مشاهده نسخه کامل
: Windows Seven مباحث و مشکلات
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
15
16
17
18
19
20
21
22
»ن دومین بر که 7 نصب میکنم
اولین بار که درایور کارت صدا رو از سایت RealTalk دانلود کردم نصب شد و مشکلی نداشتم
اما الات دیگه نصب نمیشه و Error میده.
ورزن جدیدشو دانلود گرفتم اما اونم Error میده.
اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صدای سیستم اصلا حال نمیده
:41:
به نظرتون باید چی کار کنم..؟؟؟
کسی مشکل منو نمیدونه.
اين فايلو يا پاك كردي يا پاكش كردن
حالا چیکارش کنم راهی هست برش گرد.نم فکر کنم مال همین نصب کردن برنامه و درایور کارت --- بوده :37:
Gamemaster
24-12-2009, 16:58
وينتو رستور كن يا بگو يكي برات اپ كنه فايلو(شايد كار نكنه)
mhshaker71
24-12-2009, 18:11
سلام
میشه بگین کرک ویندوز رو باید از کجا دانلود کنم؟
komeyl67
24-12-2009, 18:11
با سلام.
وقتی رو sleep کلیک میکنم ، همه چی عادی پیش میره ولی سیستم فقط در حد یک ثانیه standby میشه و دوباره روشن میشه، وقتی هم که روشن میشه صفحه مربوط به زمانیکه سیستم رو luck میکنی بالا میاد.
ایا میشه این مشکل رو حل کرد؟ خلاصه بگم که standby نمیشه.
Gamemaster
24-12-2009, 18:15
سلام
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
komeyl67
24-12-2009, 18:16
سلام
اگر کمی میگشتین یه تاپیک با همین عنوان در این بخش وجود داشت. :5:حالا من لینک تاپیک رو براتون میذارم.
در ضمن بهتون نوصیه میکنم از کرکهای موجود در پستهای 42 و 47 استفاده کنید.:11:
کرک ویندوز 7 :
دوستان یکی لطف کنه فایل زیرو برام اپ کنه ممنون میشم :11:
فایل rundll32.exe
داخل شاخه زیر
c:\windows\system32\rundll32.exe
سلام....
:19: چند روزه نمی تونم فلش های داخل سایت ها رو ببینم قبلاً نشون می داد... با چند تا بروزر هم امتحان کردم ولی نشون نمیده...
فلش پلیر هم از سایت ادوبی دانلود کردم ولی بازم نشون نمیده........
دوستان یکی لطف کنه فایل زیرو برام اپ کنه ممنون میشم :11:
فایل rundll32.exe
داخل شاخه زیر
c:\windows\system32\rundll32.exe
خدمت شما:
mahyar_bt
24-12-2009, 22:29
دوستان خیلی فوریه
ویندوز سون درایور مودم های usb میشناسه باهاش کار میکنه؟!
amirvista
24-12-2009, 23:09
دوستان خیلی فوریه
ویندوز سون درایور مودم های usb میشناسه باهاش کار میکنه؟!
فکر کنم آره
عاشورا:م حسین تا م آزادی
amirvista
24-12-2009, 23:28
سلام....
:19: چند روزه نمی تونم فلش های داخل سایت ها رو ببینم قبلاً نشون می داد... با چند تا بروزر هم امتحان کردم ولی نشون نمیده...
فلش پلیر هم از سایت ادوبی دانلود کردم ولی بازم نشون نمیده........
سلام دوست عزیز
این مشکلو همه دارن(البته من ندارم) و تقصیر رئیس جمهور محترم مردم که ۶۳ درصد رای اورده هست اگه خواستی برو به این آدرس ببین چه خبر
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید دلیلشم اینه که فیلمهای رهپیمأیها در یوتیوب پخش میشه و چون یوتیوب فلش هست بنابر این فلش از کار مییفته
البته میدونم که شما تو یوتیوب نمیرید چون هم فیلتر و هم آقا گفتن حرام
f-soltani
25-12-2009, 02:19
سلام
فرق نسخه اورجینال ویندوز 7 با نسخه ای که ما داریم چیه
Metalzadeh
25-12-2009, 02:35
سلام
من با کانکت شدن به اینترنت مشکل دارم
وین که بالا میاد 15 مین طول میکشه تا بتونم صفحه ی Network and Sharing Center رو باز کنم
من با روش PPPOE کانکت میشم
کانکشنی هم که ساختم نمیشه ازش Short Cut ساخت
باید حتما برم تو صفحه ای که گفتم
این یه مشکل هست یا کلا اینطوریه ؟
اگه مشکل هست بی زحمت راهنمایی کنید حلش کنم
ممنون
کسی میتواند کمک کند لطفآ
من میخواهم ویندوز سون نصخه 32 بایت انترپرایز را رو لب تابم که ایکسپی نصب هست بصورت clean install نصب نمایم مراحل بوت بصورت درست به پیش میرود بعد از انتخاب زبان و زدن دکمه install now صفحه دیگری باز میشود یعنی به این پیام
select driver to be installed
لطفآ راهنمای کنید که این صفحه مربوط کدایم درایور میباشد
و چگونه میتوانم از این صفحه به پیش به مراحل بعدی بروم.
Mohammad King
25-12-2009, 11:13
کسی میتواند کمک کند لطفآ
من میخواهم ویندوز سون نصخه 32 بایت انترپرایز را رو لب تابم که ایکسپی نصب هست بصورت clean install نصب نمایم مراحل بوت بصورت درست به پیش میرود بعد از انتخاب زبان و زدن دکمه install now صفحه دیگری باز میشود یعنی به این پیام
select driver to be installed
لطفآ راهنمای کنید که این صفحه مربوط کدایم درایور میباشد
و چگونه میتوانم از این صفحه به پیش به مراحل بعدی بروم.
سلام در بخش زیر تاپیک بزن:
Gamemaster
25-12-2009, 13:41
سلام
فرق نسخه اورجینال ویندوز 7 با نسخه ای که ما داریم چیه
هيچ فرقي ندارن
سلام
من با کانکت شدن به اینترنت مشکل دارم
وین که بالا میاد 15 مین طول میکشه تا بتونم صفحه ی Network and Sharing Center رو باز کنم
من با روش PPPOE کانکت میشم
کانکشنی هم که ساختم نمیشه ازش Short Cut ساخت
باید حتما برم تو صفحه ای که گفتم
این یه مشکل هست یا کلا اینطوریه ؟
اگه مشکل هست بی زحمت راهنمایی کنید حلش کنم
ممنون
اين مشكل هست و بايد پيگيري بشه
اينكه زمان زيادي طول مده تا وارد قسمتي بشه عجيبه
اول احتمال بد افزار مطمئن شويد
ترم افزار خاصي نريختين كه حجم بالايي از سيستمو در گير كنه
خبرشو بده منتظرم
Metalzadeh
25-12-2009, 14:11
اين مشكل هست و بايد پيگيري بشه
اينكه زمان زيادي طول مده تا وارد قسمتي بشه عجيبه
اول احتمال بد افزار مطمئن شويد
ترم افزار خاصي نريختين كه حجم بالايي از سيستمو در گير كنه
خبرشو بده منتظرم
بله عجیبه و تنها قسمتی هم هست که طول میکشه
قبل از نصب هر برنامه ای نت رو درست کردم
و از اول هم این مشکل رو داشتم
مرسی
camel_60
25-12-2009, 14:37
سلام
مشکلی که شما دارید یا سخت افزاری یا مربود به ویندوز هست که اگه مربوط به ویندوز باشه به سادگی حل میشه ولی اگه مربوط باشه به سخت افزار باید قطعات تو چک کنی
این مشکلی که شما دارید میتونه به چیز های دیگرم مربوط باشه که امیدوارم با این راهنمائیها حل بشه
۱.با پلیر ویندوز هم این مشکل وجود داره
۲.برنامههات با سون ساز گار هست
اون صفحه ابی که میگی اسمش هست ارورblue screen که اینم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید عکسش هست اگه خواستی اطلاعات بیشتری داشته باشی به این آدرس برو
ممنون مشکلم حل شد ...
ولی یه مشکل دیگه ای که دارم اونم ساپورت نکردن رزولشن مانیتورم در display setting ویندوزم ...
مانیتورم ال جی W1952S هستش ... به خاطر اینکه رزولشن این مانیتور رو تنظیم کنم از نرم افزار بهنما استفاده می کنم و این برنامه هم در ویندوز 98 و ایکس پی کار میکنه ...
رزولشن مانیتور من هم 900*1440 هستش ... ولی در DISPLAY SETTING چنین رزولشنی پیدا نیست ... چی باید بکنم ...؟؟؟؟
امير موسر
25-12-2009, 14:56
ممنون مشکلم حل شد ...
ولی یه مشکل دیگه ای که دارم اونم ساپورت نکردن رزولشن مانیتورم در display setting ویندوزم ...
مانیتورم ال جی W1952S هستش ... به خاطر اینکه رزولشن این مانیتور رو تنظیم کنم از نرم افزار بهنما استفاده می کنم و این برنامه هم در ویندوز 98 و ایکس پی کار میکنه ...
رزولشن مانیتور من هم 900*1440 هستش ... ولی در DISPLAY SETTING چنین رزولشنی پیدا نیست ... چی باید بکنم ...؟؟؟؟
درایور کارتت رو ریختی !؟
سلام دوستان
من میخواستم تو ویندوز 7 وایرلسم رو نصب کنم. لطفاً کمکم کنید
camel_60
25-12-2009, 15:11
درایور کارتت رو ریختی !؟
بله آخرین ورژن درایور کارت گرافیک7300gtرو که برای ویندوز 7 هستت رو ریختم
این هم مشخصات آخرین ورژن دارایور
195.62_desktop_win7_winvista_32bit_english_whql
Gamemaster
25-12-2009, 15:16
چرا تو قسمت ديسپلي اسم مانيتورتو نزده؟
اين حالت پيشفرض وين
camel_60
25-12-2009, 15:24
چرا تو قسمت ديسپلي اسم مانيتورتو نزده؟
اين حالت پيشفرض وين
بله درسته اصلا درایور مانیتور هم نصب نمیشه تا مانیتور رو بشناسه چیباید بکنم به نظر شما الان من رو اسکرین 960*12806
کار میکنم :2::2::2:
------------------
بهنما که نصب نمی شد ...
مجبور شدم از طریق ویندوز به صورت اتوماتیک آپدیت کنم ... خودش آپدیت کرد شناخت ...
ممنون از دوستان گرامی
amirvista
25-12-2009, 16:35
ممنون مشکلم حل شد ...
سلام دوست عزیز
برو تو کنترل پنل بد برو تو NVIDIA Control panel بد از منو سمت راست برو تو Dispaly بدresolution مانیتورتو انتخاب کن و بد تمام برنامه هارو ببند اگه خودش ریست نشد خودت ریست کن
سلام دوستان
من میخواستم تو ویندوز 7 وایرلسم رو نصب کنم. لطفاً کمکم کنید
دوست عزیز شما مشکلت رو باید تو انجمن شبکه مطرح کنی
حالا چیکارش کنم راهی هست برش گرد.نم فکر کنم مال همین نصب کردن برنامه و درایور کارت --- بوده :37:
خدمت شما:
من فایل بالا رو میخاستم که این دوستمون لطف کرد گذاشت دستشم درد نکنه . حالا یه مشکل هست نمیتونم به جای فایل اصلی کپیش کنم نه توی ویندوز 7 نه از توی xp واسه 7 میخاستم ببینم راحش چیه ایا با safe mod بالا اوردن ویندوز میتونم؟ یادم نیست چجوری ویندز رو سیف مد بالا میاوردم :13:یکی یه توضیح بده ممنون :11:
سلام.... :19: چند روزه نمی تونم فلش های داخل سایت ها رو ببینم قبلاً نشون می داد... با چند تا بروزر هم امتحان کردم ولی نشون نمیده... فلش پلیر هم از سایت ادوبی دانلود کردم ولی بازم نشون نمیده........
سلام دوست عزیز این مشکلو همه دارن(البته من ندارم) و تقصیر رئیس جمهور محترم مردم که ۶۳ درصد رای اورده هست اگه خواستی برو به این آدرس ببین چه خبر
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید دلیلشم اینه که فیلمهای رهپیمأیها در یوتیوب پخش میشه و چون یوتیوب فلش هست بنابر این فلش از کار مییفته البته میدونم که شما تو یوتیوب نمیرید چون هم فیلتر و هم آقا گفتن حرام
بعنی چی....:18:
یعنی هیچ راهی نیست که بشه فلشو دید...:9:
من فلش پایین داخل سایت alaki.ir رو می تونم ببینم ولی سایتای دیگرو نه...
یه دفه بیان اینترنتو قطش کنن بره دیگه...:28: :13: از اون طرف اونا به IP ایران گیر میدن از این طرفم...
:34:
\|/
\/
دوست عزیز شما مشکلت رو باید تو انجمن شبکه مطرح کنی
من وایرلسم رو در ویندوز xp نصب کردم و مشکلی ندارم، چون نتونستم تو ویندوز 7 نصب کنم مشکلم رو در این بخش نوشتم:
مدل وایرلسم sub-362(ext) هست اگه بتونید کمکم کنید ممنونتون میشم.
amirvista
25-12-2009, 21:23
بعنی چی....:18:
یعنی هیچ راهی نیست که بشه فلشو دید...:9:
من فلش پایین داخل سایت alaki.ir رو می تونم ببینم ولی سایتای دیگرو نه...
یه دفه بیان اینترنتو قطش کنن بره دیگه...:28: :13: از اون طرف اونا به IP ایران گیر میدن از این طرفم...
:34:
\|/
\/
یه راهی داره ولی شرمند نمیتونم بهتون بگم تو رو خدا ناراحت نشین
در ضمن حالا فلش چه سایتی رو میخوای ببینی؟
نمیدونم چرا حس میکنم از نظر Connection یه جورایی XP نسبت به سون برتری داره
شاید هم من اشتب میکنم ولی از نظر سادگی کار که مطمئنم
Gamemaster
25-12-2009, 23:05
پوشه ي گجتها كجاي؟
komeyl67
26-12-2009, 00:19
با سلام.
وقتی رو sleep کلیک میکنم ، همه چی عادی پیش میره ولی سیستم فقط در حد یک ثانیه standby میشه و دوباره روشن میشه، وقتی هم که روشن میشه صفحه مربوط به زمانیکه سیستم رو luck میکنی بالا میاد.
ایا میشه این مشکل رو حل کرد؟ خلاصه بگم که standby نمیشه.
کسی بلد نیست من چکار کنم؟
vahidsport
26-12-2009, 00:33
سلام
چرا کارایی گرافیک تو این ویندوز کمتر از XP میشه الان که 7 ریختم گرافیکم ضعیفتر XP عمل میکنه؟
CPU هم دائما در حال کار چرا....؟
آقا من رو 7 اصلا نمیتونم بازی اجرا کنم.fatal error میده صفحه آبی میاد مشکل چیه.رو ویستا همین جور بود.سیستم لپ تاپ هست
یه سوال دیگه 7 ultimate چقدر برا شما طول کشید نصب بشه؟
Gamemaster
26-12-2009, 00:47
براي من كه خيلي زود تموم شد كمتر از 15 مين
vahidsport
26-12-2009, 01:32
چرا تو 7 گرافیک شییر میکنه ؟ من نمی خوام مموری شییر کنه از کجا درستش کنم
یه راهی داره ولی شرمند نمیتونم بهتون بگم تو رو خدا ناراحت نشین
در ضمن حالا فلش چه سایتی رو میخوای ببینی؟
ناراحت که نه :41: ولی بگی بهتره...:46:
همه سایتارو...:31: الان دیگه توی هر سایتی یه فلش هست...
من خودم دارم با فلش سایت طراحی می کنم اونم آپلود کردم نشون نمیده...چند روز پیش هم ویندوزمو به همین خاطر عوض کردم...:27:
amirvista
26-12-2009, 11:55
پوشه ي گجتها كجاي؟
اگه اشتباه نکنم تو کنترل پانل
amirvista
26-12-2009, 11:59
سلام
چرا کارایی گرافیک تو این ویندوز کمتر از XP میشه الان که 7 ریختم گرافیکم ضعیفتر XP عمل میکنه؟
CPU هم دائما در حال کار چرا....؟
سلام
شما از کجا فهمیدید که بازده کارت گرافیک کم شده؟
بعدشم مقایسهٔ اکس پی با سون اشتباه ست
کسی بلد نیست من چکار کنم؟
سلام:: شاید این راه جواب بده...:20:
برید توی مسر زیر:
بعد از پنل سمت چپ Choose when the computer sleeps رو انتخاب کنید...
بعد روی Restore default settings for the plan کلیک کنید...
توی همون صفحه گزینه change advanced power settings هم برای تنظیم پیشرفتست می تونی یه سری بزنی...
پوشه ي گجتها كجاي؟
اگه منظورت گجت هاییه که نصب کردی تا اونجایی که من می دونم باید بری توی درایو ویندوزت و "Gadget" رو سرچ کنی...
توی این مسیره :
:19:هیچ که نیست جواب این همه سوال رو بده....:19:
.
.
Milad4171
26-12-2009, 14:08
کی گفته گرافیک توی 7 مشکل داره؟
من الان نسخه ی 7100 32 بیتی رو نصب کردم هیچ مشکلی ندارم.به نظر من در مقایسه با Vista خیلی قوی تر و بهتر شده. و ساده تر.
فقط خیلی ها با Sleep منشکل دارن. سیستم وقتی میره تو Sleep دیگه در نمیاد. البته سیستم من اینطور نیست ولی روی Laptop هایی که ویستا دارن ولی کوپن 7 ندارن اینطوری میشه.
شاید این 7100 اینطوری باشه!
vahidsport
26-12-2009, 17:23
سلام
شما از کجا فهمیدید که بازده کارت گرافیک کم شده؟
بعدشم مقایسهٔ اکس پی با سون اشتباه ست
وقتی تو بازیه NFS MW تمام تنظیمات رو میبرم بالا تو XP مشکلی نداشتم ولی تو 7 گیر میکنه و FPS میاد زیره 30 و نرم اجرا نمیکنه بازی رو
چرا گرافیک تو 7 مموری شییر میکنه در صورتی که من گرافیکم شییر نیست و تو XP هم شییر نمیکنه؟
وقتی تو بازیه NFS MW تمام تنظیمات رو میبرم بالا تو XP مشکلی نداشتم ولی تو 7 گیر میکنه و FPS میاد زیره 30 و نرم اجرا نمیکنه بازی رو
چرا گرافیک تو 7 مموری شییر میکنه در صورتی که من گرافیکم شییر نیست و تو XP هم شییر نمیکنه؟
ببخشید شما درایور گرافیکتون آپدیته؟
David.Jn
26-12-2009, 17:44
دوستان من موقع نصب 7 البته 64 بیتی یا با مشکل نخونده نشدن یکی از فایلها مواجه میشم یا اینکه با صفحه مرگ
بالاخره با هزارتا مشکل نصبش کردم
حالا بعد از نصب زمانی که بعضی از نرم افزارها رو اجرا میکنم (مثل Media Center) با صفحه مرگ مواجه میشم
یه شکی به کارت دی وی بی که رو سیستم بسته بودم کردم اونو که در آواردم دیگه مشکل صفحه مرگ رو نداشتم ولی این که نمیشه من دی وی بی رو لازم دارم
راستی اینم بگم که بعد از در آواردن کارت زدم دوباره ویندوز 7 نصب بشه تا ببینم اینبار چی میشه که دیدم دوباره ارور خونده نشدن یه فایل رو میده
مدل مادربورد Ep451 برند گیگا
سی پی یو Intel E5300
رم (2*1)
کارت دی وی بی هم اسکای استار 2.8
ممنون میشم کمک کنین
دوستان من موقع نصب 7 البته 64 بیتی یا با مشکل نخونده نشدن یکی از فایلها مواجه میشم یا اینکه با صفحه مرگ
حالا بعد از نصب زمانی که بعضی از نرم افزارها رو اجرا میکنم (مثل Media Center) با صفحه مرگ مواجه میشم
یه شکی به کارت دی وی بی که رو سیستم بسته بودم کردم اونو که در آواردم دیگه مشکل صفحه مرگ رو نداشتم ولی این که نمیشه من دی وی بی رو لازم دارم
راستی اینم بگم که بعد از در آواردن کارت زدم دوباره ویندوز 7 نصب بشه تا ببینم اینبار چی میشه که دیدم دوباره ارور خونده نشدن یه فایل رو میده
سی پی یو Intel E5300
رم (2*1)
ممنون میشم کمک کنین
در مورد نخونده شدن فایل تا اونجایی که من میدونم وتجربه داشتم DVD ویندوزت رو قشنگ تمیز کن...مال منم چند بار این شکلی شد...
sanatoramir
26-12-2009, 18:12
کی گفته گرافیک توی 7 مشکل داره؟
من الان نسخه ی 7100 32 بیتی رو نصب کردم هیچ مشکلی ندارم.به نظر من در مقایسه با Vista خیلی قوی تر و بهتر شده. و ساده تر.
فقط خیلی ها با Sleep منشکل دارن. سیستم وقتی میره تو Sleep دیگه در نمیاد. البته سیستم من اینطور نیست ولی روی Laptop هایی که ویستا دارن ولی کوپن 7 ندارن اینطوری میشه.
شاید این 7100 اینطوری باشه!
دوست من با Sleep نباید مشکل داشته باشی هر وقت رفت روی Sleep شما دوکمه پاور رو بزن از Sleep در می یاد
hosseinmusicmaster
26-12-2009, 18:28
اررور زیر برای چیه ؟
windows explorer has stop working
Windows Explorer is restarting
متاسفانه نمی تونم عکس بگیرم . موقع سیو عکس هم همین اررور و میده همه چی یه هو میپره
دیوونمون کرده . قبلا اینطوری نبوده ، جدیدا اینطوری شده .
اررور زیر برای چیه ؟
متاسفانه نمی تونم عکس بگیرم . موقع سیو عکس هم همین اررور و میده همه چی یه هو میپره
دیوونمون کرده . قبلا اینطوری نبوده ، جدیدا اینطوری شده .
برای من هم زیاد میاد
برای من توی این دو تا حالت اتفاق می افته: (اصلاً علمی نیست..:31:.)
1.ویندوز برای مدت زیادی روی سیستم باشه (بعضی فایل هاش قاطی می کنه...)
2. کامپیوتر زیاد روشن باشه (من دو روزه از ویندوز خارج نشدم ،فقط Hibernate میکنم ، امروز هی این پیغام رو میداد...ویندوزم هم جدید نصب کردم)
در واقع خودش explorer.exe رو می بنده بعد دوباره باز میکنه...
روش حل: من هر موقع بعدش ریست کردم درست شده دیگه این پیغام نمیاد....
باز اگه کسی بیشتر میدونه کمک کنه....
MaFia_King
26-12-2009, 19:24
با کمی گشتن در سایت مایکروسافت تونستم این ویندوز مجازی XP در ویندوز 7 رو پیدا کنم .
از اینجا می تونید اطلاعات کامل رو درباره این ویندوز مجازی به دست بیارید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو از اینجا می تونید خود ویندوز مجازی XP رو دانلود کنید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفقط مشکلی که هست اینه که فایل دانلودی حجمی در حدود 500 مگ داره و ما دایال آپی ها نمی تونیم دانلودش کنیم.
امیدوارم دوستانی که اینترنت پر سرعت دارند ، اون رو دانلود و استفاده کنند و اطلاعات تجربی خودشون رو در اختیار ما قرار بدهند و البته در صورت امکان فایل دانلودی رو برای دیگر دوستان نیز آماده کنند.
سلام
دوستان من این ویندوز مجازی رو دانلود و نصب کردم ولی موقع اجرا این پیغام رو می ده:
ممنون
vahidsport
26-12-2009, 19:26
ببخشید شما درایور گرافیکتون آپدیته؟ بله اپدیته
من این ارور رو فقط تو ویستا دیدم و تو سون هم که الان اخرین ورژن زو ریختم تاحالا ندیدم
hosseinmusicmaster
26-12-2009, 19:36
برای من هم زیاد میاد
برای من توی این دو تا حالت اتفاق می افته: (اصلاً علمی نیست..:31:.)
1.ویندوز برای مدت زیادی روی سیستم باشه (بعضی فایل هاش قاطی می کنه...)
2. کامپیوتر زیاد روشن باشه (من دو روزه از ویندوز خارج نشدم ،فقط Hibernate میکنم ، امروز هی این پیغام رو میداد...ویندوزم هم جدید نصب کردم)
در واقع خودش explorer.exe رو می بنده بعد دوباره باز میکنه...
روش حل: من هر موقع بعدش ریست کردم درست شده دیگه این پیغام نمیاد....
باز اگه کسی بیشتر میدونه کمک کنه....
فکر میکنم یه ربطی به فایلای ویدئویی داشته باشه . من فولدرایی که توشون فایلایی ویدئویی دارم باز میکنم سریع این پیغام و میده . ولی با فولدرای دیگه مشکلی نداره . راحت بازشون میکنه
ریست هم میکنم درست نمیشه . حتی نیم ساعت خاموش کردم ولی بازم درست نشد .
من بعضی مواقع فایل هم کپی می کنم این پیغام میاد...
پیگیر این قضیه میشم....(قضیه رو نمیدونم چطوری مینویسن:31: درستشو بگید...:43:)
فکر میکنم یه ربطی به فایلای ویدئویی داشته باشه . من فولدرایی که توشون فایلایی ویدئویی دارم باز میکنم سریع این پیغام و میده . ولی با فولدرای دیگه مشکلی نداره . راحت بازشون میکنه
ریست هم میکنم درست نمیشه . حتی نیم ساعت خاموش کردم ولی بازم درست نشد .
این سوال رو اینجا مطرح کردم...یه جوابم پیدا کردم برو امتحان کن ببین میشه یا نه...
David.Jn
26-12-2009, 21:28
ماشالله این قسمت فروم خیلی زود آپدیت میشه دو سوت یه صفه دیگه اومد به جاش
دوستان سوال من تو صفحه پیش موند ولی به جواب نرسیم
یکی از دوستان لطف کردن یه جوابی مختصری دادن
سوال من این بود:
نوشته شده توسط zibatarin nam [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سی پی یو Intel E5300
رم (2*1)
ممنون میشم کمک کنین
و ایشون جواب دادن:
در مورد نخونده شدن فایل تا اونجایی که من میدونم وتجربه داشتم DVD ویندوزت رو قشنگ تمیز کن...مال منم چند بار این شکلی شد...
ولی DVD کاملآ نو هستش و هیچگونه خشی هم روش نیست با این حال یک بار هم شستمش
ولی در مورد صفحه مرگ و کارت دی وی بی کسی نتونست کمکم کنه
ممنون میشم
Mahyar.Online
27-12-2009, 00:43
سلام ، دوستان من روی 7 ، FireFox نصب کردم بعد از نصب اون IE کلا ناپدید شد ، دوباره به دلایلی خواستم IE رو نصب کنم اما نصب نشد و پیغام میداد This SoftWare Not Supported With Your Operating System! هم IE6 هم 7 و هم 8 ، حتی نسخه های Portable هم قابل استفاده نبود و اجرا نمی شد. همینجوری یه ریست کردم وقتی بالا اومد Explorer.exe اجرا نمیشه و از هرجا بخوای بازش کنی پیغام میده No Such Interface Supported ...
1- یه راه حلی بگین برای Explorer (البته از نرم افزار XYplorer استفاده می کنم این خیلی حاد نیست)
2- من چجوری IE داشته باشم ( این خیلی مهمه !)
*خواهشا نصب دوباره ویندوز رو پیشنهاد نکنین .
با سپاس فراوان
amirpers
27-12-2009, 01:37
سلام
دوستان من این ویندوز مجازی رو دانلود و نصب کردم ولی موقع اجرا این پیغام رو می ده:
ممنون
دوست من
من این ویندوز مجازی رو روی کامپیوتر خودم نصب کردم ، مشکلی نداشت . اما خواستم روی لپ تاپ نصبش کنم ، به همین مورد برخوردم.
شما همونطور که در پیغام گفته شده ، باید به BIOS مادربورد بری و گزینه Virtulization (اگه درست نوشته باشم) رو Enable کنی و بعد بدون مشکلی اون رو نصب کنید.
سلام
دوستان مادر بورد من p5kc ausus هست
وقتی 64 بیتی رو کرک می کنم
دیگه سیستم shout down نمی شه! (یعنی برق مانیتور و هارد خاموش میشه ولی سی پیو همچنان کار می کنه)
(ویندوز کا ملا کرک شده هست )
saeed774
27-12-2009, 13:36
سلام
دوستان مادر بورد من p5kc ausus هست
وقتی 64 بیتی رو کرک می کنم
دیگه سیستم shout down نمی شه! (یعنی برق مانیتور و هارد خاموش میشه ولی سی پیو همچنان کار می کنه)
(ویندوز کا ملا کرک شده هست )
از کدوم کرک استفاده کردی ؟ در ضمن این مشخصات هم مربوط به Stand By کردن هست شما مطمئنی Shut Down میکنی ؟
از کدوم کرک استفاده کردی ؟ در ضمن این مشخصات هم مربوط به Stand By کردن هست شما مطمئنی Shut Down میکنی ؟
بله دوست عزیز Shut Down می کنم.
قبل از کرک خاموش میشه ولی بعد از کرک خاموش نمیشه
تنظیمات خاصی رو داخل بایوس انجام میده که بعد از ری استارت خیلی کند بالا می یاد
من هم مجبور شدم دوباره بایوس رو آپدیت کنم که درست شد
نمی دونم از چه کرکی برای 64 بیتی استفاده کنم که برام مشکل پیش نیاد
همین ویندوز روی لپ تاپ dell studio xps 1640 درست جواب داد ولی روی این مادر برد ausus درست جواب نمی ده!
D o l f i n
27-12-2009, 17:46
سلام
من هنوز با این ویندوز مشکل دارم وسط کار یهو ریست میشه بعضی وقتا اصلا و بعضی وقتا هم بعد یه ساعت کار
یه بار مشکل رو همینجا گفتم دوستان گفتن مشکل از درایورهاست واسه همین من خودم تک تک درایورها رو نصب کردم ولی فایده نداره بنظرتون اگه درایور های جدید رو از سایت سازنده بگیرم درست میشه؟
من درایورها رو از سایتش دان کردم و ویندوز رو دوباره عوض کردم و با درایورهای جدید نصب کردم ولی بازم دوباره همینطوریه وسط کار یهو ریست میشه اصلا دلم نمی خواد دوباره برگردم ویستا ولی مثل اینکه چاره ای ندارم
دوستان اگه راه حلی میدونن خیلی ممنون میشم که راهمایی کنید
mohammad_dj_kazin
27-12-2009, 18:53
سلام بچه ها
من شنیدم با این ویندوز نمیشه فایل فلش رو دید
واقعیت داره
آخه الان خودم هر فایل فلش رو باز میکنم
نمیاره!!
mhshaker71
27-12-2009, 20:41
سلام دوستان
من یه لب تاپ دارم که روش ویستا نصب بود
ولی چون سرعتش پایین بود روش 7 نصب کردم
ولی حالا محیط ویندوز شیشه ای نیست
میشه راهنمایی کنین که باید چی کار کنم
Mohammad King
27-12-2009, 20:44
سلام بچه ها
واقعیت داره
نمیاره!!
سلام
باید فلش پلیر روی سیستم نصب باشه.
ولی الان کلن فایلهای فلشو بستن.
سلام بچه ها
واقعیت داره
نمیاره!!
:question:جواب:
:31::
نه.اصلاً واقعیت نداره...
پس من چرا فایل فلش رو باز میکنم میاره؟؟
:3::
از کی شنیدی؟؟؟
اول فلش پلیر رو از لینک زیر دانلود کن (اگه نداری):
بعدش هم بسته به نوع ویندوزت (در حالی که به اینترنت وصلی):
اگه 64 بیتی داری:
برو در مسیر زیر:
pershianix
27-12-2009, 22:26
حتمی ترین روش کرک کردن ویندوز هفت چیه؟ ممنون.
camel_60
28-12-2009, 00:02
سلام خسته نباشید
من در ویندوز 7 وقتی زیرنویس فیلم با پسوند srt میزارم نوشته های فارسی به صورت ناخوانا وعجیب غریب پخش میشه من فونت فارسی هم گذاشتم ولی درست نشد وقتی زیرنویس رو با notepad باز میکنم باز به همین صورت نشون میده ناخوانا وعجیب غریب
به نظر شما مشکل از کجاست و برای حل این مشکل چیکار باید بکنم
ardalan_zapata
28-12-2009, 00:44
سلام خسته نباشید
من در ویندوز 7 وقتی زیرنویس فیلم با پسوند srt میزارم نوشته های فارسی به صورت ناخوانا وعجیب غریب پخش میشه من فونت فارسی هم گذاشتم ولی درست نشد وقتی زیرنویس رو با notepad باز میکنم باز به همین صورت نشون میده ناخوانا وعجیب غریب
به نظر شما مشکل از کجاست و برای حل این مشکل چیکار باید بکنم
از داخل کنترل پنل :
Alireza56
28-12-2009, 00:53
سلام.
لطفا در مورد این مشکل من را یاری کنید:
من تازه ویندوز سون را نصب کردم.هر برنامه ای که نصب می کنم بعد از چند روز دیگه نه اجرا می شود نه unistall .باید با فایل نصب یک بار unistall و سپس برنامه را نصب کنم.
نسخه ویندوز :7600 خریداری شده از سایت
آنتی ویروس :nod32 ver 4
pershianix
28-12-2009, 11:02
حتمی ترین روش کرک کردن ویندوز هفت چیه؟ ممنون.
کسی جواب نمیده؟
Mohammad King
28-12-2009, 11:15
کسی جواب نمیده؟
سلام استفاده از یه سریال و وصل شدن به اینترنت.
سلام دوستان
کش لپتاپ من تقریبا همیشه رو 50 % هست
این عادیه یا بیشتره؟
اگه بیشتر هست چطور کم میشه؟
سلام دوستان
کش لپتاپ من تقریبا همیشه رو 50 % هست
این عادیه یا بیشتره؟
اگه بیشتر هست چطور کم میشه؟
سلام
دوست عزیز تا اونجایی که من خبر دارم او Ram رو نشون میده اگه روش بری هم مینویسه(Random Access Memory) ....:46:
توی سایت ------------- هم وقتی عکس آپلود میکنی آدرس داخل کادر Direct رو کپی کن و بیا اینجا روی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کلیک وبعدش هم آدرسو Paste کن...:10:
کسی جواب نمیده؟
بستگی به نسخه ومدل ویندوز داره...
من توصیه میکنم از روش OEM استفاده کنید...روش Bootloader هم خوبه ولی برای اونایی که چند تا سیستم عامل دارن زیاد خوب نیست(توی صفحه انتخاب ویندوز یک گزینه برای ویندوز 7 کرک شده و گزینه برای ویندوز بدون کرک هست)
من خودم از روش اول استفاده می کنم تا الان هم هیچ مشکلی برام پیش نیومده ... ویندوزمم به راحتی آپدیت میکنم...
توی این تاپیک می تونی پیدا کنی....توضیح بیشتر خواستی بگو من الان کلاس دارم باید برم:41:
سلام
دوست عزیز تا اونجایی که من خبر دارم او Ram رو نشون میده اگه روش بری هم مینویسه(Random Access Memory) ....:46:
توی سایت ------------- هم وقتی عکس آپلود میکنی آدرس داخل کادر Direct رو کپی کن و بیا اینجا روی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کلیک وبعدش هم آدرسو Paste کن...:10:
ممنون
ولی جواب سوالم رو ندادین
اگه اون مربئط به رم هم باشه 50 % عادیه؟
من وقتی همه برنامه ها ی در حال اجرا رو هم می بندم نهایتا میشه 40%
سلام.
لطفا در مورد این مشکل من را یاری کنید:
من تازه ویندوز سون را نصب کردم.هر برنامه ای که نصب می کنم بعد از چند روز دیگه نه اجرا می شود نه unistall .باید با فایل نصب یک بار unistall و سپس برنامه را نصب کنم.
نسخه ویندوز :7600 خریداری شده از سایت
آنتی ویروس :nod32 ver 4
من که می گم مشکل همون ناد32 هستش. تازگی ها ناد32 مشکل پیدا کرده و منم با ورژن 4 مشکل داشتم و تموم فایلای سیستممو پاک می کرد. من می گم ناد رو پاک کن و ویندوزتو دوباره نصب کن
Gamemaster
28-12-2009, 14:54
روي لب تاپ طبيعه
روي لب تاپ طبيعه
دوست عزیز لطفا از نقل قول استفاده کنین تا بدونیم پاسخ کی رو میدین
مرسی
pershianix
28-12-2009, 17:54
بستگی به نسخه ومدل ویندوز داره...
من توصیه میکنم از روش OEM استفاده کنید...روش Bootloader هم خوبه ولی برای اونایی که چند تا سیستم عامل دارن زیاد خوب نیست(توی صفحه انتخاب ویندوز یک گزینه برای ویندوز 7 کرک شده و گزینه برای ویندوز بدون کرک هست)
من خودم از روش اول استفاده می کنم تا الان هم هیچ مشکلی برام پیش نیومده ... ویندوزمم به راحتی آپدیت میکنم...
توی این تاپیک می تونی پیدا کنی....توضیح بیشتر خواستی بگو من الان کلاس دارم باید برم:41:
ممنون. اما اونجا روش OEM رو نتونستم پیدا کنم. میشه لینک دانلود کرک روش OEM و توضیحاتشو اینجا قرار بدی؟ ممنون.
Gamemaster
28-12-2009, 18:00
من ار اين استفاده كردم تا الانم مشكلي نبوده
من که می گم مشکل همون ناد32 هستش. تازگی ها ناد32 مشکل پیدا کرده و منم با ورژن 4 مشکل داشتم و تموم فایلای سیستممو پاک می کرد. من می گم ناد رو پاک کن و ویندوزتو دوباره نصب کن
من NOD32 ورژن 4.0.417 و 4.0.474 نسخه 64 بیتیش رو نصب کردم هیچ مشکلی هم نداره(ویندوزمم 7600 ،64بیتی)
سلام ، در ویندوز xp یک قابلیت به نام hyper terminal در قسمت communication ولی در ویندوز 7 پیدا نکردم. آیا قابلیتی جدید گذاشتند ؟
ولی جواب سوالم رو ندادین
اگه اون مربئط به رم هم باشه 50 % عادیه؟
من وقتی همه برنامه ها ی در حال اجرا رو هم می بندم نهایتا میشه 40%
ببخشید کلاسم داشتم.دیر میرفتم مصیبت بود ... استادمون همون اول کلاس حضور غیاب می کنه..:13:
بگذریم...
1) بستگی به ظرفیت Ram داره...
2)برنامه های درحال اجرا (برنامه هایی هم هستند که خودبه خود پس از Log on شدن اجرا میشن و مقداری از ram رو میگیرن)
من رمم 2GB هست و الان روی 44% هست .در حال حاضر به اینترنت وصلم و در سایت p30world مشغول تایپم:31:...
ویندوز 7 یه مقدار فضا بیشتر از xp از رم اشغال می کنه (به خاطر گرافیک وخیلی مسائل دیگه...)
(من به همه پیشنهاد میکنم این گجت رو نصب کنن)
و
این هم برای نمایش میزان استفاده از شبکه: (دانلود با رنگ زرد-آپلود با رنگ سبز)
ممنون. اما اونجا روش OEM رو نتونستم پیدا کنم. میشه لینک دانلود کرک روش OEM و توضیحاتشو اینجا قرار بدی؟ ممنون.
توضیح بیشتر خواستی بگو من الان کلاس دارم باید برم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
با عرض پوزش به خاطر این کلاس بی محل...:31:
اسم کامل کرکی که من ازش استفاده کردم اینه: Vista7 Slic Loader 1.9.0
توجه: شاید این کرک روی همه سیستم ها جواب نده!! (به خاطر مشخصات ویندوزشون)
من این توی ویندوز 64 بیتی 7600 امتحان کردم ،کار کرد...
دانلود:
حجم 1.06MB
من الان وقت گشتن توی این تاپیک ها رو ندارم(از یکی از تاپیک ها همین p30world گرفتم)...خودم آپلودش کردم....اگه مشکلی برای دانلود بود ببخشید اسمشو توی گوگل سرچ کنید می تونید پیداش کنید...
آموزش کار با این کرک:
از عکسشم پیداست خیلی خیلی راحته کار باهاش...
. برای انتخاب کرک به روش OEM از منوی بازشو استفاده میکنید.(شماره 1)
. برای نصب کرک روی Install کلیک کنید.(شماره 2)
. بعد از Restart این برنامه رو باز کنید ونوشته (شماره 3) رو نگاه کنید. اگر سبز بود ویندوز با موفقیت فعال شده...
اگر قرمز بود هم دو دلیل داره:
1) شاید بد نصب شده باشه که در این صورت میتونید روی Uninstall کلیک کنید و دوباره کرک رو نصب کنید.
2) شاید این کرک بر روی ویندوز شما جواب نمی ده!
hyper terminal چیکار می کرد دقیقاً ؟؟ بگید تا ببینم چیزی جاش هست یانه...:20:
البته یکسری قابلیت هایی که در xp وجود داشته در 7 حذف شده از جمله Movie Maker :21:
این کرک عالیه رو چند تا ورژن ویندوزم تست شده. پیشنهاد می کنم پس از اجرای برنامه active by internet رو بزنید. در غیر این صورت سیستمتون داغون می شه!!!!!
این کرک عالیه رو چند تا ورژن ویندوزم تست شده. پیشنهاد می کنم پس از اجرای برنامه active by internet رو بزنید. در غیر این صورت سیستمتون داغون می شه!!!!!
تایید میشه اینم کرک خوبیه....
ببخشید active by internet کجاست؟؟؟ من که چیزی نمیبینم....
توی این کرک هم در قسمت Key & Certificate میتونین به روش OEM کرک کنید...
worldclass
28-12-2009, 21:06
سلام
دوستان چه ورژنی از MSN روی ویندوز 7 نسخه 64 بیتی بدون دردسر کانکت میشه؟
بله دوست عزیز Shut Down می کنم.
قبل از کرک خاموش میشه ولی بعد از کرک خاموش نمیشه
تنظیمات خاصی رو داخل بایوس انجام میده که بعد از ری استارت خیلی کند بالا می یاد
من هم مجبور شدم دوباره بایوس رو آپدیت کنم که درست شد
نمی دونم از چه کرکی برای 64 بیتی استفاده کنم که برام مشکل پیش نیاد
همین ویندوز روی لپ تاپ dell studio xps 1640 درست جواب داد ولی روی این مادر برد ausus درست جواب نمی ده!
دوستان کسی نمیتونه راهنمایی بکنه؟
سلام
منظورت همون live messenger هست؟؟
من هرچی این برنامه رو دانلود کردم وهر چی نصب کردم برای کانکت شدن به مشکل بر می خوره(یه اروری میده)...:13:
آی دی من live.com@ هست کسی تا حالا با این آی دی وصل شده؟؟:11:
دوستان کسی نمیتونه راهنمایی بکنه؟
از همین کرک هایی که توی صفحه قبل معرفی شده استفاده کن...به روش OEM!!!:10:
ویندوز منم 64 بیتیه ...من با همین روش کرک کردم الان هیچ مشکلی ندارم ، سرعت بوت هم کم شده...بایوس هم آپدیت نبود بازم درست بود...
Mahyar.Online
28-12-2009, 21:51
دوستان خواهش می کنم جواب بدین
وقتی با کامپیوترم کار می کنم یهو یه صفحه آبی رنگ می یاد یه متنی داره مثل Dump Memory یه همچین چیزی ، من با ویندوز سون قبلی از این مشکلات نداشتم. اینیکی هم فقط نوع کرکش فرق داره !
راهنمایی لطفاٌ !
Gamemaster
28-12-2009, 22:02
سلام
ورژن Windows Live Messenger 2009 14.0
براي وين 7
ورژن Windows Live Messenger 2009 14.0
براي وين 7
لینک دانلود آفلاین:
حجم 134.84 MB
لینک دانلود آنلاین:
برنامه ای رو دانلود می کنین و با اون دانلود می کنین که طول خیلی میکشه!
دوستان خواهش می کنم جواب بدین
وقتی با کامپیوترم کار می کنم یهو یه صفحه آبی رنگ می یاد یه متنی داره مثل Dump Memory یه همچین چیزی ، من با ویندوز سون قبلی از این مشکلات نداشتم. اینیکی هم فقط نوع کرکش فرق داره !
راهنمایی لطفاٌ !
سلام
من این صفحه رو توی ویندوز ویستا می دیدم ولی توی 7 اصلاً ندیدم...
به این صفحه "صفحه مرگ رم" می گن... من دلیل قطعیش رو نمیدونم ولی به Ram دستگات یه نگاهی بنداز(پایه هاشو چک کن) ...
mohammad_dj_kazin
28-12-2009, 23:10
:question:جواب:
:31::
نه.اصلاً واقعیت نداره...
پس من چرا فایل فلش رو باز میکنم میاره؟؟
:3::
از کی شنیدی؟؟؟
اول فلش پلیر رو از لینک زیر دانلود کن (اگه نداری):
بعدش هم بسته به نوع ویندوزت (در حالی که به اینترنت وصلی):
اگه 64 بیتی داری:
برو در مسیر زیر:
به اون آدرس رفتم کار های رو که گفته بودین انجام دادم اما ارور زیر رو میده
فایل فلش هنوز باز نمیشه:41:
به اون آدرس رفتم کار های رو که گفته بودین انجام دادم اما ارور زیر رو میده
فایل فلش هنوز باز نمیشه:41:
منظورتو از فایل فلش چیه؟ فایل های فلش .swf یا فلش داخل مرورگر و وبسایت ها
سلام
hyper terminal چیکار می کرد دقیقاً ؟؟ بگید تا ببینم چیزی جاش هست یانه...:20:
البته یکسری قابلیت هایی که در xp وجود داشته در 7 حذف شده از جمله Movie Maker :21:
سلام
اتفاقا من هم movie maker را احتیاج داشتم . حالا با به برنامه دیگه کارم را کردم.
من از hyper terminal برای فرستادن فایل از طریق خط تلفن استفاده می کردم.:11:
Mahyar.Online
29-12-2009, 00:41
سلام
من این صفحه رو توی ویندوز ویستا می دیدم ولی توی 7 اصلاً ندیدم...
به این صفحه "صفحه مرگ رم" می گن... من دلیل قطعیش رو نمیدونم ولی به Ram دستگات یه نگاهی بنداز(پایه هاشو چک کن) ...
والا لپ تاپه !
سلام
اتفاقا من هم movie maker را احتیاج داشتم . حالا با به برنامه دیگه کارم را کردم.
من از hyper terminal برای فرستادن فایل از طریق خط تلفن استفاده می کردم.:11:
واقعاً کار می کرد :18:؟؟؟ جـــــــــالبه!! من فقط اینو توی کتابا دیدمو بس! (کتاب سیستم عامل - رشته فنی کامپیوتر)
فکر کنم اینم حذف شده باشه....:13:
برو توی انجمن در خواست نرم افزار اونجا برنامه رو پیدا می کنی...:10:
--------------------------
در مورد برنامه MOVIE MAKER بعداً میگم چی کار کنید :5:الان دارم خودم امتحان می کنم...:21:
والا لپ تاپه !
اِ ..اِ ..اِ..:18: می تونی بُرد لبتابتو چک کنی...:31::27::10:... من همین قدر می دونستم...:14:ببخشید دیگه!:45:
در مورد برنامه MOVIE MAKER بعداً میگم چی کار کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](11).gifالان دارم خودم امتحان می کنم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](27).gif
ســــــــــــــــلــام....
امتحان کردم ...درسته...:26:
اینم آموزشش::33:
با سلام به همه دوستان
من چند وقتیه که ویندوز 7 را نصب کردم. مشکلی که با این سیستم عامل دارم اینه که کارت دی وی بی منو نمیشناسه. از قسمت ADD DIVICE هم اقدام کردم اما نتیجه ای در بر نداشت. به نظر شما برای حل مشکل چه میشه کرد؟
تایید میشه اینم کرک خوبیه....
ببخشید active by internet کجاست؟؟؟ من که چیزی نمیبینم....
توی این کرک هم در قسمت Key & Certificate میتونین به روش OEM کرک کنید...
اگه ویندوزتون اکتیو نشده باشه یه صفحه دیگه باز می شه که نوشته
1-loader
2-internet
3-..
شما احتمالا ویندوزت اکتیو بوده برا همین اون صفحه رو باز کرده
shab_2008
29-12-2009, 18:38
salam
dustan ma chetori tu in windows farsi benevisim windosam ham serie n hast
saeed774
29-12-2009, 19:01
با سلام به همه دوستان
من چند وقتیه که ویندوز 7 را نصب کردم. مشکلی که با این سیستم عامل دارم اینه که کارت دی وی بی منو نمیشناسه. از قسمت ADD DIVICE هم اقدام کردم اما نتیجه ای در بر نداشت. به نظر شما برای حل مشکل چه میشه کرد؟
اگر درايو ويندوز ويستا يا 7 براش موجود نباشه . تنها راه استفاده از Update درايور از طريق نت هست . تو همون Device Manager در قسمت آپديتش ، آپديت از نت رو انتخاب كن . من كه با اين روش به راحتي نصبش ميكنم .
salam
dustan ma chetori tu in windows farsi benevisim windosam ham serie n hast
سلام
برو توی آدرس زیر:
بعد روی Change Keyboard or other input methods کیک کن.. در صفحه باز شده روی Change keyboards کلیک کن...
روی دکمه Add کلیک کن..بعد بگرد دنبال Persian و اونو تیک بزن... همه صفحه هم OK کن...
من با سری N کار نکردم ولی فکر کنم این جواب بده...:20:
shab_2008
29-12-2009, 22:29
اقا من یه چنتا سوال دارم که ممنون میشم اگه دوستان به اونها پاسخ بدن:
1: من فیلم که تو این ویندوز میبینم نمیدونم چرا اون کیفیته windows xp را نداره؟ امکان داره ماله درایویر کارت گرافیک که خود ویندوز نصب کرده باشه؟
2:من یه کرک با نامه Win7.Loader.eXtreme.Edition.v3.011 نصب کردم که بدونه مشکل ویندوز را نا محدود کرد ولی زمانی که ویندوز میخواد بوت بشه دو تا گزینه با نامهایه windows 7 و windows 7 loader وجود داره که windows 7 loader ویندوزه کرک شده هست وwindows 7 ویددوزه کرک نشده هست میخواستم ببینم که نمیشه کاری کرد که گزینه windows 7 حذف بشه ؟
tanx
اقا من یه چنتا سوال دارم که ممنون میشم اگه دوستان به اونها پاسخ بدن:
1: من فیلم که تو این ویندوز میبینم نمیدونم چرا اون کیفیته windows xp را نداره؟ امکان داره ماله درایویر کارت گرافیک که خود ویندوز نصب کرده باشه؟
2:من یه کرک با نامه Win7.Loader.eXtreme.Edition.v3.011 نصب کردم که بدونه مشکل ویندوز را نا محدود کرد ولی زمانی که ویندوز میخواد بوت بشه دو تا گزینه با نامهایه windows 7 و windows 7 loader وجود داره که windows 7 loader ویندوزه کرک شده هست وwindows 7 ویددوزه کرک نشده هست میخواستم ببینم که نمیشه کاری کرد که گزینه windows 7 حذف بشه ؟
tanx
سلام
1-شما بايد درايور كارت گرافيكتو آپديت كني
٢-شما باروش bootloader ويندوز رو اكتيو كردي
بايد باروش OEM اكتيو كني- توي پست 3336 در صفحه 334 توضيح دادم. کرکت رو اول Uninstall کن بعد کرک جدید رو نصب کن...
mehdi_vsgh
30-12-2009, 08:12
من یه مشکل عجیب با کارت شبکه خودم دارم....
مودم adsl دارم که با کابل LAN وصل کردم....یه مشکلی هست اینکه اگه برای یه مدت زمانی کابل LAN رو از سیستم جدا کنم و بعد از یه چند ساعت مجدد وصلش کنم اینترنت وصل نمیشه و یک علامت (!)زرد رنگ روی تصویر network روی system try قرار میگیره
تنها راهش هم اینه که باید یه بار سیستم رو ری استارت کنم تا مشکل برطرف بشه....
نکته مهم اینکه در ویندوز اکس پی هیچ مشکلی نداشتم و بدون هیچ مشکلی اگه چندین ساعت هم قطع میکردم و صل میکردم بازم کانکت میشد....
چند نکه دیگه
اسم کارت شبکه من:
atheros AR8121/AR8113/AR8114 PCI-E ethernet controller
ینی چیزی که تو device manager شناخته اینه.....
2. من کارت شبکه رو از روی سی دی نصب نکردم بلکه خود ویندوز شناخته و به آخرین ورژن هم آپدیت شده (آخرین ورژنش هست قطعا)
3. ویندوزم هم کاملا آپدیته و همه آپدیتهای اصلی+ آپدیت کارت شبکم به طور کامل نصبه
D o l f i n
30-12-2009, 08:48
من درایورها رو از سایتش دان کردم و ویندوز رو دوباره عوض کردم و با درایورهای جدید نصب کردم ولی بازم دوباره همینطوریه وسط کار یهو ریست میشه اصلا دلم نمی خواد دوباره برگردم ویستا ولی مثل اینکه چاره ای ندارم
دوستان اگه راه حلی میدونن خیلی ممنون میشم که راهمایی کنید
سلام کسی مشکل ما رو نمی تونه حل کنه موندم بخدا
Mohammad King
30-12-2009, 13:41
سلام کسی مشکل ما رو نمی تونه حل کنه موندم بخدا
سلام
مشخصات سیستم را بدید/
mohammad24
30-12-2009, 13:56
سلام
٢-شما باروش bootloader ويندوز رو اكتيو كردي
بايد باروش OEM اكتيو كني- توي پست 3336 در صفحه 334 توضيح دادم. کرکت رو اول Uninstall کن بعد کرک جدید رو نصب کن...
سلام
در ویندوز xp و ویندوز ویستا منوی بوت قابل تغییر و تنظیم بود. فکر می کنم تنظیمات در فایلی به نام boot.ini ذخیره می شد. این تغییرات را از چند طریق می شد اعمال کرد:
1- تغییر دستی و مستقیم فایل بوت
2- run->msconfig->boot
3- کلیک راست روی my computer و انتخاب گزینه ی property سربرگ Advance و بخش startup & recovery
اما در ویندوز7 از هیچ کدام از طریقه های بالا نمیشه عمل کرد. یعنی میشه گفت ویندوز دسترسی به این تنظیمات را محدود کرده.
راه دسترسی به این بخش چیه؟
mohammad2_sh
30-12-2009, 16:38
من ویندوز 7 دارم
پس از نصب چند برنامه گزینه های منوی NEW که وقتی راست کلیک میکنم روی دسکتاپ عوض شده و الان
گزینه ی Text Document (یا همان notepad) وجود ندارد
لطفا بگید باید چی کار کنم
amirpers
30-12-2009, 16:42
پست تکراری ...
amirpers
30-12-2009, 16:43
سلام
در ویندوز xp و ویندوز ویستا منوی بوت قابل تغییر و تنظیم بود. فکر می کنم تنظیمات در فایلی به نام boot.ini ذخیره می شد. این تغییرات را از چند طریق می شد اعمال کرد:
2- run->msconfig->boot
3- کلیک راست روی my computer و انتخاب گزینه ی property سربرگ Advance و بخش startup & recovery
اما در ویندوز7 از هیچ کدام از طریقه های بالا نمیشه عمل کرد. یعنی میشه گفت ویندوز دسترسی به این تنظیمات را محدود کرده.
من اگه درست متوجه شده باشم ، شما می خواید منوی بوت رو تغییر بدید ؟!
خب در ویندوز 7 و یا ویستا از برنامه VistaBoot PRO استفاده کنید که با یه سرچ کوچولو می تونید برای دانلود پیداش کنید.
سلام
2- run->msconfig->boot
سلام
برای ویرایش صفحه بوت برو به این آدرس:
pershianix
30-12-2009, 18:25
با عرض پوزش به خاطر این کلاس بی محل...:31:
اسم کامل کرکی که من ازش استفاده کردم اینه: Vista7 Slic Loader 1.9.0
توجه: شاید این کرک روی همه سیستم ها جواب نده!! (به خاطر مشخصات ویندوزشون)
من این توی ویندوز 64 بیتی 7600 امتحان کردم ،کار کرد...
دانلود:
حجم 1.06MB
من الان وقت گشتن توی این تاپیک ها رو ندارم(از یکی از تاپیک ها همین p30world گرفتم)...خودم آپلودش کردم....اگه مشکلی برای دانلود بود ببخشید اسمشو توی گوگل سرچ کنید می تونید پیداش کنید...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآموزش کار با این کرک:
از عکسشم پیداست خیلی خیلی راحته کار باهاش...
. برای انتخاب کرک به روش OEM از منوی بازشو استفاده میکنید.(شماره 1)
. برای نصب کرک روی Install کلیک کنید.(شماره 2)
. بعد از Restart این برنامه رو باز کنید ونوشته (شماره 3) رو نگاه کنید. اگر سبز بود ویندوز با موفقیت فعال شده...
اگر قرمز بود هم دو دلیل داره:
1) شاید بد نصب شده باشه که در این صورت میتونید روی Uninstall کلیک کنید و دوباره کرک رو نصب کنید.
2) شاید این کرک بر روی ویندوز شما جواب نمی ده!
جریان چیه؟
mehdi_vsgh
30-12-2009, 19:54
مودم adsl دارم که با کابل LAN وصل کردم....یه مشکلی هست اینکه اگه برای یه مدت زمانی کابل LAN رو از سیستم جدا کنم و بعد از یه چند ساعت مجدد وصلش کنم اینترنت وصل نمیشه و یک علامت (!)زرد رنگ روی تصویر network روی system try قرار میگیره
نکته مهم اینکه در ویندوز اکس پی هیچ مشکلی نداشتم و بدون هیچ مشکلی اگه چندین ساعت هم قطع میکردم و صل میکردم بازم کانکت میشد....
چند نکه دیگه
اسم کارت شبکه من:
2. من کارت شبکه رو از روی سی دی نصب نکردم بلکه خود ویندوز شناخته و به آخرین ورژن هم آپدیت شده (آخرین ورژنش هست قطعا)
3. ویندوزم هم کاملا آپدیته و همه آپدیتهای اصلی+ آپدیت کارت شبکم به طور کامل نصبه
کمک کنید......
جالبه! وقتی که این کرک و هر کرک دیگه ای رو اجرا میکنم پیغام اکتیو بودن سریال صادر میشه! در حالی که من اصلا تا حالا هفتو اکتیو نکردم!!! اینم عکسش:
جریان چیه؟
شاید ویندوزی که شما خریدید از طرف شرکت اکتیو شده باشه...بعضی از شرکت ها این ویندوز رو به صورت اکتیو شده می فروشن
چند نکه دیگه
اسم کارت شبکه من:
بعضی اوقات برای منم همینجوری میشه وتا سیستم رو ریستارت نکنم به اینترنت وصل نمیشم که نمیشم!
فکر کنم یکی از اشکالات خود ویندوز باشه...:13:
در ضمن اون مگسه ،سوسکه چیه توی امضات گذاشتی..اونو بردار من هر وقت می بینمش می خوام بزنم روش..وموجب خرابی مانیتورم میشه (آخه LCDه):31::46::10:
جالب تر اینه که چند روزه وقتی که به اینترنت وصل می شم اون علامت (!)زرد رنگ روی تصویر network روی system try همون شکلی باقی میمونه و وقتی میرم تویNetwork and Sharing Center این شکلیه:(ولی من به اینترنت وصلم!!!):13:
Ehsanpark
30-12-2009, 23:13
سلام. من تازه نصبش کردم. یه سری تغییرات می خوام انجام بدم ولی نمی دونم چجوری!
اول اینکه می خوام وقتی موس رو می برم روی یه پنجره ای که چند تا تب داره مثل IE و موس رو می برم اون پایین روی نوار استارت نمی خوام که یه پیش نمایش از اونا رو نشون بده. می خوام مثل ایکس پی ساده باشه. یعنی وقتی موس رو می برم روش هیچ اتفاقی نیوفته.
یکی هم من وقتی پنجره ای رو مینیمایز می کنم اونو می بره زیرمجموعه یکی از پنجره ها و مثل حالت بالا می شه.
می خوام این 2 تا گزینه رو غیرفعال کنم. ممنون می شم کمکم کنید.
سلام
Kasper Sky 2009 با ویندوز سون سازگاری نداره؟
من نصب کردم اما دو مورد از پروتکشن های کسپر از کار افتاده.
باید 2010 نصب کنم؟
سلام. من تازه نصبش کردم. یه سری تغییرات می خوام انجام بدم ولی نمی دونم چجوری!
اول اینکه می خوام وقتی موس رو می برم روی یه پنجره ای که چند تا تب داره مثل IE و موس رو می برم اون پایین روی نوار استارت نمی خوام که یه پیش نمایش از اونا رو نشون بده. می خوام مثل ایکس پی ساده باشه. یعنی وقتی موس رو می برم روش هیچ اتفاقی نیوفته.
یکی هم من وقتی پنجره ای رو مینیمایز می کنم اونو می بره زیرمجموعه یکی از پنجره ها و مثل حالت بالا می شه.
می خوام این 2 تا گزینه رو غیرفعال کنم. ممنون می شم کمکم کنید.
سلام
به 7ویندوز خوش اومدی:20:
ببین دوست من :10: شما ویندوز 7 نصب کردی پس باید به یکسری چیزایی که بهش اضافه شده عادت کنی... من هم وقتی اولین بار نصب کردم اصلاً نمی تونستم با TaskBar کار کنم ولی کم کم عادت کردم بهش، در بعضی جاها هم خیلی بدرد بخور بوده برام...:10:
جواب سوال : میتونی روی taskbar کلیک راست کنی properties رو بزنی بعد در قسمت taskbar appearance از لیست بازشو ی taskbar buttons گزینه سوم (never combine) رو انتخاب کنی ... با این کار Task bar ت مثل XP و ویستا میشه...
چه جوری باید جاوا رو تو این ویندوز فعال کنم؟؟?
Mohammad King
30-12-2009, 23:53
سلام
جاوا را از سایتش دانلود کن.
Ehsanpark
31-12-2009, 00:47
سلام
به 7ویندوز خوش اومدی:20:
ببین دوست من :10: شما ویندوز 7 نصب کردی پس باید به یکسری چیزایی که بهش اضافه شده عادت کنی... من هم وقتی اولین بار نصب کردم اصلاً نمی تونستم با TaskBar کار کنم ولی کم کم عادت کردم بهش، در بعضی جاها هم خیلی بدرد بخور بوده برام...:10:
جواب سوال : میتونی روی taskbar کلیک راست کنی properties رو بزنی بعد در قسمت taskbar appearance از لیست بازشو ی taskbar buttons گزینه سوم (never combine) رو انتخاب کنی ... با این کار Task bar ت مثل XP و ویستا میشه...
ممنون ممنون
خیلی ویندوز جالبیه و البته سرعتش هم حرف نداره
یه چیز دیگه ... فایرفاکس روی این ویندوز نصبه؟ اگه آره کجاست؟
و اینکه روی فایل های موسیقی اگر داخل اون ها یه عکسی رو گذاشته باشیم به جای آیکون موزیک اون عکس رو نشون می ده. من می خوام کلا عکس پیشفرض رو نشون بده. آخه اینطوری گیج می شم. برای این هم راهی هست؟
ممنون ممنون
خیلی ویندوز جالبیه و البته سرعتش هم حرف نداره
یه چیز دیگه ... فایرفاکس روی این ویندوز نصبه؟ اگه آره کجاست؟
و اینکه روی فایل های موسیقی اگر داخل اون ها یه عکسی رو گذاشته باشیم به جای آیکون موزیک اون عکس رو نشون می ده. من می خوام کلا عکس پیشفرض رو نشون بده. آخه اینطوری گیج می شم. برای این هم راهی هست؟
خواهش میکنم
فایرفاکس فقط در لینوکس به صورت پیش فرض نصبه...
دو راه داره:
1) راه موقتی:
براحتی میتونی از بالا سمت راست از change your view یا در جای خالی صفحه کلیک راست کنی استفاده کنی بری توی بخش view ) وهر چیزی که زیر small view هست می تونی انتخاب کنی تا اندازه آیکن ها کوچک تر شن و دیگه عکسی نشون نده!
2) راه دائمی:
برو توی منوی tools روی folder option کلیک کن ...برو توی تب View بعد اولین گزینه یعنی Always show icons, never thumbnails رو علامت بزن بعد روی OK کلیک کن...
برو اینجا دانلودش کن:
shab_2008
31-12-2009, 09:52
سلام
اقایه cdp من همون طور که شما گفتین درایور کارت گرافیکمو اپدیت کردم ولی هنوز اون عدم کیفیته مناسبه فیلمو دارم مثلا زمانی که یه فیلم میبینم دوربین که از یه صحنه میره رویه یه صحنه دیگه افت فریم پیدا میکنه. دستم به البستون خواهشا کمک کنین بدجور تو کفه این فیلمم!
Ehsanpark
31-12-2009, 11:10
1) راه موقتی:
براحتی میتونی از بالا سمت راست از change your view یا در جای خالی صفحه کلیک راست کنی استفاده کنی بری توی بخش view ) وهر چیزی که زیر small view هست می تونی انتخاب کنی تا اندازه آیکن ها کوچک تر شن و دیگه عکسی نشون نده!
2) راه دائمی:
برو توی منوی tools روی folder option کلیک کن ...برو توی تب View بعد اولین گزینه یعنی Always show icons, never thumbnails رو علامت بزن بعد روی OK کلیک کن...
بله شد، ولی فکر می کنم اون کاری که من می خوام بکنم نشه! گزینه دوم خوب بود ولی برای فایل های تصویر هم تامب رو نشون نمی داد. کاش می شد فقط برای فایل های موسیقی این اتفاق می افتاد.
یه چیز دیگه :دی وقتی با KMPlayer خواستم یه ویدیو ببینم یه دفعه تم ویندوز عوض شد. می شه کاری کرد که عوض نشه؟
ویرایش: بازم یه چیز دیگه! توی Sort کردن من توی My Pictures ام چیزی به اسم Modify ندیدم. چطوری می تونیم یه جوری مرتب کنم که آخریم فایل های اضافه شده رو اون آخر نشون بده. یعنی مثل همون Modify ...؟
سلام
من ویندوز 7 نصب کردم ولی درایو سی دی نصب نمی شه بقیه درایوا نصب شده مدل لب تاپ هم ایسر 4736جی
قاسم آلوده
31-12-2009, 13:33
سلام ....
چه طوری می شه در ویندوز هفت زبان پیش فرض رو انگلیسی انتخاب کرد .... اخه من هر کاری می کنم بازم زبان پیش فرض فارسی هست و وقتی می رم تو وب واقعا اعصابمو خورد می کنه .
Gamemaster
31-12-2009, 14:31
از سايت خودش درايورشا بگيريد
Mohammad King
31-12-2009, 15:46
سلام
من ویندوز 7 نصب کردم ولی درایو سی دی نصب نمی شه بقیه درایوا نصب شده مدل لب تاپ هم ایسر 4736جی
سلام
در انجمن زیر مطرح کن:
mr-secret
31-12-2009, 16:14
ایا مشکل برنامه های پرتابل در ویندوز سون درست شده است منظورم نسخه جدیدشه!
دوستان ازتون راهنمایی میخوام. این عکس زیر رو نگاه کنید تا براتون توضیح بدم. :19:
شورتکات هایی که روی دسکتاپ قرار میگیرند یک فلش هم همیشه باهاشون روی آیکونشون هست. این فلش رو من قبلا در ویندوز اکس پی با نرم افزار Tuneup 2009 که یکی از بهترین نسخه هاشه برمیداشتم و آیکونها قشنگتر میشدند. الان که وین 7 دارم نمیخوام Tuneup 2010 رو نصب کنم چون سیستم رو داغلون میکنه. نسخه 2009 هم امتحان نکردم که کار میکنه یا نه اما توی مشخصاتش نوشته که کار نمیکنه.
آیا راهی مثل تغییر رجیستری و یا تنظیمات دستی در ویندوز وجود داره که بشه این فلش رو برداشت؟ یعنی بدون استفاده از نرم افزار. اگر راهی وجود نداره بغیر از Tuneup نرم افزار دیگه ای میشناسید که بتونه این کارو بکنه؟
ممنون.:10:
سلام
من هر وقت ویندوز 7 نصب می کنم د رآخرین مرحله نصب بعد از ریبوت شدن سیستم زمانی که دیگه باید ویندوز بالا بیاد متاسفانه سیستم تو بخش بایوس ستاپ هنگ می کنه و دیگه هیچ اتفاقی نمی یوفته و من مجبورم یه بار دیگه ویندوز بریزم اونم XP چون در صورت ریختن مجدد 7 مشکل بالا دوباره تکرار میشه ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند. مشخصات سیستم هم این
CPU AMD 7750 Athlon X2
VGA Gforce 9500GT
RAM 2Gig 800
HDD 320 MAXTOR
با تشکر قبلی از راهنماییتون.
amirpers
01-01-2010, 02:42
دوستان ازتون راهنمایی میخوام. این عکس زیر رو نگاه کنید تا براتون توضیح بدم. :19:
شورتکات هایی که روی دسکتاپ قرار میگیرند یک فلش هم همیشه باهاشون روی آیکونشون هست. این فلش رو من قبلا در ویندوز اکس پی با نرم افزار Tuneup 2009 که یکی از بهترین نسخه هاشه برمیداشتم و آیکونها قشنگتر میشدند. الان که وین 7 دارم نمیخوام Tuneup 2010 رو نصب کنم چون سیستم رو داغلون میکنه. نسخه 2009 هم امتحان نکردم که کار میکنه یا نه اما توی مشخصاتش نوشته که کار نمیکنه.
آیا راهی مثل تغییر رجیستری و یا تنظیمات دستی در ویندوز وجود داره که بشه این فلش رو برداشت؟ یعنی بدون استفاده از نرم افزار. اگر راهی وجود نداره بغیر از Tuneup نرم افزار دیگه ای میشناسید که بتونه این کارو بکنه؟
بله
شما در رجیستری به آدرس
HKEY_CLASSES_ROOT و بعد Lnkfile برو و از سمت رایت گزینه IsShortcut رو پاک کن و دوباره در همون شاخه HKEY_CLASSES_ROOT گزینه pifile رو پیدا کن و باز هم IsShortcut رو دیلیت کن . دکمه F5 رو بزن و یه بار ویندوز رو Log Off کن و از شورت کاتهای بدون فلش لذت ببر .
بله شد، ولی فکر می کنم اون کاری که من می خوام بکنم نشه!
1)گزینه دوم خوب بود ولی برای فایل های تصویر هم تامب رو نشون نمی داد. کاش می شد فقط برای فایل های موسیقی این اتفاق می افتاد.
2)یه چیز دیگه :دی وقتی با KMPlayer خواستم یه ویدیو ببینم یه دفعه تم ویندوز عوض شد. می شه کاری کرد که عوض نشه؟
3)ویرایش: بازم یه چیز دیگه! توی Sort کردن من توی My Pictures ام چیزی به اسم Modify ندیدم. چطوری می تونیم یه جوری مرتب کنم که آخریم فایل های اضافه شده رو اون آخر نشون بده. یعنی مثل همون Modify ...؟
سلام
1) اونو دیگه فکر نکنم چیزی باشه!
2) شما تا میتونید باید آخرین ورژن هر نرم افزار رو نصب کنید تا بدرسی روی این ویندوز اجرا بشه!
3) روی یه جای خالی از صفحه راست کلیک کن...در قسمت SortBy روی More... کلیک کن...بعد لیست بلند بالایی از تمام روش های مرتب سازی ظاهر میشه...فکر کنم Date modified جای modify باشه! ببین همونه یا نه!!
سلام ....
چه طوری می شه در ویندوز هفت زبان پیش فرض رو انگلیسی انتخاب کرد .... اخه من هر کاری می کنم بازم زبان پیش فرض فارسی هست و وقتی می رم تو وب واقعا اعصابمو خورد می کنه .
من اون اوایل این مشکل رو داشتم...شما موقع نصب ویندوز نباید هیچ تغییری توی این صفحه بدی...باید زبان پیش فرض همون انگلیسی بمونه و بعد از نصب از controlpanel ... زبان فارسی رو اضافه کنی...
من وقتی این مشکل رو داشتم نتونستم با هیچ تغییری درستش کنم:13:....
اینو یه امتحانی کن شاید درست شد: شما برو توی controlpanel-Region and language تب keyboard and languages روی change keyboards کلیک کن ...توی این صفحه زبان فارسی رو Remove کن بعد همه صفحه ها رو ok کن بعد ریستارت کن....دوباره برو توی همون صفحه و با گزینه Add زبان Persian رو انتخاب کن و همه صفحه ها رو ok کن....
به روش رجیستری:
با برنامه:
پیشنهاد:
میتونی از گجت quick launch استفاده کنی...با این گجت میتونی به راحتی تمام برنامه هایی که می خوای به صورت Shortcut ازشون استفاده کنی با یک درگ اون برنامه ها رو از طریق این گجت باز کنی....دسکتاپت هم شلوغ نمیشه!:10:
دانلود:
سلام
اقایه cdp من همون طور که شما گفتین درایور کارت گرافیکمو اپدیت کردم ولی هنوز اون عدم کیفیته مناسبه فیلمو دارم مثلا زمانی که یه فیلم میبینم دوربین که از یه صحنه میره رویه یه صحنه دیگه افت فریم پیدا میکنه. دستم به البستون خواهشا کمک کنین بدجور تو کفه این فیلمم!
من تا همینجاش میدونستم...ببخشید... :20:
مشخصات سیستمت رو بنویس تا کمکت کنن!
سلام
من هر وقت ویندوز 7 نصب می کنم د رآخرین مرحله نصب بعد از ریبوت شدن سیستم زمانی که دیگه باید ویندوز بالا بیاد متاسفانه سیستم تو بخش بایوس ستاپ هنگ می کنه و دیگه هیچ اتفاقی نمی یوفته و من مجبورم یه بار دیگه ویندوز بریزم اونم XP چون در صورت ریختن مجدد 7 مشکل بالا دوباره تکرار میشه ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند. مشخصات سیستم هم این
CPU AMD 7750 Athlon X2
VGA Gforce 9500GT
RAM 2Gig 800
HDD 320 MAXTOR
با تشکر قبلی از راهنماییتون.
2تا سوال:
اون ویندوز 7 که شما دارید، روی دستگاه دیگه ای امتحان کردید؟؟
قبلاً ویندوز ویستا روی دستگاهتون نصب کرده بودید؟؟
نوع درایو برای ویندوز7 باید NTFS باشه... روش فرمت درایو..
موقع نصب در مرحله انتخاب درایو برای نصب ویندوز ، اول درایوی که میخوای ویندوز رو توش نصب کنی انتخاب کن بعد روی Drive Option (زیر دورایو ها) کلیک کن بعد روی Format کلیک کن نا درایوت به درستی فرمت شه..
سلام
1) اونو دیگه فکر نکنم چیزی باشه!
2) شما تا میتونید باید آخرین ورژن هر نرم افزار رو نصب کنید تا بدرسی روی این ویندوز اجرا بشه!
3) روی یه جای خالی از صفحه راست کلیک کن...در قسمت SortBy روی More... کلیک کن...بعد لیست بلند بالایی از تمام روش های مرتب سازی ظاهر میشه...فکر کنم Date modified جای modify باشه! ببین همونه یا نه!!
به روش رجیستری:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا برنامه:
پیشنهاد:
میتونی از گجت quick launch استفاده کنی...با این گجت میتونی به راحتی تمام برنامه هایی که می خوای به صورت Shortcut ازشون استفاده کنی با یک درگ اون برنامه ها رو از طریق این گجت باز کنی....دسکتاپت هم شلوغ نمیشه!:10:
دانلود:
دوستان دستتون درد نکنه. متاسفانه یکم دیر پستتون رو دیدم. طاقتم تموم شد و رفتم Tuneup 2010 رو نصب کردم تا بتونم اون فلش ها رو بردارم. چشمتون روز بد نبینه. اونها رو به هر حال برداشتم. اما بعد از 2 ساعت با لپ تاپ برای اولین دفعه لپ تاپم هنگ کرد. اونم با سی پی یوی i7. هر بار میومدم بالا نمیتونستم بیام تو وین. تو سیف مد هم این tuneup پاک نمیشد. هر طوری شد ویندوز رو بالا آوردم و پاکش کردم و همه چی درست شد.
من روی 2 تا لپ تاپ یکی سامسونگ یکی هم ایسوز این tuneup رو روی وین 7 نصب کردم در هر دو سیستم به شدت اختلال ایجاد کرد. از من میشنوید هیچ وقت نصبش نکنید چون اگر وارد نباشید حتما یک فورمت افتادید.
این روشهای شما رو هم نگه میدارم برای روزی که دوباره لازم شد استفاده کنم. دستتون درد نکنه. :10:
2تا سوال:
اون ویندوز 7 که شما دارید، روی دستگاه دیگه ای امتحان کردید؟؟
قبلاً ویندوز ویستا روی دستگاهتون نصب کرده بودید؟؟
نوع درایو برای ویندوز7 باید NTFS باشه... روش فرمت درایو..
موقع نصب در مرحله انتخاب درایو برای نصب ویندوز ، اول درایوی که میخوای ویندوز رو توش نصب کنی انتخاب کن بعد روی Drive Option (زیر دورایو ها) کلیک کن بعد روی Format کلیک کن نا درایوت به درستی فرمت شه..
سلام
بله من این ویندوز رو روی چندین سیستم دیگه نصب کردم و قبلا ویستا نصب نکردم اما نسخه های اولیه همین 7 رو که اکتیو نبودن نصب کردم. و نکته دیگه اینکه با مراحل نصب هر ویندوزی کاملا آشنام و فرمت درایو ها رو میشناسم. نکته ای که برای من تعجب آور و گیج کننده شده اینه که این ویندوزی که خودم چندین بار روی چند سیستم نصب کردم چرا روی یک سیستم که مشخصات رو هم قبلا نوشتم نصب نمی شه یعنی نصب میشه اما بالا نمیاد.
AC Schnitzer
01-01-2010, 15:30
من به همین بخش ویندوز قبلیم یه کم ور رفتم ، الان تمام فلدر هام که توش بودن باز نمیشن.
چه کار کنم؟
ice_flower
01-01-2010, 19:45
با سلام
بچه ها لب تاپ من vaio c140g هستش با این مشخصات:
CPU: dual 2 core 1.6
RAM: 1.5 gb
VGA: Intel Graphics Media Accelerator 950 - Max 128 mb
Cache: 2M
Bus Speed: 667 MHz
ویندوز اورجینال XP هم داره.
چه لپ تاب عتیقه اییه :27:
حالا با تمام این تفاصیل میشه ویندوز 7 روش نصب کرد؟ :21:
ممنون میشم یه راهنمایی بکنید. :11:
Milad4171
01-01-2010, 20:33
سی پی یو Intel E5300
رم (2*1)
ممنون میشم کمک کنین
اتفاقا منم اون اول این مشکل رو با 7داشتم. بعضی وقتا شدیدا سیستم کند میشد و همونی که میگی پیش می اومد.
اول باید درایور فکر کنم 4.5.1 رو دانلود کنی. بعد اگه این مشکل هنگ کردن رو داری اسلات دی وی بیت رو عوض کن.
من دی وی بیم با 7 خبلی مشکل داشت. اول که نصب نشد که درایروش رو گرفتم. بعد که نصب کردم صدا و تصوریش میزون نبود که دراویر گرافیکم رو Update کردم.
ولی کلا ویندوز خیلی خوبیه. من که ازش راضیم ام. نسخه 7100
AC Schnitzer
01-01-2010, 20:36
دوست گرامی سلام ،
طبق اعلام سایت رسمی مایکروسافت ،
حداقل سیستم مورد نیاز برای استفاده از 7 اینه ::
cpu : 1GHz
Ram : 1GB (32bit) & 2 GB for 64bit
و گرافیکی که از DX 9 پشتیبانی کنه
+ 16 گیگابایت فضای خالی روی هاردتون !!
که گویا لپتاپ شما این حداقل هارو داره :27::27::27:
این هم لینک یه نرم افزار هست که وقتی رو سیستمتون نصب کنید میگه که سیستم شما قابلیت نصب 7 داره یا آره.
***البته یادت باشه قبل از استفاده ازاین برنامه همه لوازم جانبی رو که معمولا استفاده میکنی (مثل پرینتر و اسکنر و هارد اکسترنال و ...) رو به سیستم وصل کنی.***
ramin_007
02-01-2010, 04:14
سلام
من از وقتی windows 7 ريختم با type کردن مشکل دارم مثلاً دارم type ميکنم يهو برميگرده عقب و چيزای که دارم type ميکنم ميره بين متن؟ اميدوارم که منظورم رو بفهمين
AC Schnitzer
02-01-2010, 08:40
فقط با زبان فارسی مشکل دارید یا انگلیسی هم همین طوره؟
اگر درايو ويندوز ويستا يا 7 براش موجود نباشه . تنها راه استفاده از Update درايور از طريق نت هست . تو همون Device Manager در قسمت آپديتش ، آپديت از نت رو انتخاب كن . من كه با اين روش به راحتي نصبش ميكنم .
از پاسختون ممنونم. منظورتون از آپدیت درایو، درایو --- هست؟ اخه ویندوز اصلا سخت افزار رو نمیشناسه که من بخام درایوش رو نصب کنم. شاید منظور شما این باشه که من بدون شناسایی سخت افزار درایو رو نصب کنم و بعد اون رو از روی نت آپدیت کنم. آیا همین منظورتون بوده یا روش دیگه ای داره؟
ramin_007
02-01-2010, 15:10
نه اتفاقا فقط با انگلیسی مشکل دارم.
ramin_007
02-01-2010, 15:22
نه اتفاقا فقط با انگلیسی مشکل دارم.
amirpers
03-01-2010, 01:42
دوستان دستتون درد نکنه. متاسفانه یکم دیر پستتون رو دیدم. طاقتم تموم شد و رفتم Tuneup 2010 رو نصب کردم تا بتونم اون فلش ها رو بردارم. چشمتون روز بد نبینه. اونها رو به هر حال برداشتم. اما بعد از 2 ساعت با لپ تاپ برای اولین دفعه لپ تاپم هنگ کرد. اونم با سی پی یوی i7. هر بار میومدم بالا نمیتونستم بیام تو وین. تو سیف مد هم این tuneup پاک نمیشد. هر طوری شد ویندوز رو بالا آوردم و پاکش کردم و همه چی درست شد.
من روی 2 تا لپ تاپ یکی سامسونگ یکی هم ایسوز این tuneup رو روی وین 7 نصب کردم در هر دو سیستم به شدت اختلال ایجاد کرد. از من میشنوید هیچ وقت نصبش نکنید چون اگر وارد نباشید حتما یک فورمت افتادید.
این روشهای شما رو هم نگه میدارم برای روزی که دوباره لازم شد استفاده کنم. دستتون درد نکنه. :10:
البته دوستان لطف کردند و پاسخ شما رو دادند اما من همون شب جوابتون رو دادم که احتمالا ندیدید.
در موردTune-Up Utiliies 2010 هم باید بگم که من دارم ازش تو 7 استفاده می کنم و در لپ تاپ دل برادرم هم روی 7 نصبش کردم و هیچ مشکلی هم نداره و اتفاقا فلش ها رو هم باهاش برداشتم.
شاید نسخه شما مشکل داره؟!
من به همین بخش ویندوز قبلیم یه کم ور رفتم ، الان تمام فلدر هام که توش بودن باز نمیشن.
چه کار کنم؟
یه توصیه برای همه:
خواهشاً به هر جای ویندوز میخواید ور برید، برید...ولی به این Security دست نزنید....:46:
من نمی دونم به کجاش ور رفتی اگه یادت هست بگو شاید بتونم کمکت کنم....:46:
سلام
من دو ماهه که ویندوز هفت رو نصب کردم و خیلی خوب کار می کرد 24x7
تا اینکه از چند روز پیش بعضی وقت ها هنگ (freeze) میکنه!
هیچ نرم افزار یا سخت افزار جدیدی هم نصب نکردم.
درایو گرافیک را هم آپدیت کردم
توی قسمت power options هم گزینه full performance را انتخاب کردم (فریز شدن کم شده ولی باز هم هست!)
کسی این مشکل را داشته؟
مشخصات سیستم:
athlon 5600 - nvidia 8500 - 3 gb ram - win7 ultimate activated
Ehsanpark
03-01-2010, 16:55
بازم سلام.
2 تا مشکل اعصاب خورد کنی.
1) من می خوام عین xp بعضی از فایل هام رو بر اساس Modify مرتب کنم. اینجا Date Modify و Date داره ولی هیچ کدوم درست کار نمی کنن و فایل هارو نامرتب نشون می دن. من می خوام آخرین فایل های اضافه شده رو اول یا آخر هر فولدر ببینم. می شه این کارو کرد؟
2) بعضی از فایل ها مثل AVI ها رو من می خوام بصورت پیشفرض با Jet Audio باز کنم. پیشفرض روی وینمپ هست. با کلیک راست و اون قسمتی که می شه این کارو کرد، انجام می دم ولی وقتی ری استارت می کنم یا خاموش می کنم بازم بر می گرده رو همون وینمپ. اینو چطوری حل کنم؟
البته فکر می کنم هیچ راه حلی نداره ... ولی بازم منتظر شما دوستان با تجربه هستم.
سلام واسه سوال اولی. میتونی صعودی یا نزولی چیده شد فایلها رو تنظیم کنی>>>
R.Click/Sort By/Ascending or Descending .
Ehsanpark
03-01-2010, 18:38
سلام واسه سوال اولی. میتونی صعودی یا نزولی چیده شد فایلها رو تنظیم کنی>>>
R.Click/Sort By/Ascending or Descending .
ممنون ولی فرقی نمی کنه. کلا اون شکلی که من می خوام مرتب بشه نمی شه. قاطی پاتی میاد
بازم سلام.
2 تا مشکل اعصاب خورد کنی.
1) من می خوام عین xp بعضی از فایل هام رو بر اساس Modify مرتب کنم. اینجا Date Modify و Date داره ولی هیچ کدوم درست کار نمی کنن و فایل هارو نامرتب نشون می دن. من می خوام آخرین فایل های اضافه شده رو اول یا آخر هر فولدر ببینم. می شه این کارو کرد؟
2) بعضی از فایل ها مثل AVI ها رو من می خوام بصورت پیشفرض با Jet Audio باز کنم. پیشفرض روی وینمپ هست. با کلیک راست و اون قسمتی که می شه این کارو کرد، انجام می دم ولی وقتی ری استارت می کنم یا خاموش می کنم بازم بر می گرده رو همون وینمپ. اینو چطوری حل کنم؟
البته فکر می کنم هیچ راه حلی نداره ... ولی بازم منتظر شما دوستان با تجربه هستم.
1) یعنی چطوری میاد فایلها؟؟ بیشتر توضیح بدید...
2) برو توی منوی استارت بعد از سمت راستش روی default programs کلیک کن...
Set your Default Programs: با این گزینه می تونید بعضی از برنامه ها رو که لیست شده ، به حالت پیش فرض در بیارید...
Associate a file type or protocol with a program: با این گزینه می تونید برنامه پیش فرض رو برای هر فرمت به طور جدا گانه انتخاب کنید...
Set program access and computer defaults: با این گزینه میتونید اجرای برنامه ها رو به صورت پیش فرض مایکروسافت در بیارید...(مثل روز اول نصب ویندوز7)
Honradez
03-01-2010, 22:17
به نام خدا.
آقا قضیه این ویندوز XPای که میگن توی ویندوز هفت جاسازی شده چیه؟
سپاسگزارم. :46:
Mohammad King
03-01-2010, 22:27
به نام خدا.
آقا قضیه این ویندوز XPای که میگن توی ویندوز هفت جاسازی شده چیه؟
سپاسگزارم. :46:
سلام
شرکت مایکروسافت قابلیت ویژه ای را با نام xp mode برای سیستم عامل ویندوز 7 معرفی کرد که کاربران به واسطه آن می توانند با داشتن سیستم سخت افزاری مناسب، نسخه مجازی سیستم عامل ویندوز xp را در ویندوز 7 اجرا کنند.
همین دوست من.
موفق باشید
AC Schnitzer
03-01-2010, 23:46
یه توصیه برای همه:
خواهشاً به هر جای ویندوز میخواید ور برید، برید...ولی به این Security دست نزنید....:46:
من نمی دونم به کجاش ور رفتی اگه یادت هست بگو شاید بتونم کمکت کنم....:46:
یه کم با همین بخش Permission بازی کردم !!!!!! :31::31::31::31: (مگه عروسکه؟:18:)
Ehsanpark
04-01-2010, 02:57
1) یعنی چطوری میاد فایلها؟؟ بیشتر توضیح بدید...
2) برو توی منوی استارت بعد از سمت راستش روی default programs کلیک کن...
Set your Default Programs: با این گزینه می تونید بعضی از برنامه ها رو که لیست شده ، به حالت پیش فرض در بیارید...
Associate a file type or protocol with a program: با این گزینه می تونید برنامه پیش فرض رو برای هر فرمت به طور جدا گانه انتخاب کنید...
Set program access and computer defaults: با این گزینه میتونید اجرای برنامه ها رو به صورت پیش فرض مایکروسافت در بیارید...(مثل روز اول نصب ویندوز7)
1. یعنی مثلا من الان یه عکسی رو از نت سیو می کنم، 5 دقیقه دیگه یه عکسو بافتوشاپ سیو می کنم، 2 دقیقه بعد یه عکسیو کپی می کنم و ... می خوام به ترتیبی که فایل ها اضافه شده یا تغییری روشون صورت گرفته لیست بشه. ولی اینطوری نمی شه. جابجا می شه.
2. حل شد فکر کنم. خیلی ممنون.
Honradez
04-01-2010, 10:22
سلام
شرکت مایکروسافت قابلیت ویژه ای را با نام xp mode برای سیستم عامل ویندوز 7 معرفی کرد که کاربران به واسطه آن می توانند با داشتن سیستم سخت افزاری مناسب، نسخه مجازی سیستم عامل ویندوز xp را در ویندوز 7 اجرا کنند.
همین دوست من.
موفق باشید
متشکرم.
حالا نحوه اجرا کردنش چجوریه؟
Mohammad King
04-01-2010, 10:30
متشکرم.
سلام
با برنامه
( Virtual Windows XP for windows SE7EN )
Set Up and Use XP Mode in Windows 7
Windows 7's new XP Mode lets you seamlessly run virtualized applications alongside your regular Windows 7 applications—so your outdated software will continue to work. Before we begin, you'll want to make sure your system meets the requirements:
Processor: Processor capable of hardware virtualization, with AMD-V™ or Intel® VT turned on in the BIOS.
Memory: 2GB of memory recommended.
Hard disk requirement: 20MB hard disk space for installing Windows Virtual PC. Additional 15GB of hard disk space per virtual Windows environment recommended.
Make sure that your processor supports hardware virtualization, and double-check that the hardware virtualization setting is enabled in your BIOS (the setting is often not enabled although your processor may be supported). You can use the official Intel Processor Identification Utility if you are running Intel, or you can can use previously mentioned SecurAble to determine whether or not your AMD or Intel processor will support XP Mode.
Next, you'll need to install two software packages on your PC:
Download and install the Windows Virtual PC Beta, which is the virtualization software that powers "XP Mode".
Download and install the Windows XP Mode Beta, which is a specially crafted XP virtual machine.
Once you've completed those steps and restarted your computer, run the Virtual Windows XP item in the start menu, add in a password and make sure to choose to remember the credentials if you want the integration features to work smoothly.
Once the wizard is complete, hopefully you will see a dialog that sets up XP for use, which will take quite a while. If you receive a message that hardware virtualization is not enabled, reboot your computer and check that the BIOS option is enabled, usually found under the advanced settings page.
If all goes well, you'll see a Virtual Windows XP window, complete with a notification to install antivirus software—since XP Mode is nothing more than Windows XP in a virtual machine, you should take the advice and install your favorite antivirus application, especially if you'll be downloading files in the VM.
At this point you will need to install your applications in Windows XP, and make sure to choose "All Users" anytime you are asked who to install the software for—the integration features won't work with software that installs just for your user account. If you can't install for everybody, you can simply choose "Open All Users" on the start menu, and copy a shortcut to the application into the start menu's programs folder.
Once your applications are installed and shortcuts are in the All Users start menu, they will magically show up in the Windows 7 start menu under the Windows Virtual PC -> Virtual Windows XP Applications folder.
Depending on the state of the virtual machine, you will be prompted to close it in order to switch into "virtual application" mode. If the virtual machine was hibernated, you will see a slightly different prompt, but the general idea is that it can't be running while you are in application mode.
And now, success! The Chrome window in the front is an XP-mode window—you'll notice that windows running in XP mode don't seem to take advantage of the slick Windows 7 drop-shadows, and you won't see a thumbnail preview in the taskbar or Alt-tab
متشکرم.
سلام
با تشکر از محمد جان.
اینجا هم کامل توضیح داده شده :
اجرای ویندوز XP در محیط ویندوز 7!
موفق باشید :40:
mohammad_dj_kazin
04-01-2010, 12:49
سلام دوستان
نمیدونید چرا زیر نویس های که فرمتشون srt هست توی این ویندوز درست باز نمیشه
یعنی وقتی میزاری روی فیلم به جای زیر نویس یک سری حروف چرت و پرت میزاره
البته با زبان فارسی ایطوری هست
ممنون میشم راهنمایی کنید
yasinknn
04-01-2010, 12:57
با سلام خدمت اساتید فن !
متاسفانه این لپ تاپ من از این کارت گرافیک هایی داره که aero رو ساپورت نمیکنه ! (WDDM) نداره چون برا xp ساخته شده !!!
سرتونو درد نیارم فقط میخواستم ببینم هیچ راهی نداره که لااقل بشه این رنگ تم ویندز 7 رو از این آبی فیروزه ای زاقارت به یه رنگ دیگه تغییر داد !!؟؟؟
(مثلا مثل تم مشکی ویستا وقتی رو حالت غیر aero هستش)
پیشاپیش از راهنماییهاتون متشکرم !!!
yasinknn
04-01-2010, 13:10
سلام دوستان
نمیدونید چرا زیر نویس های که فرمتشون srt هست توی این ویندوز درست باز نمیشه
یعنی وقتی میزاری روی فیلم به جای زیر نویس یک سری حروف چرت و پرت میزاره
البته با زبان فارسی ایطوری هست
ممنون میشم راهنمایی کنید
control panel /region and language /administerative/change system local برو و persian انتخاب کن
بعد از ریست مشکل حله
Mohammad King
04-01-2010, 13:14
با سلام خدمت اساتید فن !
متاسفانه این لپ تاپ من از این کارت گرافیک هایی داره که aero رو ساپورت نمیکنه ! (WDDM) نداره چون برا xp ساخته شده !!!
سرتونو درد نیارم فقط میخواستم ببینم هیچ راهی نداره که لااقل بشه این رنگ تم ویندز 7 رو از این آبی فیروزه ای زاقارت به یه رنگ دیگه تغییر داد !!؟؟؟
شما نیتونید رنگشو عوض کنید.
amir_dvb
04-01-2010, 13:25
control panel /region and language /administerative/change system local برو و persian انتخاب کن
بعد از ریست مشکل حله
سلام
من هم 2 مشکل دارم یکی با همین فایلهای srt ولی متاسفانه windows 7 من persian نداره
2 سیستم من وقتی دارم تو web می گردم هنگ میکنه و کل لب تابم قفل میکنه البته لب تابم sony و ویندوزشم ارجینال خودش هست
نمیدونم ولی اگر راهی گیر نیارم احتما لا ویندوزش رو عوض کنم
راستی از کجا می تونم نوع ویندوز 7 رو که رو سیستمم نصب هست بفهمم
من از مدم وایر لس استفاده می کنم می تونه از اون باشه
خلاصه یه راهنمایی ممنونم
Ehsanpark
04-01-2010, 13:35
آفیس 2003 تو se7en نصب نمی شه؟
Mohammad King
04-01-2010, 13:44
آفیس 2003 تو se7en نصب نمی شه؟
سلام
نخیر نصب نمیشه.
2007 میشه.
سلام
من gtaiv رو روی ویندوز 7 اجرا میکنم تو زمانی که دارم بازی میکنم گاهی موقعی گیر میکنه هی درست میشه هی گیر میکنه هی درست میشه تا....:13:
من روی xp راحت اجرا میکردم.ولی روی ویستا کند میاره.
چیکار کنم تا بهتر بشه اینم سیستمم:
گرافیک 9400 512 gt
ram 2
cpu:4600 amd
capitan raul
04-01-2010, 15:54
سلام من میخوام ویندوز ویستای خودم رو به ویندوز 7 آپگرید کنم. آپگرید کردن باعث از دست رفتن برنامه ها یا آپ دیت های نرم افزاری
میشه یا نه ؟ چون من همیشه ویندوز رو به صورت کامل نصب کردم و هیچ وقت آپگرید نکردم میخواستم ببینم که شما این کار رو توصیه
میکنید یا اینکه ویستا رو پاک کنم و 7 رو نصب کنم؟
yasinknn
04-01-2010, 17:17
مگه میشه هیچ رنگ دیگه ای نگیره !!!؟؟؟؟
ویندوز xp با اون حالش رنگ تم عوض میکنه ولی این seven با این یال وکوپالش قابلیت این کارو نداره !!!!؟؟؟
yasinknn
04-01-2010, 17:25
با سلام خدمت اساتید فن !
ویندوز xp با اون حالش رنگ تم عوض میکنه ولی این seven با این یال وکوپالش قابلیت این کارو نداره !!!!؟؟؟
mohammadtari
04-01-2010, 19:44
desktop-->right click-->personalize-->window color
Mohammad King
04-01-2010, 22:05
سلام من میخوام ویندوز ویستای خودم رو به ویندوز 7 آپگرید کنم. آپگرید کردن باعث از دست رفتن برنامه ها یا آپ دیت های نرم افزاری
میشه یا نه ؟ چون من همیشه ویندوز رو به صورت کامل نصب کردم و هیچ وقت آپگرید نکردم میخواستم ببینم که شما این کار رو توصیه
سلام
میشه گفت بعضی برنامه ها شاید شاید اجرا نشن.
در کل من با تجربه ای که دارم پاک کردن و نصب کردن 2باره را پیشنهاد میکنم.
موفق باشید
سلام.
دوتا سوال از اساتید داشتم:
من وقتی که میخوام با یه نام کاربری که رمز هم داره وارد بشم گوشه بالا سمت چپ زبان وارد کردن رمز رو فارسی قرار میده هر کار هم کردم نتونستم بصورت پیش فرض انگلیسیش کنم.کسی میتونه کمک کنه.ممنون
در ضمن من با یوزری که از نوع ادمین هست میتونم به DataBase engine نرم افزار SQLserver2005 کانکت بشم اما با یوزری که از نوع استاندارد هست نمیتونم علت چیه؟
ویندوز ویستا رو پاک کن بعد 7 نصب کن...
سلام.
دوتا سوال از اساتید داشتم:
1)من وقتی که میخوام با یه نام کاربری که رمز هم داره وارد بشم گوشه بالا سمت چپ زبان وارد کردن رمز رو فارسی قرار میده هر کار هم کردم نتونستم بصورت پیش فرض انگلیسیش کنم.کسی میتونه کمک کنه.ممنون
2)در ضمن من با یوزری که از نوع ادمین هست میتونم به DataBase engine نرم افزار SQLserver2005 کانکت بشم اما با یوزری که از نوع استاندارد هست نمیتونم علت چیه؟
1) من اون اوایل این مشکل رو داشتم...شما موقع نصب ویندوز نباید هیچ تغییری توی این صفحه بدی...باید زبان پیش فرض همون انگلیسی بمونه و بعد از نصب از controlpanel ... زبان فارسی رو اضافه کنی...
من وقتی این مشکل رو داشتم نتونستم با هیچ تغییری درستش کنم:13:....
اینو یه امتحانی کن شاید درست شد: شما برو توی controlpanel-Region and language تب keyboard and languages روی change keyboards کلیک کن ...توی این صفحه زبان فارسی رو Remove کن بعد همه صفحه ها رو ok کن بعد ریستارت کن....دوباره برو توی همون صفحه و با گزینه Add زبان Persian رو انتخاب کن و همه صفحه ها رو ok کن....
2) بعضی از نرم افزارها به فایل های سیستمی نیاز دارند که در یوزر استاندارد، اجازه دسترسی به بعضی از این فایل ها رو ندارید ....
yasinknn
05-01-2010, 12:48
با سلام خدمت اساتید فن !
desktop-->right click-->personalize-->window color
اگه از این راه شما تونستی رنگ تم رو تغییر بدی منم تونستم !!!!!!!!
احتمالا" شما به مشکل من دقت نکردی !!!!
مشکل اینه که window color فقط یه رنگ basic داره که اونم یه آبی خیلی بدرنگ ومرده ای هست !!!!!!
Ehsanpark
05-01-2010, 19:39
سلام.
چرا تغییراتی که من توی ویندوز می دم ذخیره نمی شه ؟ مثلا به قسمت Sort یک سری آیتم اضافه می کنم. یا باز شدن یک نوع فرمت رو می ذارم برای یک نرم افزار خاص. ولی بعد از ری استارت هیچ کدومون ذخیره نمی شه. اعصاب خورد کنیه. راهی داره؟ نداره می رم همون xp رو می ریزم. اینا هم با این ویندوز ساختنشون. همچیش خوبه فقط نمی دونم چرا تنظیماتی که ما بهشون عادت کردیمو دیگه حذف کردند ... :41:
simorgh_m3
05-01-2010, 22:21
با سلام من یه مشکل دارم
چرا بیشتر بازی ها در ویندوز 7 بصورت کامل (با رزولوشن کامل) اجرا نمیشن؟راه حل لطفا!!!!!!!
بعد از بستن یه فایل صوتی یا تصویری پیغتم می ده ؟
error updating db file on disk . this should never happen
مشکل از کجاست ؟
alireza2099
06-01-2010, 00:36
سلام
اقایون من build7201 وصل کردم الان میخوام 7600 کنم چی کار باید بکنم.
یه سوال دیگه کسایی که 7600دارن چندتا اپدیت داره مال من 7تا بیشتر نیست هر روزم چک میکنم ولی میگه ویندوز اپدیت شده؟
saman3230
06-01-2010, 00:45
سلام
اقایون من build7201 وصل کردم الان میخوام 7600 کنم چی کار باید بکنم.
یه سوال دیگه کسایی که 7600دارن چندتا اپدیت داره مال من 7تا بیشتر نیست هر روزم چک میکنم ولی میگه ویندوز اپدیت شده؟
من نسخه اورجینال شو دارم برای لپ تاپم
7 تا اصلی و 34 optional که مربوط به زبان هاشه
سلام من چند ماه پیش روی ویندوز xp سون نصب کردم.وقتی ویندوز بالا می اومد 2 تا گزینه داشت یکی برای ورود به xp یکی هم برای سون.
چند روز پیش خواستم ویندوز xp رو به سرویس پک 3 اپگرید کنم ولی به دلیل اینکه ویندوزم ویروسی بود ستاپش ناقص انجام شد.از اون موقع به بعد وقتی ویندوزم بالا میاد دیگه گزینه مربوط به سون نیست و بجاش گزینه ستاپ اکس پی اومده.چجوری اون گزینه رو برگردونم؟؟؟
سلام من چند ماه پیش روی ویندوز xp سون نصب کردم.وقتی ویندوز بالا می اومد 2 تا گزینه داشت یکی برای ورود به xp یکی هم برای سون.
چند روز پیش خواستم ویندوز xp رو به سرویس پک 3 اپگرید کنم ولی به دلیل اینکه ویندوزم ویروسی بود ستاپش ناقص انجام شد.از اون موقع به بعد وقتی ویندوزم بالا میاد دیگه گزینه مربوط به سون نیست و بجاش گزینه ستاپ اکس پی اومده.چجوری اون گزینه رو برگردونم؟؟؟
با سلام من یه مشکل دارم
چرا بیشتر بازی ها در ویندوز 7 بصورت کامل (با رزولوشن کامل) اجرا نمیشن؟راه حل لطفا!!!!!!!
شما کارت گرافیکتون آپدیته؟
اگه از این راه شما تونستی رنگ تم رو تغییر بدی منم تونستم !!!!!!!!
احتمالا" شما به مشکل من دقت نکردی !!!!
مشکل اینه که window color فقط یه رنگ basic داره که اونم یه آبی خیلی بدرنگ ومرده ای هست !!!!!!
فکر کنم بشه!!
یه این یه سری بزن :
خبرشو بده....:10:
با سلام درایو c را فرمت کردم ntfs گذاشتم ولی وقتی میخوام ویندوز رو نصب کنم این درایو را شناسایی نمی کنه:20:
ّرو بکس یه مشکل دارم تو قسمت Accessories برنامه ی نقاشی (paint) من رفته نیست !!! سرچ هم می کنم یه پاینت پیدا می کنه ولی روش می زنم باز نمی کنه و یه سوال نی پرسه با چی باز می کنم پسوند فایل هم lnk بود بعد من رفتم اونجا که با چی باز می کنه پینت رو انتخاب کردم او کی کردم مشکل 2 تا شد الان همه چیز ویندوز به هم ریخته
ببینید آیکون ها و فلدر ها رو چطور نشون می ده و روشون هم میزنم باز نمی کنه کمک فوری!!!!
honolooo
06-01-2010, 16:19
درود نمی دونم جای سوال من اینجاست یا نه قبلا ببخشید اگه جای سوالم درست نیست من ویندوز ویستا اورجینال روی لپ تاپ دارم و پکیج آپگرید ویندوز 7 رو میخوام تهیه کنم که روی سایت سونی به قیمت 15 دلار هستش 1.آیا می تونم به جای نسخه windows 7 home premium 64 bit به نسخه windows 7 Professional 64 bit آپگرید کنم؟ اگر میشه هزینش چجوریه و راهش چیه؟ 2.آیا نرم افزارهایی که روی ویستا نصب کردم یا آپدیت ها مثل ویندوز یا آنتی ویروس حذف میشه یا بخاطر آپگرید حفظ میشه؟ *دلیل علاقه شخصیم به ورژن Professional وجود نسخه xp که تو خودش داره هستش با تشکر
mohammad_dj_kazin
06-01-2010, 21:58
سلام بچه ها
یه سوال دارم
چرا فرمت wmv توی این ویندوز پخش نمیشه
هم KMPlayer ریختم هم Klite Codec Pack ولی باز نمیکنه
البته اینو بگم که مدیا پلیر ندارما
ولی فکر نمیکنم ربطی به مدیا پلیر داشته باشه
ممنون میشم کمکم کنید
سلام
من میخوام (یعنی مجبورم)ویندوزم رو عوض کنم و میدونم که با این کار همه آپدیت ها میپره
راهی هست که بتونم از این آپدیت ها کپی بگریم و توی ویندوز جدید بریزم؟
اگه هست چطوریه؟ آپدیت هاش کجا هستن؟
مثلا آپدیت های آفیس که با خود windows update آپدیت کردم اونا هم در کنار آپدیت های ویندوز ذخیره میشن؟
مرسی
Gamemaster
06-01-2010, 22:55
يه راه بهتر اينكه بري ستاپشو از ماكرو بگيري
كه هر وقت وين عوض كردي بتوني راحت با يه كليك بريزي
ّرو بکس یه مشکل دارم تو قسمت Accessories برنامه ی نقاشی (paint) من رفته نیست !!! سرچ هم می کنم یه پاینت پیدا می کنه ولی روش می زنم باز نمی کنه و یه سوال نی پرسه با چی باز می کنم پسوند فایل هم lnk بود بعد من رفتم اونجا که با چی باز می کنه پینت رو انتخاب کردم او کی کردم مشکل 2 تا شد الان همه چیز ویندوز به هم ریخته
ببینید آیکون ها و فلدر ها رو چطور نشون می ده و روشون هم میزنم باز نمی کنه کمک فوری!!!!
برو توی منوی استارت بعد از سمت راستش روی default programs کلیک کن...
راه حل اصلیش یه ویندوز عوض کردن ناقابله!!!
سلام بچه ها
یه سوال دارم
ممنون میشم کمکم کنید
قبلاً نشون میداد؟
مشخصات ویندوزتون چیه؟
ویندوزمن 7600 ، 64 بیتی K-lite Codec Pack ریختم همه فرمت هارم نشون میده...
سلام
من میخوام (یعنی مجبورم)ویندوزم رو عوض کنم و میدونم که با این کار همه آپدیت ها میپره
مثلا آپدیت های آفیس که با خود windows update آپدیت کردم اونا هم در کنار آپدیت های ویندوز ذخیره میشن؟
مرسی
یه راهی برای تمام این مشکلات توی این تاپیک هست....اونم گرفتن بکاپ از ویندوز وبرنامه هاشه....
من خودم دارم این کارو می کنم....همین امروز ویندوزه مشکل پیدا کرد در 10 دقیقه ،با چند تا کلیک ساده! ویندوز وتمام برنامه هاشو همراه با آپدیت هاشون رو ریخیتم و هیچ مشکلی هم تابه حال نداشتم باهاش...
من اول تمام برنامه ها رونصب میکنم بعد آپدیت میکنم بعد با برنامه Acronis True Image Home از طریق بوت از درایو ویندوز و برنامه هاش یه بکاپ میگیرم (حدوداً 15 دقیقه طول میکشه) بعد هرموقع لازم شد از این بکاپ استفاده میکنم...
حجم درایو ویندوز و درایو برنامه های من حدوداً 30GB هست وحجم فایل بکاپ 10GB شده (در حالت Normal) که این حجم به سرعت بکاپ و ریستور بستگی داره...
این روش در ریکاوری لب تاب ها استفاده میشه...که توی لب تاب خود شرکت یه برنامه ریکاوری رو قرارمیده.......
توی این تاپی آموزشش هست:
سوالی بود، بپرسید... :20::10:
یه راهی برای تمام این مشکلات توی این تاپیک هست....اونم گرفتن بکاپ از ویندوز وبرنامه هاشه....
من خودم دارم این کارو می کنم....همین امروز ویندوزه مشکل پیدا کرد در 10 دقیقه ،با چند تا کلیک ساده! ویندوز وتمام برنامه هاشو همراه با آپدیت هاشون رو ریخیتم و هیچ مشکلی هم تابه حال نداشتم باهاش...
من اول تمام برنامه ها رونصب میکنم بعد آپدیت میکنم بعد با برنامه Acronis True Image Home از طریق بوت از درایو ویندوز و برنامه هاش یه بکاپ میگیرم (حدوداً 15 دقیقه طول میکشه) بعد هرموقع لازم شد از این بکاپ استفاده میکنم...
حجم درایو ویندوز و درایو برنامه های من حدوداً 30GB هست وحجم فایل بکاپ 10GB شده (در حالت Normal) که این حجم به سرعت بکاپ و ریستور بستگی داره...
این روش در ریکاوری لب تاب ها استفاده میشه...که توی لب تاب خود شرکت یه برنامه ریکاوری رو قرارمیده.......
توی این تاپی آموزشش هست:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسوالی بود، بپرسید... :20::10:
من مشکلی که با ویندوز دارم این ه که ویندوز dvd رایت نمیکنه نه نرو نه رایتر خود ویندوز .مشکل هم تو رایتر لپتاپ نسیت چون با یه اکسترنال هم امتحان کردم اونم نزد
آپدیت هاش حجم بالایی دارن؟
نمیشه اونارو به سی دس بزنم
اگه میشه چطور بزنم؟
سلام دوستان
این سایت که خیلی شلوغ پلوغه منم هر چی سرچ کردم به نتیجه نرسیدم ، ببخشید اگه تکراریه
1- چطوری می تونیم بین xp , 7 سوییچ کنیم بدون اینکه سیستم رو ریست کنیم ؟راهی داره یا نه ؟
2- از چه طریق می تونیم اینترنتمون رو به اشتراک بگذاریم تو شبکه ؟
3- یه آموزش جامع از امکانات ویندوز 7 تو این انجمن هست ؟
ممنون
mjrezvan
07-01-2010, 12:26
سلام
چند تا سوال:
1-ویندوز7 x86 کارت TV فیلیپس 7130 رو میشناسه اما اجرا نمیشه؟
2-برنامه sony ericsson رو نمیشه نصب کرد /راهش چیه؟
07-01-2010, 12:47
با سلام
چگونه می تونم فایل بوت ویندوز 7 را ویرایش کنم .فکر کنم یک فایل exe باشه
سلام بچه ها
یه سوال دارم
ممنون میشم کمکم کنید
دوست عزیز دو حالت بیشتر نداره........یا فرمت فایلتون Wmv نیست.........یا فایلتون ناقصه....چون اکثرا فایل های ویدئویی ناقص توی سون اجرا نمیشه.......یه نگاه به حجم فایلتون بنداز....ببین کم نیست؟
وگرنه بجز مدیا پلیر حتی خود KM player هم بدون کدک باید راحت اجرا کنه.:11:
با سلام
دوست عزیز با برنامه Seven Manager میتونی خیلی راحت این کار رو انجام بدی....
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید لینک مستقیم
Psaa:
سلام دوستان
این سایت که خیلی شلوغ پلوغه منم هر چی سرچ کردم به نتیجه نرسیدم ، ببخشید اگه تکراریه
1- چطوری می تونیم بین xp , 7 سوییچ کنیم بدون اینکه سیستم رو ریست کنیم ؟راهی داره یا نه ؟
2- از چه طریق می تونیم اینترنتمون رو به اشتراک بگذاریم تو شبکه ؟
3- یه آموزش جامع از امکانات ویندوز 7 تو این انجمن هست ؟
ممنون
1- دوست عزیز با نرم افزار Virtual PC میتونید این کار رو انجام بدین.
2- طریقه به اشتراک گذاشتن اینترنت توی سون دقیقا مثه ویندوز ایکس پی هست و راحت جواب میده.
3-اگر آموزش قسمت خاصی مد نظرتون هست بگین تا براتون توضیح بدم اگر یه آموزش کلی میخواین توی قسمت ترفند های ویندوز سون توی همین انجمن یه سرچ کنید خیلی چیزا پیدا میکنید.:11:
سلام
چند تا سوال:
1-ویندوز7 x86 کارت TV فیلیپس 7130 رو میشناسه اما اجرا نمیشه؟
2-برنامه sony ericsson رو نمیشه نصب کرد /راهش چیه؟
1- دوست عزیز توی سایت خود کارت Tv برین باید واسه سون یه درایور گذاشته باشن.
2- اگر منظورتون برنامه sony ericsson pc suit هست که راحت روی سون نصب میشه.....هم برنامه سونی اریکسون هم نوکیا !!:11:
با سلام درایو c را فرمت کردم ntfs گذاشتم ولی وقتی میخوام ویندوز رو نصب کنم این درایو را شناسایی نمی کنه:20:
دوست عزیز با برنامه Partition Magic درایو مورد نظرتون رو از حالت Logical به Primary تغییر بدین مشکلتون حل میشه.:11:
دوست عزیز منظورتون رو متوجه نشدم...اگه ممکنه یه کم واضح تر توضیح بدین تا کمکتون کنم:11:
سلام
مرسی
آپدیت های ویندوز توی این آدرس C:/Windows/SoftwareDistribution/Download ذخیره میشه....میتونی کپی بگیری.
آپدیت های آفیس جدا هستن و نمیتونی ازشون بک آپ بگیری...باید دوباره آپدیت کنی .:11:
pershianix
07-01-2010, 13:46
وقتی روی یه فایل اگزه توی سون کلیک میکنیم واسه نصب و بعد، از نصب کردن فایل منصرف میشیم و کنسل میکنیم، پنجره ای باز میشه که دو حالت انتخاب داره. اول اینکه برنامه رو از اول نصب کنیم و دوم اینکه روی پیغام برنامه به درستی نصب شده کلیک کنیم.
حالا چطور میشه کاری کرد که هنگام کنسل کردن یک نصب، دیگه این پنجره ظاهر نشه؟
و سوال دوم: موقعی که k-lite mega codec pack رو نصب میکنم، هر فیلمی که دارای زیر نویس باشه زیرنویسش میاد اما آیکن سبزی که باید کنار ساعت بیاد نمیاد. چرا؟
سلام.
یک فایل داخل درایو d هست که هر کاری میکنم پاک نمیشه. برنامه unlocker 1.8.8 هم ریختم که اصلا رو ویندوز 7 اجرا نمیشود. و برنامه delete on click هم ریختم ولی نتونست پاکش کنه. چجوری میشه پاک کرد این فایل مزاحمو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی
Gamemaster
07-01-2010, 15:38
آپدیت های ویندوز توی این آدرس C:/Windows/SoftwareDistribution/Download ذخیره میشه....میتونی کپی بگیری.
آپدیت های آفیس جدا هستن و نمیتونی ازشون بک آپ بگیری...باید دوباره آپدیت کنی .:11:
اينجوري كه اجرا نميشن
Mohammad King
07-01-2010, 16:39
سلام.
یک فایل داخل درایو d هست که هر کاری میکنم پاک نمیشه. برنامه unlocker 1.8.8 هم ریختم که اصلا رو ویندوز 7 اجرا نمیشود. و برنامه delete on click هم ریختم ولی نتونست پاکش کنه. چجوری میشه پاک کرد این فایل مزاحمو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی
سلام
اسم فایل چی هست؟
اينجوري كه اجرا نميشن
پس راه کپی گرفتن از آپدیت ها و انتقال آنها به ویندوز دیگه چیه؟
سلام
اسم فایل چی هست؟
اسم فایل رو زده نامشخص. از اینترنت داشتم. ولی نصفه گرفتم. این پیغام رو میده:
this is no longer located in D:\ verify the items location and try again
Mohammad King
07-01-2010, 19:37
اسم فایل رو زده نامشخص. از اینترنت داشتم. ولی نصفه گرفتم. این پیغام رو میده:
this is no longer located in D:\ verify the items location and try again
از اینتنت گرفتی؟
آیا برنامه ی دانلودر دارید؟
اگر نه برو مسیر زیر:
start>all program>accsesories>system tools>disck clean up
بعد درایو ویندوز را انتحخاب کن و ok بزن/
در صفحه باز شده روی download program file
کلیک کن و ok بزن.
بعد ببین پاک میشه؟
puranian
07-01-2010, 20:04
من یه مشکل در کانکت شدن یه اینترنت در win7 دارم
وقتی روی connect کلیک می کتم ارور میده که مودم رو پیدا نکرد(not found modem )
به نظر شما مشکل کجاست
Xx Hossein xX
07-01-2010, 23:14
چطوری میتونم یه شرت کات رو بندازم توی استارت آپ ؟!
از تو استارت هر کاری میکنم نمیره !
ممنون .......
honolooo
08-01-2010, 00:29
درود نمی دونم جای سوال من اینجاست یا نه قبلا ببخشید اگه جای سوالم درست نیست من ویندوز ویستا اورجینال روی لپ تاپ دارم و پکیج آپگرید ویندوز 7 رو میخوام تهیه کنم که روی سایت سونی به قیمت 15 دلار هستش 1.آیا می تونم به جای نسخه windows 7 home premium 64 bit به نسخه windows 7 Professional 64 bit آپگرید کنم؟ اگر میشه هزینش چجوریه و راهش چیه؟ 2.آیا نرم افزارهایی که روی ویستا نصب کردم یا آپدیت ها مثل ویندوز یا آنتی ویروس حذف میشه یا بخاطر آپگرید حفظ میشه؟ *دلیل علاقه شخصیم به ورژن Professional وجود نسخه xp که تو خودش داره هستش با تشکر
اگر از دوستان کسی اطلاع داره خواهش می کنم راهنماییم کنه
به نظر شما مشکل کجاست
دوست من حتما مودم شما توسط ویندوز شناسایی نشده به خاطر این که فایل مورد نیاز ویندوز جدید نیست شما باید این برنامه رو دالود کنید و بعد نصب کنید تا تمتمی درایور های شمارو چک و به روز کنه Driver Genius Professional 9.0.0.180 ودر ضمن با مراجعه به این سایت و عضویت رایگان می تونید این برنامه رو به راحتی دانلود کنید
با سلام
به کد زیر یه سر بزن:
به نظر شما مشکل کجاست
کد اررورش چنده؟ مودم ADSL یا Dial up ؟؟
چطوری میتونم یه شرت کات رو بندازم توی استارت آپ ؟!
از تو استارت هر کاری میکنم نمیره !
ممنون .......
برو توی همون استارت روی Startup راست کلیک کن و Open رو بزن بعد شرت کات رو بنداز توش:31:
Ali.Mirzaie
08-01-2010, 08:40
سلام
پس از مدت ها من هم ویندوز سون رو نصب کردم.
عجب چیز ضاقارتیه!!!
من با ویستا سرعت بیشتری داشتم واقعاً شاید شه گفت 2 3 برابر!!!!!!!!(ظاهراً بر عکس همه!!!)
البته سونی که ریختم 32 بیت هست و ویستا من 64 بیت هست.
خلاصه اصلاً حال نکردم
راستی قبلاًها دیده بودم که پنجره ها حالت hidden به خودشون میگیرن ! ولی ظاهراً این ویژگی وجود نداره!
ورژن ویندوز من هم...
OS Name Microsoft Windows 7 Ultimate
Version 6.1.7600 Build 7600
Mohammad King
08-01-2010, 09:55
سلام
عجب چیز ضاقارتیه!!!
من با ویستا سرعت بیشتری داشتم واقعاً شاید شه گفت 2 3 برابر!!!!!!!!(ظاهراً بر عکس همه!!!)
خلاصه اصلاً حال نکردم
راستی قبلاًها دیده بودم که پنجره ها حالت hidden به خودشون میگیرن ! ولی ظاهراً این ویژگی وجود نداره!
ورژن ویندوز من هم...
سلام
پنجره ها حالت هیدن به خودشون میگیرن؟!!!
تا حالا ندید ه بودم
vahid_civil
08-01-2010, 10:07
سلام
عجب چیز ضاقارتیه!!!
خلاصه اصلاً حال نکردم
ورژن ویندوز من هم...
سلام
فکر میکنم شما درایور کارت گرافیکتون رو نصب نکرده باشین هنوز
nesarian
08-01-2010, 11:02
سلام خدمت سما دوستان عزیز
مشکل از چیست؟
همه نرم افزار های کاربردی خود سیستم از کار افتادند.
تصویر پایین مربوط به صدا
تصویر بعدی مربوط به آیکون Windows Explorer
noisymind
08-01-2010, 12:05
دوستان من از Xp کوچ کردم به 7 امروز! میخواستم ببینم این مثل XP اون پایین روی task bar گزینه Quick lunch نداره؟
capitan raul
08-01-2010, 14:10
کرک های موجود واسه ویندوز 7 خوب هستند یا اینکه باید قسمت آپدیت رو غیرفعال کرد ؟
دوستان من از Xp کوچ کردم به 7 امروز! میخواستم ببینم این مثل XP اون پایین روی task bar گزینه Quick lunch نداره؟
نه از Quick Lunch خبری نیست ولی بجاش میتونی شورت کات ها رو توی TaskBar درگ کنی تا مثل مدیا پلیر یا اینترنت اکسپلورر اونجا بمونه...
کرک های موجود واسه ویندوز 7 خوب هستند یا اینکه باید قسمت آپدیت رو غیرفعال کرد ؟
من ازکرکی که توی همین تاپیک صفحه 334 معرفی کردم استفاده می کنم...براحتی هم آپدیت میشه...
البته من آپدیت اتوماتیک رو غیر فعال کردم چون ترافیکم محدوده خودش نره دانلود کنه!
noisymind
08-01-2010, 16:03
نه از Quick Lunch خبری نیست ولی بجاش میتونی شورت کات ها رو توی TaskBar درگ کنی تا مثل مدیا پلیر یا اینترنت اکسپلورر اونجا بمونه...
ممنون. ولی آگه مثلا 20 تا شورتکات رو درگ کنم همه رو همونجا نشون میده؟ خیلی ضایع هست که:13:
یه چیز دیگه هم اینکه چطوری اندازه آیکونهای دسکتاپ رو کوچیک کنم؟؟!!!!:31: هر چی دنبال میگردم گزینه ای نداره!:19:
pershianix
08-01-2010, 16:17
وقتی روی یه فایل اگزه توی سون کلیک میکنیم واسه نصب و بعد، از نصب کردن فایل منصرف میشیم و کنسل میکنیم، پنجره ای باز میشه که دو حالت انتخاب داره. اول اینکه برنامه رو از اول نصب کنیم و دوم اینکه روی پیغام برنامه به درستی نصب شده کلیک کنیم.
و سوال دوم: موقعی که k-lite mega codec pack رو نصب میکنم، هر فیلمی که دارای زیر نویس باشه زیرنویسش میاد اما آیکن سبزی که باید کنار ساعت بیاد نمیاد. چرا؟
و کسی جواب سوالای منو نداد.
ashkan7756
08-01-2010, 17:11
درود
من یه مودم کریتیو دارم که ویندوز 98 و xp اونو اتوماتیک نصب میکردن و من از سرعتش خیلی راضی بودم و با وجود اینکه یه مودم زولتریکس 3 چیپ هم دارم ولی به همین دلیل از اون استفاده نمیکردم ولی با نصب ویندوز 7 این مودم شناسایی نمیشه !!یعنی سخت افزار سازگار نیست؟راهی نداره که بتونم نصبش کنم؟
Iranian boy10
08-01-2010, 18:45
سلام . من 7 64 بيتي دارم كه بعد نصب كرك داخل DVD ديگه كار نميكنه ! چي كار كنم ؟ چند بار هم REmove all crack رو زدم و دوباره نصب كردم ولي باز هم كركش كه بايد active 30 روز رو از بين ميبرد نبرد حالا چي كار كنم ؟!:13:
Iranian boy10
08-01-2010, 19:27
سلام . من 7 64 بيتي دارم كه بعد نصب كرك داخل DVD ديگه كار نميكنه ! چي كار كنم ؟ چند بار هم REmove all crack رو زدم و دوباره نصب كردم ولي باز هم كركش كه بايد active 30 روز رو از بين ميبرد نبرد حالا چي كار كنم ؟!:13:
از دوستان كسي نيست جواب بده ؟:11:
nesarian
08-01-2010, 19:45
سلام خدمت سما دوستان عزیز
مشکل از چیست؟
همه نرم افزار های کاربردی خود سیستم از کار افتادند.
تصویر پایین مربوط به صدا
تصویر بعدی مربوط به آیکون Windows Explorer
کسی نیست جواب بده؟:33:
دوستان این هم جدید ترین اکتیو ویندوز 7 امیدوارم که حالشو ببرین تا بعد .....
ممنون. ولی آگه مثلا 20 تا شورتکات رو درگ کنم همه رو همونجا نشون میده؟ خیلی ضایع هست که:13:
یه چیز دیگه هم اینکه چطوری اندازه آیکونهای دسکتاپ رو کوچیک کنم؟؟!!!!:31: هر چی دنبال میگردم گزینه ای نداره!:19:
20 شورت کات آخه میخوای چی کار؟؟!!!:18:
یه کاری میتونی بکنی...کل شورت کات هات رو بریز توی یه فولدر بعد روی TaskBar راست کلیک کن واز ToolBar گزینه New ToolBar رو انتخاب کن و برو همون فولدر شرت کات ها رو انتخب کن و روی Select Folder کلیک کن...
همون Appearance ، ایکس پی رو میگید؟؟ رو دسکتاپ کلیک راست کن Personalize رو بزن بعد از پایین صفحه روی Windows Color کلیک کن و روی Advanced Appearance Settings کلیک کن...
درود
من یه مودم کریتیو دارم که ویندوز 98 و xp اونو اتوماتیک نصب میکردن و من از سرعتش خیلی راضی بودم و با وجود اینکه یه مودم زولتریکس 3 چیپ هم دارم ولی به همین دلیل از اون استفاده نمیکردم ولی با نصب ویندوز 7 این مودم شناسایی نمیشه !!یعنی سخت افزار سازگار نیست؟راهی نداره که بتونم نصبش کنم؟
توی ویندوز ویستا و 7 باید درایور مودم رو نصب کنید (درایور مخصوص همون ویندوز) اگه پیدا کنی...:41: من خودم زولتریکس 3 چیپ دارم ولی درایورشو پیدا نکردم....
شما اول برید توی آدرس زیر :
از کرک که توی صفحه 334 هست استفاده کنید...اول Uninstall رو بزنید بعد کرک کنید...
کسی نیست جواب بده؟:33:
ویندوزتو عوض کن...:13:
1) این پنجره برای برنامه های قدیمی باز میشه که زیاد مهم نیست مثلا صفحه Setup (SFX ساخته شده با WinRAR ---- الان همچین پنجره ای من دم دست ندارم یه عکس ازش بذار تا بگم چی کار کنی... عنوانشو توی گوگل سرچ کن یه چیزایی شاید پیدا کنی...
2) من چیزی از زیر نویس حالیم نمیشه..:31:ببخشید!
سلام،نمیدونم این مطلب اینجا بوده یا خیر،ولی به درد من خیلی خرد،شما هم استفاده کنید اگر دوست داشتید.
----------------------------
نویسنده وب سایت C|Net امروز یک قابلیت جدید در ویندوز ۷ را معرفی کرد که تا پیش از این پنهان بود. این امکان جدید که اصطلاحاً “God Mode” نامگذاری شده است بخصوص برای استفاده کاربران حرفه ای بسیار مناسب خواهد بود. با فعال نمودن این ترفند شما قادر خواهید بود تمامی تنظیمات اساسی ویندوز را در یک فولدر به صورت کلاسیک مشاهده نموده و سپس آنها را تغییر دهید.
اما روش فعال ساختن این ترفند به صورت زیر است:
ابتدا در ویندوز ۷ یک فولدر جدید (New Folder) ایجاد نمایید.
سپس نام این فولدر را دقیقاً به این عبارت تغییر دهید
GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}
بدین ترتیب شما God Mode را فعال ساخته اید و در پوشه ایجاد شده تمامی تنظیمات مدیریت ویندوز را در اختیار خواهید داشت.
Ali.Mirzaie
09-01-2010, 08:54
سلام
فکر میکنم شما درایور کارت گرافیکتون رو نصب نکرده باشین هنوز
چرا نصب کردم . این قابلیتی که گفتم زمانی هست که با ترکیب Ctrl+tab داری پنجره های رو میگردی و جالب بود!
من فکر میکردم همینجوری یه کلیک کنی روی بک گراند اینجوری میشه.
:31:
سلام،نمیدونم این مطلب اینجا بوده یا خیر،ولی به درد من خیلی خرد،شما هم استفاده کنید اگر دوست داشتید.
----------------------------
نویسنده وب سایت C|Net امروز یک قابلیت جدید در ویندوز ۷ را معرفی کرد که تا پیش از این پنهان بود. این امکان جدید که اصطلاحاً “God Mode” نامگذاری شده است بخصوص برای استفاده کاربران حرفه ای بسیار مناسب خواهد بود. با فعال نمودن این ترفند شما قادر خواهید بود تمامی تنظیمات اساسی ویندوز را در یک فولدر به صورت کلاسیک مشاهده نموده و سپس آنها را تغییر دهید.
اما روش فعال ساختن این ترفند به صورت زیر است:
ابتدا در ویندوز ۷ یک فولدر جدید (New Folder) ایجاد نمایید.
سپس نام این فولدر را دقیقاً به این عبارت تغییر دهید
GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}
بدین ترتیب شما God Mode را فعال ساخته اید و در پوشه ایجاد شده تمامی تنظیمات مدیریت ویندوز را در اختیار خواهید داشت.
یکم دیر گفتی توی این تاپیک هست::46:
nesarian
09-01-2010, 16:49
سلام
من چند بار ویندوز را عوض کردم اما مشکل به همین شکل باقی است
Gamemaster
09-01-2010, 17:00
وينت شركتيه يا خودت دان كردي؟
Iranian boy10
09-01-2010, 17:25
20
شما اول برید توی آدرس زیر :
از کرک که توی صفحه 334 هست استفاده کنید...اول Uninstall رو بزنید بعد کرک کنید...
يعني شما مشكل رو از كرك ميدونين ؟! :18:
دقیقاً مشکلتون چیه؟؟؟ یعنی چی کار نمی کنه؟
يعني شما مشكل رو از كرك ميدونين ؟! :18:
اینجوری که شما گفتین آره... مگه چیه؟!!! چرا :18: کردی؟!! :31:
puranian
09-01-2010, 21:18
سلام...
driver مودم smart spirit 56k zoltrix برای win7 رو می خواستم
با تشکر
Ship Storm
10-01-2010, 07:23
سلام...
driver مودم smart spirit 56k zoltrix برای win7 رو می خواستم
با تشکر
درخواست درايور هاي سخت افزاري ؛ ارايه جديـــــد ترين درايــور هاي قطعات سخت افزاري (موضوع خبري) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یکم دیر گفتی توی این تاپیک هست::46:
حدس میزدم باشه،اقا نتونستم جستجو کنم،خیلی به دردم خورده بود گفتم به بچه ها بگم!
من یه سایت میخوام که انگلیسی باشه و توش آموزش کامل ویندوز 7 رو داشته باشه ... از مبتدی تا پیشرفته :20:
اگه کسی سراغ داره لطفا واسم بزاره.
Iranian boy10
10-01-2010, 13:39
دقیقاً مشکلتون چیه؟؟؟ یعنی چی کار نمی کنه؟
اینجوری که شما گفتین آره... مگه چیه؟!!! چرا :18: کردی؟!! :31:
مرسی کار کرد . :10::40:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.