PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Windows Seven مباحث و مشکلات

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

Mohammad King
25-11-2009, 10:05
بازم سلام. فهميدم مشكل ويندوزم از كجا آب ميخوره...
من چون وقتي رزولوشن رو روي 1600×1200 ميگذارم و آيكونها و نوشته ها خيلي ريز ميشن مجبورم اندازه ها رو روي 150% تنظيم كنم تا ايكونها درشت بشن ولي وقتي رو 150% تنظيم ميشن اين مشكل برام بوجود مياد.
تم رو هم رو basic گذاشتم ولي خوبه خوب نشد ولي بهتر شد يعني فاصله مكان نما با آيكون اصلي موقع انتخاب خيلي كمتر شد.

نميشه از شر اين مشكل خلاص بشم؟ آخه آدم تو رزولوشن بالا با اين ريزي آيتمها چشمش كور ميشه و تو رزولوشن پايين هم بازي و كار با سيستم حال نميده.

سلام

مانیتور شما چند اینچ هست؟

اگر 17 هست باید روی 1024*768

تنظیم کنیدو

توی بازی هم همینطور.

son of sun
25-11-2009, 11:03
اگر 17 هست باید روی 1024*768

آره 17 هست و قديميه ولي از 1600×1200 پشتيباني ميكنه. يعني بايد از اين رزولوشن استفاده كرد؟ تو بازي كيفيت 1600×1200 مشكلي ايجاد نميكنه ولي تو دسكتاپ آيتمها خيلي كوچيك ميشن. پس اينطوري بايد يه مانيتور هم بخرم... آخه مانيتور سيستم قبليم رو عوض نكردم.
بنظرت من چه مانيتوري بخرم كه بتونه قابليتهاي كارت گرافيكمو نشون بده؟

امير موسر
25-11-2009, 11:11
آره 17 هست و قديميه ولي از 1600×1200 پشتيباني ميكنه. يعني بايد از اين رزولوشن استفاده كرد؟ تو بازي كيفيت 1600×1200 مشكلي ايجاد نميكنه ولي تو دسكتاپ آيتمها خيلي كوچيك ميشن. پس اينطوري بايد يه مانيتور هم بخرم... آخه مانيتور سيستم قبليم رو عوض نكردم.

مانیتورتون CRT هست دیگه !!؟ باید روی همین رزولوشن یا پایینتر هم میتونی بزاری ! برای خرید مانیتور هم تو بخش سخت ازار !

Mohammad King
25-11-2009, 11:36

سلام

بله باید روی 1024*768 تنظیم بشه.

توی مشاوره خرید میتونی مشاوره کنید.

موفق باشید

essi67
25-11-2009, 12:08
سلام دوستان:20:
بعد از چند روز استفاده از ویندوز 7 متوجه شدم تغییراتی که در بعضی از نرم افزارها ایجاد می کنم بعد از هر راه اندازی از بین می روند یعنی بطور کامل ذخیره نمی شند . کسی راه حلی داره ؟ یا اصلا این مشکل رو داره?
لطفا راهنمایی کنید

hadi_vazi
25-11-2009, 13:00
با سلام من قبلا در مورد نصب دو ویندوز اکس پی و 7 در کنار هم و با بوت جدا سوال کرده بودم و راهنمائیم کرده بودید که اول اکس پی رو نصب کنم بعد 7 خود به خود حل می شه و نیاز به نرم افزار خاصی نیست حال یه سوال دارم:
ویندوز اکس پی من تو درایو g نصب شده حالا می خوام 7 رو نصب کنم اگه روی درایو c نصب کنم بوت اکس پی نمی ره؟
آخه شنیدم باید اکس پی رو اول روی درایو c اول نصب بعد 7 رو روی درایو های دیگه نصب کنیم.
نظرتون چیه؟

Mohammad King
25-11-2009, 13:20
با سلام من قبلا در مورد نصب دو ویندوز اکس پی و 7 در کنار هم و با بوت جدا سوال کرده بودم و راهنمائیم کرده بودید که اول اکس پی رو نصب کنم بعد 7 خود به خود حل می شه و نیاز به نرم افزار خاصی نیست حال یه سوال دارم:
ویندوز اکس پی من تو درایو g نصب شده حالا می خوام 7 رو نصب کنم اگه روی درایو c نصب کنم بوت اکس پی نمی ره؟
آخه شنیدم باید اکس پی رو اول روی درایو c اول نصب بعد 7 رو روی درایو های دیگه نصب کنیم.
نظرتون چیه؟

من تا حالا این کار را انجام ندادم/

ولی فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.

Mohammad King
25-11-2009, 13:22
نسخه unlimited.فکر کنم نسخه نهایی باشه.

سلام

سیستمت خوبه نباید مشکلی داشته باشه؟

چن تا مشکل هست:

یا 7 را خوب نصب نمیکنی

یا دی وی دی 7 مشکل داره.

راستی مشکل صفحه آبیم داری؟

Reshadgp
25-11-2009, 14:11
من یه مشکلی دارم که واقعا اعصابم رو خورد کرده. ببینید من با ویندوز xp هیچ مشکلی ندارم ولی به محض اینکه 7 یا vista نصب می کنم بعد از 20 دقیقه (بعضی وقتا بیشتر بعضی وقتا کمتر) کار کردن یهو هنگ می کنه و موس تکون نمی خوره. بعضی وقتا هم یه صدایی رو بصورت هنگ تند تند تکرار می کنه. تمام درایور هامو جدید از سایتشون دانلود کردم بازم نمیشه :( در ضمن یکی از hardware هامم نمیشناسه که واقعا نمیدونم چیه چون همه چیمو نصب کردم.
این مشخصات سیستم من:
MB: Asus P5Q
VGA: 9800GT Zotac
Ram: 2 x 1G (Kingstone)
HDD: 200G Maxtor
---: Skystar2
External HDD: 1TB My Book

احتمال داره ایراد از هارد باشه؟؟؟؟؟

DJ POLESTAR
25-11-2009, 14:21
نظرتون چیه؟
نه مشکلی پیش نمیاد خیال تخت.
7 رو رو هر درایوی که عشقت میکشه نصب کن حتی به C اما باید قبلش XP نصب کنی اونم رو هر درایوی که عشقت کشید!
و دیگر هیچ!

DJ POLESTAR
25-11-2009, 14:23
من یه مشکلی دارم که واقعا اعصابم رو خورد کرده. ببینید من با ویندوز xp هیچ مشکلی ندارم ولی به محض اینکه 7 یا vista نصب می کنم بعد از 20 دقیقه (بعضی وقتا بیشتر بعضی وقتا کمتر) کار کردن یهو هنگ می کنه و موس تکون نمی خوره. بعضی وقتا هم یه صدایی رو بصورت هنگ تند تند تکرار می کنه. تمام درایور هامو جدید از سایتشون دانلود کردم بازم نمیشه :( در ضمن یکی از hardware هامم نمیشناسه که واقعا نمیدونم چیه چون همه چیمو نصب کردم.
این مشخصات سیستم من:
MB: Asus P5Q
VGA: 9800GT Zotac
Ram: 2 x 1G (Kingstone)
HDD: 200G Maxtor
---: Skystar2
External HDD: 1TB My Book
احتمال داره ایراد از هارد باشه؟؟؟؟؟
خوب اون سخت افزاری که میگید نمیشناسه میتونید برید از Device Manager ببینید کدومش نصب نشده.

Reshadgp
25-11-2009, 15:07
خوب اون سخت افزاری که میگید نمیشناسه میتونید برید از Device Manager ببینید کدومش نصب نشده.

من همه سخت افزارهامو نصب کردم. درضمن من اگه 24 ساعتم بازی کنم مشکلی پیش نمیاد فقط و فقط وقتی تو خود ویندوز هستم هنگ می کنه :(

Mohammad King
25-11-2009, 15:40
من همه سخت افزارهامو نصب کردم. درضمن من اگه 24 ساعتم بازی کنم مشکلی پیش نمیاد فقط و فقط وقتی تو خود ویندوز هستم هنگ می کنه :(

سلام چند تا مشکل داره"

یا اینکه دمای کیست بالا هست کیس را بزار در دمای پایین/

میتونه مشکل ویروس باشه.

با یه آنتی ویروس آپدیت شده اسکن کن سیستم را.

در غیر این صورت ویندوز را پاک کن دوباره نصب کن.

موفق باشید

nokia_6253
25-11-2009, 16:47
سلام

سیستمت خوبه نباید مشکلی داشته باشه؟

چن تا مشکل هست:

یا 7 را خوب نصب نمیکنی

یا دی وی دی 7 مشکل داره.

راستی مشکل صفحه آبیم داری؟
نه عزیزم.ویندوز نصب کردن که کاری نداره.دی وی دی چه مشکلی میتونه داشته باشه؟مشکل صفحه ابی دیگه چیه"؟

andyr
25-11-2009, 16:57
اقایان

دوستان

بزرگواران

من به یه مشکل عجیب و غریب بر خوردم

چند روز پیش که روی سیستمم ویندوز 7 نصب کردم این سیستم ریتینگ ویندوز کار میکرد

اما الان که بعد از نصب xp ویندوز 7 رو نصب کردم توی اون قسمت امتیاز دهی ارور میده
نه سخت افزاری رو اضافه کردم و نه کم کردم
تمام درایور هام رو مثل همیشه نصب کردم
ولی با اینکه با جنذ تا دی وی دی ویندوز از چند تا شرکت هم تمتحان کردم هنوز این مشکل رو دارم

با تشکر از بابت لطف و راهنماییتون :11:

mehdi_vsgh
25-11-2009, 18:24
یه سوال از کاربران گرامی که ویندوز 64 بیتی seven رو نصب کردن
آیا روی این ویندوز توانسته اند برنامه TOp secret نسخه فونیکس محصول نوین پندار رو نصب کنن یا خیر؟

Mohammad King
25-11-2009, 20:51
نه عزیزم.ویندوز نصب کردن که کاری نداره.دی وی دی چه مشکلی میتونه داشته باشه؟مشکل صفحه ابی دیگه چیه"؟

پس میتونه مشکل از دی وی دی ویندوز باشه/

با یکی دیگه امتحان کن.

منظور از صفحه آبی هم یه صفحه هست که با کمی کردن با ویندوز بالا میاد.

موفق باشید

Masoud Gamer
26-11-2009, 11:01
دوستان آیا ویندوز 7 نسخه نهایی نهایی نهاییش اومده یا نه هنوز و اگه اومده از کدوم شرکت بگیرم خوبه و کرک هم کامل شده یا نه ؟

Reshadgp
26-11-2009, 12:14
سلام چند تا مشکل داره"

یا اینکه دمای کیست بالا هست کیس را بزار در دمای پایین/

میتونه مشکل ویروس باشه.

با یه آنتی ویروس آپدیت شده اسکن کن سیستم را.

در غیر این صورت ویندوز را پاک کن دوباره نصب کن.

موفق باشید

هم آنتی ویروس دارم که آپدیته هم اینکه فن توی کیسم زیاد دارم. میگم دیگه 24 ساعتم بازی کنم هنگ نمی کنه ولی تو ویندوز که چرخ می زنم هنگ می کنه
یکی دوبارم هارد رو از اول پارتیشن بندی کردم ولی نمیشه لامسب :((
می تونه ایراد از هارد باشه؟ یعنی هاردم با این سیستم عامل مشکل داشته باشه؟

DJ POLESTAR
26-11-2009, 12:53
دوستان آیا ویندوز 7 نسخه نهایی نهایی نهاییش اومده یا نه هنوز و اگه اومده از کدوم شرکت بگیرم خوبه و کرک هم کامل شده یا نه ؟
آره اومده و برای خریدش شرکت هم لازم نیست, همشهری برو پاساژ سهند بگو ویندوز 7 اورجینال 22 اکتبر میخوام!

هم آنتی ویروس دارم که آپدیته هم اینکه فن توی کیسم زیاد دارم. میگم دیگه 24 ساعتم بازی کنم هنگ نمی کنه ولی تو ویندوز که چرخ می زنم هنگ می کنه
یکی دوبارم هارد رو از اول پارتیشن بندی کردم ولی نمیشه لامسب :((
می تونه ایراد از هارد باشه؟ یعنی هاردم با این سیستم عامل مشکل داشته باشه؟

به احتمال زیاد بله میتونه از ناسازگار نبودنش باشه که یه مشکله نادره که خیلی کمک پیدا میشه!
اسم هاردتون چیه!
و همینطور CPU؟

m21428
26-11-2009, 16:28
سلام
چطوری میشه روی دی وی دی ویندوز 7 چند تا فایل یا برنامه اضافه کرد طوری که امکان بوت آن در داس از بین نرود؟
با چه برنامه ای میشه این کار را کرد؟

Mohammad King
26-11-2009, 16:31
سلام
چطوری میشه روی دی وی دی ویندوز 7 چند تا فایل یا برنامه اضافه کرد طوری که امکان بوت آن در داس از بین نرود؟

سلام

اصلا ن فک نکنم بشه که فایل اضافه کرد.

موفق باشید

DJ POLESTAR
26-11-2009, 16:41
سلام

اصلا ن فک نکنم بشه که فایل اضافه کرد.

موفق باشید
چرا نمیشه! خیلی هم خوب میشه!

سلام

نرم افزارهای مختلفی برای این کار هستند که میتونید ویندوز رو اول رو سیستمتون نصب کنید و نرم افزارهای دلخواه رو ویندوز نصب کنید و بعد با ایون نرم افزار عمل کپی رو انجام بدید که با ایون DVD میتونید تو هر کجا که خواستید با نرم افزارهای مربوطه اجرا یا نصب کنید.
ولی راستش من تا حالا ازش استفاده نکردم اسم نرم افزارها رو هم نمیدونم ولی شما اگه علاقه دارید میتونید از طریق سایت گوگل یه سرچ بکنید و پیدا کنید.

خوش باشید☻

Mohammad King
26-11-2009, 16:45
چرا نمیشه! خیلی هم خوب میشه!

نرم افزارهای مختلفی برای این کار هستند که میتونید ویندوز رو اول رو سیستمتون نصب کنید و نرم افزارهای دلخواه رو ویندوز نصب کنید و بعد با ایون نرم افزار عمل کپی رو انجام بدید که با ایون DVD میتونید تو هر کجا که خواستید با نرم افزارهای مربوطه اجرا یا نصب کنید.
ولی راستش من تا حالا ازش استفاده نکردم اسم نرم افزارها رو هم نمیدونم ولی شما اگه علاقه دارید میتونید از طریق سایت گوگل یه سرچ بکنید و پیدا کنید.

خوش باشید☻

عزیز من ایشون میخوا روی دی وی دی 7 چند تا برنامه بریزند./

آیا به نظ شما میشه با کپی کردن فایل های ویندوز میشه ویندوز دوباره نصب کرد؟؟؟

به نظر شما بازم بوت ابل هست؟

m21428
26-11-2009, 17:14
اینم جواب سوال خودم:

ساخت و ویرایش ISO فایل ها به صورت حرفه ای توسط EZB Systems UltraISO Premium Edition v9.3.5.2716
از ویژگی های این نرم افزار می توان به موارد زیر اشاره نمود:- پشتیبانی از فرمت های BIN/ISO/DAO/TAO/NRG فایل های ISO مربوط به نرم افزارهای مختلف
- توانایی ویرایش فایل های Iso
- تهیه فایل های ISO از دیسک های مختلف
- توانایی افزودن فایل های جدید به محتوای یک فایل ISO
- توانایی باز نمودن فایل های ISO بدون کپی بر روی دیسک
- توانایی تبدیل فرمت IMage فایل های مختلف با فرمت های گوناگون به فرمت ISO
و ... .

البته باید امتحان کنم ببینم بوت کار میکنه یا نه؟

asstubirs
26-11-2009, 17:41
با سلام به همه دوستان
یه مشکلی که در ویندوز هفت برای من پیش اومده بعضی وقت ها که سیستم خاموش می خوام بکنم .سیستم خاموش میشه اما همچنان پاور روشن میمونه .این مشکل رو تو ویستا حل کردم اما توی سون هر کاری کردم حل نشد. مشکل اینجاست که معلوم نیست چه وقت اینجوری میشه.

dashmojtaba
26-11-2009, 18:28
سلام
من ویندوز قبلاً 7600 داشتم حالا فاینالو گرفتم یه سری مشکلاتی هست لطفاً کمکم کنید برطرفشون کنم اول اینکه تمهای صدای ویندوز مشکل داره توی پوشه ها که میرم همون بخش مدیا میبینم فایلهای مربوطه به تمها هستن مثلاً فولدر characters و... هستن ولی روشون که کلیک میکنم اجرا نمیشن فقط یکیشون ding اجرا میشه حجمشونم از حدودای 100 کیلوبایته تا 10 کیلوبایت ولی فقط همون بزرگتره که ding هست اجرا میشه از طرفی با یه نرم افزار که خواستم از محیط ویندوز فیلم بگیرم نمیشد میگفت ویندوزم نرم افزار ضبط ویو نداره رفتم بخش audio recorder امتحان کنم اونم چیزی ظبط نمیکنه!

dashmojtaba
26-11-2009, 18:56
مثل اینکه ویندوز 7 نسخه فاینالش ایراداش بیشتر شده چون نرم افزاری که توی نسخه 7600 نصب شده بودو الان ارور میده و نصب نمیکنه!

Mohammad King
26-11-2009, 20:03
سلام
من ویندوز قبلاً 7600 داشتم حالا فاینالو گرفتم یه سری مشکلاتی هست لطفاً کمکم کنید برطرفشون کنم اول اینکه تمهای صدای ویندوز مشکل داره توی پوشه ها که میرم همون بخش مدیا میبینم فایلهای مربوطه به تمها هستن مثلاً فولدر characters و... هستن ولی روشون که کلیک میکنم اجرا نمیشن فقط یکیشون ding اجرا میشه حجمشونم از حدودای 100 کیلوبایته تا 10 کیلوبایت ولی فقط همون بزرگتره که ding هست اجرا میشه از طرفی با یه نرم افزار که خواستم از محیط ویندوز فیلم بگیرم نمیشد میگفت ویندوزم نرم افزار ضبط ویو نداره رفتم بخش audio recorder امتحان کنم اونم چیزی ظبط نمیکنه!

سلام

شما درایور گرافیک و صدا را رئی ویندوز نصب کردین؟

در مورد نرم افزار که کار نمیکنند شاید به دلیل این باشه که با 7 سازگار نیست.

موفق باشید

dashmojtaba
26-11-2009, 23:21
سلام

شما درایور گرافیک و صدا را رئی ویندوز نصب کردین؟

در مورد نرم افزار که کار نمیکنند شاید به دلیل این باشه که با 7 سازگار نیست.

موفق باشید
بله از بابت صدا مشکلی ندارم از همون ابتدا صدا رو شناسایی کرده ولی تمهاش صداشون ناقصه چون با 7600 هرکدوم از تمها علاوه بر رنگ و والپیپر صداهای خاصی هم داشت که این نداره
منظورم از ساند رکوردر همونی هست که به طور پیش فرض توی ویندوز هست در بخش Accessories

Gilopa
26-11-2009, 23:47
به نظرم ویندوز خیلی ساده ای هستش راستیتش اینترفیسش خیلی راحته .. به نظرم cp گسترده تر بود .. در کل از این ویندوز راضیم و مشکلی توش نمیبینم

Reshadgp
27-11-2009, 11:11
آره اومده و برای خریدش شرکت هم لازم نیست, همشهری برو پاساژ سهند بگو ویندوز 7 اورجینال 22 اکتبر میخوام!

به احتمال زیاد بله میتونه از ناسازگار نبودنش باشه که یه مشکله نادره که خیلی کمک پیدا میشه!
اسم هاردتون چیه!
و همینطور CPU؟

CPU: E7300
Hard: Maxtor 200G

دیگه واقعا کلافم کرده. آخه چه مشکلیه که تو بازی اگه 5 ساعتم باشم هیچی نمیشه ولی تو خود ویندوز ثابتم باشه هنگ می کنه

Reshadgp
27-11-2009, 11:13
سلام

مگه 7600 خودش فاینال نیست؟؟؟؟؟ یعنی یه ورژن جدیدتره؟ شما با 7600 مشکل هنگ نداشتی؟

P-R-I-N-C-E
27-11-2009, 11:29
slm
man emroz win 7 ro nasb kardam
zaban farsi nadre
bebakhashid.

1 soal

che tori mitonam peighami ke moghe nasb ya pak kardan barname midaro pak konam?

mahyar_bt
27-11-2009, 11:42
دوستان یه سوال اضطراری خواهشا جواب بدید
من مودم ای دی اس ال corcess دارم Usb هست ویندوز ویستا که نمی شناخت این مودم seven هم همچین مشکلی داره؟!

DJ POLESTAR
27-11-2009, 12:03
دوستان یه سوال اضطراری خواهشا جواب بدید
من مودم ای دی اس ال corcess دارم Usb هست ویندوز ویستا که نمی شناخت این مودم seven هم همچین مشکلی داره؟!
مودم ADSL من که USB نیست ولی شنیدم میگن رو 7 هم مشکل داره!

man emroz win 7 ro nasb kardam
zaban farsi nadre
bebakhashid
1 soal
che tori mitonam peighami ke moghe nasb ya pak kardan barname midaro pak konam

در مورد نصب زبان فارسی که عین XP هستش!
ولی در مورد حذف پیغام هنگام نصب و حذف برنامه میتونید از روش زیر استفاده کنید
روی System and security کلیک کنید بعد در Action Center روی Change User Account Control Setting کلیک کنید و اون نوار رو به پایین یعنی Never Notify بیارید.

موفق باشید♥

dashmojtaba
27-11-2009, 12:51
مگه 7600 خودش فاینال نیست؟؟؟؟؟ یعنی یه ورژن جدیدتره؟ شما با 7600 مشکل هنگ نداشتی؟
فاینال رسمیش خو همون n retail هس دیگه

P-R-I-N-C-E
27-11-2009, 12:56
مودم ADSL من که USB نیست ولی شنیدم میگن رو 7 هم مشکل داره!

در مورد نصب زبان فارسی که عین XP هستش!
ولی در مورد حذف پیغام هنگام نصب و حذف برنامه میتونید از روش زیر استفاده کنید
روی System and security کلیک کنید بعد در Action Center روی Change User Account Control Setting کلیک کنید و اون نوار رو به پایین یعنی Never Notify بیارید.

موفق باشید♥

مرسی بابت راهنمایی
یه سوال دیگه

مثلاتو یه صفحه 5 تا فولدر هست
فولدر 1 و 2 و.....
به ترتیب هستند ok
حالا میخوام مثلا جای 2 رو با 4 عوض کنم باید چه کار کنم

مثل ویندوز xp که با موس فولدرو جابه جا میکردم اینجا نمیشه جاشون تغییر نمیکنه

باید چه کار کنم:31:

1 سوال دیگه چه طوری کانکشنی که ساختم برای وصل شدن به نت رو بیارم تو دسکتاپ؟
:18:

DJ POLESTAR
27-11-2009, 14:44
در مورد سوال اولتون باید بگم که تو 7 دیگه متصفانه نمیشه فایلها رو دستچین گذاشت باید یکی از گزینه ها مربوط با چیدن با تاریخ یا الفبا و یا... رو انتخاب کنید!
در مورد سوال دومتون هم برای اینکه بتونید برنامه ی کانکت رو به دیسکتاب بیارید باید طبق روش زیر عمل کنید
در قسمت Search program and files تایژ کنید "Set Up a dial-up connection" و همون برنامه رو بکشید بیارید به دیسکتاب.

موفق باشید♥

bahman26
27-11-2009, 15:37
دوستان
چرا اين ويندوز نصب نميشه
1-بعداز بوت وانتخاب درايور نصب ميشه و ري استارت
2- complete instalation وري استارت
3- بعد از اينكه اون صفحه كه 4تا نقطه علامت وندوز رو درست كردن بعد 30 ثانيه ميگه ويندوز نميتونه ست اپ رو پردازش كنه
وبايد ري استارت بشه كه ديگه هرچي ري استارت ميشه همينو ميگه
4- چه كار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون

mehrzads65
27-11-2009, 16:43
[اگه از کابل لن استفاده کنی مشکلت ح
ل میشه

mehrzads65
27-11-2009, 16:46
با سلا م من یک ویندوز seven ultimate روی لب تابم نصب کردم میخواستم بدونم از چه نرم افزاری برای پارتیشن بندی هارد لب تابم میتونم استفاده کنم partition magic 8.05 نصب نشد با تشکر

Mohammad King
27-11-2009, 18:08
دوستان
چرا اين ويندوز نصب نميشه
1-بعداز بوت وانتخاب درايور نصب ميشه و ري استارت
2- complete instalation وري استارت
3- بعد از اينكه اون صفحه كه 4تا نقطه علامت وندوز رو درست كردن بعد 30 ثانيه ميگه ويندوز نميتونه ست اپ رو پردازش كنه
وبايد ري استارت بشه كه ديگه هرچي ري استارت ميشه همينو ميگه
4- چه كار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون

مشخصات سیستم...

mehdi_vsgh
27-11-2009, 18:41
یه سوال
اگه ویندوز 64 بیتی نصب کنم..و برنامه ای نصب نشه روی 64 بیتی راه حل خاصی هست که بشه شبیه سازی کرد و .... که بتونیم اون برنامه خاص رو اجرا کنیم؟؟

Gilopa
27-11-2009, 21:06
اتفاقا برعکس ویندوز 7 تنها ویندوزیه که تقریبا 100 درصد همه سخت افزارها و نرم افزارهای 64 بیت به راحتی روش نصب میشند دوست عزیز

nic_chagal
27-11-2009, 21:57
سلام خدمت اساتید چه جوری میشه فهمید ورژن ویندوز 7 نصب شده روی کامپیوتر کدوم ورژنه منظورم اینه که 7600 هستش یا چیزه دیگه

alpha007
27-11-2009, 23:56
سلام
2 تا سوال دارم:
1.هیچ dvd یا cd یی توی dvd rom من که کابل اون IDE هستش اجرا نمیشه
برای اجرای اونا باید بزارمشون توی dvd writer که اون کابلش sata ه
تا الان به چندین نفر که همین مشکلو دارن برخورد کردم .آیا این ایراد از IDE بودن dvd rom من هست یا از ویندوز 7 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2.میشه روی یه سیستم 2 تا dvd writer نصب کرد؟
چون مثلا برای نصب ویندوز اگه هم dvd rom داشته باشیم هم dvd writer باید سی دی یا دی وی دی رو توی رام گذاشت تا اجرا بشه .همینطور سی دی یا دی وی دی بعضی نرم افزار ها رو برای نصبشون حتما باید توی rom گذاشت.
واسه همین میخوام بدونم اگه 2 تا رایتر داشته باشیم از این نظر به مشکل بر نمیخوریم؟

alpha007
27-11-2009, 23:59
سلام
2 تا سوال دارم:
تا الان به چندین نفر که همین مشکلو دارن برخورد کردم .آیا این ایراد از IDE بودن dvd rom من هست یا از ویندوز 7 ؟؟؟؟؟؟؟؟
چون مثلا برای نصب ویندوز اگه هم dvd rom داشته باشیم هم dvd writer باید سی دی یا دی وی دی رو توی رام گذاشت تا اجرا بشه .همینطور سی دی یا دی وی دی بعضی نرم افزار ها رو برای نصبشون حتما باید توی rom گذاشت.
واسه همین میخوام بدونم اگه 2 تا رایتر داشته باشیم از این نظر به مشکل بر نمیخوریم؟

mehdi_vsgh
28-11-2009, 09:54
اتفاقا برعکس ویندوز 7 تنها ویندوزیه که تقریبا 100 درصد همه سخت افزارها و نرم افزارهای 64 بیت به راحتی روش نصب میشند دوست عزیز
نه نه منظورم برعکسه
میخوام ویندوز 64 بیتی نصب کنم میترسم بعضیی برنامه های 32 بیتیم کار نکنه توش...میخوام راه حلشو بدونم!!

shayang
28-11-2009, 10:10
با سلام و خسته نباشید خدمت همه عزیزان

من روی لپ تاپم 2 تا درایو دارم که تو درایو C ویندوز اورجینال خودش یعنی ویستا هستش و تو درایو D هم خالیه ...

ویندوز 7 رو تو درایو D نصب میکنم و تا مرحله installation هم تیکه سبز میخوره و ریستارت میشه و دوآل بوت هم

میشه ولی وقتی که برای مرحله پایانی یعنی : completing installation میخواد تموم بشه ارور زیر رو میده و ریستارت میشه و دوباره از اول : :41:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

متن ارور : windows could not update the computers boot configuration. installation cannot proceed

خواهش میکنم از عزیزان من رو راهنمایی کنن

با تشکر :11:

peymankameli
28-11-2009, 12:21
تنها ویندوز 7 که اصلامشکل نداره ویندوز N هست من خودم روش نصب کردم براحتی دارم استفاده میکنم فقط یک فایلی از سایت مایکروسافت باید روش نصب بشه

bahman26
28-11-2009, 12:21
مشخصات سیستم...

cpu 3.00 inte:41:
ram 512:31:
vga6200 le:2:
ويسا رو روش نصب كرده بودم با :40:aero

saeedn70
28-11-2009, 12:42
کمک کنید ویندوز 7 من rate نمیده.

نسخه نهایی جهانی

Gilopa
28-11-2009, 13:47
نه نه منظورم برعکسه
میخوام ویندوز 64 بیتی نصب کنم میترسم بعضیی برنامه های 32 بیتیم کار نکنه توش...میخوام راه حلشو بدونم!!

دوست عزيز برنامه هاي 32 بيت مشكلي نداره بلكه اگر سيستم شما 32 بيت بود برنامه هاي 64 روش نصب نميشند و مشكل دارند :11:

adel28
28-11-2009, 14:11

نسخه نهایی جهانی

اگر از نسخه N استفاده می کنید
باید پک مدیا سنتر رو نصب کنید.

لینک دانلود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

saeedn70
28-11-2009, 14:17
اگر از نسخه N استفاده می کنید
باید پک مدیا سنتر رو نصب کنید.

لینک دانلود:

دوست عزیز گفتم نسخه نهایی جهانی نه نسخه n اروپا
کسی کامنتی نداره درباره مشکل من..؟

alpha007
28-11-2009, 14:48
سلام
2 تا سوال دارم:
تا الان به چندین نفر که همین مشکلو دارن برخورد کردم .آیا این ایراد از IDE بودن dvd rom من هست یا از ویندوز 7 ؟؟؟؟؟؟؟؟

Senator_Offline
28-11-2009, 15:54
دوستان من الان نسخه RC1 7100 نصبه رو کامپیوترم نسخه فاینالشو 7600میخوام بگیرم باید چی کار کنم اولی پاک کنم یا UPGRADE کنم اونو؟

shayang
28-11-2009, 17:18
با سلام و خسته نباشید خدمت همه عزیزان

من روی لپ تاپم 2 تا درایو دارم که تو درایو C ویندوز اورجینال خودش یعنی ویستا هستش و تو درایو D هم خالیه ...

ویندوز 7 رو تو درایو D نصب میکنم و تا مرحله installation هم تیکه سبز میخوره و ریستارت میشه و دوآل بوت هم

میشه ولی وقتی که برای مرحله پایانی یعنی : completing installation میخواد تموم بشه ارور زیر رو میده و ریستارت میشه و دوباره از اول : :41:

متن ارور : windows could not update the computers boot configuration. installation cannot proceed

خواهش میکنم از عزیزان من رو راهنمایی کنن

با تشکر :11:

میشه منم راهنمایی کنید :41:

peymankameli
28-11-2009, 18:09

دوست من شما مشکلت مشخصه دیگه ...

shayang
28-11-2009, 18:14
دوست من شما مشکلت مشخصه دیگه ...

خوب چیه ؟ چه طوری حلش کنم ؟ اگه مشخص بود و بلد بودم که نمیپرسیدم !!!:41:

saeed774
28-11-2009, 18:19

نسخه نهایی جهانی

خوب این نسخه که از لحاظ مولتی مدیا مشکلی نداره پس تنها مشکل برمیگرده به درایوای سخت افزاری . شما سعی کنید درایوا رو از روی سیدی نصب کنید . برای مثال گرافیک من که ATI Asus هست درایور اونو از سایت Ati دانلود کرده بودم که اونم به هنگام Rate دادن ارور میداد ولی وقتی درایو رو از سایت Asus دانلود یا از سیدی نصب کردم مشکلم حل شد . نصب بعضی برنامه ها هم این مشکل رو بوجود میاره مثلا نسخه 32 بیتی Gamer OSd ایسوس رو نصب کردم که بدون مشکلی نصب شد ولی دوباره ارور داد ولی نسخه 64 بیتی اونو دانلود و نصب کردم مشکل حل شد .

نتیجه اینکه این ارور ها اکثرا به درایوای سخت افزاری مربوط میشه .

saeed774
28-11-2009, 18:21
دوستان من الان نسخه RC1 7100 نصبه رو کامپیوترم نسخه فاینالشو 7600میخوام بگیرم باید چی کار کنم اولی پاک کنم یا UPGRADE کنم اونو؟

شما دوباره نصب کنی بهتره ولی Upgrade هم میشه .

saeed774
28-11-2009, 18:25

البته نمیدونم میشه ویستا و 7 رو با هم نصب کرد یا نه ؟ چون دوتا بوت یکسانی دارن .

با یک سیدی 7 دیگری امتحان کن .

saeed774
28-11-2009, 18:32

تنظیمات مربوط به IDE رو در داخل بایوس چک کردین ؟ یکبار تنظیمات بایوس رو پیش فرض کنین . کابل IDE رو عوض کردی ؟ با یه کابل دیگه هم امتحان کن .

هر چندتا که سوکت Sata داری میشه DVD Writer نصب کرد .

اصلا ربطی نداره برای نصب ویندوز تنظیمات بایوس مهمه یعنی تنظیم کنی که کدوم سیدی رام بوت بشه ( برای بعضی مادربردها ) در مادربردهای جدید گزینه CD rom وجود داره که همه سیدی رام هارو شامل میشه .
10 تا رایتر هم داشته باشی بالاخره از یکی مطمئنا بوت خواهد شد .

rozbeh85
28-11-2009, 19:43
دوستان یه نرم افزار ساخت درایو مجازی که تو 7 کار کنه معرفی میکنید؟
مثل Daemon، ما هرچی نصب کردیم نشد

mohsen.rajabi
28-11-2009, 19:50
دوستان عزیز موقع نصب کردن فوتوشاپ و نرم افزارهای شرکت Adobe با این ایراد مواجه می شم

ایراد از چیه؟

saeed774
28-11-2009, 20:11
دوستان یه نرم افزار ساخت درایو مجازی که تو 7 کار کنه معرفی میکنید؟
مثل Daemon، ما هرچی نصب کردیم نشد

از Virtual Clone Drive استفاده كن .

saeed774
28-11-2009, 20:13
دوستان عزیز موقع نصب کردن فوتوشاپ و نرم افزارهای شرکت Adobe با این ایراد مواجه می شم

ایراد از چیه؟

نرم افزارهاي Adobe هم فك كنم نسخه 32 و 64 دارن . ويندوز شما چند بيتي هست ؟ احتمالا 64 بيتي و نرم افزارها هم 32 بيتي .

fmps
28-11-2009, 21:53
سلام
من تو windows live وقتی می خوام تو قسمت mail به inbox نگاه کنم اصلا بهش وصل نمیشه.و میگه پسورد اشتباه هست
علتش چی میتونه باشه؟(فکر کنم از سرور باید باشه )

mohsen.rajabi
28-11-2009, 21:59
نرم افزارهاي Adobe هم فك كنم نسخه 32 و 64 دارن . ويندوز شما چند بيتي هست ؟ احتمالا 64 بيتي و نرم افزارها هم 32 بيتي .

دوست عزیز نمی دونم چند بیتی هست ، از کجا می تونم بفهمم

من نصب کردم ازم نپرسید چند بیتی میخوای

Bs_panzer
28-11-2009, 22:03

ایراد از چیه؟

احتمالا ورژن ویندوزتون آزمایشی 7100 به پایین هست من با این ویندوز ها مشکل شما رو داشتم ولی 7600 نصب کردم درست شد :11:

alpha007
28-11-2009, 22:22
تنظیمات مربوط به IDE رو در داخل بایوس چک کردین ؟ یکبار تنظیمات بایوس رو پیش فرض کنین . کابل IDE رو عوض کردی ؟ با یه کابل دیگه هم امتحان کن .

.

میشه روش تنظیم بایوس مادربرد رو توضیح بدید؟
میدونم که بایوس تو مادربردهای مختلف فرق میکنه ولی یه توضیح اجمالی به اینکه تو کدوم قسمت وارد بشم برام لازمه
مادربرد من هم گیگا هستش
ممنون

امير موسر
28-11-2009, 22:27
میشه روش تنظیم بایوس مادربرد رو توضیح بدید؟
میدونم که بایوس تو مادربردهای مختلف فرق میکنه ولی یه توضیح اجمالی به اینکه تو کدوم قسمت وارد بشم برام لازمه
مادربرد من هم گیگا هستش
ممنون

قبل از اینکه سیستم بیاد بالا دکمه DEL رو بزن و وقتی داخل بایوس شدی اونجا تنظیمات رو میتونی پیش فرض کنی ! با همون گزینه که خودش نوشته ! درنهایت هم SAVE میکنی !

eslamy_iut
29-11-2009, 01:50
راهی هست که بشه ask for geniune رو برداشت یا بهتر بگم ویندوز رو valdiate کرد چه با کرک چه با اینترنت؟:13:

شـیـفــو
29-11-2009, 03:10
كسي نگفت چيكار كنم اخر مشكلم به جواب مونده ها
مترجم پارسو چطوري روي سون نصب كنم ؟

dashmojtaba
29-11-2009, 06:25
سلام

مثل اینکه ویندوز 7 نسخه فاینالش ایراداش بیشتر شده چون نرم افزاری که توی نسخه 7600 نصب شده بودو الان ارور میده و نصب نمیکنه!
طبق معمول آقایان باهوش جوابی نداشتن و خودم جواب خودمو از تاپیکای دیگه پیدا کردم واقعاً عجیبه جواب سوالای ساده منم نمیدین و میخواهین بعد از دوسه روز سرگردونی بپوچونیدم !
علت اینکه صدا نداشت این بود که مدیاپلیر نداره خبرش این فاینال!! :2: خاک تو مخ پوک این ماکروسافتیا که که فاینالشون ناقص تر از بتاس!
میگم خداییش تو مخ این ماکروسافتیا چی کار گذاشتن که این شاهکار فاینالشونو شاهکارتر کردن و مدیاپلیرشو برداشتن تا همه مجبور شن برن از سایت دانلود کنن؟ بدون اون نمیشه حتی ساده ترین فایلای مدیارو مثل wma و wmv اجرا کرد و ... وای به حال اونا که فکر کردن دیگه خیلی کامله این ویندوز! این فاینال عجب فاینالیه بابا !! :2:

dashmojtaba
29-11-2009, 06:36
بابا لامصب! رفتم یه آپدیت 300 مگایی فقط برای دیدن فیلمای معمولی فرمت wmv دانلود کردم انصافتو شکر لامصب با این ویندوزت آخه بی معرفتا زدین همه نرم افزارارو ناک اوت کردین میخوام یه فیلم از محیط ویندوز بگیرم یه نرم افزار روش نصب نمیشه آخه این فاجعه چیه تو قرن بیستو یکم آبروریزی به اسم شاهکار دادین بیرون فکر کردین هنر کردین؟!!! اینقد های اینقد هوی اینقد فاینال فاینال کردین که اینو بدین بیرون؟ میخوام صدسال ویندوز جدید نزنید وقتی اینطور خونه خرابمون میکنید ماکروسافتیای دزد فقط میخوان جیب ملتو سوراخ کنن آقا من دردمو به کی بگم دیگه عمری نمیتونم موبایلمو به سیستمم وصل کنم ایهاالناس ما چه گناهی کردیم که موبایلمون سامسونگه رو سون وصل نمیشه جامونده!!!! :41:

saeedn70
29-11-2009, 08:05
خوب این نسخه که از لحاظ مولتی مدیا مشکلی نداره پس تنها مشکل برمیگرده به درایوای سخت افزاری . شما سعی کنید درایوا رو از روی سیدی نصب کنید . برای مثال گرافیک من که ATI Asus هست درایور اونو از سایت Ati دانلود کرده بودم که اونم به هنگام Rate دادن ارور میداد ولی وقتی درایو رو از سایت Asus دانلود یا از سیدی نصب کردم مشکلم حل شد . نصب بعضی برنامه ها هم این مشکل رو بوجود میاره مثلا نسخه 32 بیتی Gamer OSd ایسوس رو نصب کردم که بدون مشکلی نصب شد ولی دوباره ارور داد ولی نسخه 64 بیتی اونو دانلود و نصب کردم مشکل حل شد .

نتیجه اینکه این ارور ها اکثرا به درایوای سخت افزاری مربوط میشه .

سلام سعید جان ..دمت گرم وقت گذاشتی 5 خط نوشتی خیلی آقایی همه سعید ها بامعرفتن منم هر وقت جواب سوال کسی رو بدونم براش 20 صفحه هم بشه مینویسم..

اما.....
من کارت گرافیکم nvidia club 3d درایوش رو خود ویندوز 7 دانلود کرده...ایول راست می گی...
حالا من درایو نصب شده رو پاک کنم برم از سایت club 3d بگیرم..:10:

درست شد..درست شد.:31::31:

دمت گرم سعید جون خیلی آقایی باورت نمیشه از خود technetsuport مایکروسافت هم پرسیدم هیچی حالیشون نیست نفهمیدن چیه هی میگفتن کاسپر رو باید پاک کنی..واقعا دمت گرم. :31::8::8:

eslamy_iut
29-11-2009, 11:51
من ورژن Diskeeper pro premier2010 رو نصب کردم ولی موقع دفرگ manual میگه opration failed on drive please see the log event for more info ویندوز هم عوض کردم ولی بی فایده بود

mohsen.rajabi
29-11-2009, 13:26
احتمالا ورژن ویندوزتون آزمایشی 7100 به پایین هست من با این ویندوز ها مشکل شما رو داشتم ولی 7600 نصب کردم درست شد :11:

نه دوست عزیز بیلد 7600 هست و 32 بیتی

Gilopa
29-11-2009, 13:28
طبق معمول آقایان باهوش جوابی نداشتن و خودم جواب خودمو از تاپیکای دیگه پیدا کردم واقعاً عجیبه جواب سوالای ساده منم نمیدین و میخواهین بعد از دوسه روز سرگردونی بپوچونیدم !
علت اینکه صدا نداشت این بود که مدیاپلیر نداره خبرش این فاینال!! :2: خاک تو مخ پوک این ماکروسافتیا که که فاینالشون ناقص تر از بتاس!
میگم خداییش تو مخ این ماکروسافتیا چی کار گذاشتن که این شاهکار فاینالشونو شاهکارتر کردن و مدیاپلیرشو برداشتن تا همه مجبور شن برن از سایت دانلود کنن؟ بدون اون نمیشه حتی ساده ترین فایلای مدیارو مثل wma و wmv اجرا کرد و ... وای به حال اونا که فکر کردن دیگه خیلی کامله این ویندوز! این فاینال عجب فاینالیه بابا !! :2:

دوست عزيز 2000 هزار بار توضيح داديم و شما اگر جستجو ميكرديد مشكلتون حل ميشد
به دليل شكايت اتحاديه اروپا از مايركروسافت و محكوم شدن اين شركت در دادگاه مايكروسافت از اين پس بايد دو نسخه از ويندوز خود رو منتشر كنه .. نسخه اروپا و امريكا .. در نسخه اروپا مولتي مديا وجود نداره .. پس با اين حساب الان شما نسخه اروپا رو سيستمتون نصب شده و اين ربطي به خنگي و مايكروسافت نداره :10:
باز هم سوالي بود در خدمتيم :11:

dashmojtaba
29-11-2009, 16:19
به دليل شكايت اتحاديه اروپا از مايركروسافت و محكوم شدن اين شركت در دادگاه مايكروسافت از اين پس بايد دو نسخه از ويندوز خود رو منتشر كنه .. نسخه اروپا و امريكا .. در نسخه اروپا مولتي مديا وجود نداره .. پس با اين حساب الان شما نسخه اروپا رو سيستمتون نصب شده و اين ربطي به خنگي و مايكروسافت نداره :10:
باز هم سوالي بود در خدمتيم :11:
عه! من اینو از p30world گرفتما ... :10:اینطوری که تو سایت گفته کلاً ورژن 22 october اینطوریه حرفیم از نسخه اروپاییش نزده مطمئنی نسخه فاینالش آمریکایی داره؟من ان ریتیلو میگما این فاینالشه شاید اون آر تی ام رو آمریکاییا با مدیا دارن
به هرحال خوشحالم اتحادیه اروپا ازش شکایت کردن دلم میخواد هرچه زودتر حکومت این شرکت بیخودی و تکراری به پایان برسه خدا یعنی روزی میشه لینوکس تمام بازیها و نرم افزارا روش اجرا بشه... واقعاً سیستم عامل یباییه یه کلیپایی ازش دیدم دیوونشم ولی حیف سازگاری کمی داره :41:

dashmojtaba
29-11-2009, 16:32
دوست عزیز 2000 بارت پیشکش خودت من یه بارشم پیدا نکردم اگه راس میگی یه لینکم از گفته ات بهمون بده وگرنه خالیبندی موقوف جانم! :31:

Gilopa
29-11-2009, 16:50
عه! من اینو از p30world گرفتما ... :10:اینطوری که تو سایت گفته کلاً ورژن 22 october اینطوریه حرفیم از نسخه اروپاییش نزده مطمئنی نسخه فاینالش آمریکایی داره؟من ان ریتیلو میگما این فاینالشه شاید اون آر تی ام رو آمریکاییا با مدیا دارن
به هرحال خوشحالم اتحادیه اروپا ازش شکایت کردن دلم میخواد هرچه زودتر حکومت این شرکت بیخودی و تکراری به پایان برسه خدا یعنی روزی میشه لینوکس تمام بازیها و نرم افزارا روش اجرا بشه... واقعاً سیستم عامل یباییه یه کلیپایی ازش دیدم دیوونشم ولی حیف سازگاری کمی داره :41:

دو نسخه وجود داره

Ultimate N - به معناي نسخه اروپايي هستش
ویندوز 7 سری N مدیا پلیر و سایر قسمت های مولتی مدیا ویندوز را ندارد! وشما احتمالا نسخه اي با نام Windows 7 Ultimate N رو داريد ..
تا اونجايي كه من ميدونم قبلا هم نسخه فاينال 7600 rtm به منتشر شده بود در نت منتها اين نسخه 22 اكتبر فروش رسمي مايكروسافت محسوب ميشه و هيچ فرقي با هم ندارند
اگه به سايتهاي تورنت معتبر سر بزنيد متوجه ميشيد كه اكثرا نسخه build 7600 رو كامل ميدونند
در مورد لينوكس هم حرف خاصي ندارم سليقه ايه ديگه :11:

Gilopa
29-11-2009, 16:52
دوست عزیز 2000 بارت پیشکش خودت من یه بارشم پیدا نکردم اگه راس میگی یه لینکم از گفته ات بهمون بده وگرنه خالیبندی موقوف جانم! :31:

قربونت برم بنده نگفتم دوستان گفتند و من اتفاقا تو همين انجمن هم خوندم .. مشكلي داري بريم بيرون دادا:27:21:::11:

dashmojtaba
29-11-2009, 18:10
قربونت برم بنده نگفتم دوستان گفتند و من اتفاقا تو همين انجمن هم خوندم .. مشكلي داري بريم بيرون دادا:27:21:::11:
مشکل کجای بابا ما که چاکرتیم
مسئله اینه که خودت میگی من گفتم نه بقیه گفتن میگی گفتی دوهزار بارم گفتی ضمناً من این تاپیک بی دروتخته رو ده صفحشو خوندم چون پست قبلم مال ده صفحه پیش بود و آقایون فعال جوابی ندادن پس ازم توقع نداشته باش 300 صفحه رو تا آخر بخونم مشکلم داشتیم تموم شد دادا

dashmojtaba
29-11-2009, 18:23
دو نسخه وجود داره

Ultimate N - به معناي نسخه اروپايي هستش
ویندوز 7 سری N مدیا پلیر و سایر قسمت های مولتی مدیا ویندوز را ندارد! وشما احتمالا نسخه اي با نام Windows 7 Ultimate N رو داريد ..
تا اونجايي كه من ميدونم قبلا هم نسخه فاينال 7600 rtm به منتشر شده بود در نت منتها اين نسخه 22 اكتبر فروش رسمي مايكروسافت محسوب ميشه و هيچ فرقي با هم ندارند
اگه به سايتهاي تورنت معتبر سر بزنيد متوجه ميشيد كه اكثرا نسخه build 7600 رو كامل ميدونند
در مورد لينوكس هم حرف خاصي ندارم سليقه ايه ديگه :11:
آخرش جواب اصلیمو ندادی این ویندوز سون 22 اکتبر ریتیلا همشون بدون مدیا هستن یا نسخه با مدیاشم هس؟؟؟
توضیح در ویرایش: انگار منظورمو نگرفتی میگم اونی که رسماً سایت ماکروساقت میفروشه کدومه؟!

DJ POLESTAR
29-11-2009, 18:49
اول این گل خدمت شما:11:
حکومت این شرکت هیچ وقت از بین نمیره!!! اصلا شما شرکت مایکروسافت رو میشناسین و این که تو کدوم کشوره؟ و اینکه تاریخش چی بود و به کجا رسید!؟
دسوت عزیز این لینوکسی هم که میگید سازگاری کمی داره - سوال من اینه که, خداییش تا حالا لینوکس دیدی؟؟؟ آخه سیستم عامل لینوکس با ابتدایی ترین سخت افزارها هم جواب میده.

dashmojtaba
29-11-2009, 21:43
اول این گل خدمت شما:11:
حکومت این شرکت هیچ وقت از بین نمیره!!! اصلا شما شرکت مایکروسافت رو میشناسین و این که تو کدوم کشوره؟ و اینکه تاریخش چی بود و به کجا رسید!؟
دسوت عزیز این لینوکسی هم که میگید سازگاری کمی داره - سوال من اینه که, خداییش تا حالا لینوکس دیدی؟؟؟ آخه سیستم عامل لینوکس با ابتدایی ترین سخت افزارها هم جواب میده.
از گلی که دادی ممنون شما خودت گلی
من لینو کس ندیدم ! سخت افزارشم کاری ندارم !
ولی با خیلی از بازیا مشکل داره به خاطر تبلیغه که ویندوزو سریع همه باهاش میسازن به نظرم ویندوز مثل جومونگ چیز مسخره ایه و طرفدارا و مدافعاشم مثل هوادارای جومونگن حالا خودت تا آخرشو بخون :46:

dashmojtaba
29-11-2009, 21:45
ضمناً حوصله بحث ندارم شما هم نیا بجای دوستت که الان غیبش زد جوابای بی ربط بده یه جواب درست ما اینجا نگرفتیم همش حاشیس اصلاً گورپدر میکروب ساخت! بریم بشینیم پای ال کلاسیکو

Gilopa
29-11-2009, 21:54
ضمناً حوصله بحث ندارم شما هم نیا بجای دوستت که الان غیبش زد جوابای بی ربط بده یه جواب درست ما اینجا نگرفتیم همش حاشیس اصلاً گورپدر میکروب ساخت! بریم بشینیم پای ال کلاسیکو

شما خيلي عصبي هستيا ؟ من ديگه چطوري بهت توض2يح بدم داداش من ؟ ميگم نسخه 7600 رو نصب كن از اين واضح تر؟اون نسخه هم نسخه نهايي محصوب ميشه و هم اين مشكلات مولتي مديا هم نداره ..

ميگم بيا مارو بخور خيلي قاطي هستيا :27:

Gilopa
29-11-2009, 21:57
windows 7 rtm هم نسخه نهايي نهاييه .. شما يبرو تو اين صفحه

اين صد بار شما رفتي نسخه n رو خريدي .. و برو سراغ نسخه هايي كه n نيستند و تو بازار هم موجودند .. مثل من حوصله بازار رو نداري برو از تورنت دانلود كن
بازم سوالي بود يا فحشي بود بده ما جواب ميديم .. تو پيسي همه با هم دوستيم پس خوش اخلاق باش

dashmojtaba
29-11-2009, 21:58
من که سیدی ریتیلو گرفتم دیگه چه فرقی میکنه رفتم از سایتشون اون آپدیته رو گرفتم مشکلم حل شد به خاطر این ناراحتم که همش ادعات میشه اما یه جوابم درست نمیدی سایت میکروبسافت! یه ویندوز7 بیشتر نگذاشته برای دانلود یعنی رسمیش یه دونس حالا تو هی میگی هردوتاش رسمین مگه میشه یعنی هردوتاش یکین؟!

dashmojtaba
29-11-2009, 21:59
windows 7 rtm هم نسخه نهايي نهاييه .. شما يبرو تو اين صفحه

اين صد بار شما رفتي نسخه n رو خريدي .. و برو سراغ نسخه هايي كه n نيستند و تو بازار هم موجودند .. مثل من حوصله بازار رو نداري برو از تورنت دانلود كن
بازم سوالي بود يا فحشي بود بده ما جواب ميديم .. تو پيسي همه با هم دوستيم پس خوش اخلاق باش
عزیز من چرا بهت فحش بدم من هیچوقت یه همچین کاری نمیکنم اینم روی همه 120 تا پست بی جوابم تو این تالار ...
بیخیال دیگه :10:

DJ POLESTAR
29-11-2009, 22:00
از گلی که دادی ممنون شما خودت گلی
من لینو کس ندیدم ! سخت افزارشم کاری ندارم !
ولی با خیلی از بازیا مشکل داره به خاطر تبلیغه که ویندوزو سریع همه باهاش میسازن به نظرم ویندوز مثل جومونگ چیز مسخره ایه و طرفدارا و مدافعاشم مثل هوادارای جومونگن حالا خودت تا آخرشو بخون :46:

ضمناً حوصله بحث ندارم شما هم نیا بجای دوستت که الان غیبش زد جوابای بی ربط بده یه جواب درست ما اینجا نگرفتیم همش حاشیس اصلاً گورپدر میکروب ساخت!

دوباره این گل خدمت شما:11:
چی چی رو حوصله بحث ندارم!؟
یه حرف زدی باید پای لرزش هم بشینی:21:
چی چی رو حرف بی ربط زدم!؟ شما حرف بی ربط زدی که میگی ویندوز مثل جومونگ و طرفداراشم مثل جومونگ! شما اصلا میدنی لینوکس متن باز هستش؟! اصلا میدونی متن باز یعنی چی؟!
خوب اگه لینوکس ندیدی پس چرا طرفداریش رو کردی؟! اگه لینوکس با بازیها مشکل داره, خوب دلیلش خیلی سادس! میگی چیه؟؟؟ خوب گیمهای PC فقط برا Windows میاد!!!
اصلا کلا لینوکس از نظر نرم افزاری با ویندوز فرق میکنه, یعنی سادشو اگه بگم که همه سر در بیارن کلا نرم افزارهای ویندوز با لینوکس فرق داره و رو هم نمیفته!
در ضمن تا این ویندوز هست و کار ما هارو با چند تا کلیک راه میندازه هر کسی به خودش زحمت نمیده برای یه کار ساده فقط تایپ کنه (اینو میگن متن باز)!!!

mostafait
29-11-2009, 22:05
با سلام خدمت دوستان عزیز...

من یک دی وی دی ویندوز 7 دارم که خریده ام و یک دی وی دی ویندوز 7 هم از اینترنت ماهواره ایی آفلاین برام اومده! در کل دو ویندوز 7 با ورژن متفاوت دارم.

این دو دی وی دی هم تست کردم و وقتی می خوام یکی از این دو ویندوز را برای روی سیستم نصب کنم وقتی دی وی دی بوت میشه و میزنم که شروع به نصب کنم گزینه ی اول رد میشه و در گزینه ی دوم که نوشته file exten... سیستم قفل می کنه و دیگه پیش نمیره! روی همون 0% میمونه!

بر روی یک سیستم دیگه هم تست کردم که تا 4% رفت و سیستم قفل کرد!

می خواستم بدونم که مشکل از چیه که اینها نصب نمیشن؟!

dashmojtaba
29-11-2009, 22:09
دوباره این گل خدمت شما:11:
چی چی رو حوصله بحث ندارم!؟
یه حرف زدی باید پای لرزش هم بشینی:21:
چی چی رو حرف بی ربط زدم!؟ شما حرف بی ربط زدی که میگی ویندوز مثل جومونگ و طرفداراشم مثل جومونگ! شما اصلا میدنی لینوکس متن باز هستش؟! اصلا میدونی متن باز یعنی چی؟!
خوب اگه لینوکس ندیدی پس چرا طرفداریش رو کردی؟! اگه لینوکس با بازیها مشکل داره, خوب دلیلش خیلی سادس! میگی چیه؟؟؟ خوب گیمهای PC فقط برا Windows میاد!!!
اصلا کلا لینوکس از نظر نرم افزاری با ویندوز فرق میکنه, یعنی سادشو اگه بگم که همه سر در بیارن کلا نرم افزارهای ویندوز با لینوکس فرق داره و رو هم نمیفته!
در ضمن تا این ویندوز هست و کار ما هارو با چند تا کلیک راه میندازه هر کسی به خودش زحمت نمیده برای یه کار ساده فقط تایپ کنه (اینو میگن متن باز)!!!
دوست آذربایجانی من کم آوردم ؟ من اصلاً با تو حرف میزدم که خودتو قاطی بحث کردی؟
چیزی از تو پرسیدم؟ ادعام شد؟
؟
؟
؟
!
بیخیال شو بابا شب درازه :21:

dashmojtaba
29-11-2009, 22:12
خدا امواتتو بیامرزه متن بازه؟ میخوای چندتا کلیپ همینجا از انواع لینوکس بگذارم شاخ دربیاری؟ :31:

dashmojtaba
29-11-2009, 22:16
نمیدونم من کجا گفتم لینوکس بهتر از ویندوزه؟ :41::41::41:
من فقط گفتم امیدوارم همه دیگه فهمیده باشن بیخود دارن به این سیستم عامل قدیمی اعتبار میدن و یه روزی میرسه که مثل داس قدیمی میشه یادمه یه زمانی ویندوزم کسی در مقابل داس چندان اهمیتی براش نداشت اما باید قبول کرد لینوکس توی سهولت و محیط جادویی که داره تمام ورژنای ویندوزو تو جیبش میبگذاره برو یه سرچ تو گوگل ویدئو بکن حال ندارم برات آپ کنم فیلماشو جناب ادعابایجان! :27:
اون تعاریفی که کردی یه ایراد داشت مشکل لینوکس فقط یه چیزیه که به زودی برطرف میشه اونم همونه که گفتی و اینه که شرکتها باهاش بازی و نرم افزار سازگار نمیسازن اما وقتی تبلیغش حتی ده درصد بیشتر از اینی که هست بشه همه میفهمن چه اعجوبه ایو بهش بی توجهی کردن و مطمئن باش یه روزی تمام همین بازیای ویندوزم مثل بازیای آتاری!!! توی یه سیستم عامل یا یه چیزی بهتر از این بنجلات با شبیه ساز اجرا میشه توی همین لینوکس ارزم به هزورت که خیلی چیزا با شبیه ساز اجرا میشه به زودی لینوکسی میشوید و مجبور میشید قبولش کنید اون روز دیگه نیستید پای این حرفاتون وایسید آقای جوان آذربایجانی ... هستید؟؟؟! :21:

DJ POLESTAR
29-11-2009, 22:23
دوست آذربایجانی من کم آوردم ؟ من اصلاً با تو حرف میزدم که خودتو قاطی بحث کردی؟
چیزی از تو پرسیدم؟ ادعام شد؟
؟
؟
؟
!
بیخیال شو بابا شب درازه :21:
برادر اهوازی من اینجا کسی با کسی کار نداره!
اینجا بحص آزاده؟
و اینکه هر کسی جرعت نمیکنه همینجوری اسپم بده!
خوب واس همون حرفتون باید یکی میومد جواب میداد یا نه؟! اگه کسی جواب نمیداد و شما هم همینجوری یه حرف انداخته بودین وسط که اسم اونو نیمزاشتن فروم!!!
در فروم اگه مشکل داشت و کمک خواست میان کمکش میکنن و یا پستهای منطقی و بدرد بخوری میدن که چند نفر هم بیان استفاده کنن (اگه اینارو نمیدونتی بدون)!!!

خدا امواتتو بیامرزه متن بازه؟ میخوای چندتا کلیپ همینجا از انواع لینوکس بگذارم شاخ دربیاری؟ :31:

برو خدا روزیتو یه جا دیگه بده:19:

DJ POLESTAR
29-11-2009, 22:27
نمیدونم من کجا گفتم لینوکس بهتر از ویندوزه؟ :41::41::41:
من فقط گفتم امیدوارم همه دیگه فهمیده باشن بیخود دارن به این سیستم عامل قدیمی اعتبار میدن و یه روزی میرسه که مثل داس قدیمی میشه یادمه یه زمانی ویندوزم کسی در مقابل داس چندان اهمیتی براش نداشت اما باید قبول کرد لینوکس توی سهولت و محیط جادویی که داره تمام ورژنای ویندوزو تو جیبش میبگذاره برو یه سرچ تو گوگل ویدئو بکن حال ندارم برات آپ کنم فیلماشو جناب ادعابایجان! :27:
اون تعاریفی که کردی یه ایراد داشت مشکل لینوکس فقط یه چیزیه که به زودی برطرف میشه اونم همونه که گفتی و اینه که شرکتها باهاش بازی و نرم افزار سازگار نمیسازن اما وقتی تبلیغش حتی ده درصد بیشتر از اینی که هست بشه همه میفهمن چه اعجوبه ایو بهش بی توجهی کردن و مطمئن باش یه روزی تمام همین بازیای ویندوزم مثل بازیای آتاری!!! توی یه سیستم عامل یا یه چیزی بهتر از این بنجلات با شبیه ساز اجرا میشه توی همین لینوکس ارزم به هزورت که خیلی چیزا با شبیه ساز اجرا میشه به زودی لینوکسی میشوید و مجبور میشید قبولش کنید اون روز دیگه نیستید پای این حرفاتون وایسید آقای جوان آذربایجانی ... هستید؟؟؟! :21:

آره تو پستهای قبلی تون معلومه خیلی سرتون میشه......

dashmojtaba
29-11-2009, 22:36
آره تو پستهای قبلی تون معلومه خیلی سرتون میشه......
دیدی کم آوردی؟ جواب بازم نداری چرتو پرت میگی؟ برو بابا بگذار بازیمونو ببینیم ایشالا رئال ببره فدای سرم باتو اون رفیق بی سوادت اینقد چرتوپرت تحویل گرفتم

dashmojtaba
29-11-2009, 22:39
به حرمت همه کاربرای سایت ویرایش شد :11:

DJ POLESTAR
29-11-2009, 23:16
گفتم که, برو ایشاالله خدا روزیتو یه دیگه بده!
در ضمن فقط Barçelona:thumbsup::33:

dashmojtaba
29-11-2009, 23:46
گفتم که, برو ایشاالله خدا روزیتو یه دیگه بده!
در ضمن فقط Barçelona:thumbsup::33:
خب مبارکتون باشه! رئال زشت بود حقشم باخت بود!!
آقای آذربایجان فراموش کن دیگه
من کینه ای نیستم پست قبلم ویرایش کامل میکنم!
هرچی بود تموم شد
مدیرا اگه هر پستیو تو این بحث بی فایده لازم میدونن پاکش کنن
بهرحال من نمیخواستم تاپیکو منحرف کنم
یه سوال داشتم بینش یه حرفایی زدم که متاسفانه همونارو کش دادن ایطور شد!
دوستانم به بحث خودشون مشغول شن مارفتیم

ebinem173
30-11-2009, 01:37
من از قسمت library اصلا خوشم نمیاد
راهی وجود داره که وقتی my computer رو باز میکنیم
درایوها نمایش داده بشه نه library?

mahammad_reza
30-11-2009, 01:46
سلام
من میخوام تولباز ویندوز سون رو سفارشی کنم میخوام دکمه ی delet یا هر چی رو مثل organize همیشه تو تولبار قرار بدم اما دکمه سفارشی سازی نداره چکار کنم؟
و اینکه میخوام select al را به راست کلیک اضافه کنم. چگونه؟

saeedn70
30-11-2009, 11:24
سلام ...
آقا این ویندوز 7 ما خیلی سرعتش پایینه موقع باز کردن هر درایو 2 ثانیه طول میکشه.
باز کردن یه ترک آهنگ mp3 5 ثانیه
باز کردن یه شو 15 ثانیه

رمهام : ترنسند 4 گیگ 533

واقعا اعصابم رو خورد میکنه اگه درست نمیشه xp بریزم تو xp اینه جت تو 1 دهم ثانیه تمام اون کارها رو انجام میده.

ویندوز ر تا همین ثانیه آپدیت کردم. هیچ important update نمونده به جز زبان کشورهای مختلف که ونا otional هست.

آیا نرم افزاری برای بالا بردن سرعت ویندوز وجود داره.

آنتی ویروسمم 1 موتورس کاسپر 2010

Gilopa
30-11-2009, 13:37
سلام ...
آقا این ویندوز 7 ما خیلی سرعتش پایینه موقع باز کردن هر درایو 2 ثانیه طول میکشه.
باز کردن یه ترک آهنگ mp3 5 ثانیه
باز کردن یه شو 15 ثانیه

رمهام : ترنسند 4 گیگ 533

واقعا اعصابم رو خورد میکنه اگه درست نمیشه xp بریزم تو xp اینه جت تو 1 دهم ثانیه تمام اون کارها رو انجام میده.

ویندوز ر تا همین ثانیه آپدیت کردم. هیچ important update نمونده به جز زبان کشورهای مختلف که ونا otional هست.

آیا نرم افزاری برای بالا بردن سرعت ویندوز وجود داره.

آنتی ویروسمم 1 موتورس کاسپر 2010

اول از همه نسخه ويندوز 7 خودتون رو دقيقا اعلام كنيد

در ادامه به نكات زير توجه كنيد

چك كنيد كه آيا ويندوز 7 تمام فضاي رم شما رو شناخته چون در بعضي از سيستمها مشاهده شده كه ويندوز سون مثلا 1 يا 2 گيگ از 4 گيگ رو ميتونه بشناسه (چنانچه سيستم شما 32 بيتي باشه اين مشكل وجود خواهد داشت )
دقت كنيد كه نسخه آنتي ويروس شما بايد دقيقا Kaspersky Internet Security 2010_9.0.0.736en باشه وگرنه نسخه هاي پايينتر ورژن 2010 داراي باگهاي فراواني بوده كه سرعت رو به طور چشمگيري پايين مياره ( تجربه اين موضوع رو بنده داشتم) به طوري كه مثل شما نرم افزارها باز نميشد يا اينكه سرعت لود شدن صفحات بسيار پايين بود

در مرحله بعدي
بخش امنيتي كاسپرسكاي رو چك كنيد ببينيد در حالت low قرار داره يا بالاي بالا؟ فايروال ويندوز رو خاموش كنيد و فقط اجازه بديد فايروال خود كاسپرسكاي روشن باشه
كاسپرسكاي اسكن اوليش در نسخه 2010 به طور چشمگيري فضاي رم رو مشغول ميكنه و همينطور زمان ميره چك كنيد آيا اسكن به پايان رسيده يا خير

اگر اين مشكلات نبود ...

شايد اگر مجددا ويندوز رو نصب كنيد مشكلتون حل بشه چون سرعت اين ويندوز بسيار بالاست

mohsen.rajabi
30-11-2009, 15:23

ایراد از چیه؟

کسی نمی تونه کمک کنه؟؟

سون بیلد 7600 ، 32 بیتی هم هست

saeedn70
30-11-2009, 15:43

اول از همه نسخه ويندوز 7 خودتون رو دقيقا اعلام كنيد

در ادامه به نكات زير توجه كنيد

چك كنيد كه آيا ويندوز 7 تمام فضاي رم شما رو شناخته چون در بعضي از سيستمها مشاهده شده كه ويندوز سون مثلا 1 يا 2 گيگ از 4 گيگ رو ميتونه بشناسه (چنانچه سيستم شما 32 بيتي باشه اين مشكل وجود خواهد داشت )
دقت كنيد كه نسخه آنتي ويروس شما بايد دقيقا Kaspersky Internet Security 2010_9.0.0.736en باشه وگرنه نسخه هاي پايينتر ورژن 2010 داراي باگهاي فراواني بوده كه سرعت رو به طور چشمگيري پايين مياره ( تجربه اين موضوع رو بنده داشتم) به طوري كه مثل شما نرم افزارها باز نميشد يا اينكه سرعت لود شدن صفحات بسيار پايين بود

در مرحله بعدي
بخش امنيتي كاسپرسكاي رو چك كنيد ببينيد در حالت low قرار داره يا بالاي بالا؟ فايروال ويندوز رو خاموش كنيد و فقط اجازه بديد فايروال خود كاسپرسكاي روشن باشه
كاسپرسكاي اسكن اوليش در نسخه 2010 به طور چشمگيري فضاي رم رو مشغول ميكنه و همينطور زمان ميره چك كنيد آيا اسكن به پايان رسيده يا خير

اگر اين مشكلات نبود ...

شايد اگر مجددا ويندوز رو نصب كنيد مشكلتون حل بشه چون سرعت اين ويندوز بسيار بالاست

سلام خداوکیلی جبران میکنم محبتت رو:10::10::11::11:

اینم عکس کل اطلاعاتی که فرمودید بیارم خدمتتون :

Gilopa
30-11-2009, 17:02
سلام خداوکیلی جبران میکنم محبتت رو:10::10::11::11:

اینم عکس کل اطلاعاتی که فرمودید بیارم خدمتتون :

خواهش ميكنم دوست عزيز:10:

همانطور كه مشاهده ميكنيد رم شما به طور كامل توسط سيستم شناسايي شده پس از اين نظر مشكلي نداريد
نسخه ويندوز شما هم ورژن 7600 هستش و نسخه فاينال محسوب ميشه .. (به 6.1 دقت نكرده بودم )
ميرسيم سراغ نكته بعدي كه احتمالا مشكل شما از اينجا نشات ميگيره (البته به احتماله زياد نه اينكه حتما باشه )
به عبارت a در جلوي ورژن كاسپرسكاي دقت كنيد .. احتمالا اين عبارت به معني آلفا يا نسخه آزمايشي هستش بنابراين نسخه هاي آزمايشي هيچ موقع گزينه هاي خوبي نيستند ( براي من نوشته نشده جلوش a) .. اگر به سايت رسمي كاسپرسكاي بريد متوجه ميشيد كه چنين نسخه هايي از اعتبار برخوردار نيستند و اگر سرچ كنيد در اين سايت به هيچ وجه شناسايي نميشند ..

به اين صفحه بريد :

در اولين سطر نوشته شده

Please Note! Only versions 9.0.0.736 (Critical Fix 2) and higher are compatible with Windows 7

همانطور كه ميبينيد سازندگان اين آنتي ويروس تذكر دادند كه حتما بايد اين نسخه فاينال ترميم شده بر روي سيستم نصب شده باشه يا نسخه بالاتر تا اينكه در اين ويندوز مشكلي نداشته باشيد

بنابراين اگر اينترنت پر سرعت داريد ضرر نداره آخرين تلاشتون رو براي پيدا كردن مشكلتون انجام داده تا خيالتون همه جوره جمع بشه

.. آنتي ويروس خود رو به طور كامل پاك كنيد ..فايروال ويندوزتون رو فعال كنيد (براي امنيت سيستم در هنگامي كه آنتي ويروس بر روي سيستم نداريد )

اين ور‍ژن اينترنت سكوريتي كاسپرسكاي كه تمام تعميرات براي ويندوز سون رو در نظر گرفته رو دانلود كنيد .. (بنده از همين نسخه استفاده ميكنم)

توصيه ميشه حتما از نسخه اينترنت سكوريتي استفاده كنيد نه آنتي ويروس خالي يعني همين لينك پايين

سپس براي 30 روز اكتيويت مجاني كنيد

سيستم رو توسط آنتي ويروس به طور كامل ويروس يابي كنيد بعدش ريست كرده ببينيد باز هم مشكل داريد يا خير
.....

اميدوارم مشكلتون حل بشه .. وگرنه ديگه كمكي از دست من بر نمياد جز اينكه بگم ويندوزتون رو دوباره نصب كنيد ..نتيجه كار رو اينجا بگيد :11:

saeid127
30-11-2009, 17:54
سلام.من با sleep ویندوز 7 مشکل دارم.مشکلم اینه که اصلا sleep نمیشه و صفحه login میاد!
کسی می دونه دلیلش چیه؟
سیستم من:
mb:asus p5q pro
cpu:e8400
ram:2 1066 geil
hard 500 samsung
vga:4850 ati

Gilopa
30-11-2009, 17:54
کسی نمی تونه کمک کنه؟؟

سون بیلد 7600 ، 32 بیتی هم هست

بله دوست عزيز نسخه 32 وجود داره :11: سيستمتون اگه 64 بيت باشه بايد نسخه 64 رو نصب كنيد

اين فروم تخصصيه ويندوز سون هستش

در اينجا كاربران زيادي مثل شما همين مشكل رو داشتند ببينيد ميتونيد اينجا مشكلتون رو حل كنيد

ALI16437
30-11-2009, 18:01
سلام دوستان.
سرعت ویندوز 7 از xp خیلی بیشتر واین بسیار محسوس است
اگر سختافزار خوبی داشته باشید و حداقل 2 گیگ رم .

من از اساتید دو سوال دارم یکیش در باره بوت لودر است
من از کرک Windows 7 Loader eXtreme Edition 3 (SAFE) 3.118
استفاده میکنم که یک بوت لودر میسازه و ویندوز رو اکتیو میکنه
بخوبی تمام اپدیتها هم دانلود میشن و کار می کنن .
ولی من در صفحه بوت علاوه بر xp , ویندوز7 یک بوت لودر دیگه
هم هست میخوام اون جایگزین ویندوز7 بشه.

اما مشکل اساسی دیگم درباره فونتها است فونتهای فارسی
به راحتی تایپ میشند ولی درtxt به محض ذخیره و باز کردن
به شکل ؟ در میایند هر چی فونت داشتم ریختم داخل پوشه
فونت ولی بازم بی اثر بود ریست هم کردم.

لطفا راهنمایی کنید.

alpha007
30-11-2009, 18:04

همانطور كه مشاهده ميكنيد رم شما به طور كامل توسط سيستم شناسايي شده پس از اين نظر مشكلي نداريد
نسخه ويندوز شما هم ورژن 7600 هستش كه يك نسخه از 22 اكتبر فاينال پايينتره(بهتر بود نسخه بالاتر رو داشته باشيد) .. البته من هم نسخه شما رو داشته و تست كردم مشكلي نداشتم ..

نسخه 6.1 build 7600 آخرین نسخه ست
تمام نسخه های مورد مصرف در داخل تا به این لحظه هر چی که من دیدم همین ورژن بوده
چطور شما میگی این ورژن ورژن 22 اکتبر نیست و از اون پایین تره
این موضوع صحت نداره

Gilopa
30-11-2009, 18:09
سلام.من با sleep ویندوز 7 مشکل دارم.مشکلم اینه که اصلا sleep نمیشه و صفحه login میاد!
کسی می دونه دلیلش چیه؟
سیستم من:
mb:asus p5q pro
cpu:e8400
ram:2 1066 geil
hard 500 samsung
vga:4850 ati

اين مشكل براي من هم وجود داره اما چون من هيچ موقع از اين گزينه استفاده نميكنم پيگيري نكردم و.. تا اونجايي كه ميدونم اين موضوع به تنظيمات بايوس مربوط ميشه
در فروم تخصصي ويندوز سون اين موضوع مطرح شده كاربران اين راه حلها رو پيشنهاد دادند
يه ذره انگليسيتون بايد خوب باشه

Turn off hibernate mode to solve windows 7 sleep mode issue
Control panel-->Power options-->change when computer sleep--> advanced power settings and set the following options
+Sleep
Allow hybrid Sleep > Turn off
Allow wake timers > turn on/turn off try both settings

+USB
USB selective suspend > Turn on

:11:

Gilopa
30-11-2009, 18:17
سلام دوستان.

لطفا راهنمایی کنید.

در مورد مشكل اول اطلاعي ندارم و نميتونم كمكي كنم
اما مشكل دومتون پيشنهاد ميكنم از نرم افزار Farsi keyboard , Fonts Vista_Win7 استفاده كنيد

Gilopa
30-11-2009, 18:30
نسخه 6.1 build 7600 آخرین نسخه ست
تمام نسخه های مورد مصرف در داخل تا به این لحظه هر چی که من دیدم همین ورژن بوده
چطور شما میگی این ورژن ورژن 22 اکتبر نیست و از اون پایین تره
این موضوع صحت نداره

Ultimate RTM - راست ميگيد من اصلا به 6.1 كه نوشته شده دقت نكردم فكر كردم نسخه rtm رو ذكر نشده با فاينال برعكس گرفتم ديگه به الباقيش دقت نكردم
شما ببخشيد اشتباه من رو

alpha007
30-11-2009, 18:56
Ultimate RTM - راست ميگيد من اصلا به 6.1 كه نوشته شده دقت نكردم فكر كردم نسخه rtm رو ذكر نشده با فاينال برعكس گرفتم ديگه به الباقيش دقت نكردم
شما ببخشيد اشتباه من رو
شما بزرگواری
البته زمزمه هایی درباره نسخه های بالاتر از 7600 شنیده میشه ولی مایکروسافت فعلا که همین نسخه رو به شرکتهای بزرگی مثل DELL , SONY, TOSHIBA و...فروخته
وهمین ورژن هست که در سرتاسر دنیا فروخته شده

fmps
30-11-2009, 19:45
سلام
من تو windows live وقتی می خوام تو قسمت mail به inbox نگاه کنم اصلا بهش وصل نمیشه.و میگه پسورد اشتباه هست
علتش چی میتونه باشه؟(فکر کنم از سرور باید باشه )
یکی به ما هم جواب بده

saeedn70
30-11-2009, 20:13

نسخه ويندوز شما هم ورژن 7600 هستش و نسخه فاينال محسوب ميشه .. (به 6.1 دقت نكرده بودم )
ميرسيم سراغ نكته بعدي كه احتمالا مشكل شما از اينجا نشات ميگيره (البته به احتماله زياد نه اينكه حتما باشه )
به عبارت a در جلوي ورژن كاسپرسكاي دقت كنيد .. احتمالا اين عبارت به معني آلفا يا نسخه آزمايشي هستش بنابراين نسخه هاي آزمايشي هيچ موقع گزينه هاي خوبي نيستند ( براي من نوشته نشده جلوش a) .. اگر به سايت رسمي كاسپرسكاي بريد متوجه ميشيد كه چنين نسخه هايي از اعتبار برخوردار نيستند و اگر سرچ كنيد در اين سايت به هيچ وجه شناسايي نميشند ..

به اين صفحه بريد :

در اولين سطر نوشته شده

Please Note! Only versions 9.0.0.736 (Critical Fix 2) and higher are compatible with Windows 7

همانطور كه ميبينيد سازندگان اين آنتي ويروس تذكر دادند كه حتما بايد اين نسخه فاينال ترميم شده بر روي سيستم نصب شده باشه يا نسخه بالاتر تا اينكه در اين ويندوز مشكلي نداشته باشيد

بنابراين اگر اينترنت پر سرعت داريد ضرر نداره آخرين تلاشتون رو براي پيدا كردن مشكلتون انجام داده تا خيالتون همه جوره جمع بشه

.. آنتي ويروس خود رو به طور كامل پاك كنيد ..فايروال ويندوزتون رو فعال كنيد (براي امنيت سيستم در هنگامي كه آنتي ويروس بر روي سيستم نداريد )

اين ور‍ژن اينترنت سكوريتي كاسپرسكاي كه تمام تعميرات براي ويندوز سون رو در نظر گرفته رو دانلود كنيد .. (بنده از همين نسخه استفاده ميكنم)

توصيه ميشه حتما از نسخه اينترنت سكوريتي استفاده كنيد نه آنتي ويروس خالي يعني همين لينك پايين

سپس براي 30 روز اكتيويت مجاني كنيد

سيستم رو توسط آنتي ويروس به طور كامل ويروس يابي كنيد بعدش ريست كرده ببينيد باز هم مشكل داريد يا خير
.....

اميدوارم مشكلتون حل بشه .. وگرنه ديگه كمكي از دست من بر نمياد جز اينكه بگم ويندوزتون رو دوباره نصب كنيد ..نتيجه كار رو اينجا بگيد :11:

درست شد درست شد دمت گرم دمت گرم......هالا لا لای لالای لای هالا لالای :26::22:

حالا اینجاش جالب بود به جان خودم وقتی آنتی ویروس رو پاک کردم یه زره سرعتش زیاد شد بعد ریست کردم

همونجوری بود یه زره زیاد شد بخدا دروغ نمیگم بعد که اینترنت سکوییتی که شما گفتید ریختم سرعتش

شد : 9999999999999999999999 برابر

بابا ایول بابا ایول:26:

Gilopa
30-11-2009, 20:29
درست شد درست شد دمت گرم دمت گرم......هالا لا لای لالای لای هالا لالای :26::22:

حالا اینجاش جالب بود به جان خودم وقتی آنتی ویروس رو پاک کردم یه زره سرعتش زیاد شد بعد ریست کردم

همونجوری بود یه زره زیاد شد بخدا دروغ نمیگم بعد که اینترنت سکوییتی که شما گفتید ریختم سرعتش

شد : 9999999999999999999999 برابر

بابا ایول بابا ایول:26:

خدا رو شكر ..موفق باشيد دوست من:11:

mohsen.rajabi
30-11-2009, 22:27
بله دوست عزيز نسخه 32 وجود داره :11: سيستمتون اگه 64 بيت باشه بايد نسخه 64 رو نصب كنيد

اين فروم تخصصيه ويندوز سون هستش

در اينجا كاربران زيادي مثل شما همين مشكل رو داشتند ببينيد ميتونيد اينجا مشكلتون رو حل كنيد

دوست عزیز مشکلم حل نشد

یکی نیست کمکم کنه

rrtt
01-12-2009, 00:05
دوستان من یک مشکل دارم اونم اینه که فلدر هام رو توی یک درایو نمیتونم جاشون رو عوض کنم مثلا یک فلدر به نامR دارم که اول صفحه است ویک فلدر به نام s هست که اخر صفحه قرار داره حالا میخوام جاشون رو عوض کنم نمیشه و کلا صفحه lock هست اجازه جابه جایی فلدر ها رو نمیده

Gilopa
01-12-2009, 00:24
دوستان من یک مشکل دارم اونم اینه که فلدر هام رو توی یک درایو نمیتونم جاشون رو عوض کنم مثلا یک فلدر به نامR دارم که اول صفحه است ویک فلدر به نام s هست که اخر صفحه قرار داره حالا میخوام جاشون رو عوض کنم نمیشه و کلا صفحه lock هست اجازه جابه جایی فلدر ها رو نمیده

دوستان اين يك مشكل كلي هستش كه متاسفانه هنوز راه حلي براش وجود نداره و احتمالا پس از همه گير شدن اين ويندوز راه حلي براش پيدا ميشه بعيد هستش كه مايكروسافت اين موضوع رو در نظر گرفته نباشه:11:

shayang
01-12-2009, 11:22
البته نمیدونم میشه ویستا و 7 رو با هم نصب کرد یا نه ؟ چون دوتا بوت یکسانی دارن .

با یک سیدی 7 دیگری امتحان کن .

آخه دوسته خودم رو لپ تاپ hp هم ویستا رو داشت مثل من و هم خودش ویندوز 7 رو نصب کرده بود !!!:18:

از دوستان عزیز کسی تونسته در کناره ویستاش ویندوز 7 رو هم نصب کنه ؟؟؟ :41:

برای من مرحله آخر یعنی : completing installation میخواد تموم بشه ارور زیر رو میده و ریستارت میشه و دوباره از اول :
windows could not update the computers boot configuration. installation cannot proceed

ممنون میشم راهنمایم کنید ...

با تشکر

Mohammad King
01-12-2009, 11:25
آخه دوسته خودم رو لپ تاپ hp هم ویستا رو داشت مثل من و هم خودش ویندوز 7 رو نصب کرده بود !!!:18:

برای من مرحله آخر یعنی : completing installation میخواد تموم بشه ارور زیر رو میده و ریستارت میشه و دوباره از اول :
windows could not update the computers boot configuration. installation cannot proceed

با تشکر

سلام

من الان متوجه شدم ارور را

این ارور میگه نمیشه که این 2 ویندوز در کنار هم نصب باشند.

فک کنم نشه ویستا و 7 را در کنر هم نصب کرد.

موفق باشید

Mohammad King
01-12-2009, 11:29
یه چیزه دیگه

شما مشخصات لپ تاپ را بده در انجمن لپ تاپ تا بهت بگن که شما به غیر از ویستا در کنارش چیا میتونی نصب کنی.

موفق باشید

aliram38
01-12-2009, 11:29
سلام دوستان.

لطفا راهنمایی کنید.

برای ادیت کردن boot از برنامه vistaboost میتونی استفاده کنی. من استفاده کردم . تو win7 هم کار میکنه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر باره فونتهای فارسی , باید Encoding رو بصورت Unicode ذخیره کنی. (با Save as )

DJ POLESTAR
01-12-2009, 12:43
سلام

من الان متوجه شدم ارور را

این ارور میگه نمیشه که این 2 ویندوز در کنار هم نصب باشند.

فک کنم نشه ویستا و 7 را در کنر هم نصب کرد.

موفق باشید
دوست عزیزم چیرا نمیشه ویستا رو کنار 7 نصب کرد! ترجمه با ترجمه از زمین تا آسمون فرق فکوله:31:(البته ببخشیدها)
نصب میشه خوبم میشه!
ولی باید ویستا بعد 7 نصبید!
7 رو تو درایو C و Vista رو تو درایو دیگه.
اما حالا من نمیدونم کیه که ویستا رو با 7 باه نصب کنه!
مگه به چه درد میخوره!؟

3Dmajid
01-12-2009, 13:09
دوست عزیزم چیرا نمیشه ویستا رو کنار 7 نصب کرد! ترجمه با ترجمه از زمین تا آسمون فرق فکوله[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](البته ببخشیدها)
نصب میشه خوبم میشه!
مگه به چه درد میخوره!؟

تایید میشه !!

کسی که 7 نصب میکنه دیگه به ویستا نیازی نداره.

من یه سری سه تا ویندوز نصب کردم ... 7 و ویستا و ایکس پی و بعد از یکی دو هفته فهمیدم اون ایکس پی و ویستا اضافی ان :31: پاکشون کردم.

Mohammad King
01-12-2009, 13:31
دوست عزیزم چیرا نمیشه ویستا رو کنار 7 نصب کرد! ترجمه با ترجمه از زمین تا آسمون فرق فکوله:31:(البته ببخشیدها)
نصب میشه خوبم میشه!
مگه به چه درد میخوره!؟

سلام

عزیز من آخه امتحان کردم نشده.

توی بوت به مشکل بر میخوری

Mohammad King
01-12-2009, 16:59

با تشکر

دوست من همین جور که گفتم برو توی بخش انجمن لپتاپ مشخصات لپاتپ با مدلش را بده بهت میگن که میشه روی لپتاپت نصب کرد یا نه؟

شاید لپ تاپت قبول نکنه.

موفق باشید

shayang
01-12-2009, 17:06
نصب میشه خوبم میشه!
مگه به چه درد میخوره!؟

ممنون از راهنماییتون

ولی آخه ویندوز ویستای لپ تاپ من اورجینال هستش (البته میدونم اورجینال بی معنیه ها ) یعنی پاکش کنم ؟:41:

Senator_Offline
01-12-2009, 17:54
دوستان من ویندوز سون 7100 رو کامپیوترم نصبه حالا نسخه Retail گرفتم میخوام اولیو پاک کنم بهترین راه چیه؟

Gilopa
01-12-2009, 18:07
يعني چي بهترين راه حل چيه ؟
من كه هميشه قبل نصب هر ويندوزي درايوي كه توش ويندوز نصبه رو يه فرمت كامل باسيدي بوت ميكنم و بعد ويندوز رو نصب ميكنم

Mohammad King
01-12-2009, 18:14
ممنون از راهنماییتون

ولی آخه ویندوز ویستای لپ تاپ من اورجینال هستش (البته میدونم اورجینال بی معنیه ها ) یعنی پاکش کنم ؟:41:

سلام نه ویندوز نصب شده ی لپ تاپ اورجینال هست..

شما پست های بالای من را خوندید؟؟؟

دوستان من ویندوز سون 7100 رو کامپیوترم نصبه حالا نسخه Retail گرفتم میخوام اولیو پاک کنم بهترین راه چیه؟

که فرمتش کنید و بعدی را نصب کنید.

موفق باشید

shayang
01-12-2009, 18:29
سلام نه ویندوز نصب شده ی لپ تاپ اورجینال هست..

شما پست های بالای من را خوندید؟؟؟

موفق باشید

بله خوندم و همون کا رو هم کردم تو بخش لپ تاپ پرسیدم

اما منظورم اینه که چون ویستای اورجینال من تو درایو C هستش و یکی از دوستان فرمود که ویندوز 7 باید تو درایو C نصب بشه ، برای همین گفتم باید یعنی ویندوزم رو پاک کنم ؟

متوجه این جمله شما هم نشدم : سلام نه ویندوز نصب شده ی لپ تاپ اورجینال هست..

Mohammad King
01-12-2009, 18:32
بله خوندم و همون کا رو هم کردم تو بخش لپ تاپ پرسیدم

اما منظورم اینه که چون ویستای اورجینال من تو درایو C هستش و یکی از دوستان فرمود که ویندوز 7 باید تو درایو C نصب بشه ، برای همین گفتم باید یعنی ویندوزم رو پاک کنم ؟

متوجه این جمله شما هم نشدم : سلام نه ویندوز نصب شده ی لپ تاپ اورجینال هست..

یعنی اینکه ویندوز نصب شده روی لپتاپ اورجینال هست.

S A M S U N G
01-12-2009, 19:06
سلام به همگی .

دوستان نمیشه فایلهای آپدیت واسه ویندوز رو از یه جائی که ADSL دارم دانلود کنم بیارم بریزم واسه سیستم خونه ؟

مخلصیم .

amirpers
01-12-2009, 19:38
چرا دوست عزیز ، میشه . بهتر هم هست . چون ممکنه گیر بده که ویندوزتون اوریجینال نیست اگه اتوماتیک آپدیت کنید.

DJ POLESTAR
01-12-2009, 19:56
سلام به همگی .

دوستان نمیشه فایلهای آپدیت واسه ویندوز رو از یه جائی که ADSL دارم دانلود کنم بیارم بریزم واسه سیستم خونه ؟

مخلصیم .
چرا نشه, خوبم میشه, اصلا چرا باید نشه!
دوست عزیز جایی که میگید ADSL داره و از اونجا آپدیت میکنید همه ی آپدیتها تو این مسیر میره=>

C:/Windows/SoftwareDistribution/Download
که میتونید رو تو My Computer وارد کنید و همه آپدیتها رو به فلش بریزید و بیارید خونه تو همین مسیر بریزید.

موفق باشید♥

251251
01-12-2009, 20:15
با سلام
بنده وقتی سیستمم بوت میشه منوی ویندوزها میاد و دو تا ویندوز وجود داره :

WINDOWS 7
WINDOWS 7 LOADER

!!!!!!
چه جوری میتونم مستقیم به ویندوز 7 بیام و دیگه اون منو نیادش و حذف شه کلا؟

alidanger_202
01-12-2009, 20:48
سلام
من یک 7 نصب کردم (version 6.1.7600build 7600)خودش هم بعد نصب کرک شدست (نیازی به کرک نبود ) حالا وقتی تو ویندوز میاد همه چیز مرتبه اما همین که CD یا DVD توش میزارم تا مثلا نرم افزاری رو نصب کنم ویندوز هنگ میکنه و چراغ هارد همین جوری روشن میمونه
CD رو هم که در میارم درست نمیشه و مجبور میشم ریستش کنم
حالا اگه دوستان چیزی به نظرشون میاد ممنون میشم راهنماییم کنید
CPU :AMD X2 52000
MB:ABIT ABIT AN52S
HDD MAXTOR 250 SATAII
VGA GEFORCE 9400 512

sunrise07
01-12-2009, 22:26
سلام دوستان میخواستم بدونم چجوری میتونم از اپدیت های ویندوز سون بکاپ بگیرم ممنون

251251
02-12-2009, 11:42
با سلام
کسی نرم افزار PC SUITE نوکیا برای ویندوز 7 سراغ داره ؟
ورژن قدیمی برنامه اش گوشی n73 منو نمیشناخت

amirpers
02-12-2009, 12:48
با سلام
کسی نرم افزار PC SUITE نوکیا برای ویندوز 7 سراغ داره ؟
ورژن قدیمی برنامه اش گوشی n73 منو نمیشناخت

دوست من
ورژن ویندوز 7 اون حدود 10 روز پیش ارائه شده که می تونید از سایت خود نوکیا یا سایتهای :

و یا

اون رو با حجم حدود 33 مگ دانلود کنید.

Mohammad King
02-12-2009, 16:57
با سلام
بنده وقتی سیستمم بوت میشه منوی ویندوزها میاد و دو تا ویندوز وجود داره :

WINDOWS 7
WINDOWS 7 LOADER

!!!!!!
چه جوری میتونم مستقیم به ویندوز 7 بیام و دیگه اون منو نیادش و حذف شه کلا؟
سلام تاپیک زیر را بخونی:

سلام دوستان میخواستم بدونم چجوری میتونم از اپدیت های ویندوز سون بکاپ بگیرم ممنون

سلام در آدرس زیر میرند آپدیت ها میتونید برشون دارید:

alidanger_202
02-12-2009, 19:01
سلام
من یک 7 نصب کردم (version 6.1.7600build 7600)خودش هم بعد نصب کرک شدست (نیازی به کرک نبود ) حالا وقتی تو ویندوز میاد همه چیز مرتبه اما همین که CD یا DVD توش میزارم تا مثلا نرم افزاری رو نصب کنم ویندوز هنگ میکنه و چراغ هارد همین جوری روشن میمونه
HDD MAXTOR 250 SATAII
VGA GEFORCE 9400 512

دوستان من بد جوری گیرم هیچ چیزی نمیتونم نصب کنم
لطفا کمکم کنید ممنون

rasoul2005
02-12-2009, 21:04
من نمیدونم شما با این مسیله برخورد کردید یا نه حالا به هر حال
وقنی ویندوزما خاموش میکنم یه صفحه ی سیاه رنگی میاد که میگد پنجره های که باز کردید ببند در صورتی که تو xp اگه پنجره ای هم باز بود به طور خودکار میبستش چیکار کنم که دیگه این پیغام نیاد و به طور خودکار اگه پنجره ای هم باز بود ببنددش

موفق باشید

S A M S U N G
02-12-2009, 21:28
چرا نشه, خوبم میشه, اصلا چرا باید نشه!
دوست عزیز جایی که میگید ADSL داره و از اونجا آپدیت میکنید همه ی آپدیتها تو این مسیر میره=>

که میتونید رو تو My Computer وارد کنید و همه آپدیتها رو به فلش بریزید و بیارید خونه تو همین مسیر بریزید.

موفق باشید♥
سلام دوست عزیز .

اینکارو کردم ولی چطوری این آپدیتها رو نصب میکنه ؟ چون الان کپی کردم ولی اصلا هیچ فرقی نکرده و بازم پیغام آپدیت ویندوز میاد .

مخلصیم .

DJ POLESTAR
02-12-2009, 21:39
سلام دوست عزیز .

اینکارو کردم ولی چطوری این آپدیتها رو نصب میکنه ؟ چون الان کپی کردم ولی اصلا هیچ فرقی نکرده و بازم پیغام آپدیت ویندوز میاد .

مخلصیم .

شاید شما کسی باشید که اهل این هستید همیشه ویندوزتان بروز باشد و ویندوز آپدیت شما همیشه فعال است. ولی وقتی ویندوزتان خراب میشود مجبور هستید بعد از نصب مجدد تمام آپدیتهای قبلی را از اول دانلود کنید.

در این پست من راهی را به شما یاد میدم که احتیاج به دانلود مجدد آپدیتهای ویندوز نباشه و بتوانید از آپدیتها کپی یا backup بگیرید و بعد از نصب مجدد ویندوز آنرا نصب کنید.
فایلهای آپدیت شده به مسیر:

میرود و شما کافی است که فولدر دانلود را یک کپی ازش نگه دارید و بعد از نصب ویندوز به سرجاش برگردونید.
در ویندوز xp در هر فولدر داخل این فولدر دانلود، فایل update.exe وجود داره که باید دونه دونه اجرا کنید. ولی این فایل exe در ویستا وجود نداره و ساده ترین کار این هست که چه در xp و چه در ویستا وقتی محتوای فولدر دانلود را کپی کردید به اینترنت وصل بشید و windows update را فعال کنید اونوقت ویندوز آپدیت تمام فایلها را شناسایی کرده و وقتی میبینه فایل جدیدی برای دانلود نیست دستور install فایلهایی که شما کپی کردید را میده.

اگر احتیاج به یک پچ خاصی از آپدیتها داشتید فقط کافی است کد اون پچ را به سایت مایکروسافت بدید.

بخاطر این که دوستان نظر گذاشتن زیر این پست که مقدار فایلها کم هست و حجمشان کمه. باید بگم که احتمالا یک نرم افزاری دارند که کار disk cleanup ویندوز را انجام میدهد و فایلهای داخل این پوشه را پاک کرده و یا در تنظیمات ویندوز دستکاری کردند.
من تصویر فولدر download ویستای خودم را آپلود کردم در پائین میبینید.

]

همینطور که میبینید دارای 20 item هست و داخل هر پوشه پر از فایل هست که نزدیک به 100 مگابایت میشود. اگر ویندوز شما ویستا sp1 که تنظیماتش استاندارد خود مایکروسافت باشه که در تنظیماتش دستکاری نشده باشه باید همچین چیزی داشته باشید.
اگر همچین فایلهایی ندارید احتمال دیگه وجود داره که جایی ترفند رجیستری از سایتها و وبلاگها خواندید اجرا کردید و باعث میشه که تنظیمات ویندوز عوض شده و فایلهای آپدیت را دیگر ذخیره نمیشوند.
فکر نکنم چیزی غیر از اینها باشه.
توجه کنید! که بعضی از آپدیتها جایگزین میشه درسته که شما 150 mb دانلود کردید ولی آپدیت آخر جایگزین آپدیت قبلی شده و شما احتیاج دیگر به آپدیت قبلی ندارید و با همین فایلها میتوانید ویندوزتان را بروز نگه دارید

iceweek
03-12-2009, 07:17
سلام من فایل iso ویندوز7 را گرفتم.رایتش کردم ولی موقع بوت ارور میده.میدونم که فایلی که گرفتم قابلیت بوت داره
چیکارش کنم؟حدس میزنم موقع رایت باید کار خاصی انجام بدم
راستی یک نفر میگفت نسخه آخر ویندوز7 کندتر از قبلیهاش مثل rtm هست.درسته؟

saeedn70
03-12-2009, 07:44
سلام دوستان این خط که اومده تو my computer چه طوری میره؟؟؟؟؟

عکس:

saeedn70
03-12-2009, 07:54
دوستان من برای ویندوز 7 دیروز پسورد گذاشتم بعد دادم داداش کوچیکم بازی کنه نامرد ورداشته بود سیستم رو restore
کرده بود به قبل از رمز گذاشتن من بعد خودش رو کامپیوتر من رمز گذاشت....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این چه باگ تابلوییه گذاشتن...
پسورد بزاری بعد یه نفر restore کنه به یه روز قبل از پسورد گذاشتن ما پسورد ویندوز پاک میشه....!

فکر کنم تنها راه حلش اینه که همون روزی که ویندوز 7 میریزی پسورد بزاریم ..
یا یه کار دیگه تمام restore point ها رو پاک کنیم بعد پسورد بزاریم بعدشم یه restore point بسازیم.

SHAHAB-P30
03-12-2009, 12:02
ازکجا بفهمم ویندوز سون من آخرین ورژنشه یا نه

Mohammad King
03-12-2009, 15:21
ازکجا بفهمم ویندوز سون من آخرین ورژنشه یا نه
سلام در سیستم Information نوشته که مال کی هست

عکس:
اون اسکر خودش به وجود میاد راهی نیست.

jamil_a
03-12-2009, 16:57

عکس:
سلام
دوست عزيز
توي نوار ابزار يه آيكون هست كه اونجا مي توني بگي كه preview داشته باشي يا اينكه نداشته باشي
اگه روي اون كليك كني از بين مي ره
من حالا كافي نت هستم و به 7 دسترسي ندارم وگرنه دقيقا مي گفتم
متشكرم.

saeedn70
03-12-2009, 16:57
اون اسکر خودش به وجود میاد راهی نیست.

آخه تا دیشب اون اسکر نبود.....یه نفر با ویندوز بازی کرد صبح بلند شدم دیدم اینجوری شده..

کمک کنید ...اون بره یه جوری...:11: :10: :11:

Abradat
03-12-2009, 17:33
سلام

DVD ویندوز 7 من بوتیبل نیست

فایلهای بوتش رو میخواستم تا با نرم افزار power iso به DVD ویندوزم اضافه کنم تا بعد از ریست مجدد با بوت بیاد بالا

حالا این فایل های بوتش رو ازکجا گیر بیارم؟

اگه میشه راهنمایی بفرمایید
با سپاس
آیا اصلاًً چنین چیزی امکان داره؟

DJ POLESTAR
03-12-2009, 20:26
سلام

DVD ویندوز 7 من بوتیبل نیست

فایلهای بوتش رو میخواستم تا با نرم افزار power iso به DVD ویندوزم اضافه کنم تا بعد از ریست مجدد با بوت بیاد بالا

حالا این فایل های بوتش رو ازکجا گیر بیارم؟

اگه میشه راهنمایی بفرمایید
با سپاس
آیا اصلاًً چنین چیزی امکان داره؟
چنین چیزی مگه وجود داره!؟
چرا بوتبل نیست!؟
از اینترنت دانلود کردی؟!
اصلا مگه ویندوز بدون بوت هم وجود داره؟!

r_22009
03-12-2009, 20:43
من ویندوز 7 فاینال دانلود کردم عالیه اینم لینک دانلودش با کرک genius

DJ POLESTAR
03-12-2009, 20:51
من ویندوز 7 فاینال دانلود کردم عالیه اینم لینک دانلودش با کرک genius

خسته نباشی!!!
مگه Genius چیه؟! اینم 1 ما دیگه حفرش پیدا میشه و 1ماه دیگه Not Available میشه:13:

Senator_Offline
03-12-2009, 21:54
دوستان من این نسخه ویندوزو خریدم مشکلی نداره که نسخه Ultimate N Retail
اگه این UPDATE مدیا پلیرو روش نصب کنم مشکلی پیش نمیاد که؟

saeedn70
03-12-2009, 21:56
دوستان من این نسخه ویندوزو خریدم مشکلی نداره که نسخه Ultimate N Retail
اگه این UPDATE مدیا پلیرو روش نصب کنم مشکلی پیش نمیاد که؟

این نسخه که خریدی. نسخه اروپاست و مدیا پلیر نداره.
و همچنین مشکل تو rate دادن به سخت افزارت داره.

که با پک آپدیت مخصوصش همه چیز درست میشه

mohamadgol
03-12-2009, 23:00
آیا با tv کارت میشه از میدیا سینتر ویندوز هفت استفاده کرد ؟

Benygh
03-12-2009, 23:07
سلام
برای اصلاح کلیدهای فارسی گ/چ/پ/ژ چه چیزی رو باید نصب کنم ؟!

aliram38
03-12-2009, 23:21
آخه تا دیشب اون اسکر نبود.....یه نفر با ویندوز بازی کرد صبح بلند شدم دیدم اینجوری شده..

کمک کنید ...اون بره یه جوری...:11: :10: :11:

رو این دکمه کلیک کن. از بین میره.

omid_p30
04-12-2009, 02:54
سلام
ممنون از سوالات و پاسخ های شما...
من هم مثل این دوستمون در بالا که گفتن مشکل حروف فارسی دارند....کاری را انجام باید بدهم.
یعنی برنامه اصلاح کیبورد را از سایت مایکروسافت می گیرم و دات نت فریم ورک هم نصب می کنم اما برنامه .NET درست نصب نمی شود تا برنامه اصلاح کیبورد فارسی اجرا شود.
میشه درباره اصلاح کیبورد فارسی در ویندوز 7 توضیحاتی بدید؟

ممنون
امید

sm_315
04-12-2009, 02:56
سلام دوستان
من یه مشکل بر خوردم نمیدونم چکارش کنم
من 4تا فایل 700 مگی رو ریختم تو درایو سی بعد که دوباره خواستم پاکشون کنم فایل پاک شده ولی حجمش رو درایو باقی مونده چکارش کنم؟

rasoul2005
04-12-2009, 11:39
من نمیدونم شما با این مسیله برخورد کردید یا نه حالا به هر حال
وقنی ویندوزما خاموش میکنم یه صفحه ی سیاه رنگی میاد که میگد پنجره های که باز کردید ببند در صورتی که تو xp اگه پنجره ای هم باز بود به طور خودکار میبستش چیکار کنم که دیگه این پیغام نیاد و به طور خودکار اگه پنجره ای هم باز بود ببنددش

موفق باشید

کسی تا حالا با این مشکل برخورد نکرده:20:

موفق باشید

DJ POLESTAR
04-12-2009, 12:45
سلام دوستان
من یه مشکل بر خوردم نمیدونم چکارش کنم
من 4تا فایل 700 مگی رو ریختم تو درایو سی بعد که دوباره خواستم پاکشون کنم فایل پاک شده ولی حجمش رو درایو باقی مونده چکارش کنم؟
حتما آیکنشون رو پاک کردین!
آخه چنین چیزی امکان نداره!
در ضمن یه بار Defragment کنی مشکلت حله.

کسی تا حالا با این مشکل برخورد نکرده
موفق باشید
دوست عزیز این مکلی که میگید مشکل نیست طبیعیه و اینکه رو هر سیستمی وجود داره اما اگه میبینید که جواب ندادن علتش اینه که راه حلی نمیدونن! و فکر کنم راه حلی هم وجد نداشته باشه!

251251
04-12-2009, 14:25
با سلام
بنده یه سری آیکون مخصوص ویندوز 7 دانلود کردم فقط نمیدونم توی کدوم پوشه بریزم و به چه صورتی فعال میشن
ممنون میشم کمک کنید

Mohammad King
04-12-2009, 14:35
با سلام
بنده یه سری آیکون مخصوص ویندوز 7 دانلود کردم فقط نمیدونم توی کدوم پوشه بریزم و به چه صورتی فعال میشن
ممنون میشم کمک کنید

سلام

آیکنهایی را که دانلود کردنی پسوندش Iconn هست؟

شما برنامه ای که میخوای آکنش را عوض کنید.

روش کلیک راست کنید. پرپرتیز برید بعد change icon را بزن در صفحه باز شده brows را بزن بعد اون مسیری که آیکن هست را بده و انتخاب کن تا عوض بشه.

موفق باشید

sm_315
04-12-2009, 16:01
حتما آیکنشون رو پاک کردین!
آخه چنین چیزی امکان نداره!
در ضمن یه بار Defragment کنی مشکلت حله.

Defragment کردم ولی مشکل حل نشد

rasoul2005
04-12-2009, 16:18
دوست عزیز این مکلی که میگید مشکل نیست طبیعیه و اینکه رو هر سیستمی وجود داره اما اگه میبینید که جواب ندادن علتش اینه که راه حلی نمیدونن! و فکر کنم راه حلی هم وجد نداشته باشه!
پس باید باهاش کنار اومد

موفق باشید

starn
04-12-2009, 18:37
برو بکس یک سوا داشتم این سون چرا عکس های gif رو بی حرکت نشون میده؟؟؟ توی xp وفتی با windows photo viewer نگاه می کردی ولی اینجا ثابت نشون میده (بی حرکت)؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!

Arashdn
04-12-2009, 19:40
آقا تو فروم کلی روش واسه اینکه بفهمیم وین 7 اوریجیناله یا RTM حالا اگر از دوستان یه روش تضمینی داره که بفهمیم وین RTMهست یا نهایی لطفا دقیق بگید اگر RTM باشه به چه صورته و اگر نهایی باشه به چه صورت؟

Mohammad King
04-12-2009, 19:40
برو بکس یک سوا داشتم این سون چرا عکس های gif رو بی حرکت نشون میده؟؟؟ توی xp وفتی با windows photo viewer نگاه می کردی ولی اینجا ثابت نشون میده (بی حرکت)؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!

خب با همون برنامه 7 اون پایین play را بزن.

موفق باشید

starn
04-12-2009, 20:22
خب با همون برنامه 7 اون پایین play را بزن.

موفق باشید

شما اینجا play می بینی؟؟؟؟!!!

اون دکمه ی بزرگ وسط رو هم می زنی فایده نداره می ره تو حالت سلاید شو !!!!!!!!

یعنی سون فرمت به این سادگگی رو نمی تونه با برنامه ی فابریکش بخونه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18::18::18::18:

alidanger_202
04-12-2009, 20:54
سلام
HDD MAXTOR 250 SATAII
VGA GEFORCE 9400 512

سلام دوستان
عید همگی مبارک
هیچ کدام از عزیزان چیزی به نظرش نمیرسه
من واقعا بدجوری گیر کردم همه کار هم کردم از جابجایی فیش ساتا هارد و dvd بگیر تا اسکن دیسک و این حرفا
ممکنه مشکل از کرک باشه (با این که ویندوز رو تو سیستم دیگه هم نصب کردم درست بود )
دیگه هنگ کردم اگه چیزی به ذهنتون میرسه ممنون میشم راهنماییم کنید
یا علی

H.Operator
04-12-2009, 21:16
سلام دوستان
عید همگی مبارک
هیچ کدام از عزیزان چیزی به نظرش نمیرسه
من واقعا بدجوری گیر کردم همه کار هم کردم از جابجایی فیش ساتا هارد و dvd بگیر تا اسکن دیسک و این حرفا
ممکنه مشکل از کرک باشه (با این که ویندوز رو تو سیستم دیگه هم نصب کردم درست بود )
دیگه هنگ کردم اگه چیزی به ذهنتون میرسه ممنون میشم راهنماییم کنید
یا علی
شاید واقعآ مشکل سخت افزاریه(حداقل خودتو مطمئن کن)....؟؟؟؟؟
راه حلش اینه که قطعاتت رو روی اون سیستمی که گفتی همین نسخه از ویندوز روش نصبه تست کنی تا خیالت از لحاظ سخت افزاری راحت شه(برای شروع بهتره همون dvd/cdدرایوت رو روی اون سیستمه تست کنی و بعدم رم رو تست کنی می دونی که کامپیوتر مشکلاتش گاهی عجیبه و بدون دلیل)....
شایدم واقعآ ویندوزت مشکل داشته باشه.....

DEnnIES
04-12-2009, 21:36
راه حلش اینه که قطعاتت رو روی اون سیستمی که گفتی همین نسخه از ویندوز روش نصبه تست کنی تا خیالت از لحاظ سخت افزاری راحت شه(برای شروع بهتره همون dvd/cdدرایوت رو روی اون سیستمه تست کنی و بعدم رم رو تست کنی می دونی که کامپیوتر مشکلاتش گاهی عجیبه و بدون دلیل)....
مشکل ایشون اصلا سخت افزاری نیست بلکه در ویندوز 7 برای باز کردن فایل های Gif از برنامه ی internet explorer استفاده میکنند

P-R-I-N-C-E
04-12-2009, 23:28
البته نقل قولو اشتباه کردی DEnnIES

دوستان یه مشکل برام پیش امد تو 7
تازگیا نمیدونم چرا این طوری شده درستم نمیشه زمینه برنامه windows photo viewer زرد شده و رو خود عکسم تعصیر میزاره

DEnnIES
04-12-2009, 23:44
ببخشید

مشکل ایشون اصلا سخت افزاری نیست بلکه در ویندوز 7 برای باز کردن فایل های Gif از برنامه ی internet explorer استفاده میکنند

DEnnIES
04-12-2009, 23:50

تازگیا نمیدونم چرا این طوری شده درستم نمیشه زمینه برنامه windows photo viewer زرد شده و رو خود عکسم تعصیر میزاره

ممنونم از تذکرتون
فکر کنم 7 شما beta باشه چون این مشکل برای من وقتی نسخه بتا رو استفاده می کردم پیش اومده بود
اگه کسی اطلاعی داره دریغ نکنه:11:

Mohammad King
05-12-2009, 00:47

تازگیا برنامه ای روی سیستم نصب نکردین.

در قسمت colour adjusment نرفتین؟

vahidshah
05-12-2009, 01:35
ت. .یندوز سون به پوشه هایی که قفل هستند مثل appliacation data چج.ری میشه دسترسی پیدا کرد

Mohammad King
05-12-2009, 01:40
ت. .یندوز سون به پوشه هایی که قفل هستند مثل appliacation data چج.ری میشه دسترسی پیدا کرد

این پوشه مال xp هست که میخوای از توی 7 بازش کنی؟

SHAHAB-P30
05-12-2009, 07:14
اعصابم خورد شد چجوری میتونم توی این سون یه اینترنت وصل بشم وقتی میخوام این کار را بکنم شماره گیری میکنه بعد این پیغام رو میاره لطفا بگید مشکل از کجاست

Arashdn
05-12-2009, 07:30
آقا تو فروم کلی روش واسه اینکه بفهمیم وین 7 اوریجیناله یا RTM حالا اگر از دوستان یه روش تضمینی داره که بفهمیم وین RTMهست یا نهایی لطفا دقیق بگید اگر RTM باشه به چه صورته و اگر نهایی باشه به چه صورت؟
کسی نبود؟؟

starn
05-12-2009, 09:10
ببخشید

اینو خودم می دونمستم با اکسپلورر می شه ولی یعنی خود برنامه ی فابریک ویندوز نمی تونه gif رو اجرا کنه؟؟؟؟:18::18::18::18::18:
اینجوری اگه مثلا 100 تا عکس gif داشتی باید هی بیای اون یکی رو انخاب کنی ببینی نمی شه پشت سر هم (با عوض کردن توسط فلش های کیبورد) ببینی خیلی جالبه یعنی قسمت گالری توی سون ضعیفتر از xp شده!!!!:41:

MaFia_King
05-12-2009, 09:14
اینو خودم می دونمستم با اکسپلورر می شه ولی یعنی خود برنامه ی فابریک ویندوز نمی تونه gif رو اجرا کنه؟؟؟؟:18::18::18::18::18:
اینجوری اگه مثلا 100 تا عکس gif داشتی باید هی بیای اون یکی رو انخاب کنی ببینی نمی شه پشت سر هم (با عوض کردن توسط فلش های کیبورد) ببینی خیلی جالبه یعنی قسمت گالری توی سون ضعیفتر از xp شده!!!!:41:

سلام

آي گفتي اينو منم مشكل دارم
اول فكر مي كردم اين ويندوز سون ما مشكل داره :31: حالا مي بينم همه مشكل دارن

قربونت

P-R-I-N-C-E
05-12-2009, 09:31
تازگیا برنامه ای روی سیستم نصب نکردین.

در قسمت colour adjusment نرفتین؟

منظورتون از برنامه چه طور برنامه هست
من اینا رو نصب کردم
kmplayer
K-Lite Codec Pack
office 2003
Internet Download Manager
winrar
power dvd
و
درایور کارت ---

همینا رو نصب کردم کلا . کدومشون مشکل داره

در مورد ویندوزم بتا نیست.......کرک شده هم نیست . خودش اکتیو بود
هیچ مشکلی هم به غیر از اینی که گفتم ندام . البته اونم تازگیا شده.
شاید به خاطر اپدیت باشه ؟

اون قسمت colour adjusment اصلا کجا هست؟

aliram38
05-12-2009, 09:46

از برنامه ACDSee استفاده کن.

Mohammad King
05-12-2009, 10:50

سلام دیگه کاری نمیشه کرد. از خود 7 هست که اینجوری.

موفق باشید

starn
05-12-2009, 14:54
از سون توقع نمی رفت که قسمت کالری رو نسبت به xp ضعیف تر بسازه!!!1
بگزیریم
آقا من می خوام gadgets اضافه کنم چطوری الان یدونه دانلود کردم از خود سایت ماکروستف بعد روش کلیک می کنم می نویسه اینستال دونت اینتستال وقتی اینستال رو می زنم هیچی نمی شه ؟!!!!!

cdp
05-12-2009, 15:06
:19:
از سون توقع نمی رفت که قسمت کالری رو نسبت به xp ضعیف تر بسازه!!!1
بگزیریم
آقا من می خوام gadgets اضافه کنم چطوری الان یدونه دانلود کردم از خود سایت ماکروستف بعد روش کلیک می کنم می نویسه اینستال دونت اینتستال وقتی اینستال رو می زنم هیچی نمی شه ؟!!!!!
سلام
نباید چیزی بشه.برو روی Desktop راست کلیک کن Gadgets رو انتخاب کن بعد روی گجتی که نصب کردی دابل کلیک کن.

-----------------------------------------------------
آقا یه نفر جواب منو بده!

amirtoty
05-12-2009, 16:01
با NokiaSoftwareUpdaterSetup_en مشکل دارم برای نصب!!!
با سون نمیسازه!!! چیکار کنم؟؟؟؟

saeed774
05-12-2009, 18:35
با NokiaSoftwareUpdaterSetup_en مشکل دارم برای نصب!!!
با سون نمیسازه!!! چیکار کنم؟؟؟؟

اين نسخه با تمام ورژن ها سازگاره كه اخيرا منتشر شده مخصوصا ويندوز 7 32 بيتي و 64 بيتي :

براي1.8.10 Nokia Software Updater فعلا نسخه 7 ريليز نشده : آخرين نسخه اونم فكركنم اين باشه براي Xp و ويستا اما روي 7 هم فكر كنم جواب بده :

trane2sfc
05-12-2009, 18:42
سلام
من یه مشکل جالب دارم.ویندوز سون رو که میخوام نصب کنم در مرحله ی دوم(پس از ری استارت شدن)هاردمو نمی شناسه و ارور صفحه آبی مربوط به هارد میده(سیستمم:1gb ram,160 gb hdd,2.8cpu(

DJ POLESTAR
05-12-2009, 20:01
سلام
من یه مشکل جالب دارم.ویندوز سون رو که میخوام نصب کنم در مرحله ی دوم(پس از ری استارت شدن)هاردمو نمی شناسه و ارور صفحه آبی مربوط به هارد میده(سیستمم:1gb ram,160 gb hdd,2.8cpu(
شما فرمت درایورهاتون چیه؟!
کلا باید برای نصب ویندوز 7 فرمت NTFS رو داشته باشین!

SHAHAB-P30
05-12-2009, 21:11
اعصابم خورد شد چجوری میتونم توی این سون یه اینترنت وصل بشم وقتی میخوام این کار را بکنم شماره گیری میکنه بعد این پیغام رو میاره لطفا بگید مشکل از کجاست

کسی نبود جواب ما رو بده

123list
05-12-2009, 23:38
موقع کپی کردن فایلها ویندوز یک سری حساب کتاب برای خودش میکنه بعد شروع به کپی کردن میکنه چطور میشه این اعمال را حذف کرد توی ویستا بود باید یک جایی میرفتی تیک بعضی چیزها را ور میداشتی اما من یادم رفته
با تشکر

reza_888
05-12-2009, 23:53

این مشکل در ویندوز ویستا هم بعضا اتفاق می افتاد
2 راه حل
1 : نسخه ویندوز 7 خود را عوض کنید به نسخه نهائی
2: مراحل نصب مودم را در ویندوز 7 انجام داده فقط 33600 bps Modem را انتخاب کنید

starn
05-12-2009, 23:57
:19:
سلام
نباید چیزی بشه.برو روی Desktop راست کلیک کن Gadgets رو انتخاب کن بعد روی گجتی که نصب کردی دابل کلیک کن.
اااااااااااااااااا نه بابا خوب شد گفتی نمی دونستم ...!!!

حاجی اینو قبل از این که پست بدم امتحان کردم نشد (یعنی تو اون قسمت اضافه نشده) که اومد اینجا پست دادم ببینم مشکل از چی؟

djamin_662
06-12-2009, 08:36
کسی نبود جواب ما رو بده

شما مدل مدمت رو بگو تا برات درايورش رو بزارن.منم اينطوری مشکلم حل شد!

Enter
06-12-2009, 08:37
سلام به تمامی دوستان

بعداز نصب ویندوز 7 نسخه فاینال ازیکی ازاسپیکرها صدادرمیادوازاسپیکر دومی یه صدای خیلی ضعیف درمیادوهرکاری که میکنم بازم همون آش همون کاسه س توی یه نسخه ماقبل آخر هم همین مشکل رو داشتم منتها هیچگونه صدایی از اسپیکردومی درنمیومد دوستان اگه میتونن راه حل بدن ممنون.

saeedn70
06-12-2009, 09:06
سلام به تمامی دوستان

بعداز نصب ویندوز 7 نسخه فاینال ازیکی ازاسپیکرها صدادرمیادوازاسپیکر دومی یه صدای خیلی ضعیف درمیادوهرکاری که میکنم بازم همون آش همون کاسه س توی یه نسخه ماقبل آخر هم همین مشکل رو داشتم منتها هیچگونه صدایی از اسپیکردومی درنمیومد دوستان اگه میتونن راه حل بدن ممنون.

دوست عزیز اسپیکرت خرابه..مشکل از ویندوزت نیست...

یه mp3 پلیر وصل کن امتحانش کن ببین بازم خرخر میکنه...
اصلا ربطی به ویندوز نداره حالا هر ویندوزی

saeedn70
06-12-2009, 09:08
کسی نبود جواب ما رو بده

این مشکل وقتی پیش میاد که isp مشکل داره با ارتباط برقرار کردن باشما...

شما یه کاری کن

به چنتا isp تماس برقرار کن تا متوجه بشی
از این شماره هوشمندها که اولش 909320 هست چنتاشو امتحان کن حتما وصل میشی

samadsam
06-12-2009, 10:15
salam Man to windows 7 Chejor Farsi Nevis Nasb Konam

Juventus FC
06-12-2009, 14:43
سلام به استاتید

من یک سوالی دارم.

با توجه به اینکه در بازار امروز اینقدر Windows 7 اومده مه معلوم نیست کدام درسته کدام غلط.

میخواستم بدونم که از کجا بفهمیم که این ویندوز، ویندوز 7 واقعی هست یا نه؟

چون من یک ویندوز 7 گرفتم به صورت خیلی ساده نصب میشه. بعد یک سوال دیگه همه ویندوز سون ها نیاز به اکتیویتی دارند.

P‌C
06-12-2009, 15:43
فایل iso ی ویندوز 7 رو میشه روی DVD-RW رایت یا حتما باید R باشه؟
ممنون

saeeddz
06-12-2009, 16:30
سلام دوستان
من نمیتونم در ویندوز 7 از دسکتاپ وقتی در بازی هستم
در واقع از بازی عکس بندازم توسط کلید print screen sysrq و نرم افزار پوینت
سیاه میندازه عکس رو
چیکار کنم؟
یکی هم لطفآ درایور وب کم genius برای ویندوز 7 یا ویستا رو بزاره
saeedn70
06-12-2009, 16:49
سلام به استاتید

من یک سوالی دارم.

با توجه به اینکه در بازار امروز اینقدر Windows 7 اومده مه معلوم نیست کدام درسته کدام غلط.

میخواستم بدونم که از کجا بفهمیم که این ویندوز، ویندوز 7 واقعی هست یا نه؟

چون من یک ویندوز 7 گرفتم به صورت خیلی ساده نصب میشه. بعد یک سوال دیگه همه ویندوز سون ها نیاز به اکتیویتی دارند.

ورژن نهایی :

saeedn70
06-12-2009, 16:52
سلام دوستان

یکی هم لطفآ درایور وب کم genius برای ویندوز 7 یا ویستا رو بزاره
برید اینجا مدل وبکمتون رو لنتخاب کنید برای دانلود درایور :

saeedn70
06-12-2009, 16:57
سلام دوستان
من نمیتونم در ویندوز 7 از دسکتاپ وقتی در بازی هستم
در واقع از بازی عکس بندازم توسط کلید print screen sysrq و نرم افزار پوینت
سیاه میندازه عکس رو
چیکار کنم؟

از این نرمافزار استفاده کن 700 کیلوبایت

saeedn70
06-12-2009, 16:59
فایل iso ی ویندوز 7 رو میشه روی DVD-RW رایت یا حتما باید R باشه؟
ممنون

فرقی نمیکنه....هر دو بوت میشه ....حالا برای اینکه خیالتون راحت باشه روی dvd-r بریزید. قیمتش هم 400 تومنه

saeedn70
06-12-2009, 17:04
salam Man to windows 7 Chejor Farsi Nevis Nasb Konam

از کنترل پنل وارد regrion and languige شوید و زبان فارسی را اضافه کنید.

عکس :

SHAHAB-P30
06-12-2009, 18:17
شما مدل مدمت رو بگو تا برات درايورش رو بزارن.منم اينطوری مشکلم حل شد!

من در حال حاظر دو تا مودم دارم یکی lucent که وقتی میخوام به اینترنت متصل بشم این پیغام رو میاره:41::41:

و یک مودم هم دارم Intell MD5628DLB که درایورش رو پیدا نکردم لطف کنید و درایور این رو برای 64 بیتی بذارید :41::41:

adel28
06-12-2009, 18:18
این مشکل وقتی پیش میاد که isp مشکل داره با ارتباط برقرار کردن باشما...

شما یه کاری کن

به چنتا isp تماس برقرار کن تا متوجه بشی
از این شماره هوشمندها که اولش 909320 هست چنتاشو امتحان کن حتما وصل میشی

چه ربطی داشت؟

628: Port قطع شد.

adel28
06-12-2009, 18:21
جواب تکراری ......

mranger
06-12-2009, 19:30
سلام . من میخوام دو کامپیوتر با سیستم عامل های SEVEN (یکی لب تاپ و دیگری دسکتاپ ) رو شبکه کنم ...
میخواستم اگه میشه مراحل کار رو برام مرحله به مرحله بگید ...
من خودم یه کارایی کردم ولی در آخر وقتی روی فولدر share شده کلیک میکنم این Error رو میده ...

مسیر فلدر windows cannot access
check the spelling of the name . Otherwise,ther might be a problem with your network. to try to identify and resolve network problem,click diagnose

Computer name های دو سیستم متفاوت هستند و فایر وال ها هم خاموش است ... فکر کنم از permissions ها باشه ولی نمیدونم باید چیکار کنم .!!
لطفا راهنمایی کنید

alidanger_202
06-12-2009, 19:40

فکر نکنم سخت افزاری باشه آخه تو xp همه چی کاملا درسته

Mohammad King
06-12-2009, 21:21
سلام . من میخوام دو کامپیوتر با سیستم عامل های SEVEN (یکی لب تاپ و دیگری دسکتاپ ) رو شبکه کنم ...
من خودم یه کارایی کردم ولی در آخر وقتی روی فولدر share شده کلیک میکنم این Error رو میده ...

check the spelling of the name . Otherwise,ther might be a problem with your network. to try to identify and resolve network problem,click diagnose

Computer name های دو سیستم متفاوت هستند و فایر وال ها هم خاموش است ... فکر کنم از permissions ها باشه ولی نمیدونم باید چیکار کنم .!!
لطفا راهنمایی کنید

شما با چی میخواین شبکه کنید؟؟؟

توضیحات بیشتر...

H.Operator
06-12-2009, 21:46
فکر نکنم سخت افزاری باشه آخه تو xp همه چی کاملا درسته
خوب اگر تو xp مشکلی نداشتی مطمئن باش که نسخه ویندوز 7 که داری اشکال داره یا با یکی از سخت افزارات ناسازگاره:19:....

mranger
06-12-2009, 23:09

توضیحات بیشتر...
از طریق کابل شبکه ...
یه فولدر به صورت Default در قسمت فولدر های share شده ی هر دو سیستم هست به نام Users که به خوبی کار میکنه و وقتی فایلی رو در اون پوشه کپی میکنم ، میشه از اون فایل در اون یکی سیستم استفاده کرد ... اما وقتی روی پوشه هایی که خودم share کردم دوبار کلیک میکنم Error بالا میاد...

payamf1
06-12-2009, 23:57
من یه مشکل خیلی عجیب با سون پیدا کردم
نسخه من 32 بیت فاینال هستش
توی قسمت Toolbars کامپیوتر رو اد میکنم ولی هربار ویندوز رو ریست یا ری استارت میکنم Toolbar کامپیوتر خود به خود حذف میشه و باید دوباره اد کنم
همین فلش آبی که زدم. البته ببخشید چون تبلیغ سایتی که عکسو توش آپلود کردم کمی جلوی فلش رو گرفته!

italy2006
07-12-2009, 00:05
An error occurred during the installation of assembly 'microsoft.vc80.CRT', Public Key Token="1fc8b3b9a1e18e3b", Type="Win32", Version="8.0.50727.762" HRESULT: 0x8007054F

من وقتی میخام نرم افزار مانند اتوکد 2008 را روی لب تاب دارای سیستم عامل ویندوز هفت نصب کنم در جریان عملیات نصب این پیغام ظاهر میشه و نصب جلو نمیره.. کسی میدونه ماجرا از چه قرار است و راه حل مشکل در چیست؟

mohammadirani
07-12-2009, 00:37
سلام

دوستان تو ويندوز 7 چه شكلي فكس رو راه بندازم؟؟

تو اكس پي راحت راه ميفتاد

كسي به چنين مشكلي برخورده؟

saeeddz
07-12-2009, 01:41
از این نرمافزار استفاده کن 700 کیلوبایت

با اینم سیاه میندازه
یعنی میشه عکس انداخت ولی سیاه میشه
اگر از بازی بندازم

hesam99
07-12-2009, 15:58
تو این ویندوز نمیشه فایلها و فولدرهارو جا به جا کرد ؟!

DJ POLESTAR
07-12-2009, 15:59
تو این ویندوز نمیشه فایلها و فولدرهارو جا به جا کرد ؟!
نخیر، چنین امکانی از 7 برداشته شده ولی برچینی با الفبا یا سایز و ... وجود داره!

hadi_vazi
07-12-2009, 16:47
با سلام دوتا سوال داشتم:
اول اینکه من حدود 1 هفته پیش همین جا سوال کردم که منی که وینوز اکس پیم روی درایو g نصب شده حالا می خوام 7 رو در کنارش داشته باشم اگه بریزمش روی c مشکلی تو بوت پیش نمیاد بهم دو نفر اطمینان دادن با خیال راحت این کار رو بکن مهم فقط اینه که وینوز اکس پی رو اول ریخته باشی بعد 7 رو روی هر درایوی نصب کنی در کنار هم با بوت جدا داری حالا من این کار رو کردم سیستم مستقیم وارد 7 می شه و اصلا بوت اکس پی نمیاد که انتخابش کنم حالا چیکار کنم؟
دوم اینکه من می خوام با ویندوز 7 اینترنتم رو شیر کنم روی یه کامپیوتر دیگه.
دوتا کامپیوتر با هم ارتباط دارن چون وقتی توی فایرفاکس یا اکسپلورر ip سیستم دومم رو می دم وارد اون یکی سیستم می شه .
ولی اینترنت رو نمی تونم شیر کنم.
وقتی تیک allow other networke user to conect رو می زنم اینترنتم خود به خود قطع می شه و دیگه نمی تونم به اینترنت وصل بشم ارور 800 می ده.
نوع اینترنتم هم --- conection هستش.
مشکل از ویندوزه یا نوع ارتباطم؟

Mohammad King
07-12-2009, 17:01
با سلام دوتا سوال داشتم:
اول اینکه من حدود 1 هفته پیش همین جا سوال کردم که منی که وینوز اکس پیم روی درایو g نصب شده حالا می خوام 7 رو در کنارش داشته باشم اگه بریزمش روی c مشکلی تو بوت پیش نمیاد بهم دو نفر اطمینان دادن با خیال راحت این کار رو بکن مهم فقط اینه که وینوز اکس پی رو اول ریخته باشی بعد 7 رو روی هر درایوی نصب کنی در کنار هم با بوت جدا داری حالا من این کار رو کردم سیستم مستقیم وارد 7 می شه و اصلا بوت اکس پی نمیاد که انتخابش کنم حالا چیکار کنم؟
دوم اینکه من می خوام با ویندوز 7 اینترنتم رو شیر کنم روی یه کامپیوتر دیگه.
دوتا کامپیوتر با هم ارتباط دارن چون وقتی توی فایرفاکس یا اکسپلورر ip سیستم دومم رو می دم وارد اون یکی سیستم می شه .
ولی اینترنت رو نمی تونم شیر کنم.
وقتی تیک allow other networke user to conect رو می زنم اینترنتم خود به خود قطع می شه و دیگه نمی تونم به اینترنت وصل بشم ارور 800 می ده.
نوع اینترنتم هم --- conection هستش.
مشکل از ویندوزه یا نوع ارتباطم؟

سلام در صغحات قبل من به شما گفتم که شاید در صفحه بوت به مشکل بخوری ولی بعضی از دوستان گفتن نه درسته میشه.

در مورد سوال دوم تاپیک زیر را بخون:

hadi_vazi
07-12-2009, 18:14
سلام در صغحات قبل من به شما گفتم که شاید در صفحه بوت به مشکل بخوری ولی بعضی از دوستان گفتن نه درسته میشه.

در مورد سوال دوم تاپیک زیر را بخون:

خوب حالا میگید برای ویندوزم چیکار کنم؟
اون صفحه هم به درد من نخورد من تو تنظیمات آی پی مشکل ندارم من وقتی تیک allow other networke user رو که میزنم ارتباطم با اینترنت اصلی قطع می شه و دیگه به اینترنت نمی تونم وصل بشم دو مدل ارور میده 800 و 1230

mranger
07-12-2009, 18:40

توضیحات بیشتر...
از طریق کابل شبکه ...
یه فولدر به صورت Default در قسمت فولدر های share شده ی هر دو سیستم هست به نام Users که به خوبی کار میکنه و وقتی فایلی رو در اون پوشه کپی میکنم ، میشه از اون فایل در اون یکی سیستم استفاده کرد ... اما وقتی روی پوشه هایی که خودم share کردم دوبار کلیک میکنم Error بالا میاد...

kane32
07-12-2009, 20:33
سلام به دوستان گل من کرک اکتیویتور ویندوز سون ادیشن ultimate را لازم دارم.

در ضمن دوستان ویندوز سون کارت صدا انبرد soundmax مرا نمیشناسد چه کاری باید انجام دهم.

با سپاس از محبت شما دوستان گل:11:

hesam99
07-12-2009, 22:26
بابا صد رحمت به xp !
سایز فایلم که میخوای ببینی جون میده!

kane32
08-12-2009, 00:54
سلام به دوستان گل من کرک اکتیویتور ویندوز سون ادیشن ultimate را لازم دارم.

در ضمن دوستان ویندوز سون کارت صدا انبرد soundmax مرا نمیشناسد چه کاری باید انجام دهم.

با سپاس از محبت شما دوستان گل:11:
دوستانه ویندوز سونی راهنمایی کنند.

Enter
08-12-2009, 08:16
دوست عزیز اسپیکرت خرابه..مشکل از ویندوزت نیست...

یه mp3 پلیر وصل کن امتحانش کن ببین بازم خرخر میکنه...
اصلا ربطی به ویندوز نداره حالا هر ویندوزی

نه دوست من خراب نیست آخه توی ویندوز XP که این مشکل روندارم منم اولین بارکه سون نصب کردم همین فکررو کردم ولی وقتی XP رو نصب کردم دیدم همچین مشکلی ندارم .

Enter
08-12-2009, 08:49
سلام به تمامی دوستان

دوستان کسی میتونه مشکل منو حل کنه
دوستان توجه داشته باشن که روی XP همچین مشکلی رو ندارم چندین بارهم ویندوز عوض کردم دمتون گرم یه خورده زودترجواب بدبد.

hadi_vazi
08-12-2009, 09:16
من الان برای داشتن ویندوز اکس پی در کنار ویندوز 7 چیکار کنم وقتی از mycomputer میرم propertis و توی startup advanced میرم فقط ویندوز 7 وجود داره چیکار کنم دوتا رو در کنار هم داشته باشم؟

mranger
08-12-2009, 09:53
سلام . من میخوام دو کامپیوتر رو از طریق کابل شبکه و با سیستم عامل های SEVEN (یکی لب تاپ و دیگری دسکتاپ ) شبکه کنم ...

یه فولدر به صورت Default در قسمت فولدر های share شده ی هر دو سیستم هست به نام Users که به خوبی کار میکنه و وقتی فایلی رو در اون پوشه کپی میکنم ، میشه از اون فایل در اون یکی سیستم استفاده کرد ... اما وقتی روی پوشه هایی که خودم share کردم دوبار کلیک میکنم Error بالا میاد و یا پسورد میخواد ...

لطفا راهنمایی کنید

arash59b
08-12-2009, 11:34
نه دوست من خراب نیست آخه توی ویندوز XP که این مشکل روندارم منم اولین بارکه سون نصب کردم همین فکررو کردم ولی وقتی XP رو نصب کردم دیدم همچین مشکلی ندارم .

درایور کارت صدات رو باید به ویندوز 7 اپدیت کنی برو به سایت سازنده کارت صدات و درایور جدیدشو دانلود کن (مخصوص ویندوز 7)

DJ POLESTAR
08-12-2009, 12:03
بابا صد رحمت به xp !
سایز فایلم که میخوای ببینی جون میده!
نه دوست عزیز 7 هیچ مشکلی نداره! حتی با در نشون دادن حجم فایلهای بزرگ تندتر از XP عمل میکنه!
مشکل شما اینه که یا ویندوز 7 نتون نسخه بتاست و یا سیستمتون ویروسی شده!

من الان برای داشتن ویندوز اکس پی در کنار ویندوز 7 چیکار کنم وقتی از mycomputer میرم propertis و توی startup advanced میرم فقط ویندوز 7 وجود داره چیکار کنم دوتا رو در کنار هم داشته باشم؟

دوست عزیز اینکه خیلی ساده هست!
باید اول XP نصب کنی بعد 7 رو رو یه درایور غیر XP تا هردوش روداشته باشی!

arash59b
08-12-2009, 13:12

درایور کارت صدات رو باید به ویندوز 7 اپدیت کنی برو به سایت سازنده کارت صدات و درایور جدیدشو دانلود کن (مخصوص ویندوز 7)

amirhalgord
08-12-2009, 15:14
با سلام من یه مشکل با کارت شبکه بیسیمم تو ویندوز 7 64بیتی دارم
و مشکل اینه که اصلا فعال نمیشه ولی توی 32 بیتی فعال میشه در حالی که سیستم کاملا کارت رو میشناسه .