مشاهده نسخه کامل
: معرفی گوشی LG KC910 Renoir با لنز 8 مگاپیکسل اشنایدر، صفحه 3 اینچی و امکانات ارتباطاتی کامل
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
pooria.rio
04-06-2010, 21:38
خوب دیگه زیر و بم گوشی در اومده دیگه :20:
حتی رم درست و حسابی هم شناسایی شد!!
فقط نصب تم مونده :41:
چیز دیگه ای هم که نمی شه گذاشت ... بازی و برنامه و آهنگ و اینا هم باید تویه تاپیک های خودش باشه
فکر کنم 200 صفحه بحث راجع به این گوشی دیگه همه رو به سکوت واداشته :46:
خوب دیگه نکته همینه :دی
فرمور و تم مونده که این خیلی مهمه
---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------
البته فكر كنم من قبلا پيشنهاد داده بودم واسه نرم افزارها تاپيك جدا بذاريم
الان من مي خوام نرم افزار جي پي اس و روش نصبش رو پيدا كنم بايد كلي صفحه جستجو كنم!
يا همين كدهاي مربوط به گوشي
اگر آموزشها و نرم افزارها جدا باشه خيلي خوب ميشه و اين تاپيك بمونه واسه پرسش و پاسخ
عزیز تو همون تاپیک نرم افزارها و والپیپرهای رنوار فرشاد عزیز زحمت کشیده آموزش کامل نصب نرم افزلر GPS رو گذاشنته
برنامه updater رویه سیستم من نصب نشد
وگرنه من اون فایل آپدیت گوشی رو دانلود کردم. همون ورژن 14 که دادی... حجمش حدود 100 مگ بودش
ولی این برنامه لعنتی با سیستم ما سره ناسازگاری داره
حالا منتظرم دوستام رو ببینم ، رویه لپ تاپ اونا تست کنم
آپدیت مشکلی نداره به نظرم... حداقل دستورالعمل رو داریم
ولی نصب تم رو .....
برنامه updater رویه سیستم من نصب نشد
وگرنه من اون فایل آپدیت گوشی رو دانلود کردم. همون ورژن 14 که دادی... حجمش حدود 100 مگ بودش
ولی این برنامه لعنتی با سیستم ما سره ناسازگاری داره
حالا منتظرم دوستام رو ببینم ، رویه لپ تاپ اونا تست کنم
آپدیت مشکلی نداره به نظرم... حداقل دستورالعمل رو داریم
ولی نصب تم رو .....
سلام
ويندوزت چيه بگو راهنماييت كنم :10:
من هم رو PC هم رو notebook نصب كردم هيچ مشكلي هم نداشت:20:
در ضمن ورژن 14 كدومه؟
alirezamrl
05-06-2010, 15:44
سلام دوستان.یه سوال داشتم.من از طرفدارای سامسونگ هستم ولی ال جی رو خیلی قبول دارم.من پیکسون دارم میخوام رنوویر بگیرم.خواستم بدونم صدارو تو فیلمبرداری چطور میگیره!منظورم باس هست کسی امتحان کرده!تو محیط با صدای زیاد مثل سالن کنسرت من با پیکسون گرفتم افتضاحه!ولی انگار ال جی هرتز بالاتری داره بهتر میگیره صدارو.خواهشا یکی جواب بده منتظرم
Michael Ropy
05-06-2010, 16:07
سلام دوستان.یه سوال داشتم.من از طرفدارای سامسونگ هستم ولی ال جی رو خیلی قبول دارم.من پیکسون دارم میخوام رنوویر بگیرم.خواستم بدونم صدارو تو فیلمبرداری چطور میگیره!منظورم باس هست کسی امتحان کرده!تو محیط با صدای زیاد مثل سالن کنسرت من با پیکسون گرفتم افتضاحه!ولی انگار ال جی هرتز بالاتری داره بهتر میگیره صدارو.خواهشا یکی جواب بده منتظرم
رنوار یکی از بهترین ظبط صدا ها رو تو فیلمبرداری رو داره....حتی میکروفن جدا هم براش داره...
برای مثال، اون قدیما که دوربین ویوتی رو تست می کردم (که به مراتب از نوار ضعیفتره) من یادمه وقتی مقایسه می کردم، بقیه برند ها صدای باد رو خیلی بد ظبط میکردن ولی ویوتی خیلی عالی ظبط میکرد و صدا دلنشین بود....رنوار هم ارتقاء یافتش هست....باز دوستان تست کنن بهتره...
سلام
ويندوزت چيه بگو راهنماييت كنم :10:
من هم رو PC هم رو notebook نصب كردم هيچ مشكلي هم نداشت:20:
در ضمن ورژن 14 كدومه؟
ویندوز 7 دارم
فایل برنامه رو گرفتم، موقع نصب یه لحظه باز می شه و سریع بسته می شه
آنلاین هم خواستم نصب کنم، همون اولش گیر می کنه و دیگه نمیره
ورژن 14 رو هم پوریا باید توضیخ بده!! چون اون لینک داد و من هم دانلود کردم!!
فکر کنم چند صفحه بری عقب تر، بحثش بود
چند صفحه عقب تر هم بری در مورد همین برنامه Updater یکی از بچه گفته که مشکل از ویندوز نبوده
چون روی سیستمش همه جور ویندوزی ریخته ولی باز برنامه نصب نشده
به خاطر همین ما به نتیجه رسیدیم که با سیستم سازگاری نداره ظاهرا!!!!!
---------- Post added at 05:17 PM ---------- Previous post was at 05:15 PM ----------
گوشی LG kc910 موقع فیلمبرداری یه سیستم نویزگیر داره
یه جوریه که صداهای زائد اطراف رو حذف می کنه
مثلا وقتی داخل یه سخنرانی هستید، صداهای همهمه اطراف رو حذف می کنه
یه کلیپ تبلیغاتی دارم ازش، اگه پیداش کردم میذارم براتون تا بهتر متوجه بشید
ویندوز 7 دارم
فایل برنامه رو گرفتم، موقع نصب یه لحظه باز می شه و سریع بسته می شه
ببين رفيق
اوني كه مي گي يه لحظه مياد و ميره خوب برا همكه اينجوريه كه موقع نصب يه لحظه مياد و ديگه ناپديد ميشه و ميره تا حدود 3 دقيقه و بعد برنامه نصب ميشه و بالا مياد و مشكلي هم نداره اگه اين مرحله رو رد مي كني و باز هم بالا نمي ياد پيشنهاد مي كنم Directx9c رو نصب كني يا بالاتر:10:
برنامه نصب شد
هیچ کار خاصی نکردم... دوباره زدم این دفعه نصب شد
فقط یه چیزی
فایل آپدیتی که من گرفتم فرمتش kdz نیست. فرمتش dz خالیه
چیکار کنیم حالا؟ فرقی می کنه؟
pooria.rio
05-06-2010, 22:04
امتحان کن ببین فرمت DZ توسط برنامه شناسایی میشه یا نه،اگه شناسایی شد یعنی کار میکنه دیگه
تویه تاپیک مربوط به آپدیت اینجوری نوشته
I
مدل گوشی
آدرس فایل آپدیت
نام فایل آپدیت
ولی اون آخری، یعنی نام فایل، چیزی نیست که برنامه می پرسه
برنامه ورژن رو می پرسه. یعنی می پرسه ورژنی که دارید نصب می کنید چیه
من یکی دوبار تست کردم، کار نکرد
هم ورژن زدم، هم اسم فایل رو کامل زدم، باز نشد
الان هم LG USB modem driver رو آپدیت کردم
حالا دوباره تست می کنم ببینم چی می شه
اگه کسی نظری داره بگه
یه چیز دیگه
داخل برنامه نوشته فابل باید اینجوری باشه
file.cab
یعنی پسوند cab باشه
دووووستان
موفق شدم
آپدیت کردم
البته خوب نشده در کل به نظرم
ولی مهم اینه که موفق شدم
و تازه مهم تر از اون اینکه
یه روش جدید برای اینکار پیدا کردم... با یه برنامه جدید
دووووستان
موفق شدم
آپدیت کردم
البته خوب نشده در کل به نظرم
ولی مهم اینه که موفق شدم
و تازه مهم تر از اون اینکه
یه روش جدید برای اینکار پیدا کردم... با یه برنامه جدید
خدا خيرت بده من كه هنوز نتونستم. جايي ندارم كه هم اون برنامه بالا بياد هم بشه اونجا فلشش كنم. حالا روش جديد چجوريه؟ توي روش قبلي بايد به اينترنت كانكت باشي؟ اخه در هردوصورت اون برنامه بالا نمياد. توي مراحل بعدي بايد كانكت باشيم يا نه؟
خدا خيرت بده من كه هنوز نتونستم. جايي ندارم كه هم اون برنامه بالا بياد هم بشه اونجا فلشش كنم. حالا روش جديد چجوريه؟ توي روش قبلي بايد به اينترنت كانكت باشي؟ اخه در هردوصورت اون برنامه بالا نمياد. توي مراحل بعدي بايد كانكت باشيم يا نه؟
اصلا کل داستان یه چیز دیگه ست رفیق
نیازی به برنامه Updater نیست دیگه
یه برنامه جدید لازمه ( که بعدا کامل توضیح میدم) به علاوه فایل آپدیت که قبلا باید دانلود شده باشه
کل زمانی که می بره برای آپدیت کردن، 30 دقیقه ست حدودا. اصلا هم سخت نیست. مثل آب خوردنه
البته من از فریموری که ریختم خیلی خوشم نیومد. الان دارم از طریق همون برنامه Updater قدیمی که همه داریمش ، به صورت آنلاین، دارم بر میگردونم به حالت قبلی
قبل از اینکه این فریمور رو بریزم، با برنامه Lg updater که از طریق اینترنت چک می کردم، می زد هیچ فایل جدیدی برای گوشی شما نیست. ولی الان که رفتم، زده بود که هست. حالا 70 درصدش رفته منتظرم ببینم چی داره می ریزه!!!
اما در مورد اون ورژن 14 که ریخته بودم بخوام بگم.... تغییرات جالبی کرده بودش گوشی
اول اینکه یه ذره جلوه بصری کاسته شده بود. منوها و صفحات معمولی باز می شد. افکت نداشت. ولی به شدت سریع شده بود گوشی.
فارسی نداشت
گجت ها یه چند تایی اضافه شده بود . سرعت باز شدن گجت ها هم خیلی خیلی بیشتر از حالت قبلی بودش
علامت اپراتور رو نشون نمی داد دیگه
تم گوشی یه ذره عوض شده بود. البته شکل آیکون ها در واقع عوض شده بود و رویه تم مشکی هم آیکون های رنگی داشت. ولی کیفیت چندان بالایی نداشت
خلاصه یه سری تغییرات داشت
از همه جالب تر این بود که همه برنامه هایی که خودم ریخته بودم رو هم داشتم!! هیچی پاک نشده بود. همه بازی ها و برنامه هایی که نصب کرده بود، موجود بود!!
اینجا می تونی بخونی تغییرات رو. البته همش اینجوری نبودش. ولی حدودا همینه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه می خواین آیدیت کنید، یه ورژن خوب گیر بیارید
وگرنه مطمئن باشید همین 10f که دارید در مجموع از همه بهتره
بقیه ورژن ها که دستکاری شده هستن، خیلی تر و تمیز نیستن
pooria.rio
06-06-2010, 07:56
آقا دمت گرم،سریعا توضیحات همراه با عکس رو بزار :دی
من حتما میخوام که آپدیت کنم
باید اون ورژن 10 های G رو هم که تو سایته بود امتحان کنیم
چون چندتا هم عربی داشت
فقط زوووود :دی
pooria.rio
06-06-2010, 08:01
اینارو یه نگاه بندازین
djmerikhi
06-06-2010, 15:33
دوستان اگر كمي جستجو مي كنيد انگار اكثر نفراتي كه اين ورژن هاي كرك شده را روي دستگاتهشون ريختن زياد راضي نيستند و اكثر مي گن در اولين فرصت به ورژن قبلي برمي گردند .
دوستان اگر كمي جستجو مي كنيد انگار اكثر نفراتي كه اين ورژن هاي كرك شده را روي دستگاتهشون ريختن زياد راضي نيستند و اكثر مي گن در اولين فرصت به ورژن قبلي برمي گردند .
رفقا
كسي مي دونه فريمور V10F كه مال خود گوشي هستش رو از كجا ميشه گيرش آورد؟
pooria.rio
06-06-2010, 17:21
رفقا
كسي مي دونه فريمور V10F كه مال خود گوشي هستش رو از كجا ميشه گيرش آورد؟
همون سایت ال جی موبایل.آی آر رو بری با نرم افزار خود سایت میتونی به 10f ارتقا بدی
دوستان با عرض پوزش
من دو شبه نخوابیدم!! الان اصلا مغزم کار نمی کنه
فقط اومدم عذرخواهی کنم از اینکه مطلب مربوط به آپدیت رو نمی تونم امشب بذارم
شرمنده...
قول میدم فردا با عکس و کامل براتون بذارم
خوب دوستان... طبق دستور زیر عمل کنید. به راحتی گوشیتون رو می تونید آپدیت کنید
1- این فایل رو دانلود کنید. برنامه ای که داخل این فایل به کار ما میاد LGMDP Euro هستش.
لینک دانلود مستقیم
2- گوشیتون رو در حالت PC Suite به کامپیوتر متصل کنید
3- برنامه LGMDP Euro رو اجرا کنید
4- بعد از اجرای برنامه با صفحه ای مشابه زیر مواجه می شید. گزینه Select port رو بزنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- همینطور که می بینید پورت مربوط به گوشی شما شناسایی شده. اگر اینجوری نبود، گوشی رو مجددا و از اول به حالت Pc suite به کامپیوتر متصل کنید. تاکید می کنم که باید به حالت Pc suite باشه . بعد ازشناسایی پورت، گزینه Connect رو بزنید تا بریم برای مرحله بعد
6- حالا یک صفحه جدید میادش که چند تا جا داره برای فایل browse کردن که ما به هیچ کدوم از اینها کاری نداریم. شما به قسمت پایین سمت راست صفحه توجه کنید. یه گزینه داره به اسم Dz. روش کلیلک کنید تا پنجره ای به شکل زیر باز بشه
من مراحل کار در این پنجره رو با شماره براتون مشخص کردم. توضیح هم میدم که به چه صورت هست
مرحله اول: فایل آپدیتی که قبلا دانلود کردید و می خواین گوشیتون رو باهاش آپدیت کنید رو از اینجا Browse بدید.
مرحله دوم: از این منوی باز شونده می تونید حالت نصب فریمور جدید رو انتخاب کنید. سه حالت وجود داره که اگه از حالت keep all contents استفاده کنید، هیچ کدوم از برنامه های گوشیتون هم پاک نمی شه!!! انتخاب با خوده شماست و من هم در مورد اینکه کدومش بهتره، نظری ندارم
مرحله سوم: گزینه Start رو بزنید، آپدیت گوشی شروع می شه. پس اول مطمئن بشید همه چیز درسته و بعد گزینه Start رو بزنید. به خصوص گوشیتون رو جایی قرار بدید که یه وقت کابل ازش جدا نشه.
7- در طول مرحله نصب، با این پنجره مواجه هستید
اون قسمت مشخص شده، وضعیت و مراحل نصب رو نشون میده. در واقع هر کاری که داره انجام میده رو اونجا می نویسه.
در اواسط مرحله نصب، ممکنه گوشی روشن بشه و فقط یه صفحه زرد رنگ رو نشونتون بده. خیلی نگران نشید. این هم جزئی از مرحله نصبه
8- در پایان این پیغام میادش.
حالا کابل رو از گوشی جدا کنید و گوشی رو روشن کنید
گوشی شما آپدیت شد... تبریک میگم :11:
اگر سوالی بود بگید
راستی... حق آموزش این روش محفوظ است :31:
اگر گوشی رو آپدیت کردید و خوشتون نیومد، می تونید با همون برنامه ی Lg Mobile Update که قبلا داشتید و از خوده سایت LG هم قبل دریافته، گوشی رو مجددا به ورژن 10F برگردونید
البته به صورت آنلاین انجام می شه و فقط با ADSL می شه
Michael Ropy
07-06-2010, 14:41
مرسی زئوس جان بابت آموزش.....میگم ولی یه نکته جالب، تو این عکسی که گذاشتی:
اون خطی که نوشته KC910-MSM6281-V10f-JAN-05-2009-XX رو دقت کنید....اون قسمت رو که بولد کردم اسم یه پردازشگر از شرکت Qualcomm هستش که تو پیکسون و S8300 استفاده شده و فرکانسش 500 مگاهرتز هست....:5: خیلی عجیبه، یعنی تو رنوار هم از همین سی پی یو استفاده شده؟! نکنه یه هشت مگاپیکسلی حداقل سی پی یو مورد نیازش اینه؟!
DariushGreat
07-06-2010, 15:55
اون خطی که نوشته KC910-MSM6281-V10f-JAN-05-2009-XX رو دقت کنید....اون قسمت رو که بولد کردم اسم یه پردازشگر از شرکت Qualcomm هستش که تو پیکسون و S8300 استفاده شده و فرکانسش 500 مگاهرتز هست....:5: خیلی عجیبه، یعنی تو رنوار هم از همین سی پی یو استفاده شده؟! نکنه یه هشت مگاپیکسلی حداقل سی پی یو مورد نیازش اینه؟!
مطمئنی این همونه؟ :18:
pooria.rio
07-06-2010, 16:12
[QUOTE=zeus_1;5030123]اگر گوشی رو آپدیت کردید و خوشتون نیومد، می تونید با همون برنامه ی Lg Mobile Update که قبلا داشتید و از خوده سایت LG هم قبل دریافته، گوشی رو مجددا به ورژن 10F برگردونید
البته به صورت آنلاین انجام می شه و فقط با ADSL می شه[/اولا دمت گرم که بالاخره این کارو راه انداختی
اولا دمت گرم که این کارو انجام دادی
دو اینکه اگه میشه بهترین ورژنی رو که میتونیم بهش آپگرید کنیم لینکش رو بزار :دی
ببینید دوستان
تا جایی که من فهمیدم این ورژن هایی که دستکاری شدن، مثل 11 و 12 و 13 و 14، یه سری فرق های خاصی دارن
یه بار لینکشو گذاشتم براتون که چه فرق هایی دارن
من خودم 14 رو نصب کردم. از نظر ظاهری واقعا چنگی به دل نمی زنه
کاملا واضحه که توسط یه شرکت معتبر این فریمور تهیه نشده. حتی از گرافیک آیکون ها هم می شه دستکاری شدن رو تشخیص داد
زبان فارسی هم که نداره
ولی همونجوری که قبلا گفتم، از نظر سرعت گوشی، واقعا به طرز عجیب غریبی سرعت رو زیاد می کنه
افکت ها رو کم می کنه، و در عوض سرعت رو زیاد می کنه
ولی به شخصه فکر نکنم بین ورژن های شرکتی و ORG که موجود هست، تفاوت چندانی وجود داشته باشه
اگه می خواین تفاوت رو احساس کنید، باید یکی از همین ورژن ها OPN و دستکاری شده رو انتخاب کنید و نصب کنید
وگرنه من خودم بعید می دونم ورژن های اورجینال فرقی محسوسی با هم داشته باشن
ضمن اینکه آخرین ورژن اروجینال هم ، 10F هست که همه داریمش
دیگه تصمیم با خودتونه.... تفاوت رو می خواین یانه؟؟ اگه می خواین باید اورجینال رو بیخیال بشید
یه چیز دیگه رو هم یاتون باشه
با این برنامه که معرفی کردم، می تونید گوشی رو به ورژن های OPN تغییر بدید، بدون اینکه هیچی پاک بشه
ولی اگه یه وقتی خواستید دوباره برگرودونید به ورژن 10F اون وقت دیگه همه چیزتون پاک می شه. چون باید با LG update کار کنید
---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 05:44 PM ----------
همین ورژن 11 که تویه اینک بالا هست به نظرم خوب باشه
چون یه سری موارد رو داره که من تویه ورژن 14 ام نداشتم.... تغییرات خوبی هم ایجاد می کنه
من پیشنهاد می کنم چند تا رو نشون کن و دانلود کن
یه سبک و سنگین کن ببین کدومش بهتره... نهایتش می تونی همه رو تک تک نصب کنی و هر کدوم رو حال کردی آخر سر بریزی :27:
يه سوال. بايد انلاين انجامش داد؟ اخه وقتي فايل فريمور رو دان كرديم ديگه چرا بايد انلاين باشيم؟
اين برنامه گوشي منو نميشناسه. وقتي refresh رو ميزنم com6 رو مينويسه enable رو مينويسه اما مدل گوشيمو نميشناسه. يه سري مدل گوشي ميده اما هيچكدومش gc900 ني. اين روش واسه تمام گوشيهاي الجي نيست.
يه سوال. بايد انلاين انجامش داد؟ اخه وقتي فايل فريمور رو دان كرديم ديگه چرا بايد انلاين باشيم؟
نه نیازی نیست آنلاین باشید حتما
اون آنلاین که گفتم برای برگردوندن به حالت قبلی بود که با برنامه Lg update انجام می شه
اینکه روش برای چه گوشی هایی جواب میده رو راستش نمی دونم . به خاطره همین نگفتم که برای همه گوشی هاست . صرفا تویه همین تاپیک renoir گذاشتمش
اگه بشه تست کرد با گوشی ها مختلف خیلی خوب می شه
اما اینجوری که شما میگی، احتمالا فقط با همین Kc910 جواب بده
pooria.rio
07-06-2010, 19:27
یعنی مثلا ورژن 10G نداریم؟؟؟
یعنی مثلا ورژن 10G نداریم؟؟؟
فکر نکنم این ورژن ها به ترتیب الفبا مرتب شده باشن
اما من یه چیزی رو فهمیدم
این ورژن 10F که با برنامه LG update ریختم رویه گوشی، برای سال 2009 نیست. برای 2008 باید باشه
چون وقتی تاریخ رو می خوای تنظیم کنی، اون اولش روی 01/01/2008 هستش
اگه برای 2009 بودش، باید به طور پیش فرض 01/01/2009 بودش
پس اگه یه ورژن 2009 اروجینال پیدا کردی، می تونی تستش کنی
فکر نکنم این ورژن ها به ترتیب الفبا مرتب شده باشن
اما من یه چیزی رو فهمیدم
این ورژن 10F که با برنامه LG update ریختم رویه گوشی، برای سال 2009 نیست. برای 2008 باید باشه
چون وقتی تاریخ رو می خوای تنظیم کنی، اون اولش روی 01/01/2008 هستش
اگه برای 2009 بودش، باید به طور پیش فرض 01/01/2009 بودش
پس اگه یه ورژن 2009 اروجینال پیدا کردی، می تونی تستش کنی
ايول رفيق :11:
واقعا كه دست مريزاد عجب كلوپي شده والا:10:
این هم ورژن 10g
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید"]
این هم یک ورژن عربی
KC910-DZ-V10i-MAR-24-2009-ARB.dz
pooria.rio
07-06-2010, 22:40
خوب تستش کن ،بگو اگه خوبه ما هم بریزیم :دی
خوب تستش کن ،بگو اگه خوبه ما هم بریزیم :دی
:31: زرنگی؟؟؟؟
من یه بار تست کردم کافیه دیگه
نوبت شماهاست
هر کی یه بار تست کنه، تقریبا همه ورژن ها رو می شه تست کرد :46:
من فعلا آپدیت رو بخیال شدم... و دنبال تصب تم هستم
:27:
پوریا... کدوم ورژن چشمت رو گرفته؟؟
بگو شاید تستش کردم
چون خودم بدم نمیاد یه بار دیگه یه تستی بزنم
بگو که اگه خواستم آپدیت کنم، باید فایل ها رو د دانلود کنم و بعد از نصب هم با هر کدوم یکی دو روزی کار کنم
pooria.rio
08-06-2010, 08:42
من با تجربه ای که از ویوتی دارم،دیدم بین ورژن f و G کلی فرق بود
یعنی سرعت دستگاه کیفیت فیلم برداری خیلی بیشتر میشد
بخاطر همین نظرم رو ورژن G هستش
هم عربیش،هم انگلیشش :دی
نه نیازی نیست آنلاین باشید حتما
اون آنلاین که گفتم برای برگردوندن به حالت قبلی بود که با برنامه Lg update انجام می شه
اینکه روش برای چه گوشی هایی جواب میده رو راستش نمی دونم . به خاطره همین نگفتم که برای همه گوشی هاست . صرفا تویه همین تاپیک renoir گذاشتمش
اگه بشه تست کرد با گوشی ها مختلف خیلی خوب می شه
اما اینجوری که شما میگی، احتمالا فقط با همین Kc910 جواب بده
مرسي از توضيحت. اما فك نميكنم فقط واسه رنوار كار كنه. فك كنم فقط واسه گوشيهايي كار ميكنه كه فريمورشون dz باشه. و خيلي از گوشيهاي الجي اينجورين.
من با تجربه ای که از ویوتی دارم،دیدم بین ورژن f و G کلی فرق بود
یعنی سرعت دستگاه کیفیت فیلم برداری خیلی بیشتر میشد
بخاطر همین نظرم رو ورژن G هستش
هم عربیش،هم انگلیشش :دی
خوب پس خودت لینک رو بده ... هر کدوم رو می خوای
فقط از سایت های فیلتر نباشه. مثلا مگا آپلود نباشه
وقتی نصبش کردم، خبرت می کنم که هر سوالی داشتی، تست کنم برات
یه چیز دیگه... مطمئن شو که فایل Dz باشه
من دیشب یکی دانلود کردم که نبودش
مرسي از توضيحت. اما فك نميكنم فقط واسه رنوار كار كنه. فك كنم فقط واسه گوشيهايي كار ميكنه كه فريمورشون dz باشه. و خيلي از گوشيهاي الجي اينجورين.
یعنی گوشی شما Dz نیست؟؟ و اصلا Dz وجود نداره براش؟؟
چون دیشب برای همین رنوآر یه فایلی دانلود کردم که Dz نبودش.
شاید برای شما هم فرمت های مختلفی داشته باشه
ولی چیزی که مسلمه، برنامه فقط با dz کار می کنه
pooria.rio
08-06-2010, 17:49
خوب پس خودت لینک رو بده ... هر کدوم رو می خوای
فقط از سایت های فیلتر نباشه. مثلا مگا آپلود نباشه
وقتی نصبش کردم، خبرت می کنم که هر سوالی داشتی، تست کنم برات
یه چیز دیگه... مطمئن شو که فایل Dz باشه
من دیشب یکی دانلود کردم که نبودش
همون 2 تایی که خودت تو صفحه قبل گذاشتی دیگه
عربیه که ورژن I بودش
و انگلیشه که ورژن G بودش
تو پستهاي قبليت آدرس يه لينك دادي كه من رفتم تو يه برنامه داشت بنام theme editor راستش من هر كاري كردم نتونسام DL كنم راجع بهش چيزي مي دوني؟:20:
تو پستهاي قبليت آدرس يه لينك دادي كه من رفتم تو يه برنامه داشت بنام theme editor راستش من هر كاري كردم نتونسام DL كنم راجع بهش چيزي مي دوني؟:20:
من دانلودش کردم
ولی چیز خاصی نیست. باهاش باید یه فایل با پسوند GZ رو باز کنی و ادیت کنی. مثلا باهاش شکل آیکون ها و اینجور چیزها رو می شه ادیت کرد
حالا اینکه این فایل GZ چیه و کجاست، من نمی دونم. فقط یه جا چند تا عکس دیدم ...تویه همون سایت بود به نظرم... ولی توضیحی نداده بود که چه جوری به این فایل دسترسی داشته باشیم
در زمینه تم شدیدا پیگیرم... خبری بشه، حتما بهتون میگم
نه واسه من kdz هستش. و توي سايت الجي يه ليست از فريمورها هست واسه گوشيم كه همشون با پسوند kdz هستن.
پوریا..... کجایی که ببینی؟؟؟ :10:
این 10G واقعا خوشگله :8:
یعنی حرف نداره ظاهرش
همه چیزش مثل همون 10F می مونه... بهتر بگم، همه چیزش مثل فریمور های اورجیناله و کامله کامله.
از نظر عملکرد و سرعت و همه چیز مثل همون 10F خودمون می مونه... البته سرعت کمی بیشتره
ولی دو تا فرق داره
اول اینکه قطعا برای 2009 هستش. به دلیل همون تنظیم تاریخی که اول کار میاد و قبلا توضیح دادم. و صد در صد از اون 10F که خوده سایت میده، جدیدتره
دوم ، فرق ظاهری به شدت زیادی داره
تم سفیدش واقعا خووووشگله
آیکون های گجت ها همه فرق می کنه و از اون حالت مربعی خارج شده :20:
اصلا چرا دارم توضیح میدم؟؟
چند تا عکس می ذارم... البته عکس ها واضح نیست، چون دوربین خوب نداشتم. فقط می خوام حدودی ببینید چه جوریاست.
باز هم از بی کیفیتی عکس ها پوزش می خوام
گجت ساعت رو ببینید... مربعی شده. اون یکی هم گچت speed dial هستش . اون آخری هم که پایین صفحه است، Music
ضمن اینکه عکس بکگراند هم مربوط به خوده تم می شه و من نذاشتم :31:
تولبار پایین رو هم که حتما می بینید چه قدر زیاد فرق کرده و چه قدر خوشگل شده
منوها که شکل آیکون ها عوض شده. خیلی هم قشنگ و تر تمیزه. تویه این عکس ها واقعا معلوم نمی شه.. حیف
قسمت setting که میری، آیکون ها رنگی نیست و یه حالت متمایزی داره که باز هم به نظرم خیلی قشنگ اومد
تم مشکی ، آیکون های اصلیش مثل همون گوشی خودتون می مونه. ولی داخل قسمت های محتلف می شی، شکل آیکون ها فرق می کنه که در کل خوبه به نظرم. ولی واقعا تم سفیدش خیلی قشنگه. همه چیزش فرق می کنه. کوچکترین مواردش هم فرق داره و خیلی روش کار شده
وقتی میری داخل قسمت New message یه گزینه جدید داره. Live! postcard
همینطور داخل خوده قسمت messeagin هم یه گزینه جدید داره به اسم Live studio که وقتی روش می زنی می خواد وارد یه قسمتی از سایت Vodafone بشه که ظاهرا فیلتره!!
گوشی رو که با کابل وصل می کنی به کامپیوتر یه گزینه داره به اسم ..PC internet
راستش دقت نکردم قبلا بوده یا نه... این رو شما چک کنید ببینید دارید یا نه
کلا از ظواهر امر بر میاد که فریمور مخصوص Vodafone باشه. چون چند تا گزینه داره که مربوط به اون می شه
و در مجموع.... توصیه می کنم نصب کنید. هیچی نداشته باشه، حداقل تم خوشگلی داره
و موزیک پلیر با ظاهر جدید!! البته فقط روی تم سفید
نکته جالب: sms فارسی رو راحت دریافت می کنه
حتی حروف " گچ پژ" رو هم نشون میده
ولی زبان فارسی نداره... یعنی منوها فارسی نمی شه... تایپ فارسی هم نداره
.................................................. ....
.................................................. .....
سوالی هست بپرسید
pooria.rio
09-06-2010, 13:34
آقا دمت گرم،شدیدااااا
حالا ببین توی مثلا بخش عکاسی یا فیلمبرداری هم چیزی تغییر کرده یا نه
مثلا رزولوشن فیلمبرداری یا کیفیت یا ...
دوستان ورژن عربی هم تست شد
علاوه بر عربی، فارسی هم داره
همه چیزش مثل همون 10F می مونه. هیچ فرقی نداره. حتی یه ذره . اون دوستی که ورژن 10F رو می خواست، می تونه این رو به جاش دانلود کنه
2008 هم هست
در نتیجه
اگه زبان فارسی می خواین ( تایپ فارسی و منوی فارسی) همون ورژن 10F رو بذارید بمونه و اصلا دست به گوشی نزنید
ولی اگه براتون تایپ فارسی مهم نیست
حتما 10G رو نصب کنید
آقا دمت گرم،شدیدااااا
حالا ببین توی مثلا بخش عکاسی یا فیلمبرداری هم چیزی تغییر کرده یا نه
مثلا رزولوشن فیلمبرداری یا کیفیت یا ...
هیچ فرقی نداره
فقط من احساس کردم روی ورژن 10g اون مشکل تیک زدن فیلمبرداری یه ذره کمتر شده... ولی هنوز وجود داره
بچه ها یه سوال
وقتی یه فریموری نصب می کنی که فارسی هم داره و زبان رو رویه حالت اتوماتیک میذاری، خود به خود منوهای گوشی رو فارسی می کنه
از کجا می دونه که باید فارسی کنه زبان رو؟؟ چرا انگلیسی نمی کنه؟؟
یعنی گوشی ها سفارش ایران ساخته شده؟؟؟
...........................
یه سوال دیگه
من از اس ام اس ها با برنامه pc suite یه کپی گرفتم
می شه دوباره بر گردوندش رویه گوشی؟؟
pooria.rio
09-06-2010, 17:25
بچه ها یه سوال
وقتی یه فریموری نصب می کنی که فارسی هم داره و زبان رو رویه حالت اتوماتیک میذاری، خود به خود منوهای گوشی رو فارسی می کنه
از کجا می دونه که باید فارسی کنه زبان رو؟؟ چرا انگلیسی نمی کنه؟؟
یعنی گوشی ها سفارش ایران ساخته شده؟؟؟
یه سوال دیگه
عزیز گوشی ها به سفارش نمایندگی ایران ساخته میشن،اما کره ای هستن،دقت کرده باشی رو جعبه گوشی هم IRN زده
زبان اتوماتیک هر فرموری فرق میکنه،
مثلا فابریک گوشی فارسی هستش
اما ممکنه یه فرمور دیگه انگلیش باشه
در مورد سوال دومت،والا تا اونجایی که میدونم قابل بازگردانی به گوشی نیست،اما من ور نرفتم با برنامش،یه کم ور برو شاید یه RESTORE یا چیزی شبیه این داشته باشه
Michael Ropy
09-06-2010, 21:56
یه سوال دیگه
در مورد سوال دومت،والا تا اونجایی که میدونم قابل بازگردانی به گوشی نیست،اما من ور نرفتم با برنامش،یه کم ور برو شاید یه RESTORE یا چیزی شبیه این داشته باشه
مگه گزینه Restore نداره؟! من یادمه برای کانتکت ها و ممو و... داشت....حالا اس ام اس رو نمی دونم....
عزیز گوشی ها به سفارش نمایندگی ایران ساخته میشن،اما کره ای هستن،دقت کرده باشی رو جعبه گوشی هم IRN زده
زبان اتوماتیک هر فرموری فرق میکنه،
مثلا فابریک گوشی فارسی هستش
اما ممکنه یه فرمور دیگه انگلیش باشه
من هر فریموری دانلود کردم که زبان فارسی رو داشت، به طور پیش فرض فارسی رو انتخاب می کرد. هر چی که هست مربوط به خوده گوشی باید باشه
---------- Post added at 11:09 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------
مگه گزینه Restore نداره؟! من یادمه برای کانتکت ها و ممو و... داشت....حالا اس ام اس رو نمی دونم....
برای همه چیز داره به جز اس ام اس
اصلا اس ام اس و ایمیل یه قسمت جداست
خوب اگه قابلیت برگردوندن نداره، پس به چه دردی می خوره؟؟
چون فایلی که به عنوان خروجی میده مرتب نیست و جوری نیست که بشه بخونیش
این هم به درخواست آقا پوریا و برای اینکه همه چیز یک جا باشه تا مجبور نشید دنبالش بگردید
این هم به درخواست آقا پوریا و برای اینکه همه چیز یک جا باشه تا مجبور نشید دنبالش بگردید
ببين رفيق مي توني يه چندتا از اينتر فيس فريمور جديدت عكس با كيفيت خوب بذاري؟
خواهشا يه كاريش بكن لازمش دارم ببينم خوب بود مي خوام بريزمش تو گوشي........:10:
ببين رفيق مي توني يه چندتا از اينتر فيس فريمور جديدت عكس با كيفيت خوب بذاري؟
خواهشا يه كاريش بكن لازمش دارم ببينم خوب بود مي خوام بريزمش تو گوشي........:10:
باشه... امروز چند تا عکس می گیرم :10:
ولی در کل مطمئن باش چیزی رو از دست نمیدی. چون فقط اس ام اس هات پاک می شه و یه سری از تنظیمات عوض می شه
بقیه چیزها همونجوری که هست می مونه. نهایتش اگه خوشت نیومد، همون ورژن عربی که گفتم شبیه 10F می مونه رو می ریزی
ولی مطمئن باش خوشت میاد :31:
با این حال، امروز که رفتم بیرون، یه گوشی با دوربین درست و حسابی پیدا می کنم و چند تا عکس خوب میذارم براتون
این هم چند تا عکس واضح تر از محیط ورژن 10g
در این عکس چند تا گجت رو هم می بینید. ساعت، هواشناسی، spaad dial و تقویم... هر سه فرق دارن . قشنگتر شدن :46:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] V10G/DSC00005.JPG
تولبار پایین
منوها
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] V10G/DSC00046.JPG
موزیک پلیر
حالت تنظیم صدا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] V10G/DSC00010.JPG
این هم چند تا عکس واضح تر از محیط ورژن 10g
در این عکس چند تا گجت رو هم می بینید. ساعت، هواشناسی، spaad dial و تقویم... هر سه فرق دارن . قشنگتر شدن :46:
آقا واقعا دستت درد نكنه خوب شده:10:
ولي بهتر از اينش نيست؟...:31:
دو مطلب : 1 - اگه یادتون باشه گفتم گوشی من برای نظرسنجی های اس ام اسی مثل برنامه نود ، اس ام اسش نمیره . چند روز پیش تهران بودم و رفتم کامتل که اون خانومه بهم گفت این طبیعیه و این گوشی همینطوریه :18: افتضاحشو در آوردن .
در مورد رم هم رفتم از طبقه چهارم علاالدین پلاک 346 یه Sandisk گرفتم 8 گیگ کلاس 2 قیمت 19 تومن که خداروشکر دیگه تیک نمی زنه و برجستگی هم داره . البته ناگفته نماند توشیبای خودمم برجستگی داشت ولی تیک می زد .
....................
2 - حالا که بحث آپدیت داغ شده ، بچه ها یه لطفی بکنید ببینید با این ورژن های جدید که نصب می کنید میشه با کابل خروجی تلوزیون ، به غیر از فیلم ، عکس هارو هم از تلوزیون دید ؟
لطفا اینو چک کنید خیلی برام مهمه . آخه اگه از اول می دونستم خروجی تلوزیونش عکسارو نشون نمیده اصلا ً این گوشی رو نمی خریدم . تا این حد برام مهمه پس لطفا ً کمک کنید . متشکرم .
من کابل ندارم
وگرنه برات تست می کردم
ولی اگه همینجوری بخوام حدس بزنم، بعید می دونم همچین تغییراتی ایجاد شده باشه
البته فقط یک حدس بر اساس تجربه ست
دو مطلب : 1 - اگه یادتون باشه گفتم گوشی من برای نظرسنجی های اس ام اسی مثل برنامه نود ، اس ام اسش نمیره . چند روز پیش تهران بودم و رفتم کامتل که اون خانومه بهم گفت این طبیعیه و این گوشی همینطوریه :18: افتضاحشو در آوردن .
در مورد رم هم رفتم از طبقه چهارم علاالدین پلاک 346 یه Sandisk گرفتم 8 گیگ کلاس 2 قیمت 19 تومن که خداروشکر دیگه تیک نمی زنه و برجستگی هم داره . البته ناگفته نماند توشیبای خودمم برجستگی داشت ولی تیک می زد .
....................
2 - حالا که بحث آپدیت داغ شده ، بچه ها یه لطفی بکنید ببینید با این ورژن های جدید که نصب می کنید میشه با کابل خروجی تلوزیون ، به غیر از فیلم ، عکس هارو هم از تلوزیون دید ؟
لطفا اینو چک کنید خیلی برام مهمه . آخه اگه از اول می دونستم خروجی تلوزیونش عکسارو نشون نمیده اصلا ً این گوشی رو نمی خریدم . تا این حد برام مهمه پس لطفا ً کمک کنید . متشکرم .
سلام
گفتم اين چند روزه نيستي!
نگو كه مسافرت.......:21:
1- اينكه دست به سرت كردند
2-رمت مباركه:11: در مورد برجستگي هم كه ديگه منتفي شده:41:
در مورد نمايش عكس از تلوزيون هم بايد منتظر يه فريمور باشي كه اين امكان و داشته باشه چون فقط اين كار از طريق دستكاري فريمور يا همون سيستم فلش گوشي امكان پذيره:46:
pooria.rio
13-06-2010, 11:04
...............
ببخشید شرمنده ،اما اون خانومه تو کامتل گ..ه زیادی خورده
یه مشت بی سوادن
من احتمال میدم با آپدیت فرمور مشکلت حل شه
چون واسه من این مشکل رو نداره
ضمنا اگه ممکنه یه عکس از رم و جعیش هم بزار
ممنون :11:
ببخشید شرمنده ،اما اون خانومه تو کامتل گ..ه زیادی خورده
یه مشت بی سوادن
من احتمال میدم با آپدیت فرمور مشکلت حل شه
چون واسه من این مشکل رو نداره
ضمنا اگه ممکنه یه عکس از رم و جعیش هم بزار
ممنون :11:
پوريا جان
نگفتي اين همه عكس رو برا چي ميخواييش؟
شايد كلكسيوني، چيزي....:46:
آخه هركي رم ميگيره يه عكس ازش ميخواي:31:
pooria.rio
13-06-2010, 20:08
میخوام با دست پر برم بازار :دی
چند مدل رم رو داشته باشم تا اگه یکیش گیر نیومد اون یکی رو بگیرم
daynakopak
13-06-2010, 23:38
سلام
گفتم اين چند روزه نيستي!
نگو كه مسافرت.......:21:
:46:
شما خودت كجايي؟
مي گم من نقشه مشهد رو براي جي پي اس ميخوام
نرم افزار رو نصبيدم فقط نقشه رو ميخوام
تو اون تاپيك درخواست دادم خبري نشد يكي بگه از كجا بگيرم
pooria.rio
14-06-2010, 07:08
شما خودت كجايي؟
سلام جیگر :دی
اینجا میتونی نقشه رو گیر بیاری
بجای خط تیره هم بزار ir-tci dot org
شما خودت كجايي؟
من كه هميشه هستم موضوع چيه؟:15:
يه مثلي هست كه ميگه به جاي ماهي دادن ماهيگيري ياد دهيد
جيگر اين نرم افزار اطلس كريتور رو DL كن بعد هر نقشه اي دلت مي خواد باهاش درست كن به همين راحتي
من نقشه مشهد رو دارم اونهم با زوم 16 ولي چون هجمش زياده نمي تونم آپش كنم شرمنده ولي اگه خواستي اين نرم افزار اطلس كريتور رو برات مي تونم آپش كنم:10:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبجای خط تیره هم بزار -----------
اينجا هم مثل اونجاست كه ...:16:
Michael Ropy
15-06-2010, 17:29
اينجا هم مثل اونجاست كه ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب چیه مگه خنده داره؟! :دی شاید واقعا اسم سایتش همین باشه....:دی
پوریا بیا درستش کن!!!
خوب چیه مگه خنده داره؟! :دی شاید واقعا اسم سایتش همین باشه....:دی
پوریا بیا درستش کن!!!
همون ديگه:14:
Michael Ropy
16-06-2010, 22:41
سلام برادران....میگم این ورژن v10g رو نصب کردم ولی خبری از اون تم نیستش که؟!!؟ :41: قضیه چیه؟!
گوموش جان بابا خیلی با وفا و با معرفتی .
چون فهمیدی من چند روز خبری ازم نیست ولی بقیه چه من باشم چه دو سال نیام فرقی براشون نمی کنه .
.........
راستی یه چیز جالب . گوشیم که واسه نظرسنجی های اس ام اسی نظر نمی داد خود به خود درست شده .
DariushGreat
18-06-2010, 10:30
گوموش جان بابا خیلی با وفا و با معرفتی .
چون فهمیدی من چند روز خبری ازم نیست ولی بقیه چه من باشم چه دو سال نیام فرقی براشون نمی کنه .
.........
راستی یه چیز جالب . گوشیم که واسه نظرسنجی های اس ام اسی نظر نمی داد خود به خود درست شده .
باز این حرف زد! :دی خجالت بکش بابا... :46: این چه حرفیه؟ :10: به چه زبونی بگیم که دوستت داریم؟ حتما باید یه دسته گل برات بفرسیتم؟! :دی
...............................
مدت طولانی ایه که بخاطر درس نبودم. فضیه این تمه چیه؟
شاد باشین :دی
Michael Ropy
19-06-2010, 21:18
میگم برادران، این هدست رنوار رو از کجا میشه تهیه کرد؟! گارانتی که گفت نداریم....اصلا قطعه گفت نمی فروشن!!!!!
Michael Ropy
19-06-2010, 22:00
سلام برادران....میگم این ورژن v10g رو نصب کردم ولی خبری از اون تم نیستش که؟!!؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قضیه چیه؟!
زئوس جان کجایی؟! :دی کمک میخوام برادر!!!!
pooria.rio
19-06-2010, 22:28
میگم برادران، این هدست رنوار رو از کجا میشه تهیه کرد؟! گارانتی که گفت نداریم....اصلا قطعه گفت نمی فروشن!!!!!
مثه اینکه باید فحش بدم بازم :دی
گارانتی غلط کرد گفت قطعه نمیفروشیم
یه برچسب زدن تو همون اتاق اولی اندازه ی کله ی اون دختره که اونجا میشینه :27:
روش بزرگ نوشته پارس کامتل فروش استثنایی قطعات جانبی را آغاز کرد:2:
زیرشم قیمت و اینارو زده
djmerikhi
20-06-2010, 13:07
دوستان بعيد مي دونم اين شركت الجي پاسخ گوي ما ايرانيها باشه چون بنده از مدير عاملشون تا مدير قسمتهاشون همه ايميل دادم ولي هيچ پاسخ يا پيگيري هم از سوي اونها انجام نشد در آخر هم امروز از كامتل زنگ زدن يا بيا گوشي رو ببر يا يه فكر بد براش مي كنيم ......
به هر حال براي شركت ال جي و كلا خدمات پس از فروشش توي ايران واقعا متاسفم حداقل حالا كه سامسونگ دارم فرق خدمات و گارانتي رو مي فهمم اميدوارم هيچ كدام از شما به مسئله اي برنخوريد كه با گارانتي حل بشه كه حداقل در اين برند تعطيله ...
زئوس جان کجایی؟! :دی کمک میخوام برادر!!!!
خوب .... من برگشتم
گفتم بذار این ماه اینترنت رو شارژ نکنم شاید تونستم اعتیادش رو کنار بذارم... ولی بیشتر از 3 روز طول نکشید
چی شده؟؟ این قضیه تم چیه؟؟ اگه اون تم نیست، پس چه تمی الان داره؟؟
یه چیز دیگه در مورد این ورژن f اینه که : اون قسمت مربوط به برنامه های گوگل رو نداره
فقط برنامه گوگل مپ رو داره
البته زیاد هم مهم نیست. چون به جز گوگل مپ، بقیه اشون در واقع میانبر برای ورود به قسمت های محتلف گوگل بودن.... ولی هر چی که بود، نداره این
مايكل كجايي پس؟
چرا نمياي توضيح بدي؟ اومدي يه تشكر و فينيش.....:17:
Michael Ropy
22-06-2010, 21:07
چرا نمياي توضيح بدي؟ اومدي يه تشكر و فينيش.....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده وقت نداشتم جواب بدم! :دی فقط ردپا گذاشتم!!! :دی
من اون ورژن 10g که لینکشو گذاشته بودید نصب کردم بعد میزنه ورژن g ولی همون تم های قبلی رو داره و تم جدید در کار نیست! :41:
من اون ورژن 10g که لینکشو گذاشته بودید نصب کردم بعد میزنه ورژن g ولی همون تم های قبلی رو داره و تم جدید در کار نیست! :41:
حالا زئوس بايد جواب بده..............:34:
حالا زئوس بايد جواب بده..............:34:
والا هر چی فکر می کنم به هیچ نتیجه ای نمی رسم
بهترین جوابی که دارم: نمی دونم!! :41:
می خوای یه بار دیگه نصب کن ببین چی می شه
کسی دیگه ای نیست اینجا که آپدیت کرده باشه تا ببینیم این مشکل برای بقیه هم هست یا نه؟؟
پوریا.... تو چیکار کردی؟؟ آپدیت نکردی؟؟؟
pooria.rio
23-06-2010, 21:10
پوریا.... تو چیکار کردی؟؟ آپدیت نکردی؟؟؟
من گذاشتم بعد از امتحانات ترم تمارو بریزم :دی
بابا كلافه شديم
كسي نيست اين تايپيك رو بالا بياره؟:13:
بچه ها یه سوال ... لطفا ً جواب بدید منتظرم . . . :11:
من با برنامه Total video converter چند فایل فیلم رو که با گوشی گرفته بودم به هم چسبوندم ( با همون فرمتی که گوشی می خونه یعنی Divx / AVI و گوشی هم فایل ایجاد شده رو خوند .
اما مشکل اینجاست که کیفیت این فایل جدید افت کرده و در حد کیفیت اون چند فایل اولیه نیست . بهم بگید چجوری فایل هارو با همون کیفیت اولیه به هم بچسبونم . دستتون درد نکنه :10: :40:
در ضمن من در برنامه از قسمت Combine files این کار رو انجام دادم .
بچه ها یه سوال ... لطفا ً جواب بدید منتظرم . . . :11:
من با برنامه Total video converter چند فایل فیلم رو که با گوشی گرفته بودم به هم چسبوندم ( با همون فرمتی که گوشی می خونه یعنی Divx / AVI و گوشی هم فایل ایجاد شده رو خوند .
اما مشکل اینجاست که کیفیت این فایل جدید افت کرده و در حد کیفیت اون چند فایل اولیه نیست . بهم بگید چجوری فایل هارو با همون کیفیت اولیه به هم بچسبونم . دستتون درد نکنه :10: :40:
در ضمن من در برنامه از قسمت Combine files این کار رو انجام دادم .
از چه تنظیمی برای خروجی ویدئو استفاده می کنی؟؟ Divx 50 AVi رو انتخاب می کنی؟؟
خوب بعدش برو داخل setting و وارد Tab مربوط به video option بشو
اونجا احتمالا باید گزینه ی orginal frame rate تیک خورده باشه. ممکنه این حالت، خوب کار نکنه و با فریم پایین تبدیل کنه. در واقع شاید بر اساس فایلی که پایین ترین فریم رو داره، تبدیل کنه
می تونی عوضش کنی به حالت تنظیم دستی و farme رو بالا ببری... مثلا بذار 30 فریم
همینجور می تونی بری داخل Tba مربوط به Video resize و اونجا گزینه مورد نظر رو انتخاب کنی.... مثلا 640*480
کلا یه ذره با تنظیمات ویدئو ور بری، بالاخره دستت میاد که چه حالتی هم از نظر کیفیت خووبه، هم از نظر حجم
چون برای تماشای فایل ها داخل گوشی، لازم نیست خیلی هم همه تنظیمات بالا باشه... چون به هر حال lcd گوشی کوچیکه
علاوه بر فرمت AVi می تونی با فرمت MP4 هم یه ذره کار کنی و یه حالت ایده آل ازش در بیاری
من خودم خیلی کار ویدئویی با گوشی نمی کنه... وگرنه نوع پروفایل تبدیل خودم رو بهت می گفتم
اگر دوستان کسی با این برنامه تبدیل می کنه، می تونه بهت بگه که با چه حالتی می زنه برای تبدیل
به نظرم سايزشو بذار همون سايزي كه فيلم گرفتي مثلا 720*480. فريمو هم بذار روي 30. از همه مهمتر video bitrate رو بذار بالاي 5مگ. اصلا افت كيفيت نداره با اين تنظيمات.
به نظرم سايزشو بذار همون سايزي كه فيلم گرفتي مثلا 720*480. فريمو هم بذار روي 30. از همه مهمتر video bitrate رو بذار بالاي 5مگ. اصلا افت كيفيت نداره با اين تنظيمات.
تاييد ميشه با همين تنظيمات ادامه بده:31:
تاييد ميشه با همين تنظيمات ادامه بده:31:
من فکر کنم رزولیشن پایین تر هم جواب بده
آخه مگه lcd گوشی چه قدر بزرگه و چه رزولیشنی داره که بخوایم با 480×720 تیدل کنیم؟؟
نسبتش درسته... ولی فکر کنم یه ذره ابعاد بالا باشه و الکی حجم فایل رو زیاد می کنه
آخه مگه lcd گوشی چه قدر بزرگه و چه رزولیشنی داره که بخوایم با 480×720 تیدل کنیم؟؟
نسبتش درسته... ولی فکر کنم یه ذره ابعاد بالا باشه و الکی حجم فایل رو زیاد می کنه
بهترين روزولشن 352×680 هستش كه كاملا سازگاره:46:
بچه ها دستتون درد نکنه . من موفق شدم فایل هارو بدون افت کیفیت به هم بچسبونم . :10: اماااااا . . .:31:
اما مشکلی که وجود داره اینه که هرکاری می کنم و هرچی تنظیمات رو عوض میکنم بازم فایل نهایی دارای حجم بیشتری میشه .
مثلا دو فایلی که ادغام کردم روی هم 67 مگابایت حجم داشتن که بعد از ادغام ، حجم فایل نهایی 88 مگابایت شد .
در قسمت video option حتی bit rate رو روی 2440 که پیش فرض خود برنامه هست گذاشتم ولی بازم حجمش زیاد شد. سایز رو هم چه روی 480 * 640 چه روی Orginal هیچ تغییری در حجم ایجاد نکرد .:41:
امیت این مشکل به خاطر اینه که وقتی این برنامه دو فایل که روی هم 67 مگابایت هستن رو بکنه یه فایل 88 مگابایتی ، مسلماً فایل های حجیم تر رو پرحجم تر از اینها می کنه و این از نظر حافظه به صرفه نیست .
خوب وقتي خودش D1 ميگيره ماهم به D1 ميتبديلونيم ديگه دااش:31:
اما مشکلی که وجود داره اینه که هرکاری می کنم و هرچی تنظیمات رو عوض میکنم بازم فایل نهایی دارای حجم بیشتری میشه .
مثلا دو فایلی که ادغام کردم روی هم 67 مگابایت حجم داشتن که بعد از ادغام ، حجم فایل نهایی 88 مگابایت شد .
شما DIVX رو هم امتحان كن شايد سايزش كمتر شد. يه چيز ديگه. با BIT RATE كمتر هم ميشه نتايج خوب گرفتا. با وجود اينكه LCD گوشي 240*400 هستش رزولشن بالا توي گوشيتون معني نداره
بچه ها دستتون درد نکنه . من موفق شدم فایل هارو بدون افت کیفیت به هم بچسبونم . :10: اماااااا . . ..
با كدوم نرم افزار چسبونديش...؟:20:
خوب وقتي خودش D1 ميگيره ماهم به D1 ميتبديلونيم ديگه دااش:31:
بذار برات یه مثال بزنم
یه دوربین هندی کم رو در نظر بگیر که با کیفیت HD فیلمبرداری می کنه
شما وقتی فیلم رو داخل LCD خود دوربین می بینی، متوجه کیفیت HD اون می شی؟؟؟
یه مثال دیگه
همین گوشی KC910 با کیفیت 3264x2448 pixels عکاسی می کنه. ولی شما داخل LCD گوشی تفاوت عکس رو با یه عکس 1024×768 متوجه می شی؟؟؟
نتیجه: حالا درسته کیفیت فیلمبرداری گوشی بالاست.... ولی لزومی نداره که برای تماشای فیلم داخل گوشی، با همون کیفیتی که خود گوشی فیلمبردای می کنه، ما هم تبدیل کنیم... باید بر اساس قدرت LCD فیلم رو تبدیل کرد
---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------
با كدوم نرم افزار چسبونديش...؟:20:
با این می تونی
Total Video Converter
حالا دوستمون رو نمی دونم با چی تبدیل کرده
با این می تونی
Total Video Converter
حالا دوستمون رو نمی دونم با چی تبدیل کرده
مثل اينكه درست متوجه نشدي رفيق!!!
چسبونده تبديل رو خودمم ميدونستم
مثل اينكه درست متوجه نشدي رفيق!!!
چسبونده تبديل رو خودمم ميدونستم
متوجه شدم اتفاقا
با همین برنامه می تونی :20:
گزینه Combine رو انتخاب می کنی :46:
متوجه شدم اتفاقا
با همین برنامه می تونی :20:
گزینه Combine رو انتخاب می کنی :46:
ااااااااه
چرا مي زني خوب من نمي دونستم ديگه:45:
بذار برات یه مثال بزنم
یه دوربین هندی کم رو در نظر بگیر که با کیفیت HD فیلمبرداری می کنه
شما وقتی فیلم رو داخل LCD خود دوربین می بینی، متوجه کیفیت HD اون می شی؟؟؟
یه مثال دیگه
همین گوشی KC910 با کیفیت 3264x2448 pixels عکاسی می کنه. ولی شما داخل LCD گوشی تفاوت عکس رو با یه عکس 1024×768 متوجه می شی؟؟؟
حرفت درسته اما من خودم توي پست بعدي كه دادم گفتم كه با توجه به رزولشن كم lcd گوشيتون رزولشن بالا معني نداره:11:
حرفت درسته اما من خودم توي پست بعدي كه دادم گفتم كه با توجه به رزولشن كم lcd گوشيتون رزولشن بالا معني نداره:11:
آره... من هم اول پست کردم، بعد پست بعدی تو رو خوندم :10:
کلا اینقدر بی کار شدیم تویه این تاپیک، تا یه موضوعی پیش میاد، باید بحث راه بندازیم دیگه ::31:
DariushGreat
02-07-2010, 15:45
آره... من هم اول پست کردم، بعد پست بعدی تو رو خوندم :10:
کلا اینقدر بی کار شدیم تویه این تاپیک، تا یه موضوعی پیش میاد، باید بحث راه بندازیم دیگه ::31:
بی کار...؟ :blink:
مگه قرار نبود تم بریزین روی گوشی؟ چی شد پس؟
بی کار...؟ :blink:
مگه قرار نبود تم بریزین روی گوشی؟ چی شد پس؟
والا من که بیخیالش شدم... این فریمور جدید رو که ریختم تمش فرق میکرد. دیگه ارضا شدم از نظر تم
البته یکی از بچه ها قرار بود یه چیزایی در مورد تم بگه... رفته که بیادش
لامصب گوشی که سیستم عامل نداره همینه دیگه.... سریع به انتهاش می رسی
اونقدر هم پووولدار نیستم که بخوام هر چند وقت یه بار گوشی بخرم... وگرنه تا حالا یه گوشی با سیستم عامل آندروید خریده بودم. دلم می خواد ببینم چه جوریه
لامصب گوشی که سیستم عامل نداره همینه دیگه.... سریع به انتهاش می رسی
منم ديگه به اونجام رسيده:31:. منم در اولين فرصت اينو( gc900)ردش ميكنم بره ديگه سراغ جاوا نميام. واقعه خيلي جاها حالگيري ميشه:8:
DariushGreat
03-07-2010, 10:34
نظرتون درباره پروژه پیاده سازی سیمبین 9.5 روی رنوار و ویوتی اسمارت چیه؟! :21:
منم ديگه به اونجام رسيده:31:. منم در اولين فرصت اينو( gc900)ردش ميكنم بره ديگه سراغ جاوا نميام. واقعه خيلي جاها حالگيري ميشه:8:
این موضوع رو آدم وقتی بیشتر احساس می کنه که قبلش یه smart phone هم داشته باشه
من قبلا N82 داشتم ... واقعا بودن یا نبودن سیستم عامل رو آدم احساس می کنه
از یه طرف آدم نیفته روی دوره گوشی بازی، بهتره.... چون اگه شروع کنی، دیگه نمی تونی جلوی خودت رو بگیری
به هر حال... من حداقل حداقلش، تا تابستون سال آینده با همین سر می کنم
باز خوبه WiFi داره و شب ها خوابم نمی بره، لازم نیست حتما پشت کامپیوتر بشینم
---------- Post added at 12:04 PM ---------- Previous post was at 12:03 PM ----------
نظرتون درباره پروژه پیاده سازی سیمبین 9.5 روی رنوار و ویوتی اسمارت چیه؟! :21:
نظر که .... خوب به شدت موافقیم
ولی فکر نکنم شدنی باشه اینکار
جایی چیزی خوندی راجع بهش؟؟
از نظر من که اصلا شدنی نیست.... حنی از لحاظ سخت افزاری هم شدنی نیست
DariushGreat
03-07-2010, 11:20
نظر که .... خوب به شدت موافقیم
ولی فکر نکنم شدنی باشه اینکار
جایی چیزی خوندی راجع بهش؟؟
از نظر من که اصلا شدنی نیست.... حنی از لحاظ سخت افزاری هم شدنی نیست
هیچ چیز نشد نداره!!! :دی
وقتی این بشر تونسته روی i8910 سامسونگ ویندوز موبایل بریزه، مطمئنا می تونه روی KC910 الجی هم سیمبین نصب کنه!!! :10::27:
دانش برنامه نویسی میخواد و صد البته صبر و حوصله زیاد برای آزمون و خطا...
هیچ چیز نشد نداره!!! :دی
وقتی این بشر تونسته روی i8910 سامسونگ ویندوز موبایل بریزه، مطمئنا می تونه روی KC910 الجی هم سیمبین نصب کنه!!! :10::27:
دانش برنامه نویسی میخواد و صد البته صبر و حوصله زیاد برای آزمون و خطا...
آخه گوشی های smart از نظر سخت افزاری از گوشی ها معمولی قوی تر هستن
مهمترین فرقشون هم داشتن Ram بالاست
i8910 خودش smart phone هست و از نظر سخت افزاری خیلی قویه
گوشی ما همینجوری دو تا برنامه هم زمان باز می کنی، سرعتش به شدت کم می شه
دیگه چه برسه که بخواد سیستم عامل داشته و .....
چند وقت پیش روی یکی از گوشی های سامسونگ، ویندوز 95 هم ریخته بودن.... دقیقا یادم نیست کدوم گوشی بودش
DariushGreat
03-07-2010, 13:16
آخه گوشی های smart از نظر سخت افزاری از گوشی ها معمولی قوی تر هستن
مهمترین فرقشون هم داشتن Ram بالاست
i8910 خودش smart phone هست و از نظر سخت افزاری خیلی قویه
گوشی ما همینجوری دو تا برنامه هم زمان باز می کنی، سرعتش به شدت کم می شه
دیگه چه برسه که بخواد سیستم عامل داشته و .....
چند وقت پیش روی یکی از گوشی های سامسونگ، ویندوز 95 هم ریخته بودن.... دقیقا یادم نیست کدوم گوشی بودش
یادمه cPu رنوار رو یه جا زده بود 800 مگاهرتز... اتفاقا سخت افزار خیلی شاخی داره. دلیل این هنگای پیاپی و مسخره هم اینه که برنامه سیستمی جاواش در پیته! :13: اگه سیمبین روش سوار شه فکر کنم چیز خیلی ملسی از آب دربیاد... :27::10:
اونجوري كه معلومه همه با اين پيشنهاد موافقن. پس يكي شروع كنه:31: تا من اينو نفروختم. به زحمت كسي كه برنامشو مينويسه لطف كنه نسخه 3 سيمبيانو روي اين گوشيا سوار كنه.:31: همون نسخه لمسي:31::5:
DariushGreat
04-07-2010, 10:48
اونجوري كه معلومه همه با اين پيشنهاد موافقن. پس يكي شروع كنه:31: تا من اينو نفروختم. به زحمت كسي كه برنامشو مينويسه لطف كنه نسخه 3 سيمبيانو روي اين گوشيا سوار كنه.:31: همون نسخه لمسي:31::5:
نسخه 3 که برای گوشی های معمولیه! لمسی نسخه 5 هست!!! :دی
===============
باید یه جوری نگارش سیمبین رو دستکاری کنیم که چیپ فلش رنوار رو با چیپ های RM نوکیا اشتباه بگیره و نصب بشه...
ولی چجوری؟! :5:
باید یه جوری نگارش سیمبین رو دستکاری کنیم که چیپ فلش رنوار رو با چیپ های RM نوکیا اشتباه بگیره و نصب بشه...
ولی چجوری؟! :5:
سلام
داريوش جان آي قربون اين اطلاعاتت برم من يه پرس و جو كن زحمت بكش با اين بر و بچ برنامه نويس ببين ميشه يه كاريش كرد يا نه من كه بد جوري مشتاق شدم:31:
Michael Ropy
05-07-2010, 18:35
سلام.....میگم دیروز برای اولین بار رفتم کامتل! :دی جمعی از مردم ناراضی رو دیدیم با یه سری پرسنل که هی میرنو میان!!! بالاخره زور زدم درخواستمو دادم (یه هدست اصلی رنوار با یه کابل تی وی میخواستم واسه ویوتی اسمارت)......بعد دیدم یه هدست عادی بهم دادن (مثل اینکه فقط همین یه دونه رو دارن) بعد گفتم نمی خوام همون کابل تی وی رو بدید کفایت میکنه.....خلاصه کابل رو 5 تومان گرفتم و رفتم (دیگه جرات نکردم گوشیم رو بدم گارانتی واسه تعمیر اسپیکر! :دی).....
این کابل تی وی هم خیلی باحاله ها! :دی فکر نمی کردم اینترفیس گوشی رو هم تو تی وی نشون بده!!!! خیلی جالبه....
DariushGreat
05-07-2010, 19:00
سلام
داريوش جان آي قربون اين اطلاعاتت برم من يه پرس و جو كن زحمت بكش با اين بر و بچ برنامه نويس ببين ميشه يه كاريش كرد يا نه من كه بد جوري مشتاق شدم:31:
اتفاقا در حال جستجو هستم...
SA3EDLORD
05-07-2010, 19:53
سلام.اگه میشه قیمت این گوشی رو در حال حاضر بگید.
mehryazdan
05-07-2010, 21:08
دوستان این گوشی دوربینش چطوره ؟ مثلا از N82 که خودم داشتم چقدر بالاتره ؟ اصلا بالاتره یا نه ؟
من یدونه سامسونگ جت گرفتم گوشیه خوبیه ولی دوربینش از ان 82 خودم به طور محسوس پایینتره
Michael Ropy
05-07-2010, 21:50
سلام.اگه میشه قیمت این گوشی رو در حال حاضر بگید.
آخرین قیمتی که داشتم 265 بود با گارانتی.....بدلیل کمیاب بودنش دیگه پایینتر از این نمیاد.....
دوستان این گوشی دوربینش چطوره ؟ مثلا از N82 که خودم داشتم چقدر بالاتره ؟ اصلا بالاتره یا نه ؟
من یدونه سامسونگ جت گرفتم گوشیه خوبیه ولی دوربینش از ان 82 خودم به طور محسوس پایینتره عالیه....شاهکاره.....N82 چیه؟! :دی :27: ما با N86 هم کل میندازیم....:دی
تو تاپیک عکس های الجی میتونی عکس هاشو ببینی. اینم یه نمونه عکس از خودم (تنظمیات اتوماتیک بدون نیاز به علم عکس برداری! :دی):
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم یه عکس دیگه (البته توجه داشته باشید که تو این عکس، فوکس روی گلبرگ ها بوده نه رو اون شاخک وسط گل! :دی).
روی گلبرگ ها زوم کنید تا شارپنس فوق العاده ی این دوربین رو مشاهده کنید:
DariushGreat
06-07-2010, 00:32
...
عالیه....شاهکاره.....N82 چیه؟! :دی :27: ما با N86 هم کل میندازیم....:دی
...
توهین به گوشی سابقم ممنوع!!! :دی:27:
توهین به گوشی سابقم ممنوع!!! :دی:27:
خوب چرا عوض کردی گوشیت رو؟؟؟؟!!!
ضمن اینکه، اصلا قیاس درستی نیست بین این دو تا گوشی
زمین تا آسمون فرق دارن با هم
من هم یه مدت N82 داشتم
اگر به خاطر مسائل عقیدتی!! نبودش ، هنوز همون رو داشتم... چون واقعا شاهکاره
در مجموع هم بخوایم حساب کنیم، گوشی که سیستم عامل داره، قطعا بهتره... همه چیز که دوربین نیست
SA3EDLORD
06-07-2010, 02:59
ببخشید این گوشی چه فرمت هایی از فایل های ویدئویی پخش میکنه؟؟؟
اصلا 5800 xpress music بهتره یا این؟؟؟
ببخشید این گوشی چه فرمت هایی از فایل های ویدئویی پخش میکنه؟؟؟
اصلا 5800 xpress music بهتره یا این؟؟؟
MPEG4/DivX/Xvid / 3gp
بستگی داره انتظارت از گوشی چی باشه
اگه دوربین برات مهمه که خوب صد در صد همین رو بگیر
در غیر این صورت می تونی 5800 رو بگیری.... چون صرف نظر از دوربین و با توجه به سیستم عاملش، خیلی کارایی یبشتری داره. ضمن اینکه اسپیکر قوی تری هم داره .... و یه چیز دیگه اش که به نظر من خیلی مهمه، OVI Map داره که برای کار کردن با GPS هستش و واقعا کار کردن باهاش لذت بخشه
نسخه 3 که برای گوشی های معمولیه! لمسی نسخه 5 هست!!! :دی
eeee؟ جدا". يعني من اشتبا ميكنم؟. يكي روشنم كنه. يه عددي توي simbyan touch هستش. حالا يكي روشنم كنه كه اون چيه:13::41:
Michael Ropy
06-07-2010, 10:07
توهین به گوشی سابقم ممنوع!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا من فقط دوربین رو مقایسه کردم! :دی
راستی بروبچ من پیشنهاد میکنم اگه سیستم عامل دار می گیرید، حتما اندروید بگیرید.....(مگر اینکه بخواید غیر تاچ بگیرید).......چون اینترفیس سیمبیان تاچ اصلا Optimize نیستش و میره رو اعصاب آدم.....من که الان اس کلاس دارم، وقتی خواستم با ویواز کار کنم دیووونم کرد! :دی بروبچ اهل ویواز ناراحت نشید منظور فقط اینترفیس سیمبیان هستش (که جی اس ام هم اشاره کرده) و خود ویواز گوشی خیلی خوبیه....
pooria.rio
06-07-2010, 13:07
eeee؟ جدا". يعني من اشتبا ميكنم؟. يكي روشنم كنه. يه عددي توي simbyan touch هستش. حالا يكي روشنم كنه كه اون چيه:13::41:
بلههههههههههههههه
البته اینجا تاپیک رنوار هستش :دی
DariushGreat
06-07-2010, 14:30
سری 40: گوشی های جاوا
سری 60: گوشی های هوشمند مجهز به یکی از سیستم عامل های سیمبین، مائمو یا میی گو می گن.
سری 80: گوشی های لمسی قدیمی / بازی نوکیا ( بابا نوکیا پیشکسوته در زمینه تولید گوشی های لمسی!! :27: ) مانند 7700 و 7710 یا N-Gage / N-Gage QD
سری 90: گوشی های گنده کیبورد دار
( سری های 80 و 90 رسما از دور خارج شدن )
و حالا در سری 60 چندین نوع ویرایش داریم:
ویرایش 1: گوشی های اولیه مجهز به سیستم عامل های سیمبین سری 1 تا 6 ( حدودا می شه فاصله سال های 1998 تا 2002 ) مانند 3650 و 3660
ویرایش 2: گوشی های مجهز به سیستم عامل های سیمبین سری 7 و 8 ( حدودا می شه فاصله سال های 2003 تا 2005 ) مانند 6600، 6630، N70، N72 و N90
ویرایش 3: گوشی های مجهز به سیتم های عامل سیمبین 9.0 و 9.1 ( حدودا می شه فاصله سال های 2005 تا 2007 ) مانند 3250، N73، N91، N92، N93، N93i و N80
ویرایش 3.1: گوشی های مجهز به سیستم عامل سیمبین 9.2 ( حدودا می شه فاصله سال های 2007 تا 2009 ) مانند N82، N95، N95 8GB و 5700 اکسپرس میوزیک
ویرایش 3.2: گوشی های مجهز به سیستم عامل سیمبین 9.3 ( حدودا می شه فاصله سال های 2008 تا 2010 ) مانند N85، N96، 6220 و N86
ویرایش 5: گوشی های لمسی محهز به سیستم عامل های سیمبین 9.4 و 9.5 ( سال های 2009 و 2010 ) مانند N97، N97 mini و 5800
ما باید سیستم عامل سیمبین سری 5 ( حالا یا 9.4 یا 9.5 ) رو روی رنوار پورت کنیم. چون تنها رابط های لمسی سیمبین فعلا این ها هستن.
ای بابا من فقط دوربین رو مقایسه کردم! :دی
راستی بروبچ من پیشنهاد میکنم اگه سیستم عامل دار می گیرید، حتما اندروید بگیرید.....(مگر اینکه بخواید غیر تاچ بگیرید).......چون اینترفیس سیمبیان تاچ اصلا Optimize نیستش و میره رو اعصاب آدم.....من که الان اس کلاس دارم، وقتی خواستم با ویواز کار کنم دیووونم کرد! :دی بروبچ اهل ویواز ناراحت نشید منظور فقط اینترفیس سیمبیان هستش (که جی اس ام هم اشاره کرده) و خود ویواز گوشی خیلی خوبیه....
:دی :دی :دی
درباره ویواز نمی دونم و نمی تونم نظر بدم. اما سیمبین در گوشی های N97، امنیا HD و ساتیو به خوبی امتحان خودشو پس داده. تازه... سیمبین 3 با غول فناوری یعنی N8 توی راهه... :27::8::10::5:
Michael Ropy
06-07-2010, 14:52
ای داریوش خائن! :دی من دارم سعی میکنم نوکیا رو از دور خارج کنم (امضامو ببین! :دی) بعد میای طرفداری میکنی؟! :دی
شوخی میکنم، ما کاری به کسی نداریم.....خوش باشی رفیق...:10::40:
بچه ها......!!!!!
سایت برای من ف. ی. ل ت. ر شده
برای شما هم اینجوریه؟
Michael Ropy
06-07-2010, 18:18
بهله واس ما هم همینجوره.....از دامین net استفاده می کنم....
بهله واس ما هم همینجوره.....از دامین net استفاده می کنم....
دلیلش چیه؟؟؟
Michael Ropy
06-07-2010, 21:55
دلیلش چیه؟؟؟
نمی دونم....مدیران دارن بررسی میکنن...
میگم بچه ها دستم به دامنتون! :دی این رنواری که برای همکارم خریدم، فیرمور عربی (فکر کنم i بودش) رو نصب کرد بعد الان میگه اس ام اس اصلا نمی فرسته (میگیره وی نمی فرسته!)......مشکل از مجاست کسی میدونه؟! چیکار باید کرد....
DariushGreat
06-07-2010, 22:37
ای داریوش خائن! :دی من دارم سعی میکنم نوکیا رو از دور خارج کنم (امضامو ببین! :دی) بعد میای طرفداری میکنی؟! :دی
شوخی میکنم، ما کاری به کسی نداریم.....خوش باشی رفیق...:10::40:
دارم واست!!! :27:
( :40::40::40: شوخی :40::40::40: )
بچه ها......!!!!!
سایت برای من ف. ی. ل ت. ر شده
برای شما هم اینجوریه؟
مبارکه!!! :5:
نمی دونم....مدیران دارن بررسی میکنن...
میگم بچه ها دستم به دامنتون! :دی این رنواری که برای همکارم خریدم، فیرمور عربی (فکر کنم i بودش) رو نصب کرد بعد الان میگه اس ام اس اصلا نمی فرسته (میگیره وی نمی فرسته!)......مشکل از مجاست کسی میدونه؟! چیکار باید کرد....
مرکز پیام یا همون Message Center رو بررسی کردی؟
مبارکه!!! :5:
واقعاً كه ....
حالا كسي نمي دونه چرا؟
Michael Ropy
07-07-2010, 14:33
مرکز پیام یا همون Message Center رو بررسی کردی؟
بله اونجا مشکلی نداره....
بله اونجا مشکلی نداره....
چارش فقط مستر ريسته:31:
Michael Ropy
09-07-2010, 14:08
چارش فقط مستر ريسته[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکتوری ریست هم کردم نشد! میگم این فیرمور V10f فارسی پیش فرض گوشی رو ندارید؟!؟!
فکتوری ریست هم کردم نشد! میگم این فیرمور V10f فارسی پیش فرض گوشی رو ندارید؟!؟!
دقیق خاطرت نیست چه ورژنی رو نصب کردی؟؟
چون اونی که من نصب کردم و فارسی هم داشت، ورژن J بودش و مشکلی هم نداشت
با خوده برنامه Lg update و از اینترنت می تونی ورژن گوشی رو به F تغییر بدی ... ولی فایل جداش رو من جایی پیدا نکردم
..............................
راستی بچه ها، دامین net. سایت هم فیلتر شد
رایزنی های مسئولین سایت، نتیجه عکس داده
معلوم نشده برای چی فیلتر کردن؟؟
DariushGreat
09-07-2010, 19:52
با خوده برنامه Lg update و از اینترنت می تونی ورژن گوشی رو به F تغییر بدی ... ولی فایل جداش رو من جایی پیدا نکردم
راستی بچه ها، دامین net. سایت هم فیلتر شد
رایزنی های مسئولین سایت، نتیجه عکس داده
معلوم نشده برای چی فیلتر کردن؟؟
بس که دراز گوش اند! :27: تا چندی دیگه باید همین .ir رو هم با قیلتر شکن بیایم...
شاد باشین :31:
خدا حافظ پي سي ورد عزيز:40:
pooria.rio
12-07-2010, 17:08
سلام
من میخوام آپگرید کنم،خواستم ببینم بلاخره کدوم ورژن از همه بهتره و فارسی ساپورت هم هستش ؟
ممنون
pooria.rio
13-07-2010, 17:05
سلام
من میخوام آپگرید کنم،خواستم ببینم بلاخره کدوم ورژن از همه بهتره و فارسی ساپورت هم هستش ؟
ممنون
کسی نبود جواب بده ؟
:19::19:
pooria.rio
14-07-2010, 16:52
ای بابا،تاپیک پوکیده
انقد جواب ندادین تا منم یه اخطار گرفتم :دی
بدویین دیگه
ای بابا،تاپیک پوکیده
انقد جواب ندادین تا منم یه اخطار گرفتم :دی
بدویین دیگه
اخطار دیگه چه داستانیه؟؟
برای چی اخطار گرفتی؟؟ اولین باره می بینم!!
...............................................
اگر تایپ فارسی می خوای، فکر کنم باید همین ورژن F رو نگه داری. چون من به جز ورژن F ,J هیچ کدوم رو ندیدم که تایپ فارسی داشته باشه. بین این دو تا هم هیچ فرقی وچود نداره... پس بهتره بذاری همین F بمونه
ولی اگه تایپ فارسی مهم نیست برات و فقط اینکه بتونی SMS فارسی رو بخونی برات کفایت می کنه، می تونی ورژن G رو نصب کنی که از نظر ظاهری کمی فرق داره
اگر ورژن دیگه ای هم مد نظر داری، لینک بده ببینیم
pooria.rio
14-07-2010, 23:29
اخطار دیگه چه داستانیه؟؟
برای چی اخطار گرفتی؟؟ اولین باره می بینم!!
...............................................
اگر تایپ فارسی می خوای، فکر کنم باید همین ورژن F رو نگه داری. چون من به جز ورژن F ,J هیچ کدوم رو ندیدم که تایپ فارسی داشته باشه. بین این دو تا هم هیچ فرقی وچود نداره... پس بهتره بذاری همین F بمونه
ولی اگه تایپ فارسی مهم نیست برات و فقط اینکه بتونی SMS فارسی رو بخونی برات کفایت می کنه، می تونی ورژن G رو نصب کنی که از نظر ظاهری کمی فرق داره
اگر ورژن دیگه ای هم مد نظر داری، لینک بده ببینیم
کاشکی یه ورژن عربی خوب بود اون رو مینصبیدیم که دیگه راحت باشه
پ ن : اخطارو عشقی دادن،خدا ازشون نگذره :دی
Michael Ropy
15-07-2010, 15:56
ورژن v10i که گفتید عربیه......
ورژن v10i که گفتید عربیه......
خوب آخه با همین ورژن F که روی خود گوشی هست، فرقی نداره!!!
حتی جدیدتر هم نیست... هر دو برای سال 2008 هستن
تنها ورژنی که فرق می کرد، ورژن G بودش که برای سال 2009 هم هست و تم متفاوت داره
به جز این اگه دنبال ورژن ها متفاوت هستید، باید برید سراغ اون دستکاری شده ها
11و 12 و 13 و 14 و اینا..... که وقتی باهاش کار می کنی، کاملا معلومه دستکاری شده و شاید احساس خوبی نده بهتون. اما سرعت خیلی بالاتری دارن
من میگم اگر مشکل دانلود ندارید، ورژن ها ی مختلف رو یه تستی بکنید... تنها چیزی که از دست می دید، SMS هاتونه! بقیه تنظیمات و اطلاعات سره جاش می مونه
ضمن اینکه، من خودم بعد از تست کردن، ورژن G رو نگه داشتم
تصمیم با خودتونه دیگه.....
Michael Ropy
16-07-2010, 09:45
ضمن اینکه، من خودم بعد از تست کردن، ورژن G رو نگه داشتم
این ورژن مشکل فارسی داره یا نه؟!
یه چیز دیگه من وقتی با برنامه آپدیت الجی میخوام آپدیت کنم نمیزاره هی میگه به روز هستش و از این حرف ها!!!
این ورژن مشکل فارسی داره یا نه؟!
یه چیز دیگه من وقتی با برنامه آپدیت الجی میخوام آپدیت کنم نمیزاره هی میگه به روز هستش و از این حرف ها!!!
ورژن G تایپ فارسی نداره.... ولی SMS و متن های فارسی رو نشون میده. برای سال 2009 هستش. تم هاش هم یه ذره فرق داره.
برنامه LG update فقط و فقط ورژن F رو می ریزه. اگر فریمور گوشی هر چی غیر از اون باشه(چه جدیدتر چه قدیمی تر) اون رو به F تغییر میده. همه اطلاعات گوشی هم پاک می شه.
اگر الان روی خود گوشی F داشته باشی، همون پیغامی که گفتی رو میده و دیگه آپدیت نمی کنه
Michael Ropy
16-07-2010, 11:07
اگر الان روی خود گوشی F داشته باشی، همون پیغامی که گفتی رو میده و دیگه آپدیت نمی کنه
خوب من الان ورژن i رو دارم (که خود برنامه هم مینویسه ورژن i هستش) بد میگه برای شما به روز هستش و آپدیت نمی کنه! چه کنم؟!؟! :41:
pooria.rio
16-07-2010, 11:27
خوب من الان ورژن i رو دارم (که خود برنامه هم مینویسه ورژن i هستش) بد میگه برای شما به روز هستش و آپدیت نمی کنه! چه کنم؟!؟! :41:
به خاطر اینه که ورژن فارسی جدیدتر از اون نیومده
اگه مشکل دانلود نداری...
یکی از این ورژن های دستکاری شده رو دانلود کن ( 12 و 13 و 14 و ...)
نصب کن
بعد با LG update بزن گوشی رو آپدیت کن
اینجوری صد در صد ورژن F رو نصب می کنه
.................................................. ..........
پوریا تو چیکار می کنی؟؟ نصب کردی؟؟ ورژن جدیدی پیدا نکردی تست کنیم؟؟
pooria.rio
16-07-2010, 18:49
پوریا تو چیکار می کنی؟؟ نصب کردی؟؟ ورژن جدیدی پیدا نکردی تست کنیم؟؟
من سیستمم پکید،دارم فردا مینم رو میبرم گارانتی :دی
یه سوال
چه جوری می شه از اینترنت GPRS گوشی، برای کامپیوتر استفاده کرد؟؟؟
Michael Ropy
20-07-2010, 16:11
چه جوری می شه از اینترنت GPRS گوشی، برای کامپیوتر استفاده کرد؟؟؟
با برنامه PC Suite و قسمت Internet Kit.....
با برنامه PC Suite و قسمت Internet Kit.....
اگه قبلا تست کردی، می شه یه ذره توضیح بدی؟؟؟:11:
تنظیمات پروفایل رو چی باید بزنیم؟؟
اون قسمت APN و Call number و user name و password رو چی باید بزنیم؟؟؟
Michael Ropy
21-07-2010, 11:03
اون قسمت APN و Call number و user name و password رو چی باید بزنیم؟؟؟
ببین اگه GPRS تو گوشیت فعاله و کار میکنه، چیزی نمی خواد پر کنی.....فقط یه کانکشن بساز با همون تنظیماتی که میده و بعدش کانکت شو....همین....
:11:سلام
به همه مديرا تبريك ميگم كه بالاخره تونستن اين سايت رو از محدوديت در بيارن:11:
... سیمبین 3 با غول فناوری یعنی N8 توی راهه... :27::8::10::5:
سلام به همگيييييييييييييييييي. امان از دستت داريوش جان. خوب من همينو گفته بودم ديگه. ببخشيد كه الان دارم ادامه ميدم اون موضوع رو. اخه يه مدت زيادي فقط فروم اين سابت واسم ----- شده بود.
سلام به همه :40:
یه مدت سایت فیلتر بود هرکاری کردم باز نشد . اگه کسی لینک دانلود یه ف ی ل ت ر شکن خوب رو بده واقعا ً ممنون میشم . واسه اینجور مواقع که اشتباهی فیلتر میشه به درد می خوره .
بچه ها این همه بحث و تاپیک و ... اما بالاخره کسی این مشکل مارو حل نکرد . مشکل اینجاست که من این گوشی رو واسه دوربینش خریدم ، اما با کابل خروجی تلوزیون ، عکس ها رو از تلوزیون نشون نمیده .
یه کمکی کنید این مشکل حل بشه ، من دیگه نه تم می خوام ، نه سیمبیان نه هیچ چیز دیگه .
راستی یه پیشنهاد ! شما که دارید تلاش می کنید روش سیمبیان نصب کنید ، خب یه ذره بیشتر تلاش کنید یه آندرویدی ، ویندوز موبایلی چیزی روش نصب کنید . اگه قطعاتش هم ضعیف هستند ، خب کاری نداره ... با کمی تحقیق و تلاش ، سی پی یو و رم قوی تری به گوشیامون مندازیم !!!!!! :31: اصلا ً چطوره کاریش کنیم که مثل این ربات ها ، خونمونم واسمون جارو کنه یا غذا بپزه یا خیلی کارای دیگه . ما می تونیم ...
اگه کسی لینک دانلود یه ف ی ل ت ر شکن خوب رو بده واقعا ً ممنون میشم . ...
همين پستهاست كه مشكل ايجاد ميكنه ديگه.:41:
آخه مي خواي هنوز باز نشده دوباره سايتو ببندند:13:
تو گوگل سرچ كني گيرش مي آري:31:
pooria.rio
26-07-2010, 21:44
عزیز شما چرا گیر دادی به به اینکه با کابل وصل کنی حتما ؟؟؟
من الان با COOLDISK عکساش رو تو dvd میبینم،کیفیت عاااالی
به نظرم شما هم همینکارو کن
Doostaan man natunestam az gprs gushi ru pc estefade konam. Un gozinehaye "call number" va user pass ro hatman bayad por kard. chikar konam? Help me...!
bebakhshid fingilish mizanam. Gushim type farsi nadare.
عزیز شما چرا گیر دادی به به اینکه با کابل وصل کنی حتما ؟؟؟
من الان با COOLDISK عکساش رو تو dvd میبینم،کیفیت عاااالی
به نظرم شما هم همینکارو کن
درسته اما دی وی دی پلیر که همیشه در دسترس نیست . اگه با کابل بشه عکسارو نگاه کرد ، اونوقت هرجا تلوزیون باشه این کار امکان پذیره .
نمومنش همین دی وی دی خودمون که فلش مموری بهش نمی خوره .
درسته اما دی وی دی پلیر که همیشه در دسترس نیست . اگه با کابل بشه عکسارو نگاه کرد ، اونوقت هرجا تلوزیون باشه این کار امکان پذیره .
نمومنش همین دی وی دی خودمون که فلش مموری بهش نمی خوره .
اين كاري كه شما انتظارش رو داري فقط از طريق دستكاري سيستم گوشي امكان پذيره كه كار برنامه نويس هاست:31:
اين كاري كه شما انتظارش رو داري فقط از طريق دستكاري سيستم گوشي امكان پذيره كه كار برنامه نويس هاست:31:
خب شما دوستان حرفه ای که دنبال نصب سیمبین روی این گوشی هستید و این کارا ... یه فکری هم به حال این مشکل بکنید . :46:
اگه مشکل خودتون بود ، با جدیت پیگیری می کردید تا درستش کنید ، اما حالا که یکی دیگه اینو ازتون می خواد هی جواب سربالا میدید . :20:
مگه قرار نیست اینجا همه با همکاری هم ، مشکلات همدیگه رو برطرف کنیم ؟
pooria.rio
30-07-2010, 11:10
بچه ها تم چی شد ؟
من الان میخوام فرمور G رو بریزم اما به خاطر اس ام اس هام دلم نمیاد :41:
Doostaan man natunestam az gprs gushi ru pc estefade konam. Un gozinehaye "call number" va user pass ro hatman bayad por kard. chikar konam? Help me...!
bebakhshid fingilish mizanam. Gushim type farsi nadare.
من كه بار اول خواستم با گوشي و كام وصل بشم به اينترنت وقتي اينترنت كيت رو زدم فقط ازم خواست كه مودم رو انتخاب كنم منم الجي مودم رو انتخاب كردم. همين.
من كه بار اول خواستم با گوشي و كام وصل بشم به اينترنت وقتي اينترنت كيت رو زدم فقط ازم خواست كه مودم رو انتخاب كنم منم الجي مودم رو انتخاب كردم. همين.
خوب من موفق شدم
اون کد کزایی که باید در قسمت call number می زدم این بود
#1***99*
دوستان یه سوال مهم
چه جوری می شه USB sharg رو قطع کرد؟؟
یعنی وقتی گوشی رو با کابل می زنی، شارژ نکنه
یادم یه بار گوموش یه کد برای منوی مخفی گفت
ولی من نتونستم این گزینه رو غیر فعال کنم
اگه کسی بلده ، و کامل توضیح بده، خیلی خیلی ممنون می شم ازش
---------- Post added at 04:25 AM ---------- Previous post was at 04:23 AM ----------
بچه ها تم چی شد ؟
من الان میخوام فرمور G رو بریزم اما به خاطر اس ام اس هام دلم نمیاد :41:
به جای تم ، دنبال یه روش برای بک آپ گرفتن از SMS ها باشی، فکر کنم زودتر به نتیجه برسی :31:
pooria.rio
31-07-2010, 10:40
دوستان یه سوال مهم
اگه کسی بلده ، و کامل توضیح بده، خیلی خیلی ممنون می شم ازش[COLOR="Silver"]
سلام عزیز
تو همون منوی *3845*#910# بودش دیگه
دوستان یه سوال مهم
اگه کسی بلده ، و کامل توضیح بده، خیلی خیلی ممنون می شم ازش
سلام
اينم توضيح كاملش:
كد #910 *#3845 رو از چپ به راست وارد مي كنيد
گزينه 5 (module test set) رو انتخاب مي كنيد
از منو باز شده گزينه 10 (charging test) رو انتخاب مي كنيد
در منو باز شده دو گزينه است كه اولي با usb شارژ مي كنه و دومي شارژ كردن با usb رو غير فعال مي كنه
به همين راحتي!:31:
موفق باشيد:10:
سلام
اينم توضيح كاملش:
كد #910 *#3845 رو از چپ به راست وارد مي كنيد
گزينه 5 (module test set) رو انتخاب مي كنيد
از منو باز شده گزينه 10 (charging test) رو انتخاب مي كنيد
در منو باز شده دو گزينه است كه اولي با usb شارژ مي كنه و دومي شارژ كردن با usb رو غير فعال مي كنه
به همين راحتي!:31:
موفق باشيد:10:
این روش جواب داد
ولی یه مشکلی داره.....:41:
وقتی گزینه دوم رو می زنی که دیگه شارژ نکنه، کلا دیگه USB کار نمی کنه!!
یعنی علاوه بر اینکه شارژ رو قطع می کنه، ارتباط های USB رو هم قطع می کنه
برای شما هم اینجوریه؟؟؟
این روش جواب داد
ولی یه مشکلی داره.....:41:
وقتی گزینه دوم رو می زنی که دیگه شارژ نکنه، کلا دیگه USB کار نمی کنه!!
یعنی علاوه بر اینکه شارژ رو قطع می کنه، ارتباط های USB رو هم قطع می کنه
برای شما هم اینجوریه؟؟؟
نه داداش اينجوري نيست جاهاي ديگه رو تست كن ببين مشكل از كجايه:10:
نشد دیگه....
من هم کلا روش کار رو عوض کردم!
به جای کابل از بلوتوث استفاده می کنم
نشد دیگه....
من هم کلا روش کار رو عوض کردم!
به جای کابل از بلوتوث استفاده می کنم
هميشه تو زندگي يه ميانبر هست كه راه حل مشكل باشه!:thumbsup:
هميشه تو زندگي يه ميانبر هست كه راه حل مشكل باشه!:thumbsup:
آره خوب... میانبر و راه فرعی که زیاد هست :31:
ولی اینجوری باطری گوشی زود تموم می شه
آخه می خوام شب تا صبح بزنم با GPRS گوشی، روی کامپیوتر دانلود کنم.
ولی شارژ زووود تموم می شه وقتی با BT وصل می کنی
آره خوب... میانبر و راه فرعی که زیاد هست :31:
ولی اینجوری باطری گوشی زود تموم می شه
آخه می خوام شب تا صبح بزنم با GPRS گوشی، روی کامپیوتر دانلود کنم.
ولی شارژ زووود تموم می شه وقتی با BT وصل می کنی
خوب پسر خوب تا جايي كه من يادمه گفتي مي خواي با usb شارژ نشه. درسته؟:20:
خوب اينجوري اگه با usb هم وصل بشي بازهم شارژت تموم ميشه ديگه:31:
خوب پسر خوب تا جايي كه من يادمه گفتي مي خواي با usb شارژ نشه. درسته؟:20:
خوب اينجوري اگه با usb هم وصل بشي بازهم شارژت تموم ميشه ديگه:31:
خوب شارژ گوشی که بالاخره تموم می شه!!!
ولی اینکه فقط از GPRS استفاده کنی تا اینکه علاوه بر GPRS از BT هم استفاده کنی، خیلی فرق می کنه
تصور کن دو سه ساعت BT روشن باشه و کار کنه.... زودی شارژ تموم می شه. اصلا معلوم نیست به همین حد هم برسه:46:
pooria-ir
06-08-2010, 10:51
سلام علیکم :دی
بنده Pooria.rio سابق هستم :دی
eeeeeeeeeeeee
چرا؟؟؟؟؟
پس اون همه سابقه فعالیت چی می شه؟؟
نکنه ماشینت رو عوض کردی؟؟؟
pooria-ir
06-08-2010, 17:54
eeeeeeeeeeeee
چرا؟؟؟؟؟
پس اون همه سابقه فعالیت چی می شه؟؟
نکنه ماشینت رو عوض کردی؟؟؟
ای بابا
گور ... سابقه ی فعالیت :دی
به زودی به همون میرسیم،ماشین سر جاشه خیالت تخت :27:
ای بابا
گور ... سابقه ی فعالیت :دی
به زودی به همون میرسیم،ماشین سر جاشه خیالت تخت :27:
آقا جان
يه عكس كامل از ماشينت بزار ببينيم سرجاشه يا...:46:
pooria-ir
07-08-2010, 11:22
آقا جان
يه عكس كامل از ماشينت بزار ببينيم سرجاشه يا...:46:
البته اینجا یه زمانی تاپیک گوشی رنوار بوداااا ..... :دی :27:
djmerikhi
08-08-2010, 14:39
سلام برتمامي دوستان رنوار دار و كلا ال جي بازان عزيز...
بنده هم بعد از مسافرتي اساسي بازگشتم خوشحل ميشم بتونم كمكي كنم ...
من كه شك دارم. نكنه سر پورياي خودمونو زير اب كردي هااااا؟:31:
ماشينشو بردي آمپرشو پس اوردي؟.:31:
pooria-ir
08-08-2010, 18:48
من كه شك دارم. نكنه سر پورياي خودمونو زير اب كردي هااااا؟:31:
ماشينشو بردي آمپرشو پس اوردي؟.:31:
نه آقا خودمم:دی
بیزحمت بریم تو کار تم و فرمور:10:
بچه ها
یه برنامه می خوام که فایل زیپ باز کنه داخل گوشی
اگه کسی برنامه ای تست کرده، بگه بی زحمت
منوی مخفی مال من که اصلا ً charging test رو نداره !!!!! :13:بیست و دو تا گزینه داره ولی این توشون نیست .
بچه ها مهم تر از این یه مشکل دیگه هم دارم . از وقتی رم رو عوض کردم بعضی وقت ها که باهاش عکس می گیرم یا فیلم می گیرم ، آخر کار که می خواد عکس رو ذخیره کنه یا فیلم رو با زدن دکمه "استاپ" ذخیره کنه ، گوشی هنگ می کنه و تا باطریشو در نیاری درست نمیشه . تازه فیلم یا عکس گرفته شده هم از بین میره .:41:
با رم قبلی فیلمبرداری تیک می زد ، حالا که عوضش کردم یه جور دیگه اذیت می کنه . این گوشی کشت منو بس که اذیتم کرد:19:
منوی مخفی مال من که اصلا ً charging test رو نداره !!!!! :13:بیست و دو تا گزینه داره ولی این توشون نیست .
بچه ها مهم تر از این یه مشکل دیگه هم دارم . از وقتی رم رو عوض کردم بعضی وقت ها که باهاش عکس می گیرم یا فیلم می گیرم ، آخر کار که می خواد عکس رو ذخیره کنه یا فیلم رو با زدن دکمه "استاپ" ذخیره کنه ، گوشی هنگ می کنه و تا باطریشو در نیاری درست نمیشه . تازه فیلم یا عکس گرفته شده هم از بین میره .:41:
با رم قبلی فیلمبرداری تیک می زد ، حالا که عوضش کردم یه جور دیگه اذیت می کنه . این گوشی کشت منو بس که اذیتم کرد:19:
مشکل هنگ کردن موقع عکاسی رو من هم دارم
مخصوصا وقتی حالت GRIDE رو فعال می کنم این احتمال بیشتر می شه
کلا این گوشی بعضا ضد حال می زنه
.....................................
کسی برنامه Unzip سراغ نداره؟؟
pooria-ir
09-08-2010, 19:21
مشکل هنگ کردن موقع عکاسی رو من هم دارم
مخصوصا وقتی حالت GRIDE رو فعال می کنم این احتمال بیشتر می شه
کلا این گوشی بعضا ضد حال می زنه
.....................................
واسه من که مشکلی نداره :31:
یه دیفرگ به رم یزنین ببینین جواب میده یا نه چون مشکل از رمه نه از گوشی :46:
اينو يه امتحان بكن
Michael Ropy
10-08-2010, 15:43
بچه ها یه خبر....رنوار یکی از دوستان اسپیکرش خراب شد بعد دادم مادیران (با کارت گارانتی کامتل) ساعت 3.5 بعد از ظهر، فرداش ساعت 11 تحویل دادن (درست شده)....:31:
Highbury
10-08-2010, 21:05
یعنی الان مادیران گارانتیش میکنه؟
قیمت با گارانتی مادیران الان چنده؟
Michael Ropy
10-08-2010, 22:27
یعنی الان مادیران گارانتیش میکنه؟
قیمت با گارانتی مادیران الان چنده؟
جدیدا که بله...از قیمت های جدید زیاد اطلاع ندارم ولی خوبیش اینه که میتونید با کارت کامتل ببرید گارانتی مادایران!! :دی
به این میگن گارانتی! مطمئنم اگه میدادم کامتل الان تا یه ماه حداقل باید قید گوشی رو میزدم....
واسه من که مشکلی نداره :31:
یه دیفرگ به رم یزنین ببینین جواب میده یا نه چون مشکل از رمه نه از گوشی :46:
اتفاقا ً مشکل از گوشیه . چون نمی تونه درست با رم کار کنه .
اگه مشکل از رم بود ، گوشی های دیگه هم با اون رم به مشکل برمی خوردن .
اتفاقا ً مشکل از گوشیه . چون نمی تونه درست با رم کار کنه .
اگه مشکل از رم بود ، گوشی های دیگه هم با اون رم به مشکل برمی خوردن .
از شما ديگه بعيده:41:
اينو بهش ميگن ناهمخوني سخت افزاري :5:
ديگه مشكل از هيچ كدوم نيست چون من كه با رمم نه تو فيلم برداري مشكل دارم نه تو عكس و...
اون مشكل شما رو من فقط موقع خريد گوشي داشتم آنهم بع علت ناسازگاري سخت افزاري بودش:10:
djmerikhi
12-08-2010, 13:05
دوستان به نظرتون ما هم كه الان گوشيمون گارانتي دار شده امكانش هست يريم از كامتل گوشي رو تحويل بگيريم بديم ماديران اگر هست ادرس نمايندگي ويژه گوشي رو هم اينجا بزاريد...
Michael Ropy
12-08-2010, 13:40
دوستان به نظرتون ما هم كه الان گوشيمون گارانتي دار شده امكانش هست يريم از كامتل گوشي رو تحويل بگيريم بديم ماديران اگر هست ادرس نمايندگي ويژه گوشي رو هم اينجا بزاريد...
در مورد تحویل دادن اطلاع ندارم ولی با کارت کامتل میتونید بدید گارانتی مادیران. اینم آدرسش مرکز تعمیرات مرکزی (همون جایی که گوشی رو دادم):
تهران، خيابان استاد مطهري، بعد از خيابان دكتر مفتح، شماره 184، كدپستي 43713-15759
بقیه مراکز هم اینجاست:
سلام دوستان:33:
سرانجام پس از جستجو و مقایسه و بخصوص تعریف های دوستان توی این تاپیک یه ماه پیش رفتم یه ( غنوا ) خریدم
ولی الان بد جوری خورده تو پرم و حالم گرفته است::grrr:
1- دو هفته پیش یک سکته ناقص زد و دو روز طرف چپ صفحه اش لمس شد که خوشبختانه عمرش به دنیا بود و برگشت ولی دوباره دیشب سکته زد و ایندفعه کل صفحه اش بیحس و فلج شده :37:
2- زیاد هنگ میکنه ( بیشتر هنگام عکس برداری ):32:
3- باطری ضعیفی داره:41:
ولی عکسهاش عالیه:26:
masuod D
13-08-2010, 22:58
11 تا والپیپر واسه گوشی های تاچ ال جی که دقیقا فیت صفحه میشه.:11:
بچه ها یه سوال
اگه دو تا گوشی بذارن جلوتون... یکی renoir باشه و اون یکی Xperia mini باشه، کدومش رو می خرید؟؟؟ با توجه به اینکه قیمت های یکسانی دارن
pooria-ir
14-08-2010, 22:27
جدیدا که بله...از قیمت های جدید زیاد اطلاع ندارم ولی خوبیش اینه که میتونید با کارت کامتل ببرید گارانتی مادایران!! :دی
به این میگن گارانتی! مطمئنم اگه میدادم کامتل الان تا یه ماه حداقل باید قید گوشی رو میزدم....
یعنی الا منم میتونم ببرم مادیران ؟
:دی
اره من هم صبح بردمش مادیران البته با گارانتی کامتل گفت اگه سریالش توی سیستم ثبت شده باشه قبول میکنیم الان توی ccu هنک کرده داره جون میده :42:
Michael Ropy
15-08-2010, 03:25
یعنی الا منم میتونم ببرم مادیران ؟آره بابا برو ببرش تا پشیمون نشدن! :دی
---------- Post added at 04:25 AM ---------- Previous post was at 04:21 AM ----------
اگه دو تا گوشی بذارن جلوتون... یکی renoir باشه و اون یکی Xperia mini باشه، کدومش رو می خرید؟؟؟ با توجه به اینکه قیمت های یکسانی دارن حالا واقعا قیمتاشون یکسانه؟! بدون گارانتیش که حدود 300 هست ولی رنوار با گارانتی 260......بگذریم....
مینی خیلی گوشی خوبیه فقط عیبه بزرگش همین صفحهش هست! خیلی خیلی کوچیکه و رزولوشن پایینی داره و اس ام اس دادن باهاش سخته....به نظرم سونی اریکسون نهایتش باید 2.8 میزد ال سی دی رو چون این دیگه مینی نیست، میکروهه!!! :دی
نکته دیگه اینکه نسخه اندرویدش 1.6 هستش و خیلی قدیمیه و مشکلاتی هم داره...
به جز این موارد گوشی خوبیه.....ولی نظر منو بخواید به نظرم بهتره واسه گلکسی 3 صبر کنید حالا حالا ها باید بیاد به بازار....فقط دوربین 3 مگا هست ولی در بقیه موارد از مینی بهتره....وای فای n، بلوتوث، قطب نما و مالتی تاچ هم داره....قیمتش اولیش هم همون حدود 300 خواهد بود....
masuod D
15-08-2010, 22:25
11 تا والپیپر واسه گوشی های تاچ ال جی که دقیقا فیت صفحه میشه.:11:
اقایون یه سوال دارم
پس عکسا کو؟:18:
به جون مادرم دو روز پیش همینجا بود.:14:
میشه یکی توضیح بده بگه چی شده؟:angry:
نکنه چون ما تازه کاریم تحویل نگرفتن و پاک کردن.
اگه این جوریه من دیگه قهرم.:29:
پس عکسا کو؟:18:
ببین رفیق عکسات خوب بودن ولی اینقدر تایپیک رو سنگین می کرد که نگو و نپرس:41:
حتما به همین خاطر حذف یا جابه جا شده رفیق:46:
در ضمن سعی کن عکسا رو تو تایپیک خودش بذاری لطفا:10:
ایا کسی با ThemeEditor رنوار کار کرده ؟ میشه با اون تغیرات اساسی ایجاد کرد ؟:6:
دوستان.... باطری هم شامل گارانتی می شه؟؟؟
pooria-ir
19-08-2010, 00:31
دوستان.... باطری هم شامل گارانتی می شه؟؟؟
اگه زبونت چرب باشه آره :دی
اگرم نه که نه ؟
ظاهرش تغییری کرده ؟ مثلا بادکردگی ؟
اگه زبونت چرب باشه آره :دی
اگرم نه که نه ؟
ظاهرش تغییری کرده ؟ مثلا بادکردگی ؟
گوشی خودم نیست
یه گوشی kp105 هست که از همون اول هم زود باطری خالی می کرد
بیشتر از یه روز نگه نمیداره در حالی که اصلا هیچ استفاده ای هم ازش نمی شه
ظاهر باطری کاملا نو و سالمه
خوب حالا کجا باید ببرم؟؟ گارانتی عوض شده؟
سلام دوستان:33:
سرانجام پس از جستجو و مقایسه و بخصوص تعریف های دوستان توی این تاپیک یه ماه پیش رفتم یه ( غنوا ) خریدم
ولی الان بد جوری خورده تو پرم و حالم گرفته است::grrr:
1- دو هفته پیش یک سکته ناقص زد و دو روز طرف چپ صفحه اش لمس شد که خوشبختانه عمرش به دنیا بود و برگشت ولی دوباره دیشب سکته زد و ایندفعه کل صفحه اش بیحس و فلج شده :37:
2- زیاد هنگ میکنه ( بیشتر هنگام عکس برداری ):32:
3- باطری ضعیفی داره:41:
ولی عکسهاش عالیه:26:
این پست ، تاییدی است بر حرف های من . عرض کردم که ، کلا ً اکثر محصولات ال جی همیشه یه جاشون ( بلکه چندجاشون ) می لنگه .
من که بعد از این رنوار که دارم ، عمرا ً دوباره یه مدل از ال جی بگیرم .
گوشی من داره میمیره :19: توی این شبها براش دعا کنید:42:
امروز بعد از یک هفته هنوز منتظر قطعات هستم ( صفحه نمایش و برد اصلی ) :41:
باطری هم که از روز اول مرخص بود خدا را شاکرم که سوکت و قابش نسوختند :18::18::18::18::18:
فردا میرم مادیران ببینم اینا چه گلی سر گوشیم میگیرن:41:
ولی تا گوشیمو بگیرم لطفا یکی تست بزنه ببینه این ThemeEditor رنوار چه کارست ؟:7:
djmerikhi
21-08-2010, 13:25
يه خبر خوش امروز گوشي خودم را از كامتل بعد از تعويض نمايشگر گرفتم تازه يه كارت گارانتي جديد با اعتبار 2 ساله هم به بنده دادن واقعا حال دادن و دستشون درد نكنه حداقل بنده را راضي كردن .
pooria-ir
21-08-2010, 14:17
گوشی خودم نیست
یه گوشی kp105 هست که از همون اول هم زود باطری خالی می کرد
بیشتر از یه روز نگه نمیداره در حالی که اصلا هیچ استفاده ای هم ازش نمی شه
ظاهر باطری کاملا نو و سالمه
خوب حالا کجا باید ببرم؟؟ گارانتی عوض شده؟
بله عزیز
ببر نمایندگی خراب شده پارس کامتل :دی
اونجا بیشتر احتمالش هست عوض کنن باطریشو
اگه دیدی کاری نمیکنن قیمت باطریش رو بگیر بیا بیرون
بعد یه زنگ بزن مادیران مشکلت رو بگو و قیمت باطریو از اونا هم بگیر
این پست ، تاییدی است بر حرف های من . عرض کردم که ، کلا ً اکثر محصولات ال جی همیشه یه جاشون ( بلکه چندجاشون ) می لنگه .
من که بعد از این رنوار که دارم ، عمرا ً دوباره یه مدل از ال جی بگیرم .
من که عمراً گوشی دیگه ای نمی گیرم
چون این رنوار واقعا عالیه و تمام خواسته های منو تامین می کنه:11:
djmerikhi
22-08-2010, 07:09
خوب
جون دلم براي دوستان بگه مطابق ورقي كه به بنده دادن بورد اصلي گوشي تعويض شده ...
اول اينكه ورژن گوشي شده I كه برام جاي تعجب داشت دوم اينكه از برد هاي ويژه و سفارشي اپراتور Orange استفاده شده به همين دليل 5 تا بازي دمو و يكسري منوهاي خاص اون اپراتور را داره البته به نظر بنده با سرعت بيشتر !
ولي يه بدي داره اونم عدم ساپورت زبان فارسي هست جالب اينكه بلوتوث كار نمي كنه و تقاضاي اعلام آدرس ميكنه .....
فعلا هم در حال بررسي اون هستم ببينم چي كار ميشه كرد.
سلام.
من هم اين گوشي رو خريدم.
گفته بودين بعد از خريد اين گوشي در 2 مورد از شما از شما راهنمايي بگيرم.
1.رم مناسب اين گوشي.
چه مارکي؟چه حجمي؟ازکجا تهيه کنم؟
2.از اونجايي که نميشه نقشه ي 6 مگابايتي تهران رو روي اين گوشي ريخت.چگونه نقشه ي تهران بالاخص مترو هاي تهران رو روي اين گوشي فعال کنم.
----------------------------------------
ممنون از اينکه تجرباتتون رو در اختيار همه ميذارين.ماشالا صفحات زياد.اگه بشه برنامه هاي کاربردي رو در يک پست جمع کرد باعث آسودگي همه ي کاربران اين گوشي ميشه.به هر حال خوشحال میشم برنامه ي سفارشي سراغ دارين بهم معرفي کنيد.
باز هم تشکر.
masuod D
24-08-2010, 08:51
اقا اینجوری نمیشه من دیگه باید سوالم رو بپرسم .:blink:
سوال 1 : قضیه چیه؟:wac:
.
.
.
.
.
.
.
.
ادامه ی همون سوال 1 : چرا تقی به توقی می خوره شما دکمه ی تشکر رو می زنین؟
طرف سوال میکنه ازش تشکر میکنین . طرف کمک می خاد ازش تشکر می کنین. طرف گوشیش می سوزه
ازش تشکر می کنین طرف سکته میکنه ازش تشکر می کنین حتی در مواردی مشاهده شده طرف فحش میده
بازم شما ها ازش تشکر میکنین .
اقا یکی میشه بگه قضیه چیه ؟
چرا تقی به توقی می خوره شما دکمه ی تشکر رو می زنین؟
اول اينكه اين تشكرها به خاطر گرمي بخشيدن و رفاقت بيشتر بين اعضا تلقي ميشه:5:
دوم اينكه ردپايي باشه براي بقيه كه بدونن اين پست ها خونده شده و كاربراني هست كه به اين تايپيك مراجعه مي كنند و در كل در آوردن از صوت و كوري اين تايپيك:31:
اگه چيزي متوجه شدي به منم بگو:34:
فحش زيادي اغراق كردي
.
.
.
.
.
.
.
.
طرف سوال میکنه ازش تشکر میکنین . طرف کمک می خاد ازش تشکر می کنین. طرف گوشیش می سوزه
ازش تشکر می کنین طرف سکته میکنه ازش تشکر می کنین حتی در مواردی مشاهده شده طرف فحش میده
تشكر:31::31:
djmerikhi
24-08-2010, 14:00
دوستان چند نكته باريكتر از مو اينكه الان بعد از تعويض برد مادر گوشي بنده با ورژن I و مربوط به اپراتور orange مياد بالا اما نكته جالبتر اينكه در حالتي كه بالاي صفحه را لمس مي كنم نمي تونم بلوتوث را روشن كنم و ميگه بايد آدرس بلوتوث را ست كنيد !!!!
جالتر اينكه شماره IMEI گوشي شده 350305260000001 كه جالبه توي سايتهايي كه رقم هاي اول را مي گيرند گوشي بنده را به نام LG KG320 ميشناسن از جمله مخابرات و در سايتهايي كه كل شماره فوق را مي گيرن به عنوان گوشي عدم ثبت شده و كلا شماره اشتباه اعلام ميشه !!!!
فعلا هم هيچ نرم افزاري رو اجازه نصب نداده ....
Michael Ropy
24-08-2010, 14:28
دوم اينكه ردپايي باشه براي بقيه كه بدونن اين پست ها خونده شده و كاربراني هست كه به اين تايپيك مراجعه مي كنند و در كل در آوردن از صوت و كوري اين تايپيك[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قسمت رو شدیدا تایید میکنم....من خودم میخوام یادم بمونه که این پست رو خوندم این کارو میکنم.....
دوستان چند نكته باريكتر از مو اينكه الان بعد از تعويض برد مادر گوشي بنده با ورژن I و مربوط به اپراتور orange مياد بالا اما نكته جالبتر اينكه در حالتي كه بالاي صفحه را لمس مي كنم نمي تونم بلوتوث را روشن كنم و ميگه بايد آدرس بلوتوث را ست كنيد !!!!
جالتر اينكه شماره IMEI گوشي شده 350305260000001 كه جالبه توي سايتهايي كه رقم هاي اول را مي گيرند گوشي بنده را به نام LG KG320 ميشناسن از جمله مخابرات و در سايتهايي كه كل شماره فوق را مي گيرن به عنوان گوشي عدم ثبت شده و كلا شماره اشتباه اعلام ميشه !!!!
فعلا هم هيچ نرم افزاري رو اجازه نصب نداده ....
جالبه
فکر کنم یه گوشی جدید ساختن
از هر قطعه ای که دم دستشون بوده، سره هم بندی کردن
ببینم، گوشیت هنوز تاچ هست دیگه؟؟!!!! دقت کن یه وقت بهش صفحه کلید که اضافه نشده؟؟
masuod D
25-08-2010, 01:13
اول اينكه اين تشكرها به خاطر گرمي بخشيدن و رفاقت بيشتر بين اعضا تلقي ميشه:5:
دوم اينكه ردپايي باشه براي بقيه كه بدونن اين پست ها خونده شده و كاربراني هست كه به اين تايپيك مراجعه مي كنند و در كل در آوردن از صوت و كوري اين تايپيك:31:
اگه چيزي متوجه شدي به منم بگو:34:
فحش زيادي اغراق كردي
اغراق نکردم شوخی کردم .:31::31::31::31::31:
سلام.
من هم اين گوشي رو خريدم.
گفته بودين بعد از خريد اين گوشي در 2 مورد از شما از شما راهنمايي بگيرم.
1.رم مناسب اين گوشي.
2.از اونجايي که نميشه نقشه ي 6 مگابايتي تهران رو روي اين گوشي ريخت.چگونه نقشه ي تهران بالاخص مترو هاي تهران رو روي اين گوشي فعال کنم.
----------------------------------------
ممنون از اينکه تجرباتتون رو در اختيار همه ميذارين.ماشالا صفحات زياد.اگه بشه برنامه هاي کاربردي رو در يک پست جمع کرد باعث آسودگي همه ي کاربران اين گوشي ميشه.به هر حال خوشحال میشم برنامه ي سفارشي سراغ دارين بهم معرفي کنيد.
باز هم تشکر.
عذر می خوام کسی نیست منو راهنمایی کنه.
1.رم مناسب اين گوشي.
1- مراجعه كنيد صفحه 199 همين تايپيك
2-از نرم افزار ترك بادي استفاده كنيد
3-نرم افزار كاربردي هم هرچي خواستي بگو آدرس بدم
4-ديگه چي...
عذر می خوام کسی نیست منو راهنمایی کنه.
برای استفاده از نقشه تهران و ایران و ... و راه اندازی GPS گوشی، برنامه Trekbuddy رو از اینجا دانلود کن
از بالا دومی رو بگیر. فقظ حواست باشه موقع نصب این برنامه، حافظه اصلی گوشی رو phone memory بذار تا برنامه اونجا نصب بشه و مشکلات احتمالی پیش نیاد
برای آموزش و دریافت نقشه هاش برو به این تاپیک
مسنجر خوب هم می خوای، این رو نصب کن. فقط قبلش باید داخل خوده سایتش یه اکانت بسازی
برای وبگردی، حتما Opera mini یا uc browser رو نصب کن تا از فیلترینگ در امان باشی
UC
opera mini
masuod D
26-08-2010, 02:53
.رم مناسب اين گوشي.
من توشیبا 8 گیگ کلاس 4 رو گرفتم باور کن سرعتش 2 تا 3 برابر از حافظه داخل خود گوشی بیشتره .
در ضمن وقتی با ذخیره تو این مموری فیلم برداری میکنم کیفیتشم بهتر از موقعیه که تو حافظه خود گوشی فیلم برداری میکنم.
من 22 گرفتم اما فکر کنم 3 تا 4 تومن ارزون تره.
---------- Post added at 03:53 AM ---------- Previous post was at 03:48 AM ----------
masuod D
26-08-2010, 03:00
1- مراجعه كنيد صفحه 199 همين تايپيك
2-از نرم افزار ترك بادي استفاده كنيد
3-نرم افزار كاربردي هم هرچي خواستي بگو آدرس بدم
4-ديگه چي...
این گوشی که gps نداره پس ترک بادی به چه دردی می خوره?:ohno:
این گوشی که gprs نداره پس ترک بادی به چه دردی می خوره?:ohno:
GPRS که داره... اونی که شما میگی GPS هستش
ضمن اینکه GPS هم داره و دست بر قضا از نوع A-GPS هم هستش و خیلی هم خوب کار می کنه
در واقع از نکات مثبت این گوشی با توجه به نداشتن سیستم عامل، داشتن GPS و ٌ Wi-Fi هست
djmerikhi
26-08-2010, 07:38
دوست عزيز منظور دوستان GPS هست كه روي اين گوشي نصب هست و براي استفاده از نقشه هاي تهران و ديگر شهر ايران ميتونيد از نرم افزاري كه دوستان نام بردند استفاده كنيد .:5:
.
.
.
.
.
.
.
.
تفاوت بچه های باحال این تاپیک با بقیه در همین جاست . ( و البته چند جای دیگه ) .
اینجا همه لطف دارن و با هم دوست واقعی هستن . نمونشو توی هیچ تاپیکی پیدا نمی کنی ... :40:
دوستان زحمت كشيدند جواب دادن:10:
شما هم بالاخره راه مي افتي غصه نخور :46:
دوستان بالاخره گوشیمو از کامتل گرفتم سرحال و قبراق مثل روز اول :31:
صفحه اش رو برام عوض کردن که هزینه هم نداشت:18: گفتن اگر گارانتی نداشت 30 چوق برام اب می خورد:27:
نرم افزارشم تغیری نکرده و همون 10f سابقه :8:
بالاخره از بی سیستم عاملی گوشیم جوووونم به لبم اومده و تصمیم گرفتم ردش کنم بره :13:
چند تا سوال داشتم:
1- گوشی رو بار رم 8، چند بدم خوبه؟؟؟ 200 خوبه به نظرتون؟؟؟
2- می خوام vivaz pro بخرم.... کسی نظری نداره؟؟
Michael Ropy
29-08-2010, 15:14
چند تا سوال داشتم:
1. الان نوش اگه پیدا بشه 260 تا 270 تومنه....به خاطر کمبودش شاید بتونی خوب بفروشی....به نظرم همین 200 خوب باشه ولی من کلا تو دست دوم ها زیاد اطلاع ندارم.....
2. این کیبورد برات خیلی مهمه؟! اگه نه که ویواز عادی بگیر که هم دوربین بهتر داره و هم نازک تره....ولی من اگه بجات بودم یکم جمع میکردم ویو میخریدم چون واقعا ارزشش رو داره و بعدا حسرتش رو نمی خوری.....فکر کنم با گارانتی تا 400 هم بتونی پیدا کنی....از مزایاش:
1. فوق العاده سریع (با سی پی یو 1 گیگاهرتز و چیپ گرافیکی قوی و...)
2. امکانات روز دنیا (صفحه S-AMOLED، بلوتوث 3 و وای فای n)
3. سیستم عامل آینده دار تر با اینترفیس خیلی بهتر
4. تاچ خازنی با مالتی تاچ
5. و.....
[QUOTE=Michael Ropy;5337283]1.ولی من اگه بجات بودم یکم جمع میکردم ویو میخریدم QUOTE]
اين ويو چيه داش؟:20:
Michael Ropy
29-08-2010, 18:49
اين ويو چيه داش؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Samsung S8500 Wave
حسین تا گوشی مارا خز نکنی ول کن نیستی نه ؟ : دی (شوخی)
آنتی اسپم:
جدا ویو گوشی فوق العاده ایه......از همه لحاظی سره.....
:31:
بالاخره از بی سیستم عاملی گوشیم جوووونم به لبم اومده و تصمیم گرفتم ردش کنم بره :13:
چند تا سوال داشتم:
اينجا جاش نيست ولي خدائيش دور الجي و سامي و سوني اريكسونو خط بكش. اگه واقعا ميخواي پشيمون نشي برو سراغ نوكيا. مثلا n900 يا يكم وايسا n8 و n9
اينجا جاش نيست ولي خدائيش دور الجي و سامي و سوني اريكسونو خط بكش. اگه واقعا ميخواي پشيمون نشي برو سراغ نوكيا. مثلا n900 يا يكم وايسا n8 و n9
آره ديگه
يواش يواش فصل افوله ...!
djmerikhi
31-08-2010, 10:59
آره ديگه
يواش يواش فصل افوله ...!
در مورد شركت ال جي حرف شما كمي درسته خيلي وقته ميشه گفت مثل رنوار گوشي خفن نداده و كمي عقب افتاده چرا روي بايد از خودشون پرسيد شايد آرامش قبل از طوفانه :27:
اما در مورد شركت سامسونگ واقعا حرف شما و دوست ديگرمون بي انصافي هست شما از يه گوشي چي مي خواهي كه سامسونگ نداشته باشه ماشاء ا... هر هفته حداقل يه گوشي جديد رو مي كنه انقدر مدل مي ده كه هنوز در مورد قبلي توي بازار حرفه سريع تا مي فهمه يكي يه جايي گفته كاش فلان چيز رو داشت مي آيد با امكانات بيشتر يكي جديد مي ده .....:46:
در مورد شركت ال جي حرف شما كمي درسته خيلي وقته ميشه گفت مثل رنوار گوشي خفن نداده و كمي عقب افتاده چرا روي بايد از خودشون پرسيد شايد آرامش قبل از طوفانه :27:
اما در مورد شركت سامسونگ واقعا حرف شما و دوست ديگرمون بي انصافي هست شما از يه گوشي چي مي خواهي كه سامسونگ نداشته باشه ماشاء ا... هر هفته حداقل يه گوشي جديد رو مي كنه انقدر مدل مي ده كه هنوز در مورد قبلي توي بازار حرفه سريع تا مي فهمه يكي يه جايي گفته كاش فلان چيز رو داشت مي آيد با امكانات بيشتر يكي جديد مي ده .....:46:
حرفتون درسته ولي تمام گوشيهاي الجي و سامي و سوني اريكسون يه باگهايي دارن يا كيفيت ساختشون خوب نيست يا.... وقتي اينا رو ميگيري هرلحظه بايد منتظر باشي يه چي بشه و حالتو بگيره ولي نوكيا خداييش مطمئنه و اگه امكاناتش با نيازت همخوني داشته باشه هيچوقت حالتو نميگيره مگر اينكه ازش خسته بشي.
حرفتون درسته ولي تمام گوشيهاي الجي و سامي و سوني اريكسون يه باگهايي دارن يا كيفيت ساختشون خوب نيست يا.... وقتي اينا رو ميگيري هرلحظه بايد منتظر باشي يه چي بشه و حالتو بگيره ولي نوكيا خداييش مطمئنه و اگه امكاناتش با نيازت همخوني داشته باشه هيچوقت حالتو نميگيره مگر اينكه ازش خسته بشي.
اتفاقا من برعکس شما فکر می کنم
نوکیا در ساخت گوشی هاش کاملا سیاست مصرف گرایی رو در پیش گرفته. چون می دونه به خاطر برندی که داره، همه گوشی هاش رو می خرن و نیازی به رقابت نداره. بیشتر گوشی های نوکیا بعد از یکی دو سال استفاده کلا از ریخت می افته
به عنوان مثال گوشی N73 رو در نظر بگیر... بعد از دوسال دکمه های اطراف جوی استیک و خود جوی استیکش کلا داغون می شه
خلاصه اینکه، یه کاری می کنه که بعد از یه مدت مجبور بشی گوشیت رو عوض کنی
همین چند روز پیش هم یه X6 برای یکی از دوستام خریدم... واقعا طراحی کناره ی بنده اش، ضد حاله. از بدترین جنس ممکن استفاده کردن
اما برند های دیگه برای رقابت، از همه نظر سعی می کنن گوشی رو کامل بسازن تا از این طریق وارد بازار بشن
نوكيا خداييش مطمئنه و اگه امكاناتش با نيازت همخوني داشته باشه هيچوقت حالتو نميگيره مگر اينكه ازش خسته بشي.
اين قضيه حال گيري رو بهت بگم كه بنده از وقتي ال جي خريدم تا حالا هيچوقت نشده حالم از اين گوشي گرفته بشه:8: و اينم بگم قبلا كه نوكيا داشتم n73 يا n95 يا n82 تو هر سه مورد هي اعصابم خورد مي شد:42: يا هنگ مي كرد:24: يا مشكل SMS داشت يا شماره گيري مي كردم تماس برقرار نمي شد.... خلاصه اين مورد رو شديداً باهات مخالفم:47:
Michael Ropy
31-08-2010, 18:43
منم مخالفم.....هر برندی برتری ها و ضعف های خودش رو داره..... برای مثال! من خودم بارها و بارها اعلام کردم که اینترفیس و رابط کاربری بیشترین اهمیت رو برای من داره تو گوشی.....معمولا از تو عکس میتونم تشخیص بدم که اینترفیس این گوشی خوبه یا نه (یعنی برام مناسبه یا نه) که همیشه هم حدسم درست بوده...... تقریبا با انواع اینترفیس ها هم کار کردم.....به جرات میتونم بگم نوکیا همیشه یکی از بدترین اینترفیس ها رو داشته.....:دی مخصوصا تو گوشی های تاچش....:2:
Lord Farshad
31-08-2010, 19:05
درود و سلام بر دوستان گرامی
آقا من آی دیم رو عوض کردم! :دی . چه خبرا دوستان؟ خوش میگذره؟ این رنوار ما هم سلام میرسونه؟ ماشالله چقدر صفحات زیاد شده. یه چکیده ای بگید :دی .
شاد و پیروز و سربلند باشید
بدون تجربه كردن پذيرش هر حرفي يه ريسكه.
من n73و 5300و k750و u600 رو داشتم و اين تجربمه ديگه.
Lord Farshad
01-09-2010, 18:35
درود
راستی آخرین فریمور رسمی فارسی ساپورت چیه؟ چیزی جدید اومده یا نه تو این 2 ماهه؟
:11:
درود
راستی آخرین فریمور رسمی فارسی ساپورت چیه؟ چیزی جدید اومده یا نه تو این 2 ماهه؟
:11:
اخرين نسخه فارسيش نسخه f هستش. ديگه نميدونم ماله همين دوماهه يا همون دوماه:31:
pooria-ir
01-09-2010, 22:29
سام علیک :دی
بچه ها میگم موافقین به مدیر بخش موبایل یه اعلان بدیم بگیم اینجا (تاپیک رنوار ) رو یه کم پاک سازی کنه ؟
آخه حداقل 100 صفحش اسپمه
Lord Farshad
02-09-2010, 09:16
درود
اخرين نسخه فارسيش نسخه f هستش. ديگه نميدونم ماله همين دوماهه يا همون دوماه:31:
نه همون دو ماهه :دی یک ساله ما فیریمور عوض کردیم, هنوز که هنوزه همینه. خب من Theme های اصلیش رو میخوام.
سام علیک :دی
بچه ها میگم موافقین به مدیر بخش موبایل یه اعلان بدیم بگیم اینجا (تاپیک رنوار ) رو یه کم پاک سازی کنه ؟
آخه حداقل 100 صفحش اسپمه
علیک :دی
تو هم آی دیت رو عوض کردی!؟ :21: آقا من واین پوریا از نو اومدیم؛ واسه همین با این پیشنهاد موافقم. یعنی چی انقدر اسپم زدید !؟ :دی باید پاک بشه.
شاد و پیروز و سربلند باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.