مشاهده نسخه کامل
: Windows Seven مباحث و مشکلات
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
DJ POLESTAR
29-10-2009, 23:09
من کرک Windows 7 Loader 1.7.2 را دانلود کردم و نصبش هم کردم
ویندوز اکتیو شده ولی هرکاری میکنم لوگوی لپ تاپ (ایسوس) را نشون نمیده توی properties
لطفا راهنمایی کنید، اصلا کرکها این کار را انجام میدن یا حتما ویندوز باید oem باشه ؟؟؟؟؟؟!!!
این قسمت رو اگه در قسمت "مشکلات لپتاپ" بیان میکردی بهتر نتیجه میگرفتی!
♥
mohammad1395
30-10-2009, 01:03
بعد از اینکه کرک کردی دوباره برنامه کرک را اجرا کن و زیر لوگویی که نشان می ده یک دکمه هست پس از انتخاب عکس کمپانی با کلیک روی دکمه عکس اش اضافه میشه
امروز تو سایت همشهری مطلبی در خصوص میانبرهای ویندوز 7 دیدم گفتم شاید بدرد شما هم بخوره:
در اینجا یک لیست کامل از میانبرهای ویندوز 7 داریم که شامل میانبرهای صفحه کلید و ماوس میشود:
Win+Home: تمام پنجرهها به غیر از پنجرهای که فعال است را میبندد
Win+Space: تمام پنجرهها را شفاف میکند تا از این طریق Desktop معلوم شود
Win+ فلش بالا: پنجره فعال را بزرگ میکند
Shift+ Win + فلش بالا: پنجره فعال را به صورت عمودی بزرگ میکند
Win + فلش پایین: پنجره فعال را کوچک میکند و یا اگر بزرگ است آن را به حالت اولیه در میآورد
Win + فلش چپ/ راست: پنجره فعال را در طرفین Desktop جاسازی میکند
Win+P: تنظیمات Presentation نمایشگر را باز میکند
Win+(+/-): به بیرون و داخل زوم میکند
Win+G: بین Gadgetهای ویندوز مرور میکند
با کشیدن پنجرهها به محلهای مختلف هم میتوانید کارها زیادی انجام دهید:
کشیدن هر پنجره به بالای Deskptop باعث بزرگ شدن آن میشود
کشیدن پنجره به طرفین Desktop باعث جاسازی آن در نیمههای صفحه میشود
را ماوس نوار بالای پنجره با بگیرید و آن را تکان دهید، این کار باعث کوچک شدن تمام پنجرههای باز میشود
در ویندوز ویستا و همچنین ویندوز هفت با فشردن دکمه ویندوز به همراه اعداد 1 تا 9، برنامههای داخل Taskbar به ترتیب از چپ به راست اجرا میشوند.
Win+T: نمای کوچکی از برنامههای باز را به شما نشان میدهد
Win+B: آیکونهای System Tray را پیشنمایش میدهد
Shift+ کلیک روی برنامههای Taskbar: برنامه و یا یک پنجره دیگر از برنامههای روی Taskbar را اجرا میکند
Ctrl+Shift+ کلیک روی برنامههای Taskbar: آن برنامه را در حالت Administrator باز میکند
Shift+ کلیک راست روی برنامههای Taskbar: منوی پنجرههای برنامه را نمایش میدهد
یکی دیگر از میانبرهای خوب ویندوز 7، امکان ایجاد New Folder با فشردن Ctrl+Shift+N است.
میانبرهای زیر هم در Windows Explorer کاربردهای زیادی دارند:
Alt + دکمه بالا: یک فولدر بالا میرود
Alt+P: صفحه پیشنمایش را در باز میکند
Shift+ کلیلک راست روی فایل یا فولدر: یک مسیر کپی درست میکند، به این ترتیب مسیر فایل روی Clipboard کپی میکند
saeedn70
30-10-2009, 06:24
امروز تو سایت همشهری مطلبی در خصوص میانبرهای ویندوز 7 دیدم گفتم شاید بدرد شما هم بخوره:
در اینجا یک لیست کامل از میانبرهای ویندوز 7 داریم که شامل میانبرهای صفحه کلید و ماوس میشود:
Win+Home: تمام پنجرهها به غیر از پنجرهای که فعال است را میبندد
Win+Space: تمام پنجرهها را شفاف میکند تا از این طریق Desktop معلوم شود
Win+ فلش بالا: پنجره فعال را بزرگ میکند
Shift+ Win + فلش بالا: پنجره فعال را به صورت عمودی بزرگ میکند
Win + فلش پایین: پنجره فعال را کوچک میکند و یا اگر بزرگ است آن را به حالت اولیه در میآورد
Win + فلش چپ/ راست: پنجره فعال را در طرفین Desktop جاسازی میکند
Win+P: تنظیمات Presentation نمایشگر را باز میکند
Win+(+/-): به بیرون و داخل زوم میکند
Win+G: بین Gadgetهای ویندوز مرور میکند
با کشیدن پنجرهها به محلهای مختلف هم میتوانید کارها زیادی انجام دهید:
کشیدن هر پنجره به بالای Deskptop باعث بزرگ شدن آن میشود
کشیدن پنجره به طرفین Desktop باعث جاسازی آن در نیمههای صفحه میشود
را ماوس نوار بالای پنجره با بگیرید و آن را تکان دهید، این کار باعث کوچک شدن تمام پنجرههای باز میشود
در ویندوز ویستا و همچنین ویندوز هفت با فشردن دکمه ویندوز به همراه اعداد 1 تا 9، برنامههای داخل Taskbar به ترتیب از چپ به راست اجرا میشوند.
Win+T: نمای کوچکی از برنامههای باز را به شما نشان میدهد
Win+B: آیکونهای System Tray را پیشنمایش میدهد
Shift+ کلیک روی برنامههای Taskbar: برنامه و یا یک پنجره دیگر از برنامههای روی Taskbar را اجرا میکند
Ctrl+Shift+ کلیک روی برنامههای Taskbar: آن برنامه را در حالت Administrator باز میکند
Shift+ کلیک راست روی برنامههای Taskbar: منوی پنجرههای برنامه را نمایش میدهد
یکی دیگر از میانبرهای خوب ویندوز 7، امکان ایجاد New Folder با فشردن Ctrl+Shift+N است.
میانبرهای زیر هم در Windows Explorer کاربردهای زیادی دارند:
Alt + دکمه بالا: یک فولدر بالا میرود
Alt+P: صفحه پیشنمایش را در باز میکند
Shift+ کلیلک راست روی فایل یا فولدر: یک مسیر کپی درست میکند، به این ترتیب مسیر فایل روی Clipboard کپی میکند
این پستت معرکه بود کفم برید:10:
سلام شما توی 7 ،دی وی دی ویندوز 7 رو بذارین تو درایو و cmd رو در حالت administrator(run as administrator) اجرا کنین .
و دستور زیر رو وارد کنین:
E:\boot\bootsect.exe /nt52 c: /force
درایو E همون درایو سی دی رامه.
ری استارت کنین ببینین چی میشه.
با تشکر
این کار را انجام دادم، بعد که ری استارت کردم صفحه انتخاب ویندوز 7 و xp را نشان نداد و مستقیم رفت که وارد xp بشه، ولی باز پیغام داد فایل ntoskrnt.exe در مسیر system32 ویندوز نیست!
:4::evil2:چرا ویندوز 7 outlook نداره؟ :devil::evil:
saeedn70
30-10-2009, 09:23
:4::evil2:چرا ویندوز 7 outlook نداره؟ :devil::evil:
چون نذاشتن براش باید خودت بریزی
mehdi_halla
30-10-2009, 09:52
با تشکر
این کار را انجام دادم، بعد که ری استارت کردم صفحه انتخاب ویندوز 7 و xp را نشان نداد و مستقیم رفت که وارد xp بشه، ولی باز پیغام داد فایل ntoskrnt.exe در مسیر system32 ویندوز نیست!
سلام شما این دستور رو وارد کنین توی cmd ویندوز 7(در حالت run as administrator
)
expand <cd-drive>:\i386\ntoskrnl.ex_ <hd-drive>:\Windows\system32\ntoskrnl.exe
cd drive همون درایو سی دی ویندوزه.
شما براي پاک کردن ويندوز 7 اين کارها رو انجام بدين:
با ويندوز xp بالا بياين.
ديويدي ويندوز 7 رو تو درايو بذارين
توي Run تايپ کنين:D:\boot\bootsect.exe /nt52 ALL /force
( D مطابق با درايو ديويدي شما تغيير ميکنه)
سيستم رو ري استارت کنين.
داخل xp که شدين پوشه هاي باقيمانده از 7 رو پاک کنين.(program files,windows,users)
من Vista هم رو سیستمم داشتم، بعد از اینکه این کارو کردم، دیگه اول Boot شدن که میپرسه کدوم ویندوز رو میخوای نمیاد و خودش میره تو XP !
اروری هم نمیده.
ویندوز ها تو سه تا درایو جداگانه بودن. از درایو Vista هم چیزی کم نشده، فقط تشخیصش نمیده.
چی کار کنم که دوباره به Vista برگردم ؟
مشکل از تاریخ ویندوزه!
تاریخ شما یا عقبه یا جلو.
آره دوست عزیز
ولی یه مشکلی است
تاریخم رو قاطی نشون میده
مثلا 10/30/2009
من درایور جدید گرافیکم رو گرفتم ولی روی ویندوز درست نصب نمی شه درایور هم مال ویندوز 7 و 64 bit هم است(ویندوزمم 64 بیت هستش) از خود سایت nvidai گرفتم.
saeedn70
30-10-2009, 11:56
من درایور جدید گرافیکم رو گرفتم ولی روی ویندوز درست نصب نمی شه درایور هم مال ویندوز 7 و 64 bit هم است(ویندوزمم 64 بیت هستش) از خود سایت nvidai گرفتم.
چرا خودت میگیری
خود ویندوز 7 اگه آپدیتش کنی درایو کارت گرافیکتو می گیره
Dreamland
30-10-2009, 12:05
مال من هم فقط نسخه ای که رو dvd کارتمه نصب میشه ، دیگه چراشو نمیدونم!
چرا خودت میگیری
خود ویندوز 7 اگه آپدیتش کنی درایو کارت گرافیکتو می گیره
منظورت اینه ویندوز رو از سایت مایکروسافت آپدیت کنیم؟ بدونه آپدیتم میشناسه ، ما میخوایم درایور اصلیه که ماله خود کارته نصب کنیم :11:
دایی چاقه
30-10-2009, 12:08
کسی میدونه چطوری لاگانه 7 رو عوض کنیم؟
شما براي پاک کردن ويندوز 7 اين کارها رو انجام بدين:
با ويندوز xp بالا بياين.
ديويدي ويندوز 7 رو تو درايو بذارين
توي Run تايپ کنين:D:\boot\bootsect.exe /nt52 ALL /force
( D مطابق با درايو ديويدي شما تغيير ميکنه)
سيستم رو ري استارت کنين.
داخل xp که شدين پوشه هاي باقيمانده از 7 رو پاک کنين.(program files,windows,users)
من Vista هم رو سیستمم داشتم، بعد از اینکه این کارو کردم، دیگه اول Boot شدن که میپرسه کدوم ویندوز رو میخوای نمیاد و خودش میره تو XP !
اروری هم نمیده.
ویندوز ها تو سه تا درایو جداگانه بودن. از درایو Vista هم چیزی کم نشده، فقط تشخیصش نمیده.
رفت صفحه قبل... خیلی برام مهمه ! نمیتونم رو XP کار کنم...
amir1989
30-10-2009, 12:51
salam.dostan man nemitonam to windows7 farsi ro peyda konam???va nemitonam farsi benevisam.chi kar konam???
DJ POLESTAR
30-10-2009, 12:58
آره دوست عزیز
ولی یه مشکلی است
تاریخم رو قاطی نشون میده
مثلا 10/30/2009
قاطی نشون نمیده, جاشون عوض شده
برای این کار میتونی روش زیر رو دنبال کنی
روی ساعت و تاریخ در قسمت تولبار چپ کلیک کن و گزینه ی آبی Change date and time settings رو انتخاب کن, تو همون صفحه Change date and time رو بزن و بعد دوباره در قسمت آبی گزینه ی Change Calendar settings رو کلیک کن و در سربرگ Date و Date formats گزینه ی yyyy-dd-mm رو هرجوری که دلت خواست انتخاب کن.
♥
DJ POLESTAR
30-10-2009, 12:59
----------------------------
Please Delete This Post
mehdi_halla
30-10-2009, 16:09
اروری هم نمیده.
رفت صفحه قبل... خیلی برام مهمه ! نمیتونم رو XP کار کنم...
سلام دوست عزیز
من فکر کردم شما فقط xpو 7 دارین.
مهم نیست درست میشه.شما با دی وی دی 7 (فکر کنم با دی وی دی ویستا هم بشه) سیستم رو بوت کنین و به قسمت repair برین(زمانی که صفحه کلید انتخاب شد و..گزینه install now رو دیدین ، پایینش گزینه reapir... رو بزنین) حالا اولین گزینه (repair startup فکر کنم بود)رو بزنین.کارش که تموم شد ری استارت کنین.
احتمال زیاد مشکل حل میشه اگه نشد بگین.
saeedn70
30-10-2009, 17:15
سلام دوستان یه مشکل کوچولو اذیت کن دارم .
وقتب میخام عکس بزارم این گزینه میاد بعد باید هر دفعه کلیک کنم تا بتونم عکس بزارم به چه صورت غیر فعال میشه :
اینم عکیش :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
DJ POLESTAR
30-10-2009, 17:52
وقتب میخام عکس بزارم این گزینه میاد بعد باید هر دفعه کلیک کنم تا بتونم عکس بزارم به چه صورت غیر فعال میشه :
اینم عکیش :
دوست عزیز خدمت شما چند بار عرض کنیم که آی برادر وقتی مشکلی,اروری ... داری فقط یا اون عکس قسمت ارور رو بزار یا آدرس محل آپلود عکس.
میتونی با روش زیر غیر فعال کنی
تو همون Internet Explorer از گزینه ی Tools و Internet Options و از سربرگ Security یه Medium - High هست که از نوارش رو بکش پایین و Medium کن تا دیگه این پیغام رو نده.
♥
dustan man nemitunam farsi bazanam khahesh mikonam komak kinid
komakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkk
Dreamland
30-10-2009, 21:17
komakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkk
بابا جان خب برو از کنترل پنل فارسیرو نسبش کن دیگه ، چرا اسولدین میپرسی!:31:
بابا جان خب برو از کنترل پنل فارسیرو نسبش کن دیگه ، چرا اسولدین میپرسی!:31:
adame aghel age shode bud ke nemiporsidam hata barnameye farsi ro dl kardam ama barnamoro nasb nemikone
mehdi_halla
30-10-2009, 21:41
dustan man nemitunam farsi bazanam khahesh mikonam komak kinid
سلام دوست عزیز
شما این مسیر رو برین:
control panel
region and language
keyboard and language
change keyboard
add
persian
سلام دوست عزیز
شما این مسیر رو برین:
control panel
region and language
keyboard and language
change keyboard
add
persian
مرسی از کمکتون ولی من 10 دفعه این جا رو دیدم فارسی نبود آبروم رو برد
سلام به همگی . آقا من با مشکل روبرو شدم . چند وقت پیش من نسخه ی 64 بیتی رو دانلود کردم و نصب کردم فوق العاده بود برای من چون که با ویستا هم تا قبلش کار نکرده بودم . اما نمی دونم که چی شد که بعد از دو روز تو قسمت بوت ایراد می گرفت وقتی هم که بین xp و 7 ، 7 رو انتخاب می کردم وقتی که می خواست log in بشه سیستم ریست می شد تا اینکه دو روز پیش که 7 رو انتخاب می کردم صفحه ی آبی رنگ که فکر کنم همون صفحه ی به اصطلاح مرگ ram هستش بالا میاد سیستم ریست می شه .
می خوام بدونم کسی با این مشکل تا حالا روبرو شده یا نه آیا این مربوط به نسخه ی 64 بیتی هستش یا نه ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات سیستمم هم اینه
cpu core2doe e7400 2.8 Gh
ram 2*2G (4GB) patriot
سلام عزیزم . من هم با مشکل شما روبرو شدم . نسخه ی 32 بیتی ویندوز 7 رو نصب کردم حل شد . در ضمن پتریوت که مرگ نداره . سیستمت مثل سیستم منه ولی مین من p5q deluxe
mehdi_halla
30-10-2009, 22:23
پیش میاد دوست عزیز.اشکالی نداره که...
اقایان من هم با این مشکلات فوق روبه رو شدم و اینک تا سال 2012 باید از xp استفاده کرد ارور صفحه ابی و نصب نشدن Deamon Tools از مشکلاتی است که ماکروسافت باید انها را حل کند ... همه با این مشکل رو به رو هستن :41:
سلام . دوست عزیز من هم با نصب دمون مشکل دارم . ولی میتونین نرم افزار دیگه مثل alchol120نصب کنین
در قسمت های شبکه و امنیت این ویندوز کارش حرف نداره .
Dreamland
30-10-2009, 22:36
ویندوزتو از فوروشگاه معتبر خریدی یا از دست فوروش؟:31:
سلام دوستان
من دوباره سوالم رو اینجا مطرح میکنم.
ببینید من یه ویندوز 7 داشتم که باهاش کل درایوهام رو با Bitlockerش قفلگذاری کردم و ویندوزم خراب شد به هر ترتیبی که بود یکی از درایوهای غیر ضروریم رو فرمت کردم و سعی کردم دوباره ویندوز 7 رو نصب کنم اما هر کاری میکنم 7 روی کامپیوترم لود نمیشه ختی هاردم رو روی کامپیوترهای دیگه هم امتحان کردم اما موقعی که وصلش میکنم ویندوز 7 هنگ میکنه.
همین شد که ویستا نصب کردم به امید اینکه با این بتونم قفل درایوهام رو باز کنم اما حالا مشکلم این پیغامه :
حالا کمکی ک هاز شما میخوام اینه که بهم بگید چرا اینجوری شده و چجوری میتونم قفل دراوهام رو باز کنم
حداقل اگر نمیدونید یه سایت معتبری ( مهم نیست فارسی نباشه ) چیزی بهم معرفی کنید تا سریعتر به نتیجه برسم
آخه اطلاعاتهاردم برام واقعا مهمه و فوق العاده بهشون نیاز داریم.
خواهش میکنم راهنماییم کنید
DJ POLESTAR
30-10-2009, 22:42
البته ببخشیدها, سیستم شما یا از عصر حجر موندن یا ....
یا مینویسه Farsi یا Persian
نیست دیگه چه سیغه ایه...
Dreamland
30-10-2009, 22:48
نیست دیگه چه سیغه ایه... منظورش اینه باید بنویسه : فارسی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saeedn70
30-10-2009, 23:29
اینم عکیش :
دوستان لطفا به من کمک کنید از 5 بعدازظهر منتظرم
Linux Learner
31-10-2009, 02:17
من دوتا درایو پریماری C و D دارم. که هردو فرمت شده بود. تو D وین XP نصبیدم و بعدش تو C سون رو نصبیدم. سون بوت رو به دست گرفت و دیگه XP رو تحویل نمیگیره. چون یه سری فایلای بوت XP قبل از نصب سون تو C بود و حالا سون با فرمت درایو برای نصب حذفشون کرد، دیگه اصلا XP شناخته نمیشه. (حتی تو Repair خود XP)
من فایلای NTLDR و NTDETECT.COM و boot.ini رو کپی کردم تو D و به بوت لودر سون XP رو شناسوندم. حالا وقتی تو بوت روی XP میزنم، سیستم ریستارت میشه. نمیتونه XP رو لود کنه. امکانش هست مشکل از MBR درایو D باشه؟ راهی به نظرتون میرسه؟
سلام شما این دستور رو وارد کنین توی cmd ویندوز 7(در حالت run as administrator
)
expand <cd-drive>:\i386\ntoskrnl.ex_ <hd-drive>:\Windows\system32\ntoskrnl.exe
cd drive همون درایو سی دی ویندوزه.
با تشکر
فرمان بالا را اجراء کردم، (البته <cd drive > بوتxp قرار دادم و <hd drive> مسیر نصب ویندوز xp) فرمان بخوبی اجراء شد، ولی هنگام بالا آمدن xp باز همان پیغام خطا فایل را میده:18:
پیغام دقیقاً اینه:
:Windows could not start because the following file is missing or corrupt
windows root>\system32\ntoskrnl.exe>
Please re-install a copy of the above file
mehdi_halla
31-10-2009, 08:00
با تشکر
فرمان بالا را اجراء کردم، (البته <cd drive > بوتxp قرار دادم و <hd drive> مسیر نصب ویندوز xp) فرمان بخوبی اجراء شد، ولی هنگام بالا آمدن xp باز همان پیغام خطا فایل را میده:18:
پیغام دقیقاً اینه:
:Windows could not start because the following file is missing or corrupt
windows root>\system32\ntoskrnl.exe>
Please re-install a copy of the above file
شما فایل مذکور رو ببینین جایگزین شده یا نه(با dir گرفتن توی داس یا توی 7ازش properties بگیرین).
saeedn70
31-10-2009, 08:38
دوست عزیز خدمت شما چند بار عرض کنیم که آی برادر وقتی مشکلی,اروری ... داری فقط یا اون عکس قسمت ارور رو بزار یا آدرس محل آپلود عکس.
میتونی با روش زیر غیر فعال کنی
تو همون Internet Explorer از گزینه ی Tools و Internet Options و از سربرگ Security یه Medium - High هست که از نوارش رو بکش پایین و Medium کن تا دیگه این پیغام رو نده.
♥
دستت درد نکنه درست شد.
چشم از این به بعد حتما رغایت می کنم یا لینک میزارم یا عکس خیلی کوچیک
amirpers
31-10-2009, 13:39
این همه از این ویندوز تعریف می کنن اما اصلا هیچ کدوم از درایورهای مادربورد من رو نمیشناسه .مادر بورد من P5Q-E هستش.
باید دستی نصب کنم که البته یه چیزی هست که اون نصب نمبشه .(نمیدونم چیه)
برنامه ای که مادربورد من داره برای Save کردن انرژی رو هم نمیشناسه.
این محیط ویندوز XP که میگفتن تو 7 قابل اجرا است چه جوریه ؟
mehdi_halla
31-10-2009, 17:53
من دوتا درایو پریماری C و D دارم. که هردو فرمت شده بود. تو D وین XP نصبیدم و بعدش تو C سون رو نصبیدم. سون بوت رو به دست گرفت و دیگه XP رو تحویل نمیگیره. چون یه سری فایلای بوت XP قبل از نصب سون تو C بود و حالا سون با فرمت درایو برای نصب حذفشون کرد، دیگه اصلا XP شناخته نمیشه. (حتی تو Repair خود XP)
من فایلای NTLDR و NTDETECT.COM و boot.ini رو کپی کردم تو D و به بوت لودر سون XP رو شناسوندم. حالا وقتی تو بوت روی XP میزنم، سیستم ریستارت میشه. نمیتونه XP رو لود کنه. امکانش هست مشکل از MBR درایو D باشه؟ راهی به نظرتون میرسه؟
سلام دوست عزیز
این مشکل دوست عزیزمون Asali هم هستش ...
شما می تونی وارد ریکاوری بشی با سی دی xp.؟
نرم افزارهایی مثل easybcd و vistabootpro رو امتحان کردی؟
mamad_chagho
31-10-2009, 18:00
سلام
من درایو c کامپیوترم 8 مگ بیشتر فضا نداره ! چه طور میتونم رو درایو های دیگه ویندوز سون بریزم ؟
saeedn70
31-10-2009, 18:11
این همه از این ویندوز تعریف می کنن اما اصلا هیچ کدوم از درایورهای مادربورد من رو نمیشناسه .مادر بورد من P5Q-E هستش.
باید دستی نصب کنم که البته یه چیزی هست که اون نصب نمبشه .(نمیدونم چیه)
برنامه ای که مادربورد من داره برای Save کردن انرژی رو هم نمیشناسه.
این محیط ویندوز XP که میگفتن تو 7 قابل اجرا است چه جوریه ؟
دوست عزیز شما یه چک آپدیت بزن درایو اون چیزی که نمیدونی چیه که فکر می کنم لن مادربردت هست
خودش پیدا می کنه و نصب میکنه . حتما تمام آپدیتهای آپشنال رو نصب کن. به غیر از پکیجهای زبان کشورهای مختلف.
منم اینه شما بودم اون چیزی که نمیدونستم چیه خودش درایورش رو از تو اینترنت پیدا کرد نصب کرد .
نیست دیگه چه سیغه ایه...
نخیرم واسه اینکه من عصبانی شده بودم هر چی میگشتم نمیدیدم شما هم خودت مسخره کن
Linux Learner
31-10-2009, 21:58
سلام دوست عزیز
دوست خوبم اینا جواب نداده که پست دادم
سی دی XP اصلا ویندوزی نمیشناسه و مستقیم میره برا نصب. البته شایدم اون ورژن که من دارم تاییدات اولیه نصب رو غیر فعال کرده باشه. مثل این last XP 20 P30World !!!
اون دوتا برنامه هم راهی پیش نمیبرن. من مشکلی با بوت کردن XP ندارم. تو بوت لودر XP رو دارم و وقتی روش میزنم صفحه برا 1 ثانیه سیاه میشه و بعد ریستارت میشه.
من میترسم درایو D رو Fix MBR بکنم و ویندوز سون بپره و کلا" بیچاره بشم! :دی
mehdi_halla
31-10-2009, 22:11
سلام
من درایو c کامپیوترم 8 مگ بیشتر فضا نداره ! چه طور میتونم رو درایو های دیگه ویندوز سون بریزم ؟
سلام دوست عزیز
شما میتونی بعد از xp ، ویندوز 7 رو روی هر درایوی خواستین نصب کنین.
دوستان من تقریباً 8-9 ماهی هست که از 7 استفاده میکنم و تاحالا روش آنتی ویروس نصب نکردم .... ویروسی هست که روی 7 ایجاد مشکل کنه؟
در کل نیازی به نصب آنتی ویروس هست؟
شما فایل مذکور رو ببینین جایگزین شده یا نه(با dir گرفتن توی داس یا توی 7ازش properties بگیرین).
بله مطمئن هستم جایگزین شده ، چون تاریخ فایل دقیقا مطابق است با زمانی که من جایگزین کردم و از این بابت مشکلی نیست! حال باید چه کرد؟
malkemid
31-10-2009, 23:19
دوستان من تقریباً 8-9 ماهی هست که از 7 استفاده میکنم و تاحالا روش آنتی ویروس نصب نکردم .... ویروسی هست که روی 7 ایجاد مشکل کنه؟
در کل نیازی به نصب آنتی ویروس هست؟
بله نیازه...ویندوز به تنهایی در برابر ویروس ایمن نیست
mehdi_halla
01-11-2009, 00:52
بله مطمئن هستم جایگزین شده ، چون تاریخ فایل دقیقا مطابق است با زمانی که من جایگزین کردم و از این بابت مشکلی نیست! حال باید چه کرد؟
سلام دوست عزیز
نه به نظر میرسه مشکل چیز دیگه اس (هر فایلی رو که ما کپی کنیم دوباره به یه فایل دیگه گیر میده چون مسیر رو داره اشتباه میره) مشکل با همون فایل با boot.ini هستش شما که ویندوزتون توی درایو d هستش(؟) برین داخل فایل boot.ini (که داخل درایو c هستش).ببینین اینجوریه ؟:
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)
اگه اینجوری بود که مشکلی نداره.
احتمالا شما دو تا هارد رو سیستمتون نیست؟
راستی با یه سی دی xp دیگه امتحان کردین ریکاوری رو.؟
mehdi_halla
01-11-2009, 01:20
سلام دوست عزیز
دوست خوبم اینا جواب نداده که پست دادم
سی دی XP اصلا ویندوزی نمیشناسه و مستقیم میره برا نصب. البته شایدم اون ورژن که من دارم تاییدات اولیه نصب رو غیر فعال کرده باشه. مثل این last XP 20 P30World !!!
اون دوتا برنامه هم راهی پیش نمیبرن. من مشکلی با بوت کردن XP ندارم. تو بوت لودر XP رو دارم و وقتی روش میزنم صفحه برا 1 ثانیه سیاه میشه و بعد ریستارت میشه.
من میترسم درایو D رو Fix MBR بکنم و ویندوز سون بپره و کلا" بیچاره بشم! :دی
سلام دوست عزیز
اول اینکه اون کاری که شما کردی کار درستی نبوده (بی تاثیر بوده) چون شما این سه تا فایل رو باید توی پارتیشن سیستم (به طور معمول درایو c) بریزی و به اینکه کجا ویندوز xp ریخته شده کاری نداشته باشی.(پس این فایل ها رو توی c کپی کن احتمال داره مشکل بوت شدن xp حل شه).
دوم اینکه گفتین :"ممکنه مشکل از MBR درایو d باشه"
نه دوست عزیز MBR مربوط به هارده و نه پارتیشن.(اون boot sector هستش که مربوط به درایوه.) و اینکه شما میتونین 7 رو بوت کنین یعنی مشکل از MBR نیست.
سوم اینکه اگه درست نشد(با کپی کردن 3 تا فایل مذکور به روی c).شما با یه سی دی دیگه امتحان کن.در ضمن یادتون نره boot.ini مسیر درست رو برای xp بده
amirpers
01-11-2009, 11:37
دوستان میشه یه راهنمایی کنید که این
ATK0110ACPIUTILITY
چیه که ویندوز 7 اون رو نمیشناسه ؟مادربوردم Asus P5Q-E هستش.
ممنون
میخواستم تنظیمات صدای سیستمو عوض کنم...(Equlizer)
اما اون صفحه ای که مربوط به کارت صدای رو پیدا نمی کنم؟؟؟؟
saeedn70
01-11-2009, 12:43
همچنین منم مثل شما هستم . باید صبر کنیم تا سازنده مادربرده من و شما درایو و نرم افزار کارت صدا
مخصوص ویندوز 7 رو لطف کنن بسازند.
نرم افزار کارت صدای من شما توی xp ویستا کار میکنه
mehdi_halla
01-11-2009, 13:51
همچنین منم مثل شما هستم . باید صبر کنیم تا سازنده مادربرده من و شما درایو و نرم افزار کارت صدا
مخصوص ویندوز 7 رو لطف کنن بسازند.
نرم افزار کارت صدای من شما توی xp ویستا کار میکنه
سلام دوستان مگه کارت صدای شما چیه ؟ فکر کنم ورژن ویست روی 7 هم جواب بده.آخه من صدام realtek hd هستش که ورژن ویستاش رو سون نصب شد.همچنین رو یه سیستم دیگه نصب شد ورژن ویستای REaltek ac 97
صدای سیستم خیلی بی خوده...
اصلا حال نمیده.
همیشه Edulizar رو Rock میزارم..:41:
bakhshi33
01-11-2009, 19:55
بیلد این ویندوز 7 جدید یعنی 22 اکتبر چیه؟
با تشکر
saeedn70
01-11-2009, 20:09
بیلد این ویندوز 7 جدید یعنی 22 اکتبر چیه؟
با تشکر
6.1.7600
Build 7600
saeedn70
01-11-2009, 20:12
صدای سیستم خیلی بی خوده...
اصلا حال نمیده.
همیشه Edulizar رو Rock میزارم..:41:
آقا پیدا کردم بدبختا ساختن ما خبر نداریم
برو دانلود کن :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول نوع درایوش انتخاب می کنی ac97 یا high defination
بعد دانلود می کنی
ای بابا حالمون رو گرفت این 7.....
تا اکتیوش کردم اون یکی ویندوزم یعنی ویستا دیگه اگتیو نیست.....دیدم تو تاپیکهای دیگه همه این مشکل رو داشتند...ویستا سرویس پک 2 ....چه کنیم دوستان......
saeedn70
01-11-2009, 21:13
برو دانلود کن :
اول نوع درایوش انتخاب می کنی ac97 یا high defination
بعد دانلود می کنی
حتما دانلود کنند اونایی که درایور کارت صدای realtek دارند
آخجون حالا صدا میره روی چی؟؟؟ اگه گفتی
Rock
اینم عکس دکستاپ کوچیک کردم برای دیالاپی ها :
برو دانلود کن :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداول نوع درایوش انتخاب می کنی ac97 یا high defination
بعد دانلود می کنی
سعید جان دمت جییییییییز....
اما بازم صدای قبلو نمیده.:41:
mous3030
02-11-2009, 00:42
دستور Run در کجا قرار داره ؟تو قسمت برنامه ها که نیست !
C:\Users\..........\AppData\Roaming\Microsoft\Wind ows\Start Menu\Programs\Accessories
نقطه چین جای user خودته.
یا
Start Menu\Programs\Accessories
سلام دوست عزیز
نه به نظر میرسه مشکل چیز دیگه اس (هر فایلی رو که ما کپی کنیم دوباره به یه فایل دیگه گیر میده چون مسیر رو داره اشتباه میره) مشکل با همون فایل با boot.ini هستش شما که ویندوزتون توی درایو d هستش(؟) برین داخل فایل boot.ini (که داخل درایو c هستش).ببینین اینجوریه ؟:
اگه اینجوری بود که مشکلی نداره.
احتمالا شما دو تا هارد رو سیستمتون نیست؟
راستی با یه سی دی xp دیگه امتحان کردین ریکاوری رو.؟
با سلام به شما
فکر کنم حرف شما درست باشه که هر فایلی را جایگزین کنیم به یه فایل دیگه گیر بده!
متن فایل boot.ini من اینه:
[boot loader]
timeout=20
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOW S
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="win xp"
من یه هارد بیشتر ندارم. و سی دی xp دیگه نداشتم که امتحان کنم.
میشه بگید دقیقا متن فایل boot.ini که بتونه مسیر دو ویندوز xp و 7 را مشخص کنه چطوری باید باشه؟
mehdi_halla
02-11-2009, 10:05
با سلام به شما
فکر کنم حرف شما درست باشه که هر فایلی را جایگزین کنیم به یه فایل دیگه گیر بده!
متن فایل boot.ini من اینه:
[boot loader]
timeout=20
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOW S
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="win xp"
من یه هارد بیشتر ندارم. و سی دی xp دیگه نداشتم که امتحان کنم.
میشه بگید دقیقا متن فایل boot.ini که بتونه مسیر دو ویندوز xp و 7 را مشخص کنه چطوری باید باشه؟
سلام دوست عزیز
فایل boot.ini فقط برای بوت xp استفاده میشه.ولی کنترل اصلی بوت دست ویندوز سون هستش.
یعنی شما توی منوی بوتی که 7 درست کرده ، اگه روی گزنیه "ویندوز xp " برین و enter کنین حالاست که فایل بوت boot.ini استفاده میشه و پارتیشن(ها)ی که توی این فایل مسیر داده شدن برای لود xp مورد استفاده قرار میگیرن.
فایل boot.ini شما درسته.(فقط اون فاصله ای که بین حرف اخر windows هستش نباید باشه ها!!)
شما میتونی یه عکس از Disk Management خودتون بذارین.
در ضمن ورژن 7 شما چنده؟
Excel-VB
02-11-2009, 10:06
اقایان من هم با این مشکلات فوق روبه رو شدم و اینک تا سال 2012 باید از xp استفاده کرد ارور صفحه ابی و نصب نشدن Deamon Tools از مشکلاتی است که ماکروسافت باید انها را حل کند ... همه با این مشکل رو به رو هستن :41:
با سلام
ارور آبي رنگ هنگام نصب ويندوزهاي XP به بالا 2 حالت دارد:
1) يا Physical Dumping مي دهد كه مربوط به رم، سي پي يو و يا سي دي رام يا دي وي دي رام يا دي وي دي رايتر مي باشد
2) و يا ارور غير از مورد بالا مي باشد كه مربوط به هاردهاي Sata مي باشد! اين ارور را شما روي اكثر لپ تاپ ها موقع نصب ويندوزهاي سريال دار مي بينيد كه با تنظيم يك گزينه در Bios مشكل حل مي شود
در مورد Deamon ممكن است حق با شما باشد بايد ببينيم ساير دوستان تجربه فوق را داشته اند يا خير؟
دوستان لطفا همكاري كنند تا مشكل حل شود
با احترام
اميني
سلام
من نسخه نهایی ویندوز 7 رو گرفتم و بعد از اینکه بطور کامل نصب کردم زمانی که سیستم می خواد وارد ویندوز بشه سیستم هنگ می کنه مشکل از کجاست؟
مشخصات سیستم:
CPU: AMD Athlon 64 X2 4800
RAm:3GHz
گرافیک:9600GSO
DJ POLESTAR
02-11-2009, 15:12
RUN رو میتونی در قسمت سرچ Start Menu تایپ کنی تا پیدا کنی.
♥
hosseinrostam
02-11-2009, 22:25
دوستان قضیه این دایره ی وسط ویندوز 7 که تو بعضی عکسها است و آیکونها به صورت دایره ای هستند چیه اینکه تو ویندوز 7 نیست :13:
mohammad1395
03-11-2009, 00:36
دوستان قضیه این دایره ی وسط ویندوز 7 که تو بعضی عکسها است و آیکونها به صورت دایره ای هستند چیه اینکه تو ویندوز 7 نیست :13:
گجته! البته گجت های زیادی برای ویندوز 7 نیومده و اکثرا گجت های ویندوز ویستا رو روش نصب می کنند
آقا چطور میشه آیکون ها رو کوچیک کرد؟؟؟
آقا چطور میشه آیکون ها رو کوچیک کرد؟؟؟
کلید Ctrl + Mouse Scroll
غلتک رو موس + کلید کنترل روی کیبورد
سلام
من نسخه نهایی ویندوز 7 رو گرفتم و بعد از اینکه بطور کامل نصب کردم زمانی که سیستم می خواد وارد ویندوز بشه سیستم هنگ می کنه مشکل از کجاست؟
مشخصات سیستم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
syamak790
03-11-2009, 15:42
سلام
نمیدونم اینجا جاشه یا نه
اما چند روزیه که ان هارد کامپیوتر یه ریز چراغش روشنه
خیلی وقته 7 دارم اما جدیدا اینجوری شده
کسی این مشکل رو نداشته ؟
آنتی ویروسم Kasper 2010 , آپدیت هم هست
بعید میدونم از ویروس باشه
ممنون میشم راهنمایی ... چیزی ...
mehran_286
03-11-2009, 15:52
سلام
نمیدونم اینجا جاشه یا نه
اما چند روزیه که ان هارد کامپیوتر یه ریز چراغش روشنه
خیلی وقته 7 دارم اما جدیدا اینجوری شده
کسی این مشکل رو نداشته ؟
آنتی ویروسم Kasper 2010 , آپدیت هم هست
بعید میدونم از ویروس باشه
ممنون میشم راهنمایی ... چیزی ...
اخرین ورژن 7 رو نصب کن و از اخرین ورژن کسپر 2009 استفاده کن 2010 فوق العاده سنگین هستش
من خودم 2010 رو دارم وهمچین مشکلی بود که رفع شد
سلام. من چند تا مشکل با این سون دارم .
1- دستگاه های بلوتوث رو شناسایی نمیکنه ؟! حتی وقتی به اینترنت وصلی و می خواد آپدیت کنه که شناسایی بشن اررور میده .
2- بازی های جدید اکثرا یا اجرا نمیشن یا بدون صدا اجرا میشن . با دایرکت ایکس مشکل دارن . میگن باید 9 باشه . ولی این که 11 فکر کنم !!!!
3- برای رفتن به بخش های کنترل پنل خیلی گیر میکنه و طول میکشه .
خیلی ممنون.
mehran_286
03-11-2009, 15:53
کلید Ctrl + Mouse Scroll
غلتک رو موس + کلید کنترل روی کیبورد
کلیک راست در دستک تاپ و گزینه view - small icon
mehran_286
03-11-2009, 15:55
سلام
مشخصات سیستم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با دستور msconfig در ران ویندوز برنامه های غیر اضافی استارت اپ رو تیکشون رو بردار
با یه برنامه رجیستری رو تمیز کن و هارد رو دفرگ کن
سعی کن ویندوزت همیشه اپدیت باشه
mehran_286
03-11-2009, 15:58
سلام. من چند تا مشکل با این سون دارم .
1- دستگاه های بلوتوث رو شناسایی نمیکنه ؟! حتی وقتی به اینترنت وصلی و می خواد آپدیت کنه که شناسایی بشن اررور میده .
2- بازی های جدید اکثرا یا اجرا نمیشن یا بدون صدا اجرا میشن . با دایرکت ایکس مشکل دارن . میگن باید 9 باشه . ولی این که 11 فکر کنم !!!!
3- برای رفتن به بخش های کنترل پنل خیلی گیر میکنه و طول میکشه .
خیلی ممنون.
ترجیحا چون درایورهای سخت افزار ها قدیمی هستند با اپدیت درایور ها مشکلت درست میشه
ویندوز 7 یه وقت هایی خیلی سنگسن میشه سعی کن ایکن کنترل پنل رو کوچیک کن سریعتر میاد
گجت ها فضای زیادی از رم و سی پی یو رو اشغال میکنه
mehran_286
03-11-2009, 16:00
از دوستانی که از اخرین ورژن 7 استفاده می کنند یه سوال داشتم
ایا محیط شبیه سازی اکس پی که قولشون رو داده بودند هستش ؟
syamak790
03-11-2009, 16:26
اخرین ورژن 7 رو نصب کن و از اخرین ورژن کسپر 2009 استفاده کن 2010 فوق العاده سنگین هستش
من خودم 2010 رو دارم وهمچین مشکلی بود که رفع شد
سلام
ویندوزم 7600 الان
این رو هم دارم که ننصبیدم ULTIMATE x86 Integrated.October.2009.OEM
کاسپرم آخه دیدم این با 7 مشکل نداره نصب کردم
البته الانم رو xp دارم همین ورژن کاسپر رو مشکل نداره
نمیدونم کجاش میلنگه
آخه سیستم کم نمیاره فقط این چراغ هارد میره رو مخم
ورژنی از 2009 که به 7 بخوره میشناسین ؟
ممنون
mohammad1395
03-11-2009, 19:36
از دوستانی که از اخرین ورژن 7 استفاده می کنند یه سوال داشتم
ایا محیط شبیه سازی اکس پی که قولشون رو داده بودند هستش ؟
نه نیستش . اونو باید از سایت مایکروسافت دانلود کنی و بعد نصب کنی
Reventon
03-11-2009, 21:18
برای xp mode اگر cpu به صورت سخت افزاری ساپورت نکنه کاری نمیشه کرد؟ نرم افزاری؟
cpu : q8200
من مشکلم با بازی های جدید با نصب این دایرکت ایکس حل شد
ظاهرا باید نسخه 9 کامل باشه . ولی همچنان با بلوتوث ها مشکل دارم . نمی دونم درایورشون رو از کجا بگیرم .
میگم اگر دوستان پایه هستن یه تایپیک پر و پیمون برای گدجت ها بزنیم
سلام
راهی برای اکتیو کردن ویندوز 7 از طریق سریال نامبر هست؟
راستش چند تا سریال نامبر اس ال پی رو تست کردم ولی پیغام های عجیبی میداد
اگر درایو ویندوز رو فرمت و دوباره بریزم دوباره trial فعال میشه؟
با تشکر
من تنها مشکلم درایور وبکم هستش
lordfarid
03-11-2009, 22:28
ببخشید الان این نسخه یاروپا که پی سی ورلد میفروشه و ویندوز مدیا پلیر نداره یعنی نمیشه بعدا از اینترنتبراش دانلود کرد که نرم افزار جایگزین گذاشته ؟؟؟؟؟؟
mehran_286
03-11-2009, 22:45
من که گفتم مشکل 7 فقط با درایورها و نرم افزار های قدیمی هستش
پس سعی کنید همیشه از اپدیت ترین درایور ها استفاده کنید
amirpers
04-11-2009, 01:16
نه نیستش . اونو باید از سایت مایکروسافت دانلود کنی و بعد نصب کنی
با کمی گشتن در سایت مایکروسافت تونستم این ویندوز مجازی XP در ویندوز 7 رو پیدا کنم .
از اینجا می تونید اطلاعات کامل رو درباره این ویندوز مجازی به دست بیارید :
و از اینجا می تونید خود ویندوز مجازی XP رو دانلود کنید :
فقط مشکلی که هست اینه که فایل دانلودی حجمی در حدود 500 مگ داره و ما دایال آپی ها نمی تونیم دانلودش کنیم.
امیدوارم دوستانی که اینترنت پر سرعت دارند ، اون رو دانلود و استفاده کنند و اطلاعات تجربی خودشون رو در اختیار ما قرار بدهند و البته در صورت امکان فایل دانلودی رو برای دیگر دوستان نیز آماده کنند.
دوستان من 2 تا مشکل دارم.
1. این عکس رو نگاه کنید تا اولی رو بگم.
در عکس بالا 2 تا آیکون اینترنت اکسپلورر و یدونه آیکون فولدر کنار استارت قرار داره که توی xp با فعال کردن Quick launch میتونی هم اِکون اضافه کنی و هم حذفش کنی. حالا توی ویندوز 7 چطوری این کارو بکنم؟ من هیچ جایی پیدا نکردم. :41:
2. چطوری عکس دسکتاپم رو عوض کنم. از همه روش هایی که توی اکس پی استفاده میکردم رفتم اما نشد که نشد. هیچ جایی پیدا نکردم. :19:
S A M S U N G
04-11-2009, 10:56
سلام به همگی .
دوستان من امروز ویندوزم خراب شد اومدم عوضش کردم ( RTM داشتم و همین RTM رو دوباره نصب کردم ) .
ویندوز قبلیم رو با اولین کرک توستم اکتیو کنم ولی اینبار اصلا نمیشه و چندتا کرک رو استفاده کرده و الان هم زده :
Status Not Availaible
Product ID : Not Availaible
میشه راهنمائی کنین باید چیکار کنم ؟
فوری هستش .
مخلصیم .
mehdi_vsgh
04-11-2009, 11:23
چطوری میشه نسخه RTM رو از نسخه اصلی و نهایی تشخیص داد؟
امروز بعد تقریباً 9 ماه استفاده از نسخه 7100 نسخه نهایی که سایت دانلودها گذاشته رو نصبیدم !!!! ولی قبلی تبین 20 تا 30 دقیقه نصب میشد ولی این یکی نمیدونم چرا اینقدر طول کشید تقریباً 1 ساعت!!!!!!!!! توی قسمتهای مختلف کلاً سیستم هیچ حرکتی نمیکرد و همینجوری برای چند دقیقه ثابت میموند نه چراغ هارد چشمک میزد نه چراغ dvd rom و cpu هم کار سنگینی انجام نمیداد اصلاً هیچکاری انجام نمیداد!!!! از همه بیشتر قسمت Completing Installation طول کشید که سیستم صداهای عجیب غریب میداد!!!!!! مشخصات سیستم
CPU : Core2Quad 8200
RAM : 2GB
MB : Biostar tp43
Hard : Western 1TB
VGA : 8500GT Giga
چطوری میشه start menu مثل این عکسها بشه؟؟؟؟؟؟
malkemid
04-11-2009, 14:36
اینا فتوشاپیه ..
تصویر اول دارای یک circle dock هستش . دومی همینطور فقط بعضی از قسمت هاش الکیه .
rasoul2005
04-11-2009, 18:09
چطوری میشه نسخه RTM رو از نسخه اصلی و نهایی تشخیص داد؟
ار ورژن مديا پليرت ميتوني بفهمي عكسش يا عكس زير بايد يكي باشه
موفق باشيد
سلام به همگی .
دوستان من امروز ویندوزم خراب شد اومدم عوضش کردم ( RTM داشتم و همین RTM رو دوباره نصب کردم ) .
ویندوز قبلیم رو با اولین کرک توستم اکتیو کنم ولی اینبار اصلا نمیشه و چندتا کرک رو استفاده کرده و الان هم زده :
Status Not Availaible
Product ID : Not Availaible
میشه راهنمائی کنین باید چیکار کنم ؟
فوری هستش .
مخلصیم .
شما اين كركم استفاده كن ببين جواب ميگيري
فعلا رپيدشير به خاطر 13 ابان اجازه ورود به اكانتما نميدد تا برات بزارم
موفق باشيد
amirpers
04-11-2009, 19:00
دوستانی که اینترنت پرسرعت دارند ، لطف کنن این Windows XP Mode رو دانلود کنند ببینند چجوریه .
ما که حاضریم ازشون بخریم بعد از دانلود.
دوستان من 2 تا مشکل دارم.
1. این عکس رو نگاه کنید تا اولی رو بگم.
در عکس بالا 2 تا آیکون اینترنت اکسپلورر و یدونه آیکون فولدر کنار استارت قرار داره که توی xp با فعال کردن Quick launch میتونی هم اِکون اضافه کنی و هم حذفش کنی. حالا توی ویندوز 7 چطوری این کارو بکنم؟ من هیچ جایی پیدا نکردم. :41:
2. چطوری عکس دسکتاپم رو عوض کنم. از همه روش هایی که توی اکس پی استفاده میکردم رفتم اما نشد که نشد. هیچ جایی پیدا نکردم. :19:
1.اگه خواستی برداری کلیکراست و گزینه unpin this program in Taskbar
اگه هم خواستی اضافه کنی برنامه ای که رو نوار فعالیت هست کلیک راست و Pin this program in Taskbar
2.رو دسکتاپ کلیک راست و personalize کلیک میکنی....
بعد تو صفحه ای که باز میشه پایین Desktop Background کلیک میکنی ه عوض میشه...
دوستان میتونید لینک یه کرک که تست کردید و میشه باهاش آپدیتم کرد بدید؟
mehdi_vsgh
04-11-2009, 21:32
ار ورژن مديا پليرت ميتوني بفهمي عكسش يا عكس زير بايد يكي باشه
موفق باشيد
شما اين كركم استفاده كن ببين جواب ميگيري
فعلا رپيدشير به خاطر 13 ابان اجازه ورود به اكانتما نميدد تا برات بزارم
موفق باشيد
ورژ من اینه:
120760016385
ینی ویندوزم اصل نیست؟؟؟
دوستان میتونید لینک یه کرک که تست کردید و میشه باهاش آپدیتم کرد بدید؟
اینم یه کرک توپ من روی نهایی تستش کردم....
mehdi_halla
04-11-2009, 22:30
دوستان خواهشا حجم عکس اتون کوچیک کنین(به فکر ما دایال آپی ها هم باشین)
در ضمن تو ریپلای دادن ها عکس های پست مبنا رو بردارین.
اینم یه کرک توپ من روی نهایی تستش کردم....
رو rtm جواب میده؟
رو rtm جواب میده؟
من روی نهایی تست کردم....
اگه سوال من رو هم جواب بدید ممنون میشم ... سوال در صفحه 234 هستش
افا من امروز یه ویندوز 7 خریدم برا اولین بار.روش نوشته همراه با کرک ولی چیزی توش نبود!ورژن ش RC7600 هس.
من احساس می کنم که ویندوزم کمی دیر بالا میاد..چیکارش کنم...
آیا نرم افزار مخصوص ویندوز 7 که عمل clean رو انجام بده وجود داره؟.
آیا میشه ریجستری رو هم تعمیر کنه؟
mehdi_vsgh
05-11-2009, 09:10
ورژ من اینه:
120760016385
ینی ویندوزم اصل نیست؟؟؟
نسخه فاینالشو از کدوم لینک میشه دانلود کرد؟؟
dany_3p4u
05-11-2009, 10:19
سلام
احتمالا قبلا بحث شده ولی ممنون می شم به منم جواب بدین
یک سیستم با سی پی یو 2.6 و رم 4 گیگ (1520) روش سون نصب کردم ولی نشون می ده 4 گیگ رم دارم که 2.9 تاش قابل استفاده هست
قضیه اون یک گیگ رم چی می شه ؟
(راستی اگه ممکنه بهتربن کرک ویندوز 7 را هم معرفی کنین - و این ویندوز را خودم بعد از انتشار نسخه نهایی دانلود کردم و هیچ مشکلی نداره)
ممنون
dr_naderi
05-11-2009, 11:01
سلام
احتمالا قبلا بحث شده ولی ممنون می شم به منم جواب بدین
یک سیستم با سی پی یو 2.6 و رم 4 گیگ (1520) روش سون نصب کردم ولی نشون می ده 4 گیگ رم دارم که 2.9 تاش قابل استفاده هست
قضیه اون یک گیگ رم چی می شه ؟
(راستی اگه ممکنه بهتربن کرک ویندوز 7 را هم معرفی کنین - و این ویندوز را خودم بعد از انتشار نسخه نهایی دانلود کردم و هیچ مشکلی نداره)
ممنون
نسخه 32 بیتی فقط تا 3 گیگ رم میشناسه
اگه میخای کامل رم هاتو شناسایی که باید 64 بیتی نصب کنی
rasoul2005
05-11-2009, 11:44
نسخه فاینالشو از کدوم لینک میشه دانلود کرد؟؟
ورژ من اینه:
120760016385
ینی ویندوزم اصل نیست؟؟؟
شما ويندوزتو اپديت كن ببين چطور ميشه
موفق باشيد
سلام کسی کرک تست شده و سالم ویندوز 7 64bit رو داره؟
DJ POLESTAR
05-11-2009, 13:22
من احساس می کنم که ویندوزم کمی دیر بالا میاد..چیکارش کنم...
آیا نرم افزار مخصوص ویندوز 7 که عمل clean رو انجام بده وجود داره؟.
آیا میشه ریجستری رو هم تعمیر کنه؟
1. داریور ویندوز 7 رو Defragment کن.
روش(روی درایور ویندوز 7 رست کلیک کنید و Properties رو انتخاب کنید و از سربرگ Tools گزینه ی Defragment now رکلیک کنید)
2.سیستمت رو Clean Up کن.
روش(روی درایور ویندوز 7 رست کلیک کنید و Properties رو انتخاب کنید سربرگ General گزینه ی Disk Cleanup رو انتخاب کنید و تیک های همه گزینه ها را بزنید و...)
mehdi_halla
05-11-2009, 13:33
سلام
راهی برای اکتیو کردن ویندوز 7 از طریق سریال نامبر هست؟
راستش چند تا سریال نامبر اس ال پی رو تست کردم ولی پیغام های عجیبی میداد
اگر درایو ویندوز رو فرمت و دوباره بریزم دوباره trial فعال میشه؟
با تشکر
اگه سوال من رو هم جواب بدید ممنون میشم ... سوال در صفحه 234 هستش
سلام دوست عزیز
شما install_w7ldr.exe رو از این فایل اجرا کن ایشالا حل میشه:
amirpers
05-11-2009, 14:02
دوستانی که بعد از نصب Windows 7 و اکتیو کردن اون با Vista به مشکل برخوردند و ویستاشون از حالت Genuine در اومد می تونن از کرک زیر ((Windows 7 Loader v1.7.3 (x86 & x64) استفاده کنند و هر دو ویندوز رو اکتیو کنند و لذت ببرند . من خودم این کار رو کردم (البته روی نسخه RTM)، هر چند که می خوام ویستا رو پاک کنم :
1.اگه خواستی برداری کلیکراست و گزینه unpin this program in Taskbar
اگه هم خواستی اضافه کنی برنامه ای که رو نوار فعالیت هست کلیک راست و Pin this program in Taskbar
2.رو دسکتاپ کلیک راست و personalize کلیک میکنی....
بعد تو صفحه ای که باز میشه پایین Desktop Background کلیک میکنی ه عوض میشه...
دستت درد نکنه مورد اولی رفع شد اما مشکل عوض کردن بک گراند حل نشد چون من نت بوکمو تازه گرفتم و از اول نسخه Windows 7 Starter Edition روش نصبه. چون سی پی یوی این نت بوکها Intel Atom هست و واسه همین بعضی از امکانات رو در نسخه starter حذف کردند. از جمله عوض کردن بک گراند. :41:
MaFia_King
05-11-2009, 14:30
سلام
یه مشکلی با ویندوز 7 دارم: وقتی می خوام عکسی رو ذخیره کنم این خطا رو می ده؟
ممنون
سلام
یه مشکلی با ویندوز 7 دارم: وقتی می خوام عکسی رو ذخیره کنم این خطا رو می ده؟
ممنون
یه مسیر دیگه انتخاب کنید ببینید بازم همینطوره
سلام
من windows mail رو ندارم
از کجا میتونم تهیه کنم؟
sajadblog.blogfa
05-11-2009, 15:23
دوستان من دیروز adsl ام راه افتاد
ولی یه مشکلی که داره اینکه کانکشنی که می سازم بعد یه بار وصل شدن خود به خود قطع می شه و پاک میشه.
حالا می خواستم بدونم ممکنه مشکل از win باشه.
Xx Hossein xX
05-11-2009, 18:40
سلام ........
موقع آپدیت ویندوز این اررور میآد باید چه کنم ؟!
SADEGH 7
05-11-2009, 18:52
سلام دوستان
بالاخره من هم به جمع سونی ها پیوستم. فقط دو تا مشکل کوچولو دارم. اول اینکه وقتی مدیا پلیر رو مینیمایز می کنم، نمی تونم موزیک رو جلو یا عقب ببرم. راهی هست که بتونم این کار رو انجام بدم؟ دوم اینکه من تو ویستا و XP یه تولبار بالای دسکتاپم می ذاشتم که توش محتویات my computer رو داشتم ولی تو 7 نمی تونم این تولبار رو ایجاد کنم. (البته یه گجت به اسمImp's Drive Info پیدا کردم که درایو ها رو میاره ولی چون ایمیج درایوم توش مونت نداره و سمت راسته زیاد راحت نیست. )
راهنمایی کنید ممنون می شم.
البته این 7 انقدر توپه که این دوتا مشکل کوچولو بین این همه مزیت به چشم نمیاد.
سلام
من دو تا مشکل دارم
من تا چند روز پیش نسخه RC داشتم و خیلی خوب کار میکرد و ازش راضی بودم
چند روز پیش نسخه 22 اکتبر رو دانلود و نصب کردم ولی کمی به مشکل خوردم
روی بعضی از نرم افزار ها و موقع نصبشون کمی کند عمس میکنه با اینکه این مشکل رو در Rc نداشتم
نمونه بارزش آفیس 2007 هست یعنی موقع ستاپ کردنش!!
اما مشکل دیگه من اینه که
نمیدونم چرا توی این نسخه هیچ اتورانی برای من اجرا نمیشه
میشه بگید چطوری باید فعال کرد؟
DJ POLESTAR
05-11-2009, 19:35
سلام ........
مشکل از تاریخ سیستمتون هست, تاریخ رو اصلاح کنید!
سلام دوستان
بالاخره من هم به جمع سونی ها پیوستم. فقط دو تا مشکل کوچولو دارم. اول اینکه وقتی مدیا پلیر رو مینیمایز می کنم، نمی تونم موزیک رو جلو یا عقب ببرم. راهی هست که بتونم این کار رو انجام بدم؟ دوم اینکه من تو ویستا و XP یه تولبار بالای دسکتاپم می ذاشتم که توش محتویات my computer رو داشتم ولی تو 7 نمی تونم این تولبار رو ایجاد کنم. (البته یه گجت به اسمImp's Drive Info پیدا کردم که درایو ها رو میاره ولی چون ایمیج درایوم توش مونت نداره و سمت راسته زیاد راحت نیست. )
راهنمایی کنید ممنون می شم.
البته این 7 انقدر توپه که این دوتا مشکل کوچولو بین این همه مزیت به چشم نمیاد.
در مورد مدیا پلیر که باید بگم بله اصلا نمیشه عقب و جلوش کرد که تو XP خیلی بهتر از این بود, و راهی هم نداره و کاریش نمیشه کرد!
در مورد سوال دومتون هم که خودتون سوال پرسیدید و خودتونم جواب دادید!!! Gadgets یعنی همین!!!
MaFia_King
05-11-2009, 21:00
یه مسیر دیگه انتخاب کنید ببینید بازم همینطوره
سلام
مسیر رو هم عوض کردم باز همون پیغام رو می ده؟
+++++++
یه سوال دیگه:
من از این سیستم معمولا برای دانلود استفاده می کنم. ولی توی این ویندوز بعد از گذشت یه محدوده ی زمانی سیستم خاموش می شه و دانلود من هم قطع می شه ،ولی با تکان دادن ماوس زود روشن می شه.
حالا می شه کاری کرد که این طوری نشه و کامپیوتر خاموش نشه؟
ممنون
Xx Hossein xX
05-11-2009, 21:48
مشکل از تاریخ سیستمتون هست, تاریخ رو اصلاح کنید!
[size=2]
تاریخ سیستم درسته ! 5 نوامبر 2009
ممنون ........
من از این سیستم معمولا برای دانلود استفاده می کنم. ولی توی این ویندوز بعد از گذشت یه محدوده ی زمانی سیستم خاموش می شه و دانلود من هم قطع می شه ،ولی با تکان دادن ماوس زود روشن می شه.
حالا می شه کاری کرد که این طوری نشه و کامپیوتر خاموش نشه؟
سیستم با تنظیمات پیش فرض بعد از یه مدتی اسلیپ میشه توی قسمت سرچ ویندوز POWER رو سرچ کنید و Power Options رو انتخاب کنید حالا از سمت چپ change when the computer sleeps
رو بزن و بعد هر دو گزینه ی turn off the display , put the computer to sleep رو روی never بزار .......
ممنون .........
mohammad pro
05-11-2009, 23:56
با سلام و خسته نباشید؛
سیستم من رم 512 و گرافیک 256 دارد و می خوام بدونم که حداقل امکانات سخت افزاری برای نصب ویندوز seven چیست؟
فرق ultimate و enterprise چیست؟
ایا با این مشخصات سیستم اگر اقدام به نصب ویندوز سون بکنم باعث سنگینی و کندی در اجرای برنامه نمیشم؟
malkemid
06-11-2009, 00:03
با سلام و خسته نباشید؛
سیستم من رم 512 و گرافیک 256 دارد و می خوام بدونم که حداقل امکانات سخت افزاری برای نصب ویندوز seven چیست؟
ایا با این مشخصات سیستم اگر اقدام به نصب ویندوز سون بکنم باعث سنگینی و کندی در اجرای برنامه نمیشم؟
فکر نکنم اصلا ستاپ ویندوز بهتون اجازه نصب بده....اگرم بده مطمئنا خیلی کند اجرا میشه...
Jayfiend
06-11-2009, 00:50
آقا چرا این نسخه Ultimate N Retail مدیا پلیر رو نداره ؟
mansour5550
06-11-2009, 01:14
سلام دوستان من تازه یه لب تاپ HP گرفتم که روش ویندوز ویستا نصب بود چون از نمایشگاه خریدم (نمایشگاه جتیکس دوبی) چند تا چیز اشانتیون دادن از جمله 2 تا دی وی دی ویندوز سون 32 و 64 بیتی . من هم نسخه 32 بیتی رو نصب کردم ولی الان که میخوام اکتیویتش بکنم بعد از چند ثانیه ارور میده که نمیدونم چی و آخرش مینویسه Time Out الانم 3 روزه دارم باهاش کار میکنم چیکارش کنم؟ در ظمن مگه نباید ویندوز 7 خودش همه درایورها رو بشناسه؟ دو تا درایور رو که نمیشناسه منم نمیدونم چیه و کارت گرافیک هم نشناخت که رفتم از تو سایت HP گرفتم که حجمش 176 مگ بود . ممنون میشم دوستان جواب بدن مخصوصا در مورد فعال کردن ویندوز.
DJ POLESTAR
06-11-2009, 01:24
تاریخ سیستم درسته ! 5 نوامبر 2009
ممنون ........
پس از این روش استفاده کنید:20:
بترتیب از چپ به راست
start - Control Panel - Network and internet - Internet Option - Advanced
پس از مراحل بالا دو تا کلید هست به اسم Restore advanced settings و Reset که هردو را کلکیک کنید و...
خوش باشید♥
DJ POLESTAR
06-11-2009, 01:32
با سلام و خسته نباشید؛
نه دوست عزیز! با این رم نمیشه ویندوز 7 رو نصب کرد! البته میشه نصب کرد ولی وقتی که نصب کنید انگار یه ویروس مخوف افتاده رو سیستمتون و تا حد مرگ سرعت سیستمتون رو آورده پایین!!!
اگه رمتون حداقل 1 بود از نمره 20 بهش میشد 12 داد:31:
شما مدل CPU تون چیه؟ CPU هم مثل رم خیلی رو این ویندوز تاثیر داره!؟
در مورد تفاوت Ultimate و Enterprise هم باید بگم من که تا حالا اسم از ویندوز 7 نسخه ی Enterprise نشنیدم (شایدم باشه ولی من که ندیدم:13:) ولی نسخه ی کامل ویندوز 7 همون Ultimate هست که تمام امکانات و مخلفات ویندوز 7 رو میتونی توش پیدا کنی.
حجم فایل iso ویندوز 7 ultimate انتشار 22 اکتبر چقدره؟البته نسحه 32 بیتی
saeedn70
06-11-2009, 06:39
سلام ........
فکر کنم نسخه نهایی رو دانلود نکردی باید ورژنت بیلد 7600 باشه
من با نهایی تمام آپدیتها رو حدود 200 مگ نصب کردم.
khosro100
06-11-2009, 06:41
دوست عزیز دیگه هیچکدام از لپ تاپ ها توی پکیجشون CD یا DVD برای نصب وجود نداره و این آقایانی که توی نمایشگاه بهتون دو تا DVD دادن اون هم 32 و 64 حتما تقلبی است یکی از اون ها اوریجینالش گرونه تا چه برسه به هر دو . در هر صورت اگر ویندوزتون اصلی باشه میتونید روی خود سایت HP بدون دردسر ویندوزتون رو به 7 ارتقا بدهید.
saeedn70
06-11-2009, 06:42
با سلام و خسته نباشید؛
شما باید xp بریزی. الانم که رم گرون شده وگرنه می گفتم بخری
چون 7 حداقل 2 گیگ میخاد هر وقت رم قیمتش اومد سر جاش برو 2 تا 2 گیگ بخر
saeedn70
06-11-2009, 06:45
حجم فایل iso ویندوز 7 ultimate انتشار 22 اکتبر چقدره؟البته نسحه 32 بیتی
حجم دقیقش یادم نیست ولی 2 گیگ بود
سلام...من تو ویندوز ایکس پی با سرعت 7.5 دانلود می کنم ولی سرعت تو ویندوز 7 1 کیلوبایت کمتره و وسرعت خیلی بالا پایین می شه.
مشکل چیه؟. احساس می کنم که از یه جای دیگه ویندوز داره از اینترنت استفاده می کنه. لطفا راهنمای کنید.
Mohammad King
06-11-2009, 10:01
سلام...من تو ویندوز ایکس پی با سرعت 7.5 دانلود می کنم ولی سرعت تو ویندوز 7 1 کیلوبایت کمتره و وسرعت خیلی بالا پایین می شه.
مشکل چیه؟. احساس می کنم که از یه جای دیگه ویندوز داره از اینترنت استفاده می کنه. لطفا راهنمای کنید.
سلام
آیتو آپدیت ویندوزت خاموش هست؟
بعضی ا لینکها مشکل دارند همین جوری هستند.
موفق باشید
file:///C:/Users/SEYEDM%7E1/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.pngمن هم دقیقا مشکل دوستمون رو در آپدیت دارم نسخه ویندوزم نهاییه(7600) ولی همون ارور efe رو میده.
Open-Source
06-11-2009, 11:38
این دوستمون درست میگه.
خیلی سرعت کار با اینترنت تو 7 پایینه.
من حتی از اپرا و فایرفاکس هم استفاده کردم ولی فرقی نکر و سرعت کماکان پایینه.
واتوماتیک آپدیت رو هم خاموش کردم.
:41::41::41:
DJ POLESTAR
06-11-2009, 12:50
این دوستمون درست میگه.
خیلی سرعت کار با اینترنت تو 7 پایینه.
من حتی از اپرا و فایرفاکس هم استفاده کردم ولی فرقی نکر و سرعت کماکان پایینه.
واتوماتیک آپدیت رو هم خاموش کردم.
دوست عزیز با کمال احترامی که خدمت شما دارم باید بگم که این حرفها رو جایی نگی ها, میخندن!!!:38:
سرعت کار با اینترنت تو 7 حتی خیلی بیشتر نه ولی بهتر از XP هستش!
فایرفاکس رو اگه ADSL داشته باشید میفهمید یه چیز دیگه هست ولی با این سرعت نفتی از فایرفاکس چیزی جز نفرت عایدتان نمیشود!!! اپرا رو دیگه نمیدونم!
اما در مورد آپدیت بله شما درست میفرمایید, اگه غیر فعالش کنیم سرعت بالا که نه ولی از سرعت واقعیمون استفاده میکنیم.
malkemid
06-11-2009, 13:09
دوست عزیز با کمال احترامی که خدمت شما دارم باید بگم که این حرفها رو جایی نگی ها, میخندن!!!:38:
سرعت کار با اینترنت تو 7 حتی خیلی بیشتر نه ولی بهتر از XP هستش!
فایرفاکس رو اگه ADSL داشته باشید میفهمید یه چیز دیگه هست ولی با این سرعت نفتی از فایرفاکس چیزی جز نفرت عایدتان نمیشود!!! اپرا رو دیگه نمیدونم!
اما در مورد آپدیت بله شما درست میفرمایید, اگه غیر فعالش کنیم سرعت بالا که نه ولی از سرعت واقعیمون استفاده میکنیم.
اتفاقا شما اینو جایی نگو که می خندن...
شما برو مقایسه سرعت مرورگرها رو ببین...با هر نوع مرورگری که بگی سرعت لود در xp بالاتر از تمامی ویندوز های دیگست.یه سرچ بکنی نمودار تست هایی که انجام شده رو پیدا می کنی
deker2159
06-11-2009, 13:23
سلام.من هر کاری کردم نتونیتم کاسپر 2009 و همینطور متلب 2006رو نصب کنم.میدونید تو متلب صفحفه نصب میاد اما به طرز عجیبی توشته ها دیده نمیشن ولی بالای صفحه دانلود درصد رو نشون میده. در آخرم وقتی به 100 میرسه هر چی اینتر میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته!!!! در مورد کایپر هم وسط نصب صحبت از عدم همخوانی درایور میکنه که خیلی عجیبه!!!!گاسپر نصب میشه اما خیلی از گزینه هاش غیر فعاله!!! لطفا راهنمایی کنید.مرسی
DJ POLESTAR
06-11-2009, 13:30
خوب بفرما اینم آمارش, و کسی هم منکرش نیست ولی این دلیل نمیشه که حتما بگیم XP خوبه!
بهترین نمودار خود آدم که تست بکنه و ببینه!
منم تست کردم و از سرعت 7 خیلی راضیم تا XP!
reza_3722
06-11-2009, 13:36
سلام.من هر کاری کردم نتونیتم کاسپر 2009 و همینطور متلب 2006رو نصب کنم.میدونید تو متلب صفحفه نصب میاد اما به طرز عجیبی توشته ها دیده نمیشن ولی بالای صفحه دانلود درصد رو نشون میده. در آخرم وقتی به 100 میرسه هر چی اینتر میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته!!!! در مورد کایپر هم وسط نصب صحبت از عدم همخوانی درایور میکنه که خیلی عجیبه!!!!گاسپر نصب میشه اما خیلی از گزینه هاش غیر فعاله!!! لطفا راهنمایی کنید.مرسی
برای Matlab چون مال شما قدیمی هست حالت Compatibility رو روی Win XP SP3 قرار بدین
و یا اینکه از نسخه جدیدش استفاده کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدKaspersky از بیلد 9.0.0.736 با Win 7 سازگار شده:
Xx Hossein xX
06-11-2009, 14:18
پس از این روش استفاده کنید:20:
بترتیب از چپ به راست
start - Control Panel - Network and internet - Internet Option - Advanced
پس از مراحل بالا دو تا کلید هست به اسم Restore advanced settings و Reset که هردو را کلکیک کنید و...
خوش باشید♥
ممنون ... ولی بازم نشد ........
فکر کنم نسخه نهایی رو دانلود نکردی باید ورژنت بیلد 7600 باشه
من با نهایی تمام آپدیتها رو حدود 200 مگ نصب کردم.
از کجا بفهمم ویندوزم نهایی هستش یا نه ( اخه اینی که من دانلود کردم به اسم ( Microsoft.win7_x86_octobr ) بود ..
روی rtm این مشکلات رو نداشتم ......
ممنون ........
سلام
ببخشيد اگه سوالم يكم ابتدايي ولي فرق نسخه 32bit و نسخه 64bit در چيست؟
malkemid
06-11-2009, 16:01
خوب بفرما اینم آمارش, و کسی هم منکرش نیست ولی این دلیل نمیشه که حتما بگیم XP خوبه!
بهترین نمودار خود آدم که تست بکنه و ببینه!
منم تست کردم و از سرعت 7 خیلی راضیم تا XP!
من نمی دونم چطور شما خلاف تمام تستها نتیجه گرفتید...ولی منم تو xp سرعت بیشتری دارم
DJ POLESTAR
06-11-2009, 16:11
سلام
ببخشيد اگه سوالم يكم ابتدايي ولي فرق نسخه 32bit و نسخه 64bit در چيست؟
فرقش در تایپیک پایینه:20:
دوستان من نود که نسب میکنم یوهو یه صفحه آبی میاد کامپیوتر ریست میشه بعد که دوباره میاد 1 دقیقه نمیکذره که دوباره اینجوری میشه تا اینکه رو حالت سیف مد بذارم نود رو پاک کنم
Mohammad King
06-11-2009, 20:07
دوستان من نود که نسب میکنم یوهو یه صفحه آبی میاد کامپیوتر ریست میشه بعد که دوباره میاد 1 دقیقه نمیکذره که دوباره اینجوری میشه تا اینکه رو حالت سیف مد بذارم نود رو پاک کنم
در ویندوز 7 این جوریه؟
به این حالت میشگن سیستم دامپ میکنه.
علتشم برای رم هست میشه گفت/؟:27:
Payman_62
06-11-2009, 22:03
سلام.
نرم افزاری هست که آپدیت های 7 رو ذخیره کنه؟ یا آپدیت ها رو از جایی میشه دانلود کرد که با تعویض ویندوز مجبور به دانلود مجدد نشیم؟
من نسخه RC رو دارم.
این آیکون کانکشن نت رو چطور میشه عوض کرد که سند و ریسیو رو تو سیستم ترای بتونیم ببینیم؟
Mohammad King
06-11-2009, 22:20
به به چاکرم پیمان خان
شاید شما کسی باشید که اهل این هستید همیشه ویندوزتان بروز باشد و ویندوز آپدیت شما همیشه فعال است. ولی وقتی ویندوزتان خراب میشود مجبور هستید بعد از نصب مجدد تمام آپدیتهای قبلی را از اول دانلود کنید.
در این پست من راهی را به شما یاد میدم که احتیاج به دانلود مجدد آپدیتهای ویندوز نباشه و بتوانید از آپدیتها کپی یا backup بگیرید و بعد از نصب مجدد ویندوز آنرا نصب کنید.
فایلهای آپدیت شده به مسیر:
C:/Windows/SoftwareDistribution/Download
میرود و شما کافی است که فولدر دانلود را یک کپی ازش نگه دارید و بعد از نصب ویندوز به سرجاش برگردونید.
در ویندوز xp در هر فولدر داخل این فولدر دانلود، فایل update.exe وجود داره که باید دونه دونه اجرا کنید. ولی این فایل exe در ویستا وجود نداره و ساده ترین کار این هست که چه در xp و چه در ویستا وقتی محتوای فولدر دانلود را کپی کردید به اینترنت وصل بشید و windows update را فعال کنید اونوقت ویندوز آپدیت تمام فایلها را شناسایی کرده و وقتی میبینه فایل جدیدی برای دانلود نیست دستور install فایلهایی که شما کپی کردید را میده.
اگر احتیاج به یک پچ خاصی از آپدیتها داشتید فقط کافی است کد اون پچ را به سایت مایکروسافت بدید.
بخاطر این که دوستان نظر گذاشتن زیر این پست که مقدار فایلها کم هست و حجمشان کمه. باید بگم که احتمالا یک نرم افزاری دارند که کار disk cleanup ویندوز را انجام میدهد و فایلهای داخل این پوشه را پاک کرده و یا در تنظیمات ویندوز دستکاری کردند.
من تصویر فولدر download ویستای خودم را آپلود کردم در پائین میبینید.
]
همینطور که میبینید دارای 20 item هست و داخل هر پوشه پر از فایل هست که نزدیک به 100 مگابایت میشود. اگر ویندوز شما ویستا sp1 که تنظیماتش استاندارد خود مایکروسافت باشه که در تنظیماتش دستکاری نشده باشه باید همچین چیزی داشته باشید.
اگر همچین فایلهایی ندارید احتمال دیگه وجود داره که جایی ترفند رجیستری از سایتها و وبلاگها خواندید اجرا کردید و باعث میشه که تنظیمات ویندوز عوض شده و فایلهای آپدیت را دیگر ذخیره نمیشوند.
فکر نکنم چیزی غیر از اینها باشه.
توجه کنید! که بعضی از آپدیتها جایگزین میشه درسته که شما 150 mb دانلود کردید ولی آپدیت آخر جایگزین آپدیت قبلی شده و شما احتیاج دیگر به آپدیت قبلی ندارید و با همین فایلها میتوانید ویندوزتان را بروز نگه دارید
sepehr_x50
06-11-2009, 23:09
سلام.
لطفا یه کرک درست و حسابی واسه Microsoft Windows 7 Ultimate RTM 32 Bit قرار بدید...
ممنون
mansour5550
06-11-2009, 23:29
نه کسی جواب منو نمیده :41:
rasoul2005
06-11-2009, 23:36
به به چاکرم پیمان خان
شاید شما کسی باشید که اهل این هستید همیشه ویندوزتان بروز باشد و ویندوز آپدیت شما همیشه فعال است. ولی وقتی ویندوزتان خراب میشود مجبور هستید بعد از نصب مجدد تمام آپدیتهای قبلی را از اول دانلود کنید.
در این پست من راهی را به شما یاد میدم که احتیاج به دانلود مجدد آپدیتهای ویندوز نباشه و بتوانید از آپدیتها کپی یا backup بگیرید و بعد از نصب مجدد ویندوز آنرا نصب کنید.
فایلهای آپدیت شده به مسیر:
C:/Windows/SoftwareDistribution/Download
میرود و شما کافی است که فولدر دانلود را یک کپی ازش نگه دارید و بعد از نصب ویندوز به سرجاش برگردونید.
در ویندوز xp در هر فولدر داخل این فولدر دانلود، فایل update.exe وجود داره که باید دونه دونه اجرا کنید. ولی این فایل exe در ویستا وجود نداره و ساده ترین کار این هست که چه در xp و چه در ویستا وقتی محتوای فولدر دانلود را کپی کردید به اینترنت وصل بشید و windows update را فعال کنید اونوقت ویندوز آپدیت تمام فایلها را شناسایی کرده و وقتی میبینه فایل جدیدی برای دانلود نیست دستور install فایلهایی که شما کپی کردید را میده.
اگر احتیاج به یک پچ خاصی از آپدیتها داشتید فقط کافی است کد اون پچ را به سایت مایکروسافت بدید.
بخاطر این که دوستان نظر گذاشتن زیر این پست که مقدار فایلها کم هست و حجمشان کمه. باید بگم که احتمالا یک نرم افزاری دارند که کار disk cleanup ویندوز را انجام میدهد و فایلهای داخل این پوشه را پاک کرده و یا در تنظیمات ویندوز دستکاری کردند.
من تصویر فولدر download ویستای خودم را آپلود کردم در پائین میبینید.
]
همینطور که میبینید دارای 20 item هست و داخل هر پوشه پر از فایل هست که نزدیک به 100 مگابایت میشود. اگر ویندوز شما ویستا sp1 که تنظیماتش استاندارد خود مایکروسافت باشه که در تنظیماتش دستکاری نشده باشه باید همچین چیزی داشته باشید.
اگر همچین فایلهایی ندارید احتمال دیگه وجود داره که جایی ترفند رجیستری از سایتها و وبلاگها خواندید اجرا کردید و باعث میشه که تنظیمات ویندوز عوض شده و فایلهای آپدیت را دیگر ذخیره نمیشوند.
فکر نکنم چیزی غیر از اینها باشه.
توجه کنید! که بعضی از آپدیتها جایگزین میشه درسته که شما 150 mb دانلود کردید ولی آپدیت آخر جایگزین آپدیت قبلی شده و شما احتیاج دیگر به آپدیت قبلی ندارید و با همین فایلها میتوانید ویندوزتان را بروز نگه دارید
حرف شما درسته ولی من حدودا 50 مگ ویندوزما اپدیت کردم حالا که به مسیری که شما گفتید میرم میبینم که حجم کلیش 3 مگه قضیه این چیه
موفق باشید
rasoul2005
06-11-2009, 23:38
سلام.
لطفا یه کرک درست و حسابی واسه Microsoft Windows 7 Ultimate RTM 32 Bit قرار بدید...
ممنون
از این کرک کم حجم استفاده کن به احتمال بسار زیاد جواب میگیری
موفق باشید
در ویندوز 7 این جوریه؟
به این حالت میشگن سیستم دامپ میکنه.
علتشم برای رم هست میشه گفت/؟:27:
حالا من باید چی کار کنم کی ام پلیر هم که نصب میکنم اینجوری میشه آخه الان کامپیوترم که روشن خودش خاموش میشه نمیدونم ویروس داره یا واسه خود ویندوز هست
یعنی رم چجوری ؟ باید چی کارش کنم؟
سلام
من دو تا مشکل دارم
من تا چند روز پیش نسخه RC داشتم و خیلی خوب کار میکرد و ازش راضی بودم
چند روز پیش نسخه 22 اکتبر رو دانلود و نصب کردم ولی کمی به مشکل خوردم
روی بعضی از نرم افزار ها و موقع نصبشون کمی کند عمس میکنه با اینکه این مشکل رو در Rc نداشتم
نمونه بارزش آفیس 2007 هست یعنی موقع ستاپ کردنش!!
اما مشکل دیگه من اینه که
نمیدونم چرا توی این نسخه هیچ اتورانی برای من اجرا نمیشه
میشه بگید چطوری باید فعال کرد؟
سلام
کسی نمیدونه جواب این سوال رو ؟
sepehr_x50
07-11-2009, 16:40
از این کرک کم حجم استفاده کن به احتمال بسار زیاد جواب میگیری
موفق باشید
سلام.
ممنون. اما جواب نداد...
سلام
اینجا کسی میدونه چه جوری میشه در ویندوز 7 کنار آی ای 8 این آی ای 6 رو نصب کرد . ( مجبورم وگرنه حالم از این آی ای ...)
منتظرم
mehdi_vsgh
07-11-2009, 19:39
من 4 گیگ رم دارم ولی فقط 3.25 گیگش رو میشناسه
ایا به نظرتون طبیعیه یا نه؟
MaFia_King
07-11-2009, 19:39
حرف شما درسته ولی من حدودا 50 مگ ویندوزما اپدیت کردم حالا که به مسیری که شما گفتید میرم میبینم که حجم کلیش 3 مگه قضیه این چیه
موفق باشید
سلام
امروز من ویندوزم رو اپدیت کردم حجمش حدودا 321 مگابایت بود .
ولی توی این آدرسی که ایشون دادن رفتم حدودا 299 مگابایت بود.
اختلافشون 22 مگابایت بود.
ممنون
MaFia_King
07-11-2009, 19:42
من 4 گیگ رم دارم ولی فقط 3.25 گیگش رو میشناسه
ایا به نظرتون طبیعیه یا نه؟
سلام
مال من هم همین طور نشون می ده!
4 گیگ رو 3.25 نشون می ده!
شاید از 32 بیتی بودن ویندوز باشه!
MaFia_King
07-11-2009, 19:48
سلام
دوستان قبلا وقتی ویندوز Xp رو نصب می کردیم قبل از نصب درایو رو کامل فرمت می کردم بعد نصب می کردم.
ولی توی این ویندوز سون همچین چیزی ندیدم(شاید من اشتباه کردم!)
می شه یه توضیحی بدن دوستان؟
ممنون
سلام
کسی نمیدونه جواب این سوال رو ؟
دوست من برای مشکل اولت آپدیت کن احنمالاً درست میشه ....
اما مشکل دوم این مسیر رو برو و به سلیقه خودت منوهای اتوران رو تنظیم کن...
Control Panel -> Autoplay
همون تیک اولی رو بزنی به نظر من کافیه حالا اگه خواستی میتونی به دلخواهت تنظیمش کنی...
Use Autoplay for all media and devices
اگه یکی جواب سوال بالای منو بده ممنون میشم
سلام
دوستان قبلا وقتی ویندوز Xp رو نصب می کردیم قبل از نصب درایو رو کامل فرمت می کردم بعد نصب می کردم.
ولی توی این ویندوز سون همچین چیزی ندیدم(شاید من اشتباه کردم!)
می شه یه توضیحی بدن دوستان؟
ممنون
دقیقاً یادم نیست متنش چی بود ولی اونجایی که درایو رو انتخاب میکنی نوشته فکر کنم advance option یا یه چیزی توی این مایه ها
دوستان من نود که نسب میکنم یوهو یه صفحه آبی میاد کامپیوتر ریست میشه بعد که دوباره میاد 1 دقیقه نمیکذره که دوباره اینجوری میشه تا اینکه رو حالت سیف مد بذارم نود رو پاک کنم امروز کاسپر اسکای هم که نصب کردم اینجوری شد یکی از دوستان گفت مشکل از رم هست میشه یکی در این رابطه بیشتر توضیح بده
حالا من باید چی کار کنم کی ام پلیر هم که نصب میکنم اینجوری میشه آخه الان کامپیوترم که روشن خودش خاموش میشه نمیدونم ویروس داره یا واسه خود ویندوز هست
یعنی رم چجوری ؟ باید چی کارش کنم؟
اون صفحه ابیه میادش که نوشته Memory Dumping???
اگه اونه مشکل از رمتونه با نرم افزار Memtest باید تستش کنید و ببینید که ارور میده یا نه اگه ارور داد میره مرحله بعد باید بهش یکدهم ولتاژ بدیم اگه بازم خوب نشد باید بیشتر ولتاژ بدیم حالا شما برید ببینید درست میشه راستی رمتون چنده؟؟
Mr.Vahid
07-11-2009, 20:10
..............................
hadi_vazi
07-11-2009, 20:24
سلام من یه سیستم دارم روش ویندوز 7 نصبه به ویندوز اکس پس سرویس پک 3 نیاز دارم
نمی خوام 7 رو پاک کنم می خوام دوتا رو در کنار هم داشته باشم.
می شه بگید باید چیکار کنم تا ویندوز 7 پاک نشه؟
من دو تا هارد دارم یکی 1ترابایت و یکی 500 گیگ بی زحمت برام یه توضیحی بدید چون چندبار با ویستا این کارو کردم و ویندوز قدیمی پاک می شد و فقط جدیدیه بوت می شد با اینکه تو یه پارتیشن دیگه نصب می کردم.
Mr.Vahid
07-11-2009, 22:05
دوستان بهترین کرک برای سون چیست؟؟؟؟؟!!!!!
خواهشا هرچه سریعتر:10:
من دو تا هارد دارم یکی 1ترابایت و یکی 500 گیگ بی زحمت برام یه توضیحی بدید چون چندبار با ویستا این کارو کردم و ویندوز قدیمی پاک می شد و فقط جدیدیه بوت می شد با اینکه تو یه پارتیشن دیگه نصب می کردم.
خوب شما میخواید ویندوز رو روی هاردهای جداگانه نصب کنید؟؟؟؟؟
برای این کار بصورت معمولی ویندوز رو روی هر کدوم از هاردها بصورت جداگانه نصب کنید برای جلوگیری از اشتباه اون یکی هارد رو قطع کنید , بعدش موقع اومدن بالای سیستم این کاری که میگم برای مادر بردهای مختلف فرق میکنه بوت منو رو بیارید که معمولاً رو F12 هستش بعدش هر کدوم که خواستید رو بوتش کنید....
یا میتونید حتی برید داخل setup مادربرد و از اونجا هارد موردنظر رو بزارید رو First Boot
حالا اگر میخواید دوتا ویندوز روی یک هارد نصب بشه
اول ویندوز XP رو نصب کنید بعدش موقع نصب 7 فکر کنم همون اولش باشه بزارید روی new installation و حواستون جمع باشه روی Upgrade قرار ندید یه نکته دیگه از داخل ویندوز شروع به نصب کنید و از بوت خود dvd قبل از بالا اومدن سیستم استفاده نکنید... بعدش مراحل رو طبق قبل برید جلو و مثلاً درایو D رو انتخاب کنید حتماً روی یک هارد باشه و برای اطمینان اون یکی رو قطع کنید .....
اگه بازم مشکلی بود بگید تا بیشتر توضیح بدم....:10:
دوستان بهترین کرک برای سون چیست؟؟؟؟؟!!!!!
خواهشا هرچه سریعتر:10:
بفرما آقا وحید بد نبود چند صفحه قبل رو هم نگاه میکردید این برای نسخه نهایی هستش:10:
malkemid
07-11-2009, 22:29
اگر می خواین جفتشو تو 1 هارد داشته باشین و نمی خواین که 7 رو پاک کنین...
xp رو روی یه درایو دیگه بریزید...حالا فقط xp بوت میشه...توی xp برنامه Vista boot pro رو از سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید می گیرید و نصب می کنید...بعد طبق این دستور العمل ...تغییرات رو اعمال می کنید...من خودم با همین روش نصب کردم.توضیح اینکه vista boot pro برای اجرا نیاز به .NET داره.اگه مشکلی بود باز من در خدمتم:
بعد از نصب دو برنامه، وارد VistaBootPRO شده و بر روی Manage os entries که جزو دکمه های برنامه هست کلیک بفرمایید.
در پایین Add new os entry را چک مارک بزنید تا 3 قسمت زیر اضافه شود:
در قسمت os name بنویسید: Microsoft Windows XP
windows legacy را در بخش os type انتخاب کنید.
درایو c را در بخش os drive انتخاب کنید.
حال Apply update را کلیک بفرمایید.
. از تب بالا، System boot loader را انتخاب و از آن windows vista bootloader و system partition را انتخاب بفرمایید و بر روی install bootloader کلیک نمایید.
. برنامه را close نموده و ویندوز را restart نمایید تا منوی بوت ظاهر شود.
اون صفحه ابیه میادش که نوشته Memory Dumping???
اگه اونه مشکل از رمتونه با نرم افزار Memtest باید تستش کنید و ببینید که ارور میده یا نه اگه ارور داد میره مرحله بعد باید بهش یکدهم ولتاژ بدیم اگه بازم خوب نشد باید بیشتر ولتاژ بدیم حالا شما برید ببینید درست میشه راستی رمتون چنده؟؟
رم من 2گیگ هست 2 تا 512 یکی 1گیگ تک تک هم تست کردم اینجوری بود
بله نوشته مموری دامپینگ
بازم سلام شب همه بخیر.
یه مشکل دیگه من وقتی آپدیت ها رو نصب می کنم بعد از ریست سیستم موقع بوت مینوسه configure your pc بعد از چند ثانیه خود بخود ریست میشه تا حالا شونصد دفعه هم اینجوری شده و تا سیستم ریستور نکنم سیستم بالا نمیاد.
دوست من برای مشکل اولت آپدیت کن احنمالاً درست میشه ....
اما مشکل دوم این مسیر رو برو و به سلیقه خودت منوهای اتوران رو تنظیم کن...
Control Panel -> Autoplay
همون تیک اولی رو بزنی به نظر من کافیه حالا اگه خواستی میتونی به دلخواهت تنظیمش کنی...
Use Autoplay for all media and devices
سلام
دوست عزیز ، این رو میدونم و اون تیک هم فعال هست!!!
با وجود این ، آتوران کار نمیکنه!:41:
سلام
اینجا کسی میدونه چه جوری میشه در ویندوز 7 کنار آی ای 8 این آی ای 6 رو نصب کرد . ( مجبورم وگرنه حالم از این آی ای ...)
منتظرم
کمک یعنی هیچ کسی اینجا وبسایت طراحی نمیکنه که مجبور باشه با آی ای 6 هم کار کنه اون هم در کنار 8 و در ویندوز 7 ؟
DJ POLESTAR
08-11-2009, 12:00
بازم سلام شب همه بخیر.
یه مشکل دیگه من وقتی آپدیت ها رو نصب می کنم بعد از ریست سیستم موقع بوت مینوسه configure your pc بعد از چند ثانیه خود بخود ریست میشه تا حالا شونصد دفعه هم اینجوری شده و تا سیستم ریستور نکنم سیستم بالا نمیاد.
شما باید آپدیت رو از خود ویندوز بنصبی!
nokia_6253
08-11-2009, 13:15
من بعد از تحقیقات فراوان متوجه شدم این سیستم عامل اصلا به درد ایرانیها نمیخوره و بزرگترین علتش هم اینه که این سیستم عامل طوری ساخته شده که با هک شدن به شدت اسیب پذیر میشه و دچار انواع باگها و خطاها میشه و بعد از اون به شدت به اپدیت نیاز داره که متاسفانه سرورهای امریکا ایران رو ساپورت نمیکنن.تازه شنیدم با اپدیت هم شاید درست نشه و کلا باید از اول دوباره سیستم عامل رو ریخت.من که از صرافتش افتادم.
سلام
بچه ها من هر نسخه ای از ویندوز 7 رو دانلود می کنم
هیچ برنامه ای روش نصب نمیشه
هر برنامه ای رو که می خوام نصب کنم میزنه وضعیت آن لاین دچار مشکله
چیکار کنم!؟
mh.attari
08-11-2009, 14:28
من بعد از تحقیقات فراوان متوجه شدم این سیستم عامل اصلا به درد ایرانیها نمیخوره و بزرگترین علتش هم اینه که این سیستم عامل طوری ساخته شده که با هک شدن به شدت اسیب پذیر میشه و دچار انواع باگها و خطاها میشه و بعد از اون به شدت به اپدیت نیاز داره که متاسفانه سرورهای امریکا ایران رو ساپورت نمیکنن.تازه شنیدم با اپدیت هم شاید درست نشه و کلا باید از اول دوباره سیستم عامل رو ریخت.من که از صرافتش افتادم.
این حرفو زمان ویستا هم می گفتن ولی دیدیم که اثری نداشت و بهتر از xp بود
golmohammadi
08-11-2009, 15:36
با سلام
من امروز نسخه نهایی 7 را گرفتم
و الان اولتیمیت 64 بیتیو نصب کردم
خیلی خوبه
درایور گرافیکی آخرینشو از سایت اینویدیا دانلود و نصب کردم
درایور صوتی هم مال همون xp را نصب کردم
جالبه اینه بدون مشکل کار میکنه
حتی قسمت ویس یاهو مسنجر که در ویستا کار نمیکرد در این کار میکنه
سرعت هم خیلی عالیه
فقط مونده درایور پرینترم ببینم اونم میشناسه یت نه
کلا خیلی عوض شده
فعلا یه برنامه میخواستم
برنامه ای که گ پ ژ را درست کنه
golmohammadi
08-11-2009, 15:43
سوال بعدیم در این مورد هست که کدومیک از ویندوزهای زیر بهتر هستند ؟
Windows 7 Starter
Windows 7 Home Basic
Windows 7 Home Premium
Windows 7 Professional
Windows 7 Ultimate
که هر کدوم از این ویندوزها در دو نسخه 32 و 64 بیتی موجود هستند
کدوم بهتره ؟
من اولتیمیت 64 را نصب کردم
فقط این موردو زودتر بگین بهتره
چون فعلابرنامه هامو نصبنکرده ام میتونم عوضش کنم ...
البته میدونم اولتیمیت کاملترینشه
ولی 64 بهتره یا 32 این مهمه
mh.attari
08-11-2009, 16:05
Windows 7 Starter
Windows 7 Home Basic
Windows 7 Home Premium
Windows 7 Professional
Windows 7 Ultimate
کدوم بهتره ؟
اگر اهل گیمی یا رمت 3 گیگ و کمتر هست 32
اگر رمت 4 هست فقط و فقط 64
DJ POLESTAR
08-11-2009, 16:17
با سلام
خیلی خوبه
سرعت هم خیلی عالیه
کلا خیلی عوض شده
فعلا یه برنامه میخواستم
Windows 7 Starter
Windows 7 Home Basic
Windows 7 Home Premium
Windows 7 Professional
Windows 7 Ultimate
کدوم بهتره ؟
نوشتن گ پ ژ رو باید حتما نوشتار فارسی رو فعال کنی, به احتمال زیاد مال شما عربیه.
در مورد نسخه های ویندوز هم, کاملترین نسخه ی ویندوز 7 Ultimate هستش!
و برای اینکه تفاوت بین 64 بیتی و 32 بیتی و همچنین کارایی هر کدومشون رو بدونید به لینک زیر برید
master_shz
08-11-2009, 18:32
من ویندوز 7 32بیتی را روی لپ تاپم با 3gb ram و گرافیکintel 4500mhd و cpu 2.5 نصب کردم
همه چیز خوب کار میکنه ولی با اتوکد که کار میکنم حتی با کشیدن یک خط راست مشکل داره و خیلی کند خطها را میشه کشید
روی ویندوز ویستای اصلی که روش بود درست کار میکرد
درایور کارت گرافیک را هم داتلود کردم و درست نشد، به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه ؟!!!!
golmohammadi
08-11-2009, 19:17
اونجا رو خوندم
اونجا که به 8 گیگ اشاره کرده بودی که تقریبا 99 درصد مردم ایران زیر 8 گیگ دارند
اطلاعات قبلی که من دارم تا 3 گیگ میشه 64 نصب کرد مشکلی هم نداشته باشه
ولی زیر 3 گیگ نه
در ضمن ظاهرا سون سرعتش از ویستا بهتره
من ویستا 64 که نصب میکردم 3 گیگ رم داشتم
من کلا 3 گیگ رم دارم (فعلا)
ولی یکیشونو امانت دادم یه نفر
پس با این رم 2 گیگ حتما باید 32 نصب کنم
بهتره برم32 بریزم
راستی الان که تایپ میکنم
قبلا کمی وبگردی میکردم
و چت با وب کم دوطرفه
موقع چت خیلی کند شده بود
حتی نوشته ها با مکث ظاهر میشندند
الان دارم نگاه میکنم میبینم که 52 درصد رم استفاده میشه
نمیدونم این 52 درصد واسه چی پر شده
بریم 32 بریزیم ببینیم چی میشه
ویندوز من هی اخطار this copy windows is not genuine (اصلی نبودن ویندوز) را می دهد .می خواستم بدونم کسی هست که بدونه که چگونه باید اونو از بین ببرم؟
:9:در پایین دسکتاپ من هی اخطار this copy windows is not genuine (اصلی نبودن ویندوز) را می دهد .می خواستم بدونم کسی هست که بدونه که چگونه باید اونو از بین ببرم؟
golmohammadi
08-11-2009, 20:56
من 32 را ریختم
الان چند تا مشکل دارم
درایو گرافیکیم نصب نشد
در حالی که من 32 و 64 سری 8 را دیشب دانبود کردم
64 نصب شده
ولی الان 32 نصب نشد
الکل نصب نشد ارور داد
درایو صوتی نصب شدهولی بعضی جاها ایرادداره
Mohammad King
08-11-2009, 22:34
با سلام
خیلی خوبه
سرعت هم خیلی عالیه
کلا خیلی عوض شده
فعلا یه برنامه میخواستم
سلام
بهتره بگم که
نسخه ی 64 بیت با یه سری برنامه ها مشکل داره از جمله درایور پرینتر.
Windows 7 Starter
Windows 7 Home Basic
Windows 7 Home Premium
Windows 7 Professional
Windows 7 Ultimate
کدوم بهتره ؟
شما بهتره که 32 را نصب کنی به دلیل سازگاری برنامه ها.
در مورد درایود پرینتر میگردم برات نسخه ی 64 بیت را فق شما مشخصات پرینتر را بگو/
موفق باشید
Mohammad King
08-11-2009, 22:38
من 32 را ریختم
الان چند تا مشکل دارم
درایو گرافیکیم نصب نشد
64 نصب شده
ولی الان 32 نصب نشد
الکل نصب نشد ارور داد
بله درسته یه سری از این خرابیا مال 32 بیت هست.
در مورد درایور این سایت اصلیشه با توجه به سیستم خودت درایو مورد نظرتو دانلود کن
کاری بود در خدمتم.
موفق باشید
golmohammadi
09-11-2009, 00:11
سلام
درایور گرافیکی را دوباره دانبود کرد100 مگ پدرم درومد
با موفقیت نصب شد !
دیشب اخر وقت دانبود کردم مثل اینکه 32بیتی را اشتباهی دانلودیده بودم مال ل÷ تا÷ بود
حالا مشکل گرافیک حل شد شکر
اما درایورهای دیگه
جالبه پرینتر و وبکم را تونستم بشناسونم
موقع نصب یه گزینه داره آنلاین سرچ میکنه
اونطوری نسبیدم
ولی فایده نداره
چون هم امکاناتشو نداره که وقتی کامل نصب میشه قابل استفاده هست
الان درایورهای زیر را نیاز دارم
Printer : Epson Stylus c45
pc camera webcam
این همون وبکم معمولی هست ارزون قیمت
اسمش هم Zenith هست
TV CARD : Asus
مدلش فکر کنم اینه : ASUS TV7134 WDM Video Capture
برنامه حیاطی الکل
یه جایی لینک دادین که دانلود نشد
یعنی خراب بود لینکش
ویرایش
لینک دیگه ای بود سالم بود
و درایور کارت صوتی که اینو الان خودم سرچ میکنم
اگه درایورهای بالا را نتونم پیدا کنم مجبورم برگردم xp
راستی این گچپؤ همواسه ما دردسر شده
اصلاح کننده این و نیم فاصله در سون هم باشه عالی میشه
capitan black
09-11-2009, 00:18
دوستان راهی هست واسه اینکه از کانکشن اینترنت روی دسکتاپ شورتکات ایجاد کنم؟..مرسی
دوستان راهی هست واسه اینکه از کانکشن اینترنت روی دسکتاپ شورتکات ایجاد کنم؟..مرسی
روی همون مانیتوره که کنار ساعت هستش کلیک کنید بعدش روی Open Network and Conecction Service کلیک کنید در صفحه باز شده سمت چپ بالا دومین منو نوشته Change Adapter Setting روی اون کلیک کنید و بعدش روی کانکشن مورد نظر راست کلیک کنید و گزینه Creat Shortcut کلیک کنید حالا یه اخطار میده که شما فقط کافیه Yes رو بزنید
سلام
با موفقیت نصب شد !
دیشب اخر وقت دانبود کردم مثل اینکه 32بیتی را اشتباهی دانلودیده بودم مال ل÷ تا÷ بود
اما درایورهای دیگه
اونطوری نسبیدم
ولی فایده نداره
pc camera webcam
اسمش هم Zenith هست
برنامه حیاطی الکل
یعنی خراب بود لینکش
ویرایش
دوست من برنامه الکل رو بیخیال Ultra ISO رو نصب کن هم سبکتره هم تمام امکانات الکل رو داره من یه دی وی دی فوق داغون رو باهاش ایمیج گرفتم حدود 2 ساعت طول کشید آخرشم خیلی خوب تونستم ازش استفاده کنم
برای درایور وبکم هم بیخیال شو چون منم خیلی گشتم نبود ببینید برنامه ایی میتونید برای x1 پیدا کنید که به وبکم تبدیلش کنه اینجوری مشکل تا حدی حل میشه
بعضی از درایورها رو با آپدیت خودش میشناسه شما آپدیت کردید؟؟؟ راستی از چه نسخه ایی استفاده میکنید؟
golmohammadi
09-11-2009, 01:42
دوست من برنامه الکل رو بیخیال Ultra ISO رو نصب کن هم سبکتره هم تمام امکانات الکل رو داره من یه دی وی دی فوق داغون رو باهاش ایمیج گرفتم حدود 2 ساعت طول کشید آخرشم خیلی خوب تونستم ازش استفاده کنم
برای درایور وبکم هم بیخیال شو چون منم خیلی گشتم نبود ببینید برنامه ایی میتونید برای x1 پیدا کنید که به وبکم تبدیلش کنه اینجوری مشکل تا حدی حل میشه
بعضی از درایورها رو با آپدیت خودش میشناسه شما آپدیت کردید؟؟؟ راستی از چه نسخه ایی استفاده میکنید؟
نمیتونم از الکل بگذرم
واسه همین حتما راش میندازم
بله برنامه هست که از گوشی بعنوان وبکم استفاده کرد
ولی 640 تومن بده گوشی که بشه وبکم ؟:31:
البته با وبکم مشکلی ندارم تقریبا
چون گفتم بصورت انلاین سرچ کردم و درایورش را نصب کردم الان هم کار میکنه
اره با اپدیت بعضیها را میشناسه
معلومه ÷ستهای قبلی منو نخوندید
چون من الان التیمیت 32 بیتی نصب کرده ام نسخه نهایی
کرکش هم کاملا درست کار میکنه
در صورت نیاز اینجا هم میذارم
این اصلاح کننده حروف گچپژ را یکی لطف کنه
نیم فاصلهع هم باشه عالی میشه
چون اونی که رو ?xp نصب میکنم میترسم اینجا مشکلساز باشه ....
Mohammad King
09-11-2009, 09:29
سلام
با موفقیت نصب شد !
اما درایورهای دیگه
اونطوری نسبیدم
ولی فایده نداره
pc camera webcam
اسمش هم Zenith هست
برنامه حیاطی الکل
یعنی خراب بود لینکش
ویرایش
سلام
در مورد کارت tv:
ببین جواب میده؟
برای پرینتر
من توی سایت پرینترتون نگاه کردم هیچ اثری از نسخه برای ویستا نبود. ولی حالا بالایی نمیدونم نوشته for windows نمیدونم جواب میده یا نه/
در مورد الکل من با کمی سرچ در گوگل تونستم پیدا کنم برای ویستا. ولی خوب نیست اینجا لینک بدم/. زحمتش میفته گردن خودنت.
موفق باشید
دوستان برید به این آدرس و ببینید که ویندوزتون واقعاً نهاییه یا نه سرکاریه مثل خودم که نشستم دانلود کردم حالا میبینم RTM از آب در اومده!!! اینو essin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز توی قسمت اخبار Seven گفتن
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion
سلام
چند تا سوال درباره ویندوز هفت داشتم
اول اینکه تو DVD ویندوز فایل crack هست ولی من نمیتونم ویندوزم رو با اون تبدیل به geniue بکنم !! چیکار باید بکنم ؟؟
دوم اینکه کانکشنی که برای اتثال به اینترنت ساختم رو چجوری رو دسکتاپ بندازم ؟؟ ADSL هستش !!
سوم اینکه چرا username و پسورد کانکشن save نمیشه و هربار باید یوزرنیم و پسورد بهش بدم علیرغم اینکه گزینه سیو رو هم فعال میکنم ؟؟
ممنون میشم اگه توضیح بدید:11:
Mohammad King
09-11-2009, 12:09
سلام
چند تا سوال درباره ویندوز هفت داشتم
اول اینکه تو DVD ویندوز فایل crack هست ولی من نمیتونم ویندوزم رو با اون تبدیل به geniue بکنم !! چیکار باید بکنم ؟؟
دوم اینکه کانکشنی که برای اتثال به اینترنت ساختم رو چجوری رو دسکتاپ بندازم ؟؟ ADSL هستش !!
سوم اینکه چرا username و پسورد کانکشن save نمیشه و هربار باید یوزرنیم و پسورد بهش بدم علیرغم اینکه گزینه سیو رو هم فعال میکنم ؟؟
ممنون میشم اگه توضیح بدید:11:
سلام
1-جنیو برای آپدیت ویندوز هست.
شما ویندوزت اکتیئ هست؟
2-کاکشن را باید از گوشه ی نوار استارت بیاری بیرون/
3-برای سیو کردن باید از توی اینترنت آپشن عمل کنی.
مشکلی بود در خدمتم.
سلام
1-جنیو برای آپدیت ویندوز هست.
شما ویندوزت اکتیئ هست؟
ممنون
من تازه همین دیروز ویندوز 7 رو نصب کردم و چیز زیادی ازش بلد نیستم
از کجا باید بفهمم اکتیو هست یا نیست ؟؟
2-کاکشن را باید از گوشه ی نوار استارت بیاری بیرون
اتفاقا دائم با همون گوشه نوار ابزار وصل میشم ولی نمیدونم چجوری میشه انداختش رو دسکتاپ !!
اصلا گزینه copy paste نداره ...
3-برای سیو کردن باید از توی اینترنت آپشن عمل کنی.
چجوری ؟؟:11:
Robert جان برای اوردن شورتکات روی دسکتاپ 5 تا پست بالاتر توضیح دادم پست شماره 2452
MaFia_King
09-11-2009, 12:40
دوستان برید به این آدرس و ببینید که ویندوزتون واقعاً نهاییه یا نه سرکاریه مثل خودم که نشستم دانلود کردم حالا میبینم RTM از آب در اومده!!! اینو essin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز توی قسمت اخبار Seven گفتن
سلام
دوست عزیز اینم مال من:
ویندوز من با مال شما یکی!
MaFia_King
09-11-2009, 12:44
من 32 را ریختم
الان چند تا مشکل دارم
درایو گرافیکیم نصب نشد
64 نصب شده
ولی الان 32 نصب نشد
الکل نصب نشد ارور داد
سلام
من با این الکل مشکل دارم نصب نمی شه!:41:
ویندوز 7 تایمر داره که خودش کامپیوتر رو خاموش کنه؟ آخه مال من یه ذره که باهاش کار نمیکنی خاموش میشه اگه داره کجاست؟
MaFia_King
09-11-2009, 13:37
ویندوز 7 تایمر داره که خودش کامپیوتر رو خاموش کنه؟ آخه مال من یه ذره که باهاش کار نمیکنی خاموش میشه اگه داره کجاست؟
سلام
توی چند صفحه قبل توضیح داده شده:
سیستم با تنظیمات پیش فرض بعد از یه مدتی اسلیپ میشه توی قسمت سرچ ویندوز POWER رو سرچ کنید و Power Options رو انتخاب کنید حالا از سمت چپ change when the computer sleeps
رو بزن و بعد هر دو گزینه ی turn off the display , put the computer to sleep رو روی never بزار .......
سلام
خوت رو خسته نکن نصب نمیشه (البته تا امروزکه این جوریه)
Meisam Khan
09-11-2009, 13:49
سلام دوستان
خسته نباشید
من ویندوز 7 نصب کردم و بدون مشکل نصب شد.
ولی وقتی کرکش کردم و ریست کردم و بالا اومد اینطوری شد و .....
عین همین مشکل رو هم با ویستا داشتم.
مدل لپتاپم asus x83vm
(البته ویستای لپتام 64 بیتی بود و سر نصب 32 بیتی به این مشکل برخوردم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mg%20src=%22[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %20alt=%22Tinypic%22%20/%3E%3C/a%3E
golmohammadi
09-11-2009, 15:38
سلام
در مورد کارت tv:
ببین جواب میده؟
برای پرینتر
من توی سایت پرینترتون نگاه کردم هیچ اثری از نسخه برای ویستا نبود. ولی حالا بالایی نمیدونم نوشته for windows نمیدونم جواب میده یا نه/
در مورد الکل من با کمی سرچ در گوگل تونستم پیدا کنم برای ویستا. ولی خوب نیست اینجا لینک بدم/. زحمتش میفته گردن خودنت.
موفق باشید
d
با سلام و تشکر
ببین کلا کارت تی وی و چاپگر و وبکم وحتی بلوتوث
اینا در x1 بدون درایور کار نمیکردند
در 7 همشون را یه جوزی شناسوندم
اما مشکلاتی هست هنوز
من آخرن درایور صوتی خودم را از اون سایت دانلود کردم
Real Tek Ac997
نصب کردم
گرافیک هم باز از انویدیا دانلود و نصب کردم
اما مشکلات
وقتی برنامه کار تی وی Inter video windvr را باز میکنم
صدا هست
ولی ولوم کار نمیکنه
همچنین در قسمت device یه جایی هست ورودی صوتی باید انتخاب بشه
اون قسمت هیچی نداره
مثلا لاین میکروفون aux و...
اینا نیستند
واسه همین در اینبرنامه لوم کار نمیکنه
طبیعتا موقع کپچر کردن دچار مشکل میشم
اون برنامه که واسه کارت تی وی دادی نصب نشد
و پیغام داده شد که باید از طریق دیوایس منیجر نصب کنی
بیخیال شدم
حالا کارت تیوی شناخته شده
چون تلویزونو را میاره
مشکل دیگه ای هم هست
در حال معموبی تصویری نیست
باید برم از برنامه رنگها را از حالت استاندارد درارم تا تصویر بیاد
شاید به خاطر ناهمانگی برنامه inter video windvr3 با 7 باشه
و برنامه ای که واسه چا÷گر یافتی اصلا به چا÷گر ربطی نداره
یهب رنامه هست سرچ میکنه
و درایوهایی که ناقص نصب شده را ÷یدا میکنه و ....
با اینهمه مشکل باید چیکار کنم ؟
این مشکلات فقط سر من میاد
چون کمتر کسی چنین استفاده ای داره
راستی جابجایی حروف گچپژ
اینا را چیکار کنم
جابجاییشونو منظورمه
الان دارم
ولی درست نیستند
golmohammadi
09-11-2009, 15:40
مال من یه چیز دیگه هست
اصلا با عکسی که گذاشتین یکی نیست
ممنون
من تازه همین دیروز ویندوز 7 رو نصب کردم و چیز زیادی ازش بلد نیستم
از کجا باید بفهمم اکتیو هست یا نیست ؟؟
اتفاقا دائم با همون گوشه نوار ابزار وصل میشم ولی نمیدونم چجوری میشه انداختش رو دسکتاپ !!
اصلا گزینه copy paste نداره ...
چجوری ؟؟:11:
در مورد اکتیو
روی my computer راست کلیک کن و
properties را بزن
قسمت پائین مشخص میشه اکتیو شده یا نه
سلام
مثلا اینکه باید قیدشو بزننیم
اگه وقت کنم خودم هم میسرچم ببینم چی موجوده
اره مثل اینکه
تازه هایبرنیست هم میشه ......
این هایبرنیت از کجا غیر فعال میشه ؟
Mohammad King
09-11-2009, 16:36
d
با سلام و تشکر
ببین کلا کارت تی وی و چاپگر و وبکم وحتی بلوتوث
اینا در x1 بدون درایور کار نمیکردند
در 7 همشون را یه جوزی شناسوندم
اما مشکلاتی هست هنوز
من آخرن درایور صوتی خودم را از اون سایت دانلود کردم
Real Tek Ac997
نصب کردم
گرافیک هم باز از انویدیا دانلود و نصب کردم
اما مشکلات
صدا هست
ولی ولوم کار نمیکنه
اون قسمت هیچی نداره
اینا نیستند
بیخیال شدم
حالا کارت تیوی شناخته شده
چون تلویزونو را میاره
مشکل دیگه ای هم هست
در حال معموبی تصویری نیست
باید برم از برنامه رنگها را از حالت استاندارد درارم تا تصویر بیاد
شاید به خاطر ناهمانگی برنامه inter video windvr3 با 7 باشه
یهب رنامه هست سرچ میکنه
و درایوهایی که ناقص نصب شده را ÷یدا میکنه و ....
با اینهمه مشکل باید چیکار کنم ؟
این مشکلات فقط سر من میاد
چون کمتر کسی چنین استفاده ای داره
راستی جابجایی حروف گچپژ
اینا را چیکار کنم
جابجاییشونو منظورمه
الان دارم
ولی درست نیستند
صدا هست
ولی ولوم کار نمیکنه
این مشکل برمیگرده به همون عدم نداشتن برنامه کارت tv
متاسفم دوست من.
یهب رنامه هست سرچ میکنه
من گفتم که در سایت ش اثری از درایور ویستا نبود:10:
در مورد این سوال باید بگم که اشکال از بعضی از کیبورد ها هست شما سی دی کیبورد را نصب کن ببین درست میشه(البته در بعضی مواقع با نصب سی دی کیبورد ویندوز خراب میشه چون من در ویستا این کار را کردم ویندوز خراب شد)
برای حرف ژ هم با shift و c میتونی تایپ کنی.
پ هم از کلید ژ استفاده کن ببین درست میشه.
موفق باشید
amirpers
09-11-2009, 16:38
من فکر نمی کنم که این روش واقعا نشون بده که ورژنی که در دست داریم RTM هستش یا Reatil.
چون من خودم روی ویستا هم امتحان کردم ، با اینکه ویندوز ویستای من سرویس پک 1 هستش اما باز هم در اون از RTM استفاده شده.
اما مشکلات
صدا هست
ولی ولوم کار نمیکنه
اون قسمت هیچی نداره
اینا نیستند
دوست عزیز ، من هم همین مشکل رو هم در 7 و هم در ویستا دارم .فکر نمی کنم راهی داشته باشه . مگر اینکه از ویندوز XP مجازی
در 7 استفاده کنیم که شاید جواب بده.
tarkan_tan
09-11-2009, 17:00
سلام
من یه ویندوز 7 نصب کردم که درایو c,d,e,f و dvd rom رو نمیشناسه.
درایو هام همشون کار میکنن ولی میرم my computer یا یه برنامه ی دیگه یی وقتی میخوام brows رو بزنم که آدرس بدم یا یه برنامه یی رو اجرا کنم خبری از درایو c,... نیست میشه بفرمایید اشکال از کجاست.
توجه:من هر کاری میتونم با درایو هام بکنم خوبم کار میکنن ولی وقتی میرم از هر برنامه یی منو رو بزنم اصلاًهیچ درایوی نمیاد که من انتخوابش کنم.
همون فلش adress رو که تو my computer میزنم هیچی نمیاد!!!!!!!!!!
saeedn70
09-11-2009, 17:17
سلام
درایو هام همشون کار میکنن ولی میرم my computer یا یه برنامه ی دیگه یی وقتی میخوام brows رو بزنم که آدرس بدم یا یه برنامه یی رو اجرا کنم خبری از درایو c,... نیست میشه بفرمایید اشکال از کجاست.
توجه:من هر کاری میتونم با درایو هام بکنم خوبم کار میکنن ولی وقتی میرم از هر برنامه یی منو رو بزنم اصلاًهیچ درایوی نمیاد که من انتخوابش کنم.
همون فلش adress رو که تو my computer میزنم هیچی نمیاد!!!!!!!!!!
باید فرمت همه پارتیشنهات ntfs باشه برای ویندوز 7
amirpers
09-11-2009, 17:46
من نمی دونم که دوستان این راه رو امتحان کردند یا نه اما به هر حال کسانی که بعضی نرم افزارها در 7 مشکل دارند ، در Start کلمه Older رو تایپ کنند و گزینه
Run Programs madefor previous versions of windows
رو انتخاب کنند و مرحله به مرحله پیش بروند و برنامه ای که در 7 درست کار نمی کنه رو انتخاب کنند تا مشکلش برطرف بشه و برگرده به تنظیمات ویندوز XP یا Vista.
من خودم با برنامه پخش تلویزیونم مشکل داشتم (صدا نداشت) که با این روش تا حدودی درست شد.
tarkan_tan
09-11-2009, 18:07
همشون ntfs هستش.
راه دیگه یی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
peymankameli
09-11-2009, 18:43
سلام
دوست عزیز اینم مال من:
ویندوز من با مال شما یکی!
دوستان تمام ويندوزها همينو نشون ميده نگران نباشيد من روي ويندوز ويستا سرويس پك 1 وخود ويندوز xp sp2 امتحان كردم همشونو ميزنه rtm
tarkan_tan
09-11-2009, 18:56
همون فِلش previous locations) adress) رو که تو my computer میزنم هیچی نمیاد!!!!!!!!!!
کسی نیست مارو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟
همون فِلش previous locations) adress) رو که تو my computer میزنم هیچی نمیاد!!!!!!!!!!
کسی نیست مارو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟
ممکن هست ویروسی در کار باشه؛ با اینترنتسکیوریتی سیستمت ببین چشه*.
_________
*
سلام بر همه
من این آپدیت ها رو خودم هم نصبیدم:31: ولی باز بعد از ریست شدن سیستم اون پیغام configure your pc میاد و دقیقا بعد از 45 ثانیه خود بخود ریست میشه دیگه داره میره رو اعصاب :grrr: خواهشا یکی کمک کنه.:19:
آقا پیمان شما نظری نداری؟
golmohammadi
09-11-2009, 20:18
این مشکل برمیگرده به همون عدم نداشتن برنامه کارت tv
متاسفم دوست من.
من گفتم که در سایت ش اثری از درایور ویستا نبود:10:
در مورد این سوال باید بگم که اشکال از بعضی از کیبورد ها هست شما سی دی کیبورد را نصب کن ببین درست میشه(البته در بعضی مواقع با نصب سی دی کیبورد ویندوز خراب میشه چون من در ویستا این کار را کردم ویندوز خراب شد)
برای حرف ژ هم با shift و c میتونی تایپ کنی.
پ هم از کلید ژ استفاده کن ببین درست میشه.
موفق باشید
ببین من میدونم با کدوم دکمه ها اینا را بنویسم
برای حل این مشکل یهبرنامه چند کیلوبایتی نیازه
در xp هست مشکلو حل کرده
نمیخواستم اینجا هم استفاده کنم
چون در ورپن 64 اشکال داشت
گفتم نصب نکنم
حالا بیخیال
این درایورها که یافت نشدند
یه بار هم خودم سرچ میکنم
همه این مشکلات یه طرف
اگه مشکل صوتی کارت تی وی حل نشه بیخیالش میشم
مگر اینکه دو ویندوز کنار هم داشته باشم که دیگه این زمونه نمیصرفه ....
دوست عزیز ، من هم همین مشکل رو هم در 7 و هم در ویستا دارم .فکر نمی کنم راهی داشته باشه . مگر اینکه از ویندوز XP مجازی
در 7 استفاده کنیم که شاید جواب بده.
کی میگفت تمام درایورها در 7 درست نصب میشوند ؟
عین همون ویستا هست
فرقی نکرده
زمانی که تمامی مشکلات حل بشند اون موقع باید این حرفو زد
اما برای یک کاربر معمولی که فیلم کپچر نمیکنه و ...
این ویندوز خیلی خوبه
hamid1002
09-11-2009, 21:06
دوستان من در تنظیمات اینترنت اکسپلورر ویندوز 7 مشکلی دارم لطفا دراین زمینه منو راهنمایی کنید
فایلها وصفحاتی که با اکسپلورر باز میکنم در پوشه تمپ اینترنت فایل وجود ندارند ولی وقتی در حالت اف لاین ادرسها را در ادرس بار تایپ میکنم صفحها باز میشوند میخواستم ببینم که این صفحات کجا ذخیره شدندمن به یکسری از فایلهای صوتی وتصویری که همراه با صفحها ذخیره میشوند احتیاج دارم ولی این فایلها رو در این ویندوز نمیتونم پیدا کنم در ویندوز ایکس پی مشکلی نداشتم وهمانطور که گفته شد در حالت اف لاین با تایپ کردن نام صفحات در ادس بار اون صفحات همراه با تصاویر و ... کامل باز میشوند لطفا بفرمایید که چطوری میتونم فایلهای تصویری مثلا flv موجود در صفحات را کپی کنم
متشکرم
دوستان من در تنظیمات اینترنت اکسپلورر ویندوز 7 مشکلی دارم لطفا دراین زمینه منو راهنمایی کنید
فایلها وصفحاتی که با اکسپلورر باز میکنم در پوشه تمپ اینترنت فایل وجود ندارند ولی وقتی در حالت اف لاین ادرسها را در ادرس بار تایپ میکنم صفحها باز میشوند میخواستم ببینم که این صفحات کجا ذخیره شدندمن به یکسری از فایلهای صوتی وتصویری که همراه با صفحها ذخیره میشوند احتیاج دارم ولی این فایلها رو در این ویندوز نمیتونم پیدا کنم در ویندوز ایکس پی مشکلی نداشتم وهمانطور که گفته شد در حالت اف لاین با تایپ کردن نام صفحات در ادس بار اون صفحات همراه با تصاویر و ... کامل باز میشوند لطفا بفرمایید که چطوری میتونم فایلهای تصویری مثلا flv موجود در صفحات را کپی کنم
متشکرم شما باید برید به آدرس زیر :
C:\Users\X\AppData\Local\Microsoft\Windows\Tempora ry Internet Files
به جای X ، نام کاربریتون رو قرار بدید. و مطمئن نیستم که تمام فایل ها بخصوص فایل FLV و در کل تصویری در اون پوشه ذخیره بشند.
golmohammadi
09-11-2009, 21:53
من نمی دونم که دوستان این راه رو امتحان کردند یا نه اما به هر حال کسانی که بعضی نرم افزارها در 7 مشکل دارند ، در Start کلمه Older رو تایپ کنند و گزینه
Run Programs madefor previous versions of windows
رو انتخاب کنند و مرحله به مرحله پیش بروند و برنامه ای که در 7 درست کار نمی کنه رو انتخاب کنند تا مشکلش برطرف بشه و برگرده به تنظیمات ویندوز XP یا Vista.
من خودم با برنامه پخش تلویزیونم مشکل داشتم (صدا نداشت) که با این روش تا حدودی درست شد.
این روش را روی inter video windvr تست کردم
بله درست شد
ولی موقتی
مشکل صدا حل شد
ولی وقتی دوباره بازش کردم مثل قبلی بود
نمیشه کاری کرد واسه همیشه اینطوری باشه ؟
دوستان تمام ويندوزها همينو نشون ميده نگران نباشيد من روي ويندوز ويستا سرويس پك 1 وخود ويندوز xp sp2 امتحان كردم همشونو ميزنه rtm
در ویندوز 7 من این چنین نیست
اگه خواستی عکس بذارم
amir_dre
09-11-2009, 22:33
تو ویستا photo viewer یه قسمت داشت که میشد عکس رو ادیت یا روتوش کرد که خیلی برا من کاربردی بود چرا تو سون نیست؟
movie Maker رو هم که حذف کردن
من سون رو لپتاپم دارم تو ویستا 3 تا powe plan داشتیم چرا تو سون شده 2 تا ؟
راستی چجوری سون رو از منوی Shut Down میشه hibernate کرد الان فقط وقتی هایبرنیت میشه که در لپتاپو ببندم میخوام مثل اکس پی دستی هم بشه هایبرنبیت کرد
MOHAMMAD2010
09-11-2009, 22:36
دوستان تو این ویندوز میشه بدون نصب هیچ برنامه اضافی حجم یه درایو رو زیاد کرد ؟ ( از یه درایو کم کنیم به یه درایو دیگه اضافه کنیم بدون پاک شدن اطلاعات )
اگه میشه چه جوری ؟
مرسی
nic_chagal
09-11-2009, 22:40
با سلام آیا کسی از اساتید می دونه وقتی در ویندوز 7 یک فلش یا mp3 پلیر وصل می کنیم چه جوری باید وقتی می خوایم درشبیاریم به شکل safe اون رو remove کنیم
سلام بر همه
من این آپدیت ها رو خودم هم نصبیدم:31: ولی باز بعد از ریست شدن سیستم اون پیغام configure your pc میاد و دقیقا بعد از 45 ثانیه خود بخود ریست میشه دیگه داره میره رو اعصاب :grrr: خواهشا یکی کمک کنه.:19:
کسی جواب ما رو نمیده؟:41:
UN.REGISTERED USER
09-11-2009, 23:42
دوستان تو این ویندوز میشه بدون نصب هیچ برنامه اضافی حجم یه درایو رو زیاد کرد ؟ ( از یه درایو کم کنیم به یه درایو دیگه اضافه کنیم بدون پاک شدن اطلاعات )
اگه میشه چه جوری ؟
مرسی
خیر
ابزاری که در computer management وجود دارد در زیرشاخه
control panel > systemm & security >administration tools
وقتی بری بخش disk management فقط می تونی عملیات اصلی shirink Delete NEW را انجام بدی
باید از acronis hdd manager استفاده کرد
احتمالا دستورات diskpart هم که توی command prompt اجرا میشوند برای این مورد ها کاربردی باشند !
UN.REGISTERED USER
09-11-2009, 23:45
با سلام آیا کسی از اساتید می دونه وقتی در ویندوز 7 یک فلش یا mp3 پلیر وصل می کنیم چه جوری باید وقتی می خوایم درشبیاریم به شکل safe اون رو remove کنیم
بجز هارد های اکسترنال کمه بای دروی دکمه safty remove کنار ساعت در تاسکبار کلیک کنید ، می تونید برای فلش ها و ... روی اون توی my comp. کلیک راست و گزینه eject را بزنید
mehran_286
09-11-2009, 23:47
سلام دوستان
برای نصب اخرین ورژن 7 که 2 تا دی وی دی هستش چند گیگ فضا لازم هستش ؟
من یه درایور خالی دارم به نظر شما رویه یه درایو ویندوز نصب کنم و روی دیگری نرم افزار های جانبی ؟
golmohammadi
09-11-2009, 23:59
کسی شبکه کار کرده؟
بین اکس ÷ی و 7 هماهنگی چقدر وجود داره؟
rasoul2005
10-11-2009, 00:00
سلام دوستان
من یه درایور خالی دارم به نظر شما رویه یه درایو ویندوز نصب کنم و روی دیگری نرم افزار های جانبی ؟
دوست عزیز اون دو تا dvd که p30world گذاشته که جفتشون ویندوز که نیست یکیش ویندوزه و اون یکی برنامه اس
موفق باشید
UN.REGISTERED USER
10-11-2009, 00:47
کسی شبکه کار کرده؟
بین اکس ÷ی و 7 هماهنگی چقدر وجود داره؟
من وصل کردم کلا فرقی نداشت عین اینکه ویستا نصب کردی و میخوای کانکت بشی
UN.REGISTERED USER
10-11-2009, 00:48
سلام دوستان
من روی یک پارتیشن 30 گیگی نصب کردم کل برنام های اساسی هم همونجا
ببین کلا هد هارد جابجا نشه بین سکتورها برای دسترسی به اطلاعات بهتره
amirpers
10-11-2009, 01:23
این روش را روی inter video windvr تست کردم
بله درست شد
ولی موقتی
مشکل صدا حل شد
ولی وقتی دوباره بازش کردم مثل قبلی بود
نمیشه کاری کرد واسه همیشه اینطوری باشه ؟
باید تنظیمات رو در آخرین مرحله Save کرد.
سلام دوستان من تازه 7 رو نصب کردم عالی باهاش اصلا مشکلی ندارم همه چی خوبه فقط اینکه بعد از مدتی که کار میکنی صفحه دسکتاپ قفل میشه و به هیچ وجه نمیشه باهاش کار کنی نوار ابزار پایین کامل فعال هست منوی استارت همه چی فقط دسکتاپ و ایکون های روش اصلان دیگه کار نمیکنه حتی با موس نمیشه راست کلیک کرد.دوستم قبل از من همینو نصب کرده همچین مشکلی نداره لطفا منو راهنمایی کنید.
hamid1002
10-11-2009, 06:54
شما باید برید به آدرس زیر :
C:\Users\X\AppData\Local\Microsoft\Windows\Tempora ry Internet Files
به جای X ، نام کاربریتون رو قرار بدید. و مطمئن نیستم که تمام فایل ها بخصوص فایل FLV و در کل تصویری در اون پوشه ذخیره بشند.
باتشکر از شما دوست عزیز
من به این ادرس رفتم ولی جز چندتا کوکی چیز دیگه ای وجود نداره صفحات غیر از این ادرس ممکنه که کجا سیو شده باشند مطمئنا پاک نشدند چون وقتی ادرس رو تایپ میکنم صفحات باز میشوند
موفق باشید
Meisam Khan
10-11-2009, 11:47
سلام دوستان
خسته نباشید
من ویندوز 7 نصب کردم و بدون مشکل نصب شد.
ولی وقتی کرکش کردم و ریست کردم و بالا اومد اینطوری شد و .....
عین همین مشکل رو هم با ویستا داشتم.
مدل لپتاپم asus x83vm
(البته ویستای لپتام 64 بیتی بود و سر نصب 32 بیتی به این مشکل برخوردم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mg%20src=%22[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %20alt=%22Tinypic%22%20/%3E%3C/a%3E
کسی جواب ما رو نمیده؟
Mr.Vahid
10-11-2009, 13:29
دوستان خواهشا یه نفر یک عکسی از استارت منو ویندوز سون خودش که اخرین نسخه با اخرین اپدیت باشه بذاره بذاره
اخه یه مشکلی برای من پیش اومده
آقا من حواب سوالم رو نگرفتم:41:
من نمیتونم username و پسورد کانکشنی که باهاش به وب وصل میشم رو save کنم !! هرچقدر هم دکمه save رو میزنم فرقی نمیکنه...
دوم آنکه بعد از روشن شدن سیستم و باز کردن IE پیغام میاد و میگه به homepage برم یا به صفحه ای که قبلا بازدید شده !! این پیغام رو چجوری حذف کنم ؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.