ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Samsung i900 Omnia

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

RealRed
05-12-2008, 21:39
من ورژن رامم رو به k2 ارتقا دادم اما دو تا سوال:
1 موقع پخش موسیقی بعضی مواقع خود به خود Pause میشه. این به خاطر رامه یا تنظیمات باتری؟
2 اگه اشتباه نکنم قبلا وقتی دکمه ای رو میزدم اول گوشی از حالت استندبای خارج میشد بعد دوباره باید می زدم تا اون دکمه فانکشن مربوطشو انجام بده. اما حالا نه با اولین ضربه تو حالت استندبای هم از این حالت خارج میشه هم اون فانکشن رو انجام میده. که این به ویژه وقت گوش دادن به موسیقی اذیت می کنه! میشه کاری کرد که به حالت قبل برگرده؟

با چی music گوش میدی windows media یا touch یا ....

sami_red
05-12-2008, 22:44
سلام به همه دوستان omnia دارم هم مشكله باطري دارم هم حساسيت لمس گوشي.راستي انتي ويروس و فارسي خوب/نه مثل صفحه هاي قبل مشكل دار.درسته تكراريه ولي كمك كنين

farnaz_bahall
05-12-2008, 23:09
آخرین update و فارسی ساز و gramin و هر نرم افزار مناسبی که بچه ها میگن.

بستگی به خودتون داره آموزش نصب بیشتر و تقریبا همه ی این برنامه ها هست. اگه فکر می کنید می تونید خودتون نصب کنید که بسم الله... در غیر این صورت ببینید چی کار می کنید می برید نمایندگی یا جای دیگه.

farnaz_bahall
05-12-2008, 23:11
با چی music گوش میدی windows media یا touch یا ....

با تاچ پلیر گوش میدم. و یه چیز دیگه فهمیدم اینکه حتما مشکل از رامه چون حین کار با گوشی هم یهو خود به خود موسیقی رو pause می کنه.

RealRed
05-12-2008, 23:36
با تاچ پلیر گوش میدم. و یه چیز دیگه فهمیدم اینکه حتما مشکل از رامه چون حین کار با گوشی هم یهو خود به خود موسیقی رو pause می کنه.

البته touch اگه تنظیمات ته برنامه باش تداخل داشته باشه وقتی گوشی standby میشه قطع میشه از wmp یا core player استفاده کن ببین چی میشه

s-a-l-i-m
06-12-2008, 00:16
سلام........در یک کاوپ دیگه دیدم که خیلی از رام j6 تعریف می کنند چون میگن فضای خالی رم رو به 72 مگا میرسونه......
گفتم تا اگه مشکل داشتید به این رام اپدیت کنید

amir_rafie
06-12-2008, 07:40
من هر کاری کردم نتو نستم برنامه های خود گوشی مثل touch Player یا pod cast رو پاک کنم.... یکی کمک کنه لطفا....

mehran_k
06-12-2008, 07:51
سلام بچه ها خوبين
کمکم کنيد لطفاً
يه rom گذشته بودن تو سايت madco.com....

...
خيلی سرعت گوشيمو اورده پايين
نصف از برنامه ها هم خرابه!!!
ميخوام بر گردونم به rom orginal
کمکم کنيد لطفاً
با هيچ نوع ريست درست نشد
دوتا از up date هارو هم دانلود کردم
ماله کشور مالزی و فيليپين
ولی کار نميکنن تورو خدا کمک کنيد

گوشيم همش هنگ ميکنه بچه ها لطفاً کمکم کنيد

یه لینک توی پست های قبل گذاشتم واسه آپدیت به Dxhj1

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
,.....

با اون تست کنید باید جواب بده ...

HUSUN
06-12-2008, 08:03
بازم سلام

1- راحت ترین راه اینه که گوشیتو ریست کنی و بلافاصله دکمه های چپ و راست (قطع و وصل) را با هم نگه داری ، بعد می پرسه که فرمت بکنم یا نه. اون موقع دکمه سمت راست رو بزن و :31:!!!! ویندوزت مثل روز اول میشه ، فقط حواست باشه همه برنامه هایی که نصب کردی پاک میشه و هرچی تو my device ریخته باشی پاک میشه ولی my storage دست نمیخوره.

2-

3- اینترنت همراه اول تقریبا پول خون هستش و بدرد نمیخوره ( yahoo.com = 380 toman باز کردن) من خودم اینترنت adsl رو share کردم با wifi. اگه adsl داری بنا به نیاز ، یا یه کارت وایرلس بگیر share کن یا access point....

4- بهترین برنامه ای که من دیدم ، و اینجا هم از بزرگان شنیدم بهترینه garmin هستش. من خودم یه پک خیلی کامل از این برنامه که با قابلیت مسیریابی ، سخنگو و دارای تمام نقاط عمومی تهران هست جمع کردم (این برنامه هی میشه بهش قابلیت های مختلف اضافه کرد) در اولین فرصت آپ میکنم میذارم اینجا که همه دوستان استفاده کنند.:10:

آقا حسام خيلي خيلي ممنون
فقط نميدونم هر كاري ميكنم بعد از "گوشیتو ریست کنی و بلافاصله دکمه های چپ و راست (قطع و وصل) را با هم نگه داری" پيغامي نمياد.
در ضمن با عرض شرمندگي من از كجا ورژن ويندوزم رو بفهمم؟
و اگه ميشه gps رو با آموزش نصب بذار.ممنون

HUSUN
06-12-2008, 08:14
با عرض سلام و تشكر از بچه هاي باحال انجمن به خاطر كمكهاشون
آقا من يه فارسي ساز ميخوام فقط sms هامو ببينم.
تروخدا يه چيزي بيدي گوشيرو داغون نكنه.
سري قبل كه گوشيم تركيد و 30 هزار تومن اوفتاديم.

hessam44
06-12-2008, 12:37
حیف پول
...

عجب.....!!!!! :27:

آقا حسام خيلي خيلي ممنون
فقط نميدونم هر كاري ميكنم بعد از "گوشیتو ریست کنی و بلافاصله دکمه های چپ و راست (قطع و وصل) را با هم نگه داری" پيغامي نمياد.
در ضمن با عرض شرمندگي من از كجا ورژن ويندوزم رو بفهمم؟
و اگه ميشه gps رو با آموزش نصب بذار.ممنون

وقتی گوشیتو با دکمه بالاش خاموش می کنی چند ثانیه صبر کن. بعد دوباره روشن کن و بلافاصله دکمه های چپ و راست رو با هم نگه دار ، باید کار کنه.:46:

با عرض سلام و تشكر از بچه هاي باحال انجمن به خاطر كمكهاشون
آقا من يه فارسي ساز ميخوام فقط sms هامو ببينم.
تروخدا يه چيزي بيدي گوشيرو داغون نكنه.
سري قبل كه گوشيم تركيد و 30 هزار تومن اوفتاديم.

من i900farsi.cab رو نصب کردم ، قشنگ میشد اس ام اس فارسی خوند و نوشت. ولی یه سری مشکلات کوچیکی داشت که ترجیح دادم uninstall کنمش. بعد از uninstall ف اتفاق جالبی که افتاد این بود که انگار هنوز اثراتش باقیه و اس ام اس هایی که فارسی میاد رو به صورت حرف حرف و اونم برعکس نشون میده. ولی دیگه نمیشه فارسی نوشت. کلا انگار گوشیت فارسی نداره ولی ها ام اس های فترسی رو میتونی با کمی مشقت (!) بخونی. با توجه به اینکه من میخواستم کلا حذفش کنم جای شکرش باقیه که حداقل میتونم بخونم. پیه انگلیسی مسج دادن رو به تنم مالیدم :31:

i900farsi.cab رو تو پستهای قبلی ، آقا سلیم گذاشته

HUSUN
06-12-2008, 12:50
آقا چجوري ورژن ويندوز گوشيمو در بيارم و كلا اين آپديت كردن كار خوبيه يا نه؟

h_starboy
06-12-2008, 13:46
قیمت این گوشی تو ایران چنده؟؟

HUSUN
06-12-2008, 13:56

با گارانتي 620 هزار

omidhadi
06-12-2008, 14:12
سلام به همه ...

آقا من یک امنیا دارم که دوربینش تو Loading ... وایمیسته و رو دروبین نمیره! بعد از 1 دقیقه هم میاد بیرون !

اشکال از کجاس ؟

ممنون

با سلام به دوستان

این مشکلی که آقا شهرام دارن منهم دارم.

لطفا اگه کسی بلده بگه مشکل پیغام loading ... هنگام روشن کردن دوربین امنیا میاد از کجاس؟

Ameer Taghavi
06-12-2008, 14:57
Rom های جدید تر آیا قابلیت های Rom های قبلی خود رو دارند؟ یا هر Rom رو باید جداگونه نصب کنیم؟

HUSUN
06-12-2008, 15:15
تقویم سال 87 برای گوشی های پاکت پی سی
بچه ها اين تقويم روي اومنيا كار ميكند يا نه؟

HUSUN
06-12-2008, 15:41
دستور دادن به دستگاه های پاکت پی سی توسط صوت با Microsoft Voice Command 1.6 :

آقا اين برنامه رو من نصب كردم و كار كرد به نحو احسن

hessam44
06-12-2008, 15:44

بی گارانتی 550-570 که فغلا تو بازار کمیاب و تا حدی نایابه
با گارانتی مایکروتل : همون حدودای 620

آقا چجوري ورژن ويندوز گوشيمو در بيارم و كلا اين آپديت كردن كار خوبيه يا نه؟

setting>system>version>PDA version

اگه به جا و با توجه به نیاز ها باشه خوبه. آخرین نسخه رسمی تا الان j1 هستش

HUSUN
06-12-2008, 16:08
آقا من نرم افزار TSMobiles: Terminal Service Client for Mobiles
رو ميخوام.البته با كرك.
ممنون

fafamgs
06-12-2008, 16:14
اينم رام جديدتره i900-DTHJ9-MCR03 فقط من تستش نكردم هنوز نميدونم چجوريه فقط اين توضيحاتشه كه تقريبا مانند رام DTHJ6 است .لطفا يكي تستش كنه چون من خودم هنوز دانلودش نكردم: البته اين رام غير رسميه
[Changes from DTHJ5:

- Removed Windows Update
- Removed Welcome Center
- Removed MS Sample Music
- Removed .net CF 2.0
- Removed Chinese fonts (sunfon.ac3)
- Removed SilverInbox
- Removed Shozu
- Added .net CF 3.5
- Added Remote Desktop Mobile
- Added AppToDate
- Added Batti 2.4
- Optimised Samsung applications
- Optimised OneNote
- Optimised Office
- Customised version display (MoDaCo Custom ROM 1 = MCR01)

For NEXT version:

- Re-add scientific calculator
- Add MoDaCo to default RSS list
- Performance enhancements
- OmniaSUITE (OmniaSIP v3 and OmniaTHREAD)

Known issues:

None as yet ;)

Update format:

- Executable for Windows XP... ensure you have the Samsung Modem Driver installed before use!

Included:

- DXHJ5/MCR01 PDA / CSC
- XXHJ1 Radio

Stats after fresh boot:

Storage Memory: 105.03MB total, 72.65MB free
Program Memory: 97.27MB, 57.82 free
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

انم لينك دانلودش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا هركس نصب كرد البته با مسئوليت خودش نظر بده بگه خوبه يا بد

fafamgs
06-12-2008, 16:20
من الان همون رام رسميه سامسونگ يعني j1 رو دارم فارسي سازم خودش داره ولي سرعت گوشي افتضاحه .بنظر شما چيكار كنم ؟ ممكنه كه با hard reset سرعتش درست بشه؟

RealRed
06-12-2008, 17:46
آقا من نرم افزار TSMobiles: Terminal Service Client for Mobiles
رو ميخوام.البته با كرك.
ممنون

see also:

RealRed
06-12-2008, 18:01
دوستانی که جدید میان لطفل پستها قبلیو بخونن وگرنه هم خودشون سردر گم میشن هم پستها تکراری و گاهی اشتباهات تکرار میشه :) رامها به ترتیب حروف الفبا انگلیسی release میشن تو یه پست یکی از بچه ها کامل توضیح دادن

پست 274

در حال حاضر k2 آخرین رام هست و j9-mcr یه رام قدیمیه که تغییرات زیادیم توش دادن البته j9 رام خوبیه که بدون تغییراتشو تو blog گذاشتم

alijani
06-12-2008, 18:02
با عرض پوزش خدمت دوستان عزیز اگر ممکن هست تنظیمات کامل wifi (برای اینترنت) رو بزاری چون من امروز خواستم کانکت بشم بعضی وقت ها کانکت میشد ولی وقتی اپرا یا اینترنت اکسپلورر رو باز میکردم میخواست با gprs کانکت بشه. در ضمن هر جای سایت هم گشتم نبود.بازم ممنون

HUSUN
07-12-2008, 09:11
دوستان من هنوز نميدونم چجوري از گوشيم ريكاوري تهيه كنم و اگه در اثر نصب نرم افزارها خراب شد چجوري گوشيمو ريكاور كنم.:13:
در ضمن من بدون شطرنج روي گوشيم دارم شكنجه ميشم.:41:
يكي لطف كنه يه شطرنج درست درمون بذاره.:40:

M E H R A N
07-12-2008, 09:35
دوستان من هنوز نميدونم چجوري از گوشيم ريكاوري تهيه كنم و اگه در اثر نصب نرم افزارها خراب شد چجوري گوشيمو ريكاور كنم.:13:
:40:

این سوالات رو من تا حدودی جواب میدم. بقیه اش هم دوستان اومنیا دار.

ببین 3 تا برنامه خوب برای بک آپ گرفتن از پاکت پی سی ها وجود داره.

1. Resco Backup
Spb Backup.2
Sprite Backup.3

در مورد این برنامه ها بحث های زیادی شده و تست های زیادی هم انجام شده اما بطور خلاصه نتیجه این بحث هایی
که من پیگیری کردم این شد که هر کسی باید تک تک این برنامه ها رو روی گوشی خودش امتحان بکنه تا بتونه
بفهمه که روی گوشی اون میتونه بعد از هارد ریست کپی گرفته شده رو بازگردونه یا نه.

هارد ریست یعنی فرمت کردن گوشی و برگردوندن گوشی به روز اول. حالا فرض کنیم که شما کلی برنامه نصب
کردید و برای هر کدام از برنامه ها وقت گذاشتید تا تنظیماتشو انجام بدید بعد کلی هم شماره تلفن همراه با
تنظیماتشون در گوشی ذخیره کردید. اگر شما بیاید و یک بک آپ از گوشی بگیرید و بعد از هارد ریست که توضیح
دادم اون برنامه ارور بده و نتونه تمام تنظیمات و برنامه ها رو مثل روزی که گوشی مشکلی نداشته برگردونه
اونوقته که افسوس میخورید و از دست کسی هم که اون برنامه رو بهتون معرفی کرده ناراحت میشید.

مثلا بر روی گوشی من یعنی اکسپریا SPB Backup نتونست بعد از هارد ریست برنامه هایی که قبلا نصب
کرده بودم رو برگردونه. حتی یک بار هم موقع بک آپ گرفتن با این برنامه گوشی گوشی خاموش شد و هر
موقع که بالا میومد در لوگوی ویندوز گیر میکرد و دیگه هیچ کاریش نمیشد کرد. نه رستارت میشد نه دکمه
ای کار میکرد و منم مجبور شدم که دوباره هارد ریست بکنم.

اما همین برنامه بر روی بعضی گوشی ها بخوبی کار کرده و حتی بعد از هارد ریست هم تونسته تمام تنظیمات
و برنامه هایی که طرف داشته را بر گردونه. به همین دلیل خودتون باید دست به کار بشید و این 3 برنامه را
آزمایش کنید.

من خودم فعلا دارم از Sprite Backup استفاده میکنم و بک آپ کامل هم از سیستم گرفتم و مشکلی نداشت.
طبق اون نظراتی هم که در مورد این برنامه داده شده تونستند توسط این برنامه ریستور هم بکنند و مشکلی
نداشته.

برنامه رسکو هم برای بعضی ها خوب بوده و برای بعضی ها نه. به همین دلیل من خودم الان هم از رسکو
استفاده میکنم و هم از Sprite تا اگر زمانی یکی از این 2 برنامه در ریستور کردن ناموفق بود بتونم از اون یکی
استفاده کنم چون توسط هر دو تاش بک آپ دارم.

شما هم امتحان کن ویا اینکه از کسی بپرس که یکی از این برنامه ها رو بر روی اومنیا امتحان کرده باشه. منظور
از امتحان کردن هم این نیست که طرف بیاد بگه من نصب کردم خیلی توووپه عالی کار میکنه... نه اصلا... همشون
خوب نصب میشند و عالی هم کار میکنند شما باید بپرسید که آیا تا بحال توسط این برنامه بعد از هارد ریست
ریستور کردند یا نه؟ این جواب مهمه نه کار کرد برنامه.

موفق باشید.

HUSUN
07-12-2008, 10:30
این سوالات رو من تا حدودی جواب میدم. بقیه اش هم دوستان اومنیا دار.

ببین 3 تا برنامه خوب برای بک آپ گرفتن از پاکت پی سی ها وجود داره.

1. Resco backup
spb backup.2
sprite backup.3

در مورد این برنامه ها بحث های زیادی شده و تست های زیادی هم انجام شده اما بطور خلاصه نتیجه این بحث هایی
که من پیگیری کردم این شد که هر کسی باید تک تک این برنامه ها رو روی گوشی خودش امتحان بکنه تا بتونه
بفهمه که روی گوشی اون میتونه بعد از هارد ریست کپی گرفته شده رو بازگردونه یا نه.

هارد ریست یعنی فرمت کردن گوشی و برگردوندن گوشی به روز اول. حالا فرض کنیم که شما کلی برنامه نصب
کردید و برای هر کدام از برنامه ها وقت گذاشتید تا تنظیماتشو انجام بدید بعد کلی هم شماره تلفن همراه با
تنظیماتشون در گوشی ذخیره کردید. اگر شما بیاید و یک بک آپ از گوشی بگیرید و بعد از هارد ریست که توضیح
دادم اون برنامه ارور بده و نتونه تمام تنظیمات و برنامه ها رو مثل روزی که گوشی مشکلی نداشته برگردونه
اونوقته که افسوس میخورید و از دست کسی هم که اون برنامه رو بهتون معرفی کرده ناراحت میشید.

مثلا بر روی گوشی من یعنی اکسپریا spb backup نتونست بعد از هارد ریست برنامه هایی که قبلا نصب
کرده بودم رو برگردونه. حتی یک بار هم موقع بک آپ گرفتن با این برنامه گوشی گوشی خاموش شد و هر
موقع که بالا میومد در لوگوی ویندوز گیر میکرد و دیگه هیچ کاریش نمیشد کرد. نه رستارت میشد نه دکمه
ای کار میکرد و منم مجبور شدم که دوباره هارد ریست بکنم.

اما همین برنامه بر روی بعضی گوشی ها بخوبی کار کرده و حتی بعد از هارد ریست هم تونسته تمام تنظیمات
و برنامه هایی که طرف داشته را بر گردونه. به همین دلیل خودتون باید دست به کار بشید و این 3 برنامه را
آزمایش کنید.

من خودم فعلا دارم از sprite backup استفاده میکنم و بک آپ کامل هم از سیستم گرفتم و مشکلی نداشت.
طبق اون نظراتی هم که در مورد این برنامه داده شده تونستند توسط این برنامه ریستور هم بکنند و مشکلی
نداشته.

برنامه رسکو هم برای بعضی ها خوب بوده و برای بعضی ها نه. به همین دلیل من خودم الان هم از رسکو
استفاده میکنم و هم از sprite تا اگر زمانی یکی از این 2 برنامه در ریستور کردن ناموفق بود بتونم از اون یکی
استفاده کنم چون توسط هر دو تاش بک آپ دارم.

شما هم امتحان کن ویا اینکه از کسی بپرس که یکی از این برنامه ها رو بر روی اومنیا امتحان کرده باشه. منظور
از امتحان کردن هم این نیست که طرف بیاد بگه من نصب کردم خیلی توووپه عالی کار میکنه... نه اصلا... همشون
خوب نصب میشند و عالی هم کار میکنند شما باید بپرسید که آیا تا بحال توسط این برنامه بعد از هارد ریست
ریستور کردند یا نه؟ این جواب مهمه نه کار کرد برنامه.

موفق باشید.

آقا واقعا ممنونم.فقط كاش لينك دانلودشم ميذاشتي:11:

amir_rafie
07-12-2008, 11:38
دوستان آخرین رام رسمی سامسونگ J1 هستش و J6 , J9 , K1 , K2 همگی غیر رسمی و custom هستن. اگه باهاشون مشکل دارید طبیعیه....

راستی اینم یکی از بهترین تنظیمات دوربین:

Shooting mode: Single
SCN: None
Size: 2560x1920
Extend View: On
Timer: off
Quality: High
White balance: Auto
Effect: No Effect
Focus: On
ISO: 50
Metering: Center
Contrast: +1
Saturation: +1
Sharpness: +1
GPS: off
WDR: On
Anti-Shake: On

لطفا نظر بدید تا این تنظیمات رو بهترش کنیم.....

mahdi_alone
07-12-2008, 15:02
سلام کد رجستری برنامه spb mobil shell ver 2.1.3 رو میخواستم . برنامه رو دارم فقط کد رو میخوام؟ متشکرم.

naughtyghost_555
07-12-2008, 15:58
چه جوری میشه از اینترنت adsl از طریق wifi تو گوشی استفاده کرد اگه میشه تنظیمات pc رو برای windows vista توضیح بدید(من با ad-hoc امتحان کردم کانکتم میشه ولی سایت باز نمیکنه)

amir _z
07-12-2008, 20:13
با سلام خدمت همه دوستان من تازه عضو شدم .
من یک گوشیه i900 دارم که با یک برنامه فارسی ساز می خواستم فارسیش کنم اما گوشی بعد از ریست شدن قفل کرد و هر بار دیگه هم که ریست میکنم بلافاصله بعد از بالا آمدن قفل می کنه و هیچ کاری نمی شه کرد اگر کسی راه حلی داره ممنون می شم
من و راهنمایی کنه که چیکار کنم.

ali_MacBook_Apple
07-12-2008, 23:38
چه جوری میشه از اینترنت adsl از طریق wifi تو گوشی استفاده کرد اگه میشه تنظیمات pc رو برای windows vista توضیح بدید(من با ad-hoc امتحان کردم کانکتم میشه ولی سایت باز نمیکنه)

باید اینترنتت رو روی وایرلس شیر کنی.
چجوری با Ad-Hoc کانکت میشی ؟
من هرچی تلاش می کنم کانکت نمی شه:19:

sami_red
08-12-2008, 02:15
بابا خيلي با معرفت هستين 1بار صفحه 51 رو نگاه كنين

sami_red
08-12-2008, 02:31
:11:ببخشيد اون ادرسي كه برايه j1 تو صفحه 51 اقاي mehran_k تاييد ميشه.چون نوشته part1.همين رو برا مشكله باطري بايد استفاده كنم.

M E H R A N
08-12-2008, 09:00
با سلام خدمت همه دوستان من تازه عضو شدم .
من یک گوشیه i900 دارم که با یک برنامه فارسی ساز می خواستم فارسیش کنم اما گوشی بعد از ریست شدن قفل کرد و هر بار دیگه هم که ریست میکنم بلافاصله بعد از بالا آمدن قفل می کنه و هیچ کاری نمی شه کرد اگر کسی راه حلی داره ممنون می شم
من و راهنمایی کنه که چیکار کنم.

وقتی که گوشی بالا نمیاد چاره ای بجز هارد ریست کردن ندارید. هارد ریست یعنی همون فرمت کردن گوشی. در
حالت گوشی فرمت میشه و ویندوز و تمام برنامه هایی که روز اول روش بوده دوباره روش نصب میشه و هیچ
اطلاعاتی در گوشی باقی نمیمونه.

برای هارد ریست کردن این کار رو بکنید.

پشت گوشی یک سوراخ کوچک برای سافت ریست قرار داده شده. وقتی که اون سوراخ رو زدی و گوشی در حال
روشن شدن بود سریع دکمه های تماس و قطع تماس را باهم بگیر بعد یک منو برای شما ظاهر میشه به شکل زیر.

حالا اگر دوباره دکمه تماس روی گوشی رو فشار بدی هارد ریست یعنی فورمت میشه و برای کنسل کردنش هم
دکمه قطع تماس را میزنید.

hessam44
08-12-2008, 10:02
سلام کد رجستری برنامه spb mobil shell ver 2.1.3 رو میخواستم . برنامه رو دارم فقط کد رو میخوام؟ متشکرم.

اینم سریالش 5D4758p72884
البته امیدوارم از برنامه خوشت بیاد ، من نصب کردم وبعد از کلی customize کردنش ترجیح دادم پاکش کنم. البته میدونم خیلیا حال میکنن باهاش ، من که خوشم نیومد :41:

وقتی که گوشی بالا نمیاد چاره ای بجز هارد ریست کردن ندارید. هارد ریست یعنی همون فرمت کردن گوشی. در
حالت گوشی فرمت میشه و ویندوز و تمام برنامه هایی که روز اول روش بوده دوباره روش نصب میشه و هیچ
اطلاعاتی در گوشی باقی نمیمونه.

برای هارد ریست کردن این کار رو بکنید.

پشت گوشی یک سوراخ کوچک برای سافت ریست قرار داده شده. وقتی که اون سوراخ رو زدی و گوشی در حال
روشن شدن بود سریع دکمه های تماس و قطع تماس را باهم بگیر بعد یک منو برای شما ظاهر میشه به شکل زیر.

حالا اگر دوباره دکمه تماس روی گوشی رو فشار بدی هارد ریست یعنی فورمت میشه و برای کنسل کردنش هم
دکمه قطع تماس را میزنید.

بابا به خدا منم 6 بار همینون گفتما!!! حالا در آغاز فعالیتیم یکم تحویل بگیر ما رو آقا اHUSUN :31::10:

hessam44
08-12-2008, 10:10
سلام به همه دوستان omnia دارم هم مشكله باطري دارم هم حساسيت لمس گوشي.راستي انتي ويروس و فارسي خوب/نه مثل صفحه هاي قبل مشكل دار.درسته تكراريه ولي كمك كنين

این مشکلایی که میگی قاعدتا باید از نسخه ی ROM باشه. به نسخه J1 که آخرین نسخه رسمی هست آپدیت کن باید درست شه. آنتی ویروس من هنوز نصب نکردم. نمیدونمم که واقعا لازمه واسه گوشیم یا نه ولی اگه بخوام نصب کنم جز محصولات kaspersky چیز دیگه ای نصب نمیکنم. اگه چیز خوبی پیدا کردم حتما میذارم اینجا. فارسی هم همه ی فارسی ساازای موجود یه گیرایی دارن. اگه صبر کنی نسخه رسمیش بیاد بهتره. من در مورد فارسی سازا و امتحانایی که کردم توضیحای خوبی تو پستای قبلیم دادم. یه نیگا بنداز

یکی از دوستامم عین همین مشکلو داره. میشه بگی ROM ات دقیقا چه ورژنیه؟ فقط با تاچ پلیر این مشکل هست یا با ویندوز مدیا پلیر هم هست؟

mahdi_alone
08-12-2008, 12:08
سلام من ورژن گوشیم jvhi2 هستش الان تو سایت سامسونگ hh3 هستش مال مالزی
به گوشیه من میخوره؟؟؟؟

با تشکر فراوان

nish
08-12-2008, 12:51
سلام
لطف می کنید و یه طور کامل نحوه تنظیمات گوشی برای ارسال mms ایرانسل رو برام بنویسید

mehran_k
08-12-2008, 13:49
:11:ببخشيد اون ادرسي كه برايه j1 تو صفحه 51 اقاي mehran_k تاييد ميشه.چون نوشته part1.همين رو برا مشكله باطري بايد استفاده كنم.

آره عزیز.. واسه مشکل باتری از همین نسخه به بعد تقریبا رفع شده

بچه ها من نسخه DXHK1/M2d04 رو نصب کردم

خیلی توپه !!!! اصلا یه چیز دیگست ....!!:18:!

نصب کنید پشیمون نمیشید :11: Touch Flo ش منو کشته !!!!

farnaz_bahall
08-12-2008, 22:07
یکی از دوستامم عین همین مشکلو داره. میشه بگی ROM ات دقیقا چه ورژنیه؟ فقط با تاچ پلیر این مشکل هست یا با ویندوز مدیا پلیر هم هست؟
ورژن رام من k2 هست!

سلام من ورژن گوشیم jvhi2 هستش الان تو سایت سامسونگ hh3 هستش مال مالزی
به گوشیه من میخوره؟؟؟؟

با تشکر فراوان
نه به دردتون نمی خوره. چند صفحه قبل توضیح داده شده. از روی اون کشور گوشیتون رو چک کنید.

lamborghini
08-12-2008, 23:05

واقعا این جور میشه؟ چندتا عکس دیگه از این رام برامون مزاری؟

Rapid Error میده!

ali_MacBook_Apple
08-12-2008, 23:40
دمت گرم.
فقط اگه میشه چند تا عکس دیگم بزار.
می شه تاچ فلوش رو مشکی کرد مثل دیاموند ؟

ali_MacBook_Apple
08-12-2008, 23:49
آقا من گوشیم جدیداً بعد از چند ساعت کار به شکل فجیعی کند میشه.
باتریشم که هر شب باید بره رو شارژ.
از تاچشم رضایت ندارم از مال دیاموند ضعیفتره.
اگه به j1 آپدیت بشه همه این مشکلا رفع می شن ؟
اگه نه که ببرمش گارانتی...

fxtester
09-12-2008, 08:31
رفع مشکل incorrect version.....

بالاخره نسخه DXHj1 رو نصب کردم و مشکل incorrect version را متوجه شدم .....

همانطور که دوست عزیزمون amir_rafieهم اشاره کردند این مشکل دقیقا مشکل منطبق نبودن کشورهاست ولی یه مشکلات دیگه وجود داره که ... بیشتر توضیح می دم ....:10:

ببینید دوستان دقت کردین که برای وارد شدن به سایت سامسونگ و آپدیت از شما می خواد که کشورتون رو ثبت کنید و یه جورایی رجیستر کنید حالا اگه این کشور انتخاب شده با کشوری که

(از کد #*1546792#* و انتخاب preconfiguration و مجددا کد *#81230*# ) در گوشی تون بدست می یاد یکی نباشه با این پیغام روبرو خواهید شد ....

حالا 2 روش وجود داره واسه دانلود یا اینکه شما می رید رجیستر می کنید و کشور رو مطابق کشوری که تو گوشیتون هست وارد می کنید که اینجوری بعد از دانلود با مشکلی مواجه نخواهید شد ...

روش دوم اینه که شما یه فایل رو مستقیم از سایت سامسونگ دریافت کردید و الان نمی دونید کدو کشور رو باید انتخاب کنید ....

اتفاقا مشکل من هم همین بود ...اگه به لینک دریافت فایلتون دقت کنید اسم کشوری (که شما فایل مربوط به اون کشور رودانلود کردین)تو آدرس (اون آخرهاش ) آورده شده مثلا لینکی که من دریافت کرده بودم ../../.../ph/ داشت که با داشتن ph متوجه شدم مال کشور فیلیپینه !!!

حالا می باستی کد کشور گوشیم رو هم فیلیپین می کردم (ولی مالزی بود) همانطور که دوست عزیزمون amir_rafie هم اشاره کردن (در پست 275) این تعویض کد کشور هم با کدهایی که در بالا گفتم به راحتی امکانپذیره :46:

فکر نمی کنم دیگه مشکلی باقی بمونه ....وقتی که هارد ریست شد دیگه باید آپدیت بشه :20:

ان شاءالله که همتون بتونید ورژنتون رو ارتقاء بدید واقعا این نسخه یه چیز دیگست خیلی توپه .....:40:

در مورد فارسی ساز هم مشکلم حل شد....

سلام دوستان
من رام DXHj1 فیلیپین رو برداشتم و تغییرات فوق رو انجام دادم ولی همچنان فالت ورژن رو ومیده ورژن گوشیم هم JPHI5 هست که عربیه در واقع توسط مایکروتل عربی شده لطفاٌ اگر ممکنه برای تغییر ورژن راهنمائی کنید

file:///C:/DOCUME%7E1/75207009/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg

آیا برای نصب رام فوق لازمه کشور رو هم تغییر بدیم ؟

platinium03
09-12-2008, 11:58
آقا این تاچ فلو چیه؟:eh:

EHHASSATNI
09-12-2008, 12:31
اقا الان چنده

sepand_salehi
09-12-2008, 12:58
یک سوال: سیستم عامل این گوشی قابل آپدیت شدن است؟ چون شنیدم که مایکروسافت قراره که تا چند وقت دیگه نسخه ای جدید از ویندوز موبایل خودش را روانه بازار!! کند. آیا می توان که سیستم عامل این گوشی را به نسخه های جدیدی که ساخته می شود آپدیت کرد یا اینکه باید تا آخر عمر با همین نسخه 6.1 آن بسازیم؟

ali_MacBook_Apple
09-12-2008, 13:32
آقایون کمک...
مگه برای آپدیت نباید اول گوشی رو خاموش کرد ، بعد گوشی رو به USB وصل کرد ، بعد گوشی رو روشن کرد بعد که گوشی پیدا شد Start رو بزنیم ؟
چرا من هیچی این کار رو می کنم کی زنهPDA Device not found. Time out. یکی بهم بگه چیکار کنم این باتریش منو پیر کرد.

Maziar_69
09-12-2008, 14:22
فکر کنم اگه خاموش روشن هم نکنی بشه آپدیت کرد.
شما فقط گوشی رو بزن به USB وقتی اکتیو سینک شناختش اونوقت Updater رو اجرا کن...

fxtester
09-12-2008, 16:49

باسلام
آقا من اینو نصب کردم فقط در انتهای نصب یک ارور داد و کامل نصب نشد ولی خدا رو شکر گوشی بالا اومد
port create failed
ارور بالا رو داد و وقتی سافت ریست می کنم شکل یک گوشی با علامت تعجب میاد آیا میشه اونو رفع کرد

ضمناٌ چه جوری میشه رنگ گوشی رو مطابق شکل بالا تغییر بدم چون مثل قبله ؟

alijigari
09-12-2008, 18:36
:19::19::19::19::41::41::41::41::41:با عرض سلام omnia با گارانتي خريدم ورژنش همjvhi2 هست اما مصرف باطريش خيلي زياد هست يك روزه تمام ميشه من بايد چه كار كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ طور خدا كمكم كنين دارم پير ميشو 660 دادم

alijigari
09-12-2008, 18:37
تمام تنظيمات گوشي را به حد اقل گذاشتم اما خيلي زود تمام ميشه

ali_MacBook_Apple
09-12-2008, 18:38
فکر کنم اگه خاموش روشن هم نکنی بشه آپدیت کرد.
شما فقط گوشی رو بزن به usb وقتی اکتیو سینک شناختش اونوقت updater رو اجرا کن...

یا اکتیو سینک مچ میشه ، اما هر کاری می کنم برنامه آپدیت نمیشناستش.
آقا کسی به مشکل من نخرده ؟
مشکل از ویستا که نیست ؟

farnaz_bahall
09-12-2008, 18:57
مشکل از ویستا که نیست ؟

شما این رو هم امتحان کن:
اول با اکتیو سینک بذار کانکت بشه بعد برنامه ی آپدیت رو اجرا کن وقتی اجرا کردی گوشی رو در همون حال خاموش کن بعد چند ثانیه دوباره روشن کن. من همیشه این کار رو می کنم و جواب میده!

mehran_k
09-12-2008, 19:04
lamborghini عزیز .. لینک مشکلی نداره احتمالا شما با محدودیت دانلود راپید مواجه شدید ...دوباره تست کنید دانلود میشه :46:

fxtester جان :

نباید error بده !!! من نصب کردم هیچ مشکلی نداشت به نظر من قبل از نصب یه فرمت کامل (هارد ریست) بکن .... یا اون تیک فرمت رو زمان نصب بزن ....(البته با رعایت بک آپ گیری) ...اون علامت رو هم اگه عکسش رو بتونی بذاری شاید بتونم کمکت کنم ...

ali_MacBook_Apple عزیز:

این ورژن کاری به اکتیوسینک نداره:5:

شما قبل از نصب اول برنامه گوشی رو خاموش کن.. بعدبرنامه رو اجرا کن اونو با یواس بی به پی سی وصل کن بعد گوشی رو روشن کن خودش شروع می کنه به آپدیت کردن ...

دوستانی که مشکل باتری دارن تا ورژنشونو ارتقاء ندن(حداقل DXHJ1 ) نمیشه گفت مشکلشون چیه و آیا به باتری مربوط می شه یا نرم افزاریه ...

s-a-l-i-m
09-12-2008, 19:49
جدیدا میگن خیلی از اپدیت ها به یک چیز نیاز داره که میگن چون فعلا مشکل دارن اپدیت ها شما نصب نکنید.........چون میگن اگه بسوزه تقریبا غیر قابل برگشته فعلا و گوشیتون تقریبا دیگه عیر قابل استفاده میشود و باید بره اشغالی.........پس مواظب باشید

ali_MacBook_Apple
09-12-2008, 22:40
ما این رو هم امتحان کن:
اول با اکتیو سینک بذار کانکت بشه بعد برنامه ی آپدیت رو اجرا کن وقتی اجرا کردی گوشی رو در همون حال خاموش کن بعد چند ثانیه دوباره روشن کن. من همیشه این کار رو می کنم و جواب میده!

فایده نداشت ، همونجوری شد.... :19::41:

farnaz_bahall
10-12-2008, 00:25
جدیدا میگن خیلی از اپدیت ها به یک چیز نیاز داره که میگن چون فعلا مشکل دارن اپدیت ها شما نصب نکنید.........چون میگن اگه بسوزه تقریبا غیر قابل برگشته فعلا و گوشیتون تقریبا دیگه عیر قابل استفاده میشود و باید بره اشغالی.........پس مواظب باشید

اون چیزی که شما میگی مربوط به بوت شدن امنیاست که در صورتی که درست آپدیت نکنید و عملیات آپدیت کامل انجام نشه این برنامه رو ندارید و امنیا قادر به بوت شدن نیست!
فعلا توصیه بر اینه که از آپدیت هایی که جدید میاد و تست نشده استفاده نکنید و در ضمن اگه تا به حال آپدیت نکردید اول کامل طریقه ی آپدیت رو یاد بگیرید بعد اقدام کنید.

hessam44
10-12-2008, 09:51
:19::19::19::19::41::41::41::41::41:با عرض سلام omnia با گارانتي خريدم ورژنش همjvhi2 هست اما مصرف باطريش خيلي زياد هست يك روزه تمام ميشه من بايد چه كار كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ طور خدا كمكم كنين دارم پير ميشو 660 دادم

معلوم نیست مایکروتلیا چه بلایی سر رام اوردن ، آپدیت به j1 پیشنهاد منه!! :31:

دوستان ، کسی اینجا از گوشیش با هدست بلوتوث استفاده میکنه؟ مصرف باطریش چه قدر میشه؟ چه مدلی بلوتوث؟ اخیرا سر رانندگی خیلی راحت میتونن به خاطر حرف زدن با گوشی ماشینو بخوابونن..:41:

اگه کسی هم کیف گرفته برا گوشیش لطفا یه عکسی چیزی بذاره که هنوز نتونستنم کیفی که خوشم بیادو پیدا کنم براش... اگه از دستم بیفته... :19:

alijani
10-12-2008, 10:33
سلام من هر کاری میکنم نمیتونم با وای فای به اینترنت کانکت بشم .بعضی وقت ها وقتی که میزنم search for network پیدا میکنه میرم داخلش key هم بهش میدم ولی وقتی روی opera یا IE میزنم میخواد به gprs وصل بشه در صورتی که من برای gprs تنظیم نکردم .اگر میشه لطفا کمک کنید
در ضمن آقای veria اگر میشه عکس ها رو از تنظیمات گوشیتون برام بزارید

RealRed
10-12-2008, 13:56
مشکل از ویستا که نیست ؟

1. امنیا صفحش 3.2 و این یعنی وقتی روشنه مصزف باطریش بالاست و با wifi اگه کار کنین (نه فقط فعال ) در عرض 5 ساعت باس خالی بشه همینطور gps . پروسسورش 624 یعنی مصرفش بالاس اکه باش کار کنین اگه قبلا ppc داشتین میفهمین باطریش خیلیم به نسبت اینکه ppc هس خوبه حالا اگه بازم فکر میکنین باطریش بده بذارین کامل خالی بشه تا خاموش شه بعد بزنین به charge تا وقتی چراغ poweresh سبز شه بعد اکه استفاده معمولی در حد روزی 30-60 min صحبت کنین یه چند تام sms بفرستین باس 3 روز دووم بیاره نشد به k1 اپدیت کنین بازم نشد باطریتون خرابه !

2. اپدیت گوشی اگه پستها اولیه این forum تا حدودا صفحه 30 رو بخونین بلد میشین و در اصل نه خاموش روشن میخواد نه ... فقط باید active sync در سیستم xp و windows device center در vista باشه گوشیو در خالت usb نگذارید ! و توجه کنین update ویستا با xp راماش فرق داره (از j9 به بعد رامایی که من گذاشتم مخصوص xp هستن فقط ) بالاخره firewall تونو غیر فعال کنین !

و در آخر بهتره driver مخصوص رو از سایت samsung بگیرید ونصب کنین(واسه بعضی راما لازمه)

RealRed
10-12-2008, 14:14
skype وررن جدیدش اومد کاملا با omnia سازگاره:)

HUSUN
10-12-2008, 17:01
1. امنیا صفحش 3.2 و این یعنی وقتی روشنه مصزف باطریش بالاست و با wifi اگه کار کنین (نه فقط فعال ) در عرض 5 ساعت باس خالی بشه همینطور gps . پروسسورش 624 یعنی مصرفش بالاس اکه باش کار کنین اگه قبلا ppc داشتین میفهمین باطریش خیلیم به نسبت اینکه ppc هس خوبه حالا اگه بازم فکر میکنین باطریش بده بذارین کامل خالی بشه تا خاموش شه بعد بزنین به charge تا وقتی چراغ poweresh سبز شه بعد اکه استفاده معمولی در حد روزی 30-60 min صحبت کنین یه چند تام sms بفرستین باس 3 روز دووم بیاره نشد به k1 اپدیت کنین بازم نشد باطریتون خرابه !

2. اپدیت گوشی اگه پستها اولیه این forum تا حدودا صفحه 30 رو بخونین بلد میشین و در اصل نه خاموش روشن میخواد نه ... فقط باید active sync در سیستم xp و windows device center در vista باشه گوشیو در خالت usb نگذارید ! و توجه کنین update ویستا با xp راماش فرق داره (از j9 به بعد رامایی که من گذاشتم مخصوص xp هستن فقط ) بالاخره firewall تونو غیر فعال کنین !

و در آخر بهتره driver مخصوص رو از سایت samsung بگیرید ونصب کنین(واسه بعضی راما لازمه)

آقا تروخدا آدرس این drivero بزارید ماهم دانلودش کنیم.

HUSUN
10-12-2008, 17:13
آقا من آ÷دیتش کردم
ولی آخرش error داد و ÷یغام creat com port داد.
ملی بالا اومد.

fxtester
10-12-2008, 17:27
lamborghini عزیز .. لینک مشکلی نداره احتمالا شما با محدودیت دانلود راپید مواجه شدید ...دوباره تست کنید دانلود میشه :46:

Fxtester جان :

نباید error بده !!! من نصب کردم هیچ مشکلی نداشت به نظر من قبل از نصب یه فرمت کامل (هارد ریست) بکن .... یا اون تیک فرمت رو زمان نصب بزن ....(البته با رعایت بک آپ گیری) ...اون علامت رو هم اگه عکسش رو بتونی بذاری شاید بتونم کمکت کنم ...

Ali_macbook_apple عزیز:

این ورژن کاری به اکتیوسینک نداره:5:

شما قبل از نصب اول برنامه گوشی رو خاموش کن.. بعدبرنامه رو اجرا کن اونو با یواس بی به پی سی وصل کن بعد گوشی رو روشن کن خودش شروع می کنه به آپدیت کردن ...

دوستانی که مشکل باتری دارن تا ورژنشونو ارتقاء ندن(حداقل dxhj1 ) نمیشه گفت مشکلشون چیه و آیا به باتری مربوط می شه یا نرم افزاریه ...
دوست عزیز
سلام
مشکل رام رفع شد حال لطفا بگید با چی فارسیش کنم و یا حداقل اس ام اس فارسی رو ببینم

amir_rafie
10-12-2008, 19:33
هرکی یه بازی می خواد که از G-sensor یا accelerometer استفاده کنه بازی مجانی Caver رو دانلود کنه...

در این بازی باید با حرکت گوشی ، توپ رو از بین موانع رد کنید.. خیلی باحاله....

هر وقتم از محیط بازی خسته شدید میتونید از سایت خود بازی level های جدید رو دانلود کتید......

mehran_k
10-12-2008, 23:25
fxtester عزیز:

بهترین فارسی ساز همون فارسی ساز امنیا هستش(5 تا فایله ... ARABIC1 , ARABIC2,,HEJRI CALENDER,...) که اگه تو Device

نصب کنی مشکلی نخواهی داشت ....فقط یه کیبورد فارسی می مونه که من Resco رو نصب کردم ....

mehran_k
10-12-2008, 23:31
1. حالا اگه بازم فکر میکنین باطریش بده بذارین کامل خالی بشه تا خاموش شه بعد بزنین به charge تا وقتی چراغ poweresh سبز شه بعد اکه استفاده معمولی در حد روزی 30-60 min صحبت کنین یه چند تام sms بفرستین باس 3 روز دووم بیاره نشد به k1 اپدیت کنین بازم نشد باطریتون خرابه !

پس با این وجود زمانی که گوشی به pc وصله (چون شارژ می شه ) از عمر باتری کم می شه ؟؟؟ من شنیده بودم توی باتریهای جدیددیگه این چیزها مهم نیست ؟؟؟؟ (که حتما شارژش کامل خالی شه بعد پر شه )

sami_red
11-12-2008, 01:03
rom من هم i2 هستش.j1 از سامسونگ دانلود كنم يا از ادرس صفحه 51 . اگه ازسامسونگ بايد دانلود چه كشوري بايد بزنم. بعد از نصب rom هم بايد كاري كنم.واقعاء شرمنده ميخوام بي ععيب اپديت كنم.

sami_red
11-12-2008, 01:04
hessam44 و mehran_k دستتون درد نكنه.

HUSUN
11-12-2008, 12:16
آقا اگه هین gps هم راه می افتاد خیلی خوب میشد :27:
باید چه کار کرد؟
setting داره یا حتما باید برنامه نصب بشه؟

hessam44
11-12-2008, 13:02
rom من هم i2 هستش.j1 از سامسونگ دانلود كنم يا از ادرس صفحه 51 . اگه ازسامسونگ بايد دانلود چه كشوري بايد بزنم. بعد از نصب rom هم بايد كاري كنم.واقعاء شرمنده ميخوام بي ععيب اپديت كنم.

به صفحات قبل مراجعه کن. ببین چی دستگیرت میشه. من خودم از سامسونگ دانلود کردم بدون هیچ مشکلی هم آپدیت شد. ولی وقتی اومدم مال دوستمو که از دبی خریده آپدیت کنم incorrect version داد. همون مشکلی هم که بعضیا اینجا میگن واسه وصل نشدن وای فای هم داشت. به نظر من از خود سامس.نگ j1 رو بگیر ، اگه مشکل داشت به روش های جایگزینی که بچه ها ، مخصوصا آق سلیم (مخلصیم) و بقیه دادن مراجعه کن.

آقا اگه هین gps هم راه می افتاد خیلی خوب میشد :27:
باید چه کار کرد؟
setting داره یا حتما باید برنامه نصب بشه؟

توضیحات کامل gps رو دادم قبلا. اگه مشکل داشتی بگو در خدمتم.:46:

fxtester
11-12-2008, 15:22
fxtester عزیز:

بهترین فارسی ساز همون فارسی ساز امنیا هستش(5 تا فایله ... ARABIC1 , ARABIC2,,HEJRI CALENDER,...) که اگه تو Device

نصب کنی مشکلی نخواهی داشت ....فقط یه کیبورد فارسی می مونه که من Resco رو نصب کردم ....

دوست عزیز ممنون مشکل فارسی هم حل شد فقط تنها مشکلی که وجود داره اینه که وقتی Regional Setting رو از عربی به انگلیسی تغییر می دم انجام میشه و تقویم هم انگلیسی می شه ولی با ریست و یا خاموش و روشن کردن بر می گرده به زبان عربی
راستی دو تا فایل مربوط به کلندر هجری و اوقات شرعی رو نصب نکردم .بازم ممنون اگه راهنمائی کنید

sepand_salehi
11-12-2008, 19:52
من فعلا تصمیم گرفتم که تا چند روز آینده یک امنیا سامسونگ را تهیه کنم. فقط یک سوال داشتم
در جعبه ی این گوشی چه چیز هایی باید باشد؟

mehran_k
11-12-2008, 22:30
دوست عزیز ممنون مشکل فارسی هم حل شد فقط تنها مشکلی که وجود داره اینه که وقتی regional setting رو از عربی به انگلیسی تغییر می دم انجام میشه و تقویم هم انگلیسی می شه ولی با ریست و یا خاموش و روشن کردن بر می گرده به زبان عربی
راستی دو تا فایل مربوط به کلندر هجری و اوقات شرعی رو نصب نکردم .بازم ممنون اگه راهنمائی کنید

آره این مشکل برگشتن به عربی وجود داره ولی دربرابر مشکلات بقیه فارسی سازها تقریبا هیچی نیست نهایتا شما با هر بار ریست کردن باید یه تنظیم انجام بدین ....:46:

اگه اون دو فایل رو نصب نکردی و جواب داده ..جالبه !!! چون ظاهرا می بایست هر 5 تاش نصب بشه !؟ :13:

fxtester
12-12-2008, 06:49
آره این مشکل برگشتن به عربی وجود داره ولی دربرابر مشکلات بقیه فارسی سازها تقریبا هیچی نیست نهایتا شما با هر بار ریست کردن باید یه تنظیم انجام بدین ....:46:

اگه اون دو فایل رو نصب نکردی و جواب داده ..جالبه !!! چون ظاهرا می بایست هر 5 تاش نصب بشه !؟ :13:

صبح جمعه بخیر
در مورد رم نصب شده :
راستی با اون کد صدا و ولوم هم خواستم صداها رو تنظیم کنم امکان پذیر نبود در واقع منو ظاهر میشه و وقتی تنظیم می کنی و خارج می شی روی تنظیم خاصی که فاقد صداست تنظیم میشه و فقط با هارد ریست به حالت دیفالت بر می گرده
دوم اینکه نگفتی چطور رنگ ظواهر دسکتاپ رو تغییر ( مشکی ) بدم ؟

bushveg
12-12-2008, 18:26
یه سوال کابل tv نباید روش باشه؟
اگه نیست از کجا باید بگیریم؟؟؟ گیر میاد ؟؟؟ چنده؟؟؟؟؟؟؟؟

sami_red
12-12-2008, 19:40
Mehran_k عزيز دستت درد نكنه:11:.ولي من هنوز خودموني نشودم:41:.بشم اپديت ميكنم كه بتنونم ازتو كمك بگيرم.:10:

amir_rafie
12-12-2008, 19:41
.
.
.

اینم جدیدترین ROM یعنی K3 !

Part 1:

Part 2:

Part 3:

داغه داغه !!!!!! البته این یکی هم مثل قبلی ها Custom Rom هستش..............

sami_red
12-12-2008, 19:51
ببخشيد چرا هر تمي كه نصب ميكني تو Today رنگش يكي از همون رنگهاي قسمت تم هست.مثلا سفيد نصب ميكني سفيد نميشه.

sami_red
12-12-2008, 19:55
نگفتين برا اپديت از سامسونگ چه كشوري انتخاب كنم.

Maziar_69
12-12-2008, 22:17
سامسونگ نمی خواد رام براش بده؟؟؟
بابا مردیم از بی رامی ! :دی
میترسم این Custom ها رو نصب کنم...

bushveg
13-12-2008, 00:31
من 3 روزه خریدم شارژ اولیه با usb به مدت 5 ساعت شارژ کردم . ببینید من از i2 استفاده میکنم مشکلی با باطری ندارم راحت 1.5 تا 2 روز میره . میگم راست میگن usb بهتر شارژ میکنه ؟؟ فکر کنم چون مدت زمان بیشتری با آمپر کمتر شارژ میکنه باطری بهتر شارژ میشه usb ه 150 میلی آمپر هست

farzadkhodadadi
13-12-2008, 03:59
سلام بر همگی. دوستان من ورژن رام گوشیم i2 هست. می خواستم ببینم چه رامی رو نصب کنم بهتره؟! آخه ماشالله n ـا ورژن رام داریم. بعدشم, 1 سوال دیگه! این ورژن رام ها فرمتش چجوریه؟ منظورم اینه مثلا چون i از k عقب تره پس ورژن j یا k از اون بهتر هستند؟ ممنون.

farzadkhodadadi
13-12-2008, 04:37

دوست عزیز کد رجیسترش اینه: 5d4q-mhp6-3fvw

fxtester
13-12-2008, 08:38
یه سوال کابل tv نباید روش باشه؟
اگه نیست از کجا باید بگیریم؟؟؟ گیر میاد ؟؟؟ چنده؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم بشه کلک رشتی زد البته تا وقتی کابل اصلی برسه
کابل usb به ویدو رو تهیه کنید و با یک تبدیل به کابل خود گوشی که یک سرش usb است وصل کنید البته من خودم بازار نرفتم ولی چنین کابلی وجود دارد

HUSUN
13-12-2008, 08:50
توضیحات کامل gps رو دادم قبلا. اگه مشکل داشتی بگو در خدمتم.:46:

حسام جان من که چیزی ÷یدا نکردم در مورد gps:41:

mehran_k
13-12-2008, 10:15
صبح جمعه بخیر
در مورد رم نصب شده :
راستی با اون کد صدا و ولوم هم خواستم صداها رو تنظیم کنم امکان پذیر نبود در واقع منو ظاهر میشه و وقتی تنظیم می کنی و خارج می شی روی تنظیم خاصی که فاقد صداست تنظیم میشه و فقط با هارد ریست به حالت دیفالت بر می گرده
دوم اینکه نگفتی چطور رنگ ظواهر دسکتاپ رو تغییر ( مشکی ) بدم ؟

آره دقیقا همین جوره که شما می گین...ولی من بعد از کلی کلنجار رفتن تونستم تنظیمش کنم.... بعد از تنظیم

بجای زدن Ok از Enter کی برد (همون علامت فلش که توی نوشتن مسیج سر سطر بعد می ره )استفاده کردم و جواب

داد !!!! (خیلی جالبه نه !!!!! :31:)

در مورد سوال دومتون من که با تم خودش خیلی حال می کنم ( مشکیه ) Black & White....حالا اگه می خواید دسکتاپ همین تم رو تغییر بدید فقط می تونید از بک گراند استفاده کنید که تو همون Today امکانش هست .....:11:

نگفتين برا اپديت از سامسونگ چه كشوري انتخاب كنم.

بازدن این کد #*1546792#* و انتخاب Preconfiguration و بعدش هم این کد *#81230#*

روی گوشیتون (توی قسمت Phone) می تونید کد فعلی کشورتون رو ببینید همون رو واسه آپدیت تو سایت

سامسونگ بزنید ... البته بدون نیاز به این کارها نسخه هایی هم هست که بدون چک کردن کد کشور و ..... کار می

کنند که لینک نسخه DXHJ1 رو در صفحات قبل دادم و مفصلا درباره اون توضیح داداه شده ......

ببخشيد چرا هر تمي كه نصب ميكني تو Today رنگش يكي از همون رنگهاي قسمت تم هست.مثلا سفيد نصب ميكني سفيد نميشه.

می شه بیشتر توضیح بدین و اینکه شما چه تمی رو نصب می کنید ؟

سلام بر همگی. دوستان من ورژن رام گوشیم i2 هست. می خواستم ببینم چه رامی رو نصب کنم بهتره؟! آخه ماشالله n ـا ورژن رام داریم. بعدشم, 1 سوال دیگه! این ورژن رام ها فرمتش چجوریه؟ منظورم اینه مثلا چون i از k عقب تره پس ورژن j یا k از اون بهتر هستند؟ ممنون.

تا اونجایی که من میدونم تر تیب به این صورته :
HG3 > HI5 > HJ1 > HJ5 > HJ6 > HJ7 > HJ9 > HK1

البته همه رامها نیست ولی کلی به این صورته ...هر چی جلوتر میره بهتر می شه یعنی مثلا k1 از i2 ( که مال

شماست بهتره) در حال حاضر در انتخاب بهترین رام اختلاف نظر بین علما وچود داره !!!! ولی شما از همون استاندارد سامسونگ استفاده کن تا خیالت راحت باشه فکر کنم استاندارد آخر ( نه Custom) نسخه Dxhj1 باشه

اساتید محترم با توجه به اینکه یکماهی بیشتر نیست که من این گوشی رو خریدم (از سیمبیان به PPC) اومدم !!! اگه توی عرایضم نقصی وجود داره باید ببخشید .....

fxtester
13-12-2008, 11:38
آره دقیقا همین جوره که شما می گین...ولی من بعد از کلی کلنجار رفتن تونستم تنظیمش کنم.... بعد از تنظیم

بجای زدن Ok از Enter کی برد (همون علامت فلش که توی نوشتن مسیج سر سطر بعد می ره )استفاده کردم و جواب

داد !!!! (خیلی جالبه نه !!!!! :31:)

در مورد سوال دومتون من که با تم خودش خیلی حال می کنم ( مشکیه ) Black & White....حالا اگه می خواید دسکتاپ همین تم رو تغییر بدید فقط می تونید از بک گراند استفاده کنید که تو همون Today امکانش هست .....:11:

ممنون از پاسخ های سریعتون
راستش اولی رو الان امتحان می کنم ولی توی Today تم Black & White ندارم !!!

mehran_k
13-12-2008, 12:05
بنا به در خواست دوستان اینم یه سری عکس دیگه از ورژن جدید DXHk1/M2d04

mehran_k
13-12-2008, 12:17
ممنون از پاسخ های سریعتون
راستش اولی رو الان امتحان می کنم ولی توی Today تم Black & White ندارم !!!

خواهش می کنم .... اگه از نسخه DXHK1/M2d04 استفاده می کنید تم اصلیش Black & White هست مگه میشه نداشته باشید !!!!:18:

fxtester
13-12-2008, 12:27
بنا به در خواست دوستان اینم یه سری عکس دیگه از ورژن جدید DXHk1/M2d04

گرفتم من اینوDXHk1/DXHk1 نصب کردم نه DXHk1/M2d04 شاید اگه دانلود کنم نصب کنم البته اگه غیر از راپیت شیر بتونم گیر بیارم

akobari
13-12-2008, 15:41
سلام
1-مشكل باطري من جديه، رام من JVHI2 هستش، ولي با مشكلاتي كه دوستان گفتند ميترسم بروز كنم. در ضمن بهم گفتن يك شوك الكتريكي به باطري بديم بهتر ميشه، اين درسته؟ خود مايكروتل ميگه كه استند باي 30 تا 36 ساعت بيشتر امنيا نميمونه ! آيا اين درسته؟ اگه اينجوريه كه خيلي افتضاحه. نكنه مايكروتلي ها اينو از خودشون درآوردند كه باطري رو تعويض نكنن؟
در ضمن توي صفحه باطري من حتي وقتي چراغ پاور سبز ميشه كماكان ميزنه Charging نبايد بزنه charged؟ اين طبيعيه؟
2-GPRS رو بصورت دستي امروز تنظيم كردم مطابق سايت همراه اول، ولي كماكان connect نشد. حالت connecting هم تو opera و هم تو IE مياره ولي connect نميشه.HTTP & WAP رو بايد با نقطه (DOT) بزنم يا بدون نقطه؟
3-garmin و نقشه ها رو نصب كردم كرك هم كردم و ولي هنوز چشمم به جمال نقشه روشن نشده!
4-lingosoft رو نصب كردم كد رجيستري ميخواهد همه جا رو تو اينترنت گشتم حداقل 5 بار داون لد كردم ولي همشون كد رجيستري ميخواستن.

sepand_salehi
13-12-2008, 20:05
من فعلا تصمیم گرفتم که تا چند روز آینده یک امنیا سامسونگ را تهیه کنم. فقط یک سوال داشتم
در جعبه ی این گوشی چه چیز هایی باید باشد؟

جواب نمی دین؟ :41:

s-a-l-i-m
13-12-2008, 21:04
هندزفری و شارژر و قلم و سی دی .

farzadkhodadadi
13-12-2008, 21:55
بچه ها مایکروتل گفته با مشارکت سامسونگ می خواد 3 روز خدمات رایگان به دارندگان گوشی سامسونگ ارائه کنه. میخوام برم بدم رام گوشیمو عوض کنن و 1 فارسی ساز خوب هم روش نصب کنن. البته اگه این کار و بکنن؟ شما چی پیشمهاد می کنید؟ برم یا نرم؟:d

s-a-l-i-m
13-12-2008, 22:16
مجانی هر چیزی خوب هست...............

bushveg
13-12-2008, 23:56
دوباره سلام روز دوم از خرید امنیا و شارژ اولیه میگذره هنوز شارژش تموم نشده داره کم کم میره رو اعصابم:13: . پریشب ساعت 12 شب با usb شارژش کرد امشب بعد از گذشت 48 ساعت هنوز حدودآ 18% شارژ داره خسته شدم از بس الکی اهنگ گذاشتم تا شارژش تموم شه :25: . بابا این رویه p990 رو سفید کرد. کی میگه شارژش کم میره . حتی mouse و motion sensor فعال هست :thumbsup:

bushveg
14-12-2008, 00:04
فکر کنم بشه کلک رشتی زد البته تا وقتی کابل اصلی برسه
کابل usb به ویدو رو تهیه کنید و با یک تبدیل به کابل خود گوشی که یک سرش usb است وصل کنید البته من خودم بازار نرفتم ولی چنین کابلی وجود دارد

عزیز پی شو بگیر اگه جواب بده که خوبه .. موندم اینهمه پول میدی حالا مگه یه کابل چقدر ارزش داره اینا نمیزارن :19: . ایشالا کشتیشون غرق بشه همه امنیا هاشون برن زیر اب پیش ماهیا:21:

akobari
14-12-2008, 12:49
1-براي تنظيمات p r o x y براي GPRS اين Server ها رو وارد كردم و الان connect شدم و دارم كار ميكنم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 192.168.194.73 Port:8080
WAP: 192.168.194.73 Port:9201
Socks: 192.168.194.73 Port:1080
2-كسي اينجا براي ديكشنري Lingvo رجيستر كد نداره؟
3-باطريمو چه كنم؟ stand by بزور 30 تا 35 ساعت نگه ميداره...

akobari
14-12-2008, 12:55
سلام
1-ببخشيد باطري شما stand by چقدر دووم مياره؟ مال من حداكثر 30 ساعت! در صورتيكه بايد لااقل 3 تا چهار روز دووم بياره.
2-وقتي چراغ power سبز شد آيا توي خود صفحه Power ميزنه battery charged يا مثل من هميشه charging هستش؟
3-شما خبر دارين مايكروتل باطري رو به حساب گارانتي تعويض ميكنه يا نه؟

fxtester
14-12-2008, 13:26
بچه ها مایکروتل گفته با مشارکت سامسونگ می خواد 3 روز خدمات رایگان به دارندگان گوشی سامسونگ ارائه کنه. میخوام برم بدم رام گوشیمو عوض کنن و 1 فارسی ساز خوب هم روش نصب کنن. البته اگه این کار و بکنن؟ شما چی پیشمهاد می کنید؟ برم یا نرم؟:d
قبلش حتماٌ تماس بگیرید چون من اینکار رو قبلا انجام دادم و کاری که کردند این بود که یک رام عربی ورژن پائین فکر کنم JVHI2 بود و فقط عربی شد و وقتی هم فارسیش کردم حرف چ به حروف دیگه نمی چسبید ضمناٌ سرعت و باطری هم مشابه دیفالتش بود
خلاصه اگه ورژن بالاتر بو می ارزه
به لطف دوستان خصوصا mehran_k عزیز بعد از اقدام فوق رام DXHk1/M2d04 رو نصب کردم فارسیش هم کردم خلاصه توپ

پی نوشت :
رام فوق رو که نصب می کردم در انتها برای شناختن USB به مشکل بر خورد ولی عملاٌ داستان اصلی کامل شده بود و فقط موقع ریست کردن یک rerror دیده می شد لذابرای رفع مشکل بر روی یک کامپیوتر دیگر چند بار نصب رام رو تکرار کردم که اتفاقی نمی افتاد و فقط error فوق رفع شد لازم به توضیح که کامپیوتر اول XP و دومی 2000 بود
ضمنا نصب چند باره این رام امکان پذیر بود و در واقع این دومین ورژنی بود که من نصب کردم ورژن اول DXHk1/DXHk1
موفق باشید

sami_red
14-12-2008, 15:21
mehran_k من برنمه تم ساز پاكت پي سي دارم مشكي ميسازم تو گوشي خاكستري نشون ميده.دانلود هم كه ميكنم رهنگهاش يكي از رنگهاي قسمت تم تو settings ميشه.

bloody_love
14-12-2008, 17:11

آقا اگه کسی فهمید چه روزی مایکروتل می خواد این کارو بکنه خبر بده ها
okey?

Maziar_69
14-12-2008, 21:42
سلام
1-ببخشيد باطري شما stand by چقدر دووم مياره؟ مال من حداكثر 30 ساعت! در صورتيكه بايد لااقل 3 تا چهار روز دووم بياره.
2-وقتي چراغ power سبز شد آيا توي خود صفحه power ميزنه battery charged يا مثل من هميشه charging هستش؟
3-شما خبر دارين مايكروتل باطري رو به حساب گارانتي تعويض ميكنه يا نه؟

دوست عزیز باتری شما هیچ مشکلی نداره.
شما آپدیت کن به آخرین ورژن رامها 100% مشکلت حل میشه.

در ضمن باتری و کلا لوازم جانبی جزو گارانتی نیست...:11:

hessam44
15-12-2008, 13:12
حسام جان من که چیزی پیدا نکردم در مورد gps:41:

من سعی میکنم این هفته پک گارمین خودم رو که خیلی کامله یه جا آپ کنم لینک بدم دوستان هم استفاده کنن. حرف نداره. سعی ام بر اینه که راهنما هم بذارم. البته کاری نداره:
1)نصب
2)رجیستر کردن با key gen
3)کپی کردن یه سری محتویات از جمله راهنمای نقشه ، صوت ، مسیر یاب و ... تو فولدر نصب

فقط یه چیز مهمی که ندیدم اینجا کسی اشاره بکنه اینه که برای کارکردن GPS لازمه برای بار اول از Enhance GPS اپدیت کنینننن حتما. یه بار برای دو سه هفته کافیه. اگه آپدیت نکنین کار نمیکنه

همین :10:

بازدن این کد #*1546792#* و انتخاب Preconfiguration و بعدش هم این کد *#81230#*

آقا مهران مرسی. یادمه بعضیا اینجا مشکل wifi داشتن و میگفتن به زور کانکت میشه و بعد قطع میشه و این حرفا (ali Mac Book) بهههههله!!!! من گوشیم همچین مشکلی نداشت ولی مال دوستم که از دبی خریده و HH3 بود عین این مشکلو داشت. گوشی من کانکت بود مال اون هی زور میزد بیچاره. این مشکلو اگه کسی داره اینجوری حلش کنه. من انجام دادم و صد درصد جواب داد:

اون گوشی مشکل دار کشورش UAE یا امارات بود و با هیچ رام ای آپدیت نمیشد. من با زدن این کد آقا مهران رفتم و کشورشو از UAE به Singapor عین مال خودم تغییر دادم. بعد پیغام داد که گوشی فرمت میشه. من هم بکاپ داشتم، دیدیدیییی!!!!! فرمت شد و ریست و ..... بالا اومد عین روز اول. Set Up رو انجام دادم و درست شد.

قشنگ با وایرلس کانکت میشه.

دوستان مشکلی داشتن در خدمتم..

mehran_k
15-12-2008, 14:27
mehran_k من برنمه تم ساز پاكت پي سي دارم مشكي ميسازم تو گوشي خاكستري نشون ميده.دانلود هم كه ميكنم رهنگهاش يكي از رنگهاي قسمت تم تو settings ميشه.

شما لطفا اسم برنامه تمز سازتون رو بگید ...؟؟

akobari
15-12-2008, 18:09
سلام و مرسي
يه مقدار برام عجيبه، آخه چطور با اپديت رام، عملكرد باطري بهتر ميشه؟
j1 رو از كجا گير بيارم؟
اون مشكل كشورش رو چيكار كنم؟

farzadkhodadadi
15-12-2008, 23:03
بچه ها، من رفتم این خدمات رایگان مایکروتل. رام گوشیمو آپدیت کرد به ورژن i5 ولی رامش عربیه و الان حروف گ ج پ ژ هم ندارم. حس می کنم سرعت گوشیم هم اومده پایین. می گین همین رام k1 یا k3 رو نصب کنم؟ بهتر می شه؟

mehran_k
16-12-2008, 08:01
farzadkhodadadi عزیز :

باید بهتر بشه (100%)....

سلام و مرسي
يه مقدار برام عجيبه، آخه چطور با اپديت رام، عملكرد باطري بهتر ميشه؟
j1 رو از كجا گير بيارم؟
اون مشكل كشورش رو چيكار كنم؟

عملکرد به این خاطر بهتر میشه که یه سری منابعی که باتری از اونها اسنفاده می کنه کمترمی شه و روند عملکرد باتری (با استفاده از تغییرات نرم افزاری ) بهبود پیدا می کنه (اگر دقت کرده باشید توی بعضی از ورژنها بعضی ازبرنامه ها ی که به نظر خودشون اضافه بوده ودر نهایت موجب مصرف بیشتر باتری می شوندحذف شده اند و....):46:

HUSUN
16-12-2008, 08:44
آقا من با گوشیم دارم حال میکنم :20:
فقط هنوز نتونستم یه فارسی ساز بدون مشکل پیدا کنم :5:
و gps رو ندارم و شبکه بی سیم هم را نیفتاد که نیفتاد. :13:

sepand_salehi
17-12-2008, 01:54
دو تا سوال داشتم
شنیده بودم که حافظه ی بالای گوشی باعث هنگ شدن بیشتر آن می شود.می خواستم بدونم که ایا این موضوع در مورد امنیا هم صادقه؟ یعنی 16 گیگش بیشتر از 8 گیگ هنگ می کنه؟
و بعد من که می خوام چند روز دیگه این گوشی رو بخرم اصلا ارزش داره که به خاطر گارانتی مایکروتل 100 یا 80 هزار تومان بیشتر پول بدم؟ یعنی اصلا گارانتی گئشی تو ایران به درد می خوره؟

alijigari
17-12-2008, 13:20
دو تا سوال داشتم
شنیده بودم که حافظه ی بالای گوشی باعث هنگ شدن بیشتر آن می شود.می خواستم بدونم که ایا این موضوع در مورد امنیا هم صادقه؟ یعنی 16 گیگش بیشتر از 8 گیگ هنگ می کنه؟
و بعد من که می خوام چند روز دیگه این گوشی رو بخرم اصلا ارزش داره که به خاطر گارانتی مایکروتل 100 یا 80 هزار تومان بیشتر پول بدم؟ یعنی اصلا گارانتی گئشی تو ایران به درد می خوره؟

من با گارانتي مايكروتل خريدم 660 تومان اما وقتي بردم گارانتي هر چي ميگفتم برام انجام بده ميگفت ندارم<نه update كرد نه فارسي ساز روش نصب كرد بدون گارانتي اما كرهاي باشه ارزان تر هست
:41:

izadi64
17-12-2008, 13:45
دوستان سلام . من روی امنیا یه فارسی ساز نصب کردم ولی دیگه بالا نمیاد . لطفا کمکم کنید

s-a-l-i-m
17-12-2008, 15:37
دوستان سلام . من روی امنیا یه فارسی ساز نصب کردم ولی دیگه بالا نمیاد . لطفا کمکم کنید
هارد ریست کن..................

راستی در مورد دوستومون که گفتند گوشی هنگ می کنه..........باید بگم که خیلیا هنوز هنگ کردن رو ندیدن........چون اصلا هنگ نمی کنه اگر هم هنگ کنه یه سافت ریست درستش می کنه..........

RealRed
18-12-2008, 00:41

رام L1 ولی زیاد تعریفی نداره بزودی L3 میاد

- streaming player does not work - blank icon with the text -
- game : dice - removed
- added favorite settings were u can set brightness , sound, display, power, memory options
- added new widgets
- added SharePix
- memory :
Storage: Total 76.24
In Use: 41.03
Free : 35.21
Program : Total 96.68
In Use 47.87
Free 48.90
- Weather widget
- Yahoo Finance widget
- CNN widget
- Google Search widget
- New Opera build 15233
- Samsung Mobile Blog
- and some more..

واسه نصب باید با grand prix فلاش کنید

راستش این رامو اصلا نمیخواستم اینجا بذارم ولی گفتم با توضیحات بذارم که اگه کسی خواست نصبش کنه بدونه چه انتظاری باید داشته باشه!

RealRed
18-12-2008, 00:58

با computer sync کن و نرم افزارو remove کن اگه نتونستی hard reset کن

peymankameli
18-12-2008, 20:32
دوستان من يك سوال داشتم اين گوشي ساخت چه كشوري هست ..يعني ميدين كجا زده؟؟؟؟؟؟؟؟//

9vin
18-12-2008, 20:36
دوستان من يك سوال داشتم اين گوشي ساخت چه كشوري هست ..يعني ميدين كجا زده؟؟؟؟؟؟؟؟//

ساخت كره ....

artara74
19-12-2008, 09:52
آقا اين گوگل مپشو از كجا بگم رو 16 گيگ بريزه نه تو مين مموري؟

lamborghini
19-12-2008, 21:17
کسی از دوستان رام l1 نصب کرده؟ به ما بگه چه جوریه؟

m9780d
20-12-2008, 00:02
سلام بچه ها من یه چندتا سوال داشتم
من بعد از مدتی میخوام یه گوشی توپ بخرم تا وقتی اومینا رو دیدم ازش خوشم اومد حالا 500 تا550 پول دارم میخوام یه پاکت پی سی بردارم میخواستم ببینم به نظر شما 16 بردارم به صرفه هست یا 8 از این نظر میگم که الان استفادم کمه ولی شاید فردا روزی بخوام پرش کنم باید 30-40 بدم 8 گیگ رم بخرم ولی اگه الان پوله 16 بدم بهتره نه؟؟؟
ببینم اومینا وقتی چند تا برنامه باز باشه چقدر رمش خالیه منظورم اینه هنگ داره؟؟
این قضیه اروره دوربینش چیه؟؟؟
برنامه ها باهاش سازگاری دارن یعنی این که میگن فلان برنامه به رزولیشن میخوره یا نمیخوره؟؟؟
اگه بخوام بخرم به نظر شما با گارانتی بخرم ؟؟یا بدون گارانتی؟؟
اگه بدون گارانتی خریدم چه چیزهایی رو چک کنم؟؟
محتویات جعبه چیه؟؟
من دوربین خوب.جی پی اس. وای فای و قابلیت مولتی مدیا میخوام به نظر شما من رو راضی نگه میداره؟؟؟
در آخر شرمنده پرحرفی کردم کسی اگه از جایه مطمئنی خریده و با انصافه تو علاالدین بگه و قیمت الانش چنده هم 16 و 8 با گارانتی و بی گارانتی؟؟؟
باتشکر از همتون

shopol
20-12-2008, 00:46
با سلام و تشکر از همه دوستان. لینک نقشه تهران کار نمی کنه؟ نقشه رو از کجا میشه برای برنامه Garmin پیدا کرد

soodeh
20-12-2008, 10:08
سلام آقای m9780d . اولاً که 8 کمتر از 16 پیدا میشه. دوماً من که دو ماه دارمش تا حالا 8 gig پر شده. 16 بگیری به صرفه تره

corey
20-12-2008, 12:17
سلام بچه ها من یه چندتا سوال داشتم
من بعد از مدتی میخوام یه گوشی توپ بخرم تا وقتی اومینا رو دیدم ازش خوشم اومد حالا 500 تا550 پول دارم میخوام یه پاکت پی سی بردارم میخواستم ببینم به نظر شما 16 بردارم به صرفه هست یا 8 از این نظر میگم که الان استفادم کمه ولی شاید فردا روزی بخوام پرش کنم باید 30-40 بدم 8 گیگ رم بخرم ولی اگه الان پوله 16 بدم بهتره نه؟؟؟
ببینم اومینا وقتی چند تا برنامه باز باشه چقدر رمش خالیه منظورم اینه هنگ داره؟؟
این قضیه اروره دوربینش چیه؟؟؟
برنامه ها باهاش سازگاری دارن یعنی این که میگن فلان برنامه به رزولیشن میخوره یا نمیخوره؟؟؟
اگه بخوام بخرم به نظر شما با گارانتی بخرم ؟؟یا بدون گارانتی؟؟
اگه بدون گارانتی خریدم چه چیزهایی رو چک کنم؟؟
محتویات جعبه چیه؟؟
من دوربین خوب.جی پی اس. وای فای و قابلیت مولتی مدیا میخوام به نظر شما من رو راضی نگه میداره؟؟؟
در آخر شرمنده پرحرفی کردم کسی اگه از جایه مطمئنی خریده و با انصافه تو علاالدین بگه و قیمت الانش چنده هم 16 و 8 با گارانتی و بی گارانتی؟؟؟
باتشکر از همتون

خب 8گیگ خیلی کم توبازار پیدا میشه و اختلاف قیمتش هم با 16 گیگ ناچیزه برای همین خرید 16 گیگ به صرفه تر هست

هنگ اصلا و کلا 70 مگ رم خالی برای اجرا و اینستال هر برنامه ای کافی هست و هیچ مشکلی تو این زمینه نداره

دوربینش اگه چند تا برنامه سنگین با هم باز باشن ارور میده و برای من فقط یک بار اتفاق افتاده

من میگم بدون گارانتی

cd گوشی هندزفری - قلم - شارژر- کابل usb

با توجه به انتظارت امنیا از همه بهتره و تنها ایراد امنیا به نظرم نداشتن کیبورد هست

hessam44
20-12-2008, 12:22
سلام

گفتم بلاخره این گارمین کامل رو به همراه راهنمای نصب Upload کنم تا دوستان بتونن استفاده کنن.

پک کامل گارمین به همراه راهنمای نصب با لینک مستقیم! خوبه؟:46:

اگه سوالی بود در خدمتم.
:10:

گارمین:

Password : hessam_44

راهنمای نصب:

Farbod_h
20-12-2008, 15:09
يه چند تا سوال داشتم از دوستاني كه اين گوشي رو دارن

پيكسل غير استاندارد اين گوشي (240x400 ) در برنامه ها و بازي ها مشكل ساز نيست ؟ ( فول اسكرين كه اكثرا اجرا نمي شن فكر مي كنم!) و نرم افزار و بازي مخصوص اين سايز در برنامه هاي جديد آيا وجود داره يا نه؟
خودم فكر مي كنم بزرگ ترين مشكل اين گوشي همين مورد باشه

سوال بعدي اين كه هندزفري اين گوشي به چه شكل هست؟ دو تيكه يا يا يك تيكه؟ كنترل چي؟ داره؟

Phone memory اين گوشي چقدره ؟

در مورد باتريش يكم توضيح مي ديد؟ توي cm‌هاي gsmarena مي گفتند كه 2-3 روز باطري نگه مي داره . در صئرتي كه جاي ديگه ديدم همه شاكي بودن مي گفتند هر روز بايد با كار متوسط شارژ شه!

در مورد هنگ كردنش چي؟ با آپديت بهتر ميشهۀ؟ كلا چه جوريه؟

من خودم بين I900 و diamond‌تقريبا گير كردم!
مشكل اصلي ديامد گويا باطريشه . چون به تازگي باتري و در جديد براش اومده! ( حدود 70 تومن!)

مشكل اصلي I900 هم پيكسل نامتعارفش هست

hessam44
20-12-2008, 16:11
يه چند تا سوال داشتم از دوستاني كه اين گوشي رو دارن

پيكسل غير استاندارد اين گوشي (240x400 ) در برنامه ها و بازي ها مشكل ساز نيست ؟ ( فول اسكرين كه اكثرا اجرا نمي شن فكر مي كنم!) و نرم افزار و بازي مخصوص اين سايز در برنامه هاي جديد آيا وجود داره يا نه؟
خودم فكر مي كنم بزرگ ترين مشكل اين گوشي همين مورد باشه

سوال بعدي اين كه هندزفري اين گوشي به چه شكل هست؟ دو تيكه يا يا يك تيكه؟ كنترل چي؟ داره؟

Phone memory اين گوشي چقدره ؟

در مورد باتريش يكم توضيح مي ديد؟ توي cm‌هاي gsmarena مي گفتند كه 2-3 روز باطري نگه مي داره . در صئرتي كه جاي ديگه ديدم همه شاكي بودن مي گفتند هر روز بايد با كار متوسط شارژ شه!

در مورد هنگ كردنش چي؟ با آپديت بهتر ميشهۀ؟ كلا چه جوريه؟

من خودم بين I900 و diamond‌تقريبا گير كردم!
مشكل اصلي ديامد گويا باطريشه . چون به تازگي باتري و در جديد براش اومده! ( حدود 70 تومن!)

مشكل اصلي I900 هم پيكسل نامتعارفش هست

1) بازی و برنامه های جدید هرجا که بخوای دانلود کنی ، ورژن i900 هم هست
2)هندزفری ولوم کم و زیاد کردن صدا داره
3)با رام HJ1 قشنگ 2 روز رو جواب میده
4)هنگ تقریبا نداره
5)دایموند داشتم ، دایموند پیش این به درد نمیخوره

RealRed
20-12-2008, 19:51
با سلام و تشکر از همه دوستان. لینک نقشه تهران کار نمی کنه؟ نقشه رو از کجا میشه برای برنامه Garmin پیدا کرد

نقشه رو تو بلاگم گذاشتم و توضیحات کامل تو صفحات اولیه این forum هست ولی اگه لینکا mirror که تو یلاگ هست dl کنی یه فایل Txt هست که کامل تر از توضیجات اون نمیشه !

دوستانی که بین امنیا و diamond موندن که شک نکنن حالا باز بین omnia و hd میموندین جا بحث داشت :) ولی یه تاپیکم مخصوص مقایسه omnia و diamond تو همین سایت هم هست....

peymankameli
20-12-2008, 22:42
دوستان من حدود 600 هزار تومن دارم حالا دوستان به من میگن i900 سامسونگ نخر بدرد نمیخوره یه جورای بازار مشترک htc بگیر بهتر هست

S@nti@go_s&k
20-12-2008, 22:52
سلام...........
یعنی چی بازار مشترکه............
کی گفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

shopol
21-12-2008, 00:20
سلام بر همگی. وقتی بلوتوث من روشنه هرکی بخواد می تونه فایل بفرسته و هیچ پیغامی مبنی بر تایید یا لغو درخواست نمایش داده نمیشه. به نظر شما مشکل از کجاست؟

s-a-l-i-m
21-12-2008, 14:38
شاید شما در device گوشی دوستتون وقتی که داشتید save میشدید زیدید از من سوالی نشه..............device گوشی دوستتون رو سرچ کنید و پاکش کنید اسم خودتون رو............اگه رو هر گوشی این طوری میشه نمی دونم...........

Reventon
21-12-2008, 14:40
کلا مشکل ویندوز موبایل اینکه بدون سوال از شما فایل رو دریافت میکنه و آخر میپرسه save کنه یا نه

akobari
21-12-2008, 16:49
سلام
يه سوال:
گوشي من برنامه هاي جاوا رو توي فولدر ويندوز /فولدر جاوا ميريزه اين يعني اينكه اگه فقط 10 تا جاواي 4مگي بريزم ظرفيت Device فول ميشه چون حدود 50 مگ هم خود ويندوز و چيزهاي ديگه است. سوالم اينه كه چطوري ميتونم برنامه هاي جاوا رو به جاي device تو storage ذخيره كنم (خودش default ميبره Device) دوم اينكه ميتونم جاوا رو از device ريموو كنم و روي storageبريزم؟ اگه ميشه چه جوري؟ من نسخه پشتيبان جاواي موبايل ندارم اگه ريموو كنم از جائي نمي تونم جاوا رو نصب كنم.

HUSUN
21-12-2008, 17:29
با سلام
آیا کسی دیکشنری انگلیسی به فارس رو روی اومنیا نصب کرده ؟
اگر هست به ما هم معرفی کنید.
فقط خواهشا تستش کرده باشید.
ممنون

RealRed
21-12-2008, 21:01
سلام بر همگی. وقتی بلوتوث من روشنه هرکی بخواد می تونه فایل بفرسته و هیچ پیغامی مبنی بر تایید یا لغو درخواست نمایش داده نمیشه. به نظر شما مشکل از کجاست؟

مشکل از registry رام امنیاس میتونی recieve beam file رو اللحساب غیر فعال کنی ولی در کل در windows mobile وقتی فایل بخواد بیاد اگه security دستگاهتو دستکاری نکرده باشی نه تنها ok میخواد بلکه کد هم میخواد . ولی از ویروس نترس فعلا که خیلی خیلی کمه در حدی که microsoft خودش anti virus توصیه نمیکنه!

---------------------------

دیکشنری : lingvosoft :

shopol
21-12-2008, 22:10
مشکل از registry رام امنیاس میتونی recieve beam file رو اللحساب غیر فعال کنی ولی در کل در windows mobile وقتی فایل بخواد بیاد اگه security دستگاهتو دستکاری نکرده باشی نه تنها ok میخواد بلکه کد هم میخواد . ولی از ویروس نترس فعلا که خیلی خیلی کمه در حدی که microsoft خودش anti virus توصیه نمیکنه!

---------------------------

دیکشنری : lingvosoft :
ممنون از توجه. ولی دستکاری تو security نکردم ولی نه تایید می خواد نه کد.

RealRed
21-12-2008, 22:45
شاید شما در device گوشی دوستتون وقتی که داشتید save میشدید زیدید از من سوالی نشه..............device گوشی دوستتون رو سرچ کنید و پاکش کنید اسم خودتون رو............اگه رو هر گوشی این طوری میشه نمی دونم...........یک خبر تاسف بار.............
محمد{blaster} کاربر فعال کلوپ گوشی به علت تصادف در اغما به سر می برد...
لطفا واسش دعا کنید........
اگر می خواهید از اخرین حالش خبر دار بشید به پروفایلم سر بزنید.......
واسش دعا کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](36).gif

واقعا متاسف شدم امیدوارم بهتر بشه

---------------------------------------------------------------

reza-habibi
21-12-2008, 22:59
با سلام و اظهار تاسف بابت تصادف محمد انشاالله که زودتر خوب شود.

دوستان سئوال من این بود که چطوری میشه کاری کرد که اصلا برنامه ها سراغ gprs نرن و هی پیغام مربوطه مشاهده نشه و در ضمن من روزی 2 بار sms مربوط به دریافت تنظیمات gprs برام میاد میشه کاری کرد که غیر فعال بشه . با تشکر

elahidost
21-12-2008, 23:52
من خیلی سوالات داشتم و دیدم که کلوپ این گوشی تو سامسونگ نمی تونه جواب گو باشه...........
از 88879865 بپرس

m9780d
22-12-2008, 23:12
یک خبر تاسف بار.............
محمد{blaster} کاربر فعال کلوپ گوشی به علت تصادف در اغما به سر می برد...
لطفا واسش دعا کنید........
اگر می خواهید از اخرین حالش خبر دار بشید به پروفایلم سر بزنید.......
واسش دعا کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](36).gif

واقعا متاسف شدم امیدوارم بهتر بشه

---------------------------------------------------------------

خیلی ناراحت شدم:37::42: واسش دعا میکنم

HUSUN
23-12-2008, 07:44
سلام

گفتم بلاخره این گارمین کامل رو به همراه راهنمای نصب upload کنم تا دوستان بتونن استفاده کنن.

پک کامل گارمین به همراه راهنمای نصب با لینک مستقیم! خوبه؟:46:

اگه سوالی بود در خدمتم.
:10:

گارمین:

password : Hessam_44

راهنمای نصب:

آقا حسام گل دمت گرم
نصبش کردم و عالی کار مرد.واقعا ممنونم ارت

khafkar
23-12-2008, 13:52
سلام
ممنون ميشم اگه كسي بگه چطور ميشه از كل گوشي backup گرفت

userex
23-12-2008, 20:41
سامسونگ امنیا خیلی طراحی جالبی داره
بالاش طراحی دبیلو 960 رو داره
پایین طراحی خود سامسونگ
واقعا گوشی تکتیه
فقط چیزی که منو نگران کرده یکبار توی مغازه دستم گرفتم یک مقدار درش تق و لق بود
کیفتی بدنه آیا کیفیت جنس بکار رفته خوبه یانه

userex
23-12-2008, 20:44
یه سوال
من بین خرید ایس وان و امنیا گیر کردم
سرعت کدومش بیشتره
همراه x1 چقدر مموری هست
البته یکی از نقاط ضعف x1 همین کمبود حافظه و گرون بودن حافظخ های 32 گیگ هست
omnia چی؟
اگر 16 گیگش پر بشه سرعت پایین میاد ؟

sogol6561
23-12-2008, 22:46
سامسونگ امنیا خیلی طراحی جالبی داره
بالاش طراحی دبیلو 960 رو داره
پایین طراحی خود سامسونگ
واقعا گوشی تکتیه
فقط چیزی که منو نگران کرده یکبار توی مغازه دستم گرفتم یک مقدار درش تق و لق بود
کیفتی بدنه آیا کیفیت جنس بکار رفته خوبه یانه
دوست عزیز اگه اشتباه نکنم شما همون farhooode هستی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif که با این یوزرت w960 رو تعریف میکنی و با یوزر userex میخواهی گوشی انتخاب کنی که شبیه همون w960 ناز و خوشکل و خوش دستت باشه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

Maziar_69
24-12-2008, 12:33
ایشون N تا آیدی دارن.
یکیش هم cd player هست !!!!!

alijani
25-12-2008, 00:46
آقا حسام گل دمت گرم
نصبش کردم و عالی کار مرد.واقعا ممنونم ارت
ببخشید ولی میخواستم ببینم این گارمین نقشه شیراز هم داره یا نه؟منون

khosro1982
25-12-2008, 10:49
سلام من رام گوشیم dzhj1 به نظر اساتید عوضش کنم

Ameer Taghavi
25-12-2008, 14:57
یه کیبورد خوشمزه!

Amin.M.1986
25-12-2008, 15:23
با سلام
دوستان من قصد دارم امنیا بگیرم ولی بعد از تحقیق فهمیدم که انگار کیفیت صفحه پایین هست و برای عکس و فیلم دیدن مناسب نیست کسی میتونه کمکم کنه بگه کیفیت صفحه چه جوریاست؟

s-a-l-i-m
25-12-2008, 15:57
کیفیت صفحه اش عالی هست ولی زیر نور افتاب بیشتر گوشی ها بد نشون میدن این هم یکیش.............

Amin.M.1986
25-12-2008, 17:30
زیر نور که عیب نداره تو اتاق چی؟ وضوح تصویر خوبه؟ آخه 65k یکم کم نیست؟ یه سوال دیگه میگن امنیا جدیدا رم 192 روش میذارن درسته؟

s-a-l-i-m
25-12-2008, 20:09
اولا کع 256 هزار ولی ویندوز فعلی 65 تا ساپورت می کنه..................من که نشنیدم

Kasra 91
25-12-2008, 21:30
با کیبورد مجازی این گوشی میشه راحت تایپ کرد بدونه قلم؟

s-a-l-i-m
26-12-2008, 07:57
تو حالت لند اسکیپ راحب میتونی کار کنی چون درشت تر هست................

Amin.M.1986
26-12-2008, 12:40
اولا کع 256 هزار ولی ویندوز فعلی 65 تا ساپورت می کنه..................من که نشنیدم

خیلی ازت ممنونم:10:

hamidrezaaa
26-12-2008, 12:43
ببینم s-a-l-i-m جان تو چرا میخوای گوشیت رو عوض کنی مگه ازش ناراضیه مگه مشکلی داره

bushveg
26-12-2008, 15:48
من رفتم نمایندگی ماکروتل برام یه فارسیساز نصب کرد تووووپ اسمش ( in4mobility fee jeibi ein) هست و sbp hand share هم نصب کرد دیگه امنیا بهتر از این نمیشه . حتما این دوتا برنامه رو نصب کنید تقویمم هم فارسی شده ( جمعه - شنبه .........)

hoomanyavari
26-12-2008, 16:14
دوست عزيز اين sbp hand share چيه و از كجا ميشه گرفتش ...با فارسي سازتون اصلا مشكل نداري تو اكسل و ديكشنري لينگوو ؟

Amin.M.1986
26-12-2008, 23:09
دوستان کسی لطف میکنه بگه رم گوشی کم میاره یا نه.128 یکم کم به نظر میاد

naughtyghost_555
26-12-2008, 23:37
میشه یکی بگه چه جوری میشه defaultهای left soft key و right soft key رو تغییر داد, از قسمت button توی setting که نمیشه.

bushveg
27-12-2008, 00:33
نه عزیزان فعلآ که فارسیساز خوب و بی مشکل جواب داده. من 3 برنامه رو واسه شما توصیه میکنم که با اونا نهایت لذت رو از گوشیتون ببرید.
1 . همون فارسی ساز
2 . spb mobile shell که میشه منوی دیفالت گوشیتون و اونو 3 بعدی میکنه مثلا به صورت مکعب و میتونید هروقت نخواستین به منو و صفحه اصلی گوشیتون برگردید
3 . spb pocket plus که واقعآ لازمه واسه pocket pc . میدونید که وقتی برنامه ای رو باز میکنید و بعد اونو میبندید اون بسته نمیشه و در رم میمونه باعث مصرف زیاد باتری میشه و سرعت پایین میاد.... با این برنامه وقتی روی اون ضربدر بستن بزنید برنامه کاملآ بسته میشه و اگه روی ضربدر 3 ثانیه نگه دارید منویی باز میشه که میتونید برنامه رو minimise کنید . این فقط یکی از کاراییهای این برنامست

در ضمن motion sensor مصرف باتری را دو برابر میکند . من تست کردم با سنسور 24 ساعت میره باتری. بدون سنسور بیشتر از دو روز :27:

با تشکر:10:

s-a-l-i-m
27-12-2008, 11:52
ببینم s-a-l-i-m جان تو چرا میخوای گوشیت رو عوض کنی مگه ازش ناراضیه مگه مشکلی داره
بله؟؟؟
اگه منظورت i900 هست که باید بگم پسر عمم همان روز اول ازم گرفتش........
من کی گفتم می خوام چیزی بفروشم؟؟؟

armin_software
27-12-2008, 13:37
قیمت i900 الان تو بازار تهران بی گارانتی چه قدره؟

armin_software
27-12-2008, 17:49
یکی اگه میشه جواب بده.

S@nti@go_s&k
27-12-2008, 23:55
سلام..............
560_70

ali_MacBook_Apple
28-12-2008, 00:11
سلام دوستان ، من گوشیم رو به J1 آپدیت کردم اما اواخر آپدیت ارور داد هر چند بار هم که تست کردم باز ارور داد.
وقتیم روشن می کنم گوشی رو ، اولش عکس یه گوشی میاد یه مثلث خطر کنارش ، اما با این حال گوشی کامل بالا میاد به J1 هم آپدیت شده ، مشکل خاصیم نداره، تنها مشکلاتش اینه که کند می ره تو Contact یه Dont't send هم میده ، انیمیشن تغییرش به عمودی و لنداسکیپ هم عوض نمیشه.
می خواستم ببینم کسی می دونه قضیه چیه ؟ چرا اواخر آپدیت ارور می ده؟
کلاً J1 مصرف باطری رو کمتر می کنه ، اما همچنان از تاچش رضایت ندارم. تاچش حتی از F480 خود سامسونگ هم ضعیفتره ، از دیاموند هم همینطور.
بچه ها آپدیتی سراغ ندارید که تاچشو قوی کنه ؟
اگه کسی آپدیت بهتری داره خواهشن نسخه ای رو برام بزاره که رو ویستا عمل کنه.
برا این پدرم در اومد تا یه دستگاه اکس پی پیدا کردم و روی اون آپدیت کردم.
خیلی ممنون.

yashar_uk2oo5
28-12-2008, 00:23
]با سلام

يكي از دوستا اقايي كنه و طريقه راه اندازي gps omnia رو به من بگه

خيلي ممنون ميشم اگه اين لطف رو در حق من بكنيد

s-a-l-i-m
28-12-2008, 12:47
تنظیمات aligen رو دوباره انجام بده.........فکر کنم تو قسمت تنظیمات صفحه باشه..........با دقت این کار رو انجام بده تا دوباره این طوری نشه

mehran_k
28-12-2008, 18:38
من رفتم نمایندگی ماکروتل برام یه فارسیساز نصب کرد تووووپ اسمش ( in4mobility fee jeibi ein) هست و sbp hand share هم نصب کرد دیگه امنیا بهتر از این نمیشه . حتما این دوتا برنامه رو نصب کنید تقویمم هم فارسی شده ( جمعه - شنبه .........)

اگر با نصب فارسی ساز ،دیکشنری لینگو سافت هم کار می کنه (بدون خراب شدن فونتهای فارسی در هنگام ترجمه (لالالا))

ممنون می شم لینک دانلود برنامه رو بذارین :40::11:

sepand_salehi
28-12-2008, 21:22
یه سوال از امنیا دار ها داشتم.
من کلا به بازی های جاوای موبایل علاقمندم و می خوام وقتی که یه جا بیکارم -مثل مترو- بشینم جاوا بازی کنم.
راستش این گوشی که کیبورد و دی پد نداره ، می شه با اون تمام بازی های جاوا رو بازی کرد؟ یا اینکه اگه برای بازی جاوا می خوام برم دنبال یه گوشی دیگه؟

ali_MacBook_Apple
28-12-2008, 22:11
یه سوال از امنیا دار ها داشتم.
من کلا به بازی های جاوای موبایل علاقمندم و می خوام وقتی که یه جا بیکارم -مثل مترو- بشینم جاوا بازی کنم.
راستش این گوشی که کیبورد و دی پد نداره ، می شه با اون تمام بازی های جاوا رو بازی کرد؟ یا اینکه اگه برای بازی جاوا می خوام برم دنبال یه گوشی دیگه؟

امنیا بازیهای جاوا رو به خوبی و با سرعت بالا اجرا می کنه ، اما همونطور که گفتی نه کیبرد داره نه دکمه کنترل نه چیزی... برای همین اکثر بازیها رو فقط میتونی اجرا کنی اما نمی تونی بازی کنی.
من که این مشکل رو داشتم بازیهای زیادی رو اجرا کردم اما نتونستم بازی کنم ، حالا اگه از دوستان کسی راه حلی برای این مشکل پیدا کرده خواهشن ارائه کنه.

ali_MacBook_Apple
28-12-2008, 22:18
تنظیمات aligen رو دوباره انجام بده.........فکر کنم تو قسمت تنظیمات صفحه باشه..........با دقت این کار رو انجام بده تا دوباره این طوری نشه

ببخشید این تنظیمات Aligen چیه ؟
همون تنظیمات اسکرین ؟

Amin.M.1986
28-12-2008, 22:38
دوستان یه سوال دارم لطفا پاسخ بدید
من میخوام امنیا بگیرم اگر بدون گارانتی بگیرم و بعدا اتفاقی بیفته و خراب بشه جایی واسم تعمیر میکنن یا نه؟

starn
28-12-2008, 22:57
آقا 16 گیگ گوشی رو پرسیدم گفتن 565 تمن ولی یادم رفت بپرسم گارنتی داره یا نه
با این قیمت گارانتی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی من از ویندوز موبیل سر در نمی ارم چون تا با حال نداشتم فقط از یکی از کاربران شنیدم قضیه dead شدن !!!! یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟

khafkar
28-12-2008, 23:10
كسي نميدونه چطور ميشه از كل اطلاعات backup گرفت؟!!

Amin.M.1986
28-12-2008, 23:23
من میخوام امنیا بگیرم اگر بدون گارانتی بگیرم و بعدا اتفاقی بیفته و خراب بشه جایی واسم تعمیر میکنن یا نه؟

s-a-l-i-m
28-12-2008, 23:27
ببخشید این تنظیمات aligen چیه ؟
همون تنظیمات اسکرین ؟
بله برادر.........

police-force
29-12-2008, 00:43
سلام ، می‌خواستم بپرسم چطور به
omnia i900 16g
موزیک یا فیلم گذاشت یا برنامه فارسی‌ نصب کرد اگه راهنمایم کنید ممنون میشم:20:

Amin.M.1986
29-12-2008, 08:16

یکی جواب بده لطفا

Amin.M.1986
29-12-2008, 08:25
یعنی کسی نمیدونه؟ یه سوال مهم دیگه هم داشتم رم ای گوشی کم نیست یا در آینده کم نمیاد؟ آخه من برنامه بازم

p30netman
29-12-2008, 09:58
آقا جریان این Dead َدن تو این گوشی چیه؟ چیزای عجیبی شنیدیم....!

p30netman
29-12-2008, 09:59
یعنی کسی نمیدونه؟ یه سوال مهم دیگه هم داشتم رم ای گوشی کم نیست یا در آینده کم نمیاد؟ آخه من برنامه بازم

بدون گارانتی بگیر....
نبابا چرا کم بیاد؟ تا اون زمانی که گوشی با هارد 80 گیگ بیاد بازار تو این گوشی و یا داغون کردی یا فروختیش رفته

Amin.M.1986
29-12-2008, 10:12
بدون گارانتی بگیر....
نبابا چرا کم بیاد؟ تا اون زمانی که گوشی با هارد 80 گیگ بیاد بازار تو این گوشی و یا داغون کردی یا فروختیش رفته

دوست عزیز منظورم هارد نبود رم 128 رو پرسیدم کم میاد یا نه
دوم اینکه میخواستم بدونم اگه بدون گارانتی بگیرم و خراب بشه جایی واسم تعمیر میکنن یا نه؟

farzad48
29-12-2008, 10:29
من دیروز این گوشی را خریدم. البته بدون گارانتی. من پول برای گارانتی نمیدم. چون پیشاپیش اینا هزینه تعمیر و پشتیبانی را میگیرن که همون هزینه تفاوت 80 هرار تومانی هست. مطمئن باش که جایی برای تعمیر هست. ولی اونوقت باید اون 80 تومانی که ندادی باید بدی. حالا قراره مگه خراب بشه گوشی؟ احتمال خراب شدن گوشی خیلی کمه. شاید 1 درصد. در ضمن من خودم گوشی را فارسی کردم . که یکی از آن کارهایی هست که نمایندگیهای میکروتل انجام میدن و شما هم هزینه اش را پرداخت نمودید. اگر این کارها را بلدید که بنظرم بدون گارانتی بگیر. البته من خودم از اول بلد نبودم توسط همین سایتها فایلهاشو گرفتم و فارسی کردم

p30netman
29-12-2008, 10:43
من دیروز این گوشی را خریدم. البته بدون گارانتی. من پول برای گارانتی نمیدم. چون پیشاپیش اینا هزینه تعمیر و پشتیبانی را میگیرن که همون هزینه تفاوت 80 هرار تومانی هست. مطمئن باش که جایی برای تعمیر هست. ولی اونوقت باید اون 80 تومانی که ندادی باید بدی. حالا قراره مگه خراب بشه گوشی؟ احتمال خراب شدن گوشی خیلی کمه. شاید 1 درصد. در ضمن من خودم گوشی را فارسی کردم . که یکی از آن کارهایی هست که نمایندگیهای میکروتل انجام میدن و شما هم هزینه اش را پرداخت نمودید. اگر این کارها را بلدید که بنظرم بدون گارانتی بگیر. البته من خودم از اول بلد نبودم توسط همین سایتها فایلهاشو گرفتم و فارسی کردم

دوست عزیز با چه برنامه ای فارسی کردیش؟ مشکلی تو فونتا نداری؟ کیبوردش راحته؟

p30netman
29-12-2008, 10:46
****توی ایران گارانتی هیچ معنی و مفهومی ندارد****

s-a-l-i-m
29-12-2008, 11:01
نصب برنامه کاری نداره فایل رو میریزی تو گوشی و بعد نصب{البته باید فرمتش cab باشه}
..............................................
مشکل dead خیلی کم پیش امده و میگن نمایندگی درستش میکنه این مشکل برای اینه که شما فریم ور رو از سایت هایه غیر معتبر می گیرید و مشکل دارن که اینطوری میشه اگه از سایت هایه معتبر بگیرید اینطوری مشکل رو نداره..........
............................................
در مورد رم 128 هم باید گفت که کافی نیست اما واسه کسی تا حالا مشکلی ایجاد نکرده و اگرم کرده باشه فقط یک سافت ریست حلش می کنه پس حله

s-a-l-i-m
29-12-2008, 11:03
****توی ایران گارانتی هیچ معنی و مفهومی ندارد****
من که توصییه می کنم در مورد این گوشی این کار رو بکنی چون ممکن هست که به مشکل بر بخوری و گارانتیاش خوب کمکت می کنند...........
بهترین گارانتی در ایران یکی ماکرئ=وتل و دیگری پرشین تله کام هست

p30netman
29-12-2008, 11:22
من که توصییه می کنم در مورد این گوشی این کار رو بکنی چون ممکن هست که به مشکل بر بخوری و گارانتیاش خوب کمکت می کنند...........
بهترین گارانتی در ایران یکی ماکرئ=وتل و دیگری پرشین تله کام هست

گارانتیهایی که شما میگین برای مشتریاش gps و برنامههای مورد نیاز را بصورت مجانی نصب میکنه؟

farzad48
29-12-2008, 11:23
دوست عزیز با چه برنامه ای فارسی کردیش؟ مشکلی تو فونتا نداری؟ کیبوردش راحته؟

خیلی راحته. با برنامه fee jeibi ein فارسی کردم.با فونتها هم مشکلی ندارم. فکر کنم در صفحه 29 همین تاپیک هم دوستان گذاشته ان

p30netman
29-12-2008, 11:24
گارانتیهایی که شما نام بردین برنامههای مورد بیاز و gps را بصورت رایگان نصب میکنه؟

p30netman
29-12-2008, 11:25
خیلی راحته. با برنامه fee jeibi ein فارسی کردم. فکر کنم در صفحه 29 همین تاپیک هم دوستان گذاشته ان

اون برنامه که عربی هست و بچهها نصب کردن و به مشکل خوردن

p30netman
29-12-2008, 11:36
زنگ زدم گارانتی مایرو تل میگه هنوز جی پی اس نیومده واسه این گوشی باید صبر کنین!!!! نرم افزار فارسی سازشونم همین عربیه هست که بچه ها تو این تاپیک گذاشته بودن...
وای خدا چقدر خندیدم این مایکرو تل که این همه سنگشو به سینه میزنین در حد یه مغازی زیر پله ای الائدین هم نیست.این همه پول میگیره هیچ کاریم بلد نیستن فقط چندتا زن نشوندن اونجا واسه چاپیدن.....
از من به شما نصیحت دور گارانتی را قلم بگیرید.پولتون و دور نریزید اینا همشون کلاه بردارن ...بهتربن گارانتی خودتونین و این جور تاپیک های گفتگو

Amin.M.1986
29-12-2008, 11:54
بابا چرا هیچکس جواب منو درست نمیده من میگم اگه گوشی بدون گارانتی بود و خراب شد تعمیر میکنن؟ یعنی میشه پول تعمیرو بدم و تعمیر کنم؟

farzad48
29-12-2008, 12:00
اون برنامه که عربی هست و بچهها نصب کردن و به مشکل خوردن

بله درسته عربیه . من که واالله هیچ مشکلی ندارم با این برنامه حالا سر فرصت برنامه شو برات میزارم. من فیلشو از جای دیگه گرفتم . اس ام اس فارسی و سایتهای فارسی را نشان میده و کیبرد عربی هم داره. اما منوها فارسی یا عربی نیست.

farzad48
29-12-2008, 12:03
بابا چرا هیچکس جواب منو درست نمیده من میگم اگه گوشی بدون گارانتی بود و خراب شد تعمیر میکنن؟ یعنی میشه پول تعمیرو بدم و تعمیر کنم؟

دوست عزیز من که توی صفحه قبل جوابتونو دادم. بله هست . اما هزینه را باید پرداخت کنی . حتی به مایکروتل هم پولشو بدی برات انجام میدن

p30netman
29-12-2008, 12:13
هیچیجزی نیست که انجام نشه...همه چیز قابل حله چه با گارانتی چه بی گارانتی..تو بگیر خراب شد پای من ;))

Amin.M.1986
29-12-2008, 12:18
دوست عزیز من که توی صفحه قبل جوابتونو دادم. بله هست . اما هزینه را باید پرداخت کنی . حتی به مایکروتل هم پولشو بدی برات انجام میدن

خیلی ازت ممنونم:40:.من رو این حساب که شما گفتی پولشو بدی ماکروتل تعمیر میکنه بی گارانتی میگیرم.من نگرانیم این بود اینا نامردی کنن اصلا تعمیر نکنن.

Amin.M.1986
29-12-2008, 12:20
1.دوستان آدرس جایی رو دارین که برم از اونجا بخرم؟ میخوام مطمن باشم که چیزیشو عوض نکرده باشنو ایجور حرفا
2.تو مغازه چه چیزایی رو چک کنم؟ منظورم هم چیزای تو جعبس هم نکات فنی

yashar_uk2oo5
29-12-2008, 12:27
دوستان دمتون گرم كه به من اينهمه كمك كردين

حالا يكي لطف كنه بگه چهجوري ميشه i900 چك كرد تا برنامه اي باز نباشه.

اگه طريقه ست كردن skin رو هم بهم بگين ممنون ميشم

p30netman
29-12-2008, 12:31
تنها چیزی که میتونن از این گوشی بردارن باطریش هست که اصل کره را بر میدارن چینیش و میزارن تو جبه بعد باطری اصلی رو خداد تومن بهت میفروشن :d

farzad48
29-12-2008, 13:21
من تا به حال 6 تا پاکت پی سی عوض کردم آخریش هم تایتن2 بود والله این آی 900 یه چیز دیگه است. از هر نظر که بگی. این گوشی علاوه بر اینکه یه پاکت پی سی هست یه اسمارت فون هست که روی مولتی مدیای اون میتونی حساب باز کنی. دوربین و صدا هیچی از گوشیهای ان95 یا گوشیهای دیگر کم نداره.
دوست عزیز من آدرسی ندارم که بهت بگم چون من تهران نیستم.

star_shain3
29-12-2008, 13:40
سلام
قیمته i8510می خواستم بدونم الان چنده 16 گیگش و i900 ممنون می شم:46:
و اینگه امینا کیبور داره یا نه؟
و بین امینا و 8510 کدوم بتره و کارای داره گوشی فعلی من p990 هستش
ممنون میی شم پاسخ بدین

p30netman
29-12-2008, 15:58
سلام
قیمته i8510می خواستم بدونم الان چنده 16 گیگش و i900 ممنون می شم:46:
و اینگه امینا کیبور داره یا نه؟
و بین امینا و 8510 کدوم بتره و کارای داره گوشی فعلی من p990 هستش
ممنون میی شم پاسخ بدین

عزیز امنیا پاکت پیسی هست و 8510 یک گوشی سیمبین با دوربین 8 هست.اصلا نباید باهم مقایسه کرد این دوتارو.شما که پی 990 دارین پیشناهاد میکنم i900 بگیرین

Amin.M.1986
29-12-2008, 16:21
نکات فنی چیو چک کنم؟ مثلا ال سی دی و دوربین و..........

p30netman
29-12-2008, 16:36
نکات فنی چیو چک کنم؟ مثلا ال سی دی و دوربین و..........

هرچیو که میتونی چک کن..بعضی مغازها 24 ساعت محلت تست میدن میبری اگه مشکل داشت مغازه تعویض میکنه که اینو باید سئوال کنی از مغازه دار...کم پیش میاد گوشیهایی تو این رنج قیمت مورد داشته باشه

Amin.M.1986
29-12-2008, 18:42
ممنون از همه دوستان که کمک کردن

starn
29-12-2008, 20:27
آقا 16 گیگ گوشی رو پرسیدم گفتن 565 تمن ولی یادم رفت بپرسم گارنتی داره یا نه
با این قیمت گارانتی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی من از ویندوز موبیل سر در نمی ارم چون تا با حال نداشتم فقط از یکی از کاربران شنیدم قضیه dead شدن !!!! یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

S@nti@go_s&k
29-12-2008, 20:35
کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
دد شدن در مواقع آپدیت احتمال داره پیش بیاد و بازم احتمالش هست بالا نیاد ویندوز
در ضمن قیمت با گارانتیش (البته ماکروتل)
640_50 هستش
ولی اگر آشنا سراغ داری بدون گارانتی بگیر بازم میل خودتهههههههههههه :19:
ولی گارانتی اطمینانش بیشتره

starn
29-12-2008, 20:41
من امروز ی جا پرسیدم 570 16 گیگ گفتم گارانتی اصلی گفت آره مال ماکروتل !!!!!!!!!!!!!!

p30netman
29-12-2008, 20:53
یه نمایندگی فروش مایکروتل تو جمهوری زنگ زدم گفت 16 گیگ با گارانتی 620

ali_MacBook_Apple
29-12-2008, 22:25
كسي نميدونه چطور ميشه از كل اطلاعات backup گرفت؟!!

با SPB Backuap می شه

S@nti@go_s&k
30-12-2008, 03:22
من امروز ی جا پرسیدم 570 16 گیگ گفتم گارانتی اصلی گفت آره مال ماکروتل !!!!!!!!!!!!!!
اگر اینطوره که عالیه
قیمت خیلی خوبیه!!!!!!!!:46:
ولی کارت طلایی ماکروتلو چک کن یادت نره اگر خاستی بگیری:11:

Amin.M.1986
30-12-2008, 10:52
راستی به نظر شما دوستان htc touch 3g از امنیا بهتر نیست؟ touch flo نبودن امنیا عیب محسوب میشه یا نه؟ واینکه امنیا رمش 128 هست. لطفا دلیل هم ذکر کنید:46:

m9780d
30-12-2008, 13:34
امکان نداره این فروشنده ها اینجوری میگن وقتی شروع میکنن برای باز کردن جعبه شما ذوق زده میشی و حواست پرت میشه یادت میره که گارانتی رو نگاه کنی. من برام پیش اومد طرف برای 5610 گفت نیا ولی وقتی اومدم خونه دیدم یه شرکت تقلبی هست نه خدمات طلائی

620 عقلانی تره ولی بازم جای تامل داره

Amin.M.1986
30-12-2008, 14:01
راستی به نظر شما دوستان htc touch 3g از امنیا بهتر نیست؟ touch flo نبودن امنیا عیب محسوب میشه یا نه؟ واینکه امنیا رمش 128 هست. لطفا دلیل هم ذکر کنید:46:

نظری نبود؟

police-force
30-12-2008, 15:41
سلام ، می‌خواستم بپرسم چطور به
omnia i900 16g
موزیک یا فیلم گذاشت یا برنامه فارسی‌ نصب کرد اگه راهنمایم کنید ممنون میشم:20:

کسی‌ نیست جواب بده ؟؟؟:sad:

ali_MacBook_Apple
30-12-2008, 17:21

touch Flo قابل نصب روی امنیا هست ، اما همچین آش دهن سوزیم نیست.
رم 128 هم که من تاحالا با اینکه کلی نرم افزار روش نصب کردم کم نیاورده.
بجاش امنیا هم حافظه داخلیش بالاتره ، هم صفحش بزرگتره ، هم GPS داخلی داره ، هم دوربینش قویتره ، هم پشتیبانیش تو ایران بهتره ، به نظر شخصی من هم ظریفتر و قشنگ تره ، تازه سیستم G Sensor هم داره ، پشتیبانی مستقیم Divix هم داره که با توجه به حافظه داخلی و صفحش به راحتی میشه کلی فیلم با کیفیت ریخت روش و نگاه کرد.
تازه عمر باطریشم بالاتره، اپتیک موس هم داره ، سیستم تغییر خودکار نور صفحه با محیط هم داره . بجای Touch flo هم سیستم touch Wiz توش تعبیه شده ، خر.جی TV هم داره ، رادیو FM هم داره.
حالا به نظر خودت کدوم گوشی بهتره ؟

police-force
30-12-2008, 21:04
کسایی‌ کهomnia i900 16 G دارن لطفا کمک کنن !!! چطور می‌شه به گوشی تم یا عکس یا موزیک اضافه کرد ؟؟:sad:

peymankameli
30-12-2008, 22:23
اقایون مال من نمودار باطری کم میشه ولی عدد همش 100 هست مگر نباید همینجوری عدد موقع تمام شدن شارژ کم بشه؟؟؟؟؟؟؟؟

ali_MacBook_Apple
30-12-2008, 22:46
اقایون مال من نمودار باطری کم میشه ولی عدد همش 100 هست مگر نباید همینجوری عدد کم بشه؟؟؟؟؟؟؟؟

گوشیت سالمه عزیز.
کلاً سیستم ویندوز موبایل اینه ، یعنی 0 تا 100 رو می زنه بعد با نمودار نشون می ده العان باطری تو چه مرحله ای از 0 تا 100قرار داره.
بنا بر این عددا تغییری نمی کنن.

peymankameli
30-12-2008, 23:02
گوشیت سالمه عزیز.
کلاً سیستم ویندوز موبایل اینه ، یعنی 0 تا 100 رو می زنه بعد با نمودار نشون می ده العان باطری تو چه مرحله ای از 0 تا 100قرار داره.
بنا بر این عددا تغییری نمی کنن.

خود نموداری که بین 0 تا 100 هست درسته یعنی کم وزیاد میشه ولی عدد 0 یا 100تعغیر نمیکنه ولی بقیه دوستان گفتن که کم میشه مثلا 90% یا 80% یا 50%و.....

Amin.M.1986
30-12-2008, 23:21
بجاش امنیا هم حافظه داخلیش بالاتره ، هم صفحش بزرگتره ، هم GPS داخلی داره ، هم دوربینش قویتره ، هم پشتیبانیش تو ایران بهتره ، به نظر شخصی من هم ظریفتر و قشنگ تره ، تازه سیستم G Sensor هم داره ، پشتیبانی مستقیم Divix هم داره که با توجه به حافظه داخلی و صفحش به راحتی میشه کلی فیلم با کیفیت ریخت روش و نگاه کرد.
تازه عمر باطریشم بالاتره، اپتیک موس هم داره ، سیستم تغییر خودکار نور صفحه با محیط هم داره . بجای Touch flo هم سیستم touch Wiz توش تعبیه شده ، خر.جی TV هم داره ، رادیو FM هم داره.
ازت سپاسگذارم . G Sensor رو نمیدونم چیه ولی با این تفاسیر که گفتی لااقل و در بد بینانه ترین حالت بازم امنیا چیزی کم نداره

Amin.M.1986
30-12-2008, 23:22
ازت سپاسگذارم . G Sensor رو نمیدونم چیه ولی با این تفاسیر که گفتی لااقل و در بد بینانه ترین حالت بازم امنیا چیزی کم نداره.

Amin.M.1986
30-12-2008, 23:27
ببخشید میدونم جاش اینجا نیست ولی چجوری میشه یه پستمو حذف کنم.اینترنت سرعتش داغونه اینجوری میشه دیگه

ali_MacBook_Apple
30-12-2008, 23:46
کسایی‌ کهomnia i900 16 G دارن لطفا کمک کنن !!! چطور می‌شه به گوشی تم یا عکس یا موزیک اضافه کرد ؟؟:sad:

دو راه هست.
یکی اینکه بری تو Setting بعد بری توی تب Connections بعد برای توی قسمت USB Connection mode بعد از اونجا قسمت Mass Storage رو انتخاب کنی بعد OK بزنی.
در این صورت وقتی گوشیتو با USB وصل کنی به کامپیوتر تمام فایلهای موجود توی هارد گوشیتو(فقط قسمت حافظه جانبی گوشی) ببینی ، از اینجا هم مو تونی هر چی بخوای کپی کنی توی گوشیت ، مثل کپی کردن توی فلش دیسک.
در واقع با این عمل گوشی تو تبدیل می شه به یک فلش دیسک.
حالت دیگو اینه که باید Active Sync رو از روی CD توی جعبه گوشی نصب کنی ، بعد همه مراحل قبل رو تکرار کنی اما در مرحله آخر بجای انتخاب Mass Storage گزینه ActiveSync رو انتخاب کنی.
در این صورت پس متصل کردن گوشی به USB ، ActiveSync اجرا می شه و بازم اطلاعات گوشتو توی My Computer نشون می ده . که مثل دفعه قبل می تونی اطلاعاتت رو کپی کنی توی گوشی.
به همین سادگی به همین خوشمزگی...
تمهای ویندوز موبایلم زیاد تغییری توی گوشی نمی دن ، فقط رنگ دورشو عوض می کنن همین. بنابر این خودتم توی قسمت تم می تونی به راحتی تم بسازی .

peymankameli
30-12-2008, 23:51
از دوستانی که i900 دارن لطفا به سوال من جواب بدن

اقایون مال من نمودار باطری کم میشه ولی عدد همش 100 هست مگر نباید همینجوری عدد موقع تمام شدن شارژ کم بشه؟؟؟؟؟؟؟؟

خود نموداری که بین 0 تا 100 هست درسته یعنی کم وزیاد میشه ولی عدد 0 یا 100تعغیر نمیکنه ولی بقیه دوستان گفتن که کم میشه مثلا 90% یا 80% یا 50%و.....

یعنی کسی نمیخواهد جواب من سردر گم را بدهد

hosseinmusicmaster
31-12-2008, 00:09
خسته نباشید !
میشه بگین سرعت گوشی چجوریاست ؟
در حد تیم ملی یا مسابقه محله ؟ :دی

ali_MacBook_Apple
31-12-2008, 01:09
G Sensor رو نمیدونم چیه

G Sensor همون سیستمیه که وقتی گوشی رو می چرخونی تصویرم می چرخه.
یعنی وقتی گوشی رو Landscape میگیری تصویر هم Landscape می شه.

ali_MacBook_Apple
31-12-2008, 01:11

نه عدد عوض نمیشه فقط نمو دار عوض میشه ، مگر اینکه یه برنامه هست بزنیش که اطلاعات کاملی از گوشی می ده ، باطریم به درصد با عدد نشون می ده.

p30netman
31-12-2008, 01:29
معایب امنیا:
1_صفحه نمایش کم نور
2_رزلوشن غیر استاندارد
3_طراحی ضعیف بدنه ه تا حدی که هرکی دستون میبینه میگه گوشی چینه تلوزیون بگیر باحاش فوتبال داره..!
4_ساپورت نکردن فارسی که میگن باید بریم آویزو عربی بشیم
5_قیمت این گوشی باید 500 باشه (بیشتر نمیارزه ;)

Amin.M.1986
31-12-2008, 09:02
معایب امنیا:
1_صفحه نمایش کم نور
2_رزلوشن غیر استاندارد
3_طراحی ضعیف بدنه ه تا حدی که هرکی دستون میبینه میگه گوشی چینه تلوزیون بگیر باحاش فوتبال داره..!

رزولوشن غیر استانداردش فکر نکنم مشکلی ایجاد کنه چون هرچی بر نامه جدید میزنن امنیا رو ساپرت میکنه.
طراحیشم به نظر شخصی من بد نبود.در ضمن من ترجیح میدم گوشی که میخرم زیاد تو چشم نباشه
مشکل فارسیم شنیدم که حل شده
قیمتم بد نیست به نسبت کارایی اگه با این قیمت پاکت بهتر میشناسی بگو لطفا!!!!!!
ولی بی زحمت در مورد کم نور بودن صفحه یکم توضیح بدین یعنی زیر نور مستقیم آفتاب نباشم بازم ضعفش خودشو نشون میده؟

fxtester
31-12-2008, 09:07
باسلام
دوستان لطفا راهنمائي كنيد
من كمتر از يك گيگ روي ُاستوريج كارت فايل ريختم ولي اعلام مي كنه كه فضا براي دريافت اس ام اس نداريد چه بايد كرد ؟

farhooode
31-12-2008, 09:37
معایب امنیا:
1_صفحه نمایش کم نور
2_رزلوشن غیر استاندارد

اشتباه میکنی
توی تمام ریوو ها در مورد جنس بدنه نوشته شده
very high Quality

p30netman
31-12-2008, 10:07
اگه این وری های کوالیتی هست آیفون حتما جنسش و از سیاره دیگه آوردن ساختن!

p30netman
31-12-2008, 10:09
نور صفحه خیلی کمه در مقابل پاکت پیسیهای دیگه.شاید دلیلش هم برای کم مصرف بودن شارژ باشه که اینجوری کردن

farzad48
31-12-2008, 10:18
خوب دوست عزیز میتونی بری توی تنظیمات و نورشو زیاد کنی.

p30netman
31-12-2008, 11:19
آقایون این نرم افزارهای spb بصورت فول و کرک شده را از کودوم سایت میشه گیر آورد؟

shopol
31-12-2008, 12:34
کسی می دونه چکار میشه کرد وقتی به Usb وصل میشیم باتری شارژ نشه؟

farnaz_bahall
31-12-2008, 13:45
سلام

کسی لینک یا فایل دانلود رام اصلی سامسونگ (رام های گذشته) رو داره؟

bushveg
31-12-2008, 15:30
برای دانلود نرم افزارهای فول مثل spb برنامه emule رو نصب کنید و از طریق سرویس p2p سرچ کنید . توی انجمن های خارجی هم گیر میاد

p30netman
31-12-2008, 15:34
به اینا اطمینانی نیست کافیه یه دونه غیر رسمیشو بریزیم تا کل گوشی رو نابود کنه...سایت رسمی بگید واسش.من از سایت سامسونگ هیچی سر در نیاوردم

M E H R A N
31-12-2008, 15:37
آقایون این نرم افزارهای spb بصورت فول و کرک شده را از کودوم سایت میشه گیر آورد؟

هیچ وقت از سایت ها و جایی که نمیشناسی برنامه ای دانلود نکن. برای دانلود موبایل شل هم وارد سایت اصلی
این برنامه از طریق لینک زیر شو و دانلودش کن.

کیجن برنامه هم بر روی آخرین نسخه اش کار میکنه.
لینک دانلود کیجن.

p30netman
31-12-2008, 15:59
هیچ وقت از سایت ها و جایی که نمیشناسی برنامه ای دانلود نکن. برای دانلود موبایل شل هم وارد سایت اصلی
این برنامه از طریق لینک زیر شو و دانلودش کن.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکیجن برنامه هم بر روی آخرین نسخه اش کار میکنه.
لینک دانلود کیجن.

آقا این کیگن برای همه spb ها کار میکنه؟ یا فقط 1 برنامه؟

M E H R A N
31-12-2008, 16:01
آقا این کیگن برای همه spb ها کار میکنه؟ یا فقط 1 برنامه؟

این کیجن برای SPB Mobile Shell است.