مشاهده نسخه کامل
: Samsung i900 Omnia
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
13
14
15
16
Amin.M.1986
27-03-2009, 10:24
بله...
فکر نکنم از سایبریا و آسفالت4 با گرافک تر داشته باشیم... که هر دو رو راحت اجرا می کنه...
نه عزیزم منظورم بازی های چند صد مگی با گرافیک بود... اونا چی؟ مثلا شبه ساز کامیون سواری و بازی های چند صد مگی دیگه... آیا امنیا میتونه؟؟؟ آیا رم 128 کم نمیاره؟؟؟
این پنل سامسونگ خیلی زشته من توی 480 هم دیدم همین شکلی بود
یعنی پنل قشنگتر براش نیست !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو میگما !
hasanmotori
27-03-2009, 14:58
شما ميتوني اسكين هاي مختلف روي امنيا بريزي و ازشون استفاده كني
noisymind
27-03-2009, 16:01
راستي كسي نگفت اين فيلمبرداريش VGA هست يا نه؟ تو GSMarena كه چيزي نزده!!!
ali_MacBook_Apple
27-03-2009, 23:19
فیلم برداری vga هم داره...
پس چرا تو اون تاپیک گفتید فیلمبردایش mp4 هستش؟؟
oghtapost
27-03-2009, 23:55
دوستان ببخشید که این سوالو میکنم اما:
اگه من بخوام این گوشیو i900 سه ماه دیگه بخرم گوشی خز و قدیمی محسوب نمیشه؟:11:
شما همتون راضی هستید؟
کار کردن با تاچ سخت نیست؟
شما بنده برای 3 ماه دیگه چه گوشی به بنده پیشنهاد میکنید؟ بین i900 و i8510 میدونم که اولی ویندوز و دومی سیمبین اما سخت بین انتخاب این دو تا گیر کردم..........:41:
hasanmotori
28-03-2009, 00:08
پس چرا تو اون تاپیک گفتید فیلمبردایش mp4 هستش؟؟
خب چه ربطي داره؟!
mp4 پسونده فايل هاي ويديويي هست مثل avi و wmv و....
vga رزولوشن هست يعني تعداد پيكسل هاي طول و عرض مثلاً 640x480 كه بهش ميگن vga و 320x240 كه بهش ميگن qvga و....
shahab1984
28-03-2009, 00:14
اقایان لطفراهنمایی کنید
چگونه می توان تم های Manilla 2D را در Omnia فول اسکرین کرد؟:8:
اون لینکهایی که دادی توی یوتوب دیدم !
از این پنلهایی که با تغییر ساعت روز تغییر میکنه مثل x1 هم برای این گوشی هست ؟
AryanLand
28-03-2009, 01:19
نه عزیزم منظورم بازی های چند صد مگی با گرافیک بود... اونا چی؟ مثلا شبه ساز کامیون سواری و بازی های چند صد مگی دیگه... آیا امنیا میتونه؟؟؟ آیا رم 128 کم نمیاره؟؟؟
سلام.
این بازیهایی که فرمودید واسه ویندوز موبایل نوشته شده؟ تاکید میکنم ویندوز موبایل
اگر واسه ویندوز موبایل باشه کم نمیاره.
AryanLand
28-03-2009, 01:23
دوستان ببخشید که این سوالو میکنم اما:
اگه من بخوام این گوشیو i900 سه ماه دیگه بخرم گوشی خز و قدیمی محسوب نمیشه؟:11:
شما همتون راضی هستید؟
کار کردن با تاچ سخت نیست؟
شما بنده برای 3 ماه دیگه چه گوشی به بنده پیشنهاد میکنید؟ بین i900 و i8510 میدونم که اولی ویندوز و دومی سیمبین اما سخت بین انتخاب این دو تا گیر کردم..........:41:
به نظر من شما الان نمیتونید تصمیم خوبی واسه سه ماه دیگه بگیرید شما باید ببینی سه ماه دیگه چه گوشی هایی با چه قیمت و چه امکاناتی توی بازار هست و شما نیازتون اونموقع چی هست بعد تصمیم بگیری و با توجه به شرایط گوشی بخری
لطفا یکی ما رو راهنمایی کنه :19::19:
سلام دوستان ورژن گوشیمن i900dxhh1 و pda:i900dxhh1/dzhh1 هست یه نظری بدید . آپدیت کنم یا نکنم ؟
چون میترسم گوشیم dead بشه ؟ این رام اصلی هست ؟ بهترین رام چیه ؟ نحوه آپدیت چجوریه ؟
چون مصرف باطریم بالاست با استفاده متوسط به پایین روزانه حدود 60-50 درصد .
لطفا یکی منو راهنمایی کنه ممنون /.
یه سوال دیگه هم اضاف کنید : من ویبره گوشیم وقتی زنگ میخوره ممتد هست و قطع نمیشه . چیکار کنم روحالت ریتمینگ هست ولی قطع نمیشه ؟
:45::45::37::37::thumbsdow:thumbsdow
esmail194
28-03-2009, 15:26
ادیت شد...
esmail194
28-03-2009, 15:30
سلام دوستان ورژن گوشیمن i900DXHH1 و PDA:I900DXHH1/DZHH1 هست یه نظری بدید . آپدیت کنم یا نکنم ؟
چون میترسم گوشیم DEAD بشه ؟ این رام اصلی هست ؟ بهترین رام چیه ؟ نحوه آپدیت چجوریه ؟
مزایای این رام:
- حساسیت تاچ بالاتر
- عملکرد بهتر دوربین (عکاسی و فیلمبرداری)
- Today Screen جذاب
- حذف کیبرد سامسونگ
- حذف Windows Update
- حذف Windows Live
- غیرفعال کردن Large Menu
- فضای خالی 129 مگابایتی
- کنترل صدای بزرگ
- عملکرد بهتر IE با فایلهای فلش
لینک دانلود
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع
hand held users.com
Johnny Grey
28-03-2009, 23:28
دوستان برای این گوشی کیفی وجود داره که بشه توش قلم رو جا داد مثلا جای مخصوصی داشته باشه که به خود گوشی برخورد نکنه؟؟
ali_MacBook_Apple
29-03-2009, 01:52
البته پیشنهاد می کنم کسی این ویندوز موبایل 6.5 رو نزنه ، چون رسمی نیست و مشکلات بزرگی داره ، که بزرگترینش هنگ کردن مدام گوشیه که کلی اعصاب آدم رو بهم می ریزه...
حساسیت تاچ گوشی یه خورده پایینه باید معمولا خیلی فشار بدم تا انتخاب بشه! این مشکله گوشی هسا یا از رامه؟
loyalamin
29-03-2009, 02:26
با اين ويندوز جديد گوشي هنگ نمي كنه من يه هفته هست ريختم و راضيم.
AryanLand
29-03-2009, 02:36
حساسیت تاچ گوشی یه خورده پایینه باید معمولا خیلی فشار بدم تا انتخاب بشه! این مشکله گوشی هسا یا از رامه؟
سلام.
هم از رام میتونه هم از گوشی .توی صفحات قبل همین تاپیک 2 راه توضیح دادم انجام بده انشاا.. مشکلت حل میشه.:11:
سلام
این هم از ویندوز موبایل 6.5 که مخصوص اومنیا عرضه شده و بر روی رام dxia5 عرضه شده.
مزایای این رام:
- حساسیت تاچ بالاتر
- عملکرد بهتر دوربین (عکاسی و فیلمبرداری)
- today screen جذاب
- حذف کیبرد سامسونگ
- حذف windows update
- حذف windows live
- غیرفعال کردن large menu
- فضای خالی 129 مگابایتی
- کنترل صدای بزرگ
- عملکرد بهتر ie با فایلهای فلش
لینک دانلود
منبع
hand held users.com
جواب من این نبود !
من گفتم :
[b]ورژن گوشیمن i900dxhh1 و pda:i900dxhh1/dzhh1 هست یه نظری بدید . آپدیت کنم یا نکنم ؟
چون میترسم گوشیم dead بشه ؟ این رام اصلی هست ؟ بهترین رام چیه ؟ نحوه آپدیت چجوریه ؟
یه سوال دیگه هم اضاف کنید : من ویبره گوشیم وقتی زنگ میخوره ممتد هست و قطع نمیشه . چیکار کنم روحالت ریتمینگ هست ولی قطع نمیشه ؟
از کجا بفهمم رام اصلی و چجوری آپدیت کنم ؟؟ هرچی گشتم به جواب نرسیدم !
amir_rafie
29-03-2009, 14:12
جواب من این نبود !
من گفتم :
از کجا بفهمم رام اصلی و چجوری آپدیت کنم ؟؟ هرچی گشتم به جواب نرسیدم !
تمام اين مشکلات با update حل ميشه ...
از رام های رسمی استفاده کن ،،،
قبل از update با cd گوشی ، اونو روی pc نصب کن (active sync يا windows mobile device center)
آخرين رام رسمی IA5 هستش،،،، گوشی شما مال فيليپينه .. به اين آدرس برو:
کشور philippines و همينطور windows رو انتخاب کن...
حالا روی samsung omnia firmware upgrade کليک کن و اون فايل 277 Mb رو دانلود کن....
اگه در حين دانلود ، مشکلی پيش اومد و قطع شد از قابليت
resume استفاده نکن! ، از اوّل بزار دانلود بشه
اين کارايی که ميگم رو به ترتيب انجام بده تا مشکل dead هم نداشته باشی:
1-گوشی رو حتما hard reset کن.
2-گوشی رو با کامپيوتر sync کن،
3-درايور مودم samsung را روی کامپيوتر نصب کن:
درايور مودم برای xp:
درايور مودم برای vista:
4-گوشی رو از pc جدا کن و pc رو reset کن.
5-شارژ 100% گوشی
6- firewall و antivirus رو حتما disable کن
7-گوشی رو با کامپيوتر sync کن،
8-فايل update رو اجرا کن , به پيغام هايی که ميده کاملا دقت کن و هر کاری ميگه بکن!!!...
9-در زمان update هيچ برنامه ديگه اي run نکن.
سلام من ساعتم هی جلو میوفته.هر کاری کردم درست نشد.چکارش کنم؟
خوشم میاد که در این تاپیک فقط سوال مطرح میشود ولی دریغ از پاسخ متبحرین!
دوستان این مشکل بوت لودر که میگن تو این گوشی خیلی شایع هست قضیه اش چیه ؟
اینطور که میگن گوشی dead میشه ! Dead بشه باید چیکار کرد ؟ فاتحه ؟؟؟
ممنون آقای amir_rafie
این شد یه جواب حسابی .
دوستان سلام
من میخوام لپ تاپ رو از طریق گوشی به اینترنت وصل کنم. میشه من رو راهنمایی کنید؟
گوشی من هم Omnia هستش.
با تشکر
سلام.
بچه ها این GamePad رو ببینید خیلی جالبه. آی900 شده PSP :31:
ali_MacBook_Apple
29-03-2009, 23:23
دوست من مطمئن باش اگه کسی جواب رو بدونه دریغ نمی کنه ...
اما این مشکلی رو که می گی من به شخصه بهش نخوردم ، احتمال اینکه سخت افزاری باشم هست...
shahab1984
30-03-2009, 00:34
سلام
کشور گوشی من یونان هست که تو لسیت کشور های سامسونگ برای اپدیت نیست.چه کنم؟
AryanLand
30-03-2009, 00:43
سلام.
شما احتمالا" گوشی رو با کامپیوتر سینک میکنید؟ اگر جواب بله هست باید از حالت آپدیت زمان موقع سینک درش بیاری در هر صورت شما مطمئن باش سخت افزاری نیست شما دقیقا" بگو به چه صورت سینک میشی با pc تا راهنماییت کنیم.:11:
سلام.
شما احتمالا" گوشی رو با کامپیوتر سینک میکنید؟ اگر جواب بله هست باید از حالت آپدیت زمان موقع سینک درش بیاری در هر صورت شما مطمئن باش سخت افزاری نیست شما دقیقا" بگو به چه صورت سینک میشی با pc تا راهنماییت کنیم.:11:
ازطریق برنامه activesync که همراه گوشی بود به کامپیوتر وصل وبا برنامه mits فایلها را منتقل میکنم.
در قسمت setting-clock&alarm-more درقسمت time zone updating نیز Manual only است ولی با هر بار ریست شدن گوشی ساعت تنظیم شده یکساعت جلوتر از زمانی که تنظیم شد ه است میرود.
یه سوال دیگه توی پست روش آپگرید رامهای غیراصلی به رام اصلی سامسونگ I900
گفتید : (( حالا باید چک کنید ببینید کشور شما با کشور رام موردنظر یکسان هست یا خیر؟ برای اینکار کد #*1546792#* رو شماره گیری کنید و بعد عبارت preconfiguration رو انتخاب کنید و دو مرتبه کد #*81230#* رو شماره گیری کنید.
حالا بررسی کنید که کشور شما یکی از این کشورها باشه: الجزایر، مصر، ایران، عراق، کویت، مراکش، نیجریه، عمان، پاکستان، عربستان، آفریقای جنوبی، سوریه، تونس و ترکیه. اگر یکی از این کشورها باشه شما میتونید رام جدید رو نصب کنید. در غیر اینصورت کشور خودتون رو به ایران تغییر بدید و ok کنی ))
خوب مال من روی فرانسه بود و ایران هم نداشت !! باید چیکار کنم ؟ این رام رسمیه ؟ i900DXHH1 آخه یکی بهم گفت این رام چینیه الان بهم گفتید فیلیپینیه !
با در نظر داشتن اینکه به اینترنت پر سرعت دسترسی ندارم . دانلود فایل ها چقدر طول میکشه برم توی کافی نت یا بدم یکی از برو بچ دانلود کنن ؟
amir_rafie
30-03-2009, 18:45
یه سوال دیگه توی پست روش آپگرید رامهای غیراصلی به رام اصلی سامسونگ I900
گفتید : (( حالا باید چک کنید ببینید کشور شما با کشور رام موردنظر یکسان هست یا خیر؟ برای اینکار کد #*1546792#* رو شماره گیری کنید و بعد عبارت preconfiguration رو انتخاب کنید و دو مرتبه کد #*81230#* رو شماره گیری کنید.
حالا بررسی کنید که کشور شما یکی از این کشورها باشه: الجزایر، مصر، ایران، عراق، کویت، مراکش، نیجریه، عمان، پاکستان، عربستان، آفریقای جنوبی، سوریه، تونس و ترکیه. اگر یکی از این کشورها باشه شما میتونید رام جدید رو نصب کنید. در غیر اینصورت کشور خودتون رو به ایران تغییر بدید و ok کنی ))
خوب مال من روی فرانسه بود و ایران هم نداشت !! باید چیکار کنم ؟ این رام رسمیه ؟ i900DXHH1 آخه یکی بهم گفت این رام چینیه الان بهم گفتید فیلیپینیه !
با در نظر داشتن اینکه به اینترنت پر سرعت دسترسی ندارم . دانلود فایل ها چقدر طول میکشه برم توی کافی نت یا بدم یکی از برو بچ دانلود کنن ؟
رام شماا خيلی قديميه،،، نميشه فهميد اصليه يا نه،،،،
بايد کشور رو به کشور رامی تغيير بدی که دانلود کردی..
BD Cyprus, Greece
CP Finland
DB Vietnam
DC Thailand
DD India
DT Australia
DX Indonesia, Malaysia, Philippines, Singapore, Vietnam
DZ Malaysia, Singapore
JA South Africa
JC Algeria, Morocco, Nigeria, South Africa, Tunisia
JP Arabic
JR Arabic
JV Algeria, Egypt, Iran, Iraq, Kuwait, Morocco, Nigeria, Oman, Pakistan,
Saudi Arabia,South Africa, Syria, Tunisia, Turkey
MT Switzerland
XA Austria, France, Germany, Italy, Netherlands, Switzerland, United Kingdom
XB Denmark, Norway, Sweden
XC Portugal, Spain
XD Croatia, Czech, Hungary, Slovakia
XE Bulgaria, Estonia, Kazakhstan, Latvia, Lithuania, Russia, Ukraine
XF Bulgaria, Croatia, Romania
XX Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom
ZC China, Hong Kong
ZH Hong Kong
ZT Taiwan
شما رام فيليپين رو دانلود کن احتياجی به تغيير کشور هم نداری ،،،،
اگه آخر update با پيغام incorrect software version روبرو شدی بعد روش آپگرید رامهای غیراصلی به رام اصلی سامسونگ I900 رو استفاده کن
من هرچی در مورد آپديت رام ميدونستم بهت گفتم ... اگه مشکل
dead پيدا کردی با من دعوا نکنيا !!!
ر
من هرچی در مورد آپديت رام ميدونستم بهت گفتم ... اگه مشکل
[right][size=5]dead پيدا کردی با من دعوا نکنيا !!!
رام منو یه نفر غیر حرفه ای تغییر داده و نمی دو نه اصلیه یا نه رام مالزی رو یکی از بچه ها داره میتونم اون رو امتحان کنم ؟ خودش میگه 80 هزار تومن میگیرم برات آپدیت میکنم !!؟؟
shahab1984
31-03-2009, 12:19
کسی می دونه چجوری میشه مسیج های نوکیا رو توی wm خواند؟
amir_rafie
31-03-2009, 14:22
رام منو یه نفر غیر حرفه ای تغییر داده و نمی دو نه اصلیه یا نه رام مالزی رو یکی از بچه ها داره میتونم اون رو امتحان کنم ؟ خودش میگه 80 هزار تومن میگیرم برات آپدیت میکنم !!؟؟
همون مالزی رو امتحان کن ببين چی ميشه....
ميدونی چرا گفته 80،000 تومان!؟! ميخواد اگه گوشی dead شد 20.000 تومان بده به مايکروتل که درستش کنه و اگه ميکروتل نتونست 60-70 تومن هزينه کنه و گوشی رو بفرسته برای اونکه توی رومانی گوشی های dead رو تعمير ميکنه! و اگه اصلا مشکل dead نداشت تمام پول رو خودش بالا بکشه!!!
عجب آدم هايی پيدا ميشن!! فکر کنم اين شخصی که ميگی ، توی علا الدين مغازه داره؟ همشون دزدن!!!
k11356@gmail.com
31-03-2009, 15:27
سلام به همه
من کاربر جدید اینجا هستم . یک سوالی داشتم راجع به همین بحث آخری که مطرح هست من اون شماره رو وارد کردم و فهمیدم که رام من واسه poloand هستش.
بعد تغییرش دادم به malesiya الان هم آپدیت مالزی رو گرفتم میخواستم بپرسم اگه آپدیتش کنم مشکلی پیش نمی آد واسه گوشیم و به قول شما dead نمیشه
ممنون می شم اگه کسی میدونه بگه
k11356@gmail.com
31-03-2009, 15:28
البته این رو هم بگم که تغییرش رو توی همون لیستی که بود یعنی poland بود عوض کردم و کردمش malesiya. کار دیگه ای واسه تغییرش نکردم.
ali_MacBook_Apple
31-03-2009, 22:32
ما دیگه رفتیم...
بای...
saeidsmxo
01-04-2009, 04:14
دوستان چند تا سوال داشتم ممنون ميشم جواب بدين...
1-i900 رنگ مشگيش فرقي با نسخه ي اصليش داره؟
2-كابل TV تو پك امنيا هست؟
3-پايين ترين قيمت بدون گارانتي نسخه 8 گيگ...؟
saeidsmxo
01-04-2009, 04:16
2-كابل TV تو پك امنيا هست؟
s-a-l-i-m
01-04-2009, 11:52
2-كابل tv تو پك امنيا هست؟
نه رنگ های مختلف فرقی ندارند.
کابل توش نیست.
قیمتش هم که نمی دونم.......دی:31:
Amin.M.1986
02-04-2009, 09:07
ما دیگه رفتیم...
بای...
یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ داش علی نرو .... گل سرسبد تاپیک شدی و خودت خبر نداری:40::40::40::40:
سلام
گفتم بلاخره این گارمین کامل رو به همراه راهنمای نصب Upload کنم تا دوستان بتونن استفاده کنن.
پک کامل گارمین به همراه راهنمای نصب با لینک مستقیم! خوبه؟:46:
اگه سوالی بود در خدمتم.
:10:
گارمین:
Password : hessam_44
راهنمای نصب:
چجوری باید فایل txt رو به UNL تبدیل کرد؟
خواهشا کمک..........
Amin.M.1986
02-04-2009, 18:29
کدوم رنگش کمتر تو دست هست الان؟؟؟
خواهشا کمک..........
موقعی که فایل رو میخوای save کنی txt رو پاک کن unl بنویس
رنگ سفیدش هم کمه مشکیشم بعضی جاها کمه بستگی داره کجایی:31:
سلام . یه سوال من توی این سایت ورژن گوشیم رو وارد میکنم (DXHH1 ) ولی میگه ورژن نادرست وارد شده ؟؟!! یعنی این ورژن غیر اصلیه ؟
AryanLand
04-04-2009, 00:46
خواهشا کمک..........
سلام.
. در کامپیوتر به روی My computer بروید و در منوی بالا روی Tools بروید و Folder option رو انتخاب کن.
سپس به Tab ویو (view) برو و در اونجا چک گزینه Hide extensions for known file types رو بردار.
حالا شما وقتی فایل .txt رو میخوای rename کنی پسوند TXT رو هم میبینی و میتونی unl تبدیلش کنی .وقتی rename میکنی یک پیغام به شما میده شما اونو ok کن فایلی که میخواهید ساخته میشه.
amo_sedi
04-04-2009, 14:55
emaileتونو بزارین تو پروفایلم تا عضو تون کنم
با سلام این عضویت ما چی شد داداش
Tornado2800
04-04-2009, 16:36
جایی که من سراغ دارم
435000تومان
Tornado2800
04-04-2009, 16:40
دوستان
لطفا بگید وسایل های کامل !! در جعبه گوشی که موجوده چیه .
سلام امروز گوشیم رو آپدیت کردم ولی نه به a5 الان ورژنش شده pda:i900jphi5/jphi5 & phone : i900jvhi3 چرا این دوتا باهم فرق میکنن ؟ ورژن قبلیم DXHH1 بود چرا حالاشده JV ?
سلام.
. در کامپیوتر به روی my computer بروید و در منوی بالا روی tools بروید و folder option رو انتخاب کن.
سپس به tab ویو (view) برو و در اونجا چک گزینه hide extensions for known file types رو بردار.
حالا شما وقتی فایل .txt رو میخوای rename کنی پسوند txt رو هم میبینی و میتونی unl تبدیلش کنی .وقتی rename میکنی یک پیغام به شما میده شما اونو ok کن فایلی که میخواهید ساخته میشه.
تشکر مشکل حل شد....
raminmousavi
05-04-2009, 12:53
سلام.بچه ها من يه امنيا خريدم اما انگار تقلبي هستش :( اخه توي جعبش نه دفترچه راهنما داره نه سيدي.تازه مگه هدفونش نبايد جوري باشه كه بشه جدا كرد كنترلش رو از قسمت اصلي؟ واسه من نميشه. روي جعبش هم عكس امتيا جوري هست كه مثل ان95 كشويي هست انگار. ميشه كسي كمك كنه؟
واسه شما هم اينجوريه؟
AryanLand
05-04-2009, 17:14
سلام.بچه ها من يه امنيا خريدم اما انگار تقلبي هستش :( اخه توي جعبش نه دفترچه راهنما داره نه سيدي.تازه مگه هدفونش نبايد جوري باشه كه بشه جدا كرد كنترلش رو از قسمت اصلي؟ واسه من نميشه. روي جعبش هم عكس امتيا جوري هست كه مثل ان95 كشويي هست انگار. ميشه كسي كمك كنه؟
واسه شما هم اينجوريه؟
سلام.
دفترچه راهنما و سی دی و اینکه هدفونش 2 تیکه هست دقیقا" مشخصات اون چیزیه که من تا الان دیدم رو جعبه هم عکس به وضوح امنیا رو نشون میده البته شاید سری های جدیدش اینجوری باشه که شما میگید ولی من بعید میدونم.
شما گوشه سمت چپ گوشیت بالا ,مقدار ظرفیت حافظه نوشته شده؟ اگر نوشته نشده از این گوشی های چینی هست که مدل میزنن.
Amin.M.1986
06-04-2009, 11:59
فكر كنم روي 24 گيگي ظرفيت رو روش نميويسن .. درسته؟؟؟؟؟؟؟؟
Amin.M.1986
06-04-2009, 12:00
كسي قيمت رو ميدونه؟
oghtapost
06-04-2009, 13:08
طرفداران امنیا...............................
گوشیتون کم کم داره تو نظر سنجی کم میاره لطفا تو نظر سنجی بین i8510\i900 شرکت کنید....
hasanmotori
06-04-2009, 13:17
امنیا اصلاً 24 گیگ نداره.اونی که میگن 24 گیگ همون 16 گیگه که یه مموری 8 گیگ و یه شارژر فندکی روشه
AryanLand
06-04-2009, 13:51
ع
سلام.
نه امنیا 24 گیگ نداره .همون 16 گیگه یک مموری 8 گیگ20 تومنی هم میزارن روش و اونموقع 50 تا 60 تومن گونتر میفروشن
Amin.M.1986
06-04-2009, 15:12
تا جايي كه من ميدونم 24 گيگي داره... درسته كه 8 گيگش رم هست و شارزر فندكي روشه ولي من تو علاالدين ديدم كه قسمت بالا سمت چپ نزده بود 16 و از اينجا اين نتيجه رو گرفتم كه خود سامسونگ اين رم و شارزر رو گذاشته روش... كسي اگه اطلاع دقيق داره توضيح بده لطفا
mrfn2232
06-04-2009, 16:32
4- بهترین رام در حال حاضر k1 هوک شده است. حتی jvhk1 خود سامسونگ هم خوب نیست. تنها مشکلش اینه که نسبت به j9 که بهترین رام برای نگهداری شارژ باطری هست، 30% باطری رو بیشتر مصرف میکنه.
سلام
برای نصب k1 دیگه تغییر نام version گوشی . .... که در آپدیت رام ها توضیح دادین لازم نیست؟
AryanLand
06-04-2009, 19:37
تا جايي كه من ميدونم 24 گيگي داره... درسته كه 8 گيگش رم هست و شارزر فندكي روشه ولي من تو علاالدين ديدم كه قسمت بالا سمت چپ نزده بود 16 و از اينجا اين نتيجه رو گرفتم كه خود سامسونگ اين رم و شارزر رو گذاشته روش... كسي اگه اطلاع دقيق داره توضيح بده لطفا
سلام.
اونی که شما دیدی احتمالا" کپی چینیش بوده.الان شما هر گوشی رو که تو بازار میبنی یک کپی چینیش رو هم میتونی کنارش ببینی. منم تو بازار دیدم میگن امنیا 24 گیگ اما من اگر باشم نمیخرم.من واسه 25 هزار تومن جنس اضافه 50 تومن یا بیشتر پول نمیدم.
سلام گوشي منم 16 گيگه ولي روش ننوشته
Amin.M.1986
07-04-2009, 14:32
از کجا میشه تشخیص داد که اصل هست یا چینی؟؟؟ مگه میشه که اون همه مغازه تو علاالدین 520 تومن بگیرن و جنس چینی بدن به آدم؟؟؟
آقا یه سوال مسخرم نکنیدا ! چجوری روی امنیا برنامه و بازی نصب کنم ؟ چه جور برنامه هایی روش نصب میشه ؟ آخه همه برنامه ها ppc که نمیشه روش بریزی ؟ ممنون .
s-a-l-i-m
07-04-2009, 22:28
آقا یه سوال مسخرم نکنیدا ! چجوری روی امنیا برنامه و بازی نصب کنم ؟ چه جور برنامه هایی روش نصب میشه ؟ آخه همه برنامه ها ppc که نمیشه روش بریزی ؟ ممنون .
واسه ریختن برنامه می تونید برنامه هایی که با پسوند cab هستند رو دانلود کنید { البت اون هایی که به وین 6.1 می خورند} و بریزید تو گوشی و از گوشی نصب کنیدش ولی اگر exe باشه فرمت فایل شما باید اول گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید و بعد فایل رو اجرا کنید و خودش اتوماتیک تو گوشی نصب میشه.{ بازی و برنامه هر دو یکی هستند.}:10::11:
kaveh007
08-04-2009, 09:36
با کلی زحمت این رو گیر اوردم میگن عالی هم جواب داده.................
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عربایزر جدید از شرکت sunnysoft سازگار با دیاموند و i900
عربایزر جدید از شرکت sunnysoft سازگار با دیاموند و i900
اسکرین شات از برنامه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدصفحه نرم افزار در سایت اصلی برنامه
این برنامه فعلا کرک نشده و فقط باید خریداری بشه تا برای همیشه کار بکنه ، اما نسخه دموش دو هفته کار میکنه که تجربه اش خالی از لطف نیست ، برای 2 هفته دیگه هم خدا کریمه شاید تا اون موقع کرک شد انشالله !
این هم کرک که تست هم شده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید........ حالش رو ببرید
منبع:موبایلستان
:20:با سلام لطفا اگه ميشه لينك مستقيم كرك اين برنامه را كسي اگه داره به من هم بفرسته:5:
Amin.M.1986
08-04-2009, 12:36
آقا تورو خدا یکی جوابم رو بده.... من امروز میخواستم برم امنیا بگیرم دیجیکالا 30 تومن گرون کرده دوباره.... !!!!!!! واقعا امنیا گرون شده؟؟؟؟؟؟ زود جواب بدین یعد از ظهر میخوام برم بخرم
Amin.M.1986
08-04-2009, 12:42
آقا تورو خدا یکی جوابم رو بده.... من امروز میخواستم برم امنیا بگیرم دیجیکالا 30 تومن گرون کرده دوباره.... !!!!!!! واقعا امنیا گرون شده؟؟؟؟؟؟ زود جواب بدین یعد از ظهر میخوام برم بخرم
شاید مدل Special Edition هست؟!
Amin.M.1986
08-04-2009, 13:25
نه اونو که زده 584 ... تومن یکی میتونه قیمت امروز رو بگه؟؟؟
hamedblue
08-04-2009, 13:31
وقتي گوشي Omnia را با كابل USBبه كامپيوتر متصل مي كنيم، آيا كامپيوتر آنرا همانند فلش مموري شناسايي ميكند (مثل N95) يا بايد نرم افزار آن حتما نصب باشد و آيا در اين حالت گوشي شارژ مي شود؟
وقتي گوشي omnia را با كابل usbبه كامپيوتر متصل مي كنيم، آيا كامپيوتر آنرا همانند فلش مموري شناسايي ميكند (مثل n95) يا بايد نرم افزار آن حتما نصب باشد و آيا در اين حالت گوشي شارژ مي شود؟
بله هم میشه به صورت مس استوریج باشه هم اکتیو سینک،تنظیمات داره...و وقتی هم که به پی سی وصل میکنی در هر 2 حالت گوشی رو شارژ می کنه
Amin.M.1986
08-04-2009, 14:44
جواااااااااااااب:11:
چجوری میشه قفل اوتومات واسه i900 گذاشت از تو تنظیماتش ؟
Amin.M.1986
08-04-2009, 22:22
خریدم.... البته سفید... میخواستم مشکی پیدا نکردم بار اندفعه سفید بود..... توصیه های اولیه چیه؟؟؟ چیکارا کنم؟؟؟؟؟؟؟
AryanLand
09-04-2009, 01:11
خریدم.... البته سفید... میخواستم مشکی پیدا نکردم بار اندفعه سفید بود..... توصیه های اولیه چیه؟؟؟ چیکارا کنم؟؟؟؟؟؟؟
سلام.
مبارک باشه.
چند خریدی؟اولین برنامه مورد نیازت فارسی سازه.بعد SPB Backup و SPB Mobile Shell و Inesoft PHONE , و چند برنامه کاربردی دیگه.
AryanLand
09-04-2009, 01:13
چجوری میشه قفل اوتومات واسه i900 گذاشت از تو تنظیماتش ؟
سلام.
از منوی استارت ستینگ رو انتخاب کن بعد در همون صفحه گزینه Lock رو انتخاب و مابقی تنظیمات.:11:
Amin.M.1986
09-04-2009, 01:19
460 خریدم...عصابم رو ریختهبهم... این نشانگر موسش اصلا به درد نمیخوره... نمیشه هیجکار کرد باهاش... واسه سلکت کردن یه فایل یا باز کردنش حتما باید با انگشت و از روی تاچ کار کرد؟؟؟؟؟ این موسش چرا هیچ کار نمیکنه؟؟؟؟؟
AryanLand
09-04-2009, 02:06
460 خریدم...عصابم رو ریختهبهم... این نشانگر موسش اصلا به درد نمیخوره... نمیشه هیجکار کرد باهاش... واسه سلکت کردن یه فایل یا باز کردنش حتما باید با انگشت و از روی تاچ کار کرد؟؟؟؟؟ این موسش چرا هیچ کار نمیکنه؟؟؟؟؟
سلام.
مگه با موسش چه جوری کار میکنی که هیچ کاری نمیکنه؟ اتفاقا" موسش عالیه که!!!
Amin.M.1986
09-04-2009, 06:17
چجوری میشه با موسش وقتی که نشانگر موس که شکل فلش هست فعاله یه چیزو انتخاب کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مال من که نمیشه... پس واسه چی گذاشتنش؟؟؟؟
AryanLand
09-04-2009, 08:15
چجوری میشه با موسش وقتی که نشانگر موس که شکل فلش هست فعاله یه چیزو انتخاب کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مال من که نمیشه... پس واسه چی گذاشتنش؟؟؟؟
سلام.
میشه اینکارو کرد.شما باید انگشتت رو ی قسمت مربع پایین صفحه که بین دکمه های نماس و قطع تماسه بکشی تا موسش حرکت کنه روی صفحه و هر کدوم رو که خاستی انتخاب کنی همون کلید مربع رو 2 باره کلیک کن .
اتفاقا" با موسش خیلی راحت میشه کار کرد و وارد منو ها شد.
Amin.M.1986
09-04-2009, 08:41
نمیشه:13::13::13::37::37::37:
Amin.M.1986
09-04-2009, 08:41
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
Amin.M.1986
09-04-2009, 08:42
تورو خدا یکی جواب بده دارم دق میکنم
اصلا شما finger mouse رو روی حالت mouse گذاشتی ؟
setting - system tab - finger mouse
Amin.M.1986
09-04-2009, 09:59
اصلا شما finger mouse رو روی حالت mouse گذاشتی ؟
setting - system tab - finger mouse
آره .. نشانگر موس حرکت میکنه ولی انتخاب نمیتونم بکنم.. 2 بار که میزنم روش هیچ اتفاقی نمیفته:18::18:
Amin.M.1986
09-04-2009, 10:00
کلی حالم گرفته شد..... دیشب خریدم آخه..اااااههههه ...
hamedblue
09-04-2009, 11:11
بله هم میشه به صورت مس استوریج باشه هم اکتیو سینک،تنظیمات داره...و وقتی هم که به پی سی وصل میکنی در هر 2 حالت گوشی رو شارژ می کنه
خسلي ممنون از پاسخ سريعتان
Amin.M.1986
09-04-2009, 13:15
سلام.
میشه اینکارو کرد.شما باید انگشتت رو ی قسمت مربع پایین صفحه که بین دکمه های نماس و قطع تماسه بکشی تا موسش حرکت کنه روی صفحه و هر کدوم رو که خاستی انتخاب کنی همون کلید مربع رو 2 بار کلیک کن .
اتفاقا" با موسش خیلی راحت میشه کار کرد و وارد منو ها شد.
نمیشه:13::13::13::37::37::37:
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
تورو خدا یکی جواب بده دارم دق میکنم
آره .. نشانگر موس حرکت میکنه ولی انتخاب نمیتونم بکنم.. 2 بار که میزنم روش هیچ اتفاقی نمیفته:18::18:
[[/quote]
یکی کمک کنه دیگه
hasanmotori
09-04-2009, 13:17
یکی کمک کنه دیگه
شايد گوشيه شما از اين تقلبياست.
Cyberlife
09-04-2009, 13:29
آخه سامسونگ هم شد گوشی ، فقط زیبایی داره که خریداران مخصوصا خانمها در نگاه اول گول زیبایی اون رو میخورند البته همه مدلهای اون اینجوری نیستند بعضی هاشون واقعا عالی هستند در کل برای ما که هی میخواهیم برنامه اونها رو تغییر بدیم یا هر دم بهش تم اضافه کنیم زیاد خوب نیست ؟
hasanmotori
09-04-2009, 13:42
آخه سامسونگ هم شد گوشی ، فقط زیبایی داره که خریداران مخصوصا خانمها در نگاه اول گول زیبایی اون رو میخورند البته همه مدلهای اون اینجوری نیستند بعضی هاشون واقعا عالی هستند در کل برای ما که هی میخواهیم برنامه اونها رو تغییر بدیم یا هر دم بهش تم اضافه کنیم زیاد خوب نیست ؟
اين چه حرفيه؟! از نظر زيبايي كه سامسونگ واقعاً اوله.از نظر امكانات هم اوله.همين i900 ببين چقد امكانات داره.يا i8510. يا i8910 كه كاملترين گوشيه ساخته شدس.
بعدشم i900 ويندوز موبايله و واسش تم و برنامه و بازي خيلي وجود داره ربطي هم به سامسونگ نداره.يا i8510 كه سيمبينه مثل نوكيا و همه برنامه ها و تمهاي نوكيا روش كار ميكنه.اين حرفا رو جاي ديگه نگي.
Amin.M.1986
09-04-2009, 16:36
مشکل حل شد:31::31::31::27::27::27::27::27::27::27::27::2 7::27::27::10::10::10::10::10::10::10::10::10::46: :46::46::46::46::46::46::46::46::46::11::11::11::1 1::11::31:
مشکل حل شد:31::31::31::27::27::27::27::27::27::27::27::2 7::27::27::10::10::10::10::10::10::10::10::10::46: :46::46::46::46::46::46::46::46::46::11::11::11::1 1::11::31:
ضمن تبریک . :31:
یه جورایی درکت مینکم آدم که تازه گوشی خریده یه ذره که گوشی اذیت میکنه کلی تو ذوق آدم میخوره ..
حالا چطور حل شد ؟ :8:
پی نوشت : من که هنوز امنیا نخریدم ولی اگه یه روز خریدم میخوام بدونم چطور میتونم از پس این مسئله بر بیام.:40:
Amin.M.1986
09-04-2009, 19:47
بابا من اسک.... بازی در آورده بودم ... چون پیش زمینه موس لپ تاب تو ذهنم بود دکمه رو محکم فشار نمیدادم و فکر کردم کلیکش هم لمسیه... اصلا مشکلی نداشت.. فقط الکی یه هارد ریست کردم... حالا میخوام بدونم هارد ریست واسه پاکت ضرر داره یا نه؟؟؟؟/
Amin.M.1986
09-04-2009, 19:52
باهاش حال کردم ... خیلی با شعوره... ال سی دی عالی بود... چون من بیشترین نگرانیم رزولوشن امنیا بود... خداییش کمه ولی وقتی باهاش کار میکنی مفهمی که فقط رزولوشن مهم نیست... مهم تکنیک های شرکت سازنده هم هست ... کیفیت صفحه از نظر من که خیلی رو چیزای الکترونیکی وسواس دارم قابل قبوله ... اکسپریا هم دیدم... اونم خوبه..یعنی عالیه.. ولی من میخواستم پاکت جم و جور بگیرم... سوالی بود در خدمتم چون دیروز علاالدین بودم ...
Amin.M.1986
09-04-2009, 21:27
قیمت رم 8 گیگ توشیبا کلاس 4 : 25 تومن ... ترنسد 8 گیگ( نمیدونم کلاس چند ) : 18 تومن.... رم ریدر ترنسد 11 تومن الی 12 تومن:31::31::31:
سلام من چند روز پیش امنیا رو از بندر گرفتم 395 تومن البته سه تا خریدم. واسه دوستم و یکی از اقوامشون. ساخت کره هم هست. وقتی که نصب کردم یه برنامه هم باهاش نصب شد که کل گوشیو عربی کرد .حالا گوشی رو انگلیسی کردم و بطور فابریک از فارسی پشتیبانی میشه فقط کیبورد فارسی روش نصب کردم.
یه سوال دارم اینکه چطوری میشه محل my document رو به قسمت my storage منتقل کنم تا هر وقت فایلی با بلوتوث به گوشیم میاد مستقیم بره اونجا آخه زود مموری اصلی گوشی پر میشه. یه ترفند رجیستری هم تو همین سایت خوندم ولی کار نکرد. میخواستم این کار رو با رجیستری انجام بدم. در ضمن ریستارت هم میکنم ولی اون کاری که میخوام نمیشه
ممنون
Hamid..God
09-04-2009, 23:34
سلام من چند روز پیش امنیا رو از بندر گرفتم 395 تومن البته سه تا خریدم. واسه دوستم و یکی از اقوامشون. ساخت کره هم هست. وقتی که نصب کردم یه برنامه هم باهاش نصب شد که کل گوشیو عربی کرد .حالا گوشی رو انگلیسی کردم و بطور فابریک از فارسی پشتیبانی میشه فقط کیبورد فارسی روش نصب کردم.
یه سوال دارم اینکه چطوری میشه محل my document رو به قسمت my storage منتقل کنم تا هر وقت فایلی با بلوتوث به گوشیم میاد مستقیم بره اونجا آخه زود مموری اصلی گوشی پر میشه. یه ترفند رجیستری هم تو همین سایت خوندم ولی کار نکرد. میخواستم این کار رو با رجیستری انجام بدم. در ضمن ریستارت هم میکنم ولی اون کاری که میخوام نمیشه
ممنون
از کدوم بندر گرفتی؟
اگه اینقدر ارزونه ماهم بریم بگیریم
از بندر عباس يا ديلم يا؟؟؟ آدرس بده بريم بخريم !
درود بر دوستان عزیز.:46:
برادر امین میشه لطف کنین و بگین تاچش چطوره؟ انگشتیه یا ناخنی؟ باتریش چطوره؟ واسه صفحه نمایشش محافظ خریدی یا نه؟
AryanLand
10-04-2009, 01:50
بابا من اسک.... بازی در آورده بودم ... چون پیش زمینه موس لپ تاب تو ذهنم بود دکمه رو محکم فشار نمیدادم و فکر کردم کلیکش هم لمسیه... اصلا مشکلی نداشت.. فقط الکی یه هارد ریست کردم... حالا میخوام بدونم هارد ریست واسه پاکت ضرر داره یا نه؟؟؟؟/
سلام.
اول که مبارکه مشکلت حل شد .دوم اینکه بابا دمت گرم من که گفته بودم باید چه کار کنی (کلیک).سوم اینکه نه هارد ریست مشکلی نداره.تنها مشکلش اینه که اگر بکاپ نداشته باشی باید بشینی دووباره همه چیزو نصب کنی و ستینگهات رو ست کنی.:11:
AryanLand
10-04-2009, 01:59
سلام.
مواردی که گفتید در مقوله پاکت پی سی ها رایج نیست.(مشکل در نصب تم و یا نصب و پاک کردن برنامه ها و.....).
البته من نمیدونم با کدوم مدل پاکت پی سی سامسونگ کار کردید و این مشکلات رو داشتید.
AryanLand
10-04-2009, 02:50
ساخت کره هم هست. وقتی که نصب کردم یه برنامه هم باهاش نصب شد که کل گوشیو عربی کرد .حالا گوشی رو انگلیسی کردم و بطور فابریک از فارسی پشتیبانی میشه فقط کیبورد فارسی روش نصب کردمge منتقل کنم تا هر وقت فایلی با بلوتوث به گوشیم میاد مستقیم بره اونجا آخه زود مموری اصلی گوشی پر میشه. یه ترفند رجیستری هم تو همین سایت خوندم ولی کار نکرد. میخواستم این کار رو با رجیستری انجام بدم. در ضمن ریستارت هم میکنم ولی اون کاری که میخوام نمیشه
ممنون
سلام.
برای اینکار میتونید از برنامه HC4 Inbox استفاده کنید.بعد از نصب برنامه بصورت دیفالت یک فولدر در my storage میسازه به نام FTP که فایلهای دریافتی در اونجا ذخیره میشه .برای تغییر فولدر میتونید به مسیر زیر برید و فولدر رو تغییر بدید.
start-->setting-->OBEX inbox برنامه رو اجرا کرده و مسیر رو انتخاب کنید.
AryanLand
10-04-2009, 02:54
ساخت کره هم هست. وقتی که نصب کردم یه برنامه هم باهاش نصب شد که کل گوشیو عربی کرد .حالا گوشی رو انگلیسی کردم و بطور فابریک از فارسی پشتیبانی میشه فقط کیبورد فارسی روش نصب کردمge منتقل کنم تا هر وقت فایلی با بلوتوث به گوشیم میاد مستقیم بره اونجا آخه زود مموری اصلی گوشی پر میشه. یه ترفند رجیستری هم تو همین سایت خوندم ولی کار نکرد. میخواستم این کار رو با رجیستری انجام بدم. در ضمن ریستارت هم میکنم ولی اون کاری که میخوام نمیشه
ممنون
سلام.
برای اینکار میتونید از برنامه HC4 Inbox استفاده کنید.بعد از نصب برنامه بصورت دیفالت یک فولدر در my storage میسازه به نام FTP که فایلهای دریافتی در اونجا ذخیره میشه .برای تغییر فولدر میتونید به مسیر زیر برید و فولدر رو تغییر بدید.
start-->setting-->Connection-->OBEX inbox برنامه رو اجرا کرده و مسیر رو انتخاب کنید.
danial_crazy
10-04-2009, 03:34
سلام.
اول که مبارکه مشکلت حل شد .دوم اینکه بابا دمت گرم من که گفته بودم باید چه کار کنی (کلیک).سوم اینکه نه هارد ریست مشکلی نداره.تنها مشکلش اینه که اگر بکاپ نداشته باشی باید بشینی دووباره همه چیزو نصب کنی و ستینگهات رو ست کنی.:11:
میشه بگی با چی باید بکاپ بگیرم که هی بع هارد ریست 2 ساعت نشینم همه رو بنصبم:19:؟
AryanLand
10-04-2009, 09:52
میشه بگی با چی باید بکاپ بگیرم که هی بع هارد ریست 2 ساعت نشینم همه رو بنصبم:19:؟
سلام.
من از بر نامه SPB Backup استفاده میکنم برنامه خوب و پر سرعتیه برای بکاپ گیری.
سلام رفقا .
لطفا آخرين قيمت با ضمانت .... :11:
Amin.M.1986
10-04-2009, 10:29
برادر امین میشه لطف کنین و بگین تاچش چطوره؟ انگشتیه یا ناخنی؟ باتریش چطوره؟ واسه صفحه نمایشش محافظ خریدی یا نه؟
جیگر تاچش خوبه.. ببین داداشم من خیلی رو چیزای الکترونیکی وسواس دارم .. . میشه یه دستی با تاچش کار کرد... بگیری دستت و با انگشت شصتت باهاش کار کنی.. اکسپریا هم گزینه خوبیه... ولی 80 تومن گرونتره و البته یکم بزرگتره .. من خودم بین اکسپریا خریدن و امنیا شک داشتم.... ولی بنا به سلیقه و کاربردم انتخاب کردم... سوالی بود در خدمتم... اهان یادم رفت بگم محافظ 5 تومن بود من چونه زدم 4 گرفتم ولی فکر کنم مال آیفون رو بخری به صرفه تر باشه اون 2 تومنه و هیچ فرقی هم نداره فقط چون محافظ امنیا جدید اومده اینا گرون میفروشن
Amin.M.1986
10-04-2009, 10:32
سلام رفقا .
تا جایی که من خبر دارم فعلا با ضمانت پیدا نمیشه .. 16 گیگ بدون ضمانت میتونی 470-460 از علاالدین پیدا کنی...
Amin.M.1986
10-04-2009, 10:32
یکی از بچه های پی سی ورد گفت باید دوبار کلیک کنی تا بری داخل برنامه ولی من یه بار که میزنم میره داخل... یعنی موس من قطع و وصل میشه؟؟؟؟؟
یکی به سوال این دوستمون جواب بده من هم کنجکاو شدم ..:20:
سلام رفقا .
i900 بدون گارانتی8 گیگ: 440000
با گارانتی اصلی ماکروتل: 460000
i900 بدون گارانتی 16 گیگ:480000
با گارانتی اصلی ماکروتل:500000_510000
قیمت دیروزه ..:31:
Amin.M.1986
10-04-2009, 11:02
یکی به سوال این دوستمون جواب بده من هم کنجکاو شدم ..:20:
جواب دادم دیگه... پست 2110 همین تاپیک... میخوای از این به بعد بهت اس ام اسی بگم؟؟/ (شوخی کردما:40:)
Amin.M.1986
10-04-2009, 11:03
قیمتات 10 تومنی بالاس .. البته بدون گارانتی هاش... گارانتی رو خبر ندارم
Amin.M.1986
10-04-2009, 11:10
یکی از بچه های پی سی ورد گفت باید دوبار کلیک کنی تا بری داخل برنامه ولی من یه بار که میزنم میره داخل... یعنی موس من قطع و وصل میشه؟؟؟؟؟
:5::5: ............
peymankameli
10-04-2009, 11:29
:5::5: ............
نه مال همه دوستان وخود من فقط با یکبار کلیک برنامه اجرا میشه...........
Amin.M.1986
10-04-2009, 11:37
نه مال همه دوستان وخود من فقط با یکبار کلیک برنامه اجرا میشه...........
خوشحالم کردی.... جبران کنم:46:
doctorxx
10-04-2009, 15:38
سلام دوستان
مخام يه اومنياي دست دوم تميز بگيرم
ميشه بگين شماره سريال يا ورژن رام چند به بالا باشه كه ديگه اپگريد نخواد
چند بگيرم خوبه؟
ممنونم
Amin.M.1986
10-04-2009, 16:21
سلام دوستان
مخام يه اومنياي دست دوم تميز بگيرم
ميشه بگين شماره سريال يا ورژن رام چند به بالا باشه كه ديگه اپگريد نخواد
چند بگيرم خوبه؟
ممنونم
دست دوم که قیمت نداره خدا میدونه اون گوشی تو چه وضعیه.... اگه خیلی خوب طرف رو نمیشناسی برو نو بخر
doctorxx
10-04-2009, 16:27
خب ميبينمش قبل خريدن ديگه
خير سرم 4 ساله ppc دارم:5:
ميگه 15 روزه كه خريده و از گارنتي مايكروتلش يه سال مونده كه از فاكتورش ملوم ميشه
مهم اينه كه گوشيش جزو سريهاي جديده يا نه
بعدش اين گوشي كه نوش 500-510 هست با اين اوصاف و با فرض تميزي چند بگيرم خوبه؟
وگرنه معلومه كه نو بهتره
Amin.M.1986
10-04-2009, 16:39
خب ميبينمش قبل خريدن ديگه
خير سرم 4 ساله ppc دارم:5:
ميگه 15 روزه كه خريده و از گارنتي مايكروتلش يه سال مونده كه از فاكتورش ملوم ميشه
مهم اينه كه گوشيش جزو سريهاي جديده يا نه
بعدش اين گوشي كه نوش 500-510 هست با اين اوصاف و با فرض تميزي چند بگيرم خوبه؟
وگرنه معلومه كه نو بهتره
به علم شما جسارت نکردم ولی باید چشم برزخی داشته باشی تا واقعا بتونی بفهمی ای گوشی چه سرگذشتی داشته... من بودم میگفتم 400 و چونه میزدم حسابی.. اگه میفروخت نمیخریدم چون معلومه یه بلایی سر گوشی آورده در نهایت هم 470-450 بیشتر نمیدادم
Amin.M.1986
10-04-2009, 17:18
یه با مرام لطف کنه و برنامه های ضروری که واسه کسی که امنیا داره لازم میشه رو بگه البته ورژن آخرشو بگید... فردا میرم دانشگاه از همونجا دانلود میکنم..ممنون
farhooode
10-04-2009, 22:18
مگر سری های جدید امنیا کیفیت پایین اومده؟
Amin.M.1986
10-04-2009, 23:07
نه عزیزم پایین نیومده
با سلام به دوستان
يه دو سه روز كه گوشي من ساعتش جلو ميره مشگل از كجا ميتونه باشه
AryanLand
10-04-2009, 23:48
سلام.
اگر گرانتی ها اونجوری که شما گفتید ماکروتل باشه اصلی نیست.گارانتی اصلیش پارس مایکروتل هست.
دقت داشته باشید که ماکروتل نیست مایکروتل هست.
AryanLand
11-04-2009, 00:05
یه با مرام لطف کنه و برنامه های ضروری که واسه کسی که امنیا داره لازم میشه رو بگه البته ورژن آخرشو بگید... فردا میرم دانشگاه از همونجا دانلود میکنم..ممنون
سلام.
من برنامه هایی روی پاکت پی سی در زمان خرید نصب میکنم همون ابتدا عبارتند از:
1:فارسی ساز که برای امنیا بهترین MOBIDIV هست.
2: یک برنامه برای بکاپ گیری که من SPB Backup رو ترجیح میدم.(بخاطر سرعت بالاتر همچنین خطای کمتر)
3: RESCO EXPLORER به جهت دسترسی آسان به مکانهای مختلف دستگاه.همچنین دارا بودن رجیستری ادیتور و موارد دیگر.
3: نصب یک کیبرد فارسی (من از SPB کیبرد استفاده میکنم.) رسکو کیبرد هم خوبه.
4:Inesoft Phone که امکانات جالبی داره مثل دلیوری اس ام اس به اسم شخص گیرنده.امکان داشتن پروفایلهای مختلف.آدرس بوک جالب و......
5: و همچنین برنامه گارمین موبایل ایکس تی جهت راه اندازی GPS.
تا اینجایی که یادم بود واسه مهم هاش.
AryanLand
11-04-2009, 00:08
با سلام به دوستان
يه دو سه روز كه گوشي من ساعتش جلو ميره مشگل از كجا ميتونه باشه
سلام.
احتمالا" زمان سینک کردن کامپیوتر جلو میره.که در اینصورت یا ساعت کامپیوترتون میزون نیست یا موقعیت مکانیتون رو درست انتخاب نکردین(یا رو گوشی یا کامپیوتر یا هر دو)
اینکه میگن 16 گیگش دیگه بعد چند ماه تولید نمیشه و همه ی گوشی های بازار یا 24 گیگ عرضه میشن یا 8 گیگ
درسته ؟؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
AryanLand
11-04-2009, 00:39
اینکه میگن 16 گیگش دیگه بعد چند ماه تولید نمیشه و همه ی گوشی های بازار یا 24 گیگ عرضه میشن یا 8 گیگ
درسته ؟؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
نه چو ن 24 گیگ همون 16 گیگه با یک مموری کارت 8 گیگ که گذاشتن توی پکش.(البته من فکر میکنم اینکار هم تو ایران انجام میشه چون مموری کارت 8 قیمتش 20 تومنه و وقتی به شما به اسم 24 گیگ میفروشن 50 تومن بالاتر میفروشن این یعنی 30 هزار تومن سود مفت!!!!)
rasoul2005
11-04-2009, 12:30
سلام دوستان
کسی ادرس نمایندگی رسمی سامسونگ یا مایکروتل در اصفهان را دارد
ممنون
سلام
می خواستم ببینم با توجه به انکه این گوشی صفحه کلید نداره همیشه باید از قلم استفاده کرد یا می شه با انگست راحت از صفحه استفاده کرد.
و دیگه اینکه این گوشی برای خوندن PDF و کلا ebook چطوره؟
مثلا برای PDF نباید مدام برای خوندن یک خط صفحه رو به چپ و راست برد؟
مرسی
سلام.
نه چو ن 24 گیگ همون 16 گیگه با یک مموری کارت 8 گیگ که گذاشتن توی پکش.(البته من فکر میکنم اینکار هم تو ایران انجام میشه چون مموری کارت 8 قیمتش 20 تومنه و وقتی به شما به اسم 24 گیگ میفروشن 50 تومن بالاتر میفروشن این یعنی 30 هزار تومن سود مفت!!!!)
من هم همینو میگم ..:46:
یعنی هرچی گوشی که تو بازاره( 16 گیگ های بازار) همه با نام 24 گیگ آیا عرضه خواهند شد ؟!!:13:
یعنی دیگه 16 گیگ خالی به فروش نخواهد رسید ؟!:18:
سلام
می خواستم ببینم با توجه به انکه این گوشی صفحه کلید نداره همیشه باید از قلم استفاده کرد یا می شه با انگست راحت از صفحه استفاده کرد.
و دیگه اینکه این گوشی برای خوندن pdf و کلا ebook چطوره؟
مثلا برای pdf نباید مدام برای خوندن یک خط صفحه رو به چپ و راست برد؟
مرسی تا اینجا که این تاپیک رو دنبال کردم با این حال که هنوز این گوشی رو نخریدم ولی نظرات دوستان رو منعکس میکنم :
اون جور که بچه ها میگن تمام کار های گوشی رو میشه با انگشت انجام داد و نیازی به قلم نیست ...:31:
تا اونجا که من میدونم گوشی های ویندوز موبایل هیچ وقت برای خوندن فایل های pdf مشکلی نداشتن ..:20:
وقتی صفحه تمام لمسی باشه به نظر چپ و راست کردن صفحه مشکل زیاد بزرگی نباید باشه !!
شما باید با n82 فایل pdf بخونید تا بفهمید چه عذابی به آدم میده !!!:27:
مخلصم:10:
من چندتا سوال داشتم اگه دوستان جواب بدن ممنن میشم
در مورد جی پی اس این گوشی وضعیت چطوره ! میشه ! به فرض تو کویر بخوایم راه رو پیدا کنیم میشه بهش اعتماد کرد ؟ سرعت و دقت چطوره ؟
اگه براتون امکان داره عکس در حالت پرتره ماکرو با سایز اصلی بزارید ممنون میشم
تو gsm arena فقط لند اسکیپ داره !
این گوشی تقویم فارسی روش نصب میشه ؟ برای تایپ sms و ...
یه سوال مهم ! فیلم .divix رو اگه بهش زیرنویس فارسی چسبیده باشه میشه تو گوشی با زیرنویس دید ؟
کسی امتحان کرده ؟
برای این گوشی کیف استاندارد پیدا میشه ؟ اگه میشه یه عکس ازش بزارید :11:
من چندتا سوال داشتم اگه دوستان جواب بدن ممنن میشم
در مورد جی پی اس این گوشی وضعیت چطوره ! میشه ! به فرض تو کویر بخوایم راه رو پیدا کنیم میشه بهش اعتماد کرد ؟ سرعت و دقت چطوره ؟
این گوشی تقویم فارسی روش نصب میشه ؟ برای تایپ sms و ...
یه سوال مهم ! فیلم .divix رو اگه بهش زیرنویس فارسی چسبیده باشه میشه تو گوشی با زیرنویس دید ؟
کسی امتحان کرده ؟
برای این گوشی کیف استاندارد پیدا میشه ؟ اگه میشه یه عکس ازش بزارید :11:
ببخشید چون من خودم این گوشی رو ندارم نمیتونم به سوالتون در مورد جی پی اس و پخش فایل ها جواب بدم ولی عکس کیف مخصوص این گوشی رو پیدا کردم :
راستی اگر امکان داره این دو خط رو هم بیشتر توضیح بدید شاید بتونم بفهمم دقیقا منظورتون چیه :
ببخشید چون من خودم این گوشی رو ندارم نمیتونم به سوالتون در مورد جی پی اس و پخش فایل ها جواب بدم ولی عکس کیف مخصوص این گوشی رو پیدا کردم :
راستی اگر امکان داره این دو خط رو هم بیشتر توضیح بدید شاید بتونم بفهمم دقیقا منظورتون چیه :
ممنون به خاطر کیف گوشی
پرتره به عکاسی از انسان گفته میشه یعنی سوژه انسان باشه
ماکرو هم عکاسی تو مقیاس 1:1 یعنی شما از یک مورچه کوچک در حالت ماکرو عکس میگیری
اجزای بدنش خیلی بزرگ میشه ! ( نمی دونم تونستم برسونم یا نه )
ممنون به خاطر کیف گوشی
پرتره به عکاسی از انسان گفته میشه یعنی سوژه انسان باشه
ماکرو هم عکاسی تو مقیاس 1:1 یعنی شما از یک مورچه کوچک در حالت ماکرو عکس میگیری
اجزای بدنش خیلی بزرگ میشه ! ( نمی دونم تونستم برسونم یا نه )
ok العان افتاد منظورتون چیه .:46::31:
اگر گیر آوردم همین پست رو ویرایش میکنم و براتون قرار میدم .:20:
مخلصیم .:10:
خوب پیدا کردم این عکس هایی که یکی از بچه های ایرانی خارج از ایران با امنیا گرفته 1 دونه از عکس ها نیمه پرترست !! و بقیه هم عکس ها جالبیه ...
سایز عکس ها اصلیه ... ولی عکس ماکرو رو هوز گیر نیاوردم ..
photos taken by omnia & tips
از بندر عباس يا ديلم يا؟؟؟ آدرس بده بريم بخريم !
از بندر عباس گرفتم پاساژ ستاره خلیج. البته خیلی با فروشنده چونه زدیم به زور تونستیم از 420 بیاریمش 395 البته گفتم که همزمان سه تا ازش خریدیم.
Amin.M.1986
12-04-2009, 08:46
سلام.
1:فارسی ساز که برای امنیا بهترین mobidiv هست.
2: یک برنامه برای بکاپ گیری که من spb backup رو ترجیح میدم.(بخاطر سرعت بالاتر همچنین خطای کمتر)
3: Resco explorer به جهت دسترسی آسان به مکانهای مختلف دستگاه.همچنین دارا بودن رجیستری ادیتور و موارد دیگر.
3: نصب یک کیبرد فارسی (من از spb کیبرد استفاده میکنم.) رسکو کیبرد هم خوبه.
4:inesoft phone که امکانات جالبی داره مثل دلیوری اس ام اس به اسم شخص گیرنده.امکان داشتن پروفایلهای مختلف.آدرس بوک جالب و......
5: و همچنین برنامه گارمین موبایل ایکس تی جهت راه اندازی gps.
لينك آخرين ورزن ها رو ميذاري؟؟؟..ممنونم
Amin.M.1986
12-04-2009, 10:15
چند سوال... من تمام پست هاي مربوط به فارسي ساز رو خوندم ولي نفهميدم كدوم بهتره يكي با دليل توضيح بده.. ديگه اينكه بهترين مسنجر كدومه... كم خرج ترين مسنجر كدومه... برنامه هاي lingvosoft روخيلي نياز دارم.. تو مبايلستان بعضيهاش بود ولي كامل نبود و معلوم نبود رو امنيا كار ميكنه يا نه..... آنتي ويروس ميخواد يا نه؟؟.... اگه ميخواد يكي لينك كاسپر رو بذاره لطفا
pinkishmilad
12-04-2009, 10:28
دوستان اگر دنبال wallpaper خاص و رایگان واسه امنیا می گردین یه سری به این سایت بزنین:
در ضمن اگر ممکنه دوستان لینک inesoft phone را هم بزارن ممنون میشم.
respect
خب لازمه از دوست خوبم AryanLand بابت راهنماییشون در باره نحوه تغییر محل پیشفرض فایلهای ردوبدل شده توسط بلوتوث تشکر کنم اما دوستانی که این برنامه بسیار کم حجم رو دانلود و نصب کرده باشند متوجه میشوند که آیکن برنامه در هیچ جای گوشی قابل مشاهده نیست. من بعد از کلی تلاش متوجه مشکل شدم.اگر مایلید این که فایلهاتون مستقیما به داخل پوشه دلخواهتون منتقل بشه بعد از نصب برنامه Resco Explorer که بنظر من روی تمام پاکت پیسی ها باید نصب باشه و همچنین خود برنامه HC4 Inbox که در پست شماره 2106 صفحه 211 همین تاپیک هست باید این کارها رو انجام بدین:
1- ابتدا در my storage یک پوشه ساخته و نام آنرا مطابق با سلیقه خودتان تعیین کنید. نام پیش فرض برنامه نصب شده، ftp است که میتوانید همین نام را انتخاب کنید.
2- سپس برنامه resco explorer را اجرا کرده و از طریق menu\options\general وارد تنظیمات برنامه شوید.
3- در تب browser تیک گزینه Hide file extensions را بردارید و بر روی done کلیک کنید. این کار را برای این انجام دادیم که بتوانیم پسوند فایلها را مشاهده و تغییر دهیم.
4- به قسمت my device رفته و به دنبال فایل obexinbxex_cpl.txt بگردید.آنرا به obexinbxex.cpl تغییر نام دهید. پس از آن بر روی فایل راست کلیک کرده و گزینه send to\Start menu as shortcut را انتخاب کنید.
5- تبریک می گویم شما قادرید تا برنامه را از طریق منوی استارت یا در قسمت برنامه ها با نام ObexINBox مشاهده و اجرا کنید
6- پس از اجرای برنامه در قسمت File store path میتوانید نام پوشه ای که در مرحله اول ساختید را انتخاب کنید.
7- درقسمت language هم زبان برنامه را تعیین کنید. این برنامه زبان فارسی را هم پشتیبانی میکند.
8- تمام
خب من متوجه شدم که خیلیها بابت فارسیساز مشکل دارن. روی گوشی من که ورژنش JPIA3 و ورژن رامش هم JVHK2 هست بصورت پیشفرض عربی نصب بود و زبون فارسی رو هم پشتیبانی میکرد و تنها نیازش کیبورد فارسی بود که اونم با نصب spb حل شد. اسم اون برنامه عربی ساز هم TimeSpaceSystem EffyArabic هست.من تا حالا باهاش اصلا مشکلی نداشتم.البته بگم که من هنوز دیکشنری رو نصب نکردم ببینم با اون چطوره.امتحان میکنم خبرشو میدم.
Cyberlife
12-04-2009, 17:00
اين چه حرفيه؟! از نظر زيبايي كه سامسونگ واقعاً اوله.از نظر امكانات هم اوله.همين i900 ببين چقد امكانات داره.يا i8510. يا i8910 كه كاملترين گوشيه ساخته شدس.
بعدشم i900 ويندوز موبايله و واسش تم و برنامه و بازي خيلي وجود داره ربطي هم به سامسونگ نداره.يا i8510 كه سيمبينه مثل نوكيا و همه برنامه ها و تمهاي نوكيا روش كار ميكنه.اين حرفا رو جاي ديگه نگي.
آقا جان من اين حرفو جاي ديگه هم گفتم و ميگم و خواهم گفت ، شما مثل اينكه دقت نكردي من چي گفتم من نميگم همه مدلهاي اون بدن ، بعضي مدلها هستند كه من باهاشون كار كردم واقعا بي نظير بودن چه از نظر زيبايي و چه از نظر كارايي ولي خوب همه مدلهاش خوب نيستن يعني اكثرشون :2:
ok العان افتاد منظورتون چیه .:46::31:
اگر گیر آوردم همین پست رو ویرایش میکنم و براتون قرار میدم .:20:
مخلصیم .:10:
خوب پیدا کردم این عکس هایی که یکی از بچه های ایرانی خارج از ایران با امنیا گرفته 1 دونه از عکس ها نیمه پرترست !! و بقیه هم عکس ها جالبیه ...
سایز عکس ها اصلیه ... ولی عکس ماکرو رو هوز گیر نیاوردم ..
photos taken by omnia & tips
من امورز رفتم و اومنیا و X1 رو از نزدیک دیدم! با کیبورد X1 اصلا حال نکردم! فکر می کردم راحتر باشه
اومنیا جدید پکش عوض شده توش کیت شارژ ماشین و شارژر فندکی و کابل usb و مموری 1 گیگ
عکسش رو ندارم
دوستان من touchflo 3d واسه omnia میخوام آیا 3d واسش اومده؟
این فروم رو اتفاقی پیدا کردم گفتم شاید به کار بیاد
خب لازمه از دوست خوبم AryanLand بابت راهنماییشون در باره نحوه تغییر محل پیشفرض فایلهای ردوبدل شده توسط بلوتوث تشکر کنم اما دوستانی که این برنامه بسیار کم حجم رو دانلود و نصب کرده باشند متوجه میشوند که آیکن برنامه در هیچ جای گوشی قابل مشاهده نیست. من بعد از کلی تلاش متوجه مشکل شدم.اگر مایلید این که فایلهاتون مستقیما به داخل پوشه دلخواهتون منتقل بشه بعد از نصب برنامه Resco Explorer که بنظر من روی تمام پاکت پیسی ها باید نصب باشه و همچنین خود برنامه HC4 Inbox که در پست شماره 2106 صفحه 211 همین تاپیک هست باید این کارها رو انجام بدین:
1- ابتدا در my storage یک پوشه ساخته و نام آنرا مطابق با سلیقه خودتان تعیین کنید. نام پیش فرض برنامه نصب شده، ftp است که میتوانید همین نام را انتخاب کنید.
2- سپس برنامه resco explorer را اجرا کرده و از طریق menu\options\general وارد تنظیمات برنامه شوید.
3- در تب browser تیک گزینه Hide file extensions را بردارید و بر روی done کلیک کنید. این کار را برای این انجام دادیم که بتوانیم پسوند فایلها را مشاهده و تغییر دهیم.
4- به قسمت my device رفته و به دنبال فایل obexinbxex_cpl.txt بگردید.آنرا به obexinbxex.cpl تغییر نام دهید. پس از آن بر روی فایل راست کلیک کرده و گزینه send to\Start menu as shortcut را انتخاب کنید.
5- تبریک می گویم شما قادرید تا برنامه را از طریق منوی استارت یا در قسمت برنامه ها با نام ObexINBox مشاهده و اجرا کنید
6- پس از اجرای برنامه در قسمت File store path میتوانید نام پوشه ای که در مرحله اول ساختید را انتخاب کنید.
7- درقسمت language هم زبان برنامه را تعیین کنید. این برنامه زبان فارسی را هم پشتیبانی میکند.
8- تمام
من این برنامه رو نصب کردم ولی به طوره پیش فرز فایل ftp رو نساخت ! این کارها رو هم انجام دادم ولی برنامه اجرا نمیشه ! اشکال از کجاست ؟
Amin.M.1986
13-04-2009, 12:27
من از علاالدين يه كيف خريدم بد نيست ولي زيادم خوب نيست...كسي تونست كيف اصلي كه تو سايتش هست رو پيدا كنه؟؟؟/
Amin.M.1986
13-04-2009, 12:32
سلام.
1:فارسی ساز که برای امنیا بهترین mobidiv هست.
2: یک برنامه برای بکاپ گیری که من spb backup رو ترجیح میدم.(بخاطر سرعت بالاتر همچنین خطای کمتر)
3: Resco explorer به جهت دسترسی آسان به مکانهای مختلف دستگاه.همچنین دارا بودن رجیستری ادیتور و موارد دیگر.
3: نصب یک کیبرد فارسی (من از spb کیبرد استفاده میکنم.) رسکو کیبرد هم خوبه.
4:inesoft phone که امکانات جالبی داره مثل دلیوری اس ام اس به اسم شخص گیرنده.امکان داشتن پروفایلهای مختلف.آدرس بوک جالب و......
5: و همچنین برنامه گارمین موبایل ایکس تی جهت راه اندازی gps.
لينك آخرين ورزن ها رو ميذاري؟؟؟..ممنونم
چند سوال... من تمام پست هاي مربوط به فارسي ساز رو خوندم ولي نفهميدم كدوم بهتره يكي با دليل توضيح بده.. ديگه اينكه بهترين مسنجر كدومه... كم خرج ترين مسنجر كدومه... برنامه هاي lingvosoft روخيلي نياز دارم.. تو مبايلستان بعضيهاش بود ولي كامل نبود و معلوم نبود رو امنيا كار ميكنه يا نه..... آنتي ويروس ميخواد يا نه؟؟.... اگه ميخواد يكي لينك كاسپر رو بذاره لطفا
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9::19::19::19::5::5:
oghtapost
13-04-2009, 15:06
امنیا نیاز به کمک در نظر سنجی داره
سلام من اومدم گوشی آپدیت کنم این پیغام داد
incorect software version
باید چی کار کنم؟؟؟؟؟
AryanLand
14-04-2009, 00:03
سلام.
برنامه فارسی ساز:
برنامه SPB بکاپ:
برنامه RESCO EXPLORER :
برنامه SPB Keyboard :
برنامه Inesoft Phone :
این برنامه های مورد نیازتون هرکدوم هم که فعال سازی بخواد داخل فایلش هست و همچنین اگر برنامه کیبورد برای فارسی کردن کیبرد توضیحات داره که داخل فایلش هست هر کد.م رو هم مشکل داشتی بفرما تا راهنماییت کنم.:11:
AryanLand
14-04-2009, 00:07
سلام.
برنامه گارمین رو هم برای GPS تو این صفحه از همین فروم لینکهاش رو گذاشتم میتونی دانلود کنی به همراه راهنمای نصب برنامه.
AryanLand
14-04-2009, 00:11
در ضمن اگر ممکنه دوستان لینک inesoft phone را هم بزارن ممنون میشم.
Respect
سلام.
به 2 پست بالاتر رجوع کنید لینکش رو گذاشتم.:11:
این پک جدید اونیا که توش کیت شارژ ماشین و شارژر فندکی و کابل usb داره فرق با قبلی ها چیه ؟
اینم عکسش
بزرگترش رو پیدا نکردم
من این برنامه رو نصب کردم ولی به طوره پیش فرز فایل ftp رو نساخت ! این کارها رو هم انجام دادم ولی برنامه اجرا نمیشه ! اشکال از کجاست ؟
عرض کردم خدمتتون که باید خودتون بصورت دستی یه پوشه بسازین.خود برنامه این کار رو نمیکنه. ولی اگر برنامه رو اجرا کردید آدرس پیشفرضی که درون برنامه هست: mystorage\ftp هست.یعنی میتونید اسم اون پوشه رو ftp انتخاب کنید.
این برنامه به این دلیل اجرا نمیشه که پسوند فایل cpl نیست بلکه txt هست باید مطمئن بشین که پسوند رو درست کردین. یه سافت ریست بکنین باید درست بشه
Amin.M.1986
14-04-2009, 14:16
بهترين مسنجر چيه؟؟؟//
Amin.M.1986
14-04-2009, 14:17
سلام.
برنامه فارسی ساز:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرنامه spb بکاپ:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرنامه resco explorer :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرنامه spb keyboard :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرنامه inesoft phone :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین برنامه های مورد نیازتون هرکدوم هم که فعال سازی بخواد داخل فایلش هست و همچنین اگر برنامه کیبورد برای فارسی کردن کیبرد توضیحات داره که داخل فایلش هست هر کد.م رو هم مشکل داشتی بفرما تا راهنماییت کنم.:11:
اينا ورن آخرن؟؟؟؟
Amin.M.1986
14-04-2009, 14:20
easy sms چجوره؟؟/ واسه اس ام اس بهترين برنامه كدومه؟؟؟؟
آنتي ويروس لازمه يا نه؟؟/
Amin.M.1986
14-04-2009, 14:22
1-چيكار كنم كه اون رم 128 گوشيم پر نشه؟؟؟؟
2- برنامه ها رو رو مموري كه جدا خريدم نصب كنم بهتره يا حافظه 16 گيگ؟؟؟؟؟
shahab1984
15-04-2009, 00:49
اگه ما بودیم سوال یا درخواست تکراری داشتیم باید کلی حرف میشنیدیم.حالا بیا ببین 5صفحه اخر از این بخش همش تکراریه
:41::8:
khajegani
15-04-2009, 00:53
از بندر عباس گرفتم پاساژ ستاره خلیج. البته خیلی با فروشنده چونه زدیم به زور تونستیم از 420 بیاریمش 395 البته گفتم که همزمان سه تا ازش خریدیم.
عزیزم بندرعباس اصلا ستاره خلیج نداره
این پک جدید اونیا که توش کیت شارژ ماشین و شارژر فندکی و کابل usb داره فرق با قبلی ها چیه ؟
اینم عکسش
بزرگترش رو پیدا نکردم
کسی در این مورد نظری نداره ؟
AryanLand
15-04-2009, 01:17
بهترين مسنجر چيه؟؟؟//
سلام.
من از Mundu IM استفاده میکنم که اکثر مسنجرها رو ساپورت میکنه.(Yahoo,msn و...)اما برنامه IM+ هم برنامه خوبیه.گاهی هم از اون استفاده میکنم.
اينا ورن آخرن؟؟؟؟
اینا فکر میکنم ورژن آخر باشن(اون موقع که من گرفتم بودن و فکر نمیکنم آپدیتی براشون اومده باشه).ضمن اینکه برای من مهم اینه که رجیستر بشن و مشکلات پی در پی نداشته باشن یعنی اگر برنامه ای بیاد و با ورژن قبلیش تفاوت فاحش نداشته باشن من از همون قبلی که داشتم استفاده میکنم و دردسرش رو نمیکشم.(واسه ک.ر.ک و ....)
easy sms چجوره؟؟/ واسه اس ام اس بهترين برنامه كدومه؟؟؟؟
منظورتون رو واضح تر بگید از بهترین برنامه اس ام اس .میخواهید چکار کنه؟ قابلیت هاش چی باشه؟
در مورد آنتی ویروس هم توی این 5 ,6 سالی که من پاکت پی سی داشتم شاید یکی دو بار از آنتی ویروس استفاده کرده باشم تا الان هم مشکلی واسم پیش نیومده.
1-چيكار كنم كه اون رم 128 گوشيم پر نشه؟؟؟؟
2- برنامه ها رو رو مموري كه جدا خريدم نصب كنم بهتره يا حافظه 16 گيگ؟؟؟؟؟
برنامه هایی که نصب میکنی رو روی حافظه داخلی نصب نکن(همون 128 مگ)به استثناء اونایی که بصورت دیفالت خودش رو رام گوشی نصب میشه.برای نصب از 16 گیگ مموری استفاده کن چون اگر رو کارت نصب کنی هروقت مموری کارت رو در بیاری برنامه هات Disable میشن.
شاد و پیروز باشید.
AryanLand
15-04-2009, 01:24
کسی در این مورد نظری نداره ؟
سلام.
من تا حالا 3,4 تا ازین گوشی خریدم.(البته یکش واسه خودم بوده:31:) شارژر فندکی نداشته.منظورتون رو از کیت شارژ ماشین متوجه نشدم.مگه همون شارژر فندکی رو واسه ماشین استفاده نمیکنید؟ اما به هر حال تو پکش نبوده یک همچین چیزی.
اما کابل usb رو که باید داشته باشه( و همگی داشتن)مگه شما شنیدی قبلا" نداشته؟؟!!!
shahab1984
15-04-2009, 01:40
سلام
کسی منوی One click Setting که روی رام اومنیاس رو به صورت برنامه جدا داره؟
Amin.M.1986
15-04-2009, 08:48
منظورم برنامه اس ام اس بود دیگه... بریزم رو گوشی واسه اس ام اس .... اگه مال خود گوشی خوبه خب بگید همون رو استفاده کنم..... راستی من نمیتونم با کیبرد بدون قلم تایپ کنم.. خیلی ریزه که شما میگید چیکار کنم؟/؟/؟///؟؟؟؟؟
Amin.M.1986
15-04-2009, 08:53
یه نفر لطفا کرک محصولات lingvosoft رو بذاره..... نحوه کرک کردنم بگه..... ممنونن alot
سلام.
من تا حالا 3,4 تا ازین گوشی خریدم.(البته یکش واسه خودم بوده:31:) شارژر فندکی نداشته.منظورتون رو از کیت شارژ ماشین متوجه نشدم.مگه همون شارژر فندکی رو واسه ماشین استفاده نمیکنید؟ اما به هر حال تو پکش نبوده یک همچین چیزی.
اما کابل usb رو که باید داشته باشه( و همگی داشتن)مگه شما شنیدی قبلا" نداشته؟؟!!!
اگه به عکس نگاه کنید می بینید طرح جعبه با اومنیاهای که تو بازار معمول هست فرق داره
منظورم از کیت یه پایه هست که تو ماشین نصب میشه و گوشی رو ثابت نگه میداره ! قبل ها از این مدل کیت ها زیاد بود
شارژر فندکی هم هست کابل رو البته فکر می کنم همه داشته باشن !
معمولا به این شکل هستند
mamad_hv
15-04-2009, 10:54
سلام دوستان.منم یکی خریدم.ولی چندتا مشکل دارم که لطف کنید کمکم کنید
1)تمام سریال های گوشی با هم میخونه ولی روی جعبه نوشته 8گیگ و من فکر میکنم 16 گیگ هست.اگه میشه بهم بگید چطور مطمئن بشم 8 هست یا 16؟
2)من نمیتونم دیواس منیجر گوشیو پیدا کنم توی نوار help سرچ کردم و یه آدرس بهم داد ولی وقتی رفتم به اون آدرس دیدم دیواس منیجر نیست.
لطفا سریعتر کمک کنید
من احتمال میدم گوشیم قبلا باز شده باشه یعنی جعبه ی اون
کسی جواب من نمیده؟
من اومدم گوشی آپدیت کنم این پیغام داد
باید چی کار کنم؟؟؟؟؟
shahab1984
15-04-2009, 12:28
پیدا کردم.زخمت نکشید!:8:
Amin.M.1986
15-04-2009, 14:15
تورو خدا کمک... نمیتونم برنامه بریزم ..ACTIVESYNC که تو سی دی هست انگلیسی نیست.. راهی هست که همه set up ها رو بریزم رو گوشی و از روی خود پاکت نصب کنم یا نه؟؟؟؟؟ زود بگید تورو خدا
mamad_hv
15-04-2009, 14:51
1)تمام سریال های گوشی با هم میخونه ولی روی جعبه نوشته 8گیگ و من فکر میکنم 16 گیگ هست.اگه میشه بهم بگید چطور مطمئن بشم 8 هست یا 16؟
2)من نمیتونم دیواس منیجر گوشیو پیدا کنم توی نوار help سرچ کردم و یه آدرس بهم داد ولی وقتی رفتم به اون آدرس دیدم دیواس منیجر نیست.
لطفا سریعتر کمک کنید
بابا یکی جواب منو بده خیلی برام مهم هست.در ضمن یکی از دوستان میگه با با گوشی اون که یه n82 هست که 9 ماه کار کرده عوض کنم.به نظر شما ارزش داره؟
FrankenStein
15-04-2009, 15:06
لطفا سریعتر کمک کنید
1-رو خود گوشی نوشته از رو قسمت ستینگ > مموردی هم میشه فهمید
2-منظور از دیوایس منیجر یعنی چی؟؟بگید میخواین چیکار کنید
کسی جواب من نمیده؟
باید چی کار کنم؟؟؟؟؟
یعنی این رام که شما گرفتید مخصوص این گوشی شما نیست ، با ورژن دیگه امتحان کنید
تورو خدا کمک... نمیتونم برنامه بریزم ..ACTIVESYNC که تو سی دی هست انگلیسی نیست.. راهی هست که همه set up ها رو بریزم رو گوشی و از روی خود پاکت نصب کنم یا نه؟؟؟؟؟ زود بگید تورو خدا
دنبال cab برنامه هاتون باشید به جای exe
mamad_hv
15-04-2009, 16:35
میخوام از روی دیواس منیجر مشخصات سی پی یو را ببینم.
Amin.M.1986
15-04-2009, 18:49
حالا exe هست خب بعضی هاش........... راهی نداره یعنی؟؟؟؟
FrankenStein
15-04-2009, 23:40
میخوام از روی دیواس منیجر مشخصات سی پی یو را ببینم.
setting>system>about
البته این قسمت about تو رامهای دیگه احتمال داره به اسم های دیگه باشه
موفق باشی
FrankenStein
15-04-2009, 23:42
حالا exe هست خب بعضی هاش........... راهی نداره یعنی؟؟؟؟
برادر 1 دقیقه خوب اکتیو سنیک رو دانلود کن، اینکه چیز مهمی نیست که
یه جا دیگه بهت جواب دادم، بزار ببینم میتونم exe رو به کپ تبدیل کنم
kalepoook
16-04-2009, 00:03
سلام
کسی از امنیا اچ دی خبری نداره؟
اینجا کسی گوشیشو نمیفروشه؟
کسی جواب من نمیده؟
باید چی کار کنم؟؟؟؟؟
اگر با پیام Incorrect Software Version مواجه شدید، مراحل زیر را دنبال کنید:
1. دکمه سبز (تماس) را فشار داده تا صفحه شماره گیرنده فعال شود.
2. این کد را وارد کنید: #*1546792#*
3. سپس گزینه ی Preconfiguration را انتخاب کنید.
4. کد #*81230#* را وارد کرده و OK را بزنید.
5. کشور مناسب (کشوری که فایل رام مربوط به آن است) و Default Operator را انتخاب کنید.
6. در پنجره ی DEVICE WILL HARD RESET گزینه ی Accept را انتخاب کنید.
7. حال دوباره عملیات آپگرید را انجام دهید
لطفا سریعتر کمک کنید
بعض وقتا رو خود گوشی بالا سمت چپ مینویسن 16 هست یا 8
و یا یکی از مسیرهای پایین رو برو
start/programs/system info که گزینه سوم مای استوریج نشون میده در کل چقد فضا داری و چقدشو استفاده کردی
یا از این مسیر
start / settings / (tab)system / memory / (tab)storage card
حالا من نمیدونم دیوایس منیجر کجاست ولی برای اینکه ببینی سی پی یو چیه این مسیر رو برو:
start / settings / (tab)system / about
Amin.M.1986
16-04-2009, 11:28
ببخشید سوال هام ابتدایی هستن.. ولی
1-چجوری سافت ریست کنم
2-آیا میشه یه فولدر به اسم program files بسازم و برنامه هام رو اونجا نصب کنم.؟؟
3-فایل cab رو میریزم رو گوشی ولی نمیتونم نصب کنم
shahab1984
16-04-2009, 12:15
سلام
من گوشیم موقع زنگ خوردن صداش در نمیاد انگار روی سایلنت باشه.تو ستینگ هم الرت روی رینگ هست!
کسی راهی بلده؟
peymankameli
16-04-2009, 12:49
آقایون یک خبر تأسف بار ..امروز صبح گوشی دوستم بر اثر بی دقتی موقع آبدیت متاسفانه dead شد
shahab1984
16-04-2009, 13:21
چه جور بی دقتی؟
ببخشید سوال هام ابتدایی هستن.. ولی
1-چجوری سافت ریست کنم
2-آیا میشه یه فولدر به اسم program files بسازم و برنامه هام رو اونجا نصب کنم.؟؟
3-فایل cab رو میریزم رو گوشی ولی نمیتونم نصب کنم
1-کنار دکمه پاور یه فرو رفتگی هست که کنارش نوشته reset..اگه با استایلس(قلم) اومنیا اون ریست رو فشار بدی گوشی ریست یا همون سافت ریست میشه(البته اگه بخوایین میتونم یه راهی بگم که بدون نصب نرم افزار خاصی بتونید یه آیکون برای ریست کردن تو مسیر start/program بسازید تا با زدنش گوشی ریست بشه
2-اگه برنامه ها رو تو مای استوریج نصب کنی خودش برنامه ها رو تو یه پوشه به نام program files نصب میکنه.نیازی نیست خودمون این پوشه رو بسازیم..البته بعضی از برنامه ها تو اون پوشه نصب نمیشن منم تا حالا دقت نکردم که میشه مسیر نصبشو عوض کرد یا نه
3-دوست عزیز چه مشکلی پیش میاد؟چه پیغامی میده؟
سلام
من گوشیم موقع زنگ خوردن صداش در نمیاد انگار روی سایلنت باشه.تو ستینگ هم الرت روی رینگ هست!
کسی راهی بلده؟
شاید اگه دکمه ولوم مثبت رو بزنید درست بشه..
تنظیمات سخت افزاریه صدا رو دست کاری کردین؟
Amin.M.1986
17-04-2009, 07:27
cab رو چجوری نصب میکنن؟؟؟؟؟
Cab رو برین روی حافظه رمت یا خود گوشی بعد از داخل گوشی اجراش کن تا نصب بشه !
سلام
تم واسه امنیا از کجا میشه گیر آورد ؟
این برنامه های تغییر ظاهر ویندوز بدرد میخورا ؟
من گوشیم رو آپدیت کردم ولی هنوز مشکل ممتد بودن ویبره توی زنگ خوردن دارم ؟!
برنامه و بازی هایی که از شتاب سنج استفاده میکنن هم اگه لطف کنید ممنون میشم .؟
سلام
تم واسه امنیا از کجا میشه گیر آورد ؟
این برنامه های تغییر ظاهر ویندوز بدرد میخورا ؟
من گوشیم رو آپدیت کردم ولی هنوز مشکل ممتد بودن ویبره توی زنگ خوردن دارم ؟!
برنامه و بازی هایی که از شتاب سنج استفاده میکنن هم اگه لطف کنید ممنون میشم .؟
سلام دوست عزیز
من برنامه هامو از جای دیگه گیر میارم..اگه خواستی بصورت خصوصی پیغام بده لینکشو بزارم..آخه فک کنم لینک سایت دیگه گزاشتن خلاف باشه
در باره برنامه تغییر ظاهر..من خودم از تاچ فلو 2ِِd استفاده میکنم خیلی هم خوبه ..بعد اون هم تا حالا دنبال چیز دیگه ایی نرفتم
اون مشکل ممتد بودن ویبره مگه به رام بستگی داره؟! فک کنم بالکل خودشون اینجوری باشن!!:13:
Amin.M.1986
17-04-2009, 17:20
تمام دستورات رو درست انجام میدم ولی گارمین رجیستر نمیشه...کمک
AryanLand
17-04-2009, 18:06
تمام دستورات رو درست انجام میدم ولی گارمین رجیستر نمیشه...کمک
سلام.
البته سوالتون باید در قسمت GPS مطرح بشه.اما در هر حال من فکر میکنم فایل ک.ر.ک رو اشتباه میسازی دیوایس ایدیتون رو بگید با یک Email بسازم براتون بفرستم تست کنید انشال.. که حل میشه مشکلتون.:11:
SIMON137
17-04-2009, 18:10
دوستان عزیز امکانش هست با بهترین تنظیمات گوشی یک عکس از یک جای خوب بگیرین و آپلود کنین؟
ممنون
pinkishmilad
17-04-2009, 18:21
سلام.
میشه کاری کرد صدای ringtone از اول زیاد باشه؟ من هر کاری می کنم اول 3 ثانیه صدا کمه بعد زیاد میشه.
AryanLand
17-04-2009, 18:28
سلام.
میشه کاری کرد صدای ringtone از اول زیاد باشه؟ من هر کاری می کنم اول 3 ثانیه صدا کمه بعد زیاد میشه.
سلام.
منم این مشکل رو دارم و البته آخرش به این نتیج رسیدم که یکم تو رجیستری دستکاری کنم شاید بشه درستش کرد .به هر حال اگر تونستم که همین جا اطلاع میدم برای استفاده دوستان شما هم اگر تونستید حتما" زحمتش رو بکشید و به اطلاع همه برسونید.:11:
pinkishmilad
17-04-2009, 18:50
دوستان یه مقایسه خیلی جالب بین iphone و windows mobile 6.5
Amin.M.1986
17-04-2009, 19:41
سلام.
البته سوالتون باید در قسمت GPS مطرح بشه.اما در هر حال من فکر میکنم فایل ک.ر.ک رو اشتباه میسازی دیوایس ایدیتون رو بگید با یک Email بسازم براتون بفرستم تست کنید انشال.. که حل میشه مشکلتون.:11:
device id: 3324641792
card id: 906108767
SIMON137
17-04-2009, 19:56
ببخشید کسی نتونست با گوشیش یک عکس بگیر و آپلود کنه ؟
Amin.M.1986
17-04-2009, 19:59
1-کنار دکمه پاور یه فرو رفتگی هست که کنارش نوشته reset..اگه با استایلس(قلم) اومنیا اون ریست رو فشار بدی گوشی ریست یا همون سافت ریست میشه(البته اگه بخوایین میتونم یه راهی بگم که بدون نصب نرم افزار خاصی بتونید یه آیکون برای ریست کردن تو مسیر start/program بسازید تا با زدنش گوشی ریست بشه
2-اگه برنامه ها رو تو مای استوریج نصب کنی خودش برنامه ها رو تو یه پوشه به نام program files نصب میکنه.نیازی نیست خودمون این پوشه رو بسازیم..البته بعضی از برنامه ها تو اون پوشه نصب نمیشن منم تا حالا دقت نکردم که میشه مسیر نصبشو عوض کرد یا نه
3-دوست عزیز چه مشکلی پیش میاد؟چه پیغامی میده؟
لطف کن طریقه آیکون واسه ریستارت رو بگو:11:
Amin.M.1986
17-04-2009, 20:04
ببخشید کسی نتونست با گوشیش یک عکس بگیر با آپلود کنه ؟
عکس زیاد گرفتن و آپلود کردن یه سرچ بزن تو تاپیک
Amin.M.1986
17-04-2009, 20:06
قبل از وصل کردن به کامپیوتر لازمه کار خاصی روی گوشی انجام بدیم... واسه جدا کردن کابل از کامپیوتر چطور؟؟؟؟؟
AryanLand
17-04-2009, 20:49
device id: 3324641792
card id: 906108767
سلام.
Email تون رو هم بفرمایید که فایلهای ک.ر.ک برنامه و نقشه رو براتون بفرستم.(هر کدو م در حد چند بیت حجمشونه.)
SIMON137
17-04-2009, 20:54
عکس زیاد گرفتن و آپلود کردن یه سرچ بزن تو تاپیک
پیدا نکردم
SIMON137
18-04-2009, 14:37
این گوشی با چه فرمتی عکس و با چه فرمتی فیلم میگیره و آیا این فرمت ها در گوشی قابل تغییر هست ؟
لطف کن طریقه آیکون واسه ریستارت رو بگو:11:
سلام..اگه تو گوشی با file explorerخود گوشی برین تو پوشه ویندوز و سرچ کنین reset یه فایل پیدا میکنین به نام reset.exe و اگه روش کلیک کنین گوشیتون ریستارت میشه..خوب پس خیلی از چیزایی که میخوایین تو این پوشه ویندوز پیدا میشه
حالا بیایین گوشیتونو وصل کنین به کامپیوتر البته با اکتیو سینک..و حالا این مسیر رو تو کامپیوتر دنبال کنین:
my computer/mobile device/my winows mobile-based device/windows
البته واسه من hiden بود ..خوب حالارو یه آیکون کلیک کنین و r رو چند بار بزنین تا به آیکون با نام reset برسین..روش کلیک راست کنین و creat shortcut رو بزنین حالا برین آخر صفحه یا پنجره..فایل Shortcut to reset.exe آخرین فایل این صفحه اونجاست..حالا کلیک راست و بعد کپی..حالا تو همین پوشه ویندوز برین داخل پوشه Start Menuو برین تو پوشه Programs و همین جا paste کنین..
حالا یه سافت ریست کنین گوشی رو و میبینین که تو مسیر start/programs اون فایل ریست هست که اگه روش کلیک کنین گوشی سافت ریست میشه..میتونین اسمشو هم عوض کنین.
Amin.M.1986
18-04-2009, 17:38
قبل از وصل کردن به کامپیوتر لازمه کار خاصی روی گوشی انجام بدیم... واسه جدا کردن کابل از کامپیوتر چطور؟؟؟؟؟
یه نفر لطفا کرک محصولات lingvosoft رو بذاره..... نحوه کرک کردنم بگه..... ممنونن alot
بهترين مسنجر چيه؟؟؟//
easy sms چجور برنامه ايه؟؟/ واسه اس ام اس بهترين برنامه كدومه؟؟؟؟
فرياد رسي نيست؟؟؟؟؟
AryanLand
18-04-2009, 23:40
فرياد رسي نيست؟؟؟؟؟
سلام.
برای قطع و وصل کار خاصی نمیخواد انجام بدی.
مسنجر رو هم که قبلا" گفتم. Mundu IM و IM+ هر دو خوب هستن.
آنتی ویروس رو هم من تا الان بالای 10 تا پاکت پی سی داشتم هیچوقت استفاده نکردم ولی باشه بهتر از اینه که نباشه.
در مورد اس ام اس هم من واقعا" نمیدونم منظورت چیه.برنامه میخوای که اس ام اس بدی؟ خوب با همون استاندارد گوشی مگه مشکلی داری واسه اس ام اس؟
Amin.M.1986
19-04-2009, 09:55
سلام.
برای قطع و وصل کار خاصی نمیخواد انجام بدی.
مسنجر رو هم که قبلا" گفتم. Mundu IM و IM+ هر دو خوب هستن.
آنتی ویروس رو هم من تا الان بالای 10 تا پاکت پی سی داشتم هیچوقت استفاده نکردم ولی باشه بهتر از اینه که نباشه.
در مورد اس ام اس هم من واقعا" نمیدونم منظورت چیه.برنامه میخوای که اس ام اس بدی؟ خوب با همون استاندارد گوشی مگه مشکلی داری واسه اس ام اس؟
1-اس ام اس خود گوشي ديليوري نداره....
2- بين برنامه هاي چت كدوم كم خرج ترن و كدوم از لحاظ امكانات بهتره؟؟؟؟؟؟؟
3- آنتي ويروس من خودم عاشق كسپر اسكاي هستم كسي داره نسخه كامل رو؟؟؟؟؟
4-shmessenger چجوره؟ واسه گوشي جاوا كه بهترينش همين بود.5-
روشي هست كه برنامه ها رو از اتو استارت برداريم؟؟؟ مثلا آنتي ويروس رو كاري كنيم كه خودش بالا نيا با روشن شدن پاكت؟؟
ممنون:40::40:
kalepoook
19-04-2009, 10:38
سلام
این سایت که لینکشو پایین میدم خودش یه مسنجر برای موبایله بدون این که بخواین دیسکانکت کنه و زبان فارسی هم داره.
نسخه موبایل داره با کامپیوترم میشه چت کرد.امتحان کنید من باهاش با ان 73 چت میکردم با اینترنت ایرانسل.
سلام . چجوری میتونم برنامه های بانک هارو نصب کنم ((خیلی حیاتیه))
تنظیمات gprs همراه اول هم لطف کنید
ممنون .
reza_vga8800gt1gb
19-04-2009, 12:28
سلام دوستان من یدونه 16 شو گرفتم چند تا مشکل دارم .چرا جی پی اس بدون اینترنت وصل نمیشه ؟چرا قسمت زیر شبکه اطلاعاته شبکه رو نمی ده ؟مثلا کدوم محل هستی یا سال نو مبارک !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟
یه نرم افزار واسه رمز گزاری روی فایل ؟
SIMON137
19-04-2009, 15:13
گارانتی اصلی این گوشی چی هست ؟
BIKHIAL_ALL_75
19-04-2009, 17:40
Pda:i900dthj9/dthj9
phone:i900xxhj1
اين مشخصات گوشي منه
ميخواستم بدونم رام گوشيم قديميه كه عوضش كنم؟؟
يا احتياجي به اين كار نيست؟
1-اس ام اس خود گوشي ديليوري نداره....
2- بين برنامه هاي چت كدوم كم خرج ترن و كدوم از لحاظ امكانات بهتره؟؟؟؟؟؟؟
3- آنتي ويروس من خودم عاشق كسپر اسكاي هستم كسي داره نسخه كامل رو؟؟؟؟؟
4-shmessenger چجوره؟ واسه گوشي جاوا كه بهترينش همين بود.5-
روشي هست كه برنامه ها رو از اتو استارت برداريم؟؟؟ مثلا آنتي ويروس رو كاري كنيم كه خودش بالا نيا با روشن شدن پاكت؟؟
ممنون:40::40:
سلام..
برای دلیوری به مسیر زیر برو
start/messaging/(then highlight messaging/menu/option/(click on messaging)/(tik on)Request delivery notifications
اگه منظورتون اینه که از startup بردارین یه راه به نظرم میرسه ولی خودم تست نکردم..عواقبش با خودت:31: هر چند فک نکنم اتفاق خاصی بیفته..با فایل اکسپلورر داخل پوشه ویندوز شو بعد اونجا پوشه استارت آپ هست..اگه آیکون برنامه مورد نظرت اونجا باشه delete کنش..اگرم نشد گوشیو به پی سی وصل کن و با اکتیو سینک البته..بعد همین مسیر رو از اونجا برو..
البته با ویندوز های خودمون که از این کارا میکنیم اتفاقی نمیفته:31:
mamad_hv
19-04-2009, 22:00
سلام
من کجای گوشی میتونم مشخصات ram و rom و cpu گوشی را ببینم؟اگه میشه آدرس دقیق بدید هر چی تو گوشی گشتم پیدا نکردم
Pda:i900dthj9/dthj9
phone:i900xxhj1
اين مشخصات گوشي منه
ميخواستم بدونم رام گوشيم قديميه كه عوضش كنم؟؟
يا احتياجي به اين كار نيست؟
دوست عزیز عوض کردن رام اومنیا خیلی خطرناکه..اگه مشکلی باهاش داری شبیه مصرف باطری یا سرعت گوشیت اونوقت رامتو عوض کن در غیر اینصورت پیشنهاد میکنم بیخیال بشی
جدیدترین رام ..رام a5 برای کشورهای جنوب شرق آسیا هستش
Amin.M.1986
20-04-2009, 11:14
وقتي مخوام فايل cab رو روي گوشي كپي كنم اول بريزم رو كدوم دايركتوري
Amin.M.1986
20-04-2009, 11:17
وقتي مخوام فايل cab رو روي گوشي كپي كنم اول بريزم رو كدوم دايركتوري?????????????
وقتي مخوام فايل cab رو روي گوشي كپي كنم اول بريزم رو كدوم دايركتوري?????????????
هر جا که خواستی میشه..حتما لازم نیست جای خاصی بریزی..البته بهتره تو مای استوریج باشه ..چون فضای خود گوشی کمه و در حقیقت مثل طلاست:31:..تو مای استوریج یه پوشه درست کن بریز اون تو
سلام
من کجای گوشی میتونم مشخصات ram و rom و cpu گوشی را ببینم؟اگه میشه آدرس دقیق بدید هر چی تو گوشی گشتم پیدا نکردم
start/settings/(tab)system/about اطلاعات سی پی یو یعنی اسمشو میده و فضای مموری
start/settings/(tab)system/memory اطلاعات مموری..فک میکنم منظورش ram هستش ..اطلاع دقیقی ازش ندارم..یعنی نمیدونم چیه:31:ولی داخلش فضای استوریج و پروگرام مشخص شده
start/settings/(tab)system/task manager نشون میده چه برنامه هایی باز هستن و چقد از فضای رم و سی پی یو رو اشغال کردن
start/settings/(tab)system/version اطلاعات رام در اینجا اومده..البته اطلاعاتی درمورد بلوتوث و وای فای هم هست بعنوان مثال:
PDA :i900JVHI2/JVHI2
PHONE :i900JVHI2
یعنی رام گوشی من JVHI2 هست
Amin.M.1986
20-04-2009, 19:03
براي ديدن متن فارسي آيا حتما بايد عربايزر نصب كرد؟؟؟؟؟؟
بهترين راه و بهترين برنامه چيه؟؟؟؟؟
police-force
20-04-2009, 19:47
دوستان من برنامه عربایزر رو نصب کردم اما حروف ( پ،گ،ژ،چ ) رو نداره:41: میخواستم بپرسم
فارسی ساز بهتر از عربایزر هست؟ که حروف ( پ،گ،ژ،چ ) رو داشته باشه ،اگه کیبرد فارسی هم باشه مشکلی نیست ، اگه راهنمایم کنین ممنون میشم:11:
deluge28
20-04-2009, 21:07
وقتي عربايزر نصب باشه،كافيه فقط يه كيبرد فارسي بريزيد تو گوشي ... تو اونايي كه من امتحان كردم spb keyboard از بقيه بهتره.
دوستان من برنامه عربایزر رو نصب کردم اما حروف ( پ،گ،ژ،چ ) رو نداره:41: میخواستم بپرسم
فارسی ساز بهتر از عربایزر هست؟ که حروف ( پ،گ،ژ،چ ) رو داشته باشه ،اگه کیبرد فارسی هم باشه مشکلی نیست ، اگه راهنمایم کنین ممنون میشم:11:
دوست عزیز... توی این فایل یه کیبورد و یک فارسی ساز بی دردسر هست.
اون عربایزر رو پاک کن و اینارو نصب کن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این فایل 2.5 مگی رو دان کنید.
دوتا فولدر توشه ! یکی فارسی ساز واسه اونایی که حروف فارسی رو جدا جدا نشون میده گوشیشون
یکی کیبورد بسیار زیبا و کارآمد فارسی !
نصب کردنشون اینجوریه : فایل CAB رو میریزید هرجای رم گوشی که دوست داشتید و با فایل منیجر گوشی بازش میکنید تا نصب بشه !
اگه گوشی گفت که باید ریست بشه بهش اجازه بدید !
به همین سادگی !!!! نیاز به هیچ عربیلایزر و ..... نیست !
اگه دوست داشتید هم میتونید فقط از کیبوردش استفاده کنید.
mamad_hv
20-04-2009, 22:37
بهترین ورژن ویندوز برای i900 چی هست؟الان 6.1 روی گوشیم هست.به نظر شما گوشی آبگرید لازم داره برای ساپورت زبان فارسی؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوتا فولدر توشه ! یکی فارسی ساز واسه اونایی که حروف فارسی رو جدا جدا نشون میده گوشیشون
نصب کردنشون اینجوریه : فایل cab رو میریزید هرجای رم گوشی که دوست داشتید و با فایل منیجر گوشی بازش میکنید تا نصب بشه !
ممنون.......... ولی عربایزر و هر فارسی ساز دیگه ای که نصب کنید پاک نمیشه و حتما باید هارد ریست کنید. :46:
SIMON137
20-04-2009, 23:48
ولی عربایزر و هر فارسی ساز دیگه ای که نصب کنید پاک نمیشه و حتما باید هارد ریست کنید.
با اجازت من هنوز گوشی نخریدم نمی دونم چی به چی هست.
می خواستم ببینم با این کار همه چیز ریست میشه ؟ چجوریاس کلا؟ چیا عوض میشه ؟
رم گوشی چگونه هست ؟ یعنی هر زمان که بخریم جدیدتر هستش ؟ قابل تعویض هست ؟
خیلی ممنونم
AryanLand
21-04-2009, 01:14
ممنون.......... ولی عربایزر و هر فارسی ساز دیگه ای که نصب کنید پاک نمیشه و حتما باید هارد ریست کنید. :46:
سلام.
همیشه اینطور نیست ولی خوب درصد بیشتری از مواقع باید هارد ریست بشه.
البته منم یه راه خوب بلدم..خیلی کامل هست و من باهاش هیچ جایی دچار مشکل نشدم..هر کی خواست یه پیغام خصوصی بده من لینکشو بهش بدم..
oghtapost
21-04-2009, 21:41
اینم چند تا عکس از لوازم جانبی این گوشی سمت چپ ادامه داره>>>>>>>>>>>>>>>>
اینم چند تا عکس از لوازم جانبی این گوشی سمت چپ ادامه داره>>>>>>>>>>>>>>>>
این لوازم تو علاالدین پیدا میشن؟!؟!؟
kalepoook
22-04-2009, 00:24
سلام
این I900 Special Edition با I900 چه فرقی دارن؟
hasanmotori
22-04-2009, 00:31
سلام
این i900 special edition با i900 چه فرقی دارن؟
همون امنيا 16 گيگه كه يه مموري 8 و يه شارژر فندكي بهش اضافه شده
oghtapost
22-04-2009, 06:19
این لوازم تو علاالدین پیدا میشن؟!؟!؟
نه متاسفانه....
mamad_hv
22-04-2009, 10:49
بهترین ورژن ویندوز برای i900 چی هست؟الان 6.1 روی گوشیم هست.به نظر شما گوشی آبگرید لازم داره برای ساپورت زبان فارسی؟
اساتید میشه جواب منو بدید
BIKHIAL_ALL_75
22-04-2009, 11:16
البته منم یه راه خوب بلدم..خیلی کامل هست و من باهاش هیچ جایی دچار مشکل نشدم..هر کی خواست یه پیغام خصوصی بده من لینکشو بهش بدم..
age emkanesh hast haminja javab bede dost aziz
sorry be khatere finglish dostan
Amin.M.1986
22-04-2009, 14:33
وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنم خیلی داغ میشه.. ضرری واسه گوشی داره یا نه؟؟؟؟/
s-a-l-i-m
22-04-2009, 16:21
اساتید میشه جواب منو بدید
نه ربطی به اپگریت نداره.........باید زبان فارسی رو روش نصب کنی که برنامه اش ریخته تو سایت ها و اینکه 6.5 الان همه کوک شده هست و مال شرکت نیست.در ظمن رم پایین i900 ویندوز 6.5 رو خوب جواب بده....{ فکر می کنم } خدا رو چی دیدی.:31:
Amin.M.1986
22-04-2009, 16:51
1-محافظ صفحه برا امنیام گرفتم ولی یکم کوچیکه.. روش زده بود i900-i908 کسی محافظ بهتری سراغ داره برای امنیا؟؟؟
2-بقیه از چی استفاده میکنن؟
3-بهتر اینه که محافظ روی جوی استیک رو بگیره یا نه؟؟؟؟
لطفا جواب بدید
BIKHIAL_ALL_75
22-04-2009, 16:54
نصب کردنشون اینجوریه : فایل CAB رو میریزید هرجای رم گوشی که دوست داشتید و با فایل منیجر گوشی بازش میکنید تا نصب بشه !
خواهشن کمکم کنید!!!!!!!
من این فارسی ساز رو روی گوشیم در حالی که mobidiv رو گوشیم بود نصب کردم
الان گوشیم روشن میشه ولی رو یه صفحه هنگ میکنه و هیچ کاری نمیتونم انجام بدم
خواهش میکنم اگه کسی راهی برای فرمت کردن دستی یا حل این موضوع بلده بگه چون تو شهر ما اصلا به تعمیرگاه پاکت پی سی دسترسی ندارم
Amin.M.1986
22-04-2009, 17:41
وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنم خیلی داغ میشه.. ضرری واسه گوشی داره یا نه؟؟؟؟/
1-محافظ صفحه برا امنیام گرفتم ولی یکم کوچیکه.. روش زده بود i900-i908 کسی محافظ بهتری سراغ داره برای امنیا؟؟؟
2-بقیه از چی استفاده میکنن؟
3-بهتر اینه که محافظ روی جوی استیک رو بگیره یا نه؟؟؟؟
لطفا جواب بدید
جواب بدین دیگههههههه:13:
police-force
22-04-2009, 18:34
نصب کردنشون اینجوریه : فایل cab رو میریزید هرجای رم گوشی که دوست داشتید و با فایل منیجر گوشی بازش میکنید تا نصب بشه !
دوست عزیز ممنون از کمکت ،فقط میتونم بگم که برنامش معرکست واسه امنیا:11:
oghtapost
22-04-2009, 18:36
جواب بدین دیگههههههه:13:
بهترین برچسب lcd واسه psp ...
البته واسه امنیا یه مقدار بزرگه...
Amin.M.1986
22-04-2009, 18:38
بهتر اینه که محافظ روی جوی استیک رو بگیره یا نه؟؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.