مشاهده نسخه کامل
: Samsung i900 Omnia
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
p30netman
06-01-2009, 16:45
کیفیت صدای همه سری n نوکیا عالیه اینو نمیشه منکر شد...من هندز فری این گوشی رو استفاده نکردم هنوز و از مشماش بیرون نیاوردم ولی ان 81 هشت گیگ قبلیم فوق اعاده بود صداش الانم میخوام امنیا بگیرم تردید دارم بتونه تو صدای هندز فری و پخش آهنگش ارضام کنه
farhooode
06-01-2009, 16:55
کدوم گوشی ؟
منظورت دبیلو 960 یا ان81 یا ان73 ؟
p30netman
06-01-2009, 16:57
گوشی قبلیمn81 هشت گیگ بود صدای اونو گفتم عالی بود فقط هنگ زیاد داشت فروختمش 2 گیگ گرفتم.فرغشونم فقط تو رم هست
p30netman
06-01-2009, 17:00
سری n نوکیا از سری w خیلی سر تره تو کیفیت و شفافی صدا...من سونی باز بودم ولی دیگه سمت سونی نمیرم چون در مقابل برندهای دیگه حتی الجی خیلی ضعیفه
رم پایین این دستگاه سرعتشو خیلی میاره پایین؟
دوستان ممنون میشم اگر توجه کنید که اینجا تاپیک اومنیا هست نه خرید و فروش گوشی نوکیا!!
Amin.M.1986
06-01-2009, 17:40
امنیا 3 هفته کار کرده با گارانتی مایکروتل 550 خوبه؟بنظر شما میارزه؟
به نظر من فکرشم نکن.مگه از یه آشنای خیلی صمیمی باشه که اندازه چشمات قبولش داشته باشی
Amin.M.1986
06-01-2009, 17:42
رم پایین این دستگاه سرعتشو خیلی میاره پایین؟
نه دوست عزیز اصولا رم وقتی سرعت رو میاره پایین که برنامه رم بیشتر از رم موجود لازم داشته باشه.برای اکثر برنامه ها یا شایدم همشون همین رم کفایت میکنه
نه دوست عزیز اصولا رم وقتی سرعت رو میاره پایین که برنامه رم بیشتر از رم موجود لازم داشته باشه.برای اکثر برنامه ها یا شایدم همشون همین رم کفایت میکنه
البته اگر برنامه های زیادی همزمان باز باشه اونوقت ممکنه با مشکل مواجه بشید. به رامی که روی گوشی هست هم بستگی داره. من با dxhl2 دائم هنگ میکردم ولی با رامهای دیگه کلا 2 بار بیشتر هنگ نکردم. ولی از لحاظ سرعت مطمئن باش که پردازنده فوق العاده سریع این گوشی هر نیازی رو پاسخ میده.
ali_MacBook_Apple
06-01-2009, 17:51
راستی دوستان کسی می دونه فرق GPS با A-GPS چیه ؟
آخه توی GSMarena نوشته این گوشی دارای GPS داخلی داره همراه با پشتیبانی A-GPS.
کسی می دونه این A-GPS چیه و چه فایده ای داره ؟
p30netman
06-01-2009, 17:58
A-gps یعنی اینکه میتونه با gprs نقشه دانلود کنه که سرعت جی پی اس بالا تر میره تو این شرایط
راستی دوستان کسی می دونه فرق GPS با A-GPS چیه ؟
آخه توی GSMarena نوشته این گوشی دارای GPS داخلی داره همراه با پشتیبانی A-GPS.
کسی می دونه این A-GPS چیه و چه فایده ای داره ؟
این جواب رو اونطرف هم داده بودم :46: :
A-GPS یا Assisted Global Positioning System
With our Tilt/TyTN II being released with GPS, I was curious to see how they worked. I especially wondered what AGPS was. AGPS is simply Assisted GPS (Global Positioning Sensor) that makes use of not only Satellites, but also the Cell Phone Carriers Centralized Server. After many searches, I was finally able to land the following information that I hope will help you as much as it did me. Click after the break to learn more about how Assisted GPS works on you Tilt/TyTN II
وقتی از GPS استفاده میکنید، احتیاج به یکسری اطلاعات هست که این اطلاعات از طریق ماهواره دریافت میشه که بسته به موقعیت مکانی و دستگاهی که دارید، از چند ثانیه تا چند دقیقه ممکنه طول بکشه. مثلا در زمینهای باز سرعت انتقال اطلاعات خیلی سریعتر است.
اما وقتی از AGPS استفاده میکنید، اگر آنتنهایی موسوم به آنتنهای BTS مجهز به دریافت کننده های GPS باشند، دیگه لازم نیست این اطلاعات رو مستقیم از ماهواره بگیرید و میتونید از آنتنهای BTS دریافت کنید.
مزایای AGPS:
- پیدا کردن سریعتر موقعیت
- احتیاج کمتر دستگاه به پردازش اطلاعات توسط دستگاه یا گوشی
- عمر بیشتر باطری
- قابلیت یافتن موقعیت در محیطهای بسته
ali_MacBook_Apple
06-01-2009, 18:05
آهان ، یعنی طبق این گفته ها من باید بتونم از درون اتاقم ساتلایتها رو پیدا کنم؟
اما کانکت نمی شه که...
آهان ، یعنی طبق این گفته ها من باید بتونم از درون اتاقم ساتلایتها رو پیدا کنم؟
اما کانکت نمی شه که...
با همراه اول نمیشه. درضمن توی اهواز آنتنهای bts قرار داره؟
p30netman
06-01-2009, 20:36
آقایون هرکی گارانتی مایکروتل داره یه عکس از برگ گارانتی یا اون کارت طلایی بگیرین بگذارین اینجا آخه شنیدم گارانتی این گوشی به صورت کپی در بازار موجوده و اسمش گارانتی مایکروتل هست ولی مایکروتل قبولش نداره..........
ali_MacBook_Apple
06-01-2009, 20:59
آهان پس باید اینترنتم متصل باشه ، والا این آنتنا هم که می گی بعید می دونم توی اهواز باشن ، پس می شه گفت این a-gps اینجا زیاد کاربرد نداره ...
آهان پس باید اینترنتم متصل باشه ، والا این آنتنا هم که می گی بعید می دونم توی اهواز باشن ، پس می شه گفت این a-gps اینجا زیاد کاربرد نداره ...
نصف قابلیتهای گوشیت اصلا تو ایران کاربرد نداره!
ali_MacBook_Apple
06-01-2009, 21:47
آقایون هرکی گارانتی مایکروتل داره یه عکس از برگ گارانتی یا اون کارت طلایی بگیرین بگذارین اینجا آخه شنیدم گارانتی این گوشی به صورت کپی در بازار موجوده و اسمش گارانتی مایکروتل هست ولی مایکروتل قبولش نداره..........
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکس از پشت و رو کارت طلایی ماکروتل ، آخریم که لیبل روی جعبشه که حتماً باید باشه.
من GPS Tuner رو کامل نصب کردم ، رجیسترش هم کردم ، حالا برای نقشه چیکار باید بکنم ؟
چجوری باید نقشه براش کالیبره کنم.:8:
برای کالیبره کردن اول اون نقشه ای رو که میخواید ازش استفاده کنید رو با برنامه MapCalibrator باز کنید .
حالا کاری که باید بکنید اینه که به او مختصات بدید , برای اینکار 2 تا راه هست یکی اینکه گوشیتون رو بردارید و برید یه جایی که توی نقشه باشه ( مثلا سر فلان 4 راه یا فلان خیابان ) برید و برنامه gps tuner رو باز کنید . توی برنامه وقتی که کانکت شد 2 تا مختصات به شما میده که یکی مختصات N هست و یکی E هست . این 2 تا رو یاد داشت کنید . یک راه دیگه استفاده از google earth هست که باز هرجایی رو میخوایید برید روش و مختصات N و E رو یاد داشت کنید .
حالا توسط برنامه MapCalibrator اونجایی رو که قبلا مختصاتش رو برداشتید رو پیدا کنید و دکمه ی راست موس رو روی اون نقطه نگه دارید . سپس add new و بعد calib point رو بزنید , اعداد رو وارد کنید و save رو بزنید .
شما باید برای 2 یا 3 نقطه متفاوت روی نقشه رو اینکارو بکنید .
حالا در برنامه MapCalibrator اون بالا save map as رو بزنید و با اسم WORLD اون رو در جایی از کامپیوتر خود Save کنید .
حالا 2 فایل برای شما ساخته میشود که این 2 فایل رو در فولدری به نام Maps در فولدر برنامه توی پروگرام فایل پاکت پیسی کپی کنید .( وقتی کپی میکنید 2 تا فایل دقیقا یه همون نام وجود داره که شما باید yes رو بزنید و روی اونها کپی کنید.)
SD/program flie/ GPS Tuner v5/Maps
خوب حالا برنامه GPS Tuner رو باز کنید و وقتی کانکت شد حالشو ببرید.
ali_MacBook_Apple
06-01-2009, 23:26
بازم دمت گرم ، اما یکی اینکه اگه ممکنه یه نقشه ایران یا هر نقشه ای که نقشه ایران توش باشه رو برام بزار ، دوم اینکه اون برنامه MapCalibrator رو هم اگه می شه برام بزار .
راستی ، نقشه رو خودمون باید بکشیم ، یعنی خیابونا و اینا رو باید خودمون بدیم ؟
نمی شه یه نقشه به شکل عکس پیدا کنیم و ببریم توی برنامه MapCalibrator و بهش مختصات بدیم ؟
بازم دمت گرم ، اما یکی اینکه اگه ممکنه یه نقشه ایران یا هر نقشه ای که نقشه ایران توش باشه رو برام بزار ، دوم اینکه اون برنامه mapcalibrator رو هم اگه می شه برام بزار .
نمی شه یه نقشه به شکل عکس پیدا کنیم و ببریم توی برنامه mapcalibrator و بهش مختصات بدیم ؟
بد عادت شدی ها! :22:
درضمن اصلا روش کارش همینه که نقشه رو به شکل عکس ببری اون تو! من کجا گفتم باید بکشی؟!!!
p30netman
06-01-2009, 23:33
اینم عکس از پشت و رو کارت طلایی ماکروتل ، آخریم که لیبل روی جعبشه که حتماً باید باشه.
آقا دمت گرم :20:
p30netman
06-01-2009, 23:36
آقا رفتیم تو کلوپ X1چه گردو خاکی کردیم...:39: جاتون خالی یارو صداش در نیومد دیگه از بس کوبیدیم تو سر مال :39:
hessam44
06-01-2009, 23:56
سلام به همه!:31:
یه مدت نبودیم اما آمدیم! نشستم همه پستایی که از آخرین پستم تا الان بود رو خوندم. ماشاالله دیگه همه این گوشی عزیز رو کامل قورت دادن کسی مشکلی نداره!
حالا چند تا سوال از دوستان جدیدم که اولای تاپیک نبودن اینجا:
1)کسی کیف گرفته واسه گوشیش؟ اریجینال؟ کیف مثل مال دایموند نیومده براش؟ اگه بیفته از دست نافرمه ها!
2) این رو گفتم بد نباشه دوباره بذارم ، پک کامل گارمین XT با Voice Navigator
گارمین:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPassword : hessam_44
راهنمای نصب:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3) کسی خبر نداره از ROM واسه ایران؟ قبلا یه چند روزی تو سایتش موقت بود ولی بعد برداشتش
4)من گوشیم ورژن singapore هستش ، الانم HJ1 آفیشال روش نصبه. اصلا هم مشکلی نداره در هیچ زمینه ای. اساتید بگن آپدیت رام توصیه میشه یا نه؟ به چه نسخه ای؟
:10:
p30netman
07-01-2009, 00:00
اتفاقا من مثل ملا نصرالدین قبل اینکه خرم و بخرم قبلش رفتم دنبال پالونش.کیف واسه امنیا نیست اگه چیزی پیدا کردی شکلشو به ما هم بده ببینیم چون ضد خش و کیف خیلی مهمه واسه این خرمون...ببخشید گوشیمون
کیف که هنوز نیمده
ولی من یهکیف خوب براش پیدا کردم کیف 5800 که تقریبا براش مناسبه و کیف خشگلی هست
سلام به همه!:31:
یه مدت نبودیم اما آمدیم! نشستم همه پستایی که از آخرین پستم تا الان بود رو خوندم. ماشاالله دیگه همه این گوشی عزیز رو کامل قورت دادن کسی مشکلی نداره!
حالا چند تا سوال از دوستان جدیدم که اولای تاپیک نبودن اینجا:
1)کسی کیف گرفته واسه گوشیش؟ اریجینال؟ کیف مثل مال دایموند نیومده براش؟ اگه بیفته از دست نافرمه ها!
2) این رو گفتم بد نباشه دوباره بذارم ، پک کامل گارمین xt با voice navigator
3) کسی خبر نداره از rom واسه ایران؟ قبلا یه چند روزی تو سایتش موقت بود ولی بعد برداشتش
4)من گوشیم ورژن singapore هستش ، الانم hj1 آفیشال روش نصبه. اصلا هم مشکلی نداره در هیچ زمینه ای. اساتید بگن آپدیت رام توصیه میشه یا نه؟ به چه نسخه ای؟
1- نیومده!
2- قدیمی شده!
3- اومده!
4- رامت خیلی قدیمیه!
Kaptian Black
07-01-2009, 00:11
آقا رفتیم تو کلوپ x1چه گردو خاکی کردیم...:39: جاتون خالی یارو صداش در نیومد دیگه از بس کوبیدیم تو سر مال :39:
بسی حال کردیم :31:
کیف که هنوز نیمده
فیتش هست؟ منم باید بگیرم.
کیف که هنوز نیمده
5800: 15.5*51.7*111
900: 12.5*56.9*112
:13:
hessam44
07-01-2009, 00:23
[
1- نیومده!
2- قدیمی شده!
3- اومده!
4- رامت خیلی قدیمیه!
یکم توضیحات لطفا
منظورت k3 هستش؟ الان تو سایت سامی دیدمش. گذاشتم دانلود شه. یعنی چی مال ایران اومده؟؟؟؟؟ تو لیستش نیست که
[
یکم توضیحات لطفا
منظورت k3 هستش؟ الان تو سایت سامی دیدمش. گذاشتم دانلود شه. یعنی چی مال ایران اومده؟؟؟؟؟ تو لیستش نیست که
1- نیومده: هنوز کیفش نیومده.
2- قدیمی شده: ورژن 5.00.20 اومده که فوق العاده هست از نظر سرعت برقراری ارتباط با ماهواره ها
3- شما که نباید الزاما دنبال نام ایران بگردی. تمام رامهایی که با jv شروع میشن به کشور ایران هم مربوط هستند. الان uae (eng) همینطوریه.
4- ورژن رامتون قدیمیه. رامهای بهترش: Jvhk1، dxhk1، dxhj9 و dxhl2 هست که میتونید دانلود کنید.
علی میبینم که آخر ترم شده و باز رفتی جزوه کپی گرفتی!!! :31:
p30netman
07-01-2009, 00:47
علی میبینم که آخر ترم شده و باز رفتی جزوه کپی گرفتی!!! :31:
نه بابا کپی نیست بیچاره با مداد حل کرده :27:
ali_MacBook_Apple
07-01-2009, 00:47
د عادت شدی ها!
درضمن اصلا روش کارش همینه که نقشه رو به شکل عکس ببری اون تو! من کجا گفتم باید بکشی؟!!!
بابا چیکار کنم من بد بخت هیچی از gps سرم نمی شه :19:، مردم تا گارمینو راه انداختم:31: ، شانس آوردی اون موقع نبودی ، حسین بد بختو کچل کردم تا تونستم راش بندازم:27: ، الانم فکر کنم با عرض شرمندگی تو کچل شی تا من یه نقشه کالیبره کنم.:22:
بابا چیکار کنم من بد بخت هیچی از gps سرم نمی شه :19:، مردم تا گارمینو راه انداختم:31: ، شانس آوردی اون موقع نبودی ، حسین بد بختو کچل کردم تا تونستم راش بندازم:27: ، الانم فکر کنم با عرض شرمندگی تو کچل شی تا من یه نقشه کالیبره کنم.:22:
از اون جزوه کپی کردنت معلومه که چه آدم کچل کنی هستی!! :31:
معلوم نیست به این p30netman چند دادی که کپی به این واضحی رو میگه مداده!!! :27:
ali_MacBook_Apple
07-01-2009, 00:52
نه بابا راست می گه کپیه...:31:
توی طول ترم هیچی کلاس نرفتم حالا افتادم دنبال جزوه ها.:5:
الانم که دم امتحاناست افتادم دنبال نقشه کالیبره کردن...:27:
فکر کنم امتحانای خوبی رو پشت سر بزارم:21:
p30netman
07-01-2009, 00:54
از اون جزوه کپی کردنت معلومه که چه آدم کچل کنی هستی!! :31:
معلوم نیست به این p30netman چند دادی که کپی به این واضحی رو میگه مداده!!! :27:
آقا کاملا تایید میشه.جزوش کپی هست :3:
ali_MacBook_Apple
07-01-2009, 00:55
معلوم نیست به این p30netman چند دادی که کپی به این واضحی رو میگه مداده!!!
هیچی بابا چند تا عکس واسش گذاشتم...:27:
p30netman
07-01-2009, 10:14
همه رفتین دنباله دسته؟ :9:
بازم دمت گرم ، اما یکی اینکه اگه ممکنه یه نقشه ایران یا هر نقشه ای که نقشه ایران توش باشه رو برام بزار ، دوم اینکه اون برنامه MapCalibrator رو هم اگه می شه برام بزار .
نمی شه یه نقشه به شکل عکس پیدا کنیم و ببریم توی برنامه MapCalibrator و بهش مختصات بدیم ؟
ali_MacBook_Apple
07-01-2009, 10:59
نه فقط من بدبخت موندم توی خونه پای درسام...:19:
hessam44
07-01-2009, 11:09
منم الان برم پی دسته!
Dzhk3 رو گرفتم ، ولی جایی پیدا نکردم که یه لاگ نوشته باشن فرقاش چیه نسبت به j1 که الان دارم. الان موندم همین k3 آفیشال خوبه یا k1 یا j9 که آقا مسیح گفت. بهترینش رو بگین با فرقهاش که من آپدیت کنم بهم نگن رامم قدیمیه!!!
عزاداری همه قبول باشه :42:
Amin.M.1986
07-01-2009, 11:16
تو سایت اصلی "سامسونگ امنیا" تو موارد آپشنال کیف هم بود عجیبه تو ایران نیومده:41:
فیتش هست؟ منم باید بگیرم.
فیت فیت که نه ولی فعلا بهترین کیف همینه
راستی کسی امنیا سفید تو بازار دیده؟؟؟؟
ali_MacBook_Apple
07-01-2009, 11:33
در حال حاضر آخرین رام رسمی که سامسونگ داده jvhk1 که مدل کوک شدش هم اومده که تاچ فلو روشه اما رسمی نیست.
منم از همین k1 رسمی خود سامسونگ استفاده می کنم ، مشکل خاصی نداره.
راستی ، چند وقت پیش رفتم توی سایت سامسونگ ، نوشته بود مواردی که توی جعبه نیست و باید جدا بخرید : یکیش کابل tv بود ، یکیشم کیف بود،یکیشم هندزفری بلوتوث بود.
نمی دونم شاید جدیداً اضافه شده.
اما برام عجیب بود که چرا f480 کیف به این قشنگی باهاش داره ، اما امنیا نداره.
p30netman
07-01-2009, 12:15
کیف f480 خیلی قشنگ و باکلاسه...به نظر من اگه اون کیفو برای امنیا بشه پیداکرد نیازی به ضد خش ندارید
p30netman
07-01-2009, 12:42
این مسئله نداشتن کیبورد واسه امنیا شده یه چماغ که همه می کوبن تو سر این کوشی...آقایون راهی پیدا نکردین که برنامه های جاوا و غیره رو با کیبورد تاچ کوشی استفاده کرد؟
منم الان برم پی دسته!
Dzhk3 رو گرفتم ، ولی جایی پیدا نکردم که یه لاگ نوشته باشن فرقاش چیه نسبت به j1 که الان دارم. الان موندم همین k3 آفیشال خوبه یا k1 یا j9 که آقا مسیح گفت. بهترینش رو بگین با فرقهاش که من آپدیت کنم بهم نگن رامم قدیمیه!!!
عزاداری همه قبول باشه :42:
من دو تا K1 معرفی کردم. یکی official بود و اون یکی non official که K1 غیررسمی خیلی بهتر از رسمی هست. اگر هم سامسونگ بالاخره رام Arabic Support رو بده بیرون که نصف کاربرها دیگه رام غیر رسمی رو نصب نمیکنن.
در حال حاضر آخرین رام رسمی که سامسونگ داده jvhk1 که مدل کوک شدش هم اومده که تاچ فلو روشه اما رسمی نیست.
راستی ، چند وقت پیش رفتم توی سایت سامسونگ ، نوشته بود مواردی که توی جعبه نیست و باید جدا بخرید : یکیش کابل tv بود ، یکیشم کیف بود،یکیشم هندزفری بلوتوث بود.
k1 کوک شده مدل غیر رسمی k1 رسمی نیست!! چون k1 رسمی بعد از k1 غیر رسمی اومد. خیلی هم دیر اومد.
بالاخره نگفتی این شارژ k1 رسمی چقدر نگه میداره؟
k1 کوک شده مدل غیر رسمی k1 رسمی نیست!! چون k1 رسمی بعد از k1 غیر رسمی اومد. خیلی هم دیر اومد.
بالاخره نگفتی این شارژ k1 رسمی چقدر نگه میداره؟
Amin.M.1986
07-01-2009, 13:19
علی جان امنیا هم کیف داره ولی آپشنال هست من واقعا نمیدونم چرا تو ایران نیومده
Amin.M.1986
07-01-2009, 13:28
تو کلوپ بازی های پاکت اینو نوشته بود کپی کردم ببینید :
عزیزان omnia برای بازیهای جاوا خودش یک کیبورد مجازی پایین صفهه میگذاره. که چپ و راست و بالا و پایین داره و 3 تا کلید دیگه واسه بازی. موندم شما امتهان نمیکنید انقده سوال میکنید
Amin.M.1986
07-01-2009, 13:29
دیگه برم سر درس.مرده ش..... دانشگاه
اگر کسی هست که هنوز با Wifi این گوشی مشکل داشته باشه، بگه تا راه حلش رو بگم.
p30netman
07-01-2009, 13:57
علی جان امنیا هم کیف داره ولی آپشنال هست من واقعا نمیدونم چرا تو ایران نیومده
میتونی لینکشو بدی ما هم ببینیم؟ من پیداش نکردم
police-force
07-01-2009, 14:05
یکی لطفا به من کمک کنه ، موقع ارسال new sms در گوشی omnia i900 با خطای
UNable to recognise one or more recients or the address is not valid. Send message anyway
روبه رو میشم در حالی که موقع replay sms هیچ مشکلی نیست,در ضمن من همهٔ شماره که تو سیم کارتم داشتم تو گوشی کپی کردم , و فقط اسامی اونا که به لاتین بود به فارسی تبدیل کردم بد از اون این مشکل برام پیش اومد:18:
ali_MacBook_Apple
07-01-2009, 14:37
اوکی باز اشتباه کردم مسیح...:13:
آخه من فکر کردم فقط اینا که توی سایت می زاره رسمین.:31:
کیفم که من فکر کنم برا این توی ایران نیومده چون آپشناله ، وارد کننده هام فقط دنبال قیمت پایینترن ، برا همین چیزای آپشنالش رو حذف می کنن.:41:
اما اگه همینجوریم میاوردن خیلی خوب می شد ، کیف f480 رو که دیدم کفم برید ، گفتم 2 تاشون سامسونگن، تا حدودیم شبیه هم ، چی می شد برای امنیا هم همچین کیفی می ذاشتن.:46:
شارژ K1 هم با استفاده متوسط تقریباً 2 روز نگه می داره.
اما نمی دونم چرا توی پخش تصویری به طرز عجیبی باطری کم می شه.
اینجاش حالمو گرفت...
ali_MacBook_Apple
07-01-2009, 14:49
راستی مسیح راحت شدی ، بالاخره نقشه اهوازو کالبره کردم ، محلمم دقیق نشون داد ، حال کردم ، دمت گرم.:8:
راستی کیبرد جاوا هم فقط برا بعضی از بازیا میاد ، اونم چهار تا جهت داره یه Ok د تا عملکرد که زیاد برای بازی مناسب نیست.:46:
Amin.M.1986
07-01-2009, 15:04
میتونی لینکشو بدی ما هم ببینیم؟ من پیداش نکردم
اینم لینکش.فقط سایت فلش هست و یکم لودش طول میکشه.میتونی بری تو قسمت محتویات جعبه ببینی.من حدودا 3 هفته پیش دیدم به نظرم قشنگ بود
Kasra 91
07-01-2009, 15:17
این کیفو میگین؟
کیف های P1 اندازه Omnia نمیشه؟
p30netman
07-01-2009, 15:58
این کیفو میگین؟
کیف های P1 اندازه Omnia نمیشه؟
نه بابا این که خورجینه :27:
منظورم این بود...
ali_MacBook_Apple
07-01-2009, 16:09
این که مال f480 ، مال خود امنیا کشوییه از بغل .
hamidrezaaa
07-01-2009, 16:26
این هم عکسش :
hessam44
07-01-2009, 16:51
من دو تا K1 معرفی کردم. یکی official بود و اون یکی non official که K1 غیررسمی خیلی بهتر از رسمی هست. اگر هم سامسونگ بالاخره رام Arabic Support رو بده بیرون که نصف کاربرها دیگه رام غیر رسمی رو نصب نمیکنن.
خب نمیدونم چطور دوستان میگن آخرین رام رسمی k1 هستش؟ من دیشب از سایت سامسونگ K3 رو گرفتم. حالا پس به نظرت k1 unofficial از k3 official بهتره؟ اگه بله یه لینک پلیز بده:31: که من اونو نصب کنم. ضمنا گوشیم سنگاپوره DZ-DX
یکی لطفا به من کمک کنه ، موقع ارسال new sms در گوشی omnia i900 با خطای
UNable to recognise one or more recients or the address is not valid. Send message anyway
روبه رو میشم در حالی که موقع replay sms هیچ مشکلی نیست,در ضمن من همهٔ شماره که تو سیم کارتم داشتم تو گوشی کپی کردم , و فقط اسامی اونا که به لاتین بود به فارسی تبدیل کردم بد از اون این مشکل برام پیش اومد:18:
شما برو از تو لیست شماره هات یه دور اونایی که اینجوری میشن رو ادیت کن اسماشونو به انگلیسی بنویس ، باید درست شه.
hessam44
07-01-2009, 17:01
دیگه برم سر درس.مرده ش..... دانشگاه
از الان؟؟؟؟ بابا لااقل از پنجشنبه!!!!!! :)
p30netman
07-01-2009, 17:38
میدونم ولی من اگه بگیرم از این کیف میگیرم خیلی شیکه:5:
:)enjoy
p30netman
07-01-2009, 18:30
:)enjoy
عکسهای گرفته شده از این گوشی چرا اینقدر کیفیتش پایینه؟ بد گرفته شده یا کلا در همین حد هست؟:2:
ali_MacBook_Apple
07-01-2009, 18:37
آقای RealRed دستت بابت وبلاگ مفیدت درد نکنه ، فقط می شه اون بخش کالیبره کردن نقشه های گارمین رو فارسیشم بزاری ؟
فکر کنم دوستان راحتتر استفاده کنن.
بازم ممنون
Amin.M.1986
07-01-2009, 19:04
این هم عکسش :
کاملا تایید میشه ولی عکس بهتر از اینم تو همون سایت که لینک داده بودم بود که نشون میداد کشویی از بغله.شیک بود واقعا
Amin.M.1986
07-01-2009, 19:05
از الان؟؟؟؟ بابا لااقل از پنجشنبه!!!!!! :)
بابا 2 ساعتم نخوندم.حسش ایجاد نشد
p30netman
07-01-2009, 19:08
کیف f480 که من عکسشو گذاشته بودم و میشه پیدا کرد یا فقط تو جعبه اصلیشون با گوشی هست؟ فکر کنم نیم سانت کوتاه باشه واسه امنیا
Amin.M.1986
07-01-2009, 19:08
دوربین این گوشی چقدر از k850 ضعیفتره؟
Amin.M.1986
07-01-2009, 19:11
کیف f480 که من عکسشو گذاشته بودم و میشه پیدا کرد یا فقط تو جعبه اصلیشون با گوشی هست؟ فکر کنم نیم سانت کوتاه باشه واسه امنیا
بابا ما که هنوز گوشی نخریدیم بذار بخریم میریم طبقه زیرزمین علادین هر چی بهش خورد میخریم
Amin.M.1986
07-01-2009, 19:15
یه سوال
1-نحوه کارکرد تاچ اسکرین این گوشی با iphone متفاوته اگه از خش گیر iphone واسه این گوشی استفاده کنیم ال سی دی رو خراب نمیکنه؟
2-کدوم محافظ صفحه از همه بهتره؟
راستی شد 2 تا سوال
ali_MacBook_Apple
07-01-2009, 19:22
اگه کیف f480 واسه امنیا بیاد که محشر می شه ، اما فکر نکنم بشه ، چون کیف f480 همراه با در پشت گوشیه ، یعنی چسبیده بهش و برای نصب کل در پشت عوض می شه.
خب نمیدونم چطور دوستان میگن آخرین رام رسمی k1 هستش؟ من دیشب از سایت سامسونگ K3 رو گرفتم. حالا پس به نظرت k1 unofficial از k3 official بهتره؟ اگه بله یه لینک پلیز بده:31: که من اونو نصب کنم. ضمنا گوشیم سنگاپوره DZ-DX
شما برو از تو لیست شماره هات یه دور اونایی که اینجوری میشن رو ادیت کن اسماشونو به انگلیسی بنویس ، باید درست شه.
آقا جان، شما یه نگاه بنداز ببین رام کجا رو داری میگیری! رام سنگاپور K3 رو هم داره ولی رام ایران K1 بیشتر نیومده. بنظر خودم واقعا رامهای خود سامسونگ چیز خاصی نداشتن. من از رام K1 unofficial خودم خیلی راضیتر هستم تا K1 official. لینکش هم تو صفحات گذشته هست. اگر پیدا نکردی، بگو علی بهت بده! درس که نمیخونه حداقل خیرش به بقیه برسه! :31:
sepand_salehi
07-01-2009, 19:25
يه برنامه به نام java adapter هست كه رو كامپيوتر اجراش ميكني بعد فايل جاوايه مورد نظرو باهاش باز ميكني و adapte ميكني بعد نصبش ميكني اونوقت تو ذهنت صفحرو به 9 قسمت تقسيم مي كني و بازي مي كني
روي p990 جواب ميده ولي امنيارو نميدونم
این نرم افزار مطمئنا باید برای uiq3 باشه. شما اسمش رو بگو ببینیم برای پاکت پی سی اش است یا نه
ali_MacBook_Apple
07-01-2009, 19:30
یه سوال
1-نحوه کارکرد تاچ اسکرین این گوشی با iphone متفاوته اگه از خش گیر iphone واسه این گوشی استفاده کنیم ال سی دی رو خراب نمیکنه؟
2-کدوم محافظ صفحه از همه بهتره؟
راستی شد 2 تا سوال
نحوه کار کرد تاچ این گوشی با Iphone خیلی متفاوته ، چرا که iphone صفحش خازنیه ، یعنی نسبت به الکتریسیته های نوک انگشت عکس العمل نشون می ده ، یعنی iphone صفحش فقط با نوک انگشت عمل می کنه و اگه با قلم یا ناخن روش بزنی اصلاً عمل نمی کنه ، گوشی F480 سامسونگ هم دقیقاً صفحش همینجوریه.
اما این گوشی و تمام گوشی های ویندوز موبایل ، فکر کنم بخاطر ویندوز بودنشون از این صفحه استفاده نمی کنن ، چون یه نظر شخصیم صفحه های خازنی بهترن ، کما اینکه سامسونگ هم تکنولوژیش رو توی F480 استفاده کرده که قبل از امنیا اومده.
اما کلاً صفحه این گوشیا خازنی نیست و نسبت به هر چیزی عکس العمل نشون می ده برای همین این گوشیا با ناخن و قلم بهتر از نوک انگشت عمل می کنن.
برای محافظ صفهم می شه مال همون iphone رو بزاری ، فقط بدیش اینه که روی اسپیکرها رو می پوشونه که باید با دقت ببریش.:5:
عکسهای گرفته شده از این گوشی چرا اینقدر کیفیتش پایینه؟ بد گرفته شده یا کلا در همین حد هست؟:2:
حالا من هی بگم کیفیت عکسهاش خوبه تو بگو بده! هر 10 صفحه یه بار انگار باید اینو بگی!! :13: شما یه نگاه بنداز، اینها رو خودم گرفتم واسه همون کاری که بهت گفتم:
درضمن کیفیت عکسها رو مجبور شدم بیارم پایین که حجمش نصف بشه. کیفیت فیلمبرداریش هم که واقعا منو شگفت زده میکنه که انگار داری با دوربین دیجیتال فیلمبرداری میکنی! فوق العاده است، فوق العاده!!
نحوه کار کرد تاچ این گوشی با Iphone خیلی متفاوته ، چرا که iphone صفحش خازنیه ، یعنی نسبت به الکتریسیته های نوک انگشت عکس العمل نشون می ده ، یعنی iphone صفحش فقط با نوک انگشت عمل می کنه و اگه با قلم یا ناخن روش بزنی اصلاً عمل نمی کنه ، گوشی F480 سامسونگ هم دقیقاً صفحش همینجوریه.
اما این گوشی و تمام گوشی های ویندوز موبایل ، فکر کنم بخاطر ویندوز بودنشون از این صفحه استفاده نمی کنن ، چون یه نظر شخصیم صفحه های خازنی بهترن ، کما اینکه سامسونگ هم تکنولوژیش رو توی F480 استفاده کرده که قبل از امنیا اومده.
اما کلاً صفحه این گوشیا خازنی نیست و نسبت به هر چیزی عکس العمل نشون می ده برای همین این گوشیا با ناخن و قلم بهتر از نوک انگشت عمل می کنن.
برای محافظ صفهم می شه مال همون iphone رو بزاری ، فقط بدیش اینه که روی اسپیکرها رو می پوشونه که باید با دقت ببریش.:5:
علی راه افتادی! :31: جوابت خیلی خوب بود، مرسی! فقط این نکته رو هم اضافه کنم که درسته که صفحه این گوشی خازنی نیست ولی نسبت به بسیاری از گوشیهای دیگه Toch خیلی دقیقتر و راحتتری داره. طوریکه توی تبلیغاتش میگن: تاچ در حد Iphone. کسانی هم که با Toch گوشیهای دیگه کار کرده باشن قبلا از کار کردن با این گوشی تو همون برخورد اول واقعا احساس خوبی بهشون دست میده (مخصوصا اگر آیفون یا f480 رو تست نکرده باشن).
ali_MacBook_Apple
07-01-2009, 20:04
ای بابا ما اینیم دیگه.:27:
اینم راجع به تاچش راست می گی ، چون من خودم قبلاً P990 داشتم ، با K-jam و Jamin هم کار کردم.
صفحه این نسبت به اونا یه دنیای دیگست ، اونا انگار صفحشون پلاستیکیه و زبره و اصلاً انگشت روش حرکت نمی کنه ، تقریباً می شه گفت با انگشت نمی شه باهاشون کار کرد و نیاز به قلم دارن.:41:
اما این صفحش شیشست ، قشنگ انگشت روش لیز می خوره(اینجاشو می شه با iphone مقایسه کرد) ، به راحتی می شه با انگشت باهاش کار کرد و نیازیم به قلم نداره...:46:
اما باید قبول کرد به iphone نمی رسه.:19:
p30netman
07-01-2009, 20:10
حالا من هی بگم کیفیت عکسهاش خوبه تو بگو بده! هر 10 صفحه یه بار انگار باید اینو بگی!! :13: شما یه نگاه بنداز، اینها رو خودم گرفتم واسه همون کاری که بهت گفتم:
کیفیت عکسهاش معرکه هست:40:.دوستان به احتمال فراوان فردا قراره برم گوشی و بخرم ...تبریک بگین بهم:5:
کیفیت عکسهاش معرکه هست:40:.دوستان به احتمال فراوان فردا قراره برم گوشی و بخرم ...تبریک بگین بهم:5:
یه فایل 9 مگابایتی از فیلمبرداریش هم دارم. میخوای بذارم بیشتر حال کنی؟! راستی کدوم معدنتو فروختی آخر؟! :دی
Kasra 91
07-01-2009, 20:15
اقا مبارکه میبینم اخطار گرفتی اینم مبارکه
فقط دعا کنین منم امتحان دی رو قبول شم منم بیام جزء شما
p30netman
07-01-2009, 21:14
دیروز رفتم کلوپ اکسپریا کلی گردو خاک و دعوا کردیم مدیر تاپیک پستهام و پاک کرد کارت زرد داد...
p30netman
07-01-2009, 21:16
معدن نفروختم اتفاقا میخواستم بدون گارانتی بگیرم حالا به سرم زده پاشم برم جمهوری از فروشگاه مرکزی مایکروتل 620 بخرم.زدم به سیم آخر
معدن نفروختم اتفاقا میخواستم بدون گارانتی بگیرم حالا به سرم زده پاشم برم جمهوری از فروشگاه مرکزی مایکروتل 620 بخرم.زدم به سیم آخر
:18: گوشی رو اگر نمیخوای نگیر ولی بدون گارانتی هم نگیر! اشتباه محضه این کار.
p30netman
07-01-2009, 21:36
یه فایل 9 مگابایتی از فیلمبرداریش هم دارم. میخوای بذارم بیشتر حال کنی؟! راستی کدوم معدنتو فروختی آخر؟! :دی
فیلم برداریشم بگذار حال کنیم:31:
روش اتصال به WiFi از طریق گوشی اومنیا
این هم به مناسبت یکصدمین پستم! این آموزش برای ویستا آماده شده ولی روش کار توی XP دقیقا به همین شکل هست فقط شاید یک مقدار منوها فرق کنه:
1- به بخش Connect To Network برید و از پنجره باز شده گزینه "Setup a wireless ad hoc" رو انتخاب کنید (تصویر 1).
2- در بخش بعد یک نام برای شبکه خود تعیین کنید و Security Type رو بر روی No Authentication قرار بدید. در آخر تیک Save This Network رو هم بزنید.
3- در پنجره بعدی بر روی گزینه Turn On Internet Connection Sharing کلیک کنید تا اکانتی که ساختید، اینترنت را هم Share کند.
4- توی صفحه بعد، اکانتی را که با آن به اینترنت متصل میشوید را انتخاب کنید.
5- ساخت اکانت بر روی کامپیوتر به پایان رسید. حالا روی کامپیوتر به اکانتی که ساختید وصل بشید تا در حالت Waiting For User To Connect قرار بگیره.
6- توی موبایل به قسمت Settings>Connections>Connections>Advanced برید. Select Networks رو بزنید. توی گزینه اول، عبارت My Work Network رو انتخاب کنید و ok کنید.
7- وایرلس گوشی رو روشن کنید و از اینترنت استفاده کنید!
Amin.M.1986
07-01-2009, 21:39
بابا مقاله کامل تاچ اسکرین ها رو دارم میخواستم بدونم اگه مال iphone رو بذاریم روی امنیا ایرادی پیش نمیاد؟ غیر از پوشیده شدن اسپیکر
p30netman
07-01-2009, 21:39
:18: گوشی رو اگر نمیخوای نگیر ولی بدون گارانتی هم نگیر! اشتباه محضه این کار.
گوشی و میخوام 100% شک توش نیست ولی دیگه دلم و زدم به دریا می خوام با گارانتی بگیرم هرچند میدونم که گارانتی بدردم نمیخوره.خرابم بشه باز باید پول تعمیر و بدم :13:
Amin.M.1986
07-01-2009, 21:40
گوشی و میخوام 100% شک توش نیست ولی دیگه دلم و زدم به دریا می خوام با گارانتی بگیرم هرچند میدونم که گارانتی بدردم نمیخوره.خرابم بشه باز باید پول تعمیر و بدم :13:
آخه چرا؟ مگه گارانتی چه فایده ای داره؟
عجب! نخیر، اینطوری نیست. مثلا گوشی شما خدای نکرده اگر dead بشه، بدون دریافت هزینه تعمیر میکنن ولی اگر گارانتی نداشته باشه کم کم 25000 باید پیاده بشی!
Amin.M.1986
07-01-2009, 21:44
عجب! نخیر، اینطوری نیست. مثلا گوشی شما خدای نکرده اگر dead بشه، بدون دریافت هزینه تعمیر میکنن ولی اگر گارانتی نداشته باشه کم کم 25000 باید پیاده بشی!
خب 25 تومن میده مگه چی میشه؟ حالا اگر dead شد 25 میده اگرم نشد که هیچی.چرا 80 اضافه بده
خب 25 تومن میده مگه چی میشه؟ حالا اگر dead شد 25 میده اگرم نشد که هیچی.چرا 80 اضافه بده
استدلال جالبی بود!!!! :13:
p30netman
07-01-2009, 21:53
اگه dead بشه و بخوان بورد عوض کنن هزینه میگیرن.هر مشکل سخت افزاری را باید پول داد ولی نرم افزاری بدون هزینه هست
فیلم برداریشم بگذار حال کنیم:31:
این هم فیلم:
ali_MacBook_Apple
07-01-2009, 23:02
بابا مقاله کامل تاچ اسکرین ها رو دارم میخواستم بدونم اگه مال iphone رو بذاریم روی امنیا ایرادی پیش نمیاد؟ غیر از پوشیده شدن اسپیکر
خیر ، هیچ مشکلی پیش نمیاد
p30netman
07-01-2009, 23:05
کیفیت فیلم برداریش خوبه ولی صدای خوبی نداره کلیپ( بمه) بهد یه چیزیم که هست آیا به نظرتون واسه 35 ثانیه 9 مگابایت زیاد نیست؟البته با توجه به اینکه هندیکمهای سونی با حفظ کیفیت حجم کمتری ذخیره میکنن
ali_MacBook_Apple
07-01-2009, 23:37
کیفیت فیلم برداریش خوبه ولی صدای خوبی نداره کلیپ( بمه) بهد یه چیزیم که هست آیا به نظرتون واسه 35 ثانیه 9 مگابایت زیاد نیست؟البته با توجه به اینکه هندیکمهای سونی با حفظ کیفیت حجم کمتری ذخیره میکنن
البته کیفیتش قابل تنظیمه ، مسیح روی 640*480 گذاشته اما می شه روی 320*240 هم گرفت...:13:
اما روی 640*480 یه چیز دیگست:46:
درضمن روی 16 گیگابایت مموری به نظرت حجم زیاد معنی داره؟:27:
البته کیفیتش قابل تنظیمه ، مسیح روی 640*480 گذاشته اما می شه روی 320*240 هم گرفت...:13:
اما روی 640*480 یه چیز دیگست:46:
درضمن روی 16 گیگابایت مموری به نظرت حجم زیاد معنی داره؟:27:
320*240 هست!
naughtyghost_555
08-01-2009, 00:09
این هم به مناسبت یکصدمین پستم! این آموزش برای ویستا آماده شده ولی روش کار توی XP دقیقا به همین شکل هست فقط شاید یک مقدار منوها فرق کنه:
1- به بخش Connect To Network برید و از پنجره باز شده گزینه "Setup a wireless ad hoc" رو انتخاب کنید (تصویر 1).
2- در بخش بعد یک نام برای شبکه خود تعیین کنید و Security Type رو بر روی No Authentication قرار بدید. در آخر تیک Save This Network رو هم بزنید.
3- در پنجره بعدی بر روی گزینه Turn On Internet Connection Sharing کلیک کنید تا اکانتی که ساختید، اینترنت را هم Share کند.
5- ساخت اکانت بر روی کامپیوتر به پایان رسید. حالا روی کامپیوتر به اکانتی که ساختید وصل بشید تا در حالت Waiting For User To Connect قرار بگیره.
6- توی موبایل به قسمت Settings>Connections>Connections>Advanced برید. Select Networks رو بزنید. توی گزینه اول، عبارت My Work Network رو انتخاب کنید و ok کنید.
برای من توی قسمت 3 ,turn on internet connection sharing رو نداره,فقط ready to use میزنه و close داره
p30netman
08-01-2009, 00:29
320*240 هست!
یعنی از این بالا تر هم میتونه فیلم بگیره؟!!!!!:18:
یعنی از این بالا تر هم میتونه فیلم بگیره؟!!!!!:18:
640*480 هم میتونه!
hessam44
08-01-2009, 00:39
[فعلا از DZHJ1 به DZHK3 آپدیت شد. :20: به نظر رام خوبی میاد. تغییرات قابل مشاهده در نگاه اول:
1) باریک تر شدن نوار حاوی ویجت ها
2) روشنایی بیشتر LCD که امیدوارم تو مصرف باتری مشکل ایجاد نکنه
3)سرعت بیشتر
4)تغییر رنگ دایره ی Right Click
5) اضافه شدن مواردی در منوی Enhanced GPS
6) حساسیت بهتر تاچ. (کلا این ویجت بار خیلی باحال شده ، یکم جم و جور تر شده ، خیلیم حساستر شده):27:
GPS رو هنوز تست نکردم ، باتری هم 2-3 روز باید باهاش کارکنم تا معلوم شه
راستی یه سوال : اگه اینجا یه جایی رو معرفی کنم که هم جنساش هم قیمتش مطمئنه ، بهم اخطار میدن؟؟ :18:
میشناسمش ، رفیق قدیمیمه:10:
[فعلا از dzhj1 به dzhk3 آپدیت شد. :20: به نظر رام خوبی میاد. تغییرات قابل مشاهده در نگاه اول:
2) روشنایی بیشتر lcd که امیدوارم تو مصرف باتری مشکل ایجاد نکنه
3)سرعت بیشتر
4)تغییر رنگ دایره ی right click
5) اضافه شدن مواردی در منوی enhanced gps
6) حساسیت بهتر تاچ. (کلا این ویجت بار خیلی باحال شده ، یکم جم و جور تر شده ، خیلیم حساستر شده):27:
Gps رو هنوز تست نکردم ، باتری هم 2-3 روز باید باهاش کارکنم تا معلوم شه
راستی یه سوال : اگه اینجا یه جایی رو معرفی کنم که هم جنساش هم قیمتش مطمئنه ، بهم اخطار میدن؟؟ :18:
میشناسمش ، رفیق قدیمیمه:10:
4 ربطی به رام نداره! اگر این رفیقت کیف اومنیا رو هم داره معرفی کن، اشکال نداره!
hessam44
08-01-2009, 00:54
4 ربطی به رام نداره! اگر این رفیقت کیف اومنیا رو هم داره معرفی کن، اشکال نداره!
پس به چی ربط داره؟؟؟؟:18:
پس به چی ربط داره؟؟؟؟:18:
به Settings>System [Tab]>Backlight
police-force
08-01-2009, 01:02
دوست عزیز مرسی این همه زحمت کشیدی مال XP رو هم میذاشتی
:whistle:
ali_MacBook_Apple
08-01-2009, 02:04
320*240 هست!
من که ندیدمش ، اما اینطور که گفتی با کیفیت گفتم حتماً روی حداکثر گرفتی ، پس براش 640*480 بزار تا کفش ببره :27:
ali_MacBook_Apple
08-01-2009, 02:13
دوست عزیز مرسی این همه زحمت کشیدی مال XP رو هم میذاشتی
:whistle:
اگه بخوای من مال Mac OS Leopard رو هم بلدم ، بکار کسی اومد بگه واسش بزارم :27:
واقاً کار با WiFi این گوشی حالی می ده اساسی.:5:
قبلاً که P990 داشتم عجیب بود که وقتی به WiFi لپ تاپ کانکت می شد بلافاصله بعدش قطع می شد و کلی حالمو می گرفت فقط باید به Accespoin متصل می شد که این مشکل رو نداشته باشه ، جالبه که اولین روزیم که امنیا گرفتم دقیقاً همین مشکل رو داشت ، کلی حالم گرفته شد ، گفتم حتماً همه این گوشیا اینجورین.:19:
اما بعد از اولین آپدیت امنیا این مشکلش حل شد و از اون موقع تاحالا دارم حالشو با WiFi می برم...:27:
Amin.M.1986
08-01-2009, 08:22
استدلال جالبی بود!!!! :13:
به نظرم استدلال درستیه
Amin.M.1986
08-01-2009, 08:25
رفقا منتظر نشید من بپرسم خودتون تغییرات قیمت رو بگید:27:
p30netman
08-01-2009, 08:53
تغییرات قیمت ثانیه ای که نیست...هفتگی چکن 540 بدون گارانتی.625 با گارانتی
p30netman
08-01-2009, 08:56
آقایون من یدونه امنیا پیدا کردم صاحبش بعد 4 روز میخواد بفروشتش.رفتم گوشیو دیدم خیلی تمیزه.خودشم یه ضد خش انداخته روش.گارانتیشم از 15/10/87 تاریخ خورده مایکروتله.570 میگه.بخرمش؟
hessam44
08-01-2009, 10:14
آقایون من یدونه امنیا پیدا کردم صاحبش بعد 4 روز میخواد بفروشتش.رفتم گوشیو دیدم خیلی تمیزه.خودشم یه ضد خش انداخته روش.گارانتیشم از 15/10/87 تاریخ خورده مایکروتله.570 میگه.بخرمش؟
وسوسه کنندس بس زیاد! طرف مطمئنه؟
hessam44
08-01-2009, 10:15
وسوسه کنندس بس زیاد!! طرف مطمئنه؟
ali_MacBook_Apple
08-01-2009, 11:03
اگه بهس اعتماد داری و مطمئنی که کار نکرده بگیر.
اما قبلش مطمئن شو یارو واسه چی می خواد بعد از چهار روز بفروشتش.
نکنه ایرادی توش پیدا کرده می خواد از شرش خلاص بشه .
p30netman
08-01-2009, 11:14
اگه بهس اعتماد داری و مطمئنی که کار نکرده بگیر.
اما قبلش مطمئن شو یارو واسه چی می خواد بعد از چهار روز بفروشتش.
نکنه ایرادی توش پیدا کرده می خواد از شرش خلاص بشه .
یارو میگه حواله ماشینم اومده باید 1 تومن پول بریزم تا ماشین و تحویل بگیرم و پول لازمم و از این حرفا.....
گوشیش عیب سخت افزاری نداره.روشنشم کردم همه چیش نرمال بود نرم افزارم نریخته بود هیچی دوربین و مخلفاتش و هم چک کردم مشکلی ندیدم حالا باز اگه میشه یه راهنمایی بکنین چی کار کنم.تاریخ کارت گارانتیش و فاکتورش مال 15/10/87 هست
Kaptian Black
08-01-2009, 11:34
دوستان الان قیمت این گوشی بدون گارانتی چنده ؟
p30netman
08-01-2009, 11:47
دوستان الان قیمت این گوشی بدون گارانتی چنده ؟
:19: 540
صفحه قبلم نگاه کنی بد نیست
ali_MacBook_Apple
08-01-2009, 13:20
یارو میگه حواله ماشینم اومده باید 1 تومن پول بریزم تا ماشین و تحویل بگیرم و پول لازمم و از این حرفا.....
گوشیش عیب سخت افزاری نداره.روشنشم کردم همه چیش نرمال بود نرم افزارم نریخته بود هیچی دوربین و مخلفاتش و هم چک کردم مشکلی ندیدم حالا باز اگه میشه یه راهنمایی بکنین چی کار کنم.تاریخ کارت گارانتیش و فاکتورش مال 15/10/87 هست
اگه واقاً اینطور باشه که خوبه.
فقط اگه تونستی یکم بزن تو سر مال قیمت رو بیار پایینتر :46:
p30netman
08-01-2009, 13:23
میگفت 580 اولش من اشتباه کردم گفتم 570.الان کمتر از 570 نمیده...
peymankameli
08-01-2009, 20:56
دوستان چرا اينقدر باتري اين گوشي طول ميكشه شارژ بشه ..حدود سه ساعت ونيم
peymankameli
08-01-2009, 20:59
اقايون كف امنيا چند هست
arsalan_elec
08-01-2009, 23:59
آقا گوشی منو یکی از سنگاپور آورده ولی به دلایل نامعلومی هدست و کابل usb روش نیست.آیا کسی کابل این ها رو (i900-f480-u900-b300...") تو بازار تهران سراغ نداره؟ من شیراز همه جا گشتم نبود چه برسه به هدستش.
البته یه هدست غیر اصلی روش هست ولی رادیو FM جواب نمی ده.
لطفا کمممممممممممممممک!!!:19:
p30netman
09-01-2009, 00:13
آقا گوشی منو یکی از سنگاپور آورده ولی به دلایل نامعلومی هدست و کابل usb روش نیست.آیا کسی کابل این ها رو (i900-f480-u900-b300...") تو بازار تهران سراغ نداره؟ من شیراز همه جا گشتم نبود چه برسه به هدستش.
البته یه هدست غیر اصلی روش هست ولی رادیو fm جواب نمی ده.
لطفا کمممممممممممممممک!!!:19:
مگه میشه تو جعبه نباشه..!
از توش برداشتن چون همین جوریش این گوشی جعبش خالی هست نه کیف داره نه کابل تیوی اگه اینایی که میگی هم نباشه دیگه چی میمونه؟:13:
arsalan_elec
09-01-2009, 00:51
بله از جعبه برداشته شده و دوباره پلمب شده.یه جور کلاهبرداری
حالا من موندم چیکار کنم.
اگه کسی تو بازار سراغ داره بگه.یا کسی گوشی مرده داره.
البته usb اینها با b300 که 50 تومان هست یکی هست.دیگه کم مونده برم یه گوشی b300 بخرم!
مخصوصا هدستش خیلی دل منو می سوزونه...
Amin.M.1986
09-01-2009, 07:45
نمیگم حتما دروغ میگه ولی این حواله ماشین از اون حرفهای بودار و تکراریه.من اگه جای تو بودم روزه شک دار نمیگرفتم.
Amin.M.1986
09-01-2009, 07:51
من امروز میرم سمنان واسه امتحانات.اگه اونجا دل و دماغش بود میرم سایت دانشگاه و در خدمت دوستان هستم اگه نه که تا 2 بهمن خداحافظ.برگردم میخوام امنیا رو برم بگیرم خدایا اتفاق بدی نیفته:42:
p30netman
09-01-2009, 09:37
نمیدونم...مشکلی که توش ندیدم ولی با 3و4 تا شماره مختلف به یارو اس لم اس دادم یه بار گفت مشکل مالی پیدا کردم.یه بار گفت پول لازمم یه بار دیگه گفت چکم و باید پاس کنم...گوشیش عیب سخت افزاری نداره نرم افزاری هم چک کردم چیزی ندیدم فقط من فکر میکنم یارو خریده دیده خیلی پیچیدس از خیرش گذشته.الان خیلیا امنیارو گذاشتن واسه فروش بخاطره پیچیدگیش...
peymankameli
09-01-2009, 10:04
دوستان چرا اينقدر باتري اين گوشي طول ميكشه شارژ بشه ..حدود سه ساعت ونيم
peymankameli
09-01-2009, 10:24
اقايون ورژن گوشي من jvhi2 هست خيلي زود شارژش تمام ميشه..مثلا ديروز از ساعت 9.5 صبح زدم توي شارژ وتا 12.5 فول شد (چراغ سبز شد) بعد يك ربع ساعتي موزيك گوش كردم ويك 15 دقيقه اي ويدئو ديدم يك 5دقيقه اي هم gps كار كردم ..شارژم يهو شد 2 خط تازه نه اس ام اس دادم نه زنگي با گوشي توي اين مدت زدم
چيكار كنم..ميترسم آبديت كنم ..بنا بر دلايلي كه خودتون ميدوند
Ameer Taghavi
09-01-2009, 11:28
بنظر من با اون یارو برو به دو-سه تا از مغازه ها و قیمت بگیر ببین چند ازش می خرن(مطمئن باش بز می خرن! البته به مغازه ها نگو که تو می خوای بخریش!) اونوقت تا دلت می خواد بزد تو سر مال (-:
p30netman
09-01-2009, 11:40
570 با گارانتی اصلی خریدم..تبریک بگین....................
farhooode
09-01-2009, 11:46
چند تا سوال قبل از خرید این امنیای عزیز :
1- این گوشی در چندین رنگ تولید میشه یعنی داخل یاران چند رنگ داره؟
2- اگر ورژن 16 گیگ رو بخریم چند تا علامت برای دیدن حافظه 16 گیگ وجود داره؟
3- وسایل جانبی داخل گوشی شامل چه چیزهایی در ایران دقیقا در ایران داخل پکیج وجود داره؟
4- مموری کارت همراه گوشی چند گیگ هست؟
5- از آکبند و پولوم بودن گوشی چطوری میشه مطمئن شد؟
سوال متفرقه "
بعنوان یک گوشی تمام عیار آیا میشه از این گوشی بعنوان یک گوشی موزیک فون حساب کرد یعنی اکولایزر داره ؟
دوستانیکه این گوشی رو دارن پخش کیفیت صدای هنزفری این گوشی از نظر کیفیت و بلندی در حد چه گوشی هست؟
مثلا دبیلو 960 و دبیلو 810
اگر بتونید به همه سوالات من جواب بدید ممنون میشم
farhooode
09-01-2009, 11:51
570 با گارانتی اصلی خریدم..تبریک بگین....................
خوب ... من اولین نفری هستم که بهت تبریک میگم
امیدوارم بپای هم پیر بشین و چرخش برات بچرخه
رنگش چیه؟
اگر تست کردی به سوالات من در این پست بالای جواب بده ؟
ممنون
hamidrezaaa
09-01-2009, 14:25
مبارک باشه
یه چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدی :
1 - حساسیت تاچش چطوره یعنی راحت با دست بدون هیچ فشاری میتونی کار کنی
2 - کیفیت ساختش چطوره ؟
3 - احتیاج به استفاده از pen هست یا نه ؟
4 - وقتی باهاش کار میکنی یا دست میکشی روی lcd ایش مثه p990 یه سانت فرو نمیره که ؟
p30netman
09-01-2009, 14:34
همه اینایی که گفتین تو این گوشی نیست.این گوشی رو با سری p سونی و دیگر گوشیهای اسن سبکی اصلا مغایسه نکنین.این گوشی یه لپ تاپه کوچیک شدس با کلی قابلیت و امکانات.ساختشم فوقولادس فکر نمیکردم سامسونگ که همه مسخرش میکردن هم چین چیزی زده باشه.من 2تا ایراد دیدم و دیگر هیچ...
1-سوکت شارژر و هندس فریش User friendly یست و یکم حوصله میخواد بکنی توش بیاری بیرون...
2-جای قلمش ردیف نیست من فکر میکنم اگه آویزون گوشی بشه به بدنه آسیب بزنه
p30netman
09-01-2009, 14:35
حساسیت تاچش عالیه من با انگشت بهتر میتونم کار کنم تا قلم.اصلا به نظر من احتاج به قلم نداره...(ایفون پیشش لونگ میندازه)
farhooode
09-01-2009, 14:38
بلندی صداش توی هنزفری چطوره ؟
حداقل نسبت به ان81
کدومشون صداش کمتره
hamidrezaaa
09-01-2009, 14:48
2-جای قلمش ردیف نیست من فکر میکنم اگه آویزون گوشی بشه به بدنه آسیب بزنه
خوب وقتی میگی اصلا احتیاجی به pen نیست چه لزومی داره که اویزونش کنی
p30netman
09-01-2009, 14:52
صداش تو از n81 بلند تر نیست ولی شفافیت صداش خیلی خوبه از یه پاکت پیسی بعیده همچین کیفیتی اصلا با n81 مقایسه نکنش اون یه موزیک فونه خر صداس این یه گوشی همه کاره و ظریفه
p30netman
09-01-2009, 14:55
خوب وقتی میگی اصلا احتیاجی به pen نیست چه لزومی داره که اویزونش کنی
بعضی وقتا خیلی کم پیش میاد که از قلم استفاده کنی...مثلا موقعی که میخوای اس ام اس بدی یا اینکه مطلبی رو بشینی با قلم دست نویس کنی بعد که نوشتی خودش به حروف تبدیل میکه به صورت تایپی و با کمترین خطا !!!:8:
hamidrezaaa
09-01-2009, 14:57
بعضی وقتا خیلی کم پیش میاد که از قلم استفاده کنی...مثلا موقعی که میخوای اس ام اس بدی یا اینکه مطلبی رو بشینی با قلم دست نویس کنی بعد که نوشتی خودش به حروف تبدیل میکه به صورت تایپی و با کمترین خطا !!!:8:
یه سوال دیگه ببینم وقتی گوشی رو لند اسکیپ کنی میشه راحت با انگشت sms داد
دوست عزیز احتیاج نیست هی پشت هم پست بدی میتونی همش رو تو یه پست بیاری
Ameer Taghavi
09-01-2009, 15:21
1. اس ام اس رو می دن یا می فرستن؟! [شوخی بید (-; ]
2. مهمترین مسئله تو این گوشی فارسی ساز هستش. ببین می تونی یه چیز توپ واسش پیدا کنی.
بد نیست اینو تست کنی ببینی جواب می ده یا نه؟
farhooode
09-01-2009, 16:44
خوب اگر ان81 برای صداش بلندیشو میگم در هنزفری نمره 10 پله بلندی بگیریم به گوشی جدید شما باید از 10 چه نمره ای داد؟
ali_MacBook_Apple
09-01-2009, 17:06
خوب اگر ان81 برای صداش بلندیشو میگم در هنزفری نمره 10 پله بلندی بگیریم به گوشی جدید شما باید از 10 چه نمره ای داد؟
این گوشی دارای سیستم Samsung Audio Digital هست که می شه گفت از نظر کیفیت صدا کمبودی نداره ، توی هدست هم صداش فوق العادس ، هم با کیفیت و بلند هم اینکه اذیت نمی کنه ، با قدرت هم بیس میزنه.
اکولایزر هم خودش چند تا داره ، اما می شه با نرم افزارهای دیگه خودمون هم بهش اکولایزر بدیم.
به این نکتم باید توجه داشت ، این گوشی سه جا برای تنظیم صدا داره .
هم صدای خود گوشی ، هم صدای تاچ پلیر(یا مدیا پلیر) ، هم ولوم روی هدست ، پس وقتی می خواد صداش تست بشه باید همواسمون باشه که هر سه تنظیم باشن.
ali_MacBook_Apple
09-01-2009, 17:21
چند تا سوال قبل از خرید این امنیای عزیز :
1- این گوشی در چندین رنگ تولید میشه یعنی داخل یاران چند رنگ داره؟
2- اگر ورژن 16 گیگ رو بخریم چند تا علامت برای دیدن حافظه 16 گیگ وجود داره؟
3- وسایل جانبی داخل گوشی شامل چه چیزهایی در ایران دقیقا در ایران داخل پکیج وجود داره؟
4- مموری کارت همراه گوشی چند گیگ هست؟
5- از آکبند و پولوم بودن گوشی چطوری میشه مطمئن شد؟
سوال متفرقه "
بعنوان یک گوشی تمام عیار آیا میشه از این گوشی بعنوان یک گوشی موزیک فون حساب کرد یعنی اکولایزر داره ؟
دوستانیکه این گوشی رو دارن پخش کیفیت صدای هنزفری این گوشی از نظر کیفیت و بلندی در حد چه گوشی هست؟
مثلا دبیلو 960 و دبیلو 810
اگر بتونید به همه سوالات من جواب بدید ممنون میشم
1-فعلاً فقط مشکیش موجوده ، اما سفید هم داره که توی ایران ندیدم ازش.
2- فکر نکنم اصلاً 8 گیگش گیرت بیاد ، منظورت از علامت اگه مثل باطریه ، که اصلاً همچین علامتی برای پاکت پیسی وجود نداره ، میزان رو بصورت گیگابایت و شکل نشون می ده.
3- خود گوشی ،شارژر ، هدست 2 تکه ، کابل یو اس بی ، CD پیسی سوییت ویندوز موبایل ، لاستیک های سر هدفون با سایزهای مختلف ، قلم ، دفترچه آموزش ، کارت FunClub سامسونگ ، کارت قرعه کشی اصلی سامسونگ ، دفترچه گارانتی بین الملل ، کارت گارانتی طلایی ماکروتل (اگه گارانتی دار باشه) .
4- چون حافظه خود گوشی 16 گیگ هست دیگه باهاش مموری عرضه نمی شه و جای مموریش خالیه.
5- اگه گارانتی باشه که روی جعبه با لیبل طلایی ماکروتل پلوم شده و اگه گوشی بخواد استفاده بشه حتماً باید پلوما باز بشن که خیلی مشخصه.اگرم گارانتی دار نباشه بازم لیبلای خود سامسونگ هست اما اعتمادی بهشون نیست چون مویابل فروشیا ازشون دارن پس باید خود گوشی رو چک کرد ، حتماً پشت و جلوش باید پلاستیک چسبیده باشه که در صورت استفاده باید برداشته بشن.
در کل هم صدای گوشی بلند نیست اما با کیفیته ، اما توی هدفون هم با کیفیته هم بلند.
ali_MacBook_Apple
09-01-2009, 17:28
راستی میبینم که بعضیا بالاخره گوشی رو گرفتن....
آقا تبریک...
فقط حواست باشه فاکتورشو از یارو بگیر ، آخه مایکروتل گارانتیشو با فاکتور قبول می کنه.
موفق باشی.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نکته: من به خاطر امتحانات این روزها حضورم خیلی کمرنگتر می شه ، تا 5 بهمن....
peymankameli
09-01-2009, 17:29
دوستان بالاخره من تونستم گوشي خودم را از ورژن jvhi2 به jvhk1 خود سامسونگ ابديت كنم ولي به نظرم گوشيم تاقيري نكرده البته توي ورژن ميزنه jvhk1 ولي بقيه منوها مثل قبل هست ايا درست ابديت شده..ايا جايي ديگر از گوشي هم بايد تعقير بكند
ali_MacBook_Apple
09-01-2009, 18:06
آپدیت شدن که منوهارو عوض نمی کنه ، مگه توی ورژن کوکم شده.
فقط قابلیتهای گوشیت عوض می شه ، مثلاً باطریش بیشتر می مونه ، یا تاچش قویتر می شه .
کلاً مشکلات قبلیش رفع می شه.
وقتی گوشیتو ریست می کنی اولش آرم omnia میاد ؟
علامت گوشی با خطر که نمیاد ؟
آقایون من garmin نصب کردم ولی جی پی اس فعال نشد.هیچی نمیاد.باید چیکار کنم؟
peymankameli
09-01-2009, 20:12
اقا اين هندزفريش چرا اينطوري هست طرحش .5 دقيقه كه داخل گوش ميگزاريد از گوش درد ميميريد
farhooode
09-01-2009, 20:47
خوب من رنگ Sliver i900 Omnia رو دیدم خیلی خوشکل بود از رنگ مشکی خوشکاتره
البته جلوش نقره ای پشتش مشکی خیلی خوشکل هست
This is a Beautiful
در مورد صداش هم با کدوم گوشی از نظر بلندی در هنزفری میشه مقایسه کرد؟
خوب من رنگ Sliver i900 Omnia رو دیدم خیلی خوشکل بود از رنگ مشکی خوشکاتره
البته جلوش نقره ای پشتش مشکی خیلی خوشکل هست
This is a Beautiful
در مورد صداش هم با کدوم گوشی از نظر بلندی در هنزفری میشه مقایسه کرد؟
فرهوده مطمئن باش صدای هندزفری انیا از هر گوشی که تا حالا داشتی بهتره
تنها گوشی که میتونه با i-pod رقابت کنه همین امنیاست
دوستان اگه کسی یه پلیر خوب اینجا برای دانلود بزاره
hessam44
09-01-2009, 23:27
[فعلا از DZHJ1 به DZHK3 آپدیت شد. :20: به نظر رام خوبی میاد. تغییرات قابل مشاهده در نگاه اول:
2) روشنایی بیشتر LCD که امیدوارم تو مصرف باتری مشکل ایجاد نکنه
3)سرعت بیشتر
4)تغییر رنگ دایره ی Right Click
5) اضافه شدن مواردی در منوی Enhanced GPS
GPS رو هنوز تست نکردم ، باتری هم 2-3 روز باید باهاش کارکنم تا معلوم شه
خب بعد از کار کردن با DZHK3 نتایج به شرح زیره:
1) باتری به طور فوق العاده ای دوام داره. با 5-6 ساعت وایرلس و نیم ساعت Divx دیدن توی 48 ساعت با مکالمه و اس ام اس معمولی تازه رسیده به حدود %40
2) تاچ بسیار عالی کار میکنه و روانتر از J1
3) کلا روانتر شده و اندازه ی منو ها در حد یکی دو پیکسل جمع و جور تر شده مخصوصا در منوی sms
4) تاچ پلیر در قسمت آلبوم ها سه بعدی شده ، مثل iTunes
سلام به دوستان گل امنیا دار
یه سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنین
میخوستم بدونم چجوری میشه با بلوتوس از اینترنت کامپیوتر متصل به اینترنت استفاده کنک. برنامه bluesoleil رو دارم . ولی نتونستم کانکت شم. گوشی و کامپوتر هم دیگه رو شناختن ولی از اینترنت نمیتونم استفاده کنم. .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ali_MacBook_Apple
10-01-2009, 00:53
خب بعد از کار کردن با DZHK3 نتایج به شرح زیره:
1) باتری به طور فوق العاده ای دوام داره. با 5-6 ساعت وایرلس و نیم ساعت Divx دیدن توی 48 ساعت با مکالمه و اس ام اس معمولی تازه رسیده به حدود %40
2) تاچ بسیار عالی کار میکنه و روانتر از J1
3) کلا روانتر شده و اندازه ی منو ها در حد یکی دو پیکسل جمع و جور تر شده مخصوصا در منوی sms
4) تاچ پلیر در قسمت آلبوم ها سه بعدی شده ، مثل iTunes
منم چند وقت پیش K3 رو زدم ، اما توی Touch Player پاز می شد.
برای شما اینطور نیست ؟
البته زیاد تستش نکردم ، تا دیدم 2 بار اینجوری شد سریع برگشتم به K1.
اگه واقاً اینطور باشه که شما می گی ، مشکل پاز کردنم نداشته باشه که سریعاً برگردم به K3.
چون K1 باتریش خیلی اذیت می کنه ، تا 10 دقیقه باهاش فیلم می بینم سریع لاو باتری می ده اما توی شارژ که می زنم می گه نصف باتری پره، کلاً نسبت به J1 که زودتر خالی می کنه.
ali_MacBook_Apple
10-01-2009, 01:08
آقایون من garmin نصب کردم ولی جی پی اس فعال نشد.هیچی نمیاد.باید چیکار کنم؟
اولاً باید مطمئن باشی هم خود گارمین هم نقشه رجیستر شدن ، وقتی مطمئن شدی که رجیستر شدن ، میری یه جایی که سقف نداشته باشه ، برنامه رو باز می کنی ، 10 دقیقه تا یه ربع منتظر می مونی تا بنویسه Ready to Navigate بعدش فعاله ، حالشو ببر.
hessam44
10-01-2009, 01:12
منم چند وقت پیش K3 رو زدم ، اما توی Touch Player پاز می شد.
برای شما اینطور نیست ؟
البته زیاد تستش نکردم ، تا دیدم 2 بار اینجوری شد سریع برگشتم به K1.
اگه واقاً اینطور باشه که شما می گی ، مشکل پاز کردنم نداشته باشه که سریعاً برگردم به K3.
چون K1 باتریش خیلی اذیت می کنه ، تا 10 دقیقه باهاش فیلم می بینم سریع لاو باتری می ده اما توی شارژ که می زنم می گه نصف باتری پره، کلاً نسبت به J1 که زودتر خالی می کنه.
نه. مشکلی نداره!!!!!!! سر فیلم یا موزیک پاز میشه؟
اینم ببین
hessam44
10-01-2009, 01:14
راستی من بعد از نصب Core Player دیگه با تاچ فیلم نمیبینم!!!! عزیز دل هرچیزی پخش میکنه!!! فقط HD پخش نمیکنه!!!
ali_MacBook_Apple
10-01-2009, 02:55
سر فیلم پاز میشد.
اما فکر کنم بخاطر ناقص آپدیت شدن بود.
سلام به دوستان امنیا دار!
با توجه به طولانی شدن تاپیک فکر میکنم اگه ممکنه دوستان حاصل تجربیاتشون رو بصورت خلاصه در اختیار دوستان بذارن ممنون میشم.
مثلا اینکه برای فارسی شدن چه برنامه ای رو پیشنهاد میدید
بهترین آپ دیت چی هست
از چه نرم افزاری برای gps استفاده بشه
روش های بهبود کارآیی گوشی
و دیگر مواردی که به نظر دوستان عزیز میرسه.
البته میدونم که همه این موارد توی همین تاپیک بصورت کامل بحث شده. اما فکر میکنم موقع اون رسیده که نتیجه گیری بشه.
ضمنا من خودم n82 دارم. ولی سفارش دادم i900 برام بیارن
باز هم ممنون...
ali_MacBook_Apple
10-01-2009, 12:34
بالاخره مشکل فارسی امنیا حل شد...
دوستان بعد از یک هفته تلاش و گشتن بالاخره تونستم مشکل فارسی امنیا رو کاملاً رفع کنم...
از قسمتهایی که می بینید براتون اسکرین شات گذاشتم تا اول ببینید بعد دانلود کنید :
فرستادن و دریافت اس ام اس فارسی:
تایپ فارسی در ورد :
پیجهای فارسی در مرورگر اپرا:
پیجهای فارسی در مرورگر اینترنت اکسپلورر:
دریافت ایمیل فارسی :
خب دوستان ، لینک دانلود رو در زیر براتون گذاشتم ، فقط طریقه نصب :
1- ابتدا فایل TSD_Arabizer_411.cab را نصب کنید.
بعد از نصب این فایل همه چیز فارسی می شه کی برد عربی هم م یاد ، اما یه چیزی خیلی حالتونو می گیره , اونم ایجاد شدن حالت بلانکه ، یعنی هرجه که بخواید چیزی پر کنید ، مثلاً در آدرس بار اپرا یا اینترنت اکپلورر فقط صفحه خالی می بینید و هرچی بنویسید هیچی تایپ نمی شه .
برای حل این مشکل :
2- فایل remove_blank.cab را نصب کنید.
گوشی ریست می شه ، بعد از ریست شدن می بینید که گوشیتون فارسی رو کاملاً ساپورت می کنه ، هیچ مشکلیم نداره ، اون مشکل بلانک هم حل شده ، دو فایل دیگم توی لینک ارسالی مو جوده یعنی TSD_HijriCalendar_3_0.CAB و TSD_PrayerTimes_3.CAB که نیازی به نصبشون نیست ، اگه دلتون خواست می تونید نصبشون کنید ، نخواستیدم نکنید ، مهم نیستن ، دو تا نرم افزار اسلامین ، یکی تقویم قمری ، دیگریم اوقات شرعی که همه شهرای ایرانم داره .:46:
خب حالا دیگه می تونید حالشو ببرید.
لینک دانلود:
hessam44
10-01-2009, 16:56
بالاخره مشکل فارسی امنیا حل شد...
دوستان بعد از یک هفته تلاش و گشتن بالاخره تونستم مشکل فارسی امنیا رو کاملاً رفع کنم...
لینک دانلود:
مرسییییییییی!!!!!
فقط دوتا سوال قبل از اینکه نصبش کنم.
برای ارسال اس ام اس ، برای گ چ پ ژ مشکلی نداره؟؟؟؟
و دیگه اینکه مثل فارسی ساز قبلی موقع نوشتن اس ام اس انگلیسی فونتش ریز نمیشه؟؟؟؟؟؟؟ یعنی باگ داره یا نه؟
بازم ممنون:40:
ali_MacBook_Apple
10-01-2009, 17:42
مرسییییییییی!!!!!
فقط دوتا سوال قبل از اینکه نصبش کنم.
برای ارسال اس ام اس ، برای گ چ پ ژ مشکلی نداره؟؟؟؟
و دیگه اینکه مثل فارسی ساز قبلی موقع نوشتن اس ام اس انگلیسی فونتش ریز نمیشه؟؟؟؟؟؟؟ یعنی باگ داره یا نه؟
بازم ممنون:40:
1- چرا برای نوشتن پ ژ گ چ باید یه کیبرد که پ ژ گ چ داشته باشه براش پیدا کنم ، هنوز پیدا نکردم، اما همونطور که دیدی پ ژ گ چ رو می تونه نشون بده و اگه براتون بفرستن دریافت می کنه .
2- همه فارسی سازا و عربی سازا فونت انگلیسی رو موقع تایپ در SMS ریز می کنن ، کاریشم نمی شه کرد ، اما فکر نکنم اونقدر مسئله مهمی باشه ، اونقدر بدرد بخور هست که بشه از همچین چیزی چشم پوشید ، من این رو باگ نمی دونم چون آنچنان مشکلی نیست...
مشکل دیگه ای هم نداره.
کلاً فارسی سازهایی که برای این گوشی اومده بود ، همشون یا حروف رو برعکس و جدا از هم نشون می دادن ، یا مشکلات زیادی داشتن ، مثلاً یکیشون PhoneBookوMotion Sensor رو دچار مشکل می کرد . یا یکیشون بود که زبان گوشی رو عربی می کرد و Calendar و چند تا چیز دیگه عربی می شدن و هر بار انگلیسیش می کردی با یه سافت ریست باز عربی می شد.
در مقابل اونا این بی مشکل ترین فارسی سازه که هیچ کدوم از مشکلات بالا رو نداره ، هیچ کدومم ندیدم که بتونن اینترنت اکسپلورر رو فارسی کنن.
خیلیاشون هم اصلاً کیبرد عربی نداشتن و فقط می شد باهاشون کلمات رو دید.
این خوبیش اینه که کلاً گوشی فارسی ساپورت می شه ، مشکلیم برای گوشی ایجاد نمی کنه.
فکر نکنم هیچ فارسی سازی به این کاملی تاحالا برای امنیا معرفی شده باشه.
من که خیلی دارم باهاش حال می کنم...
چون واقعاً برای من سخت بود که نه می تونستم اس ام اس فارسی باهاش بگیرم نه می تونستم سایتهای فارسی رو باهاش ببینم.
با سلام
چطور میشه تعیین کرد sms ها رو بجای چت؛ معمولی نشون بده ؟
amir_rafie
10-01-2009, 22:56
من با دوربینش مشکل دارم. به نظرتون ببرمش برای تعمیر؟!!
عکس ها خیلی نویز داره....
بهترین setting من:
Contrast: +1
Saturation:+1
Sharpness:0
بله دوست عزیز . بهترین فارسی سازی که برای ppc وجود داره در حال حاظر همینیه که شما نصب کردید.
یه سری باگ هم داره که مغز آدم رو مورد عنایت قرار میده.
من کلا قید فارسی کردن گوشیم رو زدم.:31:
ali_MacBook_Apple
11-01-2009, 07:18
بله دوست عزیز . بهترین فارسی سازی که برای ppc وجود داره در حال حاظر همینیه که شما نصب کردید.
یه سری باگ هم داره که مغز آدم رو مورد عنایت قرار میده.
من کلا قید فارسی کردن گوشیم رو زدم.:31:
بخشید می شه بگید چه باگی ؟
چون من توی دو روز استفاده هنوز باگی ندیدم.
بگید تا ما هم بدونیم.
Ameer Taghavi
11-01-2009, 12:35
1- چرا برای نوشتن پ ژ گ چ باید یه کیبرد که پ ژ گ چ داشته باشه براش پیدا کنم ، هنوز پیدا نکردم، اما همونطور که دیدی پ ژ گ چ رو می تونه نشون بده و اگه براتون بفرستن دریافت می کنه .
simorgh14
11-01-2009, 19:42
T*omina کی به ایران میاد؟به نظرتون قیمتش چقدر خواهد بود؟
ali_MacBook_Apple
12-01-2009, 00:27
دوستان كيبرد عاليه و به نحو احسن روي امنيا كار مي ده.
دي گه الان گوشي بطور كامل فارسي رو ساپورت مي كنه.
اين پستم با همون كي برد نوشتم.
ali_MacBook_Apple
12-01-2009, 03:48
ترفند آموزنده...
خب دوستان ، یه ترفند برای امنیا رو می خوام امروز براتون بگم که نمی دونم قبلاً کسی گفته یا نه ، اما گفتنش خالی از لطف نیست ، اگرم تکراریه به بزرگواری خودتون ببخشید.
حتماً بارها شده که دلتون خواسته آلبوم موسیقیتون تصویری باشه ، یعنی وقتی آهنگ گوشی می کنید بتونید عکس خواننده یا لیبل آلبوم رو روی تصویر ببینید.
این ترفند روی اکثر برنامه های پلیر از جمله Touch Playerو Media Playerو Core Player و ... عمل می کنه.
حالا بستگی داره که بخواین یک تک آهنگ رو عکس خواننده رو بندازین روش یا بخواین عکس لیبل آلبوم رو بندازین روی کل آهنگهای اون آلبوم.
برای هر کدوم از اینها یک روش جدا وجود داره که جداگانه براتون شرح می دم.
1- برای انداختن عکس خواننده روی یک تک آهنگ :
برای این کار فقط کافیه عکس خواننده رو Rename کنید و اسم همون آهنگ رو بهش بدین ، مثلاً اگه آهنگتون به اسم Track 01.MP3 باشه ، عکستون هم اسمش می شه Track 01.JPG ، بعد عکس رو توی پو شه ای که آهنگ قرار داره کپی می کنید ، حالا وقتی آهنگ رو پخش می کنید ، می بینید که عکس خواننده هم به زیبایی روی پلیر می افته.
2- برای انداختن لیبل آلبوم روی کل آهنگهای یک آلبوم :
برای این کار باید ابتدا باید کل آهنگهای اون آلبوم رو توی یک پوشه جمع کنید ، سپس عکس لیبل آلبوم رو Rename می کنید و اسمش رو می دید Folder.JPG (اسم پوشه رو ندید فقط همین اسم رو بدید) ، سپس عکس رو توی پوشه ای که آهنگها هستن کپی می کنید ، با اینکار هم می بینید وقتی بین آلبومها جستجو می کنید ، عکس آلبوم افتاده و به راحتی آلبوم دلخواهتون رو انتخاب می کنید ، هم وقتی آهنگهای اون آلبوم رو پخش می کنید عکس لیبل آلبوم روی آهنگها می افته.
امیدوارم مطلب به درد بخور بوده باشه .
simorgh14
12-01-2009, 09:19
T*omnia کی به بازار ایران میاد؟
s-a-l-i-m
12-01-2009, 11:24
فکر نکنم بیاد t omnia
majedmaher
12-01-2009, 11:30
سلام به همه؛
بیشتر مطالب ارائه شده در اینجا مفید و قابل استفاده است. از دست اندر کاران تهیه و ارائه آنها تشکر میکنم. لطفاً اگر برنامه های مفید مانند منشی تلفنی، ضبط صدا و ... برای این گوشی سراغ دارید، راهنمایی کنید. ضمناً از دوربین دوم این گوشی چطور میشه استفاده کرد؟
با سلام
چطور میشه تعیین کرد sms ها رو بجای چت؛ معمولی نشون بده ؟
میشه یا نه؟
درود بر دوستان گرام:46:
ما می خواهیم این گوشی را بگیریم.:31: فقط چند تا مسئله هست.یکی پیامک فارسی که آیا واقعا بدون هیچ مشکلی میتونه بگیره و بفرسته؟دیگری هیچکدوم از بازیهای جاوا رو نمیشه با هاش اجرا کرد؟بعدم صداش و باتریش نسبت به i8510 چطوره؟
ما می خواهیم این گوشی را بگیریم.:31: فقط چند تا مسئله هست.یکی پیامک فارسی که آیا واقعا بدون هیچ مشکلی میتونه بگیره و بفرسته؟دیگری هیچکدوم از بازیهای جاوا رو نمیشه با هاش اجرا کرد؟بعدم صداش و باتریش نسبت به i8510 چطوره؟
دوست عزیز
این گوشی واقعا معرکس
هرچی بیشتر باهاش کار میکنم بیشتر ازش خوشم میاد
پیامک فارسی بی هیچ مشگلی میفرسته و میگیره (البته بعد از نصب آخرین فارسی سازی که در این انجمن معرفی شد)
در مورد بازی چون من خودم خیلی اهل بازی هستم خیلی باهاش ور رفتم.چندین بازی هم تا حالا نصب کردم و خوب بود
ولی جاوارو نمیدونم. :20:
بازم سلام.
یه چیز جالب و سوال برانگیز
چرا امنیاهای جدید بالای صفحشون زده 16g حتی با گارانتی ماکروتل هم هستند. از من بالاش ننوشته. اینا فرق میکنند یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از تمامی دوستان عزیزی که میتونند کمک کنند تا برنامه و بازیهای مخصوص اومنیا را برای بقیه بگذارند خواهش میکنم شروع کنند.
farhooode
12-01-2009, 19:52
با گوشی های تماما لمسی چطوی بازی میکنند؟
s-a-l-i-m
12-01-2009, 21:17
بازی هایه زیادی هست واسه استفاده از g sensor تو بازی.....ولی با رزولوشن این گوشی مشکل دارند....مثلا من تو قسمت بازی ها یک هلی کوپتر گذاشتم که از سنسور استفاده می کنه..........
Hamid..God
12-01-2009, 21:34
آقا نن یه نرم افزار باسه پاکت پیسی دارم که تاچ فلو ی دایاموند رو پاکت پیسی ای که اونو نداره نصب میکنه رو تاچ هم تست شده البته نمی دونم رو گوشی یه غیر اچ تی سی هم نصب می شه یا نه
اگه می خواین بگین بزارم
سلام
یک سوال!
این گوشی اگه اولین تاچ باشه که آدم اتسفاده میکنه مناسبه؟!
یعنی وارد نباشه،بخواد با این راه بیفته،dead و این حرفا شدنش چطوراس؟!
یعنی چی کار کنی بدبختت میکنه؟: د ی
sami_red
13-01-2009, 03:18
wi-fiگوشيم رو چجوري تنظيم كنم كه وصل بشه.شما رو به خدا قسم جواب بدين من f480 با ضرر فروختم بخاطر wi-fi .راستي من كه مشكله باطري دارم j1 رو نصب كنم يا k1. شرمنده.
wi-fiگوشيم رو چجوري تنظيم كنم كه وصل بشه.شما رو به خدا قسم جواب بدين من f480 با ضرر فروختم بخاطر wi-fi .راستي من كه مشكله باطري دارم j1 رو نصب كنم يا k1. شرمنده.
منم مشکل باطری داشتم که با j1 کامل حل شد
برای وصل شدن wi fi میری تو منوی setting قسمت wi-fi بعدش search new network می کنی و اون شبکه ای که پیدا کرد روش کلیک می کنی بعدش next و باز هم next و آخرش هم finish
مصرف باطریم شدیدا زیاده...چی کار باید بکنم؟ این فرسی ساز و کیبورد و ریختم اینجوری شد! قبلش خیلی خوب بود تا 2روز شارژ نگه می داشت
در مورد صداش و باتریش نسبت به i8510 کسی چیزی نمیگه؟:13:
چون میخام از بین این دو گوشی یکیشو بگیرم.راستی کجا برم میتونم جفت گوشیها را تست کنم(الان اونور قزوینم).:5:
و اگه چه انتظاراتی از گوشی دارم بیخیال i900 بشم؟
چون میخام از بین این دو گوشی یکیشو بگیرم.راستی کجا برم میتونم جفت گوشیها را تست کنم(الان اونور قزوینم).:5:
i8510 یک گوشی تحت سیمبین با دوربین 8 مگا پیکسل هست ولی امنیا گوشی تحت ویندوز مبایل و به نظر من هر انتظاری را امنیا برا ورده میکنه فقط اگه پیچیدگی و لمسی بودن برات مشکلی ایجاد نمیکنه توصیه میشه i900 بگیری. اگه سادگی و شارژ طولانی مدت و دوربین 8 میخوای i8510 بگیر :11:
reza-habibi
13-01-2009, 13:50
با سلام
میخواستم بدونم برنامه ای هست که بشه باهاش فایلی رو فکس کرد.
صداش نمیدونم بهتره یا نه ولی دای امنیا بی نظیره باطری هم فکر کنم بهتر باشه
بعضی از نمایندگی های مایکروتل تو تهران میشه این کار کرد
کلا این 2تا نباید با هم مقایسه کنی این ویندوزه و اون یکی سیمبیان ولی کلا اگه زیاد اهل برنامه و این جور چیزا نیستی فکر i8510 برات مناسب تر باشه
چرای پستهای من تایید نمیشه یا 24 ساعت بعد تایید میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
اين ورژن رم را ازكجا ميشه ديد و رم هاي جديد را ازكجا ميشه دانلود كرد
نحوه نصب رم جديد هم اگه ممكنه توضيح بديد
ممنون
amir_rafie
13-01-2009, 18:32
ترفند آموزنده...
خب دوستان ، یه ترفند برای امنیا رو می خوام امروز براتون بگم که نمی دونم قبلاً کسی گفته یا نه ، اما گفتنش خالی از لطف نیست ، اگرم تکراریه به بزرگواری خودتون ببخشید.
حتماً بارها شده که دلتون خواسته آلبوم موسیقیتون تصویری باشه ، یعنی وقتی آهنگ گوشی می کنید بتونید عکس خواننده یا لیبل آلبوم رو روی تصویر ببینید.
این ترفند روی اکثر برنامه های پلیر از جمله touch playerو media playerو core player و ... عمل می کنه.
حالا بستگی داره که بخواین یک تک آهنگ رو عکس خواننده رو بندازین روش یا بخواین عکس لیبل آلبوم رو بندازین روی کل آهنگهای اون آلبوم.
برای هر کدوم از اینها یک روش جدا وجود داره که جداگانه براتون شرح می دم.
1- برای انداختن عکس خواننده روی یک تک آهنگ :
برای این کار فقط کافیه عکس خواننده رو rename کنید و اسم همون آهنگ رو بهش بدین ، مثلاً اگه آهنگتون به اسم track 01.mp3 باشه ، عکستون هم اسمش می شه track 01.jpg ، بعد عکس رو توی پو شه ای که آهنگ قرار داره کپی می کنید ، حالا وقتی آهنگ رو پخش می کنید ، می بینید که عکس خواننده هم به زیبایی روی پلیر می افته.
2- برای انداختن لیبل آلبوم روی کل آهنگهای یک آلبوم :
برای این کار باید ابتدا باید کل آهنگهای اون آلبوم رو توی یک پوشه جمع کنید ، سپس عکس لیبل آلبوم رو rename می کنید و اسمش رو می دید folder.jpg (اسم پوشه رو ندید فقط همین اسم رو بدید) ، سپس عکس رو توی پوشه ای که آهنگها هستن کپی می کنید ، با اینکار هم می بینید وقتی بین آلبومها جستجو می کنید ، عکس آلبوم افتاده و به راحتی آلبوم دلخواهتون رو انتخاب می کنید ، هم وقتی آهنگهای اون آلبوم رو پخش می کنید عکس لیبل آلبوم روی آهنگها می افته.
امیدوارم مطلب به درد بخور بوده باشه .
خیلی عالی بود.... دستت درد نکنه......
راستی دوربین شما مشکل نداره؟ مال من کیفیتش خوب نیست، نمی دونم ببرمش نمایندگی یا نه!
omnia.2008
13-01-2009, 20:20
اقا ali_macbook_apple دستت درد نکنه خیلی چیزه توپی بود.
farzadkhodadadi
13-01-2009, 22:33
سلام بر همه دوستان گل خودم. آقا من طبق همون آموزشی که آقا مسیح برای آپدیت رام داده بودن، اومدم گوشیمو آپدیت کنم ولی همش بعد از اینکه دکمه verify now رو تو همون نرم افزار آپدیتر سامسونگ می زنم، بهم خطای incorrect version میده!
مشخصات ورژن گوشیم اینه: JPHI5/JPHI5
JVHI3
خواهشن دوستان کمک کنید! آخه حتی hard reset هم کردم ولی بازم جواب نداد! در ضمن رفتم تو رجیستریش ورژن گوشیمو هم کردم JVHI1 ولی بازم همون erroro بهم می داد:(
منم دوباره ورژن رو برگردوندم به JPHI5!!!
درود بر دوستان دوست داشتنی:46:
corey جان ممنون ولی:
ولی دای امنیا بی نظیره
منظورت رو نفهمیدم.:9:
بعضی از نمایندگی های مایکروتل تو تهران میشه این کار کرد
میشه آدرس یکیشون را بدی که وقتی اومدم سردرگم نشم:31:
اهل برنامه و این جور چیزا نیستی فکر i8510 برات مناسب تر باشه
لطفا بیشتر توضیح دهید:20:
hooman_c
14-01-2009, 00:05
سلام به همه دوستان
من به تازگی یک I900 خریدم. می خواستم ببینیم ورژن این PDA به روز هست یا نه.
حقیقتش من جند تا برنامه فارسی ساز یکی برای PDF و یکی دیگه برای SMS ها و فایلهای Office، مشکلی که تا اینجا پیش اومده قفل شدن حالت چرخش اتوماتیک روی System Default هستش. لطفا منو راهنمایی کنید.:31:
راستی ورژن من DTHJ5
S@nti@go_s&k
14-01-2009, 00:27
سلام.............arz جان کم پیدایی
این شماره زنگ بزن
66497446
نمایندگی مرکزی ماکروتل
درود بر دوستان دوست داشتنی:46:
Corey جان ممنون ولی:
منظورت رو نفهمیدم.:9:
میشه آدرس یکیشون را بدی که وقتی اومدم سردرگم نشم:31:
لطفا بیشتر توضیح دهید:20:
پاشو برو علائدین طبقه هم کف یه جا درست کردن واسه سامسونگ...همه گوشیهاشون و روشن گذاشتن شما بر میداری باهاشون کار میکنی ...
سلام دوستان. بالاخره گوشی امنیای من هم رسید.(خرید اینترنتی داشتم و با پست پیشتاز اومد)
Firmware رو از کجا میتونم نیگاه کنم؟ و آیا نیازی هست عوض بشه؟
abtin siavash
14-01-2009, 16:47
اینم کلیپهای دیگه ای از امنیا....
کلیپ تست و منوهای دوربین:
تست جی پی اس :
بررسی شکل ظاهری و طراحی و چگونگی کار کرد:
تیزر تبلیغاتی امنیا :
با سلام
نحوه دسترسي به اين لينك ها چگونه است ؟ هيچكدام باز نمي شود.
ali_MacBook_Apple
14-01-2009, 19:30
سلام
یک سوال!
این گوشی اگه اولین تاچ باشه که آدم اتسفاده میکنه مناسبه؟!
یعنی وارد نباشه،بخواد با این راه بیفته،dead و این حرفا شدنش چطوراس؟!
یعنی چی کار کنی بدبختت میکنه؟: د ی
این گوشی تاچش فوق العادس ، برای کسی که اولین تجریه تاچشه عالیه ، فقط همونطور که قبلاً توضیح دادم ، نوع سیستمهای تاچ متفاوتن ، بسته به سلیقتونه ، یکی به ناخن بهتر عمل می کنه (امنیا ) ، یکی با نوک انگشت بهتر عمل می کنه (آیفون ، F480) .
قضیه Dead شدن هم قبلاً توضیح داده شده ، فقط سهل انگاری کاربر می تونه باعث Dead شدن بشه، خصوصاً موقع آپدیت کردن.
اما اگه گوشی گارانتی باشه ، گارانتی بدون هزینه براتون تعمیر میکنه(فقط ماکروتل).
ali_MacBook_Apple
14-01-2009, 19:34
مصرف باطریم شدیدا زیاده...چی کار باید بکنم؟ این فرسی ساز و کیبورد و ریختم اینجوری شد! قبلش خیلی خوب بود تا 2روز شارژ نگه می داشت
نه دوست عزیز ، فارسی ساز تست شده و هیچ تاثیری روی شارژ باطری نداره ، مطمئن باش مشکل از یه جای دیگست .
بیشتر به رام و نوع استفاده بستگی داره.
احتمالاً جدیداً زیاد با گوشی فیلم می بینی:46:
نمی دونم رام شمات چنده اما مال من فعلاًk1 و فارسی سازم تاثیری روی شارژ نداره ، اما یکم که باهاش فیلم می بینم ، سریعاً باطریش خالی می شه.
ali_MacBook_Apple
14-01-2009, 19:38
سلام
اين ورژن رم را ازكجا ميشه ديد و رم هاي جديد را ازكجا ميشه دانلود كرد
نحوه نصب رم جديد هم اگه ممكنه توضيح بديد
ممنون
این مسیر رو دنبال کن:
Settings - System - Version
بالای صفحه هم ورژن رام PDa رو زده هم رورژن رام گوشی ، که هر دوش هم باید یکی باشه.
برای دیدن نحوه نصب هم به صفحات قبل یه نگاهی بنداز.
ali_MacBook_Apple
14-01-2009, 19:41
خیلی عالی بود.... دستت درد نکنه......
راستی دوربین شما مشکل نداره؟ مال من کیفیتش خوب نیست، نمی دونم ببرمش نمایندگی یا نه!
خواهش.
نه والا مال من مشکلی نداره ، کیفیتش چطور بده ؟
اگه تار یا اینجوریه ، شاید از تنظیماته ، اما اگه خطی چیزی روی عکسا میفته حتما مشکل داره .
اگه می تونی و در دسترست هست با یه گوشی امنیای دیگه مقایسه کن ، اگه با تنظیمات مساوی دوربین بازم کیفیت مال تو پایینتر بود ، به نماینگی حتماً نشونش بده.
ali_MacBook_Apple
14-01-2009, 19:46
سلام بر همه دوستان گل خودم. آقا من طبق همون آموزشی که آقا مسیح برای آپدیت رام داده بودن، اومدم گوشیمو آپدیت کنم ولی همش بعد از اینکه دکمه verify now رو تو همون نرم افزار آپدیتر سامسونگ می زنم، بهم خطای incorrect version میده!
مشخصات ورژن گوشیم اینه: JPHI5/JPHI5
JVHI3
خواهشن دوستان کمک کنید! آخه حتی hard reset هم کردم ولی بازم جواب نداد! در ضمن رفتم تو رجیستریش ورژن گوشیمو هم کردم JVHI1 ولی بازم همون erroro بهم می داد:(
منم دوباره ورژن رو برگردوندم به JPHI5!!!
خود رام دانلود شده رو هم با نرافزاری که گذاشته شد ادیت کردی ؟
یعنی باید سرچ کنی و هرچی نوشته JVHI1 هست رو تبدی کنی به JPHI5
این کا رو کردی ؟
بعد از این کار و تغییر ورژن با Registery Editor دیگه نباید مشکلی باشه.
من حدس می زنم یا این کار رو نکردی یا اگه کردی به جای JV ها DX گذاشتی ، درسته ؟
چون ورژن فعلی شمه JP هست باید تبدیلشون کنی به JP
نه دوست عزیز ، فارسی ساز تست شده و هیچ تاثیری روی شارژ باطری نداره ، مطمئن باش مشکل از یه جای دیگست .
بیشتر به رام و نوع استفاده بستگی داره.
احتمالاً جدیداً زیاد با گوشی فیلم می بینی:46:
نمی دونم رام شمات چنده اما مال من فعلاًk1 و فارسی سازم تاثیری روی شارژ نداره ، اما یکم که باهاش فیلم می بینم ، سریعاً باطریش خالی می شه.
رام من I2 هست و با کمک spb backup برکردوندو به حالت اول درست شد.الان رو همین رام اولیه که خریدم روش بود خیلی راحت 2 روز شارژ داره... ولی 2و3 تا نرم افزار ریختم که یکیش این فرسی ساز و کیبوردش بود در حالت استند بای هم باطری میخورد!:18::18:
درود بر سانتیاگوی عزیز:46:
سرم شلوغه یه مدتی:5:
mp3ir جان از شما هم ممنون.:40:
یه سوال تکراری:20:
چقدر جاوا میشه روش ریخت(محدودیت 4 مگایی d600 خیلی اذیتم کرد)و برنامه های جاوا براحتی قابل استفاده هستند؟و اینکه بازیها و برنامه های مخصوص این گوشی در مقایسه با گوشیهای سیمبین چطورند؟:worried:
ali_MacBook_Apple
14-01-2009, 20:18
درود بر سانتیاگوی عزیز:46:
سرم شلوغه یه مدتی:5:
Mp3ir جان از شما هم ممنون.:40:
یه سوال تکراری:20:
چقدر جاوا میشه روش ریخت(محدودیت 4 مگایی d600 خیلی اذیتم کرد)و برنامه های جاوا براحتی قابل استفاده هستند؟و اینکه بازیها و برنامه های مخصوص این گوشی در مقایسه با گوشیهای سیمبین چطورند؟:worried:
نگران نباش من 5-6 تا جاوا روش ریختم هنوز با محدودیتی مواجه نشدم ، متاسفانه ، این گوشی کلید چهار جهته نداره ، کی برد هم نداره ، بنا بر این یکم با جاوا به مشکل می خوره ، چون بعلت نداشتن کی برد و دکمه چهار جهته ، زیاد نمی شه توی جاوا باهاش مانور داد ، اما جاوا رو عالی اجرا می کنه.
برنامه و بازیهای این گوشی رو اصلاً نمی شه با سیمبین مقایسه کرد ، اینها متعلق به ویندوز موبایل هستن و خیلی سطحشون بالاتر از سیمبینه ، نرم افزار های سیمبین ، اکثراً خفیف شده همینان :46:
البته نه اینکه بگم سیمبین ضعیفه ، اما اگه با سیمبین کار کرده باشی ، بعد با ویندوز موبایل کا کنی ، تفاوتهاشونو می فهمی و می فهمی که چقدر سطح ویندوز موبایل و برنامه هاش بالاتره.
saeid000
14-01-2009, 20:21
سلام دوستان. بالاخره گوشی امنیای من هم رسید.(خرید اینترنتی داشتم و با پست پیشتاز اومد)
firmware رو از کجا میتونم نیگاه کنم؟ و آیا نیازی هست عوض بشه؟
سلام میلاد جون راستی با پست پیشتاز چند روزه رسید به دستت در ضمن داخل جعبه گوشی چیا بود من الان میخوام از طریق اینترنت از سایت دی جی کالا بخرم میتونی راهنمایی کنی گوشی سالم رسید به دستت هیچ ایرادی نداره با تشکر...
مرسی علی جان:10:
مثلا کتاب گلستان رو میشه ورق زد؟یانقشه تهران بدون مشکل اجرا میشه؟:20:
ضمنا اون دوستمون که خرید اینترنتی داشته میشه بگه از کدوم سایت و آیا این کار از جانب دوستان دیگه تایید میشه؟:46:
farzadkhodadadi
14-01-2009, 20:43
ممنون علی جون از راهنماییت، ولی من ورژن ویستاشو دانلود کردم و تو پستم نوشته بود واسه ورژن ویستا دیگه نمیخواد با ادیتور اونو ادیت کنی! حالا یعنی میگی برم ورژن xp رو دانلود کنم و بعد ادیتش کنم مشکلم حل میشه؟ الان ورژن xp مربوط به DXHK3 رو دانلود کردم! میگی با این امتحاناش کنم ببینم میشه یا نه؟ بعدشم به نظرت ورژن DXHK3 بریزم بهتره یا DZHK3 یا JVHK1؟ البته k1 که فعلا نمیشه، از اون دوتا کدومشو پیشنهاد می کنی؟ ممنونم.
اگه سادگی و شارژ طولانی مدت و دوربین 8 میخوای i8510 بگیر
mp3ir جان یعنی باتری i8510 قویتره؟:23:
بدرود:20:
mp3ir جان یعنی باتری i8510 قویتره؟:23:
بدرود:20:
اصولا پاکت پیسی ها مصرف شارژ بالایی دارن ولی از این نظر امنیا خیلی پیشرفت کرده و به نوعی میشه گفت امنیا مصرف شارژش ّبهینه هست و خیلی خوب باطریش دوام میاره.100% i8510 شارژ بیشتری نسبت به امنیا نگه میداره...در کل سامسونگ ترکونده :27:
سلام میلاد جون راستی با پست پیشتاز چند روزه رسید به دستت در ضمن داخل جعبه گوشی چیا بود من الان میخوام از طریق اینترنت از سایت دی جی کالا بخرم میتونی راهنمایی کنی گوشی سالم رسید به دستت هیچ ایرادی نداره با تشکر...
توصیه میشه اصلا این جور چیزارو از اینترنت خریداری نکنین!
همینجوریش پا میشیم میریم مغازه جنش میخریم معیوب و تقلبی از آب در میاد چه برسه پستی بیاد دست بعدش ببینی محتویاتش ناقصه یا روشن نمیشه یا کلی عیب دیگه...
ali_MacBook_Apple
14-01-2009, 21:08
مرسی علی جان:10:
مثلا کتاب گلستان رو میشه ورق زد؟یانقشه تهران بدون مشکل اجرا میشه؟:20:
ضمنا اون دوستمون که خرید اینترنتی داشته میشه بگه از کدوم سایت و آیا این کار از جانب دوستان دیگه تایید میشه؟:46:
من دیوان مولوی رو باهاش ورق می زنم ، مشکلی نداره ، نقشم فکر می کنم نشون بده ، اما فکر نکنم نیازی داشته باشه :46:
گوشی که gps داره دیگه نیازی به نقشه جاوا نداره.
در مورد سایت هم بهتره از مدیران بپرسی من اطلاعی ندارم.
sami_red
14-01-2009, 22:03
منم مشکل باطری داشتم که با j1 کامل حل شد
برای وصل شدن wi fi میری تو منوی setting قسمت wi-fi بعدش search new network می کنی و اون شبکه ای که پیدا کرد روش کلیک می کنی بعدش next و باز هم next و آخرش هم finish
search new network رو زدم نوشت َAdd New حالا بايد تنظيم خاصي بكنم.
sami_red
14-01-2009, 22:04
corey دمت گرم.
علی میبینم کولاک کردی پسر! موفق باشی.
hessam44
15-01-2009, 00:41
علی انگار فعلا امتحان نداریااااا!!! :31: کیبرد جدیدرو رو فارسی سازت تست کردی؟؟؟ اوکی بود؟ 100% تاییده؟
اووونور هم بیا!!! :11:
search new network رو زدم نوشت َAdd New حالا بايد تنظيم خاصي بكنم.
استفاده از wifi دو حالت داره. حالت اول که معمولا خیلی جاها هست ، شما یه شبکه access point داری که میخوای با گوشی بهش کانکت بشی. در این صورت نیاز به هیچ کاری نداره و بعد از سرچ کردن شبکه های وایرلس موجود به شبکه مورد نظر وصل میشی. پسورد شبکه هم لازمه/ حالت دوم اتصال گوشی و یک کامپیوتره که به صورتی که دوستان گفتن نیاز به ساختن Connection داره...
سلام دوستان قصد خريد امنيا دارم.
از كجا بايد بدونم گوشي كه ميخرم آكبند هست يا نه؟؟
آيا مثل نوكيا ميشه با وارد كردن كد ساعات كاركرد رو فهميد يا نه؟
اگه توصيه ديگه داريد بگيد.
ممنون
سلام دوست عزیز
توی سایت از نام بردن شرکت باید خودداری کنید.(تبلیغات)
یکی دو تا پست قبلیمون هم به همین دلیل پاک شد.
من مشکلی نداشتم و سه روزه به دستم رسید. راضی هم هستم
نظرتون راجع به رام dzha1 چیه؟
یکی از دوستان توی وبلاگش اونو معرفی کرده.
amir_rafie
15-01-2009, 11:49
خواهش.
نه والا مال من مشکلی نداره ، کیفیتش چطور بده ؟
اگه تار یا اینجوریه ، شاید از تنظیماته ، اما اگه خطی چیزی روی عکسا میفته حتما مشکل داره .
اگه می تونی و در دسترست هست با یه گوشی امنیای دیگه مقایسه کن ، اگه با تنظیمات مساوی دوربین بازم کیفیت مال تو پایینتر بود ، به نماینگی حتماً نشونش بده.
والا به یه امنیای دیگه دسترسی ندارم ... وقتی عکس میگیرم رنگهارو نمیتونه خوب نشون بده و پر از نقطه های ریزه.... با یه سری تنظیمات مثل WDR:On بهتر شد ولی هنوز ازش راضی نیستم...
عکس های فضای باز رو خوب میگیره ولی تو خونه خوب نیست.. می تونی یه عکس بگیری و اینجا بذاری. ممنون...
به سلامتی من در اولین روز استفاده از گوشی زدم فاتحشو خوندم!!
خواستم با Grandprix بیام و رام DXIA1 رو بریزم روی گوشی که متاسفانه دیگه گوشی بالا نمیاد! آرم Omnia میاد و دیگه بعد از اون ادامه نمیده.
ببینم بالاخره چی میشه.
دوستان کسی با این مورد برخورد کرده؟
ممنون
(فکر کنم خیلی Relax هستم ها. نه؟)
sepand_salehi
15-01-2009, 12:51
من بالاخره با مشاوره های دوستان این گوشی رو دیشب خریدم. یه سوال
فایل های رو که با بلوتوث به گوشی می فرستیم کجا ذخیره می شوند؟
همچنین صدا تو هندزفری خیلی خیلی پایینه. چجوری می شه بالاترش برد؟
خوب....
به راحتی مشکل حل شد. با استفاده از همون نرم افزار Grandprix و رام DZIA1.
saeid000
15-01-2009, 14:57
دوستان نظرتون در مورد این نوشتن 16g بالای گوشیهای امنیا چیه آیا تو تمام گوشیها این نوشته بنده به یه موبایل فروش تو شهرمون گفتم سفارش داده آوردن میخواستم بردارم که این نوشته بالای سرش بود گفتم یه سوالی بکنم بردارم البته با گارانتی ماکروتل بود با تشکر آخه شک کردم چون تو عکس هایی که تو سایت ها دیده بودم این نوشته وجود نداشت ببخشید دیگه گفتم یه سوالی بکنم با تشکر....
والا به یه امنیای دیگه دسترسی ندارم ... وقتی عکس میگیرم رنگهارو نمیتونه خوب نشون بده و پر از نقطه های ریزه.... با یه سری تنظیمات مثل wdr:on بهتر شد ولی هنوز ازش راضی نیستم...
عکس های فضای باز رو خوب میگیره ولی تو خونه خوب نیست.. می تونی یه عکس بگیری و اینجا بذاری. ممنون...
تصاویر در خود دوربین خوب دیده نمیشه و علتش رزولوشون دوربین هست ولی وقتی به کامپیوتر منتقل کنید کیفیت بالایی دارند. درضمن میتونید دوربین رو آپدیت کنید چون دوربین با آپدیت شدن رام آپدیت نمیشه و جداگانه باید آپدیت بشه.
من بالاخره با مشاوره های دوستان این گوشی رو دیشب خریدم. یه سوال
فایل های رو که با بلوتوث به گوشی می فرستیم کجا ذخیره می شوند؟
همچنین صدا تو هندزفری خیلی خیلی پایینه. چجوری می شه بالاترش برد؟
My Device > My Documents
برای تنظیم صدای گوشی هم از آموزش مربوطه اش که توی صفحات گذشته هست استفاده کنید.
اصولا پاکت پیسی ها مصرف شارژ بالایی دارن ولی از این نظر امنیا خیلی پیشرفت کرده و به نوعی میشه گفت امنیا مصرف شارژش ّبهینه هست و خیلی خوب باطریش دوام میاره.100% i8510 شارژ بیشتری نسبت به امنیا نگه میداره...در کل سامسونگ ترکونده :27:
میشه بفرمایید شما چرا این حرف رو میزنید؟
باطری i8510 برابر است با 1200 - باطری omnia هم 1450
Standby در گوشی i8510 حدود 300 ساعت - در گوشی omnia حدود 500 ساعت
حالا بنظر شما کدوم شارژ بیشتری نگه میداره؟
میشه بفرمایید شما چرا این حرف رو میزنید؟
باطری i8510 برابر است با 1200 - باطری omnia هم 1450
Standby در گوشی i8510 حدود 300 ساعت - در گوشی omnia حدود 500 ساعت
حالا بنظر شما کدوم شارژ بیشتری نگه میداره؟
گوشیهای پاکت پیسی شارژ خوره دارن شما که اینو بهتر میدونی! من خودم امنیا دارم وضعیت نگهداری شارژ حداکثر 2 روزه و در حالتStandby هم شارژ کم می کنه ولی در عوض 4 ساعت باید تو شارژ باشه تا فول بشه باطریش ولی i8510 با 45 دقیقه تو شارژ بودن فول میشه. نمیگم i8510 بهتر از امنیاست.اصلا قضاوت و مقایسه این دوتا گوشی از هر نظر اشتباهه....امنیا کجا i8510 کجا.
گوشیهای پاکت پیسی شارژ خوره دارن شما که اینو بهتر میدونی! من خودم امنیا دارم وضعیت نگهداری شارژ حداکثر 2 روزه و در حالتStandby هم شارژ کم می کنه ولی در عوض 4 ساعت باید تو شارژ باشه تا فول بشه باطریش ولی i8510 با 45 دقیقه تو شارژ بودن فول میشه. نمیگم i8510 بهتر از امنیاست.اصلا قضاوت و مقایسه این دوتا گوشی از هر نظر اشتباهه....امنیا کجا i8510 کجا.
من هم از هیچ کدوم طرفداری نکردم ولی شما اگر بلد باشی تنظیمات مربوط به Power اومنیا رو درست انجام بدی، تا 4 روز با استفاده مداوم شارژش جواب میده. i8510 هم اینطوره؟
ali_MacBook_Apple
15-01-2009, 20:19
علی میبینم کولاک کردی پسر! موفق باشی.
مخلصیم
مسیح جان مدتی ازت خبری نبود ، دلمون تنگ شد.
خوب شد برگشتی:46:
ali_MacBook_Apple
15-01-2009, 20:24
علی انگار فعلا امتحان نداریااااا!!! :31: کیبرد جدیدرو رو فارسی سازت تست کردی؟؟؟ اوکی بود؟ 100% تاییده؟
اووونور هم بیا!!! :11:.
آره تست کردم ، عالیه .
فقط یه مشکل کوچولو داره که باید باهاش ساخت:46:
هر بار باهاش تایپ می کنی قبل از بستن صفحه باید برش گردونی به Samsun Keyboard یا هر کیبرد دیگه ، چون اگه همین کیبرد دیفالتت بمونه ، وقتی گوشیت زنگ می خوره شماره طرف توی نصف صفحه می افته ، انگار از وسط نصفش کردن:19:
اما اگه یادت بمونه عوضش کنی مشکلی پیش نمیاد.
من دیگه عادت کردم.
ali_MacBook_Apple
15-01-2009, 20:30
ممنون علی جون از راهنماییت، ولی من ورژن ویستاشو دانلود کردم و تو پستم نوشته بود واسه ورژن ویستا دیگه نمیخواد با ادیتور اونو ادیت کنی! حالا یعنی میگی برم ورژن xp رو دانلود کنم و بعد ادیتش کنم مشکلم حل میشه؟ الان ورژن xp مربوط به DXHK3 رو دانلود کردم! میگی با این امتحاناش کنم ببینم میشه یا نه؟ بعدشم به نظرت ورژن DXHK3 بریزم بهتره یا DZHK3 یا JVHK1؟ البته k1 که فعلا نمیشه، از اون دوتا کدومشو پیشنهاد می کنی؟ ممنونم.
منم اولش همین اشتباهو کردم ، اما مال VIsta فقط نمی خواد که کارای فایل پیدا کردن و اینا رو انجام بدی ، اما باید خود فایل دانلودیت مستقیم ادیت بشه.
منم ورژن ویستا دارم ، تا ادیت نکردم راه نیفتاد :46:
sepand_salehi
15-01-2009, 21:42
my device > my documents
برای تنظیم صدای گوشی هم از آموزش مربوطه اش که توی صفحات گذشته هست استفاده کنید.
می شه یه بار دیگه بزارید؟ یا لینکشو بدین. چون خیلی صفحات زیاده و نمی شه گشتش.
می شه یه بار دیگه بزارید؟ یا لینکشو بدین. چون خیلی صفحات زیاده و نمی شه گشتش.
naughtyghost_555
15-01-2009, 22:39
rotate animation گوشی من عوض نمیشه رو هر افکتی میزارم ok میکنم خودش میره رو system default
sami_red
16-01-2009, 00:37
Masih60 دمت گرم.
sami_red
16-01-2009, 00:45
راستي بچه ها بازي كه راحت با i900 كار كنه دارين؟هرچي نصب ميكنم نصب ميشه ولي بازي نميشه كني .
sami_red
16-01-2009, 00:51
بچه ها تو سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تو قسمت پاكت پي سي نرم افزار تم ساز داره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.