ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Windows Seven مباحث و مشکلات

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22

Phonix Live
02-02-2010, 01:38
سلام
مودم من در نسخه 64 بیتی کار نمیکنه
باید چیکار کنم ؟
ممنون

tatu_mail
02-02-2010, 02:26
سلام دو سوال دارم ممنون میشم جواب بدید
1: تو ویندوز XP تو قسمت Taskbar همین پایین یه ایکون کوچیک داشت تا میزدیم می امد تو محیط DeskTop ولی سون نداره آیا میشه اضافه کرد اخه من دوست دارم یک دفعه همه پنحره هارو Minimize کنم

2: این پایین یعنی همون Taskbar ایکون های مثل internetexplor & folder داره وقتی روش کلیک راست میشه خیثیت آدم میره
یه قسمت دارهFerqunt که هر سایت یا تو هر فولدرو رفتی نشون میده یه جور history ولی فضول تر تنمیشه این قابلیت برداشت؟

ممنون از شما دوستان گرامی

iceweek
02-02-2010, 07:40
سلام
باید چیکار کنم ؟
ممنون
باید درایور مخصوص 64 بیتی را از سایت سازنده مودمتون دانلود کنید

saeed774
02-02-2010, 12:25
سلام
باید چیکار کنم ؟
ممنون

بهتره راه اينه كه ويندوز 7 رو آپديت كنين . در ليست آپديت ها درايور مورد نظر شما مشاهده خواهد شد كه ميتونين فقط اونو انتخاب كنين تا نصب بشه . من به اين طريق درايور كارت تي وي كه براي 7 موجود نبود رو به راحتي نصب كردم .

cao-cao
02-02-2010, 14:23
دوستان یکی لینک اون فایل 500 مگی رو که ماله xp مود هست رو میده

SANR
02-02-2010, 16:09
دوستان،من با این رایت لعنتی مشکل پیدا کردم.

الان 2 تا دی وی دی سوزوندم در حالی که با سیستم دومم که ایکس پی روش نصبه راحت رایت میشه.
سون 64 بیتی هست.

نرو 9 نمی دونم چرا نصب نشد!
از همین کوانتوم پی سی ورد هستش!
کلون دی وی دی هم جواب نداد!
الکوهول 120% هم نصب نمیشه!
آشامپو هم تا 99 درصد رفت بعدش سوخت!

amirpers
02-02-2010, 19:51
1: تو ویندوز XP تو قسمت Taskbar همین پایین یه ایکون کوچیک داشت تا میزدیم می امد تو محیط DeskTop ولی سون نداره آیا میشه اضافه کرد اخه من دوست دارم یک دفعه همه پنحره هارو Minimize کنم

2: این پایین یعنی همون Taskbar ایکون های مثل internetexplor & folder داره وقتی روش کلیک راست میشه خیثیت آدم میره
یه قسمت دارهFerqunt که هر سایت یا تو هر فولدرو رفتی نشون میده یه جور history ولی فضول تر تنمیشه این قابلیت برداشت؟

در مورد سوال اولتون باید بگم که آیکون دسکتاپ رفته به قسمت سمت راست ساعت و تاریخ در Taskbar که اگه موس رو روی اون نگه دارید ، دسکتاپ رو نشون میده و اگه کلیک کنید ، میره تو دسکتاپ.
سوال دومتون رو باید بگردم ببینم راهی داره یا نه .

eslamy_iut
02-02-2010, 20:42
یه در خواست یه gadget هست که به شکل دایره وسط desktop بعضی از تصاویر ویندوز 7 هست هر کسی اسم اون گدجت یا لینک دانلودشو داره خواهشا بذاره

Ehsanpark
02-02-2010, 21:04
سلام. من وقتی نصبش کردم یادم رفع زبان فارسی رو نصب کنم الان هم سی دی دستم نیست. می تونم فارسی بنویسم و بخونم ولی مثلا زیرنویس های srt رو عجث وجق نشون می ده. چطوری می تونم فارسی رو نصب کنم؟

ask_bl
02-02-2010, 21:59
سلام. من وقتی نصبش کردم یادم رفع زبان فارسی رو نصب کنم الان هم سی دی دستم نیست. می تونم فارسی بنویسم و بخونم ولی مثلا زیرنویس های srt رو عجث وجق نشون می ده. چطوری می تونم فارسی رو نصب کنم؟
سلام،برای اضافه کردن فارسی نیازی به دی وی دی ویندوز نیست ،زبان فارسی هست فقط کافیه اضافه کنید به زبان کیبوردتون .

HEGOR
02-02-2010, 22:26
سلام
من رم کامپیوترم رو دراوردم بعد که دوباره گذاشتم ویندوز صدا نداره ولی توی ایکس پی صدا داره هر کاریش کردم درست نشد الان باید چیکار کنم؟

Alijo0on
02-02-2010, 23:38

میتونی فارسی رو از مایکروسافت دانلود کنی ، البته اگه وینت قانونی بوده باشه ها :دی :5:
اگرم میخوایی ورژن دقیقشو بگو ببینم شاید تو dvd ماله من باشه برات آپ کنم ، یا اصن بیا ازم بگیر احسان :27::31:

Razel
03-02-2010, 00:07
سلام دوستان
کسی می دونه چطور میشه منوی Recently Used رو در ویندوز 7 فعال کرد؟ همون منویی که آخرین فایلهای باز شده توسط یک برنامه مثلا Word رو نشون میده. پیش فرض در سیستم من فعال نیست . ویندوزم 22 اکتبر ultimate 64 بیتی هست.

از دوستان کسی نیست راهنماییم کنه؟

ask_bl
03-02-2010, 00:26
از دوستان کسی نیست راهنماییم کنه؟
اگر منظورتون اینه :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روی استارت کلیک راست کنین ، "Properties" در تب "Start Menu" دقت کنین که تیک گزینه دوم که نوشته "Store and display recently opened items in the Start menu and taskbar" زده شده باشه .
بعد در همون تب به قسمت "Customize" برین و تیک گزینه "Recent Items" رو بزنین :

eslamy_iut
03-02-2010, 00:30

میتونی فارسی رو از مایکروسافت دانلود کنی ، البته اگه وینت قانونی بوده باشه ها :دی :5:
اگرم میخوایی ورژن دقیقشو بگو ببینم شاید تو dvd ماله من باشه برات آپ کنم ، یا اصن بیا ازم بگیر احسان :27::31:

اینکارا لازم نیست دوست عزیزdvd هم لازم نیست
در اینگونه موارد با اضافه کردن زبان فارسی مشکل حل نمیشه باید فرمت رو فارسی کنید و بعد ویندوز در خواست ریستارت میده برای اینکار
Control Panel\Clock, Language, and Region/\Change keyboard or other input methods
از اینجا توی منوی باز شده به tab (سربرگ) administrative میرید و change system locale رو میارید و اینجا persian رو توی منوی باز شده انتخاب کنید و حتما باید پیغام ریستارت رو دریافت کنید که بعد از ریستارت اینگونه مشکلات رفع میشن

Phonix Live
03-02-2010, 01:47
باید درایور مخصوص 64 بیتی را از سایت سازنده مودمتون دانلود کنید

به سایتش رفتم اما فقط تا نسخه ویندوز ویستا موجود بود !!!
مودوم زولتریکس هستش

بهتره راه اينه كه ويندوز 7 رو آپديت كنين . در ليست آپديت ها درايور مورد نظر شما مشاهده خواهد شد كه ميتونين فقط اونو انتخاب كنين تا نصب بشه . من به اين طريق درايور كارت تي وي كه براي 7 موجود نبود رو به راحتي نصب كردم .

وقتی نتونم به اینترنت برم چه چوری ویندوزم آپدیت کنم؟
آیا بصورت دستی میشه ؟ چه چوری؟
حجمش چقدره؟

cdp
03-02-2010, 04:25
سلام بچه ها

امن يه سوال داشتم
من رمز يوزر لپ تاپم كه وين 7 داره رو گم كردم
ادمينش رو هم غير فعال كرده بودم!
حالا مي گيد چي كار كنم

راهی نیست جز عوض کردن ویـنـدوز ....

سلام
باید چیکار کنم ؟
ممنون

به سایتش رفتم اما فقط تا نسخه ویندوز ویستا موجود بود !!!
مودوم زولتریکس هستش

وقتی نتونم به اینترنت برم چه چوری ویندوزم آپدیت کنم؟
آیا بصورت دستی میشه ؟ چه چوری؟
حجمش چقدره؟

درایور64 بیتی ویندوز7 یا ویستا رو از سایت سازنده بگیر...

اگه مودمتون zoltrix 3chip هست برید توی آدرس زیر و Windows Vista (64-bit) drivers رو دانلود کنید...
مودم منم همینه اینو گرفتم درست شده ویندوزمم 64 بیتیه..

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

1.در قسمت پایین صفحه سمت راست (کنار ساعت وتاریخ) یک کلید هست که همون کار رو انجام میده ---- میتونید از کلید های ترکیبی پنجره + D هم استفاده کنید...

این Ferqunt چیه دیگه :18:؟؟

سلام
من رم کامپیوترم رو دراوردم بعد که دوباره گذاشتم ویندوز صدا نداره ولی توی ایکس پی صدا داره هر کاریش کردم درست نشد الان باید چیکار کنم؟

رم ««------»» صدا ؟!؟!:18:
" صدا نداره" یعنی چی؟ یکمی توضیح بدید... کجا نشون میده صدا نداره؟

SANR
03-02-2010, 08:02
پاسخ سوال من جا موند!

توی صفحه قبلی.

اینو بگم،دو تا نروی دیگه نصب کردم!
وقتی میگه سی دی خام بزارید،میزارم ولی هیچ واکنشی نمیده!

Subaru
03-02-2010, 08:27
من برنامه pc security رو روی 7 نصب کردم. سیستم دچار مشکل شده و و یندوز بالا می آد ولی هیچ کاری نمیشه انجام داد تا موس رو تکون میدم سیستم سریع قفل می کنه.
می خواستم ببینم راهی هست برای دستیابی به system restore به غیر از محیط ویندوز ؟! یعنی قبل از بالا آمدن ویندوز مثلا تو بوت یا بایوس !!

HEGOR
03-02-2010, 10:29
" صدا نداره" یعنی چی؟ یکمی توضیح بدید... کجا نشون میده صدا نداره؟[/QUOTE]

خوب وقتی میام تو ویندوز هر فایل صوتی رو که اجرا میکنم مدیا پلیر هیچ صدایی نداره توی بازی ها هم صدا نداره جای اسپیکرم پشت کامپیوتر هم درست هست
در ضمن توی ایکس پی صدا دارم (من دو تا ویند.ز دارم)
البته آهنگ ها رو هم باز نمیکنه

tatu_mail
03-02-2010, 10:39
سلام
ممنون از شما دوستان
دوست عزیز CDP

Ferqunt به صورت مثال: وقتی یک فایل یا اینرنت اکسپلورر در پایین صفحه همون Tsk bar هست وقتی رو هر کدام کلیک راست میکنی تما هیستوری که کجا تو چه فایلها و چه سایتهایی رفتی رو نشون میده به نظر من قابلیت جالبی نیست اگه شخص دیگری بشینه پای سیستم میفهمه چه کارا کردی میخواستم ببینم این قابلیت میشه حذف کرد یا خیر ممنون

Phonix Live
03-02-2010, 21:27
چرا سرعت دانلود در Seven از XP کمتره ؟
آیا تنظیمات خاصی داره ؟

چرا بازی PES 2010 در ویندوز 7 اجرا نمیشه ؟

kiuq
04-02-2010, 10:58
چرا سرعت دانلود در Seven از XP کمتره ؟
آیا تنظیمات خاصی داره ؟

چرا بازی PES 2010 در ویندوز 7 اجرا نمیشه ؟

1- سرعت دانلود هیچ تفاوتی نداره!
2-بازی باید بیاد .. چه نسخه ای رو نصب کردی ( 64 یا 32 ) البته رو هردو باید بیاد.
احتمالا بد نصب میکنی:46:

SANR
04-02-2010, 11:06
ابن بخش مسئول نداره؟

3 روزه یک سوال کردم هنوز کسی پاسخ نداده!!!

worldm
04-02-2010, 13:49
ابن بخش مسئول نداره؟

شما بهتره اول از همه نرم افزارهای 64 بیتی جور کنید بعد اقدام به نصب ویندوز 7 بکنید از نرو 64 یتی استفاده کن اگه میتونی دانلودش کن
در ضمن شاید مشکل سخت افزاری رایترت داشته باشه که هیچ سی دی خامی رو نمیشناسه؟!

---------- Post added at 01:49 PM ---------- Previous post was at 01:44 PM ----------

خوب وقتی میام تو ویندوز هر فایل صوتی رو که اجرا میکنم مدیا پلیر هیچ صدایی نداره توی بازی ها هم صدا نداره جای اسپیکرم پشت کامپیوتر هم درست هست
البته آهنگ ها رو هم باز نمیکنه[/QUOTE]

اول از همه ببین که صدای اسپیکر داخل ویندوز قطع نباشه؟
بعد وقتی که اهنگی رو باز نمیکنه حتما پیغامی میده عکسشو بذار اینجا.
با نرم افزار های پلیر دیگه هم امتحان کردی؟
اگه مدیا پلیر پیغام میده کدک نصب کن شاید درست بشه

mohsen_1363
04-02-2010, 16:43
سلام
خسته نباشید
من تو هر سایتی سوالمو مطرح کردم جواب درستی نگرفتم
یه خصوصیتی تو ویندوز 7 هست که میشه ایکن ها ی دسکتاپ رو تو حلقه های نورانی متمایل به مرکز دسکتاپ چید من هرچی میگردم و هرکار میکنم نمیشه
کارت گرافیکم هم دایریکسش 10 هست 9600 جیتی 256 بیت ویندوزمم از سایت ----------- گرفتم یه ویرایش قبل از 22 اکتبر
یکی منو روشن کنه مشکلم چیه
با تشکر

HEGOR
04-02-2010, 20:29
[/QUOTE]ول از همه ببین که صدای اسپیکر داخل ویندوز قطع نباشه؟
بعد وقتی که اهنگی رو باز نمیکنه حتما پیغامی میده عکسشو بذار اینجا.
با نرم افزار های پلیر دیگه هم امتحان کردی؟
اگه مدیا پلیر پیغام میده کدک نصب کن شاید درست بشه[/QUOTE]

متن پیغام اینه
Windows Media Player cannot play the file because there is a problem with your sound device. There might not be a sound device installed on your computer, it might be in use by another program, or it might not be functioning properly.

camel_60
04-02-2010, 20:47
با سلام و خسته نباشید ...
من به دلیل اینکه از دانلود آفلاین استفاده می کنم قبلا از نسخه 2010 ویندوز 7 استفاده میکردم ولی با این نسخه توی آفلاین مشکل داشتم . ویندوز مدیا پلیر این نسخه فایل های wmv رو به خوبی اجرا می کرد.
اما از وقتی که نسخه 22 اکتبر رو نصب کردم که بدون ویندوز مدیا پلیر و مدیا سنتر هست به هیچ عنوان نمیتونم فایل های wmv رو پخش کنم.
حتی کدک :
Windows.7.Codec.Pack.v2.2.0
K-Lite.Codec.Pack.v5.30
هم نصب کردم باز هم wmv رو پخش نمیکنه...
برای حل این مشکل چی باید کرد؟

SANR
04-02-2010, 21:00
من به دلیل اینکه از دانلود آفلاین استفاده می کنم قبلا از نسخه 2010 ویندوز 7 استفاده میکردم ولی با این نسخه توی آفلاین مشکل داشتم . ویندوز مدیا پلیر این نسخه فایل های wmv رو به خوبی اجرا می کرد.
اما از وقتی که نسخه 22 اکتبر رو نصب کردم که بدون ویندوز مدیا پلیر و مدیا سنتر هست به هیچ عنوان نمیتونم فایل های wmv رو پخش کنم.
حتی کدک :
K-Lite.Codec.Pack.v5.30

Gom player نصب کن به همراه k lite خیلی خفن عمل می کنه.

---------- Post added at 09:00 PM ---------- Previous post was at 08:58 PM ----------

شما بهتره اول از همه نرم افزارهای 64 بیتی جور کنید بعد اقدام به نصب ویندوز 7 بکنید از نرو 64 یتی استفاده کن اگه میتونی دانلودش کن
در ضمن شاید مشکل سخت افزاری رایترت داشته باشه که هیچ سی دی خامی رو نمیشناسه؟!

همونطور که اشاره کردم،تا 31 درصد رفت و بعدش سوخت،توی ایکس پی راحت کار می کنه.

حالا برم ببینم 64 بیتی این نرو رو میشه پیدا کنم!
حجم دانلودش خیلی بالاست.

camel_60
04-02-2010, 21:50
Gom player نصب کن به همراه k lite خیلی خفن عمل می کنه.

---------- Post added at 09:00 PM ---------- Previous post was at 08:58 PM ----------

همونطور که اشاره کردم،تا 31 درصد رفت و بعدش سوخت،توی ایکس پی راحت کار می کنه.

حالا برم ببینم 64 بیتی این نرو رو میشه پیدا کنم!
حجم دانلودش خیلی بالاست.

مشکلم حل نشد:8::8::8::8:

SANR
04-02-2010, 21:55
چه اروری میده؟

jet audio رو نصب کردی؟این برنامه کلآ سیستمش جداست و بایستی به راحتی اجرا کنه. :23:

camel_60
04-02-2010, 22:05
چه اروری میده؟

jet audio رو نصب کردی؟این برنامه کلآ سیستمش جداست و بایستی به راحتی اجرا کنه. :23:

میگه من نمیتونم این کدک رو بشناسم :19::19::19:

tatu_mail
04-02-2010, 22:20
سلام
خسته نباشید
یه خصوصیتی تو ویندوز 7 هست که میشه ایکن ها ی دسکتاپ رو تو حلقه های نورانی متمایل به مرکز دسکتاپ چید من هرچی میگردم و هرکار میکنم نمیشه
کارت گرافیکم هم دایریکسش 10 هست 9600 جیتی 256 بیت ویندوزمم از سایت ----------- گرفتم یه ویرایش قبل از 22 اکتبر
با تشکر

سلام
بله دوست عزیز منم هر عکسی از ویندوز دیدم اینطوری بود ولی اصلا خبری از این غزیه نیست

SANR
04-02-2010, 22:24
با جت اودیو نباید مشکلی داشته باشه چون کاری با کدک نداره!!!

Milad4171
04-02-2010, 23:03

الان 2 تا دی وی دی سوزوندم در حالی که با سیستم دومم که ایکس پی روش نصبه راحت رایت میشه.
سون 64 بیتی هست.

من الان این مطلب رو دیدم. منم با نرو9 مشکل داشتم وهمینطور بود. ویندوزم هم 7 هست.ولی الان برای رایت Dvd رو Dvd از Clone CD و برای رایت کردن دیتا از Nero6 استفاده میکنم.Clone Cd دی وی دی هم رایت میکنه!!!

SANR
04-02-2010, 23:10
من الان این مطلب رو دیدم. منم با نرو9 مشکل داشتم وهمینطور بود. ویندوزم هم 7 هست.ولی الان برای رایت Dvd رو Dvd از Clone CD و برای رایت کردن دیتا از Nero6 استفاده میکنم.Clone Cd دی وی دی هم رایت میکنه!!!
درسته کلون سی دی هم رایت می کنه،اینم با رایت مشکل داشت. شما 32 بیتی نصب کردین یا 64 بیتی؟

فکر کنم مشکل اساسی من همینه.

cdp
04-02-2010, 23:12

سون 64 بیتی هست.

شما این کارو بکن با نرو شاید اجرا بشه....من بهت Ultra Iso رو پیشنهاد میکنم نصب کنی برای رایت دیتا...

روی فایل اجرایی برنامه (.exe) راست کلیک کنید و گزینه Troubleshoot compatibility رو بزنید... بعد روی گزینه Troubleshoot program کلیک کنید بعد گزینه اول وسوم را فعال کنید (گزینه سوم: همیشه برنامه را به حالت Administrator اجرا میکند) در صفحه بعد Windows XP (Service Pack2) را انتخاب کنید وروی Next کلیک کنید...

در این صفحه روی Start the program... کلیک کنید تا برنامه اجرا بشه ... 2حالت داره:

1) برنامه درست اجرا میشه... در این صورت باید روی Next کلیک کنید و درصفحه بعد روی Yes, Save these settings for this program کلیک کنید تا این تنظیمات برای همیشه روی برنامه ذخیره بشه...

2) دوباره همون not responding میاد...در این صورت برنامه رو نمی تونید اجرا کنید...:13:

ابن بخش مسئول نداره؟

همش 3 روز:13:.. :31: دوسه تا اسپم دیگه بزنی مسئولاشم میان ! :31::46:

من برنامه pc security رو روی 7 نصب کردم. سیستم دچار مشکل شده و و یندوز بالا می آد ولی هیچ کاری نمیشه انجام داد تا موس رو تکون میدم سیستم سریع قفل می کنه.
می خواستم ببینم راهی هست برای دستیابی به system restore به غیر از محیط ویندوز ؟! یعنی قبل از بالا آمدن ویندوز مثلا تو بوت یا بایوس !!

SafeMode >>> قبل از اومدن صفحه لودینگ ویندوز کلید F8 رو چند بار فشار بدید تا یک صفحه با چند تا گزینه بیاد بعد SafeMode رو انتخاب کنید...

البته آهنگ ها رو هم باز نمیکنه

اینطوری که شما گفتین مشکل از ایناست:

1. درایور صدا نصب نیست (دوباره نصب کنید!)
2. صدا از داخل ویندوز قطع هست یا صداش کمه...

برای چک کردن اینها ، کدهای زیر رو داخل Run تایپ کن...

سلام
ممنون از شما دوستان
دوست عزیز CDP

Ferqunt به صورت مثال: وقتی یک فایل یا اینرنت اکسپلورر در پایین صفحه همون Tsk bar هست وقتی رو هر کدام کلیک راست میکنی تما هیستوری که کجا تو چه فایلها و چه سایتهایی رفتی رو نشون میده به نظر من قابلیت جالبی نیست اگه شخص دیگری بشینه پای سیستم میفهمه چه کارا کردی میخواستم ببینم این قابلیت میشه حذف کرد یا خیر ممنون

روی TaskBar راست کلیک کن و Properties رو بزن بعد به تب StartMenu برو ودر قسمت Privacy گزینه دوم رو غیر فعال کن...

سلام
خسته نباشید
با تشکر

خوش اومدی به P30world !
اینا اکثراً شایعاتی بوده قبل از اومدن نسخه نهایی(بعضی از عکس های ویندوز7 رو میگما) اینا قابلیت ویندوز7 نیست .. به صورت یک برنامه هست که باید پیداش کنی و نصبش کنی... توی همین انجمن بگردی هست(توی پست های قدیمی) یه چیزایی من دیده بودم...

حتی کدک :
K-Lite.Codec.Pack.v5.30

شما منظورتون Windows 7 N edition هست؟ در این ورژن قابلیت های چندرسانه ای برداشته شده... باید بری توی سایت مایکروسافت و مدیا پیر رو دانلود کنی :13:باید دنبال یه همچین چیزایی بگردی:

mohsen_1363
04-02-2010, 23:18
متشکرم عزیزان واقعا از محبتتون

camel_60
04-02-2010, 23:30
دوستان بگم من فقط با ویندوز 7 22اکتبر این مشکل رو دارم چون ویندوز مدیا پلیر نداره هر نوع فرمتی رو پخش میکنه به غیر از wmv

mohsen_1363
04-02-2010, 23:36
عزیز یه چرخی زدم تو سایت ها
این Media Feature Pack for Windows 7 N and Windows 7 KN
که گفتی یه چور پکیج کامل کننده مولتی مدیاست که تو ویندوز سری n موجود نیست مطمئنی همینه
حجمشم حدود 270 مگابایته ،ولی من فکر نمیکنم این باشه میشه لطف کنی یه چرخی بزنی جواب دقیق تری به من و سایر دوستان بدی یا اگرم نیست بگو بی خیالش شیم ولی مطمئنم هست اخه واسطه xp همین نرم افزار طراحی شده واشاره شده تو وین 7 موجوده ؟؟؟؟؟؟؟
من که گیج شدم:41:

mohsen_1363
05-02-2010, 00:03
جوابمو گرفتم مرسی

David.Jn
05-02-2010, 00:34
سلام دوستان
دیگه کم مونده سرمو بکوبم به دیوار
آقا 7 رو هر کاری میکنم بنصبم یا اصلا نصب نمیشه یا بعد نصب درست اجرا نمیشه
میره وسطای نصب یهو یه پیغامی میده و نصب متوقف میشه یا اگه اون پیغام رو نده صفحه مرگ ویندوز میاد بالا یا سیستم خاموش میشه
بالاخره بعد چند بار خاموش روشن کردن 7 کم آوارد و نصب شد
یکم که باهاش کار کردم و اومدم نت یهو صفحه مرگ اومد و خاموش شد
رفتم به دیوایس منیجر دیدم کارت D*V*B رو نشناخته
اونو در آواردم بهتر شد ولی بازم هم بعد چند لحظه یهو سیتم مردنش میگیره و خاموش میشه یا تو همونن صفحه مرگ گیر میکنه
مشخصات سیستم:
در ضمن من 64 بیتی نصب کردده بئدم 32 بیتی رو هم خواستم نصب کنم نمیشد.

راستی یه تاپیک قبلآ واسه درایور Geforse 9400 Gt واسه 7 داشتیم اسمش چی بود ؟

خواهشآ کمک کنید دیگه از این اکس پی زیقی خسته شدم

kiuq
05-02-2010, 00:34
دوستان بگم من فقط با ویندوز 7 22اکتبر این مشکل رو دارم چون ویندوز مدیا پلیر نداره هر نوع فرمتی رو پخش میکنه به غیر از wmv

یعنی چی مدیا پلیر نداره؟ پس چی داره؟
واسه خودم 12 روش نصب بود ( از پیش نصب شده) .
البته بستگی داره از کدوم شرکت گرفته باشی ...
و در مورد مشکلت میتونی یه Kmplayer بگیری تا تموم فرمتها رو واست پخش کنه .
چون ویندوز 7 داری باید از Classic Version استفاده کنی تا با Subtitle سازگاری داشته باشه.!!:27: (حالا تو نصبش کن مشکلی بود هستیم در خدمت):46:

iceweek
05-02-2010, 05:33
یعنی چی مدیا پلیر نداره؟ پس چی داره؟
واسه خودم 12 روش نصب بود ( از پیش نصب شده) .
البته بستگی داره از کدوم شرکت گرفته باشی ...
و در مورد مشکلت میتونی یه Kmplayer بگیری تا تموم فرمتها رو واست پخش کنه .
چون ویندوز 7 داری باید از Classic Version استفاده کنی تا با Subtitle سازگاری داشته باشه.!!:27: (حالا تو نصبش کن مشکلی بود هستیم در خدمت):46:

ورژن اروپایی نداره

iceweek
05-02-2010, 05:38
من 2مشکل دارم:
1-من ویندوز xp را روی c و 7را رو ی d نصب کردم.ولی توی 7همه نرم افزارا موقع نصب میخوان روی c نصب بشن انگار ویندوز روی c نصب شده ولی فایل های ویندوز توی d هستن.گیج شدم
موقع انتخاب ویندوز هم دیروز که نصب کردم فقط گزینه برای ویندوز xp بود ,seven ولی حالا شده 3 گزینه.
2تا 7 نوشته که جلوی یکودوم نوشته seven loader

extreme2006gh
05-02-2010, 18:14
سلام دوستان
من رو سیستم XP الان نصب هست
میخواستم 7 نصب کنم لطفا بگید که ایا اول باید XP رو حذف کنم یا نه ؟

اصلا میتونم دوتاشون رو همزمان داشته باشم ؟

ایا مثل ویستا هست ؟ یعنی اول باید XP نصب بشه و بعد سون یا نه ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

با تشکر

SANR
05-02-2010, 19:04
میخواستم 7 نصب کنم لطفا بگید که ایا اول باید XP رو حذف کنم یا نه ؟
اگه می خوای فقط یکی ویندوز داشته باشی،حذفش کن.در کل ربطی به ویندوز ایکس پی نداره که بخوای حذف کنی یا باشه.

اصلا میتونم دوتاشون رو همزمان داشته باشم ؟
می تونی داشته باشی و هیچ مشکلی نداره.ولی پیشنهاد می کنم که فقط سون نصب کن و اونم توی درایو c

ایا مثل ویستا هست ؟ یعنی اول باید XP نصب بشه و بعد سون یا نه ؟
توی سوال اولتون پاسخ دادم.ربطی به ایکس پی نداره.

در کل ویندوز خوبیه و سرعتش به مراتب بیشتر از ویستا هستش و همچنین زیباتر.

---------- Post added at 07:04 PM ---------- Previous post was at 07:01 PM ----------

من 2مشکل دارم:
1-من ویندوز xp را روی c و 7را رو ی d نصب کردم.ولی توی 7همه نرم افزارا موقع نصب میخوان روی c نصب بشن انگار ویندوز روی c نصب شده ولی فایل های ویندوز توی d هستن.گیج شدم
موقع انتخاب ویندوز هم دیروز که نصب کردم فقط گزینه برای ویندوز xp بود ,seven ولی حالا شده 3 گزینه.

به نظر من جالب نیست که دو تا سیستم عامل داری.
مطمعنی ویندوز سون توی d نصب کردی؟

cdp
05-02-2010, 19:42
من 2مشکل دارم:

1. ویندوز7 بعد از لود شدن به صورت پیش فرض درایو C رو به عنوان درایو ویندوز نشون میده .. ولی در بوت به همون شکلی هست که پارتیشن بندی کردین... (شما روی همون درایو c برنامه هارو نصب کن)

2. شما ویندوزتو به روش BootLoader کرک کردی...توی این روش یک گزینه به صفحه بوت اضافه میشه...

اول با همون برنامه ای که ویندوز رو کرک کردین، کرک رو پاک کنید(Uninstall) بعد باید از روش OEM یا Key&Certificate ویندوز رو کرک کنید...

میتونید از کرک زیر استفاده کنید... من هم توی 32بیتی و هم 64 بیتی تستش کردم...

سلام دوستان
من رو سیستم XP الان نصب هست
1. میخواستم 7 نصب کنم لطفا بگید که ایا اول باید XP رو حذف کنم یا نه ؟

2. اصلا میتونم دوتاشون رو همزمان داشته باشم ؟

3. ایا مثل ویستا هست ؟ یعنی اول باید XP نصب بشه و بعد سون یا نه ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

با تشکر

شما میتونید چند سیستم عامل رو درکنار هم روی بک کامپیوتر داشته باشید...

ترتیب نصب ویندوز، از ویندوزهای قدیمی به جدید است (مثال: 98 > XP > ویستا > 7 ) ولی میتونید با برنامه EasyBCD بدون حذف ویندوز قدیمی، یک ویندوز جدید نصب کنید...

نکته: هر سیستم عامل باید روی درایوهای جداگانه نصب شود...

thrabt
05-02-2010, 19:45
1 : من آخرین ورژن Deamon Tools Lite رو از سایتش گرفتم ولی موقع نصب میگه باید سیستمت رو ریست کنی.
خوب تا اینجاش درست ( چون توی ویستا هم همین طوری بود )
بعد که سیستم میاد بالا خودش اتوماتیک اجرا میشه ولی اینبار به جای نصب دوباره می خواد مثل دفعه قبلش سیستم رو ریست کنه.
این کار رو چند بار انجام دادم ولی نصب نمیشه
نا گفته نماند که من قبلا این مشکل رو توی ویستا هم دیده بودم

دوست عزیز ورژن جدید وین 7 رو ساپورت میکنه ver 4.35.5

DreaMaryam
05-02-2010, 20:02
سلام دوستان
من برنامه Illustrator CS4 ME در windows7 نصب کردم و patch کردم اما بعد از یه مدت دیگه برنامه کار نکرد و تو صفحه شروع جلوی اسمش نوشته tryout .
همین برنامه را همزمان روی vista هم نصب کردم و بدون هیچ مشکلی داره اجرا میشه.(مشکل از برنامه نیست)
uninstall کردم و دوباره نصب کردم ولی فایده ای نداشت

کسی می تونه کمک کنه؟؟؟؟

cdp
05-02-2010, 20:38
سلام دوستان
من برنامه Illustrator CS4 ME در windows7 نصب کردم و patch کردم اما بعد از یه مدت دیگه برنامه کار نکرد و تو صفحه شروع جلوی اسمش نوشته tryout .
همین برنامه را همزمان روی vista هم نصب کردم و بدون هیچ مشکلی داره اجرا میشه.(مشکل از برنامه نیست)
uninstall کردم و دوباره نصب کردم ولی فایده ای نداشت

کسی می تونه کمک کنه؟؟؟؟

جلوی اسمش توی کجا tryout مینویسه :18:؟؟؟ یکم بیشتر توضیح بدید...:46:

مشکل از برنامه نیست، مشکل از کرکه... در ویندوز7 شما به اینترنت وصل شدید؟

Mohammad King
05-02-2010, 21:38
سلام دوستان
دیگه کم مونده سرمو بکوبم به دیوار
آقا 7 رو هر کاری میکنم بنصبم یا اصلا نصب نمیشه یا بعد نصب درست اجرا نمیشه
میره وسطای نصب یهو یه پیغامی میده و نصب متوقف میشه یا اگه اون پیغام رو نده صفحه مرگ ویندوز میاد بالا یا سیستم خاموش میشه
بالاخره بعد چند بار خاموش روشن کردن 7 کم آوارد و نصب شد
یکم که باهاش کار کردم و اومدم نت یهو صفحه مرگ اومد و خاموش شد
رفتم به دیوایس منیجر دیدم کارت D*V*B رو نشناخته
اونو در آواردم بهتر شد ولی بازم هم بعد چند لحظه یهو سیتم مردنش میگیره و خاموش میشه یا تو همونن صفحه مرگ گیر میکنه
مشخصات سیستم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن من 64 بیتی نصب کردده بئدم 32 بیتی رو هم خواستم نصب کنم نمیشد.

راستی یه تاپیک قبلآ واسه درایور Geforse 9400 Gt واسه 7 داشتیم اسمش چی بود ؟

خواهشآ کمک کنید دیگه از این اکس پی زیقی خسته شدم

سلام داوود جان:

۱۰ علت نمایش صفحه آبی مرگ
خطای دامپینگ dumping error

برگرفته از هفته نامه عصر ارتباط شماره 329

یونس سنائی
در حال کار با کامپیوتر هستید که یک دفعه صفحه‌ای آبی پر از نوشته جلوی شما ظاهر می‌شود که تنها جمله قابل تشخیص آن این است: برای ادامه كار كلید Enter را فشار دهید یا از كلیدهای Ctrl + Alt + Del برای ریست کردن كامپیوتر خود استفاده كنید! در ادامه همه آنچه که قبل از دیدن این پیغام انجام داده‌اید از بین خواهد رفت. همه کسانیکه با ویندوز کار می‌کنند حتما این به اصطلاح صفحه آبی مرگ (Blue Screen of Death) را مشاهده کرده‌اند. شاید بهترین پاسخ این باشد که تا به حال راه‌حلی برای ندیدن این صفحه پیشنهاد نشده است اما اگر بدانیم که چه عواملی باعث به تعویق افتادن این صفحه می‌شود مفید است.

اختلال سخت‌افزاری

علت اول و مهمترین عاملی که باعث قفل و مرگ ویندوز می‌شود تصادم سخت‌افزاری است. هر قطعه سخت‌افزاری برای ارتباط با سخت‌افزارهای دیگر، از كانال درخواست وقفه (IRQ) استفاده میكند و برای هر قطعه باید یک IRQ تخصیص داده شود. به طور مثال چاپگر معمولا از IRQ شماره 7 استفاده می‌كند، صفحه كلید از 1 و فلاپی درایو از 6. هر قطعه سخت افزاری ترجیح می‌دهد که IRQ اختصاصی خود را داشته باشد. اگر روی سیستمی ‌سخت‌افزارهای زیادی نصب شود یا سخت‌افزاری به روش صحیح پیکربندی نشود، ممكن است دو سخت‌افزار بخواهند از یک IRQ استفاده كنند. اینجاست كه مشكل پیش می‌آید. برای اینکه دریابید سیستم شما هم تصادم سخت‌افزاری دارد یا خیر این مسیر را جلو بروید :

DeviceManager>>> System >>> Control Panel >>> Settings >>>Start >>> معمولاً سخت‌افزارهایی كه مشكل دارند، با علامت تعجب زرد رنگ مشخص می‌شوند. این مشکل می‌تواند به دلیل عدم هماهنگی با سایر قطعات، عدم شناسایی راه‌انداز و همچنین مشکلات بخش IRQ باشد که در این صورت می‌توانید با رفتن به قسمت Properties سخت‌افزار مربوطه، یک IRQ جدید به آن اختصاص داده و مشکل را برطرف کنید.

رم خراب

RAMها هم می‌توانند باعث ایجاد این مشکل شوند كه معمولا با ExceptionFatal Error مشخص می‌شود. نكته مهم این است كه Fatal Error فقط در مواقعی که مشکل جدی سخت‌افزاری وجود دارد مشاهده می‌شود. در مورد رم، فاتال ارور ممكن است در اثر عدم همخوانی ماجول‌های نصب شده یا چیپست‌ها به وجود آید. به عنوان مثال وقتی از دو رم كه یكی با زمان تاخیر 70 نانوثانیه و دیگری 60 نانوثانیه است، در کنار هم روی یک سیستم استفاده كنیم، سیستم مجبور به کار کردن با سرعت پائین شده و باعث مرگ ویندوز می‌شود . پیغام ParityError هم به رم مربوط است. رم‌های جدید به دو دسته تقسیم می‌شوند: ECC غیر ECC. که بهتر است این دو نوع در یک سیستم استفاده نشود.

تنظیمات BIOS

هر مادربورد دارای چندین تراشه است كه توسط كارخانه تنظیم و برای كار روی مادربورد قرار داده می‌شوند. نام یكی از این چیپ‌ها BIOS است كه می‌توانیم با فشار دادن كلید Del یا F2 هنگام روشن كردن كامپیوتر، وارد تنظیمات آن شویم. مرحله دقیق و حساس کار وقتی شروع می‌شود که وارد BIOS می‌شویم.

اگر مبتدی هستید پیشنهاد می‌کنیم تمامی ‌تنظیمات را روی کاغذ یادداشت کنید. در این حالت اگر تغییری را در تنظیمات انجام دهید می‌توانید مجددا به تنظیم قبلی باز گردید. یکی از مشکلات معمول BIOS، CAS Legacy است که این مشکل هم به RAM مربوط می‌شود. برای رم‌های EDO قدیمی ‌مقدار CAS معادل با 3 و برای SDRAM های جدیدتر معادل 2 است. تنظیم نادرست باعث می‌شود که باز هم آن پنجره‌ای که دوستش نداریم جلوی روی ما ظاهر شود. همیشه به خاطر داشته باشید که ویندوز بهتر از BIOS می‌تواند IRQها را بین سخت‌افزارها تقسیم کند. پس بهتر است در تنظیمات BIOS برای تخصیص (IRQ) گزینه Auto را انتخاب کنیم.

هارد‌دیسک‌ ها

بعد از چند هفته کار با کامپیوتر اطلاعات روی هارددیسک پراکنده می‌شوند یعنی ممکن است تکه‌های یک فایل را در قسمت‌های مختلف هارد پیدا کرد. در اینجاست که Defrag کردن مرتب هارد می‌تواند تاثیر مثبتی روی سیستم داشته باشد. البته با تکنولوژی‌های جدید و هاردهای مدل بالا به نظر می‌رسد این کار خیلی هم موثر نباشد. خیلی از مشکلات کامپیوتر مربوط به خرابی هارد دیسک است. مثلت زمانیکه ویندوز دیر بالا می‌آید سیستم هنگ می‌کند. برنامه‌ها درست اجرا نمی‌شوند و ...

خرابی هارددیسک حتی روی کارهای اینترنت هم تاثیر می‌گذارد و می‌تواند باعث ایجاد مشکلاتی در دریافت دیتا شود که خیلی از افراد آن را به مودم و خط تلفن ارتباط می‌دهند. اگر ظرفیت هارددیسک پر باشد، سرعتش کم شده و قفل می‌کند پس لازم است هر از چند گاهی خانه تکانی کنید و فایل‌های اضافی را روی CD یا DVD را رایت کرده و از هارد پاک کنیم. سطل آشغال سیستم را هم مرتب کنید تا آشغال‌های داخل آن بو نگیرند!!

مشكلات OE Exception و VXD

منشا این مشکلات معمولا زیر سر کارت گرافیکی است. با نصب درایور مناسب و تنظیم صحیح وضوح و عمق رنگ می‌توان این مشکلات را هم برطرف کرد. به طور کلی OEException دلایل بسیاری می‌تواند داشته باشد که از رابط DMAا شانزده بیتی تا اشکالات رجیستری و نا‌هماهنگی در بخش شبکه را شامل می‌شود. اما در نهایت تمام این دلایل به دلیل ارسال دستورالعمل اشتباه یا دسترسی به یک داده اشتباه ایجاد می‌شود. در این شرایط بر اساس کد خطای اعلام شده باید مشکل را پیگیری کرد. ممکن است هنگام شروع به کار ویندوز یا شات‌دان با این پیام روبه‌رو شوید:

A fatal exception XY has occurred at xxxx:xxxxxxxx

که این نشان دهنده همین fatal exception error است.

ویروس‌ها

ویروس‌ها هم با ایجاد اختلال در رابط سخت‌افزار و نرم‌افزار عامل بزرگی در این مورد به حساب می‌آیند. مثلا ویروس BSOD که روی ویندوز ویستا تاثیر می‌گذارد با Fixer آنتی‌ویروس NOD32 قابل حل است در کل نصب یک آنتی‌ویروس خوب و به روز شده روی سیستم ضروری است.

چاپگر

وقتی فایلی را به چاپگر می‌فرستیم در واقع یک فایل بزرگ‌تر درست می‌کنیم که به آن پست اسکریپت می‌گویند. هر چاپگر مقدار کمی ‌رم دارد که به آن بافر می‌گویند. این بافر به راحتی پر می‌شود، پرشدن بافر از یک طرف انتظار برای فرستادن داده از طرف کامپیوتر و مشغول بودن پردازنده هم از طرف دیگر دست به دست هم می‌دهند تا سرعت کار کم شود. اگر دیدید که چاپگر به جای متن مورد نظر شما غزلیات بیل گیتس را چاپ می‌کند، عملیات چاپ را Cancel و آن را خاموش کنید. سپس آن را مجددا روشن کنید، با این کار بافر سیستم را خالی کرده‌اید.

نرم‌افزارها

این روزها آشفته بازار نرم افزار مثل مد لباس و کفش شده است. خیلی از افراد فقط انواع مختلف نرم‌افزارها را خریداری می‌کنند. بعضی‌ها هم آخرین ورژن‌های ETABS، Matlab، CoolEdit، Photoshop، را روی کامپیوتر خود نصب کرده‌اند بدون اینکه واقعا به آنها نیاز داشته باشند.

لازم است بدانیم که سیستم‌عامل شما برای کارهای معمولی و روزمره کامل است به عبارت بهتر خیلی کامل تر از چیزی است که تصور می‌کنید. بنابراین پس از نصب ویندوز کمی ‌فکر کنیم و فقط برنامه‌هایی را نصب کنیم که به آنها احتیاج داریم.

گرمای بیش از حد

گرم شدن بیش از حد قطعات کامپیوتر علاوه بر آسیب‌رسانی به سخت‌افزارها، عمر آنها را نیز کوتاه می‌کند و حتی تاثیر منفی روی نرم‌افزارهای در حال اجرا خصوصا Kernel می‌گذارد. برای حل این مشکل سعی کنیم همیشه فضای داخل کیس را خنک نگه داریم.

مشکلات منبع تغذیه

این مشکلات شوخی بردار نیست چراکه گاهی دردسرهایی درست می‌کند که مجبور می‌شوید کل سیستم را عوض کنید. خلاصه کلام اینکه اگر کامپیوترتان را دوست دارید همین امروز یک محافظ برای آن تهیه کنید. منبع‌ تغذیه به دلیل ارتباط مداوم با نوسانات برق، گرمای تولیدی و موارد دیگر یکی از قطعات پر استهلاک دستگاه است و بنابراین اغلب مشکلاتی که پس از یکی دو سال بروز می‌کنند به دلیل ایرادات این بخش هستند. ضمن اینکه گاهی این ایرادات به‌طور ناگهانی بروز می‌کنند.

iceweek
05-02-2010, 21:41
1. ویندوز7 بعد از لود شدن به صورت پیش فرض درایو C رو به عنوان درایو ویندوز نشون میده .. ولی در بوت به همون شکلی هست که پارتیشن بندی کردین... (شما روی همون درایو c برنامه هارو نصب کن)

2. شما ویندوزتو به روش BootLoader کرک کردی...توی این روش یک گزینه به صفحه بوت اضافه میشه...

اول با همون برنامه ای که ویندوز رو کرک کردین، کرک رو پاک کنید(Uninstall) بعد باید از روش OEM یا Key&Certificate ویندوز رو کرک کنید...

میتونید از کرک زیر استفاده کنید... من هم توی 32بیتی و هم 64 بیتی تستش کردم...
[/CODE]

این کرکم مشکلی داره؟اگه نداره پاکش نکنم

David.Jn
05-02-2010, 21:55
سلام داوود جان:

۱۰ علت نمایش صفحه آبی مرگ
خطای دامپینگ dumping error
دمت بسی ولرم
اینجانب کماکان در حال کوبیدن سر به دیوار میباشم:18:
چون این خطا فقط تو 7 هست ولی تو Xp مثل ساعت کار میکنه
امشب هم دوباره یه تست میزنم ببینم چی میشه:13:

Ehsanpark
05-02-2010, 21:57

سلام،برای اضافه کردن فارسی نیازی به دی وی دی ویندوز نیست ،زبان فارسی هست فقط کافیه اضافه کنید به زبان کیبوردتون .
عرض کردم، مشکل نوشتن ندارم این مشکلو دارم که فایل های srt زیرنویس رو عجق وجق نشون می ده چون زبان فارسی داخل سیستم نیست.

میتونی فارسی رو از مایکروسافت دانلود کنی ، البته اگه وینت قانونی بوده باشه ها
اگرم میخوایی ورژن دقیقشو بگو ببینم شاید تو dvd ماله من باشه برات آپ کنم ، یا اصن بیا ازم بگیر احسان
اینجا چیکار می کنی تو؟ ورژن Ultimate عه ... بدتش

اینکارا لازم نیست دوست عزیزdvd هم لازم نیست
در اینگونه موارد با اضافه کردن زبان فارسی مشکل حل نمیشه باید فرمت رو فارسی کنید و بعد ویندوز در خواست ریستارت میده برای اینکار
Control Panel\Clock, Language, and Region/\Change keyboard or other input methods
از اینجا توی منوی باز شده به tab (سربرگ) administrative میرید و change system locale رو میارید و اینجا persian رو توی منوی باز شده انتخاب کنید و حتما باید پیغام ریستارت رو دریافت کنید که بعد از ریستارت اینگونه مشکلات رفع میشن
eslamy_iut ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز، متشکرم حل شد!

pulp_fiction
05-02-2010, 22:34
ساخت یک فولدر جادویی در ویندوز 7
در این آموزش قصد داریم به معرفی نحوه ساخت یک فولدر با قابلیت‏های خاص بپردازیم. فولدری که پس از ورود به آن می‏توانید به کلیه تنظیمات ویندوز در گروه‏بندی‏های مختلف دسترسی داشته باشید. از این رو این فولدر را می‏توانیم یک فولدر جادویی بنامیم.

بدین منظور:
در هر محلی نظیر صفحه دسکتاپ (ترفندستان) یک فولدر جدید ایجاد کنید (با استفاده از راست کلیک بر روی فضای خالی و انتخاب New > Folder).
سپس عبارت زیر را عیناً Copy کرده و به عنوان نام فولدر قرار دهید:

P30world.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}

بر روی فولدر ایجاد شده به نام P30world دوبار کلیک کنید.
در این فولدر جادویی می‏توانید تمامی تنظیمات ویندوز را در یک مکان در اختیار داشته باشید

Mohammad King
05-02-2010, 22:39
ساخت یک فولدر جادویی در ویندوز 7
در این آموزش قصد داریم به معرفی نحوه ساخت یک فولدر با قابلیت‏های خاص بپردازیم. فولدری که پس از ورود به آن می‏توانید به کلیه تنظیمات ویندوز در گروه‏بندی‏هایمختلف دسترسی داشته باشید. از این رو این فولدر را می‏توانیم یک فولدر جادوییبنامیم.

بدین منظور:
در هر محلی نظیر صفحه دسکتاپ (ترفندستان) یکفولدر جدید ایجاد کنید (با استفاده از راست کلیک بر روی فضای خالی و انتخاب New > Folder).
سپس عبارت زیر را عیناً Copy کرده و به عنوان نام فولدر قراردهید:

P30world.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}

برروی فولدر ایجاد شده به نامP30world دوبار کلیک کنید.
در این فولدر جادوییمی‏توانید تمامی تنظیمات ویندوز را در یک مکان در اختیار داشته باشید

سلام

در زمینه ترفند 7 هم تاپیک داریم در تاپیک زیر ادامه بدید:

---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------

دمت بسی ولرم
اینجانب کماکان در حال کوبیدن سر به دیوار میباشم:18:
چون این خطا فقط تو 7 هست ولی تو Xp مثل ساعت کار میکنه
امشب هم دوباره یه تست میزنم ببینم چی میشه:13:

میگم داوود اون مطالبی را که قرار دادم کامل بخون بعد برو سراغ نصب دوباره

Milad4171
06-02-2010, 01:00
درسته کلون سی دی هم رایت می کنه،اینم با رایت مشکل داشت. شما 32 بیتی نصب کردین یا 64 بیتی؟

فکر کنم مشکل اساسی من همینه.

ویندوزم 7 32 بیت 7600. تا الان هیچی نسوزونده. یعنی قبلا هم نمیسوزوند.
کلا این نرو9 یکمی بیخوده. چون ویندوز 7 اتوماتیک ditect میکنه شاید درست دی وی دیت رو نشناخته.
من مشکل اصلیم با 7 همینه. مودمم رو یه چیز عجیب میشناسه. Uninestal که میکنم ریست میشه ولی وقتی میاد بالا باز همیون رو شناخته.
البته دی وی دی رایترم مارک خاصی هم نیست!

cdp
06-02-2010, 05:24
این کرکم مشکلی داره؟اگه نداره پاکش نکنم

ویندوزت کامل کرک شده ...

ولی اگه میخوای اون گزینه اضافه توی صفحه انتخاب ویندوز در بوت نیاد ، باید این کرک رو پاک کنی و با همون روشی که گفتم کرک کنی...

thrabt
06-02-2010, 16:34
دوستان یه مشکل لطفا کمک کنید من سر کار 4 تا کامپیوتر رو شبکه کردم که 2 تای اونا با ویندوز xp یکی از اونا با win 7 و یکی هم 2000 server . مشکل اینه که وین 7 راحت xp رو میشناسه و درایو های شر شده رو باز میکنه ولی برا وین 2000 از من پسورد و یوزر نیم میخواد چطور میشه پسورد و یوزر نیم رو برداشت

Mohammad King
06-02-2010, 21:11
دوستان یه مشکل لطفا کمک کنید من سر کار 4 تا کامپیوتر رو شبکه کردم که 2 تای اونا با ویندوز xp یکی از اونا با win 7 و یکی هم 2000 server . مشکل اینه که وین 7 راحت xp رو میشناسه و درایو های شر شده رو باز میکنه ولی برا وین 2000 از من پسورد و یوزر نیم میخواد چطور میشه پسورد و یوزر نیم رو برداشت

سلام

برو توی انجمن زیر ببین موضوع مرتبط با سوالت را پیدا میکنی؟؟؟

اگر نه تاپیک بزن:

extreme2006gh
06-02-2010, 22:11
اگ

می تونی داشته باشی و هیچ مشکلی نداره.ولی پیشنهاد می کنم که فقط سون نصب کن و اونم توی درایو c

توی سوال اولتون پاسخ دادم.ربطی به ایکس پی نداره.

---------- Post added at 07:04 PM ---------- Previous post was at 07:01 PM ----------

به نظر من جالب نیست که دو تا سیستم عامل داری.
مطمعنی ویندوز سون توی d نصب کردی؟

دليل خاصي داره كه ميگي فقط سون نصب كنم دوست عزيز ؟
آخه همه نرم افزارها سون ساپورت نيستند . هستند ؟

Phonix Live
06-02-2010, 22:39
سلام
چه چوری میشه تو 7 آیکون فایلها رو عوض کرد ؟

Mohammad King
06-02-2010, 22:47
سلام
چه چوری میشه تو 7 آیکون فایلها رو عوض کرد ؟

منظورت چیه؟

کلیک راست کن رویه آیکن گزینه Peropertise را بزن و نهایت Change Icone

omidbooter
07-02-2010, 02:56
سلام.

اخه چرا این سون این همه مشکل داره؟؟:41:

demon tols 4 اصلا نصب نمیشه.چرا؟؟؟؟

نرم افزار hiden folder رو هم که نصب میکنم پوشهای که تو درایو مثلا دی یا جی هست مخفی میکنم بعد میخوام برم تو همون درایو صفحه ابلی میاد و سیستم رستارت میشه

CinemaTik
07-02-2010, 12:27
سلام دوستان

یه سوال تقریبا مبتدیانه !
ویندوز 7 که نصب میشه ، خودش درایور کارت گرافیک رو میشناسه !؟ آخه من XP داشتم ، فرمتش کردم و 7 رو نصب کردم . بعدا متوجه شدم که خودش درایور کارت گرافیک رو شناخته ! یعنی دیگه نباید توی 7 درایور کارت گرافیک رو از توی CD اون نصب کرد !؟ تازه CD درایور بعضی از VGA ها هم Seven Ready نیستن !
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن .

iceweek
07-02-2010, 15:01
سلام دوستان

یه سوال تقریبا مبتدیانه !
ویندوز 7 که نصب میشه ، خودش درایور کارت گرافیک رو میشناسه !؟ آخه من XP داشتم ، فرمتش کردم و 7 رو نصب کردم . بعدا متوجه شدم که خودش درایور کارت گرافیک رو شناخته ! یعنی دیگه نباید توی 7 درایور کارت گرافیک رو از توی CD اون نصب کرد !؟ تازه CD درایور بعضی از VGA ها هم Seven Ready نیستن !
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن .

درایور کارت گرافیکو نصب کن

puranian
07-02-2010, 15:18
سلام . . .
من یه ویندوز xp رو درایو c داشتم بعد یه ویندوز xp دیگه روی c نصب کردم

حالا می خوام دو تا ویندوز قبلی رو پاک کنم کنم و یه ویندوز سون نصب کنم

لطفا منو راهنمایی کنید چطور این کار رو بکنم

با تشکر از شما

Gamemaster
07-02-2010, 15:20
سلام.

demon tols 4 اصلا نصب نمیشه.چرا؟؟؟؟

نرم افزار hiden folder رو هم که نصب میکنم پوشهای که تو درایو مثلا دی یا جی هست مخفی میکنم بعد میخوام برم تو همون درایو صفحه ابلی میاد و سیستم رستارت میشه
من خودم ريختم كار ميكته چطور ممكنه؟
ارور ميده ؟

pulp_fiction
07-02-2010, 17:46
اگر شما نیز از طرفداران پر و پا قرص برنامه قدرتمند JetAudio هستید و همچنین ,ویندوز 7را نیز نصب نموده اید حتما با مشکل پیکسلی بودن یا به اصطلاح شطرنجی بودن فیلم ها موقع نمایش مواجه شده اید. دلیل این امر تغییر موتور پردازشگر تصویر نسبت به ویندوز ایکس پی است.

در تصویر بالا من از هر 2 حالت تصویر برای شما یک عکس تهیه کرده ام تا میزان تفاوت کیفیت را حس کنید.
جهت اموزش رفع این مشکل با ما همراه شوید.

حل این مشکل بسیار ساده است. فقط کافیست موتور پردازشگر تصویر را در JetAudio تغییر دهید.
برای این کار بر روی تصویر فیلم در حال پخش راست کلیک کنید و گزینه Configure Directshow options را انتخاب نمایید.
سپس در پنجره باز شده از قسمت Playback گزنیه EVR را انتخاب نمایید و OK کنید.

JetAudio‌ را ببندید و دوباره اجرا کنید تا شاهد تغییرات به وجود آمده باشید.

pulp_fiction
07-02-2010, 17:57
رفع مشکلات مشترک ویندوز 7
گاهی اوقات بعد از حمله ی یک Malware یا نصب ناقص یک نرم افزار مشکل دار, ممکن است ویندوز با مشکلات جدی مواجه شود.مثلا Registry Editor غیر فعال بشود, Thumbnail ها در ویندوز اکسپلورر از کار بیفتند , دکمه ی Hibernate از منوی استارت حذف شود یا مشکلاتی از این قبیل…

Fixwin یک برنامه ی رایگان است که به شما امکان تعمیر ۵۰ مشکل مشترک بین دو ویندوز که به صورت ۵ دسته ی کلی Windows Explorer- Internet & Connectivity, Windows Media, System Tools & Misc Additional Fixes را می دهد.

تنها کاری که باید بکنید این است که مشکل مورد نظر را پیدا کنید و بر روی Fix it کلیک کنید.

تمامی رفع اشکال های موجود در این برنامه عبارتند از:

Windows Explorer
Internet & Connectivity
Windows Media
System Tools
Additional Fixes

FixWin بر روی ویندوز ۷ و ویستا .۳۲ و ۶۴ بیت تست شده. اگر چه ممکن است این نرم افزار بر روی نسخه های تصحیح شده و تغییر داده شده ی ۷ و ویستا که از یک برنامه ی Third Party مثل vLite و.. استفاده می کنند و پایه های لازم را برای Fixwin ندارند اجرا نشود.

لینک دانلود

pulp_fiction
07-02-2010, 18:57
آموزش اکتیو کردن انواع ویندوز 7
روش اکتیو کردن ویندوز 7 برای تمامی نسخه های ویندوز 7 (سون)+کرک و پچ

سلام.
امروز هر دو روش جدیدی که برای فعال سازی ویندوز سون(7) وجود داره رو بهتون آموزش و ارائه میدم.مطمئنا یکی از این روش ها میتونه کمک کنه تا ویندوزتون رو فعال کنید.

روش اول:

استفاده از پچ و کرک TimerNukeSetup برای فعالسازی و اکتیو کردن ویندوز 7.
برای این منظور کرک زیر را دانلود کرده و اجرا کنید و Yes را انتخاب کنید.
دانلود با حجم 63.4 کیلوبایت:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[HTML]
روش دوم:

اکتیو کردن ویندوز 7 به مدت 120 روز.
اگه هیچکدوم از روش های بالا جواب نداد(که احتمال کمی داره) از این روش استفاده کنید.
روش فعالسازی و اکتیو کردن ویندوز 7 با روش آفلاین به مدت 120 روز.

به این منظور بذارید تا 29 روز از مهلت اکتیویشن تموم شه(برای دیدن مهلت اکتیویشن مسیر زیر رو دنبال کنید:
Start رو کلیک کنید و بر روی My Computer کلیک راست کرده گزینه Properties رو انتخاب کنید.زیر گزینه Windows activation میتونید مهلتی که برای اکتیویشن داده شده رو ببینید)
حالا واسه تمدید اعتبار ویندوز مسیر زیر رو دنبال کنید:
Start-All Programs-Accessories
گزینه Command Prompt رو پیدا کنید و روی اون کلیک راست کنید و گزینه Run As رو کلیک کنید.
دکمه رادیویی رو در حالت Administrator قرار بدید و اگه ویندوزتون پسورد داره اونو وراد کنید.پس از تائید این پنجره Command Prompt اجرا میشه.
عبارت زیر رو تایپ کرده و اینتر بزنید:
slmgr -rearm
توجه کنید که بعدslmgr یه فاصله هستش و قبل rearm یه -
کامپیوترتون رو ریست کنید.دوباره سیستم شما واسه 30 روز اکتیو میمونه.شما تا 3 بار میتونید این کار رو انجام بدین.
در مجموع تا 120 روز.

Phonix Live
07-02-2010, 21:38
منظورت چیه؟

کلیک راست کن رویه آیکن گزینه Peropertise را بزن و نهایت Change Icone

ببخشید منظورم فرمتها بود
مثل : gif - mp3 و .....

ask_bl
07-02-2010, 22:42
ببخشید منظورم فرمتها بود
مثل : gif - mp3 و .....
طبق مراحل زیر برین و ،با نمایش دادن پسوند ها میتونین اونا رو ادیت کنین .
Organize >Folder OPtion >View
تیک گزینه Hide extensions for known file types رو بردارین .

Phonix Live
07-02-2010, 22:51
طبق مراحل زیر برین و ،با نمایش دادن پسوند ها میتونین اونا رو ادیت کنین .
Organize >Folder OPtion >View
تیک گزینه Hide extensions for known file types رو بردارین .

من نمیخوام پسوند فایلها رو عوض کنم ، میخوام آیکوناشون عوض کنم.

alireza_2000
07-02-2010, 23:22
دوستان من از اینترنت wirless استفاده میکنم icon گوشه taskbar که internet access توی اون هست و برای اینترنت هست دیگه مثل xp دو تا تلویزیون نیست که روشن و خاموش بشه و یک رنگ هست و نمیشه فهمید که data دارم و آیا قطع هست یا نه .حالا چطور میشه مثل xp خاموش و روشن بشه ؟

ask_bl
07-02-2010, 23:31
آهان ،فکر کنم منظورتون اینه که میخواین مشخص کنید که چه پسوندی با چه برنامه ای اجرا بشه ،که در نتیجه آیکونش هم تغییر میکنه به اون نرم افزاری که باهاش اجرا میشه .
------------
برای این کار ،برین تو Control panel بعد Programs و سپس Make a file type always open in a specific program

amirtoty
07-02-2010, 23:33
میتونی از یک نرم افزار جهت اینکار استفاده کنی!

Phonix Live
08-02-2010, 00:23
آهان ،فکر کنم منظورتون اینه که میخواین مشخص کنید که چه پسوندی با چه برنامه ای اجرا بشه ،که در نتیجه آیکونش هم تغییر میکنه به اون نرم افزاری که باهاش اجرا میشه .
------------
برای این کار ،برین تو Control panel بعد Programs و سپس Make a file type always open in a specific program

توی xp توی قسمت Folder OPtion تب File Type بود که بدون اینکه برنامه رو تغییر بریم می تونستیم آیکون فرمت ها رو عوض کنیم.
مثل اینکه در seven نیست

ask_bl
08-02-2010, 00:46
توی xp توی قسمت Folder OPtion تب File Type بود که بدون اینکه برنامه رو تغییر بریم می تونستیم آیکون فرمت ها رو عوض کنیم.
مثل اینکه در seven نیست
بله
بفرمائین :
دو راه مختلف ولی یکم طولانی هستن !

cdp
08-02-2010, 02:02
سلام.

1. demon tols 4 اصلا نصب نمیشه.چرا؟؟؟؟

1. برید توی این این تاپیک:

سلام . . .
من یه ویندوز xp رو درایو c داشتم بعد یه ویندوز xp دیگه روی c نصب کردم

حالا می خوام دو تا ویندوز قبلی رو پاک کنم کنم و یه ویندوز سون نصب کنم

لطفا منو راهنمایی کنید چطور این کار رو بکنم

با تشکر از شما

وارد Setup ویندوز7 از طریق بوت بشین ...بعد در صفحه انتخاب درایو (صفحه پایین) درایوی که میخواید ویندوز نصب کنید(همون درایو C شما) رو انتخاب کنید بعد روی Drive Options (advanced کلیک کنید و گزینه Format رو انتخاب کنید بعد بقیه مراحل نصب رو طی کنید...

دوستان من از اینترنت wirless استفاده میکنم icon گوشه taskbar که internet access توی اون هست و برای اینترنت هست دیگه مثل xp دو تا تلویزیون نیست که روشن و خاموش بشه و یک رنگ هست و نمیشه فهمید که data دارم و آیا قطع هست یا نه .حالا چطور میشه مثل xp خاموش و روشن بشه ؟

1. اگه قطع باشه یا علامت ضربدر قرمزه یا علامت اخطار زرد...
2. روی کانکشنت راست کلیک کن و Status رو انتخاب کن

من پیشنهاد میکنم از گجت زیر استفاده کنی..
.

این هم برای نمایش میزان استفاده از شبکه: (دانلود با رنگ زرد-آپلود با رنگ سبز)

[/QUOTE]

cern
08-02-2010, 03:39
با سلام به شما دوست عزیز
من یه نوت بوک اچ پی با این مشخصات دارم و میخواهم از ویندوز7 استفاده کنم
pavilion dv 6000 /1g/ ram/AMD turion tm(64*2
میخواستم یه کمک اموزشی کامل جهت نصب وراه اندازی به من بکنید تا دیگه اسیر این افراد سودجو توبازار نشوم..
اگر ممکنه برام ایمیل کنید و یا با شماره موبایلی که گذاشتم با من تماس بگیرید
قبلا از همکاری شما تشکر میکنم وامیدوارم بتوانم تلافی محبت شما را بنمایم

am.as.fa
08-02-2010, 10:59
سلام به همگي دوستان
من يه لب تاب مدل sony vaio دارم و به تزگي هم خريدمش خودش يه ويندوز 64 بيتي ويستا روش بود من به خاطر يه سري برنامه خواستم اين ويندوز رو عوض كنم و يه سون 32 بيتي بريزم كه سرعت و كارايي بهتر از لب تاب بگيرم آقا مازديم و سيستم رو از نو پارتيشن بندي كرديم سون هم به خوبي و خوشي اجرا شد تا چندتا برنامه روش نصب كردم ديدم dvd/rw از كار افتاد گفتم شايد زياد كار كرده به خاطر اونه زديم ريست كنيم هرچي منتظر شديم خاموش نشد تقريبا يك ساعت و نيم تو همون حالت shadown موند تقريبا در عرض يه روز سه بار اين ويندوز رو عوض كردم ولي مشكل حل نشد
موقع نصب خوبه البته ديويدي رام موقع بوت از روي سي دي كار مي كنه ولي وقتي ويندوز بالا اومد ديگه تموم ميشه سيستم هم ديگه خاموش نمي شه
مدل : pcg-3g4l

Iman Bala
08-02-2010, 13:00
سلام
ویندوز 7 نصب کردم همه چیز عالی و ماه اما...
الان که می خوام از روی CD برنامه ای نصب کنم نمیشه check Solustion online میده!!!!
چقدر احتمال داره مشکل از 7 نصب شده باشه؟
آیا مجبورم تعویض کنم یا مشکلش قابل حله؟

---------- Post added at 01:00 PM ---------- Previous post was at 12:56 PM ----------

سلام به همگي دوستان
من يه لب تاب مدل sony vaio دارم و به تزگي هم خريدمش خودش يه ويندوز 64 بيتي ويستا روش بود من به خاطر يه سري برنامه خواستم اين ويندوز رو عوض كنم و يه سون 32 بيتي بريزم كه سرعت و كارايي بهتر از لب تاب بگيرم آقا مازديم و سيستم رو از نو پارتيشن بندي كرديم سون هم به خوبي و خوشي اجرا شد تا چندتا برنامه روش نصب كردم ديدم dvd/rw از كار افتاد گفتم شايد زياد كار كرده به خاطر اونه زديم ريست كنيم هرچي منتظر شديم خاموش نشد تقريبا يك ساعت و نيم تو همون حالت shadown موند تقريبا در عرض يه روز سه بار اين ويندوز رو عوض كردم ولي مشكل حل نشد
موقع نصب خوبه البته ديويدي رام موقع بوت از روي سي دي كار مي كنه ولي وقتي ويندوز بالا اومد ديگه تموم ميشه سيستم هم ديگه خاموش نمي شه
مدل : pcg-3g4l

سلام دوسته عزیز
یک نگاهی به پارتیشنت بندار فکر می کنم مشکل از همون باشه من قبلا این مشکل رو داشتم درست پارتیشن نشده بود.
از disk manegement یک چک بکن.

Ahmad-Ra
08-02-2010, 15:38
سلام.. من واسه اولین بار دیشب ویندوز 7 رو نصب کردم.. اما موقع خاموش کردن فقط این مشکل رو دارم که صفحه آبی میاد یه چیزی به صورت درصدی پایین پر میشه و ریست میشه دستگاه... اینم پیغام بعد از اینکه دوباره سیستم میاد بالا و میرم تو ویندوز 7 :

Gamemaster
08-02-2010, 15:46
به اين پست بريد

Ahmad-Ra
08-02-2010, 16:59
واقعا همه موادر پست 3802 رو چک کردم اما مشکل به هیچکدوم بر نمیگرده ! :( هیچ راه حلی دیگه ای احتمالا نیست ؟؟

amirtoty
08-02-2010, 17:26
سلام.. من واسه اولین بار دیشب ویندوز 7 رو نصب کردم.. اما موقع خاموش کردن فقط این مشکل رو دارم که صفحه آبی میاد یه چیزی به صورت درصدی پایین پر میشه و ریست میشه دستگاه... اینم پیغام بعد از اینکه دوباره سیستم میاد بالا و میرم تو ویندوز 7 :

این صفحه اغلب به دو دلیل میاد!

یا مشکل در هارد یا توی رم

اگه یکبار یا دوبار اومده مشکلی نیست طبیعیه!

ولی اگه زیاد میاد باید بررسی بشه!

Ahmad-Ra
08-02-2010, 17:33
به خدا بررسی کردم رم رو! هارد رو هم .. صبح این کارارا رو کردم مشکلی نبود ! :(

Phonix Live
08-02-2010, 18:26
سلام
چرا در سون به بعضی از برنامه ها این علامت اضافه میشه و اصلا برای چی هست و چطور میشه این علامت رو از بین برد ؟

ask_bl
08-02-2010, 18:46

سلام
این میتونه به خاطر درایور و یا رم و ... باشه ،به هر حال اگر برین به Run > msconfig در تب Startup اون رو غیر فعال کنین مشکلتون حل میشه ،فقط باید بفهمین که مشکل از کجاست !
توی مسیری که بهتون گفتم اگر دیدین برنامه مربوط به کارت گرافیک و یا رم بود رو غیر فعال کنین ،شاید مشکل برطرف بشه !

Phonix Live
08-02-2010, 19:29
سلام
چرا در سون به بعضی از برنامه ها این علامت اضافه میشه و اصلا برای چی هست و چطور میشه این علامت رو از بین برد ؟

extreme2006gh
08-02-2010, 20:00
من میخوام ویندوز سون 7 نصب کنم چند تا سوال داشتم :

1. چقدر فضا برای درایوی که میخوام سون نصب کنم ( لازم به ذکر هست که من مشکل هارد ندارم 1.5 ترا فضا دارم ) ؟

2. میخوام xp رو هم همزمان داشته باشم ایا xp رو باید رو C نصب کنم یا روی D ?

پیشاپیش از راهنمایی متشکرم

ask_bl
08-02-2010, 20:05

1. چقدر فضا برای درایوی که میخوام سون نصب کنم ( لازم به ذکر هست که من مشکل هارد ندارم 1.5 ترا فضا دارم ) ؟

30 گیگ به بالا
اگر 7 رو رو C بریزین ،باید XP رو رو یه درایو دیگه بریزین D یا E ...
دز ضمن طبق گفته امیر موسر عزیز باید XP رو اول بریزین .

امير موسر
08-02-2010, 20:06

برای 32 بیتش حداقل 15 گیگ میخواد فک کنم ! برای من 19.5 پره که البته یه سری برنامه توش هست !
برای نصب همزمان ! شما باید اول XP رو تو درایو C نصب کنی و بعد SEVEN رو تو درایو بعدی ! بعد تو هر ویندوزی بری خودش اتو فایلاشو تو C نشون میده ! ولی حتما اول XP و بعد SEVEN !

Ahmad-Ra
08-02-2010, 22:11
سلام
این میتونه به خاطر درایور و یا رم و ... باشه ،به هر حال اگر برین به Run > msconfig در تب Startup اون رو غیر فعال کنین مشکلتون حل میشه ،فقط باید بفهمین که مشکل از کجاست !
توی مسیری که بهتون گفتم اگر دیدین برنامه مربوط به کارت گرافیک و یا رم بود رو غیر فعال کنین ،شاید مشکل برطرف بشه !

انجام دادم.. برنامه های گرافیک رو در tab مربوط به services غیر فعال کردم.. برنامه های رم چی ها هستن ؟؟

extreme2006gh
08-02-2010, 22:16
30 گیگ به بالا
اگر 7 رو رو C بریزین ،باید XP رو رو یه درایو دیگه بریزین D یا E ...
دز ضمن طبق گفته امیر موسر عزیز باید XP رو اول بریزین .

برای 32 بیتش حداقل 15 گیگ میخواد فک کنم ! برای من 19.5 پره که البته یه سری برنامه توش هست !
برای نصب همزمان ! شما باید اول XP رو تو درایو C نصب کنی و بعد SEVEN رو تو درایو بعدی ! بعد تو هر ویندوزی بری خودش اتو فایلاشو تو C نشون میده ! ولی حتما اول XP و بعد SEVEN !

به نظر شما اگه 100 گیگ براش در نظر بگیرم بهتر نیست ؟ چون من نرم افزارهای زیادی نصب میکنم.
سرعت لود شدن پایین نمیاد ؟

ask_bl
08-02-2010, 22:25
انجام دادم.. برنامه های گرافیک رو در tab مربوط به services غیر فعال کردم.. برنامه های رم چی ها هستن ؟؟
در تب Startup گفتم !
در ضمن گفتم یا مشکل از رم هاست و یا درایور !
اگر رمتون مشکلی نداره ،میرین سراغ درایور ها !

amirtoty
08-02-2010, 23:19
به نظر شما اگه 100 گیگ براش در نظر بگیرم بهتر نیست ؟ چون من نرم افزارهای زیادی نصب میکنم.
سرعت لود شدن پایین نمیاد ؟

کار خوبیه! من همین کارو میکنم! کاهش سرعتی که نمیبینم! اتفاقا سرعت کار با برنامهاتم بیشتر میشه!
البته خیلی ها نظرشون مخالف اینه!

در تب Startup گفتم !

یکجوراییدارین فقط دارین میپیچونینش بنده خدارو!

adel28
08-02-2010, 23:28
یه مشکل با ویندوز 7 پیدا کردم بدین صورت که بعضی وقت ها صدا قطع میشه
تو دیوایس منیجر همه چیز درست هست و هیچ چیز غیر عادی پیدا نمیشه ولی صدا به هیچ وجه در نمیاد.
در کل صدا هم کیفیت زیادی نداره.
این مشکل رو قبلا تو ویستا نداشتم.

لبتاب سونی VAIO-VGN-FZ490

DreaMaryam
08-02-2010, 23:54
جلوی اسمش توی کجا tryout مینویسه :18:؟؟؟ یکم بیشتر توضیح بدید...:46:

مشکل از برنامه نیست، مشکل از کرکه... در ویندوز7 شما به اینترنت وصل شدید؟

وقتی روی برنامه کلیک می کنم تا باز شود روی صفحه splash نوشته tryout
بله به اینترنت وصل شدم حالا مشکلم اینجاست که چجوری میشه این برنامه رو کامل پاک کرد و این بار دسترسیش به ایتنرنت رو محدود کنم؟؟؟

>> اگه اصلن crack نمی کردمش حداقل 30 روز می تونستم ازش استفاده کنم ولی الآن اصلن کار نمیکنه :(

alireza_2000
09-02-2010, 00:33

Ahmad-Ra
09-02-2010, 09:48
در تب Startup گفتم !

ببخشید .. رفتم تو این تب هیچ نرم افزار مربوط به گرافیک یا رم نبود . تنظیمات بایوس رو هم دیفالت کردم.. به نظرتون چیکار کنم ؟ :(

Mohammad King
09-02-2010, 09:59
سلام

تنها راش اینه که روش کلیک کنی و بعد روی کانکشن کلیک راست و گزینه Status را انتخاب کنید.

ask_bl
09-02-2010, 12:10
ببخشید .. رفتم تو این تب هیچ نرم افزار مربوط به گرافیک یا رم نبود . تنظیمات بایوس رو هم دیفالت کردم.. به نظرتون چیکار کنم ؟ :(
ببین ،اصل مشکل اینجاست که شما درایوری رو ریختین که به هر دلیل مشکل داره !
حالا این درایور میتونه مربوط به گرافیک ، مادربرد ،پرینتر ،اسکنر ،کارت های جانبی و ... باشه .
اون رم و گرافیکی که گفتم هم منظورم سخت افزاری بود .
---------
حالا شما اگر میتونین یه عکس از نرم افزار هایی که تو تب Startup فعال هستن بذارین .
میتونین یه کار دیگه هم بکنین ،یه بار ریست کنین F8 رو بزنین و با دو حالت زیر امکان داره درست بشه :
1 - من یه بار با (اگر اشتباه نکنم) Windows restore و یا System Restore مشکل رو بر طرف کردم .
2 - یا با گزینه Last known good configuration بیاین بالا

mokhandes
09-02-2010, 12:12
سلام
من میخواستم یه اشتراک اینترنت بین یه دستگاه با ویندوز 7 و یکی با ویندوز xp راه بندازم . برای اینکار روی کانکشن adsl روی ویندوز 7 تیک شیرینگ رو زدم و توی xp هم ip رو روی obtain automatically گذاشتم با این حال خبری از اشتراک نیست . و حتی با اینکه فایل های شیر شده رو میتئنم ببینم رو ایکون notification علامت زرد اخطار هست . باید چی کار کنم ؟

hussain
09-02-2010, 13:17
سلام دوستان
مدت اکتیویت ویندوز من تموم شده و من فعالش نکردم الان هرکاری می کنم ویندوز بالا نمیاد فقط تا صفحه welcome میاد
برای اکتیویت چی کار باید بکنم؟

payamf1
09-02-2010, 19:23
آقایون محترم سلام...
متاسفانه کامپیوترم به رحمت ایزدی پیوست یکی راهنمایی کنه لطفا...... plz :19::42:

برای اولین بار وقتی کرک نصب کردم کار نکرد و یکی دیگه نصب کردم که اون خوب کار میکرد ولی بعد از یه مدت باز این هم از کار افتاد. اولی اسمش loader xe و دیگری windows 7 developer edition بود. مجبور شدم کرک سوم رو نصب کنم vista 7 slic که همینکه نصب کردم و کامپیوتر رو reboot کردم. دیگه کامپیوتر اصلا بالانمیاد.

بعد از boot screen صفحه ای باز میشه که یه خط چشمک زن میاد و دیگر هیچ.......
لطفا کمک کنید...
آیا راهی هست یه جوری ویندوز 7 رو بالا بیارم؟ اگر بالا بیاد میتونم slic رو حذف کنم

در ضمن چون دقیقا بعد از boot screen خط چشمک زن ظاهر میشه نمیتونم ببرمش به safe mode یا حالتهای دیگه

pedram_ideh
09-02-2010, 20:19
با سلام به خدمت همه دوستان من می خواستم بدونم اپدیت ها در ویندوز 7 توی کدوم پوشه ذخیره می شه؟

Ahmad-Ra
09-02-2010, 20:47
ببین ،اصل مشکل اینجاست که شما درایوری رو ریختین که به هر دلیل مشکل داره !
حالا این درایور میتونه مربوط به گرافیک ، مادربرد ،پرینتر ،اسکنر ،کارت های جانبی و ... باشه .
اون رم و گرافیکی که گفتم هم منظورم سخت افزاری بود .
---------
حالا شما اگر میتونین یه عکس از نرم افزار هایی که تو تب Startup فعال هستن بذارین .
میتونین یه کار دیگه هم بکنین ،یه بار ریست کنین F8 رو بزنین و با دو حالت زیر امکان داره درست بشه :
1 - من یه بار با (اگر اشتباه نکنم) Windows restore و یا System Restore مشکل رو بر طرف کردم .
2 - یا با گزینه Last known good configuration بیاین بالا

باز هم ممنون به خاطر راهنمایی هات...
این عکس از تب startup >>

اون روش که گفتین انجام دادم... last good رو زدم بعش موقع خاموش کردن باز هم صفحه مرگ !
فقط اومدم restore بکنم در قسمت description آنتی ویروسم رو نوشت که سیستم قبل از نصبش بیاد نه چیز دیگه.. وای عجب بد بختی شده ! :(

آها یه چیزی راستی ... من درایور کارت شبکه و کارت صدا realtek رو نصب کردم.. ولی خب درایور واس ویستا و ایکس پی بود... الان یادم اومد به خدا.. ولی نصب شدن بدون اشکالی ! ممکنه مشکل همین باشه ؟؟

Ghost_MRB
09-02-2010, 20:52
سلام.
کامپیوترم ویروس گرفت.بعد از اینکه ویروسو پاک کردم task manager از کار افتاد ولی اینو درست کردم.
ولی وقتی روی دسکتاپ راست کلیک می کنم و personalize رو انتخاب می کنم desktop background غیره فعال شده.من حالته slide show رو انتخاب کرده بودم و الان عکس های دسکتاپ عوض نمی شند.
از group policy هم استفاده کردم ولی نشد.

Ghost_MRB
09-02-2010, 21:00
دوستان درست شد.
با عرضه معذرت به خاطره...:46:

ask_bl
09-02-2010, 21:05
باز هم ممنون به خاطر راهنمایی هات...

اون روش که گفتین انجام دادم... last good رو زدم بعش موقع خاموش کردن باز هم صفحه مرگ !
فقط اومدم restore بکنم در قسمت description آنتی ویروسم رو نوشت که سیستم قبل از نصبش بیاد نه چیز دیگه.. وای عجب بد بختی شده ! :(

آها یه چیزی راستی ... من درایور کارت شبکه و کارت صدا realtek رو نصب کردم.. ولی خب درایور واس ویستا و ایکس پی بود... الان یادم اومد به خدا.. ولی نصب شدن بدون اشکالی ! ممکنه مشکل همین باشه ؟؟
خواهش میکنم .

این دو تا که با کادر قرمز مشخصن ،مشکوک هستن.
شما تازگی از سایت مایکروسافت Update گرفتین !
من توی فاروم های دیگه دیده بودم که گفته بودن از Update های مایکروسافت هم میتونه باشه ،به نظر من این رو یه بار غیر فعال کنین .
در ضمن کادر دوم هم Manufacturer مشکوکه یه بار هم با غیر فعال کردن اون امتحان کنین .

Ahmad-Ra
09-02-2010, 22:16
خواهش میکنم .

این دو تا که با کادر قرمز مشخصن ،مشکوک هستن.
شما تازگی از سایت مایکروسافت Update گرفتین !
من توی فاروم های دیگه دیده بودم که گفته بودن از Update های مایکروسافت هم میتونه باشه ،به نظر من این رو یه بار غیر فعال کنین .
در ضمن کادر دوم هم Manufacturer مشکوکه یه بار هم با غیر فعال کردن اون امتحان کنین .

آقا اون قسمتی رو که تو کادر اولی رو مشخص کردی رفتم ببینم نبود چیزی ! یعنی قبلا بود یه بار ریست کردم دیگه نبود ! اون دومی رو که ادوبی بود رو غیر فعال کردم..

آپیدت هم نه نگرفتم.. این رو غیر فعال کردم امتحان کنم ببینم چی میشه

---------- Post added at 10:16 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------

راستی آقا نظرت در مورد اون تیکه آخر درایور که گفتم چی بود ؟

ask_bl
09-02-2010, 22:41
آقا اون قسمتی رو که تو کادر اولی رو مشخص کردی رفتم ببینم نبود چیزی ! یعنی قبلا بود یه بار ریست کردم دیگه نبود ! اون دومی رو که ادوبی بود رو غیر فعال کردم..

آپیدت هم نه نگرفتم.. این رو غیر فعال کردم امتحان کنم ببینم چی میشه

---------- Post added at 10:16 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------

راستی آقا نظرت در مورد اون تیکه آخر درایور که گفتم چی بود ؟
نه،بعید میدونم از کارت شبکه و کارت صدا باشه !
چون این مشکل (اگر از درایور باشه) به این دلیل به وجود میاد که نرم افزار در هر بار بوت شدن ویندوز به صورت Auto اجرا میشه ،اگر مشکل از اونها بود خوب میباید اسمی ازشون تو قسمت Startup باشه !
در ضمن ویندوز شما که از اول اینطوری نبود،یادتون نمی آد که کی اینطوری شد !؟

Mahdi_Co_1368
10-02-2010, 00:24
سلام
یه سوال نسبتا ساده داشتم
چه طور میتونم آپدیت windows seven رو از پوشه های مربوطه برداشت (استخراج) کنم ؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید (فایل Setup فایل ها کجا میره میشینه؟؟)

capitan raul
10-02-2010, 02:09
سلام .

به تازگی ویندوز 7 رو روی لپ تاپم نصب کردم ولی با 2 مشکل برخورد کردم که امیدوارم دوستان گرامی من رو راهنمایی کنند :

مشکل اول اینه که وقتی روی مای کامپیوتر کلیک راست میکنم و پنجره مشخصات کلی سیستم رو میارم در قسمت نشان دهنده

رم می نویسه که 2.87 از 4 گیگ رم شما قابل استفاده است برای برطرف کردن این مشکل چه کار کنم ؟ شکل زیر منظورم

هستش: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مشکل دوم هم اینه که وقتی برای اولین بار به اینترنت متصل شدم و اقدام به دریافت آپدیت های ویندوز از سایت مایکروسافت

کردم 19 آپدیت مهم رو شناسایی کرد ولی فقط 15 تاشون رو نصب کرد و تلاش های زیاد من برای نصب اون 4 تا با شکست مواجه

شد . در مورد اون 4 اپدیت پیغام خطای 8024402C رو میده . از help ویندوز هم نتونستم برای برطرف کردن این مشکل سود ببرم.

لطفا در این 2 مورد کمکم کنید . ممنون.

Benygh
10-02-2010, 02:26
از نیم فاصله چطوری باید استفاده کنم در ویندوز Seven ?

iceweek
10-02-2010, 07:43
سلام .

به تازگی ویندوز 7 رو روی لپ تاپم نصب کردم ولی با 2 مشکل برخورد کردم که امیدوارم دوستان گرامی من رو راهنمایی کنند :

مشکل اول اینه که وقتی روی مای کامپیوتر کلیک راست میکنم و پنجره مشخصات کلی سیستم رو میارم در قسمت نشان دهنده

رم می نویسه که 2.87 از 4 گیگ رم شما قابل استفاده است برای برطرف کردن این مشکل چه کار کنم ؟ شکل زیر منظورم

مشکل دوم هم اینه که وقتی برای اولین بار به اینترنت متصل شدم و اقدام به دریافت آپدیت های ویندوز از سایت مایکروسافت

کردم 19 آپدیت مهم رو شناسایی کرد ولی فقط 15 تاشون رو نصب کرد و تلاش های زیاد من برای نصب اون 4 تا با شکست مواجه

شد . در مورد اون 4 اپدیت پیغام خطای 8024402C رو میده . از help ویندوز هم نتونستم برای برطرف کردن این مشکل سود ببرم.

در مورد مشکل اول.شما ویندوزتون 32 بیتی هستش.باید 64 بیتی نصب کنید تا محدودیت رم نداشته باشید

iceweek
10-02-2010, 08:02

من ویندوزو دوباره نصب کردم.چون به هم ریخته بود.حالا اون گزینه loader هنوز اونجا توی قسمت انتخاب ویندوز هستش.چطوری پاکش کنم؟توی فایل بوت که در درایو c کامپیوترم هست(درایو c ویندوز xp هست وروی d ویندوز 7)
رفتم فقط ویندوز xp را نشون میداد

yusef
10-02-2010, 11:33
سلام
من خیلی وقته دارم با 7 کار میکنم ولی هنوز با kmplayer مشکل دارم.
جدیدترین نسخه رو نصب کردم ولی باز هم پیکسل پیکسلی نشون میده.
نمیدونید راهی داره یا نه؟

Ahmad-Ra
10-02-2010, 11:51
نه،بعید میدونم از کارت شبکه و کارت صدا باشه !
چون این مشکل (اگر از درایور باشه) به این دلیل به وجود میاد که نرم افزار در هر بار بوت شدن ویندوز به صورت Auto اجرا میشه ،اگر مشکل از اونها بود خوب میباید اسمی ازشون تو قسمت Startup باشه !
در ضمن ویندوز شما که از اول اینطوری نبود،یادتون نمی آد که کی اینطوری شد !؟

دقیقا از اول اینطوری نبود !
راستش دقیقا یادم نیست ! ولی یه کم فکر میکنم از وقتی درایور کارت گرافیکرو از روی dvd ریختم که ایراد گرفت اما من پاکش کردم و یه درایور ویندوز7 دانلود کردم و نصب کردم ! اما قبلش هم همین درایور کارت صدا و شبکه رو نصب کردم .. که البته موقع نصب درایور کار تصدا خطا هم گرفت و درست نصب نشد ... عجب بد بختی هستا به خدا! :(

شما نظر دیگه ای نداری ؟

ask_bl
10-02-2010, 12:07
سلام .

سلام
من فکر میکنم مشکل شما از این باشه .
البته این راهکاری هست که خود مایکروسافت ارائه داده :
از Internet Explorer به Tools >Internet Option برین و ببینین که تیک Automatically detect settings زده شده باشه .

- - - - - - - - -

البته تو سایت مایکروسافت گفتن که دلایل دیگه ای هم ممکنه ولی به نظر نمیرسید که در مورد شما باشن ،مثلا گفته بود امکان داره به دلیل نرم افزار های firewalls, anti-spyware نتونسته باشین که از طریق اینترنت آپدیت کنین ،در صورتی که شما 15 تا آپدیت رو قبلا گرفته بودین ،البته یه موردی میمونه و اون هم در مورد Network که آیا شما از طریق مستقیم خدمات اینترنت دارین یا با واسطه و اینکه Admin ی وجود داره یا نه !

ask_bl
10-02-2010, 12:29
سلام .

من موردایی رو دیدم که با ویندوز 64 Bit رم 4 گیگ رو 3 گیگ (قابل استفاده) نشون میداد .
به هر حال از مسیر زیر برین ببینین مشکل حل میشه :
Start رو بزنین و در قسمت Search بنویسین : msconfig
در پنجره جدید در تب Boot گزینه Advance options رو بزنین .
و تیک Maximum memory رو بردارین .
یه ریست بکنین.

iceweek
10-02-2010, 12:38
تا جایی که من اطلاع دارم 32 Bit با 64 Bit فرقی تو شناختم مقدار رم ندارن ،64 Bit به رم بالاتری نیاز داره ،حتی من موردایی رو دیدم که با ویندوز 64 Bit رم 4 گیگ رو 3 گیگ (قابل استفاده) نشون میداد .
یه ریست بکنین.

ویندوز 32 بیتی نمیتونه بیشتراز 3.2 گیگ رمو استفاده کنه.

SevenCity
10-02-2010, 12:43
توی xp میشد از 2 کارت صدای همزمان استفاده کرد مثلا یکی رو به اسپیکر وصل میکردم و با MP آهنگ PLAY میکردیم و یک کارت هم با هدفون و مثلا با WINAMP آهنگ پخش میکردیم و یا حتی صدا Record میکردیم این قابلیت آیا در سون وجود نداره؟ چون هر وقت هر کدوم از کارت هارو enable میکنم تمام صداهارو play میکنه! در واقع همزمان نمیشه با هر دو کارت کار کرد!

capitan raul
10-02-2010, 14:51
من موردایی رو دیدم که با ویندوز 64 Bit رم 4 گیگ رو 3 گیگ (قابل استفاده) نشون میداد .
یه ریست بکنین.

به این قسمت رفتم ولی از قبل تیک maximum memory برداشته شده بود و تیکی نداشت که من بخوام بردارم.

ویندوز 32 بیتی نمیتونه بیشتراز 3.2 گیگ رمو استفاده کنه.

آخه این که نمیشه ! ؟ یعنی اینکه هر کس که بیشتر از این مقدار رم خریداری کنه به دردش نمیخوره ؟

یعنی مایکروسافت فکری به این مسئله نکرده ؟ عجیبه !

iceweek
10-02-2010, 15:17
آخه این که نمیشه ! ؟ یعنی اینکه هر کس که بیشتر از این مقدار رم خریداری کنه به دردش نمیخوره ؟

یعنی مایکروسافت فکری به این مسئله نکرده ؟ عجیبه !

من که گفتم.باید ویندوز 64 بیتی بگیرید.اونوقت 4گیگ که سهله از 16 گیگ استفاده کنید

alpha007
10-02-2010, 19:40
سلام
بعد از مدتی که ویندوز 7 ام مشکل پیدا کرد خواستم که اونو از نو بریزم
ولی در نهایت نا باوری دیگه نتونستم ویندوز 7 رو سیستم بریزم
مادربرد رو بردم آواژنگ تست کردن گفتن ایراد نداره
هارد هم همین طور
رمم هم امروز بردم نمایندگی کورسیر تست کردن درست بود
حالا من موندم ایراد از چیه؟
الان هم ویندوز xp ریختم تا فقط بیام تو نت ببینم راه حلی چیزی داره یا نه؟
مشخصات قطعاتم اینه:
main:giga ep45t-ud3r
cpu:e8400
ram:2*2gig corsair bus 1600
graphic:8600 gt
به کارشناس آواژنگ که گفتم گفت شاید ایراد از گرافیکت باشه
اگه گرافیک ایراد داره پس تو xp چرا خودشو نشون نمیده؟
دستم به دامنتون اگه کسی سر در میاره یه راهنمایی بکنه
منتظرم

thisistest
10-02-2010, 20:34
هر از گاهی ویندوزم explorer رو restart می کنه
رو اعصابه لطفا یکی کمک کنه

malkemid
10-02-2010, 20:58
سلام

من دقیقا این مشکل رو با jet audio دارم! شما اول km player نصب کردی یا قبل از اون برنامه دیگه ای داشتی؟

sinapishro
10-02-2010, 22:05
کسی میدونه توی ویندوز 7 چه جوری میشه فونت و زبان فارسی رو ریخت؟

kiuq
10-02-2010, 22:45

همونطور که تو XP بود اینجا هم همینطوری میشه...
دو راه:
1- با استفاده از نرم افزارهای موجود فونتها مسقیما اکسترکت میشن تو پوشه فونت.
2- فونتهایی که از هرکجا گرفتی رو کپی کنی تو پوشه فونت موجود در ویندوز.

---------- Post added at 12:45 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------

من دقیقا این مشکل رو با jet audio دارم! شما اول km player نصب کردی یا قبل از اون برنامه دیگه ای داشتی؟

لطفا یه عکس بذارین تا کاملا بفهمیم که منظورتون از پیکسلی پیکسلی چیه!!!!:41:
در مورد برنام Km Player اسکین برنامه رو کلاسیک کنید تا شاید مشکل حل بشه..:46:
بعد از کلاسیک کردن حتما ری استارت کنید.:8:
سعی کنید ویندوز رو آپدیت کنید بسیاری از مشکلات بدون اینکه متوجه بشین حل میشه:10:

Mahdi_Co_1368
10-02-2010, 23:40
سلام
یه سوال نسبتا ساده داشتم
چه طور میتونم آپدیت windows seven رو از پوشه های مربوطه برداشت (استخراج) کنم ؟؟؟

با عرض پوزش
از بچه های این تاپیک ، کسی نبود جواب ما رو بده؟؟:45::45:
:6::6:

mhd.group
11-02-2010, 01:07
SALAM
BEBAKHSHI NEMITOONAM farsi BENVISAM
CHETOR DAR WINDOWS7 FARSI TYPE KONIM ?
fonthaye farsi khoonde mishe , amma neveshteh nemish ,,,
mer30

فونت فارسی بریز تو کنترل پنل=>> فونت __مشکلت حل میشه

mhd.group
11-02-2010, 01:10
سلام ...

آقا من از یه ورژن دانلود شده استفاده می کنم ... توی خود پک دانلود یه فایل تکست بود که توش Key گذاشته شده بود.
من همون Key رو برای نصب ویندوز استفاده کردم.
حالا هی بهم میگه ویندوزتون Expire شده ( البته فقط پیغامش میاد ولی راحت کار میکنم ... )
حالا من این مشکل رو چجوری حل کنم ؟ حتی نمی تونم دوباره Key Code جدید وارد کنم دیگه ...

کرک خوب نیست که با نصب اون درست بشه ؟

راستی مگه ویندوز من بـــتا نیست ؟
ولی هیچ جا اثری از بـــتا نیست ! حتی جلوی اسم Windows 7 نوشته شده Ultimate
من اطلاعاتی ندارم، مگه ویندوز Seven نهایی اومده ؟!
در ضمن Build 7022 هست.

ویندوز سون همیشه در حال Update و نسخه های متعددی به بازار میده

mhd.group
11-02-2010, 01:14
چرا برنامه های adobe مثل فوتوشاپ cs3 رو نمیشه تو ویندوز سون اجرا کرد ؟ نصب میشه ولی اجرا نمیشه !!
کسی میدونه مشکل از کجاست؟

اکثر شما ها با برنامه ها مشکل داشتید

یکی از خواص 7 اینه که تروبل شات داره

راست کلیک کن بزن ترابل شات
حله

cdp
11-02-2010, 03:16
یه چند روزی نبودم 4 صفحه افتادم عقب :27:... ببخشید! :20:
اینم جوابایی که من بلد بودم...

** BlueScreen

این برنامه رو تست کن ببین مشکلت حل میشه...

سلام

آیکن ها یا گزینه هایی که این علامت(علامت سپر) روشون باشه فقط در ادمین اجرا میشن ونیاز به دسترسی سطح ادمین دارن!...فکر نکنم بشه برداشتش!

یه مشکل با ویندوز 7 پیدا کردم بدین صورت که بعضی وقت ها صدا قطع میشه
تو دیوایس منیجر همه چیز درست هست و هیچ چیز غیر عادی پیدا نمیشه ولی صدا به هیچ وجه در نمیاد.
در کل صدا هم کیفیت زیادی نداره.
این مشکل رو قبلا تو ویستا نداشتم.

لبتاب سونی VAIO-VGN-FZ490

شما باید درایور کارت صدات رو نصب/آپدیت کنی...

وقتی روی برنامه کلیک می کنم تا باز شود روی صفحه splash نوشته tryout
بله به اینترنت وصل شدم حالا مشکلم اینجاست که چجوری میشه این برنامه رو کامل پاک کرد و این بار دسترسیش به ایتنرنت رو محدود کنم؟؟؟

>> اگه اصلن crack نمی کردمش حداقل 30 روز می تونستم ازش استفاده کنم ولی الآن اصلن کار نمیکنه :(

دو فایلی که در پایین گفته شده پاک کن...

روش اول : برای اطمینان هستش وگرنه برین سراغ روش دوم
1- ابتدا به دو پوشه زیر رفته و فایلهایی رو که در پایین عرض میکنم رو پاک میکنید :
در مسیر C:\Program Files\Common Files\Adobe\Adobe PCD\cache فایل cache.db رو پاک کنید
توضیح : در ویندوزهای 64 بیتی باید برید C:\Program Files(x86)\Common Files\Adobe\Adobe PCD\cache

2- پوشه زیر رو پیدا کرده (در صورتی که داشتین) و فایلی رو که در پایین آورده شده رو نیز پاک کنید:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\FLEXnet
adobe_00080000_tsf.data

توضیح مهم : در مورد سیستم های 64 بیتی و یا هر سیستمی که آدرس نصب نرمافزارتون با آدرس موجود در قسمت سوم Keymaker فرق میکنه باید بر روی گزنه Browse کلیک کرده و آدرس صحیح رو وارد کرده برای سیستم های 64 بیتی مسیر پایین :
C:\Program Files(x86)\Adobe
و در پنجره باز شده که لیست نرم افزارهای پیدا شده رو بهتون نشون میده بر روی دکمه Yes کلیک کنید

بعد از پاک کردن اون دوتا از کرک این پست استفاده کن (فقط گزینه دوم رو بزن..)_اگه خواستی یه بار هم بخونش...:46: توی جایی مشکلی داشتی ، بگو...

سلام دوستان
مدت اکتیویت ویندوز من تموم شده و من فعالش نکردم الان هرکاری می کنم ویندوز بالا نمیاد فقط تا صفحه welcome میاد
برای اکتیویت چی کار باید بکنم؟

اگه میتونی برو توی SafeMode واز کرک زیر استفاده کن..(سیستم رو ریستارت کن و قبل از لودینگ ویندوز کلید F8 رو چند بار بزن و SafeMode رو انتخاب کن)...

آقایون محترم سلام...
متاسفانه کامپیوترم به رحمت ایزدی پیوست یکی راهنمایی کنه لطفا...... plz :19::42:

برای اولین بار وقتی کرک نصب کردم کار نکرد و یکی دیگه نصب کردم که اون خوب کار میکرد ولی بعد از یه مدت باز این هم از کار افتاد. اولی اسمش loader xe و دیگری windows 7 developer edition بود. مجبور شدم کرک سوم رو نصب کنم vista 7 slic که همینکه نصب کردم و کامپیوتر رو reboot کردم. دیگه کامپیوتر اصلا بالانمیاد.

بعد از boot screen صفحه ای باز میشه که یه خط چشمک زن میاد و دیگر هیچ.......
لطفا کمک کنید...
آیا راهی هست یه جوری ویندوز 7 رو بالا بیارم؟ اگر بالا بیاد میتونم slic رو حذف کنم

در ضمن چون دقیقا بعد از boot screen خط چشمک زن ظاهر میشه نمیتونم ببرمش به safe mode یا حالتهای دیگه

شما DVD ویندوز رو بزار و تا صفحه انتخاب زیان (در نصب ویندوز) برو بعد روی Next کلیک کن و ...کارای زیر رو انجام بده..

من ویندوزو دوباره نصب کردم.چون به هم ریخته بود.حالا اون گزینه loader هنوز اونجا توی قسمت انتخاب ویندوز هستش.چطوری پاکش کنم؟توی فایل بوت که در درایو c کامپیوترم هست(درایو c ویندوز xp هست وروی d ویندوز 7)
رفتم فقط ویندوز xp را نشون میداد

با یه ویندوز بیا بالا بعد توی Run بنویس > "msconfig " در تب Boot روی گزینه ویندوزت کلیک کن واز پایین Delete رو بزن... از برنامه EasyBCD هم میتونی برای مدیریت صفحه انتخاب ویندوز استفاده کنی...

سلام
بعد از مدتی که ویندوز 7 ام مشکل پیدا کرد خواستم که اونو از نو بریزم
ولی در نهایت نا باوری دیگه نتونستم ویندوز 7 رو سیستم بریزم
مادربرد رو بردم آواژنگ تست کردن گفتن ایراد نداره
هارد هم همین طور
رمم هم امروز بردم نمایندگی کورسیر تست کردن درست بود
حالا من موندم ایراد از چیه؟
الان هم ویندوز xp ریختم تا فقط بیام تو نت ببینم راه حلی چیزی داره یا نه؟
مشخصات قطعاتم اینه:
main:giga ep45t-ud3r
cpu:e8400
ram:2*2gig corsair bus 1600
graphic:8600 gt
به کارشناس آواژنگ که گفتم گفت شاید ایراد از گرافیکت باشه
اگه گرافیک ایراد داره پس تو xp چرا خودشو نشون نمیده؟
دستم به دامنتون اگه کسی سر در میاره یه راهنمایی بکنه
منتظرم

یعنی چی نتونستی بریزی؟؟؟ ارور میده؟کجاش؟ کدوم صفحه؟ یکم توضیح بده!!!

سلام
ویندوز 7 نصب کردم همه چیز عالی و ماه اما...
الان که می خوام از روی CD برنامه ای نصب کنم نمیشه check Solustion online میده!!!!
چقدر احتمال داره مشکل از 7 نصب شده باشه؟
آیا مجبورم تعویض کنم یا مشکلش قابل حله؟

هر از گاهی ویندوزم explorer رو restart می کنه
رو اعصابه لطفا یکی کمک کنه

**پیغام windows explorer stoped working

این پیغام زمانی میاد که یه برنامه یا درایور یا... با ویندوز سازگاری نداشته باشه...
راه حل:
1.باید سعی کنی از برنامه هایی که ویندوز7 رو ساپرت میکنن استفاده کنی...
2. درایورهات رو آپدیت کنی...
3. ویندوز رو آپدیت کنی

یکم بیشتر توضیح بدی بهتر جواب میگیری... مشخصات ویندوزت + کجا این پیغام میاد + از کی این پیغام میاد

سلام

**مشکل بی کیفیتی(شطرنجی نشون دادن فیلم ها) kmplayer در ویندوز7

این روش رو من امتحانش کردم جواب میده...
روش حل:
Preferences (F2) > Video Processing
در تب Renderer ر بخش Renderer گزینه Enhanced Video Renderer (C/A) رو انتخاب کنید...
روی close کلیک کنید ... برنامه رو ببندید و دوباره باز کنید...

منبع:

نصب فونت> کپی فونت ها در مسیر: C:\Windows\Fonts

فعال کردن زبان فارسی> احتاجی به نصب نیست .... این رو بخون....

برو "region and language" رو داخل قسمت Search منوی Start تایپ کن بعد Enter رو بزن...

به تب Keyboards and Languages برو و روی Change Keyboards... کلیک کن...

درسمت راست روی Add کلیک کن و در لیست دنبال Persian بگرد و روی علامت + کلیک کن و تیک Persian رو بزن بعد تمام صفحه ها رو OK کن...

سلام
یه سوال نسبتا ساده داشتم

با عرض پوزش
از بچه های این تاپیک ، کسی نبود جواب ما رو بده؟؟:45::45:
:6::6:
بفرمــا...

اینم خواستی نگاه کن(پست 3) ... برای دانلود پک آپدیته:

---------------------------
موفــــق باشیــــــــــد!

iceweek
11-02-2010, 07:19
با یه ویندوز بیا بالا بعد توی Run بنویس > "msconfig " در تب Boot روی گزینه ویندوزت کلیک کن واز پایین Delete رو بزن... از برنامه EasyBCD هم میتونی برای مدیریت صفحه انتخاب ویندوز استفاده کنی...

توی msconfig هم رفتم فقط یک گزینه هست اونم windows 7

alexjan
11-02-2010, 09:15
سلام بچه ها يه مشكل با 7 دارم لطفا كمك كنين برام حياتيههههه
بعد نصب 7 ، ويندوز كه ميخواد بالا بياد درست قبل از ورود به صفحه خوش آمد گويي (وقتي كه چنتا نقطه رنگي ميچرخند و ميان به هم وصل ميشن و علامت ويندوز درست ميشه) ناگهان سيستم ريست ميشه.از قبل ويندوز xp نصب شده و تنها كاري كه ميتونم بكنم اينه كه از محيط xp ميام و درايوي كه 7 رو نصب كردم رو چك ديسك كامل ميكنم و بعد اين، مشكل بالا حل ميشه و ويندوز 7 مثل بچه آدم بالا مياد ولي كافيه كه يه تغيير كوچيك مثل نصب يه نرم افزار جديد تو محيط 7 داشته باشم بازم همان آش و همان كاسه يعني بعد نصب نرم افزار تو محيط 7 (كه با سه ساعت چك ديسك از محيط xp، بالا اومده بود) اگه كامپيوتر رو خاموش كنم يا نرم افزار جديد نصب شده نياز به ريستارت داشته باشه ، با 7 كه ميخوام بالا بيام ،دوباره تو همون جايي كه نقطه هاي رنگي ميچرخن سيستم ريست ميشه و بايد باز برم از محيط xp چك ديسك كنم تا بتونم با 7 بالا بيام حتي بعد بالا اومدن با 7 با خودش هم چك ديسك ميكنم ولي بازم با نصب نرم افزار جديد همون مشكل وجود داره و اين مشكل درست نميشه. چند بارم ديفرگ كردم فايده اي نداشت ديگه عقلم جايي نميرسه
بچه ها تو رو خدا زودتر كمك كنين كه سيستم ماله خودم نيست

شرمنده كه طولاني شد خواستم توضيح مبسوط بدم كه واسه خودش يه مقاله شد:20:

alexjan
11-02-2010, 09:22
بچه ها اين رو هم بگم كه با xp هيچ مشكلي ندارم و فك ميكنم سخت افزاري نباشه . فقط بعد نصب 7 خواستم برم اولويت بالا اومدن رو رو xp بذارم كه تو boot.ini ديدم اين ارور بوجود اومده :

;
;Warning: Boot.ini is used on Windows XP and earlier operating systems.
;Warning: Use BCDEDIT.exe to modify Windows Vista boot options.
;
[boot loader]
timeout=10
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(4)\WINXPS P2
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(4)\WINXPSP2="Microsoft Windows XP Professional Farsi" /NOEXECUTE=OPTIN /FASTDETECT

اينم بگو كه بالا به ويستا اشاره كرده كه اصلا تا حالا رو اين سيستم ويستا نصب نشده!!!:18:

Mohammad King
11-02-2010, 11:47
بچه ها اين رو هم بگم كه با xp هيچ مشكلي ندارم و فك ميكنم سخت افزاري نباشه . فقط بعد نصب 7 خواستم برم اولويت بالا اومدن رو رو xp بذارم كه تو boot.ini ديدم اين ارور بوجود اومده :

;
;
[boot loader]
timeout=10
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(4)\WINXPSP2="Microsoft Windows XP Professional Farsi" /NOEXECUTE=OPTIN /FASTDETECT

اينم بگو كه بالا به ويستا اشاره كرده كه اصلا تا حالا رو اين سيستم ويستا نصب نشده!!!:18:

سلام

این جور که پیداست شما ویندور xp فارسی را نصب کردین.

خب میتونه مشکل از این باشه...

موفق باشید

Ahmad-Ra
11-02-2010, 12:45
آقا ما که نتیجه ای نگرفتیم به خاطر این صفحه مرگ موقع خاموش کردن! الان ویندوز رو عوض کردم .. دیگه چاره ای نبود مجبور شدم.. از کمک های ask_bl ممنونم.

cdp
11-02-2010, 15:23
توی msconfig هم رفتم فقط یک گزینه هست اونم windows 7

از برنامه EasyBCD استفاده کردی؟؟ استفاده کن اگه نشون نداد از روش زیر استفاده کن...

در سرچ منوی استارت cmd رو تایپ کن بعد رو آیکن اون راست کلیک کن وRun As Administrator رو بزن وروی yes کلیک کن...

اول از همه دستور زیر رو بنویس تا از یک بکاپ از صفحه بوت بگیره...

به جای c:\savedncd مسیر ذخیره فایل رو بنویس
در هر جا به مشکل برخورد کردی از دستور زیر استاده کن تا دوباره از فایلی که در بالا ذخیره کرده بودیماستفاده کنه...

-----------------------------------------------
دستور زیر رو تایپ کن و enter رو بزن

این دستور تمامی گزینه های بوت لودر رو نشون میده...(به صورت بخش بخش)
حالا دنبال اسم همون گزینه اضافی جلوی description بگرد
بعد کد جلوی identifire نگهدار...در دستور پایین احتیاجش داریم...
حالا دستور زیر رو تایپ کن وenter رو بزن...

منبع:

بعد نصب 7 ، ويندوز كه ميخواد بالا بياد درست قبل از ورود به صفحه خوش آمد گويي (وقتي كه چنتا نقطه رنگي ميچرخند و ميان به هم وصل ميشن و علامت ويندوز درست ميشه) ناگهان سيستم ريست ميشه.از قبل ويندوز xp نصب شده و تنها كاري كه ميتونم بكنم اينه كه از محيط xp ميام و درايوي كه 7 رو نصب كردم رو چك ديسك كامل ميكنم و بعد اين، مشكل بالا حل ميشه و ويندوز 7 مثل بچه آدم بالا مياد ولي كافيه كه يه تغيير كوچيك مثل نصب يه نرم افزار جديد تو محيط 7 داشته باشم بازم همان آش و همان كاسه يعني بعد نصب نرم افزار تو محيط 7 (كه با سه ساعت چك ديسك از محيط xp، بالا اومده بود) اگه كامپيوتر رو خاموش كنم يا نرم افزار جديد نصب شده نياز به ريستارت داشته باشه ، با 7 كه ميخوام بالا بيام ،دوباره تو همون جايي كه نقطه هاي رنگي ميچرخن سيستم ريست ميشه و بايد باز برم از محيط xp چك ديسك كنم تا بتونم با 7 بالا بيام حتي بعد بالا اومدن با 7 با خودش هم چك ديسك ميكنم ولي بازم با نصب نرم افزار جديد همون مشكل وجود داره و اين مشكل درست نميشه. چند بارم ديفرگ كردم فايده اي نداشت ديگه عقلم جايي نميرسه

شرمنده كه طولاني شد خواستم توضيح مبسوط بدم كه واسه خودش يه مقاله شد:20:

من چند روز پیش این مشکل رو داشتم... یکی از رم هام خراب بود...

شما با safemode میتونی بیای بالا؟؟...

;
;
[boot loader]
timeout=10
[operating systems]

شما با برنامه EasyBCD منوی بوت رو باید تغییر بدی ... منوی بوت ویندوز xp با 7و ویستا فرق داره بنابراین با boot.ini ویندوز xp بامشکل مواجه میشی...

ویستا هم برای این اونجا نوشته که منوی بوت ویندوز 7 از همون منوی ویستا استفاده میکنه..(فکر کنم:46:)

Ahmad-Ra
11-02-2010, 18:34
سلام.. آقا من یه مشکلی دارم.. من هم از هدست هم از اسپیکر استفاده میکنم.
قبلا تو ایکس پی هم فیش هدست و هم فیش اسپیکر رو میزدم تو جک عقب کیس و مشکلی نداشت و هر فقط میخواستم یکیش رو استفاده میکردم.. الان تو همون حالت اصلا نمیشه ! حتی جای جگ اسپیکر رو عوض باید بکنم که اسپیکر کار کنه ولی فیش هدست رو هر جا میزنم کار نمیکنه ! چیکار کنم ؟

abolfazlx
11-02-2010, 18:56
سلام اقا من یه کانکشن بسازم و در دسکتاپ شورکات کانکشن اینترنت دیال اپم رو داشته باشم باید چه کنم و برای اینکه هر فایل اجرایی رو می خواد اجرا کنه8 چیکار باید بکنم که برای اجری فایل های اجرای ازم سوال نکنه و اجرا کنه.

ویندوز سونمم رو هم از فروشگاه اینجا گرفتم

---------- Post added at 06:56 PM ---------- Previous post was at 06:55 PM ----------

اقا یه مشکل دیگه من قبلا ویندوز اکس پی داشتم حابلا بعد نصب ویندوز سون در گراب ویندوز اکپیم نیست باید چیکار کنم تا ویندوز اکس پی م هم بالا بیاد

cdp
11-02-2010, 21:54
سلام.. آقا من یه مشکلی دارم.. من هم از هدست هم از اسپیکر استفاده میکنم.
قبلا تو ایکس پی هم فیش هدست و هم فیش اسپیکر رو میزدم تو جک عقب کیس و مشکلی نداشت و هر فقط میخواستم یکیش رو استفاده میکردم.. الان تو همون حالت اصلا نمیشه ! حتی جای جگ اسپیکر رو عوض باید بکنم که اسپیکر کار کنه ولی فیش هدست رو هر جا میزنم کار نمیکنه ! چیکار کنم ؟

این مشکل درایور کارت صداته...منم چند روز پیش آخرین درایور رو گرفتم ولی درست کارنمی کرد...

راه حل:

1.یک بار درایور رو پاک کن > ری استارت کن > دویاره درایور رو نصب کن...
2.از یک درایور دیگه استفاده کن...

سلام 1.اقا من یه کانکشن بسازم و در دسکتاپ شورکات کانکشن اینترنت دیال اپم رو داشته باشم باید چه کنم و برای اینکه هر فایل اجرایی رو می خواد اجرا کنه8 2.چیکار باید بکنم که برای اجری فایل های اجرای ازم سوال نکنه و اجرا کنه.

ویندوز سونمم رو هم از فروشگاه اینجا گرفتم

---------- Post added at 06:56 PM ---------- Previous post was at 06:55 PM ----------

3.اقا یه مشکل دیگه من قبلا ویندوز اکس پی داشتم حابلا بعد نصب ویندوز سون در گراب ویندوز اکپیم نیست باید چیکار کنم تا ویندوز اکس پی م هم بالا بیاد

1.

ساخت شورتکات برای کانکشن: به آدرس زیر برو...در پنل سمت چپ روی Change adapter settings کلیک کن..

روی کانکشن (/فایل اجرایی یا هر فایل دیگه) مورد نظر راست کلیک کن و گزینه Create Shortcut رو انتخاب کن...

2.
اون پیغام برای امنیت بیشتر میاد تا برنامه ها مخرب به سیستم دسترسی نداشته باشن...

با رجیستری فکرکنم بشه برداشت...ولی اصلاً برداشتنش رو پیشهاد نمیکنم...:13:

3.

یکم غلط املایی هات زیاده ... اینو نفهمیدم...

L.A.M.P.A.R.D
11-02-2010, 21:55
سلام به همه............اقا واسه ی من یه مشکلی پیش امده...........داداشه من رفته سر کامپیوترم گند زده به همه چی........روی هر ایکونی که کلیک می کنم میره توی بازی warcraft :دی..............چیکار کنم درست بشه ؟

Ahmad-Ra
11-02-2010, 22:57
این مشکل درایور کارت صداته...منم چند روز پیش آخرین درایور رو گرفتم ولی درست کارنمی کرد...

راه حل:

1.یک بار درایور رو پاک کن > ری استارت کن > دویاره درایور رو نصب کن...
2.از یک درایور دیگه استفاده کن...

آخه من اصلا درایور کارت صدام رو نصب نکردم همینطوری دارم کار میکنم ... :(

شهرام_ایرانی
11-02-2010, 23:04

من هم چنین مشکلی رو داشتم
شما درایور رو نصب کن بعد تو تنظیماتش این ها رو تیک بزن
اون وقت درست میشه

abolfazlx
11-02-2010, 23:10
مشکل 2 از همه اعصاب خوردکنی تره چطوری میشه برداشتش بی خیال امنیت..

3 ویندوز xp که نصب داشتم بعد نصب ویندوز سونم پرید یعنی اصلا تو mbr گزینه windows xp نیست

Moh@mm@d - TNT
11-02-2010, 23:17
سلام
یه سوال داشتم
من Dell NetBook Mini 10 دارم . آیا میتونم Windows 7 نصب کنم ؟ چه نسخه ای ؟

cdp
11-02-2010, 23:20

خوب باید نصب کنی دیگه..این که سوال نداره:46: از سایت سازنده درایور ویندوز7 رو بگیر(32 بیتی یا 64 بیتی) ...

مشکل 2 از همه اعصاب خوردکنی تره چطوری میشه برداشتش بی خیال امنیت..

3 ویندوز xp که نصب داشتم بعد نصب ویندوز سونم پرید یعنی اصلا تو mbr گزینه windows xp نیست

از برنامه EasyBCD استفاده کن...بعد از اجرا در سمت چپ روی گزینه Add/Remove entries کلیک کن و در قسمت پایین صفحه گزینه Windows NT/2K.XP/2K3 رو از منوی بازشو انتخاب کن و درایوی که xp روی اون نصبه رو انتخاب کن (توجه: درایو ویندوز xp که my computer ویندوز7 نشون میده ) روی AddEntry کلیک کن...

ask_bl
11-02-2010, 23:27
سلام
یه سوال داشتم
من Dell NetBook Mini 10 دارم . آیا میتونم Windows 7 نصب کنم ؟ چه نسخه ای ؟
سلام
بله ،به نظر میرسه که میتونین و Windows 7 Home Premium 32 bit هم پیشنهاد شده .

Moh@mm@d - TNT
11-02-2010, 23:45
سلام
بله ،به نظر میرسه که میتونین و Windows 7 Home Premium 32 bit هم پیشنهاد شده .

ممنون از راهنماییتون :40:

Ahmad-Ra
12-02-2010, 00:51
آقا مشکل درست شد ممنون...

parsbin
12-02-2010, 01:31
موقع نصب ویندوز 7 اونجایی که پارتیشن رو باید انتخاب کرد بعد از انتخاب پارتیشن ارور میده بهم که Setup couldn't create new system partition

یکیشون رو که جدا هم میکنم باز هم همین ارور رو میگیرم.
مشکلش چیه؟

cdp
12-02-2010, 04:36
موقع نصب ویندوز 7 اونجایی که پارتیشن رو باید انتخاب کرد بعد از انتخاب پارتیشن ارور میده بهم که Setup couldn't create new system partition

مشکلش چیه؟

پارتیشن از قبل داری یا می خوای با همین صفحه بسازی؟؟...

اگه تونستی یه عکس هم بذار از درایو هات توی نصب...

iceweek
12-02-2010, 07:15

مشکلش چیه؟

گزینه format را روی اون پارتیشن مورد نظر بزن.بعدش دوباره امتحان کن

amin_2000
12-02-2010, 09:19
سلام
من یه مشکل دارم اونم اینه که وقتی سیستم رو خاموش می کنم یه صفحه آبی پر از متن میاد و کامپیوتر ریست میشه
وقتی هم که کامپیوتر رو روشن می کنم یه پیام میاد که باید روی start windows normally کلیک کنی تا سیستم بالا بیاد ؟؟؟ به نظر شما مشکلش از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

abolfazlx
12-02-2010, 10:13
از برنامه EasyBCD استفاده کن...بعد از اجرا در سمت چپ روی گزینه Add/Remove entries کلیک کن و در قسمت پایین صفحه گزینه Windows NT/2K.XP/2K3 رو از منوی بازشو انتخاب کن و درایوی که xp روی اون نصبه رو انتخاب کن (توجه: درایو ویندوز xp که my computer ویندوز7 نشون میده ) روی AddEntry کلیک کن...

این ارور رو میده

amirtoty
12-02-2010, 12:08
سلام
من یه مشکل دارم اونم اینه که وقتی سیستم رو خاموش می کنم یه صفحه آبی پر از متن میاد و کامپیوتر ریست میشه
وقتی هم که کامپیوتر رو روشن می کنم یه پیام میاد که باید روی start windows normally کلیک کنی تا سیستم بالا بیاد ؟؟؟ به نظر شما مشکلش از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

توی تاپیک زیاد صحبت شده در این مورد!

amin_2000
12-02-2010, 13:25

این ارور رو میده

سلام
اره این ارور رو میده حالا چکار کنم؟؟؟؟؟؟

alexjan
12-02-2010, 14:05
نقل قول:
نوشته شده توسط alexjan [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

شرمنده كه طولاني شد خواستم توضيح مبسوط بدم كه واسه خودش يه مقاله شد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه دوست عزيز با سيف مد هم بالا نمياد و فقط وقتي از محيط ايكس پي چك ديسك ميكنم درست ميشه.ولي خب اين چك ديسك هم گفتم موقتيه و بعد نصب نرم افزار جديد تو محيط 7 باز همون مشكل رو دارم .يه حدسي هم كه ميزنم اينه كه درايوي كه 7 رو نصب كردم پرايمري نيست و از نوع ديسك هم لاجيكه به نظر شما ربطي به اين مشكلم داره و اصلا چطوري ميتونم پرايمريش كنم؟لطفا به دادم برسين كه ديگه نميدونم چيكار كنم:13:

online_amin
12-02-2010, 14:29
سلام,

من یه دفعه کامیپوترم خاموش شد (به خاطر برق)

بعد که روشن کردم دیدم پیغام Windows Genuine میاد و میگه اکتیو کن. هر چند اجباری نیست و مهلتی هم تعیین نکرده.

این در حالی هست که من قبلا وقثی که ویندوز رو نصب کردم اکتیوش کرده بودم و این پیغام نمیومد.

کسی چیزی داره که این رو Genuine کنم؟ آخه من روی این کامپیوتر فقط یه بار ویندوز عوض کردم. نمیخوام ویندوز عوض کنم و از طرفی نمیخوام که دیگه اون پیغام Genuine رو ببینم.

من با اون فایلی که همون اول اکتیوش کرده بودم دوباره اکتیو کردم ولی اون پیغامه هنوز میاد.

alibipc
12-02-2010, 14:51
آیا می توان فرمت pdf را به power point تبدیل کرد

smhtab
12-02-2010, 15:24
من یه مشکلی هم داشتم که قبلا هم گفتم ولی کسی جواب نداد:41: حالا دوباره میگم:

آپدیت هایی که احتیاج به ریست دارند بعد از نصب و ریست شدن سیستم موقع بوت این پیغام Configure pc حتی من آپدیت ها رو به صورت Manual هم نصب کردم ولی تغییری نکرد.:sad:

عاجزانه تقاضا دارم اگه کسی میدونه من باید چیکار کنم بگم.

abolfazlx
12-02-2010, 17:46
خودم مشکل رو حل کردم الان دوال بوت اکس پی 7 و فدورا رو دارم حالشم میبرم

cdp
12-02-2010, 22:17
سلام
اره این ارور رو میده حالا چکار کنم؟؟؟؟؟؟

قبل از اجرا باید روی آیکن برنامه راست کلیک کنی و Run as Administartor رو انتخاب کنی...و روی yes کلیک کنی...

سلام,

من یه دفعه کامیپوترم خاموش شد (به خاطر برق)

بعد که روشن کردم دیدم پیغام Windows Genuine میاد و میگه اکتیو کن. هر چند اجباری نیست و مهلتی هم تعیین نکرده.

این در حالی هست که من قبلا وقثی که ویندوز رو نصب کردم اکتیوش کرده بودم و این پیغام نمیومد.

کسی چیزی داره که این رو Genuine کنم؟ آخه من روی این کامپیوتر فقط یه بار ویندوز عوض کردم. نمیخوام ویندوز عوض کنم و از طرفی نمیخوام که دیگه اون پیغام Genuine رو ببینم.

من با اون فایلی که همون اول اکتیوش کرده بودم دوباره اکتیو کردم ولی اون پیغامه هنوز میاد.

از این کرک استفاده کن:

آیا می توان فرمت pdf را به power point تبدیل کرد

به اینجا مربوط نمیشه!

خودم مشکل رو حل کردم الان دوال بوت اکس پی 7 و فدورا رو دارم حالشم میبرم

موفق باشی!

ramin5
13-02-2010, 13:36
با سلام خدمت دوستان بزرگوار

من Windows 7 Enterprise رو نصب کردم ، یه مشکل اساسی دارم :

1- کیفیت تصاویر و نوشته های فیلم ها در حالت Full Screen خیلی پایین میاد .با WMP,KMP,MPC هم تست کردم

VGA: ATI 5850
ممنون میشم راهنمایی کنید.

Glad Boy
13-02-2010, 16:27
سلام

من چند روز پیش سون نصب کردم . متاسفانه زیرنویس فیلم ها توی نرم افزار های پلیر خرچنگ قورباغه نشون داده میشه !
همه ی کدک هایی هم که واسه XP استفاده می کردم و زیرنویس ها بدون هیچ مشکلی اجرا میشدن هم نصب کردم !
البته این مشکل رو فعلا با زیرنویس های SRT دارم ...
میشه بگید مشکل از چیه ؟!

NELLY
13-02-2010, 17:57
سلام

من چند روز پیش سون نصب کردم . متاسفانه زیرنویس فیلم ها توی نرم افزار های پلیر خرچنگ قورباغه نشون داده میشه !
همه ی کدک هایی هم که واسه XP استفاده می کردم و زیرنویس ها بدون هیچ مشکلی اجرا میشدن هم نصب کردم !
البته این مشکل رو فعلا با زیرنویس های SRT دارم ...
میشه بگید مشکل از چیه ؟!

فکر میکنم باید زبان اصلی سیستممت رو بزاری روی فارسی

smhtab
13-02-2010, 19:00
من یه مشکلی هم داشتم که قبلا هم گفتم ولی کسی جواب نداد:41: حالا دوباره میگم:

آپدیت هایی که احتیاج به ریست دارند بعد از نصب و ریست شدن سیستم موقع بوت این پیغام Configure pc حتی من آپدیت ها رو به صورت Manual هم نصب کردم ولی تغییری نکرد.:sad:

عاجزانه تقاضا دارم اگه کسی میدونه من باید چیکار کنم بگم.

کسی نبود به ما کمک کنه؟:41:

Milad4171
13-02-2010, 20:22
فکر میکنم باید زبان اصلی سیستممت رو بزاری روی فارسی

Control panel -region and language-administravie-change system local
اینجا که رفتی Prsian رو انتخاب کن و یه بار سیستم رو ریست کن. مشکل حل میشه!:46:

Milad4171
13-02-2010, 20:38
کسی نبود به ما کمک کنه؟:41:
اول باید مشخص بشه که شما همه موارد رو گرفتی یا بعضیا رو؟
ویندور 7 قبل از ریست شدن باید تمام آپدیت ها رو آماده کنه و قبل از اون هم شما نمیتونن سیستم رو خاموش یا ریست کنید!
شاید کامل همه موارد رو آپدیت نکردین. من 1 بار آپدیت کردم مشکلی نبود!
تو قسمت Windows Update همه موارد آپدیت شده؟ علامتی که اونجا هست ! هست یا همون آرم سبز!؟

Amir Hossein
13-02-2010, 20:48
سلام
تو اين ويندوز سيريش لعنتي من چطور ميتونم مدير كامل كامل كامل باشم تا راحت كارامو بكنم
خيلي ممنون

alexjan
13-02-2010, 23:03
يكي به ما هم كمك كنه (پست #3914 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])):10:

starn
14-02-2010, 06:50
سلام دوستان
من یه مشکل کوچیک برام پیش اومده
دوستان اگه توجع کنید تو ویندوز 7 وقتی شما کانکت می شید او عکس مانیتوری که روش یه علامت تجعجب زدر رنگ هست تبدیل میشه به یه مانیتور خالی
ولی از دیروز این مشکل برام پبش اومده وقتی کانکت هم می شم او علامت از بین نمی ره و باز هم عکس اون علامت تعجب روشه
چی کار کنم درست شه؟

عکس زیر هم توجه کنید الان با این که با اینترنت وصل ام ولی ببینید

AK1
14-02-2010, 11:40
سلام دوستان
من یه مشکل کوچیک برام پیش اومده
دوستان اگه توجع کنید تو ویندوز 7 وقتی شما کانکت می شید او عکس مانیتوری که روش یه علامت تجعجب زدر رنگ هست تبدیل میشه به یه مانیتور خالی
ولی از دیروز این مشکل برام پبش اومده وقتی کانکت هم می شم او علامت از بین نمی ره و باز هم عکس اون علامت تعجب روشه
چی کار کنم درست شه؟

عکس زیر هم توجه کنید الان با این که با اینترنت وصل ام ولی ببینید

سلام موس رو ببر روی اون ایکون خودش مینویشه مشکل چیه
اصولا وقتی ضربدره یعنی کلا قطع و وقتی مثلث نارنجی یعنی دسترسی به نت نداره
اگه اینترنت داری اون زرد رنگه احتمالا چند کنکشن و یا شبکه داری و یا مشکلی در ای پی هست

smhtab
14-02-2010, 11:41
اول باید مشخص بشه که شما همه موارد رو گرفتی یا بعضیا رو؟
ویندور 7 قبل از ریست شدن باید تمام آپدیت ها رو آماده کنه و قبل از اون هم شما نمیتونن سیستم رو خاموش یا ریست کنید!
شاید کامل همه موارد رو آپدیت نکردین. من 1 بار آپدیت کردم مشکلی نبود!
تو قسمت Windows Update همه موارد آپدیت شده؟ علامتی که اونجا هست ! هست یا همون آرم سبز!؟

یعنی همه آپدیت ها باید با هم نصب بشه؟؟؟:18:

نمیشه پنج تاش رو الان آپدیت کرد 5 تاش رو بعدا؟

الان چیزی حدود 102 مگ آپدیت هست. نمیشه 50 تاش رو الان آپدیت کنم 50 تاش رو بعدا؟

starn
14-02-2010, 13:31
سلام موس رو ببر روی اون ایکون خودش مینویشه مشکل چیه
اصولا وقتی ضربدره یعنی کلا قطع و وقتی مثلث نارنجی یعنی دسترسی به نت نداره
اگه اینترنت داری اون زرد رنگه احتمالا چند کنکشن و یا شبکه داری و یا مشکلی در ای پی هست

موس رو میبرم روش اینو مینویسه
No Internet access
من 2 تا کانکشن دارم یکی روزانه یکی شبانه که تز همون اول هم اینجوری بود و هیچ مشکلی نداشت ولی دیرزو اینجوری شده ؟ مشکل از چی؟؟؟
من به نت وصل می شم ولی اونجا تشخیص نمی ده
چی کار بکنم؟؟؟؟ یه کانکشن جدید هم ساختم با اون هم کانکت شد ولی شکلش عوض نشد و اون عکس علامت تعجب وقتی وصل می شه به نت می مونه!

a9326
14-02-2010, 14:12
اين ويندوز ما فايل هاي notepad فارسي رو ساپورت نميكنه چكارش كنم ؟

Mohammad King
14-02-2010, 14:47
اين ويندوز ما فايل هاي notepad فارسي رو ساپورت نميكنه چكارش كنم ؟

سلام زبان فارسی را نصب کن.

online_amin
14-02-2010, 15:05
قبل از اجرا باید روی آیکن برنامه راست کلیک کنی و Run as Administartor رو انتخاب کنی...و روی yes کلیک کنی...

از این کرک استفاده کن:

به اینجا مربوط نمیشه!

موفق باشی!

آقا اون کرک ها رو یه جای درست و حسابی آپلود کن.

لینک اولی که نمیذاره دانلود کنی میگه Private شده.

لینک دومی راپیدشیر هست که الان 2 ساعته میخوام دانلود کنم میگه الان سرورها شلوغه برو بعدا بیا.

لینک سومی میگه برای دانلود باید 24 ساعت وایستی.

یه لینک درست و حسابی بده.

alisoofi
14-02-2010, 15:25
با سلام خدمت اساتید.من جدیدا یه نوتبوک SR490JBB سونی خریدم.روش win7 نصب کردم.احساس میکنم وقتی وارد اینترنت میشم صفحات خیلی خیلی دیر باز میشن.رو خودش Google Chrome نصب بود که حتی با اون نتونستم یه صفحه رو هم باز کنم.مثل وقتی که offline هستیم تا آدرس میدادم و enter میزدم فوری مینوشت نمیشه صفحه رو باز کرد.با Explorer هم خیلی دیر باز میشد.کانکشن رو که چک میکردم recieve خوب بود و خوب بالا میرفت.حتی Win Update رو کاملا disable کردم ولی زیاد تغییر نکرد.اگه میشه کمکم کنید
ممنون

nimatavassoli
14-02-2010, 21:21
بچه ها بنظر شما سون برای مونتاژ فیلم چطوره ؟ پروژه سنگین میشه هنگ میکنه

saddegh
14-02-2010, 21:38
سلام میخواستم ویندوز 7 بخرم چه ورژنی بگیرم بهتره

mahdi_o
15-02-2010, 00:16
سلام میخواستم ویندوز 7 بخرم چه ورژنی بگیرم بهتره

سلام
شما در یکی از بهشت های نرم افزاری قرار دارید
و ازای ویندوز هزینه لایسنس نمیپردازید
پس نسخه Ultimate رو بگیرید که کاملترین نسخه هست!
و اگر سیستم شما ساپورت 64 بیتی رو داره نسخه 64 رو به جای 32بیتی نصب کنید!

موفق باشید

AK1
15-02-2010, 00:24
موس رو میبرم روش اینو مینویسه
No Internet access
من 2 تا کانکشن دارم یکی روزانه یکی شبانه که تز همون اول هم اینجوری بود و هیچ مشکلی نداشت ولی دیرزو اینجوری شده ؟ مشکل از چی؟؟؟
من به نت وصل می شم ولی اونجا تشخیص نمی ده
چی کار بکنم؟؟؟؟ یه کانکشن جدید هم ساختم با اون هم کانکت شد ولی شکلش عوض نشد و اون عکس علامت تعجب وقتی وصل می شه به نت می مونه!

عجیبه یکبار کل کانکشنات رو پاک کن دوباره بزن!
راستی کارت شبکه داری؟ نوع ارتباط به نته؟

سلام
تو اين ويندوز سيريش لعنتي من چطور ميتونم مدير كامل كامل كامل باشم تا راحت كارامو بكنم
خيلي ممنون

برای ادیمن شدن تو سون
CMD رو به سورت کلیک راست Run as administrator اجرا کن
بعد دستو ر
net user administrator /active:yes
رو بده اکات ادمین درست شد موقع بلا آمدن ویندوز می تونی ببنی

p_fm2007
15-02-2010, 07:31
آخه این چه وضه بحثه یه نفرتونم یه چیز مغید نگفتین :19::2:

BLACK-BLACK
15-02-2010, 08:53
دوستان عزیز سلام

من یه مشکلی با سون دارم که علتشو هنوز نفهمیدم
یوزر نیم و پسورد کانکشن adsl ام ذخیره نمیشه (با اینکه گزینه save رو زدم) و هربار که ارتباطم قطع میشه باید اونها رو دوباره وارد کنم کسی میدونه مشکل از کجاس؟
ضمنا با اینکه ویندوز رو با موفقیت کرک کردم ولی میشه 14 روز بیشتر اجازه استفاده از ویندوز روندارید.

آخه این چه وضه بحثه یه نفرتونم یه چیز مغید نگفتین :19::2:

پیشنهاد میکنم حالا که ما نمیتونیم یه چیز مفید بگیمم شما بیای بگی!

amin_2000
15-02-2010, 11:59
دوستان عزیز سلام

من یه مشکلی با سون دارم که علتشو هنوز نفهمیدم
یوزر نیم و پسورد کانکشن adsl ام ذخیره نمیشه (با اینکه گزینه save رو زدم) و هربار که ارتباطم قطع میشه باید اونها رو دوباره وارد کنم کسی میدونه مشکل از کجاس؟
ضمنا با اینکه ویندوز رو با موفقیت کرک کردم ولی میشه 14 روز بیشتر اجازه استفاده از ویندوز روندارید

منم همین مشکل رو دارم چکار باید کنم؟؟؟؟؟؟؟

starn
15-02-2010, 13:51
عجیبه یکبار کل کانکشنات رو پاک کن دوباره بزن!
راستی کارت شبکه داری؟ نوع ارتباط به نته؟
خودمم موندم چرا اینجور شده!!!
از ADSL استفاده می کنم برای اتصال به نت

Mammad Prince
15-02-2010, 14:19
سلام ...
من یه 3 -4 روزه یه گرافیک 5750 خریدم و همزمان 7 رو هم نصب کردم ...
اولش که گرافیک رو خریده بودم و ویندوزم xp بود مشکلی که الان می گم رو نداشتم ....
می خواستم بدونم علت چیه ؟!
موقع روشن کردن دستگاه و جایی که می نویسه starting windows دستگاه وای می سه ... یعنی چراغ هارد روشنه ولی دستگاه گیر می کنه و حتما باید restart کنم تا درست شه و بار بعدی حتما می یاد !
می خواست مبدونم واسه چیه ؟!
البته از بین 10 باری که pc رو روشن می کنم مثلا 6 بارش این اتفاق می افته !
2 گیگ رم دارم و cpu 3 gh اینتل !

BLACK-BLACK
15-02-2010, 14:47
منم همین مشکل رو دارم چکار باید کنم؟؟؟؟؟؟؟

تصادفا شما هم از روی لرد 2010 سون نصب نکردی؟

r_22009
15-02-2010, 16:23
می خواستم ببینم windows xp mode با troubleshoot compatibility فرق داره؟
من نسخه ی فاینال دارن ایکس پی مود رو روش پیدا نکردم. باید دانلود بشه؟
Windows 7 ultimate N

Lord_theOne
15-02-2010, 17:05
وقتی راست کلیک می کنم و Group By Name می زنم گروپ بندی می شود اما مثل ویندوز اکس پی نمی شود و هر چندتا حرف را یک گروپ می کند راهی ندارد که هر کلمه را یک گروپ کند؟

deaddeaddead
15-02-2010, 18:25
سلام .
ویندوزه من سونه (7) ولی لودینگش مثل برا ویستایه...منظورم از لود همون موقعیه که ویندوز میخواد بیاد بالا (Starting Windows)
قبلا این مشکلو نداشتم.اگه ممکنه کمک کنین
:11:

Mohammad King
15-02-2010, 19:48
وقتی راست کلیک می کنم و Group By Name می زنم گروپ بندی می شود اما مثل ویندوز اکس پی نمی شود و هر چندتا حرف را یک گروپ می کند راهی ندارد که هر کلمه را یک گروپ کند؟

سلام

فکر نکنم راهی باشه...

mahdi_o
15-02-2010, 21:14
می خواستم ببینم windows xp mode با troubleshoot compatibility فرق داره؟
من نسخه ی فاینال دارن ایکس پی مود رو روش پیدا نکردم. باید دانلود بشه؟
Windows 7 ultimate N

بله فرق دارن ، این یک حالت شبیه سازی هست و باید از خود مایکروسافت دانلود کنید
هم Windows Virtual PC و هم Windows XP Mode

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید

Milad4171
15-02-2010, 21:28
بچه ها بنظر شما سون برای مونتاژ فیلم چطوره ؟ پروژه سنگین میشه هنگ میکنه

اینطوری که من شنیدم و دیدم ویندوز 7 یک موتور گرافیکی داره و اصولا واسه کارای گرافیکی قوی هست.
ولی خوب کانفیک سیستمت هم باید خوب باشه!
من خودم دارم با بیشتر برنامه های ADABE کار میکنم و مشکلی ندارم!:46:

cdp
15-02-2010, 22:49
سلام .
ویندوزه من سونه (7) ولی لودینگش مثل برا ویستایه...منظورم از لود همون موقعیه که ویندوز میخواد بیاد بالا (Starting Windows)
قبلا این مشکلو نداشتم.اگه ممکنه کمک کنین
:11:

سلام

منم همین مشکل رو داشتم...

توی سرچ منوی استارت CMD رو تایپ کنید و روی گزینه ای که ظاهر میشه راست کلیک کنید و Run as Administrator رو انتخاب کنید...بعد روی Yes کلیک کنید...

در cmd کد زیر رو تایپ کنید و enter بزنید..

اگر بازم مثل ویستا بود کد پایین رو بزنید:به جای%WinDir% درایو ویندوزی که مشکل داره رو تایپ کنید.. مثلا > :C

موفق باشـید

kooche_gard33
15-02-2010, 23:20
سلام کسی هست بدونه که اگه بخواهیم ویندوز xp را بعد از (کناره )7 نصب کنیم ،ویندوز 7 میپره یا نه

bersam
15-02-2010, 23:49
سلام دوستان ... می گم من توی این مدت زمانی که سون نصبه جدیدا سرعتش خیلی کند شده ...
البته می دونم این عادت ویندوزه ! ولی خب ! من خیلی مودبانه نسبت به این یکی رفتار کردم ! مثل پاک کردن برنامه ها بعد از نصب کردن اون ها و این صوبتا !
بولید 7600 هم هست و کرک شده و اوایل هم مشکلی نداشت ...
آنتی ویروسم هم Nod 32 هستش که نسبتا کامله و چیزی رو شناسایی نکرده ...
اکثر آپدیت هایی که خودش رکمند زده رو نصب کردم ...
فقط می گم اوایل سرعت عالی و الان با این که جدیدا خیلی وقته که برنامه ی جدید نصب نکردم به مرور زمان سرعتش کند تر میشه ! یه فایرفاکس رو که می خواد باز کنه کلی زمان طول میکشه ! یا حتی یه صفحه رو ...
یه مدت هم Tune Up نصب بود ! که من اصلا فکر کنم مشکل از همون بود که عوض این که سریع تر کنه با تغییرات ریجستری که انجام می داد یه سری از برنامه هام رو هم خراب کرد .
در ضمن یه سری فایل مشکوک دارم این جا که قبلا نبودن ! و حجم نسبتا خیلی خیلی زیادی از CPU رو هم مصرف کردن :

فایل های svchost البته می دونم یه ویروس به همین نام هست ... ولی شک دارم ویروس باشه چون اولا که آنتی ویروسم اپدیت هست ... و این که همین طوری که توی این برناممههه می بینین توی پرانتز جلوهشون عبارت های وبی رو نوشته ولی خب ! توی ایکس پی نداشتم این ها رو ! مخصوصا که حجم خیلی زیادی از CPU رو میگیره ! حجمی که این میگیره از CPU با حجمی که یه بازی مثله کانتر میگیره برابری می کنه !
ممنون میشم راهنماییم کنین !
فقط خواهشا اگه ممکنه یه راه حلی بگین که بتونم بدون از دست رفتن اطلاعات شخصیم (یعنی فایل هایی که توی قسمت های مختلف درایو C هست !) چون که حوصله ی بک آپ گرفتن رو ندارم ! بتونم یه ویندوز جدید بزنم ... البته برنامه ها هم خودش پاک بشه خیلی عالی میشه و این صوبتا ....
چقدر طولانی شد !
ممنون !

aqronis
16-02-2010, 02:26
سلام دوستان ... می گم من توی این مدت زمانی که سون نصبه جدیدا سرعتش خیلی کند شده ...
البته می دونم این عادت ویندوزه ! ولی خب ! من خیلی مودبانه نسبت به این یکی رفتار کردم ! مثل پاک کردن برنامه ها بعد از نصب کردن اون ها و این صوبتا !
بولید 7600 هم هست و کرک شده و اوایل هم مشکلی نداشت ...
آنتی ویروسم هم Nod 32 هستش که نسبتا کامله و چیزی رو شناسایی نکرده ...
اکثر آپدیت هایی که خودش رکمند زده رو نصب کردم ...

.......
.......
.......
فقط خواهشا اگه ممکنه یه راه حلی بگین که بتونم بدون از دست رفتن اطلاعات شخصیم (یعنی فایل هایی که توی قسمت های مختلف درایو C هست !) چون که حوصله ی بک آپ گرفتن رو ندارم ! بتونم یه ویندوز جدید بزنم ... البته برنامه ها هم خودش پاک بشه خیلی عالی میشه و این صوبتا ....
چقدر طولانی شد !
ممنون !

درود
مشکل از همون تغیراتی هست که با برنامه tune-up تو ویندوز اعمال کردی. زیاد هم درگیر نشو چون ویندوز بعد از یه مدت به حالت stable خودش بر میگرده.
شاید با یه بار repair درست بشه اما من تا حالا سون رو repair نکردم و نمیدونم چه جوریه (منظور از ریپیری هست که یه بار مراحل ستاپ رو کامل اجرا میکنه و ویندوز رو از نو روی ویندوز قبلی نصب میکنه بدون اینکه فایلها و برنامه ها از بین بره.)
برای اون فایلها که عکسشو فرستادی بگم که اینایی که تو عکس هست هیچ مشکلی ندارن. شما اگه تو عکس دقت کنی usage سی پی یوت 47 هست در صورتیکه تمام این فایلها هیچ usage خاصی ندارن و فقط یکیش 2 هست. ببین کدوم بیشتر از سی پی یو استفاده میکنه. هر چی هست پاینتر از این فایلهاست.
ویندوز ویستا و سون یه خوبی که دارن تقریبا به این راحتی و تا وقتی که system defender روشنه ویروسی نمیشن. اگه یه فایل اصلی مثل svchost.exe ویروسی بشه یا ویروس جاش بشینه ویندوز خودش بدون اطلاع تو درستش میکنه مگر اینکه یه ویروس خفن مثل brontak باشه که اونقت کلا قات میزنه و آنتی ویروسات همه غیر فعال میشن و همه فایلهای exe روی هاردت ویروسی. تو این ویروسو نداری چون node فعاله و داره کارشو انجام میده.
فایل svchost.exe که برای لود سرویسهای ویندوزه، فایل spoolsv.exe برای پرینتره، smss.exe برای محیط ویندوزه، syetem برای هسته ویندوز و رجیستری، taskhost.exe برای مدیریت سرویسها و برنامه های خود ویندوزه، Soundman.exe هم برای کارت صوت realtek هست.
تنها مورد مشکوک system interrupts هست که اونم طی تحقیق کوتاه حدس میزنم برای کارت وایرلس هست. و تو سایت مایکروسافت دیدم که نوشته با نصب دوباره درایور کارت یا چیپست مادر بورد درست میشه.
شما اینکار رو حتما انجام بده.
مسئله دیگه اینکه برنامه هایی که موقع استارتاپ میان بالا، با msconfig استارتاپ ویندوز رو مدیریت کن و برنامه های غیر ضروری رو تیکشو بردار تا لود نشن.
ضمن اینکه برنامه های غیر ضروری رو uninstall کن. همینطور هاردتو defrag کن.
موفق باشی.

farsweb
16-02-2010, 12:18
ویندوز هفت معمولی با نسخه RC1 چقدر فرق داره ؟

capitan raul
16-02-2010, 14:06
چند صفحه پیش سوالی رو در مورد اینکه ویندوز 7 من بیشتر از 2.87 از 4 گیگ رم رو ساپورت نمیکنه مطرح کردم که دوستان گفتن

که ویندوزهای 32 بیتی بیشتر از این ساپورت نمیکنن. حالا میخوام بدونم که اگه ویندوز 64 بیتی روی لپ تاپم نصب کنم مشکلی

واسم پیش میاد ؟ لپ تاپم sony vaio vgn-fw160e هستش که مشخصاتش اینه :

cpu : core 2 duo p8400 2,26
ram : 4 gb
h.d.d :250 gb

با این حساب میتونم ویندوز 64 بیتی نصب کنم یا نه ؟

SevenCity
16-02-2010, 14:08
سلام
میخوام بوت ویندوز سون رو جدا توی هارد دیگه یعنی هارد دومم بریزم
یعنی وقتی ویندوز xp به هردلیل پرید یا کنفیکون شد بتونم با ویندوز های ویستا یا سون بالا بیام (این مشکلات ممکنه با پریدن پارتیشن های یک هارد هم بوجود بیاذ یعنی امکان داره تمام پارتیشن های یک هادم از بین بره (یعنی همون هاردی که توش xp نصب کردم) ولی با اینحال میخوام با سون یا ویستا بالا بیام (در هارد دوم))
امیدوارم متوجه شده باشید چون خیلی مهمه؛ باید چیکار کنم؟ (2 هارد دارم)

Milad4171
16-02-2010, 16:42
ویندوز هفت معمولی با نسخه RC1 چقدر فرق داره ؟

نسخه RC نسخه قبل از نسخه ی Final هست ولی تمام ویژگیهای فاینال رو داره و معمولا یه سال به صورت آزمایشی اکتیو هست. یعنی مال من اینطوری بود.
من نسخه RC رو آپدیت نکردم ولی شنیدم که قابلیت آپدیت هم داره بدون هیچ مشکلی.:20:

Mohammad King
16-02-2010, 16:48
چند صفحه پیش سوالی رو در مورد اینکه ویندوز 7 من بیشتر از 2.87 از 4 گیگ رم رو ساپورت نمیکنه مطرح کردم که دوستان گفتن

که ویندوزهای 32 بیتی بیشتر از این ساپورت نمیکنن. حالا میخوام بدونم که اگه ویندوز 64 بیتی روی لپ تاپم نصب کنم مشکلی

واسم پیش میاد ؟ لپ تاپم sony vaio vgn-fw160e هستش که مشخصاتش اینه :

cpu : core 2 duo p8400 2,26
ram : 4 gb
h.d.d :250 gb

با این حساب میتونم ویندوز 64 بیتی نصب کنم یا نه ؟

سلام در انجمن زیر سوال کن:

BLACK-BLACK
16-02-2010, 18:21
سلام
میخوام بوت ویندوز سون رو جدا توی هارد دیگه یعنی هارد دومم بریزم
یعنی وقتی ویندوز xp به هردلیل پرید یا کنفیکون شد بتونم با ویندوز های ویستا یا سون بالا بیام (این مشکلات ممکنه با پریدن پارتیشن های یک هارد هم بوجود بیاذ یعنی امکان داره تمام پارتیشن های یک هادم از بین بره (یعنی همون هاردی که توش xp نصب کردم) ولی با اینحال میخوام با سون یا ویستا بالا بیام (در هارد دوم))
امیدوارم متوجه شده باشید چون خیلی مهمه؛ باید چیکار کنم؟ (2 هارد دارم)

میشه این کار رو کرد ولی بکاپ گرفتن از اطلاعات که بهتره

SevenCity
16-02-2010, 18:48
میشه این کار رو کرد ولی بکاپ گرفتن از اطلاعات که بهتره

چگونه؟ میشه فقط بوت رو توی هارد دوم ایجاد کرد؟

farzin_silver
16-02-2010, 19:17
doostan mazerat mikham fingilish minevisam
:37:

too windows 7 64 bit navare entekhabe zabanam napadid shode(language bar) alt+shift ham kar nemikone.

har kari kardam dorost nashod.chikar bayad bokonam?komak konid lotfan :41:

toorajjj
16-02-2010, 20:04
با سلام نسخه سون من نسخه فبل از 22 اکتبر است . کرکش کردم و آپدیت هم میشه و مشکلی نداره آیا تفاوتی میکنه ؟ چه تفاوتی ؟ آیا نیازه که عوضش کنم و 22 اکتبر نصب کنم ؟

amtiya 512
16-02-2010, 21:31
سلام به همه ی دوستان من به تازگی یه مشکل تازه پیدا کردم با سون 32 بیت
هر وقت ویندوز بالا می آد این صفحه از cmd باز می شه:
بعد از اینکه allow می دم اون access denied از بین می ره ولی نمی دونم چی می شه دیگه؟؟؟؟

ohlazer
16-02-2010, 21:36
درود بر دوستان
به مشکلی دارم با eject کردن فلش مموری و اون اینه که توی ویندوز اکس پی هر وقت این کار رو می کردم چراغ فلشم خاموش می شد ولی توی ویندوز 7 پیام safly remove رو میده اما چراغ همچنان روشن می مونه
مشکل چیه!
ممنون

aqronis
17-02-2010, 00:35

too windows 7 64 bit navare entekhabe zabanam napadid shode(language bar) alt+shift ham kar nemikone.

درود.
شما از ابتدا فارسی رو داشتید؟
تو کنترل پنل روی گزینه "change display language" کلیک کن و بعد رو گزینه "change keyboards" کلیک کن. بعد persian رو اضافه کن.

سلام به همه ی دوستان من به تازگی یه مشکل تازه پیدا کردم با سون 32 بیت
هر وقت ویندوز بالا می آد این صفحه از cmd باز می شه:
بعد از اینکه allow می دم اون access denied از بین می ره ولی نمی دونم چی می شه دیگه؟؟؟؟

درود
شما اینطور که معلومه سرویس security center ویندوزت غیر فعال شده. تو run تایپ کن services.msc بعد تو پنجره باز شده تو سرویس ها یه گزینه به اسم Security center هست، اون رو دوکلیک کن و startup type رو رو حالت Automatic (delayed start) بزار.
اگه بازم ارور داد شاید ویروس باشه.
تو msconfig ببین استارتاپ ویندوزت چیا هستن.

درود بر دوستان
به مشکلی دارم با eject کردن فلش مموری و اون اینه که توی ویندوز اکس پی هر وقت این کار رو می کردم چراغ فلشم خاموش می شد ولی توی ویندوز 7 پیام safly remove رو میده اما چراغ همچنان روشن می مونه
مشکل چیه!
ممنون

درود
این مسئله مشکلی نداره.
یه فایل توش کپی کن و در حین کپی safe remove کن میبینی که ارور میده.
ویندوز ویستا و سون اینطورین.

دوسی
17-02-2010, 09:12
سلام

دوستان من ویندوز7راازروی لرد2010نصب کردم.دوتامشکل دارم اگه راهنمایی بکنیدممنون میشم:

1-مودم راهنوزویندوز7نشناخته .چه کاربکنم؟؟؟؟؟؟؟

2-چون ازطریق شبکه اداره به اینترنت وصل میشم .مدام یوزرنیمو پسورد می خواد.طوری که دیگه عاصی شدم .لطفابه دادم برسید

cdp
17-02-2010, 12:07
چگونه؟ میشه فقط بوت رو توی هارد دوم ایجاد کرد؟

برید اینجــــــا:

برید اینجــــــــا:

سلام

دوستان من ویندوز7راازروی لرد2010نصب کردم.دوتامشکل دارم اگه راهنمایی بکنیدممنون میشم:

1-مودم راهنوزویندوز7نشناخته .چه کاربکنم؟؟؟؟؟؟؟

2-چون ازطریق شبکه اداره به اینترنت وصل میشم .مدام یوزرنیمو پسورد می خواد.طوری که دیگه عاصی شدم .لطفابه دادم برسید

1. درایور مودم برای ویندوز7(اگر نداشت ویستا) رو از سایت سازنده باید بگیری...
2. متوجـه نشدم !! یکم توضیح بدید... کجا یوزر میخواد؟

malkemid
17-02-2010, 12:49
من ویندوز سون rc رو نصب کرده بودم با سریالی که خود مایکروسافت میده...حالا پیغام داده که تا 13 روز دیگه غیرفعال میشه...
من می تونم از کرکهای موجود استفاده کنم؟رو rc جواب میده؟اگه نسخه نهایی اومده که برم همونو بگیرم ؟

Ahmad-Ra
17-02-2010, 12:55
سلام.. اقا من اینترتم adsl هست.. از وقتی ویندوز 7 نصب کردم حتی وقتی با اینترنت کار نمیکنم و فقط مودم روشنه چراغ link/act ethernet در حال روشن خاموش شدن هست ( به این معنی که داره فایل رد و بدل میکنه تو نت ) ... معلوم نیست از کجا برنامه ای بازه داره به نت وصل میشه چیزی داره خودش رو به روز میکنه نمیدون چیه .. از کجا میشه فهمید ؟؟

Mohammad King
17-02-2010, 13:31
سلام.. اقا من اینترتم adsl هست.. از وقتی ویندوز 7 نصب کردم حتی وقتی با اینترنت کار نمیکنم و فقط مودم روشنه چراغ link/act ethernet در حال روشن خاموش شدن هست ( به این معنی که داره فایل رد و بدل میکنه تو نت ) ... معلوم نیست از کجا برنامه ای بازه داره به نت وصل میشه چیزی داره خودش رو به روز میکنه نمیدون چیه .. از کجا میشه فهمید ؟؟

سلام

باید این چراغ روشن و خاموش بشه شما باید ببینی که Dtata Trancfer زیاد میشه یا نه؟

اگر آره حتما ن اتوماتیک آپدیت ویندوز روشن هست.

موفق باشید

Davood_titan
17-02-2010, 13:57
من یه بلوتوث دارم وقتی به کامپیوتر میزنم نشون نمیده

amtiya 512
17-02-2010, 14:12
درود
شما اینطور که معلومه سرویس security center ویندوزت غیر فعال شده. تو run تایپ کن services.msc بعد تو پنجره باز شده تو سرویس ها یه گزینه به اسم Security center هست، اون رو دوکلیک کن و startup type رو رو حالت Automatic (delayed start) بزار.
اگه بازم ارور داد شاید ویروس باشه.
تو msconfig ببین استارتاپ ویندوزت چیا هستن.

سلام به شما دوست عزیز ممنون از راهنماییت
من هم فکر کنم ویروس باشه چون بعد از دانلود و اجرای یه فایل اینجوری شد و بعد از اولین ریستارت خودش برای خودش یه دونه user account ساخت که من پاکش کردم الان هم توی msconfig یه startup به اسم eksplorer.bat هست که manufacturing این فایل unknown هست ولی به آدرسش می رم نمی تونم پبداش کنم
حالا من چی کارکنم؟
ممنون

Ahmad-Ra
17-02-2010, 14:34
سلام

باید این چراغ روشن و خاموش بشه شما باید ببینی که Dtata Trancfer زیاد میشه یا نه؟

اگر آره حتما ن اتوماتیک آپدیت ویندوز روشن هست.

موفق باشید

روشن خاموش که باید بشه اما من تا جایی که میدونم هر وقت که دارم تو نت کار میکنم دیگه تند تند روشن خاموش میشه نه فقط چشمک زدن با فاصله ... چطوری data transfer رو کنترل و چک کنم ؟؟

Mohammad King
17-02-2010, 21:24
روشن خاموش که باید بشه اما من تا جایی که میدونم هر وقت که دارم تو نت کار میکنم دیگه تند تند روشن خاموش میشه نه فقط چشمک زدن با فاصله ... چطوری data transfer رو کنترل و چک کنم ؟؟

روی کانکشنت کلیک راست کن و گزینه Status را انتخاب کن

Advanced Ali-001
17-02-2010, 21:53
من یه بلوتوث دارم وقتی به کامپیوتر میزنم نشون نمیده

یعنی چی نشونش نمیده؟
ویندوزت چیه؟
اون پایین بقل ساعت یه چیزی میاد که آیکن بلو توس آبی هست روش راست کلیک کن اگه نیومده به usb های دیگه بزن ببین چی میشه اگه بازم نیومد یعنی ویندوزتون اونو نمیشناسه:41:

Phonix Live
18-02-2010, 05:52
سلام
وقتی ویندوز بالا میاد اررور زیر میاد !
چیکار کنم نیاد ؟

شهرام_ایرانی
18-02-2010, 07:26
مورد توجه تمامی دوستان

It’s time to upgrade from the Windows 7 Release Candidate

While most people who tested Windows 7 have now moved to the final version, some are still running the Release Candidate. If you haven’t moved yet, it’s time to replace the RC.

Starting on March 1, 2010 your PC will begin shutting down every two hours. Your work will not be saved during the shutdown.

The Windows 7 RC will fully expire on June 1, 2010. Your PC running the Windows 7 RC will continue shutting down every two hours and your files won’t be saved during shutdown. In addition, your wallpaper will change to a solid black background with a persistent message on your desktop. You’ll also get periodic notifications that Windows isn’t genuine. That means your PC may no longer be able to obtain optional updates or downloads requiring genuine Windows validation.

To avoid interruption, please reinstall a prior version of Windows or move to Windows 7. In either case, you’ll need to do a custom (clean) install to replace the RC. As with any clean installation, you’ll need to back up your data then reinstall your applications and restore the data. For more details about replacing the RC, see the Knowledge Base article KB 971767. For more information, visit the Window 7 Forum.

Thanks again for helping us test Windows 7.

The Windows 7 Team

worldm
18-02-2010, 10:29
ای کاش که فارسیشو هم رای بعضی ها که انگلیسیشون ضعیفه مینوشتین
در کل در یک جمله افرادی که نسخه های قبلی رو دارن سریعتر اپدیت کنند به اخرین ورژنش چونکه قفل ویندوز فعال شده و سیستم تون هر دو ساعت یکار خاموش میشه.

ask_bl
18-02-2010, 11:47
مورد توجه تمامی دوستان

It’s time to upgrade from the Windows 7 Release Candidate

While most people who tested Windows 7 have now moved to the final version, some are still running the Release Candidate. If you haven’t moved yet, it’s time to replace the RC.

Starting on March 1, 2010 your PC will begin shutting down every two hours. Your work will not be saved during the shutdown.

The Windows 7 RC will fully expire on June 1, 2010. Your PC running the Windows 7 RC will continue shutting down every two hours and your files won’t be saved during shutdown. In addition, your wallpaper will change to a solid black background with a persistent message on your desktop. You’ll also get periodic notifications that Windows isn’t genuine. That means your PC may no longer be able to obtain optional updates or downloads requiring genuine Windows validation.

To avoid interruption, please reinstall a prior version of Windows or move to Windows 7. In either case, you’ll need to do a custom (clean) install to replace the RC. As with any clean installation, you’ll need to back up your data then reinstall your applications and restore the data. For more details about replacing the RC, see the Knowledge Base article KB 971767. For more information, visit the Window 7 Forum.

Thanks again for helping us test Windows 7.

The Windows 7 Team

ای کاش که فارسیشو هم رای بعضی ها که انگلیسیشون ضعیفه مینوشتین
در کل در یک جمله افرادی که نسخه های قبلی رو دارن سریعتر اپدیت کنند به اخرین ورژنش چونکه قفل ویندوز فعال شده و سیستم تون هر دو ساعت یکار خاموش میشه.
میگه الان وقتشه که هر کی از ویندوز سون RC استفاده میکنه به ورژنهای دیگه مراجعه کنه
در حالیکه بیشتر کسانی که از ویندوز سون استفاده میکنند،تا الان به ورژن فینالش رجوع کردند،هنوز عده ای هستند که از ورژن RC استفاده می کنند .
از 1 مارچ 2010 سیستم هایی که از Windows 7 RC استفاده میکنند، هر 2 ساعت یک بار خاموش میشوند .کارهایی که انجام داده اید هم در طول خاموش شدن ذخیره نمیشوند !
ویندوز 7 RC به طور کامل 1 جون 2010 اکسپایر میشه .
علاوه بر این که سیستم هر 2 ساعت یک بار خاموش میشه، والپیپیر هم به یک زمینه سیاه که حاوی پیغامی هست تبدیل میشه .
همچنین مدام پیغامی مبنی بر غیر اصل بودن ویندوز میاد .
شما باید به صورت clean ویندوز رو نصب کنین نه از طریق آپگرید .

amir_rahmani
18-02-2010, 13:47
سلام
نمی دونم چی شده این ویندوز 7 من تولبارش کلاسیک شده و هر کاری می کنم درست هم نمیشه
در ضمن الان بهترین کرک برای ویندوز آلتیمیت چی هست؟ میشه لینکشو بگذارید و اینکه من چه جوری می تونم ویندوزم را اصل کنم؟

با سپاس

Phonix Live
18-02-2010, 15:16
لطفا به سؤال من پاسخ بدید (صفحه قبل است )

ask_bl
18-02-2010, 15:59
سلام
وقتی ویندوز بالا میاد اررور زیر میاد !
چیکار کنم نیاد ؟

سلام
برین تو Run بنویسین msconfig تو تب Start up تیک مربوط به sshnas21.dll رو بردارین .
Apply و بعد Ok کنین و یه ریست .

saeed.skystar
18-02-2010, 16:15
سلام دوستان مي خواستم بدونم رو كامپيوتر من ويندوز 7 وصل ميشه ؟:11:

CPU 2.4 CELERON
مادربرد asus
RAM 256
هارد 40 MAXTOR
كارت گرافيك 64 GEFORCE

feriw_rooney
18-02-2010, 18:48
سلام بر شما
من مادربرداز سریه pci express هستش و مدلش ga-81915p-duopro هست
پک نرم افزاریشم رو سون نصب نمیشه
لطفا میشه پک جدیدشو که تو سون نصب شه رو برام آپلود کنید با تشکر

feriw_rooney
18-02-2010, 19:01
کسی برای مادربرد من (ga-81915p-duo(pro) یه setup برای وین 7 سراغ داره ؟

mdmehry
18-02-2010, 19:22

CPU 2.4 CELERON
مادربرد asus
RAM 256
هارد 40 MAXTOR
كارت گرافيك 64 GEFORCE
اگه بتونی رمتو بیشتر کنی نصب میشه.باید حداقل رمت 1 گیگ باشه تا ویندوز روون اجرا بشه

Milad4171
18-02-2010, 20:34
اگه بتونی رمتو بیشتر کنی نصب میشه.باید حداقل رمت 1 گیگ باشه تا ویندوز روون اجرا بشه

CPU 2.4 CELERON
مادربرد asus
RAM 256
هارد 40 MAXTOR
كارت گرافيك 64 GEFORCE

با تستی که من انجام دادم از ویندوزم ، سیستم بدون اجرای هیچ برنامه ای حدودا 460 تا رم اشغال میکنه! حالا با اجرای برنامه هایی مثل یاهو و آنتی ویروس و برنامه های جانبی کپچر و اینا حدودا بین 550 تا 650 میرسه!
کلا بگم که واسه اجرای 7 با رم 1گیگ نمیتونه بازی کنی. چون رم قابل استفاده حدودا 400 تا 500 تا هست!
البته بازم این تجربه منه!
دقیقا این موضوع واسه CPu هم هست!
درسته که وقتی داری چک میگری از سی پی یو 2 درصد تا 5 درصده ولی چون ویندوز 7 موتور گرافیکی داره واسه پردازشش از طریق سی پی یو هم زور زیادی میزنه ولی چون سلرون نسل سی پی یو های ضعیف تره به نظر من که خیلی خوب جواب نمیده!
اگه تو کار بازی و کارای گرافیکی نیستی نصب کن ، در غیر این صورت نه!
:46:

mh.attari
18-02-2010, 22:13
سلام
برین تو Run بنویسین msconfig تو تب Start up تیک مربوط به sshnas21.dll رو بردارین .
Apply و بعد Ok کنین و یه ریست .
ببخشید این ارور مربوط به چیه؟ تو بعضی گیم ها هم میاد وسط گیم مثلا

morteza.m2n
18-02-2010, 22:29
سلام دوستان من ویندوز 7 رو نصب کردم،(64 بیت)چند تا راهنمایی میخوام:

1_gta iv نصب نمیشه و این ارور رو میده:

2_چطوری زبان فارسی رو اضافه کنم؟

3_درایور مودم d-link-dsl 200 برای این ویندوز وجود نداره،نمیشه با این مودم به اینترنت وصل شد؟

ممنون از راهنمایی

ask_bl
18-02-2010, 22:36
ببخشید این ارور مربوط به چیه؟ تو بعضی گیم ها هم میاد وسط گیم مثلا
این ارور معمولا مربوط به درایور و یا نرم افزارهایی است که با ویندوز سون سازگاری ندارن .
------
اگر موقع لود شدن ویندوز نیاد یه مشکل دیگه ای باید باشه !

amir_rahmani
18-02-2010, 22:55
این ویندوز من وقتیکه 2 یا 3 تا برنامه را با هم باز می کنم دائم هنگ می کنه
علتش چیه؟

اینم اگه میشه جواب بدید:

نمی دونم چی شده این ویندوز 7 من تولبارش کلاسیک شده و هر کاری می کنم درست هم نمیشه
در ضمن الان بهترین کرک برای ویندوز آلتیمیت چی هست؟ میشه لینکشو بگذارید و اینکه من چه جوری می تونم ویندوزم را اصل کنم؟

با سپاس

Advanced Ali-001
18-02-2010, 23:02
[QUOTE=amir_rahmani;4688378]این ویندوز من وقتیکه 2 یا 3 تا برنامه را با هم باز می کنم دائم هنگ می کنه
علتش چیه؟

آقا سیستم منم خیلی قدرتمنده ولی هی درجه کار باCPU ازوقتی 7نصب کردم میزنه رو60تا حالا نمی زد کسی راه حل داره تو ویستا که عمرا بالای50درصد نمیزد:41::41:

aqronis
19-02-2010, 00:47
این ویندوز من وقتیکه 2 یا 3 تا برنامه را با هم باز می کنم دائم هنگ می کنه
علتش چیه؟

اینم اگه میشه جواب بدید:

با سپاس

درود اگه فقط تولبار کلاسیک شده ولی پنجره ها درستن باید ویروس باشه. اما اگه همه کلاسیک شدن باید theme رو عوض کنی که با کلیک راست رو دسکتاپ و گزینه personalize قابل دسترسیه.
اگه عوض میکنی و بازم غیر فعاله باید رو my computer کلیک راست و properties و بعد سمت چپ قسمت advanced system settings و بعد performance و بعد تیک adjust for best appearance رو بزن.
در مورد سوال اول شاید سیستمت ضیفه یا انتی ویروسی داری که با این ویندوز هماهنگ نیست یا زیاد زور میزنه.
اگه بازم نمیاد اونوقت service تم ویندوزت غیر فعال شده که از تو services.msc قابل دسترسی و فعال کردنه.

[QUOTE=amir_rahmani;4688378]این ویندوز من وقتیکه 2 یا 3 تا برنامه را با هم باز می کنم دائم هنگ می کنه
علتش چیه؟

آقا سیستم منم خیلی قدرتمنده ولی هی درجه کار باCPU ازوقتی 7نصب کردم میزنه رو60تا حالا نمی زد کسی راه حل داره تو ویستا که عمرا بالای50درصد نمیزد:41::41:

درود
شاید ویروس باشه یا همون آنتی ویروس نا متناسب. سیستمت چیه که اینقدر با قدرت میگی که قدرتمنده؟
از msconfig یه عکس اینجا بزار.
همینطور task manager که ببینیم چی زور سیستمت رو میگره.

2_چطوری زبان فارسی رو اضافه کنم؟

3_درایور مودم d-link-dsl 200 برای این ویندوز وجود نداره،نمیشه با این مودم به اینترنت وصل شد؟

ممنون از راهنمایی

درود
1- خوب ایکون مایکروسافت رو بزن ببین چی مینویسه. بعد اینجا نتیجه رو بگو. احتمالا از بازیه.
2-زبان فارسی تو کنترل پنل گزینه آبی رنگ Change Display Language رو بزن و بعد Change keyboard و بعد زبان Persian رو اضافه کن.
3. اگه برای ویستا 64بیت یا اکس پی 64 بیت درایور داره اونا رو نصب کن. باید به صورت دستی نصب کنی و ممکنه پیغامهای قرمز رنگ بده اما توجه نکن. این روشیه که خود مایکروسافت گفته.

s4lish
19-02-2010, 00:48
سلام... قسمت آپدیت ویدوز من کار نمی کنه و اخطار :
some setting are managed by your system administrator رو میده....در حالی که خودم ادمین هستم...

می شه بگید چطور فعال کنم؟؟

NELLY
19-02-2010, 02:08
یه سوال هم من داشتم:

موقع نصب ویندوز xp جدید یه گزینه به نام Quick Format وجود داشت و میشد اطلاعات درایو حاوی ویندوز رو پاک کرد (نه اینکه فرمت کنیم)
میخواسنم بدونم همچین کاری رو میشه موقع نصب مجدد ویندوز 7 هم انجام داد؟
قسمت فرمت وجود داره اما میخوام بدونم quick format است یا full format ؟؟
و اگه full format است چیکار باید کنیم تا موقع نصب دوباره ویندوز 7 هر دفعه مجبور به این فرمت کردن نشیم ؟؟
چون شنیدم فرمت کردن برای هارد ضرر داره.....

متشکرم

Davood_titan
19-02-2010, 09:32

ممنون از راهنمایی

روی آیکون Setup  راست کلیک کن بعد Properties   رو بزن  بعد   تو  تب  Compatibility  رو بزن  بعد  تیک Run.... بعد  ویندوز XP (servise Pak 3  انتخاب کن  ببین اجرا میشه 

اگه نشد  بگو تا اون یکی روش رو بگم 

s4lish
19-02-2010, 11:02
یه سوال هم من داشتم:

موقع نصب ویندوز xp جدید یه گزینه به نام Quick Format وجود داشت و میشد اطلاعات درایو حاوی ویندوز رو پاک کرد (نه اینکه فرمت کنیم)
میخواسنم بدونم همچین کاری رو میشه موقع نصب مجدد ویندوز 7 هم انجام داد؟
قسمت فرمت وجود داره اما میخوام بدونم quick format است یا full format ؟؟
و اگه full format است چیکار باید کنیم تا موقع نصب دوباره ویندوز 7 هر دفعه مجبور به این فرمت کردن نشیم ؟؟
چون شنیدم فرمت کردن برای هارد ضرر داره.....

متشکرم

خودت داری می گی quick format بعدش آخرش می گی نه اینکه فرمت کنیم :13:!!
quick format همون فرمت سریعه که در ویندوز 7 به صورت اتوماتیک quick format انجام میشه

NELLY
19-02-2010, 12:46
خودت داری می گی quick format بعدش آخرش می گی نه اینکه فرمت کنیم :13:!!
quick format همون فرمت سریعه که در ویندوز 7 به صورت اتوماتیک quick format انجام میشه

عزیزجان Quick Format همون Delete All است و آسیبی به هارد نمی رسونه
منظورم این بود که Full Format نشه
منظورم رو متوجه میشی؟ یادته XP چطوری بود و چندتا گزینه داشت؟