ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Windows Seven مباحث و مشکلات

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22

82686064
13-03-2010, 12:46
سلام
من یه برنامه واسه سرور گیم نت دارم که در ویندوز xp واسه نصبش هیچ مشکلی ندارم
ولی داخل ویندوز 7 که میخوام نصبش کنم این ایراد رو میگیره و وقتی ignore میکنم بازم حدود 10 تا فایل دیگه رو مثل این ایراد میگیره
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میخواستم ببینم مشکل از چیه؟

راستی یک سوال دیگه هم دارم
اونم اینه که وقتی رو هر چیزی کلیک میکنم تو یک پنجره جدید باز میشه باید چیکار کنم آخه میخوام تو همون پنجره باز بشه
مثلا وقتی از داخل پنجره my computer میخوام برم تو درایو d یا c یا ... تو یک پنجره جدید باز میشه نه داخل همون پنجره
پیشاپیش از راهنماییتون متشکرم

کسی نیست که جواب ما رو بده یا اینکه راهنماییمون کنه؟

hedye222222
13-03-2010, 14:02
درود
شما باید با برنامه Acronis disk director suite درایو مورد نظر رو Convert کنی و گزینه Logical رو انتخاب کنی.

درود
مدل گرافیک و مودم و صدا رو بگو عزیز.
احتمالا قدیمین.
اگه یه اپتیکال درایو داری اول فایلهای ویندوز رو رو هارد کپی کن و برای نصب ویندوز سیستم رو با ویندوز live بوت کن. بعدش فایل setup ویندوز رو اجرا کن. اینجوری با موس باید گزینه I Agree رو انتخاب کنی و نصب میشه.
اگه دو تا اپتیکال درایو داری نیازی نیست کپی کنی و روی اون یه دستگاه سی دی ویندوز رو بزار.

درود
اگه منظورتو درست متوجه شده باشم شما یا رو یه قسمت خالی کلیک راست کن و از گزینه view گزینه large icon رو انتخاب کن یا روی نوار بالای پنجره سمت راست 3تا آیکون هست که از سمت راست سومی مخصوص همین کاره.

سلام
مرسی از اینکه جوابمو دادی
من که نفهمیدم چی شد
کلا بیخیال ویندوز سون شدم
ولی xpرو دوباره نصب کردم
مرسی بازم

hot_lawyer
13-03-2010, 15:12
با سلام
شکایت من از windows search ویندوز سون هستش .عملکردش ضعیفه.به نظر شما میشه فکری به حالش کرد ؟

soheilarfaei
13-03-2010, 15:46
سلام

منظور از صدای کامپیتر چیه؟

بیشتر توضیح بده؟!

منظورم این است که مثلا آهنگی در اینترنت در حال پخش است ، من میخواهم آن را ضبط کنم چطور این کا را انجام دهم؟؟؟:41:

M E H R A N
13-03-2010, 16:25
منظورم این است که مثلا آهنگی در اینترنت در حال پخش است ، من میخواهم آن را ضبط کنم چطور این کا را انجام دهم؟؟؟:41:

شما اول باید یکی از برنامه های ضبط صدا رو داشته باشی. البته خود ویندوز هم داره اما جالب نیست.

JetAudio
Cool Record Edit Deluxe

دو برنامه پیشنهادی من هستند که باز هم از بین این 2 برای ضبط و ادیت صدا Cool Record رو بیشتر پیشنهاد میدم.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سریال جهت رجیستر کردن.

Name: Mehr@n
Serial: COOL-TF477-46YM4-W74MH-6YDQ8

بعد در برنامه روی New Record کلیک کن و کیفیت صدایی رو که میخوای ضبط کنی رو تعیین کن.

بعد در پنجره ی باز شده نوع صدایی رو که میخوای ضبط کنی تعیین کن.

1. ضبط صدا از طریق میکروفن.
2. ضبط صدا از طریق Stereo Mix. این گزینه تمام صدایی که در کاپیوتر پخش میشه رو ضبط میکنه و میکروفن قطع میشه. مثلا اگر خواستید صدای یک موزیک زنده را در اینترنت ضبط کنید از این قست باید استفاده کنید.
3. گزینه های دیگه ای هم در صورت وصل بودن دستگاه های دیگه و یا کارت صدای جداگانه ممکنه در همین قسمت وجود داشته باشه. اما اگر کامپیوتر شما به هیچ دستگاهی وصل نباشه و کارت صدای جداگانه ای هم نداشته باشید فقط همین 2 گزینه براتون فعال خواهد بود.

M E H R A N
13-03-2010, 16:55
با سلام
شکایت من از windows search ویندوز سون هستش .عملکردش ضعیفه.به نظر شما میشه فکری به حالش کرد ؟

میتونی از برنامه های جانبی برای سرچ استفاده بکنی. بعضی از این برنامه ها امکانات بیشتری در اختیار کاربر قرار میدند و سرعت سرچشون هم به مراتب بیشتره.

میتونی برنامه کم حجم زیر رو جهت این کار استفاده بکنی.

Effective File Search 6.4

دانلود همراه با کرک.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از نصب برنامه کرک برنامه رو که در پوشه ی E.F.S.v6.4.Cracked قرار داره به مسیر نصب برنامه کپی کن و اون رو جایگزین فایل اصلی برنامه کن. در هنگام جایگزین کردن فایل خود برنامه باید بسته باشه.

mh.attari
13-03-2010, 18:08
سلام اخرین کرک موجود واسه 7 64 بیتی با قابلیت اپدیت رو میخواستم لطفا سریع
راستی ویندوز خودم ode هست ولی بازم کرک میخواد

S A M S U N G
13-03-2010, 19:19
سلام .

چطور میتونم آپدیتهای ویندوز خودم رو بدم به سیستم یکی دیگه ؟

مخلصیم .

Armin.ASD97
13-03-2010, 20:45
سلام
==================
سیستم من اینه:
CPU:AMD X4 620
RAM:2 GIG DDR3
VGA:1 GIG
HARD:500
======================
آیا درسته که ویندوز سون بیشتر از ایکس پی رم اشغال میکنه؟
با این وضع اگر این حرف درست باشه بازم می ارزه که من سون نصب کنم؟
الانم که بشتر بازی ها دو گیگ رم لازم دارن با نصب سون سیستم موقع بازی با کمبود رم دچار نمیشه؟

شما که هردتون خوبه خوب هردوتا رو نصب کنید...:31:

Reventon
13-03-2010, 20:52
سلام من پنجره هام وسط نیستن و از سمت راست مانیتور نصفش رفته بیرون چیکار کنم همش وسط باز شه
7ultimate

starn
13-03-2010, 22:14
سلام دوستان یه مشکل داشتم
1- این که یاهو مسنجر دیگه برام باز نمی کنه هر آیدی که میزنم می گه سرور مشکل داره و از این جور حرف ها محتوای متنشو براتو عکس گرفتم
درزم با اینترنت اکسپلورر هم نم شه هیچ سایتی رو باز کرد باید یا با اپرا باز کنم یا فایر فاکس
مشکل از چی؟؟؟ یهو اینجوری شد!!!
کسی از دوستان اطلاعی نداره؟

Mohammad King
13-03-2010, 22:47
سلام من پنجره هام وسط نیستن و از سمت راست مانیتور نصفش رفته بیرون چیکار کنم همش وسط باز شه
7ultimate

سلام

منظورتو نفهمیدم ؟!

این جور مشکل ها بر میگرده به درایور کارت گرافیک...

Mohammad King
13-03-2010, 22:52
کسی از دوستان اطلاعی نداره؟

سلام شما بررسی کنید ببینید ------ به تنظیمات شبکه یا اینرتنتتون ندادید و البته چند وقتی هستش تو ایران مکشکل باز کردن یاهو رو داریم شایدم برگرده به ای اس پیتون و شما هم ورژن 9 و هم 10 رو تست کنید

Alijo0on
14-03-2010, 00:47
سلام شما بررسی کنید ببینید ------ به تنظیمات شبکه یا اینرتنتتون ندادید و البته چند وقتی هستش تو ایران مکشکل باز کردن یاهو رو داریم شایدم برگرده به ای اس پیتون و شما هم ورژن 9 و هم 10 رو تست کنید

سلام آره منم مشابه این مشکلو دارم دقیقا
اما از ------ و حتی V pn هم استفاده نمیکنم وقتی ساین میخوام بشم !!!
جالب اینجاس که با --- هم که میخوام لوگین کنم بازم همین ارور رو میده !!
اما با دایل آپ نه درست لوگین میشه !!
چاره چیه دوستان ؟:19:

reza2pars
14-03-2010, 09:34
الکل نصب نمیشه چکار کنم خیلی واجبه

mh.attari
14-03-2010, 12:17
سلام اخرین کرک موجود واسه 7 64 بیتی با قابلیت اپدیت رو میخواستم لطفا سریع
راستی ویندوز خودم ode هست ولی بازم کرک میخواد
اقا من هم از لودر استفاده کردم هم از اون ده مگ هیچ کدوم جواب نداد کمک

jabi7joon
14-03-2010, 13:54
آقا سلام..من یه کاری کردم عین خر تو گل موندم..من bitlocker رو روی درایو فیلم هام فعال کردم.ولی پسوردشو یادم رفته..
جونه هر کی دوس دارین یه راهی بذارید جلوی پای ما.. 150 تا فیلم شاخ دارم ت اون درایوم... چه خاکی تو سرم کنم؟

اینم key identification هست...

آقا کسی بلد نبود؟

soheilarfaei
14-03-2010, 15:42
شما اول باید یکی از برنامه های ضبط صدا رو داشته باشی. البته خود ویندوز هم داره اما جالب نیست.

JetAudio
Cool Record Edit Deluxe

دو برنامه پیشنهادی من هستند که باز هم از بین این 2 برای ضبط و ادیت صدا Cool Record رو بیشتر پیشنهاد میدم.

سریال جهت رجیستر کردن.

Name: Mehr@n
Serial: COOL-TF477-46YM4-W74MH-6YDQ8

بعد در برنامه روی New Record کلیک کن و کیفیت صدایی رو که میخوای ضبط کنی رو تعیین کن.

بعد در پنجره ی باز شده نوع صدایی رو که میخوای ضبط کنی تعیین کن.

1. ضبط صدا از طریق میکروفن.
2. ضبط صدا از طریق Stereo Mix. این گزینه تمام صدایی که در کاپیوتر پخش میشه رو ضبط میکنه و میکروفن قطع میشه. مثلا اگر خواستید صدای یک موزیک زنده را در اینترنت ضبط کنید از این قست باید استفاده کنید.
3. گزینه های دیگه ای هم در صورت وصل بودن دستگاه های دیگه و یا کارت صدای جداگانه ممکنه در همین قسمت وجود داشته باشه. اما اگر کامپیوتر شما به هیچ دستگاهی وصل نباشه و کارت صدای جداگانه ای هم نداشته باشید فقط همین 2 گزینه براتون فعال خواهد بود.

وقتی گزینه ی record را می زنم ، این error رو میده :

Error opening audio device for input.
bad device ID.
یعنی چی؟؟؟:41:

amir_rahmani
14-03-2010, 16:36
من یه نرم افزار دارم که مخصوص نمومه سوالات پایانی سال سوم هستش!
و توی 7 نمیاد!
توی XP هم کلاسیهام اجرا میشه!
به نظرتون می تونم کاری بکنم؟

M E H R A N
14-03-2010, 16:58

bad device ID.
یعنی چی؟؟؟:41:

یعنی اینکه هیچ دستگاه صدایی رو برای ورودی صدا پیدا نکرده.
شما اول باید بدونید چه صدایی رو میخواهید ضبط کنید. در مرحله بعدی باید بدونید که صدای ورودی رو از چه طریقی میخواهید به برنامه معرفی کنید.

اول مطمئن بشید که گزینه های میکروفن و Stereo Mix در سیستم شما فعال هستند.

برای این منظور روی آیکون صدا کلیک راست کنید و Recording Device را انتخاب کنید.

در پنجره باز شده در یک جای سفید و خالی کلیک راست کنید و Show Disabled Device را انتخاب کنید تا فعال بشه.

بعد Stereo Mix بصورت غیر فعال بهتون نشون داده میشه, اما بصورت غیر فعال. برای فعال کردنش روش کلیک راست کنید و با انتخاب گزینه Enable اون رو فعال کنید.

اگر میخواهید صدا را از طریق میکروفن و یا دستگاههای دیگه ی ضبط صدا انجام بدید همین کار رو باید برای همه ی ورودی های صدا انجام بدید.

با باز کردن دوباره این برنامه و یا برنامه های دیگه ی ضبط صدا متوجه خواهید شد که هر گزینه ای که فعال کردید در اون برنامه نشان داده خواهد شد در حالی که قبلا این قسمت ها رو نداشتید.

نکته> اگر Stereo Mix در سیستم شما وجود نداشت کاریش نمیشه کرد چون توسط کارت صدای شما پشتیبانی نمیشه. امروزه اکثر کارتهای صدا از این قابلیت پشتیبانی میکنند اما باز هم کارتهای صدایی وجود دارند که نمیشه از Stereo Mix استفاده کرد و چاره ای بجز عوض کردن کارت صدا و یا استفاده کردن از یک کارت صدای جداگانه بصورت اکسترنال نخواهید داشت.

M E H R A N
14-03-2010, 17:07
من یه نرم افزار دارم که مخصوص نمومه سوالات پایانی سال سوم هستش!
و توی 7 نمیاد!
توی XP هم کلاسیهام اجرا میشه!
به نظرتون می تونم کاری بکنم؟

چند راه داری.

1. پوشه نصب شده ی نرم افزار در ویندوز اکس پی همکلاسیهات رو کپی کن و بیار توی وین 7 پیست کن. بعد فایل اصلی برنامه رو که بصورت exe هست رو در حالت های مختلف مثل عکس زیر اجرا کن. سازگاری با ویندوز اکس پی رو در اول امتحان کن و بعد اجراش کن.

این روش معمولا جواب میده اما اگر جواب نداد کاریش نمیشه کرد و باید از روشهای دیگه استفاده کرد.

2. میتونید از قابلیت XP Mode استفاده کنید. این قابلیت در نسخه Ultimate از ویندوز 7 وجود داره.

3. میتونید از VMware و یا برنامه های مشابه استفاده کنید تا ویندوز اکس پی را داخل ویندوز 7 نصب کنید و همزمان هم بتونید از ویندوز 7 و هم اکس پی استفاده کنید.

4. دیگه هیچی :31:

SevenCity
14-03-2010, 19:33
چرا توی xp بازیام خوب اجرا میشه
ولی سون اینطور نیست و تیک میندازه مخصوصا فیفا
ربطی هم به visual effect نداره همرو disable کردم

رمم هم 3 گیگ
حتی تنظیمات بازی رو هم کم میکنم

nasrGod
14-03-2010, 19:39
سلام دوستان من دوتا سوال دارم

1_ اسپيكر كريتيو مدل t6060 كه پنج كاناله هست دارم هربار كه ميخوام نصبش كنم صفحه مرگ باز ميشه يك درايور جديد به نام ساند بلاستر كه مخصوص ويندوز سوند هست دانلود كردم ولي فقط دوتا از اسپيكرام كار ميكنه كسي درايوري كه پنج تا اسپيكرام به كار بيفتن برا ويندوز سوند نداره؟

2_دوستان كسي دايركت ده براي ويندوز 7 سراغ نداره يكي دانلود كردم مخصوص ويندوز ايكس پي بود و تاثيري تو ويندوز سوند نداشت شما دوستان دايركت ده مخصوص اين سيستم عامل سراغ داريد ؟

Mohammad King
14-03-2010, 22:19

1_ اسپيكر كريتيو مدل t6060 كه پنج كاناله هست دارم هربار كه ميخوام نصبش كنم صفحه مرگ باز ميشه يك درايور جديد به نام ساند بلاستر كه مخصوص ويندوز سوند هست دانلود كردم ولي فقط دوتا از اسپيكرام كار ميكنه كسي درايوري كه پنج تا اسپيكرام به كار بيفتن برا ويندوز سوند نداره؟

2_دوستان كسي دايركت ده براي ويندوز 7 سراغ نداره يكي دانلود كردم مخصوص ويندوز ايكس پي بود و تاثيري تو ويندوز سوند نداشت شما دوستان دايركت ده مخصوص اين سيستم عامل سراغ داريد ؟

سلام":

علت نمایش صفحه آبی مرگ

۱۰ علت نمایش صفحه آبی مرگ
خطای دامپینگ dumping error

برگرفته از هفته نامه عصر ارتباط شماره 329

یونس سنائی
در حال کار با کامپیوتر هستید که یک دفعه صفحه‌ای آبی پر از نوشته جلوی شما ظاهر می‌شود که تنها جمله قابل تشخیص آن این است: برای ادامه كار كلید Enter را فشار دهید یا از كلیدهای Ctrl + Alt + Del برای ریست کردن كامپیوتر خود استفاده كنید! در ادامه همه آنچه که قبل از دیدن این پیغام انجام داده‌اید از بین خواهد رفت. همه کسانیکه با ویندوز کار می‌کنند حتما این به اصطلاح صفحه آبی مرگ (Blue Screen of Death) را مشاهده کرده‌اند. شاید بهترین پاسخ این باشد که تا به حال راه‌حلی برای ندیدن این صفحه پیشنهاد نشده است اما اگر بدانیم که چه عواملی باعث به تعویق افتادن این صفحه می‌شود مفید است.

اختلال سخت‌افزاری

علت اول و مهمترین عاملی که باعث قفل و مرگ ویندوز می‌شود تصادم سخت‌افزاری است. هر قطعه سخت‌افزاری برای ارتباط با سخت‌افزارهای دیگر، از كانال درخواست وقفه (IRQ) استفاده میكند و برای هر قطعه باید یک IRQ تخصیص داده شود. به طور مثال چاپگر معمولا از IRQ شماره 7 استفاده می‌كند، صفحه كلید از 1 و فلاپی درایو از 6. هر قطعه سخت افزاری ترجیح می‌دهد که IRQ اختصاصی خود را داشته باشد. اگر روی سیستمی ‌سخت‌افزارهای زیادی نصب شود یا سخت‌افزاری به روش صحیح پیکربندی نشود، ممكن است دو سخت‌افزار بخواهند از یک IRQ استفاده كنند. اینجاست كه مشكل پیش می‌آید. برای اینکه دریابید سیستم شما هم تصادم سخت‌افزاری دارد یا خیر این مسیر را جلو بروید :

start>control panel > system >hardware>device manager

معمولاً سخت‌افزارهایی كه مشكل دارند، با علامت تعجب زرد رنگ مشخص می‌شوند. این مشکل می‌تواند به دلیل عدم هماهنگی با سایر قطعات، عدم شناسایی راه‌انداز و همچنین مشکلات بخش IRQ باشد که در این صورت می‌توانید با رفتن به قسمت Properties سخت‌افزار مربوطه، یک IRQ جدید به آن اختصاص داده و مشکل را برطرف کنید.

رم خراب

RAMها هم می‌توانند باعث ایجاد این مشکل شوند كه معمولا با ExceptionFatal Error مشخص می‌شود. نكته مهم این است كه Fatal Error فقط در مواقعی که مشکل جدی سخت‌افزاری وجود دارد مشاهده می‌شود. در مورد رم، فاتال ارور ممكن است در اثر عدم همخوانی ماجول‌های نصب شده یا چیپست‌ها به وجود آید. به عنوان مثال وقتی از دو رم كه یكی با زمان تاخیر 70 نانوثانیه و دیگری 60 نانوثانیه است، در کنار هم روی یک سیستم استفاده كنیم، سیستم مجبور به کار کردن با سرعت پائین شده و باعث مرگ ویندوز می‌شود . پیغام ParityError هم به رم مربوط است. رم‌های جدید به دو دسته تقسیم می‌شوند: ECC غیر ECC. که بهتر است این دو نوع در یک سیستم استفاده نشود.

تنظیمات BIOS

هر مادربورد دارای چندین تراشه است كه توسط كارخانه تنظیم و برای كار روی مادربورد قرار داده می‌شوند. نام یكی از این چیپ‌ها BIOS است كه می‌توانیم با فشار دادن كلید Del یا F2 هنگام روشن كردن كامپیوتر، وارد تنظیمات آن شویم. مرحله دقیق و حساس کار وقتی شروع می‌شود که وارد BIOS می‌شویم.

اگر مبتدی هستید پیشنهاد می‌کنیم تمامی ‌تنظیمات را روی کاغذ یادداشت کنید. در این حالت اگر تغییری را در تنظیمات انجام دهید می‌توانید مجددا به تنظیم قبلی باز گردید. یکی از مشکلات معمول BIOS، CAS Legacy است که این مشکل هم به RAM مربوط می‌شود. برای رم‌های EDO قدیمی ‌مقدار CAS معادل با 3 و برای SDRAM های جدیدتر معادل 2 است. تنظیم نادرست باعث می‌شود که باز هم آن پنجره‌ای که دوستش نداریم جلوی روی ما ظاهر شود. همیشه به خاطر داشته باشید که ویندوز بهتر از BIOS می‌تواند IRQها را بین سخت‌افزارها تقسیم کند. پس بهتر است در تنظیمات BIOS برای تخصیص (IRQ) گزینه Auto را انتخاب کنیم.

هارد‌دیسک‌ ها

بعد از چند هفته کار با کامپیوتر اطلاعات روی هارددیسک پراکنده می‌شوند یعنی ممکن است تکه‌های یک فایل را در قسمت‌های مختلف هارد پیدا کرد. در اینجاست که Defrag کردن مرتب هارد می‌تواند تاثیر مثبتی روی سیستم داشته باشد. البته با تکنولوژی‌های جدید و هاردهای مدل بالا به نظر می‌رسد این کار خیلی هم موثر نباشد. خیلی از مشکلات کامپیوتر مربوط به خرابی هارد دیسک است. مثلت زمانیکه ویندوز دیر بالا می‌آید سیستم هنگ می‌کند. برنامه‌ها درست اجرا نمی‌شوند و ...

خرابی هارددیسک حتی روی کارهای اینترنت هم تاثیر می‌گذارد و می‌تواند باعث ایجاد مشکلاتی در دریافت دیتا شود که خیلی از افراد آن را به مودم و خط تلفن ارتباط می‌دهند. اگر ظرفیت هارددیسک پر باشد، سرعتش کم شده و قفل می‌کند پس لازم است هر از چند گاهی خانه تکانی کنید و فایل‌های اضافی را روی CD یا DVD را رایت کرده و از هارد پاک کنیم. سطل آشغال سیستم را هم مرتب کنید تا آشغال‌های داخل آن بو نگیرند!!

مشكلات OE Exception و VXD

منشا این مشکلات معمولا زیر سر کارت گرافیکی است. با نصب درایور مناسب و تنظیم صحیح وضوح و عمق رنگ می‌توان این مشکلات را هم برطرف کرد. به طور کلی OEException دلایل بسیاری می‌تواند داشته باشد که از رابط DMAا شانزده بیتی تا اشکالات رجیستری و نا‌هماهنگی در بخش شبکه را شامل می‌شود. اما در نهایت تمام این دلایل به دلیل ارسال دستورالعمل اشتباه یا دسترسی به یک داده اشتباه ایجاد می‌شود. در این شرایط بر اساس کد خطای اعلام شده باید مشکل را پیگیری کرد. ممکن است هنگام شروع به کار ویندوز یا شات‌دان با این پیام روبه‌رو شوید:

A fatal exception XY has occurred at xxxx:xxxxxxxx

که این نشان دهنده همین fatal exception error است.

ویروس‌ها

ویروس‌ها هم با ایجاد اختلال در رابط سخت‌افزار و نرم‌افزار عامل بزرگی در این مورد به حساب می‌آیند. مثلا ویروس BSOD که روی ویندوز ویستا تاثیر می‌گذارد با Fixer آنتی‌ویروس NOD32 قابل حل است در کل نصب یک آنتی‌ویروس خوب و به روز شده روی سیستم ضروری است.

چاپگر

وقتی فایلی را به چاپگر می‌فرستیم در واقع یک فایل بزرگ‌تر درست می‌کنیم که به آن پست اسکریپت می‌گویند. هر چاپگر مقدار کمی ‌رم دارد که به آن بافر می‌گویند. این بافر به راحتی پر می‌شود، پرشدن بافر از یک طرف انتظار برای فرستادن داده از طرف کامپیوتر و مشغول بودن پردازنده هم از طرف دیگر دست به دست هم می‌دهند تا سرعت کار کم شود. اگر دیدید که چاپگر به جای متن مورد نظر شما غزلیات بیل گیتس را چاپ می‌کند، عملیات چاپ را Cancel و آن را خاموش کنید. سپس آن را مجددا روشن کنید، با این کار بافر سیستم را خالی کرده‌اید.

نرم‌افزارها

این روزها آشفته بازار نرم افزار مثل مد لباس و کفش شده است. خیلی از افراد فقط انواع مختلف نرم‌افزارها را خریداری می‌کنند. بعضی‌ها هم آخرین ورژن‌های ETABS، Matlab، CoolEdit، Photoshop، را روی کامپیوتر خود نصب کرده‌اند بدون اینکه واقعا به آنها نیاز داشته باشند.

لازم است بدانیم که سیستم‌عامل شما برای کارهای معمولی و روزمره کامل است به عبارت بهتر خیلی کامل تر از چیزی است که تصور می‌کنید. بنابراین پس از نصب ویندوز کمی ‌فکر کنیم و فقط برنامه‌هایی را نصب کنیم که به آنها احتیاج داریم.

گرمای بیش از حد

گرم شدن بیش از حد قطعات کامپیوتر علاوه بر آسیب‌رسانی به سخت‌افزارها، عمر آنها را نیز کوتاه می‌کند و حتی تاثیر منفی روی نرم‌افزارهای در حال اجرا خصوصا Kernel می‌گذارد. برای حل این مشکل سعی کنیم همیشه فضای داخل کیس را خنک نگه داریم.

مشکلات منبع تغذیه

این مشکلات شوخی بردار نیست چراکه گاهی دردسرهایی درست می‌کند که مجبور می‌شوید کل سیستم را عوض کنید. خلاصه کلام اینکه اگر کامپیوترتان را دوست دارید همین امروز یک محافظ برای آن تهیه کنید. منبع‌ تغذیه به دلیل ارتباط مداوم با نوسانات برق، گرمای تولیدی و موارد دیگر یکی از قطعات پر استهلاک دستگاه است و بنابراین اغلب مشکلاتی که پس از یکی دو سال بروز می‌کنند به دلیل ایرادات این بخش هستند. ضمن اینکه گاهی این ایرادات به‌طور ناگهانی بروز می‌کنند. _

mh.attari
14-03-2010, 22:54
شما که جواب سوالای ما رو ندادید
حداقل بگید چی کار کنیم گینوس نیاد
مثلا اپدین رو بزاریم رو نویر کافی هست؟

M E H R A N
14-03-2010, 23:04
شما که جواب سوالای ما رو ندادید
حداقل بگید چی کار کنیم گینوس نیاد
مثلا اپدین رو بزاریم رو نویر کافی هست؟

اگر ویندوزتون قبلا کرک شده بود و بعد آپدیت کردید و مشکل غیر فعال شدن کرک اکتیویشن ویندوز را دارید راه دیگه ای بجز نصب دوباره ویندوز ندارید.

اما اگر ویندوزتون کرک شده است و از این میترسید که مشکل غیر فعال شدن قسمت اکتیویشن براتون پیش بیاد در اون صورت با غیر فعال کردن قسمت آپدیت ویندوز این مشکل برطرف میشه چون فقط با آپدیت کردن 2 نوع آپدیت هست که این مشکل برای ویندوز های کرک شده پیش میاد.

اگر هم نمیتونید دست از آپدیت کردن ویندوز بردارید و به دلایلی بهش احتیاج دارید بهتره پست زیر را بخونید و به نکاتی که توضیح دادم توجه کنید تا همچین مشکلی براتون پیش نیاد.

nasrGod
14-03-2010, 23:21

ببخشید کسی نمیتونه کمک کنه
صفحه مرگ مهم نیست چون تا وقتی که نخوام درایور کارت صدام رو نصب کنم سراغم نمیاد من درخواست درایور کارت صدا که پنج کاناله رو جواب بده رو کرده بودم

i3l4ck
15-03-2010, 01:36
سلام به همه دوستان من یه دونه سوال دارم
امروز ویندوز سون نصب کردم و خیلی باحاش حال کردم مخصوصآ یه قابلیتی داره که خیلی به درد من میخوره و اون نوع دسته بندی فایلها و پوشه هاست . سوال من از دوستان اینه چطوری میتونم همه فایلها و پوشه های هارد رو بدون اینکه تک تک تنظیم کنم به این صورت در بیارم .
group ===> type
view ===> small icons

هرکی جواب بده یه تشکر غلیظ میکنم ازش

dr-ali
15-03-2010, 12:12
ویندوز 7 و ویستا یه قابلیت داره که اگه بدونه فایلهایی قابلیت نشون دادن بشکل thumbnail داره ,مشخصات اون فولدر رو طوری میکنه که فایلهاش بصورت thumbnail نشون داده بشه! مثل ایمیج ها و تصاویر و همچنین فایلهای ویدئویی...
خب من چیکار کنم وقتی که یک بار فایلهای یک فولدر رو بصورت thumbnail سرچ کرد و نشون داد و تمام شد دیگه دفعه بعد که وارد فولدر مربوطه میشم دوباره هی نیاد سرچ کنه که کی thumbnail داره کی نداره! این مشکل رو من بخصوص با فایلهایی با پسوند mpg دارم و چون بعضی هاشون با یک نوع کدک تصویری خاص درست شده اند,ویندوز thumbnail یه عده رو که پسوند mpg دارند رو میشناسه ولی یه تعداد دیگه رو با همین پسوند نمیشناسه و هر دفعه که داخل فولدر میشم شروع میکنه به سرچ کردن دوباره و آیکون فایلها هی میره و میاد!
حالا بگید بدون اینکه قابلیت thumbnail از دست بره چیکار کنم که ویندوز هی سرچ نکنه؟

لطف کنید به سوالم جواب بدید
من هنوز درگیرم

amir_rahmani
15-03-2010, 16:41
آقا یه سوال دیگه
من تمام درایورهای سخت افزاری نصبه!
ولی وقتی میام توی فضای ویندوز یعنی وقتی لاگین می کنم صفحم رزولیشنش خیلی پایینه و همه چیز بزرگ میشه!
با اینکه هر دفعه من می برم بالا و Apply می کنم ولی این مشکل را دارم!
و یک سوال دیگه!
این ویندوز من خیلی هنگ می کنه!
هنگ های 1 دقیقه ای مثلا!
آیا مشکل از سخت افزارم هست؟
رم 1 گیگ دارم

jamy_khoshtip
15-03-2010, 21:26
سلام .

من دارای یک کارت کپچر هستم . در این کارت کپچر این نکته را ذکر کرده است که درصورت نداشتن صدا در هنگام ضبط تصویر در ویندوز XP این مراحل را طی کنید .

start>control panel > sound and audio > advanced > option > properties > recording > ok

حالا من در ویندوز Seven این جاها رو پیدا نمی کنم . به طور خلاصه من بعد از کپچر صدا ندارم ک. باید این کار بالا را انجام دهم که نمی دونم چه مراحلی رو از کجا باید طی کنم .

با تشکر

sadeghian2009
15-03-2010, 23:39
سلام ، من یه مشکل بسیار بزرگ داشتم .
من ویندوز 7 رو نصب کردم ولی صداش اصلا نمی یاد .
نوع مادربردم هم M2N-MX SE : Asus هست و به سایتش هم که می رم اصلا سردرنمیارم که چی رو باید دانلود کنم .
خواهشا کمک کنید
کمک سریع میخوام

saeed.izadi1989
16-03-2010, 00:06
تنها راه حااینه که آخریندرایور کارت صدا یا مادربردرا از سایت شرکت شازنده دانلودکنی
یا اگرهم مدل کارت صدتو میدونی یه سری به انجمن سخت افزار بزن و درخواستت رواونجا بده

vendee
16-03-2010, 01:39
من وقتی کارت گرافیت نصب میکنم البته جدید هاش رو از سایت nvidia.com

بعد که نصب میکنم نمیشناسه چیکار کنم؟وقتی میرم تو کنترل پنل قسمت:nvidia contorol panel اینو میگه:

ali.poorbazargan
16-03-2010, 07:44
سلام
من یه adsl 128 دارم.در شرایط عادی در ویندوز xp سرعت دانلودم متوسط 150 kb هستش ولی وقتی میام تو seven سرعتم متوسط به 30 کاهش پیدا میکنه.مشکل چیه؟

H A M A S
16-03-2010, 08:29
سلام
موقع خاموش کردن سیستم این پیغام صفحه آبی میاد که توضحیاتش در زیر موجوده(سرچ انجمن برای من کار نمیکنه)
اینم توضیحات
================================================== =========

================================================
1-چه طوری این مشکل حل میشه؟
2-قسمت های aero و اون قسمتی که اتیاز سخت افزاری رو نشون میده چه طور میتونم بیارم؟

jax2
16-03-2010, 08:51
سلام
موقع خاموش کردن سیستم این پیغام صفحه آبی میاد که توضحیاتش در زیر موجوده(سرچ انجمن برای من کار نمیکنه)
اینم توضیحات
================================================== =========

================================================
1-چه طوری این مشکل حل میشه؟
2-قسمت های aero و اون قسمتی که اتیاز سخت افزاری رو نشون میده چه طور میتونم بیارم؟

طبق این چیزهایی که نوشتین معلومه که شما رو سیستمتون دلفی نصب کردین
قسمت آخر ارورو بخون
احتمالا مشکل از اون فایلیه که آدرس داده

---------- Post added at 08:51 AM ---------- Previous post was at 08:49 AM ----------

من وقتی کارت گرافیت نصب میکنم البته جدید هاش رو از سایت nvidia.com

بعد که نصب میکنم نمیشناسه چیکار کنم؟وقتی میرم تو کنترل پنل قسمت:nvidia contorol panel اینو میگه:

شما کارت گرافیکتو یه بار کلا آنیستال کن
بعد سیستمو ریسیت کن
بعد از این که ریسیت کردی روی فایل ستاپ درایور کلیک راست کن و run as administrator رو بزن
و درایور هارو نصب کن
امیدوارم مشکلت حل بشه

H A M A S
16-03-2010, 10:04
طبق این چیزهایی که نوشتین معلومه که شما رو سیستمتون دلفی نصب کردین
قسمت آخر ارورو بخون
احتمالا مشکل از اون فایلیه که آدرس داده

---------- Post added at 08:51 AM ---------- Previous post was at 08:49 AM ----------

شما کارت گرافیکتو یه بار کلا آنیستال کن
بعد سیستمو ریسیت کن
بعد از این که ریسیت کردی روی فایل ستاپ درایور کلیک راست کن و run as administrator رو بزن
و درایور هارو نصب کن
امیدوارم مشکلت حل بشه

ممنون
ولی من دلفی نصب نکردم
اسم کاربری ویندوز دلفی هست
در ضمن من از نسخه دریاسافت استفاده میکنم
از همون کرکی که داخل دی وی دی بود ویندوز رو کرک کردم

soheilarfaei
16-03-2010, 11:46
یعنی اینکه هیچ دستگاه صدایی رو برای ورودی صدا پیدا نکرده.
شما اول باید بدونید چه صدایی رو میخواهید ضبط کنید. در مرحله بعدی باید بدونید که صدای ورودی رو از چه طریقی میخواهید به برنامه معرفی کنید.

اول مطمئن بشید که گزینه های میکروفن و Stereo Mix در سیستم شما فعال هستند.

برای این منظور روی آیکون صدا کلیک راست کنید و Recording Device را انتخاب کنید.

در پنجره باز شده در یک جای سفید و خالی کلیک راست کنید و Show Disabled Device را انتخاب کنید تا فعال بشه.

بعد Stereo Mix بصورت غیر فعال بهتون نشون داده میشه, اما بصورت غیر فعال. برای فعال کردنش روش کلیک راست کنید و با انتخاب گزینه Enable اون رو فعال کنید.

اگر میخواهید صدا را از طریق میکروفن و یا دستگاههای دیگه ی ضبط صدا انجام بدید همین کار رو باید برای همه ی ورودی های صدا انجام بدید.

با باز کردن دوباره این برنامه و یا برنامه های دیگه ی ضبط صدا متوجه خواهید شد که هر گزینه ای که فعال کردید در اون برنامه نشان داده خواهد شد در حالی که قبلا این قسمت ها رو نداشتید.

نکته> اگر Stereo Mix در سیستم شما وجود نداشت کاریش نمیشه کرد چون توسط کارت صدای شما پشتیبانی نمیشه. امروزه اکثر کارتهای صدا از این قابلیت پشتیبانی میکنند اما باز هم کارتهای صدایی وجود دارند که نمیشه از Stereo Mix استفاده کرد و چاره ای بجز عوض کردن کارت صدا و یا استفاده کردن از یک کارت صدای جداگانه بصورت اکسترنال نخواهید داشت.

دوست عزیز همان طور که گفتی stereo mix در اینجا وجود نداره پس یعنی توسط کارت صدا پشتیبانی نمیشه ، اگر هم بخواهم صدای کامپیوتر و میکروفن را با هم ضبط کنم چی ؟ بازهم بخاطر این مشکل ممکن نیست؟؟؟

A.IvI.I.N
16-03-2010, 11:56
دوستان من وین 7 تازه نصب کردم در کل خوبه و سرعتش عالیه.فقط مشکلی که من با هاش دارم اینه که قسمت network conection خیلی کند باز میشه و قسمت های داخلی network conection هم به همین صورت.من چنین مشکلی رو حتی تو وین vista هم نداشتم. خلاصه دیگه حسابی گیج شدم.اگه کمک کنین ممنون میشم.:20:

مشخصات سیستمم:
dell 1537 studio
ram: 4 gb
cpu :2.5 core2-6 mb cash
VGA:intel GMA 4500 MHD

Smartie7
16-03-2010, 12:30
من از یه سایت اینترنتی ویندوز 7 رو خریدم نصب کردم...هیچ مشکلی نداشت تو نصب.... ولی Activate نمیشه
یه فایلی تو CD هست به اسم Windows 7 Toolkit 1.8.exe روش اکتیویت کردن رو هم گفته ولی وقتی که مراحل رو میرم این خطا رو میده...

یه چیزی هم بگم درست اکتیویت کردن رو توضیح نداده...یه جورایی ناقص گفته...

یعنی چون اصل نیست اکتیویت نمیشه؟؟؟...(یعنی اصل نیست؟؟؟:19:)....لطفا راهنمایی کنید...

M E H R A N
16-03-2010, 13:09
دوست عزیز همان طور که گفتی stereo mix در اینجا وجود نداره پس یعنی توسط کارت صدا پشتیبانی نمیشه ، اگر هم بخواهم صدای کامپیوتر و میکروفن را با هم ضبط کنم چی ؟ بازهم بخاطر این مشکل ممکن نیست؟؟؟

شما یک عکس از قسمت Recording مثل عکس سومی که من براتون گذاشتم بگیر و اینجا بزار تا بهتر بشه بررسی کرد. اگر نمیتونی عکس بگیری تمام چیزهایی رو که اونجا در قسمت Recording وجود داره اینجا بنویس.

این سوالها رو هم جواب بده ...

آیا در کیس و لپ تاپ شما یک ورودی (سوراخ کوچک) به رنگ صورتی وجود داره؟ :31: همون ورودی میکروفن رو میگم. اصلا به کامپیوتر یا لپ تاپت میتونی میکروفن وصل کنی؟

از اسپیکر های کامپیوترت میتونی صدایی بشنوی؟ مثلا اگر موزیکی پخش کنی میشنوی؟

اگر میکروفن وصل کردی تا حالا از طریق یاهو مسنجر و یا برنامه های آنلاین دیگه با کسی صحبت کردی تا متوجه بشی که صدای شما برای طرف مقابلت میره؟ شاید میکروفنت خراب باشه و یا درست وصل نکرده باشی.

M E H R A N
16-03-2010, 13:22
من از یه سایت اینترنتی ویندوز 7 رو خریدم نصب کردم...هیچ مشکلی نداشت تو نصب.... ولی Activate نمیشه
یه فایلی تو CD هست به اسم Windows 7 Toolkit 1.8.exe روش اکتیویت کردن رو هم گفته ولی وقتی که مراحل رو میرم این خطا رو میده..

یعنی چون اصل نیست اکتیویت نمیشه؟؟؟...(یعنی اصل نیست؟؟؟:19:)....لطفا راهنمایی کنید...

منظورتون از یعنی اصل نیست چیه؟ مگه شما ویندوز با لایسنس خریدی که میگی اصل نیست. از یک طرف هم میگید از
Windows 7 Toolkit 1.8 دارم استفاده میکنم.

جواب اینه...

هر ویندوزی که توسط روشهای -- و کرک برای اکتیو کردنش اقدام بشه حتی اگر اون ویندوز خریداری هم شده باشه دیگه جزو ویندوز های اصل بحساب نمیاد.

ویندوز اصل خواستی بخری با لایسنس معتبر اونوقت باید یک چیزی حدود 150 هزار تومن تا 350 هزار تومن رو بستگی به نوع ویندوزی که انتخاب میکنی بدی.

برای کرک ویندوزت هم این فایل زیر رو دانلود کن و وقتی اجراش کردی روی install کلیک کن ببین اکتیو میشه. لینک دانلود در پست زیر قرار داره. خود پست رو هم بخون تا برات مشکلی پیش نیاد.

Dr Hannibal
16-03-2010, 13:22
یه فایلی تو CD هست به اسم Windows 7 Toolkit 1.8.exe روش اکتیویت کردن رو هم گفته ولی وقتی که مراحل رو میرم این خطا رو میده...

دوست عزیز اسم اون سایتی که خرید کردی رو هم بگو و به چه قیمتی تا دوستان برسی کنند :20:

Smartie7
16-03-2010, 14:03
منظورتون از یعنی اصل نیست چیه؟ مگه شما ویندوز با لایسنس خریدی که میگی اصل نیست. از یک طرف هم میگید از
Windows 7 Toolkit 1.8 دارم استفاده میکنم.

جواب اینه...

هر ویندوزی که توسط روشهای -- و کرک برای اکتیو کردنش اقدام بشه حتی اگر اون ویندوز خریداری هم شده باشه دیگه جزو ویندوز های اصل بحساب نمیاد.

ویندوز اصل خواستی بخری با لایسنس معتبر اونوقت باید یک چیزی حدود 150 هزار تومن تا 350 هزار تومن رو بستگی به نوع ویندوزی که انتخاب میکنی بدی.

دوست عزیز میدونم که اصلش خیلی گرونه ...منظورم همون نیمه اصل بود!

Smartie7
16-03-2010, 15:32
برای کرک ویندوزت هم این فایل زیر رو دانلود کن و وقتی اجراش کردی روی install کلیک کن ببین اکتیو میشه. لینک دانلود در پست زیر قرار داره. خود پست رو هم بخون تا برات مشکلی پیش نیاد.

آقا ایول...دمت گرم...اکتیو شد!
.
این ویندوز 7 فارسی نداره ...من زبان رو persian انتخاب کردم ولی روزای هفته رو به عربی مینویسه!!!
چه کار کنم؟

AK1
16-03-2010, 15:43
.
این ویندوز 7 فارسی نداره ...من زبان رو persian انتخاب کردم ولی روزای هفته رو به عربی مینویسه!!!
چه کار کنم؟

فارسی داره ولی تقویم شمسی نداره:31:
بهرتین کار استفاده از گجت تقویم شمسیه تو پست زیر هست
کجت تقویم شمسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

m.mahdi.k
16-03-2010, 17:03
.
چه کار کنم؟

دوست عزیز برای این که روزای هفتهخ رو توی 7 فارسی و شمسی ببینی برو توی کنترل پنل وتوی region and language توی همون تب اول پایین یه دکمه هست به نام additional setting حالا این دکمه رو که بزنی یه صفحه باز میشه که توی تب dateکه بری پایین یه گزینه کشویی هست به اسم calendar type از توی اون محلی شده یا localezed رو انتخاب کن البته اینو هم بگم باید قبلا باید فرمت و لوکیشن رو روی فارسی و ایران تنظیم کرده باشی

Smartie7
16-03-2010, 17:12
دوست عزیز برای این که روزای هفتهخ رو توی 7 فارسی و شمسی ببینی برو توی کنترل پنل وتوی region and language توی همون تب اول پایین یه دکمه هست به نام additional setting حالا این دکمه رو که بزنی یه صفحه باز میشه که توی تب dateکه بری پایین یه گزینه کشویی هست به اسم calendar type از توی اون محلی شده یا localezed رو انتخاب کن البته اینو هم بگم باید قبلا باید فرمت و لوکیشن رو روی فارسی و ایران تنظیم کرده باشی

ممنون...درست شد...

m.mahdi.k
16-03-2010, 17:31
سلام
من از ویندوز 7 نسخه 7600 استفاده میکنم البته 64bit اول که نصب میکنم مشکلی نداره اما نمیدونم با اپدیت یا با نصب برنامه ای هست که وقتی internet explorer 32 bit رو که باز میکنم صفحه و استارت و نوار پایین قفل میشه اما موس تکون میخوره بعد چند دقیقه هم درست میشه تا نبندم خوبه اما اگر بستم دوباره همینطور میشه جالب اینجاست که این مشکل برای safari apple هم رخ میده اما وقتی internet explorer 64 bit رو باز میکنم اون هنگ نمیکنه و اگرم فایر فاکس باز کنم و بعد internet explorer 32 و یا safari رو باز کنم اون موقع هنگ نمیکنه
مشکل از چیه و باید چیکار کنم که این مشکل حل بشه؟
ممنون میشم اگر بتونید کمکم کنید

AK1
16-03-2010, 17:33

سلام عزیز من این رو که گفتی رو ندارم اینجا رو میگی؟

soheilarfaei
16-03-2010, 17:40
شما یک عکس از قسمت Recording مثل عکس سومی که من براتون گذاشتم بگیر و اینجا بزار تا بهتر بشه بررسی کرد. اگر نمیتونی عکس بگیری تمام چیزهایی رو که اونجا در قسمت Recording وجود داره اینجا بنویس.

این سوالها رو هم جواب بده ...

آیا در کیس و لپ تاپ شما یک ورودی (سوراخ کوچک) به رنگ صورتی وجود داره؟ :31: همون ورودی میکروفن رو میگم. اصلا به کامپیوتر یا لپ تاپت میتونی میکروفن وصل کنی؟

از اسپیکر های کامپیوترت میتونی صدایی بشنوی؟ مثلا اگر موزیکی پخش کنی میشنوی؟

اگر میکروفن وصل کردی تا حالا از طریق یاهو مسنجر و یا برنامه های آنلاین دیگه با کسی صحبت کردی تا متوجه بشی که صدای شما برای طرف مقابلت میره؟ شاید میکروفنت خراب باشه و یا درست وصل نکرده باشی.

دوست عزیز نگاه کن من برنامه ی Cool Record Edit Deluxe را باز می کنم ، بعد یک پنجره ای باز میشه که من گزینه ی new recorder را می زنم ، بعدش همان طور که شما نشان دادید یک پنجره ی کوچکی بنام new sample که آنجا کیفیت آن را که میخواهی ضبط کنی را مشخص می کند، من همان 100/44 می گذارم ، و از بین گزینه های mono(single و Stereo (Dual یکی را انتخاب می کنم ، جالب اینجاست که هر یک از این ها را اگر انتخاب کنم یک کار مشخصی را انجام می دهند ، یعنی کارهای آن ها با هم هیچ فرقی نمی کند ، بعد از اینکه یکی از آن ها را انتخب کردم ، پنجره ی Recording console که شما عکس آن را گذاشتید می آید و در پایین آن در منوی Device فقط گزینه ی Microphone (high Definition Aud است در صورتی که شما گفتید در اینن جا دو گزینه وجود دارد یعنی Stereo Mix هم وجود دارد که برای من ندارد ... وقتی هم که record را می زنم فقط صدای خودم را یعنی میکروفن را ضبط می کند صدای کامپیوتر را با آن ضبط نمی کند.... من میخوام با هم ضبط شود ..
راجع به سوال هایت هم بگویم که بله کیس من ورودی دارد و میکروفن من هم کار میکند و خراب نیست ...
جالب اینجاست که ن در ویندوز Xp همچین مشکلی نداشتم و خیلی رحت با برنامه ی recoder که یک برنامه ی ساده ای هم هست صدای میکروفن با کامپیوتر را با هم ضبط می کردم اما در ویندوز 7 نمیشود.

m.mahdi.k
16-03-2010, 17:52
سلام عزیز من این رو که گفتی رو ندارم اینجا رو میگی؟

افرین درسته حالا همون جایی که آبی هست بالاش نوشته تقویم میلادی ( محلیشده) اونو میگم بزنی میشه فارسی هفته هات

reza2pars
16-03-2010, 17:55
سلام دوتا سوال داشتم:
1-وبکم اچ پی 1330 چطوری کار میکنه؟
2- طریقه ساخت درایو جدید چه جوریه؟

M E H R A N
16-03-2010, 18:56
دوست عزیز نگاه کن من برنامه ی Cool Record Edit Deluxe را باز می کنم ، بعد یک پنجره ای باز میشه که من گزینه ی new recorder را می زنم ، بعدش همان طور که شما نشان دادید یک پنجره ی کوچکی بنام new sample که آنجا کیفیت آن را که میخواهی ضبط کنی را مشخص می کند، من همان 100/44 می گذارم ، و از بین گزینه های mono(single و Stereo (Dual یکی را انتخاب می کنم ، جالب اینجاست که هر یک از این ها را اگر انتخاب کنم یک کار مشخصی را انجام می دهند ، یعنی کارهای آن ها با هم هیچ فرقی نمی کند ، بعد از اینکه یکی از آن ها را انتخب کردم ، پنجره ی Recording console که شما عکس آن را گذاشتید می آید و در پایین آن در منوی Device فقط گزینه ی Microphone (high Definition Aud است در صورتی که شما گفتید در اینن جا دو گزینه وجود دارد یعنی Stereo Mix هم وجود دارد که برای من ندارد ... وقتی هم که record را می زنم فقط صدای خودم را یعنی میکروفن را ضبط می کند صدای کامپیوتر را با آن ضبط نمی کند.... من میخوام با هم ضبط شود ..
راجع به سوال هایت هم بگویم که بله کیس من ورودی دارد و میکروفن من هم کار میکند و خراب نیست ...
جالب اینجاست که ن در ویندوز Xp همچین مشکلی نداشتم و خیلی رحت با برنامه ی recoder که یک برنامه ی ساده ای هم هست صدای میکروفن با کامپیوتر را با هم ضبط می کردم اما در ویندوز 7 نمیشود.

دوست عزیز فعلا از بحث طرز کار نرم افزار و تعیین کیفیت صدای ضبط شده خارج شید. مشکل شما یک جای دیگه است. اول باید تشخیص بدیم که مشکل شما کجاست بعد توسط هر برنامه ای که خواستید میتونید صدا ضبط کنید. چه Cool Record باشه و چه برنامه های دیگه.

برای بهتر تشخیص دادن مشکل به شما در پست قبلی توضیح دادم که اگر میتونید یک عکس از قسمت Recording بزارید تا ببینم چه خبره. حتی اشاره کردم که مثل همون عکس سومی که من برای شما گذاشتم میخوام باشه. یعنی قبلش باید show disabled devices را تیک زده باشید.

یک عکس مثل عکس زیر از سیستم خودت بزار.

پس شما گزینه ای به اسم Stereo Mix داری که تونستی در اکس پی صدای پخش شده از کامپیوتر رو پخش کنید. Stereo Mix در کارت های مختلف صدا ممکنه اسمش متفاوت باشه. مثلا در عکس بالا Stereo Mix من مربوط به کارت صدای Realtek است. اما یدونه Stereo Mix دیگه هم دارم به اسم What U Hear.

What U Hear با Stereo Mix فرقی نمیکنه و تنها تفاوتش اینه که What U Hear مربوط به کارت صدای Creative میشه.

با توجه به این توضیحات و اینکه شما میگید در اکس پی تونستید صدای پخش شده از کامپیوتر را ضبط کنید پس ممکنه که شما Stereo Mix را داشته باشید اما با یک اسم دیگه. پس عکسی مثل عکس بالا را بزار تا بشه بهتر بررسی کرد.

وقتی هم که record را می زنم فقط صدای خودم را یعنی میکروفن را ضبط می کند صدای کامپیوتر را با آن ضبط نمی کند

پس مشکل ضبط صدا از طریق میکروفنتون هم حل شد. :20: چون در پست قبلیتون گفتید که حتی صدای میکروفن رو هم ضبط نمیکنه و ارور میده. منظورم این پسته.

bad device ID.
یعنی چی؟؟؟

در مورد ضبط صدای خودتون و صدای پخش شده از کارت صدا این رو بگم که همچین چیزی نه در اکس پی نه در هیچ ویندوزی وجود نداره. شما یا میتونید صداتون رو از طریق میکروفن ضبط کنید و یا از طریق Stereo Mix . هر رو با هم نمیشه. شما فقط میتونید از 1 سورس صدا رو بگیرید. البته این کار در استودیو ها و یا توسط دستگاه های صوتی جانبی امکان پذیره اما از طریق یک کارت صدا بر روی سیستم خانگی همچین چیزی تقریبا غیر ممکنه.

البته برنامه هایی هستند که در هنگام ضبط صدا از طریق میکروفن میتونند یک صدای بک گراوند را در پشت زمینه ی صدای شما قرار بدند. مثلا صدای آب و بلبل بیاد و روی Level 4 باشه و صدای ضبط شده ی شما روی Level 10. اما نکته ای که وجود داره اینه که این کار نرم افزاری انجام میشه و توسط کارت صدا نمیشه همچین کاری کرد.

اگر شما قبلا این کار رو کردید. یعنی هم میکروفن و هم Stereo Mix را تونستید همزمان با هم ضبط کنید من ممنون هم میشم که توضیح بدید تا ما هم یاد بگیریم. :10:

Mcafee*
16-03-2010, 20:35
سلام دوستان.
من يک نسخه از ويندوز سون رو نصب کردم ( Ultimate ) ، يک کرک رو هم که ويندوز رو آتوماتيک اکتيو ميکرد دانلود و نصب کردم.
بعد از نصب ويندوز، آنتی ويروس خود ويندوز مدام پيغام ميده که انواع و اقسام ويروس هارو تو کامپيوترت داری ، وقتی گزينه Remove all رو ميزنم ازم ميخواد که با پرداخت پول اول اکتيوش کنم!!!
من آمدم Nod32 Smart security نسخه 4.0.424 رو بريزم اما ريخته نميشه!! وسط نصبش پيغام ميده که نميتونه Start services کنه!! مشکل از کجاست؟ چيکار بايد انجام بدم؟

M E H R A N
16-03-2010, 21:20
سلام دوستان.
من يک نسخه از ويندوز سون رو نصب کردم ( Ultimate ) ، يک کرک رو هم که ويندوز رو آتوماتيک اکتيو ميکرد دانلود و نصب کردم.
بعد از نصب ويندوز، آنتی ويروس خود ويندوز مدام پيغام ميده که انواع و اقسام ويروس هارو تو کامپيوترت داری ، وقتی گزينه Remove all رو ميزنم ازم ميخواد که با پرداخت پول اول اکتيوش کنم!!!
من آمدم Nod32 Smart security نسخه 4.0.424 رو بريزم اما ريخته نميشه!! وسط نصبش پيغام ميده که نميتونه Start services کنه!! مشکل از کجاست؟ چيکار بايد انجام بدم؟

منظورتون از آنتی ویروس خود ویندوز چیه؟

هیچ کدام از نسخه های ویندوز 7 روشون آنتی ویروس نصب نیست مگر اینکه ویندوز دستکاری شده باشه و برنامه هایی از قبل تعیین شده رو مثل آنتی ویروس در هنگام نصب ویندوز باهاش نصب کنه.

اگر منظورتون Windows Defender است بهتره که غیر فعالش کنید و همچنین در مورد آپدیت های ویندوز که در پست های قبلی همین تاپیک و تاپیم های دیگه بحث شده با احتیاط رفتار کنید و هر آپدیتی را نصب نکنید چون باعث از کار افتادن کرک های ویندوز میشه و بعد هم چاره ای بغیر از نصب دوباره ویندوز براتون باقی نمیمونه.

وقتی گزينه Remove all رو ميزنم ازم ميخواد که با پرداخت پول اول اکتيوش کنم!!!مایکروسافت یک شرکتی پولکی هست اما نه تا این حد که به گدایی بیوفته و همونجا پول بخواد. به نظر من سیستم شما آلوده به یک تروجان دانلودر شده. این تروجان دانلودر یک آنتی ویروس قلابی در سیستم شما نصب کرده. این آنتی ویروس قلابی هم اطلاعات کامپیوتر شما رو میدزده و از طرفی هم تروجانهای دیگه رو در هر بار اتصال به اینترنت دانلود کرده و هر کدوم از این تروجانها هم تروجانهای دیگه رو دانلود میکنند. این روند ادامه پیدا کرده تا جایی که حتی سرویس های آنتی ویروس رو هم نمیزاره اجرا بشند. شما هر آنتی ویروس دیگه ای هم نصب کنی ممکنه که در لیست این ویروسها و تروجانها باشند و نزارند که نصب بشند. به همین دلیل نمیشه قطعا گفت کدام آنتی ویروس رو نصب کنید بلکه خودتون باید امتحان کنید.

اما برای شروع کار میتونی از برنامه کم حجم زیر استفاده کنی. بعد از دانلود حتما آپدیت و بعد هم فول اسکن کن.

Malwarebytes' Anti-Malware 1.44

اگر مشکلتون حل نشد به قسمت اورژانس سیستم های آلوده برید و مشکلتون رو حل کنید.

soheilarfaei
17-03-2010, 09:09
دوست عزیز فعلا از بحث طرز کار نرم افزار و تعیین کیفیت صدای ضبط شده خارج شید. مشکل شما یک جای دیگه است. اول باید تشخیص بدیم که مشکل شما کجاست بعد توسط هر برنامه ای که خواستید میتونید صدا ضبط کنید. چه Cool Record باشه و چه برنامه های دیگه.

برای بهتر تشخیص دادن مشکل به شما در پست قبلی توضیح دادم که اگر میتونید یک عکس از قسمت Recording بزارید تا ببینم چه خبره. حتی اشاره کردم که مثل همون عکس سومی که من برای شما گذاشتم میخوام باشه. یعنی قبلش باید show disabled devices را تیک زده باشید.

یک عکس مثل عکس زیر از سیستم خودت بزار.

پس شما گزینه ای به اسم Stereo Mix داری که تونستی در اکس پی صدای پخش شده از کامپیوتر رو پخش کنید. Stereo Mix در کارت های مختلف صدا ممکنه اسمش متفاوت باشه. مثلا در عکس بالا Stereo Mix من مربوط به کارت صدای Realtek است. اما یدونه Stereo Mix دیگه هم دارم به اسم What U Hear.

What U Hear با Stereo Mix فرقی نمیکنه و تنها تفاوتش اینه که What U Hear مربوط به کارت صدای Creative میشه.

با توجه به این توضیحات و اینکه شما میگید در اکس پی تونستید صدای پخش شده از کامپیوتر را ضبط کنید پس ممکنه که شما Stereo Mix را داشته باشید اما با یک اسم دیگه. پس عکسی مثل عکس بالا را بزار تا بشه بهتر بررسی کرد.

پس مشکل ضبط صدا از طریق میکروفنتون هم حل شد. :20: چون در پست قبلیتون گفتید که حتی صدای میکروفن رو هم ضبط نمیکنه و ارور میده. منظورم این پسته.

در مورد ضبط صدای خودتون و صدای پخش شده از کارت صدا این رو بگم که همچین چیزی نه در اکس پی نه در هیچ ویندوزی وجود نداره. شما یا میتونید صداتون رو از طریق میکروفن ضبط کنید و یا از طریق Stereo Mix . هر رو با هم نمیشه. شما فقط میتونید از 1 سورس صدا رو بگیرید. البته این کار در استودیو ها و یا توسط دستگاه های صوتی جانبی امکان پذیره اما از طریق یک کارت صدا بر روی سیستم خانگی همچین چیزی تقریبا غیر ممکنه.

البته برنامه هایی هستند که در هنگام ضبط صدا از طریق میکروفن میتونند یک صدای بک گراوند را در پشت زمینه ی صدای شما قرار بدند. مثلا صدای آب و بلبل بیاد و روی Level 4 باشه و صدای ضبط شده ی شما روی Level 10. اما نکته ای که وجود داره اینه که این کار نرم افزاری انجام میشه و توسط کارت صدا نمیشه همچین کاری کرد.

اگر شما قبلا این کار رو کردید. یعنی هم میکروفن و هم Stereo Mix را تونستید همزمان با هم ضبط کنید من ممنون هم میشم که توضیح بدید تا ما هم یاد بگیریم. :10:

اینم عکس از قسمت recorder .: اگر عکس نیامد از آدرسش بروید :

طبق صحبتی هم که شما کردید که ضبط کردن صدای کامپیوتر و میکروفن با هم غیر ممکن است ، باید بگم که من این را ممکن کردم ، خیلی راحت ، در واقع من کار استودیو را با یک سیستم خانگی انجام می دهم ، فقط متاسفانه در ویندوز 7 انگار باید کارهای دیگری را هم انجام بدهم که به این هدف برسم . :20:

Amir Hossein
17-03-2010, 10:39
این فایل تو درایو ویندوزم نیست چیه پاک کنم

راستی دیدم اسمش page file هستش.من رمم 4gb هست احتیاجی دارم به حافظه مجازی

M E H R A N
17-03-2010, 14:00
اینم عکس از قسمت recorder .: اگر عکس نیامد از آدرسش بروید :

طبق صحبتی هم که شما کردید که ضبط کردن صدای کامپیوتر و میکروفن با هم غیر ممکن است ، باید بگم که من این را ممکن کردم ، خیلی راحت ، در واقع من کار استودیو را با یک سیستم خانگی انجام می دهم ، فقط متاسفانه در ویندوز 7 انگار باید کاره
ای دیگری را هم انجام بدهم که به این هدف برسم . :20:

حالا شد یک چیزی.:31: الان دیگه من مطمئن شدم که شما Stereo Mix نداردید. بحث اینکه آیا واقعا ندارید رو بعدا در ادامه بحث توضیح میدم.

اما تا همین جا از روی عکس میشه فهمید که شما 2 نوع ضبط صدا را میتونید انجام بدید.

1. ضبط صدا از طریق میکروفن. در این حالت هر صدایی از طریق میکروفن وارد بشه ضبط میشه حتی صدای موزیکی که ممکنه از اسپیکر های کامپیوتر پخش بشه.

2. ضبط صدا از طریق سینمای خانگی, MP3 Player و یا هر دستگاه دیگه ای که خروجی لاین داشته باشه. این نوع ضبط صدا از طریق Line in که در عکسی که گذاشتید هم وجود داره انجام میشه.

چون تا اینجا در سیستم شما چیزی بنام Stereo Mix یا مشابهش وجود نداره پس شما نمیتونید صدای پخش شده از کارت صدا را بصورت Stereo یا Mono ضبط کنید. تنها کاری که میتونید برای ضبط صدای پخش شده از طریق کارت صدا بکنید اینه که اون رو بصورت Live ضبط کنید. به این صورت که میکروفن رو میگیری جلوی اسپیکر و دکمه ضبط صدا رو فشار میدی. :31:

صدای کامپیوتر و میکروفن با هم غیر ممکن است ، باید بگم که من این را ممکن کردم ، خیلی راحتدوست عزیز من که گفتم اگر میدونید توضیح بدید تا من هم یاد بگیرم. شاید دوستان دیگه ای هم باشند که بخوان یاد بگیرن و از توضیحات شما پیشاپیش تشکر هم کردم.

همانطور که قبلا گفتم شما فقط میتونی از یک سورس صدا رو بگیری . یعنی امکان فعال کردن میکروفن بصورت Stereo و همچنین Stereo Mix بصورت Stereo وجود نداره. اما در یک حالت میشه همچین ضبط صدایی رو انجام داد و اون هم به این صورت.

پخش صدای میکروفن از Speaker بصورت Live
و حالا ضبط تمام صدا های پخش شده از طریق Stereo Mix.

در این حالت تمام صدا های پخش شده از طریق کارت صدا بجز میکروفن بصورت استریو و با کیفیت عالی ضبط میشند اما صدای میکروفن بصورت Live مثل یک حالت اکو مانند روی صدای های دیگه ضبط میشند. در این حالت کیفیت صدای ضبط شده رضایت بخش نخواهد بود.

اگر در سیستم شما Stereo Mix وجود داشت و میخواستید که صدای میکروفن را با توجه به توضیحات بالا ضبط کنید میبایستی اول روی Microphone در قسمت Recording کلیک راست میکردید و بعد با انتخاب Properties و فعال کردن قسمت Listen to this device این کار را عملی کنید.

پس شرط ضبط صدا با این حالتی که توضیح دادم داشتن Stereo Mix بود. حالا باید بگردید و مشکل نداشتن Stereo Mix را حل کنید. طبق گفته های شما که در ویندوز اکس پی شما صدا را ضبط میکردید اما در ویندوز 7 نمیتونید باید نتیجه گرفت که کارت صدای شما از Stereo Mix پشتیبانی میکنه اما حالا چرا در لیست دستگاه های ضبط یعنی همون Recording نشون داده نمیشه یک بحث دیگه است.

آیا درایو کارت صداتون رو که از ویندوز 7 پشتیبانی بکنه خودتون نصب کردید؟ یا اینکه وقتی ویندوز 7 رو نصب کردید خودش کارت صدا رو تشخیص داده و چون صدا داشتید شما هم درایوی نصب نکردید.

اگر درایوشو نصب نکردید بهتره که درایو کارت صداتون رو که Realtek است رو آخرین نسخه اش رو نصب کنید. اگر نمیتونید درایو کارت صداتون رو پیدا کنید و یا درایو های دیگه ای که ممکنه در کامپیوتر شما نصب نشده باشند, میتونید از پست زیر که قبلا برای یکی از دوستان داده بودم استفاده کنید. در این پست چگونی دانلود اتوماتیک درایو های نصب نشده و یا قدیمی را توضیح دادم.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از نصب هر کدوم از درایو ها و یا تعدادیشون حتما ریستارت کنید و دوباره قسمت Recording رو چک کنید و ببینید که Stereo Mix اضافه شده یا نه.

بهر حال دوست عزیز اینها راههایی بودند که به ذهن من میرسیدند. اگر راه دیگه ای باشه حتما دوستان دیگه ای که پست های شما رو میبینند توضیح خواهند داد.

sourena
17-03-2010, 15:24
با سلام خدمت اساتید محترم عرصه کامپیوتر و تکنولوژی :20:

والا ما رو سیستم خونه که برای گیم هست یه ویندوز 7 نصب ردیم.

بسیار ویندوز خوبه!

ولی متاسفانه انگار با کارت صدای ما سازگار نیست!

صدا قطع و وصل میشه توش!

یعنی جو گیر میشه یه آهنگ رو میخونه.....میزنی آهنگ بعدی دیگه نمیخونه!

درایورش رو گرفتم و نصب کردم!

با قسمت آپدیت خود ویندوز هم تمام درایورهارو نصب کردم!

تو دیوایس منیجر به طور کامل شناخته کارت صدامو!

در ضمن کارت صدای من blaster. XFi کریتیو هست که به صورت جدا تو جعبه مین بود : ))

M E H R A N
17-03-2010, 16:01
با سلام خدمت اساتید محترم عرصه کامپیوتر و تکنولوژی :20:

والا ما رو سیستم خونه که برای گیم هست یه ویندوز 7 نصب ردیم.

بسیار ویندوز خوبه!

ولی متاسفانه انگار با کارت صدای ما سازگار نیست!

صدا قطع و وصل میشه توش!

یعنی جو گیر میشه یه آهنگ رو میخونه.....میزنی آهنگ بعدی دیگه نمیخونه!

درایورش رو گرفتم و نصب کردم!

با قسمت آپدیت خود ویندوز هم تمام درایورهارو نصب کردم!

تو دیوایس منیجر به طور کامل شناخته کارت صدامو!

در ضمن کارت صدای من blaster. XFi کریتیو هست که به صورت جدا تو جعبه مین بود : ))

درایو کارت صداتون رو از سایت Creative دانلود کردید یا از جای دیگه تهیه کردید؟

پست زیر را هم بخونید بد نیست. ممکنه مشکلتون رو رفع کنه.

sourena
17-03-2010, 19:57
آز سایت خود مادربرد گرفتم!

خود سایت کریتیو هم همینو گذاشته بود!

مشکل از جای دیگست!

چون درایور رو شناخته!!!

jamy_khoshtip
18-03-2010, 00:29
آقا جواب سوال من رو هم بدهید بد نیست .

M E H R A N
18-03-2010, 00:45
سلام .

من دارای یک کارت کپچر هستم . در این کارت کپچر این نکته را ذکر کرده است که درصورت نداشتن صدا در هنگام ضبط تصویر در ویندوز XP این مراحل را طی کنید .

start>control panel > sound and audio > advanced > option > properties > recording > ok

حالا من در ویندوز Seven این جاها رو پیدا نمی کنم . به طور خلاصه من بعد از کپچر صدا ندارم ک. باید این کار بالا را انجام دهم که نمی دونم چه مراحلی رو از کجا باید طی کنم .

با تشکر

این سوالها رو جواب بده تا بهتر بشه راهنمایی کرد.

1. آیا در ویندوز اکس پی با طی نمودن این مراحل بعد از کیچر کردن صدا داشتید و یا فقط جایی خوندید که میشه همچین کاری کرد؟

2. از چه برنامه ای برای کپچر کردن استفاده میکنید؟ آیا برنامه های مشابه را هم امتحان کردید؟

3. کارت صدای شما مال چه برند و چه مدلی است؟ آیا درایوش رو کامل و مخصوص ویندوز 7 نصب کردید؟

4. کارت کپچر شما مال چه برند و چه مدلی است؟

5. آیا تمام درایو های مربوط به ویندوز 7 را نصب کردید و مطمئنید!؟ اگر از نصب همه درایو ها مطمئن نیستید پست زیر رو بخونید و بهش عمل کنید.

دوست عزیز تا من و دوستان دیگه جواب این سوالات رو ندونیم دقیقا نمیشه راهنمایی کرد و به خاطر همین من این سوالات رو پرسیدم. :10:

M E H R A N
18-03-2010, 00:55
آز سایت خود مادربرد گرفتم!

خود سایت کریتیو هم همینو گذاشته بود!

مشکل از جای دیگست!

چون درایور رو شناخته!!!

دوست عزیز, ممکنه درایو کارت صدای شما کامل نصب شده باشه, ممکنه درایو کارت گرافیک و یا هر درایو دیگه ای که به ذهن من و شما میرسه کامل نصب شده باشند اما تکلیف درایو هایی که به ذهن من و شما نمیرسه چی میشه؟ آیا از نصب همه درایو ها بعد از نصب ویندوز 7 اطمینان دارید؟

نصب نبودن همین درایو هایی که به ذهن من و شما نمیرسه ممکنه در جاهای مختلف خودشون رو نشون بدند و چون ما نمیدونیم مشکل از کجاست دنبال جوابی میگردیم که ممکنه هرگز بهش نرسیم. به همین دلیل من خوندن و عمل کردن به اون پست رو به شما پیشنهاد دادم. عمل کردن به به اون پست تظمین کننده رفع مشکل شما نیست اما قدمی است که بهتره برداشته بشه و تصمیم گیریش هم با شماست. در اون پست دیگه من و شما نیستیم که تصمیم میگیریم چی برای سیستم خوبه و کدام درایو بده, بلکه متخصصانی که اون برنامه رو نوشتند بر اساس قطعات سخت افزاری و سیستم عاملی که شما استفاده میکنید تصمیم میگردند.

در ضمن این نکته رو هم بگم که اگر خواستید به مواردی که در پست پیشنهادی من گفته شده عمل کنید حتما قبل از اقدام به هر کاری تمام سخت افزار ها مانند مموری ریدر, کارت تی وی و یا هر چیزی دیگه ای که دارید به کامپیوترتون وصل کنید تا نرم افزار گفته شده بتونه درایو مربوطه رو پیدا کنه. اگر سخت افزار ها غیر فعال باشند مانند اینه که اصلا اون قطعه رو شما ندارید. :20:

موفق باشید.

mamal_hiv
18-03-2010, 01:26
سلام دوستان
مودم سیستمم تو win 7 خوب نصب نمیشه
یعنی به ظاهر نصب میشه ولی موقع کانکت شدن error 633 میده
مودم من netoDragon voice modem 56k هست ونمیدونم چیکار کنم, درایور win 7 64bit هم براش پیدا نکردم

jamy_khoshtip
18-03-2010, 12:58
این سوالها رو جواب بده تا بهتر بشه راهنمایی کرد.

1. آیا در ویندوز اکس پی با طی نمودن این مراحل بعد از کیچر کردن صدا داشتید و یا فقط جایی خوندید که میشه همچین کاری کرد؟

2. از چه برنامه ای برای کپچر کردن استفاده میکنید؟ آیا برنامه های مشابه را هم امتحان کردید؟

3. کارت صدای شما مال چه برند و چه مدلی است؟ آیا درایوش رو کامل و مخصوص ویندوز 7 نصب کردید؟

4. کارت کپچر شما مال چه برند و چه مدلی است؟

5. آیا تمام درایو های مربوط به ویندوز 7 را نصب کردید و مطمئنید!؟ اگر از نصب همه درایو ها مطمئن نیستید پست زیر رو بخونید و بهش عمل کنید.

دوست عزیز تا من و دوستان دیگه جواب این سوالات رو ندونیم دقیقا نمیشه راهنمایی کرد و به خاطر همین من این سوالات رو پرسیدم. :10:

سلام .

جواب سوالات شما.

1. بله در ویندوز XP قبل از انجام اون مرحله صدا ندارم . بعد از انجام این کار صدا را کاملا دارم .

2. من از برنامه Ulead Video 9 استفاده می کنم .

3. کارت صدای من on board هست . GIGA945 - s2l

4. کارت کپچر من مدل SNAZI است .

5. من در properties کامپیوتر در HARD WARE هیچ چیز نامشخص و یا ناقص را ندارم .

با تشکر از شما :40:

Smartie7
18-03-2010, 14:33
سلام

مادر بورد من رو سون نصب نمیشه چه کار کنم؟....مشکلی پیش نمیاد اگه نصب نکنم؟...آخه الان مشکلی نداره..!!
کیبورد هم وقتی نصب میکنم از کار میفته...کیبوردم FOCUS هست...:41:

M E H R A N
18-03-2010, 14:35
سلام .

جواب سوالات شما.

1. بله در ویندوز XP قبل از انجام اون مرحله صدا ندارم . بعد از انجام این کار صدا را کاملا دارم .

2. من از برنامه Ulead Video 9 استفاده می کنم .

3. کارت صدای من on board هست . GIGA945 - s2l

4. کارت کپچر من مدل SNAZI است .

5. من در properties کامپیوتر در HARD WARE هیچ چیز نامشخص و یا ناقص را ندارم .

با تشکر از شما :40:

سلام, ممنون عزیز.

ببین شما چک ببین اصلا چیزی به اسم stereo Mix یا Wave out Mix رو بصورت فعال داری یا نه؟ چون در هنگام نصب ویندوز 7 این گزینه های غیر فعال هستند و باید بصورت دستی فعالشون کرد.

نحوه ی فعال کردنش رو در پست زیر توضیح دادم.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر این گزینه های فعال نبودند, هر کدومشون رو که پیدا کردی فعالش کن و دوباره امتحان کن ببین صدا داری یا نه.
اگر هم همچین گزینه ای نداشتی پست زیر رو بخون و بهش عمل کن مطمئنا یکی از درایو ها نصب نشدند.

نکته: stereo Mix یا Wave out Mix رو بعد از فعال کردن دوباره روش کلیک راست کن و گزینه ی Set as Default Device را انتخاب کن. با انتخاب کردن این قسمت باید علامت تیک سبز رنگ روی Stereo Mix یا Wave out Mix قرار بگیره و نباید روی Microphone تیک سبز رنگ باشه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر کارهای بالا رو انجام دادی و باز هم موقع کپچر صدا نداشتی پیشنهاد میکنم که برنامه های دیگه و یا نسخه ی جدیدتره Video Studio رو امتحان کنی. نسخه 9 خیلی قدیمیه و ممکنه روی ویندوز 7 بخوبی جواب نده. الان آخرین نسخه ی Video Studio نسخه ی 13 هست. اگر بتونی PowerDirector 8 رو هم امتحان کنی که چه بهتر.

jamy_khoshtip
18-03-2010, 16:00
سلام . من اصلا کارت صدا جداگانه ندارم ها . ولی بازهم من همه آن ها را دانلود کردم و نصب اما بازهم تاثیری نداشت .

نتیجه = ؟

M E H R A N
18-03-2010, 16:05
سلام . من اصلا کارت صدا جداگانه ندارم ها . ولی بازهم من همه آن ها را دانلود کردم و نصب اما بازهم تاثیری نداشت .

نتیجه = ؟

دوست عزیز من توی کدوم یک از جمله هام حرفی از کارت صدای جداگانه زدم :18: :31:
بعدش هم میشه بیشتر توضیح بدی که چی رو دانلود کردی؟

من به شما در پست قبلی گفتم که چک کنید ببینید stereo mix فعال هست یا نه؟ اصلا همچین گزینه ای دارید؟

jamy_khoshtip
18-03-2010, 17:41
سلام . من نگفتم که شما گفتید . گفتم اطلاع داشته باشید .

من اصلا stereo mix ندارم . فقط همون line in و میکروفون هستش .

من هرچیزی رو که قرمز نشون داد دانلود کردم . یکیش درایور صدا مادربرد و دیگری برای کارت کپچر .

من کپچر رو دارم و می تونم کپچر کنم اما صدا ندارم .

من کاری رو که کردم این است با Virtual یک XP نصب کردم اما Virtual هم کلا کارت کپچر رو نمیشناسه ؟!!؟

با تشکر

M E H R A N
18-03-2010, 17:53
سلام . من نگفتم که شما گفتید . گفتم اطلاع داشته باشید .

من اصلا stereo mix ندارم . فقط همون line in و میکروفون هستش .

من هرچیزی رو که قرمز نشون داد دانلود کردم . یکیش درایور صدا مادربرد و دیگری برای کارت کپچر .

من کپچر رو دارم و می تونم کپچر کنم اما صدا ندارم .

من کاری رو که کردم این است با Virtual یک XP نصب کردم اما Virtual هم کلا کارت کپچر رو نمیشناسه ؟!!؟

با تشکر

مشکل همینجاست. وقتی Stereo Mix نداشته باشید و فعالش هم نکرده باشید صدا رو هم نمیتونید ضبط کنید. باید بگردید و طریقه فعال سازی Stereo Mix را پیدا کنید.خیلی ها با آپدیت کردن درایو صداشون و یا عوض کردنش با یک درایو دیگه تونستند فعالش کنند اما اگر Stereo Mix اضافه نشه معلوم میشه که درایو سازنده ی کارت صدای شما هنوز بخوبی روی ویندوز 7 کارت نمیکنه و باید منتظر آپدیتی از طرف شرکت سازنده کارت صداتون باشید.

این لینک رو بخونی بیشتر توضیح داده.

88x88
19-03-2010, 22:33
سلام.

کمک.
من ویندوز سون 64 بیتی دارم، یه مشکلی که دارم باهاش و بدجوری روی اعصابمه، ( تا جایی که می خوام یه سیستم عامل دیگه هم بریزم.) اینه که با بیبیلون و همین طور برخی حروف فارسی مشکل دارم.
بابیلون سیستم شناسایی کلمه اش توی این ویندوز کار نمی کنه. یعنی دکمه ی فراخوانش رو که روی یه کلمه می زنم، نمی تونه کلمه رو بخونه. ( خودم حدس می زنم ویندوز این اجازه رو بهش نمی دعه.)
مشکل دیگه ام هم اینه که وقتی کلمه رو توش می زنم حروف فارسیش درست دیده نمی شه. یه سری کاراکتر عجق وجق نشون می ده که قابل خوندن نیست. این مشکل رو توی چند تا برنامه ی دیگه که فراسی داشتن هم داشتم.
کسی می تونه راهنمایی کنه؟ فونت خاصی باید داشته باشم؟
پچ خاصی؟
تنظیمات رو باید دستکاری کنم؟؟
ممنون.

Linux Learner
19-03-2010, 22:36
رو یه سیستمی دارم سون نصب میکنم ولی بعد از اینکه فایلها کپی شدن و اولین ریستارت در قسمت نصب انجام میشه، وقتی سون خواست برای ادامه بالا بیاد اول لودینگش هنگ میکنه و سیستم ریستارت میشه.

MB Giga
VGA Nvidia 6 series
Ram 512 DDR2
HDD 80GB Maxtor
CPU Dual core 2.xx

mamal_hiv
19-03-2010, 22:43
سلام دوستان
مودم سیستمم تو win 7 خوب نصب نمیشه
یعنی به ظاهر نصب میشه ولی موقع کانکت شدن error 633 میده
مودم من netoDragon voice modem 56k هست ونمیدونم چیکار کنم, درایور win 7 64bit هم براش پیدا نکردم
دوستان اگه میشه لطف کنین جواب این مشکلمو بدین:19:

ehsan_jan3
20-03-2010, 01:09
سلام دوستان

دلیل ریست شدن کامپیوتر بعد از کار کردن چند ثانیه ای هارد چیه ؟

از وقتی کاسپرسکای حذف کردم و نود 32 آبدیت شده گذاشتم اینجوری شده دوباره نود پاک کردم و کاسپر گذاشتم و فایده ای نداره .بعد از 2 تا 3 ساعت اول چند ثانیه هارد صدا میده و بعد ریست میشه. ویندوزم هم سون است. راستی پاور و کارت گرافیک و رم هم مشکلی ندارن و ویروس هم نیست. میتونه از یک برنامه سون باشه ؟

G.D.ragon.Ir
20-03-2010, 10:27
سلام. ميخواستم بدونم جريان نسخه Microsoft Windows 7 Ultimate Retail چيه؟

jax2
20-03-2010, 11:48
دوستان اگه میشه لطف کنین جواب این مشکلمو بدین:19:

سلام دوست عزیز
شما نرم افزار driver genius نصب کن
بعد از نصب داخل برنامه رویstart scanکلیک کن
بعد از تموم شدن اسکن ببین اگه تو لیست نتایج اسم مودمت هست روی next کلیک کن
تو صفحه ی بعد مودمتو انتخاب کن و به اینترنت وصل شو و دانلودو بزن
البته ببخشید که نوشتم به اینترنت وصل شو چون مودم شما به اینترنت وصل نمیشه
ولی روی سیستم یکی دیگه بذار اینکارو بکن بعد درایورو بیار رو سیستم خودت
موفق باشید
سال نو مبارک

---------- Post added at 11:46 AM ---------- Previous post was at 11:44 AM ----------

سلام دوستان

دلیل ریست شدن کامپیوتر بعد از کار کردن چند ثانیه ای هارد چیه ؟

از وقتی کاسپرسکای حذف کردم و نود 32 آبدیت شده گذاشتم اینجوری شده دوباره نود پاک کردم و کاسپر گذاشتم و فایده ای نداره .بعد از 2 تا 3 ساعت اول چند ثانیه هارد صدا میده و بعد ریست میشه. ویندوزم هم سون است. راستی پاور و کارت گرافیک و رم هم مشکلی ندارن و ویروس هم نیست. میتونه از یک برنامه سون باشه ؟

سلام
سال نو مبارک
اگه از وقتی کسپرو پاک کردی این جوری شده
برو به system restore و کامپیوترتو برگردون به روزی که کسپر داشتی شاید درست بشه

---------- Post added at 11:48 AM ---------- Previous post was at 11:46 AM ----------

سلام.

کمک.
من ویندوز سون 64 بیتی دارم، یه مشکلی که دارم باهاش و بدجوری روی اعصابمه، ( تا جایی که می خوام یه سیستم عامل دیگه هم بریزم.) اینه که با بیبیلون و همین طور برخی حروف فارسی مشکل دارم.
بابیلون سیستم شناسایی کلمه اش توی این ویندوز کار نمی کنه. یعنی دکمه ی فراخوانش رو که روی یه کلمه می زنم، نمی تونه کلمه رو بخونه. ( خودم حدس می زنم ویندوز این اجازه رو بهش نمی دعه.)
مشکل دیگه ام هم اینه که وقتی کلمه رو توش می زنم حروف فارسیش درست دیده نمی شه. یه سری کاراکتر عجق وجق نشون می ده که قابل خوندن نیست. این مشکل رو توی چند تا برنامه ی دیگه که فراسی داشتن هم داشتم.
کسی می تونه راهنمایی کنه؟ فونت خاصی باید داشته باشم؟
پچ خاصی؟
تنظیمات رو باید دستکاری کنم؟؟
ممنون.

سلام سال نو مبارک
شاید شما تو تنظیمات بابیلون کلید فراخونش رو یه چیز دیگه تعریف کردی
برای زبان فارسی هم به از قسمت regional & language فارسی انتخاب کردی یا نه؟

88x88
20-03-2010, 13:11
سلام سال نو مبارک
شاید شما تو تنظیمات بابیلون کلید فراخونش رو یه چیز دیگه تعریف کردی
برای زبان فارسی هم به از قسمت regional & language فارسی انتخاب کردی یا نه؟

سال نو شما هم مبارک دوست عزیز.
مشکل فراخوانی بیبیلون نیست. اون با کلید مخصوصش بالا می اد. مشکل تشخیص کلمه اشه. که شنیده بودم از سیستم OCR استفاده می کنه.
روی کلمه که کلیک می کنم بیبیلون می اد بالا، اما نمی تونه کلمه رو شناسایی کنه. 
فارسی ویندوز هم کار می کنه. فارسی برنامه ها دیده نمی شه. الان خودم دارم با فارسی ساز خود سون این متن رو تایپ می کنم مشکلی ندارم. 
فارسی که توی برنامه های مختلف هست دیده نمی شه. اونم فارسی نوشته های متنی نه. مثلا اگر یه برنامه منو هاش فارسی باشه دیده نمی شه.

خواهشا راهنمایی کنید یه متن انگلیسی 500 صفحه ایه که باید این یکی دو روز بخونم، بدون بیبیلون یه هفته طول می کشه.

kactos
20-03-2010, 13:31
سال نو شما هم مبارک دوست عزیز.
مشکل فراخوانی بیبیلون نیست. اون با کلید مخصوصش بالا می اد. مشکل تشخیص کلمه اشه. که شنیده بودم از سیستم OCR استفاده می کنه.
روی کلمه که کلیک می کنم بیبیلون می اد بالا، اما نمی تونه کلمه رو شناسایی کنه. 
فارسی ویندوز هم کار می کنه. فارسی برنامه ها دیده نمی شه. الان خودم دارم با فارسی ساز خود سون این متن رو تایپ می کنم مشکلی ندارم. 
فارسی که توی برنامه های مختلف هست دیده نمی شه. اونم فارسی نوشته های متنی نه. مثلا اگر یه برنامه منو هاش فارسی باشه دیده نمی شه.

خواهشا راهنمایی کنید یه متن انگلیسی 500 صفحه ایه که باید این یکی دو روز بخونم، بدون بیبیلون یه هفته طول می کشه.

prance666
20-03-2010, 18:03
سلام دوسته عزيز من وقتي ويندوز 7 رو آپديت كردم گويا برنامه windows genuine هم دانلود شده و وقتي وارد ويندوز مياد يه پيغام مياد كه ميگه قانوني نيست منم ask me later رو ميزنم و محيط ويندوز desktop سياه هست دوستان چطوري ميشه اين برنامه رو پاك كرد ممنون

*Batman*
20-03-2010, 18:08
سلام دوستان.
سال نو مبارک.
من تصمیم گرفتم سال جدید رو با ویندوز جدید شروع کنم!
فقط یکی از دوستان محبت کنه یه کرک سالم برای ویندوز 32 بیتی معرفی کنه که با آپدیت کردن از کار نیفته.
راستش تو بخش دانلود کرک چند تا لینک هست ولی من نمیدونم کدومشون بهتره.

Dr Hannibal
20-03-2010, 18:10
سلام دوسته عزيز من وقتي ويندوز 7 رو آپديت كردم گويا برنامه windows genuine هم دانلود شده و وقتي وارد ويندوز مياد يه پيغام مياد كه ميگه قانوني نيست منم ask me later رو ميزنم و محيط ويندوز desktop سياه هست دوستان چطوري ميشه اين برنامه رو پاك كرد ممنون

سلام

دانلود کنید... اجرا کنید... در خواست ریست میده.... ریست کنید.

نتیجه رو اعلام کنید... :46:

Dr Hannibal
20-03-2010, 18:21
سلام دوستان.
سال نو مبارک.
من تصمیم گرفتم سال جدید رو با ویندوز جدید شروع کنم!
فقط یکی از دوستان محبت کنه یه کرک سالم برای ویندوز 32 بیتی معرفی کنه که با آپدیت کردن از کار نیفته.
راستش تو بخش دانلود کرک چند تا لینک هست ولی من نمیدونم کدومشون بهتره.

من اگر جای شما بودم یک نسخه oem التیمات نصب میکردم که در هنگام نصب خودش جینیون میکنه و کرک میشه سپس فقط اپدیت های اینترنت اکسپلورر و ... که مشخص هست چه نوع اپدیتی هست و برای چیه رو نصب میکردم.

هر لحظه ممکنه با یک اپدیت کرک از کار بیوفته و دردسر نصب مجدد ویندوز اتفاق بیوفته !

چند صفحه آخر این تاپیک رو مطالعه کن دلیلش میتونی پیدا کنی.

اما به هر حال اخرین نسخه Wat

wat 2.2.6

microcosm
21-03-2010, 10:54
با سلام.
من بعد از نصب ویندوز 7 وقتی دارم دراور ها را نصب میکنم درایود مادربورد را نصب نمیکنه ولی مادربوردم را میشناسه و بعد از نصب کارت گرافیک و بعدش که کامپیوتر ریستارت شد در محیط ویندوز کامپیوترم گیر میکه .....؟!؟
تا حالا دوبار نصب کردم و هر دوبار همین جوری شده...
لطفا کمکم کنید..
ممنون
مشخصات سیستمم:
RAM:4GB
CPU:2.50 GHz Core Due INTEL
VGA: 9400GT

Tao Tao
21-03-2010, 19:49
سلام
من دیروز Win 7 رو آپدیت کردم از اون به بعد دیگه موقع دانلود پنجره IDM نمیاد و پنجره دانلود خود Win بالا میاد نمی دونم چی کار کنم ؟

extreme2006gh
21-03-2010, 22:54
سلام من ویندوز سون 7 رو دانلود کردم و نصب کردم میخواستم بدونم آیا باید کرک هم بکنم ؟
مگه مثل ویندوز XP نیست که احتیاجی به کرک نداشته باشه؟

چرا اینقدر دوستان دنبال کرک هستند ؟

یه سوال دیگه
ویندوز اورجینال روی لپتاپم رو میتونم روی سیستم دسکتاپ هم نصب کنم ؟

iceweek
22-03-2010, 05:52
سلام من ویندوز سون 7 رو دانلود کردم و نصب کردم میخواستم بدونم آیا باید کرک هم بکنم ؟
مگه مثل ویندوز XP نیست که احتیاجی به کرک نداشته باشه؟

چرا اینقدر دوستان دنبال کرک هستند ؟

یه سوال دیگه
ویندوز اورجینال روی لپتاپم رو میتونم روی سیستم دسکتاپ هم نصب کنم ؟

یله باید کرک بشه.اون ویندوز xp هایی که نصب میکردید و اکتیو نمیکردید به خاطر این بود که ویندوز کرک شده و بعدا رو cd رایت شده بوده

starn
22-03-2010, 19:11
سلام به همه ی دوستان
یه سوال داشتم من امروز عجله داتم بعد از اونجایی که کانکت میشیم (بقل ساعت اون پااین سمت راست) دست کشیده شد روش (کلیک موس دست روش بود بعد اون کشیدم )
بعد یه علامت مثل چنگال اومد روش میخواستم ببینم اون چی؟
عکس زیر ببینید متوجه می شید روی اون مانیتور که دورش خط کشیدم دقت کنید قسمت بالاش

Dreamland
23-03-2010, 11:49
سلام دوستان...

تو ویندوز 7 من ، یه مشکلی پیش اومده ، اونم اینه که پسوند REG اجرا نمیشه (منظورم اینه Run) نمیشه
چیکار کنم Run به گزینه های راست کلیک اضافه شه و بعد پیغام yes بیاد ، الان تو نوت پد باز میکنه و اجرا نمیشه

با تشکر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SAM_FISHER_HQ
23-03-2010, 13:30
سلام دوستان.

من به تازگی ویندوز 7 نصب کردم. مشکلی خاصی هم ندارم.
موقع پارتیشین بندی درایو هام به هنگام نصب ویندوز7, یکی از درایو هام رو میخواستم تبدیل به چند درایو کنم که به مشکل برخوردم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزارید یه توضیحات مختصری بدم:

هاردم 500 گیگ هست وکلا 4تا درایو دارم. و درایوی آخری چون ظریفتش زیاد بود (371 گیگ) میخواستم به چند درایو تقسیم کنم. 80 گیگ رو برداشتم و یه درایو جدید ساختم.
حدود 290 تا باقی موند. ولی دیگه نمیتونستم درایو دیگه ای بسازم و فقط میتونستم این 290 تا رو به اون 80تا انتقال بدم....
یعنی گزینه New برای ساخت هارد جدید نمیتونستم استفاده کنم !
زیرش هم یه پیغامی نوشته شده بود:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Windows cannot be inistalled. Be installed to this disk. ( Show detail)

موقعی هم که روش کلیک میکردم این توضیح رو میداد:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Windows cannot be installed to this hard disk space. The selected diskhas the maximum numbe of partitions of this type.

jax2
23-03-2010, 13:47
سلام
سال نو مبارک
برنامه نصی وین 7 اجازه ی ساخت درایوهای کمی رو میده
بعد از نصب ویندوز نرم افزار partition magic یا acronis disk director نصب کنید و روی درایوی که ساخته نشده کلیک راست کنید و create partition رو بزنید
موفق باشید

SAM_FISHER_HQ
23-03-2010, 17:21
سلام
سال نو مبارک
برنامه نصی وین 7 اجازه ی ساخت درایوهای کمی رو میده
بعد از نصب ویندوز نرم افزار partition magic یا acronis disk director نصب کنید و روی درایوی که ساخته نشده کلیک راست کنید و create partition رو بزنید
موفق باشید
ممنون ولی حجم این برنامه خیلی زیاده واسه دانلود !
من دایل آپ هستم. خواهشا یه برنامه ای که هم حجم کمی داشته باشه و هم برنامه خوب وقوی ای باشه رو معرفی کنید. (زیر 10مگ, هر چی کمتر بهتر)

alikocholo0o
23-03-2010, 17:46
ممنون ولی حجم این برنامه خیلی زیاده واسه دانلود !
من دایل آپ هستم. خواهشا یه برنامه ای که هم حجم کمی داشته باشه و هم برنامه خوب وقوی ای باشه رو معرفی کنید. (زیر 10مگ, هر چی کمتر بهتر)

عزیزم رو مای کامپیوتر کلیک راست کن، منیج رو بزن، بعد بورو دیسک منیجمنت رو بزن، بعد رو درایویی که میخوایی کوچیکش کنی کلیک راست کن، شیرینک و بزن، دو تا درایوش کن.

با این روش نرم افزار اینا ام نمی خوایی.

alikocholo0o
23-03-2010, 17:52
سلام به همه ی دوستان
یه سوال داشتم من امروز عجله داتم بعد از اونجایی که کانکت میشیم (بقل ساعت اون پااین سمت راست) دست کشیده شد روش (کلیک موس دست روش بود بعد اون کشیدم )
بعد یه علامت مثل چنگال اومد روش میخواستم ببینم اون چی؟
عکس زیر ببینید متوجه می شید روی اون مانیتور که دورش خط کشیدم دقت کنید قسمت بالاش

عزیزم اون ایکن یعنی به یه نتوورک کانکت شدی. این نتوورک میتونه شبکه کردن دو تا کامپیوتر باشه، شبکه محل کارتون باشه، وایرلس ای که بهش کانکت شدین باشه. و یا حتی کانکت شدن به اینترنت. اگه رو این آیکون یه علامت تعجب باشه یعنی این شبکه که بهش وصلی اینترنت نداره(No Internet access) اگه هم همچین علامتی روش نبود، یعنی مثل همون عکسی که خودت گذاشتی، یعنی اینترنت داری:11:

alikocholo0o
23-03-2010, 18:01

remove wat رو دانلود کن، اجرا کن، بعد درست میشه.
ایجا دوستان ورژن 6 مگا بایتی شو گذاشتن. من 300 کیلوبایتی شو دارم، ازش جواب هم گرفتم

alikocholo0o
23-03-2010, 18:03
با سلام.
من بعد از نصب ویندوز 7 وقتی دارم دراور ها را نصب میکنم درایود مادربورد را نصب نمیکنه ولی مادربوردم را میشناسه و بعد از نصب کارت گرافیک و بعدش که کامپیوتر ریستارت شد در محیط ویندوز کامپیوترم گیر میکه .....؟!؟
تا حالا دوبار نصب کردم و هر دوبار همین جوری شده...
لطفا کمکم کنید..
ممنون
مشخصات سیستمم:
RAM:4GB
CPU:2.50 GHz Core Due INTEL
VGA: 9400GT

بعد از نصب ویندوز، اولین کاری که میکنی اینه که چیپست های مادر برد رو نصب میکنی، اینجوری ممکنه جواب بگیری. قبل از اینکه هیچی روش نصب کرده باشی:11:

alikocholo0o
23-03-2010, 18:04
سلام
من دیروز Win 7 رو آپدیت کردم از اون به بعد دیگه موقع دانلود پنجره IDM نمیاد و پنجره دانلود خود Win بالا میاد نمی دونم چی کار کنم ؟

ربطی به آپدیت نداره. من فکر نمی کنم ربط داشته باشه. IDM ات رو ریموو کن، بعد آخرین ورژن اش رو دوباره به نصب.:11:

bedad.k
23-03-2010, 18:43
سلام

من میخوام XP Mode ویندوز 7 را نصب کنم اما طبق آموزشهایی که تو سایتهای مختلف دیدم و طبق مراحل که خواستم پیش برم پیغام Geniune Validation میده و نمیزاره که من Virtuale حالت XP Mode را دانلود کنم .

باید چیکار کنم ؟

metaler-soad
24-03-2010, 01:40
سلام
آقا من ویندوزم یه دفعه زد که جنیون نشده
یعنی پایین سمت راست بک گراند یه نوشته اومده که گفته
this copy of windows is not genuine
بعد توی پروپرتیس مای کامپیوتر که میرم اون پایین در قسمت windows activation زده change the product key
و همچنین نوشته you must activate today

چیکار کنم ..... لطفا راهنمایی کنید

ehsan_iace
24-03-2010, 08:21
من ویندوز هفت را نصب کردم، و الان در 2 تا ویندوز دارم ( xp , 7 ) چطور می توانم ویندوز پیش فرض را ویندوز xp قرار بدهم ؟ ( یعنی آن نوار سفید رنگ روی perviuos windows قرار بگیرد تا بعد از 30 ثانیه وارد ویندوز xp شود)

*Batman*
24-03-2010, 08:43
شما برنامه VistaBootPRO را دانلود و نصب کنید. در برگه Manage OS Entries ویندوز XP را انتخاب کنید. تیک Set as default را فعال کنید. دکمه Apply Updates را بزنید.

Phonix Live
24-03-2010, 12:50
برای اینکه نوشته های فارسی رو تو 7 علامت ? نشون نده چیکار کنم ؟

mjzaret
24-03-2010, 13:28
با سلام به همه دوستان
من چند وقتی هست که ADSL دارم. برای وصل شدن به اینترنت مجبورم که از یه کانکشن استفاده کنم. گه گاهی این کانکشن به خودی خودش قطع میشه و من مجبورم دوباره وصلش کنم. از نرم افزار ADSL Autoconnect در ویندوز XP خیلی راضی بودم و این نرم افزار به راحتی کار من رو انجام می داد، اما الان در ویندوز Seven این کار انجام نمی شه. البته یه بار که ویندوز رو عوض کرده بودم و دوباره این نرم افزار رو نصب کردم جواب داد ولی دوباره ویندوز عوض کردم جواب نداد.
میشه راهنمایی کنید.

ask_bl
24-03-2010, 13:32
سلام
آقا من ویندوزم یه دفعه زد که جنیون نشده
یعنی پایین سمت راست بک گراند یه نوشته اومده که گفته
this copy of windows is not genuine
بعد توی پروپرتیس مای کامپیوتر که میرم اون پایین در قسمت windows activation زده change the product key
و همچنین نوشته you must activate today

چیکار کنم ..... لطفا راهنمایی کنید
سلام
از یه کرک دیگه استفاده کن و دوباره اکتیوش کن :
کرک ویندوز 7

ehsan_iace
24-03-2010, 13:36
بعد از نصب کرک ویندوز هفت، الان 2 تا ویندوز هفت در صفحه بوت می آید چطور می‌توانم یکی‌اش را حذف کنم

H A M A S
24-03-2010, 13:37
سلام
برای برداشتن تصویر سپر و فلش روی آیکون برنامه ها و میانبرها باید چکار کرد؟

ask_bl
24-03-2010, 13:40
من ویندوز هفت را نصب کردم، و الان در 2 تا ویندوز دارم ( xp , 7 ) چطور می توانم ویندوز پیش فرض را ویندوز xp قرار بدهم ؟ ( یعنی آن نوار سفید رنگ روی perviuos windows قرار بگیرد تا بعد از 30 ثانیه وارد ویندوز xp شود)
تو ویندوز سون مراحل زیر رو انجام بدین :
Start > Control Panel > System and Maintenance > System
بعد به Advanced System Settings برین و به تب Advanced برین و در قسمت Startup and Recovery روی Settings کلیک کنین .
در قسمت System startup توی لیست Default operating system سیستم عاملی رو که میخواین پیش فرض باشه رو انتخاب کنین .
و سیستم رو ری استارت کنین .

ask_bl
24-03-2010, 14:01
بعد از نصب کرک ویندوز هفت، الان 2 تا ویندوز هفت در صفحه بوت می آید چطور می‌توانم یکی‌اش را حذف کنم
توی منوی استارت در قسمت سرچ بنویسین ، msconfig و اینتر رو بزنین .
در پنجره جدید به تب بوت برین .
سیستم عاملی رو که میخواین از منو پاک بشه رو انتخاب کنین .دقت کنین که Default نباشه .
تیک Make all boot settings permanent رو بزنین و OK کنین .
پنجره جدیدی رو که باز میشه برای Confirm گزینه Yes رو انتخاب کنین .
و بعد در پنجره بعدی Restart رو بزنین .

starn
24-03-2010, 20:38
عزیزم اون ایکن یعنی به یه نتوورک کانکت شدی. این نتوورک میتونه شبکه کردن دو تا کامپیوتر باشه، شبکه محل کارتون باشه، وایرلس ای که بهش کانکت شدین باشه. و یا حتی کانکت شدن به اینترنت. اگه رو این آیکون یه علامت تعجب باشه یعنی این شبکه که بهش وصلی اینترنت نداره(No Internet access) اگه هم همچین علامتی روش نبود، یعنی مثل همون عکسی که خودت گذاشتی، یعنی اینترنت داری:11:

داش من خودم اینو میدونستم منظورم یه چیز دیگه بود
حل شد ............:8:

Phonix Live
24-03-2010, 23:30
اگه میشه هب سؤال من که صفحه قبل هستش پاسخ بدید
ممنون

mes que un club
24-03-2010, 23:31
سلام به همگی.راستش من یه مشکل داشتم.من سه تا درایو داشتم c و d و e.نمیدونم چی شده که درایو e تو ویندوز 7 پاک شده ولی تو ویندوز اکس پی هست.ویندوز 7 هم 64 هست.با تشکر لطفا جواب بدید:11:

ehsan_iace
25-03-2010, 00:32
توی منوی استارت در قسمت سرچ بنویسین ، msconfig و اینتر رو بزنین .
در پنجره جدید به تب بوت برین .
سیستم عاملی رو که میخواین از منو پاک بشه رو انتخاب کنین .دقت کنین که Default نباشه .
تیک Make all boot settings permanent رو بزنین و OK کنین .
پنجره جدیدی رو که باز میشه برای Confirm گزینه Yes رو انتخاب کنین .
و بعد در پنجره بعدی Restart رو بزنین .

نه به این روش جواب نداد!

آن دو ویندوز هفت، اسم‌شان در اینجا نیست!

*Batman*
25-03-2010, 02:04
سلام
برای برداشتن تصویر سپر و فلش روی آیکون برنامه ها و میانبرها باید چکار کرد؟

سلام.
این پست را ببینید:

humanaga
25-03-2010, 08:57
یکی از بچه های فامیل اومده کامیوتر من داغون کرده رفته هر چی فایل .EXE را با ویندوز مدیا سنتر باز میکنه سیستم رستور هم هی میزن میره به ویندوز مدیا سنتر کلا هر چی برنامه است شکل ویندوز مدیا سنتر شده هرچی رو باز میکنم هی مدیا سنتر میاد
یکی زود جواب اینو بده

ask_bl
25-03-2010, 10:07
نه به این روش جواب نداد!

آن دو ویندوز هفت، اسم‌شان در اینجا نیست!

با Windows 7 بالا بیاین و همین کار رو اون تو انجام بدین .

Linux Learner
26-03-2010, 01:01
رو یه سیستمی دارم سون نصب میکنم ولی بعد از اینکه فایلها کپی شدن و اولین ریستارت در قسمت نصب انجام میشه، وقتی سون خواست برای ادامه بالا بیاد اول لودینگش هنگ میکنه و سیستم ریستارت میشه.

MB Giga
VGA Nvidia 6 series
Ram 512 DDR2
HDD 80GB Maxtor
CPU Dual core 2.xx

یه زمانی من و دوستان این تاپیک رو که نو پا بود رو راه مینداختیما!:20: حالا کسی نیس کمک ما کنه؟:27:

kases
26-03-2010, 02:58
یه زمانی من و دوستان این تاپیک رو که نو پا بود رو راه مینداختیما!:20: حالا کسی نیس کمک ما کنه؟:27:

دوست عزیز به نظر من مشکل باید از رم باشه رم شما 512 هست فکر کنم خیلی کم باشه برای بالا اوردن ویندوز7
و همچنین احتمال داره ویندوزی که داری نصب میکنی مشکل داشته باشه

kases
26-03-2010, 03:05

دوست عزیز به نظر من مشکل باید از رم باشه رم شما 512 هست فکر کنم خیلی کم باشه برای بالا اوردن ویندوز7

RoYaYeEe_NiIiLi
26-03-2010, 10:13
سلام دوستان
من یه لب تاپ eee asus 1101HA دارم
رم:2 گیگ
cpu :1.33
من وقتی خریدمش یه ویندوز سون starter روش بود و الان از یکی پرسیدم میگه که نمیشه عوضش کرد و فعلا یکی از مشکلایی که ازش کشف کردم اینه که نمیشه بک گراندش رو عوش کرد...طرف میگفت که چون لب تاپ دانش آموزی هست یه ویندوز سبک گذاشتن روش...ولی من نمیفهمم رم و سی پی یوی من پایینه که نمیتونه سون رو قبول کنه؟
ممنون

نیلی

jax2
26-03-2010, 11:00
سلام
cpu شما دو هسته ایه
به نظر من راحت می تونین سون ultimate روش نصب کنید
هیچ مشکلی نداره
من خودم روی لپتاپ با cpu intel celeron 1.8 نصب کردم راحت جواب داد

peymankameli
26-03-2010, 11:01
والا ما كه همون نسخه n رو نصب كرديم اون فايل مايكروسافتم روش ريختيم هم خيلي راحت اكتيو شد هم هر روز اتوماتيك آبديت ميشود هيچ مشكلي هم با ويندوز ندارم ..

Dreamland
26-03-2010, 12:53
سلام...

ویندوز جدید نصب کنیم ، تکلیف آپدیت هایی که کردیم چی میشه ؟ از نوع باید دانلود کنیم ؟ برنامه یا پوشه ای هست که بعد از نصب ویندوز کپی یا نصب کنیم که آپدیت هارو برگردونه ؟ (مثل برنامه هایی که از درایورها Backup میگیرن)

لطفا راهنمایی کنید

با تشکر:11:

Tao Tao
26-03-2010, 14:43
سلام
set up back up توی Action center چیه ؟
(من صفر کیلومترم )

M E H R A N
26-03-2010, 16:20
سلام دوستان
من یه لب تاپ eee asus 1101HA دارم
رم:2 گیگ
cpu :1.33
من وقتی خریدمش یه ویندوز سون starter روش بود و الان از یکی پرسیدم میگه که نمیشه عوضش کرد و فعلا یکی از مشکلایی که ازش کشف کردم اینه که نمیشه بک گراندش رو عوش کرد...طرف میگفت که چون لب تاپ دانش آموزی هست یه ویندوز سبک گذاشتن روش...ولی من نمیفهمم رم و سی پی یوی من پایینه که نمیتونه سون رو قبول کنه؟
ممنون

نیلی

طرفی که این حرفو زده چیزی حالیش نبوده . من خودم هم نت بوک دارم. ویندوزش اول استارتر بود و خیلی از قابلیت هاش به خاطر اینکه سبک باشه وجود نداشت. مثل همین عوض کردن بک گراند و غیره... بعد ویندوش رو عوض کردن و Ultimate روش نصب کردم. البته بعد از نصب باید بعضی از سرویس ها رو غیر فعال کنی چون سنگین تر از starter است.

اگر سرعت برات مهمه همون نسخه ی استارتر رو دست نزن. اگر هم دوست داری که ultimate نصب کنی مشکلی نداری.

فقط قبل از نصب هر نسخه ای اول از ویندوز اصلی خودت یک بک آپ بگیر. هم از طریق خود ویندوز و هم از طریق اون 5 تا دی وی دی که توسط برنامه ایسوس میگیری. با این کار یک راه برگشتی براتون باقی میمونه.

Rishter
26-03-2010, 16:31
با سلام

بنده ویندوز سون نسخه جدیدش رو همین امروز خریدم ولی نرم افزارهای قدیمی توش اجرا نمیشن . شما

راهی بلدید که نرم افزارها رو اجرا کنم ؟ خیلی ضروریه خواهشا یه کم زودتر جواب بدید . :19::45::37::42: اگه اسم نرم افزار رو هم بخواید بدونید "نورالجنان " و . . . .

*Batman*
26-03-2010, 17:01
سلام
set up back up توی Action center چیه ؟
(من صفر کیلومترم )

سلام.
همونطور که از اسمش مشخصه برای تهیه فایل پشتیبان از تنظیمات ویندوز و فایلها و پوشه هاست.
حتی میتونید از کل ویندوز فایل پشتیبان تهیه کنید .(Image)

با سلام

بنده ویندوز سون نسخه جدیدش رو همین امروز خریدم ولی نرم افزارهای قدیمی توش اجرا نمیشن . شما

راهی بلدید که نرم افزارها رو اجرا کنم ؟ خیلی ضروریه خواهشا یه کم زودتر جواب بدید . :19::45::37::42: اگه اسم نرم افزار رو هم بخواید بدونید "نورالجنان " و . . . .

سلام.

روی فایل مورد نطر کلیک راست کنید و Properties را انتخاب کنید.
به برگه Compatibility رفته و یکی از ویندوزهای قدیمی تر را انتخاب کنید.

sourena
26-03-2010, 17:12
دوستان .....

یک نفر آدم نا وارد رو ویندوز 7 من یه فارسی ساز کوفتی نصب کرده....

تو ورد و یاهو فارسیم مربع هست!

راهش چیه؟

deaddeaddead
26-03-2010, 18:17
سلام من يه تم جديد نصب کردم ولي نميتونم باهاش My Computer رو باز کنم.حالا هم ميخوام تم رو عوض کنم نميتونم Personalize رو باز کنم.از Control Panel هم نميشه کاري کرد:41: کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــک:19:

Linux Learner
26-03-2010, 18:25

نه مشکل از رم نیست، 1 گیگ هم کردمش همین بود. من قبلا رو سیستم ضعیف تر از این هم سون رو نصب و باهاش کار کردم!
ویندوز هم سالمه. رو سیستم خودم و چند تا سیستم دیگه نصب کردم.

نمیدونم با چه قطعه ای مشکل داره که وقتی میخواد لود کنه میپره!

DariushGreat
26-03-2010, 18:38
دوستان .....

یک نفر آدم نا وارد رو ویندوز 7 من یه فارسی ساز کوفتی نصب کرده....

تو ورد و یاهو فارسیم مربع هست!

راهش چیه؟

سلام
سورنا جون کامل تر بگو چی شده؟ چه جور فارسی سازی نصبیده؟ فارسی ساز آفیس 2007؟

شاد و پیروز باشین :10:
نورزتان هم پیروز :11:

مهدي.ف
26-03-2010, 18:48
من ویندوز سون داشتم روی درایور d با easy transfer یه فایل انتقال ویندوز توی c درست کردم تا ویندوز عوض کنم
حالا که ویندوز رو نصب کردم درایور c بکلی غیب شده و درایور ویندوز شده c و کلا کل پارتیشن هام یه حرف عقب تر رفتن مٍثلا g شده f حالا چجوری میتونم اون درایورو به ویندوز بیارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

DariushGreat
26-03-2010, 18:53
سلام :دی

نه مشکل از رم نیست، 1 گیگ هم کردمش همین بود. من قبلا رو سیستم ضعیف تر از این هم سون رو نصب و باهاش کار کردم!
ویندوز هم سالمه. رو سیستم خودم و چند تا سیستم دیگه نصب کردم.

نمیدونم با چه قطعه ای مشکل داره که وقتی میخواد لود کنه میپره!

گرافیکت سالمه؟

من ویندوز سون داشتم روی درایور d با easy transfer یه فایل انتقال ویندوز توی c درست کردم تا ویندوز عوض کنم
حالا که ویندوز رو نصب کردم درایور c بکلی غیب شده و درایور ویندوز شده c و کلا کل پارتیشن هام یه حرف عقب تر رفتن مٍثلا g شده f حالا چجوری میتونم اون درایورو به ویندوز بیارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ظرفیت هاشون هم تغییری کرده؟

مهدي.ف
26-03-2010, 18:57

گرافیکت سالمه؟

ظرفیت هاشون هم تغییری کرده؟

نه در واقع 30گیگ ارهاردم کم شده:18: ولی هست وقتی از dvd نصب ویندوز استفاده میکنم هست

DariushGreat
26-03-2010, 19:15
نه در واقع 30گیگ ارهاردم کم شده:18: ولی هست وقتی از dvd نصب ویندوز استفاده میکنم هست

فکر کنم فایل سیستم موجود در درایو دچار نقص شده. با برنامه پارتیشن مجیک و یا برنامه مشابه یه بررسی بکن. احتمالا بتونی یه درایو مانند اون درست کنی یا این که حجمش میان درایو های باقیمونده ات تقسیم کنی.

نوروزتان هم پیروز :11:

مهدي.ف
26-03-2010, 19:19
فکر کنم فایل سیستم موجود در درایو دچار نقص شده. با برنامه پارتیشن مجیک و یا برنامه مشابه یه بررسی بکن. احتمالا بتونی یه درایو مانند اون درست کنی یا این که حجمش میان درایو های باقیمونده ات تقسیم کنی.

حالا اون فایل هیچی اخه تقریبا هر چیز مهمی داشتم ریخته بودم تو این درایور ولی حالا نمیتونم هیچ کاریش کنم
فکر کنم درست توضیح ندادم دایور کلا نیست یعنی یه پارتیشن کم شده

yahoo_id
26-03-2010, 19:29
سلام دوستان من میخوام فردا ویندوزمو از ویستا به 7 تغییر بدم
اخرین ورژن ویندوز 7 چیه که سیدیشو بخرم ؟

deaddeaddead
26-03-2010, 20:43
سلام من يه تم جديد نصب کردم ولي نميتونم باهاش My Computer رو باز کنم.حالا هم ميخوام تم رو عوض کنم نميتونم Personalize رو باز کنم.از Control Panel هم نميشه کاري کرد:41: کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــک:19:
komak konin dg/:)

DariushGreat
27-03-2010, 00:47
حالا اون فایل هیچی اخه تقریبا هر چیز مهمی داشتم ریخته بودم تو این درایور ولی حالا نمیتونم هیچ کاریش کنم
فکر کنم درست توضیح ندادم دایور کلا نیست یعنی یه پارتیشن کم شده

همونه که گفتم حتما... فایل سیستم درایو صدمه دیده. برای همین کامپیوتر نمی شناسه. :41: برای من هم چند باری پیش اومد و من چون اون موقع تازه کار بودم با نا امیدی پارتیشن تازه درست کردم که همه چیزم پرید. البته دیگه برام پیش نیومد و من هم یادم رفت پی گیر بشم. شما یه جستجو بزن شاید بتونی اطلاعاتت رو ریکاوری کنی :46: انشالله درست می شه

komak konin dg/:)
پیلیز رایت اند اسپیک پرژن ( پرشین )!!! :دی:27:

مشکل شما خداییش خیلی عجیبه! تا به حال همچین موردی ندیده بودم. :18:
برو به نشونی زیر ببین می تونی دستی تم رو پاک کنی:
C:\Windows\Resources\Themes

اگه شد بعدش ری استارت کن انشالله مشکل درست بشه. :46::10:

نوروزتان پیروز :11:

metaler-soad
27-03-2010, 01:01
این مشکلم رو مجبورم که تو این تاپیک بپرسم...چون از موقعی که 7 نصب کردم همچین چیز عجیبی رو میبینم اینم مشکلم:
وقتی سیستمتون رو روشن میکنید یه صدای بوق مانند میشنوید و صدای هارد و dvdRW
من وقتی سیستمم روشن هست و دارم باهاش کار میکنم همچین صدایی رو میشنوم .... انگار که همین الان دکمه پاور رو فشار دادی و منتظری که سیستمت بیاد بالا. یعنی موقعی که داری باهاش کار میکنی انگار سیستم روشن یه بار دیگه روشن میشه(امیدوارم منظورمو فهمیده باشید)....و یه مشکل دیگه اینکه کامپیوترم خود به خود اگه بهش دست نزم خاموش میشه و میره رو Sleep...و دیگر اینکه 2 بار هم پیش اومده که خودش خود به خود روشن شده....اینم اضافه کنم که از یه گجت استفاده میکردم که بهش زمان میدادی بعد اون سیستمتو خاموش میکرد یا میزاشتش رو Sleep....گفتم شاید مشکل از این گجته باشه....رفتم گجت رو غیر فعال کردم....ولی این 3تا مشکلی که گفتم حل نشد ..... لطفا یکی راهنماییم کنه .... دارم دیوونه میشم....انگار که سیستمم جن زده شده

DariushGreat
27-03-2010, 10:00
این مشکلم رو مجبورم که تو این تاپیک بپرسم...چون از موقعی که 7 نصب کردم همچین چیز عجیبی رو میبینم اینم مشکلم:
من وقتی سیستمم روشن هست و دارم باهاش کار میکنم همچین صدایی رو میشنوم .... انگار که همین الان دکمه پاور رو فشار دادی و منتظری که سیستمت بیاد بالا. یعنی موقعی که داری باهاش کار میکنی انگار سیستم روشن یه بار دیگه روشن میشه(امیدوارم منظورمو فهمیده باشید)....و یه مشکل دیگه اینکه کامپیوترم خود به خود اگه بهش دست نزم خاموش میشه و میره رو Sleep...و دیگر اینکه 2 بار هم پیش اومده که خودش خود به خود روشن شده....اینم اضافه کنم که از یه گجت استفاده میکردم که بهش زمان میدادی بعد اون سیستمتو خاموش میکرد یا میزاشتش رو Sleep....گفتم شاید مشکل از این گجته باشه....رفتم گجت رو غیر فعال کردم....ولی این 3تا مشکلی که گفتم حل نشد ..... لطفا یکی راهنماییم کنه .... دارم دیوونه میشم....انگار که سیستمم جن زده شده

سلام
درباره مشکل نخستتون بایستی بگم که اون کاملا طبیعیه. هنگام بالا اومدن ویندوز، سیستم عامل سخت افزارها رو چک می کنه. از همین رو سر و صدای هارد و درایو نوری زیاد می شه. برای لپ تاپ من هم این جوری هست. :46:
درباره مشکل دوم که هیچ چی نمی دونم! :18:
درباره سومی هم بایستی عرض کنم که سیستم به طور خودکار تنظیم شده که در صورت بلااستفاده بودن بره روی اسلیپ! برای تنظیم کردنش برو به این نشونی :
Control Panel\All Control Panel Items\Power Options\Edit Plan Settings

و زمان Put Computer to Sleep رو افزایش بده یا این که غیر فعالش کن.

درباره مشکل چهارم هم بایستی بگم که متاسفانه برای من هم وجود داره! :13: البته تازگی ها کشف کردم که این مشکل هنگامی بوجود میاد که کامپیوتر رو در حالت Hibernate خاموش کرده باشم.

شادو پیروز باشین :10:

metaler-soad
27-03-2010, 12:19
سلام
درباره مشکل نخستتون بایستی بگم که اون کاملا طبیعیه. هنگام بالا اومدن ویندوز، سیستم عامل سخت افزارها رو چک می کنه. از همین رو سر و صدای هارد و درایو نوری زیاد می شه. برای لپ تاپ من هم این جوری هست. :46:
درباره مشکل دوم که هیچ چی نمی دونم! :18:
درباره سومی هم بایستی عرض کنم که سیستم به طور خودکار تنظیم شده که در صورت بلااستفاده بودن بره روی اسلیپ! برای تنظیم کردنش برو به این نشونی :
Control Panel\All Control Panel Items\Power Options\Edit Plan Settings

و زمان Put Computer to Sleep رو افزایش بده یا این که غیر فعالش کن.

درباره مشکل چهارم هم بایستی بگم که متاسفانه برای من هم وجود داره! :13: البته تازگی ها کشف کردم که این مشکل هنگامی بوجود میاد که کامپیوتر رو در حالت Hibernate خاموش کرده باشم.

شادو پیروز باشین :10:

تشکر میکنم دوست عزیز....ولی من فقط 3تا مشکل داشتم .... چجوری شد 4تا؟:31:
اون جمله اولم که درباره سر وصدا کردن سیستم هنگام بالا اومدن بود یه توضیحی بود برا مشکل اولم....احتمالا شما متوجه نشدی :46:
در هر صورت خیلی ممنون :11:
بعد راجع به مشکل آخر که شما هم دچارش شدی ..... همین که خود به خود روشن میشه ..... شما راه حلی نداری ..... این Hibernate که گفتی چیه؟؟؟:13:

DariushGreat
27-03-2010, 12:33
تشکر میکنم دوست عزیز....ولی من فقط 3تا مشکل داشتم .... چجوری شد 4تا؟:31:
اون جمله اولم که درباره سر وصدا کردن سیستم هنگام بالا اومدن بود یه توضیحی بود برا مشکل اولم....احتمالا شما متوجه نشدی :46:
در هر صورت خیلی ممنون :11:
بعد راجع به مشکل آخر که شما هم دچارش شدی ..... همین که خود به خود روشن میشه ..... شما راه حلی نداری ..... این Hibernate که گفتی چیه؟؟؟:13:
Hibernate که به فارسی می شه خواب زمستانی به شیوه ای از خاموش کردن سیستم می گن که در اون تمامی داده های موجود در RAM بر روی بخشی از هارد دیسک ذخیره می شه. با روشن کردن دوباره سیستم، همون داده ها دوباره در حافظه بارگذاری می شن. عملا همون کارایی که پیشتر می کردی دوباره جلوت سبز می شن! دیگه منتظر بالا اومدن ویندوز و دردسر بارگزاری دوباره برنامه ها رو نداری. از بدی هاش هم اینه که به مرور زمان می تونه به دیسک سخت صدمه بزنه...

متاسفانه تا به کنون چیزی پیدا نکردم که مشکل رو حل کنه... :13:

metaler-soad
27-03-2010, 12:45
Hibernate که به فارسی می شه خواب زمستانی به شیوه ای از خاموش کردن سیستم می گن که در اون تمامی داده های موجود در RAM بر روی بخشی از هارد دیسک ذخیره می شه. با روشن کردن دوباره سیستم، همون داده ها دوباره در حافظه بارگذاری می شن. عملا همون کارایی که پیشتر می کردی دوباره جلوت سبز می شن! دیگه منتظر بالا اومدن ویندوز و دردسر بارگزاری دوباره برنامه ها رو نداری. از بدی هاش هم اینه که به مرور زمان می تونه به دیسک سخت صدمه بزنه...

متاسفانه تا به کنون چیزی پیدا نکردم که مشکل رو حل کنه... :13:

خب اینجوری که هاردامون به ..... میره :41:
یعنی همه این مشکلا مربوط به 7 میشه؟

DariushGreat
27-03-2010, 15:38
خب اینجوری که هاردامون به ..... میره :41:
یعنی همه این مشکلا مربوط به 7 میشه؟

این مشکل مربوط به تمامی ویندوزهای NT ساخته شده از سال 2001 به بعده می شه. ویندوزهای XP، ویستا، 7، سرور 2003، سرور 2007 و...
خوب شما هیچ وقت هایبرنیت نکن. همیشه سیستمت رو شات داون کن!

sourena
27-03-2010, 16:48
فکر کنم فارسی ساز XP بود!

کلی هم فونت ریخت!!!!

خرابش کرد :37:

S A M S U N G
27-03-2010, 18:14
سلام .

بچه ها چطوری تو این ویندوز فایلها رو میشه Share کرد ؟

دهنم آسفالت شد نشد که نشد ! یه فایل رو Share میکنم ولی طرف اصلا نمیبینه .

میشه یه راهنمائی مختصر از Share بگین .

مخلصیم.

aRThaS_08
27-03-2010, 20:13
چندروزیه که وقتی اولتراسورف رو اجرا میکنم، اجرا نمیشه و این پیغامو میده :

با خیلی از ورژنهاش هم تستیدم اما همشون همینو میگه !

---------- Post added at 09:13 PM ---------- Previous post was at 09:13 PM ----------

DariushGreat
27-03-2010, 21:23

فکر کنم فارسی ساز XP بود!

کلی هم فونت ریخت!!!!

خرابش کرد :37:
فارسی ساز XP روی 7 ؟؟؟ :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
فکر نکنم بشه ها... من خواستم برای XP رو روی 2000 بریزم کلی ارور داد! فکر نکنم روی 7 بشه ها... :18:

---------- Post added at 09:13 PM ---------- Previous post was at 09:13 PM ----------

التراسورف با این ویندوز سازگار نیست.

*Batman*
28-03-2010, 02:18

منم با 9.95 مشکل داشتم.حتی تو XP
اما با 99 مشکلی ندارم.

از Device Manager روی ماوس و مودم و کارت شبکه کلیک راست کنید و Properties رو انتخاب کنید.
در برگه Power Management همه تیک ها رو بردارید و OK کنید.

DariushGreat
28-03-2010, 11:20
اما با 99 مشکلی ندارم.

ولی برای من نمی شه... :41:

Dr Hannibal
28-03-2010, 20:32
ولی برای من نمی شه... :41:

جاوا آپدیت نصب داری :20:

DariushGreat
28-03-2010, 21:51
جاوا آپدیت نصب داری :20:

یه جاوا ران تایم نصبیدم که 32 بیت بود.

armenak
29-03-2010, 12:05
سلام
من تازگی ها تو ویندوز 7 نمیتونم آپدیت کنم ارور میده.با اینکه ویندوزمم جنیوس.تو هلپ ارورش که میرم میگه مشکل از فایروالته.من حتی فایروالمم غیرفعال کرئم اما بازم نشد همون ارورو میده
ارورشم اینه: code 80072EE2
حتی تازگیها هم از تو خود سایتمایکروسافتم نمیتونم چیزی دانلود کنم

Cleeev
29-03-2010, 12:09
ما هم بالاخره اومدیم قاطی باقالیا... :دی

I'm Genuine !

سلام

من تازگی ها تو ویندوز 7 نمیتونم آپدیت کنم ارور میده.با اینکه ویندوزمم جنیوس.تو هلپ ارورش که میرم میگه مشکل از فایروالته.من حتی فایروالمم غیرفعال کرئم اما بازم نشد همون ارورو میده

آیا شما از سیستم امنیتی مناسب و به روزی روی ویندوزت استفاده میکنی؟

اگه ویندوزت اصله مشکلت رو با ساپورت مایکروسافت در خاورمیانه در میون بزار ولی نگو از ایرانی...

DariushGreat
29-03-2010, 13:14
سلام

اگه ویندوزت غیر قانونی باشه، احتمالا لو رفتی :دی

leon scott kendy
29-03-2010, 13:34
سلام بچه ها من چه جوری ویندوز رو هایبرنت کنم من قبلا با کیبرد می کردم ولی الان دیگه اون کیبرد رو ندارم می شه بگید
بعد با ویندوز دیگری می شه ویندوزم رو تعمیر کنم

armenak
29-03-2010, 14:13
حالا بگید چیکار کنم؟

---------- Post added at 02:13 PM ---------- Previous post was at 02:10 PM ----------

ما هم بالاخره اومدیم قاطی باقالیا... :دی

I'm Genuine !

آیا شما از سیستم امنیتی مناسب و به روزی روی ویندوزت استفاده میکنی؟

اگه ویندوزت اصله مشکلت رو با ساپورت مایکروسافت در خاورمیانه در میون بزار ولی نگو از ایرانی...

آره nod دارم
بگید دقیقا جیکار کنم؟

aRThaS_08
29-03-2010, 14:28
التراسورف با این ویندوز سازگار نیست.

شاد و پیروز باشین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوروزتان پیروز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اجرا میشد تا چندوقت پیش !

اما با 99 مشکلی ندارم.
اما واسه من هیچکدومو نمیاره :(

فک کنم مشکل از چیز دیگه ای باشه ! چندوقت پیش سیستم هنگ کرده بود چنتا فایل .exe سیستمی رو end process کردم : دی بعد از اون دیگه نمیاره اولتراسورف رو !

*Batman*
29-03-2010, 14:58
اجرا میشد تا چندوقت پیش !

اما واسه من هیچکدومو نمیاره :(

فک کنم مشکل از چیز دیگه ای باشه ! چندوقت پیش سیستم هنگ کرده بود چنتا فایل .exe سیستمی رو end process کردم : دی بعد از اون دیگه نمیاره اولتراسورف رو !

یکبار دیگه دانلود کنید:

DariushGreat
29-03-2010, 15:04
سلام بچه ها من چه جوری ویندوز رو هایبرنت کنم من قبلا با کیبرد می کردم ولی الان دیگه اون کیبرد رو ندارم می شه بگید

شما از منوی استارت، روی فلش کنار ShutDown کلیک و کن تا هایبرنیت رو ببینی.

درباره پرسش دومتون هم اگه منظورتون اینه که برای نمونه ویندوز 7 رو با دیسک ویستا تعمیر کنین، باید گفت نه! هسته ویندوزها با هم فرق داره. ناممکن هست.

aRThaS_08
29-03-2010, 15:04
من همه ورژن ها رو از 9.2 به این ور دارم ! هیچکدوم نمیاد !

بعد از اون کار صدای سیستم هم قطع شده بود که دوباره درایورشو ریختم درست شد !

ولی این نمیاد :((

توی لپتاپ این گزینه هست ولی توی پی سی گزینه هایبرنیت نداره.

ask_bl
29-03-2010, 15:24
درود
اول از این طریق Hibernate رو فعال کنین :
از All Programs برین به Accessories و از اون جا روی Command Prompt کلیک راست کنین و Run as administrator رو انتخاب کنین .
حالا دستور زیر رو توی Command Prompt بنویسین :
powercfg -h on
و اینتر رو بزنین .
حالا برای اضافه کردن دکمه Hibernate به منوی Shut Down مراحل زیر رو برین :
از توی Run بنویسین regedit و اینتر کنین .
به مسیر زیر برین :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Wi ndows\System
و از این طریق :
Edit > New > Key
کلیدی به اسم Shutdown بسازین .
حالا از این طریق :
Edit > New > DWORD value
با این اسم هم بسازین :
ShowHibernateButton
و Value رو از 0 به 1 تغییر بدین
OK کنین و Restart .

hirondelle
29-03-2010, 16:40
سلام
از دیروز قسمت جستجو از گوشه سمت راست ویندوز اکسپلورر و منوی استارت حذف شده ،از کچا می تونم بر گردونمش؟
ممنون که کمک می کنید:41:

salehvasaleh
29-03-2010, 18:12
دوستان من ویندوز سون نصب کردم وقتی روی MY COMPUTER راست کلیک می کنم پیغام زیر رو می بینم این معنیش اینه که 18 روز دیگه ویندوزم می پره؟ بیاد چیکار کنم؟

ask_bl
29-03-2010, 20:21
دوستان من ویندوز سون نصب کردم وقتی روی MY COMPUTER راست کلیک می کنم پیغام زیر رو می بینم این معنیش اینه که 18 روز دیگه ویندوزم می پره؟ بیاد چیکار کنم؟

سلام صالح جان ،شرمنده نبودم تو یاهو
این تاپیک کارتوراه میندازه :
Windows 7 | آخرین کرک ها در این تاپیک

Skull-00747
29-03-2010, 20:49
سلام دوستان
من به یه مشکل بزرگ برخوردم و رکورد نصب وینوز رو شکستم .دو سه هفتس که من این سیستمو جمع کردم :
CPU : AMD Phenom II x4 965
MB: DFI dk 790fxb-m3h5
RAM: Patriot DDR3 1333 2GB
VGA: Force3D R HD4890 1GB
Power:Green GP585b
HDD:Samsung 500Gb
بار اول که سیستمو دادم اسمبل کنن گفتم یه ویندوز 7 و یه XP روش نصب کنن . بعد دیروز می خواستم دو تاشو پاک کنم و یه سون 64 بیت بریزم . موقع نصب اون قسمت که درایو نصبو انتخاب میکنی درایو Cرو پاک کردم که حجمشو کمتر کنم وقتی پاکش کردم دو تا فضای خالی درست شد یه 100 مگ و یه 70 گیگ یه 7 مگ هم از قبل خالی بود و پارتیشن نداشت . من همون 70 گیگ رو دوباره درست کردم و روش نصب کردم . همه چیز خوب پیش رفت و آخر کار که کامپیوتر ریستارت شد رو همون صفحه که وقتی میخوای از رو سی دی بوت کنی میزنه Press any key موند و ویندوز بالا نیومد . یه ذره با برنامه های پارتیشن بندی دستکاریش کردم و هی ریختم . شش بار این ویندوز 7 رو ریختم ولی بازم همونطور شد .بعد سی دی XP رو گذاشتم و تو قسمت انتخاب درایو دوباره همه ی درایو ها رو پاک کردم و از اول چهار تا پارتیشن درست کردم ولی بازم یه 7 مگ فضای بدون پارتیشن باقی موند و نتونستم تو بقیه درایو ها ادغامش کنم . بعد از Xp خارج شدم و دی وی دی سون رو گذاشتم و ایندفعه 32 بیت رو ریختم ولی بازم...
الان xp ریختم . تو این دو سه هفته بعضی وقتها وقتی روشنش میکنم همون اول که سیستمو تست میکنه که فکر کنم بهش post میگن اول cpu رو نشون می ده بعد همون جا گیر میکنه و تست رم و بقیه رو نشون نمیده و همینطور میمونه . شش هفت بار تا حالا اینجوری شده . بلندگوی کیس هم وصل نکردم . یه نفر گفت باید بایوسو آپدیت کنی.
ببخشید که زیاد شد . چون من از هر کی پرسیدم نتونست کمکم کنه و آخرین امیدم اینجاست .
ممنون میشم هر چه زودتر جوابمو بدید .:41:

leon scott kendy
29-03-2010, 21:48

درباره پرسش دومتون هم اگه منظورتون اینه که برای نمونه ویندوز 7 رو با دیسک ویستا تعمیر کنین، باید گفت نه! هسته ویندوزها با هم فرق داره. ناممکن هست.

خوب واقعا ببخشید من اون گوشه می زنم ولی هایبرنت ندارم
و می خوام یک کاری کنم اون گوشه بیاد
دیگه این قدر هم ساده نبیدیم
بعد نه می خواستم سون رو با سون تعمیر کنم ولی با سیدی دیگه که دیدم می شه ولی تمام رچیستری ها پر می شه فقط مال ویندوز

hamed-sos
30-03-2010, 00:39
سلام دوستان
من به یه مشکل بزرگ برخوردم و رکورد نصب وینوز رو شکستم .دو سه هفتس که من این سیستمو جمع کردم :
CPU : AMD Phenom II x4 965
MB: DFI dk 790fxb-m3h5
RAM: Patriot DDR3 1333 2GB
VGA: Force3D R HD4890 1GB
Power:Green GP585b
HDD:Samsung 500Gb
بار اول که سیستمو دادم اسمبل کنن گفتم یه ویندوز 7 و یه XP روش نصب کنن . بعد دیروز می خواستم دو تاشو پاک کنم و یه سون 64 بیت بریزم . موقع نصب اون قسمت که درایو نصبو انتخاب میکنی درایو Cرو پاک کردم که حجمشو کمتر کنم وقتی پاکش کردم دو تا فضای خالی درست شد یه 100 مگ و یه 70 گیگ یه 7 مگ هم از قبل خالی بود و پارتیشن نداشت . من همون 70 گیگ رو دوباره درست کردم و روش نصب کردم . همه چیز خوب پیش رفت و آخر کار که کامپیوتر ریستارت شد رو همون صفحه که وقتی میخوای از رو سی دی بوت کنی میزنه Press any key موند و ویندوز بالا نیومد . یه ذره با برنامه های پارتیشن بندی دستکاریش کردم و هی ریختم . شش بار این ویندوز 7 رو ریختم ولی بازم همونطور شد .بعد سی دی XP رو گذاشتم و تو قسمت انتخاب درایو دوباره همه ی درایو ها رو پاک کردم و از اول چهار تا پارتیشن درست کردم ولی بازم یه 7 مگ فضای بدون پارتیشن باقی موند و نتونستم تو بقیه درایو ها ادغامش کنم . بعد از Xp خارج شدم و دی وی دی سون رو گذاشتم و ایندفعه 32 بیت رو ریختم ولی بازم...
الان xp ریختم . تو این دو سه هفته بعضی وقتها وقتی روشنش میکنم همون اول که سیستمو تست میکنه که فکر کنم بهش post میگن اول cpu رو نشون می ده بعد همون جا گیر میکنه و تست رم و بقیه رو نشون نمیده و همینطور میمونه . شش هفت بار تا حالا اینجوری شده . بلندگوی کیس هم وصل نکردم . یه نفر گفت باید بایوسو آپدیت کنی.
ببخشید که زیاد شد . چون من از هر کی پرسیدم نتونست کمکم کنه و آخرین امیدم اینجاست .
ممنون میشم هر چه زودتر جوابمو بدید .:41:
فکر کنم از تنظیمات بایوسه
دیفالتش کن

lord_alone_dark
30-03-2010, 11:55
سلام من از داتک اینترنت پرسرعت دارم ویندوز من 7 هستش گاهی برام اتفاق میوفته که لینک دارم اما روی کانکشنم یک علامت سوال میاد اینو چی کار کنم اینترنت میره به روایتی

Ehsanpark
30-03-2010, 14:16
سلام. یه برنامه ای می خوام نصب بکنم ولی این ارور رو می ده:

خواهش می کنم کمکم کنید 2،5 گیگ دانلود کردم الانم اینطوری ...

armenak
30-03-2010, 16:16
کی میدونه اکانت اوریجینال ویندوز 7 که ساپورت تو ایران داشته باشه چجوری و ا ز کجا میتونم بخرم؟

robert
30-03-2010, 17:17
سلام به همگی:20:

آقا من ویندوز هفت نصب کردم ولی ظاهرا غیر فعاله و هر دو ساعت یه بار سیستم رو ریست میکنه...

از این وبسایت یه کرک دانلود کردم و میخوام نصب کنم ولی ارور میده و میگه نمیتونه Windows seven loader رو پیدا کنه...

تو گزینه properties از My computer هم برای گزینه های Status و product ID نوشته : not available

چیکار کنم که ویندوزم فعال بشه...؟؟

DariushGreat
30-03-2010, 17:49
سلام. یه برنامه ای می خوام نصب بکنم ولی این ارور رو می ده:

خواهش می کنم کمکم کنید 2،5 گیگ دانلود کردم الانم اینطوری ...
Compability Mode رو بررسی کردی؟

robert
30-03-2010, 18:00
سلام به همگی:20:

آقا من ویندوز هفت نصب کردم ولی ظاهرا غیر فعاله و هر دو ساعت یه بار سیستم رو ریست میکنه...

از این وبسایت یه کرک دانلود کردم و میخوام نصب کنم ولی ارور میده و میگه نمیتونه Windows seven loader رو پیدا کنه...

تو گزینه properties از My computer هم برای گزینه های Status و product ID نوشته : not available

چیکار کنم که ویندوزم فعال بشه...؟؟

اینهم یه عکس از بدبختی ما...!!!:41:

یکی لطف کنه بگه چجوری این Windows loader رو فعال کنیم که بتونیم از کرک استفاده کنیم...؟؟

Dr Hannibal
30-03-2010, 18:10
اینهم یه عکس از بدبختی ما...!!!:41:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیکی لطف کنه بگه چجوری این Windows loader رو فعال کنیم که بتونیم از کرک استفاده کنیم...؟؟

دانلود کنید اجرا کنید

کد:
در خواست ریست داد ریست کنید

اتوماتیک اپدیت ویندوزت رو هم خاموش کن. و دیگه اپدیت نکن

موفق باشید

Ehsanpark
30-03-2010, 18:23
Compability Mode رو بررسی کردی؟
چی هست؟ مسری که نیست؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینو میگی؟

robert
30-03-2010, 18:32
دانلود کنید اجرا کنید

کد:
در خواست ریست داد ریست کنید

اتوماتیک اپدیت ویندوزت رو هم خاموش کن. و دیگه اپدیت نکن

موفق باشید

نشد ....

درخواست ریست سیستم رو داد ولی سیستم بالا نیومد و بجای آن صفحه مرگ ویندوز اومد...

اول فکر کردم مال همین دو ساعت مهلت ویندوز هست ولی وقتی دوباره اجرا کردم دیدم نه... مشکل داره...

Dr Hannibal
30-03-2010, 18:43
نشد ....

درخواست ریست سیستم رو داد ولی سیستم بالا نیومد و بجای آن صفحه مرگ ویندوز اومد...

اول فکر کردم مال همین دو ساعت مهلت ویندوز هست ولی وقتی دوباره اجرا کردم دیدم نه... مشکل داره...

این کرکی هست که تا الان خیلی خوب داره کار میکنه هیچ اپدیتی هم از زیر دستش در نرفته. اپدیت های مخصوص جینیون بودن ویندوز رو هم انجام دادم باز هم فعال مونده.

حالا این رو هم امتحان کن آخرین تیره :41:

فکر کنم راهی به جز عوض کردن ویندوز باقی نمونه :44:

به هر حال اگه ویندوز رو خواستی عوض کنی اخرین بیلد رو نصب کن و اپدیت نکن.

این پست هم خیلی خوبه مطالعه کنید.

robert
30-03-2010, 19:06
این کرکی هست که تا الان خیلی خوب داره کار میکنه هیچ اپدیتی هم از زیر دستش در نرفته. اپدیت های مخصوص جینیون بودن ویندوز رو هم انجام دادم باز هم فعال مونده.

حالا این رو هم امتحان کن آخرین تیره :41:

فکر کنم راهی به جز عوض کردن ویندوز باقی نمونه :44:

به هر حال اگه ویندوز رو خواستی عوض کنی اخرین بیلد رو نصب کن و اپدیت نکن.

این پست هم خیلی خوبه مطالعه کنید.

ممنونم رفیق ... :11:از اینکه وقت گذاشتی و به پستهای ما جواب دادی...

همین امروز و فردا میرم ولیعصر و یه ویندوز پدرمادر دار میخرم که بشه avtive کرد... نه این ویندوزی که معلوم نیست از کجا اومده...

hadishi
30-03-2010, 20:10
سلام خدمت دوستان به یک مشکل برخورد کردم که دیر فایل ها در ویندوز کپی می شه اولین باره که به این صورت می شه چه کار باید کرد ؟

bmx666
30-03-2010, 20:17
سلام
من نمی دونم چرا این دفه که ویندوز نصب کردم حروف فارسی رو به شکل مربع نشون میده.اگه میشه کمکم کنید.
ممنون

p000y000
30-03-2010, 20:25
سلام بچها خسته نباشيد من يه مشکلی تو ويندوز 7 ورژن starter دارم که نميدونم باگ هست يا مشکل از نرم افزار هست
همونطوری که تو عکس ميبينيد وقتی cd / dvd / فلش / memory نصب ميشه autoplay windows که باز ميشه اينا هست که مربوط به برنامه nero هست ولی من اين برنامرو از رويه سيستمم unistall کردم و ديگه نيست
اين مشکلو چطوری ميتونم حل کنم؟
ممنون ميشم اگه جوابمو بديد
با تشکر

p000y000
30-03-2010, 20:27
يه سؤال ديگه هم داشتم اينکه چطوری ميتونم windows به روزه اولش برگردونم؟
آخه cd اورجينال داره و up ميشه
ولی مسه لپتپا نيست که خوده windows اورجينال باشه و رکوری انجام بشه
اگه يه راهی هم واسه اين کار بگيد ممنون ميشام

DariushGreat
30-03-2010, 21:34
سلام

سلام خدمت دوستان به یک مشکل برخورد کردم که دیر فایل ها در ویندوز کپی می شه اولین باره که به این صورت می شه چه کار باید کرد ؟

اگه منظورت اینه که رونوشت گیری پرونده ها به کندی صورت می گیره، احتمالا یه چیزی اجرا کردی که پروسه سنگینی داشته و پردازنده یا رم رو اشغال کرده. توی تسک منیجر بررسی کن که چی خیلی پردازش گیره...

سلام بچها خسته نباشيد من يه مشکلی تو ويندوز 7 ورژن starter دارم که نميدونم باگ هست يا مشکل از نرم افزار هست
همونطوری که تو عکس ميبينيد وقتی cd / dvd / فلش / memory نصب ميشه autoplay windows که باز ميشه اينا هست که مربوط به برنامه nero هست ولی من اين برنامرو از رويه سيستمم unistall کردم و ديگه نيست
اين مشکلو چطوری ميتونم حل کنم؟
ممنون ميشم اگه جوابمو بديد
با تشکر

می بایست نرو رو به طور کامل Uninstall می کردی. منظورم Complette Uninstall هست.

يه سؤال ديگه هم داشتم اينکه چطوری ميتونم windows به روزه اولش برگردونم؟
آخه cd اورجينال داره و up ميشه
ولی مسه لپتپا نيست که خوده windows اورجينال باشه و رکوری انجام بشه
اگه يه راهی هم واسه اين کار بگيد ممنون ميشام
System Restore هست. اما این فقط در شرایطی پاسخگو هست که سیستم ویروسی نشده باشه. اگه ویروسی شده باشه می بایست ویندوز عوض کنی.

bmx666
30-03-2010, 21:41
سلام
من نمی دونم چرا این دفه که ویندوز نصب کردم حروف فارسی رو به شکل مربع نشون میده.اگه میشه کمکم کنید.
ممنون

جواب سوال منو کسی نمی دونه؟

Mohammad King
31-03-2010, 00:04

خب باید زبان فارسی را نصب کنید

نحوۀ نصب زبان فارسی در ویندوز 7
براي نصب زبان فارسي در ويندوز 7 قبل و يا بعد از نصب نرم افزارهاي مالي اداري ميزان مراحل زير را سپري ميكنيم:
انواع ويندوز 7: انواع ويندوز7 همانند انواع ويندوز ويستا مي باشد: اين ويندوز 2 نوع 32 بيتي و 64 بيتي دارد و همچنين داراي edition هاي مختلف مي باشد: ويرايش فول(Ultimate) ، ويرايش با حداقل سخت افزار (starter) ، ويرايش حرفه اي (professional) ، ويرايش کاربران خانگی حرفه ای (Home Premium)و ويرايش کاربران خانگی عادی (Home Basic) ) . جهت اطلاع از نوع ويندوز خود روي computer راست کليک کرده گزينه Properties را انتخاب کنيد. در صفحه اي که باز مي شود قسمت Windows Edition نوع ويرايش ويندوز شما و قسمت System ، System Type ،چند بيتي بودن ويندوز شما را مشخص مي کند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 801x599.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تغيير نام کامپيوتر:
پس از اطمينان از موارد ذکر شده در بالا بايد نام کامپيوتر خود را چک کنيد که طولاني نباشد براي اينکار روي computer کليک راست کرده گزينه properties را انتخاب کنيد. سپس در ستون سمت چپ روي گزينه System Protection کليک کنيد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 742x531.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در صفحه اي که باز مي شود روي سربرگ Computer Name کليک کنيد و سپس دکمه Change را بزنيد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 769x552.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سپس در صفحه بعد در قسمت Computer Name نام دلخواه خود را تايپ کنيد. فقط دقت کنيد که اين نام طولاني نبوده (در حد 4 يا 5 حرف) و در آن فقط از حروف انگليسي استفاده شده باشد و از حروف فارسي، اعداد و کاراکترهاي ديگري استفاده نکنيد. سپس فرم ها را به ترتيب OK کرده و سيستم خود را Restart کنيد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 939x676.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فارسي کردن زبان ويندوز:
حال بايد زبان ويندوز خود را فارسي کنيد تا فونت هاي نرم افزار هلو قابل خواندن باشند.
براي اينکار Control Panel را باز کنيد سپس گزينه Region And Language را انتخاب کنيد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 741x536.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در صفحه اي که باز مي شود روي سربرگ Format کليک کرده و در قسمت Format ، Persian را انتخاب کنيد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 731x528.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سپس روي سربرگ Location کليک کرده و در قسمت Current Location ، Iran را انتخاب کنيد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 834x599.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حال روي سربرگ Keyboards And Languages کليک کرده و دکمه Change Keyboards… را بزنيد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 836x599.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در صفحهاي که باز مي شود دکمه Add… را زده و Persian/Persian را انتخاب کنيد و فرم ها را OK کنيد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 837x552.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سپس روي سربرگ Administrative کليک کرده و دکمه Chang system Local… را بزنيد و در قسمت Current System Local ، Persian را انتخاب کنيد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 820x594.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 939x668.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپس همه فرم ها را OK کرده و سيستم خود را Restart کنيد.

غير فعال کردن Windows Firewall:
براي غير فعال Windows Firewall ابتدا داخل Control Panel شده و گزينه Windows Firewall را انتخاب کنيد. سپس در سمت چپ صفحه باز شده روي گزينه Turn Windows Firewall on or off کليک کنيد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 712x505.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در صفحه اي که باز مي شود در هر دو قسمت Home و Public داخل دايره Turnoff را تيک بزنيد.

و سپس فرم را OK کنيد.

منبع:hesabdari-mizan.com

Ehsanpark
31-03-2010, 00:11
یه سوال کلی: کلا می شه برنامه های قدیمی رو به یه روشی نصب کرد رو سون؟

bmx666
31-03-2010, 01:56
سلام.ممنون که جواب دادید ولی نشد!!!!!
اگه کسی راهی بلده بگه!

Dr Hannibal
31-03-2010, 09:01
سلام.ممنون که جواب دادید ولی نشد!!!!!
اگه کسی راهی بلده بگه!

اگه شما فونت فارسی نصب باشه و اون تنظیماتکه در پست قبل گفته بودن رو انجام داده باشی موردی پیش نمیاد.البته قسمت فایروالش اضافی بودا !!!

فایروالت روشن باشه

DariushGreat
31-03-2010, 10:56
چی هست؟ مسری که نیست؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینو میگی؟

یه سوال کلی: کلا می شه برنامه های قدیمی رو به یه روشی نصب کرد رو سون؟
من پاسخ پرسشت رو دادم؛ اما اکنون می بینم نیست!!! :18::18::18::18::18:
روی فایل اجرایی برنامه راست کلیک کن و سپس روی Troubleshoot Compability کلیک کن. اکنون گزینه Try Recomended Settings رو گزینش کن. خود سیستم عامل مناسب ترین تطبیق سازی رو بهت پیشنهاد می ده که معمولا ویندوز XP سرویس پک 2 هست. اکنون برای آزمایش Start Program کلیک کن و ببین درست اجرا می شه یا نه. اگه درست شد که کلا Finish کن.
راه دوم هم از همونجایی که عکسش رو گذاشتی...

FreeMagic
31-03-2010, 12:20
سلام
من این ویندوز رو نصب کردم
قبلا برای اکتیو کردنش یه کدهایی بود که توی پروداکت ایدی وارد میکردم و مشکل حل میشد. حالا اون کد ها دیگه کار نمیکنه و اگه هم کار کنه فایده نداره:41:
قبلا توی همین فروم برنامه هایی واسه کرک و رفع مشکل بود ولی حالا هرچی جست و جو زدم فایده نداشت:41:
ممنون میشم یکی یه کمکی بکنه:20:

p000y000
31-03-2010, 13:39
آقاي مدير سوال منو تاييد كنيد لطفا
خيلي مهمه

---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:37 PM ----------

ممنون از جوابتون

robert
31-03-2010, 13:48
سلام به همگی

آقا من از کجا باید بفهمم ویندوزم اکتیو هست..؟؟

تو properties از My computer نوشته Windows is activated ولی من میترسم چرت و پرت باشه...
زیرش هم یه شماره سریال نوشته و کنارش هم یه علامت آبی رنگ هست که نوشته geniue

حالا ویندوز من اکتیو هست یا نه..؟؟

Cleeev
31-03-2010, 14:03
سلام به همگی

آقا من از کجا باید بفهمم ویندوزم اکتیو هست..؟؟

تو properties از My computer نوشته Windows is activated ولی من میترسم چرت و پرت باشه...
زیرش هم یه شماره سریال نوشته و کنارش هم یه علامت آبی رنگ هست که نوشته geniue

حالا ویندوز من اکتیو هست یا نه..؟؟

شما از ویندوز و سریال اصل استفاده میکنید یا از کرک ؟

اگه سریالتون اصله که خوب اصله دیه اونم میگه که ویندوز فعال ساز شده و Genuine (اصل) هستش...

اگرم که از کرک استفاده میکنید یعنی کرکه به خوبی ویندوزتون رو کرک کرده... فقط اگه از کرک استفاده میکنید مواظب باشید توی Windows Upfate آپدیت هایی که توی اسمشون کلمه Genuine دارن رو نصب نکنید...

اگه ویندوزتون اصل باشه با رفتن به microsoft.com/genuine با اینترنت اکسپلورر میتونید اطمینان حاصل کنید... پس از چک کردن کامپیوترتون توسط سیستم دقیق Microsoft Windows Genuine Advantage صفحه ای مثل عکس زیر رو ببینید :

:8:

robert
31-03-2010, 14:21
شما از ویندوز و سریال اصل استفاده میکنید یا از کرک ؟

اگه سریالتون اصله که خوب اصله دیه اونم میگه که ویندوز فعال ساز شده و Genuine (اصل) هستش...

اگرم که از کرک استفاده میکنید یعنی کرکه به خوبی ویندوزتون رو کرک کرده... فقط اگه از کرک استفاده میکنید مواظب باشید توی Windows Upfate آپدیت هایی که توی اسمشون کلمه Genuine دارن رو نصب نکنید...

اگه ویندوزتون اصل باشه با رفتن به microsoft.com/genuine با اینترنت اکسپلورر میتونید اطمینان حاصل کنید... پس از چک کردن کامپیوترتون توسط سیستم دقیق Microsoft Windows Genuine Advantage صفحه ای مثل عکس زیر رو ببینید :

:8:
من از سریال نامبر استفاده کردم...

همه این کارها رو کردم و اون عکس رو هم دیدم...

دیگه سیستم هر دوساعت یه بار ریست نمیشه دیگه... درسته...؟؟:31:

robert
31-03-2010, 14:41
آقا من الان یه کرک دانلود کردم که مهلت 30 روزه ویندوزم رو تبدیل کرده به مهلت 49516 روز...!!

آی حال میکنم...!!!:31: فعلا 139 سال فرصت دارم ویندوز رو اکتیو کنم...!!:8:

Dr Hannibal
31-03-2010, 15:03
آقا من الان یه کرک دانلود کردم که مهلت 30 روزه ویندوزم رو تبدیل کرده به مهلت 49516 روز...!!

آی حال میکنم...!!!:31: فعلا 139 سال فرصت دارم ویندوز رو اکتیو کنم...!!:8:

اپدیت نکنید مشکلی پیش نمیاد.

یا اگه پدیت میکنید اپدیت های مشخص شده که جینیون رو چک نمیکنند انجام بدین.

---------- Post added at 04:03 PM ---------- Previous post was at 04:00 PM ----------

سلام
قبلا برای اکتیو کردنش یه کدهایی بود که توی پروداکت ایدی وارد میکردم و مشکل حل میشد. حالا اون کد ها دیگه کار نمیکنه و اگه هم کار کنه فایده نداره:41:
قبلا توی همین فروم برنامه هایی واسه کرک و رفع مشکل بود ولی حالا هرچی جست و جو زدم فایده نداشت:41:

این کرک رو امتحان کنید.

V.Valizadeh9
31-03-2010, 15:54
سلام
system rating من نوشته is not available باید چکار کنم ؟
بهترین کرک رو هم برای ویندوز 7 اگه میشه لطف کنید

DariushGreat
31-03-2010, 16:00
آقاي مدير سوال منو تاييد كنيد لطفا
خيلي مهمه

---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:37 PM ----------

ممنون از جوابتون
ببخشید؟! :blink:

pooria.rio
31-03-2010, 16:04
من پریروز 7 ریختم
مودمم TPLINK TD-8811 هستش
میخوام که برم تو نتورک شدیدا کند میشه ویندوز و چراغ USB مودم به صورت ممتو چشمک میزنه،وقتی کلیک میکنم که صفحه کامکت بیاد حدود 2-3 دقیقه طول میکشه تا بیاد
خواستم راهنماییم کنین
مرسی

Ehsanpark
31-03-2010, 16:25
من پاسخ پرسشت رو دادم؛ اما اکنون می بینم نیست!!! :18::18::18::18::18:
روی فایل اجرایی برنامه راست کلیک کن و سپس روی Troubleshoot Compability کلیک کن. اکنون گزینه Try Recomended Settings رو گزینش کن. خود سیستم عامل مناسب ترین تطبیق سازی رو بهت پیشنهاد می ده که معمولا ویندوز XP سرویس پک 2 هست. اکنون برای آزمایش Start Program کلیک کن و ببین درست اجرا می شه یا نه. اگه درست شد که کلا Finish کن.
راه دوم هم از همونجایی که عکسش رو گذاشتی...

شاد و پیروز باشین
مرسی رفیق
ولی این فایل اجرایی نیست فایل Setupـش هست. کارایی که گفتیو هم کردم ولی نشد :(
چه کنم؟

Dr Hannibal
31-03-2010, 16:54
سلام
system rating من نوشته is not available باید چکار کنم ؟
بهترین کرک رو هم برای ویندوز 7 اگه میشه لطف کنید

The_Last_Samurai
31-03-2010, 19:06
تو این ویندوز چطور میتونم برم تو حالت safe mod ؟
ببخشید اگه سوالم ابتداییه.

Dr Hannibal
31-03-2010, 19:15
تو این ویندوز چطور میتونم برم تو حالت safe mod ؟
ببخشید اگه سوالم ابتداییه.

F8 بزنید موقعی که سیستم داره بالا میاد. البته کیورد ها فرق داره باید امتحان کنید.

f1056291
31-03-2010, 20:46
دوستانی که ویندوز سون 64 بیتی دارن تاحالا با اجرای بازیهای پرتابل مشکلی نداشتن. من هر بازی پرتابلی که میخوام اجرا کنم کرش میکنه. چیکارش کنم؟

مثل بازیه

DariushGreat
31-03-2010, 21:55
من پریروز 7 ریختم
میخوام که برم تو نتورک شدیدا کند میشه ویندوز و چراغ USB مودم به صورت ممتو چشمک میزنه،وقتی کلیک میکنم که صفحه کامکت بیاد حدود 2-3 دقیقه طول میکشه تا بیاد
خواستم راهنماییم کنین
مرسی

پوریا جان چرا از Lan مودمت بهره نمی گیری؟! :دی

مرسی رفیق
ولی این فایل اجرایی نیست فایل Setupـش هست. کارایی که گفتیو هم کردم ولی نشد :(
چه کنم؟

یعنی روی هیچ تطبیق سازی کارگر نبود؟ حتی ویندوز 98 ؟؟؟

leon scott kendy
01-04-2010, 00:34
من پریروز 7 ریختم
خواستم راهنماییم کنین
مرسی

می گم خوب این مشکل از چی هست من هم یکی از کامپیوتر دوستانم این مشکل رو داره از سیستم عامل نیست از مودم و پرت یو اس بی هم نیست از چی هت
من از مادربورد شک دارم

Ehsanpark
01-04-2010, 00:49
یعنی روی هیچ تطبیق سازی کارگر نبود؟ حتی ویندوز 98 ؟؟؟
همه رو تست کردم نشد. خیلی دنبال این نرم افزار گشتم آخرشم اینطوری شد
در هر صورت ممنونم ازت رفیق که کمک کردی :x

farido
01-04-2010, 01:01
دوستان بزرگوار هركدام كه راه حل مشكل من روميدونيد لطف كنيد سريع بهم جواب بدين. چون نميتونم ويندوزم رو عوض كنم و كلي برنامه روش دارم.
مشكل من اينجاست كه ميانبرهاي برنامه ها با پسوند lnk كه روي دسكتاپ قرار دارند ديگه باز نمي شوند و پنجره open with باز مي شود در حاليكه ميانبر لينك مستقيم به برنامه مربوطه است.

zadis
01-04-2010, 09:58
سلام دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه
در ویندوز 7 چجوری میتونم کاربر limted بسازم
که محدود بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه در xp راحت میشه ساخت

hamed_dij
01-04-2010, 11:32
سلام خواهشا یه نفر راهنمایی کنه من ویندوز سون تو درایو I نصب کردم ولی وقتی نصب شد درایو I تبدیل شد به C .
الان درایو I تبدیل شده به C که طبیعی هست مشکل من اینه که
درایو C من کلا" حذف شد.
ولی تو قسمتی که میخوام ویندوز رو دوباره نصب کنم هستش.
خواهشا کمک کنید . اطلاعات کلیدی تو اون درایو دارم.

zadis
01-04-2010, 12:16
کسی نبود به داد ما برسه

robert
01-04-2010, 13:35
سلام خواهشا یه نفر راهنمایی کنه من ویندوز سون تو درایو I نصب کردم ولی وقتی نصب شد درایو I تبدیل شد به C .
درایو C من کلا" حذف شد.

بعضی موقع همچین چیزی پیش میاد...

یه نرم افزار برسی هارددیسک مثل پاراگون یا نرم افزار های O&O نصب کنید و ببینید اون پارتیشنی که گم شده کجاست...

به احتمال زیاد چون label نداره دیده نمیشه..

hamed_dij
01-04-2010, 14:09
بعضی موقع همچین چیزی پیش میاد...

یه نرم افزار برسی هارددیسک مثل پاراگون یا نرم افزار های O&O نصب کنید و ببینید اون پارتیشنی که گم شده کجاست...

به احتمال زیاد چون label نداره دیده نمیشه..
یعنی اگه براش lable بذارم درست میشه ؟
چطوری باید براش لیبل بذارم؟

FreeMagic
01-04-2010, 14:42
سلام

اپدیت نکنید مشکلی پیش نمیاد.

یا اگه پدیت میکنید اپدیت های مشخص شده که جینیون رو چک نمیکنند انجام بدین.

---------- Post added at 04:03 PM ---------- Previous post was at 04:00 PM ----------

این کرک رو امتحان کنید.

اون کرکی که معرفی کردین کار نکرد
من میخوام یه جوری ویندوز اکتیو بشه ولی نشد. لوگوی DELL اومد ولی اون لوگوی genuine که بعد از اکتیو میاد نیومده. تازه اون قسمت windows activation هم حذف شده
من با اربیت واسه کامپیوتر شخصی تونستم اکتیوش کنم ولی واسه لپ تاب کار نمیکنه:41:
یه چیز دیگه یا اگه باشه سریال معتبر دارین من اکتیو کنم؟

hraa
01-04-2010, 15:05
سلام ، من از ویندوز 7 -7600 استفاده میکنم و موقع نصب یه جوایی کرکش کردم، حالا کرک از کار افتاده و در قسمت prpertise کامپیوتر پیام میده که باید زودتر اکتیوش کنم. جالب اینه که هر وقت notpad را باز می کنم پیام this computer is not running geniune را میده!!! میشه راهنمایی و کمکم کنید...(دیگه گیج شدم)

kactos
01-04-2010, 15:51
درایو C من کلا" حذف شد.

شما در Run عبارت diskmgmt.msc رو وارد کنید و مجددا lable ها رو به حالت اول برگردونید !

kactos
01-04-2010, 15:56
سلام ، من از ویندوز 7 -7600 استفاده میکنم و موقع نصب یه جوایی کرکش کردم، حالا کرک از کار افتاده و در قسمت prpertise کامپیوتر پیام میده که باید زودتر اکتیوش کنم. جالب اینه که هر وقت notpad را باز می کنم پیام this computer is not running geniune را میده!!! میشه راهنمایی و کمکم کنید...(دیگه گیج شدم)

شما از این ابزار استفاده کنید. (پس از اجرای برنامه بر روی Remove Wat کلیک کنید تا برنامه کارش رو انجام بده، در پایان یکبار سیستم رو Restart کنید!)

zadis
01-04-2010, 17:07
سلام دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه
در ویندوز 7 چجوری میتونم کاربر limted بسازم
که محدود بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه در xp راحت میشه ساخت
کسی راه حلش رو بلد نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

arash11
01-04-2010, 17:59
ویندوز7ودرایورهای مربوطه را نصب کردم.وقتی فایل فیلمی با هر کدام از پلیرها باز میکنم رنگ دستکتاپ کمی عوض میشود
و پیغام زیر را میدهد.مشکل از کجاست؟
the color sheme has been dhange to windows 7 basic.
ممنون

humanaga
01-04-2010, 18:57
با سلام ویندوز من 64 اما نمیدونم چشه 3gbرم دارم نوشته usable2.00gb

FreeMagic
01-04-2010, 19:31
شما از این ابزار استفاده کنید. (پس از اجرای برنامه بر روی Remove Wat کلیک کنید تا برنامه کارش رو انجام بده، در پایان یکبار سیستم رو Restart کنید!)

من این مشکل دوستمون رو نداشتم
ولی یکی برای رفع مشکلم این برنامه رو معرفی کرد که وضع بدتر شد ولی بهتر نشد:41:

matlab76
01-04-2010, 21:13
باسلام خدمت دوستان عزیز و ارجمند
من دی وی دی نصب ویندوز سون را خریدم و وقتی install now و سپس costume را زدم و شروع به نصب کرد پس از گذراندن 57 درصد ارور داد اگر خواستید متن ارور را هم پیدا میکنم و برتئن می نویسم
ایا به نظر شما مشکل از دی وی دی نصب است ؟

DariushGreat
01-04-2010, 21:32
باسلام خدمت دوستان عزیز و ارجمند
من دی وی دی نصب ویندوز سون را خریدم و وقتی install now و سپس costume را زدم و شروع به نصب کرد پس از گذراندن 57 درصد ارور داد اگر خواستید متن ارور را هم پیدا میکنم و برتئن می نویسم
ایا به نظر شما مشکل از دی وی دی نصب است ؟
نیکی و پرسش؟! :دی خوب متن پیام خطاش رو هم می نوشتی دیگه...

pooria.rio
01-04-2010, 21:37
پوریا جان چرا از Lan مودمت بهره نمی گیری؟! :دی

[/SIZE]
سیم لنش کوتاهه :دی
شدیدا رو اعصابه

---------- Post added at 10:07 PM ---------- Previous post was at 10:06 PM ----------

می گم خوب این مشکل از چی هست من هم یکی از کامپیوتر دوستانم این مشکل رو داره از سیستم عامل نیست از مودم و پرت یو اس بی هم نیست از چی هت
من از مادربورد شک دارم

مادربردم GIGABYE EP43-S3L هستش
فک نمیکنم مشکل از این باشه
ممنون میشم راهنمایی کنین

leon scott kendy
01-04-2010, 21:44
شدیدا رو اعصابه

---------- Post added at 10:07 PM ---------- Previous post was at 10:06 PM ----------

ممنون میشم راهنمایی کنین

خوب اون کامیپوتری که گفتم هم مادربوردش گیگابایت است ولی نمی دونم مدل چی بود
نه خوب شاید خوب نمی تونه خوب باهاش کار کنه
ممکنه از درایور مودم هم باشه
چون قبل از اون مشکلی نداره با دایل آپ خوبه
فکر کنم باید از سازندش بپورسیم
ولی واقعا چیز عجیبی است
اگه کسی چیزی می دونه بگه

pooria.rio
01-04-2010, 21:49
لطفا هرکی میتونه راهنمایی کنه
:11:

DariushGreat
01-04-2010, 23:08
شدیدا رو اعصابه

ممنون میشم راهنمایی کنین
خوب بابا یه کابل بلند بگیر که دیگه اینقدر منت USB رو نکشی...! :5:

arash11
01-04-2010, 23:40
ویندوز7ودرایورهای مربوطه را نصب کردم.وقتی فایل فیلمی با هر کدام از پلیرها باز میکنم رنگ دستکتاپ کمی عوض میشود
the color sheme has been change to windows 7 basic.
ممنون

لطفا کمک کنید.ممنون

pooria.rio
02-04-2010, 00:00
خوب بابا یه کابل بلند بگیر که دیگه اینقدر منت USB رو نکشی...! :5:

باید مشکل اساسی حل بشه
اینجوری فایده نداره :دی

Ehsanpark
02-04-2010, 00:33
the color sheme has been change to windows 7 basic.
ممنون

اگه آخرین ورژن برنامه پلیرت رو نصب کنی مشکلت حل می شه :20:

V.Valizadeh9
02-04-2010, 15:10
سلام
یک سوال پیش و پا افتاده :
توی وین 7 از کجا باید وب کم رو بیارم ؟
تو xp توی my computer بود ولی اینجا نیست !

*IN*
02-04-2010, 16:41
چه جالب؛نمیدونستم با این ویندوز میشه رو فلش مموری پسورد گزاشت

hirondelle
02-04-2010, 22:02
فقط برا فلش نیس،همه درایواتو میتونی قفل کنی ، خیلی هم قویه قفلش ، encod اش خیلی طول میکشه

extreme2006gh
02-04-2010, 22:08
سلام
تو ویندوز 7 چطوری باید Hibernate رو فعال کرد ؟

راهنمایی کنید

*IN*
02-04-2010, 22:32
چه جوری دسترسی یه برنامرو به اینترنت قطع کنم؟؟؟

jamy_khoshtip
03-04-2010, 10:09
من الان ویندوزم genuine شده است . چی کار کنم !؟ از وقتی genuine شده سرعتم اومده پائین .

---------- Post added at 11:09 AM ---------- Previous post was at 11:09 AM ----------

سلام
تو ویندوز 7 چطوری باید Hibernate رو فعال کرد ؟

راهنمایی کنید

دوست عزیز به طور دیفالت فعال هست .

dr-ali
03-04-2010, 11:15
تو مدیا پلیر ویندوز سون وقتی چند تا فایل موسیقی رو پلی میکینم یا یک فولدر موسیقی رو پلی میکنیم,لیست آهنگها نشون داده نمیشه و باید هر دفعه گزینه show list رو بزنی تا فایلها رو نشون بده!
یعنی هر دفعه که دوباره مدیا پلیر رو باز میکنی لیست فایلها پنهان است و دوباره باید گزینه show list رو بزنی که ببینی لیست چیه!
شما هم امتحان کنید
حالا راهش چیه؟

oghtapost
03-04-2010, 11:17
دوستان...
alt+shift دیگه عمل نمیکنه...

ali20146
03-04-2010, 13:07
با سلام چگونگی دسترسی به پوشه Documents and Settings و یا فعال کردن administrator را توضیح دهید
با تشکر

ahmadpm
03-04-2010, 13:10
پوشه Documents and Settings وجود نداره. به جاش پوشه Users داره.
C:\Users

night lord
03-04-2010, 14:00
سلام دوستان چرا تو بعضی پوشه ها وقتی میخوام یه new باز کنم که از تو منو new مثلا text رو بوجود بیارم فقط
نیو فولدر با این آرم رو دارم . وچیز دیگه ای ندارم؟؟

و بعضی فولدر ها روش علامت قفل میاد اینا برای چیه ؟ چجوری میشه درستش کرد؟

ahmadpm
03-04-2010, 15:17
کدوم پوشه ها؟ مهمه!

مثلا تو Libraries تو منوی New فقط گزینه Library داری. چون اصلا قرار نیست اونجا فایل یا پوشه ای قرار داشته باشه و شما هر فایل یا پوشه ای رو باید تو یکی از Library ها ایجاد کنی.

مشکل شما هم احتمالا مشابه همین مثاله. با این حال محل مورد نظرت رو بگو تا ببینیم واقعا مشکل هست یا نه.

---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------

ضمنا اون آرم هم یعنی اینکه برای ایجاد پوشه در اون مکان نیاز به اجازه administrator (مدیر کامپیوتر) داره. خود همین ثابت میکنه که شما در یه پوشه سیستمی یا جای خاصی که محدودیت داره می خوای فایل ایجاد کنی!

p000y000
03-04-2010, 16:17
آقا باز نشد
چيكار كنم
nero رو 100 بار پاك كردم باز نصب كردم باز نشد

:41:

ويندوز من starter هست
چطوري مي تونم به 7 تبديلش كنم؟

p000y000
03-04-2010, 18:21
من طبق آموزش زبان رو فارسي كردم ولي فارسي نمي نويسه ...
left alt+shift

*IN*
03-04-2010, 20:51
چه جوری دسترسی یه برنامرو به اینترنت قطع کنم؟؟؟

راهنمایی کنید لازم دارم:19:

V.Valizadeh9
03-04-2010, 21:10
من طبق آموزش زبان رو فارسي كردم ولي فارسي نمي نويسه ...
left alt+shift

سلام دوست من شما باید در قسمت keyboard گزینه ی persian رو قرار دهید نه united states و other را هم به کمک پنل چپ پاک کنید