PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Windows Seven مباحث و مشکلات

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22

ehsan321
08-12-2009, 15:43
فایلهای srt در سون با چه برنامه ای قابل اجرا هست
با km هم خرچنگ قورباغه نشون می ده!!

Mohammad King
08-12-2009, 15:55

با note pad باز میشن
البته نرم افزار های بهتری هم واسه edit کردنشون وجود داره

P‌C
08-12-2009, 16:07
کسی تونسته با ویندوز 7 روی رم 512 جواب بگیره؟ خودم احتمال میدم که با تمام امکانات نشه راحت باهاش کار کرد. مثلا Aero باید حذف کرد.
در ضمن ویندوز 7 بعد از نصب 6 گیگ جا میگیره یا بیشتر؟

Mohammad King
08-12-2009, 16:11
کسی تونسته با ویندوز 7 روی رم 512 جواب بگیره؟ خودم احتمال میدم که با تمام امکانات نشه راحت باهاش کار کرد. مثلا Aero باید حذف کرد.

حدودان 3 یا 4 گیگ جا میگیره

فکر نکنم به طور مطلوب بتونی اجراش کنی.

موفق باشید

P‌C
08-12-2009, 16:24

موفق باشید
این رو الان توی یه فروم خارجی خوندم. جالبه:
firstly no one cared how many processors u have, secondly we’re not talking about Vista, we’re talking about windows 7 which is more lighter, faster and beautiful than vista and yes it easily runs on Pentium III, all u need is 512 MB Ram and 20 GB of Partition and it’ll load and run just fine

در ضمن یه جایی توی همین تاپیک خوندم win7 امکان کپی پیست نمیده! جدا نمیشه به صورت عادی باهاش فایل جا به جا کرد؟

Ardavan
08-12-2009, 16:44
دوستان معذرت،سوالم شاید تکراری باشه،ولی راستش حوصله خوندن اینهمه صفحه نبود،اقا کسی با Power DVD 9 مشکل داره؟
مال من اجرا نمیشه؟!
دیوانه شدم

foodaj
08-12-2009, 16:50
سلام دوستان
در ويندوز سون در برخي از سايتها متن‌هاي فارسي بصورت شکل زير مشاهده ميشن
چيکار کنم مشکل حل بشه؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون

masoud8
08-12-2009, 17:21
داخل سون اکانت --- می سازم که هب شبکه دانشگاه متصل شه، اکانت ساخته میشه و وارد هم میشه اما هیچ سایتی رو باز نمیکنه چرا؟
می نویسه:
IPv4..... Internet
IPv6 ........ No internet access
media state Enabled

راستی نوع اتصال v pn چی باید باشه؟ public or home or network ?

Mehrdad1988
08-12-2009, 17:43
سلام . من میخوام دو کامپیوتر رو از طریق کابل شبکه و با سیستم عامل های SEVEN (یکی لب تاپ و دیگری دسکتاپ ) شبکه کنم ...
میخواستم اگه میشه مراحل کار رو برام مرحله به مرحله بگید ...
من خودم یه کارایی کردم ولی در آخر وقتی روی فولدر share شده کلیک میکنم این Error رو میده ...

مسیر فلدر windows cannot access
check the spelling of the name . Otherwise,ther might be a problem with your network. to try to identify and resolve network problem,click diagnose

یه فولدر به صورت Default در قسمت فولدر های share شده ی هر دو سیستم هست به نام Users که به خوبی کار میکنه و وقتی فایلی رو در اون پوشه کپی میکنم ، میشه از اون فایل در اون یکی سیستم استفاده کرد ... اما وقتی روی پوشه هایی که خودم share کردم دوبار کلیک میکنم Error بالا میاد و یا پسورد میخواد ...

Computer name های دو سیستم متفاوت هستند و فایر وال ها هم خاموش است ... فکر کنم از permissions ها باشه ولی نمیدونم باید چیکار کنم .!!
لطفا راهنمایی کنید

سلام به این مسیر بروید:
Control Panel\All Control Panel Items\Network and Sharing Center
Change Advanced sharing settings را از سمت چپ بالا انتخاب کنید .
در قسمت Password protected sharing تیک را به Turn off تغییر دهید.
اما توجه کنید امنیت شبکه تا حد زیادی کاهش پیدا می کند.
امیدوارم مفید بوده باشد.

mehrdadxxxx
08-12-2009, 18:14
سلام دوستان / من قبلا از xp‏ استفاده ميكردم و بازى هاى مثل فيفا 10 رو به راحتى اجرا ميكرد، حالا از ويندوز7 نسخه ultimate‏ استفاده ميكنم اما 7 فيفا كه هيچ بازى هاى كم گرافيك تر رو هم نميتونه اجرا كنه‎ ‎‏ به همين علت مجبور شدم xpو7 رو باهم نصب كنم
بنظر شما مشكل از كجاست؟

اينو هم بگم كه در زمان نصب 7 فقط درايو c‏ رو فرمت كردم.

Senator_Offline
08-12-2009, 18:22
مودم من مدلش intel 536ep
هست هیچ درایوریو ویندوز نمیخونه چه کار کنم ویندوز ultimate n هست.

alidanger_202
08-12-2009, 21:51
خوب اگر تو xp مشکلی نداشتی مطمئن باش که نسخه ویندوز 7 که داری اشکال داره یا با یکی از سخت افزارات ناسازگاره:19:....

آخه 7 رو هم تو 4 تا کامپیوتر دیگه نصب کردم مشکلی نداشت
یک جا خوندم کل هارد باید فرمت بشه دوستان چیزی نشنیدن؟؟؟

Ali.Asgari2006
08-12-2009, 22:25

هر کی با فارسی تو سون مشکل داره تنظیمات زیر رو انجام بده

اول برید تو کنترل پنل و روی گزینه region and language کلیک کنید

از تب آخر (administrative) روی گزینه ... change system rocale کیلک کنید و persianگزینه را انتخاب نمایید .

MOHAMMAD2010
08-12-2009, 22:38
من وقتی یه ایمیل فارسی برام میاد اینجوری میبینمش تو 7

فقط با همین ایمیل هم مشکل دارم ، هیچ جای دیگه از نظر فارسی مشکلی ندارم
مشکل از چیه ؟
ممنون

vahidshah
09-12-2009, 10:27
تو ویندوز 7 چجوری میشه به پوشه های که قفل هستند و باز نمیشدن دسترسی پیدا کرد؟

foodaj
09-12-2009, 11:36
سلام دوستان
چيکار کنم مشکل حل بشه؟

ممنون
دوستان خواهش ميکنم جواب منو هم بدين

mranger
09-12-2009, 13:30
سلام به این مسیر بروید:
Control Panel\All Control Panel Items\Network and Sharing Center
Change Advanced sharing settings را از سمت چپ بالا انتخاب کنید .
در قسمت Password protected sharing تیک را به Turn off تغییر دهید.
اما توجه کنید امنیت شبکه تا حد زیادی کاهش پیدا می کند.
امیدوارم مفید بوده باشد.
من این کار رو انجام دادم و دیگه صفحه درخواست Password نیومد ... ولی باز هم ، همون Error اومد ...

DJ POLESTAR
09-12-2009, 14:26
من وقتی یه ایمیل فارسی برام میاد اینجوری میبینمش تو 7

فقط با همین ایمیل هم مشکل دارم ، هیچ جای دیگه از نظر فارسی مشکلی ندارم
مشکل از چیه ؟
ممنون
اون کسی که ایمیل براتون میفرسته از فونت خاصی استفاده میکنه که رو سیستم شما قابل شناسایی نیست!

تو ویندوز 7 چجوری میشه به پوشه های که قفل هستند و باز نمیشدن دسترسی پیدا کرد؟

دقیقا منظورتون از فایلهایی که قفل هستن چیه؟
با نرم افزاری قفل کردین و میخواین قفل رو دور بزنین! یا منظورتون Read Only هست؟
یه توضیح مختصر اما کامل بدید؟

سلام دوستان
چيکار کنم مشکل حل بشه؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 800x600 و حجم آن 67 کیلوبایت میباشد.

شما باید از به روش زیر عمل کنید=>
اول Internet Explorer رو اجرا کنید
بعد بترتیب از چپ به راست

(View - Encoding - Unicode (UTF-8

vahidshah
09-12-2009, 15:06
منظورم مثلا پوشه appliacation data هست .پ.شه هایی که حالات مخفی دارند و وقتی میبینمیشون نمشه داخل پوشه رفت
؟
تو7 به پوشه میشه رمز گذاشت؟در این زمینه نسبت به ایکس پی چه امکانات جدیدی وجود داره؟

Mohammad King
09-12-2009, 17:37
منظورم مثلا پوشه appliacation data هست .پ.شه هایی که حالات مخفی دارند و وقتی میبینمیشون نمشه داخل پوشه رفت
؟
تو7 به پوشه میشه رمز گذاشت؟در این زمینه نسبت به ایکس پی چه امکانات جدیدی وجود داره؟

با برنامه میتونید پسورد بزارید.

mehrdadxxxx
09-12-2009, 18:05
يه سوال ميشه دو نسخه Home‏ و ultimate‏ رو باهم رو يه سخت افزار نصب كرد.

amirpers
09-12-2009, 19:17
دوستان معذرت،سوالم شاید تکراری باشه،ولی راستش حوصله خوندن اینهمه صفحه نبود،اقا کسی با Power DVD 9 مشکل داره؟
مال من اجرا نمیشه؟!
دیوانه شدم

برای من به راحتی اجرا میشه .

mohammadrezams
09-12-2009, 19:25
سلام
من دیروز ویندوز 7 رو نصب کردمو تا الانم دارم برنامه هامو توش نصب میکنم ولی الان به یه مشکل برخورد کردم . من درایو کارت تی وی رو نصب کردم ولی نرم افزار کار نمیکنه . وقتی اجراش میکنم خود به خود تم ویندوز عوض میشه و حالت بلوریش ازبین میره و صفحه تلوزیون هم بدون هیچ دلیلی سیاه هست و صداشم کار نمیکنه ولی تو اکس پی مشکلی نداره . اگه راهی وجود داره کمکم کنید یا یه برنامه که با این ویندوز سازگار باشه برای تی وی بهم معرفی کنین .
ممنون

DJ POLESTAR
09-12-2009, 19:39
سلام
من دیروز ویندوز 7 رو نصب کردمو تا الانم دارم برنامه هامو توش نصب میکنم ولی الان به یه مشکل برخورد کردم . من درایو کارت تی وی رو نصب کردم ولی نرم افزار کار نمیکنه . وقتی اجراش میکنم خود به خود تم ویندوز عوض میشه و حالت بلوریش ازبین میره و صفحه تلوزیون هم بدون هیچ دلیلی سیاه هست و صداشم کار نمیکنه ولی تو اکس پی مشکلی نداره . اگه راهی وجود داره کمکم کنید یا یه برنامه که با این ویندوز سازگار باشه برای تی وی بهم معرفی کنین .
ممنون
مدل و برند کارت TV شما چیه؟
کارت TV شما ساخت تولیدش کیه؟
از کدام درایور روش استفاده کردین؟،از داخل همونی که مال خود CD درایورش هست؟
و اینکه ببینم، درایور ما XP نیست که؟

vahidshah
09-12-2009, 20:14
با برنامه میتونید پسورد بزارید.

مظورم نحوه پسورد گذاشتن به درایو ها نیست گرچه تو این مورد هم اگه اموطشی باشه مشتاقم بخونم!!
سوال من درباره پوشه هایی هست که تو درایو ی که ویندوز نصب شده ایجاد شده و به صورت مخفی هستند و نمیشه وارشون شده مثل پوشه application data که بعضی از برنامه های نصب شده اونجا هم فایل هایی دارن
به فرض واسه کپی کردن اپدیت ویروس کش نود32 باید داخل اون پوشه شد و فایا اپدیت رو اونجا کپی کرد

mohammadrezams
09-12-2009, 21:50
مدل و برند کارت TV شما چیه؟
کارت TV شما ساخت تولیدش کیه؟
از کدام درایور روش استفاده کردین؟،از داخل همونی که مال خود CD درایورش هست؟
و اینکه ببینم، درایور ما XP نیست که؟
من مشخصاتشو نمیدونم . اگه جایی نوشته بگین بزارم ولی مشخصاتی که تو دیواس منیجر بود ایناس :
فایل های درایور هم قسمتی برای ویندوز 7 نداره کارت تی وی من مال دو سه سال پیشه ولی موقع نصب تو ویندوز 7 مشکلی نداشت .

amirhalgord
09-12-2009, 22:21
با سلام من یه مشکل با کارت شبکه بیسیمم تو ویندوز 7 64بیتی دارم
و مشکل اینه که اصلا فعال نمیشه ولی توی 32 بیتی فعال میشه در حالی که سیستم کاملا کارت رو میشناسه .
کسی نبود جواب ما رو بده .

Mohammad King
09-12-2009, 22:23
کسی نبود جواب ما رو بده .

مشخصات بده...

amirhalgord
10-12-2009, 10:12
مشخصات بده...
کارت شبکه بیسیم d-link dwa 110برای ویندوز 7 64 بیتی
ممنون میشم منو راهنمایی کنین .

DJ POLESTAR
10-12-2009, 11:38
من مشخصاتشو نمیدونم . اگه جایی نوشته بگین بزارم ولی مشخصاتی که تو دیواس منیجر بود ایناس :
فایل های درایور هم قسمتی برای ویندوز 7 نداره کارت تی وی من مال دو سه سال پیشه ولی موقع نصب تو ویندوز 7 مشکلی نداشت .
دوست عزیز من هر چی پرسیده بودم ازتون که هیچ کدو رو جواب ندادین!!!
این عکسها هم اصلا به درد نمیخورن چون TV Card شما هنوز رو سیستم نشناخه هست پس این نوشته TV Capture Card!
شما میتونی از رو قوطی کارت TVتو هم بفهمد که شرکت سازندش کیه! و یا از فاکتور خریدش.

DJ POLESTAR
10-12-2009, 11:40
با سلام من یه مشکل با کارت شبکه بیسیمم تو ویندوز 7 64بیتی دارم
و مشکل اینه که اصلا فعال نمیشه ولی توی 32 بیتی فعال میشه در حالی که سیستم کاملا کارت رو میشناسه .

مشه بپرسم شما از چند گیگ Ram استفاده میکنید؟!

amirhalgord
10-12-2009, 13:17
از 6 گیگ رم باس 1600
ولی اصلا هنگ کردن دیگه تو این سیستم عامل 64 بیتی معنی نداره .

lovely_darbedar
10-12-2009, 14:00
سلام بچه ها
آقا من یه 2.3 ماه پیش ویندوز 7 هم نسخه 64 هم 32 رو دانلود کردم 64شو نصب کردم مشکلی نداشتم تا اینکه 20 روز تا تموم شدن مدت 90 روزش ویندوزو عوض کردم ولی بعد از یه بار ری استارت جز والپیپرم چیز دیگه ای بالا نیومد چندین بار ویندوزمو عوض کردم بازم همون آشو همون کاسه البته قبل این ویندوز 64 هم هر ویندوز سونی نصب میکردم مشکل همین بود تورو خدا اگه کسی میدونه مشکل چیه کمکم کنه:(
مشخصات سیستمم:
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz (2 CPU)
Memory: 3584MB RAM
motherboard:5pkpl/1600
ویندوز:
7600 windows 7

saeed774
10-12-2009, 14:44
سلام بچه ها
آقا من یه 2.3 ماه پیش ویندوز 7 هم نسخه 64 هم 32 رو دانلود کردم 64شو نصب کردم مشکلی نداشتم تا اینکه 20 روز تا تموم شدن مدت 90 روزش ویندوزو عوض کردم ولی بعد از یه بار ری استارت جز والپیپرم چیز دیگه ای بالا نیومد چندین بار ویندوزمو عوض کردم بازم همون آشو همون کاسه البته قبل این ویندوز 64 هم هر ویندوز سونی نصب میکردم مشکل همین بود تورو خدا اگه کسی میدونه مشکل چیه کمکم کنه:(
مشخصات سیستمم:
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz (2 CPU)
Memory: 3584MB RAM
motherboard:5pkpl/1600
ویندوز:
7600 windows 7

شما يكبار تنظيمات بايوس رو به حالت پيش فرض برگردون و تاريخ سيستم رو از داخل بايوس به يك ماه پيش تغيير بده ببين جواب ميده ؟

M E H R D A D
10-12-2009, 16:25
به احتمال بسیار قوی با تغییر تاریخ از بایوس مشکلت حل میشه.

lovely_darbedar
10-12-2009, 18:24
شما يكبار تنظيمات بايوس رو به حالت پيش فرض برگردون و تاريخ سيستم رو از داخل بايوس به يك ماه پيش تغيير بده ببين جواب ميده ؟

سعید جان نشد:41: آقا واسا یکم بیشتر توضیح بدم.task manager م بالا نمیاد ینی وقتی میزنم صفحه سیاهه ولی اینتر میزنم سوییچ یوزر میشه ینی صداش میاد ولی تصویرش نه:41: بعد از safe mode ام میرم تا نصفه میره بعد ری استارت میشه:2:

saeed774
10-12-2009, 19:33
سعید جان نشد:41: آقا واسا یکم بیشتر توضیح بدم.task manager م بالا نمیاد ینی وقتی میزنم صفحه سیاهه ولی اینتر میزنم سوییچ یوزر میشه ینی صداش میاد ولی تصویرش نه:41: بعد از safe mode ام میرم تا نصفه میره بعد ری استارت میشه:2:

اين علايمي كه گفتي مشكوك به ويروس ميزنه . با يه آنتي ويروس بوتيبل دار مثه Kaspersky Rescue disk اسكن كن .

{sahand}
10-12-2009, 21:16
دوستان من به تازگی سون رو نصب کردم و به یه مشکل جالب برخوردم، وقتی می خوام AutoCad 2010 رو نصب کنم، می گه باید DirectX 9 داشته باشی و 11 رو نمی شناسه! راهی نیست که بشه 9 رو روی سون نصب کرد؟
ویرایش: دایرکت ایکس 9 رو نصب کردم مشکل حل شد!

BehzadKiNG
10-12-2009, 23:50
سلام
من یک مشکلی دارم با پلیرهام ، هم kmplayer و هم windows media player زیرنویسهای فارسی رو درست نشان نمی دهند !
البته جاهای دیگه مشکلی با فارسی ندارم ولی تو زیرنویس ها مشکله دیگه . . .

diligent68
11-12-2009, 00:21
با سلام خدمت همه دوستان گلم

من ویندوز 7 رو روی لپ تاپم نصبیدم کرکشم از همین جا گرفتم عین گفته های دوستان انجام دادم و تغییرات انجام شد حالا می بینم که اون مهلت 30 روز هی داره کم میشه می خواستم بدونم عادیه ؟ یا اینکه من باید کار دیگه ای هم انجام بدم ؟:11:

Mohammad King
11-12-2009, 00:55
دوستان من به تازگی سون رو نصب کردم و به یه مشکل جالب برخوردم، وقتی می خوام AutoCad 2010 رو نصب کنم، می گه باید DirectX 9 داشته باشی و 11 رو نمی شناسه! راهی نیست که بشه 9 رو روی سون نصب کرد؟
ویرایش: دایرکت ایکس 9 رو نصب کردم مشکل حل شد!

سلام

شما دایرکس 10 را نصب کن ببین مشکل حل میشه؟

P‌C
11-12-2009, 01:51

موفق باشید

ممنون از راهنمایی تون ولی همونطور که گفتم دقیقا 6 گیگ جا گرفت. احتمالا شما از ورژن دیگه ای استفاده میکنی.
از لحاظ سرعت سیستم با رم 512 در حد Xp هست یعنی خوب جواب میده.

Mohammad King
11-12-2009, 01:53
ممنون از راهنمایی تون ولی همونطور که گفتم دقیقا 6 گیگ جا گرفت. احتمالا شما از ورژن دیگه ای استفاده میکنی.
از لحاظ سرعت سیستم با رم 512 در حد Xp هست یعنی خوب جواب میده.

سلام

تا اونجا که من شنیدم گفتن که این ویندوز هوشمند هست وقتی سیستم پایین باشه خودش را با سیستم مچ میکنه.

شما از چه ورژنی استفاده میکنید؟

lovely_darbedar
11-12-2009, 12:08
سعید جون نشد باز ینی ویروسی نداشتم با مکافی اینکارو کردم.مشکلو فهمیدم چیه ولی نمیدونم چطوری حلش کنم.وقتی ویندوز عوض میکنم قسمت آخرش که میرسه ینی جایی که باید مشخصات یوزرمو بدم صفحه سیاهه 15 مین وامیستم که مانیتور خاموش بشه بعد وقتی که موسو حرکت میدم که مانیتور روشن شه تصویر دارم.ایندفه که جز والپیپر چیزی نداشتم سر wallpaper ده دقیقه واسادم تا مانیتورم خاموش شه وقتی دوباره روشنش کردم آیکونا و تسک بار سر جاش بودن ینی ازین به بعد هر بار بخوام بیام تو ویندوز باید واسم تا مانیتورم خاموش شه میتونم یکاری کنم که بشه 1 دقیقه ولی 1 دقیقه هم واسه خودش یه دقیقس شما نمیدونین چکار باید بکنم؟

HEGOR
11-12-2009, 13:44
سلام
من با فتوشاپ اسکن میکردم ولی امروز نمیشه اسکن کرد و یا تو برنامه اسکنر که میرم خودش شروع به اسکن میکنه و میره آخر گیر میکنه .تا سیم اسکنر رو در نیارم قطع نمیشه این مشکل از اسکنر هست (حدودا 8 یا 9 سال پیش خریدم cannon هست

zooghi
11-12-2009, 14:29
سلام یک سوالی دارم

به عکس زیر نگاه کنید

1- این عکس زیر ماجراش چیه؟ به چه درد میخوره و واسه چی استفاده میشه؟

2- اگر روی گزینه ی آخری بزارمش چه اتفاقی میفته؟

لطفا جواب بدید

MOHAMMAD2010
11-12-2009, 15:49
بچه ها من یه غلطی کردم ! اومدم این Bitlocker رو فعال کردم ( یعنی برای یه درایو یه پسورد گذاشتم ) حالا نمیشه برش دارم !
یعنی درایو برام باز میشه ولی شکلش این جوری شده !
چی کار کنم :

kortol
11-12-2009, 16:21
سلام یک سوالی دارم

به عکس زیر نگاه کنید

1- این عکس زیر ماجراش چیه؟ به چه درد میخوره و واسه چی استفاده میشه؟

2- اگر روی گزینه ی آخری بزارمش چه اتفاقی میفته؟

لطفا جواب بدید

.................................................. .................................................. .........
در واقع این بخش به UAC یا همون User Account Control می باشد که به برنامه های مضر ( و هر برنامه دیگه ای ) که قصد تخریب یا تغییر در ویندوز را داشته باشند اجازه فعالیت نمیده.
2. آکر روی گزینه آخر بزاری یعنی این که به تمام برنامه ها اجازه فعالیت دادی .......معمولا وقتی می خوان کرک خود ویندوز یا یه برنامه دیگه رو نصب کنن این رو روی گزینه آخر می زارن تا برنامه به راحتی نصب بشه......
در کل :
آگه روی گزینه آخر باشه مشکل خاصی در حالت عادی پیش نباید قاعدتا پیش بیاد مگه اینکه ویندوز به بد ویروسی مبتلا بشه .در واقع گویا این قسمت ساخته شده تا هر برنامه ای که خواست در ویندوز بار گذاری و اجرا بشه اونو شناسایی کنه و از کاربر در مورد صحت رنامه سوال می کنه و در صورت تایید به برنامه اجازه فعالیت می ده ولی اگه رو گزینه آخر باشه دیگه از کاربر جهت اجرای برنامه سوال نمی کنه و مستقیما برنامه رو ( حالا هر چی که باشه ) اجرا میکنه.......

P‌C
11-12-2009, 18:32
سلام

تا اونجا که من شنیدم گفتن که این ویندوز هوشمند هست وقتی سیستم پایین باشه خودش را با سیستم مچ میکنه.

شما از چه ورژنی استفاده میکنید؟

ultimate N 7600 22 oct

foru
11-12-2009, 20:18
دوستان یه مشکلی با ویندوز 7 دارم..چند وقته یه لپ تاپ گرفتم..و ویندوز 7 روش نصب بود..بطور پیشفرض خیلی نرم افزار روش نصب بود و این طوری سرعت سیستم کلی اومده پایین حدود 77 processes داشت .!!.کاری که کردم از قسمت msconfig رفتم کلی نرم افزار رو از start up یرداشتم و سرعت سیستم خیلی بهتر شد پروسس اون شد 55 تا..اما هنوز مشکلی که داره وقتی وارد بعضی از فولدرا میشم اون نوار سبزه اون بالا شرو میکنه به لود کردن و دیگه تموم نمیشه همه فایل ها رو هم به صورت ناشناس نشون میده...کمکم کنین لطفا خیلی تو ذوقم خورده :41:
cpu هم از نوع p7550 2.26 Ghz هست و رمم 4 G

adameh_bahal
11-12-2009, 20:54
ويندوز سون من بعد چند روز استفاده وقتی روی هر لينکی کليک ميکنم کلی طول ميده تا باز کنه و فقط چند روز اوّلش خوبه
history و cookie و ... رو هم همه پاک ميکنم بازم همين ميشه

DJ POLESTAR
11-12-2009, 21:06
ويندوز سون من بعد چند روز استفاده وقتی روی هر لينکی کليک ميکنم کلی طول ميده تا باز کنه و فقط چند روز اوّلش خوبه
history و cookie و ... رو هم همه پاک ميکنم بازم همين ميشه
شما مشخصات نسخه ی ویندوز+مرورگر رو بدید تا کمک کنیم؟

A.M.D.D.E.V.I.L
11-12-2009, 21:35
ببخشيد سرچ نكردم ولي ميدونم كه ميدونيد كه دونستن اين مشكل از دونستن خيلي چيز هاي ديگه دانايي كمتري ميخواد ولي سه روز بعد از اين كه با 7 كار كرديم گفت كه ويندوز شما غير قانوني و گفت به زودي با مشكل روبهرو خواهيد شد مي خوستم بدونم كه جواب اين دونستنيو واسه ناداناني مثل من كه دانايي كافي در اين موضوع ندارن و اگه داشته باشنم مثل اينه كه ندارن(ولي دارنا!) كسي ميدونه؟اگه نميدونه من كه دارم پشت كامپيوتر دارم با داشتن و دونستن بازي ميكنن خودم ميتونم از فرد دانايي پيدا كنم از دانايي تون متشكر ميشم اگه جواب اين دونستني رو به من بدين .حتما بدينا !اگه ندين نارا حت ميشم من كه خودم دارم تو تاپيك ديگه واسه يه كسايه اون چيزي رو كه دارم ميدم (يعني اون جوابي رو كه مي دونم بهش مي گم )
ان كس كه نداند و نداند كه بداند كه نداند و نداند كه بداند كه نداند ون داند و نداند كه بداند كه نداند و نداند كه بداند كه نداند...
ببخشيد ديوونه شدم

adameh_bahal
11-12-2009, 21:43
شما مشخصات نسخه ی ویندوز+مرورگر رو بدید تا کمک کنیم؟

windows 7 ultimate 7600
Internet Explore 8

foru
11-12-2009, 22:06
کسی نیست جواب سوال منو بده؟؟:mellow:

DUAL CORE
11-12-2009, 22:34
در 7 پنجره ها برای سیستم من با گیر کوچکی باز میشه ولی موقع بسته شدن خیلی روون بسته میشه و کلا انیمیشنهای دیگش هم روون هستند البته این مشکلو تو ویستا ندارم.
core2 duo 2.4ghz
4gb ram ddr 800
xfx 9600gso 768mb

DUAL CORE
11-12-2009, 22:41
دوستان یه مشکلی با ویندوز 7 دارم..چند وقته یه لپ تاپ گرفتم..و ویندوز 7 روش نصب بود..بطور پیشفرض خیلی نرم افزار روش نصب بود و این طوری سرعت سیستم کلی اومده پایین حدود 77 processes داشت .!!.کاری که کردم از قسمت msconfig رفتم کلی نرم افزار رو از start up یرداشتم و سرعت سیستم خیلی بهتر شد پروسس اون شد 55 تا..اما هنوز مشکلی که داره وقتی وارد بعضی از فولدرا میشم اون نوار سبزه اون بالا شرو میکنه به لود کردن و دیگه تموم نمیشه همه فایل ها رو هم به صورت ناشناس نشون میده...کمکم کنین لطفا خیلی تو ذوقم خورده :41:
cpu هم از نوع p7550 2.26 Ghz هست و رمم 4 G
البته 50 درصد خیلی افتضاحه برای وقتی که سیستم کاری نمیکنه.احتمال داره ویروس باشه اگر ویروس نبود از همون msconfig یکسری سرویسها رو هم میشه خاموش کرد مثل indexing service یا اگه پرینتر نداری print spooler
شما دقیقا باید بدونید کدوم پروسس به ترتیب بیشترین پردازشها رو گرفته.

DUAL CORE
11-12-2009, 22:45
windows 7 ultimate 7600
Internet Explore 8
منم با کندیie مشکل دارم یعنی انقدر کند باز میشه و بعضی وقتها رو یه لینک کلیک میکنم قفل میشه من از google chrome استفاده میکنم که فوق العاده سریع باز و بسته میشه قفلش هم خیلی کمه مثل opera هم با ساییتهای فراسی مشکل نداره و از فایرفکس هم سریعتره.فقط مشکلش اینه که تقریبا پلاگینی نداره.

adameh_bahal
11-12-2009, 23:04
منم با کندیie مشکل دارم یعنی انقدر کند باز میشه و بعضی وقتها رو یه لینک کلیک میکنم قفل میشه من از google chrome استفاده میکنم که فوق العاده سریع باز و بسته میشه قفلش هم خیلی کمه مثل opera هم با ساییتهای فراسی مشکل نداره و از فایرفکس هم سریعتره.فقط مشکلش اینه که تقریبا پلاگینی نداره.

آخه مشکل من اينه که تا سه چهار روز خوبه و سريع مياد ولی بعدش تا رويه هر لينکی کليک ميکنم کلی طول ميده

3dmaya
12-12-2009, 17:19
سلام دوستان من ویندوز 7 رو نصب کردم ولی از 4 گیگ رم فقط 3 گیگ اونو رو شناسایی کرده
فقط تا 3 گیگو ساپورت می کنه یا سیستم یا ویندوز من مشکل داره؟
ممنون

MOHAMMAD2010
12-12-2009, 19:21
بچه ها من یه غلطی کردم ! اومدم این Bitlocker رو فعال کردم ( یعنی برای یه درایو یه پسورد گذاشتم ) حالا نمیشه برش دارم !
چی کار کنم :

آقا کسی نمیدونه من چی کار کنم ؟
امروز دیگه درایو کلا قفل شده بود باید با پسورد بازش میکردم !
وقتی هم روی remove پسورد کلیک میکنم این ارور رو میده :

چی کار کنم ؟ :41:

DUAL CORE
12-12-2009, 20:44
آخه مشکل من اينه که تا سه چهار روز خوبه و سريع مياد ولی بعدش تا رويه هر لينکی کليک ميکنم کلی طول ميده
من که عرض کردم سرعت ie من هم تو ویستا و 7 پایینه. بنظر من سرعت ie ورژن 7 خوب بود ولی این گیروگورا تو ورژن 8 خیلی زیاد شد. البته این تجربه شخصیه. در نهایت یه راه دیگه ای که می تونم پیشنهاد بدم اینکه از قسمت tools>manage add-ons پلاگینها و برنامه های اضافی رو غیر فعال کنید اگر هم نمیدونی کدومو غیر فعال کنی اونایی که جلوش نوشته Microsoft Corporation رو بذار بمونن و بقیه رو disable کن.
ولی بهترین راه استفااده از یک مرروگر سبک و سریعتر است اگه می خوای مثل ie باشه می تونی از Maxthon استفاده کنی که کاملا با سایتهای فارسی سازگاره سایتهای خارجی هم که معمولا با مرورگرها مشکلی ندارند.

DUAL CORE
12-12-2009, 20:55

تو help ویندوز 3 خط نوشته(turn off bit locker( منتهی من نمیدونم کار کنه یانه ریسکش پای خودت چون برای من کلا غیر فعاله.فقط با احتیاط عمل کن وگرنه درایوت به باد میره و دیگه نمیشه بازش کرد اول یه کپی از اطلاعاتت بگیر و تغییر سخت افزاری به هیچ وجه نده مخصوصا تغییر تو bios که به فنا میره.

DUAL CORE
12-12-2009, 21:06
سلام دوستان من ویندوز 7 رو نصب کردم ولی از 4 گیگ رم فقط 3 گیگ اونو رو شناسایی کرده
فقط تا 3 گیگو ساپورت می کنه یا سیستم یا ویندوز من مشکل داره؟
ممنون
به خاطر اینکه ویندوز شما 32 bit است و بیشتر از این اگه بخوای باید 64 بیت نصب کنی که مشکلات خودشو داره

adameh_bahal
12-12-2009, 21:21
من که عرض کردم سرعت ie من هم تو ویستا و 7 پایینه. بنظر من سرعت ie ورژن 7 خوب بود ولی این گیروگورا تو ورژن 8 خیلی زیاد شد. البته این تجربه شخصیه. در نهایت یه راه دیگه ای که می تونم پیشنهاد بدم اینکه از قسمت tools>manage add-ons پلاگینها و برنامه های اضافی رو غیر فعال کنید اگر هم نمیدونی کدومو غیر فعال کنی اونایی که جلوش نوشته Microsoft Corporation رو بذار بمونن و بقیه رو disable کن.
ولی بهترین راه استفااده از یک مرروگر سبک و سریعتر است اگه می خوای مثل ie باشه می تونی از Maxthon استفاده کنی که کاملا با سایتهای فارسی سازگاره سایتهای خارجی هم که معمولا با مرورگرها مشکلی ندارند.

خب مشکل من اينه که 3 4 روز سرعتش خوبه ولی بعدش رو يه لينک که کلکيک ميکنم طول ميده تا فقط پنجره رو باز کنه , اينکه سرعته اينترنتم پايين باشه اينجوری نيست
ميخوام بدونم مشکل از چيه وقتی که من حتی همه coockie,... رو هم پاک ميکنم

Navid.H
12-12-2009, 22:23
کلیدهای میانبر در ویندوز 7

علاوه بر کلیدهای میانبر مختلفی که در ویندوزهای قبلی وجود داشتند و میتوانید همچنان از آنها استفاده کنید ، در نسخه جدید سیستم عامل مایکروسافت یعنی ویندوز۷ هم میانبرهای جدیدی اضافه شده اند که در این مطلب قصد داریم به معرفی بهترین و کاربردی ترین آنها بپردازیم .

به طور مثال حتما برایتان جالب خواهد بود که برای ساخت یک Folder جدید و انجام سیر همیشگی: کلیک راست بر روی فضای خالی پنجره / انتخاب گزینه New / و سپس انتخاب گزینه New Folder تنها در هر جا که باشید از کلید ترکیبی Shift+Ctrl+N استفاده کنید !

در ادامه با میانبرهای جالب دیگری آشنا خواهید شد …

شایان ذکر است در ادامه هر کجا که نامی از کلید Win دیدید منظور کلید پنجره در صفحه کلید است که در صفحه‌کلیدها بین دو کلید Ctrl و Alt قرار دارد و لوگوی ویندوز بر روی آن حک شده است .
Win+UP : فشردن دو کلید ترکیبی Win‌ و کلید جهت‌نمای بالا عمل Maximize کردن پنجره فعال را انجام می‌دهد
Win+Down : فشردن دو کلید ترکیبی Win‌ و کلید جهت‌نمای پایین عکس عمل بالا را انجام می‌دهد و پنجره را به اندازه قبل باز می گرداند . با فشردن مجدد این کلیدهای ترکیبی پنجره فعال به حالت Minimize در خواهد آمد .
Win+Right : با فشردن دو کلید ترکیبی Win‌ و کلید جهت‌نمای سمت راست پنجره فعال به سمت راست منتقل شده و می‌توانید به راحتی پشت پنجره را نیز همزمان نگاه کنید .
Win + Left : چیزی که مشخص است این کلیدها عکس عمل بالا را انجام می‌دهند .
Win+[Number]s : فشردن کلید Win به همراه یکی از اعداد سبب اجرای نرم‌افزار موجود در Taskbar دسکتاپ می‌شود . کافی است شماره هر نرم افزاری را که در بخش Taskbar ویندوز۷ Pin کرده‌اید را از سمت چپ بشمارید و به خاطر بسپارید …زین پس تنها کافی است کلید ویندوز را به همراه شماره آن فشار دهید تا برنامه اجرا شود
Win+Space : مادامی که این دو کلید را نگه داشته‌اید تمامی پنجره‌ها به صورت لحظه‌ای Minimize می‌شوند و می توانید فضای دسکتاپ‌تان را مشاهده کنید . در واقع این کار مشابه وقتی است که ماوس را بر روی Show Desktop در کنار ساعت ویندوز نگه داشته اید (نه اینکه کلیک کنید) .
Win+Tab : حتما با کلیدهای ترکیبی Alt+Tab در ویندوز آشنا بودید که برای جا‌به‌جایی بین پنجره های فعال استفاده می‌شد . در ویندوز ۷ علاوه بر استفاده از این ترکیب همیشگی میتوانید با استفاده از دو کلید Win و Tab به صورت سه بعدی بین پنجره‌های فعال سوییچ کنید !
Win+G : با فشردن این دو کلید تمامی Gadget های به کار رفته در دسکتاپتان بر روی پنجره فعال نمایش داده می‌شوند
Win+P : اگر کارت گرافیکی‌تان دو خروجی دارد و یک خروجی آن به مانیتور و خروجی دیگر آن به دستگاهی مثل دیتا پرژکتور متصل است با استفاده از این کلیدهای ترکیبی میتوانید بر روی تصاویر دستگاه‌های مختلف نظارت داشته باشید و هر کدام را که خواستید فعال و یا غیر فعال کنید . همچنین اگر شما هم از جمله افراد مرفهین بی‌درد هستید و ۲ مانیتور دارید می‌توانید با کنار هم قرار دادن دو مانیتور و انتخاب گزینه سوم از پنجره ای که با فشردن این دو کلید ترکیبی نمایان می‌شود فضای بیشتری را برای کار و یا بازی اختصاص دهید که احتمالا نمونه این عمل را در نمایشگاه‌های کامپیوتر دیده ‌اید .
= + Win : فشردن کلید ویندوز و کلید مساوی در صفحه کلید برنامه ذره‌بین (Magnifier) را اجرا می‌کند . همچنین می توانید به جای استفاده از کلید = از کلید + هم استفاده کنید . بسیار مناسب برای مواقعی که قصد دارید مثلا از فاصله دور مثلا سر سفره غذا هم توییت‌ها و یا پست‌های دوستانتان را در توییتر – فیس بوک و فرندفید دنبال کنید !
Ctrl+Shift+Esc : فشردن این سه کلید راهی است آسان و سریع برای رفتن به پنجره Task Manager . در ویندوز‌های قدیمی‌تر از سه کلید Alt+Ctrl+Del برای این کار استفاده میشد که در ویندوز ۷ این سه کلید عمل دیگری را انجام می‌دهند و جای خود را به سه کلید Ctrl+Shift+Esc داده اند .
Ctrl+Shift+N : یک میانبر بسیار عالی و کاربردی که همانطور که در ابتدای مطلب اشاره شد برای ساخت یک Folder جدید به کار می‌رود .
بقیه میانبرهایی که در ویندوز‌های قبلی هم از آن استفاده می‌کردید نیز همچنان پابرجا هستند که از جمله بهترین آنها می توانید به ترکیب کلیدهای Win+D برای minimize کردن تمامی پنجره‌ها و نمایش دسکتاپ (عملی که کلیک بر روی دکمه Show Desktop انجام می‌دهد) و یا کلیدهای Win+L برای قفل کردن رایانه‌تان بدون بسته شدن برنامه‌ها و پنجره‌های فعال (مناسب برای مواقعی که قصد دارید به صورت لحظه‌ای رایانه خود را ترک کنید – البته باید برای این کار باید بر روی نام کاربری تان در ویندوز کلمه عبور قرار داده باشید) اشاره کرد .

MOHAMMAD2010
12-12-2009, 23:17
چی کار کنم :

حل شد ... :46:
فقط باید میرفتم تو کنترل پنل قسمت BitLocker Drive Encryption و روی درایو قفل شدم میرفتم بعد Turn Off BitLocker رو میزدم
همین قد ...

P‌C
12-12-2009, 23:25
یه ضعفی توی سون هست اینه که آیکون کانکشنها چه دیال آپ چه وایرلس رو توی قسمت tray نشون نمیده. گزینه ای هم که توی xp داشت برای قرار دادن آیکون (show icon in notifiction area when connected) توی سون دیگه وجود نداره.
راهی برای ایجاد آیکون کانکشن وجود نداره؟

Mohammad King
12-12-2009, 23:31
یه ضعفی توی سون هست اینه که آیکون کانکشنها چه دیال آپ چه وایرلس رو توی قسمت tray نشون نمیده. گزینه ای هم که توی xp داشت برای قرار دادن آیکون (show icon in notifiction area when connected) توی سون دیگه وجود نداره.
راهی برای ایجاد آیکون کانکشن وجود نداره؟

سلام

کاکشن که توی نوار ابزار هست دوست من.

P‌C
12-12-2009, 23:36
سلام

کاکشن که توی نوار ابزار هست دوست من.
سلام
عزیز اون دو تا کامپوتره برای دیال آپ و اون تک کامپیوتر با علامت وایرلس برای وایرلس رو میگم. برای من هیچ کدوم نمیان.

Mohammad King
12-12-2009, 23:39
سلام
عزیز اون دو تا کامپوتره برای دیال آپ و اون تک کامپیوتر با علامت وایرلس برای وایرلس رو میگم. برای من هیچ کدوم نمیان.

سلام

شما هر کانکشنی که ایجاد کنید توی نوار ابزار به وجود میاد

sshiiva
12-12-2009, 23:41
سلام . من تازه عضو این سایت شدم و بیتشر برای حل دو تا مشکلم بوده .
من لپ تاپ که خریدم روش ویستا 64 بیت نصب بود و بعد برادر شوهرم به من گفتن که ویستا خوب نیست و اونو پاک بکن و روی اون ویندوز هفت رو بریز و بعد برای من همین کار رو کرد . تاریخی که این کار رو کرد ماه نوامبر بودش که از ایران یک سی دی ویندوز هفت 64 بیت اولتیمیت آورده بود و برای من نصب کرد . خب روزهای اول خیلی عالی بود . هم سریع تر بود و هم خیلی در مصرف باطری عالی بود و یکساعت اضافه شده بود به مدتش . این گذشت تا اینکه چند وقت بعد من به ایران اومدم و یکی از دوستان خانوادگی به من گفتن که ویندوز نهایی در تاریخ 22 اکتبر به بازار اومده و اونو نصب کن . من هم از ایران همین هفته قبل سی دی اونو از فروشگاه پاکچین در بازار پایتخت خریدم و با خودم آوردم اینجا . اون آقایی که بار اول ویندوز رو برای من نصب کرده بودن به من گفتن از کجا میدونی که این ویندوز همونی نیست که من برای شما نصب کردم ؟ گفتم نمیدونم ولی فروشنده گفت این فاینال هست . و از اون روز من دچار این شک شدم که چیکار کنم و آیا ویندوزی که چند ماه پیش نصب کردم رو بذارم بمونه و یا همین ویندوزی که جدید خریدم رو بدم برام نصب کنن ؟ البته ما یک اشتباهی هم کردیم و اون این بود که بدون بک آپ گرفتن از ویندوز ویستای اوریجینال , ویندوز هفت رو نصب کردیم و به همین دلیل دیگه نمیتونم هم از اینترنت ویندوز هفت رو نصب کنم چون به من یک کد داده بود شرکت سونی که میتونستم به اینترنت وصل بشم و ویندوز ویستا رو به هفت آپگرید بکنم . که متاسفانه این اشتباه رو مرتکب شد اون آقا ..
حالا سوال من از شما دوستان عزیز این هست که میشه به من بگین از کجا میتونم بفهمم که این ویندوزی که جدید خریدم آیا همون نسخه نهایی واقعی هست که ماکروسافت منتشر کرده ؟ آیا ویندوز دستگاه خودم رو نگه دارم ؟ در ضمن جنیون هم هست و مرتب هم با اینترنت آپدیت میشه ولی یک نفر به من گفته احتمال داره که ماکروسافت این ویندوز رو یهو ببنده و دیگه لپ تاپ کار نکنه برای همین ترس برم داشته که مبادا اینطور بشه و برای همین بیشتر تصمیم دارم ویندوز رو ارتقا بدم . ممنون میشم منو در این زمینه راهنمایی کنین .
مشخصات لپ تاپ من هم هست :
6 گیگا باید مموری
2.88 مگاهرتز سی پی یو
هارد 128 اس اس دی
و نمیدوم آیا انتخاب خوبی بوده یا نه ؟ و این سخت افزار مناسب با این ویندوز هست یا خیر ؟ منظورم نگارش اولتیمیت هست .

P‌C
12-12-2009, 23:46
سلام

شما هر کانکشنی که ایجاد کنید توی نوار ابزار به وجود میاد
ممنون
کانکشنها توی لیست اضافه میشن ولی هیچکدوم آیکون مجزا ندارن. در ضمن کانکشن وایرلس بصورت اتومات با شروع ویندوز فعال نمیشه و اونرو باید خودم دستی فعال کنم که توی xp اینجوری نیست.

Royce
13-12-2009, 00:47
ممنون
کانکشنها توی لیست اضافه میشن ولی هیچکدوم آیکون مجزا ندارن.

درسته

منم همین مشکل و دارم

Baby nfs
13-12-2009, 08:35
سلام به همگي. من ويندوز 7 رو روي درايو C نصب كردم حالا هم ويندوز XP media center رو روي D نصب كردم. مشكلم اينجاست كه وقتي كامپيوتر رو روشن ميكنم مستقيم ميره تو XP و نمتونم وارد 7 بشم. مشكل از كجاست؟
با سپاس

3dmaya
13-12-2009, 10:28
سلام به همگي. من ويندوز 7 رو روي درايو C نصب كردم حالا هم ويندوز XP media center رو روي D نصب كردم. مشكلم اينجاست كه وقتي كامپيوتر رو روشن ميكنم مستقيم ميره تو XP و نمتونم وارد 7 بشم. مشكل از كجاست؟
با سپاس

سلام دوست م
شما باید اول win xp رو نصب کنین بعد win 7 .......موفق باشین

3dmaya
13-12-2009, 10:48
با سپاس

سلام دوست م
شما باید اول win xp رو نصب کنین بعد win 7 .......موفق باشین

aggus
13-12-2009, 11:11
درود

Aproblem been detected and windows has beenshutdown to prevent damage to your computer.
IRQL-NOT-LESS-OR-EQUAL
If this is the first time you’ve seen this stop error screen,restart your computer.
If this screen oppears again,followthesesteps.
Check to make sure any new hardware or software is properly installey.If this is anew installation,ask your hardware or software manufacturer ifproblems continue,disabler reneve any newly installed hardware orsoftware.disable Bios memory options such as caching or shadowing.If you need to use safe mode to remereor disable components,restart your computer,press f8 to select Advanced starrup options,and then select safemode..
Technical information:

وقتی میخوام 7 نصب کنم میاد

تازه روی هارد هم میشه XP نصب کرد

DJ POLESTAR
13-12-2009, 11:13

دوست عزیز راهش این نیست!!!
برای اینکه BitLocker رو از کار بندازی طبق روش زیر عمل کن که از سایت خود مایکروسافت ورداشتم

To turn off BitLocker Drive Encryption
1. Click Start, click Control Panel, click System and Security, and then click BitLocker Drive Encryption.
2. Find the drive on which you want BitLocker Drive Encryption turned off, and click Turn Off BitLocker.
3. A message is displayed, informing you that the drive will be decrypted and that decryption may take some time. Click Decrypt the drive to continue and turn off BitLocker on the drive.

alirafaat
13-12-2009, 11:15
سلام . من تازه عضو این سایت شدم و بیتشر برای حل دو تا مشکلم بوده .
من لپ تاپ که خریدم روش ویستا 64 بیت نصب بود و بعد برادر شوهرم به من گفتن که ویستا خوب نیست و اونو پاک بکن و روی اون ویندوز هفت رو بریز و بعد برای من همین کار رو کرد . تاریخی که این کار رو کرد ماه نوامبر بودش که از ایران یک سی دی ویندوز هفت 64 بیت اولتیمیت آورده بود و برای من نصب کرد . خب روزهای اول خیلی عالی بود . هم سریع تر بود و هم خیلی در مصرف باطری عالی بود و یکساعت اضافه شده بود به مدتش . این گذشت تا اینکه چند وقت بعد من به ایران اومدم و یکی از دوستان خانوادگی به من گفتن که ویندوز نهایی در تاریخ 22 اکتبر به بازار اومده و اونو نصب کن . من هم از ایران همین هفته قبل سی دی اونو از فروشگاه پاکچین در بازار پایتخت خریدم و با خودم آوردم اینجا . اون آقایی که بار اول ویندوز رو برای من نصب کرده بودن به من گفتن از کجا میدونی که این ویندوز همونی نیست که من برای شما نصب کردم ؟ گفتم نمیدونم ولی فروشنده گفت این فاینال هست . و از اون روز من دچار این شک شدم که چیکار کنم و آیا ویندوزی که چند ماه پیش نصب کردم رو بذارم بمونه و یا همین ویندوزی که جدید خریدم رو بدم برام نصب کنن ؟ البته ما یک اشتباهی هم کردیم و اون این بود که بدون بک آپ گرفتن از ویندوز ویستای اوریجینال , ویندوز هفت رو نصب کردیم و به همین دلیل دیگه نمیتونم هم از اینترنت ویندوز هفت رو نصب کنم چون به من یک کد داده بود شرکت سونی که میتونستم به اینترنت وصل بشم و ویندوز ویستا رو به هفت آپگرید بکنم . که متاسفانه این اشتباه رو مرتکب شد اون آقا ..
حالا سوال من از شما دوستان عزیز این هست که میشه به من بگین از کجا میتونم بفهمم که این ویندوزی که جدید خریدم آیا همون نسخه نهایی واقعی هست که ماکروسافت منتشر کرده ؟ آیا ویندوز دستگاه خودم رو نگه دارم ؟ در ضمن جنیون هم هست و مرتب هم با اینترنت آپدیت میشه ولی یک نفر به من گفته احتمال داره که ماکروسافت این ویندوز رو یهو ببنده و دیگه لپ تاپ کار نکنه برای همین ترس برم داشته که مبادا اینطور بشه و برای همین بیشتر تصمیم دارم ویندوز رو ارتقا بدم . ممنون میشم منو در این زمینه راهنمایی کنین .
مشخصات لپ تاپ من هم هست :
6 گیگا باید مموری
2.88 مگاهرتز سی پی یو
هارد 128 اس اس دی
و نمیدوم آیا انتخاب خوبی بوده یا نه ؟ و این سخت افزار مناسب با این ویندوز هست یا خیر ؟ منظورم نگارش اولتیمیت هست .

سلام

هیچ کدوم از نگرانی هاتون جدی و حاد نیستند

در مورد نگرانی اول :
برای اینکه بدونید ویندوزتون نهایی هست یا نه در قسمت سرچ ویندوز _ پایین سمت چپ بالای استارت ) بنویسید

system info و بعد اینتر بزنید در وسط صفحه جدید در قسمت version باید نوشنه شده باشه :6.1.7600.16385 ( حالا اگه عدد اخری 5 نبود و 4 بود هم با توجه به اینکه از ویندوزتون راضی هستید نیازی به نصب ویندوز جدید نیست )

دوم: نگران خارج شدن از حالت اوریجینال هم نباشید چون اگه برای شما این اتفاق بیفته برا میلیونها نفر دیگه ( خاور میانه-خاور دور - روسیه ) این اتفاق خواهد افتاد در چنین مواقعی خیلی زود راه دوباره اوریجینال کردن ویندوز پیدا میشه

سوم : سخت افزار شما هم مناسب هست برای اطمینان از این موضوع نرم افزار windows 7 upgrade advisor رو از سایت مایکروسافت دانلود کنید

alirafaat
13-12-2009, 11:19
با سپاس

سلام

دوست عزیز این نرم افزار رو دانلود کن ببین مشکلت حل میشه ؟:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

توی صفحه اولش ویندوز ( ودرایوی )که وینوز 7 توش هست رو بهش معرفی کن

Delshad
13-12-2009, 11:19
آقا من رو نوت بوک سونی vgn-fw190n ویندوز 7 رو نصب کردم . باهاش خیلی راحتم ولی با باطریش مشکل داره .

هر وقت باطری رو جا میندوازم یک پیغام میاد و میگه : سیستم را در حالت نیمه خاموش قرار بده و باطری را خارج کن .
باید حتما بدون باطری باهاش کار کنم پ

بیشنر درایور ها را خودش نصب کرده چندتاشو خودم نصیب کردم .

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .

sshiiva
13-12-2009, 11:37
سلام

هیچ کدوم از نگرانی هاتون جدی و حاد نیستند

در مورد نگرانی اول :
برای اینکه بدونید ویندوزتون نهایی هست یا نه در قسمت سرچ ویندوز _ پایین سمت چپ بالای استارت ) بنویسید

system info و بعد اینتر بزنید در وسط صفحه جدید در قسمت version باید نوشنه شده باشه :6.1.7600.16385 ( حالا اگه عدد اخری 5 نبود و 4 بود هم با توجه به اینکه از ویندوزتون راضی هستید نیازی به نصب ویندوز جدید نیست )

دوم: نگران خارج شدن از حالت اوریجینال هم نباشید چون اگه برای شما این اتفاق بیفته برا میلیونها نفر دیگه ( خاور میانه-خاور دور - روسیه ) این اتفاق خواهد افتاد در چنین مواقعی خیلی زود راه دوباره اوریجینال کردن ویندوز پیدا میشه

سوم : سخت افزار شما هم مناسب هست برای اطمینان از این موضوع نرم افزار windows 7 upgrade advisor رو از سایت مایکروسافت دانلود کنید

از لطفتون بینهایت ممنونم . دستورات شما رو انجام دادم و همون شماره هایی که شما نوشته بودین بودن . پس حالا من این ویندوز که جدید خریدم رو نصب نکنم ؟ پس چه فرقی بود بین ویندوز های قبلی و این ویندوزی که 22 اکتبر به بازار اومد ؟؟؟؟؟؟ به هر حال از راهنماییتون ممنونم . لطف کردین

mehdi_vsgh
13-12-2009, 18:15
ممن ویندوز اکس پی مجازی رو توی سون نصب کردم ولی 30 روزس....
یه کرک بدین که بتونم اونو کرک کنم :دی

یک سوال مهمتر
کسی ویندوز 7 که 64 بیتی نصب کرده و بهدش تست کرده ببینه که ویندوز اکس پی مجازی روی سیستمش نصب میشه یا نه و اینکه اگه نصب شد برنامه هایی که روی ویندوزهای 32 بیتی فقط قابل اجرا هستن آیا اجرا میشه یا نه؟؟

saeed774
13-12-2009, 19:54
ممن ویندوز اکس پی مجازی رو توی سون نصب کردم ولی 30 روزس....
یه کرک بدین که بتونم اونو کرک کنم :دی

یک سوال مهمتر
کسی ویندوز 7 که 64 بیتی نصب کرده و بهدش تست کرده ببینه که ویندوز اکس پی مجازی روی سیستمش نصب میشه یا نه و اینکه اگه نصب شد برنامه هایی که روی ویندوزهای 32 بیتی فقط قابل اجرا هستن آیا اجرا میشه یا نه؟؟

شما با چه برنامه اي ويندوز اكس پي مجازي رو نصب كردي ؟ با Vm Ware ؟
اگه نرم افزار فوق رو نصب كرده باشي كه به راحتي هم ويندوز اكس پي روش نصب ميشه در اين حالت نرم افزار ها ديگه ربطي به ويندوز 7 نداره و در محيط اكس پي برنامه ها نصب و اجرا خواهند شد .

براي كرك كردن هم تاپيك زير بهترين روش هست :

mehdi_vsgh
13-12-2009, 20:49
شما با چه برنامه اي ويندوز اكس پي مجازي رو نصب كردي ؟ با Vm Ware ؟
اگه نرم افزار فوق رو نصب كرده باشي كه به راحتي هم ويندوز اكس پي روش نصب ميشه در اين حالت نرم افزار ها ديگه ربطي به ويندوز 7 نداره و در محيط اكس پي برنامه ها نصب و اجرا خواهند شد .

براي كرك كردن هم تاپيك زير بهترين روش هست :

اره دیگه...
ینی خیالم راحت باشه....اگه ویندوز 7 که 64 بیتی نصب کنم بعدش میتونم با ویندوز مجازی از برنامه های 32 بیتی استفاده کنم؟
کرک هم کار نمیکرد اصلا فایده نداشت

starn
13-12-2009, 22:10
آقا یه مشکل عجیب دارم من قبلا پیش اومده بود گفتم ساید قات زده ریستارت کنم درست شه که باز امروز دیدم نه این دائمی اینطور که معلومه!!!
من وقتی مثلا با فایر فاکس کار می کنم و وقتی مینمایز می کنم برنامرو که برم تو دیکتاپ بعضی جا های صفحه ی دسکتاپ وقتی راست کلیک می کنم فهرستی که باید وقتی که روی دسکتاپ میکنم نمی اد به فهرست دیگه باز می شه (این فهرستی می اد که عکسشو گذاشتم)
(این فهرس رو وقتی توی فایرفاکس کلیک می کنم باز می شه و مخصوص فایر فاکس ولی روی دسکتاپ هم کلیک می کنم دستکتاپ کار نمی کنه و این فهرست باز می شه و برنامه ها رو هم نمی تونم انتخاب کنم!!!!!!!!!!!!!!) نمی دونم مشکل از چی
برنامه ی فایر فاکس رو که هم در حال اجرا بود رو ستم ولی باز هم فایده ای نداشت کافی فقط یه برنامه از حالت مینیمایز در بیارم باز دسکتاپ اینجوری می شه ( و مجبورم از اون دکمه ای که کنار ساعت (پایین صفحه سمت راست) کلیک کنم تا دسکتاپ کار کنم
چی کار کنم؟؟؟؟
اشید هم مشکل از jetAudio باشه چون وقتی بستمش درست شد
راستی یه مشکل دیگه هم دارم که توی xp هم برام پیش می اومد بعد از گذشت چند وقتی از تعویص ویندوز آهنگ هایی که عکس دارن (هنگام پخش عکس خواننده یا هر عکسی که روی آهنگ باشه (عکسی که آپلود کننده ی آهنگ اونو روی آهنگ قرار داده) بعد از یه مدت دیگه جت آدیو نشون نمی ده ولی ویندوز میاپلیر نه مشکلیندااره !!!) نمی دونم مشکل از چی نسخه برنامم هم jetAudio_7.1.0_Build_3100_Plus_VX
همونطور که تو عکس زیر می بینید بقل جت آدیو عکس که روی آهنگ هست ولی جت آدیو اونو نوشن نمی ده )

ولی بعضی اوقات بعد از ریستارت ایم مشکل حل می شه و عکس نشون داده می شه بعضی وقتی ها نه نمی دونم مشکل از چی ؟؟؟
کسی لینک آخرین ورژن این برنامرو نداره؟؟؟ که با همه ی ویندوز ها بدون مشکل کار کنه

با تشکر

samira065
13-12-2009, 22:33
سلام.

من امروز سون ریختم و یه مشکل اساسی باهاش دارم

کسی میتونه راهنمایی کنه لطفا؟ :41:

ویندوز قبلیم ویستای 64 بیت بود و این 32 بیت هست.

اول اینکه در ویندوز قبلیم زمانی که مدیا پلیر رو باز میکردم یه جایی داشت به اسم Rating که وقتی میزدم و مثلا سه ستاره رو میزدم میگشت تو کامپیوتر هرچی آهنگ سه ستاره ای هست میاورد.
اما این دیگه اون گزینه رونداره

دوم اینکه این برنامه IE معلوم نیست کجاشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تو خودش که نبود و از تو سی دیش نصب کردم و نصب هم شده
اما معلوم نیست آیکونش کجاست !!!!!!!
هرجا فکر کنید من گشتم. اسمشو زدم سرچ کردم هیچی پیدا نکرد
تو پروگرام فایل رفتم تو مسیر نصبش اونجا هم نبود
آخر سر دوباره نصبش کردم و یه Save as از پیج گوگل گرفتم و حالا با اون میام.

مشکل سوم. کسی میدونه آرشیو چت اسکایپ کجاست؟؟؟
من قبل از اینکه عوض کنم یه کپی از نصب اسکایپم و یکی هم از فولدرش تو AddData گرفتم
اما حالا هرچی مرچ می کنمشون چیزی از هیستوری رو نمیاره ..

diligent68
13-12-2009, 23:13
دوم اینکه این برنامه IE معلوم نیست کجاشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تو خودش که نبود و از تو سی دیش نصب کردم و نصب هم شده
اما معلوم نیست آیکونش کجاست !!!!!!!
هرجا فکر کنید من گشتم. اسمشو زدم سرچ کردم هیچی پیدا نکرد
تو پروگرام فایل رفتم تو مسیر نصبش اونجا هم نبود
آخر سر دوباره نصبش کردم و یه Save as از پیج گوگل گرفتم و حالا با اون میام.

.
جواب این مشکلتون خیلی ساده هست چون دقیقا کنار همون دکمه استارت ( لوگو ویندوز تو تسک بار ) هستش :20:

Gamemaster
14-12-2009, 00:06
از لطفتون بینهایت ممنونم . دستورات شما رو انجام دادم و همون شماره هایی که شما نوشته بودین بودن . پس حالا من این ویندوز که جدید خریدم رو نصب نکنم ؟ پس چه فرقی بود بین ویندوز های قبلی و این ویندوزی که 22 اکتبر به بازار اومد ؟؟؟؟؟؟ به هر حال از راهنماییتون ممنونم . لطف کردین
اين 22 اكتبر براي تو مغازها اومد

*IN*
14-12-2009, 14:16
تو ویندوز XP با این کد ها میشد برای فولدر ها بکگراند گزاشت

یه همچین چیزی تو ویندوز سون هست؟

نمیشه کاری کرد که windows photo viewer عکس های متحرک مثل فایلای gif رو متحرک نشون بده (در حالت عادی ثابت نشون میده)

Mohammad King
14-12-2009, 14:24
تو ویندوز XP با این کد ها میشد برای فولدر ها بکگراند گزاشت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیه همچین چیزی تو ویندوز سون هست؟

نمیشه کاری کرد که windows photo viewer عکس های متحرک مثل فایلای gif رو متحرک نشون بده (در حالت عادی ثابت نشون میده)

سلام

فک نکنم باشه دوست من/چون زید بحث شده و کسی به نتیجه نرسیده

موفق باشید

Mohammad King
14-12-2009, 14:25
اين 22 اكتبر براي تو مغازها اومد

بله

22 اکتبر که میگن همون فاینال هست.

samira065
14-12-2009, 17:35
جواب این مشکلتون خیلی ساده هست چون دقیقا کنار همون دکمه استارت ( لوگو ویندوز تو تسک بار ) هستش :20:
نه نیستش :41:
این هم یه عکس از دسکتاپم
هنوزم با همون سیوازی که از گوگل گرفتم میام
وقتی بازش می کنم آیکونش هم اون پایین میفته ؛ اما کلوزش که می کنم اونهم میره !
بعد الان دیفالت بروزر رو کردم اپرا ؛ دیگه IE با همون سیواز هم نمیومد و اپرا رو باز میکرد :31:
دوباره از تو کنترل پنل دیفالت رو کردم IE تا اومد.
اما آیکونش معلوم نیست کجاست

تازه یه سوال دیگه
این کویک لانچ نداره؟
چرا کوینک لانچش جمع نمیشه یعنی ادامش رو تو یه فلش نمیذاره؟
همش پهنه رو تسکبار که !!!!

samira065
14-12-2009, 17:54
سلام.

من امروز سون ریختم و یه مشکل اساسی باهاش دارم

کسی میتونه راهنمایی کنه لطفا؟ :41:

ویندوز قبلیم ویستای 64 بیت بود و این 32 بیت هست.

اول اینکه در ویندوز قبلیم زمانی که مدیا پلیر رو باز میکردم یه جایی داشت به اسم Rating که وقتی میزدم و مثلا سه ستاره رو میزدم میگشت تو کامپیوتر هرچی آهنگ سه ستاره ای هست میاورد.
اما این دیگه اون گزینه رونداره

اینو خودم حل کردم. ممنون ! :31:

powiner
14-12-2009, 21:11
سلام ان ویندز رو روی چه سیستم هایی میتوان نسب کرد؟

Mohammad King
14-12-2009, 22:53
این هم یه عکس از دسکتاپم
بعد الان دیفالت بروزر رو کردم اپرا ؛ دیگه IE با همون سیواز هم نمیومد و اپرا رو باز میکرد :31:

تازه یه سوال دیگه
این کویک لانچ نداره؟

سلام از چه نسخه ای از 7 استفاده میکنید؟

alirafaat
15-12-2009, 08:59
این هم یه عکس از دسکتاپم

تازه یه سوال دیگه
این کویک لانچ نداره؟

سلام

فکر کنم مشکل از ویندوزتون هست (نسخه ای که استفاده می کنید ) (در مورد ie )

یه همچین مشکلی رو بعضی از ویندوز های xp دستکاری شده هم دارند

samira065
15-12-2009, 09:21
نمیدونم چه نسخه ای هست.
روش که نوشته نسخه نهائی مایکروسافت بدون نیاز به اکتیو windows se7en build 7600
موقع نصب هم دو تا گزینه بود که من همون اولی رو زدم که خودش روش بود
یعنی 32 بیت

Mohammad King
15-12-2009, 10:37
سلام

مشکل از نسخه ویندوزه ie را بگیر نصب کن.

alirafaat
15-12-2009, 10:37
نمیدونم چه نسخه ای هست.
روش که نوشته نسخه نهائی مایکروسافت بدون نیاز به اکتیو windows se7en build 7600
موقع نصب هم دو تا گزینه بود که من همون اولی رو زدم که خودش روش بود
یعنی 32 بیت

سلام

این که نوشته بدون نیاز به اکتیو شدن یعنی این که دستکاری شده بهتره از یه یه دی وی دی نصب دیگه استفاده کنید

در مورد سئوال دومتون هم باید بگم که کوییک لانچ تو ویندوز 7 به صورت پیش فرض فعال نیست و شما باید خودتون اونو فعال کنید

(البته شاید این مطلب قبلا گفته شده باشه )
برای فعال کردنکوییک لانچ مراحل زیر رو انجام بدید

1. بر روی تاسکبار کلیک راست کنید-گزینه toolbar/new toolbar رو انتخاب کنید
2.در بالای صفحه این ادرس رو وارد کنید:

SystemDrive%\Users\%username%\AppData\Roaming\Micr osoft\Internet Explorer%

(یک اسلش دیگه بعد از اینترنت اکسپلورر بزارید )

3.در صفحه جدید پوشه کوییک لانچ رو انتخاب کنید - حالا کوییک لانچ به نوار اضافه شده اما سمت راست صفحه

4 . روی نوار راست کلیک کرده و تاسکبار رو انلاک کنید -Lock the taskbar

5.روی یک یک ایکون های موجود در سمت چپ ( مثل شو دسکتاپ و.... ) کلیک راست کنید و گزینه unpin this program

رو برای هر کدوم انتخاب کنید به طوری که در سمت چپ هیچ ایکونی دیده نشه

6. حالا کوییک لانچ رو از سمت راست به سمت چپ بکشید

کار تمام شد فقط بزای اینکه ایکون دلخواه در نوار دیده بشه اونو باید دوباره pin کنید

KAHAKDAM
15-12-2009, 12:55
سلام دوستان. نمی دونم چرا کیفت صدا و بلندی صدا توی 7 اینقدر کمه.ایا راهی برای بهترشدن وجود داره ممنون؟؟؟؟؟؟؟؟

samira065
15-12-2009, 13:37
سلام

مشکل از نسخه ویندوزه ie را بگیر نصب کن.
رفتم ie رو دانلود کردم اما اجراش نکرد و ارور داد گفت به سیستم عامل شما نمیخوره :41:

samira065
15-12-2009, 13:41
سلام

این که نوشته بدون نیاز به اکتیو شدن یعنی این که دستکاری شده بهتره از یه یه دی وی دی نصب دیگه استفاده کنید

در مورد سئوال دومتون هم باید بگم که کوییک لانچ تو ویندوز 7 به صورت پیش فرض فعال نیست و شما باید خودتون اونو فعال کنید

(البته شاید این مطلب قبلا گفته شده باشه )
برای فعال کردنکوییک لانچ مراحل زیر رو انجام بدید

1. بر روی تاسکبار کلیک راست کنید-گزینه toolbar/new toolbar رو انتخاب کنید
2.در بالای صفحه این ادرس رو وارد کنید:

SystemDrive%\Users\%username%\AppData\Roaming\Micr osoft\Internet Explorer%

(یک اسلش دیگه بعد از اینترنت اکسپلورر بزارید )

3.در صفحه جدید پوشه کوییک لانچ رو انتخاب کنید - حالا کوییک لانچ به نوار اضافه شده اما سمت راست صفحه

4 . روی نوار راست کلیک کرده و تاسکبار رو انلاک کنید -Lock the taskbar

5.روی یک یک ایکون های موجود در سمت چپ ( مثل شو دسکتاپ و.... ) کلیک راست کنید و گزینه unpin this program

رو برای هر کدوم انتخاب کنید به طوری که در سمت چپ هیچ ایکونی دیده نشه

6. حالا کوییک لانچ رو از سمت راست به سمت چپ بکشید

کار تمام شد فقط بزای اینکه ایکون دلخواه در نوار دیده بشه اونو باید دوباره pin کنید
ممنون از راهنمایی مفید شما :11:
تونستم بیارمش با این روشی که گفتید. :20:
فقط یه سوال
اون موقع که داشتم ویندوز رو نصب میکردم دو تا گزینه بود که اولی 32 بیت بود که من زدم
ولی دومی نوشته بود not Active

آیا اگه دوباره نصب کنم و اون گزینه رو انتخاب کنم مشکل برطرف میشه؟
و بعد چطوری اکتیوش کنم اونوقت؟

یه سوال دیگه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

در مورد کیبورد من حروف فارسیم به هم خورده
قبلا وقتی حرف "ژ " رو میزدم (از کنار دکمه اینتر)برام "پ" میزد و منم عادت کرده بودم
اما حالا باید خود "پ" رو از بالای دکمه تب بزنم
ژ رو هم که میزنم همون ژ میزنه

قبلا برای" ژ " شیفت و "ز" رو میگرفتم که حالا کسره میزاره جاش !!!

بدتر از همه اونها

من عادت داشتم حروفم رو به وسیله شیفت و "ت" می کشیدم اما حالا که میزنم ٱ میزنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :41:

samira065
15-12-2009, 13:52
سلام دوستان. نمی دونم چرا کیفت صدا و بلندی صدا توی 7 اینقدر کمه.ایا راهی برای بهترشدن وجود داره ممنون؟؟؟؟؟؟؟؟
عجیبه..
واسه من بهتر شده !!!! :31:

KAHAKDAM
15-12-2009, 15:11
عجیبه..
واسه من بهتر شده !!!! :31:
خوش به حالت.حالا باسه ما پز میدی عوض اینکه یه پیشنهاد بدی ممنون:18::13:

aggus
15-12-2009, 16:20
درود

Aproblem been detected and windows has beenshutdown to prevent damage to your computer.
IRQL-NOT-LESS-OR-EQUAL
If this is the first time you’ve seen this stop error screen,restart your computer.
If this screen oppears again,followthesesteps.
Check to make sure any new hardware or software is properly installey.If this is anew installation,ask your hardware or software manufacturer ifproblems continue,disabler reneve any newly installed hardware orsoftware.disable Bios memory options such as caching or shadowing.If you need to use safe mode to remereor disable components,restart your computer,press f8 to select Advanced starrup options,and then select safemode..
Technical information:

وقتی میخوام 7 نصب کنم میاد

تازه روی هارد هم میشه XP نصب کرد

هیشکی نیست به منه بیچاره کمک کنه

starn
15-12-2009, 17:33
دوستان یه مشکل عجیب دارم من وقتی PC رو رو حالت sleep میزارم بعد از این که خاموش میشه بعد از گذشت 30 ساعت (دقیقا نمیدونم چند دقیقه ) خودش خود بهخ ود روشن میشه!!!!!! چی کار کنم؟؟؟ که درست بشه؟؟؟
از تو کنتلر پنل رفتم قسمتpowe ولی چیزی دستگیرم نشد؟؟؟؟

ab-samy
15-12-2009, 18:25
سلام دوستان گرامی
من نسخه 32 بیتی سون را با پسوند vhd دانلود کردم چگونه میشه به iso تبدیلش کرد
اگر کسی میداند لطف نموده کمکم کند
با احترام

Steps-Rap
15-12-2009, 20:28
سلام دوستان من چند تا مشکل دارام.:
مشکل در نصب درایور پرینترم hp
مشکل در نصب درایور های مانتیور و مادر بورد و...
وقتی هم که درایور کیبورد رو نصب کنم بعد از ریست کردن موس و کیبرد غیر فعل شد

چرا این ویندوز اینقدر اشکال داره؟؟

Tornado2800
15-12-2009, 21:40
سلام
چه طور میشه فهمید دقیقا چه نسخه ای از ویندوز داریم استفاده میکنیم
یعنی
RTM یا اخرین نسخه یا ...

Gamemaster
15-12-2009, 22:56
سلام دوستان من چند تا مشکل دارام.:
مشکل در نصب درایور پرینترم hp
مشکل در نصب درایور های مانتیور و مادر بورد و...
وقتی هم که درایور کیبورد رو نصب کنم بعد از ریست کردن موس و کیبرد غیر فعل شد

چرا این ویندوز اینقدر اشکال داره؟؟

براي اين مشكل كافيست كه درايورهاي مخصوص وين 7 بگيريد و نصب كنيد

Mostafa NBA
16-12-2009, 00:07
سلام.

من به تازگی ویندوز 7 نصبیدم. چنتا مسئله مبهم توی ذهنم هست که باید بگم.لطفا جواب بدید.

1. این ویندوز درایور های سخت افزاری رو به صورت پیش فرض میشناسه ؟

2. چرا مدیا پلایر نداره ؟ باید خودم نصب کنم ؟

3. تمامی نرم افزار های ایکس پی رو این جواب میده ؟

Gamemaster
16-12-2009, 00:27
بله
خير داره
نرم افزار خاصي مد نظر دارين؟
در كل تا الان هرچي كه ريختم كار كرده و مشكلي نداشتم

saeed-constantine
16-12-2009, 00:27
آقا یه مشکل عجیب دارم من قبلا پیش اومده بود گفتم ساید قات زده ریستارت کنم درست شه که باز امروز دیدم نه این دائمی اینطور که معلومه!!!
من وقتی مثلا با فایر فاکس کار می کنم و وقتی مینمایز می کنم برنامرو که برم تو دیکتاپ بعضی جا های صفحه ی دسکتاپ وقتی راست کلیک می کنم فهرستی که باید وقتی که روی دسکتاپ میکنم نمی اد به فهرست دیگه باز می شه (این فهرستی می اد که عکسشو گذاشتم)
(این فهرس رو وقتی توی فایرفاکس کلیک می کنم باز می شه و مخصوص فایر فاکس ولی روی دسکتاپ هم کلیک می کنم دستکتاپ کار نمی کنه و این فهرست باز می شه و برنامه ها رو هم نمی تونم انتخاب کنم!!!!!!!!!!!!!!) نمی دونم مشکل از چی
برنامه ی فایر فاکس رو که هم در حال اجرا بود رو ستم ولی باز هم فایده ای نداشت کافی فقط یه برنامه از حالت مینیمایز در بیارم باز دسکتاپ اینجوری می شه ( و مجبورم از اون دکمه ای که کنار ساعت (پایین صفحه سمت راست) کلیک کنم تا دسکتاپ کار کنم
چی کار کنم؟؟؟؟
اشید هم مشکل از jetAudio باشه چون وقتی بستمش درست شد
راستی یه مشکل دیگه هم دارم که توی xp هم برام پیش می اومد بعد از گذشت چند وقتی از تعویص ویندوز آهنگ هایی که عکس دارن (هنگام پخش عکس خواننده یا هر عکسی که روی آهنگ باشه (عکسی که آپلود کننده ی آهنگ اونو روی آهنگ قرار داده) بعد از یه مدت دیگه جت آدیو نشون نمی ده ولی ویندوز میاپلیر نه مشکلیندااره !!!) نمی دونم مشکل از چی نسخه برنامم هم jetAudio_7.1.0_Build_3100_Plus_VX
همونطور که تو عکس زیر می بینید بقل جت آدیو عکس که روی آهنگ هست ولی جت آدیو اونو نوشن نمی ده )

ولی بعضی اوقات بعد از ریستارت ایم مشکل حل می شه و عکس نشون داده می شه بعضی وقتی ها نه نمی دونم مشکل از چی ؟؟؟
کسی لینک آخرین ورژن این برنامرو نداره؟؟؟ که با همه ی ویندوز ها بدون مشکل کار کنه

با تشکر

ورژن جدید جت آدیو رو نصب کن

starn
16-12-2009, 00:29
دوستان یه مشکل عجیب دارم من وقتی PC رو رو حالت sleep میزارم بعد از این که خاموش میشه بعد از گذشت 30 ساعت (دقیقا نمیدونم چند دقیقه ) خودش خود بهخ ود روشن میشه!!!!!! چی کار کنم؟؟؟ که درست بشه؟؟؟
از تو کنتلر پنل رفتم قسمتpowe ولی چیزی دستگیرم نشد؟؟؟؟
کسی با این مشکل رو به رو نشده؟؟؟
راه حلو کسی بلد نیست؟

Mostafa NBA
16-12-2009, 00:46
بله
خير داره
نرم افزار خاصي مد نظر دارين؟
در كل تا الان هرچي كه ريختم كار كرده و مشكلي نداشتم

مدیا پلایر نداره.

توی Default Programs هم چیزی از مدیاپلایر ننوشته بود. مدیا پلایر ایکس پی هم ظاهرا نصب نمیشه.

Gamemaster
16-12-2009, 00:52

Pesarirani
16-12-2009, 01:00
مدیا پلایر نداره.

توی Default Programs هم چیزی از مدیاپلایر ننوشته بود. مدیا پلایر ایکس پی هم ظاهرا نصب نمیشه.

این سری که سری N نام دارد فاقد نرم افزارهای مولتی مدیا است و شما باید به صورت مجزا اقدام به نصب کنید.

از این لینک دریافت کنید. Media Feature Pack

Mostafa NBA
16-12-2009, 01:19

من نسخه ی 22 اکتبر رو دارم. جایی هم دیدم که نوشته ویندوز 7 مدیا پلایر نداره. شاید شما خودت نصب کردی ؟

راستی چطوری ویندوز رو اکتیو کنم ؟ من ویندوز رو از p 3 0 d o w n l o a d دانلود کردم.

Gamemaster
16-12-2009, 01:26
خير خودش پيشفرض با نصب وين همراه بود
براي اكتيو از اينجا استفاده كنيد:

ab-samy
16-12-2009, 05:53
سلام دوستان عزیز من یک مشکل دار میشه کمک ام کنید لطفا؟
من ویندوز سون را با پسوند vhd از سایت مایکروسافت دانلود کردم چگونه میتوانم از آن یک دیویدی بوت ایبل بسازم
کمک کمک........................

KAHAKDAM
16-12-2009, 08:28
سلام بچه ها.چرا فتوشاپ توی 7 کار نمی کنه یه پیغام میده میگه باید اکانت بسازی ولی توی xp اینطور نیست؟؟؟؟؟؟؟

samira065
16-12-2009, 09:37
بابا یک نفر جواب من رو بده
این اینترنت اکسپلورر رو از کجا بیارم؟
کانکشن ها چرا تو استارت نیستن؟

تازه من خیلی از برنامه هیی رو که میخوام بریزم رو اجرا نمی کنه

Mohammad King
16-12-2009, 09:38
سلام بچه ها.چرا فتوشاپ توی 7 کار نمی کنه یه پیغام میده میگه باید اکانت بسازی ولی توی xp اینطور نیست؟؟؟؟؟؟؟

از چه نسخه ای از فوتوشاپ استفاده میکنید؟از cs4 استفاده کنید.

samira065
16-12-2009, 09:42
فتوشاپتون چه وررژنی هست؟
مگه سریال نامبر وارد نمی کنید؟ یا کرکش رو اجرا نمی کنید؟

mohammadirani
16-12-2009, 12:57

جای کانکشن ها که خیلی قشنگ شده

گوشه سمت راست صفحه دسکتاپ دیده میشه

alirafaat
16-12-2009, 13:22
سلام
چه طور میشه فهمید دقیقا چه نسخه ای از ویندوز داریم استفاده میکنیم
یعنی
RTM یا اخرین نسخه یا ...

سلام

این موضوع خیلی بحث شده- به نظر نمی رسه این دو با هم تفاوت داشته باشند -مایکروسافت لوگوی rtm رو حذف کرده گذاشته برا فروش
بنابراین نباید نگران اخرین نسخه بود کافیه ورژن ویندوزتون این باشه : 6.1.7600.16385

alirafaat
16-12-2009, 13:43
فقط یه سوال
اون موقع که داشتم ویندوز رو نصب میکردم دو تا گزینه بود که اولی 32 بیت بود که من زدم

قبلا وقتی حرف "ژ " رو میزدم (از کنار دکمه اینتر)برام "پ" میزد و منم عادت کرده بودم

بدتر از همه اونها

من عادت داشتم حروفم رو به وسیله شیفت و "ت" می کشیدم اما حالا که میزنم ٱ میزنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :41:

فقط یه سوال

بدتر از همه اونها

بابا یک نفر جواب من رو بده
این اینترنت اکسپلورر رو از کجا بیارم؟

تازه من خیلی از برنامه هیی رو که میخوام بریزم رو اجرا نمی کنه

به نظ می رسه که مایکروسافت اینترنت اکسپلورر 8 رو جداگانه برا دانلود نذاشته ( یا من ندیدم ) اما تو این پک هست:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید download.com/archives/multimedia/media_player/download_media_feature_pack_7/

که البته حجمش زیاده وتازه اگه این اشکال مثل اشکال ویندوز xp باشه نصب رو هم قبول نمی کنه و این همه دانلودتون بی فایده هست

شما یه بار دیگه اینتال کن ( طبق گفته خودتون ) اکتیو رو نزن وبعد با کرکهایی که تو همین انجمن هست اونو کرک کن ببین مشکلت حل میشه اگه نشد حتما باید به فکر یه دی وی دی دیگه باشی

در مورد کانکشن هم خاصیت ویندوز 7 همینه باید با یک سری از تغییراتش کنار بیایی- طبق گفته دوستمون از ایکونسمت راست دسکتاپ استفاده کن ( اگه این ایکون رو هم نداره خودش دلیل بد بودن دی وی دی نصب هست )

در مورد نصب برنامه ها هم طبیعی هست که بعضی از نرم افزار های قدیمی در این ویندوز قابل استفاده نباشند ولی باز هم امانی هست به نا م حالت xp که می تونی از اون برای نصب بعضی از نرم افزار ها استفاده کنی به این صورت که :
1. روی ایکون اینستالر کلیک راست کن
2. گزینه سوم (troobleshoot...comp,....) رو انتخاب کن
3. در صفحه جدید روی گزینه اول try reco....... کلیک کن
4. حالا next ادامه ماجرا

در مورد در هم ریختگی کیبورد هم نمی تونم کمکی بکنم

alirafaat
16-12-2009, 13:50
سلام دوستان عزیز من یک مشکل دار میشه کمک ام کنید لطفا؟
من ویندوز سون را با پسوند vhd از سایت مایکروسافت دانلود کردم چگونه میتوانم از آن یک دیویدی بوت ایبل بسازم
کمک کمک........................

دوست عزیز این فایلی که دانلود کردهاید یک فایل ایمیج هست که توسط نرم افزارهای مجازی سازی اجرا می شود

یعنی شما باید یک سیستم عامل مثل ویندوز xp داشته باشی -نرم مجازی سازی مثل virtual pc ویا vmr رو نصب کنی وبعد این فایل رو فراخوانی کنی برا همین هم هست که حجمش زیاده ( فکر کنم بالای 4 گیگ باشه )

فکر نکنم بتونی از اون یک دی ووی دی بوتبل بسازی

شما برا این کار باید یک فایل با پسوند iso دانلود کنی

cbsorkh
16-12-2009, 15:06
سلام من 7 64 بیت دارمو kmplayer رو وقتی اجرا میکنم سیستم هنگ میکنه که باید ری استارت شه
فقط km player مشکل داره
لطفا راه حل بدید نرمافزار دیگه معرفی نکنید
مرسی

Mohammad King
16-12-2009, 15:15
سلام من 7 64 بیت دارمو kmplayer رو وقتی اجرا میکنم سیستم هنگ میکنه که باید ری استارت شه
فقط km player مشکل داره
لطفا راه حل بدید نرمافزار دیگه معرفی نکنید
مرسی

سلام

بر روی فایل اجرایی برنامه ، راست کلیک کرده و Properties را انتخاب کنید.
در پنجره باز شده به تب Compatibility رفته و از این قسمت نام سیستم عاملی را در آنجا می توانستید برنامه را اجرا کرده و با آن کار کنید را انتخاب کنید.
سپس OK کرده و از آن خارج شوید.

سیستم را ری استارت کنید.وامتحان کنید.

mehdi_vsgh
16-12-2009, 18:33
این ویندوز اکس پی مجازی رو هرکاری میکنم کرک نمیشه...از همه روشها استفاده کردم..
از طرفی خیلی از برنامه ها هم حتی تو اکس پی مجازی اجرا نمیشه

amirvista
17-12-2009, 03:33
kmplayer من وقتی‌ باهاش فیلم میبینم کیفیت فیلمو میاره پائین(پیکسل پیکسل می‌کنه)در حالی‌ که در مدیا پلایر اینطور نیست و کیفیت خوبه البته باید بگم که فیلم کیفیت بلو ری داره یعنی‌ دانلود کردم در ضمن کدک رو هم نصب کردم
می‌خواستم بدونم می‌شه کاری کرد
با تشکر

mehdi_vsgh
17-12-2009, 10:45
دوستان یه کمکی میخوام ازتون
من الان ویندوز 7 دارم و نمیخوام پاکش کنم
ولی شدیدا برای مدتی میخوام یه ویندوز xp هم نصب داشته باشم
میدونم اگه بخوام دو ویندوزه کنم باید اول اکس پی رو نصب کنم
ولی نمیخوام الان دیگه ویندوز 7 رو پاک کنم فقط میخوام برای یه مدت محدودی ویندوز اکس پی رو هم کنار دستم داشته باشم..
چه راه حلی می فرماییین؟

امير موسر
17-12-2009, 11:24
دوستان یه کمکی میخوام ازتون
من الان ویندوز 7 دارم و نمیخوام پاکش کنم
ولی شدیدا برای مدتی میخوام یه ویندوز xp هم نصب داشته باشم
میدونم اگه بخوام دو ویندوزه کنم باید اول اکس پی رو نصب کنم
ولی نمیخوام الان دیگه ویندوز 7 رو پاک کنم فقط میخوام برای یه مدت محدودی ویندوز اکس پی رو هم کنار دستم داشته باشم..
چه راه حلی می فرماییین؟

ترتیبش این جوریه که اول XP بعد سون ! یعنی الان که سون داری نمیتونی XP نصب کنی ! نصب کنی سون پاک میشه ! اگه اشتباه نکنم البته !

mehdi_vsgh
17-12-2009, 11:59
خوب میتونم اول اکس پی رو توی درایو D نصب کنم بهدش سون رو توی دررایو C ??

shahin_sh
17-12-2009, 12:06
ویندوز من 7 هست بعضی مواقع صفحه آبی معروف میاد وسیستم ریست میشه توی wista , xp این مشکل نبود بعد از ریست شدن یه پیغام میده که میگه وصل شید به ماکروسافت تا مشکلتونو حل کنید . من که نتونستم کاری بکنم
mb:ep43s3l
ram:4gb corsair 1066
cpu:e7300

saeed774
17-12-2009, 12:26
خوب میتونم اول اکس پی رو توی درایو D نصب کنم بهدش سون رو توی دررایو C ??

اولين ويندوزي كه نصب ميشه حتما بايد در درايو Active شده نصب بشه كه عموما درايو C هست . يعني شما هر ويندوزي كه نصب كردين بايد ابتدا در درايو C نصب بشه . حالا اگر در درايو C ويندوز 7 رو نصبي داشته باشين ميتونين در درايو D ويندوز Xp نصب كنين منتهي ويندوز 7 شما بوت نخواهد شد و مستقيما وارد Xp خواهد شد . براي تعمير منوي بوت ميتوني از نرم افزار Easy BCD در داخل ويندوز Xp استفاده كني .

براي دانلود نرم افزار ميتوني به لينك زير بري :

براي آموزش هم به تاپيك زير برو :

شما اگر پارتيشن هاي ديگه اي در هاردتون دارين لازم نيست مرحله 1 آموزش رو اجرا كنين و فقط مرحله 2 شامل شما ميشه كه كار با نرم افزار معرفي شده در بالا مي باشد .

amirvista
17-12-2009, 16:57
kmplayer من وقتی‌ باهاش فیلم میبینم کیفیت فیلمو میاره پائین(پیکسل پیکسل می‌کنه)در حالی‌ که در مدیا پلایر اینطور نیست و کیفیت خوبه البته باید بگم که فیلم کیفیت بلو ری داره یعنی‌ دانلود کردم در ضمن کدک رو هم نصب کردم
می‌خواستم بدونم می‌شه کاری کرد
با تشکر

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mehdi_vsgh
17-12-2009, 17:08
اولين ويندوزي كه نصب ميشه حتما بايد در درايو Active شده نصب بشه كه عموما درايو C هست . يعني شما هر ويندوزي كه نصب كردين بايد ابتدا در درايو C نصب بشه . حالا اگر در درايو C ويندوز 7 رو نصبي داشته باشين ميتونين در درايو D ويندوز Xp نصب كنين منتهي ويندوز 7 شما بوت نخواهد شد و مستقيما وارد Xp خواهد شد . براي تعمير منوي بوت ميتوني از نرم افزار Easy BCD در داخل ويندوز Xp استفاده كني .

براي دانلود نرم افزار ميتوني به لينك زير بري :

براي آموزش هم به تاپيك زير برو :

شما اگر پارتيشن هاي ديگه اي در هاردتون دارين لازم نيست مرحله 1 آموزش رو اجرا كنين و فقط مرحله 2 شامل شما ميشه كه كار با نرم افزار معرفي شده در بالا مي باشد .
دوست عزیز خیلی خیلی ممنون....
دستور شما رو اجرا کردم و موفق به انجام کاری که میخواستم شدم....

amirpers
17-12-2009, 17:41
این ویندوز اکس پی مجازی رو هرکاری میکنم کرک نمیشه...از همه روشها استفاده کردم..
از طرفی خیلی از برنامه ها هم حتی تو اکس پی مجازی اجرا نمیشه

دوست من
ویندوز مجازی اکس پی که کرک نمی خواد. من خودم دارم ازش استفاده می کنم!!!
برنامه هایی که در 7 اجرا نمی شند ولی در اکس پی اجرا می شدند رو می تونید در این محیط نصب کنید.البته یه مشکلاتی هم داره که مایکروسافت باید حلش کنه.مثلا شناسایی سخت افزارها و یا نرم افزارهایی که مر بوط به سخت افزار می شند.

mh.attari
17-12-2009, 18:08
سلام عزیزان
اپدیتای win 7 کجا میره؟
من میخوام دوباره بنسبم و اپدیت نکنم بلکه از همونا استفاده کنم

star462
17-12-2009, 18:23
سلام
ویندوز 7 من پیغام bootmsg is missing را میده
بعد میگه plz press alt+ctrl+del tp restart
که ریست میکنم باز همین پیغام میاد
جه کنم؟

mehdi_vsgh
17-12-2009, 18:40
دوست من
ویندوز مجازی اکس پی که کرک نمی خواد. من خودم دارم ازش استفاده می کنم!!!
برنامه هایی که در 7 اجرا نمی شند ولی در اکس پی اجرا می شدند رو می تونید در این محیط نصب کنید.البته یه مشکلاتی هم داره که مایکروسافت باید حلش کنه.مثلا شناسایی سخت افزارها و یا نرم افزارهایی که مر بوط به سخت افزار می شند.
چرا واسه من که کرک میخواد
پیغام 30 روزه بودن رو میده....

Gamemaster
17-12-2009, 18:57
شما وين 7 اكتيو كرديد؟

mehdi_vsgh
17-12-2009, 20:28
بلی اکتیو کردمش...

mohammadrezams
17-12-2009, 22:44
سلام
من میخوام واسه فولدرا عکسی رو که میخوام بزارم ولی قرار نمیگیره . مگه مثل اکس پی نیست که توی پروپرتیس و بعد Customize ؟
یه سوال دیگه هم داشتم تی وی من تصویر داره ولی صدا نداره . تو اکس پی هم اول که نصب میکردم صدا نداشت بعد نرم افزار Realtek رو نصب میکردم و صدا میومد ولی تو این ویندوز نصب نمیشه و ارور 0001 میده !

hadi_vazi
18-12-2009, 00:34
دوتا سوال دارم:
1- چرا نمی تونم فایل ها و پرینتر رو شیر کنم؟ وقتی میرم روی قسمتochose homegorupe and shairing option و craete homegrupe رو می زنم ارور میده اینم ارورش:
a homegrupe can only be created on a home networke.
to change your networke location setting open network and shariring center in contorol panel.

2-تو اکس پی وقتی روی یه فایل ویدئویی می رفتم اتوماتیک رزولیشن فیلم رو نشون می داد تو 7 چرا نشون نمی ده می شه کاری کرد نشون بده؟

امير موسر
18-12-2009, 11:00
سلام !

من نمیدونم چرا هر فلشی میزنم به سیستم این پیغام رو میده !

ghafari88
18-12-2009, 11:09
آقا من مي خوام ويندوز سون نصب كنم اما موقع نصب بعد از طي همه مراحل صفحه سياه ميشه و هيچ كاري ديگه انجام نمي ده. مشكل چيه به نظر شما؟

amirvista
18-12-2009, 13:46
دوستان سلام
کسی‌ سوال قبلی‌ مارو جواب نداد
می‌خواستم بدونم

Microsoft Office Professional 2003 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

که با سون همخونی داره
با تشکر

Mohammad King
18-12-2009, 14:42
آقا من مي خوام ويندوز سون نصب كنم اما موقع نصب بعد از طي همه مراحل صفحه سياه ميشه و هيچ كاري ديگه انجام نمي ده. مشكل چيه به نظر شما؟

سلام

جواب شما را در انجمن ویندوز 7 دادم/

mh.attari
18-12-2009, 15:09
سلام عزیزان
اپدیتای win 7 کجا میره؟
من میخوام دوباره بنسبم و اپدیت نکنم بلکه از همونا استفاده کنم
کسی نمی دونست؟

amin3271
18-12-2009, 15:11
سلام وقتی به ویندوز وارد می شم در یک بالن این پیغام ظاهر می شه که میگه driver blocked due to incompatibility. وقتی بر روی اون کلیک می کنک پیغام میده که یک درایور که با سیستم شما مشکل دلرده رو ی سیستم شما نصب هست که اون درایور غیر فعال خواهد بود. driver:Avira Antivir publisher:Avira GmbH Location : not available فکر کنم مربوط به درایور آنتی ویروسم باشه چطوری باید این مشکل رو حل کنم که دیگه این پیغام نیاید

Gamemaster
18-12-2009, 16:07
با بروز كردن درايور مربوط شايد مشكل رفع بشه

amirvista
18-12-2009, 16:18
دوستان سلام
کسی‌ سوال قبلی‌ مارو جواب نداد
می‌خواستم بدونم office 2003 pro
با سون سازگار هست یا نه؟

fmps
18-12-2009, 16:25
سلام
آقا این آدرس تو کجای 7 هست(این به xp مربوطه)
contorl panel ->add remove programs -< add remove windows components - < network services

Gamemaster
18-12-2009, 16:36
اگه اشتب نكنم
سمت چپ انيستال پروگرم-گزينه تورن ويندوز اف ار ن

fmps
18-12-2009, 16:43
من چیزی شبیه اون پیدا نکردم

Gamemaster
18-12-2009, 16:46
پس ادرستون اشتباه
اگه محيطشو ببينم راحتر ميشه كمك كرد

fmps
18-12-2009, 16:59
اینم عکس از محیط

Gamemaster
18-12-2009, 17:07
بله همينا هستن ولي اون نتورك كه ميخاين اين جا نيست
شايد همون ايندكس سرويس باشه

fmps
18-12-2009, 19:12
ارور کد 80072EFD
تو قسمت آپدیت مریوط به چی هست؟
تاریخ ویندوز درسته

mh.attari
18-12-2009, 19:24
اگر جواب سوال منو نمی دونید بگید نمی دونم من برم جای دیگه بپرسم !!!!!!!

Gamemaster
18-12-2009, 21:48
ارور کد 80072EFD
تو قسمت آپدیت مریوط به چی هست؟
تاریخ ویندوز درسته
ارورمربوط به قطع ارتباط بين سرور اپديت با دستگاه كه باعث فيلد شدن يا درجا زدن لودينگ پيش مياد

fmps
18-12-2009, 22:06
ارورمربوط به قطع ارتباط بين سرور اپديت با دستگاه كه باعث فيلد شدن يا درجا زدن لودينگ پيش مياد
چطور درست میشه پس؟

Gamemaster
18-12-2009, 22:16
دست ما نيست بايد اونا درست كننش

worldclass
19-12-2009, 10:41
سلام
1) دوستان برای نصب نسخه 64 بیتی نیاز به درایورهای 64 بیتی کدام قطعات هست؟

2) کلا چه مشکلات یا تفاوت های اساسی با xp داره؟با گیم ها مشکلی نداره؟

Gamemaster
19-12-2009, 13:46
كلا با همه-وين گراف-
از زمين تا زير زمين فرق داره و بهتر از اكس پي
براي من كه نداشته

amipopo
19-12-2009, 14:05
سلام
من توی اینترنت زیاد میرم و صفحه زیاد باز میکنم.یکی از مشکلاتی که با این ویندوز دارم اینه که قسمت پایین صفحه دستاپ, مشخصات صفحه رو نشون نمیدن و فقط ایکون اکسپلورر نمایش داده میشه.برای اینکه بفهمم صفحه مورد نظم کدومه باید تک تک موس رو روی ایکونها ببرم تا مشخصات رو نشون بده.
آیا راهی وجود داره که بشه مانند xp مشخصات صفحه هم هم زمان نمایش داده بشه؟
ممنونم

mohammadrezams
19-12-2009, 14:21
سلام
من توی اینترنت زیاد میرم و صفحه زیاد باز میکنم.یکی از مشکلاتی که با این ویندوز دارم اینه که قسمت پایین صفحه دستاپ, مشخصات صفحه رو نشون نمیدن و فقط ایکون اکسپلورر نمایش داده میشه.برای اینکه بفهمم صفحه مورد نظم کدومه باید تک تک موس رو روی ایکونها ببرم تا مشخصات رو نشون بده.
آیا راهی وجود داره که بشه مانند xp مشخصات صفحه هم هم زمان نمایش داده بشه؟
ممنونم
احتمالا میخوای مثل عکس زیر بشه درسته ؟

برای این کار روی استارت منو وسطش که خالی باشه راست کلیک کن و Properties رو بزن و بعد تو قسمت Taskbar appearance قسمت Taskbar buttons رو بزن و از سه گزینه، گزینه دوم یا سوم رو بزن . برای برگردوندن به حالت اول،اولی رو بزن .

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

کسی جواب ما رو نمیدونه ؟

سلام
من میخوام واسه فولدرا عکسی رو که میخوام بزارم ولی قرار نمیگیره . مگه مثل اکس پی نیست که توی پروپرتیس و بعد Customize ؟
یه سوال دیگه هم داشتم تی وی من تصویر داره ولی صدا نداره . تو اکس پی هم اول که نصب میکردم صدا نداشت بعد نرم افزار Realtek رو نصب میکردم و صدا میومد ولی تو این ویندوز نصب نمیشه و ارور 0001 میده !

winstonultra
19-12-2009, 14:33
سلام دوستان گل ...:11:

دوستان من خیلی خیلی مشکل دارم با ویندوز 7 و می خوام دوبار ویندوز xp بریزم...

از شما دوستان می خواستم بپرسم که چه نسخه ای از xp رو بریزم که با بازیها و .....مشکل نداشته باشه...

1 xp sp1
2 sp2
sp3

کدوم سرویس پک رو بریزم؟؟؟ خودم سرویس پک 1 رو خیلی دوست دارم... سرعتش زیاده...ولی با بعضی بازیها که باید

windows live نصب بشه مشکل داره...به نظرتون چه سرویس پکی بریزم؟؟؟

ممنون میشم از همه دوستان :40:

amir.khanlari
19-12-2009, 14:36
دوستان کسی می دونه که ویندوز 7 اپدیت هاشو کجا می ریزه یعنی میشه پس اینکه از طریق اینترنت اپدیت شد انها را برداشت و جایی کپی کرد که بشه بعداز نصب مجدد ویندوز انها رو دوباره اعمال کرد

amipopo
19-12-2009, 15:22
احتمالا میخوای مثل عکس زیر بشه درسته ؟

برای این کار روی استارت منو وسطش که خالی باشه راست کلیک کن و Properties رو بزن و بعد تو قسمت Taskbar appearance قسمت Taskbar buttons رو بزن و از سه گزینه، گزینه دوم یا سوم رو بزن . برای برگردوندن به حالت اول،اولی رو بزن .

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

کسی جواب ما رو نمیدونه ؟

سلام
دوست عزیز

منظورم ایکون صفحات وب بود نه برنامه های نصب شده.
مثلا شما فرض کنید من 10 تا سایت رو همزمان باز داشته باشم.حالا بخوام با زدن ایکون پایین دستاپ اونا رو به دلخواه فول اسکرین کنم.در xp آدرس هر صفحه در بغل ایکون در پایین مشخصه ولی در ویندوز 7 فقط 10 تا ایکون اکسپلورر دارم و فقط با بردن موس روی آن ادرسش مشخص میشه

mohammad_dj_kazin
19-12-2009, 15:38
سلام دوستان
من میخواستم ویندوز 7 رو تهیه کنم
دو تا سوال داشتم
یکی اینکه نسخه ی 22 اکتبر نسخه ی نهایی و کامل هست؟؟
یعنی خوبه بخرم یا صبر کنم کاملتر میاد؟؟
سوال بعدی اینکه نسخه ی 32 بیت رو باید بگیرم یا 64 بیت؟؟
در واقع میخواستم بدونم که از کجا باید بفهمم کامپیوتر من 32 بیت هست یا 64 بیت؟؟
پیشاپیش ممنون

Gamemaster
19-12-2009, 15:53
22 تاريخ عرضه جهاني بوده و به كامل بودن ربط نداره
هركدوم كه بكارتون مباد
روي جعبه قطعات نوشته 64

mohammad_dj_kazin
19-12-2009, 16:22
22 تاريخ عرضه جهاني بوده و به كامل بودن ربط نداره
هركدوم كه بكارتون مباد
روي جعبه قطعات نوشته 64

یعنی هیچ فرقی نداره 32 یا 64 رو بگیرم؟؟
ربطی به سخت افزاره کامپیترم نداره؟؟؟
روی جعبه ی قطعات رو گشتم چیزی به نام 32 بیت یا 64 بیت پیدا نکردم

Gamemaster
19-12-2009, 16:31
فرق كه داره اگه روي سيس رم 4 به بالا داشته باشي بايد 64 بريزي
چرا گفتم كه سخت بايد 64 ساپورت كنه تا بتوني بريزي
مدل قطعاتو بگو تا بگم 64 يا نه

mohammad_dj_kazin
19-12-2009, 16:38
فرق كه داره اگه روي سيس رم 4 به بالا داشته باشي بايد 64 بريزي
چرا گفتم كه سخت بايد 64 ساپورت كنه تا بتوني بريزي
مدل قطعاتو بگو تا بگم 64 يا نه

cpu pentium dual cure 2.50 GH
RAm 2 gig
Graphic card 512 MB 8400 GS

Gamemaster
19-12-2009, 16:46
گراف از سرس 8 به بعد 64 اينكه حله
براي سي پي يو اون كدشو بده مثل E7500
رم كه هيچي
مينو نگفتي؟

mohammad_dj_kazin
19-12-2009, 16:47
سی پی یو
ای 5200
مین
EP31-DS3L
GIGABYTE
Ultra durable 2

Gamemaster
19-12-2009, 16:58
والا اينو شك دارم تا 6 7 ميدونم كه 64 هستن
فوقش موقع نصب ميگكه نميشه :31:
تازشم الان لازم نداري 64 بريزي

mohammad_dj_kazin
19-12-2009, 17:01
یعنی با 32 مشکلی ندارم الان؟؟؟
اصلا 64 فرقش با 32 چیه؟؟

Gamemaster
19-12-2009, 17:04
الان چك كردم ديدم هستش
Yes, it supports 64-bit processing (EM64T).

ohumeagle
19-12-2009, 19:13
میشه یکی فرق دقیق ویندوز 7 64 بیتی با 32 بیتی رو بگه و X86 که موقع نصب میاد یعنی چی؟

Gamemaster
19-12-2009, 20:57
86 در اصل همون 32

X86
X64

saeed774
19-12-2009, 20:59
میشه یکی فرق دقیق ویندوز 7 64 بیتی با 32 بیتی رو بگه و X86 که موقع نصب میاد یعنی چی؟

x86 همون ویندوز 32 بیتی هست و x64 هم ویندوز 64 بیتی .

فرق بین این دو ورژن :

amipopo
20-12-2009, 00:36
سلام
دو سوال داشتم:

1-من وقتی ایکون اینترنت اکسپلورر رو در قسمت taskbar برای باز کردن صغحه اینترنت میزنم ایکون تبدیل به صفحه مورد نظر میشه و دیکه ایکونی برای باز کردن صفحه جدید وجود نداره. مجبورم روی اون کلیک راست کنم و در اون قسمت مجددا با زدن اکسپلورر صفحه جدید رو باز کنم.چه جوری میشه مانند ویندوز xp همیشه این ایکون رو در قسمت چپ taskbar نگه داشت؟

2-ایکون desktop رو چه جوری میتونم در این قسمت اضافه کنم؟در xp گزینه ای به نام Quick launch وجود داشت که این ایکون رو به نمایش میگذاشت ولی در ویندوز 7 این گزینه وجود ندارد.

ممنونم

MRW.REZAI
20-12-2009, 12:54
سلام چه جوری میشه مشکل ناخوانا بودن فونت فاریس را در ویندوز 7 حل کرد آیا باید فونت نصب کرد؟

newhamedpc
20-12-2009, 14:11
سلام
من الان ویندوز 7 رو نصب کردم و باحاش سه تا مشکل دارم.
1- تم رو Aero انتخاب کردم ولی هیچی واسم سه بعدی نیست. من روی Vista که سال گذشته نصب کردم aero داشتم و سه بعدی بود
2- کارت صدای من نه رو ویستا نه 7 نصب نشد. مدل کارت صدا که آن برد بود Asus P5vd1-x
3- تنظیمات دسته رو از کجا می تونم ببینم. کنترل بازی

Win-7
20-12-2009, 14:14
من نسخه ی 22 اکتبر رو دارم. جایی هم دیدم که نوشته ویندوز 7 مدیا پلایر نداره. شاید شما خودت نصب کردی ؟

راستی چطوری ویندوز رو اکتیو کنم ؟ من ویندوز رو از p 3 0 d o w n l o a d دانلود کردم.

می تونم بهتون سریال اصلی بدم واسه Activate. لینکش تو تبلیغات بین پست های فروم میتونید پیدا کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MRW.REZAI
20-12-2009, 14:22
سلام چه جوری میشه مشکل ناخوانا بودن فونت فاریس را در ویندوز 7 حل کرد آیا باید فونت نصب کرد؟

Gamemaster
20-12-2009, 14:22
سلام
من الان ویندوز 7 رو نصب کردم و باحاش سه تا مشکل دارم.
1- تم رو Aero انتخاب کردم ولی هیچی واسم سه بعدی نیست. من روی Vista که سال گذشته نصب کردم aero داشتم و سه بعدی بود
2- کارت صدای من نه رو ویستا نه 7 نصب نشد. مدل کارت صدا که آن برد بود Asus P5vd1-x
3- تنظیمات دسته رو از کجا می تونم ببینم. کنترل بازی
1.ار اخرين داريور گرافيكو نصب كنيد
2.براي صدا هم از اخرين بريزيد
3.از اينجا:
Control Panel\Hardware and Sound
و انتخاب گيم كنترل

amirvista
20-12-2009, 14:38
amipopo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در مورد اولی‌ باید وقتی‌ که ایکن اینترنت اکسپلورر رو taskbar هست راست کلیک کنی‌ و گزینهٔ pin this program from taskbaro بزنی‌
در مورد دومی‌ اگر به قسمت راسته taskbar بری کنار ساعت اگه کلیک کنی‌ یا وایسی desktop ظاهر می‌شه

mdmehry
20-12-2009, 18:22
سلام دوستان گل ...:11:

دوستان من خیلی خیلی مشکل دارم با ویندوز 7 و می خوام دوبار ویندوز xp بریزم...

از شما دوستان می خواستم بپرسم که چه نسخه ای از xp رو بریزم که با بازیها و .....مشکل نداشته باشه...

1 xp sp1
2 sp2
sp3

کدوم سرویس پک رو بریزم؟؟؟ خودم سرویس پک 1 رو خیلی دوست دارم... سرعتش زیاده...ولی با بعضی بازیها که باید

windows live نصب بشه مشکل داره...به نظرتون چه سرویس پکی بریزم؟؟؟

ممنون میشم از همه دوستان :40:
SP3 شک نکن

mdmehry
20-12-2009, 18:26
من دوبار ویندوز هفت نصب کردم ولی هردوبار انقدر اذیتم کرد که بیخیالش شدم.
هنگ میکرد و دائم مجبور بودم ریستارت کنم.کسی میدونه چیکار باید بکنم اخه خیلی دوس دارم ویندوز هفت داشته باشم.
حتما به حداقل سیستم مورد نیاز که توسط مایکروسافت ارائه شده توجه کن و در ضمن آخرین ورژن ویندوز 7 رو نصب کن.
7600 یا RTM فرقی نمیکنه.

ms368
20-12-2009, 18:35
فونت فارسی چرا اینقد زشته ؟
میشه درستش کرد که یکم خوشگلتر و شکسته شکسته ای نباشه ؟
این ویندوز مثه xp گزینه clear type نداره ؟

amirvista
21-12-2009, 00:29
mdmehry
اتفاقا رتمه با ۷۶۰۰ فرق داره چون rtm برای شرکتهای تولید کنندهٔ قطعات است ولی‌ ۷۶۰۰ با جزئیات بیشتری است برا نمونه مشکلاتی که دوستان میگن مثل هنگ کردن و ... بیشتر برا نسخهٔ rtm
خود مایکروسافت هم قبول کرده

hadi_vazi
21-12-2009, 10:22
دوتا سوال دارم:
1- چرا نمی تونم فایل ها و پرینتر رو شیر کنم؟ وقتی میرم روی قسمتochose homegorupe and shairing option و craete homegrupe رو می زنم ارور میده اینم ارورش:
to change your networke location setting open network and shariring center in contorol panel.

2-تو اکس پی وقتی روی یه فایل ویدئویی می رفتم اتوماتیک رزولیشن فیلم رو نشون می داد تو 7 چرا نشون نمی ده می شه کاری کرد نشون بده؟

جواب ما رو نمی دید؟

newhamedpc
21-12-2009, 14:08
گرافیک من Geforce 6200 هست
کارت گرافیک رو نصب کردم ولی نه Aero شد نه هیچ فایل تصویری نشون میده.

fmps
21-12-2009, 14:12
سلام دوستان
علت کند شدن ویندوز از چی میتونه باشه؟
ویندوزم یکم کند شده
چیز جدیدی هم روش نصب نکرده ام
چطور درستش کنم؟
مرسی

newhamedpc
21-12-2009, 14:29
گرافیک من Geforce 6200 هست
کارت گرافیک رو نصب کردم ولی نه Aero شد نه هیچ فایل تصویری نشون میده.

این رو نصب کردم. ولی انگار نه انگار نصب شده

hesam99
21-12-2009, 15:28
من می خوام جستجوی تصویر در ویندوز انجام بدم باید چه کار کنم؟!:31:

D o l f i n
21-12-2009, 15:53
سلام
من هنوز با این ویندوز مشکل دارم وسط کار یهو ریست میشه بعضی وقتا اصلا و بعضی وقتا هم بعد یه ساعت کار
یه بار مشکل رو همینجا گفتم دوستان گفتن مشکل از درایورهاست واسه همین من خودم تک تک درایورها رو نصب کردم ولی فایده نداره بنظرتون اگه درایور های جدید رو از سایت سازنده بگیرم درست میشه؟

Gamemaster
21-12-2009, 16:46
اول از ور وين مطمئن شين كه 7600
بعد اگه بود همين كاري كه خودت گفتي بكن و نتيجشو بهم خبر بده

worldclass
21-12-2009, 17:11
سلام

دوستان مودم ها Asus AM 602 و همچنن مودم دایل اپ (536EP Intel (R رو برای ورژن 64 بیت می خواستم

Gamemaster
21-12-2009, 17:14
مودم 64 نداريم كه:13:

Proeex
21-12-2009, 18:50
Asus WL-AM 602

536EP Intel

Proeex
21-12-2009, 19:07
سلام دوستان
ویندوزم یکم کند شده
چطور درستش کنم؟
مرسی

ساید بار و کلا چیزهای اضافی موقع استارت آپ رو حذف کن بهتر میشه :40:

worldclass
21-12-2009, 19:17
Asus WL-AM 602

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید536EP Intel

لینک adsl خرابه.لطفا جای دیگه ای اپلود کنید

در ضمن ایا این فایل برای 64 بیتی هست؟!!

H a m e e d
21-12-2009, 20:46
سلام.
مشکل من با 7 اینه که موقع استفاده از Sound recorder صدا ضبط نمیکنه، البته کارت صدای من on-board هست که فهمیدم درایوری که توی cd موجود بود مناسب 7 نیست و درایور آپدیت شده رو برای 7 پیدا و نصب کردم، ولی باز هم مشکل پابرجا بود و نتونستم به منو یا تنظیماتی برای Recording Volume و کنترل اون پیدا کنم در حالی که توی XP وقتی به این مشکل بر میخوردم درایور کارت صدام بخش تنظیمات Recording داشت ولی تو این جدیدتره هر چی گشتم این تنظیماتو پیدا نکردم.
لینک صفحه مربوط به مدل مادربرد و دانلود درایورش هم اینجا گذاشتم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدویندوز 7 من هم 32 بیتی هست.
مدل پردازنده م هم: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000+ 2.10 GHz

یه سوال دیگه: وقتی توی بخش مشخصات سیستم، Rating سیستممو نوشته 3.6 منظورش نسبت به چه سقفی از رتبه هست و از نظر خوب، متوسط یا ضعیف بودن چه معنی ای میده؟

ممنون

worldclass
21-12-2009, 21:23
دوستان وقتی فایر فاکس نصب شده در xp رو در ویندوز 7 اجرا میکنم خبری از history خودم نیست!

در ضمن بخش Run در ویندوز 7 کجا قرار داره؟

Gamemaster
21-12-2009, 21:42
سلام.
مشکل من با 7 اینه که موقع استفاده از Sound recorder صدا ضبط نمیکنه، البته کارت صدای من on-board هست که فهمیدم درایوری که توی cd موجود بود مناسب 7 نیست و درایور آپدیت شده رو برای 7 پیدا و نصب کردم، ولی باز هم مشکل پابرجا بود و نتونستم به منو یا تنظیماتی برای Recording Volume و کنترل اون پیدا کنم در حالی که توی XP وقتی به این مشکل بر میخوردم درایور کارت صدام بخش تنظیمات Recording داشت ولی تو این جدیدتره هر چی گشتم این تنظیماتو پیدا نکردم.
لینک صفحه مربوط به مدل مادربرد و دانلود درایورش هم اینجا گذاشتم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدویندوز 7 من هم 32 بیتی هست.
مدل پردازنده م هم: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000+ 2.10 GHz

یه سوال دیگه: وقتی توی بخش مشخصات سیستم، Rating سیستممو نوشته 3.6 منظورش نسبت به چه سقفی از رتبه هست و از نظر خوب، متوسط یا ضعیف بودن چه معنی ای میده؟

ممنون
در مورد سوال دوم بايد بگم كه اين عدد از 7 حساب ميشه
و وقتي كه مثلا 4 در قسمت راست نمايش ميده به اين منطور نيست كه كل دستگاه گرفته بلكه به كمترين قطعه نمره داده و نمايش ميده

H a m e e d
21-12-2009, 21:55
در ضمن بخش Run در ویندوز 7 کجا قرار داره؟

تو منوی استارت کادر search هم عملکردی مشابه Run Command داره، با این حال میتونی فعالش کنی:
روی استارت منو راست کلیک و سپس Properties
زبانه start menu رو انتخاب کن و customize رو کلیک کن.
توی لیست انتخابهای start menu چک باکس Run Command رو تیک بزن و OK، درست شد.

fmps
21-12-2009, 22:33
ساید بار و کلا چیزهای اضافی موقع استارت آپ رو حذف کن بهتر میشه :40:
کند بودنش فقط موقع بالا اومدن نیست
کلا یکم کند شده

Gamemaster
21-12-2009, 23:07
ويندوزو اپديت كردي؟

fmps
22-12-2009, 07:14
ويندوزو اپديت كردي؟
بله
ولی چند روزه که ارور میده
code 80072EFD

hadi_vazi
22-12-2009, 11:03
نوشته شده توسط hadi_vazi [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوتا سوال دارم:

جواب ما رو نمی دید؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این پست های منو کسی نمی بینه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

aryamas
22-12-2009, 11:20
سلام
من ویندوز 7 وژن 6.1 ultimate دارم. برنامه هایی که پرتابل هستند روی سیستم اجرا نمیشن.سرعت اجرا شدن بعضی از برنامه های قدیمی هم پایین اومده. مشکل از کجاست؟

worldclass
22-12-2009, 12:57
لینک adsl خرابه.لطفا جای دیگه ای اپلود کنید

در ضمن ایا این فایل برای 64 بیتی هست؟!!
دوستان لطفا درایور 64 بیتی این مودم رو قرار بدید

amirvista
22-12-2009, 13:57
سلام دوستان
ویندوزم یکم کند شده
چطور درستش کنم؟
مرسی
ببین دوست عزیز ۲ حالت داره
۱.مشکل از زیاد شدن رجیستری و کوکی‌های برنامه‌های شما می‌باشد(مثل فایرفاکس)
۲.نصب برنامه هایی که با سون هم خونی نداره
این برنامه ها‌رو دانلود کن

amirvista
22-12-2009, 14:04
سلام
من ویندوز 7 وژن 6.1 ultimate دارم. برنامه هایی که پرتابل هستند روی سیستم اجرا نمیشن.سرعت اجرا شدن بعضی از برنامه های قدیمی هم پایین اومده. مشکل از کجاست؟
ببین در سون امنیت بالاست برا همین بعضی‌ از برنامه‌های پرتابل اجرا نمی‌شه البته اپن سورسه برنامه‌ها در سون نیز محدوده
در مورد کند بودن برنامها ، خودت داری میگی‌ قدیمی‌ بهتره برنامه هارو بروز یا برنامه‌های مخصوص سونو دانلود کنی‌

fmps
22-12-2009, 14:11
کند بودنش فقط موقع بالا اومدن نیست
کلا یکم کند شده
دوستان به نظرتون ویندوز رو عوض کنم؟
یا راه دیگه هست؟

worldclass
22-12-2009, 14:42
ایا راهی هست که تمام برنامه های نصب شده در xp رو در ویندوز 7 بدون نیاز به نصب مجدد اجرا کرد؟

Navid.H
22-12-2009, 15:31
»ن دومین بر که 7 نصب میکنم
اولین بار که درایور کارت صدا رو از سایت RealTalk دانلود کردم نصب شد و مشکلی نداشتم
اما الات دیگه نصب نمیشه و Error میده.
ورزن جدیدشو دانلود گرفتم اما اونم Error میده.
اینم عکسش

صدای سیستم اصلا حال نمیده
:41:

به نظرتون باید چی کار کنم..؟؟؟

Gamemaster
22-12-2009, 16:04
اين جديدرو داري رو قبلي ميريزي؟

kkain-blood
22-12-2009, 17:11
»ن دومین بر که 7 نصب میکنم
اولین بار که درایور کارت صدا رو از سایت RealTalk دانلود کردم نصب شد و مشکلی نداشتم
اما الات دیگه نصب نمیشه و Error میده.
ورزن جدیدشو دانلود گرفتم اما اونم Error میده.
اینم عکسش

صدای سیستم اصلا حال نمیده
:41:

به نظرتون باید چی کار کنم..؟؟؟

من همین مشکلو داشتم اما وقتی آخرین ورژن درایور رو از سایتش دانلود کردم به راحتی حل شد!

alpha007
22-12-2009, 19:29
سلام
مدتیه صفحات اینترنتی که از adobe flash پشتیبانی میکنند روی ویندوز 7 من اجرا نمیشن
آخرین ورژن فلش هم روی سیستمم نصبه ولی باز نمیدونم چه مرگشه
کسی میدونه باید چیکار کنم؟

fmps
22-12-2009, 20:25
ببین دوست عزیز ۲ حالت داره
۱.مشکل از زیاد شدن رجیستری و کوکی‌های برنامه‌های شما می‌باشد(مثل فایرفاکس)
۲.نصب برنامه هایی که با سون هم خونی نداره
این برنامه ها‌رو دانلود کن
سلام دوستان
علت کند شدنش رو پیدا کردم گفتم با شما هم در میان بذارم
فنش رو گرد و خاک گرفته بود تمیزش کردم الان مثل برق کار می کنه:8::38:

worldclass
22-12-2009, 20:54
ایا راهی هست که تمام برنامه های نصب شده در xp رو در ویندوز 7 بدون نیاز به نصب مجدد اجرا کرد؟
چرا کسی جواب نمیده؟!
جواب این سوال برام حیاتی هست و دیگه میخوام xp رو کنار بزارم

Gamemaster
22-12-2009, 21:01
مگه ستاپشونو نداري؟
فكر نكنم بشه چون سورس وين عوض ميشه(شايدم بشه)

amirvista
22-12-2009, 22:44
چرا کسی جواب نمیده؟!
جواب این سوال برام حیاتی هست و دیگه میخوام xp رو کنار بزارم

می‌شه ولی‌ کمتر کسی‌ اینکارو می‌کنه
باید سونو کنار اکس پی‌ نصب کنی‌ بطوری که برنامها با سون اجرا بشه که اونم از طریقه رجیستری ویندوز انجام می‌شه که من باشم ریسک نمیکنم(البته این که گفتم برا کسی که نخواد برنامه‌هایش گیر کنه یا کند اجرا بشه)راه اسونش همونه که کنار اکس پی‌ نصب کنی‌ که من بلد نیستم ولی‌ یه سرچ کنی‌ گیر میاد خواستی‌ آدرس صفحشو که گیر اوردی بده برات معنی‌ کنم

mehdi_vsgh
22-12-2009, 23:09
اپدیت های ویندوز 7 بعد از نصب کجا قرار میگیره؟

Navid.H
22-12-2009, 23:57
من همین مشکلو داشتم اما وقتی آخرین ورژن درایور رو از سایتش دانلود کردم به راحتی حل شد!
مرسی
اما این جواب سوال من نبود.
گفتم که اخرین ورزنش هم Error میده

amirvista
23-12-2009, 00:11
می‌خواستم بدونم که عدد فارسی در سون چجوری می‌شه نوشت من فونت فارسی انتخاب می‌کنم کلمات رو هم فارسی مینویسم ولی‌ اعدادو فارسی نمیتونم بنویسم(در فوتوشاپ)

amirvista
23-12-2009, 00:30
چگونه میتونم تو ویندوز سون عدد فارسی بنویسم. به طور مثال در photoshop چگونه میتونم عدد فارسی بنویسم؟

mehdi_vsgh
23-12-2009, 11:32
در صورت راهنمایی خوشحال خواهیم شد

masoud8
23-12-2009, 14:33
چرا تو ویندوز سون64بیتی PES10 نصب نمیشه؟
میگه احتمالا یه setup در حال اجراست، اونو ببندید در حالی که همچین چیزی نیست
FIFa10 نصب میشه...

Mohammad King
23-12-2009, 15:23
شاید در 7 نصب نشه در انجمن بازی سوال کنید.

Gamemaster
23-12-2009, 15:24
شايد خود بازي مشكل داره؟
از صحت بازي و فايلهاش مطمئن شويد
اگه امكان داره توي سيستم ديگه تست كنيد
خبرشو بده منتظرم

camel_60
23-12-2009, 16:52
با سلام
من نسخه Microsoft Windows 7 Ultimate Retail(Final) x86 (32 bit) and x64 (64 bit) رو از تورنت دانلود و نصب کردم ...
همه چیه ویندوز عالی و به خوبی کار میکنه ...
اما تنها مشکلی که دارم اینه وقتی یک فایل ویدئویی رو با برنامه هایی مثل nero و jet audio و km player اجرا میکنم تصویر یه لکه هایی داخلش میاد و نمیزاره درست تصویر پخش بشه ... بعد هم هنگ میکنه سیستم سیستم واسه خودش ریست میشه و یک صفحه آّبی میاد سریع رد میشه و نمیشه نوشته هاش رو خواند ...:46:
تمام درایورها هم از جمله مادربرد و کارت گرافیک و بایوس و ... هم آپدیت هستند ...
حالا میخواستم ببینم مشکل از کجاست

amirvista
23-12-2009, 19:53
با سلام
من نسخه Microsoft Windows 7 Ultimate Retail(Final) x86 (32 bit) and x64 (64 bit) رو از تورنت دانلود و نصب کردم ...
همه چیه ویندوز عالی و به خوبی کار میکنه ...
اما تنها مشکلی که دارم اینه وقتی یک فایل ویدئویی رو با برنامه هایی مثل nero و jet audio و km player اجرا میکنم تصویر یه لکه هایی داخلش میاد و نمیزاره درست تصویر پخش بشه ... بعد هم هنگ میکنه سیستم سیستم واسه خودش ریست میشه و یک صفحه آّبی میاد سریع رد میشه و نمیشه نوشته هاش رو خواند ...:46:
تمام درایورها هم از جمله مادربرد و کارت گرافیک و بایوس و ... هم آپدیت هستند ...
حالا میخواستم ببینم مشکل از کجاست
سلام
مشکلی‌ که شما دارید یا سخت افزاری یا مربود به ویندوز هست که اگه مربوط به ویندوز باشه به سادگی‌ حل می‌شه ولی‌ اگه مربوط باشه به سخت افزار باید قطعات تو چک کنی‌
این مشکلی‌ که شما دارید می‌تونه به چیز های دیگرم مربوط باشه که امیدوارم با این راهنمائی‌ها حل بشه
۱.با پلیر ویندوز هم این مشکل وجود داره
۲.برنامه‌هات با سون ساز گار هست
اون صفحه ابی که میگی‌ اسمش هست ارورblue screen که اینم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید عکسش هست اگه خواستی‌ اطلاعات بیشتری داشته باشی‌ به این آدرس برو

name
23-12-2009, 20:08
سلام
دوستان ویندوز رو وقتی هایپرنت میکنم ری استارت میشه!و بعد از لود شدن رزیومی ویندوز میزنه.
دلیل چی میتونه باشه؟
ممنون

Mohammad King
23-12-2009, 23:51
سلام
دوستان ویندوز رو وقتی هایپرنت میکنم ری استارت میشه!و بعد از لود شدن رزیومی ویندوز میزنه.
دلیل چی میتونه باشه؟
ممنون

سلام

شما از چه آنتی ویروسی استفاده میکنید.؟

rassool
24-12-2009, 01:47
سلام ویندوز من جدیدا یه مشکا پیدا کرده بعضی از برنامه هارو که باز میکنم ارور زیر رو میده :37: ؟لطف کنین بگین چجوری حلش کنم ممنون میشم .
قبلش فقط درایور کارت --- مو شناختوندم بش :31: هیچ برنامه ی خاصی نصب نکردم که اینجوری بشه:11:

name
24-12-2009, 03:53
سلام

شما از چه آنتی ویروسی استفاده میکنید.؟

Kaspersky Internet Security 2010

mehdi_vsgh
24-12-2009, 09:28

کجا نصب میشیه یه کمکی کنید لطفا...

rassool
24-12-2009, 10:57
سلام ویندوز من جدیدا یه مشکا پیدا کرده بعضی از برنامه هارو که باز میکنم ارور زیر رو میده :37: ؟لطف کنین بگین چجوری حلش کنم ممنون میشم .
قبلش فقط درایور کارت --- مو شناختوندم بش :31: هیچ برنامه ی خاصی نصب نکردم که اینجوری بشه:11:
هیچکس نمیدونه چشه؟ حوصله ویندوز عوض کردن ندارم :37:

Gamemaster
24-12-2009, 15:16
اين فايلو يا پاك كردي يا پاكش كردن