مشاهده نسخه کامل
: Samsung i900 Omnia
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
14
15
16
saeid000
04-02-2009, 13:45
che joori mishe ahange sms ro avaz kard ?
kasi kife monaseb barash peydam karde
?
دوست عزیز من با این راه عوض کردم شاید راهه دیگه هم باشه که من آهنگ مورد نظر را به پوشه ویندوز انداختم و از این مسیر عوض کردم Setting/personal/Souns&Notifications/Notifications/ که از قسمت Event 'گزینه Messaging:New text message را بردار بعد دیگه همه چی معلومه با تشکر....
sepand_salehi
04-02-2009, 14:01
دو تا سوال دارم که یکیشو یکی قبلا پرسیده بود
فیلم های divx رو از کجا می شه دانلود کرد؟
دوم:
راهي وجود داره كه نرم افزاراي جاوا رو main memory ريخته نشه؟
خواهشا جواب این سوال آبیه رو بدین. من بازی جاوا خیلی ریختم و حافظه رم موبایل رو خیلی گرفته. الان فقط 20 مگ خالی دارم. راهی برای این مشکل وجود داره؟
saeid000
04-02-2009, 16:02
دوستان چه برنامه ای را پیشنهاد میکنید برای تبدیل فرمت های ویدیویی به فرمت divx با تشکر...
Amin.M.1986
04-02-2009, 17:19
دوستان چه برنامه ای را پیشنهاد میکنید برای تبدیل فرمت های ویدیویی به فرمت divx با تشکر...
لزومی نداره divx کنی. mp4 کن
با سلام
برای کابل tv از چه کابلی استفاده کنم ؟ آیا کابل اصل در بازار موجوده ؟
آیا کابل tv سایر مدل های سامسونگ مثل u600 به این گوشی میخوره؟
شنیدم کابل سامسونگ مدل d802 بهش میخوره !کسی کابل رو امتحان کرده؟؟
farhooode
04-02-2009, 21:09
صدای گوشی توی هنزفری چطوره؟
بلندیش متوسط رو به بالاست و یا کلا صداش بلنده
کلا کر میکنه ادمو! انقدر خوبه کار دسته گوش میده :دی
كسي ميدونه چرا من وقتي چيزي رو برا كسي بلوتوث ميكنم نصف كاره قطع ميشه
ممنون ميشم اگه جواب بديد
farhooode
04-02-2009, 23:08
اینقدر رو هوا جواب ندید
صداش توی هنزفری رو دقیق تشریح کنید
درود بر دوستان گل:46:
اگه خدا بخواد ظرف چند روز آینده با طی مسافتی 200 کیلومتری میرم که بخرم این دلبر رو:8:
فقط دوستان یه لطفی کنن بگن حالا که میرم تهران همراه با گوشی چه چیزای دیگری بگیرم(مثل محافظ lcd و کیف و ...) و از کجا؟:20:
سلام
من وقتی بازی های فلشو تو گوشی اجرا میکنم خیلی کند اجرا میشن کسی دلیلشو میدونه؟
omniafan
05-02-2009, 09:43
سلام
لطفا آدرس جایی که بتونم این گوشی رو با گارانتی اصل مایکروتل بخرم. البته با کمترین قیمت.
مرسی
درود بر دوستان گل:46:
اگه خدا بخواد ظرف چند روز آینده با طی مسافتی 200 کیلومتری میرم که بخرم این دلبر رو:8:
فقط دوستان یه لطفی کنن بگن حالا که میرم تهران همراه با گوشی چه چیزای دیگری بگیرم(مثل محافظ lcd و کیف و ...) و از کجا؟:20:
چیزایی که یه دردت میخوره قطعا یه کیف مناسب و مطمئن هست. دنبال کیفی باش که به گوشی متصل باشه و گوشی ازش در نیاد!
تونستی یه کابل TV هم براش گیر بیار
اگه ماشین داری یه شارژر فندکی هم (البته اصل باشه) خیلی به دردت میخوره
محافظ LCD هم که اگه مخصوص امنیا گیر آوردی که چه بهتر ولی اگه نبود از محافظ های Iphone میشه استفاده کرد .بگو برات بندازن روش.
البته متاسفانه من برای گوشیم هیچ کدوم از اینا رو تو شهرستان گیر نیاوردم!! امیدوارم تو تهران گیر بیاری.
چند روز پیش یک فایل cab که گوشیو arabic میکنه و از رام jp استخراج شده در تاپیک امنیا گذاشتم به نظر من بهترین روش فارسی کردن استفاده ار اون فایله فقط وقتی نصب کردید واسه اینکه interface عربی از بین بره :الانجلیسیه(همون انگلیسی)setting>system>menu>set to
setting>system>language>و کلیک اپشن پایینی رو بردارید
restart
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه رام A2 رو با این روش عربی کنین:storage=40.05
اینم آخرین تغییرات :
و آخرین ورزن mobDiv :
البته من این رو امتحان نکردم ولی با این همه عربایزر ی که تو هفته اخیر اومده دیکه مشکل عربی امنیا حل شد باس به فکر فارسی بود :)
peymankameli
06-02-2009, 13:51
اقا من محافظ گوشي من كنده شد وديگر نتوستم محافظ پيدا كنم ....حالا اگر يواش با گوشي كار كنم ...احتمال خرابي چقدر هست........
peymankameli
06-02-2009, 16:44
چرا اينقدر كيفيت عكسبرداري وفيلم برداري پايين هست.مخصوصا عكس كه قبل از عكس گرفتن خوب هست ولي بعد از آن با كيفيت بد وتار ذخيره ميشود ....همه تنضيماتش هم من تعقير دادم تاثيري نكرد...به نظر من n70 نوكيا بهتر از اين عكس ميگيره...اصلا عكسها واضح نيست...تــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــاره
armin_software
06-02-2009, 16:54
این گوشی بدون گارانتی تو بازار چه قدره؟
ali_MacBook_Apple
06-02-2009, 19:09
چرا اينقدر كيفيت عكسبرداري وفيلم برداري پايين هست.مخصوصا عكس كه قبل از عكس گرفتن خوب هست ولي بعد از آن با كيفيت بد وتار ذخيره ميشود ....همه تنضيماتش هم من تعقير دادم تاثيري نكرد...به نظر من n70 نوكيا بهتر از اين عكس ميگيره...اصلا عكسها واضح نيست...تــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــاره
قبلا با n95 مقايسه مي شد حالا با n70 مقايسه مي كنيد. مشكل از تنظيمات يا نور شماست.
چیزایی که یه دردت میخوره قطعا یه کیف مناسب و مطمئن هست. دنبال کیفی باش که به گوشی متصل باشه و گوشی ازش در نیاد!
تونستی یه کابل tv هم براش گیر بیار
اگه ماشین داری یه شارژر فندکی هم (البته اصل باشه) خیلی به دردت میخوره
محافظ lcd هم که اگه مخصوص امنیا گیر آوردی که چه بهتر ولی اگه نبود از محافظ های iphone میشه استفاده کرد .بگو برات بندازن روش.
البته متاسفانه من برای گوشیم هیچ کدوم از اینا رو تو شهرستان گیر نیاوردم!! امیدوارم تو تهران گیر بیاری.
درود بر میلاد عزیز و دوستان دوست داشتنی دیگر:46:
عزیزان تهرانی جایی را برای چیزهایی که میلاد گفت سراغ دارند؟:5:
Hamid..God
06-02-2009, 20:45
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برید حال کنید
Amin.M.1986
06-02-2009, 21:38
برید حال کنید
حالی به حالی شدم/ رفقا چه رنگاییش اومده و کدومش کمتر خز شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ پولش اومده دستم وقت کنم میخوام بگیرم
Amin.M.1986
06-02-2009, 21:40
انداختن محافظ سخته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا آدرس دقیق نمایندگی رسمی رسی ماکروتل در تهران و شماره تماس رو بدید
نه از این مغازه ها
بخش فروشش رو بدید
ali_MacBook_Apple
07-02-2009, 00:47
حالی به حالی شدم/ رفقا چه رنگاییش اومده و کدومش کمتر خز شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ پولش اومده دستم وقت کنم میخوام بگیرم
مگه امنیا هم خز شده......
چه بوددد.......:18:
یه جوری می گه کمتر خز شده انگار از هر 10 نفری که می بینی 9 نفر امنیا دستشونه اون یه نفرم که دستش نیست جا گذاشته خونه....
بابا بیخیاللل....
خز شده چیه دیگه.... اگه دنبال خز شدن و این حرفایی کلاً دور این گوشی رو خط بکش برو n95 بخر...:2:
Amin.M.1986
07-02-2009, 09:38
مگه امنیا هم خز شده......
چه بوددد.......:18:
یه جوری می گه کمتر خز شده انگار از هر 10 نفری که می بینی 9 نفر امنیا دستشونه اون یه نفرم که دستش نیست جا گذاشته خونه....
بابا بیخیاللل....
خز شده چیه دیگه.... اگه دنبال خز شدن و این حرفایی کلاً دور این گوشی رو خط بکش برو n95 بخر...:2:
اشتباه متوجه شدی علی جان منظورم این نبود که الان خز شده. من بد بیان کردم . منظورم این بود: کدوم رنگش بیشتر دست امنیا دارهاست و کدوم رنگش کمتر و دیگه اینکه من پاکت لازم دارم نه گوشی
dr.hammid
07-02-2009, 10:00
دوستان لطفا کمک کنین و این یه من شکری که خوردیمو از حلقمون درارین!
بعد از کلی تحقیق راجع به UPGRADE کردن گوشی بالاخره دل رو به دریا زدیمو... سری اول وسط کار برنامه هنگ کرد و بعد از 2-3 ساعت کلابه شدم و برنامه رو بستم، گوشی روشن میشد ولی بالا نمیومد، با راهنمایی یکی از دوستان مجدد گوشی رو وصل کردم، این بار تا آخر رفت، Job Done رو هم داد گوشی خاموش شد و دیگه روشن نشد، خودمم هر کار میکنم روشن نمیشه، اگر کسی اطلاعاتی داره ما رو از این مخمصه دراره ممنون میشم.
لطفا آدرس دقیق نمایندگی رسمی رسمی مایکروتل در تهران و شماره تماس رو بدید
نه از این مغازه ها
بخش فروشش رو بدید
دوستان لطفا کمک کنین و این یه من شکری که خوردیمو از حلقمون درارین!
بعد از کلی تحقیق راجع به UPGRADE کردن گوشی بالاخره دل رو به دریا زدیمو... سری اول وسط کار برنامه هنگ کرد و بعد از 2-3 ساعت کلابه شدم و برنامه رو بستم، گوشی روشن میشد ولی بالا نمیومد، با راهنمایی یکی از دوستان مجدد گوشی رو وصل کردم، این بار تا آخر رفت، Job Done رو هم داد گوشی خاموش شد و دیگه روشن نشد، خودمم هر کار میکنم روشن نمیشه، اگر کسی اطلاعاتی داره ما رو از این مخمصه دراره ممنون میشم.
از نرم افزار Grandprix استفاده کن و از یه رام مطمئن مثل J9 یا A2 و یا A3
میتونی از وبلاگ دوستمون تهیه کنی:
saeid000
07-02-2009, 20:17
دوستان باند گوشی من یکم خز خز میکنه در حالت روشن کردن گوشی یه صدایی میاد اون موقع خوب معلوم میشه این عادی هست یا نه؟
dr.hammid
07-02-2009, 21:07
از نرم افزار grandprix استفاده کن و از یه رام مطمئن مثل j9 یا a2 و یا a3
میتونی از وبلاگ دوستمون تهیه کنی:
عزیز من هم رام j9 رو ریختم، الآن اصلا گوشیم روشن نمیشه که با کامپیوتر لینک شه و...
این هم یک سایت خارجی پر از نرم افزار ها و بازی های مخصوص امنیا , حالشو ببرید ما رو هم دعا کنین !!!
ali_MacBook_Apple
08-02-2009, 00:23
دوستان باند گوشی من یکم خز خز میکنه در حالت روشن کردن گوشی یه صدایی میاد اون موقع خوب معلوم میشه این عادی هست یا نه؟
نه دوست عزیز عادی نیست . ممکنه باند گوشیت خراش برداشته باشه
ali_MacBook_Apple
08-02-2009, 00:27
اشتباه متوجه شدی علی جان منظورم این نبود که الان خز شده. من بد بیان کردم . منظورم این بود: کدوم رنگش بیشتر دست امنیا دارهاست و کدوم رنگش کمتر و دیگه اینکه من پاکت لازم دارم نه گوشی
اینو بگو...
آخه اونجوری که گفتی کپ کردیم بابا...:13:
deluge28
08-02-2009, 01:17
ولي اينجوري كه امنيا داره فروش ميكنه(گارانتي ماكروتل تموم كرده) احتمالا خز خواهد شد..
majedmaher
08-02-2009, 08:11
دوستان
قبلاً مطالبی در مورد نحوه تغییر آدرس محل ذخیره سازی برای بلوتوث تو همین تاپیک دیده بودم ولی الان هرچی میگردم پیداش نمیکنم. کسی میتونه راهنمایی کنه که چطور میشه محل ذخیره کردن فایلهای بلوتوث شده رو، به My Storage تغییر داد؟
ممنون
saeid000
08-02-2009, 10:22
دوستان باند گوشی من یکم خز خز میکنه در حالت روشن کردن گوشی یه صدایی میاد اون موقع خوب معلوم میشه این عادی هست یا نه راستی از موقع خرید هم اینجوری بوده از همون اول ببینید ماله شما دوستان هنگام روشن شدن آخرای اون صدا یکم خز خز نمیکنه با تشکر...
ali_MacBook_Apple
08-02-2009, 13:38
دوستان باند گوشی من یکم خز خز میکنه در حالت روشن کردن گوشی یه صدایی میاد اون موقع خوب معلوم میشه این عادی هست یا نه راستی از موقع خرید هم اینجوری بوده از همون اول ببینید ماله شما دوستان هنگام روشن شدن آخرای اون صدا یکم خز خز نمیکنه با تشکر...
دوست گرامی ، فقط اگه دو تا پست بالاتر رو نگاه می کردی جواب سوالت رو می دیدی :46:
new wm 6.5 rom (test ) for omnia :
hasanmotori
08-02-2009, 23:20
عزیز من هم رام j9 رو ریختم، الآن اصلا گوشیم روشن نمیشه که با کامپیوتر لینک شه و...
احتمالاً گوشيه شما dead شده:biggrin:
saeid000
09-02-2009, 00:27
دوستان میگن این امنیا وقتی نمیدونم چجوری میکنی سایلنت میشه میشه منو راهنمایی کنین گوشی رو کدوم طرف کنم بی صدا بشه هنگام زنگ خوردن.
ali_MacBook_Apple
09-02-2009, 00:31
دوستان میگن این امنیا وقتی نمیدونم چجوری میکنی سایلنت میشه میشه منو راهنمایی کنین گوشی رو کدوم طرف کنم بی صدا بشه هنگام زنگ خوردن.
اول باید از توی Motion sensor و تب etiquette تیکش رو بزنی تا فعال بشه.
بعد که فعال شد ، هر وقت گوشیت زنگ خورد کافیه برعکسش کنی (برش گردونی روی صفحه) تا گوشیت سایلنت بشه ، به محض اینکه برش گردونی صداش بر می گرده.
وقتیم این گزینه فعال باشه ، هر وقت گوشیت رو صفحش باشه سایلنته یعنی وقتی می خوای بخوابی کافیه گوشیتو برعکس بخوابونی تا اصلاً زنگ نخوره.:27:
Amin.M.1986
09-02-2009, 09:41
کدوم رنگش بیشتر دست امنیا دارهاست و کدوم رنگش کمتر؟
Amin.M.1986
09-02-2009, 09:44
دیروز صبح تو پاساژ سپید تهرانپارس قیمت کردم گفت 490. خیلی ارزون شده هااااااا. احتمالا جمهوری 10 تومنی از این هم پایین تره.
ali_MacBook_Apple
09-02-2009, 14:47
RealRed جان دستت درد نکنه ، من که کلی منتظر این رام بودم ، دانلودشم کردم ، فقط اگه ممکنه Password رو لطف کن ، مرسی.
s-a-l-i-m
09-02-2009, 15:42
کدوم رنگش بیشتر دست امنیا دارهاست و کدوم رنگش کمتر؟
نقره ای خز شده{ ببخشیدا }
سیاه داره خز میشه.
سفیدش زیبا ترین هست یعنی کسی ببینه واقعا زیباییش 2 برابر میشه........پس سفید بگیر:31:
ali_MacBook_Apple
09-02-2009, 16:15
نصب تاچ فلو روی امنیا بدون تغییر رام
اول از همه دوستان اگه تکراریه ببخشین اما حس کردم جاش توی تاپیک خالیه و ممکنه بعضیا دوست داشته باشن.
می خوام طریقه نصب تاچ فلو رو روی امنیا بدون نیاز به تقییر رام براتون توضیح بدم ، البته اینم بگم که نصب تاچ فلو مشکلاتی هم داره ، چون برای سامسونگ طراحی نشده ، مثلاً حافظه گوشی کم می شه ، حالت لند اسکیپ نمیشه ازش استفاده کرد و... و البته این مدل نصب تاچ فلو هم به حالت استفاده از رام تاچ فلو دار برتریهایی نظیر قابلیت استفاده از تاچ فلو و سامسونگ ویدگت فقط با تعویض یک تیک و از بین نرفتن برنامه های خود سامسونگ و عدم محدودیت به یک رام خاص (روی همه رامها اجرا می شه)و... اما به هر حال برای تنوع و تجربه تاچ فلو خوبه و قابل استفادست.
قبل از هر کاری بک آپ تهیه کنید که اگه جایی به مشکل برخوردید یا پشیمون شدید به راحتی بتونین برگردین ، البته این کار هیچ خطری برای گوشی مثل Death شدن و ... نداره.
خب اول از همه این فایل 14MB رو دانلود می کنید که یه فایل زیپ شدست که حاوی 13 فایل .cab و چند فایل دیگست که بهتون می گم چیکارشون کنید.
1- خب اول از همه بهتره هارد ریست کنید ، اگر هم نکردید خیلی مهم نیست، فقط توی حافظه گوشیتون(نه حافظه جانبی) حدود 30 MB باید فضای خالی داشته باشید ، چون همه برنامه ها باید رو حافظه خود گوشی نصب بشن.
2- درون فایل دانلود شده ، یک پوشه هست به اسم Files ، توی این فولدر دو فایل به نامهای DiamondQVGA.tsk و Hh_fw_background.png هست ، که این دو رو درون پوشه MyDucument توی گوشی کپی می کنید.
3- به قسمت setting سپس Today رفته و از بین تمها ، تم DiamondQVGA رو انتخاب می کنید.
4- فایل Hh_fw_background.png رو که انتقال دادین ، باز کرده و به عنوان wallpaper انتخاب می کنید (اگر هم نمی خواید از والپیپر خود تاچفلو استفاده کنید ، می تونید هر تصویری دوست دارید انتخاب کنید ، یا اصلاً تغییر ندید)
5- دوباره به قسمت Today رفته و از قسمت Items تمام تیکها را برداشته و آیتمها را غیر فعال کنید (مثلاً تیک Samsung Widgwt را بردارید)
6- به پوشه دانلود شده بروید و فایل 1.Manila2D_1.00_1819.2926.CAB را روی خود گوشی نصب کنید.
7- دوباره به قسمت Today رفته از قسمت Items گزینه Touch FLO را غیر فعال کنید.
8- بهتره که یه سافت ریست انجام بشه.
9- باز به پوشه دانلود شده رفته و اینبار فایل 2.Manilla2D_HTC_Patch.CAB را باز روی خود گوشی نصب کنید.
10- باز سافت ریست کنید.
11- حالا به پوشه دانلود شده بروید و فایلهای 3 تا 13 را روی خود گوشی نصب کنید ، بجز مواردی که در زیر گفته شده:
مواردی که نیاز به نصب آنها نیست :
04.Album_Video_fix.cab (اجرا نمی شود)
11.YouTubeQVGA 1_5_1819_1531.cab (اجرا نمی شود)
05.Task_Manager_2.1_34837.5.cab
08.Audio_Booster.cab (اجرا نمی شود)
09.Fullscreen_Player_1_05_080828_0.cab
این قسمت هم نیازی نیست روی گوشی نصب شود و می توان آنرا روی حافظه جانبی نصب کرد :
12.GoogleMaps_compressed.CAB
12- خب حالا می مونه آخرین مرحله ، در این قسمت باید باز به پوشه Files از قسمت دانلود شده بروید و فایلهای ._HTCHomeSttings.xml وHTCHomeSttings.xmlو hh_fw_background.png را به پوشه Windows درون گوشی منتقل کنید.
13- در این مرحلم بهتره یه سافت ریست انجام بشه.
14- حالا باز به قسمت Today و تب Items بروید و تیک گزینه Touch FLO رو بزنید و ok کنید تا فعال بشه ، الان هم می تونید تاچ فلو رو روی گوشیتون تجربه کنید.
اینم چند تا اسکرین شات از تاچ فلو روی امنیا :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
RealRed جان دستت درد نکنه ، من که کلی منتظر این رام بودم ، دانلودشم کردم ، فقط اگه ممکنه Password رو لطف کن ، مرسی.
PhamQuang : password
peymankameli
09-02-2009, 20:37
اول از همه دوستان اگه تکراریه ببخشین اما حس کردم جاش توی تاپیک خالیه و ممکنه بعضیا دوست داشته باشن.
می خوام طریقه نصب تاچ فلو رو روی امنیا بدون نیاز به تقییر رام براتون توضیح بدم ، البته اینم بگم که نصب تاچ فلو مشکلاتی هم داره ، چون برای سامسونگ طراحی نشده ، مثلاً حافظه گوشی کم می شه ، حالت لند اسکیپ نمیشه ازش استفاده کرد و... و البته این مدل نصب تاچ فلو هم به حالت استفاده از رام تاچ فلو دار برتریهایی نظیر قابلیت استفاده از تاچ فلو و سامسونگ ویدگت فقط با تعویض یک تیک و از بین نرفتن برنامه های خود سامسونگ و عدم محدودیت به یک رام خاص (روی همه رامها اجرا می شه)و... اما به هر حال برای تنوع و تجربه تاچ فلو خوبه و قابل استفادست.
قبل از هر کاری بک آپ تهیه کنید که اگه جایی به مشکل برخوردید یا پشیمون شدید به راحتی بتونین برگردین ، البته این کار هیچ خطری برای گوشی مثل death شدن و ... نداره.
خب اول از همه این فایل 14mb رو دانلود می کنید که یه فایل زیپ شدست که حاوی 13 فایل .cab و چند فایل دیگست که بهتون می گم چیکارشون کنید.
1- خب اول از همه بهتره هارد ریست کنید ، اگر هم نکردید خیلی مهم نیست، فقط توی حافظه گوشیتون(نه حافظه جانبی) حدود 30 mb باید فضای خالی داشته باشید ، چون همه برنامه ها باید رو حافظه خود گوشی نصب بشن.
2- درون فایل دانلود شده ، یک پوشه هست به اسم files ، توی این فولدر دو فایل به نامهای diamondqvga.tsk و hh_fw_background.png هست ، که این دو رو درون پوشه myducument توی گوشی کپی می کنید.
3- به قسمت setting سپس today رفته و از بین تمها ، تم diamondqvga رو انتخاب می کنید.
4- فایل hh_fw_background.png رو که انتقال دادین ، باز کرده و به عنوان wallpaper انتخاب می کنید (اگر هم نمی خواید از والپیپر خود تاچفلو استفاده کنید ، می تونید هر تصویری دوست دارید انتخاب کنید ، یا اصلاً تغییر ندید)
5- دوباره به قسمت today رفته و از قسمت items تمام تیکها را برداشته و آیتمها را غیر فعال کنید (مثلاً تیک samsung widgwt را بردارید)
6- به پوشه دانلود شده بروید و فایل 1.manila2d_1.00_1819.2926.cab را روی خود گوشی نصب کنید.
7- دوباره به قسمت today رفته از قسمت items گزینه touch flo را غیر فعال کنید.
9- باز به پوشه دانلود شده رفته و اینبار فایل 2.manilla2d_htc_patch.cab را باز روی خود گوشی نصب کنید.
10- باز سافت ریست کنید.
11- حالا به پوشه دانلود شده بروید و فایلهای 3 تا 13 را روی خود گوشی نصب کنید ، بجز مواردی که در زیر گفته شده:
04.album_video_fix.cab (اجرا نمی شود)
11.youtubeqvga 1_5_1819_1531.cab (اجرا نمی شود)
05.task_manager_2.1_34837.5.cab
08.audio_booster.cab (اجرا نمی شود)
09.fullscreen_player_1_05_080828_0.cab
این قسمت هم نیازی نیست روی گوشی نصب شود و می توان آنرا روی حافظه جانبی نصب کرد :
12.googlemaps_compressed.cab
12- خب حالا می مونه آخرین مرحله ، در این قسمت باید باز به پوشه files از قسمت دانلود شده بروید و فایلهای ._htchomesttings.xml وhtchomesttings.xmlو hh_fw_background.png را به پوشه windows درون گوشی منتقل کنید.
14- حالا باز به قسمت today و تب items بروید و تیک گزینه touch flo رو بزنید و ok کنید تا فعال بشه ، الان هم می تونید تاچ فلو رو روی گوشیتون تجربه کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نصب كردم وبدون مشكل وخيلي راحت وبا سرعت بالا اجرا ميشه.............
sepand_salehi
09-02-2009, 22:17
من کد ستاره مربع 1234 مربع رو زدم و این اطلاعات رو بهم داد:
PDA: i900DTHJ5/DTHJ5
Phone: i900XXHJ1
دو تا سوال داشتم
الان ورزن رام من XXHJ1 هست یا DTHJ5؟
اگه بخوام رام رو آپدیت کنم ، کودوم ورزنو باید بریزم؟ یه چیزی باشه که خدایی نکرده زبونم لال گوشیم dead نشه.
saeid000
09-02-2009, 22:31
دوستان این تاج فلو که برای امنیا اومده که میتونید از این لینک دانلود کنید و این همه هم درد سر نداره
واین هم اسکین ها بعد از دانلود کردن اکین ها فایلهای داخل زیپ را به پوشه ویندوز انتقال داده بعد تمام راستی هنگام تغییر اسکین باید تاج فلو خاموش به انتقال روشن واز اسکین جدید لذت ببرید من الان خودم 2 هفته هست استفاده میکنم.
sami_red
10-02-2009, 03:44
بازي اسفالت رو نصب كردم بعد از نصب اجرا كردم ولي يه صفحه اومد كد ميخواد.كمك كنين تا منم از اين بازي لذت ببرم.
دمتون گرم.
Amin.M.1986
10-02-2009, 12:26
آیا فقط سه تا رنگ سفید و نقره ای و مشکی واسه امنیا اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
سلام من دیشب امنیا خریدم و وقتی می خوام اس ام اتس بفرستم مشکل دارم یعنی وقتی می خوام از تو کانتک ها رو کسی رو انتخاب کنم این پیغام رو میده unable to insert address maximum limit reached کسی می تونه کمک کنه ... خیلی ضد خاله بزرگی به من زده ....... در ضمن کیبورد عربیش هم نصفست واسه اون باید چی کار کنم که مثل کیبورده انگلیسی خودش کامل باشه
مرسی
danger9597
10-02-2009, 16:20
سلام به همه چه جوری میشه فایل های دریافتی از طریق بلوتوث را در استورج مموری سیو کرد؟
saeid000
10-02-2009, 16:29
بازي اسفالت رو نصب كردم بعد از نصب اجرا كردم ولي يه صفحه اومد كد ميخواد.كمك كنين تا منم از اين بازي لذت ببرم.
دمتون گرم.
دوست آموزش را با دقت نخوندی بعد از نصب بازي دوتا فايل يه نام هاي av.exe و av.bar در فولدر بازي هست كه بايد تغيير نامشوت بدين به مثلا a.exe و a.bar و يا هم كه delete كن.
sami_red
10-02-2009, 19:48
:11:اقا واقعا دمت گرم مرسي.:10:
سلام
من بازي boardgames-ppc-v1-00gn.cab دانلود كردم رجيستر ميخواد هرچي گشتم رجيسترشو پيدا نكردم
اگر كسي مدونه ممنون ميشم
EHHASSATNI
10-02-2009, 23:20
اقا قيمت گوشي الان چنده
؟
EHHASSATNI
10-02-2009, 23:31
باز سافت ریست کنید.
منظورت ريست كردن خود گوشيه ؟
با اون دكمه كوچيكه ؟
يا خاموش روشن كردن ؟
peymankameli
11-02-2009, 00:00
ميشه كاري كرد كه صداي زنگ خور گوشي از اول زياد پخش بشه وكم كم زياد نشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
که چطور میشه محل ذخیره کردن فایلهای بلوتوث شده رو، به My Storage تغییر داد؟
ممنون
کسی از دوستان این رام جدید رو نصب کرده؟
sepand_salehi
11-02-2009, 09:08
من کد ستاره مربع 1234 مربع رو زدم و این اطلاعات رو بهم داد:
Pda: I900dthj5/dthj5
phone: I900xxhj1
دو تا سوال داشتم
الان ورزن رام من xxhj1 هست یا dthj5؟
اگه بخوام رام رو آپدیت کنم ، کودوم ورزنو باید بریزم؟ یه چیزی باشه که خدایی نکرده زبونم لال گوشیم dead نشه.
جواب این سوالمو نمی دین؟ :2::41::41:
dr.hammid
11-02-2009, 10:16
احتمالاً گوشيه شما dead شده:biggrin:
دوست عزیز ممنون از تشخیص دقیقت و اینکه با اون لبخند ملیح داری همدردی می کنی و راه حل نشون میدی.
dr.hammid
11-02-2009, 10:21
جواب این سوالمو نمی دین؟ :2::41::41:
عزیز به نظر من بیخیال update شو، اونقدری ارزش نداره، هیچ کدوم از این رامها اصلی نیستن بگذار وقتی رام اصلی برای ایران رو خود سامسونگ معرفی کرد بعد..
الآن گوشی من ظاهرا dead شده بدون اینکه یه قدم خلاف مراحلی که گفته شده بود بردارم، هیچ کدوم از دوستان هم کمکی بهم نکردن هیچ حتی جوابمم ندادن
Amin.M.1986
11-02-2009, 11:15
اقا قيمت گوشي الان چنده
؟
480-490 تومان
Amin.M.1986
11-02-2009, 11:28
نقره ای خز شده{ ببخشیدا }
سیاه داره خز میشه.
سفیدش زیبا ترین هست یعنی کسی ببینه واقعا زیباییش 2 برابر میشه........پس سفید بگیر:31:
دستت درد نکنه البته دکمه شکر هم زدم
سلام آیا میشه با امنیا اس ام اس عربی فرستاد منظورم فارسی بدون گچپژ و اگه میشه با چه نرم افزاری ؟؟؟؟
Amin.M.1986
11-02-2009, 12:51
کمک کمک
من میخوام برم گوشی رو بخرم کسی آدرس جایی رو داره که مطئن باشه. یعنی دست 2 نده به اسم نو و مهلت تست هم بده و همه رنگ ها رو هم داشته باشه .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
farhooode
11-02-2009, 13:36
ای جماعت
خوبید همگی من آدرس و شماره تماس نمایندگی ماکروتل برای گوشی زیر رو میخوام
فقط گوشی i900 Omnia SAMSUNG
The Extreme Mobile فقط با رنگ Silver
پشت گوشی مشکی Wow
This is a Beautiful
Very High Quality Material
Made in Korea
ali_MacBook_Apple
11-02-2009, 14:51
عزیز به نظر من بیخیال update شو، اونقدری ارزش نداره، هیچ کدوم از این رامها اصلی نیستن بگذار وقتی رام اصلی برای ایران رو خود سامسونگ معرفی کرد بعد..
الآن گوشی من ظاهرا dead شده بدون اینکه یه قدم خلاف مراحلی که گفته شده بود بردارم، هیچ کدوم از دوستان هم کمکی بهم نکردن هیچ حتی جوابمم ندادن
البته آپدیت که ارزش داره ، چون قدرت و قابلیتهای گوشی به طرز قابل توجهی افزایش پیدا می کنه ، شما هم بالاخره حتماً یه جا یه اشتباهی کردی ، آخه بی دلیل که Death نمیشه ، من تاحالا بیش از 10 بار آپدیت کردم ، چند بار هم اشتباهاتی کردم و مثلاً نرم افزار کم نصب کردم و ناقص آپدیت شد ، اما مشکلی پیش نیومد و گوشیم با آپدیت مجدد راه اندازی شد.
رامهای اصلی خود سامسونگ رو هم می تونید از سایتش بگیرید ، ورامهای مخصوص UAE در واقع رامهای مخصوص خاورمیانه هستند که ایران هم شاملش می شه و به خوبی روی گوشیا جواب می دن.
شاید شما اشتباهاً آپدیت کشور دیگه رو نصب کرده باشد ، که مشکل پیدا می شه ، من پیشنهاد می کنم اول آپدیت رسمی گوشی رو برای UAE از سایت سامسونگ بگیرید و تست کنید و اگر جواب نداد و مطمئن شدید که گوشی Death شده ، ببرید نمایندگی و از گارانتی استفاده کنید ، البته امیدوارم گوشیتون گارانتی مایکروتل باشه ، چون مایکروتل Death شدن گوشی رو قبول می کنه.
اینم لینک سایت سامسونگ برای آپدیتهای رسمی :
khajegani
11-02-2009, 16:22
سلام
من بازي boardgames-ppc-v1-00gn.cab دانلود كردم رجيستر ميخواد هرچي گشتم رجيسترشو پيدا نكردم
اگر كسي مدونه ممنون ميشم
منم این بازی رو نصب کردم برای رجیستر کردن این بازی همراه با فایل دریافتی یه کرک هست که باید فایل کرک رو توی پوشه نصب شده کپی کنی
khajegani
11-02-2009, 16:26
سلام یه دونه کد مخفی برای چک کردن گوشی
به ترتیب*#0*#
Amin.M.1986
11-02-2009, 16:40
سلام یه دونه کد مخفی برای چک کردن گوشی
به ترتیب*#0*#
چیو چک میکنه؟؟؟؟؟
farhooode
11-02-2009, 16:48
آی آدم ها با شما هستم
چرا کسی جواب و راهنمایی منو نمیده
Amin.M.1986
11-02-2009, 16:49
کمک کمک
من میخوام برم گوشی رو بخرم کسی آدرس جایی رو داره که مطئن باشه. یعنی دست 2 نده به اسم نو و مهلت تست هم بده و همه رنگ ها رو هم داشته باشه .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیست مرا یاری کند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
khajegani
11-02-2009, 17:07
چیو چک میکنه؟؟؟؟؟
چک نمیکنه چک میکنی ویبره، اسکرین، دوتا دورینشو و....
به ترتیب از راست به چپ وارد کن *#0*#
ali_MacBook_Apple
11-02-2009, 17:08
کمک کمک
فکر نمی کنم جایی مهلت تست بده های....
آخه مهلت تست مخصوص همکاره نه مشتری. اما خودشون همونجا تست می کنن.
دست 2 و نو هم که به سادگی می شه تشخیص داد ، رنگشم که بعیده مغازه ای همه رنگاشو با هم داشته باشه ، برا همین بهتره بری علائدین ، هر رنگیشو دیدی و خوشت اومد با رعایت نکات و تست کردن و قیمت بگیری...
ali_MacBook_Apple
11-02-2009, 17:10
سلام آیا میشه با امنیا اس ام اس عربی فرستاد منظورم فارسی بدون گچپژ و اگه میشه با چه نرم افزاری ؟؟؟؟
بله می شه ، هم اینکه یه فایل چند صفحه قبل معرفی توسط RealRed عزیز معرفی شده که عربیش می کنه و یه کیبرد عین کی برد خودش برای عربی نوشتن داره ، هم میتونی از برنامه کیبرد صفحه 118 استفاده کنی.
ali_MacBook_Apple
11-02-2009, 17:11
ای جماعت
خوبید همگی من آدرس و شماره تماس نمایندگی ماکروتل برای گوشی زیر رو میخوام
فقط گوشی i900 omnia samsung
the extreme mobile فقط با رنگ silver
پشت گوشی مشکی wow
this is a beautiful
very high quality material
made in korea
برو تو سایتش نوشته
khajegani
11-02-2009, 17:13
قبل از هر کاری بک آپ تهیه کنید که اگه جایی به مشکل برخوردید یا پشیمون شدید به راحتی بتونین برگردین ، البته این کار هیچ خطری برای گوشی مثل death شدن و ... نداره.
خب اول از همه این فایل 14mb رو دانلود می کنید که یه فایل زیپ شدست که حاوی 13 فایل .cab و چند فایل دیگست که بهتون می گم چیکارشون کنید.
1- خب اول از همه بهتره هارد ریست کنید ، اگر هم نکردید خیلی مهم نیست، فقط توی حافظه گوشیتون(نه حافظه جانبی) حدود 30 mb باید فضای خالی داشته باشید ، چون همه برنامه ها باید رو حافظه خود گوشی نصب بشن.
2- درون فایل دانلود شده ، یک پوشه هست به اسم files ، توی این فولدر دو فایل به نامهای diamondqvga.tsk و hh_fw_background.png هست ، که این دو رو درون پوشه myducument توی گوشی کپی می کنید.
3- به قسمت setting سپس today رفته و از بین تمها ، تم diamondqvga رو انتخاب می کنید.
4- فایل hh_fw_background.png رو که انتقال دادین ، باز کرده و به عنوان wallpaper انتخاب می کنید (اگر هم نمی خواید از والپیپر خود تاچفلو استفاده کنید ، می تونید هر تصویری دوست دارید انتخاب کنید ، یا اصلاً تغییر ندید)
5- دوباره به قسمت today رفته و از قسمت items تمام تیکها را برداشته و آیتمها را غیر فعال کنید (مثلاً تیک samsung widgwt را بردارید)
6- به پوشه دانلود شده بروید و فایل 1.manila2d_1.00_1819.2926.cab را روی خود گوشی نصب کنید.
7- دوباره به قسمت today رفته از قسمت items گزینه touch flo را غیر فعال کنید.
9- باز به پوشه دانلود شده رفته و اینبار فایل 2.manilla2d_htc_patch.cab را باز روی خود گوشی نصب کنید.
10- باز سافت ریست کنید.
04.album_video_fix.cab (اجرا نمی شود)
11.youtubeqvga 1_5_1819_1531.cab (اجرا نمی شود)
05.task_manager_2.1_34837.5.cab
08.audio_booster.cab (اجرا نمی شود)
09.fullscreen_player_1_05_080828_0.cab
12.googlemaps_compressed.cab
12- خب حالا می مونه آخرین مرحله ، در این قسمت باید باز به پوشه files از قسمت دانلود شده بروید و فایلهای ._htchomesttings.xml وhtchomesttings.xmlو hh_fw_background.png را به پوشه windows درون گوشی منتقل کنید.
14- حالا باز به قسمت today و تب items بروید و تیک گزینه touch flo رو بزنید و ok کنید تا فعال بشه ، الان هم می تونید تاچ فلو رو روی گوشیتون تجربه کنید.
دو سه بار امتحان کردم ولی فول اسکرین نمیشه کجای راه رو اشتباه رفتم؟
منم این بازی رو نصب کردم برای رجیستر کردن این بازی همراه با فایل دریافتی یه کرک هست که باید فایل کرک رو توی پوشه نصب شده کپی کنی
ممنونم كه جواب دادي
ولي من كركشو ندارم چكار كنم سايتشم فراموش كردم
Amin.M.1986
11-02-2009, 22:53
فکر نمی کنم جایی مهلت تست بده های....
آخه مهلت تست مخصوص همکاره نه مشتری. اما خودشون همونجا تست می کنن.
دست 2 و نو هم که به سادگی می شه تشخیص داد ، رنگشم که بعیده مغازه ای همه رنگاشو با هم داشته باشه ، برا همین بهتره بری علائدین ، هر رنگیشو دیدی و خوشت اومد با رعایت نکات و تست کردن و قیمت بگیری...
والا یه ماه پیش تو همین انجمن بچه ها میگفتن بعضی جاها 24 ساعت وقت تست میدن......... نو بودن رو چجور میشه مطمئن شد؟؟؟؟؟/
ali_MacBook_Apple
11-02-2009, 23:50
دو سه بار امتحان کردم ولی فول اسکرین نمیشه کجای راه رو اشتباه رفتم؟
این کار رو وقتی انجام بده که تاچ فلو غیر فعاله ، بعدشم بهتره یه سافت ریست بکنی ، بعد دیگه مطمئناً فول اسکرینه...
آخه دقیقاً این قسمت فایلهای ریسایز شده رو جایگزین فایلهای قبلی می کنه که فول اسکرین بشه.:46:
khajegani
12-02-2009, 01:02
اینم یه سایت بدرد بخور برای بچه های که omnia دارن
ali_MacBook_Apple
12-02-2009, 01:43
ویندوز موبایل 6.5 روی امنیا تست شد :
دوستان ویندوز موبایل 6.5 رو روی امنیا تست کردم و تغییرات دیده شده رو براتون می نویسم...
1- دکمه ها همگی مشکی شده اند.
2- آیکونهای بالا تغییر کرده اند و آرم HTC جایگزین نشان استارت شده است.
3- فقط پنل تاچ فلو و حالت استاندارد ویندوز قابل استفاده می باشد و خبری از Samsung Widget و Samsung Today1 و Samsung Today2 نیست.
4- در حالت لند اسکیپ قابل استفاده نیست.
5- آیکون جالبی به بالا اضافه شده که با یک کلیک برنامه های در حال اجرا رو نشون می ده و از همونجا هم می شه بستشون.
6- اکثر برنامه های اوریجینال امنیا مثل تاچ پلیر قابل دسترسی می باشند.
7- جالبترین نکته فضای خالی 96.58 MB روی گوشی.
بزرگترین ایراد:
قفل صفحه روش کار نمی کنه و اگر صفحه قفل شد واویلاست و تنها راه باز کردنش هارد ریسته.
نکات :
هنوز باتریش رو درست تست نکردم ، اما تو چند ساعت کار کرد به نظر بد نبود.
تاچش خوبه
مموری آزادش روی گوشی هم که عالیه.
تغییر ولوم سیستم هم مانند خود تاچ فلو و HTC انجام می شه.
EHHASSATNI
12-02-2009, 02:09
چرا اينجا خوب به سوالات جواب داده نميشه ؟
يعني خيلي ها بي جواب ميمونن
1 سافت ريست يعني چي ؟
2 من مي خوام camera یو باز كنم ارور ميده ميگه aplacation رو بببند
يه بار طرف گفت بايد memory خالي كني راست گفته ؟ چه جوري ؟
sami_red
12-02-2009, 02:27
چک نمیکنه چک میکنی ویبره، اسکرین، دوتا دورینشو و....
به ترتیب از راست به چپ وارد کن *#0*#
كد نميخواد برو تو File Explorer بعد Menu بعد Show All Files بعدش پوشه Windows باز كن با حوصله و دقت هر فايلي......... .بعدش هم هركي كد معرفي كرد :27:.
sami_red
12-02-2009, 02:33
اینم یه سایت بدرد بخور برای بچه های که omnia دارن
چند صفحه قبل رو نگاه كن:27:.من كه دعا كردم.
sami_red
12-02-2009, 02:41
ویندوز موبایل 6.5 روی امنیا تست شد :
دوستان ویندوز موبایل 6.5 رو روی امنیا تست کردم و تغییرات دیده شده رو براتون می نویسم...
1- دکمه ها همگی مشکی شده اند.
2- آیکونهای بالا تغییر کرده اند و آرم HTC جایگزین نشان استارت شده است.
3- فقط پنل تاچ فلو و حالت استاندارد ویندوز قابل استفاده می باشد و خبری از Samsung Widget و Samsung Today1 و Samsung Today2 نیست.
4- در حالت لند اسکیپ قابل استفاده نیست.
5- آیکون جالبی به بالا اضافه شده که با یک کلیک برنامه های در حال اجرا رو نشون می ده و از همونجا هم می شه بستشون.
6- اکثر برنامه های اوریجینال امنیا مثل تاچ پلیر قابل دسترسی می باشند.
7- جالبترین نکته فضای خالی 96.58 MB روی گوشی.
بزرگترین ایراد:
قفل صفحه روش کار نمی کنه و اگر صفحه قفل شد واویلاست و تنها راه باز کردنش هارد ریسته.
نکات :
هنوز باتریش رو درست تست نکردم ، اما تو چند ساعت کار کرد به نظر بد نبود.
تاچش خوبه
مموری آزادش روی گوشی هم که عالیه.
تغییر ولوم سیستم هم مانند خود تاچ فلو و HTC انجام می شه.
ورژن رام رو هم عوض كرده.فكر كنم تو مال htc رو نصب كردي
khajegani
12-02-2009, 11:06
چند صفحه قبل رو نگاه كن:27:.من كه دعا كردم.
سلام
من چند روز نبودم اکانتم تمام شده بود چون درگیر انتخاب واحد بود فرست نکردم شارژش کنم برای همین صفحه های قدیمی رو نگاه نکردم مرسی از اینکه یاداوری کردی از الان برای اینکه اینجوری سه نشه مجبورم با دقت صفحه هارو دنبال کنم.:45:
ali_MacBook_Apple
12-02-2009, 14:39
ورژن رام رو هم عوض كرده.فكر كنم تو مال htc رو نصب كردي
بله ورژن رام شده : DXIA2 البته رام گوشی (Phone) تغییری نکرده و همون K3 باقی مونده.
نه دوست من ، مال HTC رو نمی شه روی امنیا نصب کرد ، چون هیچ گوشی HTC همچین سایز اسکرینی نداره و این سایز اسکرین مختص امنیاست ، البته خودم فکر می کنم مال HTC ادیت شده و به عنوان یک رام کوک شده برای امنیا تحت عنوان ویندوز موبایل 6.5 عرضه شده.
یه چیز دیگم یادم رفت ، نشان گرد چند رنگ که در هنگام انتظار وسط صفحه میادم عوض شده و شده شبیه مال ویستا.
باطریشم عالیه ، بعد از نصف روز کار همچنان 100% باقی مونده.
یه نر افزارم اضافه شده که می شه روی یکی از دکمه ها ، مثلاً دکمه منو تنظیمش کرد و با قشار دکمه یا اجرای برنامه حالتی شبیه گزینه shut down ویندوز میاد که میشه باهاش گوشی رو ریست ، استند بای یا خاموش کرد.
این رام بدون هیچ برنامه فونت عربی رو هم می خونه اما بصورت جدا از هم.:46:
dr.hammid
13-02-2009, 00:47
البته آپدیت که ارزش داره ، چون قدرت و قابلیتهای گوشی به طرز قابل توجهی افزایش پیدا می کنه ، شما هم بالاخره حتماً یه جا یه اشتباهی کردی ، آخه بی دلیل که Death نمیشه ، من تاحالا بیش از 10 بار آپدیت کردم ، چند بار هم اشتباهاتی کردم و مثلاً نرم افزار کم نصب کردم و ناقص آپدیت شد ، اما مشکلی پیش نیومد و گوشیم با آپدیت مجدد راه اندازی شد.
رامهای اصلی خود سامسونگ رو هم می تونید از سایتش بگیرید ، ورامهای مخصوص UAE در واقع رامهای مخصوص خاورمیانه هستند که ایران هم شاملش می شه و به خوبی روی گوشیا جواب می دن.
شاید شما اشتباهاً آپدیت کشور دیگه رو نصب کرده باشد ، که مشکل پیدا می شه ، من پیشنهاد می کنم اول آپدیت رسمی گوشی رو برای UAE از سایت سامسونگ بگیرید و تست کنید و اگر جواب نداد و مطمئن شدید که گوشی Death شده ، ببرید نمایندگی و از گارانتی استفاده کنید ، البته امیدوارم گوشیتون گارانتی مایکروتل باشه ، چون مایکروتل Death شدن گوشی رو قبول می کنه.
اینم لینک سایت سامسونگ برای آپدیتهای رسمی :
ممنون از راهنماییت، راستش تمام مراحل رو درست رفتم، jub done رو هم نوشت، گوشی خاموش شد و دیگه روشن نشد، خودمم هر کاری کردم روشن نشد :41: به کامپیوتر هم وصل نمیشه که..
تهران نیستم باید بفرستمش، گارانتی هم نداره، شما راهی به ذهنت میرسه؟
wm 6.5 beta3,
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
peymankameli
13-02-2009, 01:51
ميشه كاري كرد كه صداي زنگ خور گوشي از اول زياد پخش بشه وكم كم زياد نشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون گزينه توي ring هم من عوض كردم باز نشد.....................
Amin.M.1986
13-02-2009, 10:29
کمک کمک
جواب دادن به این سوال از لحاظ شرعی واجب کفایی است//..././././ بابا جوابم رو بدین:13:
sami_red
13-02-2009, 11:30
اقا يكي بگه اين widget چجوري نصب ميشه.مردم از كنجكاوي.
sami_red
13-02-2009, 11:36
جواب دادن به این سوال از لحاظ شرعی واجب کفایی است//..././././ بابا جوابم رو بدین:13:
جواب ندارم.تذكر دارم.3-4 رنگ داره ولي فقط سفيد و مشكي تو دنيا داره فروش ميره:18:.بنفش بزودي در فرانسه و...... .
sami_red
13-02-2009, 16:49
هورا نصب كردم.اره تو خودت ميتوني فقط به error كه ميده توجه كن.حله همه بچه ها استادند.
با برنامه Microsoft ActiveSync کلی برنامه و بازی روش نصب کردم نمیدونم چرا الان 1 ساعته میگه نمیتونه وصل بشه تو قسمت پورتها هم نوشته COM1 و COM7 در دسترسه ولی باز اررور میده؟
ali_MacBook_Apple
13-02-2009, 21:40
یک Item جدید برای امنیا
امروز یک آیتم جدید برای امنیا پیدا کردم که به نظرم جالب اومد ، چون خیلی سریعه و سرعتش آدمو شگفت زده می کنه.
اینم چند تا اسکرین شات :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته :
باید روی خود گوشی نصب بشه (نه حافظه جانبی)
بعد از نصب برید به قسمت Items در قسمت Today بروید و تیک TochFlo یا Samsung widget یا هر چیز دیگرو بردارید و فقط Pointui Home 2 رو تیک بزنید تا فعال بشه.
جالبیشم اینه که در حالت لند اسکیپ هم به خوبی کار می کنه.
لینک دانلود برای امنیا :
بالاخره مشکل فارسی امنیا حل شد...
دوستان بعد از یک هفته تلاش و گشتن بالاخره تونستم مشکل فارسی امنیا رو کاملاً رفع کنم...
از قسمتهایی که می بینید براتون اسکرین شات گذاشتم تا اول ببینید بعد دانلود کنید :
فرستادن و دریافت اس ام اس فارسی:
تایپ فارسی در ورد :
پیجهای فارسی در مرورگر اپرا:
پیجهای فارسی در مرورگر اینترنت اکسپلورر:
دریافت ایمیل فارسی :
خب دوستان ، لینک دانلود رو در زیر براتون گذاشتم ، فقط طریقه نصب :
1- ابتدا فایل tsd_arabizer_411.cab را نصب کنید.
بعد از نصب این فایل همه چیز فارسی می شه کی برد عربی هم م یاد ، اما یه چیزی خیلی حالتونو می گیره , اونم ایجاد شدن حالت بلانکه ، یعنی هرجه که بخواید چیزی پر کنید ، مثلاً در آدرس بار اپرا یا اینترنت اکپلورر فقط صفحه خالی می بینید و هرچی بنویسید هیچی تایپ نمی شه .
برای حل این مشکل :
2- فایل remove_blank.cab را نصب کنید.
گوشی ریست می شه ، بعد از ریست شدن می بینید که گوشیتون فارسی رو کاملاً ساپورت می کنه ، هیچ مشکلیم نداره ، اون مشکل بلانک هم حل شده ، دو فایل دیگم توی لینک ارسالی مو جوده یعنی tsd_hijricalendar_3_0.cab و tsd_prayertimes_3.cab که نیازی به نصبشون نیست ، اگه دلتون خواست می تونید نصبشون کنید ، نخواستیدم نکنید ، مهم نیستن ، دو تا نرم افزار اسلامین ، یکی تقویم قمری ، دیگریم اوقات شرعی که همه شهرای ایرانم داره .:46:
خب حالا دیگه می تونید حالشو ببرید.
لینک دانلود:
سلام فتتحه گوشی من خونده شد .... اون کارایی که گفتین رو کردم الان هیچ چیز کار نمی کنه ... چه خاکی تو سرم بریزم
یکی کمکم کنه گوشیم به کلی نابود شد هیچ چیزی کار نمی کنه
آخه شماها چرا به توصیه بقیه گوش نمیکنید. امنیا هم رام و سخت افزار ضعیفی داره و هر چیزی پیدا کردید روش نصب نکنید. اون از آپدیت کردن و مدن چیپستش در قسمت بوت و این هم از نصب نرم افزار روی رام گوشی. با کوچکترین کاری که انجام میدید ممکنه گوشی دیگه اون گوشی قدیم نباشه.
آخه شماها چرا به توصیه بقیه گوش نمیکنید. امنیا هم رام و سخت افزار ضعیفی داره و هر چیزی پیدا کردید روش نصب نکنید. اون از آپدیت کردن و مدن چیپستش در قسمت بوت و این هم از نصب نرم افزار روی رام گوشی. با کوچکترین کاری که انجام میدید ممکنه گوشی دیگه اون گوشی قدیم نباشه.
حالا لطفا راه حل بدین ... بابا من تازه 4 روزه این گوشی رو خریدم این نرم افزار هم ماشالله کار خودش رو کرد
Amin.M.1986
13-02-2009, 23:07
یکم توضیح بده لطفا . یعنی چی ضعیفه؟ من میخوام همین هفته بخرم اگه ضعیفه یه فکر دیگه کنم.:18:
ali_MacBook_Apple
14-02-2009, 00:29
یکم توضیح بده لطفا . یعنی چی ضعیفه؟ من میخوام همین هفته بخرم اگه ضعیفه یه فکر دیگه کنم.:18:
والا اگه فهمیدی این حرف یعنی چی ، واسه ما هم بگو...
بنده تاحالا هر چی که بگی روش نصب کردم ، از انواع رامها گرفته ، تا تاچ فلو و انواع فارسی سازا و عربایزرها و ویندوز موبایل 6.5 و ...
هیچ مشکلیم تاحالا برام پیش نیومده...
دوست من این رام نیست که ضعیفه ، بعضی دوستانن که توی کار کردن با گوشی یکم ضعیفن ، گوشیهای ویندوز موبایل گوشیهای حساسی هستن ، هرکسی نمی تونه به راحتی باهاشون کار کنه ، چون سیستم عامل حساسی دارن ، با یک اشتباه ممکنه مشکل پیدا کنه.
تازه این مشکلم راه حلش فقط یه بک آپه.
بارها گفتم قبل از هر کاری یه بک آپ بگیرید ، اگر بعد از هر کاری مشکلی پیدا کرد ، کافیه یه هارد ریست کنید و ریستور کنید ، تمام شد و رفت...
همون دوستمون هم که این همه ناله می کنه ، براش پیغام خصوصی هم دادم ، اینهمه نگرانی نداره ، یه هارد ریست کن و تمام شد و رفت...همه چیز می شه روز اول...
کافیه موقع روشن شدن ، اونجا که می نویسه omnia دکمه های قطع و وصل رو با هم نگه داری ، بعد که پیغام داد ، دکمه وصل رو بزن تا هارد ریست بشه و همه چیز برگرده به روز اول .
تا کاملاً به گوشی مسلط نشدید ، حتی یک برنامه کوچیکم روش نصب نکنید ، این مشکلاتم مختص امنیا نیست ، همه گوشیهای ویندوز موبایل از این مشکلات داره...
دوباره سلام از دست من عصبانی نشین .... هارد ریست کردم ... همه چیز درست شد فقط شماره هام پاک شدن که اونم تقصیره خودم بود ...... بازم مرسی
ali_MacBook_Apple
14-02-2009, 02:48
همیشه هر چند وقت یک بار یه بک آپ از روی گوشیت بگیر ، کسیم از دست تو ناراحت نشد ، ناراحتیه من از حرف رام ضعیفه بود ، آخه رام ضعیفه یعنی چی؟ مگه می شه رام ضعیف یا قوی باشه ؟ رام رامه دیگه...
Amin.M.1986
14-02-2009, 10:03
والا اگه فهمیدی این حرف یعنی چی ، واسه ما هم بگو...
بنده تاحالا هر چی که بگی روش نصب کردم ، از انواع رامها گرفته ، تا تاچ فلو و انواع فارسی سازا و عربایزرها و ویندوز موبایل 6.5 و ...
هیچ مشکلیم تاحالا برام پیش نیومده...
دوست من این رام نیست که ضعیفه ، بعضی دوستانن که توی کار کردن با گوشی یکم ضعیفن ، گوشیهای ویندوز موبایل گوشیهای حساسی هستن ، هرکسی نمی تونه به راحتی باهاشون کار کنه ، چون سیستم عامل حساسی دارن ، با یک اشتباه ممکنه مشکل پیدا کنه.
تازه این مشکلم راه حلش فقط یه بک آپه.
بارها گفتم قبل از هر کاری یه بک آپ بگیرید ، اگر بعد از هر کاری مشکلی پیدا کرد ، کافیه یه هارد ریست کنید و ریستور کنید ، تمام شد و رفت...
همون دوستمون هم که این همه ناله می کنه ، براش پیغام خصوصی هم دادم ، اینهمه نگرانی نداره ، یه هارد ریست کن و تمام شد و رفت...همه چیز می شه روز اول...
کافیه موقع روشن شدن ، اونجا که می نویسه omnia دکمه های قطع و وصل رو با هم نگه داری ، بعد که پیغام داد ، دکمه وصل رو بزن تا هارد ریست بشه و همه چیز برگرده به روز اول .
تا کاملاً به گوشی مسلط نشدید ، حتی یک برنامه کوچیکم روش نصب نکنید ، این مشکلاتم مختص امنیا نیست ، همه گوشیهای ویندوز موبایل از این مشکلات داره...
یعنی امنیا از لحاظ سخت افزاری قابل قبوله؟؟؟؟؟؟؟ من میخوام 4 شنبه بگیرماااا:11:
ولا اگه قابل قبول نمیبود که این همه سر و صدا نمیکرد و این همه هم فروش نداشت.
اصلا تولید نمیشد!
اصلا همچین تاپیک بزرگی ایجاد نمیشد
و...
ali_MacBook_Apple
14-02-2009, 14:25
حرف میلاد دوستمون صحیحه ، در حال حاضر یکی از قویترین سی پی یوها رو بین پاکت پیسیها داره و 16gb هم حافظه جانبی با رم 128 و رام 256 که باید گفت این مشخصات برای یک پاکت پیسی کاملاً قابل قبوله ، البته می تونست رم و رام بالاتریم داشته باشه ، اما با همینا هم مشکلی پیش نمیاد و من با همین رم و رام کلی برنامه و بازی روش نصب کردم و هیچ مشکلی ندارم.
ویندوز موبایل 6.5 و تاچ فلو هم که به راحتی روش قابل نصبه ، فارسیم که ساپورت می کنه ، موشین سنسور و جی پی اس هم که داره اگه این قابل قبول نباشه پس چی قابل قبوله؟:46:
بالاخره یه چیزی بوده که این گوشی اینهمه سر و صدا کرده و توی هر فروم و سایتی که راجع به پاکت پیسی باشه برید ، نامی از امنیا توش پیدا می کنید.
salam darkol az i900 razi hasti
Amin.M.1986
14-02-2009, 18:01
يه تاپيك واسه مقايسه امنيا با x1 زدم اگه دوستان لطف كنن تجربياتشون رو بگن تا همه استفاده كنن. خواستم اينجا مطرح كنم ديدم نظم اينجا بهم ميخوره البته اينم بگم كه چون تو كلوپ x1 هم اين در خواست رو مطرح كردم احتمالا مقايسه خوبي ميشه.
اينم تاپيك مقايسه امنيا با x1
ماشالا علی خودش یک تنه اینجا رو دست گرفته و نیازی به حضور کس دیگه ای هم نیست! :11:
اما برای روشن شدن ذهن شما فقط یک خبر کاملا درگوشی رو خدمتتون عرض میکنم که چند روز پیش نتایج تست فنی گوشیها توسط مایکروسافت اعلام شد (کسانی که سررشته دارند میدونند که نتایج این تست کاملا محرمانه هست). توی تستی که انجام شده، اومنیا مکان چهارم رو بین تمام گوشیها بدست آورده (شاید هم سوم! دقیق خاطرم نیست) که تازه همین مقام هم توسط مقامات سامسونگ با اعتراض شدید مواجه شده (که حق هم دارن چون در بعضی زمینه ها از اومنیا امتیاز کسر شده بوده که بی انصافی محض بوده). چقدر پرانتز داشت حرفم! :31:
حالا فکر کنم بتونید با افتخار چهارمین گوشی برتر دنیا در سه ماهه اول 2009 رو خریداری کنید!
حرف میلاد دوستمون صحیحه ، در حال حاضر یکی از قویترین سی پی یوها رو بین پاکت پیسیها داره و 16gb هم حافظه جانبی با رم 128 و رام 256 که باید گفت این مشخصات برای یک پاکت پیسی کاملاً قابل قبوله ، البته می تونست رم و رام بالاتریم داشته باشه ، اما با همینا هم مشکلی پیش نمیاد و من با همین رم و رام کلی برنامه و بازی روش نصب کردم و هیچ مشکلی ندارم.
ویندوز موبایل 6.5 و تاچ فلو هم که به راحتی روش قابل نصبه ، فارسیم که ساپورت می کنه ، موشین سنسور و جی پی اس هم که داره اگه این قابل قبول نباشه پس چی قابل قبوله؟:46:
بالاخره یه چیزی بوده که این گوشی اینهمه سر و صدا کرده و توی هر فروم و سایتی که راجع به پاکت پیسی باشه برید ، نامی از امنیا توش پیدا می کنید.
علی شما رزومت رو بفرست واسه شرکت سامسونگ به عنوان مدیر تبلیغات استخدامت میکنن حتما! :biggrin:
ماشالا علی خودش یک تنه اینجا رو دست گرفته و نیازی به حضور کس دیگه ای هم نیست! :11:
اما برای روشن شدن ذهن شما فقط یک خبر کاملا درگوشی رو خدمتتون عرض میکنم که چند روز پیش نتایج تست فنی گوشیها توسط مایکروسافت اعلام شد (کسانی که سررشته دارند میدونند که نتایج این تست کاملا محرمانه هست). توی تستی که انجام شده، اومنیا مکان چهارم رو بین تمام گوشیها بدست آورده (شاید هم سوم! دقیق خاطرم نیست) که تازه همین مقام هم توسط مقامات سامسونگ با اعتراض شدید مواجه شده (که حق هم دارن چون در بعضی زمینه ها از اومنیا امتیاز کسر شده بوده که بی انصافی محض بوده). چقدر پرانتز داشت حرفم! :31:
حالا فکر کنم بتونید با افتخار چهارمین گوشی برتر دنیا در سه ماهه اول 2009 رو خریداری کنید!
شما چرا فقط امنیا رو میگید پس رتبه های اول و دوم و سوم چی؟ بزار من بگم
1. HTC Touch HD
Xperia x1.2
تازه امنیا چهارم شده :27:
همیشه هر چند وقت یک بار یه بک آپ از روی گوشیت بگیر ، کسیم از دست تو ناراحت نشد ، ناراحتیه من از حرف رام ضعیفه بود ، آخه رام ضعیفه یعنی چی؟ مگه می شه رام ضعیف یا قوی باشه ؟ رام رامه دیگه...
رام ضعیف یعنی اینکه با کوچکترین خطا تو امنیا ویندوز دیگه بالا نمیاد مخصوصا موقع آپدیت اینو من همه جا خوندم و حالا شما تعصب دارید نمیخوای قبول کنی مشکل خودته. وقتی گوشی مرده میشه دیگه نه میشه با آپدیت درستش کرد نه با فورمت کردن یعنی گوشی رو باید بندازی سطل آشغال. اما گوشی های دیگه مثل touch HD اینطوری نیست هر مشکلی باسش پیش بیاد با یک آپدیت یا فرمت دوباره گوشی میشه مثل روز اول. حالا بیا بگو اینطوری نیست:21:
1. HTC Touch HD
Xperia x1.2
دوست عزیز،
اولا که صحبت از اومنیا بویعد نه از HTC یا Xperia!
دوما اگر اومنیا چهارم شده بهتره دلایلش رو هم اینجا اعلام کنم که همه در جریان قرار بگیرند:
نمیدونم چقدر شما در جریان هستید ولی برای روشن شدن مطلب برای بقیه دوستان میگم که این گوشیها و چند گوشی دیگه به عنوان گوشیهای برگزیده مورد تستهای مختلف فنی قرار دارند. در بعضی از تستها، قطعات چندین روز زیر یک آزمون فنی تست شدند. پس از تستهای اولیه نتایج برای مهندسین مایکروسافت اعلام شده و اعلام رای نهایی بر عهده اونها بوده.
در این بخش طبق معمول سیاست مایکروسافت به بعد فنی اش چربیده و به خاطر مشکلاتی که با HTC داره و به خاطر اینکه پرچم صلح رو بالا ببره HTC Touch رو در صدر قرار داده اون هم با اختلاف امتیاز بسیار زیاد نسبت به گوشی های دیگه. در این بخش مهندسین مایکروسافت طبق سنوات گذشته حق دخالت در امتیازات فنی رو برای خودشون قائل شدند و براحتی رتبه بندی گوشیها رو جا به جا کردند.
به عنوان مثال امتیاز نسبتا زیادی رو به Xperia اضافه کردند به دلیل: اولین گوشی ویندوز موبایل سونی اریکسون!!! به نظر شما این دلیل برای اضافه شدن اون امتیاز منطقی هست؟ یعنی مثلا CPU فوق العاده قویتر اومنیا رو اومدن امتیازش رو با اینکه این اولین گوشی سونی اریکسون هست یکی دونستن!!! و جالب اینجاست که توی خیلی از فرومها میخونیم که برخی از به اصطلاح متخصصین میان و میگن چون سامسونگ توی ویندوز موبایل تازه کاره پس HTC بهتره! بالاخره یا مرغ باشیم یا شتر نه اینکه شترمرغ!!
یا در مورد اومنیا اومدن 75 امتیاز (تقریبا 25% کل امتیازی که اومنیا در رده بندی نهایی گرفته) رو کم کردن به دلیل: اگر رامهای غیر اصلی رو روی اومنیا بریزید احتمال Dead شدن وجود داره! دلیل از این خنده دار تر؟!! همیشه محصول شرکت، پشتیبانی شرکت و گارانتی محصولاتش ملاک ارزش گذاری یه محصول از یه کارخانه هست نه اینکه بیان تعمیرات غیر مجاز یا وسایل غیر مجازی رو که روی اون بسته میشه هم تست کنن! مثلا من اگر بیام روی پیکان سیستم دو گانه سوز انژکتوری نصب کنم و بعد از دو روز پدر ماشین رو در بیارم اشکال از منه یا پیکان؟!
و در آخر به عنوان یه مهندس نرم افزار میگم که مایکروسافت علیرغم خدمات بیشماری که به علوم کامپیوتری کرده ولی یکی از پدرسوخته ترین شرکتهای دنیاست! اینو تو یه فروم دیگه سر همین امتیاز بندیها گفتم و اینجا هم تکرار میکنم: هر جا که صحبتی از مایکروسافت میشه من بیشتر شک میکنم!
رام ضعیف یعنی اینکه با کوچکترین خطا تو امنیا ویندوز دیگه بالا نمیاد مخصوصا موقع آپدیت اینو من همه جا خوندم و حالا شما تعصب دارید نمیخوای قبول کنی مشکل خودته. وقتی گوشی مرده میشه دیگه نه میشه با آپدیت درستش کرد نه با فورمت کردن یعنی گوشی رو باید بندازی سطل آشغال. اما گوشی های دیگه مثل touch HD اینطوری نیست هر مشکلی باسش پیش بیاد با یک آپدیت یا فرمت دوباره گوشی میشه مثل روز اول. حالا بیا بگو اینطوری نیست:21:
دوست عزیز،
این موضوع ربطی به رام نداره! "رام ضعیف" اصطلاحی هست که اولین بار من از زبان شما دارم میشنوم ولی کاملا حق با شماست. متاسفانه بوت لودر اومنیا ضعیف هست و ممکن هست گوشی dead بشه اما محض اطلاع شما و سایر دوستان عرض کنم که گوشی های اومنیا dead شده قابل تعمیر هستند.
1. Htc touch hd
xperia x1.2
درضمن یادم رفت باز هم تاکید کنم که شرکت سامسونگ تقریبا 5 ساعت بعد از اعلام نتایج شدیدا به مایکروسافت اعتراض کرده سر این امتیاز بندی!
Farbod_h
14-02-2009, 23:54
دوست عزیز،
این موضوع ربطی به رام نداره! "رام ضعیف" اصطلاحی هست که اولین بار من از زبان شما دارم میشنوم ولی کاملا حق با شماست. متاسفانه بوت لودر اومنیا ضعیف هست و ممکن هست گوشی dead بشه اما محض اطلاع شما و سایر دوستان عرض کنم که گوشی های اومنیا dead شده قابل تعمیر هستند.
ppc اگه dead بشه قابل تعميره
ولي board گوشي بايد عوض شه هزينه اش هم كم نيست!
بستگی به نوع آسیب داره. در بعضی موارد (در مورد اومنیا) با 20.000 تومان هم قابل تعمیر هست (و البته کسانی که کارت طلائی مایکروتل رو دارند رایگان!!).
يكي به من كمك كنه
هر موقه چيزي رو برا كسي بلوتوث مي كنم براش نميره يعني يه ثانيه وصل ميشه وقطع ميشه
تجربه ثابت کرده علم یه جا نمی ایسته که بخواییم نقدش کنیم اگه یه روزی مشکل امنیا resolution صفجش بود حلال با وجود tomnia و screen 480*800 مشکلی نیست گرچه همونروزم و در زمان خودش مشکل نبود .! به هر حال sony معروفه چون تکنولوزی داره dell معروفه چون بدنه واسکلت محکم داره و....اما htc قبل از اینکه امنیا بیاد میتونست محصولات تکراری و ضعیف خودشو به راحتی میفروخت سری تاچ با مشکلات فراوونی که داشت کار رو به جایی رسوند که خریدارانِ ناچار که اپسن دیگه ای نداشتن متوصل به شکابت از این شرکت بشن بلکه ایراداشو اصلاج کنه ولی هر بار قولی که عملی نمیشد و محصولاتی با کیفیت پایین ....به نظر من اکه ادم ppc بخره و بگه ار دستم نخواهد افتاد خیلی زود به اشتباهش پی میبره و یا اگه به جافظه توجهی نکنه ....کبفیت دستگاه توی ppc خیلی مهمه و htc اکه قرار بود بجا windows مثلا symbian رو سری تاچش بریزه یه دونم نمیتونست بفروشه پس htc وامدار microsofte با ظهور امنیا مساله فرق کرد و دیگه htc گوشی 800 هزار توانی که رنگش بعد یه هفته بره و سرعت گرافیکش چایین باشه رو نمیتونه بفروشه پس hd رو عرضه میکنه اینا رو گفتم که بگم samsung هم معروفه به تکنولوری بالا با فیمت پایین !
اما دوستان اگه اطلاعات ROM کامپیوترتونو از روی مادر بورد پاک کنین چی مبشه ؟!! خوب وفتی دارید رام رو امنیا میریزین هم تقریبا همونطوره این ضعف نیست اگه وسط کار یه disconnect کوچولو باعث بشه boot loader سوار نشه و گوشی dead بشه اولین گوشی تو تاریخ ppc هم نیست که این اتفاق ...اگه htc هم هرماه یه رام میداد که خریداراش وسوسه بشن update کنن نه هر سال یه رام بعد....به هر حلا این forum ها کمک کنندن ولی اگه کارو به کاردانش بسپرید گوشیتونم dead نمیشه در ضمن بسیاری از ایراداتی که اینجا دوستان از امنیا میگیرن در واقع باید از windows mobile بکیرن و به نظر من ایراد نیست بلکه به علت افرایش قدرت مانور در wm خوب اختلال هم بیشتره که طبیعیه!
sami_red
15-02-2009, 00:57
دوست عزیز،
اولا که صحبت از اومنیا بویعد نه از htc یا xperia!
دوما اگر اومنیا چهارم شده بهتره دلایلش رو هم اینجا اعلام کنم که همه در جریان قرار بگیرند:
نمیدونم چقدر شما در جریان هستید ولی برای روشن شدن مطلب برای بقیه دوستان میگم که این گوشیها و چند گوشی دیگه به عنوان گوشیهای برگزیده مورد تستهای مختلف فنی قرار دارند. در بعضی از تستها، قطعات چندین روز زیر یک آزمون فنی تست شدند. پس از تستهای اولیه نتایج برای مهندسین مایکروسافت اعلام شده و اعلام رای نهایی بر عهده اونها بوده.
در این بخش طبق معمول سیاست مایکروسافت به بعد فنی اش چربیده و به خاطر مشکلاتی که با htc داره و به خاطر اینکه پرچم صلح رو بالا ببره htc touch رو در صدر قرار داده اون هم با اختلاف امتیاز بسیار زیاد نسبت به گوشی های دیگه. در این بخش مهندسین مایکروسافت طبق سنوات گذشته حق دخالت در امتیازات فنی رو برای خودشون قائل شدند و براحتی رتبه بندی گوشیها رو جا به جا کردند.
به عنوان مثال امتیاز نسبتا زیادی رو به xperia اضافه کردند به دلیل: اولین گوشی ویندوز موبایل سونی اریکسون!!! به نظر شما این دلیل برای اضافه شدن اون امتیاز منطقی هست؟ یعنی مثلا cpu فوق العاده قویتر اومنیا رو اومدن امتیازش رو با اینکه این اولین گوشی سونی اریکسون هست یکی دونستن!!! و جالب اینجاست که توی خیلی از فرومها میخونیم که برخی از به اصطلاح متخصصین میان و میگن چون سامسونگ توی ویندوز موبایل تازه کاره پس htc بهتره! بالاخره یا مرغ باشیم یا شتر نه اینکه شترمرغ!!
یا در مورد اومنیا اومدن 75 امتیاز (تقریبا 25% کل امتیازی که اومنیا در رده بندی نهایی گرفته) رو کم کردن به دلیل: اگر رامهای غیر اصلی رو روی اومنیا بریزید احتمال dead شدن وجود داره! دلیل از این خنده دار تر؟!! همیشه محصول شرکت، پشتیبانی شرکت و گارانتی محصولاتش ملاک ارزش گذاری یه محصول از یه کارخانه هست نه اینکه بیان تعمیرات غیر مجاز یا وسایل غیر مجازی رو که روی اون بسته میشه هم تست کنن! مثلا من اگر بیام روی پیکان سیستم دو گانه سوز انژکتوری نصب کنم و بعد از دو روز پدر ماشین رو در بیارم اشکال از منه یا پیکان؟!
و در آخر به عنوان یه مهندس نرم افزار میگم که مایکروسافت علیرغم خدمات بیشماری که به علوم کامپیوتری کرده ولی یکی از پدرسوخته ترین شرکتهای دنیاست! اینو تو یه فروم دیگه سر همین امتیاز بندیها گفتم و اینجا هم تکرار میکنم: هر جا که صحبتی از مایکروسافت میشه من بیشتر شک میکنم!
دكمه تشكر رو زدم ولي باز هم دمت گرم.خوب كي_ش كردي:31:.ما رو هم اگاه.
ali_MacBook_Apple
15-02-2009, 01:19
علی شما رزومت رو بفرست واسه شرکت سامسونگ به عنوان مدیر تبلیغات استخدامت میکنن حتما! :biggrin:
به به ...
آقا مسیح ، خوشی اومدی ، می بینم که برگشتی :46:
خوب اومدی که بهت توی تاپیک نیازه.
راستی می گم فکر بدیم نیستا ، فکر کنم پول خوبی بدن ، نه ؟:27:
مزنشو نداری چند می دن ؟:31:
ali_MacBook_Apple
15-02-2009, 01:25
1. HTC Touch HD
Xperia x1.2
اولاً که آقا مسیح جواب کاملی دادند و دیگه جایی برای ما باقی نموند ، اما اینم بگم ، تقریباً مهمترین نکته توی پاکت پیسی قدرته ، که اونم سی پی یو تعیین می کنه ، و Xperia و HD هر دو در زمینه قدرت زیر پای امنیا قرار دارند...
ali_MacBook_Apple
15-02-2009, 01:36
دوست عزیز،
دقیقاً منم حرفم همینه ، این مشکل اصلاً ربطی به رام نداره ، مربوط به بوت لودر هست ، آخه رام ضعیفه چه حرفیه ؟ معلوم شد اطلاعات دوستمون در مورد ویندوز موبایل چقدر بالاست :46:
دوست عزیز RealRed مطلب خیلی جالبی گذاشتن که جالب بود ، الان Xperia فقط یک رام براش اومده ، اما امنیا چند تا ؟ اصلاً نمی شه شمردش...
این یعنی چی ؟
یعنی من که امنیا دارم تاحالا بیش از 14-15 بار رام عوض کردم ، اما کسی که اکسپریا داره چند بار رام عوض کرده ؟ نهایتش یه بار... کدوم بیشتر در معرض خرابین ؟
مثل اینه که شما بگی من چون ماشینمو هیچوقت از خونه بیرون نمی برم ، پس هرگز نه خراب می شه نه تصادف می کنه ، پس ماشین من بهتره...
تازه من اینهمه رام عوض کردم ، هیچ مشکلی تاحالا برای گوشیم پیش نیومده ، هروقت کسی برای اکسپریا یا HD 14-15 تا رام عوض کرد و هیچ مشکلی براش پیش نیومد ، تازه می تونه با امنیا رقابت کنه...
danial_crazy
15-02-2009, 02:15
..................
[URL="file:///C:/Users/DaNiAl.DaNiAl-PC/Downloads/Omina/Pointui.Home2.QVGA.WQVGA.Free.Latest.cab"]
یک Item جدید برای امنیا
امروز یک آیتم جدید برای امنیا پیدا کردم که به نظرم جالب اومد ، چون خیلی سریعه و سرعتش آدمو شگفت زده می کنه.
اینم چند تا اسکرین شات :
نکته :
باید روی خود گوشی نصب بشه (نه حافظه جانبی)
بعد از نصب برید به قسمت Items در قسمت Today بروید و تیک TochFlo یا Samsung widget یا هر چیز دیگرو بردارید و فقط Pointui Home 2 رو تیک بزنید تا فعال بشه.
جالبیشم اینه که در حالت لند اسکیپ هم به خوبی کار می کنه.
لینک دانلود برای امنیا :
این چرا فول اسکرین نیست؟ وقتیم میرم تو contact کوشی بد جوری می هنگه!!!
واسه سافت ریست باید اون دکمه کوچیکه رو فشار بدیم!؟؟؟ این که نمیشه سافت ریست!!!
Farbod_h
15-02-2009, 02:39
لينك اولتون مربوط به يه برنامه بود كه آنلاك مي كرد امنيا رو
يعني قفل شبكه اي كه اصولا گوشي هايي كه از اوپراتور ها مي گرن دارند رو بر مي داره!
لينك دومتون هم اوصاف اين آقا رو شنيده بودم
گوشي dead شد مي فرستيدش رومانيا ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ali_MacBook_Apple
15-02-2009, 02:59
[url="file:///c:/users/danial.danial-pc/downloads/omina/pointui.home2.qvga.wqvga.free.latest.cab"]
این چرا فول اسکرین نیست؟ وقتیم میرم تو contact کوشی بد جوری می هنگه!!!
آره یه سری مشکلات توش پیدا شد ، اما فول اسکرینه برای من :13:
ali_MacBook_Apple
15-02-2009, 03:02
لينك اولتون مربوط به يه برنامه بود كه آنلاك مي كرد امنيا رو
يعني قفل شبكه اي كه اصولا گوشي هايي كه از اوپراتور ها مي گرن دارند رو بر مي داره!
لينك دومتون هم اوصاف اين آقا رو شنيده بودم
گوشي dead شد مي فرستيدش رومانيا ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دوست عزیز ، این آموزشی بود برای اینکه خودتون بتونین گوشیو درست کنید ، اگرم مشکلش حاد باشه که بازم نمایندگی مجاز برای تعمیر هست. نیازی به رومانی رفتن نیست.
اگرم کسی خیلی نگران Death شدنه ، می تونه رام نصب نکنه :46:
Farbod_h
15-02-2009, 03:07
نه دوست عزیز ، این آموزشی بود برای اینکه خودتون بتونین گوشیو درست کنید ، اگرم مشکلش حاد باشه که بازم نمایندگی مجاز برای تعمیر هست. نیازی به رومانی رفتن نیست.
اگرم کسی خیلی نگران death شدنه ، می تونه رام نصب نکنه :46:
من قصدم كل كل نيست!
ولي پستس كه ايشون لينك دادن رو 1 بار ديگه بخونين!
آموزشي در كار نيست!
فيلم آموشي هم كه گذاشته شده براي اينه كه pcb امنيا رو جدا بفرستن كه ماليات براي پست پرداخت نكنن
هزينه تعمير هم 30 يورو !
بقيه تاپيك هم اگر دنبال كنيد دارن مي گن با هزينه پست و اينا خيلي گرون مي شه!
اين پست هم خالي از لطف نيست خوندش
Amin.M.1986
15-02-2009, 13:20
من بيشتر واسه يادگيري زبان پاكت رو لازم دارم يعني اولويت اول واسم نرم افزار هايي مثل ديكشنري و فلش كارته.. وديگه اينكه سال 4 مهندسيم و خوره كامپيوتر هم هستم. ويرايش آفيس و كد هم تا حدي لازمم ميشه. عشق فيلم و موسيقيم هستم. يه سري نرم افزار كاربردي مثل ماشين حساب و ......... هم كه لازممه.تا حدي هم اينترنت ولي نه زياد در حد مسنجر و گاهي سايت باز كردن ولي خوب اينترنت هم مهمه. پي دي اف هم گاهي اوقات مجبورم رو پاكت باز كنم. به نظر شما امنيا واسم بهتره يا اكسپريا.. من واقعا خودم نميدونم:11:
قابل توجه دوستان HTC باز!! :27:
من بيشتر واسه يادگيري زبان پاكت رو لازم دارم يعني اولويت اول واسم نرم افزار هايي مثل ديكشنري و فلش كارته.. وديگه اينكه سال 4 مهندسيم و خوره كامپيوتر هم هستم. ويرايش آفيس و كد هم تا حدي لازمم ميشه. عشق فيلم و موسيقيم هستم. يه سري نرم افزار كاربردي مثل ماشين حساب و ......... هم كه لازممه.تا حدي هم اينترنت ولي نه زياد در حد مسنجر و گاهي سايت باز كردن ولي خوب اينترنت هم مهمه. پي دي اف هم گاهي اوقات مجبورم رو پاكت باز كنم. به نظر شما امنيا واسم بهتره يا اكسپريا.. من واقعا خودم نميدونم:11:
منم مثل شما دیکشنری و آفیس و این جور چیزا برام مهم بود امنیا برای این کارها مناسبه ولی مشکل اصلی برای یک همچین کاربری نداشتن کیبورد هست و شما به کیبورد احتیاج دارین
به نظر من برای این کارها اکسپریا خیلی مناسب تر هست به خاطر داشتن کیبورد
امنیا هم برای کسی که گوشی مولتی مدیا عالی + ppc میخواد بهترین انتخاب هستش
eshghyanigonah
15-02-2009, 20:11
کی میدونه چجوری میشه فایلهای مارک شده رو با هم سند کرد؟
وقتی مثلا چند تا آهنگ و مارک می کنم دیگه گزینه بیم فایل غیر فعال میشه.چیکار باید کرد؟
eshghyanigonah
15-02-2009, 20:39
سلام.یکی بگه چجوری میشه چند تا فایل مارک شده رو بلوتوث کرد؟
eshghyanigonah
15-02-2009, 20:46
لطفا آدرس دقیق نمایندگی رسمی رسمی مایکروتل در تهران و شماره تماس رو بدید
نه از این مغازه ها
بخش فروشش رو بدید
خ جمهوری-بین سه راه جمهوری و خ شیخ هادی-شماره 64
66497446-8
من خودم از اینجا خریدم
دوستان اگر با اين برنامه كار كرديد
كار با آن را به ما هم ياد بديد
لطفا كار با اين برنامه را توضيح بديد
wm 6.5 beta3,
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی ویندوز 6.5 فینال تاچ فلو می خواد داشته باشه؟
سافت ریست به چی می گن؟ اون دکمه ریست رو باید فشار بدیم؟
پس اونوقت هارد ریست چی می شه؟
danial_crazy
16-02-2009, 02:11
............
دوستان این تاج فلو که برای امنیا اومده که میتونید از این لینک دانلود کنید و این همه هم درد سر نداره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدواین هم اسکین ها بعد از دانلود کردن اکین ها فایلهای داخل زیپ را به پوشه ویندوز انتقال داده بعد تمام راستی هنگام تغییر اسکین باید تاج فلو خاموش به انتقال روشن واز اسکین جدید لذت ببرید من الان خودم 2 هفته هست استفاده میکنم.
میشه بگی کدوم یک از اون تم هایی که تو لینک دوم هست تم اصلی دایموند هست؟
به نظرشما حالا بهتره این گوشی رو بخریم یا بعدازعید ؟ بعدازعیدقیمت گوشی افت محسوسی داره ؟
یه سوال دیگه : 16گیگش مشکل هنگ کردن داره ؟ یکی از فروشنده ها بهم گفت ؟
به نظرشما حالا بهتره این گوشی رو بخریم یا بعدازعید ؟ بعدازعیدقیمت گوشی افت محسوسی داره ؟
یه سوال دیگه : 16گیگش مشکل هنگ کردن داره ؟ یکی از فروشنده ها بهم گفت ؟
میشه ازش بری بپرسی آخه کدوم قطعه سخت افزاریش فرق داره که بخواد این هنگ کنه اون هنگ نکنه؟ واقعا بعضی از موبایل فروشها...!!!
سافت ریست به چی می گن؟ اون دکمه ریست رو باید فشار بدیم؟
پس اونوقت هارد ریست چی می شه؟
سافت ریسیت یعنی Stylus رو بکنی تو سوراخ کنار دکمه Power.
کی میدونه چجوری میشه فایلهای مارک شده رو با هم سند کرد؟
وقتی مثلا چند تا آهنگ و مارک می کنم دیگه گزینه بیم فایل غیر فعال میشه.چیکار باید کرد؟
از نرم افزار Resco Explorer استفاده کنید.
چجوري بک آپ بگيرم
بهترین روش استفاده از نرم افزار SPB Backup هست.
دوست عزیز اینطوری فکر نکنم کسی بتونه کمکت کنه. حداقل اسم کامل نرم افزاری که اینجا گذاشتی رو بنویس. به صرف یه لینک دانلود که نمیشه گفت!
you need: except wm 6 /6.1
or:
ali_MacBook_Apple
16-02-2009, 15:02
بابا آقا مسیح اومدی بازار ما رو کساد کردیا...:31:
اینجوری نمی شه ها... یه سوالم نزاشتی که من جواب بدم...:19:
بابا دمت گرم...:5:
reza_s29
16-02-2009, 19:26
سلام من ورژن رام گوشیم رو به dzkh3 ارتقا دادم حالا مشکلش اینه که وقتی گوشی خاموش رو به شارژ بزنی یروشن میشه و بعد شارژ میشه - کسی میدونه ایراد از کجای کاره ؟ در ضمن این ورژن رام رو از سایت سامسونگ و کشور ملزی انتخاب کردم
meghdaad
16-02-2009, 20:02
1-اومنیا Word فارسی میخونه؟
2-کسایی که بعد از نصب فارس مشکل براشون پیش اومد، بلاخره مشکلشون حل شد؟ ایراد از کجا بود؟
3-بعد از نصب فارسی صفحه QWERTY هم فارسی میشه؟ اگه میشه، همه حروف فارسی (پ ژ گ چ) میخونه و تایپ میکنه؟
4-کسی 24 گیگ خریده؟ 24 گیگ با 16 گیگ به غیر از حافظه داخلی فرق دیگه ای هم داره؟
سلام
یه سوالی امنیا با گارانتی رو از کجا میتونم بخرم در واقع یه جایی رو می خوام که حتما با گارانتی دارشو داشته باشه
در ضمن لطفا قیمت i900 16gb و i900 8gb رو با گارانتی اعلام کنید (لطفا به روز)
1-اومنیا word فارسی میخونه؟
2-کسایی که بعد از نصب فارس مشکل براشون پیش اومد، بلاخره مشکلشون حل شد؟ ایراد از کجا بود؟
3-بعد از نصب فارسی صفحه qwerty هم فارسی میشه؟ اگه میشه، همه حروف فارسی (پ ژ گ چ) میخونه و تایپ میکنه؟
4-کسی 24 گیگ خریده؟ 24 گیگ با 16 گیگ به غیر از حافظه داخلی فرق دیگه ای هم داره؟
1- اگر فارسی ساز نصب کرده باشی بله!
2- مشکل بستگی داره به فارسی سازی که نصب میکنی!
3- بستگی داره به کیبردی که استفاده میکنی.
4- مثل اینکه یه شارژر فندکی هم اضافه داره.
سلام
یه سوالی امنیا با گارانتی رو از کجا میتونم بخرم در واقع یه جایی رو می خوام که حتما با گارانتی دارشو داشته باشه
در ضمن لطفا قیمت i900 16gb و i900 8gb رو با گارانتی اعلام کنید (لطفا به روز)
نمایندگی مایکروتل! تو خیابان جمهوری دوتاش هست.
مگه 24 گیگ هم داره؟
آره داره !!! همون 16 گیگ با یک مموری 8 گیگ هست البته رنگش سیاه هست و یک شارژر فندکی هم روش میدن !!!
در ضمن 8 گیگ هم ظاهرا دیگه تولید نمیشه و کم کم داره کم یاب میشه !!!
این مدل 24 گیگ همون i900v هست؟
قیمتش چنده؟
با گارانتی یا بدون گارانتی؟
ali_MacBook_Apple
16-02-2009, 22:11
............
عربایزر TSD_MOBiDIV_416 که روی wm 6.5 نصب شده {امتحانش نکردم}
ali_MacBook_Apple
16-02-2009, 22:38
اینم آخرین اوجوبه ی سامسونگ :
Omnia HD i8910
مشخصاتش که عالیه.
هیچ کمبودیم نداره ، نکته جالبشم صفحه 3.7 اینچیشه طراحیشم که فوقولادست.
تنها نکتش که یکم حالمو گرفت ، استفاده از سیستم عامل Syumbian S60 تاچ ، بجای ویندوز موبایله ، البته برتریهایی هم داره ، مثلاً کیفیت صفحه 16 میلیون شده و رفته بالاتر فکر کنم مولتی تاچ هم شده.
دوربینشم 8 مگا پیکسل ، موشن سنسور و جی پی اس هم داره ، کلاً اینم یه غول دیگست از سامسونگ که فکر کنم به زودی وارد بازار بشه.
فقط کاشکی ویندوز موبایل بود ، احتمالاً بخاطر محدودیتهای ویندوز موبایل در صفحه از ویندوز استفاده نشه ، اما احتمالاً با معرفی ویندوز موبایل 6.5 یه چیزی تو این مایه ها با ویندوز موبایل 6.5 هم میده .
سیستم تاچ ویز هم کلی توش ارتقا پیدا کرده.
یکی از خفن ترین نکاتشم ، داشتن پورت HDMI برای خروجی تصویره ، که تاحالا ندیده بودم هیچ گوشی از پورت HDMI استفاده کنه ، با اینم خیلی حال کردم :46:
علی رزولوشن رو هم تغییر دادن! یادم نیست چند کردن. ولی متاسفانه ویندوز موبایل نیست!
این مدل 24 گیگ همون i900v هست؟
قیمتش چنده؟
با گارانتی یا بدون گارانتی؟
آره ! گارانتی خدمات پارسه میده 540 ! قیمت دیگه ای ندارم !!!
هر موقه چيزي رو برا كسي بلوتوث مي كنم براش نميره يعني يه ثانيه وصل ميشه وقطع ميشه
مشگل از كجاست
meghdaad
17-02-2009, 00:29
3- بستگی داره به کیبردی که استفاده میکنی.
ممنون از جواب
ولی منظور از کیبرد مورد استفاده چیه؟ یعنی کیبردی که نصب کردی؟
نرمافزار فارسی ساز qwerty فارسی براش اومده؟ و نصب شده که حروف (پ چ ژ گ) تایپ کرد؟
خودت روش نسب کردی؟
danial_crazy
17-02-2009, 01:34
مگه نمیگه با گارانتی میخوام! پارسه که اصلا برد نمیخوره یا اصلا گارانتی نیست!!!
اگه با گارانتی میخوای باید با گارانتی مایکروتل بگیری که اونم فقط 16 گیگ رو وارد میکنه فکر نمیکنم 24 گیگ رو داشته باشه! قیمت 16 گیگ هم 600 و خورده ایی هست!
reza_s29
17-02-2009, 01:58
سلام من ورژن رام گوشیم رو به dzkh3 ارتقا دادم حالا مشکلش اینه که وقتی گوشی خاموش رو به شارژ بزنی یروشن میشه و بعد شارژ میشه - کسی میدونه ایراد از کجای کاره ؟ در ضمن این ورژن رام رو از سایت سامسونگ و کشور مالزی انتخاب کردم
اس ام اس هم دیگه نمیفرسته
ali_MacBook_Apple
17-02-2009, 02:00
علی رزولوشن رو هم تغییر دادن! یادم نیست چند کردن. ولی متاسفانه ویندوز موبایل نیست!
آره ، رزولوشن شده 640 * 360
ali_MacBook_Apple
17-02-2009, 02:12
ممنون از جواب
ولی منظور از کیبرد مورد استفاده چیه؟ یعنی کیبردی که نصب کردی؟
نرمافزار فارسی ساز qwerty فارسی براش اومده؟ و نصب شده که حروف (پ چ ژ گ) تایپ کرد؟
خودت روش نسب کردی؟
بله ، Rosco farsi keyboard هست که یه کیبرد بزرگ و فارسیه ، پ ژ گ چ هم داره و می شه باهاش تایپ کرد.
از صفحه 118 هم می تونی پیداش کنی.
اگه با گارانتی میخوای باید با گارانتی مایکروتل بگیری که اونم فقط 16 گیگ رو وارد میکنه فکر نمیکنم 24 گیگ رو داشته باشه! قیمت 16 گیگ هم 600 و خورده ایی هست!
با گارانتی مایکروتل دقیقا چنده 16 گیگش؟
ویندوز موبایل 6.5 رو کسی رو گوشیش نصب کرد؟
مزایا و معایبش رو میگید؟
ممنون
landscape
17-02-2009, 10:42
گارانتي اصلي ماكروتل، سفيدشو آورده؟
با تاچ پلیر گوش میدم. و یه چیز دیگه فهمیدم اینکه حتما مشکل از رامه چون حین کار با گوشی هم یهو خود به خود موسیقی رو pause می کنه.
مشكل از رام نيست اين يه جور قابليته كه ميتونيد از settings به Motion Sensor برويد و بعد از بايين Etiquette را انتخاب كنيد و اونجا ميتونيد اين قابلبت را فعال يا غير فعال كنيد . يعني وقتي گوشي را برعكس ميگيريد صدا قطع ميشه .:11:
با گارانتی مایکروتل دقیقا چنده 16 گیگش؟
آخرین قیمتی که من دارم 16 گیگ با گارانتی میکروتل 570 هستش
خب وقتی میگه 24 گیگ , با گارانتی از این بهتر نیست !!!! من چیکار کنم که مایکروتل 24 گیگ رو گارانتی نمی کنه ؟؟؟؟
reza_s29
17-02-2009, 13:34
سلام من ورژن رام گوشیم رو به dzkh3 ارتقا دادم حالا مشکلش اینه که وقتی گوشی خاموش رو به شارژ بزنی یروشن میشه و بعد شارژ میشه - کسی میدونه ایراد از کجای کاره ؟ در ضمن این ورژن رام رو از سایت سامسونگ و کشور مالزی انتخاب کردم
اس ام اس هم دیگه نمیفرسته
الانمکه میخحوام رام رو به JVHK1 به روز کنم تو برنامه ادیتور ذخیره نمیشه و نمیتونم اپگرید کنم - جواب بدین لطفا
ali_MacBook_Apple
17-02-2009, 14:40
مزایا و معایبش رو میگید؟
ممنون
بله من زدم ، نتیجشم چند صفحه پیش نوشتم ، تنها خوبیش فضای خالی 97 مگ بود ، اما زیاد جالب نبود ، در واقع 6.5 هم نبود ، همون 6.1 بود ، ویندوز اچ تی سی بود که یه مقدار توش تغییرات داده بودن و آیکونهاش رو عوض کرده بودن ، چون 6.5 که عکسها و فیلمهاش رو زدن اصلاً یه شکل دیگست.
تاچ فلو هم به صورت فابریک روش بود ، از نرم افزارهای خود سامسونگ هم فقط تاچ پلیرو داشت ، اما حتی کانتکت جالب سامسونگ رو هم نداشت ، قفل صفحشم درست کار نمی کرد ، وقتیم آهنگ پخش می کردی تا صفحه خاموش می شد ، قطع می شه ، تاچ ویز هم نداشت ، حالت Divix ساپورت هم از بین رفته بود ، کلاً از حالت سامسونگ خارج شده بود و حس می کردی داری با یه گوشی HTC کار می کنی ، بخاطر مشکلاتش پاکش کردم ، به نظر ویندوز 6.1 با یرنامه های خود سامسونگ خیلی بهتره.
البته هنوز ویندوز موبایل 6.5 به صورت رسمی ارائه نشده و به گفته سایت GSMarena نیمه دوم سال 2009 عرضه می شه و قراره که روی گوشیهای HTC Diamond 2 و HTC pro 2 و یه گوشی LG بصورت فابریک نصب بشه و برای اولین بار عرضه بشه ، اما گفته شده که پس از عرضش همه گوشیهایی که از ویندوز موبایل 6.1 استفاده می کنن می تونن ویندوزشون رو به 6.5 ارتقا بدن.
بله من زدم ، نتیجشم چند صفحه پیش نوشتم ، تنها خوبیش فضای خالی 97 مگ بود ، اما زیاد جالب نبود ، در واقع 6.5 هم نبود ، همون 6.1 بود ، ویندوز اچ تی سی بود که یه مقدار توش تغییرات داده بودن و آیکونهاش رو عوض کرده بودن ، چون 6.5 که عکسها و فیلمهاش رو زدن اصلاً یه شکل دیگست.
تاچ فلو هم به صورت فابریک روش بود ، از نرم افزارهای خود سامسونگ هم فقط تاچ پلیرو داشت ، اما حتی کانتکت جالب سامسونگ رو هم نداشت ، قفل صفحشم درست کار نمی کرد ، وقتیم آهنگ پخش می کردی تا صفحه خاموش می شد ، قطع می شه ، تاچ ویز هم نداشت ، حالت Divix ساپورت هم از بین رفته بود ، کلاً از حالت سامسونگ خارج شده بود و حس می کردی داری با یه گوشی HTC کار می کنی ، بخاطر مشکلاتش پاکش کردم ، به نظر ویندوز 6.1 با یرنامه های خود سامسونگ خیلی بهتره.
البته هنوز ویندوز موبایل 6.5 به صورت رسمی ارائه نشده و به گفته سایت GSMarena نیمه دوم سال 2009 عرضه می شه و قراره که روی گوشیهای HTC Diamond 2 و HTC pro 2 و یه گوشی LG بصورت فابریک نصب بشه و برای اولین بار عرضه بشه ، اما گفته شده که پس از عرضش همه گوشیهایی که از ویندوز موبایل 6.1 استفاده می کنن می تونن ویندوزشون رو به 6.5 ارتقا بدن.
علی جان شما منبعی نداری که تغییرات Wm6.5 رو نصبت به WM6.1 گفته باشه ؟؟؟ خصوصا تغییرات ریزش , من تصاویر و ... رو دیدم ولی دنبال تغییرات ریزش هستم اما منبعی ندیدم , زبان منبع مهم نیست اگر اطلاعاتی یا لینکی داری لطف کن و بزار !!!
Amin.M.1986
17-02-2009, 14:57
امنيا براي تايپ نياز به قلم داره يا نه ؟ با انگشت ميشه راحت تايپ كرد؟
امنيا براي تايپ نياز به قلم داره يا نه ؟ با انگشت ميشه راحت تايپ كرد؟
بله با نصب کی برد های تمام صفحه یا کیبرد های بزرگ که نصف صفحه رو میگیره میشه !!! این کی برد ها هم معرفی شده و برای تمام ppc ها قابل نصب هست !
ali_MacBook_Apple
17-02-2009, 15:49
بله با نصب کی برد های تمام صفحه یا کیبرد های بزرگ که نصف صفحه رو میگیره میشه !!! این کی برد ها هم معرفی شده و برای تمام ppc ها قابل نصب هست !
البته نیازیم به نصب نیست ، چون خودش سه مدل کیبرد جدید تمام صفحه سامسونگ داره ، که برای حالتهای مختلفه و مخصوص تایپ با انگشته :46:
ali_MacBook_Apple
17-02-2009, 16:03
علی جان شما منبعی نداری که تغییرات Wm6.5 رو نصبت به WM6.1 گفته باشه ؟؟؟ خصوصا تغییرات ریزش , من تصاویر و ... رو دیدم ولی دنبال تغییرات ریزش هستم اما منبعی ندیدم , زبان منبع مهم نیست اگر اطلاعاتی یا لینکی داری لطف کن و بزار !!!
چیزایی جسته و گریخته از سایتهای GSMarena و چند سایت دیگه متوجه شدم ، یکی اینکه اینترنت اکسپلورر جدید روش نصبه که قویتر شده و تقریباً مثل Opera عمل می کنه و می تونه تمام صفحه پیج رو باز کنه و روش زوم کنه ، البته این اینترنت اکسپلورر روی همین ویندوزی که روی امنیا به اسم 6.5 زدم هم موجود بود. اما فیلمی که از 6.5 دیدم و روی HD تست شده بود ، زیاد جالب به نظر نمیومد ، اونم بخاطر سرعت خیلی پایینش بود ، نمی دونم اشکال از HD بود یا ویندوزش اما خیلی کند بود.
منوی استارتش هم به شکل لونه زنبود و 6 ضلعی شده.
قفلش هم تقریباً مثل مال iPhone شده و با درگ کردن باز می شه . و خیلی کاراش مثل پاسخ به تماس و ... هم با درگ کردن انجام می شه.
بیشترین تغییراتش کلاً فکر کنم توی ظاهرش باشه.
Today اسکرین هم مثل همین ویندوز موبایل معمولیه ، با این تفاوت که متحرک و زیباتر شده و می شه با حرکت انگشت یا قلم آیتم ها رو بالا پایین کرد.
شکل گردی چند رنگ لودینگ وسط هم شبیه مال ویستا شده ، که توی همین نسخه که من نصب کردم هم همینطور بود.
ضربدر بالا هم بزگتر شده ، کلاً سعی شده که جوری باشه که بیشتر بشه با انگشت روش کار کرد و نیازی به قلم نداشته باشه ، چون آیکونهاش هم بزرگتر شدن.
احتمالاً هم بخاطر رقابت با Mac این کار رو کردن ، اما با این سرعتی که من دیدم ، فعلاً نمی تونه با Mac رقابت کنه.
کلاً ظاهرش خوب بود ، اما اونقدری که فکر می کردم توش تغییرات ندادن ، مثلاً فکر می کردم مولتی تاچ بشه و کیفیت رنگ بالاتر بره که ظاهراً خبری نیست.
فقط یه فکری باید برای سرعتش بکنن ، چون با این سرعت اعصاب آدم خرد می شه تا باهاش کار کنه.
اینهم تیزر تبلیغاتیشه که یک سری امکاناتش رو هم نشون می ده :
eshghyanigonah
17-02-2009, 20:00
سلام دوستان.من تازه عضو شدم.لطفا یکی کمکم کنه!
من نمی تونم چندتا فایل رو با هم برای کسی بلوتوث کنم.وقتی چنتا رو مارک می کنم گزینه بیم فایل غیر فعال میشه.باید چیکار کنم؟
خیر ببینید ایشاالله یکی کمکم کنه:27::40::11:
تعداد رنگ مهم نیست چند لمسی مهم بود که نگذاشته و کلآ فکر نکنم اونقدر ارزش داشته باشه کسی بخاد از 6.1 بره 6.5 مگر اینکه سرعتش بیشتر بشه و رم آزاد بیشتری بزاره. بخصوص واسه گوشیهایی که cpu , ram پایینتره مثل ویوا
مزایا و معایبش رو میگید؟
ممنون
من نصب كردم. در حقيقت اينو براي htc زدن. رم بيشتري آزاد ميكنه. ولي يه اشكالي كه داشت اگه صفحه لاك ميشد به هيچ عنوان باز نميشه مگر هاردريست. من كه اومدم روي 6.1. به نظر من هنوز بايد صبر كرد تا نسخه نهاييش بياد. از رامهاي كوك شده ميتونيد استفاده كنيد. به نظر من بهتره.
ورژن 24 گيگ در حقيقت همون 16 گيگ هست با يه رم ميكرو اس دي 8 گيگ.
من 16 گيگ امنيا رو از طبقه هفتم علاءالدين خريدم 475 تومان. از همه جا ارزونتر. در ضمن دو هفته قبل خريدم. يعني 15 بهمن.
ورژن 24 گيگ در حقيقت همون 16 گيگ هست با يه رم ميكرو اس دي 8 گيگ.
من 16 گيگ امنيا رو از طبقه هفتم علاءالدين خريدم 475 تومان. از همه جا ارزونتر. در ضمن دو هفته قبل خريدم. يعني 15 بهمن.
گارانتی ؟
گارانتی ؟
بدون گارانتي. بيمه حضرت اباالفضل!
با سلام به همه دوستان
من يک گوشی امنيا گرفتم ولی زبانش يونانی هست
من چتوری ميتونم زبانش رو به انگليسی تغيير بدم
پيشاپيش از شما متشکرم
ببخشيد من فنت فارسی ندارم و با برنامه تبديل فينگليش به فارسی مينويسم
اگر غلط املای داشت ببخشيد
من نمی تونم چندتا فایل رو با هم برای کسی بلوتوث کنم.وقتی چنتا رو مارک می کنم گزینه بیم فایل غیر فعال میشه.باید چیکار کنم؟
شما باید از نرم افزار Resco Explorer استفاده کنید !!!! توی همین فروم بگرید هست !!!
موفق باشید
ali_MacBook_Apple
18-02-2009, 01:15
البته دو سه صفحه پیش هم جواب شما رو داده بودند ، اما باز هم من می گم :
برنامه اکسپلورر خود ویندوز یه مقدار ضعیفه ، و نمی تونه چند فایل با هم Send کنه ، برای همین معمولاً بجای اکسپلورر ، از برنامه Rosco Explorer استفاده میشه ، که هم قویتره ، هم چند فایل رو می تونی باهاش مارک کنی و بفرستی ، تازه نشونم می ده چند درصدش رفته و چند درصدش مونده.
danial_crazy
18-02-2009, 02:11
..........
سلام. چرا هیچ کدوم از پلیر ها اکولایزر ندارن؟؟ خیلی باسش کمه! چه برنامه اکولایزر داره؟
ali_MacBook_Apple
18-02-2009, 02:52
سلام. چرا هیچ کدوم از پلیر ها اکولایزر ندارن؟؟ خیلی باسش کمه! چه برنامه اکولایزر داره؟
Core Player داره .
خود تاچ پلیر هم چند تا پیش فرض داره.
majedmaher
18-02-2009, 10:44
کیست مرا یاری کند؟!
دوستان گرامی،
من برنامه های خوبی روی گوشیم نصب کردم و دلم نمیآد هیجکدومشون رو پاک کنم و الان شدیداً با مشکل فضای رم داخلی امنیا مواجهم.
کسی میتونه راهنمایی کنه که چطور میشه آدرس ذخیره SMSها یا AddressBook رو از روی رم داخلی گوشی به My Storage تغییر داد؟
همچنین، چطور میشه محل ذخیره فایلهای گرفته شده از طریق بلوتوث رو عوض کرد؟
از همه اعضاء بخصوص علی و مسیح عزیز درخواست راهنمایی و کمک دارم.
Amin.M.1986
18-02-2009, 11:56
دوستان واقعا از این نحوه پست دادن عذر میخوا ولی خواهشمندم کسانی که میتونن و مایل هستن تو این تاپیک شرکت کنن فکر میکنم اگه جواب سوالات آخر تاپیک مقايسه omnia i900 با سونی اریکسون Xperia™ X1 داده بشه دیگه نکته مبهمی باقی نمونه
این هم آدرس تاپیک
ali_MacBook_Apple
18-02-2009, 15:44
کیست مرا یاری کند؟!
دوستان گرامی،
من برنامه های خوبی روی گوشیم نصب کردم و دلم نمیآد هیجکدومشون رو پاک کنم و الان شدیداً با مشکل فضای رم داخلی امنیا مواجهم.
کسی میتونه راهنمایی کنه که چطور میشه آدرس ذخیره smsها یا addressbook رو از روی رم داخلی گوشی به my storage تغییر داد؟
نمی دونم چجوری می شه اما چرا برنامه هاتو روی رم گوشی نصب کردی ؟
خب روی حافظه جانبی نصب می کردی که همچین مشکلی پیش نیاد.
eshghyanigonah
18-02-2009, 22:21
شما باید از نرم افزار resco explorer استفاده کنید !!!! توی همین فروم بگرید هست !!!
موفق باشید
مقسی عزیز از راهنماییت.بله مشکلم حل شد.:10:
eshghyanigonah
18-02-2009, 22:25
البته دو سه صفحه پیش هم جواب شما رو داده بودند ، اما باز هم من می گم :
برنامه اکسپلورر خود ویندوز یه مقدار ضعیفه ، و نمی تونه چند فایل با هم send کنه ، برای همین معمولاً بجای اکسپلورر ، از برنامه rosco explorer استفاده میشه ، که هم قویتره ، هم چند فایل رو می تونی باهاش مارک کنی و بفرستی ، تازه نشونم می ده چند درصدش رفته و چند درصدش مونده.
سلام.از شما هم ممنونم عزیز.مقسی که توجه کردید.
جبران کنیم!!!:31:
کیست مرا یاری کند؟!
دوستان گرامی،
کسی میتونه راهنمایی کنه که چطور میشه آدرس ذخیره SMSها یا AddressBook رو از روی رم داخلی گوشی به My Storage تغییر داد؟
کانتکتهای من که حدود 150 مورد هست که بعضیها هم عکس داره کمتر از یک مگابایت حجم رو میگیره و SMS هم خیلی کمتر. مشکل شما رو جا به جا کردن این دو تا حل نمیکنه. برای محل ذخیره بلوتوث هم از HC4 Inbox استفاده کنید.
core player داره .
خود تاچ پلیر هم چند تا پیش فرض داره.
کجای تاچ پلیر هست هر چی میگردم پیدا نمیشه!؟
این گوشی چرا انقدر افت قیمت داره؟ من 1 ماه پیش گرفتم تا الان 100 تومن ضرر کردم!! نمیدونستم ویندوز موبایل هم اینجوریه!!! وگر نه همچین غلطی نمیکردم!
ali_MacBook_Apple
19-02-2009, 02:34
این گوشی چرا انقدر افت قیمت داره؟ من 1 ماه پیش گرفتم تا الان 100 تومن ضرر کردم!! نمیدونستم ویندوز موبایل هم اینجوریه!!! وگر نه همچین غلطی نمیکردم!
دوست من همیشه گوشیهای گرون قیمت افت زیادی دارن . کاریشم نمی شه کرد.
Amin.M.1986
19-02-2009, 07:54
دوست عزیز معلوم بود ارزون میشه. همون موقع هم داشت ارزون میشد در ضمن اون موقع اصلا با قیمت واقعی فروش نمیرفت.
تکنولوژی رو هر وقت خریداری کنی هم ضرر میکنی و هم سود
سود میکنی چون حالشو میبری و ضرر میکنی به خاطر پیشرفت سریع اون و جایگزینی تکنولوژی جدید تر که پیامد اون ارزون شدن قدیمی هاست.
من هم خودم 575 خریدم
majedmaher
19-02-2009, 08:37
نمی دونم چجوری می شه اما چرا برنامه هاتو روی رم گوشی نصب کردی ؟
خب روی حافظه جانبی نصب می کردی که همچین مشکلی پیش نیاد.
دوست عزیز
از پاسخت ممنونم،
علت اینکه برخی برنامه ها رو رو رم گوشی نصب کردم این بوده که رو حافظه جانبی کار نمیکنن. مثلاً من برنامه بسیار عالی الذکر رو دارم که حدود 30 مگ از رم دستگاه رو اشغال میکنه و حتماً هم باید روی رم اصلی دستگاه نصب بشه.
در هر صورت مرسی.
سلام
از عکاسی Panorama خیلی خوشم اومد. اما متاسفانه در حالت پانوراما عکسها رو با سایز خیلی پایین میگیره. یعنی با سایز 320*240.
نمیشه با همون رزولیشن بالا عکس پانوراما گرفت؟(متاسفانه غیر فعاله)
از نرم افزاری چیزی نمیشه استفاده کرد؟
majedmaher
19-02-2009, 08:48
کانتکتهای من که حدود 150 مورد هست که بعضیها هم عکس داره کمتر از یک مگابایت حجم رو میگیره و SMS هم خیلی کمتر. مشکل شما رو جا به جا کردن این دو تا حل نمیکنه. برای محل ذخیره بلوتوث هم از HC4 Inbox استفاده کنید.
(راستی من هنوز نمیدونم کلید تشکر یا Thanks این فوروم کجاست و چه جوری کار میکنه، ببخشید!!)
از پاسخ سریع شما هم متشکرم.
البته کانتکتهای حدود 500 تاست که اکثر اونا هم با عکسه و فکر میکنم بیشتر از 4-5 مگ جا گرفته باشه! فکر میکنم جابجایی اونا تا حدودی موثر باشه.
در مورد SMS ها هم اگر چه جای زیادی نمیگیرن، ولی وقتی محبور میشی گوشیتو هارد دیست کنی ولی یادت رفته از اونا بکاپ بگیری، به این فکر میفتی که چی میشد اونا روی حافظه جانبی بود و باقی میموندن!!
اگه لطف کنی و آدرس برنامه HC4 Inbox رو البته با کرکش بدی، ممنون میشم.
دوست من همیشه گوشیهای گرون قیمت افت زیادی دارن . کاریشم نمی شه کرد.
نوچ ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشیهای سامسونگ و سونی اریکسون ، افت قیمت زیادی دارند !
مثالش هم HD ! ... هنوز ارزون نشده ...
من اون اوایل که P1 اومده بود رفتم به حدودا 500 تومن یکی گرفتم ، همون زمان یک P3400 تو ویترین بود که 400 اینا
قیمتش بود ...
چند ماه بعد P1 رو فروختم به 290 تومن ! ( الان نوش فکر کنم 260 اینا باشه ) ، اما الان که بیشتر از 1 سال از اون روز
میگزره ، P3400 همون حدود قیمته !
ali_MacBook_Apple
19-02-2009, 14:28
کجای تاچ پلیر هست هر چی میگردم پیدا نمیشه!؟
وقتی آهنگ پخش می کنی . یه گزینه هست روی خودش که نوشته Normal اگه روش بزنی عوض میشه و اکولایزر رو تغییر می ده
ali_MacBook_Apple
19-02-2009, 14:36
نوچ ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشیهای سامسونگ و سونی اریکسون ، افت قیمت زیادی دارند !
مثالش هم HD ! ... هنوز ارزون نشده ...
من اون اوایل که P1 اومده بود رفتم به حدودا 500 تومن یکی گرفتم ، همون زمان یک P3400 تو ویترین بود که 400 اینا
قیمتش بود ...
چند ماه بعد P1 رو فروختم به 290 تومن ! ( الان نوش فکر کنم 260 اینا باشه ) ، اما الان که بیشتر از 1 سال از اون روز
میگزره ، P3400 همون حدود قیمته !
البته منطورم گوشیهای توی بورس بود و در مورد گوشیهایی مثل HTC , I-Mate , O2 , HP و ... حق با شماست . چون زیاد مثل گوشیهای دیگه خرید فروش نمی شن و هر مغازه ای هم ازشون نمیاره.
برا همین هیچ وقت به قیمت واقعی نمی فروشن .
البته قیمت HTC همیشه غیر معقول بوده...
البته منطورم گوشیهای توی بورس بود و در مورد گوشیهایی مثل htc , i-mate , o2 , hp و ... حق با شماست . چون زیاد مثل گوشیهای دیگه خرید فروش نمی شن و هر مغازه ای هم ازشون نمیاره.
برا همین هیچ وقت به قیمت واقعی نمی فروشن .
البته قیمت htc همیشه غیر معقول بوده...
حرف ایشون درسته , من خیلی خوشحالم که سامسونگ , سونی اریکسون و ال جی هم وارد بازار ppc ها شدن تا حداقل این htc از رو بره !!!
reza_021
20-02-2009, 00:51
دوستان يه سوالي در مورد اين گوشي داشتم اينه كه اين گوشي تاچ قلمي هست يا تاچش با انگشت دست مثل آيفون هست؟
دوستان يه سوالي در مورد اين گوشي داشتم اينه كه اين گوشي تاچ قلمي هست يا تاچش با انگشت دست مثل آيفون هست؟
امنیا طراحی انگشتی داشته و تغریبا 98 درصد کارها رو بدون قلم و بدون مشکل میشه باهاش انجام داد . البته در انگشتی بودن هیچ گوشیی به آیفون نمیرسه ولی امنیا از این لحاظ بین ppc ها رده ی بالایی داره !!! خیالت راحت !
قلمي ولي با انگشت دست هم ميشه باهاش كار كرد
EHHASSATNI
20-02-2009, 15:00
سلام بجز garmin نر افزار بهتری برای gps هست ؟
ali_MacBook_Apple
20-02-2009, 16:20
سلام بجز garmin نر افزار بهتری برای gps هست ؟
GPS Tuner هم نرم افزار خیلی خوب و کاملیه و میتونی هر نقشه ای هم بخوای براش کالیبره کنی.
کلاً به نظر من GPSTuner بهتر از گارمینه ، برای من که مفیدتره....
GPS Tuner هم نرم افزار خیلی خوب و کاملیه و میتونی هر نقشه ای هم بخوای براش کالیبره کنی.
کلاً به نظر من GPSTuner بهتر از گارمینه ، برای من که مفیدتره....
ایشون اگر ساکن تهران باشه، گارمین براش خیلی بهتره. گارمین در تهران قابل مقایسه با Tuner نیست!
Amin.M.1986
20-02-2009, 17:18
ویندوز موبایل 6.5 کی میاد ؟و چند رنگ رو ساپورت میکنه؟
ninja3000sh
20-02-2009, 17:30
زیاد به ساپورت رنگ فکر نکن.همین 65k colors ویندوز موبایل بهتر از 16m colors نوکیا یا ایفون هست.
پیشنهاد میکنم به اینجا یه سر بزنی.تا همه چی برات معلوم بشه.
ali_MacBook_Apple
20-02-2009, 17:35
ایشون اگر ساکن تهران باشه، گارمین براش خیلی بهتره. گارمین در تهران قابل مقایسه با tuner نیست!
خب بله...
من خودمو گفتم :31:
ali_MacBook_Apple
20-02-2009, 17:46
نیمه دوم سال 2009 و 65000 رنگ رو ساپورت می کنه.
Amin.M.1986
20-02-2009, 17:50
زیاد به ساپورت رنگ فکر نکن.همین 65k colors ویندوز موبایل بهتر از 16m colors نوکیا یا ایفون هست.
پیشنهاد میکنم به اینجا یه سر بزنی.تا همه چی برات معلوم بشه.
منظورم رو نگرفتی. میخوام بدونم 6.5 تا چند رنگ ساپورت میکنه. وقتی 6.5 بیاد اگه تا256 ساپورت کنه که واسه اکسپریا بد میشه واسه امنیا خوب. به این دلیل پرسیدم
یه سوال؟ i900 با گارانتی مایکروتل پیدا میشه؟چنده؟و زبان فارسی برای نوشتن بهش اضافه شده؟
danial_crazy
21-02-2009, 02:27
من فایل های wmv رو وقتی اجرا میکنم همش تیکه تیکه اجرا میشه با سرعت پایین!! شما تا حالا این فایلا رو امتحان کردین ببینین چجوریه؟ مشکل چیه؟
در مورد گرفتن عکس پانوراما با کیفیت بالا کسی نظری نداشت؟
ممنون
Amin.M.1986
21-02-2009, 08:16
بک لایت امنیا رضایت بخش هست؟
راستی دوستان کسی این رام رو نصب کرده؟
M2D04
EHHASSATNI
21-02-2009, 11:10
لینک-دانلود-GPSTuner-و-راهنمای-نصب-رو-میشه-لطف-کنید
یه سوال دیگه اینکه ماله من همش داره ارور میده که حافظه خود گوشی خیلی کمه
من کدوم برنامه ها رو میتونم روی16 گیگ بریزم؟
فقط برنامه های سیستمی رو روی حافظه گوشی بریز. مثلا فارسی ساز و از این قبیل
نرم افزار های جانبی و بازی ها رو روی حافظه جانبی
برنامه هایی که مدام در حال استفاده هستند مثل Theme ها رو بایستی روی حافظه گوشی ریخت. یه دلیلش اینه که سرعت این حافظه سریعتر از حافظه جانبی گوشی هست.
حتی تو گوشی های مختلف بهتره Ring Tone ها و Wallpaper ها رو روی حافظه داخلی ریخت.
nafare_aval
21-02-2009, 12:37
سلام دوستان.برادر من گوشیش ویدیو های بالای 5 دقیقه رو نمیگیره شما میدونید مشکل از چیه؟
چون پایین تر از 5 دقیقه رو میگیره.؟؟؟؟
سلام دوستان.برادر من گوشیش ویدیو های بالای 5 دقیقه رو نمیگیره شما میدونید مشکل از چیه؟
چون پایین تر از 5 دقیقه رو میگیره.؟؟؟؟
محل ذخیره فیلم و عکس در حالت معمولی روی حافظه خود گوشیه و این حافظه کمه. شما باید بری داخل تنظیمات دوربین و محل ذخیره رو به اون 16 گیگ یا 8 گیگ یا مموری کارت تغییر بدی.
nafare_aval
21-02-2009, 13:24
منظورم از راه بلوتوث بود؟
ali_MacBook_Apple
21-02-2009, 14:04
من فایل های wmv رو وقتی اجرا میکنم همش تیکه تیکه اجرا میشه با سرعت پایین!! شما تا حالا این فایلا رو امتحان کردین ببینین چجوریه؟ مشکل چیه؟
کلاْ پسوند wmv پسوند جالبی نیست . حتی روی کامپیوتر هم گاهی اذیت می کنه.
این مشکل برای من هم پیش اومده.
ali_MacBook_Apple
21-02-2009, 14:06
در مورد گرفتن عکس پانوراما با کیفیت بالا کسی نظری نداشت؟
ممنون
فکر نمی کنم شه کاریش گرد . مگه نرم افزاری براش پیدا بشه.
ali_MacBook_Apple
21-02-2009, 14:08
بک لایت امنیا رضایت بخش هست؟
بله . کاملاْ .
مخصوصاْ وقتی روی اتو قرار داره هیچ وقت نور صفحه کم احساس نمیشه.
ali_MacBook_Apple
21-02-2009, 14:11
راستی دوستان کسی این رام رو نصب کرده؟
m2d04
فکر کنم همون رام k1 کوک شدست.
بله من نصبش کردم اما زیاد از تاچ فلو خوشم نیومد و تاچ ویز رو ترجیه دادم . برای همین به سرعت پاکش کردم و k3 رو زدم.
nafare_aval
21-02-2009, 15:43
برادر من گوشیش ویدیو های بالای 5 دقیقه رو نمیگیره از راه بلوتوث. شما میدونید مشکل از چیه؟
Amin.M.1986
21-02-2009, 16:02
بله . کاملاْ .
مخصوصاْ وقتی روی اتو قرار داره هیچ وقت نور صفحه کم احساس نمیشه.
آخه من خیلی شنیدم که میگن نور صفحه کمه. قدیما تو همین تاپیک هم میگفتن بین صفحات 80 تا 90 اگه اشتباه نکنم. یادت باشه میگفتن تو محیط بیرون و زیر نور خورشید صفحش دیده نمیشه. نور صفحش از اکسپریا کمتره؟
تازه یه چیز واسم خیلی عجیبه وقتی ویندوز موبایل بالای 65000 ساپورت نمیکنه چرا امنیا و یه سری دیگه میان 256000 میزنن؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.