ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Windows Seven مباحث و مشکلات

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22]

firefox7
17-05-2010, 09:28
:40:چگونه از ویندوز بک آپ بگیرم، تا اگر مجبور به نصب دوباره ویندوز هفت شدم، مجبور نباشم دوباره همه را نصب نمایم
در ضمن libraries و محتویات musics و video و document هم حفظ میشوند یا باید آنها را جداگانه بک آپ بگیرم؟
چگونه میشه در ویندوز سون بک آپ گرفت؟:11:

alireza_farshid
17-05-2010, 10:42
من می خوام Repair کنم چون ویندوزی که روی لپ تاپ ریجسترشده هست درضمن من یک بارRepair کردم ویندوزاومدبالا اما من دوباره رفتم درهمان مسیرStart-Computer-Manage درایوی که ساخته بودم delete کردم (چون درMy Computer نشان داده نمی شد )بعدیک درایوی هم بود بانام System recovery که اونم Delete کردم ویک بار Restart کردم که پیغام دادSystem Operation not found حالا چی کارکنم
درضمن درایوویندوزوپاک نکردم مطمئنم
می خوام ویندوز برگرده
چی کارکنم

خب شما زحمت کشیدی و ریکاوری رو پاک کردی دیگه. مدل لپ تاپ رو بفرمائید شاید بشه به نحوی برگردوندش. فکر میکنم اگه یک ویندوز دیگه با همون مشخصات ویندوز ارجینال لپ تاپ نصب کنید مشکلی نخواهید داشت

Mahziar-7
17-05-2010, 11:15
quick launch توی 7 چجوری فعال میشه؟ بعد چطور آیکن show desktop رو بیارم تو quick launch؟

a.l.d
17-05-2010, 11:41
خب شما زحمت کشیدی و ریکاوری رو پاک کردی دیگه. مدل لپ تاپ رو بفرمائید شاید بشه به نحوی برگردوندش. فکر میکنم اگه یک ویندوز دیگه با همون مشخصات ویندوز ارجینال لپ تاپ نصب کنید مشکلی نخواهید داشت

مدل لپ تاپ
Acer Extensa 5635

حالا ی فکری بسرم زدمن بیام پارتیشن با
hirren cd برگردونم چون چیزی که رو لپ تاپ نریختم بعداگرمیشه برگردوندباکدام ابزارقسمت Partition tools میشه این کارروکرددقیق بگیدمن اولین بارکه بااین cd کارمی کنم

van123
17-05-2010, 12:03
نه بابا نمره واقعی که نیست عمرا ... دیگه انقدر هم زاقارت نیست :دی

GeForce 9500 GT

قبلا سون نصب کرده بودم شیشه ای بود ولی الان نیست.... ببین ویندوز رو پچ نکردم شاید به خاطر اونه... پچش اجرا نشد هر کار کردن...

الان باهاش بازی COD 6 هم میکنم مشکلی نداره ولی نمیدونم چشه

یک جا گفت یک گزینه هست برای مچ شدن کارت گرافیک با ویندوز باید اونو بزنم ولی پیداش نکردم.

نه کمتر از 3 هست... زده 1 :41: حالا این کارا هم میکنم شاید شد

مدل گرافیک منم GeForce 9500 GT هس
واسه من 4.6 داده.
واسه تو که نمیدونم چی بگم فقط درایورش و از نت آپدیت کنی.
یکی از دوستانم گفته بود که باید 5 یاشه.
فک نمیکنم تا 5 بیاد.

ali6803
17-05-2010, 12:22
سلام..
دوستان من 7 داشتم....بعد که xp که نصب کردم 7 دیگه بالا نیومد......الان دوباره میخوام تو یه درایو دیگه 7 نصب کنم...میترسم الان xp بپره!!!!!!!!!!!!!! چی کار کنم؟

a.l.d
17-05-2010, 12:36
ازقسمت msconfig
7 برگردون خودم 7 ندارم ولی شنیدم میشه اصلا عجله نکن که دوباره کاری کنی

ali6803
17-05-2010, 12:49
ازقسمت msconfig
7 برگردون خودم 7 ندارم ولی شنیدم میشه اصلا عجله نکن که دوباره کاری کنی

سلام...لطفا یکی بیاد بگه چیکار کنم........؟ الان اون ویندوز 7 تو درایو c هستش دست نخورده ..ولی بالا نمیاد تو بوت

یعنی اصلا مستقیم میره تو xp

a.l.d
17-05-2010, 13:08
گفتم که تو run-msconfig-checkallbootpatch
بزن درست میشه به امید خدا

7 توریه که اگردوویندوزه باشی وقتی توی7 درایوC مال ویندوز7 ووقتی توی xp درایو C مال xp

ali6803
17-05-2010, 13:17
گفتم که تو run-msconfig-checkallbootpatch
بزن درست میشه به امید خدا

7 توریه که اگردوویندوزه باشی وقتی توی7 درایوC مال ویندوز7 ووقتی توی xp درایو C مال xp

زدم ...چیزی اتفاق نیافتاد؟؟؟؟

extreme2006gh
17-05-2010, 13:49
خب هاردتون چیه ؟
ببینید شما باید سرعت سیستم رو بعد از اجرای نرم افزار با xp بسنجید نه سرعت باز شدن نرم افزار رو . چون سرعت هارد خیلی تو این کار موثره . مثلا رونتر شدن بازی چیزیه که همه تو 7 می بینن و نمیشه انکارش کرد . شما می تونید از ویندوز 64 بیتی هم استفاده کنید که سرعتش بالاتره .

اصلا همون اول که میخواد ویندوز بالا بیاد جون آدم رو در میاره در حالی که XP اصلا اینطوری نیست و در 30 ثانیه لود میشه .
منظور من هم توی نرم افزارهاست . توی همین نرم افزارها خیلی کند عمل میکنه و اگه قرار باشه یه پردازش توی یک نرم افزار انجام بدم کلیه بخشهای دیگه ویندوزم به کلی از کار می افته یا خیلی کند میشه

هارد بنده هم به نظرم هارد خوبی هست Western Digital 64 mb با بافر 64 هست . البته از هارد فکر نمیکنم از هارد باشه چون یه هارد 320 Hitachi i هم دارم که روی اون هم نصب کردم ولی باز هم همینطوری هست .

در کل به نظرم ویندوز 7 با سخت افزارهای من همخونی نداره .هر چند که سخت افزارهای من هم چندان قدیمی نیستند.
Intel C2d 2 3000
Ram 2Gb

به نظر شما این امکان وجود داره که از نسخه ویندوز هم باشه ؟

a.l.d
17-05-2010, 14:09
من می خوام Repair کنم چون ویندوزی که روی لپ تاپ ریجسترشده هست درضمن من یک بارRepair کردم ویندوزاومدبالا اما من دوباره رفتم درهمان مسیرStart-Computer-Manage درایوی که ساخته بودم delete کردم (چون درMy Computer نشان داده نمی شد )بعدیک درایوی هم بود بانام System recovery که اونم Delete کردم ویک بار Restart کردم که پیغام دادSystem Operation not found حالا چی کارکنم
می خوام ویندوز برگرده
چی کارکنم

مدل لپ تاپ aser Extensa 5635 مدلWindows 7 home basic

میشه باابزارHerin cd
patistion tools درایو هارابه حالت اول برگردوندیعنی recover کرد بعدش repair کردتادرست شه اگرمیشه بگید باکدوم قسمت ازPartition toolsمیشه توضیح بدبد من با herin cd کارنکردم

mahshid123
17-05-2010, 14:24
خواهشا این دفعه یکی جواب بده
تو ویندوز 7 دایمون تولز نصب نمی شه ، برنامه ای نیست که جایگزین این بر نامه بشه؟

firefox7
17-05-2010, 17:40
چگونه از ویندوز بک آپ بگیرم، تا اگر مجبور به نصب دوباره ویندوز هفت شدم، مجبور نباشم دوباره همه را نصب نمایم
در ضمن libraries و محتویات musics و video و document هم حفظ میشوند یا باید آنها را جداگانه بک آپ بگیرم؟
چگونه میشه در ویندوز سون بک آپ گرفت؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohsen3544
17-05-2010, 20:07
چطوری می‌تونم فارسی ساز نصب کنم رو win7؟

KING iMAN
17-05-2010, 21:08
آقا این DVD ویندوز 7 من همه چیزش روبراهه.روشم نوشته Booatable ولی نمیدونم چرا وقتی بوت میکنم ارور میده(-Code 5).یعنی چی؟

جاسم کدخدایی بنت
17-05-2010, 23:33
چگونه از ویندوز بک آپ بگیرم، تا اگر مجبور به نصب دوباره ویندوز هفت شدم، مجبور نباشم دوباره همه را نصب نمایم
چگونه میشه در ویندوز سون بک آپ گرفت؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوب برنامه های مختلفی هست تابتونی از بک آپ بگیری

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه عالی و کاربردی برای تعمیر و گرفتن بکاپ کامل و ری استور کردن ویندوز 7 جهت رفع مشگلات از طریق بوت سیستم مربوط به کامپیوتر های رومیزی یا لب تاپ ها
این برنامه ریکاوری دیسک عالی دارای قابلیت های ویژه جهت رفع مشگلات ویندوز 7 و غیره می باشد
این برنامه را که بصورت فایل ISO استاندارد می باشد باید بر روی دیسک های DVD / CD رایت کنید تا ویندوز ریکاوری دیسک بدست آید .
این دیسک دارای ابزار هائی مانند : System Restore / Complete PC Backup / automated system repair / command-line prompt for manual advanced recovery می باشد
چنانچه ویندوز 7 کامپیوتر یا لب تاپ شما دچار مشگل شد با استفاده از این ریکاوری دیسک براحتی از طریق بوت می توانید سیستم را بطور اتوماتیک تعمیر یا ریستور یا بکاپ کامل و فول از سیستم بگیرید
قابلیت ساپورت برای انواع لب تاپ های Dell, Acer, HP, Toshiba, Lenovo , Sony
فایل‌ها به صورت ISO هستند که باید آن‌ها را روی CD رایت کنید.

دانلود برنامه 32 بیتی با حجم 137مگ

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دانلود برنامه 64 بیتی با حجم 159مگ

ask_bl
17-05-2010, 23:46
آقا این DVD ویندوز 7 من همه چیزش روبراهه.روشم نوشته Booatable ولی نمیدونم چرا وقتی بوت میکنم ارور میده(-Code 5).یعنی چی؟
شما سیستم عامل رو سیستمتون نصب هست ؟
اگر هست این رو دانلود کنین و نصب کنین ببینین مشکل حل میشه ؟

Kurosh
18-05-2010, 00:03
سلام
یه مشکل دارم و اون اینه که:
وقتی روی آیکن Windows Explorer روی Taskbar کلیک راست میکنم دیگه پوشه های Pin شده رو لیست نمیکنه!هر پوشه ای هم پین میکنم نشون نمیده توی لیست.
با اینکه کلی پوشه Pin شده دارم ولی هیچ کدوم رو نشون نمیده.
بدبختی اینجاست من به این pin عادت کرده بودم!

با سلام. گزینه هایی که همیشه با راست کلیک روی Windows Explorer در Taskbar نمایش داده میشد ( Recent) محو شدند و حتی shortcut هایی که توی اون منو گذاشته بودم هم دیگه نیستن لطفا راهنمایی کنید با تشکر
سلام دوستان...
کسی واسه این مشکلی که نقل قول گرفتم راه حلی پیدا نکرده؟

اشتباهی روی این آیکون فولدر ها (اینی که Pinned ها و Recent ها رو نشون میده) رایت کلیک کردم و Unpin رو زدم ، اما هر چی گشتم ، راهی برای برگردوندنش نیافتم...

اینو میگم:

البته وقتی فولدری رو باز کنیم ، میاد توی تسکبار ، اما من منظورم به طور کلیه...یعنی وقتی هیچ فولدری باز نباشه ، این آیکون این پایین باشه...(اون وقت اگه روش Left کلیک کنیم ، پوشه ی Library رو باز می کنه...)

آیا راهی هست برای برگشتش؟ :19:

یه کم فوریه ، لطف می کنید اگه زودتر پاسخ بدید :11:

جاسم کدخدایی بنت
18-05-2010, 00:03

- ابتدا برنامه Ultimate Boot CD را دانلود کنید

کد:
2- برنامه رو توی سی دی رایت کنید

3- بعد سی دی رو توی دی وی دی رام بذارین وبوت کنین سیستم رو توجه کنید که تنظیمات بایوس برای بوت روی دی وی دی رام باشد

4- بعد از داخل برنامه ultimate boot cd به قسمت زیر بروید

Filesystem Tools->Boot Managers->Smart BootManager

5- حال در مدت زمانی که Smart BootManager لود میشه سی دی رو بیرون بزایرن و ویندوز 7 رو بذارین حالا بیاین یکم پایین واینتر

موفق باشید

ask_bl
18-05-2010, 00:28
سلام دوستان...
کسی واسه این مشکلی که نقل قول گرفتم راه حلی پیدا نکرده؟

اشتباهی روی این آیکون فولدر ها (اینی که Pinned ها و Recent ها رو نشون میده) رایت کلیک کردم و Unpin رو زدم ، اما هر چی گشتم ، راهی برای برگردوندنش نیافتم...

اینو میگم:

البته وقتی فولدری رو باز کنیم ، میاد توی تسکبار ، اما من منظورم به طور کلیه...یعنی وقتی هیچ فولدری باز نباشه ، این آیکون این پایین باشه...(اون وقت اگه روش Left کلیک کنیم ، پوشه ی Library رو باز می کنه...)

آیا راهی هست برای برگشتش؟ :19:

یه کم فوریه ، لطف می کنید اگه زودتر پاسخ بدید :11:
درود
خوب برین تو ی یه فلدر و اون رو بکشین روی Taskbar تا مثل شکل زیر عبارت Pin to Windows Explorer بیاد .

بعد از اون Windows Explorer هم به اون پایین اضافه میشه .

Kurosh
18-05-2010, 09:51
درود
خوب برین تو ی یه فلدر و اون رو بکشین روی Taskbar تا مثل شکل زیر عبارت Pin to Windows Explorer بیاد .

بعد از اون Windows Explorer هم به اون پایین اضافه میشه .

مشکل آوردنش نیست! مشکل اینه که اون جا بمونه! حتی وقتی که همه فولدر ها رو می بندیم...

ببینید ، مثلاً فولدری به نام X رو من پین می کنم به تسکبار ، تا وقتی یه فولدر پنجره اش بازه ، اون Windows Explorer اون پایین هست ، اما وقتی پنجره اش رو ببندیم ، از تو تسکبار غیب میشه! تفاوتی هم نمی کنه که X پین باشه یا نه! 

باز اگه مشخص نیست این مشکلم ، با عکس و فیلم توضیح بدم :10:

Lord-Voldemort
18-05-2010, 10:50
خوب وقتی پین می کنی دیگه همیشه اون پایین مشکلتو با عکس بزار

masoud8
18-05-2010, 13:03
سلام اساتید!
مگه فایل های mdi نباید با office باز بشن؟
آخه فایل های mdi من با برنامه های office 2010 باز نمی شوند، اگه برنامه مجزایی می شناسین لطفا معرفی کنین

جوابی نداشت؟

hirondelle
18-05-2010, 13:53
آقا من رو لب تاپم 7 home premium دارم( 64 بیتی)میخوام پاکش کنم،xp بزنم.اگه بعدا بخوام دوباره نصبش کنم،با توجه به اینکه ایران رهجو 4 تا DVD ریکاوری بهم داده ازش،باز ویندوز genuine خواهد بود؟مشکل خاصی که پیش نمیاد؟

Lord-Voldemort
18-05-2010, 14:25
جوابی نداشت؟

با open with کار کردی

Mahziar-7
18-05-2010, 14:31
quick launch توی 7 چجوری فعال میشه؟ بعد چطور آیکن show desktop رو بیارم تو quick launch؟

firefox7
18-05-2010, 19:57
من در ویندوز سون، حروف را به صورت فارسی دارم ولی اعداد را به صورت فارسی ندارم
میخواهم اعداد هم فارسی باشد نه انگلیسی.
آیا کسی هست که کمکم کنه؟

mohsen_1363
18-05-2010, 20:50
شما هر نرم افزار ی رو که باز کنی تو تایک بارت ظاهر میشه روش کلیک راست کن pin this program to task bar
در مورد show desktop هم کنار ساعت یه تیکه از تاسک بار برش باریکی خورده ، روش کلیک کن ، این همون
هست show desktop

KING iMAN
18-05-2010, 20:50
سلام.
دفعه قبل که ویندوز 7 نصب کردم رو یکی از درایوهام نصب کردم که کل ظرفیتش 8 گیگ بود(یه پارتیشن 8 گیگابایتی ساختم واسه تست ویندوز 7 و بخوبی نصب شد و عمل کرد).حالا رو یه درایو 30 گیگابایتی نصب کردم ولی حس میکنم ویندوز حجم غیرمنطقی ای رو اشغال کرده.عکس زیر رو ببینین:

دلیلش؟آیا ممکنه بدلیل این باشه که قبلاً رو این درایو ویندوز XP نصب بوده و من از طریق همون ویندوز XP اقدام به نصب ویندوز7 کردم(آخه ویندوز 7 من موقع بوت ارور میده و بوت نمیشه با DVD خود ویندوز و در نیجه مجبور شدم از داخل XP نصبش کنم و بعد پوشه Windows.old رو که مربوط به فایلهای XP بود حذف کنم)

mohsen_1363
18-05-2010, 20:54
آیا کسی هست که کمکم کنه؟
به کنترل پنل برو و مسیر زیر رو اجرا کن
clock, language and region / change keyboard or in put method

تو پنجره جدید به سربرگ formats برو و منوی کشویی زیر فرمت رو باز کن و به persian تغییر بده
و اوکی کن

mohsen_1363
18-05-2010, 21:06
سلام.
دفعه قبل که ویندوز 7 نصب کردم رو یکی از درایوهام نصب کردم که کل ظرفیتش 8 گیگ بود(یه پارتیشن 8 گیگابایتی ساختم واسه تست ویندوز 7 و بخوبی نصب شد و عمل کرد).حالا رو یه درایو 30 گیگابایتی نصب کردم ولی حس میکنم ویندوز حجم غیرمنطقی ای رو اشغال کرده.عکس زیر رو ببینین:

دلیلش؟آیا ممکنه بدلیل این باشه که قبلاً رو این درایو ویندوز XP نصب بوده و من از طریق همون ویندوز XP اقدام به نصب ویندوز7 کردم(آخه ویندوز 7 من موقع بوت ارور میده و بوت نمیشه با DVD خود ویندوز و در نیجه مجبور شدم از داخل XP نصبش کنم و بعد پوشه Windows.old رو که مربوط به فایلهای XP بود حذف کنم)

دوست عزیز این نکته عجیبی بود که من در زمان نصب ویندوز ویستا به اون پی بردم
ویندوز 7 و ویستا هوشمند هستند
من یک بار ویندوز ویستا رو روی یک درایو 10 گیگ نصب کردم حجم اون حدود 6.5 گیگ شد
روی درایو 15 گیگ ، حجم حدود 9 گیگ
و روی درایو 30 گیگ حجم 12 گیگ
البته من تمام ویندوز های 7تم رو روی درایو بالی 25 گیگ نصب کردم ولی مطمئم روی ویندوز 7 هم صدق میکنه
البته احتمال داره از وین xp باقی مونده باشه
ولی در مورد حجم اضافی این نکته رو مد نظر داشته باش
در ضمن شما اگه پست های همین تاپیک رو سرچ کنی ، یک از دوستان
طریقه بوت ابل کردن سی دی ویندوز رو کامل توضیح داده بود
که من انجام دادم وجواب گرفتم ، احتمالا فایل بوت سی دی شما مشکل داره

KING iMAN
18-05-2010, 21:23
دوست عزیز این نکته عجیبی بود که من در زمان نصب ویندوز ویستا به اون پی بردم
ویندوز 7 و ویستا هوشمند هستند
من یک بار ویندوز ویستا رو روی یک درایو 10 گیگ نصب کردم حجم اون حدود 6.5 گیگ شد
روی درایو 15 گیگ ، حجم حدود 9 گیگ
و روی درایو 30 گیگ حجم 12 گیگ
البته من تمام ویندوز های 7تم رو روی درایو بالی 25 گیگ نصب کردم ولی مطمئم روی ویندوز 7 هم صدق میکنه
البته احتمال داره از وین xp باقی مونده باشه
ولی در مورد حجم اضافی این نکته رو مد نظر داشته باش
در ضمن شما اگه پست های همین تاپیک رو سرچ کنی ، یک از دوستان
طریقه بوت ابل کردن سی دی ویندوز رو کامل توضیح داده بود
که من انجام دادم وجواب گرفتم ، احتمالا فایل بوت سی دی شما مشکل داره

در مورد Boot منظورت اون فایل 250 مگیه هستش؟اگه با اون درست میشه که دانلودش کنم.اگه راه دیگه ای رو تست کردی و جواب داده لطفاً بگو.

mohsen_1363
18-05-2010, 21:29
در مورد Boot منظورت اون فایل 250 مگیه هستش؟اگه با اون درست میشه که دانلودش کنم.اگه راه دیگه ای رو تست کردی و جواب داده لطفاً بگو.
اره فکر میکنم همونه چند صفحه عقب تر باید باشه
من با همون جواب گرفتم
بزار لینک پیدا کنم برات تو همین صفحه ویرایش میکنم میزارم
.................................................. ............
پیدا کردم پست دوست خوبمون ebicross هست

Olis
18-05-2010, 22:09
سلام

کسی کرکی پچی داره من ویندوزمو از این حالت اکتیویکیشن در بیارم که هی نیاد بهم بگه... پچ خوده سی دی ویندوز کار نکرد

Windows 7 Ultimate CopyRight 2007

mohsen_1363
18-05-2010, 22:18
سلام

کسی کرکی پچی داره من ویندوزمو از این حالت اکتیویکیشن در بیارم که هی نیاد بهم بگه... پچ خوده سی دی ویندوز کار نکرد

Windows 7 Ultimate CopyRight 2007
شما remove wat رو امتحان کردی

amir raya
18-05-2010, 22:23
ببین اینا به کارت میان:

---------- Post added at 11:23 PM ---------- Previous post was at 11:19 PM ----------

اینم remove wat که آقا محسن گفتند. البته من با این نرم افزار genuine کردم نه اکتیو.

milaaad
19-05-2010, 08:15
سلام دوستان.من جدیدنا ویندوز 7 نصب کردم ولی یه مشکل جدی با هاش دارم و اونم اینه که نمیدونم چی جوری باید windows defender رو غیر فعال کرد.ممنون میشم کمکم کنید

masoud8
19-05-2010, 08:32
با open with کار کردی

آره با برنامه ای باز نمیشه
نرم افزار مجزایی واسه باز کردن فایل های mdi نیست؟

---------- Post added at 09:30 AM ---------- Previous post was at 09:29 AM ----------

آقا من رو لب تاپم 7 home premium دارم( 64 بیتی)میخوام پاکش کنم،xp بزنم.اگه بعدا بخوام دوباره نصبش کنم،با توجه به اینکه ایران رهجو 4 تا DVD ریکاوری بهم داده ازش،باز ویندوز genuine خواهد بود؟مشکل خاصی که پیش نمیاد؟

نه مشکلی پیش نمیاد و genuine خواهد بود

---------- Post added at 09:32 AM ---------- Previous post was at 09:30 AM ----------

آیا کسی هست که کمکم کنه؟

برو control panel و regional & lang و English رو به فارسی تغییر بده

amir raya
19-05-2010, 09:13
آره با برنامه ای باز نمیشه
نرم افزار مجزایی واسه باز کردن فایل های mdi نیست؟

نرم افزار مجزاش همون office document imaging هست که شما میگی نتونستید باهاش فایل رو اجرا کنید.
اینجارو ببینید:

ask_bl
19-05-2010, 09:32
سلام دوستان.من جدیدنا ویندوز 7 نصب کردم ولی یه مشکل جدی با هاش دارم و اونم اینه که نمیدونم چی جوری باید windows defender رو غیر فعال کرد.ممنون میشم کمکم کنید
درود
در منوی Start در قسمت Search بنویسین : Defender

بعد از قسمت Tools به Options برین :

در قسمت Administrator تیک قسمت Use this program رو بردارین و Save رو بزنین .

Olis
19-05-2010, 16:21
شما remove wat رو امتحان کردی

تشکر ... ولی فرق جنیوس با اکتیو چیه؟

amir raya
19-05-2010, 16:44
اکتیو کاری میکنه که ویندوزتون از حالت تریال بیرون بیاد و بتونید از تمام قابلیت هاش استفاده کنید. ولی جنیو ویندوز شما رو قانونی میکنه و میزاره ویندوزتون رو آپدیت کنید.

Olis
19-05-2010, 16:52
اقا یک مشکل دیگه... ویندوز خیلی از چوشه ها رو باز نمیکنه ... نمیدونم چرا ... تازه گیا اینجوری شده... هرچی میزنم روش هی داره فک میکنه که چطوری پوشه رو باز کنه///:31: خسته شدم بقران از دست این شاهکاره ماکروسافت ...

a.l.d
19-05-2010, 17:00
می خوام ویندوز برگرده
چی کارکنم

مدل لپ تاپ aser Extensa 5635 مدلWindows 7 home basic

میشه باابزارHerin cd
patistion tools درایو هارابه حالت اول برگردوندیعنی recover کرد بعدش repair کردتادرست شه اگرمیشه بگید باکدوم قسمت ازPartition toolsمیشه توضیح بدبد من با herin cd کارنکردم

کسی جوابمو ندادولی خداراشک درستش کردم مگذاشتم تقریبا شب تاصبح Recover کنه صبح که رفتم سراغش ویندوز بالا امدبه کسانی که مشکلات مشابه من دارند میگم که صبرداشته باشید وباعجله سریع ویندوز نریزید واینکه cd ویندوزی که من باش Recover کردم cd ویندوز نصب روی لپ تاپ نبودامیدوارم برایتان مفید باشد:27::5:

---------- Post added at 06:00 PM ---------- Previous post was at 05:55 PM ----------

اقا یک مشکل دیگه... ویندوز خیلی از چوشه ها رو باز نمیکنه ... نمیدونم چرا ... تازه گیا اینجوری شده... هرچی میزنم روش هی داره فک میکنه که چطوری پوشه رو باز کنه///:31: خسته شدم بقران از دست این شاهکاره ماکروسافت ...

راحت ترین کاراینه
1. باآنتی ویروس آپدیت چک بشه .
2.با System Restore به تاریخی که سالم بوده برش گران

mehrdad_goleyakh
20-05-2010, 11:20
سلام
دوستان اين نوار ابزار بالاي صفحه كه يه سري آيكون رو واسه دسترسي سريع تر ميتوني بزاري رو از كجا ميشه فعال كرد؟

milaaad
20-05-2010, 11:37
سلام دوستان عزیز.دیشب ویندوذزم رو اپدیت کردم صبح که ویندوز خواست بالا بیاد دیدم میگه جینیون نیستو.... حالا چطور باید این مشکلو رفع کنم؟ کرکی هست؟

metalgear2
20-05-2010, 12:29
سلام دوستان.
یه سوال داشتم موقع پخش فیلم, زیر نویس فارسی هیچ کدوم از فیلمامو نشون نمیده یا به صورت قر و قاطی نشون می ده...
برای پخش زیرنویس فارسی چه کار باید بکنم؟

amir raya
20-05-2010, 13:02
سلام دوستان عزیز.دیشب ویندوذزم رو اپدیت کردم صبح که ویندوز خواست بالا بیاد دیدم میگه جینیون نیستو.... حالا چطور باید این مشکلو رفع کنم؟ کرکی هست؟
از remove wat که لینک دانلودش توی صفحه قبله میتونید استفاده کنید.

...ALI...
20-05-2010, 14:55
دوستان من جدیدا وقتی که می خوام Internet explorer و chrome رو باز کنم سریعا پیغام windows explorer has stopped working می یاره.
یه مدت هم برای باز شدن media player.
مشکل از چیه؟
سرعت ویندوز هم عالی هستش.

Jalal
20-05-2010, 15:34
سلام

دوستان سوالات خودتون رو در تاپیک جدید بعد از جستجو با عنوان مناسب ایجاد کنید

ممنون