مشاهده نسخه کامل
: معرفی گوشی LG KC910 Renoir با لنز 8 مگاپیکسل اشنایدر، صفحه 3 اینچی و امکانات ارتباطاتی کامل
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
djmerikhi
02-09-2010, 14:29
دوستان يكي اومد ادعا كرد تم ريخته كه ماشاا.. فعلا مفقود الثر هست به نظرم كسي نگه تم ريخته كه به سرنوشت اين بنده خدا دچار نشه از قديم گفتن زكات علم آموزش اونه ....
راستي بنده گوشي خودم را بردم دوباره نمايندگي براي ريختن ورژن فارسي مسئولش مي گفت تم ريختي گفتم بابا اين تم اورژينال orange هست قبول نمي كرد به شرط ريست كردن و اومدن بالاي اون قبول كرد حداقل تا به حال زنگ نزدن مي گفت اگر شما ريخته باشي گارنتي شاملش نميشه از ما هم انكار كه بابا گوشي كه 1 روز گرفتم با ورژن آلمان و سريال گوشي ديگه چه به اينكارا ...:46:
فقط اينجور كه طرف مي گفت انگار زياد و به راحتي روي اين گوشي تم مي ريزن ....:10:
Lord Farshad
02-09-2010, 18:16
درود
دوستان يكي اومد ادعا كرد تم ريخته كه ماشاا.. فعلا مفقود الثر هست به نظرم كسي نگه تم ريخته كه به سرنوشت اين بنده خدا دچار نشه از قديم گفتن زكات علم آموزش اونه ....
راستي بنده گوشي خودم را بردم دوباره نمايندگي براي ريختن ورژن فارسي مسئولش مي گفت تم ريختي گفتم بابا اين تم اورژينال orange هست قبول نمي كرد به شرط ريست كردن و اومدن بالاي اون قبول كرد حداقل تا به حال زنگ نزدن مي گفت اگر شما ريخته باشي گارنتي شاملش نميشه از ما هم انكار كه بابا گوشي كه 1 روز گرفتم با ورژن آلمان و سريال گوشي ديگه چه به اينكارا ...:46:
فقط اينجور كه طرف مي گفت انگار زياد و به راحتي روي اين گوشي تم مي ريزن ....:10:
اون بنده خدا (.:: Farshad ::.) منم عزیز.
مریخی جان دمت گرم؛ من کجا مفقود الاثر شدم :18: :دی
فقط مشکلات زیادی داشتم و دردسر های بسیار که حتی باعث شد خیلی چیزهامو عوض کنم؛ این آی دی که دیگه جای خود رو داره. بعدشم که دیگه تصمیم گرفتم این ماه آخر رو خیر سرم بشینم بخونم واسه کنکور. مرامتو عشقه :دی
اگر دوستان هنوز تم عوض نکردند و خواستارند؛ ما در خدمتیم.
شاد و پیروز و سربلند باشید
djmerikhi
04-09-2010, 07:56
فرشاد گرامي منظور بنده هم شما بودي درسته مثلا اومديم جوري نگيم كه مستقيم به شما بر بخوره به نظرم زياده روي كردم كه همين جا از شما پوزش مي طلبم .....
شما لطف داريد ممنون ميشم اگر سرتون خلوت شده راه ريختن تم چه تصويري و يا حتي نوشتاري اما كامل رو براي استفاده همگان ارائه بدهيد ...
Lord Farshad
04-09-2010, 14:51
فرشاد گرامي منظور بنده هم شما بودي درسته مثلا اومديم جوري نگيم كه مستقيم به شما بر بخوره به نظرم زياده روي كردم كه همين جا از شما پوزش مي طلبم .....
شما لطف داريد ممنون ميشم اگر سرتون خلوت شده راه ريختن تم چه تصويري و يا حتي نوشتاري اما كامل رو براي استفاده همگان ارائه بدهيد ...
والا کلا به زکات مکات اعتقادی ندارم :دی تا حالا هم تو تاپیک الجی و حتی جاهای دیگه چوب کاری نکردم. اما اختیار داری عزیز.
تکلیفم با دانشگاه رفتنم که مشخص بشه؛ میگردم برنامه هاشو پیدا میکنم و یه آموزش جامع میذارم (مزایا و معایبش رو هم میگم)
در خدمت دوستان گل هستم.
پیروز باشید
pooria-ir
04-09-2010, 23:46
خبر خوشششش
سرنگونی پارس کامتل نزدیک است :دی
امروز تو خیابون بودم،گوشی زنگ خورد،برداشتم
گفت شما آقای ... هستین ؟
گفتم بله
گفت من از شرکن نمیدونم چی چی تماس میگیرم نماینده ی سازمان حمایت از حقوق مصرف کننده :21:
شما از شرکت پارس کامتل خدمات گرفتین ؟
گفتم بله
گفت راضی بودین ؟
گفتم خانوم در یک کلمه بگم افتضاح بود
بعد ریز به ریز توضیحات خواست،همه ی جریانات رو براش گفتم
آخرش تشکر کرد،گفت به زودی به وضعیت این شرکت رسیدگی میشه:27::21:
گفتم ببندین درشو مردم راحت شن،گفت آ»ار نارضایتی ها خیلی بالا بوده ....
راستی اینم شماره ای که تماس گرفت ازش :88459987
خبر خوشششش
سرنگونی پارس کامتل نزدیک است :دی
امروز تو خیابون بودم،گوشی زنگ خورد،برداشتم
گفت شما آقای ... هستین ؟
گفتم بله
گفت من از شرکن نمیدونم چی چی تماس میگیرم نماینده ی سازمان حمایت از حقوق مصرف کننده :21:
شما از شرکت پارس کامتل خدمات گرفتین ؟
گفتم بله
گفت راضی بودین ؟
گفتم خانوم در یک کلمه بگم افتضاح بود
بعد ریز به ریز توضیحات خواست،همه ی جریانات رو براش گفتم
آخرش تشکر کرد،گفت به زودی به وضعیت این شرکت رسیدگی میشه:27::21:
گفتم ببندین درشو مردم راحت شن،گفت آ»ار نارضایتی ها خیلی بالا بوده ....
راستی اینم شماره ای که تماس گرفت ازش :88459987
بشنو و باور نکن . اگه قرار بود اینجوری رسیدگی بشه که الآن اینقدر وضع گارانتی در کشور ما افتضاح نبود . :19: اونم چه افتضاحی که در حد لیگ مالدیو .
djmerikhi
05-09-2010, 07:30
بعيد ميدونم كاري بر عليه گارانتي كامتل به نفع مصرف كنند در كشور انجام بشه چون بنده كه ديروز زنگ زدم بپرسم اين نرف افزار كذايي و شماره سريال را درست كردن مسئولش گفت كه كامتل در هفته گذشته جابجايي بزرگ نيروي انساني و تجهيزات و كلا مديريتي داشته و به همين دليل شما بازهم بايستي صبر كنيد .....
به نظرم با توجه به موارد اعلامي ايشون يا بو بردن از اين قضيه يا آمار گرفتن با 1-2 تغيير و اندكي .... مشكل را حل كردن ..
pooria-ir
05-09-2010, 12:14
بعيد ميدونم كاري بر عليه گارانتي كامتل به نفع مصرف كنند در كشور انجام بشه چون بنده كه ديروز زنگ زدم بپرسم اين نرف افزار كذايي و شماره سريال را درست كردن مسئولش گفت كه كامتل در هفته گذشته جابجايي بزرگ نيروي انساني و تجهيزات و كلا مديريتي داشته و به همين دليل شما بازهم بايستي صبر كنيد .....
به نظرم با توجه به موارد اعلامي ايشون يا بو بردن از اين قضيه يا آمار گرفتن با 1-2 تغيير و اندكي .... مشكل را حل كردن ..
اگه مشکل حل شده باشه ما مشکلی نداریم
خدا خیرشون بده
دعاشون هم میکنیم
اگه مشکل حل شده باشه ما مشکلی نداریم
خدا خیرشون بده
دعاشون هم میکنیم
آقايون
بنده ديدم معما حل بشه ولي توايران معما كه چه عرض كنم هيچ حل نمي شه چه برسه به مشكلش...:2:
دوستان اینترفیس این گوشی چطوره ؟ قشنگ هست انیمیشن هاش ؟ و سنسورهای حرکتی و اینا هم داره ؟
دوستان اینترفیس این گوشی چطوره ؟ قشنگ هست انیمیشن هاش ؟ و سنسورهای حرکتی و اینا هم داره ؟
من الان حدود ده ماهه اين گوشي رو دارم و به مشخصاتي كه پرسيدين نمره 17 از 20 رو ميدم:10:
pooria-ir
07-09-2010, 11:43
منوهاش ساده و کاراست و فوق العاده هم روون
سنسور حرکتی هم داره
شما میتونین ریویو هایی که رو اینترنت در خصوص این گوشی هست رو هم مطالعه کنین
تازه یه نکته داره که خیلی مهمه
اگه دقت کرده باشین گوشی هایی که الان جدیدا وارد بازار میشن کلی پز میان که مثلا رزولوشن 480*720 رو ساپورت میکنن،این گوشی سال 2008 اومد این رزولوشن رو خودم روش اجرا کردم :21::27:(تازه با فرمت avi divx که خیلی گوشی ها همین الانم به زور اجرا میکنن)
حالا خدا میدونه شاید بالاتر رو هم نشون بده:21::21::21:
اینترفیس گوشی کاملا معمولی و بدون هیچ نکته خاصیه.... ولی در رده معمولی ها، خوبه و کار کردن باهاش راحته... ولی مسلما بهتر از این خیلی زیاده
انیمیشن خاصی هم نداره. تا جایی هم که ما فهمیدیم، در حالت عادی روش تم نصب نمی شه و باید با حرکات محیر الوقوع روش تم نصب کرد .... که البته من هنوز کسی رو ندیدم اینکار رو کرده باشه!!
سنسور حرکتی هم داره
ولی داخل منوها کار نمی کنه. در واقع در برخی محیط ها کار می کنه. مثلا موقع تماشای ویدئو یا موقع کارکردن با مرورگر گوشی و ...
ولی بازی هایی که با سنسور حرکتی کار می کنن، تک و توک جواب میدن
حالا اگه از همه موارد معمولی گوشی بگذریم، بزرگترین حسن گوشی، داشتن دوربین عالیه که فکر کنم همه دوستان اتفاق نظر دارن در این مورد ... و از نظر من، بزرگترین ضعف گوشی نداشتن سیستم عامل
djmerikhi
08-09-2010, 13:11
دوستان يه مطلب جالب از كامتل بگم به نظرم جالب و خنده ه دار باشه ....:46:
امروز بعد از يك هفته كه گوشي را براي برطرف كردن ايرادات نرم افزاري ( ريختن ورژن فارسي - تصحيح شماره سريال و بلوتوث ) داده بودم گارانتي بعد از كلي دعوا كه ديروز با مسئول فهيم قسمت گارانتي پشت تلفن داشتم تازه امروز در كمال ....... گفتن گوشيتون مشكل مادربرد داشته رفته براي تعويض :2:
هر چي گفتم بابا 1 هفته نشده مادربورد عوض كرديد و داستان را امودم توضيح بدم اپراتورشون در كمال رعايت ادب گوشي را قطع كرد.:18:
ميدوني چيه؟ اينا خودشونم خسته شدن. دارن به اتفاق زورشونو ميزنن ت ماديران جاشونو بگيره:31:
اینترفیس گوشی کاملا معمولی و بدون هیچ نکته خاصیه.... .
اصولاً اگه اسپم ندين نميشه ديگه؟ آره...:46:
DariushGreat
08-09-2010, 18:35
پوریا جان که فرمودن فیلم دایوکس با رزولوشن بالا در سال 2008 اجر کردن، کاملا درست می گن! من هم گفتم باز هم می گم... این گوشی پردازنده فوق العاده نیرومندی داره ( یه جایی خونده بودم 700 مگاهرتز )
شاد باشین :31:
اینترفیس گوشی کاملا معمولی و بدون هیچ نکته خاصیه....
در مقایسه با اینترفیس اس کلاس گوشی Viewty Smart چطور ؟ چیز زیادی ازش کم نداره که ؟
pooria-ir
10-09-2010, 00:31
در مقایسه با اینترفیس اس کلاس گوشی Viewty Smart چطور ؟ چیز زیادی ازش کم نداره که ؟
نه،قابل مقایسه نیستن،به نظرم شما اینجارو ببین،دیگه کامل همه چی دستت میاد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
pooria-ir
10-09-2010, 00:36
دوستان يه مطلب جالب از كامتل بگم به نظرم جالب و خنده ه دار باشه ....:46:
امروز بعد از يك هفته كه گوشي را براي برطرف كردن ايرادات نرم افزاري ( ريختن ورژن فارسي - تصحيح شماره سريال و بلوتوث ) داده بودم گارانتي بعد از كلي دعوا كه ديروز با مسئول فهيم قسمت گارانتي پشت تلفن داشتم تازه امروز در كمال ....... گفتن گوشيتون مشكل مادربرد داشته رفته براي تعويض :2:
هر چي گفتم بابا 1 هفته نشده مادربورد عوض كرديد و داستان را امودم توضيح بدم اپراتورشون در كمال رعايت ادب گوشي را قطع كرد.:18:
به تجربه بهم ثابت شده که اینا هروقت نتونن گوشی رو درست کنن (بلد نباشن) فورا میگن برد گوشی حرابه،این ل جی یدبخت که نمایندگی شو اینا گرفتن (البته نماینده رسمی نیستن) خدا میدونه چقدر تا حالا بابت این تنبلیای خودشون (بابت برد گوشی)به ال جی ضرر زدن !!!
راستی شما چرا نمیری خود مادیران؟
djmerikhi
13-09-2010, 07:54
به تجربه بهم ثابت شده که اینا هروقت نتونن گوشی رو درست کنن (بلد نباشن) فورا میگن برد گوشی حرابه،این ل جی یدبخت که نمایندگی شو اینا گرفتن (البته نماینده رسمی نیستن) خدا میدونه چقدر تا حالا بابت این تنبلیای خودشون (بابت برد گوشی)به ال جی ضرر زدن !!!
واقعيت اينه كه بنده به زحمت تونستن دوباره گارانتي گوشي خودم را برقرار كنم چون حدود 1 ماه از اون گذشته بود و هيچ كرتي هم براي ارائه ندارم جز عمليات داخلي كامتل كه در سيستم خودشون هست پس متاسفانه مجبورم هميشه از اين شركت براي خدمات گيري استفاده كنم...:20:
DariushGreat
13-09-2010, 13:52
اگه الجی ورشکسته شد بدونین کامتل باعثش بود!!! :31::27:
راستی قضیه تغییر گارانتی به مادیران چیه؟!
شاد باشین :27:
داریوش جان طبق قرار دادی که ال جی با مادیران منعقد کرده بخشی از گارانتی های انجام شده توسط کامتل رو مادیران انجام میده :7:
شرطش هم اینه که شماره سریال گوشیت توی سیستم مادیران ثبت شده باشه :5:
یه چیز جالب : روی کارتن گوشی نوشته تایید صحت گارانتی پارس کامتل با ارسال سریال گوشی از طریق پیامک به شماره
10009999 که در مورد گوشی خودم جواب پیامک منفی بود:41: ولی تو سیستم مادیران ثبت شده بود که صفحه اش رو برام تعویض کردند.:18:
دوستان لطفا دیگه راجع به این دزدان دریایی بحث نفرمایید و با خیال را حت از خدمات مادیران استفاده کنید:thumbsup: ( انقدر رو اعصابم راه رفتند این کامتلی ها که تو تاپیک قبلیم جای مادیران نوشتم کامتل ) شرمنده دوستان:25:
mohamadreza666
16-09-2010, 23:03
از لخاظ ساپورت برنامه و بازی چطوره؟؟؟
قیمتش چنده؟؟؟
مرسی
سبز باشین...!!!:10:
از لخاظ ساپورت برنامه و بازی چطوره؟؟؟
قیمتش چنده؟؟؟
مرسی
سبز باشین...!!!:10:
برنامه ها و بازی های جاوا رو به راحتی اجرا می کنه. البته محدودیت حجم داره. اگه اشتباه نکرده باشم بالای 7 مگابایت رو ساپورت نمی کنه. که تعداد خیلی کمی بازی و برنامه می تونی پیدا کنی که جاوا باشه و اینقدر حجیم باشه. به جز جاوا که خیلی خوب اجرا می کنه، فرمت دیگه ای رو ساپورت نمی کنه چون سیستم عامل نداره
قیمتش هم اگر نوش هنوز باشه، باید حدود 280 270 باشه . اگه بخوای یه رم 8 هم بخری، یه 20 تومن دیگه بذار روش :46:
djmerikhi
23-09-2010, 12:08
دوستان بالخره با بنده تماس گرفتن و اعلام كردن گوشي ام حاضره ....
خوبه هر بار 1 ماه زمان مي بره و ميشه گفت از ابتداي سال فقط 1 هفته دست بنده بوده ....
بازم گلي به جمال كامتل :5:
خانوم هاااااااااا و آقایووووووون :26:
شما که به فکر مشکل ما نیستید ولی من خودم ذهنم جرقه زد و فکری به ذهنم رسید :33:
اگه یادتون باشه مشکل من این بود که این گوشی با کابل تلوزیونش عکس هاشو از تلوزیون نشون نمیده و فقط فیلمارو نمایش میده
با توجه به اینکه ویوتی اسمارت عکس هارو با کابل خروجی تلوزیون از تلوزیون نمایش میده ، با خودم گفتم گوشیمو ببرم گارانتی و بدم برام پلتفرم ویوتی اسمارت رو بریزن روش . :25:
حالا سیمبیان و این حرفا که شما می خواستید بریزید روش پیشکش - همین هم اگه بشه خیلی عالی میشه .
نظر شما چیه ؟
DariushGreat
23-09-2010, 15:46
دوستان بالخره با بنده تماس گرفتن و اعلام كردن گوشي ام حاضره ....
خوبه هر بار 1 ماه زمان مي بره و ميشه گفت از ابتداي سال فقط 1 هفته دست بنده بوده ....
بازم گلي به جمال كامتل :5:
مبارکه:11:
من به جای تو باشم گوشی رو قاب می گیرم و می زنمش به دیوار موزه کامتل!!! آخه رکورد گینس رو در رفتن به گارانتی شکسته!!! :27: ( البته می دونیم که تو بی گناهی... کامتل باعثشه )
اگه یادتون باشه مشکل من این بود که این گوشی با کابل تلوزیونش عکس هاشو از تلوزیون نشون نمیده و فقط فیلمارو نمایش میده
با توجه به اینکه ویوتی اسمارت عکس هارو با کابل خروجی تلوزیون از تلوزیون نمایش میده ، با خودم گفتم گوشیمو ببرم گارانتی و بدم برام پلتفرم ویوتی اسمارت رو بریزن روش . :25:
حالا سیمبیان و این حرفا که شما می خواستید بریزید روش پیشکش - همین هم اگه بشه خیلی عالی میشه .
نظر شما چیه ؟
مسلما خود کامتل این کار رو برات نمی کنه. خودت باید یه باکس جور کنی و دست به یه همچین کاری بزنی. ( در حالت عادی ممکن نیست. باید دستکاریش هم بکنی )
بچه ها یه کمک فوری می خوام
یه دیکشنری می خوام در حد تیم ملی ( البته تیم ملی ایران نه... در حد اسپانیا!)
کسی اینجا دیکشنری خوبی بوده که ریخته باشه روی گوشی و جواب گرفته باشه؟؟
---------- Post added at 09:11 PM ---------- Previous post was at 09:09 PM ----------
نظر شما چیه ؟
خیلی بعیده بشه!!!!
اگه می شد که حتما اون فریمور خوشگل رو خودشون می ریختن روی گوشی ما که لااقل فروشش هم بیشتر بشه
همونجوری که دوستمون گفت، حتما به دستکاری نیاز داره! در حالت عادی که نمی شه :46:
خیلی بعیده بشه!!!!
اگه می شد که حتما اون فریمور خوشگل رو خودشون می ریختن روی گوشی ما که لااقل فروشش هم بیشتر بشه
همونجوری که دوستمون گفت، حتما به دستکاری نیاز داره! در حالت عادی که نمی شه :46:
اون همه تحقیق کردم و از این سایت به اون سایت رفتم ، آخرشم یه گوشی گرفتم که عکساشو از تلوزیون نمایش نمیده .:13:
توی هیچکدوم از سایت ها و تحلیل و بررسی ها اصلا ً به این مورد اشاره نشده بود منم چه می دونستم ؟:19:
دستکاری رنوااااار !!!!! چه شود !!!! همینجوریش همیشه یه جاش می لنگه وای به حال اینکه دستکاری هم بشه .
شما نمی تونید کاریش کنید ؟ شما مگه نمی خواستید سیمبیان روش بریزید ؟؟؟ خب این که راحت تره
اون همه تحقیق کردم و از این سایت به اون سایت رفتم ، آخرشم یه گوشی گرفتم که عکساشو از تلوزیون نمایش نمیده .:13:
توی هیچکدوم از سایت ها و تحلیل و بررسی ها اصلا ً به این مورد اشاره نشده بود منم چه می دونستم ؟:19:
دستکاری رنوااااار !!!!! چه شود !!!! همینجوریش همیشه یه جاش می لنگه وای به حال اینکه دستکاری هم بشه .
شما نمی تونید کاریش کنید ؟ شما مگه نمی خواستید سیمبیان روش بریزید ؟؟؟ خب این که راحت تره
راستش من تصمیم دارم برم سراغ سیمبین
ولی نه از این طریق!
تصمیم دارم کلا گوشیم رو عوض کنم :20:
فعلا در مرحله بازاریابی هستم
اما من تا حالا کسی رو ندیده بودم که اینقدر خروجی تلویزیون براش اهمیت داشته باشه
شما با این وضعیت باید نوکیا می گرفتی که کلا همه چیز رو از تلویزیون نشون میده. حتی منوها رو هم نشون میده
Michael Ropy
24-09-2010, 19:50
شما با این وضعیت باید نوکیا می گرفتی که کلا همه چیز رو از تلویزیون نشون میده. حتی منوها رو هم نشون میده
والا ویوتی اسمارت که همه چی رو روی تلویزیون نشون میده....:دی
والا ویوتی اسمارت که همه چی رو روی تلویزیون نشون میده....:دی
جدی؟؟
نمی دونستم!
من اینجوری برداشت کردم که فقط فیلم و عکس نشون میده
Michael Ropy
25-09-2010, 16:13
من اینجوری برداشت کردم که فقط فیلم و عکس نشون میده نه برادر اینترفیس رو کلا رو تی وی میتونید ببینید....:دی
اگه فريمور ويوتي رو بريزي رو بريزي توش ديگه نميتوني عكس خوشكل بگيريو توي تلوزيون نگاه كني. فقط بايد نويز نگاه كني:31:. در ضمنا رزولشنشون باهم همخوني نداره. احتمالا تصوير توي گوشيت نميگنجه.
News .... News
از اونجایی که من تا چند روز آینده گوشی رو می فروشم، گفتم بذار همه چیز رو به حالت کارخونه ای برگردونم. به خاطر همین مجبور شدم با برنامه LG update فریمور گوشی رو عوض کنم
حالا نکته جالبش اینجاست.... که دیگه ورژن 10F رو نریخته برام!!!! یه ورژن 2009 ریخته که 10k هستش
اگه فريمور ويوتي رو بريزي رو بريزي توش ديگه نميتوني عكس خوشكل بگيريو توي تلوزيون نگاه كني. فقط بايد نويز نگاه كني:31:. در ضمنا رزولشنشون باهم همخوني نداره. احتمالا تصوير توي گوشيت نميگنجه.
ولي يه راه ديگه هم هست كه بهتره. الجي چندتا ويندوز موبايل داره كه رزولشن بعضيشون هم 240 در 400 هست با 256000 ژرفاي رنگ. دقيقا مثه رنوار:31:اينطوري ويندوزفوندار هم ميشي.:31: البته بايد از خير دوربين 8 بگذري و به 5 يا 3.2 قناعت كني. فك كنم ارزششو داشته باشه كه دوربينت 5 بشه در عوض ويندوزدار بشه
ولي يه راه ديگه هم هست كه بهتره. الجي چندتا ويندوز موبايل داره كه رزولشن بعضيشون هم 240 در 400 هست با 256000 ژرفاي رنگ. دقيقا مثه رنوار:31:اينطوري ويندوزفوندار هم ميشي.:31: البته بايد از خير دوربين 8 بگذري و به 5 يا 3.2 قناعت كني. فك كنم ارزششو داشته باشه كه دوربينت 5 بشه در عوض ويندوزدار بشه
واقعا ً راست میگی یا گرفتیمون ؟
ولی فکر نکنم رنوار از نظر سخت افزاری بتونه ویندوز فون رو اجرا کنه . مگه ندیدی همین منوهای خودشم چقدر کند عوض می کنه ؟ :13:
راستش من تصمیم دارم برم سراغ سیمبین
ولی نه از این طریق!
تصمیم دارم کلا گوشیم رو عوض کنم :20:
فعلا در مرحله بازاریابی هستم
اما من تا حالا کسی رو ندیده بودم که اینقدر خروجی تلویزیون براش اهمیت داشته باشه
زکی ! اونموقع که گوشی نخریده بودیم همه اعضای این تاپیک می گفتن رنوار حرف نداره ، رنوار بی رقیبه ، رنوار ... کم مونده بود بگن رنوار می تونه برات خونتونو جارو کنه ، خرید خونه رو انجام بده ، چایی بریزه ، صبحانه و نهار و شام درست کنه ... حالا که ما هم جوگیر شدیم و رفتیم رنوار گرفتیم ، میگن شما باید یه گوشی دیگه می گرفتید .
شما مایه داری و گوشیت رو عوض می کنی . ماچی که فقط یه بار فرصت کردیم یه گوشی گرون بگیریم ، اونم اینجوری از آب دراومد .
مسلما ً بایدم خروجی تلوزیون برام مهم باشه . من این گوشی رو برای دوربینش گرفتم و دوست دارم خونه هرکدوم از فامیل و آشنایان که میرم ، گوشیم رو به تلوزیونشون وصل کنم و فیلم و عکسایی که گرفتم رو براشون نمایش بدم . خودشون همیشه ازم اینو خواستن و من همش گفتم شرمنده ! گوشیم عکسارو با کابل تلوزیون نشون نمیده :2:
---------- Post added at 01:46 AM ---------- Previous post was at 01:44 AM ----------
News .... News
از اونجایی که من تا چند روز آینده گوشی رو می فروشم، گفتم بذار همه چیز رو به حالت کارخونه ای برگردونم. به خاطر همین مجبور شدم با برنامه LG update فریمور گوشی رو عوض کنم
حالا نکته جالبش اینجاست.... که دیگه ورژن 10F رو نریخته برام!!!! یه ورژن 2009 ریخته که 10k هستش
خب یه کم در موردش توضیح بده ... چه فرقایی کرده ؟
قربون دستت ... ببین مشکل منو حل نکرده ؟
بچه هااااااااا
تااااااااااااااازه ... یادتونه گفتم گوشیم برای نظرسنجی های اس ام اسی مثل برنامه نود ، اس ام اسش نمیره ؟
حالا پیشرفت کرده و کلا دیگه واسه هیشکی اس ام اس نمیده !!!! روز به روز دریغ از دیروز !!!!! :13:
واسه ی امتحان ، سیمکارتمو گذاشتم توی گوشی قبلیم که سونی اریکسونه ، سیم ثانیه اس ام اسش رفت و پیام تحویلشم داد .
کامتل خراب شده هم که هیچ جوابی بهم نداد . ای هواااااااااااااااااار از دست این گوشی .
آآآآآآآآآآآآآآآی شرکت ال جی ... مگه دستم بهت نرسه ... یه کمربند انفجاری به خودم می بندم و میرم توش همه چیزو می فرستم هواااااااااااا :4::32::24::1:
بابا خیلی زور داره با زور یه گوشی به این گرونی بخری آخرشم این همه اذیتت کنه . مگه من سرگنج نشستم ؟
حالا هم که میرم ردش کنم بره ، هیشکی بالاتر از 150 نمی خوادش . :grrr::angry:
یکی درد دل منو گوش کنه ای خداااااااااااا
بابا به خدا من هم مایه دار نیستم.... یه پول باد آورده ای اومده، تصمیم گرفتم یه ذره شو بذارم کنار برای گوشی
وگرنه من با هیچ گوشی، کمتر از دو سه سال سر نکردم
در مورد فریمور جدید، تغییر چندانی به نظرم نیومد... ظاهرش که هیچی
محتواش هم گمون نکنم تغییری کرده باشه. در مورد TV out هم ، راستش من کابل ندارم که بتونم تست کنم برات... ولی گزینه ای براش در قسمت عکس اضافه نشده. پس فکر نکنم درست شده باشه
شما که کلا با گوشی و اس ام اس هم مشکل داری.... بزن فریمور جدید رو بریز شاید حداقل اون درست بشه
djmerikhi
28-09-2010, 07:55
زکی ! اونموقع که گوشی نخریده بودیم همه اعضای این تاپیک می گفتن رنوار حرف نداره ، رنوار بی رقیبه ، رنوار ... کم مونده بود بگن رنوار می تونه برات خونتونو جارو کنه ، خرید خونه رو انجام بده ، چایی بریزه ، صبحانه و نهار و شام درست کنه ... حالا که ما هم جوگیر شدیم و رفتیم رنوار گرفتیم ، میگن شما باید یه گوشی دیگه می گرفتید .
شما مایه داری و گوشیت رو عوض می کنی . ماچی که فقط یه بار فرصت کردیم یه گوشی گرون بگیریم ، اونم اینجوری از آب دراومد .
مسلما ً بایدم خروجی تلوزیون برام مهم باشه . من این گوشی رو برای دوربینش گرفتم و دوست دارم خونه هرکدوم از فامیل و آشنایان که میرم ، گوشیم رو به تلوزیونشون وصل کنم و فیلم و عکسایی که گرفتم رو براشون نمایش بدم . خودشون همیشه ازم اینو خواستن و من همش گفتم شرمنده ! گوشیم عکسارو با کابل تلوزیون نشون نمیده :2:
---------- Post added at 01:46 AM ---------- Previous post was at 01:44 AM ----------
خب یه کم در موردش توضیح بده ... چه فرقایی کرده ؟
قربون دستت ... ببین مشکل منو حل نکرده ؟
بچه هااااااااا
تااااااااااااااازه ... یادتونه گفتم گوشیم برای نظرسنجی های اس ام اسی مثل برنامه نود ، اس ام اسش نمیره ؟
حالا پیشرفت کرده و کلا دیگه واسه هیشکی اس ام اس نمیده !!!! روز به روز دریغ از دیروز !!!!! :13:
واسه ی امتحان ، سیمکارتمو گذاشتم توی گوشی قبلیم که سونی اریکسونه ، سیم ثانیه اس ام اسش رفت و پیام تحویلشم داد .
کامتل خراب شده هم که هیچ جوابی بهم نداد . ای هواااااااااااااااااار از دست این گوشی .
آآآآآآآآآآآآآآآی شرکت ال جی ... مگه دستم بهت نرسه ... یه کمربند انفجاری به خودم می بندم و میرم توش همه چیزو می فرستم هواااااااااااا :4::32::24::1:
بابا خیلی زور داره با زور یه گوشی به این گرونی بخری آخرشم این همه اذیتت کنه . مگه من سرگنج نشستم ؟
حالا هم که میرم ردش کنم بره ، هیشکی بالاتر از 150 نمی خوادش . :grrr::angry:
یکی درد دل منو گوش کنه ای خداااااااااااا
دوست عزيز بنده هم مشكل پيامك را مثل شما داشتم شما لطف كن رم گوشي را خارج كن و اطلاعات تماس را به داخل سيم كارت انتقال بده و بعد گوشي را ريست كن به حالت اوليه كارخانه اي انشاء ا... مشكل حل ميشه !:20:
Amir M.ohAma.D
28-09-2010, 10:32
ويوتي ديگه اينطوريم نيست.تو روز كه اصلا نويز نداره فقط يكم رنگا كمرنگن.تو شب هم از نزديك عالي ميندازه
با فلش.اون طلقه رويه لنزو بكن عكسايه روزش عالي ميشه.ولي تو غروب نويز زياد داره.
اون بنده خدايي كه به خاطره كابل تيوي ال جي رو زير ساتور برده.يه خروجي كه انقد مهم نيس
رمتو بنداز تو رم ريدر وصل كن به تلوزيون.گوشيو با رمتو فرمت كن اس ام اسات درست ميشه
شما اگه گوشيو پيش كامتل نبرده باشي با همين فرمت درس ميشه
pooria-ir
28-09-2010, 10:44
مسلما ً بایدم خروجی تلوزیون برام مهم باشه . من این گوشی رو برای دوربینش گرفتم و دوست دارم خونه هرکدوم از فامیل و آشنایان که میرم ، گوشیم رو به تلوزیونشون وصل کنم و فیلم و عکسایی که گرفتم رو براشون نمایش بدم . خودشون همیشه ازم اینو خواستن و من همش گفتم شرمنده ! گوشیم عکسارو با کابل تلوزیون نشون نمیده :2:[COLOR=Silver]
بخدا جدی میگم از ته دل :دی
خیلی بد شانسی
من تا حالا 4 تا گوشی عوض کردم،هرکدوم حداقل یه مرض داشتن،اما این رنوار واقعا بی آزار بوده تا الانم توپه توپ واسم کار کرده
بابا به خدا من هم مایه دار نیستم.... یه پول باد آورده ای اومده، تصمیم گرفتم یه ذره شو بذارم کنار برای گوشی
وگرنه من با هیچ گوشی، کمتر از دو سه سال سر نکردم
در مورد فریمور جدید، تغییر چندانی به نظرم نیومد... ظاهرش که هیچی
محتواش هم گمون نکنم تغییری کرده باشه. در مورد TV out هم ، راستش من کابل ندارم که بتونم تست کنم برات... ولی گزینه ای براش در قسمت عکس اضافه نشده. پس فکر نکنم درست شده باشه
شما که کلا با گوشی و اس ام اس هم مشکل داری.... بزن فریمور جدید رو بریز شاید حداقل اون درست بشه
اگه فریمور جدید رو بریزم ، ضمانت گوشی باطل نمیشه ؟؟؟
بعدش چجوری باید بریزم ؟ با خود گوشی ؟
اون بنده خدايي كه به خاطره كابل تيوي ال جي رو زير ساتور برده.يه خروجي كه انقد مهم نيس
رمتو بنداز تو رم ريدر وصل كن به تلوزيون.گوشيو با رمتو فرمت كن اس ام اسات درست ميشه
شما اگه گوشيو پيش كامتل نبرده باشي با همين فرمت درس ميشه
اون بنده خدا که شما فرمودید ، من هستم .:31:
در ضمن من فقط به خاطر یه کابل تلوزیون ال جی رو نبردم زیر ساتور . الآن برات لیست می گیرم ببینم باز این حرفو می زنی یا نه ؟! :13:
1 - همه گوشی ها وقتی میگن کابل تلوزیون داره یعنی همه چیو نشون میده و ظاهرا ً فقط ال جیه که اینجوری مسخره بازی درآوورده و برای بعضی از مدل های گوشی هاش فقط فیلمارو نشون میده .
باید رم رو بزنم به رم ریدر و بزنمش به دی وی دی پلیر رم خور . اما همه جا که دی وی دی پلیر وجود نداره . اگر باشه می بینی رم خور نیست .
2 - گوشی من اول برای نظرسنجی های اس ام اسی ، اس ام اسش نمی رفت ... و حالا کلا ً دیگه واسه هیشکی اس ام اس نمیده .
3 - هرچند مدت یه بار حالتی درش پیش میاد که وقتی می خوام برم توی "مشخصه ها" برای تنظیمات ویبره و صدا ، به محض اینکه "مشخصه ها" رو می زنم ، صفحه گوشی رنگش می پره و گوشی خاموش روشن میشه و تا "فکتوری ریست" نکنی این مشکل همچنان پابرجاست. فکتوری ریست هم که کنی یه مدت درست میشه و بعدش دوباره روز از نو روزی از نو .
4 - چند وقت پیش هم که کلا ً فونتش خراب شده بود و جاش رنگ های سیاه قاطی واطی نشون می داد . انگار با قلموی آبرنگ با رنگ سیاه کشیده بودی روی فونتش .
فکر کنم همینا واسه تنفر از ال جی کافی باشه . تازه دردسرای تهیه یک رم مناسب که موقع فیلمبرداری تیک نزنه و ناهمخوانی سخت افزاری گوشی با رمی که بعد از کلی جستجو پیدا کردم هم پیشکش !!!!!:2:
به اینا همه اضافه کن رفتار بی فرهنگانه نمایندگی ال جی یعنی پارس کامتل که از این طرف به من گفتن گوشیت چیزیش نیست !!!!!!!! و از اون طرف زیر فرمی که بهم دادند و پرکرده بودم ، نوشت : "" گوشی ضربه خورده است . """ !!!!!؟؟؟؟؟؟؟:19:
تازه اینم بماند که تلوزیون ال جیمون یه بار رفته تعمیرگاه و الانم باز داره رنگاش قاطی میشه و جاروبرقی ال جیمونم هرروز یه جاش لنگه .:13:
من با این همه تعریفی که از رنوار شنیدم ، گفتم شاید گوشی ال جی خوب باشه اما متاسفانه دیدم اونم لنگه ی بقیه چیزاشه .:28:
حالا هی از ال جی دفاع کن . من هموطنتم و اینجوری ضرر کردم و ناراحتم ، اونوقت تو از بیگانه های چشم بادمی طرفداری می کنی که اینجوری یه گوشی بی کیفیت میندازن به من و امثال من و سودشو بردن . :devil:
حالا هی بگو LG ---- Life's Good ولی به نظر من LG ------ Life Isn't Good never
اگه فریمور جدید رو بریزم ، ضمانت گوشی باطل نمیشه ؟؟؟
بعدش چجوری باید بریزم ؟ با خود گوشی ؟
در مورد گارانتی بقیه بچه ها نظر بدن بهتره.... چون من پام به گارانتی باز نشده و نمی دونم چه جوریاست
باید برنامه LG Update رو بگیری. گوشی رو با کابل وصل می کنی و برنامه متصل می شه به اینترنت و آپدیت می کنه
حجم فایلش حدود 100 مگ بود. من با اینترنت 128 کیلوبیت که زدم، حدود 3 ساعت دانلود و نصبش طول کشید
همه چیز هم پاک می شه
...................................
....................................
اینکه این گوشی خواسته های شما رو اجابت نکرده یه بحثیه
ولی در مورد خراب شدن.... من کلا نظرم اینه که خرید لوازم صوتی و تصویری و موبایل و کامپیوتر، خیلی شانسیه
گاهی وقتا یه مارک خیلی خیلی بی خود می خری و چند سال کار می کنه . گاهی بهترین مارک رو می خری و یک ماهه خراب می شه
..................................
گوشی من هم یه باگ داره که با فلش کردن هم درست نشد. در قسمت تنظیمات Date&time وقتی کشور رو می خوام انتخاب کنم، گوشی ریست می شه. هیچ کاریش هم نمی شه بکنی
djmerikhi
29-09-2010, 08:26
دوست عزيز omg77 اگر بتوني نماينده تحويل گيرنده گوشي در شركت كامتل را راضي كنيد به نظرم با توجه به بعضي شباهتهاي موجود فكر كنم شما هم مشكل مادر بورد گوشي را داشته باشيد كه گفتم اگر شانس به قوبل ايراد پيدا كنيد براتون بصورت مجاني تعويض مي كنند .
Amir M.ohAma.D
29-09-2010, 11:07
در ضمن من فقط به خاطر یه کابل تلوزیون ال جی رو نبردم زیر ساتور . الآن برات لیست می گیرم ببینم باز این حرفو می زنی یا نه ؟! :13:
1 - همه گوشی ها وقتی میگن کابل تلوزیون داره یعنی همه چیو نشون میده و ظاهرا ً فقط ال جیه که اینجوری مسخره بازی درآوورده و برای بعضی از مدل های گوشی هاش فقط فیلمارو نشون میده .
باید رم رو بزنم به رم ریدر و بزنمش به دی وی دی پلیر رم خور . اما همه جا که دی وی دی پلیر وجود نداره . اگر باشه می بینی رم خور نیست .
2 - گوشی من اول برای نظرسنجی های اس ام اسی ، اس ام اسش نمی رفت ... و حالا کلا ً دیگه واسه هیشکی اس ام اس نمیده .
3 - هرچند مدت یه بار حالتی درش پیش میاد که وقتی می خوام برم توی "مشخصه ها" برای تنظیمات ویبره و صدا ، به محض اینکه "مشخصه ها" رو می زنم ، صفحه گوشی رنگش می پره و گوشی خاموش روشن میشه و تا "فکتوری ریست" نکنی این مشکل همچنان پابرجاست. فکتوری ریست هم که کنی یه مدت درست میشه و بعدش دوباره روز از نو روزی از نو .
4 - چند وقت پیش هم که کلا ً فونتش خراب شده بود و جاش رنگ های سیاه قاطی واطی نشون می داد . انگار با قلموی آبرنگ با رنگ سیاه کشیده بودی روی فونتش .
فکر کنم همینا واسه تنفر از ال جی کافی باشه . تازه دردسرای تهیه یک رم مناسب که موقع فیلمبرداری تیک نزنه و ناهمخوانی سخت افزاری گوشی با رمی که بعد از کلی جستجو پیدا کردم هم پیشکش !!!!!:2:
به اینا همه اضافه کن رفتار بی فرهنگانه نمایندگی ال جی یعنی پارس کامتل که از این طرف به من گفتن گوشیت چیزیش نیست !!!!!!!! و از اون طرف زیر فرمی که بهم دادند و پرکرده بودم ، نوشت : "" گوشی ضربه خورده است . """ !!!!!؟؟؟؟؟؟؟:19:
تازه اینم بماند که تلوزیون ال جیمون یه بار رفته تعمیرگاه و الانم باز داره رنگاش قاطی میشه و جاروبرقی ال جیمونم هرروز یه جاش لنگه .:13:
من با این همه تعریفی که از رنوار شنیدم ، گفتم شاید گوشی ال جی خوب باشه اما متاسفانه دیدم اونم لنگه ی بقیه چیزاشه .:28:
حالا هی از ال جی دفاع کن . من هموطنتم و اینجوری ضرر کردم و ناراحتم ، اونوقت تو از بیگانه های چشم بادمی طرفداری می کنی که اینجوری یه گوشی بی کیفیت میندازن به من و امثال من و سودشو بردن . :devil:
من كوچيكتم داداش قصد ناراحت كردنتو نداشتم.ولي الان يخچالو اسپيلتو 2تا ال سيديو يه ال اي ديو و سينما خانگيو تمامه گوشيه اعضايه خانواده ما ال جيه
ke990.gc900.bl40.pop
هيچ كدوم هيچ مشكلي نداشتن.جي سي900 انقد از دستم از فاصله هاي دو سه متري افتاده رو سنگ
ولي هيچيش نشده قابش داغونه داغونه ولي هيچيش نشده خود گوشي مثه روز اول كار ميكنه
با تحقيقاتي كه من درباره ي رنوار كردم فهميدم يه دوربين عكاسيه كه سيم كارت ميخوره و اهنگ پخش ميكنه و انتظار ديگه ازش نبايد داشت
همه مشكلات گوشيت با يه فكتوري ريست حل ميشه الا تي وي كابل:10:
Amir M.ohAma.D
29-09-2010, 13:45
3 - هرچند مدت یه بار حالتی درش پیش میاد که وقتی می خوام برم توی "مشخصه ها" برای تنظیمات ویبره و صدا ، به محض اینکه "مشخصه ها" رو می زنم ، صفحه گوشی رنگش می پره و گوشی خاموش روشن میشه و تا"فکتوری ریست" نکنی این مشکل همچنان پابرجاست. فکتوری ریست هم که کنی یه مدت درست میشه و بعدش دوباره روز از نو روزی از نو .
ايشون ريست هم كرده درست نشده
واقعا ً راست میگی یا گرفتیمون ؟
ولی فکر نکنم رنوار از نظر سخت افزاری بتونه ویندوز فون رو اجرا کنه . مگه ندیدی همین منوهای خودشم چقدر کند عوض می کنه ؟ :13:
سي پي يوي رنوار مگه 800 مگاهرتزي نيست؟ اگه اجرا بشه كند نميشه. اگه اجرا بشههه. من ميخوام فريمور gm750 رو بريزم روي گوشي خودم اسمارت. فقط با تغيير فريمور مشكل دارم. نميتونم از راه kdz انجامش بدم. اگه فريمور نسخه fls گوشي gm750 رو گير بيارم مطمئنا انجام ميدم اين كارو.
ايشون ريست هم كرده درست نشده
رم رو فرمت كامل بكنه و يه ريست بزنه امكان نداره دوباره قاط بزنه مگه اينكه مشكل سخت افزاري باشه:thumbsup:
همه مشكلات گوشيت با يه فكتوري ريست حل ميشه الا تي وي كابل:10:
نمی دونم چند بار باید عرض کنم که تا حالا صدبار فکتوری ریست کردم یه مدت خوب میشه بعدش باز خراب میشه .
Amir M.ohAma.D
29-09-2010, 22:54
نمی دونم چند بار باید عرض کنم که تا حالا صدبار فکتوری ریست کردم یه مدت خوب میشه بعدش باز خراب میشه .
شما اينو بفروش 135ت بده يه پاپ بخر
خدايي عمرا اذيتت كنه
خدايي عمرا اذيتت كنه
این renoir هم گوشی بی آزاریه
شانس این دوستمون اینجوری شده
اینکه این گوشی خواسته های شما رو اجابت نکرده یه بحثیه
ولی در مورد خراب شدن.... من کلا نظرم اینه که خرید لوازم صوتی و تصویری و موبایل و کامپیوتر، خیلی شانسیه
گاهی وقتا یه مارک خیلی خیلی بی خود می خری و چند سال کار می کنه . گاهی بهترین مارک رو می خری و یک ماهه خراب می شه
ولی هرچی وسیله با مارکای دیگه گرفتیم اصلا ً مشکلی نداشتن . فقط ال جی هامون همیشه اذیت می کنن .
اگه بدشانس بودم اون بقیه هم خراب می شدن .:13:
---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------
خدايي عمرا اذيتت كنه
پاپ چیه ؟ دوربینش خوبه ؟
ال جیه ؟ اگه ال جیه که همین واسه هفت پشتم بسه
Amir M.ohAma.D
30-09-2010, 00:17
ولی هرچی وسیله با مارکای دیگه گرفتیم اصلا ً مشکلی نداشتن . فقط ال جی هامون همیشه اذیت می کنن .
اگه بدشانس بودم اون بقیه هم خراب می شدن .:13:
---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------
پاپ چیه ؟ دوربینش خوبه ؟
ال جیه ؟ اگه ال جیه که همین واسه هفت پشتم بسه
اره ال جيه دوربينشم خوبه.خركاره
djmerikhi
30-09-2010, 08:09
دوستان بنده كه نديدم اطلاع رساني ازسوي شركت ال جي يا نمايندگيش در مورد تفاوتهاي ورژن هاي مختف و يا دليل ارائه ورژن جديد نرم افزار براي گوشي داده بشه آيا كسي از دوستان اطلاعات خاصي در مورد ورژن جديد گوشي يعني J داره گوشي بنده را الان تحويل دادن اونم با ورژن J البته با حل كردن مشكلات كه جز با تعويض دوباره مادربورد انجام نشده و اين نشون داد كه دفعه پيش سوتي دادن و اگر بنده حواسم نبود اون مادر برد كه مال مدل 320 بود رو گوشي ميموند كه حالا مادر برد اصلي رو گذاشتن و مشكلي هم نداره ...
دوستان بنده كه نديدم اطلاع رساني ازسوي شركت ال جي يا نمايندگيش در مورد تفاوتهاي ورژن هاي مختف و يا دليل ارائه ورژن جديد نرم افزار براي گوشي داده بشه آيا كسي از دوستان اطلاعات خاصي در مورد ورژن جديد گوشي يعني J داره گوشي بنده را الان تحويل دادن اونم با ورژن J البته با حل كردن مشكلات كه جز با تعويض دوباره مادربورد انجام نشده و اين نشون داد كه دفعه پيش سوتي دادن و اگر بنده حواسم نبود اون مادر برد كه مال مدل 320 بود رو گوشي ميموند كه حالا مادر برد اصلي رو گذاشتن و مشكلي هم نداره ...
ورژن J که جدید نیست... اون اولی که تاریخ رو می خواستی تنظیم کنی، 2008 بودش؟؟ اگر 2008 بوده باشه، یعنی جدید نیست
ورژن k جدیده
من زیاد کار نکردم باهاش.... ولی فرقی هم نداره به نظرم.
Michael Ropy
30-09-2010, 17:41
شاید چند بار هم گفته باشم بازم میگم.....من از الجی تماما راضی بودم.....تلویزیون دارم از الجی 11 ساله کار کرده خداییش یک بار هم تعمیر نشده، یک بار هم رنگاش قاطی نکرده و اصلا هیچ طوریش نشده تو این 11 ساله (دقیق یادمه). شاید بگید استفادم کمه ولی نه تلویزیون خونمون همیشه روشنه! :دی
4 تا مانیتور الجی دارم که یکیش رو به خاطر اینکه قدیمی بود (صفحه تخت نبود) دادم رفت (ولی هیچیش نبود، فقط به خاطر قدیمی بودنش دادم.) سه تای دیگه دوتاش F700P و یکی F900P هستش که هنوز که هنوزه دارمشون و خداییش تو کیفیت بی نظیره و تا حالا یک بار هم تعمیر نشده و مشکل پیدا نکرده....مانیتور شرکت هم یه ال سی دی 22 اینج الجی هستش که 1 ساله داریمش هیچیش نشده و خدایی کیفیتش عالیه....
گوشی هم که کوکی داشتم الان هم KP100 و GC900 دارم و از همشون راضیم......هر موقع هم که بخوام لوازم دیگه بخرم (از مانیتور گرفته تا یخچال و...) فقط الجی میخرم.......چون همیشه راضی بودم....
ولی از اون ور از سامسونگ ضرر زیاد دیدم!!!!! جدی میگم......حالا بیام کل شرکت سامسونگ رو زیر سوال ببرم؟!؟! :دی باید بگم خیلی بدشانس بودی....:دی نمی دونم چی بگم.....
رم رو فرمتش كردي يا نه با كامپيوتر؟
رم رو فرمتش كردي يا نه با كامپيوتر؟
راستش رو بخواید قبل از خریدن رم ، گوشی من همین مشکلات رو داشت .:13:
با این حال تا حالا با کامپیوتر فرمتش نکردم . فقط دفه اول با گوشی فرمتش کردم .
شاید چند بار هم گفته باشم بازم میگم.....من از الجی تماما راضی بودم.....تلویزیون دارم از الجی 11 ساله کار کرده خداییش یک بار هم تعمیر نشده، یک بار هم رنگاش قاطی نکرده و اصلا هیچ طوریش نشده تو این 11 ساله (دقیق یادمه). شاید بگید استفادم کمه ولی نه تلویزیون خونمون همیشه روشنه! :دی
4 تا مانیتور الجی دارم که یکیش رو به خاطر اینکه قدیمی بود (صفحه تخت نبود) دادم رفت (ولی هیچیش نبود، فقط به خاطر قدیمی بودنش دادم.) سه تای دیگه دوتاش F700P و یکی F900P هستش که هنوز که هنوزه دارمشون و خداییش تو کیفیت بی نظیره و تا حالا یک بار هم تعمیر نشده و مشکل پیدا نکرده....مانیتور شرکت هم یه ال سی دی 22 اینج الجی هستش که 1 ساله داریمش هیچیش نشده و خدایی کیفیتش عالیه....
گوشی هم که کوکی داشتم الان هم KP100 و GC900 دارم و از همشون راضیم......هر موقع هم که بخوام لوازم دیگه بخرم (از مانیتور گرفته تا یخچال و...) فقط الجی میخرم.......چون همیشه راضی بودم....
ولی از اون ور از سامسونگ ضرر زیاد دیدم!!!!! جدی میگم......حالا بیام کل شرکت سامسونگ رو زیر سوال ببرم؟!؟! :دی باید بگم خیلی بدشانس بودی....:دی نمی دونم چی بگم.....
به نظرم من بدشانس نیستم که اینجوری میشم . من فکر می کنم کسانی که لوازم ال جی دارن و ازش راضی هستن خیلی خوش شانس هستند :31:
در ضمن من از سامسونگ تعریف نکردم . اتفاقا ً از اونم زیاد از این چیزا دیدم . :20:
ولی مثلا ً از سونی ، پاناسونیک ، پایونیر و ... جز کیفیت چیزی ندیدم . هرکسی هم می دونه که سامسونگ و ال جی و ... در مقابل این مارکا خیلی ضعیف ترن . :46:
حرف هایی هم که در مورد لوازم خونمون و گوشی ال جی مال خودم زدم به شرافتم قسم می خورم همش حقیقت بوده و قصد تخریب ال جی و هیچ مارک دیگه ای رو نداشتم .
djmerikhi
03-10-2010, 08:48
دوستان ديروز نشستم كلي با گوشي خود و گوشي يكي از فاميلها ور رفتم تا تفاوتي بين ورژن J و ورژن F كه قبلا روي گوشي خودم بود پيدا كنم كه به جز چند مورد كه اونم در مورد دوربين بود چيزي نيافتم تغييراتي كه بنده مشاهده كردم اولا موقع فيلم برداري در ورژن قديمي شما تصوير فول اسكرين داري ولي در اين ورژن جديد فول نيستو اندكي از كناره ها خالي هست دوم تصاوير در مدل قبلي رو به گرمي مي زند ولي در مدل بنده كه جديد هست رو به سردي كمي تصاوير در مل قبلي شارپ هست كه در جديده بهبود داده شده است ديگر اينكه ماكرو بنده بصورت اتوماتيك طبيعي تر بود و در ويرايش قبلي غير واقعي ....:20:
دوستان ديروز نشستم كلي با گوشي خود و گوشي يكي از فاميلها ور رفتم تا تفاوتي بين ورژن J و ورژن F كه قبلا روي گوشي خودم بود پيدا كنم كه به جز چند مورد كه اونم در مورد دوربين بود چيزي نيافتم تغييراتي كه بنده مشاهده كردم اولا موقع فيلم برداري در ورژن قديمي شما تصوير فول اسكرين داري ولي در اين ورژن جديد فول نيستو اندكي از كناره ها خالي هست دوم تصاوير در مدل قبلي رو به گرمي مي زند ولي در مدل بنده كه جديد هست رو به سردي كمي تصاوير در مل قبلي شارپ هست كه در جديده بهبود داده شده است ديگر اينكه ماكرو بنده بصورت اتوماتيك طبيعي تر بود و در ويرايش قبلي غير واقعي ....:20:
موقع فیلمبرداری شاید روی حالت wide هست که تصویر رو فول اسکرین نشون میده
اما واقعا تغییر چندانی وجود نداره
اصولا وقتی یک شرکت یک ورژن جدید ارائه میده، یک توضیحاتی در مورد تغییرات هم میده
ولی ظاهرا تنها تغییر این بوده که اون حرف F عوض شده!!!
djmerikhi
03-10-2010, 11:45
دوست عزيز منظورم بصورت مشترك روي يك فرمت و يه كيفيت و يك رزلوليشن بود نه هر كدام براي خود طرحي داشته باشند با زهم با اون اين اختلاف ها بود به نظرم مهمترين تغييراتش كه بيشتر براي ما استفاده بشه همون شارپ بودن تصاوير و فوكوس هست //
راستش رو بخواید قبل از خریدن رم ، گوشی من همین مشکلات رو داشت .:13:
با این حال تا حالا با کامپیوتر فرمتش نکردم . فقط دفه اول با گوشی فرمتش کردم .
يه فرمت بزن با كامپيوترت:46: ضرر نمي كني
djmerikhi
03-10-2010, 15:28
دوست عزيز omg77
يه فيلسوف ميگي به هر چيزي كه داريد اگر حس منفي داشته باشيد حتما اون باعث ايجاد ضرر و خطر براي شما خواهد بود با توجه به صحبتهاي شما بنده فكر مي كنم شما كلا برو دنبال مارك و برند ديگر مطمئن باش حداقل زندگي را براي خود راحت تر مي كني چون اكثر مشكلات شما رو بنده و بقيه دوستان داشتيم ولي تونستيم با راهنمايي بقيه حلشون كنيم ولي متاسفانه اين راهنمايي ها در مورد شما افاقه ندارد همانند مريضي كه به دكترش اطمينان نداره حالا هر چقدر دكتر خوب باشه ولي دارو حتي نوع عالياون روش نميتونه اثر كامل داشته باشه ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pooria-ir
05-10-2010, 19:59
سلام
من باطری گوشیم دوباره پکیده :(((
نمیدونم برم کامتل بخرم دوباره یا نه ؟
یا برم مادیران
نظرتون چیه ؟
سلام
من باطری گوشیم دوباره پکیده :(((
نمیدونم برم کامتل بخرم دوباره یا نه ؟
یا برم مادیران
نظرتون چیه ؟
دوباره:31::31:
مگه چيكار ميكني با گوشيت؟ ببين شايد گوشي يا شايدم شارژرت ايراد نداشته باشه.
گارانتي بگير بهتره. احتمال تقلبي بودنش صفره. البته ماديران رو فراموش نكن.
دوستـــــــــــــــــــــ ـــــــان
من دیشب گوشیم رو فروختم
دیگه در جمع LG دارها و Renoir دارها نیستم
احتمالا برای خرید گوشی جدید هم، یک ماهی صبر می کنم
اما واقعا دلم برای دوربینش تنگ می شه
مارو تنها نذاريا. بازم پيش ما بيا:31:
(انتي اسپم) چند فروختي؟
مارو تنها نذاريا. بازم پيش ما بيا:31:
(انتي اسپم) چند فروختي؟
با رم 8 گیگ فروختم 200... گوشیم خیلی تمیز بود. هنوز یکسال هم نشده بود خریده بودمش
حالا فعلا که دارم دنبال یه گوشی تویه رنج 400 تومن می گردم که هم دوربین خوبی داشته باشه ( حداقل مثل همین renoir) هم سیستم عامل داشته باشه و چند مورد دیگه ...
اشتراک این تاپیک رو هم نگه داشتم.... حالا گوشی رو فروختم، دوستای اینجا رو که نفروختم باهاش :10:
djmerikhi
06-10-2010, 10:47
دوستان گرامي خبري خوش دارم
شركتي كه در پايين آدرسش رو مي يارم اقدام به واردات رم كلاس 10 كرده كه به راحتي ميشه گفت مشكلاتي كه همه براي پيدا كردن و خريد رم مناسب براي گوشي را داشتيم حل ميكنه نميدونم مجازه يا نه ولي ادرس سايتشو كه به زحمت گير آوردم در پايين ميزارم ناگفته نماند دوتا از دوستان براي همين گوشي و ديگري براي گوشي 8910 سامسونگ مشكل داشتند از اينجا خريدند مشكلاتشون فعلا 2-3 روزه بروز نكرده و خيلي راضيند بنده هم فقط تستتشون را ديدم و ادرس سايت رو گير اوردم كه به جهت استفاده همه در اينجا مي گذارم ..:20:
دوستان من این سوالم رو تو تاپیک آموزش آپدیت گوشی های الجی پرسیدم به جواب مناسبی نرسیدم ... شرایط ضروریه، حدود 2 هفته اس که موبایل من نفله شده بخاطر این مشکل موقع آپدیت:
حدود 2 هفته پیش داشتم موبایلم(Kc 910 ) رو دوباره آپدیت میکردم ولی ایندفعه با یه سری فایل دیگه که پسوندشون DZ نبود ولی اون نرم افزاره میتونست بخونتشون.
آپدیت رو شروع کردم همه چیز خوب پیش میرفت ولی بعد از گذشت 20 دقیقه یکدفعه اینو گفت: Module writing error
از اون موقع تا حالا هر وقت موبایلم رو روشن میکنم صفحه اش زرد/سبز ه و نوشته : Refreshing
البته حدود 1 هفته پیش دوباره یه فایل آپدیت دانلود کردم ولی بازم همون ارور رو داد. دیگه از اون موقع بیخیالش شدم تا حالا که اومدم ببینم پی سی ورلدی ها میتونن مشکل و راه حلشو بفهمند؟!!!
ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اضافه می کنم با فایل های با پسوند .DZ هم امتحان کردم همون ارر رو داد
دوستان من این سوالم رو تو تاپیک آموزش آپدیت گوشی های الجی پرسیدم به جواب مناسبی نرسیدم ... شرایط ضروریه، حدود 2 هفته اس که موبایل من نفله شده بخاطر این مشکل موقع آپدیت:
اضافه می کنم با فایل های با پسوند .DZ هم امتحان کردم همون ارر رو داد
خوب چرا نميبري گارانتي؟
djmerikhi
12-10-2010, 15:42
دوست عزيز فرشاد چند وقتي هست كه حضور ندارن ايشون قرار بود سرشون خلوت شد روش نصب تم را براي استفاده عموم توضيح بدن آيا دوستان ديگر موفق شدن اينكار رو انجام بدن يا همچنان بايست انتظار كشيد ...
فكر كنم بنده هم بايستي اين گوشي را بفروشم ...........
دوست عزيز فرشاد چند وقتي هست كه حضور ندارن ايشون قرار بود سرشون خلوت شد روش نصب تم را براي استفاده عموم توضيح بدن آيا دوستان ديگر موفق شدن اينكار رو انجام بدن يا همچنان بايست انتظار كشيد ...
فكر كنم بنده هم بايستي اين گوشي را بفروشم ...........
اگر جدا این تصمیم رو داری، همین الان وقتشه که قیمت ها گرونه
ضمن اینکه با ورود c7، بازار 8مگاپیکسلی ها یه ذره تکون می خوره و احتمال افت قیمت وجود داره
پس بهتره زودتر تصمیمت رو بگیری
djmerikhi
13-10-2010, 08:46
با توجه به توضيحات شما بنده تصميم قطعي به فروش گرفتم :20:
ولي براي همه مي گم مطمئنا با وجود وضعيت تحريمها و عدم جابجايي مالي ميان ايران و كشورهاي ديگر قيمت كالاهاي وارداتي افزايش خواهد يافت .
SAeidD600
18-10-2010, 21:25
سلام بچه ها من هم گوشی Renoir دارم، راستش قبل خرید 50 صفحه از این فرم رو خودم (که کاش همش رو میخوندم و گوشی رو نمیخریدم) و بعد رفتم گوشی رو خریدم. 5 ماه پیش بود فکر کنم.
ولی هنوز چند تا مشکل با گوشیم دارم،
1- هنوز GPS گوشیم کار نمیکنه! نرم افزار TRekbudy بود فکر کنم، اون هم نصب کردم ولی کار نمیکنه هنوز!
2- پیغام Delivery میاد واسه یه شماره ای که 2 ماه پیش بهش اسمس فرستاده بودم، مدت زمان رو هم رو 24 ساعت گذاشتم نه ماکسیمم.
3- رم گوشیم که دوستان تو همین تاپیک یه رم کلاس 10 معرفی کردن، که انشالله بعد خریدم مشکل دوربین حل میشه
4- نداشتن دیکشنری مناسب که PMD بهترینش بوده ولی یه صفحه کلید خیلی ریز داره که باید با نوک خودکار زده بشه که خواهش می کنم دوستان اگه پیشنهاد بهتری دارن معرفی کنن
5- و اینکه دفعه بعد انشالله حتما یه گوشی با سیستم عامل میخرم
سلام بچه ها من هم گوشی Renoir دارم، راستش قبل خرید 50 صفحه از این فرم رو خودم (که کاش همش رو میخوندم و گوشی رو نمیخریدم) و بعد رفتم گوشی رو خریدم. 5 ماه پیش بود فکر کنم.
ولی هنوز چند تا مشکل با گوشیم دارم،
1- هنوز GPS گوشیم کار نمیکنه! نرم افزار TRekbudy بود فکر کنم، اون هم نصب کردم ولی کار نمیکنه هنوز!
2- پیغام Delivery میاد واسه یه شماره ای که 2 ماه پیش بهش اسمس فرستاده بودم، مدت زمان رو هم رو 24 ساعت گذاشتم نه ماکسیمم.
3- رم گوشیم که دوستان تو همین تاپیک یه رم کلاس 10 معرفی کردن، که انشالله بعد خریدم مشکل دوربین حل میشه
4- نداشتن دیکشنری مناسب که PMD بهترینش بوده ولی یه صفحه کلید خیلی ریز داره که باید با نوک خودکار زده بشه که خواهش می کنم دوستان اگه پیشنهاد بهتری دارن معرفی کنن
5- و اینکه دفعه بعد انشالله حتما یه گوشی با سیستم عامل میخرم
1- برو داخل تنظیمات برنامه، و GPS رو داخلی انتخاب کن. چون فکر کنم حالت پیش فرضش، اینجوری نیست. اولین بار هم در یک فضای باز و در حالت ساکن تست کن. مثلا پارک
2- برای من هم خیلی وقت پیش اینجوری شد یکی دو بار. دقیق یادم نیست از چی بودش، ولی فکر کنم Inbox زیادی پر می شه مشکل پیدا می کنه . کلا اگه SMS زیاد نگهداری داخل گوشی، فکر کنم اینجوری می شه
3- امیدوارم حل بشه. چون واقعا در نوع خودش مشکل مسخره ای هستش
4- من فکر کنم sara رو نصب کرده بودم. ولی در کل قبول دارم دیکشنری های جاوا قابل قیاس با گوشی های هوشمند نیست
5- کار درستی می کنی. من که فروختم و هنوز هم چیزی جایگزینش نکردم. ولی واقعا به این نتیجه رسیدم گوشی بدون سیستم عامل، زود تکراری می شه و به درد نسل جوان نمی خوره اصلا ... باز خوبه renoir دوربین و پخش موزیک خوبی داره.
SAeidD600
20-10-2010, 00:26
به هر حال اگه بچه ها برنامه خوبی پیدا کردن بزارن همه استفاده کنن ، من چند تا بازی حرکتی و تاچ پیدا کردم که خوب هم کار میکنه، لینکش رو میزارم تا همه استفاده کنن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------
---------- Post added at 12:26 AM ---------- Previous post was at 12:25 AM ----------
راستی یه بازی هلیکوپتر داره که اونا پاک کنید چون ویروسی هست، بقیه بازی ها خوب کار می کنند و با گوشی هماهنگ هستند.
سلام من بازم اومدم ... یه مشکل عجیب دیگه ! من که عادت کردم و دیگه نمیگم ای هوااااار اما الآن کاملاً دوست دارم گوشیمو از پنجره بندازم بیرون .
مشکل اینه : بعد از کلی دردسر کشیده واسه یافتن یه رم مناسب ، بعد از خریدن یه رم که دیگه موقع فیلم برداری تیک نمی زد ، یه چندماهی خوب بود اما الآن ... متاسفانه به مرور دوباره تیک زدن ها کم کم شروع شد و الآن دیگه برگشته به همون حالت سابق .
دوتا رم خریدم 45 هزارتومن ... کابل خروجی تلوزیون 12 تومن ... تازه بازم فیلمبرداری شروع به تیک زدن کرده و درمورد کابلم که قبلا ً توضیح دادم .
رم رو با کامپیوتر فرمت کردم . با گوشی فرمت کردم خلاصه هرکاری که بگید کردم ، فایده نداشت .
تا من باشم دیگه با خوندن تاپیک ها ، گوشی انتخاب نکنم .
مشخصات 5800 نوکیا رو خوندم . کابل خروجی تلوزیون ، رم 8 گیگ و همه چی تو جعبش داره ولی من واسه این گوشی هرکدوم رو جدا جدا خریدم و بازم کار نمیده .
من از این تاپیک و همه اعضاش گله مندم . به خصوص اگه کسی از نمایندگی ها یا فروشگاه های ال جی عضو این تاپیک باشن و تبلیغات انجام داده باشن ، مطمئن باشن ازشون نمی گذرم . بالاخره دنیا حساب کتاب داره . خدا و قیامتی در کاره .
یه هزینه به پدرم تحمیل کردم و آخرشم شد این .
سلام من بازم اومدم ... یه مشکل عجیب دیگه ! من که عادت کردم و دیگه نمیگم ای هوااااار اما الآن کاملاً دوست دارم گوشیمو از پنجره بندازم بیرون .
مشکل اینه : بعد از کلی دردسر کشیده واسه یافتن یه رم مناسب ، بعد از خریدن یه رم که دیگه موقع فیلم برداری تیک نمی زد ، یه چندماهی خوب بود اما الآن ... متاسفانه به مرور دوباره تیک زدن ها کم کم شروع شد و الآن دیگه برگشته به همون حالت سابق .
دوتا رم خریدم 45 هزارتومن ... کابل خروجی تلوزیون 12 تومن ... تازه بازم فیلمبرداری شروع به تیک زدن کرده و درمورد کابلم که قبلا ً توضیح دادم .
رم رو با کامپیوتر فرمت کردم . با گوشی فرمت کردم خلاصه هرکاری که بگید کردم ، فایده نداشت .
مشخصات 5800 نوکیا رو خوندم . کابل خروجی تلوزیون ، رم 8 گیگ و همه چی تو جعبش داره ولی من واسه این گوشی هرکدوم رو جدا جدا خریدم و بازم کار نمیده .
من از این تاپیک و همه اعضاش گله مندم . به خصوص اگه کسی از نمایندگی ها یا فروشگاه های ال جی عضو این تاپیک باشن و تبلیغات انجام داده باشن ، مطمئن باشن ازشون نمی گذرم . بالاخره دنیا حساب کتاب داره . خدا و قیامتی در کاره .
کاملا بهت حق میدم دوست عزیز
فقط امیدوارم من شامل این عده ای که گفتی نباشم. چون به شخصه همیشه در مورد این گوشی واقع بین بودم و از همون اول هم گفتم که قضیه رم گوشی، یک مشکل هست نه یک نا همخونی سخت افزاری.
به هر حال من که گوشیم رو فروختم و رفت و هنوزم چیزی جایگزینش نکردم. ولی بهت حق میدم اینقدر شاکی باشی. زور داره آدم اینقدر پول بده و بعدش اون چیزی که می خواد از آب در نیادش
البته این رو هم بگم، من کلا مشکلم با این گوشی، نداشتن سیستم عامل بودش. چون فیلمبرداری هم برام مهم نبودش، زیاد مشکل رم رو نداشتم. و اتفاقا با عکاسی گوشی خیلی خیلی حال می کردم.
pooria-ir
22-10-2010, 19:02
دوست عزیز سلام
والا تو بدشانسی شما که شکی ندارم دیگه :دی
در مورد رم باید خدمتت عرض کنم که احتمالا با دفرگ مشکلت حل میشه (اگه رم از اول تیک نمیزده)
و این رو هم بگم که مشکل رم،سخت افزاری نیستش آقایون
حالا دلیل
2 هفته پیش رفتم دوربین عکاسی گرفتم،CANON SX210
برای رم یه کم کشتم،2 تا رم گذاشتم روش دیدم تیک میزنه،یه کم پرس و جو کردم دیدم بطور کلی دوربین ها یا موبایل هایی که با سرعت 30 فریم یا بالاتر و یا رزولوشن بالا کار میکنن باید رم سرعت بالا استفاده کنن
الان رم هایی هستش که برچسب HD داره،جالبه بدونین رزولوشن دوربین من 1280*720 هستش،یعنی HD،اما با رم HD هم تیک میزد و رم فول اچ دی روش جواب داد
من رم فول اچ دی 8 گیگ رو خریدم 40 تومن !
پس این گیر رو به دوربین ندید
کماکا میگم که از این گوشی شدیدا راضیم :دی :27:
کاملا بهت حق میدم دوست عزیز
فقط امیدوارم من شامل این عده ای که گفتی نباشم. چون به شخصه همیشه در مورد این گوشی واقع بین بودم و از همون اول هم گفتم که قضیه رم گوشی، یک مشکل هست نه یک نا همخونی سخت افزاری.
به هر حال من که گوشیم رو فروختم و رفت و هنوزم چیزی جایگزینش نکردم. ولی بهت حق میدم اینقدر شاکی باشی. زور داره آدم اینقدر پول بده و بعدش اون چیزی که می خواد از آب در نیادش
البته این رو هم بگم، من کلا مشکلم با این گوشی، نداشتن سیستم عامل بودش. چون فیلمبرداری هم برام مهم نبودش، زیاد مشکل رم رو نداشتم. و اتفاقا با عکاسی گوشی خیلی خیلی حال می کردم.
واقعا ً ممنونم Zeus جان . همین که با این لحن با من حرف می زنی خودش خیلی عالیه . اونایی که هی به من میگید " تو خیلی بدشانسی " و میگید : " گوشی من که خیلی عالیه " یه کم از این دوست خوبمون یاد بگیرید . نصف شماست !!!!!
آخه بچه ها هزینه های سنگین دانشگاه آزاد من هم روی دوش خانوادست و واقعا ً ازشون خجالت می کشم که با این حال یه گوشی گرون برام خریدن . و حالا همون گوشی اینجوری از آب دراومده و چجوری بهشون اینو بگم ؟
دوست عزیز سلام
در مورد رم باید خدمتت عرض کنم که احتمالا با دفرگ مشکلت حل میشه (اگه رم از اول تیک نمیزده)
حالا دلیل
برای رم یه کم کشتم،2 تا رم گذاشتم روش دیدم تیک میزنه،یه کم پرس و جو کردم دیدم بطور کلی دوربین ها یا موبایل هایی که با سرعت 30 فریم یا بالاتر و یا رزولوشن بالا کار میکنن باید رم سرعت بالا استفاده کنن
الان رم هایی هستش که برچسب HD داره،جالبه بدونین رزولوشن دوربین من 1280*720 هستش،یعنی HD،اما با رم HD هم تیک میزد و رم فول اچ دی روش جواب داد
عزیزم من که عرض کردم رم من دو سه ماه بدون تیک زدن کار کرد و بعد کم کم دوباره تیک زدنش شروع شد . کاملا ً مشخصه که مشکل سخت افزاریه ... مشکل ال جی بودنه .
در ضمن من رم رو با کامپیوتر فرمت کامل کردم درست نشد اونوقت جنابعالی میگید دفرگش کنم ؟؟؟؟!!!!
پسرعموم تهرانه و شدیدا ً توی این خط هاست . چقدر بهم گفت اینو نخر ، 5800 بخر . ولی من رو حساب تعریفایی که توی این تاپیک از این گوشی خوندم ، حرفشو قبول نکردم .
به تمام کسانی که برای تحقیق در مورد خرید این گوشی به این تاپیک اومدن عرض می کنم : " دوستان عزیزم ! پست های منو بخونید و خودتونو به دردسر نندازید و حالا که می خواید یه پولی خرج کنید ، از اول برید سراغ یه چیز به درد بخور . من که در اولین فرصت نوکیا 5800 می گیرم .
---------- Post added at 12:32 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------
دوستان عزیزی که تهران تشریف دارید . من می خوام این گوشیو بفروشم . با توجه به اینکه شما تهران هستید می تونید راحت ببریتش گارانتی تا درست شه . ولی من تهران نیستم و به نمایندگی دسترسی ندارم .
یک سال و نیم از ضمانتش مونده . یه رم 8 گیگ و کابل خروجی تلوزیون هم داره . هرکه خواستش پی ام بده .
در ضمن از زدن توی سر مال هم خودداری کنید .
---------- Post added at 12:32 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------
دوستان عزیزی که تهران تشریف دارید . من می خوام این گوشیو بفروشم . با توجه به اینکه شما تهران هستید می تونید راحت ببریتش گارانتی تا درست شه . ولی من تهران نیستم و به نمایندگی دسترسی ندارم .
یک سال و نیم از ضمانتش مونده . یه رم 8 گیگ و کابل خروجی تلوزیون هم داره . هرکه خواستش پی ام بده .
در ضمن از زدن توی سر مال هم خودداری کنید .
دوست عزیز سلام
حالا دلیل
دوربین عکاسی Canon رو داری با گوشی موبایل مقایسه می کنی؟؟ اون هم موبایلی که HD فیلمبرداری نمی کنه!!!
این مشکل رو حتی گوشی هایی که HD فیلمبرداری می کنن هم ندارن.
هر چیزی رو با هم رده و هم نوع خودش مقایسه کن
هیچ گوشی 8 و 12 مگاپیکسلی، این مشکل رم رو نداره... پس یعنی می شد گوشی رو جوری ساخت که اینجوری نباشه... پس یعنی مشکل داره که موقع فیلمبرداری تیک می زنه
بعد یه چیز دیگه... شما داری در مورد نوع رم حرف می زنی.... ولی جالبه که این مشکل گوشی KC910 گاهی وقتا با تغییر مارک رم درست می شه!!!! یعنی مثلا به جای اینکه رم Trandsend بندازی، اگه Sandisk بندازی، مشکل حل می شه ( مارک رم ها رو همینجوری برای مثال گفتم) . پس نشون میده به کلاس رم و HD بودنش هم خیلی ربطی نداره.
Michael Ropy
23-10-2010, 17:06
چقدر بهم گفت اینو نخر ، 5800 بخر . ولی من رو حساب تعریفایی که توی این تاپیک از این گوشی خوندم ، حرفشو قبول نکردم . سلام برادر......اول از همه بگم که اگه حرف های من باعث شد این گوشی رو بخری، من واقعا شرمندم.....خدا رو شکر من تقریبا به هر کی گوشی معرفی کردم (بسته به نیازش) خیلی راضی بوده.....اتفاقا چند مورد الجی بود و همینطور رنوار.....بگذریم....اصلا نمی خوام بگم فلان کارو بکن و... شما همون گوشی رو بفروش.....
حالا حرفم اینه.....خواهشا هر گوشی ای میخری دور 5800 رو خط بکش!!! باور کن مشکلاتش از رنوار بیشتره.....اینو همه میدونن....اون از تاچش....اون از اینترفیس.....و مهم تر از همه هنگ و...نمی گم نوکیا نخر، ولی خواهشا یه گوشی بهتر انتخاب کن....مثلا من از سامسونگ ویو رو پیشنهاد میکنم که واقعا ارزش خرید داره و تماما جوابش رو پس داده که البته مطمئنم که نمی خوای اینقدر خرج کنی ولی کلا از این جور گوشی ها بخر که کاملا جواب پس داده باشن....ان شالله که موفق باشی....:40:
گوشی هایی که میتونی روشون تحقیق کنی تو این رنج:
از نوکیا X6 8GB
از سامسونگ I5800 (هنوز وارد بازار ایران نشده ولی بزودی میاد)
از سونی اریکسون X8 (که البته یکم گرونه و نسخه سیستم عاملش 1.6 هست که به شرط آپدیت خوبه)
از الجی هم میدونم دیگه خوشت نمیاد پیشنهاد نمی دم ولی هست! :دی
DariushGreat
23-10-2010, 17:31
سلام برادر......اول از همه بگم که اگه حرف های من باعث شد این گوشی رو بخری، من واقعا شرمندم.....خدا رو شکر من تقریبا به هر کی گوشی معرفی کردم (بسته به نیازش) خیلی راضی بوده.....اتفاقا چند مورد الجی بود و همینطور رنوار.....بگذریم....اصلا نمی خوام بگم فلان کارو بکن و... شما همون گوشی رو بفروش.....
حالا حرفم اینه.....خواهشا هر گوشی ای میخری دور 5800 رو خط بکش!!! باور کن مشکلاتش از رنوار بیشتره.....اینو همه میدونن....اون از تاچش....اون از اینترفیس.....و مهم تر از همه هنگ و...نمی گم نوکیا نخر، ولی خواهشا یه گوشی بهتر انتخاب کن....مثلا من از سامسونگ ویو رو پیشنهاد میکنم که واقعا ارزش خرید داره و تماما جوابش رو پس داده که البته مطمئنم که نمی خوای اینقدر خرج کنی ولی کلا از این جور گوشی ها بخر که کاملا جواب پس داده باشن....ان شالله که موفق باشی....:40:
از نوکیا X6 8GB
از سونی اریکسون X8 (که البته یکم گرونه و نسخه سیستم عاملش 1.6 هست که به شرط آپدیت خوبه)
کاملا مایکی جون درست می گه
من الان گوشی 5800 دارم. گوشی خیلی خوبیه و من ازش خیلی خشنودم. اینترفیسش بدک نیست؛ صداش فوق العاده خوبه ولی دوربینش و رابط اجراییش خیلی افتضاحه. من خودم N82 داشتم که سرور 5 مگاپیکسلی های جهان بود؛ واقعا دارم حسرت اون دوران که 82 داشتم رو می خورم... :41:
اگه می تونی، وایسا تا دی ماه مطمئنا نوکیا N8 قیمتش زیر 500 میاد. اگه اون رو بخری یعنی این که پادشاه گوشی های دنیا رو خریدی... :31: همه چیز تمومه... بلوتوث 3، دوربین 12 مگا، فیلمبرداری HD، صفحه خازنی و مولتی تاچ AMOLED کاملا ضد خش، USB Host واسه وصل کردن ابزار USB، خروجی HDMI و...
اگر هم نخواستی من ویو رو پیشنهاد می دم. خداییش خیلی باحاله؛ اما بهتره روی دوربینش حساب زیادی باز نکنی چون ناامیدت می کنه:13:
در کل پایین تر از رنوار نگیر؛ بالاتر رو مد نظر داشته باش
دوربین عکاسی Canon رو داری با گوشی موبایل مقایسه می کنی؟؟ اون هم موبایلی که HD فیلمبرداری نمی کنه!!!
هیچ گوشی 8 و 12 مگاپیکسلی، این مشکل رم رو نداره... پس یعنی می شد گوشی رو جوری ساخت که اینجوری نباشه... پس یعنی مشکل داره که موقع فیلمبرداری تیک می زنه
بعد یه چیز دیگه... شما داری در مورد نوع رم حرف می زنی.... ولی جالبه که این مشکل گوشی KC910 گاهی وقتا با تغییر مارک رم درست می شه!!!! یعنی مثلا به جای اینکه رم Trandsend بندازی، اگه Sandisk بندازی، مشکل حل می شه ( مارک رم ها رو همینجوری برای مثال گفتم) . پس نشون میده به کلاس رم و HD بودنش هم خیلی ربطی نداره.
به افتخار داش zeus بزن کف قشنگرو :26:
به گمونم این آقا pooria توی فروشگاه و نمیاندگی های ال جیه .
حالا از دستم عصبانی نشی هاااااا ... گفتم به گمونم . آخه خیلی مشکوک می زنی .
مشکوکم مشکوکم به تووووووووووووو ... نمی تونم بمونم تو تاپیک تو
سلام برادر......اول از همه بگم که اگه حرف های من باعث شد این گوشی رو بخری، من واقعا شرمندم.....خدا رو شکر من تقریبا به هر کی گوشی معرفی کردم (بسته به نیازش) خیلی راضی بوده.....اتفاقا چند مورد الجی بود و همینطور رنوار.....بگذریم....اصلا نمی خوام بگم فلان کارو بکن و... شما همون گوشی رو بفروش.....
از نوکیا X6 8GB
راستش من روی حساب اینکه چند تا از فامیلامون 5800 دارن و خیلی راضی هستن تصمیم به خرید این گوشی گرفتم . اونا میگن هم عکسبرداری و هم فیلمبرداریش عالیه ؟؟؟؟!!!! :18:
اتفاقا ً منم wave رو دوست دارم اما فعلا ً شرایطش محیا نیست . خواستم یه چیزی تو رنج قیمت 5800 باشه .
حالا چرا میگی نمیگم این کارو کن اون کارو کن ؟ خب بگو چیکار کنم تا انجام بدم ... چون ظاهرا ً باید فعلا ً با این رنوار منفور بسازم . پس اگه راهنمایی داری لطفا ً مارو بی نصیب نذار .:20:
Michael Ropy
24-10-2010, 15:22
اونا میگن هم عکسبرداری و هم فیلمبرداریش عالیه ؟؟؟؟!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش این قسمتش خیلی دیگه عجیبه!!! :دی چون چیزی که خیلی ها بهش اشاره میکردن (حتی تو همین فروم) دوربینش بود که میگفتن مالی نیست! حالا نمی خوام توهین کرده باشم ولی در هر حال 5800 حداقلش دیگه قدیمی شده!
حالا چرا میگی نمیگم این کارو کن اون کارو کن ؟ خب بگو چیکار کنم تا انجام بدم ... چون ظاهرا ً باید فعلا ً با این رنوار منفور بسازم . پس اگه راهنمایی داری لطفا ً مارو بی نصیب نذار .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب من اگه بتونم واقعا کمکت می کنم....اگه میشه مشکلاتت رو دوباره بگو من درست متوجه بشم....یعنی بگو اساسا مشکلت با رنوار چیه! :دی
pooria-ir
24-10-2010, 20:53
داداشی چاکرم ولی مخالفم باهات :دی
این گوشی به طور کل با سرعت Read -write پایین مشکل داره
هر رمی که بندازی توش و سرعتش بالا باشه مشکل حل میشه
شم ببین اگگه سخت افزاری بود روی حافظه داخلی هم مشکل پیدا میکرد
من میگم راضیم دلیل دارم،چونکه روزی 3-4 ساعت باهاش تو اینترنتم،حداقل روزی 80 تا اس ام اس باهاش میدم،و تا همین 2 هفته پیش هم که دوربین نگرفته بودم این گوشی هم هندی کم بود واسم هم دوربین عکاسی :10:
---------- Post added at 08:53 PM ---------- Previous post was at 08:50 PM ----------
به افتخار داش zeus بزن کف قشنگرو :26:
به گمونم این آقا pooria توی فروشگاه و نمیاندگی های ال جیه .
حالا از دستم عصبانی نشی هاااااا ... گفتم به گمونم . آخه خیلی مشکوک می زنی .
مشکوکم مشکوکم به تووووووووووووو ... نمی تونم بمونم تو تاپیک تو
آقا به خدا نه،به پیر و پیغمبر نه :دی
منم مثل خودت از خدمات پس از فروش ال جی ناراضیم،مثل خودتون باهاشون چپم،چندین و چندبارم باهاشون دعوام شده،این گوشیم هر کی گفته هم مزایاش رو بهش گفتم هم معایبش
اما یکی از ویژگی های ال جی که خیلی واسم مهمه اینه که کماکان MAade in korea هستش
شما همین کیفیت قاب گوشی رو با همون 5800 که میگی مقایسه کن،خداییش ببین چقد فرق دارن باهم،واسه من بعد از یک سال هنوز حتی 1ذره هم رنگ قابش تغییر نکرده،من سونی اریکسون ،سامسونگ داشتم،جفتشون با ابن میزانی که من استفاده میکنم بعد از یکی 2ماه رنگ قابشون خراب میشد
pooria-ir
26-10-2010, 11:19
سلام :دی
چه خبرا ؟ حال احوالتون چطوره
انقد چشم زدین آخر سر منم اومد :دی
پریشب گوشیم افتاد تو شربت :دی
الان داره مثل مرد کار میکنه ولی یکم ضربه میخوره خاموش میشه :دی
گارانتی هم که نمیشه برد چون تا بفهمن افتاده تو مایعات اونم شربت :دی باطل میکنن گارانتیو
چی کار کنم ؟؟؟
گارانتی هم که نمیشه برد چون تا بفهمن افتاده تو مایعات اونم شربت :دی باطل میکنن گارانتیو
چی کار کنم ؟؟؟
نباید روشنش می کردی
حالا باز اینکار رو بکن شاید جواب بده..
باطری گوشی رو در بیار و درش رو باز بذار
بپیچش لای یه دستمال نخی نازک.... جوری که هوا رو رد و بدل کنه کامل
بعد بذارش تویه سطل برنج!! بذار یه دو سه روزی باشه
بعد درش بیار و بذار داخل هوای آزاد یه نصف روز باشه
فقط اینکار ها رو باید قبل از روشن کردن گوشی انجام می دادی
نباید روشنش می کردی
حالا باز اینکار رو بکن شاید جواب بده..
باطری گوشی رو در بیار و درش رو باز بذار
بپیچش لای یه دستمال نخی نازک.... جوری که هوا رو رد و بدل کنه کامل
بعد بذارش تویه سطل برنج!! بذار یه دو سه روزی باشه
بعد درش بیار و بذار داخل هوای آزاد یه نصف روز باشه
فقط اینکار ها رو باید قبل از روشن کردن گوشی انجام می دادی
وا مگه كيويه؟:31::31:
چی کار کنم ؟؟؟
ظاهرا ً انقدر نمک روی زخم من پاشیدی که آه من رنوار جونت رو گرفت . :31: تو که رنوار خیلی دوست داری پس حتما ً شربت با طعم رنوار هم خیلی خوشت میاد . بخور حالشو ببر ... !
البته شوخی کردم هاااااا اصلا فکر نکنی از خرابی گوشیت خوشحالم .
Milad4171
27-10-2010, 00:09
بچه ها یه نظر!
به نظرتون طرح این مدل رو از روی سامسونگ استار نزده؟؟
آخه خیلی مثل همن!!
فقط دکمه هاش فرق داره و نوع اسپیکرش!!!
منظورم فقط طرح گوشی هست.
من گوشیم استار هست دنبال این گوشی بودم که دیدم اِ !!!!!!!!!!!!!
اینم که مثل مال منه!
اه
خواستیم تنوع بوجود بیاریم مثلا!!!!
:31:
pooria-ir
27-10-2010, 00:11
ظاهرا ً انقدر نمک روی زخم من پاشیدی که آه من رنوار جونت رو گرفت . :31: تو که رنوار خیلی دوست داری پس حتما ً شربت با طعم رنوار هم خیلی خوشت میاد . بخور حالشو ببر ... !
البته شوخی کردم هاااااا اصلا فکر نکنی از خرابی گوشیت خوشحالم .
بابا خرابم شد فدای سرت
خوش باش :10:
مال دنیاس دیگه
حداقلش اینه که پیش همه میگم یه سال مثل مرد کار کرد
:دی
حالا فردا میزارمش تو گونی برنج درست میشه
---------- Post added at 12:11 AM ---------- Previous post was at 12:10 AM ----------
بچه ها یه نظر!
به نظرتون طرح این مدل رو از روی سامسونگ استار نزده؟؟
آخه خیلی مثل همن!!
فقط دکمه هاش فرق داره و نوع اسپیکرش!!!
منظورم فقط طرح گوشی هست.
من گوشیم استار هست دنبال این گوشی بودم که دیدم اِ !!!!!!!!!!!!!
اینم که مثل مال منه!
اه
خواستیم تنوع بوجود بیاریم مثلا!!!!
:31:
نه نه نگو این حرفو :دی
فش نده بهمون بابا :27:
من رنوار رو میخوام استار مال خودت
ضمنا این گوشی مال اوایل 2008 هستشاا
خوب من اگه بتونم واقعا کمکت می کنم....اگه میشه مشکلاتت رو دوباره بگو من درست متوجه بشم....یعنی بگو اساسا مشکلت با رنوار چیه! :دی
خسته نباشین ... تازه می فرمایین لیلی زنه یا مرده ؟
1 - یه رم براش پیدا کردم که فیلمبرداریش تیک نمی زد ولی بعد از چندماه الآن دوباره تیک می زنه . با کامپیوتر فرمت کامل کردم درست نشد.
2 - واس نظرسنجی های اس ام اسی مثل برنامه نود ، اس ام اسش ارسال نمیشه به هیچ عنوان . خواهشا ً نگو به خاطر شلوغی شبکه و این حرفاست . این اشکالش کاملا ً بهم اثبات شدست صدها بار امتحانش کردم .
3 - هرچند مدت حالتی درش پیش میاد که وقتی برای تنظیم صدا و لرزش می خوام برم توی "مشخصه ها" ، به محض کلیک روی مشخصه ها ، گوشی خاموش روشن میشه . "فکتوری ریست" هم برای مدتی این مشکل رو برطرف می کنه اما بعدش دوباره پیداش میشه .
:41: اینا ایرادای کلی بود . یه سری ایرادای جزئی هم هست . مثلا ً :
توی صفحه کلید مجازیش بعضی وقتا وقتی یکی از حروف رو ( نه حرف خاصی ) می زنم ، اون حرف به شکل بزرگ درمیاد و همونطور می مونه و تا space نزنم درست نمیشه . این مشکل مربوط به حرف خاصی نیست و برای همه حروف پیش اومده . :13:
اینم لیست ایرادها خدمت شما دوست گل ... ببینم چیکار می کنی هااااااا دستت درد نکنه .
به ایرادات جواب مناسب دهید و صاحب یک رنوار را از نگرانی نجات دهید .:31:
---------- Post added at 12:16 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------
کاملا مایکی جون درست می گه
اگه می تونی، وایسا تا دی ماه مطمئنا نوکیا N8 قیمتش زیر 500 میاد. اگه اون رو بخری یعنی این که پادشاه گوشی های دنیا رو خریدی... :31: همه چیز تمومه... بلوتوث 3، دوربین 12 مگا، فیلمبرداری HD، صفحه خازنی و مولتی تاچ AMOLED کاملا ضد خش، USB Host واسه وصل کردن ابزار USB، خروجی HDMI و...
اگر هم نخواستی من ویو رو پیشنهاد می دم. خداییش خیلی باحاله؛ اما بهتره روی دوربینش حساب زیادی باز نکنی چون ناامیدت می کنه:13:
در کل پایین تر از رنوار نگیر؛ بالاتر رو مد نظر داشته باش
اینم باز گوشی کاملی نیست که ... تا موقعی که زوم اپتیکال در دوربین گوشی ها قرار داده نشه ، هیچ گوشی کامل نیست ، حتی اگه فیلمبرداریش HD باشه .
Milad4171
27-10-2010, 00:44
من از این گوشی خوشم میاد.
صفحه اش چطوری هست؟
مموری رو زود شناسایی میکنه؟
کلا نقاط ضعف و قوتش رو خیلی کوچولو توضیح میدین!؟
من از این گوشی خوشم میاد.
صفحه اش چطوری هست؟
مموری رو زود شناسایی میکنه؟
کلا نقاط ضعف و قوتش رو خیلی کوچولو توضیح میدین!؟
نقطه قوت... در واقع نقاط قوت
دوربین خیلی خیلی خیلی خوب در عکاسی با تنظیمات متنوع و عالی
پخش موزیک خوب در هدفون ( صداش خیلی بلند نیست، ولی کیفیتش خوبه)
خوش ساخت بودن گوشی از لحاظ جنس بدنه. کلا مثل بعضی گوشی ها ظاهر پلاستیکی نداره
منوهای راحت و کارکرد آسون
داشتن GPS با سرعت اتصال نسبتا خوب.
باطری خوب... به نظره من حتی می شه گفت خیلی خیلی خوب
رادیوی FM که به نظرم محیط برنامه اش جالب بود
....
چون الان گوشی رو ندارم دیگه، چیز دیگه به ذهنم نرسید
نقاط ضعف
برای پیدا کردن رم مناسب که موقع فیلمبرداری، تیک نزنه، راه سختی رو باید در پیش بگیری... شاید هیچ وقت هم موفق نشی!!!
سیستم عامل نداره و در نتیجه فقط برنامه های جاوا روش نصب می شه.
تاچ گوشی عالی نیست. اگر بهترین تاچ مقاومتی رو 100 نمره بهش بدیم، شاید این نمره 70 یا 75 رو بگیره.
نداشتن پورت 3.5 برای اتصال هدفون. البته هندزفری دو تیکه داره که می تونی از اونجا بهش هدفون بزنی
یه چیزی الان یادم اومدکه متاسفانه یادم رفت..... آهان یادم اومد. عدم قابلیت نصب تم
کابل TV فقط و فقط فیلم رو پخش می کنه
باز هم چون گوشی رو رد کردم، بیشتر از این چیزی یادم نمیاد
کلا... اگر دوربین عکاسی می خوای بخری که بتونی باهاش آهنگ هم گوشی بدی، می تونی این گوشی رو بخری
ولی اگر عشق ور رفتن و برنامه نصب کردن و اینا داری..... بگذر ازش
pooria-ir
27-10-2010, 11:46
با عرض درود و دو صد بدرود :دی
امروز یه dissasembly guide KC910 از اینترنت گرفتم و با توجه به مقادیر بسیاری از شربت که در گوشی بود تصمیم گرفتم که عمل جراحیش کنم :دی
با توجه به اینکه بعد از ریخته شدن شربت روشن شده بود نتیجه گرفتم که دیگه تو گونی برنج گذاشتن بی فایدس
دلم رو زدم به دریا،شروع کردم به باز کردن،اولین نکته ای که توجهم رو جلب کرد این بود که کیفیت ساخت قطعات داخل گوشی هم بسیار بالاست،تمام پلاستیک ها شفافه،برعکس داخل گوشی های نوکیا که پلاستیک های داخلی فوق العاده بی کیفیتن
نظم خیلی خوبی هم داره چینش قطعات
تمام اجزا رو باز کردم،برد گوشی رو هم درآوردم دیدم خیسه و چسبناک :دی
با الکل پاکش کردم و با سشوار تمام اجزا رو خشک کردم،اول یه تیکه پلاستیک کوچیک مثل درپوش افتاد بیرون که فک کردم اضافس :دی بد گشتم جاشو پیدا کردم :27:
لنز گوشی واقعا شاخه،تا بازش نکنین متوجه نمیشین چی میگم !
خلاصه با ترس و لرز دوباره همه چی رو بستم،باطری و گذاشتم و استارت ....
دیدم روشن شد :دی
اومد بالا یه تست دوربین و فلش گرفتم دیدم کار میکننن خیالم راحت شد فهمیدم گند نزدم :دی
بهدش یه تست ضربه گرفتم که ببینم دوباره خاموش میشه یا نه
دیدم،نخیررررر :دی دیگه خاموش نمیشه
اینم رنوار من که هنوزم مرده مرده :دی
djmerikhi
27-10-2010, 15:24
پوريا جان اميدوارم هميشه گوشيت دوربينش تصاوير زيبا ثبت كنه ...
دوستان كسي مشتري براي اين گوشي نداره !!!
Michael Ropy
27-10-2010, 19:19
به نظرتون طرح این مدل رو از روی سامسونگ استار نزده؟؟برادر این گوشی سال 2008 اومده ولی استار 2009، چه جوری میشه از روش طرح زده باشه! :دی استار برای رقابت با کوکی ساخته شده (منظور قیافه نیست، کلیه....)
1 - یه رم براش پیدا کردم که فیلمبرداریش تیک نمی زد ولی بعد از چندماه الآن دوباره تیک می زنه . با کامپیوتر فرمت کامل کردم درست نشد.
2 - واس نظرسنجی های اس ام اسی مثل برنامه نود ، اس ام اسش ارسال نمیشه به هیچ عنوان . خواهشا ً نگو به خاطر شلوغی شبکه و این حرفاست . این اشکالش کاملا ً بهم اثبات شدست صدها بار امتحانش کردم .
3 - هرچند مدت حالتی درش پیش میاد که وقتی برای تنظیم صدا و لرزش می خوام برم توی "مشخصه ها" ، به محض کلیک روی مشخصه ها ، گوشی خاموش روشن میشه . "فکتوری ریست" هم برای مدتی این مشکل رو برطرف می کنه اما بعدش دوباره پیداش میشه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینا ایرادای کلی بود . یه سری ایرادای جزئی هم هست . مثلا ً :
توی صفحه کلید مجازیش بعضی وقتا وقتی یکی از حروف رو ( نه حرف خاصی ) می زنم ، اون حرف به شکل بزرگ درمیاد و همونطور می مونه و تا space نزنم درست نمیشه . این مشکل مربوط به حرف خاصی نیست و برای همه حروف پیش اومده . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لیست ایرادها خدمت شما دوست گل ... ببینم چیکار می کنی هااااااا دستت درد نکنه .
به ایرادات جواب مناسب دهید و صاحب یک رنوار را از نگرانی نجات دهید .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعی میکنم راه حلشو پیدا کنم.....چیزی که به نظرم میرسه ایناست...
1. جز چیزی که دوستان گفتن و شما هم انکار کردید حرفی ندارم....:دی
2. این خیلی عجیبه....این مشکلو میشه اینجوری فهمید....بقیه دوستان که رنوار دارن این کارو تست کردن؟! اگه آره و همه هم کار میکنه، مشکل مختص گوشی شماست.....اونهم نرم افزاری.....
3. این مشکل و مشکل بعد هم باز نرم افزاریه...
خوب با این اوصاف تنها راه حلی که به نظرم میرسه به روز رسانی نرم افزار یا همون فیرمورش هست....نمی دونم شما آپدیت کردید، نکردید و.... ولی به نظر بنده بهترین کار اینه که بدید مادیران براتون سرویس کنن (فیرمور عوض کنن و...).....من احتمال قوی میدم که حل بشه....تمامش (به جز اون رم! :دی).....حالا باز نمی دونم شما اینکارو کردید یا خیر....
برادر این گوشی سال 2008 اومده ولی استار 2009، چه جوری میشه از روش طرح زده باشه! :دی استار برای رقابت با کوکی ساخته شده (منظور قیافه نیست، کلیه....)
سعی میکنم راه حلشو پیدا کنم.....چیزی که به نظرم میرسه ایناست...
1. جز چیزی که دوستان گفتن و شما هم انکار کردید حرفی ندارم....:دی
2. این خیلی عجیبه....این مشکلو میشه اینجوری فهمید....بقیه دوستان که رنوار دارن این کارو تست کردن؟! اگه آره و همه هم کار میکنه، مشکل مختص گوشی شماست.....اونهم نرم افزاری.....
3. این مشکل و مشکل بعد هم باز نرم افزاریه...
خوب با این اوصاف تنها راه حلی که به نظرم میرسه به روز رسانی نرم افزار یا همون فیرمورش هست....نمی دونم شما آپدیت کردید، نکردید و.... ولی به نظر بنده بهترین کار اینه که بدید مادیران براتون سرویس کنن (فیرمور عوض کنن و...).....من احتمال قوی میدم که حل بشه....تمامش (به جز اون رم! :دی).....حالا باز نمی دونم شما اینکارو کردید یا خیر....
اگه مشکل سوم که همون خاموش روشن شدن گوشی هست نرم افزاریه ، پس چرا با فکتوری ریست فقط برای مدت کوتاهی درست میشه و بعد دوباره روز از نو روزی از نو ؟
راستش مشکل اینه که من تهران نیستم و نمی تونم تا مشکلی پیش اومد ببرمش نمایندگی .
رفتم پیش فروشنده ای که ازش خریدمش ، گفت پستش کن . ولی من میگم حضورا ً هم که میری اونجا رسیدگی نمی کنن ، چه برسه به اینکه پستش کنی .
شما راه حلی سراغ داری ؟
راستی خودمم می تونم آپدیتش کنم یا نه ؟
اگه مشکل سوم که همون خاموش روشن شدن گوشی هست نرم افزاریه ، پس چرا با فکتوری ریست فقط برای مدت کوتاهی درست میشه و بعد دوباره روز از نو روزی از نو ؟
راستش مشکل اینه که من تهران نیستم و نمی تونم تا مشکلی پیش اومد ببرمش نمایندگی .
رفتم پیش فروشنده ای که ازش خریدمش ، گفت پستش کن . ولی من میگم حضورا ً هم که میری اونجا رسیدگی نمی کنن ، چه برسه به اینکه پستش کنی .
شما راه حلی سراغ داری ؟
راستی خودمم می تونم آپدیتش کنم یا نه ؟
آره، خودت هم می تونی
من در مجموع 7 ، 8 باری فریمور گوشیم رو عوض کردم
اگر اینترنت پر سرعت داری، می تونی با برنامه ی LG Update مستقیم از خود سرور LG آخرین ورژن رو بریزی براش
و همینطور، اگر می خوای ورژن های غیر شرکتی رو بریزی، می تونی بری تاپیک زیر و با توجه به توضیحات اونجا عمل کنی
اگر تایپ فارسی برات مهم نیست، من پیشنهاد می کنم ورژن 10g که یک ورژن سفارسی برای شبکه ی Vodafone هستش رو بریزی
چون هم ظاهرش کمی فرق می کنه، هم اینکه به نظره من سرعت کارکرد گوشی رو بالاتر می بره
اگر هم خواستی می تونی ورژن های کوک شده، رو بریزی. اونایی که زده 11 و 12 و 13 و 14، ورژن های کوک شده هستن که توسط کاربرهای عادی دستکاری شدن
SAeidD600
28-10-2010, 12:15
دمت گرم zeus_1 جان، مثل اینکه تو هنوز دلبسته این گوشی هستی که بعد این که فروختیش دست بر دار این تاپیک نیستی :31:
اگه تو خونتون اینترن وایرلس دارید از کار با این گوشی خسته نمی شید و میتونید تقریبا همه کارهای اینترنتی خودتون رو با گوشی انجام بدید، مخصوصآ اگه مینی اپرا نصب کنید روش.
دمت گرم zeus_1 جان، مثل اینکه تو هنوز دلبسته این گوشی هستی که بعد این که فروختیش دست بر دار این تاپیک نیستی :31:
اگه تو خونتون اینترن وایرلس دارید از کار با این گوشی خسته نمی شید و میتونید تقریبا همه کارهای اینترنتی خودتون رو با گوشی انجام بدید، مخصوصآ اگه مینی اپرا نصب کنید روش.
خوب تا وقتی یه گوشی جدید بخرم، تصویرم از گوشی ، Renoir هستش :20:
من به شخصه تنها دلیلی که فروختم، نداشتن سیستم عامل بودش
وگرنه کلا کار من رو راه می انداخت. من در مورد گوشی 3 تا چیز برام مهمه. دوربین، موزیک، سیستم عامل
که Renoir همه رو داشت به جز سیستم عامل. به خاطر همین بیشتر از 7 ماه نتونستم باهاش سر کنم
Michael Ropy
28-10-2010, 15:45
خوب گفتم که فیرمور باید آپدیت بشه! این فیرمور به احتمال قوی تو این بخش دچار مشکل بودش (یعنی باگ داشته از اول)...
رفتم پیش فروشنده ای که ازش خریدمش ، گفت پستش کن . ولی من میگم حضورا ً هم که میری اونجا رسیدگی نمی کنن ، چه برسه به اینکه پستش کنی .نه برادر! اگه منظورت اینه که بفرستی کامتل که 120 درصد تایید میکنم ولی اگه بدی مادیران سه سوته حل میکنن برات....گاراتنی مادیران از بهترین گارانتی های ایرانه دیگه همه اینو میدونن......من خودم یه رنوار دادم بهشون اسپیکرش مشکل پیدا کرده بود در کمتر از یک روز سالم سالم بهم تحویل دادن....حتی همین چند روز پیش بهم زنگ زدن و گفتن خدمات چه جور بود و....:دی
من پیشنهاد میکنم حضوری بری بهتره....
Milad4171
28-10-2010, 17:53
گاراتنی مادیران از بهترین گارانتی های ایرانه
مگه ال جی با گارانتی مادیرانه؟ من واسه گوشی اینو نمیدونستم!!!
آقا این قضیه دوربین چیه میگن تیک میزنه؟ مربوط به رمه؟
یعنی رم نداشته باشه فیلم بگیری تیک نمیزنه؟
شاید رم بالا استفاده میشه این حالت پیش میاد.نه؟
+
سرعت تاچ گوشی چطوریه؟؟؟
مقاوتی هست دیگه ولی خوب میخوام ببینم قابل احساس این ضعف؟
مگه ال جی با گارانتی مادیرانه؟ من واسه گوشی اینو نمیدونستم!!!
آقا این قضیه دوربین چیه میگن تیک میزنه؟ مربوط به رمه؟
یعنی رم نداشته باشه فیلم بگیری تیک نمیزنه؟
شاید رم بالا استفاده میشه این حالت پیش میاد.نه؟
+
سرعت تاچ گوشی چطوریه؟؟؟
مقاوتی هست دیگه ولی خوب میخوام ببینم قابل احساس این ضعف؟
گارانتی قبلا مادیران نبوده.... ولی الان مادیران اینکار رو می کنه.
اگر Ram مناسب گوشی نندازی ( که اصولا بیشتر رم ها مناسب نیست ظاهرا!!!) موقع فیلمبرداری، هر چند ثانیه، برای یه لحظه تصویر مکث پیدا می کنه. البته اگر از حافظه خود گوشی برای فیلمبرداری استفاده کنی، مشکلی نیست. اما به دلیل پایین بودن ظرفیت حافظه داخلی، نمی شه زیاد اینکار رو کرد.
تاچ گوشی مقاومتیه... اگر قبل از اینکه این گوشی رو دستت بگیری، یک گوشی تاچ خازنی، یا حتی 5800 نوکیا رو استفاده کنی، به طرز محسوسی متوجه تفاوت تاچ این گوشی با اونها می شی. ولی اگه با گوشی ها هم رده خودش مثل سامسونگ و اینا کار کرده باشی، تاچش زیاد به نظرت ضعیف نمیاد... کلا عادت می کنی، چون در مجموع تاچ گوشی بد نیست
SAeidD600
29-10-2010, 10:07
قسمت مشکل کار با تاچ این گوشی پیدا گردن شماره تلفن از تو Contact ها هستش، و اگر نه برای sms فرستادن که به نظر من عالی و راحت هستش، برای اون قسمت هم از نوک انگشت استفاده کنی و یکم تمرین کار باهاش برات راحت میشه، کلا من از گوشیم راضی هستم... بیش از 15 فیلم سینمایی باهاش نگاه کردم تا حالا (هر چند که باطری رو ضعیف می کنه) من که با باطریش مشکل نداشتم و کاملآ راضی هستم 2 روز میمونه برام. هر روز باهاش تو اینترنت میرم. از عکس هاش راضی هستم.. فقط و فقط نرم افزار و نداشتن سیستم عامل حالت رو میگیره... مخصوصا اگه ببینی گوشی n79 داداشت توش Skype نصب میشه مال تو نمیشه :41:
یعنی الآن بدم پسرعموم ببرش مادیران قبول می کنن ؟
Michael Ropy
30-10-2010, 16:30
اگه کارت گارانتی کامتل (قرمز رنگ) رو داشته باشید که انقضا نشده باشه، بله میشه...
SAeidD600
30-10-2010, 21:55
دوستان من با google earth گوشیم به جی پی اس وصل میشم و راحت باهاش کار می کنم ولی تا حالا با trekbudy نتونستم.. اولا هر چی نقشه گرفتم کار نمیکنه یعنی وقتی load map رو میزنم .. ارور میده... من ساکن رشت هستم.
اگه کارت گارانتی کامتل (قرمز رنگ) رو داشته باشید که انقضا نشده باشه، بله میشه...
بله دارم دستت درد نکنه ... آخ جون از شر این کامتل خلاص شدیم
بچه ها توروخدا یه نگاه به این عکس بکنید !
زمینه روشنه ولی افراد جلوی دوربین با اینکه نور کافی هم بوده ولی تاریک افتادن .
برای رفع این مشکل باید کدوم تنظیمات رو تغییر بدم ؟ روشن کردن "اصلاح نور زمینه" هم فایده نداشت .
djmerikhi
31-10-2010, 08:15
برای رفع این مشکل باید کدوم تنظیمات رو تغییر بدم ؟ روشن کردن "اصلاح نور زمینه" هم فایده نداشت .
بنده عكس شما رو نديدم ولي در اين حالتها توصيه ميشه شما سوژه خود را 360 درجه دور بزنيد يعني دقيقا بريد نقطه مقابلي كه الان هستيد تا نور بصورت صحيح تابش داشته باشيه و مشكل فوق حل شود اين مشكل جنبه عمومي داره و در اكثر دوربينهاي ديجيتال و حتي قديمي غير حرفه اي وجود دارد ...:41:
rozysara
31-10-2010, 10:19
بنده عكس شما رو نديدم ولي در اين حالتها توصيه ميشه شما سوژه خود را 360 درجه دور بزنيد يعني دقيقا بريد نقطه مقابلي كه الان هستيد تا نور بصورت صحيح تابش داشته باشيه و مشكل فوق حل شود اين مشكل جنبه عمومي داره و در اكثر دوربينهاي ديجيتال و حتي قديمي غير حرفه اي وجود دارد ...:41:
360 درجه دور بزنه که میره همون جای قبلی :31:
360 درجه دور بزنه که میره همون جای قبلی :31:
احتمالا منظور دوستمون همون ۱۸۰ درجه است
Michael Ropy
31-10-2010, 16:15
برادر این مشکل برای من هم پیش اومده من یادمه با تنظیم Exposure مشکلم حل شد....
وستان من با google earth گوشیم به جی پی اس وصل میشم و راحت باهاش کار می کنم ولی تا حالا با trekbudy نتونستم.. اولا هر چی نقشه گرفتم کار نمیکنه یعنی وقتی load map رو میزنم .. ارور میده... من ساکن رشت هستم.
یکی این دوستمون رو کمک کنه، من با ترک بادی زیاد کار نکردم! :دی
دوستان من با google earth گوشیم به جی پی اس وصل میشم و راحت باهاش کار می کنم ولی تا حالا با trekbudy نتونستم.. اولا هر چی نقشه گرفتم کار نمیکنه یعنی وقتی load map رو میزنم .. ارور میده... من ساکن رشت هستم.[SIZE="2"]
در نصب برنامه مشکلی نداشتی؟؟؟
می خوای نصب کنی باید حافظه پیش فرض گوشی رو به فون مموری تغییر بدی و بعدش برای خلاصی از شر پیغام اجازه دسترسی، فایل Jad رو هم نصب کنی
بعدش حافظه رو دوباره به حالت مموری کارت برگردون
برنامه رو یکبار باز کن... یه فولدری باید روی مموری کارت درست بهش به اسم TrekBuddy
داخلش یه فولدر هست به اسم maps که نقشه های دانلودی رو باید اینجا بریزی... توصیه می کنم نقشه ها رو با فرمت Tar دانلود کن
بعدش میری داخل تنظیمات برنامه و نوع GPS رو داخلی انتخاب می کنی
برای اولین بار، بهتره در یک محیط سرباز چند دقیقه ای بشینی تا برنامه به ماهواره وصل بشه. گزینه Start رو بزن تا سرچ بده ماهواره رو و وصل بشه
گزینه های Load map و بقیه چیزها هم واضحه دیگه برای چه کاریه
این فایل PDF رو هم می تونی بخونی شاید بیشتر متوجه بشی
تاپیک مربوط به برنامه هم اینجاست
خوب گفتم که فیرمور باید آپدیت بشه! این فیرمور به احتمال قوی تو این بخش دچار مشکل بودش (یعنی باگ داشته از اول)...
وقتی این گوشی ها تولید انبوه میشن ، مگه روی همشون یه فریمور ثابت نمی ریزن ؟ پس چرا فقط مال من این مشکلو داره ؟
---------- Post added at 02:18 AM ---------- Previous post was at 02:15 AM ----------
برادر این مشکل برای من هم پیش اومده من یادمه با تنظیم Exposure مشکلم حل شد....
میشه کلمه معادل فرسی این تنظیم رو بگید ؟
pooria-ir
01-11-2010, 19:33
این رپید شیر ارور داد،منم عکست رو ندیدم،اما احتمال میدم که نور پشت سوژت بوده و سوژ] های تاریک افتادن
خوب اینکه مشکل دوربین نیست،عزیز کلا عکس روبروی نور باشه و سوژه هم جلوی نور در حالت عادی تاریک میشه،برای حل این مشکل چندتا راه هست،بهترین کار اینه که اگه ممکن باشه زحمت بکشین سوژه رو بچرخونین به سمت نور :دی
اگه امکانش نیست میتونین برای سوژه های نزدیک از فلش برای جبران نوردهی استفاده کنین،اگرم دوره،میتونین از Exposure استفاده منین به این صورت که رو به مثبت زیادش کنین،البته این کار باعث ایجاد نویز تو عکس میشه
:10:
Michael Ropy
01-11-2010, 21:38
وقتی این گوشی ها تولید انبوه میشن ، مگه روی همشون یه فریمور ثابت نمی ریزن ؟ پس چرا فقط مال من این مشکلو داره ؟
چرا ولی شاید یه مشکلی داشته دیگه از اول!! :دی نمی دونم چی بگم....
میشه کلمه معادل فرسی این تنظیم رو بگید ؟ گوشیتون رو فارسی کردید؟! اگه میتونی انگلیسی کن بعد پیداش کن.......به فارسی همون تنظیم نور هستش فکر کنم....:دی که از -2 هست تا +2 معمولا....
ویرایش: بفرما اینم یه عکس از مکان این تنظیم! پایین ترین دکمه سمت راست که + و - کشیده با یه عدد 0.....:دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این رپید شیر ارور داد،منم عکست رو ندیدم،اما احتمال میدم که نور پشت سوژت بوده و سوژ] های تاریک افتادن
خوب اینکه مشکل دوربین نیست،عزیز کلا عکس روبروی نور باشه و سوژه هم جلوی نور در حالت عادی تاریک میشه،برای حل این مشکل چندتا راه هست،بهترین کار اینه که اگه ممکن باشه زحمت بکشین سوژه رو بچرخونین به سمت نور :دی
اگه امکانش نیست میتونین برای سوژه های نزدیک از فلش برای جبران نوردهی استفاده کنین،اگرم دوره،میتونین از Exposure استفاده منین به این صورت که رو به مثبت زیادش کنین،البته این کار باعث ایجاد نویز تو عکس میشه
:10:
این عکس توی روز گرفته شده . پشت سر افراد توی عکس ، منبع نور مثل لامپ یا خورشد وجود نداره ، بلکه فقط روشنایی معمولی روزه . این افراد نشستن زیر درخت .
از طرف دیگه ، روشنایی خود افراد هم خوب بود . یعنی قبل از گرفتن عکس ، توی صفحه دوربین ، همشون کاملا ً مشخص و روشن دیده می شدن .
بچه ها چطور میشه کاری کرد که گوشی با یو اس بی شارژ نشه ... البته می دونم قبلا ً گفتید از طریق همون منوی مخفی ... من وارد اون منو میشم ولی دقیقا ً نفهمیدم از کدوم قسمت این کارو انجام بدم .
سوال دوم هم اینکه آدرس نمایندگی مادیران رو لطف کنید . متشکرم .
pooria-ir
02-11-2010, 10:58
این عکس توی روز گرفته شده . پشت سر افراد توی عکس ، منبع نور مثل لامپ یا خورشد وجود نداره ، بلکه فقط روشنایی معمولی روزه . این افراد نشستن زیر درخت .
از طرف دیگه ، روشنایی خود افراد هم خوب بود . یعنی قبل از گرفتن عکس ، توی صفحه دوربین ، همشون کاملا ً مشخص و روشن دیده می شدن .
دوست عزیز پشت سر روشنه(آفتابه،نوره) و دوستان شما توی سایه هستن
کاملا طبیعیه که عکس این جوری بیفته
بچه ها چطور میشه کاری کرد که گوشی با یو اس بی شارژ نشه ... البته می دونم قبلا ً گفتید از طریق همون منوی مخفی ... من وارد اون منو میشم ولی دقیقا ً نفهمیدم از کدوم قسمت این کارو انجام بدم .
سوال دوم هم اینکه آدرس نمایندگی مادیران رو لطف کنید . متشکرم .
ای بابا کسی جواب نمیده ؟ کجا رفتید شماها ؟
ای بابا کسی جواب نمیده ؟ کجا رفتید شماها ؟
من امتحان کردم نشد
در واقع شد، ولی علاوه بر کابل USB، دیگه با شارژر هم شارژ نمی کنه
فکر کنم چون پورت مشترک دارن، اینجوری باشه
ظاهرا ً همه دارن از اینجا میرن و تاپیک رنوار متروکه میشه .
zeus جان آدرس نمایندگی مایدارن رو میدی ؟
این یکی رو دگکه نمی دونم
چون گذرم تا حالا به گارانتی گوشی نیفتاده
pooria-ir
05-11-2010, 20:58
بیا عزیز
اینم آدرس و شماره تلفن
SAeidD600
05-11-2010, 21:55
این گوشی یه باگ هم داره و نمیدونم شماها قبلآ باهاش برخورد داشتید یا نه! یا قبلآ در موردش حرف زده بودید... میگم که افراد جدید بدونن، وقتی اسمس داره میاد و شما هم همون لحظه بخواهید قفل گوشی رو باز کنید، گوشی شما هنگ میکنه و تنها راه ممکن اینه که باطری رو در بیارید.. من حدود 5 ماه این گوشی رو خریدم و تا حالا 6 یا 7 بار این اتفاق برام افتاده.
pooria-ir
05-11-2010, 22:02
این گوشی یه باگ هم داره و نمیدونم شماها قبلآ باهاش برخورد داشتید یا نه! یا قبلآ در موردش حرف زده بودید... میگم که افراد جدید بدونن، وقتی اسمس داره میاد و شما هم همون لحظه بخواهید قفل گوشی رو باز کنید، گوشی شما هنگ میکنه و تنها راه ممکن اینه که باطری رو در بیارید.. من حدود 5 ماه این گوشی رو خریدم و تا حالا 6 یا 7 بار این اتفاق برام افتاده.
نه دیگهههه
یه راه داره که شما کشف نکردی :دی
قفل رو با دکمه ی سخت افزاری که عکس قفل داره باز کن،دیگه مشکلت حل میشه
البته این باگ نرم افزاریه نه سخت افزاری
Michael Ropy
08-11-2010, 20:08
ای بابا! :دی کسی نمی دونه از کجا میتونم هندزفری اصلی رنوار رو بخرم؟!؟! ماله آرینا هم باشه مشکل نی!!!
pooria-ir
08-11-2010, 21:50
ای بابا! :دی کسی نمی دونه از کجا میتونم هندزفری اصلی رنوار رو بخرم؟!؟! ماله آرینا هم باشه مشکل نی!!!
عزیز دل خودم :دی
از تو بعیده دیگه،خود پارس کامتل خراب شده داره،به قیمت 8500 :5:
Michael Ropy
11-11-2010, 17:23
عزیز دل خودت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب من رفتم پارس کامتل (چند ماه پیش :دی) ولی یه هدفون شلقوز(!) داشت اونم 5 تومن!!! :دی
یعنی اگه الان برم داره؟! اگه نداشت میام هدفون خودتو ور میدارم میرم ها!!!! :دی (:دی)
سلام
این اپرامینی مرورگر خوبیه ولی کلمات فارسی رو برعکس نشون میده . راه حل ندارید ؟
سلام
دوست عزیز
شما ظاهرا هیچ چیز گوشیت شبیه KC910 نیست!!!!
مشکل فونت فارسی رو دیگه خداییش نداره این گوشی!!! حتی با فریمورهای خارجی که زبون فارسی نداشت هم من این مشکل رو نداشتم
یه فریموری عوض کنی، همه و خودت رو خوشحال می کنی :10:
pooria-ir
12-11-2010, 09:42
سلام
منم هم ورژن 4.2 رو دارم هم 5 فاینال،اما رو هیچ کدومشون این مشکل رو ندارم
شما کدوم ورژن رو داری ؟
پ ن : شما مطمئنی گوشین KC910 ئه ؟ :دی از این چینیا که مارک میچسبونن روش نیست ؟؟؟؟:31:
Michael Ropy
12-11-2010, 10:32
معمولا سامسونگ این مشکل برعکس بودن کلمات رو داشت...نکنه پیکسون خریدی؟! :دی
راستی بروبچ، امروز رفتم بازار موبایل قم تا از آخرین دستاورد های چین اطلاعات کسب کنم!!! :دی لامصب X10 درست کرده بود اگه اصلشو میزاشتی کنارش میگفتی اصلش تقلبیه!!!! :دی بگذریم......رفتم یه مغازه گفت هدفون رنوار میدم از تو جعبه در میارم، 25 تومن!!!!! :دی حالا پوریا جان مطمئنا کامتل داره دیگه من پاشم بیام تهران!؟! :دی
pooria-ir
12-11-2010, 12:14
حالا پوریا جان مطمئنا کامتل داره دیگه من پاشم بیام تهران!؟! :دی
آره عزیز
من آخرین سری که یه ماه پیش رفتم داشتش،حالا کاری نداره که شما قبلش یه زنگ بزن بهشون بگو که فلان روز میخوام بیام،هدفون 2 تیکه میخوام،دارین خبر مرگتون یا نه ؟؟:27:
اینم شماره ی خراب شده :
02188638220-22
منم هم ورژن 4.2 رو دارم هم 5 فاینال،اما رو هیچ کدومشون این مشکل رو ندارم
شما کدوم ورژن رو داری ؟
پ ن : شما مطمئنی گوشین KC910 ئه ؟ :دی از این چینیا که مارک میچسبونن روش نیست ؟؟؟؟:31:
دست شما درد نکنه یعنی من اینقدر خنگم ؟
اپرامینی ورژن 5.0.18741 رو دارم . تازه مثلا ً از فارسی هم پشنیبانی می کنه و صفحه اولش به سایت خبرگزاری فارس و روزنامه همشهری لینک داره .
---------- Post added at 05:14 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------
دوست عزیز
شما ظاهرا هیچ چیز گوشیت شبیه KC910 نیست!!!!
مشکل فونت فارسی رو دیگه خداییش نداره این گوشی!!! حتی با فریمورهای خارجی که زبون فارسی نداشت هم من این مشکل رو نداشتم
یه فریموری عوض کنی، همه و خودت رو خوشحال می کنی :10:
خب من که تهران نیستم این کارو کنم . بابا خودمم خسته شدم بس که این گوشیم اذیت کرد .
pooria-ir
12-11-2010, 18:10
اپرامینی ورژن 5.0.18741 رو دارم . تازه مثلا ً از فارسی هم پشنیبانی می کنه و صفحه اولش به سایت خبرگزاری فارس و روزنامه همشهری لینک داره
آقا دور از جون
آخه بخدا من هیچ وقت ندیدم یه گوشی حتی گوشی چینی انقد ایراد داشته باشه :دی
جدا دیگه کف کردم:18:
ولی جدا یه فلش کن فرمور جدید رو بریز شاید فرجی شد و مسائلت حل شد:46:
Michael Ropy
12-11-2010, 21:36
آره عزیز
من آخرین سری که یه ماه پیش رفتم داشتش،حالا کاری نداره که شما قبلش یه زنگ بزن بهشون بگو که فلان روز میخوام بیام،هدفون 2 تیکه میخوام،دارین خبر مرگتون یا نه ؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم شماره ی خراب شده :
02188638220-22
آقا مرسی خیلی کمک کردی....انشالله عروسیت....:دی
اپرامینی ورژن 5.0.18741 رو دارم . تازه مثلا ً از فارسی هم پشنیبانی می کنه و صفحه اولش به سایت خبرگزاری فارس و روزنامه همشهری لینک داره .
---------- Post added at 05:14 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------
خب من که تهران نیستم این کارو کنم . بابا خودمم خسته شدم بس که این گوشیم اذیت کرد .
خودت فلش کن دیگه
کاری نداره
من هم خودم اینکار رو کردم و گوشی رو اصلا گارانتی و اینجور جاها نبردم
فقط باید سرعتت خوب باشه تا 100 مگ فایل فریمور رو دانلود کنی
خودت فلش کن دیگه
کاری نداره
من هم خودم اینکار رو کردم و گوشی رو اصلا گارانتی و اینجور جاها نبردم
فقط باید سرعتت خوب باشه تا 100 مگ فایل فریمور رو دانلود کنی
من با اینترنت جی پی آر اس ایرانسل متصل به اینترنت میشم که سرعت دانلودش در بهترین حالت از 12 بالاتر نمیره که اونم همیشه شلوغه و 6 یا 7 میشه . با این حال میشه عوض کرد ؟
سوال بعدی اینکه اگه خودم این کارو کنم ، گوشی از حالت گارانتی خارج نمیشه ؟
بعدشم اینکه واسه آپدیت ، باید گوشی رو به کامپیوتر وصل کنم ؟:20: :20: واقعا ً ممنونم ...
ببین دوست عزیز
دو روش برای تغییر فریمور هست
روش اول مستقیم از اینترنت و با برنامه Lg update
در این روش گوشی رو با کابل وصل می کنی به PC و برنامه LG update گوشی رو شناسایی می کنه و اگر فریمور جدیدتری نسبت به اونچه روی گوشیت هست، در سرور سایت وجود داشته باشه، اون رو میریزه روی گوشی. در تمام طول این مدت هم باید گوشی به کامیپوتر وصل باشه و کامپیوتر هم به اینترنت وصل باشه
روش دوم: در این روش اول فایل فریمور مورد نظر رو به دلخواه خودت دانلود می کن. هر ورژنی که دوست داشته باشی رو می تونی دانلود کنی. حجم همشون هم حدود 100 مگ هست. بعدش برو به تاپیک زیر، کامل توضیح دادم چیکار باید کرد
در مورد گارانتی هم اصلا نگران نباش. چون بیشتر فریمور ها مثل همینیه که روی خود گوشیت هست و هیچ فرقی نمی کنه. در واقع ورژن های شرکتی هستن که فقط سال ساختشون فرق می کنه
اونایی هم که شرکتی نیست و فرق می کنه، موردی ندارن و می تونی ازشون استفاده کنی.... نهایتش هر وقت خواستی ببری گارانتی دوباره یکی از همین ورژن های شرکتی رو میریزی!
بچه ها با گوشیم رفتم سایت اپرا ، پیغام داد فقط نسخه 4.2 و 5.1 به گوشی شما می خوره . نسخه 5.1 رو دانلود کردم و فایل jad رو هم داشت و خداروشکر مشکل حل شد .
اون قبلیه فایل jad رو نداشت ، فقط jar بود .
pooria-ir
18-11-2010, 13:25
بچه ها با گوشیم رفتم سایت اپرا ، پیغام داد فقط نسخه 4.2 و 5.1 به گوشی شما می خوره . نسخه 5.1 رو دانلود کردم و فایل jad رو هم داشت و خداروشکر مشکل حل شد .
اون قبلیه فایل jad رو نداشت ، فقط jar بود .
من باید حتما نماز شکر بخونم :دی
آقا شما یه زحمت بکش این فرمور جدید رو هم نصب کن من میگم بقیه مشکلاتتم حل میشه
djmerikhi
20-11-2010, 07:29
با توجه به اينكه اول كلام مثبت از سوي omg77 عزيز در مورد اين گوشي زده شد توصيه مي كنم براي ادامه اين رويه كل اعضاي فروم نماز شكر بخوانند و پايداري گوشي ايشون را از خداوند خواستار بشن ...:11:
Michael Ropy
20-11-2010, 15:58
دیدی برادر اونقدر ها هم مزخرف نیست این رنوار....:دی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وااااااااااااااای یعنی من اینقدر توی این تاپیک معروف شدم که همه باید کمک کنن تا بقیه مشکلاتمم حل شه ؟؟؟:27:
فراموش نکنید که این فقط یه مشکل فونت ساده بود و مشکلات اصلی مثل نفرستادن اس ام اس ، گیر زدن فیلمبرداری و خاموش روشن شدن گوشی همچنان پابرجاست .
البته امیدوارم اونا هم با تعویض فریمور حل بشن .:20: البته مشکل نشون ندادن عکس ها با کابل تلوزیون که قابل حل نیست و کاش سه برابر مشکل داشت ولی این مشکلو نداشت :41:
بابا من به خدا اولش خیلی گوشیمو دوست داشتم ، ولی با این ایرادهای پیاپی واقعا ً از چشمم افتاد . اگه مشکلاتش برطرف شه بازم بهش خوشبین میشم با اینکه خیلی اذیتم کرد .
راستی بچه ها اگه ببرمش مادیران میشه اون قاب استیل دورشو هم عوض کنن ؟ آخه یه بار از دستم افتاد و گوشش یه کم پریده ... البته اینم بگم که ایراداشو قبل از افتادنش هم داشت . حالا زود نگید مال این بوده که از ارتفاع افتاده . :31:
دوست داشتم تهران می بودم و می دادم مادیران فریمور عوض کنن ولی حالا که نمیشه ، در اولین دسترسی به یک اینترنت پرسرعت ، این کارو می کنم و یه تاپیک رو از نگرانی درمیارم .
Michael Ropy
21-11-2010, 08:38
چی فکر کردی برادر! :دی ما واسه اینکه گوشی های الجی رو تو پاچه مردم بکنیم از هیچ زحمتی دریغ نمی کنیم!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شوخی کردم...بروبچ باحال الجی نمی ذارن کسی ناراضی بمونه از گوشیش....دم همه گرم! :40:
راستی دیروز رفتم تهران، قبل از اینکه برم اون خراب شده(!) زنگ زدم گفتن نه نداریم! :41: هیچی دیگه علاءالدین رو هم زیرو رو کردیم پیدا نشد که نشد! :13: حالا باس یه عمر تو کفش بمونیم! :دی
پی نوشت: راستی الان یادم اومد، یکی تو دیار خودمون میگفت هدفون رو از داخل جعبه درمیارم بهت میدم(!) به قیمت 25 تومن....به نظرتون میارزه بگیرم؟!
pooria-ir
21-11-2010, 20:38
پی نوشت: راستی الان یادم اومد، یکی تو دیار خودمون میگفت هدفون رو از داخل جعبه درمیارم بهت میدم(!) به قیمت 25 تومن....به نظرتون میارزه بگیرم؟!
نه نمیرزه
یه کم وایسا بزار همین خراب شده بیاره
راستی یه زنگ هم بزن ببین مادیران داره یا نه؟
paeez1961
27-11-2010, 14:03
بچه ها تورو خدا یکی منو راهنمایی کنه.یکی یه کینکی به من بده که آخرین فریمور renoir با زبان فارسی باشه.دمتون گرم.کمکم کنید.از کجا این فریمورو دانلود کنم؟یکی آدرس آخرین ورژن اون فایل 100 مگی رو که زبون فارسیم داشته باشه بده.دمتون گرم
pooria-ir
27-11-2010, 18:51
بچه ها تورو خدا یکی منو راهنمایی کنه.یکی یه کینکی به من بده که آخرین فریمور renoir با زبان فارسی باشه.دمتون گرم.کمکم کنید.از کجا این فریمورو دانلود کنم؟یکی آدرس آخرین ورژن اون فایل 100 مگی رو که زبون فارسیم داشته باشه بده.دمتون گرم
چرا با نرم افزار اصلی خود ال جی فلش نمیکنی ؟
paeez1961
27-11-2010, 19:20
من با این نرم افزارا 10جی کردمش الام با نرم افزار اصلیم که فلش میکنم 10جی آپدیت میشه.نمیتونم به 10 اف برگردونم.بدجور رو اعصابم رفته.میخوام این گوشیو خورد کنم.از یکه که بلده خواهش میکنم بهم بگه چه جوری میشه به 10اف برگردوند.دمتون گرم
اگه با Lg update بزنی باید به ورژن فارسی آپدیت کنه
اگر هم نمی شه اینجوری، ورژن 10i رو دانلود کن. هم فارسی داره. هم اینکه همه چیزش مثل همون 10f می مونه
pooria-ir
27-11-2010, 22:08
من با این نرم افزارا 10جی کردمش الام با نرم افزار اصلیم که فلش میکنم 10جی آپدیت میشه.نمیتونم به 10 اف برگردونم.بدجور رو اعصابم رفته.میخوام این گوشیو خورد کنم.از یکه که بلده خواهش میکنم بهم بگه چه جوری میشه به 10اف برگردوند.دمتون گرم
مشکل ورژن G چیه ؟
loramina123
03-12-2010, 02:30
salam ye soal dar morede in gooshi daram oonam ine ke aye moshkelati ke too gooshi lg viewty ke990 bood too inam hst ya na
mesle sorate kame menue ha va inke narm afzar haye bishtar 3 meg toosh nasb nemishodan
va inke vaghti ye barname baz bood nemishod ahangh play kard/
va kyborde farsish
aya renior ham in moshkelat roo dare
keifiate filmbardarish chetoore mesle hamoon viewty hast ya na
va inke dar moghayese ba viewty smart koodoom behtare
loramina123
03-12-2010, 02:58
سلام به همه همه آقا سوالی داشتم
1-تو این مدل مشکلی که تو مدل قبلیviewty ke990 بود رفع شده یا نه مثل سرعت پایین منو هاش - دردسر نصب تم
از همه مهم تر عدم نصب برنامه های جاوای بالاتر از 3 مگ و اینکه وقتی یه برنامه ران بود نمی شد آهنگ پلی کرد
2- بین این samart وrenion کدوم بهتره میتونینی یه مقایسه ای بکنین
اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارین ممنون میشم
Michael Ropy
03-12-2010, 10:19
سلام به همه همه آقا سوالی داشتم
1-تو این مدل مشکلی که تو مدل قبلیviewty ke990 بود رفع شده یا نه مثل سرعت پایین منو هاش - دردسر نصب تم
از همه مهم تر عدم نصب برنامه های جاوای بالاتر از 3 مگ و اینکه وقتی یه برنامه ران بود نمی شد آهنگ پلی کرد
2- بین این samart وrenion کدوم بهتره میتونینی یه مقایسه ای بکنین
اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارین ممنون میشم سلام برادر...
1. در کل که این مدل تفاوت خیلی زیادی با ویوتی مدل اول داره، سرعتش خوبه ولی برای نصب تم باید حک کنید گوشی رو که آموزشش هست....البته اینم بگم، این در صورتیه که شما خودتون بخواید تم بسازید وگرنه تم براش تو اینترنت هست (به صورت فیرمور هستش و رو گوشی میریزید).محدودیت نصب برنامه رو دقیق یادم نیست تا چند مگ ساپورت میکنه، چون من اهل نصب برنامه تو گوشی نیستم. اما نکته جالب اینجاست که مشکل پخش آهنگ تو این مدل رفع نشده ولی تو مدل های پایننتر (که خیلی قبلتر وارد بازار شدن) این مشکل وجود نداره....برای مثال گوشی کوکی (و همینطور رنوار اگه اشتباه نکنم) این مشکل رو نداشت....
2. ببین برادر اگه دوربین و تماشای فیلم (فیلم های با کیفیت DivX منظورمه) خیلی اهمیت داره، رنوار (KC910) گزینه ی بهتریه...ولی در باقی موارد این گوشی سرتره....
به نظرم شما بهتره نیاز هاتو بگی تا ببینیم چه گوشی های دیگه ای میشه پیدا کرد....چون دیدم نصب برنامه و تم براتون اهمیت داره، پیشنهاد میکنم یه سیستم عامل دار بگیرید.
loramina123
03-12-2010, 23:21
سلام دوست عزیز با تشکر از جوابتون
واقعیتش اینه که دوربین واسه من خیلی مهمه اما زیاد اهل فیلم دیدن تو گوشی نیستم
نصب برنامه هم تا حدی برام مهمه که بتونه نیاز های اولیه رو رفع کنه مثلا تو مدل قبلی ویوتی من یه نقشه تهران رو با حجم 4 مگ نمیتوننستم نصب کننم اگه بتونی اینو برام چک کنی که رنوا یا ویوتی اسمارت تا حجم چند مگ ساپرت میکنه ممنون میشم
بعدم من موارد رنوا رو با ویوتی اسمارت چگ گردم همشون یکی بودن از کجا میگین که اسمارت بهتره؟
اینجور که من شنیدم رنوا صدای دالبی داره و کیفیت صداشم خوبه در مورد اسمارت چیزی نمیدونم او چطوره؟
و اینکه شنیدم همون مشکلات قبلی ویوتی در مدل اسمارتش هم وجود داره
اگه بتونی این محدودیت حجم برنامه رو برام در بیاری ممنون میشم
تو رنج 250 تا 300 گوشی که دوربین درست حسابی داشته باشه مثل رنوا چی پیشنهاد میکنین؟
نظرتون در مورد پیکسون چیه؟
دست همتون درد نکنه
loramina123
04-12-2010, 00:41
نظرتون در مورد Sony Ericsson Vivaz و Nokia X6 8GBوSamsung M8910 Pixon12 چیه؟
نظرتون در مورد Sony Ericsson Vivaz و Nokia X6 8GBوSamsung M8910 Pixon12 چیه؟
نوکیا X6 که دوربینش کاملا تعطیله... اصلا در حد 5 مگاپیکسلی های خوب نیست. اگر پخش موزیک می خوای، می تونی بخریش
سامسونگ Pixon12 واقعا دوربینش حرف نداره. می شه گفت بعد از N8 بهترین دوربین گوشی ها رو داره. ولی مشکل عدم نصب برنامه رو داره و فقط محدود می شه به برنامه ها جاوا
به نظره من اگر بین دوربین و سیستم عامل یه توازنی برقرار کنی، می شه Vivaz
دوربین مناسبی داره و ضمن اینکه سیستم عامل سیمبین هم داره. حالا شاید نه دوربینش و نه سیستم عاملش در نوع خودشون بهترین نباشن، ولی به نظرم خیلی بهتر از اینه که یک گوشی بخری که دوربینش 12 باشه و اصلا نشه روش برنامه بریزی
Michael Ropy
04-12-2010, 14:00
سلام دوست عزیز با تشکر از جوابتون
واقعیتش اینه که دوربین واسه من خیلی مهمه اما زیاد اهل فیلم دیدن تو گوشی نیستم
نصب برنامه هم تا حدی برام مهمه که بتونه نیاز های اولیه رو رفع کنه مثلا تو مدل قبلی ویوتی من یه نقشه تهران رو با حجم 4 مگ نمیتوننستم نصب کننم اگه بتونی اینو برام چک کنی که رنوا یا ویوتی اسمارت تا حجم چند مگ ساپرت میکنه ممنون میشم
بعدم من موارد رنوا رو با ویوتی اسمارت چگ گردم همشون یکی بودن از کجا میگین که اسمارت بهتره؟
اینجور که من شنیدم رنوا صدای دالبی داره و کیفیت صداشم خوبه در مورد اسمارت چیزی نمیدونم او چطوره؟
و اینکه شنیدم همون مشکلات قبلی ویوتی در مدل اسمارتش هم وجود داره
اگه بتونی این محدودیت حجم برنامه رو برام در بیاری ممنون میشم
تو رنج 250 تا 300 گوشی که دوربین درست حسابی داشته باشه مثل رنوا چی پیشنهاد میکنین؟
نظرتون در مورد پیکسون چیه؟
دست همتون درد نکنه سلام برادر....
راستش فقط به مشخصات نیست تجربه چیز دیگه ای رو میگه....اسمارت فقط اینترفیس و نمایشگرش واسه رنوار کفایت میکنه!!! :دی
اسمارت هم دالبی داره و واقعا میترکونه تو هدست....البته رنوار هم دقیقا همین کیفیت رو داره و البته با هدفون خیلی خیلی بهتر از اسمارت....
از اینها که بگذریم، تو این رنج ویواز و پیکسون 12 گزینه های خوبی هستند......ولی در کل من پیشنهاد همون سیستم عامل دار رو میکنم....همونطور که دوستمون گفتن اگه توازن بهتری میخوای ویواز بهتره: پردازشگر عالی، عکس برداری خوب و فیلمبرداری خوبتر، سیستم عامل سیمبیان و...
پیکسون 12 درسته جاوا هست ولی محدودیتی نداره و آنچنان اذیتت نمی کنه تو نصب برنامه های جاوا....ولی خوب اگه خیلی خیلی به عکس برداری اهمیت میدی گزینه ی مناسب شماست.....برتری های دیگرش نسبت به ویواز کیفیت ال سی دی بهتر و اینترفیس خیلی بهترش هست.....ولی یادت باشه سیستم عامل کم چیزی نیست!!!!
loramina123
04-12-2010, 18:28
دستون درد نکنه
یه سوال ویواز کیف یت عکسبردایش و فیلمبرداریش و همچنین صداش به پای رنوا میرسه یا نه؟
ضبط صداش چطوره ؟
واقعیتش اگه رنوا محدودیت نصب برنامه جاوا رو نداشت بدون شک میخریدمش آخه گوشی قبلیم ویوتی بود که دزیدنش تو اون مشکل نصب برنامه داشتم وقتی دیدم این مشکل تو رنوا هم هست یکم دلسرد شدم. ولی واقعا کیفیت عکسش و فیلمش عالی بود ویواز چطوره فیلمش مثله ویوتی هست یا نه؟
ویواز سرعتش چطوره؟ هنگ تو کارش هست
میگن صدای ویواز خیلی کمه درسته؟
Michael Ropy
04-12-2010, 18:41
راستش ویواز دوربین خیلی خوبی داره.....تو فیلمبرداری از خیلی عالیه از رنوار هم بهتره چون HD@24fps فیلمبرداری میکنه (در کل عالیه)....عکس برداریش هم خیلی خوبه....هنگ هم تو کارش نیست و خیلی گوشیه سریعیه (720 مگاهرتز سی پی یو داره)...
در مورد صداش اطلاع ندارم، کیفیت صداش تو هدست خوبه، شاید تو اسپیکرش ضعیف باشه که البته من خبر ندارم.....
دستون درد نکنه
یه سوال ویواز کیف یت عکسبردایش و فیلمبرداریش و همچنین صداش به پای رنوا میرسه یا نه؟
ضبط صداش چطوره ؟
واقعیتش اگه رنوا محدودیت نصب برنامه جاوا رو نداشت بدون شک میخریدمش آخه گوشی قبلیم ویوتی بود که دزیدنش تو اون مشکل نصب برنامه داشتم وقتی دیدم این مشکل تو رنوا هم هست یکم دلسرد شدم. ولی واقعا کیفیت عکسش و فیلمش عالی بود ویواز چطوره فیلمش مثله ویوتی هست یا نه؟
ویواز سرعتش چطوره؟ هنگ تو کارش هست
میگن صدای ویواز خیلی کمه درسته؟
از نظر صدای اسپیکر، ویواز گوشیه قوی نیست. شاید بشه گفت در حد همون renoir باشه
از نظر هدفون قابل قبوله
همونجوری که Michael Ropy گفت ، ویواز کیفیت عکاسی خوب و فیلمبرداری خیلی خوب داره... از نظر فیلمبردای خیالت در موردش راحت باشه. فکر کنم کیفیت 720p جای هیچ حرفی رو نمیذاره
حالا شاید عکس هاش رو بشه با renoir مقایسه کرد، و در کل اگر از عکس هایی با رنگبندی تند خوشت میاد، زیاد سمت سونی اریکسون نرو. این مورد دیگه واقعا سلیقه ایه.
در کل و با توجه به سیستم عامل، دوربین، خروجی هدفون 3.5 ، پردازنده و .... من جای شما بودم از بین این گوشی ها، قطعا Vivaz رو می خریدم
چون هر چه قدر هم دوربین مهم باشه، ولی در طول هفته شاید یکی دو بار بخوای با گوشی عکس بگیری... ولی اگر گوشیت سیستم عامل داشته باشه می تونی برنامه هایی بریزی که همیشه ازشون استفاده کنی. حتی در مورد بازی هم صدق می کنه
loramina123
04-12-2010, 20:42
بازم ممنون
در مورد ضرافتش و استحکامش چی؟ اطلاعاتی دارین؟
فکر کنم یه بار بیفته زمین کلکش کنده است ؟
---------- Post added at 08:42 PM ---------- Previous post was at 08:38 PM ----------
من جایی خوندم چون لنزش در پوش نداره خش میوفته
این درسته یا اینکه نه
در مورد تقلبی یا اصل بودنش چی اطلاعی دارین
در مورد گارانتی چی اصلان با گارتیش بهتره یا بدون گارانتی کدوم گارانتی بهتره
شاید برای پایین اومدن قیمتش مجبور شم بدون گارانتیشو بخرم
تو گارانتی کاریم واست میکنن
ظربه که تو گارانتی حساب نمیشه یعنی اگه گوشی ضربه بخوره یه چیزش بشه که گارانتی قبول نمیکه درسته؟
loramina123
05-12-2010, 13:48
دوبین اسمارت بهتره یا رنوا؟
گیج شدم والا تو تاپیک ویواز رو خوندمثل اینکه مشکلات نرم افزاری زیادی داره
loramina123
05-12-2010, 14:07
گوشی آرنا چطوریه دوربینش در حد رنوا هست یا نه؟
اینترفیس اس کلاس چه فرقی با معمولی داده/
واییییییییییییی
Michael Ropy
05-12-2010, 16:27
دوبین اسمارت بهتره یا رنوا؟شک نکن رنوار دوربینش از بهترین هاست (به نظر خودم بهترین 8 مگاپیکسله) اصلا اسمارت قابل قیاس نیست باهاش!!!
گوشی آرنا چطوریه دوربینش در حد رنوا هست یا نه؟
اینترفیس اس کلاس چه فرقی با معمولی داده/بازم خیر ولی تو رده ی خودش (5 مگاپیکسل) دوربین خوبی داره و راضی کنندست....(البته تو روز بیشتر)
اینترفیس اس کلاس هم بسیار زیباتر، راحت تر و چشم نواز تر از اینترفیس فلش هستش....(فلش UI روی گوشی رنوار هست)...یکی از مهمترین دلایلی که من اسمارت خریدم اینترفیس اس کلاس بود چون شخصا خیلی به اینترفیس اهمیت میدم ولی حالا دارم حسرت دوربین رنوار رو میخورم....
گیج شدم والا تو تاپیک ویواز رو خوندمثل اینکه مشکلات نرم افزاری زیادی داره راستش خودم از سیمبیان اصلا خوشم نمی یاد....با اینترفیس ویواز هم حال نمی کتم....البته هر دو این موارد نظر شخصی خودمه و این حرف ها به این معنی نیست که ویواز بده! :دی به همین خاطر نمی تونم در زمنیه ویواز و سیمبیان کمکت کنم....فقط به صورت تئوری تو این رنج بسته به امکاناتش ارزش زیادی داره....ولی تجربه همیشه چیز دیگه ای رو میگه....حتما از دوستانی که ویواز دارن اطلاعات بگیر....
loramina123
05-12-2010, 19:37
منم تا حالا با سیمبین کار نکردم میترسم بگیرم نتونم باهاش کار کنم و دردسر داشته باشه؟
آقا نگفتی محدودیت رنوا تو نصب برنامه چقدره
من تو این تاپیک بعضی جاها نوشته بود 3 بعضی جا ها نوشته بود 7 اگه 7 باشه خوبه
کسی نیست این موضوع رو برام تست کنه ممنون میشم
منم تا حالا با سیمبین کار نکردم میترسم بگیرم نتونم باهاش کار کنم و دردسر داشته باشه؟
آقا نگفتی محدودیت رنوا تو نصب برنامه چقدره
من تو این تاپیک بعضی جاها نوشته بود 3 بعضی جا ها نوشته بود 7 اگه 7 باشه خوبه
کسی نیست این موضوع رو برام تست کنه ممنون میشم
محدودیتش 3 مگ نیست... همون حدود 7 مگه
اگر دنبال CameraPhone می گردی و نصب برنامه های جورواجور برات مهم نیست، یا renoir بگیر یا Pixon12
فقط این ایرادات رو از Renoir بگم که بعدا نگی نگفتی
1- مشکل سازگاری Ram... اگر رمی که می گیری با گوشیت سازگاری نداشته باشه، موقع فیلمبرداری هر چند ثانیه یکبار، یه تیک می زنه. مهمترین مشکل گوشی همینه... و در عین حال، حل کردنش کمی هم سخته
2- نداشتن پورت 3.5 بر روی خود گوشی
3- مشترک بودن پورت هندزفری، شارژر و کابل USB
4- نداشتن اینترفیس s-class ... البته این ایراد رو باید در مقابل گوشی های دیگه LG بیان کرد
5- کابل TV فقط و فقط ویدئو رو نشون میده. یعنی نمی تونی عکس یا محیط های دیگه رو از طریق کابل Tv با تلویزیون ببینی. فقط . فقط فایل های ویدئویی
6- عدم امکان نصب تم
7- صدای اسپیکر متوسط ( از نطر بلندی) .....و صدای خوب(نه عالی) در هدفون ( بازهم از نطر بلندی صدا) . ولی کیفیت صدا در هر دو خوب و شفافه. مخصوصا صدا در هدفون خیلی تمیز و شفافه و تفکیک خیلی خیلی خوبی داره
و یه چیزی در مورد محیط سیمبین Vivaz.... شاید محیطش به زیبایی گوشی های S-class نباشه. ولی صد در صد از محیط Renoir بهتره. چون حداقل، حداقل، حداقل.... می شه روش تم بریزی و کمی بهش تنوع بدی.
نتیجه:
اگر فقط دوربین می خوای، pixon12 رو بگیر تا حداقل تفاوت محسوسی در عکاسی داشته باشی
اگر نصب برنامه + دوربین می خوای، Vivaz بگیر
و من میگم، اصلا Renoir نگیر!!!
loramina123
06-12-2010, 17:19
سلام
دست درد نکنه زئوس 1 در مورد 7 مگ مطمئنی؟
والا گوشی قبلی من ویوتی معمولی بود تو فیلبرداریش تیک نداشت.
فیلمبرداری پیکسون خیلی ضعیفه ؟در حد همون ویوتی ke990 هست یا نه؟
من رنوا رو واسه این در نظر گرفتم که هم عکس و هم فیلم باهم داره ولی مثل اینکه پیکسون فیلمبرداریش تعریفی نداره؟
vivaz هم تو تاپیکش گشتم مسل اینکه مشکل زیاد داره نمیدونم بعضی میگن نداره بعضی میگنن داره
حالا ببینیم چی میشه
گزینه دیگه ای نداری معرفی کنی؟
سلام
من رنوا رو واسه این در نظر گرفتم که هم عکس و هم فیلم باهم داره ولی مثل اینکه پیکسون فیلمبرداریش تعریفی نداره؟
vivaz هم تو تاپیکش گشتم مسل اینکه مشکل زیاد داره نمیدونم بعضی میگن نداره بعضی میگنن داره
حالا ببینیم چی میشه
فیلمبرداری پیکسون خیلی بهتر از Renoir هست
مطمئن باش وقتی کیفیت D1(720x480)@30fps پیکسون رو ببینی، راضی می شی :46:
راستش در این حدود قیمت گوشی بهتری الان به ذهنم نمی رسه
باز شاید بری بخش مشاوره برای خرید گوشی ، اونجا ذهنشون از من باز تر باشه :20:
loramina123
06-12-2010, 22:53
مرسی مطمنی فیلمبرداریش بهتره؟
لینکی چیزی از فیلمبرداریش داری؟
در مورد 7 مگ جواب ندادی مطمنی اونو
بازم ببخشید که اینقد سوال میکنم
مرسی مطمنی فیلمبرداریش بهتره؟
لینکی چیزی از فیلمبرداریش داری؟
در مورد 7 مگ جواب ندادی مطمنی اونو
بازم ببخشید که اینقد سوال میکنم
اتفاقا کار خوبی می کنی که سوال می پرسی. چون می خوای این همه پول گوشی بدی و بهتره حسابی پرس و جو کنی
در مورد فیلمبردای صد رد صد مطمئنتم... چون Renoir اصلا با رزولیشن 720 *480 فیلمبرداری نمی کنه! ضمن اینکه فکر کنم Pixon12 در حالت wide با رزولیشن 740*480 فیلم می گیره که باز هم از Renoir بالاتره. هر دو هم 30 فریم بر ثانیه فیلمبردای می کنن.
در مورد محدودیت حجمی نصب برنامه..... اون موقع که گوشی رو داشتم، مطمئنم که برنامه های بالاتر از 3 مگ نصب کردم. و دقیقا هم یادمه که دیکشنری ها و نقشه های 7 مگ به بالا رو که می خواستم نصب کنم، نمی شد
باز دوستانی که دارن گوشی رو هنوز، می تونن تست کنن و نظر قطعی بدن
loramina123
07-12-2010, 10:58
مرسی
فیلمبرداری ویوتی که من داشتم که عالی بود یعتی رنوا در حد ویوتی هم نیست؟
فعلان که با این صحبت ها گزینه هایی که برام مونده پیکسون و ویوازهست.
loramina123
07-12-2010, 13:23
pixon چی کیفیت فیلمش در حد ویوتی ke990 هست یا نه؟
Michael Ropy
07-12-2010, 18:50
سلام برادران....یه نکته بگم: فیلمبرداری پیکسون 12 عالی نیست!!! ولی بد هم نیست یعنی راضیت میکنه....ببینید اینجا منظور کیفیت فیملبرداریه، درسته رزولوشن بیشتره ولی دلیل نمیشه کیفیت هم بیشتر باشه...این نکته رو جی اس ام هم گفته:
Video recording output isn't on par with the still camera performance
ولی در کل خوبه و اونجوری نیست که از فیلمبرداریش زده بشی.....
loramina123
07-12-2010, 21:59
آخر ما نفمیدیم کیفیت فیلمبرداری پیکسون در حد ویوتی ke990 که دوربینش 5 هست یا نه؟
آخر ما نفمیدیم کیفیت فیلمبرداری پیکسون در حد ویوتی ke990 که دوربینش 5 هست یا نه؟
کیفیت فیلمبردای اصلا ربطی به مگاپیکسل دوربین نداره... به رزولیشن و فریم بستگی داره
با توجه به اینکه پیکسون با 30 فریم بر ثانیه و رزولیشن 720*480 فیلمبردای می کنه، پس قاعدتا اگه از ke990 بهتر نباشه، بدتر هم نیست. چون رزولیشن بالاتری داره.
باز اگر خیلی شک داری برو داخل تاپیک پیکسون و از یک نفر که گوشی رو داره بپرس. فکر کنم اینجوری مطمئن تر می شی
اما من ندید میگم پیکسون بهتره. چون فیلمبردای Ke990 و renoir خوب بود. ولی در سطح کاملا معمولی بودن . چیز شاهکاری نبودش.
loramina123
09-12-2010, 13:39
سلام در مورد نصب برنامه رو
پیکسون اطلاعی داری شنیدم برنامه های معمولی جاوا هم روش مشکل دارن؟:2:
درسته؟
loramina123
10-12-2010, 16:00
در مورد ظبط صدا آیا برنامه ای جاوا هست که بتونه مثلا محدودیت 60 دقیقه ای ضبظ صدا در پیکسون رو بر طرف کنه؟
یا در رنوا؟
بچه ها هردم از این باغ بری می رسد !!! یک شاهکار دیگه در رنوار کشف کردم . . . :41:
تازه فهمیدم وقتی با این گوشی فیلمبرداری می کنی ، صدا و تصویر رو با هم مچ نمی کنه . من از طبل زن های هیاتمون عکس گرفتم ، وقتی فیلم رو پخش می کنی ، طبل زن ها می کوبن روی طبل و وقتی دستشونو میارن بالا ، تازه صداش میاد . :2: تا کشف یه مشکل دیگه ...
سلام
حالا ببینیم چی میشه
سلام دوست من ... اگه می خوای رنوار بخری ، به نظر من برو نوکیا 1100 بگیر ، چون اندازه پولی که میدی واست کار می کنه و اذیتت نمی کنه .
ولی رنوار به قول فردوسی پور ، روی کاغذ امکانات خوبی داره و گولت می زنه ، اما تا نخری نمی دونی چی خریدی . اگه خیلی مایه داری و دوست داری پول بریری دور ، پس بخرش .
اگه می خوای مجموعه همه مشکلات و ایرادات رو در یک گوشی باهم داشته باشی ، درخرید رنوار شک نکن . اما خودت رو هم آماده کن که بعد از خریدش ، کمر همت رو ببندی و واسه حل مشکلاش به این در و اون در بزنی و البته دراکثر موارد به جایی نرسی .
الآن همه دارن بهت مشاوره میدن ، ولی وقتی گوشی رو خریدی و اومدی همینجا مشکلاتشو گفتی ، اکثر همین دوستان بهت میگن : " مال من که اینجوری نیست و عالیه ... تو خیلی بدشانسی " .
اینو دارم از روی تجربیاتم میگم ، دوست ندارم یکی دیگه هم مثل من پولشو دور بریزه ... اگه به حرفم گوش ندی بعدا ً پشیمون میشی ... از ما گفتن ... به نظرم پیکسون 12 یا ویواز موارد خیلی مناسبی هستن .
pooria-ir
13-12-2010, 09:18
سلام دوست من ... اگه می خوای رنوار بخری ، به نظر من برو نوکیا 1100 بگیر ، چون اندازه پولی که میدی واست کار می کنه و اذیتت نمی کنه .
ولی رنوار به قول فردوسی پور ، روی کاغذ امکانات خوبی داره و گولت می زنه ، اما تا نخری نمی دونی چی خریدی . اگه خیلی مایه داری و دوست داری پول بریری دور ، پس بخرش .
اگه می خوای مجموعه همه مشکلات و ایرادات رو در یک گوشی باهم داشته باشی ، درخرید رنوار شک نکن . اما خودت رو هم آماده کن که بعد از خریدش ، کمر همت رو ببندی و واسه حل مشکلاش به این در و اون در بزنی و البته دراکثر موارد به جایی نرسی .
الآن همه دارن بهت مشاوره میدن ، ولی وقتی گوشی رو خریدی و اومدی همینجا مشکلاتشو گفتی ، اکثر همین دوستان بهت میگن : " مال من که اینجوری نیست و عالیه ... تو خیلی بدشانسی " .
اینو دارم از روی تجربیاتم میگم ، دوست ندارم یکی دیگه هم مثل من پولشو دور بریزه ... اگه به حرفم گوش ندی بعدا ً پشیمون میشی ... از ما گفتن ... به نظرم پیکسون 12 یا ویواز موارد خیلی مناسبی هستن .
تو دوباره شروع کردی :دی
بگیرید این ... سوخته را....بدهم پدرت را در بیاورند ؟
در بلاد P30WORLD،در تاپیک رنوار،شلوغ میکنی ؟ میخواهی بگویی ایجا بی نظم است ؟ (شوخی بود از نوع قهوه تلخی)
دوست عزیز من،بازم همون جمله رو میگم خدمتت،من و چندتا از دوستان دیگه که رنوار خریدیم هیچگونه مشکلی نداشتیم باهاش،واقعا میگم بدشانس بودی:41:
---------- Post added at 09:18 AM ---------- Previous post was at 09:14 AM ----------
در مورد ظبط صدا آیا برنامه ای جاوا هست که بتونه مثلا محدودیت 60 دقیقه ای ضبظ صدا در پیکسون رو بر طرف کنه؟
یا در رنوا؟
رنوار محدودیت زمانی ضبط صدا نداره تا اونجایی که یادمه
Michael Ropy
13-12-2010, 13:14
چه ها هردم از این باغ بری می رسد !!! یک شاهکار دیگه در رنوار کشف کردم . . . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه فهمیدم وقتی با این گوشی فیلمبرداری می کنی ، صدا و تصویر رو با هم مچ نمی کنه . من از طبل زن های هیاتمون عکس گرفتم ، وقتی فیلم رو پخش می کنی ، طبل زن ها می کوبن روی طبل و وقتی دستشونو میارن بالا ، تازه صداش میاد . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا کشف یه مشکل دیگه ...
این یکی دیگه چه مشکلیه خداییش!!! :دی دیگه هر چی باشه من خودم یه عمره دارم از فیلمبرداری رنوار مخصوصا ظبط صداش تعریف می کردم، جدی میگم ظبط صداش حرف نداره....هم هماهنگ و هم بدون نویز! من همکارم هم مدت زیادیه رنوار داره و خیلی هم فیلم و عکس میگیره.....حالا نمی دونم دیگه قضیه چیه! :دی
حالا یه چیزی، تازه اینجوری شده یا یهویی این مشکل پیش اومد؟!
حالا که بحث فیلمبرداری شد بد نیست بگم همین همکارم یه رم 1 گیگ سامسونگ داره که وقتی فیلم میگیره اصلا تیک نمی زنه!!! :دی خدا شانس بده...حالا برید رم سامسونگ بخرید...
رنوار محدودیت زمانی ضبط صدا نداره تا اونجایی که یادمه
نه نداره و تا جایی که حافظه رم جا داره یکسره ظبط میکنه...
این یکی دیگه چه مشکلیه خداییش!!! :دی دیگه هر چی باشه من خودم یه عمره دارم از فیلمبرداری رنوار مخصوصا ظبط صداش تعریف می کردم، جدی میگم ظبط صداش حرف نداره....هم هماهنگ و هم بدون نویز! من همکارم هم مدت زیادیه رنوار داره و خیلی هم فیلم و عکس میگیره.....حالا نمی دونم دیگه قضیه چیه! :دی
حالا یه چیزی، تازه اینجوری شده یا یهویی این مشکل پیش اومد؟!
حالا که بحث فیلمبرداری شد بد نیست بگم همین همکارم یه رم 1 گیگ سامسونگ داره که وقتی فیلم میگیره اصلا تیک نمی زنه!!! :دی خدا شانس بده...حالا برید رم سامسونگ بخرید...
نه نداره و تا جایی که حافظه رم جا داره یکسره ظبط میکنه...
از اول همینجوری بوده و من حواسم نبوده ... رفتم فیلمای قبلیم رو دوباره نگاه کردم دیدم مثلا ً صدای حرف زدن یه نفر با حرکت لب هاش هماهنگ نیست . اف بر رنوار ...
Michael Ropy
13-12-2010, 20:51
برادر خوب این گوشی رو به یکی بنداز (چقدر نامردم من :دی) یه پولی بزار یه چی بهتر بخر....آخه الجی هم شد برند؟! رنوار هم شد گوشی؟! :دی
یه ویوی چیزی بخر حال کنی....
از اول همینجوری بوده و من حواسم نبوده ... رفتم فیلمای قبلیم رو دوباره نگاه کردم دیدم مثلا ً صدای حرف زدن یه نفر با حرکت لب هاش هماهنگ نیست . اف بر رنوار ...
اره راست ميگي. gc900 منم يه كوچولو اين مشكلو داره. ميگم يه كوچولو واسه اينكه وقتي مدت فيلمبرداريت كم باشه مثلا 4 الي 5 دقيقه تقريبا چيزي معلوم نيست. ولي وقتي زياد ميشه مثلا 15-20 دقيقه اونوقت بيا درستش كن. كاملا معلوم و واضحه. صدا از تصوير عقب ميوفته. ربطي هم به رم كلاس بالا و پايين نداره. چون من توي حافظه گوشي هم امتحان كردم و بازم همينجوري بود. مطمئنم واسه تمامي دوستان همينجوريه. چون من غير از گوشي خودم گوشي دوستم كه رنواره رو هم امتحان كردم.
Michael Ropy
14-12-2010, 14:51
پس شاید مشکل از طولانی بودن فیلمه....یعنی وقتی بیشتر 10-15 دقیقه میشه این مشکل بوجود میاد.....اگه وقت داشتم تست می کنم!
پس شاید مشکل از طولانی بودن فیلمه....یعنی وقتی بیشتر 10-15 دقیقه میشه این مشکل بوجود میاد.....اگه وقت داشتم تست می کنم!
خلاصه مشكله ديگه. مشكل مسخره ايي هم هست
loramina123
14-12-2010, 15:05
سلام به همه دوستان
از همه به خاطر راهنمایی هاشون ممنوونم
بالاخره بین پسکون 12 و ویواز ، پیکسون 12 رو خریدم و از خریدمم راضی هستم اینترفیسش خیلی بهتر از ویواز هست فیلمش کمی از گوشی ke990 ضعیف تره ولب در حد قابل قبولی هست
عکساش خوبه بهتر از ویواز هست
فقط محدودیت ضبظ 60 دقیقه داره و اینکه اثر انگشت رو شیشه محافظ لنز میمونه که باید پاکش کنی:10:
دست همتون هم درد نکنه
مباركت باشه. به پاي هم پير شين:31:. چند خريدي؟
Michael Ropy
15-12-2010, 10:50
مبارکت باشه برادر.....منم انتخاب پیکسون 12 بود بین اینا چون دلایل خودم مهمترینش اینترفیسه...:دی
فیلمش کمی از گوشی ke990 ضعیف تره
مرسی که اطلاع دادی برادر میخواستم مطمئن بشم...
loramina123
20-12-2010, 23:41
مباركت باشه. به پاي هم پير شين:31:. چند خريدي؟
مرسی- 286 بدون گارانتی
البته قبل از اعمال یارانه ها:31:
برادر خوب این گوشی رو به یکی بنداز (چقدر نامردم من :دی) یه پولی بزار یه چی بهتر بخر....آخه الجی هم شد برند؟! رنوار هم شد گوشی؟! :دی
یه ویوی چیزی بخر حال کنی....
اتفاقا ً دوسه بار موقعیتش پیش اومد بفروشمش اما دلم نیومد به طرفم نگم این گوشی این مشکلات رو داره ...
آخه مطمئنم اگه سر یکی رو کلاه بذارم نه تنها با فروش این گوشی از دستش راحت نمیشم ، بلکه جای دیگه باید
تقاصشو پس بدم .
همونطور که دوست ندارم سرم کلاه بره پس نباید سر کس دیگه کلاه بذارم ... :46:
نگه داشتن رنوار و ناراحت بودن خودم بهتر از ناراحت شدن خداست . :40:
تازه پول خرید ویو و این چیزا هم فعلا ً ندارم .
سلام به همه دوستان
از همه به خاطر راهنمایی هاشون ممنوونم
بالاخره بین پسکون 12 و ویواز ، پیکسون 12 رو خریدم و از خریدمم راضی هستم اینترفیسش خیلی بهتر از ویواز هست فیلمش کمی از گوشی ke990 ضعیف تره ولب در حد قابل قبولی هست
عکساش خوبه بهتر از ویواز هست
فقط محدودیت ضبظ 60 دقیقه داره و اینکه اثر انگشت رو شیشه محافظ لنز میمونه که باید پاکش کنی:10:
دست همتون هم درد نکنه
دوست عزیزم همین که می بینم یه نفر مثل من دچار دردسر نشده ، خودش بسی جای خوشحالیه ... مبارکت باشه ... شاید فیلمبرداریش ضعیف تر باشه اما مسلما ً اون گوشی کاراشو خوب انجام میده و اذیتت نمی کنه ان شاالله .
من که اون موقع قبل از خرید گوشیم ، هیچکس در این تاپیک درست راهنماییم نکرد . خوشحالم که حداقل باعث جلوگیری از دردسر یه دوست دیگه شدم . :20:
Michael Ropy
28-12-2010, 18:48
سلام بچه ها....میگم کسی اطلاع داره باتری رنوار الان چنده و اصلا کجا میفروشن؟! مرسی....
pooria-ir
28-12-2010, 20:32
سلام بچه ها....میگم کسی اطلاع داره باتری رنوار الان چنده و اصلا کجا میفروشن؟! مرسی....
سلام جیگر :دی
خود پارس کامتل داره،قیمتشم 10 تومن
Michael Ropy
29-12-2010, 15:00
مرسی..............:40:
بچه ها ببخشید اینجا این سوال رو می پرسم آخه هیچ جایی پیدا نکردم که بتونم سوالمو بپرسم .
نظر شما در مورد این بسته های آموزش کسب درآمد از اینترنت چیه ؟ 15000 تومن پولشه ولی نوشته صد در صد واقعی و از این چیزا .
اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم کمک کنید .
Michael Ropy
21-01-2011, 18:40
سلام بچه ها یه مدت میخوم یه چیزی در مورد رنوار بگم ولی هی یادم میره! :دی
من برای همکارم پارسال رنوار خریدم هنوزم دارتش و خیلی هم ازش راضیه، و چون خودش خیلی اهل عکاسی و فیلمبرداریه، با چند تا از بهترین دوربین ها هم مقایسه کرده....مثلا من یه بار بهش S8300 سامی رو به عنوان یه 8 خوب دیگه برای برادرش پیشنهاد دادم، وقتی تست کرد میخواست منو خفه کنه!!! :دی گفت بابا این دیگه چی بود اصلا به پای رنوار نمی رسه، وقتی عکس ها رو دیدم، خودم خجالت کشیدم! :دی اصلا قابل مقایسه نبودن...
حالا این هیچ، حتم دارم باورتون نمی شه که با دوربین دیجیتال 12 مگاپیکسلی کانن که فیلمبرداری اچ دی هم داره مقایسه کرد (منصفانه)، عکس ها رو به من هم نشون داد ولی باور کنید تو اکثر جاها رنوار آبروی کانن رو برده بود!!!! :دی انصافا شارپنس و دقت رنگ تو رنوار بیداد میکنه!!!
اگه بتونم حتما عکس های مقایسه ایش رو تو کلوپ عکس ها میزارم تا خودتون قضاوت کنید.....
pooria-ir
23-01-2011, 15:07
من کاملا ازش راضیم
فقط گیر باطریم :دی
هر 6 ماه یه بار باطری رو خراب میکنه بچم :دی
چی کار کنم ؟؟؟؟
Michael Ropy
23-01-2011, 17:34
هر 6 ماه یه بار باطری رو خراب میکنه بچم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بچت واقعی یا منظورت همون رنواره؟! :دی ببینم رو رنوار باتری خرب کن گذاشته بودن خبر نداشتیم؟! :دی یعنی چی هر 6 ماه خراب میکنه؟! من همکارم یه سال داره طوریش نی....
pooria-ir
23-01-2011, 17:37
بچت واقعی یا منظورت همون رنواره؟! :دی ببینم رو رنوار باتری خرب کن گذاشته بودن خبر نداشتیم؟! :دی یعنی چی هر 6 ماه خراب میکنه؟! من همکارم یه سال داره طوریش نی....
منظورم رنواره :دی
ببین تقریبا چند ماه که میگذره باطریش باد میکنه ...
بعد کم کم جون باطریش کم میشه
مثلا موقع فیلمبرداری که باطری خیلی استفاده میشه بعد از 1-2 دقیقه حتی اگه فول شارژ هم باشه خاموش میشه
تا حالا 2 سری براش باطری خریدم :(
سلام خدمت دوستان عزیز.
یه رم برای این گوشی می خواستم که هنگام فیلم برداری تیک نزنه.
اگه 8 یا 16 یا بالاتر باشه بهتره.ممنونم.
pooria-ir
02-02-2011, 22:15
سلام خدمت دوستان عزیز.
یه رم برای این گوشی می خواستم که هنگام فیلم برداری تیک نزنه.
اگه 8 یا 16 یا بالاتر باشه بهتره.ممنونم.
دوست عزیز باید رم کلاس 6 بخری
---------- Post added at 10:15 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------
بچت واقعی یا منظورت همون رنواره؟! :دی ببینم رو رنوار باتری خرب کن گذاشته بودن خبر نداشتیم؟! :دی یعنی چی هر 6 ماه خراب میکنه؟! من همکارم یه سال داره طوریش نی....
دیروز گوشی رو بردم خود مادیران
کلی غر زدم پیششون ،از کامتل خراب شده
اگه یادتون باشه 2 ماه پیش گوشیم افتاد تو شربت :دی
اونجا هم فهمیدن گفتن گوشی آب خورده ؟
گفتم ها ؟ :18:
نه،آب چیه :27:
گفت این رطوبت خورده،گفتم آهاااا،ماهه قبل شمال بودم شاید اونجا اینجوریش ده :دی
به هر حال،گوشی موند پیششون واسه مشکل باطری خراب کردنش،قرار بود 24 ساعته تحویل بدن (به این میگن شرکت با این حجم کاری 24 ساعت،اونوقت کامتل خراب شده 10 روز :2:)اما چون امروز تعطیل بود و پنج شنبه هم خود مادیران تعطیله افتاد واسه شنبه.
احتمالا گارانتی گوشی رو باطل میکنن باید پول بدم واسش :13:
منظور از رم کلاس 6 چیه دوست عزیز .
میشه بیشتر توضیح بدین.
میشه چند تا نمونه با اسم برند معرفی کنید.
مرسی
pooria-ir
03-02-2011, 10:27
منظور از رم کلاس 6 چیه دوست عزیز .
میشه بیشتر توضیح بدین.
میشه چند تا نمونه با اسم برند معرفی کنید.
مرسی
روی رم ها شماره میزنه معمولا که مربوط به سرعتشونه
2.4.6
رم کلاس 6 سرعت انتقال اطلاعات بالاتری داره
شما میتونی رو مارک های Transcend ،Nokia، PNY و Lexar حساب باز کنی
منتها از هرکدوم کلاس 6
با فروشنده هم شرط کن که جلوی خودت باز میکنم تستش میکنم اگه تیک نزد بعد میخرمش
روی رم ها شماره میزنه معمولا که مربوط به سرعتشونه
2.4.6
رم کلاس 6 سرعت انتقال اطلاعات بالاتری داره
شما میتونی رو مارک های Transcend ،Nokia، PNY و Lexar حساب باز کنی
منتها از هرکدوم کلاس 6
با فروشنده هم شرط کن که جلوی خودت باز میکنم تستش میکنم اگه تیک نزد بعد میخرمش
هر چه کلاس بالاتر باشه بهتره دیگه؟
شنیدم کلاس 8 هم تو بازار گیر میاد.
حتی توی سایت نمایندگی ترنسند یه رم با کلاس 10 دیدم.
فقط کلاس 6 بگیرم یا این که هر چی کلاس بالاتر بهتر؟
pooria-ir
04-02-2011, 01:02
هر چه کلاس بالاتر باشه بهتره دیگه؟
شنیدم کلاس 8 هم تو بازار گیر میاد.
حتی توی سایت نمایندگی ترنسند یه رم با کلاس 10 دیدم.
فقط کلاس 6 بگیرم یا این که هر چی کلاس بالاتر بهتر؟
والا نمیتونم بگم هرچی کلاس بالاتر بهتر
چون بعضی مواقع دیدم کلاس 6 اندازه 2 هم سرعت نداره !
در واقع هرچی رم مرغوب تر باشه بهتره
اما تو این مارکایی که گفتم اگه کلاس 6 بگیری به احتمال قوی مشکلی نداری
این نرم افزار ترک بادی برای نقشه ی تهران رو از کجا میشه گیر آورد؟
fishdilo
02-03-2011, 14:04
سلام
دوستان راهنمایی کنند:
نیاز فوری دارم
ممنون:11:
pooria-ir
02-03-2011, 15:34
این نرم افزار ترک بادی برای نقشه ی تهران رو از کجا میشه گیر آورد؟
خدمت شما
:11:
fishdilo
04-03-2011, 17:33
سلام
با کابل usb که می خوام گوشی رو وصل کنم و از pc suit گزینه contents رو می زنم، این ارور تو کامپیوتر می آد
بعد از زدن ok هم این ارور می آد
مشکل از کجاست؟
البته ram ندارم!
ولی قبلا" این جوری نبود و متصل می شد.
در ضمن gps رو نمیشه بدون gps راش انداخت؟
ممنون
pooria-ir
04-03-2011, 19:15
سلام
با کابل usb که می خوام گوشی رو وصل کنم و از pc suit گزینه contents رو می زنم، این ارور تو کامپیوتر می آد
بعد از زدن ok هم این ارور می آد
مشکل از کجاست؟
البته ram ندارم!
ولی قبلا" این جوری نبود و متصل می شد.
در ضمن gps رو نمیشه بدون gps راش انداخت؟
ممنون
Connectivity گوشی رو باید بزارین روی Pc suite ها
اول این رو چک کنین
ضمنا متوجه سوال دومتون نشدم ،جی پی اس رو بدون جی پی اس راه انداخت ؟؟؟
یعنی چی ؟
---------- Post added at 07:15 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------
یه ساولم خودم داشتم :دی
من یه ماه پیش از اس ام اس های گوشیم بک اپ گرفتم،بعد که گوشیم رو بردم مادیران و فرم ویر ورژن P رو برام ریختن :دی کل اس ام اس هام پاک شد
حالا خواستم ببینم راهی هست واسه اینکه اس ام اس ها رو به گوشی برگردونم ؟؟؟
حسین تو بلدی ؟ ها ؟ :دی
---------- Post added at 07:15 PM ---------- Previous post was at 07:15 PM ----------
یه ساولم خودم داشتم :دی
من یه ماه پیش از اس ام اس های گوشیم بک اپ گرفتم،بعد که گوشیم رو بردم مادیران و فرم ویر ورژن P رو برام ریختن :دی کل اس ام اس هام پاک شد
حالا خواستم ببینم راهی هست واسه اینکه اس ام اس ها رو به گوشی برگردونم ؟؟؟
حسین تو بلدی ؟ ها ؟ :دی
Michael Ropy
04-03-2011, 19:20
با چی بک آپ گرفتی با PC Suite؟! اگه آره، با همون یه قسمت داره زده Restore که فایل بک آپ مورد نظر رو بهش میدی و خودش میریزه تو گوشی....
یه راه دیگه هم هست.....تک تک اس ام اس هاتو تو کامپیوترت بخون، بعد خودت بشین تو گوشی تایپ کن و سیوش کن! :دی به همین راحتی!!! :14::15:
pooria-ir
04-03-2011, 20:23
حسین این ریستورش فایل IDX میخواد،اما نوع بک آپی که از اس ام اس گرفته .VMG هستش
چی کار کنم ؟
اگه اینو درست کنی من خودم به شخصه مخلصت میشم چون این اس ام اس ها وجودشون تو گوشی حیاتیه :دی
Michael Ropy
04-03-2011, 22:17
راستش بک آپی که من گرفته بودم برای این ویوتی اسمارت، پسوندش IDX بود، هنوز هم دارمش....مگه با چی بکاپ گرفتی که فایل IDX رو نداره؟! پاکش کردی یا چی؟! باید سرچ کنم ببینم راه حلی هست....
---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------
الان سرچ کردم، میتونی با برنامه TextEditor موجود در برنامه Nokia PC Suite این فایل رو باز کنی.....
برنامه ABC Amber Nokia Converter هم برای تبدیلش هست....
pooria-ir
04-03-2011, 22:25
راستش بک آپی که من گرفته بودم برای این ویوتی اسمارت، پسوندش IDX بود، هنوز هم دارمش....مگه با چی بکاپ گرفتی که فایل IDX رو نداره؟! پاکش کردی یا چی؟! باید سرچ کنم ببینم راه حلی هست....
---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------
الان سرچ کردم، میتونی با برنامه TextEditor موجود در برنامه Nokia PC Suite این فایل رو باز کنی.....
برنامه ABC Amber Nokia Converter هم برای تبدیلش هست....
من با خود Lg بک اپ گرفتم
فایل خروجی VMG هستش
اما الان برنامه واسه ریستور IDX میخواد
دقیق توضیح بده ببینم باید چی کار کنم :دی نفهمیدم
fishdilo
05-03-2011, 01:19
Connectivity گوشی رو باید بزارین روی Pc suite ها
اول این رو چک کنین
ضمنا متوجه سوال دومتون نشدم ،جی پی اس رو بدون جی پی اس راه انداخت ؟؟؟
یعنی چی ؟
تنظیمات رو pc suit هست و این ارور ها رو میده
سوال دوم هم این بود که gps بدون ram کار نمیکنه؟
چون من ram فعلا" ندارم.
pooria-ir
05-03-2011, 18:25
تنظیمات رو pc suit هست و این ارور ها رو میده
سوال دوم هم این بود که gps بدون ram کار نمیکنه؟
چون من ram فعلا" ندارم.
ویندوزتون چیه
؟
درایور توی سی دی رو کامل نصب کردین ؟
GPS بدون رم کار میکنه از نظر سخت افزاری و نرم افزاری،اما مسئله ای که هست اینه که بدون رم نقشه های برنامه رو میخواین کجا بریزین ؟
Michael Ropy
05-03-2011, 19:06
من با خود Lg بک اپ گرفتم
فایل خروجی VMG هستش
اما الان برنامه واسه ریستور IDX میخواد
دقیق توضیح بده ببینم باید چی کار کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نفهمیدم
همونجا که زده بک آپ دیگه درسته؟! چهار قسمت هستش (کانتکت ها، ممو ها و....) که همه رو بک آپ میگیره؟! اگه آره، بعد از بک اپ یه فایل IDX ایجاد میکنه....من نمی دونم تو چه جوری بک آپ گرفتی....
pooria-ir
05-03-2011, 21:08
همونجا که زده بک آپ دیگه درسته؟! چهار قسمت هستش (کانتکت ها، ممو ها و....) که همه رو بک آپ میگیره؟! اگه آره، بعد از بک اپ یه فایل IDX ایجاد میکنه....من نمی دونم تو چه جوری بک آپ گرفتی....
ببین اونجایی که تو میگی اینه :
اینجا از اس ام اس نمیشه بک آپ گرفت،مال کانتکت و ایناس
من از اینجا که نشون دادم اس ام اس هام رو سیو کردم،به ازای هر اس ام اس یه فایل .VMG میده
fishdilo
05-03-2011, 22:42
ویندوزتون چیه
؟
درایور توی سی دی رو کامل نصب کردین ؟
GPS بدون رم کار میکنه از نظر سخت افزاری و نرم افزاری،اما مسئله ای که هست اینه که بدون رم نقشه های برنامه رو میخواین کجا بریزین ؟
ویندوز XP
آره نصبیدم
در ضمن، رم گرفتم و GPS رو راه انداختم، ولی هی سوال میپرسه که ALLOW THIS TIME باشه یا نه (یه ده بیست باری که سوال میپرسه، بعد باز میکنه)
PERMISION هارو هم که میرم ALWAYS ALLOW بزنم اصلا" این گزینه رو نداره
یه ask داره و یه never allow
Michael Ropy
06-03-2011, 20:56
ببین اونجایی که تو میگی اینه :
آها آره من همینو میگم....خوب ببین تو همون بخش اس ام اس، اون منوی ترنسفر این کارو نمی کنه؟! یعنی نمی فرسته برای گوشی؟!
pooria-ir
07-03-2011, 12:18
آها آره من همینو میگم....خوب ببین تو همون بخش اس ام اس، اون منوی ترنسفر این کارو نمی کنه؟! یعنی نمی فرسته برای گوشی؟!
آخه اونجایی که تو میگی اصلا از اس ام اس ها بک آپ نمیگیره
واسه کانتکت و ممو و ایناس
Michael Ropy
07-03-2011, 19:50
نه بابا الان منظورم این قسمت هستش که خودت عکسشو گذاشتی:
اون قسمت که زده ترنسفر رو نگاه کن ببین چیه....
fishdilo
08-03-2011, 02:05
ویندوز XP
آره نصبیدم
در ضمن، رم گرفتم و GPS رو راه انداختم، ولی هی سوال میپرسه که ALLOW THIS TIME باشه یا نه (یه ده بیست باری که سوال میپرسه، بعد باز میکنه)
PERMISION هارو هم که میرم ALWAYS ALLOW بزنم اصلا" این گزینه رو نداره
یه ask داره و یه never allow
سلام
راهنمایی؟
مخصوصا" gps
دوستان یه سوال
وقتی می خوام ترک بادی رو نصب کنم ، موقع نصب jad ، پیام میده : " تایید اعتبار انجام نشد . " و نصبش نمی کنه .
منتظر کمکتون هستم متشکرم .
سلام بچه ها
من رفتم از علاالدین و چند جای دیگه گوشی رنوآر بگیرم ولی هیچ کس نداشت و فقط یک مغازه داشت که
گفت 220 تومن
گفتم خوب بیار
گفت مموری چی میخوای
گفتم 8 گیگ کلاس 6 میخوام
گفت قیمت 45
گفتم گرونه بعدا از جای دیگه میخرم
گفت باید یه مموری داشته باشی تا نرم افزارهاشو نصب کنم تا 3 تا باکسشو که قفله برات باز کنم و هزینه نصب 75 تومن یعنی جمعا 295 تومن
گفتم به من اون گوشی قفل شده 220 تومن بده توش هیچ قفلی نداره اگه قفل داشت هم مموری هم اون 75 تومن اضافه میدم گفت شرکت بهمون اجازه نمیده اگه قفل داشته باشه قبلا پارس کامتل بازش کرده
منم از مغازه زدم بیرون و تو دلم کلی بدو بیراه و فحش به این حروم خوار گفتم
حالا کسی میدونه از کجا میتونم این گوشی از یه ادم درست تهیه کنم
ممنون
pooria-ir
15-03-2011, 12:44
سلام
عجله دارم
فقط اومدم یه خبر خوش بدم و برم
پریروز گوشیم رو بردم گارانتی (واسه همون مشکل خراب کدن باطری)
علاوه بر اینکه این مشکل رو مطرح کردم چندتا چیز دیگه هم گفتم (چک کردن شارژر و باطری - گیر داشتن درب لنز - مات بودن خود لنز - گیر کردن دکمه قفل)
دیروز زنگ زدن و سکیوریتی کد رو گرفتن،معلوم بود که رفتن سر وقتش
و غروب زنگ زدن گفتن بخاطر ضربه هایی که خورده گارانتی شاملش نمیشه :(
امروز که رفتم گوشی رو بگیرم،دیدم مسئول تعمیرگاه وامد،گفتم چه کارهایی کردین واسه گوشی ؟
گفت پد زیر دکمه قفل عوض شده،رگلاز درب لنز درست شده و روون شده،نرم افزار دوباره بارگذاری شده و ..... برد گوشی کامل عوض شده
قیمت برد هم 75 هزار تومنه !!!
اما گوشیتون با گارانتی بردش عوض شده :دی :دی :دی
گفتم یعنی نیازی نیست پول بدم؟
گفت : خیر
روح و روانم تازه شد !
خلاصه بگم براتون که فعلا که 2 ساعته دارم باهاش ور میرم،گوشی از روز اولش هم بهتر و روون تر شده و دکمه ی قفل دقیقا مثل روز اول با تماس کوچیک هم کار میکنه
درب لنز هم خیلی روون شده
خلاصه اینکه وحشتناک بهم حال ددن،گوشی کاملا نو شد از نظر سخت افزاری
گفت اگه خواستی اونور سال هم بیا قاب کامل (پشت و رو و شاسی گوشی)و اورجینالش قیمتش 16 و خورده ای میشه،با اجرت تعویضش میشه 20 تومن که دیگه کلا ظاهرش هم نو بشه
الان شدیدا شنگولم دی
pooria-ir
15-03-2011, 12:50
دوستان یه سوال
وقتی می خوام ترک بادی رو نصب کنم ، موقع نصب jad ، پیام میده : " تایید اعتبار انجام نشد . " و نصبش نمی کنه .
منتظر کمکتون هستم متشکرم .
اول اینکه تاریخ گوشی به میلادی باید دقیق و درست باشه
ضمنا اول دیفالت مموری رو بزار روی حافظه ی داخلی و اینکه اول باید فایل Jar و بعدش فایل Jad رو بریزی
Michael Ropy
15-03-2011, 17:05
سلام مبارکه داش پوریا!! :دی مرسی بابت خبر، میگم مادیران بردی دیگه هان؟!
pooria-ir
15-03-2011, 20:07
سلام مبارکه داش پوریا!! :دی مرسی بابت خبر، میگم مادیران بردی دیگه هان؟!
آره
انصافا کارش درسته،با اینکه دیدن گوشی زطوبت خورده اما بهونه نیاوردن
میگ به نظرتون میشه برد خوده گوشی رو هم عوض کرد یه جوری :دی :دی :دی :دی
آخه من Viewty رو همینجوری تبدیل کردم به Renior!!!! :27:
Michael Ropy
16-03-2011, 16:48
چیه نکنه میخوای O2X بگیری؟! :دی :دی
pooria-ir
16-03-2011, 17:42
چیه نکنه میخوای O2X بگیری؟! :دی :دی
حسین دلم بدجور اندروید میخواد
یعنی میشه ؟؟؟
تا آبان ماه سال بعد وقت دارم :21:
Michael Ropy
16-03-2011, 18:51
ایشالله....بابا الان اندروید دیگه خیلی ارزون شده....نگران نباش!!! :دی
سلام بچه ها
من رفتم از علاالدین و چند جای دیگه گوشی رنوآر بگیرم ولی هیچ کس نداشت و فقط یک مغازه داشت که
گفت 220 تومن
گفتم خوب بیار
گفت مموری چی میخوای
گفتم 8 گیگ کلاس 6 میخوام
گفت قیمت 45
گفتم گرونه بعدا از جای دیگه میخرم
گفت باید یه مموری داشته باشی تا نرم افزارهاشو نصب کنم تا 3 تا باکسشو که قفله برات باز کنم و هزینه نصب 75 تومن یعنی جمعا 295 تومن
گفتم به من اون گوشی قفل شده 220 تومن بده توش هیچ قفلی نداره اگه قفل داشت هم مموری هم اون 75 تومن اضافه میدم گفت شرکت بهمون اجازه نمیده اگه قفل داشته باشه قبلا پارس کامتل بازش کرده
منم از مغازه زدم بیرون و تو دلم کلی بدو بیراه و فحش به این حروم خوار گفتم
حالا کسی میدونه از کجا میتونم این گوشی از یه ادم درست تهیه کنم
ممنون
کسی نیست جواب بده:13:
Michael Ropy
20-03-2011, 16:07
این گوشی با توجه به این اینکه چند سالی از عرضش میگذره تو بازار ایران دیگه قحط شده...
01110362
20-03-2011, 18:25
خوب دوست عزیز اینترنتی بخر از گوشی شاپ یا...
خوب دوست عزیز اینترنتی بخر از گوشی شاپ یا...
یه سر به اونجا هم زدم ولی میزنه ":41:در حال حاضر موجود نمی باشد"
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.