مشاهده نسخه کامل
: Windows Seven مباحث و مشکلات
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
[
20]
21
22
سلام دوستان خواهش می کنم اگر لبنک فارسی ساز ویندوز 7 رو دارید اینجا بذارید چون من واقعا با این قضیه مشکل پیدا کردم . باتشکر
اگه منظورت فارسی ساز ظاهر ویندوزه یه فایل خود مایکروسافت داده بیرون ولی من هنوز خودم تست نکردم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mehdi909
19-04-2010, 13:02
اگه منظورت فارسی ساز ظاهر ویندوزه یه فایل خود مایکروسافت داده بیرون ولی من هنوز خودم تست نکردم:
نه دوست من منظورم فارسی سازیه که کیبورد رو اصلاح می کنه و جای حروفی مثل پ و ژ رو درست می کنه
یه برنامه به نام KeyTweak تو کلیک معرفی کرده بودند که می شد باهاش جای پ و ژ رو عوض کرد!
کسی نمیدونه این مشکل من چیه؟
یکدونه ایسر 4710tg دارم که ویندوز 7 home Premiun اوریجینال داره، وقتی میام هایبرنیتش کنم مثل آدم هایبرنیت میشه. اما وقتی روشنش میکنم ، ویندوز بالا مییاد ولی صفحه سیاهه و چیزی دیده نمیشه. مجبورم اسلیپش کنم و دوباره از اسلیپ دربیارم تا درست بشه. اونوقت میبینم که رد دکمه هایی که فشار دادم روی تکست باکس مربوط به یوزرنیم و پسورد هست، یعنی ویندوز بالا اومده بوده. لپ تاپم دو تا کارت گرافیکی هستش، و درایورهاش همه آپدیتن. روی پشتیبانی ایسر هم نوشتم و گفتند ببر نمایندگی ایران.
مرسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hirondelle
19-04-2010, 15:21
برای حذف نام ویندوز پاک شده از لیست Boot Menu شما باید فایل Boot.ini رو ادیت کنید، این فایل در Root درایوی که ویندوز شما نصب هستش بصورت مخفی قرار داره که برای روئیت این فایل باید در Folder Option تیک عبارت hide protected operating system files رو بردارید، سپس فایل رو باز کنید و لاینی که مرتبط با ویندوز remove شده شما هستش رو حذف کنید و فایل رو ذخیره کنید !
محتویات درون این فایل چیزی شبیه به این هستش :
ها این root که گفتی ، این یعنی چِ ؟!:18:کجاس ؟
Milad4171
19-04-2010, 23:20
آقا من تو اینترنت اسکپلوررم بعضی فونتای فارسی رو مربع میگذاره.
تو زبان هم همه رو پرشین و ایران تنظیم کردم احیانا کسی این مشکل رو نداشته؟
alireza_farshid
20-04-2010, 00:02
زبان فارسی شما بد نصب شده. یک بار کامل فارسی رو Remove کن . ریستارت و دوباره تنظیمات فارسی رو انجام بده. باید درست بشه:20:
---------- Post added at 12:59 AM ---------- Previous post was at 12:56 AM ----------
کسی نمیدونه این مشکل من چیه؟
یکدونه ایسر 4710tg دارم که ویندوز 7 home Premiun اوریجینال داره، وقتی میام هایبرنیتش کنم مثل آدم هایبرنیت میشه. اما وقتی روشنش میکنم ، ویندوز بالا مییاد ولی صفحه سیاهه و چیزی دیده نمیشه. مجبورم اسلیپش کنم و دوباره از اسلیپ دربیارم تا درست بشه. اونوقت میبینم که رد دکمه هایی که فشار دادم روی تکست باکس مربوط به یوزرنیم و پسورد هست، یعنی ویندوز بالا اومده بوده. لپ تاپم دو تا کارت گرافیکی هستش، و درایورهاش همه آپدیتن. روی پشتیبانی ایسر هم نوشتم و گفتند ببر نمایندگی ایران.
مرسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا مشکلش با آپدیت بایوس حل میشه. البته ممکنه ویندوز هم مشکل داشته باشه. ویندوزت رو اگه میتونی ( محدودیت استفاده و ... نداره) دوباره نصب کن، مشکل حل نشد به احتمال قوی از بایوسه اگه نبود دیگه مشکل سخت افزاری میشه:13:
---------- Post added at 01:02 AM ---------- Previous post was at 12:59 AM ----------
آقا چطور میشه گجتها رو از مسیر درایو C پا کرد SIDEBAR رش قاطی کرده!!!
یعنی چی ؟؟؟ بیشتر توضیح بده یا عکسی چیزی بذار
برای پاک کردن گجت ها : راست کلیک دسکتاپ > گجت ... حالا روی هر گجتی که میخوای پاک کنی راست کلیک و آنیستال
اگه میخوای کلن اجرا نشه هم برو msconfig تیک microsoft windows operating system رو بردار . البته دقت کن مسیرش مسیر ساید باز باشه:10:
ها این root که گفتی ، این یعنی چِ ؟!:18:کجاس ؟
طبق گفته دوستمون جناب nitro ظاهرا ساختار فایل بوت در ویندوز 7 تغییر پیدا کرده !
شما بهتره از طریق System Configuration اقدام کنید. برای اینکار در run عبارت msconfig رو تایپ کنید و کلید اینتر رو فشار بدید سپس در پنجره باز شده تب Boot رو انتخاب کنید و در کادری که نام سیستم های عامل نصب شده وجود داره، سیستم عامل remove شده رو انتخاب کنید و اون رو Delete کنید !
(منظور از Root ، ریشه درایو هستش! بطور مثال //:C )
اینو امتحان کنید ببینید درست میشه یا نه.
منوی view
encoding/more/unicode
hamed-sos
20-04-2010, 10:38
آقا چطور میشه گجتها رو از مسیر درایو C پا کرد SIDEBAR رش قاطی کرده!!!
بنده یه پکیج 100 تایی گجت ریختم....چند تاشو باهم اجرا کردم...از اون موقع دیگه سیستم گجت بالا نمیاد....داخل sidbar رش هم نمیشه رفت.....
ارور میده!!!!
میخوام بدونم گجتها تو چه مسیری ذخیره میشه تا دستی!!! پاکشون کنم
capitan black
20-04-2010, 11:20
دوستان من موقع ورود به ویندوز باید روی صفحه لاگین کللیک کنم تا وارد بشم...کسی راهی بلده ؟
دوستان محض رضای پروردگار یکی جواب بده :31:
تو این لینک بصورت تصویری برای ویندوز 7 آموزش داده شده:
تو این لینک هم بصورت نوشتاری برای xp توضیح داده شده:
البته فکر کنم متد ویندوز 7 تو xp هم جواب بده شما یه امتحان کن جواب داد ما رو هم مطلع کن.
بنده یه پکیج 100 تایی گجت ریختم....چند تاشو باهم اجرا کردم...از اون موقع دیگه سیستم گجت بالا نمیاد....داخل sidbar رش هم نمیشه رفت.....
ارور میده!!!!
میخوام بدونم گجتها تو چه مسیری ذخیره میشه تا دستی!!! پاکشون کنم
تو این پوش گجت های خود ویندوز:
x:\Program Files\Windows Sidebar
و تو این مسیر هم گجت هایی که شما اضافه کردید ذخیره میشه:
لازم نیست که گدجت ها رو پاک کنی، می تونی بجاش فایل Settings.ini رو ویرایش کنی.
X:\Users\account\AppData\Local\Microsoft\Windows Sidebar
alireza_farshid
20-04-2010, 13:01
دوست عزیز شما میتونی از نرم افزار tune up استفاده کنی . راه رجیستری یا ... دیگه شو بلد نیستم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
smallfrank
20-04-2010, 17:50
سلام دوستان یه مشکل دارم
از وقتی این ویندوز رو نصب کردم
وقتی میخام سیستم رو خاموش کنم یه صفحه آبی میاد که بعد از چند ثانیه خودش ریست میشه
مشکل از چیه ؟
ممنون
joe_satriani
20-04-2010, 19:46
سلام دوستان یه مشکل دارم
وقتی میخام سیستم رو خاموش کنم یه صفحه آبی میاد که بعد از چند ثانیه خودش ریست میشه
مشکل از چیه ؟
ممنون
صفحه ي آبي كه توش يه عالمه چيزي نوشته؟؟؟
اگه منظورتون همين صفحه هست، اين صفحه موسوم به صفحه ي مرگ هست و علل مختلفي داره!
از جمله اينكه ويروس داشته باشه سيستم، هاردتون دچار مشكل بشه، يكي از سخت افزارهاتون دچار اختلال شه و ... .
كه بايد تك تك اين موارد رو چك كنيد
موفق باشيد.
smallfrank
20-04-2010, 20:23
صفحه ي آبي كه توش يه عالمه چيزي نوشته؟؟؟
اگه منظورتون همين صفحه هست، اين صفحه موسوم به صفحه ي مرگ هست و علل مختلفي داره!
از جمله اينكه ويروس داشته باشه سيستم، هاردتون دچار مشكل بشه، يكي از سخت افزارهاتون دچار اختلال شه و ... .
كه بايد تك تك اين موارد رو چك كنيد
موفق باشيد.
آخه من Xp هم دارم اون اینجوری نیست
شاید چون بعضی قطعات قدیمیه و 7 رو ساپورت نمیکنه ایجوری میشه؟
joe_satriani
20-04-2010, 20:33
آخه من Xp هم دارم اون اینجوری نیست
شاید چون بعضی قطعات قدیمیه و 7 رو ساپورت نمیکنه ایجوری میشه؟
آره - اين هم ميشه، سعي كن كه د رايورات رو آپديت كني.
Macdiano
21-04-2010, 00:51
سلام
میشه یه کاری کرد به جای اینکه حرف "پ" روی کلید \ | باشه, کلید `~ برای حرف "پ" عمل کنه
Milad4171
21-04-2010, 01:47
من تازگیا شدیدا دچار اشکال Stop work اگه دست گفته باشم میشم. که وقتی بازی یا برنامه ای باز هست یهو میاد بیرون و میگه برنامه دچار اشکال شد و یذره لود میکنه و میگه برنامه رو ببند.
تازگیا خیلی اینطوری میشه.آیا از ویندوز هست یا برنامه.
کسی این مشکل رو داشته؟ من تو ویستا اصلا همچین مشکلی نداشتم. البته بگم تازه این مشکل بوجود آمده.
تو بازی که به جرات میگم بیشتر از نیم ساعت توبازی باشی با این ارور میاد بیرون.
البته من فکر میکنم از رمم باشه.
رم سیستم 2 هست!
pooyan.saj
21-04-2010, 05:51
سلام کی میدونه سرویس پک یک ویندوز هفت کی به بازار میاد؟ آخه من منتظرم اون بیاد بهد نصب کنم
Amin.P30
21-04-2010, 06:07
این مشکلش چیه....
من با کرک swat ویندوز را اکتیو کردم...و در قسمت properties هم 30days یا چیزی نوشته نشده....update هم میشه...اما هر چند وقت یه بار این پیغام میاد....
اون پایین هم یه دکمه داره که به سایت مایکروسافت راهنمایی میکنه و نرم افزارش که WindowsActivationUpdate هست را هم دانلود کردم....این نرم افزار چیکار میکنه...نصبش توصیه میشه یا بدترش میکنه؟؟؟؟
Amin.P30
21-04-2010, 06:13
سلام دوستان یه مشکل دارم
مشکل از چیه ؟
ممنون
من توی xp وقتی بازی میکردم اینطوری میشد....
از اپدیت کارت گرافیکم بود....
اپدیت کارت گرافیک را پاک کردم درست شد...
البته 8 تا سیستمم اینطوری شده بود و همه درست شدن...
capitan black
21-04-2010, 08:26
دوست عزیز شما میتونی از نرم افزار tune up استفاده کنی . راه رجیستری یا ... دیگه شو بلد نیستم.
اقا من تيك اينو زدم حالا موقع ورود به ويندوز ازم پسوورد ميخواد!...چيكار كنم حالا هيچي جواب نميده !
مشکل حل شد هکش کردم !:31:
Smartie7
21-04-2010, 09:06
من ویندوز سون و xp رو روی لپ تاپ Dell نصب کردم حالا می خوام سون رو پاک کنم ....چه کار باید بکنم؟؟؟
دوستان میشه لطف کنین بگین این ارور که وقتی وارد ویندوز میشم ظاهر میشه مربوط به چیه ؟
payan_zaman
21-04-2010, 15:36
دوستان میشه لطف کنین بگین این ارور که وقتی وارد ویندوز میشم ظاهر میشه مربوط به چیه ؟
به احتمال زیاد نرم افزار در سیستم نصب کردی که بصورت خودکار در startup قرار گرفته و اجرا میشه و برای اجرا نیاز به اون dll که در پیام درخواست کرده هست
باید بری تو قسمت stsrtup ویندوز با دستور msconfig و برنامه های که بصورت خود کار اجرامی شوند رو غیر فعال کنی احتمالا مشکلت رفع خواهد شد
alireza_farshid
21-04-2010, 16:15
سلام کی میدونه سرویس پک یک ویندوز هفت کی به بازار میاد؟ آخه من منتظرم اون بیاد بهد نصب کنم
نیازی به انتظار نیست دوست عزیز
این مشکل در ویندوزهای قبلی بود . اما سرویس پک ویندوز 7 فقط شامل یک سری بروز رسانی ساده است که شامل آپدیت های تا امروز این ویندوزه و باگ یا اشکال خاصی رو بر طرف نمیکنه. باید بگم واقعا ویندوز بی عیب و نقصی شده. احتمالا مایکروسافت برای کندن یوزرهای این ویندوز به محصولات جدیدش کاری سخت تر از مهاجرت کاربران از ویندوز XP خواهد داشت.
بازم میگم هر روز که از این ویندوز استفاده نکنید رو از دست دادید:11:
---------- Post added at 05:11 PM ---------- Previous post was at 05:09 PM ----------
اقا من تيك اينو زدم حالا موقع ورود به ويندوز ازم پسوورد ميخواد!...چيكار كنم حالا هيچي جواب نميده !
مشکل حل شد هکش کردم !:31:
خدا رو شکر
اما چی چی رو -- کردی؟؟؟
---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------
من تازگیا شدیدا دچار اشکال Stop work اگه دست گفته باشم میشم. که وقتی بازی یا برنامه ای باز هست یهو میاد بیرون و میگه برنامه دچار اشکال شد و یذره لود میکنه و میگه برنامه رو ببند.
تازگیا خیلی اینطوری میشه.آیا از ویندوز هست یا برنامه.
کسی این مشکل رو داشته؟ من تو ویستا اصلا همچین مشکلی نداشتم. البته بگم تازه این مشکل بوجود آمده.
تو بازی که به جرات میگم بیشتر از نیم ساعت توبازی باشی با این ارور میاد بیرون.
البته من فکر میکنم از رمم باشه.
رم سیستم 2 هست!
اینکه اشکال سخت افزاری باشه محتمله.
مراحل زیر رو طی کن شاید درست شد
توی منوی استارت تایپ کن reliability
صفحه که باز شد ببین این مشکل از چه تاریخی روی سیستمت ایجاد شده. بعد از sysetem restore
ویندوزت رو به قبل از اولین تاریخی که این مشکل ظاهر شده برگردون . البته این راه حل واسه مشکل نرم افزاریه.
اگه سخت افزاری باشه من احتمال میدم کارت گرافیک باشه. حالا یا درایور یا تنظیمات نرم افزاری کش و مموری و ....
نیازی به انتظار نیست دوست عزیز
این مشکل در ویندوزهای قبلی بود . اما سرویس پک ویندوز 7 فقط شامل یک سری بروز رسانی ساده است که شامل آپدیت های تا امروز این ویندوزه و باگ یا اشکال خاصی رو بر طرف نمیکنه. باید بگم واقعا ویندوز بی عیب و نقصی شده. احتمالا مایکروسافت برای کندن یوزرهای این ویندوز به محصولات جدیدش کاری سخت تر از مهاجرت کاربران از ویندوز XP خواهد داشت.
بازم میگم هر روز که از این ویندوز استفاده نکنید رو از دست دادید:11:
---------- Post added at 05:11 PM ---------- Previous post was at 05:09 PM ----------
خدا رو شکر
اما چی چی رو -- کردی؟؟؟
---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------
اینکه اشکال سخت افزاری باشه محتمله.
مراحل زیر رو طی کن شاید درست شد
توی منوی استارت تایپ کن reliability
صفحه که باز شد ببین این مشکل از چه تاریخی روی سیستمت ایجاد شده. بعد از sysetem restore
ویندوزت رو به قبل از اولین تاریخی که این مشکل ظاهر شده برگردون . البته این راه حل واسه مشکل نرم افزاریه.
اگه سخت افزاری باشه من احتمال میدم کارت گرافیک باشه. حالا یا درایور یا تنظیمات نرم افزاری کش و مموری و ....
توجه :سرویس پک 1 برای ویندوز7 غیرقانونی است به سایت مایکروسافت مراجعه کنیدمن خودم این مطلب روتوی کلیک جام جم
خوندم
دوستان چند وقتی هست که این ارور کلافه ام کرده کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم بگید علتش چیه وچطوری میشه از شرش راحت شد؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
alireza_farshid
21-04-2010, 20:29
شما باید دات نت فریمورک رو دوباره نصب کنید.
این یک exception هست که میگه توی تبدیل مقدار یک رشته به مقدار دلخواه برنامه به مشکل برخورده. اگر برنامه که احتمالا تحت وب هم هست رو خودتون نوشتین باید در قسمت کامپایل این exception رو handle کنید. اگر نه باید بدونین توی کدوم قسمت اجرای برنامه هست و با سازندش تماس بگیرید و مشکل رو رفع کنید
alireza_farshid
21-04-2010, 20:35
توجه :سرویس پک 1 برای ویندوز7 غیرقانونی است به سایت مایکروسافت مراجعه کنیدمن خودم این مطلب روتوی کلیک جام جم
خوندم
بله غیر قانونی هست و هنوز هم ارائه نشده. ولی طبق گفته مایکروسافت در چند ماه آینده ارائه خواهد شد
شما باید دات نت فریمورک رو دوباره نصب کنید.
این یک exception هست که میگه توی تبدیل مقدار یک رشته به مقدار دلخواه برنامه به مشکل برخورده. اگر برنامه که احتمالا تحت وب هم هست رو خودتون نوشتین باید در قسمت کامپایل این exception رو handle کنید. اگر نه باید بدونین توی کدوم قسمت اجرای برنامه هست و با سازندش تماس بگیرید و مشکل رو رفع کنید
دوست عزیز من نت فریم ورک 2 رو نصب کردم ولی حل نشد امکانش هست ورژن بالا نصب کنم حل بشه ؟
این خطا مربوط به اجرای کد اشتباهیه که سعی در تبدیل یک رشته به نوع عددی داره.
احتمال داره که شما ورودی درستی به برنامه نمی دید که باعث بوجود آومدن این خطا شده.
بعد از اجرای چه برنامه ای این اشکال بوجود میاد؟
hirondelle
22-04-2010, 00:18
آقا یه سوال:
موقع نصب ویندوز برای delete پارتیشن با این ارور مواجه شدم :
failed to delete the selected partition (erorr 0x8007048f)
بعد از چند بار امتحان ،بالاخره جواب داد؛ولی بعد از ایجاد درایو برای فرمت دوباره ارور داد:
failed to format the selected partition (erorr 0x80070057)
علت چی می تونه باشه؟:46:
Dr Hannibal
22-04-2010, 05:39
آقا یه سوال:
موقع نصب ویندوز برای delete پارتیشن با این ارور مواجه شدم :
failed to delete the selected partition (erorr 0x8007048f)
بعد از چند بار امتحان ،بالاخره جواب داد؛ولی بعد از ایجاد درایو برای فرمت دوباره ارور داد:
failed to format the selected partition (erorr 0x80070057)
علت چی می تونه باشه؟:46:
توی 7 گاهی اینطوری میشه. حالا اگه توی یه درایو دیگه هم نصب کنی بعد از بالا اومدن ویندوز میبینی نصف هاردت نیست !
Smartie7
22-04-2010, 08:12
من ویندوز سون و xp رو روی لپ تاپ Dell نصب کردم حالا می خوام سون رو پاک کنم ....چه کار باید بکنم؟؟؟
یه نفر لطفا راهنمایی بکنه.......
rezakaka
22-04-2010, 09:45
باعرض سلام؛مشكلي كه من با ويندوز 7دارم در اتباط با برقراري ارتباط با اينترنته با xpسيستمم مشكلي نداره ولي با 7 اصلا مودم رو نميشناسه و ارور 777 رو ميده ؛ درضما از اينترنت پر سرعت هم استفاده نميكنم ؛ حال از شما تقاضاي كمك دارم ، ممنون
DariushGreat
22-04-2010, 11:18
یه نفر لطفا راهنمایی بکنه.......
اگه ویندوزت اصله این کار رو نکن! 200 هزار پول بالاش دادی...
Smartie7
22-04-2010, 13:33
اگه ویندوزت اصله این کار رو نکن! 200 هزار پول بالاش دادی...
نه اصل نیست...هارد لپ تاپ داره میپکه باید پاکش کنم....:41:
سلام
دوستان من بعد از مدت ها از ویستا کوچ کردیم رفتیم سون نصب کردیم فعلا که حال گیری کرده این سون
مشکل اینه که من 4تا پرتیشن دارم ولی وقتی داخل مای کامپیوتر می رم 3تا درایو بیشتر نیست :41: من سون رو توی درایو Dصب کردم چون درایو C کوچیک بود حالا اون درایو c که فایل داشتم رو نشناخته
ولی وقتی تو Manage میرم درایوم رو میبینم ولی اسم نداشت که من اسم هم بهش دادم ولی بازم نیومد:41:
چیکار کنم فایل هام ضروریه که تو C هست :19:
نه اصل نیست...هارد لپ تاپ داره میپکه باید پاکش کنم....:41:
ببیبین خوب بایدباcd ویندوزی که می خوای نصبش کنی درایوکه ویندوز 7 توش نصبه راپاک کنی درضمن ویندوز xp هم می پره دوباره باید نصبش کنی (فایل های ضروری توی درایو های xp و7 راجای دیگه ذخیره کن که پاکش نکنی حالت گرفته شه .):19:
---------- Post added at 03:15 PM ---------- Previous post was at 03:14 PM ----------
سلام
دوستان من بعد از مدت ها از ویستا کوچ کردیم رفتیم سون نصب کردیم فعلا که حال گیری کرده این سون
مشکل اینه که من 4تا پرتیشن دارم ولی وقتی داخل مای کامپیوتر می رم 3تا درایو بیشتر نیست :41: من سون رو توی درایو Dصب کردم چون درایو C کوچیک بود حالا اون درایو c که فایل داشتم رو نشناخته
ولی وقتی تو Manage میرم درایوم رو میبینم ولی اسم نداشت که من اسم هم بهش دادم ولی بازم نیومد:41:
چیکار کنم فایل هام ضروریه که تو C هست :19:
ببین فرمت درایوت چیه شاید بش باشه وبخاطراین باشه :8:
فرمت همه درایو ها NTFS هست
joe_satriani
22-04-2010, 15:29
باعرض سلام؛مشكلي كه من با ويندوز 7دارم در اتباط با برقراري ارتباط با اينترنته با xpسيستمم مشكلي نداره ولي با 7 اصلا مودم رو نميشناسه و ارور 777 رو ميده ؛ درضما از اينترنت پر سرعت هم استفاده نميكنم ؛ حال از شما تقاضاي كمك دارم ، ممنون
اين مشكل هست اكثر اوقات در ويندوزهاي جديد، شما بايد درايور مودمتون رو آپديتش و از سايت مودمتون گير بياريد و نصب كنيد
موفق باشيد.
Smartie7
22-04-2010, 16:35
ببیبین خوب بایدباcd ویندوزی که می خوای نصبش کنی درایوکه ویندوز 7 توش نصبه راپاک کنی درضمن ویندوز xp هم می پره دوباره باید نصبش کنی (فایل های ضروری توی درایو های xp و7 راجای دیگه ذخیره کن که پاکش نکنی حالت گرفته شه .):19:
نه... این لپ تاپ فقط 2 تا درایو داره یکیش xp روش نصبه یکی هم سون با کلی اطلاعات ارزشمند .... هیچ راهی نداره که نخوام هر دو ویندوز رو پاک کنم؟.... :19:
خودم مشکلمو حل کردم ممنون
با سلام
چند روزی شده که من وقتی میخواهم هارد اکسترنال رو از سیستم جدا کنم وقتی روی گزینه Eject کلیک میکنم پیغام میاید
this device ic currently in use من هم تا لوگ اف نکنم نمیشه هارد را ریمو کنم نمیدونم مشکل از کجاست
با تشکر
gholam14
22-04-2010, 19:04
سلام
من درایور تبدیلusbبه rs232 برای ویندوز7رامیخواستم هرچه میگردم پیدانمیکنم لطفاکمک کنید
نه... این لپ تاپ فقط 2 تا درایو داره یکیش xp روش نصبه یکی هم سون با کلی اطلاعات ارزشمند .... هیچ راهی نداره که نخوام هر دو ویندوز رو پاک کنم؟.... :19:
ویندوز 7 پاک کنی احتمالا ویندوزxp می مونه من این ومطمئن نیستم پرسیدم بهم گفتند!
اگر7 پاک کردی Xp نپرید بنویس تامنم اطمینان پیداکنم .
DariushGreat
22-04-2010, 19:52
خودم مشکلمو حل کردم ممنون
سلام
می شه بگی چجوری؟
alireza_farshid
22-04-2010, 20:08
با سلام
چند روزی شده که من وقتی میخواهم هارد اکسترنال رو از سیستم جدا کنم وقتی روی گزینه Eject کلیک میکنم پیغام میاید
this device ic currently in use من هم تا لوگ اف نکنم نمیشه هارد را ریمو کنم نمیدونم مشکل از کجاست
با تشکر
توی Device Manager روی آیکون هارت راست کلیک کن و یه جایی داره واسه انتخاب بین پروفورمنس و safe remove . اونجا رو تنظیم کن
اگه از این قسمت نبود 100% ویروسی شده. حتما با یه آنتی ویروس خوب آپدیت شده اسکنش کن:10:
Amin.P30
22-04-2010, 20:43
این مشکلش چیه....
من با کرک swat ویندوز را اکتیو کردم...و در قسمت properties هم 30days یا چیزی نوشته نشده....update هم میشه...اما هر چند وقت یه بار این پیغام میاد....
اون پایین هم یه دکمه داره که به سایت مایکروسافت راهنمایی میکنه و نرم افزارش که WindowsActivationUpdate هست را هم دانلود کردم....این نرم افزار چیکار میکنه...نصبش توصیه میشه یا بدترش میکنه؟؟؟؟
اینو یکی جواب بده لطفا>>>
adrenalin
22-04-2010, 21:18
منم همین سوال رو دارم
سلام
می شه بگی چجوری؟
computer-> manage -> disk managment
پارتیشن مورد نظر رو انتخاب کن بعد کلیک راست و گزینه change drive ...
بعدش هم دکمه add رو میزنی
تو پنجره باز شده از گزینه اول یه نام برای پارتیشن انتخاب می کنی و okمی کنی
سلام.هرکی بتونه این مشکلمو حل کنه کلی دعاش می کنم.
من موقعی که فایل آپدیت کارت گرافیکم رو از روی یک DVD بازی نصب می کنم،موقع خاموش شدن یا ریست شدن با مشکل صفحه آبی(blue screen) رو به رو میشم.چه کار کنم؟
سلام دوستان میشه بگید چجوری میشه فایلهای Documents این ویندوز رو همانند ویندوز XP به یه جای دیگه منتقل کنیم به جای اینکه تو درایو C باشه ؟
alireza_farshid
23-04-2010, 04:06
سلام دوستان میشه بگید چجوری میشه فایلهای Documents این ویندوز رو همانند ویندوز XP به یه جای دیگه منتقل کنیم به جای اینکه تو درایو C باشه ؟
من راه حل رجیستری و ... شو نمیدونم اما شما اگه برنامه Tuneup utilities رو نصب کنی قسمت tuneup system control > system > تب Spicial folders میتونی هر کدوم از فلدرها رو تنظیم کنی
Amin.P30
23-04-2010, 07:49
سلام.هرکی بتونه این مشکلمو حل کنه کلی دعاش می کنم.
من موقعی که فایل آپدیت کارت گرافیکم رو از روی یک DVD بازی نصب می کنم،موقع خاموش شدن یا ریست شدن با مشکل صفحه آبی(blue screen) رو به رو میشم.چه کار کنم؟
من قبلا همچین مشکلی را روی xp داشتم....
اپدیت درایورم را برداشتم حل شد...
منتها برا من وسط بازی وارکرافت صفحه ابی اومده و ریسیت میشد...
مشکلات سخت افزاری هم میتونه باشه....
توی Device Manager روی آیکون هارت راست کلیک کن و یه جایی داره واسه انتخاب بین پروفورمنس و safe remove . اونجا رو تنظیم کن
اگه از این قسمت نبود 100% ویروسی شده. حتما با یه آنتی ویروس خوب آپدیت شده اسکنش کن:10:
انتی ویروس من نود است با ان هم کل سیستم رو اسکن کردم اما چیزی پیدا نکرد با AutorunRemover و Trojan Remover هم اسکن کردم انها هم چیزی پیدا نکردند
adrenalin
23-04-2010, 10:35
سلام
دوستان من دیروز که سون نصب کردم ولی کرکی چیزی تو DVD سون نبود رو پاکت این سون هم نوشته
(با اکتیو سازی اتوماتیک:قابلیت آپدیت و بدون محدودیت زمانی)
حالا من چیکار کنم خودش اکتیو میشه یا من خودم کرکش کنم
اینم عکسش
اگه خودش نمیشه خواهشا یه کرک معتبر بهم معرفی کنید
ممنون
joe_satriani
23-04-2010, 10:45
سلام
دوستان من دیروز که سون نصب کردم ولی کرکی چیزی تو DVD سون نبود رو پاکت این سون هم نوشته
(با اکتیو سازی اتوماتیک:قابلیت آپدیت و بدون محدودیت زمانی)
حالا من چیکار کنم خودش اکتیو میشه یا من خودم کرکش کنم
اینم عکسش
اگه خودش نمیشه خواهشا یه کرک معتبر بهم معرفی کنید
ممنون
الان اگه روي لينك اول كليك كني، ازت كرك يا پسورد ميخواد؟
adrenalin
23-04-2010, 10:54
الان اگه روي لينك اول كليك كني، ازت كرك يا پسورد ميخواد؟
نه یه پنجره باز می د که می گفت یا باید ویندوز بخری یا یه product key جدید وارد کنی
ولی درست شد رفتم داخل دی وی دی activator داشت نصب کردم درست شد :31:
بازم ممنون :20:
باز خدا پدر این لینوکس را بیامورزه رفتم از لینوکس فایل اتوران را پاک کردم و مشکلم حل شد خیلی مسخره است نه انتی ویروس نتونست فایل رو پاک کنه نه AutorunRemover حالا دلمون خوشه که انتی ویروس داریم نگو که فقط شکلشو داریم :46:
armin_punisher6
23-04-2010, 11:18
سلام دوستان.من میخوام ویندوزمو عوض کنم.ولی یه فایل تو internet download manager دارم که از 8gb حدود 5 gb دانلود شده.میخواستم بدونم چی کار کنم که بعد از تعویض ویندوز این نصف دانلود شده باقی بمونه؟
adrenalin
23-04-2010, 11:21
باز خدا پدر این لینوکس را بیامورزه رفتم از لینوکس فایل اتوران را پاک کردم و مشکلم حل شد خیلی مسخره است نه انتی ویروس نتونست فایل رو پاک کنه نه AutorunRemover حالا دلمون خوشه که انتی ویروس داریم نگو که فقط شکلشو داریم :46:
مشکل انتی ویروس هست شما اگه یه Norton نصب کنید همه چی حل میشه
حتی یه ویروسم از دستش در امان نیست :31: خودش پاک می کنه خودش اسکن می کنه :46:
سلام دوستان.من میخوام ویندوزمو عوض کنم.ولی یه فایل تو internet download manager دارم که از 8gb حدود 5 gb دانلود شده.میخواستم بدونم چی کار کنم که بعد از تعویض ویندوز این نصف دانلود شده باقی بمونه؟
دوست عزیز این سوال به اینجا مربوط نمیشه، ولی من راهشو بهت می گم.
توی منوی Run بنویس %AppData% و اینتر کن.
بعد به ترتیب داخل این پوشه ها شو:
IDM->DwnlData->Account
پوشه ی Account اسم یوزریه که باهاش وارد ویندوز شدی و تو اون داری با IDM دانلود می کنی.
بعد از وارد شدن به اون پوشه یکسری پوشه ی دیگه می بینی، که هر کدوم از این پوشه ها برای یکی از دانلود هایی که با IDM داری دانلود می کنی.
دنبال پوشه ای بگرد که 5 گیگ حجم داره یا اسمش با اسم دانلود شما یکیه (البته ممکنه IDM خودش یه اسم دانلود یه چیزای دیگه هم اضافه میکنه).
اون پوشه رو کلا CUT کن ببر یه جایی Save کن که بعد از نصب ویندوز برگردونی به همین مسیر.
بعد تو run بنویس RegEdit
برو به این مسیر:
HKEY_CURRENT_USER\Software\DownloadManager
روی DownloadManager راست کلیک کن و گزینه ی export رو بزن، بعد تو یه مسیری ذخیره کن که بعد از نصب ویندوز لازم می شه.
حالا ویندوزت رو پاک کن و ویندوز جدید نصب کن.
مهم: همون یوزر قبلی رو که توش داشتی دانلود می کردی باید بسازی، یعنی همون اسم باید باشه.
مهم: ویندوز جدید باید تو همون درایو ویندوز قبلی باشه.
مهم: ویندوزت هم باید همون باشه.یعنی این کار مثلا از xp به 7 جواب نمیده. (البته با یه تنظیمات کوچولو میشه).
حالا idm رو نصب کن. بعد برنامه رو ببند. اون فایل رجیستری رو روش دوبار کلیک کن و بعد Yes و بعد ok رو بزن.
بعد اون پوشه ای رو که برداشته بودی تو همون مسیر قبلی که بالا گفتم کپی کن.
حالا idm رو اجرا کن و دانلود رو ادامه بده.
البته این کار ریسک داره و همیشه جواب نمیده، پس ریسکش پای خودت.
joe_satriani
23-04-2010, 12:39
همينطوري كه دوستمون گفتن اين كارها ريسك داره و يه جور عمليات انتحاري محسوب ميشن :31:
شما يه كار مطمئني كه ميتوني انجام بدي اينه كه ادامش رو با همين ويندوزت هر طور هست دانلود كني :27:
موفق باشيد.
MJ assassins creed
23-04-2010, 12:51
اساتید من ویندوز سون را نصب کردم اما فلش مموری ام را نمیخواند روی درایو فلش کلیک میکنم اما مینویسد فلش را داخل کنید.
اساتید من ویندوز سون را نصب کردم اما فلش مموری ام را نمیخواند روی درایو فلش کلیک میکنم اما مینویسد فلش را داخل کنید.
فلش رو روی یه پورت usb دیگه امتحان کن.
اگه نشد تو my computer روی فلشت راست کلیک کن بعد گزینه ی آخر رو بزن و تو پنجره ای که باز می شه زیر تب general یه کادر هست توش یه اسمی بنویس و بعد ok کن.
اگه این هم جواب نداد روی my computer راست کلیک کن بعد این گزینه ها رو بزن:
Manage->Disk Management
روی درایو فلشت راست کلیک کن و گزینه ی Change Drive Letter and Paths رو بزن و بعد یه حرف انتخاب کن مثلا w یا u و بعد ok کن.
اگه باز هم نشد احتمالا فلش شما برای استفاده تو ویندوز سون به درایور احتیاج داره.
Amin.P30
23-04-2010, 13:21
سلام..
من با این که سون را اکتیو کردم و راحت اپ میشه اما بازم این صفحه میاد...این برای چیه؟؟؟
با کرک WAT هم اکتیوش کردم...
اینو امتحان کن:
سلام دوستان
من قبلا ویندوز 7 64بیتی ام رو با کرک mrt اکتیو کردم و بدون مشکل اکتیو شد. بعد از آپدیت کردن ویندوز، کرک غیر فعال شد و دیروز ویندوز عوض کردم.(همون دی وی دی ویندوز و همون کرک) اما ایندفعه اکتیو نشد!!!
یه کرک دیگه دانلود کردم و الان ویندوزم اکتیوه!
حالا دو تا سوال دارم:
1. چرا ویندوزم با همون کرک اکتیو نشد؟
2. ایندفعه ویندوز گیر 3 پیچ داده می خواد آپدیت کنه! با اینکه آپدیت خودکار رو غیرفعال کردم، بازم خودش رو آپدیت میکنه!! دیگه اعصابم خورد شده!
البته تا الان ویندوزم اکتیوه ولی این آپدیت خودکار بلاخره کار دستم میده! جدای از اینکه کلی حجم اشتراک اینترنتم رو کم میکنه!
اینم عکس آپدیت هایی که نصب کرده!
اینم سند خودسری این ویندوز، این همه آپدیت دانلود و نصب کرده بازم رضایت نمیده! همین الان یکی دیگه دانلود کرد!
سلام دوستان
من قبلا ویندوز 7 64بیتی ام رو با کرک mrt اکتیو کردم و بدون مشکل اکتیو شد. بعد از آپدیت کردن ویندوز، کرک غیر فعال شد و دیروز ویندوز عوض کردم.(همون دی وی دی ویندوز و همون کرک) اما ایندفعه اکتیو نشد!!!
یه کرک دیگه دانلود کردم و الان ویندوزم اکتیوه!
حالا دو تا سوال دارم:
1. چرا ویندوزم با همون کرک اکتیو نشد؟
2. ایندفعه ویندوز گیر 3 پیچ داده می خواد آپدیت کنه! با اینکه آپدیت خودکار رو غیرفعال کردم، بازم خودش رو آپدیت میکنه!! دیگه اعصابم خورد شده!
البته تا الان ویندوزم اکتیوه ولی این آپدیت خودکار بلاخره کار دستم میده! جدای از اینکه کلی حجم اشتراک اینترنتم رو کم میکنه!
اینم عکس آپدیت هایی که نصب کرده!
1.شاید ایندفعه هم ویندوزت به اینترنت وصل بوده و کرک قبلی رو از کار انداخته.
2. این مشکل هم شاید از کرک جدید باشه.
:13:
وقتی آپدیت غیرفعاله، چطور آپدیت میکنه! تا بخواد غیر فعال بشه!
DariushGreat
23-04-2010, 14:03
سلام
به طور ناخواسته به وسیله برنامه WinTune 7 زدم ویژگی ها و افکت های گرافیکی ویندوزم رو غیر فعال کردم... چطور می تونم برشون گردونم؟! :41:
وقتی آپدیت غیرفعاله، چطور آپدیت میکنه! تا بخواد غیر فعال بشه؟!
حتما این یه ترفند مایکروسافته که با آپدیت خاموش هم می تونه از خودش محافظت کنه!!!؟
این منطقی تره چون بدون اتصال به اینترنت این کار خیلی بعیده.
سلام
به طور ناخواسته به وسیله برنامه WinTune 7 زدم ویژگی ها و افکت های گرافیکی ویندوزم رو غیر فعال کردم... چطور می تونم برشون گردونم؟! :41:
روی My Computer راست کلیک کن و Properties رو بزن.
بعد تو پنجره ای که باز می شه از سمت چپ گزینه ی Advanced system settings رو بزن.
زیر Performance گزینه ی Settings رو بزن.
زیر Visual Effects اولین گزینه یعنی Let windows choose what's best for my computer رو بزن و بعد ok کن.
آخه ویندوزم همونه، چرا دفعه قبل اینجوری نکرد؟ اولین باره که ویندوز اینجوری اذیتم میکنه! از دیشب تا حالا دوبار ویندوز عوض کردم و این مسخره بازی رودر آورده!
آخه ویندوزم همونه، چرا دفعه قبل اینجوری نکرد؟ اولین باره که ویندوز اینجوری اذیتم میکنه! از دیشب تا حالا دوبار ویندوز عوض کردم و این مسخره بازی رودر آورده!
موقع نصب ازت می پرسه که می خوای آپدیت رو روشن کنی یا خاموش؟
من فکر کنم موقع نصب خاموش رو زدم و الان تو خود ویندوز خاموشه.
یه بار مسیر رو دوباره برو شاید یه جا اشتباه کردی:
MY Computer->Properties->Windows Update->Change Settings
Paker Shah
23-04-2010, 14:48
سلام دوستان. مشکل من اینه که هر وقت یک مرور گر اینترنت (Safari,IE) رو اجرا می کنم Task Bar هنگ می کنه و قفل میشه .جست و جو کردم و تمام راه هایی رو که دیدم امتحان کردم ولی مشکل هنوز پا برجاست! کسی از دوستان این مشکل رو نداره؟
DariushGreat
23-04-2010, 14:51
روی My Computer راست کلیک کن و Properties رو بزن.
بعد تو پنجره ای که باز می شه از سمت چپ گزینه ی Advanced system settings رو بزن.
زیر Performance گزینه ی Settings رو بزن.
زیر Visual Effects اولین گزینه یعنی Let windows choose what's best for my computer رو بزن و بعد ok کن.
در عین اعصاب خوردی یهو یادم افتاد توی XP یه همچین چیزی بود؛ رفتم دیدم هست! :دی انجامش دادم. اومدم بگم که مشکل برطرف شد که دیدم پاسخ دادی...
سپاس دوست من:11:
دستتون رو می بوسم
شاد باشین :دی
موقع نصب ازت می پرسه که می خوای آپدیت رو روشن کنی یا خاموش؟
من فکر کنم موقع نصب خاموش رو زدم و الان تو خود ویندوز خاموشه.
یه بار مسیر رو دوباره برو شاید یه جا اشتباه کردی:
MY Computer->Properties->Windows Update->Change Settings
باور کن دقیقا توهمین مسیر همین کار رو کرده بودم و غیر فعالش کردم، اما الان در کمال تعجب دیدم رو فعاله!:18:
به نظرت می تونه کار Microsoft Security Essential باشه! امتحانی نصب کردم، اما ده دقیقه بعد پاکش کردم، آخه زبون نمی فهمید هی میزدم آپدیت نشه هی آپدیت می کرد!
در عین اعصاب خوردی یهو یادم افتاد توی XP یه همچین چیزی بود؛ رفتم دیدم هست! :دی انجامش دادم. اومدم بگم که مشکل برطرف شد که دیدم پاسخ دادی...
سپاس دوست من:11:
دستتون رو می بوسم
بابا بیخیال،این حرفا چیه داداش :10:
---------- Post added at 04:11 PM ---------- Previous post was at 04:08 PM ----------
باور کن دقیقا توهمین مسیر همین کار رو کرده بودم و غیر فعالش کردم، اما الان در کمال تعجب دیدم رو فعاله!:18:
به نظرت می تونه کار Microsoft Security Essential باشه! امتحانی نصب کردم، اما ده دقیقه بعد پاکش کردم، آخه زبون نمی فهمید هی میزدم آپدیت نشه هی آپدیت می کرد!
شاید از همون باشه، شاید هم ویندوزت تنظیمات رو ذخیره نمی کنه، تو اجرای برنامه های دیگه مشکلی وجود نداره؟
تا الان که نه، گفتم تازه عوض کردم، دیشب آخر شب!
الان مشکل حل شد بعد از اینکه آپدیتو خاموش کردی؟
آقا من با این صفحه آبی چه کار کنم.اعصابمو خرد کرده:19::2:
آقا من با این صفحه آبی چه کار کنم.اعصابمو خرد کرده:19::2:
فقط تو ویندوز 7 این صفحه ظاهر میشه؟
وقتی که درایوهاextended شده چطورمیشه ازفضای اضافی برای درایو ویندوز استفاده کرد:11:
فقط تو ویندوز 7 این صفحه ظاهر میشه؟
آره.فکر کنم در مورد گرافیکم باشه
درایورهای ویندوزت رو نصب کردی؟ مخصوصا گرافیکو؟
لطفا اگه می تونی کل خطا رو اینجا تایپ کن یا شمارشو بنویس.
joe_satriani
23-04-2010, 18:46
نوشتن كل خطاش سخته!
يه توصيه به اين دوستمون دارم!!
علل مختلف اون صفحه ي آبي يا صفحه مرگ زياد هست/
اول اينكه ميتونيد به اين صفحه بريد و ببينيد ميتونه كمك شه بهتون يا خبر:
دوم اينكه بهتون توصيه ميكنم درايوراتون رو آپديت شده نصب كنيد برروي ويندوز 7
موفق باشيد.
deaddeaddead
23-04-2010, 19:00
windows 7 ultimate nasb daram
vaghty windows mikhad load beshe , loadesh mese bara windows vistae ( Starting windows nemiad)
chikar konam, !?
MJ assassins creed
23-04-2010, 19:40
با سلام خدمت اساتید من ویندوز سون را تازه نصب کردم ولی فلش مموری ام را نمیارد یعنی درایوش میاد ولی وقتی کلیک میکنم مدتی را برای پیدا کردن میگذراند آخر ارور میدهد که فلش را وارد کنید
همانند این ارور اما این برای فلش مموری نیست
لطفا سریع پاسخ من را بدهید.
با سلام
کامپیوتر من هنگام نصب سون در قسمت expanding windows files روی 2 درصد قفل میکنه (حتی موس و کی بورد).
مشخصات سیستم: cpu:Amd4200 x64---hard:250(drive c:30g)---ram:2dual---vga:8500gt
در ضمن روی سیستم پایینتر دوستام بدون مشکل نصب کردن.
Captain_Nemo
23-04-2010, 21:12
با سلام خدمت همه دوستان
وقتی تو ويندوز 7 فیلم های DVD-rip رو فول اسکرین می کنم حالت شطرنجی پيدا می کنه طوری که هيچ چيز قابل تشخيص نيست ولی تو ویندوز xp همچين مشکلی ندارم ... ویندوزم 7 64bit هست ... و از لپ تاپ 5740g استفاده می کنم ...
mohsen_1363
23-04-2010, 21:55
وقتی که درایوهاextended شده چطورمیشه ازفضای اضافی برای درایو ویندوز استفاده کرد:11:
دوست عزیز تا اونجا که من میدونم به هر درایوی میشه اضافه کرد جز ویندوز
من خودم یه مدت دنبالش بودم هر چی گشتم راهی پیدا نکردم
فکر کنم فقط موقع نصب میشه :41:
بازم شاید راهی باشه دوستان بدونن :20:
---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------
با سلام
کامپیوتر من هنگام نصب سون در قسمت expanding windows files روی 2 درصد قفل میکنه (حتی موس و کی بورد).
نمی دونم عمر هارد دیسک شما چقدره
احتمالا هارد شما تو یه قسمت بد سکتور داره
منم چند وقت پیش این مشکل داشتم
deaddeaddead
23-04-2010, 22:01
vaghty windows mikhad load beshe , loadesh mese bara windows vistae ( Starting windows nemiad)
chikar konam, !?
کسي نميخواد کمکم کنه ؟؟:41:
mohsen_1363
23-04-2010, 22:13
کسي نميخواد کمکم کنه ؟؟:41:
لطفا مشخصات کامل سیستمت + ورژن وین 7 تت رو بزار؟
joe_satriani
23-04-2010, 22:33
با سلام
فقط توي نصب اين ويندوز مشكل داريد؟
ويندوز ايكس پي رو هم امتحان كنيد،و اينكه از سيستم الان داريد استفاده ميكنيد و مشكلي نداره؟اگه جوابتون خير هست، شايد سيستمتون هنگ ميكنه به علت دماي بالا!
فن سي پي رو چك كنيد ببينيد درست كار ميكنه؟
با سلام خدمت همه دوستان
وقتی تو ويندوز 7 فیلم های DVD-rip رو فول اسکرین می کنم حالت شطرنجی پيدا می کنه طوری که هيچ چيز قابل تشخيص نيست ولی تو ویندوز xp همچين مشکلی ندارم ... ویندوزم 7 64bit هست ... و از لپ تاپ 5740g استفاده می کنم ...
مطمئن شيد كه codec روي ويندوزتون نصب هست
chikar konam, !?
براي اين مشكل چيزي به ذهنم نمياد، مگه اينكه بگم شايد نسخه اي كه نصب كرديد دست كاري شده هست!
mchehrenegr
23-04-2010, 23:30
با سلام
من با hibernate ویندوز سون خودم مشکل دارم و به محض اینکه دکمه اون را میزنم چند لحظه صفحه سیاه میشه و انگار می خواد عمل کنه ولی بعد دوباره دستگاه روشن می شه
deaddeaddead
23-04-2010, 23:35
لطفا مشخصات کامل سیستمت + ورژن وین 7 تت رو بزار؟
Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_rtm.090713-1255)
Processor: AMD Processor model unknown (4 CPUs), ~2.3GHz
Memory: 4096MB RAM
Available OS Memory: 4094MB RAM
DirectX Version: DirectX 11
---------- Post added at 01:50 AM ---------- Previous post was at 01:48 AM ---------
قبلا اين مشکلو نداشتم بعد از يه مدت اينطوري شد
فقط توي نصب اين ويندوز مشكل داريد؟
ويندوز ايكس پي رو هم امتحان كنيد،و اينكه از سيستم الان داريد استفاده ميكنيد و مشكلي نداره؟اگه جوابتون خير هست، شايد سيستمتون هنگ ميكنه به علت دماي بالا!
فن سي پي رو چك كنيد ببينيد درست كار ميكنه؟
نه بقیه ویندوزها راحت نصب میشن. الان هم ویستا 32 بیتی sp2 دارم و هیچ مشکلی ندارم فقط میخوام سون نصب کنم. کیس دما سنج داره تازه درش هم معمولا بازه یعنی مطمئنم داغ هم نمیکنه.
نمی دونم عمر هارد دیسک شما چقدره
احتمالا هارد شما تو یه قسمت بد سکتور داره
منم چند وقت پیش این مشکل داشتم
[/COLOR]
هارد رو چک کردم بدسکتور نداره.
اما هارد رو گذاشتم رو یه سیستم کاملا نو با قطعات خیلی بالا بازم همین مشکل رو داشت.
البته بار اول رد شد ولی بعد از ریست اول فایلهای لود ویندوز رو نشناخت. ولی بعدش هر بار از اول نصب کردم رو همون 2 یا 3 یا حداکثر 10 درصد هنگ میکرد.
hassan_jr
24-04-2010, 08:46
روست عزیز این مشکل 80% از رم هست رمهارو در بیار دو با ره جابزن تمیزشون هم کن
mohsen_1363
24-04-2010, 11:56
Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_rtm.090713-1255)
Processor: AMD Processor model unknown (4 CPUs), ~2.3GHz
Memory: 4096MB RAM
Available OS Memory: 4094MB RAM
DirectX Version: DirectX 11
---------- Post added at 01:50 AM ---------- Previous post was at 01:48 AM ---------
قبلا اين مشکلو نداشتم بعد از يه مدت اينطوري شد
همون طور که دوستمون joe_satriani بالا گفتند
تنها احتمال دستکاری بودن ویندوزه
یه وین seven 32 بیت گی بیار نصب بکن
ببین بازم این مشکلو داری.
---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:53 PM ----------
هارد رو چک کردم بدسکتور نداره.
اما هارد رو گذاشتم رو یه سیستم کاملا نو با قطعات خیلی بالا بازم همین مشکل رو داشت.
البته بار اول رد شد ولی بعد از ریست اول فایلهای لود ویندوز رو نشناخت. ولی بعدش هر بار از اول نصب کردم رو همون 2 یا 3 یا حداکثر 10 درصد هنگ میکرد.
خوب پس همون طور که اشاره کردید هارد مشکل داره
سلام
من وقتی تمی رو نصب می کنم میره رو حالت کلاسیک
مثلا الان برای این تم :
,ولی ویندوز این شکلی میشه :
چند تا تم دیگه برای ویندوز 7 رو هم امتحان کردم ولی همینطوری میشه.
مشکل از کجاس؟
MJ assassins creed
24-04-2010, 13:54
اساتید لطفا به مشکل من رسیدگی کنید.
مشکلم:
با سلام خدمت اساتید من ویندوز سون را تازه نصب کردم ولی فلش مموری ام را نمیارد یعنی درایوش میاد ولی وقتی کلیک میکنم مدتی را برای پیدا کردن میگذراند آخر ارور میدهد که فلش را وارد کنید
فلش های دیگر را میارد ولی فلش خودم را نمیارد.فلشم در دیگر ویندوز ها میاد
Gamemaster
24-04-2010, 14:29
ختي فرمتش نمي توني بكني؟
mohsen_1363
24-04-2010, 17:01
مشکلم:
احتمالا فایل بوت داخل فلش مشکل پیدا کرده
با xp اطلاعاتتو خالی کن
بعد با ویندوز 7 برو قسمت disk manengement یه پارتیشن جدید درست کن وفرمتش کن
مشکلت حل میشه
hamid1002
24-04-2010, 18:54
باعرض سلام وخسته نباشید
دوستان تازگی ها به مشکلی در این ویندوز برخوردم که موقع بالا اومدن ویندوز این پیغام رو میده
و بعداز این پنجره باز میشه
مقدار فضای مجازی رو هم تغییر دادم ولی بازم همین پیغام رو میده
این پیغام مربوط به درایو cهستش یا میتونه مربوط به درایوهای دیگه هم باشه
و چجوری میشه از این پیغام راحت شد
با تشکر
joe_satriani
24-04-2010, 19:35
باعرض سلام وخسته نباشید
دوستان تازگی ها به مشکلی در این ویندوز برخوردم که موقع بالا اومدن ویندوز این پیغام رو میده
و بعداز این پنجره باز میشه
مقدار فضای مجازی رو هم تغییر دادم ولی بازم همین پیغام رو میده
این پیغام مربوط به درایو cهستش یا میتونه مربوط به درایوهای دیگه هم باشه
و چجوری میشه از این پیغام راحت شد
با تشکر
اين مشكل اتفاقا به همون page file بستگي داره
حافظه ي مجازبتون رو مثلا 20 مگابايت كنيد :10:
ببينيد حل ميشه يا نه
موفق باشيد.
Captain_Nemo
24-04-2010, 21:09
مطمئن شيد كه codec روي ويندوزتون نصب هست
برای پخش فایل های mkv و divx از برنامه kmplayer استفاده می کنم که احتیاج به codec نداره در ضمن وقتی رو عکس ها هم زوم می کنم حالت شطرنجی پیدا می کنه در حالی که تو xp حالت محو پیدا ميکنه ...
1 گیگ رم
256 جی فرس 5500 گرافیک
2.8 cpu
به نظر شما ویندوز 7 نصب کنم مشکلی برام پیش نمیاد
من از این سیستم پیر خیلی کار می کشم
حالا حالا ها هم باهاش کار دارم
به نظر شما ها که استفاده می کنین
7 نصب کنم نمیاره سیستم ؟
آخه با این هارد تا خر خره پر امکانش نیست سریع ویندوز سون نصب کنم
می خواستم ببینم ارششو داره یا نه /!!!
mohsen_1363
24-04-2010, 23:01
1 گیگ رم
256 جی فرس 5500 گرافیک
2.8 cpu
7 نصب کنم نمیاره سیستم ؟
اگه فقط اهنگ گوش میدی اشکالی نداره رفیق ولی :8:
ولی به نظر من با اون کارت گرافیک ضعیف و 1 گیگ رم که فکر نمیکنم باسش از 433 بیشتر باشه
با اون هارد قدیمی و پرو وسنگین همو ن xp گزینه بهتریه
DariushGreat
24-04-2010, 23:31
1 گیگ رم
256 جی فرس 5500 گرافیک
2.8 cpu
7 نصب کنم نمیاره سیستم ؟
اگه پردازنده ات Core 2 Due هست؛ می شه یه کارایی کرد. وگرنه که هیچ...
Milad4171
25-04-2010, 00:43
کسی راهی واسه خلاص شدن از شر Stop Working هایی که به هر دلیل بوجود میان و برنامه در حال اجرا رو میبندن نیست.
احتمال نمیدم با Ripare کردن ویندوز درست بشه!
با اینکه BackUp از سیستمم هم دارم. فقط 60 گیگ حجم Backup ویندوزم شده!!!!:18:
Amir Hossein
25-04-2010, 10:53
سلام
من نمیدونم چرا هر وقت میخوام از بازی های full screen عکس بگیرم
هیچ چیزی عکس نمیگیره(سیاه سیاه)
منظورم past کردم در paint هست
mer 30
=========
راستی
من رمم 4gb هست
ولی page file من 3.50gb هست
این غیر طبیعی نیست
kavesajad
25-04-2010, 11:00
سلام چرا win 7بعضی از بازی ها مثل gta ivویا AssassinCreed2 رو یا بد اجرا میکنه یا اصلا اجرا نمیکنه:41: (البته سیستمم قطعاتش بالاست:31:) البته اینبازی ها توی xp راحت اجرامیشن
DariushGreat
25-04-2010, 11:20
سلام
سلام
mer 30
=========
راستی
من رمم 4gb هست
این غیر طبیعی نیست
چون بازی در محیط ویژه خودش اجرا می شه، ویندوز توانایی این رو نداره که با کمک ابزار خودش از محیط مورد نظر عکس بگیره. می بایست از برنامه های ویژه این کار بهره بگیری.
درباره Page File هم کاملا غیر عادیه! :18:
سلام چرا win 7بعضی از بازی ها مثل gta ivویا AssassinCreed2 رو یا بد اجرا میکنه یا اصلا اجرا نمیکنه:41: (البته سیستمم قطعاتش بالاست:31:) البته اینبازی ها توی xp راحت اجرامیشن
چون این بازی ها ویژه ویندوز XP و موتور گرافیکی دایرکت اکس 9.0 هست. نه ویندوز 7 با موتور اجرایی دایرکت اکس 11.0 !!!
با سلام
من با hibernate ویندوز سون خودم مشکل دارم و به محض اینکه دکمه اون را میزنم چند لحظه صفحه سیاه میشه و انگار می خواد عمل کنه ولی بعد دوباره دستگاه روشن می شه
درود
تغییرات در Mouse Setting :
1 .به مسیر Control Panel > Device Manager برین .
2 .در قسمت Mice and other pointing devices روی موستون کلیک راست کنین و Properties .
3 .تب Power Management رو انتخاب کنین .
4 .تیک Allow this device to wake up the computer رو بردارین .
- - - - - - - - - - -
تغییرات در Keyboard Setting :
مثل بالا ،فقط در قسمت 2 به قسمت Keyboards برین .و مثل بالا ادامه بدین .
- - - - - - - - - - -
تغییرات در Network Adapter Setting :
باز مثل اول برین و در قسمت 2 به اینجا برین : Network adapters و مثل قبل انجام بدین .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر مشکل حل نشد ،مادربردتون باید ASUS باشه که توصیه میکنم BIOS رو Update کنین .
مشکلم:
درود
با Administrator وارد بشین .
فلش مموری رو وصل کنین .در Start و در قسمت Search بنویسین : computer management و اینتر کنین .
Disk Management رو انتخاب کنین .
روی درایوتون کلیک راست کنین و Change Drive Letter and Paths و حرف مربوط به درایو رو عوض کنین ،یه چیزی که استفاده نشده باشه مثل I,G,H, ... و بعد OK .
kavesajad
25-04-2010, 12:04
سلام
چون این بازی ها ویژه ویندوز XP و موتور گرافیکی دایرکت اکس 9.0 هست. نه ویندوز 7 با موتور اجرایی دایرکت اکس 11.0 !!!
یعنی برم بوق بزم:18:
lebesgue
25-04-2010, 15:17
یعنی برم بوق بزم:18:
البته دایرکت ایکس 9 رو میشه روی ویندوز 7 نصب کرد. PES2010 برای من اجرا نمیشد, اما بعد از نصب دایرکت ایکس 9 درست شد.
joe_satriani
25-04-2010, 16:30
سلام
mer 30
=========
راستی
من رمم 4gb هست
این غیر طبیعی نیست
واسه سوال اولتون، بعضي از بازيها اين امكان ازشون توشون نيست كه با دكمه ي print screen بتونيد راحت عكسبرداري كنيد و بعد حالشو ببريد :31:
شما از نرم افزارهاي مخصوص اين كار مثه snag it استفاده كنيد
سوال دومتون : البته كه غير طبيعي نيست! چون page file از روي حافظه ي هاردتون داره استفاده ميكنه و به حافظه ي مجازي سيستم كمك ميكنه - رمتون جداس.
و يه نكته: سعي كنيد كه page fileتون اينقد زياد هم نباشه - چون هم به كارتون نمياد و هم در طولاني مدت واسه هارد مشكلاتي به وجود مياره
*** البته در آخر بگم كه من پاسخ داريوش جان رو نديدم كه جوابتون و دادن :31: - الان كه برگشتم ديدم
كاملا جوابشون درست هست
موفق باشيد.
MOHAMMAD2010
25-04-2010, 18:50
تو ویندوز 7 با چه نرم افزاری میتونم حجم یه درایو رو زیاد کنم ؟ ( یعنی از فضای یه درایو دیگه بهش بدم )
ممنون
mohsen_1363
25-04-2010, 20:09
تو ویندوز 7 با چه نرم افزاری میتونم حجم یه درایو رو زیاد کنم ؟ ( یعنی از فضای یه درایو دیگه بهش بدم )
ممنون
هیچ نرم افزاری نیاز نیست
با خود ویندوز میشه ، روی مای کامپیوتر کلیک راست کن
برو دومی مننجر بعد به قسمت disk manengement از اونجا میشه
البته به جز c
اگه فروم دنبال کرده باشی این چند روز زیاد این قسمت بحثش بود
سلام دوستان.من دو تا ویندوز رو کامپیوترم دارم یکی 7 و یکی xp ولی اسم xp از تو صفحه بوت پاک شده.چطوری میتونم برش گردونم ؟؟که موقع بوت شدن بپرسه که تو کدوم ویندوز میخوایید برید؟؟
(نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه)
با تشکر
joe_satriani
25-04-2010, 20:44
سلام دوستان.من دو تا ویندوز رو کامپیوترم دارم یکی 7 و یکی xp ولی اسم xp از تو صفحه بوت پاک شده.چطوری میتونم برش گردونم ؟؟که موقع بوت شدن بپرسه که تو کدوم ویندوز میخوایید برید؟؟
(نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه)
با تشکر
آره - متوجه قابل فهم بود توضيحت
اين نرم افزار رو دانلود كن درست ميشه:
در بخش Add/Remove Enteries میتونی تنظیمش کنی.
موفق باشيد.
aramohashemi
26-04-2010, 05:00
چطوری پسورد biosرو پاک کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
دوستانی که ویندوز سون 64 بیتی دارن تاحالا با اجرای بازیهای پرتابل مشکلی نداشتن. من هر بازی پرتابلی که میخوام اجرا کنم کرش میکنه. چیکارش کنم؟
مثل بازیه
من هم هر چی برنامه پرتابل دارم رو 7 اجرا نمیشن.
این هایی که با Thinstall ساخته شدن.
چه راه حلی هست ؟
H M R 0 0 7
26-04-2010, 07:54
سلام
یه مشکل دارم و اون اینه که:
وقتی روی آیکن Windows Explorer روی Taskbar کلیک راست میکنم دیگه پوشه های Pin شده رو لیست نمیکنه!هر پوشه ای هم پین میکنم نشون نمیده توی لیست.
با اینکه کلی پوشه Pin شده دارم ولی هیچ کدوم رو نشون نمیده.
بدبختی اینجاست من به این pin عادت کرده بودم!
hamid1002
26-04-2010, 08:57
اين مشكل اتفاقا به همون page file بستگي داره
حافظه ي مجازبتون رو مثلا 20 مگابايت كنيد :10:
ببينيد حل ميشه يا نه
موفق باشيد.
دوست عزیز من این کاررو انجام دادم و مشکل قبلی رفع شد ولی یه مشکل جدید بوجود اومده و اینکه وقتی که به اینترنت وصل میشم و مسنجر رو باز میکنم و همزمان اینترنت اکسپلورر یا فایر فاکس رو باز میکنم یه پیغام مبنی بر اینکه حافظه کم هستش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق این عکس میده
به نظر شما از کم کردن حافظه مجازی میتونه باشه و این مشکل رو چجوری میشه حل کرد
باتشکر فراوان
MOHAMMAD2010
26-04-2010, 10:39
هیچ نرم افزاری نیاز نیست
با خود ویندوز میشه ، روی مای کامپیوتر کلیک راست کن
برو دومی مننجر بعد به قسمت disk manengement از اونجا میشه
البته به جز c
اگه فروم دنبال کرده باشی این چند روز زیاد این قسمت بحثش بود
مرسی
ولی با این روش وقتی من روی درایومی که میخوام حجمشو زیاد کنم کلیک میکنم گزینه extend volume فعال نیست ( یعنی برای هیچ کدوم از درایو هام این گزینه فعال نیست )
شنیده بودم با این گزینه امکان داره اطلاعات هم پاک بشه !
حالا روش دیگه ای نیست ؟ با پارتیشن مجیک نمیشه این کارو کرد ؟ من قبلا تو xp با پارتیشن مجیک این کارو خیلی راحت انجام میدادم - اطلاعات هم هیچی از بین نمیرفت - تو 7 نمیشه ؟
mohsen_1363
26-04-2010, 11:18
مرسی
ولی با این روش وقتی من روی درایومی که میخوام حجمشو زیاد کنم کلیک میکنم گزینه extend volume فعال نیست ( یعنی برای هیچ کدوم از درایو هام این گزینه فعال نیست )
شنیده بودم با این گزینه امکان داره اطلاعات هم پاک بشه !
حالا روش دیگه ای نیست ؟ با پارتیشن مجیک نمیشه این کارو کرد ؟ من قبلا تو xp با پارتیشن مجیک این کارو خیلی راحت انجام میدادم - اطلاعات هم هیچی از بین نمیرفت - تو 7 نمیشه ؟
در مورد اینکه امکان داره اطلاعاتت پاک بشه ؟ من خودم بار ها از درایو های خودم کم وزیاد کردم
مشکلی پیش نیومد
گزینه extand volume هم موقعی فعال میشه که شما اول بری روی یه درایوی که زیاد داره shrink volume رو
بزنی و یه حجمی رو ازاد کنی مثلا 2 گیگ ، بعد با اون حجم جدیدی ایجاد شده کاری نداری ، حالا به سراغ هر درایوی
بری که خوای بهش اضافه کنی ، جز c ، گزینه extan volume فعاله و میتونی بهش اضافه کنی
:20:
MOHAMMAD2010
26-04-2010, 12:20
در مورد اینکه امکان داره اطلاعاتت پاک بشه ؟ من خودم بار ها از درایو های خودم کم وزیاد کردم
مشکلی پیش نیومد
گزینه extand volume هم موقعی فعال میشه که شما اول بری روی یه درایوی که زیاد داره shrink volume رو
بزنی و یه حجمی رو ازاد کنی مثلا 2 گیگ ، بعد با اون حجم جدیدی ایجاد شده کاری نداری ، حالا به سراغ هر درایوی
بری که خوای بهش اضافه کنی ، جز c ، گزینه extan volume فعاله و میتونی بهش اضافه کنی
:20:
من الان این کاریو که گفتی کردم
ولی extend volume فقط برای همون درایوی که ازش این حجم رو آزاد کردم فعاله یعنی بازم روی درایو های دیگه که میزنم گزینه extend volume فعال نیست !
سلام میخاستم ببینم که ایا راهی هست که بشه برنامه هایی رو که تو ویندوز xp نصب میکردم رو روی سون هم نصب کنم؟
mohsen_1363
26-04-2010, 12:43
من الان این کاریو که گفتی کردم
ولی extend volume فقط برای همون درایوی که ازش این حجم رو آزاد کردم فعاله یعنی بازم روی درایو های دیگه که میزنم گزینه extend volume فعال نیست !
نباید این طوری باشه
من همین الان 2 گیگ از g دام به f همون طور که میبینی دوتا f دارم
ولی در عمل توی مای کامپیوترم یه f دارم با حجم مجموع.
عجیبه که برای شما نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟
درایوهاتون که همه ntfs هست درسته؟
MOHAMMAD2010
26-04-2010, 12:52
آره همه ntfs هستن
من درایو ِD خودم فقط 3 گیگ خالی داره ( رنگش قرمز شده ) درایو j من 12 گیگ خالی داره میخواستم 5 تا از این بدم به D
ولی نمیشه
وقتی اون حجم 5 گیگ رو از j آزاد میکنم دیگه اون به هیچ کدوم از درایو ها نمیتونم بدم ، فقط دوباره به خود همن درایو j میتونم 5 گیگی رو که آزاد کردم بدم !
مشکل چیه ؟ :41:
ehsan_jan3
26-04-2010, 17:37
اونایی که با برنامه پرتابل مشکل دارن باید کامپتیبل کنن با ایکس پی
Mahziar-7
27-04-2010, 10:08
سلام. من xp دارم، بعدش 7 نصب کردم.
الان KIS 9 رو روی xp دارم و فعاله ولی توی 7 باز نمیشه.
باید چیکار کنم تا نرم افزارهایی که روی xp دارم توی 7 هم جواب بدن؟
ممنون.
radfard1017
27-04-2010, 11:04
سلام دوستان
البته اين مشكل قطعا منحصر به ويندوز 7 نيست ولي براي من در ارتباط با ويندوز 7 پيش آمد .
مي خواهم بدانم اگر ويندوز قادر به بوت شدن در حالت نرمال نباشد ولي از طريق safe Mode بوت شود ويندوز 7 چه امكاناتي براي ترميم خودش در حالت Safe Mode دارد و اگر چنين امكاني ندارد نظر دوستان درباره نرم افزارهاي جانبي در اين مورد چيست ؟
Ship Storm
27-04-2010, 11:16
سلام دوستان
البته اين مشكل قطعا منحصر به ويندوز 7 نيست ولي براي من در ارتباط با ويندوز 7 پيش آمد .
مي خواهم بدانم اگر ويندوز قادر به بوت شدن در حالت نرمال نباشد ولي از طريق safe Mode بوت شود ويندوز 7 چه امكاناتي براي ترميم خودش در حالت Safe Mode دارد و اگر چنين امكاني ندارد نظر دوستان درباره نرم افزارهاي جانبي در اين مورد چيست ؟
سلام
بله Last Known Good Configuration قابلیتی است که از اسمش هم معلومه ،با فشار دادن F8 میتونین این گزینه رو انتخاب کنین .
sinashahab
27-04-2010, 16:01
سلام دوستان
من توی ویندوز xp برای باز کردن برنامه ها در ساعت مشخص این کد را استفاده می کردم :
at hh:mm /interactive yyyy.exe
حالا در ویندوز سون این کد اجرا نمیشه . یعنی به طور کامل اجرا نمیشه یعنی میگه به صورت interactive نیست و به صورت پنهانی هست .
این ارور رو میده :
Warning: Due to security enhancements, this task will run at the time
expected but not interactively.
Use schtasks.exe utility if interactive task is required ('schtasks /?'
for details).
حالا شما برای حل این شمکل راهی دارید ؟؟ ممنون میشم کمکم کنید .
راستی در taskmanager هست ولی ظاهر نداره و invisible هست .
ممنون
dynastywarior
27-04-2010, 17:52
سلام
دوستان من ویندوز 7 دارم رو لب تابم و IDM روش نصبه من شبا وقتی میخوام از یه سایتی دانلود کنم اصلا اجازه دانلود نمیده یعنی وقتی روی لینک downloud with idm رو میزنم حجم فایل ظاهر نمیشه و دانلود شروع نمیشه گفتم شاید از تحریمه چون سایت آمریکاییه رفتم --- تهیه کردم اونم اول دانلود کرد بعد دوباره سرعت دانلود به 0 رسید پاک کلافم کرده جالب اینجاست که من با PC از این سایت راحت بر میدارم ولی با لبتاب مشکل دارم.. به یکی از دوستان گفتم گفت شاید اون سایت یه cookie رو لبتابت انداخته که جواب بی ربطیه به نظرم..... چه کنم دوستااااااان به دادم برسید من شبا باید با لبتاب از اینجا دانلود منم
سلام کامپیوتر من کمی قدیمیه و ویندوز 7 روش بوت نمیشه مینویسه نات بوت وباید از توی ویندوز xp نسبش کنم حالا راه دیگه ای برای بوت کردن وجود داره یا نه چند تا 7 دیگه روش گذاشتم بازم همون بود
joe_satriani
27-04-2010, 22:02
سلام کامپیوتر من کمی قدیمیه و ویندوز 7 روش بوت نمیشه مینویسه نات بوت وباید از توی ویندوز xp نسبش کنم حالا راه دیگه ای برای بوت کردن وجود داره یا نه چند تا 7 دیگه روش گذاشتم بازم همون بود
دوست عزيز سوالتون رو كامل متوجه نشدم!!
يعني چي كه شما ويندوز 7 رو از روي ويندوز ايكس پي نصب ميكنيد؟؟؟؟
---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------
سلام. من xp دارم، بعدش 7 نصب کردم.
الان KIS 9 رو روی xp دارم و فعاله ولی توی 7 باز نمیشه.
باید چیکار کنم تا نرم افزارهایی که روی xp دارم توی 7 هم جواب بدن؟
ممنون.
معمولا همه ي نرم افزارهايي كه توي ايكس پي نصب ميشن روي ويندوز ديگه بدون نصب مجدد راه اندازي نميشن، چون بعضيشاون يه فايلهايي سيستمي دارن كه توي پوشه هاي خاصي از ويندوز براي اجرا و فراخواني ريخته ميشه، شما راهي جز اينكه دوباره نصب كنيد فكر نكنم داشته باشيد.
موفق باشيد.
sinashahab
27-04-2010, 22:34
سلام دوستان
من توی ویندوز xp برای باز کردن برنامه ها در ساعت مشخص این کد را استفاده می کردم :
at hh:mm /interactive yyyy.exe
حالا در ویندوز سون این کد اجرا نمیشه . یعنی به طور کامل اجرا نمیشه یعنی میگه به صورت interactive نیست و به صورت پنهانی هست .
این ارور رو میده :
Warning: Due to security enhancements, this task will run at the time
expected but not interactively.
Use schtasks.exe utility if interactive task is required ('schtasks /?'
for details).
حالا شما برای حل این شمکل راهی دارید ؟؟ ممنون میشم کمکم کنید .
راستی در taskmanager هست ولی ظاهر نداره و invisible هست .
ممنون
سلام
کسی بلد نبود ؟؟؟
به نظرتون کجا باید این مطلب رو بیان کنم تا نتیجه بگیرم ؟؟:11:
از روی نه از توی ویندوز اکس پی یعنی توی محیط دسکتاپ ویندوز xp , دی وی دی 7 اجرا میکنم بعد گزینه اینستال میزنم عزیزم متوجه شدی:31:؟
سلام
کسی بلد نبود ؟؟؟
به نظرتون کجا باید این مطلب رو بیان کنم تا نتیجه بگیرم ؟؟:11:
درود
دو تا راه حل اینجا هست :
البته اینها برای Windows server هست ولی روی سون هم جواب میدن .
---------- Post added at 10:22 AM ---------- Previous post was at 10:17 AM ----------
سلام
دوستان من ویندوز 7 دارم رو لب تابم و IDM روش نصبه من شبا وقتی میخوام از یه سایتی دانلود کنم اصلا اجازه دانلود نمیده یعنی وقتی روی لینک downloud with idm رو میزنم حجم فایل ظاهر نمیشه و دانلود شروع نمیشه گفتم شاید از تحریمه چون سایت آمریکاییه رفتم --- تهیه کردم اونم اول دانلود کرد بعد دوباره سرعت دانلود به 0 رسید پاک کلافم کرده جالب اینجاست که من با PC از این سایت راحت بر میدارم ولی با لبتاب مشکل دارم.. به یکی از دوستان گفتم گفت شاید اون سایت یه cookie رو لبتابت انداخته که جواب بی ربطیه به نظرم..... چه کنم دوستااااااان به دادم برسید من شبا باید با لبتاب از اینجا دانلود منم
درود
فکر نمیکنم سوالتون رو تو بخش مناسبی گذاشته باشین ولی به هر حال ،اگر از V P N استفاده کردین و جواب داد ،با سرور یه کشور دیگه دانلود کنین .
joe_satriani
28-04-2010, 10:45
از روی نه از توی ویندوز اکس پی یعنی توی محیط دسکتاپ ویندوز xp , دی وی دی 7 اجرا میکنم بعد گزینه اینستال میزنم عزیزم متوجه شدی:31:؟
خوب وقتی که میزنید اینستال رو، چی واستون میاد؟هیچی ظاهر نمیشه؟
HASHEM289
28-04-2010, 11:05
سلام به همگی من بیشتر از یک ماه وین 7 روی سیستم نصب کردم کاملا اکتیو بوده و احتیاج به نصب کرک و فایل اکتیو نداشته
اما از دیروز این پیغام می ده دوستان راه حلش چیه
دوستان کمک:
بچه ها کسی بلده این مشکل رو حل کنه؟؟؟؟
یه نگا بندازین.....ضرر نداره والا :دی
mohsen_1363
28-04-2010, 14:57
سلام به همگی من بیشتر از یک ماه وین 7 روی سیستم نصب کردم کاملا اکتیو بوده و احتیاج به نصب کرک و فایل اکتیو نداشته
اما از دیروز این پیغام می ده دوستان راه حلش چیه
خب اینک که واضح مدت یک ماه ازمایشی شما تمام شده
بهتره به بخش کرک ویندوز 7 برید ویه کر خوب دانلود کنید و اپدیتشو غیر فعال کنید تا یه وقت
مشکلی پیش نیاد
mohsen_1363
28-04-2010, 15:07
دوستان کمک:
من که متوجه مشکل شما نشدم نکست شما که ظاهرا فعاله
اگه میخواهید پارتیشن جدید ایجاد کنید خب اول باید یه یک یا چند پارتیشن دیلیت کنید
اگر هم میخواهید نصب کنید خب پارتیشن رو دیلیت و فرمت و بعد نصب کنید تا 100% مطمئن از نصب باشید
اگر هم نصب نمیشه فایل setup مشکل داره.
یه ویندوز دیگه تست کن
من که متوجه مشکل شما نشدم نکست شما که ظاهرا فعاله
اگه میخواهید پارتیشن جدید ایجاد کنید خب اول باید یه یک یا چند پارتیشن دیلیت کنید
اگر هم میخواهید نصب کنید خب پارتیشن رو دیلیت و فرمت و بعد نصب کنید تا 100% مطمئن از نصب باشید
اگر هم نصب نمیشه فایل setup مشکل داره.
یه ویندوز دیگه تست کن
آقا مثل اینکه مشکل از ویروس هست...
چون دیگه اصلا بعد ازصفحه Loading Files روی Microsoft Corporation همین جور میمونه و وارد مرحله بعد نمیشه...
ممکنه مشکل از ویروس بوت باشه؟؟
راستی 3 الی 4 تا ویندوز سون تست کردم
HASHEM289
28-04-2010, 15:52
عکس اولی رو نگاه نکردی دوست عزیز
عکس اولی رو نگاه نکردی دوست عزیز
یه آپدیتی هم هست که بعضی کرک ها را تشخیص میده و اگر از شانس بد کرک فردی را شناسایی کنه این پیامو میده
[QUOTE=joe_satriani;4892586]خوب وقتی که میزنید اینستال رو، چی واستون میاد؟هیچی ظاهر نمیشه؟[/QUOTE
وقتی اینستال میزنم بعد مراحل نصب بعد هم نصب میشه مشکل من اینه که کامپیوتر با سی دی ویندوز 7 بوت نمیشه روی سیستم های دیگه بوت میشه فقط روی سیستم من بوت نمیشه:41:
خوب وقتی که میزنید اینستال رو، چی واستون میاد؟هیچی ظاهر نمیشه؟
وقتی اینستال میزنم بعد مراحل نصب بعد هم نصب میشه مشکل من اینه که کامپیوتر با سی دی ویندوز 7 بوت نمیشه روی سیستم های دیگه بوت میشه فقط روی سیستم من بوت نمیشه:41:[/QUOTE]
joe_satriani
28-04-2010, 17:07
وقتی اینستال میزنم بعد مراحل نصب بعد هم نصب میشه مشکل من اینه که کامپیوتر با سی دی ویندوز 7 بوت نمیشه روی سیستم های دیگه بوت میشه فقط روی سیستم من بوت نمیشه:41:[/QUOTE]
آها پس اينطور كه من فهميدم شما با نصب ويندوز 7 مشكل نداري ، با بوت شدنش مشكل داري :31:
خوب بايوس سيستمون تنظيم هست كه با سي دي يا دي وي دي لود بشه يا خير؟
موفق باشيد.
baharan_2122
28-04-2010, 17:10
سلام
مي گم دي وي دي ويندوزت رو كامپيوترهاي ديگه بوت مي شه يا نه؟
اكه بوت مي شه ببين سيستمت از طريق دي وي دي بوت مي شه يا هارد ؟
احتمالا كامپيوترت از طريق دي وي دي بوت نمي شه
HASHEM289
28-04-2010, 17:17
یه آپدیتی هم هست که بعضی کرک ها را تشخیص میده و اگر از شانس بد کرک فردی را شناسایی کنه این پیامو میده
درسته مشکل از یه نرم افزار بود که با پاک کردنش مشکلم حل شد:31:
آها پس اينطور كه من فهميدم شما با نصب ويندوز 7 مشكل نداري ، با بوت شدنش مشكل داري :31:
موفق باشيد.[/QUOTE]
بایوس نمیدونم باویندوز اکس پی و ویستا بوت میشه ولی با هیچ سونی بوت نمیشه راه دیگه ای برای راه اندازی سیستم هست یا نه؟
joe_satriani
28-04-2010, 20:37
موفق باشيد.
بایوس نمیدونم باویندوز اکس پی و ویستا بوت میشه ولی با هیچ سونی بوت نمیشه راه دیگه ای برای راه اندازی سیستم هست یا نه؟[/QUOTE]
نه ديگه - اگه فقط واسه سون بوت نميشه پس كلا سيستمت با سون مشكل داره :31:
نميدونم والله چي بگم :46:
دوستان ديگه هم راهنماييت كنن - انشالله مشكلت حل شه
منم راهي به ذهنم رسيد دريغ نميكنم :11:
Milad4171
28-04-2010, 22:52
آقا راهی واسه خلاص شدن از Stop Working نیست؟ یه جوری بشه سیستم رو درست کرد.
اینم بگم با Restore هم درست نمیشه. نمیخوام ویندوزم رو عوض کنم ولی از زمانی که ویندوز رو نصب کردم یه هفته بعدش این Stop Working ها شروع شد. بی دلیل برنامه ای بسته یا هنگ میکرد.
کسی هست که این مشکل رو داشته باشه ؟؟؟؟
sinashahab
28-04-2010, 23:47
درود
دو تا راه حل اینجا هست :
البته اینها برای Windows server هست ولی روی سون هم جواب میدن .
سلام
ببخشید این راه رو خودم خونده بودم ولی در ویندوز سون اجازه ی چنین کاری رو نداریم .
به هر حال از شما دوست عزیز بسیار ممنونم .
اگه راهی پیدا کردی بهمون بگو .:10:
MILAD MGH
29-04-2010, 11:53
سلام.من وقتی میخوام ویندوز رو نصب کنم این اخطار میاد:
باید چیکار کنم؟
باید چیکار کنم؟
dvd خراب هست.
باید چیکار کنم؟
درود
چند تا رم دارین ؟
چندگیگ ؟ باسشون چنده ؟
البته احتمال این که مشکل از DVD هم باشه هست !ویندوز رو دانلود کردین ؟
MILAD MGH
29-04-2010, 13:21
1رم 2گیگ دارم.
فکر نکنم از دی وی دی باشه چون این دومین دی وی دیه که این اخطار میاد.
(اینم بگم که یکی از dvdهایی که الان نصب نمیشه میده قبلا بدون مشکل نصب کرده بودم ولی الان اخطار میده.)
sooks sia
29-04-2010, 13:43
سلام
من ویندوز 7 رو نصب دارم روی سیستمم. منتها برای اتصال به اینتر نت (منظورم adsl هست) برخلاف ویندوز xp معمولی که کانکشن ها توی start up هست، باید برم از یه گزینۀ کوچک پایین و سمت راست منو بار انتخاب کنم نوع کانکشن رو و بعد ارتباط رو برقرار کنم.
راهی توی این ویندوز وجود نداره که از همون start up بتونیم یه راست وارد کانکشن مربوطه بشیم؟
سلام :18:
من الان این جوریم ظهر کامپیوتر رو روشن کردم رفتم کلاس زبان الان برگشتم میبینم جز درایو cوd بقیه ی درایو ها غیب شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی چجوری ممکنه تو این چند سال همه جورشو دیده بودیم جز این یکی کسی راهی داره؟؟؟؟؟
sinashahab
29-04-2010, 18:43
سلام :18:
من الان این جوریم ظهر کامپیوتر رو روشن کردم رفتم کلاس زبان الان برگشتم میبینم جز درایو cوd بقیه ی درایو ها غیب شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی چجوری ممکنه تو این چند سال همه جورشو دیده بودیم جز این یکی کسی راهی داره؟؟؟؟؟
به لپ تابت فلش یا چیزی وصل نکردی ؟؟ یا برنامه ای نصب نکردی ؟؟
شاید مشکل از سخت افرات باشه که هاردت ضربه خورده باشه .:41:
MILAD MGH
29-04-2010, 19:07
When you install Windows 7 (or Vista) you may get the following message:
Error 0x80070017 Windows cannot copy files required for installation. These files may be corrupt or missing. Make sure all files required for installtion are available, and restart the installation Error code: 0x80070017
This can be displayed with error code 0x80070017 or error code 0x80070570 in Windows 7 or Vista
Cause
The cause is very simple and you can probably guess from the error code in the screenshot above. The cause is that Windows cannot verify the files.
Simple Solution
Burn or get a new copy of the disk (Burn at a slow Speed 2x and use a quality media like
Or if you have a current Windows installation you can install from the hard drive or from a usb drive
Check out my article on installing Windows 7 using a USB Key instal windows 7 from usb drive
اینو تو یکی از فروم های خارجی دیدم.یکی از دوستان اگه بگه جریانش چیه ممنون میشم.
joe_satriani
29-04-2010, 19:57
Error 0x80070017 Windows cannot copy files required for installation. These files may be corrupt or missing. Make sure all files required for installtion are available, and restart the installation Error code: 0x80070017
This can be displayed with error code 0x80070017 or error code 0x80070570 in Windows 7 or Vista
Cause
The cause is very simple and you can probably guess from the error code in the screenshot above. The cause is that Windows cannot verify the files.
Simple Solution
Burn or get a new copy of the disk (Burn at a slow Speed 2x and use a quality media like
Or if you have a current Windows installation you can install from the hard drive or from a usb drive
Check out my article on installing Windows 7 using a USB Key instal windows 7 from usb drive
گفته هر موقع كه شما ويندوز 7 خواستيد نصب كنيد و اين پيغام رو ديديد دليلش اين هست كه نميتونه فايلهاي ويندوز رو مورد بازبيني قرار بده!
حالا دو تا راه حل داده:
يكي اينكه يه ديسك ديگه رايت كن با سرعت 2ايكس و با يه رسانه ي با كيفيت يا اينكه ديسك رو بلكل عوض كن (اين تيكه آخرش و از خودم گفتم البته :31: )
دوم اينكه اگه الان ويندوز داري، از روي هارد يا درايو يو اس بي به نصبش بپرداز!
موفق باشيد.
سلام دوستان
قیمت نسخه ی ultimate ویندوز سون چنده؟
به نظرتون ارزش داره که اورجینالش رو تهیه کنم؟
مشکل پول ندارم!فرقی داره با اینی که الان رو سیستمم نصبه؟کرک شده...
Cause
Simple Solution
به دو علت این اتفاق میافته:
- رم سیستم مشکل داره
-- دیتای خوانده شده از روی دی وی دی به شکل ناقص به سیستم منتقل میشه.:11:
سلام منم یه سوال کوچیک دارم...
تو ویندوز xp برای اینکه آیکونهای مشابه رو عوض کنیم می رفتیم تو folder option
و اونجا با انتخاب فرمت مورد نظر اینکارو انجام می دادیم
اما folder option در ویندوز 7 قسمت file type نداره
من میدونم که آیکون پوشه های رو چطوری باید تغییر بدم اما در مورد فایلهای مثل pdf ها این مشکل رو دارم
لطفا دوستانی که اطلع دارند راهنمائی کنند.... با تسکر
سلام منم یه سوال کوچیک دارم...
تو ویندوز xp برای اینکه آیکونهای مشابه رو عوض کنیم می رفتیم تو folder option
و اونجا با انتخاب فرمت مورد نظر اینکارو انجام می دادیم
اما folder option در ویندوز 7 قسمت file type نداره
من میدونم که آیکون پوشه های رو چطوری باید تغییر بدم اما در مورد فایلهای مثل pdf ها این مشکل رو دارم
لطفا دوستانی که اطلع دارند راهنمائی کنند.... با تسکر
درود
Start > Control Panel > Programs
روی Make a file type always open in a specific program کلیک کنین.
extension مورد نظر رو انتخاب کنین و Change Program رو بزنین .
برنامه رو انتخاب کنین و OK .
shahab-rayane
30-04-2010, 14:48
این برنامه برای خود 7 هست ومشکلی پیش نمی اید
Milad4171
30-04-2010, 15:22
من دیروز یه فایل از اینترنت گرفتم که بعد از اجرا تمام فایلهای Exe رو بی دلیل با برنامه ی media player باز کرد. امروز ویندوزم رو عوض کردم.
به مشکلی بر خوردم که تا حالا بر نخورده بودم.
گرافیک من Gforce8600 512 هست و مونیتورم LCD Samsung20 و حذاکثر رزولوشینی که بهت میده 1600 در 900 هست ولی بعد از نصب درایور ها دیفالت و پیشورزش رزولوشن رو 1920 در 1080 میشناسه. و LCD هم هی پیغام میده که این روزولوشن مورد تایید نیست ولی وقتی به رزولوشن مورد نظر تنظیم میکنم desktop میشه یه ضفحه ی کوچولو!
فیت نیمشه با مونیتور! کسی این مشکل رو داشته!!!؟:13:
ربطتش به ویندوز 7 اینه که خودش گرافیک و درایورها رو شناخت و Diffalt رو خیلی بالا نشون میده و میداد. بخاطر گرافیکی بودنش!
heidary_sh
30-04-2010, 15:32
سلام
من در حال خرید لپ تاپ دل 1564 هستم نمایندگی زیگورات میگوید در پک جعبه یک ویندوز 7 نزدیک به اصل به همراه درایورهای آن را میگذارد ولی اگر بخواهد خودش نصب کند 7 یا 8 هزار تومان میگیرد حال من که خودم با نصب xp آشنا هستم و انجام داده ام خود می توانم نصب کنم؟
asstubirs
30-04-2010, 15:55
سلام
به راحتی می توانی نصب کنی چون خیلی راحتر از اکسپی نصب میشه شباهت زیادی به نصب ویستا داره.
اما نکته مهم اینه که درایوها رو آپدیت کنی تا ورژن مربوط به سون باشه تا بهترین کارکرد رو داشته باشی.
اگر از کسی که رو این مدل لبتاپ نصب کرده درمورد سرعت رندر واجرا برنامه ها حتما سوال کن؟
black.assassin
30-04-2010, 16:34
سلام
من در حال خرید لپ تاپ دل 1564 هستم نمایندگی زیگورات میگوید در پک جعبه یک ویندوز 7 نزدیک به اصل به همراه درایورهای آن را میگذارد ولی اگر بخواهد خودش نصب کند 7 یا 8 هزار تومان میگیرد حال من که خودم با نصب xp آشنا هستم و انجام داده ام خود می توانم نصب کنم؟
آره داش می تونی . همیشه همینه . می خوان پول مفت بگیرن . اگه گفتن پارتیشن بندیشم بکنیم و پول بگیریم بگو نمی خواد . همه کاراشو خودت انجام بده . اگه درایوراش هم همراش نبود از حلقشون بکش بیرون . در ضمن مواظب باش که 7 تقلبی بهت نندازن . این 7 که به صورت همراه روش هست اصله اصله نه نزدیک به اصل . اگه اصلی نبود بزن بیارشون پایین . ولی فکر نکنم نسخهultimate باشه.
---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:31 PM ----------
دوستان عزیز سلام
من بعد از اینکه 7 رو نصب کردم یه ویندوز XP هم همراهش نصبیدم ( تو یه درایو دیگه ) . ولی الان دیگه 7 رو تو صفحه بوت نمی بینم .فقط اکس پی بالا میاد . راهنمایی بفرمایید
سلام من یه مشکلی داشتم
فیلم دانلود کردم زیر نویسش رو هم دانلود کردم
با برنامه ی KMplayer که اجراش می کنم زیر نویسش رو هم که میارم بد به نمایش در میاد
یعنی اصلا شبیه فارسی نیست یه خرچنگ قورباغه ای هستش
ویندوزم هم 7 64 بیت هستش
می خواستم بدونم مشکل چیه ؟؟؟
ممنون می شم
مشکل من اینه که یه فیلم رو وقتی دانلود می کنم زیر نویسش رو هم وقتی دانلود می کنم
زیر نویسش بد به نمایش در میاد
ازش عکس گرفتم که می ذارم براتون
ویندوزم 7 64 بیت هستش
نیاز به کمک دارم
AMIIIIIIR
30-04-2010, 19:39
من قبلا که از ویندوز xp استفاده می کردم هیچ مشکلی نداشتم و حتی با ویندوز 7rc1 هم مشکلی نداشتم ولی از وقتی که نسخه نهایی را نصب کردم مشکل گیر کردن ناگهانی موس شاید روزی یکبار دارم این گیر کردن بعضی مواقع بعد از چند ثانیه کند شدن به شرایط عادی بر می گردد ولی اکثر مواقع به این صورت نیست و جالب است که تاکنون در داخل بازی به هیچ وجه گیر نکرده مثل بازی modern warfare2 و موقعی که گیر می کند task manager هم نمی توان باز کرد . آیا مشکل نرم افزاری است یا سخت افزاری
با تشکر از اساتید این بخش لطفا راهنمایی دقیق کنید
مشخصات سیستم :
cpu:celeronD 351 3.2
ram:2G ddr533
vga:asus 4650 1G
main:asus p5vdc-x
hard:80 hitachi
drive:pioneer dvd rw
power:ersce 500w
joe_satriani
30-04-2010, 20:25
دوستان عزیز سلام
من بعد از اینکه 7 رو نصب کردم یه ویندوز XP هم همراهش نصبیدم ( تو یه درایو دیگه ) . ولی الان دیگه 7 رو تو صفحه بوت نمی بینم .فقط اکس پی بالا میاد . راهنمایی بفرمایید
شما با استفاده از اين نرم افزار ميتونيد اين مشكل رو حل كنيد
در بخش Add/Remove Enteries میتونی تنظیمش کنی.
موفق باشيد.
---------- Post added at 09:25 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------
- رم سیستم مشکل داره
البته سيستمي كه بوت بشه و تا اون مرحله بره، فكر نميكنم مشكل از رم باشه :11:
موفق باشيد.
درود
Start > Control Panel > Programs
روی Make a file type always open in a specific program کلیک کنین.
extension مورد نظر رو انتخاب کنین و Change Program رو بزنین .
برنامه رو انتخاب کنین و OK .
دوست گرامی ضمن تشکر از شما
باید بگم چیزی که شما توضیح دادید رو خیلی راحت تر از این هم می توان انجام داد
می خواستم بدونم چطوری می تونم فقط آیکون فایلهای هم گروه رو تغییر بدم؟
نه اینکه برنامه اجرا کننده فایلها رو تغییر بدم
می بخشید اگه دفعه قبل خوب توضیح ندادم
amirtoty
30-04-2010, 22:00
سلام!
چجوری میتونم مشکلمو با کارت گرافیک توی Seven رفع کنم؟
من کارت گرافیکمو گرفتم حتی درایورهای سون هم داره ATI
اما تو سون گرافیک کم میاره!
برای اجرای بازی ها تیک میزنه! در صورتی که همون بازی تو XP خیلی روون اجرا میشه
دوست گرامی ضمن تشکر از شما
باید بگم چیزی که شما توضیح دادید رو خیلی راحت تر از این هم می توان انجام داد
می خواستم بدونم چطوری می تونم فقط آیکون فایلهای هم گروه رو تغییر بدم؟
نه اینکه برنامه اجرا کننده فایلها رو تغییر بدم
می بخشید اگه دفعه قبل خوب توضیح ندادم
خواهش میکنم
از لینک زیر برنامه IconViewer رو دانلود کنید :
بعد از نصب به مسیر زیر برین :
C:\Windows\System32\imageres.dll
روی imageres.dll کلیک راست کنین و Properties رو بزنین و به تب Icons برین .
و Icon رو تغییر بدین .
دوستان عزیز سلام
وقتی میخوای xp و 7 رو با هم داشته باشی باید xp رو بریزی بعدش 7 رو از توی xp بریزی. دقت کن، از توی xp، یعنی 7 رو به صورت بوت نصب نکنی. اگه به صورت بوت نصب کنی دقیقا عکس مشکلت پیش میاد، یعنی xp میپره و فقط 7 میاد. حالا، شما احتمالا 7 رو ریختی و بعدش xp رو به صورت بوت ریختی که 7 پریده (چون از توی 7 که نمیتونی xp بریزی، چون پیغام میده میگه از یه ویندوز جدیدتر نمیتونی یه ویندوز قدیمی رو بریزی.)
من خودم هم همیشه اول xp رو میریزم و بعدش 7 رو از توی xp میریزم. الان هم دو ویندوزه هستم.
komeil-kanani
01-05-2010, 08:29
آقا سلام
من با كيبورد و چيدمانش تو ويندوز 7 64 بيتي مشكل دارم و مي خواهم مثل كيبورد ويندوز ايكس پي باشه فارسيش اما نيست و با اين نرم افزار ها هم هر چي تغيير مي ديم وقتي دوباره ريستارت مي كنيم بر ميگرده به حالت اول
يا زهرا(س)
AMIIIIIIR
01-05-2010, 11:03
من قبلا که از ویندوز xp استفاده می کردم هیچ مشکلی نداشتم و حتی با ویندوز 7rc1 هم مشکلی نداشتم ولی از وقتی که نسخه نهایی را نصب کردم مشکل گیر کردن ناگهانی موس شاید روزی یکبار دارم این گیر کردن بعضی مواقع بعد از چند ثانیه کند شدن به شرایط عادی بر می گردد ولی اکثر مواقع به این صورت نیست و جالب است که تاکنون در داخل بازی به هیچ وجه گیر نکرده مثل بازی modern warfare2 و موقعی که گیر می کند task manager هم نمی توان باز کرد . آیا مشکل نرم افزاری است یا سخت افزاری
مشخصات سیستم :
black.assassin
01-05-2010, 12:32
وقتی میخوای xp و 7 رو با هم داشته باشی باید xp رو بریزی بعدش 7 رو از توی xp بریزی. دقت کن، از توی xp، یعنی 7 رو به صورت بوت نصب نکنی. اگه به صورت بوت نصب کنی دقیقا عکس مشکلت پیش میاد، یعنی xp میپره و فقط 7 میاد. حالا، شما احتمالا 7 رو ریختی و بعدش xp رو به صورت بوت ریختی که 7 پریده (چون از توی 7 که نمیتونی xp بریزی، چون پیغام میده میگه از یه ویندوز جدیدتر نمیتونی یه ویندوز قدیمی رو بریزی.)
من خودم هم همیشه اول xp رو میریزم و بعدش 7 رو از توی xp میریزم. الان هم دو ویندوزه هستم.
مشکلم با نرم افزار پست بالا که دوستان معرفی کردند حل شد . در ضمن من موقعی که xp داشتم 7 رو به صورت بوت ریختم و مشکلی پیش نیومد ولی برعکسش نشد .
هیستوری فایر فوکس رو کجا میتونم پیدا کنم؟؟؟
سلام دوستان
یکی از دوستام از این ترفند ترفندستان استفاده کرد، حالا راست کلیکش غیر فعال شد!
اگه کسی راه حلش رو میدونه، ممنون میشم کمکم کنه!
قرار دادن فایل ویدئویی به عنوان پسزمینه دسکتاپ ویندوز 7
خواهش میکنم
از لینک زیر برنامه IconViewer رو دانلود کنید :
بعد از نصب به مسیر زیر برین :
C:\Windows\System32\imageres.dll
روی imageres.dll کلیک راست کنین و Properties رو بزنین و به تب Icons برین .
و Icon رو تغییر بدین .
پس منظور شما اینه که این امکان مانند xp در خود ویندوز 7 تعبیه نشده؟؟
درسته؟؟
mohsen_1363
01-05-2010, 18:38
سلام!
چجوری میتونم مشکلمو با کارت گرافیک توی Seven رفع کنم؟
من کارت گرافیکمو گرفتم حتی درایورهای سون هم داره ATI
اما تو سون گرافیک کم میاره!
برای اجرای بازی ها تیک میزنه! در صورتی که همون بازی تو XP خیلی روون اجرا میشه
چند تا پیشنهاد براشما دارم که با انجام اون میتونی یکم گرافیک رون تره شه
اولاکه شما نوع گرافیکت و رم و cpu رو ذکر نکردی؟ که بهتر بود میگفتی
در مورد کارت گرافیک ati هم باید بگم که چیپست کارت های متوسط به بالا رو خودش میزنه و
و تواین چند وقته اخیر با توجه به قیمت بسیار بهتر و قوی تر از nvidia داره جواب میده.
اولا شما به درایور موجود در cd اکتفا نکن و به سایت اصلی مراجعه کن وبا توجه به مدل گرافیکت
اخرین درایورشو دانلود ونصب کن.
دوم بازی رو توی درایویبه غیر از c نصب بکن و
درایور ویندوزت بایدحدود 40% خالی باشه تا رون کار کنه و مهمتر از او درایوی که بازی توش نصب میشه.
سوم از نرم افزار های شتاب دهنده گرافیکی استفاده کن . منظورم اورکلاک نیست ، منظورم مثل همین نرم افزاری که دوستمون توی ان تاپیک معرفی کردن
البته اور کلاک خک گزینه بعدی میتون هباشه
چهارم میتونی بااختصاص یه قسمت از هارد دیسکت به عنوان کش به رم سیستمت کمک کنی که بسار هم موثر هست.
my computer / properties / system protection / advanced / perfrmance setting /advanced /change
حال تیک automatically manage رو اگه هست بر میداری
و درایو c رو انخاب میکنی و تیک custom size رو میزنی و به دو کادر خالی 4096 میدی و set رو میزنی
همین طور درایوری که بازی توش نصب شده ، همین مراحل رو برایش تکرار میکنی
در پایان ok تا انتها
که سیستم تقاضای restart میکنه که انجامش میدی
mohsen_1363
01-05-2010, 19:10
هیستوری فایر فوکس رو کجا میتونم پیدا کنم؟؟؟
جلوی help یکم جلوتر روی همون نوار خالی کلیک راست کن
گزینه اخر custmize پنجره باز شده
توش شکل یه ساعت هست زیرش نوشته history با موس بگیرش بکش بنداز توی بوک مارک فارفاکس
سلام. من جدیدا ویندوز 7 ریختم. ولی مشکلی که دارم اینه که وقتی ویندوز بالا میاد سرعت برای 10 دقیقه خیلی کند هست. فقط هم استارت آپ آنتی ویروس فعال هست و هارد هم تقریبا خالیه و هیچ ویروسی هم تو ویندوز نیست. علت چیست؟
cpu: intel core i5 750 2.66GHz
main: asus p7p55d pro
ram:4GB 1600
VGA: ATI 5870 1GB
HDD: maxtor 1TB 32 MB buffer
کامپیوتر هم ضعیف نیست
mohsen_1363
01-05-2010, 21:32
سلام. من جدیدا ویندوز 7 ریختم. ولی مشکلی که دارم اینه که وقتی ویندوز بالا میاد سرعت برای 10 دقیقه خیلی کند هست. فقط هم استارت آپ آنتی ویروس فعال هست و هارد هم تقریبا خالیه و هیچ ویروسی هم تو ویندوز نیست. علت چیست؟
cpu: intel core i5 750 2.66GHz
main: asus p7p55d pro
ram:4GB 1600
VGA: ATI 5870 1GB
HDD: maxtor 1TB 32 MB buffer
کامپیوتر هم ضعیف نیست
مشخصات سیستم شما که بالاست
دوست عزیز
شما دو پست قبل 4952 مرحله چهارم رو در مورد درایو c انجام بده
روی درایو c پروپرتیس بگیر به قسمت tools برو وdefragmentation رو انجام بده
در ضمن یه سری نرم افزار ها برای ازاد سازی و بهینه کردن رم
مثل super ram و Memory Improve Master و .. هم میتونی استفاده کنی
و اخری هم فرمان msconfig رو توی رات تایپ کن وبرو به سر برگ startup
و بجز ویروس کش و چند مورد که مربوط به ویندوزه تیک بقه روبردار و اوکی کن
تو این قسمت دقت کن
پس منظور شما اینه که این امکان مانند xp در خود ویندوز 7 تعبیه نشده؟؟
درسته؟؟
چرا هست ،ولی نیز به یک Viewer هست ،این اطلاعات رو سایت مایکروسافت گذاشته بود .
سلام دوستان
یکی از دوستام از این ترفند ترفندستان استفاده کرد، حالا راست کلیکش غیر فعال شد!
اگه کسی راه حلش رو میدونه، ممنون میشم کمکم کنه!
قرار دادن فایل ویدئویی به عنوان پسزمینه دسکتاپ ویندوز 7
درود
از Start در قسمت Run عبارت زیر رو بنویسین :
gpedit.msc
در پنجره جدید به مسیر زیر برین :
Administrative Templates > Windows Components > Windows Explorer
در سمت راست عبارت Remove Windows Explorer’s default context menu رو فعال کنین .
خیلی ببخشید گه سوالم تکراریه
من windows movie maker برای ویندوز7 رو میخوام
درود
از Start در قسمت Run عبارت زیر رو بنویسین :
gpedit.msc
در پنجره جدید به مسیر زیر برین :
Administrative Templates > Windows Components > Windows Explorer
در سمت راست عبارت Remove Windows Explorer’s default context menu رو فعال کنین .
خیلی ممنون، امیدوارم مشکلش حل بشه!:11:
mohsen_1363
01-05-2010, 22:49
خیلی ببخشید گه سوالم تکراریه
من windows movie maker برای ویندوز7 رو میخوام
شما احتمالا موقع اپدیت Windows Live Essentials رو هیدن کردین
windows movie maker به همراه ویندوز 7 نیست اما موقع اپدیت ها میاد
بعد اپدیت حجم 1.1 مگابایت یه صفحه میاد که یه سری چیزها از جمله windows movie maker
و windows massenger و .... رو به شما میده که با انتخاب هر کدوم انلاین بر روی سیستم شما نصب میشه
اگر هم Windows Live Essentials رو پیدا نکردی این لینک دانلود واجرا کن به همین صفحه میرسی
heidary_sh
02-05-2010, 06:47
سلام
من امروز 1564 خریدم و ویندوز 7 32 بیتی را نصب کردم وقتی با مشخصات کامپیوتر را میبینم مینویسد رم 3 از 4 یعنی 3 گیگ رم را شناخته چه کارش کنم؟
mohsen_1363
02-05-2010, 07:02
سلام
من امروز 1564 خریدم و ویندوز 7 32 بیتی را نصب کردم وقتی با مشخصات کامپیوتر را میبینم مینویسد رم 3 از 4 یعنی 3 گیگ رم را شناخته چه کارش کنم؟
ویندوز های 64 بیت تو این مورد بهتر عمل میکنن
اول از همه باید ببینید مادربورد شما تا چه مقدار پشتیبانی میکنه
دوم
وارد تنظیمات BIOS شوید و ببینید اگر گزینه ای به نام Memory Remapping هست یا نه ؟
اگه بود و Disable بود،شما Enable کنید.
بایوس رو هم اپدیت کنی میتونه موٍر باشه
Amin.P30
02-05-2010, 08:21
وقتی سیستم را 15&30 دقیقه دست نزنی یه صفحه ای میاد که کلا قفل میکنه و اون وسط نوشته locked.....
این زمان را چطوری میشه بیشتر کرد یا برداشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mohsen_1363
02-05-2010, 08:58
وقتی سیستم را 15&30 دقیقه دست نزنی یه صفحه ای میاد که کلا قفل میکنه و اون وسط نوشته locked.....
این زمان را چطوری میشه بیشتر کرد یا برداشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟
روی دسکتاپ کلیک راست کن personalize
به قسمت screen server setting برو و بعد change power setting
تو پنجره باز شده سه تا تیک وجود داره
رو هر کدو قراردادی یا هست change paln setting مقابلش روکلیک بکن
پنجره جدید change advanced power settings
حالا طبق عکس روی متن کلیک کن
حالا میبینی که قسمت require password on wakeup فعال شده گزینه no روانتخاب کن و ok کن
سلام
درود
ویندوز 32 بیتی تنها حداکثر 3 گیگ رم رو میشناسن .
بهتره از ویندوز 64 بیتی استفاده کنین .
heidary_sh
02-05-2010, 10:55
سلام
من هنگام نصب ويندوز 7 در مرحلهاي با انتخاب x86 و زيرش 32 مواجه شدم كه 32 را انتخاب كردم و حالا يك ويندوز 32 بيتي نصب شده دارم سووالم اينجاست كه آن x86 منظورش همان ويندوز 64 بيتي بوده؟
2- اخر نصب هم يك ارور مبني بر نبودن ديسك با پيغام cmd.exe داد و قفل شد كه ريستارت كردم و ويندوز شروع به كار كرد اين چه بوده و ايا ايرادي ندارد؟
mina tina
02-05-2010, 13:34
سلام بهمه :11:
من ویندوزم روعوض کردم 7&32 بیتی نصب کردم مادربرد - گرافیگ هم نصب کردم ولی همچی بزرگ دیده میشه
نوشتها-آیکنها-کل تصویربزرگ نشون میده لطفاً راهنمایی کنید :41: نمیدونم چیکار کنم؟
من ویندوزم روعوض کردم 7&32 بیتی نصب کردم مادربرد - گرافیگ هم نصب کردم ولی همچی بزرگ دیده میشه
نوشتها-آیکنها-کل تصویربزرگ نشون میده لطفاً راهنمایی کنید :41: نمیدونم چیکار کنم؟
درود
احتمال داره مشکل از کرک باشه !
AMIIIIIIR
02-05-2010, 14:59
دوستان من برای بار سوم این پست را می زنم لطف میکنید جواب بدید.
مشخصات سیستم :
Pejvak61
02-05-2010, 15:50
براي اصلاح كيبورد در ويندوز XP، 2000 و 2003 از فايل هاي kbad1.dll و kbdfa.dll استفاده ميشد تا با كپي كردنشون در فولدر dllcache و system32 جاي حروف پ و ژ درست بشه.
آيا در ويندوز 7 از همون فايل ها با همين روش ميشه استفاده كرد؟
joe_satriani
02-05-2010, 16:24
گرافيكتون آنبرد هست؟
محض اطمينان توي سايت سازنده بريد و فايل آپگيرد شدش رو بگيريد و نصب كنيد
موفق باشيد.
amin_caragt2
02-05-2010, 18:37
مطمئن باش ماله driver
مدل کارت گرافیکتو بگو
mohsen_1363
02-05-2010, 19:20
دوستان من برای بار سوم این پست را می زنم لطف میکنید جواب بدید.
مشخصات سیستم :
دوست عزیز من بعید میدونم مشکل شما از نسخه نهایی باشه
مگر شما چند بار این ویندوز 7 التیمیت رو نصب کردید که به این نتیجه رسیدید ؟
با توجه به اینکه شما تازه ویندوز نصب کردید
من احتمال به بدسکتور های قسمتی ا ز هارد دیسک شما میدم
که در طول روز بنا به فعالیتی که انجام مدیدن و موجب استفاده از او قسمت معیوب هاردمیشه
موس شما چند لحظه ای گیرم میکنه تا پردازش کامل شه
پیشنهاد من نصب مجدد ویندوز هست
البته برای احتیاط اگر امکانش هست ویندوز 7 التیمیت دیگه ای تهیه کن
و هنگام نصب هم پارتیشن مورد نظر برای نصب رو اول خودت فرمت کن بعد نصب کن ، تنها دیلیت نکن
سلام.
من یه مشکلی واسم پیش اومده,360 گیگ از هاردم آزاد بود که امروز نگاه کردم دیدم شده 331!!برنامه ای هم نریختم که حجمش انقدر بالا باشه,ممکنه به آپدیتی که اومده ربطی داشته باشه؟؟؟
لطفا کمک کنین ممنون :)
mohsen_1363
02-05-2010, 19:47
روی درایو ها پروپتیس بگیر ببین به کدوم اضافه شده
احتمال داره ویندوزت از خودش بک اب گرفته باشه
mina tina
02-05-2010, 23:36
سلام
مایکروسافت میگه this copy of windows is not genuine (windows7build7600( اگه نرم افزارشو بدین ممنون میشم:11:
Milad4171
02-05-2010, 23:57
یه سوال. یک بار پرسیدم ولی خوب انگار کسی نفهمیدم نظروم رو.
من LCD سیستمم حداکثر 1600 در 900 رو ساپورت میکنه ولی به صورت پیشفرض روی بالاترین رزولوشن تنظیم شده وقتی ویندوز رو عوض کردم و وقتی میگذارمش روی 1600 در 900 کارد صفحه کوچیک میشه ( کل محیط دسکتاب ویندوز. یعنی فول اسکرین با LCD نمیشه!! نمیدونم چرا!!! مانیتور هم هی اخطار میده که رزولوشن رو نمیتونه ساپورت کنه!!!
mina tina
02-05-2010, 23:59
گرافيكتون آنبرد هست؟
محض اطمينان توي سايت سازنده بريد و فايل آپگيرد شدش رو بگيريد و نصب كنيد
موفق باشيد. کارت گرافیک PX-9600GT-512-لدتک
مادربرد GIGA-EP43-DS3L
سلام
مایکروسافت میگه this copy of windows is not genuine (windows7build7600( اگه نرم افزارشو بدین ممنون میشم:11:
درود
Windows 7 | آخرین کرک ها در این تاپیک
mehdi-67
03-05-2010, 20:25
سلام
یه مشکلی واسه من پیش اومده که برام عجیب غریبه یه کم! راستش یه بنده خدایی که ناوارد بوده دو ساعت نشسته پشت کامپیوتر ما. من بیچاره هم از کلاس برگشته دیدم همه نرم افزار ها تبدیل شدن به شرتکات Media Center!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی حتی توی فولدر اصلی که نرم افزارها رو نصب کردیم هم شکلشون تبدیل شده به شرتکات مدیا سنتر!!
همه نرم افزارها ... از فتوشاپ و نود 32 و اینترنت اکسپلورر و فایرفاکس و بابیلون و وین رر و کی ام و ... حتی خود ویندوز اکسپلورر!!(شاید بشه گفت نود در صد فایل های EXE!!) حتی سیستم ریستورم شنماید حتی ...!!!
الانم با هزارتا کلک اومدم این جا! کسی می تونه کمکم کنه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویندوزم هم 7 هست!
ممنون
سلام.
میخوام از ReadyBoost استفاده کنم ولی نمیتونم.
ممنون میشم راهنمایی کنین.
فلش من :
Sony 8GB
AMIIIIIIR
04-05-2010, 12:40
دوست عزیز من بعید میدونم مشکل شما از نسخه نهایی باشه
مگر شما چند بار این ویندوز 7 التیمیت رو نصب کردید که به این نتیجه رسیدید ؟
با توجه به اینکه شما تازه ویندوز نصب کردید
من احتمال به بدسکتور های قسمتی ا ز هارد دیسک شما میدم
که در طول روز بنا به فعالیتی که انجام مدیدن و موجب استفاده از او قسمت معیوب هاردمیشه
موس شما چند لحظه ای گیرم میکنه تا پردازش کامل شه
پیشنهاد من نصب مجدد ویندوز هست
البته برای احتیاط اگر امکانش هست ویندوز 7 التیمیت دیگه ای تهیه کن
و هنگام نصب هم پارتیشن مورد نظر برای نصب رو اول خودت فرمت کن بعد نصب کن ، تنها دیلیت نکن
با تشکر فراوان از دوستی که جواب داد
آقا من دوبار قبل از این هم ویندوز را نصب کرده بودم یکبار نسخه RC1 و یکبار هم نسخهUltimate و هیچوقت بدون فرمت ویندوز نصب نکردم.
ولی جواب شما تا حد زیادی منطقی به نظر میاد که از هارد باشه ولی سوالی که اینجاست چرا تا به حال در بازی گیر نکرده در ضمن من بازی را در یک پارتیشن جدا نصب می کنم ممکنه سخت افزار هارد آسیب دیده باشه و اگه هست چطوری بفهمم.
mohsen_1363
04-05-2010, 22:24
با تشکر فراوان از دوستی که جواب داد
آقا من دوبار قبل از این هم ویندوز را نصب کرده بودم یکبار نسخه RC1 و یکبار هم نسخهUltimate و هیچوقت بدون فرمت ویندوز نصب نکردم.
ولی جواب شما تا حد زیادی منطقی به نظر میاد که از هارد باشه ولی سوالی که اینجاست چرا تا به حال در بازی گیر نکرده در ضمن من بازی را در یک پارتیشن جدا نصب می کنم ممکنه سخت افزار هارد آسیب دیده باشه و اگه هست چطوری بفهمم.
دوست عزیز گفتم ، بنا بر فعالیتی که انجام میدی یه قسمت از ویندوز مورد نیازه که روی اون بد سکتور ها قرار گرفته
شاید موقع بازی اصلا به اون قسمت از وین نیاز نشه تا تو پردازش درگیر بشه و گیر نکنه.
در مورد اینکه بازی رو تو یه درایو دیگه نصب میکنی کار خوبی میکنی و درایو ویندوزت سنگین نمیشه
و این کار به هیچ وجه باعث اسیب دیدن سخت افزار نمیشه.
با توجه به اینکه هارد 80 خیلی وقته از دور خارج شده احتمالا هارد شما باید قدیمی باشه و احتمال بد سکتور هم
با توجه با افزایش عمر بیشتر میشه.
فعلا بهترین کار نصب مجدد ویندوز هست ، تا را ه حل جدید
البته فقط و فقط به نظر من
جدیدن یه مشکلی در نمایش قسمت شبکه به وجود اومده میشه بگید علت این مشکل از چی میتونه باشه. (عکس زیر رو توجه کنید)
:11:
mohsen_1363
05-05-2010, 02:26
سلام.
میخوام از ReadyBoost استفاده کنم ولی نمیتونم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممنون میشم راهنمایی کنین.
فلش من :
Sony 8GB
پیغام ارور شما میگه با ادمین وارد بشید
احتمالا شما یه standard usre درست کردید و الان با اون وارد شدید
اگه این کار و کردید یا نوع کاربری رو به ادمین تغییر بدید یا با یوزر ادمین وارد بشید
---------- Post added at 03:26 AM ---------- Previous post was at 03:24 AM ----------
جدیدن یه مشکلی در نمایش قسمت شبکه به وجود اومده میشه بگید علت این مشکل از چی میتونه باشه. (عکس زیر رو توجه کنید)
:11:
فکر میکنم از config باشه
مودم دوباره کانفیگ کنید
firefox7
05-05-2010, 14:22
من از ویندوز استفاده میکنم ولی همیشه با تنظیم ساعت مشکل دارم
هر بار ساعت ویندوز را تنظیم میکنم بعد از چند وقت متوجه میشوم که ساعت درست نیست
اشکال به چی بر میگرده؟
firefox7
05-05-2010, 16:25
دوستان من در تنظیم ساعت ویندوز مشکل دارم
در صورت امکان مرا راهنمایی کنید
ظاهرن ساعت ویندوز هفت جلو عقب میره
درسته یا نه؟
Skull-00747
05-05-2010, 16:36
سلام دوستام
من میخوام windows 7 64 bit بریزم . میخوام ببینم آیا همه ی بازیها و برنامه ها که روی 32bit اجرا می شوند رو این اجرا میشه ؟
zozo_1387
05-05-2010, 17:37
سلام
وقتی که به اینترنت متصل می شم چه جوری میتونم زمان اتصال بهش رو بدونم ( ایکس پی این امکان رو داشت)
ممنون
joe_satriani
05-05-2010, 19:54
من از ویندوز استفاده میکنم ولی همیشه با تنظیم ساعت مشکل دارم
هر بار ساعت ویندوز را تنظیم میکنم بعد از چند وقت متوجه میشوم که ساعت درست نیست
اشکال به چی بر میگرده؟
اول اينكه به احتمال زياد مشكل از باطري بايوس شما هست!
نميتونه تنظيمات رو نگهداري كنه
دوم اينكه ساعت ويندوزتون روي يه شهر ديگه تنظيم هست مثلا لندن، بعد هروقت كه به اينترنت متصل ميشيد خودش و با اون ساعت match ميكنه
موفق باشيد.
سلام دوستام
من میخوام windows 7 64 bit بریزم . میخوام ببینم آیا همه ی بازیها و برنامه ها که روی 32bit اجرا می شوند رو این اجرا میشه ؟
بله اكثر برنامه هايي كه روي 32 بيتي نصب ميشن ، روي 64 هم نصب ميشن
موفق باشيد.
armin_punisher6
05-05-2010, 22:26
سلام من یه مشکل با لپ تاپم با ویندوز 7 64bit دارم.سی پی یو من core i7 720qm 1.6up to 2.8 هست.قبلا که ویندوز اورجینالش نصب بود ویندوز به سی پی یوم امتیاز 7.2 داده بود.بعد تعویض ویندوز امتیاز 7 داده.روی صفحه امتیازم که هستم سی پی یومو نوشته q720 1.6 1.6 و دیگه چیزی درباره 2.8 ننوشته.ویندوزمم ریکاوری کردم بازم مشکل حل نشد.ممنون میشم راهنماییم کنین.
extreme2006gh
05-05-2010, 22:28
بچه ها لطفا یکی به من بگه چطوری باید Hibernate رو تو ویندوز 7 فعال کرد
هر کار میکنم پیداش نمیکنم
یکی از دوستان از طریق رجیستری یه راه حلی گفت که انجام دادم ولی باز هم موفق نشدم فعال کنم
تو Power Option هم اصلا گزینه ای برای فعال کردم Hibernate وجود نداره
با تشکر
بچه ها لطفا یکی به من بگه چطوری باید Hibernate رو تو ویندوز 7 فعال کرد
هر کار میکنم پیداش نمیکنم
یکی از دوستان از طریق رجیستری یه راه حلی گفت که انجام دادم ولی باز هم موفق نشدم فعال کنم
تو Power Option هم اصلا گزینه ای برای فعال کردم Hibernate وجود نداره
با تشکر
alpha007
05-05-2010, 22:41
nero 10 روی سون 64 بیتی نصب میشه؟
armin_punisher6
05-05-2010, 23:26
سلام من یه مشکل با لپ تاپم با ویندوز 7 64bit دارم.سی پی یو من core i7 720qm 1.6up to 2.8 هست.قبلا که ویندوز اورجینالش نصب بود ویندوز به سی پی یوم امتیاز 7.2 داده بود.بعد تعویض ویندوز امتیاز 7 داده.روی صفحه امتیازم که هستم سی پی یومو نوشته q720 1.6 1.6 و دیگه چیزی درباره 2.8 ننوشته.ویندوزمم ریکاوری کردم بازم مشکل حل نشد.ممنون میشم راهنماییم کنین.
مثل اینکه پست من جا موند.کسی جواب منو نمیدونه؟
DariushGreat
05-05-2010, 23:32
مثل اینکه پست من جا موند.کسی جواب منو نمیدونه؟
سلام
درباره تغییر امتیاز می شه گفت که ویندوزتون اشتباه امتیاز داده بود. چون من هم لپ تاپی با همون پردازنده ای که می گین دارم و به من هم از ابتدا امتیاز 7 داده و اکنون هم همینه.
درباره اینکه چرا فقط می نیویسه 1.6 گیگاهرتز چون فرکانس پیشفرض پردازنده شما این هست و ویندوز فقط همین رو نمایش می ده. فرکانس 2.8 جزو فرکانس های اورکلاک به حساب میاد و به عبارت دیگه ویندوز هرگز فرکانس های اورکلاکی رو نمایش نمی ده
************************************************** **********************************
دوستان راهی وجود داره که من بتونم از آپدیت هایی که ویندوز دانلود می کنه بک آپ داشته باشم؟! :41: 350 مگابایته...
شاد و سبز باشین :دی
armin_punisher6
06-05-2010, 08:20
سلام
درباره تغییر امتیاز می شه گفت که ویندوزتون اشتباه امتیاز داده بود. چون من هم لپ تاپی با همون پردازنده ای که می گین دارم و به من هم از ابتدا امتیاز 7 داده و اکنون هم همینه.
درباره اینکه چرا فقط می نیویسه 1.6 گیگاهرتز چون فرکانس پیشفرض پردازنده شما این هست و ویندوز فقط همین رو نمایش می ده. فرکانس 2.8 جزو فرکانس های اورکلاک به حساب میاد و به عبارت دیگه ویندوز هرگز فرکانس های اورکلاکی رو نمایش نمی ده
************************************************** **********************************
دوستان راهی وجود داره که من بتونم از آپدیت هایی که ویندوز دانلود می کنه بک آپ داشته باشم؟! :41: 350 مگابایته...
شاد و سبز باشین :دی
آخه دوست من قبلا 2.8 رو تو ویندوز اورجینالش مینوشت.الان نمینویسه.آخه چطور امکان داره ویندوز اون موقع اشتباه داده باشه.من اون موقع چندین بار امتیازو تست کردم باز همون 7.2 بود.
heidary_sh
06-05-2010, 09:51
سلام من جواب سووال شما راندارم ولی من وینذوز 7 32 بیتی نصب کردم این امتیاز دهی را کجای ویندوز پیدا کنم تا ببینم مال سیستم من با سی پی یو core i3 چند است؟ ممنون
armin_punisher6
06-05-2010, 10:30
سلام من جواب سووال شما راندارم ولی من وینذوز 7 32 بیتی نصب کردم این امتیاز دهی را کجای ویندوز پیدا کنم تا ببینم مال سیستم من با سی پی یو core i3 چند است؟ ممنون
شما روی computer راست کلیک کنین و properties رو انتخاب کنین و داخل rating برین و بقیشو خودتون متوجه میشین.
rasoul2005
06-05-2010, 11:28
درود
دوستان من میخوام پس از دو ماه ویندوزم رو از طریق اینترنت اپدیت کنم چند جایی خوندم که مایکروسافت رو ویندوزایی که با کرک اکتیو شدن حساس شده میخوام بدونم حقیقت داره یا نه که با خیال راحت اپدیتش کنم
موفق باشید
mohsen_1363
06-05-2010, 11:54
بله عزیز بنده 1 ماه پیش به خاطریک اپدیت بیجا ، که هیچ تغییری که برای ما محسوس هم باشه در ویندوز ایجاد نمکیه ،
به خاطر ریاستارت مداوم بعد بالا اومدن ویندوز مجبور به تعویض ویندوز شدم
البته مورد هایی که مشخص هستند اپدیت بشن مشکلی ایجاد نمیکنند ، مثل windows live و یا languge و ...
اما از مورد هایی مثل security update for win 7 , و یا Windows Malicious Software Removal Tool که خطر ناک به نظر میرسند
بهتره اجتناب کرد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.