ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Windows Seven مباحث و مشکلات

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22

Karmokh
10-01-2010, 15:24
دوستان من تازه سون نصب کردم ولی ظاهرا گرافیکمو نمیشناسه!! توی device manager که چیزی نیست که نشناخته باشه، ولی از کار با خود ویندوز و باز کردن فایلهای تصویری یا نصب بازی میشه فهمید که گرافیک مشکل داره، باید چی کار کنم؟ چون سی دی خود گرافیکمم فقط تا ویندوز ایکس پی ساپورت میکنه و روی سون نمیتونم نصب کنم. باید درایور دانلود کنم یا کار دیگه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید. کارت گرافیکمم fx5500 هست (به خودتون بخندید :31:)

Mohammad King
10-01-2010, 18:27
دوستان من تازه سون نصب کردم ولی ظاهرا گرافیکمو نمیشناسه!! توی device manager که چیزی نیست که نشناخته باشه، ولی از کار با خود ویندوز و باز کردن فایلهای تصویری یا نصب بازی میشه فهمید که گرافیک مشکل داره، باید چی کار کنم؟ چون سی دی خود گرافیکمم فقط تا ویندوز ایکس پی ساپورت میکنه و روی سون نمیتونم نصب کنم. باید درایور دانلود کنم یا کار دیگه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید. کارت گرافیکمم fx5500 هست (به خودتون بخندید :31:)

سلام

چون درایور نصب نشده.

مشخصات کامل کارتت را بده تا درایورش را برات لینک کنم.

ardalan_zapata
10-01-2010, 18:35

درایور برای گرافیک شما روی 7 وجود نداره

از درایور ویستا استفاده کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Davood_titan
10-01-2010, 21:00
یه  سوال  کوچک
چرا  نمیشه  با خود برنامه  عکس  Gif  نگاه کرد 

mos2010
10-01-2010, 22:51
سلام
1سوال
من تازه لپتاپ خریدم
توش ویندوز 7 home premium وگوگل کروم 2 بود
رفتم 4شو دانلود کنم
از خود گوگل که نمیشد از 1سایت ایرانی 1فایل 11مگی دان کردم کلیک که میکنم روش هیچی نمیاد
چیکار بایدبکنم؟
اگر نسخه ای دارید که کار میکنه بزارید
راستی از
properties>compatibility
ویندوزشم عوض کردم فرق خاصی نکرد

ardalan_zapata
10-01-2010, 23:35
سلام
1سوال
من تازه لپتاپ خریدم
رفتم 4شو دانلود کنم
از خود گوگل که نمیشد از 1سایت ایرانی 1فایل 11مگی دان کردم کلیک که میکنم روش هیچی نمیاد
چیکار بایدبکنم؟
راستی از
properties>compatibility

amirpers
11-01-2010, 00:05
یه  سوال  کوچک
چرا  نمیشه  با خود برنامه  عکس  Gif  نگاه کرد 

اگه منظور شما عکس متحرک GIF هستش ، بله . با نرم افزار پیش فرض ویندوز 7 نشون نمیده.

mohammad_1366
11-01-2010, 01:23
من می خواستم XP Mode نصب کنم اما متوجه شدم که برای نصب اون باید cpu اونو پشتیبانی کنه که متاسفانه cpu من اونو پشتیبانی نمیکنه:41:
مدل cpu من AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4400 و مدل مادربوردم هم Asus M2N-E هست. اگه میشه راهنماییم کنید بدونم با این مادربورد میشه یه cpu دیگه بخرم که XP Mode رو پشتیبانی کنه چون نمی خوام هزینه زیادی کنم تا مادربورد و سی پی یو رو بفروشم و یکی دیگه بخرم.بابا من 1 سال و نیم بیشتر نیست که این سیستم جدید و خریدم:19:
لطف کنید کمکم کنید.:10:

mohammad_1366
11-01-2010, 01:50
من می خواستم XP Mode نصب کنم اما متوجه شدم که برای نصب اون باید cpu اونو پشتیبانی کنه که متاسفانه cpu من اونو پشتیبانی نمیکنه:41:
مدل cpu من AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4400 و مدل مادربوردم هم Asus M2N-E هست. اگه میشه راهنماییم کنید بدونم با این مادربورد میشه یه cpu دیگه بخرم که XP Mode رو پشتیبانی کنه چون نمی خوام هزینه زیادی کنم تا مادربورد و سی پی یو رو بفروشم و یکی دیگه بخرم.بابا من 1 سال و نیم بیشتر نیست که این سیستم جدید و خریدم:19:

king-of-pop
11-01-2010, 09:18
سلام به دوستان محترم
من با اینکه آخرین update درایور کارت گرافیکم رو نصب کردم اما ویندوز 7 عینه نسخه قبلیش که final نبود
هنگام کار opera یا مثلا گوگل ارث صفحه ویندوز کاملا سیاه میشه و دوباره به حالت قبلیش بر میگرده با این پیغام که: display driver kernal mode driver has stop responding to working and recoverd...
دایرکت x 11 هم نصب کردم ولی این مشکل حل نشد این مشکل تو 7 فاینال بیشتر شده .
میشه راهنماییم کنید که باید چیکار کنم ؟

king-of-pop
11-01-2010, 09:27
ببخشید متن کامله Errorاینه :
display driver NVIDIA windows kernel mode driver version 195.62 stop responding and has succesfully recoverd.

مدل کارتم اینه NVIDIA Geforce 9500 GT

Mohammad King
11-01-2010, 10:18
سلام به دوستان محترم
من با اینکه آخرین update درایور کارت گرافیکم رو نصب کردم اما ویندوز 7 عینه نسخه قبلیش که final نبود
هنگام کار opera یا مثلا گوگل ارث صفحه ویندوز کاملا سیاه میشه و دوباره به حالت قبلیش بر میگرده با این پیغام که: display driver kernal mode driver has stop responding to working and recoverd...
دایرکت x 11 هم نصب کردم ولی این مشکل حل نشد این مشکل تو 7 فاینال بیشتر شده .
میشه راهنماییم کنید که باید چیکار کنم ؟

برو اینجا درایور کارتت را سرچ کن:

Mohammad King
11-01-2010, 10:20
سلام
توی انجمن زیر مطرح کن :

Karmokh
11-01-2010, 10:44
اوه اوه، این فایل درایور که حجمش زیاده (البته واسه ما:31:)!!
میگم من مشکل صفحه آبی هم دارم. یعنی در طی کار با خود ویندوز یا حتی در مراحل نصبش هیچ مشکلی نیستا، ولی هنگام خاموش کردن یا ریستارت کردن صفحه آبی میاد و در هر دو صورت ریستارت میشه!! این مشکل از چی میتونه باشه؟ ممکنه از همین عدم سازگاری گرافیکم باشه؟

king-of-pop
11-01-2010, 16:43
برو اینجا درایور کارتت را سرچ کن:

مرسی از راهنماییت اما متاسفانه با زهم همون ارور رو میده با اینکه تا حالا چندین بار آپدیت شده و آخرین درایورش رو هم نصب کردم .:41:

Davood_titan
11-01-2010, 18:36
اگه منظور شما عکس متحرک GIF هستش ، بله . با نرم افزار پیش فرض ویندوز 7 نشون نمیده.
با ترفندی یا آپدیتی درست نمیشه :18::18:

mojtaba_roodan
11-01-2010, 20:32
با سلام من مدتی از ویندوز 7 استفاده میکنم اما هنوز نتونستم با پیغام اپدیتش کاری بکنم و اکثر نرم افزار هایی که قبلا بدون ارور ازشون استفاده می کردم در این ویندوز ارور میدن یا از کلا از کار میفتن و یا اپدیت میخوان اگه راهنمایی کنین ممنون میشم

amir200812
11-01-2010, 21:02
سلام
من جدیدا ویندوز 7 نصب کردم با مشخصات زیر:
Build:7600.win7_rtm.090713-1255
Windows edition : Windiws 7 Ultimate N

نمیتونم کرکش کنم! البته تا حالا هرچی ویندوز 7 خریدم اتوماتیک کرک میشدن(وقتی ویندوز برای اولین بار بالا میومد بعد چند دقیقه ریست میشد و بدون مشکل استفاده میکردم) ولی این نمیشه!

با Windows 7 Loader v1.7.2 -By Daz امتحان کردم نشد! مینویسه:
Unsupported OS information

روی کاور DVD نوشته:
Windows 7 Ultimate N version
x86 Build 7600 22/10/2009

روی لپتاپ سونی وایو سری FW490 نصب کردم!

3Dmajid
11-01-2010, 21:34
من نسخه ی آخر 7 رو نصب کردم ولی میگه تا 24 روز دیگه فرصت دارم اکتیوش کنم.
واسه اکتیو کردنش چی کار کنم ؟
یه سریال اگه دارین بدین.
کرکا که همه به درد نخورن.

sevene7
12-01-2010, 00:35
سلا م
میخواستم بدونم ویندوز 7 رسما کی وارد بازار میشه؟

Mohammad King
12-01-2010, 00:36
اوه اوه، این فایل درایور که حجمش زیاده (البته واسه ما:31:)!!
میگم من مشکل صفحه آبی هم دارم. یعنی در طی کار با خود ویندوز یا حتی در مراحل نصبش هیچ مشکلی نیستا، ولی هنگام خاموش کردن یا ریستارت کردن صفحه آبی میاد و در هر دو صورت ریستارت میشه!! این مشکل از چی میتونه باشه؟ ممکنه از همین عدم سازگاری گرافیکم باشه؟

سلام

درسته میتونه از عدم سازگاری قطعات باشه.

میتونه از سنگین بودن این ویندوز برای سیستم شما باشه/.

Mohammad King
12-01-2010, 00:38
با سلام من مدتی از ویندوز 7 استفاده میکنم اما هنوز نتونستم با پیغام اپدیتش کاری بکنم و اکثر نرم افزار هایی که قبلا بدون ارور ازشون استفاده می کردم در این ویندوز ارور میدن یا از کلا از کار میفتن و یا اپدیت میخوان اگه راهنمایی کنین ممنون میشم

سلام

اگر خود ویندوز میخواد آپدیت بشه حتما ن ویندوز شما قدیمیه.

برنامه ها هم که برای اجرا شدن توی 7 باید جدید باشن که نیاز به آپدیت دارن.

cdp
12-01-2010, 03:58
سلام
1سوال
من تازه لپتاپ خریدم
رفتم 4شو دانلود کنم
چیکار بایدبکنم؟
راستی از
properties>compatibility

من کروم 4.0.221 داشتم چند روز پیش رفتم نسخه 4.0.288 رو دانلودش کرد هر چی میزدم چیزی نمیومد... ولی برنامه رو باز کردم ودر صفحه َAbout دیدم نسخه جدیدش رو نصب کرده.:18:... فکر کنم خودش اتوماتیک نصب میکنه نسخه جدید رو...

اگه بازم مشکلی بود برید توی تاپیک زیر مطرح کنید... به ویندوز7 مربوط نمیشه...

تاپيك جامع بررسي مرورگر کروم Chrome - مرورگر گوگل

با ترفندی یا آپدیتی درست نمیشه :18::18:

نه... شما میتونید با مدیاپلیر ویندوز یا مرورگر این فایل ها رو ببینید .... میتونید از برنامه ACDSee هم استفاده کنید...

سلام
من جدیدا ویندوز 7 نصب کردم با مشخصات زیر:
Build:7600.win7_rtm.090713-1255
Windows edition : Windiws 7 Ultimate N

نمیتونم کرکش کنم! البته تا حالا هرچی ویندوز 7 خریدم اتوماتیک کرک میشدن(وقتی ویندوز برای اولین بار بالا میومد بعد چند دقیقه ریست میشد و بدون مشکل استفاده میکردم) ولی این نمیشه!

با Windows 7 Loader v1.7.2 -By Daz امتحان کردم نشد! مینویسه:
Unsupported OS information

روی کاور DVD نوشته:
Windows 7 Ultimate N version
x86 Build 7600 22/10/2009

روی لپتاپ سونی وایو سری FW490 نصب کردم!

یه سریال اگه دارین بدین.

کرک هایی که در صفحه 334 همین تاپیک هست رو امتحان کنید...تا الان که خوب جواب داده...

dorg
12-01-2010, 10:56
سلام
من با ویندوز سون کار میکنم و هرز چند گاهی (تقریبا هفته ای یک یا دوبار) در حین کار با کامپیوتر چه کار سنگین و چه غیر سنگین با ارور صفحه آبی با این مشخصات روبرو میشم :

مشکل از کدوم قطعه میتونه باشه؟(قطعات کامپیوترم بالاست و تازه خریدم .

leomostafa
12-01-2010, 13:54
سلام یه سوال داشتم در مورد ویندوز 7 و درایوراش
من می خواستم ویندوز هفت نصب کنم ولی مطمئن نیستم که رو سیستم من کار کنه
اینم سیستم من :
سی پی یو : AMD Athlon (tm) 64 Processor 3500+ 2.21 GHz
رم : 2Gb Kingston
VGA :NVIDIA GeForce 7100 GS
مادر بورد : GIGABYTE GA-M61VME-S2
اگه رو سیستم من کار می کنه باید برا کدوم یک از قطعات درایور جدید نصب کنم راستی برا درایور کارت صدا چی کار کنم ؟
ممنون

Win-7
12-01-2010, 16:50

یه سریال اگه دارین بدین.

می تونم بهتون سریال اصلی بدم واسه Activate. لینکش تو تبلیغات بین پست های فروم میتونید پیدا کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sina3000m
12-01-2010, 17:19
سلام...
من یه مدت یه مشکلی تو ویندوز7 پیداکردم و اونهم اینه که هر دفعه که وارد ویندوز میشم رزولوشن خودبه خود روی پایین ترین حالت تنظیم میشه....چجوری حلش کنم؟

syamak790
12-01-2010, 18:23
سلام یه سوال داشتم در مورد ویندوز 7 و درایوراش
من می خواستم ویندوز هفت نصب کنم ولی مطمئن نیستم که رو سیستم من کار کنه
اینم سیستم من :
سی پی یو : AMD Athlon (tm) 64 Processor 3500+ 2.21 GHz
رم : 2Gb Kingston
VGA :NVIDIA GeForce 7100 GS
مادر بورد : GIGABYTE GA-M61VME-S2
اگه رو سیستم من کار می کنه باید برا کدوم یک از قطعات درایور جدید نصب کنم راستی برا درایور کارت صدا چی کار کنم ؟
ممنون

سلام
فکر نکنم مشکل پیش بیاد
درایور هیچی !
خودش همرو سریع میشناسه

جالبه چند بار روی لپ تاپ خودش سریع 5 6 تا اکانت وایرلس شناخت
اونوقت هر دفعه هم از شانس ما یکیشم نیاز به کد نداشت

چه حالی :31:

adameh_bahal
12-01-2010, 19:12
من وقتی sql server2000 نصب میکنم و میخام table بسازم بهم error میده. از هر کی که ویستا و سون هم داره و میخاد با sql server2000 جدول بسازه پرسیدم گفتن این مشکل رو دارن

Gune Baxan
12-01-2010, 19:19
سلام
من با ویندوز سون کار میکنم و هرز چند گاهی (تقریبا هفته ای یک یا دوبار) در حین کار با کامپیوتر چه کار سنگین و چه غیر سنگین با ارور صفحه آبی با این مشخصات روبرو میشم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمشکل از کدوم قطعه میتونه باشه؟(قطعات کامپیوترم بالاست و تازه خریدم .

یک همچین مشکلی رو یکی از دوستان داشت، با آپدیت بایوس مشکلش حل شد.

شما ببین ورژن بایوس مادربوردت چنده و آیا اون ورژن سی پی یویی رو که رو سیستم داری ساپورت میکنه یا نه؟

Milad4171
13-01-2010, 17:08
یه سوال از دوستان
کسی ورژن 7600 رو آپدیت کرده؟ میخوام ببینم مشکلی با اینکه حالت اکتیوش غیر فعال بشه هست یا نه؟ من برنامه ی لودر دارم که خودش یه سریال رو ست میکنه رو ویندوز!

Milad4171
13-01-2010, 17:10
یه سوال دیگه. کسی هست که از قسمت BACKUP & RECOVERY از سیستم بک آپ گرفته باشه؟
من میذارم میگه 3 تا دی وی دی میشه میگم باشه ولی یکی رو که میزنه میگه جا نیست. بعدی رو که میذاری باز میره از اول!!
همون که خودش اول یه فرمت میکنه دی وی دی رو!!!!
:13:

Ehsanpark
13-01-2010, 18:27
سلام. این ویندوز فتو ویویر مال من عکس های Gif رو که متحرک هستند نشون نمی ده. یعنی اولین عکس رو نشون می ده ولی قسمت های متحرک بعدی رو نشون نمی ده و بی حرکت هست. چه کنم؟

123list
13-01-2010, 20:48
با سلام
وقتی فولدر ها را باز میکنی یک نوار سبز رنگ توی قسمت آدرس شروع به پر شدن میکنه من میخواهم این را حذف کنم از کجا باید این کار را انجام بدن
با تشکر

amirpers
13-01-2010, 21:59
یه سوال از دوستان
کسی ورژن 7600 رو آپدیت کرده؟ میخوام ببینم مشکلی با اینکه حالت اکتیوش غیر فعال بشه هست یا نه؟ من برنامه ی لودر دارم که خودش یه سریال رو ست میکنه رو ویندوز!

من آپدیت کرده ام .البته به صورت دستی و هیچ مشکلی هم نداشتم .

cdp
13-01-2010, 22:47
من وقتی sql server2000 نصب میکنم و میخام table بسازم بهم error میده. از هر کی که ویستا و سون هم داره و میخاد با sql server2000 جدول بسازه پرسیدم گفتن این مشکل رو دارن

من مطمئن نیستم ولی روش زیر رو یه امتحانی بکن...

من خودم VB6 رو با همین روش دارم براحتی اجراش میکنم رو 7

روی فایل اجرایی برنامه (.exe) راست کلیک کنید و گزینه Troubleshoot compatibility رو بزنید... بعد روی گزینه Troubleshoot program کلیک کنید بعد گزینه اول وسوم را فعال کنید (گزینه سوم: همیشه برنامه را به حالت Administrator اجرا میکند) در صفحه بعد Windows XP (Service Pack2) را انتخاب کنید وروی Next کلیک کنید...

در این صفحه روی Start the program... کلیک کنید تا برنامه اجرا بشه ...

اگه دیگه ارور نداد باید روی Next کلیک کنید و در صفحه بعد روی Yes, Save these settings for this program کلیک کنید تا این تنظیمات برای همیشه روی برنامه ذخیره بشه...

یه سوال از دوستان

منم آپدیت کردم... از کرک صفحه 334 همین تاپیک استفاده کردم...

سلام. این ویندوز فتو ویویر مال من عکس های Gif رو که متحرک هستند نشون نمی ده. یعنی اولین عکس رو نشون می ده ولی قسمت های متحرک بعدی رو نشون نمی ده و بی حرکت هست. چه کنم؟

برای همه همینطوری هست...

سه کار میتونی بکنی:

1) میتونی عکس رو با مرورگر باز کنی

2) میتونی عکس رو با مدیاپلیر باز کنی

3)میتونی از برنامه های جانبی استفاده کنی (مثل ACDSee)...برنامه های کم حجم تری هم پیدا میشه ..باید بگردی...

Vahid67
13-01-2010, 23:11
دوستان من برای اولین بار یه XP کنار 7 نصب کردم اون کرکی که چند دفعه ازش استفاده کرده بودم رو هم اجرا کردم این کرکه میومد موقع بالا اومدن ویندوز یه Windows 7 Loader EX زیر Windows 7 ایجاد میکرد دفعه اولی که میرفتم توی لودر ویندوز کرک میشد و دفعه بعد که سیستم ریست میشد توی بوت نبودش ولی الان نمیدونم چرا نمیره؟؟؟؟؟؟؟

cdp
14-01-2010, 00:11
دوستان من برای اولین بار یه XP کنار 7 نصب کردم اون کرکی که چند دفعه ازش استفاده کرده بودم رو هم اجرا کردم این کرکه میومد موقع بالا اومدن ویندوز یه Windows 7 Loader EX زیر Windows 7 ایجاد میکرد دفعه اولی که میرفتم توی لودر ویندوز کرک میشد و دفعه بعد که سیستم ریست میشد توی بوت نبودش ولی الان نمیدونم چرا نمیره؟؟؟؟؟؟؟

سلام

شما به روش Boot Loader ویندوز 7 رو کرک کردین...باید به روش OEM کرک کنید تا در صفحه بوت ویندوز مشکلی پیش نیاد....

صفحه 334 همین تاپیک رو ببین...

Mohammad King
14-01-2010, 00:47
با سلام
وقتی فولدر ها را باز میکنی یک نوار سبز رنگ توی قسمت آدرس شروع به پر شدن میکنه من میخواهم این را حذف کنم از کجا باید این کار را انجام بدن
با تشکر
نمیشه که.

اون برای لود شدن فولدر هست.

Mohammad King
14-01-2010, 00:48

سلام

درسته از برنامه های دیگه استفاده کنیئ.

از IE استفاده کنید.

ویندوز مشکلی نداره.

موفق باشید

adameh_bahal
14-01-2010, 13:55
من مطمئن نیستم ولی روش زیر رو یه امتحانی بکن...

من خودم VB6 رو با همین روش دارم براحتی اجراش میکنم رو 7

...

مشکل من اینه که برنامه نصب میشه ولی درست کار نمیکنه
این مراحل هم که شما گفتید رو قبل از نصب انجام میدادم ولی بازم همونه

Vahid67
14-01-2010, 15:05
سلام

شما به روش Boot Loader ویندوز 7 رو کرک کردین...باید به روش OEM کرک کنید تا در صفحه بوت ویندوز مشکلی پیش نیاد....

صفحه 334 همین تاپیک رو ببین...

شما مگه توی هر صفحه چندتا پست میبینید که اینهمه صفحه درست شده من کلا! 178 صفحه میبینم لطفاً شماره پست بدید... راستی بعداً که کرک کردم به روش OEM بود ولی اون لودر هنوز هست.....

sina3000m
14-01-2010, 15:06
سلام...
من یه مدت یه مشکلی تو ویندوز7 پیداکردم و اونهم اینه که هر دفعه که وارد ویندوز میشم رزولوشن خودبه خود روی پایین ترین حالت تنظیم میشه....چجوری حلش کنم؟

کسی نمیدونه مشکل از کجاست؟

cdp
14-01-2010, 20:58
مشکل من اینه که برنامه نصب میشه ولی درست کار نمیکنه
این مراحل هم که شما گفتید رو قبل از نصب انجام میدادم ولی بازم همونه

آخه VB6 منم اجرا میشد ولی موقع بالا اومدن ارور میداد با اون روش حل شد...:20:

من دیگه بیشتر از این نمیدونم... ببخشید... شما پیغام ارورتون یا عکس شو بذارید اینجا تا زودتر به جواب برسید...

شما مگه توی هر صفحه چندتا پست میبینید که اینهمه صفحه درست شده من کلا! 178 صفحه میبینم لطفاً شماره پست بدید... راستی بعداً که کرک کردم به روش OEM بود ولی اون لودر هنوز هست.....

همین پست من الان در صفحه 355 هست!!! من در هر صفحه 10 پست میبینم:20:

شما توی قسمت تنظیمات کاربر باید درستش کنید:(اگه خواستی :46:) "روی 10 پست"

درقسمت تعداد موضوعها در يك صفحه :

اینم کدش: پست شماره 3336

کسی نمیدونه مشکل از کجاست؟

درایور کارت گرافیک نصبه؟؟

اگه نصبه باید بری توی تنظیمات کارت گرافیک (با روش پایین) بعد در قسمت Change resolution (یا همچین چیزی...بستگی نوع به کارت گرافیک داره) اندازه رو به پیش فرض تغییر بدی...

تنظیمات درایور کارت گرافیک:

روی دسکتاپ راست کلیک کنید ... و Screen resolution رو بزنید.... در سمت راست صفحه گزینه Advamced settings رو انتخاب کنید... به تبی که اسم کارت گرافیکتون رو نوشته برید...

l30l30y
15-01-2010, 00:06
عزیزان این برنامه برای دیدن فایل ها با پسوند DMP هست که با کلیک بروی هر یک از فایل ها نوع مشکل و فایل های مربوطه خراب که به صحه آبی ربط دارند رو نشون میده مثلا برای من هنگام فلش کردن گوشیم با کابل usb این صفحه رو میاورد که با این برنامه فهمیدم مربوط به فایلی به نام EPIUSB.SYS و ntoskrnl.exe هست که رفع ایراد کردم

ضمنا من با مطالعه بیشتر در این مورد بیشترین دلایل به وجود آمدن این خطا در ویندوز را دستکاری افراد نا آشنا به رجیستری یا دستکاری توسط برنامه های با کد نویسی اشتباه برای تغییر رجیستری و همچنین طبق روال خرابکاری توسط ویروس و تروجان ها دانستم.

لینک فایل آپلود شده توسط خودم

لینک مستقیم از سایت سازنده این برنامه:

Vahid67
15-01-2010, 00:57
این پستی که شما معرفی کردید اصلاً ربطی به مشکل من نداشت فقط آموزش کرک کردن بود که خودم کرکش کردم الان فقط مشکلم اینه که اون Loader EX توی بوت منو میاد که نباید بیادش...

underworld
15-01-2010, 12:52
سلام بچه ها
من ویندوز 7 Ultimate Build 7600 رو نصب کردم
یه کرک داشت اون رو هم نصب کردم ولی وقتی میرم نگاه میکنم سریال رو مینویسه ولی انگار هنوز اکتیو نشده!
1-علتش چی میتونه باشه؟

2- از کجا باید فهمید نسخه نهایی 22 اکتبر هست یا نه؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

noisymind
15-01-2010, 13:37
چه جوری میشه این Auto Arrange رو غیر فعال کرد که هر وقت مثلا فولدری رو تغییر نام میدیم , از جاش تکون نخوره؟

atessa27mehr
15-01-2010, 15:12
سلام خسته نباشید من یک دو هفته ای هست که وقتی سیستم رو میزارم رو sleep مانیتور اول خاموش میشه بعد از چند ثانیه صدای از هارد میاد و دوباره از این حالت در می ییاد و روی سویئچ یوزر میاید که ناچار میشم دوباره به ویندوز برگردم
به نظر شما چی باید بکنم

sarmast65_ata
15-01-2010, 22:52
بچه ها من ویندوز xp روی سیستمم نصبه و اگر بشه دوست دارم ویندوز 7 رو هم امتحان کنم ولی هیچ اطلاعاتی درباره این وندوز و مشگلات این سیستم عامل رو نمی دونم یه چند تا سوال دارم خوشحال میشم کمکم کنید:
نصب ویندوز 7 به راحتی انجام میشه؟یا طریقه نصب کردن سخته؟
تمام درایوها نصب میشه؟
برنامه های قابل نصب مثل آفیس و .... چجوریه؟با راحتی انجام میشه؟
آیا اطلاعاتی از سیستمم لازمه که بگم تا بفهمم آیا ویندوز 7 روی سیستم من نصب میشه یا نه؟مثل کارت گرافیگ ، هارد ، و .....؟
و اینکه می تونم هم ویندوز 7 رو روی سیستمم داشته باشم هم xp؟
ممنونم ازتون

underworld
16-01-2010, 00:38
بچه ها من ویندوز xp روی سیستمم نصبه و اگر بشه دوست دارم ویندوز 7 رو هم امتحان کنم ولی هیچ اطلاعاتی درباره این وندوز و مشگلات این سیستم عامل رو نمی دونم یه چند تا سوال دارم خوشحال میشم کمکم کنید:
نصب ویندوز 7 به راحتی انجام میشه؟یا طریقه نصب کردن سخته؟
تمام درایوها نصب میشه؟
برنامه های قابل نصب مثل آفیس و .... چجوریه؟با راحتی انجام میشه؟
آیا اطلاعاتی از سیستمم لازمه که بگم تا بفهمم آیا ویندوز 7 روی سیستم من نصب میشه یا نه؟مثل کارت گرافیگ ، هارد ، و .....؟
و اینکه می تونم هم ویندوز 7 رو روی سیستمم داشته باشم هم xp؟
ممنونم ازتون

بله نصبش کاری نداره مثل ویستاست....
کلا هر برنامه ای به شرطی که روی ویستا نصب و اجرا بشه روی 7 هم مشکلی نداره ولی برنامه های xp رو معلوم نیست

حد اقل سیستم مورد نیاز ویستا رو میخواد
درایور هم همون درایورهای مال ویستا رو باید روش نصب کنید مشکلی نداره

اگه بخواین هم xp و هم 7 داشته باشین باید اول xp نصب باشه بعدش توی یه درایو دیگه 7 رو نصب کنید

mostafa0910
16-01-2010, 01:20
سلام
من یه مشکل با win 7 دارم
shutdown که میزنم سیستم خاموش نمیشه
ویندوز میره و صفحه مانیتور مشکی میشه
standby هم نیست
فقط هم با win 7 اینطوریه
ویستا نصب کردم درست بود
نسخه های 7100 و 7260 و 7600 نصب کردم همشون اینطورین:23:

cdp
16-01-2010, 11:24
این پستی که شما معرفی کردید اصلاً ربطی به مشکل من نداشت فقط آموزش کرک کردن بود که خودم کرکش کردم الان فقط مشکلم اینه که اون Loader EX توی بوت منو میاد که نباید بیادش...

شما با چه روشی کرک کردی ؟ الف) OEM ب) Boot Loader

اگه با Boot Loader کرک کردی برنامه همون پستی که گفتم رو اجرا کن بعد روی Uninstall کلیک کن...

برای پاک کردن او Loader EX هم این کارو کن:

توی قسمت سرچ استارت تایپ کن msconfig بعد در تب Boot اونو با کلیک بر روی Delete پاک کن.. از برنامه Easy BCD هم میتونی برای مدیریت صفحه بوت استفاده کنی....

سلام بچه ها
من ویندوز 7 Ultimate Build 7600 رو نصب کردم
یه کرک داشت اون رو هم نصب کردم ولی وقتی میرم نگاه میکنم سریال رو مینویسه ولی انگار هنوز اکتیو نشده!
1-علتش چی میتونه باشه؟

2- از کجا باید فهمید نسخه نهایی 22 اکتبر هست یا نه؟

1) درست نمی دونم...ولی یا کرک مشکل داشته...یا بد کرک شده!

2) از کرکی پایین استفاده کن... قبل از کرک روی Uninstall کلیک کن تا کرک قبلیت پاک شه....

سلام خسته نباشید من یک دو هفته ای هست که وقتی سیستم رو میزارم رو sleep مانیتور اول خاموش میشه بعد از چند ثانیه صدای از هارد میاد و دوباره از این حالت در می ییاد و روی سویئچ یوزر میاید که ناچار میشم دوباره به ویندوز برگردم
به نظر شما چی باید بکنم

کسی اینو فهمید به ما هم بگه...مال منم همیجوریه....

1) نصب ویندوز 7 به راحتی انجام میشه؟یا طریقه نصب کردن سخته؟
2) تمام درایوها نصب میشه؟
3)برنامه های قابل نصب مثل آفیس و .... چجوریه؟با راحتی انجام میشه؟
4) آیا اطلاعاتی از سیستمم لازمه که بگم تا بفهمم آیا ویندوز 7 روی سیستم من نصب میشه یا نه؟مثل کارت گرافیگ ، هارد ، و .....؟
5) و اینکه می تونم هم ویندوز 7 رو روی سیستمم داشته باشم هم xp؟
ممنونم ازتون

1) مثل آب خوردن..توی همین انجمن بگردی آموزشش رو پیدا میکنی...
2) تمام درایورها باید آپدیتشون رو نصب کنی تا نصب شه...بعضی درایور ها هم که برای ویندوز7 پیدا نمیشه درایور ویستاشون رو باید نصب کنی...
3) آفیس که مال مایکروسافته...نمیاد چیزی بسازه که به ضرر برنامه های خودش باشه...
من که تا الان برای نصب برنامه مشکلی نداشتم (البته برای ویندوز 64 بیتی باید از نرم افزارهایی که 64بیتی ساپورت میکنن استفاده کنی!)
4) خواستی بگی بگو ... توی همین انجمن بگردی هست...
5) بله ، شما میتونی علاوه بر ویندوز7 ویندوزهای 98,XP,vista و Linux و همچنین mac os هم روی سیستمت نصب و اجرا کنی...

================================================== ============
--- به دلیل امتحانات یه مدتی پیدام نمیشه »» دنبالم نگردین :31: ---
================================================== ============

موفـــــــــــــــــق باشــــــــــــــــــــــ ـــــــــــید...:11:

Milad4171
16-01-2010, 11:26
سلام
من یه مشکل با win 7 دارم
standby هم نیست
فقط هم با win 7 اینطوریه
ویستا نصب کردم درست بود
نسخه های 7100 و 7260 و 7600 نصب کردم همشون اینطورین:23:پ

احتمالا مشکل از درایور گرافیکت هست. من با قاطعیت نمیگم ولی یکی از دوستام همین مشکل رو داشت با Update کردن درایور گرافیکش مشکلش حل شد. از سایت مربوط به کارت گرافیکت میتونی بگیری.

Milad4171
16-01-2010, 11:29
تو زمینه کامپیوتر غیر ممکن ممکن میشه. تعجب نکن.
سیستم بوت نمیشد تو لود کردن ویندوز هنگ میکرد. DVD/RW رو در آوردم درست شد!!!!:13:

Milad4171
16-01-2010, 11:42
به نظر شما چی باید بکنم

یکی از دوستانم با Update کردن بایوسش مشکلش حل شد . مال خودم7600 این مشکل رو تا الان ندیدم .البته من درایور گرافیک و بایوسم رو آپدیت کردم. شاید بخاطر اینه که مشکل ندارم . نمیدونم!!! شایدم Random باشه!!!

cdp
16-01-2010, 12:07
یکی از دوستانم با Update کردن بایوسش مشکلش حل شد . مال خودم7600 این مشکل رو تا الان ندیدم .البته من درایور گرافیک و بایوسم رو آپدیت کردم. شاید بخاطر اینه که مشکل ندارم . نمیدونم!!! شایدم Random باشه!!!

منم همین مشکل رو دارم...بایوس و کارت گرافیک و کارت صدا و هارد و CPU و همه رو آپدیت کردم :31: ولی بازم حل نشده :41:

atessa27mehr
16-01-2010, 13:19

از دوستان گل کسی نیست ما رو راهنمای کنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

atessa27mehr
16-01-2010, 13:47
از دوستان گل کسی نیست ما رو راهنمای کنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نظر شما چی باید بکنم

noisymind
16-01-2010, 18:19
چه جوری میشه این Auto Arrange رو غیر فعال کرد که هر وقت مثلا فولدری رو تغییر نام میدیم , از جاش تکون نخوره؟

کسی نمیدونه این مورد رو؟ که خودش ریفرش نشه؟

amirpers
16-01-2010, 19:17
بله نصبش کاری نداره مثل ویستاست....
کلا هر برنامه ای به شرطی که روی ویستا نصب و اجرا بشه روی 7 هم مشکلی نداره ولی برنامه های xp رو معلوم نیست

حد اقل سیستم مورد نیاز ویستا رو میخواد
درایور هم همون درایورهای مال ویستا رو باید روش نصب کنید مشکلی نداره

اگه بخواین هم xp و هم 7 داشته باشین باید اول xp نصب باشه بعدش توی یه درایو دیگه 7 رو نصب کنید

دوست عزیز
درسته که خیلی از برنامه های ویستا رو 7 اجرا میشه اما نه همشون. باید منتظر موند و از ورژن جدید بعضی از برنامه ها استفاده کرد.

esyo
16-01-2010, 20:33
سلام
من یه مشکل با win 7 دارم
standby هم نیست
فقط هم با win 7 اینطوریه
ویستا نصب کردم درست بود
نسخه های 7100 و 7260 و 7600 نصب کردم همشون اینطورین:23:
من این مشکل رو داشتم و توی همین تاپیک هم بیان کردم ولی کسی مشکلش رو نتونست حل کنه (البته من با 64 بیتی مشکل داشتم)
ولی میدونستم از نوع ویندوز سونی هست که استفاده میکنم
چون اکثرا دستکاری شده هستند و مشکل دارند
با این سرعت داغون توی این 5 یا 6 ماه هرچی 7 روی نت بود از گروه های مختلف دانلود کردم. وتنها نسخه msdn سایت سافت گذر جواب داد!
من تمام 7 های این سایت رو دانلود کردم و هیچکدوم جواب ندادند و فقط و فقط msdn 64,32 بیتی خوب جواب داد.این ویندوز واقعا دست نخورده هست! و کمتر ویندوزی مثل این هست و باید حتما خودتون کرکش کنید.
از یک کرکی استفاده کنید که زیاد به بایوس آسیب نزنه
من الان دیگه این مشکل رو ندارم
امیدوارم برای شما هم جواب بده

توضیحات نرم افزار Microsoft Windows 7 Ultimate RTM x86 Retail MSDN

دانلود نسخه اورجینال (MSDN) و نهایی (RTM) ویندوز 7 نوع 32 بیتی با لینک مستقیم به همراه بهترین کرکهای تست شده

همان طور که می دانید و در خبرهای سایت هم ذکر شد نسخه های متعددی از ویندوز 7 با نام 7600 و نهایی آمده است. سافت گذر با تحقیقات فراوان و مقایسه نسخه های و بررسی منابع موثق بالاخره نسخه اصلی را تشخیص داده و آن را برای دانلود ارائه می کند.

این نسخه فایلی است که در اختیار کاربران MSDN قرار خواهد گرفت و به صورت کاملا اورجینال می باشد. MSDN مخفف Microsoft Developer Network بوده و در تعریف آن آمده است:
Professional organization for programmers of Microsoft-compatible software
در واقع بخشی از مایکروسافت برای مدیریت ارتباط شرکتها با برنامه نویسان است. نسخه های اورجینال ویندوزها و برنامه های مایکروسافت برای مشترکان MSDN قابل دانلود است.

اطلاعات دقیق این نسخه برای حرفه ای ها:

MICROSOFT.WINDOWS.7.ULTIMATE.RTM.X86.RETAIL.ENGLIS H.DVD-WZT

File: 7600.16385.090713-1255_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_EN_DVD.iso

Size: 2 501 894 144 bytes

MD5: D0B8B407E8A3D4B75EE9C10147266B89

SHA1: 5395DC4B38F7BDB1E005FF414DEEDFDB16DBF610

CRC32: C1C20F76

NOTE this original M$ image.

فرق این نسخه با نسخه قبلی:
هر دو نسخه نهایی هستند ولی در توضیحات نسخه قبلی آمده:
- iso has been made from original m$ files and folders set.
اما در مورد این نسخه:
NOTE this original M$ image.
بنابراین خیلی با هم اختلافی ندارند و کسانی که نسخه قبلی را خریداری کرده اند نگران نهایی نبودن آن نباشند.

سعی بر این است که این نسخه را برای اعضای ویژه بدون محدودیت زمانی با لینک مستقیم ارائه کنیم.

توجهات مهم:
1- اخباری در بعضی سایتها در مورد اینکه مایکروسافت انتشار نسخه RTM را تائید نکرده است ذکر شده که جواب ما این است که حتما هم باید این طور باشد چون ویندوز XP هم یک ماه و نیم قبل از ارائه رسمی توسط مایکروسافت توسط کاربران زیادی در سراسر جهان و ایران نصب و استفاده شد.
2- نسخه هایی از ویندوز 7 در سایتهای مختلف فارسی ارائه شده است که سافت گذر اورجینال بودن آنها را تائید نمی کند. می توانید اطلاعات داده شده از این نسخه را برای اطمینان بیشتر با اطلاعات داده شده در آن سایتها مقایسه کنید.

در مورد کرک:
1- کرکهایی که قبل از این برای ویندوز 7 استفاده می شد با استفاده از جایگزین کردن فایلهای لایسنس نسخه های RC و استفاده از Key‌های RC‌این ویندوز را رجیستر می کرد که در این صورت ویندوز ار ماه مارس 2010 از کار می افتاد ولی کرکهای ارائه شده توسط ما این گونه نیستند.
2- کرکهایی که سافت گذر ارائه کرده است از بین نزدیک به 15 کرک مختلف (که واقعا برای این نسخه ساخته شده بودند) انتخاب شده و کاملا تست شده می باشند. دلیل ارائه چند کرک این است که ممکن است وضعیت رجیستر روی هر سیستمی به تناسب سخت افزار آن فرق کند.
3- کرکهای ارائه شده در طی 24 ساعت گذشته ساخته شده است. بنابراین اگر نسخه ای از این ویندوز در سایتی را با کرک معتبر قبل از این تاریخ مشاهده کرده اید بدانید که کرک واقعی ندارد.
4- کرک های ارائه شده ویندوز را جنیون کرده و بمب 1 ساله ویندوز را از کار می اندازند و می توانید به صورت دائمی ویندوز را مورد استفاده قرار داده و آن را از سایت مایکروسافت آپدیت کنید.
5- این کرک ویندوز را در حالت آفلاین و بدون نیاز به اتصال به اینترنت کرک می کند.

قابل توجه اعضای ویژه:
برای دانلود فقط از برنامه مدیریت دانلود IDM یا همان Internet Download Manager و مرورگر Firefox استفاده کنید. باید بر روی لینک های سایت کلیک کنید و آنها را مستقیما در IDM به صورت Add URL دانلود نکنید. این سیستم به این دلیل اعمال شده که لینکها فقط توسط اعضای ویژه قابل دانلود باشد.

نکات:
1- نیازی به وارد کردن سریال در حین نصب وجود ندارد.
2- کوچکترین تغییری در فایل ISO داده نشده است و کاملا اورجینال است و اعداد Hash ذکر شده با فایل دانلود شده مطابقت دارد.
3- این نسخه 32 بیتی است.
4- این نسخه نصب و با موفقیت کرک شد. تصویر آن را ببینید.
5- این نسخه فقط Ultimate است. در واقع در حین نصب اجازه انتخاب نوع ویندوز مانند Home و Business و ... را نمی دهد و از این ملاک نیز می توانید برای تشخیص اورجینال بودن این نسخه و مقایسه آن با نسخه های سایتهای دیگر استفاده کنید.
6- در صورت نیاز به نصب نسخه های دیگر این ویندوز می توانید سفارش خود را ثبت کرده و در پیام کاربر ذکر کنید که نسخه قبلی را برای شما ارسال کنیم تا بتوانید از نسخه های Home‌و .. استفاده کنید. البته ما نیازی به استفاده از انها نمی بینیم. چون Ultimate بهترین نسخه با تمامی امکانات است.
7- قبلا از اینکه لینکها فقط برای اعضای ویژه قابل دانلود است از کاربران دیگر عذرخواهی می کنیم.

روش نصب و کرک:
در حین نصب نیازی به وارد کردن سریال وجود ندارد. UAC را باید غیر فعال کنید و کرک را اجرا کنید. استفاده از کرک نکته خاصی ندارد. سعی کنید تنظیمات پیشفرض را انتخاب کنید.

atessa27mehr
16-01-2010, 22:25
پس کی می خواد جواب من رو بده:10::10::10::10::10::10:

Milad4171
17-01-2010, 18:32
ویندوز 7 هم میتونه مشکلاتی نداشته باشه. شاید هم این یه موردش باشه!! خوشبختانه من هنوز باهاش برخورد نکردم.فقط مشکل من با اینه که چطوری میشه از ویندوز روی DVDریکاوری گرفت!؟؟
یه دی وی دی رو پر میکنه بعد میگه جا نداری DVD رو در میاری و بعدی رو میذاری دوباره میره از اول شروع به رایت کردن میکنه.
حالا من نمیدونم .مشکل از چیه!!!
بازم هرچی که هست از VISTA بهتره.

Xx Hossein xX
17-01-2010, 18:36
سلام ...
من مشکل دارم !
باز کردن هر فولدر یا هرچیزی مثل Computer برای دفعه ی اول از روی دسکتاپ حدوده 20-30 ثانیه طول میکشه تا باز شه و لی وقتی با میشه دیگه این مشکل نیست ! چیکار کنم !؟

:40:

worldm
17-01-2010, 19:46
چجوری توی ویندوز 7 در صورتی که هیچ رمزی روی اکانتم نذاشتم بصورت اتوماتیک وارد بشم و صفحه انتخاب یوزر نیاد من فقط یه دونه یوزر دارم ومیخوام بصورت اتوماتیک خودش داخل ویندوز بره ولی فکر کنم تنظیمات رو دستکاری کردم لطفا کمک کنید

sogol_n
17-01-2010, 19:57
سلام:
من روی سسستم ام ویندوز سون نصب است در ضمن از نوع 64 بیتی می خواستم بدانم امکان نصب ویندوز xp آن هم از نوع 32 بیتی به صورت virtual هست ؟
اگر هست چطوری این کار را بکنم ؟
به عنوان مثال می خواستم سی دی نصب پرینتر را روی سیستم ام نصب کنم اما خطا می دهد که باید از نوع 32 بیتی باشد .مثل نرم افزارهای دیگه هم نیست که بگم نسخه 64 بیتی اش را پیدامی کنم؟
حالا واقعا گیچ شدم و نمی دانم باید چکار بکنم!خواهش می کنم من را راهنمایی کنید!

shervin206
17-01-2010, 21:32
من روی لپ تاپم یه ویندوز ویستا و یه 7 نصب کردم.

امروز نیت کردم XP هم نصب کنم.در ویندوز 7 برای پارتیشن بندی رفتم به قسمت Shrink و 30 گیگ جدا کردم و آخرش هم این پیغام رو داد که این پارتیشن به پارتیشن اصلی تبدیل خواهد شد و بعد از ریستارت دیگر به ویندوز های دیگر دسترسی نخواهید داشت اما من توجه نکردم و سیستم را ریستارت کردم که XP بریزم ولی وقتی سی دی XP زا گذاشتم و از روی سی دی بوت شد و خواست وارد SETUP ویندوز بشه ارور صفحه آبی داد.حالا نه می تونم XP نصب کنم نه صفحه بوت قبلی که ویندوز های ویستا و 7 میبومدن می آد...

دی وی دی ویندوز 7 رو گذاشتم و خواستم REPAIR کنم اما نتونست.حلا چیکار کنم که بوت قبلی برگرده...

Sub007
17-01-2010, 23:11
یکی از دوستام روی لپ تاپم ویندوز ۷ نصب کرده اما نمیدونم چرا از Windows Installer خبری نیست برای همین هم نمیتونم فایلهای با پسوند msi رو روی سیستمم نصب کنم.
کسی میدونه باید چیکار کنم؟

dorg
18-01-2010, 18:42
1- من با نصب وبکم تو سون مشکل دارم دوتا از وبکم های که سی دی هاشون را داشتم در سون کار نمیکنند. خیلی هم وبکم ها قدیمی نیستند. یعنی جدیدا که یکی نو خردیم روش نوشته بود ویستا را هم ساپورت میکنه.باید کار خاصی انجام بدم؟
2- کامپیوتر من بین ساعت 6 تا 7 خودکار روشن میشه و بعد از ده دقیقه خودکار خاموش میشه. کسی نمیدونه چرا؟

mefmef
18-01-2010, 21:26
دوستان سلام
چطوري توي ويندوز 7 مي شه درايوي كه فايل سيستمش fat32 هست را ديد؟

ask_bl
20-01-2010, 00:56
سلام دوستان
من یک سری فونت ریختم ،بعد تمام صفحاتی که با اینترنت اکسپلور باز میکنم فونتشون به هم خورده !
میخواستم بدونم چه طوری میشه به حالت Default در آورد ؟!
ممنون

masoud8
20-01-2010, 12:56
دوستان سلام
چطوري توي ويندوز 7 مي شه درايوي كه فايل سيستمش fat32 هست را ديد؟

مشکلی نداره نشون میده اما اگه بخوای فایلی با حجم بالا داخلش کپی کنی نمیذاره!

Gamemaster
20-01-2010, 13:29
یکی از دوستام روی لپ تاپم ویندوز ۷ نصب کرده اما نمیدونم چرا از Windows Installer خبری نیست برای همین هم نمیتونم فایلهای با پسوند msi رو روی سیستمم نصب کنم.
کسی میدونه باید چیکار کنم؟
اول اپديت كن وين بعد بريز

Mohammad King
20-01-2010, 14:13
سلام دوستان
من یک سری فونت ریختم ،بعد تمام صفحاتی که با اینترنت اکسپلور باز میکنم فونتشون به هم خورده !
میخواستم بدونم چه طوری میشه به حالت Default در آورد ؟!
ممنون

سلام

با همه ی صفحه ها مشکل دارید؟

ask_bl
20-01-2010, 14:17
سلام

با همه ی صفحه ها مشکل دارید؟
سلام
ممنون ،مشکلم بر طرف شد ولی راه حل رو هم میگم !
بله با تمام صفحات مشکل داشتم ،در حقیقت فونتهایی رو که ریخته بودم جای فونت های خود ویندوز نشسته بود و من با استفاده از دی وی دی ویندوز از سورس فونت ها کپی گرفتم و دوباره جای اون فونت هایی که کپی کرده بودم ریختم ،در حقیقت از یک نوع backup و restore استفاده کردم !

lavson1361
20-01-2010, 21:01
سلام

دوستان من یه مشکلی با ویندوز7 دارم که نمیدونم چطوری برطرفش کنم .
مشکل من اینه که نشانگر موسم در سمت چپ دسکتاپ توقف نداره و از دید مونیتورم خارج میشه .
یعنی موس رو وقتی میارم به سمت چپ صفحه دسکتاپم , از محدوده دسکتاپ میره بیرون .
(نمیدونم منظورم رو درست رسوندم یا نه)

مانیتورم هم ال جی 2261 هست .....

Ava UK
21-01-2010, 05:02
دوستان لطفا یکی کمک کنه. دارم دیونه میشم.

من هر وقت میخوام از طریق Stereo Mix صدا ضبط کنم با پیغام زیر روبرو میشم. مشکل از چی میتونه باشه؟ در حالی که من فقط JetAudio رو باز کردم و مثلا میخوام صدای یک رادیو رو ضبط کنم.

Phonix Live
21-01-2010, 12:00
سلام دوستان
من با این ویندوز زیاد آشنایی ندارم
میخوام بدونم کدوم نسخش بهتر و کاملتر هستش؟
یا اینکه بیشتر دوستان از کدوم نسخه استفاده میکنند؟
اصلا چه تفاوتی این نسخه ها با هم دارند؟
ضمنا تاپیک زیر رو دیدم اما قسمت معرفی نسخه ها انگلیسی بود !

L.A.M.P.A.R.D
21-01-2010, 14:25
سلام.............ویندوز من یه مشکلی داره ، بعضی موقع ها هنگ میکنه و به کلی قفل میشه که تنها راه حلش restartهست.........راهی برای خلاص از این موضوع هست ؟

3Dmajid
21-01-2010, 14:29
اینو یکی پاک کنه :31:

worldm
21-01-2010, 15:50
دوستان لطفا یکی کمک کنه. دارم دیونه میشم.

من هر وقت میخوام از طریق Stereo Mix صدا ضبط کنم با پیغام زیر روبرو میشم. مشکل از چی میتونه باشه؟ در حالی که من فقط JetAudio رو باز کردم و مثلا میخوام صدای یک رادیو رو ضبط کنم.

پیغام میگه که یه نرم افزار دیگه بازه و داره از سخت افزارت استفاده میکنه اول تمام نرم افزار ها رو بند و دوباره امتحان کن

worldm
21-01-2010, 15:52
سلام دوستان

نسخه ultimate بهترینه به دلیل امکانات بیشتر و قدرت بهتر و اکثرا همین نسخه رو استفاده میکنند البته موقع نصبش هم میتونید تعیین کنید که کدومو نصب کنید
در کارایی و اجرای نرم افزار و امکانات با هم فرق داره

worldm
21-01-2010, 15:53
سلام.............ویندوز من یه مشکلی داره ، بعضی موقع ها هنگ میکنه و به کلی قفل میشه که تنها راه حلش restartهست.........راهی برای خلاص از این موضوع هست ؟

ایا کرکش کردی؟ایا کرکش سالمه؟سخت افزارت خوبه؟هر چند ساعت در میون قفل میکنه؟
دوباره حذف و نصب کن بهترین راه حله!

ask_bl
21-01-2010, 20:38
سلام دوستان

سلام

ahmads
21-01-2010, 20:54
سلام دوستان

یک سری عکس دارم تو ویندوز 7 که رنگشون ( رنگ آیکونشون ) سبزه که باز میشن اما نشون داده نمیشن !!! اما تو ایکس پی کاملا عادی هستن

کسی میتونه راهنماییم کنه ؟ :)

ask_bl
21-01-2010, 20:59
سلام دوستان

یک سری عکس دارم تو ویندوز 7 که رنگشون ( رنگ آیکونشون ) سبزه که باز میشن اما نشون داده نمیشن !!! اما تو ایکس پی کاملا عادی هستن

کسی میتونه راهنماییم کنه ؟ :)
سلام
اگرمیتونی یه عکس از آیکونشون بذار.فرمتشون چیه ؟
تو سون با چی بازش میکنی ؟

ahmads
21-01-2010, 21:13
سلام
اگرمیتونی یه عکس از آیکونشون بذار.فرمتشون چیه ؟
تو سون با چی بازش میکنی ؟
اکثرشون jpg هستن ...

معمولا با Picture viewer پیش فرض خوده سیستم عامل باز میکنم اما با برنامه های دیگه هم باز نشدن

آیکنشون هم معمولیه ، فقط رنگ نوشته ی زیر آیکون ( اسم فایل ) سبزه !

Ava UK
21-01-2010, 21:13
پیغام میگه که یه نرم افزار دیگه بازه و داره از سخت افزارت استفاده میکنه اول تمام نرم افزار ها رو بند و دوباره امتحان کن

مرسی دوست عزیز.

اینها رو قبلا کلی امتحان کردم. حتی تا جایی پیش رفتم که آنتی ویروس و فایروال رو که هیچ ربطی به میکسر ندارند غیر فعال کردم و فقط Jet Audio رو باز کردم اما باز هم همین مشکل وجود داشت. من از نسخه 64 بیتی ultimate استفاده میکنم.

آخرش رفتم و Cool Record Edit Deluxe رو نصب کردم و خیلی راحت کار ضبط صدا رو انجام داد. تا جایی هم که میتونستم برنامه های الکی باز کردم تا ببینم آیا پیغامی شبیه پیغام Jet Audio بهم میده یا نه. اما خیلی خوب کار کرد و مشکلی پیش نیومد. به نظرم Jet Audio یا با نسخه 64 بیتی مشکل داره و یا شاید دارای باگ باشه و در آپدیت های بعدی حل بشه. من از نسخه ی 8.02.300 استفاده میکنم و بالاتر از این هم هنوز ارائه نشده.

بهر حال ممنون. :10:

cesc.cesar
21-01-2010, 22:02
درود
میگم من ویندوز رو نصب کردم (22 اکتبر) بعد با برنامه اکتیو لودر که یک لاگین دیگه توی استارت آپ می سازه اکتیو کردم،و وقتی این اسم جدید اضافه شد دیگه ویندوز xp که داشتم نیست باید چیکار کنم؟
قبل از اکتیو به جز ویندوز 7
earlier version of windows (ویندوز XP) رو داشتم

hamed.rp
21-01-2010, 22:08
من روی لپ تاپم یه ویندوز ویستا و یه 7 نصب کردم.

امروز نیت کردم XP هم نصب کنم.در ویندوز 7 برای پارتیشن بندی رفتم به قسمت Shrink و 30 گیگ جدا کردم و آخرش هم این پیغام رو داد که این پارتیشن به پارتیشن اصلی تبدیل خواهد شد و بعد از ریستارت دیگر به ویندوز های دیگر دسترسی نخواهید داشت اما من توجه نکردم و سیستم را ریستارت کردم که XP بریزم ولی وقتی سی دی XP زا گذاشتم و از روی سی دی بوت شد و خواست وارد SETUP ویندوز بشه ارور صفحه آبی داد.حالا نه می تونم XP نصب کنم نه صفحه بوت قبلی که ویندوز های ویستا و 7 میبومدن می آد...

دی وی دی ویندوز 7 رو گذاشتم و خواستم REPAIR کنم اما نتونست.حلا چیکار کنم که بوت قبلی برگرده...

دوست عزیز کرک سون شما رو بایوس سیستم تغیررات داده بایوس را دیفالت کن بعد xp رو نصب کن بعد ویستا و سون چون نمیشه down grade سیستم عامل رو

Milad4171
21-01-2010, 22:12
من الان یه چیزی یادم اومد که یکی اشاره کرده بهش.
یه سری عکسها رو رنگ بندیش توی این ویندوز عوض میشه. یعنی سفید میشه کرم یا زرد زرد کم رنگ میشه. یعنی رنگها طبیعی نیستن. تو خود ویندوز البته.نمیدونم. شاید هم مشکل از گرافیک من باشه!!!!

Milad4171
21-01-2010, 22:25
آقا یه سوال خیلی خیلی خیلی مهم.
کسی ویندوز 7 رو آپدیت کرده. به 64 بیت. یعنی 32 رو به 64 آپدیت کنه؟
فقط باید ویندوز رو با دی وی دی آپدیت کنیم؟ پک آپدیت نداره؟ مثل ویندوز ایکس پی معمولی به سرویس پگ 3.

ask_bl
21-01-2010, 22:35
آقا یه سوال خیلی خیلی خیلی مهم.
کسی ویندوز 7 رو آپدیت کرده. به 64 بیت. یعنی 32 رو به 64 آپدیت کنه؟
فقط باید ویندوز رو با دی وی دی آپدیت کنیم؟ پک آپدیت نداره؟ مثل ویندوز ایکس پی معمولی به سرویس پگ 3.
شما تنها برای تبدیل 32 بیت به 64 باید دوباره نصب کنین !
در مورد XP هم همین ور هست !XP اگر 32 باشه و یا 64 باز هم با آپدیت کردن پک سرویسها آپگرید میشه .
اما برای تبدیل ,vista ی 64 بیت به سون 64 بیت میتونین آپگریدش کنین .

Molibden
21-01-2010, 22:41
سلام
گزینه pin کردن به taskbar در برنامه هایی که باز میکنم حذف شده!
وقتی راست کلیک میکنم گزینش نیست فقط recent هست)
چکارش کنم؟

ask_bl
21-01-2010, 23:05
سلام
گزینه pin کردن به taskbar در برنامه هایی که باز میکنم حذف شده!
وقتی راست کلیک میکنم گزینش نیست فقط recent هست)
چکارش کنم؟
راستش من طبق دستور زیر رفتم ولی تو قسمت HKEY_CLASSES_ROOT فلدری با این اسم : lnkfile پیدا نکردم ،شما یه بار امتحان کن ،شاید مشکلتون حل شد !

If the option to pin to the taskbar does now show up when you right click on an icon, perhaps you also have the shortcut arrow display turned off. To enable it again

Run Regedit
Go to HKEY_CLASSES_ROOT \ lnkfile
Createt a new String Value with the name IsShortcut
Reboot the computer

Codename 77
22-01-2010, 02:40
سلام دوستان .... ببخشید من یه سوال داشتم ...
آیا می شه برروی لپ تاپ با روم 1 گیگا بایت ویندوز seven رو نصب کرد ؟ یعنی آیا رمی هم می مونه واسه بقیه کارها ؟

worldm
22-01-2010, 06:54
بله نصب که میشه خود ویندوز در اخرین ورژنش حدود 600 مگابایت رم میخوام البته سرعت کمی پایین میاد

cesc.cesar
22-01-2010, 12:43
درود
میگم من ویندوز رو نصب کردم (22 اکتبر) بعد با برنامه اکتیو لودر که یک لاگین دیگه توی استارت آپ می سازه اکتیو کردم،و وقتی این اسم جدید اضافه شد دیگه ویندوز xp که داشتم نیست باید چیکار کنم؟

:19: چی شد کسی جواب ما رو نمیده دوستان؟

dez.fuli
22-01-2010, 13:04
اول سلام و خسته نباشید
دوم تو رو به خدا یکی جواب بده!
تو ویندوز سون هنگام کار کردن با لوازمی که از usb استفاده میکنند مثل External Hard , MP3 Player , Flash و ... بعد از اتمام کار علی رغم اینکه Eject می کنم و آیکون اون هم از My Computer برداشته میشه ولی چراغ این لوازم همچنان روشنه و در مورد External Hard هم همچنان صدای گردش موتورش شنیده میشه!
این رو هم اضافه کنم که من در ویندوز XP همچین مشکلی نداشتم و usb درست کار می کرد.:13:
مرسی:46:

Gamemaster
22-01-2010, 13:41
زمان ميبره مال منم اينطوري

mohammad_dj_kazin
22-01-2010, 16:55
سلام دوستان
میخواسم ببینم چطوری میشه وقتی داری چت میکنی موزیک که پخش میکنی لازم نباشه میکروفون رو بزاری جلوی اسپیکر
توی اکس پی یه جایی بود میرفتی استریو میکس رو فعال میکردی بعدش دیگه هر چی توی پی سی پخش میکنی خودش توی چت هم پخش میشد
حالا نمیدونم توی ویندوز هفت چجوری هست
ممنون میشم راهنمایی کنید

Codename 77
22-01-2010, 17:16
سلام .
ببخشید آیا این امکان در Seven هست که بشه صفحه آغازین و صفحه پایانی که هنگام Shutdown میاد رو تغییر و یا ادیت کرد ؟

SevenCity
22-01-2010, 18:06
دوستان
چرا صدای 7 نسبت به xp ضعیفتره؟
با افکت هایی که همه جا حرفشو میزنن نمیخوام صدا زیاد کنم!
کلا صدای 7 ضعیفتر و موقع کار نویز هم داره! که در xp اینطور نیست! چرا؟

- وقتی 7 نصب شد چند گیگ باید باشه؟
ورژن های قدیمی 6 گیگ میشد اما جدیدا 10 گیگ میشه دلیلش چیه؟

ardalan_zapata
22-01-2010, 18:10
دوستان

درایور کارت صداتون مخصوص 7 رو نصب کنید.

dez.fuli
22-01-2010, 19:44
زمان ميبره مال منم اينطوري

دوستمون گفتند زمان می بره! در مورد مال من فکر میکنم مشکل از جایی باشه چون که من خیلی صبر کردم(یعنی حدود ده دقیقه) ولی به طور کامل خاموش نشد.
حالا لطف کنید یه راه حلی ارائه کنید یا اینکه خیالم رو راحت کنید که این شرایط مشکل خاصی رو بوجود نمیاره!

Persian_Gun's
22-01-2010, 20:29
سلام دوستان
میخواسم ببینم چطوری میشه وقتی داری چت میکنی موزیک که پخش میکنی لازم نباشه میکروفون رو بزاری جلوی اسپیکر
توی اکس پی یه جایی بود میرفتی استریو میکس رو فعال میکردی بعدش دیگه هر چی توی پی سی پخش میکنی خودش توی چت هم پخش میشد
حالا نمیدونم توی ویندوز هفت چجوری هست
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام...
اتفاقا" منم دنباله همین میگشتم تا اینکه چند روز پیش بالاخره کشفش کردم!:8:
روی آیکون بلندگو کنار ساعت کلیک راست کن و رویRecording Device کلیک کن.
در صفحه ای که باز میشه کلیک راست کن وتیک گزینه ی Show Disabled Deivce رو بزن.
یه گزینه ای به نام Stereo Mix ظاهر میشه که باید روش کلیک راست کنی و Enable کنی...
بدرود.:11:

mrmmnb
22-01-2010, 21:37
دوستان من پرشین رو تو زبان انتخاب کردم ولی روز های هفته و ماه رو عربی مینویسه هر کاری کردم حداقل انگلیسی بشه نشد چیکار میشه کرد؟
عدد ها رو هم توی قسمت زبان انگلیسی کردم اما بازم بعضی جاها مثلا برا تاریخ ها فارسی نشون میده
کسی راه حلی داره؟

دوستان قبلا توی فولدر اپشن(توی اکس پی ) یه سر برگ بود برا پسوند فایل ها و مشخصاتش الان توی سون نیست کجا میشه پیداش کرد؟

Mohammad King
22-01-2010, 22:36
سلام .
ببخشید آیا این امکان در Seven هست که بشه صفحه آغازین و صفحه پایانی که هنگام Shutdown میاد رو تغییر و یا ادیت کرد ؟

سلام

تا حالا راه حلی دیده نشده.

SevenCity
22-01-2010, 22:46
درایور کارت صداتون مخصوص 7 رو نصب کنید.

نصب کردم البته مشکل از تنظیمات بود باید میزاشتم روی headphone

ویندوز سون بعد از نصب چند گیگ اشغال میکنه؟
آیا این طبیعیه که 10 گیگ میگیره؟

ardalan_zapata
23-01-2010, 00:14
نصب کردم البته مشکل از تنظیمات بود باید میزاشتم روی headphone

ویندوز سون بعد از نصب چند گیگ اشغال میکنه؟
آیا این طبیعیه که 10 گیگ میگیره؟

اره همین حدودا حجمشه.

mohammad_dj_kazin
23-01-2010, 00:36
سلام...
اتفاقا" منم دنباله همین میگشتم تا اینکه چند روز پیش بالاخره کشفش کردم!:8:
روی آیکون بلندگو کنار ساعت کلیک راست کن و رویRecording Device کلیک کن.
در صفحه ای که باز میشه کلیک راست کن وتیک گزینه ی Show Disabled Deivce رو بزن.
یه گزینه ای به نام Stereo Mix ظاهر میشه که باید روش کلیک راست کنی و Enable کنی...
بدرود.:11:
داداش من این کار رو کردم اما به جای Stereo mix یه گزینه به نام midi اومد
کسی نمیتونه کمک کنه؟؟:19::19::19:

aminae
23-01-2010, 02:24
سلام.توی اینترنت اکسپلور جطور میشه لیست کل سایت هایی که رفتی پاک کرد؟با delete کردنbrowsing history باز هم لیست سایت ها با قی می مونه

Ava UK
23-01-2010, 02:34
دوستان

من خودم روی صدا دارم کار میکنم. اگر میخوای هم موقع پخش و هم رکورد صدای 24 بیت داشته باشی باید عرض کنم که نه ویندوز7 و نه ویندوز ویستا نمیتونند بطور کامل ازش پشتیبانی کنند. ویندوز اکس بدون مشکل پشتیبانی میکنه و راحت میتونید استودیوی خانگی رو در اکس پی راه بندازید.

چراشم از مایکروسافت بپرسید. :10:

Ava UK
23-01-2010, 02:36
سلام.توی اینترنت اکسپلور جطور میشه لیست کل سایت هایی که رفتی پاک کرد؟با delete کردنbrowsing history باز هم لیست سایت ها با قی می مونه

اینو دانلود کن.

موقع نصب تیک قسمت های یاهو تولبار و اینها رو بردار که نصب نشن. بعد هم با همون تنظیمات پیش فرض خود برنامه Run Cleaner رو بزن.

Davood_titan
23-01-2010, 09:02
من  یه مشکلی پیدا کردم
اونم اینه که  یه  بار  Nero  رو  نصب  و پاک  کردم   وقتی  سیستم  خاموش یا ریستارت  میشه  دیگه ویندوز بالا نمیاد  و جاش یه صفحه آبی میاد
الان هم  دارم به شما پیام میدم  با سیستم Restore ویندوز رو آوردم بالا  
دلیلش رو میدونید

ask_bl
23-01-2010, 09:13
من یه مشکلی پیدا کردم
اونم اینه که یه بار Nero رو نصب و پاک کردم وقتی سیستم خاموش یا ریستارت میشه دیگه ویندوز بالا نمیاد و جاش یه صفحه آبی میاد
الان هم دارم به شما پیام میدم با سیستم Restore ویندوز رو آوردم بالا
دلیلش رو میدونید
نرو 7 ریختین درسته !
من هم قبلا با ویستا این مشکل رو داشتم !
به همین خاطر دیگه رو سون 7 نریختم !

Davood_titan
23-01-2010, 09:16
نرو 7 ریختین درسته !
من هم قبلا با ویستا این مشکل رو داشتم !
به همین خاطر دیگه رو سون 7 نریختم !

آره  7  رو ریختم  
فکر کنم  باید  یه ویندوز   رو عوض کنم   درسته 

الیشمنت
23-01-2010, 09:22
سلام . یه سوال در مورد Windows 7 داشتم ..
یک Error هست که هنکام باز کردن بعضی از برنامه ها (مثلا keygen بعضی از برنامه ها ،Autorun ها ...) ظاهر میشه .نوشته ( Has stopped Working نام برنامه )و یک دکمه Close Program داره.
در ضمن Windows Photo Viewer ویندوز هم فایل های Gif رو باز نمیکنه و اگه هم باز کنه حرکت نداره ...
اگه این مشکل ها لطف کنید منو راهنمایی کنید .
شما میتونید از برنامه ی ashampoo unistaller استفاده کنید:5:

ask_bl
23-01-2010, 09:35
آره 7 رو ریختم
فکر کنم باید یه ویندوز رو عوض کنم درسته
نه ،صبر کنین ببینیم میشه پاکش کرد !
من چند تا راه پیدا کردم ولی خودم هیچ کدوم رو امتحان نکردم ،حالا شما این راه ها رو امتحان کنین ،نتیجه اش رو هم بگین :
1 - از نرم افزار زیر ،تو تب Unistall : (نرم افزار رایگان است !)

-------------------
2 - در Option برنامه زیر Remove all رو انتخاب کنین :

-------------------
3 - از Run بریم :
تو این دو مسیر فایل های مربوط به نرو ،از جمله : Nero ,Ahead رو پاک کنین .

Run -->Regedit --> HKEY_CURRENT_USER
Run -->Regedit --> HKEY_LOCAL_MACHINE

حالا برین تو آدرس C:\Program Files هر چیزی رو که مربوط به نرو میشه رو پاک کنید !
-------------
نکته : در ضمن Nero برای شما ناقص نصب شد ! درسته ؟

Davood_titan
23-01-2010, 09:59
نه ،صبر کنین ببینیم میشه پاکش کرد !
من چند تا راه پیدا کردم ولی خودم هیچ کدوم رو امتحان نکردم ،حالا شما این راه ها رو امتحان کنین ،نتیجه اش رو هم بگین :
1 - از نرم افزار زیر ،تو تب Unistall : (نرم افزار رایگان است !)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید-------------------
2 - در Option برنامه زیر Remove all رو انتخاب کنین :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید-------------------
3 - از Run بریم :
تو این دو مسیر فایل های مربوط به نرو ،از جمله : Nero ,Ahead رو پاک کنین .

Run -->Regedit --> HKEY_CURRENT_USER
Run -->Regedit --> HKEY_LOCAL_MACHINE

حالا برین تو آدرس C:\Program Files هر چیزی رو که مربوط به نرو میشه رو پاک کنید !
-------------
نکته : در ضمن Nero برای شما ناقص نصب شد ! درسته ؟

اصلا  برنامه  برای من بالا نمیاد 

ask_bl
23-01-2010, 10:02
اصلا برنامه برای من بالا نمیاد
میدونم ،بالا نمی آد! ویندوز که بالا می آد ؟
این راه ها رو امتحان کن فکر کنم جواب بدن !

worldm
23-01-2010, 10:27
نرو7 با ویندوز سون مشکل نداره فقط نرو 6 مشکل داره.

leira
23-01-2010, 10:33
سلام دوستان
من به هیچ طریقی نمی تونم اینترنت ویندوز 7 رو برای سیستمهای دیگه که xp هستند اشتراک کنم فایل و پوشه به اشتراک گذاشته می شه ولی اینترنت نه . اگه مشکل از ip هاست لطفاً راهنمایی کنید ip کدوم قسمت رو در ویندوز 7 باید تنظیم کنم چون من قبلا که xp داشتم تنظیمات آی پیم اتوماتیک بود
البته من این سوال رو در انجمن شبکه هم پرسیدم ولی کسی جواب نبود و جوابهای قبلی هم مربوط به ویندوزهای xp بود تو این انجمن هم سرچ زدم ولی به جواب قطعی نرسیدم . ممنون می شم راهنمایی کنید.

ask_bl
23-01-2010, 10:46
سلام دوستان
من به هیچ طریقی نمی تونم اینترنت ویندوز 7 رو برای سیستمهای دیگه که xp هستند اشتراک کنم فایل و پوشه به اشتراک گذاشته می شه ولی اینترنت نه . اگه مشکل از ip هاست لطفاً راهنمایی کنید ip کدوم قسمت رو در ویندوز 7 باید تنظیم کنم چون من قبلا که xp داشتم تنظیمات آی پیم اتوماتیک بود
البته من این سوال رو در انجمن شبکه هم پرسیدم ولی کسی جواب نبود و جوابهای قبلی هم مربوط به ویندوزهای xp بود تو این انجمن هم سرچ زدم ولی به جواب قطعی نرسیدم . ممنون می شم راهنمایی کنید.
سلام از روش زیر انجام بدین ،چون من کامپیوتر دیگه ای نداشتم ،نتونستم این روش رو انجام بدم !
ولی دو نفر از این روش نتیجه گرفته بودند !
i solved it with the help of ghost301 - now both computers have internet and can share files - in spite of the Unidentified Network / Public network lock on things

Here's a checklist of things for ICS and file sharing for 2 croslinked computers (in my case a Windows 7 and XP one):

- both computers set to the same workgroup
- restarts
- advanced sharing settings - all things turned on (network discovery etc.) except for password protected sharing
- bridged the connection with the internet
- turned on Internet Connection Sharing for the internet connection - this forced an ip to the other connection (192.168.137.1) and gave an option to select which connection should have access to the ICS (the second connection or the bridge - you choose the second / crosslinked cable connection)
- shared some folders on both computers
- worked instantly (the other pc aquired a correct ip and internet)

dunno if this was the right way to do things but it works for me

cyrus_ln
23-01-2010, 11:52
سلام
میشه کاری کرد که مدیا پلیر کلا هیچ نوع فرمت موسیقی رو پخش نکنه؟
تمام اهنگها با مدیا پلیر باز میشن تو اپشنشم نتونستم تغییری بدم که موسیقی پخش نکنه
این عکس رو ببینین
می خوام به جای مدیا پلیر وینمپ باشه

SevenCity
23-01-2010, 12:07
سلام
میشه کاری کرد که مدیا پلیر کلا هیچ نوع فرمت موسیقی رو پخش نکنه؟
تمام اهنگها با مدیا پلیر باز میشن تو اپشنشم نتونستم تغییری بدم که موسیقی پخش نکنه
این عکس رو ببینین
می خوام به جای مدیا پلیر وینمپ باشه

شما چرا همه رو انتخاب کردی؟
روی یکی از فایلها راست کلیک کن open with رو بزن با هر برنامه ای که دوست داری اجرا کن
البته میتونی همونجا choose default program رو بزنی و بعد از لیست یکی رو انتخاب کنی بعد تیک always رو بزن که همش با اون برنامه اجرا بشه دقیقا مثل xp

cyrus_ln
23-01-2010, 12:46
شما چرا همه رو انتخاب کردی؟
روی یکی از فایلها راست کلیک کن open with رو بزن با هر برنامه ای که دوست داری اجرا کن
البته میتونی همونجا choose default program رو بزنی و بعد از لیست یکی رو انتخاب کنی بعد تیک always رو بزن که همش با اون برنامه اجرا بشه دقیقا مثل xp
میدونم اینو:31:
بارها و بارها این کارو انجام دادم نشد
ولی الان شد:18:
به هر حال ممنون:18::11:

saeid127
23-01-2010, 17:43
سلام.یه سوال در مورد tool bar دارم.
ویندوز سون این خواصیت رو داره که وقتی روی یک برنامه با موس بری یک screen shot ازش نشون بده(مثل ویستا)؟؟
اسم این قابلیت چیه؟
از کجا میشه فعالش کرد؟
ویندوز من نداره!!

reza2kn
23-01-2010, 17:46
سلام به همه دوستان...:40:
من ورژن قبلی 7 رو نصب کردم ( این 22 اکتبر نه قبلیش ! :دی) 64 بیت هم هست.
یه مشکلی که دارم اینه که اینور که میام سرعت اینترنت خیلی نسبت به XP پایین تر هست و فایرفاکس زود زود Crash میکنه...
بعد میخواستم بدونم این مشکلی که 7 حرکت فایل های GIF رو نشون نمیداد حل شده یا نه؟؟؟
این نسخه 22 اکتبر آخرین ورينش هست؟؟؟ فرقش با این نسخه قبلیه خیلی هست که برم اونو هم بخرم؟؟
موفق باشید:11:

hadi_vazi
23-01-2010, 18:52
یکی از درایوهای هاردم تو ویندوز 7 نمایش داده نمیشه من دو تا هارد دارم تو یکی از هاردها هم اکس پی و هم 7 نصب کردم یکی از درایوها توی 7 نمایش داده نمیشه ولی تو اکس پی هست دلیلش چیه؟
:41:

cesc.cesar
23-01-2010, 21:12
درود

فکر کنم 6،7 سالی هست منتظرم دوستان خبری نشد؟

Yasharz
23-01-2010, 21:32
سلام
نمیدونم چرا صدا نمیاد تو آپدیت خود ویندوز درایور رو دانلود کرد و نصب ولی باز مشکلی داره و صدا نمیاد لطفا راهنمایی کنین.
کارت صدا هم ندارم Main Board ماله من
Main Board : P5AD2-E

zolamat
23-01-2010, 22:06
سلام
من تازه اینجا ثبت نام کردم.
لطفا من رو درباره ارور بلواسکرین، که اول ویندوز 7 بالا میاد و ریست نشدنش (اون صفحه آبی)، راهنمایی کنید.
ممکنه اشکال کار، تو آپدیت نکردن BIOS مادربورد باشه ؟؟؟

amirvista
23-01-2010, 22:24
فکر کنم 6،7 سالی هست منتظرم دوستان خبری نشد؟
دوست عزیز باEasy BSD کار کن مشکلت حل می‌شه

amirvista
23-01-2010, 22:42
یکی از درایوهای هاردم تو ویندوز 7 نمایش داده نمیشه من دو تا هارد دارم تو یکی از هاردها هم اکس پی و هم 7 نصب کردم یکی از درایوها توی 7 نمایش داده نمیشه ولی تو اکس پی هست دلیلش چیه؟
:41:
دوست عزیز یکی‌ از درایور‌های شما به اصطلاحprimary شده که میتونی‌ با این روشی‌ که میگم حالش کنی‌ و دوباره درایورتو ببینی
‌1.برو کنترل پانل
2.برو توadministrative tools
3.برو تو computer management
4.بد از منو سمت راست برو تو disk managament
5.بد همهٔ درایوراتو میبینی‌ که احتمالا یه دونشون (همونی که نیست)اسم نداره روش کلیک راست کنchange drive letter and paths رو بزن و بعد یه حروف انگلیسی براش انتخاب کن و بد ریستارت کن و با محتواهی داخل درایورت حال
کن
نگران نباش اطلاعاتت نمیپره

amirvista
23-01-2010, 22:56
میدونم اینو:31:
بارها و بارها این کارو انجام دادم نشد
ولی الان شد:18:
به هر حال ممنون:18::11:
دوست عزیز اول از همه اینو بگم که مدیا پلیر خود ویندوز عالیه البته اگه سیستم دالبی و غیر داشته باشی‌ چون ماکروسافت بر اساس معیارهای جهانی‌ پلیرشو ساخته
شما رو یه فایل که می خوای‌ با وینپ پخش بشه کلیک راست کن و بر برو توproperties

بد تو صحفه ای که میاد changeo بزن و بد اگه وینپ بود که وینپو انتخاب کن اگه نبود browso بزن با برو جایی که وینپو ریختی iconesho انتخاب کن و از وینپ لذت ببر و دعا کن همه از زندان آزاد بشن

Gamemaster
23-01-2010, 23:09
دوستاني كه با نرو مشكل داشتن بايد نرو 9 بريزن

ask_bl
23-01-2010, 23:35
سلام.یه سوال در مورد tool bar دارم.
ویندوز سون این خواصیت رو داره که وقتی روی یک برنامه با موس بری یک screen shot ازش نشون بده(مثل ویستا)؟؟
اسم این قابلیت چیه؟
از کجا میشه فعالش کرد؟
ویندوز من نداره!!
سلام سعید جان ،
این قابلیت اسمش Taskbar Thumbnails هست .
برای فعال کردن و یا غیر فعال کردن از این روش برو :
1 - تو منوی Start تو قسمت Search ،بنویس gpedit.msc .
2 - توی صفحه جدید از قسمت :
User Configuration >Administrative Templates> Start Menu and Taskbar

گزینه “Turn off Taskbar Thumbnails” رو انتخاب کن که با دو بار کلیک کردن صفحه زیر میاد که میتونی غیرفعال یا فعالش کنی .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]در ضمن دقت کن که منظور از Enable ،فعال کردن Turn off taskbar thumbnails هست ،پس اگر Enable رو بزنی Thumbnail غیر فعال میشه و اگر Disable و یا Not Config رو بزنی فعال میشه .

Persian_Gun's
23-01-2010, 23:35
داداش من این کار رو کردم اما به جای Stereo mix یه گزینه به نام midi اومد
کسی نمیتونه کمک کنه؟؟:19::19::19:
شما درایوره کارت صدا رو نصب کردید یا پیش فرض ویندوز هست؟!

Haniiii
23-01-2010, 23:51
سلام

مشکل با KMPlayer حل شد تو نسخه 22 اکتبر ؟ ... زیرنویس رو نشون نمیداد گاهی اوقات ! برای همین هم ویندوز رو حذف کردم !!!!

اگر این مشکل تو 22 اکتبر حل شده لطفا بگین که من برم نصبش کنم !

mohammad_dj_kazin
24-01-2010, 00:07
شما درایوره کارت صدا رو نصب کردید یا پیش فرض ویندوز هست؟!
پیش فرض ویندوز هست
راستی توی سی دی درایور مربوط به ویندوز هفت نبود
باید دانلود کنم؟

سلام

مشکل با KMPlayer حل شد تو نسخه 22 اکتبر ؟ ... زیرنویس رو نشون نمیداد گاهی اوقات ! برای همین هم ویندوز رو حذف کردم !!!!

اگر این مشکل تو 22 اکتبر حل شده لطفا بگین که من برم نصبش کنم !

برای من الان نسخه ی 22 اکتبر است
زیرنویس فیلم ها رو با KMPlayer نشون میده

hadi_vazi
24-01-2010, 10:46
دوست عزیز یکی‌ از درایور‌های شما به اصطلاحprimary شده که میتونی‌ با این روشی‌ که میگم حالش کنی‌ و دوباره درایورتو ببینی
‌1.برو کنترل پانل
2.برو توadministrative tools
3.برو تو computer management
4.بد از منو سمت راست برو تو disk managament
5.بد همهٔ درایوراتو میبینی‌ که احتمالا یه دونشون (همونی که نیست)اسم نداره روش کلیک راست کنchange drive letter and paths رو بزن و بعد یه حروف انگلیسی براش انتخاب کن و بد ریستارت کن و با محتواهی داخل درایورت حال
کن
نگران نباش اطلاعاتت نمیپره

داداش واقعا دستت درد نکنه مشکلم حل شد ترسیده بودم.
واقعا ممنونم.

leira
24-01-2010, 11:01
سلام از روش زیر انجام بدین ،چون من کامپیوتر دیگه ای نداشتم ،نتونستم این روش رو انجام بدم !
ولی دو نفر از این روش نتیجه گرفته بودند !
i solved it with the help of ghost301 - now both computers have internet and can share files - in spite of the Unidentified Network / Public network lock on things

Here's a checklist of things for ICS and file sharing for 2 croslinked computers (in my case a Windows 7 and XP one):

- both computers set to the same workgroup
- restarts
- advanced sharing settings - all things turned on (network discovery etc.) except for password protected sharing
- bridged the connection with the internet
- turned on Internet Connection Sharing for the internet connection - this forced an ip to the other connection (192.168.137.1) and gave an option to select which connection should have access to the ICS (the second connection or the bridge - you choose the second / crosslinked cable connection)
- shared some folders on both computers
- worked instantly (the other pc aquired a correct ip and internet)

dunno if this was the right way to do things but it works for me

سلام
به غیر از این پایینی ها بقیه اش که درست بود ولی فکر کنم اصل مطلب همینا باشه که من متوجه نشدم باید چیکار کنم :45: ممنون می شم یه توضیحی بدین
turned on Internet Connection Sharing for the internet connection - this forced an ip to the other connection (192.168.137.1) and gave an option to select which connection should have access to the ICS (the second connection or the bridge - you choose the second / crosslinked cable connection)

ask_bl
24-01-2010, 11:27
سلام
به غیر از این پایینی ها بقیه اش که درست بود ولی فکر کنم اصل مطلب همینا باشه که من متوجه نشدم باید چیکار کنم :45: ممنون می شم یه توضیحی بدین
turned on Internet Connection Sharing for the internet connection - this forced an ip to the other connection (192.168.137.1) and gave an option to select which connection should have access to the ICS (the second connection or the bridge - you choose the second / crosslinked cable connection)
سلام
راستش انجام دادن تا ترجمه کردن خیلی تفاوت داره !و چون من نمیتونم انجامش بدم ،تا جایی که میفهمم رو براتون میگم !
شما اول از Propeties کانکشنتون Sharing رو فعال کنین با این کار خود به خود برای کانکشن دیگه IP انتخاب میشه .و بعد انتخاب کنین که کدوم کانکشن به ICS وصل بشه !(کانکشن دوم و یا Bridge)

reza2kn
24-01-2010, 11:39
برو بچه ها سوال من رو کسی جواب نمیده؟؟؟

سلام به همه دوستان...:40:
من ورژن قبلی 7 رو نصب کردم ( این 22 اکتبر نه قبلیش ! :دی) 64 بیت هم هست.
یه مشکلی که دارم اینه که اینور که میام سرعت اینترنت خیلی نسبت به XP پایین تر هست و فایرفاکس زود زود Crash میکنه...
بعد میخواستم بدونم این مشکلی که 7 حرکت فایل های GIF رو نشون نمیداد حل شده یا نه؟؟؟
این نسخه 22 اکتبر آخرین ورينش هست؟؟؟ فرقش با این نسخه قبلیه خیلی هست که برم اونو هم بخرم؟؟
موفق باشید:11:

SevenCity
24-01-2010, 13:48
اضافه میکنم سوال قبلی رو
با آپدیت کردن ویندوز باز هم لازمه که نسخه فینال رو بخریم؟
آیا تو نسخه ی فینال هم ورژن رو 7600 میزنه یا یه چیز دیگه میزنه!؟
دوستانی که نسخه ی فینال رو دارند از winver بگن چی نوشته اونجا!

saeid127
24-01-2010, 14:06
سلام سعید جان ،
این قابلیت اسمش Taskbar Thumbnails هست .
برای فعال کردن و یا غیر فعال کردن از این روش برو :
1 - تو منوی Start تو قسمت Search ،بنویس gpedit.msc .
2 - توی صفحه جدید از قسمت :
User Configuration >Administrative Templates> Start Menu and Taskbar

در ضمن دقت کن که منظور از Enable ،فعال کردن Turn off taskbar thumbnails هست ،پس اگر Enable رو بزنی Thumbnail غیر فعال میشه و اگر Disable و یا Not Config رو بزنی فعال میشه .[/COLOR][/RIGHT]

ممنون عزیز!
disable کردم درست نشد! :41:
ببین:
وقتی میرم رو یک برنامه اینجوری میشه!
مشکل از کجاست؟!!

hosseinmusicmaster
24-01-2010, 14:44
سلام
من یه فیلم دانلود کردم که تو هار سیستمم سیوش کرده بودم
حالا میخوام کپی کنم تو هارد اکسترنالم ولی اررور زیرو میده ، چکار کنم تا بشه کپیش کرد

ممنون

Persian_Gun's
24-01-2010, 14:56
پیش فرض ویندوز هست
راستی توی سی دی درایور مربوط به ویندوز هفت نبود
باید دانلود کنم؟

خب شما درایوره صداتونو از تو سی دی مادربرد نصب کنید(البته اگر آنبرد باشه)احتمالا" درست میشه...
اگر درایور روی سون نصب نمیشه دانلود کنید..
صداتون چیه؟

mohammad_dj_kazin
24-01-2010, 14:57
خب شما درایوره صداتونو از تو سی دی مادربرد نصب کنید(البته اگر آنبرد باشه)احتمالا" درست میشه...
اگر درایور روی سون نصب نمیشه دانلود کنید..
صداتون چیه؟
راستش مدلش رو نمیدونم
ولی میدونم آنبورد هست
مارد برد هم gigabyte هست
از کجا باید دانلود کنم؟

Elendil1
24-01-2010, 15:18
سلام ، من با یه مشکل خیلی عجیب با ویندوزم برخورد کردم !!! امروز که سیستم رو روشن کردم ، دیدم که دسکتاپ اصلآ نیست !! نوار استارت هم همینطور و یه صفحه ی My Documents باز شده ! و پشتش هم هیچی نیست ! یه صفحه ی سیاه !!!!!!!!!!!

من 7 ماهی میشه که با این ویدوز کار می کنم و کوچکترین مشکلی باهاش نداشتم !

مشخصات : ویندوز 7 ، RTM , Ultimate 32bit , حالا باید چیکار کنم ؟؟ ویروش هست ؟ {من سیستمم فول آپدیت هست و هر چی ویروس بوده دیفندر خود ویندوز گرفته و تاحالا هیچ افت سرعتی هم نداشتم}

reza2kn
24-01-2010, 15:20
سلام
حالا میخوام کپی کنم تو هارد اکسترنالم ولی اررور زیرو میده ، چکار کنم تا بشه کپیش کرد

ممنون
دوست عزیز میگه تو این فایل خیلی بزرگ هست! شما تو هارد اکسترنالت فضا رو خالی کن اندازه 6.5 گیگ بعد کپی کن:8:
موفق باشی:11:

SCORPIONx
24-01-2010, 15:29
راستش مدلش رو نمیدونم
ولی میدونم آنبورد هست
مارد برد هم gigabyte هست
از کجا باید دانلود کنم؟

شما میتونی برای دانلود درایور کارت صدا به سایت سازنده ی مادربوردتون یعنی گیگابایت مراجعه کنید.

ولی باید حتما مدل مادربوردت رو بدونی که بتونی درایورش رو دانلود کنی.

برای فهمیدن مدل مادربوردت هم میتونی به آدرس زیر بری:

Control Panel\All Control Panel Items\Performance Information and Tools

بعد که وارد اون قسمت شدی داخل اون پنجره یه عبارتی مثل متن زیر هست که کنارش هم یه آیکن پرینتر گذاشته:

View and Print Detailed Performance and System Information

روی این که کلیک کنی یه پنجره ی جدید باز میشه. داخل اون پنجره چندین قسمت وجود داره که قسمت اولی نوشته
System. در قسمت System نگاه کن که مقابل گزینه ی Model چی نوشته؟ اون میشه مدل مادربوردت.

mrmmnb
24-01-2010, 15:33
سلام

ممنون

سلام
تگه فلشت حجمش کمه وجا نداره که خوب معلومه نمیشه
وای اگه مثلا 8 گیگ هست وخالی هم هست و باید جا بشه و این ارور میاد احتمالا فلشت ایراد داره من یه 8 گیگ داشتم اینجوری شده بود مثلا یه ایمج 5 گیگی بود تا به 3 خورده ای گیگ میرسید همین ارور رو میداد با چند برنامه هم فرمت کردم یا ارور میدادن موقع فرمت یا خوب نمیشد اخرش رفتم سایت خود فلش(ترنسد بود برا من) یه برنامه خودش داره برا تعمیر فلش دانلود کردم اجرا کردم خودش فلش رو درست کرد و خوب شد

Elendil1
24-01-2010, 15:36
سلام ، من با یه مشکل خیلی عجیب با ویندوزم برخورد کردم !!! امروز که سیستم رو روشن کردم ، دیدم که دسکتاپ اصلآ نیست !! نوار استارت هم همینطور و یه صفحه ی My Documents باز شده ! و پشتش هم هیچی نیست ! یه صفحه ی سیاه !!!!!!!!!!!

من 7 ماهی میشه که با این ویدوز کار می کنم و کوچکترین مشکلی باهاش نداشتم !

مشخصات : ویندوز 7 ، RTM , Ultimate 32bit , حالا باید چیکار کنم ؟؟ ویروش هست ؟ {من سیستمم فول آپدیت هست و هر چی ویروس بوده دیفندر خود ویندوز گرفته و تاحالا هیچ افت سرعتی هم نداشتم}

آقا مشکل خیلی اساسیه ، من عملآ الان سیستم عامل ندارم !

یه نکته اینکه ، این اتفاق بعد از آخرین اپدیت اتفاق افتاد !!!

mrmmnb
24-01-2010, 15:43
دوستان من پرشین رو تو زبان انتخاب کردم ولی روز های هفته و ماه رو عربی مینویسه هر کاری کردم حداقل انگلیسی بشه نشد چیکار میشه کرد؟
عدد ها رو هم توی قسمت زبان انگلیسی کردم اما بازم بعضی جاها مثلا برا تاریخ ها فارسی نشون میده
کسی راه حلی داره؟

دوستان قبلا توی فولدر اپشن(توی اکس پی ) یه سر برگ بود برا پسوند فایل ها و مشخصاتش الان توی سون نیست کجا میشه پیداش کرد؟

دوستان کسی راه حلی نداره؟

reza2kn
24-01-2010, 15:52
سلام
وای اگه مثلا 8 گیگ هست وخالی هم هست و باید جا بشه و این ارور میاد احتمالا فلشت ایراد داره من یه 8 گیگ داشتم اینجوری شده بود مثلا یه ایمج 5 گیگی بود تا به 3 خورده ای گیگ میرسید همین ارور رو میداد با چند برنامه هم فرمت کردم یا ارور میدادن موقع فرمت یا خوب نمیشد اخرش رفتم سایت خود فلش(ترنسد بود برا من) یه برنامه خودش داره برا تعمیر فلش دانلود کردم اجرا کردم خودش فلش رو درست کرد و خوب شد
دوست عزیز دارن تو هارد اکسترنال کپی میکنن نه فلش:46:

hosseinmusicmaster
24-01-2010, 16:20
دوست عزیز میگه تو این فایل خیلی بزرگ هست! شما تو هارد اکسترنالت فضا رو خالی کن اندازه 6.5 گیگ بعد کپی کن:8:
موفق باشی:11:
هارد اکسترنالم الان 210 گیگ فضای خالی داره ،

سلام
نه عزیزم ، من می خوام کپی کنم تو هارد اکسترنالم ، که اونم 210 گیگ فضای خالی داره

iilliya
24-01-2010, 16:24
سلام من یه وین 7 64 بیت نصب کردم بعد 2 تا چیز عجیب
1 کیش مشکله که اون اینکه نمی تونم سیستم رو بزارم روی اسلیپ یعنی هر موقع میزنم مانیتور خاموش میشه اما بقیه سیست نه چراق پاور کیس روشن می مونه بعدم به حالت عادی بر نمی گرده
خاموش نمی شه یعنی مجبوورم ریست کنم وقتی میره روی اسلیپ بعدم ویندوز بالا نمی اید باید بزنم خاموش شه بعد دوباره روشنش کنم
یه چیز جالب بود نصبش کردم بعد رفتم لایسنسشو ببینم که برم کرکش کنم دیدم زده اکتیو قشنگم آپ دیت میشه
می خوام بدونم با اسلیپ چه کنم درست شه؟

Saeed-Totti
24-01-2010, 16:28
سلام

ممنون

ببین هارد اکسترنالت Fat32 یا NTFS . اگه FAT32 باشه فایل بالاتر از 4 گیگ نمیتونی بریزی روش .

hosseinmusicmaster
24-01-2010, 16:53
ببین هارد اکسترنالت Fat32 یا NTFS . اگه FAT32 باشه فایل بالاتر از 4 گیگ نمیتونی بریزی روش .
Fat32
یعنی هیچ راهی نداره ؟

Saeed-Totti
24-01-2010, 17:03
نه . فقط باید فرمت کنی و NTFS کنی .

Iranian boy10
24-01-2010, 19:42
سلام من تم های ویندوز 7 رو از کجا دانلود کنم ؟ تاپیکی برای تم های 7 چرا نیست ؟!:13:

Iranian boy10
24-01-2010, 19:46
سلام

ممنون

سلام ،مطمئنی 6.55 گیگابایت حافظه داری تو هارد اکسترنالت ؟؟:13:
موفق باشی :40:

iilliya
24-01-2010, 21:45
سلام من تم های ویندوز 7 رو از کجا دانلود کنم ؟ تاپیکی برای تم های 7 چرا نیست ؟!:13:

عزیز جان شما روی صفحه راست کیلیک کن برو همون جا که تم ها رو انتخاب میکنی سمت راست یه گذینه هست بزنی صاف میره توی سایت مایکروسافت انقدرم تم خشکل هست از همون جا بگیر

mrmmnb
24-01-2010, 22:26
هارد اکسترنالم الان 210 گیگ فضای خالی داره ،

نه عزیزم ، من می خوام کپی کنم تو هارد اکسترنالم ، که اونم 210 گیگ فضای خالی داره

شرمنده من درست پستت رو نخونده بودم اخه یکی بعدش گفته بود شاید کوچیکه من فکر کردم فلش بوده
حالا شاید همین مشکلی که گفتم برا هارد به وجود اومده باشه اگه هر نوع چیی میخوای کپی کنی اینجوری میشه ممکنه همین مورد باشه

ویرایش:
الان پست های بعدی رو خوندم مثل اینکه فرمتش فت هست مگه نمیشه روی fat32 بزرگتر از 4 گیگ ریخت ؟؟ فکر نکنم اینجوری باشه مطمئنید؟

cesc.cesar
25-01-2010, 15:08
دوست عزیز باEasy BSD کار کن مشکلت حل می‌شه

ها این که الان گفتی یعنی چه؟:10:
چی هست؟

iilliya
25-01-2010, 15:14
1 کیش مشکله که اون اینکه نمی تونم سیستم رو بزارم روی اسلیپ یعنی هر موقع میزنم مانیتور خاموش میشه اما بقیه سیست نه چراق پاور کیس روشن می مونه بعدم به حالت عادی بر نمی گرده
خاموش نمی شه یعنی مجبوورم ریست کنم وقتی میره روی اسلیپ بعدم ویندوز بالا نمی اید باید بزنم خاموش شه بعد دوباره روشنش کنم
یه چیز جالب بود نصبش کردم بعد رفتم لایسنسشو ببینم که برم کرکش کنم دیدم زده اکتیو قشنگم آپ دیت میشه
:19: :19: :13::13:

Iranian boy10
25-01-2010, 15:36
عزیز جان شما روی صفحه راست کیلیک کن برو همون جا که تم ها رو انتخاب میکنی سمت راست یه گذینه هست بزنی صاف میره توی سایت مایکروسافت انقدرم تم خشکل هست از همون جا بگیر

پیدا کردم ولی نمیخوام از ماکروسافت دانلود کنم !:41: . حجم همشون 100 مگابایت یا بیشتره ؟! تمی نیست که من با دیال آپ دانلود کنم ؟ :31:

iilliya
25-01-2010, 15:36
کدوم گزینه ؟ از ماکروسافت نمیخوام دانلود کنم !:41:

پس چی ؟:20:

M*S*D
25-01-2010, 16:10
سلام
من ویندوز7 دارم. دایور کارت گرافیک مخصوص آن را هم نصب کردم ولی با این حال کیفیت کمتری از فیلم ها نسبت به xp دارم. راهنمایی بفرمایید باید چکار کنم.

malkemid
25-01-2010, 16:36
سلام
من ویندوز7 دارم. دایور کارت گرافیک مخصوص آن را هم نصب کردم ولی با این حال کیفیت کمتری از فیلم ها نسبت به xp دارم. راهنمایی بفرمایید باید چکار کنم.

شاید کدک های مناسب رو نصب نکردید...آخرین ورژن k-lite codec pack رو نصب کنید.

ALIA2007
25-01-2010, 19:00
سلام
روی یه سیستم که تازه گرفته بودیم ویندوز 7 بود ( حالا نگو نسخه starter با محدودیت) به کلی بد بختی با چند تا کامپیوتر شبکه کردیم و کلی برنامه و... نصب کردیم آخرش متوجه شدیم این نسخه استارتر بود نسخه ultimate رو گیر آوردم خواستم بریزم روش ولی اجازه نمیده میگه کد آپگرید رو میخواد . اساتید راهی میدونن که بشه بدون پاک کردن این ویندوز این رو به نسخه ultimate بدون محدودیت تبدیل کرد؟
واقعا ممنون میشم اگر راهنمایی کنید

hadi_vazi
26-01-2010, 08:59
توی ویندوز اکس پی وقتی روی یه فایل ویدئوئی می رفتم خودبهخود رزولیشن اون فایل نشون میداد ولی تو سون نمینویسه باید چیکار کنم که وقتی روی این فایل ها رفتم رزولیشن اون فایل ویدیوئی رو ببینم؟

sogol_n
26-01-2010, 09:43
سلام:
من روی سسستم ام ویندوز سون نصب است در ضمن از نوع 64 بیتی می خواستم بدانم امکان نصب ویندوز xp آن هم از نوع 32 بیتی به صورت virtual هست ؟
به عنوان مثال می خواستم سی دی نصب پرینتر را روی سیستم ام نصب کنم اما خطا می دهد که باید از نوع 32 بیتی باشد .مثل نرم افزارهای دیگه هم نیست که بگم نسخه 64 بیتی اش را پیدامی کنم؟

ms368
26-01-2010, 12:00
سلام دوستان
این مشکل clear Type حل نشد ؟

آخه فونتای فارسی رو خیلی زشت نشون میده .
مثلا توی دکستاپ یه فولدر با نام فارسی داری که فونتش شکسته شکسته هست و خیلی زشته .
نمیشه Tahoma کردش ؟

THANX

H a m e e d
26-01-2010, 17:44
توی ویندوز اکس پی وقتی روی یه فایل ویدئوئی می رفتم خودبهخود رزولیشن اون فایل نشون میداد ولی تو سون نمینویسه باید چیکار کنم که وقتی روی این فایل ها رفتم رزولیشن اون فایل ویدیوئی رو ببینم؟
بله، ولی وقتی روی یک فایل تصویری از نوع avi, mp4, mpeg, wmv و امثال اینها Select میکنیم، یک نوار پایین محیط windows explorer وجود داره که مشخصات فایل تصویری رو از جمله مقدار Frame Width و Frame Height رو مینویسه.
ولی برای ویدئوهایی با پسوند flv و mkv و 3GP و... این مقادیر در اون نوار ذکر نمیشه.

ask_bl
26-01-2010, 18:09
سلام:

سلام
خوب درایورش رو بگیرین !الان تقریبا تمام درایور های مربوط به ویندوز 7 آماده است!

ask_bl
26-01-2010, 19:13
سلام دوستان
این مشکل clear Type حل نشد ؟

آخه فونتای فارسی رو خیلی زشت نشون میده .
مثلا توی دکستاپ یه فولدر با نام فارسی داری که فونتش شکسته شکسته هست و خیلی زشته .
نمیشه Tahoma کردش ؟

THANX
سلام
از این مسیر برین و فونت رو تغییر بدین :
1 - رو دسکتاپ کلیک راست کنین و گزینه Personalize رو انتخاب کنین .

2 - تو صفحه جدید روی Window Color کلیک کنین.

3 - روی Advanced appearance settings کلیک کنین .

از این جا به بعد هم که مانند XP است.

ask_bl
26-01-2010, 19:20
سلام
سلام
تو منوی استارت تو قسمت سرچ بنویس : Calibrate display color
اولین که همینه رو انتخاب کن .
و از اونجا مراحل رو به ترتیب انجام بده .

dorg
26-01-2010, 20:02
- من با نصب وبکم تو سون مشکل دارم دوتا از وبکم های که سی دی هاشون را داشتم در سون کار نمیکنند. خیلی هم وبکم ها قدیمی نیستند. یعنی جدیدا که یکی نو خردیم روش نوشته بود ویستا را هم ساپورت میکنه.باید کار خاصی انجام بدم؟
2- کامپیوتر من بین ساعت 6 تا 7 خودکار روشن میشه و بعد از ده دقیقه خودکار خاموش میشه. کسی نمیدونه چرا؟

hadi_vazi
26-01-2010, 20:04
بله، ولی وقتی روی یک فایل تصویری از نوع avi, mp4, mpeg, wmv و امثال اینها Select میکنیم، یک نوار پایین محیط windows explorer وجود داره که مشخصات فایل تصویری رو از جمله مقدار Frame Width و Frame Height رو مینویسه.
ولی برای ویدئوهایی با پسوند flv و mkv و 3GP و... این مقادیر در اون نوار ذکر نمیشه.

:41:توی اون قسمت پایین همه جور اطلاعات رو می نویسه بجز رزولیشن من فقط رزولیشن برام مهمه همین بقیه رو نمی خوام چیکار باید بکنم؟:41:

Elendil1
26-01-2010, 21:30
یعنی یه نفر نیست به داد ما برسه ؟ ؟؟؟

shab_2008
26-01-2010, 21:42
سلام:

میگم من با بعضی زیر نویسهای فارسی فیلمها تو این ویندوز مشکل دارم یعنی عوض این که زیر نویس فارسی باشه به یه زبون خرچنگ فورباغه مینویسه من این مشکلو تو xp نداشتم حالا راه حلی داره؟

ask_bl
26-01-2010, 21:50
سلام:

میگم من با بعضی زیر نویسهای فارسی فیلمها تو این ویندوز مشکل دارم یعنی عوض این که زیر نویس فارسی باشه به یه زبون خرچنگ فورباغه مینویسه من این مشکلو تو xp نداشتم حالا راه حلی داره؟
سلام
فکر نکنم این مشکل به ویندوز ربطی داشته باشه !
چون که من هم با XP همچین مشکلی رو داشتم !
البته این مشکل با زیرنویس های با فرمت srt هست .شما دو تا راه حل دارین :
1 - با پلیر های دیگه اجرا کنید،مثلا من از دو تا پلیر یکی Media player classic و یکی media player استفاده میکردم هر کجا که فونت خراب میشد توی اون یکی سالم بود .
2 - زیرنویس هاتون رو تبدیل کنین به idx اون طوری همه پلیر ها چه فارسی ساپورت کنن چه نکنن بدون مشکل زیرنویس رو load میکنن .

ask_bl
26-01-2010, 22:42
سلام
من خودم هم این مشکل رو دارم !
من از یکی از دوستان شنیدم که این به خاطر مادره ،گفتن که مادربرد های ASUS با ویندوز سون این مشکل رو دارن !
مادربرد شما هم ASUS هست ؟
با حالت Hibernate مشکلی ندارین ؟

malkemid
26-01-2010, 22:45
سلام:

فکر کنم از کنترل پنل...regional setting باید یکی از گزینه های مربوط به یونیکد رو بزنی جای دقیقش خاطرم نیست

deaddeaddead
26-01-2010, 23:14
میشه در مورد همین یکم بیشتر توضیح بدی؟ منم مشکل زیرنویسو دارم

hosein_satsat
27-01-2010, 09:29
با سلام خدمت مدیران محترم و دوستان عزیز

من مدتی هست که ویندوز 7 رو روی سیستم خودم نصب کردم ولی مشکلی دارم روی کارت گرافیکی من هست که مدل اون
NVIDIA GeForce FX 5500

هست ولی تو سایت نویدیا درایوری برای این مدل وجود نداره ولی وقتی تو سایت های خارجی جستجو میکردم گفتند که درایور این کارت را برای ویندوز ویستا نصب کن مشکلت حل میشه
و اینطور هم که مشخص بود برای اونها مشکل حل شده ولی من وقتی دارم نصب میکنم و قتی به نصف راه نصب میرسه یک اروری میده مبنی بر اینکه مسیری برای ددرایور پیدا نمیکنه
ایا کسی از دوستان می تونه ها ین مشکل منو حل کنه
من دیشب به صورت دستی درایور مربوط به ویستا رو روی این ویندوز نصب کردم ولی متاسفانه دیگه جواب نداد
با تشکر

ask_bl
27-01-2010, 09:38

من مدتی هست که ویندوز 7 رو روی سیستم خودم نصب کردم ولی مشکلی دارم روی کارت گرافیکی من هست که مدل اون
NVIDIA GeForce FX 5500

هست ولی تو سایت نویدیا درایوری برای این مدل وجود نداره ولی وقتی تو سایت های خارجی جستجو میکردم گفتند که درایور این کارت را برای ویندوز ویستا نصب کن مشکلت حل میشه
و اینطور هم که مشخص بود برای اونها مشکل حل شده ولی من وقتی دارم نصب میکنم و قتی به نصف راه نصب میرسه یک اروری میده مبنی بر اینکه مسیری برای ددرایور پیدا نمیکنه
من دیشب به صورت دستی درایور مربوط به ویستا رو روی این ویندوز نصب کردم ولی متاسفانه دیگه جواب نداد
با تشکر
سلام
این مشکل برای چند نفر دیگه هم بوده !
اونها هم با این درایور کارشون راه افتاده :

hosein_satsat
27-01-2010, 09:38

NVIDIA GeForce FX 5500

با تشکر

iilliya
27-01-2010, 10:15
سلام
من خودم هم این مشکل رو دارم !
من از یکی از دوستان شنیدم که این به خاطر مادره ،گفتن که مادربرد های ASUS با ویندوز سون این مشکل رو دارن !
مادربرد شما هم ASUS هست ؟
با حالت Hibernate مشکلی ندارین ؟

:31:بهله ایسوز بید p5b
ویستا هم که گاهی نصب میکردم همین داستان بود اما نه به این شدت:19:
خاف زمستانی رو امتحان نکردم ببینم چی میشه اگه سیستم نپکید خبر میدم :20:
خب راه حلی ندره؟:13:

ask_bl
27-01-2010, 10:26
:31:بهله ایسوز بید p5b
ویستا هم که گاهی نصب میکردم همین داستان بود اما نه به این شدت:19:
خاف زمستانی رو امتحان نکردم ببینم چی میشه اگه سیستم نپکید خبر میدم :20:
خب راه حلی ندره؟:13:
تنها راه حلش آخرین آپدیت های بایوس هستش !

palomino
27-01-2010, 12:56
سلام
روی یه سیستم که تازه گرفته بودیم ویندوز 7 بود ( حالا نگو نسخه starter با محدودیت) به کلی بد بختی با چند تا کامپیوتر شبکه کردیم و کلی برنامه و... نصب کردیم آخرش متوجه شدیم این نسخه استارتر بود نسخه ultimate رو گیر آوردم خواستم بریزم روش ولی اجازه نمیده میگه کد آپگرید رو میخواد . اساتید راهی میدونن که بشه بدون پاک کردن این ویندوز این رو به نسخه ultimate بدون محدودیت تبدیل کرد؟
واقعا ممنون میشم اگر راهنمایی کنید

دوست عزيز براي آنكه بتواني بدون نياز به Windows Anytime Upgrade Key ويندوزت رو آپگريد كني از روشي كه در اينجا آمده استفاده كن:

البته توضيحي كه در آنجا داده براي downgrade كردن ويندوز 7 Ultimate به Home Premium و ... است ولي روشش براي آپگريد كردن هم جواب ميده. من خودم ويندوز 7 Starter رو به Ultimate به همين روش با استفاده از دي وي دي ويندوز آپگريد كردم.

خلاصه كار اينه كه بايد به آدرس HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion تو رجيستري بري و مقدار دو كليد EditionID و ProductName رو به اون نسخه اي كه مي خواي بهش آپگريد كني تغيير بدي بعدش هم راحت با اجراي Setup ويندوز و انتخاب Upgrade در جواب ?Which type of installation do you want ويندوزت رو آپگريد كني.

.

iilliya
27-01-2010, 14:58
تنها راه حلش آخرین آپدیت های بایوس هستش !

وجود نداره دیروز پیروز چک کردم:19:

ask_bl
27-01-2010, 16:39
وجود نداره دیروز پیروز چک کردم:19:
چرا ،هست :
P5B هم بایوسش برای ویندوز 7 هست .

iilliya
27-01-2010, 16:54
چرا ،هست :
P5B هم بایوسش برای ویندوز 7 هست .

ببین من p5b خالیه با خود برنامه یسوز چک کدم گفت حالا نمی دونم والا لینک بده لطفا:11:

ask_bl
27-01-2010, 17:25
ببین من p5b خالیه با خود برنامه یسوز چک کدم گفت حالا نمی دونم والا لینک بده لطفا:11:
متاسفانه لینک مستقیم نمیده !من راهنمایی میکنم :
به لینک زیر برو

سمت چپ پایین صفحه :

P5B رو از لیست انتخاب کنین :

بعد از اینجا BIOS رو انتخاب کنید :

hosein_satsat
27-01-2010, 22:01
سلام
این مشکل برای چند نفر دیگه هم بوده !
اونها هم با این درایور کارشون راه افتاده :

از شما متشکرم
ولی وقتی دارم نصبش میکنم این پیغام خطا رو میده

farhad_X_calivo
27-01-2010, 22:52
agha toro khoda ye ki komak kone be man man to turkiye daneshjoyam bedone labtobam karamo nemitonam anjam bedam. az komputer ham chizi saram nemishe.chand vaght pish ye windows 7 fake rikhtam ye bar ke rafte bodam to net nemidonam chera update shod bad ke reset shod ye ramze 25 raghami azam mikhad ta az dobare betonam azesh esttefade konam,dar zemn cd ramam ham kharabe vase hamin nemitonam az 2 bare windows berizam ,poolam nadaram bedam biron baram dorostesh konan ....khahesh mikonam yeki komakam kone

ask_bl
27-01-2010, 23:30
از شما متشکرم
ولی وقتی دارم نصبش میکنم این پیغام خطا رو میده

لینک تصویر خراب است !

CG_
27-01-2010, 23:37
لینک تصویر خراب است !

نه درست است!

خب میگه که این setup رو بی خیال شو. برو یکی برا ویندوز سون دانلود کن

tohid_abi
27-01-2010, 23:46
سلام
چجوری میشه حروف را در کر.رگذ فایر فاکس و ویندوز هفت از کوچک بودن دراورد

ask_bl
27-01-2010, 23:54
سلام
چجوری میشه حروف را در مرورگر فایر فاکس و ویندوز هفت از کوچک بودن دراورد
سلام
توی فایر فاکس ،Ctrl رو نگه دارین و Scroll موس رو بچرخونین .

hosein_satsat
28-01-2010, 07:43
نه درست است!

خب میگه که این setup رو بی خیال شو. برو یکی برا ویندوز سون دانلود کن

اخه وقتی میرم دانلود کنه میره یکی از دراور های ati رو دانلود میکنه اشتباهی در حالی که درایور من نویدا5500 هست
حتی وقتی به صورت دستی هم درایور 5500 را به ویندوز تعریف میکنم بعد از ریاستارت بالا نمیاد

ebi66_boukan
28-01-2010, 20:09
سلام دوستان
خوبید؟

دوستان قیمت اورجینال ویندوز هفت unlimited چنده؟؟؟یکی گفت 370 هزا تومنه.واقعا قیمتش اینه؟؟؟

Gamemaster
28-01-2010, 22:51
فكر كنم 260 اينا باشه

kane32
29-01-2010, 09:28
سلام رفقا اقا من دو تا ویندوز دارم یکی سون یکی ویستا سون اکتیو میکنم ویستا از اکتیو خارج میشه ویستارو اکتیو میکنم سون اکتیوش میپره چیکار کنم ویندوزام هر دوتاش اصل بمونه یعنی اکتیو باشه و بعد از 30 روز بسته نشه.

deaddeaddead
29-01-2010, 17:13
سلام ... همه ی آیکونهای من تبدیل شدن به آیکون KMPLAYER (توی Desktop ) . هرکدوم هم که میخوام باز کنم میره داخل KMPlayer و بعدش یه Error میده ... من فقط میتونم از File Location همه چیو استفاده کنم...حالا باید چیکار کنم؟؟؟

kane32
29-01-2010, 19:48
سلام ... همه ی آیکونهای من تبدیل شدن به آیکون KMPLAYER (توی Desktop ) . هرکدوم هم که میخوام باز کنم میره داخل KMPlayer و بعدش یه Error میده ... من فقط میتونم از File Location همه چیو استفاده کنم...حالا باید چیکار کنم؟؟؟
نرم افزار km رو از سیستم ان اینستال کنید.

deaddeaddead
29-01-2010, 22:03
نرم افزار km رو از سیستم ان اینستال کنید.

Uninstall کردم ولی ایندفعه آیکونها Unknown شدن و هر وقت بازشون میکنم باید Choose a programm کنم.خواهش میکنم کمکم کنین:19:

noisymind
29-01-2010, 22:08
چرا گاهی اوقات که ویندوز میاد بالا رزولوشن صفحه خودش عوض میشه! و جای آیکونهای دستکتاپ هم عوض میشن؟!!! بعد که دوباره ریستارت میکننم درست میشه!

noisymind
30-01-2010, 00:22
یک سوال دیگه:
نمیشه کاری کرد که مثل ویندوز XP کانکشن به اینترنت رو کنار ساعت نشون بده؟ که آدم راحت ببینه داره سند و رسیو میکنه یا نه؟

NELLY
30-01-2010, 02:30
ممنون عزیز!
disable کردم درست نشد! :41:
ببین:
وقتی میرم رو یک برنامه اینجوری میشه!
مشکل از کجاست؟!!

سلام منم ویندوز 7 رو نصب کردم اما این قابلیت عمل نمیکنه
و برای من هم دقیقا به همین شکل نشون داده میشه
کاری هم گفتید انجام دادم ولی مثل این دوستمون تفاوتی نکرد

سوال:
1- مگه این قابلیت بصورت پیش فرض نباید فعال باشه؟
2- ممکنه ایراد از نسخه ویندوز 7 باشه؟
3- به غیر از این خیلی دیگر از قابلیت ها غیرفعال است مثل show desktop ,.... برام وجود نداره ، امتیاز 7 به سیستمم بالاست پس چرا اینها هیچ کدوم عمل نمیکنند؟؟

لطفا سریع تر کمک کنید تا seven رو با vista عوض نکردم.... ممنون

deaddeaddead
30-01-2010, 12:06

کسی نیس بگه چیکار باید کنم؟؟؟؟:41:

msaeedd
30-01-2010, 15:00
یک سوال داشتم
چرا نمیشه برنامه Alkohol 120% رو تو ویندوز 7 نمیشه نسب کرد؟

worldm
30-01-2010, 19:46
یک سوال داشتم
چرا نمیشه برنامه Alkohol 120% رو تو ویندوز 7 نمیشه نسب کرد؟
دوست عزیزم از جدیدترین ورژنش استفاده کن مطمئن باش خوب کار میکنه

worldm
30-01-2010, 19:50
یک سوال دیگه:
نمیشه کاری کرد که مثل ویندوز XP کانکشن به اینترنت رو کنار ساعت نشون بده؟ که آدم راحت ببینه داره سند و رسیو میکنه یا نه؟
چرا میشه عزیز ولی نمیتونی خوب رنگ چراغاشو تشخیص بدی که وضعیتت خوبه یا بده ولی برای اینکه چراغو بیاری بعد از ساختن کانکشن روی taskbar راست کلیک و properties بعد در قسمت notification area گزینه customize رو بزن بعدش گزینه network رو به حالت show icon and ... ربیار و ok کن و کار تمومه.

Razel
30-01-2010, 20:15
سلام دوستان
کسی می دونه چطور میشه منوی Recently Used رو در ویندوز 7 فعال کرد؟ همون منویی که آخرین فایلهای باز شده توسط یک برنامه مثلا Word رو نشون میده. پیش فرض در سیستم من فعال نیست . ویندوزم 22 اکتبر ultimate 64 بیتی هست.

cdp
30-01-2010, 20:29
====================================
سلام به تمام دوستان:40:.....بالاخره امتحاناتم تموم شد...:20:
====================================

باید ویندوز رو عوض کنی...

سلام رفقا اقا من دو تا ویندوز دارم یکی سون یکی ویستا سون اکتیو میکنم ویستا از اکتیو خارج میشه ویستارو اکتیو میکنم سون اکتیوش میپره چیکار کنم ویندوزام هر دوتاش اصل بمونه یعنی اکتیو باشه و بعد از 30 روز بسته نشه.

سون ، ویستا رو چطوری (باچه برنامه ای) اکتیو میکنی؟

یک سوال دیگه:

از این گجت استفاده کن تمام ارسال ها ودریافت ها رو میزنه:

این هم برای نمایش میزان استفاده از شبکه: (دانلود با رنگ زرد-آپلود با رنگ سبز)

Phonix Live
30-01-2010, 22:08
سلام
من احتیاج به Procuct Key ویندوز 7 نسخه 64 بیتی احتیاج دارم.
ممنون

Oracle_Eldorado
30-01-2010, 23:29
ببخشید من جدیدا ویندوزم بالا میاد همون اول این پیغام رو میده :

وقتی هم روش کلیک میکنم این میاد :

کسی میدونه مشکل چیه ؟

Highbury
30-01-2010, 23:45
سلام دوستان
من یه دی وی دی ویندوز 7 از شرکت دریا سافت گرفتم.
نسخه 32 بیتی ورژن آلتیمیت و نهایی رو نصب کردم و الان بعد از 3 روز میگه باید اکتیوش کنی.تمام جا رو برای پرداکت key گشتم اما بهش نمیخوره.
روی خود کاور DVD نوشته که روی فایل کراک داخل دی وی دی راست کلیک کرده و run as admin... رو انتخاب کنید و Yes بزنید.سپس از قسمت soft mode users گزینه ی اینستال را انتخاب کنید.
من روی فایل کراک داخل دی وی دی راست کلیک کردم و اون کار کردم اما قسمت soft mode users رو پیدا نکردم.

cdp
31-01-2010, 06:00

کسی میدونه مشکل چیه ؟

عکس اولیه میگه درایور نصب شده باعث مشکلاتی در سیستم شما شده...برای همین ویندوز درایور رو بلاک (مسدود) کرده. بعد میگه درایور رو آپدیت کنید تا با این نسخه از ویندوز سازگاری داشته باشه...

تا اونجایی که من فهمیدم: یک درایور با این نسخه از ویندوزتون سازگاری نداره...

عکس دومیه: شما به اینترنت وصل شو بعد روی کلید check for solution online کلیک کن ببین کمکی میکنه یا نه...

سلام
من احتیاج به Procuct Key ویندوز 7 نسخه 64 بیتی احتیاج دارم.
ممنون

شما چرا از کرک استفاده نمیکنی؟!! (از کرک پایین استفاده کن...)

سلام دوستان
من یه دی وی دی ویندوز 7 از شرکت دریا سافت گرفتم.
نسخه 32 بیتی ورژن آلتیمیت و نهایی رو نصب کردم و الان بعد از 3 روز میگه باید اکتیوش کنی.تمام جا رو برای پرداکت key گشتم اما بهش نمیخوره.
روی خود کاور DVD نوشته که روی فایل کراک داخل دی وی دی راست کلیک کرده و run as admin... رو انتخاب کنید و Yes بزنید.سپس از قسمت soft mode users گزینه ی اینستال را انتخاب کنید.
من روی فایل کراک داخل دی وی دی راست کلیک کردم و اون کار کردم اما قسمت soft mode users رو پیدا نکردم.

اسم کامل کرک اینه: Vista7 Slic Loader 1.9.0

توجه: شاید این کرک روی همه سیستم ها جواب نده!! (به خاطر مشخصات ویندوزشون)

من این توی ویندوز 64 بیتی 7600 امتحان کردم ،کار کرد...

دانلود:
حجم 1.06MB

آموزش کار با این کرک:

از عکسشم پیداست خیلی خیلی راحته کار باهاش...

. برای انتخاب کرک به روش OEM از منوی بازشو استفاده میکنید.(شماره 1)
. برای نصب کرک روی Install کلیک کنید.(شماره 2)
. بعد از Restart این برنامه رو باز کنید ونوشته (شماره 3) رو نگاه کنید. اگر سبز بود ویندوز با موفقیت فعال شده...

اگر قرمز بود هم دو دلیل داره:

1) شاید بد نصب شده باشه که در این صورت میتونید روی Uninstall کلیک کنید و دوباره کرک رو نصب کنید.

2) شاید این کرک بر روی ویندوز شما جواب نمی ده!

__________________________________________________ ________________

از کرک زیر هم میتونید استفاده کنید:

Oracle_Eldorado
31-01-2010, 08:51
عکس اولیه میگه درایور نصب شده باعث مشکلاتی در سیستم شما شده...برای همین ویندوز درایور رو بلاک (مسدود) کرده. بعد میگه درایور رو آپدیت کنید تا با این نسخه از ویندوز سازگاری داشته باشه...

عکس دومیه: شما به اینترنت وصل شو بعد روی کلید check for solution online کلیک کن ببین کمکی میکنه یا نه...

خب عزیز من آخه هیچ درایوری نصب نکردم که مضر باشه .
اصلا هیچ تغییراتی ندادم به سیستم . خود به خود اینطوری شده .
اینجا رو ببینید :

چند نفر هم این مشکل رو داشتن ولی همگی با لپتاپ Dell
بعدشم اونا اسم درایور رو نوشته : SONIC
ولی مال من هیچی نداره .

ask_bl
31-01-2010, 10:36

کسی میدونه مشکل چیه ؟
خوب مشکل عدم سازگاری درایور با ویندوز هست ،میتونین درایور رو پاک کنین یا نه ؟با پاک کردن درایور مشکلتون رفع میشه .

Highbury
31-01-2010, 12:38

شما چرا از کرک استفاده نمیکنی؟!! (از کرک پایین استفاده کن...)

اسم کامل کرک اینه: Vista7 Slic Loader 1.9.0

توجه: شاید این کرک روی همه سیستم ها جواب نده!! (به خاطر مشخصات ویندوزشون)

من این توی ویندوز 64 بیتی 7600 امتحان کردم ،کار کرد...

دانلود:
حجم 1.06MB

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآموزش کار با این کرک:

از عکسشم پیداست خیلی خیلی راحته کار باهاش...

. برای انتخاب کرک به روش OEM از منوی بازشو استفاده میکنید.(شماره 1)
. برای نصب کرک روی Install کلیک کنید.(شماره 2)
. بعد از Restart این برنامه رو باز کنید ونوشته (شماره 3) رو نگاه کنید. اگر سبز بود ویندوز با موفقیت فعال شده...

اگر قرمز بود هم دو دلیل داره:

1) شاید بد نصب شده باشه که در این صورت میتونید روی Uninstall کلیک کنید و دوباره کرک رو نصب کنید.

2) شاید این کرک بر روی ویندوز شما جواب نمی ده!

__________________________________________________ ________________

از کرک زیر هم میتونید استفاده کنید:

من ویندوزم 32 بیتی هست و این کرک شما 64 بیتی هستش.
خواهش میکنم یه جوری کمکم کنید .همش پیغام اکتیو شدن رو میده و والپی پیر دسکتاپم همش سیاه میشه.
با تشکر

ask_bl
31-01-2010, 12:57
خواهش میکنم یه جوری کمکم کنید .همش پیغام اکتیو شدن رو میده و والپی پیر دسکتاپم همش سیاه میشه.
با تشکر
بفرمائین :

و یا :

1200d
31-01-2010, 14:25
با سلاممن با نصب مودم gigabyte faxmodem56kbدر ویندور 7مشکل دارم سی دی راه انداز مودم تو این ویندوز پیغام ساپورت نشدن این سخت افزار رو میده لطفا مرا راهنمایی کنید

SANR
31-01-2010, 14:38
دوستان من سیستم دارای سی پی یوی e2180 یعنی دو هسته ای هست.

کدوم نسخه بهتره؟32 بیتی یا 64 بیتی؟

می خوام که سرعتش بالا باشه در ضمن رم سیستم 2 گیگ هست گرافیک هم 512 ddr3 ایسوس

Oracle_Eldorado
31-01-2010, 15:00
خوب مشکل عدم سازگاری درایور با ویندوز هست ،میتونین درایور رو پاک کنین یا نه ؟با پاک کردن درایور مشکلتون رفع میشه .

آخه مشکل اینجاست که نمیدونم با کدوم درایور مشکل داره !!!
از کجا میتونم بفهمم ؟

DreaMaryam
31-01-2010, 16:22
سلام
من ویندور 7 نصب کردم و همه درایورها رو هم خودش شناخت و اشکالی نگرفت. حتی کارت صدا را. ولی الآن کامپیوترم صدا نداره و میگه:
the speaker, headset or headphone is unplugged
در حالی که من اینها رو وصل کردم
چی کار باید بکنم؟؟؟

تو device manager میگه همه درایو ها شناخته شده و حتی نمیذاره درایورها رو آپدیت کنم و میگه:
the best driver software for your devices is already installed

cdp
31-01-2010, 17:35
خب عزیز من آخه هیچ درایوری نصب نکردم که مضر باشه .
اصلا هیچ تغییراتی ندادم به سیستم . خود به خود اینطوری شده .
اینجا رو ببینید :

چند نفر هم این مشکل رو داشتن ولی همگی با لپتاپ Dell
بعدشم اونا اسم درایور رو نوشته : SONIC
ولی مال من هیچی نداره .

ویندوز ودرایورهاتون رو آپدیت کنید...

با تشکر

از این کرک استفاده کنید: windows 7 loader extreme edition v3

دانلود:

با این برنامه به دوروش میتونید کرک کنید:

1. LOADER: که در سمت چپ برنامه قسمت Loader Settings (این روش یک گزینه در صفحه انتخاب ویندوز در بوت اضافه میکنه که با انتخاب اون وارد ویندوز اکتیو شده میشید- این روش برای کسانی که چند سیستم عامل دارند مناسب نیست)

2. KEY: (پیشنهاد من)

با سلاممن با نصب مودم gigabyte faxmodem56kbدر ویندور 7مشکل دارم سی دی راه انداز مودم تو این ویندوز پیغام ساپورت نشدن این سخت افزار رو میده لطفا مرا راهنمایی کنید

درایور ویندوز 7 رو باید از سایت مودمتون بگیرید...

خوب معلومه 64 بیتی سرعتش بیشتره...

سلام
من ویندور 7 نصب کردم و همه درایورها رو هم خودش شناخت و اشکالی نگرفت. حتی کارت صدا را. ولی الآن کامپیوترم صدا نداره و میگه:
the speaker, headset or headphone is unplugged
در حالی که من اینها رو وصل کردم
چی کار باید بکنم؟؟؟

تو device manager میگه همه درایو ها شناخته شده و حتی نمیذاره درایورها رو آپدیت کنم و میگه:
the best driver software for your devices is already installed

شما باید درایور ویندوز7 کارت صداتون رو از سایت شرکت سازنده بگیرید...

Milad4171
31-01-2010, 23:55
آقا کسی میدونه چطوری میشه تو 7 Automatic detect رو off کرد. اون که به صورت اتوماتیک درایورها و سخت افزارها رو میشناسه.خودم بعید میدونم ولی گفتم شاید بشه!!!!!

SANR
01-02-2010, 08:20
دوستان این 86 بیتی دیگه چی بود؟

من هموم 64 بیتی رئ نصب کردم ولی در مورد این 86 بیتی بیشتر توضیح بدید.

ممنون.

iceweek
01-02-2010, 08:31

برای نصب 64 بیتی باید حداقل 4گیگ رم داشته باشید وگرنه نصبش توجیهی نداره.

ask_bl
01-02-2010, 11:19
آخه مشکل اینجاست که نمیدونم با کدوم درایور مشکل داره !!!
از کجا میتونم بفهمم ؟
برین تو c:\windows\system32\drivers ،روی سرفصل ها که نوشته Name , Date modified ,... کلیک راست کنین و More ...d رو بزنین و تیک Company رو بزنین .
حالا یه بار روی Company بزنین که به ترتیب اون sort بشه .
حالا توی ردیف Company دنبال Tages SA بگردین .
بعد اون رو Cut-and-paste کنین تو مسیر c:\temp
ریست کنین و اگر پیغام دیگه نیومد میتونین همونی رو که تو مسیر c:\temp
ریختین رو هم پاک کنین .

ir_majhool
01-02-2010, 12:05
من یه بار جت آیدو نصب کردم با پخش فیلم مشکل داشت ولی mp3 رو راحت پخش میکرد
گفتم اه چقدر چرته پاکش کردم رفتم kmplayer ریختم الان میبینم اونم مشکل داره یعنی واسه پخش فیلم ها یه مدت طول میکشه تا پخش کنه تازه اگه هم پخش کرد بازم باید صبر کنیو هیچ آیکنی کار نمیکنه تا یه پیغام ارور بیاد رو صفحه ok رو بزنی تا همه چی درست شه
باز اگه بخوای یه فیال دیگه رو باز کنی روز از نو روزی از نو
وجه مشترک ایراد های این دو نرم افزار می تونه جالب باشه
کسی نیست راهنمایی کنه
اینم عکس ارور
اه اینجا نمیشه آپلود کرد؟؟؟
چه ضایع
access violation at address 04b3867d in module 'gen_ml.dl_'.read of address 00000028.

SANR
01-02-2010, 12:07
برای نصب 64 بیتی باید حداقل 4گیگ رم داشته باشید وگرنه نصبش توجیهی نداره.

این بنده خدا گفت 64 بهتره و منم نصب کردم!

خواهشآ جواب بهتری بدین الان من با تعدادی نرم افزار از جمله آنتی ویروس دچار مشکل شدم!
86 بیتی چی هست حالا!!!

naruto_ir
01-02-2010, 12:37
سلام بچه ها

86 بیتی چی هست حالا!!!
اگه اشتباه نكنم همون 32 بيت هست
من يه سوال داشتم
من رمز يوزر لپ تاپم كه وين 7 داره رو گم كردم
ادمينش رو هم غير فعال كرده بودم!
حالا مي گيد چي كار كنم

nois3
01-02-2010, 13:35

خواهشآ جواب بهتری بدین الان من با تعدادی نرم افزار از جمله آنتی ویروس دچار مشکل شدم!
86 بیتی چی هست حالا!!!

شما بهتره 32 bit رو نصب کنی. 32 bit همون x86 هست.64 bit همون x64 هستش.:5:

---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------

دوستان من windows 7 Ultimate 64 bit رو نصب کردم .حالا میخوام نرم افزارهای 32 بیتی رو داخل ش نصب کنم.مشکلی پیش نمیاد؟ نرم افزارها درست کار میکنن؟؟

SANR
01-02-2010, 13:53
من دیگه همون 64 رو نصب کردم.

ولی اینو فکر کنم اشتباه میگید.

برای نصب نوشته 32 بیتی،64 بیتی و 86 بیتی!!!

---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:49 PM ----------

برای پردازنده های 4 هسته ای و بیشتر نیستش؟

---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:50 PM ----------

دوستان من windows 7 Ultimate 64 bit رو نصب کردم .حالا میخوام نرم افزارهای 32 بیتی رو داخل ش نصب کنم.مشکلی پیش نمیاد؟ نرم افزارها درست کار میکنن؟؟

آنتی ویروس 64 بیتی بایستی داشته باشی و همچنین یه تعداد نرم افزاری هم که نصب کردم،پیغام میداد که روی 32 بیتی بهتر اجرا میشن!

آقایون من همین 64 بیتی روش باشه یا واقعآ ارزش از نو نصب کردن ویندوز رو داره این 32 بیتی!
البته بگم اینو،سرعت بسیار عالیه!

kiuq
01-02-2010, 14:28
من دیگه همون 64 رو نصب کردم.

ولی اینو فکر کنم اشتباه میگید.

برای نصب نوشته 32 بیتی،64 بیتی و 86 بیتی!!!

عالیه!
دوستمون داره درست میگه همون 32 بیت هستش..
در ضمن کار خوبی کردی 64 بیتی نصب کردی!!
سعی کن خیلی زود اپگریدش کنی !! ( عالی میشه )

ask_bl
01-02-2010, 14:28
شما بهتره 32 bit رو نصب کنی. 32 bit همون x86 هست.64 bit همون x64 هستش.:5:

---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------

نه هیچ مشکلی پیش نمیاد.

iceweek
01-02-2010, 14:55

86 بیتی چی هست حالا!!!

86 بیتی که نداریم
x86 هست که منظور همون 32بیتی هست
ببینید ویندوز 32 بیتی حداکثر 3.2 گیگ رم میشناسه.برای کسایی که رم بیشتری نیاز دارن این ویندوز(64 بیتی) طراحی شده.البته همه تفاوتش این نیست ظاهرا امن تر هم هست و توانایی مدیریت حافظه دراون بیشتره ولی من اطلاعات بیشتری ندارم.

SANR
01-02-2010, 15:07
ممنون.

آپدیتش هم کردم،توپه واقعآ!!!

سرعتش،زیباییش،اکتیو Wow!

naruto_ir
01-02-2010, 17:45
اقا يكي سوال ما رو جواب بده!

من رمز يوزر لپ تاپم كه وين 7 داره رو گم كردم
ادمينش رو هم غير فعال كرده بودم!
حالا مي گيد چي كار كنم

worldm
01-02-2010, 17:51
فعلا راهی برای زدن پسورد ویندوز 7 ارائه نشده یا حداقلش من که نشنیدم:20:

kiuq
02-02-2010, 00:20

فکر نکنم مشکلی باشه !!
ویندوز که داره بالا میاد F8 رو بزن بعد از حالت Safe mode رمز رو بردار ...
اگه نتونستی بگو بیشتر توضیح بدم..
( شایدم نشههاهاها ولی امتحانش ضرری نداره!!:27: