ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : معرفی گوشی LG KC910 Renoir با لنز 8 مگاپیکسل اشنایدر، صفحه 3 اینچی و امکانات ارتباطاتی کامل

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11

stam
10-10-2009, 00:13
سلام
میشه بگید صداش توی هندزفری چطوره؟چون من kf510 دارم واصلا از صدای هندزفیریش راضی نیستم. شاید تعجب کنید ولی من واقعا کیفیت و ولوم خوبی به خوبیه k750 اریکسون ندیدم آیا این گوشی در اون حد توی هندزفیری جواب میده؟

dark fear
10-10-2009, 19:47
سلام
میشه بگید صداش توی هندزفری چطوره؟چون من kf510 دارم واصلا از صدای هندزفیریش راضی نیستم. شاید تعجب کنید ولی من واقعا کیفیت و ولوم خوبی به خوبیه k750 اریکسون ندیدم آیا این گوشی در اون حد توی هندزفیری جواب میده؟
من قبلا w810 داشتم .. قبول داری تو هندزفری w810 از k750 سرتره ؟
بلندی صدای رنوار تو هندزفری تغریبا مثل w810 (شاید یکم بگی نکی بیشتر )
ولی کیفیتش بهتره :46:
w810 و کلا هر گوشی که من دیدم وقتی یه مدت باشون آهنگ گوش میدی سرت و گوشت
درد میگیره (من که اینجوری بودم :13:) ولی با رنوار اصلا هیچ احساس بدی ندرام با اینکه
کیفیتش بالاتره و مخصوصا بیسش خیلی بهرته

meisamalikhani63
12-10-2009, 10:37
بچه ها الان قیمتش بدون گارانتی و با گارانتی چنده ؟:19:

DariushGreat
12-10-2009, 14:00
با سلام خدمت همگی و با سپاس از مهندس محمد :31:( راستی درسا چطوره؟؟؟ ما که اومدیم تفرش و از همین ترم اولی داریم زیر فشار این همه درس له می شیم! :27: )

سلام - یه سوال دارم لطفا جواب بدین چون خواندن این همه صفحه خیلی سخته !!!!!

1- کیفیت ال سی دی رنوار از 5800 کمتره؟ حساسیت و سرعت پاسخ گویی اون در مقابل 5800 چه طوره؟

2- صداس تو اسپیکر در چه حده 5800 هست؟ ایا اسپیکر جدا داره؟ 3- فیلم و عکسش که میدونم تکه تو بازار - 4- سرعتش تو گالری و محیط کاربری چه طوره نسبت به گوشی های هم رده خودش ؟ لطفا سریع جواب بدین

1. ببین عزیز دل... صفحه نمایش 5800 دارای صفحه نمایشی با تفکیک پذیری بالا و ژرفای رنگ 16 میلیون رنگی هست. صفحه نمایش رنوار هم دارای تفکیک پذیری بالا و ژرفای رنگ 262 هزار رنگی هست. اگر این دو را کنار هم بگذاریم، جلوه های رنگی و کیفیت بالای نمایش رنگ های 5800 چشم شما را خواهد گرفت؛ اما چیزی که باعث می شه در این جا رنوار رتبه بهتری داشتنه باشه، روشنایی بالای صفحه نسبت به 5800 هست که باعث می شه رنگ مایه ( Color Tune ) صفحه نمایش اون بالاتر باشه. نتیجه هم این می شه که رنگ ها شفاف تر و هیجان انگیزتر از 5800 هستند.
نکته بعدی این هست که در هنگام روشنایی زیاد یا تابش مستقیم خورشید، صفحه نمایش رنوار تبدیل به یک آینه بسیار زیبا می شه که می تونی خودت رو کاملا واضح توش ببینی! :دی ( ناراحت نشو؛ این مشکل 90% گوشی های جهان هست ) اما 5800 نیز مانند دیگر گوشی های نوکیا هست؛ یعنی صفحه نمایش آن حتی در تابش مستقیم نیز کاملا خواناست.

در کل باس بگم که کیفیت صفحه نمایش رنوار بیشتر از 5800 هست؛ اما در نور زیاد 5800 موقتا عنوان سروری را از رنوار قرض می گیرد! :38:

2. دیگه گذشت اون زمون که رقابت ها در بخش بلندگوها متمرکز بود. الآن فقط گوشی های چینی هستند که بلندگوهای خر صدایی دارن که تازه اون ها هم کلی جیغ می کشن!!! :13:
هر دو گوشی در هندزفری واقعا عالی هستن؛ اما رنوار به واسطه وجود تکنولوژی دالبی موبایل، صدایی با کیفیت تر رو در هندزفری اعمال می کنن! :46:

دوست عزیز میشه حساسیتش رو با یه گوشی لمسی مقایسه کنی تا برام ملموس بشه ؟ همین طور اسپیکرش مثلا نصف n73 هست صداش اگه باشه که خوبه همین قدر واسه من کافیه؟

صفحه نمایش رنوار از نوع تاچ خازنی هست؛ در حالیکه 5800 تاچ مقاومتی هست. تفاوت این ها در اینه که تاچ مقاومتی رو باس فشار بدی تا فرمان رو دریافت کنه، در حالیکه تاچ خازنی با لمس کردن فرمان رو می گیره ( الکتریسیته ساکن دست فرمان رو به صفحه می ده )

در مورد صداش هم می شه گفت تقریبا برابر نوکیا N79 هست. :10:

شاد و پیروز باشین :10::11:

dark fear
12-10-2009, 15:07
با سلام خدمت همگی و با سپاس از مهندس محمد :31:( راستی درسا چطوره؟؟؟ ما که اومدیم تفرش و از همین ترم اولی داریم زیر فشار این همه درس له می شیم! :27: )

سلام عزیز دل برادر :10:
بد نیست .. خوبه ..هنوز به صورت جدی خرخونی رو شروع نکردم :31: (امروز اومد یکم تحلیلی بخونم
دیدم چقد عقبم !!!:18: باید خیلی درس بخونم :13:

1. ببین عزیز دل... صفحه نمایش 5800 دارای صفحه نمایشی با تفکیک پذیری بالا و ژرفای رنگ 16 میلیون رنگی هست. صفحه نمایش رنوار هم دارای تفکیک پذیری بالا و ژرفای رنگ 262 هزار رنگی هست. اگر این دو را کنار هم بگذاریم، جلوه های رنگی و کیفیت بالای نمایش رنگ های 5800 چشم شما را خواهد گرفت؛ اما چیزی که باعث می شه در این جا رنوار رتبه بهتری داشتنه باشه، روشنایی بالای صفحه نسبت به 5800 هست که باعث می شه رنگ مایه ( Color Tune ) صفحه نمایش اون بالاتر باشه. نتیجه هم این می شه که رنگ ها شفاف تر و هیجان انگیزتر از 5800 هستند.
حرف شما کاملا صحیح است :10:
ولی یه چیزی که هست ... این 16 ملیون رنگ بودن گوشیا وقتی نورشون پایینه اصلا به چشم نمیاد ..
همونطور که گفتم من با چندتا گوشی 16 ملیونی مقایسه کردم اما اصلا تعدد پیکسل های اونا به چشم
نمیومد .. یعنی هر کی رنوار رو ببینه در مقایسه با اونا اصلا نمیفهمه 262هزار رنگه ...
کلا واسه مقایسه کیفیت صفحه باید خودتون از نزدیک مقایسه کنید ... اصلا نمیشه به آمار و
ارقام نیگا کرد :13:

نکته بعدی این هست که در هنگام روشنایی زیاد یا تابش مستقیم خورشید، صفحه نمایش رنوار تبدیل به یک آینه بسیار زیبا می شه که می تونی خودت رو کاملا واضح توش ببینی! :دی ( ناراحت نشو؛ این مشکل 90% گوشی های جهان هست ) اما 5800 نیز مانند دیگر گوشی های نوکیا هست؛ یعنی صفحه نمایش آن حتی در تابش مستقیم نیز کاملا خواناست.

آخ گفتی .... اینجا رو کاملا بات موافقم رنوار هم مثل 90% گوشیای دیگه تو نور زیاد خوانا نیست البته نه
اینکه کاملا ناخانا باشه :31: همینطور گوشیای نوکیا (مثلا n95 رو که دیدم) تو نور خوبه ولی نه اونطور
که بشه گفت کاملا خواناس ... تو نور مستقیم و شدید خورشید همه گوشیا مثل هم و ناخوانا هستن

2. دیگه گذشت اون زمون که رقابت ها در بخش بلندگوها متمرکز بود. الآن فقط گوشی های چینی هستند که بلندگوهای خر صدایی دارن که تازه اون ها هم کلی جیغ می کشن!!! :13:
هر دو گوشی در هندزفری واقعا عالی هستن؛ اما رنوار به واسطه وجود تکنولوژی دالبی موبایل، صدایی با کیفیت تر رو در هندزفری اعمال می کنن! :46:
دقیقا .. منم با شما موافقم :10:
البته این نکته رو اضافه کنم که با این که رنوار صدای با کیفیت تری تو هندزفری میده ولی صدای 5800 بلند تره...
من که رنوار رو ترجیح میدم .. چون واقعا سرم با صدای بلندو کم کیفیت درد میگیره :19:

صفحه نمایش رنوار از نوع تاچ خازنی هست؛ در حالیکه 5800 تاچ مقاومتی هست. تفاوت این ها در اینه که تاچ مقاومتی رو باس فشار بدی تا فرمان رو دریافت کنه، در حالیکه تاچ خازنی با لمس کردن فرمان رو می گیره ( الکتریسیته ساکن دست فرمان رو به صفحه می ده )

با تشکر از اطلاعاتی که راجع به خازنی و مقاوتی دادی باس عرض کنم (:31:) رنوار هم مقاومتیه :11:

Michael Ropy
12-10-2009, 18:14

بله همونطور که dark fear جان گفت (ببخشید اسمتون رو یادم رفت!) رنوار هم از نوع مقاومتیه! شاید اینقدر تاچش خوب بوده که شما فکر کردی خازنیه! :دی

DariushGreat
13-10-2009, 15:17
سلام عزیز دل برادر :10:
بد نیست .. خوبه ..هنوز به صورت جدی خرخونی رو شروع نکردم :31: (امروز اومد یکم تحلیلی بخونم
دیدم چقد عقبم !!!:18: باید خیلی درس بخونم :13:

حرف شما کاملا صحیح است :10:
ولی یه چیزی که هست ... این 16 ملیون رنگ بودن گوشیا وقتی نورشون پایینه اصلا به چشم نمیاد ..
همونطور که گفتم من با چندتا گوشی 16 ملیونی مقایسه کردم اما اصلا تعدد پیکسل های اونا به چشم
نمیومد .. یعنی هر کی رنوار رو ببینه در مقایسه با اونا اصلا نمیفهمه 262هزار رنگه ...
کلا واسه مقایسه کیفیت صفحه باید خودتون از نزدیک مقایسه کنید ... اصلا نمیشه به آمار و
ارقام نیگا کرد :13:

آخ گفتی .... اینجا رو کاملا بات موافقم رنوار هم مثل 90% گوشیای دیگه تو نور زیاد خوانا نیست البته نه
اینکه کاملا ناخانا باشه :31: همینطور گوشیای نوکیا (مثلا n95 رو که دیدم) تو نور خوبه ولی نه اونطور
که بشه گفت کاملا خواناس ... تو نور مستقیم و شدید خورشید همه گوشیا مثل هم و ناخوانا هستن

دقیقا .. منم با شما موافقم :10:
البته این نکته رو اضافه کنم که با این که رنوار صدای با کیفیت تری تو هندزفری میده ولی صدای 5800 بلند تره...
من که رنوار رو ترجیح میدم .. چون واقعا سرم با صدای بلندو کم کیفیت درد میگیره :19:

با تشکر از اطلاعاتی که راجع به خازنی و مقاوتی دادی باس عرض کنم (:31:) رنوار هم مقاومتیه :11:

1. خوب... من که هفته بعد ریاضی 1 از درس مشقت ( منظور مشتقه :دی ) امتحان دارم! :5::31:
2. خوب همه اینایی که درباره صفحه نمایش 5800 و رنوار گفتی خوب منم گفته بودم ( منتهی دیگه 5800 رو اینقدر انتقادی بررسی نکردم ). حالا این ساز مخالف اولش دیگه چی بود؟؟؟:10: ( البته مقایسه آمار و ارقامو خوب اومدی! :46: )
3. تایید می شود
4. ....

بله همونطور که dark fear جان گفت (ببخشید اسمتون رو یادم رفت!) رنوار هم از نوع مقاومتیه! شاید اینقدر تاچش خوب بوده که شما فکر کردی خازنیه! :دی

4. جون من؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :18:
اون اوایل توی GSM.Ir خوندم که تاچش خازنیه...:18:

Michael Ropy
13-10-2009, 19:57
اون اوایل توی GSM.Ir خوندم که تاچش خازنیه...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

:دی

خودت داری میگی GSM.ir!! یعنی == اطلاعات غلط!! من که خیلی اطلاعات غلط توش دیدم! نمی دونم چرا خیلی ها (البته جسارت نباشه ها!) میرن تو این سایت اونم وقتی که GSMArena هست!

dark fear
14-10-2009, 17:54
. خوب... من که هفته بعد ریاضی 1 از درس مشقت ( منظور مشتقه :دی ) امتحان دارم! :5::31:
این چیزا تا ته لیسانس ولمون نمیکنن نه ؟ :31: :13:

. خوب همه اینایی که درباره صفحه نمایش 5800 و رنوار گفتی خوب منم گفته بودم ( منتهی دیگه 5800 رو اینقدر انتقادی بررسی نکردم ). حالا این ساز مخالف اولش دیگه چی بود؟؟؟:10:
اختیار داری من کیم که بخام ساز مخالف بزنم :10:
اون قسمت که گفتی جلوه های بصری 5800 ممکنه چشمتونو بگیره من گفتم گمون نکنم اینجور باشه :46:

dark fear
14-10-2009, 17:57

خودت داری میگی GSM.ir!! یعنی == اطلاعات غلط!! من که خیلی اطلاعات غلط توش دیدم! نمی دونم چرا خیلی ها (البته جسارت نباشه ها!) میرن تو این سایت اونم وقتی که GSMArena هست!

کاملا مشخصه ... چون زبونش فارسیه :10:

DariushGreat
15-10-2009, 14:11

ای بابا... این جی اس ام آرنا واسه شما هاست که دکترا دارین! نه ما مهندسا... :دی :27:

این چیزا تا ته لیسانس ولمون نمیکنن نه ؟ :31: :13:

آخ گفتی... :13:

اختیار داری من کیم که بخام ساز مخالف بزنم :10:
اون قسمت که گفتی جلوه های بصری 5800 ممکنه چشمتونو بگیره من گفتم گمون نکنم اینجور باشه :46:
آهان... :10:

dark fear
15-10-2009, 15:25

کاملا مشخصه ... چون زبونش فارسیه :10:

[QUOTE=DariushGreat;4314599]ای بابا... این جی اس ام آرنا واسه شما هاست که دکترا دارین! نه ما مهندسا... :دی :27:

دیدی گفتم آقا حسین :31:
(راستی من کوچیک شما محمد هستم :11:)

Michael Ropy
15-10-2009, 17:02
دیدی گفتم آقا حسین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(راستی من کوچیک شما محمد هستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوکرم!

S0R3N4
15-10-2009, 17:52
راستی رفقا
حالا که رو گوشیتون تم نصب نمیشه فکر نکنید از برنامه ها نمیتونید استفاده کنیدااااا
میشه جاوا ریخت رو گوشی
نرم افزار های تحت جاوا دانلود کنید
گوشی رو وصل کنید به سیستم و اون نرم افزار ها رو یه جایی تو رمتون کپی کنید!مثلا other
بهدش بیایید به my stuff رو اونجایی که نرم افزار رو کپی کردین اجرا کنید!
خودش نصب میشه!میره توی game & application
بعدش لذت ببرید
البته میدونم خیلیا میدونستین...
شرمنده...

stam
16-10-2009, 00:28
کسی الان قیمت این گوشیرو داره؟
باگارانتی و بدون گارانتی...

djmerikhi
17-10-2009, 15:48
اي آقا
ما نتونستيم اين برنامه Treak Budy رو روي گوشيمون راه اندازي كنيم هر مدلي ريختيم نشد از نقشه استفاده كنيم !!!
از كل دوستان هم پرسيديم متاسفانه مشكل حل نشد پس واقعا يه جورايي رفتيم توي كپ @@@@

ديروز يكي از دوستان گوشي سامسونگ M8800 داشت و خيلي تعريف ميكرد ما هم كه عشق كل كل داشتيم وايساديم يك جا و يه حالت و نور جفتمون عكس گرفتيم بدبخت از گوشي كه هيچ از زندگيش هم ناميد شد اونور رفيقش اومد ضايع نشه با N97 اومد وسط يارو توي عكس كمي حرف زد رسيد به فيلمبرداري حالش همه جوره گرفته شد حالا از اونروز ما رو يه چند نفري كچل كردن و از مشخصات اون مي پرسن!!!!
بالاخره حداقل با اون چيزي كه به اميد اون گوشي رو گرفتم كلاس گذاشتيم و يه خورده از دپرسي درآمديم.

fanoos1
17-10-2009, 19:08
ایا این حقیقت داره که میگن گوشیهای ال جی از مواد ضعیفی ساخته میشن!(در برابر ضربه مقاوم نیستند)
و همچنین خدمات پس از فروش ضعیفی دارند
؟؟؟

dark fear
18-10-2009, 19:25
اي آقا
ما نتونستيم اين برنامه Treak Budy رو روي گوشيمون راه اندازي كنيم هر مدلي ريختيم نشد از نقشه استفاده كنيم !!!
از كل دوستان هم پرسيديم متاسفانه مشكل حل نشد پس واقعا يه جورايي رفتيم توي كپ @@@@

ديروز يكي از دوستان گوشي سامسونگ M8800 داشت و خيلي تعريف ميكرد ما هم كه عشق كل كل داشتيم وايساديم يك جا و يه حالت و نور جفتمون عكس گرفتيم بدبخت از گوشي كه هيچ از زندگيش هم ناميد شد اونور رفيقش اومد ضايع نشه با N97 اومد وسط يارو توي عكس كمي حرف زد رسيد به فيلمبرداري حالش همه جوره گرفته شد حالا از اونروز ما رو يه چند نفري كچل كردن و از مشخصات اون مي پرسن!!!!
بالاخره حداقل با اون چيزي كه به اميد اون گوشي رو گرفتم كلاس گذاشتيم و يه خورده از دپرسي درآمديم.
یکم عجیبه که نتونستید ... همه کارا رو درست انجام دادید ؟ میدونستید که اول باید start رو بزنید بعد لود کنید؟
-
آره دوست منم m8800 داره ... اصلا تفاوت کیفیتشون (مخصوصا رنگبندی واقع گرایانه تر) به وضوح حتی تو موبایل
هم مشخصه ... به نظرم (نظر شخصی) اینترفیسشم به روونی رنوار نبود .. (تازه من گوشیمو آپدیت نکردم)

ایا این حقیقت داره که میگن گوشیهای ال جی از مواد ضعیفی ساخته میشن!(در برابر ضربه مقاوم نیستند)
؟؟؟
من با گوشیای زیادی از این مارک کار نکردم .. ولی رنوار که اصلا اینجور نیست .. حداقل ابهتش از m8800 بیشتره
و با این که خیلی محکمه بسیار سبکه .. و این وزن کم خیلی تو آسیب ندیدن در زمان افتادن موثره ... گوشی
من تاحالا چندبار افتاده هیچیش نشده
برعکس گوشیای SE .. من قبلا w810 داشتم .. با اینکه کلا ازش راضی بودم (دوربین و هندزفری عالیش) اما
انصافا مثل اسباب بازی بود ...
در مورد خدمات پس از فروش والا نمیدونم چی بگم برای من مشکلی پیش نیومده که نیاز به خدمات پس
از فروش داشته باشم

Michael Ropy
18-10-2009, 21:34

گارانتیش (پارس کامتل) مزخرفه! :دی

djmerikhi
19-10-2009, 08:03
یکم عجیبه که نتونستید ... همه کارا رو درست انجام دادید ؟ میدونستید که اول باید start رو بزنید بعد لود کنید؟
-

دوست عزيز چه اينجوري چه اونجوري يعني لود قبل و بعد متاسفانه جواب نميده گفتم اساتيدي مثل جناب پاييز هم نتونستند مشكل رو حل كنند و بفهمند ما هم كم اورديم و فقط حرص مي خوريم.:13:

meisamalikhani63
19-10-2009, 11:16
با سلام خدمت رفقا. میخواستم ببینم قیمت این گوشی بدون گارانتی چنده ؟:19::19::19::19::19:

DariushGreat
19-10-2009, 13:56
-
آره دوست منم m8800 داره ... اصلا تفاوت کیفیتشون (مخصوصا رنگبندی واقع گرایانه تر) به وضوح حتی تو موبایل
هم مشخصه ... به نظرم (نظر شخصی) اینترفیسشم به روونی رنوار نبود .. (تازه من گوشیمو آپدیت نکردم)

من با گوشیای زیادی از این مارک کار نکردم .. ولی رنوار که اصلا اینجور نیست .. حداقل ابهتش از m8800 بیشتره
و با این که خیلی محکمه بسیار سبکه .. و این وزن کم خیلی تو آسیب ندیدن در زمان افتادن موثره ... گوشی
من تاحالا چندبار افتاده هیچیش نشده
برعکس گوشیای SE .. من قبلا w810 داشتم .. با اینکه کلا ازش راضی بودم (دوربین و هندزفری عالیش) اما
انصافا مثل اسباب بازی بود ...
در مورد خدمات پس از فروش والا نمیدونم چی بگم برای من مشکلی پیش نیومده که نیاز به خدمات پس
از فروش داشته باشم

خیلی خوب حالا محمد جون! مراقب باش بیشتر از این نندازی زمین که آخرسر صاحب اول و آخرش خودت می شی... :دی

دوست من یه ویوتی داشت؛ دو بار خفن ضربه خورد، دوربینش حالا عکس ها رو تار می اندازه...:41:

با سلام خدمت رفقا. میخواستم ببینم قیمت این گوشی بدون گارانتی چنده ؟:19::19::19::19::19:

سلام
به تالار پی 30 ورلد خوش اومدی. انشالله مدیر شدنت رو ببینم :10::11:
احتمالا 340 تومان

meisamalikhani63
19-10-2009, 16:05
فدات بشم DariushGreat جان. :10::11::40::10::11::40:

almgti_79
19-10-2009, 16:51

میثم, تو که گوشی بخر نیستی, برای چی هرجا میری سوال میپرسی؟:27::27::27:

meisamalikhani63
19-10-2009, 17:08
ما چاکر آقا مجی هم هستیم. صبر کن بزار پولم جور بشه می کشونمت می ریم از رفیقت گوشی می گیریم . حالا که اینجور شد ، صبح زود که تو تو خواب نازی بهت زنگ می زنم . اگه گذاشتم بخوابی .:27::27::27:

zhani
19-10-2009, 21:05
سلام
من چند وقته دنبال یه گوشی خوب 8مگاپیکسلی میگردم کلی گشتم آخرش رنوار و انتخاب کردم امروز بابامو فرستادم رفت کل موبایل فروشی های شهر و گشت هیچ کدوم نداشتنش ولی یکیشون به بابام میگه دوربینش اصلا بدرد نمی خوره و بیخوده و ..........:44:
واسه همین یکم تو شک افتادم از چند نفر دیگه هم پرسیدم گفتن گوشی های ال جی اصلا بدرد نمی خورن:41:
ولی من چند صفحه از این فروم رو که خوندم اکثرا راضی بودین
من خیلی گیج شدم اگه یکم راهنماییم کنیم ازتون ممنون می شم :45:

djmerikhi
20-10-2009, 08:43
دوست عزيز تجارت و حرف بيشتر مواقع با واقعيت نمي خوانند
از لحاظ دوربين و فيلم برداري بنده هنوز معادل اين گوشي رو نديدم ...
ميشه گفت در مكان و زمان و نور يكسان بي رقيبه !!!

meisamalikhani63
20-10-2009, 08:52
سلام
من چند وقته دنبال یه گوشی خوب 8مگاپیکسلی میگردم کلی گشتم آخرش رنوار و انتخاب کردم امروز بابامو فرستادم رفت کل موبایل فروشی های شهر و گشت هیچ کدوم نداشتنش ولی یکیشون به بابام میگه دوربینش اصلا بدرد نمی خوره و بیخوده و ..........:44:
واسه همین یکم تو شک افتادم از چند نفر دیگه هم پرسیدم گفتن گوشی های ال جی اصلا بدرد نمی خورن:41:

عزیز شک نکن . من هم اول مثل تو بودم . بعد از کلی تحقیقات به این نتیجه رسیدم که گوشی های الجی واقعا بی نظیرند . مردم ایران فقط گوشی های نوکیا و سونی اریکسون می شناسند . من جای تو بودم می رفتم این گوشی و می خریدم. پیشاپیش خرید این گوشی و بهت تبریک می گم.:10:

fanoos1
20-10-2009, 09:23
سلام
از چند نفر هم پرسیدم گفتن گوشی های ال جی اصلا بدرد نمی خورن:41:
دقیقا منم مثل شما هستم!
موندم چی کار کنم
به من گفتن که کلا گوشیهای ال جی عمر کوتاهی دارند و بیش از 1 سال عمر تو کارشون نیست!!!

almgti_79
20-10-2009, 15:39
دقیقا منم مثل شما هستم!
موندم چی کار کنم
به من گفتن که کلا گوشیهای ال جی عمر کوتاهی دارند و بیش از 1 سال عمر تو کارشون نیست!!!

هركسي گفته عمر گوشي هاي الجي يكساله، خيلي ببخشيد، بيخود كرده، فقط شما كافيه از چند نفر كه داشتن سوال كنيد نه به حرف فروشنده ها گوش كنيد!!!

ما خانوادگي همه از گوشي هاي الجي استفاده ميكنيم، من از سال 81 از گوشي هاي الجي استفاده كردم، همشونو هم دارم، هيچكدومشون هم خراب نشدند بجز يكيشون كه تاشو بود و زير پاي داداش كوچولوم موند و از وسط دو نيم شد ولي هنوز با اينكه محل اتصال گوشي شكسته، هنوز كار ميكنه!!!

از لحاظ آنتن دهي هم كه مهم ترين وظيفه ي يك گوشيه، از نظر من بي رقيب ترين گوشي ها، گوشي هاي الجي هست. حتي نوكيا هم توي ايران به اندازه ي گوشي هاي الجي آنتن دهي ندارند (اگر ميخواهيد تست كنيد كافيه بريد توي دره هاي دربند و با انواع گوشي هاي ديگه تست كنيد، از 1100 نوكيا گرفته تا سري N نوكيا)

فقط گوشي هاي الجي گاها يك باگ هاي خاصي توشون هست كه اون هم قابل چشم پوشيه، چون هر گوشي اي كه داشته باشيد، براي خودش يك سري باگ هايي داره...

اگر به بازارهاي جهاني هم نگاه كنيد ميبينيد كه بعد از نوكيا و سامسونگ، الجي سومين توليد كننده و فروشنده ي گوشي هاي جهانه. حتي موتورولا كه رتبه ي چهارم را داره و سوني اريكسون كه انقدر توي مملكت ما فروش داره، رنبه ي پنجم توليد كننده هاي گوشي هستند...

رتبه ي فروش بازار جهاني خودش نشان دهنده ي كيفيت محصولات يك شركته...

almgti_79
20-10-2009, 15:44
عزیز شک نکن . من هم اول مثل تو بودم . بعد از کلی تحقیقات به این نتیجه رسیدم که گوشی های الجی واقعا بی نظیرند . مردم ایران فقط گوشی های نوکیا و سونی اریکسون می شناسند . من جای تو بودم می رفتم این گوشی و می خریدم. پیشاپیش خرید این گوشی و بهت تبریک می گم.:10:

1- تا تو بخواهي پول جمع كني، گوشي رنوار از بازار جمع شده:31:
2- خودت به اين نتيجه رسيدي يا كس ديگري هم كمكت كرده؟:27:
3- راستي منظورت از كلي تحقيقات، همون تحقيقاتي بود كه از من در مورد رنوآر كردي:21:

meisamalikhani63
20-10-2009, 16:22
1- تا تو بخواهي پول جمع كني، گوشي رنوار از بازار جمع شده:31:
2- خودت به اين نتيجه رسيدي يا كس ديگري هم كمكت كرده؟:27:
3- راستي منظورت از كلي تحقيقات، همون تحقيقاتي بود كه از من در مورد رنوآر كردي:21:

ما مخلص داش مجی هم هستیم . ما هر چی بلدیم از شماست .:42::15:

Michael Ropy
20-10-2009, 19:52
آقا شک نکنید و به حرف فروشنده ها گوش ندید! من کوکی داشتم همه تو کفش میرفتن! دوستم 5310 داشت اینقدر پشیمون شده بود گفته چرا زودتر نگفتی برم کوکی بخر! :دی تو قیمت ها هم خیلی عالیه به هر کی میگفتم باور نمی کرد 170 خریدم! :دی البته اینجا تاپیک رنواره ولی قصد راهنمایی کلی داشتم.

almgti_79
21-10-2009, 11:49
از بازارهای جهانی به گوش میرسد که قیمت آرنا از قیمت رنوآر پایین تر آمده, هم اکنون قیمت رنوآر در بازارهای جهانی 315$ می باشد ولی قیمت آرنا به 300$ رسیده است!!!

پارس کامتل چه قیمتی گذاشته برای آرنا (410000 تومان)!!!

پس به یک نتیجه گیری کلی دست میابیم, اینکه هنوز رنوآر با امکاناتی که دارد یکی از بهترین گوشی های الجی موجود در بازار است که قیمت داخلی آن با گارانتی پارس کامتل تقریبا نزدیک قیمت این گوشی در بازارهای جهانیست...

قیمت آرنا:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

قیمت رنوآر:

قیمت رنوآر 1 گیگ:

fanoos1
22-10-2009, 14:04
2 تا سوال داشتم بی زحمت
1 حساسیت به لمس و مقاومت گوشی رنوار نسبت به KE990 ویوتی چطوره؟
2 به نظر شما قیمت این گوشی در ایام نوروز افزایش پیدا میکنه یا کاهش؟

Michael Ropy
22-10-2009, 15:13
1 حساسیت به لمس و مقاومت گوشی رنوار نسبت به KE990 ویوتی چطوره؟
2 به نظر شما قیمت این گوشی در ایام نوروز افزایش پیدا میکنه یا کاهش؟

1. طبیعتا بهتره.
2. راستش نمی دونم! :دی آخه امسال نوروز نامردا قیمت همه ی گوشی ها رو کشیدن بالا!

fanoos1
22-10-2009, 17:34
منم به همین خاطر پرسیدم
نمیدونم چرا قیمت گوشی ها در 13 روز تعطیل در نوروز خیلی میره بالا!!!

DariushGreat
24-10-2009, 19:27
بچه ها سلام

کسی این جا هست که دوربین این گوشی رو با امنیا HD مقایسه کنه؟! ویرم گرفته یه جورایی کل این سامسونگی ها رو بخوابونم! :دی :27:

dark fear
24-10-2009, 19:41
قبلا یه عکس مقایسه ای تو همین تاپیک گذاشته بودن ..
هیچی رنوار نمیشه

djmerikhi
25-10-2009, 15:50
دوست عزيز هر چي عكس مقايسه اي بوده بين دوربين هم رده همين گوشي يعني 8 مگا پيكسل بوده نه بين 12 و 8 گوشي سامسونگي كه دوستمون داريوش ميگه 12 هست و فعلا طبق اظهار نظر سايتهاي معتبر حتي از گوشي 12 سوني يعني آيداو هم با كيفيت تر بوده ...
بنده خارج از تعصب مي گم اگر پول گير بنده هم بياد گوشي خود را با اون عوض مي كنم علاوه بر همه مزاياي اعلامي سيستم عامل سيمبين هم داره

dark fear
25-10-2009, 20:56
دوست عزيز هر چي عكس مقايسه اي بوده بين دوربين هم رده همين گوشي يعني 8 مگا پيكسل بوده نه بين 12 و 8 گوشي سامسونگي كه دوستمون داريوش ميگه 12 هست و فعلا طبق اظهار نظر سايتهاي معتبر حتي از گوشي 12 سوني يعني آيداو هم با كيفيت تر بوده ...
بنده خارج از تعصب مي گم اگر پول گير بنده هم بياد گوشي خود را با اون عوض مي كنم علاوه بر همه مزاياي اعلامي سيستم عامل سيمبين هم داره

منم کاملا با شما موافقم که باید تعصب رو کنار گذاشت .. من خودم اصلا از آدمای متعصب
و متحجر خوشم نمیاد
ولی تا اونجایی که اطلاعات ناقصم یاری میکنه OMNIA HD دوربینش 8ـه .. گمون کنم شما با
PIXON 12 اشتباه گرفتینش ..
منظورم از عکسایی که تو تاپیک بوده هم عکسای مقایسه با این گوشی 8 مگه ...
یا حق

djmerikhi
27-10-2009, 09:23
آقا بنده يه امار گرفتم ديدم حرف دوستان صحيح است و دوربين اومينا 8 هست.

DariushGreat
27-10-2009, 15:10
پس با این حساب تنها مزیتی که می شه در بخش دوربین امنیا HD نسبت به رنوار در نظر گرفت، همون فیلم برداری HD اون هست.همین!:31: حالا این عکسه که می گین کجا هست؟؟؟

Dark.Life
27-10-2009, 15:46
پس با این حساب تنها مزیتی که می شه در بخش دوربین امنیا HD نسبت به رنوار در نظر گرفت، همون فیلم برداری HD اون هست.همین! حالا این عکسه که می گین کجا هست؟؟؟
اتفاقا شاید تو این مورد هم رنوار بهتر باشه!
امنیا اچ دی واقعا hd فیلم نمی گیره بلکه به کمک gpu خودش اون فیلم ها رو به hd تبدیل می کنه!
در ضمن اچ دی 24 فریم میگیره و رنوار 30 فریم
اگه روزی gc990 بیادش باید خیلی چیز شاخی باشه با تجربه ای که اشنایدر از 12 داره;)

dark fear
27-10-2009, 20:53
اتفاقا شاید تو این مورد هم رنوار بهتر باشه!
امنیا اچ دی واقعا hd فیلم نمی گیره بلکه به کمک gpu خودش اون فیلم ها رو به hd تبدیل می کنه!
در ضمن اچ دی 24 فریم میگیره و رنوار 30 فریم
اگه روزی gc990 بیادش باید خیلی چیز شاخی باشه با تجربه ای که اشنایدر از 12 داره;)
کاملا درسته
تک تک حرفاتون :10:

پس با این حساب تنها مزیتی که می شه در بخش دوربین امنیا HD نسبت به رنوار در نظر گرفت، همون فیلم برداری HD اون هست.همین!:31: حالا این عکسه که می گین کجا هست؟؟؟
البته omnia HD یه super smart phoneـه که کارایی اصلیش چیزای دیگس .. و دوربینش گوشه ای از امکاناتشه
و نباید با رنوار مقایسه بشه چون در یه کلاس نیستن (البته پولشون هم در یه کلاس نیست :31:)
-
عکس رو هم فکر کنم حاج حسین (:31:) گذاشت .. باید طرفای صفحات 40-60 باشه :31:

sdssh2037
29-10-2009, 00:00
سلام.
چند روز پيش يک موبايل KC910 خريديم.
از اول، دو تا نرم افزار جاوا (يه ديکشنری و يه Calendar88) رو تونستم روش نصب کنم!
بعد، يه دفعه نوشت جاش پر شده، از اون به بعد هر بار ميخوام نرم افزارجاوايی روش نصب کنم، بعد از يک بار کليک روی فايل نرم افزار که هيچ اتفاقی نمی افته و بعد از دو بار کليک روی فايل جاوا، همش اين پيام رو مينويسه:
نصب چندگانه پشتيبانی نمی شود Multiple Installation Not Supported
کسی ميتونه لطفاً راهنمايی کنه؟

ramin1988
29-10-2009, 08:59
دوستان من امروز میخوام برم بخرم .... میشه قیمت روز رو بگین ؟

fanoos1
29-10-2009, 10:11
دوستان این گوشی رو نخرین بردی پیکسون سامسونگ رو بخرید که تفاوت انچنانی هم در قیمت با هم ندارند!
ولی بجز دوربین واقعا از بقیه ی جهات پیکسون سرتره

djmerikhi
29-10-2009, 14:22
دوست عزيز فانوس بنده اول پيكسون داشتم و هنوز هم اين گوشي دست آشناي ماست با اطمينان ميگم گوشي پيكسون متاسفانه يا خوشبختانه هيچ مزيتي نسبت به اين گوشي نداره و به قول خودتان هم در زمينه دوربين ضعيفتر هست حالا شما كدام را انتخاب مي كني ؟؟؟

Michael Ropy
29-10-2009, 16:03
مقایسه ال سی دی:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

fanoos1
29-10-2009, 18:49
به نقل از سایت جی اس ام در مورد مقایسه ی رنوار و پیکسون:

در انتخاب بین ال­جی Renoir و گوشی رقیب یعنی پکسون سامسونگ که هر دو قیمت مشابه دارند باید گفت اگرچه Pixon Wi-Fi ندارد اما نمایشگر آن 2 اینچ بزرگتر بوده و سیستم ویجت پیشرفته­تری دارد. کیفیت ضبط تصاویر ویدئویی آن WVGA بوده و به طور واقعی ازچهار بانده بودن اتصالات پشتیبانی می­کند. اما Renoir در حد خود عالی­است

Michael Ropy
29-10-2009, 19:55
رقیب یعنی پکسون سامسونگ که هر دو قیمت مشابه دارند باید گفت اگرچه PixonWi-Fi ندارد اما نمایشگر آن 2 اینچ بزرگتر بوده

0.2 اینچ هست که به چشم نمیاد.

کیفیت ضبط تصاویر ویدئویی آن WVGA بوده و به طور واقعی ازچهار بانده بودن اتصالات پشتیبانی می­کند.

WVGA هست ولی همه اینو قبول دارن که به روونیه رنوار نیست. اون چهار بانده بودن هم اصلا به کار ایران نمیاد!

fanoos1
30-10-2009, 16:10
سیستم عامل جاوای پیکسون به نظر من خیلی از رنوار بهتر عمل میکنه.
در ضمن پیکسون در برابر ضربه ها و فشار ها به مراتب از رنوار مقاوم تره.

almgti_79
30-10-2009, 19:08

در مقابل در مورد آنتن دهي كه مشخصه ي اصلي يك گوشيه، بايد به عرض شما برسونم كه حتي نوكيا هم توي ايران آنتن دهي گوشي هاي الجي را نداره؛ اينو ديگه همه ميدونن (البته آنتن دهي گوشي هاي الجي از گوشكوب هاي سري اول آلكاتل كمتره)...:31:

درضمن به نظرت پيكسون بهتره عزيزم، ناراحتي نداره كه بدو برو پيكسون بخر چه احتياجيه بيايي اينجا تعريف پيكسون كني، اينجا كلوپ گوشي هاي الجيه نه سامسونگ:5:

mahmoodtaker
31-10-2009, 09:53
رنوار و پیکسون قیمت مشابهی با هم دارند.ولی باید قبول کرد که در کل پیکسون گوشی بهتریه(غیر از عکس برداری)

Michael Ropy
31-10-2009, 10:22
درضمن به نظرت پيكسون بهتره عزيزم، ناراحتي نداره كه بدو برو پيكسون بخر چه احتياجيه بيايي اينجا تعريف پيكسون كني، اينجا كلوپ گوشي هاي الجيه نه سامسونگ[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این حرف 110 درصد تایید میشه! اصلا پیکسون رنوار رو قورت میده! :دی درست نیست بیاید تایپک رنوار رو به اغتشاش بکشید! خوبه ماهم بیام تاپیک پیکسون از این کارا بکنیم؟!

mahmoodtaker
31-10-2009, 10:59
یعنی چی؟اغتشاش چیه؟!!!ما داریم با زبان خوش با هم دو گوشی رو مقایسه میکنیم!اغتشاش چیه عزیز؟
اینجا انجمنه دیگه جای بحث و جدل

dark fear
31-10-2009, 11:54
با اینکه حق با دوستانه که اینجا جای بحث نیست ولی به نظرم بهتره به صورت منطقی جواب
این عزیزان رو بدیم تا هم خودشون از گمراهی دربیان هم بقیه رو گمراه نکن :10:
البته اگ بخان به صورت منطقی به قضیه نگا کنن :11:

رنوار و پیکسون قیمت مشابهی با هم دارند.ولی باید قبول کرد که در کل پیکسون گوشی بهتریه(غیر از عکس برداری)
من نمیدونم چرا باید قبول کرد پیکسون بهتره :13: تاحالا هر مطلبی مطرح شده پیکسون عقب تر بوده
ولی باز شما روی حرفتون اصرار دارید :10:
درضمن مهم ترین عاملی که داریم واسه این گوشیا پول میدیم و مهم ترین مشخصه این ها دوربینشونه ..
اگه کسی دوربین براش مهم نباشه میتونه گوشیای بهتری انتخاب کنه

اتفاقا دقیقا برعکس :31: شما احتمالا یا هردو گوشی رو با هم تو دست نگرفتی یا داری کم لطفی میکنی :11:
رنوار علاوه بر جاوای بهتر سیستم کار با بازیای فلش هم داره اما پیکسون فقط فلش ها رو اجرا میکنه
نمیتونی کاری بکنی اما رنوار هم اجرا میکنه هم اگ بازی باشه میتونی به صورت تمام لمسی بازی کنی
البته فقط پیکسون اینطور نیست 5800 هم نمیتونه بازیای فلش رو اجرا کنه :46:
در مورد مقاومت .. خداشاهده اگه یه بار هردو گوشی رو با هم تو دست میگرفتی این حرف رو نمیزدی
با لمس کردن دو گوشی کاملا میفهمی رنوار خیلی محکم تره .. پیکسون یکم پلاستیکی میزنه درمقابلش
مخصوصا قاب فلزی جلوی رنوار این قضیه رو پررنگ تر کرده درضمن رنوار سبک تره و اگه قرار باشه
این دو گوشی بیفتن زمین احتمال خراب شدن پیکسون خیلی بیشتره (به دلیل وزن و نداشتن قاب فلزی)

یعنی چی؟اغتشاش چیه؟!!!ما داریم با زبان خوش با هم دو گوشی رو مقایسه میکنیم!اغتشاش چیه عزیز؟
شما ناراحت نشو .. اگه کسی حرف بی منطق نزنه اغتشاش بوجود نمیاد :10:
--------------------
اما حالا که قضیه پیش اومد لازم میدونم یه مقایسه بین دو گوشی انجام بدم :
زیبایی کاملا سلیقه ای و نسبیه و من مقایسشون نمیکنم چون مصلما آدم گوشی خودش
پیشش عزیز و قشنگه :10:
1-اینترفیس

: زیبایی اینترفیس کاملا سلیقه ای و نسبیه اما درمورد روانی اینترفیس .. مال رنوار خیلی روان تره
فقط کسی که با هردوگوشی کار کرده باشه میفهمه من چی میگم
اولا اسکرول کردن صفحه بوسیله انگشت .. تو این زمینه رنوار خیلی روون تره به طوری که با همون
فشار و سرعتی که انگشت رو بالا پایین کنید صفحه اسکرول میشه و درضمن وقتی انگشتتون رو
ازروی صفحه برمیدارین صفحه به اسکرول کردن خودش ادامه میده تا سرعت کم بشه و بایسته
اما تو پیکسون به این روونی نیست و وقتی هم انگشت رو بردارین عمل اسکرول متوقف میشه
درضمن وقتی به اول و آخر صفحه میرسید پیکسون یکم مشکل داره
نمیدونم چطور توضیح بدم باید خودتون باش کار کنید
توی گالری هم همینطور .. رنوار خیلی روون تر عکسا رو رد میکنه.. اما درعوض پیکسون گالری رو سریعتر
لود میکنه همینطور پیکسون یه قابلیت داره که میشه با مایل گرفتن گوشی عکسا رو سریع رد
کرد که رنوار نداره .. البته وقتی اینکارو میکنید 4تا عکس که رد شد بقیه کاملا تار میشن
باید وایسید تا لود بشه
رنوار دوتا تم داره ولی پیکسون یکی بیشتر نداره .. میشه رو رنوار تم ریخت ولی
پیکسون نه (البته خود تم ریختن یکی از معایب رنواره .. به این راحتیا نیست)
البته سیستم ویجت پیکسون کمی بهتره (کمی) فقط رنوار ویجت بارش همیشه هیدنه و فقط وتتی
میخای یه ویجت اضافه کنی باید مرئیش کنی اما تو پیکسون میشه همیشه مرئی باشه
کلا من ترجیح میدم بجای استفاده از ویجت از دکمه میانبر استفاده کنم
این از اینترفیس نمره من : رنوار 8.5/10 پیکسون 7.5/10 (تازه من ظاهر اینترفیس رو درنظر نگرفتم وگرنه
نمرات فرق میکرد)
2-دوربین :
دیگه همه میدونن هم تو فیلمبرداری هم عکسبرداری رنوار یه سرو گردن بالاتره
تو عکس : رنگای طبیعی تر .. وضوح بیشتر.. فلش بهتر .. عکسبرداری بهتر در نور کم حالت
فکوس دستی که تو عکس گرفتن در حالت ماکرو خییییلی کمکتو میکنه (البته باید یاد بگیرید
چجور باهاش کار کنید)
تو فیلم .. خیلی روان تر (خیلی).. رنگبندی خیلی بهتر.. ضبط صدای بهتر
امتیاز من :
رنوار : 9.5/10 پیکسون 8.4/10
3-صدا
اسپیکر پیکسون کاملا از رنوار سرتره چه تو کیفیت چه بلندی .. حرفی در این نیست
هندزفری رو خداییش مقایسه نکردم اما مال رنوار که عالیه .. بیس خیلی خوبی هم داره
درمورد مال پیکسون نظر نمیدم کلا اگ کسی صدای اسپیکر واسش مهمه اصلا
دور رنوار نره .. همین عیب میتونه پیکسون رو واسش مناسب تر کنه :10:
امتیاز من :
اسپیکر : رنوار : 4/10 پیکسون 8/10
هندزفری :
رنوا 9/10 پیکسون 10/؟
4-صفحه نمایش :
پیکسون 0/2 اینچ بزرگتره به نظر من نمیشه گفت اصلا به چشم نمیاد.. ولی خیلی اختلافش جزئیه
درعوض کیفیت صفحه رنوار خیلی بهتره هم واضح تره هم پر رنگ تر
امتاز من
رنوار 8.5/10 پیکسون 8/10

در آخر هم باید بگم رنوار wi-fi داره که واسه خیلیا مهمه همچنین آنتن دهیش عالیه

----------------------------------------------------------------

امتیاز کلی :
رنوار 9/10 پیکسون 8.4/10

کلا پیکسون به نظرم برتری خاصی بجز صدای اسپیرش نداره و اگ داره جزئیه مثل بزرگی صفحه
نمایش که پیش کیفیت بی اثر میشه
--------------
هرکس میخاد نظر مخالف بده لطفا منطقی باشه .. من با هردو گوشی کار کردم حداقل
اگه میخاد درباره رنوار نظر بده یک بار هم که شده این گوشی رو دست گرفته باشه :10:

mahmoodtaker
01-11-2009, 11:40
ممنون از شما دوستان.
میخواستم بدونم رنوار بهتره یا سامسونگ s8300 (با توجه به اینکه عکس برداری هر دو تقریبا یکیه)

djmerikhi
01-11-2009, 15:53
جناب dark fear يه سئوال آيا شما تا به حال تونستي تم بريزي روي گوشي خود !!!
اگر توانستيد بگوئيد تا بقيه هم استفاده كنن !!!
بنده توي فرومهاي فرانسوي ديدم به راحتي تم روي اين گوشي مي ريزن ولي خودم بعد از ترجمه تلاش كردم اينكارو بكنم ولي موفق نشدم %

4870x2
01-11-2009, 16:04
: دی
جواب حرف خوش رو با عکس می دن:27:
بالا رنوار
پایین پیکسون

mahmoodtaker
01-11-2009, 16:51
ممنون از شما دوستان.
میخواستم بدونم رنوار بهتره یا سامسونگ s8300 (با توجه به اینکه عکس برداری هر دو تقریبا یکیه)

hamed999
01-11-2009, 16:57
یه نمره به حساسیت به لمس و سرعت پاسخ گویی به لمس به رنوار و پیکسون بدین که مقایسه تون کم داشت؟

dark fear
01-11-2009, 17:20
ممنون از شما دوستان.

کی گفته یکیه ؟
شما برو عکسای s8300 رو ببینید .. خیلی گرم میگیره و مخصوصا تو نور زیاد عکسا رو زرد میندازه
دوربین به کار رفته در s8300 همون دوربین پیکسونه فقط s8300 رو از نظر نرم افزاری تغییر دادن
که نمیشه گفت همیشه هم از پیکسون بهتر میگیره .. اگه عکسای gsm رو نگاه کنید متوجه میشید
-
اما درکل .. هردو گوشی عالی هستن من خودم خیییییلی بین دو گوشی مردد بودم .. یه بار هم رفتم که
s8300 بخرم اما نشد دیگه .. اینو خریدم
اونموقع قیافه 8300 خیلی چشمو گرفته بود .. ولی آخر رنوار گرفتم بخاطر : فیلمبرداری و عکسبرداری
بهتر (ابعاد فیلمش کمتره اما چون دایویکسه کم حجم تره .. درضمن صدا رو هم بهتر ضبط میکنه)
صفحه نمایش بزرگتر .. آنتن دهی بهتر و جنس مرغوب تر
من تو تاپیک 8300 قبلا خونده بودم که با آنتن دهی و سرعت و جنس 8300 بعضیا مشکل داشتن
اما درعوض اینترفیس 8300 باید بهتر باشه صداشم بهتره
کلا هرکدوم رو بگیری ضرر نمیکنی من به هردوگوشی امتیاز مساوی میدم :11:

یه نمره به حساسیت به لمس و سرعت پاسخ گویی به لمس به رنوار و پیکسون بدین که مقایسه تون کم داشت؟

نمیدونم چرا بعضی دوستان اینقد حساس شدن سر این قضیه :31:
بخدا من که مشکلی ندارم تاحالا هم خیلی کم پیش اومده که بخام رو یه گزینه چندبار کلیک کنم
گزینه ها همه بزرگ هستن و راحت میشه با انگشت کار کرد خییلی سخته مقایسه حساسیت لمسی دو گوشی
ولی .. خیلی نسبیه .. اصلا فکر میکنیم پیکسون بهتر باشه .. من به شخصه مشکلی با تاچ رنوار ندارم
نمره من : رنوار 8.5 پیکسون 8.7

جناب dark fear يه سئوال آيا شما تا به حال تونستي تم بريزي روي گوشي خود !!!
اگر توانستيد بگوئيد تا بقيه هم استفاده كنن !!!
بنده توي فرومهاي فرانسوي ديدم به راحتي تم روي اين گوشي مي ريزن ولي خودم بعد از ترجمه تلاش كردم اينكارو بكنم ولي موفق نشدم %

نه ...
فکر نکنم به این راحتیا باشه .. منم فروم فرانسوی .. یونانی آلمانی دیدم !!
اما نتونستم :19:

sdssh2037
02-11-2009, 01:14
با سلام خدمت اساتيد محترم چند تا سوال دارم ممنون ميشم تا حد ممکن راهنمايی کنيد.
*لطفاً محلی مناسب برای نرم افزار و بازی ها (و بازی های فلش) گوشی رنوار معرفی بفرماييد.
*کدوم نرم افزاربرای استفاده از Gps اين گوشی و ريختن نقشه شهر ها و جاده های کشورمان مناسبه؟
*توی کاتالوگ گوشی نوشته شده ميشه فايلهای SVG و SWF رو به عنوان Wallpaper قرار داد ولی گوشی من با فايلهای فلش اين کار رو نميکنه!
آيا اين کار روش و ترفند خاصی داره؟
*آيا نرم افزاری برای تعويض درايور های دوربين و LCD و ... اين گوشی ميشناسيد؟
با تشکر.

dark fear
02-11-2009, 16:05
اولا سلام دوما اینجا هیچکی استاد نیست .. همه با هم دوستن :11::10:
1-بازی و نرم افزار تو همین فروم p30world زیاد هست
2-truckbudy (فکر کنم غلط املایی داره) .. من تونستم باش کار کنم ولی نقشه اهوازشو نیافتم ..
3-منم این مشکلو دارم
4-تو سایت نمایندگیش هست .. تو خود کاتالوگ یه سایت زده .. برو توش .. تو قسمت فارسیش
اونجا پیدا میکنی

Michael Ropy
02-11-2009, 18:45
2-truckbudy (فکر کنم غلط املایی داره) .. من تونستم باش کار کنم ولی نقشه اهوازشو نیافتم ..

درستش فکر کنم trekbuddy باشه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pooria.rio
02-11-2009, 21:21
بچه ها من دارم فردا میرم کامتل
شاید گوشیم رو عوض کنن
حالا حواستم ببینم رنوار بگیرم پا نه ؟
شدیدا مرددم
کیفیت عکاسی و فیلم برداری خیلی برام مهمه خودم ویوتی دارم الان
ضمنا آیا باگ خاصت توی این گوشی دیدین تا حالا ؟
2-آیا محدودیت جاوا رو داره ؟
3-آیا با رم مثلا 2 یا 4 گیگابایت سرعتش کند میشه یا نه ؟
4-gpsاش چطوره؟خوب کار میکنه ؟
خواهشا سریع جواب بدین
عجله اییه

mahmoodtaker
03-11-2009, 09:33
این همه تعریف و تمجید از رنوار هست یا Renoir i?!
چون من رفتم سایت دیجیکالا نوشته بود رنوار دیگه موجود نیست و به جاش Renoir i رو زده بود 350000 تومان!!!

sdssh2037
03-11-2009, 11:39
این همه تعریف و تمجید از رنوار هست یا Renoir i?!
چون من رفتم سایت دیجیکالا نوشته بود رنوار دیگه موجود نیست و به جاش Renoir i رو زده بود 350000 تومان!!!

سلام.:20:
اون سايت منظورش همون مدل بدون i شه، i شو اشتباهی گذاشته، يه جا هم به جای i، ! گذاشته.:41:
KC910i هنوز به ايران نيومده:41:، همين گوشيه ولی در لنزش ديگه دستی نيست، برقيه و اتوماتيک باز و بسته ميشه!
حافظه داخليش هم بيشتره(1GB). اينترفيس(ظاهر) نرم افزار دوربينش هم متفاوته، بيرون زدگی دوربينش از پشت هم کمتره و ...:5:
در سايت gsmarena يه سرچ KC910 بکنی، هر دوتاشون رو مياره و تفاوتشون مشخصه.

djmerikhi
03-11-2009, 12:17
شاید گوشیم رو عوض کنن
شدیدا مرددم
خواهشا سریع جواب بدین
عجله اییه

تا به حال باگي نديدم !!
بله همون محدوديت هميشگي وجود داره ؟
بنده الان رم 8 گيگ انداختم از سري 4 حدود 2 كاه هست تا به حال مشكلي نداشتم ؟
جي پي اس يا گوگل مپ و برنامه محاسبه مصرف انرژي كه رو خود گوشي هست مشكلي نداره ولي نرم افزار مورد معرفي بچه ها يعني ترك بادي رو هنوز نتونستم نصب كنم !!!

.::Farshad::.
03-11-2009, 16:00
درود به دوستان گرامی
:11:

آقا ، به هر بدبختی که بود من برگشتم .
یادش بخیر، از اون اول تاپیک تا خرید گوشی بودیم و رفتیم و ...! و اما حالا دوباره برگشتم !!!

از همین جا هم به تمام دوستانی که این گوشی رو خریدند تبریک و آرزوی بسیار برای تو کف مونده ها ! دارم .

دوستان با اجازه ؛ من برم گوشیم رو آپدیت کنم ؛ ببینم دنیا دست کیه !

:8:

پیروز و سربلند باشید

Michael Ropy
03-11-2009, 19:11
کیفیت عکاسی و فیلم برداری خیلی برام مهمه خودم ویوتی دارم الانشک نکن که یکی از بهترین هاست!

ضمنا آیا باگ خاصت توی این گوشی دیدین تا حالا ؟تا حالا کسی که باهاش مشکل خفنی نداشته.

2-آیا محدودیت جاوا رو داره ؟خوشبختانه :دی بهله!

3-آیا با رم مثلا 2 یا 4 گیگابایت سرعتش کند میشه یا نه ؟تا 16 گیگ هم بدون مشکل می کاره!

4-gpsاش چطوره؟خوب کار میکنه ؟این هم با نرم افزار ترک بادی خیلی خوب می کاره!

dark fear
03-11-2009, 19:36
شاید گوشیم رو عوض کنن
شدیدا مرددم
خواهشا سریع جواب بدین
عجله اییه

امیدوارم هرچی میگیری موفق باشی :10:
بین چه گوشیایی مرددی ؟
کیفیت عکس+فیلم بهتر از این تو این کلاس پیدا نمیکنی :10: شک نکن
هیچ گوشی ای تو جهان بدون باگ نیست .. همه گوشیا باگ دارن .. منتها بعضیا آزار دهنده بعضیا
بی اهمیت .. من تا حالا باگ آزاردهنده نداشتم .. اما باگ بی اهمیت (کم اهمیت :31:) یه چند باری داشتم
مثلا بعضی وقتا که دارم sms تایپ میکنم یهو یکی از دکمه ها گیر میکنه !!:31: خیلی عحیبه
البته اگه دوباره همون دکمه رو بزنید درست میشه .. اما مثلا اگه خدای نکرده دکمه ی backspace گیر
کرد هرچی نوشتین سری پاک میشه :31:
البته خیلی کم این اتفاق میفته :10:
خلاصه بگم هیییییچ گوشی بدون باگ نیست
2-نرم افزارای بیشتر از 3مگ رو نصب نمیکنه .. البته نرم افزارای جاوایی که 3 مگ باشن انگشت شمارن ..
من فقط نقشه ی شهر ها رو دیدم که حجیمن
3-من با رم 4 هیچ تفاوتی حس نکردم.. شاید سریع تر هم شده نسبت به 512 قبلیم :31:
4-من از گوگل مپ تاحالا استفاده نکردم (هزینه هنگفت) از اون نرم افزار هم نتونستم استفاده کنم
چون نقشه اهوازشو گیر نیوردم .. (دنبالشم نرفتم زیاد)
اما قسمت پیاده رویش جالبه .. قشنگ بت میگه چه مقدار مسافت رفتی .. چند کیلو کالری سوزوندی و ...

djmerikhi
04-11-2009, 08:29
آقا فرشاد بنده به ورژن F ارتقاء دادم الان به اين فكر كردم نكنه به خاطر اين ارتقاء هست كه نمي تونم اين نرم افزار سرطان ترك بادي رو نصب كنم اگر شما نصب كردي مشكلي نداشتي به ما هم بگو تا دوباره بريم تو كف !!!!!!

eman_releeh
04-11-2009, 14:08
سالم به اساتید باید بگم دوربین این گوشی نوی محیط های باز در حد تیم ملی ولی داخل اتاق مزخرفه فیلم برداری توپی داره
اما تاچش نسبت به f480 خیلی ضعیفه

pooria.rio
04-11-2009, 16:46
سلامممممممممممممممممم
به به

دم کامتل گرم !!!!
به من که خیلی حال داد
ویوتی الان 200 تومانه و رنوار 335
البته ویوتی نو این قیمت هستش ،نه واسه من که .....!!!!
پیرو اون مشکل قبلی که ویوتیم داشت(موقع فیلم برداری بعضی مواقع صداش قطع میشد)
قرار شد شنبه برم ویوتیم رو بدم کامتل 100 تومان روش بدم یه رنوار نو بگیرم :31:
خیلی حال میده .نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

pooria.rio
04-11-2009, 16:51
تازه بین رنوار و C902 و G900 هم بهم حق انتخاب دادن.گفتن هرچی میخوای بردار
من هم این رنوار رو انتخاب کردم
کار خوبی کردم دیگه
ها ؟؟؟؟

almgti_79
04-11-2009, 18:32
سلامممممممممممممممممم
به به

دم کامتل گرم !!!!
به من که خیلی حال داد
ویوتی الان 200 تومانه و رنوار 335
البته ویوتی نو این قیمت هستش ،نه واسه من که .....!!!!
پیرو اون مشکل قبلی که ویوتیم داشت(موقع فیلم برداری بعضی مواقع صداش قطع میشد)
قرار شد شنبه برم ویوتیم رو بدم کامتل 100 تومان روش بدم یه رنوار نو بگیرم :31:
خیلی حال میده .نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خوشحال شدم اين خبر و شنيدم، بالاخره اين كامتل مثل اينكه سر به راه شده:27:

خيلي خوبه، كامتل آدم شده!!! هم گارانتي گوشي هاشون دو ساله شده هم گوشي اماني ميدن هم گوشي را عوض ميكنن!!!

يعني ميشه گوشي ما هم صداش قطع و وصل بشه بريم كامتل رنوآر بگيريم؟!!!:31:

تازه بین رنوار و C902 و G900 هم بهم حق انتخاب دادن.گفتن هرچی میخوای بردار
من هم این رنوار رو انتخاب کردم
کار خوبی کردم دیگه
ها ؟؟؟؟

انتخاب درستي كردي، گوشي هاي سوني اريكسون اصلا به درد نميخوره... گوشي الجي تو فقط با الجي عوض كن!!!:5:

pooria.rio
04-11-2009, 18:38
آقا صدای گوشیتون رو قطع کنین
ببرین عوض کنین !!!!!!!!!

zhani
04-11-2009, 19:13
سلام دوستان
رنوار ارزونترم می شه؟
آخه من می خواستم بخرم بهم گفتن نخر چون ارزون می شه
میدونین کی ارزون می شه؟ چقدر قیمتش کمتر می شه؟
بازم از کمکاتون ممنونم:11:

mahmoodtaker
04-11-2009, 19:34
درضمن مهم ترین عاملی که داریم واسه این گوشیا پول میدیم و مهم ترین مشخصه این ها دوربینشونه ..
اگه کسی دوربین براش مهم نباشه میتونه گوشیای بهتری انتخاب کنه

میشه به چند مدل اشاره کنید؟

almgti_79
04-11-2009, 19:50
آقا صدای گوشیتون رو قطع کنین
ببرین عوض کنین !!!!!!!!!

به نظرم مشكل گوشي شما يك مشكل خاص بوده و واقعا گوشيتون مشكل داشته
ولي به نظرت كار درستيه كه گوشي سالمو بزنيم خراب كنيم و خرجش از جيب يكي ديگه پرداخت بشه؟ اگرچه دل خوشي از پارس كامتل ندارم....:46:

almgti_79
04-11-2009, 19:54
سلام دوستان
رنوار ارزونترم می شه؟
آخه من می خواستم بخرم بهم گفتن نخر چون ارزون می شه
میدونین کی ارزون می شه؟ چقدر قیمتش کمتر می شه؟
بازم از کمکاتون ممنونم:11:

دوست عزيز فكر نكنم زياد از اين پايينتر بياد شايد كمترين قيمتي كه اين گوشي در دوراني كه توي بازار هست به خود ببينه حدود 300 هزار تومان باشه؛ الان هم به نظرم به يك قيمت متعادل رسيده چون چند مدتي هست كه توي بازار جهاني هم قيمتش روي حدود 315 دلار ثابت مانده... البته توي بازار ايران حدود 340 قيمت داره...

almgti_79
04-11-2009, 19:55
بالاخره ماهم به پروفشنالي رسيديم البته توي تاپيك رنوآر

:31::31: :31::31: :31::31: :31::31: :31::31: :31::31: :31::31: :31::31: :31::31:

almgti_79
04-11-2009, 19:56
-----------------------------------------------------:31:-------------------------:31:-----------------------------------------:31:------:31:
-------------------------------------------------------------------------------:31:---:31:--------------------------:31:------:31:------:31:
:31:---------------------:31::31::31:-------:31::31::31:------------------------------------------------------------------:31:------:31:
:31:---------------------:31:-----:31:-------:31:-----:31:------------------------------------------------------------------:31:------:31:
:31::31::31:-----------:31::31::31:-------:31::31::31:---------------------------------------------------:31:----------:31:------:31:----------:31:
---------------:31:-------:31:----------------:31:---------------:31:----------:31:-----------:31:----------:31:----------:31:------:31:----------:31:
---:31:-:31:------:31:-------:31:-----------:31:---------------:31:----------:31:-----------:31:----------:31:----------:31:------:31:----------:31:
------:31:--------------:31:-------:31:------:31::31::31::31::31::31::31::31:-:31::31::31::31::31::31::31::31::31:------:31::31::31::31:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Michael Ropy
04-11-2009, 21:18
چه دل شادی داره almgti_79!!!!! :دی باحال درستش کردی ها!

pooria.rio
04-11-2009, 21:25
به نظرم مشكل گوشي شما يك مشكل خاص بوده و واقعا گوشيتون مشكل داشته
ولي به نظرت كار درستيه كه گوشي سالمو بزنيم خراب كنيم و خرجش از جيب يكي ديگه پرداخت بشه؟ اگرچه دل خوشي از پارس كامتل ندارم....:46:

دوست گلم اینجا بحث شخص مطرح نیست
این پارس کامتل یه قرون از جیب خودش پول نمیده مطمئن باش
وگرنه انقدر راحت که حتی من خودمم تعجب کردم گوشی رو عوض نمیکردن
خود زنه هم گفت که ما فقط برگه های رسید رو میفرستیم نمایندگی دوبی اون ها قطعه و گوشی های نو رو به ما تحویل میدن
که اون نمایندگی دوبی هم از ال جی کره میگیره
که دیگه اینجاش به ما ربطی نداره .....:31:
ضمنا یه چیز جالب بگم
امروز یه خانومه اومده بود ،که توی کامتل یکی از کارمندا آشناش بود.
فک کنم w980 داشت
داشت به خانومه میگفت از این خسته شدم اگه میشه عوض کنین برام
اونم خیلی راحت که دوستش بود بهش گفت چی میخوای
گفت ویوتی
باورتون نمیشه در عرض 10 دقیقه یه ویوتی تو پک پلمپ بهش داد
پس بدونین پولش از جیب خودشون نمیره
راستی بچه ها من امروز کلی از مشاهداتم توی کامتل رو براتون گفتم،از این به بعد هم میخوام تاپیک رنوار رو براتون آباد کنم
به نظرتون اینا نیازی به زدن دکمه ی تشکر نداره ؟؟؟؟؟:27::31:

pooria.rio
04-11-2009, 21:41
بچه ها این جا رو ببینین
GPS اونم از نوع صوتیش واسه رنوار
بخونین ببینین چی میفهمین :

pooria.rio
04-11-2009, 22:12
مقایسه 8 مگا ها:

Michael Ropy
05-11-2009, 08:51
به نظرتون اینا نیازی به زدن دکمه ی تشکر نداره ؟؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من تشنه ی تشکرم دادنم! :دی برو تحقیق کن میبینی بیشترین کسی که تشکر میکنه منم تو فروم! (یارو بهم فحش میده دکمه تشکر میزنم! :دی :دی)

pooria.rio
05-11-2009, 08:52
من تشنه ی تشکرم دادنم! :دی برو تحقیق کن میبینی بیشترین کسی که تشکر میکنه منم تو فروم! (یارو بهم فحش میده دکمه تشکر میزنم! :دی :دی)

شما کارت درسته !!!:46:

fanoos1
05-11-2009, 09:14
سلام مجدد بر همه دوستان.
مشکل من با این گوشی نیست.کلا قبول دارید که گوشی های تمام لمسی همه کس پسند نیستند و فروش بالایی پیدا نمیکنند.؟
چون به کار خیلی از افراد نمیاد.به دلایل زیادی از جمله:1-عدم استفاده با یک دست!فرض کنید تو اوتوبوس هستید و میله ی اون رو گرفتید یا فرض کنید دارید راه میرید و چتر تو دستتون باشه!
2-کلا گوشی های لمسی از استحکام کافی برخوردار نیستند.مخصوصا ال سی دی اونها که خیلی حساسه. و ...
البته در گوشی هایی مثل p990 که 2 حالته بود وضع فرق میکنه،فروش بالایی دارند.

almgti_79
05-11-2009, 11:56
سلام مجدد بر همه دوستان.
مشکل من با این گوشی نیست.کلا قبول دارید که گوشی های تمام لمسی همه کس پسند نیستند و فروش بالایی پیدا نمیکنند.؟
چون به کار خیلی از افراد نمیاد.به دلایل زیادی از جمله:1-عدم استفاده با یک دست!فرض کنید تو اوتوبوس هستید و میله ی اون رو گرفتید یا فرض کنید دارید راه میرید و چتر تو دستتون باشه!
2-کلا گوشی های لمسی از استحکام کافی برخوردار نیستند.مخصوصا ال سی دی اونها که خیلی حساسه. و ...

فانوس جان، شما هرچند وقت يكبار بايد بيايي قسمت گوشي هاي الجي و يك بحثي راه بياندازي و بري؟:31:

اتفاقا گوشي هاي الجي را كاملا ميشه با يك دست استفاده كرد، چون در همه حالت ها يك كيبرد مجازي يا به شكل صفحه كليد كامل يا به شكل صفحه كليد بقيه ي گوشي هاي معمولي مياره پس با يك دست ميتونيد تمام كارها را انجام بديد....

در مورد ال سي دي هم بايد بگم من كه ويوتي دارم تا بحال دوبار گوشيم از دستم از ارتفاع حداقل يك متري روي زمين افتاده و هيچ مشكلي هم تابحال براش پيدا نشده حتي يك ذره حساسيت ال سي دي به دستورات كم نشده...

درمورد فروش هم اگر يك نگاهي بياندازي متوجه خواهي شد كه يكي از پرفروشترين محصولات الجي همين ويوتي و كوكي بوده كه جديدا آرنا هم به جمع پرفروشترين گوشي هاي الجي داره اضافه ميشه، پس دوست داران زيادي هم داره...

almgti_79
05-11-2009, 11:59
پوريا جان، توي شركت كامتل آشنايي نداري من هم گوشيمو در عرض 10 دقيقه عوض كنم؟:31:

راستي اسم اون خانومه چي بود، ايميلي، شماره تلفني چيزي ازش نگرفتي؟:21:

05-11-2009, 12:06
درود بر دوستان گرامی

آقا! آپدیت با موفقیت انجام شد:8:
امروز هم ترک بادی رو مینصبم:20:

اما در مورد ضربه :13:

من از 7 فروردین که خریدم تا الان تعداد زمین خوردن این رنوار بیچاره:41: دو رقمی شده !
:21:
چند باری (بیش از 3:18:) هم آنچنان زمین خورد تو خیابون که گوشی افتاد یه طرف، درش اونطرف تر و من داشتم دنبال باتریش میگشتم !!!
:41:
الان هم گوشی به جز 2 تا خش؛ داره کار میکنه مثل هلللوووو
:8: :40: :8:

پیروز باشید

almgti_79
05-11-2009, 12:11
دوست گلم اینجا بحث شخص مطرح نیست
این پارس کامتل یه قرون از جیب خودش پول نمیده مطمئن باش
وگرنه انقدر راحت که حتی من خودمم تعجب کردم گوشی رو عوض نمیکردن
خود زنه هم گفت که ما فقط برگه های رسید رو میفرستیم نمایندگی دوبی اون ها قطعه و گوشی های نو رو به ما تحویل میدن
که اون نمایندگی دوبی هم از ال جی کره میگیره
که دیگه اینجاش به ما ربطی نداره .....:31:
ضمنا یه چیز جالب بگم
امروز یه خانومه اومده بود ،که توی کامتل یکی از کارمندا آشناش بود.
فک کنم w980 داشت
داشت به خانومه میگفت از این خسته شدم اگه میشه عوض کنین برام
اونم خیلی راحت که دوستش بود بهش گفت چی میخوای
گفت ویوتی
باورتون نمیشه در عرض 10 دقیقه یه ویوتی تو پک پلمپ بهش داد
پس بدونین پولش از جیب خودشون نمیره
دکمه ی تشکر نداره ؟؟؟؟؟:27::31:

ولي پوريا جان فكر كنم شركت الجي يك كم دست اينها را باز گذاشته وگرنه برات چندروز قبل تعريف كردم كه زمانيكه گوشيمو برده بودم براي تعمير، يكي اومده اونجا گوشيش KF700 بود، گوشي اون هم درست نشده بود، بدبخت هر كاري كرد، قبول نكردند گوشيشو تعويض كنند گفتند ما اصلا هيچ گوشي اي را تعويض نميكنيم فقط تعمير ميكنيم درصورتيكه اصلا درست نشه فقط ميتونيد از همين مدل دوباره برداريد...

فكر كنم شكايت هاي دوستان بالاخره كارساز شده و كامتل هم توي قراردادش با شركت الجي كمي تجديدنظر كرده كه هم گوشي ها را دوسال گارانتي كردند و هم تعويض ميكنند...

Michael Ropy
05-11-2009, 14:31
سلام مجدد بر همه دوستان.

من مخالفم! :دی

الان اگه ببینید تمام شرکتها رو آوردن به گوشی فول تاچ! نوکیا اصلا میدونست تاچ چیه که بعد از عمری اومد 5800 و n97 و 5530 و اینارو داد! چون دید اینجوری نمیشه پیش رفت باید با فول تاچ رفت جلو! الان همه ی گوشی های خفنی که میان فول تاچ با ال سی دیه خفن هستند: X10 و hd2 و m1 و omnia ها و Moto Sholes و....

pooria.rio
05-11-2009, 15:05
پوريا جان، توي شركت كامتل آشنايي نداري من هم گوشيمو در عرض 10 دقيقه عوض كنم؟:31:

راستي اسم اون خانومه چي بود، ايميلي، شماره تلفني چيزي ازش نگرفتي؟:21:

بچه ها سرپرست بخش ال جی خانوم ضیایی هستش
خیلی خانوم با شخصیتی
برعکس کارشناس ال جی !:31:
ایشون زحمت تعویض گوشی رو برام کشید
واقعا ازش ممنونم
حالا شنبه بریم ببینیم چی کار میکنن
راستی بچه ها من به همین خانوم سایت خودمون رو معرفی کردم
گفتم بیاین ببینین بچه های ال جی دار چی میخوان از گارانتی شما
اومده بود خونده بود زنگ هم زد تشکر کرد.آدرس سایت رو به مدیریت هم داده بود
ضمنا اون روزی که رفته بودم 2 تا از مشتری های ویوتی دار اومده بودن که فیلم برداریشون تیک داشت،داشتن دادو بیداد میکردن
که بهشون گفتم به این بدبخت ها ربطی نداره
مشکل از رمه
رمه خودم (nokia) رو دادم گذاشتن رو گوشیشون درست شد.گفتم پس بیخود دادو هوار نکنین
خلاصه نجاتشون دادم
این ها هم در عوض من رو از دست بی صدایی موقع فیلم برداری نجات دادن
بلاخره احترام متقابل دیگه !!!!

pooria.rio
05-11-2009, 15:10
خلاصه تا میتونین سعی کنین از خدمات گارانتی استفاده کنین:31:
راستی یه چیزی همین الان پادم اومد
از شنبه دوباره 2 سال گارانتی میگیرم :46:
هورا!!!!!!!!!!

almgti_79
05-11-2009, 16:27
راستی بچه ها من به همین خانوم سایت خودمون رو معرفی کردم
گفتم بیاین ببینین بچه های ال جی دار چی میخوان از گارانتی شما
اومده بود خونده بود زنگ هم زد تشکر کرد.آدرس سایت رو به مدیریت هم داده بود

ميخواستي تاپيك گارانتي پارس كامتل يعني اين را به ايشون معرفي كنيد!!!:21:

فكر كنم فردا دوباره با خود من تماس ميگيرن با اون چيزهايي كه در موردشون نوشتم:31:

درضمن فكر كنم نبايد اينكارو ميكردي، چون الان خيلي از ايرادهاي گوشي ها را ميفهمند و هروقت يك مشكلي در حين تغييرات برنامه براي بچه ها پيش بياد، اونها ديگه قبول نميكنند با گارانتي گوشي را فلش كنند يا ....؛ مثلا اگر يكي از بچه ها حين بك آپ گيري از گوشيش مشكلي براش پيش بياد و مثلا توي صفحه ي زرد گير كنه، اونها ميفهمند كه ميخواسته تم روي گوشيش بريزه و تحت گارانتي قرار نميدن و ازش هزينه ي فلش كردن گوشي را ميگريند...:41:

ويك مورد ديگه هم اينكه از فردا اونها يك بخش توي نمايندگيشون ميذارند براي مثلا نصب تم و ميان از همين نرم افزارها و مطالبي كه زبچه ها زحمت جمع آوريشو كشيدن استفاده ميكنند و با هزينه گرفتن از ديگران اين كارها را انجام ميدن....:41:

به نظرم در اين مورد كار اشتباهي كردي كه تاپيك بچه ها را به اونها معرفي كردي...:46:

منكه به شخصه ديگه سعي ميكنم چيزي در مورد گوشي هاي موجود در بازار چيزي ننويسم... :46:

فكر كنم خودت هم متوجه شدي چكار كردي كه كامنت توي تاپيك زيررا 3 روز قبل پاك كردي و بجاش نوشتي بخاطر مسائل امنيتي پاك شد!!!

درسته؟!!!:31:

almgti_79
05-11-2009, 16:30
بلاخره احترام متقابل دیگه !!!!

منكه از اينها احترام متقابلي در برابر صبر كردن هاي يكماهه ي خودم نديدم؛ اگرچه احترامي كه از شركت الجي فقط با يك ايميل ديدم را اصلا توي هيچ شركت ايراني تابحال حتي حضوري نديدم......:31:

almgti_79
05-11-2009, 16:49
راستي پوريا، گوشي سكرت من هم چندتا مشكل داره، بايد ببرم براي گارانتي ولي فكر كنم مشكلش زياد حاد نيست و با آپديت نرم افزار مشكلش حل بشه!!!:31:

almgti_79
05-11-2009, 16:51
خلاصه تا میتونین سعی کنین از خدمات گارانتی استفاده کنین:31:
راستی یه چیزی همین الان پادم اومد
از شنبه دوباره 2 سال گارانتی میگیرم :46:
هورا!!!!!!!!!!

پس يادت باشه يك سال ديگه يك مشكل ديگه براي گوشيت بوجود بيار و ببر گارانتي و فكر كنم گوشيتيو اون زمان ميتوني با كريستال (GD900) عوض كني.....:31:

pooria.rio
05-11-2009, 17:42
ميخواستي تاپيك گارانتي پارس كامتل يعني اين را به ايشون معرفي كنيد!!!:21:

فكر كنم فردا دوباره با خود من تماس ميگيرن با اون چيزهايي كه در موردشون نوشتم:31:

درضمن فكر كنم نبايد اينكارو ميكردي، چون الان خيلي از ايرادهاي گوشي ها را ميفهمند و هروقت يك مشكلي در حين تغييرات برنامه براي بچه ها پيش بياد، اونها ديگه قبول نميكنند با گارانتي گوشي را فلش كنند يا ....؛ مثلا اگر يكي از بچه ها حين بك آپ گيري از گوشيش مشكلي براش پيش بياد و مثلا توي صفحه ي زرد گير كنه، اونها ميفهمند كه ميخواسته تم روي گوشيش بريزه و تحت گارانتي قرار نميدن و ازش هزينه ي فلش كردن گوشي را ميگريند...:41:

ويك مورد ديگه هم اينكه از فردا اونها يك بخش توي نمايندگيشون ميذارند براي مثلا نصب تم و ميان از همين نرم افزارها و مطالبي كه زبچه ها زحمت جمع آوريشو كشيدن استفاده ميكنند و با هزينه گرفتن از ديگران اين كارها را انجام ميدن....:41:

به نظرم در اين مورد كار اشتباهي كردي كه تاپيك بچه ها را به اونها معرفي كردي...:46:

منكه به شخصه ديگه سعي ميكنم چيزي در مورد گوشي هاي موجود در بازار چيزي ننويسم... :46:

نه عزیز من بهشون گفتم باید فایرور ورژن G رو حتما بزارن رو سایتشون
گفتم خیلی از بچه ها میخوان فقط آپدیت کنن مجبورن پاشن بیان اینجا ،هم خودشون الاف میشن هم بیخودی واسه یه آپدیت اینجا ترافیک مشتری ایجاد میشه
قابل توجه شما نصب تم هم دارن خودشون اما برای مردم نه،برای کارمندای خودشون
چون 2 تا از کارمنداشون که ویوتی دارن جفتشون تم آیفون داشتن.
آقا مجتبی شما هم سکرت رو ببر
حالا شاید یه فرجی حاصل شد واسه شما رو هم ..... آره !:27:

pooria.rio
05-11-2009, 17:43
[B][SIZE="3"][COLOR="Blue"]فكر كنم خودت هم متوجه شدي چكار كردي كه كامنت توي تاپيك زيررا 3 روز قبل پاك كردي و بجاش نوشتي بخاطر مسائل امنيتي پاك شد!!!

درسته؟!!!:31:

دقیقا زدی تو خال.بالاخره قراره بازم بریم اونجا دیگه !!!!:31:

pooria.rio
05-11-2009, 17:46
پس يادت باشه يك سال ديگه يك مشكل ديگه براي گوشيت بوجود بيار و ببر گارانتي و فكر كنم گوشيتيو اون زمان ميتوني با كريستال (GD900) عوض كني.....:31:

برنامم هم همینه
چون میدونم که باید گوشی رو هر یه سال یه بار آپدیت کرد
ضمنا اگه من ویوتی رو میبردم بیرون عمرا بیشتر از 150 ازم میخریدن
و رنوار رو هم کمتر از 340 با گارانتی کامتل نمیتونستم بگیرم
یعنی 190 تومان
اما کامتل داره این کار رو با 100 تومان میکنه !!!!!:20:

pooria.rio
05-11-2009, 17:48
بچه ها یه چیزی الان به ذهنم رسید
فک کنین من شنبه برم برگردن بگن ما معذرت خواهی میکنیم ،امکانش واسه شرکت نیست که براتون گوشی رو عوض کنه
واااااااااااای
میشه ضایگی در حد تیم ملی !!!!!

almgti_79
05-11-2009, 17:50
برنامم هم همینه
چون میدونم که باید گوشی رو هر یه سال یه بار آپدیت کرد
ضمنا اگه من ویوتی رو میبردم بیرون عمرا بیشتر از 150 ازم میخریدن
و رنوار رو هم کمتر از 340 با گارانتی کامتل نمیتونستم بگیرم
یعنی 190 تومان
اما کامتل داره این کار رو با 100 تومان میکنه !!!!!:20:

حالا اينهارا اينجا ننويس، شنبه ميري ميگن 190 هزار بده تا گوشيتو عوض كنيم!!!

اونوقت به قول خودت ضايع ميشي در حد تيم ملي:46::31:

pooria.rio
05-11-2009, 17:54
تا شنبه منتظر باشین ببینین آخر عاقبت من چی میشه !!!!

amir_dre
05-11-2009, 18:30
فانوس جان، شما هرچند وقت يكبار بايد بيايي قسمت گوشي هاي الجي و يك بحثي راه بياندازي و بري؟:31:

اتفاقا گوشي هاي الجي را كاملا ميشه با يك دست استفاده كرد، چون در همه حالت ها يك كيبرد مجازي يا به شكل صفحه كليد كامل يا به شكل صفحه كليد بقيه ي گوشي هاي معمولي مياره پس با يك دست ميتونيد تمام كارها را انجام بديد....

در مورد ال سي دي هم بايد بگم من كه ويوتي دارم تا بحال دوبار گوشيم از دستم از ارتفاع حداقل يك متري روي زمين افتاده و هيچ مشكلي هم تابحال براش پيدا نشده حتي يك ذره حساسيت ال سي دي به دستورات كم نشده...

درمورد فروش هم اگر يك نگاهي بياندازي متوجه خواهي شد كه يكي از پرفروشترين محصولات الجي همين ويوتي بوده كه جديدا آرنا هم به جمع پرفروشترين گوشي هاي الجي داره اضافه ميشه، پس دوست داران زيادي هم داره...
شما کوکی رو هم اضافه کن
الان تو جی اس ام آرینا خوندم 5 میلیون تا فروش کرده:10::27:

almgti_79
05-11-2009, 20:07
شما کوکی رو هم اضافه کن
الان تو جی اس ام آرینا خوندم 5 میلیون تا فروش کرده:10::27:

توي پست اضافه شد، با تشكر از دقت شما:46::46:

اين هم كدش:

:10:

pooria.rio
05-11-2009, 20:29
بچه ها نظرتون راجع به XPERIA چیه ؟

almgti_79
05-11-2009, 20:47
بچه ها نظرتون راجع به XPERIA چیه ؟

پوريا اينجا تاپيك الجيه نه سوني اريكسون؛ هوس كردي رنوآرتو با Xperia عوض كني؟:31:

dark fear
05-11-2009, 21:29
ماششاللا !! ما یه روز نبودیم تاپیک 4 صفحه اومد روش !!
از همین جا به دوستان تازه وارد و تازه صاحب تبریک میگم
-
تو یه پستی خوندم نوشته بود عکس های رنوار توی نور اتاق خوب نیست .. اولا باید بگم اصلا اینطور نیست
درسته که تو نور روز خیلی بهتر میشه اما نسبت به هر گوشی دیگه ای که من دیدم .. رنوار تو نور
کم بهتر عکس میگیره ! البته باید با iso ور برید .. تا قلقش دستتون بیاد
حتی دوربین های دیجیتال حرفه ای هم توی نور اتاق عالی نمیگیرن و به لطف فلش پرقدرتشون عکساشون خوب میشه
-
سعی میکنم چند تا عکس آپلود کنم بذارم

pooria.rio
05-11-2009, 23:32
پوريا اينجا تاپيك الجيه نه سوني اريكسون؛ هوس كردي رنوآرتو با Xperia عوض كني؟:31:

آره
آخه XPERIA انصافا چیز جالبیه:31:
قیمتش رو حدودا ندارین |؟

amir_dre
06-11-2009, 14:20
آره
آخه XPERIA انصافا چیز جالبیه:31:
قیمتش رو حدودا ندارین |؟
حدود 380 هزارتومن
داداش پاکت پی سیه میخواستی جالب نباشه:31::31:

pooria.rio
06-11-2009, 17:33
حالا رنوار یا XPERIA ??????
جفتشون رو میتونم بگیرم :27::31:

dark fear
06-11-2009, 17:33
یه سری عکس با سایز اصلی آپلود کردم :

این عکس واسه اونایی که میخان ببینن رنوار تو نور اتاق چطور میگیره (بدون فلش)

اینم یه عکس واسه فلش :

چند تا عکس قشنگ هم میذارم :

این گل خیلی قشنگ تقدیم به شما :11:
البته یکم تو زاویه بندی اشتبا کردم .. باید بهتر فکوس میکردم .. ببخشید دیگه .. هنوز
حرفه ای نشدیم :31:

اینم یه گل خیلی قشنگ دیگه تا با ابعاد اصلی نبینید متوجه زیبایی نمیشید

این عکس رو قبلا گذاشته بودم دوباره میذارم :
یه منظره تو نور کم (ریسایز شده)

پی نوشت :قبلا یه سری عکس گذاشتم میدونم لینک های پست های قبل خرابن ..:41: شرمنده ..
سخته واسم دوباره همشون رو آپلودشون کنم .. ماشالا حجمشون زیاده .. اگه عکس خاصی مد نظرتون بود
تو عکسای پایین بگین تا دوباره آپلود کنم :11:
اینم عکسا :

-
دارم 7 تا عکس آپلود میکنم تموم شد میذارمشون :11:
تا بعد
یا حق

pooria.rio
06-11-2009, 17:35

DariushGreat
06-11-2009, 18:48
سلام
محمد جون دستت درد نکنه. مث همیشه عالی هستی... البته همتون ماهید !! :10:
آقا پوریا؛ به نظر من X1 نگیر که اصلا گوشی جالبی نیست. بدترین چیزش اینه که به دلیل ارگونومی و اندازه بزرگ، مستعد افتادن از دست هست. اگر می تونی وایسا Xperia X2 روانه بازار بشه. به نظر من اون ارزش خریدن رو داره. در کنار رنوار واقعا دیگه بترکون می شه! :21::8::10::27:

almgti_79
06-11-2009, 23:31

من همه جا گفتم باز هم ميگم، آنتن دهي يك گوشي اولين مشخصه ي انتخاب برند هست، برادرم، حداقل ميخواهي انتخاب كني، از بين الجي و نوكيا انتخاب كن نه الجي با سوني اريكسون، گوشي هاي سوني و سامسونگ آنتن دهي هاشون خوب نيست، مخصوصا سامسونگ:31:

almgti_79
06-11-2009, 23:33
یه سری عکس با سایز اصلی آپلود کردم :

این عکس واسه اونایی که میخان ببینن رنوار تو نور اتاق چطور میگیره (بدون فلش)

پی نوشت :قبلا یه سری عکس گذاشتم میدونم لینک های پست های قبل خرابن ..:41: شرمنده ..
سخته واسم دوباره همشون رو آپلودشون کنم .. ماشالا حجمشون زیاده .. اگه عکس خاصی مد نظرتون بود
تو عکسای پایین بگین تا دوباره آپلود کنم :11:
اینم عکسا :

تا بعد
یا حق

آقا حيفم اومد يك كامنت براي تشكر نذارم، ممنون از اين همه وقت كه براي دوستان گذاشتي....:11:

ولي واقعا رنوآر يك شاهكار توي گوشي هاي دوربين دار الجي بود كه هنوز خود الجي نتونسته (يا نميخواد) رو دستش گوشي اي با دوربين بهتري بزنه .....

djmerikhi
07-11-2009, 07:38
آقا بنده هم خسته نباشيد به همه دوستان ميگم تايپيك به نظر مي رسه دوباره جون گرفته !!!
دوستان كسي تونست روي رنوار تم بريزه ؟؟؟

Michael Ropy
07-11-2009, 09:10
اول تشکر میکنم از محمد جان بابت عکسها!

اینم یه عکس واسه فلش :

این عکس اگه یکم اینور تر (سمت چپ) گرفته میشد قدرت فلش رو بیشتر نشون میداد چون الان نصف فلش حروم شده رو دیوار! :دی البته با شرط اینکه اگه میومدی اینورتر گربه در نمی رفت! :دی

pooria.rio
07-11-2009, 14:35
خوووووووووبببببب
ما هم رنوار گرفتیم !!!!!:31:

dark fear
07-11-2009, 15:04
اول تشکر میکنم از محمد جان بابت عکسها!

این عکس اگه یکم اینور تر (سمت چپ) گرفته میشد قدرت فلش رو بیشتر نشون میداد چون الان نصف فلش حروم شده رو دیوار! :دی البته با شرط اینکه اگه میومدی اینورتر گربه در نمی رفت! :دی

خواهش .. قابل شمارو نداشت :11:
دقیقا فرار میکرد :31:
اینم اون عکسایی که قولشونو داده بودم :

یه ماکرو خیلی زیبا .. به هرکی نشون دادم باور نکرد که خودم گرفتمش :31: فکر میکردن از این عکسای
wallpaper تو اینترنته ! قشنگ و 100 البته خیلی باکیفیت شده

خودم فکر میکنم این عکس با کیفیت تریم عکسمه تو حالت ماکرو :5: البته علاوه بر این خیلی هم زیباست :40:

اینم یه عکس فوق العاده با کیفیت تو حالت ماکرو .. (مخصوصا رو پرچم گل خیلی خوب فکوس کرده .. هر چی
زوم کنید بازم میبینید پر از جزئیاته ! )

اینم آخرین عکس ماکرو .. یکی دیگه از با کیفیت ترین عکسام .. تقدیم به شما :11:

این عکس رو هم تو سفر اصفان گرفتم .. قبلا گذاشته بودم .. اما لینکش خراب شده .. خودم خیلی این
عکسو دوست دارم هم خیلی با کیفیت شده هم خیلی قشنگ مثل عکسای تبلیغاتی شهر اصفهان شده :10:

این عکس زیبا رو هم تو سفر اصفهان گرفتم (باغ پرندگان)

اینم همون آقا پیشیه :31: البته مال ظهرشه (اون شب بود )

پ ن : نتیجه اخلاقی : این گربه هه تو ساختمون ما پلاسه :31:

اینم یه عکس دیگه تو نور اتاق ...آقا سپهره (طوطیمه :8:) خیلی هم عزیزه :46: :5: خوابیده ..
البته هم نور کافی نبود هم اینکه باید خیلی با احتیاط میگرفتم که بیدار نشه ... کیفیتش خیلی
عالی نیست (البته به نسبت نور خیلی عالی شده )

اینم حسن ختام عکسا .. یه عکس ماکروی دیگه :

---------------------------------

جا داره یه نکته ای رو باز اشاره کنم .. این عکسا گلچین شدن .. اگه کسی میخاد رنوار بخره و اینا رو
میبینه لطفا توقع خودشو الکی نبره بالا .. انتظار نداشته باشه کار یه دوربین 3 ملیونی رو براش بکنه :31:

---------------------------------
از دوستان adslـی هم خواهش میکنم اگه عکس جالبی چیزی دارن مارو بی نصیب نذارن .. :11: یه عکس میتونه کلی
احساسات رو منتقل کنه :5:
کلا من عکاسی رو خیلی دوست دارم و مهم ترین ملاکم هم واسه خرید رنوار همین بود

dark fear
07-11-2009, 15:13
همه عکسا رو اینجا هم گذاشتم کسی خواست میتونه ببینه :
آلبوم عکسایی که با گوشیای LG گرفتیم

pooria.rio
07-11-2009, 17:56
بچه ها یه سوال
من چند ساعت شارژ اولیه بذارم رنوار رو ؟
راهنمایی کنین ممنون میشم

almgti_79
07-11-2009, 18:19
خوووووووووبببببب
ما هم رنوار گرفتیم !!!!!:31:

مبارك باشه، انشالله كه به پاي هم پير بشيد:31:

pooria.rio
07-11-2009, 18:48
مبارك باشه، انشالله كه به پاي هم پير بشيد:31:

مرسی عزیز
بچه ها در مورد شارژ جواب نمیدید ؟:13:
الان تو شارژه ها !!!!!

Michael Ropy
07-11-2009, 19:46
مرسی عزیز
بچه ها در مورد شارژ جواب نمیدید ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان تو شارژه ها !!!!!

یه 10-12 ساعت بزار بشارژه! :دی برای شارژ اولیه خوفه.

pooria.rio
07-11-2009, 20:18
10 ساعت ؟؟؟؟؟!!!!!
بابا من ذوق و شوق دارم کلی آخه
از موقعی که اومدم تو خونه تو شارژه :13:

sdssh2037
08-11-2009, 00:50
دوستان سلام.

*جايی خونده بودم که باطری های يون ليتيمی نه نياز به شارژ اوليهء طولانی، و نه نياز به تخليه کامل قبل از شارژ شدن دارند، عمرشون هم حدود دو سه ساله، چه يک بار شارژشون کنی، چه صدها بار!
ولی باطری های نيکل کادميومی رو بايد از اول 12 ساعت شارژ کرد، بهتره شارژشون هر بار خالی بشه و شارژشون کنی، عمرشون هم به تعداد دفعات شارژشون بستگی داره، نه به سال های استفاده.
والان خيلی وقته از باطری های يون ليتيمی در گوشی های موبايل استفاده ميشه.

** آيا کسی ميتونه يه لينک دانلود درست و و حسابی واسه دانلود نرم افزار EFSTOOL by Yoshihiro RC2 به من بده!؟:11:
توی سايت های ايرانی اصلاً در اين مورد اطلاعاتی نيست! :41:
ديگه خسته شدم انقد سايت های خارجی رو گشتم.
LGMDP رو گرفتم ولی اين EFSTOOL ديگه واقعاً خستم کرده، از هيچ جايی نميشه بی درد سر دانلودش کرد!:19::2:

Michael Ropy
08-11-2009, 08:49
*جايی خونده بودم که باطری های يون ليتيمی نه نياز به شارژ اوليهء طولانی، و نه نياز به تخليه کامل قبل از شارژ شدن دارند، عمرشون هم حدود دو سه ساله، چه يک بار شارژشون کنی، چه صدها بار!
ولی باطری های نيکل کادميومی رو بايد از اول 12 ساعت شارژ کرد، بهتره شارژشون هر بار خالی بشه و شارژشون کنی، عمرشون هم به تعداد دفعات شارژشون بستگی داره، نه به سال های استفاده.

نمی دونم شاید من با همین نیکل کادمیم اشتب گرفتم!؟ :15:

pooria.rio
08-11-2009, 12:16
بچه ها گوشی باحالیه
فقط الان تو کف اون GPS اش هستم
ضمنا اون نرم افزار JUGGING BODY اگه اشتباه نکنم ،چراغ PLAY اش سبز نمیشه چرا ؟؟؟؟:41:

almgti_79
08-11-2009, 13:04
دوستان سلام.
** آيا کسی ميتونه يه لينک دانلود درست و و حسابی واسه دانلود نرم افزار EFSTOOL by Yoshihiro RC2 به من بده!؟:11:
توی سايت های ايرانی اصلاً در اين مورد اطلاعاتی نيست! :41:
ديگه خسته شدم انقد سايت های خارجی رو گشتم.
LGMDP رو گرفتم ولی اين EFSTOOL ديگه واقعاً خستم کرده، از هيچ جايی نميشه بی درد سر دانلودش کرد!:19::2:

اين هم نرم افزاري كه ميخواستيد ، لينك دانلودشو توي تاپيك "تاپیک مخصوص نرم افزار و مقالات ویوتی" قرار داده بودم:

اگر پسورخواست، پسوردش forum.p30world.com هست.

pooria.rio
08-11-2009, 19:02
کسی نیست بگه چجوری میشه از این برنامه JOgging body استفاده کرد ؟؟؟؟

almgti_79
08-11-2009, 19:03
دوستان

من چندتا پروژه ي درسي در مورد باتري هاي شارژي داشتمو يك جورهايي زمينه ي كاري من هم همين باتري هاي ليتيمي است به همينخاطر بهتر ديدم چند خطي راجع به اين باتري ها براي دوستان توضيح بدم...

در مورد شارژ كردن باتري هاي ليتيمي و نيكل كادميوم و يا در حالت كلي تر نيكل متال هيبريد بايد بگم كه هيچ كدومشون احتياج به شارژ بيش از تعيين شده ندارند حتي براي بار اول مگر اينكه محدوديت ساختي در توليد باتري وجود داشته باشه، يعني در حالت استاندارد هيچ باتري اي احتياج به زير شارژ گذاشتن بيشتر از زمانهاي ديگه ي استفاده نداره چون سيستمي در درون تمامي شارژرها قرار داده شده است كه وقتي ولتاژ باتري به يك حد تعريف شده ميرسه، جريان ورودي به باتري را قطع ميكنه حالا چه بخواهيد دستگاه توي شارژ بمونه با نمونه، به هر حال جريان ورودي به باتري قطع ميشه و بيش از حد شارژ نميشه....
البته اين گفته ي من يك شرط داره و اون هم اينه كه اگر در كاتالوگ محصول گفته شده باشه بايد بيش از زمان مورد نظر براي دفعه ي اول شارژ بشه كه ااين هم دليلش نوع فرآيند ساخت باتري ست كه در فرآيند توليد اون باتري اعمال شده است...

در مورد مدت زمان استفاده بايد بگم كه عمر باتري هاي ليتيمي ار كادميومي بسته بندي شده بيشتره كه بين 300 تا 1000 سيكل شارژ و دشارژ كامل را ميتونند تحمل كنند. ولي باتري هاي نيكل-كادميومي دو دسته هستند، بسته بندي شده و غير بسته بندي شده، بسته بندي شده همانند باتري هاي گوشي هاي تلفن و غير بسته بندي شده همانند باتري هاييست كه توي پالايشگاهها و مراكز صنعتي استفاده ميشوند و شكل باتري هاشون مثل باتري هاي اسيد-سرب اتوموبيل هاست. اين باتري هاي بسته بندي شده بعد از طي سيكل هاي توصيه شده، كارايي خود را از دست ميدهند و بايد كلا تعويض گردند ولي باتري هاي غير بسته بندي شده، با تعويض الكتروليت ميتوان دوباره از آنها استفاده كرد.

درمورد شارژ كردن بايد بگم كه باتري هاي ليتيمي در هر زمان مي توان آنها را شارژ كرد حتي اگر فقط يك درصد از باتري استفاده شده باشه. ولي باتري هاي نيكل-كادميومي اينگونه نيستند ودرحالت دشارژ كامل بايد آنها را شارژ كرد وگرنه ظرفيت خودرا از دست ميدهند. ميزان از دست دادن بظرفيت هم به اين صورته كه اگر 40 درصد باتري دشارژ شده باشه، بعد از شارژ كردن باتري، از اون 60 درصد باقيمانده از مرحله ي قبل ديگه نميتونيد استفاده كنيد و فقط از 40 درصد شارژ شده ي جديد ميتونيد استفاده كنيد كه اين يك محدوديت استفاده از باتري هاي نيكل-كادميومي است كه دليلش هم ساختار شبكه اي و نوع قرار گيري يونهاي آن در ساختار شبكه است. به همين جهت بر روي شارژرهاي جديد اين باتري ها، مداري تعبيه شده است كه درصورت تشخيص دشارژ نبودن كامل باتري (از روي ولتاژ باتري ميفهمد)، باتري را اگرچه به شارژر وصل كرده ايد وليكن شارژ صورت نميگيرد و به شما نشان ميدهد باتري شارژ شده!!!

درمورد مدت زمان استفاده هم هر دو باتري فقط به سيكل هاي شارژ و دشارژ بستگي دارند ونه به مدت زمان استفاده، البته اگر در هريك از باتري ها از مواد خوب استفاده نشده باشه، با مدتي كار نكشيدن از باتري، و تجزيه ي الكتروليت كه در اينگونه باتري ها اصولا ناپايدار هستند، ظرفيت باتري رو به افول گذاشته و كم كم غير قابل استفاده ميشه حتي اگر تعداد سيكلهاي مورد استفاده خيلي كم باشه....

خلاصه اينكه:
بهتره قبل از شارژ كردن هر باتري قابل شارژي، كاتالوگ تك صفحه اي آنرا خواند تا متوجه شد احتياج به شارژ بيشتر هست يا نه؟!!!

dark fear
08-11-2009, 19:36
بچه ها گوشی باحالیه
فقط الان تو کف اون GPS اش هستم
ضمنا اون نرم افزار JUGGING BODY اگه اشتباه نکنم ،چراغ PLAY اش سبز نمیشه چرا ؟؟؟؟:41:
چرا باید حدود یکی دو دقیقه وایسی تا موقعیوتتو شناسایی کنه .. اگه دیواری چیزی دور و برت نباشه
سریع تر شناساییت میکنه
ولی چرا سبز میشه خیلی هم خوب کار میکنه :10:

dark fear
08-11-2009, 19:42
من چندتا پروژه ي درسي در مورد باتري هاي شارژي داشتمو يك جورهايي زمينه ي كاري من هم همين باتري هاي ليتيمي است به همينخاطر بهتر ديدم چند خطي راجع به اين باتري ها براي دوستان توضيح بدم...
.
.
.
خلاصه اينكه:
بهتره قبل از شارژ كردن هر باتري قابل شارژي، كاتالوگ تك صفحه اي آنرا خواند تا متوجه شد احتياج به شارژ بيشتر هست يا نه؟!!!

ممنون .. توضیحات کامل و حرفه ای بود
اما اگه اینجوره پس چرا من میبینم :
مثلا من و یکی از دوستام w810 داشتیم .. من هیچ وقت بی موقع شارژ نمیکردم .. تا وقتی دشارژ نمیشد
به شارژ نمیزدم و ...
اما دوستم چرا
بعد از مدتی باتری اون خیلی ضعیف شد .. مثلا من 3-4 روز یبار شارژ میکردم اون هر روز! درصورتی که استفاده اون
از من خیلی بیشتر نبود
به نظرت چیزی هست که باتریای لیتیومی رو ضعیف کنه ؟

pooria.rio
08-11-2009, 19:46
بچه ها بی معرفت شدینااااااااا

اولا که gps آقا پاییز کار نکرد
من نقشه ی تهران رو که میخوام لود کنم یه صفحه ی مشکی کیاد میزنه: loading map
و همینجوری روش میمونه که باید بیخیال شم
ضمنا jogging body رو هم نگفتین
ثالثا یکی این صفحه رو نگاه کنه بگه چجوریه ؟؟؟؟؟؟

pooria.rio
08-11-2009, 19:48
چرا باید حدود یکی دو دقیقه وایسی تا موقعیوتتو شناسایی کنه .. اگه دیواری چیزی دور و برت نباشه
سریع تر شناساییت میکنه
ولی چرا سبز میشه خیلی هم خوب کار میکنه :10:

واسه من میزنه failed to setup gps connection :13:

dark fear
08-11-2009, 20:07
واسه من میزنه failed to setup gps connection :13:

حتما جای کوری ایستادی .. برو یه جای سر باز :31:

pooria.rio
08-11-2009, 20:16
حتما جای کوری ایستادی .. برو یه جای سر باز :31:
چشم آب نمیخوره

:41:

dark fear
08-11-2009, 20:31
من خودم بارها ازش استفاده کردم .. حتی تو جاده .. تو ماشین روشنش کردم
بعد از نیم ساعت گفت 1000 کیلوکالری سوزوندی :31:

pooria.rio
08-11-2009, 20:36
من خودم بارها ازش استفاده کردم .. حتی تو جاده .. تو ماشین روشنش کردم
بعد از نیم ساعت گفت 1000 کیلوکالری سوزوندی :31:

اینو باحال اومدی :38:

Michael Ropy
08-11-2009, 20:58
بچه ها میگم یه چیزی، مثل اینکه تو جعبه رنوار یک عدد رم 8 گیگ همراهش هست! که توی بسته های ایران نیست!

چیزی که جی اس ام گفته:

Hot-swappable microSD card slot (ships with 8GB card)

حالا باید بیشتر تحقیق کنم! :دی

sdssh2037
08-11-2009, 23:37
دوستان سلام.
اصلاً کسی تابحال تونسته از GPS گوشی رنوارش برای نقشه های شهرهای ايران استفاده کنه؟
من TrekBuddy رو روی گوشی سونی اريکسونم نصب کردم، بی درنگ و بدون هيچ سوالی نقشه رو Load ميکنه.
ولی رو رنوار بعد از کلی سوال روی Loading Map گير ميکنه!:5:

راستی almgti_79 عزيز! ضمن تشکر فراوان از شما، اين EFS_RC2 رو دو بار دانلود کردم همش موقع نصب ميگه:
Some installation Files are corupt
Please download a fresh copy and retry installation
انگار قسمت نيست ما به داخل رنوارمون دسترسی پيدا کنيم.

almgti_79
09-11-2009, 00:48
دوستان سلام.
اصلاً کسی تابحال تونسته از GPS گوشی رنوارش برای نقشه های شهرهای ايران استفاده کنه؟
من TrekBuddy رو روی گوشی سونی اريکسونم نصب کردم، بی درنگ و بدون هيچ سوالی نقشه رو Load ميکنه.
ولی رو رنوار بعد از کلی سوال روی Loading Map گير ميکنه!:5:

راستی almgti_79 عزيز! ضمن تشکر فراوان از شما، اين EFS_RC2 رو دو بار دانلود کردم همش موقع نصب ميگه:
Some installation Files are corupt
Please download a fresh copy and retry installation
انگار قسمت نيست ما به داخل رنوارمون دسترسی پيدا کنيم.

دوست عزيز دمشكلتون اينه كه كامل نتونستيد فايل را دانلود كنيد و وسط دانلودتون قطعي پيش آمده با اينحال دوباره براتون آپ كردم از لينك زير استفاده كنيد:

almgti_79
09-11-2009, 01:16
ممنون .. توضیحات کامل و حرفه ای بود
اما اگه اینجوره پس چرا من میبینم :
مثلا من و یکی از دوستام w810 داشتیم .. من هیچ وقت بی موقع شارژ نمیکردم .. تا وقتی دشارژ نمیشد
به شارژ نمیزدم و ...
اما دوستم چرا
بعد از مدتی باتری اون خیلی ضعیف شد .. مثلا من 3-4 روز یبار شارژ میکردم اون هر روز! درصورتی که استفاده اون
از من خیلی بیشتر نبود
به نظرت چیزی هست که باتریای لیتیومی رو ضعیف کنه ؟

دوست عزيز خيلي از عوامل برروي قدرت باتري تاثيرگذارهآ از جمله ميزان شدت دشاژ كردن باتري، كه هرچقدر شدت دشارژ شدن بيشتر باشه ، عمر باتري كاهش پيدا ميكنه
يكي ديگه از عوامل، دماي كاريه باتريست، دما اگر از يك حدي بالاتر بره يا پايينتر بياد، الكتروليت باتري شروع به تجزيه ميكنه و يا ساختار شبكه ي الكتروليت بهم ميريزه واين هم باعث كاهش ميزان ذخيره سازي انرژي ميشه، حساسيت به دما حتي در چند درجه هم ميتونه اين عاملو بوجود بياره.
از عوامل ديگه ي تاثيرگذار خود گوشيه، عوامل سخت افزاري يك گوشي با گوشي ديگه با وجود همنوع بودن متفاوته كه خود باعث تاخير در شارژ يا شارژ كامل يا ... شود.
يكي از احتمالهايي هم كه وجود داره مواد استفاده شده درون خود باتري هاست، كوچكترين ناخالصي در مواد الكترليت باعث كاهش عمر باتري ميشه. تاجاييكه ميدونم باتريهاي سوني اريكسون ساخت كشور چينه و اين خودش باعث ابهامه كه جنس چيني شانسيه!!!

من تابحال خودم 4 تا گوشي در 8سال داشتم كه همه الجي بودند و باتري هاشون هم ساخت كره بوده و در مورد شارژ كردن هم زياد مراعات باتري را نميكنم (بر اساس چيزهايي كه ميدونم مراعات كي شارژ كردن و ... را نميكنم) ولي هيچكدومشون مشكل باتري برام ايجاد نكردند فقط مراقب هستم كه شدت دشارژ باتري گوشيم بالا نباشه؛ باتري ها به شدت دشارژ بالا خيلي حساسند (البته باتري هاي ليتيومي بيشتر حساسند) حتي تا جاييكه اگر چندين بار (در حدود 5-20) بار گوشيتونو با شدت دشارژ كنيد، عمر باتري به زير 40% كاهش پيدا ميكنه....

درضمن توجه داشته باشيد كه گوشي وقتي تشخيص داد باتري به ميزان ولتاژ خاصي رسيده، ديگه نميذاره باتري شارژ بشه كه دراينصورت ظرفيت باتري به حد نهايي نرسيده اين هم يك دليل ديگه است كه به سخت افزار خود گوشي مربوطه و ميتونه با كوچكترين عيبي كه شايد در كار گوشي هيچ نقصي ايجاد نكنه باعث افت انرژي باتري بشه.

يك نكته ي ديگه هم نوع شارژ كردن گوشيه، باتري بايد با يك جريان ثابت شارژ بشه، هرچقدر ميزان ولتاژ ورودي به باتري كمتر باشه يا بعبارتي نرخ شارژ پايينتر باشه، عمر باتري بيشتره. مثلا اگر با پورت يو اس بي سالم كه جريان آن تلورانس كمي داره باتري شارژ بشه از شارژر معمولي گوشي خيلي بهتر عمل ميكنه، همونطور كه ميدونيد وقتي با كام يك گوشي شارژ ميشه حداقل زمان مورد شارژ دوبرابر زمانيست كه با شارژر خود گوشي شارژ ميشه و اين يعني شارژ كاملتر...البته همونطور كه گفتم بايد مطمئن بود پورت هاي يو اس بي مشكل خاصي نداشته باشند و تلورانس جريان خروجي يو اس بي ها خيلي كم باشه...

البته دلايل ديگه هم هست كه ميتونه تاثيرگذار باشه ولي چيزهايي كه الان به ذهنم رسيد را براتون گفتم..

djmerikhi
09-11-2009, 08:30
دوست عزيز آقا پوريا اگر در فضاي باز باشي بعد از 1-2 دقيقه چراغ اتصال به ماهواره سبز ميشه و gps شما به كار ميافتد ....
اما در مورد نصب برنامه براي استفاده از نقشه هاي ايران با GPS بايستي از نرم افزاري به نام Trak buddy استفاده كنيد كه توي صفحات 30 به بعد فكر كنم لينكش باشه ولي متاسفانه بنده نتونستم استفاده كنم ولي بقيه دوستان توانسته اند استفاده كنند اميدوارم شما هم جزو اونها باشيد .....

راستي جواب نداديد كس تونسته روي اين گوشي هم تم بريزه يا نه !!!!

pooria.rio
09-11-2009, 15:26
دوست عزيز آقا پوريا اگر در فضاي باز باشي بعد از 1-2 دقيقه چراغ اتصال به ماهواره سبز ميشه و gps شما به كار ميافتد ....
اما در مورد نصب برنامه براي استفاده از نقشه هاي ايران با GPS بايستي از نرم افزاري به نام Trak buddy استفاده كنيد كه توي صفحات 30 به بعد فكر كنم لينكش باشه ولي متاسفانه بنده نتونستم استفاده كنم ولي بقيه دوستان توانسته اند استفاده كنند اميدوارم شما هم جزو اونها باشيد .....

راستي جواب نداديد كس تونسته روي اين گوشي هم تم بريزه يا نه !!!!

عزیز فضای باز امتحان نکردم
ایشالله فردا
در مورد trak buddy هم ریختمش اما من هم مثه شما نتونستم استفاده کنم

pooria.rio
09-11-2009, 15:30
دوست عزيز خيلي از عوامل برروي قدرت باتري تاثيرگذارهآ از جمله ميزان شدت دشاژ كردن باتري، كه هرچقدر شدت دشارژ شدن بيشتر باشه ، عمر باتري كاهش پيدا ميكنه
..

دوست خوبم ببخشیدا میشه بگی دشارژ یعنی چی ؟
دقیقا واسم توضیح بده که شیر فهم بشم :46:

Michael Ropy
09-11-2009, 17:29
دوست خوبم ببخشیدا میشه بگی دشارژ یعنی چی ؟
دقیقا واسم توضیح بده که شیر فهم بشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دشارژ یعنی شارژ خالی کنه همین!

09-11-2009, 19:02
درود بر دوستان گرامی

ترک بادی روی فریمور جدیدم هم به خوبی کار کرد

پوریا جان، مشکل سوال پرسیدن رو که خیلی وقته حل کردیم
:13:
djmerikhi عزیز، (شرمنده، اسمت رو نمیدونم)؛ مشکل از فریمور نیست، میخوای یه دور طریقه نصب کردنم رو بگم، ببینیم مشکل از کجاست ؟! ، هر چند روش همونه که پیشتر هم با دوستان استفاده میکردیم

دوستان راست میگند، یه لینکی از Theme بدید تا ببینیم میشه که فرجی بشه یا نه ؟!
:21:

پیروز باشید

pooria.rio
09-11-2009, 22:33
دشارژ یعنی شارژ خالی کنه همین!

یعنی نباید بزاریم کامل خالی بشه ؟؟؟؟؟؟:3:

pooria.rio
09-11-2009, 22:35
درود بر دوستان گرامی

ترک بادی روی فریمور جدیدم هم به خوبی کار کرد

پوریا جان، مشکل سوال پرسیدن رو که خیلی وقته حل کردیم

پیروز باشید

من فرمویرم ورژن f هستش
اما نمیتونم از این ترک بادی استفاده کنم

بچه ها من اکباتانم
کی میتونه بیاد به من کمک کنه این ترک بادی رو را بندازیم ؟؟؟؟:exclamati

Michael Ropy
10-11-2009, 06:46
یعنی نباید بزاریم کامل خالی بشه ؟؟؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نمی دونم توضیحات آقای almgti رو بخونید، جاهایی که گفته دشارژ یعنی شارژ خالی کردن و... :10:

djmerikhi
10-11-2009, 07:40
آقا پوريا اگر توانستي هماهنگي به عمل بياوري براي نصب ترك بادي يه پيام بده بنده هم مزاحم بشم واقعا ديگي از نصب و پاك كردن هر چند وقت يكبار اين نرم افزار خسته شدم ....

راستي شما يه ادرسي داده بوديد كه در آن در مورد چگونگي تغييرات در ويدچت اين گوشي صحبت كرده بود ولي ميشه گفت انگار اون شخصي كه اون را ميگه داره در مورد سيستم عامل گوشي ما و سامسونگ صحبت مي كنه چون 80 درصد مقاله هيچ ارتباطي با گوشي رنيور نداره ....شايد هم سيستم عامل يا ورژن خاصي باشه كه متاسفانه در ايران نيست ..

pooria.rio
10-11-2009, 11:23
آقا پوريا اگر توانستي هماهنگي به عمل بياوري براي نصب ترك بادي يه پيام بده بنده هم مزاحم بشم واقعا ديگي از نصب و پاك كردن هر چند وقت يكبار اين نرم افزار خسته شدم ....

راستي شما يه ادرسي داده بوديد كه در آن در مورد چگونگي تغييرات در ويدچت اين گوشي صحبت كرده بود ولي ميشه گفت انگار اون شخصي كه اون را ميگه داره در مورد سيستم عامل گوشي ما و سامسونگ صحبت مي كنه چون 80 درصد مقاله هيچ ارتباطي با گوشي رنيور نداره ....شايد هم سيستم عامل يا ورژن خاصي باشه كه متاسفانه در ايران نيست ..

آقا این سایت معتبره فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه مقاله هاش
حالا باز هم تامل کنین شاید مشکل حل شد.

mahmoodtaker
10-11-2009, 16:58
حرف خیلی از بچه های این تایپیک برای من مثل سند میمونه
به نظر شما ال جی رنوار بهتره یا سونی اریکسون w995؟
البته در دوربین رنوار برتری داره،پس سر دوربین دیگه بحث نکنید

Michael Ropy
10-11-2009, 19:46
خوب دوربین رو بیخیال میشم،

توی ال سی دی، رنوار یه 0.4 اینچ بزرگتره و تاچ هست و رزولوشن بیشتری داره.

توی صدا که فکر میکنم w995 بهتره (تست نکردم) ولی رنوار رو میدونم توی هدست صدای خیلی خوبی داره، توی اسپیکر هم معمولی.

جنس بدنه ی رنوار خیلی عالیه و به این راحتی ها داغون نمیشه، w995 رو نمی دونم! :دی

عمر باتری w995 خوب بیشتره.

رنوار به صورت پیشفرض قابلیت پخش DivX و XviD و همچنین خواندن فایل های آفیس رو داره که w995 نداره.

سرعت کار با منو ها رو نمی دونم، ولی فکر نمی کنم فرق آنچنانی بکنن.

fanoos1
10-11-2009, 20:00
دیگه تعصبی به قضیه نگاه نکنید دیگه!
w995 یه چیز دیگست. نسبت به رنوار واقعا برتره.

Michael Ropy
10-11-2009, 20:08

کدوم تعصب من مقایسه کردم فقط!!!!!

Vamp!r3
10-11-2009, 20:12

حسین گرفتم......منظورش از اینکه گفته W995 یه چیز دیگست.........منظورش اینه سونیه نه الجیه........:31:
میگم میشه بگید کجاش تعصبی برخور کرده؟.........
راستی یه سوال..........تعریف شما از تعصب چیه؟........طرفداری از یه چیز برتر از چیزی که شما دوست دارید؟..........

pooria.rio
10-11-2009, 20:22
بچه ها این جا رو یه نگاه بندازین
ببینین سر ساسونگ 8 مگا چه دعواهایی که نشده :دی
قدر این رنوار عزیز رو بدونیم !!!!

pooria.rio
10-11-2009, 20:28
شما فک میکنی w995 بهتره
با توضیحات هم که راضی نمیشی
خوب برو بخر دیگه

dark fear
10-11-2009, 22:37

شما چرا میخای یه موضوع رو وقتی بیان کنی جوری حرف میزنی که داری یه چیز بدیهی رو میگی که
همه میدونن ؟:31:
دوست عزیز یکم منطقی باش .. چه سودی به من و شما میرسه اگه مردم برن w995 یا رنوار یا ...
بخرن ؟ لطفا تنها هدفت کمک به بقیه باشه :10:
-
بین این دو گوشی ..
دوربین که به کنار .. همه میدونن :31: (همین یه پوئنه .. فکر نکنید میگیم به کنار ینی مهم نیست)
ظاهر : سلیقه ای
کیفیت ساخت : من هیچوقت خاطره خوبی از کیفیت ساخت سونی اریکسون نداشتم .. با w810 و k800
هم کار کردم
امکانات جانبی : انصافا w995 هیچی نداره نسبت به رنوار .. (پخش فرمت های مختلف و ...)
صدا : من تاپیک w995 رو قبلا خوندم .. این گوشی بلندی صدای کمی داره .. چه تو اسپیکر
چه تو هندزفری
-
میشه برتری w995 رو بگید ؟ :46:

omg77
11-11-2009, 01:30
دوست خوب سلام
من در تحلیل این گوشی در سایت gsm.ir خوندم که عمر باطری این گوشی کمه ، همچنین فلاش زنونش در حد فلاش زنونای دیگه نیست و عیب دیگه اینکه در عکس هایی که می گیره ، لبه هارو کش میده .
شما که با این گوشی کار کردی بگو واقعاً این عیوب درستن ؟ در ضمن سیستم عامل این گوشی چیه ؟

Michael Ropy
11-11-2009, 06:43
در ضمن سیستم عامل این گوشی چیه ؟

سیستم عامل نداره و پلتفرم جاوا با اینترفیس فلش داره.

fanoos1
11-11-2009, 10:30
وفتی میگم تعصبی نگاه میکنید بدتون هم میاد!!!جناب dark fear که واقعا تعصبی نگاه میکنه.میگه مگه w995 چه برتری داره؟!!!
از نظر کیفیت ساخت باید بگم عزیز k800 رو هیچ وقت با w995 مقایسه نکن چون w995 بدنه ی تمام فلز داره.صفحه ی ضد خش داره.به صورت فابریک 8 گیگ رم داره.
درسته که رنوار فرمت های تصویری بیشتری رو ساپورت میکنه ولی w995 هم جی پی اس بسیار قوی به همراه مسیریاب Wayfinder داره عزیز
Walkman 4.0 player،w995 داره،از بازیهای بازی های حرکتی پشتیبانی میکنه،نرم افزارهای YouTube رو ساپورت میکنه،قابلیت کنترل گوشی و تعویض اهنگ با حرکات دست رو داره.
هیچ کدوم از اینا رو رنوار نداره
در ضمن باتریش هم بسیار سرتر از رنوار هست.

pooria.rio
11-11-2009, 19:41
وفتی میگم تعصبی نگاه میکنید بدتون هم میاد!!!جناب dark fear که واقعا تعصبی نگاه میکنه.میگه مگه w995 چه برتری داره؟!!!
از نظر کیفیت ساخت باید بگم عزیز k800 رو هیچ وقت با w995 مقایسه نکن چون w995 بدنه ی تمام فلز داره.صفحه ی ضد خش داره.به صورت فابریک 8 گیگ رم داره.
درسته که رنوار فرمت های تصویری بیشتری رو ساپورت میکنه ولی w995 هم جی پی اس بسیار قوی به همراه مسیریاب Wayfinder داره عزیز
Walkman 4.0 player،w995 داره،از بازیهای بازی های حرکتی پشتیبانی میکنه،نرم افزارهای YouTube رو ساپورت میکنه،قابلیت کنترل گوشی و تعویض اهنگ با حرکات دست رو داره.

عزیز رنوار گوشی تاچه ،ضمنا صفحش 3 اینچه،به همین دلیل که صفحه ی بزرگی داره و توی صفحه پر سنسوره طبیعیه که باطری زودتر خالی شه
اما واقعا باطریش خیلی بهتر از ویوتیه
من با استفاده ی زیاد حدود 3 روز کامل شارژ گرفتم
باورم نمیشد
ضمنا اینکه نشد شما اصلی ترین ویژگی این گوشی که دوربینش هست رو نادیده میگیری بعدش میای در مورد سری w سونی اریکسون که صدای قوی داره میگی که:صدای خیلی خوبی داره و واکمن پلیر داره
واقعا منطقیه ؟؟؟؟
شما داره ویژگی اصلی رنوار رو نادیده میگیری و ویژگی اصلی w رو به رخش میکشی
رنوار هم از بازیهای حرکتی پشتیبانی میکنه،چون سنسور حرکتی داره و آتو روتیت
کیفیت صفحه نمایشش واقعا بالاست ،مخصوصا رو حالت عکس چون black تصویر رو زیاد میکنه با فیلترهای خاص خودش و عکس رو با وضوح و contrast خیلی بالایی نشون میده
این گوشی هم به صورت فابریک هم نرم افزار خود youtube و هم google رو داره
بازم اگه مسئله ای بود در خدمتم

pooria.rio
11-11-2009, 19:43
دوست خوب سلام
من در تحلیل این گوشی در سایت gsm.ir خوندم که عمر باطری این گوشی کمه ، همچنین فلاش زنونش در حد فلاش زنونای دیگه نیست و عیب دیگه اینکه در عکس هایی که می گیره ، لبه هارو کش میده .
شما که با این گوشی کار کردی بگو واقعاً این عیوب درستن ؟ در ضمن سیستم عامل این گوشی چیه ؟

فلاشش خیلی هم خوبه(البته اگه تنظیمات رو درست اعمال کنی ،روی حالت اتو جالب نیست)
من قبلا ویوتی داشتم فلشش مثل همونه
تو فایرور ورژن جدیدش مشکل کشیدن عکس ها هم حل شده
سیستم عاملش هم جاوائه
اما از فایل های office و pdf پشتیبانیه کامل میکنه که توی گوشی های جاوا کمه

dark fear
11-11-2009, 19:52
دوست خوب سلام

من صفحات قبل عکسای زیاید گذاشتم .. خودت نگاه کن و قضاوت کن :10:

ببخشیدا منظور بدی ندارم ولی از قدیم گفتم کافر همه را به کیش ... :31:
من از مباحثه بدم نمیاد :10: شما هرچی میخای بگو من تا اونجایی که به نظرم منطقی برسه جواب
میدم
این پست یکم طولانی خواهد شد از همه معذرت میخام

درمورد مسائلی که مطرح کردی : اولا من نگفتم کیفیت ساختش پایینه :46: من فقط گفتم خاطره بدی
دارم :13: اصلا نمگیم کیفیت ساختش خوبه یا بد چون بش دست نزدم .. (با پیکسون کار کرده بودم
که نظر دادم :46:) ولی فکر کنم دیگه تعصبی ترین فن های سونی (که یکیش خودم بودم) هم قبول
دارن کیفیت ساخت گوشیای سونی اریکسون نسبت به بقیه برند ها کمی ضعیفتره.. البته به صورت
کلی میگم ... باز تکرار میکنم درباره w995 ممکنه صدق نکنه
دوما گمون نکنم بدنش تمام فلز باشه اگه باشه که عیبه چون امواج مغناطیسی و آهنربایی
روش تاثیر منفی میذارن
وگرنه قسمتی از بدنه رنوار هم فلزیه
صفحه ضد خش هم بیشتر یه جنبه تبلیغاتی هستش .. البته مهم نیست با یه کاور درس حسابی
حله
رم 8 فابریک هم که برتری نیست:19: واسه رنوار هم میشه خرید :31:
تاحالا که هیچکدوم ازجیزایی که فرمودید برتری محسوب نمیشده
gps قوی ؟:31: ازون حرفا بودا .. مگ شما مقایسش کردی با بقیه گوشیا و دیدی قوی تر بوده ؟
خوب رنوار هم گوگل مپ داره
walkman 4 که مزیت نیست .. یه اسم تجاری-تبلیغالتیه .. درواقع اسم موزیک پلیرشه .. رنوار
درعوض دالبی موبایل داره درکل درمورد صدا عرض کردم خدمتت .. طبق گفته صاحبان گوشی بلندی
صدای w995 چه تو اسپیکر چه تو هندزفری کمه پس واکمنو بیخیال
رنوار هم بازیای همراه با شتاب سنج داره :19:
رنوار هم از یوتیوب پشتیبانی میکنه :5:
تنها نکته ای که گفتی و درست بود همین قابلیت تعویض آهنگ با حرکت دسته .. باشه واسه
شادی روح شهدا هم که شده اینو یه برتری حساب میکنیم :31: (ولی انصافا از اونایی که این گوشیو
دارن بپرس .. چندبار اینجوری آهنگ عوض کردن ؟ :46:)
-
رفیق (اسم شریفت ؟:10:) بهتر بود قبل از اینکه زود قضاوت کنی حداقل یه سرچی میکردی قابلیت های
رنوار رو میشناختی :10: ببین .. تمام چیزایی که گفتی اشتباه بود
-
بازم یاداوری میکنم .. هیچ سودی به من و شما نمیرسه که کسی رنوار بخره یا هر گوشی
دیگه ای .. من هیچوقت از تعصب و متعصب خوشم نمیومده
-
یبار دیگه حرف خودتو یاد آوری میکنم :
w995 که از رنوار خیلی سرتره
-
حالا یه مقایسه کوچولو :
مزایای رنوار : دوربین عکسبرداری و فیلمبرداری خیلی بهتر
صفحه نمایش خیلی بزرگتر و لمسی
صدای هندزفری بهتر
پخش انواع فرمت های صوتی-تصویری و فایل های متنی (آفیس و pdf و ...)
حالا w995 :
فقط همون امکان تعویض آهنگ با حرکت ...

به نظرت وقتی آدم اینقدر هزینه میکنه .. دوربین و اینچیزا واسش مهمتره یا امکان تعویض آهنگ بوسیله
حرکت ؟

-
به نظر من تو این رنج قیمت رنوار و s8300 بهترین انتخاب ها هستن و هرکدوم رو بگیرید پشیمون نمیشید :10:
من خودم خیلی مردد بودم و آخرش الله بختکی رنوار گرفتم :31:

Michael Ropy
12-11-2009, 08:22
آقایون یه چیز مهم رو یادتون رفت!

رنوار الان با گارانتی کامتل 335 تومنه! ولی W995 با گارانتی اصلی اگه اشتباه نکنم حدود 400 هست!!

mahmoodtaker
13-11-2009, 09:49
من و دوستانم میخواهیم این گوشی رو بخریم.واقعا به نسبت پولی که داریم میدیم گوشی فوق العاده ای هست.فقط چند نکته هست که مارو از خرید نهی میکنه! و مارو تشویق به خرید محصولات نوکیا یا سامسونگ میبره.
1-رنوار محصول شرکت ال جیه! نه که بگم ال جی شرکت خوبی نیستا درسته که ال جی در سطح بین المللی معتبر هست ولی خدمات پس از فروش موبایل های ال جی در ایران ضعیفه!ادم با خودش میگه اگه موبایلم خراب ش یا از اول مشکلی داشت ولی نتونستم تعمیرش کنم چیکار کنم!
2-رنوار تمام لمسیه!درسته که گوشی های تمام لمسی مثل ویوتی فروش بالایی در جهان داشتند ولی باید قبول کرد که مقاومت ال سی دی این گوشی ها نسبت به فشار و ضربه کمتر از بقیه ی گوشیهاست.مخصوصا هزینه ی تعمیر!
3-رنوار تقریبا از چند وقت دیگه یه گوشی قدیمی محسوب میشه و ممکنه ال جی تصمیم بگیره این گوشی رو دیگه تولید نکنه و این یعنی افت شدید قیمت این گوشی!
اامیدوارم اگه حرفام درست نیست دوستان منو توجیح کنند.
ممنونم

pooria.rio
13-11-2009, 10:40
من و دوستانم میخواهیم این گوشی رو بخریم.واقعا به نسبت پولی که داریم میدیم گوشی فوق العاده ای هست.فقط چند نکته هست که مارو از خرید نهی میکنه! و مارو تشویق به خرید محصولات نوکیا یا سامسونگ میبره.
1-رنوار محصول شرکت ال جیه! نه که بگم ال جی شرکت خوبی نیستا درسته که ال جی در سطح بین المللی معتبر هست ولی خدمات پس از فروش موبایل های ال جی در ایران ضعیفه!ادم با خودش میگه اگه موبایلم خراب ش یا از اول مشکلی داشت ولی نتونستم تعمیرش کنم چیکار کنم!
2-رنوار تمام لمسیه!درسته که گوشی های تمام لمسی مثل ویوتی فروش بالایی در جهان داشتند ولی باید قبول کرد که مقاومت ال سی دی این گوشی ها نسبت به فشار و ضربه کمتر از بقیه ی گوشیهاست.مخصوصا هزینه ی تعمیر!
3-رنوار تقریبا از چند وقت دیگه یه گوشی قدیمی محسوب میشه و ممکنه ال جی تصمیم بگیره این گوشی رو دیگه تولید نکنه و این یعنی افت شدید قیمت این گوشی!
ممنونم

1-دوست عزیز گارانتی گوشی های ال جی ،HTC،سونی اریکسون و موتورولا در ایران رو شرکت پارس کامتل میده،پس هیچ فرقی نمیکنه که از بین این برندها کدومرو انتخاب کنی،چون بازم باید بری کامتل،گارانتیش هم بد نیست ،من ویوتی داشتم 100 تومان گرفتن مابه التفاوت بهم رنوار دادن،کدوم شرکت این کار رو میکنه ؟؟؟؟؟
فقط باید زبون خودشون رو بلد باشی تا بدونی چجوری باهاشون تا کنی
2-گوشی های تاچ بطور کلی طریف تر هستن و نیاز به مقاومت بیشتر داره ،اما بجاش همه چیز در دسترس شماست ،لذت وبگردی با این گوشی ها فوق العاده زیاده،بخصوص که رنوار WI-FI هم داره
3-رنوار حدود یک سال و 4ماهه که به بازار عرضه شده،اما تازه به قیمت واقعی خودش رسیده،و به تازگی داره فروشش میره بالا (طبق چیزایی که شنیدم ) میگم خدمتتون
ضمنا من که این گوشی رو گرفتم می بینم به جز سیستم عامل تمام چیزهایی که من میخوام رو داره ،پس دلیلی نمیبینم بخوا عوضش کنم،ضمنا به قول شما هم قیمتش بیفته،مگه ما فروشنده ایم که بترسیم ؟
ما میخوایم از گوشی استفاده کنیم و لذت ببریم که همه ی این ها رو رنوار براتون فراهم میکنه:27:

pooria.rio
13-11-2009, 10:43
راستی یه چیز جالببببببب
من رم توشیبایی که قبلا گرفته بودم رو (که روی ویوتی تیک میزد فیلم برداریش)
گذاشتم روی رنوار اینم تیک زد !
نمیدونم بگم ایراد از رمه ؟؟؟؟
بچه های رنوار دار واجب شد یکیتون رو ببینم ،هم برای این قضیه،هم برای TRAKBUDDY و هم برای ....
JOGGING BODY چون تو فضای باز هم امتحن کردم بازم کار نکرد !
لطفا هر کی میتونه کمک کنه

Michael Ropy
13-11-2009, 12:33

مگه فقط الجی فول تاچ میزنه! :دی الان همه ی شرکتها به فول تاچ رو آوردن: نوکیا x6 و n97 - سامسونگ: که خیلی داره!!! - سونی اریکسون: سری اکسپریا - موتورولا: دکست و مایل استون - اچ تی سی: ماشالله هر چی بگم کم گفتم!! :دی

dark fear
13-11-2009, 14:19
راستی یه چیز جالببببببب
بچه های رنوار دار واجب شد یکیتون رو ببینم ،هم برای این قضیه،هم برای TRAKBUDDY و هم برای ....
JOGGING BODY چون تو فضای باز هم امتحن کردم بازم کار نکرد !
لطفا هر کی میتونه کمک کنه

مشکل از رمه ... منم یه رم کلاس 4 دارم اینجوریه .. هرچی گشتم رم کلاس 6 نیافتم :13:

omg77
13-11-2009, 15:32
دوستان عزیزم . سیستم عامل گوشی kc910 چیه ؟ در ضمن فرق kc910 با kc910i در چیه ؟ این i اضافه چه فرقی می کنه ؟
و اینکه یک گوشی سیستم عامل دار چه مزیت هایی به بدون سیستم عامل داره ؟
واقعاً متشکرم . منتظر هستم

omg77
13-11-2009, 15:41
من یه جا خوندم این گوشی توی حذف نویز از عکس هایی که می گیره خیلی ضعیف عمل می کنه اما سامسونگ i8510 فوق العادست . نظر شما چیه ؟ من بین این دو گوشی موندم کدوکو انتخاب کنم . لطفاً راهنماییم کنید.

Michael Ropy
13-11-2009, 17:00
دوستان عزیزم . سیستم عامل گوشی kc910 چیه ؟ در ضمن فرق kc910 با kc910i در چیه ؟ این i اضافه چه فرقی می کنه ؟

اون بالا هم گفتم :دی سیستم عامل نداره، پلتفرم جاوا با اینترفیس فلش.

فرق مدل i هم در حافظه داخلی 1 یا 2 گیگ، اینترفیس بهتر در دوربین و بعضی خرده ریزه کاری ها هست.

Michael Ropy
13-11-2009, 17:01

سیستم عامل دار ها یکی از قابلیت های مهمشون نداشتن محدودیت و نصب هزاران برنامه هست! حافظه ی کانتکت ها بینهایت هست، مدیریت منابع سیستمیشون قویتره و...

omg77
13-11-2009, 17:04
و سوال آخر اینکه با اولویت دوربین و جی پی اس ، کدوم یک از گوشی های رینویر kc910 و innov8 رو توضیه می کنید ؟
اینطور که معلومه kc910 در جی پی اس مشکل داره .

pooria.rio
13-11-2009, 17:23
من یه جا خوندم این گوشی توی حذف نویز از عکس هایی که می گیره خیلی ضعیف عمل می کنه اما سامسونگ i8510 فوق العادست . نظر شما چیه ؟ من بین این دو گوشی موندم کدوکو انتخاب کنم . لطفاً راهنماییم کنید.

نههههههههههه
این رو جایییییی نگییییییی:31:
رنوار بعد از این که عکس رو میگیره وقتی میخوای ببینی با یه فیلتر خاص (مثل برنامه ی فتوشاپ) کنتراست عکس رو خیلی میبره بالا ،طوری که بدترین عکس ها توی رنوار به زیباترین عکس ها تبدیل میشه !!!!

pooria.rio
13-11-2009, 17:25
بچه ها کسی به من کمک نمیکنه واسه JOGGING BODY و TRAKBODY

pooria.rio
13-11-2009, 17:49
مشکل از رمه ... منم یه رم کلاس 4 دارم اینجوریه .. هرچی گشتم رم کلاس 6 نیافتم :13:

الان از چه مدل و مارکی استفاده میکنی که این مشکل رو نداری ؟

pooria.rio
13-11-2009, 17:51
بچه ها به این سایت نگاه بندازین ،بد نیستش

[

omg77
14-11-2009, 02:22
آقا pooria من موضوع نویز در عکس های kc910 رو از سایت های معتبری مثل جی اس ام آرنا خوندم . شما میگید به اون اعتماد کنم یا حرف شما ؟
در ضمن حتما به این سوال جواب بدید که منظورتون این بود که عکس ها رو باید با فتوشاپ تغییر داد تا نویزش حذف بشه ؟ من منظورم این بود که وقتی با اون عکس می گیری ، قبل از هر تغییری با فتوشاپ یا برنامه های دیگه ، خود عکس اولیه کیفیت داره یا نه ؟

Michael Ropy
14-11-2009, 08:31
خود عکس اولیه کیفیت داره یا نه ؟

بله یکی از با کیفیت ترین عکس هارو میگیره، شما اصلا امتیازات جی اس ام رو اگه جمع کنی میبینی بالاترین امتیاز رو داره رنوار...

pooria.rio
14-11-2009, 12:05
آقا pooria من موضوع نویز در عکس های kc910 رو از سایت های معتبری مثل جی اس ام آرنا خوندم . شما میگید به اون اعتماد کنم یا حرف شما ؟
در ضمن حتما به این سوال جواب بدید که منظورتون این بود که عکس ها رو باید با فتوشاپ تغییر داد تا نویزش حذف بشه ؟ من منظورم این بود که وقتی با اون عکس می گیری ، قبل از هر تغییری با فتوشاپ یا برنامه های دیگه ، خود عکس اولیه کیفیت داره یا نه ؟

دوست خوب من
عکس های رنوار خودشون به اندازه کافی کیفیت دارن،من منظورم این بود که سیستم نمایش عکس رنوار خیلی عالیه
یعنی به فزض شما یه عکس با pixon که خیلی بی کیفیته :31: میگیری
بعد بلوتوث میکنی
وقتی توی رنوار میبینی،خیلی کیفیتش فرق میکنه

dark fear
14-11-2009, 14:36
دوست عزیز .. نه به حرف gsm اعتماد کن نه به حرف ما :10:
بیا خودت ببین قضاوت کن من یه سری عکس گذاشتم میتونی ببینی .. 2تاشون هم تو نور اتاقه
یعنی جایی که باید نویز زیادی باشه .. یه عکس منظره هم تو نور کم هست :

نظر آقا پوریا هم درسته .. kc910 وقتی که عکس رو میخاد نشون بده با کیفیت تر از اونی نشون میده
که هست :10:

pooria.rio
14-11-2009, 16:05
بچه ها این jogging body منو هیچ کس درست نمیکنه ؟؟:42:

Michael Ropy
14-11-2009, 16:11
بچه ها من شاید به سرم زد رنوار بگیرم (البته الان نه......چند ماه دیگه :دی) البته تا اونموقع هزار تا چیز دیگه اومده! راستش یکی از دلایلش اینه که دوربین میخوام، هر چی فکر کردم گفتم بالاخره که تا 250-300 باید پای دوربین خرج کنم، خوب رنوار بگیرم که هم دوربین توپ داره هم هوار تا امکانات بیشتر از دوربین (زنگ زدن و اینترنت و موسیقی و....)

DariushGreat
14-11-2009, 16:38
سلام بر همگی
دو روز اینجا نبودم کتک کاری راه انداختین...؟! :31::27:
(یادم باشه یه گپ کاملا خودمانی :5: با مدیر سایت بزنم تا سرور سایت رو عوض کنه! اشکم در اومد تا لاگین شدم! :13:)

دوست خوب سلام

1. عمر باطریش بدک نیست :31:
2. درسته؛ فلاشر زنونش در قیاس با گوشی هایی مانند N82 ضعیفتر عمل می کنه. البته این به معنای کم قدرت بودن فلاشر نیست. پیشتر هم گفته بودم که سبک پاشش نور در N82 به گونه ای هست که نور رو به طور مساوی و یکنواخت پخش می کنه و باعث می شه که فلاشر به نظر آدم خیلی پرتوان و پر نور بیاد. اما برای رنوار به گونه ای هست که نور بیشتر به مرکز تابیده می شه تا لبه ها؛ به همین خاطر به نظر میاد توان نوری رنوار کمتره...
4. در رنوار به هیچ وجه کشیدگی عکس وجود نداره :46:

اوه! یه نمه آروم بابا!!! بزن روی ترمز که با هم بریم... :18:
این جور کله کردن و تند رفتن و توهین به اعضا آخر و عاقبتی نداره جز این که یه تخلف آبداره برات رد بشه. پس خودت رو کنترل کن! وگرنه باهات برخورد می کنم...:3:
برای این که فکر نکنی دارم جانبدارانه سخن می گم، باس بگم که گوشی خودم نوکیا N82 هست. پس با این حساب:
1. کیفیت برند سونی اریکسون همواره پایین تر از دیگر برند هاست. اما ممکنه که درباره این گوشی صدق نکنه... اما در کل می شه گفت که کیفیت ساخت رنوار بهتر از این گوشی هست
2. رم فابریک 8 گیگابایت داشتن هنر نیست؛ چون رنوار هم به طور فابریک رم 8 گیگ داره که متاسفانه پارس کامتل اون رو بر می داره! :13:
3. رنوار دارای یه GPS معمولی با یه دستیار GPS یا همون A-GPS هست. W995 هم همین طور. اون Way Finder ی که عرض می کنی یه چیزی توی مایه های نوکیا مپ ناویگیتر هست. به طور پیشفرض برای مدتی فعاله؛ سپس باس یه پول قلمبه بدی تا بتونی بخریش و تا هر وقت که خواستی داشته باشی. پس بود و نبودش هیچ فرقی به حالت نمی کنه...! :46: در ضمن؛ رنوار گوگل مپ داره و همچنین از برنامه های رهیاب فرمت جاوا پشتیبانی می کنه.
4. یادش بخیر... 25 سال پیش بود فکر کنم که سونی دستگاه واکمن رو داد بیرون... :8: هنوز هم کاتالوگ محصولات سونی سال 1985 رو دارم که گل سر سبدشون تلویزیون های ترینیترون و پروفیل، ویدئو پلیر و هندی کم های بتامکس ، سری ضبط صوت های پیشرفته که توانایی پخش CD های صوتی رو داشتن و دست آخر هم دو محصول مورد علاقه همه به ویژه جوانان یعنی واکمن و واچمن ( تلویزیون همراه )...
گلم؛ واکمن تنها یه نام تجاری هست! همین... البته نمی شه کیفیت پخش آهنگ های این نرم افزار رو انکار کرد؛ اما اگر بخوای با رنوار مقایسه کنی می شه گفت که رنوار هم با تکنولوژی دالبی موبایل یه رقیب سرسخت برای واکمن سونی اریکسون خواهد بود...
5. رنوار هم دارای برنامه های بازدید از سایت های فیس بوک و یوتیوب هست. W995 داره که داره! شاهکار که نکرده...! :دی بیشتر گوشی های امروزی دارن...
6. رنوار شتابسنج داره. یعنی این که هم چهره کاربریش با چرخش گوشی تغییر می کنه و هم این که از بازی های جاوای ویژه شتابسنج پشتیبانی می کنه. فقط توانایی تعویض آهنگ با حرکت دست رو نداره که این هم یه ویژگی نرم افزاریه...
7. آره... انصافا باطریش خیلی سرتر از رنواره...

من صفحات قبل عکسای زیاید گذاشتم .. خودت نگاه کن و قضاوت کن :10:

ببخشیدا منظور بدی ندارم ولی از قدیم گفتم کافر همه را به کیش ... :31:
من از مباحثه بدم نمیاد :10: شما هرچی میخای بگو من تا اونجایی که به نظرم منطقی برسه جواب
میدم
این پست یکم طولانی خواهد شد از همه معذرت میخام

درمورد مسائلی که مطرح کردی : اولا من نگفتم کیفیت ساختش پایینه :46: من فقط گفتم خاطره بدی
دارم :13: اصلا نمگیم کیفیت ساختش خوبه یا بد چون بش دست نزدم .. (با پیکسون کار کرده بودم
که نظر دادم :46:) ولی فکر کنم دیگه تعصبی ترین فن های سونی (که یکیش خودم بودم) هم قبول
دارن کیفیت ساخت گوشیای سونی اریکسون نسبت به بقیه برند ها کمی ضعیفتره.. البته به صورت
کلی میگم ... باز تکرار میکنم درباره w995 ممکنه صدق نکنه
دوما گمون نکنم بدنش تمام فلز باشه اگه باشه که عیبه چون امواج مغناطیسی و آهنربایی
روش تاثیر منفی میذارن
وگرنه قسمتی از بدنه رنوار هم فلزیه
صفحه ضد خش هم بیشتر یه جنبه تبلیغاتی هستش .. البته مهم نیست با یه کاور درس حسابی
حله
رم 8 فابریک هم که برتری نیست:19: واسه رنوار هم میشه خرید :31:
تاحالا که هیچکدوم ازجیزایی که فرمودید برتری محسوب نمیشده
gps قوی ؟:31: ازون حرفا بودا .. مگ شما مقایسش کردی با بقیه گوشیا و دیدی قوی تر بوده ؟
خوب رنوار هم گوگل مپ داره
walkman 4 که مزیت نیست .. یه اسم تجاری-تبلیغالتیه .. درواقع اسم موزیک پلیرشه .. رنوار
درعوض دالبی موبایل داره درکل درمورد صدا عرض کردم خدمتت .. طبق گفته صاحبان گوشی بلندی
صدای w995 چه تو اسپیکر چه تو هندزفری کمه پس واکمنو بیخیال
رنوار هم بازیای همراه با شتاب سنج داره :19:
رنوار هم از یوتیوب پشتیبانی میکنه :5:
تنها نکته ای که گفتی و درست بود همین قابلیت تعویض آهنگ با حرکت دسته .. باشه واسه
شادی روح شهدا هم که شده اینو یه برتری حساب میکنیم :31: (ولی انصافا از اونایی که این گوشیو
دارن بپرس .. چندبار اینجوری آهنگ عوض کردن ؟ :46:)
-
رفیق (اسم شریفت ؟:10:) بهتر بود قبل از اینکه زود قضاوت کنی حداقل یه سرچی میکردی قابلیت های
رنوار رو میشناختی :10: ببین .. تمام چیزایی که گفتی اشتباه بود
-
بازم یاداوری میکنم .. هیچ سودی به من و شما نمیرسه که کسی رنوار بخره یا هر گوشی
دیگه ای .. من هیچوقت از تعصب و متعصب خوشم نمیومده
-
یبار دیگه حرف خودتو یاد آوری میکنم :
w995 که از رنوار خیلی سرتره
-
حالا یه مقایسه کوچولو :
مزایای رنوار : دوربین عکسبرداری و فیلمبرداری خیلی بهتر
صفحه نمایش خیلی بزرگتر و لمسی
صدای هندزفری بهتر
پخش انواع فرمت های صوتی-تصویری و فایل های متنی (آفیس و pdf و ...)
حالا w995 :
فقط همون امکان تعویض آهنگ با حرکت ...

به نظرت وقتی آدم اینقدر هزینه میکنه .. دوربین و اینچیزا واسش مهمتره یا امکان تعویض آهنگ بوسیله
حرکت ؟

-
به نظر من تو این رنج قیمت رنوار و s8300 بهترین انتخاب ها هستن و هرکدوم رو بگیرید پشیمون نمیشید :10:
من خودم خیلی مردد بودم و آخرش الله بختکی رنوار گرفتم :31:

گزینشت بد بوده محمد جان؟ تنها بدی این گوشی نداشتن سیستم عامل سیمبین هست که باس ال جی رو بخاطرش خفه کرد! :13: اگه سیمبین می داشت که دیگه در خط تولید امنیا HD تخته می شد... :5: حیف که نداره... :41:

ممنونم

قربونت... تو که خودت توجیح هستی دادا! :دی نیازی به توجیح شما نیست! :46:

راستی یه چیز جالببببببب

گلم من که گفتم. بهترین رم برای گوشی های امروزی به ویژه ال جی، رم های کلاس 6 هستن. رم های کلاس پایین تر معمولا یه همچین مشکلاتی رو برای گوشی ایجاد می کنن... :46:

واقعاً متشکرم . منتظر هستم

1. رنوار فاقد سیستم عامل و دارای پلتفرم جاوا هست.
2. فرق KC910 با KC910i در چهره کاربری به ویژه در بخش دوربین، بهبود سرعت گوشی و حافظه درونی 1 گیگابایتی هست
3. مزیت های گوشی های سیستم عامل دار نسبت به گوشی های بدون سیستم عامل این هست که دست برنامه نویس ها برای ساخت برنامه برای گوشی های دارای سیستم عامل بازتره. از همین رو بهترین و کامل ترین برنامه ها رو می شه براشون نوشت. و دیگه این که امکانات این گوشی ها بیشتر بوده و سیستم عامل از حداکثر توان سخت افزاری بهره می گیرن. در حالی که در پلتفرم جاوا از این خبرها نیست...
4. خواهش! :دی

نه گلم... رنوار دارای بهترین الگوریتم عکس برداری و نویزگیری عکس هست ( ر.ک. ماهنامه جیبی؛ شماره 16 "البته فکر کنم 16 باشه :دی" ). در قیاس با اینوو 8، پیکسون 8800 و سونی اریکسون سی 905 بهترین عکس ها رو می گیره. حتی از امنیا HD سامسونگ هم کمی تا قسمتی محسوس بهتر عکس می گیره...
منظور رفیق گل ما هم این بود که خود گوشی توانایی ترمیم عکس به شکل خودکار رو داره که باعث می شه عکس بهتر و زیباتر بشه... :46: ( البته این ویژگی به ندرت به کار میاد. چون این گوشی معمولا بهترین عکس ها رو می گیره. )

آقا خسته نباشید... تا بعد! :11:
شاد و پیروز باشین :10::40:

dark fear
14-11-2009, 16:39
گزینشت بد بوده محمد جان؟ تنها بدی این گوشی نداشتن سیستم عامل سیمبین هست که باس ال جی رو بخاطرش خفه کرد! :13: اگه سیمبین می داشت که دیگه در خط تولید امنیا HD تخته می شد... :5: حیف که نداره... :41:

بــــــــــــــه آقا امیر سجاد .. چشممون به جمال ندیدتون منور شد :31::11:
نه بابا .. من غلط بکنم بگم گزینشم بد بوده :31: (خونواده قیمه قیمم میکنن که بعد این همه پول :31:)
شوخی کردم
من فقط میگم تو این رنج قیمت رنوار و s8300 بهترین ها هستن .. هرکدوم رو بگیرید ضرر نمیکنید :46:
البته من الان رنوارم رو با هیچی عوض نمیکنم :40:

بچه ها من شاید به سرم زد رنوار بگیرم (البته الان نه......چند ماه دیگه :دی) البته تا اونموقع هزار تا چیز دیگه اومده! راستش یکی از دلایلش اینه که دوربین میخوام، هر چی فکر کردم گفتم بالاخره که تا 250-300 باید پای دوربین خرج کنم، خوب رنوار بگیرم که هم دوربین توپ داره هم هوار تا امکانات بیشتر از دوربین (زنگ زدن و اینترنت و موسیقی و....)

ایشالا هرکار میکنی موفق باشی فقط امیدوارم چندوقت دیگه عکس رنوار رو با یه نوار سیاه به جا
آواتارت نبینم :31:

pooria.rio
14-11-2009, 17:04
jogging body :31:.....

omg77
14-11-2009, 17:05
دوستان گل ... از اینکه جواب پرسش هامو دادید واقعاً ممنونم . تصمیم گرفتم همین گوشی رو بگیرم . البته میشه بگید الآن که 23 آبان 88 هست ، قیمتش چنده ؟
و اینکه مشکل gps حل شد ؟ اخه دیدم یکی توی همین جا می گفتم gps گوشی به ماهواره وصل نمیشه .

pooria.rio
14-11-2009, 17:21
دوستان گل ... از اینکه جواب پرسش هامو دادید واقعاً ممنونم . تصمیم گرفتم همین گوشی رو بگیرم . البته میشه بگید الآن که 23 آبان 88 هست ، قیمتش چنده ؟
و اینکه مشکل gps حل شد ؟ اخه دیدم یکی توی همین جا می گفتم gps گوشی به ماهواره وصل نمیشه .

گویا با گارانتی 2 ساله پارس کامتل 335
حواست باشه نندازن بهت
سعی کن از نمایندگی کامتل بخری
در مورد GPS هم باید بگم که نه تنها این گوشی بلکه همه ی گوشی های جاوا دنگ و فنگ دارن

Michael Ropy
14-11-2009, 17:36
به آقا داریوش رو ببین چه گردگیری کرده اینجارو! :دی

ایشالا هرکار میکنی موفق باشی فقط امیدوارم چندوقت دیگه عکس رنوار رو با یه نوار سیاه به جا
آواتارت نبینم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مقصی (مرسی)! :دی اون تیکه دوم رو خوب اومدی! :27:

پی نوشت: وقت کردید به امضای ما هم سر بزنید!

sdssh2037
14-11-2009, 19:24

امضای شما بسيار جالبه :24: ولی خود سايت GSMARENA اين موضوع رو تاييد نکرده!:1::15:

omg77
14-11-2009, 22:03
حواست باشه نندازن بهت
در مورد GPS هم باید بگم که نه تنها این گوشی بلکه همه ی گوشی های جاوا دنگ و فنگ دارن

یعنی چطوری بهم بندازن ؟ میشه بیشتر توضیح بدی ؟ یعنی ممکنه تقلبیش رو بهم بدن ؟

dark fear
15-11-2009, 14:23
مقصی (مرسی)! :دی اون تیکه دوم رو خوب اومدی! :27:

بله .. دیروز نگاه کردم .. :2: (الان کف و خون قاطی کردم :31:)
البته درجواب اون دوستی که گفت تایید نشده .. تو gsm زده coming soon تاریخ هم زده !

یعنی چطوری بهم بندازن ؟ میشه بیشتر توضیح بدی ؟ یعنی ممکنه تقلبیش رو بهم بدن ؟
مثلا میان میگن به جا اینکه 340 تومن بدی باید 380 بدی چون هزینه آپدیت و نرم افزار هست !!
کاملا یاوه گویی و کلاه برداریه :13: و متاسفانه خود نمایندگی رسمی هم این پولو میگیره !!
گیجت نکنم :
شما ارزون ترین جایی که با گارانتی کامتل میده از همون خرید کن
(مواظب باش برچسب گارانتی از روی جعبه کنده نشده باشه)
همین
پیشاپیش مبارک :11:

jogging body :31:.....
آقا پوریا کار خاصی لازم نیست انجام بدید که منتظر کسی هستی :31: روال کار همینه .. باید
وایسی تا چراغ سبز بشه بعد پلی بزنی حالا اگه مکان مناسب نباشه ارور میده .. گوشیت
مشکلی نداره .. فقط باید یه محل مناسب پیدا کنی :10:

sdssh2037
15-11-2009, 14:59
بله .. دیروز نگاه کردم .. :2: (الان کف و خون قاطی کردم :31:)
البته درجواب اون دوستی که گفت تایید نشده .. تو gsm زده coming soon تاریخ هم زده !

سلام

منظورم اينه که اين صفحه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید که صفحه واقعی GSMARENA نيست و آدرسش فرق ميکنه. توی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هم که سرچ کردن LG BL90 Synthesis شما را به Phone Finder results: No phones found می رسونه! :5:
ولی به هر حال مشخصات گفته شدهء اين گوشی فوق العاده و بی نظيره.

sdssh2037
15-11-2009, 15:00
سلام مجدد
تو اين آدرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تعدادی بازی برا گوشی های تاچ هست، راستش خودم وقت و امکان دانلود فايل های بزرگ رو ندارم،اگه کسی حوصله داره بررسی کنه ببينه به درد رنوار می خوره يا نه.

hamed999
15-11-2009, 15:04
سلام -من رو موضوع تاچ گوشی ها خیلی حساسم ---تاچ این گوشی در حد کدوم گوشی تو بازار هست
همچنین صدای تو اسپیکر

pooria.rio
15-11-2009, 15:10
سلام -من رو موضوع تاچ گوشی ها خیلی حساسم ---تاچ این گوشی در حد کدوم گوشی تو بازار هست
همچنین صدای تو اسپیکر

سلام
خوش اومدی
ببین تاچ این گوشی به قول یکی از بچه ها در حدیه که اگه قصدت این باشه که باهاش کار کنی نه این که الکی دست بکشی رو صفحش ناامیدت نمیکنه
صداش توی اسپیکر متوسطه چون یه دونه اسپیکر معمولی داره
اما تو هدفون خیلی خوبه

amir_dre
15-11-2009, 18:43
حواست باشه نندازن بهت
دیروز الاالدین قیمت کردم با گارانتی 2 ساله 320
گوشی های الجی چون توسط کامتل توزیع میشن قیمت ها ثابت بود نهایتا 5 تومن بالا پایین

pooria.rio
15-11-2009, 21:33
ما که 300 خریدیم :31:

Michael Ropy
16-11-2009, 08:22
دیروز الاالدین قیمت کردم با گارانتی 2 ساله 320 یکشنبه برم ببینم اگه کوکی یافت نشد جمع کنیم یک دانه از اینها بخریم، ارزون داره میشه! :دی

ما که 300 خریدیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته میشه مثل پوریا جون 200 بدم ویوتی بگیرم بعد خرابش کنم 100 بزارم روش رنوار بگیرم! :دی :دی

djmerikhi
16-11-2009, 10:26
دوستان نظرتون چيه بجاي صحبت سر كيفيت و چيزهايي كه همون مي دونيم بريم سر مطالب مهمتر و سازنده تر مثلا نصب تم !!

mahmoodtaker
16-11-2009, 11:01
به نظر دوستان هدفمند کردن یارانه ها باعث افزایش قیمت گوشی در چتند ماه اخیر میشه یا خیر؟!!!

pooria.rio
16-11-2009, 14:47
به نظر دوستان هدفمند کردن یارانه ها باعث افزایش قیمت گوشی در چتند ماه اخیر میشه یا خیر؟!!!

100%
شک نکن
20 لیتر هم میخوان سهمیه ی زمستون رو کم کنن
وقتی هزینه ی حمل و نقل بره بالا هزینه ی همه چی میره بالا
قیمت تمام شده هم میره بالا

pooria.rio
16-11-2009, 14:53
دوستان نظرتون چيه بجاي صحبت سر كيفيت و چيزهايي كه همون مي دونيم بريم سر مطالب مهمتر و سازنده تر مثلا نصب تم !!

تایید میشه
ضمنا باید واسه gps و jogging body به منم کمک کنین :31:

amir_dre
16-11-2009, 18:29
یکشنبه برم ببینم اگه کوکی یافت نشد جمع کنیم یک دانه از اینها بخریم، ارزون داره میشه! :دی

البته میشه مثل پوریا جون 200 بدم ویوتی بگیرم بعد خرابش کنم 100 بزارم روش رنوار بگیرم! :دی :دی

100%
شک نکن
20 لیتر هم میخوان سهمیه ی زمستون رو کم کنن
وقتی هزینه ی حمل و نقل بره بالا هزینه ی همه چی میره بالا
قیمت تمام شده هم میره بالا
البته ویوتی الان شده 190 :27:
راستی اگه قرار گوشی گرون شه من برم سکرت رو بگیرم

omg77
16-11-2009, 20:29
دوستان عزیز با عرض معذرت ، 4 سوال دیگه دارم و دیگه سوالام تموم میشه .
1 - کسایی که این گوشی رو دارن ، لطفاً بگن تونستن با جی پی اسش کار کنن یا نه ؟
2 - با توجه به باطری نه چندان خوب این گوشی ، حداکثر چه زمانی میشه باهاش فیلمبرداری کرد ؟ چون شنیدم مصرف باطری دوربین این گوشی زیاده .
3 - مصوبه هیات دولت برای کاهش تعرفه ورود گوشی به کجا کشید ؟
4 - بالاخره اسپیکرهای این گوشی تکه یا استریوست ؟
بازم ممنونم .

Michael Ropy
16-11-2009, 21:17

من فقط اینو میدونم که اسپیکرش تکه یعنی همونجایی که ازش مکالمه می کنیم. :دی

pooria.rio
17-11-2009, 13:44
بچه ها راستی یه سوال
رنوار مقاومتیه یا خازنی ؟

pooria.rio
17-11-2009, 13:47
دوستان عزیز با عرض معذرت ، 4 سوال دیگه دارم و دیگه سوالام تموم میشه .
1 - کسایی که این گوشی رو دارن ، لطفاً بگن تونستن با جی پی اسش کار کنن یا نه ؟
2 - با توجه به باطری نه چندان خوب این گوشی ، حداکثر چه زمانی میشه باهاش فیلمبرداری کرد ؟ چون شنیدم مصرف باطری دوربین این گوشی زیاده .
3 - مصوبه هیات دولت برای کاهش تعرفه ورود گوشی به کجا کشید ؟
بازم ممنونم .

1-اگه به صفحه های قبل رجوع کنیگفتم که:GPS گوشی های جاوا به طور کلی دنگ و فنگ داره ولی نشد نداره چند تا از بچه ها راه انداختن
2-اتفاقا باطریش با توجه به ابعاد صفحه و تاچ بودنش خیلی هم خوبه،من با استفاده ی زیادم 2روز کامل راحت ازش شارژ میگیرم،تو فیلم برداری شارژ زیاد میگیره به خاطر نوع کدک فیلم برداریه (AVI)،چون با کیفیت خیلی بالایی ضبط میکنه،اگه بزاری روی 3GP مصرفش میشه مثه بقیه ی گوشی ها
3-بیخیالش شو !:31:

omg77
17-11-2009, 16:06
pooriaa جان نگفتی با کدک avi چقدر میشه فیلمبرداری کرد ؟ و نگفتی اسپیکرش اسریوست ؟
اینجوری که تو بعضی سوالارو جواب نمیدی آدم شک می کنه نکنه تعصب این گوشی و این مارکو داری و نمی خوای واقعیتو بگی یا اینکه...!!!
راستی فرق kc910 با ke990 در چه چیزهاییه که نزدیک 150 تومن فرق قیمت دارن ؟

کسی می دونه باطری ke990 viewty در چه سطح و توانی هست ؟ کیفیت عکسبرداری و فیلمبردریش چطوره ؟

pooria.rio
17-11-2009, 19:19
pooriaa جان نگفتی با کدک avi چقدر میشه فیلمبرداری کرد ؟ و نگفتی اسپیکرش اسریوست ؟
اینجوری که تو بعضی سوالارو جواب نمیدی آدم شک می کنه نکنه تعصب این گوشی و این مارکو داری و نمی خوای واقعیتو بگی یا اینکه...!!!
راستی فرق kc910 با ke990 در چه چیزهاییه که نزدیک 150 تومن فرق قیمت دارن ؟

کسی می دونه باطری ke990 viewty در چه سطح و توانی هست ؟ کیفیت عکسبرداری و فیلمبردریش چطوره ؟

والا من تاحالا حقیقتش انقدر فیلم نگرفتم که بخواد خالی شه
بیشترین زمانی که من گرفتم 30 دقیقه بود (فرمت AVI کدک DIVX)
اسپیکر استریو یعنی چی ؟منظورت چیه ؟
الان اکثر گوشی ها 1دونه اسپیکر برای شنیدن صدا وقت حرف زدن داره،یه دونه هم برای شنیدن آهنگ،که به هیچ کدومش نمیشه گفت استریو،چون استریو میشه 2 تا باند هست که صدا رو از هم تفکیک کنن
اما رنوار فقط یه دونه داره،که کله صداها از همون درمیاد،در حالت عادی صداش متوسطه که اگه کدهای تقویت صداش رو بزنی بهتر میشه،اما صدای ویوتی(توی اسپیکر)خیلی بهتره
ولی به جاش رنوار توی هندزفری با استفاده از فناوری دالبی صدای خیلی بهتری داره(خیلی)
در مورد کیفیت فیلم برداری هم باید بگم که مسلما رنوار که 8 مگاپیکسلی هستش کیفیت بهتری داره اما کیفیت ویوتی هم واقعا خوبه.
اون سوالت هم که گفتی تفاوت KC910 با KE990 چیه،باید بگم که خیلی.......
KE990 که همون ویوتی دوربینش 5 ئه،اما رنوار 8 ئه،GPS داره،WIFI واقعا عالی داره،AUTO ROTATE داره،تا 16 گیگابایت رم ساپورت میکنه،دوربین دوم داره،که هیچ کدوم از این ها رو ویوتی نداره،در ضمن تاچش هم قوی تر از ویوتیه
در مورد باطری هم باید بهت بگم که من خودم قبل از این ویوتی داشتم،باطریش رو اعصابه یعنی اگه بخوای زیاد استفاده کنی مثلا از 7صبح، بیشتر از 10 شب بهت شارژ نمیده
اما جالب اینه که رنوار هم همون باطری رو داره ولی نحوه بهره گیریش از باطری خیلی بهتره
یعنی حتی با استفاده ی زیاد 2 روز کامل بهت شارژ میده
ضمنا به طور کلی کار با رنوار راحت تره و لذت بخش تره،مثلا رنوار 1000 تا اس ام اس جا میگیره ولی ویوتی
300 تا،با رنوار میشه فایل های جاوا رو بلوتوث کرد اما با ویوتی نه و خیلی خرده کاری های دیگه که برای من که از ویوتی اومدم روی رنوار خیلی تو چشم اومد.
بازم سوالی بوددر خدمتم

Michael Ropy
17-11-2009, 20:23
بچه ها راستی یه سوال
رنوار مقاومتیه یا خازنی ؟

مقاومتیه. :46:

I LOVE MESSI
18-11-2009, 10:41
[quote=Michael Ropy;4410487]مقاومتیه. :46:[/quote
مقاومتی با خازنی چه فرقی داره ؟؟؟؟

S0R3N4
18-11-2009, 12:42
1-اگه به صفحه های قبل رجوع کنیگفتم که:GPS گوشی های جاوا به طور کلی دنگ و فنگ داره ولی نشد نداره چند تا از بچه ها راه انداختن
2-اتفاقا باطریش با توجه به ابعاد صفحه و تاچ بودنش خیلی هم خوبه،من با استفاده ی زیادم 2روز کامل راحت ازش شارژ میگیرم،تو فیلم برداری شارژ زیاد میگیره به خاطر نوع کدک فیلم برداریه (AVI)،چون با کیفیت خیلی بالایی ضبط میکنه،اگه بزاری روی 3GP مصرفش میشه مثه بقیه ی گوشی ها
3-بیخیالش شو !:31:

رفيق
ميشه بگي چطوري كار انداختن؟
دنگ و فنگ ميارزه!

pooria.rio
18-11-2009, 17:03
رفيق
ميشه بگي چطوري كار انداختن؟
دنگ و فنگ ميارزه!

برو صفحه های اول همین تاپیک،بخون متوجه میشی

Michael Ropy
18-11-2009, 20:41
مقاومتی با خازنی چه فرقی داره ؟؟؟؟ مهمترین تفاوت توی حساسیتشون هست، مقاومتی به کمی فشار نیاز داره و با هر چیزی که ضربه بخوره پاسخ میده، ولی خازنی فقط با الکتریسیته بدن کار میکنه برای همین فوق العاده حساسه و نیاز به فشار نداره فقط باید لمس کنید. ولی چیزی که هست فقط با دست کار میکنه و با دستکش و قلم و... کار نمی کنه، البته جدیدا قلم هایی ساخته شده که توشون الکتریسیه هست و میشه باهاش کار کرد. خازنی ها میتونند قابلیت مالتی تاچ داشته باشند (بسته به نوع سیستم عامل و... داره) که این قابلیت کمک میکنه از چند انگشت به طور همزمان استفاده کنید، کاربردشون توی جاهایی مثل زوم کردن عکس، زوم کردن توی وب و به ویژه توی بازی ها هست (گوشی آیفون). دیگه اینکه خازنی ها گرون تر از مقاومتی ها هستند و البته بر خلاف اسمهاشون خازنی ها مقاومت بیشتری در برابر ضربه ها دارند (مثل زمین خوردن و...).

mahmoodtaker
19-11-2009, 08:14
دوستان با توجه به اینکه رنوار وایرلس(وای فای) داره،میخواستم بدونم اینجا کسی هست که تاحالا از این امکان گوشیش استفاده کرده باشه؟!
کلا به نظرتون وای فای چیز کاربردی تو کشورمون هست که ادم بخواد به خاطرش قید یه گوشی رو بزنه؟!

Michael Ropy
19-11-2009, 09:10
دوستان با توجه به اینکه رنوار وایرلس(وای فای) داره،میخواستم بدونم اینجا کسی هست که تاحالا از این امکان گوشیش استفاده کرده باشه؟!
کلا به نظرتون وای فای چیز کاربردی تو کشورمون هست که ادم بخواد به خاطرش قید یه گوشی رو بزنه؟! من توی نمایشگاه کتاب ماله یکی از بچه ها رو تست کردم جواب داد. به نظر خودم وای فای خیلی ارزش داره. چون هم میشه خریدش و هم میشه یه جاهایی مفت استفاده کرد (فرودگاه امام خمینی برید چادر بزنید که مفت وای فای میده :27:).

وای فای توی ایران، برعکس نسل سومی که حالا حالا ها مونده تا بیاد ایران (اونم اگه بیاد من مطمئنم اینترنتشو وصل نمی کنند، یا خیلی طول میکشه تا وصل کنند) خیلی راحت میشه بهش دسترسی پیدا کرد.

pooria.rio
19-11-2009, 09:54
کلا به نظرتون وای فای چیز کاربردی تو کشورمون هست که ادم بخواد به خاطرش قید یه گوشی رو بزنه؟!

من تقریبا یه روز در میون از وای استفاده میکنم
واقعا لذت بخشه
باید ببینی برات استفاده داره یانه
یکی از دلایلی که من رنوار گرفتم همین وای فایش بود

pooria.rio
19-11-2009, 09:58
بچه ها نظرتون چیه یه تاپیک جدا بزنیم واسه ی بحث پیرامون رنوار
و یه تاپیک هم فقط باشه واسه برنامه های رنوار ؟؟؟
چون اینجوری فایده نداره

mahmoodtaker
19-11-2009, 10:38
منظورتون از استفاده از وای فای همون اینترنت هست دیگه نه؟وای فای بجز اینتر نت استفاده ی دیگری نداره؟(تو ایران)
اخه گمان نکنم تو استان ما (گیلان) اصلا وای فای کاربردی داشته باشه.
به نظرم همین جی پی ار اس ایرانسل چون قیمتش کمه می ارزه به وای فای!

pooria.rio
19-11-2009, 10:48
منظورتون از استفاده از وای فای همون اینترنت هست دیگه نه؟وای فای بجز اینتر نت استفاده ی دیگری نداره؟(تو ایران)
اخه گمان نکنم تو استان ما (گیلان) اصلا وای فای کاربردی داشته باشه.
به نظرم همین جی پی ار اس ایرانسل چون قیمتش کمه می ارزه به وای فای!

وای فای به طور کلی واسه برقراری ارتباط بی سیم هستش با سرعت بالا
ضمنا داداش گلم GPRS ایرانسل کجا،وای فای کجا،حداقل 3 برابر و حداکثر 20 برابر تو همین ایران وای فای سرعتش بیشتر از GPRS هست.
ضمنا وای فای هزینه نداره
مثلا من الان تو دانشگاه با وای فای وصل میشم ،کلی دانلود میکنم
وای فای به طور کلی واسه برقراری ارتباط بی سیم هستش با سرعت بالا

mahmoodtaker
19-11-2009, 16:11
اخه گمان نکنم تو استان ما (گیلان) اصلا وای فای کاربردی داشته باشه!!!

Michael Ropy
19-11-2009, 17:39
مثلا من الان تو دانشگاه با وای فای وصل میشم ،کلی دانلود میکنم

ای خدا! :42::42: چرا دانشگاه ما وای فای نداره!؟!؟! دارم کچل میشم یه موقعیت خوب رو از دست دادم!!!! :13:

pooria.rio
19-11-2009, 18:02
ای خدا! :42::42: چرا دانشگاه ما وای فای نداره!؟!؟! دارم کچل میشم یه موقعیت خوب رو از دست دادم!!!! :13:

خوب بیا دانشگاه ما :31:

Michael Ropy
19-11-2009, 18:25
خوب بیا دانشگاه ما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم فکر خوبیه! :دی راستی کدوم دانشگاه هستی حالا!؟ :15::14:

almgti_79
19-11-2009, 21:55
شماها چه حوصله اي داريد توي دانشگاه با واي فاي كانكت ميشيد اون هم با گوشي؛ توي دانشگاه فقط LAN، مخصوصا كه مثل خودم بتوني سرعت خط لپ تاپتوبه 500كيلو بايت بر ثانيه برسوني!!!!
واي فاي دانشگاه ما محدود شده روي 50 كيلوبايته ولي Lan روي 100!!! به نظرم كاركردن با كام هم خيلي راحت تر از گوشي باشه.

فقط واي فاي وقتي به درد ميخوره كه جايي براي نشستن توي سايت نباشه

pooria.rio
19-11-2009, 22:00
اینم فکر خوبیه! :دی راستی کدوم دانشگاه هستی حالا!؟ :15::14:

دانشگاه علم و فرهنگ
غیر انتفاعیه،ولی از اونایی که فقط رتبه های زیر 2000 میگیره :31:
خواستین بیاین در خدمتیم:11:

pooria.rio
19-11-2009, 22:03
شماها چه حوصله اي داريد توي دانشگاه با واي فاي كانكت ميشيد اون هم با گوشي؛ توي دانشگاه فقط LAN، مخصوصا كه مثل خودم بتوني سرعت خط لپ تاپتوبه 500كيلو بايت بر ثانيه برسوني!!!!
واي فاي دانشگاه ما محدود شده روي 50 كيلوبايته ولي Lan روي 100!!! به نظرم كاركردن با كام هم خيلي راحت تر از گوشي باشه.

فقط واي فاي وقتي به درد ميخوره كه جايي براي نشستن توي سايت نباشه

توی دانشگاه ما زده فقط یه آلاچیق اآنتن داریم با سایت،بچه ها هم با لپ تاپ فقط توی این 2 تا جا آنتن دارن،اما جالبه من با رنوار تقریبا توی همه ی دانشگاه آنتن دارم:21:
سرعتشم 128
اما خوبه،من که حال میکنم باهاش:20:

omg77
20-11-2009, 00:45
دوستان مهربان و pooria. جان !
- من در تحلیل رنوار خوندم که نقص عکسبرداری این گوشی در این که تمام کادری رو که ازش عکس می گیره در صفحه نشون نمیده . یعنی وقتی عکس گرفتی و نگاش کردی ، می بینی یه جایی هم توش افتاده که قبل از گرفتن عکس توی صفحه نمایش نبوده . شما که این گوشی رو دارید واقعاً این درسته ؟

- دیگه اینکه شنیدم فرق kc910 با kc910i در یه سری جزئیات علی الخصوص دوربینه . یعنی این i اضافه داره ... میشه بگید این مدل جدیدترش توی ایران هست یا نه ؟ اگه هست که چقدر تفاوت قیمت دارن ؟

- سوال دیگم اینکه به نظر شما امکان داره قیمت این گوشی از اینی هم که هست پایین تر بیاد ؟ درسته الآن مناسبه ولی راستش واسه من یه کم زیاده . مثلاً چه مدت دیگه کمتر میشه ؟

- و اینکه شنیدم کابل خروجی تلوزیون گوشی های ال جی که توی جعبش موجود نیست ، در بازار هم نایاب هست . این درسته ؟

- این گوشی وقتی به تلوزیون متصل میشه ، تصویر تمام صفحه نمایش میده یا نه ؟

دوستان عزیزم واقعاً ممنونم که کمکم می کنید . منتظر جواب های خوبتون هستم .

EHTEMALAN
20-11-2009, 03:38
سلام! اقا اين گوشي قابليت برنامه ريزيش و صداش در چه حديه؟ برنامه خورش خوب هست يا نه؟

daynakopak
20-11-2009, 17:04
به جان خودم يادمه قبلا اينجا چند تا سوال پرسيده بودم ولي نه جوابش هست نه سوالاش!!!!!
حالا عيب نداره دوباره مي پرسم و اميدوارم جواب هم بگيرم
آقا آخرين فريمور رنوار چيه؟آيا توي آخرين فريمورش مشكل سفيد شدن عكسها (در سوژه هاي نزديك) با فلاش زنون حل شده؟
بعد بفرماييد چجوري ميشه ارتقا دادش به آخرين نسخه ؟با نرم افزار آپديتر ال جي كه وصل ميشم مي گه نسخه شما جديده!نسخه من الان 10f هست كه آپديتش مربوط به دهم ژانويه 2009 هست
اين جي پي اسش چجوري كار مي كنه؟نويگيشن هم داره؟
اين برنامه جوگينگ بادي چيجوريه كاربردش؟
فعلا همينا يادم مياد :d

اين يه دونه عكس هم براي كساني كه شايد فكر مي كنن كيفيت دوربينش خوب نيست!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Michael Ropy
20-11-2009, 18:44
سلام! اقا اين گوشي قابليت برنامه ريزيش و صداش در چه حديه؟ برنامه خورش خوب هست يا نه؟

برنامه های جاوا بهش میخوره، بیشتر زیر 3 مگی ها، البته بعضی ها 6 مگی هم نصبیدن! :دی

fanoos1
20-11-2009, 18:54
لطفا ببینید!

pooria.rio
20-11-2009, 19:49
دوستان مهربان و pooria. جان !
- من در تحلیل رنوار خوندم که نقص عکسبرداری این گوشی در این که تمام کادری رو که ازش عکس می گیره در صفحه نشون نمیده . یعنی وقتی عکس گرفتی و نگاش کردی ، می بینی یه جایی هم توش افتاده که قبل از گرفتن عکس توی صفحه نمایش نبوده . شما که این گوشی رو دارید واقعاً این درسته ؟

- دیگه اینکه شنیدم فرق kc910 با kc910i در یه سری جزئیات علی الخصوص دوربینه . یعنی این i اضافه داره ... میشه بگید این مدل جدیدترش توی ایران هست یا نه ؟ اگه هست که چقدر تفاوت قیمت دارن ؟

- سوال دیگم اینکه به نظر شما امکان داره قیمت این گوشی از اینی هم که هست پایین تر بیاد ؟ درسته الآن مناسبه ولی راستش واسه من یه کم زیاده . مثلاً چه مدت دیگه کمتر میشه ؟

- و اینکه شنیدم کابل خروجی تلوزیون گوشی های ال جی که توی جعبش موجود نیست ، در بازار هم نایاب هست . این درسته ؟

- این گوشی وقتی به تلوزیون متصل میشه ، تصویر تمام صفحه نمایش میده یا نه ؟

دوستان عزیزم واقعاً ممنونم که کمکم می کنید . منتظر جواب های خوبتون هستم .

1-آقا این رو من هم فک کنم یه بار دیدم
که یه چیزی نگرفتی اما تو عکس هست
اما واقعا اگر هم باشه آزار دهنده نیست،ولی فک کنم اگه یه چیز خاصی فعال باشه این حالت پیش میاد ،نه در تمام حالات
اتفاقا امروز رفته بودم لویزان جاتون خالی چه عکسایی باهاش گرفتم !
2-KC910I رو هنوز میدونم که حداقل پارس کامتل تو ایران وارد نکرده
3-حتما و 100% پایین میاد اما کی رو خدا میدونه !
4-کابل خروجی تلویزیون رو فقط کامتل داره که هنوزم نیاورده!
اما شاید طبقه پایین علاالدین گیرت بیاد
من که دنبالش نیستم چون با USB وصلش میکنم به دی وی دی پلیر و عکس ها رو با کیفیت خیلی بالا میبینم :31:
5-نمیدونم !

6-خواهش میکنم !:8:

omg77
21-11-2009, 01:02
پوریا جان از پاسخ هات واقعاً متشکرم .
راستی بچه ها قیمت مموری 8 گیگ کلاس 6 چنده ؟

Michael Ropy
21-11-2009, 08:22
راستی بچه ها قیمت مموری 8 گیگ کلاس 6 چنده ؟ وقتی من حدود 2 ماه پیش خریدم قیمتش 22 تومان بود ولی الان قیمت تمام رم ها و فلش ها و... رفته بالا! 4 گیگ کلاس 4 شده 15 تومان (اونموقع 11 تومان بود)، الان 8 گیگ شاید دیگه حداکثر 26-27 تومان باشه.

fanoos1
21-11-2009, 10:10
1-
4-کابل خروجی تلویزیون رو فقط کامتل داره که هنوزم نیاورده!
اما شاید طبقه پایین علاالدین گیرت بیاد
من که دنبالش نیستم چون با USB وصلش میکنم به دی وی دی پلیر و عکس ها رو با کیفیت خیلی بالا میبینم

این قابلیت رو همه ی گوشی ها دارند؟