مشاهده نسخه کامل
: Samsung i900 Omnia
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
14
15
16
AryanLand
30-06-2009, 23:32
ممنون از راهنماییاتون.فقط به من بگید از لحاظ کیفیت تصویر-وضوح و شفافیت صدا توی هندزفری - سرعت- زیبایی محیط-و تعداد نرم افزار و بازی هر کدوم از 10 به i900 چند میدید.خواهشا بدون تعصب بگید. روی حرفاتون حساب میکنم.tanx
سلام.
خواهش میکنم.کیفیت تصویر نسبت به اکثر پاکت پی سی های هم دوره خودش به خاطر بزرگی ال سی دی پایینه.وضوح و شفافیت هم نسبتا" بد نیست اما بازم به همون دلیل بالا یک پایین تره.از لحاظ صدا تو هندز فری عالیه.
سرعت با توجه به سی پی یوی قوی قابل توجهه.زیبایی محیط هم که سلیقه ایه اما با نصب برنامه های متفاوت میتونی اون به سلیقه خودت در بیاری.تعداد بازی و نرم افزار هم که تا دلت بخواد فراوونه.
در کل نسبت به پولی که میدی و امکاناتش من در مقایسه با پاکت پی سی های دیگه خریدش ادم رو متضرر نمیکنه.(نظر شخص من اینه.)در آخر هم بگم من نسبت به هیچ برند خاصی یا پاکت پی سی خاصی تعصب ندارم.چون میتونم به جرات بگم اکثر پاکت پی سی ها رو برای مدتی داشتم.امنیا ,X1 ,آیمیت آلتیمیت 9502 , آیمیت جاس جار و آیمیت PDA2K و تاچ پرو 2 رو هم همین الان همزمان دارم.در مورد هر کدوم که خواستید میتونم نظرم رو براتون اگر راهگشا باشه بگم.
AryanLand
30-06-2009, 23:40
sms هم زیاد میزنم.اینکه قلم باهاش نیست sms زدن باهاش راحته؟ اگه هر چیزشو با 5800 مقایسه کنی بهم بگی لطف بزرگی کردی.
ممنون دوست من.منتظرم:11:
سلام.
قلم باهاش هست ,فقط داخل بدنه گوشی قرار نمیگیره و به کنار گوشی آویزون میشه.ضمنا" اینو هم بگم تاچ این گوشی رو باید یکم با مراعات باهاش برخورد کنی چون بر خلاف بقیه پاکت پی سی ها بین تاچ و ال سی دی این گوشی فاصله هست که خوب این یک خوبی داره و یک بدی.خوبی اینکه در صورت آسیب تاچ با هزینه کمی میتونی تعمیرش کنید چون از ال سی دی سواست.اما بدیش اینه که اگر تحت فشار قرار بگیره قوس بر میداره و از حالت کالیبره خارج میشه.یعنی شما هر نقطه ای رو بخوای تاچ کنی باید کنارش رو تاچ کنی تا اون نقطه عمل کنه.و واسه همین فاصله اکثر کاربرا احساس میکنن تاچش ضعیفه چون باید فشار قلم تاچ رو به ال سی دی بچسبونه تا عمل کنه.که البته از طریق رجیستری قابل حله.
mahdi_alone
30-06-2009, 23:44
ممنون از راهنماییاتون.فقط به من بگید از لحاظ کیفیت تصویر-وضوح و شفافیت صدا توی هندزفری - سرعت- زیبایی محیط-و تعداد نرم افزار و بازی هر کدوم از 10 به i900 چند میدید.خواهشا بدون تعصب بگید. روی حرفاتون حساب میکنم.tanx
به نظر من کیفیت تصویر 8
وضوح و شفافیت صدا توی هندفری 10 اما یه چیز مهم
از این نظر شما یه مقدار با امنیا مشکل داری شما اگه یه گوشی داشته باشی که سوکت usbوهندفری و شارژ اون یکی باشه و سوکت اون هم غیر معمول برای کسی که می خواد آهنگ گوش کنه میتونم اینجوری بگم که اگه بخوای از طریق هندزفری آهنگ گوش کنی باید گوشیت تو دستت باشه اما من یه فکری کردم یه هندزفری استریو از علاالدین خریدم 25000 تومن خودمو راحت کردم گوشیم توی کیف هست و خیالم راحت
سرعت و زیبایی محیط اون هم به خودت مربوطه چطور ازش استفاده میکنی
از نظر تعداد نرم افزار و بازی 11
AryanLand
30-06-2009, 23:46
اين spb به نظر من خيلي مزخرفه.اصلا" كار خاصي نميكنه ضمن اينكه يه برنامس و سرعتم ميگيره.
لينك اون هم تا فردا حتما" ميزارم.
سلام.
منظورت از کار خاص چیه ؟مثلا" سر ساعت 9 آشغالارو بزاره دم در خونه؟:31::10:
البته شوخی کردم.من فکر میکنم زیاد براش وقت نزاشتی.برنامه خوبیه یکم باهاش کار کنی قابلیت هاشو پیدا میکنی سوالی هم در مورد خاص داشته باشی با کمال میل در خدمتتون هستم.راستی ,سرعت رو پایین نمیاره اصلا" شاید با یک برنامه خاص که نصب کردید کانفلیکت داره؟ برنامه های دیگه رو هم تست کن ببین ردیف میشه یا نه.:11::11::11:
اینم لینک دانلودش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
BIKHIAL_ALL_75
01-07-2009, 01:37
شما 25 هزار پول این کیفو دادین ؟ من مثل همین کیفو خریدم 12 هزار
جدا؟؟؟
آخه من از چند جا سوال کردم دورو ور همین قیمت بود:13:
luckylock_2005
01-07-2009, 09:04
سلام.
قلم باهاش هست ,فقط داخل بدنه گوشی قرار نمیگیره و به کنار گوشی آویزون میشه.ضمنا" اینو هم بگم تاچ این گوشی رو باید یکم با مراعات باهاش برخورد کنی چون بر خلاف بقیه پاکت پی سی ها بین تاچ و ال سی دی این گوشی فاصله هست که خوب این یک خوبی داره و یک بدی.خوبی اینکه در صورت آسیب تاچ با هزینه کمی میتونی تعمیرش کنید چون از ال سی دی سواست.اما بدیش اینه که اگر تحت فشار قرار بگیره قوس بر میداره و از حالت کالیبره خارج میشه.یعنی شما هر نقطه ای رو بخوای تاچ کنی باید کنارش رو تاچ کنی تا اون نقطه عمل کنه.و واسه همین فاصله اکثر کاربرا احساس میکنن تاچش ضعیفه چون باید فشار قلم تاچ رو به ال سی دی بچسبونه تا عمل کنه.که البته از طریق رجیستری قابل حله.
فک کنم منظورتون اینه که تاچش یه حالت ژله ای داره.خوب از این لحاظ مثه p990 خودمه.درست میگم؟وقتی lcd رو لمس می کنید احساس می کنید که انگار زیرش یه لایه ی نرم و باریک ژله مانند هست.اگه اینجوریه که خیلیم مقاومه. گوشی من که هیچ جاش سالم نمونده اما lcd ش خدایی تا حالا خیلی خوب کار کرده و خیلیم با دقت.
تاچشو که همه میگن خیلی عالیه!؟؟!!
luckylock_2005
01-07-2009, 09:15
به نظر من کیفیت تصویر 8
وضوح و شفافیت صدا توی هندفری 10 اما یه چیز مهم
از این نظر شما یه مقدار با امنیا مشکل داری شما اگه یه گوشی داشته باشی که سوکت usbوهندفری و شارژ اون یکی باشه و سوکت اون هم غیر معمول برای کسی که می خواد آهنگ گوش کنه میتونم اینجوری بگم که اگه بخوای از طریق هندزفری آهنگ گوش کنی باید گوشیت تو دستت باشه اما من یه فکری کردم یه هندزفری استریو از علاالدین خریدم 25000 تومن خودمو راحت کردم گوشیم توی کیف هست و خیالم راحت
سرعت و زیبایی محیط اون هم به خودت مربوطه چطور ازش استفاده میکنی
از نظر تعداد نرم افزار و بازی 11
ایول نرم افزارو بازی 11 ؟!!:18::27:
ولی مهدی جون یعنی سوکت شارژو usb و هندزفری یکیه؟من منظورتو نفهمیدم. مگه از این هدفونای استاندارد نمیخوره؟3.5mm ؟
mahdi_alone
01-07-2009, 11:04
ایول نرم افزارو بازی 11 ؟!!:18::27:
ولی مهدی جون یعنی سوکت شارژو usb و هندزفری یکیه؟من منظورتو نفهمیدم. مگه از این هدفونای استاندارد نمیخوره؟3.5mm ؟
منظور همون سوت 3.5mm بود و هم در مورد جای سوکت روی گوشی و هم در مورد درپوش محافظ سوکت که موقع استفاده باید بچرخونیش به خاطر همین هم موقع استفاده نمیتونی توی کیف بزاریش
golmohammadi
01-07-2009, 11:40
بچه ها دو تا سوال داشتم
يكي اينكه برنامه اي براي فعال كردن دوربين دوم گوشي لازم دارم
كه بتونه بعنوان آءينه عمل كنه نه بيشتر
دوم بلوتوث
وقتي كسي چيزي ميفرسته بدون سوال جواب مياد
حتي بار اول هم همينطور
اين مشكلو چجوري حل كنم ؟
luckylock_2005
01-07-2009, 14:00
بچه ها دو تا سوال داشتم
دوم بلوتوث
حتي بار اول هم همينطور
اين مشكلو چجوري حل كنم ؟
همهی PPC ها این مشکلو دارن که اول فایلو میگیرن بعد می پرسن SAVE بشه یا نه.
AryanLand
01-07-2009, 14:35
فک کنم منظورتون اینه که تاچش یه حالت ژله ای داره.خوب از این لحاظ مثه p990 خودمه.درست میگم؟وقتی lcd رو لمس می کنید احساس می کنید که انگار زیرش یه لایه ی نرم و باریک ژله مانند هست.اگه اینجوریه که خیلیم مقاومه. گوشی من که هیچ جاش سالم نمونده اما lcd ش خدایی تا حالا خیلی خوب کار کرده و خیلیم با دقت.
تاچشو که همه میگن خیلی عالیه!؟؟!!
سلام.
نه حالت ژله ای نداره.البته اینقدر ها هم بی کیفیت و بی دوام نیستا.من فقط کلی توضیح دادم واسه اینکه اگر خواستی بخری با یک دید بازتر بخری.
luckylock_2005
01-07-2009, 14:40
سلام.
نه حالت ژله ای نداره.البته اینقدر ها هم بی کیفیت و بی دوام نیستا.من فقط کلی توضیح دادم واسه اینکه اگر خواستی بخری با یک دید بازتر بخری.
mer30.من می خوام بخرم حتما.اگه ممکنه قیمت 8گیگ بدون گارانتیشو بهم بدید.بعدشم توی جعبش چه چیزایی باید باشه ؟ کدوم رنگش بهتره به نظر شما؟
mahdi_alone
01-07-2009, 15:47
سلام
یه املاتور جاوا واسه پاکت پی سی میخواستم که شبیه 5800 باشه
هستش یا نه ؟
fariborz_1
01-07-2009, 16:54
چرا تو امينا همه ي sms هايي كه از يه نفر مياد به صورت يك sms نشون داده مي شه؟
Amin.M.1986
01-07-2009, 18:42
چرا تو امينا همه ي sms هايي كه از يه نفر مياد به صورت يك sms نشون داده مي شه؟
این خصوصیت وین موبایله... میشه با یه برنامه خیلی کم حجم از این حالت درش آورد ولی توصیه میکنم به همین حالت عادت کنی... محاسن زیادی داره.. مثلا اینکه کمک میکنه که اشتباه اس ام اس نزنی... دیگه اینکه کمک میکنه زود اس ام اس بزنی چون نیازی نیست هی شماره رو وارد کنی یا reply کنی... دیگه اینکه فعلا همین.. سلامت باشی:11:
Amin.M.1986
01-07-2009, 18:57
چکار کنم که سدای اسپیکر گوشی هنگام مکالمه کم تر بشه.. وقتی روی پایین ترین حد هم که میذارم باز هم همه اونایی که تو اتاق هستن میشنون........... :13:
golmohammadi
01-07-2009, 19:10
اخه خيليها ميگفتند كه اين مشكل قابل حل هست
بعدشم در امنيا بار اول هم سوال پرسيده نميشه
مثلا در x1 بار اول سوال پرسيده ميشه و بعد پين كد و ..
بار دوم و به بعدش بدون سوال هست
در حالي كه در امنيا از همون اولش سوالي پرسيده نميشه
يعني امنيت گوشي در حد صفر
هر كسي ميتونه با برنامه هاي هك در صورت روشن بودن گوشي به گوشي نفوذ كنه ...
ويندوز موبايل خيلي وسيع تر از اين چيزهاست
بايد راهي وجود داشته باشه
چکار کنم که سدای اسپیکر گوشی هنگام مکالمه کم تر بشه.. وقتی روی پایین ترین حد هم که میذارم باز هم همه اونایی که تو اتاق هستن میشنون........... :13:
صداي مكالمه در عده اي از گوشيهاي سامسونگ اينطوري هستند
و كاريش هم نميشه كرد
حتس u600 هم خودم ديده ام كه اينطوريه
Amin.M.1986
01-07-2009, 19:31
و كاريش هم نميشه كرد
آخه یه دستور توی ریجیستری هست فکر کنم که بشه صداشو کم کرد.. من بلد نیستم... کسی میدونه بگه لطفا.. آمارم تو خونه غلط میشه با این وضع:5:
Amin.M.1986
01-07-2009, 19:37
mer30.من می خوام بخرم حتما.اگه ممکنه قیمت 8گیگ بدون گارانتیشو بهم بدید.بعدشم توی جعبش چه چیزایی باید باشه ؟ کدوم رنگش بهتره به نظر شما؟
دوست عزیز امنیا گوشی خوبیه و میتونه انتخاب خوبی باشه... انتخاب منم امنیا بود و پشیمون نیستم.. ولی دیدم کسایی رو که پشیمون شدن از خریدن امنیا به دلایل مختلف.. همونطور که آریا گفت باید با دید باز انتخاب کنی... چون شما تا همین چند روز پیش بین امنیا و 5800 شک داشتی فکر کنم اگه با تامل بیشتر انتخاب کنی بهتره.. عجله نکن.. اکسپریا رو هم ببین.. 5800 رو هم بیشتر ببین.. امنیا رو هم ببین.. بچه های کلوپ اکسپریا میتونن کمک خوبی باشن.. من خودم 3 ماه گریه همه بچه های فروم رو در اوردم تا انتخاب کردم..سوالی داشتی در خدمتم و همونطور که گفتم 5800 و امنیا جفتش تو دستمه:11:
luckylock_2005
01-07-2009, 20:00
دوست عزیز امنیا گوشی خوبیه و میتونه انتخاب خوبی باشه... انتخاب منم امنیا بود و پشیمون نیستم.. ولی دیدم کسایی رو که پشیمون شدن از خریدن امنیا به دلایل مختلف.. همونطور که آریا گفت باید با دید باز انتخاب کنی... چون شما تا همین چند روز پیش بین امنیا و 5800 شک داشتی فکر کنم اگه با تامل بیشتر انتخاب کنی بهتره.. عجله نکن.. اکسپریا رو هم ببین.. 5800 رو هم بیشتر ببین.. امنیا رو هم ببین.. بچه های کلوپ اکسپریا میتونن کمک خوبی باشن.. من خودم 3 ماه گریه همه بجه های فروم رو در اوردم تا انتخاب کردم..سوالی داشتی در خدمتم و همونطور که گفتم 5800 و امنیا جفتش تو دستمه:11: .
(اخه به چند دلیل من میخوام ppc بگیرم.اول اینکه می خوام حتما تاچ باشه چون 3 ساله دائم تاچ دستمه و عادت کردم(p990,p910).بازیو نرم افزار واسش زیاد باشه.واسه موزیکم خوب باشه.خزم نباشه محیطشم قابل تغییر باشه. اول رفتم سمت 5800 چون دیگه از محیط SE خسته شده بودم.تازه غیر از اون دیگه مدل گوشیم خیلی قدیمی شده بود.بعد دیدم همه شاکین که ای بابا این 5800 که ngage هم نداره.دوربینشم که افتضاحه.تاچشم که ضعیفه نسبتا.symbyan هست ولی چه فایده باید 60 سال صبر کنی تا برنامه هاش زباد شن. ngage هم که معلوم نیست اصلا بیاد واسش یا نه! پس این گوشی رسما mp3 player هست فقط! ظاهرا نوکیا داده بیرون واسه دست گرمی که n97 رو بدون تجربه نزده باشه.
بعد یکی از بچه ها i900 رو پیشنهاد کرد منم رفتم دنبالش دیدم این خیلی خداست.تقریبا همه ام ازش راضین.می خوام بدونم از هر لحاظ راضیم میکنه؟ تاچ - بازی - موزیک -سرعت -برنامه های زیاد...؟
sms هم زیاد میزنم.اینکه قلم باهاش نیست sms زدن باهاش راحته؟ اگه هر چیزشو با 5800 مقایسه کنی بهم بگی لطف بزرگی کردی.)
اینارو 2 صفحه پیش زدم ولی جواب ندادی.البته چنتا از بچه ها جواب دادنولی شما چون جفت گوشیا دستتته حتما جوابای بهتریم می تونی بمن بدی.
Amin.M.1986
01-07-2009, 22:24
.
(اخه به چند دلیل من میخوام ppc بگیرم.اول اینکه می خوام حتما تاچ باشه چون 3 ساله دائم تاچ دستمه و عادت کردم(p990,p910).بازیو نرم افزار واسش زیاد باشه.واسه موزیکم خوب باشه.خزم نباشه محیطشم قابل تغییر باشه. اول رفتم سمت 5800 چون دیگه از محیط SE خسته شده بودم.تازه غیر از اون دیگه مدل گوشیم خیلی قدیمی شده بود.بعد دیدم همه شاکین که ای بابا این 5800 که ngage هم نداره.دوربینشم که افتضاحه.تاچشم که ضعیفه نسبتا.symbyan هست ولی چه فایده باید 60 سال صبر کنی تا برنامه هاش زباد شن. ngage هم که معلوم نیست اصلا بیاد واسش یا نه! پس این گوشی رسما mp3 player هست فقط! ظاهرا نوکیا داده بیرون واسه دست گرمی که n97 رو بدون تجربه نزده باشه.
بعد یکی از بچه ها i900 رو پیشنهاد کرد منم رفتم دنبالش دیدم این خیلی خداست.تقریبا همه ام ازش راضین.می خوام بدونم از هر لحاظ راضیم میکنه؟ تاچ - بازی - موزیک -سرعت -برنامه های زیاد...؟
sms هم زیاد میزنم.اینکه قلم باهاش نیست sms زدن باهاش راحته؟ اگه هر چیزشو با 5800 مقایسه کنی بهم بگی لطف بزرگی کردی.)
اینارو 2 صفحه پیش زدم ولی جواب ندادی.البته چنتا از بچه ها جواب دادنولی شما چون جفت گوشیا دستتته حتما جوابای بهتریم می تونی بمن بدی.
عذر میخوام .. اگه جواب ندادم یا ندیدم یا اینکه دوستان جواب داده بودن بهتون..خب اینکه میخوای تاچ باشه کاملا سلیقه ای هست و تصمیم شما اینه پس حرفی توش نیست... اینم که میگی نوکیا اینو داده واسه دست گرمی زده کاملا غلطه.. 5800 کلی حرف داره واسه زدن...
1-ببین کیفیت ال سیدی 5800 واقعا خوب بود به نظرم و رزولوشن بالاتری داره دوستم فوتوشاپ کاره و یه عکس توش ریخته بود که رنگ بندیش فوق العاده بود و گوشی خیلی خوب عکس رو نشون میداد.. ولی خب در عوض اندازه صفحه امنیا بزرگتره
2-دوربینش افتضاح نیست شما خیلی خوش سلیقه هستی ولی از دوربین امنیا مشخصه ضعیفتره و شکی توش نیست( من تو این 3 ماه از دوربین امنیام استفاده ای نکردم فقط تستش کردم.. امکاناتش هم خوب بود.. برای یه عکاس معمولی کاملا رضایت بخشه)
3-اس ام اس زدن با جفتشون راحته... من اصلا قلم امنیام رو با خودم جایی نمیبرم.. میشه با انگشت اس ام اس زد.. 5800 هم واسه اس ام اس راحته.. از این لحاظ مشکلی نیست تو هیچ کدوم
4-تاچ 5800 اصلا ضعیف نیست.. بعضیا میگن تاچ امنیا ضعیفه که اینو آریا تو همین چند صفحه آخر برات توضیح داد کامل.. من با تاچ 5800 کار کردم خوب بود
5- توی نور خورشید جفتشون اذیت میکنن.. زیر نور مستقیم که امنیا اصلا نشون نمیده و 5800 هم خیلی ضعیف نشون میده... ولی این حالت واسه آفتاب ظهر بود که گفتم..
6-از لحاظ یازی واسه امنیا بازی به تعداد زیاد هست ولی کیبرد نداشتن باعث محدودیت شده و اگه بدون تعصب بخواهیم بررسی کنیم کیبرد نداشتن واسه بازی کردن یه عیبه و کیبرد مجازی نمیتونه جای کیبرد گوشی رو بگیره ولی کلی بازی هم هست که نیاز به کیبرد نداره...
--- با عرض پوزش الان باید برم صبح میام بقیش رو میگم متنم نیمه کاره موند... سوالی داشتید بپرسید---
golmohammadi
01-07-2009, 22:42
.
من الان اين پست شما را ميبينم
و بقيه پستهاتو نديده بودم
در مورد نرم افزار مطمئنا ويندوز موبايل ساپورت نرم افزاري بالايي داره و خيلي بالاتر از سيمبيان هست
در مورد موزيك گوشيهاي پاكت پيسي بد نيستند ولي خوب هم نيستند چون دكمه هاي پلير مثل ان95 ندارند
البته همشونو نميشناسم شايد چند تايي دشاته باشند
ولي پستيباني فايلها بالا هست
خز هم كه در اين گوشيها ميشه گفت معني نداره
محيطش قابل تغيير باشه اگه اين قسمت خيلي مهمه برات فقط يه انتخاب ميمونه برات اونم xperia هست
5800 هم به هيچوجه قابل قياس با امنيا يا x1 نيست
در موردsms بدون كوچكترين شد xperia برتري به امنياداره به خاطر كيبوردش
با قلم ادم راحت نيست مخصوصا تو اتوبوس و ...
شما اگه بين امنيا و x1 گير كردي بهم بگو تا بگم كدومش بهت ميخوره و نيازتو برطرف ميكنه
BIKHIAL_ALL_75
01-07-2009, 23:58
این بستگی به خود شخص داره
مثلا من خودم با کیبورد لمسی خیلی راحتم و با سرعت معقولی میتونم با این کیبوردها تایپ کنم
البته نوع کیبرد لمسی تو سرعت تایپ تاثیر میزاره
ولی در کل به فرد بستگی داره
golmohammadi
02-07-2009, 00:19
این بستگی به خود شخص داره
مثلا من خودم با کیبورد لمسی خیلی راحتم و با سرعت معقولی میتونم با این کیبوردها تایپ کنم
البته نوع کیبرد لمسی تو سرعت تایپ تاثیر میزاره
ولی در کل به فرد بستگی داره
خوب اره
كسي كه زرنگ باشه خيلي كارها ميتونه بكنه
اگه يك كيبورد مجازي نصب بشه كه براي دست طراحي شده كار ادمو ميتونه راه بندازه
ولي خب همه ميدونند هيچي جاي كيبردو نميتونه بگيره
golmohammadi
02-07-2009, 00:24
اخه خيليها ميگفتند كه اين مشكل قابل حل هست
بعدشم در امنيا بار اول هم سوال پرسيده نميشه
مثلا در x1 بار اول سوال پرسيده ميشه و بعد پين كد و ..
بار دوم و به بعدش بدون سوال هست
در حالي كه در امنيا از همون اولش سوالي پرسيده نميشه
يعني امنيت گوشي در حد صفر
هر كسي ميتونه با برنامه هاي هك در صورت روشن بودن گوشي به گوشي نفوذ كنه ...
ويندوز موبايل خيلي وسيع تر از اين چيزهاست
بايد راهي وجود داشته باشه
و كاريش هم نميشه كرد
كسي جوابي نداره واسه سوال من
Amin.M.1986
02-07-2009, 05:37
.
ادامه ی چند تا پست بالاتر:
7- امنیا از لحاظ موزیک زیاد آش دهن سوزی نیست.. کیفیت صدا تو هندزفری خوبه ولی اسپیکر گوشی خیلی از 5800 ضعیفتره... اگه 5800 رو بگیری دستت و آهنگ بذاری باهاش میبینی که به دستت ضربه میزنه...
8-سرعت 5800 واقعا خوبه و خیلی زود بالا میاد.. سرعت امنیا هم خیلی خوبه و سریع دستورات رو عمل میکنه..
9- یه توصیه... برو تو کلوپ 5800 تو همین سایت و ببین اوضاع بازی و نرم افزار واسش چه جوریه.. ولی ما که برنامه های سیمبین روش زیاد نصب کردیم و مشکلی پیش نیومد.. البته اولش دوستم یه خورده اذیت شد تا به قول خودش گوشیو هک کرد.. که البته زیادی از برنامه های سیمبین و وین موبایل دارن مشترک میشن... و صد البته واضحه که برنامه های کاربردی واسم طول نکشید... همونطور که قبلا هم گفتم الان بسیاره وین موبایل گسترده تره ولی ببین آیا این برنامه ها تو 2 سال آینده به کارت میاد یا نه؟
10- توصیه ی من: شما اگه واست موزیک خیلی مهمه پاکت یکم ضعیفه تو کیفیت و قدرت صدا ولی از لحاظ برنامه برای پخش موسیقی برنامه زیاد داره....... شما اگه بازی خیلی واست مهمه حتما به طور جدی به پاکت کیبرد دار فکر کن و یه سرچی بزن... اس ام اس که هر گوشی بخری مشکلی نداری... واسه سرعت هم خیالت راحت امنیا سریعه( عین بنز واست برنامه میاره بالا) 5800 هم واقعا سریعه.. به آیفون هم فکر کن و یه سرچی بزن... در آخر اینکه پاکت و سیمبین از دو خانواده ی مختلف هستن.. کسی که پاکت میگیره به فکر صدا و دوربین نیست .. درسته که اگه این فاکتور ها رو هم داشته باشه بهتره ولی کاربرد پاکت چیز دیگس.. لااقل واسه من که اینطوره... اگه سوال خاصی بود در خدمتم و کاشکی یه مورد جزئی رو بپرسی که منم جواب دقیق بدم و کارت زود راه بیوفته... توصیه آخر: اگه دیدی کسی بهت میگه که آی این پاکت خیلی تکه و اله و بله و جیمبله شما زیاد توجه نکن چون آدم جو گیر و متعصب زیاده... امنیا پاکت خوبیه و منم راضیم ازش ولی دیگه انقدراهم که بعضیا گندش میکنن نیست... هم خونه ایم هم از 5800 راضیه و اصلا پشیمون نیست..
شهرام_ایرانی
02-07-2009, 06:21
بچه ها دو تا سوال داشتم
دوم بلوتوث
حتي بار اول هم همينطور
اين مشكلو چجوري حل كنم ؟
من نمیدونم کسی جواب سوال شما رو داده یا نه
ولی این کد رو بزن بعد میتونی از دوربین دوم گوشی هم استفاده کنی :
ستاره مریع 0 ستاره مربع یک سری گزینه میاد این گزینه CIFCAm رو بزنی دوربین دوم گوشیت کار میکنه :10:
BIKHIAL_ALL_75
02-07-2009, 10:36
دوستان کسی میدونه چه طور باید زیر نویس فیلمی رو با core player اورد؟تنظیمات رو گذاشتم رو GDI ولی زیر نویس رو نیاورد!؟
از کجا باید تظیمش کرد؟
کلا چه طور میشه زیرنویس فیلم رو با چه نرم افزاری دید؟
آخه یه فایل Divx با زیرنویس ریختم رو گوشی حالا نمیدونم چه طور زیرنویسشو باید آورد
تو مشخصات فایل زیرنویس رو میزنه:ُDXSB
golmohammadi
02-07-2009, 16:00
من نمیدونم کسی جواب سوال شما رو داده یا نه
ولی این کد رو بزن بعد میتونی از دوربین دوم گوشی هم استفاده کنی :
ستاره مریع 0 ستاره مربع یک سری گزینه میاد این گزینه CIFCAm رو بزنی دوربین دوم گوشیت کار میکنه :10:
ممنون اينو تست ميكنم
در مورد بلوتوث كسي كمكم نكرد
پس ديگه تا اخر عمر نبايد بلوتوث امنيا را روشن گذاشت
چون هر كسي راحت ميتونه بره تو و هر كاري بكنه
luckylock_2005
02-07-2009, 19:34
من الان اين پست شما را ميبينم
و بقيه پستهاتو نديده بودم
در مورد نرم افزار مطمئنا ويندوز موبايل ساپورت نرم افزاري بالايي داره و خيلي بالاتر از سيمبيان هست
در مورد موزيك گوشيهاي پاكت پيسي بد نيستند ولي خوب هم نيستند چون دكمه هاي پلير مثل ان95 ندارند
البته همشونو نميشناسم شايد چند تايي دشاته باشند
ولي پستيباني فايلها بالا هست
خز هم كه در اين گوشيها ميشه گفت معني نداره
محيطش قابل تغيير باشه اگه اين قسمت خيلي مهمه برات فقط يه انتخاب ميمونه برات اونم xperia هست
5800 هم به هيچوجه قابل قياس با امنيا يا x1 نيست
در موردsms بدون كوچكترين شد xperia برتري به امنياداره به خاطر كيبوردش
شما اگه بين امنيا و x1 گير كردي بهم بگو تا بگم كدومش بهت ميخوره و نيازتو برطرف ميكنه
سلام دوست عزیزم.من فقط بین 5800 و اومنیا شک دارم.x1 به کار من نمیخوره.من نهایتا 420-30 میتونم خرج کنم.اینکه سمت اومنیا رفتم به خاطر اینه که مولتی مدیا رو خوب با وین موبایل ترکیب کرده.یه جورایی کامله.خوب ضعفم داره این که تابلوئه.دوستم i900 داره.من باهاش کار کردم.اگه x1 رو بزاریم کنار در کل به نظر تو 5800 بهتره یا اومنیا؟ با توجه به اون چبزایی که قبلا گفتم.
saeidsmxo
02-07-2009, 19:42
ضمنا" اینو هم بگم تاچ این گوشی رو باید یکم با مراعات باهاش برخورد کنی چون بر خلاف بقیه پاکت پی سی ها بین تاچ و ال سی دی این گوشی فاصله هست که خوب این یک خوبی داره و یک بدی.خوبی اینکه در صورت آسیب تاچ با هزینه کمی میتونی تعمیرش کنید چون از ال سی دی سواست.اما بدیش اینه که اگر تحت فشار قرار بگیره قوس بر میداره و از حالت کالیبره خارج میشه.یعنی شما هر نقطه ای رو بخوای تاچ کنی باید کنارش رو تاچ کنی تا اون نقطه عمل کنه.و واسه همین فاصله اکثر کاربرا احساس میکنن تاچش ضعیفه چون باید فشار قلم تاچ رو به ال سی دی بچسبونه تا عمل کنه.که البته از طریق رجیستری قابل حله.
ايول دمت گرم . جواب خوبي دادي...
گوشيه من دقيقا" همينطوره كه قسمتهاي بالاي گوشي رو بايد چند ميل پايينتر بزني و قسمتهاي پايين رو بالاتر!!!
ممكنه به خاطر فشار يا چيز ديگه اي باشه. :20:
قابل توجه دوستاني كه ميخوان بدون گارانتي اصلي بگيرن عرض كنم كه مايكروتل اين نوع آسيب رو به رايگان تعمير ميكنه!:18:
منم تا چند روز آينده گوشي رو ميدم بهشون.
دوست عزيز با رجيستري فكر نكنم درست بشه ها:46:
در ضمن اين shell رو هم بيخيال بشين. من اصلا" ازش خوشم نيومد. نظر دوستان محترمه.
الآن از todey htc استفاده ميكنم كه خوبه . ولي تاچ ويزه سامسونگ خيلي از اينا بهتر و كاربردي تر و زيباتره. اميدوارم سامسونگ بتونه رامي توليد كنه كه ويدگتهاي بيشتري اضافه بشه.
موفق باشين
luckylock_2005
02-07-2009, 20:12
ادامه ی چند تا پست بالاتر:
7- امنیا از لحاظ موزیک زیاد آش دهن سوزی نیست.. کیفیت صدا تو هندزفری خوبه ولی اسپیکر گوشی خیلی از 5800 ضعیفتره... اگه 5800 رو بگیری دستت و آهنگ بذاری باهاش میبینی که به دستت ضربه میزنه...
8-سرعت 5800 واقعا خوبه و خیلی زود بالا میاد.. سرعت امنیا هم خیلی خوبه و سریع دستورات رو عمل میکنه..
9- یه توصیه... برو تو کلوپ 5800 تو همین سایت و ببین اوضاع بازی و نرم افزار واسش چه جوریه.. ولی ما که برنامه های سیمبین روش زیاد نصب کردیم و مشکلی پیش نیومد.. البته اولش دوستم یه خورده اذیت شد تا به قول خودش گوشیو هک کرد.. که البته زیادی از برنامه های سیمبین و وین موبایل دارن مشترک میشن... و صد البته واضحه که برنامه های کاربردی واسم طول نکشید... همونطور که قبلا هم گفتم الان بسیاره وین موبایل گسترده تره ولی ببین آیا این برنامه ها تو 2 سال آینده به کارت میاد یا نه؟
10- توصیه ی من: شما اگه واست موزیک خیلی مهمه پاکت یکم ضعیفه تو کیفیت و قدرت صدا ولی از لحاظ برنامه برای پخش موسیقی برنامه زیاد داره....... شما اگه بازی خیلی واست مهمه حتما به طور جدی به پاکت کیبرد دار فکر کن و یه سرچی بزن... اس ام اس که هر گوشی بخری مشکلی نداری... واسه سرعت هم خیالت راحت امنیا سریعه( عین بنز واست برنامه میاره بالا) 5800 هم واقعا سریعه.. به آیفون هم فکر کن و یه سرچی بزن... در آخر اینکه پاکت و سیمبین از دو خانواده ی مختلف هستن.. کسی که پاکت میگیره به فکر صدا و دوربین نیست .. درسته که اگه این فاکتور ها رو هم داشته باشه بهتره ولی کاربرد پاکت چیز دیگس.. لااقل واسه من که اینطوره... اگه سوال خاصی بود در خدمتم و کاشکی یه مورد جزئی رو بپرسی که منم جواب دقیق بدم و کارت زود راه بیوفته... توصیه آخر: اگه دیدی کسی بهت میگه که آی این پاکت خیلی تکه و اله و بله و جیمبله شما زیاد توجه نکن چون آدم جو گیر و متعصب زیاده... امنیا پاکت خوبیه و منم راضیم ازش ولی دیگه انقدراهم که بعضیا گندش میکنن نیست... هم خونه ایم هم از 5800 راضیه و اصلا پشیمون نیست..
نه خودم انتخاب کردم کسی نگفت.اتفاقا کلوپ 5800 رو دیدم.بازیاش همه جاوا هستن چون ngage ساپورت تیستش.همه میگن توی کیفیت صدا آخرشه ولی به نظر من فقط صدا کافی نیست.نرم افزار-بازی-زیبایی محیط-زببایی خود گوشی-سرعت-تاچ بودن-حتی دوربین...به نظر من گوشی باید همه چیزش متناسبو خوب باشه.نه اینکه یه جاش بشه 1نقطه قوت بزرگ 1 چیزشم اونقدر بد باشه که آدم نا امید بشه. راستش من همیشه دلم می خواست ppc بگیرم ولی همیشه ppc ها توی مولتی مدیا ضعف داشتن.حالا اومنیا به نظر من توی مولتی مدیا هم خوبه.خوب آره فوق العاده نیستش ولی خوب آدمو راضی میکنه.من امروز باهاش کار کردم.به نظر خوب میومد.البته تا اومدم باهاش 2 دقیقه کار کنم زرتی شارژش تموم شد!راستی از شارژش راضی هستین؟چن روز شارژ میکشه؟
اینم بگم که صدای اسپیکر مهم نیست واسه من کیفیت صدا توی هندزفری مهمه .شما آیفونم پیشنهاد دادی که خوب من نمیتونم این همه پول واسه گوشی بدم.با اینکه منم میدونم آیفون آخرشه ولی بازم زیادی گرونه.من psp دارم پس بازیایی که با سنسور یا تاچ انجام میشن واسم جالبن.چون هیچ بازی موبایلی از هیچ جنبه ای به psp که واسه بازی طراحی شده نمیرسه غیر از اونایی که از سنسور یا تاچ استفاده می کنن.چون psp اینارو نداره.از لحاظ sms هم خوب با چیزایی که گفتی و من خودم دیدم خیالم راحت شد.برنامه ام که همه میگن زیاده.فقط شک من روی کیفیت پخش آهنگشه.
golmohammadi
02-07-2009, 20:51
سلام دوست عزیزم.من فقط بین 5800 و اومنیا شک دارم.x1 به کار من نمیخوره.من نهایتا 420-30 میتونم خرج کنم.اینکه سمت اومنیا رفتم به خاطر اینه که مولتی مدیا رو خوب با وین موبایل ترکیب کرده.یه جورایی کامله.خوب ضعفم داره این که تابلوئه.دوستم i900 داره.من باهاش کار کردم.اگه x1 رو بزاریم کنار در کل به نظر تو 5800 بهتره یا اومنیا؟ با توجه به اون چبزایی که قبلا گفتم.
بنا به گفته هاي شما در پست قبلي من x1 را پيشنهاد ميكنم
هر چند امنيا هم گوشي بسيار خوبيه
من هيچوقت دوست ندارم از يه گوشي بد بگم در موردش
هيچ گوشي كامل نيست
ولي با توجه به سليقه هاي شما x1 بيشتر بكارت مياد
حالا انتخاب با خودته
در ضمن x1 و امنيا از لحاظ مولتي مديا يكي هستند فرقي ندارند
هر دو ويندوز موبايل 6.1 روشون نصب شده
و هر دو بعد از نصب coreplayer به قويترين مولتي مديا مجهز ميشوند
ويندوز موبايل خصوصياتي خوبي داره كه سيمبيان نداره
مثلا يكيش تعويض ويندوزه
ميتوني ويندوزهاي گوشيهاي ديگه را كه هر روز بيشتر ميشه را بريزي گوشي
و اينترفيسهاي جديد ميتوني پيدا كني كه تنوع زيادي دارند
در x1 هم كه آخر اينترفيس هست هيچوقت از محيط گوشي خسته نميشي
اما 5800 و يا بقيه سيمبيانها از اوليش هر چي هست همونه تا آخرش ...
ويندوز موبايل برنامه هاي بسيار قدرتمندي داره
همچنين به خاطر تاچ بودنشون اكثرا كارايي بالايي دارند
5800 خودت گفتي كه دوربينش چندان تعريف نداره
تاچش هم كه عالي نيست
ورژن سيمبيانش هم بالاست و كم كم برنامه ها و يا گيم هاش تكميل ميشوند (قبليها را ساپورت نميكنه)
سيبيان s60 ساين و يا هك داره كه ويندوز موبايل نداره و براحتي نصب ميشه همه چي
كيبرد هم كه نداره
ميتونه يك گوشي معمولي ولي موزيك فون قوي باشه
در هر صورت هر چي كه باشه اصلا قابل قياس با x1 و امنيا نيست و پائينتره ...
شما انتخاب بين 5800 و پاكت پي سي را بكن
انتخاب بين x1 و امنيا را كمكت ميكنيم
موفق باشيد
Amin.M.1986
02-07-2009, 21:08
نه خودم انتخاب کردم کسی نگفت.اتفاقا کلوپ 5800 رو دیدم.بازیاش همه جاوا هستن چون ngage ساپورت تیستش.همه میگن توی کیفیت صدا آخرشه ولی به نظر من فقط صدا کافی نیست.نرم افزار-بازی-زیبایی محیط-زببایی خود گوشی-سرعت-تاچ بودن-حتی دوربین...به نظر من گوشی باید همه چیزش متناسبو خوب باشه.نه اینکه یه جاش بشه 1نقطه قوت بزرگ 1 چیزشم اونقدر بد باشه که آدم نا امید بشه. راستش من همیشه دلم می خواست ppc بگیرم ولی همیشه ppc ها توی مولتی مدیا ضعف داشتن.حالا اومنیا به نظر من توی مولتی مدیا هم خوبه.خوب آره فوق العاده نیستش ولی خوب آدمو راضی میکنه.من امروز باهاش کار کردم.به نظر خوب میومد.البته تا اومدم باهاش 2 دقیقه کار کنم زرتی شارژش تموم شد!راستی از شارژش راضی هستین؟چن روز شارژ میکشه؟
اینم بگم که صدای اسپیکر مهم نیست واسه من کیفیت صدا توی هندزفری مهمه .شما آیفونم پیشنهاد دادی که خوب من نمیتونم این همه پول واسه گوشی بدم.با اینکه منم میدونم آیفون آخرشه ولی بازم زیادی گرونه.من psp دارم پس بازیایی که با سنسور یا تاچ انجام میشن واسم جالبن.چون هیچ بازی موبایلی از هیچ جنبه ای به psp که واسه بازی طراحی شده نمیرسه غیر از اونایی که از سنسور یا تاچ استفاده می کنن.چون psp اینارو نداره.از لحاظ sms هم خوب با چیزایی که گفتی و من خودم دیدم خیالم راحت شد.برنامه ام که همه میگن زیاده.فقط شک من روی کیفیت پخش آهنگشه.
از احاظ آهنگ 5800 کاملا به امنیا سره.. من خودم امنیا دارم و سرم هم بره اکسپریا نمیگیرم .. ولی به نظرم برای شما اکسپریا مناسب تره به دلیل کیبرد و اینکه شما به بازی خیلی اهمیت میدی.... البته اگه بخوای پاکت بگیری
luckylock_2005
02-07-2009, 21:35
بنا به گفته هاي شما در پست قبلي من x1 را پيشنهاد ميكنم
هر چند امنيا هم گوشي بسيار خوبيه
من هيچوقت دوست ندارم از يه گوشي بد بگم در موردش
هيچ گوشي كامل نيست
ولي با توجه به سليقه هاي شما x1 بيشتر بكارت مياد
حالا انتخاب با خودته
در ضمن x1 و امنيا از لحاظ مولتي مديا يكي هستند فرقي ندارند
هر دو ويندوز موبايل 6.1 روشون نصب شده
و هر دو بعد از نصب coreplayer به قويترين مولتي مديا مجهز ميشوند
ويندوز موبايل خصوصياتي خوبي داره كه سيمبيان نداره
مثلا يكيش تعويض ويندوزه
ميتوني ويندوزهاي گوشيهاي ديگه را كه هر روز بيشتر ميشه را بريزي گوشي
و اينترفيسهاي جديد ميتوني پيدا كني كه تنوع زيادي دارند
در x1 هم كه آخر اينترفيس هست هيچوقت از محيط گوشي خسته نميشي
اما 5800 و يا بقيه سيمبيانها از اوليش هر چي هست همونه تا آخرش ...
ويندوز موبايل برنامه هاي بسيار قدرتمندي داره
همچنين به خاطر تاچ بودنشون اكثرا كارايي بالايي دارند
5800 خودت گفتي كه دوربينش چندان تعريف نداره
تاچش هم كه عالي نيست
ورژن سيمبيانش هم بالاست و كم كم برنامه ها و يا گيم هاش تكميل ميشوند (قبليها را ساپورت نميكنه)
سيبيان s60 ساين و يا هك داره كه ويندوز موبايل نداره و براحتي نصب ميشه همه چي
كيبرد هم كه نداره
ميتونه يك گوشي معمولي ولي موزيك فون قوي باشه
در هر صورت هر چي كه باشه اصلا قابل قياس با x1 و امنيا نيست و پائينتره ...
شما انتخاب بين 5800 و پاكت پي سي را بكن
انتخاب بين x1 و امنيا را كمكت ميكنيم
موفق باشيد
خوب من انتخابمو کردم.ppc می خرم.ولی بازم میگم من نمیتونم x1 بخرم.از هر لحاظم که مثه هم باشن x1 بالاخره گرون تره.
Amin.M.1986
02-07-2009, 22:15
خوب من انتخابمو کردم.ppc می خرم.ولی بازم میگم من نمیتونم x1 بخرم.از هر لحاظم که مثه هم باشن x1 بالاخره گرون تره.
اکسپریا چند قیمت داری؟
luckylock_2005
02-07-2009, 22:38
اکسپریا چند قیمت داری؟
حول و حوش 500 تومن.4گیگ
golmohammadi
02-07-2009, 23:03
از احاظ آهنگ 5800 کاملا به امنیا سره.. من خودم امنیا دارم و سرم هم بره اکسپریا نمیگیرم .. ولی به نظرم برای شما اکسپریا مناسب تره به دلیل کیبرد و اینکه شما به بازی خیلی اهمیت میدی.... البته اگه بخوای پاکت بگیری
كسي به شما نگفت xperia بگيرين
واقعيت اينه كه xperia و امنيا هر دو قوي هستند
حتي يه مجله نوشته چاپ شده بود اين اواخر امش يادم رفته
4 تا پاكت پي سي را مقايسه كرده بودند
x1 رتبه 2 و امنيا 3 داده بودند در اين بررسي
بعدشم هم به غير از بازي و كيبرد چيزهاي ديگه اي هم هستند عزيز
در هر صورت انتخاب گوشيها سليقه اي هستند
و سليقه هركس براي خودش محترمه
شما اگه پولشو ندارين پس نياي به بحث نيست
ولي بعدا شايد چيزهايي بدوني كه شايد بگي كاش كمي روش ميذاشتمو x1 ميگرفتم
در هر صورت اگه خواستي بگيري
برو قسمت مشاوره براي خريد گوشي
اينجاست :
يه تاپيك بزن
تا منو بقيه بياييم اونجا ادامه بديم
چون ادامه بيشتر از اين موضوع تاپيك را بهم ميريزه
موفق باشيد
AryanLand
02-07-2009, 23:30
ممنون اينو تست ميكنم
در مورد بلوتوث كسي كمكم نكرد
پس ديگه تا اخر عمر نبايد بلوتوث امنيا را روشن گذاشت
چون هر كسي راحت ميتونه بره تو و هر كاري بكنه
سلام.
من سرعتم پایینه وگرنه برنامه ای که گفتم برات آپلود میکردم.(منتظرم ADSL م که قطع شده دوباره راه بیفته.
اما اینکه شما تا آخر عمر میخوای بلوتوث امنیا رو روشن نزاری که کسی نتونه بره تو و هر کاری رو بکنه,شما که امنیا نداری و X1 رو داری حالا این جمله 2تا معنی میتونه داشته باشه یا دلت واسه امنیا دارها سوخته یا اینکه......!!!!!
AryanLand
02-07-2009, 23:38
دوست عزيز با رجيستري فكر نكنم درست بشه ها:46:
سلام.
چیرو با رجیستری نمیشه درست کرد؟
AryanLand
03-07-2009, 00:28
وقتی میام فایل های حجیم مثلا 700 مگی رو وی گوشیکپی کنمم در حین کپی هی چند خط پر میشه و دوباره بر میگرده از اول ... منظورم از خط همون خط هایی هست که به طور شماتیک نشون میده که چقدر از فایل کپی شده.. جریان چیه؟ مشکل کجاس؟
سلام.
داشتم همین جوری صفحات قبل رو میخوندم به این پست شما برخوردم.نمیدونم چرا قبلا" ندیده بودم.چرا شما برای ارسال فایلهای بزرگ از حالت رم ریدر گوشی استفاده نمیکنید؟(گوشی رو میکنید رم ریدر و My Storage یا Storage card رو میکنید مموری کارت).به هر حال من توضیح میدم چون فکر میکنم دوستان از این قابلیت بی اطلاع بودن وگرنه جواب شمارو میدادن یا اینکه شما خودت استفاده میکردی.
واسه این کار به مسیر زیر برید:
Settings=>Connections=>Usb Connection mode
در این قسمت تیک گزینه دوم یا همون Mass Storage رو بزنید .حالا اگر مموری کارت دارید و مقصد ارسال فایل اونجاست که Storage Card رو انتخاب کنید در غیر اینصورت هم که بصورت دیفالت خودش روی My Storage ( حافظه 8 یا 16 گیگ ) هست .اکی کنید و بیایید بیرون حالا وقتی گوشی رو با کابل USB وصل میکنید بصورت یک رم ریدر عمل میکنه و با همون سرعت رم ریدر میتونید فایل بریزید رو گوشی یا از رو گوشی کپی کنید تو کامپیوتر.
امیدوارم مشکل دوستان در ارسال فایلهای بزرگ به گوشی یا از گوشی به کامپیوتر حل شده باشه.
saeidsmxo
03-07-2009, 04:37
سلام.
چیرو با رجیستری نمیشه درست کرد؟
اين كاليبره كردن كه فرمودين رو عرض كردم.
كسي كابل tv اين گوشيو گرفته؟
Amin.M.1986
03-07-2009, 08:11
سلام.
داشتم همین جوری صفحات قبل رو میخوندم به این پست شما برخوردم.نمیدونم چرا قبلا" ندیده بودم.چرا شما برای ارسال فایلهای بزرگ از حالت رم ریدر گوشی استفاده نمیکنید؟(گوشی رو میکنید رم ریدر و My Storage یا Storage card رو میکنید مموری کارت).به هر حال من توضیح میدم چون فکر میکنم دوستان از این قابلیت بی اطلاع بودن وگرنه جواب شمارو میدادن یا اینکه شما خودت استفاده میکردی.
واسه این کار به مسیر زیر برید:
Settings=>Connections=>Usb Connection mode
در این قسمت تیک گزینه دوم یا همون Mass Storage رو بزنید .حالا اگر مموری کارت دارید و مقصد ارسال فایل اونجاست که Storage Card رو انتخاب کنید در غیر اینصورت هم که بصورت دیفالت خودش روی My Storage ( حافظه 8 یا 16 گیگ ) هست .اکی کنید و بیایید بیرون حالا وقتی گوشی رو با کابل USB وصل میکنید بصورت یک رم ریدر عمل میکنه و با همون سرعت رم ریدر میتونید فایل بریزید رو گوشی یا از رو گوشی کپی کنید تو کامپیوتر.
امیدوارم مشکل دوستان در ارسال فایلهای بزرگ به گوشی یا از گوشی به کامپیوتر حل شده باشه.
اینو میدونستم آریا جان سوالم چیز دیگه ای بود.. ببین من وقتی در حالت معمولی میزنم به پی سی همون مشکلی که گفتم پیش میاد ..میخوام بدونم گوشیم ایرادی داره یا نه؟ ممنون که جواب میدی:10:
AryanLand
03-07-2009, 15:22
سلام.
والا من فکر میکنم 7تا 8 صفحه آخر رو دوباره خوندم جایی ندیدم گفته باشم کالیبره کردن از طریق رجیستری قابل حله.احتمالا" جایی گفتم بالا بردن حساسیت تاچ از طریق رجیستری قابل حله ,که هست .یعنی شما میتونی حسایت تاچ رو بالا ببری که کمتر نیاز به فشار به تاچ باشه که تاچ کمتر آُسیب ببینه.البته فکر میکنم جایی خونده باشم که تنظیم کالیبراسیون هم تا حدودی با رجیستری قابل اصلاح هست ولی چون مطمئن نبودم و خودم تست نکرده بودم چیزی ننوشتم.دوباره پیگیری و تست میکنم اگر ممکن باشه خدمتتون عرض میکنم.
در مورد کابل TV من نگرفتم اما بعضی از دوستان گرفتن .در اون برهه از زمان که دوستان گرفتن سالم بودن یا نبودن کابل 50 ,50 بود.یکی قرار بود تو علاءدین کابل سالم رو بیاره میرم سوال میکنم اگر اورده بود آدرس و قیمت رو خدمتتون عرض میکنم.
Amin.M.1986
03-07-2009, 15:59
سلام.
والا من فکر میکنم 7تا 8 صفحه آخر رو دوباره خوندم جایی ندیدم گفته باشم کالیبره کردن از طریق رجیستری قابل حله.احتمالا" جایی گفتم بالا بردن حساسیت تاچ از طریق رجیستری قابل حله ,که هست .یعنی شما میتونی حسایت تاچ رو بالا ببری که کمتر نیاز به فشار به تاچ باشه که تاچ کمتر آُسیب ببینه.البته فکر میکنم جایی خونده باشم که تنظیم کالیبراسیون هم تا حدودی با رجیستری قابل اصلاح هست ولی چون مطمئن نبودم و خودم تست نکرده بودم چیزی ننوشتم.دوباره پیگیری و تست میکنم اگر ممکن باشه خدمتتون عرض میکنم.
در مورد کابل TV من نگرفتم اما بعضی از دوستان گرفتن .در اون برهه از زمان که دوستان گرفتن سالم بودن یا نبودن کابل 50 ,50 بود.یکی قرار بود تو علاءدین کابل سالم رو بیاره میرم سوال میکنم اگر اورده بود آدرس و قیمت رو خدمتتون عرض میکنم.
یعنی شما میگی حساسیت تاچ رو بالا ببریم بهتره برای عمر گوشی؟؟؟// یه سوال دیگه . چیکار کنم که صدا در حالت مکالمه کمتر بشه... وقتی رو مینیمم هست بازم بلنده و کسی که نزدیک باشه میشنوه
AryanLand
03-07-2009, 17:05
یعنی شما میگی حساسیت تاچ رو بالا ببریم بهتره برای عمر گوشی؟؟؟// یه سوال دیگه . چیکار کنم که صدا در حالت مکالمه کمتر بشه... وقتی رو مینیمم هست بازم بلنده و کسی که نزدیک باشه میشنوه
سلام.
در مورد حساسیت تاچ,وقتی حساسیت تاچ بالا باشه شما فشار کمتری رو تاچ میاری و با توجه به نوع تاچ امنیا باعث میشه تاچ گوشی قوس برنداره و دیرتر خراب بشه.اما در مورد صدا والا الان چیزی به نظرم نمیرسه تست میکنم جواب میدم.(اگر راه حلی پیدا کردم.)
golmohammadi
03-07-2009, 18:21
سلام.
من سرعتم پایینه وگرنه برنامه ای که گفتم برات آپلود میکردم.(منتظرم ADSL م که قطع شده دوباره راه بیفته.
اما اینکه شما تا آخر عمر میخوای بلوتوث امنیا رو روشن نزاری که کسی نتونه بره تو و هر کاری رو بکنه,شما که امنیا نداری و X1 رو داری حالا این جمله 2تا معنی میتونه داشته باشه یا دلت واسه امنیا دارها سوخته یا اینکه......!!!!!
شما چرا موضوع را عوض ميكني
اولا برنامه هاي بلوتوث كم حجم هستند
با دايلاپ هم ميشه راحت اپ كرد
حالا شما لازم نيست زحمت اپلود بكشيد
شما اسم برنامه را بگين تا خودم سرچ كرده و پيدا كنم
اگه نه برنامه را نداري بحثش جداست
درسته من امنيا ندارم ولي دلم هم براي امنيا دارها نسوخته
بلكه دوستم امنيا داره و نميتونه با اين مشكل بسازه
واسه همين از من خواسته كه يه چيزي براش پيدا كنم تا مشكلشو حل كنه
منم خيلي گشتم چيزي نيافتم
گفتم شايد شما چيزي داشته باشين
یا دلت واسه امنیا دارها سوخته یا اینکه......
اين واقعا چه معني داره ؟
من با صراحت كامل اينجا مشكل گوشي را بيان كردم
و انتظار دارم در مورد مشكل گوشي جوابي بگيرم
در حالي كه شما به چيزهاي ديگه اي فكر ميكنين
AryanLand
03-07-2009, 19:25
شما چرا موضوع را عوض ميكني
اولا برنامه هاي بلوتوث كم حجم هستند
با دايلاپ هم ميشه راحت اپ كرد
حالا شما لازم نيست زحمت اپلود بكشيد
شما اسم برنامه را بگين تا خودم سرچ كرده و پيدا كنم
اگه نه برنامه را نداري بحثش جداست
درسته من امنيا ندارم ولي دلم هم براي امنيا دارها نسوخته
بلكه دوستم امنيا داره و نميتونه با اين مشكل بسازه
واسه همين از من خواسته كه يه چيزي براش پيدا كنم تا مشكلشو حل كنه
منم خيلي گشتم چيزي نيافتم
گفتم شايد شما چيزي داشته باشين
اين واقعا چه معني داره ؟
من با صراحت كامل اينجا مشكل گوشي را بيان كردم
و انتظار دارم در مورد مشكل گوشي جوابي بگيرم
در حالي كه شما به چيزهاي ديگه اي فكر ميكنين
سلام.
اینو کی گفته که تمام برنامه هاش کم حجم هستن؟
یک نگاه به نوشته خودتون بندازید متوجه میشید من چی میگم.میتونیم هم به قضاوت دیگران بزاریم ببینیم برداشت دیگران چیه.
سرچ کردن هم فکر خوبیه ,همون پیشنهادی که تو چند تا از پستهاتون به دیگران دادید.به هر حال من اینجا نمیام واسه بحث کردن ,میام که مشکلاتم رو با کمک دیگران حل کنم یا اگر تونستم با همفکری مشکلی از دیگران حل کنیم.
اینجا دوستان خیلی بی تعصب حرف میزنن نمونه بارزش :
و
مقایسه ژیان با بنزه که تو این مقایسات ژیان سرور بنز اعلام شده!!!!
golmohammadi
03-07-2009, 20:21
سلام.
اینو کی گفته که تمام برنامه هاش کم حجم هستن؟
یک نگاه به نوشته خودتون بندازید متوجه میشید من چی میگم.میتونیم هم به قضاوت دیگران بزاریم ببینیم برداشت دیگران چیه.
سرچ کردن هم فکر خوبیه ,همون پیشنهادی که تو چند تا از پستهاتون به دیگران دادید.به هر حال من اینجا نمیام واسه بحث کردن ,میام که مشکلاتم رو با کمک دیگران حل کنم یا اگر تونستم با همفکری مشکلی از دیگران حل کنیم.
اینجا دوستان خیلی بی تعصب حرف میزنن نمونه بارزش :
و
مقایسه ژیان با بنزه که تو این مقایسات ژیان سرور بنز اعلام شده!!!!
اون تاپيكي كه معرفي كردي چه ربطي به بحث من و تو داره
در اونجا محمد زحمت كشيده و منصفانه دو گوشي را مقايصه كرده
من گفتم كه تمام برنامه هاش كم حجمه ؟
شما در يك پست حرفمو عوض كردين
اگه دقت كنين من گفتم تمام برنامه هاي بلوتوث كم حجم هستند و واقعيت همينه
در حالي كه ممكنه برنامه حجيم بيشتر يافت بشه ...
من كاري ندارم حالا بقيه قضاوت كنند
سرچ كردن بله پيشنهاد خوبيه
اما اگه دقت كنين من گقتم چيزي يافت نكردم
پس من قبلا خيلي سرچ كردم و به نتيجه اي نرسيدم واسه همين از دوستان كمك خواستم
شما ميگين براي بحث كردن نيومدين در حالي كه همه چيز گفتين به غير از اوني كه من نياز داشتم
در هر صورت ادم ممكنه يه چيزي اشتباهي بگه حالا عيب نداره
شما هم اگه اون برنامه را نداشتين نيازي نبود بگين دارين ولي به خاطر پائين بودن سرعت اينترنت اونو اپلود نميكنين
چون من گفتم اسمشو بگين در حالي كه اسمشم نگفتين
AryanLand
03-07-2009, 20:51
اون تاپيكي كه معرفي كردي چه ربطي به بحث من و تو داره
در اونجا محمد زحمت كشيده و منصفانه دو گوشي را مقايصه كرده
من گفتم كه تمام برنامه هاش كم حجمه ؟
شما در يك پست حرفمو عوض كردين
اگه دقت كنين من گفتم تمام برنامه هاي بلوتوث كم حجم هستند و واقعيت همينه
در حالي كه ممكنه برنامه حجيم بيشتر يافت بشه ...
من كاري ندارم حالا بقيه قضاوت كنند
سرچ كردن بله پيشنهاد خوبيه
اما اگه دقت كنين من گقتم چيزي يافت نكردم
پس من قبلا خيلي سرچ كردم و به نتيجه اي نرسيدم واسه همين از دوستان كمك خواستم
شما ميگين براي بحث كردن نيومدين در حالي كه همه چيز گفتين به غير از اوني كه من نياز داشتم
در هر صورت ادم ممكنه يه چيزي اشتباهي بگه حالا عيب نداره
شما هم اگه اون برنامه را نداشتين نيازي نبود بگين دارين ولي به خاطر پائين بودن سرعت اينترنت اونو اپلود نميكنين
چون من گفتم اسمشو بگين در حالي كه اسمشم نگفتين
من نیازی ندارم که بخوام دروغ بگم.راهنماییت میکنم تو XDA بگرد پیدا میکنی.کم حجم هم نیست .اشتباهی هم چیزی نمیگم.باور هم نمیکنی میتونی یکی که قابل اطمینانت باشه تهران باشه بگی قرار بزاره بیاد ببینه عزیزم.
یکبار دیگه پست منو بخون دقیقا" هر چیزی گفتم جواب صحبتهای شما بود اما توهینی نکردم.اینجوری هم جواب ندادم:
<< چون مجبورم يه جوابي بهت بدم
واسه خاطر همين برات اپ ميكنم و لينكشو ميدم
شما سعي كنيد هميشه از سرچ استفاده كنيد>>
شاد و پیروز باشید.
Amin.M.1986
03-07-2009, 22:14
من نیازی ندارم که بخوام دروغ بگم.راهنماییت میکنم تو XDA بگرد پیدا میکنی.کم حجم هم نیست .اشتباهی هم چیزی نمیگم.باور هم نمیکنی میتونی یکی که قابل اطمینانت باشه تهران باشه بگی قرار بزاره بیاد ببینه عزیزم.
یکبار دیگه پست منو بخون دقیقا" هر چیزی گفتم جواب صحبتهای شما بود اما توهینی نکردم.اینجوری هم جواب ندادم:
شاد و پیروز باشید.
اومدی خاطرات نیمه تلخ منو زنده کردیا آریا... بیخیال این بحثا بشوید بهتره.. البته من کوچیک شما هستم... ولی مشکل با این حرفا فقط بزرگ تر میشه... ببین آریا من تو چند تا پست قبل چند تا سوال داشتم .. میشه یه کمکی بکنی؟
golmohammadi
03-07-2009, 22:18
شاد و پیروز باشید.
با اين پست شما ياد مناظره هاي انتخاباتي افتادم
رضايي به احمدي ميگفت من نميگم شما دروغ ميگين ولي مدارك اينطور نشون ميده
حالا شما ميگين كه يه برنامه دارين اين مشكلو حل ميكنه
بعد الان حتي اسمشوم نميدونين كه بهم بگين حالا چه برسه به اپ كردنش ...
و بهم ميگين برم فلان جا سرچ كنم
در ضمن برنامه هاي بلوتوث همشون كم حجم هستند و بيشترشون در حد كلو بايت هستند تا حداكثر 5 مگ
خب پس ثابت شد كه شما اين برنامه را ندارين
در ضمن هي نگين بيايين تهران قرار و ...
حالا اين به كنار
شما چرا پستهاي قبلي منو كه به كاربراي ديگه نوشتم اينجا نقل قول ميكنين ؟
اگه اونجايي را كه خوندي بيشتر بخوني ميفهمي كه همون كاربري كه بهش اين پست را زده بودم بعدا متوجه اشتباهش شد و حتي عذرخواهي هم كرد
حالا با فرض بر اينكه من اونجا خوب پست نزده بودم بازم ربطي به اين پستهام نداره
پس خواهشا موضوعات ديگه اي را وارد نكن و سعي نكن موضوع را بيشتر از اين كش بدي
من هم خوشم نمياد تاپيك پر از حرفهايي بشه كه بدرد هيشكي نميخوره
AryanLand
03-07-2009, 22:59
با اين پست شما ياد مناظره هاي انتخاباتي افتادم
رضايي به احمدي ميگفت من نميگم شما دروغ ميگين ولي مدارك اينطور نشون ميده
حالا شما ميگين كه يه برنامه دارين اين مشكلو حل ميكنه
بعد الان حتي اسمشوم نميدونين كه بهم بگين حالا چه برسه به اپ كردنش ...
و بهم ميگين برم فلان جا سرچ كنم
در ضمن برنامه هاي بلوتوث همشون كم حجم هستند و بيشترشون در حد كلو بايت هستند تا حداكثر 5 مگ
خب پس ثابت شد كه شما اين برنامه را ندارين
در ضمن هي نگين بيايين تهران قرار و ...
حالا اين به كنار
شما چرا پستهاي قبلي منو كه به كاربراي ديگه نوشتم اينجا نقل قول ميكنين ؟
اگه اونجايي را كه خوندي بيشتر بخوني ميفهمي كه همون كاربري كه بهش اين پست را زده بودم بعدا متوجه اشتباهش شد و حتي عذرخواهي هم كرد
حالا با فرض بر اينكه من اونجا خوب پست نزده بودم بازم ربطي به اين پستهام نداره
پس خواهشا موضوعات ديگه اي را وارد نكن و سعي نكن موضوع را بيشتر از اين كش بدي
من هم خوشم نمياد تاپيك پر از حرفهايي بشه كه بدرد هيشكي نميخوره
تو درست میگی ,من گفتم اسمش رو نمیدوم؟ بازم تو درست میگی جالبه برنامه ها کم حجم هستن در حد کیلو بایت تا 5 مگ!!!!!
بگردی پیداش میکنی .ضمنا" شما که مشکلی نداری چون امنیا نداری .X1 هم که اصلا" مشکل نداره. منم که امنیا دستم نمیگیرم پس مشکل ندارم واسه همین دروغ میگم.اون پستتم من مثال زدم عزیزم ازاین پستها زیاده.
جالبه که اگر یکی فهمیده بود و واسه اینکه بحث تموم بشه اومد و بقول شما عذر خواهی کرد شما دلیل بر پیروزی خودتون میدونید.پس منم معذرت میخوام که شما جای دیگه هم اینو به عنوان یک پیروزی دیگه مطرح کنی!!!!
شادو پیروز باشید.
AryanLand
03-07-2009, 23:02
ببین آریا من تو چند تا پست قبل چند تا سوال داشتم .. میشه یه کمکی بکنی؟
سلام.
پستهای قبلیت رو که جواب دادم!! (تا اونجایی که میدونستم )منظورتون کدوم پسته؟
Amin.M.1986
03-07-2009, 23:15
سلام.
پستهای قبلیت رو که جواب دادم!! (تا اونجایی که میدونستم )منظورتون کدوم پسته؟
پست 2793 و اون تغییر تو رجیستری واسه افزایش حساسیتو بگی حله... راستی افزایش حساسیت ضرری نداره؟؟؟؟ ( واسه این پرسیدم که اگه خوب بود از اول میذاشتن اونطوری باشه و دیگه اینکه تاچ امنیای من از بقیه امنیا ها خیلی حساس تره و سریع و با فشار کم عمل میکنه... یه سوال دیگه.. درست در مرکز صفحه حساسیت تاچ من کمتر از جاهای دگس البته خیلی کم و چون من دقیقم متوجه شدم اگه کسی میدونه بگه چرا؟
راستی ازت تشکر کردم که معذرت خواهی کردی که بحث تموم بشه ولی اون جمله بعد از معذرت خواهی رو اضافه زدی بیزحمت ویرایشش کن که بحث به بیراهه نره و خاتمه پیدا کنه.. ممنونم
golmohammadi
03-07-2009, 23:26
تو درست میگی ,من گفتم اسمش رو نمیدوم؟ بازم تو درست میگی جالبه برنامه ها کم حجم هستن در حد کیلو بایت تا 5 مگ!!!!!
بگردی پیداش میکنی .ضمنا" شما که مشکلی نداری چون امنیا نداری .X1 هم که اصلا" مشکل نداره. منم که امنیا دستم نمیگیرم پس مشکل ندارم واسه همین دروغ میگم.اون پستتم من مثال زدم عزیزم ازاین پستها زیاده.
جالبه که اگر یکی فهمیده بود و واسه اینکه بحث تموم بشه اومد و بقول شما عذر خواهی کرد شما دلیل بر پیروزی خودتون میدونید.پس منم معذرت میخوام که شما جای دیگه هم اینو به عنوان یک پیروزی دیگه مطرح کنی!!!!
شادو پیروز باشید.
تو نگفتي اسمشو نميدوني ولي اسمش هم نگفتي
چون چنين چيزي نداشتي
من الان چند تا برنامه بلوتوث دارم 5 تاش زير 1 مگ هستند
و يكي 3.5 مگ يعني اكثرا كم حجم هستند
بعدشم چرا تكرار ميكني كه امنيا ندارم
من گفتم مشكل دوستمه بعدشم x1 هم مشكل داره ولي يه ذره متفاوت از امنيا
قبلا هم گفتم در امنيا از همون بار اولش بدون سوال و جواب فايلها رسيو ميشه x1 هم شبيه همين كارو ميكنه با اين تفاوت كه بار اول را پيس كد ميگيره و بعد از اون بدون سوال رسيو ميكنه
در هر صورت اين مشكلاتو گوشيهايي كه سيستم عاملشون مال مايكروسافت هست فكر كنم همشون دارند
اون دوستمون هم درسته عذر خواهي كرد منم راضي نبودم در هر صورت من بهش كمك كردم و اون لحني كه در پستم بكار برده بودم كمي گمراهش كرده بود و چون بعدا حرفامو تكميل كه كردم مشخص شد كه منظور بنده يه چيز ديگه اي بود و فقط يك سوء تفاهم بوجود اومده بود كه رفع شد
شما اگه ميخواهي معذرت خواهي كني اين يك پيروزي نيست براي من
بلكه منم از شما عذرخواهي ميكنم تا ديگه اين بحثها تكرار نشه
اما من هنوز دنبال چنين برنامه اي هستم
چون واقعا امنيت گوشي در خطر هست
دوستم ميگه وقتي تو اتوبوس هست مثلا يكي فايلي ميفرسته بدون سوال جواب رسيو ميشه
يه مشكل ديگه اي هم هست
نام بلوتوث كسي كه ميفرسته نمياد مخصوصا اگه فايل كم حجم باشه
من فكر ميكنم اينا مشكلات بزرگي هستند
اگر اين مشكلات در ويندوز موبايل درست نشه پس جمع كنيم ...
اما فكر ميكنم اين مشكلات قبلا راه حلش پيدا شده
يا برنامه و يا از طريق رجيستري
در هر صورت من دنبالش هستم اگه پيدا كنم تو انجمن ميذارمش
شما هم كمكم كنيد متشكر ميشم
موفق باشيد
پست 2793 و اون تغییر تو رجیستری واسه افزایش حساسیتو بگی حله... راستی افزایش حساسیت ضرری نداره؟؟؟؟ ( واسه این پرسیدم که اگه خوب بود از اول میذاشتن اونطوری باشه و دیگه اینکه تاچ امنیای من از بقیه امنیا ها خیلی حساس تره و سریع و با فشار کم عمل میکنه... یه سوال دیگه.. درست در مرکز صفحه حساسیت تاچ من کمتر از جاهای دگس البته خیلی کم و چون من دقیقم متوجه شدم اگه کسی میدونه بگه چرا؟
راستی ازت تشکر کردم که معذرت خواهی کردی که بحث تموم بشه ولی اون جمله بعد از معذرت خواهی رو اضافه زدی بیزحمت ویرایشش کن که بحث به بیراهه نره و خاتمه پیدا کنه.. ممنونم
اخرشو خوب اومدي
بعد اين افزايش خاصيت تاچ فكر نكنم ضرري داشته باشه
Amin.M.1986
03-07-2009, 23:49
دوست گرامی آقای golmohammadi شما هم این انتقاد رو از بنده بپذیر که میبایست یکم به لحن نوشته هاتون توجه بیشتری بفرمایید.. ببینید اینجا ما فقط متن رو میبینیم و از حالات روحی نویسنده و قصد درونیش بیخبریم و فقط با توجه به متن از حرف ها چیزی برداشت میکنیم ........ پس بهتره طوری متن نوشته بشه که باعث رتجش خاطر کسی نشه ( که امیدوارم این نوشته شما رو ناراحت نکنه)... شب همگی بخیر:40::40::40::40:
AryanLand
03-07-2009, 23:50
سلام.
در مورد افزایش حساسیت تاچ گوشی از این روش باید استفاده کنی:
مسیر زیر رو توسط نرم افزار رجیستری ادیتور پیدا کنید
HKLM/HARDWARE/DEVICEMAP/TOUCH
مقدار کلید های زیر رو به مقادیری که نوشته شده تغییر بدید
Click: change 1280 to 100000
DownUp: change 256 to 100000
یه سافت ریست کنید و بعد...
اما اینکه شما میگی تاچ گوشیت حساسیتش خوبه دیگه پس لازم نیست اینو انجام بدی حالا اگر خواستی تست کنی و در اختیار دیگران بزاری که یک بحث دیگه هست من تست کردم خوب جواب میده.
اما در مورد افزایش دقت کالیبراسیون هم که یکی دیگه از دوستان پرسیده بودن پیداش کردم تست کردم جواب هم میده اگر شما هم تست کردید برای اطلاع دیگران لطف کنید بفرمایید روشش هم اینه:
برنامه رجیستری ادیتور رو باز کنید و این مسیر رو پیدا کنید [HKLM/Hardware/Devicemap/Touch]
3 این کلید رو یه کپی ازش تهیه کنید و یا اعداد داخلش رو به دقت یادداشت کنید CalibrationData
4 به ترتیب از چپ به راست این اعداد رو جایگزین کنید :
Value Data change to > 519,503 177,881 182,129 847,127 849,872
کلید OK و یا Save (بسته به نوع رجیستری ادیتور شما ) رو کلیک کنید و گوشی رو یکبار سافت ریست کنید.
اون اعداد اصلی که قبل از تغغیر رو گوشی هست رو یادداشت کنید که اگر خواستید برگردونید مجبور به هارد ریست نشید.
شاد و پیروز باشید.
AryanLand
03-07-2009, 23:52
سلام.
تو پست بالا توضیح دادم.(خودم تست کردم جواب میده)
Amin.M.1986
04-07-2009, 05:53
سلام.
در مورد افزایش حساسیت تاچ گوشی از این روش باید استفاده کنی:
مسیر زیر رو توسط نرم افزار رجیستری ادیتور پیدا کنید
HKLM/HARDWARE/DEVICEMAP/TOUCH
مقدار کلید های زیر رو به مقادیری که نوشته شده تغییر بدید
Click: change 1280 to 100000
DownUp: change 256 to 100000
یه سافت ریست کنید و بعد...
اما اینکه شما میگی تاچ گوشیت حساسیتش خوبه دیگه پس لازم نیست اینو انجام بدی حالا اگر خواستی تست کنی و در اختیار دیگران بزاری که یک بحث دیگه هست من تست کردم خوب جواب میده.
اما در مورد افزایش دقت کالیبراسیون هم که یکی دیگه از دوستان پرسیده بودن پیداش کردم تست کردم جواب هم میده اگر شما هم تست کردید برای اطلاع دیگران لطف کنید بفرمایید روشش هم اینه:
برنامه رجیستری ادیتور رو باز کنید و این مسیر رو پیدا کنید [HKLM/Hardware/Devicemap/Touch]
3 این کلید رو یه کپی ازش تهیه کنید و یا اعداد داخلش رو به دقت یادداشت کنید CalibrationData
4 به ترتیب از چپ به راست این اعداد رو جایگزین کنید :
Value Data change to > 519,503 177,881 182,129 847,127 849,872
کلید OK و یا Save (بسته به نوع رجیستری ادیتور شما ) رو کلیک کنید و گوشی رو یکبار سافت ریست کنید.
اون اعداد اصلی که قبل از تغغیر رو گوشی هست رو یادداشت کنید که اگر خواستید برگردونید مجبور به هارد ریست نشید.
شاد و پیروز باشید.
نگفتی ضرر داره یا نه... چون اگه خوب بود از اول میذاشتن اینجوری باشه...در مورد اونی که گفتم حساسیت دقیقا در مرکز نسبت به جاهای دیگه کمتره چی؟ نظرت چیه؟
Amin.M.1986
04-07-2009, 07:29
یکی لطف کنه اینا رو تست کنه... میخوره که خوب برنامه هایی باشه.. من الان دسترسی به اینترنت پرسرعت ندارم
البته از اسمشون میشه حدس زد ولی یکی تست کنه ممنون میشم
farhooode
04-07-2009, 11:50
بلاخره این گوشی رو بخرم یانه ؟
یکی منو نجات بده از این دو راهی
Amin.M.1986
04-07-2009, 12:42
بلاخره این گوشی رو بخرم یانه ؟
یکی منو نجات بده از این دو راهی
وااااااااییییییی... هنوز نخریدی؟؟؟ دوراهی کدومه؟ شما بین چه گوشی هایی شک داری؟
farhooode
04-07-2009, 13:22
من فقط همین گوشی مدنظرم هست ولی بعضی ها ازش عیب گرفتند ؟
Amin.M.1986
04-07-2009, 14:01
.................................................. ..به علت تکراری بودن ویرایش شد.............................................. ..........
Amin.M.1986
04-07-2009, 14:01
خب همه پاکت ها یه عیبی دارن... اینم مستثنی نیست.. سوال خاصی بود در خدمتم:10:
BIKHIAL_ALL_75
04-07-2009, 14:05
دوستان کسی میدونه چه طور باید زیر نویس فیلمی رو با core player اورد؟تنظیمات رو گذاشتم رو GDI ولی زیر نویس رو نیاورد!؟
از کجا باید تظیمش کرد؟
کلا چه طور میشه زیرنویس فیلم رو با چه نرم افزاری دید؟
آخه یه فایل Divx با زیرنویس ریختم رو گوشی حالا نمیدونم چه طور زیرنویسشو باید آورد
تو مشخصات فایل زیرنویس رو میزنه:ُDXSB
فکر کنم خودم باید جواب سوالمو پیدا میکردم:13:
دوستان پیشنهاد میکنم از پیلیر در کنار core player حتما استفاده کنی,چون واقعا برنامه ی خیلی خیلی جالبیه.
من ویرایش مخصوص امنیاش رو اینجا دانلود کرد با حجم 4.5 مگابایت
TCPMP 2009 new OMNIA Ed
Amin.M.1986
04-07-2009, 14:44
دوستان پیشنهاد میکنم از پیلیر در کنار core player حتما استفاده کنی,چون واقعا برنامه ی خیلی خیلی جالبیه.
TCPMP 2009 new OMNIA Ed
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/quote]
میشه یکم توضیح بدی در موردش؟:5:
farhooode
04-07-2009, 14:56
میگن صدای گوشی با یک کدی در هنزفری با کیفیت تر و بلندتر میشه؟
Amin.M.1986
04-07-2009, 15:08
میگن صدای گوشی با یک کدی در هنزفری با کیفیت تر و بلندتر میشه؟
فقط بلند تر میشه ... حدود 10 صفحه قبل کدش رو نوشته
BIKHIAL_ALL_75
04-07-2009, 16:42
میشه یکم توضیح بدی در موردش؟:5:
خیلی برنامه ی خوبی تقریبا مثل core player هستش,یعنی پخش کننده تمام فایل های صوتی و تصویری تقریبا بدون استثنا!
یه مزیت که نسبت به core player اینه که زیرنویس فیلم ها رو خیلی راحتتر بهتون نمایش میده.البته باید فایل زیرنویس همنام با فایل تصویریتون باشه و هردو تا فایل در یک پوشه بعد با انتخاب گزینه ی Subtitle در منو میتونید زیرنویسهاتون رو اجرا کنید.
luckylock_2005
04-07-2009, 18:49
سلام بچه ها.من اخر ديروز رفتم i900 خريدم.خيلي باحاله.ضمنا بايد از اقا آرمين و آريان تشكز كنم به خاطر كمكاشون.:11:
farhooode
04-07-2009, 19:06
مبارک باشه چند گرفتی؟
رنگش چیه؟
Amin.M.1986
04-07-2009, 20:33
سلام بچه ها.من اخر ديروز رفتم i900 خريدم.خيلي باحاله.ضمنا بايد از اقا آرمين و آريان تشكز كنم به خاطر كمكاشون.:11:
اول که دیدم فکر کردم گفتی امین ذوق مرگ شدم الکی:31:........ ایشاالله به شادی استفاده کنی .... چند خریدی؟
Amin.M.1986
04-07-2009, 20:34
خیلی برنامه ی خوبی تقریبا مثل core player هستش,یعنی پخش کننده تمام فایل های صوتی و تصویری تقریبا بدون استثنا!
یه مزیت که نسبت به core player اینه که زیرنویس فیلم ها رو خیلی راحتتر بهتون نمایش میده.البته باید فایل زیرنویس همنام با فایل تصویریتون باشه و هردو تا فایل در یک پوشه بعد با انتخاب گزینه ی Subtitle در منو میتونید زیرنویسهاتون رو اجرا کنید.
بعضی کدک ها رو که کرپلیر نداره آیا این که شما معرفی کردی داره؟
AryanLand
05-07-2009, 00:01
نگفتی ضرر داره یا نه... چون اگه خوب بود از اول میذاشتن اینجوری باشه...در مورد اونی که گفتم حساسیت دقیقا در مرکز نسبت به جاهای دیگه کمتره چی؟ نظرت چیه؟
سلام.
اینکه ضرر داره یا نه, فکر نمیکنم ضرری داشته باشه .اما اینکه چرا از اولش نزاشتن معمولا" برنامه نویسها میان یک کدی میزارن که یک چیز میانه باشه تا در صورت نیاز به تغییر در حالتهای متفاوت جا برای مانور داشته باشن (بخاطر کانفلیکت با مسایل پیشبینی نشده دیگه)اما شما میگید تاچتون خوبه پس نیازی نیست به این تغییرات .
در مورد اینکه وسط صفحه تاچش خوب عمل نمیکنه ممکنه نقاط وسط صفحه سوخته باشه نمیدونم از تکنولوزی ساخت اینگونه تاچها اطلاعی دارید یا نه اما بصورت اجمال این صفحات از نقاط ریزی تشکیل میشن که در صورتی که همزمان چند تاشون باهم درگیر با السی دی بشن میسوزن (البته توضیحش به این سادگی نیست منتها من در یک جمله خلاصه میخواستم بگم واسه همین اگر گنگه ببخشید).
به هر حال اگر این اتفاق بیفته اون قسمت بد عمل میکنه ضمن اینکه باید بگم این حدسی هست که من میزنم شایدم این اتفاق نیفتاده باشه و مثلا" شما محافظ صفحه چسبونده باشی و اون قسمت از محافظ صفحه شما مقداری ضخامتش بیشتر باشه و.......
یکی لطف کنه اینا رو تست کنه... میخوره که خوب برنامه هایی باشه.. من الان دسترسی به اینترنت پرسرعت ندارم
البته از اسمشون میشه حدس زد ولی یکی تست کنه ممنون میشم
در مورد برنامه ها من 2تاش رو قبلا" تست کردم.دومی و سومی.
دومی یک برنامه قران هست که برنامه جالبیه و اگر اون ورزنی باشه که من داشتم با صدای چند قاری قران برات میخونه و امکانات جالب دیگه مثل معنی به فارسی و ......
اما برنامه سوم هم نوع اس ام اس رو تغییر میده و میتونی بین حالت استاندارد(همون حالت قدیمی )و حالت اس ام اس چت تغییر حالت بدی واسه اس ام اس.
شاد و پیروز باشید.:11:
saeidsmxo
05-07-2009, 00:09
قبل از هر چيز ممنون از جناب arianland
بر و بچز عزيز يه كابل tv پيدا كردم ميده 9000 تومن و ميگه سالمه! به نظرتون بگيرم. ممكنه كابلهايي كه بعدا" ميان كيفيت نمايش بهتري داشته باشن؟!
AryanLand
05-07-2009, 00:12
سلام.
اول اینکه مبارکت باشه.دوم خواهش میکنم و امیدوارم اونچیزی رو که به نظرم میرسیده و گفتم با اونچیزی که شما الان میبینید مطابقت داشته باشه در آخر هم اگر کمکی از دستم بر بیاد که با اطلاعات ناقصم بتونم جوابگو باشم در خدمتم.:11:
اول که دیدم فکر کردم گفتی امین ذوق مرگ شدم الکی:31:........ ایشاالله به شادی استفاده کنی .... چند خریدی؟
اشکال نداره همون ذوق مرگ بمون چون من فکر میکنم منظور دوستمون خودت بودی چون اینجا تا جایی که من تو خاطرم هست آرمین نداشتیم که.:46::31:
AryanLand
05-07-2009, 00:25
قبل از هر چيز ممنون از جناب arianland
بر و بچز عزيز يه كابل tv پيدا كردم ميده 9000 تومن و ميگه سالمه! به نظرتون بگيرم. ممكنه كابلهايي كه بعدا" ميان كيفيت نمايش بهتري داشته باشن؟!
سلام.
اول خواهش میکنم.
در مورد کابل والا قیمتش که اگه سالم باشه خوبه.من پایینترین قیمتی که شنیدم 15 تومن بوده . در مورد کیفیتش در مقایسه با کابلهایی که در آینده میاد هم والا چون اطلاعی ندارم چیزی نمیتونم بگم.
BIKHIAL_ALL_75
05-07-2009, 04:17
بعضی کدک ها رو که کرپلیر نداره آیا این که شما معرفی کردی داره؟
این یکی از کامل ترین برنامه هایی هست که من تا حالا دیدم
شما میتونید امتحان کنید,البته ظاهر کور پلیر از این بهتر هست ولی در کل هر دوی اینها در کنار هم میتونه از موبایل شما یه پخش کننده ی کامل بسازه
Amin.M.1986
05-07-2009, 07:29
سلام.
به هر حال اگر این اتفاق بیفته اون قسمت بد عمل میکنه ضمن اینکه باید بگم این حدسی هست که من میزنم شایدم این اتفاق نیفتاده باشه و مثلا" شما محافظ صفحه چسبونده باشی و اون قسمت از محافظ صفحه شما مقداری ضخامتش بیشتر باشه و.......
شاد و پیروز باشید.:11:
محافظ که چسبوندم ولی فکر نکنم مال اون باشه چون من یه بار یه جای محافظ صفحه اون لایه که روی محافظ چسبیده هست وقتی محافظ رو میخرین.. من اونو چسبوندم و بازم همینطور بود... ببین آریان جان خیلی این تفاوتی که میگم جزیی هست و دقیق توی مرکز هست و من بعید میدونم سوخته باشه ها... داری تو دلمو خالی میکنی:31:........ ببین من چجور امتحان کردم.. انگشتم رو آروم گذاشتم روی جاهای مختلف صفحه و فشار رو یکم بیشتر کردم و دیدم وسط صفحه به فشار بیشتری نیازه.. البته با یه تفاوت خیلی جزیی... حالا نظرت چیه؟
luckylock_2005
05-07-2009, 14:48
ای جان.منظورم خودت بودی امین جون:10:.16 گیگ گرفتم 435.یه گارانتی درپیتم داره به نام ماکروتل!
Amin.M.1986
05-07-2009, 15:15
ای جان.منظورم خودت بودی امین جون:10:.16 گیگ گرفتم 435.یه گارانتی درپیتم داره به نام ماکروتل!
یعنی گارانتی متفرقه منظورته؟ املاء ش ماکروتل هست دقیق؟
luckylock_2005
05-07-2009, 15:27
یعنی گارانتی متفرقه منظورته؟ املاء ش ماکروتل هست دقیق؟
آره یه کارت طلایی رنگه مثه مایکروتل ولی به جاش نوشته ماکروتل!
TCPMP 2009 new OMNIA Ed
سلام اگه میشه لینک رو عوض کن ه*ی*ت*ل*ر* شده:11:
saeidsmxo
05-07-2009, 18:09
جناب arianland يه سوال ديگه...
اين حالت زوم (بزرگنمايي) تو قسمتهاي مختلف گوشي رو ميشه از طريق رجيستري غير فعال كرد؟
BIKHIAL_ALL_75
05-07-2009, 19:44
سلام اگه میشه لینک رو عوض کن ه*ی*ت*ل*ر* شده:11:
TCPMP 2009 new OMNIA Ed
:20:
پلاگین های FLV برای TCPMP
Amin.M.1986
05-07-2009, 19:45
این یکی از کامل ترین برنامه هایی هست که من تا حالا دیدم
شما میتونید امتحان کنید,البته ظاهر کور پلیر از این بهتر هست ولی در کل هر دوی اینها در کنار هم میتونه از موبایل شما یه پخش کننده ی کامل بسازه
یه چیزی یادم اومد.. این برنامه رو خیلی قدما تو موبایلستان دیده بودم... چند سالی بود معرفی شده بود.... این برنامه یه پروژه بود که کنسل شد..... خالا این ورژن که شما گذاشتی میگی مخصوص امنیاس و دیگه اینکه زده 2009... واقعا ادیشن جدیده یا همون مال چند سال پیش هست ؟؟؟؟
(موضوع صحبت The Core Pocket Media Player -TCPMP)
BIKHIAL_ALL_75
05-07-2009, 20:12
یه چیزی یادم اومد.. این برنامه رو خیلی قدما تو موبایلستان دیده بودم... چند سالی بود معرفی شده بود.... این برنامه یه پروژه بود که کنسل شد..... خالا این ورژن که شما گذاشتی میگی مخصوص امنیاس و دیگه اینکه زده 2009... واقعا ادیشن جدیده یا همون مال چند سال پیش هست ؟؟؟؟
(موضوع صحبت The Core Pocket Media Player -TCPMP)
درسته
این ورژن توسط یه برنامه نویس یکی از انجمنهای موبایل کاملتر شده.
ولی کدک های این ورژن خیلی کاملتر و و به مناسب اندازه صفحه ی امنیا شده.
این ورژن بیشتر پسوندهای فایلهای زیر نویس رو ساپورت میکنه و همینطور از پسوند flv4 پشتیبانی میکنه!
این پلیر در کنار core player میتونه تمام نیازها به اجرای انواع پسوندها در موبایلتون رو برطرف کنه.:20:
Amin.M.1986
05-07-2009, 21:08
درسته
این ورژن بیشتر پسوندهای فایلهای زیر نویس رو ساپورت میکنه و همینطور از پسوند flv4 پشتیبانی میکنه!
این پلیر در کنار core player میتونه تمام نیازها به اجرای انواع پسوندها در موبایلتون رو برطرف کنه.:20:
والا من الان تست کردم دیدم همون قدیمیس.. flv معمولی رو هم که نخوند.. حالا بیشتر روش وقت میذارم ببینم چی میشه
BIKHIAL_ALL_75
05-07-2009, 21:55
والا من الان تست کردم دیدم همون قدیمیس.. flv معمولی رو هم که نخوند.. حالا بیشتر روش وقت میذارم ببینم چی میشه
ظاهر هیچ تفاوتی نکرده ولی کاراییش بالاتر رفته
ببخشید دوست عزیز فراموش کردم این پلاگین های flv رو بذارم:11:
فقط کافیه نصبشون کنید,برای من جواب داد و اجرا شد:20:
Amin.M.1986
05-07-2009, 23:19
ظاهر هیچ تفاوتی نکرده ولی کاراییش بالاتر رفته
ببخشید دوست عزیز فراموش کردم این پلاگین های flv رو بذارم:11:
فقط کافیه نصبشون کنید,برای من جواب داد و اجرا شد:20:
پلاگین هاشو دارم .. ببین یه سری flv رو که کر پلیر نشون نمیداد اینم نمیده... آخه این برنامه قدیمیه.. فکر کنم coreplaye ادامه همین پروژه باشه که چون این پروژه یه پروژه opensource و مجانی بود اسمشو یه تغییری دادن و پولیش کردن... یه چیزایی هم در این مورد خونده بودم قبلا... راستی یه سوالی نمیشه رو coreplayer پلاگین نصب کرد یا کاری کرد که پشتیبانی فایل هاش بهتر بشه... کدک AC-3 رو نداره واقعا تو ذوق آدم میخوره
BIKHIAL_ALL_75
05-07-2009, 23:39
پلاگین هاشو دارم .. ببین یه سری flv رو که کر پلیر نشون نمیداد اینم نمیده... آخه این برنامه قدیمیه.. فکر کنم coreplaye ادامه همین پروژه باشه که چون این پروژه یه پروژه opensource و مجانی بود اسمشو یه تغییری دادن و پولیش کردن... یه چیزایی هم در این مورد خونده بودم قبلا... راستی یه سوالی نمیشه رو coreplayer پلاگین نصب کرد یا کاری کرد که پشتیبانی فایل هاش بهتر بشه... کدک AC-3 رو نداره واقعا تو ذوق آدم میخوره
از کدوم نسخه ی coreplaye استفاده میکنی؟از این ورژن CorePlayer v1.3.2 Build-6909 for SP؟؟؟:worried:
Amin.M.1986
05-07-2009, 23:47
از کدوم نسخه ی coreplaye استفاده میکنی؟از این ورژن CorePlayer v1.3.2 Build-6909 for SP؟؟؟:worried:
for SP یعنی چی؟؟؟؟ مخفف SAMARTPHONE هست؟ ؟؟؟
ورژنش 1.3.2 هستش و این کدک رو نداره.. 1.3.0 هم این مشکلو داشت
Amin.M.1986
05-07-2009, 23:58
فارسی ساز خوب چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:5:
AryanLand
05-07-2009, 23:59
محافظ که چسبوندم ولی فکر نکنم مال اون باشه چون من یه بار یه جای محافظ صفحه اون لایه که روی محافظ چسبیده هست وقتی محافظ رو میخرین.. من اونو چسبوندم و بازم همینطور بود... ببین آریان جان خیلی این تفاوتی که میگم جزیی هست و دقیق توی مرکز هست و من بعید میدونم سوخته باشه ها... داری تو دلمو خالی میکنی:31:........ ببین من چجور امتحان کردم.. انگشتم رو آروم گذاشتم روی جاهای مختلف صفحه و فشار رو یکم بیشتر کردم و دیدم وسط صفحه به فشار بیشتری نیازه.. البته با یه تفاوت خیلی جزیی... حالا نظرت چیه؟
سلام.
با این تفاسیر من نظرم اینه که اصلا" تو فکرش نری فعلا" که داره کار میکنه باهاش کار کنی و لذت ببری .بعدا" هم اگر دیدی خراب شده نهایتا" 40 دقیقه کار دراه که تاچت رو تعویض کنی اما انشاا... که هیچ طوری نمیشه.
جناب arianland يه سوال ديگه...
اين حالت زوم (بزرگنمايي) تو قسمتهاي مختلف گوشي رو ميشه از طريق رجيستري غير فعال كرد؟
سلام.
باید تست کنم و تو رجیستری رو بگردم. اگر چیزی پیدا کردم خبرت میکنم ولی اینو بگم قاعدتا" باید موجود باشه.
AryanLand
06-07-2009, 00:01
فارسی ساز خوب چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:5:
سلام.
mobidiv v.4.16
BIKHIAL_ALL_75
06-07-2009, 02:39
for SP یعنی چی؟؟؟؟ مخفف SAMARTPHONE هست؟ ؟؟؟
ورژنش 1.3.2 هستش و این کدک رو نداره.. 1.3.0 هم این مشکلو داشت
مثلا من یه فایل فایل تصویری VOB یا همون پسوند فایل های دی وی دی رو به divx به همراه ----- صدای AC3 تبدیل کردم,و این فایل رو به راحتی روی این ورژن از coreplayer اجرا کردم.
حالا منظور دقیق شما چیه؟؟
Amin.M.1986
06-07-2009, 07:56
مثلا من یه فایل فایل تصویری VOB یا همون پسوند فایل های دی وی دی رو به divx به همراه ----- صدای AC3 تبدیل کردم,و این فایل رو به راحتی روی این ورژن از coreplayer اجرا کردم.
حالا منظور دقیق شما چیه؟؟
دقیقا همین صدا رو پخش نمیکنه و میگه که این کدک رو نداره.... من ورژنی که تو موبایلستان بود دانلود کردم
farhooode
06-07-2009, 11:32
این پک بزرگ امنیا 16 گیگ رنگ گوشی چه رنگی هست؟
آیا پک بزرگ با گارانتی مایکروتل هم وجود داره و قیمت ؟
farhooode
06-07-2009, 11:47
این پک بزرگ امنیا 16 گیگ رنگ گوشی چه رنگی هست؟
آیا پک بزرگ با گارانتی مایکروتل هم وجود داره و قیمت ؟
BIKHIAL_ALL_75
06-07-2009, 18:07
دقیقا همین صدا رو پخش نمیکنه و میگه که این کدک رو نداره.... من ورژنی که تو موبایلستان بود دانلود کردم
شما این ورژن رو دانلود کردی؟؟
البته من این نرم افزار AC3filter تو PC موقع تبدیل فایلهای VOB به DIVX با استفاده از برنامه (DivX Converter) اجرا میکنم .
فکر کنم اگه این برنامه رو دانلود کنی مشکلت حل بشه!
luckylock_2005
06-07-2009, 18:48
آقااز این کد استفاده کردین؟#*0#*
می تونید باهاش وجود پیکسلای سوخته رو تشخیص بدید...
جالبه!
BIKHIAL_ALL_75
06-07-2009, 20:08
آقااز این کد استفاده کردین؟#*0#*
می تونید باهاش وجود پیکسلای سوخته رو تشخیص بدید...
جالبه!
گوشیم یه جای صفحه نمایشش یه نقطه ی سفید هست و بیشتر این نقطه ی سفید تو پیش زمینه ی روشن معلومه و تو پیش زمینه ی تاریک معلوم نیست,یعنی اون قسمت صفحه نمایشم پیکسلش سوخته؟؟:41:
luckylock_2005
06-07-2009, 22:12
با این کدی که گفتم چک کردی ؟ ببین 3 تا رنگ اصلیو نشون میده؟
اون گزینه پایینش خیلی جالبه!
X,Y,Z
نشون میده گوشی رو به چه زاویه ای گرفتید.(از روی شتاب سنج)
Majid_17_206
07-07-2009, 07:09
سلام...گوشیه من با یه استفاده معمولی بیشتر از 1 روز charge نگه نمیداره...ایراد از باتریه یا اینکه گوشی باید آپدیت بشه؟
luckylock_2005
07-07-2009, 09:20
اون گزینه پایینش خیلی جالبه!
X,Y,Z
نشون میده گوشی رو به چه زاویه ای گرفتید.(از روی شتاب سنج)
به نظر من واسه کسایی که می خوان گوشیو قبل از خرید چک کنن خیلی کد خوبیه
Amin.M.1986
07-07-2009, 11:50
آقا من اشکم در اومد ... چیکار کنم که هنگام اتصال به pc گوشی شارژ نشه... خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااا
luckylock_2005
07-07-2009, 12:38
آقا من اشکم در اومد ... چیکار کنم که هنگام اتصال به pc گوشی شارژ نشه... خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااا
خوب مگه بده؟:20:شارژ میکنه خوبه که!!!
Amin.M.1986
07-07-2009, 13:32
خوب مگه بده؟:20:شارژ میکنه خوبه که!!!
واااایییییی.. تو 100 امین نفری بودی که اینو بهم گفت ( از چند ماه پیش تا الان) :41:... آخه گوشی وقتی مدت خیلی زیادی به پی سی وصل باشه داغ میشه..
luckylock_2005
07-07-2009, 15:16
واااایییییی.. تو 100 امین نفری بودی که اینو بهم گفت ( از چند ماه پیش تا الان) :41:... آخه گوشی وقتی مدت خیلی زیادی به پی سی وصل باشه داغ میشه..
ولی به نظر من زیاد داری سخت می گیری دوست من.اگه قرار بود مشکلی پیش بیاد اصلا این قابلیتو روی گوشیا نمی ذاشتن.تازه الان اگه یه گوشی این امکانو نداشته باشه به عنوان 1 نقطه ضعف بهش نکاه می کنن
من یه I900 بدون گارانتی خریدم که مثل اینکه از آفریقا اومده. برای چک کردن ورژنش این مسیرو رفتم: START/SETTINGS/SYSTEM/VERSION/PDA
و ورژنش JCHJ3 هست. توی اینترنت هم که سرچ کردم به این نتیجه رسیدم که این ورژن مال آفریقاست. حالا من اگه بخوام آپدیتش باید چیکار کنم؟
یه سوال دیگه هم داشتم منظور از این اصطلاح "رام"ی که میگن آپدیتش کن چیه؟ یه جور نرک افزاره؟ یا همون حافظه ROM منظوره؟
یه سوال از دوستانی که جدیدا I900 خریدن.
محتویات پک بزرگش چی باید باشه؟ کیف هم توش هست یا نه؟
Amin.M.1986
07-07-2009, 17:43
درسته
flv با کدک vp6f رو نمیشه دید:41::41:
Amin.M.1986
07-07-2009, 17:44
ولی به نظر من زیاد داری سخت می گیری دوست من.اگه قرار بود مشکلی پیش بیاد اصلا این قابلیتو روی گوشیا نمی ذاشتن.تازه الان اگه یه گوشی این امکانو نداشته باشه به عنوان 1 نقطه ضعف بهش نکاه می کنن
اشتباه متوجه شدی...... میخوام ببینم چجور غیر فعال میشه نه اینکه این امکان شارژ رو رو کلا از بین ببرم
داشتم برای "رام" سرچ میکردم ببینم یعنی چی؟ و لینک دانلود رام ویندوز موبایل 6.5 برای امنیا پیدا کردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم منبع:
پی نوشت مهم: به نظر میاد زبون ویندوزش چینی باشه. بعد نفرینم نکنین
پی نوشت مهمتر : من هنوزم نفهمیدم این "رام" یعنی چی؟ بابا یکی بگه دیگه.:sad:
BIKHIAL_ALL_75
07-07-2009, 23:16
من یه I900 بدون گارانتی خریدم که مثل اینکه از آفریقا اومده. برای چک کردن ورژنش این مسیرو رفتم: START/SETTINGS/SYSTEM/VERSION/PDA
و ورژنش JCHJ3 هست. توی اینترنت هم که سرچ کردم به این نتیجه رسیدم که این ورژن مال آفریقاست. حالا من اگه بخوام آپدیتش باید چیکار کنم؟
یه سوال دیگه هم داشتم منظور از این اصطلاح "رام"ی که میگن آپدیتش کن چیه؟ یه جور نرک افزاره؟ یا همون حافظه ROM منظوره؟
رام شما مربوط به شمال آفریقا هستش
یه رام اصلی و نسبتا با کارایی خوبه
رام همون ورژن گوشی هست که با آپدیت کردن و بروز رسانی میتونی بعضی از نواقص گوشی رو برطرف کنی و کارایی گوشیت بره بالا,البته این به نوع رام بستگی داره(البته این تعریف دقیقی نیست:20:)
رام خودت خوبه و اگه مشکلی باهاش نداری بهت پیشنهاد میکنم عوضش نکنی
BIKHIAL_ALL_75
07-07-2009, 23:19
خوب میتونی بزاری رو mass stronge !
flv با کدک vp6f رو نمیشه دید:41::41:
نمیدونم والا.این کدک رو تا حالا امتحان نکردم:13:
ولی flv و flv4 رو واسه من پخش میکنه,
بازم سوال
من تا حالا به این نتیجه رسیدم که رام احتمالا رابط بین ویندوز و سخت افزار گوشیه. یه چیزی مثل firmware نصب شده روی BIOS برای کامپیوتر. درسته؟
ورژن گوشی با ورژن ویندوز چه فرقی داره؟ فقط توی اون نرم افزارهایی که خود سامسونگ اضافه کرده تفاوت داره؟
اگه رام یه گوشی عوض بشه, الزاما ویندوزش عوض نمیشه؟
یه چیز دیگه, قاعدتا ویندوز باید سخت افزارهای گوشی رو بشناسه, وقتی که ویندوز رو برای یه گوشی آپدیت میکنن درایورهای مربوط به قطعات گوشیرو از کجا میارن؟وقتی که ویندوز 6.5 بیاد من خودم میتونم آپدیت کنم یا اینکه به درایوراش نیازی دارم؟راستی برای آپدیت مایکروسافت میذاره از نسخه اورجینال 6.5 استفاده کنیم یا باید نسخه کرک شده پیدا کنیم؟
بازم سوال
من تا حالا به این نتیجه رسیدم که رام احتمالا رابط بین ویندوز و سخت افزار گوشیه. یه چیزی مثل firmware نصب شده روی BIOS برای کامپیوتر. درسته؟
ورژن گوشی با ورژن ویندوز چه فرقی داره؟ فقط توی اون نرم افزارهایی که خود سامسونگ اضافه کرده تفاوت داره؟
اگه رام یه گوشی عوض بشه, الزاما ویندوزش عوض نمیشه؟
یه چیز دیگه, قاعدتا ویندوز باید سخت افزارهای گوشی رو بشناسه, وقتی که ویندوز رو برای یه گوشی آپدیت میکنن درایورهای مربوط به قطعات گوشیرو از کجا میارن؟وقتی که ویندوز 6.5 بیاد من خودم میتونم آپدیت کنم یا اینکه به درایوراش نیازی دارم؟راستی برای آپدیت مایکروسافت میذاره از نسخه اورجینال 6.5 استفاده کنیم یا باید نسخه کرک شده پیدا کنیم؟
Amin.M.1986
08-07-2009, 08:17
خوب میتونی بزاری رو mass stronge !
نمیدونم والا.این کدک رو تا حالا امتحان نکردم:13:
ولی flv و flv4 رو واسه من پخش میکنه,
اینی هم که من گفتم flv هست
Majid_17_206
08-07-2009, 14:00
سلام...گوشیه من با یه استفاده معمولی بیشتر از 1 روز charge نگه نمیداره...ایراد از باتریه یا اینکه گوشی باید آپدیت بشه؟کسی نمی خواد جواب بده؟
Amin.M.1986
08-07-2009, 14:28
کسی نمی خواد جواب بده؟
دوست عزیزم شما شاید رام گوشیت پرمصرف باشه... شایدم برنامه های جانبی رو گوشیت بسته نیست مثلا بلوتوث و gprs ویه سرس برنامه های دیگه... ورژن رامت رو بگو ببینم چیه؟ ... به نظرم بهترین راه اینه که یه مدت باهاش سر کنی و شب ها که میخوای بخوابی بزنیش تو شارژ و بذاری تا صبح فول بشه... ورژن رام من هم خیلی پرمصرف هست ولی عوضش نکردم و حداقل 2 روز رو شارژنگه میداره..
saeidsmxo
08-07-2009, 15:55
کسی نمی خواد جواب بده؟
ورژن رو به dxia5 تغيير بده كه به نظرم كم مصرفترين رامه. در ضمن يه سري نكات هم بايد رعايت كني!
يه سريهاش رو دوست عزيزمون گفت + حتما" برنامه ها رو از task گوشي ببند.( برنامه task manager) رو به عنوان شورتكات بزار رو دكمه كنار گوشي(جاي main menu) كه جلوي دستت باشه.
در ضمن جناب امين خان شما چرا با شارژ شدن مشكل داري؟؟ حالا داغ بشه خوبه ديگه! خونتون گرم ميشه:46:
خيالت راحت باشه هيچ مشكلي پيش نمياد. اين گوشي براي دماهاي بالاتر از اينا تست ميشه!
saeidsmxo
08-07-2009, 15:59
كابل TV گرفتم 8000 تومن. بهتره بگم فوق العادس! كيفيت توپپپپپپپپپپ!!
خوراك بازيهاي سنسورداره. مثل آسفالت و ....
برو بچز امنيا دار حتما" اين كابل رو تهيه كنن.
و كيفيت صداي فوق العاده عالي هم داره!
Amin.M.1986
08-07-2009, 18:53
كابل TV گرفتم 8000 تومن. بهتره بگم فوق العادس! كيفيت توپپپپپپپپپپ!!
خوراك بازيهاي سنسورداره. مثل آسفالت و ....
برو بچز امنيا دار حتما" اين كابل رو تهيه كنن.
و كيفيت صداي فوق العاده عالي هم داره!]
من بیشتر از اینا قیمت داشتم.. از کجا خریدی؟
saeidsmxo
08-07-2009, 21:16
]
من بیشتر از اینا قیمت داشتم.. از کجا خریدی؟
از علاءالدين خريدم.
Majid_17_206
08-07-2009, 21:49
ممنون از راهنماییتون ...فقط از کجا باید متوجه بشم رامش چیه؟کد خاصی داره ؟...در ضمن شما میدونید کار HSDPA چیه؟
Amin.M.1986
08-07-2009, 21:56
ممنون از راهنماییتون ...فقط از کجا باید متوجه بشم رامش چیه؟کد خاصی داره ؟...در ضمن شما میدونید کار HSDPA چیه؟
setting>system>version
Majid_17_206
08-07-2009, 22:13
JVH12...در ضمن صفحه گوشی خیلی روش لک میفته میشه براش محافظ صفحه گذاشت؟
Amin.M.1986
08-07-2009, 22:21
JVH12...در ضمن صفحه گوشی خیلی روش لک میفته میشه براش محافظ صفحه گذاشت؟
گوشیت داداش گوشی منه.. رامت با من یکیه:31:...... حداقل دو روز شارژ دارم.. شما زود رام گوشیتو عوض نکن و اول این کارا که بهت میگم رو انجام بده
1-روشنایی صفحت رو تا جایی که ممکنه کم کن
2-برنامه های اضافی رو از task manager ببند
3-بلوتوث خاموش
4-gprs در مواقعی که نمیخوای استفاده کنی خاموش باشه
5- شاد باشی:40:
......................
برای صفحه محافظ هست قیمت اصلی 500( پانصد) تومن هست که تا 16000 تومن هم میندازن به مشتری.. شما گول نخوری یه وقت.. 1000 الی 2000 بیشتر پول نده.. البته اگه طرف منصف باشه که گفتم بهت باید 500 بفروشه
Majid_17_206
08-07-2009, 23:07
هر دفعه که گوشی رو charge میکنم احساس میکنم از دفعه قبل بیشتر نگه میداره:20:...این نکاتی رو که گفتی رعایت میکنم تا ببینم چی میشه...در ضمن گوشیم گفت به داداش سلام برسون:27:...ممنون از توجهت رفیق:40:
pinkishmilad
09-07-2009, 10:40
دوستان برید تو کار omnia II :
من که بی برو برگرد می خرمش
saeidsmxo
09-07-2009, 11:51
در ضمن شما میدونید کار HSDPA چیه؟
فقط ميدونم تو ايران كاربردي نداره و disable كن.
همچنين تو اين قسمت...
setting = phone = more
بعد باند سلكشن رو بر روي gsm 900-1800 بزارين.
1-روشنایی صفحت رو تا جایی که ممکنه کم کن
به نظر من تا آخر بده بالا و اصلا" كم نكن...
اين همه پول دادي تا از صفحه لذت ببري حالا بياي كمش كني!!!
به جاي اينكار رامت رو به dxia5 ارتقا بده.
موفق باشي
Amin.M.1986
10-07-2009, 16:28
چطور smile ها رو داشته باشم؟؟ واسه اس ام اس
Bs_panzer
11-07-2009, 11:01
دوستان من تصمیم گرفتم گوشیه خودمو با بابام عوض کنم (دایموند با اومنیا)
تاچ فلو سه بعدی روش نصب میشه ؟
AryanLand
11-07-2009, 11:48
چطور smile ها رو داشته باشم؟؟ واسه اس ام اس
سلام.
یک برنامه هست بنام smilysms نویسنده برنامه یک ایرانی به نام روزبه قلی زاده هست از رو اسمش سرچ کنی فکر کنم بتونی پیداش کنی.اگه نشد بگو من بگردم واست پیدا کنم.
saeidsmxo
11-07-2009, 13:56
دوستان من تصمیم گرفتم گوشیه خودمو با بابام عوض کنم (دایموند با اومنیا)
تاچ فلو سه بعدی روش نصب میشه ؟
به راحتي قابل نصبه:20:
Bs_panzer
11-07-2009, 14:05
Touch Flo 3d ها نه دو بعدی !
alihos93
11-07-2009, 14:51
آقایون دوتا سوال فنی داشتم...
۱. شنیدم که این گوشی ویندوزش کند هست؟؟آیا واقعا کند هست؟
۲. شماها که این گوشی رو دارید کلا ازش راضی هستید؟ چون میخواهم بخرم. پیشنهاد میدید؟ چه مشکلاتی باهاش دارین؟
Amin.M.1986
11-07-2009, 18:16
آقایون دوتا سوال فنی داشتم...
۱. شنیدم که این گوشی ویندوزش کند هست؟؟آیا واقعا کند هست؟
۲. شماها که این گوشی رو دارید کلا ازش راضی هستید؟ چون میخواهم بخرم. پیشنهاد میدید؟ چه مشکلاتی باهاش دارین؟
کند نیست.. نیاز هاتو بگوتا راهنماییتون کنم:11:
Amin.M.1986
11-07-2009, 18:23
سلام.
یک برنامه هست بنام smilysms نویسنده برنامه یک ایرانی به نام روزبه قلی زاده هست از رو اسمش سرچ کنی فکر کنم بتونی پیداش کنی.اگه نشد بگو من بگردم واست پیدا کنم.
اگه همونه کهتوموبایلستان هم هست فکرکنم ایراد داشت:5:
reza_vga8800gt1gb
12-07-2009, 09:08
ببخشید میون حرفاتون من تا حالا 7 -8 تا برنامه تو اکسپریا با هم باز کردم توی task manager دیدم فقط 42 درصد رم رو پر کرده یعنی برنامه هایی که تو پاکت پی سی اجرا می شوند احتیاج به رم زیادی ندارند . منظورم اینکه 128 تا رم امنیا به نظرم کافیه برای اجرا برنامه ها و کمبودی نداره
مثلا حالا که اکسپریا 256 مگ رم داره که چی من میگم 7-8 تا برنامه باز کردم فقط 42 درصد پر شده. ما بقیش پرته....
یکم به هرفات دقت کن می بی نی در ایکسپریا 42 در صد از 256 مگ ،اما در امنیا این درصد از 128
farhooode
12-07-2009, 11:13
کسی میتونه یک نمونه عکس پشت و رو از رنگ طلائی این گوشی که تو بازار اومده بذاره؟
hasanmotori
12-07-2009, 11:26
یکم به هرفات دقت کن می بی نی در ایکسپریا 42 در صد از 256 مگ ،اما در امنیا این درصد از 128
256x42/100=107
یعنی ایکسپریا با 7 8 تا برنامه که بازه 107 مگ رم استفاده میکنه تازه رزولوشنشم از امنیا بیشتره و اینترفیسشم سنگینتره پس اگه 7 8 تا برنامه تو امنیا باز کنی 107 مگ رمم نمیخاد
alihos93
12-07-2009, 18:15
دوستان چند مشکله دیگه هم در مورد این گوشی شنیدم. تا چه حد این مشکلات در استفاده از این گوش تاثیر داره؟ ۱. صفحهٔ توچسکرینش زیر نور آفتاب اصلا معلوم نیست. ۲. انتن بسیار ضعیف نسبت به گوشیهی دیگر. ۳. توچ سکرین ضعیفی داره و کار کردن باهاش خیلی راحت نیست. ۴. قلمش که جدا هست برای شما مشکل ایجاد کرده؟
saeidsmxo
12-07-2009, 22:40
دوستان چند مشکله دیگه هم در مورد این گوشی شنیدم. تا چه حد این مشکلات در استفاده از این گوش تاثیر داره؟ ۱. صفحهٔ توچسکرینش زیر نور آفتاب اصلا معلوم نیست. ۲. انتن بسیار ضعیف نسبت به گوشیهی دیگر. ۳. توچ سکرین ضعیفی داره و کار کردن باهاش خیلی راحت نیست. ۴. قلمش که جدا هست برای شما مشکل ایجاد کرده؟
درست شنيدي... وقتي ميري زير نور آفتاب توچ اسكرين و lcd كاملا" خاموش ميشه.!
اصلا" اين گوشي هيچ كجا آنتن نداره فقط بالاي كوه.!
در صورتي با توچ اسكرين راحتي كه يه چكش كنار دستت باشه وگرنه با دست اصلا" كار نميكنه!
BIKHIAL_ALL_75
13-07-2009, 03:57
در صورتي با توچ اسكرين راحتي كه يه چكش كنار دستت باشه وگرنه با دست اصلا" كار نميكنه!
یه لحظه پستشو خوندم میخواستم همینطور جوابش بدم:31:
SIMON137
13-07-2009, 10:54
آقا بهترین تنظیمات رو برای گوشی می تونید بگید ؟ مثلا چه کارایی کنیم که کاراییش بیشتر بشه ، یک چیز تو مایه های همین ترفند های ریجستری ...
من این مین مموریش کمه یکم می خوام زیادش کنم . برم تو کار رام های کوک شده فضای بیشتری میده ؟
من برای گوشی برنامه ها و ... رو با چه سایزی دانلود کنم ؟ WQVGA یا ... ؟
saeidsmxo
13-07-2009, 20:28
آقا بهترین تنظیمات رو برای گوشی می تونید بگید ؟ مثلا چه کارایی کنیم که کاراییش بیشتر بشه ، یک چیز تو مایه های همین ترفند های ریجستری ...
من این مین مموریش کمه یکم می خوام زیادش کنم . برم تو کار رام های کوک شده فضای بیشتری میده ؟
من برای گوشی برنامه ها و ... رو با چه سایزی دانلود کنم ؟ WQVGA یا ... ؟
در چه زمينه اي كاراييش بيشتر بشه؟
نرو طرف اين كوك . يه هو ميبيني گوشيت ديگه روشن نميشه مثل من.(البته مايكروتل نجاتم داد):27:
برنامه ها كه فكر نكنم سايز بندي باشه ولي خب تمها و هوم اسكرين و بازيها اگه wqvga باشه خيلي بهتره.
Amin.M.1986
13-07-2009, 20:59
یه لحظه پستشو خوندم میخواستم همینطور جوابش بدم:31:
لطفا بذارید بحث منطقی و علمی باشه... اینطوری ایشون بهش بر میخوره و میره از تاپیک و اگه اینکار ادامه پیدا کنه اینجا پر میشه از طرفدارای امنیا و هی خودمون میگیم و خودمون تایید میکنیم که پسندیده نیست.... سپاسگذارم
Amin.M.1986
13-07-2009, 21:05
1- اکثر پاکت ها اینطوری هستن ولی میشه صفحه رو دید من زیر نور مستقیم آفتاب اونم ظهر و توی سمنان همین دیروز با گوشی کار میکردم.. روشنایی صفحه رو زیر 50 گذاشته بودم تازه... ولی کیفیت پایینه دیگه
2-بسیار ضعیفو کی گفته.. حرفتون سند نداره حالا یکی یه چی گفته واسه خودش
3-نه
4- مطمئن باش این پاکت بهترین پاکت نیست من خودم از 100 بهش بین 60 تا 70 میدم...
pinkishmilad
13-07-2009, 22:06
اساتید اینجا نظر دادن، بنده هم بگم:
1. در مورد تاچ اسکرین نور کافی نیست، اما اینطور نیست که نشه دید. خود من یکم گوشی را با زاویه تر میگیرم دستم توی آفتاب (تو مایه های 90 درجه) و واضح میشه همه چیز را دید.
2. آنتن دهی گوشی هیچ مشکلی نداره. من حدود 3 هفته پیش کوه کرکس بودم (نزدیک کاشان). بالای کوه انواع گوشی ها دست بچه ها بود (سونی اریکسون، نوکیای خائن (!)، ال جی، و سامسونگ). امنیا به جد میگم از همه بهتر خط می داد.
3. در مورد حساسیت تاچ اسکرین اصلا و ابدا قبول ندارم. این مورد دقیقا نقطه برتری امنیا نسبت به سونی و اچ تی سی هست (من با هر دو کار کردم) (هر چند عمرا به پای آیفون نمیرسه). در شرایطی که با دو گوشی دیگه کار کردن بدون قلم نوعی شکنجه است، امنیا عملا تنها پاکت پی سی هست که اصولا نیاز چندانی به قلم نداره و دقیقا به همین دلیل هست که قلم روی خود گوشی نیست. من به شخصه به جز روز اول دیگه حتی یک بار هم از قلم استفاده نکردم.
تنها مشکل در این بین کلید ها و آیکونهای بیش از حد کوچک توی بخشهایی مثل تنظیمات هست که در واقع مشکل ویندوز موبایل هست نه امنیا. سامسونگ یه جاهایی سعی کرده مشکل را حل کنه. حتی میبینیم که مثلا برای تنظیم ساعت عملا میشه از دو طریق عمل کرد. یکی از طریق منوهایی که سامسونگ ساخته و عالی هستند و یکی خود ویندوز موبایل که افتضاحه. همین طور پلیرها.
البته همه این مشکلات انصافا در omnia II حل شده و اگه خدا بخواد انگار یه ppc بی عیب و کامل را واسه اولین بار میریم که داشته باشیم.
شاد باشید و سبز!
Real Madrid C.F
14-07-2009, 16:50
سلام بچها من خیلی وقته با شمام ولی عادت به پست دادن ندارم .می خوام خیلی رک باهاتون حرف بزنم اومنیا بهترین پی پی سی در محدوده قیمتی خودشه .رقیباش یا گرونن یا کم میارن اگه مخالفین بگین و اکه پولتون بیشتره حتما اومنیا 2 بگیرین.من تا دو سه روز دیگه یه 16 گیگشو میگیرم واقعا تو محدوده قیمتی خودش بهترینه و منم بیشتر پول ندارم که یکی بهتر بگیرم .تنها مشکلی که من دارم پیدا کردن فارسی ساز و فرم ویر و رام هست و مهمتر از اون نحوه ی نصبشون .اگه کسی از شما دوستان حرفه ای که گوشیشون تو بهترین جدیدترین حالت (فرم ویر ) هست منو راهنمایی کنه که نرم افزارها و درایور های گوشیمو از صفر کیلومتر به حرفه ای وجدیدترین تبدیل کنم منم بهش قول میدم هر کمکی که بخواد از لحاظ پیدا کردن نرم برنامهای مختلف (چون من ADSL دارم )بهش بکنم .کلا از هر لحاظ بگه کمکش میکنم. من فلا گوشی رو نخریدم ولی هر کس کمک میکنه از الان بگه و اگه کمکی میخواد از همین الان من در خدمتم. :5:.... یا علی ...
Bs_panzer
15-07-2009, 00:58
نصب تاچ فلو روی امنیا بدون تغییر رام
اول از همه دوستان اگه تکراریه ببخشین اما حس کردم جاش توی تاپیک خالیه و ممکنه بعضیا دوست داشته باشن.
می خوام طریقه نصب تاچ فلو رو روی امنیا بدون نیاز به تقییر رام براتون توضیح بدم ، البته اینم بگم که نصب تاچ فلو مشکلاتی هم داره ، چون برای سامسونگ طراحی نشده ، مثلاً حافظه گوشی کم می شه ، حالت لند اسکیپ نمیشه ازش استفاده کرد و... و البته این مدل نصب تاچ فلو هم به حالت استفاده از رام تاچ فلو دار برتریهایی نظیر قابلیت استفاده از تاچ فلو و سامسونگ ویدگت فقط با تعویض یک تیک و از بین نرفتن برنامه های خود سامسونگ و عدم محدودیت به یک رام خاص (روی همه رامها اجرا می شه)و... اما به هر حال برای تنوع و تجربه تاچ فلو خوبه و قابل استفادست.
قبل از هر کاری بک آپ تهیه کنید که اگه جایی به مشکل برخوردید یا پشیمون شدید به راحتی بتونین برگردین ، البته این کار هیچ خطری برای گوشی مثل Death شدن و ... نداره.
خب اول از همه این فایل 14MB رو دانلود می کنید که یه فایل زیپ شدست که حاوی 13 فایل .cab و چند فایل دیگست که بهتون می گم چیکارشون کنید.
1- خب اول از همه بهتره هارد ریست کنید ، اگر هم نکردید خیلی مهم نیست، فقط توی حافظه گوشیتون(نه حافظه جانبی) حدود 30 MB باید فضای خالی داشته باشید ، چون همه برنامه ها باید رو حافظه خود گوشی نصب بشن.
2- درون فایل دانلود شده ، یک پوشه هست به اسم Files ، توی این فولدر دو فایل به نامهای DiamondQVGA.tsk و Hh_fw_background.png هست ، که این دو رو درون پوشه MyDucument توی گوشی کپی می کنید.
3- به قسمت setting سپس Today رفته و از بین تمها ، تم DiamondQVGA رو انتخاب می کنید.
4- فایل Hh_fw_background.png رو که انتقال دادین ، باز کرده و به عنوان wallpaper انتخاب می کنید (اگر هم نمی خواید از والپیپر خود تاچفلو استفاده کنید ، می تونید هر تصویری دوست دارید انتخاب کنید ، یا اصلاً تغییر ندید)
5- دوباره به قسمت Today رفته و از قسمت Items تمام تیکها را برداشته و آیتمها را غیر فعال کنید (مثلاً تیک Samsung Widgwt را بردارید)
6- به پوشه دانلود شده بروید و فایل 1.Manila2D_1.00_1819.2926.CAB را روی خود گوشی نصب کنید.
7- دوباره به قسمت Today رفته از قسمت Items گزینه Touch FLO را غیر فعال کنید.
8- بهتره که یه سافت ریست انجام بشه.
9- باز به پوشه دانلود شده رفته و اینبار فایل 2.Manilla2D_HTC_Patch.CAB را باز روی خود گوشی نصب کنید.
10- باز سافت ریست کنید.
11- حالا به پوشه دانلود شده بروید و فایلهای 3 تا 13 را روی خود گوشی نصب کنید ، بجز مواردی که در زیر گفته شده:
مواردی که نیاز به نصب آنها نیست :
04.Album_Video_fix.cab (اجرا نمی شود)
11.YouTubeQVGA 1_5_1819_1531.cab (اجرا نمی شود)
05.Task_Manager_2.1_34837.5.cab
08.Audio_Booster.cab (اجرا نمی شود)
09.Fullscreen_Player_1_05_080828_0.cab
این قسمت هم نیازی نیست روی گوشی نصب شود و می توان آنرا روی حافظه جانبی نصب کرد :
12.GoogleMaps_compressed.CAB
12- خب حالا می مونه آخرین مرحله ، در این قسمت باید باز به پوشه Files از قسمت دانلود شده بروید و فایلهای ._HTCHomeSttings.xml وHTCHomeSttings.xmlو hh_fw_background.png را به پوشه Windows درون گوشی منتقل کنید.
13- در این مرحلم بهتره یه سافت ریست انجام بشه.
14- حالا باز به قسمت Today و تب Items بروید و تیک گزینه Touch FLO رو بزنید و ok کنید تا فعال بشه ، الان هم می تونید تاچ فلو رو روی گوشیتون تجربه کنید.
اینم چند تا اسکرین شات از تاچ فلو روی امنیا :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورژنی که لندسکیپ ساپورت کنه نداره ؟
AryanLand
15-07-2009, 01:09
سلام بچها من خیلی وقته با شمام ولی عادت به پست دادن ندارم .می خوام خیلی رک باهاتون حرف بزنم اومنیا بهترین پی پی سی در محدوده قیمتی خودشه .رقیباش یا گرونن یا کم میارن اگه مخالفین بگین و اکه پولتون بیشتره حتما اومنیا 2 بگیرین.من تا دو سه روز دیگه یه 16 گیگشو میگیرم واقعا تو محدوده قیمتی خودش بهترینه و منم بیشتر پول ندارم که یکی بهتر بگیرم .تنها مشکلی که من دارم پیدا کردن فارسی ساز و فرم ویر و رام هست و مهمتر از اون نحوه ی نصبشون .اگه کسی از شما دوستان حرفه ای که گوشیشون تو بهترین جدیدترین حالت (فرم ویر ) هست منو راهنمایی کنه که نرم افزارها و درایور های گوشیمو از صفر کیلومتر به حرفه ای وجدیدترین تبدیل کنم منم بهش قول میدم هر کمکی که بخواد از لحاظ پیدا کردن نرم برنامهای مختلف (چون من ADSL دارم )بهش بکنم .کلا از هر لحاظ بگه کمکش میکنم. من فلا گوشی رو نخریدم ولی هر کس کمک میکنه از الان بگه و اگه کمکی میخواد از همین الان من در خدمتم. :5:.... یا علی ...
شما گوشی رو بگیر مطمئن باش مشکلی از این لحاظ نخواهی داشت .اگر هم شک دارید چند صفحه از همین تاپیک رو بخون تا مطمئن بشی و با خیال راحت گوشی رو بخری.
Bs_panzer
15-07-2009, 01:28
Bs_panzer
15-07-2009, 01:41
در چه زمينه اي كاراييش بيشتر بشه؟
نرو طرف اين كوك . يه هو ميبيني گوشيت ديگه روشن نميشه مثل من.(البته مايكروتل نجاتم داد):27:
داستان این چیه ؟
جاسجم خودم یه بار تو کافی نت داشتم رام عوض می کردم یهو پی سی هنگ کرد ! :18:
من دیگه تا رسیدم خونه مردم و زنده شدم (البته اون موقع 470 تومن بود:31:)
رسیدم روشن کردم (SPL منو نجات داد) اس پی ال (صفحه 3 رنگ) بالا اومد یهو دیدم کامپیوتر شناختش !
رام رو نصب کردم تمام ! :46:
Amin.M.1986
15-07-2009, 05:54
چطور میشه بفهمم که به ال سی دی امنیام تا الان فشاری وارد شده یا نه؟؟؟؟ واسم مهمه
saeidsmxo
15-07-2009, 23:03
لطفا بذارید بحث منطقی و علمی باشه... اینطوری ایشون بهش بر میخوره و میره از تاپیک و اگه اینکار ادامه پیدا کنه اینجا پر میشه از طرفدارای امنیا و هی خودمون میگیم و خودمون تایید میکنیم که پسندیده نیست.... سپاسگذارم
من با منطقي بودن بحث موافقم ولي اينا ديگه چه سوالهاييه!!!:13:(آنتن ضعيفه!:31::5:)
Amin.M.1986
15-07-2009, 23:28
من با منطقي بودن بحث موافقم ولي اينا ديگه چه سوالهاييه!!!:13:(آنتن ضعيفه!:31::5:)
واقعا بعضی ها نمیدونن.. شما نگاه به خودت نکن
saeidsmxo
15-07-2009, 23:36
كاملا" موافقم . در اين محدوده قيمت به نظرم بهترينه!
ولي 100% با گارانتي مايكروتل بگير كه فوق العادست!:40: تاچ گوشيم يه مشگل
پيدا كرده بود بردم و رايگان تعويض كردن. به جرآت از روز اولش هم خيلي عاليتر شده.
براي ريختن فريمور هم ببر اونجا خيالت راحت باشه.
جناب arianland رام روي گوشي رو به JPID1 تغيير دادن. شما از اين رام اطلاعاتي دارين؟
باتريش خيلي عالي شده و اينترفيسش هم تو بعضي جاها تغيير كرده و البته عربي هم ساپورت ميكنه. و آنلاين ويدگت و يه سري ويدگت ديگه هم اضافه شده. با تشكر
farhooode
16-07-2009, 08:37
یک سوال دارم این مایکروتل برای تعویض رام گوشی هزینه ای میگیره یانه؟
saeidsmxo
16-07-2009, 11:33
یک سوال دارم این مایکروتل برای تعویض رام گوشی هزینه ای میگیره یانه؟
نه نه نه! از اول تاپيك داري يك سوال ميكني آخرشم قصد خربد گوشي رو نداري. نميدونم سوالهات براي چيه:13:
اسمت هم نميدونم جناب ...
SIMON137
16-07-2009, 11:38
من با گارانتی مایکروتل خریدم ، الان مثلا سر چه چیزهایی می تونم بهشون مراجعه کنم ؟ یعنی چه مشکلاتی پیش بیاد می تونم مراجعه کنم ؟ بعد پول می گیرن ؟
saeidsmxo
16-07-2009, 12:02
من با گارانتی مایکروتل خریدم ، الان مثلا سر چه چیزهایی می تونم بهشون مراجعه کنم ؟ یعنی چه مشکلاتی پیش بیاد می تونم مراجعه کنم ؟ بعد پول می گیرن ؟
بستگي داره چه مشگلي باشه:20:
مثلا" من تاچ گوشي رو عوض كردم فاكتورش 72000 تومن شد (62000 تاچ و 10000 تعويض) كه گارانتي 72000 تخفيف داد. يعني هيچ هزينه اي نگرفت. و رام رو هم تعويض كردن به JPID1
farhooode
16-07-2009, 14:56
نه نه نه! از اول تاپيك داري يك سوال ميكني آخرشم قصد خربد گوشي رو نداري. نميدونم سوالهات براي چيه:13:
اسمت هم نميدونم جناب ...
آخه مشکلی که دارم من شیراز نیستم
اگر مشکلی برای گوشی یا بخوام رام گوشی رو عوض کنم چطوری باید برای شرکت گارانتی کننده ارسال کنم
SIMON137
16-07-2009, 21:54
کلا یکی از خاصیت های گوشی های جدید نحوه نمایش سایت ها هست .
خب این گوشی هم به دلیل مشخصاتی که داره خوراک رفتن به اینترنت هم هست که من همیشه استفاده می کنم ( تبصره : بیخیال قبضش )
شاید بعضی ها بپرسند نحوه نمایش سایت ها در این گوشی چگونه است ، خب اینگونه است :
AryanLand
17-07-2009, 01:02
كاملا" موافقم . در اين محدوده قيمت به نظرم بهترينه!
ولي 100% با گارانتي مايكروتل بگير كه فوق العادست!:40: تاچ گوشيم يه مشگل
پيدا كرده بود بردم و رايگان تعويض كردن. به جرآت از روز اولش هم خيلي عاليتر شده.
براي ريختن فريمور هم ببر اونجا خيالت راحت باشه.
جناب arianland رام روي گوشي رو به JPID1 تغيير دادن. شما از اين رام اطلاعاتي دارين؟
باتريش خيلي عالي شده و اينترفيسش هم تو بعضي جاها تغيير كرده و البته عربي هم ساپورت ميكنه. و آنلاين ويدگت و يه سري ويدگت ديگه هم اضافه شده. با تشكر
سلام.
نه متاسفانه اطلاعی ندارم ولی سرچ میکنم اگر پیدا کردم به اطلاعتون میرسونم.
Bs_panzer
17-07-2009, 01:31
چه برنامه جی پی اسی نصب کنم بهتره ؟ (تهران)
گارمین ریختم 1 ساعت بهش ور رفتم نقشه نمیومد توش
Amin.M.1986
17-07-2009, 10:45
نظرتون راجع به این فارسی ساز چیه؟
mobilestan.net/showthread.php?t=73536
SIMON137
17-07-2009, 12:56
به نظر من همون رو بریز به پست زیر هم سر بزن :
نظرتون راجع به این فارسی ساز چیه؟
mobilestan.net/showthread.php?t=73536
من برای فارسی ساز عربایز رو نصب کردم عالیه ، هیچ مشکلی هم ندارم ، ولی اینو نمی دونم ...
شهرام_ایرانی
17-07-2009, 14:07
دوستان من امروز متوجه شدم که گوشیم یک پیکسلش سوخته یعنی اون نقطه سفیده
به نظر شما ببریم گارانتی از من قبول میکنه ؟؟؟
Amin.M.1986
17-07-2009, 14:42
دوستان من امروز متوجه شدم که گوشیم یک پیکسلش سوخته یعنی اون نقطه سفیده
به نظر شما ببریم گارانتی از من قبول میکنه ؟؟؟
از کجا میشه فهمید که سوخته؟
Amin.M.1986
17-07-2009, 14:44
آموزش تنظیم حرفه ای صدا رو گذاشتم تو این آدرس..
شاد باشید و سربلند
reza-habibi
17-07-2009, 18:27
با سلام و خسته نباشید
دوستان من یک کابل تی وی گرفتم . حالا 2 دو تا سئوال دارم
اول اینکه چطور میتونم تصویر رو هم رو tv داشته باشم هم رو خود صفحه موبایل ؟ چون وقتی وصل میکنم فقط tv تصویر دارد.
دوم اینکه وقتی وصل میشه موس موبایل خیلی بد کار میکنه و هی میپره !!!!!
لطفا راهنمایی فرمایید راستی رامم هم DIAX5 هست .
Bs_panzer
17-07-2009, 22:05
سلام
من چی کار کنم این وقتی به یو اس بی وصل میشه شارژ نشه ؟ (دهن باتری سرویس شد)
Real Madrid C.F
18-07-2009, 21:22
یوهو....وای....هاها....آخجون....ه ورا.....بالاخره.....بالاخره گوشی رو گرفتم ....آخرشه همه ی مدلهای HTC و سونی اریکسون و نوکیا اپل و... رو به راحتی زیر پاش له میکنه.از قیافه از دوربین(مخصوصا قابلیت تشخیص لبخند خیلی باش حال کردم)از کیفیت و قدرت هندزفری از سرعت عمل از همه چی (خیلیارو نگفتم) بهترینه. نمیگم مشکل نداره خیلی هم داره ولی از اومنیا بهتر وجود نداره..ضمن اطلاع من 16 گیگ نقره ای (Modern Black ) بدون گارانتی گرفتم(البته Saeed mxo جان فکر نکنی به پیشنهادت توجه نکردم ولی 1- من بچه ی شهرستانم و سالی یک بار میام تهران 2-بیشتر از 420 پول نداشتم 3-فقط روز جمعه تهران بودم مایکروتل بسته بود ). 420 تومان از علاالدین گرفتم با گارمین و یه فارسی ساز کامل خیلی خوب ( به عزیزانی که دنبال فارسی ساز خوب میگردن spb keyboard رو پیشنهاد میکنم ) دادم یه برچسب محافظ صفحه هم برام انداختن البته یه چندتا خش رو محافظ صفحه افتاده ولی بیخیال وقتی کهنه تر شد عوضش میکنم یه کیف مخصوص اومنیا هم گرفتم .
AryanLand
18-07-2009, 23:25
سلام.
یادت که نرفته باید جایی باشی که زیر سقف نباشی؟ وقتی برنامه رو ران میکنی و شکسپت صفحه اول رو میزنی میری تو یه صفحه که سمت چپ بالا یک انتن داری وقتی سبز شد برو تو قسمت نقشه و 7 بار زوم کن نقشه میاد.
SIMON137
18-07-2009, 23:43
یوهو....وای....هاها....آخجون....ه ورا.....بالاخره.....بالاخره گوشی رو گرفتم ....آخرشه همه ی مدلهای HTC و سونی اریکسون و نوکیا اپل و... رو به راحتی زیر پاش له میکنه.از قیافه از دوربین(مخصوصا قابلیت تشخیص لبخند خیلی باش حال کردم)از کیفیت و قدرت هندزفری از سرعت عمل از همه چی (خیلیارو نگفتم) بهترینه. نمیگم مشکل نداره خیلی هم داره ولی از اومنیا بهتر وجود نداره..ضمن اطلاع من 16 گیگ نقره ای (Modern Black ) بدون گارانتی گرفتم(البته Saeed mxo جان فکر نکنی به پیشنهادت توجه نکردم ولی 1- من بچه ی شهرستانم و سالی یک بار میام تهران 2-بیشتر از 420 پول نداشتم 3-فقط روز جمعه تهران بودم مایکروتل بسته بود ). 420 تومان از علاالدین گرفتم با گارمین و یه فارسی ساز کامل خیلی خوب ( به عزیزانی که دنبال فارسی ساز خوب میگردن spb keyboard رو پیشنهاد میکنم ) دادم یه برچسب محافظ صفحه هم برام انداختن البته یه چندتا خش رو محافظ صفحه افتاده ولی بیخیال وقتی کهنه تر شد عوضش میکنم یه کیف مخصوص اومنیا هم گرفتم .
در حالت کلی مبارک باشه ، ایشالله چرخش که نه ولی اون تاسش همیشه برات بریزه :D
سوالی داشتی در خدمتیم جمیعا
درود بر دوستان عزيز:20:
اين coreplayer ما فايلي رو پخش نميکنه؟يعني اول پخش ميکرد بعد از يه بار هارد ريست ديگه پخش نميکنه.:13:
Amin.M.1986
19-07-2009, 10:32
درود بر دوستان عزيز:20:
اين coreplayer ما فايلي رو پخش نميکنه؟يعني اول پخش ميکرد بعد از يه بار هارد ريست ديگه پخش نميکنه.:13:
باید uninstall کنی و دوباره نصب کنی.. همین
درود بر امين عزيز:20:
باید uninstall کنی و دوباره نصب کنی.. همین
اين کار رو چند بار کردم ولي جواب نداد.:13:
saeidsmxo
19-07-2009, 11:42
کلا یکی از خاصیت های گوشی های جدید نحوه نمایش سایت ها هست .
خب این گوشی هم به دلیل مشخصاتی که داره خوراک رفتن به اینترنت هم هست که من همیشه استفاده می کنم ( تبصره : بیخیال قبضش )
شاید بعضی ها بپرسند نحوه نمایش سایت ها در این گوشی چگونه است ، خب اینگونه است :
قلمت چرا اين شكليه؟
ماله من اينطوري نيست. قضيه چيه؟ خيلي هم هرز شده.
آره اينترنت باهاش خيلي حال ميده. قلم نيوز فقط با گوشي ميشه بري با pc فيلتره
Real Madrid C.F
19-07-2009, 12:48
اقا یه چند تا مشکل داشتم بی زحمت جواب بدین ممنون میشم مخصوصا اولیش : 1 -مهمترین مشکلی که هر کسی همون اول باهاش مواجه میشه باتری گوشیه .باتریش در حالت اولیه خیلی ضعیفه البته تو پستای قبلی دوستان گفتن با اپدیت فریمویر به مدل جدیدتر باتری خیلی خیلی بیشتر دوام میاره پس اگه میشه فایل اپدیتی رو که از همه بیشتر باتری رو نگه میداره والبته عوارض جانبی رو هم لطفا بگین ( مثلا : همه ی فایلام پاک میشه ..صفحه کم نور میشه ...برای کیبورد فارسیم مشکل ایجاد میکنه ...رزلوشن میاد پایین ...کند میشه و...) تا ببینم ارزش داره آپ کنم یا اگه بر عکس چیزی رو اضافه میکنه بگین هم ممنون میشم . البته من روش آپدیت رو بلد نیستم پس اگه فایل رو بزارین و روش رو نگین هیچ فایده ای نداره . ضمن اطلاع من ویندوز 7 رو کامپیوترم نصبه و Device Center ; Device Hand book هم رو PC نصب کردم. 2-آیا روشی هست که بدون استفاده از سیم کارت و وای-فای به اینترنت وصل شد مثلا کامپیوتر به اینترنت وصل باشه و شما با وصل کردن گوشی به کامپیوتر بتونی گوشی رو به اینترنت وصل کنی 3-من که تو تهران بودم GPS گارمین نقشه ی کامل شهر تهرانو میاورد بعد که اومدم شهر خودمون منو تو یه سری جاده هایه بی نام نشون میده البته مو قعیت من از لحاظ ایران درسته ولی نقشه شهر مونو نمیاره . باید نقشه رو از اینتر نت بگیرم ؟ ..... :42:.....
Real Madrid C.F
19-07-2009, 13:12
اقا ورزن گوشی من JVHI2 هست که از همون اولم روش بود ..... یه چیزی دستگیرم شده فکر کنم باید به Dxia5 آپ کنم که از همه کم مصرف تره ولی نمیدنم چجوری؟
saeidsmxo
19-07-2009, 13:50
با سلام و خسته نباشید
اول اینکه چطور میتونم تصویر رو هم رو tv داشته باشم هم رو خود صفحه موبایل ؟ چون وقتی وصل میکنم فقط tv تصویر دارد.
سلام
رو علامت باتري كليك كن و بعد از قسمت TV Out اون تيك رو بزن.
سلام
من چی کار کنم این وقتی به یو اس بی وصل میشه شارژ نشه ؟ (دهن باتری سرویس شد)
اين كه خيلي خوبه!:46:
خوشحالم كه خوشحالي! تبريك ميگم:40:
البته داخل علاءالدين هم مايكروتل گير مياد ولي اميدوارم كه مشگلي برات پيش نياد.
و خيالت راحت باشه كه امنيا گرفتي...
موفق باشي
SIMON137
19-07-2009, 13:58
قلمت چرا اين شكليه؟
ماله من اينطوري نيست. قضيه چيه؟ خيلي هم هرز شده.
آره اينترنت باهاش خيلي حال ميده. قلم نيوز فقط با گوشي ميشه بري با pc فيلتره
نه بابا کجاش هرز شده ، تصویری نشون بده من توضیح بدم ، این شکلیه دیگه ، ولی بسیار بسیار خوش دسته
فکر کنم تصویر غلط اندازه وگرنه قلم مشکلی نداره ، خیلی تر و تمیزه ، نو هست بابا...
با سلام و خسته نباشید
آقا اول به من بگو اون کابل رو از کجا خریدی ، آدرس دقیق بده ، قربون دستت...
کیفیتش چجوری خوبه ؟ تصویر کامله ؟ و...؟
سلام
من تقریبا 3 هفته پیش این گوشی رو گرفتم و مثل خیلی از دوستان همون مشکل باتری رو دارم . البته وقتی اومدم این تاپیک رو دیدم یکمی امیدوار شدم چون فکر میکردم فقط مال خودم این مشکل رو داره.روزای اول صبح شارژ میکردم شب نشده تموم بود.الان با استفاده ی متوسط به 24 ساعت رسیده ولی بازم فکر نمیکنم نرمال باشه. از دوستانی که این مشکل رو داشتن و حل شده خواهش میکنم راهنمایی کنن . یا آدرسشو بدین خودم میخونم . ممنون
reza-habibi
19-07-2009, 15:36
کیفیتش چجوری خوبه ؟ تصویر کامله ؟ و...؟[/QUOTE]
از پاساژ علا الدین طبقه زیر زمین همین که از پله برقی میری پایین مغازه دوم یا سوم سمت چپ من خریدم 15 تومن
ولی ظاهرا بچه ها 8 تومن هم خریدن .
کیفیتش که توی tv صفحه کامل هست ولی نمیدونم مال من مشکل داره یا کلا اینطوری چون مال من وقتی وصل میشه ماوس خوب کار نمیکنه و هی میپره
SIMON137
19-07-2009, 15:39
یعنی مثلا میشه باهاش فیلم دید راحت با کیفیت ؟
golmohammadi
20-07-2009, 01:11
بچه ها چند تا سوال داشتم
1- برنامه هايي كه در todey ظاهر ميشوند در امنيا چطوري بايد در صفحه اول ظاهرش كرد ؟
مثلا برنامه هاي بلوتوث البته عده اي و برنامهاي كه ميشه باهاش مثل كامپيوتر گوشي را خاموش و ريستارت كرد
2- موقع كاليبره كردن صفحه در قسمت كاليبره مراحل تموم نميشه
مجبور ميشم دستي ريستارت كنم
چندين بار هارد ريست كردم درست نشد اينو بايد چيكار كرد ؟
3- در قسمتي كه ميخواهيم sms بفرستيم نام و ... هست اونجا هيچي ديده نميشه
البته نوشته ميشه و سند هم ميشه ولي چيزي ديده نميشه
اينو فكر كنم با يك فارسي ساز كه نصب كرده بودم بعد از اون اين مشكل بوجود اومد
4- چندين نوع فارسي ساز براي امنيا هست كه همشون هم يه ايراد دارند آخرش كدوم بهتره ؟
5- فعلا ويندوز اصلي گوشي هست و شايد نياز به تعويض رام داشته باشه و چون حدث ميزنم مشكل 2 حل نشه احتمال اينكه زام را عوض كنم زياد ميشه شما كدوم رام را پيشنهاد ميكنيد؟ البته ترجيحا رام اصلي باشه كه بدون مشكل خاص باشه
Bs_panzer
20-07-2009, 02:12
سلام.
یادت که نرفته باید جایی باشی که زیر سقف نباشی؟ وقتی برنامه رو ران میکنی و شکسپت صفحه اول رو میزنی میری تو یه صفحه که سمت چپ بالا یک انتن داری وقتی سبز شد برو تو قسمت نقشه و 7 بار زوم کن نقشه میاد.
نوشته NO MAP
AryanLand
20-07-2009, 02:25
نوشته NO MAP
سلام.
احتمالا" نقشه رو کرک نکردی یا اگر کردی درست انجام نشده.تو قسمت جی پی اس همین قسمت پاکت پی سی من برنامه کامل رو با یک فایل راهنما گذاشتم ار اونا میتونی استفاده کنی اگر دیدی درست نمیشه بگو فایلهای کرکش رو برات بسازم Email کنم.
در آخر هم اگر دیدی نشد شما که تهرانی منم تهرانم قرار میزاریم مشکل رو با هم حل میکنیم.:11:
AryanLand
20-07-2009, 02:34
اقا یه چند تا مشکل داشتم بی زحمت جواب بدین ممنون میشم مخصوصا اولیش : 1 -مهمترین مشکلی که هر کسی همون اول باهاش مواجه میشه باتری گوشیه .باتریش در حالت اولیه خیلی ضعیفه البته تو پستای قبلی دوستان گفتن با اپدیت فریمویر به مدل جدیدتر باتری خیلی خیلی بیشتر دوام میاره پس اگه میشه فایل اپدیتی رو که از همه بیشتر باتری رو نگه میداره والبته عوارض جانبی رو هم لطفا بگین ( مثلا : همه ی فایلام پاک میشه ..صفحه کم نور میشه ...برای کیبورد فارسیم مشکل ایجاد میکنه ...رزلوشن میاد پایین ...کند میشه و...) تا ببینم ارزش داره آپ کنم یا اگه بر عکس چیزی رو اضافه میکنه بگین هم ممنون میشم . البته من روش آپدیت رو بلد نیستم پس اگه فایل رو بزارین و روش رو نگین هیچ فایده ای نداره . ضمن اطلاع من ویندوز 7 رو کامپیوترم نصبه و Device Center ; Device Hand book هم رو PC نصب کردم. 2-آیا روشی هست که بدون استفاده از سیم کارت و وای-فای به اینترنت وصل شد مثلا کامپیوتر به اینترنت وصل باشه و شما با وصل کردن گوشی به کامپیوتر بتونی گوشی رو به اینترنت وصل کنی 3-من که تو تهران بودم GPS گارمین نقشه ی کامل شهر تهرانو میاورد بعد که اومدم شهر خودمون منو تو یه سری جاده هایه بی نام نشون میده البته مو قعیت من از لحاظ ایران درسته ولی نقشه شهر مونو نمیاره . باید نقشه رو از اینتر نت بگیرم ؟ ..... :42:.....
سلام.
در مورد باطر ی مشکل کم کم حل میشه به زمان نیاز داره.در مورد آپدیت شما باید رام گوشی رو عوض کنی و به a5 تغییرش بدی در کاهش مصرف باطری موثره اما تمام چیزهایی که رو حافظه داخلی گوشی هست پاک میشه(منظور حافظه 8 یا 16 گیگ نیست).
در مورد وصل به اینترنت از طریق کامپیوتر هم بله میشه.شما وقتی از طریق اکتیو سینک با کامپیوترتون سینک میشید گوشیتون به اینترنت وصل میشه کافیه بروزر روی گوشی رو باز کنید و ادرس سایت رو وارد کنید.
در مورد نقشه های گارمین ,برای تعداد محدودی از شهرهای بزرگ با اطلاعات کامل هست شما بفرمایید کدوم شهرید اگر نقشه بود خدمتتون عرض کنم که نقشه داره یا نه.(واسه گارمین).
AryanLand
20-07-2009, 02:36
سلام
من تقریبا 3 هفته پیش این گوشی رو گرفتم و مثل خیلی از دوستان همون مشکل باتری رو دارم . البته وقتی اومدم این تاپیک رو دیدم یکمی امیدوار شدم چون فکر میکردم فقط مال خودم این مشکل رو داره.روزای اول صبح شارژ میکردم شب نشده تموم بود.الان با استفاده ی متوسط به 24 ساعت رسیده ولی بازم فکر نمیکنم نرمال باشه. از دوستانی که این مشکل رو داشتن و حل شده خواهش میکنم راهنمایی کنن . یا آدرسشو بدین خودم میخونم . ممنون
سلام.
به زمان بیشتری نیاز داره تا ایده ال بشه.
بهترین آپدیتی که واسه امنیا اومده چیه ؟ لطفا راهنمایی کنین و اگه ممکنه لینک دانشو بزارین .ماله من jvhi2 هست.راستی تاچشم یکم ضعیفه .با آپدیت درست میشه ؟
Amin.M.1986
20-07-2009, 16:14
بهترین آپدیتی که واسه امنیا اومده چیه ؟ لطفا راهنمایی کنین و اگه ممکنه لینک دانشو بزارین .ماله من jvhi2 هست.راستی تاچشم یکم ضعیفه .با آپدیت درست میشه ؟
یکم ضعیف یعنی چی؟ دقیق بگو لطفا؟
یکم ضعیف یعنی چی؟ دقیق بگو لطفا؟
یعنی نسبت به i900 که دوستم داره حساسیتش کمتره. باید بیشتر فشار بدم تا عمل کنه :41:
رام خوبم اگه سراغ داشتین مارو بی نسیب نزارین :11:
Real Madrid C.F
21-07-2009, 08:05
[quote=AryanLand;3989285]سلام.
در مورد باطر ی مشکل کم کم حل میشه به زمان نیاز داره.در مورد آپدیت شما باید رام گوشی رو عوض کنی و به a5 تغییرش بدی در کاهش مصرف باطری موثره خب همون ..من همون لینک رام کم مصرف رو میخوام و راهنمایی نصبش...لطفا سریع تر
در مورد نقشه های گارمین ,برای تعداد محدودی از شهرهای بزرگ با اطلاعات کامل هست شما بفرمایید کدوم شهرید اگر نقشه بود خدمتتون عرض کنم که نقشه داره یا نه.(واسه گارمین).
کرمانشاه....بی زحمت!! :20:
golmohammadi
21-07-2009, 10:15
[quote=AryanLand;3989285]سلام.
در مورد باطر ی مشکل کم کم حل میشه به زمان نیاز داره.در مورد آپدیت شما باید رام گوشی رو عوض کنی و به a5 تغییرش بدی در کاهش مصرف باطری موثره خب همون ..من همون لینک رام کم مصرف رو میخوام و راهنمایی نصبش...لطفا سریع تر
کرمانشاه....بی زحمت!! :20:
در گارمين فقط نقشه تهران كامله و شايد چند تا شهر بزرگ
متاسفانه كرمان شاه را نداره
توصيه من استفاده از برنامه Oziexplorer هست ورژن 2.31
همه شهرها را تقريبا داره
reza-habibi
21-07-2009, 12:56
یعنی مثلا میشه باهاش فیلم دید راحت با کیفیت ؟
اولا اون مشکل که گفتم ماوس میپره درست شد و ایراد از تنظیمات گوشی من بود. با تشکر از ( saeidsmxo )
در مورد پخش که باید بگم دقیقا همون چیزی رو که میبینی نمایش میده ولی خوب کیفیت باید این رو درنظر داشته باشی که رزولوشن گوشی خیلی پایین هست . ولی به نظر من در کل رضایت بخش هست
من خودم که از گوشی برای مانیتور 7 اینچ ماشین استفاده میکنم راضی هستم. البته من بیشتر از برنامه گارمین استفاده میکنم.
saeidsmxo
21-07-2009, 18:24
نه بابا کجاش هرز شده ، تصویری نشون بده من توضیح بدم ، این شکلیه دیگه ، ولی بسیار بسیار خوش دسته
فکر کنم تصویر غلط اندازه وگرنه قلم مشکلی نداره ، خیلی تر و تمیزه ، نو هست بابا...
کیفیتش چجوری خوبه ؟ تصویر کامله ؟ و...؟
قلم خودم رو گفتم نه شما. البته با يه قلم ديگه تعويض كردم خيلي عالي شد.وقت كردم يه عكس از قلمم ميگيرم. با مال شما فرق داره!
در مورد Tv Out هم ميتوني تصوير كاملي داشته باشي هم تصوير استاندارد 16:9 كه كيفيتش خيلي عاليتره!:18:
البته بايد بيشتر گوشي حالت لند اسكيپ داشته باشه.
اين كابل لازمه ي اين گوشيه. چون به راحتي ميشه تصاوير , بازي و فيلمهاي داخل گوشي رو با كيفيت بالا تماشا كرد.:8:خوراك Divx
SIMON137
21-07-2009, 18:39
من کابل می خواممممممممم :19::19::19::45:
بی پدر یک کابل بهم فروخت تو علائدین ، فروشگاه بابک ، 15 هزار تومن ، هیچی نشون نمیده ... صدا هم نمیره ...
آقا کسی اونطرفا نیست بخره برای ما بفرسته این سر تهران ...؟
golmohammadi
21-07-2009, 19:43
من کابل می خواممممممممم :19::19::19::45:
بی پدر یک کابل بهم فروخت تو علائدین ، فروشگاه بابک ، 15 هزار تومن ، هیچی نشون نمیده ... صدا هم نمیره ...
آقا کسی اونطرفا نیست بخره برای ما بفرسته این سر تهران ...؟
چه بد
15 تومن دادي برا كابل اونوقت كار نميكنه
خب پسش بده
و يا بگو يكي ديگه بده كه كار بكنه
golmohammadi
22-07-2009, 00:59
بچه ها يكي نحوه عوض كردن رام را واسم بگه
حداقل جايي كه اموزشش هست بگه
در ضمن لينك دانلود يك رام خوب هم بدين ممنون منتظرم
Amin.M.1986
22-07-2009, 08:36
چه بد
15 تومن دادي برا كابل اونوقت كار نميكنه
خب پسش بده
و يا بگو يكي ديگه بده كه كار بكنه
کاملا تایید میشه.. شما حتما برو بهش پس بده.. حتی اگه پولتو پس نداد هم بهش پس بده که دیگه این کارو تکرار نکنه.. این طوری روزی کلی کابل خراب میده به مردم..
بالاخره تونستم این آپدیت dxhj1 رو پیدا کنم و دانلود کنم( الان همه می خندن میگن خسته نباشی ) .دست همگی درد نکنه به خصوص مهران عزیز که آپدیت رو گذاشته بود .ایول به همه .
فقط دعا کنین مشکل باتریم حل شه که بدجوری رو اعصابمه .
Real Madrid C.F
22-07-2009, 10:59
آقا خیلی منو نا امید کردین یه هفته بیشتر شده که من گوشیو خریدم از همون موقع دارم خواهش والتماس می کنم که من مشکل باتری دارم رام کم مصرف خودتونو بهم بدین ولی خبری نیست که نیست . اول بهم گفتین گوشیو بخر ما کمکت میکنیم ولی انگار همه با ما قهرن........الانم برم گوشیمو بزنم شارز که داره باتری لو می ده....
تو را خدا کمک کنین ...
آفا من اومدم این آپدیت رو بریزم وقتی می خواد بره رو phone میگه پیدا نشد بعدشم failed میده . مراحل کارم اینجوری انجام دادم :
1- فایل exe رو تو کام اجرا کردم
2-گوشی رو خاموش کردم
3-usb رو وصل کردم و گوشی رو روشن کردم
اون قسمت که مینویسه samsung omnia اون کلید start فعال میشه ولی active sync کانکت نمیشه .منم دو بار زدم نصفه نصب شد تا حالا دو بار پشت سر هم hard reset کردم .
خواهشا هرکی میدونه کمک کنه . میترسم یه بار دیگه بزنم گوشیم آجر بشه
farhooode
22-07-2009, 12:23
گوشی با این همه ابهت شرکت سامسونگ باید یک کابل TV داخل پکیج گوشی قرار میداد مثل نوکیا
Real Madrid C.F
22-07-2009, 12:45
جواب بدین!!!
golmohammadi
22-07-2009, 16:37
آقا خیلی منو نا امید کردین یه هفته بیشتر شده که من گوشیو خریدم از همون موقع دارم خواهش والتماس می کنم که من مشکل باتری دارم رام کم مصرف خودتونو بهم بدین ولی خبری نیست که نیست . اول بهم گفتین گوشیو بخر ما کمکت میکنیم ولی انگار همه با ما قهرن........الانم برم گوشیمو بزنم شارز که داره باتری لو می ده....
مشكل شارژ بايد صبر كني
فكر نكن با تعويض رام بلافاصله درست ميشه
مدتي زمان نياز هست
گوشی با این همه ابهت شرکت سامسونگ باید یک کابل TV داخل پکیج گوشی قرار میداد مثل نوکیا
اره
بيشتر به خاطر اينكه قيمت گوشي بياد پائين اينكارو كردهخ
و فكر اينو نكرده كه الان مشتري 15 تومن ميده و كابل ميخره بعد خراب از اب در مياد
در حالي كه اگه خود شركت رو گوشي ميذاشت شايد 5 تومن روي قيمت گوشي ميومد ...
Real Madrid C.F
22-07-2009, 19:30
آره منم از چند نفر تو صفحات قبل شنیده بودم که اگه صبر کنی بعد از حدودا یک ماه باتری به بهترین حد خودش میرسه ولی من تا قبل از همچین چیزیو نشنیده بودم و فکر میکردم باتری بعد از مدتی افت می کنه نه پیشرفت!!! حالا نمی دونم این موردو دوستان تصدیق میکنن که باید صبر کنم. ولی من هنوز دنبال رام Dxia5 و راهنمای نصبش هستم اگه می شه بگین؟!؟! در ضمن من دنبال دیکشنری خوب هم هستم راهنمایی کنین ؟ ولی اگه قراره دوباره یک هفته طول بکشه تا خودم بگردم ....MER30
آخ جون .گوشیم درست شد بچه ها ...
شانس آوردم آجر نشد
آره منم از چند نفر تو صفحات قبل شنیده بودم که اگه صبر کنی بعد از حدودا یک ماه باتری به بهترین حد خودش میرسه ولی من تا قبل از همچین چیزیو نشنیده بودم و فکر میکردم باتری بعد از مدتی افت می کنه نه پیشرفت!!! حالا نمی دونم این موردو دوستان تصدیق میکنن که باید صبر کنم. ولی من هنوز دنبال رام Dxia5 و راهنمای نصبش هستم اگه می شه بگین؟!؟! در ضمن من دنبال دیکشنری خوب هم هستم راهنمایی کنین ؟ ولی اگه قراره دوباره یک هفته طول بکشه تا خودم بگردم ....MER30
دوست عزیز منم مشکل شما رو داشتم رام dxhj1 رو نصب کردم مشکل باتری کلا حل شد:5:.ولی در مورد اینکه dxia5 دردی رو دوا میکنه یا نه امتحان نکردم و نمیدونم . اگه دوست داشتی بگو راهنماییت کنم
Amin.M.1986
22-07-2009, 21:54
چقدر طلبکاری از همه!!!!! دوست عزیز ما اینجا پول نمیگیریم واسه جواب سوال دادن.. اگه کسی کمک میکنه فقط از سر لطفه......... شما چه جور دیکشنری میخوای؟؟ من دیکشنری زیاد دارم
mohammad24
22-07-2009, 23:02
سلام
ورژن گوشی من DXIA5/DZIA5 هست و مشکل خاصی با باتری ندارم. البته قطعا می دونید که نکه داشتن شارژ به خیلی عوامل بستگی داره و رضایت من از شارژ گوشی دلیلی بر رضایت دیگر کاربران نیست و بالعکس. مورد دیگری هم که برای باتری ذکر شده این هست که باتری بعد از چند بار شارژ و دشارژ کامل به ماکزیمم کارایی خودش می رسه و طبیعی هست که باید مدت زمانی صبر کنید.
متاسفانه چون dialup دارم نمی تونم رام را براتون آپ کنم اما می تونید از آدرس
دانلود کنید.
آموزش آپگرید:
۱ - ابتدا فایل مربوط به ارتقای رام امنیا را دانلود کنید. دقت داشته باشید که این فایل متناسب با ویندوز کامپیوتر باشد (منظور XP و یا Vista).
(ما ویندوز ویستا را توصیه نمیکنیم، و پیشنهاد میشود از ویندوز XP استفاده کنید).
۲ - توجه: دانلود درایورهای سامسونگ: درایور مربوط به گوشیتان را دانلود کنید. و در یک جای مشخصی بریزید تا آدرس دهی راحت باشد.
۳ - از اطلاعات امنیای خود نسخه ی پشتیبان تهیه کنید.
(پیشنهاد میشود از برنامه SPB Backup استفاده کنید).
۴ - گوشی خود را کاملا شارژ کنید.
۵ - برنامه ی Microsoft ActiveSync 4.5 را نصب کنید.
۶ - درایور مودم سامسونگ را نصب کنید.
۷ - اگر برنامه ی آپگرید (ارتقا) در حالت فشرده قرار دارد آن را از این حالت خارج کنید (Extarct کنید).
۸ - برنامه ی آپگرید را اجرا کنید.
۹ - گوشی خود را خاموش کنید و سپس به وسیله ی کابل دیتا (USB) به کامپیوتر متصل کنید.
۱۰ - گوشی را روشن کنید.
۱۱- دکمه استارت (Start) برنامه فعال میشود. آن را کلیک کنید.
۱۲ - منتظر بمانید تا عملیات آپگرید تکمیل شود و نوشته Job Done پدیدار شود. در این مدت به هیچ وجه ارتباط را قطع نکنید و هیچ کدام از دو دستگاه را خاموش نکنید. این مرحله تقریبا 15 دقیقه زمان خواهد برد). در صورتی که از شما آدرس درایورهای سامسونگ رو خواست، شما باید آدرس فولدری که دانلود کردید را بدید. فولدر درایورهایی که در گام ۲ دانلود کرده اید.
(خطر: در صورتی که این مرحله (شماره 11) به درستی عمل نشود، خطر مرگ گوشی 100% خواهد بود، پس لطفا تحمل فرمایید).
۱۳ - بعد از به پایان رسیدن کار، گوشی شما به صورت اتوماتیک خاموش شده و دوباره بوت میشود. (برای اطمینان بیشتر تا زمانی که صفحه اصلی ویندوز نمایان نشده است، کابل را به هیچ وجه قطع نکنید).
۱۴ - اگر بعد از خاموش شدن، گوشی شما دوباره روشن نشد به صورت دستی این کار را انجام دهید. ولی کابل را جدا نکنید. در صورتی که لوگوی سامسونگ برای مدت طولانی تری بر روی صفحه باقی ماند، نگران نشوید.
۱۵ - بعد از چند دقیقه امنیای شما با رام جدید آماده به کار است.
۱۶ - برای اطمینان می توانید از آدرس زیر، تغییر حاصل شده را مشاهده نمایید. در اینجا ورژن فعلی رام در قسمت PDA نمایش داده میشود.
بخش تعمیرات | پیام Incorrect Software Version:
اگر با پیام Incorrect Software Version مواجه شدید، مراحل زیر را دنبال کنید:
1. دکمه سبز (تماس) را فشار داده تا صفحه شماره گیرنده فعال شود.
2. این کد را وارد کنید: #*1546792#*
3. سپس گزینه ی Preconfiguration را انتخاب کنید.
4. کد #*81230#* را وارد کرده و OK را بزنید.
5. کشور مناسب (کشوری که فایل رام مربوط به آن است) و Default Operator را انتخاب کنید.
6. در پنجره ی DEVICE WILL HARD RESET گزینه ی Accept را انتخاب کنید.
7. حال دوباره عملیات آپگرید را طبق آموزش انجام دهید.
بخش تعمیرات Bootloader:
متاسفانه هنوز ترفندی برای برگشت Bootloader این دسته از دستگاهها ارائه نشده است.
نحوه هارد ریست کردن:
(خطر: در صورت اینکار، تمام اطلاعات (دفترچه تلفن، اس ام اس و ...) داخلی دستگاهتان از بین خواهد رفت)
(توجه: به هیچ عنوان، در هنگام آپگرید دستگاه، دستگاهتان را هارد ریست نکنید. خطر مرگ گوشی در این موقع افزایش خواهد یافت. این قسمت فقط برای اطلاع گذاشته شده است.)
1 - دو دکمه سبز (تماس) و قرمز (قطع تماس) را فشار دهید و نگه دارید.
2 - دکمه ریست را یک بار بزنید و تا 5 الی 6 ثانیه نگه دارید.
3 - دکمه ریست را ول کنید.
4 - بعد از 4 الی 5 ثانیه، دو دکمه (سبز و قرمز) را ول کنید.
5 - در صفحه مربوط از شما سوالی پرسیده خواهد شد، که شما برای هارد ریست کردن دستگاهتان باید کلید سبز را یکبار فشار دهید.
(به نقل از موبایلستان)
Real Madrid C.F
23-07-2009, 09:08
با سلام .خیلی از شما ممنونم که به من جوابی که می خواستمو دادی و مطمنم که خیلی از همین بچها که تازه گوشیو خریدن همین مشکلو دارن و می خوان آپدیت کنن . فقط یه چیزی از روی تازه کار بودنم ...این درایور که در گام 2 گفتین منظورتون کدوماس؟؟!! من فایل اصلی آپگریدو دارم می گیرم همون 279 مگابایتیه کشورم سنگاپور انتخاب کردم و چون ویندوز 7 دارم پس ویستا رو انتخاب کردم و Device Center هم نصبه ...منظو رتون از درایور های گوشی (و همینطور از درایور مودم مخصوص گوشیه خود را نصب کنید) چیه؟ لطفا اگه از اینترنت باید بگیرم لینکو بزارین ! چاکرم..... ممنون.....لطف کردی
Real Madrid C.F
23-07-2009, 09:18
چقدر طلبکاری از همه!!!!! دوست عزیز ما اینجا پول نمیگیریم واسه جواب سوال دادن.. اگه کسی کمک میکنه فقط از سر لطفه......... شما چه جور دیکشنری میخوای؟؟ من دیکشنری زیاد دارم
ممنون که به من تذکر دادی حالا که بر می گردم نگاه می کنم می بینم خیلی تند روی کردم ببخشید .همشم بخاطر عقده ایه که سر باتری گوشی دارم :10:
دیکشنری میخوام که از همه بهتره به نظر خودت
Amin.M.1986
23-07-2009, 22:29
ممنون که به من تذکر دادی حالا که بر می گردم نگاه می کنم می بینم خیلی تند روی کردم ببخشید .همشم بخاطر عقده ایه که سر باتری گوشی دارم :10:
دیکشنری میخوام که از همه بهتره به نظر خودت
ممنون که جنبه انتقاد رو دارید.. انشالا همه مثل شما بتونیم انتقاد پذیر باشیم.. کاربردتون رو دقیق بگید تا من دیکشنری مناسب برای شما رو براتون قرار بدم:11:
mohammad24
23-07-2009, 22:29
سلام
همان طور که در آخر مطلب نوشتم، راهنمای آپگرید به نقل از موبایلستان بود. من طبق همین دستور عمل کردم. در مورد درایور فقط نرم افزارهایی که روی cd بود نصب کردم و چیز دیگه ای نبود. از آن مرحله ی مودم هم گذشتم و بدون مشکل آپگرید کردم. امیدورام شما هم مشکلی نداشته باشید، اما به هر حال به خاطر داشته باشید که مسئولیت همه ی اتفاقاتی که ممکنه بیفته به عهده ی خود شما است!
Bs_panzer
23-07-2009, 22:35
کابل تی وی چنده و از کجا بخرم ؟
SIMON137
23-07-2009, 23:16
15 هزار تومن ، تهران ، پاساژ علائدین ... حتما حتما موقع خرید تست بشه
AryanLand
24-07-2009, 04:48
سلام.
از علاءدین طبقه زیر زمین از سمت جمهوری که رفتی زیر زمین دقیقا" روبروی اسانسور سمت چپ(فکر میکنم میشه دومین مغازه)آدم منصف و راستگویی هست.اگر خراب هم باشه من میتونم بهش پس بدم یا برات تعویضش کنم.(خرید ازش زیاد داشتم).
سلام به همه ی برو بچ امنیا دار
میخواستم بدونم که امنیا رام energy رو میتونم روش نصب کنم یا نه ؟(من امنیا ندارم ولی اینو واسه یکی از دوستام میخوام)
saeidsmxo
26-07-2009, 15:57
15 هزار تومن ، تهران ، پاساژ علائدین ... حتما حتما موقع خرید تست بشه
8 تومن هم سالم علاءالدين گير مياد و من هم خريدم به صورت خيلي عالي كار ميكنه و كلي حال ميده:46:
saeidsmxo
26-07-2009, 16:26
سلام دوستان!
منوي Htc taskmanager در امنيا:
اگه ديده باشين گوشيهاي htc اين قابليت رو دارن كه توسط اين نرم افزار به برنامه هاي در حال اجرا دسترسي داشته باشين و يا اونهارو ببندين.
البته سامسونگ به طور پيشرفته تري اين كارو انجام ميده (كشيدن دست از پايينترين نقطه گوشي به بالا)
اين برنامه قابليتهاي ديگه اي هم انجام ميده. ميتونين تنظيم كنين كه با انتخاب x برنامه كاملا" از Task بسته بشه و ...
ميتونه مكمل خوبي براي برنامه task switcher سامسونگ باشه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طريقه نصب:
ابتدا فايل cab رو نصب كنين.
intro رو داخل شاخه ويندوز گوشي كپي كنين.
رجيستري رو اجرا كنين.
ساف ريست و لذت ببرين!
موفق باشين
ببخشید دوستان در مورد دوربین این گوشی سوال داشتم.. می خواستم ببینم واقعا دوربینش 5 مگاپیکسله که این قد عکساشو افتضاح میگیره یا این تنظیماتی داره که من نمی دونم؟!
AryanLand
26-07-2009, 22:54
ببخشید دوستان در مورد دوربین این گوشی سوال داشتم.. می خواستم ببینم واقعا دوربینش 5 مگاپیکسله که این قد عکساشو افتضاح میگیره یا این تنظیماتی داره که من نمی دونم؟!
سلام.
اول که تنظیم داره اما شما بدون تنظیم هم عکسهاشو باید رو کامپیوترتون ببینید .بعد متوجه خوب بودن عکسهاش میشید.(کیفیت تصویر ال سی دی خودش خیلی خوب نیست.)
Real Madrid C.F
28-07-2009, 07:42
دیکشنری میخوام که برای کاربرد عمومی باشه هر چی خودت فکر میکنی خوبه فقط یه کمی پس زمینش خوشگل باشه و با صفحه لمسی کار کنه نه با ترکپد
VIDAS جان شما اگه مشکله باتری حل شده میشه لینک رام و نحوه نصبش رو بزاری
Amin.M.1986
28-07-2009, 09:51
دیکشنری میخوام که برای کاربرد عمومی باشه هر چی خودت فکر میکنی خوبه فقط یه کمی پس زمینش خوشگل باشه و با صفحه لمسی کار کنه نه با ترکپد
VIDAS جان شما اگه مشکله باتری حل شده میشه لینک رام و نحوه نصبش رو بزاری
فقط قبلش نت فرم ورک نصب باشه
pinkishmilad
28-07-2009, 22:40
رفیق در ضمن حتما مطمئن شو anti shake ضد لرزش را از تو تنظیمات فعال کرده باشی. (پیشفرض فعال نیست)
این عکس پایین را من با همین دوربین گرفتم. یه نگاه بنداز...
به نظر من (که یه چند سالی هست به صورت نیمه حرفه ای عکاسی می کنم) دوربینش اگر نور کافی باشه عکسای خوبی می گیره. حد اقل نسبت به بقیه ppc ها.
شاد باشی
:46:
Real Madrid C.F
29-07-2009, 11:21
آقا کسی نرم افزار آلارم دادن نداره اونیکه رو خودش داره خیلی مبتدیه !!
Amin.M.1986
29-07-2009, 11:36
آقا کسی نرم افزار آلارم دادن نداره اونیکه رو خودش داره خیلی مبتدیه !!
برو omniahub.com
Amin.M.1986
30-07-2009, 12:14
این اس ام اس اشک منو در اورد.. چیکار کنم دلیوریش درست بشه.. معلوم نیست کدوم دلیوری مال کدوم اس ام اس هست..
amo_sedi
30-07-2009, 15:18
با سلام با وجود اين همه صفحات و توضيح بازم نميدونم چطوري برنامه ها رو نصب كنم اگه ميشه راهنمايي كنييد ممنون ميشم
سخت محتاجم ممنون
AryanLand
31-07-2009, 02:41
این اس ام اس اشک منو در اورد.. چیکار کنم دلیوریش درست بشه.. معلوم نیست کدوم دلیوری مال کدوم اس ام اس هست..
سلام.
برنامه Inesoft Phone رو نصب کن و بعد تو ستینگش دلیوری هارو ست کن که با اسم بیاره مشکلت حل میشه.
Amin.M.1986
31-07-2009, 11:02
سلام.
برنامه Inesoft Phone رو نصب کن و بعد تو ستینگش دلیوری هارو ست کن که با اسم بیاره مشکلت حل میشه.
آریان جان اشتباه منظورمو متوجه شدی.. منظورم این بود که مثلا 3 تا اس ام اس به یه نفر میزنم و مثلا 2 تا دلیوری میاد.. من نمیفهمم کدوم اس ام اس نرسیده به طرف مقابل.. متوجه شدی مشکلمو؟ راهی هست؟
AryanLand
31-07-2009, 23:29
آریان جان اشتباه منظورمو متوجه شدی.. منظورم این بود که مثلا 3 تا اس ام اس به یه نفر میزنم و مثلا 2 تا دلیوری میاد.. من نمیفهمم کدوم اس ام اس نرسیده به طرف مقابل.. متوجه شدی مشکلمو؟ راهی هست؟
سلام.
آره اشتباه متوجه شده بودم.والا الان راهی به نظرم نمیاد فکر میکنم اگر راهی به نظرم رسید چشم خدمتتون میگم.
sepand_salehi
01-08-2009, 16:23
یه بدبختی به سرم اومد
گوشی امنیام تو آب افتاد. خاموشش کردم و یه دو ساعت بعد که روشن کردم دکمه ها و تاچش از کار افتاده بود. بردم تعمیراتی درستش کرد.
اما الان دو مشکل دارم.
انگار که کاملا اب به زیر صفحه نمایشش نفوذ کرده. الان lcd و دکمه و اسپیکرش کار می کنه. ولی LCD اش افتضاح شده. آب رفته زیرش و خیلی شکل بدی بهش داده.
می خواستم بپرسم که آیا کسی جایی را سراغ دارد که بتواند این مشکل نفوذ آب به زیر ال سی دی رو رفع کند؟
SIMON137
01-08-2009, 17:32
شما گوشیت رو نباید می بردی جاهای متفرقه ....
بهترین جا ، همون مایکروتل ضمانت گوشی هست اگر هم گوشیتون ضمانت هم نداره باز هم اونجا ببرید چون مطمئن ترین جا هست.
سلام،
دوستان من میخوام امروز بعداز ظهر برم بخرم،از کجا بفههم که نو هست ؟
تا جایی که یادمه بعضی گوشی ها رو وقتی یه کدی رو بزنی،نشون میده که تا حالا کار کرده یا نه،این رو هم میشه اینجوری فهمید؟
اگه آره،میشه توضیح بدید؟
mms همراه اول قطعه یا مال من سند نمیشه؟ قبلنا فعالش کردم... کسی الان می تونه سند کنه؟
saeidsmxo
08-08-2009, 10:40
سلام،
دوستان من میخوام امروز بعداز ظهر برم بخرم،از کجا بفههم که نو هست ؟
تا جایی که یادمه بعضی گوشی ها رو وقتی یه کدی رو بزنی،نشون میده که تا حالا کار کرده یا نه،این رو هم میشه اینجوری فهمید؟
اگه آره،میشه توضیح بدید؟
با مایکروتل بگیر که خیالت راحت باشه
golmohammadi
08-08-2009, 13:05
اول چند تا برنامه براتون معرفي ميكنم كه بزرگترين ايراد بلوتوث پاكت پي سي را برطرف ميكنه
يكي اينكه موقع دريافت فايل سوال ميپرسه
و تا تائيد نكنين چيزي دريافت نميشه
دوم اسم بلوتوث طرف را از اول تا آخر ميزنه
و سوم فايلها در مموري ضخيره ميكنه
مزاياي ديگه اي هم داره
كار عليرضا هست كه فارسي ساز x1 رو هم نوشته
لينك دانلود AlirezA Blueooth Settings
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید Blueooth Settings.arm.cab
برنامه بعدي
اينم DrYAR-Bluetooth_v1.6
برنامه بالايي ويرايش شده همين برنامه هست
عملكردشون يكي هست فقط مقداري تغيير يافته
مثلا در اين بطور پيشفرض سوال نميپرسه و بايد از تنظيماتش درست كرد
و اينم يكي ديگه كه سرعت بسيار خوبي داره
اما سوالي نميپرسه
هم محيطش خوبه و هم سريع عمل ميكنه
اسمش هم ObexInboxEx v0.941 هست
اينم لينكش
اينجا هم همه 3 تا برنامه را يكجا اپلود كردم
در 4shared تا مشكلي نباشه
3-4 روز پیش خریدمش...
خدایی از هر گوشی که تا حالا گرفتم،بهتر بود...
دوستان سایتی رو سراغ دارن برای بازی ها و نرم افزار هاش؟
saeidsmxo
08-08-2009, 20:04
آریان جان با رجیستری میشه اینو برداشت؟
saeidsmxo
08-08-2009, 20:09
3-4 روز پیش خریدمش...
خدایی از هر گوشی که تا حالا گرفتم،بهتر بود...
دوستان سایتی رو سراغ دارن برای بازی ها و نرم افزار هاش؟
یه سری تو همین سایت هست...
یه سری تو موبایلستان...
یه سری تو omniahub.com
یه سری هم که از همه بهتره با سرچ کردن به دست میاد.:31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.