ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Windows Seven مباحث و مشکلات

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

Ali_vdo
16-09-2009, 20:31
برای کندی نصب ویندوز 7 راهی نیست ؟
20 دقیقه طول میکشه تا گزینه ها بالا باید

hheadshoter
16-09-2009, 21:35
سلام !! من امروز ویندوز 7 رو نصب کردم !! 3تا مشکل دارم باهاش !!
1. تا 1 اهنگ play میکنم یه صفحه ی ارور ابی میاد بعد از 2-3 ثانیه هم دستگاه ریست میشه !!
2. تو بازی Counter-Strike تو قسمت video وقتی 16bit رو 32bit میکنم از بازی میپره بیرون !! وقتی هم که renderer رو از software میارم رو open GL میاد بیرون !!
3. symantec endpoint رو نمیتونم روش نصب کنم !!

ila
16-09-2009, 23:30
چه جوری میشه این قابلیت وقتی یه پنجره ای رو به سمت راست میبری بزرگ یا ماکسیمایز میشه رو از بین ببریم.ممنون

iload
17-09-2009, 12:34
سلام

من 1 ماه ویندوز 7600 رو نصب کردم الان هر جا میرم این پیغام میاد .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ghaioom
17-09-2009, 12:48
سلام

من 1 ماه ویندوز 7600 رو نصب کردم الان هر جا میرم این پیغام میاد .

شما کرکش بکن درست میشه
یه سرچی بزن پیدا میکنی.

moulae
17-09-2009, 13:35
با سلام من هم يك مشكل بزرگ دارم اگر دوستان كمك كنند خيلي ممنون ميشم من نسخه 64 بيتي ويندوز هفت فاينال rtm رو از فروشگاه گرفتم و نصب كردم ولي مودمم نصب نميشه مدل مودمم rockwell hcf v92 56k data fax pci modem هستش

moulae
17-09-2009, 13:50
سلام لطفا يكي كمك كنه من ويندوز 64 بيتي rtm رو نصب كردم ولي مودمم رو نميخونه مدل مودمم rockwell hcf v92 56k data fax pci modem هست

Honradez
17-09-2009, 13:51
سلام.

نميدونم اين مشکل قبلا هم مطرح شده يا نه؛ ولي يه مدتيه که با هر بار بالا اومدن ويندوز، صفحه‌اي که پيوست کرده‌ام باز ميشه. خب البته ميشه کنسلش کرد ولي خب دوست دارم ديگه نياد (بويژه چون بعدش هم عکس پس‌زمينۀ دسکتاپ رو برميداره و به جاش رنگ سياه ميذاره).

چکار کنم؟

با تشکر. :8:

Hitman-Group
17-09-2009, 14:19
سلام.

نميدونم اين مشکل قبلا هم مطرح شده يا نه؛ ولي يه مدتيه که با هر بار بالا اومدن ويندوز، صفحه‌اي که پيوست کرده‌ام باز ميشه. خب البته ميشه کنسلش کرد ولي خب دوست دارم ديگه نياد (بويژه چون بعدش هم عکس پس‌زمينۀ دسکتاپ رو برميداره و به جاش رنگ سياه ميذاره).

چکار کنم؟

با تشکر. :8:
سلام دوست عزیز
مشکل شما فقط با کرک حل میشه!
کرک 1.5 رو دانلود کنید!

iload
17-09-2009, 16:52
شما کرکش بکن درست میشه
یه سرچی بزن پیدا میکنی.

سلام
کرکش کردم .

obama2008
17-09-2009, 18:10
نیاز به کرک و این حرفها نیست شما از سایت مایکروسافت مراحل دانلود Windows 7 را انجام بدید یعنی وارد سایت ویندوز 7 شوید بعد روی دانلود کلیک کنید بعد از شما یک ایمل از live یا hotmail میخواد شما ایمیل خودتونو وارد بعد لینک دانلود ویندوز 7 وسریال نامبر معتبر را به شما میهد شما کاری به لینکه دانلود نداشته باشید فقط سریال نامبر را بردارید بعد به قسمت اکتیو ویندوز 7 برید و سریال نامبر را وارید کنید و صبر کنید تا ویندوز شنا کاملا اکتیو شود دیگه.

Linux Learner
17-09-2009, 22:27
چه جوری میشه این قابلیت وقتی یه پنجره ای رو به سمت راست میبری بزرگ یا ماکسیمایز میشه رو از بین ببریم.ممنون
 تو استارت بنویس edge و اینتر کن و در قسمت Make it easier to manage windows گزینه زیر رو تیک بزن

Prevent windows from being automatically arranged when moved to the edge of the screen

نیاز به کرک و این حرفها نیست شما از سایت مایکروسافت مراحل دانلود Windows 7 را انجام بدید یعنی وارد سایت ویندوز 7 شوید بعد روی دانلود کلیک کنید بعد از شما یک ایمل از live یا hotmail میخواد شما ایمیل خودتونو وارد بعد لینک دانلود ویندوز 7 وسریال نامبر معتبر را به شما میهد شما کاری به لینکه دانلود نداشته باشید فقط سریال نامبر را بردارید بعد به قسمت اکتیو ویندوز 7 برید و سریال نامبر را وارید کنید و صبر کنید تا ویندوز شنا کاملا اکتیو شود دیگه.

مگه میشه! یعنی ماکروسافت با دست خودش سریالا رو میده و به خودش ضرر میزنه؟ شما تست کن ببین اگه بعد مدتی یا بعد آپدیت نپرید، با اطمینان بگو!:46:

سلام !! من امروز ویندوز 7 رو نصب کردم !! 3تا مشکل دارم باهاش !! 
1. تا 1 اهنگ play میکنم یه صفحه ی ارور ابی میاد بعد از 2-3 ثانیه هم دستگاه ریست میشه !!
2. تو بازی Counter-Strike تو قسمت video وقتی 16bit رو 32bit میکنم از بازی میپره بیرون !! وقتی هم که renderer رو از software میارم رو open GL میاد بیرون !!
3. symantec endpoint رو نمیتونم روش نصب کنم !!
 مشخصات سیستم و ورژن ویندوزتون رو بگید!

برای کندی نصب ویندوز 7 راهی نیست ؟
20 دقیقه طول میکشه تا گزینه ها بالا باید

دوستان قبل از مطرح کردن مشکلتون ورژن ویندوز رو بگید و اگه مشکلتون سخت افزاری یا مربوط به سخت افزار هست (مثل بازی ها) مشخصات سیستمتون رو هم بگید!

Tornado2800
18-09-2009, 15:43
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از این کرک استفاده کنید!:12:

لینک مستقیم شده:

پسورد:

جواب نداد...
فقط یک روز وقت دارم.

Amirson
18-09-2009, 16:06
سلام. شما رو به خدا شما یکیتون به من بگه آیا ویندوز 7 نسخه ای که برای فروش در فروشگاه هست به بازار ارائه شده یا اینکه هنوز RC1- RC2 و از این چیزاست؟
میخوام ببینم نسخه ی اصلی ویندوز 7 (مثل ویستا آلتیمیت یا اکس پی پرفشنال) اومده که بشه خرید یا کرک کرد ؟ چون توی فروشگاه مایکروسافت که میرم ویندوز 7 توی لیست فروش وجود نداره.
فقط صفحه اصلی سایت قسمت TOP DL نوشته میتونین نسخه ی RC رو دانلود کنید.

ممنون میشم کسی از دوستان من رو راهنمایی کنه.

Shahin_Turk
18-09-2009, 16:20
جواب نداد...
فقط یک روز وقت دارم.
اين سريال ها رو امتحان کن:

● MVBCQ-B3VPW-CT369-VM9TB-YFGBP;
● C43GM-DWWV8-V6MGY-G834Y-Y8QH3;
● GPRG6-H3WBB-WJK6G-XX2C7-QGWQ9;
● MM7DF-G8XWM-J2VRG-4M3C4-GR27X;
● KGMPT-GQ6XF-DM3VM-HW6PR-DX9G8;
● MT39G-9HYXX-J3V3Q-RPXJB-RQ6D7;
● MVYTY-QP8R7-6G6WG-87MGT-CRH2P;
● RGQ3V-MCMTC-6HP8R-98CDK-VP3FM;
● Q3VMJ-TMJ3M-99RF9-CVPJ3-Q7VF3;
● 6JQ32-Y9CGY-3Y986-HDQKT-BPFPG;
● KBHBX-GP9P3-KH4H4-HKJP4-9VYKQ;
● BCGX7-P3XWP-PPPCV-Q2H7C-FCGFR;
● P72QK-2Y3B8-YDHDV-29DQB-QKWWM;
● 6F4BB-YCB3T-WK763-3P6YJ-BVH24;
● 9JBBV-7Q7P7-CTDB7-KYBKG-X8HHC

Shahin_Turk
18-09-2009, 16:30
سلام
ويندوز 7 ورژن 7600 رو ديروز نصب کردم! قبلا ورژن 7077 رو داشتم!
وقتي ويندوز رو اکتيو کردم همان طور که در عکس ميبينيد در سريال کلمه OEM هست که قبلا نبود !

معني اين چيه؟

TURBO_BOY2006
18-09-2009, 16:40
سلام دوستان

کسی میدونه این مشکل از کجاست؟
اعصابمو خورد کرده میبندمش دوباره میاد ، میزارم آنلاین چک کنه هیچ کاری نمیکنه؟!!! بیشتر با باز کردن برنامه ها یا پنجره ها میاد؟!!!

کسی میدونه راهنماییم کنه ؟!!

ممنون میشم کمکم کنید.

hheadshoter
18-09-2009, 17:33
 تو استارت بنویس edge و در پنجره گزینه زیر رو تیک بزن

مگه میشه! یعنی ماکروسافت با دست خودش سریالا رو میده و به خودش ضرر میزنه؟ شما تست کن ببین اگه بعد مدتی یا بعد آپدیت نپرید، با اطمینان بگو!:46:

دوستان قبل از مطرح کردن مشکلتون ورژن ویندوز رو بگید و اگه مشکلتون سخت افزاری یا مربوط به سخت افزار هست (مثل بازی ها) مشخصات سیستمتون رو هم بگید!

M.B : P5KPL
C.P.u : E4600
RAM : 2GB
VGA : NVIDIA GEFORCE 8500GT 521MB

rasoul2005
18-09-2009, 17:40
سلام دوستان

اعصابمو خورد کرده میبندمش دوباره میاد ، میزارم آنلاین چک کنه هیچ کاری نمیکنه؟!!! بیشتر با باز کردن برنامه ها یا پنجره ها میاد؟!!!

ممنون میشم کمکم کنید.

برا منم همین پیغام میاد که مربوط میشد به نرو البته برا من هر کاریشم میکنم پاک نمیشد

موفق باشید

DJ POLESTAR
18-09-2009, 17:44
سلام دوستان
ممنون میشم کمکم کنید.
مثل اینکه فایلهای اجرایی COM دچار مشکل شده, شما هنگام بوت سیستمتون F8 بزنید بعد گزینه Repair Windows رو انتخاب کنید ببینید میشکلتون حل میشه.

DJ POLESTAR
18-09-2009, 17:46
سلام. شما رو به خدا شما یکیتون به من بگه آیا ویندوز 7 نسخه ای که برای فروش در فروشگاه هست به بازار ارائه شده یا اینکه هنوز RC1- RC2 و از این چیزاست؟
میخوام ببینم نسخه ی اصلی ویندوز 7 (مثل ویستا آلتیمیت یا اکس پی پرفشنال) اومده که بشه خرید یا کرک کرد ؟ چون توی فروشگاه مایکروسافت که میرم ویندوز 7 توی لیست فروش وجود نداره.
فقط صفحه اصلی سایت قسمت TOP DL نوشته میتونین نسخه ی RC رو دانلود کنید.
ممنون میشم کسی از دوستان من رو راهنمایی کنه.
اون طور که من اطلاع دارم در اوایل مهر ماه نسخه اصلی ویندوز 7 منتشر میشه!

TURBO_BOY2006
18-09-2009, 21:11
مثل اینکه فایلهای اجرایی COM دچار مشکل شده, شما هنگام بوت سیستمتون F8 بزنید بعد گزینه Repair Windows رو انتخاب کنید ببینید میشکلتون حل میشه.

ممنون که راهنمایی کردین ولی من چون خیلی فوری نیاز داشتم به ویندوز بکاپ رو برگندوندم درست شد.
در ضمن از این ارورا زیاد میده مخصوصا واسه پچ و کرک ها؟!!!:41:ولی خداییش توپه من که دیگه ویندوزای قبلی رو نخواهم دید.:20:

ممون:11:

Linux Learner
18-09-2009, 22:08
جواب نداد...
فقط یک روز وقت دارم.

ورژن ویندوزت 7600 هست دیگه؟
به این روش عمل کردی؟

اون دومی رو هم تست کن

Linux Learner
18-09-2009, 22:26
اینا کرک هایی هستن که پیدا کردم:

Tornado2800
19-09-2009, 00:29
خوب بالاخره راه حلش رو پیدا کردم
همه چیز رو در این تاپیک گذاشتم ببینید

100% کرک کار میکنه

12890
19-09-2009, 09:05
سلام دوستان راهی براهی برای آپدیت وجود داره چون من می خواستم آپدیت کنم هر کاری کردم نتوانستم

rasoul2005
19-09-2009, 10:00
سلام دوستان راهی براهی برای آپدیت وجود داره چون من می خواستم آپدیت کنم هر کاری کردم نتوانستم
چرا نمیتونی اپدیت کنی مشکلت از کجاست

موفق باشید

moulae
19-09-2009, 12:32
اين كرك رو من خودم تست كردم جواب داد فقط قبل از نصب همه كرك هاي قبلي رو بايد پاك كنيد

mrk1365
19-09-2009, 13:11
سلام .من ویندوز 7 نسخه 8XTreme ultimate نصب کردم چند ساعت بعد از نصب dial up conection از کار افتاد و ارور 711 داد .ویندوز را پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی باز هم همین مشکل را داشت.کسی میدونه باید چی کار کنم؟

kojaiali1
19-09-2009, 14:23
سلام ویندوز هفت من تازگی زیاد هنگ میکنه و پیغام مربوط به بست پنجره close program که بعضی مواقع بالا میاد اگر پنجره را بدون انتخاب یکی از گزینه ها ببندم هنگ میکنه حتی یک فایل ساده روی بعضی از فایلهای ویدوئی بعد از باز کردن هنگ میکنه وقتی به ضرب و زور taskmanager را بالا میاورم cpu=100% شده به چه طریق مشکل را حل کنم از کجا بفهمم این چه برنامه ای یا عاملی باعث هنگ کردن میشه ؟

*Arman
19-09-2009, 17:36
با سلام
یه مشکلی هست که من با ویستا هم داشتم
وسط نصب ویندوز
همه چی می ایسته
دیگه نه کامپیوتر خاموش می شه
و باید حتما برقشو قطع کنم
می خواستم بدونم اشکال از کجاست؟

Shahab_H
19-09-2009, 21:07
با سلام
یه مشکلی هست که من با ویستا هم داشتم
وسط نصب ویندوز
همه چی می ایسته
دیگه نه کامپیوتر خاموش می شه
و باید حتما برقشو قطع کنم
می خواستم بدونم اشکال از کجاست؟
مارک لپ تاپتون Toshiba ست؟

ila
19-09-2009, 21:43
 تو استارت بنویس edge و در پنجره گزینه زیر رو تیک بزن

کدوم گزینه..من که چیزی رو ندیدم

*Arman
19-09-2009, 21:49
مارک لپ تاپتون Toshiba ست؟
نمی خوام رو لپ تاپمون نصب کنم
می خوام روی کامپیوتر عادیم نصب کنم

Linux Learner
20-09-2009, 01:08
کدوم گزینه..من که چیزی رو ندیدم

ویرایش شد. چک کنید!

m.mahdi.k
20-09-2009, 10:54
سلام ویندوزه من دیگه فایلای hidenرو نشون نمیده انتی ویروسمم نود32 هست ورژن 4 اپدیتم هست چیکار کنم این ویروسه رو چی میگیره؟ یا راهی هست که درست بشه؟

parsila
20-09-2009, 12:04
من ویندوز ۷ نصب کردم (در درایو c ) سپس ویندوز xp نصب کردم (در درایو دیگر ).حال فقط ویندوز xp بالا میاد برای اینکه ویندوز۷ بالا بیاد باید چکار کنم؟:19:

Paradise_human
20-09-2009, 12:11
سلام.
من یه ویندوز 7 گرفتم .
حالا از کجا میشه فهمید که RTM 7600 هستش ؟
البته بگم هنوز نصبش نکردم.

*IN*
20-09-2009, 12:27
سلام
من ویندوزو از همین p30 خریدم ولی هر سری که اکتیو میکنم از خواموش روشن کردن باز اون نوشته 30 روز به انقضا میاد یه کرک داشتم اون بخش و بخش زیریش رو از کار میندازه از اون استفاده کردم اون قسمت الان از کار افتاده مشکلی پیش نمیاد؟

mazzi
20-09-2009, 12:57
فایلهایی که در ویندوز 7 برای آپدیت توسط خود ویندوز دانلود میشه کجا ریخته میشه؟
که اگه مشکلی برای ویندوز پیش اومد احتیاجی نباشه با اینترنت ذغالی دوباره دانلود بشه

Linux Learner
20-09-2009, 15:56
سلام ویندوزه من دیگه فایلای hidenرو نشون نمیده انتی ویروسمم نود32 هست ورژن 4 اپدیتم هست چیکار کنم این ویروسه رو چی میگیره؟ یا راهی هست که درست بشه؟

تو تنطیمات folder and search option نشون دادن فایلای مخفی رو فعال کردی؟

سلام
من ویندوزو از همین p30 خریدم ولی هر سری که اکتیو میکنم از خواموش روشن کردن باز اون نوشته 30 روز به انقضا میاد یه کرک داشتم اون بخش و بخش زیریش رو از کار میندازه از اون استفاده کردم اون قسمت الان از کار افتاده مشکلی پیش نمیاد؟

از کار افتاده یعنی چی؟ عکس بزار!

فایلهایی که در ویندوز 7 برای آپدیت توسط خود ویندوز دانلود میشه کجا ریخته میشه؟
که اگه مشکلی برای ویندوز پیش اومد احتیاجی نباشه با اینترنت ذغالی دوباره دانلود بشه

اتوماتیک آپدیت نکن! فایلای آپدیت رو بصورت stand alone دانلود کن! چند تا پست بالاتر لینکش هست. اونطوری که خودش آپدیت میکنه، فکر نکنم بشه قایلا رو گرفت!

سلام ویندوز هفت من تازگی زیاد هنگ میکنه و پیغام مربوط به بست پنجره close program که بعضی مواقع بالا میاد اگر پنجره را بدون انتخاب یکی از گزینه ها ببندم هنگ میکنه حتی یک فایل ساده روی بعضی از فایلهای ویدوئی بعد از باز کردن هنگ میکنه وقتی به ضرب و زور taskmanager را بالا میاورم cpu=100% شده به چه طریق مشکل را حل کنم از کجا بفهمم این چه برنامه ای یا عاملی باعث هنگ کردن میشه ؟

تو task manager ببین کدوم فایل از cpu میکشه!

سلام .من ویندوز 7 نسخه 8XTreme ultimate نصب کردم چند ساعت بعد از نصب dial up conection از کار افتاد و ارور 711 داد .ویندوز را پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی باز هم همین مشکل را داشت.کسی میدونه باید چی کار کنم؟

باید مشکل از مودمت باشه!

DJ POLESTAR
20-09-2009, 17:11
به احتمال زیاد ویروس از نوع کرم هست! با نرم افزارهای USB Disk Security یا Autorun Earen چک کن! و اگه برات مقدور نیست, آنتی ویروست رو عوض کن کسپرسکی یا مکافی نصب کن ببین مشکلت حل میشه.

kojaiali1
20-09-2009, 18:14
برای ایجاد درایور مجازی از چه نرم افزاری استفاده کنم خود ویندوز این کار را انجام میده یا نه ؟ الکل یا دریم تولز را آمدم نصب کنم نشد ؟

Paradise_human
20-09-2009, 18:26
سلام.
من یه ویندوز 7 گرفتم .
کسی نتونست کمکی بکنه ؟

DJ POLESTAR
20-09-2009, 18:30
برای ایجاد درایور مجازی از چه نرم افزاری استفاده کنم خود ویندوز این کار را انجام میده یا نه ؟ الکل یا دریم تولز را آمدم نصب کنم نشد ؟
از Virtual CloneDrive استفاده کن, در مورد خود ویندوز هم من اطلاع ندارم.

DJ POLESTAR
20-09-2009, 18:34
سلام.
من یه ویندوز 7 گرفتم .
در منوی Start قسمت پایین تایپ کن (Information) و گزینه System Information رو انتخاب کن. کل اطلاعات نرم افزاری و سخت افزاریتو بگیر.

*IN*
20-09-2009, 18:34
از کار افتاده یعنی چی؟ عکس بزار!
جلوی جفت شون نوشته
not available
ویندوزم کرک شده؟

DJ POLESTAR
20-09-2009, 18:39
file:///C:/Users/ESRAFIL/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.jpgجلوی جفت شون نوشته
not available
ویندوزم کرک شده؟
:39::38::16::laughing::biggrin::tongue::thumbsup:
بابا خیلی باحالی!!! این آدرس عکست رو میگم!

Linux Learner
21-09-2009, 00:28
جلوی جفت شون نوشته
not available
ویندوزم کرک شده؟

چند ثانیه صبر کنی میاد! اگه نیومد هم یعنی تایمرش از کار افتاده دیگه. بی خیالش شو!
برای قرار دادن عکس توی سایت ها یا همین فروم باید به سایت آپلود عکس مثل سایت زیر بری و عکست رو توی اون سایت آپلود کنی و بعد لینکی که اون سایت میده رو بزاری تو این فروم!

موفق باشی

Paradise_human
21-09-2009, 01:06
سلام.
میتونید بگید 32 bit چقدر فرق میکنه با 64 bit و آیا ارزش داره که 64 bit نصب کنیم ؟
cpu یوم هم 64 ساپورت میکنه .
ممنون.

alihacker2008
21-09-2009, 01:14
سلام.
میتونید بگید 32 bit چقدر فرق میکنه با 64 bit و آیا ارزش داره که 64 bit نصب کنیم ؟
ممنون.

فرقش محسوس نیست خودم 64 بیتی دارم فقط یکمی دردسرو زیاد میکنه چون باید بعضی از نرم افزارارو حتما 64 بیتی شو بگیری البته 32 بیتی رو هم به خوبی پشتیبانی میکنه ومیریزه تو پوشه program files (x86

hadi_vazi
21-09-2009, 06:37
یه دی وی دی دیگه از ویندوزت تهیه کن و تستش کن! با این مشخصات تنها عامل ممکن خود دی وی دی نصب هست. یا فایل ها رو توی سیستمی که Suzuki داره و خوب جواب داده، کپی کن رو فلش و تو سیستم های دیگه تست کن. منتظرم

آقا ممنون خیلی لطف کردی بالاخره کارکرد. یه ایمج از ویندوزم گرفتم و با سرعت x1 رایتش کردم حالا نصب ویندوزم تو 14 دقیقه تموم می شه دیگه تاخیری تو بالا اومدن تنظیماتش نیست.
حالا یه سوال دارم چرا اینجوری بود آخه من این ویندوز رو از همین سایت خریدم با چندتا ویندوز قبلیم یعنی
windows 7 beta
windows vista
windows vista servis pack 1
هرکدومش هم چند بار خریدم دیگه فکر کرده بودم مدل نصبش همین جوریه .
بازم ممنون بالاخره راحت شدم.:40:

Paradise_human
21-09-2009, 08:21
فرقش محسوس نیست خودم 64 بیتی دارم فقط یکمی دردسرو زیاد میکنه چون باید بعضی از نرم افزارارو حتما 64 بیتی شو بگیری البته 32 بیتی رو هم به خوبی پشتیبانی میکنه ومیریزه تو پوشه program files (x86
حالا بالاخره انقدری ارزش داره که من این ویندوز 32 بیتی رو پاک کنم یه 64 بیتی بریزم؟ 

hamedya
21-09-2009, 08:44
حالا بالاخره انقدری ارزش داره که من این ویندوز 32 بیتی رو پاک کنم یه 64 بیتی بریزم؟
سلام.
بستگی داره که شما با سیستم چه کارائی انجام میدید.
اگر نیاز به پردازش زیاد دارید 64 بیتی گزینه ی خوبیه در غیر این صورت همون 32 بیتی خوبه.
موفق باشید.:11:

hamedya
21-09-2009, 08:49
این حرف شما اصلا اصولی نیست.
چون در سیستم 64 بیتی پهنای باند cpu به دو برابر افزایش پیدا میکنه یعنی توانائی پردازش دوبرابر ولی چون سیستم شما نیازی به پردازش سنگین نداره شما تفاوتی احساس نمیکنید .
موفق باشید.:11:

DJ POLESTAR
21-09-2009, 10:35
سلام.
ممنون.
)از نظر ظاهر هیچ تفاوتی
2) برنامه هایی که برای سخت افزار 64 بیتی نوشته شده اند مسلما" روی ویندوز 64 بیتی بهتر جواب میدن (بخاطر آدرس دهی بهتر در نوع 64 بیتی) ولی در برنامه های عادی تفاوت چندانی نمیکنه
3)حتما باید سخت افزار هاتون همه 64 بیتی باشن وگرنه ویندوز نمیشناسشون ! ا
از همه مهمتر فکر کنم اگه cpu تون قدیمی 32 بیتی باشه ؛ اصلا نتونید win64 نصب کنید !!!!

4)فکر کنم ویندوز 32 بیتی برای بازی ها بهتر باشه چون سازگارتره ! مگر اینکه بازی خاصی که 64 bit ساپورته ؛ مدنظرتون باشه که در اینصورت ویندوز 64 بیتی بهتره !

بیشتر برنامه های 32 بيتی روی 64 بيتی اجرا ميشن اما برنامه های 64 بيتی رو 32 اجرا نميشن.
بعضی از برنامه ها (تعداد کمی از برنامه های 32 بيتی رو 64 مشکل دارند) ولی در کل همه اجرا ميشن.
من که تا حالا جز 32 مورد بيشتر بر نخوردم که برنامه يا بازی رو 64 بيتی مشکل داشته باشه، بازی های جديد که به هيچ عنوان مشکلی ندارند.
سرعت 64 بالاتر از32 مي باشد.
در کل انتخاب با خودتونه!

Paradise_human
21-09-2009, 10:53
بچه ها من به یه مشکل خیلی کوچیک بر خوردم .
من قبلا ویستا داشتم بعد مرورگر Google Crome رو هم روش داشتم و خیلی راحت و روون باهاش کار میکردم .
ولی از دیروز که 7 رو ریختم و مرورگر گوگل رو روش ریختم یکمی سرعت کار مرورگر کاهش پیدا کرده مثلا موقع باز کردن صفحات 2-3 ثانیه مرورگر قفل میکنه بعد آزاد میشه یا مثلا چیزی داری تایپ میکنی یهو میبینی چیزی نمینویسه بعد یهو هر چی نوشتی رو میاره .
به نظر شما باید چکار کنم تا این مشکل حل بشه ؟
البته اینم بگم ها این مشکل همیشگی نیست و بعضی موقع ها اتفاق می افته ....
ممنون.

Linux Learner
21-09-2009, 11:17
آقا ممنون خیلی لطف کردی بالاخره کارکرد. یه ایمج از ویندوزم گرفتم و با سرعت x1 رایتش کردم حالا نصب ویندوزم تو 14 دقیقه تموم می شه دیگه تاخیری تو بالا اومدن تنظیماتش نیست.
حالا یه سوال دارم چرا اینجوری بود آخه من این ویندوز رو از همین سایت خریدم با چندتا ویندوز قبلیم یعنی
windows 7 beta
windows vista
windows vista servis pack 1
هرکدومش هم چند بار خریدم دیگه فکر کرده بودم مدل نصبش همین جوریه .
بازم ممنون بالاخره راحت شدم.:40:

خوشحالم که کارت راه افتاد:8:

من قبلا ویستا داشتم بعد مرورگر Google Crome رو هم روش داشتم و خیلی راحت و روون باهاش کار میکردم .
ولی از دیروز که 7 رو ریختم و مرورگر گوگل رو روش ریختم یکمی سرعت کار مرورگر کاهش پیدا کرده مثلا موقع باز کردن صفحات 2-3 ثانیه مرورگر قفل میکنه بعد آزاد میشه یا مثلا چیزی داری تایپ میکنی یهو میبینی چیزی نمینویسه بعد یهو هر چی نوشتی رو میاره .
ممنون.

ببین چی از cpuوت استفاده زیاد میکنه!

در مورد سیستم عامل 64 بیت هم باید بگم که برای ماها فرقی نمیکنه و در بعضی مواقع مشکل ساز هم هست. توصیه میشه اگه نیازی نیست نصب نکنید!

Shahin_Turk
21-09-2009, 11:25
ممنون.
آره من هم دقيقا همين مشکل رو دارم ولي به ندرت اتفاق ميفته!

Paradise_human
21-09-2009, 12:07

خوشحالم که کارت راه افتاد:8:

ببین چی از cpuوت استفاده زیاد میکنه!

در مورد سیستم عامل 64 بیت هم باید بگم که برای ماها فرقی نمیکنه و در بعضی مواقع مشکل ساز هم هست. توصیه میشه اگه نیازی نیست نصب نکنید!
مشکل از cpu فکر نکنم باشه چون فعلا چیزی ندارم که بخواد از cpu زیاد استفاده کنه .
الان به یه نکته ای بر خوردم من 4 گیگ رم دارم اما الان زده 3.25 useable مشکل از این نیست ؟!

Gamemaster
21-09-2009, 13:34
براي اينكه رم 4 به بالا پشتيباني بشه بايد وين 64 بيت بريزي

Linux Learner
21-09-2009, 17:19
مشکل از cpu فکر نکنم باشه چون فعلا چیزی ندارم که بخواد از cpu زیاد استفاده کنه .
الان به یه نکته ای بر خوردم من 4 گیگ رم دارم اما الان زده 3.25 useable مشکل از این نیست ؟!

نه، این طبیعیه. 32 بیت بیش از این مقدار رم رو پشتیبانی تمیکنه که احتیاجی هم بهش نیست!
فکر نمیکنی نسخه گوگل با ویندوز مشکل داشته باشه؟ ورژنی که با ویندوز 7 مشکل نداره رو دانلود و نصب کن ببین حل میشه

pershianix
21-09-2009, 18:39
سلام.
من ویندوز XP رو گذاشتم واسه نصب توی یه درایو دیگه (C:XP, D:Seven, E:XP) توی E گذاشتم و بعد از نصب، Loader ویندوز هفت بالا میاد اما فقط ویندوز XP رو میشناسه و خودشو نمیشناسه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

حالا باید چکار کنم تا ویندوز هفت دوباره لود بشه؟

ممنون.

Paradise_human
21-09-2009, 19:36

نه، این طبیعیه. 32 بیت بیش از این مقدار رم رو پشتیبانی تمیکنه که احتیاجی هم بهش نیست!
فکر نمیکنی نسخه گوگل با ویندوز مشکل داشته باشه؟ ورژنی که با ویندوز 7 مشکل نداره رو دانلود و نصب کن ببین حل میشه
والا من نمیدونم چه نسخه ای با این ویندوز هماهنگه من آخرین ورژن final ش رو نصب کردم !

immoratal
21-09-2009, 19:42
سلام
کسی نمیدونه gta iv ذا باید چطور رویwin 7 نصب کرد؟:41:

DJ POLESTAR
21-09-2009, 20:30
سلام.
من ویندوز XP رو گذاشتم واسه نصب توی یه درایو دیگه (C:XP, D:Seven, E:XP) توی E گذاشتم و بعد از نصب، Loader ویندوز هفت بالا میاد اما فقط ویندوز XP رو میشناسه و خودشو نمیشناسه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ممنون.
قبل از بوت شدن ویندوز CD ویندوز 7 رو بزار بعدش دیگه خودت میفهمی.

Tra Rapid
21-09-2009, 22:35
دوستان سلام
می خواستم بدونم نسخه نهایی وین seven اومده یا نه؟

DJ POLESTAR
21-09-2009, 22:59
دوستان سلام
می خواستم بدونم نسخه نهایی وین seven اومده یا نه؟
نه هنوز نیومده تو مهر ماه میاد-حالا یا زود یا دیر ولی مهر ماه

asklt
22-09-2009, 00:15
سلام چه جوری میشه فایل های reg رو در 7 اجرا کرد؟؟؟؟/

Linux Learner
22-09-2009, 01:00
والا من نمیدونم چه نسخه ای با این ویندوز هماهنگه من آخرین ورژن final ش رو نصب کردم !

در بعضی مواقع نسخه قدیمی تر بهتر جواب میده!

Paradise_human
22-09-2009, 01:13

مشکلم حل شد .
فهمیدم مشکل از کجا بود .
ویندوز کارت گرافیک من رو شناخته بود و من چون قصد داشتم 64 بیتی نصب کنم دیگه درایور nvidia رو نصب نکردم .
و همینطور درایور مانیتور رو هم نصب نکردم .
این دوتا رو که نصب کردم مشکل حل شد .
ولی قبلش شکم برده بود که ممکنه مشکل از اینا باشه به خاطر همینم تست کردم که خدا رو شکر جواب داد.
ولی خدایی اصلا فکر نمیکردم یه همچین چیز کوچیکی انقدر تاثیر داشته باشه .
البته خدایی بی تاثرم نیست این ویندوز با این همه گرافیک صد در صد نصب خود درایور رو میخواد تا روون بشه .
در کل به خاطر راهنمایی هاتون ممنونم .

asklt
22-09-2009, 14:15
سلام چه جوری میشه فایل های reg رو در 7 اجرا کرد؟؟؟؟/

کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟

Linux Learner
22-09-2009, 14:39
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟

این که سادست! روش دابل کلیک کن، یا راست کلیک کن و merge رو بزن.  اگه مشکلی هست بگو

danyal2006
22-09-2009, 14:48
سلام
آقا يك مشكل من دي وي دي رايتر پايونير دارم . ويندوز اونو شناخته و نصب شده منتها هيچي رو نمي خونه. نمي دونم چيكار كنم لطفا كمك كنيد چون فوق العاده بهش نياز دارم

Arsene
22-09-2009, 16:10
سلام دوستان! لطفا یکی سریعا کمک کنه! من دیشب ویندوز سونمو شات داون کردم امروز که اومدم روشن کنم دیگه بالا نمیاد! یعنی مثه همیشه اولش میاد که صفحه سیاه هست و نشانگر موس هست ولی یه خورده بیشتر طول میکشه بعد سیستم ریست میشه. هر روشی هم امتحان کردم نشد. ریستور( نشده ایمیج نداشتم!!) و سیف مد و ریپیر و هرچی! حالا یکی لطفا یه کمکی کنه! من حسابی گیرم! حالا مجبور شده ویستا بریزم . یا حداقل بگین چجوری تنظیمات و برنامه هایه سونو به ویستا منتقل کنم!

l34cl_l307z
22-09-2009, 20:01
اولش عذر این مطلب رو اگه تکراریه یا مربوط به این قسمت نیست رو می خوام .
اما کلافم کرده حسابی این ویندوز 7.
2 تا مشکل دارم . یکی اینکه زمانی که مثلا توی سایت دانشگاه یا جای دیگم اگه سایت یه قسمت ستونی داشته باشه باز نمی کنه ، دومی انکه یه برنامه که با ویستا راحت کار میکرد الان جای نوشته هاش سیاهه.
برنامه با ویژوال بیسیک نوشته شده و تمام نرم افزار هام همون هایی هستن که قبلا روی وستا داشتم .
لطفا اگه کسی اطلاعی داره از طریقه حل مشکلم یا برنامه مورد نیازش یه خبری بهم بده ، واقعا ممنون میشم .

kourosh4
22-09-2009, 22:46
دوستان سلام
ویندوز من 7600 هست و تازگی وقتی بالا میاد یک صفحه میاد بالا که میگه باید رجیسترش کنی و وقتی که میبندیش صفحه ی دکستاب میردش البته فکر کردم کرکش کردم اما کرک نشده و اگه میشه یک کرک خوب بدید البته loder7.155 و 1.5 رو گرفتم اما کرک نمیشه
ممنون..........

mohamad.hejazi
22-09-2009, 22:48
سلام.
ویندوز سون بیلد 7600 رو نصب کردم.
من تا حالا از xp-vista استفاده میکردم.
ولی حالا فرق میکنه!!
با نصب ویندوز 7 حتی xp که به جون من وصل بود رو پاک کردم.!
چون دلیلی دیگه برای استفاده ازش نمیدیدم.!
واقعآ عالیه و سبک
البته بگم که الان زیاد به دل من نمیچسبه تا وقتی که نسخه ی قینالش بیاد و اون رو نصب کنم.
سیستم من:
ram:2 g
cpu:3.2 full
vga:radeon hd 3650 512 gddr3

Paradise_human
22-09-2009, 23:05
دوستان سلام
ویندوز من 7600 هست و تازگی وقتی بالا میاد یک صفحه میاد بالا که میگه باید رجیسترش کنی و وقتی که میبندیش صفحه ی دکستاب میردش البته فکر کردم کرکش کردم اما کرک نشده و اگه میشه یک کرک خوب بدید البته loder7.155 و 1.5 رو گرفتم اما کرک نمیشه
ممنون..........

بفرما اینم کرک .......
من اینو روی 7600 نصب کردم کرک شد.
هر کدوم راحت تری دانلود کن .
همشون یکین.
Windows 7 Loader v1.6 by Daz

ila
23-09-2009, 11:20
چه جوری میشه این ویندوز مدیا پلیر رو کاری کرد که توی تسکبار باشه و وقتی میریم یک آهنگی رو میزاریم ماکسیمایز نشه بیاد روی صفحه دسکتاپ و از همونجا بشه کم و زیادش کرد..مثل ویندوز ایکس پی...منظورم شبیه عکسی هست که روی کاور همین ویندوز هایی که انجمن فروخته...

DJ POLESTAR
23-09-2009, 11:49
چه جوری میشه این ویندوز مدیا پلیر رو کاری کرد که توی تسکبار باشه و وقتی میریم یک آهنگی رو میزاریم ماکسیمایز نشه بیاد روی صفحه دسکتاپ و از همونجا بشه کم و زیادش کرد..مثل ویندوز ایکس پی...منظورم شبیه عکسی هست که روی کاور همین ویندوز هایی که انجمن فروخته...
باید از طریق Darg & Drop این کار رو بکنی یعنی گوشش رو بگیری و بیاری بندازی تسکبار-در مورد ماکسیمایز و مینیمایز هم که دست خودتونه اول که هر تنظیمی روش بکنی اونطور نمایش داده میشه البته در بعضی از فیلم های با کیفیت فرق میکنه.

ila
23-09-2009, 14:08
باید از طریق Darg & Drop این کار رو بکنی یعنی گوشش رو بگیری و بیاری بندازی تسکبار-در مورد ماکسیمایز و مینیمایز هم که دست خودتونه اول که هر تنظیمی روش بکنی اونطور نمایش داده میشه البته در بعضی از فیلم های با کیفیت فرق میکنه.

نشد که..فقط پین میشه تو تسکبار

Gamemaster
23-09-2009, 14:36
يعي چجوري؟

Babak
23-09-2009, 16:16
من میخوام هر دو نسخه 32 و 64 بیت رو نصب کنم. آیا ترتیب داره نصبشون؟

pershianix
23-09-2009, 16:23
سلام.

ممنون.
یعنی هیچ کس نیست یه جواب درست و حسابی به سوالم بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چقدر طرفدار داره این آواتار من. فکر کنم واسه جواب گرفتن باید عوضش کنم.

Tornado2800
23-09-2009, 16:36
من میخوام هر دو نسخه 32 و 64 بیت رو نصب کنم. آیا ترتیب داره نصبشون؟

اگه برای تست میخواید توصیه می کنم از یک سیستم مجازی سازی استفاده کنید.

من در سرور ها فرقی بین نصبشون ندیدم. ( البته سیستم عامل های دیگری مثل لینوکس )

Babak
23-09-2009, 16:41
اگه برای تست میخواید توصیه می کنم از یک سیستم مجازی سازی استفاده کنید.

من در سرور ها فرقی بین نصبشون ندیدم. ( البته سیستم عامل های دیگری مثل لینوکس )

متوجه نشدم. نمیشه دو تا سون رو در دو درایو متفاوت نصب کرد ؟

Tornado2800
23-09-2009, 16:53
قبلا تست شده و نصب شده
طبق این ویدیو قبلا ظاهرا اول 32 بیت نصب شده و بعد 64 بیت اما در درایو های متفاوت.

Yi Yi
23-09-2009, 17:35
تو ویندوز XP تو Control Panel یه بخش بود مربوط به تنظیمات gamePad و دسته ی کامپیوتر.
تو ویندوز 7 من نتونستم این بخش رو پیدا کنم. می تونید راهنمایی کنید چه بلایی سر این بخش اومده؟!

Amirson
23-09-2009, 18:59
سلام مجدد.
بالاخره ویندوز 7 نسخه ی 7600 رو دانلود و رو سیستم نصب کردم . البته لبتاپ.
درایور ها رو شناخت و مشکلی نداشتم باهاش. Inspiron 6400 .
در نصب نرم افزار ها هم مشکلی نداشتم ، اما آنتی ویروس....!

من آنتی ویروس اصلی نود رو دارم . یعنی خریداری کردم. الان میخوام نصبش کنم ارور میده . ارور رو به صورت عکس پیوست میکنم .
اگر کسی راه حلی داره ممنون میشم راهنماییم کنه.

حالا اگه نمیشه ورژن 3 نود رو نصب کرد چی پیشنهاد میکنید برای نصب ؟

عکس: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saeed-constantine
23-09-2009, 19:25
سلام مجدد.
بالاخره ویندوز 7 نسخه ی 7600 رو دانلود و رو سیستم نصب کردم . البته لبتاپ.
درایور ها رو شناخت و مشکلی نداشتم باهاش. Inspiron 6400 .
در نصب نرم افزار ها هم مشکلی نداشتم ، اما آنتی ویروس....!

من آنتی ویروس اصلی نود رو دارم . یعنی خریداری کردم. الان میخوام نصبش کنم ارور میده . ارور رو به صورت عکس پیوست میکنم .
اگر کسی راه حلی داره ممنون میشم راهنماییم کنه.

حالا اگه نمیشه ورژن 3 نود رو نصب کرد چی پیشنهاد میکنید برای نصب ؟

عکس: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ورژن 4 نود نصب میشه و مشکلی نداره ولی ورژن 3 رو نمیشه نصب کرد.

Arsene
23-09-2009, 19:30
سلام دوستان! لطفا یکی سریعا کمک کنه! من دیشب ویندوز سونمو شات داون کردم امروز که اومدم روشن کنم دیگه بالا نمیاد! یعنی مثه همیشه اولش میاد که صفحه سیاه هست و نشانگر موس هست ولی یه خورده بیشتر طول میکشه بعد سیستم ریست میشه. هر روشی هم امتحان کردم نشد. ریستور( نشده ایمیج نداشتم!!) و سیف مد و ریپیر و هرچی! حالا یکی لطفا یه کمکی کنه! من حسابی گیرم! حالا مجبور شده ویستا بریزم . یا حداقل بگین چجوری تنظیمات و برنامه هایه سونو به ویستا منتقل کنم!
حالا مشالله که کسی جواب سواله مارو نداد!
خوب حالا اصن ولش! میگم این ویندوز سونی که سایت داره خودش میفروشه, ارزش داره!؟ کرک داره؟ قابش هم مثه عکسی که انداخته انقد خوشگله؟ یا همینجوری میندازن تو کاور تحویل میدن؟ کلا اینکه دوستانی که خریدن راضیا یا خیر؟

malkemid
23-09-2009, 19:33
بچه ها تمام زیرنویس های فارسی من تو این ویندوز خرچنگ قورباغه میشه...تو xp مشکلی نداره...چیکار باید کرد؟

hassan_magic2000
23-09-2009, 19:48
سلام دوستان

من الان رو سیستمم xp دارم و ویستا
xp از کار افتاده
میخوام بدونم میشه 7 رو پیش این دو تا نصب کرد ؟

یا مثلا xp رو میتونم پاک کنم ( هم فایل های سیستمیشو و هم توی استارت آپ که کنار ویستا میاد )
اخه ویندوز ویستا فکر کنم اجازه نمیده پوشه ی windows رو پاک کنم

اگه میشه راهنمایی کنید

درضمن من هم مشکل این دوست بالاییمو توی kmplayer دارم
ممنون

DJ POLESTAR
23-09-2009, 22:30
متوجه نشدم. نمیشه دو تا سون رو در دو درایو متفاوت نصب کرد ؟
منظور دوستمون ان بود که دوتا ویندوز 7 32بیت و 64بیت رو فکر کردن واسه تست میخوای آخه نسب هر دو بطور دایم منتقی به نظر نمیرسه:46:

DJ POLESTAR
23-09-2009, 22:34
سلام دوستان
من الان رو سیستمم xp دارم و ویستا
xp از کار افتاده
میخوام بدونم میشه 7 رو پیش این دو تا نصب کرد ؟
یا مثلا xp رو میتونم پاک کنم ( هم فایل های سیستمیشو و هم توی استارت آپ که کنار ویستا میاد )
اخه ویندوز ویستا فکر کنم اجازه نمیده پوشه ی windows رو پاک کنم
اگه میشه راهنمایی کنید
ممنون
باید بترتیب XP بعد ویستا بعد 7 نصب کن. اگه نمیتونی از خود ویندوز هم XP را فرمت کنی از پارتیشن مجیک استفاده کن.

milad1987
23-09-2009, 23:52
سلام.من یه مشکل خیلی عجیب پیدا کردم.اونم اینه که یه فایلی که ظاهرا ماله خوده ویندوزه دائم به اینترنت وصل میشه و مدام اطلاعات دانلود میکنه.host process for windows servicess.من چطور میتونم که جلوی دریافت اطلاعات از اینترنت رو بگیرم؟؟
چون اگه همینجوری ادامه پیدا کنه کل اکانت منو توی یه هفته تموم میکنه!

Linux Learner
23-09-2009, 23:54
تو ویندوز XP تو Control Panel یه بخش بود مربوط به تنظیمات gamePad و دسته ی کامپیوتر.
تو ویندوز 7 من نتونستم این بخش رو پیدا کنم. می تونید راهنمایی کنید چه بلایی سر این بخش اومده؟!

فکر میکنم باید تو قسمت Devices and printers باید دنبال گیم پدت باشی!

بچه ها تمام زیرنویس های فارسی من تو این ویندوز خرچنگ قورباغه میشه...تو xp مشکلی نداره...چیکار باید کرد؟

فکر کنم KM Player با 7 مشکل داره. این کدک پک رو نصب کنید.

یعنی هیچ کس نیست یه جواب درست و حسابی به سوالم بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چقدر طرفدار داره این آواتار من. فکر کنم واسه جواب گرفتن باید عوضش کنم.

توی XP:
تو  Run بنویس cmd و اینتر.
این عبارت رو بنویس و اینتر کن و پاسخش رو اینجا بزار تا ببینم!
bcdedit
اگه با نوشتن عبارت بالا چیزی شبیه زیر نیومد، عبارت تو همون cmd به مسیر D:\Windows\System32 برو و بنویس bcdedit.exe و اینتر کن. یعنی: D:\Windows\System32\bcdedit.exe

Linux Learner
24-09-2009, 00:12
اولش عذر این مطلب رو اگه تکراریه یا مربوط به این قسمت نیست رو می خوام .
اما کلافم کرده حسابی این ویندوز 7.
2 تا مشکل دارم . یکی اینکه زمانی که مثلا توی سایت دانشگاه یا جای دیگم اگه سایت یه قسمت ستونی داشته باشه باز نمی کنه ، دومی انکه یه برنامه که با ویستا راحت کار میکرد الان جای نوشته هاش سیاهه.
برنامه با ویژوال بیسیک نوشته شده و تمام نرم افزار هام همون هایی هستن که قبلا روی وستا داشتم .
لطفا اگه کسی اطلاعی داره از طریقه حل مشکلم یا برنامه مورد نیازش یه خبری بهم بده ، واقعا ممنون میشم .

داداش ویستا و سون باهم فرق میکنن! اینکه برنامه ای رو اون کار میکرد دلیل نمیشه حتما رو اینم کار کنه!
برای برنامه نویسی کمی صبر کنید تا ساپورت سون کامل بشه! اون برنامه نوشته شده با بیسیک اگه حجمش کمه، بده تا ببینم مشکل از کجاست.
سایت دانشگاه وبه! چه ربطی به ویندوز داره؟ با فایرفاکس تست کردی؟

مشخصات سیستم؟ ورژن ویندوز 7؟
منظورت از تنظیمات چیه؟ برنامه هایی که تو سون نصب کردی که نمیاد تو ویستا! باید دوباره بنصبی! حالا نوع تنظیمات و لیست برنامه ها رو بکو تا ببینم میشه کاری کرد. البته اگه مشخصات سیستم و ویندوز سون رو بدی شاید روشی مثل آپگرید بتونه مشکلتو حل کنه! یا خالی کردن بایوس و ریشارژ رم!

سلام.من یه مشکل خیلی عجیب پیدا کردم.اونم اینه که یه فایلی که ظاهرا ماله خوده ویندوزه دائم به اینترنت وصل میشه و مدام اطلاعات دانلود میکنه.host process for windows servicess.من چطور میتونم که جلوی دریافت اطلاعات از اینترنت رو بگیرم؟؟
چون اگه همینجوری ادامه پیدا کنه کل اکانت منو توی یه هفته تموم میکنه!

اسم پروسه رو که آخرش پسوند exe داره چیه؟
روش راست کلیک کن و open file location رو بزن و ببین چیه فایلش. اگه نفهمیدی چیه، یه اطلاعات دقیق ازش مثل جاش، شرحش تو task manager و detail اون توی propertis (راست کلیک رو خود فایل) بزار.

سلام
آقا يك مشكل من دي وي دي رايتر پايونير دارم . ويندوز اونو شناخته و نصب شده منتها هيچي رو نمي خونه. نمي دونم چيكار كنم لطفا كمك كنيد چون فوق العاده بهش نياز دارم

مطمئنی دی وی دیت سالمه یا درست نصب شده سر جاش؟ یه بار بکنش و slave,master رو چک کن و دوباره نصبش کن! همین یه دی وی دی یا سی دی رو سیستمت هست؟

l34cl_l307z
24-09-2009, 03:00
[quote=Linux Learner;4250146]
داداش ویستا و سون باهم فرق میکنن! اینکه برنامه ای رو اون کار میکرد دلیل نمیشه حتما رو اینم کار کنه!
برای برنامه نویسی کمی صبر کنید تا ساپورت سون کامل بشه! اون برنامه نوشته شده با بیسیک اگه حجمش کمه، بده تا ببینم مشکل از کجاست.
سایت دانشگاه وبه! چه ربطی به ویندوز داره؟ با فایرفاکس تست کردی؟

عزیز جان از پیگیریت ممنون اولا .
سایت دانشگاه رو با فایرفاکس چک کردم اون مشکل رو نداشت اما با IE8 داره ؟!
میدونم دلیل نمیشه اما بهترین امکان این ویندوز compatibility این ویندوزه که طبق گفته خودشون تمام برنامه های ویندوز های 95 به بعد را ساپورت میکنه .
اما بازم از لطفت ممنونم .
حجم فایلش کمه ، از لینک زیر میتونی دانلود کنی.
اگه این مشکللم رو حل کنی خیلی کمکم کردی.

n W o
24-09-2009, 08:21
سلام میشه یکی طزیقه نصب تم های دانلود شده تو میتدئز 7 رو به ما بگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

milad1987
24-09-2009, 09:11
دوست عزیز من این فایل رو به سختی پیداش کردم.در زیر عکساشو برات میزارم.ظاهرا یکی از سرویس های خود ویندوزه.ولی خوب داره همینجور از اینترنت دیتا میگیره.لطفا کمکم کنید.:11:

Linux Learner
24-09-2009, 11:06
عزیز جان از پیگیریت ممنون اولا .
سایت دانشگاه رو با فایرفاکس چک کردم اون مشکل رو نداشت اما با IE8 داره ؟!
میدونم دلیل نمیشه اما بهترین امکان این ویندوز compatibility این ویندوزه که طبق گفته خودشون تمام برنامه های ویندوز های 95 به بعد را ساپورت میکنه .
اما بازم از لطفت ممنونم .
حجم فایلش کمه ، از لینک زیر میتونی دانلود کنی.
اگه این مشکللم رو حل کنی خیلی کمکم کردی.

IE رو بی خیال شی بهتره! مال من که کلا پریده، نمیدونم کجا گمو گور شده! در مورد ساپورت برنامه ها باید بگم که واقعا از پسش بر اومده! این برنامه ای که دادی بسته شده و نویسندش باید باکس زیر متن ها رو برداره.
کاری بود در خدمتم!

دوست عزیز من این فایل رو به سختی پیداش کردم.در زیر عکساشو برات میزارم.ظاهرا یکی از سرویس های خود ویندوزه.ولی خوب داره همینجور از اینترنت دیتا میگیره.لطفا کمکم کنید.:11:

جالبه چون تو سون من بر خلاف xp اصلا این پروسه اجرا نمیشه!
توی استارت بنویس msconfig و اینتر کن. تو دو تب startup و services ببین میتونی این پروسه رو با همون اسم پیدا کنی!

Arsene
24-09-2009, 11:15
مشخصات سیستم؟ ورژن ویندوز 7؟
منظورت از تنظیمات چیه؟ برنامه هایی که تو سون نصب کردی که نمیاد تو ویستا! باید دوباره بنصبی! حالا نوع تنظیمات و لیست برنامه ها رو بکو تا ببینم میشه کاری کرد. البته اگه مشخصات سیستم و ویندوز سون رو بدی شاید روشی مثل آپگرید بتونه مشکلتو حل کنه! یا خالی کردن بایوس و ریشارژ رم!

سیستمم قدیمیه ولی شنیده بودم اگه ویستا روش مشکلی نداشته باشه سون هم نداره! ویستا که مشکلی نداشت.

boardam gigabyte nemidunam che modelie. geraphic: Geforce 7300 512 (amd athlon64 3500, ram 2gig( ye ocz ye kingstne

ویندوز 7ی هم که ریختم 7201 هستش.کرکشم کردم.
حالا راهی هست ویندوز7ام درست شه؟
اگر یه ویندوز 7 ورژن بالاتر ( همینی که سایت میفروشه) بریزم میشه اون 7 قبلی رو آپدگرید کنه؟! آخه یه ویستا هم رو سیستم دارم. یه وقت نیاد اونو آپ کنه!

DJ POLESTAR
24-09-2009, 11:51
IE رو بی خیال شی بهتره! مال من که کلا پریده، نمیدونم کجا گمو گور شده! در مورد ساپورت برنامه ها باید بگم که واقعا از پسش بر اومده! این برنامه ای که دادی بسته شده و نویسندش باید باکس زیر متن ها رو برداره.
کاری بود در خدمتم!

فکر نمیکنم بکلی پریده باشه و هیچ اثری از IE نباشه:13: ولی اگه کار نمیکنه برو تو Control Panel و بترتیب از چپ به راست
View network satus and tasks-Internet Option- بعد برو نو قسمت Advanced و Restore Anvanced Sittings رو بزن یه دونه پایین تر Reset هست اونم بزن.

milad1987
24-09-2009, 13:10
رفتم اونجا ولی پیداش نکردم.راستش حدود 70 مگ دانلود کرد و بعدش دیگه چیزی نمیگیره.ظاهرا اون چیزی رو که می خواسته دانلود کرده.می خواستم ببینم که اصلا کار این پروسه چیه؟

Amirson
24-09-2009, 13:27
رفتم اونجا ولی پیداش نکردم.راستش حدود 70 مگ دانلود کرد و بعدش دیگه چیزی نمیگیره.ظاهرا اون چیزی رو که می خواسته دانلود کرده.می خواستم ببینم که اصلا کار این پروسه چیه؟
دوست عزیز . ویندوزت بود که داشت اپدیت میشد.
نمیدونم مایکروسافت چه بلایی به سر آپدیتر خودش آورده .
بعضی از آپدیت ها که نیازه نصب بشه رو خود بخود بدون اجازه ی شما دانلود میکنه.
برای اینکه این موضوع اذیتت نکنه وقتی ویندوزت رو نصب کردی باید اول از همه آپدیتش کنی . البته نه همه ی آپدیت ها رو فقط important ها رو .
بعدش دیگه این مشکل رو نخواهی داشت. این مساله روی ویستا هم وجود داشت. که باعث اعتراض خیلی ها به مایکروسافت شد.
نگران نباش دیگه چیزی دانلود نمیکنه.
البته این رو هم بگم اول از همه باید به نبود ویروس روی سیستمت مطمعن باشی .
من بالاخره دیشب کاسپر اسکای 2010 رو نصب کردم و راضی هستم.

موفق باشی.

milad1987
24-09-2009, 17:29
راستش منم دارم از کسپرسکی 2010 استفاده می کنم و خیلی عالیه.مخصوصا برای سون.
در هر حال مرسی از راهنمایی دوستان

linkin_park
24-09-2009, 21:58
مشکل من با سون اینه که بعد از این که اکتیویتش کردم الان دم به دقیقه پیغام Windows Geniune Advantage رو نشونم میده و رو اعصابم رژه میره .... تو رو خدا یه راهی برای خلاصی ازش بهم بگید !

dashmojtaba
24-09-2009, 22:25
از چه کرکی استفاده کردی؟

نرم افزار هایی رو که نتونستی نصب کنی رو همراه با ورژن دقیقش بکو تا دلیلشو بهت بگم. چه آنتی ویروسی رو نتونستی نصب کنی؟ یاهو مسنجر هم باید مال ویستا رو نصب کنی.
من خودم اصلا" طرف ماکروسافت نیستم، اما تمام نرم افزارای مورد نیازمو تونستم نصب کنم.
اینکه همه چی با XP سازگاره رو هم دلیلشو بهت میگم. شما از چه سالی با XP کار کردی؟ قبلش با 98 کار کرده بودی؟ اگه آره، پس باید یادت باشه که وقتی XP اومده بود، کلی نرم افزار توش کار نمیکرد! میدونی چقدر از ساخت XP گذشته و چند تا آپدیت واسش اومده؟؟؟؟ تعصب به خرج نده دوست من!:31:
من یاهومسنجر 10 رو نصب کردم که مخصوص ویستاس تعصبم کجا بود والا مشکل داره وویسش اصلاً حالا اینا هیچ چون یاهو تو ایکس پی هم از این مشکلات داشت گاهی ... ولی درست میشد اما این درست نمیشه به هرحال فکر نکنم متوجه شده باشید بگذریم این موبایل من که سامسونگه رفتم توی خود سایتش هم چیزی برای سون نداشت منظورم pc studio هست که بدون اون مجبورم ریست کنم برم تو ایکس پی فایلهامو انتقال بدم !!
من سونو دوست دارم اصلاً برای همین این همه هاردمو براش مایه گذاشتم ولی فقط شکلش جالبه به هرحال بی صبرانه منتظر ورژن آبان ماه هستم و امیدوارم هنوز بهش...

Linux Learner
25-09-2009, 00:15
فکر نمیکنم بکلی پریده باشه و هیچ اثری از IE نباشه:13: ولی اگه کار نمیکنه برو تو Control Panel و بترتیب از چپ به راست
View network satus and tasks-Internet Option- بعد برو نو قسمت Advanced و Restore Anvanced Sittings رو بزن یه دونه پایین تر Reset هست اونم بزن.

مرسی دوست من. ولی از نظر من نبودش بهتره! حالم ازش بهم میخوره! دم این سون گرم که اینو از جلو چشممون دور کرد!

سیستمم قدیمیه ولی شنیده بودم اگه ویستا روش مشکلی نداشته باشه سون هم نداره! ویستا که مشکلی نداشت.

boardam gigabyte nemidunam che modelie. geraphic: Geforce 7300 512 (amd athlon64 3500, ram 2gig( ye ocz ye kingstne

ویندوز 7ی هم که ریختم 7201 هستش.کرکشم کردم.

حالا راهی هست ویندوز7ام درست شه؟
اگر یه ویندوز 7 ورژن بالاتر ( همینی که سایت میفروشه) بریزم میشه اون 7 قبلی رو آپدگرید کنه؟! آخه یه ویستا هم رو سیستم دارم. یه وقت نیاد اونو آپ کنه!

سیستم خوبه! رو سیستم آشغالی من که داره به این خوبی کار میکنه! من نمیتونم تضمینی رو ورژن 7201 بدم! تمام راه کار هایی که من میدم مربوط به ورژن 7600 هست!
در مورد آپگرد هم یادم نیست وقتی از بوت میاد آپگرید داره یا نه! ولی اگه داشته باشه حتما ازت میپرسه که کدومو آپ کنی! قبل از اینا سیستمتو خاموش کن و برقشو قطع کن و کل رم هاتو در بیار (اگه چند تا هست!) و باتری مادربورد رو هم در بیار و بعد حدود 20 ثانیه جا بزنشون و روشن کن ببین درست میشه!

من یاهومسنجر 10 رو نصب کردم که مخصوص ویستاس تعصبم کجا بود والا مشکل داره وویسش اصلاً حالا اینا هیچ چون یاهو تو ایکس پی هم از این مشکلات داشت گاهی ... ولی درست میشد اما این درست نمیشه به هرحال فکر نکنم متوجه شده باشید بگذریم این موبایل من که سامسونگه رفتم توی خود سایتش هم چیزی برای سون نداشت منظورم pc studio هست که بدون اون مجبورم ریست کنم برم تو ایکس پی فایلهامو انتقال بدم !!
من سونو دوست دارم اصلاً برای همین این همه هاردمو براش مایه گذاشتم ولی فقط شکلش جالبه به هرحال بی صبرانه منتظر ورژن آبان ماه هستم و امیدوارم هنوز بهش...

گوشیت رم داره؟ حالت mass storage نداره که مثل رم ریدر بشناسه گوشیتو؟ مدل گوشیت چیه؟ pc studio vista رو سون کار نکرد؟
اون ورژن نهاییش هم فرقی با این نباید بکنه! 7600

malkemid
25-09-2009, 01:14

درستش کردم...از control panel...regional setting باید رفت تو تب administrative بعد change system local رو باید گذاشت رو persian...ربطی به برنامه و فونت و این چیزا هم نداره.

dashmojtaba
25-09-2009, 15:51
گوشیت رم داره؟ حالت mass storage نداره که مثل رم ریدر بشناسه گوشیتو؟ مدل گوشیت چیه؟ pc studio vista رو سون کار نکرد؟
اون ورژن نهاییش هم فرقی با این نباید بکنه! 7600
متاسفم که سون هم همینه و باید باهاش ساخت!! پس اینطور که میگید ایکس پی هم اولش اینطور بود باید صبر کنیم دنیا خودشو با سون وفق بده!!
نه گوشی من این چیزا رو نداره حتماً باید نرم افزار نصب بشه همونطور که قبلنم گفتم روی سون کار نمیکنه توی سایتشم توی نتم هیچ راه حلی پیدا نکردم خیلی اذیتم میکنه بعد این ایکس پی اگه نباشه واقعاً فاجعه نیست هیچ راهی برای ارتباط موبایلو سیستم نباشه؟ انصافاً شما بگو این ایکس پی چقد به خودت تو جاهایی که ویستا و سون نقص داشتن کمک کرد؟؟؟
خواهش میکنم بدتون نیاد این ایرادات رو میگم به هرحال این تاپیکا چه بهتر که همه نقاط ضعفو قوت این ویندوز رو نشون بده که اونی که بی اطلاعه از میزان ریسک نصبشم باخبر باشه :
یکی دیگه از مشکلاتش که گفتم کسی توجه نکرده (البته همه توی دلشون خبردارن)مشکل نمایش عکسشه که واقعاً ویور بدی داره اصلاً از دیر ظاهر شدن تومبش گرفته تا زوم کردن روی عکس و مرور عکسای قبلیو بعدی همش کنده و تار میشه و شطرنجی میشه و بی کیفیته و منو یاد آتاری میندازه :31: این زومشو شما با ایکس پی مقایسه کنید و قضاوت با خودتون.. مشکل جیفم چیز کمی نیست نمیدونم این چه صیغه ایه ویور به اون خوبی توی ایکس پی که جیفای زیبا رو به اون راحتی نشون میدادو اینا برداشتن این ویور سون رو گذاشتن که به این صورته ... خیلی ضعیفه آخه یه همچین چیزای ابتدایی رو عجیبه ماکروسافت یه فکری براش نکرده ویستا کم بود این سونم هل هلی دادن بیرون !
سرتونو درد نیارم یه مشکل دیگشم دانلود منیجره که میگن همچین ایرادی نداره ولی برای من داشته و خیلیم اذیت کرده و اونم اینه که گاهی برای دانلود روی لینک کلیک میکنم و بعد از گذشت مدت طولانی ارور میده و دانلود خراب میشه!! و فقط با ریست کردن این مشکلم حل میشه این آنتی ویروسم من هیچ شکایتی ازش ندارم! نمیدونم کجا گفتم با آنتی مشکل داره اگه دیدید بگید برم ویرایش کنم.

Linux Learner
25-09-2009, 19:04
متاسفم که سون هم همینه و باید باهاش ساخت!! پس اینطور که میگید ایکس پی هم اولش اینطور بود باید صبر کنیم دنیا خودشو با سون وفق بده!!
نه گوشی من این چیزا رو نداره حتماً باید نرم افزار نصب بشه همونطور که قبلنم گفتم روی سون کار نمیکنه توی سایتشم توی نتم هیچ راه حلی پیدا نکردم خیلی اذیتم میکنه بعد این ایکس پی اگه نباشه واقعاً فاجعه نیست هیچ راهی برای ارتباط موبایلو سیستم نباشه؟ انصافاً شما بگو این ایکس پی چقد به خودت تو جاهایی که ویستا و سون نقص داشتن کمک کرد؟؟؟
خواهش میکنم بدتون نیاد این ایرادات رو میگم به هرحال این تاپیکا چه بهتر که همه نقاط ضعفو قوت این ویندوز رو نشون بده که اونی که بی اطلاعه از میزان ریسک نصبشم باخبر باشه :
یکی دیگه از مشکلاتش که گفتم کسی توجه نکرده (البته همه توی دلشون خبردارن)مشکل نمایش عکسشه که واقعاً ویور بدی داره اصلاً از دیر ظاهر شدن تومبش گرفته تا زوم کردن روی عکس و مرور عکسای قبلیو بعدی همش کنده و تار میشه و شطرنجی میشه و بی کیفیته و منو یاد آتاری میندازه :31: این زومشو شما با ایکس پی مقایسه کنید و قضاوت با خودتون.. مشکل جیفم چیز کمی نیست نمیدونم این چه صیغه ایه ویور به اون خوبی توی ایکس پی که جیفای زیبا رو به اون راحتی نشون میدادو اینا برداشتن این ویور سون رو گذاشتن که به این صورته ... خیلی ضعیفه آخه یه همچین چیزای ابتدایی رو عجیبه ماکروسافت یه فکری براش نکرده ویستا کم بود این سونم هل هلی دادن بیرون !
سرتونو درد نیارم یه مشکل دیگشم دانلود منیجره که میگن همچین ایرادی نداره ولی برای من داشته و خیلیم اذیت کرده و اونم اینه که گاهی برای دانلود روی لینک کلیک میکنم و بعد از گذشت مدت طولانی ارور میده و دانلود خراب میشه!! و فقط با ریست کردن این مشکلم حل میشه این آنتی ویروسم من هیچ شکایتی ازش ندارم! نمیدونم کجا گفتم با آنتی مشکل داره اگه دیدید بگید برم ویرایش کنم.

من طرفداری سون رو نمیکنم! ولی بخاطر اینکه از دست xp خلاص شدم، خوشحالم!
من نمیگم و هیچکی نمیتونه بگه سون کامله! یکی از بزرگترین ایراداش همین نشون ندادن gif بصورت متحرکه! این خیلی چیز مسخره ایه!
در مورد بد نشون دادن عکسا فکر کنم یه مشکلی داره ویندوزت! مال من خیلی سریع و عالی نشون میده.
یه ایراد دیگه هم که هست تو سرعت باز کردن یه پوشه که توش تعداد نسبتا زیادی قایل هسته!

DJ POLESTAR
25-09-2009, 21:17
اولا در اینکه سایت موبایل ها چیزی برای ساپورت کردن ویندوز 7 ندارن علتش اینه که هنوز تسخه نهاییش نیومده ولی ظاهرا تازگی ها میاد.
دوما شما بگو ببینم وقتی ویندوز XP تازه اومده بود مگه این مشکلات رو نداشت؟! هرکی هم تازه نصبش میکرد بخاطر مشکلاتش یه ویندوز 98 کنارش نصب میکرد ولی رفته رفته همه چی ردیف شد و سرویس پک و .........غیره و غیره واسش اومد شد یه ویندوز کامل!
همین 7 همینطوره (البته الان نمیشه گفت چون جواب پس نداده) ولی بعید میدونم مایکروسافت بعد از ویستا دوباره آبروشو ببره! بهر حال!

dashmojtaba
25-09-2009, 21:59
من طرفداری سون رو نمیکنم! ولی بخاطر اینکه از دست xp خلاص شدم، خوشحالم!
من نمیگم و هیچکی نمیتونه بگه سون کامله! یکی از بزرگترین ایراداش همین نشون ندادن gif بصورت متحرکه! این خیلی چیز مسخره ایه!
در مورد بد نشون دادن عکسا فکر کنم یه مشکلی داره ویندوزت! مال من خیلی سریع و عالی نشون میده.
یه ایراد دیگه هم که هست تو سرعت باز کردن یه پوشه که توش تعداد نسبتا زیادی قایل هسته!
خب خداروشکر ولی من خوشحالم که هنوز محتاج این ویندوز روون و بی دردسرم
بله به نظر منم سون دقیقاً مسخرگیش سر همین چیزاس ضمناً من سیستمم قدرتش بالاس ویندوزیم که نصب کردم 7600 هست مگه چندتا مدل 7600 داریم ؟ حالا بگذریم اصلاً اینا هیچ... من میتونم راجع به یه مشکل عجیب با شما صحبت کنم...؟ میخواهید افتضاح بزرگی که توی این فرآورده دیدم رو رو کنم :21: کارت گرافیک ati radeon 4830 چشه ؟ 512 هست و خیلی هم گران قیمت همه بازیا توش اجرا میشن .. اصولاً جهت اطلاع همه خوانندگان بنده بدون استثنا با هربار استارت ویندوز 7 برای برطرف کردن لکه های زشتو انبوه آبیو زرد که توی صفحه این عتیقه هست باید یه چندتا صفحه باز کنمو کارای عجیب غریب انجام بدم تا چندثانیه تصویر قفل کنه و به مدت 30 ثانیه مونیتور سیاه بشه و بعد از اون دیگه لکه ها از بین میره حالا دیگه سر سی پی یو و گرافیکم چه بلایی میاد فدای سر سون عزیز !! :21:
این صفحه مربوط به همین باگ هست
=>
این مصیبت همونیه که ویستا داشت و حتی تو سون شدیدتر هم شده که وقتی تو پی تی مطرحش کردم همه شاخ درآوردن ...
اما راست میگید ایکس پی خیلی بیخوده اصلاً قیافه نداره بابا نه مبلی داره نه دیواراش رنگ خورده!! :27: (صرفاً بابت خنده بود)

اولا در اینکه سایت موبایل ها چیزی برای ساپورت کردن ویندوز 7 ندارن علتش اینه که هنوز تسخه نهاییش نیومده ولی ظاهرا تازگی ها میاد.
دوما شما بگو ببینم وقتی ویندوز XP تازه اومده بود مگه این مشکلات رو نداشت؟! هرکی هم تازه نصبش میکرد بخاطر مشکلاتش یه ویندوز 98 کنارش نصب میکرد ولی رفته رفته همه چی ردیف شد و سرویس پک و .........غیره و غیره واسش اومد شد یه ویندوز کامل!
همین 7 همینطوره (البته الان نمیشه گفت چون جواب پس نداده) ولی بعید میدونم مایکروسافت بعد از ویستا دوباره آبروشو ببره! بهر حال!
منم امیدوارم دوست عزیز :11:

Codename 77
25-09-2009, 22:12
چرا ویندوز من بعضی وقتا با اینکه زبان تو حالت Persian فارسی مشکل پیدا می کنه و فارسی تایپ نمی کنه ؟

Linux Learner
26-09-2009, 00:20
خب خداروشکر ولی من خوشحالم که هنوز محتاج این ویندوز روون و بی دردسرم
بله به نظر منم سون دقیقاً مسخرگیش سر همین چیزاس ضمناً من سیستمم قدرتش بالاس ویندوزیم که نصب کردم 7600 هست مگه چندتا مدل 7600 داریم ؟ حالا بگذریم اصلاً اینا هیچ... من میتونم راجع به یه مشکل عجیب با شما صحبت کنم...؟ میخواهید افتضاح بزرگی که توی این فرآورده دیدم رو رو کنم :21: کارت گرافیک ati radeon 4830 چشه ؟ 512 هست و خیلی هم گران قیمت همه بازیا توش اجرا میشن .. اصولاً جهت اطلاع همه خوانندگان بنده بدون استثنا با هربار استارت ویندوز 7 برای برطرف کردن لکه های زشتو انبوه آبیو زرد که توی صفحه این عتیقه هست باید یه چندتا صفحه باز کنمو کارای عجیب غریب انجام بدم تا چندثانیه تصویر قفل کنه و به مدت 30 ثانیه مونیتور سیاه بشه و بعد از اون دیگه لکه ها از بین میره حالا دیگه سر سی پی یو و گرافیکم چه بلایی میاد فدای سر سون عزیز !! :21:
این صفحه مربوط به همین باگ هست
=>
این مصیبت همونیه که ویستا داشت و حتی تو سون شدیدتر هم شده که وقتی تو پی تی مطرحش کردم همه شاخ درآوردن ...
اما راست میگید ایکس پی خیلی بیخوده اصلاً قیافه نداره بابا نه مبلی داره نه دیواراش رنگ خورده!! :27: (صرفاً بابت خنده بود)

منم امیدوارم دوست عزیز :11:
 پس بیخود نیست که از ATI بدم میاد! ببین Geforce چه قشنگ کار میکنه!:31:

babialex
26-09-2009, 10:17
نمیشه کاری کرد مثل همیشه با alt + shift سمت راست تغییر زبان نوشتاری انجام بشه ؟

هر کاری کردم نشد که نشد که نشد :(

Linux Learner
26-09-2009, 10:41
نمیشه کاری کرد مثل همیشه با alt + shift سمت راست تغییر زبان نوشتاری انجام بشه ؟

هر کاری کردم نشد که نشد که نشد :(

تو استارت بنویس region و Region and Language رو انتخاب کن. روی Change keyboards بزن و در قسمت Advanced Key Settings کلید مورد نظرتو برای Between input languages انتخاب کن و دوتای پایینی رو خالی بزار!

mranger
27-09-2009, 15:01
سلام . من یک CD را در ریشه ردایو C ایمیج گرفتم ولی وقتی وارد درایو میشم هیچ فایلی رو نمیبینم ... وقتی با خود برنامه Clone CD درایو C را Brows میکنم فایل ها هستن و اجرا هم میشن ولی عکس یه قفل روی آنها هست چیکار کنم ...؟
البته من در درایو C فایل های مخفی و سیستمی را Show کردم ولی باز هم فایل ها ی مورد نظرمو ندیدم ...

mranger
27-09-2009, 15:28
فایل های Gif در ویندوز 7 با Picture viewer ویندوز بدون حرکت اجرا میشه ... راه حلی برای این مشکل هست ..؟
البته با IE باز میشن ولی می خوام با Picture viewer باز بشن ...
ویندوز من نسخه 7600 هست ...
ممنون

ila
27-09-2009, 15:31
دوتا سوال..یکی اینکه من درایور اسکنرم تو 7 جواب نمیده و خود سایت و اینها هم نداره..یکی گفت از طریق خود اپدیت ویندوزت انجام بده..جواب میده..باید از کجا اینکار رو انجام بدم
دوم اینکه چه جوری میشه نرم افزارهایی که من خودم به صورت مستقیم از خود سایت دانلود کردم مثل یاهو که اول یک فایل 500KB دانلود میکنی و بعد متصل میشی و 20 مگ میگیری رو تبدیل به یک فایل EXE کنم که دفعه بعد نخوام روی سیستم دوباره دانلود کنم....؟ ممنون

Armin1370
27-09-2009, 19:15
Salam

Bebakhshid Ke Farsi Type Nemikonam.Man In Windows Site Ro Taze Nasb Kardam o 2ta Moshkel Daram

1-inke jane harki dust darin ye rahi begin ke man ino betunam active konam,hich kudum az crack ha rush javab nadad

2-inke lotf konid o begin che joori mitunam keyboard farsi ro intoo ezafe konam

faghat khaheshan sari

mamnoon

ali3ooo
27-09-2009, 21:00
سلام من ویندوز 7 ریختم بعد با یه اکتیویتور از این تاپیک :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اکتیوش کردم حالا پایین سمت راست desktop زده evalution copy,build 7600 و بالاش هم زده windows 7 .حالا مشکل چیه؟اصلا نمیشه اینو از بین برد؟(restore point قبل اکتیو هم دارم)اصلا مشکلی ایجاد میکنه؟
من با برنامه superantispyware کامپیوترمو اسکن کردم که 38تا پیدا کرد بعد با اویرا هم اسکن کردم که 12 تا پیدا کرد. بعد همشونو پاک کردم حالا wallpaper های ویندوزم نیست و صفحه سیاه ولی اون evalution copy,7600 که بالاش هم نوشته windows 7 هنوز هست.چی کار کنم؟

Shahin_Turk
27-09-2009, 21:16
دوم اینکه چه جوری میشه نرم افزارهایی که من خودم به صورت مستقیم از خود سایت دانلود کردم مثل یاهو که اول یک فایل 500KB دانلود میکنی و بعد متصل میشی و 20 مگ میگیری رو تبدیل به یک فایل EXE کنم که دفعه بعد نخوام روی سیستم دوباره دانلود کنم....؟ ممنون
سلام
مي توني فايل EXE رو از لينک زير دانلود کني راهه ديگه اي نيست!

Bs_panzer
27-09-2009, 21:41
دقیقا چند روز دیگه میاد ؟؟

میگم خیلی با 7600 فرق داره ؟

کلی برنامه و بازی روش دارم

آپگرید میشه کرد ؟

DJ POLESTAR
27-09-2009, 22:11
دقیقا چند روز دیگه میاد ؟؟

میگم خیلی با 7600 فرق داره ؟

کلی برنامه و بازی روش دارم

آپگرید میشه کرد ؟
نه بابا!!! ولی به احتمال زیاد تغیراتی توش باشه ولی دیگه انقدری فرق نمیکنه که بشه یه چیز دیگه!

DJ POLESTAR
27-09-2009, 22:20
Salam
Bebakhshid Ke Farsi Type Nemikonam.Man In Windows Site Ro Taze Nasb Kardam o 2ta Moshkel Daram
1-inke jane harki dust darin ye rahi begin ke man ino betunam active konam,hich kudum az crack ha rush javab nadad
2-inke lotf konid o begin che joori mitunam keyboard farsi ro intoo ezafe konam
faghat khaheshan sari
mamnoon
اولا که مشکل کرک بارها و بارها در این تایپیک و تایپیکهای دیگر انجمن ویندوز 7 مورد بحث و بررسی قرار گرفته و اگه یکم زحمت بخرج بدین میتونید پیداش کنید!
دوما کیبورد رو اینطوری میتونی فارسی کنی:
از منوی استارت برو کنترل پنل ,Change Keyboard and other input,و از آنجا Change Keyboard کلیک کن بعد برو روی Add کلیک کن و Persian رو پیدا کن و روش کلیک کن و Keyboard رو بعدش بکلیک و تیک اولی رو بزن و تمام.

DJ POLESTAR
27-09-2009, 22:24
فایل های Gif در ویندوز 7 با Picture viewer ویندوز بدون حرکت اجرا میشه ... راه حلی برای این مشکل هست ..؟
البته با IE باز میشن ولی می خوام با Picture viewer باز بشن ...
ویندوز من نسخه 7600 هست ...
ممنون
بله یکی از مشکلات ویندوز 7 اینه که عکسهای GIF رو تو خود ویوور عکسها نشون نمیده ولی میتونی از طریق Internet Explorer و Windows Media Player دسترسی داشته باشی! که امیدواریم تو نسخه نهایی این مشکل حل بشه!

mranger
27-09-2009, 22:45
سلام . من مطمئن هستم چند فایل در ریشه درایو C دارم (چون حجم درایو اشغال شده )ولی نمیتونم اونها رو ببنم ...
روی یه سری از فایل و فولدر های دیگه هم عکس یه قفل زرد هست و نمیتونم اونها رو باز کنم ...
این error رو میده ( is not accessible . Access is denied اسم فایل با فولدر)
لطفا کمک کنید ...

arashlive63
27-09-2009, 23:12
با سلام
همونطور که یادتون هست تو xp یه رکوردر بود که باهاش میشد صوت رو ضبط هم از میکروفون و هم از پلیرهای در حال اجرا.
هر کاری میکنم تو sound recorder سون نمیتونم صدا پلیرها رو ضبط نمیدونم مشکل کجاست
راهنمایی کنید.
aggus
28-09-2009, 06:55
سلام

من موقع نصب وقتی رو Expanding میرسه
کامی ریست میشه و میگه دیگه نمیتونه ادامه بده

اما قبل از اون تو نصب چند تا گزینه داره مثل
starter
pro
premium
ultimate
home edition

من کدومو انتخاب کنم
ممنون میشم کمکم کنید

ila
28-09-2009, 10:15
دوتا سوال..یکی اینکه من درایور اسکنرم تو 7 جواب نمیده و خود سایت و اینها هم نداره..یکی گفت از طریق خود اپدیت ویندوزت انجام بده..جواب میده..باید از کجا اینکار رو انجام بدم

میتونم خواهش کنم که یک مدیر جواب سوالمو بده

Shahin_Turk
28-09-2009, 10:41
اما قبل از اون تو نصب چند تا گزینه داره مثل
starter
pro
premium
ultimate
home edition

من کدومو انتخاب کنم
ممنون میشم کمکم کنید

ultimate از همه کاملتر هست! يعني از همه امکانات ويندوز مي توني استفاده کني! :40:

DJ POLESTAR
28-09-2009, 12:21
با سلام
همونطور که یادتون هست تو xp یه رکوردر بود که باهاش میشد صوت رو ضبط هم از میکروفون و هم از پلیرهای در حال اجرا.
هر کاری میکنم تو sound recorder سون نمیتونم صدا پلیرها رو ضبط نمیدونم مشکل کجاست
راهنمایی کنید.
یعنی چی نمیتونی صدا ضبط کنی؟! خوب حتما یه اروری یا اشکالی در میکروفون یا هدفونتون هست دیگه؟! شما لطف کن یه آمار خوب بهمون بده تا کمکت کنیم.

Linux Learner
28-09-2009, 12:33
با سلام
راهنمایی کنید.

یعنی چی نمیتونی صدا ضبط کنی؟! خوب حتما یه اروری یا اشکالی در میکروفون یا هدفونتون هست دیگه؟! شما لطف کن یه آمار خوب بهمون بده تا کمکت کنیم.

منظورش اینه که نمیتونه صداهای داخل ویندوز رو ضبط کنه!

فکر کنم این قابلیت رو از روی ویندوز برداشتند. شما میتونی از برنامه های دیگه ای که برای این کار هست استفاده کنی. البته نرم افزار KMPlayer میتونه از روی موزیک یا هر چیزی که در حال پخشه با بهترین کیفیت رکورد کنه!

amir-shakh
28-09-2009, 12:36
سلام دوستان من چجوری این منو رو بردارم ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تو عکس نشون دادم

DJ POLESTAR
28-09-2009, 12:37
منظورش اینه که نمیتونه صداهای داخل ویندوز رو ضبط کنه!

دوست عزیز خودم میدونم منظورش اینه ولی اگه نمی کنه یا ارور میده یا اشکال از چیزهاییه که در بالا گفتم و کلا سیتم عامل ویندوز هیچ چیز رو بی اساس ارور یا اشکال نمیگیره!

Black Prince
28-09-2009, 13:26
سلام دوستان من چجوری این منو رو بردارم ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تو عکس نشون دادم

Linux Learner
28-09-2009, 15:37
دوست عزیز خودم میدونم منظورش اینه ولی اگه نمی کنه یا ارور میده یا اشکال از چیزهاییه که در بالا گفتم و کلا سیتم عامل ویندوز هیچ چیز رو بی اساس ارور یا اشکال نمیگیره!

مگه تو میتونی حالت عادی این کارو انجام بدی؟

با سلام
راهنمایی کنید.

راهش اینه:
روی بلندگوی گوشه تسک بار راست کلیک کن و گزینه Recording Devices رو بزن و تو پنجره باز شده تو یه قسمت خالی راست کلیک کن و Show Disabled Devices رو تیک بزن و بعد Mono Out رو فعال کن  (راست کلیک روش و Enable) و بعد اونو بعنوان دیوایس اصلی انتخاب کن (راست کلیک و Set as Default Device) بعد روش دابل کلیک کن و توی پنجره باز شده به قسمت Level برو و اون گیره صدا رو تا جایی که نیاز داری بلند کن! همه رو ok کن و بعد وقتی Recorder  رو باز کردی باید نوار جلوش پر و خالی بشه که نشون دهنده وجود صداست!:8:

Dreamland
28-09-2009, 15:50
راهش اینه:
روی بلندگوی گوشه تسک بار راست کلیک کن و گزینه Recording Devices رو بزن و تو پنجره باز شده تو یه قسمت خالی راست کلیک کن و Show Disabled Devices رو تیک بزن و بعد Mono Out رو فعال کن (راست کلیک روش و Enable) و بعد اونو بعنوان دیوایس اصلی انتخاب کن (راست کلیک و Set as Default Device) بعد روش دابل کلیک کن و توی پنجره باز شده به قسمت Level برو و اون گیره صدا رو تا جایی که نیاز داری بلند کن! همه رو ok کن و بعد وقتی Recorder رو باز کردی باید نوار جلوش پر و خالی بشه که نشون دهنده وجود صداست![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام...

بازم جواب نمیده......میشه با عکس توضیح بدی؟

Armin1370
28-09-2009, 15:52
[LEFT]
اولا که مشکل کرک بارها و بارها در این تایپیک و تایپیکهای دیگر انجمن ویندوز 7 مورد بحث و بررسی قرار گرفته و اگه یکم زحمت بخرج بدین میتونید پیداش کنید!
دوما کیبورد رو اینطوری میتونی فارسی کنی:
از منوی استارت برو کنترل پنل ,Change Keyboard and other input,و از آنجا Change Keyboard کلیک کن بعد برو روی Add کلیک کن و Persian رو پیدا کن و روش کلیک کن و Keyboard رو بعدش بکلیک و تیک اولی رو بزن و تمام.

ببخشید ویندوزی که شما تو سایتتون به عنوان کرک شده می دین دست مردم قلابیه و سرکاری مقصرش منم که باید بگردم ببینم چه جوری مشکل حل می شه؟

بابت کیبرد ممنون ...

reza3600
29-09-2009, 00:18
سلام
من بدجور با ویندوز اکس پی حال میکنم!
حالا به نظر شما استفاده از سون بهتره با توجه به اینکه سیستم رو نمیتونم ارتقا بدم. بزارین این طور بگم برای بازی توی سون سخت افزار قویتری هست یا توی اکس پی؟
سیستم من:
رم 1 گیگ
سی پی یوی amd +4000 دو هسته ای
مادربر گیگا بایت
. کارت گرافیک 7100 gs

arashlive63
29-09-2009, 01:27
راهش اینه:
روی بلندگوی گوشه تسک بار راست کلیک کن و گزینه Recording Devices رو بزن و تو پنجره باز شده تو یه قسمت خالی راست کلیک کن و Show Disabled Devices رو تیک بزن و بعد Mono Out رو فعال کن  (راست کلیک روش و Enable) و بعد اونو بعنوان دیوایس اصلی انتخاب کن (راست کلیک و Set as Default Device) بعد روش دابل کلیک کن و توی پنجره باز شده به قسمت Level برو و اون گیره صدا رو تا جایی که نیاز داری بلند کن! همه رو ok کن و بعد وقتی Recorder  رو باز کردی باید نوار جلوش پر و خالی بشه که نشون دهنده وجود صداست!:8:

واقعا استادی
دستت درد نکنه
این همه اونجا رو گشته ولی این راست کلیک به ذهنم نرسیده بود
فقط برای من به جای mono out ، این رو نوشته : stereo mix
باز هم تشکر

Ami R 940
29-09-2009, 11:32
دوتان

من visual basic 6 رو نمی تونم تو ویندوز سون اجرا کنم . هم خونی نداره با این ویندوز .

کسی از دوستان visual رو اجرا کرده در این ویندوز ؟.

نیاز خیلی مبرمی دارم به این برنامه .

Linux Learner
29-09-2009, 15:17
سلام...

بازم جواب نمیده......میشه با عکس توضیح بدی؟

شرمنده. من الآن تو شهر خودمون نیستم. یکی از عزیزانی که متوجه شده توضیح بدن با عکس لطفا. البته اگه دقت کنی میتونی همینطورس هم انجام بدی. فقط قبل از انجام این کارا موزیک پلیر رو به صدا در بیار که تو قسمت آخر بتونی اکولایزر (رقص نور) رو ببینی. امیدوارم متوجه شده باشی!:20:

BraveKnight
29-09-2009, 17:01
سلام
چه جوری میشه مدیا پلیر 11 رو در ویندوز 7 نصب کرد؟

Dreamland
29-09-2009, 17:16
سلام
سلام...

مدیا 7 ورژن 12 هستش!!!
اونوخ میخوای 11 نصب کنی؟

vanish
29-09-2009, 17:57
سلام
من الان ویندوز 7 رو نصب کردم اما متاسفانه یکی از درایوها رو که اطلاعات مهمی روشه رو باز نمیکنه !!!
اینم ایرورش:

malkemid
29-09-2009, 18:13
سلام
من الان ویندوز 7 رو نصب کردم اما متاسفانه یکی از درایوها رو که اطلاعات مهمی روشه رو باز نمیکنه !!!
اینم ایرورش:

درایوت fat بود؟از ویندوز دیگه از دسترس خارجش نکردی؟

vanish
29-09-2009, 18:26
درایوت fat بود؟از ویندوز دیگه از دسترس خارجش نکردی؟
نه ntfs تشریف داره
قبل از اینکه ویندوز بالا بیاد درایو رو چک میکنه ولی مشکلی پیدا نمیکنه!!!!

Scary Feelings
29-09-2009, 19:23
سلام...این نسخه Ultimate بد هست یا خوب؟
اگه بد هست نمیشه همین رو به یه نسخه دیگه تبدیل کنیم تا نیاز به نصب جدید نباشه!؟
ایم Active code رو از کجا بیارم؟!
ممنون

malkemid
29-09-2009, 20:32
نه ntfs تشریف داره
قبل از اینکه ویندوز بالا بیاد درایو رو چک میکنه ولی مشکلی پیدا نمیکنه!!!!

به نظر من با hiren boot cd بیار بالا بعد از اطلاعاتت بک آپ بگیر...بعد درایوه رو فرمتی چیزی کن...یا مجدد پارتیشن بندی کن از تو ویندوز

vanish
29-09-2009, 20:49
به نظر من با hiren boot cd بیار بالا بعد از اطلاعاتت بک آپ بگیر...بعد درایوه رو فرمتی چیزی کن...یا مجدد پارتیشن بندی کن از تو ویندوز
الان دوباره xp رو نصب کردم
با xp مشکلی نداره!!!!

Shahin_Turk
29-09-2009, 20:52
سلام...این نسخه Ultimate بد هست یا خوب؟
اگه بد هست نمیشه همین رو به یه نسخه دیگه تبدیل کنیم تا نیاز به نصب جدید نباشه!؟
Active code رو از کجا بیارم؟!
ممنون
داداش Ultimate از همه کاملتر هست! از اين نسخه بهتر نيست!
براي اکتيو کردم هم از کرک استفاده کن! خيلي زياد هست از يکيش استفاده کن تا اکتيو بشه!

BraveKnight
29-09-2009, 21:09
سلام...

مدیا 7 ورژن 12 هستش!!!
اونوخ میخوای 11 نصب کنی؟

بس که این 12 مزخرفه!
موندم چرا اینجوریش کردن :13:

rh_1363
29-09-2009, 21:21
بس که این 12 مزخرفه!
موندم چرا اینجوریش کردن :13:

دوست من ، شما چه اصراری به استفاده از ویندوز مدیا پلیر ویندوز داری ؟!
شما یک K-Lite Mega Kodeck Pack آخرین ورژن نصب کن و همچنین آخرین ورژن نرم افزار KMPlayer را هم نصب کن دیگه احتیاج به هیچ نرم افزاری نداری :10:

rh_1363
29-09-2009, 21:22

الان دوباره xp رو نصب کردم
با xp مشکلی نداره!!!!

بنده هم استفاده از سی دی جادویی Hiren's Boot CD 10.0 را پیشنهاد می کنم .

mranger
29-09-2009, 23:55
سلام من دو تا CD را با Clone CD در درایو C ایمیج گرفتم و ویندوزم 7 هست...حالا وقتی با خود برنامه درایو C را Browse میکنم فایل ها نمایش داده میشه ، ولی وقتی با Explorer ویندوز درایو را باز میکنم فایل ها نیستند ...
فایل های مخفی و سیستمی را Show کردم و لی مشکل حل نشد . .عکس یه قفل روی فایل ها اومده ..فکر کنم مشکل از اون باشه .لطفا راهنمایی کنید :37:...تو عکس زیر هم کمی توضیح دادم ...

Linux Learner
30-09-2009, 10:40
سلام

فرشاد.ج
30-09-2009, 14:30
سلام دوستان ، من هیچ مشکلی با فارسی نویسی در ویندوز ندارم و EN/FA هم در پایین صفحه هستش ، اما زبان فارسی در بعضی جاها ( مثلا در اینترنت دانلود منیجر وقتی زبان برنامه فارسیه ) به این شکل نمایش داده میشه :

در ویندوز Xp یه قسمت در Regoinal & Language بود که دو تا تیک رو میزدیم این مشکل حل میشد اما در این ویندوز پیدا نکردم ...
میشه توضیح بدید
یه دنیا ممنون پیشاپیش

BraveKnight
30-09-2009, 16:56

راستش این روش رو قبلاً انجام دادم اما جواب نداد ...

Pooryia_khan
30-09-2009, 18:39
با سلام

من ویندوز 7 رو نصب کردم . اما وقتی فتوشاپ cs را نصب می کنم . بعد از پایان نصب برای اجرا خطای زبان رو می ده . الان متاسفانه به سیستم خودم دسترسی ندارم که عکس خطا رو بزارم . اگر کسی این مشکل رو داشته ممنون می شم راهنماییم کنید

ali3ooo
30-09-2009, 19:02
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اکتیوش کردم حالا پایین سمت راست desktop زده evalution copy,build 7600 و بالاش هم زده windows 7 .حالا مشکل چیه؟اصلا نمیشه اینو از بین برد؟(restore point قبل اکتیو هم دارم)اصلا مشکلی ایجاد میکنه؟
من با برنامه superantispyware کامپیوترمو اسکن کردم که 38تا پیدا کرد بعد با اویرا هم اسکن کردم که 12 تا پیدا کرد. بعد همشونو پاک کردم حالا wallpaper های ویندوزم نیست و صفحه سیاه ولی اون evalution copy,7600 که بالاش هم نوشته windows 7 هنوز هست.چی کار کنم؟
یکی جواب منو بده.

ali3ooo
30-09-2009, 19:20
لطفا سریع تر جواب بدید

ali3ooo
30-09-2009, 19:59
من یه مشکلی دارم که تو xp نداشتم اینکه با برنامه tune up utilities 2009 زمانی که تو start page اون سه system status کار میکنه ولی نمیشه اون کارایی رو که میگه انجام داد.مشکل چیه؟

ehsan_jan3
30-09-2009, 22:00
با سلام

دوستان متاسفانه نمیشود در ویندوز سون فایلها و پوشه ها را بصورت منوال یا دستی مرتب و تغیر مکان داد .

تنها عیب بزرگ ویندوز سون بعد از کرک نامعتبر همینه.

Prison Break 24
30-09-2009, 22:15
دوستان سلام...

من یک لپ تاپ sony vgn fz-490 دارم تا الان روش ویندوز ویستا بود ولی الان ویندوز سون نصب کردم همه چیز عالی هست به جز دکمه های multimedia و fn به همراه ماوس کار نمیکنن ...

همچنین برنامه های خود sony مثل دی وی دی پلیرش و ... رو میخوام از دیسک ریکاوریش نصب کنم ارور میده

اگه میشه یک راهنمایی بکنید! ممنون!

Paradise_human
01-10-2009, 11:19
سلام ...
من یکی دو هفته ی پیش یه پست دادم که با google chrome توی ویندوز 7-32 بیت مشکل دارم ...
بعد خودم فهمیدم مشکل از یه جای دیگه بود و حل شد ...
ولی الان که 64 بیت 7 رو نصب کردم همون مشکل از دوباره برام ایجاد شد و با اون راه حل هم حل نشد .
مشکلم اینه که مرورگر خیلی کنده و هنگ های 5-10 ثانیه ای میکنه !!!!
کسی مثل من همچین مشکلی داره ؟
راه حلی داره ؟
ممنون.

malkemid
01-10-2009, 11:32
سلام ...
من یکی دو هفته ی پیش یه پست دادم که با google chrome توی ویندوز 7-32 بیت مشکل دارم ...
بعد خودم فهمیدم مشکل از یه جای دیگه بود و حل شد ...
ولی الان که 64 بیت 7 رو نصب کردم همون مشکل از دوباره برام ایجاد شد و با اون راه حل هم حل نشد .
مشکلم اینه که مرورگر خیلی کنده و هنگ های 5-10 ثانیه ای میکنه !!!!
کسی مثل من همچین مشکلی داره ؟
راه حلی داره ؟
ممنون.

من 7 ورژن 64 بیتی رو دارم بدون مشکل کار می کنه...شما یه ورژن دیگه از کروم رو آزمایش کن...نباید مشکل داشته باشه

Paradise_human
01-10-2009, 15:07
من 7 ورژن 64 بیتی رو دارم بدون مشکل کار می کنه...شما یه ورژن دیگه از کروم رو آزمایش کن...نباید مشکل داشته باشه
شما از چه ورژنی استفاده میکنید ؟

worldwar_1914
01-10-2009, 16:37
سلام
چه جوری روی seven ویندوزxpنصب کنم

فرشاد.ج
02-10-2009, 00:15
سلام دوستان ، من هیچ مشکلی با فارسی نویسی در ویندوز ندارم و EN/FA هم در پایین صفحه هستش ، اما زبان فارسی در بعضی جاها ( مثلا در اینترنت دانلود منیجر وقتی زبان برنامه فارسیه ) به این شکل نمایش داده میشه :

در ویندوز Xp یه قسمت در Regoinal & Language بود که دو تا تیک رو میزدیم این مشکل حل میشد اما در این ویندوز پیدا نکردم ...
میشه توضیح بدید
یه دنیا ممنون پیشاپیش

آقا جون من به این مشکل هم پاسخ بدید ...

reza_3722
02-10-2009, 00:31
برید تو Region and Language سربرگ آخر (Administrative) و Change system locate رو بزنید، روی Persian بزارید

DJ POLESTAR
02-10-2009, 00:35
شما برو از کنترل پنل روی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بعد از قسمتFormats و Format رو Persian کن بعد از قسمت Location از Current Location رو هم Iran کن ببین مشکلت حل میشه.

ebinem173
02-10-2009, 12:43
درایور جدید برای کارت گرافیک انویدیا نصب کردم از کجا میتونم برم تو تنظیماتش
حتی تو کنترل پنل هم نیومده
توی ویستا مشکلی نبود

DJ POLESTAR
02-10-2009, 13:00
درایور جدید برای کارت گرافیک انویدیا نصب کردم از کجا میتونم برم تو تنظیماتش
حتی تو کنترل پنل هم نیومده
توی ویستا مشکلی نبود
از منوی Start در قسمت Search RProgram and file تایپ کن Nvidia.

ebinem173
02-10-2009, 15:38
از منوی Start در قسمت Search RProgram and file تایپ کن Nvidia.

اینکارو انجام دادم اما فایده ایی نداره
نهایت چیزی که پیدا میکنه فایل setup نصبی برنامه یا یکسری قایلهای نامربوط هست

DJ POLESTAR
02-10-2009, 18:03
اینکارو انجام دادم اما فایده ایی نداره
نهایت چیزی که پیدا میکنه فایل setup نصبی برنامه یا یکسری قایلهای نامربوط هست
شما مطمعنی که درایو کارت گرافیکت رو نصبیدی؟! آخه حتما اگه نصبیده باشی اونجا یه اسمی به نام Nvidia Phsyx Properties میاد.

Sasuke-7
02-10-2009, 18:30
سلام من می خوام وارد Manage بشم بعد ارور زیر رو میده چی کار کنم فقط تروخدا نگید ویندوز عوض کن!!

ebinem173
02-10-2009, 19:50
شما مطمعنی که درایو کارت گرافیکت رو نصبیدی؟! آخه حتما اگه نصبیده باشی اونجا یه اسمی به نام Nvidia Phsyx Properties میاد.

با نصب مجدد درایور این گزینه اومد ولی چیز خاصی نیست
من هدفم اینه که گزینه wait for vertical sync رو فعال کنم مثل ویندوز ویستا و ایکس پی
اما این هیچ گزینه ایی برای تنظیم نداره

ila
02-10-2009, 20:13
یکی اینکه من درایور اسکنرم تو 7 جواب نمیده و خود سایت و اینها هم نداره..یکی گفت از طریق خود اپدیت ویندوزت انجام بده..جواب میده..باید از کجا اینکار رو انجام بدم

DJ POLESTAR
02-10-2009, 20:21
یکی اینکه من درایور اسکنرم تو 7 جواب نمیده و خود سایت و اینها هم نداره..یکی گفت از طریق خود اپدیت ویندوزت انجام بده..جواب میده..باید از کجا اینکار رو انجام بدم
ای بابا, شما چقدر این سوال رو میپرسید!؟ خوب اگه تا حالا جواب نگرفتی معنیش اینه که همه عین من جواب سوالتون رو نمیدنن!!!
من جای شما بودم یه سرچی تو گوگل میکردم.

aqronis
02-10-2009, 23:54
سلام من می خوام وارد Manage بشم بعد ارور زیر رو میده چی کار کنم فقط تروخدا نگید ویندوز عوض کن!!

درود
کدوم ارور؟!!!!

درود
اینکه کاری نداره، تو Device Manager رو آیکون اسکنر کلیک راست کن و Update Driver رو بزن و بعد هم گزینه Search Automatically For ... رو بزن. البته به اینترنت وصل باش. بعد چند دقیقه خودش finish میده.

Persian_Gun's
03-10-2009, 10:06
سلام..
کسی میدونه که چطوری باید پسوردی که توسط BitLocker روی یکی از درایو هام گذاشتم رو حذف کنم؟!
وقتی رو درایو مورده نظر کلیک راست میکنم و Manage BitLocker رو انتخاب میکنم و بعد Remove Password From This Drive انتخاب میکنم اروره زیر رو میده:

ویرایش:مشکلم حل شد!

ehsan_jan3
03-10-2009, 12:15
با سلام

دوستان متاسفانه نمیشود در ویندوز سون فایلها و پوشه ها را بصورت منوال یا دستی مرتب و تغیر مکان داد

دوستان راه حلی به نظرشان میرسه ؟

یا کسی این مشکل من را دارد ؟

Tornado2800
03-10-2009, 12:41
سلام
از وقتی ویندوز 7 نصبیدم درایو C داره پر میشه هر روز داره بیشتر پر میشه !
ویروس چیزی هم نیستش !
شما هم این مشکل رو دارید ؟
مشکل چیه؟

hipo
03-10-2009, 13:07
من ویستا 64 بیتی دارم روی درایو c هست میخوام ویندوز 7 32 بیتی روی همون درایو نصب کنم چطور نصب کنم تا ویندوز ویستا رو هم داشته باشم upgrade کنم یا custom

Tornado2800
03-10-2009, 13:47
نصب دو ویندوز 32 بیت و 64 بیتی در یک درایو من در سایت های خارجی ندیدم که توصیه شده باشه و اصلا انجام شده باشه !

bynam
03-10-2009, 14:35
با سلام

دوستان متاسفانه نمیشود در ویندوز سون فایلها و پوشه ها را بصورت منوال یا دستی مرتب و تغیر مکان داد

دوستان لطفا به این سوال پاسخ دهید.

worldwar_1914
03-10-2009, 15:04
آقا کسی روش نصب کردنxpروsevenرو نمی دونه

laptop destroyer
03-10-2009, 17:12
با نصب مجدد درایور این گزینه اومد ولی چیز خاصی نیست
من هدفم اینه که گزینه wait for vertical sync رو فعال کنم مثل ویندوز ویستا و ایکس پی
اما این هیچ گزینه ایی برای تنظیم نداره
با سلام
این مشکل یکی از باگ های ویندوز 7 منم این مشکل داشتم راهش اینکه که درایور جدید نویدیارو کامل حذف کنی راه انداز قدیمی مخصوص ویستارو روش نصب کنی بعد دوباره اونو پاک کنی وحالا درایور جدید نویدیا رو نصب کن من با این روش مشکلم حل شد و control panel نویدیا کاملا کار می کنه امیدوارم مشکلت حل شه ری استارت بعد هر نصب یا حذف یادت نره!

laptop destroyer
03-10-2009, 17:39
در ویندوز 7 دیگه مثل گذشته نمیشه فایل ها رو جابه کرد شاید راه دیگه ای باشه من که نمی دونم از طرفی هم نیاز به این کار نیست چون از قسمت more شما میتونی فایل ها رو به هرشکلی که می خوای مرتب کنی مثلا من براساس تاریخ ساخت فایل استفاده می کنم که خیلی بدردم می خوره وخیلی گزینه های دیگه!

nakhoda asad
03-10-2009, 18:25
ببخشید من بابیلون رو نصب می کنم ولی نمی تونم گلوسشری هاش رو نصب کنم. مشکل از کجاست؟ در ضمن ورژن های 7 و 8 رو امتحان کردم. اگه بابیلونب دارید که کار میداه خواهش می کنم معرفی کنید.

DJ POLESTAR
03-10-2009, 22:33
من ویستا 64 بیتی دارم روی درایو c هست میخوام ویندوز 7 32 بیتی روی همون درایو نصب کنم چطور نصب کنم تا ویندوز ویستا رو هم داشته باشم upgrade کنم یا custom
اول ویستا رو نصب کن بعد 7.
البته شما نمیتونید دو ویندوز تو یه درایو نصب کنید باید به انتخاب خودتون یکی رو واسه D و دیگری رو برا C بنصبی.

نصب دو ویندوز 32 بیت و 64 بیتی در یک درایو من در سایت های خارجی ندیدم که توصیه شده باشه و اصلا انجام شده باشه !
دوست عزیز اصلا نصب دو ویندوز در یک درایو اممکانپذیر نیست که حالا 32بیت و 64بیتش توصیه شده یا نشده باشه!

DJ POLESTAR
03-10-2009, 22:38
آقا کسی روش نصب کردنxpروsevenرو نمی دونه
یعنی چی روش نصب XP رو 7؟؟؟
شما میخوای XPتونو Upgrade کنید؟

ali3ooo
03-10-2009, 23:22

من یه مشکلی دارم که تو xp نداشتم اینکه با برنامه tune up utilities 2009 زمانی که تو start page اون سه system status کار میکنه ولی نمیشه اون کارایی رو که میگه انجام داد.مشکل چیه؟
آقا یکی جوابه منو بده:grrr:

bandeh.h
03-10-2009, 23:24
سلام بر دوستان عزیز
بنده میخواستم بدونم چگونه میشه ویندوز 7 رو کنار XP نصب کنم؟ دوم اینکه چیکار کنم که ویندوز 7 مودم دستگاه (مدلZ-Cyber)رو بهش بشناسونم؟ با تشکر از راهنمایی دوستان عزیز.

Bs_panzer
03-10-2009, 23:46
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدtaskbar اینو می بینید ؟ من می خوام این طوری بشه آیک.ن نباشه ولی هر چی گشتم تنظیم نداشت !

ebinem173
04-10-2009, 00:33
آقا یکی جوابه منو بده:grrr:

از اونجایی که من میدونم اون نوشته پایین که ورژن ویندوز رو نوشته بهش میگن واترمارک و پچهایی برای ویندوز 7 اومده که اونو حذف میکنه
ویندوزت هم کرکش باطل شده و مدتش تموم شده که والپیپراتو نشون نمیده میتونی از تاپیک معرفی کرک برای ویندوز 7 جدیدترین کرک رو بگیری و طبق آموزش نصب کنی
برنامه توناپ 2009 هم فعلا با ویندوز 7 همخونی نداره و باید منتظر بشیم تا نسخه احتمالا 2010 همراه با پشتیبانی ویندوز 7 بیاد که احتمالا تقریبا همزمان با ارائه نسخه اصلی 7 بیاد

Linux Learner
04-10-2009, 12:56
با سلام

انجام این کار در درایو ها امکان پذیر نیست. میخوای بر چه اساسی مرتبشون کنی؟

taskbar اینو می بینید ؟ من می خوام این طوری بشه آیک.ن نباشه ولی هر چی گشتم تنظیم نداشت !

رو تسکبار راست کلیک کن و properties رو بزن. کشوی روبروی taskbar button رو بزار رو never combine

ehsan_jan3
04-10-2009, 13:10
من قصد دارم به صورت دلبخواهی پوشه ها را بچینم و گزینه های سون جهت مرتب کردن پوشه ها نظر من را برآورده نمیکنه.

واقعا هیچ راهی نیست ؟

DJ POLESTAR
04-10-2009, 13:34
سلام بر دوستان عزیز
بنده میخواستم بدونم چگونه میشه ویندوز 7 رو کنار XP نصب کنم؟ دوم اینکه چیکار کنم که ویندوز 7 مودم دستگاه (مدلZ-Cyber)رو بهش بشناسونم؟ با تشکر از راهنمایی دوستان عزیز.
باید اول XP بعد 7 رو تو درایو دیگه بنصبی.
در مورد کارت مودمتون هم باید برید سایت شرکت Z-Cyber و درایو نسخه ویستا یا اگر 7 بود 7 رو بدانلودی و نصب کنی.

worldwar_1914
04-10-2009, 14:23
یعنی چی روش نصب XP رو 7؟؟؟
شما میخوای XPتونو Upgrade کنید؟
با ارز سلام بر دوست عزیز:11::11::11:
ببخشید اشتباهی نوشتم:41:
من می خوام روی ویندوز seven ویندوز xp نصب کنم :31:

Bs_panzer
04-10-2009, 15:06
ذوستان حالت XP mode هست ها !
نیم خواد پاک کنید ایکس پی بریزید بعد دوباره 7 !

Tornado2800
04-10-2009, 15:09
ویندوز هفت برای من خیلی کند شده.. از ویندوز ویستا هم کندتر شده کلا یه جوری شده !
مشخصات سیستم من:
CPU: P4 3.4 FULL CACHE 2 MB cache
Memory : 2 GB
ولی تو پوشه ها که میرم خیلی کند باز میکنه شاید با تاخیر 1 ثانیه یا 2 ثانیه !
ضد ویروس کسپر نصبه ، + غیر فعالش هم کردم بازهم همینطوره
در کل XP خیلی سریعتره الا ! خیلیی !!!
به نظر شما مشکل از چیه ؟

Masoud Gamer
04-10-2009, 16:23
دوستان این ویندوز 7 نسخه نهایی که میگن اومده یا نه ؟

bashir935
04-10-2009, 19:51
سلام

من یه چند وقته سون نصب کردم
خیلی باهاش حال میکنم

ولی دوتا مشکل دارم که هنوز نتونستم حلش کنم

1. اول اینکه فیلم های با پسوند mkv رو با برنامه KM Player بی کیفیت پخش میکنه
(فیلم هایی که قبلا" دانلود کردم و با کیفیت بودن رو تست کردم)

2. چاپگرم رو نمیشناسه
من HP LaserJet 1100 دارم، درایور واسش پیدا نکردم اون حالت جست جوی خودش رو زدم تا از اینترنت سرچ کنه، بعد یه چند دقیقه پیدا کرد و دانلود کرد و نصب کرد ولی موقع چاپ چرندیات میده بیرون

راستی پورت چاپگرم parallel هست و فکر کنم مشکلش هم از اینجاست

حالا به نظرتون چه کنم با دله تنها؟:13:

Linux Learner
04-10-2009, 19:51
ذوستان حالت XP mode هست ها !
نیم خواد پاک کنید ایکس پی بریزید بعد دوباره 7 !

کامل تر توضیح بده! چجوریه؟

Hitman-Group
04-10-2009, 20:00
سلام
میگم این درایو ویندوز ما خود به خود پر میشه که یکی از دوستان گفت به خاطر پوشه program data هست که اونو پاک کنیدکه ما هم اومدیم پاک کردیم کلی از چیز هامون داخل استارت و جاهای دیگه رفت هوا!
مثلا هرگاه داخل استا رت میری دیگه هیچ عکسی در بالای استارت و سمت چپ که مثلا می ری روی مایکامپیوتر و عوض میشه نیست!
ولی درایوم خالی شد وقتی این کار رو کردم!
یکی از مشکلات دیگه این که قسمت All Programs داخل استارت همه ی ایکن ها و برنامه های داخلیش پاک شده رفت!
الان مثلا اون برنامه واسه اینکه قسمتی از صفحه نمایشگر عکس بگیری پاک شده که نمی دونم چه جوری بیارمش!
کسی میتونه کمکمون کنه که چه جوری این مشکل رو حل کنم!
دیگه انتی ویروسم هم که کاسپر هست اجرا نمیشه!
ایا راهی هست که نگذاریم ویندوز این فایل ها رو ایجاد کنه؟!
لطفا من را راهنمایی کنید تا تمام تغیرات ایجا شده در استا رت و دیگر قسمت های کامپیوتر رو درست کنم!!
سیستم ریستوری و فایل هاش هم پاک شده!
ممنون!

laptop destroyer
04-10-2009, 20:17
سلام

من یه چند وقته سون نصب کردم
خیلی باهاش حال میکنم

ولی دوتا مشکل دارم که هنوز نتونستم حلش کنم

1. اول اینکه فیلم های با پسوند mkv رو با برنامه KM Player بی کیفیت پخش میکنه
(فیلم هایی که قبلا" دانلود کردم و با کیفیت بودن رو تست کردم)

2. چاپگرم رو نمیشناسه
من HP LaserJet 1100 دارم، درایور واسش پیدا نکردم اون حالت جست جوی خودش رو زدم تا از اینترنت سرچ کنه، بعد یه چند دقیقه پیدا کرد و دانلود کرد و نصب کرد ولی موقع چاپ چرندیات میده بیرون

راستی پورت چاپگرم parallel هست و فکر کنم مشکلش هم از اینجاست

حالا به نظرتون چه کنم با دله تنها؟:13:
در مورد مشکل اولت با دانلود این Codec باهمون مدیا پلیر خود ویندوز همه فایلها رو می تونی ببینی!
در مورد مشکل دوم هم می تونی از سایت سازنده چابگرت راه انداز مناسب دانلود کنی یا با دانلود نرم افزار هایی
مثل Driver genius مشکل به احتمال زیاد حل می شه این برنامه خودش دنبال راه انداز می گرده و نصب می کنه
توجه کن این برنامه با اونی که ویندوز خودش دنبال راه انداز می گرده فرق می کنه.
موفق باشی

laptop destroyer
04-10-2009, 20:57
سلام
میگم این درایو ویندوز ما خود به خود پر میشه که یکی از دوستان گفت به خاطر پوشه program data هست که اونو پاک کنیدکه ما هم اومدیم پاک کردیم کلی از چیز هامون داخل استارت و جاهای دیگه رفت هوا!
مثلا هرگاه داخل استا رت میری دیگه هیچ عکسی در بالای استارت و سمت چپ که مثلا می ری روی مایکامپیوتر و عوض میشه نیست!
یکی از مشکلات دیگه این که قسمت All Programs داخل استارت همه ی ایکن ها و برنامه های داخلیش پاک شده رفت!
الان مثلا اون برنامه واسه اینکه قسمتی از صفحه نمایشگر عکس بگیری پاک شده که نمی دونم چه جوری بیارمش!
لطفا من را راهنمایی کنید تا تمام تغیرات ایجا شده در استا رت و دیگر قسمت های کامپیوتر رو درست کنم!!
ممنون!

اینکه حجم ویندوز بالا میره یه امر طبیعیه و به مرور پیش میاد
در ادامه عواملی که با عث این افزایش حجم می شنو تا اونجا که می دونم میگم
1:temporary فایل ها : موقع نصب بعضی از برنامه این فایل ها به وجود میان البته بیشتر نرم افزار ها این فایل ها رو بعد از نصب پاک می کنند بعضی برنامه ها هم نمی کنند
2: thumpnailes ها: فایل هایی کوچکی که یه پیش نمایشی از عکس ها و فایل های ویدیی هستند.
3: افزایش حجم رجیستری در اثر نصب برنامه فایل تغیرات ویندوز
4: Update شدن ویندوز
5:indexing service برای افزایش سرعت جستجو فایل ها که لیستی از فایلهای شمارو ایجاد و ذخیره می کنه
6:فایل hibernate: حجم معادل رم شمارو اشغال میکنه
7:page file
8:از همه مهمتر system restore که گاهی تا چندین گیگا بایت حجم هاردو اشغال می کنه
این مواردو اگه حذف کنی مشکلی برای سیستم پیش نمیاد ولی program data یک پوشه حیاتی برای ویندوز فردی که چنین پیشنهادی داده نمی دونم چی فکر می کرده
برای حل مشکلتون به نظرم بهتره ویندوز repair کنی یا اگه درایو recovery داری ازش استفاده کن یا از امکان turn feature on or off استفاده کنی (برای برگردوندنه برنامه های ویندوز)که راه آخری نمی دونم جواب میده یا نه امتحانش ضرر نداره

Linux Learner
04-10-2009, 21:34
سلام
ممنون!

کی گفته پوشه program data رو پاک کنی؟ اون یه پوشه سیستمی هست و پاک کردنش باعث کلی اشکال میشه! گفتی سیستم ریستورت هم پریده! نمیتونم تضمینی رو برگشتن اطلاعاتت بدم، ولی میتونی با آپگرد مجدد سون روی خودش اشکالات سیستم رو برطرف کنی. اما اگه فایل شخصیت پاک شده احتمالا دیگه بر نمیگرده! اصلا چطور اون پوشه رو پاک کردی؟ سیستم که اجازه این کار رو نمیده! با پاک کردنش مشکل پر شدن درایو حل شد؟

bashir935
04-10-2009, 21:38
در مورد مشکل دوم هم می تونی از سایت سازنده چابگرت راه انداز مناسب دانلود کنی یا با دانلود نرم افزار هایی
مثل Driver genius مشکل به احتمال زیاد حل می شه این برنامه خودش دنبال راه انداز می گرده و نصب می کنه
توجه کن این برنامه با اونی که ویندوز خودش دنبال راه انداز می گرده فرق می کنه.
موفق باشی

ممنون لطف کردی

همون اوایل که ویندوز رو نصب کردم سایت اچ پی رو زیر و رو کردم ولی چون این چاپگر قدیمیه درایور واسه seven نداره

بازم واسه codec ممنون

rasoul2005
04-10-2009, 23:16
یکی از دوستام موقع نصب با پیغام زیر مواجه میشد مشکل از کجاست

موفق باشید

DJ POLESTAR
04-10-2009, 23:41
همون اوایل که ویندوز رو نصب کردم سایت اچ پی رو زیر و رو کردم ولی چون این چاپگر قدیمیه درایور واسه seven نداره

قرار نیست که حتما واسه 7 درایو داشته باشه! اگه ویستا هم بود روش میفته.

Bs_panzer
05-10-2009, 00:12
دوستان من نمی تونم 7 رو بذارم دیفالت بوت ؟
الان لینوکس اوبونتو هم دارم ولی یه صفحه میاد که انتخاب کنی 9 ثانیه وقت میده
چن یه چند لحظه روم بر میگرده میره تو لینوکس

بدجوری داره رو اعصاب میره !

laptop destroyer
05-10-2009, 01:06

در منوی استارت ویندوز 7 msconfig تایپ کن در سربرگ boot روی سیستم عامل 7 انتخاب کن کلید set default رو بزن به همین راحتی
موفق باشی

ebinem173
05-10-2009, 01:09

برو تو استارت بعد روی گزینه computer راست کلیک کن و properties رو بزن بعد advanced system settings رو بزن تو صفحه ای که باز میشه توی تب advanced و پایینش تو قسمت startup and recovery روی settings بزن
در نهایت تو صفحه جدیدی که باز میشه براحتی میتونی ویندوز دیفالتت رو انتخاب کنی و همچنین اگر تیک گزینه اول رو برداری اصلا دیگه اون ثانیه ای که گفتی رو هم نداری و مستقیم وارد ویندوز میشه اگر هم خواستی میتونی این عدد رو کمتر یا بیشتر کنی
موفق باشی

ebinem173
05-10-2009, 01:15
یکی از دوستام موقع نصب با پیغام زیر مواجه میشد مشکل از کجاست

موفق باشید

اگر احتمالا از داخل خود ویندوز اقدام به نصب کرده پیشنهاد میکنم مراحل نصب رو از ابتدا و از مرحله بوت سیستم (یعنی قبل از بالا اومدن ویندوز) انجام بده
اگر درست نشد راه بعدی تعویض دی وی دی هست

Sasuke-7
05-10-2009, 07:32

babakhad
05-10-2009, 08:40
ضمن عرض سلام
احتمال خیلی زیاد یک path در رجیستری ویندوز شما که عمل Associate (پیوند) این آیکون و فایل اجرایی Manage رو بعهده داره آسیب دیده معمولا این اتفاق به تنهایی رخ نمیده یعنی شما باید مشکلات دیگه ای هم داشته باشین ، فکر کنم بتونین با نرم افزاری مثل Vista Manager v1.0.7 (Yamicsoft) یا بالاتر یا حتی نرم افزار مشابه این مشکل رو حل کنین
با تشکر

Royce
05-10-2009, 13:11
سلام
ویندوز 7 نسخه غیر بتاش و نهاییش اومده یا نه؟

tak2750
05-10-2009, 15:01
من میخام سون رو نصب کنم رو درایو سی ولی نمیدونم قلش چطور باید این درایو رو فرمت کنم تا اکس پی پاک بشه
لطفا کمکم کنید

DJ POLESTAR
05-10-2009, 16:51
من میخام سون رو نصب کنم رو درایو سی ولی نمیدونم قلش چطور باید این درایو رو فرمت کنم تا اکس پی پاک بشه
لطفا کمکم کنید
میتونی از پارتیشن مجیک استفاده کنی.

سلام
ویندوز 7 نسخه غیر بتاش و نهاییش اومده یا نه؟

من که امروز رفته بودم بازار نوشته بود که اومده!

Hitman-Group
05-10-2009, 19:33
اینکه حجم ویندوز بالا میره یه امر طبیعیه و به مرور پیش میاد
در ادامه عواملی که با عث این افزایش حجم می شنو تا اونجا که می دونم میگم
1:temporary فایل ها : موقع نصب بعضی از برنامه این فایل ها به وجود میان البته بیشتر نرم افزار ها این فایل ها رو بعد از نصب پاک می کنند بعضی برنامه ها هم نمی کنند
2: thumpnailes ها: فایل هایی کوچکی که یه پیش نمایشی از عکس ها و فایل های ویدیی هستند.
3: افزایش حجم رجیستری در اثر نصب برنامه فایل تغیرات ویندوز
4: Update شدن ویندوز
5:indexing service برای افزایش سرعت جستجو فایل ها که لیستی از فایلهای شمارو ایجاد و ذخیره می کنه
6:فایل hibernate: حجم معادل رم شمارو اشغال میکنه
7:page file
8:از همه مهمتر system restore که گاهی تا چندین گیگا بایت حجم هاردو اشغال می کنه
این مواردو اگه حذف کنی مشکلی برای سیستم پیش نمیاد ولی program data یک پوشه حیاتی برای ویندوز فردی که چنین پیشنهادی داده نمی دونم چی فکر می کرده
برای حل مشکلتون به نظرم بهتره ویندوز repair کنی یا اگه درایو recovery داری ازش استفاده کن یا از امکان turn feature on or off استفاده کنی (برای برگردوندنه برنامه های ویندوز)که راه آخری نمی دونم جواب میده یا نه امتحانش ضرر نداره

کی گفته پوشه program data رو پاک کنی؟ اون یه پوشه سیستمی هست و پاک کردنش باعث کلی اشکال میشه! گفتی سیستم ریستورت هم پریده! نمیتونم تضمینی رو برگشتن اطلاعاتت بدم، ولی میتونی با آپگرد مجدد سون روی خودش اشکالات سیستم رو برطرف کنی. اما اگه فایل شخصیت پاک شده احتمالا دیگه بر نمیگرده! اصلا چطور اون پوشه رو پاک کردی؟ سیستم که اجازه این کار رو نمیده! با پاک کردنش مشکل پر شدن درایو حل شد؟
سلام
یکی داخل همین قسمت انجمن گفته
اسم تاپیکش هم
پر شدن هارد
است!

راستش فقط همین 2 و 3 گیگ پر میشه تا جای درایو رو بیشتر کنم!
سیستم ریستوری فایل هاش کجاست
من پیداش نمیکنم؟!
ممنون

Linux Learner
05-10-2009, 22:26
سلام
یکی داخل همین قسمت انجمن گفته
اسم تاپیکش هم
پر شدن هارد
است!

راستش فقط همین 2 و 3 گیگ پر میشه تا جای درایو رو بیشتر کنم!
سیستم ریستوری فایل هاش کجاست
من پیداش نمیکنم؟!
ممنون

تو استارت بنویس restore و System Restore رو انتخاب کنید و ببین بکاپی هست که بهش برگردی؟! اگه بود، تاریخ قبل از پاک کردن فایل رو باید بزنی! مطمئنی هیچ تنظیماتی رو دست نزدی؟ همینطوری الکی پر میشه؟

rasoul2005
05-10-2009, 23:32
اگر احتمالا از داخل خود ویندوز اقدام به نصب کرده پیشنهاد میکنم مراحل نصب رو از ابتدا و از مرحله بوت سیستم (یعنی قبل از بالا اومدن ویندوز) انجام بده
اگر درست نشد راه بعدی تعویض دی وی دی هست

مشکل از dvd-rom بود سرعت x12 را نمیتونست اجرا کند

موفق باشید

M.K_Soft
06-10-2009, 22:02
سلام.
یه فایل بود دان میکردی میشد اکس پی رو روی سون اجرا کنی.
یه چیز هایی در باره اش شنیدم ولی ازش استفاده نکردم.
حجمش هم فکر کنم تقریبا 400 مگ بود.
اگه لطف کنین لینکش رو بزارین ممنون میشم.

DJ POLESTAR
06-10-2009, 22:32
سلام.
یه فایل بود دان میکردی میشد اکس پی رو روی سون اجرا کنی.
یه چیز هایی در باره اش شنیدم ولی ازش استفاده نکردم.
حجمش هم فکر کنم تقریبا 400 مگ بود.
اگه لطف کنین لینکش رو بزارین ممنون میشم.
تو این تایپیک بطور جامع و کامل توضیح داده شده

vahid_civil
07-10-2009, 10:55
من ویندوز سون نصب کردم . یه چند تا مشکل دارم .
1-الان هر فایلی رو که باز میکنم (بازی های خود ویندوز - تصویری - عکس رو تست کردم برای مثال) ویندوز اون صفحه آبی رو میاره و ریستارت میشه . هنوز کرک نکردم . مشکل میتونه از اون باشه یا علت دیگه ای داره ؟

2- اون مشخصه که چند پنجره باز شده رو با فایلای درونشون رو پایین ویندوز میاد فقط اولای نصب کار میکنه ! یه مدت که میگذره فقط اسم فولدر رو نشون میده .
rating رو که زدم بهم امتیاز 4.9 داده . این خوبه یا بده ؟

3- فونت ها یکم ریز هستن . از اون خاصیت که میشه تا 125 درصد یا 150 درصد بزرگتر کرد هم که استفاده میکنم کیفیت آیکون ها بد میشه . توی ویندوز ایکس پی میشد با خاصیت clear type فونتش رو قشنگتر کرد . اینجا کجا و به چه صورتی هست ؟

4- بهترین نوع کرک در حال حاضر چیه ؟

*- مشخصات سیستم هم :
cpu : e5200 intel
ram: 2*1gig
vga:8600 gt

DJ POLESTAR
07-10-2009, 11:10
1-الان هر فایلی رو که باز میکنم (بازی های خود ویندوز - تصویری - عکس رو تست کردم برای مثال) ویندوز اون صفحه آبی رو میاره و ریستارت میشه . هنوز کرک نکردم . مشکل میتونه از اون باشه یا علت دیگه ای داره ؟
2- اون مشخصه که چند پنجره باز شده رو با فایلای درونشون رو پایین ویندوز میاد فقط اولای نصب کار میکنه ! یه مدت که میگذره فقط اسم فولدر رو نشون میده .
3- فونت ها یکم ریز هستن . از اون خاصیت که میشه تا 125 درصد یا 150 درصد بزرگتر کرد هم که استفاده میکنم کیفیت آیکون ها بد میشه . توی ویندوز ایکس پی میشد با خاصیت clear type فونتش رو قشنگتر کرد . اینجا کجا و به چه صورتی هست ؟
*- مشخصات سیستم هم :
دوست من این همه در مورد مشکلاتت توضیح دادی ولی نگفتی نسخه ویندوزت چنده؟! ما هم بایدالکی پست بدیم بپرسیم نسخه ی ویندوزتون چنده؟!
ببینم بهتون که بتا ننداختن!؟
اگه از نصب ویندوز 30 روز گذشته باشه, اون ریستارت طبیعیه, آره میتونه از اون باشه.
Ratingتون هم آره خوبه و مشکلی نیست.

vahid_civil
07-10-2009, 11:29
دوست من این همه در مورد مشکلاتت توضیح دادی ولی نگفتی نسخه ویندوزت چنده؟! ما هم بایدالکی پست بدیم بپرسیم نسخه ی ویندوزتون چنده؟!
ببینم بهتون که بتا ننداختن!؟
اگه از نصب ویندوز 30 روز گذشته باشه, اون ریستارت طبیعیه, آره میتونه از اون باشه.
Ratingتون هم آره خوبه و مشکلی نیست.

توش که نوشته ultimate 7600 zdf . یکی از دوستان هم همینو داشت و بدون مشکل استفاده میکنه .
من فقط یک روزه نصب کردم و هر چند دقیقه یکبار ریستارت میشه .

rasoul2005
07-10-2009, 11:56

*- مشخصات سیستم هم :

منم مشکل شما را داشتم ولی ویندوزم 7100 بود ولی از وقتی که 7600 نصب کردم دیگه این صفحه ابی که میگید وجود ندارد
مطمینی ویندوزت 7600 است؟

موفق باشید

vahid_civil
07-10-2009, 16:20
منم مشکل شما را داشتم ولی ویندوزم 7100 بود ولی از وقتی که 7600 نصب کردم دیگه این صفحه ابی که میگید وجود ندارد
مطمینی ویندوزت 7600 است؟

موفق باشید

مطمئنم که 7600 هست . میتونه مشکل از کرک نکردن باشه ؟

mobah
07-10-2009, 20:45
دوست عزيز كرك آن تو سي دي هست:20:
فقط بايد تو سيف مود اجراش كني راحت كرك ميشه.
من هم نصب كردم فقط مشكل من صدا هست كه ندارم.مين برد من ابيت هست
AN52
فعلا دارم دنبال راه حل ميگردم اگر كسي بلده كمك كنه:31:

Armin.ASD97
07-10-2009, 20:55
مطمئنم که 7600 هست . میتونه مشکل از کرک نکردن باشه ؟

نه دوست عزیز این تقریبا غیر ممکنه!!
آخه وقتی کرک نشده باشه سی روز فرصت داره و توی اون سی روز تمام قابلیت های ویندوز فعالند.!

rasoul2005
07-10-2009, 23:37
نه دوست عزیز این تقریبا غیر ممکنه!!
آخه وقتی کرک نشده باشه سی روز فرصت داره و توی اون سی روز تمام قابلیت های ویندوز فعالند.!

تایید میشه

موفق باشید

DJ POLESTAR
07-10-2009, 23:37
1-الان هر فایلی رو که باز میکنم (بازی های خود ویندوز - تصویری - عکس رو تست کردم برای مثال) ویندوز اون صفحه آبی رو میاره و ریستارت میشه . هنوز کرک نکردم. مشکل میتونه از اون باشه یا علت دیگه ای داره ؟

مشکلتون به احتمال زیاد ویروس هستش!
ببینم وقتی که میگید صفحه آبی میاره چیزی تو صفحه آبی چیزهایی نمینویسه بعد زود ریستارت بشه؟؟؟
شما یه کار بکن: یه آنتی ویروس بروز نصب کن و اسکن کن.

vahid_civil
08-10-2009, 00:41
مشکل با آپدیت کارت گرافیک حل شد !
نمیدونم چه ربطی داشت ولی به هر حال درست شد . ممنون از دوستان .
الان یک مشکلی دارم اونم اینکه پرینتر hp 1005 منو نمیشناسه . نسخه ویندوز هم 32 هست . تو فروم های خارجی که سرچ کردم اونا هم همچین مشکلی رو داشتن . ولی با 64 بیتی . نه 32 بیتی .
من با گرفتن درایور ویستا از سایت خود اچ پی میتونم ویندوز سون رو درست کنم ؟

DJ POLESTAR
08-10-2009, 00:49
مشکل با آپدیت کارت گرافیک حل شد !
نمیدونم چه ربطی داشت ولی به هر حال درست شد . ممنون از دوستان .
الان یک مشکلی دارم اونم اینکه پرینتر hp 1005 منو نمیشناسه . نسخه ویندوز هم 32 هست . تو فروم های خارجی که سرچ کردم اونا هم همچین مشکلی رو داشتن . ولی با 64 بیتی . نه 32 بیتی .
من با گرفتن درایور ویستا از سایت خود اچ پی میتونم ویندوز سون رو درست کنم ؟
خوب خدا رو شکر که مشکلت رو خودتون حل کردین!
در مورد درایو ویستا هم آره رو 7 هم میفته.

abcdwxyz
08-10-2009, 10:31
سلام به همه دوستان ...
من رو لپ تاپم ویندوز ویستا 64 بیت HP دارم ، روی یه درایو دیگه ویندوز سون 32 بیت ultimate نصب کردم ولی بعدش ویستام غیر فعال شد ، چکار باید بکنم ؟

Linux Learner
08-10-2009, 14:52
میگم اگه من XP رو تو D بنصبم در حالی که الآن سون رو تو C دارم، بعد نصب باید بوت لودر رو Repair کنم یا همون بوت لودر سون باقی میمونه؟ (موقع نصب سون 100 مگ از هارد رو براش به عنوان درایو سیستم گذاشتم بسازه!)

ghermezeteh
08-10-2009, 17:49
سلام دوستان من با این سیستم می تونم ویندوز سون نصب کنم؟کلا چه سیستمی نیازمنده؟
حالا با این مشخصات اگر ویندوز xp استفاده کنم بهتره یا سون؟
motherboard:asus5p5vm
graphic:geforce nvidia 256mb
ram:256*2 mb ddr
cpu:intel celeron 2.8

mamad_chagho
08-10-2009, 18:08
سلام
من میخوام ویندوز سون نصب کنم ؟ به نظرتون ارزشش رو داره ؟ برای داریور ها مشکلی نداره ؟ اصلا سیستم من جواب میده ؟
CPU : Intel celeron 2.66Ghz
Graphic card : radeon x300 series
Ram : 1.5

mous3030
08-10-2009, 18:13
با سلام
دوستان ويندوز 7 من بالا مياد و ران ميشه ولي هنگه
اصلا نه كليك چپ ونه رايت كليك كار نمي كنه
چيكارش كنم
يه بيست روزي كه باش كار كردم اينيكي ويندوزا از چشم افتاد

Linux Learner
08-10-2009, 18:29
سلام دوستان من با این سیستم می تونم ویندوز سون نصب کنم؟کلا چه سیستمی نیازمنده؟
حالا با این مشخصات اگر ویندوز xp استفاده کنم بهتره یا سون؟
motherboard:asus5p5vm
graphic:geforce nvidia 256mb
ram:256*2 mb ddr
cpu:intel celeron 2.8

رمتون خیلی کمه! 1 گیگ باشه خوبه. البته من با 512 خیلی خوب کار میکردم ولی این شانسیه و رو هر سیستم رم 512 ای نمیشه! سی پی یوتون هم سلرون هست و گمون نکنم مناسب باشه. یکی که سیستمش سلرون بود ویستا نصبید و کلا هنگ بود!

سلام
من میخوام ویندوز سون نصب کنم ؟ به نظرتون ارزشش رو داره ؟ برای داریور ها مشکلی نداره ؟ اصلا سیستم من جواب میده ؟
CPU : Intel celeron 2.66Ghz
Graphic card : radeon x300 series
Ram : 1.5

سی پی یو و گرافیکتون! گرافیکتون چنده؟ 128؟

با سلام
دوستان ويندوز 7 من بالا مياد و ران ميشه ولي هنگه
اصلا نه كليك چپ ونه رايت كليك كار نمي كنه
چيكارش كنم
يه بيست روزي كه باش كار كردم اينيكي ويندوزا از چشم افتاد

ورژن ویندوز و مشخصات سیستم!

چرا ما باید اینو از همه بپرسیم؟ بابا خودتون اینارو همراه مشکلتون بگید دیگه!:19:

ghermezeteh
08-10-2009, 18:49

رمتون خیلی کمه! 1 گیگ باشه خوبه. البته من با 512 خیلی خوب کار میکردم ولی این شانسیه و رو هر سیستم رم 512 ای نمیشه! سی پی یوتون هم سلرون هست و گمون نکنم مناسب باشه. یکی که سیستمش سلرون بود ویستا نصبید و کلا هنگ بود!

مگه ویندوز هفت بر خلاف ویستا نیازی به سیستم خیلی بالا نداره؟
در ضمن مشکل نصب درایور ندارم؟مثل کارت گرافیک مودم صدا و ...

Domrul
09-10-2009, 00:46
نرم افزار quicktime 7.6 روی ویندوز 7 من اجرا نمی شه! کسی روی ویندوز 7 از این نرم افزار استفاده کرده؟ من حتی با تنظیمات ویستا و xp هم نصب کردم ولی وقتی روی آیکونش کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افته! لطفا راهنمائی کنید