ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Samsung i900 Omnia

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16

nafare_aval
21-02-2009, 16:05
برادر من گوشیش ویدیو های بالای 5 دقیقه رو نمیگیره از راه بلوتوث. شما میدونید مشکل از چیه؟

یکییییییییی جواب بده!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟

Amin.M.1986
21-02-2009, 16:52
کسی با امنیا pdf یا word کار کرده؟ اذیت نمیکنه؟

RealRed
21-02-2009, 18:59
برادر من گوشیش ویدیو های بالای 5 دقیقه رو نمیگیره از راه بلوتوث. شما میدونید مشکل از چیه؟

یکییییییییی جواب بده!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟

برای گرفتن فایل دو برابر حجم فایل جای خالی نیاز دارید و از اونجا که بطور default مموری اصلی محل ذخیرس .....به لینک زیر نگاه کن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

tigery
21-02-2009, 20:24
برای گرفتن فایل دو برابر حجم فایل جای خالی نیاز دارید و از اونجا که بطور default مموری اصلی محل ذخیرس .....به لینک زیر نگاه کن

اين چي هست باز نمي شه

EHHASSATNI
21-02-2009, 21:33
نرم افزار جانبی مثلا کدوم هست؟
opera touchplayer عضوش هست
لینک-برنامه-coreplayer-رو-میخوام
من-روی-گئشیم-تاچ-فلو-ریختم-حالا-بخوام-پاکش-کنم-باید-چی-کار-کنم؟

malekli
21-02-2009, 22:32
سلام. دوستان، چطوري ميشه با هدست بلوتوث و امنيا، موسيقي گوش كرد؟
سوال دوم اينكه من رام كوك شده نصب كردم. ( i900DTHJ9-MCR03) ولي در نرم افزار CorePlayer نميتونم آلبوم بسازم يا اينكه از منوي فايلش و گزينه اوپن، فايلي رو باز كنم. حتما بايد برم تو فايل اكسپلورر و از اونجا تك تك باز كنم. كسي ميتونه راه حل اين دو مشكل چيه؟

f6rhad
21-02-2009, 23:15
یه سوال؟ i900 با گارانتی مایکروتل پیدا میشه؟چنده؟و زبان فارسی برای نوشتن بهش اضافه شده؟

بچه ها من یه سوال کردما!! به خدا تازه واردم اگه سوالمو بد جا پرسیدم راهنماییم کنین تا کجا بپرسم.ممنون:40:

xxl2005
21-02-2009, 23:36
بچه ها من یه سوال کردما!! به خدا تازه واردم اگه سوالمو بد جا پرسیدم راهنماییم کنین تا کجا بپرسم.ممنون:40:
امنیا با گارانتی مایکروتل 565 هست و پیدا هم میشه نمی دونم فارسی روش هست یا نه ولی فارسی ساز براش فراونه و همینجا هم معرفی شده بگردی پیدا می کنی !!!

ali_MacBook_Apple
22-02-2009, 04:38
سوال دوم اينكه من رام كوك شده نصب كردم. ( i900DTHJ9-MCR03) ولي در نرم افزار CorePlayer نميتونم آلبوم بسازم يا اينكه از منوي فايلش و گزينه اوپن، فايلي رو باز كنم. حتما بايد برم تو فايل اكسپلورر و از اونجا تك تك باز كنم. كسي ميتونه راه حل اين دو مشكل چيه؟

برای این کار نیاز به یه بلوتوث استریو با فن آوری A2P داری.
یا Core Playeret مشکل داره یا رامت ، وگرنه Core Player روی امنیا مشکلی نداره.

Amin.M.1986
22-02-2009, 09:51
آخه من خیلی شنیدم که میگن نور صفحه کمه. قدیما تو همین تاپیک هم میگفتن بین صفحات 80 تا 90 اگه اشتباه نکنم. یادت باشه میگفتن تو محیط بیرون و زیر نور خورشید صفحش دیده نمیشه. نور صفحش از اکسپریا کمتره؟

تازه یه چیز واسم خیلی عجیبه وقتی ویندوز موبایل بالای 65000 ساپورت نمیکنه چرا امنیا و یه سری دیگه میان 256000 میزنن؟

:5::5::5::5::5::5::5::5:

milad22
22-02-2009, 10:52
آخه من خیلی شنیدم که میگن نور صفحه کمه. قدیما تو همین تاپیک هم میگفتن بین صفحات 80 تا 90 اگه اشتباه نکنم. یادت باشه میگفتن تو محیط بیرون و زیر نور خورشید صفحش دیده نمیشه. نور صفحش از اکسپریا کمتره؟

تازه یه چیز واسم خیلی عجیبه وقتی ویندوز موبایل بالای 65000 ساپورت نمیکنه چرا امنیا و یه سری دیگه میان 256000 میزنن؟
این از روی آینده نگری هست. احتمالا طی مذاکراتی که با مایکروسافت داشتند به این نتیجه رسیدند که در نسخه های آینده ویندوز موبایل ساپورت 256k انجام میشه!
DISPLAY Type TFT touchscreen, 256K colors (65K effective)

Amin.M.1986
22-02-2009, 13:04
jتوي ويندوز موبايل بعدي هم 65000 ساپورت ميشه

milad22
22-02-2009, 13:48
ایشالا بعد اون!!!
به هر حال فکر میکنم یه گوشی موبایل حد اقل دو سه سالی کار کنه.

ali_MacBook_Apple
22-02-2009, 14:05
البته تمامی گوشیهای ویندوز موبایل در محیط بیرون و زیر خورشید دید کمی دارن و مختص امنیا نیست.
گفته شده که مدت کوتاهی بعد از معرفی ویندوز موبایل ۶.۵ ویندوز موبایل ۷ میاد (به احتمال زیاد ۲۶۵۰۰۰ و مولتی تاچه). حالا منظورشون از این کار چیه... نمی دونم.

malekli
22-02-2009, 19:38
نقل قول:
نوشته شده توسط malekli [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

برای این کار نیاز به یه بلوتوث استریو با فن آوری A2P داری.
یا Core Playeret مشکل داره یا رامت ، وگرنه Core Player روی امنیا مشکلی نداره.

مرسي. من بلوتوث BT 2050 Jabra دارم. ميتونيد يه بلوتوث با اين فن آوري به من معرفي كنيد؟

EHHASSATNI
22-02-2009, 20:04
جدیدترین اپدیت DZHK3 هست؟
من جدیدترین رو با روش نصب میخوام plz

Amin.M.1986
22-02-2009, 21:11
hesamkowsar در مورد کارت گرافیک اکسپریا چیزایی گفت به من . خیلی جالبه. کسی میتونه بگه بودنش به چه کاری میاد. غیر از بازی کاربردی داره؟ . آیا کارت گرافیک واسه پاکت لزومی داره؟

ali_MacBook_Apple
23-02-2009, 01:24
مرسي. من بلوتوث bt 2050 jabra دارم. ميتونيد يه بلوتوث با اين فن آوري به من معرفي كنيد؟

همه بلوتوثهای استریو توی بازار این فن آوری رو دارند.

Highbury
23-02-2009, 10:07
از جی پی اس این گوشی میشه به شکل رایگان مثل گوشیهای نوکیا استفاده کرد؟یا مثل سونی اریکسونه؟

Ava UK
23-02-2009, 12:06
از جی پی اس این گوشی میشه به شکل رایگان مثل گوشیهای نوکیا استفاده کرد؟یا مثل سونی اریکسونه؟

GPS در هیچ گوشی پولی نیست و ربطی به سونی اریکسون و سامسونگ و یا نوکیا نداره. نرم افزار جی پی اسی که استفاده میکنی ممکنه پولی باشه که اونم کرک شده برای همه پاگت پی سی ها هست. بعضی از این نرم افزار ها مثل Garmin,TOMTOM و یا iGo8 و حتی Route 66 همه پولین اما کرک شدشون هم هست. بعضی هم مثل google maps مجانیه اما اینترنت قوی و پرسرعتی میخواد و زیاد جالب نیست.

Spak
23-02-2009, 15:29
از شتاب سنج گوشی به غیر از silent شدن و rotate صفحه چه استفاده دیگه ای میشه ؟

AliROCK
24-02-2009, 00:09
چه جوری sms فارسی رو میشه خوند همش مربع شده نمیخوام گوشیم فارسی بشه همین که نشون بده کافیه کیبورد فارسی هم نصب کردم ولی همه حروف جدا جدا نشون میده؟

Amin.M.1986
24-02-2009, 00:12
از شتاب سنج گوشی به غیر از silent شدن و rotate صفحه چه استفاده دیگه ای میشه ؟
برای بازی که کاربرد داره. واسش در آینده برنامه هم نوشته خواهد شد. الان اگه اشتباه نکنم یه ماشین حساب هست که از شتاب سنج استفاده میکنه.

Amin.M.1986
24-02-2009, 00:18
چه جوری sms فارسی رو میشه خوند همش مربع شده نمیخوام گوشیم فارسی بشه همین که نشون بده کافیه کیبورد فارسی هم نصب کردم ولی همه حروف جدا جدا نشون میده؟
فارسی ساز تو همین کلوپ معرفی شد. زحمتش یه سرچ هست

eshghyanigonah
24-02-2009, 00:34

سلام.این فایلهارو به ترتیب نصب کن هم فارسی می تونی بخونی، هم بنویسی.
منم این مشکلارو داشتم ولی با این حل شد.
در ضمن از علی آقای گل که این برنامه رو بهم داد ممنونم.:40:
اینم پروفایلش

خیلی مخه:31:

AliROCK
24-02-2009, 16:27
من همین فارسی ساز رو نصب کردم گوشی رفت رو هوا!!
مجبور شدم پاکش کنم!
چه جوری هارد ریستش کنم وقتی میرم رو هارد ریست میگه 1234 رو بزن از کجا!
الان تماس هم نمیتونم بگیرم
بالاخره خودم درستش کردم

Amin.M.1986
24-02-2009, 18:16
شتاب سنج این گوشی چجوریه؟ جریان 2 بعدی و سه بعدی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Spak
24-02-2009, 19:28
یه سوال فنی : بچه هایی که دارن هنوز ازش راضین و خسته نشدن !؟ منظورم اینه که این گوشی تا چقدر تازه هست و تکراری و یکنواخت نمیشه؟

f6rhad
24-02-2009, 20:33
سلام دوستان
بالاخره بعد مدتی گشتن تو فروم من هم دیروز omnia گرفتم فقط یه چند تا سوال در مورد این گوشی داشتم
ممنون میشم اگه کمکم کنین
-واسه این نوع گوشیها مساله شارژ اولیه گوشی به مدت طولانی مطرح هست یا اصلا نیازی نیست و برای اولین بار به محض پر شدن باطری باید از شارژ بکشمش؟
-چرا تو تاریکی دکمه های End call و call و 3-4 تا دکمه دیگش نور نداره و وقتی باهاش کار می کنی روشن نیست؟اگه راهی داره لطفا کمکم کنین.
-چرا وقتی کسی بهم یه فایل از طریق بلوتوث میفرسته بدون تایید از طرف من فایل رو دریافت می کنه؟ باز هم اگه راهی داشت بگین.
-تو Inbox نمیشه sms هارو از حالت conversation درآورد و بصورت گوشیهای سیمبیان و جاوا هر sms بصورت جداگانه باشه؟
بازم تشکر
راستی رام گوشی من JVH12 هستش.چطوره؟آپگریتش کنم؟

ali_MacBook_Apple
24-02-2009, 20:51

همه جی پی اس ها رایگان هستند.

ali_MacBook_Apple
24-02-2009, 20:55
یه سوال فنی : بچه هایی که دارن هنوز ازش راضین و خسته نشدن !؟ منظورم اینه که این گوشی تا چقدر تازه هست و تکراری و یکنواخت نمیشه؟

کسی که اهل ویندوز موبایل باشه هر گز ازش خسته نمیشه.
اما اگه فقط بخوای استفاده کنی ، لامبورگینیم بخری بعد از یه مدت برات تکراری می شه.

ali_MacBook_Apple
24-02-2009, 21:01
سلام دوستان
بالاخره بعد مدتی گشتن تو فروم من هم دیروز omnia گرفتم فقط یه چند تا سوال در مورد این گوشی داشتم
ممنون میشم اگه کمکم کنین
-واسه این نوع گوشیها مساله شارژ اولیه گوشی به مدت طولانی مطرح هست یا اصلا نیازی نیست و برای اولین بار به محض پر شدن باطری باید از شارژ بکشمش؟
-چرا تو تاریکی دکمه های end call و call و 3-4 تا دکمه دیگش نور نداره و وقتی باهاش کار می کنی روشن نیست؟اگه راهی داره لطفا کمکم کنین.
-چرا وقتی کسی بهم یه فایل از طریق بلوتوث میفرسته بدون تایید از طرف من فایل رو دریافت می کنه؟ باز هم اگه راهی داشت بگین.
-تو inbox نمیشه sms هارو از حالت conversation درآورد و بصورت گوشیهای سیمبیان و جاوا هر sms بصورت جداگانه باشه؟
بازم تشکر
راستی رام گوشی من jvh12 هستش.چطوره؟آپگریتش کنم؟

- شارژ اولیه رو که همون اول مثل همه گوشیا فروشنده برات توضیح می ده و مثل بقیه گوشیهاست.
- چون این گوشی یک گوشی فول تاچه و نیازی به استفاده از دکمه نداره و همه کارهاش رو میشه با صفحش انجام داد و نیاز چندانی به اون دکمه ها نداره ، در ضمن این گوشی پایینش دو تا دکمه بیشتر بجز اپتیکال موسش نداره ، دیگه مشخصن.
- اون مسئله مربوط به میندوز موبایله و کلاً ویندوز موبایل اینجوریه.
- باز هم مربوط به ویندوز موبایله و یه برنامه برای معمولی شدن اس ام اسها موجوده ، اما عجیبه اینجوری که خیلی راحتتره و راحتتر می شه اس ام اسها رو پیدا کرد.
- برای آپگرید هم توی پستهای قبلی کامل مراحلش توضیح داده شده.

Amin.M.1986
24-02-2009, 21:06
فردا اگه اتفاقی نیوفته میخوام برم بخرم. بگید به چه چیزایی دقت کنم. میترسم باطری و هندزفریشو عوض کنن بهم بدن.

f6rhad
24-02-2009, 21:09
- شارژ اولیه رو که همون اول مثل همه گوشیا فروشنده برات توضیح می ده و مثل بقیه گوشیهاست.
- چون این گوشی یک گوشی فول تاچه و نیازی به استفاده از دکمه نداره و همه کارهاش رو میشه با صفحش انجام داد و نیاز چندانی به اون دکمه ها نداره ، در ضمن این گوشی پایینش دو تا دکمه بیشتر بجز اپتیکال موسش نداره ، دیگه مشخصن.
- اون مسئله مربوط به میندوز موبایله و کلاً ویندوز موبایل اینجوریه.
- باز هم مربوط به ویندوز موبایله و یه برنامه برای معمولی شدن اس ام اسها موجوده ، اما عجیبه اینجوری که خیلی راحتتره و راحتتر می شه اس ام اسها رو پیدا کرد.
- برای آپگرید هم توی پستهای قبلی کامل مراحلش توضیح داده شده.

آقا دستت درد نکنه.
منظورم از دکمه های دیگش ولوم و دکمه دوربین و main menu بود دیگه
فقط یه سوال.این رام وقتی گوشیو گرفتم روش بود.رام بدیه؟

ali_MacBook_Apple
24-02-2009, 22:38
فردا اگه اتفاقی نیوفته میخوام برم بخرم. بگید به چه چیزایی دقت کنم. میترسم باطری و هندزفریشو عوض کنن بهم بدن.

خوشحالم که بالاخره تصمیمت رو گرفتی :46:
اول از همه حتماً جعبش پلوم باشه ، اگه با گارانتی بگیری که مشخصه اگرم نه ببین موقع روشن شدن حتماٌ تنضامت تاچ و اینا رو بخواد گرچه خیلی نمیشه بهش اعتماد کرد.
دو تا پلاستیک هم باید پشت و جلوش باشه ، یکی روی صفحه و یکی پشتش.
سعی کن از یه جای معتبر بگیری و اگه جایی خیلی قیمتش نسبت به بقیه پایینتر بود بهش باید شک کنی :46:

saeid000
24-02-2009, 23:04
دوستان این مرکز خدمات امنیا کجاست یعنی چجوری شماره مرکز خدمات اس ام اس را عوض کنم از کجای گوشی باید رفت از کدوم منو با تشکررر....

Amin.M.1986
24-02-2009, 23:30
خوشحالم که بالاخره تصمیمت رو گرفتی :46:
اول از همه حتماً جعبش پلوم باشه ، اگه با گارانتی بگیری که مشخصه اگرم نه ببین موقع روشن شدن حتماٌ تنضامت تاچ و اینا رو بخواد گرچه خیلی نمیشه بهش اعتماد کرد.
دو تا پلاستیک هم باید پشت و جلوش باشه ، یکی روی صفحه و یکی پشتش.
سعی کن از یه جای معتبر بگیری و اگه جایی خیلی قیمتش نسبت به بقیه پایینتر بود بهش باید شک کنی :46:
حتما بی گارانتی میگیرم. کجا معتبره که برم از اونجا بگیرم؟

ali_MacBook_Apple
25-02-2009, 00:57
آقا دستت درد نکنه.
منظورم از دکمه های دیگش ولوم و دکمه دوربین و main menu بود دیگه
فقط یه سوال.این رام وقتی گوشیو گرفتم روش بود.رام بدیه؟

بابا دمت گرم ، کدوم گوشی توی دنیا دکمه های بغلش چراغ دارن که این دومیش باشه ؟ :46:
راماتم ببین باتری اگه زود خالی نمی کنه و تاچشم خوبه ولش کن ، اما اگه اذیت می کنه عوضش کن.

ali_MacBook_Apple
25-02-2009, 00:59
حتما بی گارانتی میگیرم. کجا معتبره که برم از اونجا بگیرم؟

اگه اهواز بودی حتماً بهت می گفتم از کجا بگیر ، اما تهرانو شرمندتم :46:

EHHASSATNI
25-02-2009, 01:58
اقا من مصرف باتریم بالاس
چه رامی خوبه؟

Mah12
25-02-2009, 11:45
بابا دمت گرم ، کدوم گوشی توی دنیا دکمه های بغلش چراغ دارن که این دومیش باشه ؟
راماتم ببین باتری اگه زود خالی نمی کنه و تاچشم خوبه ولش کن ، اما اگه اذیت می کنه عوضش کن.

n95 دکمه ها بغلش روشن میشه...
باید بری علاالدین اما جای مطمئن من که نمیشناسم (اصلآ وجود داره؟)
سپاس

f6rhad
25-02-2009, 12:30
بابا دمت گرم ، کدوم گوشی توی دنیا دکمه های بغلش چراغ دارن که این دومیش باشه ؟ :46:

:31:من ان نود و پنج داشتم اون اینجوری بود.بله من مشکل باطری دارم.شارژ رو که فول می کنم شب بزارم تا صبح یک چهارم تا یک سومش رفته.تو چه رامی رو پیشنهاد می کنی؟

آقا یه مشکل دیگه!!!! چرا باید برای هر اس ام اسی که میفرستی دلیوری ریپورت رو فعال کنی؟! نمیشه بصورت پیش فرض واسه همه اس ام اس ها فعال باشه؟:13:

milad22
25-02-2009, 13:24
:31:من ان نود و پنج داشتم اون اینجوری بود.بله من مشکل باطری دارم.شارژ رو که فول می کنم شب بزارم تا صبح یک چهارم تا یک سومش رفته.تو چه رامی رو پیشنهاد می کنی؟

آقا یه مشکل دیگه!!!! چرا باید برای هر اس ام اسی که میفرستی دلیوری ریپورت رو فعال کنی؟! نمیشه بصورت پیش فرض واسه همه اس ام اس ها فعال باشه؟:13:

میتونی از این مسیر بری:
Messaging | menu | Option
و بعد روی *Messaging کلیک کنی.

milad22
25-02-2009, 13:27
ضمنا رام رو قبلا به a2 تغییر داده بودم و از باتری هم راضی بودم(حدود سه روز)
اما با تعاریفی که از j9 رد مورد باتری شنیدم آوردم روی j9
اما فکر میکنم a2 بهتر بود!

amo_sedi
25-02-2009, 15:33
سلام به همگي اساتيد
اين آي 900رويايي ما كتابهاي پرنيان روش اجرا ميشه
و محدوديت جاوا نداره ؟؟؟
ممنون

amo_sedi
25-02-2009, 15:49
يه سوال ديگه !!
قيمتش امكان داره
از ايني كه هست پايين تر بياد
489000 16گيگ

ali_MacBook_Apple
25-02-2009, 16:25

حالا منظور من توی همین پاکتا بود :31:
البته دوستمون سوالای دیگتونم جواب دادن.
رام k3 هم من استفاده می کنم خوبه و با کارکرد کم یک بار تا 5 روز هم شارژ نگه داشت اما با کارکرد معمولی تا 3 روز نگه می داره :46:

f6rhad
25-02-2009, 17:27
میتونی از این مسیر بری:
Messaging | menu | Option
و بعد روی *Messaging کلیک کنی.

یلام.دستت درد نکنه.ولی واسه من mms option داره !!!

---------------------------------------------------------------------------
ویرایش:مشکلم حل شد.ممنون.من مسیر رو اشتباه میرفتم

f6rhad
25-02-2009, 19:30
بچه ها چرا من وقتی زنگ گوشی رو در حالت ویبره و صدا میزارم .ویبره بصورت ممتد هستش. با وجود اینکه تو setting تب personal ، vibration رو در حالت ریتمیک میزارم؟؟
و یه سوال دیگه؟! چه جوری زنگ موبایل رو می تونم به یه آهنگ mp3 که تو mystorage هست تغییر بدم؟! رینگ تونهای پیش فرضش راضی کننده نیست؟

eshghyanigonah
25-02-2009, 21:27
سلام دوستان
ممنون میشم اگه کمکم کنین
-چرا تو تاریکی دکمه های end call و call و 3-4 تا دکمه دیگش نور نداره و وقتی باهاش کار می کنی روشن نیست؟اگه راهی داره لطفا کمکم کنین.
-تو inbox نمیشه sms هارو از حالت conversation درآورد و بصورت گوشیهای سیمبیان و جاوا هر sms بصورت جداگانه باشه؟
بازم تشکر
راستی رام گوشی من jvh12 هستش.چطوره؟آپگریتش کنم؟

سلام دوست عزیز.
من یکی از سوالاتو می تونم جواب بدم.
برو تو منو/ستینگ/سربرگ کانکشنز/گزینه بیم/تیک رو بردار

saeid000
26-02-2009, 14:34
دوستان باند گوشی من خیلی خز خز میکنه روز به روز هم بد تر میشه به نظرتون باند واسه این گوشی پیدا میشه همون اسپیکر دیگه بدم عوض کنن این گوشی گارانتی خدمات پارسه هست که فکر نکنم به درد بخوره آره؟ میشه راهنمایی کنین چیکار کنم دیوونه شدم از روز خرید اینجوری بوده آخه از طریق اینترنت خریدم.

ali_MacBook_Apple
26-02-2009, 15:11
دوستان باند گوشی من خیلی خز خز میکنه روز به روز هم بد تر میشه به نظرتون باند واسه این گوشی پیدا میشه همون اسپیکر دیگه بدم عوض کنن این گوشی گارانتی خدمات پارسه هست که فکر نکنم به درد بخوره آره؟ میشه راهنمایی کنین چیکار کنم دیوونه شدم از روز خرید اینجوری بوده آخه از طریق اینترنت خریدم.

اول بده گارانتی اگه قبول نکردن بعد بگرد دنبال باند

haminik
26-02-2009, 15:54
سلام دوستان
من یه گوشی کارکرده خریدم از دوستم
اما هر کار میکنم به pc وصل نمیشه!! storage وصل میشه اما با ps suite وصل نمیشه !!!
کسی نمیدونه اشکال از چیه؟؟؟
ممنون

haminik
26-02-2009, 18:35
یعنی هیچ کس نمیدونه چطور باید گوشی رو به کامپیوتر وصل کرد
هم با ویستا زدم هم با ایکس پی!!!
اما نمیشناسه؟؟؟!!!

shahab_f
26-02-2009, 19:18
دوستان اینکاره باز ، شما چه نرم افزار gps ای رو گوشی نصب کردین ؟

amo_sedi
26-02-2009, 20:10
كسي نيست اينجا جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Spak
26-02-2009, 20:22
يه سوال ديگه !!
قيمتش امكان داره
از ايني كه هست پايين تر بياد
489000 16گيگ

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ امکانش هست . یه زمانی هم میگفتن p990 از 450 کمتر نمیشه !

mnmohsen
26-02-2009, 20:26
دوستان اینکاره باز ، شما چه نرم افزار gps ای رو گوشی نصب کردین ؟

دوست عزيز من برنامه OziExplorer را نصب كردم خوب جواب ميده

Amin.M.1986
26-02-2009, 21:08
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ امکانش هست . یه زمانی هم میگفتن p990 از 450 کمتر نمیشه !
پس چی که ارزون میشه. همین الانشم ارزون شده. تا 455 خودم قیمت کردم دیشب علاالدین:11:

Amin.M.1986
26-02-2009, 21:11
گرون ترین قیمت 480 و ارزونترین 455. دیشب علاالدین. 16 گیگ هم فکر کنم دیگه تولید نشه یا لااقل وارد نشه همش داره میشه 16 گیگ + رم+ شارژر فندکی. یعنی پول اونارو هم دارن به زور میگیرن.:41:

f6rhad
26-02-2009, 21:37
سلام دوستان
من یه گوشی کارکرده خریدم از دوستم
اما هر کار میکنم به pc وصل نمیشه!! Storage وصل میشه اما با ps suite وصل نمیشه !!!
کسی نمیدونه اشکال از چیه؟؟؟
ممنون

من تو ویستا که بدون مشکل کار کردم ولی تو ایکس پی دقیقا همین مشکل تورو داشتم
فک کنم برنامه رو یه بار دیگه نصب کنی رفع بشه..من که ویستا کارم راه افتاد دیگه نرفتم دنبالش که مشکل از چیه

shahab_f
27-02-2009, 00:38
دوست عزيز من برنامه oziexplorer را نصب كردم خوب جواب ميده
ممنون دوست عزیز ، رو گوشی جاوا هم نصب میشه ؟

RealRed
27-02-2009, 02:39
واسه رام جدید وبلاگو نگاه کنید چون نصبش نکردم اینجا ادرسشو نزاشتمib5

ariankhan
27-02-2009, 13:48
سلام
آقا یه سئوال این گوشی تو قسمت اس ام اس انیمیشن هم داره؟؟؟؟؟

Spak
27-02-2009, 14:11
گرون ترین قیمت 480 و ارزونترین 455. دیشب علاالدین. 16 گیگ هم فکر کنم دیگه تولید نشه یا لااقل وارد نشه همش داره میشه 16 گیگ + رم+ شارژر فندکی. یعنی پول اونارو هم دارن به زور میگیرن.:41:

نریم بگیریم فرداش بشه 300 :18: . یکی بگه چیکار کنیم ؟ تاچه اندازه افت میکنه ؟ توی این هفته میخواستم برم بخرمش .

amo_sedi
27-02-2009, 14:35
سلام به همگي اساتيد
اين آي 900رويايي ما كتابهاي پرنيان روش اجرا ميشه
و محدوديت جاوا نداره ؟؟؟
ممنون

Amin.M.1986
27-02-2009, 15:45
نریم بگیریم فرداش بشه 300 :18: . یکی بگه چیکار کنیم ؟ تاچه اندازه افت میکنه ؟ توی این هفته میخواستم برم بخرمش .

دوست خوبم من که پریشب علاالدین و پایتخت رو گشتم اوضاع عادی نبود. یجوری بود مثلا امنیا کم بود و کلا اوضاع عادی نبود. از من میشنوی اگه 16 گیگ میخوای بخری برو بخر چون فکر کنم دیگه تولید نشه. نه اینکه تولید نشه ها همون 16 گیگ رو با رم اضافه و یه شارژر فندکی روش میفروشن. یعنی پول اون ها رو هم باید به زور بدی . ولی اگه میخوای یا رم و شارژر فندکیشو بگیری خیلیم عجله نکن. بذار هفته بعد.... البته این فقط نظر من هست و یه پیشنهاد.

ariankhan
27-02-2009, 18:14
این گوشی تو قسمت اس ام اس انیمیشن هم داره؟؟؟؟؟

RealRed
27-02-2009, 19:47
رام جدید IA5 تو سایت سامسونگ اومد[omnia هنوز قدیمی نشده :) ]225 مگا بایت

peymankameli
27-02-2009, 20:39
رام جدید IA5 تو سایت سامسونگ اومد[omnia هنوز قدیمی نشده :) ]225 مگا بایت

من الان چك كردم هنوز همون k1 هست

ali_MacBook_Apple
27-02-2009, 21:25
ممنون دوست عزیز ، رو گوشی جاوا هم نصب میشه ؟

بله . نصب می شه

ali_MacBook_Apple
27-02-2009, 21:29
رام جدید ia5 تو سایت سامسونگ اومد[omnia هنوز قدیمی نشده :) ]225 مگا بایت

دمت گرم. فقط اگه ممکنه بگو کجا اومده ؟ چون چک شده و k1 بوده.
اگه تغییراتشم می دونی بگو بی زحمت :46:

RealRed
27-02-2009, 21:31
من الان چك كردم هنوز همون k1 هست

malaysia ,phillipin....not UAE

کشور رو مالزی یا سنگاپور یا فیلیپین وا رد کنید .....اولین تغییر حجم ریادشه! 224.99mb نصبش نکردم تغییراتو تو وبلاگم مینویسم وقتی نصب کنم

f6rhad
27-02-2009, 23:09
رام جدید ia5 تو سایت سامسونگ اومد[omnia هنوز قدیمی نشده :) ]225 مگا بایت

سلام
میشه لینکشو بزارین؟!]
آخه این لینکی که دادی واسم باز نمیشه

D_z_z
27-02-2009, 23:54
سلام
مولتی تاچ به چی میگن ؟؟ چه کاربردی واسه ما داره؟
آیا امنیا مولتی تاچه ؟ اگه نیست نمیشه کاریش کرد بشه؟

f6rhad
28-02-2009, 00:23
کسی برنامه ای میشناسه تا شکلک هارو تو مسیج نمایش بده شبیه این :-d

کسی یه پلیر میشناسه که زیر نویس فیلم رو تو آی نهصد پخش کنه؟؟؟

f6rhad
28-02-2009, 00:24
ه خدا این گوشیه من نصف روز هم باطری نگه نمیداره
کلافم کرده این رام jvhi2 ...دیگه می خوام خفش کنم
جون من یه لینک رام خوب واسم بزارییییینننننن
من لینک این ia5 رو نتوتستم باز کنم

D_z_z
28-02-2009, 01:24
ه خدا این گوشیه من نصف روز هم باطری نگه نمیداره
کلافم کرده این رام jvhi2 ...دیگه می خوام خفش کنم
جون من یه لینک رام خوب واسم بزارییییینننننن
من لینک این ia5 رو نتوتستم باز کنم
مال منم jvhi2 هست چند تا برنامه مثل spb mobile shell و sU2U نصب کرده بودم دیدم شارژش نصف روز هم دووم نمیاره!! فکر کردم ماله راممه! امروز این برنامه هارو پاک کردم فهمیدم ماله اینا بود که شارژ میخوردن! از دیروز که شارژ کردم هنوز از 100 درصد پایین نیومده!!!!:18:

Amin.M.1986
28-02-2009, 08:15
سلام همگی

یکی لطف کنه برنامه های خیلی ضروری واسه امنیا رو بگه چیه و لینکشم بذاره. omniahub رفتم ولی مثل اینکه اونجا تست نکرده برنامه میذاره. اگه ورژن جدید بگید که چه بهتر. آخه 2 هفته از دانشگاه بیشتر نمونده برم دانلود کنم:10:(البته اگر برنامه ای تو OMNIAHUB ) هست که دوستان تایید میکنند اونم بگید ممنون میشم.

Spak
28-02-2009, 08:28
یه سوال . جریان این رام ها چیه ؟؟؟ یکی میگه A5 یکی میگه k1 ...!!! ممنون میشم اگه توضیح بدید .

amir_rafie
28-02-2009, 09:44
سلام

Multi touch یعنی اینکه فشار 2 نفطه همزمان روی LCD رو تشخیص میده... یکی از کاربرداش بازی و کیبورد مجازیه....

صفحات LCD خازنی این خاصیت رو دارن .... الان تنها گوشی دنیا که خازنیه ، Iphone هستش... بقیه مقاومتی هستن ...

windows mobile 7 برای پشتیبانی از این LCD ها قراره که بیاد ...... نسل بعدی ppc ها همگی خازنی میشن...

milad22
28-02-2009, 09:54
malaysia ,phillipin....not uae

کشور رو مالزی یا سنگاپور یا فیلیپین وا رد کنید .....اولین تغییر حجم ریادشه! 224.99mb نصبش نکردم تغییراتو تو وبلاگم مینویسم وقتی نصب کنم

نصب کردید؟
ممنون میشم دوستانی که نصب کردن نظرشون رو بفرمایند

haminik
28-02-2009, 10:27
ورژن گوشی من i900DXHG4/DXHG4 هست آیا ورژن جدید تری داریم؟
من مشکلی ندارم فعلا نیاز هست که آپدیت بدم البته اگر جدیدی وجود داشته باشه!!!
ممنون از دوستان

haminik
28-02-2009, 11:22
اگه کسی میدونه راجع به ورژنگوشی دریغ نکنه!!
ورژن گوشی من i900DXHG4/DXHG4 هست آیا ورژن جدید تری داریم؟ که بخصوص مصرف باتری کمتری داشته باشه؟؟؟
ممنون از دوستان

dr.hammid
28-02-2009, 12:28
تجربیات Dead Omnia...
چند وقت قبل بالاخره پولامونو جمع کردیمو گوشیه محبوب رو خریدیم! نه اب سرعتش مشگلی داشتم نه با مصرف باتری و نه با تاچش، همه چیز Ok ولی اینقدر تو انجمنهای مختلف از upgrade و مزایاش گفتن و اینکه خیلیا روزانه رام عوض میکردن! ما هم وسوسه شدیم رام رو ارتقا بدیم مخصوصا که یک سال و اندی قبلشم Pocket Pc دستم بود و یه جورایی برامون افت داشت این کارو نکنیم!!
قبل ارتقا از دوستان نظر خواستم که پستاشو بگردین پیدا میکنین که لطف کردن و جوابی ندادن! طی جستجوها رام J9 رو که از بقیه مطمءن تر بود رو دان کردیم اونم از لینک معتبر، سری اول وسط کار برنامه قفل کرد و دیگه جلو نرفت بعد 2-3 ساعت این در و اون در زدن برنامه رو بستم گوشی روشن میشد، لوگو سامسونگ بالا میومد ولی بیشتر نه..
با راهنمایی یکی از دوستان انجمن گفت گوشیت هنوز زندست به کامپیوتر مجددا وصل کن و همون مراحل رو برو، منم رفتم، این بار طبق رول تا آخر رفت، Job Done رو داد گوشی خاموش شد و قرار بود با رام جدید بالا بیاد اما دیگه روشن نشد که نشد...
این چند روزه رفتم تهران و خیلی جاها برای درست کردنش رفتم، مجموع نتایجی که گرفتم اینکه:
- ارتقاء رام اصلا کار بی خطری نیست و به راحتی هرچه تمام تر fail میشه و اصلا لازم نیست بگی من حرفه ایم و ...
- هیچ کدوم از رامهای موجود رام رسمی سامسونگ نیستن و همه طراحی دوستانن ولی بعضیا مثل J9 خوب جواب میدن، که من اگه اینو میدونستم برای ارتقا تردید میکردم، کسایی که میخوان صبر کنن رام اصلی رو سامسونگ بزنه.
- اگر مشگلی حین کار پیش بیاد هیچ کس کمکتون نمیکنه و تنهای تنهایید بعضی نظری از راه دور میدن که شاید کمک کنه بعضی بی تفاوت و گروهی میخندن پس عواقب از دست رفتن 500 تومن رو به جون بخرین!
- مشکلات حین کار باعث از دیت رفتن اطلاعات روی رام و بوت گوشی میشه که بسته به مرحله ای که کار fail شده حجمش فرق میکنه، در مورد گوشی من مقدارش خیلی زیاد بوده طوری که حتی آداپتور گوشی رو شارژ نمیکنه، به همین خاطر هر اشکالی که حین کار پیش اومد دیگه با گوشی ور نرین و فقط به تعمیر کار مطمئن بدین که اگه خواستین معرفی میکنم.
- تعمیر این حالت کاملا نرم افزاریه و هیچ کار سخت افزاری نداره ، ولی بسته به میزان آسیب این که بتونن از طریق کابل به بوت گوشی راه پیدا کنن فرق میکنه، برای گوشی من که چند نفر به نظر حرفه ای روش کار کردن نتونستن به رام دست پیدا و برنامه ریزیش کنن، لازم به ذکر که اونها هم نرم افزارای دیگه و هم باکسی رو دارن که به صورت مستقیم و بدون نیاز به کامپیوتر به گوشی وصل و اون رو پروگرام میکنه که مثلا الان از همین طریق گوشی رو unlock میکنن.
- در حال حاضر که نمیشه به بوت راه یافت! ماکروتل برای گوشی های گارانتیش برد اصلی گوشی رو عوض میکنه و برای غیر خیلی راحت بهت میگه فاتحة مع الصلوات.. و بعد کلی چونه اگه لطف کنن و آزاد درست کنن پول برد رو 220 تومن اعلام کردن.
- راه دیگه برای درست کردن گوشی فرستادنش به هنگ کنگ یا رومانی هست که 2 نفر هستن که درست میکنن که یکیشون 70 و دیگری 30 یورو میگیره که هزینه ارصال هر طرف با بیمه 30 تومنی میشه که باز اگه کسی خواست بگه راهنماییش کنم.
- راه آخر و انتخابی خودم اصبر صبرا جمیلا هست! تعمیر کارایی که باشون کار کردم نظرشون این بود که حتما طی مدت نامعلومی! نرم افزار مورد نیازش میاد و میتونن به بوت از طریق کابلش دست پیدا کنن، اونا میگفتن برنامه هایی که الآن دارن رو 3هفته قبل نداشتن و برنامش میاد ولی معلوم نیست کی..؟؟

نتیجه: بیخود جوگیر نشین، ارتقاء رام کاملا خطرناکه، رو حرف افراد انجمن به عنوان سند حساب نکنین اینا فقط مثل من تجربیات شخصیشونه و اگه مشگلی پیش بیاد خودتی و خودت با گوشی که تا نیم ساعت قبل کار میکرد و الآن میتی بیش نیست!
منتظر رام اصلی ازسامسونگ شین و با شرایط گوشی کنار بیاید، یا بدین جایی و قید 20 تومن رو بزنین که اونا مسئولیت مشگل احتمالی رو گردن بگیرن.
نهایتا اگر خودتون کردین و مشگلی پیش اومد گوشی رو مستقیم بدین به آدم این کارش، من اگه بار دوم رام رو نمیریختم تو اون مرحله به راحتی خود ماکروتل درستش میکرد، هر چند ماکروتلی ها به نظر چندان حرفه ای نیستن و من بچه های بیرون رو ترجیح میدم.

دوستانی که مطلب رو میخونن انگشتام خسته شد دیگه دعا کنن گوشی ما زودتر راه بیفته! الهی آمیییین

shahab_f
28-02-2009, 12:46
سلام

Multi touch یعنی اینکه فشار 2 نفطه همزمان روی LCD رو تشخیص میده... یکی از کاربرداش بازی و کیبورد مجازیه....

صفحات LCD خازنی این خاصیت رو دارن .... الان تنها گوشی دنیا که خازنیه ، Iphone هستش... بقیه مقاومتی هستن ...

windows mobile 7 برای پشتیبانی از این LCD ها قراره که بیاد ...... نسل بعدی ppc ها همگی خازنی میشن...
در پیرو صحبت های دوستمون از کاربرد های مالتی تاچ بگم که مثلا تو آیفون وقتی می خوای یه عکس رو بزرگ کنی دوتا انگشتت رو روی صفحه می ذاری و از هم باز می کنی در نتیجه عکس بزرگ میشه !، مثل عکس زیر :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن برنامه های جالبی هم باهاش میشه ساخت مثلا عکس زیر رو ببین ، این فرد در حال نواختن گیتاره !!!!

shahab_f
28-02-2009, 12:52
دوست عزيز من برنامه oziexplorer را نصب كردم خوب جواب ميده
مرسی دوست عزیز.
حالا که فرمودین روی جاوا هم نصب میشه ، میشه بگی حجمش چقدره ؟ برای الجی kc910 می خوام ، چون رو این گوشی فقط جاوا نصب میشه و اونم با حجم کمتر از 3 مگابایت.

amir_rafie
28-02-2009, 12:59
تجربیات Dead Omnia...

چند وقت قبل بالاخره پولامونو جمع کردیمو گوشیه محبوب رو خریدیم! نه اب سرعتش مشگلی داشتم نه با مصرف باتری و نه با تاچش، همه چیز Ok ولی اینقدر تو انجمنهای مختلف از upgrade و مزایاش گفتن و اینکه خیلیا روزانه رام عوض میکردن! ما هم وسوسه شدیم رام رو ارتقا بدیم مخصوصا که یک سال و اندی قبلشم Pocket Pc دستم بود و یه جورایی برامون افت داشت این کارو نکنیم!!
قبل ارتقا از دوستان نظر خواستم که پستاشو بگردین پیدا میکنین که لطف کردن و جوابی ندادن! طی جستجوها رام J9 رو که از بقیه مطمءن تر بود رو دان کردیم اونم از لینک معتبر، سری اول وسط کار برنامه قفل کرد و دیگه جلو نرفت بعد 2-3 ساعت این در و اون در زدن برنامه رو بستم گوشی روشن میشد، لوگو سامسونگ بالا میومد ولی بیشتر نه..
با راهنمایی یکی از دوستان انجمن گفت گوشیت هنوز زندست به کامپیوتر مجددا وصل کن و همون مراحل رو برو، منم رفتم، این بار طبق رول تا آخر رفت، Job Done رو داد گوشی خاموش شد و قرار بود با رام جدید بالا بیاد اما دیگه روشن نشد که نشد...
این چند روزه رفتم تهران و خیلی جاها برای درست کردنش رفتم، مجموع نتایجی که گرفتم اینکه:
- ارتقاء رام اصلا کار بی خطری نیست و به راحتی هرچه تمام تر fail میشه و اصلا لازم نیست بگی من حرفه ایم و ...
- هیچ کدوم از رامهای موجود رام رسمی سامسونگ نیستن و همه طراحی دوستانن ولی بعضیا مثل J9 خوب جواب میدن، که من اگه اینو میدونستم برای ارتقا تردید میکردم، کسایی که میخوان صبر کنن رام اصلی رو سامسونگ بزنه.
- اگر مشگلی حین کار پیش بیاد هیچ کس کمکتون نمیکنه و تنهای تنهایید بعضی نظری از راه دور میدن که شاید کمک کنه بعضی بی تفاوت و گروهی میخندن پس عواقب از دست رفتن 500 تومن رو به جون بخرین!
- مشکلات حین کار باعث از دیت رفتن اطلاعات روی رام و بوت گوشی میشه که بسته به مرحله ای که کار fail شده حجمش فرق میکنه، در مورد گوشی من مقدارش خیلی زیاد بوده طوری که حتی آداپتور گوشی رو شارژ نمیکنه، به همین خاطر هر اشکالی که حین کار پیش اومد دیگه با گوشی ور نرین و فقط به تعمیر کار مطمئن بدین که اگه خواستین معرفی میکنم.
- تعمیر این حالت کاملا نرم افزاریه و هیچ کار سخت افزاری نداره ، ولی بسته به میزان آسیب این که بتونن از طریق کابل به بوت گوشی راه پیدا کنن فرق میکنه، برای گوشی من که چند نفر به نظر حرفه ای روش کار کردن نتونستن به رام دست پیدا و برنامه ریزیش کنن، لازم به ذکر که اونها هم نرم افزارای دیگه و هم باکسی رو دارن که به صورت مستقیم و بدون نیاز به کامپیوتر به گوشی وصل و اون رو پروگرام میکنه که مثلا الان از همین طریق گوشی رو unlock میکنن.
- در حال حاضر که نمیشه به بوت راه یافت! ماکروتل برای گوشی های گارانتیش برد اصلی گوشی رو عوض میکنه و برای غیر خیلی راحت بهت میگه فاتحة مع الصلوات.. و بعد کلی چونه اگه لطف کنن و آزاد درست کنن پول برد رو 220 تومن اعلام کردن.
- راه دیگه برای درست کردن گوشی فرستادنش به هنگ کنگ یا رومانی هست که 2 نفر هستن که درست میکنن که یکیشون 70 و دیگری 30 یورو میگیره که هزینه ارصال هر طرف با بیمه 30 تومنی میشه که باز اگه کسی خواست بگه راهنماییش کنم.
- راه آخر و انتخابی خودم اصبر صبرا جمیلا هست! تعمیر کارایی که باشون کار کردم نظرشون این بود که حتما طی مدت نامعلومی! نرم افزار مورد نیازش میاد و میتونن به بوت از طریق کابلش دست پیدا کنن، اونا میگفتن برنامه هایی که الآن دارن رو 3هفته قبل نداشتن و برنامش میاد ولی معلوم نیست کی..؟؟

نتیجه: بیخود جوگیر نشین، ارتقاء رام کاملا خطرناکه، رو حرف افراد انجمن به عنوان سند حساب نکنین اینا فقط مثل من تجربیات شخصیشونه و اگه مشگلی پیش بیاد خودتی و خودت با گوشی که تا نیم ساعت قبل کار میکرد و الآن میتی بیش نیست!
منتظر رام اصلی ازسامسونگ شین و با شرایط گوشی کنار بیاید، یا بدین جایی و قید 20 تومن رو بزنین که اونا مسئولیت مشگل احتمالی رو گردن بگیرن.
نهایتا اگر خودتون کردین و مشگلی پیش اومد گوشی رو مستقیم بدین به آدم این کارش، من اگه بار دوم رام رو نمیریختم تو اون مرحله به راحتی خود ماکروتل درستش میکرد، هر چند ماکروتلی ها به نظر چندان حرفه ای نیستن و من بچه های بیرون رو ترجیح میدم.

دوستانی که مطلب رو میخونن انگشتام خسته شد دیگه دعا کنن گوشی ما زودتر راه بیفته! الهی آمیییین

امیدوارم مشکلت حل بشه زودتر...
مشکل شما انتخاب رام j9 بوده.. این رام custom بود و ممکنه روی یه گوشی خوب جواب بده و روی یه گوشی جواب نده.....

رام های official فقط در سایت رسمی سامسونگ ارائه میشن:

رام های custom همشون بد نیستن اتفاقا بعضی از اونها خیلی هم stable و خوب هستن ... مشکل فروم های ایرانی اینه که یه نفر میاد لینک دانلود رم custom میده و یه نفر که بدون مشکل نصبش میکنه میگه خوبه . در نتیجه بقیه هم میرن نصب میکنن و بعد مشکل dead شدن پیدا میکنن....

چیزی که در رام های custom خیلی خیلی مهمه اینه که اون رام رو چه کسی نوشته ... (این موضوع هیچ وقت توی فروم های ایرانی مطرح نمیشه!!!! ) مثلا رام سری j توسط 5-6 نفر نوشته شد ولی همشون stable نبودن.......

بهترین رام های custom توسط 3 نفر نوشته میشن:

1- paul
رام هایی که این شخص مینویسه بسیار stable و با سرعت خوب هستن... خیلی از application های به درد نخور خود samsung رو نداره و خودتون میتونید در صورت نیاز نصب کنید....

2-secany
رام هایی که این شخص مینویسه تقریبا همون رام های رسمی سامسونگ هستش.... (یعنی فکر کنم رام های رسمی رو secany مینویسه)

3-taril
رام های این شخص هم خیلی خوبه .... هیچ کس تا حالا حرفی از dead نزده ....

پس حواستون باشه که از کدوم رام استفاده میکنید.....

--------------------------------------------------------

قبل از update (رسمی یا غیر رسمی) این کارها یادتون نره :
1-نصب modem driver سامسونگ
2-hard reset چون ممکنه برنامه هایی که شما روی رام فعلی نصب کردید رامتون رو خراب کرده باشه.....(این خطر dead رو به حداقل میرسونه...)

haminik
28-02-2009, 14:54
من درخواستمو دوباره میگم:

اگه کسی میدونه راجع به ورژنگوشی دریغ نکنه!!
ورژن گوشی من i900dxhg4/dxhg4 هست آیا ورژن جدید تری داریم؟ که بخصوص مصرف باتری کمتری داشته باشه؟؟؟
ممنون از دوستان

اگه من ورژن جدیدتر( که شما معرفی میکنید) رو نصب کنم سرعت و مقدار باتری کمتری مصرف میکنه
لطف کنید.

ali_MacBook_Apple
28-02-2009, 15:43

البته توضیحات بسیار کامل و زیبا بود ، فقط این اضافه بکنم که حساسیت تاچ در صفحات خازنی و مولتی تاچ فقط نسبت به انگشتان دست عکس العمل نشون می ده و توی این صفحات نمی شه از قلم استفاده کرد و این صفحات بی نیاز از قلم هستند و حساسیت فوق العاده ای هم به انگشتان دست دارند ، مثل تاچ پد لپ تاپ یا اپتیکال موس گوشیا.
البته اینم اصلاح بکنم که فقط آیفون از صفحه خازنی استفاده نمی کنه ، بلکه تمامی گوشیها نسل جدید و تاچ سامسونگ بجز امنیا (بخاطر ویندوز موبایل بودن) ، از صفحات خازنی و مولتی تاچ استفاده می کنن ، مثل F480 , G400 , G800 , Omnia HD , Pixonو ...

milad22
28-02-2009, 16:04
دقایقی قبل رام جدید A5 رو نصب کردم
بارزترین نکته ای که دیدم پاک شدن محتویات My Storage و اضافه شدن چندتا کلیپ صوتی و یکی دو تا هم تصویری از فیلم بود.(گوشه هایی از فیلم کونگ فو پاندا)

milad22
28-02-2009, 16:23
یکی از نکات جالب دیگه هم نصب بازی Asphalt 4 به صورت پیشفرض بر روی گوشی هست.
نسبت به رام های قبل تغییرات بیشتری رو تو این رام میبینیم.
فضای خالی هم 54 مگ
یه کلیپ آموزشی امنیا هم هست با حجم 64.2 مگ!!

khajegani
28-02-2009, 16:50
سلام به همه دوستان من a5 رو امروز نصب كردم ولي وقتي ميخوام تاچ رو كاليبر بكونم گوشيم رست ميشه يعني در كل از كاليبر كردن جلوتر نميره شما چه فكرمي كنيد .

milad22
28-02-2009, 16:52
توی کالیبره کردن زیاد معطل نکن!!

f6rhad
28-02-2009, 19:29
مال منم jvhi2 هست چند تا برنامه مثل spb mobile shell و sU2U نصب کرده بودم دیدم شارژش نصف روز هم دووم نمیاره!! فکر کردم ماله راممه! امروز این برنامه هارو پاک کردم فهمیدم ماله اینا بود که شارژ میخوردن! از دیروز که شارژ کردم هنوز از 100 درصد پایین نیومده!!!!:18:

من برنامه فارسی ساز رو نصب کردم 4-5 تا بود
بعد coreplayer
audio notes touch
pocket player
omnia thread
همینا
یعنب به خاطر ایناست؟!

milad22
28-02-2009, 20:04
من برنامه فارسی ساز رو نصب کردم 4-5 تا بود
بعد coreplayer
audio notes touch
pocket player
omnia thread
همینا
یعنب به خاطر ایناست؟!

برای اطمینان یه هارد ریست بزن ببین چطور میشه؟!

tigery
28-02-2009, 23:09
سلام من هاد ريست كردم ديگه ويندوزم بالا نمياد تو قسمت align screen گير كرده

ali_MacBook_Apple
01-03-2009, 00:21
malaysia ,phillipin....not uae

اگه کشور دیگه رو مثلاً مالزی انتخاب کنیم ، چون گوشیهای ما مال خاور میانست ، مشکلی پیش نمیاد ؟ مخصوصاً که رامش هم مال اماراته (uae)

Ava UK
01-03-2009, 01:37
کسانی که میخوان گوشی را آپدیت کنند حتما این پست رو بخونند

نقل قول از omidkameli از موبیلستان. انجمن امنیا

دوستان حتما قبل از ابديت گوشي متن زير را مطالعه كنيد...

تجربيات كسي كه گوشيش Dead شده............

--------------------------------------------------------------------------------

تجربیات Dead Omnia...

dr.hammid
01-03-2009, 10:07
عزیز ممنون که پست رو forward کردی یه نگاه به صفحه قبل هم بنداز!

RealRed
01-03-2009, 14:14
اگه کشور دیگه رو مثلاً مالزی انتخاب کنیم ، چون گوشیهای ما مال خاور میانست ، مشکلی پیش نمیاد ؟ مخصوصاً که رامش هم مال اماراته (uae)

باید مالزی رو وارد کنی تا مالزیو قبول کنه تو همین فروم تو پستا اولیه هست

ali_MacBook_Apple
01-03-2009, 15:59
باید مالزی رو وارد کنی تا مالزیو قبول کنه تو همین فروم تو پستا اولیه هست

ببخشید حالشو ندارم برم صفحات اولیه رو بخونم.
منظورتون همون قسمته که یه کد می دیم و کشور گوشی رو عوض می کنیم و بعدش همه محتویات گوشی پاک می شه و کشور عوض می شه؟ :46:
اگه ممکنه تغییرات رو هم بگید.

amo_sedi
01-03-2009, 18:01
اين راسته كه ميگن در قسمت مسيجها
همشون پشت سر هم و نميشه مسيجها رو جدا ديد
مثل نوكيايه كم توضيح بدين در مورد اين قسمت
اگه شد با اسكرين شات

RealRed
01-03-2009, 20:29
ببخشید حالشو ندارم برم صفحات اولیه رو بخونم.
منظورتون همون قسمته که یه کد می دیم و کشور گوشی رو عوض می کنیم و بعدش همه محتویات گوشی پاک می شه و کشور عوض می شه؟ :46:
اگه ممکنه تغییرات رو هم بگید.

:biggrin:

خوب منم حالشو ندارم بنویسم اونم فارسی ! :46:

تو وبلاگم تو comment ها قسمت تیتر تعویض رام هست

f6rhad
01-03-2009, 22:10
اين راسته كه ميگن در قسمت مسيجها
همشون پشت سر هم و نميشه مسيجها رو جدا ديد
مثل نوكيايه كم توضيح بدين در مورد اين قسمت
اگه شد با اسكرين شات

درسته اینطوره، در حقیقت بصورت یک conversation هست یعنی شبیه چت
ولی با نصب نرم افزار میشه به حالت کلاسیک گوشیای دیگه هم درآورد

amo_sedi
02-03-2009, 15:04
درسته اینطوره، در حقیقت بصورت یک conversation هست یعنی شبیه چت
ولی با نصب نرم افزار میشه به حالت کلاسیک گوشیای دیگه هم درآورد

ميشه يه عكس ازش بزاري خيلي حياطيه
ممنون

sami_red
05-03-2009, 00:46
سلام بچه ها.من قبلا رام jvhi2 داشتم ميخواستم خودكشي كنم كه jvhk1 توصيه شد من كه راضي هستم.از باطري تا .... .

RealRed
05-03-2009, 13:22
wm6.5 بر اساس رام A5 :

only for test

دوستان از اونجایی که نمیدونم چقد وبلاگم مورد استفاده هست و ایا update بکنمش یا نه ... با توجه به اینکه follower نداره! یه مدتی تصمیم کرفتم فقط اونایی که عضون بتونن ... تا یه آماری...برای عضو شدنemail تونو به من mail بزنین یاآدرسشو pm کنید

ID:reza.hassuni

omnia-persian-users.blogspot.com

thx

mehrdad_md
06-03-2009, 19:04
سلام بچه ها.من قبلا رام jvhi2 داشتم ميخواستم خودكشي كنم كه jvhk1 توصيه شد من كه راضي هستم.از باطري تا .... .
چند روز جواب ميده باتريت با اين رام؟

sami_red
06-03-2009, 22:51
چند روز جواب ميده باتريت با اين رام؟
10 ساعت Music .كاره عادي هم 3 تا 4 روز.

saeid000
07-03-2009, 10:23
wm6.5 بر اساس رام a5 :

only for test

دوستان از اونجایی که نمیدونم چقد وبلاگم مورد استفاده هست و ایا update بکنمش یا نه ... با توجه به اینکه follower نداره! یه مدتی تصمیم کرفتم فقط اونایی که عضون بتونن ... تا یه آماری...برای عضو شدنemail تونو به من mail بزنین یاآدرسشو pm کنید

id:reza.hassuni

omnia-persian-users.blogspot.com

thx

دوست عیز پسورد چیه با تشکر؟

RealRed
07-03-2009, 12:48
دوست عیز پسورد چیه با تشکر؟

PhamQuang
------------------------------------------------------

ali_MacBook_Apple
07-03-2009, 15:35
ایول...
اینطور که از عکسها پیداست ، بالاخره ویندوز موبایل 6.5 اصلی اومد... چون قبلیا اصلی نبودن و فقط یه تغییراتی توشون داده بودن و اینترنت اکسپلورر جدید روشون نصب شده بود.

BIKHIAL_ALL_75
07-03-2009, 20:24
اقا من میخوام یه i900 تا 2 روز دیگه بخرم,
ممنون میشم یکم راهنماییم کنید که سرم کلاه نره!!
دیروز رفتم علاء الدین یه فرشنده میگفت قیمت اصلی 430 با آپگرید و خدمات طلایی میدم 490!!
میخواستم بدونم آیا همینطوره؟؟
آیا واقعا باید به خاطر آپگرید چیزی حدود 40 50 هزار تومن بدم؟؟؟خودم نمیتونم آپگرید کنم؟؟
ممنون میشم منو راهنمایی کنید و اطلاعات کامل تری در اختیارم قرار بدین

BIKHIAL_ALL_75
07-03-2009, 20:26
دیروز رفتم علاء الدین یه فرشنده میگفت قیمت اصلی 430 با آپگرید و خدمات طلایی میدم 490!!
آیا واقعا باید به خاطر آپگرید چیزی حدود 40 50 هزار تومن بدم؟؟؟خودم نمیتونم آپگرید کنم؟؟

tigery
07-03-2009, 22:34
بچه ها كسي ميدونه سايز qvga و vga يعني چي وامنيا كدوم از اين دوتاست

RealRed
07-03-2009, 23:07
ایول...
اینطور که از عکسها پیداست ، بالاخره ویندوز موبایل 6.5 اصلی اومد... چون قبلیا اصلی نبودن و فقط یه تغییراتی توشون داده بودن و اینترنت اکسپلورر جدید روشون نصب شده بود.

دوست عزیز wm5 که واسه omnia درست شدن همه از روی ورزن لیک شده از مایکروسافت ساخته شدن که توسط PhamQuang
بوده و در واقع همه اصلی هستن و نیستن این یکی از قیلیا بهتره ولی بازم فقط واسه تست گذاشتم

ali851
08-03-2009, 02:41
سلام من این نسخه از ویندوز موبایل 6.5 نصب کردم که حالمو درست گرفته حالا هر رامی را که میخوام نصب کنم پیغام Incorrect sOFTWARE Version میده کشورم تغییر میدم بازم درست نمیشه با برنامه رجیستری اسم ورژن هم عوض میکنم باز همون پیغامو میده لطفا منو راهنمای کنید باتشکر

saeid000
08-03-2009, 11:51
دوستان این رام به نظره من خیلی خفنه با تشکر از RealRed عزیز ...

Amin.M.1986
08-03-2009, 13:29
بچه ها كسي ميدونه سايز qvga و vga يعني چي وامنيا كدوم از اين دوتاست

هيچكدوم مال امنيا نيست

Amin.M.1986
08-03-2009, 13:31

يكم بيشتر توضيح بده.. يعني امنيا بازم ارزون شد؟؟؟ ديجيكالا كه قيمت رو برده بالا....

ali_MacBook_Apple
08-03-2009, 14:25
سلام من این نسخه از ویندوز موبایل 6.5 نصب کردم که حالمو درست گرفته حالا هر رامی را که میخوام نصب کنم پیغام incorrect software version میده کشورم تغییر میدم بازم درست نمیشه با برنامه رجیستری اسم ورژن هم عوض میکنم باز همون پیغامو میده لطفا منو راهنمای کنید باتشکر

آقا این مشکل حل نشد ؟
آخه من ۶.۵ رو گرفتم اما این پست رو که دیدم ترسیدم نصبش کنم...

kaveh.VB
08-03-2009, 17:08
يكم بيشتر توضيح بده.. يعني امنيا بازم ارزون شد؟؟؟ ديجيكالا كه قيمت رو برده بالا....

نه ارزون نشده بلکه الان هفته های آخره 20 -30 تومن هم گرون تر از هفته اول اسفند ماه شده.
اون یارو که گفته 430 خالی میبنده و این ترفندشون هست هیچ آپدیت و یا آپگریدی در کار نیست گوشی رو ازت میگیره میگه منتظر باش میره 10 دقیقه دیگه گوشی رو میاره میگه بفرما آپگرید کردم که اگه حساب کنی با پول آپگریدش از قیمت مغازه های یگه گرونتر هم میشه.
من خودم رفتم یارو 20 تومن قیمت زیر قیکت کف بازار میگفت گفتم خوب باشه بیار آورد و من هم گفتم باشه گفت آپگرید میخواد که 60 تومن میشه منم گفتم come on (رمزیه) از مغازه اومدم بیرون بدون آپگرید هم گوشی رو بهت نمیدن
امید وار متوجه شده باشی آپگریدی در کار نیست مگه میشه گوشی که نو هست تازه از جعبه در اومده احتیاج به آپگرید داشته باشه؟؟!

Amin.M.1986
08-03-2009, 17:31
يعني الان گرون شده؟ چنده؟؟؟؟ من هفته پيش بخرم ولي نشد اومدم سمنان .. الان في چنده؟؟؟؟؟؟؟:5:

Spak
08-03-2009, 18:06
آقا من فردا میخوام برم بخرم . برم یا صبر کنم تا هفته دیگه ؟؟؟؟

ali851
08-03-2009, 18:46
سلام هنوز كه نه به همه دوستان اينو بگم اگر اين ويندوز موبايل 6.5 را نصب كنند ديگه از شكل گوشي بيزار ميشن سرعت كه صفر تمام نرم افزار ها اصلي سامسونگ پاك ميشن بعد ديگه نميزاره به هيچ رامي تغيير بدي رفتم گوشيرو فلش كنم يك نفر گفت نرم افزار hard spl را نصب كن درست ميشه الان دانلود كردم ميخوام ببينم با اين نرم افزار گوشي درست ميشه يا نه

kaveh.VB
08-03-2009, 21:47
خیلی گرون نشوده حدودا میشه گفت 10 - 15 تومن همکف کشیدن بالا طبقات بالاتر ارزونتره فقط طبقات بالاتر بد گیر میاد و همه کس نداره...
هی من تو بازار این f480 رو با امنیا اشتباه میکردم آخه شکل کارتونشون شبیه همه ....
اگه نظر من رو بخواهی برو بگیر بابا دنیا ارزششو نداره بخاطر 10 -15 تومن صبر کنی تا بعد از عید که مثلا ارزونتر بشه - همین الان برید بگیرید . حالشو ببرید - من خودم خیلی برام سخت بود 560 تومن بدم واسه اکسپریا البته پولشو داشتم - خلاصه رفیقم گفت ول کن بابا برو همین امروز بخر دنیا ارزششو نداره بخوهی 2 -3 ماه تو کف یه گوشی بمونی که مثلا ارزونتر بشه - مم دیدم راست میگه رفتم همون روز گرفتم - اما خداییش بچه هایی که امنیا میگرند توی دوربین چه در عکاسی و چه در فیلمبرداری سود میکنند نسبت به اکسپریا - اکسپریا همه چیش خوبه بجز این دوربین تابلوش رنگ بندی k800 پیش اکسپریا خداس......

kaveh.VB
09-03-2009, 06:56
ببخشید میون حرفاتون من تا حالا 7 -8 تا برنامه تو اکسپریا با هم باز کردم توی task manager دیدم فقط 42 درصد رم رو پر کرده یعنی برنامه هایی که تو پاکت پی سی اجرا می شوند احتیاج به رم زیادی ندارند . منظورم اینکه 128 تا رم امنیا به نظرم کافیه برای اجرا برنامه ها و کمبودی نداره
مثلا حالا که اکسپریا 256 مگ رم داره که چی من میگم 7-8 تا برنامه باز کردم فقط 42 درصد پر شده. ما بقیش پرته....

ali851
09-03-2009, 13:01
توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه

سلام . گوشي را دادم نمايندگي مجاز پارس مايكروتل تا فلش بشه بله ديگه اين رام حالمو درست حسابي گرفت ازشما خواهش ميكنم هيچ رام غير رسمي را نصب نكنيد كه مثل من بيچاره ميشين صبر داشته باشيد تا رام اصلي از طرف خود سامسونگ بياد

الان ياد اين حديث افتادم : همانا پيروزي با صبر است

يعني اگر صبر داشته باشي موفق ميشي ولي من صبر نكردم و بدبخت شدم حالا انتخاب با خودتونه ميتونيد رامهاي غير رسمي رانصب كنيد و حيرون بشيد .واقعا خيلي سخته اين يه صحبت دوستانه با شما بود حالا خود دانيد

milad22
09-03-2009, 14:09
سلام هنوز كه نه به همه دوستان اينو بگم اگر اين ويندوز موبايل 6.5 را نصب كنند ديگه از شكل گوشي بيزار ميشن سرعت كه صفر تمام نرم افزار ها اصلي سامسونگ پاك ميشن بعد ديگه نميزاره به هيچ رامي تغيير بدي رفتم گوشيرو فلش كنم يك نفر گفت نرم افزار hard spl را نصب كن درست ميشه الان دانلود كردم ميخوام ببينم با اين نرم افزار گوشي درست ميشه يا نه
با نرم افزار Grand Prix میتونی هر رامی رو که میخوای روی گوشی بریزی

Spak
09-03-2009, 17:47
سلام . امروز برای بدست آوردن بازار امنیا راهی بازار شدیم . پس از گشتو گذار قیمت های زیر بدس اومد :
8g : 485 000
8g: 470 000
بدون گارانتی .
16g: 520 000
16g: 505 000
با گارانتی ماکروتل
توی همین آخری وایستادم یکم باهاش کار کردم (کارکرده بود)
خوب بود یعنی عالی بود . راهی خونه شدم که یدفه دیدم که یکیش تو دستمه !!!!!:18::18:
خریده بودم !!:18::18:
یکی تبریک بگه یکم ذوق کنیم .

راستی چرا روی رنگ نقره ایش 16 گیگ نوشته ولی روی رنگ مشکیش ننوشته ؟؟؟؟
بهمم گفت 80 تومان میگیرم بهترین رام اصلیش رو برات میذارم .

Amin.M.1986
09-03-2009, 18:20
سلام . امروز برای بدست آوردن بازار امنیا راهی بازار شدیم . پس از گشتو گذار قیمت های زیر بدس اومد :
8g : 485 000
8g: 470 000
بدون گارانتی .
16g: 520 000
16g: 505 000
با گارانتی ماکروتل
توی همین آخری وایستادم یکم باهاش کار کردم (کارکرده بود)
خوب بود یعنی عالی بود . راهی خونه شدم که یدفه دیدم که یکیش تو دستمه !!!!!:18::18:
خریده بودم !!:18::18:
یکی تبریک بگه یکم ذوق کنیم .

راستی چرا روی رنگ نقره ایش 16 گیگ نوشته ولی روی رنگ مشکیش ننوشته ؟؟؟؟
بهمم گفت 80 تومان میگیرم بهترین رام اصلیش رو برات میذارم .

يعني امنياي نو با گارانتي اصلي 520؟؟؟؟؟؟؟؟ مطمئنييي؟؟؟ 24 گيگ چند بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Amin.M.1986
09-03-2009, 18:24
آقا قيمت 24 گيگ چنده؟ 16با گارانتي و بي گارانتي رو بگيد........ خيلي حياتيه.

RealRed
09-03-2009, 18:50
wm 6.5 based on A5 20B رو با توضیحات کامل تو وبلاگ گذاشتم

دوستانی که تازه میخوان رام بریزن لطفا از رامهای test (wm6.5استفاده نکنن یا حداقل این فروم رو از اول تا اخر بخونن ومطمینا مسولیت استفاده از رامهای 6.5 که تست هستن با خودتونه

دویست عزیز milad درباره grandprix نوشتن که کمکتون میکنه ولی 2 ورزن داره و با رامهای مختلف روش فرق میکنه

Spak
09-03-2009, 19:48
يعني امنياي نو با گارانتي اصلي 520؟؟؟؟؟؟؟؟ مطمئنييي؟؟؟ 24 گيگ چند بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آقا قيمت 24 گيگ چنده؟ 16با گارانتي و بي گارانتي رو بگيد........ خيلي حياتيه.

خوب 24 گیگ رو نمیونم یه 16 گیگ بگیرید + یه مموری 8گیگ نمیشه ؟!
16گیگ هم که گفتم از 520 بهم قیمت دادن . البته توی شیراز !:31:

kaveh.VB
09-03-2009, 19:54
قیمت ها تو شیراز خوبه ها

oghtapost
09-03-2009, 22:52
چی میگی داداش من خودم 1 ماه پیش رفتم علاالدین 16 gig بدون گارانتی 450 بود..

BIKHIAL_ALL_75
10-03-2009, 02:42
سلام دوستان من امروز رفتم یه 8 گیگ با قیمت 458 تومن با گارانتی مایکروتل تو علاالدین خریدم,البته با واسطه ی یکی از آشناهامون که فامیل مغازه دار بود!
خوب واقعا گوشی عالیه هستش,
الان یه مشکل باهاش دارم,
وقتی بلوتوز میاد,خود به خود دریافت میکنه!!تو تنضیماتش گشتم ولی چیزی نبود؟؟
از کجا باید گزینه ی اجازه گرفتن موقع دریافت بلوتوز رو فعال کنم؟؟؟
...
ضمنا وقتی از گوگل مپ استفاده میکنم چرا به اینترنت وصل میشه و حجم زیادی رو دریافت میکنه ؟؟؟نقشه های پیش فرض رو خودم نمیتونم بندازم روش؟؟
...
میشه بگید رام که میگید چیه و چه کار میکنه ؟؟؟

D_z_z
10-03-2009, 02:54
این افزایش قیمت واسه اینه که امنیا داره کم کم کم یاب میشه!! اینو یکی از وارد کننده ها بهم گفت! و شاید دیگه هم قیمتش حالا حالا ها پایین نیاد!

Amin.M.1986
10-03-2009, 13:53
خوب 24 گیگ رو نمیونم یه 16 گیگ بگیرید + یه مموری 8گیگ نمیشه ؟!
16گیگ هم که گفتم از 520 بهم قیمت دادن . البته توی شیراز !:31:

بدون گارانتي؟؟؟؟؟؟؟؟

milad22
10-03-2009, 14:26
در حال حاضر بهترین رامی که دیدم a5 بوده!
از لحاظ باتری و سرعت کار

Johnny Grey
10-03-2009, 14:38
دوستان یه سوال داشتم
با توجه به این که داخل گوشی قلم نداره مسیج فارسی زدن مشکل نیست؟
من خودم kjam دارم و کیبورد رسکو که بزرگترین سایزش هست نصب دارم ولی با انگشت مسیج زدن به راحتی قلم نیست بعضا مخصوصا دکمه های کناری که به قاب نزدیکه با انگشت سخت میشه مسیج زد و امکان نداره که موقع مسیج زدن با انگشت حرف اشباه تایپ نشه
حالا اگه دوستانی که از این گوشی دارن تجربیاتشونو بیان کنن خیلی ممنون میشم

ali_MacBook_Apple
10-03-2009, 15:22
سلام دوستان من امروز رفتم یه 8 گیگ با قیمت 458 تومن با گارانتی مایکروتل تو علاالدین خریدم,البته با واسطه ی یکی از آشناهامون که فامیل مغازه دار بود!
خوب واقعا گوشی عالیه هستش,
الان یه مشکل باهاش دارم,
وقتی بلوتوز میاد,خود به خود دریافت میکنه!!تو تنضیماتش گشتم ولی چیزی نبود؟؟
از کجا باید گزینه ی اجازه گرفتن موقع دریافت بلوتوز رو فعال کنم؟؟؟
...
ضمنا وقتی از گوگل مپ استفاده میکنم چرا به اینترنت وصل میشه و حجم زیادی رو دریافت میکنه ؟؟؟نقشه های پیش فرض رو خودم نمیتونم بندازم روش؟؟
...
میشه بگید رام که میگید چیه و چه کار میکنه ؟؟؟
مبارکه...
مشکل بلوتوث مربوط به ویندوز موبایله و کلاً بلوتوث گرفتن ویندوز موبایل اینجوریه و کاریش نمی شه کرد. اول می گیره بعد تازه می پرسه Save بکنم یا نه ، همه گوشیهای ویندوز موبایل اینجورین.
گوگل مپ هم کلاً نقشه آنلاینه و پیش فرض نقشه نداره و نمی شه بهش داد ، برای نقشه های پیش فرض توی GPS باید از برنامه های Garmin یا GPStunet استفاده کنی.

ali_MacBook_Apple
10-03-2009, 15:27
دوستان یه سوال داشتم
با توجه به این که داخل گوشی قلم نداره مسیج فارسی زدن مشکل نیست؟
من خودم kjam دارم و کیبورد رسکو که بزرگترین سایزش هست نصب دارم ولی با انگشت مسیج زدن به راحتی قلم نیست بعضا مخصوصا دکمه های کناری که به قاب نزدیکه با انگشت سخت میشه مسیج زد و امکان نداره که موقع مسیج زدن با انگشت حرف اشباه تایپ نشه
حالا اگه دوستانی که از این گوشی دارن تجربیاتشونو بیان کنن خیلی ممنون میشم

من با رسکو مشکلی احساس نمی کنم...

BIKHIAL_ALL_75
11-03-2009, 02:18
مبارکه...
مشکل بلوتوث مربوط به ویندوز موبایله و کلاً بلوتوث گرفتن ویندوز موبایل اینجوریه و کاریش نمی شه کرد. اول می گیره بعد تازه می پرسه save بکنم یا نه ، همه گوشیهای ویندوز موبایل اینجورین.
گوگل مپ هم کلاً نقشه آنلاینه و پیش فرض نقشه نداره و نمی شه بهش داد ، برای نقشه های پیش فرض توی gps باید از برنامه های garmin یا gpstunet استفاده کنی.

ممنون علی جان

میشه به سوال آخرم هم جواب بدین؟؟
رام که میگین چیه؟؟به چه دردی میخوره؟؟خودم میتونم نصبش کنم؟؟

Spak
11-03-2009, 07:03
بدون گارانتي؟؟؟؟؟؟؟؟

باگارانتی مایکروتل یه جا گفت 520 یه جا گفت 505 هزارتومان .

ali_MacBook_Apple
11-03-2009, 13:49
ممنون علی جان

میشه به سوال آخرم هم جواب بدین؟؟
رام که میگین چیه؟؟به چه دردی میخوره؟؟خودم میتونم نصبش کنم؟؟

خواهش...
رام در واقع سیستم کار گوشیه و به نوعی می شه گفت سیستم عامل بر پایش کار می کنه...
هر روز هم رامهای جدیدی میان که با نصب اونا به اصطلاح گوشی آپدیت می شه و امکانات گوشی بهبود پیدا می کنه با اضافه می شه...
از اونجایی هر اشتباهی توی نصب رام ممکنه گرون تموم بشه و جبرانش سخت باشه . بهتره تا زمانی که کاملاْ به گوشی مسلط نشدی از نصب رام اجتناب کنی . اما اگه خواستی بهت می گم چیکار کنی . اما همه مسولیتش پای خودت :46:

amir_rafie
11-03-2009, 14:59
سلام.... اینم بازی جالب archibalds adventure

روی مد landscape هم خیلی خوب جواب میده .... ( باید توی option خود بازی مد landscape رو اتنتخاب کنید )

سریال:

ali851
11-03-2009, 17:33
سلام .كسي ميدونه كه چه جوري ميشه آيكن موس i900 را عوض كرد آخه داخل پوشه ويندوز وقتي كه Show All Files را ميزني تعداد زيادي آيكن وجود داره (به عنوان مثال:01-pointer _08-2)كه به نظر مياد براي موس باشن

BIKHIAL_ALL_75
12-03-2009, 00:24
خواهش...
رام در واقع سیستم کار گوشیه و به نوعی می شه گفت سیستم عامل بر پایش کار می کنه...
هر روز هم رامهای جدیدی میان که با نصب اونا به اصطلاح گوشی آپدیت می شه و امکانات گوشی بهبود پیدا می کنه با اضافه می شه...
از اونجایی هر اشتباهی توی نصب رام ممکنه گرون تموم بشه و جبرانش سخت باشه . بهتره تا زمانی که کاملاْ به گوشی مسلط نشدی از نصب رام اجتناب کنی . اما اگه خواستی بهت می گم چیکار کنی . اما همه مسولیتش پای خودت :46:

اگهتوضیح بدی که خیلی ممنون میشم
ضمنا نرم افزار های مورد نیازم که بدردم میخوره رو کجا میتونم دانلود کنم؟؟
ممنون علی جان:11::10:

Spak
12-03-2009, 06:45
با امنیا میشه از تلوزیون ضبط کرد ؟ توی جعبه من tv out توش نبود باید جدا بگیری یا برداشتنش ؟

milad22
12-03-2009, 08:53
به طور پیش فرض توی جعبش نیست و جزء تجهیزات Optional هست.
یعنی باید درخواست بدی و جدا بخری.
البته من از این سیاست سامسونگ خیلی ناراحتم که برای هر مدل گوشی یه نوع کابل مخصوص میده بیرون!!
الان توی خونه کابل U600 رو دارم ولی یه خورده پورتش با I900 متفاوت هست و نمیتونم استفاده کنم.
سه مدل گوشی سامسونگ تو خونه داریم که هرکدوم یه نوع شارژر دارن!!
با این کارش یه جورایی مصرف گرایی رو میخواد افزایش بده.

alichelongar
12-03-2009, 22:18
سلام من گوشیم را فرمت کردم اما حالا وقتی روشن میکنم نمیاد بالا و میره توی صفحه سبز ویندوز موبایل ونوشته:
windows mobile version 6.1

tap the screen to set up your windows mobile-based device

میشه کمکم کنید؟

ali_MacBook_Apple
13-03-2009, 01:04
سلام من گوشیم را فرمت کردم اما حالا وقتی روشن میکنم نمیاد بالا و میره توی صفحه سبز ویندوز موبایل ونوشته:
windows mobile version 6.1

tap the screen to set up your windows mobile-based device

میشه کمکم کنید؟
کافیه نوشته رو ترجمه کنی... نوشته روی صفحه یک ضربه بزنید تا وارد بشه... کافیه این کار رو بکنی ، بعدش Aligne Screen انجام بدی و ویندوز بیاد بالا.

danial_crazy
13-03-2009, 04:33
کسی کابل tv رو پیدا کرده؟؟

Amin.M.1986
13-03-2009, 08:55
قیمت جدید تو علاالدین اینجور بود که 16 گیگ 10 تومن و 24 گیگ 25 تومن گرون شده بود.........البته به خاطر عید هستش

alichelongar
13-03-2009, 10:15
اقا من این ضرب در را هم ردم گوشی ریست شد توی align screen lکه میره نمیدونم باید چی کار کنم لطفا کمک

alichelongar
13-03-2009, 10:25
مرسی درست شد ممنون از همه برو بچ p30World البته برو بچ فروم

Spak
13-03-2009, 18:12
سلام memory storage low رو از کجا میشه درستش کرد . همش این ارور رو میده البته مموری روش نذاشتم فقط 16گیگ خود گوشی هست .؟؟

ali_MacBook_Apple
13-03-2009, 18:20
سلام memory storage low رو از کجا میشه درستش کرد . همش این ارور رو میده البته مموری روش نذاشتم فقط 16گیگ خود گوشی هست .؟؟

بهترین راه هارد ریسته...

sh_king
13-03-2009, 23:34
گوشیم یه زبون نامعلوم الان روشه چی کار کنم english بشه؟
خواهشا کمک کنید

RealRed
14-03-2009, 00:35

باید مموری اصلی موبایلتو یه کمی خالی کنی تا برنامه ها بتونن اجرا شن راههای زیادی داره مثل پاک کردن cash و temp ها تو ویلاگم بعضیاشونو نوشتم راه دیگه بردن برنامه ها غیر ضروری به storage card هست مثل فایلها دریافتی بلوتوث و picture ها تو حافظه اصلی در کل با یه با soft reset کردن هم با توجه به خالی شدن temp ممکنه مشکلت حل بشه

sh_king
14-03-2009, 01:22
hello
گوشیم یه زبون نامعلوم الان روشه چی کار کنم english بشه؟
خواهشا کمک کنید
16 هم هست

Spak
14-03-2009, 07:20
باید مموری اصلی موبایلتو یه کمی خالی کنی تا برنامه ها بتونن اجرا شن راههای زیادی داره مثل پاک کردن cash و temp ها تو ویلاگم بعضیاشونو نوشتم راه دیگه بردن برنامه ها غیر ضروری به storage card هست مثل فایلها دریافتی بلوتوث و picture ها تو حافظه اصلی در کل با یه با soft reset کردن هم با توجه به خالی شدن temp ممکنه مشکلت حل بشه

نمیخوام برنامه های توش پاک بشه . بهترین راه کدومه ؟ آدرس وبلاگتون چیه ؟ در ضمن هرچی فایل بلوتوث میکنم وبعد ذخیزش میکنم دیگه هرچی میگردم نیستش ؟؟ اگه مموری بذارم توش درست میشه ؟

sh_king
14-03-2009, 15:38
دوستان خواهشا کمک کنید من دیشب گرفتم و هنوز نتونستم استفاده کنم واسه زبونش

sh_king
14-03-2009, 17:27
خواهشا در مورد زبونش بگید چیکار کنم update کنم درست میشه؟
من یه آپدیت دان کردم که ویندوزم الان 7 هست و وقتی update رو اجرا میکنم بالاش مینویسه waiting for the device و گزینه start روبه روش هست ولی روشن نمیشه بالای صفحه هم زده user downloader XP

Spak
14-03-2009, 18:15
خواهشا در مورد زبونش بگید چیکار کنم update کنم درست میشه؟
من یه آپدیت دان کردم که ویندوزم الان 7 هست و وقتی update رو اجرا میکنم بالاش مینویسه waiting for the device و گزینه start روبه روش هست ولی روشن نمیشه بالای صفحه هم زده user downloader XP

menu رو بازکن عکس settings رو انتخاب کن توی نوار پایینی تولبار دوم رو انتخاب کن روی عکسی که کره زمین هست ویه A روش نوشته انتخاب کن . این قسمت language هست .

sh_king
14-03-2009, 23:42
تشکر از شما دوست عزیز ولی نشد ok میکنم ولی تغییر نمیکنه .....
کسی نمیدونه کجاست !!!!...........

RealRed
14-03-2009, 23:50
نمیخوام برنامه های توش پاک بشه . بهترین راه کدومه ؟ آدرس وبلاگتون چیه ؟ در ضمن هرچی فایل بلوتوث میکنم وبعد ذخیزش میکنم دیگه هرچی میگردم نیستش ؟؟ اگه مموری بذارم توش درست میشه ؟

میرن تو my document

Spak
15-03-2009, 07:42
میرن تو my document

چرا نمیتونم برم توی وبلاگ شما ؟ عضو هم شدم ولی باز هم نمیشه ؟

sh_king
15-03-2009, 12:07
تو رو خدا یکی جواب مارو بده جایی واسه تغییر زبان هست؟

sh_king
15-03-2009, 12:08
فکر کنم الان زبانش polski هست و من هیچی نمیفهمم

sh_king
15-03-2009, 12:50
دوستان امکان داره با تغییر رام درست شه؟
اگه آره یه رام واسه vista بزارید
ممنون

pinkishmilad
15-03-2009, 12:51
سلام دوستان من تازه امنیا خریدم و اولین تجربه کارم باwinmo هستش. یه سوال احتمالا احمقانه! من چطور می تونم با امنیا چند تا عکس (یا هر فایل دیگه) را همزمان (و نه یکی یکی) بلوتوث کنم؟ برای مثال وقتی وارد فولدر عکسها میشم (از طریق file explorer) چطور میشه چند فایل را انتخاب کرد و فرستاد؟
و یه سوال دیگه هم اینکه امنیا ی من هیچ شبکه بی سیمی را Detect نمی کنه، در شرایطی که لپ تاپ دقیقا همونجا خود به خود وصل میشه. آیا باید جایی IP address تعیین کنم یا کاره دیگه ای واسه انجام دادن هست؟ فقط می نویسه connecting ولی هیچ کار خاصی نمیکنه.

در ضمن با توجه با تعداد بالای صفحات این فورم و حجم بالای مطالب به درد بخور، دوستان لطف کنن یه چکیده ای از کل مطالب مهم را توی یک یا چند پست قرار بدن. اکثر سوالات در مورد چند چیز خاص هست (زبان فارسی، update رام، گارمین). گشتن توی 193 صفحه دنبال اینها واقعا سخته.

یه دنیا ممنون

RealRed
15-03-2009, 13:09
چرا نمیتونم برم توی وبلاگ شما ؟ عضو هم شدم ولی باز هم نمیشه ؟
emaileتونو بزارین تو پروفایلم تا عضو تون کنم

ali_MacBook_Apple
15-03-2009, 13:44
سلام دوستان من تازه امنیا خریدم و اولین تجربه کارم باwinmo هستش. یه سوال احتمالا احمقانه! من چطور می تونم با امنیا چند تا عکس (یا هر فایل دیگه) را همزمان (و نه یکی یکی) بلوتوث کنم؟ برای مثال وقتی وارد فولدر عکسها میشم (از طریق file explorer) چطور میشه چند فایل را انتخاب کرد و فرستاد؟
و یه سوال دیگه هم اینکه امنیا ی من هیچ شبکه بی سیمی را Detect نمی کنه، در شرایطی که لپ تاپ دقیقا همونجا خود به خود وصل میشه. آیا باید جایی IP address تعیین کنم یا کاره دیگه ای واسه انجام دادن هست؟ فقط می نویسه connecting ولی هیچ کار خاصی نمیکنه.

در ضمن با توجه با تعداد بالای صفحات این فورم و حجم بالای مطالب به درد بخور، دوستان لطف کنن یه چکیده ای از کل مطالب مهم را توی یک یا چند پست قرار بدن. اکثر سوالات در مورد چند چیز خاص هست (زبان فارسی، update رام، گارمین). گشتن توی 193 صفحه دنبال اینها واقعا سخته.

یه دنیا ممنون

برای فرستادن چند فایل نیاز به برنامه Rosco Explorer داری.
برای مشکل WiFi هم گوئشیت مشکل داره ، وگرنه من به راحتی همه جا کانکت می شم ، احتمالاً با آپدیت درست می شه.

sh_king
15-03-2009, 14:04
دوستان امکان داره با تغییر رام درست شه
ممنون

farhooode
15-03-2009, 18:48
سلام
این قضیه امنیا جدید با حافظه 24 گیگ چیه؟
من میخوام آخر اسفند ماه این گوشی رو بخرم
قیمت با گارانتی ماکروتل 510 تومن شیراز میده رنگ نقره ای و پشت مشکی
آیا این گوشی تقلبی هم داره
کجای گوشی ساخت کره رو زده؟

Johnny Grey
15-03-2009, 19:25
دوستان امکان داره با تغییر رام درست شه
ممنون

دوست عزیز این ویندوزی که روی موبایل شما هست مخصوص پاکتهاست و با ویندوزی کامپیوتر های خانگی متفاوته
در هر حال من فکر نمیکنم شما نیازی به آپ تودیت رام داشته باشی کافیه زبان رو تغییر بدی
من ویندوزم 2005 ولی با ماله شما زیاد تفاوتی نمیکنه فکر میکنم این مسیرو بری درست میشه
اول منو استارت>گزینه آخری>تب دومی(اون پایین گوشی سه تا تب داره وسطی رو بزن)>بعد عکس کره رو پیدا کن روش کلیک کن
فکر میکنم تو اونجا که یک صفحه برات باز میشه و یه منوی کرکره ای داره بتونی زبان انگلیسی رو پیدا کنی

Masih60
15-03-2009, 20:08
کسی اینجا با هندزفری بلوتوث برای این گوشی کار کرده؟

sh_king
15-03-2009, 21:04
دوست عزیز این ویندوزی که روی موبایل شما هست مخصوص پاکتهاست و با ویندوزی کامپیوتر های خانگی متفاوته
در هر حال من فکر نمیکنم شما نیازی به آپ تودیت رام داشته باشی کافیه زبان رو تغییر بدی
من ویندوزم 2005 ولی با ماله شما زیاد تفاوتی نمیکنه فکر میکنم این مسیرو بری درست میشه
اول منو استارت>گزینه آخری>تب دومی(اون پایین گوشی سه تا تب داره وسطی رو بزن)>بعد عکس کره رو پیدا کن روش کلیک کن
فکر میکنم تو اونجا که یک صفحه برات باز میشه و یه منوی کرکره ای داره بتونی زبان انگلیسی رو پیدا کنی

ممنون از شما دوست عزیز ولی وقتی زبان جدید انتخاب میکنم عوض نمیشه بعد انتخاب زبان باید چیکار کرد یا اصلا اونجا هست !؟

Johnny Grey
15-03-2009, 23:21
ممنون از شما دوست عزیز ولی وقتی زبان جدید انتخاب میکنم عوض نمیشه بعد انتخاب زبان باید چیکار کرد یا اصلا اونجا هست !؟

بعد از انتخاب ok میکنی بعدشم حتما ری استارت
شما ری استرات کردی؟

sh_king
16-03-2009, 00:31
تشکر از همگی بلاخره درست شد زبانش
من ککه هر کاری کردم از اونجا نشد و با تغییر رام درست شد
ممنون از همگی

sh_king
16-03-2009, 00:59
راستی مثلا یه برنامه میخوایم بریزیم رو omnia باید چجوری بریزیم؟
من یه برنامه zip مثلا میخوام بریزم باید از زیپ درآرم و بریزم ؟
از زیپ در میارم توش چندین فایل هست اونارو همرو بریزم؟
کجا فایل ها رو بریزم کدوم قسمت پس از ریختن میره؟
ببخشید اگه سوالا زیاد شد ولی ممنون میشم جواب بدید

ali_MacBook_Apple
16-03-2009, 01:33
دوستان کسی می دونه چجوری باید از شر ویندوز موبایل 6.5 لعنتی خلاص شد ؟

Spak
16-03-2009, 07:20

mohammad6708@yahoo.com

sh_king
16-03-2009, 15:16
اگه میشه منم عضو کنید
sh_king1995@yahoo.com

sh_king
16-03-2009, 17:17
اگ میشه بگید چطوری میتونم فارسی سازم رو پاک کنم؟
خواهشا کمک کنید

RealRed
16-03-2009, 18:05
دوستان کسی می دونه چجوری باید از شر ویندوز موبایل 6.5 لعنتی خلاص شد ؟

سعی کردی با udml رام دیگهای نصب کنی ؟

RealRed
16-03-2009, 18:07
کسی اینجا با هندزفری بلوتوث برای این گوشی کار کرده؟

با jabra خوب بود. البته پخش mp3 رو امتحان نکردم

sh_king
16-03-2009, 18:34
چرا جواب سوالای منو نمیدید
لطفا جواب بدید

sh_king
16-03-2009, 18:42
تو قسمت restore memorry وقتی بخوای clear memorry کنی میگه 1234 رو بزن چجوری بزنیم؟

sh_king
16-03-2009, 19:48
آقای realred اگه میشه منم عضو وبلاگتون کنید
ممنون

EHHASSATNI
17-03-2009, 11:50
تو قسمت restore memorry وقتی بخوای clear memorry کنی میگه 1234 رو بزن چجوری بزنیم؟

1234 رو بزن دیگه

sh_king
17-03-2009, 13:39
تشکر ولی kyboard نمیاد تا بزنم

amo_sedi
17-03-2009, 17:16

سلام اگه ميشه منم عضو كنيد ممنون
amo_sedi@yahoo.com

amo_sedi
17-03-2009, 18:19
سلام كسي كتابهاي پرنيان رو
روش اجرا كرده و ميشه صفحه هارو هم عوض كرد
كيبرد مجازي براي بازيهاي جاوا داره يا نه
ممنون

edson
17-03-2009, 19:53
سلام.زبان گوشی من ایتالیاییه.چه جوری انگلیسیش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟

sh_king
17-03-2009, 21:52
دوست عزیز شما باید رام گوشیت رو عوض کنی

AliROCK
18-03-2009, 01:07
تشکر ولی kyboard نمیاد تا بزنم

پایین یه دایره هست اونو بزن کیبورد میاد

Spak
18-03-2009, 07:21
سلام دوستان ورژن گوشیمن i900DXHH1 و PDA:I900DXHH1/DZHH1 هست یه نظری بدید . آپدیت کنم یا نکنم ؟
چون میترسم گوشیم DEAD بشه ؟
یکمی هم مصرف باطریم بالاست با استفاده متوسط به پایین حدود 50 درصد . ممکنه از برنامه ها باشه ؟
ممنون /.

sh_king
18-03-2009, 13:31
پایین یه دایره هست اونو بزن کیبورد میاد

تشکر از شما دوست عزیز درست شد
ممنون

ali_MacBook_Apple
18-03-2009, 14:55
سعی کردی با udml رام دیگهای نصب کنی ؟

با رام k3 درست شد...

mp3ir
18-03-2009, 15:54
با نرم افزار Grand Prix میتونی هر رامی رو که میخوای روی گوشی بریزی

ورژن رام من الان j9 هست و میخوام روی این رام اصلی بریزم.چطوری میتونم روی رام غیر اصلی رام اصلی بریزم؟

ali_MacBook_Apple
19-03-2009, 15:32
ورژن رام من الان j9 هست و میخوام روی این رام اصلی بریزم.چطوری میتونم روی رام غیر اصلی رام اصلی بریزم؟

توی صفحات قبل توضیحات کامل برای ریختن رام رسمی روی غیر رسمی داده شده ، خیلیم مفصله چند تا فایلم نیاز داره برای همین فکر نکنم کسی تکرارش کنی ، بگردی بهتره ، توی صفحه های میانیه...

sh_king
20-03-2009, 01:54
سلام

گفتم بلاخره این گارمین کامل رو به همراه راهنمای نصب upload کنم تا دوستان بتونن استفاده کنن.

پک کامل گارمین به همراه راهنمای نصب با لینک مستقیم! خوبه؟:46:

اگه سوالی بود در خدمتم.
:10:

گارمین:

password : Hessam_44

راهنمای نصب:

من برنامه رو ریختم و کامل هم اجرا میشه از کجا برم تو قسمتی که باید صبر کرد تا نفشه بیاد؟تهران.....

shahab1984
20-03-2009, 01:56
سلام
امروز i900 خریدم
میشه بگید Home Screen را باید چجوری عوض کنم؟
ممنون:8:

sh_king
20-03-2009, 02:32
راستی این نسخه چه نقشه هایی داره؟ فقط تهران؟

shahab_f
20-03-2009, 11:34
چند سوال از دوستان آمنیا دار :
1- اولا اینکه راضی هستین؟
2- حتی با گارانتی اصلی اش هم کیبورد مجازی فارسی نداره؟
3-از چه برنامه ی gps ای استفاده می کنید ؟ آیا نقشه های درست حسابی براش پیدا میشه ؟ (فکر کنم بهترین نقشه هارو اسمارت کام داره)
4-شما جای من بودین همین گوشی رو می گرفتین؟
مرسی

girichah
20-03-2009, 12:31
با سلام
1.از امنيا راضي هستم.
2.حتي با گارانتي اصل هم كيبورد مجازي فارسي نداره.
3.ازgps tuner استفاده ميكنم كه خيلي خوبه.
4.اگر الان ميخواستم گوشي بخرم باز هم OMNIA را انتخاب ميكردم.

shahab_f
20-03-2009, 12:41
با سلام
1.از امنيا راضي هستم.
2.حتي با گارانتي اصل هم كيبورد مجازي فارسي نداره.
3.ازgps tuner استفاده ميكنم كه خيلي خوبه.
4.اگر الان ميخواستم گوشي بخرم باز هم OMNIA را انتخاب ميكردم.
مرسی :10:. این GPS Tuner نقشه ی تهران درست حسابی داره ؟ آخه هرجارو می گردم بالاترین دقت و بهترین نقشه ها برای اسمارت کامه

girichah
20-03-2009, 12:49
راستش من چون تهران زندگي نميكنم دنبال نقشه اش هم نبودم ولي حتما وجود داره

girichah
20-03-2009, 12:55
سلام از مسير زير
1.start menu
2.setting
3.today
4.item
حالا با تيك كردن گزينه هاي موجود ميتوني today screen را عوض كني.

girichah
20-03-2009, 13:09
با خوبي ها و بدي ها، هرآنچه که بود؛ برگي ديگر از دفتر روزگار ورق خورد، برگ ديگري از درخت زمان بر زمين افتاد، سالي ديگر گذشت روزهايتان بهاري و بهارتان جاودانه باد:40::40::40::40::40::40::40::40:

ali_MacBook_Apple
20-03-2009, 13:13
مرسی :10:. این gps tuner نقشه ی تهران درست حسابی داره ؟ آخه هرجارو می گردم بالاترین دقت و بهترین نقشه ها برای اسمارت کامه

اگرم نداشته باشه ، به راحتی می تونی براش کالیبره کنی.:46:

girichah
20-03-2009, 13:20
QUOTE=shahab1984;3612402]سلام
امروز i900 خریدم
ممنون:8:[/QUOTE]

shahab1984
20-03-2009, 13:48
سلام
وقتی می خوام garmin رو کرک کنم،اون کدی که کی جن میده تو گارمین که مزنم جا نمیشه
مشکل چیه؟

pinkishmilad
20-03-2009, 23:15
دوستان جاتون خالی 4 شنبه سوری با یه اکیپ 4 نفره رفته بودیم کویر. فرداش واسه برگشت حسابی گم شده بودیم که gps garmin امنیا وارد عمل شد و یه حال اساسی به کل گروه داد. هرچند واسه نصبش یه 70 مرحله رو باید برید، ولی ارزشش را داره.
فقط حیف که یه خش کوچولو توی این سفر روی صفحه گوشی افتاد. این خشها رو نمیشه کاری کرد؟
peace

tigery
21-03-2009, 00:51
سلام قبل از هرچيز عيدو به همه شما تبريك ميگم
من دوتا برنامه برا gps نصب كردم ( GarminMobileXT و GPSTuner ) ولي هيچ كدوم سيگنال ندارن نميدونم كجاي كارم مشگل داره

amir_rafie
21-03-2009, 13:00
دوستان جاتون خالی 4 شنبه سوری با یه اکیپ 4 نفره رفته بودیم کویر. فرداش واسه برگشت حسابی گم شده بودیم که gps garmin امنیا وارد عمل شد و یه حال اساسی به کل گروه داد. هرچند واسه نصبش یه 70 مرحله رو باید برید، ولی ارزشش را داره.
فقط حیف که یه خش کوچولو توی این سفر روی صفحه گوشی افتاد. این خشها رو نمیشه کاری کرد؟
peace

بايد يه برچسب محافظ lcd براش بخری... حدود 9000 تومن

amir_rafie
21-03-2009, 13:02
سلام قبل از هرچيز عيدو به همه شما تبريك ميگم
من دوتا برنامه برا gps نصب كردم ( GarminMobileXT و GPSTuner ) ولي هيچ كدوم سيگنال ندارن نميدونم كجاي كارم مشگل داره

برای garmin بايد 2-3 دقيقه صبر کنی

girichah
21-03-2009, 15:53
QUOTE=shahab1984;3612402]سلام
امروز i900 خریدم
ممنون:8:

سلام از مسير زير
1.start menu
2.setting
3.today
4.item
حالا با تيك كردن گزينه هاي موجود ميتوني today screen را عوض كني.

alijigari
21-03-2009, 15:54
با سلام خدت مدیران این بخش-
1-بهترین فارسی ساز برای omnia که منوهاشو بهم نریزه کدومه میشه شماره صفحه که در آن گفتین را یگین ؟
2-بازهایی که از شتاب سنج گوشی استفاده میشه مثل بازیهای موجود در iphone -اگر راهنماییی کنین ازکجا dowmload کنم؟
3-آیا میشه widget موجود در گوشی را edite کرد وwidget های جدید را از کجا میشه پیدا کرد ؟
ممنون میشم جواب این 3 سوال منو بدین - با تشکر و تبریک سال نو

sh_king
21-03-2009, 17:03
سال نو بر همه مبارک...
اگه میشه کد رجیستر بازی زیر رو بدید...ممنون
Archibald Adventures..........................

shahab1984
21-03-2009, 20:52
سلام.وقتی می خوام گوشی رو اپدیت کنم این پیام رو میده:Incorrect Software Version
چیکار کنم؟

noisymind
22-03-2009, 09:14
راستي اين فيلمبرداريش مگه VGA نيست؟ تو GSMArena كه چيزي ننوشته!

sh_king
22-03-2009, 16:43
سال نو بر همه مبارک...
اگه میشه کد رجیستر بازی زیر رو بدید...ممنون
Archibald Adventures

ali_MacBook_Apple
22-03-2009, 17:06
سلام.وقتی می خوام گوشی رو اپدیت کنم این پیام رو میده:incorrect software version
چیکار کنم؟

چون احتمالاً می خوای یه نسخه رسمی رو روی غیر رسمی بریزی...

alijigari
22-03-2009, 21:04
با سلام خدت مدیران این بخش-
1-بهترین فارسی ساز برای omnia که منوهاشو بهم نریزه کدومه میشه شماره صفحه که در آن گفتین را یگین ؟
2-بازهایی که از شتاب سنج گوشی استفاده میشه مثل بازیهای موجود در iphone -اگر راهنماییی کنین ازکجا dowmload کنم؟
3-آیا میشه widget موجود در گوشی را edite کرد وwidget های جدید را از کجا میشه پیدا کرد ؟
ممنون میشم جواب این 3 سوال منو بدین - با تشکر و تبریک سال نو

تو رو خدا یکی میشه جواب منو بده:19::19::19::19::19::19:

ali_MacBook_Apple
23-03-2009, 01:48
سلام ، دوستان من جدیداً متوجه مشکلی توی گوشیم شدم .
شما قدرت تاچ گوشیتون با انگشت (بدون استفاده از ناخن) ، چطوره ؟ آخه من از روزی که گرفتمش فقط با ناخن راحت بودم و با انگشت فشار خیلی زیادی لازمه تا عمل کنه ، این نکته کلی اذیتم کرد ، اما توی خیلی از سایتا دیدم که نوشته امنیا یکی از بهترین تاچها رو توی پاکت پیسیا داره ، اولش گفتم شاید کلاً ویندوز موبایل اینجوریه و باید با ناخن کار کرد ، تا اینکه با یک تاچ دیاموند کار کردم ، قدرت تاچش شگفت زدم کرد ، به راحتی با انگشت بدون ناخن باهاش کار می کردم ، گفتم شاید اچ تی سی اینجوریه ، اما بعد از یه مدت که با 5800 هم کار کردم ، با اینکه خیلی از تاچ 5800 تعریف نمی کنن ، دیدم تاچش خیلی بهتره و به راحتی با انگشت باهاش کار می کنم ، بازم گفتم شاید چون سیمبینه اینجوریه ، تا اینکه یکی دو روز پیش یکی از بچه ها که خودش امنیا داره با گوشیم کار کرد (اون موقع گوشیش همراهش نبود) ، با تعجب فراوان گفت چرا تو تاچ گوشیت اینجوریه ؟ مال من 10 برابر از این قویتره اصلاً نیازی به فشار نداره ، چرا مال تورو باید اینقدر فشار بدم ؟ خلاصه کلی زد تو ذوقم... حالم کلی گرفته شد ، اینم بگم که این مشکل با تعویض رام سر جاش مونده و تغییری نکرده ، یعنی به احتما 99% سخت افزاریه... حالا بین شما کسی هست که به این مشکل بر خورده باشه و بتونه راهنماییم کنه ؟ به این فکر افتادم که با توجه به اینکه گوشیم گارانتی مایکروتله ، بفرستمش برای گارانتی... به نظر شما گارانتی قبولش می کنه ؟ می ترسم بگه این مشکل نیست و همونجوری برش گردونه ، آخه با قلم و ناخن تاچش خوبه اما با انگشت افتضاحه...
حتی تاچ p990 هم از این قویتره...
اگه گارانتی قبولش نکنه بدون شک می فروشمش ، چون تاچش واقعاً اذیتم می کنه... البته بازم جاش امنیا می خرم...

Spak
23-03-2009, 08:04
سلام دوستان ورژن گوشیمن i900DXHH1 و PDA:I900DXHH1/DZHH1 هست یه نظری بدید . آپدیت کنم یا نکنم ؟
چون میترسم گوشیم DEAD بشه ؟ این رام اصلی هست ؟ بهترین رام چیه ؟ نحوه آپدیت چجوریه ؟
چون مصرف باطریم بالاست با استفاده متوسط به پایین روزانه حدود 60-50 درصد .
لطفا یکی منو راهنمایی کنه ممنون /.

anti_girl
23-03-2009, 12:00
سلام
يه مشكل كوچيك با گوشي پيدا كردم مي خوام براي گوشي يه قفل بزارم كه هر كسي نتونه به اطلاعات دست رسي داشته باشه!
مسير زير رو رفتم اما همش eror ميده
setting>lock>passworld type>strong alphanume
قسمت پسورد يه پسورد 7 رقمي ميزنم اما اين ارور رو ميده:
please enter another passworld.the passworld must be at least 7 characters and contain at least 3 of the following : uppercase abd lowercase letters , numerals , and punctuation
لطفا كمكم كنين!

Amir_Ans
23-03-2009, 13:23
سلام
يه مشكل كوچيك با گوشي پيدا كردم مي خوام براي گوشي يه قفل بزارم كه هر كسي نتونه به اطلاعات دست رسي داشته باشه!
please enter another passworld.the passworld must be at least 7 characters and contain at least 3 of the following : uppercase abd lowercase letters , numerals , and punctuation
لطفا كمكم كنين!

تورج خان باید هم از حروف الفبا هم از نقطه(نشانه) و هم از اعداد استفاده کنی :20:
مال من اینه : a.amir.1

shahab1984
23-03-2009, 16:47
خوب یعنی گوشیم اصل نیست؟ببرم پس بدم؟
الان می خوام اپدیت کنم.چکار کنم

shahab1984
23-03-2009, 16:50
سلام من ساعتم هی جلو میوفته.هر کاری کردم درست نشد.چکارش کنم؟

shahab1984
24-03-2009, 12:54
با سلام
کسی نیست
چطوری توی مسیج فولدر دلخواه ایجاد کنم؟

shahab1984
25-03-2009, 10:52
فولدر ساختن رو فهمیدم دیگه زحمت نکشید!
ساعت دریافت مسیج اشتباه نشان داده می شود.راهی داره؟

sourena_8888
25-03-2009, 21:43
درود بر سروران گرامی

آخرین قیمت گوشی ؟

سپاس ♫

kiuna
25-03-2009, 23:06
شما قدرت تاچ گوشیتون با انگشت (بدون استفاده از ناخن) ، چطوره ؟ آخه من از روزی که گرفتمش فقط با ناخن راحت بودم و با انگشت فشار خیلی زیادی لازمه تا عمل کنه ، این نکته کلی اذیتم کرد ، اما توی خیلی از سایتا دیدم که نوشته امنیا یکی از بهترین تاچها رو توی پاکت پیسیا داره ، اولش گفتم شاید کلاً ویندوز موبایل اینجوریه و باید با ناخن کار کرد ، تا اینکه با یک تاچ دیاموند کار کردم ، قدرت تاچش شگفت زدم کرد ، به راحتی با انگشت بدون ناخن باهاش کار می کردم ، گفتم شاید اچ تی سی اینجوریه ، اما بعد از یه مدت که با 5800 هم کار کردم ، با اینکه خیلی از تاچ 5800 تعریف نمی کنن ، دیدم تاچش خیلی بهتره و به راحتی با انگشت باهاش کار می کنم ، بازم گفتم شاید چون سیمبینه اینجوریه ، تا اینکه یکی دو روز پیش یکی از بچه ها که خودش امنیا داره با گوشیم کار کرد (اون موقع گوشیش همراهش نبود) ، با تعجب فراوان گفت چرا تو تاچ گوشیت اینجوریه ؟ مال من 10 برابر از این قویتره اصلاً نیازی به فشار نداره ، چرا مال تورو باید اینقدر فشار بدم ؟ خلاصه کلی زد تو ذوقم... حالم کلی گرفته شد ، اینم بگم که این مشکل با تعویض رام سر جاش مونده و تغییری نکرده ، یعنی به احتما 99% سخت افزاریه... حالا بین شما کسی هست که به این مشکل بر خورده باشه و بتونه راهنماییم کنه ؟ به این فکر افتادم که با توجه به اینکه گوشیم گارانتی مایکروتله ، بفرستمش برای گارانتی... به نظر شما گارانتی قبولش می کنه ؟ می ترسم بگه این مشکل نیست و همونجوری برش گردونه ، آخه با قلم و ناخن تاچش خوبه اما با انگشت افتضاحه...
اگه گارانتی قبولش نکنه بدون شک می فروشمش ، چون تاچش واقعاً اذیتم می کنه... البته بازم جاش امنیا می خرم...
اگه هنوز گارانتی داره بده گارانتی! باید عوض کنن!

shahab1984
26-03-2009, 02:34
لینک Manilla 2D در سایت هرچی گشتم یا حذف شده یا کار نمیکنه اگر لطف کنید بذلرید ممنون میشم
سپاس

shahab1984
26-03-2009, 02:35
لینک Manilla 2D در سایت هرچی گشتم یا حذف شده یا کار نمیکنه اگر لطف کنید بذلرید ممنون میشم
سپاس

AryanLand
26-03-2009, 03:17
سلام
Please enter another passworld.the passworld must be at least 7 characters and contain at least 3 of the following : Uppercase abd lowercase letters , numerals , and punctuation
لطفا كمكم كنين!

سلام.

شما زمانی که از پسورد استرانگ میخوای استفاده کنی باید هم از حروف کوچک هم حروف بزرگ هم اعداد و هم نقطه استفاده کنید.

AryanLand
26-03-2009, 03:34

سلام.

شما این 2 تا کار رو انجام بده ایشالا مشکلت حل میشه البته با تشکر از بچه ها و دوستان هند هلد یوزرز:11:

ابتدا برای ایجاد دقت بیشتر تاچ:

برنامه رجیستری ادیتور رو دانلود کنید و برنامه رو نصب کنید
2 برنامه رو باز کنید و این مسیر رو پیدا کنید [HKLM/Hardware/Devicemap/Touch]
3 این کلید رو یه کپی ازش تهیه کنید و یا اعداد داخلش رو به دقت یادداشت کنید CalibrationData
4 به ترتیب از چپ به راست این اعداد رو جایگزین کنید :
Value Data change to > 519,503 177,881 182,129 847,127 849,872
کلید OK و یا Save .

( HKEY_LOCAL_MACHINE -> HKLM)

سپس برای ایجاد حساسیت بیشتر تاچ :

مسیر زیر رو توسط نرم افزار رجیستری ادیتور پیدا کنید
HKLM/HARDWARE/DEVICEMAP/TOUCH
مقدار کلید های زیر رو به مقادیری که نوشته شده تغییر بدید
Click: change 1280 to 100000

DownUp: change 256 to 100000

یه سافت ریست کنید و بعد ...

شاد و پیروز باشید.:11:

Spak
26-03-2009, 07:56
سلام دوستان ورژن گوشیمن i900dxhh1 و pda:i900dxhh1/dzhh1 هست یه نظری بدید . آپدیت کنم یا نکنم ؟
چون میترسم گوشیم dead بشه ؟ این رام اصلی هست ؟ بهترین رام چیه ؟ نحوه آپدیت چجوریه ؟
چون مصرف باطریم بالاست با استفاده متوسط به پایین روزانه حدود 60-50 درصد .
لطفا یکی منو راهنمایی کنه ممنون /.

لطفا یکی ما رو راهنمایی کنه :19::19:

یه سوال دیگه هم اضاف کنید : من ویبره گوشیم وقتی زنگ میخوره ممتد هست و قطع نمیشه . چیکار کنم روحالت ریتمینگ هست ولی قطع نمیشه ؟

ali_MacBook_Apple
26-03-2009, 12:29
سلام.

شما این 2 تا کار رو انجام بده ایشالا مشکلت حل میشه البته با تشکر از بچه ها و دوستان هند هلد یوزرز:11:

ابتدا برای ایجاد دقت بیشتر تاچ:

برنامه رجیستری ادیتور رو دانلود کنید و برنامه رو نصب کنید
2 برنامه رو باز کنید و این مسیر رو پیدا کنید [hklm/hardware/devicemap/touch]
3 این کلید رو یه کپی ازش تهیه کنید و یا اعداد داخلش رو به دقت یادداشت کنید calibrationdata
4 به ترتیب از چپ به راست این اعداد رو جایگزین کنید :
Value data change to > 519,503 177,881 182,129 847,127 849,872
کلید ok و یا save .

( hkey_local_machine -> hklm)

سپس برای ایجاد حساسیت بیشتر تاچ :

مسیر زیر رو توسط نرم افزار رجیستری ادیتور پیدا کنید
hklm/hardware/devicemap/touch
مقدار کلید های زیر رو به مقادیری که نوشته شده تغییر بدید
click: Change 1280 to 100000

downup: Change 256 to 100000

یه سافت ریست کنید و بعد ...

شاد و پیروز باشید.:11:
ممنون از راهنماییت دوست عزیز ، اما این کارم کردم و بی فایده بوده :41:
فکر کنم باید بره گارانتی...

dj_m_2009
26-03-2009, 13:19
منم عضو كن.
Mohammad.dashi@gmail.com
ممنون:40:

Amin.M.1986
26-03-2009, 20:18
آیا امنیا میتونه بازی های خیلی حجیم و با گرافیک رو اجرا کنه؟؟؟

AryanLand
27-03-2009, 00:40
منم عضو كن.
mohammad.dashi@gmail.com
ممنون:40:

سلام.
خوش آمدید کی شما رو عضو کنه و عضو چی؟:11:

AryanLand
27-03-2009, 00:46

سلام.

بازیهایی که برای ویندوز موبایل نوشته شده باشن رو بله.البته گهگاه شما برنامه ای رو هم میبینید که مثلا" رو امنیا اجرا میشه رو یه چیز دیگه نه یا برعکس رو یه دیوایس اجرا میشه و رو امنیا نه.:11:

ali_MacBook_Apple
27-03-2009, 01:33

بله...
فکر نکنم از سایبریا و آسفالت4 با گرافک تر داشته باشیم... که هر دو رو راحت اجرا می کنه...