011, 21:59
شما برو تو Phone setting بخش Info اونجا بین ورژنت چنده،شاید نیاز نباشه آپدیت کنی
مال من F هستش که خود مادیران ریخته واسم،فک کنم آخرین ورژن باشه
Lord Farshad
25-12-2011, 17:44
درود و سلام بر دوستان رنواری
آقا دلم واسه همه تنگیده بود :40: از مقداد که اولین رنوار رو گرفت و بعدش من :11: از دارک فیر و گوموش و حسین کچل :31: تا این پسره چی بود !؟ :دی آهان پوریا :دی :11: و اون یارو بسیجیه که باهاش دعوام شد :دی
ما همون .::Farshad::. بیدیم :دی تغییر کاربری دادم فقط الان :دی
یادش بخیر اون زمونا. ولی خداییش عجب گوشی خوفی بود. :40:
راستی نبودم؛ بذار یه داستان بگم اکشن :دی
همتون میدونید که من نشستم تم گوشی رو عوض کردم. خداییش تم قشنگی روش نصب کرده بودم. فقط از یه طرف خسته شده بودم و از طرف دیگه هم فهمیدم آپدیت فارسی اومده براش؛ اگه اشتباه نکنم و درست یادم باشه 10g بود فکر کنم.
خلاصه من دیگه تم جدید نداشتم که بنصبم؛ گفتم یه آپدیت بزنم. ما زدیم واسه آپدیت؛ مرحله دانلود که تموم شد، بعدش رفت واسه نصب کردن. لپ تاپ دوستم که باهاش آپدیت میکردم هنگ کرد :41: بدبختی واسه ما جایی شروع شد که این الجی آپدیتور هنگ کرد و نمیشد کاریش کرد. ما هم که دیگه همه کارا رو کرده بودم؛ کاری نمیشد کرد. گوشی رو کشیدم بیرون از یو اس بی :41:
چشمتون روز بد نبینه :41: :19: :41: چون نصب آپدیت تا نیمه رفته بود، گوشی رو روشن میکردی روی همون آرم الجی میموند و بالا نمیومد و خاک به سر این نرم افزار اخمخ :19: چون وقتی میزدی واسه آپدیت؛ میگفت که گوشی شما آخرین ورژن رو داره و هیچ کاریش نمیشد کرد :41: پدر سگ آپدیته نصفه نصب شده نه گوشی رو بالا می آورد :دی و از یه طرف میگفت من آخرین ورژن ام :دی نمیشه نصب کنی دیگه :دی
خلاصه چشمتون نبینه اینجا رو، چون میدونستم کامتل کاری نمیکنه :دی از طریق همون سایت فارسی الجی بهشون میل زدم [که تازه اونم کلی وقت بعد ج دادند] و دری وری گفته بودند.
رنوار مبارک بریک شده بود :41:
شب رو با عصبانیت و ناراحتی همش تو فکر بودم تا آخرش فرداش نت رو زیر و رو کردم و یه جا تونستم یه فریمور 10d پیدا کنم. مال این بلاد کفر خارجکیا بود :دی ولی لامصب خوب رامی بود. منم که کار با الجی ادیتور رو توی نصب تم بلد بودم؛ رفتم رام رو دان کردم با نرم افزاری که خودش واسه نصب کاستوم میخواست؛ بعد شروع کردم به ور رفتن و خداییش خیلی راحت شد این کاستوم رامه رو بنصبم و گوشی عزیزم اومد بالا :40: :40: :40: یه مدت داشتم و باهاش حال میکردم اما چون توی پیامک فارسی مشکل داشتم باهاش، منم دوباره با این الجی آپدیتور بردم به ورژن جدید.
وایی چقدر وراجی کردم :دی اندازه این 2 سال غیبت رو یه جا پست زدم :دی :40:
-----------------------------------------------
پوریا داشتم تاپیک فن آوا رو میخوندم؛ دیدم از اونجا نت داری. من هم اصفهان یه دونه از این نامحدود PG2 اشون (3 ماهه) رو سفارش دادم؛ فقط لامصب این مرکز مخابراتیمون حالا حالا ها رانژه نمیکنه :دی :41: الان آخرین ورژن رام فارسی واسه ایشون تا چند اومده؟ آخه گوشیمو دادم به بابام و خودم یه گلکسی اس خریدم ( خیانت به عخش :41: :31: ) . آخرین ورژن رو بگو تا بابام وقتی از عسلویه اومد ( نت منم تا اون موقع وصل میشه) وایسم بنصبم واسش :40:
----------------------------------------------
آقا غلط املاییشا به بزرگی خودتون ببخشید. آخه زیاده، حسش نیست برگردم از نو بخونم :دی برای ویژگی های صمعی بصری و راحتی این همه دری وریامو! خوندن هم تا دلتون بخواد شکلک گذاشتم :دی
شاد و پیروز و سربلند باشید :40:
در پناه یزدان.
fishdilo
09-01-2012, 19:15
سلام :11:
گوشی ام اوایل که خریده بودم، خیلی راحت به اینترنت مودم وایرلس خونه مون وصل می شد
الان با همون تنظیمات مودم، وصل نمیشه
MMS هم فعال کردم و تنظیمات رو نصبیدم ولی نمیفرسته، البته دریافت میکنه
تنظیمات گوشی رو به حالت کارخونه هم برگردوندم، ولی باز فایده نداشت و به اینترنت وصل نمیشه!
سلام :11:
گوشی ام اوایل که خریده بودم، خیلی راحت به اینترنت مودم وایرلس خونه مون وصل می شد
الان با همون تنظیمات مودم، وصل نمیشه
تنظیمات گوشی رو به حالت کارخونه هم برگردوندم، ولی باز فایده نداشت و به اینترنت وصل نمیشه!
سلام
فکتوری رست از منو مخفی بکنی فکر کنم حل بشه:19:
-------------------------------------------------------------
به به به آقا فرشاد خوبه والا قدیمی ها هر از گاهی یه سر می زنند به جز داریوش که معلوم نیست کجاست و چی خریده؟:20:
راستی گوشیت هم مبارکه و ... منم تو نخشم که یکی بگیرم البته با آندروید ورژن 4 :8: در ضمن آخرین ورژن رنوار من آپدیتش کردم 10k هستش:46:
fishdilo
10-01-2012, 02:42
سلام
فکتوری رست از منو مخفی بکنی فکر کنم حل بشه:19:
-------------------------------------------------------------
به به به آقا فرشاد خوبه والا قدیمی ها هر از گاهی یه سر می زنند به جز داریوش که معلوم نیست کجاست و چی خریده؟:20:
راستی گوشیت هم مبارکه و ... منم تو نخشم که یکی بگیرم البته با آندروید ورژن 4 :8: در ضمن آخرین ورژن رنوار من آپدیتش کردم 10k هستش:46:
سلام
نشد، ولی معلوم شد که اشکال از تنطیمات مودم هست، ولی چی جوری باید تنظیم بشه رو نمی دونم
خوب شد حواسم بود که بک آپ بردارم :21:
Lord Farshad
14-01-2012, 14:31
درود.
شرمنده که اینو میگم ولی چون دریافت دارید ولی مشکل فقط ارسال هست؛ به نمایندگی ایرانسل حضوری رفتید که درخواست بدید تا ام ام اس تون رو فعال بکنند؟
مخلصیم گوموش جان :40:
کلا پیداست الجی تاپیکش دیگه حال و هوا و شور نداره انگار :41: نه پستی و نه چیزی :46:
پس اگر شد برم تو نخ آپدیت گوش :40: ممنون.
آره. بیا به دنیای آندروید؛ دنیای جالبیه. محدودیت های این رنوار و جاوا هم دیگه نیست :10:
fishdilo
15-01-2012, 23:53
درود.
شرمنده که اینو میگم ولی چون دریافت دارید ولی مشکل فقط ارسال هست؛ به نمایندگی ایرانسل حضوری رفتید که درخواست بدید تا ام ام اس تون رو فعال بکنند؟
مخلصیم گوموش جان :40:
کلا پیداست الجی تاپیکش دیگه حال و هوا و شور نداره انگار :41: نه پستی و نه چیزی :46:
پس اگر شد برم تو نخ آپدیت گوش :40: ممنون.
آره. بیا به دنیای آندروید؛ دنیای جالبیه. محدودیت های این رنوار و جاوا هم دیگه نیست :10:
سلام
همراه اول هست و فعالش کرده ام، اتفاقا" خونه دو تا گوشی رنویر داریم
و یکیش می فرسته و یکیش نمی فرسته، برای همین مطمئنم که مشکل
از گوشی ام هست
amiramiryousefi
21-01-2012, 10:12
دوستان رنوار فروشي دارم چند بفروشم 2ساله دارمش (مشهد)
درود و سلام بر دوستان رنواری
آقا دلم واسه همه تنگیده بود :40: از مقداد که اولین رنوار رو گرفت و بعدش من :11: از دارک فیر و گوموش و حسین کچل :31: تا این پسره چی بود !؟ :دی آهان پوریا :دی :11: و اون یارو بسیجیه که باهاش دعوام شد :دی
ما همون .::Farshad::. بیدیم :دی تغییر کاربری دادم فقط الان :دی
یادش بخیر اون زمونا. ولی خداییش عجب گوشی خوفی بود. :40:
راستی نبودم؛ بذار یه داستان بگم اکشن :دی
همتون میدونید که من نشستم تم گوشی رو عوض کردم. خداییش تم قشنگی روش نصب کرده بودم. فقط از یه طرف خسته شده بودم و از طرف دیگه هم فهمیدم آپدیت فارسی اومده براش؛ اگه اشتباه نکنم و درست یادم باشه 10g بود فکر کنم.
خلاصه من دیگه تم جدید نداشتم که بنصبم؛ گفتم یه آپدیت بزنم. ما زدیم واسه آپدیت؛ مرحله دانلود که تموم شد، بعدش رفت واسه نصب کردن. لپ تاپ دوستم که باهاش آپدیت میکردم هنگ کرد :41: بدبختی واسه ما جایی شروع شد که این الجی آپدیتور هنگ کرد و نمیشد کاریش کرد. ما هم که دیگه همه کارا رو کرده بودم؛ کاری نمیشد کرد. گوشی رو کشیدم بیرون از یو اس بی :41:
چشمتون روز بد نبینه :41: :19: :41: چون نصب آپدیت تا نیمه رفته بود، گوشی رو روشن میکردی روی همون آرم الجی میموند و بالا نمیومد و خاک به سر این نرم افزار اخمخ :19: چون وقتی میزدی واسه آپدیت؛ میگفت که گوشی شما آخرین ورژن رو داره و هیچ کاریش نمیشد کرد :41: پدر سگ آپدیته نصفه نصب شده نه گوشی رو بالا می آورد :دی و از یه طرف میگفت من آخرین ورژن ام :دی نمیشه نصب کنی دیگه :دی
خلاصه چشمتون نبینه اینجا رو، چون میدونستم کامتل کاری نمیکنه :دی از طریق همون سایت فارسی الجی بهشون میل زدم [که تازه اونم کلی وقت بعد ج دادند] و دری وری گفته بودند.
رنوار مبارک بریک شده بود :41:
شب رو با عصبانیت و ناراحتی همش تو فکر بودم تا آخرش فرداش نت رو زیر و رو کردم و یه جا تونستم یه فریمور 10d پیدا کنم. مال این بلاد کفر خارجکیا بود :دی ولی لامصب خوب رامی بود. منم که کار با الجی ادیتور رو توی نصب تم بلد بودم؛ رفتم رام رو دان کردم با نرم افزاری که خودش واسه نصب کاستوم میخواست؛ بعد شروع کردم به ور رفتن و خداییش خیلی راحت شد این کاستوم رامه رو بنصبم و گوشی عزیزم اومد بالا :40: :40: :40: یه مدت داشتم و باهاش حال میکردم اما چون توی پیامک فارسی مشکل داشتم باهاش، منم دوباره با این الجی آپدیتور بردم به ورژن جدید.
وایی چقدر وراجی کردم :دی اندازه این 2 سال غیبت رو یه جا پست زدم :دی :40:
-----------------------------------------------
پوریا داشتم تاپیک فن آوا رو میخوندم؛ دیدم از اونجا نت داری. من هم اصفهان یه دونه از این نامحدود PG2 اشون (3 ماهه) رو سفارش دادم؛ فقط لامصب این مرکز مخابراتیمون حالا حالا ها رانژه نمیکنه :دی :41: الان آخرین ورژن رام فارسی واسه ایشون تا چند اومده؟ آخه گوشیمو دادم به بابام و خودم یه گلکسی اس خریدم ( خیانت به عخش :41: :31: ) . آخرین ورژن رو بگو تا بابام وقتی از عسلویه اومد ( نت منم تا اون موقع وصل میشه) وایسم بنصبم واسش :40:
----------------------------------------------
آقا غلط املاییشا به بزرگی خودتون ببخشید. آخه زیاده، حسش نیست برگردم از نو بخونم :دی برای ویژگی های صمعی بصری و راحتی این همه دری وریامو! خوندن هم تا دلتون بخواد شکلک گذاشتم :دی
شاد و پیروز و سربلند باشید :40:
در پناه یزدان.
دوست عزیزم سلام . منم خوشحالم بعد از این همه مدت برگشتی . منم چندساله دیگه اینجا نیومدم .
بعدشم اگه منظورت از عبارت " یارو بسیجیه" من هستم ، باید خدمت شما عرض کنم من یک روز هم سابقه بسیج ندارم و اصلا ً بسیج الآن رو که فقط شده سهمیه دانشگاه و کسرخدمت سربازی و ... اصلا ً قبول ندارم . من فقط طرز فکرم رو بیان کردم . نمی دونم چرا الآن به محض اینکه کسی از دین حرف بزنه یا از حکومت دفاع کنه ، بهش میگن بسیجی !!! به نظر من بسیجی یعنی کسانی که داوطلبانه به خاطر کمبود وقت ، به داخل میدون مین می دویدن تا راه برای همرزماشون باز شه ، یعنی کسانی که بسیجی شدند تا همه چیزشونو از دست بدن و در قبالش سربلندی و دوری از ننگ و خفت برای وطنشون رو به دست بیارن و در کل یعنی کسانی که خرمشهر رو آزاد کردن . نه کسانی که دنبال امتیاز و موقعیت هستند .
بعدشم چرا وقتی میشه قشنگ و زیبا حرف زد ، از کلمه "یارو" استفاده می کنی ؟ من و تو هردومون ایرانی هستیم ، مسلمون هستیم و در حالت کلی تر ، انسان هستیم . چرا نباید مثل دو هموطن و هم دین و هم نوع با هم صحبت کنیم ؟
اون موقع من اشتباه کردم و حرفی زدم ، اما شما با شدت چندین برابر بیشتر واکنش نشون دادی ... اون حرفا پیش اومد و گذشت . اگرم دعوا نمی کردیم و با خوبی و خوشی و مهربونی تموم می شد بازم می گذشت ... حالا به نظرت کدوم بهتره ؟
وقتی قراره بگذره ، پس بهتره خوب بگذره تا خاطرات خوبی در ذهنمون نقش ببنده . اون عکس العمل شما در اون موقع برای من خاطره تلخی رقم زد و تا چند روز اعصابم رو به هم ریخت . در صورتی که می تونستیم کاری کنیم که تا چند روز همدیگه رو خوشحال کنیم .
ببخشید پرحرفی کردم . برات آرزوی موفقیت دارم . خدانگهدار.
emadpumad
27-03-2012, 18:59
دوست عزیزم سلام . منم خوشحالم بعد از این همه مدت برگشتی . منم چندساله دیگه اینجا نیومدم .
بعدشم اگه منظورت از عبارت " یارو بسیجیه" من هستم ، باید خدمت شما عرض کنم من یک روز هم سابقه بسیج ندارم و اصلا ً بسیج الآن رو که فقط شده سهمیه دانشگاه و کسرخدمت سربازی و ... اصلا ً قبول ندارم . من فقط طرز فکرم رو بیان کردم . نمی دونم چرا الآن به محض اینکه کسی از دین حرف بزنه یا از حکومت دفاع کنه ، بهش میگن بسیجی !!! به نظر من بسیجی یعنی کسانی که داوطلبانه به خاطر کمبود وقت ، به داخل میدون مین می دویدن تا راه برای همرزماشون باز شه ، یعنی کسانی که بسیجی شدند تا همه چیزشونو از دست بدن و در قبالش سربلندی و دوری از ننگ و خفت برای وطنشون رو به دست بیارن و در کل یعنی کسانی که خرمشهر رو آزاد کردن . نه کسانی که دنبال امتیاز و موقعیت هستند .
بعدشم چرا وقتی میشه قشنگ و زیبا حرف زد ، از کلمه "یارو" استفاده می کنی ؟ من و تو هردومون ایرانی هستیم ، مسلمون هستیم و در حالت کلی تر ، انسان هستیم . چرا نباید مثل دو هموطن و هم دین و هم نوع با هم صحبت کنیم ؟
اون موقع من اشتباه کردم و حرفی زدم ، اما شما با شدت چندین برابر بیشتر واکنش نشون دادی ... اون حرفا پیش اومد و گذشت . اگرم دعوا نمی کردیم و با خوبی و خوشی و مهربونی تموم می شد بازم می گذشت ... حالا به نظرت کدوم بهتره ؟
وقتی قراره بگذره ، پس بهتره خوب بگذره تا خاطرات خوبی در ذهنمون نقش ببنده . اون عکس العمل شما در اون موقع برای من خاطره تلخی رقم زد و تا چند روز اعصابم رو به هم ریخت . در صورتی که می تونستیم کاری کنیم که تا چند روز همدیگه رو خوشحال کنیم .
ببخشید پرحرفی کردم . برات آرزوی موفقیت دارم . خدانگهدار.
من این صحبت شما رو می پذیرم
من هم شاهد بحث شما بودم و الان از این حرف شما خوش حالم
Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk
دوستان عزیز گوشی بنده یه مشکل داره و اینکه تاچ کالیبره نمیشه تو منابع خارجی دیدم فقط با یک فریمور بدون مشکل کار میده و اون فریمور هم متاسفانه نتونستم لینک دانلود درستی ازش پیدا کنم یکی بود که مگااپلود بود و اصلا وارد سایتش نمیشد
اسم فریمور KC910-V10b-DEC-29-2008-OPN-DE.CRP
هست و مثل اینکه واسه المانه
ممنون میشم اگه کسی از دوستان این رو داره واسم اپلود کنه یا لینک صحیحی واسه دانلودش بزاره
ممنون
pooria-ir
24-08-2012, 15:34
دوستان عزیز گوشی بنده یه مشکل داره و اینکه تاچ کالیبره نمیشه تو منابع خارجی دیدم فقط با یک فریمور بدون مشکل کار میده و اون فریمور هم متاسفانه نتونستم لینک دانلود درستی ازش پیدا کنم یکی بود که مگااپلود بود و اصلا وارد سایتش نمیشد
ممنون میشم اگه کسی از دوستان این رو داره واسم اپلود کنه یا لینک صحیحی واسه دانلودش بزاره
ممنون
سلام.شما گوشیتون اهویی اینجوری شد ? من گذاشته بودمش تو جیب شلوارم تو گرما.از جیبم که درش آوردم دیگه تاچش بهم ریخته یود و درست هم نشد .مشخص شد که مشکلش سخت افشاریه
Mohammad Yek110
24-08-2012, 15:37
سلام
لمسی مقاومتی هست اعصابمو خورد کرده
یه پیامک میاد Reply رو می زنم خبری نمیشه
یه بار دیگه می زنم اونم حساب می کنه ، چون جای Send و Reply یه جا هست پیامک خالی مفرسته:2:
بعضی وقتا فرمتایی که ساپورت می کنه رو باز نمیکنه:18:
در کل برای عکاسی گوشی خوبیه ولی اگه دوربین مهمه نیست اصلا به درد نمی خوره
pooria-ir
24-08-2012, 15:40
سلام
لمسی مقاومتی هست اعصابمو خورد کرده
یه پیامک میاد Reply رو می زنم خبری نمیشه
یه بار دیگه می زنم اونم حساب می کنه ، چون جای Send و Reply یه جا هست پیامک خالی مفرسته:2:
بعضی وقتا فرمتایی که ساپورت می کنه رو باز نمیکنه:18:
در کل برای عکاسی گوشی خوبیه ولی اگه دوربین مهمه نیست اصلا به درد نمی خوره
والا من که افروختم.ولی تا موقعی که داشتم واقعا ازش راضی بودم.
سلام.شما گوشیتون اهویی اینجوری شد ? من گذاشته بودمش تو جیب شلوارم تو گرما.از جیبم که درش آوردم دیگه تاچش بهم ریخته یود و درست هم نشد .مشخص شد که مشکلش سخت افشاریه
بله کاملا اتفاقی و بدون هیچ ضربه ای این مشکل واسش پیش اومده طبق اطلاعاتی که گرفتم مثل اینکه این مشکل برای خیلی ها پیش اومده و این گوشی یخورده مشکل تاچ داره البته من 2 سال میشه گوشی رو دارم و کاملا راضی بودم فقط تو یک فروم یکی نوشته با همون فریمور که مثل اینکه دستکاری شده اس و واسه المان هم هست مشکل حل میشه که البته فریمور رو نتونستم دانلود کنم
ممنون
fishdilo
24-12-2012, 02:51
سلام
full Caller ID که بشه تو رنویر نصب کرد رو کسی داره
من چند تا از اینترنت گرفتم و نصب نمی شن
بله کاملا اتفاقی و بدون هیچ ضربه ای این مشکل واسش پیش اومده طبق اطلاعاتی که گرفتم مثل اینکه این مشکل برای خیلی ها پیش اومده و این گوشی یخورده مشکل تاچ داره البته من 2 سال میشه گوشی رو دارم و کاملا راضی بودم فقط تو یک فروم یکی نوشته با همون فریمور که مثل اینکه دستکاری شده اس و واسه المان هم هست مشکل حل میشه که البته فریمور رو نتونستم دانلود کنم
ممنون
سلام
بنده حدود 3 سالی میشه که دارم
درسته که تاچش سنگین و دیر بازخورده ولی تا حالا همچین اتفاقی برای من پیش نیامده:n01:
البته با اجازه تون یه s3 هم خریدیم که سالار تنها نباشه:n02:
با این گوشی؛چه خاطره هایی که نداشتیم ما... !! :n02:
یعنی اگه یه سیستم عامل خوب رو این گوشی سوار میکردن؛هنوز هنوزه نگهش میداشتم و به هیچ گوشی دیگه ای ترجیح نمیدادمش خدایی...
حرف نداشت
ولی حیف سیستم عامل نداشت
:n03:
دلم براش تنگ شده و گفتم یه پست در موردش بدم تا شاید ادای دینی کرده باشم نسبت به یکی از بهترین گوشی هایی که تا الان داشتم....:n18::n12::n12::n12::n12:
ممنون
سلام
دوستان من هم گوشیم kc910است و تاچش یهویی خراب شد و به دنبال فریمور مذکور هستم لطفا بگید غیر از lgdmp و این فریمور دیگه چی برا فلش لازم است و روش فلش چه جوری ه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.