مشاهده نسخه کامل
: Windows Seven مباحث و مشکلات
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
[
19]
20
21
22
sitesazan2
03-04-2010, 21:11
سلام من تازه عضو سایت شده ام . سوال من در این مورد است که چرا 10 روز بعد از نصب ویندوز سون دیگر سیدی رام و دی وی دی رام من هیچ سی دی را نمی خونه؟؟؟؟؟ واقعا برام مشکل ساز شده . مثلا سی دی های شهروند الکترونیک رو باید هفته ای 3 بار کار کرد . اما من بیچاره که سی دی رام دی وی دی رام ام کار نمیکنه . یک بار ویندوز عوض کردم ده روز درست شد دوباره خراب شد . لازم به ذکر است که کامپیوترم را تازه 3 ماه عوض کردم کلا و اینو گرفتم . کمکم کنید . ممنون .
راهنمایی کنید لازم دارم:19:
سلام، منظورت رو واضح تر بگو.
اگه منظورت اینه که میخوای نذاری برنامه واسه خودش ، خودش رو آپدیت کنه، باید بری تو تنظیمات نرم افزار و غیر فعالش کنی. مسیر و گزینه ها در نرم افزار های مختلف فرق میکنه. معمولا باید تیکAuto update یا گزینه های مشابه رو برداری.
من طبق آموزش زبان رو فارسي كردم ولي فارسي نمي نويسه ...
left alt+shift
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من مشکل شما اینه که زبان رو فارسی نکردی. تنظیماتت رو این شکلی کن!
سلام، منظورت رو واضح تر بگو.
اگه منظورت اینه که میخوای نذاری برنامه واسه خودش ، خودش رو آپدیت کنه، باید بری تو تنظیمات نرم افزار و غیر فعالش کنی. مسیر و گزینه ها در نرم افزار های مختلف فرق میکنه. معمولا باید تیکAuto update یا گزینه های مشابه رو برداری.
واضح ترش میشه ایم:
میخوام کاری کنم که برنامه خود به خود لایسنس کدش رو تو اینترنت چک نکنه:31:
night lord
03-04-2010, 23:31
کدوم پوشه ها؟ مهمه!
مثلا تو Libraries تو منوی New فقط گزینه Library داری. چون اصلا قرار نیست اونجا فایل یا پوشه ای قرار داشته باشه و شما هر فایل یا پوشه ای رو باید تو یکی از Library ها ایجاد کنی.
مشکل شما هم احتمالا مشابه همین مثاله. با این حال محل مورد نظرت رو بگو تا ببینیم واقعا مشکل هست یا نه.
---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------
ضمنا اون آرم هم یعنی اینکه برای ایجاد پوشه در اون مکان نیاز به اجازه administrator (مدیر کامپیوتر) داره. خود همین ثابت میکنه که شما در یه پوشه سیستمی یا جای خاصی که محدودیت داره می خوای فایل ایجاد کنی!
نه دوست عزیز مثلا توی دراو E یه پوشه دارم که فایلایی که دانلود میکنم میریزم توش اون فولدر به شکل عکسی که گزاشتم هست.
و آرم قفل هم تو پوشه های فایلای سیستمی نیست تو درایوای d یا e توی پوشه های مختلف که هیچ ریطی به فایلای سیستمی نداره میاد از کجا میشه اینارو برداشت.
واضح ترش میشه ایم:
میخوام کاری کنم که برنامه خود به خود لایسنس کدش رو تو اینترنت چک نکنه:31:
اگه با auto Update حل نشد، فکر کنم بشه با فایروال جلوش رو گرفت!
اگه با auto Update حل نشد، فکر کنم بشه با فایروال جلوش رو گرفت!
اگه میشه بیشتر توضیح بده
نه دوست عزیز مثلا توی دراو E یه پوشه دارم که فایلایی که دانلود میکنم میریزم توش اون فولدر به شکل عکسی که گزاشتم هست.
و آرم قفل هم تو پوشه های فایلای سیستمی نیست تو درایوای d یا e توی پوشه های مختلف که هیچ ریطی به فایلای سیستمی نداره میاد از کجا میشه اینارو برداشت.
والله چی بگم؟ اون آرم تا جایی که من میدونم همون معنی رو میده که عرض کردم! (نیاز به اجازه administrator داره) به هر حال من فکر میکنم پوشه ات یه محدودیتی داره که اون آیکون رو داره و هرچی هم هست زیر سرهمون محدودیته است!
برای مثال شما برو تو این پوشه ها راست کلیک کن و دستور New رو بده ببین دقیقا همون جوریه!
C:\Windows
C:\Users
C:\Program Files
C:\Program Files (x86)
و .....
---------- Post added at 01:10 AM ---------- Previous post was at 01:07 AM ----------
اگه میشه بیشتر توضیح بده
تو فایروال آنتی ویروست اجازه دسترسی به اینترنت به اون نرم افزار نده! تا به حال نیاز نداشتم و امتحان نکردم ولی شنیدم میشه!
hosein-a7
04-04-2010, 08:23
سلام
من وقتی می خوام cs4 نصبکنم تو ویندوز سون نتونستم این کارو انجام بدم مشکل از کجاست
فوری و حیاتیه سوالم
lonelinesspains
04-04-2010, 08:25
سلام، دوستان ویندوز 7 رو میشه به صورت آفلاین آپدیت کرد؟ یعنی مثلا فایل های آپدیت رو جداگانه دانلود و به ویندوز اضافه کرد؟ راهنمایی کنید لطفا.
Dr Hannibal
04-04-2010, 08:54
سلام، دوستان ویندوز 7 رو میشه به صورت آفلاین آپدیت کرد؟ یعنی مثلا فایل های آپدیت رو جداگانه دانلود و به ویندوز اضافه کرد؟ راهنمایی کنید لطفا.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
lonelinesspains
04-04-2010, 09:17
ممنون دوست عزیز اما این جا مشخص نشده که مثلا بیلد 7600 است یا چند و کدام نسخه مثلا آلتیمیت یا ... ؟ این ها تفاوتی نمی کنه؟
Dr Hannibal
04-04-2010, 09:25
ممنون دوست عزیز اما این جا مشخص نشده که مثلا بیلد 7600 است یا چند و کدام نسخه مثلا آلتیمیت یا ... ؟ این ها تفاوتی نمی کنه؟
دانلود مجموعه تمامی فایلهای آپدیت ویندوز 7 بعد از ارائه نسخه نهایی تا انتهای ماه فوریه
اگه نسخه التیمات دارید و 32 بیتیه به کارتون میاد. بیلد 7600 هم جواب میده.
maysamsami
04-04-2010, 13:43
با سلام
من .net framework واسه ویندوز 7م میخوام
میخوام 3dmax نصب کنم،همش ارور میده!
maysamsami
04-04-2010, 13:46
من .net frame work میخواستم واسه ویندوز 7
ممنون میشم سریع السیر بهم بدین عزیزان
maysamsami
04-04-2010, 14:54
ویندوزم 64 بیتی هستش.
هدستم با ویندوزد مشکل داره صداش خیلی ضعیفه
درایور کارت صدا رو هم نصبیدم ولی نمی دونم چرا هر کاری می کنمدرست نمیشه
دوستان کسی نیست که یه کمکی به ما بکنه ؟ :((
من .net frame work میخواستم واسه ویندوز 7
ممنون میشم سریع السیر بهم بدین عزیزان
سلام
درخواست نرم افزار
Microsoft .NET Framework / تمام ورژنها در این تاپیک
موفق باشید :40:
p000y000
04-04-2010, 20:32
دوست من مشکل شما اینه که زبان رو فارسی نکردی. تنظیماتت رو این شکلی کن!
ممنون
ok شد
p000y000
04-04-2010, 20:33
آقا باز نشد
چيكار كنم
nero رو 100 بار پاك كردم باز نصب كردم باز نشد
:41:
ويندوز من starter هست
چطوري مي تونم به 7 تبديلش كنم؟
آقا plz
بهم كمك كنيد
Mohammad King
05-04-2010, 11:00
آقا باز نشد
چيكار كنم
nero رو 100 بار پاك كردم باز نصب كردم باز نشد
:41:
ويندوز من starter هست
چطوري مي تونم به 7 تبديلش كنم؟
سلام
مشکل از نسخه نرو شما هست.
آخرین ورژن نرو را نصب کنید....
alireza_farshid
05-04-2010, 11:19
دوست عزیز به جای نرو که خیلی سنگین هم هست بهتر نیست از اشامپو برنینگ استفاده کنین؟؟ سبک و دارای خیلی از قابلیت های رایت نرو . من از موقعی که اینو دیدم دیگه 2 سالی میسه که نرو نصب نمیکنم و همه کار هامم انجام میده .
با سلام
با سلام
سيستم من چند روز پيش به هم ريخت يعني چون چند سيستم عامل با هم روش داشتم ( xp . win7.ubuntu ) از برنامه بوت گراب به بعد هيچ چيز بالا نميومد كه مجبور شدم يه ويندوز 7 ديگه نصب كنم . اما در هنگام نصب فكر كنم درايو رو فرمت نكردم بعد از نصب متوجه شدم كه ويندوز 7 قبلي هنوز درسته و توي منو براي انتخاب وجود داره . وحالا مشكلي كه هست اينه كه هر دو ويندوز در يك درايو هستن و همچنين من درايو d رو نمي تونم فرمت كنم .
در دستور %windir% هر دو ويندوز در درايو c هستن
~AhoorA~
05-04-2010, 12:48
يه مشكل كوچولو داره Esterio Mix كه هرچي گشتم پيدا نكردم
Glad Boy
05-04-2010, 12:51
سلام دوستان
من دیشب واسه ویندوز سونم یه سری از آپدیت هاش رو دانلود کردم و بعد هم نصب کردم . دیشب مشکلی نبود ولی امروز صبح دیگه نتونستم به اینترنت وصل شم . وقتی مودم رو روشن می کنم (ADSL) اون آیکون پایین کنار ساعت بعد از چند ثانیه علامت مثلث زرد روش ظاهر میشه و وقتی هم به اینترنت کانکت می کنم توی هیچ سایتی نمی تونم برم و هیچ دانلودی نمی تونم بکنم . قبل از اینکه آپدیت ها رو نصب کنم همچین مشکلی نداشتم !
دوستان لطفا راهنمایی کنن . الان هم از دانشگاه دارم این پست رو میدم .
I arrived !
05-04-2010, 14:30
یه جند وقته وین 7 مشکل بالا نیاد،کند شده نمی دونم از آنتی ویروسه یا کرکش؟قبلا nod داشتم الان kasper زدم
DariushGreat
05-04-2010, 16:12
سلام دوستان
من دیشب واسه ویندوز سونم یه سری از آپدیت هاش رو دانلود کردم و بعد هم نصب کردم . دیشب مشکلی نبود ولی امروز صبح دیگه نتونستم به اینترنت وصل شم . وقتی مودم رو روشن می کنم (ADSL) اون آیکون پایین کنار ساعت بعد از چند ثانیه علامت مثلث زرد روش ظاهر میشه و وقتی هم به اینترنت کانکت می کنم توی هیچ سایتی نمی تونم برم و هیچ دانلودی نمی تونم بکنم . قبل از اینکه آپدیت ها رو نصب کنم همچین مشکلی نداشتم !
دوستان لطفا راهنمایی کنن . الان هم از دانشگاه دارم این پست رو میدم .
روی همون نمایه که مثلث زرد داره کلیک کن. شما روی Open Network and Sharing Center کلیک کن؛ سپس در پنجره باز شده روی Troubleshoot Problems کلیک کن. سپس Internet Connections رو گزینش کن. اکنون ویندوز به طور خودکار مشکلتون رو برطرف می کنه. :دی
davood.2008
05-04-2010, 17:12
سلام دوستان روز بخیر
تو انجمن سخت افزار گذاشتم کسی جواب نداد گفتم اینجا هم بگم :31:
من یه مشکل عجیب با پرینترم تو ویندوز 7 دارم
امروز که می خواستم پرینت بگیرم دستور پرینت دادم ولی اجرا نشد در واقع رفت کنار ساعت
وقتی روش کلیک کردم گزینه connect خاموش بود در صورتی که کابل به درستی وصل بود ، اخرین نسخه درایور هم نصب کرده بودم و تمام اپدیت هایی که برنامه تشخیص داده بود هم نصب کردم اما مشکل بر طرف نشد
البته روز اول نصب ویندوز این طور نبود و خیلی عادی پرینت می داد و لی الان این طور شده
کاتریج هام هم جوهر دارن
مدل پرینتر : Hp photosmart 4283
لطفا اگه کسی میدونه علت چیه و چی جور می شه برطرف کرد راهنمایی کنه
maysamsami
05-04-2010, 19:13
آقا نمیتونم 3dmax 2010 رو نصب کنم،همش موقع setup intilaizing یه پیغام میده که نمیتونه یه فایل رو کپی کنه توی temp
faild to copy
......
هرکاریم میکنم کپی نمیشه
ملزوماتشم vc++ ، java runtime رو ریختم
اما .net framework واسه ویندوز 7 پیدا نمیکنم،بخاطر اون نیست؟؟
اگه هست،میشه لینک دانلودشُ بدین؟؟چون توو گوگل هرچی سرچ میکنم و می نصبم بازم نصب نمیشه!
اصلا کلا ملزوماتش چیه؟؟
کلا یه کمکی کنین من بتونم نصب کنم،چون نیاز مبرم دارم!
ممنون از لطفتون
extreme2006gh
05-04-2010, 19:38
من الان ویندوزم genuine شده است . چی کار کنم !؟ از وقتی genuine شده سرعتم اومده پائین .
---------- Post added at 11:09 AM ---------- Previous post was at 11:09 AM ----------
دوست عزیز به طور دیفالت فعال هست .
میشه بگید که گزینه Hibernate رو کجا باید پیدا کنم ؟
من وارد منوی Shut down که میشم فقط یه گزینه Sleep دارم که همون Stand by هست ولی اثری از Hibernate نیست ؟
کمک :19::19:
با سلام
با سلام
سيستم من چند روز پيش به هم ريخت يعني چون چند سيستم عامل با هم روش داشتم ( xp . win7.ubuntu ) از برنامه بوت گراب به بعد هيچ چيز بالا نميومد كه مجبور شدم يه ويندوز 7 ديگه نصب كنم . اما در هنگام نصب فكر كنم درايو رو فرمت نكردم بعد از نصب متوجه شدم كه ويندوز 7 قبلي هنوز درسته و توي منو براي انتخاب وجود داره . وحالا مشكلي كه هست اينه كه هر دو ويندوز در يك درايو هستن و همچنين من درايو d رو نمي تونم فرمت كنم .
در دستور %windir% هر دو ويندوز در درايو c هستن
سلام
مگه نمیگی هر دو تو یه درایوه؟ مشکلی نیست که! سیستمت رو با دی وی دی ویندوز بوت کن. توی مراحل نصب از طریق خود اینستالر درایو c رو فرمت کن. هردو پاک میشه! بعد هم ویندوزت رو نصب کن.
موفق باشی:11:
Gamemaster
05-04-2010, 20:41
وقتي دستگاه مبره تو حالت اسليپ بعد ار اينكه دوياره راش بندازم دستگاه هنگ ميكنه چرا؟
سلام
مگه نمیگی هر دو تو یه درایوه؟ مشکلی نیست که! سیستمت رو با دی وی دی ویندوز بوت کن. توی مراحل نصب از طریق خود اینستالر درایو c رو فرمت کن. هردو پاک میشه! بعد هم ویندوزت رو نصب کن.
موفق باشی:11:
با سلام و تشکر
من نمی خوام ویندوزی رو که الان دارم باهاش کار می کنم رو از دست بدم . دفعه قبلی هم که اقدام به نصب مجدد کردم مجبور بودم چون اصلا سیستم عامل یالا نمی اومد . و دومین مشکل اینه که درایو d که اصلا الان روش ویندوز نصب نیست هم فرمت نمیشه . یادم هست در زمان نصب پیغامی به صورت old windows نیز می داد
با تشکر
من وارد منوی Shut down که میشم فقط یه گزینه Sleep دارم که همون Stand by هست ولی اثری از Hibernate نیست ؟
سلام دوستان
سوال من اینه که چرا هنگام نسب ویندوز 7 سیستم ها با هم تفاوت دارن.
سیستم من با CPU8200 و RAM 2g مادربرد گیگا DS3L نسبت به سیستمی بسیار پاینتر ، بیشتر وقت میبره
تو یه صفحه آبی رنگ WIN7 حدود 10دقیقه ای میمونه اما در سیستم ضعیف تر بلافاصله کادر بعدی نمایان میشه؟
چرا تو نسب 7 ایتقدر طول میکشه تو سیستم من
CPU 8200 2 QOUA
RAM 2 g
mainbord giga DS3L
VGA 1g جیفرس
اما سیستی بسیار پاینتر از این بسیار سریع تر نصب میشه؟
تو سیسم من 10 -15 min تو یه صفحه آبی رنگ تو نصب طول میکشه.
چرا ویندوز7 در سیستم من نسبت به بعضی سیستم ها اینقدر نصبش طول میکشه
CPU 8200 2 QOUA
RAM 2 g
mainbord giga DS3L
VGA 1g جیفرس
سلام دوستان
من دیروز وقتی قسمت turn automatic updating on or off می خواستم off کنم یه گزینه ای بود فکر کنم با این متن که از خدمات و آپدیت های مایکروسافت استفاده بشه.من این گزینه رو خاموش کردم.
یه پیغامی داد که این خدمات رو نمی خواین و ... منم گفتم نه.
بهد که ok رو زدم و برگشتم همون جا دیگه این جور گزینه ای نبود و چند تا گزینه ی دیگه هم رفت.
می خواستم بپرسم میشه default کرد و این گزینه ها رو برگردوند؟؟؟؟
Mohammad King
06-04-2010, 10:41
CPU 8200 2 QOUA
RAM 2 g
mainbord giga DS3L
VGA 1g جیفرس
سلام برمیگره به هارد یا دی وی دی رام شما.
سلام دوستان
من دیروز وقتی قسمت turn automatic updating on or off می خواستم off کنم یه گزینه ای بود فکر کنم با این متن که از خدمات و آپدیت های مایکروسافت استفاده بشه.من این گزینه رو خاموش کردم.
یه پیغامی داد که این خدمات رو نمی خواین و ... منم گفتم نه.
بهد که ok رو زدم و برگشتم همون جا دیگه این جور گزینه ای نبود و چند تا گزینه ی دیگه هم رفت.
می خواستم بپرسم میشه default کرد و این گزینه ها رو برگردوند؟؟؟؟
سلام
مورد مهمی نیست.
هم بهتر که از بین رفته:46:
سلام دوستان
سیستم من با CPU8200 و RAM 2g مادربرد گیگا DS3L نسبت به سیستمی بسیار پاینتر ، بیشتر وقت میبره
تو یه صفحه آبی رنگ WIN7 حدود 10دقیقه ای میمونه اما در سیستم ضعیف تر بلافاصله کادر بعدی نمایان میشه؟
سلام دوست عزیز
بنده هم نظرم این است که از دی وی دی رام شماست.
ضمنا کمی صبور باشید تا پاسخ بگیرید. سه پست با فاصله 1 ساعت از هم کمی زیاد است.
Gamemaster
06-04-2010, 12:59
وقتي دستگاه مبره تو حالت اسليپ بعد ار اينكه دوياره راش بندازم دستگاه هنگ ميكنه چرا؟
esfhamed
06-04-2010, 13:02
ببخشید من وقتی ویندوز 7 را نصب می کنم نمی توانم کارت صدام را نصب کنم یعنی
درایور در خود سیدی مادر بورد نصب نمی شود
در خود سایت اصلی مادر بورد هم درایور برای 7 نیست
از درایور های دیگر در سی دی های دیگر هم استفاده می کنم ولی جواب نمی دهد
خواهشن من را راهنمایی کنید
مدل مادر بورد من هم اینه
asus p4v800d-x
:41::19:
سلام
از نرم افزار driver genius یا driver pack استفاده کنید تا اتوماتیک برای شما از اینترنت دانلد کنه
Mohammad King
06-04-2010, 13:10
مدل مادر بورد من هم اینه
asus p4v800d-x
سلام
توی اینترنت سرچ کنید درایور مخصوص 7 را دانلود کنید
معمولا سون همه رو میسناسی و اغلب نیاز به درایور نیست! مگه مینتون مال چه سالی هست؟
سلام
مورد مهمی نیست.
هم بهتر که از بین رفته:46:
بله مورد مهمی نیستفقط می خواستم برشون گردونم.راهی هست؟؟؟
Mohammad King
06-04-2010, 13:27
بله مورد مهمی نیستفقط می خواستم برشون گردونم.راهی هست؟؟؟
نخیر راهی نیست.
شاید باآپدیت ویندوز 2باره بیاد
DariushGreat
06-04-2010, 14:20
آقا نمیتونم 3dmax 2010 رو نصب کنم،همش موقع setup intilaizing یه پیغام میده که نمیتونه یه فایل رو کپی کنه توی temp
faild to copy
......
هرکاریم میکنم کپی نمیشه
ملزوماتشم vc++ ، java runtime رو ریختم
اما .net framework واسه ویندوز 7 پیدا نمیکنم،بخاطر اون نیست؟؟
اگه هست،میشه لینک دانلودشُ بدین؟؟چون توو گوگل هرچی سرچ میکنم و می نصبم بازم نصب نمیشه!
اصلا کلا ملزوماتش چیه؟؟
کلا یه کمکی کنین من بتونم نصب کنم،چون نیاز مبرم دارم!
ممنون از لطفتون
سلام
به تالارهای پی30ورلد خوش اومدی. :46: انشالله مدیر شدنت رو ببینم :10:
فکر نکنم ویندوز 7 مشکلی با نت فرمورک یا وی سی ++ داشته باشه. Compability نصب رو چک کردی؟
از دو حالت خارج نیست.
1. مشکل سخت افزاری ( به ویژه کارت گرافیک )
2. مشکل نرم افزاری ( به خاطر کرک ویندوز )
سلام دوستان
CPU 8200 2 QOUA
RAM 2 g
mainbord giga DS3L
VGA 1g جیفرس
چرا ویندوز7 در سیستم من نسبت به بعضی سیستم ها اینقدر نصبش طول میکشه
CPU 8200 2 QOUA
RAM 2 g
mainbord giga DS3L
VGA 1g جیفرس
به تالارهای پی30ورلد خوش اومدی :46: انشالله مدیر شدنت رو ببینم :10:
گر صبر کنی ز قوره حلوا سازی دادا... :دی 3 تا پست پشت سر هم؟! :blink:
همونگونه که دوستان گفتن هارد و درایو نوریتون احتمالا کم سرعتن. البته نظر من اینه که افزون بر این ها دلیل تندتر بارگزاری در سیستم های ضعیف تر اینه که در هنگام نصب ویندوز سخت افزار رو چک می کنه و اگه ببینه ضعیفه، یه سری کامپوننت ها رو غیر فعال می کنه و از نصبش صرف نظر می کنه که باعث می شه تندتر پنجره عوض کنه و بره توی محیط نصب اصلی...
مدل مادر بورد من هم اینه
asus p4v800d-x
عدم سازگاری درایور کارت صدا با ویندوز. بگرد یکی برای ویندوز 7 گیر بیار
دستتون رو می بوسم
شاد و پیروز باشین :10:
Gamemaster
06-04-2010, 14:25
نمشه دقيق فهميد از كدوم؟
با بعضی از نرافزار ها میشه سخت افزار ها رو تست کرد. البته من خیلی ازشون اشتفاده نکردم پس نرم افزار بهت معرفی نمی کنم، این بمونه با دوستان.
ولی همینجوری و تقریبی بگم اگه از درایو نوریت باشه مشخصه، تو لود سی ها و رایت و کپی و ... اذیت میکنه ولی اگه از هارد باشه برعکسه. البته اگه میخوای تست کنی روش اول رو امتحان کن
ولا من نمیدونم از چی؟
DVD liton هس قاب مشکی هس
hard drivamam 500سامسونگ و یه 40 قدیمیا وصله.
ولی ویندوز رو 500 نصی هی
حیف این سیستم و CPU 8200 2 QUAD نیس که اینجوری کندهههههههههههههههههههههه ؟
Mohammad King
06-04-2010, 22:07
ولا من نمیدونم از چی؟
DVD liton هس قاب مشکی هس
ولی ویندوز رو 500 نصی هی
ببینم هاردت ساتا هست؟؟؟
extreme2006gh
06-04-2010, 23:13
کسی نمیتونه راهنمایی کنه ؟
Hibernate رو چطوری باید تو 7 فعال کنم ؟
؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید
---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:10 AM ----------
---------- Post added at 12:13 AM ---------- Previous post was at 12:12 AM ----------
من ویندوز 7 رو به تازگی نصب کردم ولی اصلا از سرعتش نسبت به XP راضی نیستم . خیلی کند عمل میکنه
در حالی که من برعکس شنیده بودم سرعت 7 از Xp خیلی بهتر هست
به نظر اساتید مشکل از چی میتونه باشه ؟
احتمال داره از سخت افزارها باشه ؟
وسط کار ویندوز دیدم فونت بعضی نرم افزارها bold شده.مثل idm نوشته های سایت ها و....ولی توی خود ویندوز مثلا mycoputer همه چی درسته.چطور دوباره مثل اولش کنم؟
ببینم هاردت ساتا هست؟؟؟
فکر میکنم ساتا باشه
اگه ممکنه یه توضیحی در مورد ساتا و مستر بدید.
چه تفاوتی دارهههههههههههه؟
کسی نمیتونه راهنمایی کنه ؟
Hibernate رو چطوری باید تو 7 فعال کنم ؟
؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید
اول از این طریق Hibernate رو فعال کنین :
از All Programs برین به Accessories و از اون جا روی Command Prompt کلیک راست کنین و Run as administrator رو انتخاب کنین .
حالا دستور زیر رو توی Command Prompt بنویسین :
powercfg -h on
و اینتر رو بزنین .
حالا برای اضافه کردن دکمه Hibernate به منوی Shut Down مراحل زیر رو برین :
از توی Run بنویسین regedit و اینتر کنین .
به مسیر زیر برین :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Wi ndows\System
و از این طریق :
Edit > New > Key
کلیدی به اسم Shutdown بسازین .
حالا از این طریق :
Edit > New > DWORD value
با این اسم هم بسازین :
ShowHibernateButton
و Value رو از 0 به 1 تغییر بدین
OK کنین و Restart .
mojtaba57
07-04-2010, 13:02
دوستان عزیز
من هر کاری می کنم هیچ فلش پلیری رو سونم که 64 بیتی و اکتیو شده هم هست کار نمی کنه . لطفا کمکم کنید . اشکال از کجاست
Mohammad King
07-04-2010, 13:39
فکر میکنم ساتا باشه
اگه ممکنه یه توضیحی در مورد ساتا و مستر بدید.
چه تفاوتی دارهههههههههههه؟
سلام
کابل ساتا کوچیک هست ولی از ATA بزرگ هست
Mohammad King
07-04-2010, 13:45
دوستان عزیز
من هر کاری می کنم هیچ فلش پلیری رو سونم که 64 بیتی و اکتیو شده هم هست کار نمی کنه . لطفا کمکم کنید . اشکال از کجاست
دوست عزیز ویندوز usb شما رو نمیشناسه , به احتمال زیاد باید از سیدی مین بورد پورت usb نصب بشه .
انشاالله مشکلتون حل بشه .
دوستان عزیز
دوست عزیز ویندوز usb شما رو نمیشناسه , به احتمال زیاد باید از سیدی مین بورد پورت usb نصب بشه .
انشاالله مشکلتون حل بشه .
اگر اشتباه نکنم منظورشون فایل فلش باشه نه فلش دیسک
از چه نرم افزار هایی استفاده کردید؟
پیشنهاد میکنم از خود سایت Adobe دانلود کنید
سلام
کابل ساتا کوچیک هست ولی از ATA بزرگ هست
آره ساتا هسسسسس.
500 ساتا و40 قدیمیاس
دوستان عزیز
نمیدونم شاید مشکل شما این باشه.مرورگر شما اگر ie هست یک فلش پلیری باید داشته باشید و اگر opera یا firefox هست یه چیزه دیگه.البته اگر از خود سایت adobe بگیرید اتوماتیک میشناسه از کدوم مرورگر استفاده میکنید.اگر از جای دیگه ای میگیرید باید توجه داشته باشید نسخه مال چه مرورگریه
ویندوزم آپدیت نمیشه این ارور رو میده
80072ee2
با اینکه لایسنس اوریجینال خریدم و تازه هم ویندوزمو عوض کردم
یه مشکل تازه؟
برنامه cmd یا همون command prompt رو که باز میکنم سیستمم ری استارت میشه؟
یعنی چهههههههه؟
مشکل چیه؟
تازگی یکی از درایو هام RAW شده کلی هم اطلاعات توش دارم راهی هست که برش گردونم NTFS بدون فرمت کردن؟خیلی مهمه برام
ویندوزم آپدیت نمیشه این ارور رو میده
80072ee2
با اینکه لایسنس اوریجینال خریدم و تازه هم ویندوزمو عوض کردم
دو احتمال داره :
1 - سرور شلوغه که اگر مجددا بعد از 15 دقیقه امتحان کنین باید درست بشه .
2 - اگر درست نشد باید آدرس های جدیدی رو توی Firewall تون برای آپدیت مشخص کنین :
منبع :
دو احتمال داره :
1 - سرور شلوغه که اگر مجددا بعد از 15 دقیقه امتحان کنین باید درست بشه .
2 - اگر درست نشد باید آدرس های جدیدی رو توی Firewall تون برای آپدیت مشخص کنین :
منبع :
چه جوری اینکارو بکنم؟
چه جوری اینکارو بکنم؟
از کنترل پنل به Windows Firewall برین ،از اونجا تو تب Exceptions یه لیست هست به اسم Programes and Services ببینین توی این لیست گزینه ای در رابطه با آپدیت هست !
اگر باشه با Edit میتونین تغییر بدین .
matarsaak
07-04-2010, 23:31
چطوری میتونم برنامه های رو از استارت آپ ویندوز خارج کنم
توی ایکس پی از دستور MSCONFIG استفاده میکردیم اینجا چی؟
تو ویندوز 7 از این چیزا نیست.بعد درمورد آپدیت چیی نیست
---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------
برنامه advance unistaller رو نصب کن راحت
camel_60
08-04-2010, 00:09
با سلام خدمت شما
من جدیدا با مشکلی عجیب در شر کردن دو ویندوز از طریق مودم وایرلس مواجه شدم
من الان یه لپ تاپ با ویندوز ویستا و یک سیستم خانگی با ویندوز 7 دارم که از طریق مودم وایرلس با هم شر هستن
قبلا این مشکل نبود
اما از امروز با مشکلی مواجه شدم که به فایل ها یه طرفه دسترسی دارم در صورتی که قبلا دو طرفه این امکان فراهم بود ...
من در حال حاظر فقط از طریق سیستم خودم میتونم درایو لپ تاپم رو ببینم و فایل ها رو به هارد خودم انتقال بدم . اما با لپ تاپم نمیتونم چنین کاری کنم ...
همان طور که در شکل زیر میبیند از لپ تاپ درایو و پوشه های داخل آن را میبینم اما هنگامی که بر روی پوشه ها کلیک میکنم با اخطار زیر موجه میشم :
اینم تنظیمات لپ تاپ :
حالا واسه حل این مشکل چی باید کرد؟
یه مشکل تازه؟
برنامه cmd یا همون command prompt رو که باز میکنم سیستمم ری استارت میشه؟
یعنی چهههههههه؟
مشکل چیه؟
ولا من نمیدونم از چی؟
DVD liton هس قاب مشکی هس
ولی ویندوز رو 500 نصب هس
علت چیه؟
هم تو نصب ویندوز کنده و هم به نسبت تو بالا اومدن ویندوز؟
Glad Boy
08-04-2010, 10:23
سلام دوستان
من از وقتی ویندوز 7 نصب کردم . مشکلم با IDM شروع شده . من از ورژن 5.15 این نرم افزار استفاده می کنم . مشکلم اینه که بر عکس XP دیگه نمی تونه خودش به صورت اتومات سر ساعت معینی کانکت کنه ! حتما باید خودم دستی این کار رو بکنم ! البته می تونه خودش خاموش کنه و اینترنت رو قطع کنه !
دوستان میشه راهنمایی کنید . حتما یه راه حلی هست !
سلام دوستان
من از وقتی ویندوز 7 نصب کردم . مشکلم با IDM شروع شده . من از ورژن 5.15 این نرم افزار استفاده می کنم . مشکلم اینه که بر عکس XP دیگه نمی تونه خودش به صورت اتومات سر ساعت معینی کانکت کنه ! حتما باید خودم دستی این کار رو بکنم ! البته می تونه خودش خاموش کنه و اینترنت رو قطع کنه !
دوستان میشه راهنمایی کنید . حتما یه راه حلی هست !
من فکر نکنم اصلا همچین کاری بکنه
توی سون هم از همین دستور استفاده کن.
اگه run رو پیدا نمی کنی از یکی از این دو راه استفاده کن.
1. Start Menu => All Program => Accessories => Run
2. Win Key + R
بعد دستور msconfig رو تایپ کن و ...
دوستان دیروز من رفتم سیستم رو اپدیت کنم بخش اپدیت های غیر ضروری یک اپدیت برای کارکت گرافیگم بود که 133 مگ بود بعد اینکه نصب کرد
امتیاز گرافیگم 6 بود و بعد از نصب اون تست کردم 6.8 شده در ضمن یکسری تنظیمات پیشرفته هم تو برخی بازی های جدید دیده میشه
حالا من اگه بعدا خواستم ویندوز رو عوض کنم و دوباره نصب کنم چطور این اپدیت هارو ذخیره کنم یه جایی که دوباره دانلود نکنم ؟
ali_w810_es
08-04-2010, 11:36
بعد از نصب آپدیت دیگه ویندوزم بالا نمیاد
حتی safe mod هم بالا نمیاد
کارت گرافیک قاطی کرده
حتی اجازه نمی ده هیج نرم افزار bootable بالا بیاد
دوستان دیروز من رفتم سیستم رو اپدیت کنم بخش اپدیت های غیر ضروری یک اپدیت برای کارکت گرافیگم بود که 133 مگ بود بعد اینکه نصب کرد
امتیاز گرافیگم 6 بود و بعد از نصب اون تست کردم 6.8 شده در ضمن یکسری تنظیمات پیشرفته هم تو برخی بازی های جدید دیده میشه
حالا من اگه بعدا خواستم ویندوز رو عوض کنم و دوباره نصب کنم چطور این اپدیت هارو ذخیره کنم یه جایی که دوباره دانلود نکنم ؟
اون درایور کارت گرافیکت بوده
میتونی جدا از اینترنت دانلود کنی هرموقع بخوای نصب کنی
سلام دوستان میشه منو راهنمایی کنید برای سیستمی با مشخصات زیر ویندوز 32 بیتی بهتر جواب میده یا 64 بیتی
Ram 2 GB
Cpu AMD Atholon 64 X2 Dual core 5000 +
Hard 250 GB
Nvidia 8600 GT
سلام دوستان میشه منو راهنمایی کنید برای سیستمی با مشخصات زیر ویندوز 32 بیتی بهتر جواب میده یا 64 بیتی
Ram 2 GB
Hard 250 GB
Nvidia 8600 GT
ویندوز 32 بیتی واسه رم های بالای 4 گیگ مشکل سازه، اما شما هر دو رو میتونین استفاده کنید.
پیشنهاد من 64 بیته اما به این پست ها هم سر بزنید.
mojtaba57
08-04-2010, 12:38
Ram 2 GB
Hard 250 GB
Nvidia 8600 GT
دوست عزیز قبلا سیستم من خیلی شبیه شما بود. و من از هر دو استفاده می کردم که چندان مشکلی نداشت و از طرفی 64 بیت سون به نظر من که اهل بازی کردن هم هستم محشره و بعضی بازیها رو که تو xp بامشکل می اورد با 64 بیتی سون خوب و روون می اورد. :20:
چرا اینجا کسی جواب درست و حسابی به من نمیده؟
CPU : intel 2 Quad 8200
RAM 2 G.B دوئل چنل
hard 500 sata & 40 ATA
چرا سرعت سیستم من کم هس؟
کدوم و باید زیاد کنم؟
حتی تو بالا اومدن سیستمم به نسبت طول میکشه
من فکر میکردم با این سیستم میشه پرواز کرد.
اه
Mohammad King
08-04-2010, 16:33
RAM 2 G.B دوئل چنل
hard 500 sata & 40 ATA
چرا سرعت سیستم من کم هس؟
کدوم و باید زیاد کنم؟
اه
دوست من نمیدونم که سرعت شما چه قدر هست؟...
یه سی دی دیگه ویندوز 7 رو بیار نصب کن...
RAM 2 G.B دوئل چنل
hard 500 sata & 40 ATA
چرا سرعت سیستم من کم هس؟
کدوم و باید زیاد کنم؟
اه
به نسبت سی پی یوت رمت پایینه اما بازم به نظرم نباید مشکلی با 7 داشته باشی.یا ویندوزت ایراد داره یا سیستمت خوب اسمبل نشده
مادربوردم گیگا DS3l هس
من خودم نظرم رو مادربورد هس
یعنی چی با چی مچ نشده که میگی خوب اسمبل نشده؟
oghtapost
08-04-2010, 20:41
ارور
wer fault.exe
وقت نصب کردن بازیا....
مم
نون
.
mansourfcb
08-04-2010, 21:11
با سلام
من وب کم JVC pc820 دارم ولی روی ویندوز سون نصب نمیشه . چیکار باید بکنم ؟؟؟؟؟
ارور
wer fault.exe
وقت نصب کردن بازیا....
مم
نون
.
روی My Computer کلیک راست کن ،بعد Properties و بعدتب Advanced و اونجا Disable کنین .
با سلام
برو تو سایت jvc احتمالا درایورش رو گذاشتن، دانلود کن!
mansourfcb
08-04-2010, 21:43
برو تو سایت jvc احتمالا درایورش رو گذاشتن، دانلود کن!
مشکل اینجاست که نتونستم پیدا کن.
به نسبت سی پی یوت رمت پایینه اما بازم به نظرم نباید مشکلی با 7 داشته باشی.یا ویندوزت ایراد داره یا سیستمت خوب اسمبل نشده
مادربوردم گیگا DS3l هس
من خودم نظرم رو مادربورد هس
یعنی چی با چی مچ نشده که میگی خوب اسمبل نشده؟
alidata2010
08-04-2010, 22:40
دیگه ویندوز 7 برام جذابیتی نداره اگه روی لپتابم xp نصب میشد اونو نصب میکردم همه ی تم هاش شبیه همه. تم جدید براش نیومده که کمپلت ظاهرو عوض کنه
RAM 2 G.B دوئل چنل
hard 500 sata & 40 ATA
چرا سرعت سیستم من کم هس؟
کدوم و باید زیاد کنم؟
اه
دوست عزیز با یه تایمر زمان بالا اومدن سیستمت رو اندازه بگیر و اینجا بزار تا ببینیم چند ثانیه هست
شاید سیستمت اونقدر ها که فکر میکنی کند نباشه
در ضمن اون هارد 40 هم بدجوری باعث میشه فکر کنی که سرعتت پایینه چون هرگونه کپی کردن از این هارد یا کپی کردن به اون یا اجرای هر فایلی روی اون خیلی کند خواهد بود
Macdiano
09-04-2010, 11:41
سلام
خواهشا بگید چطوری فایلهای با پسوند mkv را با مدیا پلیر اجرا کنم.
اگر Code Pack میخواد لطفا معرفی کنید
در ضمن تو ویندوز xp با km player اجرا میشه مشکلی نداره , ولی میخوام با مدیا پلیر اجرا کنم
مرسی
Mohammad King
09-04-2010, 13:09
سلام
خواهشا بگید چطوری فایلهای با پسوند mkv را با مدیا پلیر اجرا کنم.
اگر Code Pack میخواد لطفا معرفی کنید
در ضمن تو ویندوز xp با km player اجرا میشه مشکلی نداره , ولی میخوام با مدیا پلیر اجرا کنم
مرسی
سلام
ببین میشه با مدیا پلیر 11 اجرا کنی؟!
ولی فکر نکنم بشه.
Macdiano
09-04-2010, 13:15
سلام
ببین میشه با مدیا پلیر 11 اجرا کنی؟!
ولی فکر نکنم بشه.
مدیا پلیر ویندوز 7 ورژن 12 هست
یعنی با 11 میشه
Mohammad King
09-04-2010, 13:23
مدیا پلیر ویندوز 7 ورژن 12 هست
یعنی با 11 میشه
نه فکر نمیکنم بشه.
باید با کدک یا km نگاه کنید
دوستان قضیه ی این WDDM 1.1 ? چیه؟ جلویه درایور کارت گرافیکم زده! خوبه؟ آخه درایور کارت خودم قدیمیه این WDDM جدیده ! مشکلی که نداره؟
در ضمن چجوری میتونم برایه تغییر زبان دکمه هایه Ctrl + Shift رو به Alt + Shift تبدیل کنم؟
Mohammad King
09-04-2010, 13:33
دوستان قضیه ی این WDDM 1.1 ? چیه؟ جلویه درایور کارت گرافیکم زده! خوبه؟ آخه درایور کارت خودم قدیمیه این WDDM جدیده ! مشکلی که نداره؟
در ضمن چجوری میتونم برایه تغییر زبان دکمه هایه Ctrl + Shift رو به Alt + Shift تبدیل کنم؟
سلام
در مورد سوال اول اینجا رو بخون:
برای تغییر هم از توی regional language میتونی این کارو بکنی.
الان 7 ندارم که بهت بگم کجاست؟
سلام دوستان من جدیدا ویندوز 7
64 بیتی ریختم
اما از وقتی که ریختم
بعضی وقت ها صفحه مانیتور به صورت یک صفحه هاشور داره میاد و موس و صفحه کلید
قفل می شن ؛ هنگ می کنن تا ریست نکنم هم درست نمی شه
به نظر شما مشکل از کجاست که این شکلی می شه من باید چی کار کنم درست بشه
رم هم 1 گیگ هست
اون درایور کارت گرافیکت بوده
میتونی جدا از اینترنت دانلود کنی هرموقع بخوای نصب کنی
میدونم و قبلا هم همین کارو کردم 64bit win 7 رو اول کار دانلود نصب کردم ولی حجم این با اون فرق داره
هدف من اینه که در هر صورت این فایل رو دیگه دانلود نکنم ...
I arrived !
09-04-2010, 16:02
من موقع نصب ، نمی تونم بشتر از 3 تا پارتیشن ایجاد کنم،علتش چی می تونه باشه اساتید؟
I arrived !
09-04-2010, 16:05
یه سوال دیگه
وقتی یه پنجره رو باز می کنم ، نمی تونم با آیکونی که روی منو بار ظاهر شده دوباره یه صفحه جدید باز کنم مگر با راست کلیک و ...؛ولی اتفاقی چند بار شده که دو تا صفحه رو با کلیک باز کردم، اما چطور؟
دوست عزیز با یه تایمر زمان بالا اومدن سیستمت رو اندازه بگیر و اینجا بزار تا ببینیم چند ثانیه هست
شاید سیستمت اونقدر ها که فکر میکنی کند نباشه
در ضمن اون هارد 40 هم بدجوری باعث میشه فکر کنی که سرعتت پایینه چون هرگونه کپی کردن از این هارد یا کپی کردن به اون یا اجرای هر فایلی روی اون خیلی کند خواهد بود
زمان روشن کردن بعد از Shut down یک دقیقه و یک ثانیه (1:1.5) طول کشید
زمان روشن کردن بعد از slep سی سه ثانیه (33.5) طول کشید
الیته گاهی این زمان کم و زیاد میشه
مخصوصا SLEp رکورد 2 دقیقه را تقریبا میزنه.
چرا؟
زمانش چطوره؟
سلام خدمت همه دوستان
من ویندوز 7 Ultimate نصب کردم و active هم کردم و تو قسمت Windows Activation هم نوشته Windows Is Activated اما باز هم پیغام :
This pre-release version of windows 7 Ultimate will expire in 0 hours
To keep using windows ,back up your files , and then install nay edition of Windows 7 Ultimate
رو میبینم و مدتی بعد از نمایش این پیغام ویندوز یکدفعه ریست میشه
دوستان لطفا راهنمایی کنید
مورد خیلی اورژانسیه
اپدیت های سون یا installer هاشون کجا ذخیره میشه که بعد عوض کردن ویندوز دوباره نصب کنیم ؟
mansourfcb
09-04-2010, 20:11
با سلام
کسی نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟ :41:
چرا؟
زمانش چطوره؟
Mohammad King
09-04-2010, 21:11
اپدیت های سون یا installer هاشون کجا ذخیره میشه که بعد عوض کردن ویندوز دوباره نصب کنیم ؟
شما برو به آدرس زیر :
X:\Windows\SoftwareDistribution
و پوشه ی Download رو بردار و یک جایی کپیش کن.
حالا وقتی که ویندوز رو عوض کردی.
به همین آدرسی که بالا گفتم برو و پوشه رو Paste کن.
گمون کنم از طریق Safe Mod انجام بدی بهتر هم باشه.
برای من جواب داد و الان ویندوزم آپدیت هایی که قبلا انجام داده بودم رو داره.
موفق باشی.
کسی سوال من رو بالا پرسیدم
جواب نمی ده
joe_satriani
09-04-2010, 22:17
کسی نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟ :41:
خوب وبكمتون درايور داره؟ نصب ميكنيش درايور رو؟! منظورت رو از اينكه نصب نميشه كامل بگو!!!!
يعني اصلا نميشناستش؟
---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------
سلام دوستان من جدیدا ویندوز 7
64 بیتی ریختم
اما از وقتی که ریختم
بعضی وقت ها صفحه مانیتور به صورت یک صفحه هاشور داره میاد و موس و صفحه کلید
قفل می شن ؛ هنگ می کنن تا ریست نکنم هم درست نمی شه
به نظر شما مشکل از کجاست که این شکلی می شه من باید چی کار کنم درست بشه
رم هم 1 گیگ هست
دوست عزيزم خوب مگه مجبوري كه 64 بيتي نصب كردي؟ :31:
ويندوز 64 بيتي رو زماني نصب كن كه بيشتر از 3.5 گيگ رم داري
احتمالا ويندوزش مشكل داشته، شما يه ويندوز 32 بيتي نصب كن
در ضمن رم 1 گيگ هم واسه ويندوز 7 خيلي كم هستاااااا
موفق باشيد.
---------- Post added at 11:17 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------
من موقع نصب ، نمی تونم بشتر از 3 تا پارتیشن ایجاد کنم،علتش چی می تونه باشه اساتید؟
يعني زماني كه توي نصب ويندوز هستين نميتونين بيشتر از 3 تا ايجاد كنيد؟ خوب ارور خاصي ميده؟
اگه واقعا نميشه، ويندوز رو نصب كنيد و از داخل ويندوز با نرم افزار partition magic اين كار رو انجام بده.
راحتتر و ايمن تر هم هست.
موفق باشيد.
joe_satriani
09-04-2010, 22:22
RAM 2 G.B دوئل چنل
hard 500 sata & 40 ATA
چرا سرعت سیستم من کم هس؟
کدوم و باید زیاد کنم؟
اه
حالا پرواز كه نه :31:، اما بايد سرعتت خوب باشه
ويندوزتون مطمئنيد كه از اين دستكاري شده ها نيست؟ مثلا شركتي چيزي اون رو نزده؟
ويندوز رو تازه نصب كردين؟
سيستمتون رو يا يه آنتي ويروس آپديت چك كنيد ببينيد ويروس لونه نكرده توش.
دماي سي پي يو و هارد رو كنترل كنيد.
موفق باشيد.
mehdi3370517
09-04-2010, 22:22
با سلام
چند روزی هستش که ایکون های لپ تاپ من تو 7 تغییر چهره داده و روی همشون یه برچسبی افتاده انگار که هیچ برنامه ای اونا رو نمی شناسه.مثل همون حالتی که باید یه برنامه رو open with بکنی.ولی با این وجود همشون کار می کنن.
اگه ممکنه منو راهنمایی کنین.
متشکر
joe_satriani
09-04-2010, 22:25
با سلام
چند روزی هستش که ایکون های لپ تاپ من تو 7 تغییر چهره داده و روی همشون یه برچسبی افتاده انگار که هیچ برنامه ای اونا رو نمی شناسه.مثل همون حالتی که باید یه برنامه رو open with بکنی.ولی با این وجود همشون کار می کنن.
اگه ممکنه منو راهنمایی کنین.
متشکر
همه ي آيكونها بلا استثنا اينطوري شدن؟
آيكونهاي دسكتاپ اينطورين فقط يا همه هر جا كه هستن؟
يه آنتي ويروس آپديت شده روي سيستم بنداز و يه چك بزن.
موفق باشيد.
سلام خدمت همه دوستان
من ویندوز 7 Ultimate نصب کردم و active هم کردم و تو قسمت Windows Activation هم نوشته Windows Is Activated اما باز هم پیغام :
This pre-release version of windows 7 Ultimate will expire in 0 hours
To keep using windows ,back up your files , and then install nay edition of Windows 7 Ultimate
رو میبینم و مدتی بعد از نمایش این پیغام ویندوز یکدفعه ریست میشه
دوستان لطفا راهنمایی کنید
مورد خیلی اورژانسیه
دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟ بابا مورد اورژانسیه مثلا:41:
I arrived !
10-04-2010, 00:05
---------- Post added at 11:17 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------
يعني زماني كه توي نصب ويندوز هستين نميتونين بيشتر از 3 تا ايجاد كنيد؟ خوب ارور خاصي ميده؟
اگه واقعا نميشه، ويندوز رو نصب كنيد و از داخل ويندوز با نرم افزار partition magic اين كار رو انجام بده.
راحتتر و ايمن تر هم هست.
موفق باشيد.[/QUOTE]
نه ارور خاصی نمیده.فقط هر قدر کلیک می کنم،انگار نه انگار.این نرم افزار رو هم نمیشناختم.:10: ممنون
I arrived !
10-04-2010, 00:14
راحتتر و ايمن تر هم هست.
موفق باشيد.[/QUOTE]
آره آره،موقع نصب.ارور خاصی هم نمیده.فقط هر قد کلیک می کنم ،انگار نع انگار.
اون برنامه رم نمی شناختم .ممنون:10:.امیدوارم بتونم دانلودش کنم.
چرا؟
زمانش چطوره؟
زمانش زیاد نیست و فکر نمیکنم مشکلی باشه
بهر حال شما برای اینکه خیالت راحت بشه حتما با یه انتی ویروس قوی و به روز ( مثل NOD32 ) سیستمت رو اسکن کن تا مطمن بشی که ویروس نداری
در ضمن دفرگ کردن هارد هم فراموش نشه
شما برو به آدرس زیر :
X:\Windows\SoftwareDistribution
و پوشه ی Download رو بردار و یک جایی کپیش کن.
حالا وقتی که ویندوز رو عوض کردی.
به همین آدرسی که بالا گفتم برو و پوشه رو Paste کن.
گمون کنم از طریق Safe Mod انجام بدی بهتر هم باشه.
برای من جواب داد و الان ویندوزم آپدیت هایی که قبلا انجام داده بودم رو داره.
موفق باشی.
یعنی بعد اینکه ویندوز عوض میکن و اینارو کپی میکنی خودش شروع به نصب اینا میکنه ؟ یا هیچ تغییری ایجاد نمیشه ؟:11:
در ضمن ممنون از راهنمایی
تشکرررررررررر
اما تو نصب هم با یه سیستم دیگه که چک کردم اون خیلی بهتر بود
سیستمی بسیار پایین تر از من
سی دیشون که یکی بود
دوستان گفتن شاید و شاید از dvd writer باشه.
DariushGreat
10-04-2010, 09:46
دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟ بابا مورد اورژانسیه مثلا:41:
سلام
به تالار پی30ورلد خوش اومدی :46: انشالله مدیر شدنت رو ببینم :10:
کرک ویندوزت لو رفته و ویندوز اکسپایر ( منقضی ) شده. تنها راهش نصب دوباره ویندوزه ( البته اونجوری که خودش نوشته! :دی اما فکر کنم با نصب یه کرک دیگه مشکل برطرف بشه. )
دستتو رو می بوسم
شاد باشین :دی
سلام داریوش جان
خوش باشی,البته من اصلا اهل پست و مقام نیستما:31:
ممنون از راهنماییت شما Active Code درست و حسابی تو دست و بالت هست؟
DariushGreat
10-04-2010, 12:57
سلام داریوش جان
خوش باشی,البته من اصلا اهل پست و مقام نیستما:31:
ممنون از راهنماییت شما Active Code درست و حسابی تو دست و بالت هست؟
:دی
من که اکتیویتور ندارم؛ اما این صفحه رو یه نگاهی بندازی بد نیست. :46:
دستتون رو می بوسم
camel_60
10-04-2010, 13:39
دوستان 1 سوال دارم می خواستم بدونم ویندوز 8 هم اومده کسی نصب هم کرده
Mohammad King
10-04-2010, 15:58
دوستان 1 سوال دارم می خواستم بدونم ویندوز 8 هم اومده کسی نصب هم کرده
چیزی از این ویندوز توی مایکرو سافت گفته نشده.
ولی ویندو 8 میاد یه 1 یا 2 سال دیگه
mehdi3370517
10-04-2010, 23:46
همه ي آيكونها بلا استثنا اينطوري شدن؟
آيكونهاي دسكتاپ اينطورين فقط يا همه هر جا كه هستن؟
يه آنتي ويروس آپديت شده روي سيستم بنداز و يه چك بزن.
موفق باشيد.
سلام
با nod32 و AVG چک کردم نتیجه ای نداشت.فقط ایکون Computer و Recycle Bin سالمه .فولدر ها مشکلی ندارن فقط برنامه های اجرایی.
مرسی
mansourfcb
11-04-2010, 00:02
خوب وبكمتون درايور داره؟ نصب ميكنيش درايور رو؟! منظورت رو از اينكه نصب نميشه كامل بگو!!!!
يعني اصلا نميشناستش؟
---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------
وقتی CD وبکم رو نصب میکنم نصب میشه و کامپیوتر هم ریستارت میشه منتهی سیستم که بالا میاد هیچ درایوی وجود نداره و وبکم هم که وصلش میکنم نمیشناستش.
من یه جایی خوندم که بعضی وسایل جانبی برای نصبشون روی ویندوز سون درایور مخصوص می خواد منتهی من برای وبکمم نتونستم چیزی پیدا کنم . ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکم کنه.(jvc pc820)
تشکرررررررررر
اما تو نصب هم با یه سیستم دیگه که چک کردم اون خیلی بهتر بود
سیستمی بسیار پایین تر از من
سی دیشون که یکی بود
دوستان گفتن شاید و شاید از dvd writer باشه.
اگه منظورت نصب ویندوزه که طول میکشه , درسته یکی از دلایلش از dvd رایتره که کلا سرعت read شون کمه . من هم این مشکل رو دارم
Linux Learner
11-04-2010, 12:05
سلام :دی
گرافیکت سالمه؟
رو سیستم xp نصب بوده و گرافیک هم خیلی خوب کار میکرده. مجبورا دوباره xp نصب کردم. اگه امکان نصب سون نباشه سیستم عامل دیگه رو باید انتخاب کنم!
DariushGreat
11-04-2010, 12:16
رو سیستم xp نصب بوده و گرافیک هم خیلی خوب کار میکرده. مجبورا دوباره xp نصب کردم. اگه امکان نصب سون نباشه سیستم عامل دیگه رو باید انتخاب کنم!
سلام
شاید درایور گرافیک ویندوز 7 مشکل داشته!
دستتون رو می بوسم
سلام دوستان من هرچی تو نت گشتم سریال درست حسابی برای اکتیو کردن ویندوز پیدا نکردم کسی اینجا راهی برای اکتیو کردن بلده ؟
یه سوال دیگه هم داشتم
وقتی میخواستم ویندوز نصب کنم حدود 50 گیگ فضای پارتیشن بندی نشده جا گذاشتم الآن میتونم این حجم رو تبدیل به یه درایو کنم ؟
سلام دوستان من هرچی تو نت گشتم سریال درست حسابی برای اکتیو کردن ویندوز پیدا نکردم کسی اینجا راهی برای اکتیو کردن بلده ؟
یه سوال دیگه هم داشتم
وقتی میخواستم ویندوز نصب کنم حدود 50 گیگ فضای پارتیشن بندی نشده جا گذاشتم الآن میتونم این حجم رو تبدیل به یه درایو کنم ؟
درود
Windows 7 | آخرین کرک ها در این تاپیک
- - - -
آره میشه
از تو کنترل پنل برین تو Disk Management
kmp زیر نویس های فارسی رو درست نمایش نمیده، چه کنم؟
ویندوزم فارسی داره ها!
Gune Baxan
11-04-2010, 14:56
kmp زیر نویس های فارسی رو درست نمایش نمیده، چه کنم؟
ویندوزم فارسی داره ها!
اینجا رو ببینید:
من پک عربی رو واسه سون7600 از آپدیت گرفتم40مگ ، اما نصب نمیشه! ارور WindowsUpdate_80070643" "WindowsUpdate_dt000 میده
راستی مثل xp نمیشه زبان های مختلف رو خودت نصب کنی؟ مثل عربی، کره ای و...
سلام..
این ارور رو کسی میدونه چطوری باید حلش کرد؟؟ویندوز 7 که بالا میاد این ارور رو میده..
Shahroozs2
11-04-2010, 19:40
سلام
من یه لپ تاپ دارم که به صورت اورجینال ویستا روش نصبه اما وقتی سون روش نصب کردم سرعت انتقال فایل چه درایو به درایو و چه هارد به usb و برعکس به شدت کم میشه علتش چیه؟
لپ تاپم VAIO VGN-FW490 D/C/B هست
capitan black
11-04-2010, 20:31
دوستان من وقتی وارد ویندوز میشم باید روی ایکون لاگین کلیک کنم تا وارد ویندوز بشه...چیکاار کنم مستقیم وارد شه؟!..مرسی
سلام..
این ارور رو کسی میدونه چطوری باید حلش کرد؟؟ویندوز 7 که بالا میاد این ارور رو میده..
درود
تو قسمت سرچ Start این عبارت رو بنویسین و اینتر کنین :
msconfig
برین به تب Startup و از اونجا تیک نرم افزاری که مربوط به این ارور میشه رو بردار .
دوستان من وقتی وارد ویندوز میشم باید روی ایکون لاگین کلیک کنم تا وارد ویندوز بشه...چیکاار کنم مستقیم وارد شه؟!..مرسی
در قسمت Run بنویسین : regedit
و اینتر کنین .
به مسیر زیر برین :
در سمت راست صفحه روی DisableCAD کلیک راست کنین و Modify رو بزنین .
به جای Value Data یک بنویسین .
و OK .
سلام دوستان
من یه فایل رو از ویندوز قبلی Encrypt کرده بودم الان نمیتونم بازش کنم هیچ جوری هم نمیتونم از Encrypt درش بیارم باید چیکار کنم ؟
سلام دوستان
من یه فایل رو از ویندوز قبلی Encrypt کرده بودم الان نمیتونم بازش کنم هیچ جوری هم نمیتونم از Encrypt درش بیارم باید چیکار کنم ؟
شما هیچ کاری نمیتونی بکنی ! باید با همون یوزر و همون ویندوز قبلی اینکار رو انجام بدی
capitan black
12-04-2010, 00:37
در قسمت Run بنویسین : regedit
و اینتر کنین .
به مسیر زیر برین :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر سمت راست صفحه روی DisableCAD کلیک راست کنین و Modify رو بزنین .
به جای Value Data یک بنویسین .
و OK .
مرسی اما یک بود خودش...حالا چیکار کنم؟..مرسی
مرسی اما یک بود خودش...حالا چیکار کنم؟..مرسی
این مال xp :31:
سلام من اين سيستم عامل رو نصب كردم ولي مودمم رو نميشناسه وقتي از ديسك خود مودم ميخوام نصبش كنم مدل مدم رو نشون نميده و اجازه ي نصب نميده.
مدم من :generic 56k hcf data fax modem هست
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد.
tarane-eshgh
12-04-2010, 14:38
سلام. من برای بار دوم که ویندوز سون را از نسخه ای دیگر نصب کردم به مشکل برخوردم. اینکه اول بار فقط ریست میشد ولی بعدش یه صفحه آبی میومد که با یک بار ریست درست میشد ولی حالا باید 5یا6بار ریست کنم تا ویندوز بالا بیاد! مشکل از کجاست؟ از ویندوزه یا جایی دیگر؟ و اگر ویندوز را دوباره نصب کنم درست میشه؟
tarane-eshgh
12-04-2010, 14:45
و یه سوال دیگر اینکه چطوری میشه بوت ویندوز را در یه پارتیشن دیگر نوشت؟!
الان بوت ویندوز در پارتیشن c نوشته شده و حجم آن 4گیگابایت هست!!
میخوام این پارتیشن را به یه پارتیشن دیگر متصل کنم ولی ممکنه دیتای آن پاک بشه!
hady1364
12-04-2010, 18:13
سلام من اين سيستم عامل رو نصب كردم ولي مودمم رو نميشناسه وقتي از ديسك خود مودم ميخوام نصبش كنم مدل مدم رو نشون نميده و اجازه ي نصب نميده.
مدم من :generic 56k hcf data fax modem هست
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد.
ویندوز 7 مدل مودم رو نشون نمیده و از اسم عمومی مودمها استفاده میکنه
به همین دلیل این مشکل رو من با ویندور ایکس پی داشتم (چون دنبال اسم مودمی بودم که در واقع اسم مودم خودم نبود)
اینی رو هم که شما نوشتین اسم تولید کننده یا شمارۀ مدل دستگاه رو نشون نمیده
مدل مودم رو باید از روی جعبۀ مودم یا روی خود مودم برداری و توی دیسک دنبال اون مدل باشی نه دنبال چیزی که ویندوز نشون میده
hady1364
12-04-2010, 18:45
سلام. من برای بار دوم که ویندوز سون را از نسخه ای دیگر نصب کردم به مشکل برخوردم. اینکه اول بار فقط ریست میشد ولی بعدش یه صفحه آبی میومد که با یک بار ریست درست میشد ولی حالا باید 5یا6بار ریست کنم تا ویندوز بالا بیاد! مشکل از کجاست؟ از ویندوزه یا جایی دیگر؟ و اگر ویندوز را دوباره نصب کنم درست میشه؟
نصب ویندوز موفقیت آمیز نبوده و بهتره یه بار دیگه نصبش کنید (بهتره قبل از نصب اون دروایوی رو که توش ویندوز نصب کردی رو فرمت کنی، برای این کار سی دی ویندوز رو توی سی دی رام بذار و کامپیوتر رو ریسارت کن، همینکه کامپیوتر خاموش شد F12 رو اونقدر بزن که یه صفحه ای بیاد که سه یا چهار تا گزینه داره؛ درایو سی دی رام رو انتخاب کن. بعد نصب ویندوز رو شروع کن. پایین اون صفحه ای که میپرسه کجا نصبش کنم دکمۀ فرمت وجود داره)
اگه اولین باری هست که ویندوز 7 رو نصب می کنین؛ ممکنه رم یا سی پی یو یا کارت گرافیک شما توانایی اجرای ویندوز 7 رو نداشته باشه
برای اون مشکل دوم هم باید بگم که بوت ویندوز در حد کمتر از 50 مگه و نمیشه از توی درایو c جابجاش کرد (دقیق متوجه منظورتون نشدم)
capitan black
12-04-2010, 21:36
این مال xp :31:
من واسه 7 میخوام ! :20:
amirlovely
12-04-2010, 21:38
ویندوز 7 من جنیو شده لطفا کمک کنسد
tarane-eshgh
12-04-2010, 23:23
نصب ویندوز موفقیت آمیز نبوده و بهتره یه بار دیگه نصبش کنید (بهتره قبل از نصب اون دروایوی رو که توش ویندوز نصب کردی رو فرمت کنی، برای این کار سی دی ویندوز رو توی سی دی رام بذار و کامپیوتر رو ریسارت کن، همینکه کامپیوتر خاموش شد F12 رو اونقدر بزن که یه صفحه ای بیاد که سه یا چهار تا گزینه داره؛ درایو سی دی رام رو انتخاب کن. بعد نصب ویندوز رو شروع کن. پایین اون صفحه ای که میپرسه کجا نصبش کنم دکمۀ فرمت وجود داره)
اگه اولین باری هست که ویندوز 7 رو نصب می کنین؛ ممکنه رم یا سی پی یو یا کارت گرافیک شما توانایی اجرای ویندوز 7 رو نداشته باشه
برای اون مشکل دوم هم باید بگم که بوت ویندوز در حد کمتر از 50 مگه و نمیشه از توی درایو c جابجاش کرد (دقیق متوجه منظورتون نشدم)
گفتم که! برای بار دوم بود. ممنون. ویندوز را دوباره نصب میکنم ببینم درست میشه یا نه! شاید مشکل از نسخه اش بوده! مشکل دوم را بازترش میکنم. من ویندوز سون را در درایو g نصب میکنم و بعد از نصب، این درایو عنوانش به درایو c تغییر میده. برای همین درایو c اصلی مخفی میشه!! (( فقط در ویندوز سون این مشکل بوجود اومد )) که با برنامه acronis disk suit برش میگردونم. اومدم یه تغییری بدم که درایو g را تغییر نام بدم ولی نشد. چون بوت ویندوز در درایو c هست ویندوز بالا نیومد. نمیدونم درست توضیح دادم یا نه!!! حالا میشه بوت ویندوز را مثلا در درایو g منتقل کرد یا نه؟
night lord
12-04-2010, 23:42
میشه وین سونو با رم 512 و کارت گرافیت 128 و cpu 3 اینتل تک هسته ای نصب کرد؟؟
رم 512 خیلی کمه . شما برای اجرای ویندوز 7 حداقل 1 گیگ رم نیاز دارید
با این کارت گرافیک شما از قابلیتهای گرافیکی ویندوز رو نمیتونین استفاده کنین
رم 512 خیلی کمه . شما برای اجرای ویندوز 7 حداقل 1 گیگ رم نیاز دارید
با این کارت گرافیک شما از قابلیتهای گرافیکی ویندوز نمیتونین استفاده کنین
در ویندوز7 وقتی روی ایکون ویندوز مدیا پلیردر تکسبار کلیک راست میکنیم در قسمت frequent نام فایلهای که اخرین بار مشاهده شده
است را نشان میدهد.چگونه میتوان کاری کرد که این قسمت همیشه خالی باشد؟و نام فایلها را نشان ندهد.ممنون
در ویندوز 7 چگونه تعداد صفحات باز شده اینترنت اکسپلورر را بفهمیم چند تا است؟ در ویندوز اکس پی عدد را کنار ایکون اینترنت در تکسبار نمایش میداد.
من پک عربی رو واسه سون7600 از آپدیت گرفتم40مگ ، اما نصب نمیشه! ارور WindowsUpdate_80070643" "WindowsUpdate_dt000 میده
چی شد؟؟؟ !
ImanMitsubishi
13-04-2010, 13:46
کامپیوترم با ویندوز سون کار میکنه اما خاموش نمیشه.نسخه بتا هم هست. مدل مادربوردمم asus p5p41tleهستش. لطفا رراه حل مشکل رو به من بگید.
mehdi3370517
13-04-2010, 16:18
سلام
با nod32 و AVG چک کردم نتیجه ای نداشت.فقط ایکون Computer و Recycle Bin سالمه .فولدر ها مشکلی ندارن فقط برنامه های اجرایی.
مرسی
کسی نمی خواد مشکل ما رو حل کنه؟
دوستان خیلی مخلصیم
hady1364
13-04-2010, 16:56
گفتم که! برای بار دوم بود. ممنون. ویندوز را دوباره نصب میکنم ببینم درست میشه یا نه! شاید مشکل از نسخه اش بوده! مشکل دوم را بازترش میکنم. من ویندوز سون را در درایو g نصب میکنم و بعد از نصب، این درایو عنوانش به درایو c تغییر میده. برای همین درایو c اصلی مخفی میشه!! (( فقط در ویندوز سون این مشکل بوجود اومد )) که با برنامه acronis disk suit برش میگردونم. اومدم یه تغییری بدم که درایو g را تغییر نام بدم ولی نشد. چون بوت ویندوز در درایو c هست ویندوز بالا نیومد. نمیدونم درست توضیح دادم یا نه!!! حالا میشه بوت ویندوز را مثلا در درایو g منتقل کرد یا نه؟
شما کدوم نسخۀ ویندوز رو نصب می کنید؟
منظورم Build IDشه که با تایپ winver توی جستجوی ویندوز و زدن کلید enter یه پنجره باز میشه که خط دوم یا سومش Build ID رو نوشته
خودم ویندوز رو توی G نصب کردم و این مشکل رو ندارم
الان شما فقط همین ویندوز رو دارین یا در کنارش ویندوزهای دیگه هم نصبه؟
چرا سون من وقتی CMD رو باز میکنی ریست میشه؟
hady1364
13-04-2010, 17:49
در ویندوز7 وقتی روی ایکون ویندوز مدیا پلیردر تکسبار کلیک راست میکنیم در قسمت frequent نام فایلهای که اخرین بار مشاهده شده
است را نشان میدهد.چگونه میتوان کاری کرد که این قسمت همیشه خالی باشد؟و نام فایلها را نشان ندهد.ممنون
در ویندوز 7 چگونه تعداد صفحات باز شده اینترنت اکسپلورر را بفهمیم چند تا است؟ در ویندوز اکس پی عدد را کنار ایکون اینترنت در تکسبار نمایش میداد.
روی دکمه استارت راست کلیک کنید و properties رو انتخاب کنید در پنجره باز شده سربرگ start menu رو انتخاب و روی دکمه customize کلیک کنید
پایین صفحۀ باز شده اونی که نوشته jump list همونی هست که لازم دارید و مقدارش رو باید صفر کنید
در مورد اینترنت اکسپلورر هم باید بگم که در ویندوز 7 هم همچنین امکانی وجود نداره
کامپیوترم با ویندوز سون کار میکنه اما خاموش نمیشه.نسخه بتا هم هست. مدل مادربوردمم asus p5p41tleهستش. لطفا رراه حل مشکل رو به من بگید.
از نسخۀ نهایی ویندوز 7 استفاده کنین. نسخه های آزمایشی بعد از چن وقت از کار میفتن و اشکال و باگ (مواردی مثه مشکل شما) زیاد دارن؛ در حقیقت این نسخه ها رو مایکروسافت برای پیدا و حل کردن اینجور مشکلات توی نسخۀ نهایی بیرون میده
احتمالاً درست دانلود نشده، پاکش کنید و دوباره و به صورت یکباره نه اینکه یه مقدارش رو الان بگیرید و یه کمش رو فردا و ... دانلودش کنین، موقع دانلود از آنتی فیلقر استفاده نکنید یا اونو خاموش کنید
از اینجا هم میتونین نسخۀ رسمیشون رو دانلود کنین
dynastywarior
13-04-2010, 18:48
با سلام ... دوستان من یه نرم افزاری رو میخ.استم نصب کنم ولی ارور میداد رفتم از سایت مایکروسافت Windows installer 4.5 برای ویندوز ایکس پی رو برداشتم زدم به xp برنامه نصب شد حالا مشکل اینجاست که من لب تابم ویندوز 7 داره همون ارور پیش میومد برام رفتم از سایت مایکروسافت windows installer 4.5 برای ویندوز 7 دانلود کنم که نبود اصلا برای 7 ..... حالا من چه کنم که بدجوری گیر کردم
ممنون
چرا سون من وقتی CMD رو باز میکنی ریست میشه؟
بخاطر اینه که ویروس داری
آنتی ویروستو آپدیت کن
STON-COLD
13-04-2010, 20:36
کرک 7100 رو میخوام فوری
tarane-eshgh
13-04-2010, 21:36
شما کدوم نسخۀ ویندوز رو نصب می کنید؟
منظورم Build IDشه که با تایپ winver توی جستجوی ویندوز و زدن کلید enter یه پنجره باز میشه که خط دوم یا سومش Build ID رو نوشته
خودم ویندوز رو توی G نصب کردم و این مشکل رو ندارم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالان شما فقط همین ویندوز رو دارین یا در کنارش ویندوزهای دیگه هم نصبه؟
پس چطوری میشه که درایو c مخفی میشه!!!!!
version 6.1 Build 7600
بله فقط همین ویندوز را دارم
meshkiposh2200
14-04-2010, 14:37
دوستان من توی نوت پد میتونم فارسی بنویسم ولی یه فایل نوت پد که توی ایکس پی نوشته بودم را فارسی هاش را نشون نمیده و حرچنگ غورباغه نشون میده
tarane-eshgh
14-04-2010, 14:47
دوستان من توی نوت پد میتونم فارسی بنویسم ولی یه فایل نوت پد که توی ایکس پی نوشته بودم را فارسی هاش را نشون نمیده و حرچنگ غورباغه نشون میده
وقتی که فایل را سیو میکنید. قسمت encoding را به unicode تغییر بدید.
MehranVB
14-04-2010, 18:18
نرم افزار پدیده و پارس و لغتنامه دهخدا و چند تای دیگه رو دانلود کردم. من از ویندوز سون 64 بیتی استفاده میکنم. دهخدا کلاً نصب نمیشه، یعنی Loading نصب شدن رو نشون میده اما آخرش هیچ اتفاقی نمیافته.
پارس هم نصب شده ولی کد سریال میخواد، کرک رو دانلود کردم اما متاسفانه کرک اجرا نمیشه.
پدیده هم نصب شده اما کلاً اجرا نمیشه!
کسی میتونه کمکی کنه؟؟
Amin.P30
14-04-2010, 18:34
دوستان سلام...
در یک شبکه چند سیستمه روی کلاینت ها xp دارم.....حالا روی سرور میخام 7 نصب کنم....
1-اول اینکه شبکه کردنش چقدر فرق داره با xp???یه اموزش pdf یا ... کسی داره بزاره؟؟؟؟
2-میگن در share کردن به مشکل بر میخوره و فقط یکی از ویندوز ها میتونن بخونن؟؟؟کسی ازمایش کردن...؟
Linux Learner
14-04-2010, 19:00
سلام
شاید درایور گرافیک ویندوز 7 مشکل داشته!
دستتون رو می بوسم
عمو هواست کجاست؟ هنوز سون رو نتونستم نصب کنم که به درایور گرافیک برسه! تو نصب وقتی به لودینگ میرسه ریستارت میشه.
STON-COLD
14-04-2010, 21:21
کامپیوتر من بعد از چند ساعت خود به خود ریست میشه
تنظیمات خاصی هست؟؟
dynastywarior
14-04-2010, 21:43
کسی نیست جواب پست #4665 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من تازه گیها توی ویندوز سون وقتی توی هارد اکسترنال سیگیت خودم میرم و میخواهم وارد برخی پوشه ها بشم ارور میاید و میگه صفحه باز شده باید ریستارت و بسته بشه و وقتی روی گزینه کلیک میکنم صفحه بسته میشه و یک لحظه کل صفحه ویندوز ریستارت میشه و میره و برمیگرده
علت از چیه البته انتی ویروس نود را هم دارم
با تشکر
---------- Post added at 10:46 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------
نرم افزار پدیده و پارس و لغتنامه دهخدا و چند تای دیگه رو دانلود کردم. من از ویندوز سون 64 بیتی استفاده میکنم. دهخدا کلاً نصب نمیشه، یعنی Loading نصب شدن رو نشون میده اما آخرش هیچ اتفاقی نمیافته.
پارس هم نصب شده ولی کد سریال میخواد، کرک رو دانلود کردم اما متاسفانه کرک اجرا نمیشه.
پدیده هم نصب شده اما کلاً اجرا نمیشه!
کسی میتونه کمکی کنه؟؟
این نرم افزارهای ایرانی کلا توی 64 بیتی مشکل دارند من هم این مشکلات را دارم
Mohammad King
14-04-2010, 21:50
تنظیمات خاصی هست؟؟
سلام:
Dr Hannibal
14-04-2010, 22:06
تنظیمات خاصی هست؟؟
اگه سر 2 ساعت دقیق یعنی کرکش مشکل پیدا کرده جدید ترین کرک رو اجرا کن حل میشه. اگه متناوب یک ساعت ساعت سخت افزاری میتونه باشه.
STON-COLD
14-04-2010, 22:27
کسی نیست کرک 7100 رو بزاره؟
Dr Hannibal
14-04-2010, 22:43
کسی نیست کرک 7100 رو بزاره؟
این کرک:
نشد این:
aminoooooooooo
15-04-2010, 00:28
salam.
keC ta be hal narm affzare CSI yani SAP ETABS SAFE ro rikhte ro 7 ke beBne miad ya na?
mamnoon
aminoooooooooo
15-04-2010, 00:30
man mikham laptop bekharam ro sys morede alagham win 7 pro hastesh. aya badan aziat nemisham?
age xp dashan; laptop ba xp bekharam behtar nist?
دوستان من درایور کارت گرافیک رو دانلود کردم :18::18::18:
از 4 هسته ی CPU م قبلا یک هستش کاملا پر بود اما الان شده 4% !!!:18::18:
شدیدا پیشنهاد میشه نصب درایور.
hirondelle
15-04-2010, 11:13
آقا من ویندوز رو از MRT نصب کردم.دفعه قبل که آپدیتشو بستم،سریع سیستم ویروسی شد و روز به روز کند تر.الانم که آپدیت کردم،پیغام میده که genuine نیستی و ... راه حلی هست؟
Amin.P30
15-04-2010, 11:33
یعنی در حالت عادی احتیاج به نصب درایور نیست....
سیستم خودش درایور ویندوز 7 را نصب میکنه...؟
تنظیمات خاصی هست؟؟
دمای سی پی یو تونو از ستاپ چک کنید
مطمئن باشد که سیستم ویروسی نیست مثلا با کسپرسکای 2010 آپدیت شده اسکن کن
---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:42 PM ----------
آقا من ویندوز رو از MRT نصب کردم.دفعه قبل که آپدیتشو بستم،سریع سیستم ویروسی شد و روز به روز کند تر.الانم که آپدیت کردم،پیغام میده که genuine نیستی و ... راه حلی هست؟
فایل زیرو دانلود کن و بعد از اجرا یه عدد بین 1 تا 10000 بهش بده و اینترو بزن
خودش همه چیزو درست میکنه
DariushGreat
15-04-2010, 12:47
salam.
keC ta be hal narm affzare CSI yani SAP ETABS SAFE ro rikhte ro 7 ke beBne miad ya na?
mamnoon
man mikham laptop bekharam ro sys morede alagham win 7 pro hastesh. aya badan aziat nemisham?
age xp dashan; laptop ba xp bekharam behtar nist?
عزیز دلم... به تالار گفتگوی پی30ورلد خوش اومدی :46: انشالله مدیر شدنت رو ببینم :10:
درضمن؛ پلیز رایت اند اسپیک پرژن ( پرشن )! :دی
درباره همخوانی برنامه هایی که نام بردی اطلاعی ندارم پس نظری نمی دم. البته بد نیست بدونی در ویندوز 7 ویژگی ای به نام Compability Mode هست که اگه برنامه ای با 7 سازگار نباشه می تونی با نگارش های پیشین ویندوز تطابقش بدی. البته این ویژگی روی همه برنامه ها پاسخگو نیست.
درباره پرسش دومت هم بایستی بگم که بیشتر لپ تاپ های رده بالا دارای این سیستم عامل هستن و بخوای نخوای سر جهازی لپ تاپن! :دی
جان... تو فقط حرف بزن... آدم لذت می بره! :31::27::10:
نوع درایور و گرافیکت به همراه ورژن رو می گی؟
دستتون رو می بوسم
تایید میشه بد فرم
من بتلفیلد بد کمپانی 2 رو رو low با افت فریم بازی میکردم ولی الان رو high بدون افت فریم و روون بازی میکنم
I arrived !
15-04-2010, 14:00
این partition magic مطمئن جواب میده دیگه؟من یه درایو بیشتر نداشتم،بعدش با این partition magic درایو بندی کردم .حالا میخوام ویندوز بزنم؛هارد فرمت نشه؟بیچاره میشما!
DariushGreat
15-04-2010, 15:14
این partition magic مطمئن جواب میده دیگه؟من یه درایو بیشتر نداشتم،بعدش با این partition magic درایو بندی کردم .حالا میخوام ویندوز بزنم؛هارد فرمت نشه؟بیچاره میشما!
در ویندوز 7 بیشتر از 4 پارتیشن خطر نابودی کل پارتیشن هاست! حداکثر 4 تا پارتیشن بساز
دستتون رو می بوسم
mansourfcb
15-04-2010, 15:24
با سلام
کسی نیست ؟؟؟؟؟؟
Arash500
15-04-2010, 15:39
سلام به همه
من ویندوز 7 نصب کردم و ADSL دارم اما وقتی روی Internet Explorer میرم اینترنت نیست
من رفتم تو Device Manager دیدم چندتا نرمافزارو پیدا نکرده و میگه باید Update بشه حالا چجوری آپدیتش کنم (کلا اینترنتو بیارم)؟؟؟؟:41:
Arash500
15-04-2010, 17:19
کسی نیست به ما جواب بده؟؟؟:19:
STON-COLD
15-04-2010, 18:47
ویندوز 7 رو کرک کردم اما این بار بعد از 2-3 ساعت صفحه ی ابی میاد و مجبورم ریست کنم
ایراد از چیست؟؟
STON-COLD
15-04-2010, 19:03
نسخه ی 7100 نسخه ی کامل هست؟
pooriya_hp
15-04-2010, 19:04
ویندوز 7 رو کرک کردم اما این بار بعد از 2-3 ساعت صفحه ی ابی میاد و مجبورم ریست کنم
ایراد از چیست؟؟
شما به احتمال زیاد بعد از کرک کردن،ویندوز رو آپدیت کردید و این باعث شده که مایکروسافت از طریق آپدیت
متوجه کرک بودن ویندوز شما بشه و دیگه اجازه استفاده از ویندوز رو برای شما محدود کنه ((همون صفحه آبی))
حالا هم شما باید دوباره ویندوز بریزید
بهتره windows 7 ultimate رو بریزی
ممکنه مشکل شما سخت افزای هم باشه که با بیشتر توضیح دادن می تونیم کمکتون کنیم
موفق باشید
joe_satriani
15-04-2010, 19:25
سلام به همه
من ویندوز 7 نصب کردم و ADSL دارم اما وقتی روی Internet Explorer میرم اینترنت نیست
من رفتم تو Device Manager دیدم چندتا نرمافزارو پیدا نکرده و میگه باید Update بشه حالا چجوری آپدیتش کنم (کلا اینترنتو بیارم)؟؟؟؟:41:
يعني اينكه نميتونيد از طريق اينترنت اكسپلورر وارد صفحات وب بشيد؟
---------- Post added at 08:25 PM ---------- Previous post was at 08:24 PM ----------
ایراد از چیست؟؟
شما هم به احتمال 90% مشكل سخت افزاري داري!!
اين مشكل ميتونه به چند دليل اتفاق بيفته واسه سيستم شما
مشكلاتي اعم از ويروس، سخت افزارهاتون و .... .
موفق باشيد.
mansourfcb
15-04-2010, 19:41
با سلام
کسی نیست ؟؟؟؟؟؟
خواهشا یکی جواب من هم بده . :19:
pooriya_hp
15-04-2010, 20:15
شما باید آخرین درایور رو برای ویندوز7 دانلود کنی البته با توجه به ویندوز ((64 یا 32))
ممکنه اصلا وبکم شما ویندوز 7 رو ساپورت نکنه
hamed-sos
16-04-2010, 00:34
از کدام قسمت ویندوز میتوان گجت ه را پاک کرد
پس از نصب 100-200 تا گجت بطور پکیج....دیگه به بخش گجتها وارد نشده و ارور میده!!!
از طریق خود ویندوز درایورو بگیر
aRThaS_08
16-04-2010, 13:02
سلام!
من به تازگی هروقت KMPlayer رو باز میکنم این پیغام رو میده:
دلیلش چی میتونه باشه؟
ممنون!
سلام!
من به تازگی هروقت KMPlayer رو باز میکنم این پیغام رو میده:
دلیلش چی میتونه باشه؟
ممنون!
من فکر میکنم که درست نصب نشده یه بار دیگه نصبش کن البته Uninstall قانونی یادت نره
باسلام
من درهنگام نصب در Windows 7 Ultimate روی Win xp Sp3 پیغام زیررامیبینیم وWin 7
من درVm ware Workstation 7
نصب نمیشود(درضمن Win 2000 در Vm Ware بدرستی نصب شد) .
mansourfcb
16-04-2010, 17:32
شما باید آخرین درایور رو برای ویندوز7 دانلود کنی البته با توجه به ویندوز ((64 یا 32))
ممکنه اصلا وبکم شما ویندوز 7 رو ساپورت نکنه
از طریق خود ویندوز درایورو بگیر
از کجا و چه طوری باید بگیرم ؟
joe_satriani
16-04-2010, 18:20
از کجا و چه طوری باید بگیرم ؟
به سايت مدل وبككمتون بريد و دنبال درايورش بگرديد، اگه هم پيدا نكرديد بازم، توي گوگل مدل وبكم رو بنويسيد و سرچ كنيد! در ضمن مدل وبكمتون مال چه سالي هست مثلا؟ اگه قديمي باشه بعيد ميدونم بتونيد روي ويندوز 7 نصبش كنيد.
---------- Post added at 07:20 PM ---------- Previous post was at 07:19 PM ----------
باسلام
از ارورتون يه پيكچر تهيه كنيد و بذاريد، اون آدرسي كه داديد بايد رجيستر باشيم توش انگار!
با سلام.
من ویندوز Xp sp3 رو سیستمم نصب بود بعدش Widows 7 Ultimate رو نصب کردم. بعد از اون چون ویندوز Xp مشکل داشت ریپرش کردم ودیگه بوت سون دیده نمیشد. بعد از این که با نرم افزار بوت دوگانه رو درست کردم حالا که سون میاد بالا میگه ویندوز شما جنیون نیست و پروداکت کی جدید وارد کنید.
لطفا راهنمایی کنید.
ممنون
باسلام
از کدام قسمت ویندوز میتوان گجت ه را پاک کرد
پس از نصب 100-200 تا گجت بطور پکیج....دیگه به بخش گجتها وارد نشده و ارور میده!!!
برای پیدا کردن پوشه ای که گجت ها نصب شدن داخل درایو c تو قسمت جستجو اسم یکی از گجت هایی که نصب کردی جستجو کن و وقتی پوشه رو پیدا کرد اضافیارو پاک کن
aRThaS_08
16-04-2010, 21:18
من فکر میکنم که درست نصب نشده یه بار دیگه نصبش کن البته Uninstall قانونی یادت نره
بالای 20بار uninstall کردم! اما همش همینو میگه! با setting های مختلف هم امتحان کردم! 2-3بار full install رو زدم! 2-3بار recomended settings رو زدم! همش همینه!
loyal280
16-04-2010, 21:27
بالای 20بار uninstall کردم! اما همش همینو میگه! با setting های مختلف هم امتحان کردم! 2-3بار full install رو زدم! 2-3بار recomended settings رو زدم! همش همینه!
من تو ویندوز xp چنین مشکلی داشتم،وقتی برنامه نصب شد مرحله آخر وقتی برنامه میخواد برای بار اول اجرا بشه یک پنجره باز میشه که 3 تا گزینه داره ،شما keep existing setting رو انتخاب کن
hirondelle
17-04-2010, 00:10
---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:42 PM ----------
فایل زیرو دانلود کن و بعد از اجرا یه عدد بین 1 تا 10000 بهش بده و اینترو بزن
خودش همه چیزو درست میکنه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/QUOTE]
Jax2 عزیز
ممنون از پاسخت؛ولی اینکه جواب نمیده عشقی.پیغام میده که Invalid product kay .راه دیگه ای نیس؟ویندوز من هنوز genuine نشده ها. موندما !:19:
سلام دوستان
من فایل zip رو از اینترنت دانلود می کنم
وقتی می خواهم از زیپ خارجش کنم این پیغام رو می ده من چی کار باید بکنم
لطفا من رو راهنمایی کنید
سلام دوستان
من فایل zip رو از اینترنت دانلود می کنم
وقتی می خواهم از زیپ خارجش کنم این پیغام رو می ده من چی کار باید بکنم
لطفا من رو راهنمایی کنید
شما این فایل رو که گرفتید چند تا بخش هست!!!
باید بخش های دیگش رو دانلود کنید بعد همش رو باهم از حالت فشرده در بیارید:46:
Amin.P30
17-04-2010, 09:59
دوستان سلام....
کسی اموزش تصویری از شبکه کردن 7 با XP را داره لطف کنه بزاره.....
یه جورایی شبکه ش کرد م ویندوز 7 فایل های SHARE شده XP را میبینه اما XP نمیتونه فایل های شیر شده 7 را ببینه......
هر جا گشتم نتونستم قسمتی را که مربوط به تغییر نام WORK GROUP هستش را پیدا کنم....
کسی یه فایل اموزشی یا اگر تجربه ای داره کمک کنه....
ممنون...
باسلام
کد:
دوستان سلام....
کسی اموزش تصویری از شبکه کردن 7 با XP را داره لطف کنه بزاره.....
یه جورایی شبکه ش کرد م ویندوز 7 فایل های SHARE شده XP را میبینه اما XP نمیتونه فایل های شیر شده 7 را ببینه......
هر جا گشتم نتونستم قسمتی را که مربوط به تغییر نام WORK GROUP هستش را پیدا کنم....
کسی یه فایل اموزشی یا اگر تجربه ای داره کمک کنه....
ممنون...
TCP/IP V4
IP هاتو تنظیم کردی یا Ip V06 ? اگرIP V06 پاکش کن رو Ip V04 ست کن
GHOST RECON
17-04-2010, 12:00
سلام دوستان جديدا ويندوز من سرعتش خيلي خيلي كم شده و نميدونم اشكال از چيه اولش فكركردم به خاطر انتي ويروس nod32 اينجوري شده چون انتي ويروسم هم قاطي كرده و خيلي گير ميكنه و لي وقتي پاكش كردم بازم مشكل سرعت پايين رو داشتم
اگه ممكنه بگيد مشكل از كجاست چون اين سرعت پايين داره ديونم ميكنه
دوستان من ویندوز 7 دارم
الان که ویندوز ایکس پی نصب کردم به هیچ عنوان ایکس پی رو نمیتونم استفاده کنم در صورتی که کاملا هم نصب شده
منظورم اینه که اون گذینه انتخاب ویندوز که اولش باید بیاد رو من ندارم
میشه کمکم کنید
مرسی
Amin.P30
17-04-2010, 13:19
TCP/IP V4
IP هاتو تنظیم کردی یا Ip V06 ? اگرIP V06 پاکش کن رو Ip V04 ست کن
ای پی را ست کردم.....
منتها work group سیستم های دیگم یه اسم دیگه ای داره....
این سیستمی که 7 داره هم میخام اسم ورک گروپ را تغییر بدم که نمیدونم از کجا تغییرش بدم...
در ضمن مگه ip v06 با ip v04 فرق میکنه؟؟؟؟یهنی امکان داره یک طرفه شدن فایل های share شده از از همین باشه؟؟؟
ای پی را ست کردم.....
منتها work group سیستم های دیگم یه اسم دیگه ای داره....
این سیستمی که 7 داره هم میخام اسم ورک گروپ را تغییر بدم که نمیدونم از کجا تغییرش بدم...
در ضمن مگه ip v06 با ip v04 فرق میکنه؟؟؟؟یهنی امکان داره یک طرفه شدن فایل های share شده از از همین باشه؟؟؟
بله تغییر بده ببین چطوری میشه
---------- Post added at 02:27 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------
درضمن با Cable Crass یا چیزهای دیگه
درضمن مقررات میگه که سوال شما باید توقسمت شبکه مطرح شه:18:
Amin.P30
17-04-2010, 13:30
بله تغییر بده ببین چطوری میشه
---------- Post added at 02:27 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------
درضمن با Cable Crass یا چیزهای دیگه
درضمن مقررات میگه که سوال شما باید توقسمت شبکه مطرح شه:18:
نمیدونی چطوری ورک گروپ را باید تغییر داد؟؟؟؟
من برم حالا تغییر بدم باز میام....
(تو بخش شبکه فعلا جواب نگرفتم)
Amin.P30
17-04-2010, 14:39
مشکل بالا حل شد.....باید ورک گروپ را یکی میکردم...از control panel<system
فقط در share کردن فایل وقتی یه فایل را در 7 شیر میکنم در ویندوز xp وقتی میخام وارد بشم میگه accec denid....
در قسمت change advanced sharing setting گزینه های turn on sharing را انتخاب کردم و فایر وال هم خاموشه ...بازم نمیشه....مشکل از کجاست؟؟؟
دوستان من ویندوز 7 دارم
الان که ویندوز ایکس پی نصب کردم به هیچ عنوان ایکس پی رو نمیتونم استفاده کنم در صورتی که کاملا هم نصب شده
میشه کمکم کنید
مرسی
شما این فایل رو که گرفتید چند تا بخش هست!!!
باید بخش های دیگش رو دانلود کنید بعد همش رو باهم از حالت فشرده در بیارید:46:
ممنون ولی می خواهم همین پارت رو فعلا از زیپ خارج کنم مثل xp که بدون مشکل این کار رو می کردم
اما توی 7 این مشکل رو دارم برای برطرف شدنش چی کار کنم
joe_satriani
17-04-2010, 17:04
دوستان من ویندوز 7 دارم
میشه کمکم کنید
مرسی
نرم افزار زير رو دانلود و نصب كن
در بخش Add/Remove Enteries میتونی تنظیمش کنی.
---------- Post added at 06:04 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------
ممنون ولی می خواهم همین پارت رو فعلا از زیپ خارج کنم مثل xp که بدون مشکل این کار رو می کردم
اما توی 7 این مشکل رو دارم برای برطرف شدنش چی کار کنم
در XP چطوري اينكار رو انجام ميدادي؟
در 7 هم همون كار رو كن؟ نميشه؟
hamed-sos
17-04-2010, 17:47
برای پیدا کردن پوشه ای که گجت ها نصب شدن داخل درایو c تو قسمت جستجو اسم یکی از گجت هایی که نصب کردی جستجو کن و وقتی پوشه رو پیدا کرد اضافیارو پاک کن
آقا پیدا نشد!!!
اصلا پاک هم نمیشه
TURBO_BOY2006
18-04-2010, 09:33
سلام بچه ها.
چطور ميشه پنجره اي كه بعد از نصب يه نرم افزار كه ميگه آيا اين برنامه كامل نصبه يا دوباره ميخواهيد نصبش كنيد رو كلآ از بين برد و ديگه نپرسه؟
ممنون.
saeed2157
18-04-2010, 10:04
با سلام
من روی لپ تاپ dell vostro 1520 با cpu 2.66 و ram 4 ویندوز 7 ultimate نصب کردم مشکلی پیش نیومد و تقریبا تمام دراورها رو شناخته و کار میکنه و اپدیت هم میشه .
مشکل اصلی اینه که وبکم من کار نمی کنه یعنی یه برنامه شبیه قفل کودک داره و اصلا جای ورود user ,pass نداره و از parental control هم قفلی گذاشته نشده .لطفا اگه کسی با این مشکل برخوردکرده و حل شده به من کمک کنه
سلام، من هم مشکلی شبیه saeed2157 دارم، روی لپتاپم (فوجیتسو زیمنس) ویندوز xp نصب بود و وقتی وارد my computer میشدم، پائین پنجره، آیکن مربوط به وبکم لپتاپم مشخص بود ولی از وقتی 7 را نصب کردم این آیکن نیست و هیچجوری بهش دسترسی ندارم، با هیچ درایوری در 7 مشکل ندارم بجز همین!!! لطفا راهنمایی ام کنید که چطور آیکن وبکم رو دوباره فعال کنم و بتونم باهاش عکس و فیلم بگیرم. ممنون
Amin.P30
18-04-2010, 11:46
دوستان یکی کمک کنه.....
1---من 7 را نصب کردم ..مودم من هم tplink 8811 هستش ....حالا هر چی گشتم درایورش فقط برای xp هستش , و برا 7 نیست...چی کار باید کرد؟ ....
به سایت خود TP LINK هم نمیتونم وارد بشم!!!!
capitan black
18-04-2010, 14:54
دوستان من موقع ورود به ویندوز باید روی صفحه لاگین کللیک کنم تا وارد بشم...کسی راهی بلده ؟
hirondelle
18-04-2010, 15:20
دو تا سوال دارم ،ممنون میشم اگه پاسخ بدین:
1-بعد از استفاده از مجیک پارتیشن،مجبور شدم رو درایو F یه ویندوز 7 دیگه بزنم(سیستم کلا هنگ کرده بود چه هنگی!)،بعد بالا امدن ویندوز ، رفتم تو درایوش shift+delete کردم کل فایل هاشو. ولی الان هر بار که می خوام دستگاه رو روشن کنم ، ازم می پرسه کدوم وینوز رو میخوام:windows 7(recovered -که همان ویندوز اولی و اصلی باشه - یا windows 7 جدید. جدید رو هم می زنم ارور میده(البته با اصلی مشکلی ندارم.)
2-میشه یه کاری کرد بعد از بالا آمدن ویندوز مستقیما کانکت بشه به ADSL؟
joe_satriani
18-04-2010, 16:42
با سلام
من روی لپ تاپ dell vostro 1520 با cpu 2.66 و ram 4 ویندوز 7 ultimate نصب کردم مشکلی پیش نیومد و تقریبا تمام دراورها رو شناخته و کار میکنه و اپدیت هم میشه .
مشکل اصلی اینه که وبکم من کار نمی کنه یعنی یه برنامه شبیه قفل کودک داره و اصلا جای ورود user ,pass نداره و از parental control هم قفلی گذاشته نشده .لطفا اگه کسی با این مشکل برخوردکرده و حل شده به من کمک کنه
نرم افزارها، درایور ها و مباحث فنی لپ تاپ ها:
سلام، من هم مشکلی شبیه saeed2157 دارم، روی لپتاپم (فوجیتسو زیمنس) ویندوز xp نصب بود و وقتی وارد my computer میشدم، پائین پنجره، آیکن مربوط به وبکم لپتاپم مشخص بود ولی از وقتی 7 را نصب کردم این آیکن نیست و هیچجوری بهش دسترسی ندارم، با هیچ درایوری در 7 مشکل ندارم بجز همین!!! لطفا راهنمایی ام کنید که چطور آیکن وبکم رو دوباره فعال کنم و بتونم باهاش عکس و فیلم بگیرم. ممنون
شما هم همين مسير بالا رو مراجعه كنيد.
TURBO_BOY2006
18-04-2010, 17:32
سلام بچه ها.
چطور ميشه پنجره اي كه بعد از نصب يه نرم افزار كه ميگه آيا اين برنامه كامل نصبه يا دوباره ميخواهيد نصبش كنيد رو كلآ از بين برد و ديگه نپرسه؟
ممنون.
کسی نمیتونه راهنمایی کنه؟:13:
اینم عکسش:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mohammad King
18-04-2010, 19:39
کسی نمیتونه راهنمایی کنه؟:13:
اینم عکسش:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
عکسو ندیدم/
نه نمیشه این کارو کرد//
---------- Post added at 08:36 PM ---------- Previous post was at 08:32 PM ----------
دوستان یکی کمک کنه.....
1---من 7 را نصب کردم ..مودم من هم tplink 8811 هستش ....حالا هر چی گشتم درایورش فقط برای xp هستش , و برا 7 نیست...چی کار باید کرد؟ ....
به سایت خود TP LINK هم نمیتونم وارد بشم!!!!
ببین اینه:
---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:36 PM ----------
دو تا سوال دارم ،ممنون میشم اگه پاسخ بدین:
1-بعد از استفاده از مجیک پارتیشن،مجبور شدم رو درایو F یه ویندوز 7 دیگه بزنم(سیستم کلا هنگ کرده بود چه هنگی!)،بعد بالا امدن ویندوز ، رفتم تو درایوش shift+delete کردم کل فایل هاشو. ولی الان هر بار که می خوام دستگاه رو روشن کنم ، ازم می پرسه کدوم وینوز رو میخوام:windows 7(recovered -که همان ویندوز اولی و اصلی باشه - یا windows 7 جدید. جدید رو هم می زنم ارور میده(البته با اصلی مشکلی ندارم.)
2-میشه یه کاری کرد بعد از بالا آمدن ویندوز مستقیما کانکت بشه به ADSL؟
سوالتون را دقیق نفهمیدم؟
شما یه ویندوز دیگه نصب کردین یا اسم یه درایو را تغییر دادین؟
در مورد سوال دوم نه نمیشه///
hirondelle
18-04-2010, 21:25
ویندوز نصب کردم،حالا میخوام remove بشه،کامل نمیشه.مثلا -همان طور که گفتم-وقتی سیستم رو روشن می کنم ازم می پرسه که یکی از دو ویندور رو انتخاب کنم،با اینکه من shift delete کردم فایل هاشو.
در مورد سوال دوم هم ،تو ویندوز قبلی ام میشد ها.
Amin.P30
18-04-2010, 21:50
اقا مشکل حل شد...درایور را با ویندوز اپ کردم شد با این که سایت رسمی هنوز برا این مدل درایور نداده...واقعا تعجب کردم ....سایتش TP-LINK.COM هستش و اخرین درایوری که برا 8811 داده برا ویندوز ویستا در سال 2008 هستش....
تقریبا 90 درصد درایور های ویستا به 7 می خوره، واسه همینه که خیلی از سایتها درایور اختصاصی برای 7 نزاشتن.
alireza2099
18-04-2010, 23:54
سلام
من یه وب کم VMICRO (V0303) دارم .
ولی درایورش رو که وصل میکنم وب رو میشناسه ولی صفحه وب سفید نشون داده میشه.
وب کاملا سالم چون توی کامپسوتر دوستم کار میکنه.
اگه راهکاری دارین بهم بگین لطفا.
ممنون:11:
ویندوز نصب کردم،حالا میخوام remove بشه،کامل نمیشه.مثلا -همان طور که گفتم-وقتی سیستم رو روشن می کنم ازم می پرسه که یکی از دو ویندور رو انتخاب کنم،با اینکه من shift delete کردم فایل هاشو.
در مورد سوال دوم هم ،تو ویندوز قبلی ام میشد ها.
برای حذف نام ویندوز پاک شده از لیست Boot Menu شما باید فایل Boot.ini رو ادیت کنید، این فایل در Root درایوی که ویندوز شما نصب هستش بصورت مخفی قرار داره که برای روئیت این فایل باید در Folder Option تیک عبارت hide protected operating system files رو بردارید، سپس فایل رو باز کنید و لاینی که مرتبط با ویندوز remove شده شما هستش رو حذف کنید و فایل رو ذخیره کنید !
محتویات درون این فایل چیزی شبیه به این هستش :
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOW S
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Windows XP Professional" /fastdetect
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINNT="Windows 2000 Professional" /fastdetect
در ویندوز 7 ساختار فایل بوت تغییر کرده و دیگه خبری از boot.ini نیست، بجاش دستور BCDEdit اضافه شده که کار باهاش یکم سخته.:13:
از دستور msconfig استفاده کن
در پنجره باز شده برو توی قسمت Boot
حالا خیلی ساده میتونی کارایی که میخوای رو انجام بدی (حذف، انتخاب بعنوان پیش فرض، زمان انتخاب و ....)
سلام
من یک سوال دارم. یکدونه ایسر 4710tg دارم که ویندوز 7 home Premiun اوریجینال داره، وقتی میام هایبرنیتش کنم مثل آدم هایبرنیت میشه. اما وقتی روشنش میکنم ، ویندوز بالا مییاد ولی صفحه سیاهه و چیزی دیده نمیشه. مجبورم اسلیپش کنم و دوباره از اسلیپ دربیارم تا درست بشه. اونوقت میبینم که رد دکمه هایی که فشار دادم روی تکست باکس مربوط به یوزرنیم و پسورد هست، یعنی ویندوز بالا اومده بوده. لپ تاپم دو تا کارت گرافیکی هستش، و درایورهاش همه آپدیتن. روی پشتیبانی ایسر هم نوشتم و گفتند ببر نمایندگی ایران. مال من نمایندگی سازگار ارقامه. اما من مشهد هستم. گفتم قبل از تلفن و تلفن کاری ، یک سوالی از بچه های فروم بپرسم. پیلیییییییز کمککککککککککککک
مرسی :20:
دوستان ببخشید برای فایلهای Temp ویندوز که حجم زیادی رو همیشه اشغال میکنن راه حلی برای خلاصی وجود نداره ؟
دوستان ببخشید برای فایلهای Temp ویندوز که حجم زیادی رو همیشه اشغال میکنن راه حلی برای خلاصی وجود نداره ؟
معمولا بطور خودکار بعد از بسته شدن برنامه هایی که اون ها رو ایجاد کردن از بین میرن ولی بصورت دستی هم میشه مثلا روی درایو c راست کلیک کن تو قسمت General روی Disk Cleanup کلیک کن بعد تو پنجره ای که باز می شه تیک همه ی گزینه ها رو بزن و بعد ok کن.
یه راه هم استفاده از برنامه هایی مثل TuneUp Utilities 2010.
توی Run
عبارت %temp% رو وارد و OK کن
فولدر Temp باز میشه، هر چی توشه رو پاک کن
mehdi909
19-04-2010, 12:15
سلام دوستان خواهش می کنم اگر لبنک فارسی ساز ویندوز 7 رو دارید اینجا بذارید چون من واقعا با این قضیه مشکل پیدا کردم . باتشکر
توی Run
عبارت %temp% رو وارد و OK کن
فولدر Temp باز میشه، هر چی توشه رو پاک کن
ولی این مسیر تنها یکی از پوشه های فایل های موقتی ویندوز ، پاک کردن تمام فایل های موجود در این پوشه وقتی که برنامه ای باز باشه امکان پذیر نیست و در مواقعی ممکنه به اجرای درست برنامه ها صدمه بزنه.
سلام
من ویندوز 7 رو نصب کردم بعد از دو روز وقتی ویندوز بالا میاد ارور اکسپلورر رو می ده و اکسپلورر من ریستارت میشه و دیگه ارور نمی ده چه جوری ارورش رو بر طرف کنم؟
hamed-sos
19-04-2010, 12:38
آقا چطور میشه گجتها رو از مسیر درایو C پا کرد SIDEBAR رش قاطی کرده!!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.