مشاهده نسخه کامل
: Samsung i900 Omnia
صفحه ها :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
ali_MacBook_Apple
16-01-2009, 01:11
rotate animation گوشی من عوض نمیشه رو هر افکتی میزارم ok میکنم خودش میره رو system default
مال فارسی سازته.
عوضش کن.
naughtyghost_555
16-01-2009, 11:25
مال فارسی سازته.
عوضش کن.
آقا دمت گرم درست شد ولی با همون فارسی سازی که خودت پیشنهاد داده بودی این جوری شده بود
راستي بچه ها بازي كه راحت با i900 كار كنه دارين؟هرچي نصب ميكنم نصب ميشه ولي بازي نميشه كني .
Resco Bubbles:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Ludimate TileLander v1.7.17:
Sil:
my little tank v1.10:
sepand_salehi
16-01-2009, 14:54
اگه می شه یه فارسی ساز خوب برای این گوشی به من معرفی کنید.
farzadkhodadadi
16-01-2009, 16:40
علی جون دستت خیلی خیلی درد نکنه. بالاخره تونستم به k1 رامم رو آپدیت کنم! البته با کمک های شما دوستای خوبم! از لحاظ مقدار حافظه خالی که خیلی بهتر از قبلیست چون الان نزدیک به 60M رم خالی دارم! حالا شارژشم چک می کنم، نتیجشو اعلام می کنم تا همه دوستای گلم استفاده کنن.
ali_MacBook_Apple
16-01-2009, 18:58
اگه می شه یه فارسی ساز خوب برای این گوشی به من معرفی کنید.
کاملترین فارسی ساز امنیا رو می تونی از توی صفحه 117 پیدا کنی.
ali_MacBook_Apple
16-01-2009, 19:01
آقا دمت گرم درست شد ولی با همون فارسی سازی که خودت پیشنهاد داده بودی این جوری شده بود
چطور ممکنه ؟
آخه من خودم قبلاً یه فارسی ساز زده بودم که اینجوری می شد .
اما اینو قبل از گذاشتن تستش کردم ، همچین مشکلی نداشت.
الانم که روی گوشیمه و هیچ مشکلی نداره و به راحتی انیمیشن Motion sensor رو عوض می کنم.
احتمالاً از قبل اون رو روی دستگاهت داشتی، اون کامل پاک نمی شه ، باید برای کامل پاک شدنش هارد ریست کنی ، بعد اینو نصب کنی.
sepand_salehi
16-01-2009, 19:48
ممنون. یه سوال دیگه
تو گوشی های سونی اریکسون یه کدی داشتیم اینجوری بود: ستاره راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره
این کد رو وقتی می زدی می برد ما رو تو صفحه ای که توش اطلاعات فراوانی از گوشی مثل تعداد ساعات حرف زده شده با گوشی و تست صدا و ویبره و.. بود.
می خواستم بدونم که این کد برای امنیا به چه شکل است؟
ویرایش: من این فارسی ساز ص 117 رو دانلود و نصب کردم. ولی رو کیبوردم هنور گ چ پ ز رو ندارم. چجوری باید این حروف رو بیارم؟
farhooode
16-01-2009, 23:37
آیا این گوشی فرمت Avi رو هم میخونه راحت یانه؟
آیا این گوشی فرمت Avi رو هم میخونه راحت یانه؟
بله. من فیلمهای divx ام رو با گوشی میبینم.
ali_MacBook_Apple
16-01-2009, 23:51
علی جون دستت خیلی خیلی درد نکنه. بالاخره تونستم به k1 رامم رو آپدیت کنم! البته با کمک های شما دوستای خوبم! از لحاظ مقدار حافظه خالی که خیلی بهتر از قبلیست چون الان نزدیک به 60m رم خالی دارم! حالا شارژشم چک می کنم، نتیجشو اعلام می کنم تا همه دوستای گلم استفاده کنن.
خواهش می کنم.
حتماً خبر شارژشو بهم بده.
بدون فارسی ساز تستش کن.
ببین روی پخش فیلمم چطوره.
چون من زیاد از شارژش رازی نیستم.
به گفته دوستان شک کردم به فارسی ساز ، اما قبلشم همینجوری بود.:46:
به هر حال خبرشو بده ، مرسی.:11:
ali_MacBook_Apple
17-01-2009, 00:28
ویرایش: من این فارسی ساز ص 117 رو دانلود و نصب کردم. ولی رو کیبوردم هنور گ چ پ ز رو ندارم. چجوری باید این حروف رو بیارم؟
دقیقاً توی صفحه بعدش یه کیبرد برای دانلود گذاشته شده که کاملاً فارسی و بزرگه و پ ژ گ چ هم داره.
من یک سری برنامه دیدم که میشه باهاش رزلوشن تصویر PPC ها رو عوض کرد !
آیا کسی تست کرده ببینه این نرم افزار ها روی Omnia i900 هم جواب می دم یا نه ؟ ؟ ؟ مثلا میشه به 640*480 تغییرش داد ؟؟؟
این هم لینک یکی از این نرم افزار ها با توضیحات بیشتر
دوستانی که Omnia i900 دارن لطف کنن و تست کنن و نتیجه رو اینجا اعلام کنن ! مرسی :20:
من یک سری برنامه دیدم که میشه باهاش رزلوشن تصویر ppc ها رو عوض کرد !
آیا کسی تست کرده ببینه این نرم افزار ها روی omnia i900 هم جواب می دم یا نه ؟ ؟ ؟ مثلا میشه به 640*480 تغییرش داد ؟؟؟
این هم لینک یکی از این نرم افزار ها با توضیحات بیشتر
دوستانی که omnia i900 دارن لطف کنن و تست کنن و نتیجه رو اینجا اعلام کنن ! مرسی :20:
جالبه یعنی برنامه پکسل میسازه؟؟؟
نه دوست من شاید بشه رزولیشن برنامه ها رو تغییر داد ولی ال سی دی رو بعید میدونم یا به عبارتی غیررررررررررررر ممکنه چون اون دیگه سخت افزاره اگه اینطور باشه همه پاکت پی سی ها بریزن و بعد رزولیشن رو تغییر بدن
:دی
jimidepp
17-01-2009, 11:04
milad jan age mishe adrese saiti ke goshio azash gerefti ba gheymat be idie man to yahoo befrest mamnon id
11030225
اون برنامه ها بصورت نرم افزاری میاد و پیکسل های انتخاب شده رو با پیکسل های واقعی متناسب میکنه!
به عبارتی دیگه مثلا اگه یه برنامه دارید که روی 320*240 کار میکنه رو میتونید روی امنیا بصورت تمام صفحه اجرا کنید.
ضمنا من روی گوشیم از رام J9 استفاده کردم.(البته با توجه به خبرهایی که از Die شده گوشی ها با عوض کردن رام میرسه یه خورده با شک و تردید عوض کردم!)
کسی تجربه ای در مورد این رام داره؟ باتری و غیره...
با توجه به اینکه در مورد هر رامی کسی چیزی گفته انتخاب رام مناسب کار سختی شده.
یکی از K1 تعریف میکنه، یکی از K3 و یکی...
با این حساب اگه تجربیاتتون رو در اختیار ما هم قرار بدین ممنون میشم.
دقیقا منظور منم همین بود همچین برنامه ای توی سیمبین ها هم بود و همچنین جاوا هایی که رو بعضی گوشی ها تمام صفحه اجرا نمیشد،رزولیشن برنامه رو به رزولیشن دلخواه شما تبدیل م ی ک ن ه
ali_MacBook_Apple
17-01-2009, 17:27
ضمنا من روی گوشیم از رام J9 استفاده کردم.(البته با توجه به خبرهایی که از Die شده گوشی ها با عوض کردن رام میرسه یه خورده با شک و تردید عوض کردم!)
کسی تجربه ای در مورد این رام داره؟ باتری و غیره...
با توجه به اینکه در مورد هر رامی کسی چیزی گفته انتخاب رام مناسب کار سختی شده.
یکی از K1 تعریف میکنه، یکی از K3 و یکی...
با این حساب اگه تجربیاتتون رو در اختیار ما هم قرار بدین ممنون میشم.
به گفته دوستان j9 بیشتر از همه رامها باتری نگه می داره.
K1 زیاد تعریفی نداره ، باتریش جالب نیست.
K3 هم خوبه ، باتری خوب نگه می داره.
به گفته دوستان j9 بیشتر از همه رامها باتری نگه می داره.
K1 زیاد تعریفی نداره ، باتریش جالب نیست.
K3 هم خوبه ، باتری خوب نگه می داره.
يكي به ما بگه اين رام هاي مختلف را ازكجا دانلود ميكنيد ؟؟
sepand_salehi
17-01-2009, 18:48
چطور ممکنه ؟
آخه من خودم قبلاً یه فارسی ساز زده بودم که اینجوری می شد .
اما اینو قبل از گذاشتن تستش کردم ، همچین مشکلی نداشت.
الانم که روی گوشیمه و هیچ مشکلی نداره و به راحتی انیمیشن motion sensor رو عوض می کنم.
احتمالاً از قبل اون رو روی دستگاهت داشتی، اون کامل پاک نمی شه ، باید برای کامل پاک شدنش هارد ریست کنی ، بعد اینو نصب کنی.
نه راست میگه.
منم همین فارسی سازی رو که معررفی کردین رو ریختم و الان همین مشکل رو دارم.انیمیشن های ms من دقیقا مشکل همین دوستمونو داره.
ali_MacBook_Apple
17-01-2009, 19:02
نه راست میگه.
منم همین فارسی سازی رو که معررفی کردین رو ریختم و الان همین مشکل رو دارم.انیمیشن های ms من دقیقا مشکل همین دوستمونو داره.
درسته ، پیگیری کردم مشکل از Remove Blanke که نصب می کنیم.
البته اگه از قبل از نصب remove blank حالت رو عوض کنید ، عوض نمی شه تا عوضش کنید ، برای همین من متوجهش نشده بودم.
دیگه فارسی ساز ایراداتی هم داره ، چه می شه کرد .:19:
ali_MacBook_Apple
17-01-2009, 19:11
يكي به ما بگه اين رام هاي مختلف را ازكجا دانلود ميكنيد ؟؟
رام k1 رو که از توی خود سایت سامسونگ می تونی بگیری ، اینم آدرسش:
ورژن فعلی گوشی و سیستم عاملت رو بده ، کشورم امارات بده (UAE) دانلود کن.
بقیرم که غیر رسمین تو پیجهای قبلی بگردی پیدا می کنی.
گوشیه من وقتی به usb وصل میشه در حالت شارژ قرار میگیره ولی lcd روشن میمونه هر کاریم میکنم خاموش نمیشه اینجوری هرچیم که شارژ بشه یازم روشن موندن lcd باعث میشه خالی بشه.چی کار کنم؟!
درود بر دوستان گل:11:
آقا بالاخره پیامک فارسی رو بدون مشکل میگیره یا نه ؟:44:
saeid000
17-01-2009, 22:51
دوستان من هم اگه خدا بخواد می خوام به جمع شما بپیوندم امروز یکی سفارش دادم از طریق خرید اینترنتی و پولو ریختم خدا کنه به دستم برسه.
ان شاالله که به سلامتی به دستت می رسه و حالشو می بری:8:
ali_MacBook_Apple
18-01-2009, 00:53
درود بر دوستان گل:11:
آقا بالاخره پیامک فارسی رو بدون مشکل میگیره یا نه ؟:44:
بله ، هم می گیره ، هم می فرسته.
saeid000
18-01-2009, 06:46
دوستان من برنامه i900DZHK3_updater_xp اجرا میکنم این ارور را میده میشه راهنمایی کنی اصلا برنامه اجرا نمیشه This application has failed to start because RAPI.dll was not found.Re-installing the application may fix this problem با تشکر اگه میشه منو راهنمایی کنید اگه اشکال از ویندوزه بگید تا کدوم ویندوز رو بخرم کلا اگه زحمتی نیست راهنمایی کنید.
dr.hammid
18-01-2009, 10:26
سلام به دوستان عزیز
منم به برو بچه امنیا دار پیوستم!! چند تا سوال دارم، یکی اینکه چطور میشه اس ام اس را به حالت conversation جواب نداد و خیلی معمولی مثل PDA های دیگه...؟
بعد اینکه تو همین sms چرا manage folder را نداریم؟ گوشی قبلی من O2 Zinc بود و این مشکلات رو باش نداشتم، ممنون میشم کمک کنین:13:
ali_MacBook_Apple
18-01-2009, 10:42
گوشیه من وقتی به usb وصل میشه در حالت شارژ قرار میگیره ولی lcd روشن میمونه هر کاریم میکنم خاموش نمیشه اینجوری هرچیم که شارژ بشه یازم روشن موندن lcd باعث میشه خالی بشه.چی کار کنم؟!
اولاً روشن موندن صفحه مشکلی نداره ، ثانین دو تا راه برای خاموش شدن صفحه داری ، یکی اینکه یک بار دکمه پاور رو فشار بدی.
یکی دیگه اینکه از توی قسمت تنظیمات Power بری توی تب External Power و اونجا تنظیم کنی که بعد از چند ثانیه خاموش بشه.
saeid000
18-01-2009, 13:39
سلام دوستان دیگه ببخشید اسم این سایت رو میارم این سایت دی جی کالا که من ازش سفارش i900 را دادم الان به من زنگ زده میگه امنیا رنگ نقره ای نداریم فقط یک رنگ داریم که جلوی گوشی سیاه و پشت گوشی سفید هست خواستم بدونم اصلا این رنگی شرکت زده یعنی این رنگی امنیا هست مگه فقط یه رنگ نبود از امنیا نقره ای دیگه گفتم اینو بفرستن با تشکر...
ali_MacBook_Apple
18-01-2009, 16:07
سلام دوستان دیگه ببخشید اسم این سایت رو میارم این سایت دی جی کالا که من ازش سفارش i900 را دادم الان به من زنگ زده میگه امنیا رنگ نقره ای نداریم فقط یک رنگ داریم که جلوی گوشی سیاه و پشت گوشی سفید هست خواستم بدونم اصلا این رنگی شرکت زده یعنی این رنگی امنیا هست مگه فقط یه رنگ نبود از امنیا نقره ای دیگه گفتم اینو بفرستن با تشکر...
چرا امنیای سفید هم داریم ، اما تو هیچ مغازه ای ندیده بودم ، فکر می کردم اصلاً وارد نکردن ، جالبه که اینا دارن.:5:
saeid000
18-01-2009, 19:09
دوستان من برنامه i900dzhk3_updater_xp اجرا میکنم این ارور را میده میشه راهنمایی کنی اصلا برنامه اجرا نمیشه this application has failed to start because rapi.dll was not found.re-installing the application may fix this problem با تشکر اگه میشه منو راهنمایی کنید اگه اشکال از ویندوزه بگید تا کدوم ویندوز رو بخرم کلا اگه زحمتی نیست راهنمایی کنید.
دوستان کسی نیست این سوال ما رو جواب بده.
سلام دوستان
توی گوشی یه سری آهنگ ها هست که میشه برای زنگ استفاده کرد.
میشه از اهنگهای دلخواه هم استفاده کرد؟ من تو منوهاش پیدا نکردم!
khajegani
19-01-2009, 10:28
سلام دوستان
دوست من باید آهنگی که می خواهی رو تو این مسیر کپی کنید : my documents/my ringtones و برای فعال کردن آهنگ settings/sounds & Notifications سر برگ Notifications و به قسمت Ring tone رفته و آهنگ مورد نظر خودتو فعال کنی
khajegani
19-01-2009, 10:39
دوستان من برنامه i900DZHK3_updater_xp اجرا میکنم این ارور را میده میشه راهنمایی کنی اصلا برنامه اجرا نمیشه This application has failed to start because RAPI.dll was not found.Re-installing the application may fix this problem با تشکر اگه میشه منو راهنمایی کنید اگه اشکال از ویندوزه بگید تا کدوم ویندوز رو بخرم کلا اگه زحمتی نیست راهنمایی کنید.
من ورژن قبلیم dzhj1 بود این ورژنو اجرا کردم هیچ مشکلی تو نصب باهاش نداشتم یه مشکل مشابه این من تو ابدیت کردن گوشی قبلیم داشتم ارورو یادم نمیا ولی با دیسیبل کردن انتی ویروس با فایرروال رفع شد
Gprs امنیا فعال نمیشه .همراه اول تنظیمات اینترنت و ارسال کرد برام ولی امنیا به اینترنت وصل نیست.چیکارش کنم؟ تنظیماتش چجوریه؟
khajegani
19-01-2009, 11:32
Gprs امنیا فعال نمیشه .همراه اول تنظیمات اینترنت و ارسال کرد برام ولی امنیا به اینترنت وصل نیست.چیکارش کنم؟ تنظیماتش چجوریه؟
پیشنهاد میکنم یه سری به این لینک بزنی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفقط به جای نام ( ام تی ان ایرانسل) نام اين اتصال را MCI-GPRS قرار دهيد
براي Access point name مقدار mcinet را قرار دهيد .
اگه جواب نداد . اینارم وارد کن
گزينه "edit proxy server " را انتخاب كنيد
در گزينه advanced مقادير زير تعريف نماييد
HTTP Proxy: 192.168.194.73
port: 8080
WAP Proxy: 192.168.194.73
اینم تنظیمات mms
1.منوی Start را باز کنید.
2.گزینه Messaging را انتخاب کنید.
3.گزینه SMS/MMS را انتخاب کنید.
4.برگه Menu را انتخاب کنید.
5.گزینه MMS Optionرا انتخاب کنید.
6.برگه Servers را انتخاب کنید.
7.دکمه NEWرا بزنید.
8.در گزینه Server name:عبارت MCI-MMS را وارد کنید.
9.در گزینه Server Address:
عبارت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید را وارد کنید.
10.در گزینه :Connection via مورد MCI را انتخاب فرمایید.
11.در گزینه :Send limit مورد 100k را انتخاب کنید.
12. در گزینه :Wap Version مورد WAP 2 را انتخاب کنید.
13.گزینه Down را از پایین صفحه کلیک کنید.
dr.hammid
19-01-2009, 12:30
یکی یه حالی به ما بده و بگه چطور مثل بچه آدم جواب sms بدیم؟! نمی خوام بره تو conversation و chat..
دمتون گرم..
بعد از کلی بحث در مورد فارسی ساز نهایتا دوستان الان چی رو تایید می کنن؟
ali_MacBook_Apple
19-01-2009, 13:56
سلام دوستان
البته یه راه دیگم هست ، فقط کافیه از توی File Explorer بری روی آهنگی که می خوای ، چند لحظه انگشتتو نگه داری تا منوش باز شه ، از منو گزینه Set as ringtone رو انتخاب کن.
ali_MacBook_Apple
19-01-2009, 13:58
یکی یه حالی به ما بده و بگه چطور مثل بچه آدم جواب sms بدیم؟! نمی خوام بره تو conversation و chat..
دمتون گرم..
دوست عزیز کلاً سیستم sms ویندوز موبایل 6.1 اینجوریه ، فکر نکنم بشه کاریش کرد ، عجیبه اینجوری که برا اس ام اس جواب دادن خیلی راحتتره.
فارسی سازا هم هر کدوم یه مشکلی دارن ، اما فعلاً روی امنیا فارسی ساز صفحه 117 بهتر از بقیه جواب داده.
farhooode
19-01-2009, 16:17
امنیا گوشی آیفون بی خود رو چکارش میکنه :
سوراخ سوراخش میکنه
بچه ها تا الان واقعا فکر کردین گوشی آیفون یک گوشی بی خود برای پوز درد کردن است حتی یک کوچولو امکانات نداره
sogol6561
19-01-2009, 17:05
سوراخ سوراخش میکنه
بچه ها تا الان واقعا فکر کردین گوشی آیفون یک گوشی بی خود برای پوز درد کردن است حتی یک کوچولو امکانات نداره
farhooode تا کی میخواهی دست از این بچگی هات برداری.فقط بلدی پستهای اسپم و بیهوده بدی.:2:
بنظرم 200 تا هم اخطار بگیری دست از بچگی هات بر نمیداری.:27:
احمدصالح پور
19-01-2009, 18:39
farhooode تا کی میخواهی دست از این بچگی هات برداری.فقط بلدی پستهای اسپم و بیهوده بدی.:2:
بنظرم 200 تا هم اخطار بگیری دست از بچگی هات بر نمیداری.:27:
بابا خداییش این فروم بدون فرهوده صفایی نداره ....اصلا":31:
armin_software
19-01-2009, 18:53
قیمت دقیق این گوشی چه قدره؟
سوراخ سوراخش میکنه
تو بعد از این همه مدت هنوز تو کفه این امنیای؟ بابا اینارو انقدر مقایسه نکون.یا بخرش یا بیخیالش شو 4 ماهه داری میگی امنیا فلانه آیفون بساره.چند سالته؟ من فکر کنم شما هر روز یه ریویو از این گوشی میدی بیرون!:2: همش میگی امنا خوبه آخرشم میری اکسپریا میخری.تجربه در مورد شما اینو نشون داده...
farhooode
19-01-2009, 19:27
حالا بده تو صف طرفداران امنیا شیپور میزنم
البته سرو صدائی هم به گشو میرسه قرهوده قراره شاید بین دو راهی مونده i8510 ّخره یا امنیا
الله علم
درود بر دوستان عزیز:46:
سوراخ سوراخش میکنه
حرفش درسته . نزنین تو ذوقش.:33:
بله ، هم می گیره ، هم می فرسته.
فعلاً روی امنیا فارسی ساز صفحه 117 بهتر از بقیه جواب داده.
علی جان میشه بگی چه مشکلاتی داره.:45:
دمتون گرم..
با سلام
با این برنامه میتوانید نحوه نمایش sms ها رو انتخاب کنید
100 % کار میکنه
تصویر
دانلود
با سلام
با این برنامه میتوانید نحوه نمایش sms ها رو انتخاب کنید
100 % کار میکنه
تصویر
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود
می بخشی دوست عزیز !!!!
این برنامه فقط مخصوص Omnia هست یا بدرد PPC های دیگه هم میخوره ؟؟؟
peymankameli
20-01-2009, 00:00
قيمت چند هست
Amin.M.1986
20-01-2009, 10:18
سلام دوستان بعد از 12 روز غيبت تونستم بيامم نت متاسفانه دوستاي قديم ديگه نيستن من اين هفته ميام تهران و ايشالا ميرم دنبال امنيا فقط چند تا سوال:
1-قيمت الان چنده
2-يكي به من گفت خر نشي بخري بعد عيد گوشي خيلي ارزون ميشه . اين حرف در مورد امنيا هم صادقه؟؟ آخه بازار پاكت با گوشي متفاوته
S@nti@go_s&k
20-01-2009, 11:03
سلام................
قیمتش با گارانتی 640__50
بدون گارانتی 570
البته بگردی ارزونترم هستش
در مورد قیمتها بعد عید.......................خوب منظورتون اگر 4 ماه دیگست خوب بله تا 4 ماه دیگه معلومه که ارزون میشه در ضمن برند سامسونگ افت قیمتش خیلی خوبه چه ppc چه گوشی های دیگش:11:
Amin.M.1986
20-01-2009, 11:11
سلام................
قیمتش با گارانتی 640__50
بدون گارانتی 570
البته بگردی ارزونترم هستش
در مورد قیمتها بعد عید.......................خوب منظورتون اگر 4 ماه دیگست خوب بله تا 4 ماه دیگه معلومه که ارزون میشه در ضمن برند سامسونگ افت قیمتش خیلی خوبه چه ppc چه گوشی های دیگش:11:
منظورت از خيلي خوب چيه؟
در ضمن من منظورم افت قيمت طبيعي نبود اون كه هميشه هست. لطف ميكني جواب ميدي:10:
S@nti@go_s&k
20-01-2009, 11:18
منظورت از خيلي خوب چيه؟
در ضمن من منظورم افت قيمت طبيعي نبود اون كه هميشه هست. لطف ميكني جواب ميدي:10:
منظورم از خوب اینه که خیلی زود قیمتاش افت میکنه
مثال
من u900 تابستون گرفتم تقریبا 500 الان 280 تومنه
یا همین امنیا 800 بود الان 540__50 میتونی گیر بیاری
f480 نزدیک 600 بود الان 300
در صورتی که فقط 5__6 ماه از ورودشون به بازار میگذره:40:
dr.hammid
20-01-2009, 13:05
با تشکر از دوستای عزیز علی و نیما که جواب سوالای ما رو دادن، مرسی از نرم افزاراتون، امیدوارم بدون مشکل کار کنن.
گوشی من یه موردی داره، گاهی صفحه گوشی روشن نمیشه! با دکمه ها که ور می ری صداشون در میاد یعنی گوشی روشنه، زنگ هم میخوره ولی تصویر یوخده! Reset که میکنی درست میشه، کسی اطلاعاتی داره؟
یه سوال بدوی دیگه دارم! اصلا این رام چی هست!!؟! چطور باید نصب کنی؟
برا ارتقای گوشی لازمه همه رامهای جدید رو نصب کرد یا آخریش کافیه؟
الان آخرین رام کدوم هست؟
ممنون می شم، در مورد قیمت هم دوست عزیز میتونی دست دو بگیری، تو sefr.ir و istgah گوشی دست 2 با گارانتی هم هست که قیمتش مناسبه.
من خودم از علاءالدین دست دو خیلی تمیز 440 گرفتم!! در ضمن اونجا نو هم با 520 پیدا کردم.
peymankameli
20-01-2009, 13:37
براي اينكه صداي زنگ از همون اول زياد پخش بشه..وكم كم زياد نشه بايد چيكار كرد
settings>sounds and notifications>ring type>ring(instead of increasing ring
اين كار را انجام دادم
اولا كيفيت صدا زنگ خورنصف شد
دوما تاثيري نكرد يعني وقتي زنگ ميخوره اول كم بعد زياد ميشود
می بخشی دوست عزیز !!!!
این برنامه فقط مخصوص omnia هست یا بدرد ppc های دیگه هم میخوره ؟؟؟
با سلام
من از کار کردنش روی گوشی های دیگه اطلاعی ندارم ,دوستانی که سایر پاکت پی سی ها رو دارن بهتر میتونن جواب بدن
vivairan
21-01-2009, 12:38
سلام
لطفا در مورد تنظیمات GPS مثلا تنظیمات مربوط به com در منوی setting توضیح دهید.
سلام
لطفا در مورد تنظیمات GPS مثلا تنظیمات مربوط به com در منوی setting توضیح دهید.
مراحل زیر را طی کنید :
1- به منوی Start سپس Settings سپس System رفته و گزینه External GPS را کلیک کنید.
2- Program Port را بر روی COM1 قرار داده
3- Hardware Port را بر روی COM9 قرار داده
4- Boud Rate را بر روی 9600 تنظیم کنید .
5- گارمین را طبق دستور گفته شده در آموزش آقا مسیح به غیر از Port ها که باید بر روی COM1 قرار گیرد پیش بروید البته نسخه های جدیدتر 5.0 , 5.00.20 هم اومده .
تمام شد.
saeid000
21-01-2009, 16:53
دوستان من نتونستم از این gps استفاده کنم کمک
peymankameli
21-01-2009, 20:01
اقا ما امروز خيلي ترسيديم.قضيه از اين قرار بود كه ما گوشيمون يك خط بيشتر شارژ نداشت .كارمنو باهاش تمام شده بود وبعد گذاشتيم توي جيب شلوارمون...
رسيدم خانه وبعد گوشيمو از توي جيب داوردم ديدم خاموش شده است.خوب تا اينجاش مشكلي نيست گفتم شارژش كلا تمام شده است..واما وقتي زدم توي شارژ ديدم اصلا شارژ نميشود حتي با usb هم امتحان كردم يعني نه چراغ قرمز ميشد ونه گوشي روشن ميشد.ديگه گفتم كار گوشيم تمام شده است وبايد با هاش خداحافظي كنم....يهو بعد از 4دقيقه چراغ يهو قرمز شد وشروع شد براي شارژ شدن وخيالم راحت شد...
چون باتري كامل تمام شده بود يك مقدار طول كشيد تا چراغش قرمز بشه.....
طبيعي هست .درسته دوستان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
amir_rafie
21-01-2009, 20:58
این تاپیک خیلی ضعیف شده. اصلا با روز های اول قابل مقایسه نیست. برای همین بچه های قدیم دیگه زیاد نمیان...
به یاد اون قدیما سعی میکنم یه برنامه به درد بخور معرفی کنم:
با این برنامه از طریق کامپیوتر با تمام sms ها و contact ها دسترسی دارید....
مثلا میتونید به جای استفاده از گوشی با کیبورد کامپیوتر sms رو تایپ کنید و سریع send کنید...(اگه گوشی شما مثل من فارسی ساز نداره میتونید با کامپیوتر فارسی بنویسید!!!!!!!!!!!!!!!و sms فارسی درریافت کنید!!!!!)
اینم توضیحات سازنده:
Efficasoft Mobile Express helps you Manage Text Message & Contacts from desktop PC with ease. Its designed interface and friendly operation will deliver you the best smooth experience
Features
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Text Message (SMS) Inbox, Outbox, Drafts, Send Items, Deleted Items.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] reply and forward text messages directly from desktop PC.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] text message delivery notification request.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] text messages to txt file in chat-history style.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (add, edit, delete, find) phone contacts
.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] text messages automatically - NO NEED TO MANUALLY 'REFRESH'
.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] text message arrival tray notification.
Requirements
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2000, XP, 2003 with ActiveSync installed
.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Vista with latest version of Device Center installed.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mobile Smartphone or Pocket PC (2003, 2003 SE, WM5 and WM6).
دانلود:
saeid000
21-01-2009, 21:46
دوستان من چجوری میتونم فقط آیکون های Main menu را تغییر بدم قیافشونو من تو یکی از این تاپیک ها برنامه ای دیده بودم که با کپی کردن عوض میشد ولی حالا نمیدونم کجاست با تشکر.
farzad48
22-01-2009, 01:19
اقا ما امروز خيلي ترسيديم.قضيه از اين قرار بود كه ما گوشيمون يك خط بيشتر شارژ نداشت .كارمنو باهاش تمام شده بود وبعد گذاشتيم توي جيب شلوارمون...
رسيدم خانه وبعد گوشيمو از توي جيب داوردم ديدم خاموش شده است.خوب تا اينجاش مشكلي نيست گفتم شارژش كلا تمام شده است..واما وقتي زدم توي شارژ ديدم اصلا شارژ نميشود حتي با usb هم امتحان كردم يعني نه چراغ قرمز ميشد ونه گوشي روشن ميشد.ديگه گفتم كار گوشيم تمام شده است وبايد با هاش خداحافظي كنم....يهو بعد از 4دقيقه چراغ يهو قرمز شد وشروع شد براي شارژ شدن وخيالم راحت شد...
چون باتري كامل تمام شده بود يك مقدار طول كشيد تا چراغش قرمز بشه.....
طبيعي هست .درسته دوستان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله درسته.
سلام ببخشید اگه سوال تکراری میپرسم . هرچی گشتم جواب نگرفتم . ازکجا میشه فهمید امنیا اصل هست ؟ یا اگه کارکرده باشه از کجامیشه فهمید سالمه ؟
EHHASSATNI
22-01-2009, 20:00
من می خوام این گوشی رو بگیرم کسایی که دارن راضین ؟ خوبه ؟
از n96 بهتره؟
سلام ببخشید اگه سوال تکراری میپرسم . هرچی گشتم جواب نگرفتم . ازکجا میشه فهمید امنیا اصل هست ؟ یا اگه کارکرده باشه از کجامیشه فهمید سالمه ؟
خوشبختانه ، تکنولوژی بالای ساخت این مدل وسایل الکترونیکی ، جای شبهه ای در اصل بودن اونها باقی نمیزاره .
در مورد کارکرده بودن و سالم بودن ، این فقط اطمینان شما به طرف مقابله که میتونه کمکتون کنه .
( و البته مهلت تست )
در مورد کار کرده بودن هم lcd و خط های ریز روی اون .
armin_software
22-01-2009, 23:37
16 گیگ.
saeid000
23-01-2009, 12:16
بابا کسی نبود به این پست 1315 ما جوابی بده با تشکر چشم به راهیم.
khajegani
23-01-2009, 12:51
FEWidgets v1.0.0b6 (Freeware)
Requirements: WM5,WM6(VGA/QVGA/WQVGA)
Overview: Omnia like widgets work for all resolutions
Features:
- Haptic feedback. When clicking on widget buttons you'll feel a small vibration.
- Can be run as a Today Plugin. (It must be the only one selected)
- Multiple Layouts/Pages support (up to 4).
- Support for Landscape/Portrait modes.
- VGA/QVGA/WQVGA support.
- Extensible/Open architecture. Anyone can create it's own widgets just using flash. If you need something "special" and know some C#, you can extend available commands through a custom assembly
Implemented Widgets:
- Battery/Phone signal Strength indicator. New!
- S2P Player control. New!
- Analog Clock
- Diamond like Clock
- Background Image Changer
- Bluetooth State (Can turn on/off)
- Wi-Fi State (Can turn on/off)
- Quick Dial.
- Layout swapper.
- Locker (locks widget dragging)
- Calendar (when tapped will link to \Windows\Calendar.lnk)
- Shortcuts Widget. This widget allows creating shortcuts to exe/lnk files. You can drop the widget as many times as you want.
- Missed Calls. Shows the number of missed calls. When double tapped will take you to the missed calls log.
- "Profile" changer. Lets you switch between On/Vibrate/Off modes.
- Weather. Shows you the weather for today. Current temperature and forecasted Min/Max for today.
- SMS information. Once you drop this widget once, if you remove it, it'll spawn automatically the next time you have an SMS message on the same possition you had placed it.
Change log:
- Fixed: When changing from Portrait to Landscape or vice versa with the docking bar closed, it would dissapear.
- Added option for shortcut to activate on click/Doubleclick (configurable for the widget)
- Added option for Diamond clock to switch 12/24 time format.
- Diamond clock and analog clock now open \\Windows\clock.exe when double tapped.
- Added new "Simple configuration" method.
- New Battery/Signal indicator widget
- Added S2P Control Widget.
- widgets layout is now preserved after 20 seconds the last modification (drop, move or remove a widget) was performed.
- Last active layout set is now preserved.
- Added "one-instance" check.
What's new in FEWidgets 1.0.0b6:
· New widgets will now be installed upon application start even when working as a today plugin (it won't require plugin restart)
· [Fixed] Multithreading bug on FECommandProvider.
· Added multithreading option for testing. It should "improve" performance when activated.
· Fixed events bug when working on multithreaded mode.
· Added a new custom Thread pool, in order to synchronize working threads.
· [Fixed] Uninstaller would always throw an error.
· Separated install process on a different Executable file.
· Widgets will now be installed when today plugin starts.
· Application is now restarted after widgets install.
Download Instructions:
armin_software
23-01-2009, 16:07
16 گیگ.
یکی جواب ما رو بده.
amir_rafie
23-01-2009, 17:51
یکی جواب ما رو بده.
با گارانتی مایکروتل 652000 تومان. من 15 آبان با همین قیمت از مایکروتل خریدم ولی هنوز اررزونتر نشده! :31:
بدون گارانتی ظاهرا 570-580 تومنه.. دقیق نمیدونم. شاید هیچ وقت از گارانتی استفاده نکنی ولی در عوض مطمئنی که گوشیت سالمه .... بدون گارانتی ریسکش بالاست، این فروشنده های موبایل اکثرا مثل گرگ هستن!!!!!
amir_rafie
23-01-2009, 17:52
دوستان تا 1 ماهه دیگه wm 6.5 میاد... امیدوارم روی omnia نصب بشه.....
تا 6-7 ماهه دیگه هم omnia با سیستم عامل android تولید میشه....
armin_software
23-01-2009, 18:57
با گارانتی مایکروتل 652000 تومان. من 15 آبان با همین قیمت از مایکروتل خریدم ولی هنوز اررزونتر نشده! :31:
بدون گارانتی ظاهرا 570-580 تومنه.. دقیق نمیدونم. شاید هیچ وقت از گارانتی استفاده نکنی ولی در عوض مطمئنی که گوشیت سالمه .... بدون گارانتی ریسکش بالاست، این فروشنده های موبایل اکثرا مثل گرگ هستن!!!!!
16 گیگ یا 8 گیگ؟
armin_software
23-01-2009, 18:58
دوستان تا 1 ماهه دیگه wm 6.5 میاد... امیدوارم روی omnia نصب بشه.....
تا 6-7 ماهه دیگه هم omnia با سیستم عامل android تولید میشه....
android سیستم عامل خوبیه؟
amir_rafie
23-01-2009, 19:05
خودت پرسیده بودی 16 گیگ... به نظرت من قیمت 8 گیگ رو دادم! :31:
android توسط google شده. من تجربه ای ازش ندارم.....
ولی حالا که wm6.5 توی راهه.... بزار ببینیم میشه روی omnia اجراش کرد یا نه..... میگن multi touch شده و حالا فشار همزمان 2 نقطه روی صفحه رو میتونه بفهمه...
خودت پرسیده بودی 16 گیگ... به نظرت من قیمت 8 گیگ رو دادم! :31:
Android توسط google شده. من تجربه ای ازش ندارم.....
ولی حالا که wm6.5 توی راهه.... بزار ببینیم میشه روی omnia اجراش کرد یا نه..... میگن multi touch شده و حالا فشار همزمان 2 نقطه روی صفحه رو میتونه بفهمه...
شایعست برادر من .
اگر هم بتونه ، مگه lcd این گوشیها خازنیه که بتونه 2 تا فشار رو اصلا حس کنه ؟
police-force
23-01-2009, 20:56
سلام میخواستم بپرسم چطور میشه با wi-fi به ویندوزxp کانکت شد ?
ghasemfalamarzi
23-01-2009, 21:49
سلام دوستان
ورژن گوشي من اينجوريه
dxhh3/dzhh3
چطور مي تونم دوتاشونم مثل هم كنم. مي خوام رام افيشال نصب كنم.
ممنون ميشم جواب بدين.
پشخش صداش بد نیست ولی به پای صدای هنزفری دبیلو 960 نمیرسه
amir_rafie
23-01-2009, 22:39
شایعست برادر من .
اگر هم بتونه ، مگه lcd این گوشیها خازنیه که بتونه 2 تا فشار رو اصلا حس کنه ؟
منم گفتم ببینیم میشه نصب کنیم یا نه!
LCD امنیا مقاومتیه و احتمالش کمه...
فقط iphone خازنیه فکر کنم......
منم گفتم ببینیم میشه نصب کنیم یا نه!
LCD امنیا مقاومتیه و احتمالش کمه...
فقط iphone خازنیه فکر کنم......
قراره اولین PPC ها با نمایشگر خازنی در سال جدید میلادی وارد بازار بشند ،
ولی در حال حاضر هیچ PPC ، همون طور که فرمودین ، از صفحه ی خازنی استفاده نمیکنه .
ولی فکر میکنم قراره Multitouch در Windows Mobile 7 عرضه بشه /
khajegani
24-01-2009, 00:05
یکی جواب ما رو بده.
بندر عباس 560-570 بدون گارانتی البته اصلا گارانتی دارانجا گیر نمیاد
khajegani
24-01-2009, 00:52
بچه ها کسی میدونه چطور omnia رو میشه Overclock کرد.:question:
بابا ما گفتیم این کم نمیاره ولی
police-force
24-01-2009, 14:02
سلام میخواستم بپرسم چطور میشه با wi-fi به ویندوزxp کانکت شد ?
یکی جواب ما رو بده
sepand_salehi
24-01-2009, 18:02
این keypad امنیا خیلی بزرگه. هیچ راهی وجود داره که بشه اون رو کوچیک کرد؟
من دنبال یه چیزی هم هستم. وقتی فارسی ساز رو بر روی گوشیم نصب کردم یه کیبورد فارسی به گوشیم اضافه شد. می خواستم بپرسم که از کجا می شه کیبورد ها و دی پد ها و یا کی پد های مختلف رو برای این گوشی دانلود کرد؟
amir_rafie
24-01-2009, 19:41
این keypad امنیا خیلی بزرگه. هیچ راهی وجود داره که بشه اون رو کوچیک کرد؟
من دنبال یه چیزی هم هستم. وقتی فارسی ساز رو بر روی گوشیم نصب کردم یه کیبورد فارسی به گوشیم اضافه شد. می خواستم بپرسم که از کجا می شه کیبورد ها و دی پد ها و یا کی پد های مختلف رو برای این گوشی دانلود کرد؟
تا دلت بخواد keyboard وجود داره....
اینها بهترین ها هستن:
1-
DynaType Universal Keyboard v1.3
حدود 60 زبان دنیا رو خودش داره ! (به غیر از فارسی!!! :31:)
دانلود:
سریال:
2-
Resco Keyboard PRO v5.11
پیشنهاد میکنم اگه قصد داری فارسی ساز نصب کنی از این کیبورد استفاده کن. از layout عربی پشتیبانی میکنه...
دانلود:
سریال:
3-
Spb Keyboard v4.1.0.Build.2612
اینم layout حدود 30 زبان رو پشتیبانی میکنه
دانلود:
سریال:
مشکلت حله فکر کنم......
hamedjun
24-01-2009, 22:18
سلام ... ورژن امنیای من اینه i900DTHJ5/DTHJ5 من نیدونم چه جوری باید آپدیت کنم یکه به منه عاجز کمک کنه
i900XXHJ1
ghasemfalamarzi
24-01-2009, 23:09
دوستان اگه كسي ميتونه لطفن كمك كنه.
مي خوام گوشيمو بدم مايكروتل رام نصب كنه.ورژن گوشيم الان اينجوريه
dxhh3/dzhh3(غير رسميه)
فكر كنم ايراد بگيرن چون رام اونا حتمن همه رسمي يا افيشال هستن.
البته ميدونم ميشه با برنامه regedit حروف رو مثل هم كرد.
ولي آيا كافيه؟؟
يني z رو بكنم x درست ميشه؟؟
sepand_salehi
24-01-2009, 23:53
تا دلت بخواد keyboard وجود داره....
اینها بهترین ها هستن:
1-
DynaType Universal Keyboard v1.3
حدود 60 زبان دنیا رو خودش داره ! (به غیر از فارسی!!! :31:)
دانلود:
سریال:
2-
Resco Keyboard PRO v5.11
پیشنهاد میکنم اگه قصد داری فارسی ساز نصب کنی از این کیبورد استفاده کن. از layout عربی پشتیبانی میکنه...
دانلود:
سریال:
3-
Spb Keyboard v4.1.0.Build.2612
اینم layout حدود 30 زبان رو پشتیبانی میکنه
دانلود:
سریال:
مشکلت حله فکر کنم......
دستت درد نکنه. ولی من دنبال یه چیزم.
دنبال یک کی پد برای این گوشی هستم که بشه باهاش بازی های جاوا رو بازی کرد. کی پدی که دنبالشم باید حتما دکمه های left Soft key و Right Soft key رو داشته باشه و اندازه اش هم کوچیک باشه.
ممنون می شم که اگه چیزی با این خصوصیات پیدا کردید برام بزارید.
دوستان کسی میتواند پاسخ مرا بدهد؟
چطور میشور دیکشنری lingvisoftرا رجیستر کرد؟
screen saverدر اومنیا قابل اجرا است ؟واگر هست چگونه؟فایلهای پسوندgif یا sis بعنوان screen saverقابل استفاده است؟
amir_rafie
25-01-2009, 10:04
بازی های java ساخت شرکت Gameloft موقع اجرا، D-pad رو خودش اضافه میکنه که 4 جهت اصلی رو داره ولی بدیش اینه که نمیتونی همزمان 2 تا کلید رو فشار بدی! مثلا من football 2009 رو نصب کردم ولی با mouse pad بازی میکردم........
اگه هم دنبال یه d-pad جداگانه هستی والا من تا حالا چیزی ندیدم.....
بازی های java ساخت شرکت Gameloft موقع اجرا، D-pad رو خودش اضافه میکنه که 4 جهت اصلی رو داره ولی بدیش اینه که نمیتونی همزمان 2 تا کلید رو فشار بدی! مثلا من football 2009 رو نصب کردم ولی با mouse pad بازی میکردم........
امیر جان بازی با mouse pad سخت نیست.بازیهای این گوشی در مقایسه با گوشیهای سیمبیان چطوره؟:23:
ali_MacBook_Apple
25-01-2009, 15:45
سلام دوستان ، ببخشید که مدتی نبودم ، درگیر امتحانات بودم ، نتم از عمد شارژ نکردم که نشینم پاش :31:، ببخشید اگه سوالاتی از من شد و نبودم که پاسخ بودم ، خوشبختانه دوستان گرامی مثل amir_rafie به خوبی جواب سوالات رو دادن و تاپیک رو سر پا نگه داشتن :8:، که کلی جای تشکر داره ، از امروزم دیگه امتحاناتم تمام شده و مثل قبل در خدمتتون هستم:46: ، در ابتدای ورودمم پیغیامی دیدم که خیلی خوشحالم کرد ، مدیران لطف کردن و بنده رو عضو فعال کردن که جای تشکر داره.:11:
ali_MacBook_Apple
25-01-2009, 15:47
دوستان اگه كسي ميتونه لطفن كمك كنه.
مي خوام گوشيمو بدم مايكروتل رام نصب كنه.ورژن گوشيم الان اينجوريه
dxhh3/dzhh3(غير رسميه)
فكر كنم ايراد بگيرن چون رام اونا حتمن همه رسمي يا افيشال هستن.
البته ميدونم ميشه با برنامه regedit حروف رو مثل هم كرد.
ولي آيا كافيه؟؟
يني z رو بكنم x درست ميشه؟؟
آره دوست عزیز اگه کارایی که گفتی رو انجام بدی حله و کاملاً هم عملیه.:46:
amir_rafie
25-01-2009, 17:57
امیر جان بازی با mouse pad سخت نیست.بازیهای این گوشی در مقایسه با گوشیهای سیمبیان چطوره؟:23:
بازی های Windows Mobile خیلی خیلی جالبتر از Symbian هستن. تا اونجایی که من میدونم خفن ترین برنامه Symbian برنامه پشه کش بود! :31:
اولش بازی با mouse pad سخته... کم کم عادت میکنی.... وقتی کیبورد سخت افزاری نداری مجبوری دیگه..... تازه گوشیه Touch HD که دیگه همین Mouse Pad رو هم نداره!!!!!! جای امید واری داره که روز به روز بازی های touch بیشتر میشه و کمتر نیاز به کیبورد داره... در ضمن بازی های G-sensor هم مدام دارن تولید میشن که واقعا خیلی باحال هستن مثل Caver و G-invader و Resco Bubbles و....
سلام دوستان ، ببخشید که مدتی نبودم ، درگیر امتحانات بودم ، نتم از عمد شارژ نکردم که نشینم پاش :31:، ببخشید اگه سوالاتی از من شد و نبودم که پاسخ بودم ، خوشبختانه دوستان گرامی مثل amir_rafie به خوبی جواب سوالات رو دادن و تاپیک رو سر پا نگه داشتن :8:، که کلی جای تشکر داره ، از امروزم دیگه امتحاناتم تمام شده و مثل قبل در خدمتتون هستم:46: ، در ابتدای ورودمم پیغیامی دیدم که خیلی خوشحالم کرد ، مدیران لطف کردن و بنده رو عضو فعال کردن که جای تشکر داره.:11:
سلام. تبریک میگم ....
اینجا جای شما خالی بود ، در غیاب شما من دست و پا شکسته جواب بقیه رو دادم........ :10:
amir_rafie
25-01-2009, 19:15
دوستان، joystick برای موبایل:
با omnia هم سازگاره.......
sepand_salehi
25-01-2009, 19:31
اگه هم دنبال یه d-pad جداگانه هستی والا من تا حالا چیزی ندیدم.....
آخه هر چی بازی از این شرکت گیم لافت ریختم اینو نداشت. می شه یه بازی رو بهم معرفی کنید که این فابلیت رو داشته باشه؟ نبود left soft key & Right soft key باعث می شه که اصلا نشه وارد بازی ها شد.
saeid000
25-01-2009, 20:27
دوستان میشه این صدای امنیا را افزایش داد با تشکر ولی روشی بود که تو همین تاپیک در پست های قبل بود که من با اون روش که کردم اصلا صدای گوشیم در نمیومد که مجبور به هارد ریست میشدم با تشکر...
amir_rafie
25-01-2009, 21:32
آخه هر چی بازی از این شرکت گیم لافت ریختم اینو نداشت. می شه یه بازی رو بهم معرفی کنید که این فابلیت رو داشته باشه؟ نبود left soft key & Right soft key باعث می شه که اصلا نشه وارد بازی ها شد.
برو توی تاپیک بازی های Pocket Pc... اونجا هر بازی که معرفی شده زیرش لینک دانلود برای گوشی های مختلف گذاشته شده. هر کدوم که i900 داره دانلود کن.... ماشالا تعدادش کم نیست........
peymankameli
25-01-2009, 22:52
اين دوربين جلو را چطور ميشه راه انداخت
amir_rafie
25-01-2009, 23:33
اين دوربين جلو را چطور ميشه راه انداخت
دوربین جلو مربوط به video call هستش - همون نسل سوم(3G) که قرار تا 1 سال دیگه اپراتورش توی ایران کارشو شروع کنه.......
در حالت عادی نمیتونی ازش استفاده کنی.... فقط یه کد هست که دوربین رو تست میکنه. الان یادم نیست....
راستی گفتی دوربین یه چیزی یادم اومد... قبلا هم گفتم ، عکس هایی که بیرون میگیرم خیلی خوبه ولی عکس های توی خونه و نور کم زیاد تعریفی نداره.. شماها امتحان نکردید؟!
یکی جواب ما رو بده
در شبکه workgroup با internet ؟
saeid000
25-01-2009, 23:41
دوستان میشه این صدای امنیا را افزایش داد با تشکر ولی روشی بود که تو همین تاپیک در پست های قبل بود که من با اون روش که کردم اصلا صدای گوشیم در نمیومد که مجبور به هارد ریست میشدم با تشکر...
دوستان خودم پیدا کردم .
سلام ... ورژن امنیای من اینه i900DTHJ5/DTHJ5 من نیدونم چه جوری باید آپدیت کنم یکه به منه عاجز کمک کنه
i900XXHJ1
:) بد نیست ادم پستا قبلییو بخونه ثوابم داره !
بت a2 رو توصیه میکنم میتونی روش update رو اروبلاگ من برداری اما :
1 . دانلود UMDL_GrandPrix_v
2. تغیید platform به grandprix lv image:
3.انتخاب part ها مختلف رام: boot, pda,csc,phone
4. زدن detect
5. reset امنیا
6. صبر تا پایان عملیات update
اما نکات مهمی هست که یکی از اونا نصب driver و ....از وبلاگ بخون
دوستان کسی میتواند پاسخ مرا بدهد؟
چطور میشور دیکشنری lingvisoftرا رجیستر کرد؟
screen saverدر اومنیا قابل اجرا است ؟واگر هست چگونه؟فایلهای پسوندgif یا sis بعنوان screen saverقابل استفاده است؟
تو پستا اول farnaz این دیکشنری رو upload کرده
:) بد نیست ادم پستا قبلییو بخونه ثوابم داره !
بت a2 رو توصیه میکنم میتونی روش update رو اروبلاگ من برداری اما :
1 . دانلود umdl_grandprix_v
2. تغیید platform به grandprix lv image:
3.انتخاب part ها مختلف رام: Boot, pda,csc,phone
4. زدن detect
5. Reset امنیا
6. صبر تا پایان عملیات update
اما نکات مهمی هست که یکی از اونا نصب driver و ....از وبلاگ بخون
سلام و خسته نباشید.
میتونی مزایای رام a2 رو بگی؟
من از j9 استفاده میکنم. پیشنهاد میکنی عوض کنم یا نه؟
ممنون
dr.hammid
26-01-2009, 12:45
سلام دوستان، 2 تا سوال:
گوشی من یه موردی داره، گاهی صفحه گوشی روشن نمیشه! با دکمه ها که ور می ری صداشون در میاد یعنی گوشی روشنه، زنگ هم میخوره ولی تصویر یوخده! Reset که میکنی درست میشه، کسی اطلاعاتی داره؟
یه سوال بدوی دیگه دارم! اصلا این رام چی هست!!؟! چطور باید نصب کنی؟
برا ارتقای گوشی لازمه همه رامهای جدید رو نصب کرد یا آخریش کافیه؟
الان آخرین رام کدوم هست؟
sepand_salehi
26-01-2009, 13:04
چجوری می شه اسم بلوتوث امنیا رو تغییر داد؟
چجوری می شه اسم بلوتوث امنیا رو تغییر داد؟
با تغییر نام دستگاه
سلام و خسته نباشید.
میتونی مزایای رام a2 رو بگی؟
من از j9 استفاده میکنم. پیشنهاد میکنی عوض کنم یا نه؟
ممنون
A2 بهترین رامیه که تا جالا اومده از j9 بهتره every thing is better than others like GPS,touch sensivity ,wifi...
اما اگه خیلی نرم افزار نصب نکردی عوض کن وگرنه با j9 اونقدرها ...
shahab_f
26-01-2009, 13:54
سه تا سوال از دارندگان این گوشی(امیدوارم تکراری نباشه ، گیر ندید خواهشا) :
با نصب برنامه جاوا که مشکلی نداره ایشالا ؟ ،( بازی مهم نیست فقط دیکشنری و نقشه تهران)
و اینکه gps اش رو تونستید راه باندازید ؟
باتریش خوبه ؟
:11:
ali_MacBook_Apple
26-01-2009, 14:04
سوال:
وقتی یک رام رو آپدیت می کنیم و رام جدید نصب می شه ، و از برنامه های رام قبل BackUp گرفته باشیم ، وقتی Restore می کنیم ، همه برنامه های رام جدید باز می شه و قبلیا میان ، آیا ممکنه که قسمتی از رام قبل هم برگرده و امکانات جدید رام مثل افزایش طول عمر باتری رو از بین ببره ؟
مثلاً من رامم رو از K1 بهK3 تغییر دادم یعنی i900DXHK3/DXHK3اما بعد از restore کردن ورژن رامم شد i900DXHK3/JVHK1 ، تازه برنامه Dice هم که با K3 میاد بعد از Restore حذف شد . یعنی یه قسمت از رام قبلی برگشته ، درسته ؟
آخه می گفتن توی K3 باتری خیلی بهتر می شه ، اما من تغییری نمی بینم ، یعنی این می تونه تاثیر داشته باشه ؟
دوستانیم که فارسی ساز رو تست کردن ، ببینن کسی تغییری توی عملکرد باتری دیده ؟ یعنی فارسی ساز توی عمر باتری تاثیر داره ؟ فکر نمی کنم ، اما یکی گفت داره ، می خواستم ببینم دوستان چیزی حس کردن ، خودم که متوجه نشدم.
ali_MacBook_Apple
26-01-2009, 14:07
سه تا سوال از دارندگان این گوشی(امیدوارم تکراری نباشه ، گیر ندید خواهشا) :
با نصب برنامه جاوا که مشکلی نداره ایشالا ؟ ،( بازی مهم نیست فقط دیکشنری و نقشه تهران)
و اینکه gps اش رو تونستید راه باندازید ؟
باتریش خوبه ؟
1- جاوا رو عالی اجرا می کنه ، فقط چون کی برد و کلید 5 جهته نداره ، و تاچ هم توی جاوا تاثیری نداره ، یکم با کنترلاش دچار مشکل می شی.
2- Gps به راحتی و به خوبی با برنامه های Garmin و GPStuner سازگاره و کار می کنه.
3- باتریش هم اگه از رام جدید استفاده کنی عالیه.
sepand_salehi
26-01-2009, 14:14
با تغییر نام دستگاه
می دونم. ولی این قسمت تو کجای گوشیه؟
ali_MacBook_Apple
26-01-2009, 14:17
می دونم. ولی این قسمت تو کجای گوشیه؟
Setting>OwnerInformation
بجای name اسم وارد کن .
shahab_f
26-01-2009, 15:16
1- جاوا رو عالی اجرا می کنه ، فقط چون کی برد و کلید 5 جهته نداره ، و تاچ هم توی جاوا تاثیری نداره ، یکم با کنترلاش دچار مشکل می شی.
2- Gps به راحتی و به خوبی با برنامه های Garmin و GPStuner سازگاره و کار می کنه.
3- باتریش هم اگه از رام جدید استفاده کنی عالیه.
آقا مرسی فقط چند تا سوال دیگه :
رام چیه؟ یه چیزی مثه Firmware ـه ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینکه کیبورد فارسی داره ؟
و سوم هم اینکه" یکمی دچار مشکل میشی" یعنی چی ؟ سختی اشکال نداره ، فقط کار بکنه ( خصوصا دیکشنری).
و در آخر هم اینکه ، من گوشی GPS دار ندیدم تاحالا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، آیا همونطوری که تو عکس های گوشی تو اینترنت هست، به راحتی تو ایران هم کار می کنه و نقشه ی تهران رو هم نشون میده و قابل استفاده ست ؟ مثلا مثه تصویر زیر :
خیلی ممنون از راهنمایی هاتون
amir_rafie
26-01-2009, 17:46
رام چیه؟ یه چیزی مثه Firmware ـه ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و سوم هم اینکه" یکمی دچار مشکل میشی" یعنی چی ؟ سختی اشکال نداره ، فقط کار بکنه ( خصوصا دیکشنری).
و در آخر هم اینکه ، من گوشی GPS دار ندیدم تاحالا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، آیا همونطوری که تو عکس های گوشی تو اینترنت هست، به راحتی تو ایران هم کار می کنه و نقشه ی تهران رو هم نشون میده و قابل استفاده ست ؟ مثلا مثه تصویر زیر :
1- یه جورایی رام همون firmware باشه.....
2- من از فارسی ساز استفاده نمیکنم.. آقای Ali_Macbook در مورد فارسی ساز فعالیت می کنن!
3- والا فکر نکنم دچار مشکل بشی.. من کلی بازی Java روی گوشیم نصب کردم که touch هم هستن مثل:
Frycry 2
Roland Garros 2008
و ......
4-
خیالت از GPS راحت باشه.... البته هر برنامه ای نقشه خاصه خودشو داره و با اونیکه عکسشو گذاشتی فرق میکنه.... من از Garmin استفاده میکنم و کارم راه افتاده واقعا .... البته برنامه های دیگه ای هم هست مثل IGO 8 که متاسفانه نقشه ایران هنوز براش ساخته نشده ولی طبق یه نظرسنجی محبوب تریت برنامه GPS سال 2008 بوده .......
یه سری برنامه هم وجود داره که از Google Earth استفاده میکنن..... در ضمن Google Map هم هست....
انصافا خیلی کامل جواب دادم!!!! :31:
deluge28
26-01-2009, 18:59
دوستان رنگ سفید این گوشی اومده؟؟؟؟؟
saeid000
26-01-2009, 19:43
دوستان رنگ سفید این گوشی اومده؟؟؟؟؟
آره عزیز من خودم رنگه سفیدشو دارم 16g
police-force
26-01-2009, 21:02
در شبکه workgroup با internet ؟
دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدید من با wi-fi امنیا هر کاری کردم نتونستم کانکت بشم:41:
s-a-l-i-m
26-01-2009, 22:26
یک فایل cab هست که راحت می تونید با ایرانسل برید اینترنت{یعنی باید نصبش کنید}
و یک تنظیم کوچک...............اگه تونستم تو بخش نرم افزار می زارمش....چون اینترنتم زغالیه شاید نتونم ولی اگه کسی می خواد و تو موبایلستان هست بره اونجا پیداش کنه......
ali_MacBook_Apple
26-01-2009, 23:57
در مورد سوالات که دوست گرام آقای amir_rafie جواب های کاملی دادن.
فقط چند تا نکته رو اضافه کنم :
بله کیبرد بزرگ فارسی هم برای این گوشی موجوده که توی صفحه 118 می تونی پیداش کنی.
یکمی دچار مشکل میشی یعنی بعضی بازیها و برنامه های جاوا برای کار کردن مثل عوض کردن صفحه و عقب و جلو کردن و ... نیاز به کلیدهای 5 جهته و کی برد دارن که این گوشی نداره.
برای GPS هم اگه توی تهران زندگی می کنید Garmin عالیه اما اگه توی شهر دیگه ای هستید بهتره از GPS Tuner استفاده بشه که قابلیت کالیبره کردن نقشه رو داره.
EHHASSATNI
27-01-2009, 01:14
من امروز 16 گیگ رو 560 گرفتم
چند تا سوال
r1 قضیه اش چیه ؟
چه جوری میشه براش ring tone دلخواه انتخاب کرد ؟
ماله شما هم زیاد داغ میکنه ؟
Home Screen ها رو چه جوری میشه تغییر داد؟
برای اجرا divx باید رجیستر شد ؟
چه جوری میشه keyboard ها رو عوض کرد ؟
این گوشی حالتی رو داره که مثلا بخواهیم Sms بدیم بجای اینکه a رو کلیک کنیم a رو با قلم بنویسیم ؟
چه جوری میشه کاری کرد که شما اگه می خوای sms بدی کلا dictionary غیر فعال شه ؟
ali_MacBook_Apple
27-01-2009, 02:15
من امروز 16 گیگ رو 560 گرفتم
چند تا سوال
r1 قضیه اش چیه ؟
چه جوری میشه براش ring tone دلخواه انتخاب کرد ؟
ماله شما هم زیاد داغ میکنه ؟
Home Screen ها رو چه جوری میشه تغییر داد؟
برای اجرا divx باید رجیستر شد ؟
چه جوری میشه keyboard ها رو عوض کرد ؟
این گوشی حالتی رو داره که مثلا بخواهیم Sms بدیم بجای اینکه a رو کلیک کنیم a رو با قلم بنویسیم ؟
چه جوری میشه کاری کرد که شما اگه می خوای sms بدی کلا dictionary غیر فعال شه ؟
مبارکه...
1- r1 رو نمی دونم دقیقاً کجا دیدی اما احتمالاً یه رامه.
2- کافیه از توی File Explorerروی آهنگ چند ثانیه انگشتتو نگه داری تا اپشناش باز بشه ، باز که شد گزینه Set as ringtone رو انتخاب کن.
3- بله ، گوشی در حالت شارژ زیاد داغ می شه.
4- Home Screenهم که خیلی سادست کافیه عکسی رو که باز می کنید از توی گزینه menu گزینه set as today background رو انتخاب کنی.
5- برای اجرای divix نیاز به هیچ رجیستری نیست و فقط کافیه فایل Divix رو بریزی روش و حالشو ببری.
6- برای عوض کردن کی برد ، کنار آیکن پاییینش یه آیکن هست که کنارش یه فلش رو به بالاست ، کافیه روی فلش کلیک کنی و انواع کی برد باز می شه.
7- بله حالت تایپ دستی هم داره ، کافیه از همون گزینه ای که برای تغییر کی برد گفتم کزینه letter Recognizer رو انتخاب کنی.
8- برای غیر فعال کردن دیکشنری هم کافیه روی کلید Xt9 کلیک کنی تا تبدیل بشه به abc.
امیدوارم جواب سوالاتو گرفته باشه ، به صفحات قبلیم نگاه بنداز کمکت می کنه.
سلام دوستان
منوهای سمت چپ گوشی قابل تغییر هستند؟
مثلا میشه نرم افزار های دلخواه رو بیاریم توی Desktop گوشی؟
احمدصالح پور
27-01-2009, 09:58
milad22عزیز تو گوشی ات رو از دیجی کالا خریدی؟؟؟از خریدیت راضی هستی ؟؟منظورم خرید از این سایت بخصوص هست نه گوشیت چون منم میخوام از همون سایت بخرم ......ممنون میلاد جان...
احمدصالح پور
27-01-2009, 10:01
آره عزیز من خودم رنگه سفیدشو دارم 16g
دوست عزیز فقط قسمت پشتش سفیده یا حاشیه های جلویی دور ال سی دیش هم سفیده ؟کسی ادرسی داره من سفیدشو نگاه کنم؟
dr.hammid
27-01-2009, 10:56
:41:کسی قابل ندونست یکمی در مورد رام برا ما توضیح بده؟؟:41:
danial_belfi
27-01-2009, 12:02
دوستان سلام به سوال کوچیک میشه بپرسم؟
منم گوشی رو تازه گرفتم وقتی با قلم یا انگشت رو وسطای ال سی دی چیزی مینویسم مثلا اس ام اس میدم جای انگشت یا قلم رو ال سی دی برای مدت کوتاهی میمونه خداییش خیلی فشار نمیدم دور ای سی دی بهتره یعنی باید بیشتر فشار بدم تا اینجوری بشه که معمولا این حالت پیش نمیاد ولی وسط ال سی دی معمولی بدون فشارم مینویسم قلم جا میندازه میدونم ال سی دی رو فشار بدی اینجوری میشه ولی من معمولی مینویسم خیلی فشار نمیدم. مال شمام اینجوری خیلی حالم و گرفتم شده شاید نباید سامسونگ میخریدم ممنون میشم اگر با گوشی هاتون امتحان کنید نظر بدین
دوست عزیز سلام
متاسفانه انقدر با فارسی کردن گوشی ور رفتم که هنگ کرده . هرچی ریست می کنم دوباره بالا که می یاد بازم هنگ می کنه می تونی کمکم کنی
milad22عزیز تو گوشی ات رو از دیجی کالا خریدی؟؟؟از خریدیت راضی هستی ؟؟منظورم خرید از این سایت بخصوص هست نه گوشیت چون منم میخوام از همون سایت بخرم ......ممنون میلاد جان...
سلام عزیز
درسته از همون سایت گرفتم. البته طبق قوانین انجمن نباید اسم اون سایت رو بیاریم تا تبلیغات محسوب نشه.
مشکلی تو خریدم نبود و سه روزه به دستم رسید.
برای شهرستانی ها راه خوبی هست.
من اگه میخواستم از شهرستان خودمون بگیرم شاید با همون یکی دو روز تاخیر انجام میشد. چون اونا هم موجود ندارن و این گوشی ها رو فقط تو شهرستان میشه سفارشی خرید. اون هم شاید با 30-40 تومن قیمت بالاتر!
البته امروز تو همون سایت دیدم زده 522 تومن. من که 575 خریده بودم حسابی حالم گرفته شد.
دوستان سلام به سوال کوچیک میشه بپرسم؟
منم گوشی رو تازه گرفتم وقتی با قلم یا انگشت رو وسطای ال سی دی چیزی مینویسم مثلا اس ام اس میدم جای انگشت یا قلم رو ال سی دی برای مدت کوتاهی میمونه خداییش خیلی فشار نمیدم دور ای سی دی بهتره یعنی باید بیشتر فشار بدم تا اینجوری بشه که معمولا این حالت پیش نمیاد ولی وسط ال سی دی معمولی بدون فشارم مینویسم قلم جا میندازه میدونم ال سی دی رو فشار بدی اینجوری میشه ولی من معمولی مینویسم خیلی فشار نمیدم. مال شمام اینجوری خیلی حالم و گرفتم شده شاید نباید سامسونگ میخریدم ممنون میشم اگر با گوشی هاتون امتحان کنید نظر بدین
ولا من همین الان تست کردم. هم با انگشت و هم با ته خودکار!!! :d(آخه قلمش رو نیاوردم با خودم)
ولی همچین چیزی ندیدم و اثری باقی نمیموند.
تونستی دنبال بگرد ببین کی از این گوشی داره گوشی اونو هم نیگاه کن.
سوال:
وقتی یک رام رو آپدیت می کنیم و رام جدید نصب می شه ، و از برنامه های رام قبل BackUp گرفته باشیم ، وقتی Restore می کنیم ، همه برنامه های رام جدید باز می شه و قبلیا میان ، آیا ممکنه که قسمتی از رام قبل هم برگرده و امکانات جدید رام مثل افزایش طول عمر باتری رو از بین ببره ؟
مثلاً من رامم رو از K1 بهK3 تغییر دادم یعنی i900DXHK3/DXHK3اما بعد از restore کردن ورژن رامم شد i900DXHK3/JVHK1 ، تازه برنامه Dice هم که با K3 میاد بعد از Restore حذف شد . یعنی یه قسمت از رام قبلی برگشته ، درسته ؟
آخه می گفتن توی K3 باتری خیلی بهتر می شه ، اما من تغییری نمی بینم ، یعنی این می تونه تاثیر داشته باشه ؟
دوستانیم که فارسی ساز رو تست کردن ، ببینن کسی تغییری توی عملکرد باتری دیده ؟ یعنی فارسی ساز توی عمر باتری تاثیر داره ؟ فکر نمی کنم ، اما یکی گفت داره ، می خواستم ببینم دوستان چیزی حس کردن ، خودم که متوجه نشدم.
با چه نرم افزاری backup میگیری: spb ؟
کلا این کاری که میکنی خوب نیست مثل اینه که یه windows بریزی و بعد ار restore point ویندور قبلیت واسه restore کردنش استفاده کنی . تو keyboardet چینی الان هست؟
دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدید من با wi-fi امنیا هر کاری کردم نتونستم کانکت بشم:41:
خوب مشخص نکردی ؟! از طریق internet یا شبکه؟
به وبلاگم سر زدی؟
به چی میخوای کانکت شی access point ,user,peer to peer,...مشخص کن
EHHASSATNI
27-01-2009, 14:22
مبارکه...
1- r1 رو نمی دونم دقیقاً کجا دیدی اما احتمالاً یه رامه.
2- کافیه از توی file explorerروی آهنگ چند ثانیه انگشتتو نگه داری تا اپشناش باز بشه ، باز که شد گزینه set as ringtone رو انتخاب کن.
3- بله ، گوشی در حالت شارژ زیاد داغ می شه.
4- home screenهم که خیلی سادست کافیه عکسی رو که باز می کنید از توی گزینه menu گزینه set as today background رو انتخاب کنی.
5- برای اجرای divix نیاز به هیچ رجیستری نیست و فقط کافیه فایل divix رو بریزی روش و حالشو ببری.
6- برای عوض کردن کی برد ، کنار آیکن پاییینش یه آیکن هست که کنارش یه فلش رو به بالاست ، کافیه روی فلش کلیک کنی و انواع کی برد باز می شه.
7- بله حالت تایپ دستی هم داره ، کافیه از همون گزینه ای که برای تغییر کی برد گفتم کزینه letter recognizer رو انتخاب کنی.
8- برای غیر فعال کردن دیکشنری هم کافیه روی کلید xt9 کلیک کنی تا تبدیل بشه به abc.
امیدوارم جواب سوالاتو گرفته باشه ، به صفحات قبلیم نگاه بنداز کمکت می کنه.
ممنون بابت پاسخ های کاملت
r1 رو تو صفحه های قبلی شما دیدم که یکی میگفت تو این حالت باتری بهتر بهینه میشه
- برای عوض کردن کی برد ، کنار آیکن پاییینش یه آیکن هست که کنارش یه فلش رو به بالاست ، کافیه روی فلش کلیک کنی و انواع کی برد باز می شه.
7- بله حالت تایپ دستی هم داره ، کافیه از همون گزینه ای که برای تغییر کی برد گفتم کزینه letter recognizer رو انتخاب کنی.این دو قسمت رو هم متوجه نشدم بی زحمت دقیق مسیر رو بگی ممنون میشم
یه چیز دیگه
من میخوام برنامه java «صب کنم میگه جا نداره ماله من 16 گیگ هست و ظرفیت جاوا رو از کجا میشه فهمید چه قدر پره ؟
و خالیش کنم
درود بر دوستان گرام:46:
من میخوام برنامه java «صب کنم میگه جا نداره ماله من 16 گیگ هست و ظرفیت جاوا رو از کجا میشه فهمید چه قدر پره ؟
و خالیش کنم
مگه محدودیت جاوا داره مثل d600 ؟:13:
saeid000
27-01-2009, 21:24
دوست عزیز فقط قسمت پشتش سفیده یا حاشیه های جلویی دور ال سی دیش هم سفیده ؟کسی ادرسی داره من سفیدشو نگاه کنم؟
آره دوست عزیز فقط پشت گوشی سفید هست و جلوی گوشی نقره ای راستی من هم از سایت دی جی کالا خریدم 570 تومان در ضمن طبق گفته الان کل گوشیهای دی جی کالا با رنگه سفید امنیا هست با تشکر.
deluge28
27-01-2009, 23:03
دوستان یه سوال مهم....وقتی با اینترنت کار می کنید، کیفیت صفحه نمایش و خواناییش در چه حده؟؟؟؟ من یه تصویر ازش دیدم خیلی خورد تو ذوقم...اصلا در حد گوشیهای سیمبین نبود....واقعا اینطوریه؟؟؟؟؟؟؟یعنی کیفیت تصویر و نوشته ها (بخصوص در اینترنت) در پاکت پیسی از سیمبین ها اینقدر کمتره؟؟؟؟؟
ghasemfalamarzi
28-01-2009, 01:33
سلام دوستان.
من بالاخره گوشيمو اپديت كردم.h3غير رسمي داشتم.
اول به k1 كوك شده up كردم پر از باگ بود.فكر كردم ناقص up شده همونو دوباره ريختم رو گوشي.
بازم همونطور بود rotation كاملن مشكل داشت.تو setting كه مي رفتم خودش خارج ميشد. touch flo افتضاح بود مخصوصن تو قسمت موزيكش. هي هنگ مي كرد.خلاصه اعصاب خوردي بود.
ولي در مقايسه با h3 شارژ باتري و تاچ خيلي بهتر شده بود.مشكل مموري كم h3 هم حل شده بود.
تصميم گرفتم دوباره عوضش كنم.
اين دفه j9 رو دانلود و up كردم. تنها چيزي كه مي تونم بگم اينه كه گوشيم عالي شده(نسبت به قبل).
مخصوصن تاچ و شارژ باتري.تا چند روز پيش سعي ميكردم تا اونجا كه امكانش هست با گوشيم كار نكنم تا شارژ كم نياره با اين حال تقريبن هر روز شارژ ميكردم گوشيمو ولي الان هي بيخودي باهاش ور ميرم تا تموم شه شارژش كنم نميشه.j9 تركونده.
البته اينم چنتايي باگ داره ولي من راضييم.
مثلن گزينه ي دليوري مسيج رو فعال ميكنم خودش تيكش مي پره و غير فعال ميشه. موزيك touch flo هنوز بعضي وقتا هنگ ميكنه(البته من touch flo رو غير فعال كردم اينجوري راحتره).
و توصيه به اونايي كه ميترسن up كنن.(من خودم از up كردن خيلي ميترسيدم بخاطر dead شدن گوشيم)
كل پروسه ي up كردن چيزي حدود 10 دقيقه ميشه. اگه از اين دستورالعمل
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید دقيق استفاده كنين مشكلي پيش نمياد.
تنها مشكلي كه خداي نكرده ممكنه پيش بياد برق رفتن يا ريست شدنه بي خوديه / من پيشنهادم استفاده از laptop با يه ويندوز xp سالم هست.قبلش حتمن پست هاي مربوط به upgrade رو تو همين فروم صفحات 1-20بخونين.
موفق باشين.
ali_MacBook_Apple
28-01-2009, 02:54
با چه نرم افزاری backup میگیری: Spb ؟
کلا این کاری که میکنی خوب نیست مثل اینه که یه windows بریزی و بعد ار restore point ویندور قبلیت واسه restore کردنش استفاده کنی . تو keyboardet چینی الان هست؟
آره با spb
پس اینطوری بهتره هر بار از اول برنامه ها رو نصب کنم ، برنامه بهتری برای بک آپ سراغ ندارید که این مشکلو پیش نیاره ؟
نه توی کی بردم چینی نیست.
ali_MacBook_Apple
28-01-2009, 02:58
ممنون بابت پاسخ های کاملت
r1 رو تو صفحه های قبلی شما دیدم که یکی میگفت تو این حالت باتری بهتر بهینه میشه
این دو قسمت رو هم متوجه نشدم بی زحمت دقیق مسیر رو بگی ممنون میشم
یه چیز دیگه
و خالیش کنم
اون قسمت پایین کی برد هست که یه آیکن گرد کوچیکه او رو می گم ، کنارشم یه فلش رو به بالاست.
در مورد جاوا هم اطلاعاتم کامل نیست ، آخه زیاد کار نمی کنم.
ali_MacBook_Apple
28-01-2009, 03:03
ولا من همین الان تست کردم. هم با انگشت و هم با ته خودکار!!! :d(آخه قلمش رو نیاوردم با خودم)
ولی همچین چیزی ندیدم و اثری باقی نمیموند.
تونستی دنبال بگرد ببین کی از این گوشی داره گوشی اونو هم نیگاه کن.
من با اینکه محکم هم می کشم ، همچین حالتی پیش نمیاد.
به هبچ عنوان.
ali_MacBook_Apple
28-01-2009, 03:25
دوستان یه سوال مهم....وقتی با اینترنت کار می کنید، کیفیت صفحه نمایش و خواناییش در چه حده؟؟؟؟ من یه تصویر ازش دیدم خیلی خورد تو ذوقم...اصلا در حد گوشیهای سیمبین نبود....واقعا اینطوریه؟؟؟؟؟؟؟یعنی کیفیت تصویر و نوشته ها (بخصوص در اینترنت) در پاکت پیسی از سیمبین ها اینقدر کمتره؟؟؟؟؟
نه دوست عزیز ، شما اشتباه بزرگی کردی ، اشتباهتم اینه.
وب بروزر این گوشی Opera Mobile که فوقولادست و یکی از بهترین وب بروزرهای دنیا برای موبایله ، جوری که فقط Safari آیفون رو می تونن باهاش مقایسه کنن.
خوبی بزرگ این وب بروزر هم اینه که پیجهای اینترنتی رو به صورت کامل عین کامپیوتر باز می کنه ، اما ال سی دی این گوشی از کامپیوتر کوچیکتره ، برای اینم نوشته ها توش ریز و ناخانا می افته (برای همین فکر کردی حروف ناخوانان)، که برای حل این مشکل فقط کافیه روی قسمتی که می خوای بخونی دابل تب بزنی تا اون قسمت برات بزرگ و خوانا بشه ، عین سافاری.
اتفاقاً وب بروزر این گوشی که سرعتشم توپه یکی از نقاط قوتشه که واقعاً عالیه و آدم از کار باهاش لذت می بره.
وب بروزرهای دیگه مثل اینترنت اکسپلورر (که روی گوشی موجوده) و وب بروزر گوشیهای سیمبین از همون اول همه نوشته ها رو بزرگ نشون می دن که این باعث می شه تمام پیج توی صفحه جا نشه و پیچ به شکل نا مفهمی زیر هم نشون داده بشه ، که پیدا کردن یه مطلب توشون خیلی سخت و اعصاب خرد کن می شه ، تازه پیجیم که باز می کنن اصلاً شبیه به پیج توی کامپیوتر نیست ، در حال که پیجی که اپرا باز می کنه دقیقاً همون چیزیه که توی مانیتوره کامپیوتر میبینی.:46:
danial_belfi
28-01-2009, 07:20
دوستان عزیر ممنون که ال سی دی هاتونو چک کردین با این حساب ال سی دی من ایراد داره . راستی یادم رفت بگم من یه محافظ ال سی دی i900 فابریکم براش گرفتم میتونه ربطی داشته باشه؟ یعنی برش دارم؟
محافظ lcd تو بازار پیدا می شه
danial_belfi
28-01-2009, 11:58
محافظ lcd تو بازار پیدا می شه
آره طبقه پایین علاالدین یکی از اون مغازه های تو راهروی سمت راست داشت فقط همونم داشت باقیشون مال آینفون بود که باید خودت ببری بندازی رو گوشیت اونم درست در نمی آد
EHHASSATNI
28-01-2009, 13:08
یه سوال دیگه برای شما چه قدر زمان میبره تا باتری از خالی به پر برسه ؟
و چه جوری میشه عکس و اهنگ فرستاد ؟
و چه جوری میشه سریال گوشی رو از خود گوشی متوجه شد ؟
این ادرس یه arabizer که ظاهرا خوبه تا امشب امتجانش میکنم ولی از اون احتمالا بهتر arabizer ی هست که sunnysoft ساخته و لینکش تو وبلاگم هست ولی crackesh نیست اگه کسی کرکش کرد واسه همه اینحا....
police-force
28-01-2009, 20:46
خوب مشخص نکردی ؟! از طریق internet یا شبکه؟
به وبلاگم سر زدی؟
به چی میخوای کانکت شی access point ,user,peer to peer,...مشخص کن
از طریقه اینترنت !
اگه میشه آدرس وبلگتم بذار .
میخوام به peer to peer کانکت شم:5:
police-force
28-01-2009, 22:24
دوستان من در مورد اجرا کردن فایل با پسوند exe. روی گوشی omnia مشکل دارم و error میده :18:در حالی که فایل Cab. بدون هیچ مشکلی اجرا و نصب میشه کسی میدون چطور میشه این مشکل برطرف کرد . آخه من واسه فعال کردنGPS به این برنامه Port Splitter نیاز دارم که اینم پسوند exe. داره.
hessam44
29-01-2009, 00:36
سلام
1) دوستان قدیمی و جدید! کسی تقویم شمسی سراغ داره؟؟؟ :31:
2) نسخه جدید s2u2 اومده. بسیار عالی می باشد.
3) بلاخره کسی کیف مناسب پیدا کرده براش؟
4) آخرین قیمت 545 بدون گارانتی
:10:
ali_MacBook_Apple
29-01-2009, 00:47
دوستان من در مورد اجرا کردن فایل با پسوند exe. روی گوشی omnia مشکل دارم و error میده :18:در حالی که فایل Cab. بدون هیچ مشکلی اجرا و نصب میشه کسی میدون چطور میشه این مشکل برطرف کرد . آخه من واسه فعال کردنGPS به این برنامه Port Splitter نیاز دارم که اینم پسوند exe. داره.
خب معلومه که باید ارور بده ، آخه ویندوز موبایل که .exe رو نصب نمی کنه ، فقط اجرا می کنه ، و فقط فایلهایی .cab رو نصب می کنه و برای نصب برنامه هایی که exe هستن باید با کامپیوتر و از طریق Windows Mobile Device Center این کار رو انجام بدین.
ali_MacBook_Apple
29-01-2009, 00:53
دوستان عزیر ممنون که ال سی دی هاتونو چک کردین با این حساب ال سی دی من ایراد داره . راستی یادم رفت بگم من یه محافظ ال سی دی i900 فابریکم براش گرفتم میتونه ربطی داشته باشه؟ یعنی برش دارم؟
ممکنه ، امکان که اثر انگشتت روی محافظ می مونه و تو فکر می کنی روی صفحه می مونه ، اگه می تونی بدون محافظم چک کن ببین.
EHHASSATNI
29-01-2009, 01:05
ممنون میشم کسی راهنمایی کنه
حیاتیه
danial_belfi
29-01-2009, 11:12
ممکنه ، امکان که اثر انگشتت روی محافظ می مونه و تو فکر می کنی روی صفحه می مونه ، اگه می تونی بدون محافظم چک کن ببین.
چک میکنم میگم ولی بعید میدونم مال محافظ باشه وقتی رو صفحه فشار میده انگار انگششتتو کردی تو ال سی دی 42 اینچ یه جوری میشه ولی بازم چک میکنم میگم
sepand_salehi
29-01-2009, 13:20
خیلی کم. فکر کنم حدود 1 ساعت
با بلوتوث. اول روشنش کن. بعد روی فایل مورد نظر قلم رو نگه دار و گزینه Beam File رو بزن.
با استفادزه از کد #06#*
یه سوال: چجوری می شه برنامه و یا بازی های جاوا نصب شده رو گوشی رو Uninstall کرد؟
golbonjoon
29-01-2009, 18:18
az sitetoon mamnoon man tahala samsung nadashtam nemidoonam chejoori bayad barname roosh berizam mishe komakam konid pele be pelam begid ke ghati nakonam
shamim24
29-01-2009, 18:40
سلام به دوستان عزیز امنیا دار....یه سوال مهم....کیفیت صفحه نمایش این گوشی در چه حدیه؟؟؟؟؟ راضی کننده هست یا تو ذوق می زنه در نگاه اول؟؟؟؟؟؟؟ چون الان گوشی های جدید سیمبین صفحه نمایششون واقعا کیفیت خوبی داره....
ممنون...
peymankameli
29-01-2009, 22:04
خیلی کم. فکر کنم حدود 1 ساعت
با بلوتوث. اول روشنش کن. بعد روی فایل مورد نظر قلم رو نگه دار و گزینه beam file رو بزن.
با استفادزه از کد #06#*
یه سوال: چجوری می شه برنامه و یا بازی های جاوا نصب شده رو گوشی رو uninstall کرد؟
دقيقا باتري وقتي تمام ميشه حدود 3.5 طول ميكشه تا شارژ بشه (فول بشه چراغ سبز بشه)
Highbury
30-01-2009, 00:55
چند تا سوالداشتم:
1-میشه از جی پی اس این گوشی استفاده کرد؟مثلا میشه از نقشه های شهر گرگان یا سایر شهرستانها استفاده کرد؟توی ان82 که میشد
2-دوربین این گوشی در چه حدیه؟از سایر 5 ها بهتره؟
3-کار کردن با این گوشی راحته؟مثلا همش با دست استفاده میشه یا باید از قلم هم استفادهکرد؟
4-صداش چطوره؟اسپیکر و هدفون
Highbury
30-01-2009, 00:57
راستی مثل اینکه 24 گیگش هم اومده توی دیجی کالا داره میفروشه
sepand_salehi
30-01-2009, 01:22
چند تا سوالداشتم:
1-میشه از جی پی اس این گوشی استفاده کرد؟مثلا میشه از نقشه های شهر گرگان یا سایر شهرستانها استفاده کرد؟توی ان82 که میشد
2-دوربین این گوشی در چه حدیه؟از سایر 5 ها بهتره؟
3-کار کردن با این گوشی راحته؟مثلا همش با دست استفاده میشه یا باید از قلم هم استفادهکرد؟
4-صداش چطوره؟اسپیکر و هدفون
1- آره می شه
2- توپ. جزو خوب هاست
3- آره. با دست می شه. ولی برای استفاده تخصصی بهتره که از قلم استفاده بشه. چون برای این نوع استفاده باید ایکون های کوچک رو بفشاری که با دست سخته
4- تو پاکت پی سی ها بترینه.
در مقایسه با سایر گوشی ها صدای خیلی خوبی داره
ولی تو هندزفری در حالت پیشفرض ضعیفه. البته می شه با تنظیمات درستش کرد که در این حالت من امتیاز متوسط + رو بهش می دم.
تاپيك Wallpaper براي اين گوشي:
شاد باشيد:40:
تمام متعلقاتي كه باهاش ميدن چيه ؟
ميخوام بخرم كلاه نره سرمون.:27:
تمام متعلقاتي كه باهاش ميدن چيه ؟
ميخوام بخرم كلاه نره سرمون.:27:
خود گوشی
قلم
باطری
هندزفری ( که دو تکه هست !!! ) دقت کن که هندزفریش چند تا سر پلاستیکیه یدک هم داره !!!
شارژر
کابل usb
تعدادی دفترچه و سی دی
امیدوارم که چیزی از قلم نیوفتاده باشه !!!
danial_crazy
30-01-2009, 23:51
سلام
چرا گرافیک آیکون ها خیلی پایینه؟ دورو ورشون تیکه تیکه هست؟؟
بهتره که نور صفحه روی تنظیم اتوماتیک باشه یا همیشه پور نور؟
بهترین تنظیم واسه عکس برداری چیه؟عکسا یه جورایی کم رنگ هستن
نمیدونم سرعت توی photo slide یا کلا توی گالری عکس پایینه یا من این احساسو میکنم؟
ممنون
danial_crazy
31-01-2009, 00:05
آقا راستی یکی کامل این رام رو واسه ما توضیح بده که اگه نصب یا آپدیت شه چی میشه؟ اگه یه تاپیک کامل در مورد این موضوع هست لطفا بگین
این محافظ پلاستیکی که روی صفحه و در باطری هست هر روز یواش یواش داره کنده میشه؟ چی کارش کنم به نظرتون؟
hermes_persian
31-01-2009, 00:22
من garmin xt را روی امنیا نصب کردم ولی شماره محصول را نمی دهد که بخواهم توی کیجن وارد کنم. در ضمن مراحل اسکنش هم آنقدر طول کشید که حوصله ام سررفت. لطفا مرا راهنمایی کنید.
khajegani
31-01-2009, 00:37
یه سوال قلمش کجا گیر میا ما نخرید گمش کردیم
سلام
دوستان امنيا دار كيفيت آيكونها در منوها چطوره؟ شطرنجي يا ... نيست كه؟ اگه هست ميزنه تو ذوق يا نه؟
راستي خود گوشي چند تا تم فابريك داره؟
آيا ميشه تم واسش دانلود كرد وجايگزين نمود؟؟
چند تا سوال :
1- میزان رم باقی مانده ( میزان رم آزاد ) و میزان باقی مانده از رام ( میزان باقی مانده از اون حافظه ی 256 مگ داخلی نه اون 16 گیگ ) در امنیا در حالت عادی چقدره ؟؟؟
2- تا جایی که من میدونم امنیا کلید های چهار جهته نداره و فقط میشه از جوی استیکش استفاده کرد , درسته ؟؟؟ خب حالا مثلا اگر یک بازی اکشن یا ماشین سواری روش نصب کنیم آیا با جوی استیک به راحتی کلید های چهار جهته میشه بازی کرد ؟؟؟
3- توی جعبه ی امنیا کابل ویدئو نیست , از کجا میشه گیرش آورد ؟؟؟ قیمت کابل چنده ؟؟؟ میشه دست ساز درستش کرد ؟؟؟
4- باطری یدک برای امنیا گیر میاد ؟؟؟ اگر گیر میاد قیمتش چنده ؟؟؟
5- به هیچ صورت حتی با استفاده از نرم افزار هایی که مخصوص تغییر رزولیشن هستند نمیشه برنامه های vga رو روی امنیا اجرا کرد ؟ یعنی غیر ممکنه ؟؟؟
6 - بنظرتون چند درصد کارها رو مجبورید با قلمش انجام بدید و با انگشت یا نمیشه یا به سختی میشه ؟؟؟
7- آنتن دهیش مشکلی نداره ؟؟؟ نصبت به گوشی های موبایل ( گوشی های غیر ppc و معمولی که خوب آنتن میدن ) چطور آنتن میده ؟؟؟
می بخشید که تعداد سوالات خیلی زیاد شد . ممنون میشم اگر جواب بدید , خصوصا جواب کامل !!!
مرسی
danial_crazy
31-01-2009, 04:18
لطفا به سولای صفحه قبل جواب بدید
amir_rafie
31-01-2009, 13:03
چند تا سوال :
1- میزان رم باقی مانده ( میزان رم آزاد ) و میزان باقی مانده از رام ( میزان باقی مانده از اون حافظه ی 256 مگ داخلی نه اون 16 گیگ ) در امنیا در حالت عادی چقدره ؟؟؟
2- تا جایی که من میدونم امنیا کلید های چهار جهته نداره و فقط میشه از جوی استیکش استفاده کرد , درسته ؟؟؟ خب حالا مثلا اگر یک بازی اکشن یا ماشین سواری روش نصب کنیم آیا با جوی استیک به راحتی کلید های چهار جهته میشه بازی کرد ؟؟؟
3- توی جعبه ی امنیا کابل ویدئو نیست , از کجا میشه گیرش آورد ؟؟؟ قیمت کابل چنده ؟؟؟ میشه دست ساز درستش کرد ؟؟؟
4- باطری یدک برای امنیا گیر میاد ؟؟؟ اگر گیر میاد قیمتش چنده ؟؟؟
5- به هیچ صورت حتی با استفاده از نرم افزار هایی که مخصوص تغییر رزولیشن هستند نمیشه برنامه های vga رو روی امنیا اجرا کرد ؟ یعنی غیر ممکنه ؟؟؟
6 - بنظرتون چند درصد کارها رو مجبورید با قلمش انجام بدید و با انگشت یا نمیشه یا به سختی میشه ؟؟؟
7- آنتن دهیش مشکلی نداره ؟؟؟ نصبت به گوشی های موبایل ( گوشی های غیر ppc و معمولی که خوب آنتن میدن ) چطور آنتن میده ؟؟؟
می بخشید که تعداد سوالات خیلی زیاد شد . ممنون میشم اگر جواب بدید , خصوصا جواب کامل !!!
مرسی
فقط در مورد ماشین سواری بگم که بازی asphalt V4 برای امنیا هم ساخته شده.. اصل بازی 4 مگابایته ولی مال امنیا 26 مگابایته..... میتونی با فشار سمت راست و چپ LCD فرمان بدی و یا خیلی جالبتر اینه که با کج کردن گوشی به چپ و راست فرمان میدی!!!!!! گاز هم با خودشه... ترمز هم یه کلید کوچولو روی LCD هستش.....
من 1 هفته میشه که معتاد این بازی شدم.... تازی روی حالت Landscape بازی میکنی... خیلی عالیه....
از لحاظ آنتن دهی به نظر من بهترین گوشی ای بوده که تاحالا داشتم.
قبلا n82
قبلش 5700
و قبل از اون 6600
و قبلش....
جالب اینجاست که تو اتاقم هر گوشی ای که داشتم آنتن نمیداد و صدا قطع میشد. اما با این گوشی تا حالا همچین موردی ندیدم!
سلام دوستان قصد خريد امنيا دارم.
از كجا بايد بدونم گوشي كه ميخرم آكبند هست يا نه؟؟
آيا مثل نوكيا ميشه با وارد كردن كد ساعات كاركرد رو فهميد يا نه؟
اگه توصيه ديگه داريد بگيد.:11:
mehran_k
31-01-2009, 14:43
فقط در مورد ماشین سواری بگم که بازی asphalt v4 برای امنیا هم ساخته شده.. اصل بازی 4 مگابایته ولی مال امنیا 26 مگابایته..... میتونی با فشار سمت راست و چپ lcd فرمان بدی و یا خیلی جالبتر اینه که با کج کردن گوشی به چپ و راست فرمان میدی!!!!!! گاز هم با خودشه... ترمز هم یه کلید کوچولو روی lcd هستش.....
من 1 هفته میشه که معتاد این بازی شدم.... تازی روی حالت landscape بازی میکنی... خیلی عالیه....
سلام
لطف می کنید لینک بازی رو بذارید .:11:...راستی یه لینک از کلیه بازیهایی که با شتاب سنج کار می کنه می خواستم کسی داره ؟
danial_crazy
31-01-2009, 18:19
یکی کامل این رام رو واسه ما توضیح بده که اگه نصب یا آپدیت شه چی میشه؟ اگه یه تاپیک کامل در مورد این موضوع هست لطفا بگین
این محافظ پلاستیکی که روی صفحه و در باطری هست هر روز یواش یواش داره کنده میشه؟ چی کارش کنم به نظرتون؟
danial_crazy
31-01-2009, 18:20
فقط در مورد ماشین سواری بگم که بازی asphalt v4 برای امنیا هم ساخته شده.. اصل بازی 4 مگابایته ولی مال امنیا 26 مگابایته..... میتونی با فشار سمت راست و چپ lcd فرمان بدی و یا خیلی جالبتر اینه که با کج کردن گوشی به چپ و راست فرمان میدی!!!!!! گاز هم با خودشه... ترمز هم یه کلید کوچولو روی lcd هستش.....
من 1 هفته میشه که معتاد این بازی شدم.... تازی روی حالت landscape بازی میکنی... خیلی عالیه....
لینک لینک لینک :19::31:
ما رو تو کف نذار
سلام دوستان قصد خريد امنيا دارم.
از كجا بايد بدونم گوشي كه ميخرم آكبند هست يا نه؟؟
آيا مثل نوكيا ميشه با وارد كردن كد ساعات كاركرد رو فهميد يا نه؟
اگه توصيه ديگه داريد بگيد.:11:
دوستان كمك نميكنيد؟:10:
peymankameli
31-01-2009, 19:18
دوستان براي اينكه صداي زنگ از اول زياد پخش بشه...ويواش يواش زياد نشه بايد چيكار كرد.........
اون گزينه ها را هم من تعقير دادم باز نشد
farhooode
31-01-2009, 22:32
فرق Omnia 16 Gig باSpecial Edition
الان توی بازار این تا قیمت هاشون فرق داره
آیا در امکانات و شکل ظاهری هم فرقی دارند؟
در واقع خود گوشی فرقی نداره بلکه فقط یه شارژر فندکی+رم 8 گیگ تو بسته وجود داره
gps شو چه جوری راه بندازم (برنامه,نقشه......)
ali_MacBook_Apple
01-02-2009, 02:56
یکی کامل این رام رو واسه ما توضیح بده که اگه نصب یا آپدیت شه چی میشه؟ اگه یه تاپیک کامل در مورد این موضوع هست لطفا بگین
رام در واقع آپدیت گوشیه که مشکلاتش رو رفع می کنه ، مثلاً باتری و تاچ و ...با هر بار نصب رام گوشی آپدیت می شه و امکانات جدیدی بهش اضافه می شه.
اون پلاستیکارو هنوز نکندی ؟
من 1 ساعت نشده همشونو کندم ، بکن بابا ، فقط کار رو با گوشی سخت می کنن ، بعد از یه مدتم خودشون کنده می شن.
mehran_k
01-02-2009, 09:33
امیر جان آسفالت کردی ما رو .....!!!! پس چی شد این آسفالت 4 ؟! :31:
farahzad
01-02-2009, 12:05
دوستان من ديروز گوشيمو به رام dxia2 اپديت كردم اپديت تمام شد گوشيم ريست شد ولي رو صفحه قسمت ويندوز ميمونه و 1 صفحه ميائ 1 نشونه روشه و نوشته align screen چكار كنم گوشيمو كه ويندوزش بالا بياد جون من زود جواب بدين من كافينتم اينقد ميشينم تا جواب بدين ديشب خابم نبرد
Ameer Taghavi
01-02-2009, 12:14
با stylus و با دقت وسط علامت + tap کن. تا align screen ست بشه.
farahzad
01-02-2009, 12:42
بابا ميزنم نميشهه چكار كنم چجوري جون من بگو امير جون اين stylus چي هست منظورتون با دقته tab كنم منظورتون همون فشار بدم روش با انگشت ولي نميشه
به این کار میگن کالببره کردن تاچ اسکرین.
Ameer Taghavi
01-02-2009, 13:02
stylus = قلم.
با انگشت نه. با قلم فشار بده روش! (دقیقا" وسط علامت +)
farahzad
01-02-2009, 13:06
من نميفهمم چجوري بايد اين كارو كنم يعني رامي كه نصب كردم مشكلي نداره وقتي گوشي روشن ميشه 2 تا بوق ميزنه بعد صفحه ويندوز موبايل مياد بعد 1 نوشته مياد نميدونم 1 چيزي تو مايه هاي tab screen مينويسه بعد روش كه ميزنم 1 صفحه باز ميشه ميزنه align screen كه 1 علامت + هست رو صفحه ولي هر چي روش ميزنم هي جا به جا ميشه چكار كنم
farahzad
01-02-2009, 13:07
من قلمشو از طرف كه رفيقم بود نگرفتم چكار بايد بكنم نميشه از چيز ديگه اي استفاده كرد الانم اصفهانم بهش دسترسي ندارم يعني اگه با قلم روش بزنم درست ميشه حتما بايد قلم خودش باشه؟؟؟؟
Ameer Taghavi
01-02-2009, 13:20
دلنگیزکم!
با خودکار (یا یه چیز نوک تیز) بزن وسط اون + هر جا رفت دوباره تو هم وسطش رو با خودکار فشار بده! کلا 5 بار باید بزنی وسط او + تا صفحه تنظیم بشه.
farahzad
01-02-2009, 13:26
دمت گرم مرد حالا 1 قسمت اوكده به اسم stylus ا.نجا چكار كنم درست skip بزنم يا next
من next رو زدم ولي 1 قسمت حالا اومده pop-up menus هيچ دكمه اي نداره امير خان
Ameer Taghavi
01-02-2009, 13:35
والا نمی دونم چون من امنیا ندارم!
فعلا skip کن کارت راه بیوفته. بعدش برو از کسی که امنیا داره اینو بپرس...
farahzad
01-02-2009, 13:39
الان گوشي رو خاموش كردم و دوباره صفحه رو كاليبره كردم حال دوباره امدم قسمت stylus كدام گزينه رو انتخاب كنم next يا skip
بالاش نوشته single-tap an item to select it. tap and hold .... نوكرتونم اگه زود جواب بدين تو دلم غوقاست
farahzad
01-02-2009, 13:45
نوكرتونم درست شد دمتون گرم با دكمه تشكر نميتونستم ازتون تشكر كنم دمت گرم اير خان گوشيم بالا اومد منو بگو ميخاستم گوشيمو فلش كنم
منم چند روز قبل رام رو عوض کردم و a2 گذاشتم.
قبل از اون از j9 استفاده میکردم که بد نبود.
اینو هم باید مدتی بگذره ببینم از لحاظ باتری چطوره.
farahzad
01-02-2009, 14:02
چطوره خوب هست چه قد باتري نگه ميداره من كه الان گوشيم درست شده ولي تو اپديت قبلي كه نميشه گفت با رام فابريكه خودش 10 ساعت زوري نگه ميداشت اين skin هاشو از كجا باد بگيرم اگه سايت خوب ميشناسي معرفي كن ممنون
سلام دوستان یک سوال داشتم آیا میشه این گوشی رو هک کرد مثل نوکیا
تا جایی که من فهمیدم امنیا روی حافظه ی فلش داخل خودش کلا 35 مگابایت فضای خالی داره , از اونجایی که برخی از نرم افزار ها حتما باید روی این حافظه نصب بشن و نمیشه اونها روی مموری کارت نصب کرد , آیا این ظرفیت کم مشکل ساز نیست ؟؟؟
آیا میشه این گونه نرم افزار ها رو روی اون حافظه ی 16 گیگی داخلی نصب کرد ؟؟؟
Ameer Taghavi
01-02-2009, 16:57
سلام دوستان یک سوال داشتم آیا میشه این گوشی رو هک کرد مثل نوکیا
در ppc چیزی بنام محدودیت وجود نداره. پس لازم نیست گوشی هک بشه...
احمدصالح پور
01-02-2009, 17:31
در ppc چیزی بنام محدودیت وجود نداره. پس لازم نیست گوشی هک بشه...
اتفاقا" داره دوست عزیز ...مثلا" تا هک نشه نمیشه بازیهای ان گیج روش اجرا کرد که هنوز ممکن نشده و شاید اصلا" نشه ..........
gmt325gh
01-02-2009, 18:01
بازیای انگیج ؟؟ (سیمبین ؟؟؟ ویندوز ؟؟؟!!!)
اگر همچین کاری شدنی هم باشه راه انجامش هک کردن گوشی نیست ، کرک کردن برنامس . چون چیزی که نمیذاره برنامه های انگیج رو گوشیهای غیر نوکیا و غیر انگیجی اجرا بشه مهدودیت سخت افزار یا سیستم عامل نیست ، محدودیت تو برنامه های انگیجه !!!
peymankameli
01-02-2009, 20:09
دوستان براي اينكه صداي زنگ از اول زياد پخش بشه...ويواش يواش زياد نشه بايد چيكار كرد.........
اون گزينه ها را هم من تعقير دادم باز نشد
اتفاقا" داره دوست عزیز ...مثلا" تا هک نشه نمیشه بازیهای ان گیج روش اجرا کرد که هنوز ممکن نشده و شاید اصلا" نشه ..........
دوست عزیز ممنونم که جوابم رادادی
یه خواهش دارم جواب این سوال من رو بدید من را از گم راهی نجات بدبد
من رو گوشی ان 73 ام هزارو خرد ه ای مسیج دارم که نمی خوام انها را از دست بدم با این حال میخوام اونها را رو گوشی که میخوام بخرم بریزم از دوستان سوال کردم گفتن اگه گوشی مثل ان 96 بخری میتونی بعد هک مسجها رو به قسمت مربوطه خودش کپی بکنی مسجها با هما شمار ها وکیفیت رو اون سوار میشه حالا چون دلم این i900 و i8510 خوب گرفته میخوام یکی از اینها رو بخرم حالا موندم چکار کنم از یک طرف این دو گوشی چسبیده به دلم از طرف دیگر مسجهام برام خیلی مهمه :41::41::41:
دوستان عزیز , من یک ویدئو پیدا کردم که توش Widget جدید رو نشون میده , خیلی باحاله , حتما ببینید !!!!
از کجا میشه Widget اضافی برای امنیا گیر آورد ؟؟؟
این Widget ها کجا نصب میشن ؟؟؟ منظورم اینه که روی حافظه 16 گیگ میشه نصبشون کرد یا نه ؟؟؟
saeid000
02-02-2009, 00:02
دوستان این مسیج سنتر امنیا کجاست من نتونستم پیدا کنم همون مرکز شماره خدمات واسه اس ام اس .
ali_MacBook_Apple
02-02-2009, 01:25
تا جایی که من فهمیدم امنیا روی حافظه ی فلش داخل خودش کلا 35 مگابایت فضای خالی داره , از اونجایی که برخی از نرم افزار ها حتما باید روی این حافظه نصب بشن و نمیشه اونها روی مموری کارت نصب کرد , آیا این ظرفیت کم مشکل ساز نیست ؟؟؟
آیا میشه این گونه نرم افزار ها رو روی اون حافظه ی 16 گیگی داخلی نصب کرد ؟؟؟
با توجه به اینکه من الان از رام k3 استفاده می کنم ، الان حافظه گوشیم دقیقاً 53.54 mb خالی داره ، که تاحالا برای من برای نصب نرم افزراهای مختلف مشکلی پیش نیاورده.
ali_MacBook_Apple
02-02-2009, 01:32
دوست عزیز ممنونم که جوابم رادادی
یه خواهش دارم جواب این سوال من رو بدید من را از گم راهی نجات بدبد
من رو گوشی ان 73 ام هزارو خرد ه ای مسیج دارم که نمی خوام انها را از دست بدم با این حال میخوام اونها را رو گوشی که میخوام بخرم بریزم از دوستان سوال کردم گفتن اگه گوشی مثل ان 96 بخری میتونی بعد هک مسجها رو به قسمت مربوطه خودش کپی بکنی مسجها با هما شمار ها وکیفیت رو اون سوار میشه حالا چون دلم این i900 و i8510 خوب گرفته میخوام یکی از اینها رو بخرم حالا موندم چکار کنم از یک طرف این دو گوشی چسبیده به دلم از طرف دیگر مسجهام برام خیلی مهمه :41::41::41:
با توجه به اینکه i8510 هم از سیستم عامل سیمبین استفاده می کنه ، شما با نصب یه نرمافزار تحت سیمبین که بتونه از SMS ها بک آپ بگیره ، می تونی مسیجهاتو بهش منتقل کنی ، اما برای امنیا فکر نکنم راهی داشته باشه ، مگر اینکه مسیجهاتو TEXT کنی.
danial_crazy
02-02-2009, 01:49
واقعا اگه قیمت امینا از 500 بیاد پایین خیلی مصخرستتتتتتتت!!!!!!!!
اماستیاف
02-02-2009, 01:51
من این تاپیک رو دنبال نکردم و زیاد توی خط windows mobile نیستم.
اگر ممکنه به طور مختصر ،مشکلات و کمبودهای Omnia رو به نظر خودتون بهم بگید.
هیچ گوشی ای بدون عیب و نقص نیست و قطعا امنیا هم یک ایراداتی داره.فقط میخوام با توجه به نوع مشکلات امنیا و نیازهای خودم ،گوشی رو انتخاب کنم.
پیشاپیش ممنون
khajegani
02-02-2009, 03:00
من این تاپیک رو دنبال نکردم و زیاد توی خط windows mobile نیستم.
اگر ممکنه به طور مختصر ،مشکلات و کمبودهای omnia رو به نظر خودتون بهم بگید.
هیچ گوشی ای بدون عیب و نقص نیست و قطعا امنیا هم یک ایراداتی داره.فقط میخوام با توجه به نوع مشکلات امنیا و نیازهای خودم ،گوشی رو انتخاب کنم.
پیشاپیش ممنون
مهمترین عیبش نداشتن جای قلم و سوکت 3.5 وگرنه از نظر من نسبت به قیمتش گوشیه بسیار خوبیه
با توجه به اینکه i8510 هم از سیستم عامل سیمبین استفاده می کنه ، شما با نصب یه نرمافزار تحت سیمبین که بتونه از sms ها بک آپ بگیره ، می تونی مسیجهاتو بهش منتقل کنی ، اما برای امنیا فکر نکنم راهی داشته باشه ، مگر اینکه مسیجهاتو text کنی.
دوست عزیز ممنون شما همچنین برنامه ای سراغ داری که بتونه از ان 73 بک آپ بگیره و رو 8510 کپی بکنه
saeid000
02-02-2009, 10:19
دوستان از کجا بفهمیم رام جدید اومده الان جدیدترین رام چیه با تشکر
amir_rafie
02-02-2009, 10:24
سلام. من 2-3 روز نبودم. نمی دونستم اون حرفی که در مورد بازی asphalt دم این همه مورد توجه قرار میگیره!!!! امروز اومدم دیدم یکی از دوستان یه تاپیک برای این بازی ساخته... خدا رو شکر که الان همه این بازی رو دارن......
ali_MacBook_Apple
02-02-2009, 15:48
دوست عزیز ممنون شما همچنین برنامه ای سراغ داری که بتونه از ان 73 بک آپ بگیره و رو 8510 کپی بکنه
والا من خیلی وقته دیگه تو نخ گوشیهای سیمبین سری 60 نیستم ، از 3-4 سال پیش که 6630 داشتم تا حالا.
khajegani
02-02-2009, 16:16
بهترین برنامه PC Suite من تا حالا چند بار از اس ام اس ،شماره تلفن ، نت ، یاداوری و غیره بک آپ گرفتم و رو گوشی های دیگه سری سیمبین رستور کردم.
واقعا اگه قیمت امینا از 500 بیاد پایین خیلی مصخرستتتتتتتت!!!!!!!!
آره نمیدونم چرا این پاکت پی سی سریع داره هی قیمتش افت میکنه توی گوشی شاپ که معمولا 20 - 30 تومن از بازار گرانته الان زده 500 تومن پس تو بازار باید حول و هوش 470- 480 باشه
از یه طرف برای اونی که میخواد بخره خوبه چون میاد پایین از یه طرف وقتی خریدی دیگه دوست نداری بیاد پایین چون ارزش گوشیت داره افت میکنه
اما چون الان قیمتش توی آمریکا 480 تا است پس باید همون مقدار توی ایران هم بمونه
فعلا از این پایین تر نمیاد
آره نمیدونم چرا این پاکت پی سی سریع داره هی قیمتش افت میکنه توی گوشی شاپ که معمولا 20 - 30 تومن از بازار گرانته الان زده 500 تومن پس تو بازار باید حول و هوش 470- 480 باشه
از یه طرف برای اونی که میخواد بخره خوبه چون میاد پایین از یه طرف وقتی خریدی دیگه دوست نداری بیاد پایین چون ارزش گوشیت داره افت میکنه
اما چون الان قیمتش توی آمریکا 480 تا است پس باید همون مقدار توی ایران هم بمونه
فعلا از این پایین تر نمیاد
عزیز این گوشی شاپ مطمئن هست ؟؟؟ میشه بهش اطمینان کرد ؟ یک وقت گوشی کار کرده بجای نو نده ؟؟؟
با سلام به همگي
من كاربر جديدم ميخواستم بپرسم كه چراقوه امينا چجوري روشن ميشه
gmt325gh
03-02-2009, 00:44
عزیز این گوشی شاپ مطمئن هست ؟؟؟ میشه بهش اطمینان کرد ؟ یک وقت گوشی کار کرده بجای نو نده ؟؟؟
نه بابا این حرفا چیه ، گوشیشاپ یکم گرونفروشه ( که اونم از ترس تعذیرات این دو سه ماهه قیمتاش خیلی مناسب شده) ولی قطعا کلاه بردار نیستن !!!
danial_belfi
03-02-2009, 12:49
دوستان سلام لطفا راهنمایی کنید چجوری میشه شارژ یو اس بی رو غیر فعال کرد ؟ خدایی پدر باطریم دراومد!!!!!!!!
گوشی شاپ زده 540 تومن.
معمولا جاهایی که فروششون بالا هست تغییرات قیمتشون بیشتره. چون زیاد جنس تو انبار نمیمونه.
البته دیدم که یه کارت حافظه 8 گیگ هم همراه اون 540 تومنیه بود!!
راهي وجود داره كه نرم افزاراي جاوا رو main memory ريخته نشه؟
Amin.M.1986
03-02-2009, 14:07
توي گوشي شاپ يه اسپشال اديشن گذاشته يه معمولي همونجا هم هين دوتا گوشي رو مقايسه كرده. و گفته اسپشال تا 16 گيگ رم ساپورت ميكنه ولي معمولي تا 8 گيگ
آيا اين حرف درسته و آيا اين اسپشال اديشن رو خود سامسونگ معرفي كرده به بازار يا نه؟
A3 arabic newest ROM with arabic interfaceرام چدید تو وبلاگم ادرسشو گزاشتم
66.7 به نظر storage خالی خوبیه ;)
فقط عربی کردن:
توي گوشي شاپ يه اسپشال اديشن گذاشته يه معمولي همونجا هم هين دوتا گوشي رو مقايسه كرده. و گفته اسپشال تا 16 گيگ رم ساپورت ميكنه ولي معمولي تا 8 گيگ
آيا اين حرف درسته و آيا اين اسپشال اديشن رو خود سامسونگ معرفي كرده به بازار يا نه؟
نه عزیز , شما اشتباه متوجه شدی !!!
توی گوشی شاپ سه تا امنیا هست :
1 - امنیا معمولی با 8 گیگ داخلی = 500
2 - امنیا معمولی با 16 گیگ داخلی = 500
3 - امنیا اسپشال با 16 گیگ داخلی و 8 گیگ میکرو اس دی و شارژر فندکی = 540
موفق باشی
كسي جواب مارو نميده
چراقوه امينا چجوري روشن ميشه
با سلام به همگي
من كاربر جديدم ميخواستم بپرسم كه چراقوه امينا چجوري روشن ميشه
با سلام
از طریق
setting--personal - buttons- flash light
میتونید دکمه volume را برای روشن کرد چراغ قوه فعال کنید
با سلام
برای کابل tv از چه کابلی استفاده کنم ؟ آیا کابل اصل در بازار موجوده ؟
آیا کابل tv سایر مدل های سامسونگ مثل u600 به این گوشی میخوره؟
Amin.M.1986
03-02-2009, 21:35
نه عزیز , شما اشتباه متوجه شدی !!!
توی گوشی شاپ سه تا امنیا هست :
1 - امنیا معمولی با 8 گیگ داخلی = 500
2 - امنیا معمولی با 16 گیگ داخلی = 500
3 - امنیا اسپشال با 16 گیگ داخلی و 8 گیگ میکرو اس دی و شارژر فندکی = 540
موفق باشی
اینو خوب نیومدی . پس چرا تو مقایسه اسپشال رو گفته قابل ارتقا تا 16 گیگ ولی معمولی رو گفته تا 8 گیگ. یعنی شما میگی هیچ فرقی تو گوشیا نیست؟ دقیقا یکی هستن؟
اینو خوب نیومدی . پس چرا تو مقایسه اسپشال رو گفته قابل ارتقا تا 16 گیگ ولی معمولی رو گفته تا 8 گیگ. یعنی شما میگی هیچ فرقی تو گوشیا نیست؟ دقیقا یکی هستن؟
آخه من از خودش پرسیدم و گفتم که فرق بین این دو در چیه , گفت تنها فرق در داشتن یک مموری 8 گیگ اضافه و یک شارژر فندکی هست و فرق دیگه ای ندارن , گفته ی خودش اینه !!!!
دقیق نمی دونم ولی فکر کنم امنیا , حتی همین معمولی هاش تا 32 گیگ هم میشه روش گذاشت و اگر این ور و اون ور یک جا نوشته 8 یکجا نوشته 16 الکیه !!!
ببخشید دوباره مزاحم میشم
من می خواستم این گوشی رو بخرم اما جدیدا بین امنیا با n95 8gb گیر کردم
توقعات من از گوشی : 1- صدای در حد متوسط باشه اما کیفیت خوبی داشته باشه
2 - نرم افزار خورش خوب باشه
3- بازی خورش خوب باشه
4- در بیرون از خونه بشه باهاش کار کرد چون من شنیدم که کسایی که امنیا دارن در بیرون از خونه خوب مثلا نمیتونند ای ام اس بدن یا بخونند
لطفاً نظر تون رو بنویسید ممنون میشم در ضمن نگید که n95 بزرگه و بیشتر مردونست و از این حرف ها . چون گوشم از این حرفها پره...
ببخشید دوباره مزاحم میشم
3- بازی خورش خوب باشه
4- در بیرون از خونه بشه باهاش کار کرد چون من شنیدم که کسایی که امنیا دارن در بیرون از خونه خوب مثلا نمیتونند ای ام اس بدن یا بخونند
لطفاً نظر تون رو بنویسید ممنون میشم در ضمن نگید که n95 بزرگه و بیشتر مردونست و از این حرف ها . چون گوشم از این حرفها پره...
از چهار مورد بالا هر سه تای اول رو امنیا داره , خوبشم داره , مورد چهارم هم بنظر من که چند ساله پاکت پیسی دارم , خیلی اشتباهه !!! کی گفته که نمیشه اس تایپ کرد ؟؟؟؟ میشه , خیلی خوب هم میشه !!! به این حرف ها گوش نکن !!!
من ان95 داشتم , در یک کلام بگم اگر ان 95 صد تومن باشه و امنیا 500 تومن باشه من امنیا رو اینتخاب می کنم و حتی نگاه ان 95 نمی کنم !!!
احمدصالح پور
03-02-2009, 23:13
ببخشید دوباره مزاحم میشم
3- بازی خورش خوب باشه
دوست عزیز این دوگوشی کاملا" متفاوت از هم هستن امنیا یک پاکت پیسی با ویندوز موبایل که انواع و اقسام برنامه و نرم افزار .....روش قابل نصبه ....بازیهاش هم خوب و جالبه ...واز اون طرف ان 95 یک گوشی با قابلیتهای مولتی مدیا بسیار بالا با سیستم عامل سیمبین که خیلی از ویندوز موبایل محدودتره ..در عوض فیلمبرداری بهتر و بازیهای با گرافیک خوب (انگیج 2)داره..........
احمدصالح پور
03-02-2009, 23:18
راستی دوستان کیفیت فیلم دیدن با امنیا چه جوریه ؟؟؟یه توضیح بدین لطفا"
EHHASSATNI
04-02-2009, 01:09
salam che joori mishe ahange sms ro taeen kard
?
ali_MacBook_Apple
04-02-2009, 01:56
راستی دوستان کیفیت فیلم دیدن با امنیا چه جوریه ؟؟؟یه توضیح بدین لطفا"
محشره....
کیفیت پخش فیلمش رو میشه با آیفون مقایسه کرد ، فقط کافیه فیلمهای Divix رو مستقیم بریزی روش و حالشو ببری....
ali_MacBook_Apple
04-02-2009, 02:04
امنیا کلاً تا 16 گیگ مموری رو زده برای ساپورت (تویGSMarena) ، و جایی 8 گیگ نزده ، اما کلاً فکر نمی کنم اگه بیشتر از 16 گیگم بزنی روش مشکلی براش پیش بیاد ، گرچه بعید می دونم کسی بیشتر از این احتیاجش باشه.
بهترین برنامه pc suite من تا حالا چند بار از اس ام اس ،شماره تلفن ، نت ، یاداوری و غیره بک آپ گرفتم و رو گوشی های دیگه سری سیمبین رستور کردم.
مگه میشه بک آپ نوکیا را رو سامسونگ رستور کرد
saeid000
04-02-2009, 12:07
a3 arabic newest rom with arabic interfaceرام چدید تو وبلاگم ادرسشو گزاشتم
66.7 به نظر storage خالی خوبیه ;)
فقط عربی کردن:
دوستان کسی یه لینک دیگه از این رام نداره به جز راپید شیر
EHHASSATNI
04-02-2009, 12:16
che joori mishe ahange sms ro avaz kard ?
kasi kife monaseb barash peydam karde
?
Amin.M.1986
04-02-2009, 13:19
آخه من از خودش پرسیدم و گفتم که فرق بین این دو در چیه , گفت تنها فرق در داشتن یک مموری 8 گیگ اضافه و یک شارژر فندکی هست و فرق دیگه ای ندارن , گفته ی خودش اینه !!!!
دقیق نمی دونم ولی فکر کنم امنیا , حتی همین معمولی هاش تا 32 گیگ هم میشه روش گذاشت و اگر این ور و اون ور یک جا نوشته 8 یکجا نوشته 16 الکیه !!!
حرفت با عقل جور در میاد دوست عزیز ممنون از جوابت
hamedjun
04-02-2009, 13:29
دمت گرم خیلی با حالی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.